Premier League - souhrn 30. kola

10.03.2018, 15:25, aktualizováno 12.03.2018, 22:54
Komentáře a souhrny
Man City vykradl Stoke a potvrdil vedoucí pozici. Manchester United ve šlágru kola doma zdolal Liverpool a pojistil si druhé místo v tabulce. Arsenal si dokázal poradit s Watfordem a také Tottenham zvládl otočit duel v Bournemouthu. Chelsea přehrála Crystal Palace, WBA doma dostalo čtyři góly od Leicesteru, venku loupilo i Burnley, naopak na svém hřišti uspěly Everton a Newcastle. Huddersfield se Swansea si body rozdělily...

Stoke City - Manchester City 0:2

12.03.2018 21:00

Góly: 10. David Silva, 50. David Silva

Manchester City učinil další důležitý krůček k tomu, aby pozvedl trofej pro vítěze Premier League. V pondělí večer byl hlavním strůjcem vítězství David Silva, jenž vsítil obě branky utkání. Stoke po prohře nadále zůstávají předposlední.

Manažer Potters uděal pouze jednu změnu v základní sestavě. Místo Dioufa dostal důvěru Jesé. Lodivod hostů Pep Guardiola změnil podstatnou část sestavy svého týmu. Proti Basileji i Stoke nastoupili od začátku pouze Zinčenko, Sané a Gabriel Jesus.

Do vedení šli v 10. minutě Ciizens. Jesus vyslal Sterlinga, který nacentroval na Davida Silvu a španělský záložník střelou z první překonal Butlanda. Hra se předtím i poté odehrávala především na obranné polovině domácích. Ve 21. minutě se však na druhé straně při ojedinělé akci uvolnil u rohového praporku Shaqiri a přihrál Ndiayemu, jehož tečovaná střela skončila těsně vedle.

Ve 26. minutě se míč příhodně odrazil k Fernandinhovi, ale jeho rána z první letěla vysoko nad. Za dalších sedm minut poslal De Bruyne ostrý centr, který jen taktak netečoval žádný hráč do sítě. Ve 36. minutě se pokoušel o únik domácí Jesé, před kterým Walker ukopl míč takovým způsobem, že ohrozil vlastního gólmana Edersona. Meruna však nakonec dopadla na horní síť. Pět minut před pauzou pálil podruhé v utkání Fernndinho a Butland musel vytáhnout reflexivní zákrok.

Druhou branku přidal Manchcester City a jmenovitě David Silva pět minut po změně stran. Silva si vyměnil míč s Jesusem a pokořil Butlanda podruhé. O šest minut později jej chtěl napodobit Fernandinho, ale ve své další dobré příležitosti neuspěl, neboť z úhlu mířil do boční sítě. Následně protancoval pokutovým územím soupeře Sterling, ale Butland byl na bližší tyči úspěšnější.

Tlak Citizens sílil. V 59. minutě jen těsně netrefil Sané. Stoke však sem tam taktéž zahrozilo. V 64. minutě střílel po standardní situaci z otočky Martins Indi, ale přestřelil. Za další devět minut podpořil na druhé straně útok obránce Walker, ale ve finále mu vůbec nesedla střela. Krátce po něm pálil Sané přesně do míst, kde stál Butland.

Zbytek zápasu se v podstatě jen dohrával. Hrnčíře tak pořád čeká pořádná fuška, aby ve městě uchovali prvoligovou příslušnost i pro příští rok. To v modré části Manchesteru se již mohou pomalu připravovat na triumfální oslavy pro vítěze soutěže.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 1:4

11.03.2018 17:00

Góly: 7. Junior Stanislas - 35. Dele Alli, 62. Heung-min Son, 87. Heung-min Son, 90+1. Serge Aurier

Kohouti z Tottenhamu dokázali otočit vývoj na půdě houževnatého Bournemouthu i bez svého nejlepšího kanonýra Harryho Kanea, který opustil trávník ve 34. minutě kvůli zraněnému kotníku. Londýnský celek od tohoto momentu vsítil hned čtyři góly a po nakonec hladkém vítězství v poměru 4:1 se posunul na třetí místo Premier League s jednašedesáti body, před čtvrtým Liverpoolem má náskok jednoho bodu.

AFC se nachází na dvanácté pozici s třiatřiceti body a osm kol před koncem nemá v žádném případě jistou záchranu, neboť na osmnáctou sestupovou příčkou Crystalu Palace drží pouhý šestibodový náskok. Domácí od samého začátku spoléhali na rychlé protiútoky a hned do dvou se dostali v úvodní desetiminutovce. Nejprve po brejku dva na jednoho uvolnil Mousset rozběhnutého Juniora Stanislase a ten svým lobem orazítkoval horní tyčku.

Stejný hráč přeci jen poslal Bournemouth do vedení v 7. minutě, když si po centru od Adama Smithe zpracoval míč na prsa a poté nekompromisně zamířil k pravé konstrukci. Hosté se postupem času stále častěji tlačili do zakončení a vyrovnat se jim povedlo ve 35. minutě. Po krásné přízemní kombinaci a finálním centru z pravého křídla od Serga Auriera si naběhl do předbrankového prostoru Dele Alli a v pádu rozvlnil síť.

Dvě minuty po změně stran odvrátil gólman Lloris křižnou ránu Francise na rohový kop, o deset minut později vyrazil gólman Begovič střelu Eriksena z hranice pokutového území do strany. Ústřední postavou Hotspur se stal pětadvacetiletý korejský útočník Heung-Min Son. Ten nejprve otočil vývoj v 62. minutě, po křižném centru Alliho střílel z voleje a jeho skákavý pokus zapadl přesně k bližší tyči.

Za další tři minuty nepropálil stejný hráč Begoviče z úhlu, zhruba deset minut před závěrečným hvizdem nebyl uznán gól domácímu Wilsonovi, jenž v hlavičkovém souboji zřetelně přistrčil Sáncheze. V 87. minutě definitivně rozhodl Son, který běžel zcela sám na Begoviče z vlastní poloviny, elegantně ho obešel a s přehledem rozvlnil síť - 1:3. Vzápětí mohl hrdina nedělního klání zkompletovat hattrick, ale proti jeho dělovce z hranice pokutového území výborně zakročil Begovič. V nastaveném čase pojistil výhru Tottenhamu Aurier umístěnou hlavičkou z mírného úhlu ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Watford FC 3:0

11.03.2018 14:30

Góly: 8. Shkodran Mustafi, 59. Pierre-Emerick Aubameyang, 77. Henrich Mchitarjan

Na Emirates Stadium sice v nedělní odpoledne nezavítala příliš vysoká návštěva, ovšem kdo na prořídlé tribuny dorazil, nelitoval. Malé londýnské derby mezi Arsenalem a Watfordem nabídlo pohledný zápas plný šancí na obou stranách s dobrým koncem pro domácí Kanonýry a také brankáře Petra Čecha, který nejenže dokázal vůbec poprvé od přestupu do Arsenalu chytit pokutový kop, ale také si díky tomu připsal jubilejní dvousté čisté konto v Premier League.

Výběr základní sestavy Arsenalu napověděl, že manažer Arséne Wenger již hodlá věnovat větší pozornost Evropské lize, neboť se ani na lavičce náhradníků neobjevili Laurent Koscielny, Aaron Ramsey či Calum Chambers, jehož na pravém kraji obrany při absenci Héctora Bellerína nahradil Ainsley Maitland-Niles. Přesto domácí vstoupili do zápasu výtečně a v úvodní desetiminutovce si vytvořili dvě gólové příležitosti. Tu první měl po povedené týmové kombinaci na kopačce Piérre-Emerick Aubameyang, avšak jeho samostatný únik dokázal zneškodnit brankář Karnezis.

Totéž se již nedalo říci o situaci z osmé minuty, kdy Özilův přímý kop našel v šestnáctce volného Shkodrana Mustafiho a německý stoper nekompromisní hlavičkou poslal Arsenal do vedení. Chvíli nato však o sobě dali vědět i hosté a Petr Čech měl co dělat, aby si poradil s nepříjemnou ranou Doucourého.

Utkání zůstávalo i nadále plně otevřené a šance se kupily na obou stranách. Watford zvýšil akvitivu při napadání soupeřovy rozehrávky, což hráčům Arsenalu dělalo notné problémy. Výsledkem byla chvilková převaha hostujícího celku a výtečná možnost k vyrovnání. Richarlisonův kvalitní přímý kop zvládl Čech u své levé tyče vyrazit pouze do strany k nohám volného Pereyry, na nějž z mírného úhlu zívala odkrytá branka. Záložník Watfordu ale své zakončení uspěchal a zamířil hrubě nepřesně.

Chvíli nato se mohl Pereyra cítit dvojnásob hůře, neboť se sám před Karnezisem zjevil Mesut Özil. Řecký gólman se sice již položil na opačnou stranu, než kam Özil zamířil, ovšem nataženou nohou dokázal míč zneškodnit a udržel svůj tým na dostřel. Když pak v nastavení neuspěl proti pozornému Čechovi ani hlavičkující Richarlison, skončila atraktivní první půle těsným vedením domácích.

Po změně stran oba týmy navázaly přesně tam, kde skončily v první půli. Lepší vstup do hry měli tentokráte hosté a ustavičným nátlakem testovali nejistou defenzivu Kanonýrů. Když už se zdálo, že si Arsenal přílišnou pasivitou vážně zahrává, přišel ojedinělý útok na Karnezisovu bránu a vše bylo rázem jinak. K odraženému míči se ve středu pole dostal Henrik Mchitarjan a ideálně načasovanou kolmicí vybídl k úniku svého někdejšího parťáka z Dortmundu Aubameyanga, který zachoval chladnou hlavu, obešel vyběhnuvšího Karnezise a snadno uklidil míč do prázdné sítě.

Nebyl by to však Arsenal, aby nebylo o drama postaráno i nadále. Sotva dvě minuty po Aubameyangově gólové pojistce si totiž Pereyra popíchl míč okolo statického Maitlanda-Nilese a jeho následný náraz do mladého beka Arsenalu vyhodnotil sudí Atkinson jako důvod k odpískání pokutového kopu. Stejně jako ve vzájemném zápase na Vicarage Road se k jeho rozehrání postavil Troy Deeney, ovšem tentokrát Petr Čech vystihl jeho nepříliš umístěnou ránu a vůbec poprvé v dresu Arsenalu dokázal proti penaltovému exekutorovi úspěšně zasáhnout. Výsledkem byly neméně hlučné ovace domácího publika, a to nejen kvůli Čechovi, ale také Deeneyho dřívějším kontroverzním výrokům na adresu Arsenalu.

O definitivní potvrzení výhry domácího celku se pak čtvrthodinu před koncem znovu postaralo dortmundské duo Mchitarjan-Aubameyang. Tentokráte si oba ofenzivní tahouni Arsenalu vyměnili role a byl to arménský reprezentant, kdo po Aubameyangově přihrávce propálil Karnezise potřetí. Arsenal tak po mizerné šňůře tří ligových proher v řadě zabral a pojistil si v tabulce alespoň stávající šesté místo s osmibodovou ztrátou na pátou Chelsea.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 2:1

10.03.2018 18:30

Góly: 25. Willian, 32. Martin Kelly (vl.) - 90. Patrick van Aanholt

Chelsea zvládla roli favorita a v londýnském derby porazila Crystal Palace. Domácí se především v prvním poločase ukázali v dobrém světle a do přestávky vsítili dvě branky. V závěru zápasu si však zkomplikovali situaci a do konečného hvizdu se strachovali o výsledek.

Italský manažer ve službách Blues Antonio Conte po delší době opět vsadil na klasického hrotového útočníka a do základní sestavy nasadil zimní posilu Oliviera Girouda. Na pravém křídle zase dostal šanci Davide Zappacosta a do středu obrany se vrátil zkušený Gary Cahill, jenž také převzal kapitánskou pásku. Conteho protějšek Roy Hodgson ponechal sestavu svého mužstva beze změn.

První vážnou šancí byla situace z 9. minuty, kdy štěstí zkoušel Kanté. Jeho střelu se pokoušel tečovat Giroud a brankář Hennessey měl co dělat, aby balón vyrazil. Chvíli poté pálil i Willian, opět však našel jen připraveného velšského reprezentanta. Ve 12. minutě málem zaskočil obecenstvo Towsend. Jeho volej totiž skončil na síti nad břevnem. O čtyři minuty později pálil znovu Willian, ale tento pokus dopadl podobně jako předchozí, který Brazilec vyslal.

Kudrnatý šikula však pokračoval ve svém snažení, což se vyplatilo ve 25. minutě. Willian si navedl míč na střed hřiště a jeho střelu ještě tečoval Kelly za záda bezmocného Hennesseyho. O vyrovnání se snažil Sørloth, ale po narážečce od Bentekeho střílel hodně vedle. Ve 31. minutě pláchl po křídle Alonso a nahrál do vápna, kde Hazard přenechal míč Zappacostovy, jehož střelu Kelly vykopl jen do Hennesseyho zad a poté se balón odrazil do branky opět od nešťastníka Kellyho - 2:0.

Aktivní Zappacosta zkoušel své štěstí znovu v 38. minutě, ale tentokrát mířil mimo. V poslední minutě prvního poločasu pronikl do vápna Hazard a nahrál do tutovky Giroudovi, jemuž ve skórování zabránil na brankové čáře Tomkins. Následně Hazard dorazil Zappacostovu střelu do branky, ale gól nemohl kvůli Belgičanovu ofsajdu platit.

Po změně stran byli Eagles blízko vyrovnání. Christensen zachyboval a Sørloth se z úhlu řítil na Courtoise, ale trefil pouze tyč. Na druhé straně zahrozil Giroud s Willianem, ale záložník Chelsea trefil všudypřítomného Tomkinse. V 55. minutě se po Giroudově posunutí hnal na Hennesseyho Hazard, ztroskotal však na vyběhnuvším Velšanovi. Na druhé straně pálil pohotově van Aanholt, ale pouze do míst, kde stál Courtois. V 60. minutě střílel Willian z přímého kopu, opět však dobře zasáhl Hennessey.

Po hodině hry měli dobré šance Zappacosta a Giroud, ale ani jeden z nich neuspěl. V 67. minutě měl Giroud další obrovskou šanci, v níž nastřelil tyč. Na hřiště se dostal i Morata a v 78. minutě se uvedl slabou střelou. Čtyři minuty před koncem vsítil branku Sørloth, ten ale nebyl uznán kvůli předcházejícímu faulu. V poslední minutě základní hrací doby našel Zaha nabíhajícího van Aanholta, jenž zahrál Courtouisovi na housle. Více však již hosté nestihli.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion 2:0

10.03.2018 16:00

Góly: 60. Gaëtan Bong (vl.), 76. Cenk Tosun

Everton po delší době opět potěšil vlastní fanoušky, když v Goodison Parku zdolal ve formě hrající Brighton & Hove Albion. Toffees se tak v tabulce bodově odpoutali od svého dnešního soupeře a potvrdili dobrou formu na domovském stadionu.

Domácím se do sestavy vrátil zkušený Phil Jagielka s Leightonem Bainesem. Šanci dostal také další ostřílený harcovník Wayne Rooney a návrat hlásil i Yannick Bolasie. Manažer hostů učinil jednu změnu oproti vítězství nad Arsenalem. Biram Kayal nahradil Dalea Stephense.

K prvnímu ohrožení branky se dostal navrátilec do sestavy Jagielka. Ten v 8. minutě zamířil hlavou přímo do náruče brankáře Ryana. Tentýž strážce svatyně však ve 22. minutě zachyboval, kdy nedosáhl na centrovaný míč. Bolasie však v těžké pozici mířil do boční sítě.

Za další tři minuty zkoušel z dálky štěstí Murray, ale gólman Evertonu Pickford pozorně zasáhl. Ve 29. minutě pálil z úhlu Sigurdsson a Ryan měl plné rukavice práce. Následná dorážka Daviese skončila na tribuně.

Po hodině hry se již domácí Toffees dočkali branky. Bolasie zatáhl míč až k pokutovému území, odkud nacentroval na zadní tyč, kde obránce Brightonu Bong nešťastně skóroval do vlastní sítě. Čtvrthodinu na to založil akci Evertonu Baines a na jejím konci našel uprostřed šestnáctky volného Tosuna, jenž míč napálil za záda bezmocného Ryana.

Deset minut před koncem neudržel nervy hostující Knockaert, když u postranní čáry nebezpečným skluzem málem zranil Bainese. Sudí East bez milosti vytáhl červenou kartu. V 87. minutě Duffy fauloval Calverta-Lewina a domácí kopali pokutový kop. Ten však neproměnil Rooney, když nechal vyniknout Ryana.

Rooney se i tak mohl po závěrečném hvizdu radovat se svými spoluhráči ze zisku tří bodů. Naopak Seagulls po dvou domácích vítězstvích odjíždí z Liverpoolu s prázdnou.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC 3:0

10.03.2018 16:00

Góly: 2. Kenedy, 29. Kenedy, 57. Matt Ritchie

Newcastle zvládl veledůležitý šestibodový zápas proti Southamptonu a zvítězil jasně 3:0. Hvězdou sobotního odpoledne se stal útočník Kenedy, jenž vstřelil dvě branky. Dvě asistence si zase připsal záložník Shelvey.

Manažer domácích Rafael Benítez dal od začátku šanci třem hráčům, kteří nezasáhli do minulého utkání proti Liverpoolu. Do sestavy se probojovali Ritchie, Shelvey a Pérez. Lodivod Southamptonu Mauricio Pellegrino taktéž pozměnil svoji vybranou jedenáctku. Šanci dostali mj. Højbjerg a Ward-Prowse.

Magpies se dostaly do vedení hned po šedesáti sekundách. Shelvey poslal nákop na Kenedyho, jenž vyhrál souboj se Soaresem a následně překonal gólmana McCarthyho. Poté Shelvey dalším pasem našel Gaylea, ale ten si nezpracoval míč ideálně.

Ve 25. minutě vybojoval Diamé balón na Leminovi, následně jej přebral Gayle a jeho střelu musel likvidovat McCarthy. Newcastle byl nebezpečnější a čtyři minuty po Gaylově šanci se radoval podruhé ze vstřeleného gólu. Pérez započal rychlý protiútok, před vápnem přihrál Gayleovi, který ještě našel zcela volného Kenedyho, na něhož již zívala prázdná brána.

Po přestávce mohl zvýšit náskok domácích Pérez, když si naskočil na centr od rohového praporku. Jeho hlavička však těsně přeletěla břevno. Hned poté chtěl Kenedy zkompletovat hattrick, ale volejem zamířil těsně vedle. Co se nepovedlo Pérezovi a Kenedymu, dokázal v 57. minutě Ritchie. Balón mu ke střele připravil Shelvey a na Ritchieho obstřel byl McCarthy krátký.

Southampton si první velkou šanci vypracoval až v 59. minutě, ale Carrilla vychytal Dúbravka. O šest minut později hlavičkoval po rohovém kopu zcela volný Bertrand. V 77. minutě pálil střídající Sims a Dúbravka byl opět pozorný, když vyrazil míč do strany. V poslední desetiminutovce zase nechybělo mnoho, aby Pérezův centr nasměroval Hoedt do vlastní brány.

Southampton v poslední půlhodině převedl lepší výkon než v předchozím průběhu zápasu, ale na bodový zisk to již nestačilo. Newcastle se po výhře zase o něco víc vzdálil hrozbě sestupu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Leicester City 1:4

10.03.2018 16:00

Góly: 8. Salomón Rondón - 21. Jamie Vardy, 62. Riyad Mahrez, 76. Kelechi Iheanacho, 90+3. Vicente Iborra

S West Bromwichem už to vypadá skutečně zle nedobře. Baggies sice do zápasu vstoupili výborně a rychle se ujali vedení, jenže Leicester postupem času přebral kontrolu nad utkáním a zaslouženě zvítězil. Domácím se tak záchrana ztrácí v nedohlednu.

Úvod duelu přitom měli domácí naprosto skvostný - Nyom totiž pasem po lajně našel nabíhajícího Burkeho, ten s ničím neotálel a do vápna poslal přesný centr, který do sítě usměrnil nabíhající Rondon. O pár minut později mohlo být ještě lépe - těsně za vápnem totiž napřáhl Krychowiak a tečovanou střelou orazítkoval břevno.

Hostující Leicester do utkání vrátila senzační spolupráce Mahreze s Vardym. Prvně jmenovaný vyslal z vlastní poloviny hřiště senzační padesátimetrový pas, který anglický útočník ještě lepším způsobem uklidil z voleje za záda bezmocného Forstera. Vedení Baggies tak bylo rázem pryč. Jen o pár minut později už mohl West Brom prohrávat, Chillwelův pas totiž našel nabíhajícího Vardyho, jenže ten se nacházel v ofsajdu, a tak jeho branka nemohla platit.

Na druhé straně zase mohl náskok domácím vrátit Rondon, Morgan však jeho ránu zblokoval nad. Krátce po stratu druhé půle se však hosté skutečně dostali do vedení - Iheneacho parádním obloučkem oslovil Mahreze, který bez potíží přehodil vybíhajícího Forstera a podruhé rozjásal fanoušky Lišek. Od tohoto momentu už také nebylo pochyb o tom, kam se budou stěhovat tři body.

Jistotu hostům zařídil patnáct minut před koncem Iheneacho, kterého si na malém vápně našel přesný Chillwelův centr. Definitivní podobu výsledku pak dal po rohovém kopu Iborra.

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC 0:3

10.03.2018 16:00

Góly: 66. Ashley Barnes, 70. Chris Wood, 81. Chris Wood

Kladiváři budou chtít na sobotní odpoledne co nejrychleji zapomenout. Krom bodů také dost možná přišli o podporu svých fanoušků, jelikož je klidně možné, že jim kvůli nepokojům v hledišti anglická asociace stánek pro další domácí zápasy uzavře.

První šanci přitom měli domácí, jenže Arnautovič z velkého úhlu hostujícího brankáře neprostřelil. Do další příležitosti se po rohovém kopu protlačil Mário, z výhodné pozice však zamířil vysoko nad. Kladiváři také mohli kopat penaltu, když centr Cresswella trefil ruku Lennona, píšťalka sudího však zůstala němá. Silnou pasáž domácích pak zakončil nájezd Lanziniho, jehož zakončení bravurně zneškodnil Pope.

V druhé půli ovšem Burnley vyrovnalo hru a po hodině hry šlo do vedení, když se senzačně trefil z hranice vápna Barnes. Tento moment také odstartoval agresivní chování fanoušků West Hamu, kteří začali vnikat na hrací plochu. Jejich špatnou náladu ještě umocnila situace ze sesmdesáté minuty, kdy Lennon našel před brankou Wooda, který míč pohodlně uklidil do prázdné brány. Zmar domácích pak dokonal deset minut před koncem Hart, kterému z rukavic vypadla nepříliš složitá rána a dobíhající Wood upravil na konečných 0:3.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Swansea City 0:0

10.03.2018 16:00

Góly: -

Souboj o záchranu svého vítěze neměl, Huddersfield se totiž rozešel smírně bez branek s konkurenční Swansea. I když se na první pohled může zdát, že utkání příliš zajímavé nebylo, tak opak je pravdou. Hosté totiž více jak osmdesát minut hráli bez vyloučeného kanonýra Jordana Ayewa, domácí i přes obrovskou převahu a mnoho vyložených možností nepřeklopili misky vah na svou stranu.

Domácí celek se tak v tabulce Premier League nachází na patnáctém místě s jednatřiceti body, Swansea má stejný bodový zisk a je lepší o jednu pozici díky příznivějšímu skóre. Huddersfield působil od samého začátku sebevědomějším dojmem a poprvé zahrozil v 6. minutě, střela nejaktivnějšího muže na hřišti Mouniého letěla zhruba o půl metru vedle pravé tyče. Jeden z důležitých momentů byl k vidění o pět minut později.

Nejlepší střelec Swansea Jordan Ayew si nevybíravým způsobem vyšlápl na kapitána Hogga a za surovou hru obdržel přímou červenou kartu. Huddersfield od této chvíle zatlačil soupeře na vlastní polovinu, v utkání držel míč z těžko uvěřitelných jednaosmdesáti procent. Nicméně do konce úvodní části zahrozil jednou, a to když Mounié ve 42. minutě hlavičkoval zády k brance zhruba o metr nad břevno.

Ve druhém dějství začal více střílet a vytvořil si i více gólových šancí. V 51. minutě to zkusil z dobrých třiceti metrů Hogg a pravou konstrukci minul o decimetry. Vzápětí si po centru z pravého křídla naběhl před branku Malone a ve stoprocentní pozici míč vůbec netrefil. Po hodině hry spálil dvě tutovky Mounié. Nejprve střílel zcela osamocen z deseti metrů a bližší tyč netrefil o hodně malý kousek.

Ihned na to vypálil z voleje z hranice šestnáctky a jeho dělovku odvrátil gólman Fabiański výtečně jednoruč do břevna, míč následně doputoval do zámezí. V 64. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Hadergjonaj a ani on nezamířil do prostoru tří tyčí jen velmi těsně. Domácí se přeci jen mohli radovat v první nastavené minutě, jenomže když Ince hlavičkoval zblízka pouze do levé tyče, tak se výsledek nezměnil.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 2:1

10.03.2018 13:30

Góly: 14. Marcus Rashford, 24. Marcus Rashford - 66. Eric Bailly (vl.)

Souboj o druhé místo nakonec vyzněl lépe pro domácí Manchester United, který díky dvěma přesným zásahům Rashforda svého historického rivala přehrál 2:1. Rudí ďáblové měli zápas v první půli plně pod kontrolou, v druhé části sice přebrali taktovku hosté, ovšem vyrovnat se jim již nepodařilo.

Obrana Liverpoolu v úvodu zápasu vyrobila dvě hrubé chyby, za které byla také okamžitě potrestána. Nejprve si mladý Alexander-Arnold nechal pláchnout Rashforda, na kterého hlavičkou míč posunul Lukaku, přičemž anglický reprezentant zachoval chladnou hlavu, zasekávačkou se uvolnil do středu hřiště a parádní ranou na vzdálenější tyč otevřel skóre. A pro svěřence Jürgena Kloppa bylo o necelých deset minut později ještě hůř. To zase v souboji Lukaku přetlačil Lovrena, náběh Maty nezachytil Can a belgický forward svého spoluhráče našel precizním pasem. Nejhoršímu ještě stihl zamezi Van Dijk, jenže balón posunul pouze k volnému Rashfordovi, který jej podruhé uklidil do sítě.

Liverpool byl v těchto chvílích jako opařený, kontrovat sice mohl po rohovém kopu stoper Dijk, jenže svou hlavičku nenamířil přesně. Třetí přesný zásah pak mohl těsně před pauzou přidat Mata, který se před Kariusem zjevil úplně osamocený, akrobatickým zakončením však pas Rashforda v branku nepřetavil - pálil totiž o pár decimetrů vedle.

Po přestávce však domácí odebrali nohu z plynu a byl to Liverpool, kdo převzal otěže zápasu. Hned po pěti minutách mohl snížit Van Dijk, jeho hlavička však skončila na horní síti, poté se zase hosté dvakrát marně dožadovali pokutového kopu - nejprve ve vápně tahal Young za dres pronikajícího Salaha, o chvíli později zase Robertsonův centr zastavila ruka Valencii. Penalta se však ani jednou nekopala.

Hostům tak po více než hodině hry pomohl až kiks stopera Bailyho, který si do vlastní brány srazil centr Maného. Liverpool se v závěru hnal za vyrovnáním, proti pevné defenzivě domácích se však prosazoval jen velmi těžce. A když už to vypadalo, že se do vyložené šance protlačí Mané,S zastavil jej na poslední chvíli na hranici faulu Fellaini. Senegalský útočník se pak ještě v nastaveném čase protlačil do zajímavé pozice, tu mu však včasným vyběhnutím zmařil De Gea, který se tak se svými spoluhráči mohl radovat z velmi důležitého vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City30263185:2081
2.Manchester United30205558:2365
3.Tottenham Hotspur30187559:2561
4.Liverpool FC30179468:3460
5.Chelsea FC30175852:2756
6.Arsenal FC301461055:4148
7.Burnley FC301110927:2643
8.Leicester City3010101045:4340
9.Everton FC301071335:4937
10.Watford FC301061439:5036
11.Brighton & Hove Albion308101228:4034
12.AFC Bournemouth30891335:4833
13.Newcastle United30881430:4032
14.Swansea City30871525:4231
15.Huddersfield Town30871525:5031
16.West Ham United30791436:5730
17.Southampton FC305131229:4428
18.Crystal Palace30691528:4827
19.Stoke City30691528:5627
20.West Bromwich Albion303111623:4720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (823)

Přidat komentář
icemike

Takový hezký zápas to mohl být, kdyby nebyl sudí fanda United...

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Neviděl jsem, ale

Reagovat
iamek

Reagovat
Pigeon

Reagovat
tnt03

Nebreč

Reagovat
Cobra

Reagovat
vrabejka

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Harakan

lol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se ještě dělá že to neni pravda takže Ruka Valencii nebyla. Rudá pro Valenciu nebyla. Komentátoři mluvili i o červené pro Rashforda..

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

A kdyby nedělali, že Pogba nemůže hrát

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Ne, LFC spadlo na zem, jste moc v oblacích, eurolivrpulci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ti bere job

Reagovat
freewill

... ten tvůj komentář by mohl být také hezký kdyby jsi nebyl ko*kot

Reagovat
Rozum

Reagovat
Swarley

to zavání obávaným respektem...

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tu zase... Jako za dob SAFa!

Reagovat
Swarley

jak se řeší utrácení, špatné výkony sudích, haluzové výhry, tak jsme na nejlepší cestě zpět na vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

dle očekávání 3 body

Reagovat
iamek

Suché triko. Liverpool totálně bez šance. Je hezké od Erica Zidaneho, že jim dal sspoň trošku naděje. A křivák jak nezvládl. Totální namazání na chleba. José

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

tohle prostě Klopp projel, nedá se svítit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Prislo mi to ako klasicky Kloppov zapas proti silnym muzstvam, taky bezzuby vykon.

Reagovat
freewill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

klasicky jsi viděl 2 zápasy

Reagovat
Kixi Syhimour

Mourinha Kloppa dneska fakt převezl, to nutno uznat. Zároveň končí naše honba za druhým místem a začíná boj o to třetí

Reagovat
Kixi Syhimour

ne-li o čtvrté

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
13

Hnus, jak mi ty zápasy proti nim dokáží vždycky znechutit fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Nechápem ako sme toto mohli prehrať. Neškodnejšie United nepamätám. Inak byť tam niekto schopný namiesto Maného ten už dávno sedí na lavičke, šak ten má problém prihrať na 2 metre.

Reagovat
bobis21

Liverpool byl taky neškodný. Žádnou vyloženou šanci snad neměl a i ten gól si museli united dát sami

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

ja si neskodnejsie united teda dost pamatam

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stiflerovamama

Neviem mne dnes prišlo, ze nevynikali vôbec v ničom. Kedysi tam bol aspon aký taký pokus o prehratie súpera, dnes nič.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale i bez toho pokusu jsme vás přehráli, čím to asi bude?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Mane dnes aspon něco vymýšlel a hral nejlip za posledni tydny. Radši sundej ružove okuliare a zkritizuj Salaha.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No, já bych to poupravil, že Mané se POKOUŠEL vymýšlet. A v tom je sakra rozdíl.

Reagovat
TheTopFootbaler

Hlavně jak všichni Maného vynášejí do oblak a pak na něj plivou. Fanoušek, fakt že jo.

Reagovat
Busby babes

mozna to bude tim, ze jste nic nepredvedli.

Reagovat
nani92

Liverpool posielame do...boja o tretie miesto..

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Bailly konečně v základu. Zahrál dobře a dal dokonce i gól

Reagovat
iamek

Je úplně někde jinde, než všihni naší stopeři

Reagovat
asenagio

Reagovat
freewill

a kdyby byl v základu i Darmian tak by si taky jeden dal a skončilo by to remízou - naštěstí to za tu dobu co byl na place nestihl.

Reagovat
kiwwi

Liverpool a Chelsea sa spojili aby nas vyfakovali z top 4

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mithro

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
blade115

Byla to od začátku hloupost, bude lepší to nechat na Mourinhovi a jeho třetí sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Liverpool mal sice tlak ale zeby musel DDG nieco riesit sa povedat neda a aj ten jeden gol bol vlastny takze si nevypracovali nic cim by mali ten zapas otocit . MU naopak mal 3 velke sance a 2 premenil takze zasluzena vyhra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

. Pool neměl ani jednu šanci. Dneska mohl v brance stát klidně Fojtíček

Reagovat
mithro

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
freewill

žádná střela na bránu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
mithro

Eric

Reagovat
kaaspis

Carrick může s klidem ukončit kariéru. McTominay dneska paráda

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick přinášel dost i do ofenzivy.

Reagovat
kaaspis

Já doufám že i to přijde. Ale uplně ho v něm vidím, ten jeho klid

Reagovat
mithro

tie jeho prihravky dopredu tam chybaju zo zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas, v suchém triku dnes! Mourinho si Kloppa povodil jak malého fracka, ten zas nezvládal měl byt vyhozen na tribunu

Reagovat
iamek

Reagovat
kaaspis

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé a strhujúce derby s výhrou United. Samé prekvapenie dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát škoda sporných momentov, aj keď sa dali v takom zápase očakávať. Ruka Valenciu bola penalta, alebo nie?

Reagovat
Darren Fletcher

V suchom triku

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

A to zase bylo keců...

Reagovat
tnt03

Před tímto zápasem snad nejvíc co kdy

Reagovat
Counter

Vašich?

Reagovat
kiwwi

tu s tebou musím súhlasiť... najviac pred zapasom sme kritizovali asi fakt my sami

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

já jsem čistej jak slovo boží

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nevie nič vymyslieť pokiaľ má súper dobre organizovanú obranu, no inak veľmi nudný zápas, akože kvalita takého slávneho derby išla dolu vodou.

Jedine tie rashfordove góly oba stáli za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol pre teba nudný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool bezzubý, len si to prihrávali a united bránili, málo vyslovených brejkov a posledných 10m. kúskovali hru... v PL sú aj lepšie zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale náboj to malo riadny, tempo takisto fajn, až na to kúskovanie v závere.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se rozhodne nudil, zabavnej zapas si predstavuju trochu jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako?

Reagovat
TheTopFootbaler

Ne byl z nejzábavnějších, ale nuda to úplně nebyla.

Reagovat
stiflerovamama

United už aj tie derby zápasy pokazia. S City alebo Tottenhamom je to iná podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už je taky disciplína a myšlení hráčů někde jinde, nepotkáš hráče kterej by běhal kolem Anfieldu dokola a byl hrdej..

Reagovat
Tolstobik

Zrovna kvalita derby United Liverpool je nizka uz dost dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

ono celkově ty derby v Anglii jsou šíleně přeceňované... většinou jde o taktické (pro neutrálního diváka čti nudné) bitvy a nebo jeden tým ten druhý semele. Média a fanoušci se o těch zápasech, ale hádají ještě měsíc a proto má potom člověk třeba i pocit, že se vlastně na tom hřišti odehrávalo nějaké dobré derby. Samozřejmě jsou výjimky...

Reagovat
avicii

po tom co sme tiekli 2:0 som sa bal ze bude ostuda, nakoniec mali pekne stiahnute polky hraci a fans united...velke chyby v obrane, dobry tlak ale malo sanci, myslim ze aj penaltu sme mohli mat aj ked to neboli uplne jasne situacie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

inak pochval pre United, skvele branili ...

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciovo ruka 100% pecka.

Reagovat
tomasinho

Valencia byla jasná penalta, jasnější ani být nemůže snad. Ale gól jsme sami nedali tak či tak

Reagovat
iamek

Tam se mi ani nechce věřit, že to ani jeden rozhodčí neviděl

Reagovat
stiflerovamama

A nebol na čiare ten čiarový čo nám proti Tottenhamu mával ako na prvého mája ?

Reagovat
Luc-Luc

Mourinho podle ocekavani nasadil presovsky beton...a utrpel vyhru, skoda, tady se dalo vytezit vic dneska

Reagovat
iamek

Reagovat
Pigeon

Mourinho převezl Kloppa. Liverpool skoro nic neměl. De Gea nemusel nic řešit, gol jsme si dali sami. Young famózně vygumoval Salaha, McTominay s Matičem dominance ve středu, Alexis skvěle bojoval, Bailly kraloval. Krásná výhra, tři body doma a po právu!

Reagovat
avicii

Alexis tragedil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
stiflerovamama

McTominay s Matičom dominancia v strede. Šak sme tam mali pľacu ako proti WBA, len škoda, že nám to bolo k hovnu. A Alexis hrá takto tragicky stále od prestupu ?

Reagovat
iamek

První tři zápasy MOTM. Pak proti průměrnějším týmům předvádí průměrnější výkony.

Reagovat
stiflerovamama

Jednooký medzi slepými ?

Reagovat
iamek

65 vs 60

Reagovat
smazaný uživatel

ty gloryhunterské hovno

Reagovat
iamek

Reagovat
stiflerovamama

A užívaš si vaše zápasy ?

Reagovat
iamek

Dneska ano <3

Reagovat
stiflerovamama

Až mi vás je ľúto, akú vam Moyes, LVG a Jose nadstavili nízku laťku.

Reagovat
iamek

Je hezké, že máš o nás větší starost, než o ten váš cirkus. Třeba příšti rok nějaká trofej bude a budeš vás řešit více, než nás

Reagovat
stiflerovamama

Náš cirkus ? Ja myslím, že fanúšikovia Liverpoolu si naše zápasy a výkony teda vo väčšine užívajú. Myslím, že v stavbe kádra a kvalite predvádzanej hry sme teda ďaleko pred vami.

Reagovat
iamek

A na co vám to je ? Trofeje žádné narozdíl od nás, v tabulce taky před váma. José tam je druhý rok a Klopp třetí.

Reagovat
stiflerovamama

Toto je taký alibizmus. Nikto vám toto neverí, že vám tá hra tímu nevadí, ale máme 2 trofeje vuhuuuu. To sú také sračky. Áno naša hra nám zatiaľ trofeje nepriniesla, ale tak pozrime sa napríklad na City, ktorý hrajú parádny futbal a trofeje vyhrávať budú. A k tomuto máme oveľa bližšie ako vy. A teda som presvedčený, že fans Liverpoolu a Tottenhamu sú so svojimi tímami spokojnejší oveľa viac ako fans United, aj keď sa teda snažíte ukazovať, že jediné dôležité sú body (trofeje).

Reagovat
iamek

Samozřejmě, že chcu až hrajou jak hrála třeba Barcelona v pře pár lety nebo teď City, ale taková éra je jednou za čas. Pokud vám stačí pěkná hra a trofeje neřešíte, tak respekt .

Reagovat
r.mrazik

Oni jedou styl arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nepsali jste něco podobného i za Rodgerse a i roky před tím?

Reagovat
iamek

Teď trošku vážněji. Nedávno jsem viděl někde v telce náš zápas proti Poolu jak trénoval Alex a byla to taky prostě sračka. A to jste neměli tak dobrý kádr jako teď. Rozdíl byl ten, že Alex ty zápasy, kde se hral totální hnůj zvládal jak nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

No on mohl tak max doufat, v kabině o poločasech se nesnažil moc nic měnit, prostě tým byl nachystanej a hlavně měl jinou mentalitu než má dneska zbytek světa, prostě ti hráči to tehdy chtěli rozhodnout, dneska stačí remíza každýmu pokud to nejde.

Reagovat
kylo ren

Nebrec

Reagovat
Vsadim gule

Alexis zatím nepredvedl vůbec nic od doby co přestoupil. Vůbec se nechyta

Reagovat
avicii

a mal hrat Matip miesto Lovrena

Reagovat
stiflerovamama

Nemyslím si, že by Matip bol v súbojoch s Lukakum lepší ako Lovren. Lovren je tak o dve triedy lepší hlavičkár, Matip hlavičkovať nevie.

Reagovat
avicii

mne pride ze by to zvladol lepsie

Reagovat
Rozum

Jak morčata náklaďákem.

Reagovat
Setwo

nechápem prečo nehral Matip.. pride mi spolahlivejsi o vela

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre LFC a video v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Bože, vy jste nemocní. Léta tu fňukáte a voláte po videu a když ho konečně dostanete, byť ne ve finální podobě, tak vám stačí pár prvních měsíců na to, aby jste to zase nadobro odsoudili. Už aby přišlo zas pár vyjebávek v zápasech, kde video bude chybět, aby se vám zas rozsvítilo.

Dejte tý tehcnologii šanci se rozvinout a pak se vztekejte, pokud to stále bude stát za hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Mastný Chobot

rozvíjať sa môže, ako chce, ale je evidentné, že sa nedá zaviesť v takej miere, aby bola zároveň úplne spravodlivá voči hre a zároveň úplne nezničila futbalové zápasy. Jednoducho podľa mňa je video vo futbale nemožné zaviesť, ten šport je na nevyhovujúci a ak má byť zavedené tak ako teraz, tak to nech radšej nie je vôbec. Ono to ani nie je o technológii, ale ak chces používať video a zabezpečiť tým 100% spravodlivosť, tak musíš posudzovať každý jeden moment, odpískaný aj neodpískaný. Ak chceš spravodlivosť len tak naoko, že budeš posudzovať len, keď sa niečo neodpíska a aj to len asi v 10% prípadov, tak to nech to radšej nie je vôbec a ešte sa tým ani nebude kurviť atmosféra.

Reagovat
Svatej

Já teda radši atmosféru, kde si fanoušci musí dvě minuty počkat na verdikt, než atmosféru, kde se musí všichni klidně i léta po zápase ( Ještě jednou zdravím Ovreba ) rozčilvoat nad tím, jak jim mizernej rozhodčí odstřelil zápas.

Navíc nemusíš tu technologii, jak sám píšeš, požívat na plně každou situaci. 90% situací v zápase je naprosto jednoduchých na posouzení i bez kamery, navíc ne všechny posuzovaný situace v zápase mají stenou důležitost. Není tak potřeba udělat zápas 100% čistej, stačí jen, aby nebyl ze 100% domrdanej špatným rozhodnutím..

+ Je podle mě rozhodně proveditelný tu technologii kombinovat se sportem, jen se musí najít správná rovnováha v užívání týhle výhody. Chce to zkoušet a zkoušet, sudí musí dostat čas na to, aby tu výhodu dostali do krve a časem tak instinktivně poznali, kdy technologii použít a kdy ne. Navíc, jak už píšu po několikátý, se ta technologie dá využívat x způsobama, nemusí být používána jen na žádost sudího, ale v předem daný míře i na žádost trenérů. Chce to prostě vyladit, technologie jako taková je skvělá..

Reagovat
redyyz

treba to zaviest ako v tenise, kazdy manger/kapitan muzstva bude mat hmm 2 chalenge na kazdy polcas a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay je opravdu výborný, zápas od zápasu lepší, roste z něj velký hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley Young dnes utřel všechny svý haterss, protože podal neskutečně bojovný výkon.. Za mě dnes nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

ač ho nemám moc rád, tak dnes naprosto vymazal Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by hrát v repre na MS

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě bude

Reagovat
monty25

Největším problémem Liverpoolu je pořád obrana (hlavně Lovren), ale dneska to nešlo ani směrem dopředu. Manchester po tom gólu na 2:0 už jenom hrál, co potřeboval. Kromě toho vlastňáku to bylo jenom dobývání jejich brány bez výsledku...

Reagovat
avicii

Lovren prec a kupit noveho stopera

Reagovat
kylo ren

A trenera

Reagovat
avicii

To su vase sracky

Reagovat
stiflerovamama

Ale jednoducho nám v tom tíme ešte chýba kúsok kvality, ktorý by takéto zápasy otočil na našu stranu. City s týmto štýlom tiež mali problém, ale majú takú kvalitu a mentalitu takmer na každom poste, že to vyhrať dokážu. Nám v tom týme niečo také ešte chýba.

Reagovat
Pigeon

niečo? Tak 5 hráčů do základu minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem vetsinu 2. polocasu, ale v tom prvnim polocase byl MOTM jednoznacne McTomminay. Naprosto dominantni vykon bez chybicky. Hrat dneska Pogba, tak MU ani nahodou nevyhraje.

Reagovat
iamek

Pogba by hrál asi místo Maty. McTomminay ještě musí zlepšit hru směrem dopředu a máme tady dalšího odchovance do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavne je hrozne videt, jak si vic a vic veri a troufa. V prvnich zapasech vzdy jen hned odevzdal balon, ted uz si dovoli zaseknout, podrzet atd.

Jasne, ale Mata hra dneska taky velmi dobre.

Reagovat
iamek

Reagovat
tnt03

Reagovat
freewill

Jednoznačný souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

MISSING: 5ft 9” Male Egyptian. Last seen stepping on to the pitch at Old Trafford. If found call 0800 1820 1820.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zítra pošlou Liverpool do boje s kryplem o 4flek

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew

Reagovat
mithro

Eric Bailly is the only man capable of beating David de Gea.

Reagovat
mithro

Mourinho on Bailly: 'Fantastic performance, amazing goal

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svět je v rovnováze.. díky United..

Reagovat
Hokaido

https://streamja.com/vJp

Vardy je prostě blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
icemike

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Jak prosté :)

Reagovat
tnt03

Reagovat
Trand

Ale Riyad taky super.

Reagovat
kiwwi

na Persieho... krása

Reagovat
havrys99

skvělost

Reagovat
Bakary3

Ten mel jit tehdy do toho arsenalu

Reagovat
vicinda07

skvely, ale prečo ma stale potrebu vysmiat sa supeovym fanusikom po gole tiez nechapem

Reagovat
Hokaido

“Everyone has got to have a bit of banter, otherwise I don’t think you would get through the day of being a footballer.”

Reagovat
smazaný uživatel

to nejde takto dat neverim

Reagovat
icka

Reagovat
pingla

Manchester United's centre-backs have scored more goals (2) against David De Gea than Liverpool's, Manchester City's, Tottenham's and Chelsea's forwards combined (1) this season

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Rozum

Reagovat
freewill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Zas buďme fér, měli k tomu víc příležitostí

Reagovat
Swarley

a já nadávám na naše stopery..

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Reagovat
Rozum

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

heavy metal!!

Reagovat
Swarley

půl gólu na zápas, to je ofenzivní galapředstavení...

Reagovat
nani92

ale ved Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Burnley 2 body za Arsenalem

Reagovat
Hokaido

Znovu se ukazuje, že prodat Mahréze do City za ty drobný by byla obrovská chyba.

WBA naprosto tragickej výkon, Hegazi je parodie na obránce a Pardew parodie na trenéra. Teď už je asi nezachrání nic, i když Pardew letí na 100 %, tak je prostě pozdě.

Reagovat
Whitemedia

Hegazi je šílený.. pokaždé, když ho vidím, tak mi dochází, že jsem to i já mohl dotáhnout do PL

Reagovat
SpecialOne

To se nám ty židle třepou, jsem zvědavá, kdo z trojice Moyes, Pelegrino a Pardew to ustojí.

Reagovat
Hokaido

Podle mě ani jeden nebude na lavičce příští zápas. Jedinej Moyes má nějakou šanci, ti zbylí dva půjdou určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vedení WHU a West Bromu jsou beztak takoví kreténi, že místo Pardewa nastoupí Moyes a naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
Hokaido

Swansea 0 střel a nádherných 0.0 xG.

Reagovat
Whitemedia

u nich klasika

Reagovat
Counter

Manažer to zachrání nějakou metaforou a pojedou dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Boring James Milner

‏Just seen Mo Salah in the changing room, I said Oh you made it out? He said Made it out of what? I said Ashley Young’s pocket.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra máme šanci předskočit intergalaktický Liverpool. Pojďme.

Reagovat
smazaný uživatel

zmrdi

Reagovat
Azazelo RD

To zas bude remíza a Brit bude pitchovat a ty zmizíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo vlastne tí idioti z WBA vyhodili Pulisa? Maju najhorší káder v lige a jedine on ich držal nad vodou.. sami si podpísali zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea, či Huddersfield nemajú lepší káder, ale vymeniť Pulisa za Pardewa bola fakt nešťastná voľba.

Reagovat
Bayern +

Moyes von. Hneď.

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
r.mrazik

To druhy bychom mohli snad uz udrzet...sice tam prijde jedna jasna prohra se city,ale zbytek snad dame

Reagovat
smazaný uživatel

Já naopak doufám, že na City aspon remízu ubojujeme, pro hráče musí byt motivace aby neslavili titul přímo před nima

Reagovat
r.mrazik

Tak plichta by stacila...to zas jo

Reagovat
Swarley

druhý místo je pořád druhý místo...to je prostě málo...

Reagovat
r.mrazik

Zalezi na pohledu...jasne,vitezstvi je uplne neco jineho...mne hlavne sere ten naskok City a jiny veci

Titulu jsem zazil mraky

Reagovat
Swarley

Tak samozřejmě, ale právě a obzvlášť pod Mourinhem, jde primárně o ten titul.

Reagovat
kiwwi

preco prave pod nim? ja cakam titul pod akymkolvek manazerom, zatial na to Moyes nemal, LVG mal klesajuci trend a Mourinho zatial stupajuci, tak uvidime, ale nevidim dovod preco by mal byt nanho vacsi tlak na titul ako u niekoho ineho

Reagovat
Swarley

tam bych to viděl na dva důvody...

první je sám Mourinho a jeho kvality...se vší úctou k Moyesovi a LVG, tak Mourinho je prostě jiná liga a dokázal to opakovaně i v PL...samozřejmě, že v našem případě čekám titul od každého, ale Mourinho má určitě po SAFovi ty největší předpoklady, ten titul pro nás konečně získat...

ten druhý a pro důležitější důvod je Mourinho jako osobnost se vší svou historií...ve své době nepřítel číslo jedna, nenáviděná Chelsea, rivalita, brečení a kdo ví co ještě...jak jsem psal už na začátku, z mého pohledu je jediné vykoupení za podpis Mourinha na naší lavičku a to je prostě titul v PL...

jinak souhlas, ten trend je stoupající...to poslední období stálo za hovno, ale teď to ty dvě velké výhry celkem napravily...snad jsme s tím trošku zabrzdili ten očividný pokles formy...jako těžko teď dělat něco se současným City, i když si rozhodně myslím, že jsme jim mohli být určitě o kousek blíž....ale určitě to není důvod k vyhazovu...přestupy mi přijdou víceméně taky v pohodě, nedělá zatím kktiny...co se týče mladíku, tak si taky nemůže nikdo stěžovat...

Reagovat
r.mrazik

Shaw souhlasi a martial se k podpisu smlouvy taky nejak moc nema...a rash hral po delsi dobe odzacatku

Ale jinak souhlas

Reagovat
Swarley

jako Shaw mě sere, ale tak tam hraje velkou roli i to zranění...na druhou stranu, párkrát už letos ukázal, že by to zase mohlo jít...ale pokud bude Young takhl mazat hráče jako včera Salaha, tak to bude Mourinhův hráč do konce věků...

Martial a Rash uvidíme no...já doufám, že to místo se najde pro oba...Lukaku, Rash, Alexis a Martial zůstat...zbytek se v té ofenzivě uvidí...

Reagovat
r.mrazik

Young zahral ted skvele...ale minule zapasy tak dobry nebyl...ale budiz,snad shaw bude hrat casem vice

Reagovat
Swarley

pravda a jako já rozhodně chci, ať si ten základ vybojuje Shaw a doufám, že mu Mourinho těch šancí dá víc...ale tohle bude rozhodně těžké, protože Young bude pro Mourinha vždy asi lepší volba...

u Rashforda s Martialem tolik strach nemám, ale kdo ví...jako stát se může všechno...

Reagovat
Busby babes

Sranda je,ze jsem vcera videl nejakyho anglickyho novinare psat, ze otazka nestoji jestli vzit Younga na MS, ale kdo jinej nez on by melto hrat zaklad... my kdybychom koupili Messiho, tak ho Young do tri mesicu posadi.

Reagovat
r.mrazik

ja proti nemu nic nemam...jen mi prijde pitomy,kdyz shaw hraje 5 zapasu velmi dobre,tak ho posadit...opet

Reagovat
Swarley

jo jo, tam to vypadalo pro Shawa dobře a měl tu šanci ještě dát...

Reagovat
Swarley

jako jo, ono to tak je, tam fakt lepší volba není...já už k Youngovi nemám co říct, nadávám a nadávám, ale on mi tu hubu zavírá pravidelně....co by za to někteří tady na EF dali...

Reagovat
Busby babes

Sice jsemtosemprvne daval ja ale I tak, Martial ted zacina jednat o nove smlouve. Nepanikar.

Reagovat
r.mrazik

Nepanikarim...jen pisu

Reagovat
smazaný uživatel

Mark Noble pushed over a West Ham fan that ran onto the pitch in protest. Several more fans have since ran onto the pitch.

Another fan has run on and stolen a corner flag. A huge number of fans are protesting on the concourse below the director’s box where the West Ham board are sat.

Reagovat
smazaný uživatel

Well played Burnley as their players let young West Ham fans sit safely on their bench amidst crowd trouble.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Svatej

Je znepokojivý, že se Conte už snad po třetí ze čtyř posledních zápasů nechal o poločase vykoupat soupeřovým manažerem. S výjimkou City pokaždý začneme zápasy dobře, hrajeme fajn fotbal, ale po přestávce ztratíme intenzitu, všechno nám dýl trvá, hráči jsou najednou líní na krok a ztratí absolutně veškerej důraz. Vyhráli jsme ke konci vůbec nějakej souboj ? To se na ty zápasy připravujeme už jen takticky a ne fyzicky?

Jinak až na ten konec bezva zápas, snad klukům ten závěr moc nenabourá sebevědomí, protože jinak byl ten výkon parádní a mělo to skončit 6:0, ne 2:1. Proti Barceloně snad Giroud, má mnohem větší workrate, než jsem doufal a s těma jejich stoperama by si měl fyzicky vytírat prdel.

Reagovat
vilp

Conte říkal, že budou zápasy, kdy Hazarda zase klidně na hrot postaví, takže bych možná čekal podobnou sestavu jako v prvním utkání.

Reagovat
Svatej

Já popravdě taky. Conte asi nebude chtít riskovat dva hráče s horším příspěvkem dozadu najednou na hřišti, když á k dispozici Pedra a Williana..

Reagovat
Visca el barca

To jsem viděl minulý víkend jak si o třídu lepší útočníci jako Costa s Grizim vytírali prdel s Gerim a Samem

Reagovat
masly008

jako že costa a griezman jsou fyzicky lepší než giroud?

Reagovat
Svatej

Páni, to už něco znamená, když si Griezmann s někým fyzicky nevytřel řiť

Reagovat
Miguel19

Jako Girouda jsem vážně nikdy moc nemusel. Spíš naopak. Ale momentálně ho na hřišti vidím o dost radši než toho kašpara Moratu. Místo aby makal, tak jenom sbírá karty a padá na držku.

Reagovat
vilp

Akorát finální fázi mají na stejné úrovni, což je pro vás docela blbé.

Reagovat
Miguel19

#Morata banned for two games after picking up 10th yellow card of the season - misses #cfc games against Leicester and Spurs. No great loss though on current form.

Reagovat
Svatej

To je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

wow

Reagovat
vitasrp

Aha, tak to je úplnej imbecil.

Reagovat
Mimalu

on z různých rozhovorů a tak vypadá jako v pohodě, ale na hřišti působí v některých situacích ještě vylízaněji než Costa...

Reagovat
vitasrp

Tak trest ještě nemá, na kontě má momentálně 9 žlutých karet.

Reagovat
Whitemedia

10 žlutou stihne příště během pěti minut

Reagovat
smazaný uživatel

tie dve (vďaka nim bol vylúčený) proti Norwichu sa nerátajú

Reagovat
Miguel19

Ok, škoda.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ja sem s zadnou picovinou neprisel jako ty, zkousel dal prostacku

Reagovat
bbbauch

Jezis, tak ty mi des dat ironickej palec v momente, kdy si tomu vejs taky veril. Ty ses tak hloupej, ze uz se ti ani nebudu vysmivat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neuveriteľne jednoduchý človek

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Giroud je zlatíčko, časem vám to dojde všem

Reagovat
r.mrazik

Jak hral dneska liverpool?

Reagovat
Busby babes

tuzku.

Reagovat
Busby babes

ale meli milion rohu a drzeli hodne mic.

Reagovat
r.mrazik

Ja nechapu proc sem dal ten obrazek

Reagovat
bbbauch

Asi jde o tohle

Manchester United's centre-backs have scored more goals (2) against David De Gea than Liverpool's, Manchester City's, Tottenham's and Chelsea's forwards combined (1) this season

Reagovat
r.mrazik

Achso

Reagovat
vitasrp

https://mobile.twitter.com/Caley_graphics/status/972554403906453505

Z tohohle dát branky střelou za vápnem a vlastencem, to je neuvěřitelný.

Reagovat
Counter

dobrá šílenost

Reagovat
Hokaido

Giroud samotný měl asi 2 xG. To jsem bez gólu snad viděl jen jednou u Benzemy.

Reagovat
vilp

A co to přesně znamená?

Reagovat
Busby babes

ze byl v pozicich, ze kterych v prumeru padnou 2 goly.

Firmy to pocitaj ruzne, ale treba ten gol Chelsea, to je pozice, ktera miva xG 0.1, to znamena, ze jedna z 10 strel z toho mista v prumeru konci golem.

Reagovat
vilp

Reagovat
Counter

Benzema má takhle celou letošní sezonu

Reagovat
Hokaido

Kouknul jsem na to a Benzema v lize je asi na 40 % xG. Neskutečný.

Reagovat
Busby babes

Tak konecne na netu. Zapas byl super. Nejlepsi atmosfera jakou jsem v anglii zazil, dneska fakt OT jelo (vtipny bylo, ze dva fans Poolu dorazili nekdy ve 20. minute pod nas, v rohu Stretford End, meli velkou radost, ze to stihli. ).

Takticky Mourinho skvele, Liverpool vubec nevedel co chce nebo ma hrat. A to i v tom druhem polocase, kdy meli mic vetsinu casu, my ho nedokazali vubec podrzet a neustale kazili prihravky a tim jim pomahali se dostat do tlaku. jenze ten koncil 20 metru od brany. Dal uz nevymysleli vubec nic a DDG nemel snad zadnou praci. Parkrat vystrelil Firmino ale jinak nic. Druhej polocas ani nevystrelili na branu. Vubec ta jejich utocna trojka dneska marna. Ze Young vymaze Salaha bych necekal, skvelej vykon od nej. V tomhle je vtipnej Vladisuv brek, ze jsme nehrali tak aby jim to vyhovovalo. Co cekas? Btw. ma Klopp nejakej plan B vubec? Me prijde ze ne a jak tym zacne hrat v zatazenejsim bloku, tak si s tim Liverpool vubec nevi rady.

McTominay dneska bozi. Nekolikrat tam predvedl neuveritelny sebevedomi, paradni vykon. To, jak ho Zoze dokaze vyuzivat a zapracovavat do kadru je skvely. Rash taky vybornej, je videt, ze mu ta pauza prospela a zas se vraci do formy, snad mu vydrzi. Lukaku toho hrozne moc oddre, jeho prinos pro tym je uzasnej. Alexis porad stejnej, on neskutecne dre, maka, lita tam ale souhra se spoluhraci porad hodne vazne. Jeste to asi bude chtit trochu casu. Navic je i forma trochu odesla, ale tak zatim nas to nemuselo tolik trapit, ono si to sedne.

Bailly je strasny zvire. Naprosto dominantni vykon, skoda toho vlastnaku, mel smulu, ale jinak skvelej. Radsi bych vedle nej videl do konce sezony Lindelofa, ale Mike dneska slusnej, neudelal chybu, takze ok.

Celkove, 3 body, krasnej den v Manchesteru, prvni polocas skvelej, druhej nic moc, ale dulezity jsou body. Jo a penalty nevim, na stadionu zadnej zakrok penaltove nevypadal, ani se hraci Live nikde moc nevztekali, takze netusim.

Reagovat
Busby babes

Lukaku has been like Competitive Dad in the back garden in the first half - he's not given the poor kids an inch.

Reagovat
tnt03

To musel bejt parádní zážitek

Reagovat
iamek

. Ruka Tondy byla jasná. Tam nechápu jak to rozhodčí nemohl vidět.

Reagovat
Busby babes

nevis kdy to bylo? cca?

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

video neni dostupne. Jaka byla minuta? ja si to muzu pustit na digi, ale cely se mi to proklikavat nechce.

Reagovat
tomasinho

Cca 55, někdy mezi 53. a 58. tuším.

Reagovat
Busby babes

ok, pro me je tohle pripad nastreleny ruky. ma ji u tela, v prirozene poloze, trefi mu ji to. nedela pohyb proti mici, neni to rozhodne umyslne. Ja bych tohle nepiskal, protoze co ten obrance ma delat, nemuze si tu ruku useknout. Ale videl jsem takove veci pisknout stejne tak jako nepisknout.

Reagovat
Busby babes

ale teda ten Fella byl piskatelnej no. Tam ho kopl do nohy.

Reagovat
Busby babes

ale jinak me teda rozhodci taky dost sral. To co odpustil treba Lovrenovi a par dalsim hracum Live bylo taky dobry...

Reagovat
Svatej

Jen jeste takova sranda k tomu planu B. Ono ho nema vetsina treneru, videl jsi Joseho nebo Pepa hrat jinak, nez jsou zvykli?

Reagovat
Busby babes

No treba proti vam. Druhej polocas jsme hrali jinak, reagoval na vyvoj utkani.

Reagovat
Svatej

pravda..

Reagovat
Zaschrona

Everton have earned 29 points at home this season - as many as Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

...a stejně se vsadim, že za 14 dnu dostanete od LFC šišku

Reagovat
Zaschrona

To se klidne vsadim taky, s tim se pocita...

Reagovat
kvasha16

300. pre odvolanie Fica, Kalinaka a Gaspara

Reagovat
blaugrana

Postavit k muru.

Reagovat
Malresi

A ich nahradenie kým ? Ja som za odvolanie, žiaľ, to čo predvádza opozícia je momentálne hrozné. Kali a Fico mali byť už dávno zdiskreditovaní, ale paradoxne, im táto martýrska pozícia vyhovuje a zdiskredituje sa akurát Igorko.

Takú politickú kampaň som ešte nevidel. Niccolo Machiavelli síce písal a učil, že politika nie je férová a je to využívanie všemožných prostriedkov na uchopenie štátnej moci, ale z tohto čo sa robí mi je zle ! Využívať vraždu na politickú propagáciu, resp. dehonestáciu, to môžu len hieny. Aby sme sa pochopili správne, Smer SD nesie priamu zodpovednosť za to, čo sa stalo. NIE JE ALE JEDINÝ ! Ak mám protestovať, tak proti všetkým, a nie chodiť na protesty ktoré organizujú Matovičovci a Sulíkovci, ktorí na tomto majú tiež podiel viny. Spravte predčasné voľby, Smer SD získa ešte viac, Kotleba získa ešte viac, spoja sa a paff :D Môžme sa sťahovať alebo paradoxne, vracať sa naspäť ? Inak, to že George Soroš vlastní neziskovky (mimovládky) po celom svete je FAKT !!!!! Je to aj na anglickej wiki, tak už neoznačujte nás za konšpirátorov, keď používame fakty. To, že vlastní aj média, napr. CME, kt. btw. vlastní aj Markizu (sry, Narkózu), je tiež očividné. Takže otvorte oči, nepodieľajte sa na propagácií tých sprostých looserov, tým, že tam vonku idete. Ak tam idete s tým, že vám je ľúto Janka a priateľky, chápem, ale protestujte proti všetkým ! Všetci za to môžu. Nie len Fico a Kali

Reagovat
vladino10

A aké je teda tvoje riešenie situácie? Sedieť doma a čakať na to, že raz všetci sami odídu?

Robíš z toho niečo extra zložité, podľa mňa je to ale úplne jednoduche- kto je väčšie zlo, Fico či Sulík?

Bez ohľadu na tú vraždu, koľko škandálov mala táto vláda? Ako ja neviem, ale už voličov oklamali dosť, je čas aby sa to tam minimálne obmenilo..hovorí sa, že keď ťa oklame niekto raz tak je to kkt, ale keď ťa oklame dva krát, tak si kkt ty. Takže si môžme vybrať, či nás bude klamať aktuálna garnitura už jedenásty rok alebo či nás bude klamať niekto nový (pri kom je stále šanca, že nebude horší)..

To, že po tomto všetkom získa smer viac hlasov je samozrejme hlúposť, to isté kotleba..minimálne Fica tento mediálny linč v očiach dôchodcov ničí..

Reagovat
Malresi

Uvidíme. Pre mňa je zmena hlavne nutná v systéme. Zmeniť celý systém. Oddeliť kontrolnú moc od štátnej, ako je to vUSA. Check and balances. Ako Rišov volič súhlasím, že je menšie zlo. On je jeden z mála, za ktorého dám aj ruku do ohňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, ono to už je nějak vyšetřené, že v tom má ruky současná vláda nebo něco podobného ? Nebo prostě všichni je odsuzují, protože to museli být oni?

Reagovat
vladino10

Keď vieš, že máš v práci recidivistu a niečo sa v tej práci zomelie, kto bude prvý podozrivý?

Nie je nijak vyšetrené, že s tým niečo majú, okrem toho by boli blbi ak by niečo podobné urobili- veď novinár iba napísal článok o nich a čo by sa stalo ak by článok vyšiel von? Absolútne nič ako vždy, takých článkov tu už bolo habadej, takto sa na tej článok akurát zbytočne upozornilo..táto vláda z toho nemá žiadny prospech, skôr naopak..lenze- oni mali už toľko káuz pri ktorých sa nič nevyriešilo, že toto bola posledná kvapka do pohara, takže si za toto všetko môžu len a len sami..

A sanozrejme- chalan písal o talianskej mafii, ukázalo sa, že hlavná štátna radkyna z úradu vlády je napojená na túto taliansku mafiu, že chodí na stretnutia Fica s merkelovou bez bezpečnostnej previerky, že tu bezpečnostnú previerku dostali ľudia ktorí su tiež napojení na Taliansku mafiu..takže za mňa- oni to neboli, ale vyšlo najavo x toľko ďalších veci, že proste pretiekol pohár..

Taký bonus z tlačovky, redaktorka: čo poviete na to, že štátna radkyna bez bezpečnostnej previerky s prepojeniami na mafiu išla na stretnutie s merkelovou, pričom nemecka strana si ju tam neželala, nie je to hanba pre Slovensko?

Odpoveď poslanca za Smer: aká hanba pre Slovensko, aká hanba pre Slovensko??? Hanbu pre Slovensko robí akurát Kiska

Reagovat
fenixLFC

blaha?

Reagovat
Hachim Mastour

Nechápem, ako to prasa červené mohli vypustiť na tlačovku.

Reagovat
fenixLFC

pretoze je to ich hlavny alternativca a je dostatocne jebly aby bol podobny ako ti, na ktorych mierili

Reagovat
vladino10

Ako keď si občas pozriem jeho FB a tie komenty čo mu tam ľudia nechávajú a chvália ho..strácam vieru v ľudstvo

Reagovat
Hachim Mastour

Ako povedal Mikloš :Je vzdelaný nad hranicu svojho intelektu.

Reagovat
vladino10

Bingo

Reagovat
EXoRcIsT

toto sa mi paci ze v politike mozes nakradnut a spravit hrozne svinstva a nakoniec najvacsi trest pre teba je ze ta odvolaju z pozicie

Reagovat
Malresi

V prvom rade gratulujem United. Aj keď sa mi to píše ťažko, ale toto víťazstvo si zaslúžili. My sme nehrali vôbec dobre. Lovren tam ako robil čo ? 2x prehral súboj s Lukaku a boli z toho 2 EZ góly pre Rashforda (ktorému, to nejde nepriať). Karius v podstate bez práce okrem toho. Páčil sa mi ale jeho výbeh v posledných minútach, kedy zachránil gól na 3:1 (kt, by asi aj tak nič neriešil).

Prečo do prdele nehral na Lukaku odzačiatku VVD ? Veď on s ním neprehral ani jeden súboj. Na šance sme podľa mňa vyhrali my, ak nerátam góly tak United tam mal len nožnice Matu. My hlavičku VVD, kedy tesne minul, Mané pred DDG kedy stačilo len streliť k vzdialenejšej žrdi (cca 89 min,), Salah v poslednej minúte prepaľuje z half voleja a la Ramos.

Sám som rozhodca.

Ruka = jednoznačná penalta. Tam nerozumiem vôbec, prečo to nepískol.

Fellaini vs Mané = jednoznačná penalta. Jasnejší kontakt tam už byť nemohol. Snáď len keby ho skosil.

Súboj v rámci ligy aj tak nič nerieši. TOP 4 ukočírujeme, v LM som zvedavý na los, ale ak pôjdeme od zápasu k zápasu, máme šancu na čokoľvek. Ako sa vraví, obrana vyhráva tituly, útok zápasy. Nuž, v LM stačí vyhrávať zápasy.

YNWA !! A PREDAJTE UŽ DO PIČE TOHO CHORVÁTSKEHO ZMRDA !

Reagovat
Malresi

EDIT: Fellaini v Mané mi pripomína VVD v Lamela

Reagovat
Busby babes

Salahovu "hail Mary" halfvoleji bych teda sance nerikal. Btw dobra taktika, kdyz nepocitam goly...

Reagovat
Malresi

Pokiaľ viem, šanca je niečo iné ako gól nie ? Všetci sa tu bavili o šancách okrem gólov. Ja som sa vyjadril jasne. Salah keby to trafil trošku vyššie, resp. keby mal nohu vyššie tak to mohla byť šibenica a screamer na koniec.

Reagovat
Busby babes

Hele v pohode, klidne si tomu sance rikej. Ja tomu sance rikat moc nebudu protoze takova rana se povede jednou za 15 pokusu.

Reagovat
Malresi

To je možné, pri Salahovej forme ale nič nereálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Mate niekto zasrany mBank? Idu vam platby do zahranicia? Limity pofla poctu aj sumy mam nastavene a sj tak kokot z toho.

Reagovat
vrabejka

Bez emocí si přiznejme že United vyhráli zaslouženě.

Mourinho opět vyučil Kloppa. Byli efektivni, v 1.polocase nas k ničemu nepustili. To že se po přestávce vrátili ke svym starým známým praktikam ničicím fotbal je jiná věc.

1.polocas hrál špatně celý tým. Jo můžete to svést na Trenta (jo zazlivejte mu že v takovem zápase nezahraje v 19 dokonale) nebo Lovrena, který měl proti sobě bestii Lukaka. Ale pozicne mimo byl také Van Dijk. Zaloha nedokázala kontrolovat hru nebo ji zraychlit.

Druhý poločas se zlepšil i protože United začali hrat zandoura. Měli jsme tlak. Sle pořád tomu něco chybělo. Něco zkoušeli vymýšlet jen Mane a Ox, ktereho Klopp nemel střídat.

Mane se mi včera libil nejvic za posledních pár týdnů. Konečně si věřil. Vyhraval souboje dařili se mu klíčky, nebal se riskovat. Bohužel dnes salah odehrál nejhorší zápas v sezóně. Young ho totálně vymazal. Prostě tomu chybělo něco navíc. Jediny gol jsme dali z vlastního gólů Baillyho jinak nam United nedali příležitost.

Jo jasně můžeme zase polemizovat jak by to vypadalo kdyby rozhodčí jednpu v takovém zápasů pískal rovinu.

Ale je třeba si přiznat že nás soupeř takticky i herně přehrál a zaslouženě zvítězil.

Jo ztratili jsme důležité 3 body v boji o 2.misto, ale včerejší prohra určitě neni tak zásadní.

Cil je TOP 4, kde máme stále silnou pozici a je v našich rukách aby jsme se tam do konce sezony udrželi. Důležité zápasy navíc přijdou v LM, kde si myslím, že čtvrtfinále není náš strop. Takže včerejší prohra určitě není konec světa pro LFC.

Reagovat
Malresi

Reagovat
bbbauch

Vyhra potesi, po tom jak si na nas verili jeste vic. Kazdopadne ale kritizovat Lovrena je mimo, tady si to akorat odnese kvuli tomu, ze neni oblibenej. Tam to meli TAA a van Dijk resit lip a mel je na to pripravit i Klopp

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

ještě sem si všiml jedné věci - byť to od začátku nebylo žádná sláva (na poměry LFC), hlavně finální fáze byla špatná, tak se cca 60 minut dařilo vytvářet tlak, docela to šlo jak středem, tak i křídla, kdyby Mané nepřihrával jak pitomec, byl tam potenciál na několik slibných šancí

ALE - jakmile odešel Ox (uznávám, že nehrál kdovíjak výborně) a přišel Lallana, tak to šlo naprosto do hajzlu, jakoby se vše zastavilo, Milner zjevně dostal nějaké víc defenzivní pokyny a veškeré ofenziva (nasazení) se totálně vytratila

měl tam jít Hendo, nebo Wijnaldum hned a Milner měl dostat ještě větší volnost dopředu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

OT: Mám trochu problém s noťasem. Čas od času se mi z ničeho nic sám restartuje. Poslední dny už je to snad každodenně. V nastavení mám automatické restartování vypnuté a stejně nic. Nevíte, čím to může být?

Reagovat
smazaný uživatel

A restartuje se ti tak, že vidíš vypínací sekvenci nebo se prostě natvrdo resetuje?

Reagovat
Miguel19

Natvrdo. Blik a černá obrazovka..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je blbý, se ti asi nějaká komponenta rozbila.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus monitorovat teploty, tohle se děje často, když se ntb přehřívá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

To se dělá jak pls?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Čenda

Monitoruj teplotu třeba tak, že sáhneš na baterku a pokud ti ještě hodně hučí, tak je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

mně v něm třeba taky hodně hučí, ale problémy s přehříváním nemám

Reagovat
Čenda

Tak může to být taky tím, že je holt hodně zaprasenej, komponenty makaj na plný obrátky, větráčky nestíhaj.. každopádně vyčistit by měl bejt první krok..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Čenda

Ačkoli mně se rovnou natvrdo vypínal..

Reagovat
TopinB

Jak řekl yxcvbnm256, mě to dělal noťas když se přehříval. Zkus monitorovat kdy se ti to děje, třeba během her nebo náročných programů.

A pokud je to vono, vyber z toho prach a bordel a/nebo si pořiď chladící podložku

Reagovat
Miguel19

Hry ani náročné programy na to neběží. Děje se to normálně jenom když jsem na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhni 'speedFan" tam uvidíš teploty, když to je přes 70-80 je to hodně špatné jinak se to dá přežít

Reagovat
Zaschrona

Bez chladici podlozky uz ani ranu.

Reagovat
Čenda

Reagovat
pepinho2

stejný problém

Reagovat
Snatus

Čech legenda!

Reagovat
Mastný Chobot

Kvalitný výkon, Elneny, Mesut a Mkhi top top.

A Mkhi > Alexis

Reagovat
J0EL

Zatial mu dava krasne na frak

Reagovat
Taiger

Zprvu jsem byl fakt nasranej, když odešel Alexis, ale to, co poslední dobou předvádí Mikhy, mě fakt hřeje u srdce a i když to byl přestup z donucení dá se říct, vydělali jsme na tom my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Hokaido

No ani ne, spíš na tom nevydělal ani jeden klub.

Reagovat
Swarley

to tady vážně chcete řešit po pár zápasech? to není ani půl roku a už takové závěry...

Reagovat
Swarley

heh, co to plácám, však jsme na EF...

Reagovat
Hokaido

Myslel jsem to samozřejmě v tuhle chvíli, klidně se může v budoucnu ukázat, že jeden klub na tom opravdu vydělal.

I když si stejně myslím, že Alexis je sice top hráč do ofenzivy (a ten vám nepochybně chyběl), ale jeho primární post je jedinej, kterej vůbec nemusíte řešit. Čistý AM nebo RW by se vám hodil víc.

Reagovat
Busby babes

Tak se jen modlete at mu to vydrzi. Tohle si od naskoho pamatuju taky.

Reagovat
Counter

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodu na Burnley..

Reagovat
Edgewalker

Čech si tu nulu dneska vybojoval, snad mu to pomůže a vrátí se mu dobrá forma

Reagovat
Gunner14

Dobrý výkon koho ve čtvrtek na RB pokud nebude Bellerin ready? Chambers nebo Niles?

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

na druhú stranu, keď sa má správať jak rozmaznané decko, tak tak mu treba. Má 18, nie je to majster sveta.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Harant

Reagovat
Counter

Důležitější je, aby se do toho Jackie kvůli EL zase trochu dostal, ne aby Nelson nastřádal nějaké minutky.

Reagovat
smazaný uživatel

nelsonovi ale konci za chvilu kontrakt, vsetky minuty co dostal boli na wb, jeho najlepsi kamos sancho ktory je velmi podobny hrac a na podobnej urovni zdrhol zo city a hraje takmer zaklad v dortmunde, takto odide aj nelson a bude to obrovska skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hele Sancho má letos odehraných cca 300 minut, Nelson 640

Jackiemu taky za chvíli končí kontrakt, jakkoli osobně ani nejsem pro jeho prodloužení (jako ideální by bylo prodloužit a prodat, ale nejsme v FMku, žejo ). Nelson by včera na hřiště stopro šel, kdyby se nezranil Mustafi, takhle mu to nakonec nevyšlo. Žádnou vědu bych z toho nedělal, možností zahrát si dostane v lize do konce sezony ještě více než dost.

Reagovat
Hokaido

Péťa ♥ Snad z něj teď spadne nervozita a bude do konce sezony zase skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

On už tu nulu udržel? Tak teda gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vie niekto, kolko ma asistencii De Bruyne a za kolko zapasov? Pre porovnanie s Ozilom by ma to zaujimalo, dakujem

Reagovat
Counter

Fastest to 50 Premier League assists

Ozil 141 games

Cantona 143

Bergkamp 146

Fabregas 165

David Silva 166

De Bruyne has 42 in 93 games

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Busby babes

btw. taky vam prijdou ta cisla hrozne nizka? asistence jednou za 3 zapasy...

Reagovat
Fenri

Ani ne, je potreba se uvedomit, ze hodne golu nema zadnou asistenci, takze tech asistenci neni tolik, jako golu. Druha vec je ta, ze rozlozeni asistenci v tymu je obecne rovnomerneji rozlozene na cele muzstvo oproti golum, ktere jsou vic koncentrovane na par hracu. To je hlavne proto, ze ty asistence muzou prijit po ruznejch akcich z ruznejch stran a pozic na hristi, zatimco goly se strileji z mist, kde se nejcasteji objevuji ofenzivni hraci. To taky souvisi s tim, ze ti kreativni hraci, od kterych se asistence cekaji nejvic, casto udelaj gol predfinalni prihravkou, ktera se nepocita jako asistence. Si pamatuju debaty Madridistu a Cules o Xavim, ze je podle cisel malo produktivni - on pritom udelal spoustu golu tim, ze otevrel prihravkou obranu a pak uz to byla jen kombinace do prazdny kasy. Z tohohle pohledu jsou asistence o neco min vypovidajici o tom, jak je ten hrac prinosny pro produktivitu tymu, nez pocet golu (i kdyz samozrejme nejakou vypovedni hodnotu to ma).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

A v neposledni rade, muzes udelat naprostou tutovku, ale presto nakonec zavisis na tom, jak to nekdo jiny zakonci. Viz treba ten vcerejsi zapas Chelsea. Utocniky uz muzes celkem slusne porovnavat v golech oproti xG, ale nejake expected assists jsem jeste pekne pohromade nevidel, leda nejake chances created a big chances created, coz jsou oboje ale dost zavadejici udaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Xabi mal v LFC veľa predfinálnych asistencií...

Reagovat
Azza

Reagovat
Counter

Heh, Kane i Aguero zničehonic oba zranění a fantu čekají velká škatulata

Reagovat
Kluivert9

To Fantu čeká i tak, vzhledem k příštímu kolu...

Reagovat
Counter

Příští kolo řeší v klasice free hit, ale v draftu budu mít tak čtyři body

Reagovat
Busby babes

v draftu mi bude hrat asi jeden hrac.

Reagovat
Counter

Mně s trochou štěstí dva

Reagovat
Busby babes

jsem daval fotku tymu vedle, momentalne tam mam fakt jen Wilsona.

Reagovat
Counter

Já zase Bentekeho a zraněného Sturridge, snad aspoň vyjde nějaký waiver

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

prozirave jsem dal Azpilicuetu. Krasnych 6 bodu.

Reagovat
hona.kub

jak je to tohle kolo, když se hrajou pouze 4 špíly? je to tak, že body se započítávaj pouze z hráčů, kteří hrajou, takže např. když neoznačím kapitána, tak su nahranej? je mi jasný, že pak budou určití hráči brát více bodů za 2 zápasy, ale teď je to s kapitánem tak, jak píšu?

Reagovat
Counter

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny vysledok a reakcia po tazkom tyzdni. Skoda Kanea, dufam ze to nebude na dlho. Son si kazdym zapasom viac a viac upevnuje svoje miesto v zaklade. Buduci vikend dolezity zapas prti Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá práce Spurs tady se vidí, že máme dobrou psychickou odolnost a ne jak ty píčusové italský tady kecali... 1:0 prohrávat a Kane se zraní a otočíme to na 4:1

Reagovat
Miguel19

Třeba je ta brzda Kane a teďka vyhrajete PL.

Reagovat
vicinda07

Trippier a Davies obcas maju svoje dni, ale oproti Aurierovi a Roseovi su o triedu lepsi, Aurier 1+1 kuriozne no podla mna velmi slaby vykon, Rose este horsi, fakt nechapem ako z 10 centrov zo skvelej pozicii ide 8 az 9 uplne do riti...Sanchez v poslednom casu tiez zmatkuje, to je oproti minulym rokom urcite velke zhorsenie, cela obrana a to nas stalo i zapasy s Juve.... pred rokom aj nieco Walker, Toby, Jan a Rose v top forme bola radost pozerat...skoda pretoze ofenziva je vo vybornej forme

Reagovat
Mates_Matesović

Sanchéz se vyhraje, o toho starost nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier měl několik slabších momentů, ale klíčový centr na Alliho byl lahoda a na výkonu Rose jsem nic špatného neshledal.

A "zmatkování" Sancheze je naprostý nesmysl - on právě vůbec nezmatkuje. Ví, že na vymýšlení nějakých složitostí má hráče před sebou a předpokládám, že má i pokyny aby neriskoval a když si není jistý, ať klidně zakopne balon do autu. Naopak, to co rychlostí a důrazem on zachrání a míčů co vybojujuje...zkrátka letos náš jednoznačně nejlepší nákup i s ohledem na tu pálku, co za něj Levy musel vysolit.

Reagovat
Mates_Matesović

Naprostej souhlas, Sanchéz má potenciál být do 5 let mezi TOP 3 stopery světa.

Reagovat
vicinda07

porovnal som to s tou obranou co som pisal, Sanchez v poslendom case vzdy za zapas nejaku tu chybicku spravi, ale vzhladom k jeho veku je to pochopitelne a suhlasim ze je to vyborny nakup, nabehol do PL skvele a bude len rásť...co sa tyka Auriera a Rosea...Aurier dal za zapas 1 presny center a hned bol z toho gol, z toho len mozes skonstatovat, keby ich daval presnych viac kolko sanci by bolo...a to naozaj neboli momenty ked bol pod tlakom, pekne mal priestor bol sam a nacetroval to aj tak uplne do riti...Rose bol na tom dnes este horsie a obaja s tym maju problemy naozaj dlhodobo takze pochybujem ze sa to zmeni...hlavne proti superom z dolnej polovici tabulky kde je podpora od kajinych obrancov klucova to je velka lsabina...mimochodom Trippier sa dostal dnes za tu chvilu k jednemu centu a bol z toho gol Auriera

Reagovat
Mastný Chobot

5 - Henrikh Mkhitaryan has been directly involved in five goals in his first six @premierleague appearances for Arsenal (one goal, four assists); just one fewer than in his 15 games for Man United this season (one goal, five assists). Rejuvenated.

<3

Reagovat
Hokaido

Je to docela cherry picking, protože za United měl letos v prvních 5 zápasech v PL dokoce 1+5.

Ale tak snad doopravdy pookřál, přál bych to jak vám, tak jemu.

Reagovat
Busby babes

ted prijde navrat do reality.

Reagovat
kiwwi

mali by sme si ich meniť s Arsenalom co polrok

Reagovat
Trand

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

uplne jsem se videl, kdyz jsem videl Chobotuv prispevek, jak jsem na zacatku sezony postoval skoro to samy rozjezdy mu jdou, jenom to udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

bude zajímavý ho sledovat, jak si povede. V EL vás podle mě dovede s Aubou až k trofeji

Reagovat
Mastný Chobot

s Aubou asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Auba nemůže v EL nastoupit. Do finále nas dovede Welbeck

Reagovat
Mimalu

Michy další gól

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs pekne zdemolovali čerešne nakonec aj bez Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3. flek

Reagovat
smazaný uživatel

To aby ses šel utřít.

Reagovat
Čenda

Janko Nezvladajko22.11.2016 23:05

Vlastně ani nevím, jak se mám teď cítit. To bylo nadšení z kvalifikace, nadšení z přijatelného losu a teď to máme za sebou, žádný zápas hodný zapamatování, jen ostuda. A v lize máme bojovat o to, abychom si to dali znovu? Ne, prostě od teď mám nějaká 2.,3.,4. místa u prdele, cokoliv jiného než titul musí být pro nás neúspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
Čenda

owny11.03.2018 21:36#

3. flek

Reagovat
hona.kub

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

Reagovat
Rarášek

Reagovat
icka

Reagovat
janinho

Harry ako cez kopirak zranenie ako pred rokom...vtedy bol mimo tuším 2 mesiace. Obrovská strata pre Spurs.... Ak bez neho uhrajú top4 tak klobúk dole.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1638337549536719&id=780907991946350

https://www.dailystar.co.uk/sport/football/596015/Tottenham-Harry-Kane-injured-video-Millwall-FA-Cup-quarter-final-leg-twist-bbc

A po tomto zase odkracal do šatne po svojich. Neymara by musel asi zobrať vrtuľník...

Reagovat
Azazelo RD

OT: Nějaký doporučení na seriál? Nic komediálního.

Reagovat
blaugrana

Stranger Things

Reagovat
Azazelo RD

Viděl jsem, ale dobrý.

Reagovat
Hokaido

Přijde mi, že teď žádný kvalitní novinky nevychází. I ty starší jako GoT, Walking Dead nebo TBBT jdou kvalitativně do hajzlu. Ale možná to bude věkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam naopak. Vychazi toho tolik, ze nestiham sledovat a jen se mi to hromadi ve watchlistu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
Dody10

Reagovat
Azazelo RD

Tak je pravda, že z těch starších ty nové série jsou nic moc.

Reagovat
Neon

Counterpart, Alienist.

Reagovat
Azazelo RD

Ten Counterpart je dobrej? Alienist koukám, ale pořád se to pohybuje u mě na hraně, zda dál pokračovat. Daleko víc se mi líbilo Ripper Street.

Reagovat
Neon

Ripper street bylo lepší, ale alienist zase má Brühla. Counterpart je co se týče děje docela rozvláčné, ale zase to má neskutečnou atmosféru. A J. K. Simmons válí. Možná teď trochu přeháním, ale je pro mě stejné příjemné překvapení jako Steve Buscemi v Boardwalk empire. Jo, boardwalk empire, taky skvělý seriál, už skončil před pár lety. Pět sérií, na csfd 88%.

Reagovat
Azazelo RD

To jsem tenkrát vzdal po nějakých osmi dílech, ale asi si to zaslouží další šanci.

Reagovat
r.mrazik

Čtvrtá série Broenu, mindhunter, altered carbon, godless...Babylon berlin

Reagovat
Azazelo RD

Vše jsem viděl. Babylon Berlin zvažuju a Altered carbon jsem málem nezvládl dokouat ani první dík. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunpowder, The Take (kratšie seriály), The Missing.

Reagovat
j_mrazik

Black Mirror.

Reagovat
Azazelo RD

Zkouknuto.

Reagovat
vodka

Rellik, McMafia, Damnation

Reagovat
vodka

z McMafie jsem viděl nejvíc, to je asi nejlepší, Rellik mám díl a půl, tam je zajímavé, že je to vyprávěné pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted koukam na American Crime Story, druhou radu. Ale pokud si nevidel prvni, tak doporucuju i to. Kazda rada je oddelena a tyka se neceho jinyho, takze neni treba zkouknout prvni a pak pokracovat druhou. Prvni se tykala procesu s OJ Simpsonem, pokud neznas detaily, tak uplne fascinujici pripad toho jak se takovej soud da ze strany statu posrat a bez pochyby vinnej clovek muze proklouznout. Druha se tyka vrazdy Gianni Versaceho, ale spis je to takova charakterova studie toho vraha, opet dost zajimavy pokud mas rad takovyhle serialy, ktery jsou zamereny spis na postavy, jejich rust, motivace atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ze soucasnejch jeste Counterpart (nevidel jsem, ale jde na to chvala) nebo Altered Carbon pokud mas rad cyber punk, Blade Runnera atd.

Reagovat
Azazelo RD

Ta druhá série mi přijde dost slabá oproti první.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to moc nebavilo ze zacatku. Serial tocici se kolem gayu, modnich navrharu atak, nevim no, neprislo mi to jako neco pro me, hlavni po ty skvely prvni rade. Po prvnim dile jsem se regulerne rozhodoval jestli pokracovat nebo ne. Ale pak jsem se do toho nejak dostal, jak se zacali zabyvat tema ostatnima vrazdama. Ten dil, kde zabil ty svoje kamose byl pro me definitivni zlom. Ale chapu, ze to nemusi bavit kazdyho, rikam je to fakt takova charakterova studie a moc se tam toho ani nedeje.

Reagovat
Azazelo RD

Mně se právě dost v té první sérii líbilo, že se dost řešil ten soudní proces. A taky mi přijde, že ta druhá série se hrozně táhne a ta retrospektiva je taky dost nešťastně zvolená.

Reagovat
ADM

Johnnie Cochran neskutočná charizma. A pritom som o tom hercovi predtým nikdy nepočul

Reagovat
Busby babes

ja sleduju Homeland, Lucifer, Designated survivor, Shooter

Reagovat
Busby babes

jo a The Americans ale to spis narazove, kdyz je cas.

Reagovat
TopinB

Za Lucifera

Reagovat
Counter

Designated Survivor už mě vůbec nebaví, scénáře jsou čím dál tupější, aby zvládali všechny ty linky narvat dohromady a dávalo to nějakou hlavu a patu.

Reagovat
Busby babes

trochu prehani to, jak je tam neustale nejaka krize a problem. ale porad me to celkem ba. Prvni serie byla lepsi, o tom zadna.

Reagovat
Counter

Mně se nelíbí, jak je to všechno zjednodušené do osobní roviny - tohle může fungovat v detektivních seriálech typu CSI, kde je daný nějaký tým vyšetřovatelů a techniků, ale kombinace Bílého domu a FBI je trochu něco jiného

A nejhorší je, že jsem rozmazlený West Wingem, takže představu o fungování Bilého domu mám diametrálně odlišnou, než jak ji prezentujou v DS.

Reagovat
Busby babes

tak jasne, ze je to v tomhle smeru velky scifi.

Reagovat
vodka

Designated survivor, Shooter to fakt? jak ok, shooter je tak odpočinkovka a první serii jsem taky viděl, ale je tam strašně moc balastu. designatet survivor mi přišel napřed jako zajímavý nápad, ale pak z toho je taky brak..

Reagovat
Busby babes

guilty pleasure.

Reagovat
TopinB

Blindspot, Six

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám zpětně na scény Sopranos a kdybych měl čas, tak bych si to určitě pustil celý odznova. Neskutečný seriál

Reagovat
Azazelo RD

To už jsem viděl celé dvakrát a Wire taky. Každopádně, jestli nic nového nezaujme, tak to snad dám potřetí.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle, nic lepšího než tyhle dva seriály prostěnenajdeš, so might as well .. a se stejnou tématikou je i Boardwalk Empire a Peaky Blinders (+ Narcos), ale ty už asi znáš taky.

můžu kdyžtak doporučit hodinové interview s bývalým italským mafiánem, kde vypráví, jaký ten život v mafii je. Je to hodně zajímavý. https://www.youtube.com/watch?v=5U-yqm9H_Sg

Reagovat
Azazelo RD

A ještě italskou Gomorru,Suburru a podobně. Je to zlý, fakt mám nakoukáno dost.

Reagovat
Busby babes

zrovna jsem s tim zacal, videl jsme zatim prvni dva dily.

Reagovat
Free_player

Mr. Robot, Preacher, The Last Kingdom, Městečko Fortitude

Reagovat
Azazelo RD

Jen Fortitude jsem neviděl.

Reagovat
kiwwi

The Killing a Luther z tych starsich a Marco Polo a Godless z tych novsich

Narcos, Fargo a pod. si predpokladam videl

Reagovat
Azazelo RD

Narcos, fargo jo a i ten zbytek. Fargo patří mezi to nejlepší. Jen mi vůbec nesedla ta třetí série.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsi viděl všechno, najdi si jiné zájmy.

Reagovat
Azazelo RD

Taky si říkám. Teď k tomu čtu dost knihy. Ale nevím, čím ještě zabíjet čas. Mohl bych třeba začít koukat na fotbal a fandit slepicím.

Reagovat
Mastný Chobot

Peaky Blinders?

Reagovat
Azazelo RD

Taky zkouknuto. Asi, jak píše Owny, budu muset najít jinou činnost.

Reagovat
kiwwi

Čo The Knicks

Reagovat
Azazelo RD

Viděl jsem. Asi se zkusím naučit šít nebo něco, aby zabil čas.

Reagovat
r.mrazik

najdi si zenskou...nebo chlapa...

Reagovat
Azazelo RD

Ženskou, ale to bych neměl čas na seriály, kdyby vznikly nějaký dobrý nový.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Marco Polo je super, ale dost mě naštvali, že to přerušili po druhé sérii.

Reagovat
Cobra

Narcos.

Reagovat
mithro

Gomorrah

Reagovat
kiwwi

ide byt nova seria, uz sa tesim

Reagovat
J0EL

"Ide byt"

Reagovat
Counter

Proč nic komediálního?

Reagovat
Azazelo RD

Nějak mě komediální aktuálně nebaví. Krom teda End of Fucking World, to se mi dost líbilo.

Reagovat
Counter

Já jen, že komediální kousky typu Parks and Rec, Community, 30 Rock, Rick and Morty atp. jsou ohromně kreativní a zábavné kousky, které by bylo škoda přehlížet.

Jinak vřele doporučuju tvorbu od Sorkina, jmenovitě West Wing a Newsroom. Na to bych se mohl dívat pořád dokola, jak to žeru

Reagovat
Azazelo RD

Parky mě bavily. Community a 30 rock mě nezaujalo. Rick and Morty jo, ale je to trošku na houpačce.

Newsroom dobrej, ale hlavní motivace Olivia Munn. A West wing bych zkusit mohl.

Reagovat
Azazelo RD

A ještě vlastně Ash vs. Evil Dead, ale to je guilty pleasure.

Reagovat
Frony

Altered carbon

Reagovat
Dody10

The Crown, Genius, The Night of, American crime story, Mindhunter

Reagovat
Azazelo RD

Neviděl jsem jen Genius. Zamyslím se nad tím. Dle tématu mě to moc nezaujalo. A než The Night of se mi výrazně líbila UK předloha https://www.csfd.cz/film/259517-criminal-justice/prehled/ .

Reagovat
Dody10

Já jsem byl ze seriálu Genius přímo nadšený. Má to podle mě úplně vše a myslím, že dokáže zaujmout i lidi, co se nějak nezajímají o fyziku a vědce s ní spojenou. Fakt doporučuji.

Co se týče UK předlohy The Night of, tak tu jsem neviděl, ale někdy si na ní udělám čas, dík za doporučení.

Já osobně ještě mohu doporučit například seriály jako Sherlock, Peaky Blinders, Vikings, Westworld, Spartacus, House of cards, Mr. Robot nebo z komiksového světa seriály jako Daredevil či Legion.

Reagovat
Azazelo RD

No, ona je otázka, jestli se má smysl na to dívat, když si viděl US verzi. Dějově je to téměř totožné. Akorát to anglické zpracování bylo takové víc racionální a zajímavě to ukazovala specifika britského justičního systému, i když těžko posoudit jak realisticky.

Jinak z těch doporučených vše znám. Jen Daredevil mě nějak nebere, ale za to na Legion se těším, 4.4. začíná II. série.

Reagovat
Dody10

Vidím, že jsi toho viděl fakt dost. Tak mě ještě napadají dá se říct méně kvalitní, ale dobře koukatelné či zajímavé seriály jako American gods, The 100, Ray Donovan, Gotham nebo Taboo.

Reagovat
CHONG

Ty snad neděláš nic jiného než čučíš na seriály, ne, neskutečné, co všechno jsi viděl, já mám už asi půl roku na disku Breaking Bad a Hannibala a ještě jsem se nedostal ani k tomu Jinak za mě určitě True Detective, první série je pro mě osobně asi to nejlepší, co v televizi vzniklo, ale předpokládám, že tak profláklou věc jsi určitě viděl.

Reagovat
Azazelo RD

Neser. True Detective první dobrá. Druhá za mě totál propadák. Hannibal je pecka, ale je to dost úchylný. Já právě teď z důvodu nedostatku seriálů znova přečetl podstanou část románů od Kundery, nově Palahniuka, něco od Steinbecka, Jacobsena, Škvoreckého a podobně.

K tomu v průměru hodinu a půl sportuju a ještě se musím vyrovnávat s píčovinama jako GDPR a novelou ins. zákona. Ale tu chvíli na seriál večer prostě potřebuju.

Reagovat
CHONG

První sérii nekomentuju, to je pecka, ale mně osobně se dost líbí i ta druhá, je to správná depka. Na Hannibala si musím udělat čas, protože jsem velký fanda Thomase Harrise, Mlčení jehňátek je jeden z mých top filmu a Madse Mikklesena zbožňuju.

A jen tak ze zvědavosti, ty práva studuješ nebo už máš hotovo?

Reagovat
Azazelo RD

Já už samostatně "ordinuji."

Reagovat
CHONG

Takže kolega

Reagovat
Azazelo RD

Jo, ale nejsem takovej šulin jako ty. Bez urážky.

Reagovat
CHONG

Jsi, akorát v jiném ohledu a jiným způsobem a taky to neber jako urážku

Reagovat
smazaný uživatel

Za TD to vážne nemá chybu ani na druhé pozretie.

Reagovat
smazaný uživatel

The Waltons

Reagovat
telka11

me teda hodne bavil Dark, jsou to takovy nemecky Stranger things, akorat syrovejsi a inteligentnejsi

Reagovat
Azazelo RD

To jsem taky viděl, ale dík za snahu.

Reagovat
andrew96

Začíná být jasné, že ses zeptal, jen aby ses pochválil, kolik jsi toho viděl.

Začni běhat.

Reagovat
Azazelo RD

Za prosinec až únor mám na běžkách 1200 Km. Máš nějakou další radu? Silniční kolo jsem koupil v záři a od pátku mám naběháno po svých 3x10 km. Ne, já prostě potřebuju další seriály!

Reagovat
Azazelo RD

Jinak pro inspiraci ostatním z toho, co tu nezaznělo: Ófærð, Midnattssol, Young Pope a I. série Wayward Pines.

Reagovat
andrew96

Fíha, díky, dávám do seznamu.

Filmy tě třeba tak nelákají? Tam by ses určitě vyřádil. Jinak nevím, projeď české šlágry. Jestli máš shlédnutou i Ordinaci apod., tak už ti nepomůžu. Nebo ještě dokumenty. Zrovna hledám něco o válce v Jugoslávii, neznáš náhodou něco?

A pak třeba hraj deskové hry, to je teď prý v kurzu celkem. Nebo nějaké jiné hospodské aktivity.

Reagovat
Azazelo RD

Na Ordinaci se klepu. Na dokumenty moc nejsem. Ale z filmů o Jugoslávii je dobrý tohle: https://www.csfd.cz/film/5459-underground/prehled/ a https://www.csfd.cz/film/110249-kdo-to-tam-zpiva/prehled/. Hodně hořké komedie.

A deskový hry si strč do Ownyho.

Reagovat
andrew96

Já myslel tu válku v devadesátkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela zas skvely impact na zapas. On je po navratu jak nova posila za Xmega. Podle me je skvely a ted s tou Harryho absenci bysme to 433 se zatazenym Eriksenem a Allim a Erikem na podhrotu mohli chvili hrat. Sonny na hrotu uz vloni prokazal, ze nema problem nas tahnout. Hlavne nevymyslet nic s Llorentem, protoze on je do toho co hrajem fakt pouzitelny na poslednich 10 minut, kdy uz tam jenom potrebujem dostat neco ze standardky....

Reagovat
FUnk

souhlas, podle me rozhodlo pocheho vhodne stridani

Reagovat
Free_player

je dobrej ... ale taky mě trošku štve, že moc prostoru nedostává zatím Moura

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se aklimatizovat, nevidím na tom nic špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bůh. <3

Reagovat
FUnk

Nejake zprávy ohledne Harryho?

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý anglický reprezentant a hráč FC Liverpool Jamie Carragher neuniesol provokácie fanúšikov, ktorí ho provokovali a pripomenuli mu nedávnu prehru LFC s Manchestrom United 1:2.

Anglicko je pobúrené. Na verejnosť sa dostalo video, ako Carragher za jazdy z auta opľuje muža a jeho 14-ročnú dcéru. Bývalý elitný stopér, ktorý v súčasnosti pôsobí ako televízny expert a komentátor futbalových zápasov v televízii Sky Sports, sa za svoje správanie ospravedlnil.

Reagovat
smazaný uživatel

"Bývalý elitný stopér"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

https://www.youtube.com/watch?v=iqpJ1J9Q1u0

to je fas keby mu nadaval alebo neviem co povedal...

Jamie... nezvladas

Reagovat
Counter

Tak on ho podle všeho takhle pronásledoval delší dobu a pověděl toho mu cestou o dost víc. Ne že by to Carru omlouvalo, ale ten chlap se choval taky jako idiot.

Reagovat
Mimalu

a nezvládlo by asi hodně lidí, chápu že jsou na lidi jako Carragher větší nároky než na normální "plebs", ale tohle dovolování si na někoho protože on to přece musí ustát je mimo...

Reagovat
janinho

obranca s vyse 500 zapasmi v PL a necha sa takto vyprovokovat? si robis srandu? z hladiska si musel pocas zapasov vypocut 100 krat horsie veci.

cantonovi by som take nieco asi nerobil, ale taketo veci normalny, vyrovnany clovek musi ustat. navyse ak nie je slepy tak musel vidiet ze si to ten chlapik toci... to je to iste ako reagovat na nejakeho provokatera v internetovych diskusiach... ak ho budes krmit tak ho len posilnis. mal nechat spustene okno a nevsimat si ho. co by ten chlap spravil? postavi sa mu pred auto a zablokoval ho aby mu na prstoch mohol ukazat 2:1?

Reagovat
Mimalu

Tak evidentně se vyprovokovat nechal, nemluvě o tom že ty ani já nevíme co tomu předcházelo.... A zase jsme u toho, nějaký blbeček tam vytrubuje, pořvává tam na něj, ale protože je Carragher slavná osoba, tak to musí ustát. Kdyby se to stalo na ulici a Carragher nebyl slavný, tak mu dá bombu mezi oči a všichni ostatní ho ještě pochválí, že si to dotyčný zasloužil.... To že se měl zachovat jinak je jasné a nikde jsem to nezpochybňoval, jenom mě tento ojedinělý incident vážně nijak nepobuřuje

Reagovat
Svatej

jak kdyby si meli nechat nekonecne srat na hlavu jen proto, ze jsou verejne znamyma osobama... Kdyby to byl profesional v discipline odolavani vuci stresu a nechal se nasrat, tak budiz, je to legracni, ale ten chlap se stal slavnym diky sportu a ne diky tomu, ze si nechal nejsnaz srat na hlavu.

Reagovat
Svatej

Takze si mohl pockat az Carra zastavi a vysrat se mu na predni sklo, vzdyt on to prece musi ustat, ma 500 startu

Reagovat
kiwwi

a pritom si ho len cez okienko auta len trochu doberal

Reagovat
Svatej

"Len trochu"... to tu chces mluvit o nejaky hranici, do jaky miry muzes srat cizi lidi? Kde je ta hranice ? Proc musi bejt nejaka hranice srani lidi, do ktery se nikdo nemuze branit?

Idiot sral Carru a on na nej plivl z auta. Kdyby do toho fotra naboural, tak nereknu ani slovo, ale Carra neudelal nic spatnyho a problem z toho delas jen kvuli tomu, ze hral.za liverpool. Udelat to Evra, tak jeste urazis toho fotra z toho, ze chudakovi Patricovi odebral sliny z huby.

Reagovat
kiwwi

sila

Reagovat
Svatej

Slovama se tezko vyjadřuje, jak jses ubohej tou umelou maskou drsnaka ve chvili, kdy nejsi schopnej se k situaci vyjadrit,nebo cokoliv vyvratit a tak jen hazis tyhle osmdesatkovy hlasky, takze se spokojim s pouhym vedomim, ze jsem to s tebou zas zkusil a zas se ujistil o tom, ze z toho sraba nevyrostes.

Reagovat
kiwwi

Preboha neplač

Reagovat
Svatej

Dite..

Reagovat
kiwwi

Uvedomujes si že presne ako dieťa reagujes? Každému komína tebou nesúhlasí tu píšeš pičoviny, hľadáš sa v troch vláknach, fabulujes,prisposobujes si to a tahas to do osobnej roviny....proste také decko čo dokáže dať dokopy suvetia a myslí si že zožral celú múdrosť sveta...preber sa a prestaň revat jak decko

Reagovat
kiwwi

*kto s tebou

*Hadas

Reagovat
Svatej

Furt zadna reakce k tematu, jen recyklovany urazky... uz jses i dokonce predvidatelnej.

Reagovat
icka

ty jsi strasny pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi to nedá to tu jen věčně číst a nevyjádřit se.. Seš zaslepenej rádoby drsnej ubožák. S Busbym se můžete chytnout za ruce a táhnout, diskuzi zde by to jen pomohlo.

Reagovat
Svatej

Busby je v pohode, tady jsou jiny tezky vahy...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
tunkic

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Dneska se mi nejak nedari si ziskavat tvou prizen

Reagovat
r.mrazik

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

nie, ked si zo mna niekto bude utahovat tak mu oplujem okno vtedy budem hrdina a mozem si povedat "zvladol som to"

ukaz mi nejake video kde mu nadava alebo mu hovori nieco horsie nez to co bolo zverejnene a mozeme sa bavit. ale tie vase "nevieme co tomu predchadzalo" a preto je to OK ma strasne bavi

ale ze ti niekto povie "2:1 mate" a ty mu oplujes okno a udajne tam na mieste spolujazdca mal 14rocnu dceru fakt sa ho zastavajte degesi!

ked som este chodil na hokejovu extraligu tak som takych pripadov videl milion. Uramovi raz partia chujov za nami kricala "Uraaaam, zenu ti doma jebu a ty tu hokej hras". Ale frajer sa len na nich zasmial a za kktov boli pre vsetkych oni. mal ich asi ist oplut, vtedy by ste mu tu zatlieskali

Reagovat
El Cid z City

ok,oplum mu okno,postavme ho ke zdi a zastřelme..strašná věda

Reagovat
kiwwi

oplul mu dcéru

Reagovat
El Cid z City

jo a fakt nechutně, toho hnusu nebylo málo to je chyba samozřejmě, mstít se na nevinnejch je špatně, měl to schytat viník

Reagovat
janinho

co? len hovorim ze sa zachoval ako degenerovany, to je vsetko. keby ho v zapase niekto provokoval a on ho oplul tak by si sa ho tiez zastaval?

aka veda, neviem co tu splietas

Reagovat
Svatej

Tyvole, on ho snad Carra sestrelil ze silnice, nebo co se to tu pro kristovy rany snazis rozjet??! Ty sam nevis co tomu predchazelo a uplne stejne soudis situaci z druhy strany, tak proc se smejes necemu, co povazujes za hloupost, kdyz sam delas tu stejnou "hloupost" ? Hlavne si tam hod par dalsich smajliku, uz chybi jen malinko,abych uveril, ze jsi fakt nad veci, fesando.

Mel ho urazet a nejakou dobu sledovat, tak dostal odpoved, ktera ho fyzicky neposkodila, co mas furt za problem?

A to, co jsi zazil ty, ma odted urcovat nejakou miru toho, co se ma vydrzet? Ze nekdo vydrzel vic, nez musel, znamena, ze se tak musi chovat kazdy? Ty jsi ten urcujici faktor? Rekni mi prosim dalsi zabavnou historku s pouckou a nejakou teorii, jsou dost podstatny pro vyreseni problemu.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
tunkic

Zásah - potopena

Reagovat
kiwwi

Reagovat
janinho

asi si sa pomylil... toto nie je debata o hodnoteni sezony Arsenalu

Reagovat
tunkic

V první řadě za ten stěr k Arsenalu, neskutečně sis mě povodil a mě nezbývá nic jinýho, než blednout závistí nad tou hromadou trofejí, co letos urval Tottenham

V druhý řadě začni trochu zvládat, protože si tady Svatej s tebou prostě vytírá zadek, ač se snažíš tisícema smajlíků vzdorovat, co to jde

Reagovat
janinho

fakt to robi? nemam ten pocit, ale ty mas na to asi ten spravny pohlad.

inak, ako suvisi to ze Tham nevyhral za tvojho zivota ziadnu trofej s tym ze Arsenal je momentalne v najhorsej situacii za poslednych 10 rokov a vlastni fanusikovia to uz nezvladaju?

niektori chlapci ked uz neviete co povedat tak zacnete o uplnych kktinach typu (nevenoval sa riadeniu...)

ale respektujem ta za to, ze ty smajlov pouziivas len vo velmi vynimocnych pripadoch!

Reagovat
janinho

jebe ci chlapce? carragher sa zachoval jak posledny cigan z osady. kludne sa ho zastavaj aj s tvojou partiou miestnych boys ale faktom ostane ze carragher sa zachoval jak debilek co nezvlada a po vsetkych tych zapasoch v PL, kde si musel vypocut neporovnatelne horsie veci by mal taketo situacie vediet zvladat trosicku inac.

ja nie som ten jebo co tu spekuluje co tomu mozno a udajne predchadzalo... ja som videl video kde mu prakticky oplul decko po tom ako mu zakrical "2:1 mate", tak neviem kto z nas dvoch je tu teraz mimo ty konspirator

ja som ti dal priklad ako s takym chovanim mozes vyjebat na urovni a ukazat kto je v tej situacii kokot. takto bol ten provokater mierny kokot a carra oberkokot. gratulujem carrovi aj vam tu co viete jak hrdinovia ocharkat auto

Reagovat
Svatej

To se musi clovek vsude chovat stejne jako v praci, kde je jeho povinnosti se nejak chovat ? Takze v opačným extremu vojaka ve valce nekdo trefi kamenem, on utocnika sejme a timpadem musi sejmout kazdyho i doma, protoze driv v praci se to vyzadovalo a byl na to zvyklej? Tak to funguje?

To je jen na videu, zbytek tam videt neni a vychazim z infa ktery tu bylo receno, ale pokud chces bejt vecnej,tak fajn - typek v predjizdeni neprojevoval umysl predjeti jinyho vozidla, jeste si ho za jizdy natacel v druhym pruhu a ohrozoval tim kazdyho na vozovce, mezitim co Carra si drzel svuj pruh, ale stejne budes obvinivat Carru, protoze se pri rizeni nenechal urazet magorem odvedle, jasan.

Ne, Carra se zachoval jako prumernej beloch, co se nenecha dojizdet a urazet

Reagovat
janinho

tak toto je moc. ozaj prirovnanie na urovni s tym vojakom

inak, ja som tam na videu nevidel ci to nebola 2- alebo 4-prudovka, ale ty ano. ak bola, tak pruhy v obci su aspon u nas rovnocenne, ale to iste vies lebo mas viac jak 18 rokov a iste mas vodicak ked tu riesis taketo hluposti

ak polovicu zivota bol carragher profesionalnym futbalistom, tak by som cakal ze sa z neho nestane takyto chmulo do par rokov, ale ty vies asi lepsie

no nic, zjavne sa na tomto nezhodneme. tvoj nazor ti neberiem, podla mna sa zachoval carragher ako cigan s iq rovnym jeho veku, podla teba v tomto pribehu bol obetou. ale pockam si ked tu bude niekedy clanok o nejakom hracovi co sa nechal vyprovokovat ci uz na travniku alebo mimo neho a som zvedavy ci aj potom budes robit obhajcu

Reagovat
Svatej

Tyvole,to je uplne u prdele jestli to byl protismer nebo ne, nevenoval se rizeni, natacel si nekoho pri rizeni se svou dcerou a provokoval ho. Vysmivej se tomu jak chces, nezmenis fakt, ze je fotr kripl a dostal min nez si zaslouzil.

Jo, evidentne to vim lepsie, kdyz se na to dokazu podivat i z jinyho pohledu nez z jednoho jedinyho jako ty, smajliku.

Hele rad se do takovyho pribehu zapojim, v tehlech postojich se snazim bejt co nejstalejsi, takze s tim nemam problem.

Reagovat
janinho

neboj nic, povieme si to potom

mimochodom. carra sa pocas jazdy na chvilu nevenoval riadeniu vozidla (ked sa naklonil aby ocharkal paralelne iduce vozidlo)... tolko k tomu kam sa tu debatu snazis zakrutit

Reagovat
Svatej

Jo,potom co ho druhy vozidlo ohrozovalo...

Reagovat
janinho

jasne tusim jeho zivot visel na vlasku

Reagovat
Svatej

... jakmile zachazis dontalovych sarkastickych absurdit,tak akorat podkopovas to, o co ses tu snazil. Otec carru ohrozoval, tonje oroste fakt.

Reagovat
janinho

cele co tu predvadzas je jedna velka absurdita!

ja som od zaciatku ani raz nepovedal, ze by som toho co ho provokoval siel potlapkat po pleci alebo mu zatlieskal za to co robil, akurat ty to tak prezentujes. akurat podla mna carragher by mal byt natolko vytrenovany aby taketo provokacie ustal a nespraval sa jak uplny deges, podla teba je asi to co urobil v poriadku lebo ho niekto provokoval.

samozrejme za to ze sa obaja nevenovali riadeniu by mali dostat pokuty.

mimochodom... dneska rano o pol 6tej ma v obci nejaky deges predbiehal tipujem tak 80tkou... mam ti poslat video aby si to mohol riesit s dopravnou policiou? alebo mu to pre tentokrat este odpustime? rad totiz riesis dopravne priestupky aj ked s prispevkom na ktory si tu reagoval ABSOLUTNE nesuvisia...

Reagovat
Svatej

Hele ani to uz nebudu cist, nezlob se, nejak me presla nalada tu sracku resit dokola, nekdy jindy.

Reagovat
janinho

tak si citaj len to co sam napises! aj tak to zjavne bola strata casu.

Reagovat
Svatej

A at drzim tebou nastavrnou latku,tak tady mas malou davku nefalsovamyho nadhledu ->

Reagovat
r.mrazik

to je trouba...

Reagovat
Busby babes

nejakej idiot se mu prisel vysmat, tak mu to vratil. Des, ze je z toho v dnesni dobe takova afera.

Reagovat
kiwwi

ako sorry ale plut? najväčšia sedlacina... potom je hryzenie a ťahanie za vlasy... skratka, hráči Liverpoolu to predviedli všetko

Reagovat
Busby babes

omluvil se, at mu daj nejakou pokutu. Jestli ho kvuli tomu vyhodi ze Sky, tak to bude imho skoda.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

uz sa stalo... Škoda to je ale môže si za to sám a nemôže povedať ani mäkké f

Reagovat
Busby babes

suspended. to neni vyhozenej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

větší zmrdovina by byla, kdyby je vybrzdil. Takto dost pochybuju, že tam vůbec něco doletělo.

Reagovat
kiwwi

však to dievča povedalo ze ju oplul na tvár

Reagovat
fenixLFC

my vieme ze tebe staci ked niekto nieco povie, najma ked to potvrdzuje tvoj nazor...dievca, mourinho u vas, evra

Reagovat
kiwwi

ty si dilino fakt

Reagovat
smazaný uživatel

jediny dylino ses tady ty, picusu

Reagovat
Flamex

Reagovat
kiwwi

toto spájanie scumov so scousermi je zaujímavý trend

Reagovat
fenixLFC

my sa s vami nespajame

Reagovat
blade115

Aspoň si pak se Swarleym můžete spolu pobrečet, jak je na vás EF svět zlej.

Reagovat
Swarley

ty jsi přímo definice nezvládání

Reagovat
blade115

můžeš to jako samozvaný guru eurofotbalu tradičně ohodnotit

Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

ze to rikas ty

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
Svatej

well played

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt kokot. Tak si k tomu Evrovi precti, co bylo zaverem toho vysetrovani. Ale klidne se toho rasistickeho hovada dal zastavej no. Mas i tricko?

Reagovat
blade115

1) Hluboký nádech a po něm výdech...

2) Suarez vážně rasista není, bylo to celé hrozně nafouknuté. Zachoval se jako kokot a oprávněně dostal trest, ale ten hejt z vaší strany byl/je úplně někde jinde, než by být měl.

3) Vzhledem k tomu, co bylo jediným cílem toho původního příspěvku a nakolik důležité pro to je kauza Evra x Suarez, asi není potřeba kvůli tomu hned nadávat do kokotů.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/R_o_M/status/968233850517192706

hele v pohode, stacilo jen na zacatku napsat, ze o tom nic nevis a bylo by to ok. A jelikoz do toho Evru zatahl nekdo jinej, coz mi prijde uplne nesmyslny, tak jsem reagoval. Protoze fans Liverpoolu a Liverpool jako klub se ho v te kauze dlouhodobe zastavaji. Ale hlavne ze se pak stavi do role nejvetsich bojovniku proti rasismu...

Reagovat
blade115

Nemám důvod něco takového psát, tu kauzu si pamatuju, však jste to tu se Scousery vytahovali ještě tak půl roku poté. Suarez vážně rasista není, je rozdíl mezi tím, když je někdo rasista a když se chová rasisticky. I když v jeho případě se spíš prostě choval jako dement, no. Taková kombinace emocí a vypatlané hlavy.

Reagovat
Busby babes

aha, takze kdyz se chovas rasisticky tak nejsi rasista. to je ovsem zajimava teorie. Kvadraturu kruhu taky dokazes vymyslet? Sorry, ale tohle je hrozna kravina cos napsal.

Reagovat
blade115

Ono na to není zas tak těžký přijít, to bys jen musel zapojit hlavu a ne hned ze sebe střílet ty krutopřísný stěry. Rasistu si představuju jako někoho, kdo má přesvědčení o podřadnosti jiné rasy, její příslušníky nemůže vystát a často se i podle toho projevuje. To určitě není Suarezuv případ, vždyť spousta jeho spoluhráčů jsou černoši a nevšiml jsem si, že by s ním kdokoliv z nich měl problém. Nebo především on s nimi. Tady se prostě jen zachoval rasisticky, čímž ho teda určitě nechci omlouvat, ale je to spíš projev jeho demence a návalu emocí. V podstatě je to stejný, jako když někomu v určité situaci řekneš žide. Je to rasistický projev, ale to z tebe ještě nedělá antisemitu, zvlášť když to myslíš spíš z legrace.

Reagovat
Busby babes

No a to je prave to s cim nesouhlasim. Kazdopadne pointa i tak je v tom, ze pristup Liverpool fans a klubu je: nic spatneho neudelal, je to slovo proti slovu. Coz neni.

Myslel to jako vtip: coz nemyslel. Atd atd.

Reagovat
blade115

Tak s tím nesouhlas, to je tvoje věc. Maximálně tak můžeš napsat proč.

Tenhle údajný přístup je samozřejmě taky mimo, v dnešní době, kdy jsou lidi na tohle citliví, je to průser. Pravda je někde uprostřed mezi těmi vašimi tábory, jak to tak už bývá.

A neříkám, že to Suarez myslel jako vtip, na tom svém příkladu jsem ti jen demonstroval rozdíl mezi rasistou a někým, kdo se chová rasisticky.

Reagovat
Busby babes

no to prave neni tak, ze je pravda nekde uprostred. Je uplne jasny, kde je v te kauze pravda, coz ukazalo to vysetrovani. Jen jedna strana to porad omlova stylem: slovo proti slovu, on to tak nemyslel a bla bla. A jeste to vytahujou jako argument u nesouvisejici veci.

Reagovat
blade115

Jestli nějaká autorita někde rozhodla, že Suarez je rasista, tak je to fraška. To vyšetřování by mělo maximálně tak ukázat, že se choval rasisticky, že to bylo krajně nevhodné a že měl být potrestán. Ale ne někomu dát nálepku rasisty, to si to jen vy špatně interpretujete.

Reagovat
Busby babes

vsak jsem vejs dal tweet, kde jsou screeny z toho zaveru FA.

Reagovat
blade115

Já ho četl. Ale předpokládám, že tohle je jen úryvek. Nebo pokud ten jeho údajný rasismus zakládáte na tomhle, pak je to ještě úsměvnější.

Reagovat
Busby babes

tak pokud nekomu nadava do negru... ale fajn, pojdme to bagatelizovat...

Reagovat
blade115

Nn, lepší bude to zbytečně nafukovat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

taky si myslím, že je dost velký rozdíl mezi rasisticky urážet a být reálný rasista..

Reagovat
kiwwi

Otázne je, čo núti nerasistu rasisticky urážať?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Další otázkou je to, jestli pokud někdo rasisticky uráží, tak je důležitý zjišťovat jestli je, nebo není rasista.

Reagovat
blade115

No určitě je, pokud se ho chystáš nálepkovat.

Reagovat
vodka

tak zrovna u toho sportu je to docela jasné, provokace, rozhození soupeře. že je to křivácké svinstvo a zaslouženě trestané, o tom žádná debata byt nemusí. ale narážky na matky/manželky padají taky a taky je to svinstvo.

Reagovat
kiwwi

jasne, len potom musis ratat s tym, ze na teba budu ludia hladiet ako na rasistu/svinu/krivaka a nie ze zo seba este urobis obet

a teda trochu mi to pripomina aj to zname "niesom rasista, ale..."

Reagovat
vodka

"jasne, len potom musis ratat s tym, ze na teba budu ludia hladiet ako na rasistu/svinu/krivaka" přesně tak.

Suarez ale křivák, svině a zmrd prostě byl, je a bude, takže ani to, že ze sebe dělá oběť mě moc nepřekvapuje. šak ji ze sebe dělá při každém přihraném pádu, u každého teatrálního gesta. Pořád největší špína ve fotbale o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub se ho dlouhodobe zastava?

Reagovat
Busby babes

prinejlepsim ignoruje nektery veci. Dalhglish se ho tenkrat zastal, ted jste na nej zas piskali kvuli tomu a nic, zadna reakce od klubu... ale tak to uz je vase vec. Jen se pak nedivte, kdyz vam to nekdo predhodi.

Reagovat
smazaný uživatel

To konstatování kokotem se, předpokládám, nezakládá jen na tomhle příspěvku.

Reagovat
bbbauch

tak uz se ucho utrhlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko horší je, když jde otec takhle příkladem své dceři.

Plivání neomlouvám, ale v této roztržce působí jeden daleko větší čurák.

Reagovat
r.mrazik

Vždyť podle videa není nějaký blázen...zas že by měl být horší...

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosto jedno, jak vystupuje. Navíc video je dost krátké a je možné i to, že ta skutečně špatná část byla vystřižena.

Jde o to, že měl v autě svou čtrnáctiletou dceru. Kdyby byl sám, ok, ale v momentě, kdy je se svou dcerou, musí jít příkladem. Život je plný výher a proher. Pokud jde dceři příkladem, že prohra je hodna výsměchu a je v pořádku po výhře si ještě do poraženého kopnout, pak titul otce roku fakt nezíská. Moc si neuvědomujete, že právě tyhle příklady pak vedou ve školách k šikaně. Nešikanují děti, které mají příkladné rodiče, které vedou své děti k tomu, že násilí atd. atd. atd. je špatné. A u otce, který si nahrává, jak si někoho dobírá a bere to jako srandu se dá očekávat, že je to prostě čurák. Pro děti je pak v pohodě nahrávat si někoho ve škole při šikaně a pak to rozesílat mezi sebou a smát se.

Zrovna tady kiwwi by se mohl posrat, kdyby se fanoušek Liverpoolu takhle navážel třeba do Scholese a jeho reakce by pro něj byla adekvátní, ale v tomhle případě se může posrat.

Reagovat
r.mrazik

kdyby se nejaky fanousek smal scholesovi a ten na nej plivnul,tak bych si myslel to same co o Carrovi...ze mu mrdlo...a to zbytecne

o šikaně a další šílenosti rozebirat nebudu...to mi prijde mimo a zbytecny...bylo to jen slabe popichnuti,reakce pak neprimerena...nehledam tam neco,co tam neni

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že ti to přijde mimo a zbytečný, protože nechápeš následky tohoto chování před dítětem. Všichni si pořád myslí, že světem hýbou pouze veliké a jasně viditelné věci, ale ty veliké věci pohánějí malá kolečka, jako jsou tahle.

Jak jsem napsal. Není to jen tohle video a pokud si to někdo natáčí s jasným úmyslem se druhému člověku smát, o jeho charakteru si nemůžu myslet nic dobrého a je daleko pravděpodobnější, než že tomu tak není, že je špatným příkladem pro svou dceru v mnoha ohledech. Další věc je, že jej první musel vidět, musel se rozhodnout smát se mu a sledoval jej tedy už nějakou chvíli a pro dceru, která si bude za pár let dělat řidičák jde příkladem, že je ok nevěnovat se na 100% řízení.

Plivat neměl, ale on tu není ten největší čurák. Za mě je to vše a klidně si přivírej oči, ale fakt není ok se někomu vysmívat před svým dítětem.

Reagovat
r.mrazik

bylo to jen popichnuti a ze srandy...se na to video podivej

aby se nektery lidi z deti neposrali...

to abych se v praci radeji nesmal kolegovi,az prohrajou sesivky...nedejboze pred ditetem...peklo!!! uplne vidim,co z toho prcka vyroste...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně omezený pohled, ale strašně. Ano, před dítětem máš nějakou zodpovědnost. Chovej se jak čurák a děti ti to jednou vrátí, neboj. Pro mě za mě si v soukromí s kolegou klidně rozkopejte držky, ale nezlehčuj situaci jen proto, že ji nerozumíš a nikdy ses nesetkal s následky takové výchovy.

Zkus zapojit mozek a představit si, že člověk, který se někomu vysmívá s úmyslem nahrát si to a zveřejnit na internetu, takovou věc neudělal poprvé a jde o kyberšikanu, s úsměvem prováděnou před vlastním dítětem.

Však o nic nejde. Až budeš mít děti a budou z nich díky tvému ,,o nic nejde'' kreténi, viníka hledej v zrcadle.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe,ty jsi myslitel...resis picoviny

mas deti? nemas...tak si nech ty chytry kydy na doma...ty kybersikano...

domnenky ze to nedelal poprve a dalsi slinty...to je fakt moc

prvotni vec je ta,ze si z carry chtel udelat srandu...nenadaval,jen se mu smal...nehlede,ze on ani na hristi nebyl...a ty z toho delas kauzu vychovy ditete...prober se a slez z toho kolotoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Boha ty si filozof

Reagovat
Svatej

vzdycky se v tehlech pripadech naprosto nesmyslne resi jen jedna strana, pritom ten otec tady ma bejt za toho curaka..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Jako že se mu smál že prohráli? Jebe ti?

Reagovat
Svatej

Vychazim z predpokladu,ze ho ten fotr pronasledoval a sral dyl...

Reagovat
r.mrazik

tys nevidel to video?

Reagovat
Svatej

To je vcelku dost kratky, vzhledem k tomu,ze auto ciziho cloveka nepoznas tim,ze za nim jen tri vteriny jedes se da predpokladat, ze ten typek vedel za kym jede a musel za nim teda jet dyl, aby ho poznal... ale pokud ma carru nastudovanyho nebo je to jeho soused a zna jeho auto z dalky tak fajn, jsou pro me kokoti oba, jen ten otec o neco mensi nez pred chvili.. v opacnym pripade ho takhle musel dojizdet dyl, aby se ujistil, ze je to fakt Carras

..

Reagovat
r.mrazik

jak rikam...hledat v tom neco,co tam neni,asi nebudu...

Reagovat
Svatej

Rozumim...

Reagovat
sunakashi

Ty jsi fakt tupec...Ten člověk dělá v médiích a plivne někomu dceři do obličeje a ty tu furt tvrdíš ,že za to mohl ten chlap co se mu vysmíval...Ty máš v hlavě slušně vyhrabáno...Tobě se nespojujou ani základní věci...Doufám ,že ho za to vyhodí ,protože plivnout něčí dceři do obličeje si může dovolit tak maximálně nějaká nedůležitá lopata jako jsi ty, ale určitě ne osoba ,která dělá v televizi komentátora...už chápeš ten rozdíl dilinko?

Reagovat
Svatej

.

Dobry hele, nebudu to psat znova,precti si zbytek komentaru, cus

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

měl mu jít dát dělo?

Reagovat
mithro

no uz je suspendovany

Reagovat
Svatej

neuveritelne ublizenecka doba.

Reagovat
Maresma

Nojo, Evertonian, to se dalo čekat

Reagovat
Mates_Matesović

Co je "opluje"

Reagovat
maxton

ako hovoria velikani, "načo sa bijete, keď sa môžete opľuvať"

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ten borec s kamerou dostal tučnou pokutu

Reagovat
Nikikrew

Kali cau

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
Nikikrew

Minister vnútra SR podal demisiu

Reagovat
Mastný Chobot

Haha ero už sa bál že Kali zas ukončil kariéru

Reagovat
kiwwi

a pritom ide len o Kali Kartel

Reagovat
Mastný Chobot

Pritom ak príde namiesto neho Sakova alebo Glváč, tak to bude len ako keď Miguel nahradil Gilberta.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
SunFells

Když akorát slíbil ještě rok

Reagovat
kiwwi

nestačí

Reagovat
Nikikrew

teraz treba zatlačiť do kúta

Reagovat
maxton

mam kamosa, pyta sa ma, " a ta Zitnanska je ministerka coho ? " ja ze spravodlivosti a on "aha, tak ta by mohla tiez odstupit" , asi tak

Reagovat
bbbauch

Vlado, kde je nejnovejsi prognoza, jak s nama vydrbete a jeste prozenete city?

Reagovat
kiwwi

to sa treba pytat bubbla...on aj zagarantuje...len musis pockat kym vyhraju aspon 3 zapasy v rade, az potom sa tu ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Rooney a uspesnost 68% na penaltach? ze se na to nevysere...

Reagovat
Swarley

to by si i Čech proti němu nahnal sebevědomí

Reagovat
r.mrazik

to i ja

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

ten lob doprostřed bych ustál taky

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,jak to rooney obcas kope,tak by ses mohl jen svalit na jednu stranu

Reagovat
Counter

xG modely berou penalty tuším za 0,7, takže ronei je víceméně na svém

Reagovat
cristiano.K.

prosím o odkaz na celý zápas MU - LFC, díky

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě mašinka

Reagovat
Mastný Chobot

Bela

no, som zvedavý, dúfam, že nebudeme ľutovať

Reagovat
maxton

ak niesi z asociacie rozkradania eurofondov tak ti to moze byt jedno a nebudes lutovat nic

Reagovat
Mönchengladbach

Tak nám to krásně vychází, že City získají titul v přespříštím ligovém zápase domácí výhrou nad United, protože budou mít 6 kol před koncem náskok 19 bodů.

Reagovat
nani92

matematicky to asi vychádza (neoveroval som to), ale k dokonalosti tomu chýba výhra City a to ti môžem garantovať, že k tomu nedôjde, aj keby sme mali Pogbu zamknúť v pinvici

Reagovat
Mönchengladbach

Jožka už míchá beton?

Reagovat
nani92

Netreba, ešte nám ostalo na minimálne na polčas z víkendu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Infi

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

rika se defenzivni dominance.

Reagovat
Svatej

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

fanta otázka... free hit znamená ze urobím jednorazovo akékoľvek zmeny a po odohrati kola sa mi vráti všetko do pôvodného stavu pred použitím free hit?

Reagovat
Mastný Chobot

jo

Reagovat
kiwwi

a mam ti veriť?

Reagovat
Mastný Chobot

jo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

to bude nejaká špinavá politická hra

Reagovat
nani92

asi áno, kedže to jednohlasne hovorí a musel o tom premýšľať len 5 minút a nie 8 hodín

Reagovat
kiwwi

5 minút is the new 8 hodín

Reagovat
Busby babes

presne tak to chapu.

Reagovat
jacobT

"Do stavu pred pouzitim free hit" je troche zavadzajuce. Presnejsie sa ti obnovi zostava z posledneho GW. Cize ak spravis nejaky transfer a potom zahras free hit, obnovi sa ti zostava bez tych transferov.

Reagovat
kiwwi

Čože? To nedáva zmysel

Reagovat
jacobT

Ale je to tak.

Reagovat
kiwwi

Tak to dík... zachránil si mi jeden transfer

Reagovat
Hokaido

Nezachránil, po zahrátí Free hitu budeš mít opět jen jeden.

Já to taky nevěděl, takže teď mám 2 FT. Absolutně nevyužitý, jelikož o oba přijdu.

Reagovat
kiwwi

hahaha tak to je este lepsie...ale tak tomu prideniu o 1 FT sa neda tym padom predist

Reagovat
Free_player

yes

Reagovat
diastan

Oscar: "Je mi fuk, jestli pojedu na mistrovství světa, nebo ne. Pořád jsem jen kritizovaný za to, že jsem přišel do Číny. Já ale myslím na svou rodinu a budoucnost. Nechci být ve stáří chudý a žít jen ze vzpomínek, že jsem kdysi hrál na mistrovství světa.

Ten se to nebojí říct na hubu

Reagovat
Busby babes

jj, protoze v Chelsea hral za misku rejze.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
diastan

Reagovat
SunFells

Přitom by to člověk čekal spíš v Číně.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
andrew96

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tunkic

Reagovat
sunakashi

Reagovat
El Cid z City

nechce se mi věřit,že je mu to fuk...já bych mu věřil spíš něco ve smyslu-až začne MS,bude mě srát,že tam nejsem,ale turnaj skončí,pak už na to sere pes a ty prachy z účtu mi už nikdo nikdy nevezme

Reagovat
masly008

tak záleží jakého má účetního že.

Reagovat
Busby babes

ale jinak nic proti tomu. Zije jenom jednou a je to skvela zkusenost zit v takove zemi jako je Cina. I presto, ze tam bude ve slonovinove vezi.

Reagovat
kissak

hlavně, aby se toho dožil a režim ho nesvrhl

Reagovat
smazaný uživatel

JA ci africki hraci to vnimaju inak, maju obrovske a chudobne rodiny ktorym posielaju prachy..

Reagovat
SunFells

Tož to je hlupák, brazilci nemají zrovna problém povolávat do repre hráče i z Číny ...Ale možná budou mít problém povolat někoho, kdo veřejně vyhlásí, že je mu to fuk.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Spíš je realista, na jeho pozici mají Brazilci dostatečný přetlak. Za Brazílii si kopnul naposledy před více jak dvěma roky na 7 minut, pak si ještě čtyřikrát poseděl na lavce a to bylo v době, kdy byl ještě v Chelsea. Už víc jak rok před přestupem do Číny se do repre ani nepodíval a ta Čína to ještě dokonala, nevěřím že měl jakoukoliv šanci podívat se do Ruska výrok-nevýrok

Reagovat
r.mrazik

koukam ted na tiskovku pred sevillou a co tam obcas Jožko predvadi? nejdriv s tim boerem,pak ty otazky na porto...asi se spatne vyspal...trouba

Reagovat
Busby babes

tak vratil de Boerovi ty kecy no. Vsak to tu i ty jedes porad, jak je rashford v haji. A v Anglii to posunuli jeste o level vejs a pisou jak by mel odejit jinam.

nobody has played in more matches under Jose than Marcus:

1: Rashford (93)

2: De Gea (81)

3: Herrera, Martial (80)

Reagovat
r.mrazik

ja to psal prece od prichodu Alexise...coz byla naprosta pravda

minuty jsou lepsi statistika...ale jo,v prvni pulce sezony hral dostatecne..

ted jeste aby to doslo i v pripade shawa a alexise poslat trvale napravo a nebo do pice

mimochodem dneska jsem cetl,jak byli na alexise v arsenalu uz totalne nasrany...jak je to hrac "pro kamery"

Reagovat
Busby babes

jak je mysleno to "pro kamery"? Co jsem tak cetl tak je to dost samotar nebo proste ze neni nijak moc ukecanej v kabine.

Ale dovedu si predstavit, ze on se svoji povahou tam parkrat nekoho serval po prohranym zapase.

Reagovat
r.mrazik

Zkusím to najít..bylo to tuším na Joe.uk...ted jím

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
SunFells

Že na place máchá rukama a vzteká se na ostatní, aby to vypadalo, že je na to chudák sám a ostatní mu to kazí ...v kabině si z něj za to dělali hráči prdel.

Reagovat
Busby babes

tak ja si pamatuju jak byl nasranej na Girouda, kdyz vyrovnal na 3:3 a sel se radovat misto aby bezel na pulku a zkusili jeste rozhodnout. O tyden pozdeji dal Wazza ten svuj rekordni gol za nas a jeho reakce byla ta, ze okamzite ukazoval: vemte balon, jeste mame cas. V tom bych videl ten rozdil v mentalite.

Reagovat
SunFells

Alexis určitě má tu mentalitu, s níž bere jen vítězství, ovšem mnozí to mají i bez těch dětinskostí.

Reagovat
SunFells

"a alexise poslat trvale napravo a nebo do pice"

Úplně stejné problémy.

Reagovat
Busby babes

u vas byl vlevo nejakej pretlak?

Reagovat
SunFells

Nebyl, jen mě na té pozici strašně sral. Většinou dělal furt to samé, aniž by ale měl ty Robbenovy schopnosti to dělat. Byl vesměs produktivní, ale podle mě tím naše hra spíš trpěla.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tento hrac je proste skvost.

https://youtu.be/mWr3kl6Aj7Y

Reagovat
Busby babes
Reagovat
vodka

takže jde teda do AS?

Reagovat
Busby babes

vidis, toho jsem si vubec nevsiml. Ale Galatasaray ma podobny barvy taky.

Reagovat
SunFells

Jeden květák byl málo.

Reagovat
kissak

šla Nanynka do zelí....

Reagovat
Zaschrona

Tak Walsh pry pracuje na koupi Vardyho, zatimco nas CEO, na ktereho nadava drtiva vetsina fanousku, tak zrejme pujde delat sefa rugby Super League. Zaroven jsou spekulace, ze behem par tydnu v klubu skonci Kenwright.

Mezitim je Gylfi zrejme mimo hru do konce sezony, takze se, podobne jako predtim Niasse, zas uz pocita s Klaassenem, prestoze o nem Big Sam na konci prestupaku prohlasil, ze uprednostnil penize pred fotbalem, kdyz odmitl jit do Neapole a vic nez ctvrt roku mu nebyl ochotny dat sanci.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Včera: Younes odmítl v Ajaxu střídání a byl přeřazen do juniorky

Německý reprezentant Amin Younes byl v Ajaxu Amsterodam na dva týdny přeřazen do juniorky. Trenér Erik ten Hag ho potrestal za to, že v nedělním utkání nizozemské ligy s Heerenveenem odmítl čtyřiadvacetiletý záložník nastoupit za rozhodnutého stavu do hry, protože to podle něj bylo zbytečné.

Dneska: Amin Younes has already gone through 4 lawyers in his attempts to cancel his pre-contract with Napoli. Napoli meanwhile are looking for suitors to sell him on as soon as he arrives in the summer.

To bude skvělej charakter do týmu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele