Premier League - souhrn 3. kola

26.08.2017, 15:32, aktualizováno 27.08.2017, 18:53
Komentáře a souhrny
Liverpool před vlastními fanoušky rozstřílel Arsenal, zatímco další londýnský celek Tottenham remizoval s Burnley. Manchester United nakonec na Schmeichela recept našel. Dvě bezbrankové remízy nabídl sobotní program. Kromě nich Crystal Palace potřetí pod Frankem De Boerem ani neskóroval a podlehl Swansea. Manchester City v nastaveném čase kontroverzním způsobem urval výhru nad Bournemouthem, Chelsea přehrála Everton...

Liverpool FC - Arsenal FC 4:0

27.08.2017 17:00

Góly: 17. Roberto Firmino, 40. Sadio Mané, 57. Mohamed Salah, 77. Daniel Sturridge

Tak tohle byl panečku debakl. Liverpool na svém stánku čtyřmi brankami deklasoval Arsenal, který předvedl jeden ze svých vůbec nejhorších výkonů za posledních několik let. Hosté se svému soupeři nevyrovnali v jediném herním aspektu, od začátku tahali za kratší konec a někteří hráči působili dojmem, jakoby snad nedělní odpoledne raději strávili úplně jiným způsobem.

Že to s celkem Arséna Wengera dnes nedopadne dobře, to bylo jasné takřka od prvních sekund. Liverpool na nic nečekal a do utkání vlétl jako uragán, zatímco hosté měli obrovské potíže se s touto intenzitou a rychlostí jakkoliv vypořádat. V šesté minutě hlavičkoval po centru Morena Can, branku ale trefit nedokázal. Na druhé straně měl jednu z mála šancí Arsenalu Welbeck, který se po ztrátě Hendersona a následné kolmici Sancheze objevil ve výhodné střelecké pozici, pod tlakem bránících hráčů však svůj pokus v pádu nasměroval vysoko nad.

V desáté minutě se s parádním zákrokem vytasil Petr Čech - po rychlé narážečce poslal do vápna přízemní centr Can, na zadní tyči Bellerina předskočil Salah, jenže ve vyložené pozici jen trestuhodně napálil českého brankáře ve službách Kanonýrů.

Liverpool to však vůbec nemrzelo - po čtvrthodině hry totiž Xhaka předvedl hrozivý kiks v rozehrávce, kdy namazal presujícímu Gomezovi, načež po jeho načechraném centru Firmino otevřel skóre zápasu.

Arsenal se však vůbec nepoučil a jen o pár minut později ztratil míč ve středu pole Özil a před Čechm se zjevil osamocený Henderson, který však ke smůle domácích míč do sítě dopravit nedokázal. Po pětadvaceti minutách hostům zase pláchl Salah, s jeho přízemním pokusem si však český brankář dokázal poradit. Obraz hry se však vůbec neměnil, Kanonýři působili neskutečně mdlým dojmem, na hřišti vůbec nebyli cítit a pro nikoho tak nebylo překvapením, když Liverpool své vedení po půlhodině navýšil. Liverpool podnikl parádní protiútok, balón putoval po ose Wijnaldum - Can - Firmino až k Manému, který si ve vápně pohrál s Holdingem a parádní střelou na zadní tyč podruhé rozvlnil síť.

O poločasové přestávce se Arséne Wenger rozhodl změnit hráčské obsazení i rozestavení. Ze hřiště se pakoval Ramsey, na jehož místo naskočil Coquelin a Arsenal přešel do formace 4-2-3-1. Tato změna ovšem ovoce nepřinesla, naopak to byl Liverpool, který si vytvářel hromadu solidních příležitostí.

Nejprve to byl Monreal, který při trapném pokusu o kličku ztratil míč, čímž vybídl Salaha, aby si z úhlu vyzkoušel samostatný nájezd na Petra Čecha. Ten jeho pokus o obstřel tentokráte zlikvidoval. Jakoukoliv naději na zvrat však o chvíli později pohřbil Bellerin, který se na půlicí čáře dopustil hrůzostrašné minely při zpracování a egyptského forwarda vyslal do dalšího samostatného úniku, který již tentokráte vyřešil gólově.

Dvacet minut před koncem mohl čtvrtý zásah přidat Mané, který se po chybě Holdinga dostal před Petra Čecha, jenže ten tentokrát svůj minisouboj s útočícím hráčem Liverpoolu vyhrál. Čtvrthodiny před koncem se však liverpoolští přece jenom prosadili i počtvrté - na parádní centr Salaha si na zadní tyči naskočil úplně osamocený Sturridge, kterého zcela vypustil Koscielny, a anglický reprezentant si již se zakončením ze dvou metrů věděl rady. Liverpool tak s úvodním měsícem sezony může být spokojen, zato na severu Londýna mají opravdu o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Burnley FC 1:1

27.08.2017 17:00

Góly: 49. Dele Alli - 90. Chris Wood

Tenhle zápas byl mírně zastíněn šlágrem mezi Liverpoolem a Arsenalem, ale kdo se rozhodl, že ho bude sledovat, rozhodně nelitoval. Kohouti chtěli nechat zapomenut na nepodařený duel s Chelsea, Burnley mělo v Londýně jednoduchý cíl - bodovat.

Aktivnějším týmem byl od úvodu Tottenham, ale jako první mohli paradoxně skórovat hosté. V deváté minutě se k balonu dostal Robbie Brady, který pořádně prověřil domácího gólmana Huga Llorise. Jinak první polovina zápasu moc fotbalové krásy nepřinesla. Na Kohoutech bylo vidět, že strašně chtějí skórovat, ale v zakončení jim chyběl klid a chvílemi i kvalita.

Když Lee Mason ukončil první poločas, všem bylo jasné, že Tottenham čeká komplikovaná úloha. Jen 4 minuty po návratu z kabin se domácí konečně dočkali. Obrana Burnley neuklidila odrazený balon, ke kterému se dostal Dele Alli a stal se hrdinou okamžiku.

Spurs se snažili přidat i další branky, The Clarets však odolávali. Hostující kouč Sean Dyche se nechtěl usmířit s prohrou 0:1, proto poslal na hřiště nováčka Chrisa Wooda. Rekordní nákup Burnley se do utkání dostal velice rychle a Kohouti měli s jeho bráněním pořádné problémy.

V závěru to vypadalo, že Tottenham zlomí klatbu Wembley a získá vysněné tři body, ale hosté byli proti. V minutě číslo 92 dostal Chris Wood skvělý pas a v gólové situaci se nemýlil, Hugo Lloris byl v té chvíli bezmocný. Hráči Burnley se dočkali vytouženého vyrovnání, Tottenhamu zbyly jen oči pro pláč.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 2:0

27.08.2017 14:30

Góly: 27. Cesc Fàbregas, 40. Álvaro Morata

Utkání Chelsea s Evertonem bylo jedním z nejsledovanějších ve třetím kole. Aktuální mistr potřeboval tři body, jinak by nezůstal v kontaktu s prvním Manchesterem United. Karamelky chtěly v britské metropole bodovat.

Everton měl za sebou nepodařený zápas v Manchesteru, kde remizoval se City 1:1 a to i přes to, že hrál poločas v početní výhodě. Chelsea se do svého soupeře zakousla od úvodního hvizdu a byla lepším týmem. The Blues se postupně dostávali do početných šancí. Aktivitou hýřili hlavně Pedro a Alvaro Morata.

První branky se fanoušci Chelsea dočkali v 27. minutě. Hezkou akci mezi Cescem Fabregasem a Alvarem Moratem zakončil šikovně zkušený španělský záložník. Toffees byli zaskočeni a dostávali se stále pod větší tlak. Pět minut před koncem první poloviny se do zakončení dostal Alvaro Morata, který potvrdil dobrou formu a poslal šampiona do dvougólového vedení.

Ronald Koeman se ve druhé části hry snažil s utkáním něco udělat a protočil mírné sestavu, Everton zkoušel nové herní varianty. Ofenziva modrého liverpoolského týmu ale byla velice impotentní a prosadit se nedokázali ani Rooney, Sigurdsson, Sandro Ramirez či nováček na hřišti Bešić.

Chelsea hrála velice zkušeně. Soupeře nepouštěla téměř do žádných šancí, Thibaut Courtous v brance se musel chvílemi skutečně nudit. The Blues mohli přidat i další přesné zásahy, ale v zakončení větší klid chyběl Batshuayiovi, Mosesovi i Pedrovi. Gól už nepadl, Chelsea si udržela první čisté konto v sezoně a zaslouženě získala tři body.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Stoke City 1:1

27.08.2017 14:30

Góly: 61. Jay Rodriguez - 77. Peter Crouch

West Bromwich nakonec stoprocentní bilanci neudržel a na vlastní hřišti pouze remizoval se Stoke City 1:1. Domácí měli nakročeno ke třetí výhře 1:0 v řadě, o tu je ale v posledních patnácti minutách připravil přesným zásahem hostující Peter Crouch.

V úvodních minutách nebyla vidět žádná opatrná oťukávaná, naopak oba týmy do utkání vlétly s chutí. Již v osmé minutě se v pokutovém území West Bromwiche skácel Choupo-Moting, píšťalka hlavního sudího však zůstala správně němá. První větší šanci tak měl na hlavě po čtvrthodince hry Zouma, ovšem svůj pokus nasměroval pouze vysoko nad branku Fostera.

Tentýž hráč pak brankáře domácích o chvíli později vyděsil tečovanou střelou, ovšem bývalý brankář národního celku balón vytáhl alespoň na rohový kop. Celkově bylo k vidění málo šancí - hosté sice měli územní převahu, nicméně finální fáze jim až nezvykle dřela. Těsně před pauzou konečně zahrozil také West Bromwich - centr Brunta prolétl až k Phillipsovi, jehož střílenou přihrávku Zouma tak tak odvrátil na rohový kop.

Po změně stran Baggies přece jenom hru vyrovnali a konečně také začali obraně soupeře trochu zatápět. Odměnou za snahu jim pak po hodině hry byla branka Rodrigueze. Ten se vklínil mezi Zoumu a Camerona a hlavou do sítě usměrnil centr Nyoma. O pět minut později mohlo být na The Hawthorns ještě veseleji - na centr Phillipse si naskočil Hegazi a jeho pokus Butland vytěsnil konečky prstů.

Vyrovnání tak přišlo jako blesk z čistého nebe a z velké části jde na vrub stoperovi Hegazimu. Do pokutového území domácího celku totiž přilétl neškodný míč, který by v poklidu sebral Ben Foster. Jenže stoper Baggies na pohyb svého brankáře nezareagoval, balón se pokusil sám odvrátit, ovšem odkop se mu vůbec nepovedl a kulatý nesmysl tak na stříbrném podnose připravil před odkrytou svatyni Crouchovi, který nabídnutou příležitostí nepohrdl.

Od té doby šel za vítězstvím už jen jeden celek - a to hosté. Neujala se však ani rána Zoumy, ani pohotové zakončení Choupo-Motinga, a tak duel na The Hawthorns vítěze nakonec nenašel.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leicester City 2:0

26.08.2017 18:30

Góly: 70. Marcus Rashford, 82. Marouane Fellaini

Srpen v Premier League patřil Manchesteru United. To už teď můžeme potvrdit zcela bez pochyb. Třetí zápas, třetí výhra, třetí čisté konto, skóre 10:0. Třetí kořistí se stal Leicester City, který sice na Old Trafford dlouho odolával, ale pak po brankách žolíků Rashforda s Fellainim padl 2:0.

Mourinhovi perfektně vyšla střídání, gólové akce totiž zakončovali výhradně náhradníci - a druhý úder dokonce Fellainimu předložil další borec z lavičky Jesse Lingard. Dlouhé desítky minut to však ze strany Rudých ďáblů bylo hluché bušení na vrata Liščí nory.

Ďábelský kotel se začal vařit přibližně po čtvrt hodině hry, kdy Manchesteru United třikrát v rozmezí pěti minut chyběly centrimetry, aby otevřel skóre. V případě Matova ofsajdového postavení po střele Lukakua možná dokonce milimetry. Pak po Martialově centru ve skluzu minul Pogba, načež zastavil Matovu dobrou ránu skvělý Kasper Schmeichel.

Leicester byl celý zápas velmi pasivní a třeba za celý první poločas zahrozil jednou jedinkrát po ose James - Vardy - Okazaki, ale Japoncovu slabou střelu De Gea snadno kryl. Jenže ani jeho dánský protivník neměl práce nad hlavu. Ze sedmi Pogbových střel před pauzou šla na bránu jen jediná a Martiala Schmeichel taktéž zastavil.

Vysvobození Manchesteru měl na kopačce Romelu Lukaku, když sudí Oliver tentokrát posoudil hraniční situaci ve prospěch United. Martial nastřelil ruku Dannyho Simpsona a kopala se penalta. Lukaku ji však kopl do pro gólmana ideální výše, a tak Kasper Schmeichel mohl vytáhnout skvělý zákrok.

Ojedinělou akci Lišek před pauzou měl tentokrát na bedrech Riyad Mahrez, který obešel Jonese, ale z úhlu De Geu nepřekvapil. A pak už se Unted dočkali. V sedmdesáté minutě si na Mchitarjanův roh naběhl Marcus Rashford, který konečně Schmeichela propálil, přestože si blonďatý brankář na míč sáhl.

O deset minut později pak stehnem pečetil výhru Marouane Fellaini, jenž stál přesně v dráze Lingardova centru - byť možná v mírném ofsajdu. A když pak v nastaveném čase spálil jasnou příležitost Slimani, mohl do kabin spokojeně odejít i David De Gea. Jeho reflexivní zákrok po akci svěžího Graye si zaslouží stejnou pozornost jako góly.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Southampton FC 0:0

26.08.2017 16:00

Góly: -

Huddersfield po dvou výhrách hostil Southampton a tým Davida Wagnera si chtěl připsat už třetí vítězství v řadě. Nováček proti The Saints odehrál kvalitní utkání, jediným problémem bylo, že diváci na stadionu neviděli ani jedinou brankou.

Wagner stavil v útoku opět na Mouniého, kterému vyšla především první dvě kola. Rozestavení Southamptonu 4-2-3-1 ale dělalo domácím komplikace. Šancí bylo jak šafránu, fanoušci na stadionu příliš fotbalové krásy neviděli.

Ve 20. minutě se do šance dostával Elias Kachunga, ale defenziva The Saints byla připravena, gólman Fraser Forster neměl větší problém. Do konce prvního poločasu mohli skórovat i Tom Ince a Steve Mounié, Svatí ale drželi čisté konto.

Nováček předváděl velice aktivní výkon, který byl podpořen bojovností a tvrdostí. Southampton měl chvílemi značné problémy, ale odolával. V druhé části hry mohl dát Steve Mounié nejen jeden, ale hned dva góly, ovšem dnes mu jednoduše hvězdy nepřály.

V závěru utkání byl mírně odvážnější i Soton, když komplikace Huddersfieldu Town dělal především Nathan Redmond, ale jednalo se víceméně o náznaky gólových šancí a ne vyložené šance. Když hlavní arbitr Attwell odpískal konec, všem bylo jasné, že gól by zřejmě neviděli do rána.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 3:0

26.08.2017 16:00

Góly: 36. Joselu, 72. Ciaran Clark, 86. Aleksandar Mitrović

Manažer Newcastlu United Rafael Benítez nebyl spokojen s tím, co jeho tým předváděl v úvodu nového ročníku. Proti West Hamu United už The Magpies museli bodovat, jinak by se mohli dostat do nechtěných komplikací. WHU si brousil zuby na plný bodový zisk.

Šanci v základní sestavě Strak dostal útočník Joselu, který byl od úvodního hvizdu velice aktivní. Jeho snaha byla splacena v 36. minutě, kdy otevřel skóre utkání. Úvod utkání byl poněkud vlažný, jednalo se víceméně o taktickou bitvu. Postupně byli aktivnější domácí, což vyústilo ve vzpomínaný přesný zásah.

Newcastle hrál jak vyměněný. Hráči byli aktivní, chodili si po balon i do hloubky pole, zkoušeli skórovat z možných i nemožných uhlů na hřišti. Po změně stran West Ham United mohl vyrovnat, ale The Hammers se nedařilo. Nejen v ofenzivě, ale taky celkově, komplikace byly i v defenzivě.

Přišla 72. minuta a důkaz, že tým Rafaela Beníteze bude dnes bodovat. Po asistenci Ritchieho se šikovně prosadil Clark. West Ham United otevřel hru a riskoval nejvíc, jak si mohl dovolit. Díry v obraně The Hammers byly ke konci utkání skutečně velké.

Závěr následně patřil opět domácím. V nastaveném čase druhého poločasu se domácí fanoušci radovali potřetí v řadě. Do střelecké listiny se zapsal i legionář Mitrović. Newcastle odehrál výborný zápas, zapsal si první vítězství v sezoně a West Hamu nedal prakticky žádnou šanci.

Více informací k zápasu

Watford FC - Brighton & Hove Albion 0:0

26.08.2017 16:00

Góly: -

Brighton and Hove Albion se sice raduje z prvního bodu v dějinách Premier League, zároveň ale bude cítit určité neuspokojení - už od 24. minuty a ošklivého zákroku Britose na Knockaerta totiž hrál přesilovku, s bezbrankovým stavem však nedokázal nic udělat.

Bylo to vpravdě frustrující utkání pro hostující Seagulls - příliš vyložených šancí se v něm neurodilo, přesto Knockaert s Hemedem oba stihli nastřelit brankovou konstrukci.

Po svižném startu Watfordu, kdy Chalobahovu hlavičku z čáry vykopával Dunk a Gray těsně minul po příhře Amrabata, měli brightonští logickou převahu, ale vytěžit z ní rozhodně měli více.

Zvláště zběsilá byla poslední desetiminutovka, kdy Albion poprvé využil rekordní posilu Izqueirda a Marco Silva poslal na plac kapitána Deeneyho, ani jeden však nedokázal dodat alespoň gól.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Swansea City 0:2

26.08.2017 16:00

Góly: 44. Tammy Abraham, 48. Jordan Ayew

Parádní konec prvního poločasu a stejně výtečný začátek toho druhého přinesly Swansea první letošní vítězství. Postarala se o ni snad budoucí hvězda anglického fotbalu Tammy Abraham, tento devatenáctiletý útočník, jenž ve Walesu hostuje z Chelsea, obstaral proti Crystal Palace vítězný gól - druhou branku vsítil jeho útočný kolega Jordan Ayew.

Crystal Palace naopak po třech kolech zůstává bez bodu, ba co víc, dokonce bez jediného vstřeleného gólu. Tak špatný start do sezóny musí vrtat hlavou nejen novému manažerovi Franku De Boerovi, ale i vedení klubu, jež už dost možná začíná spřádat plány na Nizozemcův předčasný odchod...

Možná by však stačilo definitivně odstřihnout dlouhodobě mizerného obránce Martina Kellyho. Tenhle zastydlý talent Liverpoolu už čtvrtým rokem v týmu Eagles střídá průměrné výkony s katastrofálními a jeho setrvání v Premier League patří mezi velké záhady. Dnes nastoupil pod De Boerem poprvé - a dost možná i naposled.

Domácí zápas se Swansea měl přitom pro Crystal Palace znamenat návrat do formy, vždyť Velšané až do dnešní 44. minuty letos ještě nevystřelili na bránu. Bylo to však naopak. Svěřenci Paula Clementa mohli vést už v úvodu po nepřesné hlavičce Ayewa z dobré pozice, uspěli ovšem až ve zmíněném závěru prvního dějství.

Několik centrů tehdy jen proletělo přes vápno, než se balónu chopil Leroy Fer, odcentroval na Tammyho Abrahama a ten načal svůj gólový účet v Premier League i přes držení Martina Kellyho patrně za hranicí pravidel.

Hned po obrátce se Kelly s míčem vrhl do cesty Kylu Naughtonovi, snadno mu ho přenechal a mohl jen sledovat, jak se meruna valí do samostatného nájezdu Jordana Ayewa. Ten měl při obcházení Hennesseyho dost štěstí, ale Swansea tak jako tak vedla 2:0.

Crystal Palace selhalo i kvůli problémům v útoku. Townsend čtyřikrát pálil z dálky mimo branku, Benteke pro změnu na hřišti vůbec neexistoval. De Boer si pak po utkání právem stěžoval na nedostatek kuráže jeho hráčů, a to dokonce větou "musíme ukázat koule".

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester City 1:2

26.08.2017 13:30

Góly: 13. Charlie Daniels - 21. Gabriel Jesus, 90+7. Raheem Sterling

Úvodní zápas třetího kola Premier League dlouho působil jak průměrné utkání, ale posledních deset minut všechno změnilo. The Cherries byli velice blízko k vytouženému bodu proti favoritovi. Nakonec prohráli gólem Raheema Sterlinga z 97. minuty.

Po prohrách s West Bromwichem a Watfordem Bournemouth prohrál i potřetí v řade. Všechno ale mohlo být jinak. AFC se ujal vedení, když v minutě číslo 13 parádní střelou nedal hostujícímu gólmanovi Edersonovi šanci domácí Charilie Daniels. Tým Eddieho Howea cítil šanci i na druhý gól, ale neskóroval a přišel trest.

V 21. minutě bylo opět vyrovnáno, když se do černého trefil Gabriel Jesus. Asmir Begovič na jeho zakončení zblízka neměl větší nárok. Do konce první půle zaujala už jenom žlutá karta nizozemského beka Bournemouthu Nathana Akého.

Druhý poločas přinesl festival neproměněných šancí Manchesteru City. Citizens skutečně jeli za brankou, ale domácí defenziva na čele s Asmirem Begovičem odolávala. Když Martin Atkinson nastavil pět minut, už jenom málokdo pochyboval nad tím, že tohle utkání skončí remízou.

Premier League ale ukázala svou plnou krásu. V 95. minutě mohl tři body vystřelit pro Bournemouth Josh King, ovšem zachoval se sobecky, nepřihrál a jeho marný pokus zlikvidoval s menšími problémy připravený Ederson.

Přišel trest. Hned z protiútoku se k balonu ve vápně dostal Raheem Sterling, kterého nepokrylo ani pět domácích hráčů a nekompromisně poslal Manchester City do vedení. The Cherries už nestihli reagovat a prohráli. Nakonec se hrálo víc jako sto minut a Sterling, který uviděl v 94. minutě žlutou kartu, byl v minutě číslo 99 vyloučen.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United330010:09
2.Liverpool FC32108:37
3.Huddersfield Town32104:07
4.Manchester City32105:27
5.West Bromwich Albion32103:17
6.Chelsea FC32016:46
7.Watford FC31205:35
8.Southampton FC31203:25
9.Tottenham Hotspur31114:34
10.Burnley FC31114:44
11.Stoke City31112:24
12.Everton FC31112:34
13.Swansea City31112:44
14.Newcastle United31023:33
15.Leicester City31025:63
16.Arsenal FC31024:83
17.Brighton & Hove Albion30120:41
18.AFC Bournemouth30031:50
19.Crystal Palace30030:60
20.West Ham United30032:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (952)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Modří sráčí

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries to bránili takmer celý zápas veľmi dobre, škoda toho brejku, čo odpálil King v nastavení....mohol jasne dávať Afobemu keď išli 2na1 a namiesto toho vystrelil. 3 body boli blízko..

Reagovat
Gunner14

Afobe byl uz vystridanej v ty dobe ale King to zesral i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.

Reagovat
Gunner14

Druha zluta pro Sterlinga opravnene, je to v pravidlech. Naposled co si pamatuju tak Welbeck taky dostal zlutou za to samy proti Lestru. Nema byt Sterling debil a zapomenout ze uz 1 zlutou mel.

Reagovat
SpecialOne

Aj Pedro dostal vloni proti Man U v 1. minutě a to nebylo zdaleka tak hektické

Reagovat
Gunner14

Jako je to paradni kdyz das v posledni minute viteznej gol a jdes slavit s fans, ale: zdrzis tim hru pomerne dlouho + to muze byt nebezpecny. Takze dobre pravidlo.

Reagovat
SpecialOne

Tak hlavně tím podporuješ "výtržnosti" když ti tam vběhnou fans na hřiště a obklíčí hráče, nikdy nevíš co se může stát.

Reagovat
LAM

Úplná debilita.V tomhle času je to naprosto pochopitelný.Nejlepší je asi nic neslavit.Když jsme střelili gol proti PSG na 6:1,tak by muselo těch žlutých bejt hned několik.Tohle pravidlo je asi jenom pro Anglický suchary.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
lenckoj

Hrozná blbost od Sterlinga. Okresní přebor level. https://youtu.be/N-7zw2StXZ8?t=28

Reagovat
smazaný uživatel

To je blázen.

Reagovat
SpecialOne

Ruku na srdce, z těchhle City strach opravdu nemám, budou hodně ztrácet. V té útočné fázi nemají žádnou lehkost, nevytváří si šance, nevyužívají potenciál kádru. Nejsou pro mě kandidát na titul.

Reagovat
diastan

to si řekneme za pár kol

Reagovat
smazaný uživatel

další jasnovidec po třetím kole

Reagovat
SpecialOne

Těch kol pod Pepkem odehráli daleko více a člověk nevidí progres.

Reagovat
smazaný uživatel

každá sezona je jiná

Reagovat
smazaný uživatel

No minulu sezonu sa tu po 3 kolach z nich robili majstri teraz, ze nebude z nich strach takze tento rok by mali byt 1. alebo 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tým má v sezoně v určitě části krizi nebo prostě nehrajou tak dobře jak by chtěli u city to může být právě úvod sezony pokud i presto dokážeme vyhrávat s odřenýma ušima může nás to nakopnout a můžem se pomalu rozjíždět

Reagovat
zelda

Bournemouth 1-0 Manchester City - Daniels 12'

https://www.clippituser.tv/c/edqqld

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dělo, krásný gól

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
TheTopFootbaler

Gól měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mi trochu připomnělo gól Antonia Puerty proti Schalke. https://streamable.com/wv3ps

Umřel přesně před deseti lety přímo na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

za 2 dni to bude 10 rokov, umrel 28.8

každopádne to bol krásny gól

Reagovat
cink

Zrovna když jsem jí dal do hajzlu z fanty

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
QooBo

Mne to pripomenulo gól Umtitiho proti Tottenhamu

https://www.youtube.com/watch?v=zSIjm_qo4nM

Reagovat
zelda

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

City je fakt tazke nepriat.

Reagovat
Dody10

O proti loňsku jde vidět, že konečně má City pořádné beky, což jde vidět směrem dozadu při bránení, či při rozehrávce od golmana, když se musí vymanit z tlaku, jen Otamendi je postrach, ty jeho výkony jsou hrozný. Na druhou stranu směrem dopředu pokračuje City ve výkonech z loňska, šance tam jsou, ale totální neschopnost je proměnit. Takže po třech zápasech začínám

trochu více favorizovat United na titul, i když je samozřejmě brzo na soudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte je skoro... ale isté je že my chceme len titul

Reagovat
SCELO

favorizovat niekoho na titul po 2. kole

Reagovat
Dody10

Tak jasný, že po 2. kole těžkou soudit, ale před sezonou jsem považoval United a City za největší favority, takže to beru jen v rámci těchto dvou týmů.A ty 2 kola mi daly menší obrázek koho z nich považovat za mírnější favority.

Reagovat
SCELO

ale klud prosim ta, cas plynie a body sa stracaju, to plati o kazdom samozrejme....

Reagovat
smazaný uživatel

Titul vyhraje ten, který bude mít na konci sezony nejvíc bodů.

Reagovat
Dody10

Reagovat
Edgewalker

K vaší smůle.

Reagovat
SCELO

podla mna to bude manchester united, alebo MU jeden z nich to da urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SCELO

myslene to bolo ako vtip, ale vidim ze nie kazdy to pochopi

Reagovat
cristiano.K.

taky díky za vysvětlení, vůbec jsem to nepochopil, radši ještě jednou díky

Reagovat
SCELO

tak ono, ked si tam hodil hentoho smajla, tak som radsej vysvetlil keby nahodou. nechceme sa predsa znevazit ako kolegovia fanusikovia

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Owenova škola

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za informaci

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vrana17

Goll v 97 minutě na jejím konci a nastavovat se mělo 5 minut (jen konstatování, dnes mi je to celkem jedno ♥).

Reagovat
kiwwi

*minimálne 5 minút

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nastavilo tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

to seš ty jak jsi předstíral, fingoval svou smrt v haxball lize

Reagovat
smazaný uživatel

PL World teraz zase super diel, s Williamsom a Hedmanom

Reagovat
smazaný uživatel

Eddie Howe je skvelý tréner

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ODS Bible?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší rozhodca.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oddy

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

City to bude mat pod Pepom velmi tazke.len si predstav ze ta trenuje niekto kto si mysli ze je trenersky boh a kazdy trening,resp.kazdy zapas od teba chce nieco ine.ti hraci potom totalne zmatkuju a nikto nevie co ma vlastne hrat

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to presne vystihuje Guardiolu, každý týždeň hrá niečo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

ironiu si strc do riti a precitaj si to este raz.napr.taky Sane hraval vzdy LWB ze? stale chce od hracov nieco ine a nieco navyse,potom to na ihrisku tak vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

Sané je lm/lw

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem

Reagovat
smazaný uživatel

Sané tam hral minulú sezónu a nie raz. Čo také stále iné od nich chce? Stále neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

ako LB/LWB??to pocujem prvykrat ale neviem nevidel som kazdy jeden zapas.a urcite tam hral dobre ze asi tak ako teraz nedavno ked ho jebol na LB.co od nich chce?pozri si videa z treningov,zopar rozhovorov s hracmi alebo samotnym Pepkom.nieco ine je menit taktiku podla supera ako to robi Mourinho,a nieco ine zase experimentovat s poziciami hracov alebo s ulohami ktore dostavaju

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne ako prvé, nestavia ho tam pravidelne, nemal Mendyho. Sané začal na LWB, čo už prdtým hrával a LB hral len kvôli zlým okolnostiam. Po druhé veď sú to to profesionálny futbalisti. Ak nemá na to, aby hral v útoku, musí hrať to čo mu tréner dovolí. Bohužiaľ.

Ak chcel ofenzívneho beka, lebo Everton bol aj tak zalezený celý polčas a vlastnej polke tak čo je na tom? Hoci spravil chybu ktorá viedla ku gólu.

Priveľmi to dramatizuješ, však tí hráči robia úplne základné chyby pod tlakom- ako za to môže tréner, že si záložník nečekne chrbát, keď sa s loptou otočí?

+ nový hráči ešte pochopiteľne nezapadli. Títo hráči, všetci nie sú stavaní na tento tip futbalu, uvidíme, ako s nimi bude ďalej pracovať. Naučiť sa to môžu.

Reagovat
smazaný uživatel

no a o tom hovorim prave Sane ma na to aby v utoku hral ale ak tam nemal koho dat tak mal 2 mesace a minulu sezonu na to aby zohnal backup na tu poziciu.Pchat tam cistokrvne kridlo ktore dozadu hrat moc nevie je chore,to uz by tam lepsie zahral Danilo.naucit sa to mozu,otazne ci v City a ci pod Pepkom pretoze ten jeho system hry je dost zlozity pre starych hracov,nie to pre mladych

Reagovat
smazaný uživatel

ci myslis ze vsetko je v pohode hej?vobec nezmatkuju na ihrisku od zaciatku zapasu ze?

Reagovat
Taiger

Police have taken a statement from a Bournemouth steward who alleges Sergio Aguero hit them.

Reagovat
spider_8

Snad ho taky vykážou ze země, jako Auriera

Reagovat
Counter

Jestli je to za tohle, tak jsem na Aguerově straně:

https://twitter.com/sammcnulty_/status/901481018888036354

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorte mi, že ten Mooy nikoho v City nemrzí

Reagovat
Kixi Syhimour

Zasran*j Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Pět gólů ve třech zápasech. A v áčku bude hrát wing-backa

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham snad sestup.

Reagovat
Mates_Matesović

Ani bych neřekl, kádr mají dobrý. Stačí vyhodit Biliće a budou hrát klidnej střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:10 za 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

To není dobrý vzor pro FDF

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie, vyhodia Bilica a novy trener im da novy impulz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

od vtedy, ako ich vlastníci podporili mancs v honbe za titulom, u mňa skončili. Sráči. A to som ich mal rád, keď tam bol Ashton, Parker, Anton Ferdinand atď.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ich mal rád, keď tam bol Payet

Reagovat
smazaný uživatel

To je skvelý hráčik.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Lossi na lavičke

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň Saints čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Castle

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem spokojený, klidně ta liga může takhle skončit.

Reagovat
Zaschrona

Terriers top of the league

Reagovat
Busby babes

na ty 2 hodky...

Reagovat
Zaschrona

I kdyby, porad pekny pocin od jasne nejpodcenovanejsiho novacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

po 3 kolach? takych uz bolo

Reagovat
Taiger

Třeba Leicester

Reagovat
kiwwi

Wolves, Swansea, Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, Liverpool

Reagovat
TopinB

Manchester City....

Reagovat
Counter

Carl Jenkinson dislocated shoulder on Birmingham debut and faces lengthy spell out.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší chronický marod z Mordoru.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatial co som tak tipoval, ze prvy pojde De Boer alebo Bilic tak to bude zaujimavy suboj

Reagovat
fenixLFC

tak kolko bude CP trvat dokial sa spamataju a toho holandského trageda kopnu do riti?

Reagovat
smazaný uživatel

Divné vidieť Paulinho v barcelonskom drese. Veľmi divné.

Reagovat
smazaný uživatel

De Boer si to zatím vodí a potvrzuje kvality z Interu.

Reagovat
iamek

Jones Bailly

Reagovat
kiwwi

tak druhy polcas paradoxne nudnejsi a menej sme do nich tlacili a aj tak 2 goly + ta nepremenena penalta (fanta )

Rash fantazia...gol a tri take prienikovky, ze by sa za nich nemusel hanbit ani Messi...vidno ze to nie je len hrac o rychlosti

Reagovat
smazaný uživatel

Rash bude patrit k nejlepsim na svete.

Reagovat
Ligter

jen 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Postupně se vracíte ke klasickému 1:1.

Reagovat
r.mrazik

Letosni sezona zatim velka spokojenost...jen tak dal

Reagovat
Busby babes

btw. specialne pro tebe: Excluding Direct Free Kicks, there have been 185 shots from outside the penalty area so far this EPL season.

2 of them were scored

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

No vidis to...nevystrelis,nedas gol...mas tam i pocet centru a pocet golu z nich?

Reagovat
smazaný uživatel

10:0 po třech kolech že by 100+ letos v PL neee.. zatím velká spokojenost, je super na zacatrk ten lehčí los.. nabereme sebevědomí a budem je válcovat Golry glory Man United

Reagovat
kiwwi

Marcus Rashford is the first non-French speaking Manchester United player to score this season

(a Fellaini prvy ktory nie je vyslovene cierny)

Reagovat
smazaný uživatel

dalo sa to napísať aj prívetivejšie, to v zátvorke.

Reagovat
Mastný Chobot

prvý ako-taký človek

Reagovat
kiwwi

akoze prvy ne-nigga?

Reagovat
smazaný uživatel

Planéta opíc hadr

Reagovat
Swarley

Griezmann brzy doplní

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď je biely

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak vidíš, to u vás nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

U vás je to ako v ZOO, bieli sú v menšine, fakt nechápem tvoju logiku.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako v ZOO? Chceš snad říct, že hráči tmavé pleti jsou zvířata?

Reagovat
smazaný uživatel

To tvrdíš ty, ja som také nič nenapísal.

Reagovat
TheTopFootbaler

Kde jsem napsal, že tmaví hráči jsou zvířata?

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa v tom nejako strácaš, však?

Reagovat
TheTopFootbaler

Na otázku otázkou. Jinak to neumíš? Prvně mi odpověz, pak můžeš přejít k větším výzvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo ti mám odpovedať presne?

Reagovat
TheTopFootbaler

Kde jsem napsal, že hráči černé pleti jsou zvířata?

Reagovat
smazaný uživatel

31.08.2017 19:27

hráči tmavé pleti jsou zvířata

Takéto názory patria do stredoveku, či tvrdíš opak?

Reagovat
TheTopFootbaler

Na druhém stupni ZŠ se děti učí, že citovat je potřeba celé vyjádření, nikoli pouze tu část, která se ti, vytrhneš-li ji z kontextu, hodí do krámu. Nicméně ty jsi odvedl práci hodnou šéfreportéra TV Nova, když jsi úplně překroutil původní význam mého příspěvku, kterým byl údiv nad tvým přemýšlením (v MU jsou bílí v menšině -> černí jsou ve vĕtšině -> v MU je to jako v ZOO -> černí jsou zvířata). Divil jsem se předpokládám oprávněně, neboť tvá narážka do středověku skutečně patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsmech nie je potrebný, pýtal si sa kde si napísal danú frázu (takmer doslovne sa vyskytuje v otázke 03.09.2017 13:23 - až na slovo černé, ktoré bolo substitované slovom tmavé, v danom kontexte slúžiace ako synonym, keďže sa jedná o farbu pleti), tak som ti ju napísal dokonca aj s časom, kedy si tú danú myšlienku hodnú génia napísal, preto nie je potrebný výsmech.

Ale aby som sa vrátil k merítu veci, ako presne si myslel túto časť svojho príspevku - v MU jsou bieli v menšině -> černí jsou ve vĕtšině -> v MU je to jako v ZOO -> černí jsou zvířata. Chápem, že tebe ako fanúšikovi United sa nemusí páčiť rasové zloženie vášho kádru/prestupová politika či už z kultúrno-spoločenských príčin respektíve kvôli politickému presvedčeniu alebo vlastnému pocitovému rámcu, ale nie je tak trochu nemiestne/nespravodlivé kvôli tomu prirovnávať hráčov tímu, ktorému fandíš k zvieratám? Trochu si to nechaj prejsť hlavou, ako by si sa ty cítil, keby ťa označili za zviera kvôli tvojím dedičným znakom? Zamysli sa nad sebou.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ona část mého příspěvku byla TVÁ vlastní dedukce, dle toho, jak jsem pochopil tvé předchozí názory. Já hráče černé pleti naplno respektuji a vůbec nic proti nim nemám, natož abych je přirovnával ke zvířatům. Toho ses naopak dopustil ty svým výrokem 31.08.2017 16:43 ,,U vás (United) je to jako v ZOO, bieli jsou v menšine...".

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem.

Reagovat
TheTopFootbaler

No, to je jedno, nebudeme se tady hádat o kravinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa nehádam, len si pomerne zjavne rasista a snažíš sa ma presvedčiť, že som rasista ja, pričom to tak nie je.

Reagovat
TheTopFootbaler

Rozhodně rasista nejsem. Proti černým vůbec nic nemám, naopak bych se vsadil, že mám více tmavých přátel než ty. Narážka, že u United to je jak v ZOO, spolu s tvrzením, že je u United většina černých, pochází čistě od tebe. Pokud se budeš i nadále hádat jako malý fakan a vymýšlet si nepravdivé argumenty, snižuješ se tím na jeho úroveň, rád bych ale věřil, že jsi jeden z mála počestných a slušných fandů Atlética.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo do tejto debaty ťaháš fanúšikov Atletika? Čo vôbec proti nim môže ktokoľvek okrem merengues poprípade sevillských? Najlepší fanúšikovia v Španielsku

Ver či nie, nesnažím sa znížiť na úroveň malého fakana, ale ide tu o to, že zjavne pohŕdaš černochmi, z kontextu tvojich príspevkov je to zrejmé.

Reagovat
TheTopFootbaler

Oprava, českých fanoušků Atlética.

Neboj, tohle mi nenamluvíš. Proti černým nic nemám a pokud jsi snad jakýmsi nedopatřením z mých příspěvků vyčetl opak, pak znovu zdůrazňuji, že vážně ne. Snad už to pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A v čom sú presne český fanúšikovia takí zlí?

ok, klam si ďalej.

Reagovat
TheTopFootbaler

Spíš špatní. Netvrdím, že všichni.

Budu.

Reagovat
smazaný uživatel

United slušný rozbeh na začiatok sútaže. Do repre pauzy si nemohli želať lepšie rozpoloženie.

Reagovat
adoxx

z Bailyho roste obrovskej talent

Reagovat
kiwwi

za kazdym co vidim jeho vykony sa musim smiat na tych komentaroch miestnych odbornikov pri jeho prestupe...

Andy Conceicao sa tam pekne trafil s tym potencialom

Reagovat
Counter

A teď si vezmi, kolik lidí se s takovou musí smát tobě...

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

jak sa ma Ibe?

Reagovat
cristiano.K.

nevím, už nejsme kámoši

Reagovat
TopinB

Reagovat
samson192

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
nani92
Reagovat
vodka

prdel bude, pokud zítra WBA zase vyhraje 1:0

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

#FDF

Reagovat
TopinB

OT: Kdo a kde se bude dívat na Mayweather vs McGregor?

Kecá se o tom pod nějakým článkem?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

chce opravdu kvůli tomu někdo vstávat/čekat v 5 ráno, ještě k tomu v neděli?

Reagovat
TopinB

Naposledy co jsem zůstal vzhůru na zápas byl Kličko vs Joshua, a to byla kurva podívaná, i pro mě jako laika Jestli Mayweather vyhraje, nic se neděje, jestli vyhraje McGregor, tak u toho chcu byt, abych pak mohl říct, že jsem to viděl naživo! Jako naše LM výhra

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nenápadně vstanu v 8, stáhnu si to, a pak budu dělat, že jsem to viděl živě jako všichni ostatní ale finále LM se to teda ani zdaleka rovnat nemůže

Reagovat
TopinB

POkud vyhraje McGregor tak jo, a i tomu naŠem co se týče překvapení Ale dobrá technika

Reagovat
cink

Kličko Joshua bodovali večer ne brzo ráno . Bylo to ve Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to od 3?

Reagovat
Maresma

5:30

Reagovat
smazaný uživatel

normalni clovek sleduje 10 hodin v kuse ms v badmintonu, tkaze na nejakou blbost uz nema silu ani cas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

asi len "fajteri v Tapout tričkách" totálna fraška a výsmech boxu ako takému.a argumentovať mi môžu len ľudia čo v živote minimálne dvakrát súťažne v ringu stáli.ostatní ma nezaujmajú

Reagovat
TopinB

Tak hlavně, že si nám zdělil, jaký si übermensch, když to budeš ignorovat #hipster

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

a Tapout fighter zareagoval ty šašo

Reagovat
TopinB

a hipster zareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Se o té šaškárně mluví úplně všude, už aby bylo po ní..

Reagovat
smazaný uživatel

otravnejsie nez Game of Thrones

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

když jsme stopovali po pobřeží Severního Irska, kde se natáčely nějaký scénky, tak se nás každej ptal, jestli na to čumíme, a když jsme řekli, že ne, tak se hrozně divil, co tam teda děláme.... wtf co asi ty hovado, to co všichni pár let zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

navíc výsledek je víc než jasný. Kdyby se utkali pro oba v jiném sportu - např. K1 s jejich pravidly, ale takto? McGregor je bez šance..

Reagovat
kiwwi

McGregor je vyzyvatel, ktory tie pravidla nastavil, takze no excuses

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ani nevim, kdo jsou a co dělaj, ale na bitku je stejně lepší jít live na disco po každym druhym zápase jakýhokoliv pralesu

Reagovat
mickey mouse

V kolik zhruba začíná ten samotný zápas?

Reagovat
Mimalu

plán je v 5.hodin, takže tak kolem 6. hodiny

Reagovat
TopinB

No do prdele Já že tak okolo druhé, to ani nezůstano vzhůru

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu to bude rychlovka

Reagovat
Taiger

Zakempi to v posteli teď, 7 hodin spánku +/- je hodně solidní. Během zkouškovýho nemám ani to.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

jak "ani to"?? dyl clovek normalne nespi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spim normalne tech 7, ale ideal je pro me 9.

Reagovat
Pasha

Sedem je ideálnych, pri deviatich už ide o stratu času

Reagovat
vodka

ja spavam tech 6, ale jednou tydne pak musim dat aspon 8...

Reagovat
TopinB

Já taky tak, jenom místo 8 dám 10

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

na tu komedii, co se tvari jako zapas kaslu. jen si pak rano prectu jak ho Floyd sesekal. Teda za predpokladu, ze Floyd nevsadil vsechno na McGregora, coz by bylo jeste lepsi.

Reagovat
TheTopFootbaler

DareDevil plot incoming...

Reagovat
Rozum

Reagovat
TopinB

Nakonec dobrý, McGregor vydržel podstatně dýl než jsem čekal

Reagovat
r.mrazik

Mohl ho klepnout ve tretim,ale za ty prachy ny to bylo moc rychly

Reagovat
TopinB

Ale McGregorovi všechna čest, první boxerský zápas, proti jednomu z nejlepších vůbec v té váhové kategorii a vydržet do 10. kola, jako čuměl jsem, obzvlášť když už od toho pátého dostával solidně na budku

Reagovat
r.mrazik

Jako jo..dobry ze do toho sel ...pro lidi a prachy super

Reagovat
Corabeu

Patřil jsem mezi velké kritiky tohoto fightu,ale nakonec jsem byl mile překvapen.

pro Conora.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Liverpool shareholder LeBron James has urged the club to negotiate a deal with Barcelona for Philippe Coutinho

LeBron vi, naprosto stupidni penize Barcelona nabizi.

Reagovat
kiwwi

hlavne je fanusik Barcelony takze skor mu ide o to a by tam Coutinho hral

Reagovat
samson192

je fan LFC, veď má aj nejaké procento v klube

Reagovat
kiwwi

zainvestoval do LFC ale srdieckom je Cule

Reagovat
Mastný Chobot

sa mi zdá, že je aj držiteľ akcií Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

on má fakt nějaké procento v klubu jo to bych teda nečekal po tomhle "Liverpool SHAREHOLDER LeBron James"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale CP po zapasoch s Hudd, LFC a Swansea 0 golov to chce nejaky talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tolik nastavilo?

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Kucka aký gól.

Reagovat
Carrick

Perisic dvě áčka v Římě, hraje skvěle.

Reagovat
kiwwi

normalne zacinam lutovat, ze neprisiel...on by tej nasej kridelnej hre dal novy rozmer keby sme hrali na 3 stoperov

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vodka

tak z těch gólů je tam hlavně Jesus na pokutu, nic zázračného tam při těch asistencích nepředvedl..

Reagovat
Carrick

Zkusím to to tedy napsat jinak. Svůj výborný výkon korunoval dvěma asistencemi (viděl jsem celý zápas).

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Hraje dobre temer kazdy zapas.

Reagovat
CubONE

Hral nic moc vacsinu zapasu, potom ziskal dve asistencie, skvely vykon to fakt nebol.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

bude večer MOTD? pokud bude, máte někdo link?

Reagovat
Counter
Reagovat
pingla

díky

Reagovat
Counter

Boha ten Mitrovič fakt není v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Normálna oslava ak myslíš ten prst na hube a ruka hore (nehajloval).

Reagovat
Whitemedia

Já bych řekl, že mluví o tom jeho lokti který tak hezky použil na Lanziniho..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Po druhom góle som to nepozeral, ak sa to stalo predtým, tak som to prehliadol

Reagovat
fantomas

I jen to, že tě tohle napadlo jako potenciálně kontroverzní věc, docela vypovídá o jeho reputaci

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pravda, ale aj tak je to borec, Benitez ho ničí, mal by prestúpiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

OT: je někde diskuze ke Connorkovi s Mejvedrem?

Reagovat
PePiG7

Tak zacnem tady. Ja bych chtel vedet kde rano stahnu zapas aniz bych videl vysledek. Neco jako je na fullmatchesandshow, highlighty bez vysledku? Diky

Reagovat
Euphael

nevyhnes se asi moc spoilerum az to budes hledat

Reagovat
Taiger

Já jdu spát, vidíme se v 5 ráno.

Reagovat
fajdax

Tady. Snad bude dost kvalitních streamů.

Reagovat
Euphael

okej, co najdu tak to hodím sem

Reagovat
cink
Reagovat
Busby babes

We have scored 20% of last season goals in 3 games

Reagovat
Busby babes

Pogba's game by numbers vs. Leicester City:

1 key pass

4 crosses

6 shots

100% dribbles completed

110 passes

131 touches

Dictated the play.

ale proste to z tech 40 metru netrefil, takze to byla hruza..

Reagovat
smazaný uživatel

je skvělej

Reagovat
iamek

. Uz minulou sezinu byl dobrej, ale letos to je uplne jina liga. Matic mu strasne pomaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád ty hráče co se nebojí vystřelit z 20 metrů a víc včera to tam lítalo všechno těsně kolem tyče škoda že nějaká tam nepadla

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Counter

Těch 6 shots (všechny do jedné vedle) to právě mrší, jinak dobrý výkon.

Reagovat
Busby babes

nektery byly fakt dobry, asi dve uplne na hovno, tam mel jeste prihravat.

Reagovat
bbbauch

Ale u dvou strel chybelo fakt malo.. zase jestli to od nas ma nekdo zkouset z dalky, tak Pogba, ty strely nebezpecny jsou. Akorat jeste vyladit ty situace, kdy je lepsi nestrilet a prihrat

Reagovat
Counter

Vždycky samozřejmě záleží na situaci, párkrát se mu tam ta střela prostě nabízela a nebylo od věci to zkusit, ale šest střel z takové dálky je prostě moc.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bandwagoner

Tak Pogbic je super, o tom snad nikdo nepochybuje.

Reagovat
Mato178178

tak co isiel uz ten zapas ? kde to pozerate?

Reagovat
Lech

Nova sport 1, zatik boxuje nekdo jiny, nevim proc kdyz v 5 meli byt ready mcgregor a mayweather

Reagovat
fajdax

Dřív než za hodinu ne začnou

Reagovat
Taiger

Takže můžu jít spát ještě hoďku?

Reagovat
fajdax

Taky jdu, dávám budík na 6.30

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Někdo HD stream hoši? Nova sport nemám.

Reagovat
Taiger

http://buffstream.com/watch/boxing.php

Když tak jeden tady. Někdo s Nova Sport, o kolik minut to je tak pozadu?

Reagovat
Swarley

že si vždy amíci nechají prznit hymnu na tisíc způsobů, to mě nepřestává fascinovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Demi je nadherna..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Já jsem rozmýšlel právě, co to je za krávu To má tam malé plíce, že nedá víc jak jeden verš bez třívteřinové přestávky?

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, že conor dostane na budku

Reagovat
Taiger

Conor se drží solidně zatím, to půjde, jen ať pak není na konci moc knackered.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde k zemi

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
VasAFC

No teď už dostavá solidně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Connorovy rány nemaj žádnou sílu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc no hádám že bez rukavic se asi boxuje jinak (v mma :D)

Reagovat
smazaný uživatel

Už dostává

Reagovat
Taiger

Tohle je už jen otázka času, Conor je naprosto vyšťavenej.

Reagovat
Svatej

Konec

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tam. Floyd už ho mohl dostat dřív, ale hrál si. Ale čest Conorovi, že do toho vůbec šel

Reagovat
mickey mouse

Držel se dobře.

Reagovat
SixtoRodriguez

Floyd sa ani nezapotil boha.

Reagovat
Svatej

Ten začátek měl Connor dobrej, První čtyř kola dokonce vedl ne ? ... Tak snad si daj tu odvetu

Reagovat
Taiger

Vedl jen první dvě.

Reagovat
scheeza

3

Reagovat
Taiger

Čest Conorovi, nebyl to sice jeho sport, ale držel se do 10. kola bez KO proti nejlepšímu boxerovi ever. Floyd zaslouženě.

Reagovat
Euphael

Reagovat
RKBoy

Floyd sa sním od začiatku hral, pokial by chcel Connora by dorazil už v 4. - 5. kole.

ale čo Connor vydržal, to si zaslúži rešpekt , posledné dve kolá sotva tahal nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Ángel di María 22

Blbost, že kdyby chtěl. On přesně řikal, že recept na výhru bylo nechat Gregora vybláznit v prvních 20-25 minutách a pak zapnout a věděl, že tohle vyjde. To taky vyšlo. Gregor tuhle taktiku použiva často a pak zvolňuje a Money na to sázel.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Corabeu

Reagovat
TopinB

Mě to přišlo tak, že se nehrál, ale jak říká AdM, bránil se, nechal Conora se unavit, a pak už na to šel postupně bez zastavení, zkušeně.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Ta buchta vzadu se furt tak křečovitě smějě

Reagovat
fajdax

Je to její práce Ale je strašně drsná

Reagovat
Svatej

já vim že tam je jen od toho, ale je fakt jak robot, je to divný

Reagovat
Euphael
Reagovat
Taiger

Ale jako rozhodčí to mohl nechat dohrát. Jeden z nejlepších zápasů v historii a on to předčasně ukončí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
RKBoy

Reagovat
nani92

keby to rozhodoval Dean, tak by sa zápas skončil, až kým by jeden nezomrel

Reagovat
Swarley

jj a když by ležel mrtvý na zemi, tak tomu druhému by ukazoval výhodu

Reagovat
cristiano.K.

* slavil by

Reagovat
Taiger

Ale jako rozhodčí to mohl nechat dohrát. Jeden z nejlepších zápasů v historii a on to předčasně ukončí.

Reagovat
Alan_Shearer

Zapas celkem dobrej, cekal jsem konec tak o dve kola driv. Tohle je takovy maly win-win pro oba, ale bylo jasny, ze to Floyd nemuze nechat zajit dal. Pred Conorem respekt, snad bude mit chut se jeste naplno ukazat v UFC.

Reagovat
mickey mouse

win-win situace je to pro oba už jen z toho důvodu, jaké šílené prachy z toho dostanou

Reagovat
TopinB

Reagovat
minoLFC

Škoda, že to chvíľku ešte nepokračovalo a nešiel k zemi úplne. Ale ako fakt dobrý výkon na prvý zápas s naj boxerom

Reagovat
smazaný uživatel

Connoruv obličej bude jak omalovánky vydržel slušné bití

Reagovat
smazaný uživatel

Na ulici by Conor rozbil tři Mayweathery

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Money nikde netvrdil, ze by v kleci Conora rozsekal..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kokesh

"I don't give a f*** if it's the ring, I don't give a f*** if it's the, if it's the octagon. Put me in there and I'm a'kick a**.".

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zpátky do UFC. Conor se držel, asi pro něj škoda, že to nedotáhl do úplného konce, ale co už. Asi je teda lepší, že nevyhrál, jinak by UFC fakt bylo jenom o něm.

Kdyžtak za tři týdny je opravdový zápas roku - Golovkin vs Canelo, to teprve bude paráda

Reagovat
mickey mouse

Hlavně kdyby Conor vyhrál tak je to pro box ostuda celkově. A i teď když se s ním Floyd páral 10 kol tak zavřel hubu hodně boxerům.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, snad nikdo nemohl čekat KO v prvních roundech. Floyd je legendou hlavně díky své defenzivě, ne ofenzivě. Kdyby Conor bojoval proti někomu jako je Tyson, tak potom už by těch 10 roundů určitě byl úspěch

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Tyson by je zmlátil oba dohromady

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Corabeu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Ale prosim te...byla to show a nemohl ho sejmout ve tretim...chvilku tam s nim musel tancovat,aby to chvili trvalo

Reagovat
kiwwi

takto to rozhodne nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

hloupost

Reagovat
r.mrazik

Hloupost je,aby jim tu show nekdo zral nejak hodne...staci si vzit,jak se k tomu vyjadruji opravdovi boxeri...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako treba Floyd sam? Vzdyt je hloupost, aby se ho od prvniho roundu snazil knokautovat. Conor menil casto polohy, byl rychly a agresivni, vzdyt Floyda kolikrat zezacatku i dobre trefil. Floyd nema ani silu na rychle KO a sel do toho, klasicky, chytre. Nejake konspirace bych v tom opravdu nehledal...

Reagovat
r.mrazik

A Floyd ma rikat co? Vsak hrali divadlo uz dva mesice predem a jezdili po svete delat tiskovky a kaspariny

Konspirace nehledam...boxersky nemel gregor sanci,leda by se mu nahodne neco povedlo ze zacatku...

Floyd to mohl nejspis ukoncit drive

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo/je vsem jasny, ale "show must go on "

Videl jsi Floydovo obranu? Telo a ruky...

Pokryje rukou vsechno krome 10 cm nad boxersky kratasy.

Conor muze mlatit cely den a Floydovi by ty ruce ani nespadli o centimetr.

Nebylo kam umistit uder na Floydovi telo.

Boxersky to proste neslo/nejde.

V kleci by Floyd sel dolu po 1-2 kolech. Proto musel Conor do ringu a boxersky.

Fajn zabava, ale nic vic.

Obcas K1 umoznoval tyhle cross-sport souboje, ale je to vzdy srandovni

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

To divadlo je s McG i Floydem vždycky. A nevím jak to myslíš, že Floyd mohl nahodit svoje kombinačky a knokautovat McGregora kdykoliv chtěl? To si určitě nemyslím. Vždyť mu šlo o celou kariéru, nechat se porazit MMA fighterem v posledním fightu by byla neskutečná hanba, a Floyd byl opatrný a počkal si na perfektní čas, kdy Conora dorazit. Ten prostě přišel až v 10. roundu.

Reagovat
r.mrazik

Nejsem expert...ale viděl bych to jako Medico...

Bylo jasný,že Gregor prohraje a přijde mi,že to mohlo být klidně dříve....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba takovej Klitschko sám přiznal, že se mohl snažit ukončit zápas až po 4. kole, kdy to bylo ve smlouvě jenom skrz peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako porno filmy, take nemuzou vystrikat hned po ctyrech minutech filmu

Reagovat
cristiano.K.

* v šestém kole

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fajdax

nechápu jak si někdo muže myslet opak

Reagovat
bandwagoner

Tak on to po tom i castecne uznal.

Reagovat
Busby babes

Přitom se zdálo, že utkat se s nejlepším boxerem na světě V BOXU a přitom dělat ÚPLNĚ JINÝ SPORT je naprosto neprůstřelná cesta k výhře...

Asi takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

*nejlepším boxerem v lehké váze.

Reagovat
smazaný uživatel

proč si vy hovádka nedáte 1 OT vlákno a nespamujete s tim pod nim

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi

Last season, 19 matches to double digit goal difference. This season after 3 matches we did it.

Last season we did not get double until December 31st. I like this change.

If we win 4-0 against Stoke, our goal difference will be as good as it was in LVG's *entire final season* after just 4 games.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, analytik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
blade115

Tohle je šílený, co předvádějí... Po jedné sezóně bez titulu...

Reagovat
cr7sux

Jakoze mbappe je taky slusny idiot jestli prestoupi do psg

Reagovat
Counter

Neřekl bych. Je to mladý kluk, musí z toho všeho mít pořádně zamotanou hlavu.

Reagovat
Whitemedia

S Evertonem jsou to prostě nejpohodovější zápasy.. tempo jak na tréninku, hráči se nepředřou a v pohodě to dotáhnou k výhře 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hezký, tak hlavně, že nejsou unavení a budou připravení na nějaké posrané nároďáky...

Reagovat
Zaschrona

Taky musis vzit do uvahy, ze zatimco vy mate pohodovy rozpis sobota-nedele-nedele, my mezitim jedeme sobota-ctvrtek-pondeli-ctvrtek-nedele. Repre pauza a transfer deadline pro nas v pravy cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež máte širší káder. Stačilo by dať Rooneyho na tribúnu.

Reagovat
Zaschrona

Sirsi kadr fakt nemame.

Reagovat
smazaný uživatel

Širší káder než Chelsea musí mať azda každý.

Reagovat
Zaschrona

Sirsi kadr fakt nemame.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom pochybujem, ale hľadať to nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, si obyčajný klamár...

Reagovat
smazaný uživatel

Zúfalý a tragický výkon Evertonu...smerom dopredu najslabšie čo som túto sezónu videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Arsenal: Hold my beer.

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Koeman se prostě potřetí za sebou vytasí proti Chelsea s totálně připosranou taktikou, v zápase si jeho tým pak prakticky neškrtne a prohrají minimálně o dva góly... To by už možná chtělo zkusit něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

celkom solídne si ho Conte vodí, 3 zápasy - 3 výhry so skore 10:0 a k tomu na SB nemal Everton v posledných 2. zápasoch ani jednu strelu na bránu.

Reagovat
Zaschrona

Prvni nutna vec je zrusit tuhle nesmyslnou formaci na 5 vzadu. Ten jeden hrac zakonite vepredu chybi a nasi obranci ofenzivne temer nepomuzou, leda Baines... A taky do sestavy vlozit trochu rychlosti, i jen DCL a Lennon v zaveru ukazovali alespon naznaky nebezpecnosti.

Reagovat
Zaschrona

Stoke have agreed a £15m deal with Spurs for Kevin Wimmer. He will travel to Stoke tonight and have medical tomorrow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

15 je moooc... navíc ani nemá jistý základ...

Reagovat
Usty

Docela drahej na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Bats je super slabý a přesto hraje všechno na sebe, Torres aspon věděl že musí přihrávat protože gol nedá

Reagovat
RKBoy

chápem ,že sa chce ukázat, má chut po goloch ,ale kurva ked vidí ,že má pred sebou 2-3 hráčov a on to miesto prihrávky do nich z fleku zajebe alebo urobí neefektívnu klučku po ktorej ho vačšinou vždy niekto oberie tak by som ho najradšej zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Pohodová výhra, Alvaro 1+1, počkejte až začne hrát i nohama

Moses strašně slabý

Reagovat
valek9610

Co lidi myslíte že Chamberlein půjde do Chelsea ?

Reagovat
RKBoy

no definitívne po dnešku by musel byt nejak mentálne poznačený ak nie.

Reagovat
Zaschrona

Koeman not ruling out Costa, again.

ach jo, tenhle deadline bude asi zas prusvih

Reagovat
smazaný uživatel

Costa by pro vás byl výhra rozhodně žádný průšvih

Reagovat
Zaschrona

Ja to myslim predevsim tak, ze je to dost sci-fi cil.

Reagovat
#33CCCC

Nejaky stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene "mag" Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžené vyrovnanie od Burnley. My sme dnes hrali mizerne a ani ten bod si nezaslúžime. Od kedy Burnley zmenilo taktiku a nasadilo Wooda a Barnesa, totálne sa prevalcovali. Takto hrať nemôžme. Pochettino to takticky nezvládol.

Reagovat
smazaný uživatel

*nás prevalcovali

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím a teraz sa choď vychladiť

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...

Reagovat
kiwwi

oni vyrovnali? tak to je parada, to Wembley was bude snad stat aj top 10

Reagovat
C-M@ster

Na dvojku byl kurz 17,5 - škoda, že nevyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor mě nezajímá.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley to nie je, ale naším prístupom a pasivitou. Dnes sme sa presne prispôsobili hre Burnley. V prvom polčase nás ubetonovali, potom sme strelili šťastný gól, po ktorom Burnley zmenilo taktiku a my sme sa len prizerali. Wembley s tým nemá nič spoločné.

Reagovat
smazaný uživatel

was

Reagovat
pytlerLFC

Liverpool Arsenal : 0 Arsenal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Pospovič

Reagovat
blade115

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Masi

Reagovat
Edgewalker

Hanba, hanba, hanba. Jediným kladem na dnešním výkonu je Tottenham

Reagovat
blade115

Najs, najs Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

V Burnley si jdou pro titul

Reagovat
minoLFC

Super výkon aj výsledok, ale Arsenal bol tak strašný, že aj Moreno vyzeral ako obranca

Reagovat
vrabejka

Dokonalý výkon Všichni skvěle záloha, obrana, útok fenomenální. Moreno, Wijnaldum životní zápas v dresu LFC. PLS at přijde stoper a záložník a můžeme hrát o titul.

PS: Coutinhovi by se mohlo dnes zase začít chtít hrát jestli dnes koukal.

Reagovat
Hachim Mastour

Diletant Wenger opat posunul Lacazetta na kridlo, pri hre s Giroudom a Welbeckom.Ked uz dal do zakladu Oxa, tak mal dat aj Mustafiho, aj keby mal odist uz zajtra.

Reagovat
atlee

Kto? Ox, Mustafi alebo Wenger?

Reagovat
Hachim Mastour

Mustafi

Reagovat
Heisenberg

Měl jsi skončit po tom FA Cupu loni AW, tohle bude horší a horší.

Reagovat
Hachim Mastour

Po FA Cupe 2014.

Reagovat
Heisenberg

2014/15 byla dobrá druhá půlka sezony, to bylo naposled, kdy se na nás dobře dívalo. Do úvahy tak přichází ještě 2015/16, ale tam by neměl nic ke slavení (ne, to 2. místo byla ostuda a 71 bodů v tak slabý sezoně je podle mě nejhorší Wengerova sezona).

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som myslel FA Cup 13/14.Cely rok 2015 sa na nas dobre pozeralo, ale Santiho zranenie nas znicilo...

Reagovat
avicii

hm prosim prosim aspon toho stopera a Top 4 by nemusel byt problem v zhladom na Arsenal a Totac na Wembley

Reagovat
avicii

kazdopadne dnes dokonalost

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon no snad už se objevi couts v základu po reprezentační pauze

Reagovat
Mönchengladbach

4rsenal získává nový význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool opäť paráda dnes, len škoda, že zas neposilníme a para nám dôjde niekedy v decembri a aby som nezabudol - Sliepky

Reagovat
smazaný uživatel

0 - Arsenal didn’t attempt a single shot on target in a Premier League game for the first time since October 5th 2014 (vs Chelsea). Weak.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Teda první zápas Arsenalu co jsem v téhle sezoně viděl, ale takhle marnej výkon jsem za ty tři kola u nikoho neviděl a to počítám i WHU a Swans, kterým jsme taky nadělili čtyřku. Ti byli tak marní, že i Wijnaldum mezi nima působil jako fotbalista. Alexisův výsměch na konci top

Reagovat
avicii

Wijnaldum je super vacsinov

Reagovat
Counter

Nejhorší je, že ani po tomhle fiasku se v klubu nic nezmění.

Aspoň že Spurs potěšili, Wembley je kouzelný stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti budu teraz v domacich zapasoch dobre pod tlakom..

Reagovat
Zaschrona

Super, ze tam tak dlouho bude hrat Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže Chelsea sa vo Wembley darí

Reagovat
smazaný uživatel

vedle co

Reagovat
nani92

no povedzme si to na rovinu..Mané by už mohol začat preukazovať svoju náladovosť..

Reagovat
SCELO

no povedzme si na rovinu, tebe sa coraz viac hracov LFC nepaci v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Z takéhoto Arsenalu ide strach, že sa zbavia Wengera

Reagovat
Gunner14

S Kroenkem v čele? Bych se nedivil kdyby dal povolení Wengerovi že si může nabídnout novou smlouvu sám kdy chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že by Wenger neskončil

Reagovat
merlick

dalo by sa toho popisat skutocne vela co sa robi zle na emirates.. ja by som skorej polozil otazku. Aku musite mat IQ hranicu nato aby ste pochopili link medzi Kariusom a golmi. 0 striel na branu. 0. Ja byt Cechom tak to skusam aj od vlastnej brany na takeho brankara.

Reagovat
mickey mouse

Super výkon a to ještě Čech chytil tak dva góly.

Reagovat
fenixLFC

toto su nase povinne jazdy ku ktorym sa netreba ani moc vyjadrovat. co by som vsak rad spomenul, tak je arsenal. toto bol najhorsi vykon aky proti nam predviedli a to ratam aj tu vyhru 5:1. to sa totiz nedalo branit, tam sme ich presli na plnej ciare nech by robili co by robili. dnes naproti tomu predviedli este menej nez sparta proti brnu. tak odovzdany vykon, to som az zasol. dat im 4:0 a to sme nemuseli predviest ani nejaky ohromujuci vykon a nepotrebovali sme ani adama s coutinhom. neratajuc palace, ktore som nevidel, tak proti nam predviedli tuto sezonu bezpochyby najtrapnejsi vykon a boli naozaj najlahsim súperom. O polovici toho timu som ani nevedel ze hra a o druhej polovici som vedel len preto, lebo posobili ako totalne polena. nedat gol (alebo dokonca ani neohrozit) obranu v zlozeni kariu moreno lovren matip gomez, to uz chce slusnu porciu nekvality. a to sa este karius snazil im trochu pomoct....

MOTM emre....asi tolko k zapasu, teraz nanho zabudnut a sustredit sa na skutocne prekazky

Reagovat
smazaný uživatel

fenixLFC 27.08.2017 16:08#

ked toto arsenal nevyhra, tak je to fakt banda tragedov....ta nasa zostava je proste

blbe

Reagovat
fenixLFC

a ja niekde tvrdim ze nie su teraz tragedi?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale napíšeš tohle a pak za 3 hodiny tady točíš něco o povinných jízdách, jak brát vážně takového člověka?

Reagovat
fenixLFC

povinne jazdy- zapasy proti silnym. tie zapasy nam vzdy sli. s arsenalom sme mali casto problemy a dnes som pokladal pri tej zostave za nemyslitelne ze by nevyhrali. lenze oni predviedli taku strasnu sracku, ze sme nemuseli ani v tej zostave totalne hviezdit aby dostali kefu. preto ten výsledok nechcem precenovat, dat 4:0 totalne odovzdanému superovi. chcem sa vyhnut tomu aby vsetci ten zapas totalne ospevovali a drzali sa spomienky nanho, pricom to az taka hitparada ako naznacuje výsledok fakt nebola

Reagovat
kiwwi

takze si povazoval za nemyslitelne, ze by Arsenal nevyhral, ale v podstate to bola pre vas povinna jazda

Reagovat
fenixLFC

povazoval som za nemylistelne ze by arsenal nevyhral ale nakoniec arsenal tak moc sokoval ze sa to ukazalo ako tradicna povinna jazda proti podobnym súperom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nie ze nevyhral, ale ani nedali gol. To je na rezignaciu a novy Arsenal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladino10

treba si nechať otvorené zadné vrátka aby si sa po prípadnej prehre mohol tváriť nezainteresovane a hovoriť, že si to čakal

Reagovat
fenixLFC

ja cakam prehru furt

Reagovat
bbbauch

classic

Reagovat
cristiano.K.

bereš to moc strojově a hloupě ten fotbal. Od zálohy po útok to nemělo chybu, k tomu ani potom nepotřebuješ obranu.

Reagovat
fenixLFC

beriem to tak, ako by to asi vyzeralo keby hrame proti superovi ktory za nieco stoji

Reagovat
cristiano.K.

takže když přijede Stoke, kteří zalezou - tak je to soupeř co za něco stojí.

Když přijede Arsenal hrát fotbal, tak je to soupeř co za nic nestojí?

Reagovat
fenixLFC

mal si pocit ze arsenal chcel hrat futbal? a napríklad, ked pride stoke ktore bude branit a prechadzat do protiútokov tak to bude super co za nieco stoji lebo sa bue snazit eliminovat nase prednosti a zaroven vyuzit nase slabiny. nie ze si pridu superi ako arsenal ktory sa vyserie na zalohu alebo prvých 20 minut hoffenheimu kedy branili totalne naivne. v prvom zapase s hoffe nas zachrnailo iba to, ze su to neskutocne polena v zakonceni.

sice sa vyhralo, ale napríklad na zacatku tam arsenal mal moznost nas precislit, vid welbeckova sanca, zdrzovanie odkopov kariusa. smerom dopredu zas palil salah. jasne, da sa argumentovat ze si vytvori kopec sanci, ale to nebude vzdy. v momente ked zapas rozhodne jedna situacia tak ta hrac ktory potrebuje 4-5 vylozenych sanci na gol proste sere.k tomu ked sa prirata ze to proti nam staci stiahnut a mame problem...

jasne, kludne sa teste z vitazstva ale zas to netreba precenovat. ano, klopp si zzasluzi kredit za to ze dokazal eliminovat arsenal (aj ked ten mu k tomu napomohol! alenastupil proti nam tim, ktory sa vysral na zalohu, v ktorej by nas hociktory kvalitnejsi tim presiel a nechaval priestor na rychle brejky cez kridla. famozna taktika....

ked sa pozriem na ten tim, tak v tejto zostave mi pride slabsie nez vlani a pride mi to ako prehliadka priemerakov. s tymto chcem ist do LM? jedini hraci ktori na nu maju su firmino mane a emre. coutinho strajkuje a jediny dalsi hrac ktory ma impact je lallana. zvysok zalohy a obrana su proste totalne priemerni hraci

Reagovat
cristiano.K.

Arsenal chce hrát vždy fotbal, on totiž nemění Wenger taktiku, jestli sis nevšiml. Jenže udělal tak šílenou sestavu, že ti hráči vypadali, jak když se vidí poprvé. Takže jsme je hrůzostrašně přejeli.

Pokud si neviděl, že Wijnaldum byl fantastický celý zápas a Salah nejlepší na hřišti druhou půli, tak je vcelku zbytečné s tebou vést diskuzi.

Reagovat
fenixLFC

o tom prvom odseku suhlas, ved vravim ze to nechcem precenovat na zaklade zapasu proti superovi bez adekvatnej taktiky.

zas, sudit na zaklade jedneho zapasu. wijnadlum tieto velke zapasy vie hrat ale inak je to obycajny posuvac. a ako som pisal uz cez polcas, salah sa vzdy chyti az v druhom polcase. takze idealny nahradnik

Reagovat
cristiano.K.

Wijnaldumovi se narodilo třetí dítě, včera byl nehorázně sebevědomě, však tu kolují videa, jak vodil "šaku"

Nedvěd taky měl vždy lepší druhé poločasy, protože vynikala jeho fyzická připravenost. Salah je ten typ hráče, který si svého konkurenta unaví a pak udeří, proč ne.....navíc pokud bude každý zápas sbírat 1+1, tak mi bude úplně u predele, že měl ještě další tři šance.

Reagovat
fenixLFC

To ze si ho vodil je pekne ale kolko mu to vydrzi? Proti velkym vie ale pride niekto slabsi a uz to len posuva...

A to prave mne jedno nie je. Pri tej nasej obrane je potrebne premenit co najviac. Aj proti watfordu mal de facto 1+1 ale keby premeni viac z tych vylozenych sanci tak moze byt uplne kludny zaver. Tym netvrdim ze za stratu bodov moze primarne on

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda toho ofsajdového gólu Watfordu, mohli sme mať 9 b .

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Super vykon dnes, ako to proti lepsim timom zvacsa byva. Snad ciste konto, kt. potesilo zas neprinuti Kloppa kecat jak nie je na trhu dostupny lepsi stoper nez Lovren.

Wenger ak nerezignuje po zapase, tak neviem co skusal tou zostavou. Ci chcel Kloppa prekvapit alebo co. Velky omyl.

A neviem uz kto tu spominal, ze snad mu Arsenal da lepsi darcek k narodeninam nez k svadbe, tak asi ho Wenger moc nepotesil

Reagovat
Counter

Přesně, může za to Nikikrew, vždycky v době zápasu nějaké jubileum a takhle to dopadá

Reagovat
smazaný uživatel

to nema konce..

Reagovat
Counter

Za předpokladu, že z Wengera nestihnou udělat mluvící hlavu jak ve Futuramě, tak se toho konce jednou dočkáme

Reagovat
smazaný uživatel

ten koment haracky pod tebou to pěkně doplnil

Reagovat
haracky

to nema dno..

Reagovat
Mastný Chobot

Deluded Mugabe at his best. Neexistuje na svete iný tréner, ktorý by s tým tímom, čo má, hral toto. Bellerín na LWB a Kolašinac na lavičke? Monreal na LCB a Mustafi na lavičke? Welbeck na hrote a Lacazette so Giroudom na lavičke? Xhaka, 35 miliónový záložník, ktorý nevie brániť, ako posledný záložník?

4 roky budovania a ten tím nemá systém, nikto nevie, čo má hrať, vlastne ani nemá formáciu. Odkedy odišiel Song, tak neprišiel žiadny DM. Nebyť Coquelina, tak ho nemáme dodnes určite. Totálne diletantstvo od senilného a tvrdohlavého idiota, nič iné. Už teraz si zruinoval všetky úspechy, ktoré v Arsenale urobil, a za 2 roky (alebo aj skôr, ak sa v ňom alebo vo vedení pohne svedomie) ho budú hnať vidlami a preklínať ho.

Ale prajem mu to, dúfam, že mu za dnešok futbalová verejnosť poriadne naloží a aj keď to v jeho zadubenej hlave nič nezmení a bude ďalej hrať Bellerína na LWB, tak nech sa aspoň zapotí, keď už nemá kúska súdnosti v sebe. A som zvedavý, koho vina bude dnešný výsledok podľa Mugabeho – či fanúšikov, médií alebo niekoho iného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vrana17

Přečti si na Wikipedii co znamená slovo idiot.

Reagovat
Hachim Mastour

Par takychto vysledkov a opat budu protesty.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cejen13

Reagovat
smazaný uživatel

To vám ten FA Cup nezalepil hubu na dlouho.

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem chtel napsat, co lepi hubu vam, ale pak mi doslo ze vy ji stejne nikdy nezavrete i kdyz nic nevyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Fenri

Reagovat
vladis271

vždy niekto vyskočí, tobôž pod Kloppom. Predstava, že by odišiel Couts a pôjdeme do sračiek je smiešna a je to len wish deluded trapákov. Cputinho sa však bude hodiť v zápasoch proti tímom čo zalezú.

Normálne nám verím, že vylúpime aj Etihad, ale to je tak všetko bohužiaľ. A nvm, či by som chcel byť v reálnej hre o titul v sezóne ked si to Mourek pred vyhadzovom mieri na dalšiu 90 bodovú sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli odejde, pujdeme do sracek.. 1) tenhle fotbal nejde hrat celou sezonu 2) nejde to hrat proti spodku tabulky 3) nemuzeme proste pustit world class playera v situaci, kdy nejsme schxopni podepsat za dardu keitu nebo VVD.. a ze to nejsou uplne top hraci.. proste dneska ty kluby prodavat nemusi, nenahradili bychom ho

Reagovat
smazaný uživatel

Keita by byl top hráč hned první minutu co by za nás nastoupil...

Reagovat
kiwwi

vlado zosraty az za usami uz na zaciatku

Reagovat
Zaschrona

Vsak to pisu porad, ty stupidni penize od Barcelony uz jste meli davno prijmout. Mane i Firmino jsou pro vas mnohem dulezitejsi hraci.

Reagovat
kiwwi

jj Coutinho ani nebude chybat, pozname

Reagovat
smazaný uživatel

Sú max. tak isto dôležití.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako chybat by chybal, ale urcite by to nebola taka tragedia, ze by LFC zrazu zacalo hrat prehravat zapas za zapasom. Ale tie jeho screamery proti betonarom by chybali no.

Reagovat
vladis271

stálo by nás to body, ale zas koľko zápas Coutinho spravil proti betonárom? Ani zdaleka nie toško čo suárez.

Ale to je jeno, tak neskoro ho predať nemôžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

presne o tomto som vravel. jeden dobry zapas a uz nepotrebujeme coutinha

Reagovat
Zaschrona

Ale vzdyt to neni jeden dobry zapas. Utok vam funguje dlouhodobe bez ohledu na Coutinha.

Reagovat
Counter

Hoffenheim byl taky dobrý zápas.

Reagovat
fenixLFC

ktory, odveta? pretoze v prvom doteraz netusim ako sme vyhrali, dali sme gol zo standartky a potom jeden podareny center. inak sme hrali hrozne. v odvete sme dostali prvých 20 minut priestor pretoze branili vyslovene diletantsky. ale ked pride super, ktory to zatiahne tak sme proste nahrani a tvorit musi mane. coutinho by bol dalsi prvok ktory by to bol schopny rozbit.

Reagovat
Counter

Já určitě souhlasím s tím, že Coutinho je důležitý a chyběl by, ale Zasch tady akorát píše, že Firmino a Mané jsou důležitější a Fesak to tak nějak víceméně podpořil.

Reagovat
cristiano.K.

kreativitu dřičem nenahradíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Už se a smířil s odchodem Coutha?:-))

Reagovat
nani92

posadiť najlepšieho/možno aj najrýchlejšieho obrancu práve proti LFC je fakt majstršyk hodný Vysokej školy života

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 - Alvaro Morata is the first player in Premier League history to both score & assist a goal in each of his first two home games. Handy.

Reagovat
cejen13

Úplný dno. Kdy je pozapasova tiskovka?

Reagovat
Counter

Teď bude mluvit pro televize, pak tiskovka. Zatím řekl, že to od nás dneska byla katastrofa.

Reagovat
cejen13

Od něj to je katastrofa. Já sem uplne znechucenej už po 3 zápasech.

Reagovat
Counter

To jsme všichni no, bude to dlouhá sezona.

Reagovat
Heisenberg

Světlo na konci tunelu-Blanc ještě nikomu nepodepsal, že ne?

Reagovat
avicii

ja Blancovi absolutne neverim ze by nato mal...

Reagovat
nani92

Možno by vedel niekoho dotiahnuť z PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Crta sa Allegri, ktoreho mozno vykopnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel taky ne.

Reagovat
Counter

Spurs už teď ztratili v domácích zápasech víc bodů než za celou loňskou sezonu.

Reagovat
kiwwi

celkom obdivujem ako sa s tragediou svojho timu dokazes vysporiadat a staci ti na to len Spurs alebo United

Reagovat
Counter

Ono to není tak těžké, když jsi na to dopředu připravený (a na prohru AFC si vsadíš i s handicapem). Spurs jsou takový bonbonek, bez nich by byl svět fanoušků Arsenalu ještě nuznější.

Reagovat
smazaný uživatel

My nehráme domáce zápasy.

Reagovat
Vrana17

Arsenal hezky začal sezonu, kdy defakto hraje jen PL. Osobně jim moc šanci na TOP 4 nedávám, jestli tedy ještě brutálně nezainvestují do posil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co z posil, když je ten blbec stejně staví na jiné pozice?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak... Tady to nezachrání ani Messi Hra bude pořád stejná a to ještě dva roky

Reagovat
Vrana17

To je možná pravda, já až tak Arsenal nesleduji. Sem Fans Chelsea. Je možné že AW hledá nějaký nový systém, ale fakt říkám že Vás až tak detailně nesleduji. Mě přijde že by jste potřebovali minimálně 2-3 TOP (2 minimálně) hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někdo koupí Lacazetta, vyhlášeného střelce a na jeho pozici hraje trapnej Welbeck, tak ten člověk prostě nemůže být normální.

Reagovat
scheeza

To moc nechápu no,i SaF Welbecka stavel na LW

Reagovat
monty25

Liverpool

Reagovat
oli9

Toho arsenalu je mi až líto

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni nadávaj na Arsenal, ale spíš LFC hrálo parádně a nic jim nedovolilo. Emremu dát okamžitě 150 i víc musí zůstat. Byla by to hrozná blbost kdyby zdrhnul. Giny parádní. Ty jeho pasy jak otevírá obrany jak konzervu miluji. Snad udrží sebevědomí, protože to je u něj(teda aspon si myslím)největší problém. Až vypiluje zakončení bude úplně super. Dneska ani na Lovrena a ani Morena nemůžu nadávat paráda jen tak dál bejt v Anglii video mámě 9 bodůa lepší start než loni. (to je i tak ale stejně dva body zamrzí )

Reagovat
cejen13

Nadává se hlavně na wengera, který to Liverpoolu usnadnil nejvíc jak mohl. Kdyby nás takhle přejeli bez Wengerovych chyb, tak mi to ani snad tolik nevadí, ale tohle

Reagovat
gocii

Jenze to nebylo ani tak o liverpoolu, vzdyt tri ze ctyr golu byly darovany na podnose, zadne nasazeni, zadna snaha a vykon obrany podobny dnesni boleslavi, z tohoto matche bych rozhodne nedelal unahleny zavery jelikoz lehci souper asi uz nebude

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

fénix ti vysvětlí, že jsme hráli sotva na půl plynu a snažili se jen tři hráči

Reagovat
fenixLFC

to som nikde nepovedal ale fajn

Reagovat
cristiano.K.

"od nas klasicky nieco hraju jedini futbalisti v zostave-mane firmino emre"

"ako arsenal hra hovno a my hrame ako tim to je pravda, ale okrem tych troch nikto nic nevymysli."

Reagovat
fenixLFC

a kde tam je napisane ze sme hrali na pol plynu? ja tvrdim ze tak intergalakticky vykon ako sa tu z toho robi to zas nebol. a netvrdim ze sa snazili len traja, snazil sa cely tim ale tito traja tomu davali iskru

Reagovat
cristiano.K.

aneb jenom tři fotbalisté něco vymyslí, jinak průměr = což je blbost. Dáváš tu celou dobu najevo,že jsme nepředvedli nic extra, což je taky blbost.

Reagovat
tomasinho

On celej sám o sobě je jedna velká blbost.

Reagovat
fenixLFC

okej tak inak- ti traja su nadpriemerni futbalisti zvysok je banda priemerakov a podpriemerakov ktori by v time s ambíciami ake ma mat lvierpool zaklad hrat nemali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

* neměli by mít jistý základ. Navíc po návratu Coutinha si půjde někdo z trojice Emre / hendo / Wijnaldum sednout. Po uzdravení Lallany to bude ještě zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karius spat na lavicku. Obrana dobra, Gomez ukazuje obrovsky progres. Can s Ginim obaja uzasne. Gini bol zatial taky vselijaky, ale dnes hral vyborne. Henderson az na jednu stratu lopty velmi dobre a k utoku sa ani netreba vyjadrit.

Reagovat
popltak

Burnley na pohodu, přesně jak jsem psal 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště bych prosil Janssena v základu, Kane za ty 3 kola zajebal pěknou řádku šancí a byl by to podle mě správný krok.

Reagovat
blade115

Mohamed Bouhafsi‏ @mohamedbouhafsi 23 min

Accord trouvé entre le #PSG #Monaco avoisinant 180 millions d'euros bonus compris pour Kylian #Mbappé. Contrat de 5 ans pour Mbappé.

PSG je k zblití, ale Mbappé mě vážně zklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že vy, pakluby, držíte při sobě.

Reagovat
blade115

To ti tady nikdo věřit nebude, že bys myslel.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ty jsi větší kokot než jsem si myslel.

Reagovat
Pospovič

hnus, doufám, že tp UEFA nenechá jen tak

Reagovat
vladino10

Keby nevedia čo robia, tak by to nerobili

Reagovat
Pospovič

třeba jen zkouší

Reagovat
blade115

Tottenham have already dropped more home points this season than the entirety of last season...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Can , závisť.

Reagovat
Usty

Arsenal dneska ale Suché triko doslova, ne?

Reagovat
Le Gunner
Reagovat
Maresma

Emre fantastickej výkon, okamžitě mu dát novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

brzdil by som s tým nadšebním kým podobný impact nepredvedie aj proti betonárom.

Reagovat
tomasinho

Proti nim může hrát v pohodě zase DM.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jsou nejake spekulace, ze pristi leto pry dal souhlas zadarmo Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě se divím že po něm CFC nejde, rozhodně lepší než pijvoda

Reagovat
LGT

Kde prosimtě? Já dnes jenom viděl rozhovor s Marottou, že s ním zkusí začít jednat v lednu...

Reagovat
Hai

Ten jehompodpis se tak tahne jako u sterlinga ze bych tomu i veril

Reagovat
smazaný uživatel

Ohlasia ho na konci prestupaku jak novu posilu spolu s udrzanim Coutinha

Takto nakupuje LFC a v zime ohlaseny Lalala

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

dost se toho bojím, ted bude makat, aby ho Klopp neposadil a pak si klidně může zdrhnout, bojím se toho strašně moc. Možná i vyčkává jaké má klub ambice, prodejem Coutinha by to rozhodování měl taky snažší. Nebo může čekat i jak dopadne liga, v březnu bude moudřejší.

Reagovat
Zaschrona

No, i kdyby to melo pro vas dopadnout uplne nejhur, tak pokud se bude snazit tak, jak se zatim snazi, tak minimalne pro tuhle sezonu muzete byt v klidu. A pak je to pripadne az otazka na pristi leto...

Reagovat
cristiano.K.

to si mě neuklidil, i kdybychom vyhráli titul a on se stejně rozhodl odejít, tak budu stejně nasranej On je budoucnost

Reagovat
Kokesh

Vsechna cest Kloppovi, par zapasu v sezone je nejlepsi kouc sveta.

Reagovat
pepinho2

Proti top6 má jen 1 prohru z 19 zápasů

Reagovat
Pospovič

Chelsea chce kdy odhalit 3. sadu dresů? Až přímo v LM při zápase?

Reagovat
Whitemedia

příští týden

Reagovat
formic81

dědo je čas odjet na jih Francie rybařit..

Reagovat
Swarley

souhlas

Reagovat
Rssa

Klid, tentokrát to nebylo na tebe

Reagovat
Swarley

vysvětlený swarleyho vtípek, přestává být swarleyho vtípek

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
Masi

Reagovat
mr.Silver

Do Monaka?

Reagovat
formic81

klidne treba do Nice.. daleko od Londyna.. Blanc je free agent a klidne bych se nezlobil kdyby prisel. Dat mu sezonu a kdyz neco ukaze tak podepsat na vic let. Bohuzel mame kokoty ve vedeni tak vse zustane pri starym.. Vsichni nadavaj na Usmanova, ale pochybuju ze by jsme byli tak dlouho bez trofeji kdyby mu to ten zmrd Kroenke prodal..

Reagovat
Le Gunner

Je to nereálné... Ale Blanc měl přijít hned po minulé sezóně, no.

Reagovat
formic81

https://ctrlv.cz/shots/2017/08/27/dPbJ.png

jen jdi chlapce, nebudu ti to mit za zly.. tady je te skoda..

Reagovat
kiwwi

sunfiels tvrdi ze Arsenal bez neho bude silnejsi, tak neviem

Reagovat
formic81

my budem silnejsi az zacnem hrat neco co ma smysl.. okamzite bych se vyral na tohle 3-5-2 nebo 5-2-3 nebo co to je za picovinu, kde stred hori jak prase. Chamberlain si tam dela co chce. Xhaka hori od prvni minuty, Ozil tam beha jak slepice, Wellbeck kterej proste Wellbeckuje (hrac nekam do Stoke) Bellerin na levo a ktomu nechas sedet dva nejlepsi hrace z minulejch zapasu. Ozil at si jde zpatky do Spanelska nebo nekam do Francie. Wellbecka prodat nahned

Nevim proc nedat sanci mladejm klukum.. horsi to nebude. Vratil bych se ke hre na 2 hroty - idealne Oli - Laca. Ja to nezapnu dokud tam bude Wenger.. Holding musi nekam na loan, Nacho uz je za zenitem.. blby je ze ted je pred nama uz i Everton.

Reagovat
mr.Silver

Jj Holding na loan a na stopera El neny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno len mate nejakeho vtipalka na lavicke

Reagovat
vladis271

závadzájúca foto, videl som gif, ani zdaleka nie je jasné, či sa smial.

Reagovat
formic81

ja bych se smal.. a zamknul bych se v dome dokud by me neprodali nekam.. trochu me mrzi ze to asi bude do PL.

Reagovat
lenckoj

Viděl jsem to live. Chvíli mu cukaly koutky a když věděl, že už to neudrží, tak si radši zakryl obličej ať to není tak očividné

Reagovat
smazaný uživatel

A to tu este nejaky z LFC pisali, ze Can je len priemerak

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana dneska, to bylo jedno velke flusnuti do tvare vsem fanouskum. Jak muzem hrat na WB s Bellerinem, ktery to ma pres nohu a Oxem, ktery tam evidentne hrat nechce (jde to na nem neskutecne videt), kdyz ma ten sasek na lavici Kolasinace?

Proc hraje v takovem zapase holding? Ho to pouze polozi a bude zase pul sezony na dne... A Mustafi vysmaty na lavicce

Co predvadi letos Xhaka je na strhnuti platu a prerazeni do becka. Tri zapasy, a tri jeho goly, jako wtf?! To je zaloznik, ktery ma na to hrat zaklad v Arsenalu?

A pak je tady Ozil, hrac ktery mel volno cele prazdniny, ktery mel byt oporou tymu, ktery to mel letos cele tahnout. Skutek utek. Je uplne k hovnu, a jenom v zaklade zabira misto pohyblivejsimu hraci (i ten ox by tam byl 100x platnejsi.

Proc hraje na hrote naprosto negolovy welbeck je taky zahada.

Tahni Wengere, jinak te fanousci vynesou na vidlich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
formic81

a Mustafi prej jel rovnou na letiste..

Reagovat
Le Gunner

Já bych letěl vrtulníkem ze hřiště.

Reagovat
mr.Silver

“It’s very difficult to find reasons today for such a poor performance. It’s a long time that we haven’t had that and it’s very difficult to explain."

on je vazne deluded. Pred pul rokem jsi dostal 2x bura od bayernu... Se divim, ze se mu tam novinari nevysmali...

Reagovat
kiwwi

vsak v aprili dostal vyprask od Crystal Palace asi je otazka co on povazuje za long time no

Reagovat
cejen13

Já si myslim že si nepamatuje co měl k obědu.

Reagovat
mimi_united

Kane

Keby nebol anglán tak má hodnotu 10 m

Reagovat
Whitemedia

pokud by se hrál fotbal jen v srpnu, tak ano..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak niekedy budes nieco predavat sa ma ozvi, rad nakupim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Pospovič

OT: jiné pecky v Itálii

"Koupě fotbalového týmu je něco víc než jen podnikání, musíte ten tým milovat. Já jsem fanouškem Interu od doby, kdy koupili holandské trio (Frank Rijkaard, Ruud Gullit a Marco van Basten). A poté také Ronalda. Chtěl bych tímto poděkovat Massimo Morattimu, který mi dal šanci stát se prvním zahraničním prezidentem italského klubu."

Reagovat
r.mrazik

Hehe

Reagovat
13

Haha zapnul jsem to krátce po třetím golu a po delší době si možná zkouknu nějaký náš zápas ze záznamu.

Jestli to ve skupině nedojebou, nepřijdou zranění a neutaví se opory, tak nás může na jaře čekat v lize mistrů pěkná jízda.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

jestli.

Reagovat
Swarley

tentokrát mu to Carra vrátil

Reagovat
formic81

Most PL shots on target faced in 2017:

Sunderland – 133

ARSENAL – 120

Watford 117

No other top six side from last season has more than 66.

trust the system vole

Reagovat
Nikikrew

Same old fucking story. Fakt nemam co k tomu dodat. Videl som goly a nasa obrana znova hrala ,,super". Bellerin totalne mimo, Holding asi to iste. Preco hra vlastne Monreal a sedi nam na lavicke Mustafi ktory mozno odide . Chudak Lacazatte kam to vlastne prestupil ked bude do pici hravat ten drevak Webeck. K tomu odstavi Lucasa ktory mal docela dobru sezonu ns ukor Walcotta. Pan Wenger mi nepotrebujeme ziadne DM ani stopera. Neskutocne, stale to iste. 3 kolo a uz stracame vela . Aspon, ze Spurs potesili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potešenie je aj na nasej strane. zatial to vyzera na suboj o najtragickejsi tim sezony.

Reagovat
formic81

vy mate trenera ale

Reagovat
smazaný uživatel

vy zas stadion

Reagovat
masly008

Reagovat
Lexi Belle

Snad poprvé v životě

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Tomu sám nevěříš.

Reagovat
Counter

To není jen o obraně, ti chudáci jsou vydáni napospas útokům soupeře po blbých ztrátách ve středu pole, bez pořádného napadání nebo vůbec fyzické přítomnosti zálohy.

Reagovat
Nikikrew

Jasne ze nie. Nechcem to hodnotit pretoze som zapas nevidel, ale za 3 zapasy sme dostali 8 golov!!!! To vazne budeme hrat s Monrealom a este mladym Holdingom celu sezonu?

Reagovat
Kokesh

Stopro, prvni gol Litrpulu v te prvni fazi utoku, tam normalne nebyl nikdo ze zalohy, ani jeden hrac. Dlouho jsem neco podobnyho nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

to jako obránce mohu potvrdit

Reagovat
kiwwi

Wenger urobil zopar sharp and quick decisions no

Reagovat
Swarley

v součtu to byl dneska big statement

Reagovat
kiwwi

za vsetko moze inflacia no

Reagovat
smazaný uživatel

Zas vám s Tomom sektársky jebe .

Reagovat
Nikikrew

ano, napr Welbeck tam tiez patril

Reagovat
Coutinho10

ted jsem videl extended highlight a naaaadhera skoda, ze takhle nedokazeme vysledkove rozebirat i soupere z dolni pulky a tam pak ztracime body, jinak by to mohla bejt super sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal letos v druhé půlce bude.

Reagovat
Coutinho10

nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal letos vidím na šesté místo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je úplne najúbohejší a najtragickejší tím vzhľadom k tomu aký majú káder, financie a povedzme že aj meno. A Eriksen>>>Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jakože po čtyřech letech přebíráme štafetu po MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ne, od Liverpoolu

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Cobra

Tak asi dobře, že jsem to dnes neviděl. Jak to tak čtu.

Reagovat
Le Gunner

Chtěl ses dívat na Arsenal jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal krááásně dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Sissoko po prichode na ihrisko predviedol slušný výkon. Son ma znepokojuje, je uplne bez formy. Dufam, že zajtra oznàmime Auriera. Trippier na kraji horel ako papier.

Reagovat
vrabejka

Sky Italy: Liverpool in talks to sign Renato Sanches. Monaco interested too. Agent Jorge Mendes at Monaco game now (involved in Mbappé deal)

Reagovat
papanegra

Ta ofenzivní trojice je fantastická ! Při představě, že za nimi v záloze by mohl ještě naskočit Coutinho, kterej by jim to servíroval, tak mám pernamentní orgasmus...

Reagovat
Melda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

chudák Petr, tohle si nezaslouží...

Reagovat
Whitemedia

To je holt cena za to, že chtěl zůstat v Londýně. Byl v PL dost dlouho a musel vědět, co ho čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná myslel že už Wenger brzo půjde, takto bude mít jen pár sezon pod novým koučem

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, tolik let byl zvyklý na tu obranu Chelsea, kde si pořádně zachytal akorát v lize mistrů a teď musí snášet toto

Reagovat
smazaný uživatel

oficiálne prvý v eurofotbal fante, tiež prvý medzi slovákmi v celkovom rebríčku

Reagovat
smazaný uživatel

oficiálne prvý v eurofotbal fante, tiež prvý medzi slovákmi v celkovom rebríčku

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

tys dal Firminovi tripla jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

chválenkár Duš.

Reagovat
cristiano.K.

to prodáš i víka od kanálů

Reagovat
kiwwi

Arsenal TV uz vonku...toto je nejaky novy typek? Popici je

https://www.youtube.com/watch?v=CwwEp-hkFIw

Reagovat
smazaný uživatel

kelechi je už legenda..žiadny novy typek

Reagovat
formic81

Kelechi je z Afriky?

Reagovat
Nikikrew

ved ten tam je uz minimalne 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mateo16

dpc to nemozu byt realny ludia

Reagovat
r.mrazik

pro cenzuru internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná je ta tabulka tak to už může zůstat

Jose dekujem

Reagovat
formic81

Blame us, shout at us, criticize us, but I'm also very disappointed about today's game

Reagovat
formic81

Blame us, shout at us, criticize us, but I'm also very disappointed about today's game

Reagovat
Whitemedia

https://streamable.com/oon69 Ramsey neuvěřitelný

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

to su hraci boha...jak z pomocnej skoly

Reagovat
masly008

už jsem psal něco podobného u morena,arsenal hrál takovou sračku že i takové kopyta vypadají jako fotbalisti.

Reagovat
Whitemedia

zlatý Mikel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

''I want to learn swimming.''

''Let's start the first lesson.''

Reagovat
smazaný uživatel

omg traged wijnaldum si nas vodi jesteze jsem to nevidel..

Reagovat
masly008

no pro mě je spíš neuvěřitelný ox.

Reagovat
Whitemedia

Toho Wenger dnes neměl vůbec stavět, on už se podle mě vidí někde úplně jinde a jako by ho to dnes vůbec nezajímalo..

Reagovat
Nikikrew

to je teda potom velky profesional

Reagovat
Hachim Mastour

Ved to vravim.Pozicne mimo.Parodia na CM a na dres cislo 8.

Reagovat
Le Gunner

Ale někteří stále doufají v tu jeho zabijáckou formičku z 13/14.

Reagovat
Hachim Mastour

jn

Reagovat
Fenri

To je na pokutu toto

Reagovat
Hokaido

OT: Mám možnost koupit úplně novej XIAOMI REDMI NOTE 3 Pro 3GB/32GB za 3K, což mi přijde super cena. Akorát ten člověk na FB nabízí hodně elektroniky a trochu se bojím, aby to nebyl nějakej fejkovej shit z Číny.

Tady je obal:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/s720x720/21056196_2014909585406183_1875403864726527954_o.jpg?oh=ed7802c195b5dfa44ffba98799d583eb&oe=5A2FA188

Nevyzná se v tom někdo? Nebo se bojím zbytečně?

Reagovat
Miguel19

Co to je za člověka?

Reagovat
Hokaido

Neznám, nějaká čubka z prodejních skupin na FB.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to není verze Global, tak nepodporuje frekvence pro české LTE, což by mohl být ten háček, který hledáš.

Reagovat
Hokaido

Díky, zjistím.

Reagovat
papanegra

a budeš mít u něho i možnost případné reklamace ?

Reagovat
Hokaido

Nevím, to bych samozřejmě před nákupem musel zjistit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to podle mě vůbec nemá cenu řešit, když můžeš mít novější a prakticky stejný Note 4 za cenu kolem 4K z oficiální distribuce.

Reagovat
Hokaido

Ajo. Tak se omlouvám za zbytečný OT, mobilům nerozumím, ale myslel jsem, že je to strašnej bargain za 3K.

Reagovat
Le Gunner

Nedávno jsem nový telefon kupoval a tady ty Huaweie byly všechny za tak příznivou cenu, že jsem taky prolézl snad tři fórka, abych zjistil, co to má znamenat...

Reagovat
Busby babes

Tak jsem dokoukal Arsenal. teda trochu zrychlene ale... dost budu nesouhlasit s Counterem, ze ten kadr je kvalitni.

Alexis, Giroud, Bellerin, Koscielny, Laca a Kolasinac (asi). To jsou podle me jedini hraci, co by se prosadili do zakladu jinde ve velkem klubu. Ale zbytek? Ox, Ramsey, Xhaka, ti jsou podle me dobry do rotace ale ne do zakladu. Uroven asi jako u nas Lingard nebo Ashley Young. Zoufale chybi kvalitni CM, misto toho tam je na vyber Elneny a Coquelin, coz jsou fakt prumerni hraci a v Arsenalu imho nemaj co delat.

Holding na to nema, Monreal fakt neni stoper a i na tom beku by mel byt v klubu jako Arsenal tak druhou volbou. Welbeck to same.

Ale jeste obrana ok, tam by mel byt ten Kolasinac a Mustafi, kteri jsou dle me podstatne lepsi a Wenger je silenec, ze je nepostavil. Ale ta zaloha, to mi prijde opravdu hodne spatny.

U dost hracu se dost nahlas spekuluje ze chteji pryc, a dneska to fakt bylo hrozne odflaknuty. To jsem zvedavej, co s tim Wenger chce delat...

Reagovat
mr.Silver

Zaloha je otresna, fakt neskutecny prumer, hlavne elneny a coq, ale xhaka uz k nim hezky zapada.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím že z OXA by Conte či Klopp urobili o level lepšieho hráča, Wenger z neho nevie vymačkať nič.. A Bellerin fakt nie je kvalita. To je tzv moderný blud. Hráč len tým že vie behať a ma fyzický fond automaticky predstavuje kvalitu? Bellerin je braindead

Reagovat
dinss

Reagovat
Busby babes

Ox je aasi jedinej, u ktereho verim, ze ma na vic.

Reagovat
Miguel19

Snad ho přivedeme.

Reagovat
Mastný Chobot

ak je niekto z dvojice Ox - Bellerín braindead, tak skôr Ox teda. Bellerín nie je žiadne terno a Oxa mám určite radšej, ale jeho rozmýšľanie pri hre a riešenie situácií je katastrofálne.

Reagovat
smazaný uživatel

ox mi príde že skôr ma problém s riešením herných situácií..na tom sa dá solídne pracovať pod kvalitným koučingom..to bellerin ten varí a varí vzadu, nevie vôbec odhadovať situácie..ale to je pocit len z pár zápasov, určite máš vlastný klub lepšie napozeraný

Reagovat
masly008

ox je prostě fotbalově hloupý hráč,ale zase ta jeho rychlost a dravost by byla na křídle fajn.

Reagovat
Grahf

čo sa vlastne stalo s coquelinom? Pamätám, ako sa na začiatku ospevoval ako pomaly najlepšie dm v lige a teraz už na to nemá?

Reagovat
Busby babes

to ti asi reknou fans Arsenalu lip, ale jednu dobu hral skvele, ale to uz je 2 roky nebo jak dlouho. Co jsme videl loni a letos tak hral vzdycky hrozne.

Reagovat
Grahf

jo no, ja arsenal moc nesledujem, ale to jeho hypovanie si z eurofotbalu dobre pamätám A mám pocit, že situácia sa začína opakovať s bellerinom

Reagovat
masly008

stal se mu santi,bez něj je poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Monako si z toho výprodeje těžkou hlavu nedělá, už to zase válcují..

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.gunners.cz/hodnoceni/liverpool-arsenal-40/

Hodnocení hráčů.

"Hru našeho středu ještě shrnu tím, že dnes nehráli proti Modricovi, Kroosovi, Pjanicovi, Vidalovi, Alcantrovi nebo třeba Kantemu. Ale o několik levelů je předčili hráči jako jsou Henderson a Can. HENDERSON A CAN!!!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako ten posmešok by som na hendersona chápal..ale can? tvle, ti su viac deluded nez som si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

V měřítku s vyjmenovanými střeďáky je Can stále malý pán.

Reagovat
masly008

Reagovat
tomasinho

To ano, ale vysmívat se Canovi, když mám v záloze Xhaku a Ramseyho, který žije jen z jedné otp sezony a mezitím byl průměr, je trošku zvláštní a svědčí to jen o tom, že ty hráče vůbec nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

A to tu vasu zalohu mozu takto prehrat len henti hraci? To ju mate taku skvelu?

Reagovat
Le Gunner

A já jsem řekl něco proti Canovi, respektive na podporu naší diletantské zálohy? Reagoval jsem na jeho přirovnání ke světové elitě na jeho postu.

Reagovat
Busby babes

tohle je bohuzel presny.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson > Xhaka

Reagovat
Nikikrew

ved s Hendersonom ma pravdu

Reagovat
LGT

Liverpool have made an inquiry to sign Monaco’s Thomas Lemar for a club record fee of up to €60million (£55million). (@JBurtTelegraph)

Reagovat
Miguel19

To by znamenalo asi odchod Coutinha..

Reagovat
LGT

The move is not linked to the future of Philippe Coutinho with Liverpool having rejected three offers from Barcelona. (@JBurtTelegraph)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz tak nakupit pred Coutinhom, lebo budu dojit o par milionov este viac

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vrabejka

Wtf co se to děje Jestli je to náhrada za Coutinha tak paráda. Ikdyž pochybuju že nám Monako prodá klíčového hráče když Mbappe jde do PSG.

Reagovat
tomasinho

Však on je křídlo ne? To na co jako? Proč nenaháníme stopery a záložníky?

Reagovat
LGT

Já nevím, zeptej se Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

dokáže hrať všade čo sa týka zálohy

Reagovat
nani92

ako hralo dnes Monaco? parádička, podľa výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

parádne..myslím si, že si môžu dovoliť tieto predaje...oni maju tak kvalitne tie štruktury klubu a ludi v nich, že si tych lemarov, mbappeov atd najdu novych za par drobnych fo francuzsku

Reagovat
smazaný uživatel

akurát na jedno okno je to dosť..bakayoko, silva, mendy, mbappe uz je jednou nohou v PSG....nedivil by som sa keby to stačilo pre toto okno

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Exclusive: #lfc make inquiry to sign Monaco’s Thomas Lemar for club record fee | @JBurtTelegraph

moje srdce moze byt po keitovi znovu zlomene

Reagovat
vrabejka

Reagovat
blaugrana

Pisalo sa, ze ked najdu nahradu za Coutsa, tak ho potom pustia. Tak snad.

Reagovat
tomasinho

The move is not linked to the future of Philippe Coutinho with Liverpool having rejected three offers from Barcelona. (@JBurtTelegraph)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som cital, ze nedelu alebo utorok. Najneskor 5 min po konci TW.

Reagovat
Melda

A ten Lexmark je co tipologicky zač? Ale spíš mi jako náhrada za Coutsa připadá ten Draxler. ..

Reagovat
tomasinho

Ten nás v lednu odmítl, toho Klopp chtít nebude znovu.

Reagovat
Melda

Škoda, toho si asi jako jediného dokážu představit coby náhradu. Kdyby už muselo dojít k tomu nejhoršímu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to velká škoda. On by zapadl parádně.

Reagovat
kiwwi

*Lemar, typologicky

Reagovat
Melda

Ok

Reagovat
Hokaido

Tottenham doma loni ztratil 4 body za celou sezonu (17-2-0). Letos ve Wembley ztratil už 5 za 2 zápasy. Ten stadion je pro ně prokletej.

Reagovat
smazaný uživatel

niekde sa to písalo..je to väčšie ihrisko a ťažko sa im na ňom praktikuje to čo na WHL..

Reagovat
Coutinho10

tohle už neni náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka to není a nebude domov + se tam každej hostující tým víc snaží, protože je pro ně zážitek tam hrát. Přesto jsme tam dnes měli v pohodě vyhrát, kdybychom lépe zakončovali nebo se v posledních minutách nesmyslně nesnažili za každou cenu dát druhý gól. Nějaký kecy o prokletí jsou mimo, stejný problémy by měl jakýkoliv jiný tým hrající kdekoliv mimo vlastní stadion.

Reagovat
Mastný Chobot

"+ se tam každej hostující tým víc snaží, protože je pro ně zážitek tam hrát"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Pro Spurs je to prece utrpeni, vyhnanstvi.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Ty si asi jediný fanoušek, který není rád že jeho tým chce dát rozhodující druhý gol

Reagovat
Mastný Chobot

kámo, to počkaj, keď uvidia tie nablýskané sprchy a skrinky na novom WHL, jak sa budú snažiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysmívej se, je to pravda.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Le Gunner

Už se těšíme na další 3D videoprohlídku.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň má Chelsea o jednoho konkurenta v boji o titul míň

Reagovat
tomasinho

Může mi někdo říct, co dělal Ramsey u toho prvního gólu? Mimo hru diskutoval s lavičkou nebo co?

Reagovat
Mastný Chobot

asi sa snažil pochopiť taktické pokyny Wengeleho

Reagovat
cristiano.K.

Nejvíc mi je líto Čecha, čtyři goly chytil, čtyři dostal Když pominu golmana a obránce, tak všichni hráli božsky. Nejslabší ze zálohy asi Hendo, ale i tak bych mu dal 7,5 z deseti. Když běžel poprvé v druhé půli Salah sám na bránu a Hendo pak dorážel nad, tak Hendo vybíhal při převzetí míče Salaha 15m z vlastní poloviny - neskutečný.

Je neskutečný v jaký formě se vrátil Mané po dlouhodobém zranění, toho by Barcelona potřebovala mnohem víc než Coutinha. Firmino hraje tak božsky, že je jen otázka času, kdy si toho někdo všimne.

Slavia a LFC potěšili dnes

Co je pravdy na tom, že VVD vyhodil manažera, protože ho chtěl dotlačit do CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodil svojho agenta, snaží sa právnou cestou vymotať z toho posledného kontraktu, ktorý podpísal - ten hovorí, že ho soton najbližšie 2 roky nemusí predať..to bolo písané v tom článku

Reagovat
masly008

jako že hráč vyhodí managera týmu? tomu se mi nechce věřit že má takové pravomoce

Reagovat
Sm0ker

on myslí agenta :)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka did not make a single tackle throughout, was bypassed on more occasions than a malfunctioning heart, and offered absolutely nothing in defence, nor going forward....

Perhaps this is a harsh assessment of the 24-year-old. He has already provided five assists in just three games this season; it is just an unfortunate coincidence that three of those assists have been for the opposition.

http://www.football365.com/news/liverpool-4-0-arsenal-16-conclusions

Koupit takovéto dřevo za 35 mega a stavět ho do srdce celé hry je naprosté diletanství.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že fans Arsenalu budou rádi, pokud se ho zbaví. Zatím jeden z nejhorších hráčů, co si u vás pamatuju. Zlatý Pascal Cygan.

Reagovat
gocii

zatím má náběh na denílsona

Reagovat
Lexi Belle

Začínám vzpomínat na Frimponga

Reagovat
Nikikrew

ale prosimta

Reagovat
r.mrazik

Vždyť je tenhle týpek přece lepší než Pogba...

Reagovat
iamek

Reagovat
Rssa

To někdo tvrdil?

Reagovat
r.mrazik

samozrejme

Reagovat
tomasinho

To je Can

Reagovat
r.mrazik

to jsou prece vsichni!!

Reagovat
tomasinho

To zas ne, jenom Emre Can be better

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater z Chelsea nie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
kiwwi

uz nech prehrate aby sme mali dalsieho pol roka (mesiac) pokoj

Reagovat
tomasinho

Další kolo na City

Reagovat
kiwwi

tak to asi este nie...doma Burnley vyzera, ze by to mohol byt ten zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar vraj do liverpoolu

Reagovat
Le Gunner

A my na deadline pustíme 4 hráče a přijde nějaký francouzský dvacátník z druhé ligy.

Reagovat
nani92

oni ho kupujú, aby ho potom mohli vymeniť za Oxa

Reagovat
Melda

Co on je tipologicky zač?

Reagovat
tomasinho

Mrkni pod Greena

Reagovat
Melda

Sry, Greena?

Reagovat
Melda

Oki, nebyl jsem si jistej. Myslel jsem, že obojí je dobře.

Reagovat
Melda

Reakce na Kiwwiho

Reagovat
kiwwi

*typologicky

Reagovat
papanegra

Když má odejít Couts a přijde Lemar, Ox a VvD, tak to bude nejlepší přestupák posledních let.

Reagovat
blaugrana

150 by malo stacdit na podpis vsetkych.

Reagovat
vladis271

vyjednávate s anglickým klubom.

Reagovat
kiwwi

Vlado, on mysli, ze tych 150 co vam da Barca by malo stacit Liverpoolu na podpisanie Lemara, Oxa aj VVD

Reagovat
vladis271

*vyjednávame s angliským klubom.

Reagovat
vladis271

*anglickým

Reagovat
tomasinho

Oxe netřeba

Reagovat
papanegra

myslím, že kdysi říkával, že by chtěl hrát střed zálohy, takže tam by se i celkem hodil.

Reagovat
tomasinho

Jenže tam je horší jak na kraji ještě. Nedokážu si ho tam představit u nás.

Reagovat
Kowe

na hraní základu ve středu nemá ani u nás

Reagovat
cristiano.K.

zbavit se Milnera a přivést Oxe.

Reagovat
Kowe

jedině tak, ale to se nestane žejo

Reagovat
cristiano.K.

Musíš doufat, já v Keitu nikdy nepřestal doufat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Baronne

Vole, Chelsea má dobře brutální los..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně rychle by mohlo skončit angažmá Franka de Boera v roli manažera Crystalu Palace. Londýnský klub nezvládl úvodní tři zápasy nové sezony, nezískal ani bod a vedení údajně zvažuje, že s koučem rozváže smlouvu.

a je to tady

Reagovat
Pipo123

Nič iné sa ani nedalo čakať, moc horších trénerov v Serii A nebolo a to mal byť súčasť nastupujúcej generácie skvelých trénerov

Reagovat
smazaný uživatel

V Interu to byla výsledkově katastrofa, ale tam mají problémy poslední dobou všichni trenéři, ne? Navíc ten tým co má k dispozici v CP je taky dost podprůměrný.

Reagovat
Pipo123

Lenže jeho si po taktickej stránke natieral na chleba každý tréner.

Reagovat
13

te tým co má Crystal Palace by měl hrát minimálně střed tabulky.

Reagovat
cristiano.K.

já je tipoval na sestup a nebylo to kvůli trenérovi, ale kvůli kádru teda.

Reagovat
kiwwi

CP ma super tim, top 10 je realne dosiahnutelny ciel pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

v Ajaxu byl dobrý, v Interu hrůza (nevím, co je horší než prohrát se Spartou) a teď taky nevypadá dobře.

Reagovat
papanegra

Liverpool FC sa dohodol s vedením RB Lipsko na rekordnom prestupe Nabyho Keïtu, ktorý sa budúce leto - 1. júla 2018 - oficiálne stane hráčom #LFC. Keïta dnes absolvoval zdravotnú prehliadku. Liverpool zaplatí časť z jeho budúcoročnej výkupnej klauzuly vopred už tento rok."

Reagovat
papanegra

Lemar by měl být hotový ještě dnes

Tak ještě ten VVD.

Reagovat
cristiano.K.

zdroj?

Reagovat
vinetou

Joyce a Reddy, takže je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je ta klauzule?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Belgický záložník Eden Hazard se v Chelsea potká se svým mladším bratrem Kylianem, který dosud působil v Újpesti. V prvním týmu si však spolu zatím nejspíš jen tak nezahrají, protože úřadující anglický mistr dvaadvacetiletého hráče přivedl do rezervního celku. Šestadvacetiletý Hazard už v Chelsea v minulosti sourozence měl, protože v letech 2012 až 2015 byl hráčem londýnského klubu jeho druhý mladší bratr Thorgan. Čtyřiadvacetiletý záložník však většinu času strávil na hostování ve Waregemu a Mönchengladbachu, kam před dvěma lety přestoupil. Hazard má ještě třetího bratra - čtrnáctiletého Ethana. (ČTK)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele