Premier League - souhrn 35. kola

21.04.2014, 22:55
Aktuality
Liverpool uspěl v Norwichi a vede tabulku už o pět bodů, jelikož Chelsea senzačně prohrála se Sunderlandem. Arsenal si po výhře v Hullu pohlídal čtvrté místo, Everton reagoval výhrou nad Manchesterem United. Tottenham v derby porazil Fulham, Cardiff doma jenom remizoval se Stoke, Manchester City zdolal West Bromwich a stále drží naživu naděje na titul...

Manchester City - West Bromwich Albion 3:1

21.04.2014 21:00

Góly: 3. Pablo Zabaleta, 10. Sergio Agüero, 36. Martín Demichelis - 16. Graham Dorrans

Dvě sezony zpátky se Citizens odmítali v boji o titul vzdát, dokud Sergio Agüero památným způsobem prvenství uzmul rivalům z červené části Manchesteru; a bojovný duch bleděmodré neopouští ani letos. V duelu se zachraňujícím se West Bromwichem dnes argentinský kontingent ManCity rozhodl ještě během první půle...

Stačilo by pouhých 16 minut - potom mohlo utkání klidně skončit a o moc by diváci nepřišli. Ba Citizens by si ještě mohli tím hlasitěji pískat, neboť se v průběhu druhé půle museli strachovat o na nosítkách odnášeného Davida Silvu. Jeho poraněný kotník nyní nedá spát jak Manuelu Pellegrinimu, tak kouči španělského nároďáku Vincentu del Bosquemu...

Střílet ostrými se na Etihad Stadium nicméně začalo už po třech minutách, když se netradičně hlavou prosadil první z argentinských mušketýrů ve službách Citizens, Pablo Zabaleta. Na startu celé gólové akce stála nedobře nasměrovaná osvobozující hlavička Ridgewella - a právě stěží prvoligový přístup k bránění hru Albionu charakterizoval po celou úvodní část.

Také Agüerova branka z desáté minuty totiž těžila z nedůslednosti protivníka - tentokrát odpal nevyšel Amalfitanovi a k dokonalosti měla poměrně daleko rovněž poziční hra brankáře Fostera. Takhle tedy Manchester City 144 soutěžní brankou v sezoně stanovil nový anglický rekord, který dosud držela vyhlášená Busbyho sestava z roku 1957.

West Bromwich na každý pád v Manchesteru neodstartoval vůbec dobře a příliš na tom nezměnil ani Dorransem exkluzivně završený brejk z 16. minuty, který pramenil z mizerně rozehrané standardní situace na půlce WBA. Naopak Citizens zabralo pouze dalších 20 minut, než se vrátili do dvougólového vedení - první argentinský trojlístek střelců v dějinách Premier League zkompletoval Demíchelis, když na zadní tyči zužitkoval Kompanyho prodloužení rohového kopu z dílny Nasriho.

Druhý poločas se už pak pro ManCity odehrával v poklidném tempu a stres se doopravdy dostavil jedině po 68 minutách, když se na zem po na pohled nevinném zákroku Amalfitana skácel Silva. Jednoho pevného člena základu přitom ve zbytku duelu ztratili také Baggies, když dokonce museli po vyčerpání všech střídání a zranění Ridgewella dohrávat v deseti. Citizens už se ale přesto k žádné další významné šanci nepropracovali.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester United 2:0

20.04.2014 17:10

Góly: 28. Leighton Baines (pen.), 43. Kevin Mirallas

Manchester United definitivně přišel o šanci zúčastnit se příštího ročníku Ligy mistrů, naopak Everton ji opět přiživil a vrátil se pouhý bod za Arsenal. Ještě před rokem by si nad takovým souvětím kdekdo ťukal na čelo, dnes je to realita, která málokoho překvapí. Davidu Moyesovi výlet zpátky na Goodison Park jednoduše vůbec nevyšel; což je tak nějak příznačné...

Ačkoliv manažer ManUtd po skončení utkání popsal výkon vlastních svěřenců v první půli (překvapivě) jako "dobrý", ne-li dominantní (do dvou hloupých chyb údajně Red Devils průběh úvodní části "kontrolovali"), taková slova jen pramálo odpovídají skutečnému dění na hřišti. A i kdyby snad částečně odpovídaly, pořád platilo, že minimálně dva muže - Naismithe a Colemana - pod kontrolou hosté neměli ani v nejmenším.

Právě prvně jmenovaný se pak po vlastní střele dožadoval penalty po domnělém protivníkově zásahu rukou v pokutovém území, aby posléze po sklepnutí od Lukakua v záklonu uspěchal zakončení z vynikající pozice.

Zrovna Belgičan se pak jistým dílem zasloužil o domácí vedení, když ve 27. minutě přinutil Phila Jonese k podklouznutí ve vlastní šestnáctce. Tam už potom mladý zadák předvedl opravdu nesmyslný a okatý "ruční blok", takže s Bainesem na penaltě nebylo dál moc co řešit. Levý bek Evertonu si přízemní ranou doprostřed brány jedině udržel stoprocentní ligovou bilanci na puntíku.

Stejně tak druhá branka, příchozí ještě ve 43. minutě, byla vpravdě dílem "génia". Tentokrát se hrubice dopustil nezkušený obránce Büttner, jenž příšerným způsobem zaspal při vystavování ofsajdové pasti a místo toho pustil do úniku Mirallase, který si nedělal velkou hlavu ani z těžkého úhlu a trefil se krásně na vzdálenější tyč. Náběh šikovného Belgičana přitom včas nespatřil nikdo jiný než vždy nebezpečný Coleman.

Druhý poločas už byl akorát výkladní skříní Moyesova pokračujícího trápení. United si už sice zvládli vytvořit nějaké za zmínku stojící šance, avšak zároveň bylo dost dobře znát, že Moyes na lavičce čím dál víc propadá panice. V 61. minutě takto nahradil stopera Evanse útočníkem Hernandézem, aby očividně zmátl samotné své svěřence. Po 70 minutách hry pak měl Manchester skoro dvakrát větší počet úspěšných přihrávek než soupeř (který si dnes dokonce užíval balonu na kopačkách nejméně času v celé ligové sezoně), přesto mu z toho ani zdaleka nezapršelo.

Jediným pozitivním článkem sestavy Manchesteru United dnes nečekaně nebyl slabý Rooney, nýbrž spíše Mata, který zrovna svého zklamávajícího kolegu v 87. minutě vysílal do první a poslední vyložené šance hostů. Howard si ovšem ani tehdy čisté konto vzít nenechal, jakkoliv Rooney technicky cílil do brankářova protipohybu.

V dobré příležitosti záhy selhal také Smalling, když ani nedokázal svůj hlavičkovaný projektil stlačit mezi tři tyče, přičemž o něco dříve nedokázal další svůj volej zkrotit Naismith na opačném konci hřiště. Tam už ale nakonec další branka potřeba nebyla; ManUtd dnes totiž postrádalo potřebné odhodlání - a zřejmě i adekvátní kvalitu na lavičce, kam (k tomu všemu) v průběhu druhého dějství z řad příznivců Evertonu směřovaly posměšné pokřiky jako "Moyesy, Moyesy, zamávej nám".

Více informací k zápasu

Hull City - Arsenal FC 0:3

20.04.2014 15:05

Góly: 31. Aaron Ramsey, 45. Lukas Podolski, 54. Lukas Podolski

Nácvik na finále FA Cupu vyzněl zcela jednoznačně ve prospěch favorizovaného Arsenalu. Ten přitom ani dnes neměl výhodu domácího prostředí, ovšem své udělaly ligové návraty Özila s Ramseym do základní sestavy. Především velšský záložník se vrátil snad v ještě lepší formě, než v jaké dříve kvůli zranění odpadl - dnes se zpříma zasadil o dvě ze tří branek Gunners.

Úvod druhého nedělního klání byl bohužel poznamenán nepříznivými přírodními podmínkami, když se načas přerušovalo kvůli příliš silnému větru a poletujícím reklamním panelům. Pozdější Özilův pád už ale samotným větrnem způsoben nebyl. Německý záložník proti Hullu skóroval v prosinci a dnes teoreticky mohl zavěsit znovu, kdyby rozhodčí vyslyšel jeho volání po penaltě po letmém šprajcu Elmohammadyho.

Jinak se už na KC Stadium rodily spíše poloviční šance - Szczesného na jedné straně donutil jít na zem Jelavić, aby na opačném konci hřiště podobnou mincí oplácel Podolski. Až po půlhodině hry se Arsenal nadechl k produkci svého trademarku a hned skrze jednu z mála běhavých akcí dosavadního úseku kráčel do vedení. Vše načal a de facto umožnil Özilův diagonální náběh i precizní přihrávka na osu hřiště; tam už pak narychlo kombinující Cazorla s Ramseym neměli s tvorbou úvodní branky moc obtíží.

Tigers následně mohli odpovědět, to ne že ne. Livermore dokonce po přiběhnutí z druhé vlny při zemi z ničeho nic nastřelil tyčku. Mimoto už ale Gunners do poločasu pozlobily akorát dva nebezpečnější centry z pravé strany. Naopak Kanonýři se rozhodli ještě leccos stvrdit další parádní přímočarou akcí na samém sklonku úvodní části. Tentokrát stál na startu bleskurychlého protiútoku Artetův lehce kontroverzní (ale zřejmě opravdu čistý) obranný zákrok, aby vše završily Giroudův centr, Ramseyho sklepnutí a Podolského kontrolovaný finiš.

Po přestávce se Arsenal příliš nerozpakoval a okamžitě se jal příznivý výstup duelu orazítkovat. Opět u toho přitom bylo duo Ramsey-Podolski, když si prvně jmenovaný již patrně myslel, že skóroval, ovšem vinou Harperova reflexivního vytrčení pravé nohy přeci jen musel síť rozvlnit až vhodně postavený Podolski. Tak se stalo už v 54. minutě, a tak hosté měli doopravdy moře času na pošetření sil na důležitější střetnutí.

Ve zbytku tohoto měření sil se pak spíš jen v poklidu dohrávalo, až to domácí brankář Harper s relaxem (a couváním) trochu přehnal, nechal se zaskočit Giroudem a francouzský forvard vzápětí ve skluzu namísto do prázdné klece zamířil pouze do břevna.

Stav tedy zůstal v poloze 3:0, což fanouškům Arsenalu navozuje poněkud nepříjemné asociace - také před třemi lety a zpackaným vrcholem domácího poháru totiž Gunners na jaře druhého finalistu z Birminghamu porazili tímto poměrem.

Více informací k zápasu

Norwich City - Liverpool FC 2:3

20.04.2014 13:00

Góly: 54. Gary Hooper, 77. Robert Snodgrass - 4. Raheem Sterling, 11. Luis Suárez, 62. Raheem Sterling

Liverpool s velkými problémy porazil Norwich a udělal velký krok k titulu. Rekordním jedenáctým vítězstvím v řadě si tři kola před koncem udělal luxusní pozici - Reds stačí získat 7 bodů z 9 a titul bude jejich - a to ještě jen za předpokladu, že Man City vyhraje všech pět svých zbylých zápasů. Norwich naopak první z kritických čtyř existenčních zápasů s anglickými velikány nezvládl a řítí se do druholigové propasti.

Hrdinou prvního ze čtyř rozhodujících zápasů Liverpoolu se stal mladičký Raheem Sterling, který na jaře i přes pouhých devatenáct let regulérně spolu s dalšími ofenzivními hvězdami Reds táhne tým k vysněnému titulu. Dnes se pod vítězství 3:2 podepsal dvěma góly a jednou asistencí.

Skóre otevřel sám už po třech minutách hry, kdy před vápnem Norwiche převzal přihrávku Coutinha a překrásnou ranou k tyči nedal Ruddymu pražádnou šanci. Když na tabuli svítila minuta číslo 11, zařídil rychlonohý křídelník druhý gól pro kata Canaries Luise Suáreze, jenž po dokonalém pasu šajtlí musel jen nastavit nohu a zvýšit na 2:0.

Výhra se ovšem nerodila snadno, pojišťující třetí branku v první půli Liverpool nevstřelil a na začátku druhého dějství toho mohl litovat. Centr z pravé strany vyrazil Mignolet jen do hlavy Škrtela a odražený balón dorazil do prázdné sítě Gary Hooper. Dvougólové vedení ale vrátil šťastnou tečovanou střelou opět Sterling.

Po druhém mladíkově zásahu si patrně Norwich uvědomil, že mu zatraceně teče do bot a na několik minut favorita doslova zavřel u jeho vápna. Vytěžil z toho výbornou Snodgrassovu ránu, kterou musel Mignolet vyškrabávat u bližší tyče. Další zajímavě vyhlížející pokusy Redmonda a Martina skončily těsně mimo prostor tří tyčí.

Kontaktního gólu se domácí dočkali čtvrt hodiny před konce, kdy na Olssonův centr naskočil Robert Snodgrass, jenž hlavou snížil na 2:3. Definitivní pohromu pro hosty málem dokonal Ricky van Wolfswinkel. Akci, kterou svou chybou zahájil Glen Johnson, zakončil centr do šestnáctky, kde právě holandský útočník vystoupal nejvýše, ale byl odmítnutý výborným zákrokem Mignoleta.

Tento moment se nakonec ukázal jako klíčový. Závěr zápasu už Liverpool pohlídal, posledních šest, sedm minut se kromě jedné velké šance Lucase prakticky nehrál fotbal, jen se nakopávalo či zdržovalo a Reds dovedli duel k povinnému vítězství. Chelsea díky tomu unikli na rozdíl pěti bodů a k titulu mají nejblíže za poslední dlouhá léta. Norwich naopak udělal další malý krůček k sestupu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sunderland AFC 1:2

19.04.2014 18:30

Góly: 12. Samuel Eto'o - 18. Connor Wickham, 81. Fabio Borini (pen.)

Utkání na Stamford Bridge bylo dnes jedním slovem obrovské. Sunderland šokoval Chelsea a na její půdě ji porazil 2:1. José Mourinho tak přišel nejen o 77zápasovou šňůru domácí ligové neporazitelnosti, ale s největší pravděpodobností také o šanci na titul. Z penalty navíc k dokonání symboličnosti rozhodl kmenový hráč Liverpoolu Fabio Borini.

Na góly se na Stamford Bridge nemuselo čekat dlouho, už první šance Chelsea skončila v bráně, když Willianův centr propadl až k Samuelu Eto’ovi, který se nemýlil. Vedení ale domácím nevydrželo dlouho, jelikož už za šest minut neudržel Schwarzer střelu Alonsa a Connor Wickham doklepl míč do branky. Přerušil tak neprůstřelnost Chelsea na svém hřišti po 840 minutách.

Chelsea strádala především proto, že byla v ofenzivní fázi příšerně statická. Do očí bijící byla situace z 28. minuty, kdy Oscar stál asi 5 vteřin na hranici vápna, přičemž tři až čtyři hráči stáli prakticky bez pohybu v pokutovém území. Výsledkem byl pokus o narážečku s jedním z nich, který pochopitelně díky obležení obránců Sunderlandu nevyšel.

Po půlhodině hry měl dobrou příležitost z přímého kopu za vápnem Oscar, ale Mannone jeho nepříliš dobře umístěnou ránu skryl do rukavic. Italský gólman dobře zakročil i za chvíli, když na břevno vyrazil razantní hlavičku Ivanoviće. Chvíli před tím sice kapituloval po ráně Terryho, ale gól nebyl uznán pro údajný faul Matiće.

Další sporné situace nastaly v závěru poločasu, kdy se Chelsea dožadovala dvou pokutových kopů. Nejprve poté, co Alonso zahrál ve vápně rukou, podruhé, když Ramirese sestřelil tělem vracející se Larsson. V obou případech však zůstala píšťalka Mikea Deana němá. Chvíli nato však mohli domácí sudímu děkovat, když další nepochopitelný exces Ramirese neviděl a labilní záložník unikl jasné červené kartě.

Do druhé půle vstoupila Chelsea s jasným cílem strhnout výhru na svou stranu, což málem zařídil druhým gólem Eto’o, ale tentokrát po přihrávce Williana mířil těsně vedle. Velikánskou šanci měl taky střídající Demba Ba, kterému nabil rovněž aktivní Willian, ale ani Senegalec Blues z krize nevytrhl.

Deset minut před koncem pak dostali domácí nečekaný úder přímo do vazu. Jindy bezchybný César Azpilicueta v klíčovém okamžiku podklouzl a dovolil Jozymu Altidorovi uhánět na branku. Ve snaze zabránit mu v šanci však skluzem lehce kontaktoval i jeho nohu a Mike Dean v rozporu s nastoleným trendem ukázal na puntík. Penaltu proměnil Fabio Borini a Sunderland šel na Stamford Bridge do vedení.

Chelsea v závěru už prakticky nepůjčila Sunderlandu míč, ale do vyložené gólové šance se nedostala. Hlavou hrozil jen kapitán Terry, jehož pokus Mannone bez potíží lapil. Ten mimochodem udělal podle dat BBC v utkání 14 zákroků, což je nejvíce v Premier League od sezóny 2003/04.

Půlku nastaveného času pak Mackems prostřídali či pozdržovali a Blues museli zkousnout zatraceně hořkou pilulku v podobě první domácí ligové porážky v sezóně, která je navíc s největší pravděpodobností bude stát šanci na zisk titulu.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Stoke City 1:1

19.04.2014 16:00

Góly: 51. Peter Whittingham (pen.) - 45+3. Marko Arnautović (pen.)

Cardiff bod po bodu spřádá naději na setrvání v Premier League. Dnes přivítal doma Stoke City a po dvou penaltách si oba soupeři odvezli jeden. Otázku, zda bude bod Velšanům stačit k záchraně v konečném účtování, se dovíme až po osmatřicátém kole. Klíčové bude patrně příští kolo, v němž zajíždí svěřenci Ole Gunnara Solskjaera do Sunderlandu.

Bluebirds spustili od začátku zápasu nátlakovou hru, z níž mohl vytěžit více Jurdan Mutch, který jen nechal zaskvět Begoviće. Domácí nicméně málem nachytal na švestkách Odemwingie, který ale po pasu Irelanda pálil rovněž jen do brankáře. Více práce měl ale přeci jen gólman Stoke City, který ještě do poločasu musel řešit přímý kop Whittinghama dalším skvělým zákrokem.

Přesto šli do vedení právě hosté. Odemwingie už byl ve vápně prakticky bezradný, když do něj zezadu strčil Kim a pískala se penalta. Tu s přehledem proměnil Arnautović, který Cardiffu uštědřil ukázkový gól do šatny.

Jenže pět minut po přestávce bylo vyrovnáno a opět díky pokutovému kopu. Campbell zaškobrtl ve vápně o nohu N’Zonziho a k exekuci se postavil Whittingham. Vedl si stejně jako před ním jeho soupeř a stav byl 1:1.

S nárůstem sebevědomí pro domácí rostly i jejich šance na druhý gól a vlastně jen kombinace Begovićových reflexů, tyčky a praporku čárového zachránila Stoke před Campbellovým, potažmo později Mutchovým direktem.

Jak aktivně se hrnuli dopředu, tak často nicméně nechávali hráči Cardiffu otevřená zadní vrátka a do práce se musel dát opět i Marshall, který odmítl jak Odemwingieho, tak Assaidiho. Při ráně Walterse muselo skotského brankáře zachránit dokonce břevno.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Swansea City 1:2

19.04.2014 16:00

Góly: 23. Shola Ameobi - 45+1. Wilfried Bony, 90+2. Wilfried Bony (pen.)

Newcastle United byl sice povětšinou utkání lepším týmem, ale nakonec na domácím stadionu odevzdal všechny tři body Swansea City. Hrdinou utkání se stal bývalý útočník pražské Sparty Bony Wilfried. První gól sice vstřelili domácí, ale dvě branky Bonyho rozhodly.

Swansea začala aktivněji, když se po chybě domácí obrany ke střele dostal Jonjo Shelvey. Ten však přihrávky od Routledge nevyužil a obrana Strak si s jeho střelou poradila. Aktivní Shelvey se do zakončení dostal ještě po uplynutí desáté minuty, ale jeho hlavičku zablokoval pozorný Tioté. Z následného rohového kopu nedokázala bránu domácího Newcastlu nijak ohrozit. V dresu Strak si skvělý zákrok připsal obránce Fabrizio Coloccini.

Prvním problémem Newcastlu se stalo zranění útočníka Papisse Demby Cissého, který byl nahrazen francouzským obráncem Debuchym. Ten musel hned vzápětí vypomáhat v obraně po další ráně aktivního Jonja Shelveyho, ale svou roli opět výborně zvládl. První akcí Wilfrieda Bonyho se zaskvěl také skvěle nahrávající Wayne Routledge, ale byl to domácí Newcastle, který se ujal vedení.

Zkušený Shola Ameobi si naběhl do pokutového území, čehož si dobře všiml Luuk De Jong. Holandský hráč našel Ameobiho přesným pasem a sledoval, jak se jeho spoluhráč prosazuje přesně mířenou ranou k pravé tyči - 1:0.

Swansea se pokoušela o rychlou odpověď ale bylo vidět, že inkasovaná branka ji poměrně zaskočila. Neujala se ani rána Bonyho Wilfrieda, která se stočila těsně vedle brány Tima Krula. Problém číslo dvě pro Newcastle nastal krátce před koncem první půle, neboť se zranil Luuk De Jong. Místo něj se na trávník dostal uzdravený Francouz Loic Rémy. Yoan Gouffran se dostal po centru Mathieuho Debuchy uprostřed šestnáctky k hlavičce ale brankář Michel Vorm skvěle zakročil.

O pár minut později sledoval, jak se jeho spoluhráči radují ze vstřelené branky. Ben Davies rozehrál rohový kop a v dobré pozici našel Bonyho Wilfrieda. Ten se trefil přesně do levého horního rohu - 1:1.

To byl pro Newcastle docela šok, takže Straky nějakou dobu hledaly správnou cestu k soupeřově bráně, ale obranná linie před brankářem Michelem Vormem zasahovala velmi dobře. Fabricio Coloccini se nejen vracel, ale stíhal také vysouvat spoluhráče do zajímavých šancí. Shola Ameobi se sice k míči dostal, ale jeho střele chyběla razance i přesnost. Newcastle útočil například i díky Paulu Dummettovi, který se vydal na útočný výlet a zajímavou střelou vystrašil brankáře Michela Vorma. Ten byl ale u své tyče včas.

Straky byly mnohem aktivnějším celkem a vyjadřuje to také počet střel - devět oproti třem ve prospěch domácích. Ani převaha ve střelbě jim ale nakonec nepomohla k bodům. Do další velké šance se dostal znovu Shola Ameobi, který čerpal nahrávku od Vurnona Anity. Ameobi následně vypálil a střela to vůbec nebyla špatná. Brankář Michel Vorm se však včas stačil přemístit ke své tyči a dobře mířenou ránu vyrazil. Na druhé straně se zastřeloval Jonathan de Guzmán, který kombinoval s Angelem Rangelem. Mířil ale těsně nad břevno.

Nejdůležitější akcí zápasu ale byla minuta devadesátá, když vracející se Cheik Tioté fauloval v pokutovém území střídajícího Marvina Emnese a sudí Chris Foy byl neoblomný. K nařízené penaltě se postavil Bony a dvě minuty po uplynutí regulérního času poslal brankáře Timu Krula na opačnou stranu. Newcastle sice byl lepším týmem, ale tři body získávají hosté.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 0:1

19.04.2014 16:00

Góly: 59. Mile Jedinak (pen.)

Malé londýnské derby zvládli o poznání lépe Eagles, kteří si zásluhou Mileho Jedinaka připisují na konto další tři body, čímž si definitivně zajistili účast mezi anglickou smetánkou i pro další sezónu. K tomu má nicméně blízko i WHU, které za hosty zaostává o pět bodíků.

Samotnému utkání předcházela smuteční chvíle, kdy obě fanouškovské skupiny uctily památku útočníka Hammers Dylana Tombidese, jenž zemřel na začátku tohoto týdne ve věku pouhopouhých 20 let. Jeho otec a bratr poté do středového kruhu položili dres s číslem 38, které bude pro domácí hráče navždy vyřazeno. Té samé pocty se dočkal i legendární Bobby Moore.

A smuteční duch jakoby se nesl i po začátku duelu, který opravdu dvakrát pohledný fotbal nenabízel, hrálo se prakticky bez šancí. Když už se poté do odraženého míče opřel Mariappa, trefil pouze Nolana a následná reklamace "ruky" u sudího Atkinsona neprošla. Na opačné straně musel Speroni likvidovat několik ošidných ran z dálky, výsledkem tak byl poločasový stav 0:0.

Stejný duch jsme mohli sledovat i po změně stran. Když už se možná i přítomní diváci začali smiřovat s bezbrankovou remízou, Armero nedovoleně uvnitř šestnáctky zastavil Jeromeho a tentokráte už se penalta chtě nechtě pískat musela! Odpovědnost vzal na svá bedra Jedinak a střelou do šibenice otevřel skóre - 0:1! Zbývající časová dotace už další změnu nepřinesla a Crystal Palace dokázal pátou výhrou v řadě vyrovnat svůj rekord ze sezóny 1992 - 1993.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Southampton FC 0:0

19.04.2014 16:00

Góly: -

Po čtyřech porážkách za sebou dokázal birminghamský klub konečně bodovat, avšak remíza se Saints rozhodně není to, co si domácí strana přála. Villans i tak aktuálně mají pětibodový odstup na sestupovou zónu

Jihoanglický celek měl podle očekávání převahu, která byla na trávníku patrná prakticky po celých čtyřicet pět minut. Když už se však Lallana dostal ke střele, našel pouze Guzana. Největší možnost prvního dějství měl bezpochyby Davis, ale z ideální pozice na strážce domácí svatyně recept hledal marně! A to bylo do poločasového oddechu z nebezpečných situací vše.

Z ničeho nic pálil ze začátku druhé půle El Ahmadi, jeho slabý pokus ale neměl šanci na úspěch. Po skvělé individuální akci Lukeho Shawa, který se prohnal s míčem na kopačkách po levé straně, mohl s číslicemi na ukazateli skóre pohnout Lallana, ale kulatý nesmysl vůbec netrefil.

Odpověď si nachystal Weimann, ale Boruc si jeho dalekonosný pokus vychutnal. Tou dobou už všem bylo jasné, že tomuto utkání bal od samého začátku souzený bezbrankový stav.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 3:1

19.04.2014 13:45

Góly: 35. Paulinho, 48. Harry Kane, 62. Younès Kaboul - 37. Steve Sidwell

Hodně starostí bude mít ve zbývajících třech utkáních Fulham, který nezvládl udržet nadějně vyhlížející stav na White Hart Lane, jenž zůstává uvnitř sestupového pásma. Naproti tomu Kohouti drží místenku do EL.

Chalupáři, kteří opanovali poslední dva ligové zápasy, čímž výrazně posílili své naděje na udržení, začali aktivně. Riise dlouhým pasem oslovil Rodallegu, kolumbijský útočník čelil přesile, proto se rozhodl vystřelit z první, ale branku nenašel. Trestat mohl Kaboul, ovšem hlavou nedokázal usměrnit mičudu pod břevno. Utkání postupem času nabíralo na obrátkách...

Dobrou ránu vyslal Lennon, ale Stockdale zvládl jeho pokus vytěsnit alespoň na tyč! Po půlhodině už se Spurs radovali: Eriksen ze standardky našel uvnitř vápna Paulinha, jenž z bezprostřední blízkosti pohodlně zavěsil - 1:0. Radost však domácí ekipě dlouho nevydržela. Postaral se o to Sidwell, jenž se štěstím prošel přes dvojici protihráčů a následně překonal Llorise - 1:1.

Ihned po příchodu z kabin se však skóre k nelibosti hostujících příznivců opět měnilo: Lennonův centr si našel Kane a hlavou opět poslal Kohouty do výhody - 2:1! Hrálo se nahoru dolu. To ostatně jen dokumentoval Riise, který posadil míč na hlavu Rodallegy, Lloris byl ale na místě a jeho pokus směřující pod břevno vytáhl! Definitivně jasno bylo zhruba třicet minut před konečným hvizdem, kdy z dalšího volného přímého kopu centroval Eriksen a Kaboul zblízka upravil na 3:1. Hrdina předchozích minut Eriksen sice ještě zahrál v šestnáctce rukou, ovšem Sidwell pokutový kop tak jako tak neproměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC35255596:4480
2.Chelsea FC35236667:2675
3.Manchester City34235691:3574
4.Arsenal FC35217762:4170
5.Everton FC35209657:3469
6.Tottenham Hotspur351961051:4963
7.Manchester United341761156:4057
8.Southampton FC3513101250:4549
9.Newcastle United351441739:5446
10.Stoke City3511111339:4944
11.Crystal Palace351341828:4143
12.West Ham United351071838:4837
13.Swansea City35991747:5136
14.Hull City341061834:4336
15.Aston Villa34981735:4935
16.West Bromwich Albion346151341:5433
17.Norwich City35881928:5632
18.Cardiff City35791931:6530
19.Fulham FC35932335:7730
20.Sunderland AFC34781933:5729

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1900)

Přidat komentář
fajdax

.

Reagovat
smazaný uživatel

In all competitions 2013/14, Roberto Firmino had a hand in 35 goals (20 goals, 15 assists), most among all Bundesliga players. Threat.

Reagovat
avicii

ideme realne po nom alebo len sen?

Reagovat
aurelio

Sú tam aj iní adepti, lepší... Dúfam, že výjde Konoplyanka a nejaký ten krajný obranca a stredný záložník. Ak niekoho ďalšieho do ofenzívy, tak nech to nie je opäť "drobec" ako Sterling, Konoplyanka, či Coutinho.

Reagovat
stas87

ty si tu sef a nechcem ti do toho kecat ale..beck,firmino aj volland sa dali pocut ze aj dalsiu sezonu budu obliekat dres hoffe ja tomu verim,ak este posilni obranu tak tu EL dat mozu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kvasha16

akokeby som videl nejakeho Deža z osady

Reagovat
smazaný uživatel

ještě abys měl fotku u profilu

Reagovat
kvasha16

ako sorry, ale fakt na tej fotke vyzera ako nejaky spoluobcan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Sherwood has a higher win percentage than any Spurs manager in the Premier League history.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

12/25 => 48% => píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp - 98/198 = 49.49%

Boas - 44/80 = 55.00%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Je tam psáno v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
Miguel19

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslia len EPL. tam ma Sherwood 11/18, čiže 61%.

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš číst? PL jenom, ne všechny zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale "any Spurs manager in the Premier League history" je něco dost jiného než že je to statistika jen z PL

Reagovat
R22

každý chápe co se tím myslí, jen ty ne...tak je tim asi myšlená statistika někde na palouku za barákem no

Reagovat
smazaný uživatel

obvykle se tyhle statistiky dělají ze všech zápasů a z té věty akorát vyplývá, že se berou v úvahu manažeři za dobu existence Premier League, ale to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam jasně napsaný, že to je jen v PL. Kdyby tam bylo ze všech soutěží tak je tam něco jako "in all competitons".

Reagovat
smazaný uživatel

ok, pravda je, že ta věta není zrovna šťastně napsaná a dá se chápat různě

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
TopinB

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
smazaný uživatel

si nedas pokoj

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Všichni se tlemíte, ale ono se to dá opravdu chápat jinak. Ač je na druhou stranu naprosto očividné, jak to bylo myšleno.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jinak se to da chapat? Ma nejvyssi % vyher z manazeru Spurs v PL. Jinak to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Za dobu co jsou Spurs v PL?

Reagovat
rickroll

od roku 1992

Reagovat
blade115

Tim Sherwood has a higher win percentage than any Spurs manager in the Premier League history.

Tohle se dá buď chápat tak, jak to napadne 99% lidí na první pohled - že má v zápasech PL nejlepší bilanci ze všech manažerů Spurs. Nebo taky tak, že má nejlepší bilanci ve všech zápasech než kterýkoliv jiný trenér, který u Spurs působil během historie PL.

Reagovat
smazaný uživatel

PL history = historie PL, v kazdem pripade. To je proste vzdycky jen o te soutezi, o nicem jinem. Kdyby tam misto history bylo treba "era", tak pak uz by se to dalo chapat jinak, to rozhodne. Ale takhle ne. Nebo me to aspon teda nenapadlo...

Reagovat
blade115

Uznávám, že si nejsem jistý, jestli to tak z pohledu angličtiny jde chápat, ale z pohledu Čecha, co angličtinu jakš takš ovládá, to prostě jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ja taky nejsem nejaky velky anglictinar, jen by me to osobne proste nenapadlo, nic jineho.

Reagovat
blade115

Mě normálně taky ne, ale když jsem zkoumal ten výtlem, tak mě to napadlo.

Reagovat
Chazy

To je ale hrozně necitlivý chápání textu. Mě by to prostě nenapadlo.

Reagovat
blade115

Rozhodně, já to taky ihned pochopil tak jako všichni ostatní. Ale když se na to podíváš líp, tak to prostě jde chápat i jinak, i když trochu krkolomně.

Reagovat
Chazy

Jo, ale nevím, jestli to tak jde chápat z pohledu angličtiny

Reagovat
blade115

No tím si vlastně taky úplně tak jistý nejsem, když o tom tak mluvíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to na tom nic nemeni.

Reagovat
Chazy

Ale mění hm

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš že nemění.

Reagovat
Chazy

Sakra, to se na mě seběhla parta chytráků!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes chytá za Chelsea Schwarzer, Mourinho už na Čecha kašle

Reagovat
smazaný uživatel

ani na lavicke nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Tony Pulis

Reagovat
Chazy

Reagovat
frankiefcb

CP famózní v závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

posledních 5 zápasů bez ztráty bodu

CP s Liverpoolem aktuálně nejlepší forma v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Od nastupu Tonyho maji z 23 zapasu 37 bodu. Fakt by me zajimalo, kolikati by byly v tabulce, kdyby sezona zacala 13. kolem.

3 body za Newcastelem, neuveritelny. City a LFC se maji na co tesit.

Reagovat
Chazy

Škoda, že ho třeba nevezmou Spurs. Jen tak ze zvědavosti, jak by to dopadlo. Kdyby pohořel, tak to ničemu nevadí, protože to jsou Spurs a jemu to pověst nezkazí.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ta predstava vypada teda hodne zvlastne. Ale je pravda, ze ve vetsim klubu bych se ho nekdy rad dockal. Realnejsi by to bylo v pripade treba takoveho Newcastelu, mozna by i mu to mohli nabidnout, pokud konecne kopnou Pardewa.

Reagovat
Chazy

Jenže v Newcastlu by se nic nezměnilo, zas by pracoval se slabým týmem hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Dement fakt. Ale aspoň mě to odnaučíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No, porad by to byl suverene nejvetsi tym, ktery kdy prebiral. ManU by taky mohlo hledat brzo trenera, tak treba oni. Spouste lidi by to taky nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

My na tu jeho hru nemáme vůbec vhodný hráče hm.

Reagovat
smazaný uživatel

To se o Crystal Palace taky pred jeho nastupem rikalo a vysledek je prozatim docela slusnej.

Reagovat
Chazy

On taky nehraje úplně to samý co se Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se v tomhle posouval uz i ke konci jeho pusobeni v Stoke, nebojim se toho, ze by si neporadil i zase nekde trochu jinde a neprizpusobil by si to podminkam a hracum co ma.

Reagovat
Chazy

Však já to myslel jako pochvalu. Někdo ho tu označil za našeho Mourinha, vidím to taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, proc ne. A toho Mourinha bych rad videl, jak by si poradil v CP, jestli by to v Pulisove pozici zachranil, to si teda jistej nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo to říkal, já sem si to třeba nemyslel. Ale rozhodně tam na to má víc typickejch hráčů než by měl v NUFC, tam by se na to hráči asi hůř adaptovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

A když sem si to nedávno prosatoval, tak si byl spíš proti...

Reagovat
Error

Ta představa, že s touhle formou Palace obere o body City, Liverpool a v posledním kole pošle do Champu Fulham.

Reagovat
livefan

Reagovat
R22
Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to tam má, to je vůl ježiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Je to idiot.

Reagovat
R22

Proč idiot? Pokud do toho nedává všechno, tak frajer Sherwood, že má koule se vysrat na nějakou reputaci a posadit ho

Reagovat
kiwwi

mne sa paci, ze neni priposraty len preto, ze sa chce drzat funkcie...vela manazerov nerobi svoje rozhodnutia len preto, ze su kontroverznejsie, aby ich nevyhodili...Sherwood dava sancu mladikom, hraju hraci o ktorych si mysli, ze su na tom aktualne najlepsie atd.

proste sa toho neboji a id si svojou filozofiou, len ma vela kohutov na dvore...to ale nie je jeho chyba - ja byt na vasom mieste, tak ineho trenera nechcem a skusil by som to s nim aj dalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale jestli si myslíš, že Bentaleb, Paulinho nebo Chadli, který uprostřed zálohy nikdy nehrál, jsou lepší než Sandro, tak se nemáme o čem bavit. Sandro pod Sherwoodem nedostal pořádnou šanci, naopak musel xkrát nastoupit na CB. Sherwood má prostě jen ego někde v oblacích a potřebuje dělat šokující rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vod něj mám spíš pocit, že si sám musí něco dokazovat teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsak je to baran, co chce vynajst znovu teplu vodu, skor sa mi niekedy zda, ze robi tajneho agenta AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím, že se Fulham zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

-_-

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
Chazy

Kurva už.

Reagovat
smazaný uživatel

Nervy

Reagovat
Chazy

Jako dost no

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc tady to bylo už tolikrát rozebrané... Norwich má tak neuvěřitelně těžkej los, Cardiff taky a Fulham má doma Hull, Stoke, CP. To znamená, že všechno může vyhrát. Rýpej alespoň když je důvod.

Reagovat
Chazy

Kdyby jen rýpal, on vykrádá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bys to ty nikdy nedělal hm.

Reagovat
Chazy

Ale já to aspoň dělám z ušlechtilýho důvodu

Reagovat
smazaný uživatel

Los Norwiche sme dlouho neprobírali, ale počkal bych ještě na fantíka, než se pustíme do těch tvých hlubokých analýz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt neuvěřitelnej.

Reagovat
Chazy

Los Norwich? To je hezký. Mně se líbí i vaše španělský třeba.

http://www.dickssportinggoods.com/graphics/product_images/pDSP1-15022336dt.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Los Norwichos jedině, musí to být plurál

Reagovat
Chazy

Shit, to je pravda.

Reagovat
Chazy

Viděl si tři zahraniční verze Brewers?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Piwowarzy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sou to fakt krásný dresy. Jenom by už mohli na EF zařídit, aby se to tady zobrazovalo jako odkaz a nemuseli bychom to pořád kopírovat

Reagovat
Chazy

Napiš PM PJ

Reagovat
smazaný uživatel

FACT: All Newcastle United fans right now. https://vine.co/v/MuILLWHl2vX '

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

To si ten Pulis dělá už prdel, ne? On s nima snad ještě udělá top 10 Jestli Rodgers nedá titul, musí Pulis dostat manažera sezony, protože je to neuvěřitelnej génius

Reagovat
frankiefcb

Je to fakt šílený, co ten chlap dokáže se slabým týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý tým? Palace mělo skvěle poskládané mužstvo. Jen Pulis z toho dokázal vymáčknout maximum.

Reagovat
Chazy

??????????????

Jako jo, skvěle poskládaný mužstvo... pro střed tabulky v champu

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči typu Puncheon, Ward, Speroni jsou pro tebe střed tabulky?

Reagovat
Chazy

Tým typu letošní sestava Eagles jsou pro mě střed tabulky, jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je střed tabulky v Champu takovej Norwich.

Reagovat
Chazy

AHA...

Reagovat
Chazy

Jako Eagles v PL vůbec neměli co dělat, dostali se tam haluzí a individuálníma výkonama dvou hráčů. Nedá se říct, že by na PL nějak moc posílili, oni by skončili 20. s míň jak 30 bodama, kdyby je netrénoval top 3 manažer.

Reagovat
smazaný uživatel

typičo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt mistr argument.

Reagovat
smazaný uživatel

a nudnej ještě k tomu

Reagovat
Chazy

Ale dyť je to fakt strašná konina. Norwich maj tým na udržení v PL, to v první řadě, ve druhý řadě jsou dva levely nad Eagles. Norwich v současný PL by měl v champu hrát jasnej postup, i když by to tak určitě nebylo, když je to champ.

Reagovat
Chazy

* v současný sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že tady není o čem argumentovat, jinak s argumentací samozřejmě problémy nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pokus o provokaci fantomase to je zajimavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojéje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, že jo

Reagovat
Whitemedia

vole, Palace bylo outsiderem PL a nebýt Pulise, tak jsou poslední..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Podívej se na kádr týmu pod CP a porovnej to a mluv. Tam, kde je Cp je jasná zásluha Pulise, jinak by šly jistě dolů. To mi nikdo nevymluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nechci brát Pulisovi zásluhy. Myslím si, že to je fantastickej kouč a to co dokázal s Eagles je úžasné. Jen si nemyslím, že Palace má až tak špatnej kádr.

Reagovat
Chazy

Podle mě těžko uvidíš v PL horší tým, snad kdyby postoupilo Derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ispwich.

Reagovat
Chazy

Ježiši, traktoři hrajou o postup škoda, že je tam Wigan, jinak bych jim přál

Reagovat
frankiefcb

Snad to zázrakem urve Forest.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Mick zpět v PL.

Reagovat
frankiefcb

Já zase neříkám, že Ti hráči jsou špatní, ale jsou apírově slabší než většina kádrů pod nimi. A upřímně kádr CP nelze srovnávat s kádry Fulhamu, Villy, WBA, Norwiche, Swans, Sunderlandu., West Hamu. Možná pro mě osobně neznámě působí jenom Cardiff.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde třeba kádr Sunderlandu naprosto příšernej s výjimkou třeba Johnsona. Taloš tam natahal hroznou pakáž. To je otázka úhlu pohledu, není důvod se chovat jako hrubas.

Reagovat
smazaný uživatel

To není o žádným úhlu pohledu, to je maximálně o tvejch mizernejch znalostech

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dyť většina základu SAFC hraje v PL už nějakou dobu, tak o nich těžko můžeš říct, že to sou hráči, který patřej do středu Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli a pořád mají nejslabší kádr v PL, navíc s minimem zkušeností. Teď jim to jen trošku vylepšil Ledley s Dannem.

Reagovat
domingo

Proc nehraje Guedioura, zraneny, spatny? V Nottinghamu byl dobry ne? (nebo kde to hral)

V Alzirsku byl vzdycky naprosto uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to shit, kterej na PL nemá, i když tam občas byly nějaký záblesky, když byl ve Wolverhamptonu. V Nottinghamu ve druhé lize hrál dobře, to je pravda Kombinace Jedinak-Kagisho se docela osvědčila

Reagovat
domingo

Aha

To je v hlave v tom pripade, protoze Dikgacoi fakt v zadnym vesmiru neumi hrat fotbal lip nez Guedioura.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí, to je jasný, ale na hraní fotbalu je v té dvojici Jedinak a Kagisho je prostě ten, co čistí prostor a takhle jim to funguje. Guedioura by takhle spolehlivej určitě nebyl a místo Jedinaka hrát nemůže, tto je výrazně kvalitnější hráč

Reagovat
domingo

Ok, to me neprekvapuje, jenom je mi trochu lito te zalozni dvojky Lacen - Guedioura, chtel jsem je rozehrany na MS, aby meli Fenci nejakou sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde jako nejhorší kádr v lize Sunderland. Ta směsice Italů apod. je prostě příšerná. Navíc půlka kádru taky nemá zkušenosti s PL.

Reagovat
Chazy

Jako je mi to blbý říkat zrovna tady, kde je vůči němu tak nepřátelský prostředí, ale ten Giaccherini je fakt lepší jak cokoliv, co hraje za Eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Giaccherini je top hráč, s tím nemůžu nesouhlasit.

Reagovat
Chazy

Najdu ti tam několik skvělejch fotbalistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson, Giaccherini, Ki. Kdo dál? Podle mě nikdo.

Reagovat
Chazy

OK, najdu ti tam několik lepších fotbalistů, než jsou ti u Eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je třeba Puncheon srovnatelný fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak že něco přijde tobě přece vůbec neznamená, že je to tak i ve skutečnosti. To ti ale asi nedojde, co.

Reagovat
Chazy

Ale tak to je i s náma. I když tohle holt podporuje hodně analýz a názorů lidí, co by tomu rozumět měli hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže já nemůžu mít vlastní názor?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řek, že toho Puncheona dost přeceňuješ kvůli momentální formě. Jo, hraje teď super, ale pak třeba zase bude rok špatnej jako posledně, když se mu 2 měsíce dařilo. Kdyby takhle hrál pořád, tak neřeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proč ne, to je klidně možné, ale podívej se na to takhle. Sunderland má tým plných skvělých jmen typu právě Brown a Cattermole, kteří nenaplňují svůj potenciál a proto nejspíš sestoupí, naopak proti tomu máš kompaktní Eagles, z tohodle hlediska prostě mají pro mě CP lepší tým. Navíc ještě k tomu mají Pulise, ale zase nechci nějak narážet na Poyeta, protože to je podle mě taky skvělej kouč což dokázal výsledky v Brightonu a letos v Capital One Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to snad vidíme všichni, že to v Eagles funguje líp, než v Sunderlandu, ale řeč byla o tom, kdo má silnější kádr, a to má jednoznačně Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš.

Reagovat
Chazy

konečně sme došli k závěru

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak já si myslím, že otázka je v tom, co pokládáš za silnější tým. Jestli to co vidíš na papíru, nebo jak to mužstvo skutečně funguje. Jsme se trochu nepochopili.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland*

Reagovat
domingo

A pritom tolik sympataku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo třeba?

Reagovat
domingo

Larsson, Cuellar, Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Mně není sympatický ani jeden z nich. Já mám třeba rád Fletchera, ale ten je prostě strašnej a je mi záhadou, že dává každou sezónu tolik gólů.

Reagovat
Chazy

Fletcher strašnej? já ho jako moc nevidím, ale bejval velmi slušnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Mně na něm přijde skvělá ta produktivita, ale jinak na něm fakt není nic extra podle mě.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
hefy

Jako Giaccherini je fakt výbornej, dokonce mi přijde lepší jak Hazard.

Reagovat
Chazy

Konkretizuj Hazarda na nejdražšího fantasy hráče nemá hm

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost odvážně.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Giaccherini je ale skvely fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem do toho nechtěl počítat. Měl sem to tam napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a pak je tam Ital ještě Mannone, Dossena, Borini - nováčci v PL a hráči pro Champ.

Reagovat
smazaný uživatel

Dossena.

Reagovat
Chazy

Dossena je slušnej hráč prostě, rozhodně na PL úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

A co říkáš na Colbacka?

Reagovat
Chazy

Toho moc nasledovanýho nemám. Ale třeba Cattermole jako hráč má na to hrát za kohokoliv, kdo nebojuje přímo o Evropu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si ho v životě do týmu nevzal. Je to časovaná bomba.

Reagovat
Chazy

Njn, je to jen defenzivně kvalitní a relativně kreativní fotbalista do středu, co skoro netrpí zraněníma a je neunavitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

To máš určitě pravdu, ale to všechno vyvažuje fakt, že on je schopnej dostat červenou kartu za zbytečnej zákrok v 10. minutě klíčovýho zápasu. To stejný třeba Wes Brown.

Reagovat
Chazy

Wes Brown byl jeden čas nejlepší obránce MU a je to hráč mimořádně talentovanej na tak nízko postavenej klub. V Eagles by za takovýho vraždili. Za Cattermolea nevím, i když podle mě by se jim fakt hodil. Podl mě je Sunderland fakt megaLOL, co se týče toho, jak slušnej maj tým a jak strašně to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když si to tak vemeš, tak je tuhle sezónu fakt strašně sráží disciplína + třeba ty vlastence. Di Canio je kapitola sama o sobě.

Reagovat
Chazy

Nj, ale řešíme tu to, že maj horší tým jak Eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Teď záleží, co je pro tebe lepší. Jestli Brown, kterej si dá několik vlastenců za sezónu a ještě tě několikrtát zbytečně oslabí, nebo stopeři Eagles.

Reagovat
Chazy

Nevím, o jakým Brownovi mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Wes. Vždyť jen letos má další tři červený karty.

Reagovat
Chazy

Tak Wese by Eagles brali všeam deseti a hned by tam byl nejlepší obránce.

Reagovat
domingo

Ja bych hrozne chtel videt nejaky takovyhle tym pod Fernandezem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je vůbec tomu konec?

Reagovat
domingo

Je starej, bez prace, podle me skoncil, maximalne vezme pristi rok nejake somraky na jarni cast L1 jako motivator, ale ujel mu vlak uz.

Nicmene on je kouzelny v tom, ze na ty hrace klade fakt neuveritelne naroky, jeho Auxerre bylo fyzicky naprosto fenomenalne pripraveny tym a on jim presto nakladal jeste vic, chronicti zraneni hraci (Licata, Jelen) pod nim proste nemeli sebemensi sanci ziskat nejakou formu, protoze on neumi prepnout z toho sveho SWAT rezimu do reality. V Nancy i Montpellieru to dopadlo tak, ze talentovani fotbaliste byli nasrani, ze je nenechava volne hrat, a ti jeho idealni vojaci nestihali, protoze on ma uplne nerealne predstavy o hracich

Podivej na to, kolik jeho tymy po odchodu z Auxerre sbiraly karet, Montpellier mel na podzim snad 80 zlutych.

Reagovat
smazaný uživatel

80 žlutých karet? Kriste pane. Každopádně v tom co si vypsal výš mi připomíná dost Magatha.

Reagovat
domingo

Jenom 34 Slaby, ale ty redky to docela vyrovnavaj, navic proti nim bylo zahravanych asi milion primaku. Prave no, on je francouzsky Magath, proto bych byl zvedavy, co by udelal s nejakym tymem mimo L1, tam uz ho nikdo nevezme. Takticky je porad dobry.

Reagovat
domingo

Tak jsem se koukl a trochu jsem to prehnal .., ale 10 cervenych v 19 zapasech dali.

http://www.ligue1.com/ligue1/classement?cat=Fpl#sai=82&journee1=1&journee2=19&cat=Fpl

To bude taky nejakej rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, že se člověk vůbec o něco pokouší. Vždyť je to Frankie.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

*Super

Notak, dobrý?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
tomasinho

Hohohooooo

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to je samá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Bony the bomber

Reagovat
domingo

Pulis

Co to je? Predstavuju si to nejak tak, ze kdyby misto Bracconiho prisel do Ajaccia nekdo jako Pulis, tak ted sedi v tabulce nekde mezi Lorientem a Bordeaux. Je to tak spravne?

Reagovat
Chazy

Si matně pamatuju nějakou debatu ze soboty, kdy si mi říkal, že není top hm.

Reagovat
domingo

Pulis ze neni top? Jakoze bych ho nechtel do top tymu, protoze je moc brutalne efektivni a malo fotbalovy. Si myslim.

Reagovat
Chazy

Já bych na to byl vážně zvědavej. Tady ten něčí příměr, že je to náš Mourinho, prostě není od věci.

Reagovat
domingo

Jenze kdo by mel koule ho vzit? Spurs? Navic uz je dost stary..

Reagovat
Chazy

Nikdo no, bude se do konce kariéry patlat s podobnejma lemplama

Reagovat
domingo

Aspon bude co resit u piva.

Reagovat
Chazy

Hele no vidíš. Psal sem ti EDM PM na EF, tak pak někdy mrkni.

Reagovat
domingo

Ja vim, koukal jsem na to, ale zrovna jsem mel pustene IASIP a nechtel si to kazit tuc-tuc lidma.

Reagovat
Chazy

Ohavnost.

Reagovat
domingo

IASIP je podle tebe ohavnost? te priste sejmu asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ee, ten přístup, co je IASIP ani nevím.

Reagovat
domingo

Reagovat
Chazy

Já sem barbar no, furt sem ještě neviděl ani Breaking Bad, a to se mi to už roky doporučuje ze všech stran.

Reagovat
domingo

Ale Breaking Bad je dramaticky serial, IASIP je strasne zly a cerny sitcom, staci si projet kratky entries na wiki, co je tech 5 charakteru zac, a pust si jakej dil chces (a budes se bavit). Ja ty velky hodinovy serialy taky nemam rad, protoze na to pak clovek musi koukat tri dny.

Reagovat
domingo

V USA tomu prezdivaji "Seinfeld on crack"

Reagovat
Chazy

Ok ok, zkusím, když nezapomenu. Se mnou je to těžký, furt jsem neviděl ani ten dokument o ropě, co mi poslal herb někdy před 4 rokama.

Reagovat
domingo

200. pro zachranu Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

201. pro sestup Sunderlandu

Reagovat
Chazy

Koukám, že Gelson Fernandes už není ve Francii a není schopnej se nikde chytnout. To první City dopadlo dost hrozně.

Elano hrůza taky, přitom to byli schopní fotbalisti. Jo v prdeli, Felipe Caicedo v prdeli, Ched Evans v lochu, Johnson už ani nepřipomíná sportovce.

Reagovat
domingo

Fernandes je velky silny hrac, ktery umi udelat do balonu bum. Mel by se jmenovat Traore nebo Diarra.

Reagovat
Chazy

Velký silný? Mě právě v PL vždycky udivalo, že se sám nerozláme s tím, jak tvrdě hrál.

Reagovat
domingo

Tak velky ne, ale silny urcite, vzdyt hraje strasne fyzicky, nefotbalove.

Reagovat
Chazy

Jo, je možný, že trochu nabral, ono už v PL vlastně to tak bylo. Ale když přišel, tak byl celkem subtilní.

http://31.media.tumblr.com/tumblr_l45qpiVIuW1qbd77qo1_500.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Božinov se vrátil domů do Levski

Reagovat
Chazy

Toho mi bylo hrozně líto, jak ho sundavaly zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho měl taky moc rád.

Reagovat
tomasinho

Dobře to popsal Bellamy v knize. Říkal, že kolikrát na tréninku dělával s Robinhem takové kousky, že to v životě neviděl a pak je po kadém zápase musel buzerovat a nutit do toho, aby hráli. Prostě to měli úplně v piči oba dva.

Reagovat
Chazy

Je to škoda no. Furt si myslím, že Hughese prostě odrovnali hráči a jejich přístup. Podle toho, co říkal Harry v knize, tak stejný to bylo i v QPR u Hughese.

No a vsadím se, že Ole to v Cardiffu taky nemá snadný.

Reagovat
tomasinho

Jo, tak nějak to Bellamy popisoval, říkal, že horší kabinu a hráčské složení nezažil. Banda flákačů, z těch nových posil byl prý v pohodě jen Kompany (překvapivě), který společně s ním kritizoval ostatní.

Reagovat
fantomas

Co s Olem? To jako ze jeden stycnej bod ma hned delat dva podobny pripady? V kadru Cardiffu teda ja zadnej problem nevidim.

Reagovat
Chazy

Působivý, do kolika kabin v PL ještě vidíš?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

A u tebe je to jak?

Reagovat
Chazy

Já jen říkám, že se vsadím - je to prostě odhad, zatímco ty říkáš, že to tam nevidíš - konstatuješ to způsobem, jako kdyby to tak mělo bejt

Reagovat
fantomas

Ale hovno, já samozřejmě píšu o potenciálu problémovýho hráče, kterýho tam vidim jedinýho. Tak mě zajímalo, podle čeho usuzuješ ty jako.

Reagovat
Chazy

Mně nejde o problémový hráče jako takový, v QPR taky nebyli. Myslím to tak, že je to zas tým poskládanej hrozně narychlo, víc jak polovina týmu přišla během dvou oken, část neví, co má dělat, část to má v piči, část maká a je otrávená ostatníma. Většina manažerů na tyhle kádry hrozně nadává, že se to nedá s tím pracovat.

Reagovat
fantomas

Ok, ani to mi nepřijde jako nákej všeobecnej vzorec vedoucí železně k těžko kontrolovatelnýmu kádru, ale budiž.

Reagovat
Chazy

Jj, což jsem přesně myslel tím, že se vsadím mimoto sem řek jen to, že to podle mě nemá snadný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Robinho si myslel, ze je v United, ked zistil ze nie, tak ho to nebavilo

Reagovat
Chazy

Chelsea

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Myslel si, že je v Chelsea.

Reagovat
Chazy

Myslím.

Reagovat
kiwwi

ja som teda cital, ze si myslel ze siel do United, pretoze bezne mimo europu volaju vsetci United len Manchester...proste ked sa povie Manchester tak vsetci myslia na Manchester United...Man City tam volaju City

a vraj tak nejak to vzniklo, ze mu povedali ze prestupuje do Manchestru

ale jeho matka vravela, ze Robinho nevedel ani kam prestupuje, len vedel ze do anglicka a vraj chcel hrat pod Scolarim

Reagovat
Chazy

Jde mi o to, že na tiskovce řek, že přestoupil do Chelsea, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

kiwwi v pohodě, ale ta tvoje palice zas mimo, srovnej si to tam fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj Chazy, ze co?

Reagovat
Chazy

Že nič hej

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl stejně Mbia, ten si myslel, že QPR je tým ze Skotska

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jasne

Reagovat
smazaný uživatel

A Jo, co občas koukám, tak je čas od času nominovanej do repre i.

Reagovat
domingo

oni jsou dva ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přečíst znova ten začátek, myslel jsem jinýho hráče tehdejšího City - http://www.eurofotbal.cz/hraci/jo-3951/kariera-klub/ ale těch je koukám taky víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Elano a Petrov, hrali paradny futbal vtedy

Reagovat
kiwwi

Oops! City bid £30m for Barcelona superstar Messi - by accident!

Manchester City once made a £30million bid for Barcelona's Lionel Messi by mistake.

The offer was made following a breakdown in communication between club officials as Sheikh Mansour wrapped up his £210m takeover of the club in 2009.

Unsurprisingly, City's offer was rejected and they turned their attentions to Robino, who joined hours later for £32m

The stunning revelation was detailed by former chief executive Garry Cook in a new book on the history of the club - 'The Manchester City Years' by Gary James.

It explained that City officials were finalising Sheikh Mansour's plans by telephone.

Cook said: 'He (an executive) made a comment like ‘it’s all getting messy.’

'Via the telephones and other communication lines, this somehow translated into "get Messi."

'An offer was made for Lionel Messi of about £30million. Needless to say, it was rejected.'

tak toto je fakt LOL

Reagovat
smazaný uživatel

aby chci... celá chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je taktika:) mourinho si to zase povodil

Reagovat
Whitemedia

Mourinho první prohra na SB v PL tohohle dne jsem se nechtěl dožít

Reagovat
Sm0ker

dobře ti tak za ty kecy před zápasem

Reagovat
Bayern +

MIRACLES HAPPEN, GUS.

Neskutočne parádny výsledok!

Reagovat
kiwwi

velka skoda, ze neudrzali so City

Reagovat
iamek

Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea !

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Chazy

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
kiwwi

ty vole, ten boj o zachranu sa este moze tak nadherne zamotat...

Reagovat
kiwwi

a proste kto v zavere sezony v PL rata s bodmi so slabymi timami dopredu, tak je blazon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ze zdanlive totalne bezvychodne situace, kdyz smolne SAFC prohral s nama, uhrali neuveritelny 4 body s City a Chelsea... kdyz uz nebude zadny poradny souboj o titul, aspon o tu zachranu to bude mazec

Reagovat
stas87

konik nedostal pred zapasom dost mliecka? len aby to liverpool vyuzil ale,inak by tato prehra az taku hodnotu nemala

Reagovat
smazaný uživatel

CFC měla každopádně 2 více penalty, než ta na Altidora, první gol shwarzera a ivanoviče. Proti slabým prostě CFC neumí.

PL nebude, tak to jasně vychází na výhru v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že jsme hráli dobrý fotbal celkem do odchodu Oscara... Akorát když Etoo prostě netrefí branku při přečíslení 3 na 2, Ba tam spadne jak nějaká žirafa a málem se zabije při zakončení...

Reagovat
smazaný uživatel

Borini symbolicky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm, asi se budu opakovat, ale... Chelsea dneska rupla, my máme Norwich, kterej je rozsypanej a i kdyby nebyl, tak soudě podle posledních zápasů by ho porazil i Suárez sám.

To zejtra poserem, určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

GUS GUS GUS

sice to zas všechno hraje pro Liverpool, ale aspoň konečně skončila ta hnusná Mourinhova domácí série

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom hnusného, že doma neprohrál doposud? LOL

Reagovat
stas87

mala skoncit uz proti wba tak sa to iba natiahlo a prerusilo v pravy cas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna v průběhu celé sezóny rozhodčí vyjma téhle penalty fakt moc nepomohli... Jen dneska se tam dala pískat třeba ta ruka na konci zápasu. Ta byla ovšem křišťálová...

Reagovat
smazaný uživatel

tak z vašeho pohledu asi nic, ale u ostatních klubů to vzbuzovalo závist

Reagovat
Coutinho10

Sunderland snad se zachráněj....přeju jim to

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Wesa a Sheasyho♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Listen, Listen! Do not let this fucking slip now!!! We Go to Norwich, EXACTLY THE SAME!

Poyet, Borini Nereálná sezona fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zítra Norwich...

Reagovat
aragorn

Boriniiiiiiiiiiii agent, zítra musíme vyhrát

Reagovat
fff

Zajtra musime, musime vyhrat. Nechcem to zakriknut, ale mat 5 bodov k dobru 3o kola pred koncom, to keby sme uz neudrzali, tak sa nam tu vsetci budu smiat este roky dopredu .

Penalta prisna, na druhu stranu Ramirez nemal byt na ihrisku, na tretiu stranu ta ruka v prvom polcase ... rozhodca to dost ovplyvnil no.

Reagovat
kiwwi

30 kola pred koncom mat 5 bodov naskok nic neznamena

Reagovat
smazaný uživatel

30 kola pred koncom nie...ale 3 ano

Reagovat
smazaný uživatel

je to vylozene nic, kedze sa hraje este o 90 bodov

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Melda

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Infi

Reagovat
fff

Ano len si rob srandu z mojho vrodeneho daru preklepov

Reagovat
Miguel19

Když zítra vyhrajete, tak pak můžete klidně 2krát prohrát...to už je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžme...ak 2x prehráme tak nás dobehnete jak vy tak city

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a pak přichází na řadu goal difference. Ty počty ti letos nějak moc nejdou, viď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak zajtra vyhráme tak máme o 5 bodov viac...A ak by sme 2x prehrali a Chelsea 2 vyhrala tak My by sme mali 80 a oni 81...pokial ma počty neklamu tak 81 je viac ako 80...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, beru zpět.

Reagovat
SunFells

Ramirez taky nebyl na ihrisku

Reagovat
papos182

Jakych 5 bodu? Vzdyt na City bysme meli jen 3

Reagovat
monty25

Sunderland Měli bychom ji poslat děkovný dopis...

Věřím, že zítra jdeme do trháku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli tohle Liverpool jeste dokaze ztratit, to si nedokazu predstavit...

Reagovat
fff

Ty tu neprenasaj na nas tlak !

Reagovat
smazaný uživatel

At se libi nebo ne, ten tlak je ted uz jen a jen totalne na vas. City a Chelsea uz nemaj co ztratit, vy ted muzete ztratit uplne vsechno. Bude to hodne zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně můžem rupnout s Chelsea, složit se z toho a hned potom jet na CP, kterej je teď neuvěřitelnej, hmmm. Tak snad z těch dvou zápasů bude aspoň bod, věřim tomu! A nebo to poserem už zejtra na Carrow Road, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze muzete, ale vis jak... Ani si nedokazu predstavit, ze by jste tohle jeste ztratili, v tom aktulnim laufu, v kterym jste, to proste... to snad ani nejde ztratit uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ále, to víš že jde.

Reagovat
smazaný uživatel

prave som sa rozhodol, ze Sunderlandu prajem zachranu, bola by ich proste skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gus ich da dokopy cez leto..skoda stratit taky tradicny klub s velkym stadionom..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty sviniar

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim to nemůžu přát na úkor Norwiche, ale jinak jim sestup nepřeju taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
penepi

Veru bola, ale to asi každého tímu, čo tam je teraz namočený. Pre mňa osobne jedine s výnimkou WBA, ale tí tú záchranu asi v pohode dajú. Som rád za Leicester, napríklad ale také Burnley snáď hej aj spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, dajte tomu poníkovi mliečko

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecna smula v koncovce, tragický rozhodčí, který nejen že nepíská penalty pro chelsea ale píská vymyšlený proti. Nechci se vymlouvat na penalty, ale Liverpool právě ty rozdílové body dal díky nim. Když nešlo dát gol tak sebou suarez nebo nekdo jiny placnul a piskalo se...No nic no

Reagovat
fff

Same shit again and again and again ...

Reagovat
smazaný uživatel

dajte poníkovi mliečko

Reagovat
smazaný uživatel

Jen počkejte příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Nechceš se vymlouvat, ale vymlouváš se.

Reagovat
smazaný uživatel

řekni mi v čem se vymlouvám. Píšu fakta

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby na to fakta byla, tak se na něj vymlouváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to ani fakta nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

zdenek neplac. rus zabudol podplatit rozhodcu. co uz . stava sa

Reagovat
LGT

Ohledně LFC penalt, dive byl Sturridgova proti United, diskutabilní je Suarezova proti Aston Ville a to je vše. Doufám, že sem na nějakou nezapomněl, ale zbytek byl prostě ok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba penalta proti Westhamu...ale já nemyslel že všechny byli vymyšlené ale že chelsea ty penalty naopak nepískají. To je ten rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

west hamu rozhodca daroval gol .. to bola kompenzacia

Reagovat
LGT

Navíc to byla úplně v klidu pískatelná penalta. Prostě zdenovi fakta pokulhávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

panebože čteš co písšu, psal jsem že jsem myslel to, že Liverpoolu penaltu písknou a několik zápasů tak dotáhli k výhře. chelsea v dost případech nepískli respektive pískli proti nim nesmslnou pecku. Chápeš to? . Nevim co na tom pokulhává

Reagovat
eder

Nebreč, Zdendo.

Reagovat
smazaný uživatel

jako klidně at si Liverpool titul vyhraje ale nikdo nemůže vyvrátit fakta, že když potřebovali penalty se jim pískali a mnohdy nesmyslně.

Reagovat
eder

To nejsou žádná fakta, ale naprosté bezduché píčoviny. LFC není na pole position díky penaltám, podívej se třeba kolik dal Suárez gólůa kolik z toho jich bylo z penalt...

Reagovat
Chazy

Fakta, opravdu? Znáš význam toho slova?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, vzpomen si na faul etoa na suareze pri vzajemnem zapase, jasna penalta a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že doma nejste schopni porazit marný Sunderland, fakt nemůže rozhodčí.

Reagovat
fenixLFC

v ktorom zapase nam nepravom piskli penaltu za vyrovnaneho stavu? asi iba stoke

Reagovat
smazaný uživatel

píšu někde penaltu neprávem? ano několik jich bylo neprávem ale jak píšu po několikáté nahoře, psal jsem, že Liverpoolu penalty pískli což jim pomohlo, chelsea penalty nepískli a body chybí. Jasný měli to vyhrát přes tu převahu bez penalt, ale tady pak rozhodují detaily a když jednomu týmu penalty písknou a druhýmu ne, tak to je znát. Nikde ale nepíšu, že všechny penalty live byli vymyšlené

Reagovat
fenixLFC

aha, takze ked je nerozhodny stav a je opravnena penalta tak ju napriklad clattenburg nesmie pisknut lebo ju napr. dean za vyrovnaneho stavu ineho aspiranta nepiskol?

Reagovat
smazaný uživatel

však to já netvrdim. Jak píšu, některé vaše penalty nebyli oprávněné ale to bylo jen několik, zbylé se dali písknout, já jen psal co pak rozhoduje. Ze u vás penaltu pískne a třeba i oprávněně, s tim nemám problémy. Pak se píská chelsea a tu penaltu ikdyž měla být nepíkne. Cili pak tyto drobnosti prostě ve finále rozhodují.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám penaltu nepískly? VáM? Můžeš to napsat znova prosím........

Reagovat
fenixLFC

Když nešlo dát gol tak sebou suarez nebo nekdo jiny placnul a piskalo se.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako vetsinou se penalta piska po kontaktu ne? Tak jsem napsal placnul a pisklo se. Zase tu nechci hrat na slovickareni. Myslim ze si pochopil co jsem psal a myslim, ze to i chapes. Tim bych to uzavrel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra vlítnou na Norwich, dostat se do trháku ještě před zápasem s Chelsea by bylo příjemné překvapení !!!

Reagovat
aragorn

Reagovat
aragorn

Za ty keci co tady předváděli fandové Chelsea si to zasouží.

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho nenakojil poníka

Reagovat
smazaný uživatel

To říká fanoušek Liverpoolu? Vy jste všichni fakt neskuteční pokrytci.

Reagovat
aragorn

Je tady hrstka fans Liverpoolu, co tady mele blbosti. To neznamená, že to platí o všech. A ano zaslouží. Včera ty řeči o tom, že nedostali několik minut gol a je nemožný prohrát. Na Anfield si jedou pro jasný tři body, protože my máme jen Rodgersa atd.. prostě mě to včera strašně potěšilo

Reagovat
smazaný uživatel

Usty19.04.2014 13:23

Chelsea vyhraje, aniž by dostala gól - 1,72. Darovaný

Reagovat
smazaný uživatel

kvasha sa mi smial keď som napísal sunderland vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se hlavne libi ty privlastky jako je "darovany"

Reagovat
smazaný uživatel

tak, kdo to vsadil, tak daroval no, hm

Reagovat
kvasha16

tak s vymyslenou penaltou som neratal asi ze?

Reagovat
papos182

A s tim, ze Ba netrefi prazdnou branu jsi ratal?

Reagovat
kiwwi

este 20 krat to vytiahni

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic nemění na tom, že zápasy proti Ville, Stoke a dneska měla Chelsea prostě vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

My s tím nic neuděláme no, prostě to tak je. Azpi 2 fatální chyby před brankou, z té druhé už gól no... Je to smůla, ale co se dá dělat, jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fatální chyba. Ten první gól to byla smůla a prostě se to stane a to podklouznutí taky, ale soupeři typu Sunderland bychom měli dávat tři góly, i kdybychom hráli o půlnoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to neříkej, to samé minulý týden, 10 šancí vyložených, z toho 8 ani netrefilo branku. Dnes to bylo podobné, ta finální fáze je strašná. I u toho rohu, Ivanovič to má na hlavě a trefí Vita. Střely bez razance a když tam razance je, tak to jde vedle (viz. Etoo). Nechápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně žádný remízy. Zejtra výhra s Norwichem, výhra s Chelsea a je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

neni hotovo pretože City....Ak City ešte stratia tak nám stačí vyhrať s Chelsea a ešte jeden zápas.

Reagovat
LGT

Mourinho will be desperately low tonight. He did not see that coming. He thought he'd loaned Fabio Borini to Vitesse Arnhem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tento musím vytiahnúť z chelsea webu

pajajs, 19.4.2014 20:30

Zase nás popravil náš bývalí hráč Frank Borini…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Legenda CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Borini: "I had lots of tweets from Liverpool fans asking for a favour, they’ll be happy. But today it was for Sunderland.” Class act.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
C-M@ster

Cardiff bojuje!

Chelsea kurz na Sunderland 17

Snad se Liverpool posere z tlaku

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: "Thirdly I want to congratulate Mike Dean. Fantastic performance. And finally congratulations to Mike Riley - the referees boss.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt idiot

Reagovat
smazaný uživatel

jako ty!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

on je normalny kokot...to ani nepisem urazku...ten chlap sa kokotom sam tituloval proste

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máte aspoň něco společného. On na rozdíl od tebe ale není ubrečená nula.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Nuže, pokud se mi někdo chce vysmát, může, má na to plný právo. Ztrátu se Sunderlandem jsem absolutně nečekal, ale stalo se..

Rozhodčí - pokud jsme chtěli vyhrát titul, asi nebylo možný, aby sudí podal podobný výkon jako na Aston Ville. Ta penalta byla komická, panebože, když v první půli nepískl dva penaltový fauly pro Chelsea. Ale kvůli těm spornejm faulům pro nás bych nebrečel, ale je pravda, že ta penalta na konci už mě dorazila.

Je to druhá ztráta doma, když jsme měli přes 30 střel - jestli to potřebuje komentář, já si to nemyslím. Měli jsme dát čtyři góly, dali jsme jeden, proto jsme rpohráli, je to jednoduché.

Nicméně výkon podle mě hrozný nebyl, tohle byla klasická smůla. Ta střídání s Paříží fungovala, dneska ne, i když svou logiku měla. Ale to už je stejně úplně ukradený.

Nebudu házet flintu do žita, nicméně jestli zítra Liverpool porazí Norwich, je pro nás hotovo. Klukům poděkuju za dobrou ligovou sezónu, sám jsem si několik zápasů užil přímo ze Stamfordu, ale něco tomu (útočník) letos ještě chybělo..

A poslední věc - co Mourinho předvedl na pozápasovém rozhovoru, to asi není úplně sympatický, asi to není úplně gentlemantský, ale je to věc, kvůli který ho miluju a milovat budu..

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal Mourek?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel na tiskovku, poděkoval svým hráčům, pogratuloval Black Cats a poslal do hajzlu rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jak ty, ale já sem nepočítal s tím, že v téhle fázi sezóny budeme bojovat o titul a v semifinále LM? Tohle je fantastická sezóna, i když nic nevyhrajeme. Příští sezónu přijde zatěžkávací zkouška.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved chelsea ma perfektnu sezonu straca na hviezdny liverpool len niekolko bodov, a porazila hveizdne galatasaray istambul. to su uspechy

jose mourinho foreeeeeever !!!!!

a poníkovi treba dat mliečko

Reagovat
smazaný uživatel

neviem komu fandis .. ale dobre meno rozhodne nerobis

Reagovat
vitasrp

Není fantastická, dokud nic nevyhrajeme, nebudu ji označovat jako fantastickou, protože to není styl Chelsea.

Ale po těch tragédních 3 letech to je rozhodně posun, o tom vůbec nepochybuju. A vůbec se nemusím strachovat o budoucnost jako v posledních dvou sezónách, to je samozřejmě naprostá pohoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
eder

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho demonstrating class and dignity in 'congratulating' PGMO chief Mike Riley for course of this season's title race.

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Jak LOL? Chelsea poškodili minimálně při utkání ve Villa Parku a dnes. Ať se ti to líbí, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a nás poškodili na zápase na Stamford Bridge. Ať se ti to líbi, nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo gúlaš očami ? si už nepamataš ako Etoo zoťal Suareza ?

Reagovat
smazaný uživatel

presne, vsak oni sou to zaslepenci

Reagovat
smazaný uživatel

nepúľ tie oči..mali sme u vás kopať penaltu na konci

Reagovat
smazaný uživatel

TROLOLO.

Reagovat
smazaný uživatel

chelseafc.cz

Reagovat
smazaný uživatel

www.paldopiče.sk

Reagovat
smazaný uživatel

Teda!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Chazy

Děláš ze sebe trotla a já to oceňuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi stejná hloupost jako tehdy ten pláč na údajnou penaltu Slovácka proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak prosimtě?

Reagovat
LGT

Etoouv zákrok na Suaréze, nic?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si nemajú čo vyčítať, dnes im sudí iba vrátil požičané :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

+ WBA. Asi mu opravdu blahopřeje, že se dnes urovnaly dřívější přešlapy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by si měl stěžovat hlavně na sebe, že poslal svýho nejlepšího útočníka do píče. Díky tomu ztrácíte tyhle zápasy především.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
SunFells

Šak on nebojoval o titul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

chealsea:

Reagovat
Error

Redknapp to začíná nějak moc prožívat.

Reagovat
Didier Drogba

Teď musíme pomoct Man City k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

jj. potom vas city oseru

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si mam vybrat tak radsi Liverpool. aby to bylo trosku ruznorode v tech sampionech v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: "I do not wait for your questions because, in three or four quick points, I say everything I want to say."

Mourinho: "I praise my players, they did everything they could. Secondly, congratulations to Sunderland, fair, doesn't matter how they won."

Mourinho: "Third point, I want to congratulate again, Mike Dean, his performance was unbelievable."

Mourinho: "Fantastic performance, he came here with one objective, to make a fantastic performance, + he did. Fourth, congrats to Mike Riley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

piča

Reagovat
Chazy

Pod úroven, ale pochopitelný hm

Reagovat
smazaný uživatel

cim dal vetsi debil, mourinho vidi jen co videt chce

Reagovat
Chazy

Rozhodčí dneska prostě nepodal ideální výkon, udělal chyby a je pochopitelný, že se Mourinho cejtí poškozeně. Samozřejmě jeho tým udělal dalších 200 chyb a to je hlavní příčina všeho, ale vnímej jeho situaci hm.

Reagovat
vitasrp

31 střel..

Řekl bych, že je asi jasný, kde ty chyby jsou - nejhorší je, že trenér s tím nic neudělá, což asi tý jeho frustraci jenom přidává..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže o hodně víc než polovina byla mimo.

Reagovat
Chazy

Jednoznačně no. Prostě ideální situace na to vybuchnout, dneska to odkoučoval dobře, on prostě svoji práci odved.

Posrali to hráči a rozhodčí tomu nepomohli. Je to prasárna, že musí jít na tu tiskovku hned

Reagovat
vitasrp

Mně to ale nevadí, já si prostě nemůžu pomoct, ale kvůli těmhle věcem ho miluju..

Dělat to u jinýho týmu, pravděpodobně ho nesnáším, ale když to prostě přeženu, je to legenda mý fotbalový lásky a brání ji, kde jenom může, přičemž ho vůbec nezajímá, jakou reputaci si tím udělá.. Prostě si nemůžu pomoct..

Reagovat
Chazy

Mně už to taky nevadí, vnímám ho jinak. Prostě jedná fér a jako chlap, ocení soupeře, co udělal po zápase s Eagles atp. Na tiskovce taky prostě řekne na rovinu, jak to vidí, ale nefňuká kvůli jednotlivým situacím.

Reagovat
vitasrp

On nedávno říkal, že se naučil respektovat, že sudí udělá jednu chybu, kterou ovlivní zápas (což dle jeho slov prostě na začátku kariéry neuměl - ale já ho soudit nebudu, já to neumím doteď), ale nikdy se nesmíří s tím, že sudí něco odřídí tendenčně..

Každopádně kdyby to byla lidská mrdka, asi by s ním ti hráči nevycházeli tak, jak vycházejí. Nesnážím se tím naznačit, že někdo nemá právo ho nenávidět, spíš bych tím vyvrátil to, že mám rád nějakýho bezcharakterního zmrda, kterýma obvykle v životě jinak pohrdám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu nesouhlasit. Dneska sme si stejně nezasloužili vyhrát, ale prostě ta penalta....

Reagovat
vitasrp

Ale zasloužlili, těch šancí tam byla spousta, střel spousta, ale to je řekl bych příběh letošní sezóny..

Reagovat
smazaný uživatel

To stejný West Ham, to stejný X dalších zápasů, ale jak už sem ti psal výš, čekal si, že v téhle fázi sezóny budeme bojovat o titul a LM? Já ne.

Reagovat
vitasrp

Nečekal, ale je ještě horší, že ti nakonec z boje o titul odstřelí ztracený body ze zápasů, kdy si měl tak 10 šancí.

Reagovat
Chazy

Záleží, jak to bereš. Byli ste jasně lepší, z toho pohledu zasloužili. Všechno to "jasně lepší" jste zkonvertovali v tři prdele zabitejch šancí a dobrejch situací. Z toho pohledu ne no.

Reagovat
Chazy

* situací, který ste zabili taky

Reagovat
kvasha16

akoze ze si nezasluzili vyhrat? a Sunderland si zasluzil? hra sa na goly a nie na to, kto si oc zasluzi, to hovorim vzdy, ale ak my sme si nezasluzili vyhrat, tak Sunderland uz vobec nie

Reagovat
smazaný uživatel

myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Neco podobneho se dalo cekat, ale nedivim se mu. Taky za to asi dostane nejakej trest od FA.

Reagovat
kvasha16

za co? ved ich pochvalil

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli se nepodivaj na TV zaznam a prectou si to jen v psanem textu, tak by mel byt Jose bez problemu, to jo.

Reagovat
papos182

Presne, podle me by ho nemeli trestat.

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Curak

Reagovat
eliskafan

U stanice metra South Kensington, stojí fanoušci a stále nedokáží pochopit, že si titul nezaslouží.

Ještě Atleti je musí vypráskat a bude pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

aAtleti hlavne nech vyhrajú titul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Weirdly nothing changes - we still need 3 wins and a draw for the title. If we lose one City win the league on goal difference. Keep winning

Reagovat
vladis271

Od BR očakávam, že si najmä pár domín. Zavre všetkých hráčov do sado maso salonu, na škripec, bičík, všetko okolo. No a pritom ako budú trpet im bude chorálnym spevom prednášať, že ak zajtra neurobia to, čo majú, tak toto budú robiť častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

co když si to někdo bude užívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ano, ber ten príspevok vážne, ako vždy. To si fakt tak sprostý, že si myslíš, že to myslím vážne, či jak ťa mám chápať.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslim, že to myslíš vážně, to zas ne. Ale prostě... dyť to sou fakt hrozný sračky, fakt naprostý a popravdě hlavně otravný, protože se to pořád opakuje. Tak máš to zapotřebí ty vole?

Reagovat
Chazy

Jo, sou to prostě neuvěřitelný hovna, to je fakt situace, kdy člověk lituje, že to čet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

no ja neviem, Suarez vyzerá že by si dal povedať..Toure tiež..aj Sterling pochopiteľne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ty si fakt uchylak,chapem ze moc kamosov medzi liverpoolcanmi tu na EF nemas kamosov

Reagovat
vladis271

takže ideš súdiť ľudí podľa komunikácie na netovom fore.

Ja som si istý, že by som nemal problém kamarátiť sa s kiwwim (aj ked sme ako oheň a voda) a máme tu svoju historiu spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

heej a co ja?

Reagovat
vladis271

taky, kiwwiho som spomenul preto, že ešte predtým než si prišiel tu bolo to ovzdušie fakt strašné, dalo sa krájať. Nvm bol si tu počas kauzy Luis Evra? Ak ne, nájdi si ten článok.

Reagovat
smazaný uživatel

bol no, ja som iba myslel, ze so mnou sa nechces kamaratit

Reagovat
vladis271

ale toto je inak sprostosť súdiť poddľa EF. Kukni, nejaká moja črta na EF? Asi by to bola konfliktná povaha, že? A si zeber, že všetci kamoši ma označujú za až prehnane nekonfliktného človeka v reálli.

kiwwi to isté, medzi riadkami somom tu čítal, že máveľa kamarátov scouserov. Ak by som mal len podľa EF súdiť, tak jeho si viem v spoločnosti scousera predstaviť max. 15 sekund, potom príde bitka.

Reagovat
smazaný uživatel

sak ja ani nikoho nesudim podla EF, ale ak este raz napises zeber a nahodou sa niekedy stretneme, tak k bitke moze dojst hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

"zeber" - to staci an odsudenie

Reagovat
stas87

tak nemyslim si ze musis pisat tieto veci

a ked uz sme u toho sudenia-ja som si isty ze by som sa so slosym kamaratit nemohol a to uz tu mam s nim tiez nejaku historiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo.

Reagovat
Whitemedia

****.. ti rozhodčí mě serou víc a víc

Reagovat
Spasitel

Zas sa ukázalo prečo PL smrdí takíto rozhodcovia by si v Spanielsku či Nemecku nepískli.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne v tom španielsku teda

Reagovat
Whitemedia

Jj, hlavně ve Španělsku noo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, já ti fakt radím se někdy podívat na zápas ve Španělsku, tam to občas vypadá, že rozhodčí si uvědomí, že je rozhodčí někdy v 92. minutě

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

a vtedy fukne penaltu?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

miluju, kdyz to takhle nekdo proziva, jen me mrzi, ze mu nedal delo, ja bych se neudrzel, to priznavam..

Reagovat
smazaný uživatel

dean by mu plasol jednu a posadil by ho spat na tu umelo nastriekanu sedacku

Reagovat
SunFells

Maaaaaaaaagoooooooooooooooooooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

jako ty

Reagovat
SunFells

tvoja mama synku

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je tak tlustá, že když mi říkala kolik váží, měla jsem pocit, že mi říká své telefoní číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je tak tlustá, že by se měla začít obávat případného onemocnění kardiovaskulárního systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tvoje máma je tak tlustá, že když čístí hroší výběh, lidi si říkaj...Co je to za nechutnýho hrocha?!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je tak tlustá, že když vyleze z vody, greenpeace jí tahaj zpátky!

Reagovat
Maresma

vtípky

Reagovat
papos182

Tvoje mama je tak tlusta, ze si ji spletli s Frankem Lampardem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je tak tlustá, že na soutěži o nejtlustšího člověka na světě obsadila první tři místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je nejlepší tenhle:

Tvoje máma je tak tlustá, že když si sedne na pětistovku, tak ji rozmění

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se libily vsechny

Tvoje máma je tak tlustá, že když se ohne, vlaky si pletou její prdel s tunelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, některý mi přijdou, jako by je vymýšlel fajdax s taťkou krlešem u nedělního oběda

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja mama je tak tlstá, že nosí dvojo hodiniek. Jedny pre každé časové pásmo, v ktorom je.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

ten je ale dobrej

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A tvoje máma je tak tlustá, že tomu jak výjde ven, se říká zatmění slunce....

Reagovat
Maresma

Tvoje máma je tak tlustá, že už to ani není vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Já být na jeho místě, tak Deana zkopo do kuličky, občas se divím, že ti chlapi udrží nervy na uzdě.

Reagovat
papos182

Bylo to zabavne.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro nahrazeni rozhodcich bezchybnyma robotama

Reagovat
Chazy

Posoudí ti robot výhodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uvazim, ze i ta brankova technologie, jestli balon presel caru nebo ne, je schopna se splest, tak tohle uz je fakt velky sci-fi. Taky to myslim jen tak polovazne a hlavni myslenka byla trochu jinde.

Reagovat
kiwwi

si uz zazil ze sa golova technologia splietla?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to sporny, ale Holtbyho neuznany gol proti Ville byl dle mnohych gol.

https://pbs.twimg.com/media/BkeH-9bCcAAcAHA.jpg

Reagovat
kiwwi

a kde tam vidis medzeru medzi loptou a ciarou?

technicky to proste gol nebol

Reagovat
Liquid

Reagovat
Whitemedia

Tohle mě dnes při našem zápase napadlo několikrát! Chci roboty, protože ještě jeden podobný výkon těch vyjebanců a já už se neudržím

Reagovat
smazaný uživatel

to nechtěj, titul by tak vyhrál Everton, aspoň podle každoroční tabulky jednoho z fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Evertonu bych ale titul mooooc přál , takže chci!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že ve Zlíně to šlape...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TO by byla Plzeň docela v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

my bychom podplatili i roboty

Reagovat
Liquid

robot by dostal "Viktoria plugin"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uplně jednoduše bych zavedl videorozhodčího, ten by zahlásil rozhodčímu přes sluchátko zda to byl faul nebo ne. stejně se pak rozhodčí dohaduje s hráči a ztrácí se tak čas.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja bych rozhodne aspon zavedl dodatecny tresty od videa - fakt nevim, proc je takovy problem hracum davat zakazy startu za to, ze nasimulujou pady nebo udelaji nesportovni gesta.

Tohle by taky nebyl takovej problem, minimalne to udelat aspon jako v tenisu, proste dat moznost kapitanum obou tymu rict si o challenge a rozhodnuti sudiho si nechat prekontrolovat u videa. V dnesni dobe by to zas takovej problem nebyl a ty zapasy by se prodlouzili radove o nekolik desitek vterin. Dle meho idealni reseni.

Reagovat
papos182

Ty dodatecne tresny pry nechteji samotne kluby. FA to resila, ale neodsouhlasilo se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je velka skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

A za co bys ho jako chtěl dnes trestat? On to nepískl s úmyslem poškodit Chelsea. Primárně by se prostě měli zlobit na Azpiho, že udělal během 3 sekund 2 chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

No chyby Azpi udelal, ale penalta to absolutne nebyla. Dneska bych chtel, aby mela Chelsea moznost na to reagovat, takhle se rozhodci rozhodl a neudelaji s tim vubec nic. Pritom jaky by byl problem, aby se to do minuty zkontrolovalo pres video, pokud by o to Terry pozadal a pak by penalta nebyla - pokud by i tak byla, dalsi moznost uz v zapase nemaj.

V rugby taky maji moznost prekontrolovat veci u videa a tomu sportu to v tehle pripadech strasne pomaha (i kdyz tam si to v tehle pripadech voli sam hlavni sudi), tech chyb rozhodcich tam je min...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

a stale sa argumentuje ze by sa stracalo vela casu, no lebo teraz sa nestraca tym dohadovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by se těžce nevyplatilo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se těším na ten six-pointer příští týden: Sunderland-Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze kdyz jeden z nich vyhraje, tak se udrzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, teď se fakt už dějou ty věci, co se nedají předpovědět, ale zrovna Norwichi nevěřím, že udělá víc než nějakej náhodnej bod. Fulham půjde asi před ně, Mackems mají pak ještě 2 hratelný soupeře doma, Cardiff zase může v pohodě vyhrát na NUFC, WBA taky něco uhrají, takže klidně může být v problémech i Hull... Já to vidím na sestup Cardiffu a Norwiche, a o tom třetím se rozhodne asi až v posledním kole. Snad to bude Fulham.

Reagovat
papos182

Snad to Sunderland doma da

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak naposledy nás doma porazili QPR, kteří byli v tabulce poslední, teď Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Má ten fanda v zeleným pivo v ruce nebo co drží?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cožeeee? Za tohle byla ta pencka? Liverpool style je snad všude

Faul na Azpiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne praporkar

Reagovat
smazaný uživatel

"náhoda"

Reagovat
smazaný uživatel

Směšné prostě.

Reagovat
nani92

no super, z opakovaného záberu všetci vieme,že sa kopať nemala, ale to že to asistent vidí z boku a len raz nikoho nezaujima..

Reagovat
Error

To je omluva vždy pro všechno, no.

Reagovat
nani92

to nieej omluva,to je proste fakt--

Reagovat
T44v3tt1

Tak má být zavedené video a byl by klid. Do té doby zápasy budou dál záviset na lidském faktoru a ten stojí čím dál tím více za starou belu.

Reagovat
kvasha16

a musel vidiet ruku a nepiskol ju, ktoru zas nevidel hlavny sudi.. ved tam nie je sam na to, nech komunikuju ked si nei su isty

Reagovat
Liquid

tak z tohodlec úhulu to vypadá, že se pošmýkol, v TV to několikrát vypadalo, že ho César tou nohou podrazil

Reagovat
smazaný uživatel

Jde jasně vidět, že na něho Altidore šlápl... Z ničeho nic udělal krok o půl metru doleva a šlápl Azpimu na kotník...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla no. při zápase jsem to viděl 3x a pokaždé bych ji pískl. Sudím jejich práci nezávidím.

Reagovat
Tomekcz

to je v p.i.i oni ten titul fakt nechaj Loserpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na gif nade mnou Šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jak fanoušci Chealse nejsou schopni příjmout, že jejich tym hrál katastrofálně všechno házíte na rozhodčí. Kvlalitou jste je měli mít hotové už po poločase a ted brečíte.....

Reagovat
nani92

Chealse

Reagovat
Chazy

Reagovat
Error

kcoourkvo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

detail...

Reagovat
smazaný uživatel

2 neodpiskane penalty, neuznanej gol kvuli faulu, kterej nebyl a vymyslena penalta pro Sunderland.. Myslis, ze tohle je na vitezstvi malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ehmmmm.........Chelski nikdy rozhodčí nepískly vymyšlenou penaltu v 96 minutě nebo tak...........No hlavně že máte výmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

pískli jednu Ramiresovi. Ale pointa je v tom, že liverpoolu ty zákroky odpískají jako penaltové a třeba i oprávněně. Chelsea ovšem ne a to pak rozhoduje. Nikdo tady neřiká, že všechny penalty live byli vymyšlené.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Barcelony píše o někom, že hrají katastrofálně a bečí na rozhodčího. Od tebe to sedí

Reagovat
SunFells

Proč by fanoušek Barcelony bečel na rozhodčího prosímtebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to náhodou někdo nesežere Neyamovi a nemají pencku. No penalty no party

Reagovat
smazaný uživatel

Já...fanoušek Barcelony.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

sa pozri na statistiky, kvalitou sme ich mali, vykonom sme ich presli, zakoncovanie sme dojebali ale na to sa tu fans tiez stazuju takze o ocm tocis vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Liverpool nesmí podělat.

Reagovat
vladis271

ja ti nvm. Zajtrajšku sa fakt bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

takže, vlastně nic nového ne?

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

ak to podela tak bude strašne na smiech bezohľadu nato,že odzačiatku sezony neboli favoritom na titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží od toho s kým by sme prehrali a ako Ak s Chelsea a CP tak neviem, no, skôr nie. Ak prehráme zajtra a s Chelsea nejakým zlým výkonom tak jo bude to trochu mimo. Najhoršie by bolo ak by sme prehrali s Newcastlom..to by bol neskutočný trapas...

Reagovat
nani92

ale majster PL by mal dať aj ten Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

ale majster PL by mal poraziť Sunderland. City a Chelsea to nezvládlo...Nie vždy sa darí...A CP hrá neskutočne posledné mesiace

Reagovat
nani92

preto nebudú majstri,ale vy áno,tak to už ku*va neposerte

Reagovat
vladis271

si pametám časy, ked sa celá liga bála Brittanie. Strácali tam všetci. Vy ste tam prišli a v pohodovom tempe vyhrali 1:3,a potom vyhrali ligu. Jak som vám to závidel.

Reagovat
nani92

preto sme boli majstri predsa teraz príde na Old Trafford Fulham a vyhrá..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to snad ani podělat nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tuxedo

Teraz sa pozná pravý fanušik Chelsea mala vyhrať ale tak raz ta prehra musela prísť lepšie teraz ako keby sme vyhrali na Liverpoole a prehrali s Cardifom . Nezbýva už iba vyradiť Atletico a pokusiť sa vyhrať finaále Come on Chelsea

Reagovat
Talker

Podle mého si letos na rozhodčí vůbec stěžovat nemůžeme. Jasně, kdyby pískal rozhodčí správně, tak máme pencli my, na druhou stranu, Ramires šel do sprchy o dost dříve. Stejně tak i v první půlce sezony několikrát potlačil káru nám, teď potlačil soupeři. To se prostě stává a letos je to tak půl na půl.

Největší fail sezony je to, že jsme pustili nejlepšího útočníka na hostování a nechali si tři šmatláky. S Lukakem by nám bylo letos hej proti tomu, co v útoku máme.

Jsem zvědavý, jak tu sezonu dohrajeme. Loni jsme měli stejný počet bodů, jako letos před koncem. Takže nějaké zlepšení tu je.

Reagovat
Whitemedia

Podle mého si na rozhodčí rozhodně stěžovat můžeme.. buď nám připískává, nebo nás ojebává.. z toho vyplývá, že kurví spousty a spousty zápasů a proto si na ty šmejdy budu stěžovat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, zda-li je to úmyslné.....Že v některých jsou s námi a pak s vámi.........Ale co by dala GL za rozhodčí s PL.....

Reagovat
Talker

Já se bavím s ohledem na výsledky. A tam prostě nemůžeme být moc naštvaní. Několikrát nám potlačil kárku, když jsme potřebovali, několikrát nám házel klacky pod nohy. Jasně, kurví to ten fotbal, ale ve výsledku na tom nejsme hůře, než bychom byli s precizními rozhodčími.

Každopádně video do fotbalu

Reagovat
papos182

Proste to serou. Ale da se to cekam, jsou to jen lide, delaji to vsem tymum. Hraci jim to taky nijak neulehcuji.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Pak si ale stěžuj (ty, fandové Chelsea i ten idiot Mou) jak v těch mačích, kdy vám ublížili, tak i v mačích, kdy vám pomoholi ...

Vůbec vám nejde o systém, ale brečíte. Nemaluj na růžovo něco, co je černo-černé ...

Reagovat
Liquid

za stavu 2:0 by si možná Ramires ten loket rozmyslel, tady byli hráči Blues frustrováni chybným výrokem sudích, každopádně Ramires za ten loket měl červenou dostat

Reagovat
kvasha16

to mal potom dostat minimalne zltu aj Johnson za kopacku do Azpika

Reagovat
Liquid

jo to měl dostat žlutou každopádně, nechápu jak mu nemohl dát kartu, nákop kopačkou do boku, přitom Johnson není zákeřný hráč

Reagovat
Talker

Tak možná ano, možná ne... On je Ramires takovej plašan, že by to klidně udělal i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Lukaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedině dobře, že jste to udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

FA Skurvený Liverpool YMCA

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrace?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nefandím Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na FA souhlasím.......Na liverpool nevím co maš ale OK.....Co je teda YMCA?

Reagovat
smazaný uživatel

Tým "YMCA" som chcel zosmiešniť "YNWA"

Reagovat
LGT

Povedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřekl....to se nedá zesměšnit.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

You may cum Abramovich?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim link na NHL?

Reagovat
smazaný uživatel

nova sport

Reagovat
nani92

čo zato?

Reagovat
A Seleção

poprosil jsem...

Reagovat
blade115

Myslel jsem, že už jsem v klidu, ale jak tak koukám na tu tabulku, tak už mi zas nabíhá žilka...

Vždyť ona ta středeční ztráta City je úplně k hovnu. Oni jsou nakonec ještě vůči nám ve výhodnější pozici než předtím, do hajzlu. A Liverpool ztratí maximálně proti Pulisovi... Tohle už na titul není, rozhodně ne.

Doufám, že Liverpool zítra neztratí, to bych byl o to víc nasranej. Jednak bych byl podruhé v jednom měsíci za blba, co to předčasně vzdává, a jednak by to byla jen další promarněná příležitost, kdy ztratil soupeř...

Ach jo, tu LM prostě uhaluzit musíme, jinak nehraju.

Reagovat
Whitemedia

No vole, já už vím, jak to všechno dopadne.. Chelsea podělala titul, "podělá" LM, Ko**ta otočí sérii se Zlínem a já si můžu hodit mašli hmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

mezi námi nevěřim, že chelsea přejde přes Atlety. Ti jsou na vlně euforie a nevidim to moc růžově.

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean je nejlepší rozhodčí na ostrovech

Reagovat
Whitemedia

tvoje máma..........

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

momentálne by som s ťažkou slinou povedal že mladý oliver, ale ani to nie je zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to taky dokázal svým fenomenálním výkonem .

Reagovat
smazaný uživatel

PODSTATNÉ JE, ŽE LIVERPOOL MÁ TITUUUUL. Teď nás už nic nezastaví. Liverpool je nejlepší tým na světě. Odteď budeme vyhrávat jeden titul za druhým a převezmem si zpátky korunu v trofejích nad MANU, uslintaných děckách, a jen LIVERPOOL bude zase vládnout ostrovům. Žádná CHelsea, prohrát s posledním, loosers. Man City, bohatí šejkové, Liverpool vládne ANGLII !!! Ten má teď formu, že by rozstřílel Real Madrid, Bayern... na naši rychlou hru nikdo nemá. Děkujeme hoši z CHELSEA, LIVERPOOOL SI JDE PRO TITUL. JSME NEJLEPŠÍ !!!! Teď se budou ManU plácat, jak jsem je viděl, už se z toho nevyhrabou a aspon osm let si nekopnou v lize mistrů, CHELSEA s trapným Mourkem nic nezvládne a Man City si fotbal nekoupí dokud tu Budem MY (Arsenal taky škoda slov). YNWA !!!

Reagovat
mickey mouse

Takové řeči se ještě vymstí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Konečně nekompromisní postoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že si úspěch užíváš tak jako já, ale asi už to moc nekontroluješ :D

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď o ten titul aj napriek takému náskoku prídete, najlepšie takým istým spôsobom ako United v sezóne 11/12 vy prašiví scouseri.

Reagovat
smazaný uživatel

vypláchni si hubu, LIVERPOOL má formu, to je tým na světové úrovni. žádná Chelsea vole, ted budou padat rekordy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Feťák.

Reagovat
smazaný uživatel

seš slušnej troll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
papos182

(A to jsem to docetl jen po druhou vetu.)

Reagovat
Chazy

závorky

Reagovat
papos182

Trochu jsem ti vlezl do zeli.

Reagovat
Chazy

To nevadí, je to super pomůcka

Reagovat
papos182

Za starych casu ji velice casto pouzival Pintu-korupcnik

Reagovat
tomasinho

YMCA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim že je v celku jedno kdo titul vyhraje. At to je Chelsea, united, Arsenal, Liverpool nebo city - všude jdou exoti, kteří vylezou z nor a melou srance

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, tak je to dítě co nezvládá emoce, má radost že se jeho týmu daří....to je toho.....

Reagovat
smazaný uživatel

a hrotim to snad nějak?

Reagovat
smazaný uživatel

promin

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi hochu musel čekat hodně let než jsi mohl napsat takovejto topic

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoja prva sezona co fandis LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to spíš viděl na první sezónu v lize profesionálního trollingu - a zatím teda jeho výkonnost nic moc.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Omggggg, debilni Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

som ti vravel že ten norwich pôjde dole, ale ty nie, smajle

Reagovat
fantomas

Uplne sem na tohle cekal, ty "s prstem v nose". Fakt me nerozhodis uz, a reaguj na me opet az po 38. kole, pokud nutne musis. Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ale tak vtedy si to tak nekompromisne napisal s tymi smajlami proste

Reagovat
fantomas

Jj, protozekombinace obou na to byla a furt je.

Reagovat
smazaný uživatel

:]

Reagovat
papos182

Jednu dobu to byl smajlovy kral nebo tak nejak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že po príchode Mourinha sa defenzívna činnosť tímu dosť zlepšila. Chelsea pôsobí kompaktnejším dojmom a ak by po sezone prišiel Costa, Lukaku a odišiel trápiaci sa Torres, boli by modrí dominantnejší. Vsádzam aj na to, že Joseho druhá sezona býva úspešnejšia. Navyše má u Abramoviča a u fanúšikov veľmi silnú podporu, než kdekoľvek inde. Treba zdôrazniť aj to, že PL išla kvalitou za posledné roky rapídne dole. Pri prvom pôsobení Mourinha v Anglicku bola PL na totálnom vrchole, tri tímy boli v semifínále LM. ManU, Arsenal, Liverpool mali enormnú silu a Josemu verím, že dokáže túto negativitu využiť vo svoj prospech a urobiť z Chelsea výborný tím, ktorý by v Anglicku nemal konkurenciu. Je schopný dostať tento tím na vyšší level. Väčšiu podporu si však zaslúži Nemanja Matič, ktorý ak bude hrávať pravidelne, môže z neho byť najlepší hráč v lige na svojom poste. Kvalitu na to určite má. Dúfam, že ho nebude ignorovať a nasadzovať ho len z lavičky alebo na pohárové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

a vyzeral to tak dobrý komentár

Reagovat
kvasha16

@JeremyClarksonApologies to all seated near me. I may have called the ref a bad word.

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Piča kurva další dva litry v hajzlu, už nemám sílu s tím bojovat. Je mi to líto, mami...

Reagovat
papos182

Kdyz bys splachnul, tak mas vic litru v hajzlu.

Reagovat
Godwinson

Poyet

Reagovat
papos182

Legenda Chelsea

Reagovat
minoLFC

Sunderland, Sunderland, Sunderland, Sunderland...

Ak zajtra vyhráme, tak ideme do trhaku

ale tie kecy ako nám dnes rozhodca daroval prehru Chelsea

Reagovat
papos182

Prave. Spise vyhru Sunderlandu darovali Sunderlandu. Asi je chce FA v PL udrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF 27 years as a man united manager = 0 titles for Liverpool

Shitoyes 1 season as a man united manager = 1 title for Liverpool

‪#‎MassiveRespect‬ ‪#‎Legend‬

Reagovat
Hai

jeste ne

Reagovat
dantetomas

Chudak Dave... Uz trha aj rekordy, ktore neexistuju...za SAFa ziskal LFC tituly

Reagovat
dantetomas

Dva

Reagovat
penepi

Mourinho Ten chlapík je proste boh

Reagovat
fenixLFC

cca 2 hodiny od konca zapasu a furt tu nie je ani vysledok?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci LFC se začínají hemžit, zasraný gloryhunteři

Reagovat
Chazy

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

U nich budou horsi ti, co gloryhunteri nejsou:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Chytry tah, aby jsi unikl podezreni

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se pišnit dresem ještě od adidasu a první od warrioru.. navíc, přesně vím kdy jsem jim začal fandit.. v roce 2002 jsme jako malej viděl LM proti Leverkusenu a uchvátil mě Gerrard

Reagovat
Chazy

Heh, ještě vysvětli, co je to pišnění, ať to oceníme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

No a podeprit to takovou neprustrelnou historkou, to nemuze nevyjit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Nesmutni. Maximalne te narknou z Gerrardhunerstvi a dresshunterstvi.

Reagovat
Chazy

Chybí tomu drožka, kaštany atp., prostě něco z tvorby bruce.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

*pišňit

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v tescu akca na Ballantines

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Za?

Reagovat
smazaný uživatel

299

Reagovat
SunFells

To je tak o 80 kč ne? Jinak teď jsem viděl v Albertu Jamesona za 350.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fake Jameson hm

Reagovat
SunFells

fake Jameson hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty já whisky nepiju, jenom ballantines, když je v akci...asi o těch 70-80 kč levnější, ale i to se vyplatí

Reagovat
tomasinho

A zkoušels JD honey? Paráda Já whisky teda taky normálně nepiju, ale tahle je super.

Reagovat
smazaný uživatel

zkoušel, dostal jsem lahvinku od bratra na vánoce 2012...bohužel to nedopadlo dobře a od té doby se držím od jd dál...nicméně je pravda, že mi velice chutnal...Oproti TD, JW a Jameson, to mi moc nejelo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Určitě, jen přidávám další whiskey, kterou třeba upřednostním já, s ještě větší slevou.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bliješ po tak jemné whiskey, jako je Ballantines, tak raději pij sudový víno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
papos182

Ani tridit poradne neumi. Modra je na papir.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kašlu na to kdo má titul, ikdyž Liverpool je mi krajně nesympatický, podstatný je zítřek a jediný tým, který mě fakt zajímá

Take Me Home United Road

To The Place I Belong

To Old Trafford

To See United

Take Me Home United Road

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
eder

Tak co, vyhodí zas po sezóně Abramovič trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, to je fakt divny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Ten Lampard za Mourinhem jak zestarl za tech 70 minut

Reagovat
Miguel19

To je dolarova máma..

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ty Mourinhovy vražedné pohledy, když se mu nedaří, jsou super, normálně bych se bál jít kolem něho, aby mi nenatáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro zitrejsi vyhru Evertonu

Reagovat
k0udy

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

800. pro FABIA BORINIHO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Andy van der Meyde in his book: "I think Phil [Neville] told everything to the boss [David Moyes] and that’s why he was captain, he was a snitch."

Reagovat
Chazy

Snad nebudeš dávat na kecy toho čůráka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma asistenci na tom legendarnim golu Goslinga, je to dobrej kluk.

van der Meyde je totalni idiot, nicmene, tomuhle verim, ma ho osedlaneho i ted v ManU.

Reagovat
Chazy

Jasně, takže i když víš, že ten člověk je kretén, tak ti to nebrání vytáhnout si jeho jeden názor, kterej se ti zrovna hodí. Při tom může bejt taky ovlivněnej jeho blbostí, protože je to z kabiny. Jak moudrý. Nebral bych vážně vůbec nic, co říkal o působení v EFC, fakt vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to presne zapada do nazoru i ostatnich hracu na Phila a Garyho. Takovy Stam taky ve svy knize napsal, ze to byly 'busy cunts'. Nemam duvod si myslet, ze by tam neco takoveho psal jen proto, aby pripoutal pozornost.

Je to podobny asi jako s Landisem nebo Hamiltonem, kdyz ve svych knihach psali "pravdu" o Armstrongovi. Tenkrat se jim taky smali, ze se jim neda verit, protoze je chytli a ted akorat kolem sebe plivou. Nakonec se ukazalo, ze si nevymejsleli. Nemam duvod si myslet, proc by si tihle lidi meli do tech knih totalne vymejslet, jen proto, ze jsou to jinak treba uplni kreteni.

Reagovat
Chazy

Proč? Meyde je protopyp člověka, který mě hrozně serou - ukřivděnej, kopající chudáček, na kterýho byli všichni hrozně zlí a všichni mu bránili v tom, aby něco dokázal. A ještě ten typ, co to nedokáže říct narovinu, ale brečí po letech. Byl takovej, už když přišel k vám, brečel, jak to všechno bylo zlý a jak v tom Evertonu to nastartuje. A teď zas plive na vás a na to, jak to tam fungovalo. Je to prostě trapák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se ho nijak nechci zastavat, mas vicemene pravdu - ale trapak, proste ted vydava knihu o svy kariere, zminuje tam i tohle. Nemuzu si pomoct, ale jak tohle normalne muze rict driv? To jako ma vystoupit do medii a rict, ze Neville je dlouhodobe totalni Moyesuv sasek? Kdyz uz takovyhle perlicky poustet ven, tak moc dalsich moznosti krome nejakych takovyhle coming out knih nevidim. Podobne se nedavno na adresu Moyese a Nevilla vyjadril i nas soucasnej trener 18ky Kevin Sheedy, celkem to zapada.

Samozrejme nikdo nevi, kde je pravda - treba to je jen nejaky cool plivani na Moyese s Nevillem, ale mne se to teda tak nejevi...

Reagovat
Chazy

Hele, klidně to tak může bejt, jen bych prostě svoje názory neopíral o tvrzení někoho jako je on ...

Jediná dobrá věc na něm byla ta oslava gólů. Moh bejt Neville takovejhle, ale furt nejspíš byl pro kabinu 50x lepší jak Meyde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to kazdopadne, i kdyz oproti ochlastovi a flakaci v jednom to neni zas tak tezky byt o mnoho lepsi.

Ale ten podpis na tomhle momentu uz vdM nikdo nikdy nevezme, za ten centr nazdy tak trochu legenda.

https://www.youtube.com/watch?v=tweo0b-dk6A

Reagovat
Chazy

A tu superrychlou červenou pamatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

V Merseyside derby na Xabi Alonsa, jak mu ji vlepil do xichtu?

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

win % s a bez Neville amluví jasně o tom, jaký byl kapitán...

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevylucuje...

Reagovat
vodka

s tou van der meydeho větou? vylučuje právě. pokud by byl kapitán jenom díky tomu, že donášel, tak by ty procenta nebyly takový brutální rozdíl.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Falošný Martínez má určite tiež svojho donášača... A u Phila sa nečudujem, no...

Reagovat
papos182

Falesny Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

"Falošný Martínez"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

je dnes motd páni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Vyborne ropaci, potesili ste ma len tak dalej

Reagovat
Tomanatura

Jebnuta Cukotka, ta proste nic neudela spravne Zruste ten klub.

Reagovat
smazaný uživatel

ze este vobec niekto tipuje 1 X 2

Reagovat
smazaný uživatel

Mackam mohli Citizens naozaj nechat tie 2 body navyse, ked uz ich to ma stat titul, lebo zachranu si zasluzia, ten ich sympaticky bojovny underdog tim by mi v EPL chybal.

Reagovat
vladis271

LINK NA MOTM RýCHLO

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

Chicago nepozeráš?

Reagovat
smazaný uživatel

just trto with jurco

Reagovat
smazaný uživatel

tých hádam vidím na MS

Reagovat
smazaný uživatel

ale jaj, pojdu dalej

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, Boston musí ísť a mladíkov chcem na MS.. čo potom so Zdenkom a s Meszom?

Reagovat
smazaný uživatel

Chara je cunt, Mäso dúfam pôjde, obranu máme tragickú

Reagovat
SunFells

Šak Reeewaaaaaaay.

Reagovat
smazaný uživatel

čo s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

ináč ked sme pri nom tak minus pre vujtka..dat takyto typ utocnika do stvrtej lajny a cakat, ze sa "ukaze" poor decision

Reagovat
SunFells

Joj, on je to útočník

Reagovat
smazaný uživatel

pohodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale skúša jeho trpezlivosť možno, nech si je talent a namyslený (:D) aký chce, má len 19 a musí bojovať za repre aj v 6.lajne

Reagovat
smazaný uživatel

sám si cunt ty magor

Reagovat
smazaný uživatel

cunt zákerná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prestaň nehľadím na to, či je niekto čech, slovák, alebo rus..ak mi je nesympatický tak to proste napíšem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyť já nic nedělám, právě moje averze na Cháru taky nemá nic společnýho s tim, že je Slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nene, žiadne také..maximalne ich uvidíš na námestí so Stanley Cupom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ciernykon

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ak postúpia ďaleko, budem im kvôli Jurčovi, Trtovi, Datsovi a Zettovi držať palce

Reagovat
smazaný uživatel

mám jen zvuk, obraz se dívam na motd

Reagovat
smazaný uživatel

fanda

Reagovat
smazaný uživatel

zas jak čuráci ke konci dostanou vyrovnávací jak bych to nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vyšel mi Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace

Reagovat
Coutinho10

tak mi to vyšlo správně

Reagovat
penepi

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Saints, což docela odpovídá (můj 2. nejsympatičtější tým v současné PL)

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, to je bullshit cele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pridaj sa k nám Pali

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaaa, Liverpool

Reagovat
aurelio

Tiež Liverpool akurát som mal problém s tým, že ani jeden z tých športov mi šport nepripomínal

Reagovat
SunFells

Btw nejsou Neeson i Samuel L. Jackson oba fanoušci Live? Nebo o to tam nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

samuel l jackson je a aj som ho dal, no vyšiel mi arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Coutinho10

si odhalenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja za to nemuzu, ono samo - happiness, papousek, slanina, golf, 5, Bolt, Michigan a Joey = EFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, mám jenom dvě odpovědi stejný (golf a Bolt) a taky mi vyšel Everton Přitom golf by měl směřovat spíš k bohatejm klubům a Bolt zase k MU nebo aspoň symbolizovat nějakou dominanci

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi davno jsme meli prezdivku Merseyside Millionaires, tak treba se to nejak vaze k tomu golfu. A to MU se ted prej predelava na Everton, tak v tom bych taky jednoznacnou logiku videl. Je to nejaky divny.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea City

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tam zasa musel označovať pičoviny

Reagovat
smazaný uživatel

tak napr. sa mi páčil ten papagáj, lebo mám rád keď nadávajú a tak čo to mám brat vážne hentaké hlúposti, Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

Nie Oľo, ber to s rezervou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

LFC

Reagovat
smazaný uživatel

City pičo

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
Darren Fletcher

chelsea

Reagovat
blade115

Liverpool... Celé je to blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Sundeland.To ne

Reagovat
kiwwi

WHU

Reagovat
Trand

Arsenal.

Reagovat
Trand

On their day Arsenal play the best looking football you’re ever likely to see. And if that wasn’t enough, they’ve got probably the comfiest seats in the whole league. What’s not to love?!

Reagovat
smazaný uživatel

Citroen

Reagovat
smazaný uživatel

je to sračka, ale sedadlá majú pohodlné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull

Reagovat
One-Real

Chelsea

Reagovat
Chazy

You got: Everton

Kua

Reagovat
smazaný uživatel

scouser proste

Reagovat
fantomas

Ty sporty, to byl výběr panečku

You got: Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek, to je magor

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel

je hore

Reagovat
smazaný uživatel

čo si ják

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Honza Matoušek

Tak v MOTD jasně potvrdili, že to byla penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Altidore šlápne Azpilicuetovi na nohu a je to jasná penalta. Dobře FA

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, ono se prostě toto píská, letos to myslím bylo i tak v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

tím nechcu říkat, že je to tak správně, ale prostě není to poprvé co hráč šlápl na nohu, spadl a pískalo se

Reagovat
vitasrp

No to protože to jsou telata, to nemá cenu..

A jestli to je Shearer, tak to je hotovo..

Reagovat
vitasrp

Kterej vocas v tom MOTD říkal, že to byla jasná penalta proboha?

Reagovat
Honza Matoušek

Všichni tři.

Reagovat
vitasrp

Kdo tam všechno je? protože jsou totálně mimo v tom případě..

Penalta je samozřejmě pokud někoho podrazíš..

Nikoliv po tom, co uděláš skluz půl metru vedle hráče, abys zblokoval centr, přičemž ti ten útočník pak šlápne na nohu..

Nicméně v objektivnost tohohle pořadu jsem dávno ztratil iluze, v tomhle zrovna měl Mou neskutečnou pravdu.

Reagovat
Honza Matoušek

Zvlášntní je, že ani Azpilicueta, ani ostatní hráči vůbec neprotestovali, asi moc dobře věděl, co udělal. Ale tak jestli tam vidíš, jak mu Altidore šlape na nohu, tak budiž.

Reagovat
vitasrp

Nene, Azpi ho jednoznačně podrazil, i když ten skluz udělal půl metru od něj..

Ale já to nechci dál řešit, prohráli jsme, hotovo..

Reagovat
smazaný uživatel

http://giant.gfycat.com/BetterWaryConey.gif

Tak kurva když mu na ni úplně jasně šlápnul.

Reagovat
Maresma

Však Altidore si šel vyloženě pro penaltu... Azpi skluzoval vedle něj a on mu tam dal nohu aby podklouznul.

Reagovat
Honza Matoušek

Ale šel, udělal to chytře, ale pro mě to prostě penalta byla. Dal mu nohu před nohu, tak aby ho podrazil a on ho podrazil.

Reagovat
vitasrp

Nikoliv, on mu šlápnul na nohu, což je poněkud rozdíl..

Reagovat
Maresma

Právěže né, šlápnul mu na nohu jak říká vitasrp a to se prostě nemůže pískat.

Reagovat
Kowe

To ale nemohl vidět, na první i druhý pohled bych ji pískl, až jak jsem to viděl z více pohledů bych to neudělal. Ale za tohle bych rozhodčího nevinil, na penalty to mělo být 1:1

Reagovat
kvasha16

to je ale argument ze to nemohol vidiet za prve tam neni sam, a za druhe, nepiskam neico o com si nesom isty nie? ked chce sudi takto vstupit do zapasu tak si musi byt na beton isty

Reagovat
Talker

Takže Schurrle je simulant, ale Altidore to udělal chytře, protože mu šlápl na nohu a uklouzl?

Reagovat
smazaný uživatel

no nebudu se vzrušovat,ale pokud si někdo tady myslí,že byla penalta tak fotbalu VŮBEC nerozumí !!!! Jsi první , gratuluji ! Ale Kočky zaslouženě WIN,my si nezasloužili NIC !

Reagovat
Honza Matoušek

A 70% procent hlasujících.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasné, když tam hlasovali fans Liverpoolu a City.

Reagovat
papos182

Hlavne fanousci Sunderlandu. A navic, Chelsea nema rado mnoho lidi, takze vlastne fanousci vsech.

Reagovat
Sali5

To by tak dopadlo i kdyby Altidore udělal nějaý šílený dive tipuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dean to prasil na obe strany, nechapem fanusikov CFC ich plac, este aj kvitovanie nezmyselnej Mouovej reakcie, fakt su ako ovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Na obě strany

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nedivím se, že pískaj tak jak pískaj, když je šéf rozohdčích Mike Riley, kterej taky nikdy pískat neuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je s vami strašné

Reagovat
smazaný uživatel

Co je strašné? Jak Riley tehdy nedal Huntovi ani kartu za to, že Čechovi málem ukončil kariéru? Ano, to strašné je.

Reagovat
smazaný uživatel

jak furt ohníte po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se to stalo vám, tak tu brečíte ještě x let, protože zase o titul tak dlouho hrát nebudete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ti pripomeniem

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

a to bol od Hunta umysel?

Reagovat
smazaný uživatel

sherwood sa už usmieva konečne

Reagovat
smazaný uživatel

ten hansen hovorí jak múmia

Reagovat
smazaný uživatel

penalta byla, brečíte na špatným hrobě

Reagovat
Sali5

Taky myslím, jenom škoda, že ji neodpískal

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom škoda, že nedal červenou......

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom škoda, že Baník už neni dávno v druhé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL FC ! je klub ! chelsea a city su len pracky na spinave peniaze bukvice a ovce.

Reagovat
penepi

Omg Hawks

Reagovat
smazaný uživatel

No podle MOTD se zdá, že FA se rozhodla vyrazit cestou bez kompromisů a udělat z toho cirkus. Vlastně už teď je jasný že oba vitězové hráče roku budou z Liverpoolu, asi Sturridge a Suarez. Holt když chcete vykácet les, lítají třísky. Ještě si ten poslední měsíc asi hodně užijeme ....Norwich asi dokážou porazit bez dárečků ale moc se těším na návštěvu Selhurst Parku....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hitler musel být skvělý golfista.

Dostat se z bunkru jednou ranou není jen tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ještě: Pro mnoho dívek je první sex jako první jízda na kole.

Zezadu je pevně drží jejich otec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers will demand more control over transfer policy when he opens talks about extending a deal. (Mirror)

Reagovat
tomasinho

Čím méně odpovědnosti na Ayrem, tím lépe.

Reagovat
minoLFC

tak Ayre hracov nevybera, on to len dojednava/dojebava

Reagovat
tomasinho

Však snad Rodgers chce mít větší vliv i v tomhle ne? Nebo snad ani hráče nevybíral doteď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ayre vyjednava/dohaduje/dojebava...prestupova komisia navrhuje/urcuje prestupove ciele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Ayre s tímhlě nemá fakt nic společnýho

Reagovat
tomasinho

Tak já to pochopil tak, že chce mít víc kontroly nad vyjednáváním. Bral jsem jako samzřejmost, že u hráčů má zásadní slovo.

Reagovat
Kowe

Tak nějakýho vyjednavače má přece každej klub, já byhc uplně za vše toho šaška nevinil, toho Konopa on neposral.. podle mně chce spíš míc více pravomocí v tady tom výběru... to už má teď ale ne tolik no, pak to dopadá tak, že se nějaká pitomá komise rozmýšlí 15 dní koho po Salahovi, vyberou sice dobře, ale pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre Sheasyho a Wesa

Reagovat
Godwinson

Fachčí vám Gamecenter?.(

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlaaaaand To je proste PL klasika a skvelý klub, tí nesmú spadnúť, navyše hrajú v poslednej dobe parádne.

Reagovat
eder

Wickham - Player of the month.

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1517382_631735426905033_4350353658123534440_n.jpg

kto by to bol povedal, že Flamini bude ten hlavný utužovač kolektívu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

Myslim,ze jsi se nechal strhnout dojemnou atmosferou songu.Pro me takhle nejlepsi tym na svete nehraje...Ale video hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

... lebo som to myslel úplne vážne

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jsem nasranej

Reagovat
SunFells

Kvůli Fabianskimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, a vraj akadémia Chelsea neprodukuje dobrých hráčov... Pri tom taký Borini dáva góly v PL jedna radosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se kouknul na ten "zářez" od Deana...podle komentů jsem čekal něco na způsob legendárního výkon Marrinera na QPR a místo toho jsem dostal průměrný výkon rozhdčího s 3 menšími chybami proti Chelsea a 1 obrovskou proti Sunderlandu.

1. Johnson měl za faul na Azpiho vidět žlutou

2. Penalta za ruku Alonsa byla 50 na 50. 100% faktem je pouze to, že Dean jakkoukoliv ruku nemohl vidět a pokud mu asistent nepomohl, pak to nejde na jeho hlavu ( alespon morálně, zodpovědnost je přirozeně vždy na hlavním).

3. Larsonův bodychek na Ramirese penalta nebyla; šlo výhradně o dohrávání obranného zákroku, jehž realizace neměla vliv na Ramiresovu nepovedenou exekuci.

4. Ramires měl jít ven a to s několikazápasovým banem (v současnosti asi nejzákeřnější zmrd v PL )

5. Penalta Sunderlandu; z pohledu rozhodčího šlo jednoznačně o penaltu, nic na tom nemění, že šlo o mix vychcanosti Altidora a hlouposti Azpiho (a to jak podklouznutí, tak následný skluz ve vápně). Rozhdčí v milisekundě nemůže posoudit pravou příčinu Altidorova pádu (stoupnutí na skluzujícího hráče), pokud to udělá takto šikovně, v rychlosti a zkrátka se Azpim nechá nabrat.

Agresivní rekace přičítám frustraci z několika faktorů:

1. domácí prohra s posledním

2. v podstatě ztráta šance na titul

3. střelecká nemohoucnost

4. ukončení Mourinhovy série

+ letošní štěstí Liverpoolu, co se týká sporných okamžiků (určitě jich bylo více v jejich porspěch než naopak)

Pravou příčinou výše uvedeného tedy není katastrofické selhání sudího, ale dlouhodobá neschopnost střílet goly proti slabým soupeřům (způsobená nejen absencí opravdového zabijáka, ale is tylem hry v těchto utkáních praktikovaným). Přijde mi, že se tady více zaměřuje na okolnosti provázející jak utkání, tak sporné okamžiky, místo aby se braly do úvahy pouze ty esenciální prvky.

Liverpool má matchball; pokud zvádně zápas na Norwichi, tak už jsu pro mě mistři (a to i vzhledem k letošní tubulentní sezóně).

Asi jim to po těch letech ve sračkách (+ Gerrard) i přeju

Reagovat
smazaný uživatel

pekne spísané

Reagovat
kvasha16

no podla mna sa tu dost ludi stazovalo aj na nase nepremienanie sanci, lebo herne sme mali jasne navrch... a ked to sudi piskal cele na kokot tak je jasne ze sme najebany

Reagovat
tomasinho

Nezapomínejte furt na City. Však po dohrávkách budou mít jenom 3 body na LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc byste na ně měli v podstatě náskok jen 2 body, protože skóre. A MCFC už má jenom jeden těžkej zápas na Goodisonu, ostatní mají hodně hratelný.

Reagovat
tomasinho

+ Stejně jako my Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam stačí trošku chytrosti a pohyblivosti a taky je můžete i vy, i oni smáznout. Chelsea tam zkoušela nějaký nákopy a centry, ale zrovna vám by mělo stačit trochu pohybu a nezmatkovat jako Everton. Navíc Eagles už nehrají o přežití, to je další výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini dokázal, že to není žádný dravec a nedokáže tým vybudit v těch zlomových chvílích k tomu, na co reálně mají...Oproti Mancinimu žádný progres...

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tu penaltu posílal pár rozhodčím včetně jednomu z komise a ten mi psal, že to zařadí na semináře jako příklad, kdy ta penalta přesně být nemá .Celkově z 5ti rozhodčích to skončilo 4:1, že ta penalta být neměla. Nebuďte ovce

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo je ovce když má vlastní názor, kterej tu krásně rozepíše i si ho odůvodní? prosimtě... Každej má svojí pravdu a tohle je tak sporná situace kdy člověk může mít jakýkoliv názor... já se taky přiklánim k tomu že být neměla, ale dokážu pochopit že to někdo vidí jinak.

Mimochodem už jen i to že na to ty rozhodčí nemaj jednotnej názor je snad jasnej důkaz o nejednoznačnosti ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No jde o to že do toho "expertského" rozboru na Motd se tomu krom liverpoolských fans každej smál, najednou je tady nějaký oficiální stanovisko že být měla a myslí si to každý druhý.

K té druhé části, je to dobrá myšlenka, k tomu jen si pamatuju ze seminářů, že nám vždycky pustí nějakou situaci a pak hlasujeme co by jsme udělali a jestli byl verdikt správný a nikdy to není tak že by se všichni na něčem jednoznačně shodli, ale následuje pak výklad podle kterého tu situaci lze jednoznačně rozsoudit. Tím jen chci říct, že to že pokud jsou dvě možnosti a každý to vidí jinak, tak to neznamená že jsou obě možnosti dobře, jako v tomto případě, kdy si určitě taky najdeš argumenty proč se ta penalta dala pískat, ale jednoznačně správný verdikt je že být neměla

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím přijde mi teda dost tragický, že rozhodčí co se na to může podívat doma v pohodlí, krásně v opakovanym záběru to dokáže posoudit špatně, to si pak člověk řiká že to mohl jít pískat taky

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě jsi zcela nepochopil smysl mého komentu k té penaltě nepenaltě...Já neřeším jestli byla nebo ne (podle mě ne), jen to beru z pozice rozhodčího, který se musí v mžiku rozhodnout a nemá možnost to xkrát shlédnout a důkladně zanalyzovat...Rozhodně neřeším názory v MOTD (od těch osobností se čeká, že zaujmou jasný názor, tak to holt udělali, i když podlě mě chybně...)

Ta komise je spíše úsměvná poznámka; žádná situace není stejná, komise může spíše rozhodčí tlačit k tomu, jaký metr majíí nasazovat (přísnější x benevolentnější) než že by dokázala vytvořit univerzální vzorec pro každou spornou situaci. V konečném důsledku vždy záleží na citu rozhodčího a schopnosti držet nastavený trend pískání celý zápas (to jediný bych v tomto utkání Deanovi důrazně vytkl).

Reagovat
kvasha16

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1959255_1019427004764182_4514991927950296018_n.jpg

tak snad to aj zapil vinkom ja by som sa po takej prehre asi zjebal jak kokot

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

ještě aby ne, to současné je fakt přešlap vedle

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Taková naše klasika. Super první poločas a druhej poločas na hovno. Naštěstí nám to vždycky stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Lucas tu Hendersonovu roli nedal. Dalo se to čekat ale tohle byl fakt průser. Navíc střídání dneska prostě nepochopitelný pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dneska ukázal, proč má ve fifě finishing 23 :D

Reagovat
Staenly10

I Coutinho byl slabej dneska. On fakt na tý lajně hrát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

striedania odpovedaju slabej lavicke..nemali sme tam ziadny motor do stredu zalohy, ktory bol potrebny...allen to za lucasa vladal ubehavat len polcas a cosi, potom fyzicky odpadol...nemame na lavicke ani schurleho ci williana, aby prisli dat z protiutokov dalsie fiky a specatit vitazstvo..moses je v tomto lazy bastard, i ked dnes co to fajn urobilô

Reagovat
smazaný uživatel

A zůstáváme na zemi..

#LFC have now guaranteed Champions League football for the 2014-15 season.

Reagovat
fff

Reagovat
Maresma

UWE UWE UWE

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
fff

V dalsom kole snad moze hrat Sturridge, v strede Gerrard s Allenom a Lucas polsat daleko od ihriska.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen Coutinho Gerrard - Sterling Sturridge Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

sterling na MS..

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

tak to muselo dat vela namahy takato velka myslienka

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som to len specatil, kedze to tvrdim uz tych par mesiacov

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad jasne, neviem si predstavit, ze nepojde

Reagovat
smazaný uživatel

ja aj hej...ved je to predsa slabsi lennon

Reagovat
smazaný uživatel

to by mala byt nejaka urazka pre neho? potencial ma väcsi, ale zase by som zatial neprehanal hm

Reagovat
smazaný uživatel

dopici

Reagovat
smazaný uživatel

jj, si primitivny, to vieme

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si z hladiska futbalu uplne vypatlany sasek co sa tu chodi vyškierať

Reagovat
smazaný uživatel

no hej, vyskieram sa nad takymi dristami ake tu pises väcsinou

Reagovat
smazaný uživatel

ked budes take dristy raz pisat ty o man utd, tak sa ti sklonim, chudacik..chod radsej otvorit temu o kebaboch

Reagovat
smazaný uživatel

sak sa ti tu vyskiera 98% EF ty odbornik ale ako kludne v tom ostan a pis dalej

Reagovat
smazaný uživatel

a sranda, že všetko sa nakoniec potvrdilo, takže uroven EF je v piči?

Reagovat
smazaný uživatel

presne, uroven EF drzis ty no

Reagovat
smazaný uživatel

ale percenta ti v skole nemohli ist

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

O to by se snad nikdo už tak 2 měsíce nehádal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Liverpool se hodně bál, Norwich jezdil ..S takovou to budou mít v CHL těžké :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomuto komentáru nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Útok Liverpoolu má velký potenciál. Přesto nakonec hráli spíše ťukes a zdržovačku na výsledek. Pokud se podělají před týmem nad sestupem, tak co pak proti velkoklubům v LM? Možná tak to bylo myšleno.

Reagovat
smazaný uživatel

ani tomuto nechápem

Reagovat
k0udy

Chelsea rupla se Sunderlandem doma a je v semifinále LM, my jsme rozdrtili MU i Arsenal kteří hráli čtvrtfinále a osmifinále, kde bude chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

analfabeti, nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím a hlavně je mi to u zadku...jen jsem to Slovákovi překládal.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Liverpoolu už ani neví, co to CHL je. Jen historikové a mrtví.

Reagovat
eder

Jako fanoušek svého klubu jsem se radoval z Ušatého poháru už pětkrát. Jak jsi na tom pro zajímavost ty?

Reagovat
Ed_Hazard

tak a je prakticky hotovo, prial som im to ako nikomu v PL....som zvedavý na letné posily a ako ďaleko sa dostanú v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, Liverpool.

Reagovat
vladis271

sral som magi v kockách.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to isté. kua keď má johnson loptu na kopačkách tak ju dá buď do zadu na škteľa alebo ju hneď kopne do outu a prenechá súperovi. podľa mňa hrá pre stávkovú mafiu

Reagovat
vladis271

99 percent útokov Norwichu hrali cez neho. To videl aj slepý kde máme slabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Alves by tam inak lietal treba ho predať a kúpiť napr. Montoyu a nech sa s Kellym a Flanom bijú o základ

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je ten rekord vstřelených branek PL ?

Reagovat
Usty

103 - CFC 09/10

Reagovat
smazaný uživatel

dík uvidíme, zda zůstane nezměnen

Reagovat
Usty

Chelsea doma a CP venku nejsou zrovna ideální soupeři na tvoření střeleckých rekordů Ale naopak Newcastlu můžete dát klidně bůra a bude vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, to asi spíš neklapne :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo fajn, kdyby to pool překonal už v příštím kole proti cfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

po tom čo sa na anfielde túto sezónu už odohralo by to ani nebolo prekvapením

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, titul už je fakt blízko.

Reagovat
R22

"Exactly the same next week." Yea Stevie, too fucking right. 2-0 up at half-time then shitting ourselves at 3-2 in stoppage time.

7 bodů od titulu

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Tomoro

Kdo by to byl rekl, ze Gerrard tim proslovem po City, kdy rikal, ze s Norwichem stejne vlastne myslel: Vlitnem na ne dame 2 fiky, pak se na to zas vyjebem, zkusime zas nejaky brejk, na konci se budem zas klepat o vysledek, ale nakonec stejne zas ukopem 3:2 ???!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych s tímhle výsledkem bral ještě třikrát "exactly the same". Jestli to vydrží moje nervy...

Reagovat
Tomoro

Tak ja bych to bral taky a hnedka! S tema nervama jsem na tom podobne a navic si pri tom vzdycky vyrvu par vlasu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

http://www.youtube.com/watch?v=axc3etRBxLI

- achjo, tohle mohlo bejt tak vtipný i dlouhodobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další soupeř sestřelen... Bylo to hodně těžký zápas, Norwich hrál výborně a bojoval až do konce, za to si zaslouží uznání.

Jinak Lucas opět ukázal, že na to prostě nemá, ať jde do Itálie, nebo někam, hlavně pryč...

LFC výbornej nástup, ale od 30 min katastrofa, možná tí, že Norwcih opravdu bojoval..

Dnes nejlepší na hřišti jednoznačně Stearling, jen kluk nám roste do fantastickýho hráče a zdá se, že jedno křídlo pro příštích sezon máme vyřešené

Další cíl Chelsea doma, bude to boj, máme bodovej náskok, Chelsea povede ty kecy, že už maj po titulu a podobně, to jsou kecy.. V náš prospěch hraje, že oni do toho budou ještě hrát LM, tak je snad převálcujeme. Hlavně nesmíme hrát na remízu...

Už jen 3 zápasy od snu, stačí nám dvě výhry. C´mon The Reds !!! YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

* dvě výhry a remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Poslední dobou mi hrozně často spadne Sopcast do offlinu... jen tak prostě. Stává se vám to taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast je mrtvej. Už jsem to dokonce i odinstaloval.

Reagovat
aragorn

Taky nechápu proč a u všech přenosů.

Reagovat
blade115

Vůbec. Co sleduješ? Já jedu většinou Rusáky, občas Delvey a výjimečně Španěly.

Reagovat
Usty

To samý, samozřejmě Vždycky 5-10 minut a nazdar... normálně bych je nejradši vypoklonkoval, nezbedníky.

Reagovat
blade115

Hm, tak to ti asi neporadim.

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale dneska fakt, co se týče celku, dost na hovno výkon. Nevim, jestli se šetřili nebo co. Takovejhle pocit mám ale ve většině zápasů, strop tohohle týmu vidim hodně vysoko, dneska sme zas hráli naplno tak 20 minut dohromady. Dneska to samý, samý čudličkování na naší půlce, Norwich to zachvilku poznal a nemohl dělat nic jinýho, než na nás nalízt. Když tam pak 10 minut křečovitě držíme balon na naší půlce a alibisticky se hraje furt dozádu, těžko se dostává zpátky do zápasu, hm.

První gól Simonův jednoznačně. Sakho dneska zas takovej nemotornej občas, zas tam debilně na konci podklouzl a měl se jednoznačně pískat faul na Snodgrasse, to by dost smrdělo. Přijde mi, že je někdy až moc nahoře a mohl by to s míčem zjednodušit občas. Ke Glenovi už radši nic psát nebudu, ale aspoň že v druhý půlce měl dost interceptions v jedný fázi zápasu. Líbil se mi hodně Allen, hlavně první půlku toho strašně vybojoval a i s míčem byl jistej. Lucas taky dobrý, ale ten se postupem času zhoršoval a symbolicky to vyvrcholilo tou zazděnou tutovkou. A zas, co se týče útočení, tak mi nepřijde nějak dobrej na to, aby tady z něj někdo furt uchcával, že hrál v Brazílii AM a bla bla bla. Btw, Suárez mu nahrál, viděli jste? A Raheem je bůh ♥♥

Reagovat
blade115

Ach jo. Nejhorší je, že ten Liverpool si to vážně zaslouží. Ale aspoň ten rekord by nám brát nemuseli ...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
spider_8

Kolik je ten rekord? 103 nebo 105 gólů?

Reagovat
spider_8

Ok už to vidím nahoře

Reagovat
blade115

103

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Bude něco na tenhle způsob?

https://www.youtube.com/watch?v=weMfQGVFEKQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

táhni

Reagovat
smazaný uživatel

copak, nesedl oběd?

Reagovat
smazaný uživatel

díky za optání, uvidíme, teprve jím

Reagovat
smazaný uživatel

stavět

Reagovat
smazaný uživatel

barák

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je moc . Má to ten hráč zapotřebí? To už nejde se nesmát https://www.facebook.com/photo.php?v=833247953361697&set=vb.135358193150680&type=2&theater

Reagovat
R22

a co sem dát i detail toho zákroku? to by lo na redku

Reagovat
blade115

K smíchu je to, jak tam po tom zákroku umíral, přitom když kamarád vybojoval míč, tak vyskočil a pelášil jakoby nic...

Reagovat
R22

jak píše Lolkac, to jen dokazuje jak dokáze zkousnout bolest když jde o dobro týmu

Reagovat
blade115

To jen dokazuje, že je to simulantskej debil.

Reagovat
R22

Jojo to byl strašnej dive tohle..

Reagovat
blade115

Jo aha, on to nebyl dive, tak to jo ...

Reagovat
R22

počkej ty si fakt myslíš, že filmoval? doporučuju ti kouknout se na opakovačku toho zákroku, do té doby se asi nemáme o čem bavit

Reagovat
blade115

Já se na nic koukat nepotřebuju. Ať to byl faul nebo ne, válel se na zemi jak kdyby umíral, ale když viděl, že můžou jít do šance, tak vstal a běžel jakoby nic. Co víc bys chtěl, abys to nazval simulováním? Jo, možná to byl faul, jo, možná ho to bolelo, ale asi ne tak, jak tam předváděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by ses měl probrat.. ale hodně rychle.

Reagovat
blade115

Je pravda, že včera jsem dal trochu průběh emocím, ale dnes už si připadám v pohodě.

Reagovat
minoLFC

Tak ja myslím že u juhoamerickych hráčoch a zvlášť Suareza by mohol byť už človek zvykli na divadlo po každom faule či už bolí alebo nebolí

Reagovat
blade115

A to je jako omluva? Nebo důvod, proč si to nezaslouží výsměch?

Reagovat
minoLFC

Smiať sa môže kto chce čomu chce, podstatné je že to bol jasný faul a rozhodca ho správne posúdil

Reagovat
blade115

Whatever, já se jen směju tomu herectví.

Reagovat
stiflerovamama

Bolo by pekne pozriet si ten zakrok celkovo, lebo bol pekne skaredy, a nie trepat kktiny.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se drží za tu nohu, bych mu nevyčítal, protože do ní dostal (dle tohohle záběru) pořádnou ránu. Ale to, jak vyskočí jak zajíc, to je fakt na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi ten zákrok, on mu celkem naložil a ještě dlouho to bolelo... ale v takovýhle slibný situaci to prostě musel skousnout a rychle se zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

ale pred tým ho dobre šlahol po fajkách

Reagovat
eder

Zdendo, nebreč zase. Už máš upletenou pomlázku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mám mám neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to hrozný zákrok..jasný faul

bojuje aj proti bolesti

Reagovat
dantetomas

Panadolom Femina

Reagovat
fenixLFC

vyhrali sme a chelsea prehrala ale co sa vlastne zmenilo? len to ze nam stacia dve vitazstva a remiza nie tri vitazstva...city je stale v hre

Reagovat
smazaný uživatel

zmenilo sa to, že stačí ak ManCity prehrá s CP a my vyhráme s Chelsea a máme titul

Každá strata City/Chelsea znamená takmer automatické vypadnutie z hry o titul

Reagovat
papos182

Ale to by nestacilo. Porad by City mohli vyhrat na goal difference.

Reagovat
minoLFC

ďalší infaktový zápas...Sterling hrač zápasu, naopak Lucas sa o najhoršieho na ihrisku snažil čo mohol ale znovu mu to vyfúkol Johnson...v lete sa tohto predraženého neobrancu musíme zbaviť....celkovo ale obranu prestavať cez leto

No hlavne sú tri body a pokiaľ zajtra City prehrá môžme výhrou nad Chelsea slaviť titul

Reagovat
Ángel di María 22

Gratulace Liverpoolu k titulu Jestli tohle už nedotáhnou, tak to bude velký překvapení, ale kdo by to před sezónou čekal. Nakonec asi určitě nejmenší zlo z těch týmu v Anglii, takže spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či to tu bolo ale skúsim

Epic from Sunderland Fans -

"Oi, Liverpool, we gave you Mignolet, Henderson and the title, so the least you can do is beat Norwich tomorrow."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dřív ten Suarez bude pryč z Anglie, tím lépe pro anglický fotbal. Dnes zase ukázal, že je strašnej cunt. Jinak gratuluju Liverpoolu k titulu. Za letošek si ho určitě zaslouží.

https://www.facebook.com/photo.php?v=833247953361697&set=vb.135358193150680&type=2&theater

Reagovat
smazaný uživatel

potom budeme musieť vyhodiť z Anglicka polovicu kádra Chelsea, pretože tam je to cunt na cunte

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně Ramires.

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo, Ramires, Terry, Ivanovic, Luiz, Torres, Mourinho, ten špageťák čo mu asistuje. Mám pokračovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti všichni divují jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak píšeš o divoch alebo o kurvách?

Reagovat
smazaný uživatel

O jednom diverovi a kurvě Suarezovi.

Reagovat
smazaný uživatel

stále je tam tých diverov viac u vás..a o kurvách nemáte konkurenciu..možno v man utd

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se přestaň jakkoliv vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prostě zkurvený komediant. Pryč s tímhle z PL. Stejně tak doufám, že od nás odejde idiotskej Ramires.

Reagovat
C-M@ster

A tahle špína má vyhrát titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco Evra mu dal hlas v anketě o nej hráče PL a od incidentu s ním neměl jediný problém, tenhle morální mrzák každý měsíc alespoň jednou upozorní na to, proč je fajn ho nesnášet.

Reagovat
Ángel di María 22

Suerez je mrdka, no, ale i tak je Liverpool pořád celkem v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho koupíte. Už by to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

* aby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To nehrozí

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane, fanoušci ho až tak moc nechtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Dostal naloženo, pomalu se začal zvedat ale když viděl že jde Allen do šance tak to urychlil, normálka.

Reagovat
smazaný uživatel

20xkrát to sem dávejte, ať aspoň pod jedním máte svou pravdu..

Suarez když viděl, že se jeho tým hrne do šance, tak překousl bolest a chtěl jim pomoct... O tom že dostal slušně naloženo není pochyb..

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, koho pokousal tentokrát, ale bolest asi těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když mu to bude furt tak střílet, tak ať si klidně čas od času kousne

Reagovat
db18

Reagovat
minoLFC

Sa mi zdá že tk už je fakt zamerny hate

Reagovat
CubONE

Debilko.

Reagovat
The Krupy

Ten Sterling hral ako pán, už minule sa mi pozdával

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling hraje fakt dobře. Jsem zvědavý na MS, tam ale sám nic nezmůže. Myslim, že Albion zase pojede po osmifinále domu, ikdyž bych jim přál konečně něco vyhrát

Reagovat
The Krupy

Tak tí nevyhrajú nič. Už nikdy. Na MS ani nepostúpia zo skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers very calm, very measured: “We can finish no lower than third which guarantees Champions League football.”

Reagovat
smazaný uživatel

BR: “Sterling played point of diamond, then wide in 4-3-3. has brain and belief to be good player, humble kid, first goal fantastic.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers on @sterling31: "He's the best young player in European football - I don't see anyone better"

Euforie, hm.

Reagovat
ondris

V jeho veku nikto lepší nie je

Reagovat
smazaný uživatel

na dalsiu sezonu, as rim, sporting, Liverpool v LM...už sa neviem dočkať

Reagovat
Darren Fletcher

suarez je mrdkaaaa ci to tu uz bolo?

Reagovat
eder

Tak to tu ještě nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
k0udy

Luis Suarez

5 min ·

C'monnn!!!!!!! Very important 3 points... Very happy for the great effort from everyone and for being in the Champions League next year!!!!! YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

For 1st time since Dec 1st, Mignolet saved a (Opta defined) big chance, at 3-2 with 8 mins to go. HUGE time to do so pic.twitter.com/aNEYc5teT7

To trochu špatně posuzujou asi.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám Suarez oslavil Velikonoce stylově zmrtvýchvstáním

Reagovat
Error

Reagovat
blade115

Reagovat
Staenly10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Je to nový Ježíš, akorát musel teda schytat daleko víc ran

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

A to sem málem i ten koulejcí dal jako novej

Reagovat
Rssa

Jsem výsledkem nadšený, ale hrou? Dneska to bylo prostě o štěstí, protože tou sebejistotou vzadu jsme si to pohnojili málem sami. Sakho hraje sebejistě, ale pak jde nepochopitelně do kličky proti dvěma, to samé Glen (akorát proti jednomu) - z obojího rychlý protiútok soupeře. To je hrůza, přece. Simon nejistý ve vzduchu, Norwich to vycítil a házel tam jeden centr za druhým a bylo málem špatně. Na konci pak měl být přímák jak Sakhobauer zboural Snodgrasse, to jsem nepochopil, co to ten rozhodčí neviděl?

Jinak pro Suareze, jak makal

pro Sterlinga, který to prostě urval dneska neskutečným výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich skvelo bojoval. Po tom druhom gole sme tak trochu odpadli a Norwich začal vyborne napadať, nedal nam žiadnu šancu na rozohrávku a nechceli sme to nakopávať len na samotného Suareza..V prvom polčase to bolo ako tak dobre. Ale v druhom fuuu, vobec nam to nevychadzalo. Našťastie Norwichu došli sily v závere...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC U17s will play Ajax (again) in the final of the Aegon Future Cup tomorrow after beating AC Milan 3-1. Wilson, Watts and Ejaria scored.

Sheyi Ojo was in devastating form, tearing Milan apart at will.

Ojoooooooooo Ten chalan bude neskutočný. Moj najoblubenejší mladík u nás

Reagovat
ondris

Wilson

Reagovat
papos182

Ojo Ten bude lepsi nez Ibe, ktery bude lepsi nez Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Ojo bude najlepší hráč v anglicku ak využije naplno svoj potencial....On môže byť na úrovni Gerrarda čo sa týka mena/kvality...

Reagovat
Rssa

Ibe lepší než Sterling nebude, aspoň to tak zdaleka nevvypadá. Raheem už má obrovský náskok.

Reagovat
fff

Pozrime kde bol Raheem takto pred rokom. Ibe moze vyletiet kludne rovnako, je o ten rok mladsi.

Reagovat
Rssa

To sice ano, ale koukni, kde byl před 2 roky. Taky jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Při rovnosti bodů na závěr sezony v PL rozhoduje skore nebo vzájemné zápasy? Jde mi o to jeslti k jistému titulu stačí 6 či 7bodů

Reagovat
smazaný uživatel

skore

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

aj nabuduce

Reagovat
vladis271

OT: čo tá naša 18tka proti Kanade vyvádza?

Reagovat
smazaný uživatel

vuhuu paráda, už sme dávno v 1/4 finále... Inak obranu máme zatiaľ (!) skvelú, útok je skôr obranný, ako talentovaný v ofenzíve. Brankár chytá tiež dobre, som zvedavý na MS20, teším sa už teraz...

Skoda, že Nitrančan Šiška je zranený, zaujímavý center do budúcnosti. Ale aspoň Klenko z NR hrá..

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada dala gól, čo už, nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

uplne pohodickovsky zapasik, trufam si povedat ze na 90 percent mame stvrte miesto aj fa cup, proti wiganu sme vyhnali nejakych duchov a rozpadajucu sezonu otocili

Reagovat
fantomas

Směrem k finále bych z tohohle zápasu usuzoval fakt pramálo teda.

Reagovat
smazaný uživatel

skor teda z nasej strany, mame zase sebavedomie a hrame o level dva lepsie ako posledne dva mesiace

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

No, a nebo se prostě vrátil Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je toho sucastou

Reagovat
smazaný uživatel

Juhú, pohodová výhra "v suchom triku", presne to som potreboval. MotM je jasný. Bál som sa, že Ramseymu tá dlhá pauza zničí to sebavedomie a tú formu, v ktorej bol pred ňou, ale vidno, že ma Aaron má hlboko v piči a hrá ďalej jak pán, jak keby sa nechumelilo.

Reagovat
smazaný uživatel

a ak sa Ramsey v takejto forme udrží dlhodobejšie, tak v repre Walesu budú mať svetovú hviezdu a "toho druhého z Realu".

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses pěkně mimo.. Viděls co předvedl Bale ve finale Copa del Rey? To Ramsey dovede leda tak ve Fifa 14

Reagovat
smazaný uživatel

a videl si, čo predviedol Bolt na Zlatej Tretre? To Bale predvedie tak akurát v sne. Bolt legenda futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo protože Bolt je profesionalni fotbalista z Walesu

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem, neprosím.

Reagovat
Cobra

Pointu nepochopil a napsal naprostá blábol...blbec

Reagovat
smazaný uživatel

to s tou Fifou 14, to bol naprostá blábol od tomyho.

Reagovat
smazaný uživatel

však on si dělá srandu, vážně by to myslel jen blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Jo, dával. Krásná ukázka toho, jaký je Luis bojovník a proč je to takový fenomén.

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
papos182

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
eder

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty mas dost

Reagovat
13

Naismith....

Reagovat
Counter

Dneska asi tak v 15. minutě ne?

Reagovat
SunFells

Vím, že tam jednou, asi zhruba v tom času no, ležel společně s hráčem Hullu, ale myslel jsem, že akorát dostal do kolena.

Reagovat
SunFells

A ještě si z něho dělaj prdel

https://pbs.twimg.com/media/BlrOUHiIYAEkYUX.jpg

Reagovat
Counter

Zrovna jsem to sem chtěl dát

Reagovat
cristiano.K.

na Adama

Reagovat
13

Konečně!!!

Reagovat
blade115

OT: http://www.sporcle.com/games/ChanandlerBong/help_your_fellow_player

Na 3 jsem úplně zapomněl, 2 mi úplně tak známí nebyli. K tomu jsem dal další 4, co dali 90+. Docela zajímavý.

Reagovat
13

Teď teprve koukám, že se Erdovec tenhle týden vyjebal na fantu, to mi dává slušné šance na stříbro v chazy league.. Akorát usty ne a ne odpadnout.

Reagovat
Counter

A kdo že je první?

Reagovat
13

Ty už tak od 15. kola nikoho nezajímáš, hraješ si svojí ligu.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

nič moc teda

Reagovat
fff

Ale bolo kazdopadne vidiet, jak nam chybal Hendo, v druhom polcase Allen (vyborny v prvom polcase) trochu odpadol a Lucas nestihal, Hendova energia nam strasne chybala.

Reagovat
13

Lucas si za stavu 1:2 i 2:3 dovolil jen tak vyklusávat a koukat jak okolo procházejí do pozic odkud se dá centrovat. To by Hendo nedopustil.

Reagovat
fff

raz darmo, je pre nas nenahraditelny (hoci Allen by to celkom mozno zvladol, keby nemusel behat aj za Lucas, snad v dalsom kole sa vrati Studge a Lucas bude na lavicke)

Reagovat
13

Ale nevím nevím. Kdyby to bylo jen lehké zranění, tak by dneska byl aspoň na lávce..

Reagovat
fff

Vacsina reportov pocas tyzdna tvrdila, ze mohol by hrat uz dnes, tak snad to nebolo tak vazne a na Chelsea uz bude moct hrat.

Reagovat
stiflerovamama

Len u Lucasa moc nevidiet rozdiel ked sprintuje a ked vyklusava.

Reagovat
papos182

Protoze Lucas sprintuje porad.

Reagovat
fff

To je v podstate obdivuhodne

Reagovat
smazaný uživatel

vsade na svete by ho vyhodili, len taky hukot, u nas? kdeze, dame mu 150 mega na posily nech je kludny

Reagovat
I am Mancunian

ak zostane aj dalsiu sezonu, tak neverim, ze dame LM

Reagovat
niflheim

Moyes další rekord

Každopádně katastrofa, alespoň Fletch potěšil.

Reagovat
Swarley

to je prostě blbost, úplná blbost

Reagovat
Chazy

Už si mu napsal?

Reagovat
Swarley

chystám se na to, ale jak to tak vypadá, nebude ani potřeba

Reagovat
r.mrazik

At uz toho trageda vyhodi....placa se v tom placa....

To je desny...neni tam agresivita,nic

Chce to behavy primocary hrace...ne ty nase zasekavace micu

Reagovat
stiflerovamama

Aj Brendan u nas prvu sezonu skoncil 7. a hla.

Reagovat
fff

Len v druhej polke jeho prvej sezony sme uz vyzerali herne trosku inak

Ale snad mu daju sancu aj na dalsi rok

Reagovat
aurelio

Rodgersovi? Snáď hej

Reagovat
smazaný uživatel

This is the first time in the history of Man United that Liverpool, Everton and City have all done the double over United in one season.

To uz je slusnej vykon.

Reagovat
fff

Reagovat
Infernoqt

at táhne do prdele už :)

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
papos182

Kdy se naposled stalo, ze farma ManU skoncila pred ManU?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze my jsme to letos zrusili a v prubehu sezony to prevzal Cardiff. Muzete byt v klidu.

Reagovat
papos182

Tak je to poprve od sezony 1989/90

Reagovat
tomasinho

Hezky

Reagovat
Infernoqt

co se dá dělat, Everton byl vždy lepší jak MU, stejně tak Tottenham, na kterej už dva roky neumíme hrát a se City je škoda řeč, na tu neumíme od roku 2011. Můžem být rádi za těsnou výhru nad Arsenalem, kterou by si Moyes měl nechal patentovat jako nejvyšší úspěch sezony, blbec jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Z nasi strany prakticky vsechno perfektni, vsechno klapalo jak melo. Skoda, ze jsme nevyhrali o vic, mohlo by se to porad hodit, skore by mohlo rozhodovat. Super vykon od vsech hracu, super taktika od Boba, LM porad v dosahu, sance, i kdyz nejsou velke, porad zijou. Krasna vyhra. COYB.

Reagovat
fff

Toho Colmana teda nepredavate ?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ve srande

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál Alcaraz v těch 5 zápasech co hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Krome toho vybuchu celeho tymu na Anfieldu, velmi dobre. Skoda, ze je tak casto zraneny, ale i tak je to dobry nahradnik.

Reagovat
papos182

ManU ztratil i teoretickou sanci na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, uz v septembri

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Ono už to pomalu vypadá, že si nezahrajou ani EL

Reagovat
smazaný uživatel

Pred Spurs to pujde tezko, takze posledni nadeje ManU je Everton v PL na 4. flek a vase vyhra v FA Cupu. Nevim nevim, kolik fandu ManU si tu EL bude prat.

Reagovat
papos182

Tak muzou predbehnout Spurs nebo doufat, ze vy vyhrajete FA Cup a zaroven skoncite 5.

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš výhoda

Reagovat
Counter

No, co se týče možného úspěchu v lize, tak jo. Ale když máš velký kádr a nehraješ evropské poháry, bude těžší všecky hráče "zaměstnat". LFC mají letos dost úzkou soupisku, pro ně to byla výhoda jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže Moyes je posera pod tlakem, kterej nikdy neuměl pořádně rotovat sestavu, ten by v EL hrál s Rooneym a Matou. Lepší bude, když se vzpamatují a budou se soustředit na PL top4 a třeba na domácí poháry

Reagovat
smazaný uživatel

to lepší nebude, takhle to vyhovuje více lidem

Reagovat
C-M@ster

No, že zrovna vám je do zpěvu, když na LM držíte stále jen bod...

Reagovat
SunFells

Tam není o čem

Reagovat
dantetomas

ale stále majú väčšiu šancu na titul ako Real Madrid

Reagovat
Rssa

Tak teĎ už Moyes může v klidu vypustit Wilsona

Reagovat
tomasinho

Tak ještě porazit sousedi

Reagovat
CubONE

Ved hrame jak Barca, nudny tukec okolo sestnastky s hracom na hrote , ktory je uplne mimo a pri protiutokoch supera horime.

Coho sme sa dozili.

Reagovat
Honza Matoušek

Everton Škoda, že si to zkazili minulý kolo.

Reagovat
Infernoqt

sleduje to někdo? skoro 3 miliony fanoušků unliknulo offic MU stránky na Fb po dnešním zápase

Reagovat
stas87

kagawa spatny?

Reagovat
I am Mancunian

moyes spatny

Reagovat
stas87

tak to pisat nemusis ma v anglicku este buducnost alebo bude na predaj? a ak hej,preferuje zotrvanie v anglicku ci by chcel spät?

Reagovat
I am Mancunian

ja dufam, ze zostane, ale mam pocit, ze mr moyes ho preda

Reagovat
papos182

Ja myslim, ze v Champu by Moyes jeste budoucnost mit mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji je dobry, ale tam nefunguje cele muzstvo, ziadny system nic..

Reagovat
stas87

je nejaka sanca ze by sa jeho pozicia a minuty zvysili?a ten system..najde sa vobec nejaky vhodny prave pre shinjiho?

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho postě v kádru Mata, Rooney (za předpokladu, že bude někdo mít koule ho neposílat na hrot). A Shinji na tom křídle je slabej. Ruku na srce... pochybuju, že se s ním v Manchesteru počítá. Ledaže by ho nějak podržel Fergie.

Reagovat
stas87

potom je otazka preco ho united vobec kupovali,on ku svojej najlepsiej hre potrebuje pohyb a nabehy spoluhracov,ked ma vedla seba chodcov tak to bude vzdy len lahky nadpriemer ak vlci uhraju predkolo a nasledne postupi do skupin tak by ho mohli skusit vykupit

Reagovat
smazaný uživatel

u Vlků, věřím, že by byl geniální. On přicházel po Fergusonem. a myslím, že pod ním odehrál dobré zápasy (až se aklimatizoval) a pár i těch zápasů, kde zářil. každopádně Ferguson odešel (nevěřím, že to byl plánovaný tah) a jak to dopadlo, vidíš sám.... prostě smůla.

Reagovat
stas87

vlci prave maju olica,arnolda,kevina a perisica,radost pozerat na ich ofenzivne vypady,v pohybe,nabehu..a zo zadu ich zasobuje gustavo prihravkami,to pozadie toho klubu je spatne ale vyvazuje to hra,podobne ako hoffenheim

Reagovat
smazaný uživatel

krásně bych ho do toho systému dostal. ale modlím se, aby se vrátil "domů" do BVB.

Reagovat
stas87

kolko by za neho mohli chciet?13 mega euro?

bvb..treba to tak skonci ale neverim tomu prilis,zaujem by bol od kloppa?

Reagovat
smazaný uživatel

cenu v dnešní době nejsem schopný tipnout. . asi 15mil max. Klopp bude mít zájem určitě! Jde spíš o to, že United budou chtít případné zájemce obrat o jejich nejlepší hráče.

Reagovat
stas87

lenze reus nema preco ist z bvb,ak posili,vyhnu sa im zranenia tak to nebude automaticky znamenat titul bayernu a oslavy skorej ako v maji united nebudu hrat nic,len ligu a anglicke pohare,plati pre neho to co pre kagawu,futbal bez pohybu ho stiahne k primernym vykonom ako kagawu,bvb moze poslat ponuku na kagawu,ak manchester zacne tarat cosi o marcovi tak ich poslat do pici a prestat sa zaujimat o shinjiho

Reagovat
r.mrazik

Asi tezko...rooney to neumi narazit jak Lewa...nema tam rychlostni typy jak reus...

Je to uplne neco jineho nez v BVB...misto rychle hry je to pomala sracka

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych neřekl, bez systému se těžko hraje

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě nejlepší z manchesteru. ale pořád nic víc než lehčí nadprůměr. měl krásný pohyb. první poločas nádherně rozjížděl hru. pak Waynovi došlo, že se mu sere do zelí a zkušeně ho vytlačil. střídání za Wellbecka nepochopitelné. United jsou prostě velký cirkus, nic víc.

Přál bych si, aby se Shinji vrátil do BVB. ale je jasné, že se MU budou ucházet o Reuse a budou chtít využít právě Kagawy.

Reagovat
Swarley

Klopp už ho u nás v příští sezóně probudí

Reagovat
Infernoqt

to je slovo do pranice

Reagovat
Counter

Reagovat
stas87

si sa sekol v case,toto si pis v sezone 2016/2017

Reagovat
Side

Moyes on Sky: "We played very well in the first half - we came in 2-0 down. We passed the ball really well"

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ještě ať si začne stěžovat Rooney na délku trávníku a máme tu Barcu 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

jéj

Reagovat
Chazy

Doufám, že je to jen vtípek

Reagovat
Side

není

Reagovat
smazaný uživatel

neni vážne povedal, že podla neho hrali skvelo

Reagovat
Counter

Já právě hned musel jít na twitter a ověřit si to A fakt to řekl...

Reagovat
Counter

Carragher: "If David Moyes thinks Man United played well in that first half, I'd worry for Man United."

Reagovat
kiwwi

ty pico

Reagovat
smazaný uživatel

hochu, sousítím s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

c

Reagovat
Swarley

nezbláznil se už? jako já mám fakt dojem, že mu možná z toho všeho přeskočilo

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade je to jasne, oni robili to, co Moyes chce, drzali loptu ako jebnuti a nahravali si okolo sestnastky a tym to haslo...takze splnili to, co od nich Moyes chcel...suhlasim s Carrom, zacinam sa vazne obavat o nasu buducnost

Reagovat
vladis271

Dúfam, že Carra dostal okamžite tellefonát od nášho vedenia, či mi nešibe. Ak má vedľa seba MU pundit, ktorá to hádže na hráčov, má šúchať nohami, kukať do zeme a pritakávať. A nie aby on bol ešte katalyzátorom tlaku.

Posledné čo chcem vidieť, je na lavičke MU v budúcej sezone niekto ako Simeone.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Aspoň že Davida humor neopouští

Reagovat
smazaný uživatel

Takový přesný protipól k Sherwoodovi

Reagovat
smazaný uživatel

Další veľký zápas a opať sklamanie. Koho to je vina? Myslím, že dnes to viac spadá pod zodpovednosť hráčov

Rooney najhorší výkon v sezóne. Pokazil naozaj všetko. Keď mal strieľať , tak nahral, keď mal nahrávať tak nahral úplne niekomu inému a nepresne.

Nani tiež nič. Ale jeho zatiaľ po tom zranení treba brať s rezervou.

Všetci ostatný hráči zodpovedný za ofenzívnu a prechodovú časť natom nie sú oveľa lepšie – žiadne vytvorené šance, žiadne strely, iba kopu nikam nevedúcich nahrávok.

V obrane je vidieť obrovskú nezohratosť prameniacu z faktu, že nehrávajú spolu pravidelne.Z toho vznikajú nedorozumenia pri preberaní hráčov atd.

Pozitívum: Chicharitova aktivita.

Je tu však jeden mega obrovský problém. Náš manažér nevie čo chce. Najprv sa snažil kopírovať Fergusona, teraz Barcelonu. Nezaviedol žiaden nový prvok, žiadnu zmenu. Každý zápas sa hrá niečo iné a asi nikto nevie čo. Z toho vyplýva len jedna vec a to, že Moyes nemá absolútne žiadnu víziu. Už pred časom som to niekde písal, ale nechal som sa učičíkať sériou víťazstiev založených na wondergóloch. Takýto manažér je totálne proti môjmu gustu. #MoyesOut

Najhoršie však je, že keby teraz prišiel manažér, čo chce hrať rýchly futbal, tak je v p*či, pretože sa v United akosi nakopili kvalitní, avšak pomalí hráči. Naopak tí rýchli nie sú dostatočne dobrý (Young, Valencia)

Reagovat
kiwwi

uz sme ho odvolali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carra uplne zničil Moyesa

Uplne to ale vystihol teda.

Pred Moyesovim pozapasovym komentarom povedal, niečo v zmysle, že Mu nemá žiadny systém, nikto na ihrisku ani mimo neho nevie čo má robiť. Ako príklad dal Matu ktorý hral prvý polčas v strede, po 1. striedaní hral 10minut napravo o 10 minut neskôr hral znova v strede. Je to pomalé a ebz nápadu.Uplne mimo

Po tom čo počul Moyesa a jeho pozapasový komentar bol uplne bez slov. Nechápal, že niečo také Moyes môže povedať. Mu vynadal že asi pozeral iný zápas. A že ak mu toto stačí, tak sa bojí o budúcnosť MU

Reagovat
Counter

Moyes on MUFC's 11th defeat & lowest PL points tally "Everyone knows we're on track to make changes. We're rebuilding..."

Reagovat
vodka

já když ho vidím, tak bych mu hodil desetikorunu...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

myšlenka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

.@ManUtd manager David Moyes: "We had great control in the game but then we got done with two stupid decisions we made" #EVEMUN

čím dál lepší

Reagovat
kiwwi

je to oficialne...chlapovi preplo v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

neviem..fakt si mysli ze mu to niekto zbasti?..

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, že už je zufaly z toho....

Reagovat
smazaný uživatel

na ten futbal sa neda pozerat..absolutne nevie co s muzstvom..

pripada mi to ako ked maly pehaty srac najde na chodniku lezat stetku, a miesto toho aby sa jej pozrel pod suknu, do nej picha klackom..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

to nepovedal snad

Reagovat
Side

no bylo to na oficiálním twitteru PL, tak asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade Jones s nami..

Reagovat
smazaný uživatel

jj pozeral som na sky...Celý čas to zdôrazňoval...

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes: "We passed the ball brilliantly well, kept the ball, had great control of the game and we get done with two stupid decisions."

Presne tieto slova povedal. Carra bol z neho mimo

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe proste

Reagovat
smazaný uživatel

ja som v piči z tohto

Reagovat
SunFells

Fakt guru

Reagovat
vladis271

mne je ho fakt ale ľúto. Nech odtiaľ vypadne, zobere prácu na ktorú je určený, a nech to nechá na Oleho.

Reagovat
SunFells

Ty jim teda přeješ

Reagovat
smazaný uživatel

za pouziti NBA terminologie

Reagovat
smazaný uživatel

jojo..podobny exot ako Dolan v Knicks

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, mohl by zustav v funkci podobne dlouho.

Reagovat
nani92

keby aspon robil zmeny tak ok,daju sa vysledky odpustiť..ale žiadne zmeny nerobí! neprečistil káder,nema system,nič..a nemyslím si že sa to zazračne cez leto zmení..akurat nakupi posily pre sezonu 2015-2016

Reagovat
smazaný uživatel

jak ze ne, sak 51 zapasov a 51 roznych zostav kurva

Reagovat
nani92

hej,rozdiel v nich je to či Smalling bude napravo alebo v strede

Reagovat
CHONG

MC Moyes je opravdu dar z nebes

Reagovat
smazaný uživatel

we're rebuilding, we played well, no ja sa pojebem

Reagovat
vladis271

ja sa fakt začínam báť, že to neustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

sak uz sa o tom rozkrikuje aj vrchny scouser Carra, to uz nemoze nase vedenie ignorovat predsa

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, že dostane. Aspoň on sa tak vyjadruje ako keby neplánoval nikam odísť. Na konci povedal, že WE are rebuilding behind the scenes a že ON sa posnaží poskladať čo najlepšie mužstvo na ďalšiu sezonu....

Reagovat
vladis271

musí mať obrovskú podporu Busbyho a Fergieho. Tí mu veria. Nikto okrem Fergusona asi nevie ako blízko bol v tom 92(?) k vyhadzovu. A možno bol bližšie než si myslíme, a Glazerovci jednoducho nechcú dopustiť, že by jeho vyhadzovom spravili chybu a on spravil kariéru v inom veľkom klube. Ale zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by mal byť niečím špeciálny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, když jsem viděl Kaboul, tak sem myslel, že to bude přes půl obrázku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271
Reagovat
Rssa

To jako máte všici scouseři uložené Gerrardova stehna?

Reagovat
smazaný uživatel

ja áno, striekam z nich veď to je sen kulturistov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je tá iná kategória... na zvracanie a ešte keď s takýmito kopytami pobehuje žena

Reagovat
vladis271

on sa strašne vymakal, nebýval takýto.

Reagovat
CubONE

Seedorf

Reagovat
vladis271

yop,,,

je to na liverpoolskom. Hned ako som otvoril Vaderov link okamžite som vedel, čo mám robiť, ale Bublifuk bol rýchlejší.

Reagovat
papos182

Tomu moc neverim. Spis to stehno mas na plose.

Reagovat
smazaný uživatel

vladis tam má už gerrarda s pl trophy photoshopovaného

Reagovat
papos182

Jo, Gerrard tu trofej drzi mezi temi stehny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Younes Kaboul ‏@YounsKabs4 6. 6.

Gym time!Getting ready...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

mam podobne a to ani niesom profik

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Taylor ‏@DTguardian

Danny Welbeck has strong, local ties with #MUFC. But it is true. As it stands, he does want to leave. Frustrated by lack of games

Hmm, u nas by si mohl zahrat dost.

Reagovat
smazaný uživatel

sak on nas ZNICI, ROZJEBE NAS ten Moyes

Reagovat
Chazy

Jistota hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Merseyside agent.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Bony? To by mohla být pecka jak svině

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to by bola dobrá náhrada za Romela...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Obavam se, ze jeho cena je pro Swans momentalne nesmirne vysoko, pod 20 jen tezko pujde, pokud vubec. Za ty penize bych radeji Romela, pokud ho je skutecne Chelsea ochotna pustit. Ale samozrejme i Bony by byl super.

Ale je dost dobre mozny, ze by to Bob mohl vyresit i mnohem levneji, treba takovy Drmic z Norimberka - a pak zbude i treba na toho Welbecka... Hlavne at ale nekdo prijde, vzpominky na prestupaky s Moyesem jsou moc cerstvy.

Reagovat
stas87

fakt myslis ze drmic uprednostni ostrovov pred spickou nemecka?a navyse everton kde to navzdy bude len o EL

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by to u nas proboha melo byt jen o EL? Mame na to byt pristi rok jeste lepsi nez letos a jestli nam letos ta LM nevyjde, tak je to hlavne smula, protoze jsme zrovna chytli rok, kdy dost mozna ziskame nejvic bodu z tymu, ktere se nedostaly do LM v historii PL...

A samozrejme, pokud ho bude chtit Dortmund ci Bayern, tak pujde tam, jinak ale mame sanci proti komukoliv, zvlast kdyz Schalke i Leverkusem kvalitni utocniky uz maji.

Reagovat
stas87

boha,o LM nehrate kazdy rok,vyuzivate slabej sezony united a tottenhamu a ty tu ides splietat cosi o LM,zas to casom rozpredate a budete mimo to stvrte miesto,po jednej sezone ktora je vydarena tu skaces dva metre vysoko

on je primarne kridlo,hodil by sa schalke,bvb,vlkom..a vlkov vy nepreplatite,bayer mozno bude mat zaujem tiez,odmietnut treba schalke na ukor evertonu zmysel nedava

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi je do sezon ManU a Spurs? Spurs maji bodove temer stejnou sezonu jako vloni, ManU se bodove vymenilo s LFC. Chelsea, Arsenal i City lepsi jak vloni. Opakuju ti, ze tohle je na 99% sezona, ve ktere je potreba na LM nejvice bodu v historii PL.

A EFC pujde mnohem spis nahoru, nez dolu. Uvedom si, ze letosni sezonu EFC absolvoval ve velkem plusu, co se tyka prestupu - mame dost penez na dalsi posileni a prodavat nikoho duleziteho urcite nebudem, pokud to pro nas nebude vyhodne. Takovou smulu jako jsme meli letos v nekterych zapasech, jen tezko budem mit i pristi rok. Navic mame celkem dost velmi talentovanych mladiku v akademii... A nikam neskacu, zatim neni duvod.

Nevim, ctu, ze kdyz Norimberk sestoupi, tak ma nizkou vykupku - budem hrat minimalne EL, muzem mu nabidnout v pohode nejakych 50k tydne a moznost zahrat si nejkvalitnejsi ligu na svete pod mladym, skvelym manazerem s ambicemi bojovat o LM. Nejake spekulace novinami o nasem zajmu probehli, mozne je vsechno. Ted pod Martinezem je.

Reagovat
stas87

tym som chcel povedat ze buducu sezonu posilni aj liverpool v lete,arsenal tiez a o chelsea a city sa bavit nemusime,vychadza mi z toho teda ze piate az siedme miesto je pre vas tak akurat

len pisem ze predkolo LM je pre vas nerealne tak ci tak,je jedno kolko minete na prestupov,konkurencia je silnejsia a az sa vrati united na pozicie kde patri tak budes mat 5 timov s lepsim kadrom ako everton

ma nizku vykupku ale jeho agent sa nechal pocut ze by drmic rad zostal v nemecku kde si urobil slusne meno na to ze je to jeho premierova sezona,mozno skonci fakt v bvb a ak by prisla rovnaka ponuka z dortmundu a evertonu tak ostruhate a poslu vas vies kam

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam - no a? At si ostatni posilujou a hrajou jak chtej, dulezity se je zamerit na vlastni tym. Kdyz dobre posilime, budeme lepsi jak letos a mame potencial na vic bodu jak letos. At si ostatni hrajou jak chteji - my pokud ziskame pres 70 bodu, mame obrovskou sanci na LM. Pokud ziskame pres 75, na LM to na 99% bude tak jako tak stacit.

Fajn, klidne at si v Nemecku Drmic zustane, nemam s tim problem. Bob urcite bude dostatecne schopny na to, aby tym tak jako tak posilil. O tom, ze kdyz se mu ozve BVB, tak tam na 99% pujde, jsem sam psal. Ale fakt nevidim duvod, proc by nemohl jit k nam, namisto k Schalke nebo do Wolfsburgu, pokud po nem regulerne pujdem.

Reagovat
stas87

pretoze schalke mu ponukne LM a wolfsburg vas preplati? nenahovaraj si ze ste bohvieako prestizna adresa,v ociach hracov ste tazko priemerny,drmic navyse ovlada rec a adaptacia bola bezproblemova,vymenit svjaciarsko za nemecko nie je problem

ok,ja si myslim ze tazko ziskate dalsiu sezonu viac ako 75 bodov a na LM to stacit nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, nemam problem s tim, kdyz tam zamiri, zrejme mas pravdu s tim, ze zadni favorite nejsme. Muzem to zkusit, kdyz to neklapne, nic se nedeje.

Reagovat
stas87

mali ste vyhodu ze okrem anglickych poharov ste hrali len ligu,buducu sezonu pribudne EL a aj to zoberie hracom sily,preto vam neverim,vyhoda to bude pre united ktori nebudu v europe a sustredit sa mozu len na ligu tak ako vy

LM je vo vasom pripade sen,sen ku ktoremu potrebujete supera zo spicky ktoremu sa nebude darit a to je arsenal tuto sezonu,tak to vidim ja a ja PL vidim neprilis casto

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, cetl jsi to, co jsem ti uz 2x psal? Letosni sezona je velka vyjimka, kdyz na LM pravdepodobne bude potreba 77 bodu. Tak to nikdy v historii pred tim nebylo a neni duvod, proc by pristi rok bylo potreba vic, naopak.

To, ze pristi rok budem hrat v Evrope vidim jako vyhodu - aspon dojde k rozsireni kadru a sance budou dostavat mladici, kteri si je zaslouzi. Samozrejme, muze to by problematicke, ale da se na to pripravit tak, ze by to nemel byt problem, i pro nas, s nasi financni situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

A co nas Alvaro ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho bral hned, z toho co ho znam. Vypada to, ze odejde na prestup ci jen hostovat?

Reagovat
smazaný uživatel

hostovacka , Maximalne ked by niekto dal vela penazi tak prestup + kauzula na spatnu kupu ale horsie ze po nom pojdu Juve , Inter , Arsenal , skoda pod Martinezom by siel hore verim tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Hostovacka by prave dost mozna hrala pro nas, Martinez by ho mohl byt ochotny vzit bez jakekoliv klauzule, i ten prestup takhle dost mozna taky, dokazal bych si to, dle jeho povahy a pristupu k hracum, predstavit. Myslim si, ze i vam by se libilo, kdyby sel spis k nam, nez do velkoklubu, kde by jste riskovali, ze by moc nehral.

Reagovat
SunFells

Do Sotonuuuu. Nebo klidně i do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Né, Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ozil už u nás je. Ale neviem, čo by sme robili s Welbeckom.

Reagovat
SunFells

To co s Giroudem nikdy neurobíme.

Reagovat
fantomas

Poď k nám Danny

Reagovat
smazaný uživatel

na to Norwich nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United má podle anglických médií zájem o záložníka Barcelony Ceska Fábregase. Ten dříve hrával Premier League za Arsenal. (football-espana.net) ak je to pravda..dalsia brzda

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujú úplne iný typ hráča do stredu. ty vole to fakt jo

Reagovat
smazaný uživatel

však Fabregas je ve stejné formě jako United a nesmál jsem se tobě

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby bol v Arsenalskej forme, úplne nepotrebný hráč pre nich Nemaju energiu v strede pola a obhliadaju sa po samych kreativnych hracoch s vybornym citom pre prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

popripade strelcov akym je kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To pojedou podle loňského seznamu cílů? Ale když ho nezískali loni, tak letos určitě jo, jenom ho budou muset přeplatit jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, Fabregas je fakt otřesný, ani bych se nedivil kdyby ho sami nabídli k prodeji

Reagovat
smazaný uživatel

berieme, okamžite.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale kdyby byl k dispozici za rozumné peníze, tak by měl určitě zájem i Arsenal a on by tam šel určitě raději, tak by United museli zabojovat.

Reagovat
aurelio

Je to pravda, naozaj tam kedysi hrával ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ma napadlo, že by som chcel vyzdvihnúť výkon Allena, kt. bol v defenízve vynikajúci, v defenzíve je Joe náš najlepší hráč... Ale MOTM samozrejme Raheem, kt. podal absolútne skvelý výkon v ofenzíve + sa aj krásne vracal dozadu...

chcel som to hodiť po súhrn a pomýlil som, tak to sem skopčím

Reagovat
smazaný uživatel

verme v návrat studga už proti chelski...allenovi musi jednoznačne prísť vypomáhať nižšie coutinho z AM. Pokiaľ je v zostave Steve, Lucas tam nemá čo robiť, to je na neubehanie pre toho tretieho

Reagovat
Rssa

Lucas a Moses, to jsou překážky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lucas nikdy nebol rýchlostný typ záložníka...po tých dlhých pauzach ešte viac spomalil a toto sa už nedá zakryť, je proste neskoro všade..Pri Mosesovi sa budem opakovať, že je lenivý chuj, ale dnes sem tam pobehol

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Lucas mal dnes prvých 20-25 min výborných a potom podal svoj klasický, podpriemerný. možno ľahko priemerný výkon. Studge sa musí vrátiť, Lucas lavička a Couts sa pekne bude vracať... Stevenko na tú tvoju prehnanú kritiku krásne odpovedal, koniec sezóny znovu v super forme

Reagovat
smazaný uživatel

ale musíš uznať, že aj tá kritika bola vtedy oprávnená Ale áno, je to lepšie od neho

Reagovat
smazaný uživatel

ako som napísal minule, bola oprávnená, uznávam... mal si pravdu tak na 60%, ale ostatných 40% si tak preháňal a nafukoval, že to bolo až smiešne, bez urážky Dušo...

Reagovat
smazaný uživatel

no musel som aj preháňať, pretože sa to glorifikovanie jeho výkonov od scouserov nedalo zniesť

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, kto ho gloryfikoval, na EF som si to nevšimol...

Reagovat
smazaný uživatel

scousers sú z Anglicka Ináč oľo, nájdi nejaký fajn stream na nete na detroit, dnes to nova nedáva

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, idem sa pozrieť

Reagovat
smazaný uživatel

ja na nhl vidím samé flash sračky

Reagovat
smazaný uživatel

kamarát mi ide polať luac , cez VLC by to malo ísť

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, potom mi keď tak do správy hoď

Reagovat
smazaný uživatel

súbory sa nedajú cez EF poslať, nemal si si ma vyhadzovať z Fb ty macher daj mail

Reagovat
smazaný uživatel

som si ťa nevyhodil zo srandy oľo

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš ma rád proste dáš ten mail? chceš to pozerať cez VLC či jebeš na to?

Reagovat
smazaný uživatel

no šak som ti poslal do správy jasné že v čo najlepšej kvalite...

Reagovat
smazaný uživatel

odoslané

Reagovat
smazaný uživatel

prijaté aj s odpoveďou

Reagovat
smazaný uživatel

trtko dal dole zdenda

Reagovat
smazaný uživatel

hhaaaa, howard paráda

Reagovat
nani92

debiiiiiil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

riadna mastenica..škoda tej chyby pri prvom góle

Reagovat
smazaný uživatel

inak 4500 mi ide, ale ide to nejak moc rýchlo, samé mi to preplo

Reagovat
nani92

a vylúčení..chvalabohu z toho tlaku dali len 1 gol..

Reagovat
smazaný uživatel

chara cunt jak ja ho neznasam..frajera struha zasa

Reagovat
smazaný uživatel

kde je tootoo ked ho potrebuju wings

Reagovat
smazaný uživatel

šašo si Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

chara je trulo, ked sa mu postavil artuchin pred par rokmi tak mal nakakane,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inac ak sa smith pobije, s kymkolvek z bostonu tak chyti cez picu

Reagovat
smazaný uživatel

máš dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smith sa zlakol Zdenda, haha

Reagovat
smazaný uživatel

MILAAAAAAAAAAAN LUČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIĆ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Prase zákeřné.

Reagovat
smazaný uživatel

chára a lučić sú najsympatickejší hráči nhl repsketíve celého sveta

Reagovat
tomasinho

najnesympatickejší*

Reagovat
smazaný uživatel

ale od Milana to bolo nešportové, no.. no je pán proste, najlepší útočník pre mňa

Reagovat
smazaný uživatel

CHááááááááááááááááára ánooooooooooo ? lučić vyhral vhadzovanie to je kráľ spolu so Zdenkom

Reagovat
smazaný uživatel

bez otázniku*

Reagovat
smazaný uživatel

Jurčo by sa mi páčil v Bostone, fyzicky silný i skvelý technicky, ideálny hráč pre Boston

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se mi moc jako totální čůrák, takže by tam nezapad. Už takhle stačej výjimky jako Iginla, Krejčí, Krug nebo Bergeron.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, čo všetci spiklenci máte proti medvedíkom ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Chazy

detroitskej sport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O'lo, Dušo,... já z toho umírám vždycky prostě

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jiřino ty čo sa tu ujebávaš?

Reagovat
Chazy

ej, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No jo, Marťo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

prostě nádherný fotbalový víkend jinak pokud fanoušci CFC chtějí nadávat, tak by měli konkrétně na pomezního. To on signalizoval penaltu a z jeho pohledu to měl vidět nejlépe.

Sterling je neskutečný, fakt úžasný progres po tom slabém podzimu. Jasný MOTM. Mignoletův první gol, naštěstí nás potom zachránil. Tvrdil jsem,že Allen nahradí Henda a stalo se, dokonce hrál i lépe než Hendo posledních pět zápasů. Lucas dobrý začátek, pak šel dolu a ta tutovka Johnsona nekomentuju, Sakho slabý, klíčovou hlavu prohrál,v první půli si zavařil sám, to podklouznutí mu vyčítat nebudu,ale byl to jasný faul. Flano u té hlavy ani nevyskočil

Žijeme svůj sen

Reagovat
papos182

Skoda toho Lucase, mohl dat svuj druhy gol v PL.

Reagovat
Rssa

Jakou hlavu prohrál Sakho? První ani druhý gól nebyl jeho.

Reagovat
cristiano.K.

s Van Wolfswinkem. Mignolet musel zasáhnout na čáře. Gol nebyl jeho žádnej.

Reagovat
R22

Sakho slabý? Měl tam jedno zavváhí, kdy mu to Flanno dal na hovno a měl to odkopnout.. ale jinak hrál dobře..hlavu prohrál Flanno jestli myslíš ten gól

Reagovat
cristiano.K.

tak jestli ti stoper udělá kiks, pak prohraje hlavu viz. reakce na Rsssa. Omylem ještě zakopne, tak je tak nějak jedno,že zbytek zápasu hrál fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Today we looked into the eye of the Tigers and we were survivors. Have I done that one before? Yes. But it is still little bit funny.

Reagovat
smazaný uživatel

@wengerknowsbest samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak potom je to vtipné vzhľadom na tú rečnícku otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg, zmuž sa

Reagovat
smazaný uživatel

vzmuž

Reagovat
smazaný uživatel

omg, hovorová čeština se na ef neopravuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidíš blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

šiška je blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

FrankieVtípek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Tyvole, to je nádhera, další výbornej víkend!

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=7SRFXSSamDU ..je to uz aj pod CL suhrnom, ale dam to sme tiez, toto je proste genialne

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to čo je za kokota, keď hráva v Thajsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho videa tam je při zápasech živá hudba, tak kdo by nechtěl?

Reagovat
penepi

V podstate dvakrát zakopol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jak mu tam v 0:26 napálil.

Reagovat
smazaný uživatel

komicke video neskutocne

Reagovat
penepi

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle je ale stejně lepší:

https://www.youtube.com/watch?v=BIeP7H4XaSY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel dalsi hrozny vykon United. Rad bych veril ze tato sezona a jeji spatne vysledky jsou zapricinene pouze rozsahlou zmenou, ale neni tomu tak. United spise potrebuji kvalitni vedeni, nez-li posily za prehnane sumy. Martinez, Rodgers ci Mourinho by s timto hracskym materialem hrali o prvni mista, pripadne by pomysleli na vyhru v EPL. Jinak gratuluji Liverpoolu k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=eHNfjcQkQdY

na anglický fanoušky pořád nemaj ale snaží se

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel dalsi hrozny vykon United. Rad bych veril ze tato sezona a jeji spatne vysledky jsou zapricinene pouze rozsahlou zmenou, ale neni tomu tak. United spise potrebuji kvalitni vedeni, nez-li posily za prehnane sumy. Martinez, Rodgers ci Mourinho by s timto hracskym materialem hrali o prvni mista, pripadne by pomysleli na vyhru v EPL. Jinak ac nerad gratuluji Liverpoolu k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

arbiter a už neviem kto to tu rozoberal...nemalo byť city pred týždňom do 48 hodín potrestané ohľadom FPL?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo, UEFA dala na oficiálnu stránku City na fb link:

https://www.youtube.com/watch?v=TRnZp67h_R0

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Sen fanusikov Liverpoolu sa po 24 rokoch zacina po nie lahkom vitazstve v Norwichi stavat skutocnostou a predstava ze by nakoniec Liverpool neziskal titul je v nepredstavitelna. Po Manu tak ziska titul tradicny a na historiu bohaty anglicky klub Liverpool FC, na rozdiel od kubov financovanych zo spinavych penazi ako city alebo chelsea.

Reagovat
eder

"a predstava ze by nakoniec Liverpool neziskal titul je v nepredstavitelna" Vždyť jsou ještě tři kola do konce a příští dva zápasy to nebude mít LFC vůbec jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

V com su spinave peniaze sejkov u City?

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa zaspinia ropou budu spinave

Reagovat
smazaný uživatel

aha, cize peniaze ostatnych padaju z modrej oblohy?

Reagovat
Sm0ker

ne, jsou z obchodu s bílým masem

Reagovat
smazaný uživatel

na ironiu reagujes sarkazmom, si borec

Reagovat
monty25

Nevím, jestli už to sem někdo dával...

https://pbs.twimg.com/media/Blqp8HXCAAAJhgv.jpg:large

Zkrátka a dobře: Tohle prostě už nesmíme pustit!

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=2s1UeFbzuYI&feature=youtu.be

Nová reklama Adidas s největšími machry PL a Townsendem.

Reagovat
Azza

Townsend tam dělá reklamu na atletiku?

Reagovat
SunFells

Nn, připravuje se na obrany PD, aby to hned zužitkoval až Peréz přiběhne s dalším kufříkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

townsend tam je jak moses v galaxy

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers v LFC:

1. - 19. kolo PL 2012/2013 - 1,32 bodů/zápas

20. - 38. kolo PL 2012/2013 - 1,89 bodů/zápas

zlepšení o 44%

1. - 19. kolo PL 2013/2014 - 1,89 bodů/zápas

20. - 35. kolo PL 2013/2014 - 2,75 bodů/zápas

zlepšení o 45%

Tímhle tempem budeme příští rok na jaře brát 4 body za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

2.75 bodu na zápas... typičo, úžasné!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Na Rafu se to určitě nechytá, ale slušné

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým období ? Rád to prověřím

Reagovat
Chazy

Nevím, to se optej zascha

Reagovat
smazaný uživatel

No, muze letos prekonat Rafovu sezonu 08/09, mozna budu muset prehodnotit moje stanoviska.

Reagovat
vladis271

teraz som si osvetlil spomienky, to bolo 86 a nestačilo to zdaleka na titul, to bolo šialené-

Reagovat
smazaný uživatel

užijte si to, dokud máte takovou formu, to v následujících sezonách myslím dlouho nevyrovnáte/nepřekonáte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Směj se jak chceš, ale je to tak, už příští rok budete muset dělit síly a pokud chcete být úspěšní ve všech soutěžích (v LM vás čeká navíc těžký los), tak to znamená nákup několika kvalitních hráčů (na což nemusí stačit peníze, zvlášť když nepustíte nějaké hvězdy), pak si samozřejmě musí všichni udržet aspoň takovou formu jako letos. A to nepočítám s tím, že někdo vysází velký balík peněz třeba za Suáreze. Když by to byla dost velká částka, tak to přijmete, to je nobrainer. Za ty peníze ho ale nemusíte nahradit.

Možná by to chtělo pro mnohé z vás sundat růžové brýle.

Reagovat
Rssa

Možná by to chtělo sundat černé brýle. Myslíš, že toto nikdo z LFC neví?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u Bubbleho tady si nejsem jistý.

Reagovat
Rssa

Všichni to ví. Ale to neznamená, že tu nedáme zajímavou statistiku. Všichni ostatní s podobným příspěvkem jako ty jen nám dělají radost.

Reagovat
smazaný uživatel

My si ty růžový brýle s dovolením necháme a do reality se přepnem až začne přestupový období (teda pokud nám ty brýle náhodou v posledních 3 zápasech sami nespadnou .. ale snad ne).

Reagovat
smazaný uživatel

zatím vám to dovolím

Reagovat
Chazy

Jak bys to taky chtěl vyrovnávat a překonávat

Reagovat
smazaný uživatel

třeba vyhrát titul ve víc sezonách po sobě, hm? vyhrát ho s větší dominancí, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

11 vyhier v rade je slaba dominancia?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale jde to i lépe, hlavně v obraně, vzpomeň na Invincibles nebo Mourinhovu Chelsea v největší slávě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Mmmm, to nebyl vtipek, ale validni vypocet.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem dnešní výhrou jsem překonali další rekord - 11 výher v řadě jsme v PL ještě neměli.

Jestli je to vůbec nejdelší série pro Liverpool se mi bohužel dohledat nepodařilo.

Reagovat
papos182

A kdo a z jake sezony ma nejdelsi snuru vyher v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 2001/2002 - 13 zápasů v řadě (14, když připočteme 1. kolo následujícího ročníku)

Takže i tenhle rekord můžeme zlomit.

Reagovat
tomasinho

Pokud bychom dali 14, tak to je nejdelší v jedné sezoně. Arsenal prý měl, ale rozděleno pauzou mezi sezonami. Tuším, že kolem toho neproazitelného roku.

Reagovat
vladis271

fuck you. Ja som to nechcel zakríknuť. Plánoval som to napísať až na konci sezony. Nejakých 13 kol dokonca som rátal, čo by sme potrebovali na viete čo. Rátal som s tým, že na titul pre nás by mohlo stačiť 85, 84, ak vyhráme na GD. Dovtedy sme mali okolo2,0 na zápas a potrebovali sme okamžitý skok na min. 2,6 na zápas.

Ale ak to nevyjde, tak si ťa nájdem.

Reagovat
SunFells

Evra is understood to have voted for Suarez as PFA Player of the Year

Reagovat
Rssa

Tak pokud má rozum, tak nemůže jinak

Reagovat
fantomas

Tou první částí souvětí si ale právě nikdo nemoh bejt jistej no..

Reagovat
Rssa

To ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nie viac smajlíkov sa dať nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem jich chtěl dát přesně tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3ivo3
Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli to tady bylo ale.. #LFC captain #Gerrard is playing through the pain-barrier with a persistent heel injury in an attempt to bring the EPL title to Merseyside

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to je s tím, že MU má větší šanci na titul, než Real

Reagovat
smazaný uživatel

link na motd?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten zvuk!

Reagovat
protiproudu

Přeju to Liverpoolu a to hlavně kvuli Gerrardovi.

Reagovat
nani92

myslel som,že niekto s nickom "protiproudu", pôjde fakt proti prúdu a bude to priať Chelsea kôli Torresovi

Reagovat
Infernoqt

Rád bych tu rozpoutal takový OT a chtěl bych se zeptat jaký je Váš osobní pohled na situaci v ManU v příští sezóně a ohledně léta?

Můj osobní názor je ten, že Moyes tu nemá co dělat... to samé tvrdím tedy už od první porážky s Evertonem, ale prostě nemá. Jak klesla morálka a jeho sezení a šklebení se na hráče při inkasované brance, místo toho, aby je popohnal mi přijde dosti tragické z jeho stránky. Kdo ví, třeba si to uvědomují i Glazzerovci, ale najít náhradu v průběhu sezony je těžké... takže očekávám velký zásah do hlubin tréninkové smečky již toto léto.

A co se přestupů týče...mám takové tušení a dojem... že jakmile zůstane Moyes a jakmile nemůžeme příchozím hráčům nabídnout ligu mistrů, ba ani evropskou ligu, nezbyde nic jiného, než hráče přeplácet... a i to není dost silné lákadlo, protože lenivý hráč beroucí kupy peněz je hráč k ničemu.... toto se mi třeba líbí na hráčích dortmundu, berou 4x menší platy a o výkon/výsledek jsou schopni se rvát do samotného konce. A to žádným defenzivním fotbalem.

...

A tímto narážím i na přestupy, bo si myslím, že Moyes je typ člověka, co prostě NEMÁ na to, aby konkuroval výše než na příčkách zahrnující nejlépe šesté místo. Je to osoba bez charakteru, bez taktických dovedností a bohužel i člověk ne-tak velké štěstěny. Myslím si tedy, že léto nám nepřinese žádného Reuse, ani Gundogana, ani Cavaniho... vyměníme Naniho a Andersona za nějakého noname obránce z Fiorentiny a sestavíme si tým, který bude hrát pravidelně, ale na pozici středu tabulky. Prodáme hráče, ze kterých Moyes neumí vymáčknout charakter jako Nani, Hernandez, Rafael (k mojí nespokojenosti, mám ho rád), Evru, Vidiče a vybudujem si základ noname hráčů z týmu jako je Palermo, Fiorentina... převážně z Itálie, bo nevím proč, ale tam skauti pracují nejvíc.

Takže příští sezonu očekávám argument na neúspěch to... že si ti noví "NoName" hráči musí sednout, musí se sehrát a dostane další sezonu, aby dodělal těch pár rekordů, které letos nestihl a po třech letech, si vedení uvědomí chybu, kdy už bude moc pozdě, ale nenávratně v tahu i s prachama... vím, že to můj laický a zkurveně zapeklitý názor, ale opravdu si to takto myslím a očekávám Vaši kritiku a Vaše připomínky.

Reagovat
nani92

prečítal som si to po "Můj osobní názor je ten, že Moyes tu nemá co dělat.." a súhlasím

Reagovat
I am Mancunian

ja som premyslal, ze nam bude treba kupit miesto evru LB, najlepsie toho z nemecka, miesto ria s vidom by som si prial benatiu, na RB by som vytiahol varelu, do stredu carvalha+ este niekoho, neviem ci by bol kroos vhodny ale, to by ako posily stacilo, odchody evra,rio,vida,chicha,young, anderson a mozno giggsy, aj ked toho by som este chcel, aby rok zostal a samozrejme do Acka vytiahnut wilsona

Reagovat
stas87

koho z nemecka?marcela?

Reagovat
I am Mancunian

uz si nepamatam meno, bayern+ ho chvalil, inak z nemecka by som chcel vyenu reus za kagawu, ten u nas trpi, ale to je proste len sen, reus nema preco k nam prestupovat

Reagovat
Infernoqt

tj. Zahu taky chce prodat, Nani i Rafaela, moje oblíbence, Vidiče už prodali... jako by se mi vytráceli moji oblbíení hráči z klubu... Rooney je pro mě ikona teďkon, ale on sám taky potřebuje popostrčit... na LB bych si přál Shawa, asi nejlepší mladík v PL

Reagovat
I am Mancunian

ja verim, ze zaha zostane, rafael tiez musi, ten je nasa jednotka na RB, aj ked byva casto zraneny, preto by bolo treba zapracovat varelu. No a Nani, neviem, ja ho mam rad, mozno by mu prospel odchod, ale nemozes predat/vyhodit za leto 8 hracov, to sa neda. Inak este som zabudol samozrejme buttnera poslat kade lahsie a zohnat nejaky vhodny backup na LB miesto tej posily

Reagovat
stas87

schmelzer alebo rodriguez,to je ale svajciar,inak je tam este alaba a ten je podla mna najlepsi LB ligy

Reagovat
I am Mancunian

rodriguez, toho som myslel

Reagovat
stas87

ten je paradny,hlavne centre ma super,zaujem ale ma tiez aj cukotka,v nemecku sa nema kam posunut tak asi pojde,ak daju LM tak nie

Reagovat
I am Mancunian

tak cukotka ma zaujem hlavne o shawa zevraj, tak dufam, ze jeden z nich pojde aj k nam, osobne by som chcel toho rodrigueza, mam pocit, ze by mohol byt troska lacnejsi ako shaw

Reagovat
stas87

ak shaw pojde ku vam tak beru rodrigueza,ten by mohol stat 10-13 mega alebo to bude naopak,nemyslim si ze by mal problem hrat v PL alebo LM

Reagovat
I am Mancunian

ak bude stat len 13mega, tak musime ist po nom, jednoznacne

Reagovat
Infernoqt

Sám jsem zvědavý, United podle reportů mají zájem o Shawa s Lallanou, ale S'otom prohlásili, že v létě se žádný velký odchody nechystají.

Reagovat
I am Mancunian

no uvidime, ale ak nas bude trenovat moyes, tak sa podla mna nic nezmeni, len stratime dalsi rok

Reagovat
Infernoqt

abych byl upřímný... klidně at si rok nikoho nekoupíme, hlavně ať nás trénuje někdo jinej, máme kvalitu na to, chce to jen umět probudit

Reagovat
I am Mancunian

z neho vyzaruje uplne taka bezmocnost a zufalost, cely jeho trenersky stab posobi tak, ze nevie, ze su vo velkoklube a nie v evertone a ta nervozita sa prenasa aj na hracov, ved si vobec neveria, toto vobec neni MU, ktore sme poznali este pred rokom(!)

Reagovat
Infernoqt

Head coach of Everton Roberto Martinez suggested that the failure of Manchester United in the current season is not player’s fault.

“United are the reigning champions of England. They have not sold any player and signed two top footballers. The squad of the Red Devils are much more stronger than you can imagine.

Take a look at Chelsea – their squad is weaker than United’s but they are fighting for the title. United bosses have to think about new reasons of failures”, – said Martinez.

asi to mluví za vše, byl jsem podobného názoru

Reagovat
Infernoqt

jsem si 100% jistý, dejte nám jiného trenéra, kohokoliv, z koho vyzařuje aspoň trochu charakteru a nebudem se topit takto... Moyes je ztráta času, nikdy nebyl součástí MU a nikdy nebude, aspoň ne pro mě

Reagovat
kiwwi

keby to viedol Giggsy tak to nemoze byt horsie ani nahodou

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

co by si povedal na garryho ? moc velke scifi ?

Reagovat
papos182

*Garyho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

ten ani neviem ci ma pro licenciu...Giggisy by bol idealny caretaker, aspon by sa ukazalo ci na to ma alebo nie...keby ano tak mame vystarane na iks rokov dopredu a keby nie, tak horsie by to proste nebolo ako je to teraz

Reagovat
vodka

má šak dělá/dělal asistenta Hodgsonovi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl spíš Scholese, když už někoho z bejvalejch hráčů

Reagovat
kiwwi

este stale nic?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

na twitteru kolujou hovna o tom, že jeho práce je "safe"

Reagovat
kiwwi

my sme si tym nasim postojom "nevyhadzujeme trenerov ako Chelsea" podpisali rozsudok smrti

Reagovat
penepi

Po sezóne stačí.

Reagovat
kiwwi

uz pred pol rokom bolo neskoro

Reagovat
Jackmaker1989

Nedá mi nereagovať na tvoj príspevok. Nemám rád Manchester United, priam som ich neznášal, ale túto sezónu mi ich je ľúto. Môj osobný názor je(netvrdím že správny), že za to Moyes rozhodne nemôže. Teraz sa ti budem snažiť povedať niekoľko dôvodov. Samozrejme, že Sir Alex bola osobnosť, ktorá jednoducho vedela robiť divy, podobné ako Mourinho(inter po jeho odchode nič, chelsea po jeho prvom odchode taktiež nič). Jednoducho vedel vytiahnuť z hráčov maximum. Ale ja osobne by som videl práve problém v SAF. On mu nechal totálne rozbitý káder, ktorý je za zenitom a najlepšie roky majú mnohí hráči za sebou. Nemôžete predsa očakávať, že priemerní hráči alebo ľahko nadpriemerní hráči ako Nani, Kagawa, Cleverley, Valencia, Carrick, Fletcher, Evra, Jones budú pre united vyhrávať každý rok tituly. Veď sa stačí len pozrieť na konkurenciu aké má takéto posty, či už city(silva, toure, fernandinho, kompany, zabaleta, kun, džeko, negredo, navas), chelsea(matic, eden, oscar, wilian), liverpool(dobre, vyšla im sezona, uznavam)...Myslím si, že SAF proste by tento rok nedosiahol s nimi nič, nehovorím, že by to bolo takto tragické, ale rozhodne by nebojoval s nimi o titul. Mimo formy väčšina hráčov, ten káder potrebuje posilniť a prebudovať a rozhodne to nie je o Moyesovi. Sťažujete sa na striedania a zostavy. Ak to postaví ako chcete vy fanúšikovia, potom aj tak nie je výsledok a zase to chcete inak. Jednoducho títo priemerní hráči nemajú na to, aby hrali za UNITED. Odohrali ste skvelý dvojzápas proti bayernu a keby nie je dreváka Dannyho, tak by to vyzeralo inak a naviac v druhom zápase vybuchol rooney, ktorý má skvelú sezonu. Mimo formy je RVP a naviac zranený momentálne. Kto ťahá united túto sezonu je WAYNE a De Gea. Ja osobne verím, že budúca sezóna bude úplná iná a úspešná, aj keď tento tím nemám rád. Stačí sa pozrieť aj to, čo povedal jeden rozhodca v rozhovore, že rozhodcovia pripiskovali united u nich, pretože SAF ich dostal pod tlak nežiadaným spôsobom. Teraz to nehrozí a áno, toto je aj o kvalitách manažéra, ale myslím si, že sa ešte ukáže, či na to Moyes má alebo nie. Dal by som mu čas ale vyhodiť ho po sezone, ktorú poserú hráči? Povedz mi presne čo on spravil zle? rotuje zostavu, skúšal už snáď všetko čo šlo. Treba si priznať ,že ten káder nie je dobrý a dostatočne konkurencieschopný. Avšak hráči ako Fellaini a Mata budú mať skvelú druhú sezónu ostatne ako väčšina veľkých(lepších) hráčov. Skoro nikto okrem CR7 sa nechytil hneď prvú sezonu, lebo potreboval čas na adaptáciu. Viď Modrič, viď Ozil(nie som si istý, či to bola druhá), viď budovanie city. United patrí do top4 ale momentálne tam nemá čo robiť. Neviem, koho by trebalo doplniť, ale problém by som videl na def. záložníkoch a hlavne na krídlach, z ktorých nehrozí už tak nebezpečenstvo. A hlavne k tomu patrí aj šťastie ktoré nemajú a strelec ako min. RVP.

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si, ze Fergie z tymto uhral za poslednych 5 rokov 3 tituly a raz prehral titul o bod a raz o skore? a ty si dovolis tvrdit, ze by s tym Fergie nehral o titul?

vyhovorka kvoli nedostatocnemu kadru nemoze obstat uz len kvoli Liverpoolu, Atleticu atd...slaby trener si hlada vyhovorky, dobry vyhrava s tym co ma k dispozicii

Reagovat
Jackmaker1989

Povedz mi teda, prečo hráči ako Vidič, Rio, Valencia, Carrick, Nani, Welbeck a niektorí ostatní hrali katastrofálne čo sa týka taktiky, individuálnych chýb, hry 1 na 1. Netvrď mi prosím ťa, že to ich naučil Moyes, pretože to nie je pravda. Určite spravil chyby, absolútne si ho nezastávam, že robí dobrú prácu, to som nikde nenapísal. Ale jednoducho tento káder došiel a nehral by s ním o titul ani SAF. Tak isto dopadlo AC Milan, tak isto dopadol Inter Milan a veľa tímov, kde bol káder starý a hráči zo seba dostali to NAJ čo mohli. Tí hráči hrajú podpriemerne, nie tréner. A naviac, neviem či si on priviedol svojich asistentov, to by si ma musel poučiť, ale vieš o tom predpokladám, že tréner resp. manager má s hráčmi minimálny kontakt, absolútne ich on netrénuje(skoro teda) a veškerú takúto prácu robí asistent alebo neviem presne ako sa volá tá osoba? Keď dokázal niekoľko rokov pracovať skvele v Evertone, kde dal skvelý základ aj Martinezovi, tak to nie je looser. Hráči berú za to takú istú zodpovednosť. A tak isto majú united obmedzené možnosti čo sa týka financií, samozrejme môžu nakupovať veľa, ale chelsea, city, real, barca si môžu dovoliť kúpiť 5tich hotových hráčov, United asi nie(neviem, možno sa mýlim). A uvedom si, že PL nebol nikdy, ale nikdy za posledných 5 rokov tak našlapaná ako tento rok. 4 alebo 5 rokov posledných, nehral arsenal ani liverpool tak vysoko a everton sa tam len dostával, čiže ak to pripočítaš k tomu, tak vychádza 7 miesto pre united. Aj chelsea mala obrovské krízové obdobia a nezmyselne vyhadzovala trénerov(a fandím chelsea). Ten tréner potrebuje čas. Ak v druhej sezóne neukáže výsledky, potom som za zmenu aj ja. V united nevidím momentálne rozdielového hráča okrem rooneyho. RVP zranený, Mata je skvelý ale nie je taký ako David Silva, YAYA alebo hazard. Min. rok ma štvalo, že united vyhrali, ale vyhrali zaslúžene, spadlo im tam všetko, mali šťastie, viacej razy im pomohol rozhodca(tento rok ani raz asi, neviem). Samozrejme pomohol aj ostatným, ale im tiež. Čiže ak porovnáme napr. chelsea posledných 5 rokov, skončili vždy 2-3-4. Ale ostatní ako liverpool a arsenal boli radi, že sú radi, neexistoval tak silný everton a tottenham ako kedy. Nevidel by som to až tak zle. Naozaj chcem aby sa United zdvihli a to fakt ten tím nemám rád. Len ma štve postoj vás niektorých fanúšikov. Verím, že Moyes ešte bude oslavovaný(nemyslím vtedy, keď odíde) :D

Reagovat
kiwwi

po prve: priemerny vek zostavy United je 27.6 roku...Chelsea ma 28.5, Arsenal 26.7, Liverpool 26.3, Man City 27.9, Everton 27.5...sam si urobis lahko obraz o tom, ci je kader United prestarnuty

po druhe: ci manazer ma s hracmi kontakt: Fergie treningy neviedol, na to mal ludi a on sa len prisiel na trening pozriet ked sa mu chcelo...Moyes si vedie treningy sam

po tretie: United maju neobmedzene moznosti co sa tyka financii...v podstate na svete neexistuje tim, ktory by si mohol dovolit minut viac penazi ako United nasledujuce prestupove obdobie

po stvrte: ja sice o tom polemizovat nejdem, ale nedavno som tu cital od vela ludia nazory, ze tato sezona je prave najslabsia co sa tyka boja o titul (co sa tyka sily superov)...ja s tym nesuhlasim, ale nesuhlasim ani s tym, ze este nikdy nebola liga takto naslapana...rozpravky

moje zhrnutie: United ma kader na top 4 aj keby traktory padali a kazdy z top manazerov by s nim hral o titul - Fergie by ten titul asi aj vyhral...

Reagovat
Jackmaker1989

Dobre, Ja tvoj názor beriem, len som vyjadril svoj. To, že sa odlišujú je v poriadku. Akurát by som ti chcel len upraviť tvoju štatistiku o vekovom priemeru na príklade. Kľúčoví hráči united sú starí (Giggs, Vidič, Rio, Evra, Fletcher, Carrick-nie som istý či je až tak starý). Porovnaj to so Silvom, Tourem, Kompanym, Kolarov, Hazard, Oscar, Luiz, Matič, Azpi, Coutinho, Sterling, Suarez, Sturridge, Ramsey, Ozil, Wilshere. A potom vidím len asi, úprimne povedané troch hráčov u united ktorí sú mladší a mali by byť rozdieloví a to: Rooney, RVP a Mata.

A to s tými financiami nie je až tak pravda. United mám rád(ak vôbec trochu), tak len preto, že nikdy neprestrelili za žiadneho hráča. Mata bol drahý, ale za tie prachy dobrý nákup. A nemyslím si, že by mohli nakupovať o sto šesť. Ale verím, že prídu 3-4 hráči, ktorí pomôžu, i keď opakujem, prvá sezóna býva ťažká pre nových hráčov. Verím, že budúci rok skončia v TOP4 a následný rok budú hrať o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

to je marné, fans United se prostě urputně drží toho jejich přesvědčení, že jejich oblíbený tým je nejlepší v Anglii (myslí si, že i na světě, ale kdyby tohle tvrdili veřejně, tak by se přeci jen mohli ztrapnit) a pokud zrovna nevyhrávají, musí se najít nějaká výmluva, než aby se přiznalo, že ten tým na to nemá, že je momentálně špatný, to by se jim zhroutil svět

a rozhodně jsou přeborníci v hypotézách a ignorování reality - viz "Fergie by ten titul vyhrál"

skoro až bláznovství

Reagovat
Swarley

not arrogant, just better

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že tým který posbíral v PL 13 titulů prostě nejlepší v Anglii je, ať se ti to líbí, nebo ne. A nevím kde vidíš ignorování reality. Udělal loni Fergie titul? Udělal. Změnilo se něco v kádru? Ne. Takže v kádru chyba není. Hráči můžou být z formy, ale to je asi tak všechno. Fakt to nechápu. Na jednu stranu se tady vysmívá Moyesovi že tým hraje bez taktiky, na druhou stranu je prý chyba ve slabém kádru. Kdo může za to, že loni výborné auto je letos na odpis? Auto, nebo nový řidič?

Reagovat
Sandstorm

Auto se může porouchat (Van Persie), ale zodpovědnost nese samozřejmě řidič (Moyes).

Reagovat
smazaný uživatel

"změnilo se něco v kádru?"

ano - všichni jsou o jeden rok starší (to je v případě hráčů přes 30 let sakra znát), RVP (který loni ten titul prakticky vystřílel) je letos sotva třetinový.

Ignorování reality = přehlížení faktu, že ostatní týmy mají prostě lepší kádry, které už si dost sedly (proti loňsku) + výborné managery, což je prostě kombinace, která už je pro současné United neprůchozí

neříkám, že by třeba s jiným managerem to nebyl boj o LM, ale titul fakt ani náhodou

Reagovat
kiwwi

uvedom si, tento kader vyhral titul o 11 bodov!!! v maji...a v septembri uz hrali jak retardi - za 4 mesiace zostarli hraci a je to sakra poznat?

a z toho kadra nikto neodisiel len sa posilnilo o Fellainiho a Matu, ten kader je este lepsi ako mal Fergie...ano ma nedostatky, ale je to jednoducho kader s ktorym by top manazer hral o titul a top 4 by bola povinnost

Reagovat
Sandstorm

plus ještě je navíc ten kádr vposílen o Januzaje. Ten se dá vlastně taky brát jako posila.

Reagovat
smazaný uživatel

navyse pred rokom bol ten isty kader hodnoteny ako jediny, ktory moze z anglickych klubov hrat proti top timom v LM...to co sa s tym stalo nie je normalne

Reagovat
smazaný uživatel

takže všichni hráči nad 30 to mají zabalit

Reagovat
smazaný uživatel

to čteš kde? jen sem psal, že po tomto věku už pak každý rok navíc může znamenat hodně - ztrátu rychlosti především

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady píšeš o ignorování reality a přitom napíšeš takové kulo. Pro hráče nad 30 už další každý rok může znamenat hodně? Co to je ty vole je? Ve 30 ten hráč není žádný dědek. Ano, Bolt z něho nebude, ale to nemusí nutně znamenat to, že se zhoršuje nebo je to na obtíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplná kravina. Giggsovi je 40 a za těch deset let měl lepší a horší sezóny, rozhodně se nedá říct že by překročením 30 šel skokově dolů, a pak se už jenom zhoršoval.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, vytáhnout hráče, který je v tomto směru ojedinělým úkazem, to je tedy argumentace

neříkám, že půjdou skokově dolů, ale když ten pozvolný sestup bude u více hráčů najednou, v týmu se to určitě projeví

Reagovat
smazaný uživatel

ve třiceti ten hráč není opravdu žádný dědek, ale regenerace po zápasech prostě trvá déle a ta rychlost (lépe řečeno výbušnost) už pak prostě není taková

nemusí to nutně znamenat, ale může to znamenat, stačí se podívat na Ferdinanda a Vidiče, jak jsou naprosto tragičtí - a to určitě není chyba Mojzyho (ne)taktiky

Reagovat
CubONE

A minulu sezonu hral Ferdinand genialne...za tie styri-pat mesiacov sa len tak zhorsil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou "o rok starší". Liga skončila v květnu, to ještě hráli parádně, a v srpnu už byli na odpis? Takže za čtyři měsíce až tak brutálně zestárli? Tak jestli tomu fakt věříš, tak se děs toho až ti bude třicet. Tohle fakt není věkem.

Reagovat
Sandstorm

S ním nemá cenu se o tom bavit. On očividně ignoruje fakta.

Reagovat
Sandstorm

Klub, který má nejvíce titulů v historii anglické ligy je logicky nejlepší anglický tým. To je prostě fakt. Před letošní sezonou ten tým nebyl papírově nejlepší. City a Chelsea byly podle mě lepší z tohoto pohledu, ale ten kádr na boj o titul měl a má. Prostě není jenom tak z ničeho nic možný, aby měl tým během roku o 30 bodů méně, než loni, když v tom týmu nedošlo o oslabení, ale naopak ještě k posílení o dva hráče. Sezona se nemusí povést, jsou zranění, chybí forma, ale TOP 4 se prostě udělat mělo bez větších problémů.

Reagovat
kiwwi

taky Martinez povedal, ze podla neho ma United lepsi kader ako Chelsea a ze on by to na hracov nezvaloval

Reagovat
Sandstorm

Na hráče bych to taky neházel. A kdo má lepší kádr, to je spíš o osobním názoru.

Reagovat
papos182

*falesny Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

to že má nejvíc titulů neznamená, že je "aktuálně nejlepší"

použil bych spíš slovo "nejúspěšnější"

a na úkor koho se měla udělat ta LM?

MCITY, Chelsea a samozřejmě Liverpool ani náhodou, ty týmy jsou po všech stránkách lepší

Everton, který se z boje o titul připravil víceméně sám, díky nezvládnutým zápasům se slabšími týmy (výjimkou jsou právě ty s United )

to je právě to ignorování reality, nekoukáte kolem sebe

Reagovat
Sandstorm

Tak na úkor Arsenalu nebo Evertonu nebo Tottenhamu se LM měla udělat určitě. Ty týmy jsou po všech stránkách slabší. A než někoho začneš říkat o ignorování reality tak se sám prober. Od člověka, který by do boje o titul zařazoval Everton a není schopný objektivně posoudit kvalitu ostatních mužstev, to zní fakt vtipně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou strane zase ma pravdu s tim, ze jsme si to sami zvorali - celkem dostkrat jsme ziskali min bodu, nez jsme si za vykon zaslouzili, kvuli tomu, ze jsme nebyli schopni velkou prevahu premenit v 3 body. Jen s o malo vetsi porci stesti ted mame bodu jak Chelsea, to je nespornej fakt... Ale na kdyby se to nehraje, to muze rict kazdej tym.

A mimochodem, fakt si nemyslim, ze tym MU je po vsech strankach silnejsi nez kadry Arsenalu, EFC nebo Spurs. Ty tymy maji na mnoha pozicich srovnatelne ci lepsi hrace - celkove ale souhlasim s tim, ze MU lepsi kadr nez tyhle kluby ma...

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečná skromnost, hlavně v případě Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton má na kontě 6 porážek, což je o jednu méně, než pravděpodobný mistr a stejně jako velkokluby Chelsea a Manchester city, jen pár zbytečných remíz ho z tohoto boje vyřadilo o něco dřív

měl by ses častěji dívat na tabulku, než do vitríny s trofejemi svého oblíbeného klubu

Reagovat
vitasrp

Jako tohle je hustý..

Manchester United v posledních 5 letech neskončil ani jednou!!! pod hranicí 80 bodů.

Letos stoprocentně neudělají ani 70, dost možná skončí třeba i pod úrovní 65 bodů, oni právě tu realitu vnímají a ví, že je to naprostá tragédie. Tohle se obhajovat prakticky ani nedá - lonský týˇm + Fellaini + Mata a je to daleko, ale daleko horší.

Reagovat
Sandstorm

Přesně tak. Takový skokový zhoršení prostě není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

realitu si vsetci uvedomujeme, ale ten tim ma na to, aby hral kazdy rok o titul a nie este o to, aby skoncil v top4..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je bs jak prase, samozřejmě, že za to může i Moyes a ne malou částí. Já chápu, že ne vždycky se všechno povede, všechno funguje, ale to co on tam dělá je naprosto mimo. Příklad : teďka proti Evertonu, měli 10 dní na to se připravit, co z toho vzešlo? 3 "10" na hřišti, absolutní chaos, bez zrychlení, bez všeho a toto je prostě chyba trenéra. Evertonu stačilo stát a vyrazit do protiútoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, on nedokázal týmu vtisnout naprosto žádnej styl, nezavedl žádnej systém. Ani ho nechci porovnávat s manažerama jako je Rodgers, který nejenomže maji svůj styl, kterej je úspěšnej a zároveň krásnej na koukání. On totiž zatim nesnese porovnani ani s manažerama jako je Pulis, Pochetino, Bruce, nebo Hughes, který i s těma svejma povětšinou shit týmama aspoň vědí co hrajou, a bylo to na všech těch týmech vidět do půl roku od jejich příchodu.

Navíc doteď nechápu příchod Maty, kterýho sem od začátku nechtěl. Mě je to sympatickej hráč, je fakt dobrej, ale jak to jako chce poskládat s Rooneym, Matou, Kagawou a Januzajem a zároveň udržet v týmu dobrou morálku při bránění a rychlost dopředu, nebo aspoň pohyb za obranu, to fakt nevidim, nedá se moc hrát s víc jak dvěma z těhle čtyř. Po sezoně bude muset jeden z nich jit

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že na to začínám taky tak trochu čekat.

Malej dotázek jen, nevíte někdo co tak dělá teď Scholes?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadal zápas? Podle souhrnu tipuju trápení bez pohybu a bezradnost.

Reagovat
Swarley

začátek zase tak beznadějnej nebyl, ale pak to už byl zase zápas ve starých dobrých kolejích, o hovně pohyb, kolem 16ky bezmoc a zase nepochopitelné chyby vzadu...řekněme klasika..

Reagovat
Sandstorm

hmn klasická Moyesovina.

Reagovat
smazaný uživatel

To není moc pozitivní, ale stejně díky. Snad tam Moyes dá mladíky a rupnem s Kočkama, ať se zachráníjou.

Reagovat
kiwwi

hrali sme velmi dobre prvy polcas, paradne sme si prihravali loptu, ale zrazili nas dva blbe goly...hru sme mali pod kontrolovou a neuveritelne dobre sme si prihravali

Reagovat
Sandstorm

ironie?

Reagovat
kiwwi

vobec...pytaj sa Moyesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak mi připadá, že Moyesova práce v Evertonu byla dost přeceňovaná. On nebyl během dekády schopný ten tým posunout výš a vymlouval se především na nedostatek financí. Martinéz ten tým pozvedl během jedné sezony a z kvalitních avšak ne přímo TOP hráčů jako Mirallas atd. dokáže vytáhnout maximum. Jeho práce mi tam začíná připomínat práci Simeoneho v Atléticu a myslim, že Everton by zanedlouho mohl být takové "anglické" Atlético.

Už jenom počínání Moyese v letním přestupáku po nástupu do United a počínání Martinéze hovoří jasně, kdo je amatér. Vždyt už v létě vycházeli na Moyese různý posměvačný obrázky a v sezoně se to jen potvrdilo. Ten kádr má slabiny (střed zálohy, časté zranění stoperů), ale asi až na Bayern má každý tým nějakou slabinu. Jinak ten kádr je nadupaný a s hráči jako Rooney, Mata, Kagawa, Van Persie, Nani, Valencia by se měl hrát pěkný ofenzivní fotbal. Vždyt, co jméno to pojem a známka velké kvality. Nevim, co by chtěl Moyes víc. Jeho vymlouvání se na hráče mi dost vadí. Pramení z toho to, že chyba je hlavně v něm samotném a jeho realizačním týmu. Pokud by byla šance přivést někoho lepšího, tak bych byl pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zase posuzování z jednoho případu. Moyes Everton pozvedl, než přišel tak pravidelně hráli o dost níž. Akorát tam byl tak dlouho, že tady ještě nikdo PL nesledoval. A Martinéz odvádí dobrou prácu, jenže zase, je to jenom jeden rok. Ten další to bude mít o dost těžší, páč obhájit je vždycky náročnější než udělat překvapivě dobrý výsledek. To, že nějaký tým jeden rok válel, a ten druhý se plácal někde na svých reálných možnostech se už stalo tolikrát, že nechápu jak je možné že se pořád dokola všichni nechávají nachytat.

Reagovat
Sandstorm

To je pravda a s tim počítám, ale srovnávam počínání Moyese a Martinéze v této sezoně. Je celkem jasné, kdo je vítěz. Z dlouhodobého hlediska to třeba tak být nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych teda zase Moyese neshazoval a nedelal z nej uplne nemehlo. Jednoznacne u nas udelal velikou praci, dostal nas z totalniho prusvihu - sestup smerem do Champu byl temer neodvratitelny, mela to byt jen otazka casu. On nas misto toho dostal zpatky smerem k prickam, kde ten klub vzdy mel ambice hrat. Priblizne do roku 2009 jednoznacne pozitivita u nej prevazuji nad negativy, klub porad posouval nahoru, i kdyz delal chyby, udelal i spoustu famoznich kroku. Pak ale priblizne tak od prodeje Lescotta je ten zlomovej bod, kdyz jsme se s nim zacali tocit v kruhu a uz jsme zadnej progres nezaznamenavali a myslim si, ze by se to ani moc nezmenilo, kdyby mel dal zustat.

Nedavno jsem se s par dalsima fans EFC shodl na tom, ze Moyes u nas nebyl spatny manazer, on byl vyborny manazer. 99% lidi by jeho praci zvladlo hur - je veliky stesti, ze se nam ho tenkrat povedlo najit - ale proste, kdyz dokazal vse co mohl, mel jit. Ted se nam povedlo najit nekoho lepsiho pro klub v nasem postaveni, je to obrovsky stesti - ale porad bych nesnizoval to, co u nas Moyes dokazal v jine dobe. Porad si myslim, ze by byl schopny nejaky klub typu Villa vytahnout opet nahoru podobne, jako toho byl schopny u nas - manazer pro velkoklub to ale rozhodne neni.

Reagovat
Infernoqt

je to čurák, ať vypadne, i kdyby nás trénoval někdo z třetí ligy, opadne z nás ten psychický tlak a neschopnost současného trenéra a povedem si mnohem líp

Reagovat
Infernoqt

navíc tyhle alibistický kecy jsou jen o tom, abyste se nás snažili přesvědčit, jak skvělej je a dotáhl nás na úplné dno a ostatní si mohli vklidu proplout

Reagovat
r.mrazik

S tim everton x moyes x martinez jste snad vymlety...

Reagovat
vladis271

Chelsea face 3 FA charges that could see Ramires, Jose Mourinho and Rui Faria all punished for misconduct #CFC

Reagovat
vitasrp

Ramires a Faria jsou jasní, jestli dostane flastr i Mou, bude to super, protože pak se na tyhle ironický poznámky vysere a sudí natře příště přímo..

Reagovat
blade115

Ramiresovi bych dal těch zápasů šest a ještě aby se to počítalo i do evropských pohárů, to by byla bomba. Jestli potrestají Mourinha, tak jsou vyloženě směšní, Faria je naproti tomu jasnej, ten to prostě neunes.

Reagovat
smazaný uživatel

aha. mourinho komenty po zápase myslel ironicky a opäť si nás povodil...FA čelí ťažkému prípadu. Možno rozhodne body language

Reagovat
blade115

Sám jseš případ.

Reagovat
smazaný uživatel

to som

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

http://galleryplus.ebayimg.com/ws/web/370981625033_1_0_1/1000x1000.jpg

Moyes má vlastního sponzora, nová trička v prodeji za 13 liber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedala titul Nitra v hokeji, ak nedá LFC a stratíme si túto šancu, tak ma jebne City musia čakať na naše zaváhania... ešte to bude napínavé jak trenky :)

Reagovat
SunFells

Ale jdi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Palace bude neprijemny, ale zas posledni zapas tragicky Newcastle... jestli vas pripravi o titul zapas s nama, tak fotbal fakt nema logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Palacu sa veľmi bojím, tí majú formu teraz skvelého Pulisa... Vy aktuálne nemáte formu, tak dúfam, že ani vo vzájomnom zápase nebudete mať... Hlavne sa nám žiadny kľúčový hráč nemôže zraniť, lebo Lucasa nechcem vidieť v ZS...

Reagovat
smazaný uživatel

Zz vlastne :) nie zs

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli mít strašně svázaný nohy, aby s náma ztratili. Spíš čekám, že převáží chuť urvat titul a dají nám čtyři pět gólů, to by byla taková symbolická Pardsova derniéra

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem zvedavej na to, co se stane ted v zapase proti Arsenalu. Pardew je na nas tak vysazenej a tak nas nesnasi, ze bych se ani nedivil, kdyby nemel problem s tim, se na to uplne vykaslat a nechat si dat dalsi nakladacku. Stejne po sezone musi byt vyhozenej tak jako tak, tak nas aspon vytrolluje.

Reagovat
smazaný uživatel

jako je fajn, ze se netaha novy trener, kdyz uz stejne nic nezachrani, ale trochu mam strach, aby si Ashley Pardewa nenechal i dalsi sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

oľo prestaň si presný opak vladisa

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol som ti napisat, ze neries picoviny Duso :)

Reagovat
cristiano.K.

Olo, to si napsal dobře Dušovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mile, ako su vam vtipne nase prezyvky, Tomi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fourth Official ‏@FourthOfficial_

Carragher & Neville GK of the season: Marshall

Vynikající volba, už sem se bál, že letos všem unikne sice bych sám zvolil Howarda, ale Marshall je minimálně v top3.

Reagovat
fantomas

Celý to maj: Marshall - Coleman, Cahill, Terry, Shaw - Sterling, Touré, Gerrard, Hazard - Sturridge, Suárez.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard prehodiť s Hendom a je to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

ale možno aj De Gea... namiesto Terryho možno aj Škrtel, hlavne keď ešte zahrá posledné zápasy výborne a titul urveme, tak by nebolo od veci ho tam dať...

Reagovat
smazaný uživatel

ešte by som tam nacpal aj Azpilicuetu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

osobně bych tam dal DDG, ale je pravda, že Marshall v týmu bojující o holé přežití je asi zaslouženjší volba.

Reagovat
k0udy

Lallanu za Sterlinga

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Howard za Marshalla - ale i ten se da pochopit, Azpi ci Baines za Shawa, Lallana za Sterlinga. Jinak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Distin, Stones, Barry, McCarthy nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Distin s Jagielkom mali / majú veľmi slušný sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to je mozny, ale do tymu sezony PL to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

inak aký máš názor na škrtela? ak by sme získali titul, mohol by tam byť?

Reagovat
smazaný uživatel

I bez titulu by tam klidne mohl byt.

Reagovat
smazaný uživatel

bez šovinizmu, triezvo, ďakujem

Reagovat
vodka

1900. pro MU zpátky na vrcholu v příští sezoně a CFC na 7. místě

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je ubohost

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kristof Terreur ‏@HLNinEngeland 2m

Bad news for Everton. Kevin Mirallas has torn a muscle against #MUFC. Out between 3-4 weeks. Fit in time for World Cup. #EFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No coz, bude to velkej challenge pro Aidena s Gerym.

Reagovat
smazaný uživatel

Today it's claimed Sagna's Arsenal talks are back on hold and he's interested again in joining up with Manuel Pellegrini at Manchester City. It sounds like it could yet again be an agent trying to put pressure on Arsenal.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Jardin

ale že si s tím dali práci:

Manchester United has announced that David Moyes has left the Club.

The Club would like to place on record its thanks for the hard work, honesty and integrity he brought to the role.

Reagovat
stiflerovamama

A, ze oni davaju manazerom cas.

Reagovat
alcantara

Moyes koniec... Bolo asi nacase.

Reagovat
smazaný uživatel

vas caka to iste po sezone zrejme, co

Reagovat
alcantara

Je to mozne, ale u nas budu tie problemy sirsieho charakteru, Martino nie je zdaleka jediny vinnik.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

kolik dostal Crystal golů pod Pulisem? Je prostě naprosto neuvěřitelný, že ten dostal méně golů než LFC

Reagovat
niflheim

C'MON DAVID MOYES, PLAY LIKE FERGIE'S BOYS

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEEE

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

OLE OLE OLE OLE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele