Premier League - souhrn 34. kola

25.04.2015, 15:43, aktualizováno 26.04.2015, 18:57
Komentáře a souhrny
Arsenal se ve šlágru rozešel s Chelsea bez branek. ManUtd senzačně vybouchl na Goodison Parku. Manchester City naopak nezaváhal a zdolal Aston Villu. Nicneřešící remízu 2:2 přinesl souboj Southamptonu s Tottenhamem, alespoň tedy co se šancí obou týmů na Ligu mistrů týče. Liverpool remizoval na půdě WBA, další prohru utrpěl Newcastle...

Arsenal FC - Chelsea FC 0:0

26.04.2015 17:00

Góly: -

Ani třináctý pokus nevyšel, Arsene Wenger Josého Mourinha zase neporazil. V utkání Arsenalu s Chelsea branka nepadla, Blues se tak o další krůček přiblížili mistrovskému titulu. Na něj jim momentálně stačí získat z 5 utkání 6 bodů. Nejzajímavější momenty utkání byly penaltové požadavky obou celků - na obou stranách se totiž mohlo pískat alespoň jednou.

José Mourinho neměl k dispozici svého dvorního kanonýra Diega Costu ani náhradníka Loïca Rémyho, a tak na hrotu zvolil netradičně záložníka Oscara. Přesto Chelsea na Emirates nepřijela s očekávaným "zanďourem", zadní lajna se pohybovala poměrně vysoko a ani v držení míče obou týmů nebyl nikterak markantní rozdíl. Statistikové BBC naměřili Arsenalu 57 procent.

Přesto byli nebezpečnější hosté. Chelsea mohla dvakrát spílat sudímu Michaelu Oliverovi, který si při posuzování sporných momentů počínal ryze anglicky. Patnáct minut po startu utkání Fábregas krásným dlouhým míčem vyslal do samostatného nájezdu právě Oscara, který přeloboval Ospinu a byl gólmanem hrubě sestřelen.

Penalta se překvapivě nepískala a jediný hodnotný výstup z této akce bylo Bellerínovo odvrácení míče mířícího do prázdné branky. Brazilský záložník nakonec musel být o poločase vystřídán Drogbou a odvezen do nemocnice s podezřením na otřes mozku.

Podruhé byl potenciálně postiženým hráčem Cesc Fábregas. Santi Cazorla jej na rohu šestnáctky lehce kopnul do kolene a i zde se penalta zřejmě pískat mohla. Olivera však odradil Španělův přifilmovaný pád, za nějž místo "desítky" Fábregas obdržel žlutou kartu.

Rovněž Arsenal si jednou na rozhodčího postěžoval; Bellerín obětavým skluzem dostal míč z pravé strany do vápna, kde se snažil zakončit Giroud, ale Cahill jeho pokus zblokoval horní části paže. Ani tentokrát nicméně Oliver na puntík neukázal.

Až posledních 10 minut měli domácí skutečně převahu, avšak vytěžili z ní jen jednu střelu Alexise, který v zajímavě vyhlížející šanci vypálil mimo branku, a střelu Özila, jenž vůbec jako první prověřil Courtoisovu pozornost. Z nějakých 12 metrů však mířil přímo do jeho náručí. Naopak Chelsea měla skutečně gólovou šanci v podobě Ramiresova postupu přímo na Ospinu - jeho střela však postrádala parametry a Kolumbijec ji bez potíží lapil.

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva ještě disciplinovaněji, z čehož resultoval ještě menší počet brankových příležitostí. Jako první vystřelil po změně stran mezi tři tyče střídající Drogba, ale pálil po zemi a doprostřed. Na druhé straně mohl otevřít skóre Mertesacker - po nepřesvědčivém vyboxování Courtoise však stoper míč netrefil dokonale.

Chelsea i Arsenal působily, jako by jim bod snad i vyhovoval. Arsenal se občas dostal do tlaku a obléhal šestnáctku Blues, jenže defenziva v čele se čtveřicí účastníků v ideální sestavě Premier Leauge (Ivanović, Cahill, Terry, Matić) byla nad jejich síly. Až v nastavení pronikl jeden centr z levé strany a fanouškům hostů zatnulo, když proskákal napříč celým malým vápnem.

Mourinhova parta nakonec kýžený bod z utkání vytěžila a nemůže být nespokojena. Čtyři kola před koncem ligy (plus dohrávka) má Chelsea stále desetibodový náskok na zbytek pole a k zisku titulu jí stačí dvě utkání vyhrát.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester United 3:0

26.04.2015 14:30

Góly: 5. James McCarthy, 35. John Stones, 74. Kevin Mirallas

Další drtivá převaha ve statistice držení míče, další prohra bez jediné vstřelené branky - Manchester United pomalu ztrácí půdu pod nohama a pomalu se mění v outsidera v boji o přímý postup do Ligy mistrů. Everton i bez pořádné motivace dokázal na Goodison Parku věhlasnějšího soka přemoci už potřetí za sebou...

Louis Van Gaal se před výkopem musel obejít bez klíčového středopolaře Michaela Carricka, bez něhož United triumfují pouze v nějakých 30 % zápasů. Že to ale bude takhle špatné, a že James McCarthy už v páté minutě pohodlně vlétne mezi statické Blinda s McNairem a pošle domácí do vedení... to asi stejně nečekal nikdo.

Manchester United následně jako už tradičně ovládl statistiku držení míče, že by z toho však plynuly nějaké větší šance, to se však rozhodně říci nedá. Pokusy Fellainiho a Blinda byly pouze spekulativního charakteru a na ofenzivní urgenci hostů později nic moc nezměnily ani příchody žolíků Falcaa s Di Maríou.

Falcao si krátce po svém vystřídání připsal na konto svůj první přesný pokus po dlouhých 363 minutách ligového fotbalu, o něco nebezpečnější ovšem stále byla dřívější hlavička Smallinga přímo do Howarda. Takže pořád žádná sláva.

Naopak Everton byl tak efektivní, jak to jen šlo. Ještě v první půli, konkrétně po 35 minutách, si Stones ve vzduchu hravě poradil s Valenciou a nadechl se k ojedinělému gólovému projektilu. Zhruba čtvrthodinu před koncem si potom Mirallas výborně naběhl na Barkleyho pas a suverénním finišem hostující dílo zkázy dokonal.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa 3:2

25.04.2015 18:30

Góly: 3. Sergio Agüero, 66. Aleksandar Kolarov, 89. Fernandinho - 68. Tom Cleverley, 85. Carlos Sánchez

Manchester City v atraktivním zápase porazil Aston Villu 3:2 a posunul se na druhou příčku. Skóre se měnilo již ve 4. minutě, když po obrovské minele Guazana skóroval Agüero. Druhou branku přidal z přímého kopu Kolarov, nicméně Villans ještě dokázali zásluhou Cleverleyho a Sáncheze vyrovnat. Poslední slovo měl ale nakonec Brazilec Fernandinho.

Oba týmy se ještě na hřišti ani pořádně nerozkoukali a Manchester už vedl. Brad Guzan přebíral ve 3. minutě zcela osamocen malou domů, zkušený Američan však neuvěřitelně zazmatkoval a jeho nepovedená přihrávka skončila přesně na kopačkách Agüera, který neměl problém trefit odkrytou bránu. Argentinský útočník ve své kariéře asi příliš jednodušších gólu nezaznamenal.

Guzan tento zápas odstartoval vskutku hrůzostrašně a tato chyba se na jeho psychice zřejmě podepsala. V 17. minutě třicetiletý brankář podběhl Kolarovův centr, což zakončující Fernando evidentně nepředpokládal a i proto Guzanovo zaváhání nepotrestal. Citizens postupem času očividně zvolnili a Villans dokázali hru vyrovnat. Dokonce si vytvořili i obrovskou šanci, Benteke ale sám před Hartem mířil pouze do anglického gólmana.

Po hodině hry přidal Manchester City druhý gól a zdálo se být hotovo. Carlos Sánchez fauloval asi dvacet metrů od branky, obdržel žlutou kartu a domácí měli k dispozici nebezpečný přímý kop. K tomu se postavil levý obránce Aleksandar Kolarov, využil rozestoupené zdi a krásně zatočil míč k pravé tyči Guzanovy svatyně. V tuto chvíli zřejmě nikdo nepochyboval o tom, že tři body zůstanou v Manchesteru.

Aston Villa však ještě neřekla poslední slovo. Svěřenci Tima Sherwooda záhy snížili skóre. Centr z volného kopu ze strany ještě dokázala defenziva Citizens odvrátit, ovšem k odraženému balónu se dostal Tom Cleverley a z hranice šestnáctky propálil vše, co mu stálo v cestě. Villans vstřelený gól logicky nabudil a snažili se o vyrovnání.

To přišlo pět minut před koncem. Při rohovém kopu se hostující hráči nacpali do malého vápna, Hart díky tomu nedokázal centrovaný míč důrazněji odvrátit a Kolumbijec Sánchez povedeným volejem z deseti metrů překonal ležící jedničku City. Nutno dodat, že to dnes nebylo poprvé, co Joe Hart chyboval při vyběhnutí na centr, částečně se už podílel i na prvním gólu.

Úřadující mistr ale přece jen nakonec získal všechny tři body. Po rohu z levé strany balón propadl až na zadní tyč, kde čekal připravený Fernandinho, jenž o poločase vystřídal Tourého, a z voleje rozvlnil síť.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Liverpool FC 0:0

25.04.2015 16:00

Góly: -

Šlágr sobotní porce zápasů skončil přes dva Pellèho zásahy nerozhodně a Liverpoolu tak stačilo uhrát jediný bod k udržení páté pozice, zda je to ale pro Rodgersovu partu přijatelný výsledek, o tom se dá s úspěchem polemizovat. A to přitom mohli s trochou štěstí slavit plný zisk v Midlands.

Po nervózním nástupu se otěží klání chopil favorit, výborně organizovaná obrana ale zámek před svým vápnem bez problémů znefunkčněla. Hosté se tak k první střele dostali až v 18. minutě, zbrklý Coutinho ale z třiadvaceti metrů ohrozil spíše horní řady tribuny. Další šance přišla po dalších deseti minutách, když si Balotelli jediným rychlým krokem vybojoval přímý kop těsně za vápnem, Gerrard však pálil decimetry nad břevno.

Po kontroverzním šlapáku Coutinha se italský průšvihář dostal k další střele z dvaceti metrů, trefil ovšem stejné místo jako jeho kapitán. Přes jasnou převahu tak měl v první půli Myhill vlastně stejně práce jako jeho protějšek, jenž po většinu času mohl jen závidět výhled divákům za brankou domácích.

Deset minut po změně stran mohl domácí brankář konečně ukázat své kvality. Nejprve skvělým reflexem vyrazil přízemní střelu Coutinha, načež si řekl o zákrok roku při zneškodnění Hendersonovy dorážky. A nechybělo mnoho, aby se vše proti lepšímu týmu obrátilo, vzápětí totiž spěchali dopředu Baggies, na přetažený centr Brunta si naběhl Gardner a z voleje minul o necelý metr. Překvapený Mignolet by zřejmě šokující změně skóre nezabránil.

V zásadě stejný osud se opakoval jen pár momentů poté. Balotelliho chytrou přihrávku mezi obránci získal Ibe, ten nedbal svých spoluhráčů a rozhodl se pro prudkou střelu, tou však jen rozezněl břevno. Na druhé straně pak fatálně podcenil centr Škrtel a na podnose připravil šanci Morrisonovi, jeho hlavičku Mignolet jen mírně tečoval a vše zachraňoval těsně před brankovou čarou Lovren. Neúspěšný střelec si navíc ze souboje se slovenským stoperem odnesl krvavé zranění.

Defenzíva domácích začínala slábnout, nicméně Gerrard pálil z hranice šestnáctky jen do připraveného brankáře, Coutinho ze stejné dálky mířil o vlásek nad. V samém závěru tak mohl trestat McManaman, kterého až na malé vápno pustil nejistý Škrtel, Pulisův žolík však Mignoleta zblízka neprostřelil.

Neoddiskutovatelným hrdinou klání se mohl stát Lovren, ten ale v poslední ze čtyř nastavovaných minut Gerrardův centr do sítě neuklidil a Tony Pulis tak slaví další destruktivní úspěch, který žene jeho svěřence k záchraně.

Více informací k zápasu

Stoke City - Sunderland AFC 1:1

25.04.2015 16:00

Góly: 27. Charlie Adam - 1. Connor Wickham

Dick Advocaat je alespoň podle činů jeho svěřenců s výsledkem utkání spokojen, Sunderland přitom padá na sestupové příčky. Stoke vytočil obrátky svého výkonu jen kvůli rychle inkasovanému gólu, po vyrovnání už jen v klidu kontroloval hru a ani on divákům žádnou přidanou hodnotu nepřinesl.

Jako v noční můře začal zápas pro Begoviće, který neudržel v rukavicích centr Buckelyho, Wickham se tak vysmýkl obránci a na dvakrát dopravil míč za brankovou čáru. Vzápětí mohl bleskově odpovědět Adam, ten ale zpoza vápna namířil svou dělovku jen doprostřed brány. Po jednoduchém zákroku Pantilimona pořádně pálily ruce a nestyděl se to přiznat.

Pár momentů poté už ale musel znovu čelit prudkému pokusu, tentokrát zastavil pokus Walterse z dvanácti metrů. Když však Defoe odmítl po rychlém průniku pojistit náskok a rozvlnil síť pouze z vnější strany, vyrovnání přeci jen přišlo. Nic nebylo platné, že téměř celá jedenáctka hostů obsadila vlastní vápno, balón se odrazil k Adamovi, a ten nekompromisně vymetl vzdálenější horní roh branky.

Potters sice trávili u míče výrazně více času, nic kloudného z toho v útoku však vymyslet nedokázali. Nepříjemně dlouho tak diváci čekali na vzrušení alespoň u jedné z branek. Po vyrovnání se totiž k první velké příležitosti dostal obránce Jones až v 64. minutě, ve vápně už proti němu stál jen Begović, ten ale nakonec ani nemusel zasahovat.

To na druhé straně musel předvést brilantní zákrok Pantilimon, Diouf tak skvělý pas za obranu v obrat neproměnil. Jednou z největších zajímavostí po úvodních trefách se tak stalo střídání v 80. minutě, na hřiště se totiž prvně od srpna podíval Odemwingie. Ač je bod pro obě strany přijatelným rozuzlením, Sunderland možná až překvapivě po ničem víc neprahl a v závěru to byl právě hosté, kteří žádné další drama nepřipustili.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Hull City 0:2

25.04.2015 16:00

Góly: 51. Dame N'Doye, 90+2. Dame N'Doye

Pakliže Leicester je v tuhle chvíli rozjetý na maximální otáčky, vzdávat se nehodlá ani Hull. Také Tigers si tedy dnes připsali nesmírně vitální venkovní výhru, když dvěma zásahy nedávno koupeného Dameho N’Doyeho pokořili Pardewovo Crystal Palace...

Eagles tímto doma poněkud překvapivě už dvakrát za sebou prohráli a neskórovali a pravdou je, že se při pohledu na jejich dnešní výkon není moc čemu divit. Murray sice už velmi brzy mohl vyzrát na Harpera a zasadit se o docela jinačí průběh zápasu, dále to však bylo hlavně o Hullu, který před výkopem dnešního klání prožil tři po sobě jdoucí porážky.

Veterán mezi brankáři Julián Speroni musel ještě před pauzou zasahovat proti dvojici N’Doye-Huddlestone, než prvně jmenovaný zblízka po výzvě Bradyho konečně prolomil domácí obrannou hráz.

Právě únorová posila z Lokomotivu Moskva nakonec měla nejvíc šancí na skórování a brzy se mohla radovat znovu. Místo toho se ale ještě hostující příznivci museli trochu strachovat při neuznaném gólu Sanoga nebo další možnosti Murrayho.

N’Doyeho čas opět nadešel až v samotném závěru po ztrátě Lee Chung-yonga; a jen chvíli po Roseniorově nastřelení horní tyče.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - West Ham United 0:0

25.04.2015 16:00

Góly: -

Ani na čtvrtý pokus nedokázali hráči QPR porazit v Premier Leauge West Ham a cesta ze sestupových příček se jim začíná bortit pod nohama. Přitom měli ke třem bodům podstatně blíže, Austin ale z pokutového kopu hrdinu utkání nepřekonal.

Perfektnímu vstupu domácích zabránil Adrián, který vychytal jedovatou střelu Sandra, ten tak neproměnil skvělou nabídku od Phillipse k otevření skóre již v první minutě. Touha Hoops po bleskovém vedení pomalu vyprchávala a Hammers mohli poměrně často hrozit z rohových kopů, přesto se v 18. minutě mohli těšit z pokutového kopu.

Collinsovu ruku chtěl potrestat Austin, jenže jeho prudkou ránu doprostřed branky stihl Adrián vyrazit nohama. Pro smolaře QPR to bylo letos již druhé selhání, to se zatím "nepovedlo" nikomu jinému. Na druhé straně hřiště se tak schylovalo k pohromě pro domácí, jen kdyby Valencia oslovil své spoluhráče místo nepřesné střely k bližší tyči. Duel plný ostrých soubojů nechával Jones plynout, to ovšem v druhé části prvního dějství bylo snad jediné pozitivum, které diváci mohli pozorovat.

Po pěti minutách se prvně musel ukázat Green, který zpod břevna vytáhl jinak excelentní přímý kop Cresswella. V 57. minutě zase předvedl vskutku dobré čtení hry a povedeným skluzem zneškodnil stoprocentní šanci Downinga. Hluchou část utkání protla radost většiny diváků v 75. minutě, jenže Dunne dopravil míč do brány jen za pomoci faulu na Kouyatého. A právě ten mohl rozhodnout sedm minut poté. Po úniku Valenciy měl před sebou odkrytou svatyni, tu ale nepochopitelně přestřelil.

Závěr utkání měl doslova ve svých rukou Adrián, který se blýskl jak proti štiplavé ráně zpoza šestnáctky od kapitána Bartona, tak proti pod břevno mířícímu projektilu Phillipse. West Ham tak hlavně díky svému brankáři odváží z Loftus Road remízu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Leicester City 0:1

25.04.2015 16:00

Góly: 60. Jamie Vardy

Vzhledem k výsledkům Sunderlandu a Hullu sice nejde o žádné terno či snad výrazný krok za záchranou, nicméně čtvrtá výhra v řadě, dnes navíc nad dalšími sestupovými kandidáty z Burnley - ta Leicester bezesporu zahřeje u srdce. O konečné skóre 1:0 se zasadil Jamie Vardy jenom chvíli poté, co Matt Taylor na druhé straně neproměnil penaltu...

Na Turf Moor to dnes skutečně mohlo vypadat docela jinak - stačilo v podstatě, jen aby Clarets proměnili vše, co jim k nohám padlo. Například Matt Taylor se zkraje divže nedokázal spojit s Duffovým hlavičkovaným sklepnutím po Trippierově rohu.

A právě navrátilec do sestavy, který od měsíce srpna nepřetržitě marodil, nakonec selhal také na penaltovém puntíku, v tom rozhodujícím okamžiku. Tehdy přitom poněkud překvapivě dostal přednost před Ingsem, jenž ani v tomto utkání nedokázal skórovat, ačkoliv k tomu měl ze hry alespoň jednu dobrou příležitost.

K onomu nešťastnému penaltovému incidentu došlo cca po hodině hry a z pohledu Burnley šlo o zvláště osudový okamžik vzhledem k tomu, že Foxes prakticky obratem odpověděli skrze další gól ve formě hrajícího Vardyho.

Tahle trefa z 60. minuty nakonec také určila konečné skóre. Pozorný Kasper Schmeichel totiž později odvrátil pohromu při Huthově "pokusu" o vlastní gól a příští šanci si již vytvořili pouze hosté skrze střídajícího Mattyho Jamese.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Swansea City 2:3

25.04.2015 16:00

Góly: 20. Ayoze Pérez, 87. Siem de Jong - 45+2. Nélson Oliveira, 49. Gylfi Sigurdsson, 71. Jack Cork

Je to konečně zapečetěné: Swansea letos registruje nejvyšší počet bodů v jedné sezoně Premier League. Ke stanovení nového maxima by přitom dnes Velšanům stačila i jen remíza, labutě se však proti ztrápenému Newcastlu rozhodly zápas nejen vyrovnat, ale i nekompromisně otočit...

St. James Park se po týden starém bojkotu fanoušků opět víceméně naplnil a v prvních minutách měl i pár důvodů k radosti a optimistickým očekáváním.

Především Emmanuel Rivière předváděl patrně nejlepší výkon v pruhovaném dresu a naháněl každý zdánlivě ztracený balon, přičemž to byl právě jeho přízemní centr z levé strany, co dalo vzniknout první brance utkání. Vracející se Jordi Amat sice po 20 minutách zvládl ve skluzu zasáhnout, to ale zcela zbytečně a tak akorát aby nechal poprvé v tomto kalendářním roce skórovat Ayozeho Péreze.

Straky doposud v této sezoně při vstřelení úvodního gólu zápasu ani jednou neprohrály, tentokrát jim to však i při soupeřově bezzubosti z otevřené hry zkrátka nebylo přáno. Swansea si v první půli vypracovala slibné příležitosti jenom ze standardek Sigurdssona, a co se po Islanďanových rozích nepodařilo oběma stoperům Williamsovi s Fernándezem, to závěrem poločasu dokázal alespoň Nélson Oliveira.

Na druhé straně se na sklonku úvodní části mohl hlavou klidně prosadit také aktivní Rivière, druhé dějství už nicméně bylo o něčem docela jiném. Velšané své soky okamžitě zaskočili po Krulově mizerné rozehře ze 49. minutě, když se Montero vyřítil po levém křídle a Oliveirovo šikovné přepuštění Ekvádorcovy příhry umožnilo skórovat Sigurdssonovi.

Zhruba v tom okamžiku Newcastle definitivně přestal být tím nadějným souborem z první půle a fyzicky i mentálně kompletně odešel. Zhruba 20 minut před koncem takhle Cork hravě přesprintoval půlku hřiště a po narážečce s Oliveirou zvýšil už na 3:1, což málem doplnila ještě Shelveyho štiplavá rána ze střední vzdálenosti.

Jiskru naděje na srovnání nakonec Magpies vykřesal až střídající Siem de Jong, který se po dlouhých patáliích s plícemi vrátil na trávník utěšeným volejem po Colbackově centru.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Tottenham Hotspur 2:2

25.04.2015 13:45

Góly: 29. Graziano Pellè, 65. Graziano Pellè - 43. Erik Lamela, 70. Nacer Chadli

Přímý souboj o páté či šesté místo mezi Southamptonem a Tottenhamem vítěze nepřinesl. Utkání na St. Mary’s Stadium nabídlo pohledný fotbal a čtyři branky, které si však oba celky rozdělily rovným dílem. Saints k výhře nepomohl ani dvougólový Pellé, jenž se po čtvrt roce sucha opět rozstřílel.

V prvním poločase měli převahu hráči hostujícího celku, avšak do kabin se šlo smírně - a to mohli být Londýňané ještě rádi. Míč na kopačkách jim totiž pramálo pomohl při tvoření šancí, které naopak měli muži v červenobílém.

První gólovku Schneiderlina ještě Lloris skvěle kryl, ale na gólovou situaci z 29. minuty byl krátký on i celá obrana. Zdánlivě zoufalý odkop zachytil Sadio Mané, jenž přesprintoval všechny Kohouty, a když už se zdálo, že je akce zmařena, dal si Tottenham prakticky vlastňáka. Mason podklouzl, v nouzi přihrál do vápna Daviesovi, jenže Graziano Pellé byl v souboji silnější a bodlem otevřel skóre - 1:0.

Southampton hrozil především z pohotových protiútoků - jeden takový po centru Bertranda zmařil Steven Davis, asi největší palič utkání. Už za tři minuty totiž srovnal Erik Lamela. Centr Diera lehce hlavou tečoval Kane a křídelník Spurs ani nevěděl, jak poslal hrudí/rukou míč do sítě - 1:1.

Po obrátce mohl Steven Davis skóroval dokonce dvakrát v rozmezí pěti minut. Poprvé se mu však střela ve vynikající pozici svezla z kopačky, podruhé se uvolnil na penaltě a znovu zamířil mimo. I přes jeho nemohoucnost ovšem Southampton po hodině hry znovu vedl. Střídající Long poslal krásný centr do vápna, kde Pellé o půl metru přeskočil Fazia a překonal Llorise - 2:1.

Vedení mu však dlouho nevydrželo. Eric Dier se opět chopil role asistenta, na pravé straně dal skvělý pas Nacerovi Chadlimu; ten přetlačil Yoshidu a křížnou střelou na zadní tyč znovu nachytal Kelvina Daviese v nedbalkách - 2:2. Nutno říci, že brankářský veterán ani dnes svůj tým příliš nepodržel.

V závěru už gól nepadl, nejnebezpečnějším hráčem posledních minut byl patrně stoper domácích José Fonte. Jeho hlavičkové pokusy však cíl díky Faziovi i nepřesnosti v síti neskončily.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC33238265:2677
2.Manchester City34207770:3667
3.Arsenal FC33207663:3267
4.Manchester United34198759:3465
5.Liverpool FC33177947:3658
6.Tottenham Hotspur341771055:4958
7.Southampton FC341761147:2657
8.Swansea City341481241:4450
9.Stoke City341381339:4247
10.Everton FC3411111244:4344
11.West Ham United3411111242:4244
12.Crystal Palace341191442:4742
13.West Bromwich Albion349101532:4637
14.Newcastle United34981736:5735
15.Aston Villa34881826:4832
16.Hull City337101631:4531
17.Leicester City33871835:5131
18.Sunderland AFC335151326:4930
19.Queens Park Rangers34762138:5927
20.Burnley FC345111826:5226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (731)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pekne soton

Reagovat
smazaný uživatel

skončíme asi siedmy čo je super, no mohlo to byť lepšie...

Reagovat
SunFells

Možná i před drůbeží. Asi nejvíc záleží, co na to Kelvin.

Reagovat
livefan

Reagovat
smazaný uživatel

teď koukám, že máme 5. nejhorší obranu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

ale 5. najlepší útok. treba byť pozitívny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

neee cosi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Liquid

Watford

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tulen

pár rokov dozadu by som bol nadšený, teraz keď to je farma talošov tak

Reagovat
Liquid

Hull i QPR ať vyhrajou a Burnley neremízujou s Leicesterem, ať spadnou Villans

Reagovat
Zdechlina

Soton pěkně. Totenhaim velice slabý mančaft.

Reagovat
smazaný uživatel

www.eurofotbal.cz/premier-league/2014-2015/reportaz/southampton-fc-arsenal-fc-373325/

Reagovat
smazaný uživatel

To už nezachráníš.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mr.Silver

Kde na netu najdu zapasy hned po odvysilani? Zitra prijedu az kole 20 domu a chtel bych kouknout na Arsenal - Chelsea, aniz bych vedel jak to dopadlo. Diky za info.

Reagovat
Ritchie

http://www.fullmatchesandshows.com/ i kvalita je dobrá ale nevím jak moc rychle to tam dávaj celé

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ingimir

vybral som si dobrý týžden nato aby som sa konečne dokopal k tomu že vyhodím Pellého z fanty

Reagovat
kiwwi

pekny vysledok pre Liverpool, cakal som ze prehraju

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren dnes najlepší z Liverpoolu, povedal by som, že MotM, nenapadá ma niekto iný ani od WBA. Ibe takisto dobrý výkon. Glen a Gerrard tragédia.

Reagovat
stiflerovamama

Stevie bol dobry, hral to co mal, rozdaval lopty, a celkom mu to slo aj v defenzive aj ked tam moc prace nemal.

Glen .....

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes jsou neuvěřitelní, to bude druhej Great Escape.

Reagovat
Counter

F O X E S

Easy záchrana nakonec

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Easy záchrana s tim senzačnim bodem náskoku na sestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kdo by to byl čtyři kola zpátky řekl

Reagovat
fantomas

To nic nemění na tom, že ani zdaleka nejsou zachráněný.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Counter

Jasné no

Reagovat
Robochelsea

My im dáme aspoň ten bod a určite ešte získajú v posledných 4 kolách aspoň 5 bodov. To by mohlo stačiť.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Watford je v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty vole a Boro prehralo...to su mantaci

Reagovat
fantomas

Bez Kalase už to holt nepude no.

Reagovat
Sandstorm

To je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

a v pondělí je doplní Bournemouth!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší možný scénář.

Reagovat
Liquid

prečo, naopak tyhlec 2 + Brentford ať je nějaká změna

Reagovat
Pipo123

Stejne bude najlepšie derby Ipswich - Norwich v boji o PL

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Liquid

Reagovat
fantomas

A Norwich to pěkně dojebal.

Reagovat
Counter

*PUK*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

až teď?

Reagovat
fantomas

Jo aha, to má bejt bublina, co puklo? Jako by snad někdy bubliny "pukaly"...

Reagovat
Sandstorm

Hlavně škoda Derby, jak v posledních týdnech odpadlo. Ale Norwich postoupí z play-off. Z těch týmů je tam nejzkušenější a možná i nejsilnější.

Reagovat
fantomas

V PO se může stát uplně cokoliv.

Reagovat
Sandstorm

Tak to samozřejmě.

Reagovat
vodka

Derby se mchtěl v PL nejvíc. Nejkrásnější dresy na ostrovech...

Reagovat
Sandstorm

Těm sem to zrovna moc nepřál. Samej cizinec na hostovačce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
stiflerovamama

Tak dnes tam nie je moc co vycitat. WBA cely zapas branili prakticky v 11 ludoch. V takomto zapase sa naskytne minimum sanci, skoda, ze sme nevyuzili tie ktore sme mali. Ale zial nemama na lavicke genialneho Kloppa alebo Do Boera ale nemehlo Rodgersa takze to dopadlo tak ako to dopadlo.

Lovren dnes vynikajuci, ale jeho vykon samozrejme dehonestuje super kvality WBA.

Reagovat
Liquid

kdyby se udílely zlatý maliny pro nejhorší trenérský počiny v této sezóně tak Rodgers posbírá celý keř, nechápu, že si tam to sráče furt nechávaj, posbírat snad o 30 bodů méně než v předchozí sezóně, to je vážně umění

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
kiwwi

Newcastle trochu formicka

Reagovat
Liquid

oni v nich jedou celou sezónu, na začátku sezóně rovněž od prohry k prohře, pak se to otočilo a šlo jim to zas od výhry k výhře a teď zase těžká bída, vůbec by mi nevadilo kdyby se přiřadili k Aston Ville a Sunderlandu a spadli by

Reagovat
Sandstorm

Proč Aston Ville? Sestup Burnley, QPR a Sunderland nebo Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

První tři

Reagovat
Sandstorm

Newcastlu sestup nepřeju, ale podle té formy to s nimi nevidim dobře...

Reagovat
Liquid

QPR je Londýn a je to zajímavý tým, což neustále upadající Villans není, ale Burnley to asi odsere

Reagovat
Sandstorm

Neustále upadající Villans už jaksi od nástupu Sherwooda neplatí. Burnley je trochu škoda. Jsou mi sympatičtí v tom, jak tam hrají samí angláni a že nedělali žádné přehnané nákupy. Bohužel na PL to nestačí.

Reagovat
Liquid

prodaj Bentekeho a jsou v háji

Reagovat
Sandstorm

Kozák ho nahradí.

Reagovat
Dawon

protoze Londyna je v PL zbytecne malo

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je ta trojka dole idealni. Jeste, kdyby tak slo k nim pribalit i WBA

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto Sunderlandu

Reagovat
oddy

Sunderland už musí padnout. Naprosto nudný a nezajímavý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

to je WBA, Sunderland je hocičo, len nie nudný

Reagovat
Sandstorm

Oni fakt sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti co sledujete anglicku ligu a Aston Villu neviete preco nehraje Carles Gil ?

Reagovat
smazaný uživatel

nový tréner

Reagovat
smazaný uživatel

protože na to nemá asi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool si jde pro titul

Reagovat
Murtago

počkej na klepec od karamelek

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Vie mi niekto trochu podrobnejšie zhrnúť, čo je Bournemouth zač? Odkiaľ sa zval, ako to, že mu to tak ide, atď, atď. Ďakujem.

Reagovat
Liquid

myslím že je tam nějakej mecenáš ve vedení

Reagovat
Liquid
Reagovat
smazaný uživatel

Je to tým z Champu. Postoupil tam pravděpodobně z League One a mají smrtící útok. Není zač

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

To je těma legendama jako Ian Harte, Dan Gosling, Artur Boruc, Junior Stanislas, Yann Kermorgant

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton ich má ako vedlajší klub už roky, ak postúpia do PL tak asi budú musieť prestať spolupracovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti gustu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi liverpool koupi Immobileho a ten jim do 5 let vystrili finale LM

Reagovat
frank

Koukám Kalas odejde a Boro hned dostanou 4 góly. To nevypadá úplně jako náhoda.

Jinak gratulace Watfordu k postupu do PL.

Reagovat
frank

Sakra, koukám že píšu trochu pozdě.

Reagovat
Murtago

je smutný, že to je náhoda

Reagovat
kiwwi

Mario Balotelli's game by numbers for Liverpool FC vs. West Brom:

0 goals

0 assists

0 shots on target

0 key passes

0 aerial duels won

71% pass accuracy

borec

Reagovat
oddy

Asi se mu nechtělo.

Reagovat
vrabejka

to se nechtělo nikomu

Reagovat
I am Mancunian

skvely prestup od brentona

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hai

Falcao

Reagovat
stiflerovamama

co ja viem, mne sa napríklad pacil ten key pass na Ibeho ktory dal brvno,,,, alebo to ako v prvom polcase spravil pekny navrat, vybojoval loptu a bolo z toho precislenie

Reagovat
smazaný uživatel

nedá sa povedať, že hral zle, ani že sa nesnažil, ale nemal podporu, nemal si to s kým dať, no. Nehodí sa do momentálneho systému, nehodí sa do hry s jedným hrotovým útočníkom a takisto je psychicky na tom dosť zle, to je vidno na ňom. Ale tak, kiwwi vie lepšie predsa.

Reagovat
stiflerovamama

ano, Kiwwi ma urcite cloveka cez statistiky

Reagovat
kiwwi

je to srac, neviem co tu skusas

Reagovat
vrabejka

Nuda, nuda šeď šeď. Tak by se dal označit celý náš zápas. Všho všudy jsme si vytvořili 2 šance. Ibe trefil po individualni akci břevno a Hendo nedokazal po střele Coutinha usměrnit dorážku do sítě. Nebyl tam pohyb nebylo tempo nebylo nic. Opravdu se za tento zápas v podání LFC stydím. Snad už tenhle další zápas přesvědčil majitelé že Brendan nemá v LFC co dělat. Nejhorší hráč Gerrard. Nejlepší hráč Lovren nebyt jeho mohli jsme prohrát ale taky mohl rozhodnout. Jedno je ale jisté toto léto bude pro LFC velmi rušné.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze jinej trener by s tim kadrem co mate dokazal zazraky? naopak si myslim ze byste ztratily dalsich par sezon nez by si sedl novej system...

Reagovat
vrabejka

Popravdě jo. I s tímhle kádrem by se prostě tá 4ka dala v pohodě dat. City jsou marní, United s Arsenalem byli marni do ledna. Nějaký zkušenejší trener by prostě tu LM udělal. Takže Rodgers out, Klopp in.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi, jak si vedl Klopp do ledna?

Reagovat
vrabejka

Jenže dokázal ten tým pozvednout a už šlapou.

A viděl si Rodgersovu prácu posledne 3 roky?

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Posledni Kovboj

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nevim, jestli o tom vis, ale minulou sezonu skoro vyhral titul a ted je to 5misto solidni a nemyslim si, ze by lepsi trener byl na tom o moc lip

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda jistý není

Reagovat
vodka

Karel Adam nádherný gól a ještě k tomu pravačkou...

Reagovat
smazaný uživatel

jj byl parádní ale na ten proti čelzí byl lepší

Reagovat
Whitemedia

Proč ty vole za stavu 3-3 běží brankář Boro na roh?... Já vím, že výhra je lákavá atd.. ale kompletně to tímhle zazdili..

Reagovat
vrabejka

protože jim šlo o postup do PL

Reagovat
Whitemedia

Jop, s remízou by měli ještě nějakou šanci.. s prohrou teda moc naděje nezbylo..

Reagovat
minoLFC

snáď nás v lete čaká poriadny exodus....

Reagovat
Counter

Sterling?

Reagovat
minoLFC

toho som nemyslel ale aj to je možné

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jak je možné že Swansea nebo Cardiff hrajou Premier League (Champ) a ne tu waleskou ligu, jsou na to nejake pravidla?

Reagovat
Grahf

hrať môžeš aj vietnamsku ligu, ak ťa tam pustia.

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tv Nova zkoušela jestli je přijede zadržet policie nebo ochranka když se budou jen tak potulovat v tunelu Blanka na kolobežce, nikdo nepřijel tak si pan reportér projel celý tunel a pak jim ještě děkovali že je na to upozornili

Reagovat
smazaný uživatel

Carver Coloccini Williamson

Reagovat
j_mrazik

Tak 2 zápasy (Swansea a Leicester) mi dneska vyšly, tak snad zítra dva zbylé také vyjdou...

Prosíííím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood udelal s Villou za dva mesice vetsi pokrok, nez Pochettino za celou sezonu u tech drevaku z WHL

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze Kane uz do konce sezony moc golu neprida zrejme

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
J0EL

pretoze je dreveny.

Reagovat
smazaný uživatel

to je giroud a welbeck, kane má dobrou techniku

Reagovat
SunFells

Jak Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

malinko horší, ale dost podobnou

Reagovat
minoLFC

lepšiu než Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

body, které jste si nahonili na slabých soupeřích mě nezajímají

Reagovat
smazaný uživatel

*soupeřích, mě nezajímají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Koupil sis DVD?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

[DailyMail] West Ham nabídne Manchesteru United 7 mil. liber za Chicharita, který hostuje v Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten nebude zadarmo? kedy mu končí zmluva? som myslel že tento rok v júni

Reagovat
Infernoqt

nevím, kdy mu končí smlouva, ale mluvilo se o výkupce kolem 10-12m liber už v zimě

Reagovat
Zaschrona

2016

Reagovat
tulen

chceli sme ho v lete, nevyšlo, teraz dá pravdepodobne prednosť tiež niekomu "väčšiemu"

ideme teraz že vraj do kvalitných prestupov, malo by prísť len toto leto 5 hráčov do základu, ale keď ho vábi xy iných

Reagovat
Infernoqt

tak Chicha má furt co nabídnout... je to skvělej hlavičkář... pro klub jako West Ham může být jen užitkem

Reagovat
vodka

no tak hlavičkování vážně není jeho silná stránka

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham už jedno hova*o na hrotu má

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT neviete kde sa bude dať pozerať box ? stream alebo čosi take ?

Reagovat
Robochelsea

Dajto.

Reagovat
smazaný uživatel

len box je 0100 a oni to davaju 0300

Reagovat
wild

ten box je o tretej

Reagovat
smazaný uživatel

prava ma HBO ostatne TV vraj len zaznam

Reagovat
wild

to neviem, ale cas zapasu je 9:00 pm EST, cize 03.00 nasho casu..a DajTo to dava v tom case, takze priamy prenos

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tak bude ideš pozerať?

Reagovat
wild

snad nezaspim

Reagovat
smazaný uživatel

GL

Reagovat
vrabejka

Anfield officials fear Depay will make the switch to Old Trafford because of the availability of the champions league. (James Pearce)

Hodně štěstí v MU

Reagovat
minoLFC

Hodně štěstí v MU

Reagovat
Godwinson

Reagovat
nani92

tomu sa hovorí rešpekt

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasné jak facka že pujde k nam

Reagovat
vrabejka

Jsem zvědavý kolik z toho agenti vytřískají.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

typický gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Jan Vrábel ‏@vrabejka 5 min.před 5 minutami

Good Luck Depay at MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sledujte někdo Islanders-Capitals?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jednym okom

Reagovat
wild

hej.. stem aby postupili Isles, kvoli NY derby..zatial hraju dobre ale teraz to posrali. Celkovo to vsak posrali v tom 2zapase, kde viedli 1-3 a mali to udrzat a bolo by po serii..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas když NYI vypadnou tak vám může dojet Jaro na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nech chytá Laco alebo je jedno kto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Hmm, co ja viem. Brankarsky post je podla mna nas najmensi problem. Ja verim Lacovi

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, o triedu lepsi brankar, ako ti co mame, bola by to posila, aj ked suhlasim, ze brankar nie je nas problem...problem je utok na urovni Norska..

Reagovat
smazaný uživatel

A obrana na urovni Francuzska... a Halak nie je v Europe o triedu lepsi ako Laco

Reagovat
nani92

v Europe nie, ale vo svete áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sa potvrdilo podla coho, ze v Europe nie je? obranu mame obstojnu, ta ma netrapi, ale ten utok je asi najhorsi v historii, aky sme mali

Reagovat
Minister

No, obranu teda dôstojnú nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

mame ju obstojnu, nie je to nic, coho by sa trebalo obavat..

Reagovat
smazaný uživatel

trebalo

Reagovat
Trand

Reagovat
Infernoqt

hraju fifu se streamem na NHL

https://www.youtube.com/watch?v=ym9ZjA6WZas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Náhodou podobný stream na yt na tampu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Díky, jen mimochodem kde to hledáš? Když dám reddit, tak mi vyskočí jenom streamy, ale o YT nic.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kiwwi

Depay ďalší gól z priameho kopu

Reagovat
SunFells

Stejně se bude z lavičky dívat, jak je kope Rooney

Reagovat
nani92

Rooney nieje sebec, on sa podelí

Reagovat
kiwwi

A teraz asistencia na víťazný gól

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a čo ten Januzaj?

Reagovat
vodka

pokud nebude dělat blbosti, tak se prosadí tak jak tak. a já pořád Depayovi v MU nijak moc nevěřím, skok z Eredivisie do PL bude prostě dost velký, navíc nejsu ani úplně přesvědčený, že ten přestup se doopravdy uskuteční.

Reagovat
kiwwi

tu si uz zbytocne ides tvrdohlavo svoje

Reagovat
vodka

já nevim, mně prostě přijde, že se ten přestup až moc nabízí. Možná je to jenom nezvyk s tím, jak se to řešilo za Fergusona, kdy třeba po Ronaldovi přišel LAV a přestože pár spekulací proběhlo, tak z toho byla stále většina lidí překvapená. Navíc Depaye znám fakt jenom z videí a zatím mi přijde jako takový Nani ve formě...

Reagovat
vodka

+ z repre, kde ale aj Vlaar vypadal jako skála

Reagovat
smazaný uživatel

No a Nani vo forme bol král, navyše Depay má stále len 21 a o pár sezón môže byť náš pohonič.

Reagovat
vodka

jako samozřejmě, já se rád nechám překvapit, ale prostě se mi nechce hnát do toho nekritického optimismu ohledně jeho případné akvizice.

Reagovat
kiwwi

tak doba uz trochu pokrocila...ziaden prestup sa neututle do konca vdaka internetu, ktory je odvtedy na ovela inej urovni a tie spravy co prebehli za posledne dni, to su take hinty, ze je jasne, ze sme s nimi v kontakte...to uz neni len o tom ze sa ten prestup ponuka

Reagovat
Zaschrona

Ten pujde k nam. I kdyz je otazka, jestli kdyz jsem loni takhle furt k nam tahal Romela, jestli to bude fungovat i letos s nekym jinym.

Reagovat
vrabejka

Dutch journo Marcel Van de Kraan tells BeIN Sports Lpool at front of queue for Depay. Utd waiting to see if Ronaldo or Bale available.

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ním posadnutý

Reagovat
Whitemedia

On je posedlý vším, co se týká Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mna to bavi

Reagovat
vodka

stop it...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/br_uk/status/592008845322489856

hraci Watfordu ked zistili ze postupuju

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/MenacingBouncyHarpseal

Torres nezabudol nic zo svojho umenia

Reagovat
nani92

aj lepší útočníci toto zahadzujú

Reagovat
kiwwi

a ze ich je

Reagovat
SunFells

Nic hrozného.

Reagovat
Whitemedia

jako stane se.. ale u Torrese velmi často

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

to ne no, já si ale bohužel zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

btw, Begovič mě fakt začíná srát, druhá sezona po sobě, co na jaro dělá stupidní chyby. Fakt, pokud by přišla nabídka kolem 15 mega, tak bych se ho nebál pustit.

Reagovat
vodka

a teda doplněk, jak sem Burnley moc nemusel v té sezoně pod Coylem, tak Dycheovi strašně přeju, aby se buď vPL udržel (bohužel nepravděpodobné), případně aby se co nejrychleji dostali zpět, fakt zábavný fotbal, sice se spoustou chyb, ale s takovým nasazením, že by mi v PL fakt chyběli...

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

největší škoda je, že oni mají fakt tým, který je o level níž než kterýkoliv jiný... Ale fakt klobúk dole za ty výkony. A sám Dyche je asi nejsympatičtější manažer v PL, jenom škoda, že nemá duši...

Reagovat
fantomas

Tou duší myslíš co? On je třeba i po taktický stránce vyspělejší než Pearson nebo Sherwood, jen to má holt postavený na defenzívě, takže se mu nedostane tolik kreditu no. Ale jak řikáš - s tim hráčskym materiálem bys to ani jinak hrát nemoh, jinak by dopadli zhruba podobně jako Coyleovo Burnley.

Reagovat
kiwwi

gingers have no soul

Reagovat
vodka

ale, jenom narážka na "gingers don't have souls"

Reagovat
fantomas

Aha

Reagovat
fantomas

Takle... čistě fotbalově to asi víc přeju Leicesteru z těch nováčků (o QPR se ani nemusíme bavit), ale manažer dělá hodně, a tam Dyche Pearsona válcuje s naprostym přehledem. Dychea fakt žeru... člověk inteligentní a bezprostřední, s kterym bys šel hnedka na pivo.

Reagovat
vodka

přesně

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

omg, Bruce má v Hullu fakt otřesný výběr na útočníky... Sagbo, N'Doye, Hernandez, všichni kopyta, co neproměňují čisté šance...

Reagovat
vodka

a vlastně ještě Graham ( ), Jelavič ( ), Long...

Reagovat
kiwwi

ten zreb co ich caka je husty

Liverpoo, Arsenal, Burnley, Spurs, United

Reagovat
fantomas

Dyt N'Doye jim celkem zachraňuje prdel. Zvlášť na to, že teprve v únoru přišel do nový soutěže a uplně odlišný krajiny.

Reagovat
vodka

no, já beru, že zvlášť ze začátku dal fakt dost důležitých gólů, ale z posledních sestřihů nemám ten pocit, že to je ten goalscorer, kterého Hull zoufale potřebuje. Takový Hernandez by se jim šiknul mnohem víc. Já koneckonců nemám ani nic proti Sagbovi, protože svoji práci odvádí dost dobře, ale ani jedna z těch posil nejsou hráči, kteří ti zachrání prdel. Hull z toho mála, co sem viděl, si je schopný vytvořit docela dost šancí, akorát nejsou schopní pravidelně proměňovat tutovky. A N'Doye je nepochybně dobrý útočník, který si je schopný najít místo, ale už sem ho viděl spalovat takové tutovky, že to není na úrovni PL...

Reagovat
fantomas

A uvědomuješ si ten fakt, že ho kritizuješ zrovna po zápase, kdy sice spálil nějaký tutovky (jako každej první útočník), ale taky dvěma brankama vystřelil Hullu tři neskutečně důležitý body z cizího hřiště?

Reagovat
vodka

no, ono to není jenom po tomto zápase (i když musím uznat, že mi to hodnocení dost usnadnil), ale celkově z něho mám pocit, že je to další typ útočníka, jako byl Pavlyuchenko...

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/IO49nom.jpg

There is no-one better than Rodgers for the job

Reagovat
LGT

Ty seš fakt posedlejší než vrabejka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Nějaký dnešní LFC rumors

- O Kolečka stojí New Yourk Red Bulls, Rodgers

- v létě bude chtít opět Papadopoulose

- Depay je údajně celkem nadšenej z návštěvy LFC a toho, že už ho rok scoutujeme, nicméně pokud ho budou chtít United, tak půjde do United. Navíc se šušká i o zájmu Bayernu, takže bych si rozhodně nedělal naděje

- Reakce Liverpool Echa na dnešní match - ´West Brom 0-0 #LFC match verdict: another uncomfortable day for Reds transfer committee´ .... O Rodgersovi klasicky ani zmínka, je to sranda sledovat

Reagovat
vodka

Shawcross Wollenscheid vlevo udělal víc chyb jenom v sestřihu než za celou dobu, co hrál vpravo...

Reagovat
mithro

samozrejme, ze nic nepovie takto

Reagovat
Zaschrona

Nemuzu se ubranit dojmu, ze Gylfi ma jednoznacne na lepsi klub nez Swansea. Tohle byla ze strany Spurs velka blbost, nikdy nedostal poradnou sanci... Nicmene verim tomu, ze s jeho soucasnymi vykony brzo nejakou sanci nekde v lepsi klubu dostane. V pohode by mohl hrat treba v Chelsea zaklad misto Oscara.

Reagovat
fantomas

A na to si přišel přesně jak? Oscar má v CFC dost odlišný úkoly oproti Gylfimu ve Swansea.

Reagovat
Cobra

Odstupem času máš možná pravdu. Nemáme za Eriksena adekvátní náhradu a v jeho momentální formě by ho posadil s přehledem.

Reagovat
Whitemedia

na základ místo jarního Oscara možná, místo podzimního ale určitě ne

Reagovat
Infernoqt

[L’EQUIPE]

Hugo Lloris by měl v létě přijít do Manchesteru United a nahradit Davida De Geu o kterého má zájem Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši a jde Hugo do Realu

Reagovat
minoLFC

beriete aj Kanea?

Reagovat
Sandstorm

Stejně bych radši bral Lena.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo si myslíte, že je z těchto dvou metrosexuálů hezčí? Graziano Pelle nebo Olivier Giroud?

Reagovat
Robochelsea

Podľa mňa je Giroud strašne nesympatický a slizký. Takže Graziano.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pelle aspoň vypadá pořád jako chlap narozdíl od Girouda, ikdyž před zrcadlem asi šaškuje taky dost dlouho

Reagovat
Kucka

Giroud

Reagovat
fff

Treba hladat pozitiva. Lovren bol dobry,, hoci proti timu, ktory neutocil. Ibe bol fajn.

Reagovat
cubazi

No lenže ide oto, že hráči nevedeli čo maju hrať proti betonu WBA. nakopovať balony na M.Balona bolo predom odsudene na neuspech v tak zhustenej obrane. A to vystriedanie nemehlom Borinim bol posledný naš umieračik. Sterling posledne zapasy fláka a dost nam to kazí, radšej nech tam je , vlastne nič....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kto je podľa vás najlepší hráč vo Fortuna Lige vo veku do 21 rokov?

Reagovat
CubONE

Prehrat s priemernym timom z druhej polovice tabulky 3-0, to je na pokuty a obrancom este viac za treti gol. Snad bude Wazza ok

Reagovat
kiwwi

Everton nie je priemerny tim z druhej polovice tabulky predsa, co to tu skusate

Reagovat
CubONE

A kde boli drvivu vacsinu tejto sezony? V bojoch o pohare nie

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

Krásne si Maestro Martinez povodil LVG ako malé šteniatko, ktoré sleduje kostičku.

Nechal United hrať v 1. polčase, ale celé to bolo od nich strnulé, bez šance. Hra len po šestnástku. To bol zámer. Potom ich zabili z protiútoku. Nechali hrať ďalej, nech sa vyšantia a pridali 2. gol z rohu.

Druhý polčas, už LVG a jeho hráči nevedeli ktorá bije, a čo majú vlastne hrať. Z čoho vyplynul aj zaujímavý 3. gól. Len škoda, že Everton potom poľavil, mohol ešte zo dva pridať.

Martinez.

Reagovat
kiwwi

tak taky Football Genius jak Rodgers to nie je no

Reagovat
Liquid

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sandstorm

Co se posralo, že sme dostali takovou tečku od klubu z druhé poloviny tabulky? Špatná taktika, špatný výkon? Jak si vedl Blind na místě Carricka? Zápas sem neviděl, až ted sem se dostal na net. Jestli chceme příští sezonu bojovat o titul, tak se tohle nesmí stávat.

Reagovat
Murtago

A jak ses smál, když jsem psal o klepecu...

Reagovat
kiwwi

Blind dneska na rucnik, obrana slabcka, neporadila si snad so ziadnou sancou supera, Rooney bez formy, Falcao s Di Mariom vyzeraju jak keby prisli z dediny na skusku do United, Fellainiho dojebal sudi, celkovo prvy polcas solidny vykon z nasej strany (aspon do toho 2. golu), druhy polcas cele zle, ale dala sa uz cakat nejaka takato prehra po tej serii co sme tahali

neva, uz nas caka len Arsenal doma a relativne lahsi superi, takze mali by sme si v pohodicke dokracat do konca sezony...neviem preco, ale dnes ma to ani nejak nestve

Reagovat
smazaný uživatel

BYL TO PRODANÝ ZÁPAS!

Reagovat
hefy

Reagovat
Zaschrona

"Manchester United senzačně vybouchl na Goodison Parku a ztratil klíčové body v boji o přímý postup do Ligy mistrů."

Senzacechtivy Eurofotbal? Zas takove prekvapeni to neni, proti United mame doma za poslednich 5 let i bez dnesni vyhry aktivni bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 je celkom senzácia, resp. fakt nechápem, prečo máš potrebu riešiť takéto pičoviny namiesto toho, aby si si užil výhru.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to též řešil

Reagovat
nani92

našťastie to nikdy riešiť nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

ó, nějak vám narostla křídla po jedné výhře za 3 roky

Reagovat
kiwwi

what a shock!

Reagovat
eliskafan
Reagovat
smazaný uživatel

díky, pozriem vždy rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Řekl bych, že prohra sama o sobě ne, ale prohrát 3:0 už senzační výbuch být může.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

nahradit slovo senzacne slovo opätovne

Reagovat
Sandstorm

Výhra Evertonu senzace neni, ale ten výsledek senzace je.

Reagovat
fantomas

Ty dneska prostě nutně musíš bejt osina v prdeli nebo co? Kolikrát ste je na tom Goodisonu dali 3:0?

Reagovat
Zaschrona

Co to jakou zkousis? O 3 nebo vic golu jsme nad nima doma vyhrali uz posestnacte v historii. Nic vyznamneho. Ale EF si holt jede na senzace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem fakt, co tu skusas ty teda...pozrel som len ligu poslednych 10 rokov a toto je prve vitazstvo o 3 goly..cize pred sto rokmi ste vyhrali o tri goly a vcera zase a z toho robis rutinu

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy ste o 3 goly vyhrali v sezone 92/93 aj to u nas

Reagovat
Zaschrona

Jojo, ale z hlediska historie to je kazdy necely 6 domaci zapas proti vam. Proste nic moc senzacniho. To proti Arsenalu to vloni byla vazne docela senzace - tam to mame jen kazdy 17. domaci zapas.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

ostrihej se

Reagovat
Mada

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Vem si prášky, moc to bez nich nezvládáš.

Reagovat
Zaschrona

Ja takoveho nazoru nejsem, ale lituji tebe, tobe by ani ty leky nepomohly.

Reagovat
Mada

Hlavně nebreč.

Reagovat
Zaschrona

Nejak to nezvladas, kdyz uz volis tyhle slova. Jako tradicne.

Reagovat
Mada

Když "myslíš".

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Pekne.

Reagovat
fantomas

Přitom taková tutovka.

Reagovat
Counter

Manchester United have had 70% and 65% of possession in their last two games and lost both without scoring.

Reagovat
smazaný uživatel

nemame kvalitu v ofenzive, v prvom polcase sme minimalne jeden gol urcite dat mali

Reagovat
smazaný uživatel

To zní hrozně "Nemáme kvalitu v ofenzivě", když tam jsou hráči jako Rooney, Van Persie, Falcao, Di María, Mata a jiní

Reagovat
smazaný uživatel

to znie no

Reagovat
vodka

spíš tam chyběla dneska odvaha a vůle dopředu hrát, něco zkusit, všechno bylo strašně na jistotu a Blind teda tomu nasazoval korunu, ten hrál na schovku...

Reagovat
Swarley

dneska tam bylo strašně moc hloupých ztrát a pak už se nikdo nepouštěl do ničeho...Mata dnes strašně ztrácel míče, Herrera taky, Rooney byl nulový, Blind tu roli taky dnes nezvládl...dneska fakt nebylo v podstatě koho pochváli, kraje obrany nefungovaly, stopeři taky posrali co se dalo, Fella v důležitých okamžicích taky brutálně selhal...jak u své šance, tak i u toho rohu Evertonu...

tohle se musí hodit za hlavu a musíme se připravit na další zápas, bylo by zbytečné si takhle zahrávat...

Reagovat
Swarley

je to vtipné, když máme v týmu taková jména, ale je to tak...Persie už v téhle sezóně dobrý nebyl, Falcao je v lese, Angel absoluteně netuší, co se děje...a hlavně v tomhle ohledu nám chybí kvalitní hráče, co prostě přejde 1vs1, vytvoří sám něco navíc...ta kombinace a držení míče je fajn, ale musíme být schopní si toho vytvořit prostě víc a být schopní to zakončit...a tohle ti bohužel neudělá ani Mata a ani Rooney, ten to ztratil...k nim prostě potřebujeme dostat hráče, kteří budou na tom pohybově i technicky výborně, kteří přejdou 1vs1, dostanou se samostatně do střely a dokážou rozhodnout tím zápas...když pak vidíš Hazarda nebo Alexise a nám tam brousí lajnu Young...všechna čest co se týče jeho letošních výkonů, ale to je prostě málo, musí přijít kvalita...

Reagovat
minoLFC

LVG sa má ešte čo od Martineza učiť

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

vlado pls

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 po Ramseyho góle. Píš si.

Reagovat
nani92

ale asi si myslel iný zápas, že?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

za chvilku jde na Nově Jak svět příchází o básníky aspon se odreaguju

Reagovat
smazaný uživatel

běž ven

Reagovat
cubazi

Naša premarnená šanca dotiahnuť sa na Manu, velka škoda a po tomto kole už končim s Brendanom. Toto už nie je o hráčoch ale o trénerovy. BrendanRodgers out!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co je na tom senzačního, United jsou tak vysoko jen díky štěstí a haluzi, jinak by hráli někde kolem desítky. Jestli budou hrát předkolo s týmy jako je třeba Valencia, nebo Leverkusen tak to budou dobré debakly

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

debakl byl videt liverpool v lm

Reagovat
smazaný uživatel

výsledek nepřekvapil, ono nahonit si ego nad rozloženými MCITY, to je momentálně docela jednoduché, zato hrát venku proti týmu s výbornou formou, to už je nepatrně těžší

Reagovat
r.mrazik

To byl zapas blbec,po slusnej zacatku prohravat dva nula a pak to slo uz do kopru

Vlastne ani nemam radost,ze se potvrdilo co rikam uz dlouho,blind nema takovou kvalitu,aby hral v MU v zaloze...na tom beku hral slusne,ale jako Dm je opravdu spatny

Bohuzel pokud se neuzdravi co nejdriv carrick,tak to bude spatny

Ani se nedivim,ze chceme dotahnout Ikaye,protoze tam neni chyba ani tak v braneni,jako v priposranosti Blind hrat mic...desny vykon

Pristi zapas to ale uz chce rozhodne tri body...nastesti tymy za nama taky nemaji uzasnou formu

Reagovat
stas87

Tesim sa na United v CL.Budem zvedavy ako si poradi s Wolfsburgom,Gladbachom ci Bayerom. Chcem vidiet,ci nemecky futbal trosku ustupuje z pozic alebo si poradi aj s Manchesterom.

Reagovat
smazaný uživatel

ak si tieto muzstva neporadia s United, tak nemecky futbal ustupuje? vsak Leverkusen vytrepal i Moyes

Reagovat
stas87

No okrem Bayernu nikto nedokaze vydrzat do aprila a to sa asi v buducnu menit nebude.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
vladis271

Reagovat
Darren Fletcher

co je na tom?

Reagovat
Darren Fletcher

*vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Pyšný na svou historii? Fanoušek Chelsea?

na svou HISTORII?

Reagovat
smazaný uživatel

*na jejich

Reagovat
Darren Fletcher

neviem, ci ty vninas chelsea iba od roku 2003, ale je to tradicny klub. ci na historiu mozu byt pysni len ti, ktori maju na konte aspon 10 titulov? co potom fanusikovia mensich klubov

a vobec.. nie je na co byt pysny?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b9/ChelseaFC_League_Performance.svg

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
raduinho

Ty sem tak něco piš ty šašku už ted je Chelsea historicky významnějším klubem než Arsenal.

Reagovat
masly008

Reagovat
afc

Pocty ti asi moc nejdu,co?

Reagovat
smazaný uživatel

To teda není kamaráde.

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

lol, tos nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ve slově "Tottenham" udělat tolik chyb, aby z toho vzniklo "Chelsea", to jsem fakt ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Grahf

na tom nie je nič vtipné, je to čistá pravda, pretože na súčasnosť byť pyšný nemôžu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Nase statistiky s a bez Carricka su znacne znepokojujuce...to je az sialene ako si nevieme poradit bez neho v zostave a rozhodne to nie je ziadna nahoda

United have won 37.5% of their Premier League games without Michael Carrick and 72.2% with him.

Reagovat
Swarley

wow, tak to je ještě horší, než jsem čekal

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

je to proste bozan

Snad koupime nekoho kvalitniho/zmenime hru,aby to slo i bez nej

Reagovat
kiwwi

ja si vela slubujem od dvoch box-to-box zaloznikov spolu v jedenj zostave, za ktorymi nebude mat DMko tolko roboty

ten Gundogan namiesto Fellainiho by to mohol krasne vyriesit a dufam ze to tak vidi aj Lojzo

Reagovat
Swarley

tohle by mohlo vyřešit hodně

Reagovat
r.mrazik

Jako ilkay a herrera? Blinda tam nechci ani videt

Chce se pripravit na to,ze carrick toho uz moc neodehraje

Reagovat
r.mrazik

Jo takhle...uz to vidim,jeste i dm...no fuj

Reagovat
kiwwi

mi pride ze ty vies vsetko len skritizovat

Reagovat
r.mrazik

Jen spatny napady...

Reagovat
kiwwi

vsak Ilkay a Herrera by boli ti b2b a Blind za nimi na DM

Reagovat
r.mrazik

Se Sleponem si po dnesku zahravas

Reagovat
vodka

pak ale bude problém, že bude málo hráčů ve vápně

Reagovat
kiwwi

b2b zaloznici musia byt vsade, aspon jeden z nich...plus dve utocne kridla a hrotak...absenciu podhrota nahradis dynamikou celeho systemu...o tom je 4-3-3

Reagovat
I am Mancunian

kondogbia

Reagovat
CubONE

Poslime PSG 50M za Verratiho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley

tak on je takový staženější, Pirlovský rozehravač ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Swarley

a defenziva slušná? výškově od Carricka poloviční, ale to nemusí znamenat všechno...i když je fakt bezpředmětný se bavit o tom, že by ho PSG vůbec pustilo...

stejně tady je celkově problém, opravdu špičkových hráčů na tomhle postu moc není a všechno je dost rozebráno, alespoň teda co se týče mého rozhledu...tady budeme muset nejspíš zapracovat s Blindem, i když dneska mě teda pořádně vystrašil...

Reagovat
smazaný uživatel

ma vyborne skluzy a skvele cte hru, v psg je vedle nej zly muz motta a jezdic matuidi, takze se vyborne doplnuji, nevidim v evrope moc lepsich zaloh a prave verratti je tam uplne nejklicovejsi, viz ted debakl doma proti barcelone, kde chybel... a jak rikas, nevidim duvod, proc by ho psg pustilo, pochopil bych jedine vymenu za pogbu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Wallcottiera

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele ani Mourinho si s ním nepodal ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, hm.

Reagovat
Free_player

Manchester

Reagovat
Infernoqt

is red^^

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska ta pověstná defenzivní dominace Chelsea moc nefungovala no. Neudělali na mně dojem budoucího mistra PL. Byli jsme jasně lepší, ale chtělo by se to naučit proměňovat šance. To co jsme předváděi v šestnáctce bylo na facku. Sanchez samozřejmě nenahraje a radši se pustí do třech obránců, klasika.

Škoda, že jsme dneska nevyhráli, měli jsme k tomu nejblíž.

Reagovat
Miguel19

Jasně lepší Tak to je top.

Reagovat
smazaný uživatel

Několikrát vás zachránil Courtois, ale jinak jsme vás přehrávali, ale přesně jsem čekal, že šašci z čukotky se tu budou zas obhajovat.

Reagovat
Miguel19

Myslíš proti té jedné "střele" jak nás "zachránil"?

Reagovat
smazaný uživatel

a několikrát vás zachránila naše nemohoucnost zakončovat, abych to doplnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak no, zazdili co mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si prostě TRAGÉD!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to je tvoje debilní pojmenování pro fanoušky Arsenalu, tak asi jsem no.

Reagovat
smazaný uživatel

debilní=pravdivé. A to,že si čuráček,to platí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To teda nesouhlasím, podle mě zahráli dost dobře a titul mají zcela zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mluvím jen o tomhle zápasu. Vždyť tam v obraně často nevěděli která bije. Kdybychom vzadu takhle hořeli my, tak už tam máme 4 fíky.

Reagovat
Counter

Mi nepřišlo, že by vzadu hořeli, Terry naopak působil ohromně jistým dojmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem prostě čekal nějakou neprostupnou zeď a ne tohle. Několikrát jsme přes ně úplně vklidu prošli, ale buď to někdo zazdil, nebo to šlo úplně vedle.

Reagovat
Counter

Jasné no, mi se zdálo, že naši ofenzivu gumovali slušně a zároveň v kuse hrozili protiútoky, takže se hráči AFC dost hlídali, což zase svazovalo to útočení atd. atd. Pár závarů tam bylo, ale nic vyloženě tutového snad vyjma toho Nachova centru v závěru jsme ani neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše ofenziva se gumovala sama, hlavně Sanchez. Závarů tam bylo dost, vždyť se do jejich šestnáctky dostal každou chvíli někdo, ale vždycky se to nějak posralo no..

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem prostě čekal........ ty jsi prostě DEBIL !

Reagovat
smazaný uživatel

Po Ustyho článku, jsem čekal nedobytnou tvrz. Očekával jsem marně. a ovládej se trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

o.k. sorry,ale nezuř

Reagovat
Counter

A Azpilicueta v 1v1 snad neprohrál jediný souboj.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

od začátku do konce. Sice x zápasů ,ale je to PL a ne blbá SA,že?

Reagovat
Counter

Serie A je docela na vzestupu :-) Stačí kouknout letos na evropské poháry - Juve v LM, Fiore a Neapol v EL, Italové jedou.

X zápasů na má každý tým, důležité je vyhrát je i tak, historie se pak na předvedený výkon neptá.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra zase ? O.k. italské týmy na vzestupu v Evropě. Ale na jejich ligu se nedá koukat. Přece nebudem brát poháry? Dyť tam jsou x let nej Španělénebo Portugalci. Sám víš,že třeba na EL angl. týmy prakticky serou.

Reagovat
Counter

To ty italské kašlaly v minulosti taky a stálo je to koeficient. Jinak je to z velké části o penězích - kdejaký šunt z PL má větší rozpočet než přední italské kluby. To se pak hraje pohledný fotbal těžko.

Reagovat
kiwwi

Trololo26.04.2015 14:15

Mourinho si jede pro remízu 0:0 a bude ji mít. To je tutovka jak prase

futbal z 19. storocia, Arsenal by potreboval Black&Decker na tu stenu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Ma napadlo. Viem, že nenávidíš Mourinha. Ani ja ho 2 krát nemilujem, to je o mne známe. Ale pravdepodobne, ak by ste ho po fergiem chceli, tak vás teraz trénuje. A preto sa ťa chcem spýtať Ivan toto.

Ak by bol u vás teraz teda tú 2 sezónu, a chýbali by mu cca 2 zvládnuté zápasy do titulu. Stále by si ho hejtoval?

Reagovat
kiwwi

na take picoviny neodpovedam, pretoze taku spinu by sme si za trenera nikdy nedoviedli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole mít tak čas a chuť, tak jdu prohrabat 2 roky staré články těsně po ohlášení odchodu SAFa, kde jste si s radostí hráli s myšlenkou, že by k vám šel Mourinho. Nevím teď přesně, jestli si byl jedním z nich, ale dal bych ruku do ohně za to, že ani tobě tenkrát ta myšlenka tolik nevadila.

Reagovat
Swarley

to jsem říkal já, ale stačil mi myslím první půl rok Mourinha zpět v PL a okamžitě jsem tyhle kacířský myšlenky vyhnal z hlavy

Reagovat
kiwwi

preber sa

Reagovat
vodka

Reagovat
Trand

Dal jsem si tu práci:

A Arsenal by konečně vyhrál PL

kiwwi08.05.2013 11:15

no a k nastupcovi...ak to nebude Ole, ale bude to nejaky skusenejsi trener, tak su len 2 mena, ktore by ma potesili a jedno, pri ktorom by som ostal neutralny...Blanc, Klopp a Moyes

preboha len nech to nie je Mourinho, to by bola snad este vacsia katastrofa ako ze SAF konci

Reagovat
Trand

Bez toho Arsenalu, to se mi tam připletlo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, sklamanie. Chelsea dostala to, čo chcela, my nie. Neschopnosť premeniť šance, ktorých bolo viac než som čakal, nás o to pripravila. V podstate ani nie je čo hodnotiť. Akurát zopakujem, čo som napísal cez polčas - Alexis hrá strašne neinteligentne, mali by mu zakázať hrať sa na tvorcu hry, lebo nám to len škodí.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Santiho zakončenie je horšie než všetko zlo trápiace ľudstvo... s definitívnou platnosťou.

Reagovat
mr.Silver

Dneska hral celkove spatne, mel hrat radeji Aaron v zaloze a nekdo na kridle, Welbeck nebo Walcott. S Sanchezem souhlas, nechapu co s nim je...

Reagovat
Zaschrona

svetovy hrac

Reagovat
SunFells

To je.

Reagovat
Zaschrona

Zrejme svetovych hracu tedy znas asi opravdu hodne desitek, snad to i zasahuje do stovek.

Reagovat
Mada

miliony

Reagovat
SunFells

Tak jenom kádr Evertonu má aspoň 25 hráčů že.

Reagovat
Zaschrona

To ma, ale nijak to nesnizuje smesnost vyroku, ze je Cazorla svetovy hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Picoo, ze jsem tim hnojem zabil dve hodiny Kdyz uz si neco vypracujem, tak se to zrovna odrazi k nejvetsimu drevakovi v tymu, ktery to napali smer praporek. Cazorla to nezakonci o moc lip a Ozil prozmenu netrefi ani balon... Ze zalohy se mi nejvic libil Ramsey, ktery byl schopny, narozdil od ostatnich udelat prekvapivou vec smerem dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
vladis271

Ak sa pletiem opravte ma. Dnes to bolo prvýkrát, čo čukotkári dali na konci chant we are going win the league..... A v situácii, ked im ho reálne už nemá kto a ako zobrať. To len naši mentálni atléti spievali tento chant minulý rok snáď od Vianoc. Ako keby nepočuli o zákone schválnosti. Sralo ma to vtedy, a sere ma to aj spätne.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
slavex

Nevím, kde někteří místní tlachalové nechali oči, ale jak někdo může tvrdit, že dnes hrála Chelsea beton, nebo dokonce, že byl Arsenal lepší?? Vždyť Chelsea hrála co potřebovala. Místy měla i větší držení míče, měla možná největší šanci zápasu, kdy Ramires byl úplně sám před Ospinou, měla několik sporných momentů ve vápně, které mohly skončit penaltou. Courtois až na pár centrů byl dnes prakticky bez práce. Přijeli neprohrát a neprohráli

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dnes nekdo zklamal, tak arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

je to tak, ale posledních 5-8 minut šlo odehrát lepši, Welbeck nás mohl ztrestat

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Zahráli to dobře. Škoda, že Arsenal nevyužil pár těch zaváháních. Prostě pár těch šancí za jakýkoli zápas přijde a velké týmy je musí umět proměňovat.

Reagovat
slavex

To je pravda. Kdyby třeba Cazorla trefil bránu, nebo takový Ozil, který se mi jinak docela líbil, netrefil Thyba, asi by to vypadalo všechno jinak.

Reagovat
Counter

Chyběl tomu killer instinct.

Reagovat
j_mrazik

Chybí tomu snad pořád, když z pohárů vypadáváme o gól, který vždycky může padnout, protože ty šance máme.

Reagovat
Counter

Tam to ale většinou zapříčiní především tragický lapsus celého týmu a na ty šance se dá jen zpětně žehrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Manik...

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

::

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co to tam Özil promáchl Škoda, v druhé půli, co se šancí týče, Chelsea dosti mlčela a my tam toho materiálu, z čeho by se dalo skórovat, neměli ňák málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. to srbske hovado uz by mel konecne nekdo vzit pres parky, za ty jeho prasarny

Reagovat
Counter

Nejhorší je, že mi to z jeho strany přijdeš všechno promyšlené

Reagovat
Mada

Reagovat
Whitemedia

přemýšlející srbský sympaťák

Reagovat
Liquid

jinak zatím přestup Cuadrada jednoznačně velký zklamání, byť těch šancí zatím zas tolik nedostal, víceméně kopíruje přínos Saleha

Reagovat
Counter

A Salah přitom ve Fiore září.

Reagovat
Liquid

jj je mu to prospělo, ale já ho nekritizoval ani za Chelsea a psal jsem, že by měl dostávat taky více šancí

Reagovat
CubONE

Salah je lepsi a hlavne inteligentnejsi hrac. Cuadrado bol vzdy hlavne bezec s par trikmi a poctivou pracou dozadu, nejakou herniu inteligenciou neovplyval. Pre Violu to bola genialna vymena.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrá facka pro nás, no

Reagovat
fenixLFC

co cakas od hraca zo Serie?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu asi někdo psal,ale Cuadrado

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho on Arsenal fans' chants: 'Boring is 10 years without winning a Premier League title. That is boring.' #CFC

Reagovat
r.mrazik

Hah

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

heh, jak decko.

Reagovat
fantomas

Jak děcka se chovali spíš naši fanoušci.

Reagovat
kiwwi

jezis, co je to za moda chovat sa vsetci jak Mirkovia Dusinovia

Reagovat
vitasrp

Zajímavý, že kdykoliv něco na ten způsob udělá Mourinho, přijde od tebe nějaká hanlivá poznámka no.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Eh?

Reagovat
kiwwi

ale ten postoj, nasi fanusikovia by nemali vypiskat toho a toho, spravali sa jak decka bo dali nejaky nebodaj nevhodny pokrik, vsetko nasilu objektivne a neviem co...nejak ste tu strasne vymakli vsetci a si tu poklonkujete s Chelsea najnovsie

Reagovat
fantomas

Tady se ale nikdo nebaví o Fabregasovi. Já se bavim o pokřiku "Boring boring", na mančaft, co si vytvořil víc střeleckých příležitostí a všeho možnýho zajímavýho než fanoušci toho týmu, co na ně takle pořvávali. To mi prostě hloupý přijde a nevidim na tom nic dušínovskýho.

Reagovat
kiwwi

to akoze Chelsea dnes vytvorila viac zaujimaveho ako Arsenal hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, vemeno!

Reagovat
Whitemedia

rozhodně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Sskandovanie nie je domenou inteligencie(piše človek ktory skanduje resp. skandoval) ,je to pudova zaležitosť,nechavaš za seba hovoriť temperament.Sem racio nepatrí.Robiš z komara somara.

Reagovat
kiwwi

a hlavne ide o vyprovokovanie supera a nie nutne o nejaku pravdu ci co...to si ako mali fanusikovia pred chantom zapisovat do notesu kto kolko coho vytvoril a potom zvazit ci to daju ci nie? Tu ide o Chelseu ako taku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre citam, ze sa absencia rozumu ospravedlnuje neschopnostou ovladat svoje emocie, teda spravanie? To, ze niekto je pri fandeni v deliriu nemoze byt ospravedlnenim preboha. Tak ako neni ospravedlnenim Suarezovho hryzenia temperament a pudy. Racio by malo byt pritomne vzdy a za kazdych okolnosti, aspon jeho minimalna nutna davka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kvůli čemu?

Reagovat
Counter

On má na tohle vždycky špičkové reakce, média mají vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Bertrand možná má úžasnou sezónu, ale v PL sestavě měl být rozhodně Azpilicueta!

Reagovat
tomasinho

Jasně, celou obranu Chelsea tam narvat.

Reagovat
Whitemedia

To ne, Cahilla oddělat..

Reagovat
fantomas

Když ono to je fakt těžký ji tam nenarvat (krom toho jednoho stopera). Terry je jasnej a Azpilicueta hned po něm. Ivanović potom v nikom neměl pořádnou konkurenci.

Reagovat
vitasrp

Neměl tam být Cahill, místo něj za mě Fonte.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker / Škrtel / Fonte

Reagovat
Murtago

ti Slováci

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

No nevím, Škrtela a Fonteho nasledovaný nemám, ale Merte určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Může být

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Určite by to bolo oprávnené

Reagovat
SunFells

Nevím, jak Azpi, ale Nacho hraje od Nového roku, kdy nastupuje stabilně nalevo a dostal se do formy, jednoznačně lepší fotbal než Bertrand. Bertrand měl nakonec supr spíš jen úvodní měsíce, pak šel výkony znatelně dolů ...furt dobrý ale.

Reagovat
Whitemedia

Southampton obdržel málo branek, tak tam od nich někoho dát museli.. akorát, že to neměl být Bertrand, protože Azpi je celou sezónu naprosto suverénní, nikdo se na něj nechytá!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale áno, ja si myslím, že ten Nacho Monreal by mu mohol viac konkurovať, než Bertrand. Ten tam teda nemá vôbec čo robiť, rovnako ako Cahill a Coutinho...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Claire Underwood je piča.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Největší kráva z celého HoC, to ji měl Frankie zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Tak...ještě jí nikdo neviděl veřejně odcházet, možná ji postihla náhlá smrt ve spánku.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasné už od prvního dílu první série

Reagovat
Murtago

Co to sakra je?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon to nadepis jako "Spoiler"

Reagovat
smazaný uživatel

strašne to vyspoiloval teraz

Reagovat
Swarley

500. stejně pro Mourinha, docela mazec, jak si to zase po letech povodil

Reagovat
Swarley

hm, 501., ani osud té jeho sračce prostě nepřeje

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Neměl konkurenci letos, Arsenal to bohužel zbabral.

Reagovat
Swarley

tak City taky, že jo...ale tak to byla vaše poslední šance no, tak snad jste si ji užili...

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspoň nemluvil z cesty

Reagovat
Murtago

Reagovat
jacobT

Veď práve. Navyše si sám odporuje.

LAST WEEK - Thierry Henry on Giroud: "18 goals in 28 games. If anybody else had done that, they would be saying he's the best striker."

TODAY - Thierry Henry on Giroud: 'You can't win the league with him as your striker'.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže zkousnout, že Giroud je lepší než on no

Reagovat
jacobT

Reagovat
Cobra

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak to druhé je pravda, protože Giroud se sice hodně trefuje, ale často a v důležitých zápasech pálí šance viz Monako.

Reagovat
Counter

Ještě nějaký další příklad z letošní sezony bys neměl?

S ManUtd - gól

S ManCity - v Community Shield - gól, v lize - gól.

S Liverpoolem - gól venku, gól doma

Dokonce i tomu Monaku dal gól v odvetě.

Suma sumárum: "Často v důležitých momentech" = jeden zápas.

Reagovat
C-M@ster

Podle tvé logiky by to, že jsem dneska dal 3 góly znamenalo, že se dalších XY spálených šancí v tom zápase nepočítalo. Jenže ono se počítá.

Reagovat
Counter

A vybavuješ si, že v těch zápasech spálil nějaké šance?

Reagovat
SunFells

Se rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

"Henry's clearly been told to be controversial this week"

Reagovat
vrabejka

My understanding on Memphis Depay is Liverpool & PSG are the only clubs to have held talks with him up to now. Obviously that could change.

hmm.

Reagovat
Hai

Reagovat
I am Mancunian

ved si vcera pisal, nech sa mu u nas dari

Reagovat
smazaný uživatel

Honzo ako vplyvny komentator sa len snazi zmiast konkurentov.

Reagovat
kiwwi

hmm Chicha dalsi gol...co s nim ty vole, predat ci nechat si ho ako druheho utocnika a usetrit miliony?

Reagovat
I am Mancunian

predat

Reagovat
kiwwi

a dalsi

Reagovat
Swarley

predat o něco dráž

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

snad se nenajde blázen,co za něj bude chtít nabídnout víc jak 10mega

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

uvedom si, ze 10 mega ste dali vy za Boriniho, 12 mega za nechceneho Sturridga, a 16 za totalne trapneho Balotelliho

ale kdeze by sme my mohli dostat za Chicharita viac nez 10, no to by bol skandal

Reagovat
cristiano.K.

však Borini je podobný skandál jako by byl nyní Chicharito i když Hrášek má samozřejmě větší potenciál

Reagovat
SunFells

A kratší smlouvu.

Reagovat
Swarley

tak já jsem pořád na hraně, jestli to s ním nakonec třeba fakt nezkusit...proti Atletům se mi hodně líbil, protože připomínal toho starýho dobrýho Chicharita z těch dřívějších sezón, kdy byl fakt dravej a pral se o každý balon, neustále se na hrotu pohyboval a i tímhle způsoboval zmatky...navíc byl i gólový, což se třeba asi potvrdilo v dnešním zápase...

a co se týče částky, tak bych řekl že se bude dát určitě prodat za víc jak 10 mega...

Reagovat
Zaschrona

Konci mu pristi leto smlouva a u vas bude zrejme nechteny, takze jen tezko. Snad i ted Real na nej ma nizsi opci.

Reagovat
cristiano.K.

viz. zaschrona, + 3 roky leští lavičku.

Reagovat
Infernoqt

jen aby po něm nešel Liverpool, klauzule je kolem 12m

Reagovat
vodka

ale jenom pro Real.

Reagovat
wild

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Chicharito je borec.

Reagovat
Infernoqt

jsem to vypnul po tom, co vystřídal

každopádně nechat si welbze s chichou místa persieho a falcaa tak jsme za zenitem už tuto sezonu, mohli jsme mít i o 6 bodů víc, protože tahle nemehla spálila tolik šancí...

Reagovat
Dawon

za zenitem? To mi nevychadza

Reagovat
Infernoqt

mno toto léto jsme se nemuseli starat o posílení útočných pozic, protože fakt nemáme útočníka...

Reagovat
Dawon

nejsem si jisty, jestli chapes vyznam fraze "byt za zenitem"

Reagovat
Infernoqt

tam mělo bejt spíš, kteří jsou za zenitem, ale to máš jedno

Reagovat
Dawon

jenom takove nevinne rypnuti, neber to zle

Reagovat
Dawon

urcite prodat, ja uz bych mu proste pral, aby sel nekde, kde bude hrat pravidelne...myslim, ze na lavce uz si toho prosedel az az

Reagovat
Swarley

to si právě taky myslím, že rozhodne a on odejde...ani tu dvojku nebude chtít dělat a půjde někam, kde bude jednička...

Reagovat
Infernoqt

chlapci, uvědomujem si, že máme v týmu spoustu nevyužitých hráčů na naši hru? :D já jen mi to přijde... jen domněnka co si myslím

- Shaw potřebuje zápasy, aby se mohl sehrát s obranou a zálohou / problém zranění

- Blind nemůže hrát DM, říkal jsem to celou sezonu, ikdyž jsem se tomu snažil dávat naději... přehled úžasný, ale on vyrost jako LB nebo LCB / problém, kryje si pozici se Shawem

- Valencia.. jediný slušný RB, ale zase předělaný RM na RB/RWB. Strašné nedostatky v pozičnosti, ikdyž jeho pohyb má ducha a rve se do poslední minuty / problém, 30(ka) na krku a nemáme backup k němu... stále nemám důvěru v Clynovi, protože jsem ho neviděl moc hrát a zase... další příchod a další potřebný čas k souhře (Rafaela nepočítam, out do kocne sezony a tu šanci stejně nedostal)

- Falcao... největší zklamání sezony, když už tam ten hráč je, tak musí využít aspon každou 3. šanci, kterou mu nabídneme... mno pravda je taková, že tu bránu ani netrefí

- křídelní prostory Young, Di Maria, Januzaj, Mata... dá se to složit, v tom vidím nejmenší problém, jen prostě jsem si od ADM sliboval víc a on upe zaspává v herní činnosti, není to kombinační typ, ve hře dozadu bezradný a kor do našeho stylu hry taktéž... pro mě se dá uvažovat o prodeji do PSG, jemu by strašně vyhovoval otevřený fotbal, hra nahoru dolů

- no a v neposlední řadě bohužel i Rooney, super hráč, ty jeho centry, čich na hru, sbíhá si do vápna, ale kruci, vždyt on potřebuje hrát AM (podhrot)... na čisté pozici útočníka je zase zabitej

Reagovat
Infernoqt

a ted zase se bavíme o příchodu Hummelse, fakt toho hráče chci, ale prostě nahradíme Injury prone hráče jiným injury prone... to je tak k němu koupit ještě Otamendiho... jinač Smalling jednoznačně překvapuje, pro mě dneska muž zápasu, ikdyž jsme dostali 3 goly, ale to nebyla jeho vina

Reagovat
vodka

Blin právěže vyrostl jako DM, v obraně hrával z nouze.

Reagovat
vodka

a Rooney na útočníkovi neni zabitý...

Reagovat
jenage

Nechat.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Zaschrona

Uz se nam rozehrava pro pristi sezonu.

Reagovat
Sandstorm

Nechat jako druhého útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/kmer9zx

One year ago today...

Reagovat
CubONE

Reagovat
fff

Podla Telegraphu mame ist po trojici Benteke, Ings a Depay.

Reagovat
kiwwi

vies dobre, ze z toho bude len Ings

Reagovat
r.mrazik

*v lepsim pripade...

Reagovat
Kowe

radši nikdo než on

Reagovat
smazaný uživatel

, ,

Reagovat
Counter

Co Origi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude hrát základ s Ojem a Rossiterem, tihle tři se kupují jako jejich backup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Sandstorm

To bude zabijácké.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Pride.

Ono ked sa na to pozeram, tak Balotelli, Borini prec a mozno aj Lambert.

Pri Sturridgovi je to velky otanzik, kolko toho odohra, takze prichod dvoch utocnikov by daval zmysel.

Kazdopadne najma dvoch hracov do stredu nam treba

Reagovat
Swarley

bude to hodně zajímavé léto, docela slušná aktivita se čeká nás dvou a k tomu ještě nejspíš i od City...

Reagovat
Sandstorm

A Wenger se taky určitě vytasí s nějakým větším nákupem.

Reagovat
Miguel19

A my beztak taky vyhodíme 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado out, De Bruyne in?

Reagovat
fff

Zaujimave bude, ale otazne je, ci bude pre nas aj uspesne

Reagovat
Counter

Jako by to bylo loni, předloni, předpředloni atd. jiné

Reagovat
Swarley

ale tak letos je ten špatný rok, víš co

Reagovat
Sandstorm

Takže Sturridge, Origi, Ings. To by bylo slušné. A pokud byste nedej bože získali Bentekeho tak velmi dobré.

Reagovat
Kowe

no to by byl shit

Reagovat
vodka

Lamberta bych si být vama nechal, on jako backup není vůbec špatný, problém je, že ho neumíte využít.

Reagovat
fff

To inak suhlasim, ze ho nevieme vyuzit. Tak ako by sme podla mna nevedeli vyuzit Bonyho a podla mna ani Bentekeho, preto ho ani moc k nam nechcel. Radsej Aubameyang, Vietto, Lacazette. Drahi budu vsetci, ale utocnika na post dvojky ci dokonca jednotky potrebujeme.

Reagovat
cristiano.K.

Benteke,Sturridge,Origi,Lambert + Sterling a útok máme vyřešený. Jenom né Ings

Reagovat
fff

Moc sa mi typologicky nepozdava Benteke (ano ano, debata Bony znovu) plus bude fakt drahy podla mna. Ale tak lepsie nez to, co mame tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

taky bych radši Lacazetta nebo Aubameyanga.Na druhou stranu aspon by nám Benteke nedával pravidelně goly. Zas to tvoje,že urostlí útočníci jsou méně pohybliví musíš si uvědomit,že moc top útočníků,kteří jsou menšího růstu a jsou opravdu kvalitní moc není. Nevím o žádném novým Aguero,Tevezovi nebo Suarezovi.....

Reagovat
fff

Kde ja pisem, ze urostli utocnici su menej pohybliiI? Pisem, ze konkretne Bony ani Bentejke nie su extra rychli a pohyblivi utocnici a moc sa mi k nam nehodia.

Reagovat
fff

Napr. by som radsej dal za Vietta 15 ci 20, nez za Bentekeho 20 ci 25.

Reagovat
CubONE

No Vietta by za tak malo asi teraz nepustili.

Reagovat
fff

Ja nemam odhad na ceny (kde si Zupillo ), ale skratka pointa je, ze radsej, ked uz mame davat velke prachy za utocnika, tak ich dat za hraca, ktory sa k nam podla mna ovela viac hodi nez hrac typu Bony ci Benteke.

Reagovat
CubONE

Tak je mlady, talentovany a dost vyhypovany, ten nepojde pod 30 v dnesnej dobe asi (a do PL uz vobec nie za menej). Ale tak urcite, radsej vhodnejsieho.

Reagovat
cristiano.K.

to přeci nemusíš nikde psát, to je zřejmé,což si sám potvrdil i ve svém příspěvku nyní

hodí nehodí, zas hrajeme něco uplně jiného než minulý rok. Všechny velkokluby až na Barcelonu mají urostlé útočníky. Potřebujeme tři kvalitní útočníky a je mi jedno kdo to typologicky bude. Sturridge+Origi+ Benteke (Vietto, Lacazetta nebo Aubameyanga)

Reagovat
fff

Skratka sa mi k nam taky utocnik typu Benteke nehodi. Podobne ako sa mi nehodil Bony a pozrime sa ako sa mu zatial v MC nedari a podla mna by on ci Benteke u nas dopadli podobne.

Reagovat
kiwwi

lenze Bony by bol takisto ako Benteke u vas utocnik cislo 1!!!

to je cista poza proste ktoru si uz zo zotrvacnosti drzite

Reagovat
fff

O jakej poze tu zas trepes ? Skratka podla mna sa k nam taky hrac vobec nehodi, vola sa to nazor Ty poza .

Reagovat
vitasrp

No samozřejmě, lidi zkrátka nemůžou mít různý názory, hned je to póza.

Reagovat
kiwwi

tu nejde o iny nazor, nazor by bol ze niekto iny by sa im hodil viac...poza je, ze ho nechcu lebo sa im nehodi

Reagovat
fff

Ty mas tusim zas tie svoje chvilky . Nechcel som Bonyho a nechcem Bentekeho, osobne ak mame dat strelim 25m za utocnika, radsej by som videl typovo ineho hraca, ktorych som uz napr. vyssie menoval.

Reagovat
kiwwi

pri vasom utoku by si mal brat Bonyho alebo Bentekeho vsetkymi desiatimi...to ze by si chcel niekoho ineho chapem, ale nechapem to razne odmietanie

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

ano, až při zranění Sturridge

Reagovat
cristiano.K.

typ útočníka Benteke nebo Bony se hodí téměř každému už jen kvůli tomu,že máš odlišného Sturridge nebo kvůli změně herního systému. Klidně můžeme hrát na dva útočníky, kdo ví v tuhle chvíli..........

Reagovat
fff

Tu musim suhlasit, ze ani boh nevie ako budeme hrat v dalsej sezone .

Reagovat
cristiano.K.

...... a kdo nás bude trénovat

Reagovat
fff

Ktovie. Sam neviem, ci by som BR vyhodil a nemam ani len predstavu, ako to vidi vedenie.

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/mxnts44

to je panecku kariera

Reagovat
Mimalu

Reagovat
CubONE

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

A buď rád, že nevíš, co to bylo za zápasy.

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
fff

Hodně nevydařenou sezónu prožívá Daniel Sturridge. Anglický útočník Liverpoolu má neustále zdravotní komplikace, momentálně je už třetí zápas mimo hru kvůli zranění kyčle, díky čemuž by mohl vynechat i zbytek sezóny. Určitě Sturridge nestihne úterní ligový duel na hřišti Hullu. (football365.com)

Zrejme budeme potrebovat novu jednotku do utoku

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

https://www.facebook.com/Troll.Football/videos/1406996376007241/?hc_location=ufi

Falcao's Manchester United career summed up in one vine...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele