Premier League - souhrn 34. kola

22.04.2017, 17:52, aktualizováno 25.04.2017, 22:37
Komentáře a souhrny
Chelsea přehrála Southampton a je znovu o něco blíže k titulu. Liverpool nestačil na Crystal Palace, Manchester United naplnil roli favorita proti Burnley. Middlesbrough podlehlo Bournemouthu a znovu se tak přiblížilo k sestupu do League Championship. Naopak Swansea zvládla důležité utkání se Stoke City a stejně tak Hull si pro změnu poradil s Watfordem.

Chelsea FC - Southampton FC 4:2

25.04.2017 20:45

Góly: 5. Eden Hazard, 45. Gary Cahill, 53. Diego Costa, 89. Diego Costa - 24. Oriol Romeu, 90. Ryan Bertrand

Vedoucí Chelsea nakonec zvládla těžký duel se Southamptonem a především díky skvělým výkonům v podání Hazarda a Costy si na své konto připisuje 3 body, díky kterým minimálně do zítřejšího večera odskočila druhému Tottenhamu na 7 bodů.

Samotné utkání hned od začátku rozhodně nenudilo. Už v páté minutě načasoval Fabregas přihrávku pro Costu, který pronikl do vápna, počkal na dobíhající spoluhráče a zpětnou přihrávkou oslovil Hazarda, který se křižnou ranou trefil parádně za vzdálenější tyč branky Frasera Forstera. Chelsea byla i nadále při chuti a po 18 minutách hry mohla přidat i druhý zářez na pažbě. To se po kombinaci stejných mužů objevil před brankářem hostí znovu Hazard, jenže ve vyložené pozici tentokrát branku hrozivě překopl.

Postupem času se ale osmělili i hosté, kteří nejprve zahrozili tečovanou střelou Daviese, načež z následného rohového kopu vytěžili dokonce vyrovnávací branku. Centr Warda-Prowse trochu nešťastně prodloužil Azpilicueta k na zadní tyči zcela volnému Gabbiadinimu, který sice jen nastřelil brankáře, ovšem odražený míč spadl přesně na kopačky Romeua, který jej již neměl problém dopravit do odkryté svatyně.

Pasáž, ve které měli navrch hosté, uťal až ve 35. minutě průnik Kanteho, na jehož střílený centr jen o kousek nedotáhl dotírající Costa. Chvilku před pauzou se do solidní pozice řítil opět Hazard, jenže po zasekávačce volil místo střely přihrávku na útočníka domácích, kterou ale obrana Southamptonu zvládla zachytit. A když už to vypadalo, že se do kabiny půjde za nerozhodného stavu, vzal vše do svých rukou kapitán Chelsea - toho našel po centru Kanteho zpětnou hlavičkou Alonso, načež Cahill naprosto nekompromisně zatloukl do sítě Southamptonu druhý gól svého celku.

Krátce po změně stran pak Blues definitivně rozhodli o osudu tohoto střetnutí - po nakrátko rozehraném rohu se k centru dostal Fabregas, který na zadní tyči oslovil Costu, který v osobním souboji přetlačil Bertranda a překonal tak Forstera potřetí.

Southampton zápas rozhodně nevzdal, zahrozil například nebezpečnou střelou Tadiče, kterou musel na roh vyrážet Courtois, případně ranou do boční sítě v podání Gabbiadiniho, který se v nebezpečné pozici zjevil po dalším rohovém kopu hostí. Zvýšená ofenzivní aktivita Southamptonu však domácím nabízela příležitosti k rychlým kontrům a po jednom takovém stanul tváří tvář Forsterovi Kante, jenže jeho oblouček zvládl anglický brankář bravurně zneškodnit. Minutu před koncem základní hrací doby však přišla fotbalová lahůdka, když se po parádní kombinaci s Hazardem a Pedrem prosadil přízemní střelou Costa, který tak definitivně potvrdil výhru vedoucího celku tabulky. Nic na tom nezměnila ani závěrečná korekce výsledku, o kterou se po centru Cédrica postaral hlavou hostující Bertrand.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 1:2

23.04.2017 17:30

Góly: 24. Philippe Coutinho - 43. Christian Benteke, 74. Christian Benteke

Liverpoolu protéká Liga mistrů skrz prsty. Utkání s Crystal Palace se mělo zvládnout a porážka 1:2 bude svěřence trenéra Kloppa dost možná stát hodně draho. Hosté ale znovu potvrdili, že mají skvělou formu a doslova se řítí vstříc úspěšné záchraně. Dvěma góly symbolicky úřadoval někdejší hráč Reds Christian Benteke.

Reds to v souboji s Crystalem určitě neměli jednoduché a jakkoli často drželi balón na svých kopačkách, do blízkosti brankáře Hennesseyho se dostávali obtížně. A jelikož to nešlo kombinační hrou, pomohli si domácí standardní situací. Volný přímý kop z 24.minuty zahrával Brazilec Coutinho a nádhernou ranou přes zeď rozjásal liverpoolské příznivce! Po hříchu to ale bylo ze strany Liverpoolu na delší dobu vše. Hosté dokázali ještě před koncem prvního poločasu srovnat skóre, rychlou akci potáhl po straně Cabaye a přesnou příhrávkou na malé vápno vyzval ke skórování Christiana Bentekeho.

Obraz hry se ve druhém dějství nijak zásadně nezměnil. Liverpool dál častěji na balónu, ale to je tak vše. Crystal rozehrál s domácími taktickou bitvu, v níž byl ale nebezpečnější. Cabaye se dokázal prodrat ke střele, ale naneštěstí pro hosty dost přestřelil. Následně neuběhly ani tři minuty a Orli vstřelili rozhodující gól zápasu. Obrana Liverpoolu zcela propadla při bránění rohového kopu a propadlý balón dopravil do sítě opět Christiak Benteke!

Liverpool, který si za celý zápas nedokázal vytvořit větší tlak najednou prohrával a byl na tahu. Jenomže křeč, která se do něj zakousla ne a ne pustit a trenér Klopp jen marně přihlížel, jak se rodí dost zásadní porážka. Liverpool tohle dost možná bude stát Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester United 0:2

23.04.2017 15:15

Góly: 21. Anthony Martial, 39. Wayne Rooney

Manchester United ukázal, že to půjde i bez Zlatana Ibrahimoviče. Anthony Martial a Wayne Rooney nahradili fenomenálního Švéda dokonale a po jejich brankách Rudí ďáblové zvítězili 2:0. Popravdě řečeno Burnley toho před vlastním publikem příliš nepředvedlo a podobně jako Chelsea v minulém kole ani nevystřelilo na branku.

Trenér José Mourinho postavil zcela jinou základní jedenáctku, než tu, která se rvala ve čtvrtek o postup do semifinále Evropské ligy. A vyplatilo se. Čerstvé síly začaly na půdě Burnley dost aktivně. Po průniku Martiala mohl mířit do černého Wayne Rooney, Heaton ale balón za svá záda nepropustil. Stejně si počínal i proti hlavičce Fellainiho, ale za dalších pět minut už to Manchesteru klaplo. Rychlé přečíslení neomylně zakončil před Heatonem Anthony Martial!

Rudí ďáblové dál nepolevovali a svojí převahu zakrátko vyjádřili druhým gólem. Pogba se vymotal ze složité situace a přihrál do prostoru Martialovi, který z úhlu překonal Heatona, ale míč za brankovou čáru dopravil až pohotový Wayne Rooney. Burnley si v prvním poločase nic nevytvořilo a do druhého poločasu tak přichystalo jednu změnu. Oživit hru měl James Trajkowski.

Ale Manchester dál dominoval a naprosto jednoznačně kontroloval průběh dění. Po příchodu Rashforda navíc mohl několikrát zvýšit. V 82.minutě vytáhl Heaton pokus talentovaného útočníka na rohový kop. Rudí ďáblové i přes velkou převahu další branku nepřidali, mrzet je to ale nemusí. Po výhře 2:0 tak nadále zůstávají ve hře o Ligu mistrů i z domácí soutěže. Burnley je patnácté.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Middlesbrough FC 4:0

22.04.2017 16:00

Góly: 2. Joshua King, 16. Benik Afobe, 65. Marc Pugh, 70. Charlie Daniels

Jednoznačným výsledkem skončilo utkání dvou týmů hrající o záchranu, tedy Bournemouthu a Middlesbrough. Hostům se vstup do utkání hrubě nevyvedl a navíc, jak se nemá hrát o záchranu, předvedl v plné parádě Gastón Ramírez, který už po dvaceti minutách uviděl dvě žluté karty. Skóre se nakonec zastavilo na výsledku 4:0 pro domácí.

Lepší začátek si Bournemouth těžko mohl představit. Už ve druhé minutě si Pugh šikovně narazil s Danielsem a přesnou přihrávkou našel na malém vápně neobsazeného Joshuu Kinga, který otevřel skóre utkání. Boro hodlalo co nejrychleji vyrovnat a bohužel Gastón Ramírez sáhl i k méně populárním praktikám. Po jednom ze soubojů nafilmoval pád a sudí ho odměnil žlutou kartou. Sám Ramírez ještě netušil, jak moc osudová karta to bude.

Každopádně místo vyrovnání přišla už v 16.minutě druhá branka. Harry Arter předvedl skvělý presink, Claytonovi sebral balón, načež se ho ve vápně zmocnil Benik Afobe a ten přízemní střelou zvýšil na 2:0. A pak přišla na řadu ona osudová žlutá karta. Ramírez nedovoleně fauloval Pugha a sudí Graham Scott vytasil další žlutou. Jedna plus jedna jsou dvě a Gastón Ramírez to moc dobře věděl, svůj tým tak hned z kraje zápasu výrazně oslabil.

Middlesbrough bylo v nezáviděníhodné situaci, prohrávalo o dvě branky a navíc hrálo bez vyloučeného Gastóna Ramíreze. Domácí kupodivu v prvním poločase další branku nepřidali, vše si nachystali až na druhý poločas. V něm měl golman Guzan plné ruce práce při hlavičce Afobeho a v 65.minutě potřetí inkasoval. Marc Pugh si šikovně navedl balón na silnější pravačku a povedeným obstřelem zajistil Bournemouthu definitivní klid. A když o pět minut později domácí senzačně rozehráli standardní situaci a Charlie Daniels další přízemní ranou opět překonal Guzana, bylo o debakl postaráno.

Více informací k zápasu

Hull City - Watford FC 2:0

22.04.2017 16:00

Góly: 62. Lazar Marković, 71. Samuel Clucas

Marco Silva si zřejmě na KC Stadium vyslouží sochu. Sedmý domácí zápas přetavil v šestou výhru, a to způsobem zcela nevídaným. Nenechal se rozhodit nesprávným vyloučením Niassého, po přestávce poslal do hry jiného útočníka a zcela zaslouženě se dočkal i gólů. Fantasticky bojovný výkon korunovali gólově Lazar Marković a Sam Clucas. Hull po výhře 2:0 nad Watfordem zůstává dva body nad pásmem sestupu.

Zpočátku byl přitom zápas prvotřídní nudou. Ani jeden tým se neobtěžoval k vápnu soupeře, a když už, uhasil toto nebezpečí Clucas ránou vysoko nad. Dívat se na to nemohl ani rozhodčí Bobby Madley, který si řekl "dost!" a vysypal z hřiště Oumara Niassého. Ten přitom o holeň Nianga jen slabě škrtnul, a šlapák byl tak akorát na žlutou.

Tah se nicméně Madleymu podle očekávání vydařil, prakticky záhy totiž Watford začal zlobit. Nebezpečí hrozilo především z rohových kopů, hned tři mohly snadno skončit brankou. Brankář Hullu Aldin Jakupović ale po půlhodině hry vytáhl fantastický reflexivní zákrok proti hlavičce Prödla. Za minutu pak se pak Janmaat opřel do odraženého míče, ale místo sítě rozvlnil jen svalstvo spoluhráče Deeneyho. A nakonec zamířil Britos hlavou těsně vedle.

Tigers se však cokoli, jen nevzdali. Marco Silva poslal o přestávce do hry dalšího útočníka Hernándeze a právě on po šesti minutách hry jako první z týmu domácích vystřelil na branku. Pokus o překvapení však Gomes prokoukl a balón skryl snadno v náručí. Krásný příběh Hullu zahájil dalším super zákrokem Jakupović, který nohou vykopl střelu Capoueho z bezprostřední blízkosti. A pak to začalo.

Domácí se logicky soustředili především na brejky, ale jejich provedení bralo dech. Po hodině hry se Robertson řítil s míčem na půli soupeře, předal balón Grosickimu a ten narýsoval fenomenální centr tzv. do kapsy. Odsud ho hlavou vytáhl Lazar Marković, a i když zasáhl břevno, s dorážkou už neměl problém.

Marco Silva i celý stadion v Hullu propukl v euforii, která měla být ještě větší. Zakrátko totiž rozehrál Clucas přímý kop a jen těsně minul Gomesovu branku. Jen za dvě minuty se k němu ale odrazil míč z rohu, ryšavý záložník si jej zpracoval a fantastický volejem definitivně rozhodl o úžasném vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 0:0

22.04.2017 16:00

Góly: -

Souboj West Hamu s Evertonem určitě sliboval zajímavější podívanou, než jak tomu ve skutečnosti bylo. Diváci za celých devadesát minut neviděli žádný gól, takže oba celky si připisují po jednom bodu.

A nejenže neviděli žádný gól, ale celkově nebylo utkání příliš pohledné. Dva tradiční anglické celky se totiž k nelibosti fanoušků rozhodli taktizovat.

O něco aktivnější byl na balónu výše postavený Everton a po čtvrthodině hry mu málem nabídl dobrou příležitost chybující brankář Adrián. To bylo ze strany Toffies vlastně vše, protože za celý zápas jsme u nich neregistrovali žádnou střelu na branku. West Ham byl v tomto pilnější, ale ne zas tak o moc. Po půlhodině hry se ke dvěma střeleckým pokusům dostal Nordtveit, na poprvé trefil bránícího hráče, na podruhé už musel zasahovat golman Stekelenburg. Ve 36.minutě pro změnu hlavičkoval těsně vedle Collins a nic dalšího už se v prvním poločase nestalo.

Manažer Evertonu Ronald Koeman nebyl s výkonem svých svěřenců vůbec spokojen a tak do druhého poločasu přichystal hned dvojí střídání. Hru měli oživit Barry a Lookman, ale toto rozhodnutí se minulo účinkem. Do šancí se dostávali spíše Kladiváři, ale jejich střelecké pokusy byly povětšinou zablokovány.

Čtvrthodinu před koncem byly k vidění zajímavé okamžiky na obou stranách. Nejprve Lanzini donutil k zásahu Stekelenburga, a po něm těsně netrefil branku Lookman. Marná sláva, v Londýně zkrátka branka nepadla, takže závěrečný hvizd sudího Easta byl dost možná pro všechny vysvobozením.

Více informací k zápasu

Swansea City - Stoke City 2:0

22.04.2017 16:00

Góly: 10. Fernando Llorente, 70. Tom Carroll

Swansea zabrala v opravdu pravý čas. Během uplynulých šesti kol získala jen jeden jediný bod, teď se jí ovšem před vlastními fanoušky podařilo skolit Stoke City, které naopak prohrálo už popáté z šesti minulých zápasů. Do vedení dostal domácí Fernando Llorente, ve druhém poločase pak přidal ještě jeden přesný zásah Tom Carroll.

První poločas příliš zajímavých momentů, tedy až na jeden gól, opravdu nenabídl. Ve 2. minutě se nejprve osmělil Sigurdsson, mířil ovšem mimo, a pak si islandský záložník vzal na starost, ostatně jako ve většině případů, rohový kop, svým centrem našel Llorenteho, jenž hlavičkou z brankového území usměrnil míč ke vzdálenější tyči.

Stoke City vyslalo vůbec nějaký střelecký pokus na bránu až po půlhodině hry, do opravdu hodně slušné příležitosti se propracoval Berahino, jenže vyrovnání odmítl, neboť pálil jen vedle. V nastavení si domácí Berahina rovněž ne úplně dobře pohlídali, hlavou z blízkosti však nyní trefil jen rukavice připraveného gólmana Fabiaňského.

Zkraje druhého dějství se hlavou snažil prosadit Fernández, každopádně po rohovém kopu nechal pouze vyniknout brankáře Butlanda. O pár chvil později na druhé straně zakončoval Crouch, Fabiaňski si ale proti němu počínal tak, jak potřeboval. Asi klíčová chvíle utkání přišla na řadu dvacet jedna minut před koncem.

Shaqiriho v pokutovém území fauloval zezadu Fernández, sudí Oliver sice chvilku přemýšlet, zda nařídit pokutový kop, a nakonec ukázal na bílý puntík. Jenže Arnautovic jako exekutor totálně selhal a svou dělovku umístil jen vysoko nad břevno. A naopak jen o pár chvil později naopak na druhé straně navýšila Swansea vedení.

Ayew přihrál do středu pole na Carrolla, ten si narovnal balón na levačku a výstavní střelu, jejíž trajektorie trošku porušovala fyzikální zákony, poslal nádherně do šibenice. V 73. minutě se Carroll probíjel do další příležitosti, výtečně proti němu ale tentokráte zasáhl Butland. V závěru se snažil snížit Martins Indi, jenže po rohovém kopu minul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC33253569:2978
2.Tottenham Hotspur32218368:2271
3.Liverpool FC34199670:4266
4.Manchester City32197663:3564
5.Manchester United321712350:2463
6.Everton FC341610860:3758
7.Arsenal FC31176863:4057
8.West Bromwich Albion331281339:4244
9.Southampton FC321171439:4440
10.Watford FC331171537:5440
11.Stoke City341091537:5039
12.Crystal Palace331151746:5338
13.AFC Bournemouth341081649:6338
14.West Ham United341081644:5938
15.Leicester City321071541:5337
16.Burnley FC341061833:4936
17.Hull City34961936:6733
18.Swansea City34942139:6831
19.Middlesbrough FC334121723:4324
20.Sunderland AFC32562126:5821
Zbývající zápasy
16.05. 20:45Arsenal FC - Sunderland AFC
16.05. 21:00Manchester City - West Bromwich Albion
18.05. 20:45Leicester City - Tottenham Hotspur

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Přidat komentář
stas87

Ti posledni dvaja su jasni, kto bude ten treti? Viac verim Swansea a Hull nemam rad vdaka jednemu uzivatelovi. (ahoj HullCity..) Dufam ze v tom nevidis utok na Ukrajinu.

Reagovat
fenixLFC

tak nejak s tym doborom k hullu+ ti hraci....ale oni sa zachrania, bohuzial. maju doma sunderland a sliepky, vonku soton a CP. swans maju doma everton a WBA a vonku United a sunderland. neverim ze dokazu ziskat o dva/tri body viac

Reagovat
HullCity

Taky tě zdravím,debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ty nikdy nesklames. A aspon si zabavna postavicka tejto sekcie.

Reagovat
HullCity

Člověk,který nemá rád klub jen kvůli jednomu uživateli je přinejmenším debil.A ten útok na Ukrajinu jsem tehdy slušně odhadl nebo snad nevíš,co se v mé zemi děje,debile?

Reagovat
stas87

Aha, tak ty si vlastne doteraz nepochopil ten utok na Ukrajinu. Tak to je mi ta naozaj luto, ze si nepochopil preco si z teba dost ludi na EF robi prdel.

Reagovat
HullCity

Dost lidí?To myslíš těch 5-6 blbečků?No to mi vážně vadí...

Reagovat
stas87

Keby ti to nevadilo, tak im nenadavas. Mne je to koniec koncov uplne jedno, dneskom si mi akurat potvrdil co si o tebe uz dlhsiu dobu myslim. Strasne nezvladas.

Reagovat
HullCity

Asi si půjdu podřezat žíly jak strašně to nezvládám,co ještě chytrého z tebe vypadne?Dlouho myslíš?Tvůj život musí stát hodně za hovno,když myslíš na někoho,koho znáš akorát tak pod přezdívkou HullCity a o kterém víš jen to,co napíše,přitom ani nevíš,jestli to je pravda nebo ne.A tak trochu si odbočil,těch pár blbečků není dost lidí...

Reagovat
stas87

Trosku som do teba zarypal a ty hned zacnes urazat ako male decko. A to je to nezvladanie..ale obavam sa, ze ked ti to napisem takto po lopate, tak to aj tak nepochopis. Keby si mal trosku nadhladu, tak to prejdes a nestoji ti to ani za reakciu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, rekla zosobnena zvladatelnost (no offense)

Reagovat
raduinho

Tak stas je pokrytec...

Reagovat
stas87

A ty nie si?

Reagovat
raduinho

Všichni jsme

Reagovat
stas87

Nemam problem to priznat. Ale ja sa snazim pisat väcsinou k teme a k futbalu. Aj ty to poznas, nie? Obcas schvalne zarypes len tak z nudy. Presne toto mam s anglickym futbalom, respektive s britskym. Vzdy ked neuspeju, tak si rypnem. Ale myslim si, ze väcsina mojich prispevkov nie je trollenie, ze sa dokazem venovat futbalu a nesklzavat k osobnmy invektivam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dement, nevsimej si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro má skoro stejně inkasovaných gólů jak LFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale LFC dal presne 3x tolko co oni

Reagovat
vrabejka

Everton může dát sbohem LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zapas WHU - Everton to co akoze malo byt?

Reagovat
Mastný Chobot

vcelku fajn zápas s hroznou koncovkou od obidvoch... ideál na učenie

Reagovat
smazaný uživatel

*na zaspatie

Reagovat
Lacko_Boh

*Na nepozeranie, proste len chill,pekingska polievka, hnusný litovel a krvavé spomienky na budúcnosť.

Reagovat
Lacko_Boh

ideal je zápas cez týždeň alebo v nedeľu. Takto je bohužiaľ stále dosť času sa naozaj naučiť.

Reagovat
Lacko_Boh

A to predsa nikto (nik?) nechce!

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham prekvapil defenzívnou hrou, ale takto bezzubý Everton...to bol trochu šok.

Reagovat
Baronne

No moc chytrejch hráčů tam teda nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth

Naopak Boro je hrozný odpad, zaslouženě půjdou zase pěkně zpátky do Champu

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley sa dostáva pod tlak. V pohode ešte môžu ísť tiež dole s tou formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost se na ně zapomíná, ale pokud bude Swansea a Hull sbírat nějak pravidelněji body tak nejspíš půjdou oni.

Reagovat
fenixLFC

s akou formou? ved hraju furt to iste, doma vyhravaju, vonku prehravaju. teraz doma prehrali s vami a remizovali s chelsea, inak vsetko po starom..hull vonku tiez nevyhrava

Reagovat
QooBo

Nebol by som proti keby padli .. Swansea alebo Hull by mi chýbali viacej

Reagovat
Usty

To by bylo super

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Silva si tu PL neskutečně vodí. Talentovaný manažer a ještě k tomu sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ len doma. Ak berieš do úvahy všetky zápasy, nie je to až také skvelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělé. Než přišel tak byli beznadějně poslední a hráli nejhorší fotbal v PL. Navíc prodal opory (Livermore, Snodgrass), které nahradil vysmívanými hráči. Zatím s nimi dokázal velké věci a pokud se Hull zachrání, tak o něj bude v létě velký zájem.

Reagovat
HullCity

Není to tady samej pičus jako Honda,popltak a idioti ze severního Maďarska...

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough hrali horšie podľa mňa, aj Sunderland. A napr. takí Grosicki a Markovič nie sú zlí hráči. Samozrejme rešpekt za to, ako zatiaľ pozdvihol Hull ako úplný nováčik na ostrovoch, ale zostup ostáva veľmi reálny.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, že Ranocchia i Niasse přicházeli do Hullu s pověstí dřeváků. No a podívej se jak hrají teď. A co se týče toho sestupu, reálný sice je, ale z těch kandidátů na sestup hraje Hull nejlepší fotbal a hlavně jsou v psychické pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dostat od Německa 7 golů Ještě že je to jen připravny zapas

Reagovat
Kang & Kodos

A hattrick od Turka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Multikulti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

bye bye swans?

Reagovat
smazaný uživatel

@samuelluckhurst

Unconfirmed, but told Ibrahimovic could travel to Pittsburgh-based surgeon Freddie Fu for consultation on knee injury. #mufc

Reagovat
TheTopFootbaler

34. kolo skončilo a United mají odehráno 31 zápasů.

Reagovat
HorajzmAmmann

na to, že skončilo 34. kolo má 34 zápasů docela dost málo týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo, to jsem si všiml.

Reagovat
pepinho2
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Arsenal nemá vo finále šancu. Takže snáď to City zajtra uhrá. fuj to bude zase raz nechutné finále.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to urve City.

Reagovat
Mates_Matesović

Taky jim teď přeju, ale docela rád bych si zahrál Comunity Shield, takže mám dilema

Reagovat
smazaný uživatel

Srať na CS, hlavne nech to nevyhrá Arsenal alebo Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chápu, že vám nic jinýho nezbejvá

Reagovat
nani92

Oliver? nedal by si tu opäť tú básničku o Banskej Bystrici?

Reagovat
vladis271

dával ju sem po maďarsky alebo po slovensky?

Reagovat
smazaný uživatel

, ale som rád aj za striebro. Bystrica mala objektívne lepší káder, Sersenov plat bol ako za naše dve formácie, máme veľa odchovancov a snáď budeme hrať stále hokej s nadšením. Spokojnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nov 2016: Tim Sherwood named Swindon Town director of football

April 2017: Swindon relegated

Reagovat
Mastný Chobot

na základe čoho spraví niekto zo Sherwooda DoF?

Reagovat
Swarley

na základě nedostatečných informací?

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, nie som historik

Reagovat
nani92

ale žil si v tej dobe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

ani informatik?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sestoupi Burnley. Ostatni tymy kolem sestupu maji co nabidnout.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Grosickiho centr zas tak exkluzivní nebyl, vždyť je strašně těžké správně trefit rotující míč po odrazu.

Reagovat
bobis21

Herrerův pas z první

Reagovat
Infernoqt

To jestli si Pogba obnovil to zranění stehenního svalu, to mu možná taky předčasně skončila sezona.

Reagovat
Busby babes

Prekvapive pohodovej zapas. Martial velmi dobrej vykon, Bailly a Pogba taky. Snad je Pogba ok.

O bod za City a derby pred nama. to bude docela klicovej zapas.

Reagovat
Usty

docela

Reagovat
Busby babes

par tydnu zpatky bych to uplne necekal, ze to bude zapas, ve kterym je muzem preskocit.

jinak jasne, napsal jsem to blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza by stacila.

Reagovat
Busby babes

Martial made 73 sprints against Burnley, the most of any player on the pitch & he has made in a single game this season.

Reagovat
nani92

Takže Bolt k nám nepríde

Reagovat
smazaný uživatel

12 bodu na titul, to jeste dame

Reagovat
Tywin Lannister

Bejt fanda Ucek tak by mě celkem stalo kdyby nejakej Mourinhuv patolizal říkal o klubu my

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt fanda Mourinha, tak mam tvuj nazor v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch jsou hromady, s tim se člověk musí smířit

Reagovat
Swarley

snad jsou Herrera s Pogbou v pohodě a nic to nebude, jinak super zápas, takhle by to mělo vypadat ve venkovních zápasech pravidelně...

Reagovat
Busby babes

az jsem se druhej polocas nudil...

Reagovat
Swarley

dneska to byla taková SAFovinka

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne mi to chybelo trosku tyhle zapasy

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Suché tričko

Manchester United's last 2 Premier League games:

Shots on target:

Chelsea - 0

Burnley - 0

https://pbs.twimg.com/media/C-G0lKTXcAAQqA_.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Boxovat evidentně neumí.

Reagovat
Hachim Mastour

To je lakeť.

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
BrainBlender

Reagovat
ADM

Kameraman stíhal

Reagovat
Zaschrona

Koupit.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Lucas je neschopný tragéd.

Reagovat
Steven666

to sa hovorí už 10 rokov, za ten čas sa nezmenilo vôbec nič

Reagovat
Hai

tech tam mame vic bohuzel hnedka v obrane hrajou 3

Reagovat
Jordi Alba

Postup z PL do LM by mohl bejt pro Tottenham, Chelsea, United a City.

Reagovat
nani92

Snád Klopp ostane v Liverpoole čo najdlhšie

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad se v tom srandaklubu nezahrabe na dlouho a co nejrychleji zmizne za lepším

Reagovat
smazaný uživatel

Traged

Reagovat
Swarley

je další, kterýmu ujíždí vlak...

Reagovat
kiwwi

ten vlak snad musi byt prazdny

Reagovat
Liquid

Reagovat
tomasinho

Taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Super, těšil jsem se na derby city united a doufal v remízku..no teď už je to úplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

3 body ztráta na 3. místo, 2 zápasy k dobru! Musíme

Reagovat
Counter

Liverpool to zas liverpoolsky zaliverpooloval, škoda že toho nejsme schopní využít

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

neexistuje.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Steven666

klobúčik dole pred Big Samom! Poradil si s Chelsea, Arsenalom a Liverpoolom. Na rade sú Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Chudáci v Sunderlande, mali istotu PL na dlhé roky, ktorá ich opustila kvôli 1 zápasu v repre

Reagovat
Steven666

navyše ten jeden zápas musela byť výhra nad našou repre

Reagovat
Liquid

v 93.minutě

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodičke, s nimi sme aj my doma prehrali

Reagovat
Beči

Dneska si asi hráči mých oblíbených klubů řekli, že mi pěkně po*erou náladu. AC prohra, šance na poháry už prakticky není, Live prohra, velká komplikace v boji o LM...Jediná Sparta mě potěšila.

Reagovat
Zaschrona

By me zajimalo, kdo tvoril tu anketu nebo jak je tam dlouho. Evropskou ligu uz nam realne nikdo nemuze vzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, krasa CP toho musi MU vyuzit, proste musi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
minoLFC

jj Klopp ešte predlží zmluvu aj Lucasovi

Reagovat
Zaschrona

A kazdopadne velka skoda tak nesmyslnych ztrat bodu predevsim v prvni pulce sezony. Na LM by to letos bylo uplne v pohode hratelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jollae

kokoooooooot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Takto si nadbehnúť. Rešpekt

Reagovat
Zaschrona

Nabehnout? Naopak, reakce jsou prehlidka zdejsi hlouposti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič v zlom, ale na hlúpy komentár ani inak reagovať nejde...

Reagovat
Zaschrona

Od dneska je hloupy si stezovat na to, ze muj tym nevyuzil prilezitosti, ok. A pak kdo tady ma hloupe komentare.

Reagovat
kiwwi

a pred koho by ste tak isli mi povedz

Reagovat
smazaný uživatel

Livepool, Arsenal a v případě úspěchu ještě jeden Manchester (případně Tottenham, jestli ještě zvládnou shořet)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prečo len liga majstrov? Prečo nie rovno titul?

Reagovat
Zaschrona

Protoze tenhle tym by na ty prvni dva tymy nemel i kdyby zvladl zapasy, ktere mohl realne zvladnout. Nejakych 6-10 bodu navic slo posbirat celkem v pohode.

Reagovat
fenixLFC

yup keby Liverpool zvladne zapasy ktore mohol a mal realne zvladnut tak mame titul uz teraz tieto uvahy su totalne od veci

Reagovat
Zaschrona

No, jsou i ne. Pokud se clovek dostane do faze, kdy ho vubec podobne myslenky napadnou, tak to znaci, ze zas tak daleko nejsme. Vsak vy to taky znate.

Reagovat
kiwwi

vsak ani to by vam pravdepodobne na 4. miesto nestacilo - teraz stracate na 4. miesto 6 bodov a mate o 2 odohrane zapasy viac , nehovoriac o tom, ze my sme tych zapasov ktore sme realne mali zvladnut mali este viac ako vy

Reagovat
smazaný uživatel

keby si to aspoň zrátal, aby tá kokotina dávala aspoň matematický zmysel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Takový zápasy má každej tým, to se tak nedá brát prostě.

Reagovat
Zaschrona

Proc by neslo? Vsak to je hezky vzpominani na ty zapasy, kde se to melo uhrat.

Reagovat
cristiano.K.

né asi

Reagovat
Zaschrona

Plichta s LFC na Goodisonu mela byt, s vama venku vyhra, proti Burnley to mela byt vyhra misto prohry, s Cherries plichta,.. Uplne v pohode to slo uhrat, nase blbost. Vy zas muzete brecet nad jinymi zapasy, to je jasny.

Reagovat
kiwwi

Ako napríklad nad zapasom s vami kedy sme mali vyhrať?

Reagovat
Zaschrona

Muzete byt hodne radi za bod...

Reagovat
PP

tak teď nevím, jestli oba myslíte ten samý zápas.. i když u vás dvou..

Reagovat
Zaschrona

Ja myslim ten druhy, nebyt hlouposti Williamse, bylo by to za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta s nama mela byt?

Reagovat
Zaschrona

Jiste, pustit takovy gol v posledni minute je klasicky priklad nezvladnuteho zapasu.

Reagovat
vodka

z naší strany je zase příklad nezvládnutého zápasu evertonu nedat 3 kousky do 70. minuty.

Reagovat
Zaschrona

Ze jsou nespokojene obe strany, to je normalni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Whitemedia

sorry jako, ale tohle by si mohl říct fanoušek jakéhokoliv týmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
I am Mancunian

tak ty si uz zacal fandit nam ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

jebeee

Reagovat
lofin9

Ty mas proste vlastny svet

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke Eagles

Reagovat
icemike

Podle ČT dal včera gól na 2:2 za Spurs Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hm Benteke...jinak to dopadnout asi ani nemohlo jinak přímáček nádhernej, ale bohužel uplne k nicemu

Reagovat
kiwwi

inac dost dolezita vec je aj to, ze sme sa pomaly dotiahli v skore na Liverpool a City...oni maju +28 a my +26 (a na Liverpool 2 zapasy k dobru) - v konecnom dosledku to moze hrat hrat tiez rolu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
EXoRcIsT

najlepsie je to ze aj ked derby remizujeme a tu druhu dohravku vyhrame tak aj tak sa dostaneme pred nich

Reagovat
niflheim

Eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool pls, tyhle klubyze stredu tabulky vzdy odpadnou

Reagovat
Liquid

Liverpool jen tak dál, no jejich fans tu psali o snovém lose co Pool má

Reagovat
smazaný uživatel

No mne sa zdá, že väčšina spomínala náročný los, keďže hrajú proti tímom z druhej polovice tabuľky.

Reagovat
fenixLFC

pisali to vsetci, len liquid je kkt ktory len trolluje a nezvlada ako Liverpool, tak aj zbrojovku

Reagovat
smazaný uživatel

Až potom som si všimol, na koho to reagujem. Chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

Guardiola doesn't know if SIlva and Aguero will be available for the derby

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool snad do LM příští sezonu raději ne. Už vidím tu ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
EXoRcIsT

no Spurs tam tuto sezonu tiez neziarili tak dufam ze to dalsiu sezonu napravite

Reagovat
tomasinho

Že to říká fanda týmu, co neprošel skupinou a pak se nechal vyřadit týmem z Belgie

Reagovat
avicii

o ostude fanusik sliepok nieco vie..

Reagovat
smazaný uživatel

self savage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

si nevyberies, momentalne je z kandidatov na 3. a 4. miesto jeden horsi ako druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Cobra

Reagovat
avicii

klasika, zase sme to bojebali ked sa to najmenej cakalo..Manchesterske kluby su sakra blizko..CP dnes za 3 body a ani niec nepredviedli, to len ukazuje ako sme hrali..

Reagovat
smazaný uživatel

najmenej všichni ví, jak CP kouše

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jollae

Ten Young

Reagovat
smazaný uživatel

vesnicka kopana

Reagovat
kvasha16

TOP CLASS football

Reagovat
kvasha16

jaki breakdanceri

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ten young tam

Reagovat
kvasha16

som si ho najprv ani nevsimol

Reagovat
FUnk

tohle vypada jak zapas v nedeli rano v okrese...

Reagovat
smazaný uživatel

trochu capoeira

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral spáchal podle všeho sebevraždu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

šok jak hovado

Reagovat
Swarley

no ty vole...

Reagovat
Liquid

podle Turků, ne podle všeho

Reagovat
fenixLFC

aj ked sa to ocakavalo, tak velka komplikacia. ked United porazi city, tak ta sanca na LM je velmi mala. aj keby sme vsetko vyhrali...takze United musia dostat nejaku cocku (co nehrozi) a my vsetko vyhrat...fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase s City mají ještě pořád docela dost těžkých utkání.

Reagovat
fenixLFC

okej nevsimol som si ze maju este aj tottenham

Reagovat
Swarley

Messi zase takovej FIFA gól, já to seru

Reagovat
Swarley

jak to tady kdosi psal, je opravdu škoda, že mám možnost sledovat Messiho tak málo...jako samozřejmě si můžu Barcu pustit kdykoliv, ale nějak na to nebývá čas, když sleduju primárně PL...ale většinou když ho vidím hrát, tak ten borec je fakt úplně někde jinde...

naprostý fenomén...

Reagovat
Busby babes

kdyz uz Ramos dela Roja, tak ho musi aspon trefit, pak by jim ten gol nedal.

Reagovat
Swarley

2 kosy = 2 fíky...Messiáš je spravedlivý...

Reagovat
Busby babes

uz dal 500 golu za Barcu. Timhle ted ve fanklubu defenzivniho fotbalu budem strasit deti. Kdyz budes zlobit, prijde na tebe Messi!!

Reagovat
Swarley

a když bude zlobit Messi, přijde na něj Herrera

Reagovat
cr7sux

Reagovat
PP

možná 2 Herrerové by to zvládli..

Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

Reagovat
blade115

Ach jo, zaberte trochu Scouseři... Anglie by mohla mít i pět týmů v LM, kdyby to všechno klaplo. Ale když už ne, tak spíš na úkor Guardioly.

Reagovat
spider_8

Reagovat
PP

CP! V posledních 5ti zápasech porazili Chelsea, Liverpool i Arsenal + remíza s Liškama.. Co jim tam ten Sakho přivezl za matroš - a to dnes ani nehrál..

Reagovat
spider_8

Crystal Palace vyhrál nad Liverpoolem a zapsal si tři důležité body v boji o záchranu mezi anglickou elitou. "Můžu teď dýchat volněji. V posledních deseti letech zisk 38 bodů na záchranu často stačil. Zbývá pět zápasů, takže tento byl velmi důležitý. Ve středu hrajeme s Tottenhamem, pak s Burnley. Bojím se, že kluci nebudou schopni předvést znovu takový výkon, když nemají čas se zregenerovat. Možná budu muset pro příští zápas udělat velké změny," řekl po utkání manažer Sam Allardyce.

Allardyce víceméně potvrdil Conteho obavy. CP si teď spočítá, že klíčový zápas je pro ně ten s Burnley a proti Spurs nasadí náhradníky. Ne, že bych jim to vyčítal, z jejich strany je to logické. Ale ten los by měl být dělaný citlivěji, takovéhle věci dokáží slušně zamíchat s šancemi týmů. Podle rozpisu máme navíc 27. a předposlední kolo odehrát během tří dnů, to je taky dobrá chuťovka. Jako cokoliv, co člověk řekne v tomhle smyslu vyzní jako fňukání, ale je to prostě relevantní faktor.

Reagovat
Busby babes

mas pravdu, zni to jako fnukani.

Reagovat
mikelinos

udělat los tak aby byli spokojeni všichni není možné

Reagovat
spider_8

Jo, ale dát dva zápasy do tří dnů, když k tomu není žádný důvod je strašná hovadina. Stejně tak to, že Spurs teď dost možná dostanou zadarmo 3 body ze zápasu, který by jinak byl jeden z nejtěžších.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle hodláte brečet už před zápasem, tak nám ten titul rovnou dejte. Celou sezonu si hrajete v klídku bez evropských pohárů, tak si nestěžujte.

Reagovat
mikelinos

Pokud vezmem čistě PL, tak určitě nemám pocit, že bychom měli nějaké horší podmínky, třeba přes Vánoce byl los pro nás příznivější jak pro ostatní tuším. Tady si nemáme moc na co stěžovat imho.

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

Tam bylo jedno kolo, kdy jsme měli víc odpočinku než ostatní soupeři o titul, to uznávám. Ale teď závěr sezony jde dost proti nám. Nejde jen o ten zápas Spurs proti Palace nebo ty naše 2 zápasy ve 3 dnech, ale i vítězná série Spurs vznikla tím, že z posledních 7 zápasů odehráli 5 doma. To je něco, co je hodně nakoplo a teď z toho těží. Ale už toho radši nechám, stejně to k ničemu nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, ze 5 z 6 zapasu hrajete pred nama, vam zas vyhovuje. Nikdy to neni jenom tak aby ti to vyhovovalo...

Reagovat
vodka

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

A preto je PL zaujímavá. Najlepšie bolo, keď sme minulý rok hrali 3 pondelky za sebou na konci sezóny alebo po štvrtkovej EL sme hrali v sobotu.

Reagovat
spider_8

To by vůbec nemělo být možný, mít mezi zápasy jen jeden den odpočinku. Pamatuji, jak před pár lety takhle proti nám hrál Newcastle, zatímco my jsme byli odpočinutí. Vůbec na ten zápas nebyli fyzicky připravení a v podstatě se ani nemuselo hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak budú hrať proti nim s béčkom. My sa musíme sústrediť hlavne na seba. Vlastne jedine na seba. Máme 4 body náskok. Jediný, kto nám môže dojebať titul sme my sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce sezóny uděláme tak 4 body. Nepanikařil bych na vašem místě.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom silne pochybujem, budete nás naháňať až do konca. Máte na to všetky predpoklady. Forma, hráči, los a hlavne hlad po trofeji. Hlavne ten Pocheho.

Reagovat
kvasha16

myslis ze sa po tom semi zlozite ci preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dost. V tech pozapasovych rohovorech vypadali vsichni dost zlomene. Slova sie rikaji: nevadi jedem dal, musime se soustredit na dalsi velky zapas. Ale oci rikaji: pico ja to mrdam, dalsi rok bez trofeje...

Reagovat
smazaný uživatel

Obyčajné emócie po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, možná to byly hlavně moje pocity, které jsem si do toho promítl...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Chudinky

Reagovat
Mastný Chobot

Messi = najlepší fodbalista súčasnosti

Reagovat
kiwwi

Načo taka podmnozina?

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, nie som historik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale žiješ v Messiho dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

El Clásico velká pecka, Messi je klenot. A musím ocenit rozhodčího, který to celé odpískal ve velkém stylu, ničím se nenechal rozhodit.

Reagovat
Zaschrona

Messi = GOAT

Reagovat
Busby babes

Bican!!

Reagovat
Swarley

a bohužel se nikdy nedozvíme, jak by hrál střízlivý Best

Reagovat
Busby babes

nebyt valky, tak byl mozna i dvojnasobnej mistr sveta... (samo nadsazka, ale k favoritum bychom tenkrat patrili) a taky by se na nej v tomhle koukalo jinak.

Reagovat
Zaschrona

Tohle + dnesni doba je uplne jina. Existuji TV zaznamy ze vsech zapasu Messiho. Zajimalo by me, kolik zaberu celkem existuje ze zapasu Bicana. Treba v NBA je tohle jasne nejvetsi duvod, proc tam je nejlepsi Jordan a ne treba Russell nebo Chamberlain. Plus taky to, ze dnes je fotbal na nejvetsi urovni na ktere kdy svoji urovni byl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

ocenit hlavního můžeme, na druhou stranu,zas dva ofsajdy ve prospěch Realu (Ronaldo,když přestřelil a James.

Reagovat
mikelinos

těch špatně posouzených ofsajdů tam bylo docela dost no

Reagovat
Counter

njn, to už je čárový. A ty ofsajdy jsou mnohdy dost těsné, to se nedá moc vyčítat.

Reagovat
Busby babes

tam to ten carovej jen hada, nema sanci to videt.

Reagovat
cristiano.K.

ty co popisuji byly vcelku jasný. Jinak krom skvělého fotbalu hlavní pískal fakt skvěle, žádný zbytečný prostoje kvůli simulacím nebo hádkám.

Platí to teda již asi deset let PD>PL, ale teď je ten rozdíl ještě markantnější.

Reagovat
PP

nádherný zápas se vším všudy.. A dát Ramosovi redku na SB..

Reagovat
kvasha16

La Ligu velmo nesledujem, ale co je na redke pre Ramosa na " " ? to su tam sudi tak posrati ci co?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

Ramos uz 22 rudou, to pri stopce na 3 zapasy jsou prosezeny 2 sezony. kolik jich ma Repka?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Nepřekvapilo by mě, kdyby ve většině případů měl ten trest jednozápasový nebo rovnou odpuštěný

Reagovat
Busby babes

pravda, Real Madrid no...

Reagovat
technecium

Reagovat
Ligter

počítaje jen klubovou kariéru tak 17. jsem snad čekal i víc (pokud wiki nemá špatně vyzdrojováno)

Reagovat
Busby babes

asi jo, ten tweet pise career, takze asi i s repre... i tak to neni uplne malo.

Reagovat
Ligter

ok, tak jen pro upřesnění, v repre měl Řepka ještě další dvě, v jednadvacítce jednu.

a ten Ramos prý jen pět v zápasech s Barcelonou

Reagovat
Busby babes

jo takhle, 17 ma Repka, aha. Jsem to spatne pochopil.

Jj, 5 jen s Barcou. to je jak Vidis s Liverpoolem, ale ten mel myslim jen 3.

Reagovat
Ligter

teda jestli jsme se pochopili správně, jakože Řepka jich má v klubech 17, to tvý je správně určitě

Reagovat
patas92

Nn, jenom za Real 22

Reagovat
Ligter

já mluvil o Řepkovi, asi o centimetr výše

Reagovat
patas92

Ajo, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dosť, ale ja mám z neho taký pocit, že hraje snáď už 20 rokov.

Reagovat
cristiano.K.

nejgolovější a nejčervenější stoper planety

Reagovat
patas92

Hlavně 6 proti Barceloně Nezvládač

Reagovat
Whitemedia

N'Golo Kanté just won the PFA player of the year. Congratulations

Reagovat
Busby babes

horsi Herrera ale i tak prekvapeni, ze to dali defenzivnimu hraci, fakt bych cekal Hazarda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mastný Chobot

ak to niekedy mal vyhrať nejaký neofenzívny hráč, tak on

Reagovat
Zaschrona

Takovy vyhypovanejsi Gueye. Ale zaslouzene, fajn videt, ze to taky jednou vyhraje defenzivni hrac.

Reagovat
Busby babes

Dele Alli is the PFA Young Player of the Year for a second straight year.

Reagovat
blade115

Reagovat
Spasitel

Reagovat
nani92

a Beckhamov účes

Reagovat
vilp

Nezaslouženě.

Reagovat
Whitemedia

Player of the Year

1st: Kante

2nd: Hazard

3rd: Zlatan

Reagovat
pingla

Zlatan treti

Reagovat
Nikikrew

chudak Alexis

Reagovat
vilp

I Hazard. Když je před nimi záložník, co pod tlakem neumí nahrát na dva metry.. na základě hry bez míče.

Reagovat
kvasha16

pred udelovanim:

Eden Hazard: "Pokud vyhraji ocenění pro hráče sezóny, pozvu N'Gola za mnou na pódium, aby ji sdílel se mnou. Zaslouží si vyhrát."

myslim ze si z toho Eden tazku hlavu nerobi

Reagovat
fenixLFC

tak to bolo vidiet aj pri vyhlasovani ze sa fakt tesil a prial mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze by tahle cena byla neco veledulezityho pro hrace, tak to hrotit nemusi. Ale verim, ze zrovna Kantemu od nas prali asi vsichni

Reagovat
fenixLFC

Existujú hráči ktorí nie sú nadšení keď vyhrá niektorý iní ako oni

Reagovat
Steven666

parádička

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

zaslouženě

Reagovat
EXoRcIsT

zasluzene ale mohol to dostat aj hazard

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Lawrence_wolf/status/856239840299450369

Wow, jak za tohle mohl nedostat červenou? A kvůli dementním pravidlům FA už nebude následovat ani žádný dodatečný trest...

Reagovat
Mastný Chobot

tak keď si to pozrieť doma s kakavkom v ruke v spomalenom zábere spredu prizoomované, tak sa ti frajerí, ale viem si predstaviť, že z iného uhla v rýchlosti to mohlo vyzerať ako obyčajný faulík (aj keď je to hnus, samozrejme)

Reagovat
Counter

Tohle nemohlo vypadat jako obyčejný faul ani live. Jasně, rozhodčí mohl stát zrovna nějak blbě, ale od toho tam má tři další, aby mu pomohli. + když už selžou i oni, tak jsem si přisadil s kritikou FA a jejích zkostnatělých pravidel.

Reagovat
Mastný Chobot

FA sú ciciny, no, za to si ten palček zaslúžiš (teraz mi choď hodiť jedného pod Gazidisa)

Reagovat
Counter

Já tam něco ke Gazidisovi psal už dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A i La Liga navíc už oznámily na příští sezónu videorozhodčího. FA má v piči. Zkurvená banda senilních dědků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

by sa ukazalo aki su to kripli v tom zastavani sa rozhodcu aj ked sa myli

Reagovat
B3n

Tak zase třeba goal line technology byla první v Anglii, ne ? A myslím, že pokud video bude fungovat jinde, další sezónu bude téměř jistě i v PL. Nemám teda moc přehled v ostatních ligách, ale nemyslím si, že by FA v Anglii byla nějak hrozně pozadu oproti ostatním velkým ligám.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Celej fotbal je pozadu, no, jak moc to omlouva FA, to uz je na kazdeho vlastnim posouzeni. A jestli pristi rok ostatni videorozhodciho mit budou a PL ne, tak proste FA bude pozadu i proti ostatnim, to je jednoduchy.

Reagovat
B3n

To souhlasím, zároveň je ale třeba říct, že třeba právě s tou goal line technology byli napřed. A teď si nemůžu vzpomenout, co to bylo, ale tuším, že to nebylo jen tohle.

No, každopádně bych uvítal nějakou soudržnost. Ideálně testovat novinky, jako např. Právě video, v nějakých menších soutěžích, nebo turnajích a pak už odzkoušeny zavádět zaráz do velkých lig.

Na druhou stranu, na fotbale bylo léta to nejlepší, že mohli být jednotný pravidla, Páč bylo potřeba jenom hřiště, míč, hráči a sudí. Teď nebudou a vlastně už ani nejsou stejný podmínky napříč ligama, což mi trochu vadí, i když chápu příčiny.

Reagovat
smazaný uživatel

>na fotbale bylo léta to nejlepší, že mohli být jednotný pravidla, Páč bylo potřeba jenom hřiště, míč, hráči a sudí.

To neni pravda a nikdy nebyla. Vem si treba to hriste, kdyz si fotbal porovnas v podstate s jakymkoliv jinym micovym sportem krome hokeje (treba hazenou, volejbal, tenis, basket...), vsechny maji dane presne rozmery hriste fotbal ma nejaky dany nejaly interval.

A pravidla se taky u ostatnich sportu, co vim, nejak mezinarodne nelisi. Krom toho, pravidla se menit ani nebudou, akorat se zlepsi system kontroly jejich dodrzovani.

Reagovat
Arbiter

Kontroverze budou tak jako tak, kolikrát se neví, zdá faul byl či nebyl ani po opakovačce. Myslím si, že třeba ani u tohoto faulu, který odstartoval vlákno, by se rozhodnutí nemuselo změnit. Hlavní slovo má vždy hlavní rozhodčí. Pokud faul bude posuzovaný videorozhodčím, tak najednou ten, co bude na hřišti, tím hlavním nebude. Sníží se tlak, ale ztratí se jistá elementární zodpovědnost za svá rozhodnutí...

Reagovat
B3n

Kontroverze budou dál, ale bude jich míň. A právě i proto bych byl rád za to, aby sudí vysvětlili svůj pohled na věc do mikrofonu, jako v hokeji občas, nebo v tom rugby, kde to snad říká celýmu stadionu, co jsem viděl, i když nevím, jestli to tak funguje vždy a všude.

Reagovat
Arbiter

A já se klidně vsadím, že díky tomu videu budou nové kontroverze. Každopádně pokud jich bude méně, po zavedení by to chtělo provést nějakou analýzu, jak moc to "pomohlo". Jak říkám, mám třeba velký problém s tím, že se rozhodčí budou spoléhat na video spíš než na svoje dovedností...

Reagovat
B3n

Vsazet se nebudu, o to mi nejde .

Určitě analýza bude fajn. Za mě, by pomoc videa měla být minimální, možná na výzvu trenéra, sám přesnou představu nemám, ale nerad bych, aby bylo každý mírně diskutabilní rozhodnutí zkoumáno, byť jen desítky sekund. Jasně, pokud půjde o branku, nebo červenou třeba, klidně ať se to řeší minutu a půl, když to bude sporný... každopádně videorozhodčí by měl být jen pomoc, jako v hokeji doporučit rozhodnutí, ale hlavní slovo musí mít hlavní sudí na hřišti.

Reagovat
Arbiter

Mi o sázení také nejde, použil jsem to jen jako slovní obrat Každopádně hledání míry je docela zásadní. Když se vrátím k tomu zákroku nahoře - rozhodčí by mohl být skálopevně přesvědčen, že se jedná jen o faul na žlutou - musel by se dívat na video nebo ne?

Reagovat
B3n

pochopil jsem

Pokud by byl skálopevně přesvědčen, ať už jakkoliv, nechal bych to na něm. Pokud by si nebyl jist, mohl by se poradit. Případně by nemusel souhlasit s jeho výrokem trenér a mohl by využít challenge.

Reagovat
vodka

tak ono stačí, jak pomohla ta goal line technology - předtím měls každý rok nějaké kontroverze okolo toho (zrovna chelsea a spurs co si vybavuju ) a to dneska prakticky nemáš. Jako jasně, na fauly je to už horší, ale takto by se pak rozhodčí nemohl vymlouvat, že něco pořádně neviděl a rozhodnutí by šlo přímo za ním.

Reagovat
Arbiter

otázkou pak je, zdá by ty góly byly uznaný správně i bez Goal line technologie s pomoci brankového rozhodčího, který by třeba pomáhal i hlavnímu při závarech v pokuťáku

Reagovat
vodka

že čároví jsou relativně k hovnu se ukázalo už předtím. https://www.youtube.com/watch?v=bsd9RNtyRQk Třeba tadyto by ale dost pravděpodobně nepoznal ani čárový. Stejně tak nedávno třeba ten gól Burnley proti City, kdy to bylo tak těsné, že rozhodčí by neměl šanci pro 100% rozhodnutí. Když je zkrátka možnost si tímto usnadnit práci, od rozhodčích trochu odejmout tlak (protože to, co se pak dělo třeba Overbomu bylo fakt přes čáru a myslím, že s videem by ten zápas vypadal úplně jinak).

Reagovat
Arbiter

Tak Overbo byl tak tragický, že neměl v tom zápase ani co dělat. To je právě to, na co narážím - videem by se sice snížil tlak na rozhodčí, ale je otázka, zdá by to také neznamenalo snížení kvality, nižší nároky atd. Chápu, že goal line technologie je, dejme tomu, na 99 % přesná, ale jak říkám - byť to rozhodčí nevidí na jasně, důležité je rozhodnutí - kolikrát se splete.

Mimochodem, já mluvím o rozhodčím u brány, ne o klasickém čárovém. To, že jejích rozhodnutí jsou (byla) špatná, je jedná věc. To, že se to dá koncepčně zlepšit, je věc druhá...

Reagovat
vodka

Tak je jasné, že by se mohli rozhodčí plést i s videem, ale příklad s rugby bych řekl že je natolik úspěšný, že by si fotbal měl vzít příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyz to bude reseno tak, ze videorozhodci bude v podstate akorat strihac a rozhodnuti bude delat hlavni? Muze se to promitat na velkoplosnou obrazovku, rozhodcimu na tablet nebo (a to by bylo opravdu high-tech) VR bryle.

Reagovat
Arbiter

pokud by se to promítalo rozhodčímu, tak s tím nemám problém. Otázkou by pak bylo, jak rychle by to šlo, protože jak už jsem psal výše - ani po opakovačce se občas neví, zdá to rozhodnutí bylo správné či nikoliv. A co by bylo tím správným záběrem. Promítání na velkou obrazovku na stadionu pak nepovažuju za moc šťastné řešení

Reagovat
B3n

Promítání na stadionu mi taky nepřijde šťastný. Vysvětlení už daného rozhodnutí sudím přímo na stadionu, z jeho pohledu, mi přijde lepší.

Reagovat
B3n

Tak ten interval není takovej problém, bych řekl. Vím, že v hokeji byl, nebo pořád je, v ostatních sportech nevím. V tomto mi šlo o to, že jakejkoliv rozměr, nebo kvalita hřiště, zůstává pro všechny účastníky stejný. Kdežto když budeš hrát v lize s videem a pak pojedeš na LM třeba, kkdee to.video nebude, už je to celkem rozdíl. ( btw v LM video ještě nebude, ne ?)

Jinak určitě i v ostatních sportech se nějak pravidla mírně liší. Viz Třeba NHL a koučova challenge. A tuším, že mají i jiný pravidla např. Pro uznání branky videorozhodčím, ale tam už si nejsem stoprocentně jist.

Jako já jsem určitě pro video všude, kde to bude možný. A i pro další kroky směrem ke spravedlnosti a uvědomění diváků, jako např. Aby sudí měl mikrofon, z kterého bude slyšet i do tv apod. Jako na hokeji, nebo rugby třeba.

A nějaká menší změna pravidel je téměř každou sezónu, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co vim, tak v LM nebude, no. Velky rozdil muze byt v samotnem pristupu k tomu videorozhodcimu, jak to ted kazda liga bude zavadet sama, tak se to muze lisit v tom, jestli se bude/nebude prerusovat hra, jestli o video zada rozhodci, kouc, nebo jestli se ozve videorozhodci sam... jestli konecne rozhodnuti dela rozhodci na hristi nebo u videa... jestli se rozhodcimu bude opakovacka nejak promitat, nebo jestli mu jenom po drate nekdo rekne co a jak...

Ale verim, ze casem se to nejak standardizuje (... az to aplikuje i UEFA).

Taky by se mi libilo, kdyby bylo rozhodnuti sdeleno celemu stadionu.

Reagovat
B3n

A to je právě přesně to, co se mi nelíbí. Chápu, že se ten ideální model musí teprve najít, ale právě od toho bych viděl tady ty MS klubů, mládežnické turnaje, popř. nějakej Mickey Mouse Cup. Do ostrého provozu už s jasným modelem a do všech velkých soutěží zaráz, klidně i kdyby to mělo být o rok později.

Reagovat
vodka

v podstatě by si všichni mohli vzít příklad z rugby. rozhodčí s mikrofonem, kterého slyší celý stadion, videorozhodčí, vysvětlení verdiktu a čau...

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

bzla to slusna kosa, ale v realu to nevypadalo tak hrozne. Ale cekal jsem, ze mu da cervenou i tak..

Reagovat
Counter

ok no, tak hlavně to kazí ta FA!

Reagovat
Busby babes

jako byl to nesmyslnej zakrok. ten Gruljic byl na hristi snad dve minuty, kdyz tohle predvedl. takovej Gerrard style to mohl byt, kdyby to rozhodci ohodnotil spravne...

Reagovat
niflheim

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka by ho ani nedojel a rozhodci by uz tasil rudou

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

nejaka conspiracy ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
kiwwi

http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2016/185/en/

najlepsi dribleri skrz 5 top lig - prve miesto si urcite netipnete spravne

Reagovat
Maresma

On má dribling fakt výbornej, ale bídnou finální příhrávku/zakončení. Když na tom zapracuje, tak z něj může být super hráč.

Reagovat
Busby babes

nepamatoval jsem si to, ale uz to tu nekdo nedavno daval. ne teda tenhle clanek, ale ze vede ten co vede.

Reagovat
Whitemedia

Na první místo bych ho netipl, ale že je někde mezi prvními pěti jsem věděl.. každopádně on dokáže přejít přes pět hráčů, ale jakmile se dostane blíž k brance soupeře, tak je to tragédie..

Reagovat
smazaný uživatel

To sa dá ešte vylepšiť. Hlavne, ak bude mať okolo seba lepších hráčov. Takto si berie na seba vždy väčšie sústo. U nás by som si ho vedel predstaviť.

Reagovat
Miguel19

Lukakua bych teda v top 30 nečekal

Reagovat
Steven666

som prekvapený že Messi je až piaty

Reagovat
smazaný uživatel

Mna prekvapil Antonio... a hlavne kolko je tam hracov z L1

Messiho som cakal tak

Reagovat
kiwwi

*siesty

Reagovat
Steven666

boha slepý som

Reagovat
Lacko_Boh

Traore?

Reagovat
Lacko_Boh

yessssssssssss

Reagovat
SunFells

Tipnu si, že třetí je nějaký Svatý Maximin s 217 pokusama a úspěšností 65%

Reagovat
SunFells

Hm, skoro

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je Lingard?

Reagovat
kubys

Docela mě zaráží, že z Realu tam je jen Kovačić a to ještě takhle nízko.

Reagovat
Visca el barca

Tak když celou sezonu centrujou??

Reagovat
kubys

Tak ale Marcela bych tam upřímně čekal.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/mrjakehumphrey/status/856478531550949377

Rio Ferdinand tells Premier League Tonight that from 2006-2009 he believed he was the best central defender in football.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj všichni, mohli byste mi prosím pomoci a vyplnit krátký dotazník k mé bakalářské práci? Zabere Vám to 2 minuty, mockrát díky předem, samozřejmě se to týká fotbalu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUQN44Hb3AzUgQc7mOykfattOAv7RARXKw7Ah5bTsXg01sMQ/viewform?c=0&w=1

Reagovat
cristiano.K.

má smysl koukat na celý zápas LFC vs Benteke?

Reagovat
kiwwi

urcite ma, mna to trebars bavilo

Reagovat
vodka

Reagovat
SCELO

skor by som to nazval LFC vs CP + Lovren, OH WAIT......

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodov

Reagovat
hona.kub

on si snad stále někdo myslí, že ten titul ztratíme? blázni...

Reagovat
Mates_Matesović

Do tří kol vás máme

Reagovat
kvasha16

nech je sranda.. ale posledne 2 kola vyhrame

Reagovat
Busby babes

Po tomhle uz tam moc nevidim u Chelsea prostor pro dve ztraty... ok, priste na hristi Evertonu, tam by treba mohli prohrat, ale zbytek zapasu... venku uz jen WBA, kterym uz vlastne o nic nejde, ta ztrata je velka. a jinak pohoda.

Tottac derby s Arsenalem, nas a dva tymy co hrajou o zachranu, tam si myslim, ze se bude ztracet vic...

Reagovat
Miguel19

Los hraje jasně pro nás. Pokud se to ztratí, tak je všechny zabít.

Reagovat
RKBoy

los je na našej strane ,Spurs majú doma Arsenal a United , vonku Lester, West Ham ,Crystal a Hull..nič jednoduche,nejaké body tam isto stratia.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to Busby napísal

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Zaschrona

Bez ztraty Chelsea s nama to uz Spurs temer nemuzou dat. Jestli Chelsea naopak vyhraje, realne uz si tim nejspis zajisti titul.

Reagovat
blade115
Reagovat
kvasha16

nema chyby ta kombinacia

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne sa to vymenovanie v chopili a dalo gól, dva...

Reagovat
smazaný uživatel

*dpč tá autokorekcia nemá chybu

Reagovat
cejen13

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale teď je potřeba se soustředit hlavně na naše těžké zápasy. Dá-li Bůh, za tři kola může vypadat všechno jinak.

Reagovat
Lacko_Boh

nedám

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

*vsetko po starom

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal siedmy?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Chelsea bude vést ligu už o 16 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

No, s trochou štěstí dneska X s CP a bude hotovo už dnes

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/phifb a prej že to dali "defenzivnímu" hráči

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
cristiano.K.

sice do jisté míry velkej luck,ale za tu odvahu a přímočarost si to zaslouží a to je přesně to, proč ho stavím vejš než Makeleleho, protože to byl čistě a jen defenzivní záložník.

Reagovat
masly008

zase to ber tak že s Kantem hraje další defenzívní záložník Matič,zatím co Makelele měl u sebe Lamparda nebo Ballacka což nejsou zrovna specialisti na obranou práci,takže Kante si může dovolit takové věci zatím co Makelele kdyby hrál víc dopředu tak ti dva to za něj nezavřou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Essien a Balack byli jeste vetsi bestie

Reagovat
masly008

kolik toho jako Makelele odehrál s Essienem? Vždyť on přicházel jako jeho náhrada ne?A Ballack byl bestie, ale určo né defenzívní to samo Lampard.

Reagovat
blade115

Máš v tom solidní zmatek, Essien přišel do Chelsea v roce 2005 jakožto b-t-b záložník, určitě tak neměl nahradit štít Makeleleho, který odcházel navíc až o tři sezóny později. Spolu too nahráli víc než dost.

Reagovat
smazaný uživatel

A okrem toho ako aj Lampard, tak aj Ballack hrávali ako b-t-b záložníci a bránenie im vôbec nebolo cudzie. Možno v ňom neboli špecialisti ako Makelelé (ten sa sústredil výlučne na bránenie, ale to vyplývalo z našej hry, kde sa Ballack a Lampard zameriavali skôr na ofenzívu, než na defenzívu), ale brániť rozhodne vedeli...

Reagovat
masly008

ok.moje chyba.jenom by mně zajímalo kolik toho spolu fakt nahráli když byl essien tak často zraněný,ale je možné že ze začátku se držel.

Reagovat
blade115

Essien utrpěl to klíčové zranění v sezóně 08/09, kdy už byl Makélélé pryč. Do té doby hrál běžně okolo 40 zápasů za sezónu. Makélélé v tu dobu odehrál podobnou porci zápasů.

Reagovat
masly008

Reagovat
Talker

Essien tu byl o 2 roky drive nez Ballack... vetsinou to bylo prave Makelele-Essien-Lampard, nez prisel Ballack.

Reagovat
blade115

Ballack mi popravdě z té staré doby chybí snad úplně nejvíc, krom Lamparda samozřejmě. Rozhodně víc než Drogba a nejspíš i než Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze muj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thab

Nechutný, měl to v klidu odkopnout na tribunu, maximálně nahánět čas u praporku, ale ne se ještě hnát do vápna... #fdf

Reagovat
Steven666

snáď sa Diegovi vrátila tá iskra ktorú mal v prvej polovici ssezóny..

Reagovat
Miguel19

50 – Diego Costa has scored his 50th PL goal in his 85th game, one game faster than it took Luis Suarez to reach the milestone. Star.

15 - Diego Costa's 19 @premierleague goals this season have been worth 15 points - more than any other player in the division. Vital.

Reagovat
spider_8

Už je zase hrdina

Ta první statistika je úžasná v tom, že on málokdy vstřelí víc než 1 gól v zápase. Aguero nebo Kane si tyhle statistiky naženou na zápasech, kde dají 2 nebo 3 góly, ale Costa je skládá hezky po jednom.

Reagovat
kvasha16

akurat vcera sice dal 2 ale pravda

Reagovat
spider_8

Letos v lize teprve podruhé no

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
Svatej

Se kiwwi posere

Reagovat
kiwwi

lol, a to uz preco?

Reagovat
Busby babes

stejne jako u Suareze. i kdyz mu to strili, porad je to zmrd.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mul

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

ktorého musíš milovať

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

skoda toho vypadku formy co ma/mal

Reagovat
vodka

to je docela slabota na to, že byl z těch hráčů už nejzkušenější při příchodu a hrál jako jednička v útoku v jednom z nejsilnějších týmů v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá minulá sezóna ho zabila. Mať ju rovnakú, ako tú prvú, tak v tejto štatistike určite kraľuje.

Reagovat
spider_8

Právěže docela slušný, na to že loni hrál v naprosto nefungujícím týmu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

inak v tejto štatistike chýba JF Hasselbaink. Ten to dokázal za 83 zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

*84

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

*97

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

50. gol v PL dal JFH v 97. zapase, comu na tom nerozumies

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rozumiem, čo si tým chcel povedať, čo si hneď agresívny? Na sky mali ale iný údaj. Ale teraz pozerám, že sa to týkalo iba v rámci klubu.

Reagovat
niflheim

Nějaké zprávy ohledně Andera a Pogby?

Reagovat
Busby babes

dneska ve 3 bude mit Zoze tiskovku, tak asi pak budem vedet vic. jinak jsem nic nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte pryc toho zmrda z uvodni fotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Spíš bych tam dal novější fotku toho zmrda

Reagovat
Counter

Ještě tak před rokem a půl to byl miláček.

Reagovat
smazaný uživatel

Ci?

Reagovat
Whitemedia

On Costovi nadaval i v dobe, kdy fandil Mourinhovi trenujicimu Chelsea.

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

500. pre znovuzrodeneho Costu

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

no pretoze si to MYSLI!!!

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Pogba miss

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

(šesté místo nedáme zadarmo)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele