Premier League - souhrn 31. kola

19.03.2016, 15:40, aktualizováno 20.03.2016, 18:57
Komentáře a souhrny
Manchester United ovládl derby s Manchesterem City, Tottenham si poradil s Bournemouthem. Southampton otočil zápas s Liverpoolem a Newcastle se rozešel smírně se Sunderlandem. Leicester City vyhrál na hřišti Crystal Palace a zůstává na čele. Tři body z venku mají také Stoke a Norwich. Chelsea se rozešla s West Hamem United smírně. Arsenal veze tři body ze hřiště Evertonu a pojistil si tak průběžnou třetí příčku...

Manchester City - Manchester United 0:1

20.03.2016 17:00

Góly: 16. Marcus Rashford

Úděsný březen pro Manchester City pokračuje. Bleděmodří v tomto měsíci odehráli už páté soutěžní utkání a trefit se přitom dokázali pouze do sítě beznadějně poslední Aston Villy. Naopak Louis van Gaal se po vypadnutí z Evropské ligy dočkal sladké satisfakce...

Dominantou utkání bylo bezesporu tragikomické vystoupení Martina Demichelise. Jeho bránění zčásti dovolilo Marcusi Rashfordovi stát se nejmladším střelcem novodobé historie manchesterského derby, kdy sám 18letý forvard před Hartem prokázal obdivuhodně chladnou hlavu. A právě Rashforda potom Demichelis rovněž očividně fauloval na penaltu, aby se nad evidentně tápajícím veteránem snad vědomě smiloval sudí Oliver.

Citizens přitom neodstartovali úplně špatně a zejména souboj Kun Agüero versus Chris Smalling často vyzníval lépe pro domácí. Jenže postupem času se bleděmodří uchylovali k čím dál ospalejší hře, které nijak nepomohlo ani zranění Raheema Sterlinga z 26. minuty.

Pokud Manuel Pellegrini doufal, že jeho svěřenci do druhé půle vstoupí tou pravou nohou, ošklivě se mýlil. Hned po pár minutách tragický Demichelis v podstatě uhnal Joea Harta, jenž si vinou jeho špatné malé domů cosi udělal s lýtkovým svalem, a zoufalý Pellegrini následně již v 53. minutě stáhl argentinského obránce ve prospěch útočníka Bonyho.

Od té doby už Citizens přeci jen začali rivala mačkat, Agüero však dnes jednoduše neměl svůj den. Nejprve ještě smolně zamířil do bližší tyče, když ho zprava krásně vyzval Yaya Touré, posléze už si ale sám měl počínat lépe, jakmile ho nádherně našel David Silva, a on hlavou pro změnu vůbec nedokázal usměrnit míč dle svých představ.

V 81. minutě takhle Manchester City sice vedl na střely 22:5, ovšem co se týče projektilů vtěsnaných mezi tři tyče, měli těsně navrch United. A na tom se už nic měnit nemělo. Také další dokonalý míč od Davida Silvy totiž Agüero poslal mimo vymezený prostor.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth 3:0

20.03.2016 17:00

Góly: 1. Harry Kane, 16. Harry Kane, 52. Christian Eriksen

Takhle se odpovídá na výzvu Leicesteru. Na White Hart Lane přijel třemi výhrami v řadě povzbuzený Bournemouth, ale Kohouti sezobli Třešničky naprosto hladce. Hosté ani jednou nevystřelili na branku, naopak Tottenham pod vedením nejlepšího střelce Premier League Harryho Kanea třikrát skóroval. Stáhli tak manko na první místo opět na pět bodů.

Před pěti měsíci se už v první minutě prosadil záložník Bourmenouthu Matt Ritchie; a i v odvetě na White Hart Lane se domácí dostali do vedení po pár vteřinách. Tottenham otevřel skóre po pouhých 43 sekundách, Kyle Walker poslal z pravé strany dokonalý centr a Harry Kane se i přes pečlivé Francisovo bránění dostal k miniaturní gólové teči. Boruc byl bezmocný.

Tehdy v říjnu brzký gól jeho střelcům uškodil; do půl hodiny totiž Cherries prohrávali 1:3 a nakonec dostali potupného bůra. Dnes se však podobný scénář neopakoval, Tottenham naopak pečlivě své vedení střežil a aktivně se měl k jeho navýšení. Dočkal se za čtvrt hodiny po nesmírně přímočaré akci. Od Wimmera se míč rychle dostal k Allimu, ten bez váhání vykouzlil skvělou kolmici Harrymu Kaneovi, jenž přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Bournemouth je znám svým vířivým stylem hry, Cherries ostatně naběhali nejvíc kilometrů ze všech týmů v této sezóně. Po dvougolové facce však výrazně zkrotli a nepouštěli se ani do tak aktivního presinku. Tottenham tam mohl dlouhé minuty v poklidu kombinovat; neměl proč hnát se do útoku na úkor jistoty v defenzivě.

Potřetí se síť za zády Boruce vlnila ještě do přestávky, když Dierův centr usměrnil do branky Dele Alli. Balón z pravé strany však tečoval Kane, jenž se nacházel v těsném ofsajdu. Bournemouth se dostal za celý poločas k jediné šanci, Cook navíc po rohovém kopu hlavičkoval nad.

V kabině Eddie Howe udělal velkou bouřku, dva hráči zůstali v kabině a herní obraz se změnil. Hosté byli aktivnější, častěji na míči, a přestože Llorise přímo neohrozili, jejich hra byla o třídu kvalitnější. V poslední třetině hřiště však byla kvalita přece jen na straně Tottenhamu, a to před oběma brankami.

Jednoduše nezastavitelný byl hlavně hrdina utkání Harry Kane. Jeho pas, jímž vysunul Walkera, ještě vinou nepřesné rány punc asistence nedostal, ale když ve dvaapadesáté minutě tvrdě vypálil za vápnem a Boruc vyrazil jeho pokus jen před nohy Christiana Eriksena, šli Kohouti už do třígólového vedení.

Hra se poté výrazně uklidnila, což se vzhledem k výraznému manku dalo očekávat. Tottenham si hlídal zadní vrátka a nedovolil Bournemouthu jednu jedinou střelu na branku. Svěřenci Mauricia Pochettina pak ještě párkrát zahrozili, ale zatímco Alli nezasáhl skvělou Eriksenovu přihrávku, Mason z úhlu ztroskotal na Borucovi.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Sunderland AFC 1:1

20.03.2016 14:30

Góly: 83. Aleksandar Mitrović - 44. Jermain Defoe

Po šesti porážkách v řadě se Newcastle konečně v derby se Sunderlandem dopídil alespoň k bodu. Remízu 1:1 zachránil Strakám krátce před koncem Aleksandar Mitrović, který tak odpověděl na trefu Jermaina Defoa ze závěru prvního dějství. Z dělby bodů je však nejšťastnější Norwich, který na protivníky v boji o sestup drží dva, respektive tři body náskoku.

Začátek utkání byl trošku chudší, zajímavě se napřahovali Defoe s Mitrovićem, kteří však minuli branku. Rodwella zase vychytal Ellito. Velkou šanci prolomit bezgólový stav měl po půlhodině Jonjo Shelvey, jemuž se naskytla exekuce přímého kopu ze slabých dvaceti metrů. Pálil po zemi a na stranu brankáře Mannoneho, ale prostor tří tyčí minul. Podobně si vedl na druhé straně Wahbi Khazri, který však neměl tak výhodnou pozici k zakončení.

Sunderland však v Tyne-wear derby poslední roky dokonale umí a dokázal to ještě do přestávky. Khazriho roh nakrátko zakončil Borini, jehož ještě Elliot vychytal, avšak odražený míč zadáci Newcastlu neubránili. Proti Jermainu Defoeovi nikdo nestihl vyběhnout a drobný kanonýr povedeným volejem otevřel skóre. Defoe tak bez dvou týdnu přesně po roce zopakoval svůj gól z derby - tentokrát však nebyl vítězný.

Newcastle potřeboval ihned zkraje druhé půle na rivala zatlačit, což se mu povedlo téměř dokonale. Townsendův roh přes Mitrovićovu hlavu dolétl k Pérezovi, který krkolomně nasměroval míč na branku - z čáry za překonaným Mannonem jej však vykopl do bezpečí Yann M’Vila. Krátce nato zakončoval hlavou po centru Sissoka Mitrović, ale tentokrát byl Mannone na správném místě.

Hrozilo však na obou stranách a Rob Elliot musel v 58. minutě vytáhnout těžký zákrok. Khazriho průnik do vápna dovedl do konce Van Aanholt, jehož pohotová pumelice mířila pod břevno - vymrštěná Elliotova ruka však míči zkřížila cestu a zabránila v cestě do sítě.

V poslední půlhodině byl Newcastle jasně lepší a Sunderland se k ničemu nedostal. Ani Straky však nebyly extra nebezpečné. Až do vyrovnání se pouze propagačně pokoušeli o střely Ayoze Pérez či Jonjo Shelvey.

Rozhodující okamžik utkání však přišel až ve čtyřiaosmdesáté minutě, kdy se konečně dostal do pohodlné pozice Georginio Wijnaldum. Na pravé straně si poradil s bránícím N’Doyem, exkluzivním centrem oslovil Aleksandara Mitroviće a ten už hlavou míč dokázal dostat do sítě.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Liverpool FC 3:2

20.03.2016 14:30

Góly: 64. Sadio Mané, 83. Graziano Pellè, 86. Sadio Mané - 17. Philippe Coutinho, 22. Daniel Sturridge

Southampton vs. Liverpool aneb Jak mohou střídání rozhodnout zápas. Po prvním poločase vedl Liverpool na St. Mary’s Stadium už 2:0, do druhého dějství však nastoupili čerství Sadio Mané s Martinem Škrtelem a začaly se dít věci. Senegalec neproměnil penaltu, přesto vstřelil dva góly, které spolu s jednou trefou Graziana Pellého znamenaly skvostný obrat. Obrat, který měl do značné míry na svědomí i zmíněný slovenský stoper...

Svěřenci Jürgen Kloppa přitom do utkání vstoupili přímo pohádkově, už v sedmnácté minutě vybojoval po zdánlivě ztracené akci míč na půlící čáře Adam Lallana, který jej předal Philippemu Coutinhovi. Brazilský kouzelník popoběhl do vzdálenosti nějakých třiadvaceti metrů a parádně k tyči vypálil. Forster vinou poněkud těžkopádnějšího zákroku na balón nedosáhl.

Ani ne za pět minut už vedl Liverpool o dva góly, opět po velmi přímočaré akci. Protiútok vedl Divock Origi, ve vápně uvolnil Daniela Sturridge, jenž si poradil parádně. Tělem zmátl Bertranda a přízemní ranou na zadní tyč nedal brankáři šanci. Reds navíc mohli odskočit dokonce na tři góly, jenže Allenův gól nebyl uznán z důvodu postavení clonícího hráče mimo hru.

O přestávce se však děly věci. Ronald Koeman poslal do hry vedle Saida Maného i Victora Wanyamu a tento tah se ukázal jako klíčový. Stejně jako rozhodnutí Kloppa dát šanci Martinu Škrtelovi. Právě slovenský reprezentant po třech minutách na trávníku fauloval ve vápně Pellého - to měl však ještě štěstí, jelikož Mané nařízenou penaltu i zásluhou skvělého zákroku Mignoleta neproměnil.

Belgický gólman dokázal svůj tým zachránit ještě po hodině hry, kdy konečky prstů vytáhl nad břevno parádní pumelici Romeua. Za pár vteřin však Ward-Prowse vybojoval na Flanaganovi míč, Pellé jej posunul k Sadiovi Manému, jenž tvrdou ranou napříč malým vápnem vstřelil klíčový kontaktní gól.

V závěrečné desetiminutovce se pak Liverpool definitivně zlomil, na čemž měl velký podíl zmíněný Škrtel. Nejprve prohrál vzdušný souboj s Grazianem Pellém, k italskému útočníkovi se posléze míč vrátil, aby jej nádherně poslal do branky. Vrcholem zmaru však byla situace o pouhou minutu a půl později...

Mignolet na začátku celé akce nezvládl odkop; do "svíce" se chtěl hlavou opřít Martin Škrtel, jenže minul - a vzápětí ho jako malého žáčka odstavil tělem o 15 kilo lehčí Ward-Prowse. Pellé pak bez váhání vyslal chytrou kolmici na Sadia Maného, jenž tentokrát přízemní střelou (opět na zadní tyč) rozhodl přestřelku ve prospěch domácích.

Více informací k zápasu

Swansea City - Aston Villa 1:0

19.03.2016 18:30

Góly: 53. Federico Fernández

Důležitý krok směrem k záchraně dnes udělala Swansea, která na vlastním stadionu porazila beznadějně poslední Aston Villu nejtěsnějším možným rozdílem. Naopak Villans stále zůstávají na šestnácti bodech a musel by se stát zázrak, aby po sezóně neputovali o soutěž níž. Ačkoliv byli dnes Labutím více než vyrovnaným soupeřem, srazila je chyba brankáře Brada Guzana.

Nejlepším hráčem družiny Rémyho Garda je v letošní sezóně zřejmě Jordan Ayew a dá se očekávat, že v případě sestupu do druhé ligy v Birminghamu do podzimu nevydrží. Právě ghanský křídelník si sám vypracoval první zajímavou možnost ke skórování, když obral o míč váhajícího Corka, dokázal se na hranici šestnáctky dobře uvolnit, branku však přestřelil.

Oba celky často hrozily ze standardních situací, ani jeden z gólmanů ale příliš práce neměl. Krátce před odchodem do kabin po centru Gueyeho zakončoval povedenými nůžkami Rudy Gestede, Lukasz Fabianski nicméně ani tentokrát zasahovat nemusel, neboť míč směřující k tyči vyhlavičkoval Ashley Williams.

Klíčový moment celého utkání přišel v 53. minutě. Na centr z volného přímého kopu Gylfiho Sigurdssona vyběhl brankář Brad Guzan, míč však nedůrazně vyboxoval pouze do Federica Férnandeze, od něhož se balón šťastně odrazil do sítě. Argentinský stoper si tak připsal premiérovou trefu v Premier League, ovšem stále se nachází v záporných číslech - vlastní góly si dal totiž již dva.

Mnoho slibně se rozvíjejících akcí obou týmů dnes ukončila nepřesnost v předfinální fázi, a tak není divu, že dnes Liberty Stadium viděl pouhé tři střely na bránu. Domácí fanoušci každopádně mohli být spokojeni alespoň s výsledkem a cennými třemi body.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Ham United 2:2

19.03.2016 16:00

Góly: 45. Cesc Fàbregas, 88. Cesc Fàbregas (pen.) - 17. Manuel Lanzini, 61. Andrew Carroll

Z nudné partie se nakonec díky hektickému závěru stal docela dobrý střet dvou londýnských celků. Chelsea nakonec prodloužila sérii neporazitelnosti na 14 zápasů, o což se postaral dvougólový Cesc Fábregas. West Ham po gólech Lanziniho a Carrolla dvakrát vedl, nicméně tři body nutné k poskočení na čtvrtou příčku nakonec nezískali. Na Stamford Bridge svítilo po závěrečném hvizdu skóre 2:2.

Chelsea vůbec nezvládla vstup do utkání, jakožto i celý první poločas. West Ham byl hbitější, pravidelně dřív u míče a kvalitnější, když se k němu dostal. První střelu na branku sice vyprodukoval po přihrávce Fábregase Rémy, ale síť se vlnila až po Lanziniho nádherné ráně. Dimitri Payet mu na hranici vápna přiťukl míč, no a Manuel Lanzini vypálil míč parádně pod břevno Courtoisovy branky.

Blues byli nedůrazní v defenzivě, ale ani směrem dopředu do nebylo nikterak pozitivnější. Kenedy zajímavě napřáhl za vápnem, ale netrefil branku. Jediný jmenovatel v modrém dresu, který působil West Hamu nebezpečí, byl Cesc Fábregas, který obloučkem do vápna dovolil druhé nedůrazné zakončení Rémymu.

Španělský záložník ostatně vykřesal pro Chelsea i jiskru naděje na konci poločasu, když se v nastaveném čase chopil exekuce přímého kopu. Willian o chvíli dřív těsně minul, a tak dostal důvěru Fábregas, jenž si se střelou ze slabých dvaceti metrů poradil famózně. Míč směřující do šibenice Adrián neměl naději zastavit.

Po změně stran už vypadala hra londýnského celku o něco lépe, ale West Ham uměl využít i tohoto tempa hry. Bilićův tým se zaměřil na protiútoky, což se opět čtvrt hodiny po začátku poločasu vyplatilo. Cresswell ještě poslal svůj střílený centr do břevna, ale střídající Andy Carroll už byl precizní. Skvělý pas Payeta si rychle převzal a nedokonale chytajícího Courtoise překonal ranou na přední tyč.

Tento okamžik Chelsea poměrně zasáhl, protože poté už si s výjimkou rohových kopů nebyla schopna až do závěru vytvořit pranic, co by domácí fanoušky potěšilo. Fábregas z těchto standardek dvakrát zakončoval - jednou hlavou, podruhé nůžkami - v obou případech však bránu netrefil. Carroll byl na opačné straně přesnější, ale tentokrát Courtois jeho pokus chytil.

Rozhodnutí se na západě Londýna dočkali až v devětaosmdesáté minutě. Krátce před tím vykopl z brankové čáry další Carrollův "trk" Traoré, aby prakticky z protiútoku Willian skvostně proběhl s míčem přes půl hřiště, vyslal do vápna Rubena Loftus-Cheeka, jenž po kontaktu s Antoniem upadl. Ke střetu došlo možná kousíček za hranicí šestnáctky, Robert Madley však ukázal na puntík přesvědčeně.

K exekuci se postavil nejlepší hráč zápasu Cesc Fábregas, který poslal Adriána na druhou stranu a s přehledem vyrovnal na konečných 2:2. Konečných i proto, že přímý kop Payeta z nastaveného času Courtois lapil; a i proto, že v poslední minutě nastavení Loftus-Cheek z otočky branku minul.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 0:1

19.03.2016 16:00

Góly: 34. Riyad Mahrez

Další těsné vítězství si na své konto připisuje Leicester City, 1:0 vyhrává potřetí za sebou, nyní to odnesl Crystal Palace. Svěřenci Claudia Ranieriho v závěru sezóny sice svou hrou neohromují tak jako dříve, nicméně účelný styl přináší body a to je v současné chvíli prvořadé. Foxes mají do čele již osmibodový náskok, přičemž nejbližší pronásledovatel Tottenham zítra hostí Bournemouth.

Další těsné vítězství si na své konto připisuje Leicester City, 1:0 vyhrává potřetí za sebou, nyní to odnesl Crystal Palace. Svěřenci Claudia Ranieriho v závěru sezóny sice svou hrou neohromují tak jako dříve, nicméně účelný styl přináší body a to je v současné chvíli prvořadé. Foxes mají do čele již osmibodový náskok, přičemž nejbližší pronásledovatel Tottenham zítra hostí Bournemouth.

Hlavní roli dnes opět hrálo ofenzivní duo Riyad Mahrez a Jamie Vardy. Prve jmenovaný se objevil i v první velké šanci zápasu, kdy ho úniku vyslal exkluzivní kolmicí Danny Drinkwater, Alžiřán však tentokráte ještě proti Hennesseymu, jenž tuto situaci zažehnal i za pomoci Scotta Danna, neuspěl. Eagles byli blízko gólu ve 34. minutě, to jen kdyby Wilfried Zaha po Bolasieho centru mířil přesněji.

Zanedlouho se už skóre měnilo. Drinkwater získal odražený míč a rozehrál do strany na Vardyho, jehož prudký centr doletěl přesně ke kopačkách Mahreze a ten si již nyní před Waynem Hennesseym věděl rady. Odpověď vzal na sebe opět aktivní Bolasie a proti jeho tečované ráně musel Kasper Schmeichel poprvé ukázat svůj reflex. Činil se i na druhé straně Hennessey, velšský reprezentant s vypětím všech sil vytáhl nepříjemnou skákavou střelu Marca Albrightona.

Ve druhém poločase mohl Leicester několikrát pojistit svůj náskok, zatímco Crystal Palace ohrožoval Schmeichal spíše pokusy ze střední vzdálenosti. Domácí obraně dělal problémy především hbitý Šindži Okazaki, jenž v úvodu druhého dějství pálil nejprve z otočky těsně vedle a o chvíli později se mezi tři tyče nevešla ani jeho hlavička po dalekonosném autu Christiana Fuchse.

Hodně vzruchu nabídli závěrečné minuty. Když už se zdálo, že definitivní tečku za zápasem udělá po brilantním individuálním průniku Jamie Vardy, překazil mu zakončení na poslední chvíli navrátivší Damien Deleaney. Zkušený stoper pak mohl sám v nastaveném čase vyrovnat, jenomže z voleje pouze orazítkoval břevno.

Více informací k zápasu

Watford FC - Stoke City 1:2

19.03.2016 16:00

Góly: 86. Troy Deeney - 18. Jonathan Walters, 51. Joselu

Během pěti týdnů nahráli svěřenci Marka Huhgese skvělých třináct bodů a živí naději na Evropskou ligu. Po více jak jedenácti letech totiž s přehledem porazili Watford, který se zjevně spokojí se čtrnáctou příčkou na úkor trofeje z FA Cupu.

Po rozpačitém vstupu obou stran do utkání se iniciativy ujali hosté, kteří soupeře válcovali v kombinační hře i v soubojích jeden na jednoho. První ofenzivní pokusy nicméně hatila finální fáze a nepovedené pobídky do vápna, v němž jasnou převahu počítali domácí. Ani ta jim ovšem nepomohla v 18. minutě, kdy Bardsleyho přízemní centr nedokázal odvrátit Britos a na malém vápně osamocený Walters neměl problémy uklidit balón do sítě.

Hornets se však ani poté nedokázali probudit, zoufalé snahy v útoku jen těžko mohly končit něčím alespoň zdánlivě nebezpečným. Už jednou úspěšné duo tak mohlo po další spolupráci vedení před poločasem dokonce pojistit. Druhý zásah do prázdné branky, mimochodem teprve třetí gól Potters v prvním dějství v zápasech roku 2016, ukradl hostům milimetrový ofsajd. Byl to přitom opět Britos, jehož postavení vůči Waltersovi budou v Anglii ještě určitě řešit.

A byl to paradoxně dozajista špatně odmávaný ofsajd v 50. minutě, který rozdíl mezi oběma celky navýšil. Gomes totiž následně bídně rozehrál, Walters z první poslal balón zpátky k brance Watfordu a Joselu geniálně využil příležitosti, když lobem nedal pomalu se vracejícímu brankáři šanci zasánout. A brzy mohlo být s mírným favoritem ještě hůře, když po kiksu v rozehrávce dostal balón na vápno od protihráče Arnautović, jenž okamžitě uvolnil Afellaye, ten ale pohotovou střelou jen nechal vyniknout Gomese.

Mizerný den pro Watford dokumentoval i Ighalo, který sice nebyl úplně neviditelný, když už ale ze stínu obránců dostal, z dobré pozice většinou nedokázal ani vystřelit, ani přihrát. Potters se po hodině hry uklidili na vlastní polovinu a cílili na čistý štít svého brankáře, Hornets tak konečně získali potřebný prostor a čas s míčem na noze a v 71. minutě alespoň vystřelili mezi tři tyče, prvně od Ighalova pokusu z minuty deváté.

Definitivní tečku zápasu mohl dát Arnautović, který se po další hrubce domácí defenzívy dostal při rychlém kontru sám před brankáře, z malého vápna však nevyslal střelu dle svých představ. Příliš brzká pasivita hostů vedla k dramatu díky akci z 86. minuty, kdy se Anya bez protestů dostal od levé lajny až k malému vápnu, odkud poslal míč před branku na Deeneyho, a ten důraznou hlavičkou propálil Butlanda. Fanoušci na Vicarage Road oslavili ligový gól svého týmu poprvé od 23. ledna, ze stadionu přesto odcházeli jako ti smutnější.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Norwich City 0:1

19.03.2016 16:00

Góly: 50. Robbie Brady

Norwich udělal obrovský krok k záchraně v Premier League! Před nedělním Tyne-wear derby mezi Newcastlem a Sunderlandem totiž Kanárci vyhráli na půdě West Bromwiche Albion 1:0 zásluhou branky Robbieho Bradyho. Poskočili tak na sedmnácté místo o tři body před Sunderland a o čtyři před Newcastle. Oba rivalové však mají kromě vzájemného klání ještě jedno další utkání k dobru.

Pro Norwich je vítězství o to cennější, že přišlo po deseti zápasech bez výhry, z nichž uhráli pouhopouhé dva body. Venku navíc od triumfu na půdě Manchesteru United nezískali z minulých pěti kol ani jedinou remízu. West Brom naproti tomu překvapivě zakopl po zisku senzačních 10 bodů z posledních čtyř střetnutí.

Co napsat dál k utkání, v němž padl jeden gól z jediné střely na branku? Moc toho není. V prvním dějství byli nebezpečnější domácí svěřenci Tonyho Pulise, ale Berahino, Rondón i Sessegnon pálili mimo. Totéž platí i o Claudio Yacoboci, a tak jediný zásah Johna Ruddyho do zápasu byl zákrok po krouceném rohovém kopu.

Norwich využil hned svou první šanci, která přišla pět minut po změně stran. Jindy pevná obrana Baggies tentokrát osudově selhala, když se Jarvis snadno dostal do vápna, a přestože jeho nápřah nezasáhl míč, nemusel litovat. Robbie Brady totiž také dostal mnoho prostoru, čehož s při uklízení odraženého balónu s chutí využil ke vstřelení vítězného gólu.

Po brance začali Brady, Howson a Jarvis dominovat záloze a ofenziva Kanárků se rázem zlepšila. Díky tomu se ani obránci Norwiche nedostali pod žádný tlak a mohli vedle tří bodů slavit i první čisté konto na hřišti soupeře.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 0:2

19.03.2016 13:45

Góly: 7. Danny Welbeck, 42. Alex Iwobi

Po skvělém postupu do semifinále FA Cupu předvedl Everton zcela nedůstojný výkon, pročež doma podlehl Arsenalu 0:2. Toffees byli špatní v obraně i v útoku; vzadu dávali soupeři spoustu prostoru, často chybovali, zatímco v ofenzivě Lukaku a spol. s výjimkou dvou střel vůbec vidět. Hvězdami zápasu jsou proto střelci Danny Welbeck a mladík Alex Iwobi.

Už během prvních dvou minut stačily v Goodison Parku zazvonit tyčky na obou koncích hřiště. Nejprve tečoval rohový kop Evertonu Seamus Coleman a trefil vnější stranu brankové konstrukce; posléze Danny Welbeck ošálil celou obranu a po brankové čáře běžel vstříc Roblesovi. Nekompromisní Bešić však balón odpálil, ten se pak od Welbecka a tyčky odrazil do zámezí.

Obrana Toffees byla od úvodu jako praštěná palicí - těžkopádná a zmatená. V sedmé minutě si tak v jejím srdci mohli Alexis Sánchez narazit s Özilem a vyslat do samostatného úniku Dannyho Welbecka. Anglický reprezentant hokejovým blafákem obešel Roblese a do prázdné branky snadno zakončil. Vzápětí ještě Funes Mori chyboval před vlastním vápnem, čehož však nevyužil Iwobi.

Devatenáctiletý debutant však na dnešní utkání bude vzpomínat v dobrém. Částečně proto, že zoufalý Everton vystřelil za celý první poločas na branku pouze jednou a nebýt drobného zaváhání Ospiny, žádné vzrušení by Toffees směrem dopředu nevytvořili.

Hlavně však Alex Iwobi nezapomene na situaci z dvaačtyřicáté minuty, kdy oslavil svůj debut prvním gólem v Premier League. Bešić s Funesem Morim přišli o míč na polovině Arsenalu, načež Bellerín poslal svižný dlouhý pas Iwobimu do samostatného úniku. Mladík si pokryl zoufale vracejícího se Moriho a ve finále popálil Roblese střelou mezi nohy.

Po změně stran už fotbal za moc nestál. Nejzajímavějším momentem celého dějství byl střet Lukakua s Ospinou, po němž gólman Arsenalu dlouho pokulhával a jednou zaváhal při rohovém kopu. K jeho přímému ohrožení se však Everton dostal jedinkrát, a to až krátce před koncem, kdy Lukaku hlavičkoval přímo do Ospiny. Gunners už Roblese neohrozili vůbec a Giroudův gól překazilo postavení mimo hru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City31199354:3166
2.Tottenham Hotspur311710456:2461
3.Arsenal FC30167748:3055
4.Manchester City30156952:3251
5.West Ham United301311647:3550
6.Manchester United30148838:2750
7.Southampton FC311381041:3247
8.Stoke City311371134:3746
9.Liverpool FC29128945:4044
10.Chelsea FC301011945:4141
11.West Bromwich Albion301091130:3739
12.Everton FC29911951:4138
13.AFC Bournemouth311081338:5038
14.Watford FC301071330:3237
15.Swansea City31991331:4036
16.Crystal Palace30961532:4033
17.Norwich City31771732:5428
18.Sunderland AFC30681636:5526
19.Newcastle United30671729:5525
20.Aston Villa31372122:5816

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1073)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Iwobiho výkon byl dnes hodný jména Shola Ameobi

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť on dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi.. no to byl taky hráč tyvole

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ideme si pre titul

Reagovat
Kincl

ve hře 12 bodů a Lester vede o 8 :D tak se zas probuď z té diskotéky

Reagovat
fenixLFC

12 bodov hej?

Reagovat
Kincl

Tak 24 jsem to blbě přepočítal, to nic nemění na tom že z trojice Tot, Lester a Arsenal si ten titul nejmíň zaslouží právě pistolky :D

Reagovat
Lacko_Boh

zasluzi si ho kazdy kto ho vyhra (okrem Tottenhamu)

Reagovat
Spalovač šancí

jj, od teď už se dává jenom půlka obvyklého množství bodů

Reagovat
diastan

Reagovat
Kang & Kodos

Za výhru 1,5 bodu, za plichtu 0,75

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou by to bylo super. Hráči by v posledních kolech nemohli taktizovat, protože by si to neuměli spočítat

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Hokaido

Jirka by jim to vykalkuloval, za menší poplatek, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

ten si dobre s tim nabehl s tim propoctem

Reagovat
TopinB

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
J0EL

Taky Balotelli by musel hrat s kalkulackou.

Reagovat
Error

Tady nejsi v Bundeslize.

Reagovat
Nikikrew

Ja som to teda myslel trocha ironicky ale ok , z tej diskoteky sa prebud ty aleby si treba prevetrat zaklady matematiky

Reagovat
SunFells

Vždyť s takovou máme ....57% pravděpodobnost, že to urvem.

Reagovat
Kang & Kodos

jiri-fcb approves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Reagovat
Heisenberg

Až na Gibbsovo střídání vynikající výkon ode všech.

Reagovat
FCSL

Jak nám jde o to 4. místo, tak to jde

Reagovat
afc

Dnesnou vyhrou zaciname spanilu jazdu za 2 miestom! Dnes vyborny vykon.

Reagovat
Nikikrew

snad no

Reagovat
smazaný uživatel

to by Leicester musel skončit až třetí, snad se to nestane

Reagovat
C-M@ster

Nevyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu

Reagovat
Mastný Chobot

https://vine.co/v/idvJ9T5HMwO

toto máločo prekoná

Reagovat
Gunner14

To je pán

Reagovat
Lacko_Boh

čk za zdrzovanie a 50£ za miesto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuje Wengerovi, co by si za svoje výkony zasloužil

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rarášek

Reagovat
norton

uz sa tesim na tie vtipy typu : "mam to pici s tymito nehram" apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

"Gibbs za Ozila, typičo..."

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hachim Mastour

Roberto Martinéz Strašne preceñovaný tréner.Za tie dva roky pekne zkurvil Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

strašně mi to jeho angažmá připomíná Garciu u AS... ač kvalitní trenér a hodně mančaftu pomohl, jeho odchod je jediné řešení a čím dřív se tak stane, tím pro všechny strany dobře..

Everton potřebuje nějakýho ráznýho chlapa, trenéra anglickýho střihu.

Každopádně to je jen můj názor. rád bych si přečetl, co by k tomu napsal Zasch..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Trand

Dneska asi nemá smysl hledat negativa, Iwobi první gól, celkově jsme hráli dobře a to hlavně v obraně. Jen mě mrzí ten Joel, ale tak třeba příště tu šanci dostane, i když tomu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Everton slušné zklamání letos. Jediný, kdo může být spokojený, je Stones, protože ztrácí jen dva body na CFC

Reagovat
Zaschrona

Phil McNulty ‏@philmcnulty

As for Everton - 8th home Premier League loss. Simply not good enough - wish Roberto Martinez all the best if he tries positivity after that

Paul Brown ‏@pbsportswriter

You would expect your manager to use words like "poor, unacceptable, worrying," after a game like this. But I wouldn't hold your breath #efc

"What a manager." - Bill Kenwright on Roberto Martínez, 12th March, 2016.

https://pbs.twimg.com/media/Cd6zPjFWwAAqSdi.jpg

Jediny pozitivum asi je, ze nasledujici mesic nemame doma ani jeden zapas... A taky mozna to, ze by mel byt dneska oficialne oznameny prestup Howarda do Colorada. I kdyz teda Robles jednoznacne dneska ukazal, ze fakt nema na vic nez byt dvojka... V kazdym pripade pokud se nic nezmeni a Martinez se nevzpamatuje, tak by mel jit. Z pevnosti Goodison udelal totalni zriceninu a jedina jeho dosavadni reakce na to byla asi tahle...

https://www.grandoldteam.com/2016/01/24/martinez-everton-players-fear-goodison-crowd/

Reagovat
Zaschrona

Za 16 domacich zapasu 16 bodu a skore 29:28 - nejhorsi obrana v lize a vic porazek ma jen Villa a Palace.

Venku 13 zapasu - 22 bodu a skore 22:13 - 2. nejlepsi obrana v lize a nejmene porazek ze vsech.

Zrejme teda i s tim, co rikal, ma pravdu. Ale to proste nemuze byt omluva, podobne priserny uz to bylo i minulou sezonu, letos je to jeste dalsi rozevreni nuzek. A ted je otazka, jestli tohle je schopny dat dohromady. Historie z Wiganu tvrdi, ze zrejme ne. Asi by bylo pro vsechny strany mozna nejlepsi, kdyby letos po sezone bud sel nebo dostal posledni prilezitost a durazne varovani, ma-li na to uz Moshiri vliv. Takhle to dlouhodobe nejde, pokud to jeste tohle leto pujde udrzet, tak po dalsi takovehle sezone nam vsichni lepsi hraci budou chtit utect...

Reagovat
Spalovač šancí

A nestačilo by sehnat druhého trenéra? Martínez by trénoval venkovní zápasy a ten druhý domácí

Reagovat
Zaschrona

Nejidealnejsi by bylo presunout Martineze do role director of football a nechat koucovat nekoho jineho... realne asi pomuze jedine jeho vyhazov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem nestíhal. Má cenu se kvůli Iwobimu podívat v pondělí na reprízu?

Reagovat
Counter

Stačí první poločas.

Reagovat
SunFells

Né, zas tak špatný nebyl.

Reagovat
Kincl

Chelsea boys in blues :D letos se mi jejich výkon prostě líbí i v tabulce se mi líbí :D

Reagovat
SunFells

12 - Francis Coquelin made more interceptions today than any player in any Premier League game this season.

Reagovat
Mastný Chobot

boží

Reagovat
fantomas

Martinez has described Everton's sixth home defeat in eight games as "a one-off", with a straight face.

Deluded

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

Jeste ze nemusel odmitnout Martinez tu barcelonu,kdyby mu hodila laso

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

tak co, kto bude prvy vyhodeny manazer, Ranieri ci Bilic?

Reagovat
matZz

Skalák v základu a asistence

Reagovat
Mastný Chobot

Mohli to byt same vyhry hosti, ale neeee, Chelsea to musi dojebat. Paklub...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele buď rád, taky by vás WHU mohl stát LM

Reagovat
PP

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester toto uz je vazne, vobec netusim, aky maju zreb do konca sezony, ale uz to musia nejak dotlacit

Reagovat
Mastný Chobot

majster ligy a pritom 80% zahranicnych fans PL ani nevie, ako sa to cita

Reagovat
Hokaido

lýkástr

Reagovat
Usty

lejčestr

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

worčestr

Reagovat
Uwe háže buly

jak?

Reagovat
TopinB

Lestr

Reagovat
kiwwi

Saints (h), Sunderland (a), WHU (h), Swansea (h), Man United (a), Everton (h), Chelsea (a)

z prvych 4 zapasov by to pri troche stastia mohlo byt aj 12 bodov...posledne 3 uz je to horsie, ale dufam, ze uz budu mat nejaky 7-8 bodovy naskok pred nimi

Reagovat
nani92

sakra, teraz to dopadne presne naopak

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
wild

pre nich budu tie posledne 3 lahsie jak prve styri

Reagovat
vladis271

Reagovat
HorajzmAmmann

LVG tam pořád je ??

Reagovat
wild

bohuzial

Reagovat
Lacko_Boh

a just to bude naopak pl

Reagovat
Hokaido

Strašně těžkej los. Jedinej lehčí zápas je se Swansea doma.

WHU a Everton jsou venku dobrý, vy zase doma, Sunderland bojuje o záchranu, to taky nebude nic lehkýho.

Otázka je, jak to bude v tom posledním zápase. Kdyby naše výhra znamenala titul pro Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

...tak bych vás začal mít trochu rád

Reagovat
Hokaido

Já si právě nedokážu představit, že za týhle situace nasadíme to nejlepší, že hráči budou hrát na 100%... a taky že to nějakým fanouškům bude vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, nám do karet nehraje vůbec nic, poslední kolo na st. james park, kde budou dost možná bojovat jako šílení o záchranu

Reagovat
vladis271

hráči to takto väčšinou neberú. To si len fanúšikovia myslia.

Reagovat
HorajzmAmmann

nejde jim nefandit

Reagovat
smazaný uživatel

úplně v pohodě teda

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Staci vidiet Vardyho face a o ziadnom fandeni nemoze byt ani rec, ale ako vravi klasik, moznosti su momentalne take, ze je nasou psou povinnostou to priat Leicesteru

Reagovat
HorajzmAmmann

Raději Leicester než City, Arsenal nebo Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Murtago

Reagovat
REPLIKATOR

pořád si myslete, že hrajte o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

určite im ide nepriať, ak je tvoje mužstvo hneď druhé

Reagovat
F.Torres

To si nemyslím. Málokdo jím fandí, spíš si většina přeje, aby to dotáhli do konce. Ovšem něco takovýho bych nenazval fandovství. To pro mě prostě představuje něco hlubšího.

Reagovat
Jollae

Polka fans len nechce aby to vyhrali Spurs.

Reagovat
F.Torres

90 % fans je tottenham u ..... Tady jde pouze a jen o Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

prokrista, to jsou zas nechutný výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň že Chelsea obrala o body WHU (nevěřil bych, že to někdy napíšu)

Reagovat
smazaný uživatel

owny pls

Reagovat
celeb

moc ho neprovokuj, jeden nas gol a bolo by po mastnom chobote.

Reagovat
Mastný Chobot

*po Lacovom chobote

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea pěkně potlačená rozhodčim. Penaltový faul mimo vápno

Reagovat
spider_8

Zase na druhou stranu se měla dávat červená, s přímákem by z takovéhle šance vyvázl West Ham moc snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze by vyvazli snadno s primakem z takej sance predsa neznamena, ze treba proti nim preto odpiskat penaltu, ked byt nemala

Reagovat
spider_8

Já mluvím o tom, že to měl být přímák + červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená ano, s tím souhlas.

Reagovat
hroutil

Mně přijde že se fakt zapomíná na to, proč někdo něco jako penaltu vymyslel. Jde přece o to, vykompenzovat poškozenému týmu stoprocentní šanci, kterou soupeř např. faulem překazí. A dohadovat se kvůli pár centimetrům jestli faulovaný už byl ve vápně nebo ne by nemělo hrát roli.

Reagovat
hroutil

Stejně jako když dojde k zahrání rukou někde v rohu vápna když je před bránou ještě dalších deset hráčů mi taky přijde zvláštní pískat penaltu.

Reagovat
kiwwi

na kompenzaciu cistej sance mimo vapno sluzi cervena karta

Reagovat
hroutil

a to se mi právě nelíbí

Reagovat
fenixLFC

furt lepsie ako ked mas jasnu prilezitost ist do sance a super ta takticky faulom zastavi. on dostane iba zltu kartu ale ty mas po moznosti strelit gol

Reagovat
Busby babes

takze budes piskat penaltu za faul na pulce, protoze hrac bezel sam na golmana?

Reagovat
hroutil

samozřejmě že ne záleží na konkrétní situaci vždycky, ale chápu že čím větší se dá v pravidlech prostor pro nějakou improvizaci tak tím větší prostor pro korupci a ovlivňování zápasů

Reagovat
Busby babes

no jenze pak uz je uplne fuk jestli je to centrimetr za vapnem nebo 40 metru za vapnem. proste to neni ve vapne a tim padem to neni penalta.

Stejne tak se piska penalta za faul nekde v rohu pokutoveho uzemi, kdy treba nejde o zadnou sanci ani omylem. Ale je to ve vapne.

Reagovat
hroutil

asi jsem se špatně vyjádřil - vím že tak pravidla postavená jsou, ale rád bych, aby to bylo jinak

Reagovat
Counter

to by bylo supr náhodou.

Reagovat
Busby babes

chudak Merte.

Reagovat
Counter

Pf, jednou se na něm vysimuluje Costa a hned slouží jako nějaký vzor

Reagovat
smazaný uživatel

To sú dnes zasa výsledky, od Evertonu som čakal teda aspoň bojovnosť a od Crystal Palace zázrak. Ešteže West Ham stratil 2 body.

Reagovat
fantomas

CANARIIIEEES!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad i tak spadnou

Reagovat
fantomas

Prilehavej nick

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I když Neil by si za ty přestupy zasloužil vyhazov, to je strašný, co tam přivedl.

Reagovat
fantomas

Otazka je, jaky mel moznosti. McNally nedavno prohlasil, ze plno prestupu ztroskotalo vylozene na posledni chvili, Afobe mel bejt jeden z nich. A treba Klose v poslednich zapasech dela paradni rozdil, Pinto na RWB taky nevypadal vubec zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Klose zatím hraje dobře, ale teď mi jde spíš o ofenzivu. Před sezónou prodal Johnsona a koho přivedl? Vyhaslého Jarvise a Mbokaniho, který zatím nic moc.

Teď v zimě přivedl Naismitha, od kterého jsem čekal víc, ale snad se ještě rozehraje. Ale co útok? Je tam Jerome, který dokáže nedat jakoukoliv tutovku a Mbokani.. bylo jasné, že Norwich potřebuje hroťáka a on přivede Bamforda, který půl roku skoro nehrál a to ani nemluvím o Hooperovi, který teď jede v Shefieldu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Za poslední půlrok pod Mourinhem mě Fabregas strašně sral. Po příchodu Hiddinka jsem mu zase přišel na chuť..

Ale na jeho místo se dostali Mikel a Oscar. To už chytám alergii na ně.

Reagovat
spider_8

Ale on nehrál, až na jeden příšernej měsíc, vyloženě špatně ani pod Josém. Finální přihrávky pořád dával, ale když celý tým hrál na hovno, tak toho moc nezmohl. Teď se celkově všichni mnohem lépe hýbou, takže i jeho výkony jsou logicky mnohem lepší.

Reagovat
Hokaido

Cesc je v roce 2016 regulérně jeden z nejlepších záložníků PL.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Je ostuda, pokud není ...

Reagovat
Miguel19

Souhlas. Zbavovat se ho by byla kravina...

Reagovat
icemike

Fábregas > Eriksen

Reagovat
I am Mancunian

Leicester City fans still celebrating. Tannoy announcer "thanks for your attendance but kindly leave" #LCFC respond "we shall not be moved"

Reagovat
wild

Reagovat
vladis271

video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Líšky idú na titul Mourinho štýlom v posledných zápasoch. Ale ten portugalský šašo tam mal svetových obrancov za ťažké melóny, reprezentantov. Ranieri tam má Simpsona, Hutha, Fuchsa a Morgana.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester jede dál

Reagovat
smazaný uživatel

Aj vám Leicester pripomín sChelsea s minulej sezony? Prvá polka výsledky 4:2 :41 3:1 3:0 neuveriteľná defenzíva a teraz na to idú takticky zo zadu na talianskych 1:0. Uplne jak cez kopírák akorát nemajú hráčov za ťažké melony.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelná ofenzíva pardon

Reagovat
Usty

Leicester titul

Reagovat
smazaný uživatel

Francis Coquelin made more interceptions today than any player in any Premier League game this season.

Reagovat
Mastný Chobot

dokonca najviac za posledne 2 sezony. Rovnako mal este Lowton v 2013 proti LFC a viac som ani nevidel. Bozi hrac, klenot

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra největší derby mýho života. Dnešní výhra kanárků to ještě zdůraznila. Musíme vyhrát. Prostě musíme.

▒▓██ N █ U █ F █ C ██▓▒

Reagovat
smazaný uživatel

to date

Reagovat
Spalovač šancí

from now on

Reagovat
Spalovač šancí

ideální by byla remíza

Reagovat
vicinda07

buducu sezonu to bude mat este vacsi naboj, ked budete hrat spolu o postup do Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Dá Chelsea EL?

Reagovat
Spalovač šancí

Otázka zní, jestli ji vůbec chce dát ...

Reagovat
kiwwi

preco by nechcela?

Reagovat
Spalovač šancí

Anglické kluby poslední dobou moc EL neberou. I když CFC je možná výjimka

Reagovat
Usty

Když bude stačit 7. místo, tak možná.. ale spíš ne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

To je otázka... Po dohrávkách můžeme mít klidně ztrátu 9 bodů na 7. místo, což už by nedopadlo. Pokud by to zůstalo 6 bodů, tak to ještě možná hecnem..

Reagovat
smazaný uživatel

na tú otázku som čakal, že každý dá alebo čo si myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Gaal povedal, ze ocakava, ze ostava trenerom aj dalsi rok a ze ma plnu podporu vedenia, tak neviem teraz, ci len hraju nejaku hru, alebo mu Edo este nic nepovedal, alebo fakt ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

takeho skuseneho trenera by bola skoda nechat ujst.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Ako to je uz hanba ze si dovoli povedat ze ma plnu doveru a taketo reci.Keby to je pravda tak edo a glazerovci fakt nemaju rozum..neviem si predstavit odpalit dalsi rok stymto kokotom..a dokonca hraci si uz beru priklad z jeho vyhlaseniami..ako ze hrali sme dobre nabuduce dotoho dame vsetko a podobne a pritom prehrali z nejakyma tramalakama ferguson ma sere uz, stary blazon tam uz nevie spravit poriadok? Ci je mu jedno co vybudoval ze hnojaci ako moyes a lvg znicia za 3 roky?otec buduje firmu a potom ju prebere fetak syn a celu ju prejebe ...toto mi pripada podobna situacia

Reagovat
fff

Nemalo by sa vase vedenie unahlit.

Reagovat
Dawon

kurva to by bylo naprosto bozi

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nenechá

Reagovat
kiwwi

Mourinho od leta je uz tutovka...zbytocne spekulovat uz

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to vies dobre sam aj ty, tak co sa usmievas

Reagovat
C-M@ster

Vztah jeho dcery s Beckhamovým synem to zpečetil!

Reagovat
nani92

Mourinho, Zlatan, Beckham v jednom mužstve..orgazmus

Reagovat
vladis271

Brooklyn who is 16-years-old and has already choose the world of fashion instead of football, was pictured with Matilde 19-year-old . See photo below

sa nepotatil.

Reagovat
monkej

David je tiez mladsi od Victorie...

Reagovat
smazaný uživatel

OK!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na to z čeho si frajer může vybírat si nevybral zrovna nejlíp, holka je to strašně tuctová, a jestli je po tátovi, tak ego taky nebude mít nejmenší

Reagovat
vladis271

tak, on je niečím výnimočný ak si odmyslíš fotra? A peňazí majú oba zasrani dosť možno rovnako vdaka povolaniu syn/ dcéra. Nvm, nemajú si čo vyčítať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jeho matka A frajer nevypadá špatně, může si vybírat..

Reagovat
vladis271

Na svojho fotra sa nechytá. Ak je tuctová ona, nvm prečo by nemal byť tuctový aj on.

Reagovat
smazaný uživatel

Je spíš po Victorce, no Jako na modeling asi nemá, ale u kluků slavných o to prostě ani nejde, stačí když bude povahově normální a bude s ním chtít chodit každá, a né že né

Reagovat
r.mrazik

Tak hlavne tenhle syn od beckhama je dobrej puchejř

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ze zvedavosti.. ty jako zastance lvg a kritik mourka bys Mourinha radeji?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Drž se, Louisi!

Reagovat
smazaný uživatel

inak stacilo malo ze by sa iwobi rozhodol pre anglicko a momentalne ma tak tisickrat vacsi hype a uz by sa vsade hovorilo o tom, ci pojde na euro

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň bude Kanonierom odchádzať na APN

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

FC-BAYERN.CZ

Reagovat
Pony Slaystation

Jeste nase vyhra a ztrata slepic a bude to vyborny kolo!

Reagovat
YNWA__MSN

Foxes!!! Leicester

Reagovat
fff

Roberto Firmino has suffered a hamstring injury and will be assessed during the international break. He will miss Southampton vs #LFC (Echo)

Jebat.

Reagovat
vladis271

ak len Soton a repre tak sa nič nedeje.

Reagovat
Hai

zrovna ho mam ve fante a Milner zaklad

Reagovat
fenixLFC

origi

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, hádam sa ešte nezraní Daniel .

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro klopýtnutí Leicesteru

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rišty

Reagovat
icemike

Reagovat
Dufan

Everton

Reagovat
vladis271

Tá tabuľka je dobre rozjebaná bez dohrávok všetkých. Čumím na to minútu a furt mi to nejde do hlavy.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to mě nepřekvapuje

Reagovat
vladis271

Janko pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Ten Tottenham by už mohl začít ztrácet...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, je to naplánovaný tak, aby o radost přišli v posledním zápase sezóny.

Reagovat
Talker

I když jak teď koukám, tak by mohl v těch dalších 3 kolech - Liverpool, MU, Stoke... Škoda, že to nemají v jednom týdnu...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, rovno jeden víkend....

Reagovat
smazaný uživatel

neboj se, ten los je dost špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlí mi niekto prečo sa Leicester číta tak ako sa číta?

Reagovat
smazaný uživatel

Best answe: "Because there is no other way to say it."

Reagovat
Swarley

"lesta"

Reagovat
Mastný Chobot

minule sa to riešilo, tuším preto, že to tak za stáročia zľudovelo vo výslovnosti, aj keď písaná forma zostala.

Reagovat
smazaný uživatel

v anglictine mas kopec slov kde su "silent letters" ako k v slove knife, d+e v slove Wednesday, k v know, c v slove muscle, g v design, t v listen, u v guilty alebo guess, k v knee, g v foreign alebo sign atd. Takze aj v nazvoch miest ak sa vyskytne nejake tiche pismeno tak to je v anglickom jazyku uplne normalna vec.

Reagovat
kiwwi

Bola by, keby s tym nemali problém aj native English speakers

Reagovat
Mastný Chobot

hej, len toto nie je jedno silent letter, toto je celá slabika

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadi, to je to iste

Reagovat
SunFells

Ale u Leicesteru jde spíš u zkratku, tuším jsem viděl i na dopravní ceduli Le'ster.

Reagovat
smazaný uživatel

môze byt

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka

Reagovat
Lacko_Boh

psia povinnosť,nič viac

Reagovat
Biozdenda

Je to angličtina. Pro pobavení si zkus najít, jak se vyslovuje Birmingham, s tím jsme na fonetice měli co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle ty sestupovy pricky sou cajk, na cele jenom vymenit Kladiva za Shity a piskejte konec at se to este nezkurvi

Reagovat
smazaný uživatel

Djokovič

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvenec albánský

Reagovat
Godwinson

Reagovat
nani92

neviem, či dnes niekto pozera na Nove NHL, ale za taký spoiler aký tam dali na House of Cards by sa ani Vladis nehanbil..

Reagovat
vladis271

aký? povedz.

Reagovat
raduinho

Courtois Výběhy na úrovni Hrošša.

Reagovat
Mastný Chobot

Kroenke at Arsenal: Broken promise to meet fans; taken £6m in 'fees', forced Fanshare closure, calls Arsenal a brand; stockpiles cash

stalo sa už niekedy, že by fanúšikovia a verejnosť dohnali majiteľa k odchodu? lebo ak to niekto dokáže, tak fanúšikovia Arsenalu

Reagovat
nani92

jj, nedokážete dohnať k odchodu manažéra, ale majiteľa áno

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger in/out je medzi fanúšikmi dilema alebo dôvod k bitke, u Kroenkeho to asi taká dilema nebude

Reagovat
nani92

prečo?

Reagovat
Lacko_Boh

tak je to amík, netrufam si analyzovať jeho posobenie ako majtela ale myslim ze bezni fanusik proste vidi ze Arsenal je financne vynosný, Kroenke ma dalšich x klubov, nechodi na kazdy zapas a Arsenal ma oproti Wengerovej prvej polovici angazma ma Arsenal horsie obdobie( aj ked co by za to dal taky Tottenham napriklad,haha). Jeden Ozil Kroenkeho z toho negativneho tiena nevytiahne. Pičeeeee mal dojsť Suarez, to len tak BTW. A Kroenke sa trochu podoba na Trumpa. A ako sa vlastne číta Kroenke? Krester?

Reagovat
Lacko_Boh

*bežný

Reagovat
Lacko_Boh

fúú je tam toho viac, som unavený, idem si radšej lahnúť, zajtra to opravím, čaute

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
nani92

taskže amik je zlý? to chcete radšej šejka? no ved už to nieje len ozil..alexis, cech atd. ..akože nevidim do zakulisia a nezaoberam sa Arsenalom nejak detailnejšie, ale nevidím veľa racionalnych dôvodov na jeho zmenu

Reagovat
Lacko_Boh

tak a vy chcete amikov ? a teda šejkov v City vnimam v celku pozitivne, vlastne odkedy odisiel Mark Hughes(podla wiki ma pred menom Mark ešte meno Leslie ), vtedy ale bola taka doba že sa na nich nadavalo Ale jasne ze sa Krester nebude menit za ineho, ja len ze dôvody (aspon populisticke) sú a teraz sme mali nemilú seriu vysledkov tak ludom jebe. Ale urcite su lepsi majtelia ako on, vo tom žádná.

Reagovat
nani92

tak Glazerovci su troška iny pripad..aj ked pointa tam môže byť rovnaká v podstate ano, na šejkov sa nadáva,ale vačšinou sa o ten klub staraju dobre, vid PSG a City

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh

50milionov len na posranej kompe, mohli byt dvaja Mesutovia

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Ve Slavii běžná věc

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester titul

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy sa začne Leicester dostávať pod ten očakávaný tlak?

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho has reportedly signed a pre-contract agreement to join Manchester United, with the former Chelsea manager due up to £15m in compensation if he is not appointed by the club by 1 June. According to the Spanish newspaper El País on Saturday night, a source from his agent Jorge Mendes’s company Gestifute has now confirmed the 53-year-old has already signed an agreement to move to Old Trafford last month, although United still reserve the right to change their mind.El País claim that the clause has been included because senior figures at Old Trafford, including Sir Alex Ferguson and Sir Bobby Charlton, are not entirely convinced that Mourinho is the right man to succeed Louis van Gaal. The report also states that Real Madrid are also interested in hiring him to replace Zinedine Zidane but Mourinho would prefer to move to United.

- [Guardian]

Reagovat
kiwwi

To by bol solidny zárobok za 3 mesiace nic nerobenia

Reagovat
Mimalu

Mendes umí no , ale řekl bych že se tu jasně ukazuje jak Učka prováhali relativně bohatý trh s trenéry a teď už raději přistoupí na neobvyklou variantu aby měli v létě vůbec kam sáhnout

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na zbytek ligy jsem zvedavy jak uz dlouho ne. leicester ma hodne tezka posledni 3 kola (united,everton,chelsea). tottenham ma tezky los nyni (liverpool, united, stoke, chelsea a posledni kolo na newcastlu, ktery mozna bude hrat o zivot)... nejlepsi los ma tak ma arsenal. leicesteru bych to samozrejme pral, ale trochu se bojim, ze jim dojdou sily v cilove rovince a ze to nakonec bude arsenal, kdo to urve.

Reagovat
kvasha16

OT: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/1466126_10153984738002210_4652740703499718725_n.jpg?oh=fee76cde87f76155e014eadea86bcb0a&oe=579283C7

toto ostalo z Alonsovho auta, Alonso ale nic nie je... podla mna je bezpecnost na dost vysokej urovni a ta svetoziara nad ktorou spekuluju by v takychto pripadoch mohla narobit viac skody ako uzitku

Reagovat
kvasha16

*Alonsovi

Reagovat
smazaný uživatel

Formula a iné motošporty

Reagovat
Mastný Chobot

Alonso ale nic nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

měl jet pomalu

Reagovat
Mastný Chobot

a nepiť

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ta svetoziara?

Reagovat
smazaný uživatel

to mu to nezaclana vo vyhlade?

Reagovat
Mimalu

těžko říct, na rovinně asi ne, ale v takovém Monacu nebo SPA kde je trať mírně zvlněná a jsou tam různá převýšení by teoreticky mohlo

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Hokaido

Tam na padesátce takhle letět.

Reagovat
Mimalu

víc škody než užitku, jak to myslíš? Na něco takového si lidi časem zvyknou na rozdíl od té nudy, co z toho udělali

Reagovat
kvasha16

tak napriklad pri takych kotrmelcoch ako dnes dal Alonso, nemohlo by sa to nejak zlomit a odlomena cast ohrozit jazdca? alebo nejak zablokovat jazdca v kokpite

Reagovat
Mimalu

tak to snad budou mít ošefované, nemělo by se to odlomit, při vylézání mi zase přijde že je to mnohem širší než kokpit ve kterém sedí, takže tam snad taky ne. Tam jde fakt pouze o to, aby ochránili jezdcovu hlavu.

Reagovat
minoLFC

Leicester

Reagovat
vodka

OT: mithro žije? je smířený s mourinhem, nebo kam vlastně zmizel?

Reagovat
I am Mancunian

lvg ho znicil

Reagovat
Swarley

nevim, on i prospero zmizeli...

Reagovat
smazaný uživatel

i Masopust

Reagovat
Lacko_Boh

aj owny

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Flano kapitán

Reagovat
Counter

A to je důvod ke spokojenosti?

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se ten Newcastle chytne..i ten tucnak tam vypada roztomile, no snad se zachranej a v derby se to cely rozjede a nakopne.

Reagovat
pingla

Pelle skvely, 2+1, vybojovana penalta, skvely hrac

Reagovat
fantomas

Senzace, remíza z tohohle ideálka

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

LITRPUL

Reagovat
smazaný uživatel

vino?

Reagovat
stiflerovamama

Nemam slov. Som neskutocne vytoceny, skoro som rozjebal izbu ked sme dostali ten gol. Ako takto si odfacit takyto zapas a nie prvy krat, klobuk dole. To co sa u nas nazyva obrana je bohuzial FRAŠKA. Dementi....

Reagovat
stiflerovamama

A to este 2 ciste golovky v prvom polcase ktorymi by sme to ukoncili. Aj kedmy by sme to dokazali prehrat aj keby sme vyhravali o 3

Reagovat
CubONE

Rodgers > Klopp

Reagovat
fff

Hrozny zapas ...

Na zaciatku sme mali strasne stastie, ze to nebola penalta, Lovren tam siel jak retard. Zlta urcite, mozno aj cervena, neviem teraz na isto kde bol Sakho a ci bol Lovren posledny. Kazdopadne potom mal dalsiu zltu a mal byt vonku. Vravim si, ze dobre, ze ho dal Klopp dole.

Inak potom to malo byt 3-0, Allen tu sncu straslivo zadrbal.

Ale druhy polcas hroza od celeho timu. Penalta podla mna vysmech, cista kompenzacia. Ale dalej hroza, Skrtel neisty cely polcas a pri tretom gole neodhlavickoval loptu ked bol uplne sam a mal na to kopu casu.

Cele zle. Ale zas mali sme dost stastia v zapasoch predtym, ci uz Norwich alebo CP, tak teraz sa nam to vratilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Crazy Serbian Bastard

Reagovat
J0EL

Uzasny hrac, takych bojovnikov uz je dnes strasne malo.

Reagovat
monty25

Zdánlivě jasně vyhraný zápas, Allen měl tutovku na 3:0 a oni to nakonec ještě projedou... Už se na to vyserte a hrajte jenom EL.

PS: Škrtel do Fortuna ligy!

Reagovat
mul

do Trnavy by sa hodil veru

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland - Newcastle super zápas.

Reagovat
vladis271

česká liverpoolska klika má žne. Nedivil by som sa keby ich tá prehra aj tešila.

Ale čo sa stalo. Lovren v prvom polčase hral zle, mala sa pískať penalta hned na začiatku. Po polčase urobil Klopp odvážne rozhodnutie (a keby mu vyšlo bol by za to chválený) a dal ho dole. Prišiel Martin a rozhodca okamžite kompenzoval faul, ktorý by sa normálne v 16tke nepískal. Celkovo na ňom bolo viedieť, že ešte nie je v tempe, nemá dostatočne natrénované, bolo vidieť, že mu chýba ako fyzička, tak aj čítanie hry. Toto nebol jeho typický výkon ani z diaľky.

Ale tak chlapci teraz môžu písať ako si scouseri pobrukujú na forách, že ho nechcú vidieť nikdy v zostave a pôjde v lete preč, čo je blbosť, lebo po návrate do formy z neho bude opäť skala akú poznáme.

Reagovat
fff

Ako tento polcas mu straslivo nevysiel, ale fakt hrozne. Ono po zraneni ist proti Pellemu tiez nie je najjednodchsia pozicia. Ale najma celkovo sme druhy polcas hrali zle, strasny rozdiel.

Reagovat
vladis271

jasné, že to bola tragédia. Ale o to tu nejde.

Boli sme bohorovní. Ešte za stavu 2:1 skoro až do gólu na 2:2 bolo vidieť ten rozdiel v kvalite, že keby sme vtedy zapli naplno, tak 3. dáme. Vyrovnávajúci bola ich hádam prvá šanca od gólu na 2:1 dovtedy sme to kontrolovali. Potom sa to zosypalo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vrabejka

odehrál jeden z nejhorších poločasu za jeho kariery LFC, muže za 2 goly, muže za penaltu, nebyt skvěleho tacklu Sakha i za ten gol by mohl. Už na tu PL nema rychlostne, psychicky a měl by se vrátit do Slovanu. Vím že slvoak fans to neunesou ale je to tak. Ale hlavně ho tam neměl Klopp dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pred zranenim nebol tak zly praveze napr. proti City bol najlepsi hrac, ale na Liverpool uz to moc neni ale na nejaky slabsi tim PL este ma

Reagovat
smazaný uživatel

Skála akú poznáme, ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

v lete asi uz pojde prec podla mna. On uz lepsi nebude a ked sa chce pool posunut a mat konecne po rokoch zase pevnu defenzivu on moze ostat max ako nahradnik.Urcite ale este ma pred sebou zopar rokov v nejakej top loge v slabsom klube.

Reagovat
fff

Na nahradnika ma velky plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne si to zhodnotil, neskutočne šialení ľudia plní emócii pri pohľade na Škrtela, ale čo už... Je to o šovinizme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Škrtel skvelý zápas nech si takéto skvelé výkony necháva na PL

Reagovat
vrabejka

pul sezony to ještě budeme muset vydržet.

Reagovat
vrabejka

Southampton 3-2 Liverpool FC

goly: Coutinho, Sturridge, Mane 2, Pelle

The Reds nedokázali udržet nadějný 2golový náskok a po strašném výkonu ve 2.poločase nakonec prohráli 3-2....

Zápas jsme začali výborně dali jsme díky skvělé střele Coutinha a Sturridge 2 rychlé goly. Do konce poločasu jsme osupeře drtili krásně kombinovali záloha fungovala skvěle a měli jsme dát na 3.0.

Ale ve 2.poločase se to totálně sesypalo.

Jurgen nepochopitelně dal dolů Lovrena a nasadil tam Skrtela což byla nejspíše klíčová chyba utkání. Skrtel totiž hned ve 49 .minutě fauloval, no naštěstí Mignolet penaltu chytil. Ale tlak Saints pokračoval. Záloha přestala fungovat, tým znervozněl, měli jsme strašně laciné ztráty. Mignolet sice předvedl jeden úžasný zákrok, ale pak už se Saints dočkali. Flanagan ztratil míč a Mane neměl problem prostřelit Mignoleta. Zbytek poločasu se nesl v podobném duchu. Neodkázali jsme to uklidnit. Klopp nesmyslně dal Bentekeho místo Dannyho, měl tam jít Henderson aby se hra zklidnila. Místo toho přišel velký tlak Saints, který díky krásné střele Pelleho a 2.golu Maneho dokonali obrat.

Opravdu nemám slov. Mám Skrtela rád ale toto posral. Trener mu dá důvěru a on nám prohraje zápas. Byl mimo pozičně prohrával souboje a ukazuje že na PL přestává stačit. Ale ve 2:poločase to odchodil celý tým. Strašná škoda tohoto zápasu. Pár dní jsme si užili že mužeme bojovat o top 4, ted zpátky na zem.

Za 1.poločas bych pochválil všechny, za 2. jedině Mignoleta.

Doufejme, že se jak Klopp tak celý tým dokáže z chyb poučit a rychle je napraví, protože Dortmund s náma slitování mít nebude........

Reagovat
smazaný uživatel

lepsis se..a o dost

Reagovat
REPLIKATOR

Nejhorší bylo vidět slavícího Koemana

Přitom měl víc štěstí jak rozumu.

Reagovat
Miguel19

Lepší než vidět šaškujícího Kloppa...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už to začíná občas taky srát, se tam po té Bentekeho šanci kroutil jak smažka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
mojmira

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

a kdyz to same dela klopp, tak je nejvetsi sympatak ve vesmiru

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Ale mimo Skrtela ma sklamal Lovren. Fakt pod Kloppom siel hore, no dnes zrazu drbol vykon jak z jeho "najlepsich" casov u nas. Unho fakt clovek asi nemoze cakat, ze by hral spolahlivo celu sezonu.

Treba dufat, ze Matip bude od Kloppom taka bomba ako on sam caka podla tych vyjadreni.

Reagovat
vrabejka

byl nejistý ale nezavinil 2 goly. Ale podle tebe furt horsi jak Skrto vsak?!

Reagovat
fff

Kde take daco tvrdim ?

Reagovat
vrabejka

ctu mezi řádky

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak lovren bol asi premotivovany a necudujem sa mu...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodly střídání. Zatímco Kloppovo střídání Škrtela prohrálo zápas, tak Mané s Vicem to naopak zvrátili ve prospěch Sotonu. Jednoznačně jedno z nejsladších vítězství za poslední dobu, krásný comeback, po tom katastrofálním prvním poločase jsem už vůbec nedoufal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
stiflerovamama

Ano vina sa teraz ide zhadzovat najma na Skrtela, ale musime si povedat, že nasa obrana je proste k smiechu celu sezonu. Ci tam je Skrtel, ci tam je Lovren, Sakho, Toure, Moreno .... Na spocitanie zapasov v ktorych by sme podali 100% defenzivny vykon by nam stacila jedna ruka, aj to je asi moc. Je tam neskutocne vela individualnych chyb, kazdy zapas od niekoho, kazda aj nevinna akcia smrdi golom, a to sa potom hra tazko, pevna obrana je zaklad, co mozeme vidiet v takychto zapasoch kedy jednoducho taketo vedenie udrzat musime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že naši obránci jsou fakt dřeváci, ale jakmile hrála stoperská dvojka Lovren - Sakho, tak to aspoň nějak vypadalo.

Reagovat
vladis271

koľko? 2-3 zápasy?

Reagovat
fff

Tak to je ta nevyrovnanost nasich stoprov ... este 3 zapasy dozadu aj Sakho bol dost mimo. Zas sa drzal Lovren ...

Ono u nas je to cele o nahode, ci sa stretnu v obrane dvaja stoperi, co v tom danom case su na tom aspon trosku normalne ....

Reagovat
vrabejka

Liverpool conceded as many goals in 45 mins with Martin Škrtel today as they had in previous 795 mins without him. Really?

Reagovat
vladis271

tak bude, na niekom sa treba vybúriť (a je to normálne, mne na to slúžil ešte donedávna Lallana ). Ale hnev prejde, človek si to zaradí do kontextu a prejde ho to. shit happens. Problém by bol ak by takéto Lovrenovské výkony podával na pravidelnejšej báze. Ale tomu nenaznačuje nič.

Teda okrem istej deluded kliky, tá z tohto bude žiť aspoň 2 mesiace, tipujem, že tí jedinci si dnešný dátum zakrúžkovali v kalendári.

Reagovat
Swarley

najednou shit happens...Lovren s Lallanou byli málem popraveni...

Reagovat
fff

A v danom case pravom .

Reagovat
vladis271

Lovren hral tak ako Škrtel dnes hádam 2 zápasy z troch. Lallana narozdiel od toho, čo za nás hrá teraz nehral nič dlhoooooooo. Ak by Škrtel hral ako dnes na pravidelnejšej báze, neboj sa podrobím ho rovnakej kritike.

Reagovat
vladis271

Ja som vlastne ani Sakha nejak nekritizoval nikdy, ked sa po zranení vracal mesiac do formy.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

*2 mesiace

je už marec...

Reagovat
Swarley

Rodgers > Klopp

Lucas na stoperu > Škrtel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

David, toto už nie je vtipné ani ako trolling .

Reagovat
Kowe

To vysvětli Swarlosovi, že nemá už rok formu. Asi mu hrabe z Mourinha. Já ho jen občas podpořím, aby se necítil tak mizerně.

Reagovat
vrabejka

doufám, že redakce už má vybraného woodera (dřeváka) kola. SKRTEL!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kowe

Miluju Škrtela s Lovrenem. Ať má Sakho jakkoliv hroznou formu, tihle dva šašci vezmou pozornost vždycky na sebe. Regulérně oba dva prodat a koupit někoho vedle koho by Sakho mohl jít nahoru, protože na to držet tu dvojici ještě nemá. A Bentekeho prosím do Číny, naprosto zbytečnej hráč.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem neviděl. ale Sakho je taky matlák vyššího kalibru.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale Skrtel je twitter trending aspon dnes .

Reagovat
10

Antifotbal korunovanej nechutnou exhibicí dementního Rizzoliho, ještě že máme Paula a Alvára. O fotbale ale poslední derby moc nejsou

Reagovat
10

těsně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Kane>Auba

Reagovat
Counter

Reagovat
bakasa

=

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Kane=Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Darmo, co stacilo na Arsenal, na Villarreal nestaci.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

podme, Januzaj za Matu

Reagovat
Infernoqt

Toho Demichelise byl Manchesteru city fakt čert dlužnej. Zavinil gol, zranil Harta...

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Harry Kane has become the 5th Englishman to score 20+ goals in consecutive PL seasons (Cole, Ferdinand, Fowler & Shearer).

dobře one season star

Reagovat
REPLIKATOR

two seasons star

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli has recorded 8 Premier League assists this season, more than any other English player.

hezky

Reagovat
SunFells

uuu

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Kincl

palec nahoru pro to, aby United skončili při nejlepším 5. :D

Reagovat
FUnk

dneska v suchem triku, dominantni vykon, bor. bez strely na branu. parada

Reagovat
wild

Rashford bude zajtra v skole zase za hrdinu

Reagovat
FUnk

nebo dostane na hubu

Reagovat
SunFells

Oni asi nechodí do veřejných

Reagovat
icemike

Takový Yaya má beztak děti stejného věku

Reagovat
SunFells

Já to myslím tak, že mají přímo nějaké klubové školy, přizpůsobené k jejich tréninku.

Reagovat
madridcan

Kiwwi, vyhra!!! Ideme pocitat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sak pocitaj domatkypici, to na to potrebujes mna?

Reagovat
Coutinho10

kdyz vidim tu tabulku, jak se to zamotalo kolem 4.-6. fleku, tak bych z toho co sme dokazali ztratit blil

Reagovat
REPLIKATOR

Úplně stejně jsme to posrali i v minulé sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

ono bude jednodušší vyjmenovat ty, ve kterých ne

Reagovat
Coutinho10

j bohuzel proste nedokazeme zvladat ty zapasy, ktery mame a dopada to skoro vzdy stejne

Reagovat
CubONE

Tak to moze povedat kazdy tim na tychto miestach.

Reagovat
Coutinho10

no to mozna jo, ale vzhledem k tomu, ze mame este naky zapasy k dobru a vedli sme 2:0 po polocase, tak to pomerne nastve...

Reagovat
vodka

hm, pro nas super vysledky, dneska lingard vypadal, ze uz odpadne, ale pak se zase vzchopil a odjel to. LAV sice par chyb, ale konecne nekdo, kdo chodi v obrane do tela a je agresivnejsi, rychly. LVG stridani celkem solidni. Vykon celkove nic moc, ale zaslouzena vyhra i tak MOTM Martial, Lingard...

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska parádní výkon. Zápas jsme rychle rozhodli a pak si to, pro mě až překvapivě, zkušeně pohlídali. Kane u všech tří gólů, skvělý výkon. Ale celkově dnes odehráli dobrý zápas všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo kurva. to je ono, vykon ma nezaujima, ale chlapci aspon makaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne, aspon Ucka videt pristi sezonu Shity s Guardiolou v EL bude k nezaplaceni

Reagovat
Kincl

a kdo by City z toho fleku vystrnadil? snad né ManU? :D

Reagovat
KingMaster13

Hammers

Reagovat
smazaný uživatel

to už radši ti ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiva, treba budou chtit napravit dojem po Birkirkare

Reagovat
SunFells

Od té oznámené výměny manažerů v City je Pellé pěkně vyprovází z Ligy Mistrů #GuardiolaToTottenhamLeague.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou pořád v pole position pro Arsene Wenger Memorial 4th Place Trophy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

o mohutný bod.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
vladis271

ako srandičky bokom, ono to fakt tak vyzerá.

Reagovat
SunFells

Šak to myslím vážně, s trendem jejich zápasů, přičemž poslední týdny u nich vídám střed pole Fernandinho - Fernando, jsou už jen jeden bod před MU ....a WHU - to by bylo něco vidět v LM Lester, Spurs, Arsenal a WHU ...spanilá jízda anglických týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se koukneš na bilanci WHU vs lepší kluby PL a ManCity vs lepší kluby PL, snad bych tam i víc věřil tomu West Hamu.

Reagovat
Counter

Jasné no, když vidíme, jak jste si poradili se zápasem proti Dortmundu vy, tak West Ham s ještě užším kádrem to bude určitě zvládat excelentně.

Reagovat
SunFells

Já bych teda byl dost skeptický už ohledně jejich kvalifikování přes předkolo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

No zlaty 3 body. City nas parkrat hodne zatlacili, nastesti z toho vlastne skoro nic nebylo. Kun tu tycku, kterou by ale DDG asi mel, stal tam dobre. a pak tu druhou hlavu. Necekal jsem, ze to udrzime, zvlast po tom, co se Rashford zranil.

Blby je, ze to pro nas moc neznamena, jsme schopny prohrat s kymkoliv. Ale bod na 4. misto, 5 bodu na 3... ten konec by mohl byt zajimavej, pokud to zas neposerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozem si pomoct, ale byt tam trener, ktory by viac isiel po ofenzive, tak hrame lepsie proste, ti hraci kurva vedia hrat futbal, ne ze ne, nemaju skusenosti atd, su to mladi hraci, cela ta ofenziva, ale tam treba niekoho, kto im da sebavedomie trosku viac, dnesok parada kurva

Reagovat
Dawon

to je proste LVG v kostce, misto toho abysme tragicky hrajicim city zkusili pridat 2. gol, tak to uz zhruba od 65. minuty totalne zavre a uplne rezignuje na jakoukoliv ofenzivu..

Reagovat
smazaný uživatel

On je proste uz taky, on to musi mat pod kontrolou a radsej to zavrie a vysere sa na celu ofenzivu, než by mal radsej pridat poistku, keby sme aspon mali vysledky, tak nepoviem ani slovo jedno sa mu ale neda upriet, jak uz tu raz spominal Tomanatura, Gaal ma schopnost rozpoznat talent a potom sa neboji davat mu sance, to je asi najväcsie pozitivum, co by som vyzdvihol na nom, aspon to no

Reagovat
vladis271

neboj príde Mourek a pôjdeme ako ofenzívna mašina....oh wait

tak inak...

neboj príde Mourek a budete defenzívne dominovať výsledkami 1:0; 2:1 a víťazné góly bude strielať rodený mancunian Rasford.. oh wait

Reagovat
vladis271

*pôjdete

Reagovat
Swarley

se starej radši o svůj Liverpool, jak bude dominovat...oh wait...

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

musime pockat az si Jurgen dovede svuj tym.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

oh wait vtipy jsou na EF fakt nesmrtelné.

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď tak tvrdý..

Reagovat
Swarley

ale však to já jen tka z kamarádství

Reagovat
Counter

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Když budou body a trofeje, tak si asi nikdo moc stěžovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Na konci měl Aguero na noze vyrovnání, jak si udělal LAV, naštěstí to netrefil ideálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia na RB nikdy viac, on je v pozicnej hre asi najhorsi hrac na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham parádny výkon, ale od Bournemouthu sympatické, že prišli hrať futbal a nie betonovať. Ak by sme nedali gól v 1. minúte, kto vie ako by to celé dopadlo. Jednoznačne oživenie ligy a sympatický mančaft.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Usty

Zrovna dneska to bylo od Bournemouthu hrozně nezvládnutý, a to jak takticky, tak herně

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsme je přejeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ved nikde nepisem, ze to zvladli. Len prisli hrat futbal s 2 utocnikmi a 2 ofenzivnymi kridlami, to ze im to nevyslo, je vec druha.

Reagovat
Counter

Strašně sympatické no, přijet si naivně pro tvrdou porážku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude prdel jak svina az se ta nacancana kupa sracek, ti kolotocari zoufali poprcaj nekam do Azerbajdzanu nebo Albanie odehrat spiel evropsky ligy

Reagovat
Counter

Vypadá to na luxusních 90 fantabodů

Reagovat
vodka

já mám 79 a nešáhl sem na to, takže se není moc čím chlubit

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

a to Arnautovičovi neuznali regulerni gol....

Reagovat
Busby babes

budu na tom doufam, velmi podobne.

Reagovat
Coutinho10

ja nak lehce pres 60, ale taky beru

Reagovat
Coutinho10

tak uz 69 + 2 z lavicky a prijdou este naky bonusovy..tak dobry

Reagovat
Usty

tyvole fanta, já poslední 2 kola ani nenastavil sestavu

Reagovat
TopinB

Já taky ne a toto kolo 69

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Wimmer je neskutočný hráč. V Tottenhame ešte nemali naraz takých troch kvalitných stoperov, a pritom stál len 4 milióny libier. Fakt je skvelý, vyhráva súboje, dobre číta hru, silný vo vzduchu a v rozohrávke je istý a presný aj na dlhšiu vzdialenosť. Vertonghen to nebude mať vôbec ľahké vrátiť sa do zostavy po zranení.

Reagovat
vodka

to je ale dost dané tím systematickým presingem a hrou celého týmu. když brání celý tým dobře, tak vypadají stopeři podstatně líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. No na druhej strane keď si spomeniem na Fazia a Kaboula v minulej sezóne, tak mi je zle. Alebo pôjdem ešte ďalej do minulosti a spomeniem Dawsonove pasy cez celé ihrisko, ktoré nikto nikdy nechytil, tak je to neuveriteľný upgrade. Na takúto kvalitu sme neboli v Tottenhame zvyknutý.

Reagovat
vodka

taky si vem celou obrannou fazi loni a letos. mason s bentalebem jsou v obranne hre horsi nez Dembele, o Dierovi ani nemluve.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam došlo k vytvoreniu novej taktiky a pozície šitej priamo na Diera, ktorý si zasúva medzi stopérov a krajní beci podporujú útok. Minulý rok sme takto nehrali, Bentaleb s Masonom hrali čistokrvných CM a v defenzíve to škrípalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Dierem se těm stoperům určitě hraje líp, ale rozehrávka všech tří je oproti tebou zmíněným úplně jinde. A to Wimmer přicházel s tím, že se s rozehrávkou moc nesere a radši zakopává na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední hráč, který daů 20+ gólů ve svých prvních 2 sezonách byl Van Nistelrooy.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fff

Jonathan Northcroft je co za zdroj?

Keby si to dnes kráľovský nedojebali, mohli sme na top4 strácať 4 body so zápasom k dobru. Strašná škoda.

Reagovat
Counter

Kvalitní

Reagovat
fff

Hm lebo mal písať dačo o tom, že Klopp chce v lete control midfielders na štýl Gundogan a ďalej písal, že Klopp v rámci prestavby v lete by možno predal Hendersona.

Reagovat
Counter

"mal písat" ? Jakože ten jeho článek je někde za paywall?

Reagovat
fff

Viacero LFC účtov ho citovalo, samotný článok som nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se ale už ví dost dlouho. Opakuje jenom to, co se ví. Nic moc zajímavýho.

Reagovat
fff

Zrovna možnosť odchodu Hendersona ešte nikto spoľahlivý nepísal myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela divný, že se něco podobnýho objeví po tom, co Klopp řekne, že Hendersona klidně prodá a že nikdo není neprodejný. Northcroft neví nic a nebo jenom hodně málo. Dřív byl důvěryhodnej, ale teď už bych se novinářema jako je on zas tolik nezabýval.

Reagovat
fff

Kedy to Klopp povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera asi. Nejsem si jistej teď, ale spekulace o Hendovi a Spurs už tu jsou i tak delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně docela důvěryhodnej, ale teď momentálně tihle novináři o přestupech LFC moc neví.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne ze po tak otrasnej sezone mame stale sancu na top4 ajtak dalsi zapas zas prehrame ale to ze vôbec je ta moznost je strasna haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude asi tým, že Chelsea a Liverpool majú ešte horšie sezóny. Aj keď Liverpool asi nepatril medzi predsezónnych kandidátov na top 4.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

podle EF kandidát na 5. místo, ono celkově ty prognózy zní teď vtipně

Reagovat
smazaný uživatel

"Obhájce loňského titulu nepřišel o jedinou oporu základní sestavy; má ve svém kádru nejlepšího hráče Premier League, nejlepší obranu a pravděpodobně i nejlepší střed zálohy v lize. Konkurence se oproti minulé sezóně nepatrně zvýšila, především Arsenal letos konečně vypadá na reálný boj o zlato. Velký progres v přestupovém okně učinil i Manchester United, jemuž však k absolutní špičce stále schází světová třída na pozici stopera. Přesto přese všechno je největším favoritem na zisk titulu (a tedy i obhajobu) londýnská Chelsea, k čemuž ji předurčuje i postava geniálního (byť často otravného a neurvalého) stratéga Josého Mourinha. "

Reagovat
smazaný uživatel

Ten koniec

Reagovat
smazaný uživatel

blazniva sezona nic nevyslo podla prognoz.

Reagovat
Counter

Ty tyhle prognózy taháš z klobouku častěji než já ironické poznámky na adresu Wengerových kritiků...

Reagovat
smazaný uživatel

to už ani nemůžu reagovat na články redaktorů?

Reagovat
Usty

Chelsea 1., Swansea 7., Tottenham 8., Leicester 19., Bournemouth 20.

Odborník na pravým místě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako toto malo svoju logiku aj opodstatnenie, len to dopadlo úplne inak.

Reagovat
Miguel19

Pellegrini si tu PL dává jak nic, jen co je pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze to jeho posobenie mozme zhodnotit ako zbytocne stratene roky a premrhanie potencialu, ktory ten tim mohol mat, nezmyselne nakupy atd..akurat ten titul urobil no

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplne strašný, na City sa nedá pozerať a hlavne tam naťahal svoje kone.

Reagovat
Free_player

Kaneee

Reagovat
Counter

Most goals in Europe's top 5 leagues:

G. Higuain (29)

Z. Ibrahimović (27)

C. Ronaldo (27)

L. Suárez (26)

Kopyťák Higuaín

Reagovat
stas87

Tu nalepku ma viac menej za repre.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě ne.. mě sral celkově

Reagovat
smazaný uživatel

ibra navic v prumeru o 5 zapasu min jak ostatni

Reagovat
I am Mancunian

v priemere o tri parniky horsia liga ako ostatne

Reagovat
Miguel19

Higuaín má cca stejnou ligu jak Ibra.

Reagovat
Zaschrona

francouzska liga je o hodne horsi nez italska

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Kolik z nejlepsich klubu v Italii a kolik ve Francii si dokaze dlouhodobe udrzet vetsinu svych klicovych hracu? Nebo se staci podivat na koeficienty. Nebo na bodovy rozdil mezi prvnim a druhym tymem v tabulce...

Reagovat
kiwwi

sorry, neviem preco som to precital naopak jasne ze je to tak

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

zas na druhej strane, o kolkych hracov v taliansku je zaujem v zahranici a o kolkych z francúzskej? ako jasne, talianska liga je lepsia ale prave tymto to porovnavat je blbost

Reagovat
Zaschrona

Dlouhodobe temer cokoliv lepsiho ve Francii vyroste, tak jde bud do PSG nebo pryc, castecne to pak mozna dokaze i Lyon. Nejlepsi kluby v Italii si vetsinu svych top hracu vetsinou drzi - Juventus, Neapol, ted po investicich zas i oba kluby z Milana, castecne Rim. To je ten zasadni rozdil.

Proc by o hrac z Italie nemel byt zajem? On zajem je, jen tamejsi kluby jsou o dost movitejsi nez ty ve Francii, tak maji vetsi sance si udrzet nejlepsi hrace. Letos sli ven Vidal, Ogbonna, Gervinho, Savic, Inler, Obiang, Kovacic, Shaqiri, Guarin, Paloschi, Benalouane, Yanga.

Zatimco z Francie Cabaye, Lavezzi, N'Jie, Beauvue, Martial, Kondogbia, Abdennour, Carrasco, Imbula, Thauvin, Payet, Gignac, Andre Ayew, Jordan Ayew, Gradel, Tabanou, Khazri, Saivet, Mariano, Gueye, Kjaer, Doucoure, Amavi, Kante, Veretout, Djilobodji, Lamine Kone.

Mne z toho vychazi, ze francouzska liga je dost neco jako farmarska soutez. Z italske ligy tech top jmen slo pryc malo, kdyz se i do uvahy vezme, jaka kvalita sla do Italie a jaka do Francie, tak tim spis lze spatrit rozdil. Nevim, co by mela byt blbost s porovnavanim. Na soucasnem fotbalovem trhu mluvi v prvni rade penize.

Reagovat
fenixLFC

yup, ved s tym suhlasim. skor som narazal na to, ze francuzsko je permanentne vykupovane (az na tych par co nepoberie PSG). o hracov z talianska taky zaujem nie je, aj ako spominas vdaka tomu ze su na tom financne lepsie ako francuzske. Ja som len narazal na tu jednu cast o udrzani klucovych hracov. a z tych co si vypisal tak klucovi boli vidal, kovacic a paloschi....savic guarin a tych posledných dvoch neviem

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale Kovacic a Vidal jsou vicemene jen vyjimky, tezko se daji udrzet hraci, ktere fakt chce Bayern nebo Real, kdyz ti jsou nabizene vyborne penize, z PL klubu tam taky sem tam nekdo jde. Guarin byl slusne zpenezen, Savic sel za lepsim, Fiorentina si nemohla tu kvalitni nabidku zrovna dovolit odmitnout. Podobny pripad je Paloschi, financni sila PL hrala roli, toho ted v lete bude tohohle typu vic. Ale porad je to absolutne nesrovnatelne s Francii, tam je kazde leto vykoupena pulka ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vsak to so zaschronom presadzujeme uz 2 roky a furt nas vsetci vysmiali

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

jinak fans City dostavaj docela cocku. Je teda fakt, ze odejit deset minut pred koncem derby, kdyz je to jen o gol a City utoci.... divny.

Reagovat
Counter

Je to všude, žádná jejich specialita.

Reagovat
kiwwi

no...10 minut pred koncom ked tvoj tim prehrava o jeden gol a tlaci, tak je to fakt ich specialita, toto sa len tak nevidi

Reagovat
kiwwi

The city is yours

Reagovat
Miguel19

Nevillové

Reagovat
Counter

Už 20x za sebou v lize Valencie neudržela čisté konto, to je nářez

Reagovat
stas87

Werder 27 zapasov.

Reagovat
M0rb1D4S

A to jste si od nás půjčili takového řezníka https://twitter.com/FussballKevin/status/711250324846219265

Reagovat
stas87

Dufam ze dostane stopku,magor.

Reagovat
smazaný uživatel

za co stopku? vzdyt mu nic neudelal ne?

Reagovat
stas87

Toto gesto co spravil,je za hranicou fair-play spravania.Mne to normalne nepride,tebe ano?

Reagovat
smazaný uživatel

ja na tom nic špatného nevidím. Chtěl zastrašit soupeře. Právě naopak, mě se tyto věci ve fotbale líbí. Naopak co se mi nelíbí jsou tresty pro hráče za hlouposti.

Reagovat
Counter

Valencia now just six points away relegation zone.

They were five points from a CL spot when Nuno left.

Reagovat
Miguel19

Ale po tom týdnu v EL, jak dali tu šestku, to vypadalo nadějně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

A este budu hrat s takmer celou TOP 4...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

napísal by som niečo o Mourkovi a Lukakovi, spojil to s Mourkom, Rashfordom a MU ale Swarlosovi by sa zas začalo snívať o liverpoolskej dominancii

Reagovat
kiwwi

ty si dobre popleteny pocuvaj, sak ty splietas piate cez deviate

Reagovat
vladis271

Môže byť, ale prosím ťa. Ja aj ty chceme aby Leicester dotiahol svoj príbeh dokonca. Tak sa zdrž svojich bodových prognóz, lebo vieme ako vždy dopadli. Pretože včera ma tá tvoja prognóza 12 bodov zo 4 zápasov skoro prinútila osoliť na titul Spurs za 100 evri.

Reagovat
Swarley

dovedu si ten příběh představit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to nechceš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Uz si Kewright pozval na koberecek toho Martineze?

jo, pockat... Kenwright pri prvni tiskovce s Martinezem... https://vine.co/v/OjY17IBJWiK a Kenwright po zapase s Chelsea pred tydnem... https://vine.co/v/idvtd9iZrTA ... uz chapu ty neustala slova chvaly od Martineze na Billa... on je jeste vic deluded nez on

Reagovat
smazaný uživatel

pre Rashforda, Kanea a Mitrovica.

Reagovat
habinity

Ten lvg uz trepe ako ladislav borbely

Reagovat
Busby babes

co se ti zas nezda?

Reagovat
habinity

Trepe podobne reci ako konzistencia inak demichelis je hanba futbalu, nema na 5 slovensku ligu

Reagovat
habinity

Comu sa cudujes co sa ti este nezda ked nemas love nemozes byt hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

De Geu a Mahreza som nechal na lavičke, a dal som Ozila a Butlanda.

Reagovat
Mimalu

co máš za tým že se ti tam nevešel Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley Alli Payet Ozil Mahrez. Tu sa skôr hodí "dal som Barkleyho" ale toho som neposadil asi od začiatku sezóny ani raz.

Reagovat
Mimalu

hmm pěkně, docela mě překvapuje že se ti to podařilo poskládat i s luxusem v podobě takových hráčů na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, mam tam to iste

Reagovat
kiwwi

ja som nechal na lavicke Bellerina, dobre?

Reagovat
Busby babes

ja yas cekam, jestli mi misto Firmina naskoci z lavicky Morgan, kdyz jsem hral all out attack.

Reagovat
Swarley

jinak k tomu Lingardovi, dneska se mi tak nějak líbil nejvíc...Martial asi udělal víc důležitých a výraznějších akcí, Smalling taky nehrál špatně (ale tam to v mých očích sráží skoro dvě hloupý karty), ale Lingard se mi strašně líbil nasazením, poradil si s trošku jinou pozicí než bývá zvyklý...jako dneska nebyl někdo úplně výrazně nad všema, tak bych vybral ho...

Reagovat
Busby babes

rozhodne hral lip nez v minulych zapasech. Dobrej zapas.

Reagovat
Swarley

měl takovou menší odmlku, ale v souhrnu celé sezóny stejně příjemně překvapil

Reagovat
kiwwi

@BlindDaley: MotM vs Manchester City, Rating 8.30, Tackles 6, Interceptions 5, Clearances 4, Dribbles 1 @ManUtd

Reagovat
Swarley

v druhé půlce tam v závěru párkrát perfektně přečetl hru a vyběhl...tuším Yayovi tam jednou krásně urval balon od noh...

Reagovat
smazaný uživatel

On je jak na houpačce, někdy je fakt dobrej, jde vidět přehled a herní inteligence. Jindy je na zabití. Mám ho rád, ale top stoper je prostě priorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Filip (fff) chyba mi jedna info. Ako sa vola Tvoj pes?

Reagovat
Trand

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

prestaň s tým..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

víš, že to může být třeba někomu docela i nepříjemné?

Reagovat
Lacko_Boh

povinnost

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

Brzdi s tymi vtipmi..

Reagovat
smazaný uživatel

za 4 roky Kotlebov nominant na riaditeľa SISky.

Reagovat
fajdax

Jmeno miho psa znas?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas psa?

Reagovat
fajdax

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznam meno, no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

fajdax, chodíš ještě se svou ruskou přítelkyní?

Reagovat
Maresma

Reagovat
habinity

Inac ked sme uz utoho, tak si mozem povedat ze dokazem lepsie finty s loptou ako polka hracov v premierleague

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tunkic

Protože je úplně to samý dělat ty finty před 50.000 řvoucích fanoušku a někde za barákem na poli v Horní Dolní

Reagovat
kiwwi

@Squawka

Points won vs. 'big 6' this season:

Man Utd (18)

Liverpool (12)

Spurs (10)

Arsenal (10)

Chelsea (9)

Man City (4)

ako ja to fakt nechapem...je to o hracoch alebo o trenerovi? Velke zapasy proste z dva roky zvladame s naprostym prehladom v lige ale pridu potom kdejaki supaci a my vyfasujeme...kde je chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
vladis271

to si nevedel?

Reagovat
I am Mancunian

neprekvapuje ma to

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu sledujem len Unite v podstate, PL uz davno nesledujem ako za mladych cias, takze som netusil, ake maju City vysledky v tychto zapasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré vědět, to vysvětluje tvé negramotné názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ziadne okrem United ani nedavam, to ze napisem, ze si kokot, to nie je nazor, to je fakt.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

akože nevie písať?

Reagovat
eder

Prostě jste mrdky, no.

Reagovat
EXoRcIsT

lebo na velke zapasy sa hraci dokazu vyhecovat a pri slabsich by im k tomu mal pomoct prave LVG co sa mu asi nedari

Reagovat
Swarley

to mi nějak nedošlo, že jsme si tuhle bilanci udrželi i tenhle rok

a když napíšeš, že jsou stejně vždy nejtěžší a nejklíčovější zápasy venku proti tomu zbytku, tak jsi pomalu za blázna a někteří na to vzpomínají celou sezónu

Reagovat
Tomanatura

protoze proti tem lepsim se priposrane hrat da, ale jakmile maji neco vymyslet v roli favorita proti kvalitnimu celku, tak jsou v koncich.

Reagovat
kiwwi

ono je to skor o tom priestore na utocenie...ked sa nam postavi 10 racov za loptu, tak je to strasne tazke...tam uz potrebjes top rozdielovych hracov jak ma Barca, Bayern a pod...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Tottenhamu, Arsenalu nebo City se staví většina týmů taky v 10 za míč. Navíc bych neřekl, že zrovna letos to ve vašem případě platí...

Reagovat
kiwwi

City ma silvu, Aguera, Spurs slapu paradne jak cely tim, Arsenal to tiez kurvi tak jak my a to tam maju Ozila a Alexisa...ja neviem, podla mna toto uz je o tych rozdielovych hracoch...nemame ich resp. su z formy - Rooney a Mata mali byt taki ti hraci, ale nenaplnaju to

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.

Reagovat
stas87

Ma podla teba Manchester hracov na to,prekonat tie zatiahnute obrany?

Reagovat
fenixLFC

lenze vy im casto davate moznost aby tych 10 hracov za loptou bolo aj ked je sanca na brejk

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Tomanatura

Jj, vsak o tom mluvim. Pokud neni vylozene zapas blbec, jako ted na Liverpoolu nebo tehdy na Arsenalu, ze jsou proste uplne mimo, tak dokazou predvest pekny vykon i smerem dopredu (viz Liverpool na podzim). Jakmile ale proti Norwichi nevedou, tak se ten tym kazdou minutou hrouti, jelikoz je totalne bez sebevedomi a z toho prameni pak obdrzene goly v poslednich tretinach zapasu. Tem protihracum fakt staci jen stoupnout si pred vapno a hrat na protiutoky (viz ted WBA), a nikdo neni schopny s tim nic udelat. Depay do zavrene obrany vubec neumi, Lingaard neni a ani nebude top hrac, ktery by ji mel prekonat. Stejne jako vetsinou zklamou Mata s Herrerou. Navic neni podpora od krajnich obrancu, jelikoz Shaw je mimo a Darmian moc dopredu neni. Varela sice umi vyjet, ale zase hori jak pozicne, tak svym nedurazem. Chce to top kridlo, zdraveho Shawa a trenera, co je schopny ten tym nabudit. O stoperovi nemluve

Reagovat
smazaný uživatel

krásným úkazem je jejich působení ve skupinách LM. Měli být favority ve skupině, ale měli stejně hodně kvalitní soupeře, kteří si je už podali

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jsme tragičtí jakkoliv, 6 bodů s Arsenalem je už jistota

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, jestli lze jisté týmy označovat jako big 6

Reagovat
smazaný uživatel

No, že to ale dneska bylo s přehledem

Reagovat
PP

Spurs a Arsenal letos rovnost i v tomto.. Beztak skončí i se stejným počtem bodů a bude rozhodovat skore...kde se ale nechytáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

zase vedle, uz jsem jak Benteke

Reagovat
scholes18

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

Úplně v pořádku, až na ten obrázek.

Reagovat
Zaschrona

http://www.oddschecker.com/football/football-specials/everton/next-permanent-manager

Ach jo, to je vyber... To jsou bud tragedi, nerealne cile, uplne nesmysly nebo krok jeste horsim smerem... Jeste nakonec pak skoncime s Rodgersem nebo AVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud zbytecne pesimisticky. Vzdyt Ancelotti je podle sazkovek pravdepodobnejsi nez AVB i Rodgers

Reagovat
Zaschrona

No nevim, vsak jde do FCB. A kdyz nejvetsi favoriti jsou Ferguson, Stubbs a Moyes, to taky zrovna na optimismu neprida.

Reagovat
fajdax

Oba lepsi nez ten vas homosexual.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Wtf, ty snad čekáš Mourinha.

Reagovat
Zaschrona

Toho nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=nMKCelkLHpw

Jak je ten fotbal jednoduchy v podani Ben Arfy.

Reagovat
tunkic

Reagovat
cristiano.K.

už jsme ho koupili?

Reagovat
salami

vubec to sem nedávej, to je taková škoda, že neni u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza chce to změny

Reagovat
Swarley

třeba vás vyškrtnout ze soutěže

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil bych po sezoně vyhodit Pelleho, nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, Koeman to slavení skvěle vrátil Kloppovi.

Reagovat
fenixLFC

pretoze klopp to robil aby provokoval

Reagovat
FUnk

palace si zacinaji zahravat s ohnem, jak byli jeste behem vanoc na tom dobre, tak po novem roce tragedie, jeste si zahraji o zachranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve hře je ještě spousta bodů, rozhodně to bude ještě hodně zajímavé, a to jak z hlediska boje o titul, ligu mistrů a také o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

O zachranu by to mohlo byt zaujimavejsie, momentalne je namocenych uz len 5 klubov, z toho AV je uz ista.

Reagovat
smazaný uživatel

No pozrel som highlighty z Saints - Liverpool a to čo bolo toto? Mignolet raz chytí penaltu a aj tak nič z toho . Škrtel išiel za Lovrena aby sa rozohral, či bolo zranenie? Riadne to posral no. Prvé dva góly Saints ako tak beriem, ale ten tretí, to bol vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám na tabuľku a s 3 bodmi zo včera by už teoreticky boli štvrtí. To je strašné zlyhanie no.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

pritom tá hra z prvého polčasu bola takmer ukážková. Tak ak budeme hrať a od toho sa odrazíme, nemám námietok. Tam sme mal idať 3. v 1. polčase, šance boli, a podľa mňa by sme ich zlomili definitívne. Oni už tak aj pôsobili, bez duše, len sme nepridali klinec, prišiel Škrtel a Mané a zvyšok je história.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Lovren hořel a měl žlutou už.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp to nezvládl.

Reagovat
kiwwi

*Rodgers

Reagovat
vladis271

a to som si určitú chvíľu myslel, že titul pre Spurs v tejto sezóne by bola sranda, a moc som nenamietal. No nič, Counter, lexxess, chobot...som váš, píšte si ma na zoznam.

Reagovat
smazaný uživatel

a co já s tím mám společného?

Reagovat
Swarley

nezvládáš

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Lepší pozdě než nikdy

Reagovat
Hokaido

Však má výjimečně pravdu. Nebo byl Lovren zraněnej? Pokud né, tak úplně tragický střídání, který jim prohrálo zápas...

Reagovat
kiwwi

Lovren bol zrely na striedanie...volba stiahnut ho dole bola dobra volba a urcite im zapas neprehralo toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ale špatný rozhodnutí bylo nasazení Skrtela když byl na lavičce Kolo, který hrál předtím velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded Klopp

Reagovat
vodka

sak Sakho taky tezce nezvladal, minimalne prvni 2 goly, u tretiho to mel dost tezke...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

Ale nikdy to nebyl vyloženě jeho chyba. Furt byl jistější než ti dva šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

A Flannova zla prihravka veduca k strate lopty a Mignoletov tragicky odkop boli Sktelove chyby? (neporovnavam so Sakhom, ten bol v tom zapse lepsi)...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboli, ale tú úplne najväčšiu urobil proste Škrteľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktoru?

Reagovat
fff

To teraz myslime ten treti gol? Lebo tam mna osobne Skrtel najviac nastval, tam tu dlho letiacu loptu, ked pri nom nikto nebol, mal skratka odhlavickovat prec,.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal, ale prsty mal v tom aj Migno tym odkopom...

Reagovat
vodka

no, podle me teda to byly jeho chyby, u maneho prvniho golu bylo jeho braneni vyslovene trapne a u pelleho sem to vubec nepochopil, strasne daleko od neho a jeste jde na druhou stranu...

Reagovat
Kowe

s tim Pelleho gólem souhlasim, tak měl dostoupit víc. S tím prvním Maneho teda ne, nevim co víc by tam měl udělat. Zavřel mu cestu k bráně a Mané musel ke straně, bohužel to trefil tak jak to trefil, ale tam prostě nesmí přejít ta přihrávka.

Reagovat
vodka

u toho prvniho golu k nemu mel pristoupit taky jeste bliz a jit mu trochu do tela, at to nema mane pak tak jednoduche...

Reagovat
vodka

a hadat se nebudu, ja sem videl sestrih a tam skrtel vyslovene dokurvil jenom 3. gol... znova ale akce, ktera se dala ubranit v druhem sledu po te chybe...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

a André Gomes je kdo?

Reagovat
SunFells

Oběť Nevillova fotbalu.

Reagovat
Swarley

tak z něj chceme udělat oběť LVG fotbalu?

Reagovat
Ligter

*Mourinhova fotbalu

Reagovat
SunFells

Myslíš Mourinhova, ne? Jinak Gomes je dost talentovaný borec, dost se k němu přes léto přirovnával Bernardo Silva z Monaka, když hrál na tom našem U21 šampionátu. Docela náchylný na zranění však.

Reagovat
Swarley

Bernanrdo Silva se mi tady moc líbil, hodně šikovnej hráč...kdyby to byl někdo podobný, asi bych se teda vůbec nezlobil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je Andre defenzivnejsi? Bernardo je AM (a je vyuzivany aj na kridle)...

Reagovat
SunFells

Je to, co si kdo vymyslí, ale já s ním mám zkušenost právě na ofenzivních místech v záloze. Tím líp pro MU, pokud dokáže hrát i níž.

Reagovat
r.mrazik

to by bylo neskutecny,kdyby oba ropaci byli mimo LM....a co ropaci...ale treba takovy Pepek by koukal tak leda na TV...

Reagovat
nani92

určitým spôsobom by to mohla byť aj prenho výhoda pri prerábke kádru..

Reagovat
r.mrazik

jaka vyhoda? kazdy fanousek liverpoolu ti rekne,ze s LM prichazeji do klubu ti nejlepsi hraci...

Reagovat
bbbauch

No, to bylo v dobe, kdy byly mimo LM united.. Tehdy ti kazdy z nich potvrdil, ze bez LM neprijdou zvucny jmena.. Ted uz se ale casy zmenili a jmena prijdou kdyz mas Kloppa

Reagovat
r.mrazik

takze nejdriv bylo lakadlo LM a ted je lakadlo Klopp?

Reagovat
vladis271

ktorý hráči k vám prišli v lete a januári, ked ste nehrali Európu? Nerýpem, len ma to zaujíma a nechce sa mi to hľadať.

Reagovat
I am Mancunian

shaw,rojo,dima,blind a ander tusim

Reagovat
bbbauch

Shaw, Di Maria, Rojo, Herrera, Blind, Falcao a nevim

Reagovat
vladis271

*ktorí

Reagovat
nani92

ale City je troška iný príklad..Guardiola + peniazmi sa 1 sezona dá oželieť..samozrejme, to asi nechcú, ale ako tragédiu narozdiel od nás, keby sme sa tam nedostali, by som to tak nevidel

Reagovat
vladis271

s vyrovnávaním súťaže prišla aj premena B4 na TOP 6 možno 7. Nikto tam hore nemá isté miesto v LM ako v minulosti. Môžeš vyhrať ligu a nasledujúci rok skončiť 5.

Reagovat
r.mrazik

tak ja si udelal jen srandu z nekterych fanousku liverpoolu...

jasne,ze nejaky velky vliv to mit asi nebude...preci jen City to umlati penezma treba jako my tenkrat

Reagovat
Swarley

jako je to možné, ale na druhou stranu tu LM prostě hrát chceš...pokud nemáš ve vedení klubu blázny, tak je jasné, že ti v první sezóně dají jako primární cíl umístění v lize a cokoliv dalšího bude na bonus...takže tu LM můžeš odehrát jak chce, důležité by bylo jen probojovat se do základní skupiny a pak už je to jedno...hlavní je, že tam budeš, nějaké prachy z toho vytřískáš a výsledek je celkem jedno...

Reagovat
Miguel19

Přijdou o slušné příjmy, což by mohlo hrát roli.

Reagovat
kiwwi

myslim, ze City je dost zavisle od prijmov z LM vzhladom na FFP...ich zdroje na prerabku sa tym vyrazne obmedzia

Reagovat
nani92

to som nebral do úvahy máš pravdu..ale tak im to môže byť jedno, skrátia im supisku na 18 hráčov a Pep nebude rotovať

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, preco by bolo take neuveritelne, ak by Guardiolov mancaft chybal v LM? Ved on tam nema miesto rezervovane a rozhodne by to nebola jeho chyba, ak sa tam City teraz nedostanu. Tak by hral EL no. Nejde trenovat City len kvoli ucasti v LM, ale kvoli sialenym prachom, ktore dostane bez ohladu na to, ktoru europsku sutaz bude buducu sezonu hrat.

Reagovat
r.mrazik

to asi byla reakce na me co? tak diky za vysvetleni

Reagovat
smazaný uživatel

videl som to tu viackrat napisane, ze bude zaujimave vidiet Guardiolu mimo EL. Ale bola to reakcia aj na teba

Reagovat
r.mrazik

tak vzhledem k tomu,ze ma pokazdy ty nejvyssi cile a predtim hral s barcou a bayernem o tituly a ted by nehral se City LM, mi to prijde jako docela srandovni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je snažší zlepšovat tým, který hraje LM, než Evropskou ligu. Navíc on může mít klidně klauzuli, že půjde jenom pokud tu LM hrát budou.

Reagovat
smazaný uživatel

City s Guardiolom si budu moct dovolit nalakat hracov bez ohladu na to, aku sutaz hraju. Trener, klub a peniaze budu silnym lakadlom.

Reagovat
Swarley

bude sice případně pro Pepka zvláštní, že nepřebírá klub, který hraje LM, ale zase bych v tom neviděl nějak zásadní problém...bude mít královsky zaplaceno, kádr si doplní jak jen bude chtít...o to věším favoritem budou na titul v další sezóně...

Reagovat
Zaschrona

Dle Sport Bildu se LFC dotazovalo na mladeho stopera Hoffenheimu Süleho. To asi bude v obrane solidni obmena.

Reagovat
Godwinson

Toho si Bayern nenechá utéct, ale bylo by to zajímavé

Reagovat
Kowe

to se říkalo i o Canovi

Reagovat
Godwinson

To sice říkalo, ale nemyslím si, že je to srovnatelné. Už jen z pohledu, jak vypadala záloha Bayernu v té době a jak vypadá obrana aktuálně :) Ale samozřejmě uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern bude mít Taha.

Reagovat
SunFells

Hmm, fm wonderkid. Upřednostnil před mým Bournemouthem Arsenal, šulek.

Reagovat
tomasinho

Jako fajn, ale my tam potřebujeme okamžitého lídra do základu.

Reagovat
fff

Podla Bildu v poslednych dnoch okrem Suleho ideme aj po Vollandovi. Davnejsie pisali o Hornovi a Hectorovi.

Podla Smitha ideme po Gotzem, Zielinskom

Podla Muskera Chilwell alebo Guerreirio ci jak sa to pise z Rennes.

To zas bude prestavba

Reagovat
minoLFC

Gotze je blbosť.

Reagovat
Godwinson

Zrovna na něj bych si vsadil

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Blbost z pohladu nasich sanci alebo z pohladu, ze po nom ideme?

Lebo to, ze onho mame fakt zaujem uz pisal Smith, Riley, Musker, Joyce, Pearce a tusim aj Barrett.

Reagovat
tomasinho

Horn, Hector, Xhaka, Götze + lídr do obrany a pohoda

Reagovat
Swarley

Matip, Fernando + Lucas na stopera a to vám stačí

Reagovat
tomasinho

Vám taky stačí Fella na CM

Reagovat
fff

Som zvedavy a toho Xhaku, resp. celkovo na zaloznika.

Klopp by vraj rad ziskal Gundogana, ale teda je mu jasne, ze ked sa do toho zapoji MC tak si mozme piskat. Ale teda chce niekoho ako Gundogan, tak som zvedavy

Reagovat
fff

Mozno dvojka Zielinski, Xhaka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je realnejsia.

Inak, Tatar posobil sympaticky?

Reagovat
fff

Tatar strasny sympatak, uplne prijemnny normalny chalanisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nastavli ma jeho kecy pred minulymi MS, kt. akurat sam seba dostal pod tlak...

Reagovat
tomasinho

Tak Gundogana chcou Ctiy a Juventus prej, tam jsme bez šance. A stejně by se asi typově víc hodil Xhaka. Gündogan-Emre by bylo moc laxní a nejisté dozadu. Xhaka-Can by mohl být vyvážený střed docela, oba umí bránit, oba mají rozehrávku, umí vyvézt míč, k tomu fyzické dispozice.

Reagovat
fff

Dve zvierata v strede zalohy

Reagovat
tomasinho

Před nimi Götze, Firmino, Coutinho a Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

4231 Can-Xhaka; Gotze-Zielinski-Coutinho; Firmino (Sturridge)...Hm.

Reagovat
vladis271

dajme ostatným v lige aspoň šancu.

Reagovat
fff

Reagovat
mul

ked nepride brankar a obrana, tak urcite date

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

to už Vlado dáváme 26 let

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fff

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

všichni tři jsou nejlepší ze středu, nevim jak to tam namačkáš aby to fungovalo

Reagovat
tomasinho

V pohodě, Coutinho i Götze jsou zvyklí ze strany, prolínali by se, sbíhali do středu, podle mě by v tom nebyl problém.

Reagovat
Maresma

Tak něco takovýho hrajem i teď s Coutinhem, Firmimem a Lallanou.

Reagovat
Kowe

a funguje to nějak skvěle? nepřijde mi. alespoň jeden typologicky jinej hráč by k dvěma takovým měl být.

Reagovat
tomasinho

Však Götze mi přijde přímčoařejší, jiný hráč než Coutinho třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič / Ibe / nove kridlo.

Reagovat
cristiano.K.

spíš žádný z nich nehraje na pravé straně,ale podle mě by to Gotze v klidu zvládl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp neprivedie podla mna hraca z BVB...

Reagovat
smazaný uživatel

vy idete asi po vsetkych hracoch

Reagovat
SunFells

Bild dělá přestavbu taky každému.

Reagovat
Maresma

Sledujeme aji Taha, ale podle mě další stoper není moc reálnej. To by se musel Klopp zbavit Škrtela i Lovrena.

Reagovat
Kowe

oh, to by byl jeden z nejlepších přestupáků historie

Reagovat
fenixLFC

minuly rok to malo skvely nabeh ked odisiel hlen ibaze sme si zanho dotiahli dalsi odpad....

Reagovat
fff

Akoze Clyne?

Reagovat
Kowe

Toho tím odpadem asi nemyslí, ikdyž to žádnej zázrak není a jasný vyřešení pozice není už vůbec.

Reagovat
fff

Nie je to sice ziadny top hrac, ale podla mna je to v pohode vyriesena pozicia.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

nie, odpad sme natahali na ine pozicie. ale clyne teda spasa nie je, hlavne ked tuto sezonu hral horsie ako hlen v stoke

Reagovat
Mastný Chobot

Kks, ten Leicester mal dobré šťastie, že neinkasoval ani raz v tom zápase s CP. Som zvedavý, či to na konci sezóny ocením alebo na to budem nadávať.

Reagovat
Swarley

alibista

Reagovat
fenixLFC

stastie mali iba pri tej sanci delaneyho, naopak tych myslim bolasieho by bol velmi luckersky gol

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
fff

Reagovat
PhilipS

Reagovat
niflheim

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kiwwi

http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2015/142/en/

ta Serie A to je konec ale Ligue 1 pekne teda

a Wenger

Reagovat
SunFells

A Eddie Howe už tam moh být skoro 8 let, kdyby si neodskočil.

Reagovat
Grahf

tak u frantikov zaujímajú výsledky len tých, čo hrajú o titul (v súčanosti akurát psg:)), zbytok ak nie je na opačnom pole tabulky, ako sa predpokladalo, tak sa nič nerieši.

Reagovat
Grahf

btw: aký by asi bol priemer u talošov, keby sa odrátalo palermo?

Reagovat
Mastný Chobot

800. pre Rashoforda a House of Cards

Reagovat
Mastný Chobot

ajaj, zasa zlyhanie v kritickej chvíli

Reagovat
r.mrazik

a pro Daredevila ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá séria zatiaľ super :-)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
patas92

Konečně důstojný záporák

Reagovat
r.mrazik

konecne myslis celkove,nebo daredevila? protoze predchozi Fisk byl naprosto boží

Reagovat
patas92

Myslím to tak, že Punisher se mi zatím líbí mnohem víc než Kingpin. Ale soudím po dvou dílech

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
jacobT

Reagovat
nani92

vieš ako si získať môj palec

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

to som plottingoval

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

HoC čoraz

SPOILER

lepší a lepší,

SPOILER

hlavne ten

SPOILER

koniec top

SPOILER

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER

We don't submit to terror. We make the terror. A ten pohled Claire. Uaaah.

SPOILER

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER

úplne najviac, v nejakom predposlednom dieli som si hovoril, ako to skončí, nič prelomové, nikam to nesmerovalo (čítaj výsledok volieb, vyriešenie Tomovho story) ... ale ten záver parádny

SPOILER

Reagovat
Busby babes

Tak prej Lingard by mohl byt povolanej misto Sterlinga. tady bude veselo.

Reagovat
WienArsch

Tak proč ne, proti City zahrál parádně. Pokud si udrží sebevědomí, nevidím problém, proč ho v přáteláku nezkusit.

Reagovat
Busby babes

vsak jo, ja s tim problem nemam. Preju mu to.

Reagovat
vladis271

nie žeby som to Raheemovi prial, no trošku aj hej.

Reagovat
kiwwi

Manchester City have lost 5 home PL matches this season; lost 5 such matches in previous four seasons combined.

wau

Reagovat
Mastný Chobot

som nečakal, že Pellegrini takto rezignuje po oznámení Pepa. Som myslel, že bude mať nejakú profesionalitu v sebe a že sa s tým aj tak popasuje, v tomto ma celkom sklamal.

Reagovat
FUnk

vedeni se stim melo popasovat a neoznamovat to hned jak se vedelo ze prijde pep...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil to leave Arsenal if Wenger stays

Mesut Ozil wants to leave Arsenal if Arsene Wenger remains manager and has already been plotting a return to Spain with his agent.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

lol to si vymyslel sam?

Reagovat
Busby babes

to je zas nejakej Sun nebo tak neco, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Source: Don Balon

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Swarley

Don Puk to ale vyvrátil, co jsem tak četl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem, že to bude takto žhavé.

Reagovat
niflheim

Plotting

Reagovat
SunFells

A prý v takovém případě přivedem Messiho, který už se dokonce s vedením Arsenalu dohodl na redukci platu o třetinu

Reagovat
Lacko_Boh

hm, aj tak nam to dojebe platovu strukturu, nebrat!

Reagovat
jacobT

according to vrabejka?

Reagovat
afc

Reagovat
nani92
Reagovat
Mastný Chobot

akurát čítam v piči proste

Reagovat
vladis271

si prepašoval na kadnidátku osobného strážcu? Lebo tak mi pripadá.

Reagovat
Mastný Chobot

ked už sa takíto ľudia oslovujú "pán poslanec", tak je čas odísť asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

teda, poľahčujúca okolnosť by bola jedine ak by ju chcel použiť na Blahu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné. Má ji legálně, odevzdal ji dobrovolně. Je to hloupost, ale média to zbytečně nafoukla

Reagovat
FUnk

co mel? Lugera s logem SS na pazbe?

Reagovat
Mastný Chobot

a načo to ťahá do parlamentu? čo je v Texase, kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tam chtěl udělat pořádek

Reagovat
minoLFC

možno sa bál, že naňho skočí karatista Šebej

Reagovat
Lacko_Boh

to je ten šebej? Si pamatam jak nas trener chcel aby sme kupili jeho knihu(šebejovu), som mal 5 rokov a zjebaval ma asi tyzden kym som si ju nekupil a nedoniesol na trening. #be#like#water#my#friend

Reagovat
madridcan

A ta kniha stala za tolko, ako jeho priezvisko odzadu...

Reagovat
Lacko_Boh

z orandžovej kože som doteraz v piči

Reagovat
Lacko_Boh

oranžovej

Reagovat
Lacko_Boh

ale domobrana je jedna z mala veci co by som chlapcom z LSNS povolil, to len tak na okraj. Moj nazor.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

a v tom momente by som si začal vybavovať zbroják

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

preco nie,chalani? vas nazor

Reagovat
Lacko_Boh

tie citrony sa mi nejak nezdali, tak som si pre istotu vygoogloval domobranu a neni to to čo som si myslel nechcem ju, prepač Vladimir,konecne sa zdalo ze by sme sa na niecom zhodli a ja to takto domrvim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

temto domobranu, komousum lidove milice at beha po mestech co nejvic ozbrojenych buziku s pocitem dulezitosti

Reagovat
Lacko_Boh

wtf...

Pokial budu mat ludia zbran legalne a zbrojak sa nebude davat kazdemu kokotkovi co vie googlovat tak nech ludia chodia ozbrojeni..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

ja som bol tiež proti tomu..ale Tarantino no

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

od doby, co ma zbrojak clovek, kteremu bych se bal do ruky dat pribor, tak nemam zadne iluze o tom, jak slozite je ho dostat a jak mentalne zdravy na to musis byt...

Reagovat
Kowe

u nás je naprosto stupidně lehký získat zbroják, i v některých státech USA je to těžší.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

zbrojak sa nebude davat kazdemu kokotkovi

A tu mas cely problem.

Reagovat
minoLFC

to rozdiel mať legálnu zbraň a hrať si na stražcu poriadku

Reagovat
vodka

Reagovat
Kowe

Poslanec jak víno. ten ještě do voleb dělal někde vyhazovače na diskotéce ne?

Reagovat
Lacko_Boh

front office manager

Reagovat
Mastný Chobot

The FA are attempting to lure Alex Iwobi back into the England setup before his full debut for Nigeria. [Mirror]

hehe

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Repre pauza

Reagovat
nani92

kvalifikačná nieje až tak zlá, ale tieto prípravné zápasy

Reagovat
vladis271

U21 bude teraz dôležitejšia, na nich som zvedavý. Ak porazíme doma Turkov sme jednou nohou tam.

Reagovat
fenixLFC

aj kvalifikacna je na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

zrusit pripravne medzinarodne zapasy este sa hraci zbytocne zrania pred finale v jednotlivych ligach a Eurom

Reagovat
Counter

Člověk by čekal, že si od té tragédie budeš chtít na chvíli odpočnout.

Reagovat
niflheim

My se po té pauze vracíme ještě horší a navíc je šance, že se nám během repre pauzy zrakví ještě další hráči

Reagovat
niflheim

Jo a opožděně vše nej

Reagovat
Counter

Nápodobně

Reagovat
Busby babes

vcera to byl koncert.

Reagovat
Nikikrew

ja som teda docela za nu rad

Reagovat
niflheim

njn, diplomka a seminárky

Reagovat
Nikikrew

poznam

Reagovat
fff

Reagovat
afc

uz 3 mesiace na nu cakam.

Reagovat
madridcan

Cas podobiehat filmy, serialy...Batman vs. Superman

Reagovat
Tomanatura

Rashford vypada jak Big Sean

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
jacobT

aj keď teda neviem neviem či to je true story, Sir Alan Sugar znie skôr ako meno nejakého rádoby rappera

Reagovat
smazaný uživatel

OT: chtěl jsem se zeptat jestli někdo z místních prispevatelů bydlí v Anglii? Já jen ze se pristi mesic stehuju do Lesteru (miluju nahody jako ze zrovna muj jediny anglicky kamarad bydli ve meste kde se muze slavit titul ) a bylo by fajn tam treba znat prave vice nez jednoho cloveka popripade jak se vam tam zije, nejake poznatky o obyvatelich, pristupu k cizincum, jak to probiha v praci apod.

Reagovat
Mastný Chobot

gloryhunter

Reagovat
Lacko_Boh

idem na prazdniny, bol som asi 4x cez leto v UK, vzdy Londyn, nemam moc z cim porovnavat ale za mna spokojnost aj s ludmi, aj s pristupom k cudzincom. Metropoly su ok asi vsade, co ti asi napicu hovorim ked ides do Lěstřu ale pochybujem o negativnom pristupe. Nejake revolucne tipy a triky do roboty ti asi nedam, to je prilis vseobecna tema ked ani nevieme aku pracu mas na mysli ale z mojich a kamaratovych skusenosti ( zahradnik na vlastnu past a casnici, ziadny neurochirurgovia) tak proste snaha> skill. Nevadi ked nieco pokazis(dojebes objednavku, odstrihnes to co si nemal ) pokial ukazes snahu a aspon minimalny progres. Ale tak to su brigady no.

Reagovat
Lacko_Boh

ale dosť záleží aj od vzhľadu no, ked si skaredy tak si v pici

Reagovat
Darren Fletcher

takze si v pici?

Reagovat
Lacko_Boh

som zvedavy ci ti za tie tri smajle stalo pohnevat si najmilsieho cloveka na ef

Reagovat
Darren Fletcher

(moj nazor)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

plastika

Reagovat
smazaný uživatel

to je zajimave

..jinak praci na vyber je vic, zezacatku mi je uplne jedno s cim se tam uzivim, spis mam plany do budoucna, za pul roku, za rok, apod. Ale diky, alespon neco noveho jsem se dozvedel ted jen musim travit vic casu u zrcadla at mam sanci na progress

Reagovat
smazaný uživatel

z cim? pice

Reagovat
Mastný Chobot

úplný príjeb

Reagovat
Lacko_Boh

z tymto som nemal nikdy problem, vacsinou tie y/icka, jebe mi s cestiny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

pici tam, s cim

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal si sa tam cez agenturu?

Reagovat
vladis271

ideme Oľo? Ty určite máš styky s fajčiarmi v Liverpoole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

nie, otec tam žije 10rokov. A teraz idem na vlastnu päsť.

Reagovat
smazaný uživatel

Pôjdem s tebou a zbalím aj frajerku... ale chce to ísť na sever Anglicka ...

Reagovat
smazaný uživatel

*skôr zoberiem so sebou, zbalená už je

Reagovat
Mastný Chobot

môžem aj ja chalani?

Reagovat
Mastný Chobot

bez frajerky, jedine, že mi ju Oľo zbalí dovtedy

Reagovat
Lacko_Boh

tam si najdeme nejake 15tky

Reagovat
Lacko_Boh

hm, na severe som nebol, kludne mozme na tyzden ale dva mesiace v Liverpoole by som asi nedal a na Londyne sme s kamaratom uz dlho dohodnuty tak nam to nekaz ty budes problemovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Prisposobil by som sa.

Reagovat
vladis271

môžem s vami chalani?

Reagovat
madridcan

Mna by zaujimala jedna vec...prestahoval by si sa tam aj pred rokom, ked hrali o zachranu?

Kazdopadne zije sa tam fajn. Ludia su skromni, lebo aj ked su bohati a sa im dari, tak vzdy omielaju len to, ze chcu sa zachranit pred uradom prace. Leicester je mesto nekonecnych moznosti-jeden rok si v U.S.Steel a styri roky si najlepsi strelec az kym ta nepredbehne fanusik Arsenalu v Tottenhamskom drese. K cudzincom sa tam spravaju velmi dobre. Aktualne si oblubili jedneho Taliana a vsetci zacali nosit dioptrie, takze ak nosis okuliare je to pre teba plus, vsetky dvere budes mat otvorene. Pracu musis robit svoju tak, ze ti vlastne o nic nejde, ale zato vnutri sa citit uz na poste riaditela...Nech sa ti v Leicestri dari a prajem prijemny pobyt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jacobT

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja treba lesteru vubec nefandim mam svoje duvody ke stehovani do GB, mesto mi bylo uplne sumak. Ale diky za vycerpavajici trolling

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Pak dej vědět, jestli jsi nějak pocítil, že tam je každý pátý obyvatel muslim :-)

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze jestli to nejak pocitim tak nebudu mit dat jak vedet^^

Reagovat
Counter

Však můžeš to pocítit i pozitivně :)

Reagovat
Lacko_Boh

arabači su hrozni soferi sice na filipincov a okolie sa nechytaju ale oproti nim si hovorim zlatí ilaváci a to sa v Trenčíne hovorí že ilavakom ani bicykle nedať takze mozno FanFaru zrazia a nemusi to byt ani v mene Alaha

Reagovat
Lacko_Boh

tri teple smajle v jednom prispevku omg

Reagovat
smazaný uživatel

Six facts and stats suggesting Martin Skrtel’s Liverpool career should be over

http://www.squawka.com/news/six-facts-and-stats-suggesting-martin-skrtels-liverpool-career-should-be-over/625157

Reagovat
SunFells

Nezvladajko šovinista pls

Reagovat
smazaný uživatel

ale Mignolet to zle odkopol...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Minister

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

lol, pls zrovna šovinisty ze squwka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jano, Jano...

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/LqvgjqX

zeby sme konecne vedeli, co si tam LVG cely cas zapisuje?

Reagovat
mul

Reagovat
nani92

Reagovat
salami

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

https://streamable.com/103d?t=5.9

komentátor pekne zhrnul Giroudovu akciu

Reagovat
Swarley

1000. pro Martiala

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zayo, zayo...

Reagovat
nani92

Reagovat
Maresma

Toto budes robit ty o rok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CeFhjO7XIAACvr6.png:large

To len tak. Ani mi to vlastne nepride zaujimave.

Reagovat
Mastný Chobot

ani mne

Reagovat
nani92

dobré pozadie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

teď jsem dokoukal záznam včerejšího zápasu a

my samozřejmě za stavu 0:2 si vytvoříme další čtyři příležitosti na 0:3, který neproměníme. Allen po akci utkání nedá 100% šanci, pak dá gol, který neplatí správně kvůli ofsajdu. Jdeme 3 na 2, kdy místo zaseknutí Sturridge radši vystřelí slabě pravou a v druhé půli nepromění svojí šanci Benteke.

Goly si dáme v podstatě sami. Flano ztratí míč na území,kde ho nesmí ztratit, Sakho nezachytí náběh, u druhého rovněž Sakho včas nepřistoupí. Třetí si dáme taky sami,Škrtěl hlavičkou přímo na hráče Sotonu, Allen nestihne zareagovat a další náběh,který opět nestíhá Sakho.

Jinak Origi i Sturridge hráli srovnatelně,ale asi bych za stavu 1:2 ponechal na hřišti Sturridge vzhledem k tomu, že je rozdílovější.

Reagovat
salami

přišlo mi, že Sakho v tom byl tentokrát dost nevinně, u toho 3. golu určitě, u toho prvního bych taky spíš vinil Mignoleta, musí si pohlídat přední, jako jasně, Mané ho dvakrát přesprintoval, ale tak zase koho Mané nepředběhne, že jo

Reagovat
kiwwi

pri prvom neslo len o presprintovanie...podla mna tam Sakha vyslovene oklamal telom jak maleho chlapca tym akoze zastavenim

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak

Reagovat
SunFells

Tam to počínání Sakha mi přišlo marnější než to Demichelisovo.

Reagovat
cristiano.K.

u prvního golu mu to zastavení sežral i s navijákem. U druhého pozdě dostoupil. Třetí gol se mu dá vyčítat nejmín, tam to mohli tři hráči lfc vyřešit jinak (Mignolet,Škrtel,Allen)

Reagovat
salami

jako jo, na tom prvním golů má svuj díl, ale furt to bylo o tom, že má Mané hodně rychlý první kroky a Sakho ho udržel relativně úhlu, podle mě to má golman mít, ale tak jako superpomalej stoper jsem dost zaujatej

Reagovat
cristiano.K.

furt ten gol budu víc vyčítat Sakhovi než Mignoletovi

Reagovat
Kowe

třetí se mu nedá vyčítat vůbec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele