Premier League - souhrn 29. kola

18.03.2017, 15:24, aktualizováno 19.03.2017, 19:25
Komentáře a souhrny
Manchester City ve šlágru remizoval s Liverpoolem. Manchester United veze tři body ze hřiště Middlesbrough, zatímco Tottenham zdolal Southampton. Chelsea porazila Stoke a udělala další krok směrem k zisku titulu. Arsenal si na své konto připisuje další prohru. Everton dominoval proti Hullu, výtečnou formu potvrdil Leicester...

Manchester City - Liverpool FC 1:1

19.03.2017 17:30

Góly: 69. Sergio Agüero - 51. James Milner (pen.)

Divácká očekávání zápasu Manchesteru City s Liverpoolem byla dozajista naplněna. Oba celky se stejnou měrou postaraly o atraktivní a dramatické utkání, které mohl vítězně ovládnout kterýkoli ze zúčastněných, avšak nakonec skončilo dělbou bodů za remízu 1:1. Hosty sice na Etihad Stadium poslal do vedení James Milner z pokutového kopu, ovšem Citizens dokázali srovnat dvacet minut před koncem zásluhou Agüera. Manchester tak nadále drží v ligové tabulce třetí příčku, Liverpool zůstává čtvrtý.

Domácí do zápasu za hustého deště vlétli jako velká voda a obrana Liverpoolu pod tlakem notně skřípala. Nejblíže měl ke skórování ve dvacáté minutě David Silva, k němuž se odrazil střílený centr Leroye Saného, ovšem španělský záložník svou ránu z voleje nedokázal ukočírovat a těsně minul horní růžek Mignoletovy branky.

Poté už se ale Reds začali dostávat čím dál více do hry a hned pár minut po Silvově šanci dokázal Sadio Mané prchnout Nicolási Otamendimu a zdálo se, že mu již v samostatném úniku vstříc Caballerovi nic nezabrání, ovšem ve snaze o zakončení forvard Liverpoolu brnknul o dobíhajícího stopera Manchesteru a jen se marně domáhal odpískání pokutového kopu. Dalším hráčem domácích, který unikl možnému vyloučení, byl Yaya Touré za nešikovný skluz proti ležícímu Canovi.

Šest minut před koncem první půle už měli Citizens svého soupeře na lopatě, a přesto se průlom skóre nekonal. Přízemní centr Davida Silva po výtečné kolmici Kevina de Bruyneho totiž nedokázal poslat zblízka do sítě jak Raheem Sterling vinou Milnerova zoufalého skluzu, tak dorážející Fernandinho, jenž v pádu minul. Vůbec první střelecké pokusy na bránu si tak připsali hosté, když v rychlém sledu za sebou vyprášili Caballerovy rukavice Firmino s Lallanou. Když pak John Stones špičkově zablokoval gólovou střelu Joela Matipa, odcházelo se o přestávce do kabin za bezbrankového stavu.

Také po změně stran byli diváci svědky defenzivních zákroků na poslední chvíli, jak předvedl znovu Stones blokem nebezpečné rány Maného. V devětačtyřicáté minutě se už ale pověstné ucho u džbánu utrhlo, když Gael Clichy uklouzl a ve snaze zabránit v zakončení volnému Firminovi se dle sudího Olivera provinil proti pravidlům, a to ve vlastní šestnáctce. Neomylný penaltový exekutor James Milner nezaváhal ani tentokrát a perfektní ranou k tyči poslal hosty do vedení.

Inkasovaný gól s doposud sebevědomými Citizens zamával a Liverpoolu se jen s výjimkou nepřesné hlavičky Stonese dařilo kontrolovat hru bezpečně od vlastní branky. Krátce po hodině hry měl dokonce navýšení náskoku na noze Firmino, jehož poslal do souboje tváří v tvář s Caballerem povedenou kolmicí Coutinho, ovšem z jihoamerického souboje vzešel vítězně argentinský brankář.

Vše se ale změnilo se střídáním Bacaryho Sagni za unaveného Tourého. S Fernandinhem zpět ve středu zálohy Citizens chytili druhý dech a netrvalo dlouho, než se změna poměrů na hřišti projevila i na skóre. První krásnou pobídku Davida Silvy ještě Sergio Agüero nedokázal využít, ovšem chvíli nato už argentinský forvard chladnokrevně uklidil do sítě přízemní centr de Bruyneho a bylo znovu vyrovnáno.

Čtvrthodinu před koncem dělily oživený Manchester od obratu jen centimetry, když dravý průnik Agüera po kombinaci se Saném skončil až u Kevina de Bruyneho, který orazítkoval Mignoletovu levou tyč. Ještě větší šanci měl pět minut nato na opačné straně Adam Lallana, který se po perfektním brejku Liverpoolu ocitl zcela sám před Caballerem, jenže Firminovu přihrávku trestuhodně promáchl. Když pak v první minutě nastavení selhal v zakončení z voleje i Agüero, musely se oba týmy spokojit s bodem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Southampton FC 2:1

19.03.2017 15:15

Góly: 14. Christian Eriksen, 33. Dele Alli (pen.) - 52. James Ward-Prowse

Na White Hart Lane se v neděli odehrálo další utkání anglické Premier League. Domácí Spurs, jimž ve vyrovnaném souboji o čelo tabulky zatím patří druhá příčka, tu přivítal Southampton. Ten zatím nenavazuje na solidní výkony z loňského ročníku a v tabulce mu patří desátá příčka.

Do utkání vstoupili lépe domácí, když dánský šikula Christian Eriksen našel ve vápně přesnou přihrávkou Sona. Bývalý hráč Bayeru Leverkusenu však napálil míč jen do připraveného gólmana Forstera a svůj tým do vedení nedostal.

To se změnilo o deset minut později. Dembelé našel parádním pasem Christiana Eriksena a záložník Spurs se proměnil z autora přihrávek na ukázkového zakončovatele. Míč se navedl na levou nohu a parádní technickou ranou rozvlnil síť za bezradným Forsterem.

Další neštěstí pro hostující celek přišlo krátce po půl hodině hry. Po Davisově faulu v šestnátce foukl sudí do píšťalky a ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na puntík při absenci Harryho Kanea postavil Dele Alli a poslal míč do pravého dolního rohu. Brankář Forster směr střely nevystihl a Spurs si tak nesli na poločasovou přestávku vedení 2:0.

Po návratu z kabin se hostům podařilo snížit. V padesáté druhé minutě poslal Bertrand povedený centr do vápna, který Alderweireld nechal propadnout až k Wardu-Prowseovi. Ten se v jasné příležitosti nemýlil.

V dalších minutách se už diváci dalšího gólu nedočkali a Spurs si tak v boji o Ligu mistrů připisují další tři body.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Manchester United 1:3

19.03.2017 13:00

Góly: 77. Rudy Gestede - 30. Marouane Fellaini, 62. Jesse Lingard, 90+3. Antonio Valencia

Je to možná neuvěřitelné, ale je tomu tak. Poté, co Arsenal opustil své prominentní čtvrté místo, také Manchester United pohnul s koly osudu do absurdních poloh. Svěřenci Josého Mourinha porazili Middlesbrough 3:1 a posunuli se po čtvrt roce z šesté příčky. Šanci chytili za pačesy tradiční náhradníci, góly dali mimo jiné i Marouane Fellaini a parádní ranou Jesse Lingard.

Největší ofenzivní silou United byl při absenci Zlatana Ibrahimoviće duo Jesse Lingard - Marcus Rashford a právě po této ose v šesté minutě hosté poprvé zahrozili. Valdés ale vytáhl jeden ze svých lepších zásahů. V dresu domácích byl v počátku zápasu jednoznačně nejnebezpečnější Gastón Ramírez, který ve třinácté minutě hbitou kličkou obešel Baillyho a nebýt super zákroku De Gey, trefil by se přesně k tyči.

V souboji brankářů ale víc exceloval dnes už bývalý gólman United či Barcelony Victor Valdés. Ve třiadvacáté minutě vytáhl neuvěřitelný reflexní zákrok znovu proti střele Rashforda, před nímž zívala poloprázdná svatyně. Španěl ale stačil vytrčit svou končetinu a sklidil zasloužené ovace. I proto, že si poradil i s dorážkou Juana Maty.

Skóre zápasu načal po půlhodině hry Maourane Fellaini, který využil svých výškových předpokladů a trknul do poloodkryté sítě výtečný centr Younga. Po změně stran dostal United do dvougólového vedení Jesse Lingard - a stálo to za to. Na polovině Middlesbrough dostal kousek místa, za vápnem napřáhl a báječně vymetl šibenici.

Ale nebyl by to Manchester United, kdyby se měla jeho výhra vyvíjet úplně hladce. Domácí do hry vpustili Rudyho Gesteda a ten prostě dává góly úplně kdekoli. Patnáct minut před koncem využil skrumáže ve vápně Red Devils, těžko pochopitelné neohrabanosti Chrise Smallinga a tváří v tvář De Geovi mu míč vstřelil mezi nohy.

V závěru ale Boro vyrovnat nedokázalo, naopak po ojedinělém zaváhání Victora Valdése definitivně uzavřel skóre Antonio Valencia. Pravému obránci se vyplatil presink, neboť gólman domácích při pokusu o odkop uklouzl a jeho sok prostě jen doběhl s míčem za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Swansea City 2:0

18.03.2017 18:30

Góly: 31. Alfie Mawson (vl.), 72. Benik Afobe

Dvě venkovní porážky v řadě a Swansea už je zase na pokraji pásma sestupu. Na hřišti Bournemouthu se Labutě nechytaly a zaslouženě prohrály 2:0. Svěřenci Eddieho Howea se naopak zásluhou dvou střel Benika Afobeho posunuli na jedenácté místo s luxusním devítibodovým náskokem na sestupové pozice.

Zápas začal dost nudným stylem, prvních dvacet minut se nedělo vůbec nic a ani potom to nebylo kdovíco. Největší šancí byl Sigurdssonův centr z třiadvacáté minuty, který tečoval King a míč jen těsně prosvištěl vedle zadní tyčky.

Do té doby poměrně nudný zápas rozčísl Benik Afobe. Bournemouth se po půlhodině hry vrhnul do pootevřené obrany Swansea, Afobe si po Pughově přihrávce vyhověl s Kingem a napřáhl ke střele. Tu nešťastně tečoval Alfie Mawson a balón zapadl za záda bezmocného Fabianskiho.

Jedinou střelu Swansea na branku neměl na svědomí nikdo jiný než Gylfi Sigurdsson, ale jeho pokus z velké dálky dokázal Boruc po pětatřiceti minutách zlikvidovat. Hosty kromě ofenzivní sterility trápil i přechod do útoku a zbytečné chyby. Krátce po změně stran Cork přišel o míč uprostřed hřiště, Surman postoupil blíž a vypálil. Naštěstí pro Swans byl Fabianski brzo na zemi. Stejně dopadl po další chybě hostí i Fraser.

Swansea měla jedinečnou šanci na vyrovnání, ale Llorenteho hlavičku, kterou by byl býval doklepl do sítě Routledge, přerušil výtečný Cook. A dvacet minut před koncem přišel definitivní konec. King přihrál do gólovky Afobemu a ten se znovu trefil do černého, tentokrát za pomoci tyčky. V závěru ještě toužil po brance aktivní Joshua King, po jehož hlavičce vytáhl fantastický zákrok Fabianski. Bournemouth i tak vyhrál hladce 2:0.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Watford FC 1:0

18.03.2017 16:00

Góly: 68. Troy Deeney (vl.)

Crystal Palace se pro letošek v lize udrží. Přes sebevětší snahu dělat cokoliv jiného, jen hlavně nehrát fotbal, totiž vítězí po třetí v řadě s čistým kontem. Watford byl solidním komplicem a zaslouženou bezbrankovou remízu znehodnotil akorát po gólech do jakékoliv sítě dychtící Deeney.

Poklidné odpoledne v Selhurst Parku chtěl v páté minutě narušit Cathcart, ten sice po brilantním průniku Zahy do vápna upadl, pokutový kop si ovšem správně u Atkinsona nevymodlil. Jediným momentem první půlhodiny, který možná pár fanoušků zvedl ze sedadel, tak byla srážka Schluppa s Janmaatem, který se po ráně do hlavy odebral na krátký odpočinek za postranní čáru. Snahu Zahy s Niangem rozjasnit hru ostatní přihlížející na trávníku ignorovali, defenzivní práce na obou stranách tak získávaly kladné body prakticky zadarmo.

I poslední zajímavý okamžik prvního dějství se nakonec neodehrál ve hře. Tom Cleverley knock-outoval Cabayeho loktem a po druhé žluté kartě odešel do sprch předčasně. Tedy, to by se zřejmě stalo, kdyby Atkinson inkriminovaný zákrok vůbec spatřil. Po změně stran se tak pokračovalo ve stejném duchu a domácí se přes jemně vyšší aktivitu dlouho nedokázali propracovat k brance Hornets.

Jestli se tedy mělo skóre někdy otevřít, musel do hry konečně vstoupit Troy Deeney. Ten si na svůj moment slávy počkal do 68. minuty, kdy se po faulu Kaboula opřel do přímého kopu Cabaye a našel hlavu kanonýra hostů, který svému brankáři nedal šanci střelou k levé tyči. Pro Deeneyho se tak jedná už o druhý vlastní zásah. Odpovědět ve stylu Depaye se pokusil Doucouré, jeho desítky metrů dlouhá rána však díky Hennesseymu mezi tyčemi neskončila.

Jak moc bylo hostům ukradené, s jakou pořízenou se budou vracet domů, ukazuje přehled hráčů, kteří se v posledních minutách dostávali do slibné šance změnit výsledek. Benteke, Zaha i Cabaye sice pojistku na tři body nepodepsali, zřejmě však věděli, že by to bylo jen zbytečné plýtvání inkoustem. Což v nastaveném času potvrdil jinak nadprůměrně hrající Niang, když po chybě brankáře odstřelil vyrovnání pokusem nad břevno.

Více informací k zápasu

Everton FC - Hull City 4:0

18.03.2017 16:00

Góly: 9. Dominic Calvert-Lewin, 79. Enner Valencia, 90+1. Romelu Lukaku, 90+4. Romelu Lukaku

Everton dokázal potvrdit roli favorita a zachraňující se Hull City přehrál po dominantním výkonu 4:0. Dlouho to alespoň výsledkově byla vyrovnaná bitva, ovšem vyloučení Huddlestona bylo zlomovým okamžikem, po kterém už nebylo o vítězi vůbec žádných pochyb.

Domácím se povedl start do utkání - už v deváté minutě se totiž radovali z první branky. Barkley krásnou kolmicí našel Daviese, který zpětnou přihrávkou oslovil Calverta-Lewina, který už měl z hranice malého vápna lehkou práci.

Podruhé se fanoušci v Goodison Parku radovali po necelé půlhodince hry, jenže branka Lukaka nakonec nemohla být kvůli odmávanému ofsajdu uznána. V první půli už se toho mnoho dalšího neudálo a do kabin tak oba týmy odcházely za stavu 1:0 pro Everton.

Belgický útočník ve službách Evertonu mohl navýšit vedení hned zkraje druhé půle, z hranice velkého čtverce však pálil nad. Tentýž hráč pak po hodině hry vyslal další parádní pumelici, která tentokrát už prostor mezi tyčemi trefila, ale Jakupovič se vyznamenal bravurním zákrokem.

Osmnáct minut před koncem přišla pro hostující celek pořádná komplikace - Huddlestone si ve středu pole vyšlápl na Gueyeho a sudí jeho počínání ocenil červenou kartou. Hull tak byl nucen zbytek zápasu dohrát v početním oslabení.

O pět minut později navíc bylo o vítězi definitivně rozhodnuto - Valencia si na hranici krásně narazil míč s Lukakem a sám před Jakupovičem už neměl problém míč uklidit do sítě. V nastaveném čase ještě dvakrát zaúřadoval belgický forward - nejprve se trefil z hranice vápna na bližší tyč, o dvě minuty později zase úspěšně vyřešil samostatný nájezd a upravil tak na konečných 4:0

Více informací k zápasu

Stoke City - Chelsea FC 1:2

18.03.2017 16:00

Góly: 38. Jonathan Walters (pen.) - 13. Willian, 87. Gary Cahill

Další krok k titulu učiněn. Chelsea po velkém boji udolala Stoke City 2:1 a minimálně do zítřka si bude hýčkat parádní třináctibodový náskok na čele tabulky. Houževnatý domácí tým se držel až do závěrečných minut, na Willianův přímý kop totiž zareagoval z penalty Walters. Tři minuty před koncem ale zápas rozhodl Gary Cahill.

První dějství patřilo k tomu vůbec nejošklivějšímu, co bylo v letošní sezóně při zápasech Chelsea k vidění. Ve Stoke-on-Trent byla k vidění spíš válka než fotbal, spíš cirkus než atraktivní hra. Vůbec první střelu vyprodukoval ve třinácté minutě Willian a vinou liknavého Granta byla hned gólová. Brazilský filuta překvapil gólmana Potters ranou z přímého kopu na bližší tyčku.

Po půlhodině hry se naopak blýsknul výtečným zákrokem proti střele Alonsa, což by se dalo označit za přelomový moment úvodního poločasu. Místo dvougólového vedení totiž Chelsea naopak inkasovala, u čehož hrál významnou roli i rozhodčí Anthony Taylor.

Ve třiatřicáté minutě nejprve holohlavý sudí neuznal gól Martinse Indiho pro faul Berahina na Azpilicuetu - jen o čtyři minuty později pak naopak daroval domácím penaltu za miniaturní Cahillovo přistrčení Walterse. Opakovaný záběr pak dost možná odhalil mírné šlápnutí na nohu. Sám "poškozený" pak na každý pád pokutový kop proměnil ukázkovou ránou pod břevno.

Po změně stran Chelsea ovládala hřiště, během první čtvrthodiny měla míč na kopačkách více než 70 procent času. Jenže kromě pohledných patiček Pedra s Willianem se fanoušci Blues z ničeho těšit nemohli, a tak je muselo tuze mrzet, když Marcos Alonso v pětašedesáté minutě trefil z přímého kopu břevno.

Ve druhém poločase na trávníku kraloval Bruno Martins Indi, jenž vyhrával souboj za soubojem a útočníky Chelsea prakticky k ničemu nepustil. Až do úplného závěru zahrozil jen Matić z dálky a Pedro zevnitř vápna, ale oba projektily Grant kryl. Ještě bezmocnější však byli směrem dopředu domácí, kteří ještě v osmdesáté minutě měli na kontě jediný střelecký pokus.

V poslední desetiminutovce se ale borci Marka Hughese probrali a zle Chelsea zatápěli. Courtois však nemusel řešit žádnou vážnou situaci. Tři minuty před koncem naopak znehodnotil dobrou práci Stoke Eric Pieters. Do rohového kopu Fábregase se totiž hlavou opřel Luiz a levý bek Potters míč de facto sklepnul na nohu vděčně zavěšujícího Garyho Cahilla.

Blues mohli vyhrát i vyšším rozdílem, ale Diego Costa trefil z úhlu tyč, zatímco Loftus-Cheeka skvěle zastavil Grant. Frustraci domácího celku korunoval v páté minutě nastaveného času Phil Bardsley, za zbytečný a poměrně nebezpečný skluz do Fábregase dostal druhou žlutou a tedy i červenou kartu.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Burnley FC 0:0

18.03.2017 16:00

Góly: -

Sunderland chtěl, moc chtěl, ale s takovou muškou se Moyesova banda ze dna neodlepí. Hráči Burnley předvedli svůj typický výkon mimo svůj stadion a při pozápasovém podávání rukou museli neúspěšným střelcům jistě srdečně děkovat.

Průměrnou hru hned od úvodního hvizdu mohl po dvanácti minutách okořenit Boyd, kterému se dostalo skvělého míče od Warda, Pickforda ale trestuhodně vůbec neprověřil. Obraz nabízený divákům na Stadium of Lights tak spíše připomínal výjevy z hospodských rozepří než prvoligového fotbalu, což odnesl především Ben Mee, jenž se musel převléct ze zakrváceného dresu.

Zatímco Borini tak svým loktem, leč neúmyslně, mířil přesně, nedá se totéž říct o tvrdé ráně Gibsona, ani dalšího příliš vysokého pokusu Boyda. Bídu první půle pak nejlépe zdokumentoval Ashley Barnes, který zkoprnělé soupeře v čele s Pickfordem zaskočil další střelou mimo z hranice pokutového kopu. Ano, ten Ashley Barnes, jehož dělí jediná trefa od děleného první místa kanonýrů Burnley v Premier League s Ingsem.

Po změně stran se k ochutnávce vítězství hrnuli hráči Black Cats, ale ach, ta zpropadené zakončení. Oviedo během dvou minut naservíroval parádní centr pro Boriniho a Larssona, ti ale obrovskou šancí pohrdli. Přitom se ještě mezi ně vmísil se svým pokusem Januzaj, kterého brilantně vychytal Heaton.

Hladové kočky sice ve své snaze nepovolovaly, ale rozměry branky byly stále příliš malé, jak pro Larssona ze čtyř metrů, tak pro Januzaje, jenž o pár decimetrů nevyužil skvělé práce s reprezentační značkou "Jarmain Defoe". Když se domácí unavili, zkoušel své štěstí Vokes, ten ale na Pickforda nevyzrál a první vítězství je přes optimismus Seana Dycheho v nedohlednu. Dopadne jejich výjezdová bilance hůře, než při premiérovém působení v Premier Leauge? Zřejmě ano, odpovídají samotní Clarets.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leicester City 2:3

18.03.2017 16:00

Góly: 20. Manuel Lanzini, 63. André Ayew - 5. Riyad Mahrez, 7. Robert Huth, 38. Jamie Vardy

Claudio Ranieri musí mít smíšené pocity. Jeho Leicester opět válcuje ligu, vyhrál čtvrtý soutěžní zápas v řadě a po postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů si poradil i na půdě West Hamu. A bělovlasý čaroděj jistě bývalému zaměstnavateli přeje. Zároveň ale Foxes předkládají týden co týden důkaz toho, že italského stratéga do značné míry nechali na holičkách.

Craig Shakespeare si teď může připadat jako spasitel. Lišky šlapou, dávají spoustu gólů a zpátky je i tolik postrádaná vůle po vítězství a bojovnost. A když se k tomu přidá první gól už po pěti minutách, není o čem. Riyad Mahrez rýsoval do vápna prudký centr mezi Vardyho a Okazakiho, balón však zapadl přesně za zadní tyčku a Leicester vedl.

Jen o dvě minuty později se Alžířan zapojil do další akce, kterou vyšperkoval jednou z nejparádnějších asistencí sezóny Marc Albrighton. Robertu Huthovi po jeho šajtli nezbylo než trknout míč do branky. Jenže ještě před dvacátou minutou se West Ham dočkal snížení díky nádhernému přímému kopu Manuela Lanziniho.

Oba dva týmy hrály ofenzivně a vytvářely si šance. Byl to ale Leicester, kdo krátce před koncem prvního poločasu skóroval a získal zpět dvougólové vedení. Mahrezův roh minul Carroll, od Ndidiho se míč odrazil k Vardymu a ten již neměl těžký úkol. Balón zkrátka pověsil pod břevno.

Gólové hody však pokračovaly i po pauze, hodina hry předznamenala hlavičku Andrého Ayewa, kterak i přes veškerou snahu Schmeichela končí v síti. Od toho momentu West Ham dominoval, ale dánský gólman zachránil pro Leicester tři body. Úžasným zákrokem zastavil hlavičku Carrolla, zatímco Ayew v další stoprocentní šanci branku přestřelil.

Poslední skvělý zásah si dánský borec schoval na tu nejvhodnější chvíli. V třetí z šesti nastavených minut stál přesně tam, kde měl, když Andy Carroll trknul hlavou do centru Roberta Snodgrasse. Vytáhl super zákrok a posunul Leicester na patnácté místo šest bodů od sestupového pásma.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Arsenal FC 3:1

18.03.2017 13:30

Góly: 12. Craig Dawson, 55. Hal Robson-Kanu, 75. Craig Dawson - 15. Alexis Sánchez

Trápení Arsenalu nebere konce. Kanonýři dostali na půdě West Bromwiche Albion na frak již počtvrté z posledních pěti ligových kol, nemluvě o krutém debaklu v osmifinále Ligy mistrů, a po prohře 1:3 již na čtvrtý Liverpool ztrácí pět bodů. West Brom naopak potvrdil výtečně rozjetou sezonu a nadále se hodlá přetahovat se sedmým Evertonem o možnou kvalifikaci do pohárové Evropy.

Úvodní půlhodina nabídla snad až nečekaně atraktivní střetnutí. Oba týmy se do sebe pustily od úvodních minut, hra se ve vysokém tempu přelévala ze strany na stranu a góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Již po deseti minutách si domácí vybojovali rohový kop, který Nacer Chadli špičkově zakroutil do ohně a nehlídaný Craig Dawson jej bez potíží usměrnil do sítě. Arsenal se ale brzkým inkasovaným gólem nenechal rozhodit, a ještě do čtvrthodiny bylo vyrovnáno. Obrana West Bromwiche překvapivě zaváhala při bránění Alexise Sáncheze, jehož našel Granit Xhaka v šestnáctce zcela osamoceného a chilský forvard nabídnuté příležitosti beze zbytku využil suverénní ranou pod břevno.

Šance na obou stranách neustávaly ani nadále. Jak Aaron Ramsey, tak Darren Fletcher ale navzdory kvalitnímu zakončení ztroskotali na ještě lepších zákrocích Bena Fostera s Petrem Čechem. Český gólman Arsenalu ovšem musel po půlhodině předčasně opustit hřiště pravděpodobně vinou poraněného lýtka a utkání tak dochytal David Ospina. Přestože měl Arsenal v první půli na své straně dominantní 78% držení míče, na střely první půli vyhráli Baggies v poměru čtyř ku dvěma.

Také po změně stran měli první velkou šanci domácí, když se v jednapadesáté minutě dostal k hlavičce Salomon Rondón, ale Bruntův centr nakonec nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Víc toho již venezuelský forvard v zápase nepředvedl, neboť jej záhy nahradil Hal Robson-Kanu, a připsal si perfektní nástup do utkání. Chadliho lob za obranu Arsenalu totiž dokázal vyběhnuvší Ospina vyrazit pouze k nohám Robsona-Kanua, který pohotovým zakončením vrátil West Bromwichi vedení.

Blízko ke srovnání měl v pětašedesáté minutě doposud neviditelný Danny Welbeck, jenže svou hlavičku po Xhakově rohovém kopu k Fosterově úlevě jen orazítkoval o břevno. Hned vzápětí mohl potvrdit známé fotbalové pravidlo "nedáš, dostaneš" aktivní Robson-Kanu, ale v samostatném úniku si na Ospinu nepřišel a dorážející Chadli zase nepropálil blok Mustafiho. Čtvrthodinu před koncem se ale Baggies přece jen pojištění v podobě třetího gólu dočkali, a to znovu z rohového kopu po hlavičce nehlídaného Craiga Dawsona. Takřka jako přes kopírák se stoper West Bromwiche vrhnul střemhlav do malého vápna a letargickou obranu Arsenalu potrestal tvrdou hlavičkou pod břevno.

Hostům v závěru nepomohlo ani předčasné stažení Alexise Sáncheze za Alexe Iwobiho a ze stadionu Hawthrorns odjíždějí po prohře 1:3 s prázdnou. Zatímco šance Arsenalu na umístění do čtvrtého místa se touto ztrátou opět o něco zmenšily, West Bromwich jen potvrdil výtečnou sezonu a nadále může dokonce aspirovat alespoň na kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC28223359:2169
2.Tottenham Hotspur28178355:2159
3.Manchester City28176554:3057
4.Liverpool FC29168561:3656
5.Manchester United271410342:2352
6.Arsenal FC27155756:3450
7.Everton FC29148751:3050
8.West Bromwich Albion291271039:3843
9.Stoke City29991133:4236
10.Southampton FC27961233:3633
11.AFC Bournemouth29961442:5433
12.West Ham United29961440:5233
13.Burnley FC29951531:4232
14.Watford FC28871333:4831
15.Leicester City28861433:4730
16.Crystal Palace28841636:4628
17.Swansea City29831836:6327
18.Hull City29661726:5824
19.Middlesbrough FC284101420:3322
20.Sunderland AFC28551824:5020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (927)

Přidat komentář
smazaný uživatel

WBA je v tejto sezóne oveľa atraktívnejší ako po minulé roky. Pulis odvádza dobrú robotu a splnil to čo sľúbil, teda priviedol fakt kvalitu. Livermore, Chadli, Robson-Kanu, Phillips a Nyom pozdvihli toto mužstvo.

Reagovat
Mastný Chobot

ten Nyom je aj tak záhada chalan vyzerá, že ledva uteká a loptu videl 5x v živote, ale vždy proste spraví to, čo má a dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Je veľmi spoľahlivy a zaroveň dokáže zahrať LB aj RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Pulis je jeden z nejlepších manažerů na ostrovech, společně s Hughesem asi nejlepší ostrovní manažer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes fakt nie, on dokáže taktiku častokrát úplne posrať. Pulisova taktika je podľa mňa viac prepracovaná a kvalitnejšia.

Reagovat
smazaný uživatel

Společně s Howem.

Reagovat
vodka

pulis ji umí posrat teda taky. jeho výsledky s týmama první 6 jsou zoufalé.

Reagovat
smazaný uživatel

To napíšeš práve dnes, kedy WBA porazil druhú sezónu po sebe Arsenal doma. My sme tam už tiež pár rokov nevyhrali.

Reagovat
cr7sux

To se nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově Pullisovy týmy zrovna nejsou zrovna ideální a ještě když hraješ u nich..Z jeho Stoke mám dodneška noční můry.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hlavne ten Robson-Kanu, co hraje kazdej zapas par minut, experte

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes strelil rozhodujúci gól. Jevplatný aj na tých pár minút, lepší ako Berahino.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Robson-Kanu je hrozej průměrák a je ve WBA jen na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a ja som tam menoval len jedného hráča? Aj lavičku musíš mať kvalitnú, ak chceš bojovať v hornej polovici tabuľky. A po vydarenom EURE je Robson-Kanu určite kvalitné rozšírenie kádra. Ale to tvoja dutá hlava asi nepochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

S těma ostatníma si to celkem trefil, ale ten Robson-Kanu je mezi nima jak pěst na oko.

Reagovat
Gunner14

We've had the same amount of shots on target as we've had planes flown over the ground

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mastný Chobot

Prežili sme si toho spolu dosť, starec, ale už fakt stačilo. Dík, ale už ťahaj preč.

https://www.youtube.com/watch?v=tjUWo7wl1YI

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj.

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drž piču

Reagovat
smazaný uživatel

to nemôžem vyjadriť svoj názor na pesničku? Ukľudni sa kokotko, lebo ti jednu zajebem.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský autista mi zajebe přes net. Běž jebat ovce ty sedláku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tak hlúpy. Dajte mu ban za rasizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasismus a já jsem hloupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ostuda, dokonce i MU už teď může utéct z šestého místa

Reagovat
smazaný uživatel

to už je to tretie kolo teraz?

Reagovat
vladis271

kks tak to ste posrali.

Reagovat
Counter

Nezbývá než doufat, že to zas poserou i oni.

Reagovat
Busby babes

preskoci nas Everton.

Reagovat
Counter

Hrajou proti Hullu, z toho víc jak bod nebude

Reagovat
miky10

Reagovat
Edgewalker

Jestli budou mít zájem, připadá mi, že se jim tam líbí.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

neboj, to vam neudelame...

Reagovat
Zaschrona

Uz dneska je muzeme vysvobodit.

Reagovat
C-M@ster

A kdo podle tebe bude dávat gól? A kdo na něj bude přihrávat?

Reagovat
Wat

Zase buďme realisté...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nějaký souhrn k tomuto zápasu není ani třeba.

Reagovat
Counter

Ale jo, owny si počte s chutí.

Reagovat
J0EL

gunners.cz a kakauko

Reagovat
vladis271

Schválne kto to 4. miesto získa. Liverpool, Arsenal, či Everton? Spurs podľa mňa problém mať nebudú ani City a CFC je jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool urcite

Reagovat
Busby babes

libi se mi jak s nama nepocitas...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild

je to trolling v tom, ze dava sancu Evertonu a nam nie, ale realne to fakt nedame.. myslim, ze TOP4 skonci v tom zlozeni ako je teraz..my budeme mat stale nahusteny program, tazke zapasy vonku, takze postracame este vela a myslim, ze sa buedme sustredit na EL, kade vedie ovela lahsia cesta do LM

Reagovat
vladis271

trolling

Reagovat
Busby babes

me to jen prislo takove krecovite.

Reagovat
bbbauch

tak hraje Arsenal, tvuj souper o top ˇ4, prohraje, co udelas jinyho, nez ze pudes trollit united?

Reagovat
13

Pro takovou zábavu je správná chvíle vždy.

Reagovat
Kowe

i my potřebujem svýho swarlose

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Liquid

spurs se nakonec zeserou vždycky, 1.Chelsea, 2.Citizens, 3.MANU 4.Spurs a Slavia půjde do skupin LM přímo

Reagovat
fenixLFC

koho zaujima nejaka posrana sparta

Reagovat
fenixLFC

alebo slavia ci kto

Reagovat
Liquid

ok já vím, že na Slovensku je to nervydrásající souboj s Lichtenštejnskem o 31.pozici

Reagovat
fenixLFC

chod prosim ta pocitat bodiky do koeficientu a podobne picoviny

Reagovat
fenixLFC

everton

Reagovat
C-M@ster

Jen takový fun fact z mojí fanty.

Craiga Dawsona jsem měl od prvního kola a vytrejdoval jsem ho DNES RÁNO za Bena Gibsona s tím, že United venku stejně gól nedají, tak bude mít aspoň čistý konto.

Craig do dneška 1 gól za celou sezónu... ale dnes tam prostě musel lupnout dva a hodit si nejvyšší skóre.

Reagovat
Wat

Nojo, celkově se letos z té stoperské dvojice parádně vyplácí McAuley.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bayern +

Dobrý výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně WBA letos hrajou fakt dobře

Reagovat
Svatej

Hmm Arsenal ztrata, takze zitra Boro na 100% vyhra, aby vse zustalo pri starem

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nevím kam ještě můžeme pod starým pánem klesnout pokud toto není absolutní dno ten tým je tak strašně na ručník až se na to ani nedá dívat. Co všechno se ještě musí stát aby ten pán skončil...toto si fakt opravdoví fanoušci nezaslouží. Má tam nejsilnější tým za posledních x let a tohle je výsledek....

Reagovat
Whitemedia

Arsene bude chybět..

Reagovat
Gunner14

End this shit. To je hrozný jak si Wenger nechává každým zápasem rozesrávat jeho působení v klubu, přitom stačí oznámit že po sezoně končí a fanoušci by byli spokojení a plně by ho podporovali v posledních pár měsících v klubu. Ted už se nemá na co vymlouvat, když splácel stadion a musel prodávat hvězdy s tím že na ostatní hvězdy neměl tak byla obdiva s tím držet TOP4, ted má prachy už 4-tým rokem a nikam jsme se neposunuli ( aspon ty 2x Fa Cupy teda ale jinak nic) zatímco posrané Slepice z kterých si děláme srandu se posunují dopředu každou sezonu. Jo a vzpomínáte když se říkalo jak narozdíl od SAFa nenechá Wenger tým nahovno a že další manažer to bude mít krásně připravený? Tak aby to neskončilo tak že ho nechá rozbitý a bez Alexise a Ozila...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně shrnuto

Reagovat
Mastný Chobot

Donedávna som si bol istý, že dáme LM a on predĺži, ale ak ju nedáme, tak neviem, čo sa stane. Ak by aj potom predĺžil, tak mu fanúšikovia vypália dom a otrávia psy asi.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger by si mal nakupit nejaky ten arzenál

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

I to celkové skore v této sezóně se mi vůbec nelíbí, vždyť my obdrželi víc gólů než 19. Middlesbrough.

Reagovat
Gunner14

Tak když jsme jim půjčili Chamberse

Reagovat
Murtago

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Obrana posledních pár měsíců vůbec nefunguje.

Reagovat
Murtago

Ono by stačilo, kdyby útok nebyl jen nadprůměrný.

Reagovat
Heisenberg

Největší problém je stejně záloha.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak sa to nechyta na brankarov

Reagovat
Busby babes

nic ve zlem ale 19. Boro ma sestou nejlepsi obranu v lize... takze to neni uplne ostuda dostat vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Na klub, jakým je Arsenal (nebo spíš jaké má ambice), to ostuda je. Stejně tak LFC, ale v tom klubu se aspoň něco děje. My jsme už několik let na stejném místě a je to čím dál tím horší.

Reagovat
Gunner14

Tak by mě zajímalo jestli Wenger dá jeho oblíbenou frázi : Judge me in May.

Reagovat
Azazelo RD

Jen aby z toho v květnu nebyl sentence of death.

Reagovat
Counter

Two more set-piece goals for West Brom today. 18 for the season. No other PL side has more than 13.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nechápu prostě proč to týmy tak málo využívají. MU má výškovou převahu skoro furt a standartky jsou trapné. Teď trochu čekám, že začnou dávat góly z rohů i CP, protože Allardyce si na ně taky potrpí...

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

V našem podání je to fakt ostuda

Reagovat
Busby babes

nase rohy jsou spatnej vtip. nejen ze nedavame goly, ale my se ani nedostaneme k hlavicce co by sla na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že na to jaké máme hlavičkáře je to hrozná slabota a to zatím i pod Samem, protože posadil Danna a Delanyeho (zase aspoň už se udrží čisté konto). Jinak krom Bentekeho to zas taková palba není, Sakho je slušný a to i Tomkins ale nějaký velký nadprůměr mi nepříjde.

Reagovat
Wat

Tomu říkám umění využít svých předností.

Reagovat
vrabejka

Toto už Wenger neustoji

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsia sezona aku pamatam

vykon otrasny, ale rozhodca zase pekne, jasnu penaltu nepiskol, hranicny offside wba pustil, hranicny faul na ospinu pustil, celkom s chutou nas rezu poslednu dobu

Reagovat
J0EL

Kamo toto nie uz dnes zasluzene.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

kamo, ja nevravim ze sme hrali dobre, bol to totalny odpad, ale keby napr odpiskal jednoznacnu penaltu za stavu 2-1, tak to 3-1 s najvacsou pravdepodobnostou neskonci...a fakt mam pocit, ze v poslednej dobe s rozhodcami hrozne bojujeme

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Krausio_Real_M

Arsenal

Reagovat
Liquid

Ví někdo proč hráči Arsenalu vůbec nechtějí bojovat? X krát měl k míči blíž hráč Arsenalu ale přesto McClean či nějakej černoch z WBA zamakal a ten míč čistě vybojoval

Reagovat
vrabejka

Wenger

Reagovat
Azza

Jebou na to.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 a já se nedíval. Ach.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty ztraty uz jsou tak pravidelne, ze se z toho stava rutina... vlastne jsi ani o nic neprisel, mel by sis najit novou zabavu, tady uz to bude jen nudnejsi a nudnejsi

Reagovat
PP

buď rád.. Ještě bys nás litoval a to už by jsme nezvládli..

Reagovat
Pato44

Tenhle nick vypada mnohem lip

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Carrick

To byla jen otázka času, kdy půjde Arsenal dolů. S tou jejich hrou to nemohli vydržet donekonečna.

Reagovat
Spasitel

Pekne WBA Tak čo v lete do Arsenalu kto príde Blanc či Deschamps ?

Reagovat
blade115

No, při troše snahy by Arsenal mohl skončit i sedmý a eventuálně by jim to mohlo být i ku prospěchu.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

jak říkal komentátor, Usmanov praví, že Arsenal Wengera potřebuje, tozn. že jediná cesta aby Wenger dál Arsenal neřídil je Wengerova sebevražda, protože navýšená gáže Wengerovi smrdět nebude

Reagovat
Mastný Chobot

Usmanov je minoritný akcionár a to, čo praví on, má asi takú váhu ako to, čo si tu píšeme my.

Reagovat
Liquid

no já se budu strašně smát až se oznámí, že Wenger pokračuje, končit měl 2007 či 2008

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

AW: “We work always on the same system in every single game. Their delivery is fantastic.”

...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Se zastavil v čase no, to že ten systém fungoval když měl světové hráče a to ještě přitom byli psychické hovada: Vieira, Campbell, Keown, Henry, Gilberto, Lauren, Toure a ktomu skvělé technické hráče jako Pires, Ljunberg nebo Bergkamp. Ted tam máme slečinky co se bojí balonu a Wenger se k tomu nepřizpůsobil, pořád si myslí že ti hráči si poradí sami.

Reagovat
Liquid

on je dlouho odstřižený od reality, má svůj svět, kterýmu věří a ví, že nikdo ho nechápe, ale věří svému systému a stůj co stůj bude robit stejné chyby

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=AMY5p3kDZnk

navážu na ten systém Písnička stvořena pro Wengera

Reagovat
Heisenberg

Tohle je snad nejhorší sezona co pamatuju, poslední podobně špatná byla ta loňská, ale to už je daleko.

Reagovat
shitcool

Link na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: "I watched the game, I do not watch the stands. I know what I will do in my future - you will soon know."

Reagovat
Counter

Prodlouží

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím.

Reagovat
Mastný Chobot

To ani nepotrebujeme náhradu za Alexisa. Však starec má rovnaké výsledky so Chamakhom, aj s Alexisom v tíme.

Reagovat
Counter

S Alexisem jsou právěže ještě horší, už aby šel

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger & Chamakh

Reagovat
Gunner14

Neříkal náhodou že se ještě nerozhodl před pár dny? Tak bud už si aj on uvědomil že to nemá cenu nebo mu nabídli smlouvu, to bude drama ještě

Reagovat
Counter

Smlouvu má na stole už dávno.

Reagovat
Gunner14

Jj na to jsem zapomněl o to je to smutnější, že mu jí nabídli za nic

Reagovat
J0EL

Neviem si ani predstavit, zeby predlzil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

spravil som to opacne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že jo

Reagovat
J0EL

Dpc, teraz to bude moja chyba

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
smazaný uživatel

63% - Tony Pulis now has a higher win % in home games vs Arsene Wenger than Jose Mourinho does against the Frenchman (all comps).

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to posral....tak to je zitra jasna plichta v Borou...

Reagovat
Tomekcz

toni fucking pulis skoda ze my taky protecem a zustanem sesty

Reagovat
Busby babes

sedmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlhšie som tu nebol, ale nič sa nemení. Arsenal - tragédi Tí najväčší z najväčších.

Reagovat
smazaný uživatel

16:44 Arsenalu se zranil rovněž Alexis Sánchez

hm, tak teď už by to mohlo jít úplně do hajzlu

Reagovat
C-M@ster

Hrajou až za dva týdny a v závěru se klasicky zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dal gauneri

Reagovat
salaminoo

arsenal nemá co dělat v lize mistrů, wenger out a překopat tým..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea závist. Famózní fotbal zase jednou, Stoke si ani neškrtli. Ne nadarmo jsou Italové nejlepší kouči, co si vodili premier league. Ancelotti, Mancini, Ranieri a Conte. Čekal jsem, že Conte bude takticky vyspělý kouč, ale že si to bude vodit jako úplnej pán a nechá za sebou borce jako Guardiola, Klopp v takovém závěsu, to klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini měl horší City než Pep a jak si tu PL povodil.

Reagovat
salaminoo

Reagovat
smazaný uživatel

Pep je taky jebak

Reagovat
Infernoqt

Já jsem se třeba bál víc Manciniho city než Pellegriniho. Hlavně v té sezoně 11/12 to byl vrchol sil. Ještě Pelle to oživil v 13/14, ale pak to šlo už dolů.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to teda famózne nebolo. Stoke nás stiahlo na svoj level a tak to na ihrisku aj vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam tretia nula za sebou.

Reagovat
Wat

A hlavně třetí výhra za sebou po těch špatnejch výkonech, pěknej obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je hrozně nekoukatelná, ale díky bohu za to Je fakt, že Zahu individuálně zlepšil, to je šílený rozdíl oproti Pardew version. A nechápu jak nám mohl vyjít nákup jako Milivojevič, to prostě mi rozum nebere odkud ho vyhrabal

Reagovat
spider_8

Těžce vybojované, ale takovéhle zápasy vyhrávají tituly. Jsem rád, že se tam Conte nebál dát RLC i za nerozhodnutého stavu, byl tam tentokrát dost cítit.

Btw Lukaku by si ve vlastním zájmu neměl zvyšovat cenu takovými zbytečnými góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prechod na 4-3-3 nás miestami stál tri body. Neskutočnú sračku sme v tom rozostavení hrali teda.

Costa si cez prestávku znova pichol do žíl estrogén, bol skoro ako baránok.

Tri body sú doma, na zajtrajšok 13 bodový náskok, veľmi dobrý odkaz pre ,,konkurenciu".

Reagovat
spider_8

Já myslím, že ta žlutá pro něj v prvním poločase nám dost pomohla

Reagovat
Miguel19

Super výhra. Naprosto zasloužená.

Stoke ve druhé půli jenom stáli na vlastní půlce a odkopávali. Na naší půlce byly všehovšudy dvakrát. Hodně chyběl Hazard. Ten dneska hrát, tak to bylo bez nervů. Pedrovi se nedařilo.

Alonso super přímák. U nás už druhé břevno. Snad mu to tam brzy padne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vítězná mentalita je neuvěřitelná. V lize prakticky není konkurence a pak že je PL vyrovnaná soutěž. Budto je to v Chelsea nebo v Contem, ale každopádně to chce pořádnou challenge v podobě Champions League konečně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten roh před gólem Cahilla snad za Stoke bránil Michal Kadlec, ne? Strašná komedie.

Reagovat
Tomanatura

Uz nejsme 6.

Reagovat
spider_8

A zítra se ani žádným výsledkem na 6. místo vrátit nemůžete. Konec jedné éry

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten súhrn zápasu CP - Watford.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Wat

Reagovat
Spasitel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Niang

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mojmira

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Ale ty řeči, že se letos určitě zachrání..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Spasitel

Obával som sa zápasu bez Hazarda ale zvládli sme to Inak Loftus za tú chvíľu sa skvelo ukázal škoda, že neskóroval

Reagovat
blade115

Hrozný zápas, ještě že už je to za námi... Hazard chybí neskutečně, Pedro s Willianem sice nebyli vyloženě tragičtí, ale ani jeden na jeho úrovni prostě není. Conte trochu pochybil s výběrem sestavy, Fabregas prostě měl hrát, ať si Arbiter tvrdí co chce. Co přišel na hřiště, tak to bylo totálně o něčem jiném. Kanté dnes opět úžasný, jen v situacích, kdy zkoušel tvořit, mu to nešlo. Ale od toho by tam v první řadě být neměl... Cahill sice dal gól, ale poslední dobou mě utvrzuje v tom, že z dlouhodobého hlediska ho v základu nechci. Buď ať teda přijde posila, nebo ať Conte ukáže koule a začne hrát Akého nebo od léta Christensena.

Na jednu stranu si cením tahu s RLC, na druhou stranu je to nechutná facka Michymu, když se ani v takové chvíli nedostane na hřiště... Fakt by mě zajímalo, v čem tam je problém, protože aktuálně si Costa absolutně ničím nezaslouží být před ním.

Do budoucna je co zlepšovat, takových zápasů ještě přijde spousta, zvlášť příští sezónu. To léto bude klíčové, dost se toho bojím, aby to nedopadlo jak minule, když jsme obhajovali titul...

Reagovat
M0rb1D4S

Fakt máš potřebu si pořád stěžovat na vytížení Batshuayie? Prostě mu Conte nevěří a na hřiště ho stavět nebude. Tím, že tady ohledně toho budete neustále brečet a stěžovat si na to nic nezměníte.

Reagovat
smazaný uživatel

Teba vôbec netrápi, že prečo tomu tak je?

Reagovat
M0rb1D4S

Jediné, co mě trápí je, že jsme dali 33m za twitterového šaška. To i United s Pogbou to oproti nám vyhráli.

Reagovat
Infernoqt

Tak Pogba je hvězda. Bez něj nám hra v záloze totálně odpadá. Splnuje podmínky box-to-box záložníka a má nejvíc doteků s míčem na soupeřově půlce. Navíc skvěle předvídá. Ono by se o něm ještě jinak hovořilo, kdybychom byli schopni lépe proměnovat šance. Což je věc druhá a hlavní, na kterou bych se otáčel, pokud nás někdo chce kritizovat. Máme tým jak prase a pálíme jednu šanci za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom to vezmem rétorikou fans United: Je mladý a je tam marketingový potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hale ty oslí hlavo Costa i když nedává góly tak prostě maká pro mužstvo, Bačuaj tam jen čumí a nemákne

Reagovat
blade115

Jo, fakt mám.

Reagovat
Arbiter

já nevím, co vám všem hrabe s Costou - borec se snaží, bojuje za každý míč, který mu tam letí, vytváří šance pro ostatní, soupeři na něho pomalu hrajou osobku a přesto dává skoro každý zápas gól. To, že je temperamentní, všichni vědí. Tak byl nasraný, že na něho Taylor nepískal žádné fauly (a že jich tam bylo dost). Tam, kde jsme, jsme mimo jiné vděční Diegovi. Proto dostává důvěru on. Pořád. Se s tím smiř...

A co se týče Cesca, tak nevidím jediný důvod, proč by měl jasně posadit Matiće. Je to skvělý hráč, ale to Matić taky.

Reagovat
Svatej

Ty taky neustoupis za zadnych okolnosti, i kdyby ti to vsechno vyvratil sam Conte

Reagovat
blade115

Úplně jednoduše - dokud dává góly nebo asistuje, tak mu to lze tolerovat, ale ve chvíli, kdy tam v podstatě nic nevymyslí, se proti tomu ozvu. A rozhodně mu nikde neupírám kredity za první polovinu sezóny, kdy byl fantastický, tak si to laskavě nech. Že se od Nového roku zhoršil je jiná věc.

Až někde napíšu, že by měl Cesc jasně posadit Matiče, tak pak si s tímhle na mě přijď, ale teď to je samozřejmě mimo. Psal jsem, že dnes měl hrát Cesc kvůli typu soupeře, v jiných případech zas budu pro, aby přednost dostal Matič. Nehledej v tom nic, co tam není, prosím...

Reagovat
Miguel19

Kanté souhlas..ale nevymyslel on tu tutovku na Alonsa?...to jsem čuměl

Reagovat
mikelinos

to byl Moses ne?

Reagovat
Kovi81

Moses mu to tam procpal

Reagovat
Miguel19

Aha, škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Kante dal tu prihravku za obranu, jak bezel Alonso z boku, i ta by se dala brat jako tutovka :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Romelu fanta Cpt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

zatim vedu, ale bude se to lamat asi az pti slagru kola...sem zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, Sterling, Coutinho a Lallana budou muset nahrát nějakých 15 bodů +-.. uvidíme no. Akorát mě dost sere, že po dlouhý době mám celkem dost bodů a stejně to H2H můžu furt posrat.

Reagovat
Coutinho10

j ja pred tim kratkym kolem prave Sterlinga, Stonese vyndal, protoze ted maj City tezkej program a spis koupil podle losu tech tymu, co maj a celkem to vychazi nejenom tohle kolo vypada dost dobre a celkove v ty EF dlouhodoby jsem uz na 101. miste, kdy asi pred 3-4 kolama sem byl kolem 150. mista

jinak ted v pripade clean sheetu u United mam oproti tobe jeste vyhodu (De Gea) a pak u Spurs jeste Alli, takze ten naskok muze bejt i vetsi, ale v tom vecernim zapase teda doufam v malo golu a pokud mozno nasi vyhru 1:0 a treba at se trefi Mane

Reagovat
Maresma

Reagovat
13

A za novou akvizici Deeneyho krásných 0 bodů k tomu

Reagovat
Counter

S tebou to ještě bude tuhý boj o čelo, ses zase zvedl poslední kola

Reagovat
13

Aspoň, že Bozz nám dává šanci, když se na to poslední dobou párkrát vykašlal.

Reagovat
Counter

Poznal, že už je odepsaný, a raději to vzdal předem

Reagovat
Maresma

Já nic nevzdávám ještě

Reagovat
13

counter už v koutku duše musí vědět, že titul vyhraje zas scouser.. aspoň někde

Reagovat
Coutinho10

jistota

Reagovat
Infernoqt

Chelsea letos fakt nemá konkurenci. Dohrávání sezony je jen formalita.

Reagovat
Svatej

Tym vitezu, ta mentalita a presvedceni je naprosto ohromujici, to jsem u nas nevidel od dob prvni ery Mourinha. Boze, tuhle sezonu si fakt neuveritelnym zpusobem uzivam. Diky kluci!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na ne zvedavy pristi rok v LM, mohli by konecne neco uhrat pro Aglii pokud tedy Conte neskonci v Interu

Reagovat
Svatej

Conte urco zustane, kazdopadne je to prej hlavne ligovej trener, ta evropa mu v Juve nesla, ale snad se to zmeni, uvidime

Reagovat
spider_8

Zase po tom, co předváděl s Itálií na ME není důvod ho škatulkovat jako vyloženě ligového trenéra. Navíc s Juve hrál LM jenom dvakrát, přičemž jednou dopadl celkem dobře - vypadl až ve čtvrfinále s Bayernem a ve skupině vyklepl mimo jiné nás

Reagovat
Svatej

Jop ptesne to me s tou italii napadlo taky, ale tohle snizeny ocekavani je pro me lepsi varianta, protoze muzu bejt jen prijemne prekvapenej

Reagovat
spider_8

Chápu, já si ho snižují tím, že jsme vlastně v Evropě dlouhou dobu pořádně nehráli, takže nám nejspíš bude chvíli trvat, než se zase naučíme ten pohárový, vyřazovací způsob fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ví se, kdo dneska platil ty dvě letadla o Wengerovi?

Reagovat
jacobT

owny tu kedysi robil nejakú zbierku...

Reagovat
Whitemedia

Owny by určitě neplatil nápis Wenger OUT

Reagovat
Wat

Třeba nevybrat dost na „outstanding“ nebo něco takovýho...

Reagovat
J0EL

owny prave zaplatil to druhe lietadlo

Reagovat
jacobT

ale čoby nie, hrá to na dve strany, aby rozpútal rozbroje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení. S tím jaký je Wenger ekonom, tak má určitě ve smlouvě článek o tom, že pokud ho vyhodí, tak dostane stadion a půl království k tomu. To mu prostě dát nechtějí, to by byl pád 4. říše.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
Steven666

Pri momentálnej forme Arsenalu by ma vôbec neprekvapilo ak by sa Wenger v kútiku duše netešil že im odložili zápas s Leicesterom, tú so Ranierim ako vymenený

Reagovat
mimi_united

Lukaku jednoznačne k nám, lepší a lacnejší ako Kane

Reagovat
smazaný uživatel

united udelali posun uz jsou sedmí

Reagovat
FUnk

Arsenal’s last three Premier League away games:

West Brom 3-1 Arsenal

Liverpool 3-1 Arsenal

Chelsea 3-1 Arsenal

Thats called Time, Patience, Consistency, and Dedication.

Reagovat
Miguel19

3+1=4..náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Spasitel

OT: Petra Vlhová paráda

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

Zapas som nevidel, hodnotit nemozem. Kazdopadne som asi takutu krizu este asi v zivote nezazil. Hanba Fuj do pici. Arsene pre dvoje dobro odstup po sezone, budes mat kludnejsi zivot. Zacina sa boj o top4. Jebem

Reagovat
M0rb1D4S

#U18: Chelsea 7 - 1 (9 - 2) Tottenham

Góly: 3x Ugbo, T. Chalobah, Streling, Hudson-Odoi, Castilo

Sestava Chelsea: Thompson, James (Guehi), T.Chalobah, Grant, Castillo, Uwakwe (Hudson-Odoi), Sterling, Maddox, Ugbo (St Clair), Mount (c), McEachran.

Ti naši mladíci jsou fakt úplně jinde než zbytek ostrovanů.

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

City má taky výborný mladíky.

Reagovat
Mates_Matesović

Na jednu stranu, z té U19 co tehdy vyhrála tu juniorskou ligu mistrů se nikdo moc neprosadil, co?

Reagovat
Whitemedia

Vitesse bude za pár sezon hodně nabušené

Reagovat
Mimalu

co Vitesse... zaplatí se nám stadion

Reagovat
smazaný uživatel

ted se mne tam z vasi ekipy nejvic libi Baker, su zvedavej kdo po nem pujde

Reagovat
Nikikrew

Btw preco nehral Ozil?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Nikikrew

Jojo az nato ze je pekne vidiet ako hrame bez toho leniveho lenichoda...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 5.3

Reagovat
Wat

Ale spíš Lukaku si dával na čas.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Ajo, když už mi připomínáte ten Arsenal:

https://www.youtube.com/watch?v=wKvpVWmZz2Q

Jinak Leicester

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Každopádně pro Arsenal bude nejlepší, když letos skončí nejen mimo LM, ale úplně mimo poháry, aby měl během příští sezony nový trenér prostor dát tým dokupy.

Reagovat
vladis271

Merealne

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.com/sport/football/39317475

Alexis Sanchez: Arsenal forward's ankle in terrible state - Arsene Wenger

Hmm, tohle už by byl asi poslední hřebíček do rakve pro letošní sezónu.

Reagovat
Miguel19

Ještě nám ho zhuntujou..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

boa a to este dostaneme 2 goly po rohoch. Neskutocne. Obrana katastrofa pici

Reagovat
nani92

už nie sme šiesty

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Už jste 7., ten progres je vidět

Reagovat
nani92

a zajtra budeme piaty a tvoj koment bude mimo

Reagovat
EXoRcIsT

nepisa take bo zase remizujeme

Reagovat
nani92

nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

I to se může stát ... Jako já vám to přeju, lepší než Arsenal nebo Liverpool

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Napicu toto fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Uz skoncil ?

Reagovat
Manik...

Naivko ... Ten jen tak neskončí... Už podepisuje nový návrh smlouvy, co kdyby vedení ucuklo

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba si klást více relevantní otázky. Už prodloužil smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, on se jeste vrati Szcz..

Reagovat
Mastný Chobot

však sa v Ríme rozchytal k veľkým veciam vraj

Reagovat
mr.Silver

musi zpatky spolecne s Wilsherem, nechapu ze takove hrace mame na hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere, který už nehraje základ ani v Bournemouthu, někomu chybí?

Reagovat
smazaný uživatel

možná jo, já hráče Arsenalu moc nesleduju, tak to nevím, ale ve výsledku to moc nemění

Reagovat
nani92

" já hráče Arsenalu moc nesleduju"

Reagovat
smazaný uživatel

Zase lze

Reagovat
smazaný uživatel

zajo, neser

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte staršia samozvaná zajova prezývka: "Robinho" .

Reagovat
nani92

daj sa liečiť

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi vtipné, akých futbalistov obľubuješ: Nani, Robinho, Cronaldo, to je skôr na liečenie .

Reagovat
vladis271

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
mr.Silver

Je zraneny, jinak hral pravidelne a velmi dobre. Je to jedina normalni nahrada za Cazorlu do stredu hriste, skoda, ze je to uplne stejna sklenenka

Reagovat
smazaný uživatel

Meviem no, na am neni produktivny, na cm je slabucky dozadu a bez lopty

Reagovat
kiwwi

naivka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite, zpatky do arsenalu a pristi rok na titul

Reagovat
nani92

Lukaku hral bez bučania? to čo si dovolili fanúšikovia Evertonu?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co tam dělají?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí

Reagovat
Zaschrona

Le Saux

Reagovat
Whitemedia

co s ním

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane will be England’s captain for next year's World Cup finals in Russia — and beyond.

Wayne Rooney’s days as a guaranteed starter and skipper for his country are over and new Three Lions boss Gareth Southgate believes Spurs striker Kane, currently recovering from ankle ligament damage, has the qualities to be an England leader.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier Maj na to oba imo, ale podle me ma bejt kapitan obrance.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Takhle akorát vystupňují tlak na hráče, na kterého už tak bude enormní. To potom zas bude zklamání.

Reagovat
Wat

Aspoň bude mít Swarlos další materiál natočený z jeho přímáků...

Reagovat
Infernoqt

Antonio Valencia: "My hunger to keep on improving & my desire to want to remain here at Manchester United, I feel like I’m still just 21 years old. I’m thankful to this great club which has given me the chance to fulfil my dreams. I’ll continue to fight hard to remain here!"

Reagovat
Swarley

totální srdcař a dříč, spolu s DDG podává nejstabilnější výkony v lize...z mého pohledu zatím hráč sezóny z MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc sem mu neveril, kdyz prichazel z toho Wiganu, spis sem myslel, ze chazy prehani ohledne neho, ale je vazne skvelej a strasne se mi na nem libi ten jeho pristup. Takovy typy individualit v Arsenalu moc chybi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blaugrana

On by sa mi v Barce pacil, kedze Bellerin asi nepride.

Reagovat
Tolstobik

V United neni vetsiho sympataka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Ten náš profesorský fotbal mě jednou zabije. Nikdo se nehoní,vsichni vyčkávají,protože vědí,že ten gól padne. A padne. Máme víc štěstí než rozumu. Ale body jsou body

Reagovat
kiwwi

Wau, Schmeichel jak jeho tatko v najlepsich rokoch

https://streamable.com/nzr41

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je uplna topka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
vodka

jo, fakt skvělá forma, kterou si udržel i přes zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Oni maji hlavne hrozne podobny styl chytani. Tyhle hazenkarske zakroky byly Peterovou specialitou. Je videt, ze na nem tatik dost zapracoval. Hned bych ho bral zpet do City.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Dánové, no

Reagovat
cristiano.K.

já bych ho upřednostnil i před Hartem.

Reagovat
Wat

Ale co předvedl ve zdi Drinkwater a především Slimani... ať tam neleze, když se bojí míče.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý je....já jsem hlavně nepochopil, proč se ho kdysi tak lehce zbavilo City na úkor Harta, měl větší potenciál, který byl nucen rozvinout v nižší soutěži...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Zle zakončené, hlavou by to dal.

http://bit.ly/1pN0QAy

Reagovat
Free_player

Takže Alexis je zraněný asi na dýl co ...?

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/_1886AFC/status/843393986400325632

Takže "Wenger In" lietadielko bolo platené samotným vedením klubu. Aspoň ukázali svoje farby. Zúfalci.

Reagovat
nani92

Dámy a páni, sme na piatom mieste

Reagovat
cristiano.K.

nezbývá než pogratulovat a doufat,že tam zůstanete

Reagovat
Svatej

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Arsenal zůstane šestý aspoň tak dlouho jako vy.

Reagovat
nani92

ale to by ste boli bez Europy

Reagovat
Miguel19

Klasik José. Takhle se zesrat proti naprosto marnému týmu umí jenom on..

Reagovat
EXoRcIsT

aspon sme sa uz konecne posunuli v tabulke dopredu . Vzdy ked sme mali sancu ist hore tak sme dostali nejaky smiesny gol a remizovali tak to proste Jose zabetonoval

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded

Reagovat
iamek

Ok tri body fajn, ale co to stridani Roja ? Jsem cekal, ze aspon pujde na kraj a Young dopredu, ale hrat 25 minut na 4 stopery, kteri se spise motali mezi sebou ? Trapas tohle. Rash a Lingard dneska parada do toho stridani. Konecne pohyb v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář soupeře zase životní výkon proti Učkám

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti jen to 93. minuty

Reagovat
avicii

nech este niekto tvrdi ze Valdes bol alebo je top brankar...on predvedie neuveritelne zakroky ale potom predvedie takuto kokotinu..taky lepsi Mignolet...

Reagovat
cristiano.K.

to Mignoleta urážíš

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Vyhra je to hlavni.Druha pule uz byla spatna. zbytecne nervozni, moc jsme se zatahli a nedokazali poradne podrzet balon. A defakto pozvali Boro k tlaku.

Jinak hejt na stridani Mata - Rojo fakt nechapu. Mata byl dneska nevyraznej, navic na Boro platila spis rychlost. Rojo tam sel pomoct proti Traoremu, kterej nam delal velky problemy. naprosto normalni stridani, kdy se Young posunul kousek vejs a Rojo na jeho misto. Bohuzel se pak Young zacal az moc stahovat zpatky a tim jsme zas uvolnili ten prostor vepredu a chybel nam tam hrac.

Bohuzel nam dneska na lavicce chybel jeste jeden zaloznik. Chtelo to tam mit toho BAstiho nebo mit odvahu a dat tam Timba.

Tony paradni, nevzdal to a dostal odmenu. smolnej okamzik pro Valdese, ale Tony mu proste nedal cas, musel chvatat, pak je sance, ze se neco takoveho stane.

Reagovat
iamek

. Prave, ze Rojo se od zacatku regulerne posunul na CB a Young zustal na kraji. Vzdyt se tomu ve studiu i Fletcher smal. Tohle byla naprosta zoufalost. Stridani by melo smysl, kdyby Young se posunul nahoru a Rojo misto nej.

Reagovat
Busby babes

me teda prislo, ze se Young na chvili posunul nahoru, ale za dve minuty byl zpatky na tom kraji. to byla chyba.

Jinak jeste jedna vec. ze bude Smalling prvni, koho se budu chtit ze stoperu zbavit bych fakt necekal. ale letos je strasnej. Fakt bych si radeji nechal Roja nez Smallinga.

Reagovat
iamek

Byla to chyba. Do te doby slusne protiutoky a pak jen nakopy dopredu na jednoho hrace. Tohle nas mohlo stat body. Smalling je letos fakt hodne spatny a nedivim se tem zvestem, ze se ho Jose chce zbavit. Rojo je na CB letos dobry, ale na LB to je tragedie. Strasne rychle se u nas meni ta forma stoperu a myslim, ze je docela spatne, ze nemame stalou stoperskou dvojici a dost se to toci.

Reagovat
Busby babes

prave. proto bych si nechal Roja jako CB a pripadnej zaskok na LB. ale to jen v nouzi. Na stoperu je letos vybornej.

Ve vysledku to byla chyba, ale to stridani davalo smysl. jen jsme se nemeli tak zatahnout. nakopy na Rashforda, to bylo strasny. nechapu, proc jsme najednou prestali hrat po zemi.... tohle bude muset Zoze napravit.

Reagovat
smazaný uživatel

misto abys priznal ze to Mourek zabetonoval jako by se hrali na Barcelone , tak budes vypisovat nesmysly , ze se Young zacal stahovat

Reagovat
Busby babes

ok, next...

Reagovat
smazaný uživatel

mspspls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

Smalling je hlavně strašně hloupej ... kdo tam má horší fotbalové IQ než on ? a horší kopací techniku ?

Reagovat
vodka

Smallinga nechat, kdyby se stopeři prodávali vždycky, když se na ně nadává, tak je pryč už Rojo, Jones, Smalling i Blind...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud skonci MU 4. a zaroven vyhraje EL, tak nas mistr primo do LM nepujde?

Reagovat
Busby babes

mel by jit. pokud z anglie nepujde 5 tymu do LM, tak by mel jit cesky mistr, ne?

Reagovat
iamek

Mel by jit. Vitez EL musi byt ve sve lize na pozici pro LM. Nebo se pletu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 4. misto je jenom kvalda, ne?

Reagovat
Busby babes

to by nemelo hrat roli. porad tam bude to jedno misto volne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, logiku to dava, tak snad mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/1a211

Tak ne. Ale Baillyho vytocil dost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Mourinho: "we made the mistake of allowing them to push us too far in the box"

tak aspon ze to videl.

Reagovat
Busby babes

Jose: "Do I prefer to finish 4th or win Europa League? I would prefer to win Europa League. It is the prestige of a European trophy."

Jose: "We have two doors still open for the Champions League."

Jose: "I cannot expect Marcus to be Zlatan or Carrick to be Pogba. The group is united, all friends."

Jose: "I wish the (international) break was for the players not for me."

Reagovat
Mimalu

líbí se mi jak o triumfu Chelsea v EL mluvil jako o soutěži pod její úroveň, ale pro Manchester je dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

mi opravdu víc a víc připomíná Trumpa

Reagovat
M0rb1D4S

Jose 2015: "The Europa League is a different competition (to the Champions League), the Europa League is a different level of competition for a different level of player and a different level of club. It is not good for a big club to go there and win it."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oddy

Reagovat
cr7sux

Jose: "I cannot expect Marcus to be Zlatan or Carrick to be Pogba. The group is united, all friends." To zni jakoby jim moc neveril..

Reagovat
Busby babes

pak tam jeste rikal, ze Rash ma ted problem se zakoncenim. ale ze jeho pohyb je skvelej a ze dneska podal fenomenalni vykon. A goly prijdou.

nemyslim, ze by jim neveril. i to tam rekl, ze veri vsem hracum, jen je proste kazdej jinej. Druhej hrac jako Pogba u nas neni. Stejne jako u nas neni zadnej druhej Carrick.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

také Manchester United pohnul s koly osudu do absurdních poloh. Svěřenci Josého Mourinha porazili Middlesbrough 3:1. Když se to takhle pěkně vytrhne z kontextu tak to celkem lahodí oku

Reagovat
h8_sfatto

Lukaku a Leicester

Reagovat
Mastný Chobot

Koniec jednej éry.

Reagovat
Lacko_Boh

tak zase na tom šiestom mieste boli koľko, 100 dni?

Reagovat
Mastný Chobot

Koniec jednej éry.

Reagovat
Lacko_Boh

tak zase na tom šiestom mieste boli koľko, 100 dni?

Reagovat
Lacko_Boh

a co sa tyka Arseneho, tak normalne som sam seba nachytal, že chcem aby rezignoval v tyzdni, aby sa aspon ta top4 uhrala, lebo zacinam si mysliet ze ho hraci maju v pici.

Reagovat
Mastný Chobot

Rezignoval alebo oznámil koniec? Ja si prajem, aby to oznámil čo najskôr a zostal do konca sezóny, ešte dokončí jeden celý cyklus a odíde s akou-takou cťou. Keď povie, že nepredĺži, tak aj tak sa všetok ten toxický hnev a nechuť okamžite pretransformuje na ľútosť a vďaku za všetko minulé a bude to ešte do konca sezóny pekné.

Len nech to už urobí kokot.

Reagovat
Lacko_Boh

rezignoval na funkciu v Arsenale, kludne nech dalej pokracuje v kariere inde, budem rad. Lebo myslim ze prave tuto sezonu stratil doveru hracov v Arsenale, inak v inom klube by som mu veril. Je jasne ze sezonu dokonci a ak da CL tak je aj predlzenie istotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ladislav, ty jsi nakonec prece jenom prozřel?

Reagovat
Lacko_Boh

uz cca 3 tyzdne ale teda, neni to prijemny pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne te ten démon opustil a dostal ses na stranu dobra

Reagovat
J0EL

seriozne by ma jeblo keby zase predlzil. Podakovat, postavit sochu a odchod. Pred dvoma rokmi uz bolo neskoro. Stacilo proste

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Lacko_Boh

zober si ze co je to za nadavku "postavit sochu a odchod " Ja toho Dylana neznasam, jebnut nobelkovku a nech ide do pice

Reagovat
J0EL

Reagovat
PP

Reagovat
Busby babes

Manchester United are the first team to win 600 in the Premier league era. #mufc

Reagovat
Busby babes

"I proto, že si poradil i s dorážkou Juana Maty. "

Dorazel Valencia, ne?

Reagovat
cristiano.K.

kvalita fotky

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/ArsenalLadies/status/843489519798308864

Arsenal Ladies 10-0 Tottenham Ladies. Pohoda . By jsme je měli vyměnit za ty naše máčky

Reagovat
Gunner14

A Tottenham ženský prohráli první zápas po 27 zápasech, docela ve stylu

Reagovat
smazaný uživatel

#periodgate

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Home unbeaten

Těžký zápas, druhá půle nic moc, ale Southampton byl tragický do útoku. Nepochopil jsem střídání Son <-> Winks, po kterým nám do útoku zůstal pouze Eriksen a Dele. Janssen přišel, celkem zajímavě vystřelil, ale hlavně udržel balón dobrejch 5-7 minut na soupeřově polovině. Potřebuje víc minut.

MOTM Romeu

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, druhý poločas slabý, ale s vedením 2:0 to mohlo dopadnout ještě hůř. Teď ještě dneska zápas MC-LFC, který nemůže dopadnout špatně.

Reagovat
FUnk

ideal 0

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem se štěstím a celý druhý poločas i hodně nervózní, ale je to tam Saints hráli slušně, hlavně Romeu. Naštěstí pro nás se jim zranil Gabbiadini a Puelovi nevyšla střídání, Long nepochopil, jak funguje offside a Boufal byl sobeckej a naprosto tragickej.

Winks je výbornej hráč.

[POCHETTINO KNOWS BEST]---✈

Reagovat
Gunner14

Zidi nemaj ani na letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté tri body, inak výkon o ničom. Janssen a Winks super striedania. Budúci zápas snáď Janssen základ. Inak neviem čo to bol za experiment s Allim na hrote, ale dufam ze sa to nebude opakovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza ideal

Reagovat
nani92

Tento zápas vyzeral ako keby hral Manchester United proti Manchestru United

Reagovat
vladis271

ved to bol úžasný zápas dvoch kvalitných tímov s kvantom šancí. A nie škaredý prešovský betón ako tvrdíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

DVOCH kvalitných tímov

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho pls.

Reagovat
nani92

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

logicky ide o tých milion tutoviek

Reagovat
smazaný uživatel

To, že zahodíte pár tutoviek za zápas, neznamená, že ich máte veľa...

Reagovat
nani92

jj, lebo vy ste ich dnes mali 150

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
PP

před 8 lety ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme naplno bodovať so slabšími, no... Ale z troch zápasov AFC, BFC a MCFC som spokojný s bodmi...

Reagovat
Coutinho10

mohli jsme vyhrat, ale i prohrat = remiza, kterou musime brat, ale mohlo to bejt radostnejsi

Reagovat
vladis271

well deserved

A ak sa vyhrá derby veľmi cenný bod. MU tam nič lepšie ako bod neuhrá tiež.

Reagovat
iamek

Sibyla

Reagovat
REPLIKATOR

OptaJoe‏ @OptaJoe 1 min.před 1 minutou

20 - Liverpool have won 20 points in 10 games vs the top 6 teams this season, but just 19 points in 10 games vs the bottom six clubs. Story.

Reagovat
kiwwi

*Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

jako

Reagovat
Counter

FULL-TIME: Arsenal 10-0 Tottenham Hotspur

No nic, je načase přejít na ženský fotbal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

fotbal jako fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
havrys99

To jsou fakt slepice

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Pospovič

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

pre nezainteresovanych to musel byt super zapas take nervy som uz dlho nemal, to zahadzovanie sanci neskutocne...spravodliva remiza...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

kazdopadne my musime uz konecne pravidelne porazat slabsich superov..

Reagovat
nani92

ked aj vy, tak aj my

Reagovat
avicii

Reagovat
Wat

Úžasnej zápas, škoda, že to Adam/Firmino netrefili, mohlo být ještě veseleji. MOTM Can - zvíře.

Reagovat
Counter

Fernandinho > Can

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

No no, na tom beku to zase tak slavný nebylo. A pokud počítáš jen dobu, kdy byl na svém postu, tak to je málo. Can hrál výborně celej zápas.

Reagovat
Counter

Fernandinho na beku > Can na beku. Fernandinho ve středu > Can ve středu. Takže tak

Reagovat
Swarley

Fernandinho ve středu > Can ve čtvrtek

Reagovat
Cobra

✔️

Reagovat
blaugrana

Ferdinho tam mal neskutocne vela vyhranych subojov. Paradny box to box.

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Ty vyhraný souboje měl především na bekovi, navíc doprovázený faulama tak půl na půl. Ve středu hřiště už tak moc míčů nevybojoval.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

mne sa strašne páčil Wini

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

on je hrozně perfektní hráč, jen v Anglii hrozně dlouho hledal pevnou půdu pod nohama, jak u nás, tak u vás

Reagovat
smazaný uživatel

začínám mu přicházet na chuť. Dost mu pomohli ty góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Od novýho roku cca hraje fakt dobře.

Reagovat
Kowe

už tak tři měsíce je fakt dobrej. K tomu se Can vrací formy z konce minulé sezony (snad). Konečně po dlouhé době alespoň trochu funkční střed by mohl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

To taky, navíc to korunoval tím lobem na Firmina. Střed zálohy šlapal parádně vlastně až na ten chvilkovej kolaps před gólem.

Reagovat
Wat

Joa ještě něco - je možný, že ještě nedal v PL góla na venkovním hřišti? Dneska se mi zdálo, že jsem něco takovýho zaslechl u přenosu.

Reagovat
Maresma

Jj, je to tak. 5 gólů za nás a 11 gólů za Newcastle, všechny doma.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Hai

Dneska jsme to dobre palili hlavne ta lallanovo sance ale nastesti nam v tom city dost pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - čuráci Arsenal - tragédi ale to už nikoho nebaví. My ešte dáme top 4 alebo minimálne vyhráme EL. Arsenal = najväčší loseri. Fanúšikovia Arsenalu (hlavne Mastný kokot) sú buzeranti

Reagovat
Nikikrew

Uz ti je lepsie?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mates_Matesović

Tvl on se vrátil

Reagovat
nani92

jediná výhoda toho, že nevyhrávame je to, že tu nie je a je vonku so svojimi reálnymi kamošmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
REPLIKATOR

dej si prášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si teda riadne jebnutý

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané a Can Dnes oba parádní. Nedovedu si představit, že by šel Mané do unavené obrany. Hrozně by je tam roztrhal. Velká škoda, že ta naše lavička vypadá tak jak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je najslabsi clanok liverpoolu ,skoda toho

Reagovat
REPLIKATOR

Milner & Klavan

Reagovat
redyyz

pred prvim golom som az zhukol ako daleko mal od seba KDB toto nepochopim u takeho skuseneho hraca...a to robil cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel musím uznat a říct to už nahlas, Pepek Guardiola je nehorší kouč Citizens za posledních 5 let....takže ikdyž sem to nechtěl nikdy říct nahlas, to co on dokázal s Barcou a aj s Bayernem by dokázal aj Rada....ono trénovat nejlepší tým v lize a mět jednyho soupeřa je něco jinýho než těch soupeřů mět 5 a ktomu mega vyrovnanou ligu...takže sbohem a šáteček a Pellegrini nazpět...

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis tych 5 timov, ktore uz stihli vypadnut z europskych poharov...

Alebo tu vyrovnanost, ako je Chelsea na cele s 10 bodovym naskokom ?

Reagovat
smazaný uživatel

srsly?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PP

o čtvrt na devět v neděli být navalený.. slušná práce!

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim na tom nic špatnýho....

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Chlapi, musím se pochlubit - přítelkyně řekla "ano", budu se ženit

Reagovat
Whitemedia

RIP

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
havrys99

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ja uz to mam za sebou

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

krásne.

Reagovat
smazaný uživatel

A ako sa bude volať?

Reagovat
TopinB

Nifla Heimová

Reagovat
smazaný uživatel

Decko nie nevesta

Reagovat
smazaný uživatel

však môže mať hádam dcérku, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec nebo potrat?

Reagovat
smazaný uživatel

budou malý nifové

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo děti se nerodí po svatbě.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych teda jako čáp bez pozvánky na svatební hostinu a následnou afterparty nikam neletěl

Reagovat
smazaný uživatel

Cg, jinak předpokládám, že jsi tím chtěl taky nenápadně naznačit, že všechny mufany zveš na rozlučku se svobodou ?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kaze

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
J0EL

Ja uz za dva mesiace

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

finale FA cupu sa hra v sobotu ci nedelu? zisti si to

Reagovat
J0EL

The Final Saturday 27 May 2017

ked nejakym zazrakom postupime, tak som nahraty

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

ja za 5. Vsetko uz zorganizovane?

Reagovat
J0EL

V tomto sa ja az tak neangazujem ale ako vidim, budem si musiet zohnat platno na finale FA cupu

Reagovat
EXoRcIsT

nech vam to dlho vydrzi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

GL HF

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem.

Reagovat
Lacko_Boh

tie stavky na EF už celkom výhrot teda gratulujem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

...inak prezraď nám, nejaké romantické gesto bolo ?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pivečko u dnešního zápasu.

Reagovat
niflheim

Sestříhal jsem video, které se skládalo z falešného filmového traileru, pauzy + koláže s našimi fotkami a "naší" písničkou. Domluvil jsem se s kinem, že mi to pustí v sále na plátně před začátkem filmu, kdy tam nepustí nikoho dalšího. No a pak jen že si po usednutí musím ještě odskočit

Reagovat
kvasha16

nif romatnik pekne ale

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku okopírované, ale proč ně.

Reagovat
vodka

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Taky jsem to uz nekde videl, ale je to pecka, moc pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky

Reagovat
Counter

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
TopinB

Hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

když ses vrátil byla na měkko nebo říkala "zlato, někdo nám ukradl naše fotky i s písničkou?

Reagovat
Trand

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
icemike

Kurnik, koukám, že fanoušci united zažívají jeden průser za druhým

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

chudak ženská ked sa musiš chvaliť tu

Reagovat
Wat

nif!

Reagovat
PP

hodně štěstí a hlavně tolerance a respektu. Já jsem ustál 8. rok vztahu, děcko, ale končí mi splácení dluhů z podnikání - moje poslední bašta, takže jsem taky jasný..

Reagovat
Snatus

Zpropadený kapitalismus.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ktera je ta nestastnice?

Reagovat
Busby babes

v tom pripade gratuluju. Odpovedela spravne.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
oli9

mě to čeká za dva měsíce už

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad tvoje přítelkyně nechodí na ef a nepřečte si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž to je ještě víc nepravděpodobné, než že by ti řekla "NE".

Reagovat
oli9

no já myslel svatbu ..tam už když řekne NE tak to bude docela masakr

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

snad se vám narodí scouser

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Moc gratuluju, aspoň u někoho se daří.

Reagovat
j_mrazik

Velká gratulace. Kde to budete mít? Bude to městská nebo vesnická svatba?

Já už to mám (naštěstí) za sebou.

Reagovat
niflheim

Zatím jsme to moc neřešili, prozatím to vypadá na obřad ve městě a pak přesun do restaurace na kraji města.

Reagovat
r.mrazik

skvely...gratulace

Reagovat
Zaschrona

Pep Guardiola: “This is one of the happiest days of my life as a manager. How we played against Liverpool means a lot to me.”

Pep Martinez

Reagovat
J0EL

ako malo niekomu staci ku stastiu, stastny to clovek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime v dalsich zapasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dopadol.

Reagovat
Visca el barca

ty seš dobrej blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
C-M@ster

Pro fans Liverpoolu na oslavu bodu:

https://www.youtube.com/watch?v=Y3MP7B1CPbk

Reagovat
smazaný uživatel

Stale si myslim ,ak LFC neda big 4 Klopp dostane padaka

Reagovat
oli9

Proč ? To si myslím že je absollutníí nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

pretože big 4 je povinnosť ?

Reagovat
Zaschrona

Kdyby mi nekdo pred sezonou nabizel, ze 9 kol pred koncem budeme ztracet na druhe misto jen 9 bodu, tak bych to po dvou predchozich sezonach urcite bral, tim spis kdyby tohle nekdo nabizel letos o Vanocich. Nasledujici dva zapasy budou ohromne zasadni ve snaze jeste se dostat do souboje o LM - smer Anfield a Old Trafford. Bude fajn si konecne zas zahrat narocne jarni zapasy, kde pujde o hodne, minimalne pro sebevedomi do budoucna. 18 let bez vyhry na Anfieldu je fakt tragedie.

Reagovat
avicii

co si pamatam nase posledne zapasy na Anfielde tak z vasej strany ani nepamatam aspon obstojny vykon, dufam ze sa to zopakuje

Reagovat
Zaschrona

No, to ja bohuzel taky ne. Uz je cas, aby se tohle zmenilo.

Reagovat
avicii

Reagovat
Jollae

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
SunFells

Reagovat
PP

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

OT: Jsem hledal nějaké info o resortech na dovolenou a narazil jsem na tuhle necyklopedii

Každý někdy zažije pocit svědění prdele. Za to můžou Anální bytosti - takoví malí skřítci, kteří bydlí v konečníku.

“ Keho svrbá, hyn sa škrábe!

—Staročeské moudro

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/An%C3%A1ln%C3%AD_bytost

Ted to projíždím, mají tam i jiné blbosti.

28. února

Ostřelovač kýchnul a místo prezidenta Hollanda trefil dva nevinné lidi.

25. února

Babička Růženka byla obviněna z distribuce halucinogenních čajů.

Reagovat
nani92

humor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
dadoprso

otec karla Gotta - Mein Gott

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sa mi nejak dojebal zdroj streamov. Chodil som na reddit, ale od kedy maju tu novy stranku, kde je vacsina solidnych streamov (soccerstreams.net), tak tam mi bud nejdu, alebo su tam tak skurvene reklamy, ze po kliknuti a vypnuti noveho okna s reklamou, mi stare (kde je stream) absolutne nereaguje... stava sa aj vam??

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
smazaný uživatel

101. důvod, proč používat acestream.

Reagovat
Lacko_Boh

101? Tak to je otazka času kedy to ukradne Cruela Devil.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

U mě v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si místo adblocku stáhnout ublock origins... Adblock už je komerční sračka.

Reagovat
Zaschrona

A v cem presne ma byt ten ublock lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

https://github.com/gorhill/uBlock/wiki/uBlock-vs.-ABP:-efficiency-compared

+ nepropousti vybrane reklamy (adblock nektere pousti)

Reagovat
Zaschrona

No, to zni fajn, akorat treba tady na EF to trva cca 10 vterin, nez si cela stranka sedne a zmizi napriklad horni ram na reklamu, coz je ohromne otravny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to teda hodně farfetched, ale něco takového se mi stalo taky a vyřešil jsem to tímhle.

https://malwaretips.com/blogs/svchost-exe-virus-removal/

Třeba máš stejný problém, za pokus to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná http://www.lamer.cz/quote/4712

Reagovat
Zaschrona

Diky, omrkl jsem to, ale nastesti (nebo bohuzel? ) to nepomohlo.

Reagovat
PP

dneska to chvilku blblo, ale poprvé co pamatuju..

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PP

Ještěže jsou poslední dobou tak skvělé zápasy - ať už v ligách nebo LM, že mě ti naši kašpaři z Arsenalu ani neserou. Kdyby jsme kurva hráli aspoň jako třeba City a prohrávali, neřeknu ani ň, ale sledovat naši "hru" je pro masochisty..

Reagovat
Whitemedia

Arsene Wenger wants to stay at Arsenal next season. (Telegraph)

Reagovat
kvasha16

to je blb

Reagovat
spider_8

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
blade115

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
EXoRcIsT

Fakt chce skončiť tak aby sa naňho nadávalo a spomínalo ako na toho čo nevedel kedy má odist

Reagovat
FUnk

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by skončit...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Maresma

Reagovat
Amos

jsme v loji.

Reagovat
nani92

Tento príbeh je smutný, napísal ho zivoooot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi při pohledu na tabulku střelců došlo, že Alli už má na kontě stejně gólů jako Defoe a víc gólů než Aguero, Mané a Hazard. No, snad dá i toho Ibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Excluding EFC, only 3 teams have kept more clean sheets than Joel Robles in the PL this season, even though Robles has played only 14 games.

https://pbs.twimg.com/media/C7N9_69XwAEmXGO.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne.

Reagovat
Kopac

Dalsi dovod preco vyhodit kloppa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

Stoke

Reagovat
vodka

to je letos fakt záhada, že mají tolik čistých kont, přitom na začátku sezony dostávali jednu čtyřku za druhou

Reagovat
nani92

Jj, to aj mňa prekvapilo, lebo tiež sa mi hneď ten začiatok vybavil

Reagovat
salami

Grant > Butland

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu, proč tam je jenom on golman a ostatní tam mají týmy, to tam rovnou mohli dát brankáře

Reagovat
Zaschrona

Asi proto, ze jeho cisla jsou impresivni...

Reagovat
smazaný uživatel

Bild: Arsenal have approached Thomas Tuchel to succeed Arsene Wenger

To by bylo super

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

vždy som to vravel a verím, že Bild je lepší zdroj ako Telegraph a John Cross

Reagovat
SunFells

To není.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

(treba veriť)

Reagovat
SunFells

Ty věř, já vím. Mě nějaký Tuchel tedy nezneklidní.

Reagovat
EXoRcIsT

podla mna by do Arsenalu trebalo Simeoneho

Reagovat
Free_player

Jak to vypadá s Alexisem ? To zranění nebude nic vážnýho ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na tu tabulku a ten rozdíl na čele vypadá tak propastně. Přitom máme obdobné skóre, stejně proher, ale kurva 8! plicht Ještě by to člověk vydýchal s ManCity, Live, Evertonem, ale WBA, Lestr, apod. totální zbytečnost.

Reagovat
nani92

Tie plichty sú niečo strašné, my sme mohli mať titul

Reagovat
tony223

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

My uz taky s lepsim skore, neztratit tech 6 zapasu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

CFC ty plichtové zápasy prostě vyhrává stejně jako minulý rok Leicester ...

Reagovat
Svatej

kazdopadne mi prijde, ze tu vnitrni silu mate po nas nejsilnejsi. Z toho tymu uplne sálá touha vyhravat, Poche tam dela fakt uzasnou praci a bohuzel prijde brzo nejaka trofej, protoze takhle se dlouho neda nevyhravat..

Reagovat
cristiano.K.

já bych bez prdele po remíze dával penalty. Na atraktivitě by to přidalo - dva body za výhru na penalty.

Reagovat
Maresma

To mi přijde spíš jako ještě větší motivace se ubránit k remíze..

Reagovat
cristiano.K.

však většina outsiderů si pro bod na hřiště soupeře stejně jezdí, podle mě by se nezměnilo vůbec nic.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.squawka.com/news/eriksens-fine-form-continues-three-winners-and-losers-of-tottenham-2-1-southampton/921456#JwEpBwcF7zzzDm0a.97

Is there a better playmaker in the Premier League on current form? Quite there isn’t and the statistics would appear to support that statement.

No player in the Premier League has created more chances this season than Eriksen (79), only Gylfi Sigurdsson (11) has registered more assists than his ten, while he has now been directly involved in ten goals in his previous six games in all competitions. He is a man at the peak of his powers.

Mesut who?

Reagovat
Nikikrew

Jojo jednu sezonu ma lepsiu a hned skacete . Cely Arsenal nie je vo forme ( okrem Alexisa) takze to je celkom pochopitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

vyborna reakcia, co od teba cakat. Ak si si nevsimol ja tu neplacem, iba poukazujem na fakty s ktorymi som vyrovnany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"poukazujem na fakty"

"jednu sezonu ma lepsiu"

pls

Reagovat
Hachim Mastour

No nie, fakty sú také, že toto je zatiaľ jeho prvá lepšia (kreatívnejšia) sezóna.

Reagovat
SunFells

Özil.

Reagovat
FUnk

a tohle: That was the first time 73 Premier League matches that Alderweireld has made a defensive error leading to a goal which highlights his usually exceptional consistency.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Free_player

wow tvle ... a to jsem chtěl dát tenhle gameweek triple C Lukakovi a nakonec jsem mu já kkt nedal ani C

Reagovat
Coutinho10

j ja si rikal ohledne toho triple C, ze pockam na nakej ten double week, ale co koukam, tak to se bude tykat Crystal Palace, M'boro a United ten 2. zapas maj derby na Etihad, takze z tehlech variant mi tam nikdo nevychazi, takze mozna jsem to nejenom ja provahal a zrovna ten Lukaku si o toho tripla rikal

Reagovat
Counter

Double gameweeků bude ještě spousta, nic jsi neprováhal.

Reagovat
Coutinho10

j snad nak dobre ty zapasy vyjdou, aby byla sance na co nejvic bodu jinak celkem me prekvapilo, ze jsem dal nejvic bodu od nas z VIP H2H, tak snad to bude pokracovat ty se zatim drzis, takze to bude jeste zajimavy...skoda, ze je repre pauza

Reagovat
Counter

Srandovní je, že z celé špičky vás devítibodových mám celkový počet bodů nejmenší, ale jako jedinému mi to vyšlo na čtyři výhry

Reagovat
Coutinho10

j tjn slusnej paradox pristi kolo koukam se to mozna bude trochu lamat, kdy hrajes prave s Mikelinosem, kterej je jednim z tech 9-bodovejch hracu ja budu mit Ustyho, tak toho snad dam taky jako ted ty

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Mastný Chobot

Deluded starec

Reagovat
Coutinho10

byla by skoda koncit takhle v tyhle situaci...musi bejt trpelivej

Reagovat
Mastný Chobot

nj, najvtipnejšie je, že jediný, kto má v tom rozhodovaní slovo, je on. 200m za 3 roky minutých, káder rozjebaný na sračky, kabína sa háda, na 80 % nedáme ani LM, ani nevyhráme žiadnu trofej, Alexis s Mesutom na odchode, ale vedenie má záujem na tom, aby starec predlžoval. Lebo šak prečo né.

Reagovat
Coutinho10

j jestli nedate tu LM a ani ten FA Cup, tak to bude hodne slozity...bude to muset cely prekopat, protoze ne kazdej hrac vydrzi zustat v pripade absence v LM (Sanchez je jasnej a Ozil tezko rict)...ten tvrdil, ze zustane jenom pokud bude pokracovat Wenger, ale mozna to byly jenom alibisticky reci a zdrhne vam pak taky...ale zase na druhou stranu Wenger je legenda PL a proste si nedokazu predstavit u vas nekoho jinyho proste Arsene = Arsenal

Reagovat
J0EL

Kriste

Reagovat
Erdovec

byli jste někdo na prohlídce amsterdam areny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikikrew:

Ale no, nebuď hned taková pussy. No fakty... oni se spíš celou dobu s Ozilem střídají v těch obdobích formy a bez formy, takže se chvíli cítí na koni jedni a pak druzí. Ostatně to tak pokračuje i letos, kdy Eriksen prospal část podzimu a Ozil je teď zase k ničemu. Takže bych rozhodně netvrdil, že má poprvé lepší sezónu, protože i vloni žil Ozil především z toho skvělého podzimu, pokud si dobře pamatuju. Mě příjdou za své působení v PL vyrovnaní, což je ale vzhledem ke statusu Ozila jakožto megastár s přestupovým rekordem a Eriksena jakožto mladíka co přišel za pár šupů vtipné. Navíc, řekl bych, že je jen málo gunnerů, kteří by je v tuhle chvíli nevyměnili.

Nevím proč, ale nejde mi na tebe zareagovat.

Reagovat
Nikikrew

Nene, som s tym v pohode aj ked je to uz trocha otravne stale porovnavat Ozila s Eriksenom ( hlavne pan mudry Owny).

Je pravda, ze tie formy sa docela striedaju, ako mal Eriksen zaciatok sezony slabsi, teraz docela vali, opak Ozila tuto sezony. Ja by som docela aj rozdiel v utoku co mate. Kane preziva opat fantasticke obdobie z coho tazi dost aj Eriksen, u nas Giroud zaostava ale treba dodat ze hra ovela menej zapasov.

S tou megastar az tak nesuhlasim. Eriksen je v Spurs dlhsie a hlavne mate stabilny tym ktory je perfektne zohrany a vysledky mate dobre( az na par vynimiek).

Neviem preco nejde reagovat, vyssie na mna reagovali ale napr. aj vcera namiesto komentu som dostal spravu

@admin Eurofotbalu, pls pozri sa nato and fix the issue

gooner Niki

Reagovat
smazaný uživatel

No tak je otázka, kdo z koho těží, jestli Eriksen z Hurikána nebo naopak. Každopádně ta útočná trojka Eriksen, Alli, Kane je boží a když se potkají ve formě, tak je to radost sledovat. No a co se týče toho, že celý Arsenal je z formy, to je pravda, ale na to tam právě máte hráče za 50 mega, aby udělal ten rozdíl (jako Sanchez). Ne aby se svezl se zbytkem. Ale tak to je i trochu problém Eriksena.

Reagovat
SunFells

Tak to ti přijde špatně.

Reagovat
SunFells

So, despite injuries, both Özil & Sanchez are fit to travel for this international break. Hniloba ty vole

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut bude až do mája fingovať soplíky, aby sa potom mohol potichu vypariť tak, ako skoro vždy v zápasoch, keď sme ho potrebovali. Plakať za ním nebudem.

Reagovat
SunFells

Ok

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, Wengerkovi sa to slušne rozpadne. Ak podpíše, môžme rovno celý káder rozpredať a začať odznovu. Ak sú všetky špekulácie v médiách pravda, takto nejak budú vyzerať naše odchody cez leto:

Ospina

Szcz/Čech

Debuchy

Jenkinson

Gibbs

Jack

Ox

Ozil

Alexis

Sanogo

Lucas

Joel??

Z hosťovaní sa vrátia Chambers, Asano (2 góly v 20 zápasoch 2. Bundesligy ) a mladíci. Takže súpiska cca

GK: Martinez, Szcz/Čech

LB: Monreal

CB: Mustafi, Koscielny, Mertesacker (1 rok), Gabriel, Holding

RB: Bellerin, Chambers

DM/CM/AM: Coq, Xhaka, Elneny, Cazorla (1 rok), Ramsey

RW/LW: Theo, Iwobi, Joel??

ST: Giorud, Welé, Asano

Mladíci: Bielik, Bramall, Crowley, Zelalem, AMN, Toral, Jeff, Akpom

Kvalitou budeme cca. v rokoch 2011-13. Posily, ktoré by výrazne zvýšili kvalitu základnej 11tky asi tak ľahko bez LM nezoženieme. Budeme pravdepodobne odsúdení na boj o 5 miesto s Evertonom a Tottenhamom. A to všetko ak Wenger predĺži...

Reagovat
vodka

z těch odchodů: ospinu bych kopl do háje sám, podobně debuchy, jenkinson, gibbs, sanogo. ze trojky joel, lucas, wilshere čekám 2 odchody - joel tutovka, z těch 2 těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Z tej trojky by som naopak tipoval Joela ako jediného, ktorý zostane. Lucasov agent tvrdil, že má ambície na MS, takže potrebuje hrať a vzhľadom na to, že ak nie sú žiadne absencie, je posledný v poradí do útočnej trojky, na 95% odíde. Jack konečne vidí, akí diletanti sú nielen v našom trénerskom tíme, ale aj celkovo v rehabilitačnom oddelení, u neho by som čakal Taliansko. Možno AC alebo AS ak pustia Strootmana/Paredesa.

No a u Joela to bude asi posledná šanca preraziť. Budeme mať len dve krídla, tri ak sa niekto kúpi. Sám Wenger ho asi prekecá, keďže pri zdraví Thea a Welého by sa mohlo stať, že na lavičke nebude žiadny čisto ofenzívny hráč.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel má problémy s prístupom aj v Sportingu a s tým, ako sa k nemu Wenger správal, keď bol v klube, nečakám, že si ho bude chcieť nechávať. Aj keď, možno keď si zas bude celé leto sedieť na cicine a budeme mať v kádri 2 zdravé krídla, tak nebude mať na výber. Ach jo, to sú vyhliadky.

Reagovat
smazaný uživatel

My necílíme na 5. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani my, ale kvalitu majú oba kluby za normálnych okolností práve na tento level.

Reagovat
smazaný uživatel

*budú mať budúcu sezónu v porovnaní s ostatnými klubmi

Reagovat
smazaný uživatel

V případě Spurs jsem to už slyšel minulou i tuto sezonu.

Reagovat
Free_player

s tímhle co jsi tady vypsal se budete potácet tak v půlce tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme nijak neposilnili, tak asi áno. Dá sa však predpokladať, že po takomto prečistení kúpime aspoň 5 hráčov. Pri našej predošlej úspešnosti prestupov, by som si dovolil tvrdiť, že 2 hráči by ihneď vylepšili základ, dvaja by boli tak 50/50 a jeden nákup typu Debuchy/Gabriel/Sanogo. To by celkovo mohlo kľudne znamenať práve umiestnenie 5-7.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jeremy Wilson of the Telegraph, John Cross of the Mirror, David Hytner from The Guardian, and Sami Mokbel from the Mail are all reporting tonight that the manager will inform the club it’s his intention to stay and take up the two year contract on offer.

Tak snad mají všichni stejný zdroj a ten se plete

Reagovat
vodka

ty už taky chceš, aby skončil? já být váma, tak ho furt asi nechám, protože pořád tak nějak nevím, kdo by měl přijít místo něho a jestli by to opravdu byl upgrade. i když frustraci chápu...

Reagovat
Trand

Už to chce asi opravdu skoro každý fanoušek Arsenalu. Je to smutné, ale je to tak.

Reagovat
Ligter

vůči Wengerovi by už snad kdokoliv byl upgradem

Reagovat
Counter

Přesně s tebou souhlasím. Jako samozřejmě že jsem pro jeho odchod, ale jen za předpokladu, že v klubu sakra existuje aspoň někdo, kdo je schopný sehnat náhradu a DoF k tomu. Což je momentálně podle všeho fikce

Reagovat
Mastný Chobot

keď odíde Wenger, tak sa ukáže, ako zle je ten klub vedený imho a bude problém, ale tak to príde tak či tak. Čím skôr to príde, tým skôr sa to začne nejako riešiť a myslím si, že každý fanúšik pôjde radšej do toho, ako prežiť ďalší takýto rok.

Reagovat
cristiano.K.

a není prostě počkat na kvalitní náhradu? Já s tímhle souhlasím s vodkou a counterem.

Reagovat
Mastný Chobot

Však a kto sa javí ako ideálna náhrada a nebude cez leto k dispozícii? Keby bola iniciatíva od vedenia, tak som si istý, že by sa takí ako Jardim alebo Tuchel dali pretiahnuť do Arsenalu, o Allegrim sa špekuluje už pol roka, že chce odísť (aj keď o ňom nie som moc presvedčený), Emeryho by tiež PSG možno pustilo. Rovnako je to určite aj s kvalitným DoF.

Keby bola iniciatíva od vedenia, tak by sa kvalitná náhrada zohnať dala. Lenže nie je, ako to tak vyzerá. Jasné, že nie je cesta vyhodiť Wengera za každú cenu a potom uvidíme, však s tým súhlasím aj ja a píšem to tu už rok a pol, ale dá sa aj inak. A predstava ďalšieho takéhoto roku je neznesiteľná.

Reagovat
cristiano.K.

Emeryho bud PSG vyhodí nebo vám ho v žádném případě nepustí.

Já být ve vašem vedení, tak si vytipuji dva cíle třeba Tuchel, Jardim a pokud řeknou,že ne, tak počkat další rok....

Reagovat
Mastný Chobot

Však jasné, keby to tak bolo, tak nemám problém.

Reagovat
cristiano.K.

tady je blbé,že tyhle spekulace,jestli Arsenal oslovil nového trenéra nebo se k nám spíš nedostanou no....

Reagovat
Busby babes

to bude radosti.

Reagovat
bbbauch

OT: chlapi, potreboval bych poradit, nebo spis znat nazory.

Potrebuju si koupit novej notebook (ano, musi to byt notebook, prenasim ho casto). Hry na tom hrat nebudu, ale potreboval bych vykon na praci ve photoshopu pri vysokejch rozlisenich. Cenove bych si predstavoval neco kolem 10-12k, ale kdyz bude neco drazsiho s vyrazne lepsim pomerem cena/vykon, klidne si priplatim. Jeste dodam, ze vydrz baterie velkou nepotrebuju - pouzivam ho porad u zdroje.

Diky za nazory a rady

Reagovat
Arbiter

Takový notebook za 12k neseženeš...

Reagovat
bbbauch

Asi jsem to napsal spatne, ta prace ve photoshopu ale stejne tak narocna neni. Driv jsem delal na nejaky toshibe, co mela snad dvoujadro 2gh, 4 giga ddr2 ram a integrovanou grafiku, ale uz tomu delaly problem soubory ve velkym rozliseni a 100+ vrstvama ve photoshopu.. takze ty dnesni notebooky v tehle cenove katogorii si myslim, ze to zvladnou v pohode.

Kazdopadne dotaz jsem mel polozit spis ve stylu, jaky notebook je nejlepsi v pomeru cena/vykon v tehle cenove kategorii, v pripade znatelne vetsiho vykonu i o neco vys. Diky

Reagovat
FUnk

max repas

Reagovat
smazaný uživatel

Levne a kvalitni vylozene pro praci jsou Thinkpady od Lenovo.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Z Německa do Anglie by se po letošní sezoně mohl stěhovat Jonathan Tah, o obránce Leverkusenu se zajímají Liverpool a Manchester United.

Dúfam, že má rozumných rodičov.

Ako je to úplne jasné, MU mu ponúknu o 50 percent lepší plat a sme nahraní. Povieme si, že nám za to nestojí a predĺžime Lucasa.

Reagovat
fenixLFC

taha som kupil v Fm aj do liverpoolu aj teraz do Lipska, neskutocny hrac netusim aky je v realite (vraj ma zlu sezonu), ale to nasrat, uz len za to ,,predpovedanie" ho chcem

Reagovat
avicii

bral by som ho...United ak budu chciet stopera tak asi pojdu po vacsom mene..

Reagovat
smazaný uživatel

Bude reportáž z našeho zápasu?

Reagovat
Svatej

Pro jednou ted chci fakt uprimnou odpoved - Fakt si to chces poctive precist nebo chces jen vysirat?

Reagovat
smazaný uživatel

Chci si to přečíst.

Reagovat
C-M@ster

Ale před přečtením spočítáš odstavce a porovnáš to s konkurencí.

Reagovat
roman_tycka

No nedá mi to nevyjádřit se ke kauze s Wengerem. Jakožto dlouhodobý fanoušek Arsenalu, co Wengera vždy obhajoval, tak si myslím, že změna by nebyla tak špatná, nicméně si nemyslím, že se situace zlepší lusknutím prstu. Wenger za poslední dobu dělá stále ty samé chyby dokola, nedává šanci Maitland-Nilesovi, prostě stále dokola ta samá písnička. Na druhou stranu si myslím, že i kdyby přišel do Arsenalu vysněný Garde, tak to nespasí ani on.

Pokud prostě Wenger skončí, tak budiž, ale nějak nevidím za něj žádnou náhradu, co by to okamžitě upgradovala, ale třeba se pletu.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný

Reagovat
kvasha16

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele