Premier League - souhrn 34. kola

12.04.2014, 18:05, aktualizováno 15.04.2014, 22:38
Komentáře a souhrny
Liverpool udolal Manchester City a je stále první, v závěsu ale zůstává Chelsea díky vítězství ve Swansea. Everton vyhrál v Sunderlandu, Arsenal ale v dohrávce reagoval vítězstvím nad West Hamem. WBA přišlo o tříbrankové vedení nad Tottenhamem, naděje na záchranu oživily Fulham a Cardiff...

Arsenal FC - West Ham United 3:1

15.04.2014 20:45

Góly: 44. Lukas Podolski, 55. Olivier Giroud, 78. Lukas Podolski - 40. Matthew Jarvis

Opět to nějakou chvíli vypadalo pod psa, nakonec se ale Arsenal vzchopil a stejně jako o víkendu v semifinále FA Cupu proti Wiganu se vylízal z nejhoršího. Akorát samozřejmě s tím rozdílem, že proti West Hamu si nyní musel vystačit pouze s normální hrací dobou - a to ještě poměrně v klidu. Gunners nakonec zvítězili 3:1, podvacáté v sezoně se přitom prosadil kritizovaný Giroud.

Pokud proti Wiganu to většinu času alespoň herně nevypadalo vůbec zle, dnes se Arsenal vesměs po celý první poločas vůbec nemohl dostat do tempa. Takřka veškeré důležité okamžiky úvodní čtyřicetiminutovky si uzurpovali Hammers, což na Emirates Stadium doopravdy nebývá zvykem.

Zde nicméně skutečně Nocerino brzy střílel do soupeře, Diamé těsně přestřelil a nakonec došlo také na zasloužený úder. Nocerino ještě sám proti Szczesnému nepochodil, jakmile se však dostal zpět k balonu, již přesně posadil míč na hlavu skórujícího Jarvise.

V tu chvíli bylo pro Arsenal zdaleka nejdůležitější ještě do přestávky nějakým způsobem zareagovat - a domácím se to povedlo v tom nejlepším stylu. Zatímco Giroud ve svých předešlých (polo)šancích zaváhal, Podolski byl už ve 44. minutě se svou levačkou zcela nekompromisní.

Ve druhém dějství už Gunners bez většího váhání vyrazili za povinnými třemi body. Nejprve si Giroud - dnes kuriózně v 27 letech nejmladší Kanonýr na place (obecně jsme v Premier League starší jedenáctku neviděli od roku 2003!) - dech beroucím způsobem stáhl těžký nákop Vermaelena a z těžkého úhlu ještě mezi nohama zaskočil Adriána; a posléze, jakmile sám jednu příležitost spálil, vše stvrdil Podolski dalším suverénním finišem poté, co Ramsey osvědčil fantastické čtení hry.

Více informací k zápasu

Swansea City - Chelsea FC 0:1

13.04.2014 17:07

Góly: 68. Demba Ba

Přestože hrála 75 minut v přesilovce, bylo to od Chelsea velké trápení. Až v 68. minutě rozhodl jediným gólem o vítězství hostí 1:0 Demba Ba. Svěřenci Josého Mourinha tak stále zůstávají ve hře o titul - k jeho zisku jim "stačí" vyhrát zbylá čtyři klání a spolehnout na jednu jakoukoli ztrátu Manchesteru City.

První nebezpečnou střelu vyprodukovala domácí Swansea, konkrétně záložník Pablo Hernández, jenž zpoza vápna poprvé prověřil Petra Čecha v brance Chelsea. Na druhé straně ale záhy téměř otevřel skóre Mohamed Salah. Ivanović si na pravé straně narazil s Schürrlem a po jeho zpětné přihrávce na hranici vápna úplně osamocený Egypťan olízl svou střelou tyčku.

Zahrozil i Bony, který zády k bráně hlavičkoval pod břevno a Čech musel natahovat ruce. Klíčové momenty utkání nicméně obstaral stoper Swansea Chico na druhé straně hřiště. V rozmezí tří minut po faulech na Williana a Schürrleho uviděl dvě žluté karty a zmizel pod sprchy. Velšané tak před sebou měli obrovsky těžkou úlohu hrát hodinu a čtvrt proti Chelsea v oslabení.

Jenže obraz hry se tím změnil přesně do podoby, kterou letos svěřenci Josého Mourinha zvládají nejhůře. Swansea pochopitelně zavřela svoji obranu a Chelsea po většinu zápasu útočila do plných. Hosté postrádali jakýkoli moment překvapení, jejich hra byla statická a proti té si domácí, byť oslabení, dokázali poradit. Před Ramiresem odkopával v šanci Rangel a hlavička Ivanoviće šla nad.

Naopak na druhé straně po brejku přebil všechny náznaky Chelsea Nathan Dyer, jehož tvrdou ránu vyrazil Čech na roh. Až v nastaveném čase se po pěkné ťukačce s Dembou Ba a Ramiresem dostal do dobré pozice ve vápně Salah, ale linku razance přepálil a levačkou z nějakých 13 metrů vypružil míč hodně vedle brány.

José Mourinho přestávce nezahálel a stáhl dva z nejhorších hráčů na hřišti Schürrleho a Ramirese, místo nichž přišli Oscar a Samuel Eto’o. Tato změna sice přinesla rozproudění unylé ofenzivy Chelsea, ta se však trápila především v zakončení. Dembova hlavička minula branku o kousíček, Eto’ova stoprocentní šance však fatálně skončila střelou vedle o víc než dva metry.

Vznikaly ale příležitosti i na druhé straně, protiútok Swans vedl agilní Routledge, jehož zastavil až skluzem John Terry, jenž zblokoval jeho střelu po hbitém průniku. Z následného rohu pak Bony minul hlavou Čechovu svatyni podobně jako na druhé straně o několik minut dříve v podání Demby Ba.

Chelsea se zaslouženého, alespoň za zlepšený výkon ve druhé půli, vedení dočkala v osmašedesáté minutě. A ne náhodou to bylo po akci zcela atypické k dnešnímu duelu. Dlouhý aut z hloubi obranné půle Blues převzal od Azpilicuety Matić, jenž jej ihned napálil na hrot na Dembu Ba. Senegalec si v souboji jeden na jednoho poradil s Ashleym Williamsem a přízemní ranou překonal nejistého Vorma.

V závěru Chelsea mohla rozhodnout místy nervózní duel skvělým únikem Salaha, který ale opět selhal v zakončení a jeho slabou křížnou ránu bez potíží zblokovala obrana. A tak se Blues klasicky třepali až do konce. Fanouškům hostí nejvíce zatrnulo při centrovaném míči Shelveyho z levé strany, který sice Bony netrefil, ale i tak jej musel Čech složitě vyrážet na roh.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City 3:2

13.04.2014 14:37

Góly: 6. Raheem Sterling, 26. Martin Škrtel, 78. Philippe Coutinho - 57. David Silva, 63. Glen Johnson (vl.)

Liverpool to dokázal. V jednom z nejdůležitějších zápasů letošní sezóny udolal největšího soupeře v boji o titul Manchester City 3:2 a před utkáním Chelsea na půdě Swansea utekl pronásledovatelům už na pět bodů. Utkání gólově obstarali Raheem Sterling, Martin Škrtel a rozhodující branku Reds trefil Phillipe Coutinho.

Brendan Rodgers tak vyrovnal nejdelší sérii vítězství Liverpoolu v novodobé historii Premier League, která čítá deset utkání v řadě. Díky tomu nyní stačí klubu z Merseyside vyhrát zbylá čtyři klání a po 24 letech konečně zvedne titul nad hlavu.

Liverpoolu vyšel bezchybně už vstup do zápasu. Po pouhých pěti minutách zaúřadoval především Luis Suárez, který tělem odstavil Demichelise i Clichyho a vyslal do vápna Raheema Sterlinga. Ten si povodil Kompanyho s Hartem a do poloodkryté branky otevřel skóre. Mladičký křídelník měl málem prsty v další brance za dalších deset minut, ale jeho krásný centr z pravé strany v obrovské šanci Sturridge nezužitkoval.

Další velkou ránu inkasoval Manchester City záhy, když pro zranění třísla musel vystřídat nejlepší hráč v dosavadní sezóna Yaya Touré, a ani na třetí štulec nemuseli nešťastní fanoušci hostí čekat dlouho. Hlavičku Gerrarda v jasné pozici ještě po prvním rohu Hart skvěle vyrazil, ale další standardku už Liverpool proměnil. Gerrard nacentroval na hlavu Martina Škrtela, kterému stačilo míč jemně tečovat, aby jej poslal do sítě.

Man City na největšího soupeře v boji o ligový titul v prvním poločase vůbec nestačil, na rychlé štírky v ofenzivě byla defenziva hostů krátká a vpředu se probudili až v závěru dějství. Po rohovém kopu vznikl závar před brankou Mignoleta, který museli hasit obránci Liverpoolu na brankové čáře, a v nastaveném čase střílel v pádu Fernandinho a belgický gólman musel vytáhnout bleskový reflexivní zákrok.

Po přestávce nicméně obraz hry pokračoval v trendu posledních minut první půle. Liverpool úplně odpadl a Citizens byli lepším týmem. Brzy se také dočkali zasloužené odměny. Střídající James Milner po narážečce s Fernandinhem pronikl do vápna, kde našel Davida Silvu, jenž v pádu snížil na 1:2. Španělský technik se jen šest minut nato postaral dokonce o vyrovnání, když si jeho pas před branku srazil do sítě Glen Johnson.

Až druhý gól Manchesteru City domácí probral a ti se vymanili z drtivého tlaku. Nezcela stoprocentní obrana hostí dovolila Liverpoolu dvě gólové šance, obě však byly přerušeny postavením mimo hru. Rozhodující gól však Citizens soupeři doslova darovali. Autové vzahování u Hartovy branky se dostalo až ke Kompanymu, který nepovedeným odkopem nabil Coutinhovi, jenž pohotovou ranou k tyči rozvlnil síť.

Závěr utkání se se strhujícím tempem především úvodního dějství nedal absolutně srovnat. Snad díky poctivému bránění Liverpoolu, snad díky vlastní nemohoucnosti už Manchester City nevyvinul v útočné třetině žádnou efektivní převahu, a když, brzy jej udusili nepřesným centrem či přihrávkou.

Snaha Citizens byla spíše platonická a největší nebezpečí přicházelo ze standardních situací či centrů z boku. A tam dlouhýma rukama úřadoval Mignolet, popřípadě hlavičkující (a rukou hrající) Škrtel. V nastaveném čase byl za ošklivý skluz do Nasriho holeně přímo vyloučen Jordan Henderson, ale do konce v tu chvíli zbývaly necelé tři minuty. V nich už Liverpool nesmírně cenné vítězství 3:2 udržel a převzal od City roli největšího favorita na zisk titulu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Cardiff City 0:1

12.04.2014 16:07

Góly: 65. Cala

Cardiffu se překvapivě vydařila odplata za prosincovou loupež a ze St. Mary's Stadium si odváží šťastné vítězství. Jasná územní převaha i více vypracovaných příležitostí nebyly pro osmý celek ligy k ničemu, když se v koncovce trápil po celých devadesát minut. Svatí si tak po dvou střeleckých hodech na svém hřišti nepřišli ani na bod.

Domácí se dle očekávání ujali role pána na hřišti, dlouho se ovšem přes pozornou obranu hostů prosadit nedokázali. Když si však Gazzaniga dokázal poradit s pokusem Whittinghama z přímého kopu, neměl daleko k otevření skóre Ramiréz, jehož Caulkerem tečovaná střela z hloubi vápna orazítkovala břevno.

Ze standardní situace neuspěl ani Lambert, který technickou ranou nad zeď protáhl Marshalla. Stejný hráč se nemohl radovat ani pár minut poté, když po přihrávce Lallany pálil z bezprostřední blízkosti do připraveného brankáře.

Na svou nemohoucnost při snaze potvrdit svou nadvládu doplatili domácí v 64. minutě, kdy se přímý kop ze čtyřiceti metrů odrazil ke Calovi, který si připravil balón za vápnem a prudkou ranou nedal marně se natahujícímu Gazzanigovi šanci. Únorový přírůstek do obrany Cardiffu si tak připsal už druhý zásah v Premier League.

O vyrovnání se snažil pohotovou ranou Lallana, branku ovšem minul. Lépe mířil Gallagher, svou střelou po přihrávce Schneiderlina však nechal vyniknout parádním zákrokem Marshalla, na němž si brzy poté vylámal zuby i Clyne. Hosty tak nemusel mrzet ani neúspěšný úprk Zahy v poslední minutě řádné hrací doby a slaví teprve své druhé vítězství na hřišti soupeře.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 3:3

12.04.2014 16:07

Góly: 1. Matěj Vydra, 4. Chris Brunt, 31. Stéphane Sessegnon - 34. Jonas Olsson (vl.), 70. Harry Kane, 90+4. Christian Eriksen

Nešťastníci z West Bromwiche promrhali třígólový náskok a znatelný skok od sestupových příček. Tottenham v boji o Evropu sice dva body ztratil, po úvodní půlhodině je ovšem jasné, že spíš jeden získal. Svůj boj proti osudu dotáhl do konce až tři a půl minuty po uplynutí řádné hrací doby a radost z remízy na hřišti momentálně 16. celku ligy tak byla neúměrně vysoká.

Fanoušci domácích zažili úvod z říše snů. Uběhlo pouhých 27 vteřin, když se Amalfitano parádně uvolnil od pravé lajny a prudkým centrem donutil Llorise k vyražení pouze k nohám Matěje Vydry, který pohotovou dorážkou z dvanácti metrů stanovil nejrychlejší ligový gól West Bromwiche. O více jak minutu překonal právě Amalfitana.

A ve čtvrté minutě se Hawthorns radoval znovu. Ve vápně přizvednutý centr už jednou úspěšného asistenta doputoval k zadní tyči, kde se z voleje opřel do balónu Brunt a křižnou ranou rozvlnil síť podruhé. Odpověď připravoval chvíli poté Adebayor pro Kanea, ten zpoza vápna těsně minul přízemním pokusem.

Byl to ovšem ostřílený kanonýr, kdo po čtvrthodině hry spálil obrovskou šanci na kontaktní gól. Po faulu Roseho totiž slabým a špatně mířeným pokutovým kopem nechal oslavovat brankáře Fostera. Ve 26. minutě ještě Lloris parádním zákrokem dokázal zabránit Amalfitanovi zvýšení náskoku, nicméně čtyři minuty poté už opět lovil míč ze sítě. Bleskový protiútok by nikdy nevznikl nebýt nešťastné hlavičky Kaboula, který poslal do rychlostního souboje Chiricheşe a Sessegnona, jenž se dostal až na vápno, odkud brankáře hostů dokázal prostřelit.

Následně se chvilkové štěstí přiklonilo i k Tottenhamu, když centr Kanea srazil pod břevno vlastní brány Olsson a rozdíl byl znovu dvoubrankový. Vzápětí tak musel Foster ukázat své kvality proti jedovaté ráně Paulinha i dorážce Roseho.

Novou energií nabití hosté pokračovali ve své snaze i po změně stran, nicméně Chadli branku těsně minul, Lennonův přízemní pokus na zadní tyč vyrazil Foster, jenž si poradil i s Eriksenovou překvapivou střelou z úhlu. To vše za osm minut druhého dějství.

Zpátky do hry se tak svěřenci manažera Sherwooda dostali až v 70. minutě. Lennon se probojoval na okraj šestnáctky, odkud vyslal přesný centr na Harryho Kanea, který hlavičkoval na vzdálenější tyč, kde smolně zabránili Fosterovu zákroku dva obětaví, leč neúspěšní obránci.

Téměř pětadvacet minut se zdálo, že defenzíva midlandského celku těsný náskok přeci jen udrží, ve čtvrté minutě nastavení však Tottenham spustil na domácí ledovou sprchu. Závěrečný tlak vygradoval zhruba v polovině přidaného času, když Lennonův centr pouze prodloužil Dawson na Eriksena, jenž od zadní tyče udělal dva kroky k penaltě a přesnou pumelcí propálil vše, co mu stálo v cestě.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Everton FC 0:1

12.04.2014 16:07

Góly: 75. Wes Brown (vl.)

Everton se dokázal popasovat s rolí jasného favorita a přes jediný gól, navíc z produkce domácího Wese Browna, může být se svým výkonem spokojen. Sedmé ligové vítězství v řadě ho navíc alespoň do úterý posouvá na čtvrtou příčku před Arsenal, naopak Sunderland prodlužuje sérii proher a zabředává do sestupových vod stále hlouběji.

Hosté vstoupili do utkání s jasnou touhou po třech bodech, které jim mohl přiblížit už v 9. minutě Deulofeu, nicméně po skvělé individuální akci neuspěl v tváří tvář Mannonemu. Ten pak o pár vteřin později vyzrál i na dalekonosný pokus, který z pětadvaceti metrů vyslal Lukaku. Ještě před odehranou čtvrthodinou se ve vápně zjevil Naismith, poradil si s Brownem, aby následně střílel nad břevno.

Ve 31. minutě tak musel až na brankové čáře hasit pohromu Stones, jenž napravil bídnou přihrávku Bainese a ochránil čisté konto obehranému Howardovi. Borini se tak jen mohl chytat za hlavu. Stále aktivnější Everton mohl udeřit těsně před přestávkou, Ki svou hlavičku po rohovém kopu ovšem mezi tři tyče nevecpal.

Jak první půle skončila, druhá začala. V 59. minutě centroval Johnson a Ki ve vyložené šanci hlavičkoval mimo branku. V následný moment se podobně prezentoval Deulofeu, ten se netrefil při pokusu z šesti metrů na vzdálenější tyč. Co vše se dá spálit, ukázal v nabité části duelu Naismith, který do prázdné svatyně nepotrestal chybu Mannoneho.

Domácí brankář odčinil svůj kiks jen tři minuty poté, když Lukaku předložil tutovku Barkleymu, jenž střelou k bližší tyči ztroskotal na výborném zákroku. Mrzet ho to však mohlo pouhých deset minut, to se nájezdy Toffees konečně dočkaly úspěchu. Deulofeu se opět na pravé lajně ukázal v dobrém světle a následnou přihrávkou do vápna donutil Wese Browna k nešťastnému sražení balónu do vlastní sítě.

V 79. minutě měl bleskurychlé vyrovnání na kopačce Ki, ten sice už dokázal lépe zamířit, v cestě mu ale stál skvělý Howard. Poté, co se svým technickým pokusem na vzdálenější tyč neuspěl ani Borini, píše Everton důležité tři body v honbě za Ligou mistrů.

Více informací k zápasu

Stoke City - Newcastle United 1:0

12.04.2014 16:07

Góly: 42. Erik Pieters

Stoke udrží desátou příčku i po 34. kole. Po takticky zvládnutém zápase ho může mrzet snad jen tak nízký rozdíl ve výsledku. Newcastle potvrdil svou absolutní marnost v útoku a při minimu šancí nemohl po kuriózním zásahu Pieterse na bodový zisk ani pomyslet.

V úvodu aktivnější domácí neměli daleko k radosti už po deseti minutách hry, jen kdyby centr Arnautoviće neusměrnil Crouch svou hlavou pouze do břevna. Vzápětí kontroval Gosling po centru Anity a hlavičky Ameobiho však mířil nad břevno.

Straky se v průběhu poločasu dostávali do hry stále více, o to mohl být bolestivější Nzonziho pokus zpoza šestnáctky po sraženém centru Arnautoviće, naštěstí pro ně ovšem stihl zakročit Coloccini a posunout balón nad břevno. Tvrdý duel tak doznal změny skóre až chvíli před přestávkou, a to díky nepovedenému centru Pieterse, jenž zaskočil Krula a exkluzivním gólem poslal domácí do vedení.

I druhý poločas začal spoluprací Arnautoviće s Crouchem, ten však hlavičkoval ještě o něco výš než v počátku zápasu. Když už se vytáhlý útočník po centru Camerona mezi tři tyče trefil, chyběl mu zase důraz a Krul tak bezpečně kryl. Hosté si zase vybrali smůlu v 63. minutě, to propadl balón od Cissého k Williamsonovi, který v jasné šanci trefil Shawcrosse.

Stoke nadále věřil ve své centry, přestože však Arnautović i Cameron vyvolávali v defenzívě pocit nebezpečí, Krul zasahovat nemusel. Když ale pět minut před koncem nedokázal Ameobiho centr usměrnit do odkryté brány Anita, mohl Stoke slavit další vítězství na Britannia Stadium.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Norwich City 1:0

12.04.2014 16:07

Góly: 40. Hugo Rodallega

Obrovitý krok směrem k udržení mezi elitou udělali Cottagers, kteří před vlastními příznivci zásluhou Huga Rodaleggy nejtěsnějším možným rozdílem porazili Norwich, jenž má ze sedmnácté pozice na FFC už pouze dvoubodový náskok. Hosté mají navíc nezáviděníhodný los...

Nový manažer Kanárků Neil Adams udělal oproti poslednímu utkání s West Bromem (0:1) hned šest změn a zpátky do základní sestavy se po zranění vrátil i Michael Turner, jenž se naposledy na trávníku PL ukázal 1. ledna. Otevírací půlhodina mnoho zajímavých šancí nenabídla, což jen odráželo důležitost samotného klání. První opravdu nebezpečnou možnost měl Redmond, ale na připraveného Stockdalea recept nenašel. O odpověď se několikrát marně snažil Rodalegga.

Strážce domácí branky byl pro Cottagers opravdu důležitou postavou, což znovu potvrdil i při další příležitosti van Wolfswinkla, který tečoval centr na malém vápně, ale pohotově reagující Stockdale opět držel své barvy nad vodou! Neúspěšně se snažil domácího brankáře překonat také Fer a Johnson pro změnu mířil nepřesně. Vrchol hostující marnosti zaznamenal Snodgrass, který ze standardky trefil břevno fulhamské branky! Nedáš - dostaneš. Železné pravidlo se potvrdilo ještě do pauzy, když Holtbyho centr přizvedl Sidwell a Rodalegga už snadno poslal míč do sítě - 1:0!

Ten samý hráč, který rozhodl pro Fulham i minulé utkání na půdě Aston Villy (2:1), mohl krátce po příchodu z kabin přidat pojistku, ovšem po Richardsonově nabídce hlavou zamířil jen do brankové konstrukce! Domácí vytrvale drželi hubený náskok, který vydržel i po šanci Snodgrasse, jenž trestuhodně minul opuštěnou branku! Hosté se však rozhodně nevzdali.

Hugo Rodalegga se však ukázal i na opačné straně hřiště, když hlavou vytěsnil z brankové čáry pokus Turnera, čímž Chalupáře dost možná zachránil od pohromy! Norwich už ve zbývajícím čase na vyrovnání nedosáhl, naopak marně se snažil o navýšení skóre Dejagah.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa 1:0

12.04.2014 16:07

Góly: 76. Jason Puncheon

Londýnský tým dokázal zapsat třetí po sobě jdoucí plný bodový zisk a vítězstvím nad Aston Villou se Eagles posunuli už na průběžnou dvanáctou příčku! Hosté za nováčkem zaostávají o tři body.

Birminghamský tým měl zpočátku navrch, ovšem do nebezpečných možností se nedostával. Když už pak Clark hlavou posílal mičudu na místo určení, doslova za minutu dvanáct skvělým obraným zákrokem zasáhl Jerome! Další minuty se hrálo především ve středu pole.

Po zákroku Holta se Bolasie dožadoval u rozhodčích odpískání pokutového kopu, ale zákrok hostujícího útočníka byl správně označen jako čistý. Ještě do přestávky měl dobrou možnost aktivní Bolasie, jenž si naskočil na centr, ovšem hlavou vymezený prostor minul.

Posledně jmenovaný byl také ústřední postavou druhých čtyřiceti pěti minut, když jeho ránu Guzan vyrazil pouze k Jeromemu, ovšem bývalý anglický reprezentant do jednadvaceti let z bezprostřední blízkosti nasměroval svoji ránu pouze do břevna! Bolasie byl pro Villans k nezastavení. Strážce hostující branky ale přežil bez úhony i další jeho šanci, načež dokázal zlikvidovat i volný přímý kop Puncheona. Další šanci vymyslel reprezentant DR Kongo pro Bakera, ani jemu se však nepodařilo otevřít skóre, proti byl výtečně chytající Guzan! Domácí "přitápěli" pod kotel.

Zasloužená odměna přišla zhruba čtvrthodiny před konečným hvizdem, když Bolasieho centr našel ve vápně Puncheon a za pomoci tyče otevřel skóre - 1:0! Ten samý hráč, momentálně nejlepší střelec Palace (šest branek), ovšem trestuhodně neuspěl! Reagovat mohl Holt a po něm i čerstvý Weimann, ovšem ani jednomu z nich štěstí nepřálo a utkání tak skončilo výhrou Eagles.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC34245593:4277
2.Chelsea FC34236566:2475
3.Manchester City32224686:3270
4.Arsenal FC34207759:4167
5.Everton FC33199553:3166
6.Tottenham Hotspur341861048:4860
7.Manchester United331761056:3857
8.Southampton FC341391250:4548
9.Newcastle United341441638:5246
10.Stoke City3411101338:4843
11.West Ham United341071738:4737
12.Crystal Palace331141824:3937
13.Hull City331061734:4036
14.Aston Villa33971735:4934
15.Swansea City34891745:5033
16.West Bromwich Albion336151240:5133
17.Norwich City34881826:5332
18.Fulham FC34932234:7430
19.Cardiff City34781930:6429
20.Sunderland AFC32671929:5425
Zbývající zápasy
06.05. 20:45Manchester United - Hull City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1408)

Přidat komentář
Masi

3. výhra Trotters v řadě!

Reagovat
Hector17

Reagovat
smazaný uživatel

Proletěla moucha okolo ucha koloucha

Vydra

Reagovat
nani92

Po dnešku poznáme prvých dvoch zostupujúcich..Sunderland a Norwich

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

John Stones je neuveritelnej hrac, dneska jasnej MOTM a dalsi z rady famoznich vykonu. Chudak Jagielka asi bude muset sedet, az se uzdravi. A jestli tohle bude predvadet az do uplneho konce sezony, treba i ta Brazilie by mu mohla vyjit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Stones určitě pojede na MS

Reagovat
Zaschrona

Dle predvadenych vykonu by jet jednoznacne mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ale jako fakt... Jestli tam pojede Smalling, tak to at jde Roy nekam.

Reagovat
SunFells

To jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ak fandíš Evertonu, tak musíš mať nick začínajúci na Z a končiaci na A.

Reagovat
Zaschrona

A kdyz fandis Newcastelu, tak ti musi koncit na S a kdyz Wiganu, tak musi koncit Y?

Reagovat
Chazy

S tím Wiganem je to rozhodně pravda.

Chazy, hefy, squeezy.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

a ak fandíš Stoke, tak musíš mať nick soukup.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Jako je to ale nefer, takhle mi tu strasit potencialni cleny mistni nepocetne komunity Evertonians, kdy jindy nez ted ti gloryhunteri k nam maji dorazit?

Reagovat
smazaný uživatel

a to vážne chceš?

Reagovat
Zaschrona

Ale jo, i kdyz ten cejch gloryhunteru jim zustane navzdy.

Reagovat
cristiano.K.

a ak fandíš Sunderlnadu, tak musíš mít nick kancik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
suldik

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi tahle teorie nelibi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhadzoval si tu minule Smallinga a neviem koho, kto nema ist na ms a dat tam Stonesa

Reagovat
Bayern +

Ako keby je Smalling nejaké terno. (Tým samozrejme nezastávam názor, že by mal ísť fakt zatiaľ "nejaký" Stones)

Reagovat
Zaschrona

nejaky... Stones je ustredni postavou cely ty nasi soucasny vyherni serie, zapas za zapasem podava vyborny vykony... ani bych se nedivil tomu, kdyby si Jagielka uz letos nekopnul

Reagovat
Bayern +

Však ok, ale kebyže som tréner Anglicka a mám si vybrať medzi Smallingom a Stonesom, tak idem osobne prehovoriť Terryho. Bude hrať s Garym a CB máš poriešené najideálnejšie.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale pokud uvazuju, ze Terry nejede, tech moznosti tam vazne moc neni. A z tech moznosti proste Stones je nejlepsi, navic umi kopat penalty, coz by myslim melo byt zasadni kriterium koho brat a koho ne.

https://www.youtube.com/watch?v=nz3H72j8qyE

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt nemáš ani trošku střízlivej úsudek, když se jedná o hráče EFC Stones by stejně nedostal přednost před Caulkerem, a ti tři stopeři před nima jsou jasní.

Reagovat
Zaschrona

Tak mne je jasny, ze na 99% nepojede, to uz jsem tu psal. Ale vykonama si to proste zaslouzi, o to mi jde.

Reagovat
vladis271

Mnohí budú prskať už len za to, že zoberie Flanagana, nemôže si dovoliť zobrať aj Stonesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones má na repre ještě rok nebo dva čas. Na MS nemůže jet hráč, co má sotva odkopanej jeden rok v první lize. Když se vyhne nějakému většímu zranění a bude na sobě dál makat, tak další euro ho nemine

Reagovat
Zaschrona

Proc by nemohl? Takovy Walcott kdysi taky na MS jel a to nemel odkopanou v PL ani minutu. Dle meho nazoru by meli jet ti hraci, kteri predvadi nejlepsi vykony a ne hraci, kteri uz si stihli udelat jmeno. Ja bych tam vzal Cahilla, Jagielku, Daviese a Stonese. Bohuzel misto tech poslednich dvou skoro jiste pojedou Jones se Smallingem, pripadne Dawson, hodne mozna Caulker...

Reagovat
tomasinho

Smalling snad ne.

Reagovat
vodka

Dawson nepojede určitě, Stones jet ani nemůže, neni to tak dávno, co to tam docela mrvil.

Reagovat
Carrick

Samozřejmě, že Jones pojede.

Reagovat
smazaný uživatel

anglie už potřebuje nějakej úspěch na mezinárodní scéně a já si nedovedu představit, že by zvládnul v těžkých zápasech, proti zkušeným hráčům něco ubránit. Nehledě na to, že u mladých hráčů je riziko, že po nepovedeným velkým turnaji, začnou stagnovat. Jen ať nám ho nechaj hezky doma vyhrát a pak tam může čutat třeba vedle Jagielky.

Reagovat
Hector17

United mají šanci aspoň na evropskou ligu.

Reagovat
fenixLFC

to WBA je fakt na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem sestupu se to dnes pořádně zamotalo. Mám radost, že Eagles jsou už definitivně zachráněni, ale výhry Cardiffu a Fulhamu mě moc nepotěšily, doufal sem, že oba spadnou Teď to vypadá, že minimálně jeden z nich se určitě zachrání na úkor Norwiche. Aspoň, že zůstali namočeni i WBA, ty bych taky nepostrádal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak namočená je celá druhá půlky tabulky...

Reagovat
Zaschrona

Od Hullu vejs mohou byt vsici v klidu, Villa na 99% taky, z tech nasledujicich 3 zapasu neco uhrajou a pro zapasy s City a Spurs uz budou v klidu. Realny boj to pak je az od Swans dolu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Oni to ještě Spurs srovnali

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich vyzera byt jasny, dalsi pojdu podla mna Swans

Reagovat
soukup

to je prostě neuvěřitelný, kolik výher WBA ještě prosrali na remízu. Mezi jejich fandama musí být výrazně zvýšení procento infarktů

Reagovat
JacoBee

Reagovat
soukup

nezávidím, já bych se z toho fakt zbláznil

Reagovat
JacoBee

Když to bylo 2:0 byl jsem rád ale čekal jsem comeback...pak ale uprchl Sess a už jsem si myslel že to bude ok...No pak vlastní a Spurs šli nahoru jako kráva...o tom gólu v 94 nemá smysl psát...Naštěstí mě to sere míň jak s Cardiffem.

Reagovat
JacoBee

Hlavně proto protože s Cardiffem jsem byl happy jak želva když jsme dali v 94...no a oni v 95 srovnají...

Chce to klid do konce zápasů a mohlo být o dosti více bodů...teď se budu strachovat o udržení...čeká nás letos kvalitní west ham ,stálice jako Arsenal a City....

Reagovat
smazaný uživatel

čtyřikrát letos dali 2 branky za 11 minut, jednou z toho vyhráli (4:3 nad aston villou), takže bych se nedivil

Reagovat
vodka

Mela je mi docela líto, snaží se hrát docela zajímavý fotbal.

Reagovat
Dufan

Everton a hlídat 4. fleka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro Wengera by to byla zasloužená facka, ale zas někdo chce vidět Everton v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

ja!

Reagovat
Zaschrona

Kdo by proboha nechtel, krome fandu Arsenalu? To tam kazdej rok musi byt furt ty stejne tymy porad dokola?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jinej tým by byl určitě osvěžení, ale stačí Liverpool ten na to má hráče. Everton by dostal strašlivou rychtu v LM. Bez Lukakua nemaj ani jednoho schopnýho útočníka.

Reagovat
Zaschrona

No, obrovsky, tam nebyli fakt strasne dlouho. My budem mit na konci srpna kadr v uplne jinym stavu, tak jako tak, bez obav...

Reagovat
Dufan

Tak kádr by se samozřejmě musel doplnit, ale že by tam předvedli nějakou ostudu si nemyslím. Myslím, že takový 3. místo ve skupině a jít na jaro do EL by mohlo při dobrým losu v klidu vyjít.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

cokoliv mimo postup ze skupiny by bylo zklamani proboha...

Reagovat
Zaschrona

Hele, nikdy jsme tam nehrali. Kdyby se to povedlo, chtel bych si to hlavne uzit a preziti z 4. kose v Evrope az do jara, by pro me uspechem bylo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

‪#‎MOTD‬ running order: 1.Fulham/Norwich, 2.West Brom/Spurs, 3.Sunderland/Everton, 4.Southampton/Cardiff, 5.Palace/Villa, 6.Stoke/Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to mohli udělat v italským stylu - uvidíme 5x výsledek 1:0 a Baggies to určitě prodali.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spasitel

Fleetwood a WBA

Reagovat
Liquid

Londýn tu PL zachrání, a metropoli ještě posílí QPR, Everton dnes příšernej, Sunderland se mi naopak líbil, ale nejsou schopný dát góla, teda až na Wese Browna

Reagovat
smazaný uživatel

vydra je momentalně nas nejlepsi utocnik

Reagovat
JacoBee

O mílový krok.

Reagovat
smazaný uživatel

možná aj jediný

Reagovat
Liquid

a pak dlouho nic a Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

díky Tottenham. zbožnujem takéto zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

bojím sa že sa Cardiff zachráni, maju relatívne ľahký los oproti Fulhamu a Norwichu. Newcastle a Sunderlandu sú dobrí súperi v súčasnom rozpoložení

Reagovat
smazaný uživatel

Magath je král, po Mouovi druhý nej kouč v PL momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda bylo by docela fajn, kdyby Everton LM uhrál, získal z toho co nejvíc peněz a dostával se do LM s LFC pravidelně a PL by se otočila a o titul by hrála Merseyside. Ale to asi nebude reálný.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Karl ‏@Karlton81

Luke Shaw is one of our top targets this summer

Pozerám, že máme rovnako nerealne ciele ako United

Reagovat
tomasinho

Tak už nám chybí jen Fabregas.

Reagovat
I am Mancunian

s tym rozzdielom, ze nase su realne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani není překvapivý.. je jasný, že budeme mít skupinu nějakejch targetů na LB, který se pokusíme získat. Shaw určitě není jedinej.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

akurát som si pozrel transfermarkt a úplne náhodou som uvidel špekuláciu: Antonio Barragán to Liverpool? Tvl, veď ten hráč už u nás hral a bol tragický + nehráva teraz ani vo Vale

Reagovat
Arbiter

trochu se bojím toho, co se bude dít s anglickým koeficientem, jestli se do LM dostanou oba dva liverpoolské celky. Everton v LM žádné zkušenosti, Liverpool už zapomněl, jaké to vůbec je... Aby nakonec ve vyřazovací fázi byly jen dva anglické kluby...

Reagovat
Zaschrona

1. to, ze uhrajem 4. misto jeste neznamena, ze se do ty hlavni casti dostanem, v nasem pripade spis pocitam s EL, to by bylo takove typicke

2. pokud Arsenal, United a Spurs budou hrat EL, meli by tam nabrat spoustu bodu, urcite vic jak letos Wigan nebo Swans

3. Taliani jen tezko v dohledne dobe Anglii dozenou, tak jako tak

Reagovat
Arbiter

nejde moc o to, kde jsou Taloši, ale spíš o to, jak moc může klesnout PL. Co se týče EL, pro všechny tři týmy to nebude soutěž, ve které budou bojovat až do konce, spíš se na to vyserou...

Reagovat
Zaschrona

Vsak je uplne jedno, jestli bude 1., 2. nebo 3... A co se EL tyka, tak prave by tam mohla byt slusna zmena v pristupech vsech tymu - kdyz vitez pujde do LM.

Reagovat
kvasha16

sa menili pravidla? mi to uniklo uplne

Reagovat
Arbiter

pro příští rok...

Reagovat
Mönchengladbach

I kvůli vývoji koeficientu do budoucna by United neměli mít roční výpadek, chce to alespoň tu Evropskou ligu.

Třeba chytnou skupinu s Plzní, i když ta bude 50:50 taky v prvním koši.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu jaký fotbal oba kluby hrajou, bych se toho nebál.

Reagovat
Arbiter

zkušenosti v LM dělají svoje, nehledě na hru, navíc je velká pravděpodobnost, že budete v těžké skupině a na to můžete dojet stejně, jako na to dojížděl dva roky ManC...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard ty zkušenosti rád předá a nic se nevyrovná "Evropské noci na Anfieldu"

Reagovat
Mönchengladbach

Leda liverpoolská noc v Istanbulu.

Reagovat
Arbiter

co tím máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

LFC vždycky Lm zvládal až na ten poslední rok. Vždycky to pro ně bylo speciální a hráče se zkušenostma z LM tam máme a nejde jen o Stevieho. Navíc si nemyslím, že pro LM by byly potřeba nějaký extra zkušenosti. Jde spíš o ten zvyk, že bude víc zápasů, větší únava a to by mohl být problém tak první 2 zápasy.

Reagovat
Arbiter

jde o zkušenosti zejména trenéra, jakým způsobem připraví tým na týmy s jinými návyky. Dělá to hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers si to už vyzkoušel v evropský lize. Průpravu má.

Reagovat
tomasinho

Tak zrovna Rodgers, který aplikoval letos snad 5 různých rozestavení nemá s taktikou ušitou proti soupeři moc problémů.

Reagovat
Arbiter

uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to nebudem přehánět, ne? Teda u EFC bych s tim možná ještě souhlasil, to jo, ale i my? Oba manažeři jsou moderní, hodně kvalitní a nemám strach o jejich případný připravení týmů na LM. Navíc děláš jako kdyby třeba vy, City nebo United postoupili ze skupiny pokaždý v posledních letech...

Reagovat
Arbiter

City jsem zmiňoval jako případ, kdy jím premiérové učinkování dvakrát nevyšlo. Co se týče nás, ManU či Arsenalu, tak ty postupy byly takřka pravidlem, v našem případě pak vyřazení vedlo k tomu, že jsme celou soutěž vyhráli. Takže ano, my jsme zrovna klub, o kterém se dá mluvit jako o tom, který tahal anglickému fotbalu trn z prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno ste tahali z prdele prosim ta

Reagovat
blade115

Ne? Však anglické týmy jsou v posledních letech v Evropě úplně trapný krom Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, cfc je nejtrapnější ever, aby se člověk bál, že má něco společnýho s anglickym fotbalem

Reagovat
Chazy

Reagovat
blade115

Ale picu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ta závist je tak hnusná věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

hezky bačííí

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

malé detátko, nadrbkaný sa sere na EF. Určite sa vypisuješ kamarátkam na FB svoje pocity, že? cLindstreamova.

Reagovat
smazaný uživatel

SI piš. Ale teda lituju ty chudinky, kterým vypisuješ teorie ve stejnym stylu, jako sem na EF.

Reagovat
vladis271

nj, úplne si ma trafil.

Reagovat
Chazy

Šiška není malá a buďte na sebe hodní, dyť sme jeden tým tyvoe

Reagovat
cristiano.K.

s vámi je to těžký, ty si neviděl stodolu a Šiška nezná mlaskání štětce hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

přiznání sKrčka omg

Reagovat
cristiano.K.

hmmm

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

A jediný trenér, který svůj tým dovedl do vyřazovacích bojů v LM 14x za sebou je vyhlášený tím, že má ostatní týmy a jejich návyky silně u prdele

Reagovat
Arbiter

vidíš to, ono totiž to, co jsem napsal, platí beze zbytku u všech týmu, že jo...

Reagovat
SunFells

Ne

Reagovat
blade115

Vzhledem k tomu, že evropské poháry jsou něco trochu jiného než domácí liga, bych se toho bál.

Reagovat
R22

Reagovat
blade115

Na druhou stranu - City budou zas o rok zkušenější a Chelsea je už taková evropská stálice. Pokud půjde do LM Everton, tak bude mít co dělat, aby se dostal do skupiny, tam nejde počítat s nějakým větším úspěchem, no. A Liverpool je otázkou, v lize se jim daří, ale bůhví, jak se vypořádají s nabitějším programem a evropským fotbalem. Mi pořád přijde, že jsou jen v dlouhodobé fazóně, která jednoho dne prostě musí skončit. Ale zatím mě v tom nijak neutvrzují, tak uvidíme, co bude dál. Vzhledem k minulým rokům bych to ale až tak černě neviděl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Looks like Alan Hansen could be involved with the club in the summer, not know in what capacity at the moment.

Reagovat
PhilipS

Je někde diskuze na Arsenal nebo to už nikoho ani nezajímá?

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas jenom důmyslně schovává články

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham jde za záchranou, super hoši

Reagovat
ďuriLFC

Scousers,akurát hraje Granada s FCB(aj na Sport2) a Ilori hraje tak možte čeknut v akcii.

Reagovat
smazaný uživatel

Llori vraj hraje výborne zatiaľ.

Reagovat
ďuriLFC

hraje,ale s i a nie L .Či?

Reagovat
smazaný uživatel

jj s i...som sa pomylil...Mal by si zmeniť priezvisko

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago ILORI

Reagovat
R22

Tiago Ilori has been brilliant in the 1st half against Messi & Co. Intercepting, blocking, tackling, tracking runners etc. 1-0 to Granada.

Reagovat
SunFells

Nebyl Messi překvapený, že se ho někdo pokoušel bránit?

Reagovat
SunFells

Koukám, že do vedení je dostal Yacine Brahimi, Getzův kůň Ale moc se teda nevyvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

zahral vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

teraz real proti Almerii sná´d bude hrať Suso, aj keď pochybujem, že sa dostane do hry dneska. Real ich zničí

Reagovat
smazaný uživatel

suso na lavicke..kašlem aj na almeriu

Reagovat
smazaný uživatel

Suso slušně spadl teda, hmmm

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Jack Colback a Phillip Bardsley po sezóně změní působiště. Oba zkušení fotbalista momentálně hrají za Sunderland, zde ale mají smlouvu jen do konce sezóny a nabídku na prodloužení shodně odmítli.

Bardooo poď!

Reagovat
Zaschrona

a my si vemem Colbacka a je to vyreseno

Reagovat
smazaný uživatel

Btw nebude to rekord, pokud se Fulham zachrání a budou mít nějakých +- 78 obdržených gólů?

Reagovat
Zaschrona

Wigan se jednou zachranil s 79 obdrzenejma golama, nevim jestli to nekdy v minulosti nekdo prekonal.

Reagovat
kvasha16
Reagovat
SunFells

Šašek počmáraný.

Reagovat
smazaný uživatel

až ten kokotko dospěje, tak mu třeba dojde, jak moc se shazuje..

Reagovat
Arbiter

špína...

Reagovat
Robochelsea

Keď ho niekto tak skosí že mu zlomí nohu a pol roka si nezahrá tak už potom asi simulovať nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdka? Co zas tak hroznýho udělal? Ani nevíte, co se mu stalo, ale nadávat mu bude každej..

Reagovat
Hokaido

Ten nick k tomu tematu :DDD

Reagovat
smazaný uživatel

právě by se k vám hodila, poslyš kvašo

Reagovat
cristiano.K.

myšlenka, nápad i provedení

Reagovat
kvasha16

hej jasne.. relativne casto (na moj vkus) simuluje len Oscar, inak nemame nikoho kto by sa pravidelne hadzal o zem

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew ven

Reagovat
Staenly10

To je fakt hrozný, co teď předvádíte. Herně zas tak úplně hodnotit nemůžu, ale výsledky mluvej za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Totální kolaps. Hlavně z mýho pohledu jsou splněny všechny podmínky pro výměnu kouče, ale zatímco jinde letí zbytečně brzo nebo i trochu neprávem, u nás si může dovoli cokoli a projde mu to. V létě bude velká obměna kádru, tak jsem docela zvědav.

Reagovat
aragorn

nemá smlouva ještě na 5 let?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
aragorn

kolik by stál jeho vyhazov?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, v případě vyhazovu by dostal jen roční kompenzaci.

Reagovat
Staenly10

Teď mi strašně připomínáte ten Newcastle, kterej sestoupil před těma 5 lety, nebo kdy to bylo. Po tom 5. místu, sem si řikal, že konečně dete dobrou cestou, a ejhle, ono nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Na sestup to snad nebude, ale musí se v létě něco stát

Reagovat
Staenly10

Tak on vám ten sestup spíš pomohl, než uškodil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale teď by nás zdevastoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát jo, teď by to byla katastrofa. Na sledování to každopádně byla nejlepší sezona od konce Bobbyho Robsona

Reagovat
Staenly10

Ptám se vás obou dvou , proč by zdevastovalo? Kvůli odchodu majitele či tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože teď máme v kádru asi tak 3 hráče, kteří mají nějakej vztah ke klubu, ostatní by zdrhali ještě ten večer, co by se sestoupilo.

Reagovat
kiwwi

doteraz nechapem tu politiku ktorou ste sa vydali...strasne nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta filozofie je správná, hodně muziky za malinko peněz, ale musí se to kombinovat s domácími hráči, s odchovanci atd., ne to hnát takhle do extrému

Reagovat
kiwwi

no vsak prave...tak ako ste to urobili vy je to pre mna nepochopitelne

vyhody su tak v pomere 1:3 k nevyhodam

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když vlastníš klub a obchodní úspěchy jsou pro tebe mnohem důležitější než sportovní... Ale pořád se s tím dá něco dělat, vyházet odpad, získat kvalitního manažera, kterej dokáže pracovat s tím typem hráčů, který teď máme, hrát atraktivní fotbal a ne furt na nějaký nákopy...

Reagovat
Staenly10

... Hlavně, ať se nějak rozpustí ten francouzskej koutek.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě ani ne, Gouffran, Yanga, Sissoko, Debuchy, Haidara ať klidně zůstanou. Zbavil bych se Obertana, Marveauxe, Cisseho, Remy půjde určitě, z nefrantíků musí pryč i De Jong... Ať jde klidně pryč i Hatem a Colo, ale prostě už musíme kupovat i nějaký domácí hráče. Každej rok jich je k dispozici několik za slušnou cenu, jenže my celej přestupák prochrápeme a pak to řešíme na poslední chvilku nebo s půlročním zpožděním.

Reagovat
smazaný uživatel

Však může letět po sezoně, až bude Di Matteo konečně k dispozici. Ne, že bych tomu nějak hodně věřil, ale doufám...

Jinak jsem koukal, že bychom mohli získat i nějaký hráče, kterejm skončí smlouva jinde. Tobě by se určitě líbil Albrighton, já myslím, že špatnej by nemusel být ani Boyata, oba jsou navíc home-grown. A sestup Norwiche by mohl taky znamenat odchod spousty pro nás zajímavých hráčů - Pilkington, Howson, Fer, Redmond, Hooper, R. Bennett...

Reagovat
smazaný uživatel

Mít zálohu Fer, Tiote, Sissoko, tak bych proti nam fakt hrat nechtel

Reagovat
vodka

šel bych po Howsonovi a Ferovi, Hooper ani van Wolfsvinkel mě nepřesvědčili vůbec... Redmond je takový klasický oldschool winger...

Reagovat
smazaný uživatel

Rickyho určitě nechci, Hooper by mi nevadil. Znám ho z předchozích dvou angažmá a myslím, že se v PL ještě prosadí Ale jinak bych chtěl hlavně ty dva, cos vyjmenoval + Pilkse.

Reagovat
vodka

já sem právě na Hoopera byl zvědavý hodně, ale nemyslím si, že je to hráč pro klub jako NU (první půlka, boj o EL), maximálně na lávku.

Reagovat
aragorn

Sleduješ hodně champ, nevíš prosím tě jak se daří WIsdomovi a Jackovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos o hodně míň než dřív, ale Wisdoma si McClaren dost chválil, já sem se díval na tu jejich výhru v Derby a tam se mi zdál jistej solidní. Robinson netuším, o Blackpool sem se letos moc nezajímal

Reagovat
smazaný uživatel

a hral Wisdom dobre aj v defenzíve?

Reagovat
smazaný uživatel

*ofenzíve

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. On právě hraje dobře hlavně v defenzivě, ne? Rezervy měl vždycky spíš v útočení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pomýlil som sa, chcel som sa opýtať na útočenie...

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha:)

Reagovat
smazaný uživatel

V útočení má rezervy pořád no, není to typickej brousič, tady v tom směru ti asi neřeknu nic novýho. Ale snažil se útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dobre teda :)

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat
Zaschrona

Ja bych bral urcite Colbacka (i kdyz to asi proste ze zjevnych duvodu neni mozne provest...), Lescotta a jednoho z dvjoky Pilkington/Brunt. Vsichni dostupni zadarmo, vsichni by se mi k vam celkem hodili a pokud nic jineho, aspon by mohli prinest trochu toho domaciho vetru do satny.

Reagovat
smazaný uživatel

O Colbacka se prý už opravdu zajímáme, ale těžko říct, do jaké míry je to vůbec reálný. Brunta mám rád, ale do NUFC se mi momentálně nehodí. Lescotta nechci a jeho příchod myslím ani nehrozí, od toho failu se Scumbellem už se starejm hráčům vyhýbáme.

Reagovat
SunFells

A bylo mu pětatřicet, Lescott je ještě mladík

Reagovat
smazaný uživatel

Ale klub si z toho udělal zásadu, že starý hráče za zenitem nekupují

Reagovat
SunFells

Tož klub, to je spíš na managerovi. A ten současný tam snad už dlouho strašit nebude, jinak na ty britské hráče snad ani nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, tak to máš hodně zkreslenou představu, takhle to funguje možná u vás

Reagovat
SunFells

Řekl bych, že to tak funguje u většiny klubů v lize ...A asi tím spíš u těch, kde manager působí delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, určitě funguje, ale u Pardew takovou volnost rozhodně nemá

Reagovat
SunFells

Ale tak z velké části se podílí, ne? Přijde mi nepředstavitelné, aby hlavní nápady na případné posily nešly od něj, to by byl trochu bordel ve vedení.

Reagovat
vodka

on kdysi říkal, že skauting dělá Carr a jeho tým, ti mu pak následně doporučují hráče, na které se on podívá.

Reagovat
SunFells

Vztah mezi scouty a managerem je celkem jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Kupovali jsme hlavně hráče mimo UK, takže nevím, jak velkou roli v tom hrál Pardew, protože sám si je určitě nevytipoval. Spíš dostal od Llambiase nějakej seznam, kteří hráči jsou dostupní za rozumnou cenu, protože cena byla při výběru hráčů evidentně klíčová, Carr je jezdil sledovat a Pardew, Llambias a Ashley pak dospěli k nějakýmu rozhodnutí. Netuším, jak to funguje teď, když Llambias rezignoval po příchodu Kinneara, kterej už je taky naštěstí vyhozenej.

Reagovat
SunFells

Hm hm, představuju si to trochu naopak Že GM by měl být naopak tím, kdo vyhodnotí managerovi návrhy na konec a podle toho pak jedná.

Reagovat
Zaschrona

S tim Colbackem tezko rict, ono jestli se potvrdi, ze po nem v lete pujdem my, asi proti nam moc sanci mit nebudete, pokud ne, byl by pro vas myslim idealni. A s tim Lescottem nevim, rekl bych, ze k Yangovi by to byla celkem fajn volba na druheho stopera. Vubec, kde bys ty videl jeho budoucnost? Myslis, ze se dostane nekam vys jak k WHU?

A ono tak jako tak zasadni v prestupech asi bude pro vas najit nejakou poradnou nahradu za Cabayeho, spekuluje se aspon nejak vic o nekom?

Reagovat
vodka

pokud bude chtít Colback hrát, tak si spíš vybere NU. přes Bainese se moc nedostane a v záloze už vůbec.

Reagovat
Zaschrona

Na LB bychom ho myslim vubec nechteli, tam je Baines (ledaze by mel hrat na tom DM od pristi sezony, jak Martinez vyhledove planuje), Oviedo a Garbutt - jinde nez na CM bychom ho nepotrebovali. Tam ale potrebujem jednoho, spis dva extra hrace oproti letosku, Barry s McCarthym to cele odehrali prakticky sami a je velke stesti, ze se nezranili. S Gibbem se neda moc pocitat, bohuzel je vic zraneny nez zdravy, s Ossiem na tech dvou pozicich pocitat nemuzem, je tam hrozne pruchodnej, Barkleyho tam je skoda, Lundstram a Ledson jsou moc mladi. Takze myslim, ze nekdo jako Colback by si mohl zahrat dost, zvlast kdyz budem mit o mnoho vic zapasu diky Evrope, tu roli nahradnika za McCarthyho by mohl plnit dost solidne.

Pak uz jen nalakat zpatky Rodwella, at mame zdvojeny post i za Barryho a je to naprosto idealni - bud on nebo Gibbo by snad byl v jednu chvili pripraveny hrat. Jestli chcem hrat pristi rok o LM s tim, ze budem hrat v Evrope, musime mit vsechny posty kvalitne zdvojene.

Reagovat
Dufan

Jo ten Rodwell

Reagovat
smazaný uživatel

Spekuluje no, Siem De Jong, Cabella a spousta dalších hráčů, který sem nikdy neviděl hrát, takže si ani nepamatuju jejich jména.

Lescott nevím, s kým je spojovanej, ale WHU mi z toho taky logicky vychází, ti se v takovejch hráčích vyžívají.

Reagovat
Zaschrona

Siem by byl super, toho bych vam pral.

Lescott byl spojovanej s Besiktasi, ManU, Spurs, nama a prave WHU. Uprimne receno, fakt nevim, kde by byl pro ten tym realnou posilou, co je v soucasnosti jeho strop. Ja bych ho zpatky bral, ale za ty prachy, co bude chtit jako plat, nevim nevim.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

150. pro oba týmy Liverpoolu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs uz byli?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď budou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Teď budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď budou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Každou chvíli.

Reagovat
cristiano.K.

hochu už byli

Reagovat
SunFells

Jděte do prdele

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď pudou.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

o 6 dni budu

Reagovat
vodka

WBA brání ale fakt hrozně, takové díry mezi jednotlivýma hráčama a když tam nejsou díry, tak si zavazí...

Reagovat
SunFells

S tím vyboxováním byl Gazzaniga hodně vtipný.

Reagovat
SunFells

Heh, tak jsem si během zápasu říkal, že Chambers není schopný dát dobrou přihrávku a on nakonec asistoval.

Reagovat
vodka

Gol Stoke jinak podle mě by se souboj Cisseho s Cameronem piskat nemel, Cameron tam byl proste driv a hodil mu tam telo, nevim, co je na tom za faul...

Reagovat
vodka

a Crouch mel dat aspon jeden gol z tech 2 tutovek...

Reagovat
smazaný uživatel

Pieters dal gól po 6 letech Ještěže tak foukal vítr.

Reagovat
Zaschrona

At an Everton player of the month sponsors’ event, Martinez said: “Ross is the best young England talent I have ever seen, for sure.”

When then asked, “Better than Rooney?”, Martinez responded: “For me, yes.”

Reagovat
soukup

tyhle věcí říká jen kvůli tobě

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

... Nastesti myslim nejen kvuli me, on povznasi tim jaky je a jak nesmirne kvalitni to je nejen manazer, nejen slovo optimismus na uplne jinou uroven. Za cely muj zivot jsem jeste nevidel manazera, ktery by tak moc klub typu jako EFC spojil v jeden celek, umoznil fanouskum snit o necem, co se jeste rok zpatky zdalo byt jako totalni utopie a celkove cely tenhle klub povznesl svym pozitivismem do urovne, kdyz zvenci vypada jak drogove kralovstvi. I kdyby to mela byt vysledkove jen tahle sezona a cele tohle je jedna velka haluz, tohle je neco neuveritelnyho, temer nesrovnatelnyho s nicim. Jen vic treba i takovych neuveritelne prehnane optimistickych vyroku, to si nejde neuzivat a pral bych to kazdymu fandovi jakehokoliv tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

to není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, nehádat se! Penalta pro Liverpool !!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim
Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim
Reagovat
niflheim

Stejně je to neuvěřitelný, co umí Pulis s průměrákama

Reagovat
smazaný uživatel

A měl on někdy možnost pracovat s nadprůměrnýma?

Reagovat
Zaschrona

Snad nahradi Moyese, styl hry uz mu pomalu pripravuje, to bude valec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tých svojich priemerákov si tam nájde kopu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
soukup

v PL ne, ale v nižších ligách asi třikrát postoupil, takže tam s nadprůměrem nejspíš hrát musel

Reagovat
kiwwi

http://www.goal.com/en/news/9/england/2014/04/13/4749802/moyes-has-not-given-me-a-chance-says-manchester-united?ICID=CP_97

povedzte, ze to anglicke media prekrutili, je to zly preklad alebo kompletne vymyslene

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

to si robi srandu ne...ale to mi na neho vobec nesedi

Reagovat
vodka

škrtel, ty vole, z něho je letos normálně střelec...

Reagovat
C-M@ster

Má víc gólů jak Torres v PL. I víc gólů v poměru k počtu zápasů.

Reagovat
Hafna

Zlín ve finále extraligy, Liverpool vyhraje klíčový zápas sezony a drží se na čele... k ideálnímu víkendu chybí už jen prohra Chelsea a vítězství St.Louis ve své divizi v NHL :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pánbůh není doma... :D

Reagovat
fff

Uf, dneska 40 minut krasny vykon, zvysok zapasu strach a hroza, my sme boli zli ale najma City boli vyborni a to im este chybal Toure. Silva je genius.

Dneska sme mali dost stastia a ono aj City sa mozu citit ukrivdeni podla mna, Suarez mal byt vonku podla mna, Hendo hlupa, strasne hlupa karta ale jednoznacna. Uvidime, ako to bude bez neho.

Summa summarum neskutocne dolezita vyhra, hoci mozno nie uplne zasluzena. A proti Chelsea, to bude velmi velmi tazke, bez Henda duplom.

Reagovat
cristiano.K.

Allen ho zastoupí, nemám strach, navíc už Hendo nemá tu jiskru,co na začátku sezony

Reagovat
13

Hendo se mi dnes opět líbil.

Reagovat
tomasinho

presoval jak ďábel.

Reagovat
cristiano.K.

jednou to tak zkazil, jinak pohoda, nemám strach,že by to nezvládl

Reagovat
LyEX

Veľmi pekne zhrnutie, dnes mohol vyhrať ktokoľvek a nemohlo by sa na sťažovať, čo zamrzí asi najviac, tak ten veľmi "podarený" odkop Kompanyho práve v čase keď city boli na koni a on to všetko zhasol.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne. LFC to ma ve svych rukou. Norwich a Newcastle by meli dat s prehledem, Palace bude neprijemny a s Chelsea se to zrejme rozhodne. Gerrard si ten titul zaslouzi jako nikdo jinej... jestli ma jeste nekdy vycitky, ze neprestoupil do CFC v 2005, tak letos je muze definitivne odlozit.

Reagovat
kiwwi

co je uz len toto kurva za sezonu

Reagovat
fff

Ale hrame krajsi futbal .

Reagovat
13

Neblázni, zas tak nehorázně nám ty rozhodčí nenadržujou.

Reagovat
kiwwi

I don't like your post! Penalty to Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

this is our year

Reagovat
13

Bez Henda to bude těžké, Je jasný, že základ bude stejnej, ale Allen místo Henda. No, jsem zvědav koho by tam mohl případně poslat z lavičky

Reagovat
ondris

Lucasinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Infarkty. City nás válcoval ve 2 poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Stevie po konci zápasu jak hecoval s klukama On ten titul prostě musí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno to do sebe až podezřele zapadá a všechno vychází, něco se zákonitě musí posrat, už jenom čekám, co.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimtě. kdyby sis to radši užíval místo strachování

Reagovat
nani92

Norwich

Reagovat
kvasha16

ee, zapas s nami alebo aj s nami aj Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sestoupí Baník a titul vyhraje Liverpool....Co na to říct.......

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Arsenal + Gerrard aby získali v 1 sezone trofej? to nieeeeee

Reagovat
13
Reagovat
smazaný uživatel

Fulham prehodiť s kýmkolvek a tabulka môže takto ostať.

Live si ten titul neskutočne zaslúži.

Reagovat
LGT

S Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
nani92

dnes ale rozhodca Liverpoolu pekne pomohol..2 penalty + červená pre Luisita

Reagovat
Erdovec

jaká zas červená pro Luisita?

Reagovat
nani92

mal dostať druhú žltú za filmovanie alebo odkopnutie lopty po odpískaní,vyber si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

ach jo, Milner skočil na druhé straně o 100% víc a nikdo nic neřekl... prostě kontakt byl, nemůžeš dávat žlutou, ustát to mohl, faul to nebyl, ale 2. žlutá za toto? prosímtě...

Reagovat
nani92

ustát to mohl, faul to nebyl ..ale on azto chcel získať faul,to je simulácia,no nie? ..tak vieš,niekedy sa dáva,niekedy nie..takže mohol aj nemusel,čiže to berme ako pomoc

Reagovat
minoLFC

kedy za filmovanie? a žlté sa za odkopnutie síce dávajú ale keď hrozí druhá žlta a tým červená, tak si to v takom zápase žiaden rozhodca nedovoli.

Reagovat
nani92

neviem kto pískal Arsenal proti Barcelone, ale tam si to dovolil ..a filmvanie myslím,že po kontakte z Demichelisom

Reagovat
minoLFC

jo ale to že zahral divadlo neznamená že to faul nebol...veď aj demichelis prifilmoval ten Suarezov faul v prvom polč

Reagovat
kvasha16

to bola Barca, to nemozes brat ako meritko

Reagovat
nani92

ale ešte som to niekde videl,len si neviem spomenuť kde

Reagovat
cristiano.K.

¨

měli si pískat dvě penalty, každá na jedné straně, jasný faul na Suáreze a Škrtelova absolutně dementní ruka v 92.minutě

Reagovat
nani92

+ faul na Džeka..aj ked by ič nezískal,ale faul to bol od Sakha

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno krasne vychazi. Chelsea musi vyhrat vsechny zapasy a u Citizens staci jedno male zavahani!

Reagovat
kvasha16

no neviem ako ty, ale v mojom slovniku predstavuje slovne spojenie "vsecho krasne vychazi" troska iny priebeh

Reagovat
minoLFC

vám tento výsledok nahráva, teraz to už máte rovnako vo vlastných rukách ako my...predtýmto zápasom ste sa museli spoliehať aspoň na jedno zaváhanie City čo sa dnes splnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme. Pokud City všechno vyhraje a my taky, pořád berou titul oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je vraj zranený

Reagovat
REPLIKATOR

Stejně je z formy. Dnes toho zase posral více než dost.

Reagovat
minoLFC

Teda som pri tom zápase zostarol a posledné minúty už len odpočítaval nech je koniec Do druhého gólu sme výborne zápas kontrolovali ale potom sa to akosi zas začalo sypať. S tou obranou sa musí niečo v lete urobiť. Stering dnes životný gól a výborný výkon. Suaréz krásna nahrávka a celkovo nesebecký pripravoval šance ostatným. Už by ale mohol začať dávať góly, z pravého krídla to ma síce tažšie ale taký hráč si musí poradiť. Mal by obmedziť to valanie po fauoch naň, rovnako tak Stu, ktorý dnes zahral pod svoje možnosti. Škrteľ možno s tými gólmi trhne Hyppieho. A koniec dobrý, všetko dobre. Sen pokračuje a tie Stevieho emócie na konci

Reagovat
Swarley

no a teď tím proklouzne Mourinho s jeho poníkama a budou z toho v prdeli všichni

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo to najhoršie čo by sa mohlo stať ak by ten beton vyhral titul

Reagovat
nani92

Reagovat
danielfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

A to kdybychom dali titul a ještě k tomu urvali LM ...

Reagovat
Swarley

máte to nachystáno a je to fakt na vás, jestli to neuděláte z téhle pozice, tak to fakt bude zase nehoráznej provar...vychází vám to dokonale, i zápasy, kde se nedaří zvládáte, ty průsery se vám vyloženě vyhýbají a hlavně hrajete ve většině zápasů fakt skvěle...těžký zápas s Chelsea a i na CP, to bude nejspíš rozhodovat...ale když porazíte Chelsea, tak si můžete případně dovolit zavát na CP...

já osobně čekám průser s Norwichem, ale uvidíme...tyhle nejjasnější zápasy bývají vždy nejtěžší oříšek

Reagovat
k0udy

Norwichi da Luis hattrick, tam není o čem

Reagovat
kvasha16

coze?

Reagovat
LGT

Ježiši

Reagovat
smazaný uživatel

Beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danielfc

Skvelý zápas a ešte lepší výsledok, LFC hrajú krásny futbal a vyhrávajú srdcom! Sen stále žije a cieľ je čím ďaej zretelnejší. Máme to vo svojich rukách!

Reagovat
minoLFC

Stu Out, Hendo Out (Moses IN v ďalších zápasoch ) tie tri body nás stali dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ten titul projedem kvůli úzkému kádru, tak toho Ayra vlastnoručně zabiju

Reagovat
Staenly10

Nestraš. Radši dát Allena na lajnu a Lucas na DM.

Reagovat
Kowe

Juchůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu budem ten titul želať za každých okolností. Je to najsympatickejší klub v Anglicku s najlepšími fanúšikmi. Má bohatú a nádhernú historiu. Navyše v tejto sezóne hrajú najatraktívnejší futbal z celej ligy. Veľmi sa mi páči ich rýchly prechod z obrany do útoku. Trojica Sterling, Suarez, Sturridge je prakticky nezastaviteľná. Ich protiútoky sa veľmi ťažko bránia. Dnes to bol fantastický zápas, porovnateľný so zápasom Chelsea - PSG 2:0 z LM. Povedal by som, že tento bol ešte lepší lebo sa hralo zo strany na stranu. Kludne sa to mohlo skončiť aj 5:5 a nikto by nemohol nič povedať. Začiatok sa dal očakávať. Liverpool sa vie na takéto šlágre parádne vyhecovať pravidelne a preto mal ich rýchly gol neprekvapil. To víťazstvo a hlavne titul želám predovšetkým Gerrardovi, ktorý si ho spoločne s fanúšikmi zaslúži za svoju oddanosť a vernosť asi najviac. Je to srdce, duša a mozog klubu v jednom. Zo srdca mu ho prajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Tohle uz Liverpool nepusti, i kdyby mel s Chelsea nahodou prohrat, na titul to stacit bude...

Reagovat
kiwwi

hehe, takze Pepe si po sezone bali kufre a ide do Liverpoolu?

Reagovat
ElectrickMann

když jsem viděl toho Gerrarda, tak tomu bych ten titul přál, vlastně i Liverpoolu obecně, ale číst tady pak příspěvky od liverpoolských fans by bylo k nevydržení, takže snad to neukopou kvůli vám tady

Reagovat
LGT

Já tomuhle fakt nerozumím, číst příspěvky od fajdaxe, krleše a podobných borců by ti nevadilo?

Reagovat
ElectrickMann

to je taky hrozné, pravda, ale na tyto šášuly už si člověk nějak zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně po delší době jsem uplně zničenej zase. Nemůžu mluvit z toho jak jsem řval, bolí mě palice.. kurva to už musíme nějak ukopat.

Reagovat
tomasinho

Já furt nemůžu popadnou dech, klepu se. Naštěstí už nejsem tak zpařený. Ale šílenost, musel jsem zhřešit a skočit si před barák do cukrárny na větrníky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dajte mu pokoj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

ještě je hecuj

Reagovat
tomasinho

Však co myslíš, přece své publikum nezklamu. Show must go on!

Reagovat
Swarley

já nemám nic proti, tyhle sebezničující vtípky mám rád

Reagovat
tomasinho

Tak to má být. Jinak bych si nemohl dělat srandu z jiných, kdybych si ji neuměl udělat ze sebe, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Javier neumí trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

neva, proste Rodgers ♥

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

palice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, nejvíc pravděpodobná mi z následujících zápasů přijde ztráta naše... Zaprvý nevěřim tomu, že ze zápasu s Mourinhem a na Eagles uděláme 6 bodů, u City zas případnou ztrátu Yayi vyvažuje návrat Kuna, kterej může mít srovnatelnej impact. A kurva, že bychom měli takhle dlouhej streak výher?

Snad něco poztrácí i City a Chelsea, která má tušim CP taky. Notaaaak. Takováhle výhra ale musí strašně posílit sebevědomí, navíc si SAS vybrali na píču zápas dneska, tak se příští kolo zas vrátí do normálu. I když, bůhví co je se Studgem.

Reagovat
monty25

Dneska to byl parádní zápas. Liverpool hrál prvních 40 minut famózně, navíc byli Citizens oslabeni o zraněného Yayu Tourého. Původně jsem si myslel, že má něco s tříslem (držel se za něj), ale podle Expres zpráv má zraněné koleno. Každopádně mu přeju brzké uzdravení. Drtivou většinu první půle vypadalo všechno výborně. Liverpool dal dva góly a City to nezvládaly v obraně. Až v poslední pětiminutovce jsme trochu přestali hrát a musel nás podržet Mignolet... Bohužel, Reds ve druhé půlce přestali hrát úplně. City měly velký tlak a výsledkem bylo vyrovnání na 2:2. Taky tam byly další hostující šance, které naštěstí gólem neskončily. Ovšem potom se Coutinho konečně přestal zastřelovat, trefil to parádně a rozhodl zápas. V závěru to byly velké nervy, ale Reds to zvládli udržet. Jedinou kaňkou byla ČK pro Hendersona, který bude v dalších zápasech určitě scházet...

Ještě zdaleka nemáme nic jistého, ale pokud Liverpool vyhraje titul, tak domácí zápas proti City bude asi považován za klíčový. Dneska jsou to opravdu veledůležité tři body proti velkému konkurentovi... No a zase můžu po tomto kole zopakovat, že máme pořád všechno ve svých rukou.

Tak, a teď si jdu odpočinout k FA Cupu na Fandovi...

Reagovat
k0udy

Při rovnosti bodu na konci je v PL rozhodující skore nebo vzajemný zápas?

Reagovat
masly008

skore

Reagovat
Tomoro

Kurevsky dulezite body ale tezce vykoupene.. Hendo stop na 3, jestli se potvrdu zraneni Sturridge navic Suarez 5.zluta takze priste taky stoji ne? to by proti kanarkum byl utok Moses-Aspas-Sterling.. a to nas buh ochranuj..

Reagovat
13

Suarez rozhodně kvůli páté žluté nestojí. Hendo se dá nahradit Allenem, kdyby se vykartoval Steve, tak jsme možná ve větší kaši.

Reagovat
Tomoro

a jo uz jsem si to nasel s tema 5 kartama.. dik za pripomenuti o Stevem jsem vedel jak to ma takze je jen dobre ze to takhle zvladl a muze se mu to v klidu tedka smazat a zase bude moct jezdit..

Reagovat
Godwinson

Supr Liverpool, potesili. Snad dnes navaze Lyon s Anaheimem a St.Louis.

Reagovat
tomasinho

Jsem chvíli přišel, že zrovna ty bys přál Anaheimu, až mi došlo, že se rozhoduje o soupeři Wild.

Reagovat
monty25

Jak možná víš, já taky fandím Anaheimu. V play-off to bude můj jediný tým, protože Caps nepostoupili... Plánuju hodně ponocovat.

Reagovat
tomasinho

No hezkyyyy. Už jenom odpálit na měsíc Wozňáky a je to. Já myslel, že fandíš Pens. To fandí vlastně Mayo že?

Reagovat
monty25

To nevím, ale já mám s tebou společné Ducks. Na tom Pittsburghu a Washingtonu jsme se právě nemohli shodnout. Pittsburgh je asi můj druhý nejneoblíbenější tým v NHL (první je Los Angeles).

Kdepak, nic takového! Karolínku mám rád, i když má teď trochu divoké vlásky. Kdyby byly červené (jsou spíš růžové), tak bych si myslel, že je to kvůli Liverpoolu... Dneska nám zase fandila na Twitteru, odkaz jsem dával v preview.

Moje ideální představa v letošním roce: Liverpool vyhraje titul, Ducks vyhrajou Stanley Cup a některá z mých tenisových favoritek vyhraje grandslam. Taky bych ještě celkem nadějně viděl MS v hokeji, když už máme konečně trenéra.

Reagovat
tomasinho

První dvě souhlasím a když jedna z tvých nebude Wozňáky, tak klidně. Třeba Máša může.

Reagovat
monty25

Ale no tak, nebuď na Karolínku pořád tak přísný.

Reagovat
Godwinson

Bude to zajimave posledni kolo. Skoda, ze jsem bez netu.

Reagovat
SunFells

To chce či nechce Avs?

Reagovat
tomasinho

Nechce, taky má rád Avs. Avs stačí uhrát stejně bodů jak Blues, aby vyhráli divizi.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

No počkat? Tak jak teda? Pochopil jsem, že chceš, aby Bleus předběhli Avs.

Reagovat
Godwinson

Samozrejme, ale nemam je rad:)

Reagovat
tomasinho

Aha, já myslel, že jo kvůli Landekosgovi. Tak to přál Avs asi stas no. Věřím Wild více proti Blues jo?

Reagovat
Godwinson

Ani ne. Nevim, co to ve mne probudilo, mozna ta forma Bluesmanu. Ale to nic neznamena, bilanci maji Wild s obema prisernou.

Reagovat
stas87

hej,ja prajem avs a hlavne landeskogovi v pripade avs to vidim na 7 zapasovu prehratu seriu,prilis neverim v postup do druheho kola

Reagovat
kvasha16

nebud pesimista, teraz ma Colorado formu, 8 vyhier z 10 tak snad sa to prenesia aj do PO

Reagovat
Godwinson

Wild maji taky perfektni finis, coz o to.

Reagovat
stas87

no a z tych 8 vyhier bolo myslim 6 v predlzeniu,PO s tym timom co je je maly zazrak,ja som cakal bitku do posledneho kola o osmicku ale roy ma velmi prekvapil,rozhodovat budu skusenosti a tie laviny bohuzial nemaju,len nadsenie a nasadenie stacit nebude

Reagovat
kvasha16

sry ak napisem blbost kludne ma opravte niekto, fakt to sledujem len zbezne bo neni cas, ale mne pride ako prave vyhoda tie vyhry v predlzeniach, tam ide o nervy, tam sa najviac buduje ta mentalna sila timu nie? a Avs maju myslim najviac takychto vyhier, ako mas pravdu skusenosti s PO ten kolektiv nema, ale DUFAM ze tie vyhry su dokazom toho ze ten tim dokaze v dolezitej chvily zapnut, pripadne nespanikarit a neslozit sa

Reagovat
SunFells

Teď mají stejně bodů. A když maj Ducks a Blues navázat na Liverpool, tedy vyhrát, tak by byli přeskočení.

Reagovat
kvasha16

ako to vlastne funguje? ved maju lepsie golovy rozdiel, viac vyhier, Avs fandim, ale NHL zas tak moc nesledujem

Reagovat
Godwinson
Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď synu, chcu v prvním kole Blues a ne Avs.

Reagovat
TopinB

A my už máme President's Trophy

Reagovat
tomasinho

Liverpool have not failed to score since 2-0 defeat vs Arsenal (Nov 2).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dělá jak kdyby ten titul vyhrál, nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ste sa radovali ako keby ste vyhrali trofej....

Ta výhra bola nesmierne dôležitá. Museli sme vyhrať. Konečne bojujeme o titul. Taktiež sa to stalo tesne pred hillsborough, dnešok bol celkovo strašne emotívny pre fans a hráčov, hlavne pre Gerrarda ktorý tam stratil bratranca...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme ale včera nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak Liverpoolu titul přeju, to zase jo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

<3<3<3

Reagovat
SunFells

Liverpooooooooool

Teď už to nepustí

Reagovat
fff

Ak mame inak dotiahnut ten titul, co obnasa najma zvladnut zapas s Chelsea, musi sa Suarez presadit golovo, proti uplne top timom (City, Chelsea, Arsenal) tento rok nic moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se musel prosadit? Dneska zase první gol vymyslel on a ikdyž v poslední době nemá formu, tak je pro nás nepostradatelnej.

Reagovat
fenixLFC

to je sice fakt, ale v poslednej dobe nehra dobre. strasne vela veci mu nevychadza a dnes som sa prvýkrát pristihol pri tom, ze mi pripada, ako keby mu ta lopta zavadzala

Reagovat
Godwinson

Sheffield je bozi, to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madlucas

vyhra to stejne city .. arsenal musi ligu majstrov dat .. everton tam nema co robit ..

Reagovat
Honza Matoušek

Kdy se vyhlašuje PFA Player of the Year?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Snad tentokrát dřív než Luisito stihne někoho pohryzat, ať se zas neopakují nesmysly s Balem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

CHLAPI: Bohužel mě dostihla rodinná oslava a zápas Live-City jsem nestihl. Než si začnu pročítat všechny vaše vyjadření a hodnocení utkání...........Prostě výsledek a výhra Liverpoolu nabízejí, že to byl krásný zápas se vším, co dělá fotbal fotbalem...

Doporučujete mi si ten zápas stáhnout? Doufám, že určitě!!! a popřípadě kde?? díky moc borci a chalani...!!!!!!!!!!

Reagovat
tomasinho

Mrkni o 4 komentáře výš, máš tam odkaz přímo na sledování online.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš .... ani koment jsem si nechtěl přečíst.

Reagovat
SunFells

Hull - Blades, to musí být zápas

Reagovat
SunFells

Hmm, hotovo Hull bude těžký soupeř.

Reagovat
fantomas

Atlético president Enrique Cerezo says: "Courtois will only play when we reach an agreement with Chelsea."

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Přišel sem s tim hodně pozdě? Ten pán je většinou jeden z nejrychlejších, tak..

Reagovat
smazaný uživatel

česky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Arbiter

kvůli takovému přístupu by ale UEFA mohla trestat Řeknou, že jsme ovlivňovali to rozhodnutí a že nás kvůli tomu potrestají. Tohle neměl vůbec vynášet ven, je to hloupost z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho strany? Pro něho to špatně dopadnout nemůže.

Reagovat
Arbiter

Jenže my jsme v tomhle "partneři" a on tak nějak hází klacky pod nohy svým partnerům.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Liquid

s něčím takovým jsem celkem počítal, že si to spolu rozhodnou šéfové klubů

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka je strašná

Reagovat
smazaný uživatel

LFC-MCFC krásnej zápas, hlavně v podání LFC, jim ten titul nejde nepřát. Navíc jim dnes přálo i štěstí, protože Clattenburg neviděl Škrtelovu ruku a z nějakýho záhadnýho důvodu nevyloučil Suaréze. Škoda toho zmatkování na konci, který skončilo Hendovým vyloučením, jeho absence může být dost znát, hlavně proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

aj Kompanyho zákrok sa dal posudzovať ako faul a následovať mohla penalta.. No viac tých sporných momentov bolo na našej strane, to je pravda. Hendo chýba bude, ale myslím že ho nahradíme

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo je ale klíčovej pro vaši hru, vím, že to zaplácnete Lucasem nebo Allenem, ale výrazně vám to ubere kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

no budeme odkázaní na menej variácií v systéme, no záloha allen, gerrard, coutinho dokáže aj tie hendersenove prednosti kvalitne pokryť. Nesmieme sa dostať k Lucasovi s Gerrardom ako partnerom v zálohe, to by pre nás znamenalo najväčšie obmedzenie z hľadiska prepojenia zálohy s útokom a takisto bránenia 16priestora. Ale keď si to zoberiem, v tých prípadoch sme síce horeli, ale aj tak vyhrávali (napr Sunderland vonku)

Reagovat
Staenly10

Určitě Allenem...A na Norwichi bych se toho nebál, ale s Chelsea to bude horší. Ale když má Allen den, tak to vypadáprakticky stejně jako s Hendem. Stačí si vzpomenou na zápas se City an Etihadu..

Reagovat
kvasha16

hlavne v podani LFC? skor hlavne v podani MC nie? kedze hrali vonku a druhy polcas boli fakt dobri

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako my v prvom..bol to z oboch stran zápas so svetlými aj s tými horšími momentmi...rovnako ako na etihade v decembri...zhrnul by som to tak, že spravodlivé delené víťazstvá

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde rozpis zbývající zápasu pro city, chelsea a lpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na google

Reagovat
smazaný uživatel

dík Ivan, asi nebudeš takový výmaz jak působíš z televize

Reagovat
smazaný uživatel

šak si daj napravo jednotlivý tím a daj rozpis sezóny čo si jááák

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, to vůbec nevím, že tu něco takového je dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

bohužel je to vyvěšeno jen před stadiony jednotlivých klubů, takže si budeš muset dojít tam no...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou nic moc

Reagovat
Swarley

ok, přesně dvě minuty

Reagovat
Jesse Pinkman

člověk by neřekl, že ve svém věku budeš umět takhle rychle zacházet s počítačem

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

navíc jsem minulý týden objevil dvojklik a to jsem se teprve zrychlil

Reagovat
Jesse Pinkman

né, tak promiň, vím, že jsou tyhle fórky pasé jako klobouky, ale prostě jsem si to chtěl taky zkusit...

Reagovat
Swarley

ale však v pohodě, jen blbni.....

Reagovat
Jesse Pinkman

dobrý, cítil jsem z tvýho komentáře lehký rozhořčení, tak jsem si tě nechtěl rozházet

Reagovat
Swarley

v pohodě, já něco snesu

Reagovat
Chazy

???

Reagovat
Swarley

do sklepa nebo z půdy, jak chcete

Reagovat
Jesse Pinkman

ty máš ale na všechno odpověď, že jo?

Reagovat
Swarley

to jsou jenom pověry, nevěř tomu

Reagovat
Jesse Pinkman

dobře, nebudu

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

ale jinak nic ve zlém a souhlas, nejsem zrovna poslední dobou ve formě...samé trápení a nesnáze...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

No, tak sa nám to začína kryštalizovať opäť k zápasu s CFC. Ak zvládneme Norwich a oni Sunderland. Henda nahradíme, uvidíme čo Studge, ten by chýbal dosť. Dnes nám City v 2. polčase vetrali tak, ako ešte v tejto sezone na Anfielde nikto. Na niečo takéto Mourek nehrá, a nemá na to ani kvalitu. Na druhú stranu, BR sa bude musieť vysporiadať s takticky najlepšie vybavením manažérom v lige. Tak, či tak, vzhľadom na ich útok a nás si myslím, že lepšie ako plichtu z toho zápasu nevydolujú. Stačilo by nám to?

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson nám bude chybět daleko víc.

Reagovat
Liquid

Chelsea super 3 bodíky, snad na Anfieldu vyhrajem, dobré je, že Liverpool máme ve svých rukou, City ale musí ještě ztratit, což se stane právě v Liverpoolu s Evertonem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Druhá půle úplně jiná písnička, nicméně je nebetyčná tragédie, že z těch šancí trefíme 2x branku a dáme jeden gól..

Ten Eto'o byl naprosto neskutečně příšernej, jak tam na konci střílel do tý prázdný kasy..

Každopádně hra už v pohodě, dva kreativní v záloze, Salah na křídle parádní, akorát zakončení byla taková letošní klasika..

Takže pokud to příští týden nějakým záhadný způsobem neposerem, zahrajem si na Anfieldu o titul.. To beru.

Reagovat
Miguel19

Jn, čitou náhodou tam vyhrajeme a titul stejně získá City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když si nenecháme dát za 20 minut 2 góly, tak to vidím nadějně.

Reagovat
CubONE

Chelsea, Chelsea, Chelsea!

Reagovat
SunFells

*Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

*Chelsea, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

-Chelsea

Reagovat
blade115

Chelsea:

Sunderland (H); Liverpool (A); Norwich (H); Cardiff (A)

Liverpool:

Norwich (A); Chelsea (H); Crystal Palace (A); Newcastle (H)

City:

Sunderland (H); WBA (H); Crystal Palace (A); Everton (A); Villa (H); West Ham (H)

To bude boj do posledních kol ... PL

Reagovat
smazaný uživatel

Pool to bude mít na CP těžké. Já, když nepočítám zápas s něma, tak se bojím akorát Cardiffu. Hlavně proto, že to je venku.

Reagovat
smazaný uživatel

a že bojujú o holý život

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by bylo, kdyby už měli jasný sestup. Neříkám, že jim to přeju, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

*tak* tam nemá být.

Reagovat
smazaný uživatel

posledny zapas uz vyhrate...Toho by som sa nebal. Dúfam, že CP nebude hrať o zachranu. By im to mohlo byť jedno už či vyhrajú alebo prehrajú...

Reagovat
smazaný uživatel

no pulisovi, kamarátovi safa to určite jedno nebude

Reagovat
vladis271

CP sú už v suchu(aj ked nehovor hop, kým si nepreskočil).2 posledné kolá s tímami bojujúcimi o život. No, nvm, nvm.

Reagovat
blade115

Ono se furt říkalo, že máme nejlehčí los, ale přitom máme 3 zápasy s týmy, které bojují o záchranu, jeden z toho venku, a zápas s přímým konkurentem o titul. Na druhou stranu, Liverpool to s CP mít lehké určitě nebude, s námi taky ne. City zas mají po sobě CP a Everton venku, to zavání ztrátou. Ale uvidíme. Jsem napnutý jak nikdy.

Reagovat
vladis271

ja som ani nevedel, že máte taký los. To je masaker.

Reagovat
blade115

Tak na druhou stranu, doma ztrácíme zřídka. Gól jsme tam dostali naposled někdy v lednu od Chicharita. Bojím se spíš o ten duel s Cardiffem ... A na Anfieldu, to prostě bude o infarkt, to asi nepřežiju.

Reagovat
vladis271

ja rovnako, ale mal som prípravu nato dnes.

Ide o to, že tým tímom ide o život a budú bojovať doma, či vonku. Ja sa na to snažím pozerať najobjektívnejšie ako viem, ale ten náš žreb mi príde ľahší za súčasnej situácie, a to ani nevravím, že vás máme doma. No bude to obrovský záver, to každopádne.

Reagovat
blade115

Asi jo, taky bych řekl, že to máte nejlehčí. S Newcastlem a Norwichem bych skoro řekl, že máte jisté 3 body. Ale nechci předbíhat ... V zápase s vámi vsázim jen na Mourinhovu genialitu, nic jiného nás snad ani spasit nemůže. Do toho zápasy s Atléticem, to bude mazec. Snad se dá do kupy Hazard, ať je to se vším všudy. Závěr to bude bombový, to bez pochyb.

No a když už nic, tak snad nepřekonáte ten náš ten rekord, to by mě fakt hodně mrzelo.

Reagovat
blade115

Jo a taky teda spoléhám na ten proslulý fotbalový paradox. Vy jedete jak parní válec, neztrácíte prakticky vůbec, sázíte góly na počkání a doma jste prakticky k neporažení, zatímco my se tak nějak plácáme sezónou, navíc zatížení nejtěžším programem s ohledem na LM, zraněným nejlepším hráčem a nejmenší gólovou potencí z Top 3. Je mi líto, ale z toho jasně vyplývá, že o musíme urvat.

Reagovat
vladis271

No nie, mne to fakt pripadá, angličania majú nato pekný výraz, asi to skomolím, ale whatever.

Their name is written on the trophy. Kedy inokedy, ked nie teraz? A čo si budeme klamať, rozhodcovia nám od momentu, čo sme sa reálne zapojili do boja o titul, idú na ruku, ale teda nejdú proti nám. Takže sa priprav, som zvedavý koho nominujú na ten zápas.

Reagovat
blade115

Atkinsona ...

Ne, vážně bych tipl Webba. Tak důležitý zápas jen tak někomu nedají.

Reagovat
kvasha16

tak ked vam sudi maju priat, tak piskat bude Foy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland už o nic nehraje.

Reagovat
blade115

Aha.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

vy máte 3 potápajúce sa tímy?

Reagovat
Liquid

Chelsea 12 bodů z toho, City 16 bodů, Liverpool 9 bodů. konec = 1.Chelsea 87 bodů, 2.Citizens 86 bodů, 3.Liverpool 86 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

co ti je na smiech? kludne to moze takt dopadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dle meho nazoru vsechno nevyhraje.

Reagovat
Whitemedia

Porazíme Liverpool, ale City si to už pohlídají..

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy z 6 doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

na Evertonu Citizens tradičně neumí, max bod tam dají

Reagovat
Miguel19

City ztratí možná tak s Evertonem...jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco se tam snad najde...

Reagovat
Miguel19

Každopádně City z nejlepší pozice do té nejhorší. Manuel to moc nedal..

Reagovat
kvasha16

stale to ale maju vo svojich rukach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nemají. Jedině Liverpool to má ve svých rukách..

Reagovat
LGT

Nemají, Když Pool všechno vyhraje, tak mají smůlu

Reagovat
Chazy

Ve svých rukách to má jen CFC a LFC

Reagovat
Chazy

Ajo CFC taky ne, protože Man City. To je fakt hustej závěr

Reagovat
kvasha16

som zabudol zapocitat body z dneska

Reagovat
blade115

Už to nemají ve svých rukou no ... Takové "štěstí" má jen Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo gif té ruky?

Reagovat
kvasha16

hlavne su 3 body, ciel splneny ale tak doslova tragicke riesenie akcii v rychlosti nema snad nikto z lepsich timov, to je hroza toto co my dokazeme zajebat.. top bolo ked sme sli v precisleni 3 na 1 ci ako a skoncilo to ofsajdom

Reagovat
niflheim

Čukotka

Reagovat
Liquid

535. pro konečnou podobu tabulky: 1.Chelsea 87 bodů, 2.Citizens 86 bodů, 3.Liverpool 86 bodů

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

to poradie s týmito bodmi nemôže byť

Reagovat
Liquid

vysvětli, LIV + 9, City + 16, Chelsea + 12 ?

Reagovat
minoLFC

rozhodje skore pri rovnosti bodov

Reagovat
Mimalu

a? City mají lepší skore než vy

Reagovat
Tomekcz

pos.ranej loserpool FA je tlaci jak to de Ropa do toho

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Paddy

chjo, kdyby jsme neprosrali ty zapasy s AV a CP mohlo byt vamalovano, proc si to vsechno vzdycky musime tak zkomplikovat

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

toto je fakt logika. Toto si môže povedať každý tím v lige.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Chazy

Tobě kauzalita taky nic neříká?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomekcz

kdyby sem doma hrali jak venku tak si vas povodime

Reagovat
smazaný uživatel

vine.co/v/MJi3vlTddre

Martin Taylor Škoda jen, že už s ním není Andy Gray.

Reagovat
Jesse Pinkman

neni to Tyler?

Reagovat
Whitemedia

*Tyler

Hned mi to připomnělo, jak řval tenkrát Aguerooooo

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

tá Chelsea sa drží ako kliešť škoda lebo toto bol zápas kde som myslel, že stratia, Sunderland vypraskajú

Reagovat
vladis271

Kto bude v MOTD? a poradie zápasov?

Reagovat
smazaný uživatel

To takhle brzo ještě nikde není je.

Reagovat
nani92

no z tých dvoch zápasov ktorý asi bude prvý?

Reagovat
vladis271

Mufani ako ste zvládali dlhé roky ten boj o titul? Ved to je na infarkt. Rok sa to dá vydržať, ale vkuse?

Reagovat
Swarley

právě bych se zeptal opačně, jak jste to zvládli bez toho? to je strašná nuda

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

zvykol by si si...

Reagovat
blade115

Oni to měli ještě horší, většina jejich zápasů se rozhodovala až v 95. minutě, to jsou teprv nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme veteráni.

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Vždyť to bývá sranda - pořád dokolečka koukat na rozpisy a špekulovat

Reagovat
I am Mancunian

5068d8c1f4

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Nicméně ještě je nutno podotknout, že tato sezóna začíná přesahovat všechna očekávání ... Semifinále LM po vyřazení Paříže (tým s jedním z nejlépe poskládaných týmů, imho) a boj o titul do závěrečných kol po dvou letech, kdy jsme bojovali o Top 4. Parádní vzestup, i když člověk se nakonec stejně dozví, že Mourinho je shit. Každopádně spokojenost, už teď. Další rok s útočníky to rozválcujeme všechno.

Reagovat
vladis271

ak by si si mal vybrať. Liga alebo LM?

Reagovat
Whitemedia

Vyberu si za něj.. liga, na 1000000%

Reagovat
vitasrp

Mezitím se dá vybrat?

Reagovat
blade115

Oboje.

Ale více bych si cenil ligy.

Reagovat
kvasha16

ja skor LM ta atmosfera a to vsetko, navyse teraz, ked sa hovori o Anglicku ze je na "ustupe" z europskej sceny... + by to este znamenalo ze by sme vyhrali 3 europske trofeje v rade co sa nevidi len tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta atmosféra. Já jsem se vysloveně nudil dnes a to bojujeme o titul...

Reagovat
kvasha16

tak ale to bude tym ze sme hrali proti oslabenemu muzstvu co sa zatiahlo, a dobre vieme ako fajne sa nam hra do plnych, takze nejaky ofenzivny koncert sa cakal nedal no a ja som sa viacmenej nenudil, bol som chvilkami najebany ked som videl co sme pozahadzovali, nudil som sa maximalne v par pasazach prveho polcasu kedy ako pisal Vita, sme nevedeli ako na nich mame hrat

Reagovat
smazaný uživatel

LM určitě.

Reagovat
vitasrp

Myslím, že nejlíp se ten pokrok dá ukázat na tomhle.

Tohle je po 6 letech (od dubna 2008) poprvé, co budeme v jednom týdnu hrát jak o finále LM, tak i o titul.

Naprosto neskutečně se těším.. Může to dopadnout i neúspěchem, vypadnem s Atletikem a prohrajeme s LFC, ale vzhledem k očekávání pro tuhle sezónu budeme mít splněno.

Na druhou stranu - považovat za úspěch sezónu bez trofeje, to není náš styl. Dal bych kompromis - částečný úspěch.

Reagovat
blade115

Nejhorší je, že přes všechny bílé vlajky, které jsem už jako správný skeptik stačil vyvěsit, pořád v hloubi duše cítím, že tam prostě šance na Double je a ne malá, zvlášť při našem štěstí a Mourinhově genialitě. Samozřejmě spokojen jsem už teď, jak jsem psal, ale že bych chtěl být "jen spokojen", to už jsem nepsal ...

Jinak, nejhorší scénář je prohrané finále LM a ztráta titulu po porážce s Cardiffem. To by bylo vážně na mašli.

Reagovat
vitasrp

No neumím si představit, jak bychom mohli na Cardiffu prohrát, kdyby nám k titulu stačila výhra.

Je dost dobře možný, že oni už budou jistý sestupující, nicméně i kdyby ne, ten kvalitativní rozdíl by byl obrovský, no a hlavně jejich obrana je fakt poměrně směšná. Tam bychom to ukopali, tím si jsem jistý.

Podle mě je ta liga vyloženě už jen o jednom utkání na Anfieldu, protože pokud se hráči neožerou, tak nás Norwich ani Sunderland doma nemůžou udělat. No a pak se případně jen modlit, aby City ztratili s EFC.

Reagovat
vladis271

Tento optimizmus ide mimo mna. Vážne. Ja sa bojím Norwichu aj CP (pritom, ten bude v našom zápase už pravdepodobne zachránený), ale stále hráte v podstate s troma namočenými tímami, my len s dvoma, a ty už máš v podstate tie body započítané v hlave pre vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného než optimismus nám nezbývá. Já například věřím, že na Anfieldu vyhrajem.

Reagovat
vladis271

dokážem si predstaviť, že uplichtíte, ale ak nie je BR výmel, a nebude sa od začiatku hrnúť dopredu bez zabezpečenej obrany, tak nvm ako. A na výhru budete pravdepodobne potrebovať tak 3 goly.

Reagovat
vitasrp

Nemůžu se přece bát 20. a 17. celku tabulky, proti kterým hrajeme doma, jen kvůli tomu, že mají o co hrát - skoro jak kdyby to vypadalo, že Chelsea už o nic nehraje. Bylo by ohromný překvapení, kdybychom je neporazili, proto vždy dojdu k tvrzení, že liga se z našeho pohledu bude lámat na Anfieldu..

Reagovat
vladis271

a to ja som považovaný svojimi za optimistu.

Reagovat
vitasrp

Nevím no, mně na tom fakt nic extra optimistickýho nepřijde, čekat výhry proti Norwichi a Sunderlandu doma..

Reagovat
blade115

Však kolik takových papírově vyhraných zápasů už top týmy projely? Tady je možné cokoliv.

Nejhorší je právě ta nutná ztráta City, no. Ale to by byl od nich hodně dobrý počin, kdyby už neztratili.

Ale všechno je to předběžné, když na Anfieldu prostě musíme naplno bodovat.

Reagovat
Svatej

to snad ani neříkej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

To bude tak úžasný výsmech Mourinhovi aj každému chujovi v tom paklube, keď sa Moses vráti ako majster Anglicka, prosím, nech sa to stane!

Reagovat
blade115

No mrtě to bude výsměch.

Reagovat
R22

bude no

Reagovat
blade115

Vůbec.

Výsměch by to byl, kdybychom ho tam poslali, on zapadl do základu a ten titul jim vystřílel, vypracoval. Takhle když tam zápas co zápas sedí na lávce a náhodou vyhraje titul, tak co jako? Vůbec nic, v létě se tak jako tak popakuje o dům dál.

Reagovat
Whitemedia

Bude to hráč s vyhranou PL, po sezoně bude jeho cena 2x vyšší

Reagovat
blade115

To je teprv výsměch!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

výsměch je už to, že chtěl Mourinho poslat hostovat Dembu, kterej mu teď zachraňuje kožuch

Reagovat
blade115

Tak kdyby šel Demba hostovat, tak je tu zas Lukaku. Mi to jako výsměch nepřijde.

Reagovat
nani92

a Courtois sa vráti s trofejov z LM

Reagovat
kvasha16

mindgames, nehavame ich sa rozohrata na dalsi rok nam pomozu ich cenne skusenosti k double

Reagovat
vladis271

na to srať. Ale marketingovo by tobola tak neskutočne úžasná reklama pre ligu, že ak si to porovnáš, tak je to niečo neskutoočné.

Ak vyhrá ligu CFC. Ou Yeah, Mourinho je génius, fap, fap, fap. S najširším kádrom, bez útočníkov a s nudnou hrou naplnil očakávania a vyhral ligu.

City - Pelle vo svojej prvej sezone dotiahol tím s najkvalitnejším kádrom k titulu.

Reagovat
blade115

Nejširší kádr mají City, útočníky opravdu nemáme, nudnou hru často hrajeme a triumf v lize se opravdu očekávat nedal.

Reagovat
vladis271

S City, CFC a MU ( ) ste boli najväčší favoriti.

Reagovat
blade115

To možná, ale až jako třetí. City největší, MU hned za nimi. S vámi samozřejmě nikdo nepočítal a souhlasím, že by to jen posílilo kouzlo PL. Ale stát se to nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

*získal dvě trofeje..

Reagovat
kvasha16

tak keby ich vysledkovo tahal tak hej, bez debaty ale takto to teda rucite vysmech nebude ty paklub

Reagovat
smazaný uživatel

Proč výsměch?

Reagovat
smazaný uživatel

Výsměch bude, až Everton skončí v lize čtvrtý...

Reagovat
Swarley

a Lukaku tam, to si taky moc nepomůžete...a rozhodně mi to přijde jako větší fail, než Moses...

Reagovat
smazaný uživatel

to tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Lukaku hraje, posouvá se na další level, mně to nepřijde jako velký fail. V Chelsea by si tento rok stejně moc nezahrál.

Reagovat
blade115

Ale zahrál ... Však už je nějakou dobu vidět, že Mourinho vždy do útoku volí "menší zlo".

Nicméně taky nesouhlasím, že to byl fail. Ten rok v Evertonu se mu ani nám neztratí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

tak když se podíváš na váš útok a všechny problémy okolo něj, tak by se určitě nakonec neztratil...rozhodně by teda dostal daleko víc prostoru než Moses, kterej budoucnoust u vás má asi jen těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se s tebou nehádám, Moses na takový tým prostě nemá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
minoLFC

snaď kukučka z Chelsea nebude hrať proti Norwichu

https://vine.co/v/hQ6Pq77ebYx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ťa ako napadlo? to by dostal šancu radšej texeira

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre mighty Liverpool a Brendana the magiciana.

Reagovat
Chazy

sice mighty je jenom Oregon, ale co

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, ze tu kapelu znas, ale

Reagovat
Chazy

Jakou kapelu? Já myslím tenhle tradiční fight song

http://www.youtube.com/watch?v=zVw5no3veLg

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=g1Fnnr_Flx0

naprostou světovou špičku

Reagovat
Chazy

Ok, to vypadá zajímavě, pustím pak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je kapela či? niečo tu píšu hore... a ako sa volá originál?

Reagovat
smazaný uživatel

žiadna kapela, len som vzdal hold Liverpoolu a Brendanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

OLE!

Reagovat
vladis271

4/4 resp. 8/11 je aký kurz prevedený na náš systém?

Reagovat
smazaný uživatel

vydeľ si to navzájom a pripočítaj 1.

Reagovat
smazaný uživatel

4 / 4 = 1 + 1 = 2

8 / 11 = 0.72 + 1 = 1.72

Reagovat
vladis271

myslel som, 4/5, pomýlil som sa...

Takže väčšina stávkových v anglicku má na nás 1,72. To je šialené.

City okolo 2,2

CFC 5

Reagovat
fajdax

CFC 5? Tak to je síla.

Reagovat
vladis271

Je, ale má to svoje dôvody. Každopádne osobne by som vás posunul niekde okolo hranice 4:1 a nás tak 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ten Liverpool mi v dnešní (jinak smutný) den udělal radost

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=lPSjN_06zh8 dnes sa oslavuje vitazstvooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně vše hraje pro Moua, Vyhraje s Live, bude za boha, Lukaku třeba smete MC, bude za boha, vyřadí Atletico, bude za boha,vyhraje s kterýmkoliv z té dvojice gigantů, bude za boha

Reagovat
smazaný uživatel

nezíska ani jednu trofej, lukakua predá, kúpi 50milionovy fail do utoku v lete,,,,a bude za kokota

Reagovat
smazaný uživatel

on by za boha nebol, ani keby premenil vodu na víno... alebo Torresa na gólostroj.... alebo Chelsea na veľkoklub.

Reagovat
fajdax

slušně to nedáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ouuu, tak to zabolelo ale nie som svina, aj vam prajem, snad aj k vam pride nejaky boh po odchode AV a urobi z vas znovu velkoklub po roku (alebo viac?) v EL

Reagovat
smazaný uživatel

už aby tá Aston Villa od nás odišla a nechala nás tak, no.

Reagovat
kvasha16

*AW no boze snad kazdy vol by pochopil koho som myslel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

njn, uz len vsetko povyhravat ze?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

br niečo spomínal na postmatch, že dostane iba jeden zápas..ale to pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taky sem čuměl právě, jestli jsem rozuměl správně... taky pochybuju

Reagovat
vladis271

bodaj by, prosííííííííííííííííííííííííííím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je buď výnimka potvrdzujúca pravidlo, alebo majú v šatni veľkú zimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, to si zas vyslechneš. Ale jo nooo.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
papos182

PL - Liverpool

LM - Chelsea

FA Cup - Arsenal

CoC - ManCity

CS - ManU

4. misto - Everton

Spravedlive a vsichni spokojeni

Reagovat
Chazy

Co bude jako dělat MU v CS?

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC - Latics 2-0

Reagovat
Chazy

Jo, no vidíš, to dává smysl.

Reagovat
papos182

Rozdeleni trofeji letos.

Reagovat
Chazy

4. místo je teda trofej

Reagovat
Side

Reagovat
minoLFC

už delal...Moyesov životný triumf

Reagovat
smazaný uživatel

staraj sa o svojich

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

LM Atleticu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Ja z toho pozápasového Gerrarda furt nemožem, vháňa mi to slzy do očí. Kašľať na nás fanúšikov, on to potrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Joooooooooooooooooooo Yes Yes Yes!

Úžasné 3 body v neskutočnom zápase.Opäť skvelý nástup,dva góly,ďalšie šancie,paráda.A potom sme sa posrali,akoby si zrazu uvedomili že sme kurva blizko.Točila sa mi hlava,dostal som horúčku a spotený som bol ako prasa po vyrovnaní.Ale fakt proste nám všetko hrá tento rok do kariet,Kompas takú chybu len tak nezopakuje.

Škoda toho Henda,Na Norwichi a Palace by to až taká strata nemusela byť ale proti CHelsea mal byť kľúčový hráč,škoda ale verím že ho Allenek nahradí.A keĎ by bol zranený aj Studge,tak proste vpredu Raheem a Luis a v strede diamant Gerrard-Lucas,Allen-Couts.

A k záveru ani nemám slov,proste geniálne.Ten Steve ma dostal,úžasný pocit.A to klbko na konci,ach.Musíme to vyhrať,pre Stevena,pre fanúšikov,pre 96. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre titul Chelsea

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Hloupější přání než tvůj nick

Reagovat
niflheim

Reagovat
fff

Raz povies svojim detom, prial som titul Chelsea? Rozmyslis si to este ... radsej byt takticky ticho a nepriat nikomu, nez toto

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

raz budes musiet detom vysvetlit, ze fandis Trnave a Liverpoolu, mas pocit, ze si na tom lepsie?

Reagovat
fff

Budu fandit rovnako TT a Liverpoolu .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, pred pár dňami ešte "titul neprial nikomu"

Reagovat
smazaný uživatel

to som ale ratal s dnesnou prehrou Liverpoolu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
eder

Reagovat
blade115

Reagovat
fajdax

Reagovat
Svatej

Reagovat
Chazy

Hm, Costa pošel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zase?

Reagovat
Chazy

Jj, poměřil síly s tyčí

Reagovat
Swarley

co? se rozbil o tyčku?

Reagovat
Chazy

Jj, pěkně kolenem. Ale dal gól, nejel tam jen tak pro srandu.

Reagovat
Swarley

tak ještě aby jo...ale nevím, jestli to stálo za to, vždyť to bylo na 2:0, se mohl vysrat...

Reagovat
Chazy

Tak v takový chvíli vnímáš jen míč a jdeš tam instinktivně no. Každopádně holeň, koleno, možná obojí, fakt hodně hnusný, v plný rychlosti.

Reagovat
Swarley

no asi se radši na to mrknou než si z toho začnu dělat prdel

Reagovat
vitasrp
Reagovat
Swarley

no do prdele, to teda není rozhodně nic dobrýho, to fakt trefil v plné rychlosti...

Reagovat
smazaný uživatel

to koleno je na maděru

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Tak to by mohl bejt obrovskej průser..

Reagovat
Whitemedia

Ale jak tvle, to bude průser..

Reagovat
Whitemedia

omg, dva průsery pod sebou, giga průser

Reagovat
Chazy

Přesně na tuhle fotku sem se těšil hm

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Swarley

tak krev ještě nemusí být všechno, jenže to je přímo na čéšce a když si člověk vezmu tu ránu, tak to fakt může mít celé na sračku no...

Reagovat
Chazy

Já vím, že to ještě nic neznamená, ale viděl sem to tam v kameře a už tam mi to nepřišlo zrovna líbivý

Reagovat
Swarley

tak ty nejsi žádnej blbec, že jo...ale tak kdyby někteří ostatní...

Reagovat
SunFells

To má pod kolenem, ne na čéšce.

Reagovat
Swarley

hm, nevzal jsem si brýle

Reagovat
SunFells

Jsem tě odhadoval na monokl

Reagovat
Swarley

jako že jsem na dělo?

Reagovat
SunFells

Si piš

Reagovat
Swarley

ok, tak pak se přesuneme k další otázce...nemáš cigaretu? jen si ji chci takhle nezávazně a neagresivně vypýtať...

Reagovat
SunFells

Ale když už to zmiňuješ, tak se pochlubím, že jsem na cestě k životu bez cigaret v posledních týdnech udělal značný progres

Reagovat
Swarley

ale ale, co to znamená? úplně bez nebo omezeno?

Reagovat
SunFells

Znamená to, že již nekouřím, když nepiju. Což zpočátku přirozeně vedlo k tomu, že jsem chodil pít přinejmenším každý druhý den, ale jak se to poslední dobou znatelně projevuje na mých finančních zdrojích, tak se dílo daří

Reagovat
smazaný uživatel

ja fajčím len, keď pijem.

Reagovat
SunFells

Tehdy se skoro nedá nekouřit, respektive bez toho to není ono.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja, ale len pukacky ako buzna

Reagovat
smazaný uživatel

mne to je jedno, ale kamarát to má rovnako ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tak praktikujem odvtedy, odkedy som zistil, ze ked chlascem a fajcik pukacky, tak sa dalsi den rano zobudim a nemam v papuli taku Hirosimu, ako ked som fajcil normalne

Reagovat
smazaný uživatel

*fajcim

Reagovat
Swarley

pukačky=lupačky?

Reagovat
smazaný uživatel

to sú tie, čo sa dajú tak puknúť a potom majú nejakú mentolovú chuť či čo to.

Reagovat
Swarley

jj, to je ono

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Pro nás loupáček Mám tu dva

Reagovat
smazaný uživatel

s maslom a kakavkom... parádna vec.

Reagovat
SunFells

To asi jo, ale měl jsem to takhle naposled asi někdy na základce

Reagovat
smazaný uživatel

pff, ja to jedávam dodnes cez víkendy po prepitej noci. Predtým alebo potom ešte čierny čaj a opica zažehnaná.

Reagovat
Swarley

tak to jsem čekal nějakou momentku z porna, když se řekne lupačka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Pěkný no, aspoň to trochu kontroluješ. Já jako když chci, tak si prostě dva, tři tejdny nedám. Akorát se to za poslední rok a půl stalo jen jednou.

Reagovat
SunFells

To už bych taky zvládl, ale musel bych se vyhnout tomu alkoholu. Debilní je akorát ta potřeba nějak vyplnit ten čas, kdy jsem jinak byl dřív zvyklý si zapálit.

Reagovat
Chazy

Jj, já tomu rozumím. On prostě objektivně není žádnej rozumnej důvod končit

Reagovat
SunFells

Tak daleko bych zas nešel Přece jen ty prachy a pocit v krku po ránu.

Reagovat
Swarley

tak udržet na tomhle by bylo super a bral bych to taky, ale naopak teď se mi to poslední dobou vůbec nedaří...ale tak není to žádná hrůza, zatím si taky nestěžuju...jednu chvilku s tím bude potřeba seknout úplně...

Reagovat
Swarley

ale to já mám dlouhodobej plán, moje dítě mě s cigaretou nikdy neuvidí

Reagovat
SunFells

Těhotenství donutí přestat hodně lidí no

Reagovat
Swarley

jako budu to tak nějak brát no, protože když už nepřestaneš někdy takhle, tak asi už nikdy...a přece jen to bude tak nějak o ústupcích z obou stran, proč ne zrovna tohle...

ale buďme upřímní, zatím se k ničemu takovému nechystám, takže nějaký ten rok mi ještě zbývá...čili by to chtělo omezit i chvilku dřív, aspoň nějak...

Reagovat
SunFells

Nebo si naopak musíš třeba nakouřit dopředu

Reagovat
Rssa

Reagovat
SunFells

Právě je dobrý, že se ani nemusím nutit, tak to snad nebude problém udržet. Uvidím, co o zkouškovém

Reagovat
Swarley

tak zkouškové bude asi horší, ale zase kdo ví...já právě měl tyhle přestávky v kouření nejčastěji během období, kdy jsem se učil...je to takové zvláštní, ale vycházelo to tak

Reagovat
SunFells

Pro mě to byl jediný způsob, jak se naučit. Takové "Nepůjdu si zapálit, dokud si nepřečtu tuto kapitolu".

Reagovat
Swarley

to není špatnej systém

Reagovat
frankiefcb

Jo to jsem dělával. Taky jsem byl tkaový příležitostný kuřák o zkouškovém a v hospodách. Ale už dva měsíce jsem na to nešáhl.

Reagovat
stas87

som za exota ked som nikdy ani neskusal fajcit?

Reagovat
LGT

No na dnešní dobu, jestli je ti už víc než 13, tak jo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stas87

je mi rovnako ako tunajsiemu dedkovi neskusal som a nemam ani potrebu,s alkoholom som sekol hned ako som skoncil v doraste a presiel do chlapov ozerem sa tak 2x do roka

Reagovat
LGT

Však špatnýho na tom nic není, ale fakt myslím, že to je celkem vzácný prostě, já z mojeho okolí nevím o nikom, kdo by to aspoň nezkusil (a to mám třeba hodně kamarádů skautů, a každej si toho páva aspoň jednou prostě dal :D)

Reagovat
Swarley

rozhodně bych neřekl, takových lidí je dle mého hodně

Reagovat
Chazy

A objektivně o nic nepřicházej

Reagovat
Swarley

tak samozřejmě...ale od kuřáka to nevyzní asi tak, jak by mělo no

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad, ze nas je vic

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

mně se minulý týden eště posral harddisk na notebooku, takže skoro všechny data a projetky do školy v prdeli, vyřešil sem to hospodou v pondělí, úterý a středu a když vypiju pokaždé těch 8-9 piv a padne u toho aspoň půl krabky, tak je to docela aj záhul na měsíční limity v útratě..

Reagovat
Chazy

Reagovat
Rssa

Kouření škodí zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mnohem validnější argument proti kouření bych zmiňoval, že otravuje okolí.

Reagovat
Jesse Pinkman

když si chceš v klídku loknout prazdroje a nějaká svině převlečená za kamaráda ti to foukne přímo do ksichtu

Reagovat
Swarley

já nikoho neotravu, jsem tolerantní a vůbec mi nevadí, že mi lidi do kouření obědvají a podobně...klidně, neberu jim to...

Reagovat
Chazy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Rssa

Tak to jsi tolerantní.

My jednomu kolegovi, co nás často otravoval kouřem solili čaj, cukrovali polévky. Žádné slitování v tomto.

Reagovat
Swarley

tak samozřejmě to je jen náš takovej vtípek, já jsem jinak opravdu tolerantní

jasně podporuju obědy a podobně, že je prostě čas vyhrazený pro nekouření a podobně, s tím fakt problém nemám...nebo když to někomu vadí, nezapálím si, nemám s tím nějak problém, docela mě býválá v tomhle ohledu vycvičila...

rozhodně ale nesouhlasím s tím, že by měly být všechny hospody a restaurace nekuřácké, to je prostě docela solidní zásah a tak nějak mi přijde nesmyslné někomu zakazovat kuřáckou hospodu...nekuřácké hospody jsou nebo pořád můžou lidé jít do čajovny na mrkvovej džus, taky možnost...

Reagovat
Chazy

já se taky vyptávám vždycky, přežiju si zapálit jinde a jako někdy se to prostě nehodí. To je fakt jen o základní ohleduplnosti a pak kuřák není otravnej.

Reagovat
Swarley

je to tak, byla dokonce situace, kdy jsme seděl v hospodě a jedinej kdo tam pak byl další, tak u stolu nějaký dvě poblázněný matky a malé dítě...no tak ti to prostě přijde blbý, si v tuhle chvilku zapálit, i když samozřejmě ty maminy jsou mimo, že berou děcko do normální kuřácké hospody, tak jsem šel ven a není problém...vrchol pak byl, když si jedna z nich zapálila no, docela nepochopitelný, ale to už na tom světě někdy tak bývá

Reagovat
Rssa

Tož normální je nekouřit, tak není nic obtížného jít si ven zapálit a neotravovat s tím vevnitř. Vyloženě kuřáckých hospod už ubývá, minimálně v Olomouci je jich čím dál méně, což je pozitivní. Nechci být nějaký utlačovatel huličů, měli by se oni podřizovat a ne naopak. Z logiky věci.

Reagovat
Swarley

jako já chápu i tenhle pohled, ale kouření zakázané celoplošně nějakým způsobem není, není to něco nelegeláního, tak proč chceš nutit majitelé restaurací, aby si otevírali nekuřácké hospody? jako jestli chceš takovému % nekuřáků otevřít nekuřáckou hospodu, tak to udělej a je vystaráno...na druhou stranu bych to bral stejně, když chceš, aby se ti v hospodě kouřilo, tak měj tu možnost...

chápu i tu druhou stranu, kdy kámoš nadává, že musí s náma kuřákama do kuřáckých nebo když remcají přítelkyně a podobně...ale co já s tím, tu volbu máme všichni

Reagovat
Rssa

Nutit nikoho nenutím dělat co nechce, jen kvituji, že se vychází vstříc více nekuřákům než kuřáků, což je logicky jen dobře. Zakazovat není dobře, pokud je vyloženě kuřácká hospoda, proč ne. Ale dělat něco napůl, oddělené sekce apod., to je polovičaté a zbytečné. Radši ať si jde kuřák zakouřit na čerstvý vzduch a vrátí se pak zpátky.

Reagovat
Swarley

to rozhodně, ty řešení napůl jsou ve většině případů naprosto směšný

a já s tím i tak nemám problém, chodíme sem tam do nekuřácké a v pohodě vyběhnu ven, dá se to...když není zima

Reagovat
Rssa

Takový kuřák je snem všech nekuřáků

Reagovat
stas87

namontuj im pred vchod vedla dveri popolnik a mas pokoj,polka fajciarska a polka nefajciarska je hlupost

Reagovat
Swarley

takových řešení je teď opravdu hodně a když jsou přes léto zahrádky, tak je to v pohodě úplně...tam nastává problém v zimě, kdy se kuřákům samozřejmě na mráz moc nechce...tam to chce vyřešit a nechat aspoň pár kuřáckých hospod

Reagovat
Rssa

A tolerance je výsada stáří, to tě pak chápu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

pfff, Rooney by po tomto už zajtra trénoval a za 3 dni hral.

Reagovat
SunFells

Diego Simeone's head of press @Pepepasques re: Diego Costa: "Don't worry guys, they just need to fix the post" !

Tak asi je v pohodě.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone je kráľ

Reagovat
SunFells

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Atlético de Madrid ‏@Atleti 3 min

Por suerte Diego Costa sólo tiene una herida tras golpearse con el poste

po překladu prej povrchové zranění

Reagovat
smazaný uživatel

veď to vidíš podľa obrázku, čo sem dal evertonian

Reagovat
Whitemedia

No, na tom obrázku vidím docela hovno

Reagovat
kiwwi

ale narazene to musi mat brutalne...podla toho jak krical tak ho to muselo boliet jak kurva

Reagovat
Rssa

Problém je takový, že u hráčů typu Suarez, Costa, Neymar, CR a další nepoznáš, co je bolí doopravdy a co ne.

Podle mého už toto Costa přehnal a mohl si to odpustit.

Reagovat
kiwwi

toto mu fakt verim...to je neskutocna bolest takto si narazit koleno/holen ... ono to nemusi mat skoro ziadne nasledky, ale ta prvotna bolest je neuveritelna

Reagovat
Chazy

hlavně to koleno, to fakt úplně otřese celým tělem, když to dobře sedne a člověk je v prdeli na dost minut

Reagovat
Rssa

Tak toto jo, ono to bylo myšleno spíš nevážně (v tomto případě zrovna), jinak ale platí to, co jsem napsal původně. Vždyť oni tam kolikrát vypadají, že jde o život a pak klušou k bráně.

Reagovat
kvasha16

fakt to niekedy tazko poznat, ale v tomto pripade si myslim ze to nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale pricina nepremenenej penalty je celkom jasna

https://pbs.twimg.com/media/BlHzz5pIMAAWjAW.jpg

Reagovat
Rssa

Bombaaaaaaaaaa

Nakonec jsem rád, že jsem ty nervy ke konci nemusel zažívat a byl donucen jít na výstavu Saudka. Pěkné 3 body, teď jen neztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musím napísať, že dnes sme mali obrovskú dávku šťastia, sudí nám pomohol...

Reagovat
minoLFC

* rozhodca

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám neskutečnou radost, LFC hraje opravdu jako tým, spolu se radují,spolu bojují, společně jim teď bije srdce. Steven to musí namovitovat na každej zápas, ta forma a herní pohoda tam je !

Musíme jít od zápasu k zápasu, až po 36.kole můžem uvažovat o titulu. Nyní nás čeká Norwich a doufejme, že proti němu nezklame Suarez a loupne tam hattrick.

Věřím že Allen dokáže z velké části nahradit Henda, bude muset bojovat až na krev

Jen tak dál hoši, každej týden jsou to nervy, ale stojí to za to !!! Pro LFC, pro fans, pro Stevena, pro 96 !!!!

YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám neskutečnou radost, LFC hraje opravdu jako tým, spolu se radují,spolu bojují, společně jim teď bije srdce. Steven to musí namovitovat na každej zápas, ta forma a herní pohoda tam je !

Musíme jít od zápasu k zápasu, až po 36.kole můžem uvažovat o titulu. Nyní nás čeká Norwich a doufejme, že proti němu nezklame Suarez a loupne tam hattrick.

Věřím že Allen dokáže z velké části nahradit Henda, bude muset bojovat až na krev

Jen tak dál hoši, každej týden jsou to nervy, ale stojí to za to !!! Pro LFC, pro fans, pro Stevena, pro 96 !!!!

YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

krásně to hraje všechno Mouovi do karet.

Reagovat
niflheim

Už se těším, jak po konci sezóny bude stále platit Owen 1 - 0 Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl Steven hlupák mohl dneska trofeje přehazovat hráběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupák ? Stát se legendou v jednom z největších a nejslavnějších klubů na světě ti přijde jako hloupé rozhodnutí ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Linda Pizzuti ‏@Linda_Pizzuti 2 hod.

My heart is still recovering “@sportimage: Someone look anxious

Reagovat
vladis271
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Otázka pro fanoušky poolu - myslíte si, že máte šanci překonat rekord v Chelsea v počtu střelených branek za sezónu?

Reagovat
niflheim

*vstřelených... a rekord činí 103

Reagovat
fff

Tazk povedat. Chelsea a CP vonku, to nebudu zapasy, kde sa goly budu davat lahko. Norwich a NU by mohli byt opak, ale zas Sturridge neviem ako je na tom so zranenim.

Podla mna skoncime na stovke

Reagovat
tomasinho

Možné to je, ale bude to těžké, spíše v to nevěřím. Jedině by musel mít Suárez mít zase den proti Norwichi.

Reagovat
vladis271

ak to dotiahneme dokonca s tou vecou, a skončíme na 102 goloch ani na sekundu ma to nebude srať.

Reagovat
blade115

Domluveno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám naloží 6tku a mají to v kapse

Reagovat
SunFells

Hravě

Reagovat
minoLFC

to zaleží na Suarezovi...no a v poslednom kole máme Newcastle predsa

Reagovat
Rssa

Klidně každý zápas po jedné brance, když žádný nedostanem.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Pardew is the only manager in 90 years to lose three derbies in row.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho hejtuješ i ve volným čase, to je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

U mě definitivně propadl, když si otevřel hubu na hráče, místo aby si uvědomil svoje chyby.

Reagovat
fenixLFC

snad city este raz stratia aby nam stacila s chelsea remiza popripadde hocijaka remiza, vyhrat 15 zapasov po sebe ci kolko by to bolo mi pride skoro nerealne..hlavne ked sme videli ako sme sa dnes doslova posrali...

Reagovat
vladis271

tak logicky, kto by mal našej obrane v lige zavariť, ak nie City? S tým sa počítalo.

Reagovat
fff

Tak zas posrat sa proti tak dobre hrajuce timu nie je nejaka hanba, fakt boli vyborni od 40. minuty. V dalsom zapase si na to ani nespomenieme.

Reagovat
Darren Fletcher

no liverpool, klobuk dole kundy, pekne to davate

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujeme Darren

Reagovat
vladis271

Chápem, že niektorí nemusia priať LFC, ale ako dopekla zahraniční gunneri môžu priať titul viac CFC ako LFC, obzvlášť po výrokoch Mourinha na adresu Wengera? Toto fakt nechápem.

Reagovat
Chazy

co je ti do toho omg furt, to je furt dokola taky

Reagovat
vladis271

máš pravdu. Som uletený no.

Reagovat
Chazy

Si hroznej v tomhle nemáš vůbec právo prostě hodnotit, kdo má a kdo nemá nárok někomu fandit, kdo by měl podle čeho si vybírat, komu bude přát titul. Já nevím, proč potřebuješ mít pocit, že všichni chtěj titul LFC. To fakt nestačí, že máš na svý straně kdysi zarytýho mufana?

Reagovat
vladis271

Inak, ja sa čudujem, že nikto ešte nenapadol to, že neutrálni prajú nám (povedal to Glen aj BR). Lebo, čo ssom čítal zahraničné fora väčších klubov, tak všetci, úplne všetci, možno okrem Spurs sú v mode ABL fans.

Reagovat
smazaný uživatel

co je ABL?

Reagovat
Swarley

AntiBlockingLáďa

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak se divím, že tě ještě nenapadlo, že vám všichni přejí, protože menší zlo tam prostě není...

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

utelený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D prepacte, ale musel som uz :D:D:D:D:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

ale no, až toľko ?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, bol som na wc a dobre som sa zasmial

Reagovat
I am Mancunian

*vysral

Reagovat
smazaný uživatel

aj to

Reagovat
smazaný uživatel

trto proti charovi v playoff...

Reagovat
smazaný uživatel

no len, keď vypadne Zdenko, tak v repre je Šatan... toho sa bojím, že nepríde a Meszo bude "tradične" zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

ináč ten detroit vypada dosť dobre teda, pre mňa je to taky cierny kon playoff..ide z posledneho miesta ale v zavere vyzerali dost naslapani a to maju furt rozsiahlu marodku...kludne mozu postupit cez boston podla mna...kazdopadne beriem aj zdena aj tomášov do repre a v prípade zdena a mira sa podla mna uz cosi pohlo, kedze sa satan pred tymi zapasmi s ruskom stretol s vujtkom

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, Boston je tím do PO, káder majú vystavaný výborne na ťažké zápasy a sú lepšie pripravení fyzicky... ja ako ich prajník, budem fandiť im, nech to celé vyhrajú :) Ja chcem Tomášov do repre, Aj Réwy pôjde (čau Zupillo )

Reagovat
smazaný uživatel

rewy je uplny kar..už mu zase strihá

Reagovat
smazaný uživatel

čo zas robí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo, odpíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo je Pali?

Reagovat
smazaný uživatel

trto, zdenko, meszo, trosku mi to prislo smiesne no

Reagovat
smazaný uživatel

aha njn

Reagovat
Side

kdo z gunnerů přeje čukotce?

Reagovat
vladis271

arsenalmania. Ale dobre, Chazy má pravdu, neni ma do toho nič. Len ma to prekvapilo, to je všetko.

Zas nie všetci, tak 80 percent asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že těch 80% právě přeje Liverpoolu...

Reagovat
Honza Matoušek

Protože by pak byli jediný, kdo nevyhráli PL 10 let.

Reagovat
Nikikrew

a kto by fandil zlu prosimta?

Reagovat
blade115

Nám někdo přeje? To bude zřejmě omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

proboha

Reagovat
smazaný uživatel

800 pre titul LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
eder

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=dvzXq_Po90M dnes hral jak najvacsi pan.hlavne to branenie

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Zh-VynHe9EY coutinhoooooo...pripomenulo mi to sergio aguerooooo proti QPR

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu to malo ďaleko. To je pre mňa jeden z najsilnejších futbalových momentov v živote, z toho mám vždy zimomriavky, keď to vidím. Silnejšie momenty už sú pre mňa asi len Henry vs Leeds a Abidalov comeback pred rokom.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi len ten Henry, Abidal zas nebol tak silný moment.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, keďže sa na etihade vtedy rozhodlo už

Reagovat
vladis271

to bolo neuveritelné, idem si to video zas pustiť.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jardin

Reagovat
Jardin

já mám rád ještě tohle - https://www.youtube.com/watch?v=5iLL57puZPM 4:20+

Reagovat
Bayern +

https://www.youtube.com/watch?v=E6a45aHFf2Q#t=99

♥♥♥ Suverénne najkrajšie, potom Agueroooooo.

Reagovat
Svatej

objektivně

Reagovat
fajdax

https://pbs.twimg.com/media/BlH26wmCEAA3vW8.png

Tak už je jasný proč ju Costa nedal

Reagovat
eder

Tohle by rozhodilo leda tak bukvice z chelski...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Godwinson

Blues

Reagovat
Rssa

Coutinho dneska v obraně hodně povedený zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Masi

Nemáte někdo GIF toho hraní rukou od Škrtela dneska?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi

Mockrát děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

jak to mohl nevidět?

Reagovat
Rssa

Co by za takové vyboxování dal Pinto v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

FApool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šušká sa, že hned čo odišiel fergie na dochodok si tam LFC hned rezervovalo 10 funkcii z 20 moznych

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Arsenal goalkeeper Lukasz Fabianski is a summer target for Southampton.

Sice nějaký sranda twitter zdroj, ale nápad skvělý

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Boruca kopnúť do riti, dať dôveru Fabimu a majú výborne vyriešený post zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Boruce urcite nechat, sice udelal asi 3 obrovsky minely, ale zaroven toho zase strasne moc pochytal. Klidne ale muze delat jen dvojku nebo muze bojovat o misto s nekym dalsim, to jo.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Z Mirroru - pry zajem je i o Schmeichela. No, hlavne at jde Gazzaniga pryc, zadarmo to vyresit Fabianskim by se mi celkem zamlouvalo.

Reagovat
SunFells

Mít dvojku Davise nebo Gazzanigu je vzhledem k poměrně častým Borucovým zdravotním příhodám dost handicap. Tady by samozřejmě ale tou dvojkou měl být sám Boruc, ale to by se mu asi moc nezamlouvalo ...ale sezónu by hádám vydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych do dalsi sezony sel s tim, ze zacne chytat Boruc a jakmile to poprve poradne zvore, tak chytat jde nekdo takovyhle jako Fabianski, Schmeichel. Idealne pak Boruc na konci sezony nekam odejde po konci smlouvy a Gazzaniga se zatim nekde na hostovani rozchyta aspon do pouzitelneho stavu. I financne by se tohle reseni melo Kate zamlouvat.

Reagovat
SunFells

To by šlo, Boruc by asi na to nenechal dlouho čekat.

Reagovat
cristiano.K.

s kým si prohrál sázku? a nezapomen si dát do oblíbených klubů LFC

Reagovat
smazaný uživatel

s Erdovcem... a to uz by bylo trochu moc, ne?

Reagovat
cristiano.K.

já bych ti dal měsíc navrh za to, že to ještě nemáš vyplněný

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenej?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si tak nějak přál aby zkusili Begoviče, už se jim povedly ambicioznejsi transfery. Ten by je zvedl eště dobře.

Reagovat
kiwwi

Siqueiru chce také West Ham

nemaju vobec sudnost...nechcu rovno aj Ronalda alebo Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

do toho kopac style by ho bola skoda

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Erdovec

nevěřil jsem, ale po dnešku už je to jasné, to už prostě musíme dát

Reagovat
kiwwi

vy budete kvoli tomu este na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool opravdu není ten, kdo by byl letošní sezonu pro smích

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
blade115

I kdyby ten titul nakonec projeli, tak to pořád pro ně bude naprosto fantastická sezóna...

Reagovat
nani92

no ak ho stratia v niektorom inom zápase ako s Chelsea,tak budú..

Reagovat
blade115

Tak budou zklamaní, pochopitelně, ale kdybys Scouserům před sezónou řekl, že na konci skončí druzí/třetí s tím, že do posledních kol bojovali o titul, tak se štěstím podělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ty furt musíš mít něco proti, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som ten boj o titul od nás očakával, takže sa z toho až tak neposeriem..dúfam že ma tu teraz nezoberú ľudia na vidly

Reagovat
nani92

tak áno,ale bude to na smiech,že taku velku šancu zahodia trebárs s Norwichom

Reagovat
kiwwi

to samozrejme, ale fakt s tymito recami mohli este pockat

Reagovat
smazaný uživatel

a prečo? chceš mi povedať že ty si za tých pár rokov nikdy nepísal predčasne vetu typu "toto už musíme dať"

Reagovat
kiwwi

proti tomu by som samozrejme nemal nic, ale ked niekto napise ze uz je to JASNE ze to musite dat, tak to potom vyznie vtipne ak to nedate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ako ze je jasne ze to daju, chapes?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pochopil tak, že je to jasné, že už prostě musí věřit, když to mají ve svých rukou a první z těch dvou velkých zápasů zvládli

Reagovat
smazaný uživatel

taktiež

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

my sa môžeme smiať aj keď skončíme 4. s bodovym naskokom nad piatym cieľ je davno splneny

Reagovat
Rssa

To sice ano, ale teď regulérně hrajeme o titul a jeho nezískání bude určitě zklamáním.

Reagovat
smazaný uživatel

určite, na druhu stranu tam hned bude náplasť v podobe návratu do CL.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ke smíchu je někdo úplně jiný

Reagovat
LGT

kiwwi pls

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

MUfani jsou docela proti sobě v tom fandění Chelsea nebo City. Pokud se povede a LFC dá titul, tak jim to místní scouseři dají (a zaslouženě) sežrat daleko více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne nechapu, ze to radsi prejou takovym spinam, ale jak je komu po chuti....

Reagovat
kiwwi

tak to je taka interpretacia...my to samozrejme neprajeme nikomu, ale najviac nie Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Já docela jo, letos si to fakt zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se zas tak moc nedivím. Když hrál o titul MU, tak jsem to taky přál komukoliv jinému.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo teda ideálně nikomu, ale hlavně, aby to nevyhrál MU.

Reagovat
kiwwi

presne takto to mam aj ja a niekolko milionov mufanov

Reagovat
vladis271

a ja vás chápem, a súčasne závidím fanúšikom, čo sa dokážu odprostiť od rivality a priať to tímu, čo si to zaslúži. Nebudem klamať, tiež by som vám to neprial, ak by bola situýcia opačná.

Reagovat
nani92

prečo by nám to mali sežrať?

Reagovat
Rssa

Protože tu kampaň od Palice, kiwwiho nebo nifla nejde brát jinak než jako uraženecké pofňukávání. Naopak se mi líbí přístup Swarloše, mithra a dalších, třeba i toho prospera, který se nevyjadřuje.

Reagovat
smazaný uživatel

aj vodka je fajn

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze som z toho mimo, ze na vas stracame 20 bodov a vy hrate o titul a my ani o LM, tak chcem len jedno, aby ste aspon vy nemali titul, snad si necakal, ze vsetci budu priat iba vam

Reagovat
Rssa

Tady nejde o to, že chcu abys fandil nám. Spíš jde o to, že tu naklusáš a "pana boha kriste pane nebodaj ať ten titul radsi potrtka koza s ficem nez aby liverpool vyhral titul".

Reagovat
smazaný uživatel

prehanas, ale uznavam, velmi tazko sa dokazem preniest cez to, ze vyhrate titul, respektive nedokazem..

Reagovat
Rssa

právě že nepřeháním, podobné věci už tu několik týdnů fakt dáváš

Reagovat
J0EL

To iste robi aj pri nas v FA cup. Hejter hnusny.

Reagovat
Swarley

tak zase co chceš čekat? že to budou mufani Liverpoolu přát? stejně tak to drtivá menšina scouserů přála v předchozích letech nám, tady není moc co řešit...

a já se vyjádřil...je to těžké hodnotit, protože Chelsea a City to prostě přát nemůžu a nadával jsem na ně doteď kudy chodím, takže tvářit se, že teď radši jedny nebo druhý, to je mi fakt jedno, to je prašť jako uhoď...Liverpoolu to taky nepřeju, ale pořád jsem u nich ochotnej v pohodě uznat, že to je tradiční klub se vším všudy, poháry jsou super vzpruha, v LM podle mého své místo máte mít a pro nezaujatého diváka PL jste zajímavým řešením jako vítěz...

a hlavně já se stejně zpravidla soustředím jen na nás a ten zbytek je mi tak nějak celkem jedno...těch průserů je víc než dost, takže se určitě člověk nenudí, aby trávil večery nad tím, komu to z těch tří přát víc...udělejte víc bodů a je to vaše, na zaslouženě a nezaslouženě, přání nebo nepřání se stejně nehraje

Reagovat
Rssa

Vůbec nejde o přání či nepřání, spíš o afektované výlevy typu "když né my, tak vy vůbec a radši ten mor". Prostě z toho přátelského popichování se stalo pofňukávání a nedůstojnost.

Reagovat
vodka

u části možná, u většiny ne. a hlavně se mi nechce moc připomínat ty scouserské kecy a čisté fandění CFC a MC...

Reagovat
Rssa

Pokud něco takového bylo, tak to bylo konstantní držení pevného a zásadového názoru od prvního kola

Reagovat
vodka

no...

Reagovat
Swarley

jak píše vodka, piš tohle zrovna mufanům, já myslím, že jsme se něčoho obdobného načetli v posledních letech víc než dost

Reagovat
smazaný uživatel

takze to, co ste predvadzali vy posledny roky bolo pratelske popichovani hmm

Reagovat
kiwwi

vsak je to vrchny pokrytec

Reagovat
Rssa

kde pisu, ze nám máte fandit? My jsme někde nadávali že radši smrt než titul pro MU? Vyjádřit se dá slušně, třeba jako Counter a ne to divadlo, co tu ten Erskine předváděl. Snad Palike bude opět normal. A pan nademnou přestane lhát a začne měřit stejným metrem :-)

Reagovat
fenixLFC

to skor budu vsetci mufani priat titul Liverpoolu nez kiwwi merat rovnakym metrom

Reagovat
smazaný uživatel

Pro MUfany je letošní sezona holt taková zkouška charakteru

Reagovat
smazaný uživatel

len aby nebola aj tá budúca

Reagovat
Swarley

tak záleží v jakém ohledu jakože ve vztahu k naší pozici nebo vzhledem k týmům, co bojují o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

No jakože obojí. Jednak to, že všichni zažíváte poprvé tak špatnou sezonu, ve které se všechno sere (když se to sralo dřív, měli ste jistotu, že SAF prostě ví, co dělá, to si u Moyese říct nemůžeš...), jednak musíte zpovzdálí sledovat, jak o titul hrají tři vaši nejmíň oblíbení rivalové a musíte přát titul největšímu rivalovi, protože těm zbývajícím dvěma špínám se to přát nedá, pokud člověk aspoň trošku používá zdravej rozum

Reagovat
smazaný uživatel

tak počkať, ale oni nam fakt nemôžu priať..to keby hral everton o titul s man utd, ja a dovolim si tvrdiť, dalsich miliony scousers fandi evertonu...18 a 20 je veľmi tesno a toto si každý fanúšik oboch klubov stráži

Reagovat
papos182

Ale to je neco jineho. Pokud by Everton koupil nejaky sejk, pozkupoval hvezdy za stovky milionu bojoval by s nama o titul v poslednich +- 4 letech a vypadalo by to, ze diky dotacim se na vrcholu udrzi dlouhodobe a sebere nam potencialne dost trofeji, a pokud by ManU pres 20 let nevyhral titul a v posledni dobe by byli jen lehce nadprumerni a hrali by nejhezci fotbal, porad by jsi ten titul pral spis Evertonu? Nemyslim si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si teda nemyslim. Rekl bych, ze drtiva vetsina fandu Liverpoolu by rozhodne nefandila ani jednomu, bylo by to podobne, jako ted ma drtiva vetsina fandu MU.

Reagovat
Erdovec

já bych teda fandil Evertonu, neexistuje větší humus v klubovém fotbale než je Manchester United

Reagovat
Swarley

hlavně mi teda vrtá hlavou ta první část, ale tak to je asi jasné...tam ta nejistota, co s Moyesem, jak to bude dál nebo nebude, co přestupák, jak se to bude celé překopávat a podobně...to jsou spíš věci, který mi šrotují v hlavě a které mě primárně zajímají...jak to psal vždycky chazy, že nejsem fanoušek PL, ale výhradně MU

a ten boj o titul podělal Arsenal, tam jsem právě se snažil rozpoutat nenávist vůči nim, protože oni tuhle situaci celou zapříčinili, takže veškerý hněv by měl směřovat na Wengera aspol, že svou situaci opět nezvládli... takže teď ten výběr z těch tří je fakt těžký, sám asi tušíš, jaké to z pozice mufana je...prostě fakt k tomu mám docela neutrální postoj, kdy počkám, jak to dopadne...cosi zvrhlého na té myšlence s Liverpoolem je, to neříkám, že ne, ale přát jim to nebudu...každopádně by to byl i zajímavý a nečekaný zvrat v počtu titulů a celkově i v celé té rivalitě, což by byla i zajímavá výzva...každopádně se vracíme tímhle zase k tomu původnímu, tam je potřeba hledět nejdříve na nás a pak mě může zajímat až ten zbytek

Reagovat
nani92

no čo ja viem, táto je ešte taká že fajn,po rokoch sme padli na kolená,ale v dalšej sezone sa pozbierame ...horšie by to bolo,ak by sa toto stalo aj v buducej sezone,potom by to už skuška bola..

Reagovat
kiwwi

on to mysli vzhladom na boj o titul hlavne

Reagovat
nani92

ahá, no neviem..pre "mufanov" sú tam viac-menej 3 rovnocenné zlá,každý sa rozhoduje pre niečo iné,nejako by som to nehrotil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

CAPTAIN, LIDER, LEGEND, TALISMAN, STEVIE G!

Reagovat
nani92

s tým Talizmanom by som bol opatrný..

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je, 2005 LM je proste úplná paráda

Reagovat
smazaný uživatel

LIDER

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ups

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ked som to videl prvýkrát v telke tak som mu to fakt nerozumel...ale proste je to bomba

Reagovat
Swarley

i pro Carru to musí být nejspíš docela těžké sledovat...

https://pbs.twimg.com/media/BlH5NamCEAAM_KL.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

teď jsem to vyloženě nevztahoval k tomu obrázku, ale tak celkově, že u té letošní jízdy nemůže být taky...

Reagovat
nani92

Reagovat
eder

To je škoda, je mi líto za něho. Tak snad aspoň ten Stevie se dočká.

Reagovat
smazaný uživatel

veď ja nič...ja som si skôr prečítal tie ligové tituly pod menami oboch a carra to proste prežíva tiež., i keď už nie medzi borcami v kabine

Reagovat
Swarley

tak o tom nepochybuju, že zrovna on to nebude prožívat na 100%, jak kdyby byl v šatně...jen by to pro něj asi bylo zvláštní, kdyby ho to minulo takhle o rok...

Reagovat
soukup

já myslel, že jako nemůže sledovat těch 8 Garyho titulů, když jeho úspěch je 700 startů za LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jasný, tak ono to tak mělo být určitě původně myšleno...a tak jsem to sem i házel, ale to co jsem napsal v tom komentáři, mě pak zaujalo nakonec vlastně ještě víc, při pohledu na ten obrázek...že to vlastně Carrovi možná takhle uteče...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
soukup

ty popisky mají být provokace?

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

pude hrát proti NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten LB môže byť kľudne Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

motd 23:25

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Hai

Neví někdo co je ze Sturridgem? Doufám ze to nebylo nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

hamstring, bude mať podrobnejšie vyšetrenie

Reagovat
smazaný uživatel

osobne to tipujem, že bude do konca sezóny out, na World Cup sa ale dá dokopy

Reagovat
pytlerLFC

Brendan Rodgers told his post-match press conference: "We'll see [how he is] over the next couple of days.

"He felt a wee bit of tightness in his hamstring, so we'll see how that is in the next couple of days."

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=P9Iw9ftSVp4

ja chcem niečo podobné, len menej dramatické, tiež zažiť.

Reagovat
kvasha16

preco menej dramaticke? ved to je uplne top ako to otocili

Reagovat
smazaný uživatel

možno vladis už nie je najmladší

Reagovat
vladis271

24, atlét a športovec, ale hento by som nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt? fú, som ťa tipoval tak na 17-20

Reagovat
vladis271

drž hubu. Ty tu tiež nemáš najlepšiu povesť.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel som to v zlom s tým vekom.. a kto tu má dobrú povesť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tato debata vedie do....podme si radšej pozrieť motd

Reagovat
vodka

fanoušci stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

já samozřejmě

Reagovat
cristiano.K.

vladěno dej pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Steven Gerrard vs Manchester City • Individual Hi…: http://youtu.be/eEF8SZFEO5U

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo Stevenko docela vážnej v tom post match pro Sky Sports, fakt jde do tuhýho hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

už pri winnery nad fulhamom s tým tričkom v ruke bolo jasné, že ide do tuhého z pohľadu Gerrarda určite

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náznak úsměvu tyjo, hustý.

Reagovat
smazaný uživatel

môžem mi odpovedať hore? čo robí Réway?

Reagovat
smazaný uživatel

môžeš*

Reagovat
smazaný uživatel

do správy ti napíšem

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
vladis271

milujem ho hmmmm. To už neni sranda. Ako vravím, srať na nás fanúšikov, ale len kvôli nemu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To promo

Reagovat
kvasha16

genius, inspiring, special

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Ta úvodní část MOTD wow, to bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Povedlo se jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko = karma za Soton? Kazdopadne keby padol skorej dalo sa to piskat, takto to bolo vidiet ze siel sam dole

Reagovat
smazaný uživatel

lol rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je fakt vtipný s těma simulacema.

Reagovat
smazaný uživatel

najhoršie je, že doteraz sa držal na úzde...až teraz mu začalo prepínať..

Reagovat
Kenneth

Ten Suarez. To je neskutecna spina.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

aj napriek tomu, ze mal byt suarez von za simulovanie, ta od kompanyho bola na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

inak ja čakám Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa ti nepáči na tom, že tu šírim rodinnú atmosféru?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

užívaj si motd kurva, budeš to mať v správe

Reagovat
smazaný uživatel

dobre teda, len som myslel, že si zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

No remíza by byla spravedlivější ...hold je to naše chyba..a celkem i pana rozhodčího.. jede se dál

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako ako na etihade by bola remiza spravodlivejšia spravodlivé rozdelenie výhier pre obe mužstvá

Reagovat
smazaný uživatel

jo protože gol ve 20 minutě je to samé jako penalta v poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

ja narážam skôr na celkový priebeh zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžili sme si u vás prehrať? zaslúžili ste si u nás prehrať?

Reagovat
smazaný uživatel

dyťs to ani neviděl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ten na etihadě jsem viděl a tenhle jsem si už stáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

tak by ti nezaškodilo si oba zopakovať

Reagovat
smazaný uživatel

fakt chceš porovnávat to, že jste měli 60 minut ve kterých jste mohli něco předvést. S tim, že nám upřel penaltu v poslední minutě? Kde už toho moc nevymyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle ale frajer, jak k tomu přistoupil po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Mně se líbí jak umí Anglicky, na to jakou je tam chvilku v porovnání s některýma, kteří neumí pořádně žblechnout ještě teď.

Reagovat
kiwwi

takze nie je sanca, ze vedel po anglicky uz pred prichodom do anglicka...

Reagovat
Arbiter

ne, to je nemožné

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Liverpoolu to prostě nejde nepřát.

Reagovat
Kenneth

Až na toho zubatýho koko.. no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stevenko ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegriniho chapn(happened) mi silně připomíná José Jalapeňo on the stick.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je super, nebo Liferpol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to v tom studiu třepou? Vždyť tam žádný kontakt nebyl ani vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

sterling-coutinho > sas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, chudák Chico. Odkdy je ostříhanej btw?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle zapase mel tenhle sestrih poprve.

Reagovat
smazaný uživatel

Si poslednou dobou ovela rychlý, že?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak teda ako chlap ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City boss Manuel Pellegrini believes it would be "disappointing for football" if Chelsea were to win the Premier League this season.

Reagovat
smazaný uživatel

ten z toho mindraku z Joseho snad nemuze ani spat

Reagovat
kvasha16

hej kecal ze strielame malo golov.. blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neubírejte nám vítězství v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nam taky autor ubral.

Reagovat
M0rb1D4S

Solskjaer on Cardiff—"We just hope Chelsea have won the league by the last game." (Guardian) #CCFC #CFC

To je správný mufan

Reagovat
vladis271

vyhodenie Malkyho a najatie tohto komedianta bol fakto krok hodný génia. Máte vzájomný zápas s nimi ešte, že?

Reagovat
Arbiter

jop, poslední

Reagovat
vladis271

poturčenec horší Turka. Ideálne poraziť vás na Anfiielde, a pošlite ich potom do Champu.

Reagovat
Arbiter

jsem na ten závěr dost zvědav, no... Mourinho prostě ty velké zápasy zvládá a je jedno, jestli jsou ty velké zápasy dva nebo tři během dvou týdnů. Je to všechno o správně načasované formě hráčů. Navíc vám bude chybět Studgie. Pořád ale platí to, že i když všechno vyhrajeme, budeme muset čekat, co na to ManC.

Reagovat
vladis271

a vám zas Hazard, nepredpokladám, že by ste ho nasadili aj keby bol v pohode. Kvôli LM. Navyše by nám mohlo stačiť aj xko. Ja nechcem byť prehnaný optimista, neporazili sme ešte Norwich a vy ste neporazili Sunderland, ale už je to len na nás.

Reagovat
Arbiter

Hazard podle nejnovějších zpráv bude fit už na první zápas proti Atletům

Reagovat
vladis271

whatever. Pevnosť a momentum. Viac na vás nepotrebujeme. A defenzíve zatopiť tak ako City nedokážete. Na to som zvedavý, čo Mourek vymyslí. Je veľký rozdiel, ked hrá doma a vonku.

Reagovat
Arbiter

"A defenzíve zatopiť tak ako City nedokážete."

Tohle je nesmysl, neumíme se koncentrovat a najít pořádnou motivaci proti slabým soupeřům, to je pravda, ale podívej se, jak hrajeme letos proti těm silnějším. Sice je to doma, ale nevěřím, že tento venkovní duel vypustíme. Rozhodně spíš věřím v tom vzájemném zápase spíš nám než vám, ale hodně bude záležet na tom, jak si povedete proti Norwichi a jak budeme my vypadat proti Atletům.

Reagovat
vladis271

No tak to ja zas verím samozrejme nám, že. Ako píšem je obrovský rozdiel, či nás budete hrať doma alebo vonku, najmä za súčasnej situácie. Ja si stále myslím, že jeden zo zápasov s namočenými tímami nedáte.

Reagovat
Arbiter

spíš doufáš, než myslíš

Reagovat
vladis271

Hovorím to už strašne dlho. S vašim futbalom si nvm predstaviť ako dáte dokonca sezony viac bodov ako City, alebo my. Včera , hráte o titul a gol proti 10tim až v 70? minúte?

Reagovat
Svatej

to si děláš už prdel

Reagovat
vladis271

a sorrry, ale e nie nedokážete. Tak ako nás točili City nám nezatopíte. A fakt som zvedavý ako chce Mourek s futbalom na brejky hrať v situácii, kedy musí vyhrať. Lebo my nebudeme hrať ako PSG a čakať na smrť. Ak sme v niečom perfektní, tak v protiútokoch. Ale na to je skoro, treba zvládnuť Norwich..

Reagovat
Arbiter

proti PSG jsme museli také vyhrát. A že nebudete čekat na smrt? To může být naopak voda na náš útočný mlýn, protože jediné, co nás brzdilo v zápase proti Pařížanům, byl jejích zatažený obranný blok a skvělá obranná práce Alexe s Thiagem...

Reagovat
vladis271

útočný mlyn.

Reagovat
vladis271

proste, hráte nás medzi semifinále LM, hrátte na Anfielde proti najofenzívnejšiemu tímu ligy. Musel by sa stať zázrak aby ste si vypracovali viac šancí ako my. Ak sa proti nám nespykne osud, vyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
vladis271

super, že takto neriešiš aj viťu,, ktorý považuje zápasy s tímami namočenými zostupom za samozrejmosť pre CFC. Kde naopak ja sa ich bojím ako čert kríža. A bojím sa dotoho, že to doserem v zápasoch na Palace alebo Norwich.

Zaujímavé, že si na mňa nereagoval tam. Ale nie, prepáč,, poser sa z toho, nepredpokladám, že si to posereme doma zápasom s CFC. Ak na mňa máš reagovať len vo vláknach, kde som optimisstom a vyhýbať sa mi tam, kde nemožeš volekovať, tak to prosím ťa nerob, fakt na mňa nereaguj, je to taký problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sem ti to rikal, ze si budu reagovat kam chci.

Reagovat
vitasrp

Jo, měl by mě řešit, achjo.. To je kouzelný.

Reagovat
Arbiter

tak abyste pak tvrdě nenarazyly...

Reagovat
smazaný uživatel

Az tak tvrde?

Reagovat
Arbiter

stejně tvrdě, jako se proti vám může spyknout osud

Reagovat
smazaný uživatel

jsem cetl jen tebe, pardon

Reagovat
vladis271

super, v tomto vlákne si rovnako arogantný ako ja, tak čo skúšaš, akože? A nie, nebudem sa klepať, ked hráme najlepší futbal v lige.

Reagovat
Arbiter

zkouším tě poučit, že ve slově "spiknutí" (slovensky "spiknutie") se nepíš "Y" Každopádně když se nebojíš nejlepšího trenéra v PL, tak je to tvoje věc

Reagovat
vladis271

aha, ideme slovíčkariť? A ty zas "spíš veríš" vám než nám. A to sa mám do teba teraz za to navážať, ako ty do mňa? Co odomňa chceš, Klepať sa? V tejtoo sezone? S touto hrou? Na súčasnom Anfielde? S vierou ako tí hráči hrajú? Ved v tom zápase budeme favoriti. Chceš mi v tom oponovať? To samozrejme nič neznamená, rozhodne sa na ihrisku, ale nie. Nebojím sa zápasu s CFC, oveľa viac sa bojím tímov namočenýchhh v pásme zostupu.

Reagovat
Arbiter

nemyslím si, že budete favorité...

Reagovat
vladis271

nechajme to tak.

Reagovat
Arbiter

i když možná favorité budete, ale nikterak výrazní, což může hrát do karet nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Vladooooo

Reagovat
vladis271

neserte sa do mňa fakt. Mám pekelnú náladu, veknu to vypadá jak na Sibíri.

Reagovat
smazaný uživatel

april♥

Reagovat
Bayern +

Konečne už nemusím čítať tie názvy paraguajských dedín.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chazy

Reagovat
M0rb1D4S

No paráda. A než jsme přijeli na Etihad, tak byl nejofenzivnějším týmem ligy Manchester City, který tam rozdával jednu rychtu za druhou.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

jo, jste nadtým, není fyzicky, prakticky ani teoreticky možný, aby si nějakej tým proti vám vytvořil víc šancí

Reagovat
TopinB

Nezáleží na tom kolik máš šancí, ale kolik dáš gólů

Reagovat
smazaný uživatel

A co treba jak si vytrel Mourek rit s City, ktery bylo v ty dobe vic nahore, nez proti nam? Navic nemuzes rict, ze nas nemaj cim prekvapit a ze bude stacit to a to. Je to jeden zapas hmmm.

Reagovat
vladis271

môžu, samozrejme, ale nečakám to. To je pointa celého.

Reagovat
vladis271

A City už je mimo LM, a aj tak to prvých 30 minút vypadalo ako vraždenie neviniatok. Ak takto vybehneme na CFC, ktorá bude mať za sebou 1. zápas semifinále. Hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej, lebo Pelle to vobec nezvladol, Mourinho bude trosku tazssi orisek hm

Reagovat
smazaný uživatel

Co sis dovolil, co se vlastne vubec opovazujes reagovat?

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

on na mňa reagovať môže, s ním problém nemám.

Reagovat
fenixLFC

ono uz pred tymto zapasom vacsina suhlasila ze chelsea bude vacsi problem ako city. mourinho je sice debil, ale génius. Neverim tomu, ze ho dokaze brendan prechytracit. Nasa jedina sanca je, ze chelsea musi vyhrat, keby jej staci remiza, tak pridu a zremizuju

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt kretén.

Reagovat
kiwwi

to je vtipne jak ludia uveria kazdej picovine, co najdu na nete (a zvlast na parody kontach)

Reagovat
Arbiter
Reagovat
kiwwi

aha, ja som to hodil do twittera a nebolo to nikde len na nejakom konte @CarloFan

schvalne si skus do twitteru napisat Solskjaer a nikto normalny tuto citaciu netweetuje...takze je jasne, ze vyznam toho je ""dufajme, ze pred poslednym kolom uz budeme zachraneni"

Reagovat
Arbiter

dík za vysvětlení, s takovou bys mohl dělat překladatele a z "I'll kill you" uděláš "Zvu vás na naší oslavu"

Reagovat
kiwwi

a nie naopak?

Reagovat
Arbiter

já si myslím, že to řekl docela jednoznačně

Reagovat
kiwwi

takto je to jednoznacne...mna zmiatol vladis, ktory zacal pisat ako keby to Ole povedal v zmysle radsej zostupim ako keby mal Liverpool vyhrat titul (stale niesom celkom presvedceny, ci si to naozaj nemyslel ) a Gareth16

Reagovat
Arbiter

heh, tak takto jsem to nemyslel. Asi těžko by manažér raději sestoupil, než aby nějaký klub vyhrál, to je spíš paranoia a pokud by tomu tak bylo, bylo by to na regulérní vyhazov. Priority jsou u něho podle mě jasné setrvání v PL>titul pro CFC...

Reagovat
kiwwi

tak teraz ti uz fakt nerozumiem

on to povedal v style, "dufam, ze uz budeme pred poslednym kolom zachraneni" a ja som z tych reakcii vladisa a garetha mal dojem, ze veria tomu ako keby povedal "radsej zostupim ako keby mal titul vyhrat Liverpool"

Reagovat
smazaný uživatel

že to hovorí práve človek ktorý niekoľko mesiacov dozadu veril vymysleným hlúpostiam z twitteru

Reagovat
kiwwi

jj krc

Reagovat
smazaný uživatel

si vtipný no. A to nemyslím v dobrom zmysle

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

1200. pro Chelsea FC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

,,!,,

Reagovat
vodka

necháváš si často nablít na penis?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Sa mu to stáva, keď hráva nahý.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

vlastne sa to hodi k celemu suhrnu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=0Ar6Tdr4LPo ..Kalas u Krausa, to co on daval

Reagovat
mithro

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj Kraus zhodnotil politiku Chelsea ako svinstvo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Kalas je momentalne asi jediny z nasich hracov co moze nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

a preto im fandíš v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

třeba by fandil vám, kdyby jste o něj bojovali.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fenri

Reagovat
tomasinho

Včerejší MOTD?

Reagovat
tomasinho

Díky

Reagovat
kiwwi
Reagovat
tomasinho

Ok, dík.

Reagovat
kiwwi

Kompany pri vsetkych troch goloch jak sasek, vsetko cez neho

Reagovat
kiwwi

Juan Mata : "The number one English club in Spain is Manchester United. Every Spanish player dreams of playing at Old Trafford."

Reagovat
Arbiter

tak ve Španělsku je to samý gloryhunter. Ale asi se k ním ještě nedostala ta zpráva, že vás nevede kouč, ale loutka...

Reagovat
smazaný uživatel

to ako co je toto? nejaky pokus o urazku alebo co?

Reagovat
kiwwi

krc!!!

Reagovat
Arbiter

a komplex!!!

Reagovat
Arbiter

letos vás není třeba urážet, do mrtvol se nekope

Reagovat
smazaný uživatel

Vtípek

Reagovat
Chazy

Reagovat
minoLFC

profesionálna vlezprdelka

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

A taky number seven.

Reagovat
minoLFC

a hlavne ich v ManU za posledných 10 rokov hralo strašne moc

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Ať radši nic neříká a je rád, že jsem ho úplně nezavrhnul ...

Reagovat
kiwwi

konecne je v klube ktory je hodny takeho super hraca a sympataka a je pekne vidiet jak si to uziva

Reagovat
blade115

Nj, tam mezi tou vaší bandou ultrasympaťáků vážně zapadne.

Spíš než užívání mi to přijde jako by sám sebe přesvědčoval, že je tam správně. Ale tak nech sa páčí, když myslí, že udělal dobře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

co som to teraz precital? nech ma jebne, tu a teraz...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

really

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, nakoniec pohodová výhra, druhý polčas boli len samé pozitíva. Giroud v ňom zahral parádne, narozdiel od prvého, Poldi takisto. Cazorla, Vermaelen a Arteta skvelí po celý čas. Kallstrom mal dosť strát, ale nebol to zlý debut. Som veľmi rád.

Reagovat
Nikikrew

Videl som iba druhy polcas a ja som bol spokojny. Kazdy hrac zahral na vysokej urovni, pacil sa mi Giroud, Poldi a velmi aj Vermallen. Santi tiez ok, Rosa trosku viac chyb ale bolo to ok. West Ham nemali azda ani jednu vaznejsiu sancu, takto musima hrat doma proti slabsim tymom. Dufam, ze nas to nakopne a vyhrame ostavajuce 4 zapasy. Nechce sa mi verit, ze by Everton nezavahal pri takom lose. COYG!!!

Reagovat
Counter

Příští kolo už hezky návrat Mesutka, Aaron s Gibbsem zpátky v základu a hned by to mohlo být veselejší.

Reagovat
Nikikrew

na Hulle to bude asi dost narocne. Ale pochyvujem ze Ozil este bude hrat. V Gibba verim

Reagovat
Counter

Wenger na tiskovce řekl, že by Mesut měl být na neděli připravený.

Reagovat
Jardin

to by mohlo vypadat hezky, v obraně s Koscielnym a Gibbsem, v záloze Aaron s Ozilem a možná by v základu mohl být i Ox :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nas posledni 2 zapasy nakopnou k nasemu klasickemu finisi. A zitra by si mohl Tony povodit Martineze..

Reagovat
fantomas

Aaronek milovanej.

Reagovat
Trand

Reagovat
Azza

Reagovat
Mada

Reagovat
Erdovec

ať je Zaschrona objektivní, teda spíš neobjektivní jak chce tak alespoň není svině, peníze za sázku na flašku poslal, tak k němu buďte shovívaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o čo ste sa vlastne stavili?

Reagovat
Erdovec

Liverpool před Evertonem na konci sezony

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

měl poslat flašku ale, abyste jí vypili společně

Reagovat
Chazy

Jakože měl poslat poloplnou?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Rodgers <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Je to macher.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden gól Girouda nic nezmění .. když koukám na statistiku Girouda a Suaréze tak se fakt musím smát , nevím jestli Luisovi ke gólům pomáhá to že občas někoho kousne , Giroud by to mohl zkusit taky ale jelikož je to Giroud tak by někomu musel ukousnout minimálně ruku ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://lockerdome.com/bbcsporf/6169461380096065/6533457375413780

Rodgers by něj měl poslat scouty. Do našeho stylu hry ideální

Reagovat
smazaný uživatel

heh, zlaty je

inak McNulty started his footballing career at the Liverpool Academy when he was seven years old, eventually captaining the club's under-19 side

Reagovat
smazaný uživatel

A pak šel do Evertonu

Reagovat
kvasha16

to je macek

Reagovat
kvasha16

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/10253801_626603627416504_4424619715319677408_n.jpg

nasa platova politika je rok od roku lepsia City prekvapilo, necakal som ich az tak vysoko

Reagovat
kvasha16

hmm, tak uz sa to tu riesilo

Reagovat
Kenneth

Oni ten trest Gibbsovi nezrusili?

Reagovat
Jardin

Reagovat
Kenneth

No myslel sem ze nehral kvuli ty cerveny karte proti Chelsea. Ale hned dalsi zapas na to hral. Tak asi zrusili.

Reagovat
Jardin

Alex Oxlade-Chamberlain a Kieran Gibbs mohou nastoupit k dalším ligovým zápasům Arsenalu. Prvně jmenovaný v sobotním utkání s Chelsea zahrál na vlastní brankové čáře rukou a sudí Andre Marriner nesprávně vyloučil Gibbse. Toho dnes komise omilostnila a trestán není ani Oxlade-Chamberlain, jelikož si za svůj zákrok dle komise vyloučení nezasloužil. (bbc.co.uk)

Reagovat
cristiano.K.

no, děkujte Jarvisovi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

WHU fandit, to musi aktualne byt jak za trest... Takova hra na nahodu, to se jen tak nevidi a to ten zacatek vypadal tak nadejne - navic je to tam samej nesympatak vedle odporneho hrace... Aspon jsem si zase potvrdil, ze v jejich zapasech o nic zazivnyho neprichazim, snad na ne zas dlouho nebudu muset koukat.

Reagovat
Bayern +

Však u nás je to sympaťák za sympaťákom, ešte aj ten Nocerino včera makal viac než slušne a s Borinim zatiaľ nemajú žiadne južanské maniere. Armero je tam týždeň aj s cestou, to nehodnotím, ale ako nejaký zmrd sa mi nevidí absolutne. A to jadro je na ♥ od Keva až po Rickyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, s Borrielem, ne?

Ja prave to jadro vubec nemusim - pocinaje Nolanem, Carrollem, Downingem, Colem - muzem pokracovat pres ty Taliany, muzem koncit u Ravela Morrisona. Kdyz se to spoji do strasnyho fotbalu, co jste vcera hrali, predevsim druhy polocas - me to proste nebavilo, vubec. Ale chapu no, kdyz ten tym mas v oblibe, lze si oblibit kdekoho.

Reagovat
Bayern +

Jj, Marco samozrejme. Ktorého Colea nemáš rád? Carlton je super. Inak súhlasím, Ravel je nesympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Joe, Carlton mi ani nevadi, to je chudak.

Reagovat
Bayern +

Prečo? Sex, Drugs & Carlton Cole predsa! Pre mňa je to frajer, strašne ho mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave proto, lidi si z nej delaj vetsinou jen srandu.

Reagovat
vladis271

OT:

Arbiter? Proruská domobrana na obrnených vozidlách v Slovjlansku.

https://www.youtube.com/watch?v=pP9xGGqsRUU

Reagovat
Arbiter

Však to jsou vojáci, které vyslal Kyjev a kteří následně přešli na stranu separatistu

Reagovat
minoLFC

hrdinovia..ale al tak je fakt ze medzi separatistami su rusky vojaci a dokonca dostojnici, stvrtok by o tom mali byt predlozene dokazy v Zeneve, Rusko to samozrejme odmietne....Kyjev je v prdeli no, niesu v EU alebo Nato aby kvoli nim riskoval pomoc a vacsi konflikt a sami sa poseru a ustupia....Putin si este kym budu volby vezme co je na Ukrajine hodnotne a Ukrajincom necha zapad a Janukovycove dlhy, ktore my zaplatime....no aspon, ze sa snad konecne od Ruska energeticky odstrihneme casom

Reagovat
vodka

posledni veta je klicova...

Reagovat
vodka

čína na rusku nechce byt dlouhodobě závislá vůbec a do indie ať si přes afghanistán aspol. klidně ropovody/plynovody tahají...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/MLOoadJi4ZE

Arsenal fan launches “If you don’t spend, we won’t spend” campaign

Reagovat
Hejnak

Tenhle týpek to má v hlavě srovnané. Poskytuje dlouhodobě nejlepší rozhovory ...

Reagovat
SunFells

Tolik k teorii, že nákup Mesuta fanoušku na nějaké ty léta uspokojí

Reagovat
smazaný uživatel

to znie rozumne

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne sa mi páči tá časť, ako hovoril, že to budú ukazovať pred zápasom alebo max cez polčas.

Reagovat
SunFells

1400. pro dnešní tři body Eagles.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton by si mel vyraz "Everton" pro tyhle zapasy patentovat. Totalne to dojebat vzdycky v nejmin vhody chvili, naprosta klasika... Nevadi, jde se dal, snaha tam byla velka, bohuzel asi az moc velka... V nedeli novej zapas, neni vubec co ztratit, klidne ale ty 3 body proti ManU muzem ziskat - navic treba Arsenal zavaha, tak se to zas presype na nasi stranu. COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

jo pockat, tohle je jiny kolo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele