Premier League - souhrn 33. kola

15.04.2017, 15:32, aktualizováno 17.04.2017, 22:55
Komentáře a souhrny
Tottenham naplnil roli favorita proti Bournemouthu a na vedoucí Chelsea, která podlehla Manchesteru United, ztrácí už jen čtyři body. Manchester City odvezl všechny body ze Southamptonu, Everton si doma poradil s Burnley, Liverpool uspěl proti WBA, Arsenal v pondělní dohrávce uspěl na hřišti Middlesbrough...

Middlesbrough FC - Arsenal FC 1:2

17.04.2017 21:00

Góly: 50. Álvaro Negredo - 42. Alexis Sánchez, 71. Mesut Özil

Ani nové rozestavení nepomohlo Arsenalu ke zlepšení matných výkonů z posledních měsíců, ovšem proti Middlesbrough Kanonýři přesto vyválčili všechny body, když na Riverside Stadium zvítězili 2:1. Vyrovnané utkání rozhodly momenty geniality v podání dvou největších hvězd londýnského celku Alexise Sáncheze s Mesutem Özilem, jejichž trefy předčily snížení Álvara Negreda a udržely Arsenal v boji o čtvrté místo.

Arsene Wenger si pro všechny zúčastněné připravil velké překvapení, když postavil jedenáctku v základní sestavě s třemi stopery. Úvodní minuty napověděly, že si hráči na odlišnou formaci teprve pomalu zvykají a domácí neměli vážnější problém odolávat útokům Kanonýrů. V třiadvacáté minutě se dokonce De Roonovi povedlo skórovat na opačné straně, ovšem jeho gólová hlavička správně neplatila kvůli postavení mimo hru.

Middlesbrough se s postupem času povedlo vyrovnat hru a zdálo se, že první půle skončí zaslouženou bezbrankovou remízou, ovšem tři minuty před odchodem do kabin předvedl svůj um v plné kráse Alexis Sánchez. Nejlepší střelec Arsenalu parádním přímým kopem roztočil míč nad hráčskou zdí a brankář Brad Guzan jen zkameněle přihlížel, jak Alexisova kroucená rána zapadá do sítě.

Odpověď Boro na sebe ovšem nenechala dlouho čekat. Po změně stran uplynuly sotva čtyři minuty a perfektní Downingovu pobídku proměnil Álvaro Negredo, který si zaběhl mezi stopery Arsenalu a ranou z voleje nedal Petru Čechovi šanci zasáhnout. Pár minut nato mohlo být pro Kanonýry ještě hůř, když se ve slušné šanci objevil Stewart Downing, když k němu na zadní tyč propadl Friendův tečovaný centr, avšak skákající míč anglický záložník nedokázal ukočírovat a vysoko přestřelil.

Zlepšený výkon domácích pokračoval i po hodině hry, kdy měl po dobře zahrané standardní situaci obrat na hlavě Daniel Ayala, jenže trefil pouze střed branky s připraveným Petrem Čechem. Chvíli nato o sobě dal poprvé vědět i Mesut Özil, jehož vyslal do samostatného úniku Alexis Sánchez, avšak Guzan dokázal zavčasu vyběhnout a úspěšně se vrhnout německému záložníkovi pod nohy.

Dvacet minut před koncem se však Arsenalu znovu povedlo vytěžit z minima maximum. Alexis Sánchez našel povedeným centrem v šestnáctce zcela volného Ramseyho, jenž sklepl míč hrudí k Mesutu Özilovi, jenž netradičně pravačkou chladnokrevně propálil Guzana na přední tyči a vrátil Kanonýrům vedení. O poklidné dohrání zápasu se mohl postarat po celý zápas neviditelný Olivier Giroud, jenže Alexisovu pobídku ke střele zpoza pokutového území hrubě nezvládl a zamířil blíže k rohovému praporku než Guzanově brance.

Nejblíže měl k opětovnému vyrovnání po dalším Downingově přímém kopu Ben Gibson, k němuž propadl míč bezprostředně před Čechem, ovšem v pádu již stoper Boro nedokázal své ráně dodat patřičnou razanci a český brankář bez potíží sbalil míč do náruče. Utkání tak skončilo k úlevě hostí výsledkem 2:1, který Kanonýrům stále dává naději na umístění do čtvrtého místa, zatímco Middlesbrough je zase o krůček blíže nenáviděnému sestupu.

Více informací k zápasu

Manchester United - Chelsea FC 2:0

16.04.2017 17:00

Góly: 7. Marcus Rashford, 49. Ander Herrera

Náskok londýnské Chelsea na čele tabulky už je jen čtyřbodový. Blues totiž nedokázali zareagovat na sobotní zdar Tottenhamu, když na půdě Manchesteru United po naprosto bezkrevném výkonu prohráli 2:0.

Jose Mourinho svůj celek na duel připravil precizně, Rudí ďáblové do utkání vyrukovali s konkrétním herním plánem, který zafungoval na jedničku. Výborným tahem bylo nasazení Herrery coby osobního strážce Edena Hazarda. Španěl nejen, že svého soka vymazal, dokonce ke svému výkonu přidal ještě nadstavbu v podobě vstřelené branky a asistence.

Hned první minuty také naznačili, s čím bude mít obrana hostů pořádné problémy. Aktivní Rashford se v prvních 10 minutách dostal za záda svých strážců hned dvakrát, přičemž v druhém případě z toho vytěžil úvodní branku duelu. Nejprve trefila Matičova přihrávka ruku Herrery, píšťalka rozhodčího však zůstala chybně němá. Španělský reprezentant pak na nic nečekal a okamžitě vyslal parádní kolmici a Rashford pak v samostatném nájezdu překonal Begoviče.

Po 15 minutách mohl vedení navýšit Ashley Young, jeho křižná střela však těsně minula vzdálenější tyč. Chelsea se každopádně vůbec nedostávala do zápasu a i nadále to byli domácí, kteří na trávníku jasně dominovali. V další dobré šanci se zjevil Rashford, jehož střílený centr však Begovič zvládl zneškodnit. Těsně před koncem první půle si pak málem vstřelil vlastní gól Cahill, který centr Rashforda nakonec tečoval na horní síť branky.

Pokud fanoušci Blues očekávali po pauze razantní zlepšení, museli být zklamáni. Hned po pěti minutách totiž londýnský celek obdržel další direkt, když se na hranici vápna do balónu opřel Herrera, jehož projektil nešťastně tečoval do protipohybu Begoviče Zouma, a tak se United radovali podruhé.

Chelsea v závěrečné pasáži sice získala územní kontrolu, nicméně ji v žádné výraznější příležitosti přetavit nedokázala. Zmohla se pouze na nepřesné střely Pedra a jeden závar po rohovém kopu, kdy ale Costa míč do sítě dopravit nedokázal. Manchester United si tak naprosto po zásluze připsal na své konto tři body a i nadále zůstává ve hře o umístění v první čtyřce.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Liverpool FC 0:1

16.04.2017 14:30

Góly: 45+1. Roberto Firmino

Liverpool si nakonec dokázal porazit s domácím West Bromwichem, byť se výhra Reds rodila jen s obtížemi. O osudu utkání nakonec rozhodla Firminova hlavička z konce první půle.

V úvodních minutách se toho příliš nedělo, za zmínku může stát nepovedená Phillipsova rána, která branku Mignoleta minula o dobrých pár metrů. Po čtvrthodince hry však přišla první opravdová tutovka a měli ji hosté. Yacob zkazil jednoduchou přihrávku, čímž do brejku vyslal Coutinha, který perfektně načasovaným pasem vyzval Firmina, který ovšem tváří v tvář Fosterovi těsně minul branku.

Po 25 minutách to byl tentokrát Firmino, který načechral míč za obranu, kam si naběhl Coutinho, ovšem ten v pádu míč do sítě neumístil. A když už to vypadalo, že fanoušci v první půli branku neuvidí, prodloužil přímý kop na přední tyči Lucas, načež na zadní tyči Firmino přetlačil Dawsona a z malého vápna zatloukl míč za záda bezmocného brankáře domácích.

V poločase druhém mohl vedení navýšit Origi, jenže svůj obstřel nasměroval o kousek mimo. Po dvanácti minutách druhého dějství předvedli hráči v červeném hotovou parádu - po hezké kombinaci se ve vápně zjevil volný Firmino, který na zadní tyči oslovil zcela osamoceného Milnera, který však branku trestuhodně přestřelil.

Deset minut před koncem měl největší šanci domácích Phillips. Ten se po rychlém brejku dost za obranu hostujícího týmu a stanul tváří v tváři Mingoletovi, kterého však překonat nedokázal. V nastaveném čas pak ještě zahodil parádní šanci střídající Moreno, který se po rohovém kopu řítil sám na prázdnou branku West Bromwiche, ovšem svou střelou kousek za půlicí čarou branku trestuhodně minul.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 0:3

15.04.2017 18:30

Góly: 55. Vincent Kompany, 77. Leroy Sané, 80. Sergio Agüero

Ostrý test v podobě výjezdu na půdu Southamptonu zvládl Manchester City na výbornou. Svěřenci Pepa Guardioly po změně stran zlomili svého soupeře třemi góly, když se postupně prosadili Kompany, Sané a Agüero, díky čemuž Citizens zvítězili na St. Mary’s v poměru 3:0 a předskočili v tabulce Premier League třetí Liverpool. Southampton zůstává devátý.

Už první půli sice jednoznačně ovládali hosté, ovšem největší šanci na brzký průlom skóre si vypracovali hráči Southamptonu. Poté, co několikrát v obtížných střeleckých pozicích neuspěl Sergio Agüero, totiž Saints podnikli přímočarý útok, který nastartoval dobrou prací ve středu pole Nathan Redmond, jenž vybídl k průniku do šestnáctky volného Gabbiadiniho. Italský útočník ještě zpětnou přihrávkou našel v lepší pozici Dušana Tadiće, jehož rána bez přípravy však postrádala přesnost a prosvištěla neškodně nad břevnem.

Přestože si Citizens užívali více než sedmdesátiprocentního držení míče a celá ofenzivní čtveřice Sané - De Bruyne - Silva - Agüero si umně vyměňovala míč, domácí gólman Fraser Forster nemusel za celou úvodní půlhodinu ani jedinkrát zasahovat. Blízko měl k ohrožení jeho branky David Silva po pětatřiceti minutách, jenže centr Agüera na zadní tyč nedokázal z voleje usměrnit mezi tři tyče. Ani ne minutu nato se Leroy Sané octl v samostatném úniku, který Forster dle sudího Swarbricka zarazil čistě vytrčenou rukavicí. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Devět minut po změně stran přiměl Forstera k prvnímu pořádnému zákroku večera Jesús Navas, jenž po odvrácené standardní situaci napřáhl zdálky a tvrdou ranou si na anglickém brankáři vynutil rohový kop. A právě z něj přišel kýžený gólový úspěch Citizens. Vincent Kompany vzešel z přetlačované s Yoshidou jako vítěz a důraznou hlavičkou nedal Forsterovi šanci zasáhnout.

Velkou šanci na pojištění hubeného náskoku měli hosté po čtyřiašedesáti minutách, když Forster na poslední chvíli vyrazil centr De Bruynea před nabíhajícím Agüerem a dorážku Silvy zase zablokovala domácí obrana. Na opačné straně zase pohrozil vyrovnáním Maya Yoshida, k němuž propadl na zadní tyč táhlý centr Tadiće, jenže Claudio Bravo si jeho hlavičku bez větších potíží pohlídal.

S blížícím se závěrem Saints převzali herní iniciativu a přišpendlili soupeře na vlastní polovinu, jenže zároveň tím otevřeli zadní vrátka rychlým protiútokům Citizens. Třináct minut před koncem za to domácí náležitě pykali, když Kevin de Bruyne svůj samostatný únik ještě vyšperkoval přihrávkou na Leroye Saného, jenž tváří v tvář Forsterovi nezaváhal.

Ani dvoubrankový náskok navíc Citizens nestačil, neboť zlomené hráče Southamptonu jen tři minuty nato vytrestal po další De Bruyneově gólové přihrávce Sergio Agüero. Manchester City tak na St. Mary’s zvítězil jednoznačně 3:0 a se ziskem čtyřiašedesáti bodů předskočil v ligové tabulce třetí Liverpool.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 2:2

15.04.2017 16:00

Góly: 54. Yohan Cabaye, 70. Christian Benteke - 6. Robert Huth, 52. Jamie Vardy

Před odvetou čtvrtfinále Ligy mistrů si Leicester oprášil své střelecké schopnosti a na hřišti Crystal Palace uhrál remízu 2:2. Z hlediska pozice v Premier League mohou být relativně spokojeny oba celky, jelikož Swansea i Hull své zápasy prohrály. Pět kol před koncem tak Eagles drží sedmibodový náskok na sestupové příčky - a navíc mají zápas k dobru. No a Foxes jsou na tom ještě o dva bodíky lépe.

Úvod zápasu nám připomněl zlaté časy Stoke City a průkopníka "střílených autů" Roryho Delapa. Ostré vhazování Christiana Fuchse totiž ve vápně dolétlo na hlavu Roberta Hutha a ejhle! Crystal Palace inkasoval na domácí stadionu po více než dvou měsících.

Právě výkon Roberta Hutha Leicesteru připomněl, jak výrazně bude německý stoper chybět v odvetě proti Atléticu, jež propásne vinou karetního trestu. Huth byl jednoznačně nejlepší na hřišti, kraloval pokutovému prostoru Leicesteru, skákal do střel, přerušoval nebezpečné centry soupeře a odklidil hned jedenáct balónů.

Výjimku představovala sedmnáctá minuta, kdy šestnáctku pro změnu ovládl Benteke a Schmeichel musel proti jeho ráně zblízka bystře zasáhnout. Tehdy ale Huth na zadní tyči zase odclonil číhajícího Puncheona. Pak už to v první půli byla zase jeho one-man show, když tečoval centr Warda, načež Zaha trefil balón pouze holení. V závěru poločasu pak skvěle zlikvidoval šanci agilního Townsenda.

Aby toho nebylo málo, krátce po přestávce se někdejší zadák Chelsea nebo Stoke vyšrouboval ve vlastním vápně po rohovém kopu a založil protiútok Leicesteru. Mahrez pak poslal do úniku Vardyho, jenž si zasekávačkou poradil se Schluppem a levou nohou překonal Hennesseyho.

Jenže už za dvě minuty se Crystal Palace dočkali snížení a najednou byli na koni právě oni. Ndidi fatálně promáchl ve vápně při pokusu o odkop, Schlupp dostal míč do vápna a Cabaye jej procpal do sítě. Eagles byli v dalších minutách lepší a dočkali se patrně zaslouženého vyrovnání - byť gól nemusel být vůbec uznán. Christian Benteke totiž po Townsendově centru doslova převálcoval Benalounea. Mike Dean ale branku schválil a zápas tak skončil nerozhodně.

Více informací k zápasu

Everton FC - Burnley FC 3:1

15.04.2017 16:00

Góly: 49. Phil Jagielka, 71. Ben Mee (vl.), 74. Romelu Lukaku - 52. Sam Vokes (pen.)

Evertonu se daří, v lize mu patří sedmé místo a další body mohl přidat v Goodison Parku proti Burnley. Byť byl v utkání jasným favoritem, první poločas žádné branky nepřinesl. První branky v zápasu se diváci dočkali až ve čtyřicáté deváté minutě. Kevin Mirallas rozehrával rohový kop, k němuž se v šestnáctce hlavičkou dostal Williams. Proti tomu ještě gólman Heaton stihl zakročit, proti následné dorážce Phila Jagielky už ale nic nezmohl a Everton vedl 1:0.

Radost po gólu kapitána Evertonu však Blues vydržela jen tři minuty. Už v padesáté druhé minutě se totiž hostujícímu Burnley povedlo srovnat. Gólman Robles ve vápně zfauloval Vokes a sudí odpískal ve prospěch hostujícího celku pokutový kop.

K jeho exekuci se postavil sám Sam Vokes a byť porušil nepsané pravidlo, že faulovaný hráč by neměl pokutový kop zahrávat, jeho přízemní rána na opačnou stranu, než na kterou se gólman Evertonu vydal, znamenala vyrovnání na 1:1.

V šedesáté třetí minutě mohl vedení na stranu Blues znovu strhnout Kevin Mirallas, jeho pokus se však s úspěchem nesetkal. Na vstřelení branky si tak museli hráči Everton počkat až do minuty sedmdesáté prvé - o tu se postaral Ross Barkley, který tak velmi trefně zareagoval na kritiku, kterou o něm v týdnu uveřejnil bulvární deník The Sun.

O tři minuty později padl i třetí gól Evertonu. Na svém kontě ho má Romelu Lukaku, který je tak nadále s přehledem nejlepším kanonýrem anglické ligy.

Více informací k zápasu

Stoke City - Hull City 3:1

15.04.2017 16:00

Góly: 6. Marko Arnautović, 66. Peter Crouch, 80. Xherdan Shaqiri - 51. Harry Maguire

Stoke City po sérii čtyř proher v řadě konečně dokázalo naplno zabodovat, což odnesl nováček z Hullu výsledkem 1:3. O ideální vstup Potters do zápasu se postaral brzkým gólem Marko Arnautović, jehož trefu sice po změně stran vymazal Harry Maguire, ovšem Peter Crouch vrátil domácím vedení a o definitivní pojistku se deset minut před koncem postaral fantastickou ranou zdálky Xherdan Shaqiri. Stoke se tak nadále drží ve středu tabulky daleko od sestupového pásma, zatímco hosté mají na osmnáctou Swansea stále pouhé dva body k dobru.

Na průlom skóre si diváci museli počkat pouhých pět minut. Volného prostoru využil Shaqiri k přesnému pasu pro Arnautoviće, jenž si míč popostrčil a svou typicky nekompromisní ranou s pomocí břevna dopravil míč za brankovou čáru. Oba zmínění hráči Stoke byli při chuti i nadále a další Shaqiriho krásná lobovaná přihrávka poslal rakouského forvarda do samostatného úniku, avšak tentokrát Arnautović zbrkle přestřelil.

O pojištění hubeného náskoku do poločasu se málem postaral Saido Berahino, jemuž gólovou radost z první trefy v novém působišti zkazil správně zdvižený praporek čárového rozhodčího. Teprve pak o sobě dali vědět i hosté, jenže Niassé i Marković se svými šancemi nenaložili správně. Po změně stran se už ale Tigers přece jenom dočkali, když po nakrátko rozehraném rohovém kopu propadl Clucasův centr k Harrymu Maguirovi, jehož rána se otřela o Ryana Shawcrosse i tyčku a zapadla do sítě.

Vyrovnání Hullu s sebou přineslo vzrůstající nespokojenost domácích tribun, avšak odpověď Marka Hughese nasadit na trávník ostřílené duo Walters - Crouch se ukázala být tou správnou. Waltersovu hlavičku sice ještě dokázal Eldin Jakupović zastavit výtečným zákrokem, jenže v šestašedesáté minutě už byl na Crouchův pokus krátký. Vytáhlý anglický forvard stál na konci pohledné kombinace Arnautoviće s Waltersem a přesnou hlavičkou vyzrál jak na bránícího Ranocchiu, tak brankáře Jakupoviće.

Aktivní Walters pak záhy otřel svou ránu o břevno, zatímco na opačné straně musel Lee Grant zasahovat proti Grosickému. O uklidnění nervů domácích příznivců se nakonec deset minut před vypršením základní hrací doby postaral Xherdan Shaqiri, jenž korunoval povedený výkon dalekonosnou ranou levačkou, která zamířila neomylně do horního růžku branky a stanovila konečné skóre 3:1.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - West Ham United 2:2

15.04.2017 16:00

Góly: 26. Wahbi Khazri, 90. Fabio Borini - 5. André Ayew, 47. James Collins

Bod je málo. Ano, Sunderland po třech prohrách v řadě konečně bodoval. Jistě, po sedmi zápasech bez vstřelené branky se nyní prosadil dokonce dvakrát. Pozitiva David Moyes v utkání s West Hamem najde. Jenže bod za remízu 2:2 je prostě málo. Přestože Hull i Swansea dnes prohrály a Black Cats oproti nim mají utkání k dobru, ztráta devíti působí bodů pět kol před koncem bezvýchodně.

Domácí tahali od začátku za kratší konec. Už ve druhé minutě musel Pickford zachraňovat svůj tým po dobře umístěném přímém kopu Lanziniho. Za další tři minuty už byl ale bezmocný, jelikož jeho obránci na okamžik evidentně rezignovali. Byram nacentroval do vápna, Carroll mičudu sklepl do ohně a André Ayew měl na hranici malého vápna neuvěřitelné množství času a prostoru.

Přesto se Sunderland vrátil do zápasu, v šestadvacáté minutě totiž vyrovnal Wahbi Khazri, a to velmi kuriózně. Míč totiž dostal do sítě přímo od rohového praporku. Nutno však podotknout, že sudí přehlédl situaci v malém vápně, kdy Anichebe bránil Randolphovi ve hře. Gól tak nejspíš neměl být uznán. Jenže byl a Black Cats ukončili 701 minut dlouhé čekání na ligovou branku.

Khazri ještě krátce před pauzou prověřil Randolpha ještě jednou, ale tentokrát na něm ztroskotal. A tak Sunderland znovu zradil vstup do poločasu. I ve druhém dějství inkasovali hned zkraje, když si James Collins naskočil na Snodgrassův rohový kop a hlavou vrátil Kladivářům vedení. I tehdy byla k vidění alarmující netečnost zadáků domácích, nabíhajícího stopera si totiž nikdo nevšímal.

Největší šanci Sunderlandu na vyrovnání spálil ve dvaasedmdesáté minutě Didier Ndong, který si neporadil s pobídkou Khazriho a jen symbolizoval trápení Mackems. Ty nakonec vysvobodil až chybující Randolph, jenž neudržel vysoký míč a plácnul ho jen k Fabiovi Borinimu. Italský forvard jej s povděkem uklidil do branky a vykřesal pro nejslabší celek Premier League jiskru naděje. Tu však domácí nepřetavili v kýžený třetí gól ani přesto, že dlouhé desetiminutové nastavení hrál West Ham bez vyloučeného Byrama.

Více informací k zápasu

Watford FC - Swansea City 1:0

15.04.2017 16:00

Góly: 42. Étienne Capoue

Desátý tým tabulky se utkal s osmnáctým, když Watford přivítal v tuto chvíli sestupující Swansea. Pokud se chtěl celek z Walesu z místa, jež ho posílá do druhé ligy posunout, musel proti Watfordu bodovat za plný počet - na sedmnáctý Hull totiž Labutím před dneškem scházely dva body.

Už v deváté minutě mohl hosty dostat do vedení Gylfi Sigurdsson. S jeho zajímavým pokusem si však gólman Watfordu Heurelho Gomes poradil a stav zůstal i nadále bezbrankový.

Stejný hráč, tedy strážce watfordského brankoviště, se zaskvěl i o pět minut později při závaru v domácím vápně, jenž nastal po rohovém kopu Swansea.

Ve dvacáté čtvrté minutě byl spáchán poblíž šestnáctky faul na Nianga, sám faulovaný se zhostil rozehrávky přímého volného kopu a nevypadalo to vůbec zle - naopak, jeho nebezpečná střela řádně prověřila hostujícího gólmana. Lukasz Fabinaski však byl připraven a s pokusem hráče Watfordu si poradil.

Už to vypadalo, že se na poločasovou přestávku půjde za bezbrankového stavu. To se ovšem změnilo ve čtyřicáté druhé minutě. To si nechal Martin Olsson nepochopitelně sebrat balon a jeho zaváhání využil Étienne Capoue. S jeho střelou si sice Fabianski poradil, avšak polský gólman pokus hráče Watfordu pouze vyrazil na roh, a s následnou dorážkou už bývalý gólman Arsenalu nic nezmohl.

Druhý poločas góly nepřinesl a Watford tak slaví tři body po výhře nad Swansea, která i nadále zůstává na sestupových příčkách.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth 4:0

15.04.2017 13:30

Góly: 16. Mousa Dembélé, 19. Heung-min Son, 48. Harry Kane, 90. Vincent Janssen

Snadnější to snad ani být nemohlo. Tottenham využil úděsného bránění Bournemouthu, nasázel mu na White Hart Lane čtyři góly a zase se o kousek blíž posunul k vedoucí Chelsea. Na ni díky gólům Dembélého, Sona, Kanea a Janssena ztrácí před nedělní dohrávkou už pouze čtyři body.

Sedmá ligová výhra v řadě, mimochodem nejdelší série Tottenhamu za 50 let, se vyvíjela skutečně hladce. Dalo se to čekat, vždyť Spurs předtím zvládli jedenáct domácích klání za sebou a Bournemouth na hřištích silných soupeřů pravidelně selhává.

Po prvních deseti minutách svítilo na tabulce držení míče dokonce 86 % pro Tottenham a vzápětí se to promítlo i na tabuli výsledkové. Domácím stačily tři minuty, aby zápas rozhodli. V sedmnácté minutě propadl Eriksenův roh k Mousovi Dembélému a ten na zadní tyči propasíroval míč mezi nohama Pugha.

Vzápětí pak Wilshere ztratil míč před vápnem, Kane patičkou sklepl balón dovnitř šestnáctky Sonovi, jenž pro změnu nasadil jesle Borucovi. Šach, mat. Vymalováno. Bournemouth sehrál téměř nedůstojnou roli, v utkání si ani neškrtnul, protože Tottenhamu fungovala kromě útoku i obrana. Jediná střela hostí v první půli byla Cookova hlavička mířící nad břevno.

Zápas byl takovým tréninkovým soubojem střelců Kohoutů a Artura Boruce, který ještě před pauzou kryl rány aktivních Eriksena se Sonem. Hned po změně stran ale definitivní tečku za snahami Cherries napsal Harry Kane. Ve vápně si poradil s pomalejším i slabším Francisem a zakončil přesně k tyči. Stal se tak teprve čtvrtým hráčem Premier League, který vstřelil 20 a více gólů ve třech sezónách v řadě (Shearer, Henry, Van Nistelrooy). Krátce nato měl Kane další dvě velké šance, ale střílel po zemi a slabě.

Boruc po hodině hry během patnácti minut musel vytáhnout další čtyři zákroky, ale ani jeden nepatřil k těm z kategorie obtížnějších. Na konci této pasáže dostal práci dokonce i Lloris, byť jediná střela na branku od Danielse byla spíš sladkou třešničkou. Uvolněnější druhý poločas tak rozvášnil až Vincent Janssen v nastaveném čase, když svým prvním gólem ze hry v Premier League uzavřel skóre na konečných 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC32243565:2775
2.Tottenham Hotspur32218368:2271
3.Liverpool FC33199569:4066
4.Manchester City32197663:3564
5.Manchester United311612348:2460
6.Arsenal FC31176863:4057
7.Everton FC33169860:3757
8.West Bromwich Albion331281339:4244
9.Southampton FC311171337:4040
10.Watford FC321171437:5240
11.Stoke City331091437:4839
12.Leicester City321071541:5337
13.West Ham United331071644:5937
14.Burnley FC331061733:4736
15.Crystal Palace321051744:5235
16.AFC Bournemouth33981645:6335
17.Hull City33861934:6730
18.Swansea City33842137:6828
19.Middlesbrough FC324121623:3924
20.Sunderland AFC32562126:5821

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (792)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Parádny výkon. Mohlo tam padnúť aj viac gólov, ale čo viac si ešte môžeme priať po tomto zápase. Skvelé. Vincent Janssen hráč kola.

Reagovat
Gareth Bale 11

4 - Harry Kane is only the 4th player to score 20+ goals in 3 consecutive @premierleague seasons (Shearer, Henry, van Nistelrooy).

One season wonder.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je napodobí o úspěchama v repre. Našlápnuto má skvěle. Anglie si zaslouží zase pořádnýho útočníka.

Reagovat
Counter

Za Anglii zatím nehraje nic (áčko i jednadvacítka), protože je vždycky po sezoně vyšťavený.

Reagovat
Wat

To mi připomíná - neřešilo se nějak, že by se zrušily zápasy o vánočních svátcích? Případně jestli je to vážně reálné?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o pauze v lednu. Vanoce jsou trademark, to by se rusilo tezko (me by to hodne sralo, kdyby byla pres Vanoce pauza).

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je skvělý, haters jsou mimo

Reagovat
Hokaido

Vždyť snad ani žádný nemá, ví to každej...

Reagovat
smazaný uživatel

To bola strašidelne obrovská dominancia Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham si tú formu načasoval parádne teda. Takú dominanciu túto sezónu predvádzala len Chelsea. Súboj o titul je momentálne medzi správnymi klubmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke - Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Ops vedľa...ale tebe dám

Reagovat
spider_8

Jim tu formu načasoval spíš los. Z posledních 7 zápasů 5 doma a většinou týmy z druhé poloviny tabulky. Teď už to budou mít mnohem těžší, až do konce sezony je každý zápas potenciální ztráta. My hlavně musíme zůstat v klidu i pokud zítra ztratíme část náskoku, protože závěr sezony hraje spíš do našich karet.

Reagovat
smazaný uživatel

+hull+

Reagovat
kiwwi

Snáď tomu Tottenhamu zajtra pomôžeme

Reagovat
smazaný uživatel

snáď konečne prehráte

Reagovat
kiwwi

Snáď tomu Tottenhamu zajtra pomôžeme

Reagovat
Manik...

Tottenham hodně válec

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, som novy gloryhunter Spurs. Verim v titul v PL a v titul v buducorocnej edicii Champions League.

Reagovat
popltak

Ty jsi trapák... pořád si říkám, kde je tvé dno...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď začne fandiť vám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

http://efsearchtest.owny.cz/?a=popltak&s=&f=&t=&o=n

Skoda ze owny este nespojazdnil efsearch, od 26.1 si tiez napisal mnoho periel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smutne negatívny človek.

Reagovat
Lacko_Boh

nastavuje zrkadlo eurofotubalu. A ja mu za to dakujem. #DKJM

Reagovat
smazaný uživatel

a zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy nemuze byt hustle76

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Tottenham má v sebe niečo čo veľa klubov nemá..dobre hrajúceho Ázijčana

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

*Aziata

Reagovat
nani92

*Ázijčana

Reagovat
smazaný uživatel

To je zle, Zayíčan.

Reagovat
nani92

tak to podlož, ty chytrák

Reagovat
smazaný uživatel

Titul přeji Tottenhamu ale to jsem psal i minulí rok...

Reagovat
popltak

Dávej pozor raději v hodinách češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je mimo, nevšímej si ho je to bambulka z bambulkova. Jiné vysvětlení na něj vážně není no spíše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

troubo

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

Saves by opposition goalkeepers away at each premier league club

http://i.imgur.com/h9aQxDG.jpg

Reagovat
Counter

Ty žblabuňky z třiceti metrů pochytá každý

Reagovat
kiwwi

Najviac zákrokov brankárov, najviac spálených big chances, najviac tyciek = problém v zakončení, nie v samotnej hre

Myslím že aj v počte zblokovanych striel by sme mali byt niekde v popredí

Reagovat
Miguel19

Nemáte vepředu kvalitu no, chce to posílit.

Reagovat
kiwwi

Však Mourinho to už jasnejšie ani povedať naznačiť nemohol... V lete kupujeme útočníka na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Jakého?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho najdrahšieho, načo by im bol ďalší sto miliónovy priemerak?

Reagovat
kiwwi

Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Neposlouchals Mourinha? Párkát už jasně naznačoval, že z Tottenhamu nakupovat nemůže.

Reagovat
Infernoqt

Ono to zní jako prdel, ale je to pravda ^^

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Však to tvrdil už Ferguson, že se proti vám všichni víc snaží.

Reagovat
Busby babes

vsak to je logicky. kdykoliv jsme hral proti nekomu dobremu, dlouhodobe lepsimu, slavnejsimu klubu, vzdycky se clovek tak nejak snazi vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

hral si nekdy nejakej sport?

Reagovat
smazaný uživatel

12 let hazenou, 4 roky fotbal.

Reagovat
Busby babes

tak pokud si nehral za nejsilnejsi tym v lize/okoli, tak nechapu, ze to neznas. Ja to znam z hokeje i fotbalu. prijel vedouci tym, vetsi tym, derby... a clovek hned dokazal hrat jeste o kousek s vetsim nasazenim, nez kdyz prijel posledni tym tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja (i tymy ve kterych jsem hral/hraju) se teda nejvic snazim v derby/zapasech, kde citim, ze muzu vyhrat. Jestli ma byt neco pravdy na tom, ze se papirove slabsi souperi proti vam snazi vic nez proti Chelsea nebo proti nam, duvod bych hledal v tom, ze citi, ze jste dost prumerni na to, aby proti vam uhrali nejake body, ne proto, ze jste za ery zvejkala vyhravali tituly.

Reagovat
kiwwi

Cítia ze jediný bod môže uhrať jedine ako zabetonuju a dajú do bránenie všetko... Proti vám cítia ze by mohli siahať aj po 3 bodoch tak to otvoria

Reagovat
smazaný uživatel

Křeč.

Reagovat
Busby babes

to uz jsme to posunuli trochu jinam. Ale myslim, ze proti Chelsea nebo City, se taky hecnou vic. Tezko soudit jak u vas. treba je proste ted dokazete rozsekat i tak, protoze vam to vsechno fakt velmi dobre slape a celkem i klobouk dolu pred vasi ligovou sezonou. osobne bych si tipnul, ze budete muset nejdriv neco vyhrat aby to platilo stoprocentne.

Reagovat
Busby babes

dost prumerni... no nevim. ale ok, o to se prit nechci. porad je to zapas s Manchesterem United, na Old Trafford. To proste nehrajes kazdej den. Kdybychom letos v EL jeli na Spartu, tak si tam ti hraci asi taky nebudou rikak: meh, jen sestej tym anglicke ligy, nic moc... neco jak Southampton...

Reagovat
smazaný uživatel

o to vobec nejde, ze sa viac snazi si myslim, proste tim, ktory brani, nemusi tvorit to ma podstatne jednoduchsie. Ak sa aj v takej preplnenej 16 dostanes do sance, tak mas za zadkom obrancu a proste to umiestnit nie je tak jednoduche, tiez brankar sa rozbehne oproti, zmensi uhol. Shoutout hracom ako Messi, Ronaldo, Suarez, Lewandowski...

Reagovat
Busby babes

to je druha vec, ze je jednodussi branit nez utocit. ale ne vzdycky to treba v nasich zapasech platilo, ze by souper prijel vylozene branit. obcas jo, ne pokazde.

Reagovat
minoLFC

to chce nekopať ako malomocný....

Reagovat
Zaschrona

golmani jsou proti vam

Reagovat
EXoRcIsT

nasi utocnici su proti nam

Reagovat
vladis271

aj tyčky sa viac snažia ked príde do mesta MU

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Reagovat
avicii

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Ještě sem dej koeficient snaživosti brankářů.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
fenixLFC

to caballero tolko odchytal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Slusna forma ale snad im to bude k nicomu a tento rok opat bez trofeje - nie uspesna sezona

Reagovat
smazaný uživatel

4th place trophy v suchem triku

Reagovat
Azza

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Upokojte sa už.Spurs budú v (zdanlivom) boji o titul až keď Chelsea prehrá so Satanmi a to ešte bude mať CFC komfortný 4 bodový náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 7.

Reagovat
Zaschrona

a MU zas 6.

Reagovat
C-M@ster

S těma si to nechce rozházet. Zítra by jim líbal ruce, nohy - pokud oberou Chelsea o všechny body.

Reagovat
Zaschrona

Ten zrovna, ten jim fandu uz od malicka. A i cely zbytek Evertonu zitra fandi Chelsea.

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, ale 3 zápasy k dobru je hodně.

Před MU vám to letos neklapne.

Reagovat
Zaschrona

Je to hodne nepravdepodobne, ale dokud zije sance, vsechno je mozne.

Reagovat
Busby babes

my jsme letos schopny promrdat cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra budu pro jednou fandit MU, tak to neprojebte a proměňujte šance, zmrdi.

Reagovat
Hokaido

Lol, ty snad pořád věříš v titul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty?

Reagovat
Hokaido

Já už ho po výhře v Bournemouthu i oslavil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje blbost.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

skoda ze ten WestBrom nas uz asi nepredbehne

Reagovat
Liquid

Reagovat
nani92

opička

Reagovat
Usty

Jen taková perlička - Benaloune za 74 minut na hřišti z pozice stopera rozdal přesně 4 přesné přihrávky.

Reagovat
Zaschrona

To jak je mozne.

Reagovat
Usty

Nedovedu si to vysvětlit. Jako u míče jsem ho prakticky neviděl, ale to ani Hutha, kterej jich zkompletoval aspoň 13

Reagovat
Wat

Schov si to do kostky. Ale jinak nereálný, no.

Reagovat
nani92
Reagovat
Spasitel

Fernando

Reagovat
kiwwi

Všetko je to zohrane aby ich Griezmann pozval osobne na zapas a tak... Jasné som videl ako ta zmrdka stiahla ruku keď už Griezmann chcel k nej ísť.

Reagovat
nani92

To ti fakt príde vtipné?

Reagovat
kiwwi

Pripravujem si pôdu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

8 successive home wins for EFC for the first time in PL era. The last time EFC managed 8 straight home League wins was Jan-Apr 1990

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

S dobrými posilami to příští rok může být i boj o LM. Chce to jen dobře rozvrhnout síly.

Reagovat
13

Nahradit Lukakua nebude jen tak..

Reagovat
Infernoqt

A jo, mi úplně vypadlo, že odejde. To bude beztak rošáda; Costa někam do Číny, Lukaku do Chelsea a Koeman si už někoho najde. On je sice nesympatickej a tvrdohlavej, ale ten tým někam dovede.

Reagovat
Zaschrona

Neni vubec tak jiste, ze Lukaku odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Na boj o LM to realne mohlo byt uz i letos, kdyby Koeman nasel fungujici sestavu driv nez kolem Vanoc. I kdyz teda hodne nam pomohl i prichod Schneiderlina.

Reagovat
fenixLFC

labute fakt chcu zostupit, dnes mali bodovat ked sa v lige zachrani ten odpad z hullu, tak zakazat vsetkym waleskym druzstvam zucastnovat sa PL

Reagovat
Spasitel

Reagovat
vrabejka

Radši Celtik

Reagovat
vrabejka

Musí být na uvodce ten dřevorubec?!

Reagovat
C-M@ster

Aby naplnili kvóty, tak tam občas musí strčit černýho.

Reagovat
kiwwi

To ti fakt príde vtipné?

Reagovat
C-M@ster

Ano. Co tobě?

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to neni václav, ale ross.. ross barkley

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve, Barkley je černoch

Reagovat
Walter_Sobchak

*opica

Reagovat
smazaný uživatel

Dojebavat tikety nato by ich bolo

Reagovat
Maresma

Chamberlain do LFC je údajně done deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně k vám padne jak prdel na hrnec :)

Reagovat
vrabejka

Za 15 mega klidně. Ale radši bych Forsberga nebo Poulsena

Reagovat
fenixLFC

poulsena

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne ty vole

Reagovat
Hokaido

Když to začne konečně vypadat, že našel v Arsenalu svoji pozici a začal hrát dobře, tak ho prodají.

Reagovat
Maresma

Tak má rok do konce smlouvy, jestli nechce prodloužit, tak je lepší ho prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo rika ?

Reagovat
Maresma

Telegraph psal o zájmu jako první myslím a Graeme Kelly teď přišel s tím, že je hotovo.

Reagovat
nani92

UDAJNE

Reagovat
tomasinho

Nechcu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

za kolik má jít?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to pravda tak posunujeme latku trapnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že se zbavujete hráče, u kterého je už pár let jasné, že na top úroveň nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

pred rokem bych ti dal za pravdu, pokud je tento rok neco pozitivni, tak ox

Reagovat
minoLFC

hmm

Reagovat
Coutinho10

ja bych ho neodepisoval

Reagovat
smazaný uživatel

Na akej pozícii je najlepší? CM/ AM? Náhrada za Lallanu?

Reagovat
Hachim Mastour

Ako CM v 433 bude skvelý.

Reagovat
fenixLFC

hm super takze dalsi bakcup za backup...nikto kto by to vytrhol a niekam nas posunul

Reagovat
Hokaido

Já v něm teda na CM vidím docela potenciál. Rozhodně bych ho takhle dopředu neodsuzoval.

Reagovat
fenixLFC

neverim ze ma potencial na to aby nas tahal za trofejami

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyrovnávajúci gól Crystal Palace bol humus Poslednú dobu dosť zarezávajú rozhodcovia Leicester

Reagovat
Liquid

Černé mačky už toto nedají ale rvali se léta úspěšně, ale postupný úpadek tak jak u Newcastlu a Aston Villy tam je také patrný

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad nemůžeš srovnávat. Sunderland hraje od svýho postupu do PL pořád sra*ku. Newcastle s Aston Villou na tom byli úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen

Reagovat
smazaný uživatel

snad se Labute este stihnout prohodit s Hullem a pak sestupujici

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland, Middlesborough, Swansea

Reagovat
mul

Reagovat
Taiger

Arsenal have agreed a deal to sign Schalke's left back Sead Kolasinac on a free transfer, although the defender cannot officially join the club until July.

Reagovat
Taiger

He is also known for scoring the fastest own goal in World Cup history.

Reagovat
smazaný uživatel

Parťák pro Jenkinsona.

Reagovat
Counter

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

resp. neporadil

Reagovat
Azazelo RD

Poradil respektive neporadil. Hm.

Reagovat
kiwwi

mozno myslia Walcotta?

Reagovat
C-M@ster

To ti fakt príde vtipné?

Reagovat
kiwwi

Co si myslíš že teraz robíš?

Reagovat
C-M@ster

Pripravujem si pôdu

Reagovat
Infernoqt

mně přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Alexise.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
Carrick

Příští sezónu, pokud Tottenham udrží kádr, tak je pro mě největší kandidát na titul. Snad je ten přechod na nový stadion nijak "nerozhodí". Sázkovky je jistě budou podceňovat, tudíž to tam určitě osolím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley nas rozhodi 100%. Top 4 by byl luxus.

Reagovat
kiwwi

alibizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Realismus.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

jednim z kandidatu urcite. z pohledu sazkare tam bude asi zajimavej kurz, ale hrat na Wembley... uvidime. Kadr maj dobrej, slape jim to slusne. ale taky bych nezapominal na to, ze ten kadr je i pomerne uzkej. bude taky zalezet jak to poresi v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátí se Lamela + Winks a jsme komplet.

Reagovat
Busby babes

to good luck no.

Reagovat
Zaschrona

ve Wembley budou mit naopak dost tezke vubec udrzet top 4, i kdyz bych jim to pral

Reagovat
smazaný uživatel

At zdechne celej svet vykurvenej dopici

Reagovat
Godwinson

Reagovat
eder

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me by to bylo vysvobozeni

Reagovat
eder

Tak aspoň už konečně vím, co je to ta slavná Coubertinova myšlenka...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhledej psychologa/psychiatra.

Reagovat
smazaný uživatel

samí negatívni ľudia

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsi negativni ty, tim ze se snazis navodit dojem, ze vsude okolo nas je negativita

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak ako dnes Kristus zmŕtvychvstal, tak aj Pogba zajtra povstane z Kanteho popola a ukáže svoju 100 milionovu hodnotu. Zajtra je ten deň priatelia, radujme sa

Reagovat
SCELO

mal by si prestat fukat, tvoj mozog uz dlhsi cas plodi paranormalne vyroky ako gasparovic

Reagovat
vladis271

kks, brácho. Ono to možno nebola soľ čím si si dnes posýpal údené. Nespavil si tvoj tatko v garáži chemický labák nedávno ako prostriedok na prekonanie depresií z nástupu stredného veku?

Reagovat
nani92

nič také bráško, len som si našiel stream na vašu U-18 a sledoval to..dokonca

Reagovat
vladis271

je ti dúfam jasné, že som hovoril o hokeji.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, tak jestli skutečně vstane stejně jako skutečně vstal Kristus, tak vás Chelsea pěkně smázne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

aby vubec hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež čakám, že sa niekto pošetrí na odvetu s Anderlechtom

Reagovat
vrabejka

Liverpool have told Barcelona that Philippe Coutinho is not for sale - at any price. [Echo]

Virgil van Dijk the Netherlands international is at top of Klopp’s summer shopping list as he looks to reinforce his defence. [The Times]

#LFC spent a full training session this week working only on set-pieces as the PL kings from dead ball situations are up next. [ECHO] No uvidíme

Reagovat
Horcmen

Frank jako pundit v MOTD samá chvála

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolkokrat uz ten Tottenham vyhral tutu sezonu 4:0? snad kazdy treti zapas

Reagovat
smazaný uživatel

5x

Reagovat
smazaný uživatel

Což znamená cca každý šestý...slušný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

Venkovní výhra proti WBA s čistým kontem

Vydřená výhra. Škoda že Milner nedokázal dát na 2-0 mohli jsme si ušetřit infarktovy závěr.

Ale máme 3 body a to je nejdůležitější.

Reagovat
Coutinho10

tohle bylo hrozne dulezity vitezstvi...klnavic venkovni a navic diky Mignovi i s cistym stitem zase to byly nervy az do posledni vteriny, protoze nejsme schopny to dohrat v klidu...ale hlavne ty 3 body navic nad Pulisem se cenej

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool 2 veľké výhry vonku, z ich pohľadu. Top 4 už je blízko.

Reagovat
vladis271

ešte by sme mohli ponahánať City.

Reagovat
eder

Ani ne, ještě čekají Hornets a Hammers venku.

Reagovat
Maresma

Emre strašně kraluje poslední zápasy.

Reagovat
Hai

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Teb Costa je hrozna ku*da

Reagovat
smazaný uživatel

United hrajou dobře, střed zálohy Chelsea celkem bída, dal bych tam Fabreho, chybí Alonso, gol neměl platit protože hubeňour Herera zahrál rukou, škoda no.

Reagovat
vladis271

magic chelsea ani xko nedokáže uhrať?

Bodaj by vám za toto Tottenham ten titul fakt vyfúkol.

Reagovat
vrabejka

Tak konečně Chelsea ztrácí formu. Čekal jsem to později ale stejně věřím že ten titul ztratí.

Dnešní zápas jen ukázal že jejich jízda byla zapříčiněna štěstí, téměř nulovou marodkou a neuvěřitelné formy klíčových hráčů.

Hazard+Costa+Kante= tato sezona Chelsea.

Nezbývá než doufat že přijdou další ztráty a titul vyhraje Totenham, který si to bezesporu zaslouží.

Reagovat
Cobra

Furt na tebe klikám s nadějí, že se tam objeví znak Tottenhamu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

lamo, co to tady píšeš, vždy jsem te supportoval i na twitteru a ty takhle

Reagovat
vrabejka

Jak se tam menujes ať si tě můžu bloknout

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

@manti11chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
nani92

sypem si popol na hlavu, José s nikým neprehrá 3x po sebe, je to Special One a samozrejme Tottenham na titul

Reagovat
vladis271

každý manažér TOP 6 by si mal sypať popol na hlavu ak by s niekým prehral 3 krát po sebe.

Reagovat
nani92

sypem si popol na hlavu, José s nikým neprehrá 3x po sebe, je to Special One a samozrejme Tottenham na titul

Reagovat
Snatus

No nic, chvála MU, dneska naprosto fantastický výkon, ne že bychom jim v tom pomohli. Budu se opakovat z minulého víkendu, ale snad Hazard se svojí formou ten titul Contemu ukope, a ten se pak vrátí pěkně zpátky do své soutěže. Konečně už potřebujeme nějakého trenéra, co bude mít koule pořádně rotovat se sestavou a bude rozvíjet klub dlouhodobě s nějakým účinkem.

Reagovat
Svatej

Lol

Reagovat
Snatus

Reagovat
Svatej

S tim Contem pises strasny hlouposti...

Reagovat
Snatus

Já si za svým názorem stojím, třeba dneska to ukázkově bylo vidět. Dneska se projevil dlouhodobý problém týmu-nerotace hráčů, a druhá věc, zaslepenost Conteho vůči některým hráčům.

Reagovat
technecium

A koho má rotovat, když tam má samý kopyta?

Reagovat
Snatus

Kopyta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Bože, na tohle fakt nevím, co se jako dá říct. Minulej tejden jsem ti psal to stejný - my jsme za těch 7 dní na některý posty přivedli adekvátní náhrady?

Reagovat
Snatus

Ne, máme adekvátní hráče, kteří mohli hrát zápasy proti slabším soupeřům, tak aby třeba chytli formu. Určitě by bojovný náhradník ukázal víc než to, co v poslední době ukazuje Costa, Cahill, v části sezony Alonso, Moses, Luiz. Ti hráči mají základ naprosto jasný a na jejich koncentraci na výkon se to neuvěřitelně odráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase raz, po veľmi dlhom čase, prišiel zápas, ktorý zvládol Mourinho takticky dokonale a prevalcoval súpera.

Reagovat
Swarley

Když to tam padá, tak to je hned jiná písnička

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní smazání Hazarda především díky Herrerovi. Spolus Rashfordem MOTM.

Costa

Reagovat
nani92

Bačovanie Younga a Fellainiho = 6 bodov, skore 5:0

Reagovat
niflheim

Všichni víme, že Youngster je borec... vždyť posadil ADM

Reagovat
Hokaido

Počkej... Kapitánování je po slovensky bačovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Lacko_Boh

blazen

Reagovat
Hokaido

A vysvětlí mi konečně nějakej tupelo, co to znamená? Nebo mám kvůli tomu snad svolat tlačovku?

Reagovat
fenixLFC

bacovanie je odvodene od baca- to snad vies kto je. a bacovat je v prenesenom vyzname viesť

Reagovat
cristiano.K.

bacha na slovensku neřídí, oni vodí a mají vodičák.

Reagovat
fenixLFC

nevodime, nie sme vodiace psy, soferujeme

Reagovat
Lacko_Boh

logika pls a vy ste židia keď máte židičák?

Reagovat
smazaný uživatel

Utd. v suchym triku

Reagovat
Greny

United zaslouzene

nepredvedli jsme nic

Conte to dnes nezvladl

Costa nemel dohrát - uz by ho mohl posadit to samé Matič

Michymu preji odchod .. je dobrej ale nema cenu aby u nas ztracel cas - pak ho budeme kupovat za 50 mega jako Lukaka zpet

Reagovat
Snatus

Reagovat
niflheim

Chelsea dneska bez střely na bránu, celá obranná fáze byla na jedničku.

Rashford

Reagovat
Miguel19

Naprosto trapný a zoufalý výkon. Mourinho si dnes namazal Conteho jak sviň.

Netřeba ještě jančit, los máme lepší. Nicméně Conteho čeká kurva těžká práce. Poměrně dost hráčů je totálně mimo formu už několik zápasů a díky Conteho práci s týmem nemám adekvátní náhrady. Nejvyšší propad je u trojice Luiz, Matič a hlavně Costa. Jediná náhrada je teda Cesc za Matiče, tak snad aspoň to. Tohle jestli posereme, tak to jde za Contem..

United výborný výkon. Hlavně dvojka Fella - Herrera ve středu hřiště Rashford na hrotu výborný. Takhle má hrát útočník, ne jako zoufalec Costa..

Reagovat
vitasrp

Hele ale co má jako dělat. Na začátku sezóny vlastně ani nevěděl, že bude hrát 3-4-3, kvůli tomu se do toho systému nepřivedli hráči. Od tý doby nebylo třeba hráče měnit, však ony ty náhrady dost výrazně ubíraj kvalitu. Už jenom ta typologie - Zouma vs Azpilicueta, když tam střihneš Kurta, přicházíš o dost podstatnej kus kvality na míči.

Reagovat
Svatej

Jinak Zouma celkove me dost zklamal kdykoliv tuhle sezonu nastoupil. Na mici je nesmirne drevenej, nerozumi si ani s Luizem, ani s Azpim a ani s Mosesem.

Reagovat
Snatus

To je divné, když měl zranění kolene, a potom nedostal čas na rozehrání se. Ono je težké prosedět 10 zápasů na lavičce a pak dostat příležitost proti MC nebo MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

jop, jsem si jistej ze to koleno z nej udelalo drevaka a znemoznuje mu zlepsit souhru se spoluhracema.

Reagovat
Snatus

A ne? Netrénuješ s balonem dlouhou dobu, ztrácíš tedy cit na noze, někteří hráči s tím nemají problém, ale když se koukneš na stavbu těla Zoumy, tak je dle mě logické, že u něj to bude mít vliv.

Reagovat
vitasrp

Ale však on nic ani ztratit nemusel, technicky na tom nikdy nebyl nějak excelentně, což bylo vidět i v těch předešlých sezínách. Akorát pod Mourinhem jsme se nikdy nesnažili o tuhle postupnou rozehrávku, takže to tolik nevyniklo.

Reagovat
Snatus

Jo, v tom máš pravdu, to nijak neodporuji.

Reagovat
Svatej

Problem je tom ze to vnimas jako kdyby ten typek rok nevidel mic. Ti hraci denne trenuji i kdyz nehrajou zapasy, ale to snad vis.

Reagovat
B3n

Btw. Fabregas říkal, že právě Zouma dělá nejlepší triky na tréninku.

Reagovat
Svatej

Fakt? wtf, vzdyt nejvetsi technickej vrchol toho typka v zapase u nas byla jedna preslapovacka na Arsenalu

Reagovat
B3n

Jojo, je to trošku překvapení, z fyziologické stránky, z osobnostního hlediska už to takový překvapení není

Reagovat
B3n

I dneska tam někoho motal

Reagovat
smazaný uživatel

"motal" tuším Darmiana

Reagovat
fenixLFC

ono je dost rozdiel trening a zapasy, nemusel si ani hrat fubtal, staci hocijaky sport aby si to vedel

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma za Luiza/Cahilla, Ake za Azpilicuetu.

Reagovat
vitasrp

Zouma za Cahilla by šlo, za Luize určitě ne, tam by ten propad byl hrozně velkej. Kurta holt dost limitovalo i to zranění, kvůli kterýmu se vrátil až v lednu a na jeho výkonech v FA Cupu bylo znát, že ještě není ready.

Reagovat
Miguel19

Mě spíš sere ten Costa no. A tam se nějaká posila na půl roku přivést mohla.

Reagovat
blade115

Zouma taky nemá být náhrada za Azpiho, ale za Cahilla. Dělat se dá spousta věcí, může hrát Michy, můžeme dohrát sezónu s falešným hrotem, za Alonsa může zaskakovat Ake a ne Azpi, v záloze může hrát Cesc a ne Matic... Stačí, aby byla vůle něco změnit. Ne čekat, co bude, a sledovat, jak nám titul klouže pod rukama.

Reagovat
vitasrp

Zouma zatím snad vždycky nastoupil na pozici Azpilicuety, předpokládám, že kvůli tomu, aby měl rozehrávku do strany na svoji silnější pravou nohu. Kvůli tomu tedy provádím srovnání s Cesarem.

V záloze Cesc místo Matiče taky už několikrát nastoupil, však se to docela dost točí. A titul nám pod rukama neklouže, co to je zase za paniku?

Reagovat
blade115

Bohužel nastupoval jen místo Azpiho no, já ti ale nabízím všechny možnosti, nikde netvrdím, že k nim dojde. Cahill nicméně taky nemá silnější levou nohu, přesto zrovna v rozehrávce nehoří.

Ze všech možností vybereš jednu, jenže to očividně nestačí. Problémů máme víc.

Jaká panika? Vždyť jsem tu jen dnes několikrát psal, že k ní není důvod. Tady před sebou jen máme fakt, že poslední výkony nejsou dostatečně dobré, ztrácíme cenné body, které soupeř suverénně sbírá, a stále se tak ztenčuje náskok. Což si samozřejmě žádá změnu, jinak to tímhle tempem vážně ještě prokaucujeme.

Reagovat
Busby babes

Dneska takticky naprosto skvely vykon od nas. Tohle Mourinho pripravil dokonale.

Hazard uplne vymazanej. Rashford a vubec ta rychla a behava trojka delala problemy. Herrera a Pogba a i Fella v tom stredu super. Od vsech agresivnejsi vykon, jako bychom vic chteli nez Chelsea. Coz bych teda necekal.

De gea bez prace.

MOTM Rash, jednoznacne. Young, Herrera, Rojo a Bailly skveli, Pogba a Fella hodne dobri.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes poprve muzu s klidnym svedomim napsat, ze Herrera hral opravdu dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon! Skvěle takticky zvládnuté utkání. Rash a Ander naprosto famozní, Dva hráče které nemusím - Young a Fella odehrali taky dost dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ti Spurs se pořád serou do LM, stejně tam dělají jen ostudu a titul nikdy neuhrají ani v PL. Do LM bychom měli jít CFC, MU, MC, LFC....

Reagovat
smazaný uživatel

Ak skončí United do 4. miesta, alebo vyhrá EL, tak pôjde. V opačnom prípade nemá v LM čo robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nechutný.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale je to fakt, jste tam neškodní a děláte ostudu v LM a to fakt přeju všem anglickým týmům v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Do CHL by měl jít týmy, které na to mají umístění v tabulce

Reagovat
Neutron

sliepky tam pustit nechces zato scouserov ano? Ty si vadny.

Reagovat
spider_8

Dneska to fakt nešlo, zasloužená prohra. Teď je hlavně potřeba nepanikařit, los v závěru hraje docela pro nás, máme 4 zápasy ze 6 doma, takže musíme vyhrát hlavně ty. WBA a Everton venku budou sakra těžké zápasy, ale zase si na rozdíl od Spurs můžeme dovolit ještě ztratit. Jednoduše řečeno, naším největším protivníkem je teď vlastí psychika.

Reagovat
smazaný uživatel

Psychika a Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, děkujem.

(Teď už můžete začít zase prohrávat.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

A člověk by řekl, že zrovna po tomto víkendu budete optimističtější.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Prodat Costu ještě dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

Mou si dnes namazal Conteho na chleba, ale jak říká Miguel, několik hráčů by se do hry nemělo dostat ani z lavičky, natož hrát základ. Sice se tak nestane, ale Costa si prostě musí sednout, to je zápas co zápas horší. Fabre musí hrát místo Matiče...

Zoumovi sice přeji, aby si zahrál, ale jde vidět, že z té obrany je prostě nejhorší. Ale třeba se rozehraje časem, přeji mu to.

Trošku jsem nechápal, proč šel za stavu 0:2 dolů Moses a dohrávalo se se Zoumou na RB, když to bylo k hovnu. Ale nedá se nic dělat, dnes to United zvládli na jedničku. Conte by se měl ale ukázat a trošku s tou sestavou něco udělat.

Reagovat
Miguel19

Costa má 9 žlutých, určitá naděje na 2 zápasy bez něj tam je. Ale on je tak vychcanej, že si to pohlídá

Reagovat
minoLFC

Spurs titul?

Reagovat
vladis271

ten los v kombinácii, že musia doatihnuť tie 4 body. CFC to má v kapse bohužiaľ.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

pokud vyhraje tottac, tak to bude od Chelsea asi nejvetsi meltdown v historii PL, ne? My teda jednu sezonu taky dokazali dobre promrdat naskok, ale myslim, ze to nebylo takove...

Reagovat
Ligter

nějakých sedm bodů to bylo tehdy? si pamatuju, jak nám tady kdosi z Liverpoolu gratuloval k titulu a my na to prohráli s Wiganem a remizovali na OT 4:4 s Toffees

Reagovat
J0EL

Gratulujem Spurs k titulu

Reagovat
Ligter

teď to není spontánní, to asi nevyjde

Reagovat
Usty

Tehdy to bylo 8 bodů náskok 6 kol před koncem. Tohle už Chelsea překonat nemůže

Reagovat
Busby babes

vida, zase jsme lepsi.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hachim Mastour

Žeby sa slepice ocitli v boji o titul? Chelsea si ten náskok postráži.Zaslúži si to najviac.

Reagovat
Switchback

Chelsea má až moc lehkej los, aby to ještě posrala ... ale hezky účka

Reagovat
smazaný uživatel

V 10 hráčích se hraje špatně, ikdyž je los lehký.

Reagovat
smazaný uživatel

LM bez Arsenalu? Blíží se to blíží...

Reagovat
Busby babes

Marouane Fellaini as captain: one game, one win, 100% winning-record.

Ashley Young as captain: one game, one win, 100% winning-record.

A to bylo pokazde hejtu...

Reagovat
smazaný uživatel

Captains, Leaders, Legends

Reagovat
mithro

Ashley Young is the greatest Manchester United captain since Marouane Fellaini

Reagovat
Busby babes

ani jednoho se pres leto nezbavime.

Reagovat
HorajzmAmmann

dobrá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bbbauch

Reagovat
raduinho

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Paul Pogba has now completed more passes (1,726) than any other Premier League midfielder this season.

Reagovat
blade115

Gratulace United, špičkový výkon. Hlavně s ohledem na to, s jakou sestavou nastoupili.

Dalo by se sice spekulovat, jak by to probíhalo při správně odpískané ruce, ale dnes jsme si to hlavně posrali sami. Nakonec se ukazuje, že jediný, kdo nás může zastavit v cestě za titulem, jsme my sami... O Costovi a spol. tu toho bylo napsáno dost, ve výsledku je to ale stejně jedno, pokud si toho nevšimne Conte.

4 body jsou v téhle fázi sezóny sice pořád slušný náskok, ale s formou jdeme z kopce a i ten relativně snadný los nemusí být až takovou výhodou, s takovým výkonem můžeme prohrát s kýmkoliv. Pořád to ale máme ve svých rukou, tak snad to neposereme, to by byl fakt ultra fail...

Reagovat
smazaný uživatel

Glory glory Tottenham Hotspur!!

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
janinho

skoda toho zapasu na stamford b. tuto sezonu... tam sme 1.polcas odohrali uzasne a tie body nam dnes zial chybaju. ale aj 2.miesto bude uzasne ked si vezmeme aky mlady kader spurs maju a prakticky vsetci doleziti hraci tento rok predlzovali zmluvy. len to treba v lete este doplnit, lebo na LM treba siroky kader.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že v létě už se nebude opakovat takový špatný nákup jako v případě Sissoka. Myslím že Levy i Poche se dostatečně poučili a posílí fakt kvalitně. Navíc druhá sezóna po sobě super výsledky, herní projev i týmový duch, což by mohlo přilákat kvalitní hráče na posílení týmu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Judas is still no.1

Reagovat
Snatus

to jsou fakt gesta

Reagovat
Azazelo RD

To už přestává sranda. Slepice možná skutečně neskončí za Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea recorded no shots on target and no passes completed in United's penalty area

To je hrozné.

Reagovat
Spasitel

Tak ked sme hrali 10 bez hrotu

Reagovat
norton

co gooneri ? neviem jak vy, ale ja sa pomaly zmierujem s tym ze sme bez LM

Reagovat
Miguel19

Až teď? A pomalu?

Reagovat
norton

ty si gooner ?

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k losu bych rekl ze je hotovo..

Reagovat
janinho

sak ale raz.to muselo prísť... tak ci tak bola ta seria Arsenalu obdivuhodna.

Reagovat
Hachim Mastour

Obávam sa, že k nám teraz nepríde Lakazet.Každopádne sa chcem vyhnúť EL.

Reagovat
norton

ja by som kludne prezil rok bez europy, ale tiez sa bojim, ze ti hraci k nam budu chciet ist este menej ako doteraz.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
gocii

Jenze te se vyhne jen v pripade top 4 takze je to na nic

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted proste nechate cuchnout slepicim a pustite je pred sebe, slepice budou mit dalsich deset sezon z ceho zit, a vy pristi sezonu zase zpet do top4 misto nich

Reagovat
norton

no bodaj by, ale nemyslim si ze to bude take jednoduche.

Reagovat
Mastný Chobot

to je jasné, ale mohli by sme dať aspoň EL. Na ligu s Wengelem aj tak môžeme za rok zabudnúť a aspoň niečo nové by to bolo. Osemfinále s Bayernom v EL ešte nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, v EL je i šestnáctifinále!

Reagovat
Vsadim gule

takhle disciplinovaný a zároveň dravý výkon sem od united dlouho neviděl. nemám výtku k jedinému hráči

Reagovat
Hokaido

Já to teda neviděl, pouze záznam. Ale nepřišlo mi, že se ta jejich hra až tak moc lišila od jiných zápasů. Akorát jim to tam dneska prostě konečně dvakrát spadlo...

Reagovat
Busby babes

hrali jsme daleko agresivneji. ten presing a pohyb hracu byl o dost vetsi. A hlavne vepredu ty nabehy od Rashforda delaly problemy. Kdyz je tam Zlatan tak hrajem, logicky, dost jinak. Se Zlatanem by treba ten prvni gol nikdy nepadl.

Reagovat
Hokaido

Ok. Nechtěl jsem, ale asi na to teda kouknu ze záznamu.

Reagovat
Busby babes

Ander Herrera: 'If you don't have the intention to touch the ball and your hands are in a natural position it is not a handball.'

Je to parchant. ale je to nas parchant.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

Ma pravdu, tak to rozhodcovia berú

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát, že to nebol jeho prípad, no.

Reagovat
kiwwi

ale samozrejme ze bol

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no tak potom nehovoril o včerajšom zápase

Reagovat
Mihi

natural position

Reagovat
Busby babes

hele ja bych to klidne pisknul, ale kdyz delas takovej pohyb, tak ta ruka v tehle pozici byva casto. rozhodne to nebylo umyslne. proste mu to trefilo ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu

Reagovat
blade115

"Natural position" rozhodně není pozice daleko od těla a jako "intention to touch the ball" se nebere úmysl v jeho v hlavě, ale jestli učinil rukou pohyb, který by ovlivnil dráhu míče. On splnil naopak obě kritéria pro to, aby to bylo posouzeno jako ruka.

Reagovat
kiwwi

Lol

Reagovat
blade115

Tentokrát už ani ta hyperbola?

Reagovat
kiwwi

Budem dúfať ze tu si dal ty v tvojom príspevku

Reagovat
smazaný uživatel

"natural position" - jako Ježíš na kříži, aha.

Reagovat
Zaschrona

Rika to chytre, i kdyz v podstate to vubec chytre nerika.

Reagovat
Busby babes

tak tomuhle zas nerozumim ja.

Reagovat
Zaschrona

Jinak receno: rika uplnou blbost, ale fanousky MU ji potesi.

Reagovat
Hokaido

No obecně má pravdu, akorát to vůbec nesouhlasí s tou jeho situací.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Veď mu pomohol vstať, čo je na tom?

Reagovat
kiwwi

Keď je lopta v hre a my utocime?

On bol v lese a myslel si ze hra je mimo hru

Reagovat
Busby babes

a ve vysledku to nehralo zadnou roli... proste tam chtel mit poradek a ne aby se mu tam nekdo valel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som spočiatku myslel, že ho nejak tvrdo atakoval a bál sa, či ho nezranil. Z opakovačky to bolo trochu zvláštne.

Reagovat
kiwwi

Som sám koho dnes strašne vytacal Pogba? Nikdy by som si nemyslel ze mi po takom tímovom výkone a víťazstve nad chelsea bude vadiť výkon práve Pogbu.

Ander bol dnes naopak naprosto neskutočný... MOTM o parník. Najbližšie mu bol Rash

Reagovat
kiwwi

Ander Herrera game by numbers vs. Chelsea: 43 passes 5 clearances 4 interceptions 4 tackles 2 chances created 1 assist 1 goal Bossed it. ✊

https://twitter.com/Squawka/status/853654916300242945

Reagovat
Ligter

mě, přijde mi, že všichni ze záložní řady byli viditelnější. nebo jsem se díval špatně, nevím, jeho jsem nějak percepčně vůbec nepodchycoval

Reagovat
Busby babes

byli viditelnejsi, ale i Pogba si tam imho odehral svoje a zahral slusnej zapas. Jen Herrera byl dneska lepsi a Fella vyhral vic souboju, tak byli vic videt.

Reagovat
Ligter

jo, s tím bych asi souhlasil. v kontextu k Fellainiho výkonům obecně na to nejsem zvyklej, tak možná proto se mi to tak jeví

Reagovat
vodka

Pogba predrzoval balon a dost casto prihraval na hovno. fella i ander o tridu lepsi.

Reagovat
vilp

K tomu ty jeho nesmyslné kličky... s balonem na noze dnes hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl zralej na střídání o poločasu. Ander a Rash dnes o třídu nad zbytkem. Super i Cole...až na ty střely...

Reagovat
smazaný uživatel

proboha... Young

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

musí se co nejdřív zbavit toho pocitu, že musí za každou cenu vymyslet něco úžasnýho...čím víc se dostává pod tlak, tím víc se snaží vymyslet něco nadstandardního...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Glory glory Man United......

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, koho pokúše pred cielovou rovinkou Mourinho, sa do ciela už dostať nemusí ....

Reagovat
Visca el barca

Streamy na NBA?

Reagovat
Zaschrona

na redditu vzdy chytis super kvalitu

Reagovat
Liquid

titul už nám nikdo nevezme a jestli tato výhra MUfánků pomůže Slavii do LM tak jedině dobře, navíc to výrazně zkomplikovali cestu Arsenalu do LM

Reagovat
Busby babes

z cech pujde i tym z druheho mista?

Reagovat
Liquid

ano Plzeň půjde do předkola LM a Slavia přímo do skupin LM když to United nepohnojí

Reagovat
Busby babes

chapu, jen ty kluby mas prohozene...

Reagovat
C-M@ster

Proč by první chodil do předkola a druhý přímo do skupiny LM? To je nějaký divný. Nechápu ten systém.

Reagovat
vladis271

Majú (MU) ťažký žreb. Museli by sme to enormne posrať.

Reagovat
Liquid

no když se podíváš co jste předváděli na začátku roku a před cca týdnem remíza doma Bournemouthem, takže možné je vše

Reagovat
vladis271

Nvm skôr skončíme 3. ako piaty.

Reagovat
EXoRcIsT

Dnes je super den MU vyhralo Ferrari vyhralo

Reagovat
HorajzmAmmann

sleduješ F1? Kdy nebude mít Alonso motor ze sekačky na trávu, potažmo jak dlouho mají smlouvu s Hondou?

Reagovat
EXoRcIsT

po sezone Alonso odide od Mclerenu lebo mu konci zmluva a vraj pojde do Renaultu

Reagovat
Zaschrona

Tohle je pro McLaren treti rok ze smlouvy na deset let, Honda jim plati desitky milionu dolaru rocne do rozpoctu. Alonso ma smlouvu jen do konce letosni sezony. Tipuju to na navrat do Renaultu. Ferrari i Mercedes asi sice budou mit volno, ale neumim si Alonsa predstavit vedle Hamiltona nebo Vettela.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je strašný Fandím McLarenu a poslední roky jsou opravdu ubohý... S tou Hondou to byl fail jak kráva

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel, nicmene zase v pripade Ferrari by si moc nepomohl, zustal by tam az do konce lonske sezony a byl by tam frustrovany tim zpusobem, ze by tam asi letos uz taky nebyl. Ja doufam, ze by mohl jit zpatky do Renaultu. Ten tym jde nahoru, Renault do toho cpe penize a bylo by to takove hezke zakonceni kariery, zpatky na misto cinu.

A nebo leda Mercedes, jestli bude Bottas dal takhle dostavat v zavodech s Hamiltonem a Ferrari Kimiho pro pristi rok nahradi Ricciardem nebo Perezem, Mercedes asi bude muset reagovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já právě nikdy nefandil jezdcům, ale týmu Což je docela zajímavý, nevim jak to mají ostatní. Takže kam půjde Alonso mě je fuk. Já hlavně doufám, že McLaren zase pořeší auto, protože na to se nedá koukat. Jinak jsem začal sledovat F1, když za McLaren jezdil Kimi, takže to byl můj první jezdec kterýmu jsem přál a tak trochu mu to přeju pořád, zato u Hamiltona veškerý sympatie jsou pryč. Když to tak vezmu McLaren na špičce a jezdci Kimi a Button by bylo hodně sympatický pro mě

Reagovat
HorajzmAmmann

když na to tak koukám poslední závody kdy byl Mcl na bedně je 1. závod 2014

Reagovat
Zaschrona

Ja fandim strasne dlouho prave Alonsovi, uz od jeho prvni sezony v Renaultu, pral jsem hodne Bianchimu, jinak oblibeny tym vlastne nemam, vzdycky preju tomu, kdo si to aktualne zaslouzi a tem, kdo porad nedominuji. A celkove si uzivam zavody, letos je to fakt zabava. A kazdopadne ted preju McHonde bez ohledu na Alonsa, patri uplne jinam a tyhle problemy jsou absolutni megatrapas. Chudak Vandoorne to odnasi jeste vic nez Alonso.

Reagovat
magnat7

presne tak

Reagovat
Robochelsea

Conteho striedania sú na smiech. Na konci tam dal Loftusa a Michy je proste na čiernej listine, je dopredu stanovené, že Costa odohrá všetky zápasy 90 min a jeho výkony sú úplne irelevantné pri voľbe zostavy. Používať 13 hráčov dookola je fajn chvíľu, keď majú formu a súperi nevedia čo proti tom hrať. Ale už nespĺňame ani jedno kritérium.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ Conteho od sprna viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti jsou blízko....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Pogba has created 53 chances in the PL this season, more than any other centre midfielder [squawka]

Heh zrovna po dnešku taka štatistika

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem při každym střídání doufal že tam bude jeho číslo a to s nim obvykle bejvám spokojenej i když na něj ostatní píčujou

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba se nestřídá...

Reagovat
smazaný uživatel

100 milionů se nevleze na displej.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/StatmanDave/status/853663128722309120

Pogba completed more final third passes (19) against Chelsea than any other player on the pitch

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je ale strašně slabej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

v cem slabej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie...

Reagovat
SunFells

Ono taky jenom to číslo je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výbornej výkon mimo jiný i od Lingarda, pravidelně obhajuje svojí pozici když nastoupí, Martial to bude mít přes tyhle dva těžký se prosadit, měl by rychle začít hledat loňskou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenie Alonsa bolo dosť zásadné. V tom momente sa nám rozosrali dva posty (jeden kľúčový), nefungovalo to a tie posty boli rozosranè tri, keď sa Moses z Azpim vymenili na krajoch.

Náš výkon týmito vynútenými zmenami neskutočne trpel a vo výsledku je to poznať. United rástli každým dotykom, a my sme, naopak, padali dole. Najhorší výkon sezóny, o tom bez debaty.

Máme to však vo svojich rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls nás proti Arsenalu, Liverpoolu a Spurs? Tohle nebyl nejhorší výkon sezony. Ale jeden ze 4 nejhorších.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť má pravdu , proti Arsiku , live a slepicím to byl špatný výkon , ale dneska to byla tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

No tak aspoň proti Arsenalu to bylo stejné, tam si hráči taky ani nenahráli.

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš pravdu , jen todle je prostě čerstvé

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spurs sme odohrali dobrý zápas. Prehrali sme vďaka našim dvom chybám v obrane, ktoré Alli dokázal potrestať.

No a naša sezóna sa začala po zápase s Arsenalom, tie dva výkony nerátam.

Ale aj tak to bol náš najhorší výkon...

Reagovat
FUnk

Reagovat
blade115

Reagovat
Infernoqt

Chelsea failed to have a single shot on target in a PL game for the first time since Sept 2007 (v Man Utd at Old Trafford).

Reagovat
blade115

To fakt? Vždyť takhle tragický jsme loni byli celou sezónu, deset mi přijde dost dlouho, na to kolika krizemi jsme si od té doby prošli...

Reagovat
smazaný uživatel

neměli jsme nějaký zapas s live bez střely ?

Reagovat
Busby babes

to jsme byli my.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Účkaři dost solidně, ale Pogba je strašně slabý hráč, to byl nákup tak úrovni Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

Curaci, si ho vubec nezaslouzite. Gareth by se mohl vratit a vy si muzete zpatky pritahnout toho usateho podvrataka z PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já bych do MU bral Balea i ušatého podvraťáka.

Reagovat
Busby babes

tu krysu nezminuj ani ze srandy.

Reagovat
C-M@ster

Hrál tu dobře...

Reagovat
Busby babes

jj, hral tu paradne, nez ho posadil Ashley fuckin´ Young. Asi tak dobre hral.

Reagovat
Nikikrew

aha, to urcite . Napr. pozri sa co momentalne hra v PSG, uplna topka

Reagovat
Busby babes

to hral i v Realu skvele, u nas hral dobre prvni dva mesice, pak uz byl uplne prisernej a posadil ho Young. Navic se pak zachoval jako neprofesionalni kreten. Nelituju jeho odchodu ani v nejmensim.

Reagovat
smazaný uživatel

Těšil jsem se, kdy konečně vypadne, už v momentě, kdy ho podepsali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kenneth

Prosim

Reagovat
CHONG

To zní snově.

Reagovat
vilp

Spíš si on nezaslouží hrát základ v Realu, tohle už je druhá sezona, kdy je naprosto tragický. K tomu promarozených víc než 50 % všech možných minut, co mohl zatím odehrát. Jinak tuhle výměnu by bral asi každý soudný a logicky uvažující Madridista.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik byste za nej mohli chtit, kdybyste se ho chteli zbavovat? Problem je, ze mi to nepripada jako styl Pocheho prestupu a spis bych se bal, ze by skoncil v utd, chelsea nebo city, coz bych asi rozchazel. Kazdopadne pristich 14 mesicu bych si predstavoval asi takto: v nedeli vyradime cukotku v FAC, a v poslednim kole jim vyrveme z rukou titul. Nasledne ve finale FAC potupime burem Arsenal a zkompletujeme double. V navaznosti na to dotahneme super posily v cele s Garethem a pristi rok v kvetnu da Gareth ve finale LM hattrick Realu a Hugo heroickym kapitanskym vykonem ustrazi ciste konto. Kristinka si nasledne v zivem prenosu vyskrabe oci...

Reagovat
smazaný uživatel

kéž byste ještě z té top4 vypadli zpět do kanálu...

Reagovat
Kenneth

Skoda ze nevyjde ani jedno a plakat budete zase vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Plakat ne. Narozdil od vas gloryhunteru je fanousek spurs radne psychicky zocelen. Neco jako porovnani gaucoveho povalece a sverepeho horskeho vlka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Dobry tak si tyhle vylevy nech pro nekoho jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatimco ja jsem o tvoje vylevy primo skemral...

Reagovat
CHONG

A realita bude taková, že skončíte bez trofeje, Balea střelíme do MU, MC nebo Chelsea, v LM vypadnete ve skupině a v EL vás vyřadí nějací belgičtí saláti

Reagovat
Kenneth

Bale nikam bohuzel nepujde.

Reagovat
CHONG

Půjde

Reagovat
Kenneth

Uplne bez sance. Pujde James a privede se De Gea, stoper a nahrada za Coentraa.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG nikam nepůjde

Reagovat
CHONG

ZZ bude chtít Hazarda, takže opičák bude přebytečný.

Reagovat
Hokaido

Já bych ho docela chtěl vidět pod Contem v tom 343. Akorát by se přes Isca asi neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se probudíš ze snu

Reagovat
vilp

Gareth a gól ve finále LM? To už je trochu stará zpráva, za poslední tři roky vstřelil v LM jen čtyři góly - Varšavě, Razgradu a Basileji. Neuvěřitelná statistika.

Reagovat
Kenneth

No kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=CF2pBAu-gdk

Třeba tenhle gól Gareth ve finále dal, ale připsali ho Ramosovi.

Reagovat
vilp

Připsali ho Ramosovi, protože ho Ramos dal. Docela logické, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si dobře vzpomínám, tak se balonu nedotkl.

Reagovat
vilp

https://youtu.be/UTJdgZAAqMk?t=1m40s

Tady je to docela slušně vidět. I díky rotaci míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, tady je docela slušně vidět, jak Ramos promáchl.

Reagovat
vilp

Jo, a proto po tom jeho doteku míč najednou rotuje jinak, to dává smysl. Možná by to chtělo brýle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč rotuje jinak, protože spadne na zem.

Reagovat
vilp

Jasně, a proto rotuje jinak už před odrazem od země. Když si dáš rychlost na 0,25, tak uvidíš i tu lehkou teč, i když ty si nejspíš jenom zase hraješ na trolla.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt to jasně trefí ty vole snad to jen hraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to musí být optický klam.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Bale bere tak 3x vic nez nas nejlip placenej hrac. Bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss, to udela z lasky ke spurs a bude hrat za 100k. Neni problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Bale za Alexise

Reagovat
Mateo16

Prosim ale jedine pod podmienkou ze uz nam nebudete posielat podobnych tragedov ako Harry Kane , Alli , Dier

Reagovat
jk

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Alli je dobrý teda, ale v Madridu by byl úplně ztracený.

Reagovat
smazaný uživatel

rádi si podobné tragédy necháme navždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
EXoRcIsT

vobec si Balea nezasluzite

Reagovat
CHONG

Přesně tak, zachraňte ho.

Reagovat
EXoRcIsT

ja by som ho do United bral

Reagovat
CHONG

Já bych vám ho zase hned dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba furt narozdil od Balea hraje teprve prvni sezonu, takze je sance, ze se zvedne (cemuz osobne dost verim). Bale je ztraceny pripad, hraje na hovno a kdyz uz se rozehraje k dobrym vykonum jako treba na podzim, tak se pro zmenu zrani.

Reagovat
B3n

Tolik asi ke zdejším běžným komentářům na adresu Mourinha, Fellainiho, nebo Younga...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak strasidelne nachystane na dalsi epicky spursy megafail az me to desi. Pred trema kolama jsme se bavili s klukama a ja rikal, ze pokud vsechno vyhrajem, tak ten titul bude nas. S tim losem je to ale hodne tezko uveritelne. Nadeje umira posledni, ale staci jedine zavahani. Ted jsme na 7 vyhrach v rade, takze je potreba vyrovnat snuru Chelsea. Kazdopadne formu na to lepsi mit nemuzem. COYS!

Reagovat
vladis271

89 bodov by mohlo/ malo stačiť. Ale ako vravíš ten los je strašný. Hráči Arsenalu spravia všetko aspoň pre xko. MU môže byť ešte v hre o LM etc... Plus nejaký zápas kde sa nepočíta so zaváhaním, ktorý sa môže vyvíjať zle- to je PL.

Reagovat
Usty

To jsem též říkal, tak koukejte něco ztratit tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně nejsilnější z aktuálního losu je CP venku.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že konečně ten humbuk kolem Kanteho trošku zplaskne po dnešním zápase. Celkem bída (podobně jako Pogba na podzim proti Chelsea).

Reagovat
Infernoqt

Kantého nebo Conteho? Kante hrál skvěle, i v 90. minutě jsem z něj cítil, jako by v nohách neměl nic naběháno. Prakticky jedinej světlej moment na hře Chelsea.

Jo a splaskne, nebo opravdu „zplaskne“ kolem Kanteho? Třeba jsi chtěl říct úplně něco jiného a blbej jsem tu já. ^^

Reagovat
vilp

Světlý moment? To mluvíš o tom, jak to tam namazal Youngovi před gólem Herrery, ne?

Reagovat
Infernoqt

Kromě tohodle momentu. S tím se celkově nedalo moc dělat, Young byl v ráži. Ale Kante na hřišti byl jediný, kdo tam běhal a aktivně napadal. Navíc i neúnavně pomáhal wingbekům.

Reagovat
vilp

Tak ale to byl celkem klíčový moment, který de facto rozhodl zápas. Jinak on běhá a napadá vždycky, je to jeho přirozenost, je výborný v soubojích a skvěle čte protihráče, jenže k tomu dělá docela dost zásadních chyb, hlavně s míčem na noze. Proto ho zase tak moc nežeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

No splaskne. Co si budeme povídat, on v těch velkých zápasech takhle hrál docela často..

Reagovat
Hokaido

Kdy třeba? Po tý změně systému si vybavuju možná tak zápas na Tottenhamu. A třeba proti United byl od tý doby 2x úplně skvostnej.

Reagovat
blade115

To snad ani není možný. Kanté byl slabší ve většině velkých zápasů, ale i ve své slabší podobě je lepší než většina jiných na té pozici. V 95% zápasů je ale naprosto špičkový a nenahraditelný, další takový hráč prostě není. A teď se tu z něj snaží po jednom zápase, kdy celý tým hrál strašně, bude dělat bublina nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako kolem Pogbu po prvním vzájemným zápase s Chelsea, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutočné, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co je k smíchu. Pogba na svým postu je taky lepší jak většina hráčů. Nenahraditelný teda není a pochybuji teda i u Kanteho, když zrovna my máme hráče jeho typu a kvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj príspevok je k smiechu.

Reagovat
blade115

Jojo, prakticky úplně to samý.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pospovič

snad se to nějak už ukope ale na příští sezonu se musí jít s tím, že odejde Costa, Begovič, Cahil, Michy (bohužel ale sedět si nezaslouží, takový AC Milan by mu mohl sedět), Zouma, Ake na hostování, Matič na lavičku/tribunu. V kombinaci s LM by to mohlo dopadnout špatně. Conte by si taky mohl uvědomit pár věcí...

Reagovat
Tomekcz

ale copak, cukotce poprvi v sezone rozhodci nepiskne penaltu, tak souhned marny

Reagovat
Hokaido

Loftus-Cheek by podle mě měl odejít na hostování, protože on potřebuje hrát každý zápas, což se mu prostě v Chelsea ani příští sezonu nepovede. Vůbec se mi nelíbí, pokud zůstane v áčku, tak bude ve 24 letech odcházet jako nechtěnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude odcházet i tak, vzhledem k tomu, že jste mu dali neodpovídající plat.

Reagovat
Hokaido

Něco jako Kane u vás.

Reagovat
Swarley

otázka času

Reagovat
smazaný uživatel

I one career wonder jednou vyhasne.

Reagovat
Swarley

buď vyhasne nebo odejde

Reagovat
Busby babes

pokud Spurs letos udelaj titul, tak to bude hned jina pozice...

Reagovat
Swarley

dlouhodobě ne, Levy mu určitě nedá takové prachy, které by mohl dostat jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jenom prachy.

Reagovat
Swarley

neznáš City nebo Chelsea a co rozhodlo o jejich úspěchu? sice je fajn, že to tam děláte poctivě, ale nepřijde mi, že by vám to vyneslo víc trofejí...

Reagovat
Busby babes

dobre, ale jde treab i o ty hrace, co tam maji ted. Kane je odchovanec, tam je to pripadne o dost obtizenjsi ho pretahnout a bude trpelivejsi. Ale treba Eriksen, Alli, stoperi... tam kdo vi. Budou chtit vyhravat a pokud Tottenham nezacne na ta vitezstvi uspesne utocit, tak bych se nedivil, pokud by chteli jinam.

No a tohle cele by ten titul zmenil. Najednou uz by to nebyl klub, kterej mozna zabojuje pristi rok o titul. Ale klub, kterej dokazal, ze na to ma...

Reagovat
Swarley

jasně, ale v čem je to víc, než co mu můžeme nabídnout my, City nebo Chelsea? stejné cíle, více peněz...já neříkám, že se to má rozprodat teď v létě, ale dlouhodobě to je jen těžko udržitelný...

Reagovat
Busby babes

pockej, nezapominej, ze Spurs jsou porad jeden z ejbohatsich klubu sveta.

http://uk.businessinsider.com/the-20-richest-football-clubs-in-the-world-2017-1

https://en.wikipedia.org/wiki/Forbes%27_list_of_the_most_valuable_football_clubs

titul by je zas posunul. Ok, ted budou stavet stadion, tak nebudou nejak rozhazovat, na druhou stranu to nedelali skoro nikdy. I tak dovedli privest zajimava jmena (casto to pak nevyslo, ale to uz je jina vec). Jasne, nikdy nebudou tak bohati jak my nebo City, ale ze by nedokazali privest nejakeho TOP hrace? to si nemyslim. Vischni nemuzou a ani nechtej hrat za nas, City nebo Barcu...

Hrace jako Pogba asi neprivedou, ale nekdo jako Martial, to si dovedu predstavit. Nebo nekoho, koho Real nebo BArca odstavi, treba James...

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion nebudeme stavět, ale už rok stavíme.

Reagovat
Busby babes

to na veci nic nemeni. v tom co pisu to neni moc podstatne jestli uz stavite nebo budete stavet...

Reagovat
Swarley

rozhodně neříkám, že nemůžou přivést dobrého hráče a už to i párkrát udělali...ale pokud by Kane měl být nejlepší hráč Anglie blízké budoucnosti, tak rozhodně nedohraje kariéru u Spurs, na to klidně vsadím boty...prostě je tam pořád rozdíl, to byl Poche musel ještě dlouho zabírat tak kvalitně, jako to dělá teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo tému:

"SRDCE JE VIAC AKO EURO: Slovan ŠK Pažravá,

Hráč hráča nespoznáva.

Ďuri Koval nebol skúpy

Od Krajčiho káder kúpil.

KHL je dávno pasé,

Čo malo byť už je v kase.

Bystrica má káder snov,

tím belasých baranov,

Prišli sem na chvíľu len

Országhovi splniť sen.

Koval skúpil to čo chcel

Na jedno však nemyslel.

Za euro či kus koláča

Nekúpiš si srdce hráča "

Reagovat
nani92

Reagovat
James1911

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pre LFC v TOP 4.

Reagovat
vladis271

*Top 3

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera první gol v sezoně a Rashford gol po dlouhý době oba se trefili v pravý čas

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě Marcus dával v minulém kole proti Sunderlandu. Moje chyba

Reagovat
Busby babes

http://www.livesport.cz/zapas/SjCLUtgE/#prehled-zapasu

Samanske tance Tony Adamse moc nezafungovaly...

Reagovat
Whitemedia

Už jsme prodali toho Costu?

Reagovat
Miguel19

Vyměnili za Cavaniho.

Reagovat
blade115

Hm, takže pořád musí přijít v létě útočník.

Reagovat
Hokaido

Minutes given to teenagers in the Premier League this season:

Conte - 0

Wenger - 1

Pochettino - 19

Guardiola - 415

Mourinho - 1,443

Reagovat
James1911

Kde je Liverpool?

Reagovat
off-olda

Nikoho nezajímá?

Reagovat
Snatus

teenagers jsou do kolika let?

Reagovat
Zaschrona

19 vcetne?

Reagovat
Zaschrona

*Rashford - 1443

Koeman - 1779

Klopp - 244

A k tomuhle je nejlepsi projit si reakce pod timhle tweetem...

https://twitter.com/DuncanCastles/status/853562239252656132

Reagovat
Busby babes

reakce pod tweetem preci cte kazdej, na to ani neupozornuj.

Reagovat
Zaschrona

Radsi uz upozornuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to skoro minuty teenagerům odpovídají postavení v tabulce.

Reagovat
spider_8

Aina nic? 10 poctivých minut.

Reagovat
Hokaido

Nope. Narodil se 8. října a těch prvních 8 minut si připsal až 10. října, tedy jako 20letý.

Reagovat
Nikikrew

Som sklamany z fans Chelsea. To u nas na Emirates ste zazili najhorsi prvy polcas sezony ked ste isli do kabin s 3golovym mankom, a nie iba trapnym 1 golovym ako dnes. Mate poslabsiu pamat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

S váma to bylo hodně o těch dvou slepených gólech, které načal Gary strašidelnou chybou. Hrát potom na Emirates s vytaženou obranou ve složení Ivanovič-Terry-Cahil nutně muselo dopadnout příšerně. Věřím, že kdybychom dali první gól a vy jste museli bušit do zatažené obrany, tak jsme ten zápas vyhráli. Jako ostatně mnohokrát předtím.

Reagovat
valek9610

To já vzpomínám na 6:0 jak jste dostali na SB

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nekdo z nadchazejicich Conteho soku dneska opisoval od Zozeho. Chelsea - Hazard = Shit

Reagovat
Svatej

já si říkal že se nemůžeš věčně vyjadřovat jako normální člověk, když člověk přihlédne k tomu, komu fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

According to my feel, @fbernardeschi will join to @ChelseaFC in the summer. #transfers #Bernardeschi #CFC

Reagovat
blade115

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je dobrej.

Reagovat
blade115

Je, ale já bych na jeho místo radši světovou top typu Alexise nebo Jamese. Přes léto se musíme posunout na vyšší úroveň, jinak naše další sezóna dopadne jak ta loňská.

Reagovat
Deywid

On by prisiel ako wingback skor

Reagovat
SunFells

To psal vrabejka?

Reagovat
smazaný uživatel

To je moja info, pozeral som na transfermarkete playerov a on je Ital, cena mu leti nahoru, dobry vek, dostupny asi, tak som si to spojil.

Reagovat
SunFells

Jsi šikula

Reagovat
Hachim Mastour

Aha, dúfam, že si ťa vrabejka blokol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Všeci udělání že United zahráli dobře a Chelsea ne pičo mám dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a čo by si čakal? Jednoznačne najlepšie mužstvo ligy prehralo s United. Môže byť niečo lepšie ako sa vystriekať?

Reagovat
valek9610

Jo ale zas tak slávu bych tu nedělal víš co

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je?

Reagovat
Busby babes

neprijde mi, ze by tu nekdo nejak strikal z toho, ze jsme porazili Conteball...

Reagovat
nani92

Jameson je mimo, to je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase mimo, že ma to neprekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto píše, že tu? Ja som si tu tiež nič podobné nevšimol. Písal som to vo všeobecnosti.

Reagovat
Busby babes

pak asi nechapu tuhle tvoji vetu: Môže byť niečo lepšie ako sa vystriekať?

Reagovat
smazaný uživatel

Vystriekať sa do češtiny môžeme kľudne preložiť ako udělat sa. Inak neviem ako ti pomôcť.

Reagovat
Busby babes

neboj, tohle chapu.

Reagovat
blade115

A to ti to přitom přeložil ze slovenštiny do slovenštiny...

Reagovat
smazaný uživatel

udělat se v slovenčine nemáme

Reagovat
blade115

*udělat sa

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ,,urobiť sa", ak hľadáš toto. Udělat sa alebo udělat se (neviem, ktoré je správne) skutočne nemáme. Slovenčina ani nepozná ,,ě".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom čo ti je na tom nejasné?

Reagovat
Busby babes

no myslel jsem, ze se nam vysmivas, ale asi jsem te spatne pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysmievam sa vám.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

praveze fans United z toho nerobia ziadnu vedu nakolko pre nich nie je nic nove, ze ich klub dokaze vyhravat narocne zapasy

Reagovat
bbbauch

Co ze se tady jeste neobjevil Poche a jeho "cely svet byl proti nam"?

Reagovat
bbbauch
Reagovat
SunFells

To ses omezil na senzacechtivý nadpis.

Neříká, že celý svět byl proti nim, ale že celý svět byl pro Leicester. Což je pravda, nebýt trapného konce Spurs, tak si Lester ten titul nezasloužil, sudí jim strašně tlačili kárku.

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo by si ho nemali zaslúžiť.Lester sa držal na prvom mieste od 23. kola.

Reagovat
SunFells

Stačí, když si to znovu přečteš.

Reagovat
Hachim Mastour

Tá Vardyho redka bola fakt pomoc od rozhodcov.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

"It was so, so difficult because the team that all the world tried to kill was Tottenham in second place."

Jenom ho cituju a nechapu v prvni rade jste si to prohrali sami, tohle jsou vymluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ty tebou vyplozené sračky, na které Slepičák reaguje, jsou "jenom citace", pak ty seš inteligent.

Reagovat
bbbauch

jdi to zkouset jinam, treba ty tvoje urazky nekoho zajimaj

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

If you were stuck on an island with a raft, 3 days supplies of food and a dog, what three premier league players would you want there with you and why?

558

ChristianFuchs28Leicester City • 17h

Reagovat
smazaný uživatel

I would only need one. Kante to get me off the island and swim me across the ocean to safety.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Skvělý, díky.

Reagovat
Hokaido

To je fakt dokonalý. Supersympaťák, všichni povinně přečíst.

What, or who, convinced you to move to Leicester?

Nigel Pearson, still waiting to meet him in person.

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
raduinho

Replikejtr

Reagovat
eder

K zblití je spíš to, že leader ligy není schopen za celý zápas vystřelit na bránu. Pak se divíme, že se nám sem chodí posmívat LaSrandaLigisti...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Proto by měl být leaderem ligy Tottenham, který na bránu pokaždé vystřelí.

Reagovat
eder

Třeba.

Reagovat
icemike

*laLigy....

Reagovat
raduinho

To se není co divit když je LaLiga lepší.

Reagovat
blade115

Včera to k zblití bylo, ale pořád je to jen jeden zápas. Daleko víc lize škodí, když týmy jako MU, MC a Arsenal hrajou dlouhodobě pod svoje možnosti a v Evropě nejsou schopny vůbec nic uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tři roky jakože dlouhodobě?

Reagovat
blade115

Tři roky jen hrajete pod svoje možnosti, v Evropě jste nic neuhráli už šest let.

Reagovat
Neutron

tak ono je dost na hanbu, ze v LM najdalej tento rok zasiel Leicester

Reagovat
eder

Reagovat
Swarley
Reagovat
kiwwi

prvy netusim co ma spolocne s LFC, druhy klasika a treti dres holandska

Reagovat
Swarley

takovou nějakou zelenou variantu už měli, ne? když byl sponzor ještě Carlsberg

Reagovat
avicii

keby boli vase tak by sa mu pacili, klasicky kiwino, za mna pekne

Reagovat
blade115

Parádní.

Reagovat
Hachim Mastour

V tom prvom budete hrať ako pod Brendanom.

Reagovat
Swarley

to doufám

Reagovat
Jordi Alba

3. Nádhernej.

Reagovat
kiwwi

teraz som videl Begovica v post-match interview...wau, paradna anglictina jak od native speakera

Reagovat
Busby babes

to jsem taky cumel. skvela anglictina.

Reagovat
Zaschrona

Taky od 10 let zil v Kanade, od 16 v Anglii.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

aha, to som nevedel ze vyrastal v kanade...potom ok

Reagovat
frank

Reagovat
frank

Reagovat
Mastný Chobot

Robbie Fowler: "I know for a fact that N’Golo Kante wanted to go to Arsenal, Wenger wanted him, but the deal didn’t get done."

s odstupom času veľká škoda

Reagovat
Busby babes

Takze Kante chtel, Wenger chtel, jen pak nabidl 5 milionu? Nebo jak to brat?

Reagovat
Mastný Chobot

Tak neviem, kedy sa to myslí. Wenger ho vraj registroval už pred Leicestrom a chcel ho aj po Leicestri. Problém bol asi dohodnúť sa s Leicestrom na cene alebo čo. Aj keď teda keď potom/predtým vyjebal 35m za Xhaku, tak neviem, aký mohol byť problém.

Reagovat
kiwwi

dalsi do zostavy "Wenger could have signed"

Reagovat
smazaný uživatel

Specialist in deals didn’t get done.

Reagovat
Mastný Chobot

Specialist in not-so-perfect-english

Reagovat
smazaný uživatel

Na perfect english ti v praxi jebe pes.

Reagovat
kiwwi

hlavne ked ti Slovak/Cech napise ze nie si perfektny v anglictine...

Reagovat
Hachim Mastour

C1 inc

Reagovat
Mastný Chobot

ale tu nie si v praxi, ale na ef, takže get it together, kokot

Reagovat
vladis271

guys, guys why are you acting like a band of pussies?

Reagovat
smazaný uživatel

...because then came Chelsea?

Reagovat
Hachim Mastour

Asi sa bál Coquelina.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Spasitel

Leeds

Reagovat
niflheim

Wolves příští rok by mohl být postup.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chytrej škoda, že to neschytal Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

tohle zas ta shocking neni

Reagovat
Coutinho10

Brighton konecne ofiko postup do PL

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Co Brighton, fajn, ale Portsmouth do tretej po 4 rokoch.

Reagovat
Coutinho10

taky taky parada

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj má o Portsmouth záujem nejaky americky miliardár, čo manažoval Disney. To by bolo skvelé, ak by sa to podarilo. Bez investícií bude návrat do PL veľmi ťažky.

Reagovat
Coutinho10

cesta bude hodne tezka a slozita, ale videl sem predminulej zapas doma s Plymouthem a klidně to mohli otocit a priblizit se tomu uz v patek, kazdopadne League One bude zase o kus tezsi, ale pokud se jim bude dal darit, tak muzou pritahnout i lepsi hrace a aspon se dostat zatim do Championship...tak uvidime...bude to dlouha cesta a ten miliardar by to urcite mohl urychlit

Reagovat
smazaný uživatel

Co Portsmouth, ale Plymouth konečně postoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

OT: 13 reason SPOILER ALERT

Hokaido a spol.... no dokukal som to. Je to fakt pecka. Technicky skvele urobené. Strašne ťaživá téma. Za mňa jediná vec čo ju k tomu mohla dohnať sa ocitla na 12 kazete. Ale má to veľké chyby v logike. Clay jednal ako pussy po vypočutí svojho partu. Fakt nespravil nič zlé a nemal sa dôvod obviňovať. Plus tvorcom, že ukázali detailne jej posledný čin vo vani. urg dirty bussiness.

Reagovat
Hokaido

Jediná chyba v logice je podle mě v tom, že na konci sebere tu jinou buchtu, odjedou někam autem a on se ještě usměje. To je fakt kokotina. Pár ostatních věcí tam taky trochu hapruje, ale když se zamyslím, že se jedná o pohled 17letý dívky, která je svým způsobem tak trošku píča, tak jejímu chování rozumím.

Clay podle mě jednal patřičně, protože i když za její smrt nemůže přímo jako ostatní z kazet, tak mohl být chlap, chovat se jinak. A to by jí dost možná zachránilo...

Ale celkově je to prostě skvělý. Od prvního do posleního dílu dokonale vykonstruovaný, žádný odbočky, žádný velký zvraty, prostě si to jen jde do nevyhnutelnýho a předem jasnýho konce. A casting je taky skvělej, tam snad není vůbec co vytknout.

Reagovat
vladis271

ja si skôr myslím, že by to bolo uveritelnejšie ak by bola v pozícii Hannah tá potetovaná. Ale nie je tak atraktívna a amíci nedospeli ešte do bodu aby kasting priblížili realite. Navyše sa sústredili na "soft šikanu" fňuk fňuk celá škola si myslí, že mám najlepšiu riť, idem sa zabiť. Podľa mňa sa báli natočiť to reálnejšie lebo by vytvorili suicide room.

Dalo sa to natočiť aj lepšie. Ale stále je to strašne silná vec, ale kvôli téme a technickému spracovaniu nie scenáru.

Reagovat
patas92

V čem by to bylo uvěřitelnější? Však ona měla všechny spolužáky v piči a fakt nevypadá jako někdo, kdo by se nechal šikanovat...To už spíš ten fotograf, kterého tam šikanovali psychicky i fyzicky.

Hannah byla ve škole nová, neznala tam nikoho a když to vypadalo, že se nějak začlení, tak s ní ten dotyčný vyjebal. Takhle některé ty jednotlivé důvody vypadaly malicherně, ale když si to ale všechno sečteš...

Reagovat
fenixLFC

zatial som videl iba 7 dielov ale zaujima ma ci sa vysvetli jedna chyba- preco su tie kazety tak tajne, ked ich aj tak po vypocuti maju poslat dalej aby sa to rozsirilo? nebolo by jednoduchsie to hned hodit na verejnost?

Reagovat
Hokaido

Není to tak, že to jde postupně? Že člověk z kazety 1 je předá člověku z kazety 2 a tak dál?

Reagovat
fenixLFC

nope, dostanes vsetky kazety naraz

Reagovat
Hokaido

No jasně, ale až si je poslechne první člověk, tak je dá druhýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se fakt hodí věta, kterou tam už asi milionkrát zopakovali - "Just listen to the tapes."

Reagovat
ADM

Ujde tebe vôbec nejaký seriál?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jasne ze jo. Urcite to neni tak, ze bych sledoval uplne vsechno co vyjde. Jsem spis hodne ovlivneny redditem nebo 4chanem. Jakmile se tam nejaky serial zacne hypovat, tak si ho pustim.

Reagovat
cristiano.K.

píčovina, dal jsem tomu půl hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Aj najväčšia snaha domácich vyznela dosť zúfalo. Pokazené prihrávky na pár metrov, centre von z ihriska, atď.

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/lmPerezive/status/854075685081665536 OXova prdelka donutí Alexise podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze ja mam z toho uplne zavrat, to fakt nemuze byt on... poprve asi po pul roce mam pocit, ze by u nas mohl zustat

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Özil made four tackles tonight, his joint-most ever in a Premier League game.

Reagovat
Nikikrew

bojovnik

Reagovat
Swarley

docela ostuda pro protější tým, který hraje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

nevsiml jsem si ani jednoho

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevim proc nehrali jsme moc dobre, ale mam dobry pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dobrý pocit, zítra budeš běhat s transparenty #WengerIn.

Reagovat
smazaný uživatel

hm nemyslim si

Reagovat
Liquid

nezaslouženě, remízový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Nikikrew

Aj ked hra nebola uplne ze presvedciva, 3 body je len to jedine co potrebujeme momentalne. Mame este ako taku sancu na ten 4 flek ale vidim to stale skor v teoretickej rovine. Teraz hlavne sa dobre pripravit na FA cup, nech aspon nieco mame z tejto tragickej sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoretická prehra vo finále proti Tottenhamu, to by bola snáď najhoršia sezóna Arsenalu ever.

Reagovat
Nikikrew

To isto, ale aspon by sme mali zarucenu EL pretoze to este ani teraz nemame. Ale Spurs by som chcel urcite vo finale ak postupime

Reagovat
smazaný uživatel

EL je jistá až do 7. místa IMHO.

Reagovat
Taiger

Musím vyzdvihnout Holdinga, z tý stoperský trojice nejlepší a zdál se mi i hodně jistej, bude to super hráč. Ox to klasicky šéfoval tu lajnu, škoda, že mu tam nic nepadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

a bielik bude este lepsi..tych mladych stoperov mame poriesenych skvelo

Reagovat
SunFells

Bielik na LCB v 433 by byl parádní

Reagovat
SunFells

v 343

Reagovat
smazaný uživatel

Máte to pořešené skvěle. Máte to pořešené nejlépe na celém světě. 15 let nebudete muset kupovat stopera.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
gocii

No sice sefoval tu lajnu, jenze nakonci zajebal dve tutovky jak totalni drevak, po vapno je v pohode ale kolem nej je to traged a to uz asi ctvrtej rok, takze jeho odchod by mi nevadil

Reagovat
Gunner14

OX top interview ten neodejde

Reagovat
Zaschrona

Everton are determined to keep hold of Romelu Lukaku and say they will only consider selling him this summer if a club meets their valuation of a world-record £100m. (Liverpool Echo)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

holt si jeste rok pockame a pak ho koupime za tretinu...

Reagovat
Zaschrona

No, ja se celkem bojim, ze ta castka je nastavena nizko, ze to nekdo da. Ale pokud nic jinyho, tak to budou celkem fajn penize.

Reagovat
Teoretik

Barragan pravý bek, který si při protiútoku soupeře vyklusává 50 metrů na této úrovni. Nechápu, jak vůbec někdo může tyto hráče angažovat jako profi fotbalisty.

Reagovat
pepinho2

Last time Brighton were in top division, income was £1.3m and highest paid player earned £50k/year. Next season: more like £130m & £50k/week

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Sledoval som to len tak jedným okom, ale dôležité víťazstvo konečne.

A zdalo sa to len mne, či Aaron hral fakt božsky?

Reagovat
Ondiis

Božsky ne, ale nadstandard rozhodně. jediné, co bych mu vytkl je to jeho zpracování míče třemi doteky než ho zkrotí. Často to zbrzdí akci

Reagovat
tunkic

Spis to jeho pohybovani se na urovni utocniku, kdyz ma bejt jeden z dvojice stredaku..

Reagovat
smazaný uživatel

Takový jeho standard.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele