Premier League - souhrn 29. kola

05.03.2016, 15:39, aktualizováno 06.03.2016, 18:52
Komentáře a souhrny
Oslabený Manchester United padl na hřišti West Bromu. Liverpool nakonec díky proměněné penaltě z nastavení zápasu veze všechny body z Crystal Palace. Dohrával přitom oslaben o Milnera. Tottenham remizoval s Arsenalem a směje se tak Leicester, který si poradil s Watfordem. Manchester City po změně stran smetl Aston Villu, Chelsea ztratila v souboji se Stoke, West Ham předvedl velký obrat na půdě Evertonu...

West Bromwich Albion - Manchester United 1:0

06.03.2016 17:00

Góly: 66. Salomón Rondón

West Bromwich Albion navázal na výborné výsledky z posledních týdnů a vůbec poprvé v historii Premier League porazil doma Manchester United. Třetí výhru a deset bodů z posledních čtyř duelů dnes zkompletoval díky kanonýrovi Salomonu Rondónovi, jenž jako jediný využil dlouhou přesilovou hru po vyloučení Juana Maty.

Už ve třetí minutě utkání poprvé vystřelil na branku Anthony Martial a Ben Foster musel zasahovat. "Hrdinou" Red Devils se však stál jiný ofenzivní hráč. Juan Mata totiž mezi 23. a 28. minutou viděl dvě poměrně hloupé žluté karty, byl tedy vyloučen a připojil se k početné ekipě takto vykázaných hráčů v tomto kole (Coquelin, Mirallas a Milner).

Po vzoru zápasů v tomto kole, ani tentokrát po změně stran neznamenala přesilová hra zákonitě převahu. Do přestávky musel De Gea zasahovat jen jednou jedinkrát; v sedmadvacáté minutě ještě Dawson pálil těsně vedle, ale o dalších deset minut později už Sessegnon španělského gólmana propagačně prověřil.

West Brom se gólově prosadil po slabší pasáži až v šestašedesáté minutě. Dean dal WBA několik výhod, načež se míč dostal k Pocognolimu na levou stranu. Jeho centr do srdce obrany United našel po hříchu volného Salomona Rondóna, který potvrdil skvělou střeleckou formu - pohotovou ranou k tyči skóroval už počtvrté v šesti utkáních.

Zbytek utkání uplynul podle očekávání. West Brom neměl kam spěchat - ale zároveň neměl proč otevírat svoji skálopevnou defenzivu, do níž oslabený soupeř prakticky neměl jak proniknout. United tak po čtyřech soutěžních výhrách v řadě padl a jeho naděje na čtvrté místo v tabulce opět trochu pohasly.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 1:2

06.03.2016 14:30

Góly: 48. Joe Ledley - 72. Roberto Firmino, 90+6. Christian Benteke (pen.)

Liverpool pokračuje ve vítězné sérii, když po více než osmnácti letech veze všechny tři body ze Selhurst Parku. Vítězství se však nerodilo vůbec lehce, Crystal Palace byl lepším týmem, zásluhou Ledleyho gólu šel dokonce i do vedení a hosté navíc závěrečnou půlhodinu dohrávali bez vyloučeného Jamese Milnera. Přesto dokázali výsledek otočit, přičemž rozhodující gól přišel až v páté minutě nastavení a navíc z pokutového kopu.

Svěřenci Alana Pardewa byli od začátku nebezpečnější a do první velké šance se po sedmi minutách hry dostal Yannick Bolasie, jehož ke skórování vybídl přesnou přihrávkou Emmanuel Adebayor, Simon Mignolet však rychle vyběhl z brány a Bolasie ve skluzu již belgického brankáře nedokázal překonat. Další dobrý zákrok si Mignolet připsal i o pár chvil později, kdy se ho na bližší tyči snažil překvapit Adebayor. Krátce nato pak tožský forward orazítkoval břevno.

Skóre se ale měnilo až ve druhém dějství. Eagles ve 48. minutě uzamkli svého soupeře ve vlastní šestnáctce, Reds sice dokázali zblokovat střely Souarého a Jedinaka, prudká rána Joela Ledleyho už ovšem prošla a Mignolet se za míčem natahoval marně - 1:0.

Kloppově družině paradoxně velice pomohl moment z 62. minuty - James Milner přišel před vápnem domácích o balón, načež při snaze vybojovat ho zpět zezadu nesmyslně sestřelil unikajícího Wilfrieda Zahu a po druhé žluté kartě putoval předčasně pod sprchu. Liverpool, ač v deseti, konečně dokázal více ohrožovat McCarthyho svatyni a brzy byl za svou aktivitu také odměněn.

Alex McCarthy, který dnes mezi třemi tyčemi nahradil zraněného Wayna Hennesseyho, chyboval v rozehrávce, nepovedeným odkopem nabídl samostatný nájezd Robertu Firminovi a čtyřiadvacetiletý Brazilec nepohrdl a vyrovnal na 1:1.

Důležitý tah udělal deset minut před koncem Jürgen Klopp, jenž na trávník místo Divocka Origiho poslal Christiana Bentekeho a ten hrál nakonec rozhodující roli. Krátce po svém příchodu na trávník ještě neskóroval, když po rohu Firmina a hlavičce Lovrena zakončoval z voleje pouze do McCarthyho rukavic. Zanedlouho byl brankář Crystalu opět úspěšnější, belgický kanonýr na něj tentokráte pálil z úhlu. Mezitím měl McCarthy ještě hodně štěstí, neboť Morenova táhlá rána ze střední vzdálenosti skončila na levé tyči.

V samém závěru utkání už však tolik štěstí neměl. Christian Benteke se odvážně vrhl do šestnáctky, v ní o něj trochu nešikovně zaškobrtl Damien Delaney a hlavní rozhodčí André Marriner po poradě s asistentem ukázal na penaltový puntík. Pokutový kop sám faulovaný chladnokrevně proměnil a Alan Pardew na lavičce se mohl uvztekat. Jeho mužstvo nakonec nezískalo z dobře rozehraného zápasu ani bod a v novém roce stále čeká na vítězství.

Více informací k zápasu

Watford FC - Leicester City 0:1

05.03.2016 18:30

Góly: 56. Riyad Mahrez

Dva vaši největší konkurenti ztratí? Tak vyhrajeme! Leicester ukázal Arsenalu a Tottenhamu, jak se zvládá tlak na špičce tabulky a na hřišti houževnatého Watfordu získal nesmírně cenné tři body. Vítězství 1:0 zařídil krásnou brankou největší favorit na cenu pro nejlepšího hráče sezóny v Premier League - úžasný Riyad Mahrez.

Svěřenci Claudia Ranieriho tak vládnou Anglii už s pětibodovým náskokem, což devět kol před koncem není vůbec špatné. Leicesteru se však v první řadě povedlo to, co rivalové ze severu Londýna zoufale postrádají. Zvládat kritické momenty, vypořádat se s tlakem a prokázat silnou mentalitu. Týmového ducha mají Lišky suverénně nejsilnějšího.

Po klidnějším začátku, jež ozvláštnil nastřeleným břevnem Nathan Aké, měl Leicester obrovskou šanci na první gól utkání ve třiadvacáté minutě. Tandem Riyad Mahrez - Jamie Vardy se prokombinoval přes celou defenzivu Watfordu a na konci celé akce měl nejlepší střelec Premier League možnost uklidit míč do prázdné branky. Vardy však Mahrezův pas v rychlosti nenasměroval přesně - a to i vinou tlaku stopera Prödla, který v počátku situace zaváhal.

Watford měl také jednu velkou šanci, když se Amrabatova střela odrazila k Deeneymu a ten mohl docela v klidu zakončit. Tečovaný pokus však skončil přesně v náručí Schmeichela. Leicester pak ve zbytku dějství promluvil už jen jednou - krátce před přestávkou hlavičkoval Morgan, ale Gomes snadno zasáhl.

Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí, Suárezova tečovaná střela však dánskému brankáři ve svatyni Leicesteru neudělala velké problémy. Naopak hosté se hned z první vážnější situace prosadili a rozhodli o vítězství 1:0. Fuchsův centr totiž Holebas odvrátil jen k Riyadu Mahrezovi, jenž rozhodně nezazmatkoval. Odražený míč si nonšalantně posunul a levačkou téměř do šibenice nedal Gomesovi šanci na úspěšný zákrok.

Watford se po obdržené brance nedokázal vzepřít a potvrdil, že mu to poslední dobou vůbec nestřílí. Za posledních šest zápasů dal jediný gól. Jedinou střelu tak vyprodukoval Amrabat, jenže Schmeichel ani teď neměl potíže. Leicester v závěru hrozil především ze vzduchu, kde opět kraloval Robert Huth. Po Kantého i Fuchsově centru ale mířil vedle. Když se po šikovné individuální akci neprosadil ani Mahrez, zůstal stav i po závěrečném hvizdu 1:0 pro hosty.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Stoke City 1:1

05.03.2016 16:00

Góly: 39. Bertrand Traoré - 85. Mame Diouf

Série bez porážky prodloužena na číslo 13, ale za moc to teda nestálo. Chelsea předvedla proti Stoke matný výkon a zaslouženě přišla o dva body. Úvodní gól agilního Bertranda Traorého vyšel vniveč, protože obrana v čele s Thibautem Courtoisem dovolila vyrovnat Mame Biramu Dioufovi.

Začátek zápasu fanoušky nemohl potěšit, na trávníku se patnáct minut prakticky nic nedělo a možná i proto byly ochozy Stamford Bridge až podivně tiché. Poprvé měli fanoušci důvod ke vzrušení v osmnácté minutě, kdy si Oscar šikovným pohybem udělal místo ve vápně a prověřil Butlanda. Podobně propagační ránu vyprodukoval o chvíli později na druhé straně Affelay.

Smolařem utkání byl dlouho Mame Biram Diouf, který překvapivě zaujal místo na hrotu útoku. Poprvé Diouf selhal ve dvaadvacáté minutě, kdy dostal nádherný pas z levé strany a ve skluzu nezvládl stlačit míč pod břevno. O čtvrt hodiny později měl pozici ještě snazší, jenže míč zasáhl opět holení, a ten tak letěl do zámezí.

Jeho druhá chyba měla přímo hmatatelné negativní následky pro Stoke City. Hned tři minuty po jeho druhém zaváhání totiž vstřelil první gól zápasu Bertrand Traoré. Dvacetiletý fotbalista se trefil podruhé ve čtvrtém utkání v Premier League - a tentokrát jeho trefa stála za to. Po Matićově přihrávce se obtočil kolem Whelana a úžasnou střelou k tyči otevřel skóre.

Chelsea sice prodloužila svou neporazitelnou sérii už na třináct utkání, jenže její herní výzor pořád není zcela optimální. Po změně stran působila trošku líným dojmem a první velkou šanci dovolila hostům. Shaqiri se snadno prosmýkl až na hranici šestnáctky, odkud střílel přesně k tyči - Courtois však vytáhl výtečný zákrok.

Až po hodině hry se Blues opět začali významněji snažit a resultovaly z toho dvě střely z dobrých pozic. Willian ani Cahill však nedonutili Butlanda k příliš těžkému zákroku. Modří si však nedali říct a nakonec byli i potrestáni. Willian ztratil míč uprostřed hřiště a Shaqiri tak mohl s míčem k vápnu a odcentrovat. Courtois pak balón vyrazil jen na hlavu Mame Biram Dioufa, jenž vykoupil své chyby a snadno vyrovnal.

V závěru se ještě pokoušel s výsledkem něco udělat Rahman Baba, jehož ránu musel Butland vyrazit na rohový kop. Po něm se dostal k hlavičce Oscar, ale míč skončil na horní síti. Stoke v nastaveném čase zahrozili prostřednictvím Bojana, ale Courtois tentokrát zasáhl perfektně. Zápas tak skončil remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 2:3

05.03.2016 16:00

Góly: 13. Romelu Lukaku, 56. Aaron Lennon - 78. Michail Antonio, 81. Diafra Sakho, 90+1. Dimitri Payet

To byl návrat! Everton od počátku působil živěji a přes brzké vyloučení hloupého Mirallase svůj náskok i navýšil, v oslabení přitom stále držel i vládu nad středem hřiště. Zlom však přišel po diskutabilním pokutovém kopu, který Lukaku ve třetí gól neproměnil. Tři zásahy během posledních dvanácti minut tak drží West Ham v boji o Ligu mistrů.

Hosté se hned v úvodu ocitali v potížích blízko své šestnáctky a po pěti minutách toho mohl využít McCarthy, po rohovém kopu zpoza vápna vypálil krásný plovoucí pokus a Adrián měl co dělat, aby zpod břevna míč vytěsnil. Po následném repete si o pokutový kop říkal Stones, kterého povalil Oxford, sudí Taylor byl však opačného názoru. Když už se Kladiváři začali probouzet, byl to právě nepotrestaný hříšník, jenž nedokázal zastavit průnik domácího kanonýra do vápna a dokonalou trefou opřenou ještě do vzdálenější tyče Lukaku potvrdil svou neuvěřitelnou bilanci proti West Hamu, proti kterému tak skóroval i v osmém vzájemném souboji. Zároveň osmnáctým letošním zásahem vymazal svůj ligový rekord v dresu WBA ze sezóny 2012/13.

Everton chtěl více, West Ham už však přepl na vyšší rychlostní stupeň a hru přeci jen vyrovnal. Rychlejší tempo nicméně postrádalo přesnost, hukot na stadionu tak po parádní střele Barkleyho a ještě lepším zákroku Adriána vyvolal už jen další kontroverzní zákrok ve vápně, po němž se marně dožadoval pokutového kopu Ogbonna. O poznaní větší emoce pak Taylor vzbudil ve 35. minutě, i fanoušci domácí však budou muset uznat, že Mirallas dnes nechal hlavu doma. Po čtvrthodině viděl žlutou kartu za vskutku trapnou simulaci, aby posléze musel opustit hřiště za hloupý pozdní skluz proti Cresswellovi při vlastní útočné akci. Trest v podobě vyrovnání mohl, či spíš měl, přijít z kopačky Emenikeho, jenž z první usměrňoval centr Lanziniho, kouzelnickým trikem ovšem Robles vyrazil balón do bezpečí.

Příchod Andyho Carrolla byl asi jedinou změnou hostů v ofenzívě, přes početní výhodu totiž ani na začátku druhé půle nedokázal ovládnout střed hřiště a brzy za to krutě pykal. Lennon si totiž narazil do vápna a Lukaku si připsal ke gólu i pohlednou asistenci. Zkušený anglický záložník si připsal už čtvrtou trefu během pěti kol, když ho laxní obrana nechala vyhrát v souboji tváří v tvář Adriánovi.

Až nečekaně bezzubý útok hostů stále zvyšoval naděje pro domácí úspěch, který mohl takřka definitivně stvrdit Lukaku. Bešić se totiž na hranici vápna skoro ve stoje prodíral mezi třemi obránci a došel si pro faul od Songa. Kontakt sice přišel ještě před šestnáctkou, sudí ovšem ukázal na penaltový puntík, ze kterého se už jednou úspěšný střelec v zápasu prosadit nedokázal. Proti střele bez razance či dobrého míření stačilo Adriánovi být včas na zemi. Ostatně stejně jako ve stejném souboji, tentokrát po rychlém úniku, jen pár minut poté, kdy belgického snipera vychytal reflexivně nohou.

Až čtvrthodiny před koncem tak začal tahat za nitky utkání West Ham. Místo penalty i na druhé straně, kdy Payet trefil z voleje zdviženou ruku Bešiće, se kopal sice pouze rohový kop, hned po něm ale přeci jen návrat do hry přišel. Noble poslal centr do vápna, kde se do vzduchu pověsil Antonio a hlavičkou snížil. Neuběhly ani čtyři minuty a po centru Payeta na malé vápno se hlavičkou prosadil i Sakho. Dílo zkázy pak nemohl dokonat nikdo jiný než samotný Dimitri Payet. Creswell v 90. minutě vybídl předtím střílejícího Sakha, ten poslal merunu před branku na nejvýraznějšího hráče hostů a Robles neměl proti jeho střele nárok. Můžeme se bavit o tom, jak spravedlivý to byl obrat vůči předvedené hře, potence z pramála šancí však přisoudila tři body Bilićovi a jeho skvadře.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa 4:0

05.03.2016 16:00

Góly: 48. Yaya Touré, 50. Sergio Agüero, 60. Sergio Agüero, 66. Raheem Sterling

Nějakou dobu to vypadalo, že Aston Villa znovu Manchester City potrápí - neinkasovat od něho v této sezoně vydržela po celých 138 minut, což jen tak někdo říci nemůže. Horší ovšem je, že ihned jakmile Yaya Touré trápení bleděmodrých prolomil, roztrhl se s góly v Guzanově síti pytel...

Pro Manchester City možná mohlo jít dopředu o povinnou výhru, ještě povinnější se však stala díky výsledku z raného odpoledne, kdy Arsenal remizoval s Tottenhamem, a v důsledku si tak nechal Citizens připustit k tělu, na vzdálenost pouhých dvou bodů a se zápasem k dobru.

Bleděmodří přitom do tohoto duelu vstoupili velmi vlažně, skoro až nemotivovaně. Pravda, Villans nebyli k ničemu připuštěni a za celý zápas se zmohli na jedinou Ayewovu střelu na Harta. Mezitím však selhávali také Citizens. Ti sice nepostrádali kreativitu a šance si i proti ploché linii o pěti zadácích vytvářeli, jenže Agüero i Bony neproměnili rovnou dvě výstavní.

Skvělý Brad Guzan vydržel odolávat až do 48. minutě, kdy po přistrčení Davida Silvy otevřel skóre Yaya Touré. A pak už se to sypalo jedna báseň. Následně Richardsův odkop trefil Agüerovu holeň a namířil si to opět do sítě, aby následně Argentinec skóroval i normální cestou po dalším pasu Silvy. Čtvrtou branku potom přidal střídající Sterling poté, co se Lescott s Huttonem komickou cestou nezvládli vypořádat s Navasovým centrem.

Více informací k zápasu

Newcastle United - AFC Bournemouth 1:3

05.03.2016 16:00

Góly: 80. Ayoze Pérez - 28. Steven Taylor (vl.), 70. Joshua King, 90+2. Charlie Daniels

Bournemouth pokračuje ve velké březnové jízdě! Po vítězství v derby se Southamptonem dnes Cherries vyhráli 3:1 na hřišti Newcastlu a udělali obrovský krok k záchraně prvoligového statusu. S pětatřiceti body na kontě (a desetibodovým náskokem na 18. místo) devět kol před koncem už je ostatně pád do druhé ligy něco nepředstavitelného. Naopak Newcastle se o záchranu bude klepat nejspíš do konce sezóny.

Magpies prohráli už potřetí v řadě, z deseti minulých zápasů pak přidali sedmou porážku. Stevu McClarenovi se body sbírat nedaří a z devatenácté příčky vzhlíží vzhůru s nadějí na lepší zítřky. Sedmnáctý Sunderland je vzdálený jenom bod a Newcastle má stále ještě jeden duel k dobru.

Svým fanouškům však dnes radost neudělali, proti Bournemouthu zahráli opravdu špatně. Svěřenci Eddieho Howea byli od počátku utkání nebezpečnější a zaslouženě se dostali do vedení ještě před třicátou minutou. V sedmé minutě pálil zajímavě Gradel, ale Steven Taylor jeho ránu zblokoval. Stoper domácích se o dvacet minut později položil i do centru Joshuy Kinga, jenže to už si míč srazil do vlastní sítě.

Ani ve druhém poločase nějaké velké zlepšení Newcastle nepředvedl, naopak měl štěstí, že záhy nešli do dvougólové ztráty. Afobeho, Kingova i Gradelova rána se však stala kořistí blokujících zadáků. Až po hodině hry se Straky dostaly k první šanci. Střídající Mitrović se protáhl kolem Cooka, jenže pálil těsně vedle.

Góly totiž dávali výhradně fotbalisté Bournemouthu. V sedmdesáté minutě vstřelil vítěznou branku utkání Joshua King, jenž tak promluvil do dvou zásahů Cherries. Využil zoufalé obrany Newcastlu, na hranici šestnáctky si bez potíží převzal míč od Ritchieho a pumelicí pod břevno nedal Elliotovi pražádnou naději.

Jediná světlá chvíle Newcastlu přišla v osmdesáté minutě, ale nutno říct, že to byla nádhera. Shelveyho balón na dobrých padesát metrů poslal Ayozeho Péreze do samostatného úniku, který forvard Magpies s přehledem proměnil. Poslední slovo však měli hosté. Pughovu šanci po pasu Kinga ještě Elliot skvěle lapil, ale s průnikem a následnou přesnou střelou Charlieho Danielse už nic nenadělal.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Sunderland AFC 1:1

05.03.2016 16:00

Góly: 90+3. Virgil van Dijk - 85. Jermain Defoe

Osmdesát minut nudy a deset ohromného dramatu. V Southamptonu hledají formu a dnes mohou být vděčni za urvaný bod trefou v nastaveném času. Po vyloučení Fontého sahal Sunderland po letos třetím vítězství na hřišti soupeře, vedení proti oslabenému soupeři získané v 85. minutě však udržet nedokázal a ztrát svých soků v boji o udržení využil jen k bodovému odskoku.

Hodně stěží se dostávaly do tempa oba týmy, přes zřetelnou převahu na míči tak ani Saints nedokázali ohrožovat Mannoneho. Ač se hosté postupem času pomalu zlepšovali, zadní řady soupeře byly pro ně neprostupnou hrází a divák jen se slzou v oku vzpomínal na předloňských osm gólů ze střetnutí stejných celků. Když už se se štěstím dostal k zakončení Tadić, vytasil se brankář hostů s výborným zákrokem levou rukou.

Smolnou chvilku si naopak na druhé straně vybral Khazri, ten svým centrem překvapil Forstera, jenž si oddychl až po zvuku trefené tyče. Na druhé straně se už v živějším obrazu hry opět musel překonat Mannone, aby připravil frustrující okamžik pro Bertranda. Jeho aktivní snahu přicházející vniveč po celý poločas tentokrát nedokázal v jasné příležitosti přeměnit v otevření skóre Romeu.

Brzy po změně stran mohl domácí zpražit Borini, který si odvrácený pas zpracoval na šestnáctce na prsa a pohotovou ranou by snad i protrhl síť, jen kdyby svůj pokus trochu více sklopil. Ještě o poznání nudnější druhý poločas nedával mnoho nadějí na gólový projev, to se ovšem mělo změnit deset minut před koncem.

Borini tentokrát unikal sám na brankáře a Fonté byl jediným, kdo mu mohl šanci ještě znemožnit. Nohou sice prvně zastavil balón, nicméně jen díky hře na Bosákovu ozdobu vánoční stromku a sudí ho bez váhání poslal do sprch. Přímý kop Van Aanholta brilantně vyrazil Forster, vzápětí letěla Larssonova střela těsně nad břevno, přesto se početní výhoda proměnila v první gól do pěti minut. Velkou roli přitom sehrálo nedůrazné trio domácích, toho využil Koné k přihrávce na osamoceného Defoeho, jenž střelou z první rozvlnil síť.

Když v 89. minutě nedokázal z vyložené pozice vyrovnat Martina, málokdo pochyboval o třetí porážce Saints v řadě. Jenže v hodině dvanácté dostal balón do vápna Dušan Tadić, naslepo ho pak poslal ke značce pokutového kopu a Virgil van Dijk neomylně zavěsil přes obránce k bližší tyči. Výborně chytající Mannone nemohl ztrátě čistého konta a dvou bodů nijak zabránit.

Více informací k zápasu

Swansea City - Norwich City 1:0

05.03.2016 16:00

Góly: 61. Gylfi Sigurdsson

Typický obrázek: Norwich byl na Swansea ve hře v podstatě celou dobu, přehrávat se po delší dobu nechal jen těsně po inkasovaném gólu, který byl znovu dílem chaotické organizace, respektive nedůslednosti jedince. Výsledkem je devátý zápas v řadě bez výhry a definitivní pád pod Sunderland...

Úvodní pasáže nabídly jenom takové nevinné oťukávání. Redmond prověřil Fabianského na přední, zatímco pěknou mezihru Swansea na druhé straně pokazil Paloschi, jenž v dobré pozici skoro vůbec netrefil balon.

Canaries se dnes zřejmě hodlali spoléhat hlavně na standardky, které nesly tu zajímavé, tu bezzubé plody. Takový plán každopádně musel do koše už ve 24. minutě, když se jejich výsostní rozehrávač Robbie Brady ne a ne zvednout ze země. Levonohý fotbalista nakonec odstoupil pro bolavé koleno.

Tím bylo způsobeno rozsáhlé přeskupení formace, Norwichi to však prozatím nevadilo. Kanárci byli naopak sebevědomější a sebevědomější, tlačili se výš a výš, a Cameron Jerome těsně před pauzou ze slušné pozice nezakroutil míč kolem Fabianského.

První půle nabídla rovnou 14 faulů, a to ještě rozhodčí na samém sklonku první půle přimhouřil oči nad potenciálně penaltovým zákrokem Kloseho na Ayewa. Také po pauze potom festival nedovolených zákroků pokračoval, tentokrát už se ale diváci dočkali i branky.

Před vlastním publikem do této doby Swansea ve druhém dějství neskórovala už v 11 vystoupeních po sobě, teď už nicméně úřadoval aktivní Sigurdsson, jenž zůstal v 60. minutě na levé straně trestuhodně nepokrytý a s příhrou Fera si už věděl rady.

Tehdy šlo o první střelu mezi tři tyče v podání Swans v rámci celého utkání, brzy však dodal další žolík Routledge a Ruddyho ještě jednou parádně protahoval Sigurdsson z přímého kopu.

Na druhé straně se mezitím především nervózně kazilo a Canaries pořádně začali šlapat až v nastavení, kdy své šance ze vzduchu měli Mbokani a Bamford. V největší příležitosti potom selhal Redmond, jehož na puntíku zpackaným odkopem našel Routledge. Scházely milimetry.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:2

05.03.2016 13:45

Góly: 60. Toby Alderweireld, 62. Harry Kane - 39. Aaron Ramsey, 76. Alexis Sánchez

Neutrální divák je nasycen, fanoušek z libovolného zainteresovaného tábora ani omylem. V dresu Arsenalu sice protrhli osobní krize Ramsey s Alexisem Sánchezem, k vysněné výhře nad rivalem to však nevedlo. Tottenham zas olituje nevyužité přesilovky, respektive nedotaženého comebacku. A ve výsledku se může radovat akorát Leicester, který může navýšit náskok na čele...

Vstup do prvního poločasu nabídl zhruba vše, co si divák pro začátek přál. Parádní tempo, rychle klouzající balon a ostrou bitvu uprostřed pole.

Teprve časem se evergreen začal trochu ohrávat. Navrátilec Dembélé sice dominoval, ale to pouze horizontálně, s rozkrajováním defenzívy Arsenalu příliš nepomáhal; a na druhé straně zase Welbeck sice příkladně makal a vybojoval mraky balonů, ovšem pořádné výsledky se taky ne a ne dostavit.

Šancí bylo mezitím jako šafránu; úvodním pasážím vládly akorát spekulativní pokusy Harryho Kanea. Kurz se poprvé změnil až ve 25. minutě, když Walker při zemi centroval z pravé strany, Lamela se ve vápně zjevil zcela nehlídaný a jeho podivnou koncovku holení výtečně zlikvidoval Ospina.

Zhruba po půlhodině hry presink Tottenhamu polevil, Arsenal se rázem jevil být uprostřed hřiště uvolněnější, a to nepřímo pramenilo v jedinou branku první půle. Ve 39. minutě Welbeck pohotově zareagoval na odražený míč, v klidu jej rozehrál do pravé strany, Bellerín s hlavou nahoře přihrával namísto střely a Ramseyho lahodná patička už byla jenom takovou ideální tečkou za parádní akcí.

V tu chvíli rozhodně nešlo říct, že by šlo o zasloužené vedení, nicméně Tottenham poločas dohrával viditelně zaskočený a v podobném rozpoložení nastoupil i do druhé půle. To už se mu ale pomalu vydával na pomoc Francis Coquelin, jenž si po 55 minutách vykoledoval druhou žlutou kartu za zbytečný a dopředu marný skluz na nedostižitelného Kanea.

Ihned vzápětí začali Spurs obdivuhodně tlačit. Ospina například okamžitě musel těsně před překročením brankové čáry vytahovat střelu Kanea, aby z jednoho z příštích rohových kopů rovnou zapršelo - hektické bránění Arsenalu, perfektně vystižené zmateně se rozhlížejícím Ramseym, vedlo k jednoduché koncovce Alderweirelda.

V tom momentě již každému musela na mysli vytanout statistika, že Tottenham z pozice prohrávajícího vydoloval 17 bodů. A dnes měl zřejmě přidat další tři. Jen po pár minutách totiž Gibbs neustál ofsajdovou past, Alli s Kanem v rohu zmáčkli Bellerína a rána druhého jmenovaného z rohu pokutového území už skoro připomínala Henryho parády z časů, kdy Arsenal podobně nekolaboval.

Následovaly slabší dalekonosné pokusy Erica Diera s Kanem, a nakonec také mírné uspokojení Spurs, kterého ještě Arsenal s vypětím všech sil dokázal využít. Již v silném dešti si v 76. minutě Héctor Bellerín připsal další asistenci, když Tottenham nezvládl pořádně aplikovat vysokou obrannou linii a Lloris posléze vytáhl proti Sánchezovi jen hodně nejistý zákrok. Chilský forvard takto setřásl pořádný balvan z beder, když se v lize prosadil poprvé od 17. října.

Zpátky do vedení už se později Tottenham vrátit nedokázal. Alli s Masonem dodali 22., respektive 23. střelecký pokus domácích a Eriksenovu vychytralou střelu zpoza vápna vytlačil nad bránu Ospina.

Ještě dramatičtější okamžiky se potom rodily na opačném konci hřiště. Jeden těžší zákrok - v podstatě svůj první a poslední - si připsal Hugo Lloris po přímém kopu Sáncheze. Od další práce už ho v nastavení uchránil senzační skluz Kevina Wimmera doslova v posledním možném okamžiku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City29179352:3160
2.Tottenham Hotspur291510451:2455
3.Arsenal FC29157746:3052
4.Manchester City28155852:3150
5.West Ham United291310645:3349
6.Manchester United29138837:2747
7.Liverpool FC28128843:3744
8.Stoke City291271031:3443
9.Southampton FC291181036:2941
10.Chelsea FC291010943:3940
11.West Bromwich Albion291091030:3639
12.Everton FC28911851:3938
13.Watford FC291071229:3037
14.AFC Bournemouth29981235:4535
15.Crystal Palace29961432:3933
16.Swansea City29891228:3733
17.Sunderland AFC29671635:5425
18.Norwich City29661731:5424
19.Newcastle United28661628:5324
20.Aston Villa29371922:5516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1822)

Přidat komentář
kiwwi

remiza super vysledok...musime zajtra vyhrat a bude to uz len 2 bodiky na 3. miesto a 5 bodov na 2. miesto

cim viac timov pred nami bude stracat, tim vacsiu sancu budeme mat na top 4...ale musime vyhravat no

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá úvaha.

Reagovat
Ed_Hazard

NIečo ako - Čím viac samovrahov, tým menej samovrahov.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Tie tvoje keby...

Reagovat
bbbauch

Tak on napise aspon to kdyby, ty tyhle svoje proroctvi beres jako hotovou vec

Reagovat
J0EL

Co beriem ako hotovu vec?

Reagovat
J0EL

Uz si to pochopil?

Reagovat
bbbauch

Mne nejde o to, jak to dopadne, ale o princip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ideálne, teraz Leicester 3 body!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kiwwi

max 1 ziskaju

Reagovat
mul

0-0 sa tam rysuje ...

Reagovat
smazaný uživatel

jako proc?

Reagovat
oli9

Kiwi přečetl jsem na diskuzi od tebe první dva komentáře a v obou si ze sebe udělal debila

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase live sázka na Spurs s krásnym kurzem a posere to Alexis ještě že vsázím pár korunek

Reagovat
Biozdenda

Nejlepší výsledek pro Leicester

Reagovat
Free_player

nejen pro Leicester

Reagovat
mojmira

nebyl by lepší výhra arsenalu? měli by šanci odskočit ještě o bod více

Reagovat
Hokaido

Nope, výhra Arsenalu by byla nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

pre Leicester? podla mna pre United teraz maju titul uz skoro v rukach

Reagovat
fenixLFC

dobra strata tottenhamu, arsenal lepsi 5 minut v celom zapase takze za bod musia byt radi...alder sklamanie, z arsenalu nikto, pretoze ti najhorsi hraci su tam v poslednej dobe furt kopyta (merte ramsey), bellerin po tom tragickom polcase nakoniec dve asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs velké zklamání. Na naší straně bohužel retard Coquelin, ten si o rudou koledoval už tolikrát... no a Per, to je parodie. Místo něj by měl začít dostávat šanci Chambers nebo někdo z akademie

Reagovat
Pyroman

Skvělý zápas. Jediné mínus pro mě byla ta Lamelova šaškárna při střetu se Sanchezem, tohle ať převádí někde ve Španělsku. Jinak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Francis Coquelin is Yido

Reagovat
Gunner14

Tak snad nás to nějak nakopne , venku s 10 hráči srovnat NLD . Konečně to vypadalo , že je to aspon trošku zajímá.

Reagovat
Hokaido

Zkušeně jsem ve fantě prodal Alexise, po takový době, co jsem mu věřil.

Monreal, Costa a Cedric ani nehrajou, fakt pecka.

Reagovat
Cobra

Parádní zápas

Reagovat
Cobra

Aneb nejlepší derby v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta ... věřím Watfordu, tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamanie. Hlavne inkasované góly a Lloris. Walker nedal jediný presný center. Mali sme dnes na výhru a rozohrané sľubne, ale netradične sme doma dostali 2 góly. 2 body sme stratili a Arsenal jeden získal.

Budúci týždeň Aston Villa , ja som si naivne myslel, že kvôli FA Cupe budeme mať voľno a trochu zregenerujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste ještě labilnější než my. S takovou na titul zapomeňte :D On to fakt dá ten Leicester...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel je v tom, že naším sezónnym cieľom je LM, zatiaľ čo vaším ako každoročne titul a skončiť nad nami.

Reagovat
afc

každoročne titul ze vas to este bavi.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa nič nebaví, ale že Arsenal a jeho fans to ešte baví

Reagovat
afc

Tak si laskavo nevymyslaj kraviny o titule.

Reagovat
smazaný uživatel

takže vy máte rovnaké ciele v PL ako Tottenham áno? Pekne.

Reagovat
afc

Nie nemame,len sme nemali reci o tituli,ked sa predavali najlepsi hraci a to je troska rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsi jeho mozek zacyklil, takže tě odpálkuje nějakou blbostí

Reagovat
afc

Ty sa ozyvaj

Reagovat
smazaný uživatel

som sa pobavil týmto komentom

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto tu robí často niekoľko nezvládačov

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naším cílem je jako každý rok 4 místo, postup ze skupiny v Champions league a ušetřený rozpočet na posily na Kroenkeho bankovním účtě

Reagovat
bbbauch

Alibisti vitejte

Reagovat
Hokaido

Ať už hraje United s kýkoliv zítra, snad je někdo sejme. To jsou zas kecy po dvou výhrách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

myslis tie reci, ako nam superi svojimi vysledkami davaju stale nadej na top 4? no to je fakt strasne

Reagovat
J0EL

Nasiel si sa tu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

o com trepes? Max niekto spominal top4 co este je realne ukopat

Reagovat
I am Mancunian

jak sa nas boja

Reagovat
Hokaido

Čeho konkrétně se mám já bát?

Reagovat
livefan

Já teda radši uvidím v LM United než City.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vezmou místo Machesteru City, tak se asi zlobit nebudu

Reagovat
Hokaido

kdybch nechodil na EF, tak by mi to taky nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

nj, místní mufani umí být dost retardovaní, ale jejich účast v LM toho moc nezmění, oni si stejně vždycky najdou záminku, proč mě srát

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TopinB

Reagovat
livefan

Reagovat
smazaný uživatel

* ARSEnalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ked sme vyhrávali stále, tak tie keci ste dokázali pochopiť

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas kravina

Reagovat
niflheim

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bayern +

Reagovat
zelda

Pro ty kdo neviděl:

Ramseyho gól

https://streamable.com/pw0y

Kanův gól

https://streamable.com/sxul

Reagovat
afc

V tejto sracke v akej momentalne hraci su ,je s nadrzenymi slepicami,ktori bojovali ako o zivot,bod zlaty. Titul je fuc,tak snad to lisky neposeru a zvladnu to. Ako jedini si to zasluzia.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Titul fuč není. Kdyby tam místo Foxes byla loňská Chelsea, tak není co řešit, ale takhle je situace pořád otevřená. Šance minimální, ale ještě je.

Reagovat
afc

Este stale nie je fuc?

Reagovat
Counter

jj

Jasně, je to dost nepravděpodobné, protože známe ty naše baletky, ale Leicester se ještě klidně může dostat do krize. Když se to povedlo onehdy v 2011/12 MU pod Fergusonem (v 33. kole měli náskok na ManCity osm bodů), můžou selhat i Foxes.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu ten všudypřítomný negativismus, vždyť takhle "blízko" titulu Arsenal dlouho nebyl. Navíc má podle mě nejlehčí los.

Reagovat
Gareth Bale 11

Zklamání, tohle měli být tři body. Nějak nechápu, proč jsme přestali hrát po tom gólu na 2:1. V tu chvíli byl Arsenal zralý na dodělání a místo toho jsme nechali Arsenal hrát. Ale musí se nechat, že zápas to byl fajn a padali hezký góly, takže na druhou stranu jsem i spokojený.

Reagovat
Hokaido

MP:

"It is about the special capacity that Alex Ferguson had and now Arsene Wenger," Pochettino said.

"I don't know if the capacities of the managers (has changed) or because football has changed, it's difficult to say.

"Maybe they are special people. Maybe Fergsuon and Wenger are special people who are capable of keeping their job for so long. Maybe we aren't too special.

"It's like Diego Maradona or Lionel Messi. It's difficult for some players to appear every season like them no?

"Maybe when we think of special people like Ferguson or Wenger, maybe it's not the clubs who are special, maybe the managers are special to keep their jobs."

Srovnávat Wengera a SAFa

Reagovat
Godwinson

Proč nesrovnávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak v tomto kontexte preco nie.

Reagovat
Hokaido

Ok, v tomhle kontextu se to dá pochopit, už jsem na Wengera nějakej vysazenej.

Reagovat
livefan

Proč by to nešlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Wenger je "specialist in failure" co dekadu nevyhral ligu, kdezto Ferguson je synonymom Uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no, vetsi rozdil byt nemuze, kdyz se rekne SAF, tak to je masina na uspechy, nic dalsiho netreba, vedle neho o to vic vynikne, jakej je Wengele ratlik

Reagovat
smazaný uživatel

Poche je sympos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Zase červená, letos je jich nějak moc, už mě to sere. Coquelin se žlutou tam vletí jak vůl...na druhou stranu mě celkem naštval i Kane, mohl klidně nadskočit a jít dál, nemám rád takový zákroky, kdy schválně nechá nohy vzadu, aby mohl spadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

to už nie je možné... mal nadskočit, nechať loptu a ešte podať ruku Coquelinovi, aby sa postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Pokud vím, tak balon si pokopl dopředu, tak měl utíkat za ním a ne schválně zakopnout o Coquelina. Prostě tyto situace nemám rád, ať už je to na jakékoliv straně.

Reagovat
smazaný uživatel

schvalne zakopol do smykacky daj este nieco

Reagovat
Cipinho

Zrovna s tebou nemá cenu něco řešit. Mě jde jenom o to, že kdyby chtěl, tak v klidu běží dál.

Reagovat
livefan

Coq je blb, že tam takhle nesmyslně šel. Ten balón by nestihl v žádným vesmíru. Kane jen využil jeho blbosti, udělal to chytře.

Reagovat
Cipinho

Jo, to souhlasím. Jenom mě to vždycky ta "chytrost" útočníků naštve

Reagovat
smazaný uživatel

Až na pár výjimek by tohle udělal každý hráč, kor v takhle vyhroceným a důležitým zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že se nyní Spurs již plně zaměří na Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Dortmundu? Ten zápas určitě nevypustíme, i když by to možná bylo chytré. Alibismus nemáme ve slovníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som to nesledoval. Bola to rovnaka nuda ako vzdy ?

Reagovat
Cobra

Of course

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no, myslel som si.

Reagovat
Hokaido

Nuda je pro mě to, když zápas 3. s 6. je v 78. minutě 6:1.

Reagovat
C-M@ster

To je nějaký boj adminů, nebo proč Sanchezovu fotku nahradil Kane?

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa dala jasně najevo, že už v Premier League nemá co dělat. City ještě ze souboje o titul taky nejsou vzhledem k vzájemné remíze Londýňanů. Chelsea

Reagovat
Hokaido

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham pěkně

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Usty

Courtois je neskutečně na hovno gólman letos...

Reagovat
kvasha16

tak pri tom gole toho vela spravit nemohol, vyboxovat to musel, akurat smolne trafil protihraca no, ale inak bol dobry dnes

Reagovat
Usty

ten míč měl letět v první řadě daleko z vápna a ne na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Everton zase zaevertonoval

A Bournemouth na 90% zachráněn

Reagovat
Infernoqt

Wohoo, tak jsem konečně dočetl všechny nepřečtené reakce. Takže kdybych někomu odpověděl s odezvou třeba dvou let, tak se nezlobte. Amen.

Reagovat
kiwwi

Newcastle a Everton, to je proste LOL

Reagovat
Miguel19

Škoda..ale je fakt, že to byl remízový zápas.

Willian mě strašně nasral. Courtois to mohl určitě vyřešit lépe, ale těžká situace pro ně. Nicméně je dobré připomenout, že chytil další 2 góly..

Každopádně Clattenkokot se opět předvedl. Jasná penalta a druhá žlutá a píču.

Reagovat
spider_8

Nevím, jak lépe to mohl vyřešit. Kdyby to pustil, jasnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej míč má vyboxovat někam do prdele a ne na penaltovej puntík. Sám moc dobře ví, proč po tom gólu naštvaně nakopnul míč do brány.

Reagovat
spider_8

Záchrana

Ale titul už je po dnešku v háji

Reagovat
C-M@ster

Po dnešku?

Plánovali jste stáhnout 15 bodů za 10 kol? A to by museli ztrácet všichni nahoře.

Reagovat
C-M@ster

Pardon, za devět...

Reagovat
Hokaido

Však všichni na čele ztrácí.

Reagovat
FUnk

Reagovat
spider_8

Před tímhle kolem to bylo 18 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Sarkasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Bournemouth, len škoda, že to Sunderland neudržal na konci, ale bod zo Southamptonu asi zlatý

Reagovat
Zaschrona

To uz je 4. takovej kolaps v sezone, tech 10 bodu docela chybi...

Reagovat
fenixLFC

hloupého Mirallase...tych privlastkov sa najde dost ale treba zachovat aspon nejaku uroven...pre redakciu

Reagovat
Zaschrona

Praveze tohle je uroven bulvar...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg zasraný. A Courtois by se měl vzpamatovat.

Reagovat
vladis271

OT:vypadá to na vysokú volebnú účasť.

Reagovat
vladis271

OT:vypadá to na vysokú volebnú účasť.

Reagovat
kiwwi

stavil som sa s otcom ze bude nad 60%, som zvedavy

Reagovat
vladis271

krásne by bolo 70.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotleba v parlamente.

Reagovat
vladis271

bojím.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

lol nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze hrozi, zacni sledovat trosku co sa deje, nez zacnes lolovat

Reagovat
kiwwi

a ty si kde toto vysledoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu o tom vsetci posledne tyzdne od Daga Danisa, az po tyzden, ako sa boja hlavne v okoli Smeru, ze Kotleba posledne tyzdne velmi rastie. Ak dokonca Hrib v tyzdni da priestor vobec clanku proti Kotlebovi, kde spomina to, jak vraj rastie, tak to uz na tom nieco bude. Takze nieco ako reakcia "lol nehrozi" nie je na mieste Ivo, ale mas statie, ze si to ty, byt to niekto iny, tak ho z fleku poslem za tu reakciu do pice.

Reagovat
kiwwi

ked prekroci 3% hranicu, tak bude rad...5% nema sancu ani keby sa vsetci na hlavu postavili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

rozumiem tomu dobre, že ak by bol kotleba v parlamente, tak to má smer isté, lebo pravica by potrebovala širokú koalicíu, ale s kotlebom ísť samozrejme do vlády nikto nemože?

Reagovat
kiwwi

naco nad takym scifi scenarom vobec uvazujete

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, co sa ti nezda, nebolo by to nic neobvykle, vsade po Europe sa to deje, ze strany tohto typu uz tam davno su.

Reagovat
Lacko_Boh

inak pali ty mas rozhlad, pis castejsie

Reagovat
Darren Fletcher

to dakde cital

Reagovat
smazaný uživatel

No naozaj su indicie, ze to nie je az take sci fi. Keca sa o tom od vcera. JE to zo sukromnych prieskumov jednotlivych stran, ktore si robili kvoli tomu moratoriu. No a hovori sa o tom vela aj dnes. Uz sa pisalo, ze z nejakych exitpollov to tiez avizuju. Rovnako ako ty sme sa smiali aj my pred krajskymi volbami.

Ale teda este vcera by som sa tomu vysmial aj ja, ale bohuzial sa asi naozaj nieco deje.

Reagovat
Mariano13

Kamo tiez som si myslel ze nacek je bez sance ... ale ked mi 4 zo 6 kamaratov povedia ze volili kotlebu zacal som sa bat

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme preto sa vsetci boja dneska

Reagovat
vladis271

a prečo by samali báť v okolí smeru? ved pre nich kotleba v parlamente by znamenalo, že vláda bez smeru zložiť nepôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

"Po prvé, nastáva panika v radoch Smeru, polície aj diplomatov na Slovensku. Majú zrejme indície, že kotlebovci pohodlne prekonajú päťpercentnú hranicu. "...tak asi sa boja toho, ze budeme predsedat EU a tu budu v parlamente pobehovat fasisti v uniformach

Reagovat
smazaný uživatel

ak zlozi vladu smer, tak budem strasne moc dufat ze tam bude smrdiet aj kotleba. ale bohuzial nema sancu dat 5 percent no

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to bude vacsia hanba nez ked tam bol Slota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Len klud Pali, Madari mali typkov v uniformach aj v Europarlamente a co sa tyka tvojich obav, tak to naozaj nehrozí, ak sa aj dostanu tak uniformy nehrozia, Kotleba sa nepotrebuje takto diskreditovat kedu ide karta

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem, že se najde ještě nějaké téma, kterému rozumíš méně než fotbalu. A hele :)

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

btw bolsevicke hovedo Fico v parlamente je 10000 kratvacsie zlo ale nad tym sa nikto nepozastavuje kurvadopice

Reagovat
vladis271

nie je. to fakt sa dožijem doby, že v parlamente budú sedieť ľudia ako Magát, mišún, rogel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len ci sa dozijeme doby ked sa nebude cele SR okradat pri stavbe dialnic a ked sa budu konecne riesit zasadne problemy ako skolstvo, zdravotnictvo, romska problematika atd. Lebo teraz ked mame 3% ekonomicky rast a v rozpote viac penazi, tak ten kreten namiesto toho aby zvysil platy ucitelom alebo zdravotnym sestram a lekarom(kde realne hrozi ze daju hromanu vypoved), staval rozpocty na reformy atd, tak on znizi dane, da nieco starcom zadarmo napr. dopravu alebo urobi nejaku inu populisticku, nekoncepcnu a nesysetmovu kokotinu a nepohneme sa z miesta ani za 100 rokov. Samozrejme tymto neobhajujem Kotlebu, len hovorim ze Fica sme uz v akcii videli, hovno zlepsil akurat kradol tak nech tiahne dopice.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Každý, kto podporuje Kotlebu, je buď tupá depilovaná hlava alebo teliatko, čo v škole na dejepise velmi nedávalo pozor...Viete, takí chuji nie sú v Európe novinka a tie vaše yebnuté vyhlásenia, že Kotleba je najväčšia nádej a jediný normálny, sú zrelé na sociologický výskum o krátkozrakosti niektorých voličom.

Reagovat
smazaný uživatel

*voličov

Reagovat
Bayern +

Reagovat
bbbauch

Clattenburg odcinil nezaslouzene body Chelsea z minuleho kola

Reagovat
Zaschrona

Vedeme 2-0, do konce 15 minut a on tam posle druheho utocnika, ktery navic ma s PL nulovou zkusenost. A to kdyz hrajeme s deseti hraci. A navic stahne nejlepsiho naseho hrace. Tahle prohra jde do znacne miry za Martinezem, naprosto priserny stridani... Netrefena penalta nebo dalsi naprosta tutovka od Lukakua je sice blba vec, ale stejne to nic nemeni na tom, ze udrzet vedeni 2-0 alespon na vyhru v te situaci je povinnost... Trochu to neklaplo...

Reagovat
Hokaido

Však Martinéz je letos rozhodně v TOP3 nejhorších manažerů PL ...

Reagovat
smazaný uživatel

toto jednoducho nepochopím, obrovská chyba od Martinéza. Nemyslím si, že on je ten správny muž pre vás.

Reagovat
Mata

souhlas, měli jste nás na lopatě a pak totální kolaps,,,

Reagovat
Zaschrona

Ale zaslouzena vyhra pro vas, hezky jste vyuzili problemu, ktere mame s branenim centrovanych micu. Jsem zvedavy, jestli vam treba tahle vyhra pomuze v konecnem uctovani k zisku treba mista zarucujiciho LM.

Reagovat
Mata

je fakt, že všechno podstatný od nás se událo ve vzduchu. první dva góly(i když antonio ani valencie nejsou nějaký čahouni) a u třetího vyhrál hlavu andy (tam bych nějak obranu nevinil, jeho uskákat není lehký). já osobně bych měl z ligy mistrů trochu strach - pokud bychom teda prošli přes play off. myslím si, že evropská liga by byla až až. a i v tom případě bychom potřebovali rozšířit kádr - pokud bychom teda nechtěli hrát jako letos s juniorkou...

Reagovat
I am Mancunian

len si ho uzi, falosnika

Reagovat
smazaný uživatel

prokauc jak prase

Reagovat
FUnk

mit ranieriho....

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, ze jsi tak klidny, v tehle sezone, kdy vsechny velke a movite kluby ztraci, jste s kadrem co mate meli jednoznacne utocit na pohary a misto toho jste jeste tragictejsi a dokazete prohrat naprosto jakejkoliv zapas, at vedete kolik chcete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ja moc klidny nejsem, me to hodne stve, ale spis nez nasranost to chapu jako ohromnou frustraci. Ale ono taky - i kdyz Martinez dela v posledni dobe docela dost chyb, porad verim tomu, ze je schopny u nas vybudovat vitezny tym, vyvoj mladych hracu je jeho velka prednost, na prestupovem trhu si pocina hodne dobre a myslim si, ze v tomhle ohledu nahradu najit nemuzem - jen je holt problem, ze dela velmi mizerna rozhodnuti (ale nektera jsou zas skvela) tykajici se taktiky a dalsich trenerskych rozhodnuti kolem zapasu. Z dlouhodobeho hlediska si ale myslim, ze jdeme dobrym smerem - je tu potencial pro neco specialniho. Reseni by bylo - presunout Martineze do role Director of Football, ale to je nerealne.

Reagovat
Stiksxx

Už do píči vyhodte toho McClarena kua!

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries Newcastle o patru dolu, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Myslite, ze ted uz je souboj o zachranu definitivne jen mezi NU, Sunderlandem a Norwichem? Za tehle konstelace bych si i teda docela pral, at to udrzi Norwich, byla by skoda prijit o derby. Nicmene jako favorita na zachranu asi ted nelze spatrit jiny tym nez Sunderland. Ale pokud NU vymeni trenera, dost mozna se to jeste zamota...

Reagovat
Svatej

Jsem jedinej, komu začíná Loftus-Cheek lézt na nervy?

Ten kluk je mladounkej, má bejt pohyblivej a energický, namísto působí dojmem 33letyho zkusenyho stojáka, kterej neudělá dva kroky navíc. Je tezky se skrz něj dostat, je silnější, ale to je zatím to jediny, čim na me udělal aspoň trochu dojem. S míčem spatnej není, ale ne předvede absolutne nic navíc, nic koukatelnyho, akorát posouvá jeden míč za druhym a schovává se za hráčem. Když to srovnam s Kenedym a Traorem, kteří předvádějí naprosto parádní show, tak si rikam, co je s tim klukem spatne.. fakt od.něj čekám vic, i když šanci moc nedostal.

Reagovat
Svatej

Ta autokorekce, meh..

Reagovat
smazaný uživatel

a je možný ho vůbec hodnotit z toho mála, co ho necháte hrát?

Reagovat
Svatej

Jasne ze je to trochu krutý. Chci na něj mit proste vyšší nároky, když vím, ceho by mohl byt schopnější. Hlavně když to srovnam právě s Kenedym a Traorem, kterým stačilo 5 minut na to, aby mi ukázali, co v sobe maji

Reagovat
Svatej

Schopnej *

Reagovat
Miguel19

Jak jsem psal. Pokud to nezmění, bude s tím mít problémy.

Jde o to, jestli je to přístupem nebo prostě jeho styl..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se dneska docela snažil, zase mu nenasazujte psí hlavu...nemůžeš ho srovnávat s Kenedym a Traorem, který jsou typově úplně jiný. Přihrávky nekazil, celkem i presoval, na konci zápasu např. hezky vybojoval přímák. Nechtějte po něm stejný věci jako po Traorem. Já bych řekl, že to, co se od něj čekalo, si splnil.

Reagovat
icemike

Loni aspoň běhal, prachy mu lezou na mozek

Reagovat
Talker

Hraje špatně.

Každopádně z toho viním trochu Hiddinka (a předtím jsem vinil Mourinha) neb ho serou na AM, kde nemá co dělat. Ať hraje místo Mikela/Matiče hlouhěji v poli.

Reagovat
Zaschrona

Phil McNulty ‏@philmcnulty

The phrase "2-0 is the most dangerous lead in football" could have been invented for Roberto Martinez. Proving it with regularity.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch by mel radost.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutný, jakej propad udělal Crystal Palace, na Vánoce měl stejně bodů jako Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz sou krypli a neobstaraj si utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon ten newcastle robi radost

Reagovat
dave30

Ví někdo, co je s Vydrou? Naposledy hrál asi před měsícem, od té doby ani na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

asi stale zraneny

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Malá anketa: Dá Hazard tuto sezonu v lize gól?

- Ano

- Ne

Reagovat
Lacko_Boh

ne

Reagovat
smazaný uživatel

V pl uz nikdy

Reagovat
Trapper

Ano

Reagovat
Lacko_Boh

Ma mi byt luto ze som nevidel zapas,ci ? videl som aaronikov gol,nadhera a potom aj najskaredsi utocnik v UK dal tiez pekneho,ale cech by to mal

Reagovat
smazaný uživatel

najškaredší? ešte si nevidel Costu?

Reagovat
Lacko_Boh

zbrkly som

Reagovat
smazaný uživatel

teď když si vlasy stříhá a češe, tak vypadá k světu

Reagovat
smazaný uživatel

keď mal tu masku na nos, tak vyzeral k svetu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

z mojeho pohledu fantasticke NLD, mohlo byt na nasi strane kultovni, kdyby se obrana i Hugo neposrali naráz

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem

Reagovat
Counter

Tak jako zážitek to byl slušný, teď ze záznamu už to svoje kouzlo mít nebude. Sestřih stačí.

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem, presne vies co chcem

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

VARDY PREJ DO SIGMY

Reagovat
Realita

ale né, ty myslíš Varadiho..

Reagovat
smazaný uživatel

TY KRAVO

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan z Orlové?

Reagovat
smazaný uživatel

McLaren ven a okamžitě. Poslat do takhle důležitýho zápasu na hrot Riviera, to není ani známka punku, ale naprostý demence. I kdybych měl všechny útočníky zraněný, nechám tam hrát radši Gouffrana. Na co teda brali Doumbiu...

Ne že by to Rodgers měl nějak zachránit, ale snad vlije nějaký impuls do týmu a zachráníme se.

Reagovat
biznizmen

Riviére nehrál tak špatně. Ale s odchodem Steva souhlasím. Nechápu, jak můžeme po takových nákupech hrát takovou sračku. Je opravdu zarážející, že se tam ještě drží, když mu za sezónu vyšly cca 3-4 zápasy

Reagovat
salami

doted vždycky zabrali, když to smrdělo průserem, ted už ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Při zápase se Stoke jsem si poprvé od začátku připustil, že spadnou. Dneska už tomu i věřím.

Reagovat
Amos

Ten titul je fakt jejich.

Reagovat
Kincl

Arsenal na titul prostě nemá a ani neměl, prostě oni nedokáží vyhrát titul, ani když s ním nebojuje Chelsea, City nebo United :D

Reagovat
smazaný uživatel

uz nemaju vela tazkych zapasov a kebyze hraju stale ako dnes, tak kludne ten titul vyhraju takze na vysmech je este skoro.

Reagovat
Kincl

8 bodů a hraje se o 27 bodů no nevim :)

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom (H) Everton (A) Watford (H) WHU (A) CP (H) Sunderland (A) Norwich (H) City (A) Aston Villa (H)

Vsetko mozu vyhrat kludne aj City nemusi byt tazky super tak ako v zapasoch s poolom.

Reagovat
smazaný uživatel

To by to nesmel bejt Arsenal. Everton, West Ham, City venku budou bez diskuse tezke zapasy a Arsenal muze mit problemy i doma viz. Swensea.

Reagovat
Mariano13

Dve dost opakovane chyby (imbecil Mirallas a kruto kolisave vykony ) za sezonu dokazali Toffees stlacit do 90. minut

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Lestrrrrr!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme v Anglii, takze Lestaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já jsem v Česku,do Anglie až v květnu.

Reagovat
vladis271

Možno bude stačiť 73- 74 bodov.

Reagovat
I am Mancunian

to dame

Reagovat
REPLIKATOR

dement

Reagovat
vladis271

Reagovat
monty25

A po tomto víkendu se směje zase Leicester...

Reagovat
Coutinho10

Leicester fantazie ale jeste to bude tezky

Reagovat
Gareth Bale 11

Leicester si pro to asi fakt dojde, ale proč ne.

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester Snad se Mahrez nezranil.

Reagovat
ADM

Nechcelo sa mu isť do šprintu, tak to uhral že ho niečo pichlo

Reagovat
I am Mancunian

Claudio Ranieri: “There’s no injury [to Mahrez], he was just tired, maybe he had a a little cramp."

Reagovat
Mihi

super

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Leicester to fakt vyhraje.

Reagovat
vladis271

to bude najväčší športový príbeh ever.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

wtf

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem ještě neviděl

Reagovat
Uwe háže buly

Si pust občas SL

Reagovat
monty25
Reagovat
fajdax

To je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný Bláža

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, klasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň v nejlepší formě.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kezba1

Pak si člověk stežuje na Ardeleanu

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

To bude neuveriteľný príbeh na knihu keď Leicester vyhrá titul

Reagovat
Tomekcz

do konce sezony uz vyhrajou max 3 zapasy

Reagovat
Steven666

presne, veď ľudia predpovedali že odpadnú po októbri následne to zmenili že padnú po Vianociach a aha stále sa držia

Reagovat
eliskafan

3.zápasy? Když se člověk podívá s kým hrají, tak těch výher může být daleko více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jasné a bla bla nedokážete zožrať fakt že aj malé tými môžu vyhrať niečo veľké.

Reagovat
REPLIKATOR

I to může stačit na titul, když se podívám na ostatní týmy

Reagovat
Usty

Ale samozřejmě vyhrají víc...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

já si říkám že v diskuzích někdo chybí

Reagovat
Wat

Mahrez!

Reagovat
matZz

se záporným skóre na sedmým místě, jedině Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gabriel je tak hrozně škaredej, jako kdyby byl mladší brácha Costy.

Reagovat
smazaný uživatel

Citim sa previnilo. Dnes som na sranda ligu nemal cas.

Reagovat
bbbauch

Tady mas vysledky:

Real Madrid 7 : 1 Celta

Villareal 0 : 1 Las Palmas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
ZB 07

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LAM

Arsenal i ostatní to Leicesteru hodně zjednodučujou.Kdyby třeba Arsenal dokázal poslední dva zápasy vyhrát,tak by se Leicesteru hrálo daleko hůř.Takhle můžou hrát daleko víc v klidu a je to na tom vidět.

Reagovat
Hachim Mastour

Michael Owen Ten hral ale za Real Madrid a nie Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

No ty vole, další odchozeny zapas,bez zájmu, bez aktivity, už mě to přestává bavit, Jak má půlka týmu na párku, zda vyhrajeme nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ze ste kupovali toho Pata. Ten u vas urobi karieru jak legenda Dzumandzi

Reagovat
icemike

o tom ani nemluv, prý nemá formu,,však to Remy taky ne, do říma

Reagovat
smazaný uživatel

300. proti oikofóbii a xenofílii..

Reagovat
I am Mancunian

+kotlebovi

Reagovat
nani92

not this shit again

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhraněnému nacionalismu

Reagovat
smazaný uživatel

povedzme taktiež nie šovinizmu...

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujes Ivo exitpoll? Kotleba skoro 7%

Reagovat
nani92

krásne výsledky Boris, Kotleba ale aspoň SaS a ten malý Smer

Reagovat
Zaschrona

vysledek SaS je vytecny ale 9 stran v parlamentu se tvari na to, ze muzete jit brzo volit znova, z toho dat koalici bude mozna nadlidsky ukol

Reagovat
fff

Reagovat
nani92

keby tym nmenším ešte troska pokleslo..len škoda, že v pravici by teda musela byť falošná Sieť, ale čo už

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas s časťou príspevku po palci...

Reagovat
minoLFC

Na jeden strane ma potečil SaS na druhom mieste, ale ten Kotleba......

Reagovat
smazaný uživatel

Sulík paráda, kéž by podobbného výsledku dosáhnul u nás Mach

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

strašná škoda KDH

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

exitpolly bývají většinou taky nejvíc nepřesný.. a to právě kvůli nezvládnutí dostatečně reprezentativního vzorku respondentů.. Ale je to alarmující i tak no.

Reagovat
Mihi

20 000 ľudí už je slušné číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Číslo samo o sobě nemůže garantovat nějakou kvalitu toho pollu

Reagovat
smazaný uživatel

Looooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ae KDH ak este padne pod 5, to bude najväcsie prekvapenie asi.

Reagovat
nani92

a najpríjemnejšie

Reagovat
CubONE

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to bude SaS, snáď

Reagovat
nani92

Sasanka je super, ale ak by tam kdh nebolo tak by ma to osobne viac potesilo ako evojcifrna Saska

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ty vole, ak bude fakt "dvojkoalicia" KoKot v parlamente, tak by sme sa mali hanbit.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kiwwi a jeho nie ze tipy, ale hotove presvedcenia, ze inak stat sa ani nemoze ... kotleba ledva 3 %, leicester dnes max 1 bod

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neví někdo, kdy zhruba by měl dnes nastupovat McGregor s Diazem?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ve 4 by měl být zápas, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám za to, že ve čtyři by měla začínat celá akce. Ti dva by měli nastoupit někdy ke konci, jako minule. Akorát teda nevím, v kolik to tak může být

Reagovat
danny47

hráč kola Micah Richard (1+1)

Reagovat
minoLFC

fašistická strana kotlebu a kollárova strana ktorá pred pol rokom ani neexistovala a nemá ani poriadny program v parlamente slováci sú jebnutý národ

Reagovat
monkej

Kotleba bude velky problem pre Slovensko, ak sa tam dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

ešte nie je nikto v parlamente.

Reagovat
Zaschrona

klidek, i u nas se do snemovny dostal Okamura... nebo Babis na ministra financi

Reagovat
minoLFC

sorry to je trochu rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Jardo to je nieco uplne ine

Reagovat
Zaschrona

no, je - nicmene cast jeho partaje se uz dala dohromady s Konvickou a to uz se ten rozdil zmensuje... ale urcita dalsi uroven to je

Reagovat
SaianSupaCrew

Mě z toho panoptika, které reprezentuje přední ochránce naší vlasti, nejvíc baví Černoch. Ten nejdřív kritizuje Okamuru za příliš agresivní výpady proti islámu, aby se nakonec sám prezentoval mnohem radikalnějšími názory, než lobotomio. A lidi mu to i přesto žerou

A populismu a propagandě celkově si myslím své, ale prostě nevěřím, že je něco podobného na západě možné..

Reagovat
Zaschrona

a Babise zminuju s ohledem na ty nove strany, ktere se vynori z niceho

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Okamura se s náckama vesele paktuje už nějakej ten rok nebo dva, navíc nepochybuju, že za rok neudělaj nějaký uskupení všechny tyhle Konvičky, DS, Okamura, Sládek, Bloky proti islámu a podobně.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

to teda, poslal bych vam este s maslickou toho vaseho misionare burese zpet na Slovac, at si rozjizdi ty svoje experimenty doma

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vidíš fašistické prvky v ĽSNS?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
monkej

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
minoLFC

Kotleba, Magát, Rogel a ďalšie fašistické prvky

nereaguj na mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Personálny substrát = prvky, Dobre Milan .

Reagovat
minoLFC

A čo viac chceš ako dôkaz ako fašistov a neonacistov na kandidátke tej strany. Nemôžu mať nacistické alebo fašistické ideológie priamo v programe, lebo by boli automatický zakázaný. Ale to aký by Kotleba režim na Slovensku rád vie každý kto ho už pozná roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho poznám, je to jeden inteligentný, sčítaný a rozumný človek. To, že má na kandidátke neonacistov je smutné, mal by s tým niečo spraviť a kazí mu to kredit. Každopádne informácie, kt. o ňom šíria mainstreamové médiá sú jedna nechutná, ohováračská kampaň, kt. sa snaží mystifikovať jednoducho / pohodlne / konvenčne premýšľajúcich ľudí (veľa vzdelaných ľudí nepremýšľa logicky a len účelovo - to sú psychologické a sociologické štúdia, do toho teraz nechcem pichať) a tých je väčšina...

Reagovat
Robochelsea

Aj taký Goebel bol určite sčítaný a inteligentný človek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebol rozumný. Ak myslíš teda Josepha Goebbelsa...

Reagovat
minoLFC

inteligentný, sčítaný a rozumný človek ktorý líder fašistov nebol? Sorry ale Kotleba je fašista, obdivuje fašistický štát z minulosti, oblieka sa do jeho rovnošaty, jeho názory za posledných 10 rokov sa s tou ideologiou zhodujú a dokonca nielen že má v strane neonacistov ale má prepojenie aj na podobné strany v zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

1. Slovenská republika nebola do Salzburských rokovaní fašistický štát a dokonca ani nacistický. Neviem o tom, že by obdivoval ľudí ako Tuka či Mach... Názory? Aké? S neonacistami súhlas, to by mal vyriešiť. Prepojenie? Zahraničné strany nepoznám...

Reagovat
minoLFC

to snáď nemyslíš vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to snáď nemyslíš vážne, očividne nemáš páru o 1. Slovenskej republike, Tiso nebol žiadny nacista... Môžeš sa hanbiť.

Reagovat
minoLFC

Nie, Tiso nebol nacista, ale bol prezidentom štátu, ktorý bol spojenec Tretej ríše a bol to fašistický štát kde bolo dosť fašistov. O Hlinkovej garde, ktorej rovnošatu(repliku) Kotleba obliekal sa snáď nechceš prieť. Fakt nechápem ako môže byť niekto tak zaslepený. Aj ten Kollár to teraz povedal na plnú hubu, že by s Kotlebom nešiel, lebo mal predkov v koncentráku.

Reagovat
smazaný uživatel

1) 1. Slovenská r. bola výtvor z donútenia Nemecka. Tiso a jeho umiernené krídlo HSĽS chceli len autonómiu v ČSR, žiadnu samostatnosť. Mohol by si vedieť, prečo 1.SR vznikla, či? Boli sme ich spojencom z donútenia, nie pre svetonázor Tisu.

2) Čo myslíš tou rovnošatou? Nerozumiem tomu.

Reagovat
minoLFC

1. Ty stále spomínaš Tisa, ale tu o neho neide. Boli sme spojencom Tretej ríše! Myslíš, že Češi neboli nútení? A u nás boli fašisti, ktorá sa podielali na zločinoch nacistov Tiso neTiso.

2. http://media.novinky.cz/015/110151-original-jytie.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ide tu o to, že nemáš info. o tom, že Kotleba obdivuje nejakých nacistov z histórie či súčasnosti. Obdivuje Tisu, a? Jeho režim, režim, kt. do (opakujem sa) Salzburských rokovaní nebol nacistický a ani fašistický. Áno oficiálne bola 1. SR spojenec Nemecka, ale snažila sa o samostatnú politiku v oblasti židovskej otázky napr., kt. je kľúčová k nastolenej téme... Ak chceš, napíšem ti o tom dlhý text zajtra či neskôr, ale dnes už nie, lebo sa pomaly poberám spať a nechce sa mi už dohľadávať info. v knihe.

Reagovat
minoLFC

A Hlinková garda neboli fašisti? Kto iný ako fašista sa môže obliekať ako oni? Kto iný ako fašista môže spochybňovať holokaust(odkedy vstúpil Kotleba do politiky sa tejto otázke radšej taktický vyhýba)? Kto iný ako fašista má na kandidatke vedome neonacistov a stýka sa s inými neonacistickými stranami? Ak niekto vystupuje proti demokrácii(kedysi sa Kotleba vyjadroval aj proti demokratickému systému volieb (teraz keď sa dostal vďaka nemu chce dostať k moci je radšej ticho) to už tiež niečo ukazuje.

A prosím ťa nepíš mi nič o riešení židovskej otázky vtedajšom Slovenskom štáte. Viem, že sa v tomto Tiso ešte snažil ale o neho tu neide.

Ja chápem, že súčasne školstvo nieje nič moc, ale nemôže byť človek tak slepý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si prišiel an to, že Hlinkova garda boli fašisti?

Ako Kotleba spochybňoval holokaust? Daj príklad.

Ako vystupoval proti demokracii? Daj príklad.

Milan, prosím, potrebujeme argumenty, inak sa nikde nepohneme a budeme v tejto našej diskusii krúžiť okolo horúcej kaše, alebo ti ide len o osočovanie a ohováranie? Viac primitívnejšie premýšľajúceho človeka ako ty tu nájdem len ťažko...

Reagovat
fenixLFC

Ako si prišiel an to, že Hlinkova garda boli fašisti? ok toto uz nemozes mysliet vazne......

Reagovat
vladis271

videl si jeho program pre ktorý ústavný súd stranu zakázal v roku 2008? asi nie, ja ano, tak drž hubu a krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli mi ho...

Reagovat
vladis271

máš goole, nájdi si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenašiel som ho, ale videl som len tvoju bc-prácu plnú poloprávd a predsudkov...

Reagovat
minoLFC

To s Hlinkovou gardou snáď nemyslíš vážne? Síce je naše školstvo v hajzli ale o to môže popierať len nácek.

Kotlebové názory na holokaust a demokráciu sú známe z minulosti. Chápem že si mladý a nemôžeš si pamätať jeho výjazdy na východnom Slovensku(vtedy som len ZŠ) kde si pozýval neonacistov aj z Českej republiky, ktorý vystupovali ako miestní. Samozrejme odkedy šiel Kotleba naplno do politiky tak na otázky ohľadne holokaustu a iných veci z minulosti neodpovedá a dáva si pozor na nejaké fašistické symboly alebo myšlienky aby neboli zakázaný. Ale byť naplno pri moci tak to tu zase rozbehne.

Reagovat
fenixLFC

ja som na jednom tom proteste bol a uz vtedy to malo byt varovanie pre smer, ktory vtedy vladol. namiesto riesenia vtedy bez zjavného dovodu zasiahli (a nielen proti neonackom) a varovanim malo byt najma to, ze sa obyvatelia postavili na stranu kotlebovcov. to bolo prvýkrát co sa dostali do povedomia ludi, pretoze sa zamerali na to, co ludom fakt vadilo a nikto s tym nic nerobil...a nerobili s tym nic ani neskor a teraz na to doplatia...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ťa, napísal by som ti niečo, ale nebudem sa chváliť ...

Slovensko nemá potenciál na to, aby sa tu rozbehlo niečo podobné, čo bolo v Nemecku za 2.svetovej...

Reagovat
minoLFC

nikto nehovorí o vojne ale o potlačovaní menšín a ľudských práv

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. akých ľudských práv? Myslíš si, že by zničili celú opozíciu (kt. by im v tom zabránila) a mohli by potlačovať podľa teba ľudské práva? A aké (pýtam sa znovu)?

Reagovat
Robochelsea

Pozri si kandidátov 44 a 88. Keď máš toto na kandidátke, tak zrejme inklinuješ k neonacizmu. A to sa akože tvárim, že sám Kotleba nie je nácek ale vieme, že pravda je inde.

Reagovat
kubys

Židovská otázka je klíčová k tématu, zda šlo o fašistický stát? Co to? Jakou měli Italové Německem nucenou politiku židovské otázky? Jakou fašistické režimy ve Španělsku, v Portugalsku? Co Perónova Argentina?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, pretože umiernené krídlo a Tiso a pomáhali Židom, zachraňovali ich, preto som si dovolil napísať, že je to kľúčové vzhľadom na striktné označenie "fašistický štát"...

Reagovat
kubys

Ještě jednou - antisemitismus nemá nic společného s tím, jestli se režim dá považovat za fašizující nebo fašistický... U základů PNF a v jeho strukturách byla spousta Židů. V podstatě do roku '38 nebyl v Itálii žádnej zakořeněnej antisemitismus nebo rasismus. Vůči tomu se i sám Mussolini vymezoval, změnilo se to až po německém "nátlaku".

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim , ale neviem teda preco ludia povazuju LSNS za fasisticku . MinoLFC pisal o tom, ze je mozne, ze by porusovali LP,,prwto mu odpovedam aj zidovskou otazkou. Vies, niekto pojmy chape ideologicky v kontexte toho, ze aj v Nemecku bol fasizmus ( ), druhy politologicky.

Reagovat
vladis271

korporatívny fašizmus, resp. stavovské zriadenie. Za to ho aj ústavný súd v roku 2008 dojebal a zakázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Strana sa zmenila. Každý má právo na uvedomenie sa...

Reagovat
smazaný uživatel

A na tie ostatné máš odpoveď pod Cartmanovou mámou, ty odborník na svetové fašistické režimy - aj s ním ...

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň teda zvládej, když nic jinýho...

Reagovat
minoLFC

Marián Kotleba v deň preberania úradu predsedu Banskobystrického kraja na fotografii s Richardom Holtanom, členom krajne-pravicovej orgánizácie s názvom Akčná skupina Vzdor Kysuce, ktorá je známa z pochodov fašistov k hrobu Jozefa Tisa, sympatiami a spoluprácou s neonacistickou organizáciou Maďarský národný front, ktorá je napojená na medzinárodnú sieť neonacistov, uverejňovaním videí neonacistických kapiel či rasistických obrázkov na facebooku, organizáciou výcvikových tréningov vrátane strelby, či predávaním tričiek s modifikáciou loga už spomínanej medzinárodnej neonacistickej siete Blood and Honour (Krv a česť). Členom tejto organizácie sa podľa ich stanov môže iba biely Slovák. Samozrejmosťou sú každodenné nenávistné prejavy v príspevkoch na sociálnych sieťach namierené voči prisťahovalcom, Rómom, moslimom, homosexuálom či politickým odporcom. Richard Holtan bol minulý rok na viacerých fotografiách zvečnený v čele sprievodu k hrobu Tisa s vencom, na ktorom bol vyobrazený pôvodný znak fašistickej Hlinkovej gardy.

http://www.evropsky-rozhled.eu/wp-content/uploads/2013/12/1476061_323474321127193_556261996_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Informácie bez komplexných dôkazov...

Reagovat
minoLFC

Na tej fotke je Holtan. Koľko fotiek s neonacistickými indivíduami ešte potrebuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nejvíc vypovídající odpověď na otázku, kd vzal Kotlba 8%.

Reagovat
Robochelsea

"Mal by to vyriešiť" Ty to prezentuješ tak, ako keby tam tí ľudia boli nejakým omylom, akože Magian za to ani nemôže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím to tak, len obhajujem ich predsedu a základ strany... Myslím, že je dosť predsedov, kt. úplne nepoznajú svojich kandidátov. V kandidátke Siete (mám tam známych) je napr. študent práva, kt. mohol Procházkovi akurát lízať päty a nie s ním preberať celospoločenskú situáciu Slovenska a problémy s tým spojené. Ale píšeme si akurát s predsudkami a ja ti na to len odpoviem - neviem, neviem, neviem...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

nepozeral som ich kandidátku, ale nečudoval by som sa, ak by si bol na nejakom čísle aj ty

Reagovat
Kang & Kodos

Za nácky na 8. místě policajt a na 11. učitel

Reagovat
Emmett Brown

Však aj Kotleba bol učiteľ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je solidni masakr

Reagovat
smazaný uživatel

No to si děláš prdel? Na druhou stranu u nás se takhle u stalinistů z KSČM obdivuje Gottwald.

Reagovat
minoLFC

Magat ešte k tomu prirovnával Putina k Hitlerovi ako jeho následovnika, samozrejme on to myslel ako pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když to skončí takhle, tak se tento SS Magat dostane do národní rady jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nie, lebo on kandidoval ako cislo 88

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

fakt že jo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Pôvodne som myslel, že je to vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Ty vole fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fúú, toto som nevedel...

Každopádne samotná strana, jej program nie je fašistická / fašistický...

Reagovat
Robochelsea

Ty si úplný tupec, fakt. Čo mali mať na volebných letákoch Osviečim aby si ich označil sa fašistickú stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

pls.. co to jako dokazuje, to může znamenat reklamu na cestovní kancelář

Reagovat
smazaný uživatel

prispevky na skolske vylety po Polsku

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Zaschrona

dark tourism ma v posledni dobe velky boom

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
TopinB

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, čo je fašizmus? Fašizmus neprekročil hranice Talianska. Ak chceš vyhlasovať, že je strana neonacistická, musíš si počkať, lebo aktuálne sa to podľa všetkých reakcií miestnych intelektuálov nedá zistiť.

Reagovat
smazaný uživatel

mm co třeba Chorvatsko?

Jinak pak je otázka čemu říkáš fašismus. Vzhledem k tomu, že to je prostě označení pro ideologií s určitými prvky, tak ji do relativně vysoké míry naplňovaly třeba pyrenejské státy.

Jen tak na okraj; bylo tvým náhledem Československo komunistickým státem? Protože přepokládám, že odpověď bude že ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Natoľko sa úplne nevyznám do nasledujúcich režimov, neodvážim sa písať, či dosiahli všetky / väčšinu prvkov talianskeho fašizmu. Ak pojem fašizmu chápeš extenzívnym výkladom, môžeš za fašistický štát označiť samozrejme všetky spomenuté režimy, ale myslím si, že je to dosť nepresné. Ak sa na fašizmus pozriem extenzívnou metódou, za fašistickú sa dá pokladať aj vláda SR, kt. je financovaná jednou finančnou korporáciou. Jeden z prvkov fašizmu je korpokratívny základ ekonomiky, kt. má aj vláda SR...

Nie, ale socialistickým áno.

Reagovat
smazaný uživatel

*Nakoľko

Reagovat
kubys

Reagovat
Robochelsea

Na Slovensku bol klérofašizmus, to by si mohol vedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Kléro-niečo určite, ale dokáž ten fašizmus...

Reagovat
Robochelsea

Pozri, ja práve na Tisa nemám až tak vyhranený názor ako niektorí, je ťažké povedať, ako mal správne konať. Ale minimálne ľudia, ktorými bol obklopený vyznávali nacistické hodnoty, štát, ktorý riadil spolupracoval s nacistickým Nemeckom. Ale nehovorím, že u nás bol nacizmus, to je zase prisilný výraz. A fašizmus je v podstate trochu umiernenejšia forma nacizmus, bez tých najextrémnejších prvkov.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

toto si nevedel, rovnako ako to nevedelo 8 percent slovákov, čo dojebalo túto krajinu a urobilo nám hanbu, thanks

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

To je vul

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monkej

Myslim si, ze smer ziska viac ako tych 27%, predsa anketarom neprizna sa kazdy, ze volil smer.

Reagovat
Darren Fletcher

ja neviem riesia tu nejaky exitpoll blby agenturny prieskum a uz hodinu o tom kecalu (rtvs)... osikat agentury, pridu prve vysledky a ide sa na to :)

kotleba snad mimo, prochazka si tu facku zasluzi ak bude facka :) a sulik krasne zaboduje

Reagovat
Darren Fletcher

a Kollarovi to prajem

Reagovat
minoLFC

a to prečo? čo oni majú za program okrem imigrantov?

Reagovat
Darren Fletcher

toto je iba v ramci sympatii a novych tvari v politike. je iny ako ostatni a nie je to negativne. nic velke so svojimi kreslami nespravi, ale nech je tam

to je prave ten rozdiel, ze kollar je iny "v dobrom", kym kotleba presne naopak

a snad nebude mat potrebu kradnut, ked je fakt nabaleny :-D

Reagovat
minoLFC

Ok, samozrejme Kollár nieje žiaden radikál to som nepovedal, ale je to populista.

Reagovat
Darren Fletcher

som zvedavy ako by to dopadlo s 50% danami pre licencovanych gigantov

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Darren Fletcher

ma aferky? nesledujem vasu scenu...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

jen špička ledovce

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, ta naivni predstava lidi, ze kdyz ma nekdo hodne, tak uz nepotrebuje mit vic

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Robochelsea

Kollar je nula, oproti tomu čo sa dá nakradnúť v politike je to chudák. Zasraný vekslák a mafiánsky lokaj, ktorý vie o politike veľký kokot.

Reagovat
monkej

Uprimne povedane neviem si predstavit, ze nova vlada vydrzi 4 roky

Reagovat
Darren Fletcher

no v podstate jedina ficova zachrana bude zrejme vlada s sns a sietou. tak snad to este padne nizsie tie cisla

Reagovat
CubONE

Prochazka nebude proti

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

John Terry: "Jsem velmi pověrčivý a s každým vyhraným zápasem se to stupňuje. Jak si můžete představit, minulou sezónu se to docela nahromadilo. Já a Frank jsme s tím začali už dávno, v kabině Chelsea máme tři pisoáry a já s Frankem jsme začali používat jeden. Vyhráli jsme zápas a další týden už jsme na jeden pisoár byli já, Frank a Ash. Další týden to byla fronta čtyř lidí, další týden pěti lidí. A dokonce i nyní, s hráči jako César Azpilicueta a Cesc Fabregas, všichni stojíme ve velké frontě na jeden pisoár. Před pár měsíci mi klubový tajemník řekl: 'Měli jsme od FA pár telefonátů, kde si stěžovali, že na hřiště chodíme pozdě.' A já neměl to srdce mu říct, že je to z toho důvodu, než se všichni vyčůráme."

Kua ale

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Darren Fletcher

inak ak to niekto pozerate na Jednotke, ta baba co to moderuje je riadna pecka dobre to robi, fasa vyzera, ta spravi karieru

Reagovat
minoLFC

dobre to majú urobené, lepšie ako TA3

Reagovat
Darren Fletcher

akurat ma serie ten klipkajuci co je v Sieti

Reagovat
smazaný uživatel

niekto aj kuka TA3?

Reagovat
Darren Fletcher

ja vzdy rano predtym ako idem do prace zapnem priposluchovo :) ak nemoderuje ta zenska jedna co sa neda pocuvat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Strižinec je totálny dement

Reagovat
Darren Fletcher

no v podstate mi nevadi, snazi sa.. ale vyzera ako ťuťo

Reagovat
nani92

Motd 23:20?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé, když dá Ramsey gól, někdo umře... Nedávno Rickman z HP a dnes...dnes umírá naděje Arsenalu na titul.

Reagovat
ADM

Dnes umre Smer

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhraje Kotleba,ne? pochybuji,podle mě vyhrajou, jen ne s nějakým výrazným náskokem. Bohužel, v Česku snad nikdy nezmizí ty velké strany, stejně jako na Slovensku Smer atd.. ta mentalita lidí, volit pořád ty samé lidi za každou cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Za každou cenu ne. Podívej na ODS jak spadla. V roce 2006 měla snad 37% a teď se motá kolem 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád je někdo volí, tak jsem to myslel. I přes ty skandály v minulosti atd má pořád 8%... a pár přešlo ještě k horší topce,..

Reagovat
iamek

Uz maji kolem 11-12%. Jdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

"v Česku snad nikdy nezmizí ty velké strany"

Co to je zas za blábol?

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad? Socky,ODS ve sněmovně budou snad vždy, ačkoliv v minulosti udělali víc špatného než dobrého...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen nechápu, proč by v psčr neměly být velké strany..

Jinak která z těch nových stran po dvou a něco letech udělali něco dobrého?

Reagovat
smazaný uživatel

ANO napriklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi dej tolik příkladů, aby to dobrý převážilo to špatný.

Jinak já jsem si původně nebyl jistej, ale jsi to ty, kdo tady postupně bránil Babiše, Okamuru a Macha že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis mi rekni co udelali spatne. Ja jsem se soucasnou vladou vesmes spokojen. Akorat Dluhoslav mi svy lezenim do prdele EU a Merkelce vadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Tvrdíš, že ANO je tou stranou, která udělalo mnoho dobrého a málo špatného, tak si za tím stůj a něčím to podlož.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si za tim stojim. Ale do tehle debat se zapojovat nechci, k nicemu to nevede. Ja jsem s ANO spokojen a zvazuji, ze je budu v pristich volbach volit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jako většina jejich voličů však se stejnou odpovědí na to co udělali dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak polud lidi volí pořád ty samé strany, tak se ani jiné nemají šanci moc ukázat. CSSD a ODS strany, proslulé korupcí,zlodejstvim,zneužívání moci a pořád ve sněmovně. Pro mě je ANO menší zlo,než ty dvě strany. Ačkoliv když vidím Stropnického,tak se mi chce blejt

Reagovat
smazaný uživatel

.... Díky za varování, že by další diskuze s tebou byla ztráta času.

Reagovat
TopinB

Tebe by v americe nebo UK trefil šlak

Reagovat
kvasha16

snad

Reagovat
db18

...tak nakonec umřelo Slovensko

Reagovat
db18

...měl bych číst celý diskuse

Reagovat
Busby babes

Piers Morgan ‏@piersmorgan 9h9 hours ago

If Ramsey scores again, I don't mind dying. #afc #NLD

ale takovy stesti asi nemame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Usty

Tohle zabil :D

Reagovat
smazaný uživatel

Link na MOTD?

Reagovat
Busby babes

filmon.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

dpc tak markiza strihne v polovici danka lebo rychlo rychlo sulik hovori... a potom ho pustia zo zaznamu, co som uz videl na stv pred 10 minutami :D ja nikdy tento pseudokanal nevydrzim viac ako 3 minuty pozerat.

Reagovat
Minister

Kedy už budú tie priebežné výsledky? Nejako to trvá nie?

Reagovat
Gunnersaurus

už sú 0,01 %

Reagovat
smazaný uživatel

Vezou urny s hlasama do Bratislavy, kde maj počítač

Reagovat
Kang & Kodos

Prej až do Hodonína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
iamek

Co tam delate? V CR mame online prvni vysledky do triceti minut.

Reagovat
Darren Fletcher

novy system vymysleli ktory ma byt rychlejsi a nakoniec dve hodniy este nie su ani prve vysledky :D

Reagovat
iamek

Klasika

Reagovat
Minister

Však práve aj u nás to tak vždy bolo... preto nechápem, čo to tak trvá dneska.

Reagovat
Kang & Kodos

To je taky píčovina, končit volby v sobotu v 10 večer. Teď to budou všichni počítat nalitý.

Reagovat
Darren Fletcher

stranka stats uradu nenacita

Reagovat
Gunnersaurus

http://www.aktuality.sk/ tu to hneď aktualizujú

Reagovat
Darren Fletcher

dik

Reagovat
Darren Fletcher

dpc siet po scitani pol percenta hlasov mimo parlamentu a kotleba na stvrtom mieste idem asi spat, toto bude rano jak do noveho zivota dpc

Reagovat
smazaný uživatel

tak logicky jsou nejdřív sečtený malý obce.. tam má předpokládám největší podporu...

Reagovat
minoLFC

asi aj ja, som vytočený dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno kto to vyhrá,aj tak sa nič nezmení.Kradnúť sa bude stále

Reagovat
monkej

V centrále strany sa naozaj bujaro oslavuje. Až tak, že Richard Sulík práve smeruje do nemocnice potom, čo ho jeden z kolegov porezal na ruke pri otváraní šampanského šabľou.

Reagovat
Darren Fletcher

a na fb v jednom statuse slovo "preceda"

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Bych si normálně přál, aby to šel odtrénovat Shearer. Jednou nás sice nezachránil, ale tehdy měl tým na hovno a míň zkušeností, letos by to dal.

Ashley prý chce Moyese.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimopolitický komentár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

to je palec na co? jen tak?

Reagovat
Darren Fletcher

OT

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to četl, bude Moyes kdyžtak dobrá volba pro tento tým?

Reagovat
kissak

Moyes nebo Rodgers v naší situaci je to jedno každej z nich bude lepší než to hovado co tam doposud sedí

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně dokud to povede Ashley, tak je to asi úplně jedno, fotbal se sice bude hrát lepší, ale pořád to bude žumpa klub s reputací toulavýho psiska

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se nezastavoval u rozběhu, tak ji da

jsem si dnes při pohledu na Mirallase rikal, co si o nem asi mysli fans Evertonu "Je to kreten, ale je to nas kreten".

Reagovat
Zaschrona

Je to mozne, ale stejne by tohle melo byt opakovani penalty...

No a je, nicmene dost fanousku by ho i rado prodalo, ja se tomu uplne nedivim, hrozne si skodi temahle blbinama...

Reagovat
Swarley

Keanoooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Věčná škoda, že odešel ve zlym.

Reagovat
Swarley

věčná škoda toho, že on sám nikdy nepochopil to, jak moc ho fanoušci United milovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ačkoli váš, pořád je to blb

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian se pri penaltach vzdycky chova jak pica.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdor ani jeden hlas v mojom okrsku ❤

Reagovat
Emmett Brown

Chcel by som vidiet nazivo ich volica, vlastne ani nie, ten predseda mi stacil

Reagovat
Mastný Chobot

u nás 2 Kollár 10.7% u nás

Reagovat
kvasha16

asi tam mate samych zastancov rodiny

Reagovat
minoLFC

IDem spať, zajtra snaď konečne výsledky budú lepšie než tie od exitpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak zítra Palace, ale pokud něco uhrají, tak bude super boj o záchranu mezi 3 kluby. Favoritem na záchranu momentálně Sunderland.

Reagovat
Free_player

Everton je zatím největší zklamání PL s týmem co má by se měl zatraceně stydět, že hraje takový lejno ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

takže Coq nám to dojebal?

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, jděte si ty volby diskutovat někam do prdele, nejlépe na nějaký slovenský server

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

nejlip nekde pod stary clanek jako ty kraviny nfl,ragby atd

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu ty teplej hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

pičo vole nebo co, chceš se bít?

Reagovat
Zaschrona

zitra pred Edenem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by dopadol ako Ozzy.Radšej nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

neplac tolko uz

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pato44

Souhlasim, koho to zajima -_-

Reagovat
TopinB

Mě to baví! A navíc nemusím číst noviny abych se dozvěděl co a jak

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Lacko_Boh

jano ale ty si dobry kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je suis Leicester, tomu se nedá nepřát ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

555. za titul pro lišky a první pořádný úspěch mladého Kaspera

Reagovat
Mastný Chobot

Aby Kollár mal vyše 10% v mojom okrsku na západnom Slovensku, to nežerem... Ale zasa celkovo voľby u nás vyhrala SaS o 30 hlasov pred Smerom

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
nani92

Co tu robis? Chod ratat hlasy..a ze preco to ide tak pomaly

Reagovat
Mastný Chobot

my už sme hotoví, zlatík.

Reagovat
nani92

Tak chod pomoct do vedlajsej dediny, mesta..

Reagovat
Lacko_Boh

sikula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Smer

Olano

KDH

LSNS

U nas. Skoro ma jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Slovensko má do budoucna potenciál.

Reagovat
fenixLFC

nic necakane, takto mladi ludia moc nerozmyslaju a volia tych ktori im ukazu nepriatela a vyraznu osobnost

Reagovat
minoLFC

smutné

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláte prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow...

Reagovat
TopinB

Tak mladí jsou vždycky radikálnější, ale až tak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je slovenskej Landa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Blasphemer

Ortel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt kreten. Je mi luto ze to musim povedat ale bohuzial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

SDKÚ's the Walking Dead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

skvely komentar: ten pocit ked tvoja fotka ziska viac likeov ako hlasov vo volbach

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

ty kks, Kotleba rozjebe republiku ľavica nebude mať dosť na vládu, pravica nebude mať dosť na koalíciu a s náckom nikto nepôjde

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
nani92

Kollar podla mna netusi co ne uradnicka vlada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Emmett Brown

Alebo sa Kollar s Prochazkom vyfarbia...

Reagovat
kvasha16

tiez moznost

Reagovat
minoLFC

Sieť včera večer nevylučila priamo ani spoluprácu s Kotlebom Kollár aspoň jeho jednoznačne vylúčil.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ju rozjebal fico

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

dopici to Fico nechal zablokovat vsechny slovensky stranky s diskuzema nebo co, ze se tu zas resi volby v Hornich Uhrech. Uz aby tam Orban udelal poradek.

Reagovat
fenixLFC

zacalo to babisom ktory vam kontorluje stat tak my sme prisli kontrolovat diskusie

Reagovat
Busby babes

a nezapominej na mista na pokladnach v supermarketech...

Reagovat
Busby babes

jo a k Babisovi:

Andrej Babiš ve svých LN: "Hodně Slováků mi píše, abych se vrátil na Slovensko a založil tam politickou stranu."

Hodně Čechů taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

✓ další šovinista

Reagovat
Busby babes

mel by sis najit vyznam toho slova. tak si tu sakra vemte nejakou starou diskuzi a tam si to jdete resit, ne? Beztak jste vetsinou volili Kotlebu.

Reagovat
TopinB

Ne, jenom oľo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
jacobT

SaS pekne, aspoň vidno ako sú tie prieskumy mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám! Jsem též jeden z těch, co po pár kolech a po zimní části Lišky odepisoval. Fakt super. Ale na jednu musím uznat, že týmy, co by měli PC drtit, tak hrají kulový. MC...Chelsea...MU...Arsenal si jede to svoje a Slípky více vémě taky. Fakt se těším na Pepíka, protože bude úplně v nové pozici. S tímhle stylem si vyhraje titul o 20 bodů s prstem v nose. Ale bude zajímavé sledovat jeho plány v UCL, na titul a v pohárech. Může se mu krásně sejít týden, kdy bude šlágr s Chelsea, pohár s MU a UCL s Realem. Na druhou stranu pokud to takhle zůstane, moc soupeřů o titul mít nebude. Má šanci na 7 trofejí v jedné sezóně. Tak jako to je výzva.

Reagovat
I am Mancunian

diaz dobre znicil mcgregora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

uplně jsem na to zapomněl je někde záznam?

Reagovat
smazaný uživatel

a znicil by ho i Aldo, nebyt toho nestastnyho zacatku..

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA!!! já se musím vyhýbat všem stránkám abych si to nezaspoileroval, a ty to napíšeš takhle sem

Reagovat
smazaný uživatel

oliveruv ultrapravicovy koutek schovany za mirumilovny liberalismus

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry vysledky voleb na Slovensku, potesili postizeny bratia. SaS slusny, ikdyz by to chtelo mit jeste tak o 10% vic, Kollar se dostal, Fico to tak brutalne nevyhral.. Dobry

Reagovat
Darren Fletcher

preco musis byt taky ujebany? skoda ta

Reagovat
minoLFC

SaS fajn výsledok, ale ak má Kotleba 8%, tak na tom nieje nič dobre.

Reagovat
Darren Fletcher

najhorsie je, ze Sulik ako hovori, druhykrat uz volica nemoze sklamat. ale toto proste neposklada tak, aby to nepadlo po case

pici prvovolici. presne ako ja, ked som pred 12 ci kolkymi rokmi volil Slotu, lebo ze bude sranda. a dnes ked mi svagor povie, ze ide volit Kotlebu, lebo bude sranda, tak mu hovorim, ze je idiot

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No Sulik by se mohl stat premierem a to dost dustojnym. No uvidime, koalice asi moc stabilni nebude.

Reagovat
fenixLFC

tiez som pred 4 rokmi volil kokotlebu ale uz ked som vychadzal z miestnosti vedel som ze som spravil chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nic spatne. Bude tam jako je u nas Usvit, na nic nebudou mit vliv..

Reagovat
minoLFC

Taká strana nemá v normálnej krajine čo robiť v parlamente. Ale toto nieje normálna krajina.

Reagovat
EXoRcIsT

tak nech sa ostatne strany spamataju , rozkradaju stat a este sa ludom smeju do tvare tak jasne ze ma Kotleba 8% a aby nemal o 4 roky este viac

Reagovat
smazaný uživatel

Neni o nic horsi, nez Smer a dalsi.. uspech teto strany ukazuje jen to, jak jsou lidi nasrany na tradicni strany a to primo zhnuseny a nikdo ae jim divit nemuze..

Reagovat
Kang & Kodos

To jo, ale volit místo Fica nácky, to je jako léčit zlomenou nohu střelbou do hlavy.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby meli 30 procent, tak je to o necem jinym, ale takhle stejne nemaji zadnej realnej vliv a porad lepsi nackove, nez levicaci.. Nehlede na to, ze pochybuju, ze by mel Kotleba nejakej nacistickej program.

Reagovat
smazaný uživatel

wow.. domobrana, znárodňování, důchod od 60, 100% mateřská, armáda na hranicích atd. Tohle je fakt síla.

Reagovat
Kang & Kodos

Vyhlazovací tábory a žlutý hvězdy tam asi nemá, no.

Každopádně získali 14 křesel, a číslo 14 na kandidátce byl tenhle sympaťak. http://www.hrebenar.eu/wp-content/uploads/2016/01/Ashampoo_Snap_2016.01.26_15h04m49s_005_.png

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se musi na fanousky Arsenalu

Reagovat
iamek

Reagovat
Kang & Kodos

pls

Reagovat
smazaný uživatel

NSDAP mělo v roce 28 taky 2% a o dva roky později 9x víc. Tohle je prostě problém a nebezpečí a říkání, že je to v pohodě to do budoucna může jenom zhoršit.

Reagovat
pepinho2

Ale na to rapidní zhoršení měla vliv hospodářská krize, snad nepřijde teď

Reagovat
smazaný uživatel

tak recese je ve dveřích... pokud EU dál nezvládne uprchlickou krizi, tak by to ve spojení mohlo vytvořit stejně kvalitní podhoubí..

Reagovat
smazaný uživatel

srry... já se do toho nechci míchat. ale 8% nemají žádnej reálnej vliv?

Reagovat
smazaný uživatel

No. Co je na tom k nechapani? Ma u nas Usvit nejakek vliv?

Reagovat
smazaný uživatel

Úsvit byl ale naprostej výsměch, kterej měl personální složení ze tří lidí, neměli absolutně vybudovány žádný struktury a ani vliv na regionální úrovni. To Kotleba má.

Btw: maj lidovci nějakej reálnej vliv s 6,5 %?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano maji, protoze jsou ve vladni koalici. To u Kotleby nehrozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě že to do jistý míry hrozí. Však těch jejich 11 mandátů je právě to, co Fico potřebuje.

Reagovat
fenixLFC

zisti si nieco okrem koalicneho potenciálu napríklad o vydieracskom potenciali

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohl by mít, kdyby měli skutečný ambice. tím nechci říkat, že nějakej Kotleba, o kterým slyším poprvý v životě má. ale zaujalo mě to prostě. a to v negativním smyslu .

8% je dost.. na tokovou stranu šíleně moc!

Reagovat
vladis271

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
TopinB

Tak noha nebolí

Reagovat
smazaný uživatel

to střelení do hlavy taky ne

Reagovat
TopinB

no tak jsem to myslel, že když tě bolí noha a někdo ti vystřelí mozek, tak tě ta noha netrápí no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

UKIP, ehm, ehm

Reagovat
TopinB

To jo, kvůli britskému systému, kdyby to bylo procentuálně tak jak oni, tak green party mají víc, podstatně

Reagovat
C-M@ster

Může mi nějaký Slovák popsat ty strany, co se na Slovensku dostaly do sněmovny, případně poslat odkaz s nějakým přehledným a hlavně objektivním popiskem?

Znám jen Fica a Kotlebu a ani o nich toho moc nevím.

Reagovat
Darren Fletcher

SaS - silni liberali, ekonomicka strana, chcu velke reformy a su najvacsimi antificovcami

Olano-Nova - v podstate nieco podobne ako SaS, v minulosti boli aj spolu vo volbach, este ked zacinali... ich lider Matovic je ale vhodny asi iba ako opozicny politik, ide vsetkym po prstoch a je taky saso trochu, no tazko si ho predstavit realne ako vladcu :D

SNS - tradicna najstarsia strana, narodniari, potom co odisiel Slota si ziskavaju naspat nejake tie sympatie Slovakov, uz nie su tak vyhroteni.

Most Hid - najsilnejsia a umiernena strana madarskej mensiny, svoje si stale uhraju, v podstate nikomu nevadia (okrem radikalov)

Siet - mali byt pravicovym lidrom, ale Prochazka zacal spekulovat o tom, ze by isiel do vlady s Ficom, a to ho zrejme odstavilo.. ratal s 30+ kreslami v parlamente a nakoniec ich ma 10

Sme rodina - nova strana miliardara borisa kollara, populizmus, nik nevie, co od nich cakat, ale ma tam celkom pohodovych ludi

Reagovat
C-M@ster

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Dílo zkázy pak nemohl dokonat nikdo jiný než samotný Diego Payet

Opravit jejda

Reagovat
smazaný uživatel

6 years ago today, we beat Barnsley 6-1 at home in the Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Jsem se těšil, že se tu na dvoustech příspěvcích bude řešit MOTD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bylo supr MOTD. Shearer, Keown i LIneker ve formě

Závěrů je několik.

Defoe je prostě gólostroj, Sunderlandu tu záchranu vystřílí.

Mirallas hňup, dokazuje to každých pár zápasů.

Shelvey je nákup dekády pro NUFC. Work rate i kvalita neskutečná.

Mahrez je génius. Jednou z něj spustí obránce oči a on vymete šibenici.

Lukaku kopl penaltu jak školák, takhle Shearera nedotáhne.

Bournemouth se letos s přehledem zachrání. ale příští rok bude mít nejpíš zas problémy.

Norwich sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe je neskutocny proste, prakticky celu kariieru top strelec, akurat skoda, ze nemal az na tu najvyssiu uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

Skóroval v 15 sezonách PL. Takových moc nebude.

Reagovat
C-M@ster

U Shelveyho si vždycky vzpomenu na toto

https://www.youtube.com/watch?v=N31xr5rTa4g

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Spojení Shelvey a work rate jde dohromady?

Reagovat
cristiano.K.

Na úrovni NUFC určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem překvapený jak blázen. Ale včera byl všude a u všeho, kdyby hráli všichni s jeho nasazením, tak je Newcastle v klidu. Začínám ho mít dost rád. Ta kapitánská páska mu sedne

Reagovat
tomasinho

Wow, tak to čtu rád. Taky jsem si ho hodně oblíbil. Ale divím, kopací techniku, přehled a rozehrávku měl vždycky na úrovni, ale právě work rate byla jeho slabina, byl dost líný a těžkopádný. Takže jsem rád, že maká.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on vždy makal pár zápasů, ale měl spíš problémy to dlouhodobě držet ne? To ještě bude muset ukázat. Včera šel každopádně příkladem, ale když vyhraje 3 defenzivní skluzy po sobě a pak Colback nahraje protihráči na nohu, tak se holt vyhrávat nebude.

Jonjo je každopádně jeden z mála světlých bodů a potěšil i prohlášenim, jak si váží pásky a že v případě sestupu nehodlá nikam odcházet, ale bojovat a hrát dobrý fotbal u nás.

Reagovat
salami

to jsem nečetl, ale stejně bych se jeho odchodu bál v případě sestupu, nicméně včera fakt jeden z mála, co něco na hřišti předvedl a fakt se mi líbilo jak bojoval, doufám, že to nebyla výjimka, protože doted se na tom hřišti spíš poflakoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak není to úplně jeho práce, tohle by měl dělat Colback, pak Anita, aby Shelvey mohl předvést víc dopředu, každopádně včera byl na všechno sám

právě probíhá jednání vedení, tak snad toho McClarena vyhodí (je mi jasný, že ne, ale co mi zbývá, než doufat)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

naivka

Reagovat
Nikikrew

150 000 volicov volilo Kotlebu prijebani sme narod, je mi z toho uplne zle.

Sorry cesi za spam

Reagovat
Usty

Vzhledem k minulosti k tomu máte docela sklony... Něco jako my ke komunismu..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, slovaci byli vzdycky kolaboranti..

Reagovat
smazaný uživatel

No však Jánošíci

Reagovat
Usty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

sklony?

Reagovat
Usty

No.. vzhledem k tomu, jak se Slovensko zachovalo na II. války Stejně jako jsme se my zachovali pak ve 48... přizdisráčství, zbabělost... máme jen to, co si zasloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

to su fakt nezmysly strasne

Reagovat
Usty

snažil jsem se to nějak obhájit, ale ok... v tom případě jste jenom národ idiotů, kteří volí fašisty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne, tie 8%, co ho volili, tak su idioti...kazdopadne nechapem, naco sa vyjadrujes k niecomu, o com vela nevies.

Reagovat
vladis271

tebe sebakritika nič nevraví, že? ak je chyba treba ju pomenovať aj u seba.

Reagovat
vladis271

češi koketujú s komunizmom, my zas s klérofašizmom, historický fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne väcsina ludi, ktori volili Kotlebu, ani nemaju sajnu, co to je klerofasizmus, ked najviac hlasov mal od 18-20 rocnych, povazuju za spravne to, ze sa vymedzuje systemu, nema to skoro nic spolocne s tym, co sme robili za Tisa atd..

Reagovat
Usty

To je možná ještě horší, my se můžeme aspoň utěšovat, že voliči komunistů vymřou... A Okamura je tak pitoreskní postava, že vážně nevěřím, že by mohlo dojít k podobný situaci s fašisty i u nás. Nebo je Kotleba taky prvoplánová pi*ka?

Reagovat
Heisenberg

Spíš než Okamury bych se bál Konvičky a jejich kooperace s Úsvitem, pokud to nějaká z velkých stran rozehraje jak Fico na protiimigrantskou vlnu, tak Konvička může stejně jak Kotleba získat část jejich hlasů a dostat se do PS.

Reagovat
Usty

Buďme rádi za Sobotku a Babiše, kteří mají aspoň v tomhle rozum. Fico je prostě Zemanovská špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Babiše?

Reagovat
Usty

Nebo snad Babiš chce šikanovat cikány, muslimy a namlít je do masokostní moučky?

Reagovat
smazaný uživatel

a to je jediná další možnost nebo co? Však se na tý imigrantský vlně neskutečně veze, ty jeho populistický kecy o zavření hranic, vyslání vojáků na hranice, to že souhlasí se Zemanem.. to je fakt chvályhodný?

Reagovat
Usty

To není... zas tak moc tu politiku nežeru, no.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud na to dostane dotace tak by tam namlel klidně vlastní rodinu. Svině bezcharakterní.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázky VM:

Zaorálek: Je vidět, že vyšetřování dotačního podvodu kvůli Čapímu hnízdu Babiše trápí. Řeší to, dokonce se chce ženit. Potvrdil mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu, proč prostě musíš znovu zopáknout toho Zemana.. už ho nechte. nejmenujte a všechno okolo. navíc tohle spojení je celkem mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre, ze to analyzujeme aspon my lebo keb to analyzovali ti, co maju, tak to dnes nemusime riesit....je milion primarnejsich dovodov, preco ludia volili Kotlebu, nez nejake historicke sklony k fasizmu na Slovensku, keby sme sa kazdeho volica Kotlebu opytali, kto nol Tiso, tak som presvedceny, ze viac ako 50% nebude mat ani sajnu...my sa zas mozme utesovat tym, ze volici Kotlebu dospeju, ale ak by sme mali historicky sklon k fasizmu, tak je takato strana uz davno v parlamente, toto je proste protestny hlas väcsiny ludi, respektive hlas hlupych prvovolicov...tu uz ale je otazka, ci je dobre, aby volili aj ludia, ktori maju cerstvo 18 a maju hned moznost rozhodovat o takychto veciach...

Reagovat
Usty

Ale já si samozřejmě nemyslím, že voliči Kotleby si dají cigárko a začnou přemýšlet ve stylu: "My jsme vlastně před 70 lety byli fašisti... Tak to jim hodím hlas zase!"

Spíš tím chci říct, že je to zakořeněný v mentalitě národa.

Reagovat
smazaný uživatel

V mentalite slovenskeho naroda nie je zakoreneny ziadny fasizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Fašismus ne ale imho jsou v československým národě zakořeněný rysy, který lidi snadno strhávají k oboum extrémům. Víceméně je to kombinace toho "někdo nám furt ubližuje a proto náš stát nemá žádnou globání ůležitost" + "měli bychom mít všeho dost ale nechce se nám pro to moc dělat". U vás je tam kombinace víc v prospěch toho prvního a u nás víc v to druhý.. Proto je u nás tak silná podpora socialismu a u vás se často daří právě hnutím s fašistickým základem...

Reagovat
Lacko_Boh

často darí a prosim ta, trosku sebavedomia, pozri sa co sa deje v USA, v mekke demokracie(srandovne spojenie ), aku podporu ma Trump(Alebo ako sa naozaj vola? )..to nie je vec ceskoslovenska...

Reagovat
smazaný uživatel

tak američani jsou v obecný rovině snad jeden z nejhloupějších národů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je kravinaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuj 10 chytrejsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Švajčiari, Fíni, Slováci, Poliaci, Česi, Lotyši, Estónci, Srbi, Slovinci, Rakúšania...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U nas sa to najlepsie da vystihnut asi ako sklony k paternalizmu. Vzhliadanie k niekomu silnemu, kto sa o nas postara. Tiso, Meciar, Fico...

Reagovat
Lacko_Boh

naco to takto generalizovat :) proste ako narod nemame sebavedomie ale tato nacionalisticka vlna zahlcuje celu europu..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci su pracoviti, co sa neda povedat o vsetkych obcanoch SR.

Reagovat
vladis271

ale zas Trump nemá realnu šancu, Clintonová ho zvalcuje.

Reagovat
Lacko_Boh

nehovorim ze vyhra,len som poukazoval aku ma popularitu. Ved ani Kotleba nevyhral.

Reagovat
Erdovec

dospějou? Nechci malovat čerta na zeď, ale blb většinou zůstane blbem celý život

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna si najprijemnejsie prekvapenie volieb

Reagovat
smazaný uživatel

Vladova skola, aj ked obcas by som mu jebol jednu najradsej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

prehanas to a sudis cely narod na zaklade kokotin daj si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

hm, nesuhlasim. A dufal som ze chapes ze pri mne ked kritizujes tak nemusis hned kritizovat aj CZ, ja nejsom z tych co arguemntuju stylom ze sak" aj vy ste kokoti"(keby Pídžej dal toho skurveneho smajlika co si pytam uz tak mesiac tak ...)...relevantnu odpoved samozrejme napisem hend jak vytriezvem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste proste v kokotismu vzdy o level dal

Reagovat
kvasha16

je ale smutne ze tie klasicke politicke strany to nechali zajst tak daleko, vacsina ludi co som pozeral volila Kotlebu kvoli roky nerieseni ciganskej problematike a kvoli tomu, ze tam vraj spravi poriadok ... ja osobne davam tento uspech Kotlebu za vinu stranam ktore vladli doteraz

Reagovat
wild

*200 000

Reagovat
smazaný uživatel

✓oikofóbia

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Blasphemer

Bugár by asi nešel do koalice se SNS, že?

Reagovat
Blasphemer

A je už někde hlasování za jednotlivé obce? Na SME to je, ale většina mi tam toho stejně nefunguje.

Reagovat
mul

bude musiet

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozne, ze by isiel. SNS polavilo z protimadarskej retoriky a Bugara dost znicilo info o Kotlebovi. Ale zas ta strana je smer 2.0 a otazne je, ci by isiel s takymi hrabosmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec nie. Takze nove volby, lebo nikto nic neposklada

Reagovat
minoLFC

nie a Sulík už vylúčil aj Fica aj Kotlebu

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje sa, curak.

Reagovat
Lacko_Boh

?si myslel ze pojde? to jak keby si cakal ze rytmys spravi feat s davidom zo senca

Reagovat
smazaný uživatel

Nečakal, len píšem, že sa ukazuje. Klasicky čo najviac proti Slovákom...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

fakt si kokot.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu spravne u Souhrnu PL? Pripadne mi to tu jak pod clankem s vysledky voleb na Slovensku...a navic, mistni slovensti infantilove to tu roztahujou na milion vlaken...Dete dpc s politikou ovcom*di

Reagovat
Pato44

Kdyby si to aspon psali v jednom vlakne, ale tohle uz je trapny... Dementi

Reagovat
cristiano.K.

diskuze

Reagovat
vladis271

drž piču

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tebe

Reagovat
Mastný Chobot

owny06.03.2016 00:57#

kurva, jděte si ty volby diskutovat někam do prdele, nejlépe na nějaký slovenský server

Reagovat
Mastný Chobot

ban

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nikoho konkrétně neuráží

Reagovat
Lacko_Boh

mna ano,myslel som ze sme kamarati...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
cristiano.K.

vyhul radši slovenskýho cigána za deset éček, protože z voleb budeš mít hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne primitivizmy popisane.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle je o fotbale... jděte do seznamky Slováci s nějakou politikou

Reagovat
C-M@ster

Holt se tu obecně řeší události, co hýbají s českou a slovenskou společností, deal with it.

A nevím, co chceš dneska řešit, kam až sahá paměť Eurofotbalu, nikdy nás doma WBA neporazilo, tak snad ani dnes.

Ideální by byly 3 body a dotáhnutí se kousek za Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi poslední roky spal?

Reagovat
C-M@ster

Já myslel jako u nich doma.

http://prntscr.com/abtznb

Reagovat
C-M@ster

Jsem to napsal blbě, no.

Každopádně naposled United doma v PL porazili 31.3. 1984 2:0, pak mezi 86 a 02 WBA PL nehrálo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa vám to podarilo v Sunderlande, snáď s vám to podarí aj vo WBA (prehrať)

Reagovat
J0EL

Reagovat
Rssa

OT: Fotbal

Liverpool sleduje Sergiho Gomeze.

Kdysi to byl velky prislib, ale stejne jako Muniesa se zasekl a (mozna i kvuli nedostatku prilezitosti) se z nej zatim nestalo to, co mohlo. U nas bych ho videl docela nerad, protoze TOP stoper to neni a jako mlademu delu dam radsi prednost Gomezovi, az se uzdravi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

bugár vylúčil SNS. predčasné voľby

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mastný Chobot

a Bratislava/Pezinok najväčšia podpora Kollára... ja by som chcel fakt vedieť, aké majú ľudia dôvody na to, aby sa dojebali do volebnej miestnosti na to, aby jemu alebo Kotlebovi dali hlas. Fico je pičus, ale aspoň vie riadiť štát - čo vie Kollár? šak ten kokot nevie dať dokopy 3 vety, ktoré na seba nadväzujú a dávajú zmysel... Alebo sú aspoň správne vyskloňované. Druhý z dvojky KoKot ani nehovorím, ten robí bordel v BB, tak ho ľudia zvolia, aby išiel robiť bordel do celoštátneho parlamentu. Tupý hnoj, čo by nemal mať možnost voliť.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Fico teda riadne riadi štát

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

ale tu končí sranda. ten kkt bude teraz 4 roky v opozícii vykrikovať a zbierať hlasy a o 4 roky dostane koľko 20? ľudia ako ja pravicoví antifašistickí liberáli by boli lovení ako lovná zver.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak by ma zaujimalo.. Ked Kotleba robí toľko bordel v BB prečo ho práve tam najviaac volili ? Mimo iného to ,že tebe sa nepáči nazor niektorych nemal by voliť.. kto je potom tupy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho, Smer totalne zlyhal v kampani, fakt nechapem, ze to vsetko urobili tak amatersky...Ta poitika Smeru, voci Kotlebovi, ze mu zatrhli financie, nechceli s nim o nicom hovorit, to vsetko Koteba krasne otocil a urobil z toho svoju vyhodu a bol za nejakeho ublizenca, ktoremu ublizuje tento system, Smer to proste nezvladol

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni to robia stále takisto média... Kotlebu sa boja ako čert kríža a robia z neho dobre že nie najväčšieho zločinca v republike.. A stavím sa ,že v dašľích voľbách bude mať ešte viac hlasov..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

to bolo nadnesené samozrejme, ale fakt by som chcel vedieť od tých konkrétnych ľudí, čo ho volili, že prečo to urobili, čím ich oslovili. Tým trojvetovým programom bez konkrétnych cieľov? klišé sračkami v TV? čo čakajú tí ľudia? že čo on urobí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dovalil sa robiť ramená na cigánsku osadu + 3-4 naučené frázy. Na Slovensku to bohato stačí.

Reagovat
Erdovec

Ne, že bych nějak věděl něco o situaci na Slovensku, ale umíš si představit průměrného člověka? Věří televizi, není nějak extra chytrý, je nasraný na všechny minulé i současné politiky, kteří kdyby nekradli, tak už vydělává jak Německý protějšek, bojí se migrantů, protože ti už si brousí zuby na celé slovensko, dyť to říkali v televizi a někdo to psal na internetu, pak prostě volí takhle extrémně

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Reagovat
Mastný Chobot

však jasné... ja som nerád taký skeptik, ale je to smutné, že nepotrebuješ mať ani program, aby ťa tupá masa zvolila.

Reagovat
Erdovec

taky je to prostě podle mě největší překážka přímé demokracie, neumím si představit, co by u nás nebo u vás byli lidi schopní odhlasovat, to by bylo po nás potopa..., jde prostě o to, že průměrný člověk je strašně hloupý, zní to elitářsky, hlavně od dvacetiletého člověka, ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

ale je to tak. napr. ja o sebe viem, že sa do politiky, či sociologie rozumiem dosť, najmä čo sa týka vollieb, ale o matike, fyzike, či programovaní nvm nič. Je to elitárske? nvm. Ale priemerný človek je fakt tupý. A pri volbách sa rozhoduje o osude krajiny. A rozhodujú tupí voliči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

povedz nám viac o tom ako HSLS nebola fašistická.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedže si to ty a popísal si o 1.SR už dosť hlúpostí, skepticky premýšľam, že ti neodpíšem, ale kedže stále trochu naivne verím v potenciál ľudského premýšľania, tak ti zjednodušene (vzhľadom na tvoje info., hraný zápas LFC a to, že aktuálne si nemôžem zohnať väčšie množstvo relevantných info., lebo sa nachádzam na mieste, kt. mi neumožňuje ) odpíšem:

Pri svojom vzniku až do 2.svetovej vojny bola katolíckou autonómnou stranou nesúhlasiacou s pragocentralizmom a českým "elitárstvom" v ČSR. Po 2.svetovej vojne po zrade západných mocností ČSR a ponechaním na pospas nacistickému Nemecku a po nútenom vytvorení SR sa v nej vytvorili dve krídla - jedno bolo umiernenejšie - hl. predstavitelia Tiso, Sokol a spol., toto krídlo malo spočiatku vyššiu politickú moc až do Salzburských rokovaní, kedy sa moc v štáte otočila v prospech radikálnehno krídla. Druhé krídlo bolo radikálne, fašizujúce (nemyslím si, že úplne fašistické), kt. chcelo užšie spolupracovať s Nemeckom, je odsúdenia hodné podľa môjho názoru - hl. predstavitelia - Tuka, Mach a spol...

Z toho mi vychádza, že jednoducho napísať - "HSĽS bola fašistická" je nepresný, zjednodušený blábol, kt. sa snažia šíriť hlúpi ľudia snažiaci sa zdiskreditovať všetko (!) spojené s 1.SR alebo len hlúpi ľudia, kde sa nájdeš, je tvoja vec.

Reagovat
vladis271

čítať tvoje veci ohľadom politiky ma naplnuje pesimizmom ohľadom budúcnosti tejto krajiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Vlado...

Reagovat
fenixLFC

lenze tu sa kritizuje to ze sa kotleba hlasi k odkazu hlinkovej gardy co bolo preukazatelne fasisticka/nacisticka (dosad si co chces) organizacia, ktora previedla niekolko masaovych vyvrazdeni o ktorých si musel pocut aj ty

Reagovat
smazaný uživatel

Aké masové vyvraždenia? Určite boli gardisti, kt. donášali Nemcom a kvôli tomu zomreli ľudia, ale masové. Hmm... Pouč ma...

Reagovat
fenixLFC

masove vrazdy aby som bol presny-kremnicka, nemecka napríklad ti zjavne nic nehovoria..

Reagovat
smazaný uživatel

SNP som nikdy nemal nejak zvlásť v láske a priznám sa, za tie roky som na to zabudol. Moja chyba.

ĽSNS niekde výslovne vyjadrila, že podporuje činy Hlinkovej gardy za SNP? Pretože Hlinkova garda nevznikla na zlom základe a je negatívne, ako sa niektorí členovia ukázali za SNP. To. že spolupracovali s Nemcami pri vraždení je zlé a nepáči sa mi to. Ale zoberme si, že Hlinkova garda používa ako jeden zo symbolov dvojkríž, takže všetci, kt. používajú ako svoj symbol dvojkríž sú neonacisti? Na druhú strnau súhlasím, je to negatívne, že používajú podobné uniformy a nepáči sa mi to...

Reagovat
fenixLFC

omg....na cele strany je kotleba ktory chodieval v uniforme hlinkovej gardy takze ich zjavne podporoval. Ty proste beries ze tu uniformu mal preto lebo vedel iba to dobre a to zle akoze neuznaval? tak to proste nefunguje. nemozes si z niecoho vybrat len tu dobru cast a tvarit sa ze ta zla neexistuje. Co s tym ma dvojkriz? dvojkriz je v urcitom kontexte, ked to vo farbach znaku ktory pouzivala hlinkova garda tak ano. to mas rovnake pri svastike, musis brat v akom kontexte sa to pouziva....

ale to sme sa odklonili. debata bola uplne o comsi inom. HSLS bola AJ fasisticka a hlinkova garda je nieco co by nemalo byt nijak obhajovane vzhladom na to co spachali

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by som si nemohol z niečoho, čo vzniklo ako dobré a zvrhlo sa na zlé, vybrať to dobré? Nevidím na tom nič zlé... Prečo by to proste nefungovalo? Podľa takého účelového premýšľania by bolo "niečo zlé" na názve strany Smer-sociálna demokracia, lebo prebrala názov po socialistoch samozvaných komunistoch, kt. páchali ešte väčšie zločiny ako nacisti...

Milan, nič nie je len "čierne a biele", musíš chápať svet v širších súvislostiach, existujú aj iné "farby"... Taktiež nielen "dobré a zlé"...

Reagovat
fenixLFC

prave mne nemusis hovori o ciernobielom, ked pre mna je vacsina veci sedych

Reagovat
fenixLFC

vid fico....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutné, ale přibližuje to realitu nejvíce..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež neverím ,že kotleba spraví nejakú revolúciu niekde som čítal že je to dokonca novodobý Jánošik . Ale určite smeru a všetkým dalším zavarí a už si nebudú môcť robiť čo chcú. Navyše aj prieskumy ktoré mu dávali dve percentá a dalsie ´´nestranné´´ záležitosti ktoré z neho robia najväčšieho zločinca a v TV na nom neuvidíš jedno dobré slovo.. Určite to neni len preto ,že je nejaký rasista,fašista alebo dačo podobné. Koniec koncov myslím si ,že nejaká 5 miliónova krajina je pre Európu nič a nemali by problém túto krajinu vystrielať(trochu nadnesene)

Reagovat
smazaný uživatel

To by som ti vedel povedat.

1.dezinformovanost

2.Kotleba je v hype medzi mladymi, ti ho volia lebo ani nevedia preco. Proste FB, YT a pod.

3.cigani, imigranti. ludia na vychode sa ich fakt boja. Pritom, Majko to moze len zhorsit.

A hej, aj tie klise sracky pomohli. Ja mam kamosov co ho volia a fakt, 7 z 10 ludi co poznas su rasisti.

Reagovat
minoLFC

v BB nedostal najviac hlasov

Reagovat
fff

Ten Kotleba je najmutnejsi v spojeni s tou statistikou, ze ho volilo cca 23 percent prvovolicov ...

Reagovat
Lacko_Boh

si zober ze teraz bude kazdy den v telke,kazdy den bude rozpravat tie svoje populisticke reci, necudoval by som sa ak by mal dalsie volby nad 20%...svk je v pici

Reagovat
fff

Sak toto ... Ked ho volili teraz, je sanca, ze ho budu volit aj v dalsich volbach. Do toho bude potom dalsia vlna prvovolicov, ktori ako pises, budu este vystaveni, ked to tak mozem povedat, Kotlebovi v parlamente. Co tu este nebolo a tiez to moze na nich posobit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Všetky volebné (pred-po) štatistiky sa ukázali ako relevantné...

Reagovat
vladis271

ale to je málo, som čakal viac.

Reagovat
fff

Tak malo ... takmer stvrtina mladych ludia voli taketo daco ... .

Reagovat
vladis271

ja som myslel, že sa zviezol na prvovoličoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial tych ludi nelaka program ani nic podobne. "Rebeli" proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Ja nemám ani 18 čiže som nevolil, ale všetci kamoši mi hovorili že SAS alebo Oľano idú voliť, aj keď vo väčšine prípadoch hlavne kvôli rodičom lebo nevedia o politike nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď som videl výsledky, povedal som si, že inak, než že my Slováci sme geneticky tupý národ, to byť nemôže. 90% ľudí, čo sa do*ebalo k volbám, sa rozhodovalo na základe sympatií a primitívnych pudov. Kotleba je nevysvetliteľný, tupá Slovač si jednoducho hľadá vodcu, čo akože "urobí poriadok a všetko napraví"...My nemáme nárok na vlastný štát, nás by malo Nemecko ako svoju kolóniu spravovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa páčí tam sú dvere ked sa ti tu nepáči .. A ono je to aj tak jedno.. Slovensko aj tak neslúži pre svojich obyvatelov ,ale len pre potreby EU a krajín ako Nemecko .

Reagovat
smazaný uživatel

jojo nemít Německo v EU Slovensko, tak kdo ví, kde by Němec dneska byl...

Reagovat
smazaný uživatel

O to práve ide.. Slovensko je len bábka v rukách nemecka .

Reagovat
fenixLFC

kto potrebuje koho viac-my Nemcov alebo nemci nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme krajinu ktorá nám bude hovoriť čo máme robiť. Nech žije sloboda

Reagovat
smazaný uživatel

8 %

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A bude viac.

Reagovat
fenixLFC

ved prave....

Reagovat
smazaný uživatel

O tom bohužel nemám žádných pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nemám ja pochyby, že nemáš. Ty máš v malíčku múdrosť celého sveta...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako potvrdenie diagnózy.

Reagovat
fenixLFC

zjavne potrebujeme niekoho kto nam bude hovorit co mame robit ked sa tu volil meciar/fico/kotleba....

Reagovat
smazaný uživatel

ono sa to tiahne od celej histórie Slovákov, pretože vládnuť sami si nedokážeme, zatiaľ nie, čo bude o storočie neskôr, neviem...

Ukazuje sa to min. 23 rokov, čo je dlhá doba na to, aby ľudia boli naštvaní a nespokojní s celým establišmentom...A netajím sa, že som tiež veľmi nespokojný so smerovaním SR, vymierame, sme zadĺžení, sme cudzinci vo vlastnej krajine, žijeme z ruky do úst...

Reagovat
vladis271

Magiánko to vyrieši.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

S človekom, čo si nevie spočítať dve a dve a nedovidí si ani na špičku nosa, sa neoplatí diskutovať.

Reagovat
minoLFC

bože

Reagovat
Blasphemer

A proto je třeba volit lidi, co se hlásí k odkazu Adolfa Hitlera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Robochelsea

Ja dávno hovorím, že by každý občan by mal prejsť nejakým elementárnym testom aby dostal volebné právo.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
minoLFC

Sulík zas Fica aj Kotlebu

Reagovat
niflheim

Běžte si svoji volební bolístka řešit pod nějaký jiný článek.

Reagovat
cristiano.K.

800. pro výhru LFC

Reagovat
avicii

musime aj ked po hodoch prichadza bolest brucha, u nas zvlast...

Reagovat
Erdovec

vůbec nevím ty jo, to zase bude nějaká ostuda..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Politika Slovenská politika

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dal po koľkých rokoch normálny gól z PK ponad múr?

Reagovat
patas92

Zuzulová s Vlhovou zatím 2. a 3. a vy tu řešíte kraviny

Reagovat
nani92

no ja neviem, mňa viac ovplyvnia v buducnosti tie kraviny ako nejaké lyžiarky..

Reagovat
Mimalu

zvlášť když z toho dělá Shiffrin takovou exhibici....

Reagovat
smazaný uživatel

Zuzulová s Vlhovou

Reagovat
Ed_Hazard

Keď tak čítam medzi riadkami v Sulíkových vyjadreniach, bojím sa aby si nakoniec s Fickom nepodal ruku. Toto bude ešte pekná komédia.

Reagovat
Ed_Hazard

A toho vysmiateho Kollára by som nakopal do hlavy, neuveriteľný dement.

Reagovat
fff

hruba ciara

Reagovat
nani92

to si myslím že bolo na MAtoviča, ktorého maju všetci v zuboch

Reagovat
fff

Ono podla mna vlada je bez sance, pretoze by tam musel byt Matovic a to je casovana bomba, s ktorou to skratka nepojde.

Reagovat
nani92

už to máš povedané

Reagovat
Ed_Hazard

Uf

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, mas tu malo vlaken????

Reagovat
minoLFC

Sulík vylučíl aj Fica aj kotlebu už doobeda

Reagovat
Ed_Hazard

Hej to som počul, ale pred pol hodkou sa priamej odpovedi vyhýbal. Asi si to neuvedomil, lebo neskôr znova potvrdil, že niečo také nehrozí. Už je nad slnko jasné, že o budúcnosti rozhodne (ne)dohoda medzi SNS a Mostom.

Reagovat
minoLFC

No MOST SNS minulosť neodpustí

Reagovat
Ed_Hazard

A to by mohla byť smrť pre Sulíka a jeho zostavenie vlády. Sice chápem Bugára, pretože ho nepriamo tlačia do situácie, že si "naserie do huby" ale v rámci väčšieho dobra, by sa od minulosti mohol a aj mal odosobniť.

Reagovat
Robochelsea

Presne, SNS už nie je také zlé ako bolo, Maďar by sa mal prispôsobiť.

Reagovat
homeles8

hovno

Reagovat
Nikikrew

Nechcete niekto sem hodit link kde budeme rozoberat politiku? Chapem cesky stranu, musi to byt pre nich uz naozaj otravne

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, aspoň se vám můžeme vysmát

Reagovat
r.mrazik

to teda nemuzeme...vsak u nas je to slusnej hnuj taky

Reagovat
Trand

Reagovat
minoLFC

Neviete ako dopadlo krúžkovanie u SaS?

Reagovat
Blasphemer

Ten šašek od Kotleby.

Reagovat
minoLFC

kde?

Reagovat
Blasphemer

Jednotka nebo jak se ta vaše veřejnoprávní telka jmenuje.

Reagovat
minoLFC

veď už pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si obhajil ciernu vlajku, uplny profik vystupovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Čo povedal ohľadom tej čiernej vlajky?

Reagovat
Ed_Hazard

Že si chceli uctiť všetkých čo sa toho zúčastnili, teda aj mrtvých Niečo v tom zmysle, už si ten blábol nepamätám.

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne jdete s tema slovenskyma volbama do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Raz za 4 roky sa to da vydrzat nie.

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně tady furt řešíte nějaký hovna ohledně seriálů a dalších OT. A tohle kolo máte ještě dva další články.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Neco je zajimavy a je to kratky tema ale tohle je uz trochu moc...tolik sracek na jednom miste.;;

Reagovat
salami

Reagovat
vladis271

ban

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

Za co? Za to "slovensky?" Rasisto

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

ale Kollar dobre dal moderatorovi take blbosti sa ich pytaju

Reagovat
minoLFC

Procházka sa nedá počúvať Danko sa vymedzil proti rasistom a xenofobom v Kotlebovej strane

Reagovat
wild

no my sme pekne jebnuty narod..to co sme si tam zvolili? Kollar a Kotleba? Vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale schvalne.. Koho mali ludia voliť ?

Reagovat
Ed_Hazard

SaS? SNS? Momentálne to vyzerá na najmenšie zlo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mastný Chobot

a KDH nič hej?

Reagovat
kvasha16

ved ich mas uplne dole

Reagovat
Mastný Chobot

ale nič smiešne tam na nich nie je

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Za roumena

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kovi81

ja mam tetu anku aj uja pala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

SaS, pripadne OLaNO co su vlastne "spojenci", SNS. Mna prekvapilo ze Siet mala len tak malo.

Reagovat
Mastný Chobot

mala, lebo Procházka vyzerá ako falošný pes (nemyslím vonkajším výzorom, to vyzerá ako elfka po menopauze). Inak, nazývať Matoviča so Sulikom spojencami.

Reagovat
fenixLFC

kamaratka povedala ze prochazka sa podoba krabica od mlieka ked jej zdvihnes tie rohy

Reagovat
wild

Zle som to napisal.. proste myslel som to tak, ze podla mna budu spolupracovat a ked Smer nezostavi vladu tak to bude SaS, OLaNO a SNS

Reagovat
Mastný Chobot

šak ale to je málo

Reagovat
wild

To je pravda. Este Kollar by s nimi siel a Sulik sa tomu tiez nebrani ale stale to nestaci. Zostal tam Most a Siet? No neviem..

Reagovat
kiwwi

ked si to zratas, tak bude musiet ist SAS, OLANO, Siet, Most aj SNS s podporou Kollara...

ked sa nedohodne SNS a Most, tak nezostavi vladu ani Smer, ani SAS...ked sa dohodnu, tak bude otazka, ku komu sa priklonia, ku Smeru alebo ku SAS

Sulik si uz u Danka zacal robit ocko a bude ho presviedcat vsemozne, ale klucova je proste dohoda Bugara s Dankom...ked sa toto neudeje, su bud nove volby, alebo uradnicka vlada

Reagovat
Mastný Chobot

Most nepôjde s SNS, resp. by si hrozne nasrali do huby, keď pred voľbami to išli vyrývať do kameňa, že nepôjdu. Na druhú stranu, čo je lepšie. Pravicovo-ľavicová koalícia, v ktorej je SNS, Maďari, Matovič a prípadne Kollár, to nevydrží ani 4 psie roky.

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu ako dobre povedal Sulik, to uz nie je Slotova SNS, Danko je rozumny umierneny clovek, s ktorym by Bugar najst nejaky kompromis

je pravda, ze ten zlepenec nie je nic idealne, ale je to lepsie ako zlepenec Smer, SNS, Most, Siet - nic mensie sa proste poskladat neda, jedine zeby Sulikovi preplo a utvorili dvojkoaliciu so Smerom...bola by to stabilna vlada, ale to by musel odstupit Fico aby sa dalo o tom vobec uvazovat

Reagovat
J0EL

Danko sa s Bugarom bude proste musiet dohodnut. A Sulikovo takto urcite neprepne.

Reagovat
Robochelsea

Aká z tých strán je ľavicová?

Reagovat
Mastný Chobot

SNS má bližšie k ľavici než k pravici

Reagovat
Robochelsea

Mmm, neviem, neviem.

Reagovat
wild

Ono je to tak komplikovane, ze je dost realne ze sa jednoducho nedohodnu. Potom by ma zaujimalo ci by bola uradnicka vlada alebo by radsej boli nove volby. A este viac by ma zaujimalo ako by dopadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, výborne. 55 kresiel. Kde zoberieš zvyšných dvadsaťjedna? Myslíš, že presvedčia Most so Sieťou, aby s nimi šli do dobrodružstva? Takéto niečo nemá šancu na úspech a nechcem si ani len predstaviť, ako by pri súčasnom trende a tom, ako sa Slováci vyfarbili, vyzerali výsledky opakovaných volieb...

Reagovat
wild

Kollar a Siet asi. Ale fakt si to neviem predstavit. Ako vravis, podla mna toto nema sancu na uspech a ako som uz pisal predchvilou ja to vidim na opakovane volby, ale netrufam si odhadnut ako by to potom dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kollár s najväčšou pravdepodobnosťou do vlády nepôjde. Neviem, o čo tomu truhlíkovi ide, každopádne na Jednotke sa k pravicovej koalícii so smiechom vyjadril, že niečo také ani nevznikne. Myslím, že to je jasný signál, ako vážne berú sami pravičiari možnosť, že by dokázali poskladať vládu. Sulík s Matovičom sú ešte v eufórii z dobrého výsledku, no aj im dôjde, že z tohto rozumná vláda nevznikne. Rado Procházka - obrovské sklamanie a neviem, čo bude musieť urobiť, aby tá jeho strana bola, ako sám hovorí, dlhý príbeh. Zo suveréna 1.kola prezidentských volieb sa stal akýsi zvláštny človek, v konfrontáciách je čoraz jalovejší, opakuje stále tie isté mantry o ľuďoch z fachu a pokore, v týchto povolebných debatách mi príde vyslovene až submisívny a zbavený akejkoľvek vážnosti. Zdá sa mi, že sám v sebe premrhal premiérsky potenciál a šancu reálne niekam Slovensko posunúť. Ale ako sa hovorí, všetko sa ti raz vráti - nevyslovenie podpory Kiskovi pred druhým kolom prezidentských volieb ho dostalo tam, kde je dnes. Keby sa nezaoberal zákulisnými machináciami, oslovil by možno aj trojnásobné množstvo voličov.

Reagovat
kiwwi

keby bol Prochazka rezolutne vylucil spolopracu so Smerom, tak by mal nad 10%...tato chyba ho uplne polozila, hlava mi neberie, ze si to neuvedomil

lavicovi volici ho tak ci tak nevolili a pravicovi, ktori ho volit chceli, ho nevolili kvoli tomu, ze tu spolupracu so smerom neodmietol

Reagovat
vladis271

Procházka bol slabý v predvolebných diskusiách.

Reagovat
fff

Ono pamatam si ho este zo skoly. On nema moc ... vyrazny prejav. Na lidra strany kazdopadne nie.

Reagovat
vladis271

nemá drive. Za mňa je prekvapenie Danko. V živote by som ich nevolil, ale pôsobí strašne silno.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ich budem v budúcnosti voliť, som zvedavý, čo sa z nich vykluje...

Reagovat
Robochelsea

Jak dali preč toho tvrdého nácka z vane, tak si to u teba posrali, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tak si pusti tu diskusiu na Markize ako sa vyhovaral, ked na neho vytiahli "kauzu" (uz nepametam o co presne islo) ale podlozili to informaciami z narodneho fondu majetku. Danko je tiez len dalsi zlodej, ktory zbohatol nekalo.

Reagovat
Mastný Chobot

kauza ohľadom krachu rodinnej firmy, no

Reagovat
J0EL

"Krachu" za 55 milionov

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...

Reagovat
vladis271

viem čo myslíš, hej máš recht, ale veľa takýchto vecí nemal.

Reagovat
vladis271

nepopieram, že by nebol zlodej. Ale ako pôsobil v diskusiách.

Reagovat
Robochelsea

Danko je Kmotríkova bábka, len masové média na to zatiaľ nedošli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, neprekvapilo by ma to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

+ je arogantný...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne ako jeho volič si myslím, že iba zázrak by ho mohol vrátiť späť do hry. Ten osobný pád, čo načal nevyslovením podpory Kiskovi, sa zrejme nebude dať napraviť a najmä v prípade, keď za dva roky kampane naplno odhalil svoje slabiny. Medzi tie patrí i neschopnosť byť citlivejší na pravicového voliča, čiže áno, vyhradiť sa voči Smeru. Zdá sa, že stratil vážnosť. Škoda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

✓ oikofóbia?

Reagovat
wild

musel som si to vygooglit

Neviem Olo, ale podla mojho nazoru toto vobec neni dobre ako to dopadlo a kam to smeruje. Co tam bude robit Kollar? Ved on o politike nic nevie. Ako bolo spominane vyssie ma problem povedat 3suvisle vety a je to uplny pajac..A Kotleba? Radsej nic..Necakal som, ze to takto dopadne.

Osobne si vsak myslim, ze toto fungovat nebude a budu predcasne volby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som spokojný aj nespokojný, mne sa 100% nepáči ani jedna strana! Ale som spokojný s tým, že Slováci sú nespokojní a vyjadrili to vo voľbách...Kollár to je absolútne hlúpy človek, to ani nebudem komentovať.

Kotleba je rozumný podľa mňa, ale strháva ho dole, že má okolo seba ľudí plných nenávisti, lebo rozumnou vlasteneckou politikou si nie som istý, či by získal hlasy. Mladí ľudia radi inklinujú k vyhroteným názorom ...

Teraz sa musia ukázať rozumné strany, je na to pravý čas, ak nie, bude to ešte horšie...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
vladis271

Vieš Olo, om má okolo seba takých ľudí preto, lebo je sám plný komplexov a nenávisti.

Reagovat
Kang & Kodos

Dokaž mu to!

Reagovat
vladis271

som nahraný.

Reagovat
nani92

Matovicom? Tak to zachvilku bude vonku, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale keď si zrátam 2+2, úradnícka vláda bude v momentálnej situácii asi najlepšie riešenie, uvidíme...

Reagovat
wild

Slovaci su nespokojni, ale zaroven aj nerozhodni alebo ako by som to povedal..sami vlastne nevedia co chcu. 8politickych stran vo vlade je vela a teraz nikto nevie ako dalej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Včera vďaka absolútnej vyhre v LSNS po voľbách padol som pred sochu nášho jedineho zachrancu a spasitela Jozefa Tisa, ktoru mam na chodbe... A v gardistickej uniforme a s plačom som ďakoval. Aj keď väčšinu života sa pchal Hitlerovi do anusu, robil to len koli vam!! Len vdaka nemu tu na zemi dnes existuje vsetko zive a nezive!! , a poslal nam ako vladca casu z minulosti proroka a nasho vodcu m. kotlebu aby LSNS znova zaviedla pre slovakov raj kde vladne pokoj a mier. A potom si podmanime aj zbytok sionistickeho fašistického sveta. A keď mimozemšťania uvidia, ze vladne LSNS naco cakali tisicrocia, konecne sa spoja s nami pozemstanmi aby sme im poskytli dolezite Tisove proroctva a mohli ich sirit napriec vesmirom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pigeon

Az prestanete davat politice takovou vahu mozna se vam ulevi. Chapu ze politika je hromosvod lidskych problemu, ale venovat tomu energii mi pripada zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Príliš veľa primitívnych názorov bez argumentov, na čo veľa ľudí minie energiu, kt. vyjde navnivoč...

Reagovat
fff

Boze Olo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, keď veľa ľudí v tvojom okolí dostane signál, že fašizujúce tendencie sú vlastne ok a veci netreba riešiť rozumom, ale emóciami, tak sa ti bude žiť trochu ináč...

Reagovat
Pigeon

Vždyť česká společnost se radikalizuje taky neskutečně. Nicméně za sebe mám možnost to buď řešit, dumat, spekulovat, což stejně k ničemu nevede, nebo to vypustit, soustředit se na svůj život a tou malou kapkou v moři přispět ke změně. Moře je přece jen spoustu kapek v moři. Zní to bláznivě, vím o tom. Ale mi stejně bláznivě zní to, když člověk soustřeďuje svou pozornost k věcem, které nemají smysl, a myslím si, že tím něco změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím celkom, občas je treba dať najavo protestný hlas, lebo bez neho sa druhá strana cíti absolútne legitímne. A v tom je problém. Ja sa jednoducho necítim dobre v spoločnosti, kde je povinnosťou bez výnimky nenávidieť utečencov a kde ľudia veria, že niekto zázračný vyrieši ich problémy za pár rokov.

Reagovat
Pigeon

Rozumím ti. Jsou chvíle kdy i jeden člověk dokáže zahýbat společností. Nicméně to musí být velké činy, velká gesta. Psaní a stěžování si na internetu na politiky to zrovna není ono. Taky současný politický systém bych řekl není nejsprávnější. No je to na delší debatu

Reagovat
smazaný uživatel

vy tady brečíte za posranýho Kotlebu, který má jen něco málo přes 5%... a co takový zkurvení komunisti u nás, ti mají podle dnešních odhadů jistých 12% A kdyby to byly jenom důchodci, ty rudý svině začínají volit i mladí Naše národy si můžou podat ruce, my si ten samostatný stát ještě do pěti let zkurvíme sami

Reagovat
fenixLFC

ma 8 co staci na 5. miesto. on sa teraz da prirovnat ku vasim komousom za topolanka tusim ked ziskal tolko mandatov ze sa nijak nedala zostavit vlada

Reagovat
smazaný uživatel

jenže teď jsou naši komunisti silnější, to je ten problém... v některých trafikách po Brně začínám narážet na ty jejich zkurvený noviny, jak je prostě můžou prodávat v trafice ? Polovina členů KSČM jsou za Semelovou, což je stalinistická kunda, a lidi je i tak volí... Kotleba je o proti nim ještě výhra, jestli nějak začne jeho strana ubližovat romům, tak je poženou do basy, v dnešní době si nic takovýho dovolit nemůže... zato komunisty nikdo nevyhodí ani nezakáže

Reagovat
fenixLFC

ono to bude to iste. kotlebovcov zakazali a vidis, teraz su v parlamente. daj tomu par rokov a bude to rovnake...v BB si navyse kotleba do tych ich novin daval svoju propagandu a podobne veci, takze sa to od toho brna az tak nelisi...a poslu do basy? myslis ze KSCM poslu do basy za hlasenia sa k odkazu 48?

Reagovat
smazaný uživatel

nacismus je ovšem zakázán, komunismus ne... tohle byla naše největší chyba při vytváření samostatných států

Reagovat
fenixLFC

s tym suhlasim...komunisti sa odvolavali na to ze neboli len zli, ze tam boli aj dobre obdobia (socializmus s ludskou tvarou) takze nemozu zakazat vsetko. navyse nebola vsoebecna vola k tomu...teda u vas. u nas sa komousi udrzali u moci

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není tak jednoduchý bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ve volbách 2017 získá KSČM nad 15% a nebo víc, tak to pak taky nebude jednoduchý... tahle nestabilita co koluje v Evropě je morem dnešní doby... jestli jdou mladí Slováci napříč radikální pravici, tak Češi se naopak postaví za radikální levici...

Reagovat
Erdovec

jaká nestabilita, KSČM je právě nejvíce stabilní strana u nás

Reagovat
Blasphemer

Průměrný věk voliče KSČM je 60 let. Tady stačí vydržet ještě pár let a ta strana se sama uklidí do pozadí. Mladý na to prostě neslyší. Naopak slyší na volání krajní pravice, což se ukázalo teď ve volbách na Slovensku, a proto je daleko víc alarmující a nebezpečný než komouši.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu nevěř.. minimálně začni pochybovat.

Reagovat
Kang & Kodos

To už se říká snad 20 let..

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je právě to s těma mladejma. ono - bych se nedivil, kdyby největší zastoupení u KSŠM v budoucnu měla skupina 20 - 40 let..

Reagovat
Tomekcz

cobolaci maj tahnout na madarsky servery

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kollár.. Došiel som do politiky a počúvam samé klamstvá

Reagovat
fenixLFC

to ti poslali?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, bolo to na stránke Prečo ľuďom hrabe?

Taký priemerný volič Kotlebu.

Reagovat
I am Mancunian

trnavaci

Reagovat
Pepe1911

*slováci

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ale toto je uplne v pohode na zalobu za vyhrazanie. Dokaz ako na dlani

Reagovat
nani92

Kazdopadne bezte s tymi ceskymi vlaknami proti vlaknam o politike niekde na moravske servery

Reagovat
Lacko_Boh

hm tak to bolo slabšie...

Reagovat
nani92

Aka vlada, take vtipy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

moravský servery nejsou Jasný pragocentrismus

Reagovat
kiwwi

Palike dopice musim kvoli tomu kokotovi Kotlebovi skakat z mosta...som sa vecer stavil s kamosmi

Reagovat
kiwwi

kazdopadne toto je top fotka z volieb

http://imgur.com/Yiu8XiC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ahoj teda

Reagovat
nani92

Aspon na nieco je ten Kotleba dobry

Reagovat
kiwwi

nj, chcel som sa na to dat uz davnejsie ale nejak som nevedel nabrat odvahu...takto to budem musiet skusit

Reagovat
Mastný Chobot

odkiaľ sa to skáče a v ktoré dni?

Reagovat
kiwwi

Lafranconi... V nedeľu skáču

Reagovat
Mastný Chobot

musíš sa asi dopredu objednať, však?

Reagovat
kiwwi

3 dni dopredu

Reagovat
Mastný Chobot

dík

Reagovat
Lacko_Boh

jaky kamarati booooze

Reagovat
kiwwi

ked ide o skocenie z mostu, vsetky spory bokom

Reagovat
kiwwi

ty jo, to by mohol byt Sulikov slogan pre Bugara a Danka

Reagovat
Mastný Chobot

skôr nová politická strana Bélu Bugára a Juraja Miškova. Skok z mostu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

videooooooooooooooo

Reagovat
kiwwi

bez videa to stoji 11 eur, s videom 20...nasrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole, ty už prestaň stávkovať. Verím že by si prehral aj stávku o to, či na druhý deň znova výjde slnko.

Reagovat
kiwwi

ja neviem co ty si zac, ale v poslednom case som si vsimol ze si sa nejak zacal do mna navazat pri kazdej moznej prilezitosti...o co ti ide ty trulo?

Reagovat
C-M@ster

Nevím, kolik vám je, ale ve školce se takovýmhle škádlením dává najevo náklonost.

Reagovat
C-M@ster

náklonnost*

Reagovat
kiwwi

tazko hovorit o naklonnosti, ked vobec neviem kto to je, akurat vidim, ze do mna rype, tak sa ho normalne pytam o co mu ide

Reagovat
Ed_Hazard

To preháňaš nie? V PL diskusii som tak raz do mesiaca, väčšinou ale reagujem ak máš blbé poznámky ohladom Španielskej ligy, RM alebo vynášaš UTD do nebies. Ale že by to bolo cielené, navážať sa rovno do teba, to určite nie.

A k tým stávkam, prost reakcia na ti tipy čo si sem v poslednej dobe dával. Toto nie je tvoja šálka kávy.

Reagovat
I am Mancunian

zbohom ivo

Reagovat
wild

s lanom ci bez?

Reagovat
avicii

Nechapem ako si mohol byt niekto tak isty ze tam nebude...mna len mrzi ze som tam nestihol nalozit par eur, bola to tutovka...

Reagovat
kiwwi

bohuzial no...vobec som si nepripustal, ze moze byt tolko tupych ludi na Slovensku

Reagovat
vladis271

to už aj ty pri nich vyzeráš ako inteligent.

Reagovat
kiwwi

ty ani tak, ale aspon ti to sluzi ku cti, ze si ich nevolil no

Reagovat
fff

Pri dalsich volbach budes mat zase sancu, neboj.

Reagovat
avicii

To uz potom skusim ze budu prvi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidis malo indicii sme ti tu dali, ze bude zvoleny?

Reagovat
minoLFC

ty nikdy nevsádzaj!

Reagovat
kiwwi

ja mam v stavkovani celkom slusnu uspesnost, takze si svoju radu strc za klobuk

Reagovat
Nikikrew

No ale s tym KDH si mi teda moc nepomohol

Reagovat
Erdovec

stream na LFC?

Reagovat
C-M@ster

Dej si to do záložek

http://www.sport365.live/en/main

Reagovat
kiwwi

hmm, tak Newcastle vraj uz podnikol prve kroky k angazovaniu Moyesa...bol by to dobry tah

Reagovat
wild

tuto sezonu uz ale podla mna nezachrani

Reagovat
kiwwi

da sa...maju z tych timov dole stale najlepsi kader a stacilo by to nastartovat...ta zachrana sa da v pohode urobit

Reagovat
wild

Vlastne Sunderland, Norwich a Newcastle hraju o 1miesto zarucujuce zachranu. Ten odstup je tam len bod, som myslel, ze je to viac. Navyse teraz hra Newcastle doma so Sunderlandom, takze ak by ich porazili tak by ich to mohlo nastartovat k zachrane ako vravis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Sa mi paci ten jeho naznak optimizmu v poslednej vete ... problematicke, nie nemozne .

Reagovat
Čenda

Reagovat
minoLFC

oni majú takých radikálov a neonacistov plnú kandidátku, ale ich voliči často poznajú len Kotlebu a ten si už po tích rokoch poučený z minulosti dáva pozor aby sa podobne verejne neprejavil

Reagovat
Nikikrew

no ten je z naseho mesta

Reagovat
kiwwi

Powerful influences in the Old Trafford boardroom feel the Special One can’t be trusted to keep faith with the club’s long-standing philosophy of promoting homegrown talent from the Academy.

And Sunday Mirror Sport understands the former Porto, Chelsea, Inter Milan and Real Madrid boss Mourinho has resigned himself to the fact that United are sticking with a succession plan that will see [Ryan] Giggs eventually take over from Van Gaal.

otazka uz len je, ci uz po sezone alebo aj dalsiu s van Gaalom

Reagovat
I am Mancunian

toto je uplna blbost, po sezone pride mourinho

Reagovat
wild

Mesiac dozadu bolo tych sprav o Morinhovi vela, dokonca aj BBC a povazoval som to za hotovu vec (co sice stale moze byt). Ale ktovie ako to dopadne, ak nahodou Van Gaal spravi nejakym zazrakom LM..vyhodia ho aj tak? Dovod by nato mali, ze je to malo, ocakaval sa vyraznejsi posun..

Reagovat
Darren Fletcher

inak som si isty (:-D), ze tieto volby boli obrovskou vystrahou pre KDH a ak budu predcasne volby oneldho, veriaci sa nie tak zmobilizuju... pokojne daju aj 8%

Reagovat
kiwwi

skoda toho KDH...2000 hlasov chybalo, aby to teraz cele nemuselo stat na spolupraci Mostu a SNS

Reagovat
Darren Fletcher

ja si tiez myslim... v podstate milion veci mi na cirkvi a pod. vadi, ale nejake hodnoty by sa respektovat mali a kdh tam podla mna patri

Reagovat
J0EL

Viac krestanov ma aj kandidatka OLaNo ako KDH. A nie nepatri tam uz davno - dnes je to len strana, kyora sa skryva za krestanstvo. Figel je dokonaly priklad falosnika a farizeja.

Reagovat
pateres

Len aby sa nespojili Sulíkovci a Matovicovci s SNS, zoberu si zo sebou Prochazku a Kollara a hned je na svete vlada...ktora sice nema sancu, aby vydrzala, no zufale casy - zufale riesenia...

Reagovat
kiwwi

nestaci

Reagovat
kiwwi

teda takto...stacit to staci, je to o jeden hlas nadpolovicna vacsina, ale s tymto nikto nepojde do toho...budu musiet este 1 stranu vziat

Reagovat
pateres

snad nie no

Reagovat
pateres

je to presne 76 kresiel no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že pri veriacom človeku primárne rozhoduje nejaké náboženské vyhradenie sa politického subjektu, nežijeme už v 20.storočí...Skôr je dôkležité, ako sa strana stavia k riešeniu problémov. Stavím sa, že z tradičných bášt KDH veľa voličov prebehlo k SNS.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo len politického subjektu, dnes už čoraz viac veriacich oddeluje aj vieru v Boha od cirkvi (velmi správne). A inak tiež myslím, že kopec KDHkov "prestúpilo" práve k SNS.

Reagovat
Darren Fletcher

ved pockaj ked na kazdej omsi pred dalsimi volbami budu farari mobilizovat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho roku mali hlasy asi len zo zotrvacnosti od tiet co si hlasom ku KDH idu spasit dusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenske volby tady nikoho nezajimaji

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že asi pár ľudí zaujímajú, keď o nich tu píšu. a menej smajlikov už si nemohol dať.

Reagovat
fenixLFC

preto je tu o tom niekolko stoviek prispevkov

Reagovat
kvasha16

podla poctu komentov o nich sa ocividne mylis

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra v BA antifašistický pochod.

https://www.facebook.com/events/1304681246214673/

Reagovat
fantomas

Achjo, Benteke už asi čtvrtá vystřelená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

A máme to fantíka ...

Ale tentokrát mal trochu šťastie, ale hral aktívne, palec hore ...

Reagovat
fff

Ty si traged .

Reagovat
fantomas

Tak když už mi to furt musíte omlacovat o ksicht, ještě abych se sám neozval.

Reagovat
fff

Keby si sa ozval po tom, co napr. da 2 ci 3 dobre zapasy v rade ok, nie ked da gol z penalty, ktora mozno ani nemala byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

se fakt můžeme dát na balet

Reagovat
smazaný uživatel

Po takovým kontaktu a za takovýho stavu v ten čas by nespadl jenom retard.

Reagovat
cristiano.K.

naopak bych za tohle rozhodčí pochválil, to muselo být strašně těžký vidět a zaznemenat

Reagovat
fantomas

Evidentní kontakt.

Reagovat
kiwwi

naprosto smiesna penalta

Reagovat
fantomas

A přesto pískatelná. Tu patu mu prostě vzal.

Reagovat
kiwwi

ale doprdele, kontakt predsa neznamena faul...to mal s uplnym prehladom ustat a nie zlozit sa...to bol dive jak prasa

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že by to uplně s přehledem měl ustát. Kontakt to nebyl uplně minimální. A hlavně snad nesleduješ fotbal dva dny, aby ses pohoršoval nad tim, že někdo v nastavení zápasu přihraje pád.

Reagovat
kiwwi

to sa uz nad tym ako nemame ani pohorsovat?

Reagovat
fantomas

No určitě ne stylem, že je to "naprosto směšná penalta", protože to jich pak máš víkend co víkend 10.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

Reagovat
tunkic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

takový mini pidi kontakt v 96 minutě a rozhodčí stejně odpíská penaltu.. směšný pičusek Clattenburg by si mohl vzít příklad..

Reagovat
fantomas

Z penalty, kterou si sám vybojoval, v nastavení pod obrovskym tlakem. Ale nepřekvapuje mě, že zas máte tendence se chovat jak nevděčný parchanti. Holt v klubu jako Liverpool asi vítěznej gól neni tak úplně vítěznej gól (v PL a EL už pátej jeho), pořád se musej hledat "ale".

Reagovat
smazaný uživatel

Měl předtím dvě šance, který posral. Výkon od něj opět špatnej. Vítěznej gol je určitě super, ale nic víc nějak tomu týmu nenabídne no. Origi je lepší.

Reagovat
fantomas

Achjo. Když ono je fakt zdaleka nejdůležitější, že byste bez něho NEVYHRÁLI. Stejně jako proti Sunderlandu, Bournemouthu a Leicesteru, kdy se zbytek týmu nezmohl ani na jeden gól. Tohle fakt dokážou jen scouseři - dávat do popředí spálený šance v kontextu výkonu s vítěznou brankou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já se o tom s tebou bavit nebudu. Nemá to smysl. To bys ho prostě musel vidět hrát v každým zápase.

Reagovat
fantomas

Ne, právěže nemusel, tohle sou uplně normální fakta.

Reagovat
TopinB

fantomas(Tomáš)06.08.2015 14:26

Eh... ne. Statistika ani omylem neni nejpřesnější metoda měření a vůbec čehokoliv, nevim, co to tady zkoušíš.

Reagovat
fantomas

Ježišimarja, co to tady zkoušíš?

Reagovat
cristiano.K.

" Výkon od něj opět špatnej. "

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Hral dobre - aktívne.

Reagovat
cokoliv

Ty se divíš že nás neuspokojuje 6 gólů od útočníka, který měl přijít jako zakončovatel, přitom není schopný proměnit samostatný nájezd a na gól potřebuje minimálně 3 tutové šance.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Hráč za 30 mil. liber a dá 7 golů... Postavit mu sochu!

Reagovat
Rssa

V 10 lidech několikrat lepsi vykon nez s Milnerem na hristi. Nasazeni, presink, aktivita

Nemuzu si ale pomoct, at se koukam jakkoliv, tak z meho prenosu tam nevidim zadny kontakt a prislo mi, ze ta penalta byla Bentekem vysimulovana...

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Akoby si hráči mysleli, že Milner to za nich odmaká a keď odišiel, začali makať + sriedania to oživili...

Reagovat
Rssa

K mici se tak dostali hraci, kteri maji vice fotbalovosti a s vedomim, ze nemaji co ztratit se hecli. Coz o to, mohlo to skoncit i opacne, ale ja jsem i za tuto uprdenou vyhru rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Byl tam kontakt, Delaney ho trefil kolenem.

Reagovat
Rssa

Ted koukam na ten odkaz Divika, kontakt tedy ano, ale nezda se mi, ze by to neslo ustat.

Reagovat
fantomas

A proč by to jako v 5. minutě nastavení ustával?

Reagovat
Rssa

Nevim, asi aby ohrozil branku nebo neco podobneho fotbaloveho...

Sel si pro tu penaltu okate, kontakt byl, spadl...ok. Nelibi se mi to.

Jsi zaslepeny kritikou Bentekeho, ze se vysmejes i tomu, kdo jen zmini pofiderni penaltu (ne hrace)

Reagovat
fantomas

Nene, tohle vůbec neni o Bentekem. Tohle je o tom, že bys v tý situaci nejspíš sám spadl. Prodal to, ale Delaney mu dal záminku - to je to nejhlavnější tady. Jak píše vitasprs: spousta penaltových faulů se dá ustát.

Reagovat
TopinB

Vytas prs

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jardin

Reagovat
vitasrp

Spousta penaltových faulů se dá ustát, ale to je vážně celkem jedno.

Reagovat
mickey mouse

Byl tam jemný dotyk kolenem, to ale nemění nic na tom že to byl dive...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles si uz delate prdel ne takhle to procamrat

Reagovat
smazaný uživatel

titulka, fantomas nezvláda Bentekeho gól po diskutabilnej penalte...

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
monty25

Parádní 3 body v 10 lidech! Ještě jednou teda musím ocenit tu Bentekeho penaltu, protože takhle to kopnout za stavu 1:1 v 96. minutě...

Třetí ligová výhra v řadě a pořád je o co hrát!

Reagovat
minoLFC

Šokujúci víkend - fašisti v slovenskom parlamente a Benteke rozhoduje zápas

Reagovat
monty25

Ty děláš, jako by rozhodl poprvé...

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

tak fašistov tiež nemá Slovensko vo vláde prvýkrát, ale už je to nejaká doba...

Reagovat
smazaný uživatel

Vojtech Tuka>Marián Kotleba

Reagovat
monty25

Politiku neřeším.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mario23

Odkaz na United prosím ?

Reagovat
cristiano.K.

Jsem samozřejmě absolutně nadšenej z výkonu v druhé půli a musím se ptát, proč to nešlo takhle od začátku? Ona remíza by byla asi zasloužená,ale holt za chyby se platí, takhle tam nemůže ten obránce jít v 94. minutě

Emre je diamant a musí se brousit, aktuálně by měl být určitě střední záložník číslo jedna. Hendo ani Milner se na něj nečapou .Milner je totální blb, ale kuriozně nám to pomohlo. Ta lavička je ted tak nabušená, že se Ibe nevešel nebo je zraněnej? Líbil se mi výkon Lovrena v druhé půli i snaživost Origiho, který dostává míče zády k bráně a téměř vždy na něj byl faul.

Co se týče Bentekeho, děláte si prdel? Jeho výkon byl samozřejmě dobrej. Jasně první šanci nedal, v tu chvíli jsem si říkal "být tam Sturridge, tak je to gol" ono je mu tu vyčítáno,že se nehejbe, že nechodí do volných prostorů a jak vznikly ty další dvě šance? Dostal míč mezi dva stopery, zasekl míč a brankář vyrazil, řešeno správně. A penalta? O jednoho strážce mín a využil debility stopera a následnou penaltu proměnil. Opravdu špatnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

respekt i tomu, že se nebál jít kopat penaltu, vzhledem k tomu,že už v 94. minutě nedal asi čtyři nájezdy v řadě, takže já bych rozhodně nešel

Reagovat
fff

Tak on by asi tiez na najazd nesiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

On sel na penaltu. A to doslova..sel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dray

https://www.youtube.com/watch?v=4LXiRCCB68E

Škoda, že to není jako tenkrát v MLS.

Reagovat
fff

A kto tu preboha hovori, ze hral zle? Dnes hral fajn, celkovo odkedy je u nas hra chuj a je na nom, ci dokaze tak ako dnes hrat aspon 2 ci 3 zapasy v rade. To je cele. Hoci teda poslednu dobu sa mi viac paci Origi dokonca aj v tych veciach, v ktorych by mal byt silny Benteke.

Reagovat
cristiano.K.

Divik06.03.2016 16:35

Reagovat
fff

Uz vidim. Co uz. Dnes to nebolo vobec zle, len ako vravim, nech minimalne toto robi pravidelne.

Reagovat
cristiano.K.

jasný, mě jen sere ta zaslepená neobjektivita, když už ho hejtuju celej rok, tak ho budu hejtovat furt.

Reagovat
Rssa

Osobne bych taky netvrdil, ze podal spatny vykon, ale opravdu je zarazejici jeho pozicni hra v pokutovem uzemi, kde by mel byt dle vykonu z Villy nejsilnejsi. Dvakrat mu to tam Can dokonce po pravu vycital, protoze zustal v pulce pohybu a nesel do spravne pozice ke brane. To pak ten centr vypada jako zkazeny od centrujiciho, ale ten jen predvida, kde by Benteke mel byt, kdyby nabehl...

Pohyb je celkove problemem pro Bentekeho, protoze to, co nam v soucasne dobe dela body je napadani, vyrivost pohybu, vyplnovani prostoru, aktivita. Do takoveho systemu potrebujes hrace, kteri nejsou lini na krok, v podstate v utoku nemusi hrat zadny typicky utocnik, ale kridlo nebo AM (ne nadarmo prave v tomto systemu Firmino najde sve nejvetsi opodstatneni). V takovem systemu musis prolinat rady, nemuzes si dovolit luxus mit jednogo hrace na hrotu odriznuteho od spoluhracu.

On Benteke je vysoce kvalitni hrac, o tom zadna. Jenze jen pro urcity styl hry. A ten mi praktikovat (snad) nebudeme, protoze moderni trendy udavaji styly jine. Proto snad po sezone odejde do tymu, pro ktery bude mit vetsi opodstatneni,

Reagovat
cristiano.K.

to zas bylo vcelku kuriozní, Emre ho hnal do vápna, přitom samozřejmě míč neprocedil přes prvního bránícího v tom vápně a i po tom centru nadával dál

Já samozřejmě hodnotím jen dnešní zápas. Souhlas s tím, že se do našeho systému nehodí / neumíme ho správně využít. Narozdíl od Balotelliho alespon maká. Kdyby stál stejnou částku jako ten ital, tak nemám s jeho setrváním žádný problém, ale aby byl na lavičce hráč za 35 mega využíván jen když potřebujeme změnit styl hry je samozřejmě nesmysl.

Reagovat
Rssa

Hlavne ke konci, kdy to Can samozrejme procedil, ale Benteke byl uplne jinde, nez mel byt...A to bylo jen tento zapas, minule zapasy Benteke mel to same, akorat zadnz hrac nedaval najevo frustraci z jeho staticnosti jako prave Emre.

Reagovat
fff

Cize presne, uplne presne to, co sme tu tvrdili uz pri jeho nakupe.

Reagovat
Rssa

Ano. Dalo se to cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
vrabejka

Crystal Palace 1-2 Liverpool FC

Goly: Ledley, Firmino, Benteke

The Reds dokázali zvrátit nepříznivé skore i v 10 hráčích a posunuje se na 7.místo.

Strašně důležité 3 body. Ale vyhrát jsme si zasloužili.

Byla znát absence Sturridge a Coutinho, trochu to v ofenzivě drhlo. Uznávám vyhráli jsme se štěstím. Firminovi nahrál do prázdné branky brankář špatným odkopem a Benteke dal vítězný gol v 95.minutě až díky proměněné penaltě. Ale i takhle se vyhrávají zápasy. Tuto sezonu jsme měli hodně smůly v takových zápasech. Ve skvělých výkonech pokračovali Can, Lovren, Firmino.

A ted pojdme sežrat v osmifinále EL Manchester United!

COME ON REDS!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky kdyz zacnu vic sledovat PL, tak prijde neco takovyho, neco jako Chelsea s Evertonem kdy tohleto debilni 'cejtim na sobe kontakt, tak sebou seknu jak debil' z fotbalu zmizi?

Reagovat
minoLFC

bol niekto cez víkend v Jasnej?

Reagovat
monty25

V televizi to tam vypadalo na skvělou atmosféru... Mikaela zase super. Škoda, že se Petře Vlhové nepovedlo 2. kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovat diskuze Olivera a vladise o politice je jak wrestlingovej zapas mezi Pepou Nahlovskym a Ringo Čechem po prodelani mozkove obrny.

Reagovat
smazaný uživatel

Rino Čech po mokový obrně by možná dával nějaký smysl narozdíl od toho, co předvádí teď-

Reagovat
Rssa

Mokova obrna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tak nějak se mi zdá, že rozhodčí ty zápasy rok od roku ovlivňují víc a víc, nebo si těch jejich chyb jenom víc všímám.. Kdo ví, každopádně mě neuvěřitelně vytáčí a hlasuji pro to, aby zápasy řídili roboti!

Reagovat
Zaschrona

Moje myslenka robotu se tady, koukam, zacina chytat...

Reagovat
Rssa

Na co by sis pak ale stezoval? Software?

Reagovat
Zaschrona

Treba na nic?

Reagovat
Rssa

To bys pak musel byt taky robot.

Reagovat
icemike

na aktualizace od windows

Reagovat
Whitemedia

Pfff..

Whitemedia 22.02.2015 19:29

Povolat roboty

Whitemedia 23.08.2014 21:54

ROBOTI v PL !!

Whitemedia 13.06.2014 21:37

To říkám pořád, nechme pískat roboty!!

Whitemedia 27.04.2014 15:46

Fakt kurva.. nechte rozhodovat ty roboty nebo mě jebne..

Reagovat
Zaschrona

Ok, tak tuhle kampan vedem tak nejak spolecne, nezavisle na sobe.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak přijede Will Smith na motorce a všechny je postřílí.

Reagovat
Mastný Chobot

a potom mu zomre pes

Reagovat
Mastný Chobot

hoplá, iný film

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

totalni vysmech vsemu, takovyhle podvod Bentekeho je na zastveni cinnosti minimalne na nekolik zapasu... nestane se mu nic... uz aby bylo to video...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Preháňa jak hovado napr.?

Reagovat
C-M@ster

Já bych za nafilmování penalty klidně stopku dával.

Problém je, že třeba tady kontakt byl, tak by se nějak obhájil, i když ten pád byl neuvěřitelně teatrální.

Reagovat
Zaschrona

A to jako v cem? Jestli nekomu vadi, ze bych chtel z fotbalu ferovej sport, tak to sorry... za to jit planovane placnout s sebou o zem pote, co schvalne navazu kontakt s protihracem, za to se penalta piskat proste nema, snaha o podvod ma byt trestana, ne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

"schvalne navazu kontakt s protihracem,"

Jarooo

Reagovat
Zaschrona

Umis odpovedet na otazku?

Reagovat
fff

Zasch toto je fakt vtipne ale

Reagovat
Zaschrona

v cem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu zkoušíš proboha.

Reagovat
Usty

Trest pro Mirallase

Reagovat
Zaschrona

Ten trest dostal uz behem zapasu. Hloupy Usty?

Reagovat
Usty

V tvým případě je asi hodně naivní chtít, abys měřil stejným metrem. Za každou simulaci by měla bejt následná stopka - nebo snad jen pro hráče Liverpoolu, Jaro?

Ale jestli na to nahlížíš stejně jako Martínez - takže místo toho, aby zmrdal tupýho Mirallase, tak kritizuje rozhodčího - vzdávám to.

Reagovat
13

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem zasadne pro, ale soucasnej metr je, ze se za to dava zluta, takze se to musi chytnout behem zapasu - Mirallas trest dostal, zaslouzene. Benteke za odmenu naopak dostal viteznej gol z penalty, takze to ovlivneni zapasu je v prvnim momentu zasadne o hodne vetsi. A o tom, ze tam byl "nejaky" kontakt, to se da mluvit v obou pripadech (i kdyz u Mirallase nanabidla TV zadnej prukaznej zaber, urcity kontakt tam zrejme byl), stejne tak tam ale byl hnusny dive, coz je podle me to zasadni - to je nesportovni chovani a melo by byt trestano. Mirallas si cervenou zaslouzil, ale snad neni nutny ho kritizovat vic, nez si zaslouzi - neni nahodou taky Mata hlupak, protoze to jeho vylouceni dneska bylo taky naprosto bizarne hloupy? I kdyz nepopiram, ze Mirallas soutez o nejhloupejsi vylouceni vikendu v PL vyhral...

Ale teda to je to, cemu nerozumim. Tvuj kolega suse napise v reportu ze zapasu o hraci, ze je Mirallas hlupak. Mne osobne to je v podstate jedno, stejne ty reporty tady ctu malokdy, ale zrovna treba vcera jsem udelal vyjimku a teda prijde mi, ze tenhle styl fakt neni profesionalni a je to naprosto zbytecne urazliva zurnalistika. Jak uz jsem tu vcera zminoval, tohle je snad horsi nez bulvarni nebo hospodskej styl vyjadreni - i kdyby to byla pravda, dle ceskeho prava to zavani urazkou na cti a kdyby nekdo chtel, tak se o tom da soudit. Soudit se o to nikdo s vama nebude, hadat se o tom ja taky nechci, ale snad myslim, ze to trochu poukazuje na to, ze takhle to psat neni zrovna stastny a myslim si, ze se tohohle da vyvarovat. Taky nenapises dle tohohle vzoru o asistentovi rozhodciho, ze je slepej, az prehlidne jasnej ofsajd a padne z toho gol nebo ze je Martinez snad totalni blbec, protoze udelal uplne idiotsky stridani... Tohle si nedovoli ani ty nejhorsi media v Anglii, ani takovy Sun nebo Daily Star si nedovolil v reportu ze zapasu Evertonu to, co vy - to podobny uz tu bylo, treba kdyz se resil zrovna tvoje nevhodne prekladani prezdivky Spurs v jeho reportech do cestiny. Je mi jasny, ze vam tenhle styl vyhovuje, ale to fakt nejde alespon ve clancich se omezit na hloupy zakrok nebo naprosto hloupe prifilmovani padu nebo na Kohouty - a nechat si ty ostrejsi slova do diskuze?

Reagovat
Svatej

Ty ses snad zblaznil

Reagovat
Zaschrona

doktor nebudes, kdyz pises snad, zklamani

Reagovat
Zaschrona

no jo, ale tady Daily Mail jen zvyraznuje citaci LVG, normalne si to napsat nedovoli

Reagovat
Zaschrona

btw http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/everton-cant-deal-crosses-west-10997391

When co-host Chris Kamara claimed the Belgian has been treated harshly, Antonio agreed that the forward's first booking by referee Anthiny Taylor, for diving, has been harsh. Kamara also pointed out that West Ham goalkeeper Adrian had been more than a yard off his line before Lukaku missed the spot kick that might have made it 3-0 for the Toffees. "How has the referee's assistant not seen that?" asked the pundit.

Neni nahodou ten asistent podle tebe taky tupej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

teď jsem poprvé viděl záznam.. tobě definitivně jeblo

Reagovat
cristiano.K.

https://vine.co/v/iXwBIJJ53u2

nedělej ze sebe kreténa a pust si to 3x

Reagovat
smazaný uživatel

a co tam má vidět, někdo ho střelil do zad?

Reagovat
cristiano.K.

chyt se s Jarem za ruce

Reagovat
Whitemedia

Pustil jsem si to 3x a vidím to, že tam byl malý kontakt, který by ustálo i malé děcko, že Benteke udělal to, co by udělalo 99% dalších fotbalistů a že rozhodčí je idiot..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
cristiano.K.

takže vidíš i to vyklání Bentekeho nártu na obě strany po trefení kolenem? Tohle prostě faul je a rozhodčí za to zaslouží uznání, že tohle postřehli.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

tohle prostě nemůže bejt penalta...

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

Jo ta Špina Costa by to ustál určitě taky

Reagovat
Whitemedia

Neustál no, ale já nic takového vůbec nepíšu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

ladies and gentlemen,,,the dive

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Svatej

Za me je to teda taky na dodatečnej trest.. vylozene se to dalo ustát,nesnáším tohle ubuzneny padani, furt to má bejt sport pro mužský

Reagovat
cristiano.K.

mě spíš vadí ten další kotoul navíc,co tam není vidět. Faul je to evidentní a jen blbec by se to snažil ustát, to by mu někdo musel slíbit cenu fair play...

Reagovat
Svatej

Me teda hlavně vadi jeho prava noha, ta ho uplne kompletne prozradila. On se tou levou odlepi od zeme, potom dopadne na pravou, v tu chvíli ucítí kontakt a ani se nesnaží levou do šlápnout, nebo ji dát dopředu, prostě jen povoli tu stojnou nohu a nechává zbytek na gravitaci. Já sám fotbal hraju, ryze amatérsky a jsem v tomhle nejspíš absurdne staromódní, takže v tomhle ani neumím bejt "objektivni", ale zkratka nedokážu vystat jak regulérní bezkontaktní dIvě, tak ani příhraniční padu, oboji bych trestal kastraci

Reagovat
Svatej

Ok, nejdřív kontakt, pak dopad na nohu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně důvod proč lidi, co nemají rádi fotbal, nemají rádi fotbal

Reagovat
Zaschrona

Pustil jsem si a vidim nesportovni chovani.

Reagovat
cristiano.K.

tomu se říká faul co vidíš

Reagovat
Zaschrona

Ja vidim hlavne nesportovni chovani porusene ve dvou pripadech - snahu simulovat a nerespektovani hry.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, dokud tohle sudí nebudou zvládat, fotbal nikdy nebude spravedlivý sport

Reagovat
Maresma

podvod?

Reagovat
Zaschrona

nesportovni chovani - dive, to je podvod

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co.. já bych mu za to ten ban dal taky. Bentekeho potkat u nás na vesnické diskotéce, tak bych dostal přes budku za kecy do jeho staré.. ale tady borce stačí popostrčit. šaškárna

Reagovat
I am Mancunian

U.S. media reports that former First Lady Nancy Reagan has died at the age of 94

ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

už by se ale nad sebou měl chlapec zamyslet

Reagovat
Trand

Škoda že to nevyšlo s tím Morganem.

Reagovat
madridcan

Fresso dnes bude od 20:00 do 20:02 vsetkym svojim volicom...menovite.

Reagovat
wild

*ďakovať

Reagovat
smazaný uživatel

Pohľad na 5. West Ham na nezaplatenie :). Liverpool už len 3 body na United a zápas k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mi zasa na nakopy ligu nevysiel cas.

Reagovat
tomasinho

Wow, Benteke se umí skácet věrohodněji než Carroll a nezakopl při rozběhu penalty. Pěkně

Reagovat
kiwwi

achjo, to bola slabotaaaaa

Reagovat
J0EL

Tak a United pekne zase na zem.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Busby babes

proc? hrali jsme celej zapas v 10, navic bez hrace, kterej v poslednich zapasech tu nasi hru tvoril. Tezky. I tak jsme teda meli podat daleko lepsi vykon, to je jasne, ale proste takovej zapas blbec.

Reagovat
kiwwi

Arsenal o desiatich vyrovnal proti Spurs, Liverpool o desiatich otocili na CP a my sme si o desiatich nevypracovali ani jednu sancu...vsak to bola tragedia

Reagovat
Busby babes

umis cist, ze jo: " tak jsme teda meli podat daleko lepsi vykon, to je jasne"

Reagovat
kiwwi

daleko lepsi = nieco sme hrali ale mali sme hrat lepsie

lenze my sme nehrali nic

Reagovat
Busby babes

hmm, klasicka Klausova figura... vymyslim si neco, co ten druhej nerekl a pak proti tomu zacnu argumentovat.. ok.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Counter

To je snad celkem jedno, ne? Jde o to, že tohle byla zase velká šance dostat se do přímého boje o top4, možná i víc. Takhle zůstáváte šestí, příští kolo jedete na ManCity a vypadá to zas moyesovsky.

Reagovat
Busby babes

uvidime. City ted taky nijak extra nevypada (aston villu nepocitam jako soupere). Budou favoriti, to nam bude spis vyhovovat. proti tymum z horni pulky tabulky mame docela dobrou bilanci. ale bude to chtit predvest neco uplne ale uplne jineho nez dneska.

A bez Maty... jsem zvedavej, kdo bude hrat na tom podhrotu.

Reagovat
vitasrp

Na City budete hrát s Matou, však si svůj trest odpyká v FA Cupu.

Reagovat
Busby babes

ok, dik za upresneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Pořád to samé tento rok... pár malých krůčků dopředu a pak jeden kurva velký krok zpět. Tomu už se fakt dá jenom smát. Hlavně jsme dostali trapný gól v momentě (trapně ubráněné), kdy WBA proti nám hráli jako proti 11.

Reagovat
R22

LFC výhra, United prohra, Everton prohra...perfect weekend

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Ja curak ze som nedal 1X proste vzdy dam na tip ,,experta"

Reagovat
Usty

kdybys dal radši na tip EF...

Ale já jsem to taky úplně prosral... po 1 na Spurs a Chelsea jsem rezignoval a 02 na Leicester a 10 na WBA jsem radši nepodal. Marnost, fakt...

Reagovat
Coutinho10

WBA hned ta Bentekeho pencle ma vetsi vyznam

Reagovat
Free_player

že prej Manchester na titul

Reagovat
papanegra

už počítali body kolik jim chybí na první místo....

Reagovat
Free_player

blázni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

slabe i v 10. WBA bylo spatny, meli jsme si vytvorit daleko vic no. Bohuzel nikdo nedokazal nijak moc neco vytvorit nebo nejak vic ridit nasi hru. Martial s Rashfordem vzpadali dobre, kdzy sli 1-1 ale bohuzel jsme na ne moc nedokazali dostat balon.

No nic, zapomenout, debilni zapas. skoda toho golu.

Reagovat
vladis271

v 11 by ste tam dnes vyhrali, WBA bolo fakt zlé.

Reagovat
Busby babes

meli jsme tam vyhrat i v 10. byli marni. ale my jsme nedokazali dostatecne casto dostat mic na nase utocne hrace. v tom byl velkej problem. Herrera - Carrick vubec nic nevymysleli.

Reagovat
mickey mouse

A zase 3 body na United

Reagovat
fff

Este sa pekne dotiahnut na MU, to by bolo fajn.

Skoda, ze na 3. a 4. mieste je MC a AFC, cez tych do LM aktualne tazko. Tych 5 ci 6 bodov je vela pri ich kvalite a nasej nevyrovnanosti.

Reagovat
Miguel19

Hned první příspěvek pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nevím jestli je vtipnější kiwwiho naděje na Ligu mistrů, nebo jeho politické odhady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Dlouho jsem neviděl takhle tragickej tým, to bylo jak z třetí ligy, tam by to ale hráči aspoň odjezdili, tyhle to odchodili. United si nedokázali nahrát ani z autu, ta série tří ztracených autů za sebou (1x špatně vhozený od Depaye, pak 2x vhozený protihráči), to se na týhle úrovni nevidí.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fff

A inak Firmino od Kloppom . Chalan je super, tusim ma aktulane 16 golov/asistencii a vacsinu ak nie vsetky pod Kloppom.

BR ho pomaly ani nechcel, nechapem. Ale snad bude v dalsej sezone este lepsi.

Reagovat
papanegra

Reagovat
Maresma

Firmino under Rodgers:

0 Assists

0 Goals

Firmino under Klopp:

7 Assists

7 Goals

Reagovat
Maresma

Po dnešku už vlastně 7/8

Reagovat
R22

V lize má ale už 8+8 (podle Livesportu´). Super kauf

Reagovat
fff

Neskutocny rozdiel.

Reagovat
Melda

Toto byl výborný kauf, jeden z mála po dlouhé době.

Reagovat
R22

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

oni už čumí, kde je Manchester City a přitom ani nejsou před WestHamem a Liverpool už mají za prdelí

čím dřív se smíří fans United s tím, že nepatří k absolutní špičce, tím lépe pro jejich psychiku

Reagovat
iamek

Fanousek Liverpoolu mluvi neco o spicce =-O

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Liverpoolu většinou nemají nereálná očekávání po každém náhodném vítězství

Reagovat
13

noo, protože se to učí už několik let.. účkaři si ještě nezvykli

Reagovat
smazaný uživatel

a to este ma city zapas k dobru s newcastle a uz sa videl nad nim

Reagovat
Cobra

Cim viac timov pod nami bude stracat, tim vacsiu sancu budeme mat na top 4...ale musime vyhravat no

Reagovat
smazaný uživatel

myšlenka

Reagovat
Cobra

To víš, kiwwi myslitel

kiwwi05.03.2016 15:40#

Reagovat
Whitemedia

Matovi asi někdo před zápasem potvrdil, že Mourinho opravdu dorazí..

Reagovat
Dawon

Vicemene uz celorocni klasika no, kdykoliv se trochu zvednem a vypada to, ze by se z te sezony jeste dalo neco kloudneho vydolovat, tak prijde takovahle sprcha. Fakt neverim, ze muzem o tu LM realne zabojovat, naopak celkem realne muzem ve finale skoncit treba 7.

Je vazne fascinujici, ze cim vic mame zdravych stabilnich hracu acka blizi se to k "idealni sestave", tak tim horsi jsou vysledky a predvadena hra...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Já být fanoušek ManU tak se modlim v nepostup do LM. Dokazete si představit tu potupu dostat 6(v lepším případě) od Barcy nebo Bayernu?

Reagovat
Busby babes

jj, protoye Bayern nam takhle nasypal i pod Moyesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon je skvělý

Reagovat
Busby babes

hehe, prohrali jsme venku, navic v deseti.. a tady uz to zas jede. Jedni maj deprese a uz zas vsechno na hovno... druzi zas neskutecnej vysmech. Navic casto od fanousku tymu, co maj min bodu jak my a stejne propocitavaj jak se do ty LM dostanou... aspon neco tu nedeli vylepsilo.

Reagovat
Dawon

a ze jsme hrali v deseti je polehcujici okolnost z jakeho duvodu? Prohrali jsme venku s tymem ze spodni poloviny tabulky ve chvili, kdy zoufale potrebujem sbirat body...a to vykonem, ktery byl i na oslabeni solidne ubohy, nemluve o tom, ze pred vyloucenim bylo WBA lepsi a meli lepsi sance...je bozi, jak nekdo i na takovem zapasu dokaze najit pozitiva

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

kde tam vidis, ze zminuju nejaka pozitiva? Dneska to stalo za picu, ale nebudu kvuli tomu delat ze je zas vsechno spatne a sezona v hajzlu. obcas jste tu fakt jak prasteni. ode zdi ke zdi. nic mezi...

Reagovat
Dawon

a co je teda dobre, kdyz neni vsechno spatne? V cem se tohle lisi od jakekoliv lepsi serie tuhle sezonu? Ten tym proste realne na vic nema, je naivni si myslet, ze nejakym zazrakem nasbirame treba 5 vyher v rade a prokousem se do te TOP4, je to porad to same dokola, tak se na me nezlob, ze me to vytaci...je to v podstate uplne stejne jak pod Moyesem, jakykoliv naznak zlepseni je okamzite splachnuty do hajzlu nejakou podobnou prohrou...nemluve o tom, ze pristi kolo mame City, a pak uz muzem te TOP4 zase leda tak mavat z vlaku

Reagovat
Busby babes

tak ty ses aspon konzistentni a nadavas prubezne porad. souhlasim, ze to je na hovno, ze nedokazeme takovehle zapasy zvladnout a takhle hloupe je prohravame ve chvili, kdy se nam zacina darit. Jen z toho nevyvozuju takove hrozne dusledky no. ale tak to uz je vec vkusu nebo jak to rict.

Reagovat
Counter

Venku pod LVG hrajete dlouhodobě tragicky, poslední dva zápasy prohry na Sunderlandu a WestBromu. Tohle byla velká šance dotáhnout se ke špici, o to víc to pak zabolí. Mi to přijde pochopitelné.

Reagovat
Busby babes

jasne, ze to zamrzi, mohli jsme se dotahnout, nepovedlo se. je to na hovno. ale porad mame jeste 8 zapasu, tak sance porad je. Treba zrovna na vas jsem ted docela zvedavej, jak ten konec zvladnete.

My pristi kolo na City, to bude dost urcujici zapas pro nasi sezonu, tak uvidime.

Btw. vy jste s nima taky prohrali.

Reagovat
Counter

A taky jsem tehdy adekvátně nadával

Reagovat
Busby babes

tak treba te to pristi kolo ceka znova...

Reagovat
Counter

Doma na Pulise umíme, to bych se nebál.

Reagovat
Counter

Navíc ten zápas dost možná ani nebude, pokud teď vyhrajeme FA Cup s Hullem.

Reagovat
avicii

ten vysmech je pochopitelni, ved vam pekne zajebkavalo po 3 vyhrach, chcete byt 3,2 alebo aj na titul idete

Reagovat
Busby babes

o titulu jsme tu mluvili jen ja a Swarlos a pokud ty nase kecy nekdo bere vazne... pak ok no.

Reagovat
EXoRcIsT

mna by skor zaujimali myslienkove pochody LVG pocas vyberania zostavy a nasledne pocas zapasu

Reagovat
eder

Tipnul bych si něco jako: "Už aby bylo po šichtě..."

Reagovat
Counter

A kiwwi aby se zas pustil do nových permutací

Reagovat
cristiano.K.

ten Dean je fakt komediant, dovolil vyloučit Matu za jasný dvě žlutý

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester a jeho fans dostali poriadnu facku od WBA. Koľko tímov je teda po tomto kole v boji o titul? Myslíte, že WHU má reálnu šancu bojovať o titul?

Reagovat
pepinho2

O titul ani náhodou, i ta LM by byla velkej úspěch.

Reagovat
spider_8

Ne. Podle mě reálný boj o titul už je jen mezi Leicesterem, Spurs a možná City (ale ty už zmiňuju jen kvůli síle kádru).

Reagovat
EXoRcIsT

akoze prajem Tottenhamu ten titul ale niektory jeho fans nezvladaju ked su pred Chelsea , City , Arsenalom a United zacnu si az prilis vyskakovat

Reagovat
smazaný uživatel

A čuduješ sa? veď je to úplne nová skúsenosť a celkom pochopiteľná ľudská reakcia.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nezapomeň . jednou jste nahoře, pak dlouho můžete být zase dole...

Reagovat
Feind

tottenhamu bych to i pral, ale ne jejich fanouskum tady :p

Reagovat
Spasitel

Bude to niekto z dvojice Leicester či Tottenham dával by som aj šancu City ale vyzerá to, že Pellegrini to má celkom už v paži. WHU má peknú formu ale postráca zo slabšími súpermi.

Reagovat
Counter

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři, WHU určitě ne. Pokud se Leicester vyloženě nesesype, tak by to mělo být jejich, jdou si pro to dost suverénně. Arsenal má sice ztrátu, ale jednodušší los než Spurs - tam to vidím 50/50 v boji o druhý flek. City nevěřím na titul vůbec, ničí je slabá obrana a ani ten los nemají zrovna lehký.

Reagovat
eder

Zbývá 9 kol a 27bodů ve hře - to je ještě pořád celkem dost. Při aktuálních bodových rozdílech jsou určitě ve hře o titul první čtyři týmy, ale ještě bych neodepisoval ani 5. a 6.tým v pořadí.

Reagovat
vanGomm

27 bodů za 9 kol stejně nikdo neuhraje.To jsou pouze takové ty řeči o ničem co by kdyby.Za minulých 9.kol uhrál nejvíce Leicester 20 a Tottenham 19 bodů.Jak jsem už napsal níže.Takový Arsenal uhrál pouze 10 bodů,takto se o titul nehraje.Leicesteru může klidně na titul stačit ve zbytku soutěže klidně 15-16 bodů.Pokud Manch.City vyhraje dohrávku.Už by se o titulu rozhodovalo pouze mezi týmy na 1-4.místě.Ostatní jsou co se titulu týká při vší úctě už bez šance.Trumfy drží samozřejmě Leicester,který si může podle mého názoru dovolit klidně 3 prohry a o titul nepříjde.No uvidíme,ale jak říkám za 9 kol uhrát 27 bodů v této soutěži je možné pouze teoreticky.Praxe je totiž o něčem jiném.

Reagovat
avicii

neboj sa, najblizsie vyhraju a uz budu ratat kolko to stracaju na ten Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nepochybujem

Reagovat
papanegra

S tim WHU dobrej fór

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to tak na 50% Lester, 30% Tottenham, 10% Arsenal a City

Reagovat
I am Mancunian

jebat, dosadte tam mourinha, nech to definitivne potopi

Reagovat
fantomas

Co že to ten kiwwi včera plánoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Parlament bez fasistov.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co na to říká Ferguson .

Reagovat
smazaný uživatel

Má v piči v lože.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
EXoRcIsT

ja byt na jeho mieste tak ma asi roztrhne tolke rekordy co budoval 27 rokov a dvaja sasovia mu ich nicia jeden za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Však za to může i on

Reagovat
EXoRcIsT

tak ale zase on dokazal s teamom kde hrali zaloznikov Giggs a Cleverly vyhrat titul asi netusil ze ostatny manazeri proste niesu na takej urovni ako on

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že naopak on moc dobře věděl, že je výjimečný trenér

Reagovat
vrabejka

Bude krásné až v EL mrdky rozjebem a v lize se dostaneme před ně a uděláme 5. místo

Reagovat
papanegra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

moj tip: Leicester 79

City 76

Tott 74

Arsenal 74

Manu 67

Reagovat
vrabejka

Leicester 83

Arsenal 74

City 71

LFC 70

Spurs 69

West Ham 66

MU 57

Reagovat
smazaný uživatel

jasne LFC z možných 30 bodov získa 26 a skončí ešte v LM pred Tottenhamom toto už ani nie je vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti tam přebývá ten biggrin

Reagovat
vladis271

vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

je to debil este prednedavnom pisal, ze treba sa sustredit na pohare, ale jak ho ziskalo MC a z FA Cupu vypadli tak uz zrazu zas rozmysla nad big 4

Reagovat
cokoliv

a to se má dál soustředit na LC a FA cup nebo co?

Reagovat
vrabejka

cítím že ted uděláme dlouhou unbeaten seriu jako v sezone 2013/2014

Reagovat
Melda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
papanegra

Leicester 81

Tottenham 76

City 74

Arsenal 74

LFC 73

WHU 65

Chelsea 62

MU 60

Reagovat
eder

Jó, to vypadá hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

akože vážne, Liverpool má momentálne 44 bodov a 10 zápasov, potencionálne 30 bodov. A z týchto 10 zápasov 9 vyhrá a len jeden remizuje hej? najviac deluded fans v celej galaxii

Reagovat
eder

Ty body jsou asi úlet, ale posun o dvě místa v tabulce mi až tak nereálný nepřijde.

Reagovat
Melda

Reagovat
vanGomm

Do konce chybí,až na ty dva odložené zápasy 9 kol.Mistrem se za posledních 20 ročníků nestal tým co měl 7 a více porážek,tak uvidíme letos.Pro zajímavost kolik bodů uhráli tymy za posledních 9.kol.Všichni ztráceli a budou i v těch závěrečných 9 kolech.

Leicester 20 bodů

Tottenham 19

West Ham,Southampton,Chelsea 17

Manch.City,Manch U.Liverpool,Stoke,Bournemouth,Swansea 14

W.B.A. 13

Everton 12

Arsenal,Sunderland 10

Watford,Aston Villa 8

Newcastle 7

Crystal Palace 2

Norwich 1

O to jeno místo co bude znamenat záchranu hrají 3 týmy.Aston Villa už to má více méně spočítané.Na 1-4.místě se to už asi měnit nebude.Akorát se u těchto týmů může měnit to pořadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Arsenal

Tottenham

City

Reagovat
smazaný uživatel

United nemají na top 10 ani omylem.. Nebo mám je spíš pojmenovat FC De Gea?

Reagovat
smazaný uživatel

r.mrazik, co říkáš na dnešní výkon?

Reagovat
Busby babes

Mata se mu musel libit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Ja si byl fotbal zahrat,takze jsem bohudik nevidel

Ale podle sestrihu Mata perlil

Reagovat
cristiano.K.

pokud skončíme nad MU a vyřadíme je v EL, tak budeme mít uspěšnou sezonu

Reagovat
EXoRcIsT

to bude mat aj United lebo pojde LVG prec

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

ideál

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Tady je znat ten rozdil v ambicich... My kdyz skoncime nad vama a vyradime vas z EL, porad to bude nahovno

Reagovat
cristiano.K.

a pořád vyhodíte nejspíš LVG

Reagovat
J0EL

To preto lebo oni maju realnejsie ciele a vy stale zijete vo sne, kde vsetko vyhravate. Skutocnost je vsak inde.

Reagovat
bbbauch

Jasne, asi jako vy s titulem.

Reagovat
J0EL

Tak urcite. U nas taketo reci pred sezonou u drvivej vacsiny nenajdes.

Reagovat
bbbauch

Ale u fanousku united pausalizovat na zaklade urcite skupiny muzes, tak proc ne ja?

Reagovat
cristiano.K.

kdy naposled byl WHU v téhle fázi soutěže za Arsenalem jen o tři body?

Reagovat
CubONE

Ty vole, to bol suverenne najhorsi zapas, co som videl za posledny rok. Uroven a la piata okresna liga, jediny Rondon posobil troska futbalovo na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Fletcher

Reagovat
Mönchengladbach

Leicester nasbíral za posledních 38 kol celkem 82 bodů, počítám-li správně.

Reagovat
eder

Zřejmě slušnej oddíl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

ak by som bol bohatý šejk, tak by som si zaplatil zápas Leicester - Barcelona

Reagovat
REPLIKATOR

Mistrovská forma

Reagovat
kubys

Bilić je génius. Obětovaná EL kvůli postupu do LM...věděl asi kudy bude lehčí cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

"West Bromwich Albion navázal na výborné výsledky z posledních týdnů a vůbec poprvé v historii Premier League porazil Manchester United."

Máš tam chybu, Marku.

Reagovat
papanegra

asi bys to tu za tu dobu mohl vědět, ale: Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ju oznamuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Neoznamuje, jen ji vypisuje do diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

seriously?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Klasa

Reagovat
Kincl

Kluci já si uprd

Reagovat
Infernoqt

další osoba, co se chlubí, že podala lepší výkon než united v dnešním zápase

Reagovat
Melisko

Ja vám vyjebem všetko,čo máte v ľadničke....a budete žrať kravskú piču!

Reagovat
kvasha16

ale no tak, nenadavaj tu, ved je tu seriozna povolebna diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

Seriózna

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

už jsme ho vyhodili?

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...posranek co nechodi do souboju dostane cervenou po dvou zlutych...tahle sezona je silena

Reagovat
Bayern +

Hmm, super kolo, WHU dokonalosť. Jediná chybička krásy, že Sunderland nedal nakoniec výhru.

Kiežby tak dopadli aj voľby. U nás síce vo frajerkinom okrsku Smer nad SR priemerom ( ) a Kaliňák viac preferenčných ako Fico, čiže aspoň niečo. Ale čo za hulvátsku verbež (samozrejme ujebancov vo veku 18-22) sa jej tam do okrsku natrepalo hádzať 19-ku do obálky, to je megahnus. Lámal by som ruky...

A ak by som sa mal rozpísať, čo ten chujko narobil v BB, tak napíšem knihu za jednu noc, otec má vlastné skúsenosti s najviac zasiahnutým subjektom jeho "vládnutia" v BB.

Reagovat
fenixLFC

napis prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho Sunderlandu

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No rozpíš sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z mimořádné schůze vedení vyplynulo, že rozhodnutí o McClarenovi padne zítra, protože "nechtějí dělat ukvapené rozhodnutí".

Ukvapené rozhodnutí? Už včera bylo pozdě!

Reagovat
Čenda

Aaron už sere na osobnosti, včera dal gól a zabil celý Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

To už spravil dávno Fico ked Slovensku dodáva istoty, že lepšie nebude.

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paticky zabijaju cele krajiny

Reagovat
jacobT

Reagovat
db18

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Wat

Reagovat
Čenda

A to mě ještě napadá..lidský odpad ramsey a slovenská povolební diskuze v jednom komentu..vítej v pekle, owny.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Ale teda umřela Nancy Reagan

Reagovat
Nikikrew

hajzel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Mata LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz. Myslíte, že když přijde Mourinho, Matu vyštve? Podle mě jeho dnešní vyloučení asi podepsalo jeho ortel v United. Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: myslím, že si debil

Reagovat
smazaný uživatel

?? proč jako hned urážky?

Reagovat
cokoliv

mufc4ever pls

Reagovat
REPLIKATOR

Boring James Milner ‏@BoringMilner 7 hod.před 7 hodinami

It's disappointing that I got sent off. In hindsight, I probably shouldn't have made that challenge.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S van Gaalem soucítím a také rozumím tomu co chtěl tím, co řekl po zápase říct. Přijde mi, jakoby rozhodčí čekali aby mohli hráče, který má už jednu žlutou vyloučit. Je to zvláštní. Podle mě by se měly dávat karty ve dvou případech, jedná-li se o taktický faul, nebo když se jedná o agresivní faul. Pokud hráč nepůsobí na hřišti nijak agresivně, neudělal žádný zákerný faul, tak proč ho trestat dvěma žlutými - kór když ta první je za hnoupost.

Reagovat
Counter

Kdyby se hlouposti netrestaly, mohl by je dělat každý a pak by na place byl akorát jeden Eboue na druhém a fotbal by šel definitivně do kytek.

Reagovat
smazaný uživatel

když ja si právě nemyslím, že to musí být hned hloupost. Nejhorší je, že rozhodčí to letos pískají subjektivně. Prostě se kolem něj rozežene deset hráčů a on to pískne protože je machr. Tohle je hrůza. Druhá věc je, že když už tak by měli mít rozhodčí pokyny a pískat to konzistentně.. tedy vyloučit Diera proti Arsenalu - to byl zákrok na žlutou, a ne to co předvedl dneska Juan.

Reagovat
Counter

Já si teda myslím, že to na žlutou bylo, obojí příliš okaté a hloupé. Dier měl jít samozřejmě ven, ale to klidně i později Bellerín. Když udělá jeden rozhodčí chybu a jiný naopak postupuje podle pravidel, tak to pak nejde svádět na nějaký nekonzistentní metr, prostě jeden udělal chybu a druhý postupoval podle pravidel :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hra pro chlapy kurva ale jo rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní vrcholový fotbal není hra pro chlapy.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Bohužel.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak.....vyfasuješ krásnou červenou kartičku, byl by hřích jí nepoužít. Když dostaneš nový triko, tak ho taky nemáš jen ve skříni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale jako přesně takhle jsem si vždycky představoval rozhodčí, labužníky, co se vyloženě těší až tě z toho hřiště vysypou...jak si to úplně užívají, jen běž blbečku, běž...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

https://twitter.com/AS_AGabilondo/status/706607464192540672

Iker si chtěl zahrát na Neuera a dopadlo to takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Aspoň to udělal až v 95. minutě, to pro takovou šílenost mám určitý pochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

on chtěl nejspíš poslat míč z první hluboko na soupeřovou polovinu aby ještě mohli mít poslední útok.. holt nevyšlo

Reagovat
vitasrp

Jasně, prostě šel na úplně maximální riziko, pravděpodobně mohl získat alespoň úplně poslední útok v zápase pro svůj tým. Kdyby to předvedl v 60. minutě, bylo by to na zastřelení, takhle je to sice ohromně vtipný, ale zas takovou katastrofu tím nezpůsobil, prohráli by stejně.

Reagovat
Counter

to je fakt no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? to kto drzal W ako pri fife

Reagovat
TopinB

Sednul si na ovladač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Spasitel

Iker je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

The Telegraph: "Moyes in pole position as McClaren prepares to hear fate."

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to zajímavé. Nicméně bude Moyes jedna velká neznámá, po dvou nepovedených štacích.

Reagovat
smazaný uživatel

ta s newcastlom moze uz iba stupat

Reagovat
Hokaido

Ani né, i přesto je to podle mě celkem sázka na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně. Akorát by bylo lepší kdyby přišel v létě a měl čas na přípravu. Takhle může jít do něčeho co nikdy nezažil (aspoň nepamatuju) a to je boj o záchranu, který je hodně specifický a náročný.

Reagovat
smazaný uživatel

Když začínal v Prestonu v 98, tak vybojoval záchranu v League Two. Ale jasně, je to hodně odlišné než nynější situace Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu úspěch přeju, je to jeden z mála manažerů, který zná význam slova loajalita. Nicméně v Newcastlu je problém dlouhodobější a nemusí to být jen manažerem. Sám Shearer je z fungování klubu už hodně frustrovaný.

Reagovat
Infernoqt

já mu to přeju, chci aby uspěl

Reagovat
Hokaido

To by bylo celkem nepříjemný pro Leicester, ale už fakt není na co čekat. Osobně si myslím, že už měl letět po Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

jako pokud porazíme zrovna Leicester tak budu fakt nasranej

Reagovat
Hokaido

Teď koukám na MOTD a vzpomněl jsem si, že tohle je vlastně ta sezona, ve který asi 90% EF gratulovalo City k titulu po 5. kole.

Jinak po delší době celkem dobrý fanta kolo i přesto, že z celý mý obrany nastoupil jedinej hráč a za něj mám krásnej 1 bod.

Reagovat
Counter

Pořád lepší než takoví, kteří tam mají Fonteho, ideálně v kombinaci s Alderweireldem a Bellerínem na lavičce.

Já teď krásných 80 bodů, po naprosté marnosti během celé sezony to vidím na silný finiš

Reagovat
kiwwi

ty furt len kecas o tom jak co kto zle robi v tej fante a sam sa placas v druhej polovici tabulky

Reagovat
Counter

Však píšu naprostá marnost, letos to od začátku neklapalo.

Reagovat
kiwwi

a aj tak tu furt pises jak je dobre kupit toho, nasadit toho, pouzit toto a pod...od zaciatku tu "radis"

Reagovat
Counter

A proč bych jako neradil? V předminulé sezoně jsem byl v top 5000, v minulé sezoně na hranici 50 000 a hraju to už řadu let. Jen proto, že letošní sezona mi ve fantě nejde, ještě neznamená, že do toho nemůžu kecat ostatním.

Reagovat
Maresma

Co rikali v motd o bentekeho penalte?

Reagovat
smazaný uživatel

Že byla.

Reagovat
Hokaido

Jako opravdu se tam shodli, že tam byl kontakt a že penalta byla odpískaná správně. Pro mě je to docela nepochopitelný, považuju to za čistej dive a je to nechutný.

Nejlíp to asi řekl Pardew. Delaney nejspíš neměl jít na zem, ale ten kontakt prostě nebyl na penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já 94 bodů tenhle tejden. Triple C Kun se vyplatil, ale ta neproměněná pecka mrzí hodně. Mohl jsem mít ještě o 18 bodů víc.

Reagovat
Counter

Já jsem ho dal jako triple C zprvu taky, ale pak mě zlomila vidina double gameweeků.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím, aby City speciálně Kuna třeba nerotovalo nebo tak, když budou mít takhle 2 zápasy po sobě. Popravdě jsem se toho bál i teď o víkendu a jsem rád, že to tak nebylo. A vůbec jsem rád, že mám ten "risk" s triple C už za sebou a že mi celkem vyšel.

Reagovat
Hokaido

Taky se na to moc netěším, nejspíš to dám v tom doubleweeku Firminovi nebo Silvovi, ale tam už se zas nejspíš bude dost rotovat.

Reagovat
Counter

Tak klidně to můžu dát i třeba Alexisovi nebo tak, těch možností bude strašná spousta. A jsem v situaci, kdy těch jedenáct bodů navíc je jak plivnutí do tváře, potřebuju mnohem víc

Reagovat
Infernoqt

Dámy a pánové, uzavíráme sázky. Při které hře dostane Van Gaal padáka. Dojde to až k Evertonu nebo se dočkáme už dříve?

Manchester United's next 6 games:

Liverpool (A) - Europa League

West Ham (H) - FA Cup

Liverpool (H) - Europa League

Man City (A) - Premier League

Everton (H) - Premier League

Spurs (A) - Premier League

https://www.youtube.com/watch?v=YiHaby6O2WQ

Reagovat
Hokaido

Buď půjde po vypadnutí s Liverpoolem, nebo zůstane až do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhra?

Reagovat
Counter

Slušný program. Ideálně šest proher a LVG furt na svém místečku

Reagovat
jacobT

Ale no, proti Spurs nech kľudne vyhrajú.

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

9 kol do konce. Teď už ho nevyhodí

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
EXoRcIsT

podla mna ked vypadne z EL a v PL uz nebude sanca sa dostat do LM tak poleti

Reagovat
r.mrazik

ten uz zustane...vsak vyhazovem by se nic nevyresilo...

a navic kdo by to vzal? ryan na tri zapasy? vsak by to bylo trapne...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jako ze vyhodime trenera po 6. vyhranych zapasech v rade?

Reagovat
kissak

Že by se konečně někomu nahoře rozsvítilo? Škoda, že až tak pozdě. No uvidíme zdalipak se dá něco dělat :-)

Steve McClaren má jakožto manažer Newcastlu United hodně vratkou pozici a podle posledních zpráv je jeho odvolání pouze otázkou času. Severoanglický celek z posledních 12 ligových utkání vyhrál pouze dvě a pohybuje se na předposledním místě tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

odejde, ale stejne je to fuk.. cetls o tom zfalsovanem prohlaseni hracu na podporu trenera?

Reagovat
kissak

čéče vůbec ne a v tom by měl mít prsty McClaren?

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo receno, kdo za tim stal, ale kdyz s tim konfrontoval McClarena novinar na tiskovce, tak se zvedl a odesel beze slova

Reagovat
kissak

aha....

Reagovat
Swarley

tak koho pánové? Moyes, Monk nebo Rodgers?

Reagovat
kissak

To je velice těžké napsat neboť oba mají pro nás kvalitu. Magpies už bohužel nejsou klubem s ambicemi bez ohledu na bohatou historii. Můj názor je, že Moyes a Rodgers nejsou manažeři schopni ukoučovat "velkej" klub, ale to my už dávno nejsme a proto bych je bral oba.

Reagovat
Swarley

teď je právě ještě otázka, jak moc jsou vhodní pro boj o záchranu...já si myslím, že ve vaší celkové situaci by mělo být prioritou angažovat právě někoho jako je Moyes nebo Rodgers, ale na druhou stranu mám docela obavy, jestli to nezašlo až moc daleko a nebylo by lepší do závěru sezóny angažovat nějakého vyloženého "záchranáře"...ale jako těžké říct, kdyby byl volný Pulis, tak bych neváhal ani vteřinu, takhle je to složitější...

Reagovat
kissak

Otázka je zdali by Moyes či Rodgers chtěli trénovat i v Champu

Reagovat
smazaný uživatel

"Někoho jako"... on je mezi nimi dost podstatný rozdíl. Já si třeba myslím, že dlouhodobě by u nich mohl být lepší Rodgers (využít ten útočný potenciál), zatímco na záchranu bych dával větší šance Moyesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Poyet má zkušenosti se zachraňováním geordies v PL

Reagovat
kissak

Poyet nebo Pearson by alespoň dokázali ty naše primadony pořádně zmrdat

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel bych Beniteze, realne to bude Pearson nebo Moyes, vsadil bych si na Moyese. To neni spatny, ale jak pisu, dokud tam bude Ashley, tak Newcastle nebude fungujicim tymem. Hnus a žumpa se dějou v zákulisí.

Reagovat
kissak

V poslední době mi přijde i že Carr je mimo. Je fakt, že dva anglány jsme v jedný sezoně nepřivedli ani nepamatuju třeba se blýská na lepší časy

Reagovat
kissak

vím, že máš slabost pro HBA co říkáš o zájmu Reds?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidim ho rád v lize, ale podle mě už je starej, aby dokázal hrát na úplný špici

Reagovat
cristiano.K.

starej? kdybys napsal s jeho mentalitou na to nemá,ale starej to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool o něj zájem nemá.

Reagovat
kylo ren

pekne ten tym lvg rozesral, at uz konecne vypadne kokot

Reagovat
vladis271

Barca ide po Mahrezovi? Real spí?

Reagovat
Mastný Chobot

inak, o Mahrezovi do Barcelony sa tu písalo už pred začiatkom sezóny, nie? vtedy sme nikto nechápali, čo to je za pičovinu

Reagovat
vladis271

Leicester forward Riyad Mahrez, 25, is the number one target for Barcelona this summer, with the Spanish side lining up a £15m bid.

to nech si skúšajú v Španielsku.

Reagovat
Zaschrona

15

Reagovat
valloire

to jsou ceny v Barceloně

Reagovat
bbbauch

15 na papir, 50 bokem. Dane ala Barca

Reagovat
Trand

Mě udivuje, jak lidi vždycky věří těm částkám, co se píšou v novinách a pak to hodí sem a jdou se smát danému klubu. Víš, že to taky může být úplná blbost, jo?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

08.09.2015 19:10 - Barcelona se zajímá o Mahreze a Nolita

8.9. sme sa po takejto správe pýtali čo do piče a dnes sa pýtame, či Real spí

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=uzuHF_5iiXQ

ale ten Cescov na 6 je aj tak najviac, také niečo som ešte nevidel. Si pamätám, jak som vtedy ešte len dooslavoval Robinov prvý a zrazu 2-0.

Reagovat
Nikikrew

JJ da sa povedat ze ten Cescov je pre mna asi tiez top, vtedy som to nechapal. Inac naozaj pekne goly z nasej strany

Reagovat
Trand

Hrozně moc krásných gólů. Mně se hrozně líbí 8, ukázkovej protiútok. Ale pak i RvP, Henry, je toho fakt hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to za škaredé farby v tom videu

Reagovat
Counter

Ten Cescův byl naprostá dokonalost, na to nikdy nezapomenu.

Reagovat
Counter

A supr bylo, že jsme vlastně live ten gól ani neviděli, protože ještě běžely opakovačky Tam člověk vůbec nevěděl, co se děje...

Reagovat
Jardin

Reagovat
Busby babes

Juan Manuel Mata se dnes nechal vykartovat již po 26 minutách, jeho nadřízený Louis Van Gaal mu to však příliš za zlé nemá. První žlutá karta prý nebyla oprávněná. "Můžete sami vidět, že ta první žlutá karta byla hloupost. Je to složité, ale myslím, že rozhodčí musí znát toho, kdo dělá zákrok, a Juan Manuel Mata nikdy nikomu neublíží. Vždyť je to jeho první červená," rozhazoval rameny Nizozemec. (soccerway.com)

Ja teda nevim, ael LVG dle Sky rekl uplne neco jineho. prvni kartu vubec nerozporoval, zpochybnoval udeleni te druhe...

"The first was a stupid yellow card, you know it is a yellow card in advance. The second you know you already have one so you have to take that into account.

"You damage the team, but the referee has to know the person who makes the tackle and Mata never hurts an opponent.

"The referee has to know the character of the players and that is why an experienced referee is better because he knows the players and the game."

Reagovat
kiwwi

jednoznacne ma pravdu...pri druhej stacil bohate dohovor a bolo by to citlivejsie posudene

v tomto som zboznoval Howarda Webba, ktory spustu situacii, kde by sa dali udelovat karty vyriesil dohovorom a malo to pozitivnejsi efekt jak na hracov, tak na celkovy priebeh hry

Dean je proste rad stredobodom pozornosti, to mu vycitaju aj odbornici, on velmi chce ukazat jak ma vsetko pod kontrolou, chce ukazat aky je pan a preto sa nevyhyba kartam, kontroverznym penaltam a pod. ale ma to uplne opacny efekt...vyznieva jak preafektovany rozhodca, ktory nema prirodzenu autoritu

tie karty sa podla pravidiel samozrejme dali dat, to nikto nespochybnuje, ale rozhodca s citom pre hru by obidve nedal

Reagovat
Busby babes

no me slo spis o to, ze EF to prelozil uplne naopak.

Reagovat
kiwwi

njn

Reagovat
fantomas

Je to presne prelozeny ze soccerwaye.

Reagovat
Counter

Na tomhle nebylo nic kontroverzního, vymlouvat se na cit je blbost. Rozhodčí se řídil dle pravidel a neudělal nic špatného.

Reagovat
kiwwi

mam to zopakovat po sty krat? podla pravidiel neurobil nic zle ani kontroverzne a ani raz som to nenapisal...

Reagovat
Counter

Svádíš to na jeho osobnost a vyčítáš mu, že nemá cit. Což je prostě blbost, protože v tomhle případě Dean neudělal nic egoistického ani necitlivého.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

tak proč píšeš hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim s nazorom na Deana, ale v tomto pripade to nebolo necitlive.

Reagovat
cristiano.K.

to jsem přečetl jen první větu

Reagovat
Darren Fletcher

OT: Ronaldo za 60?

ak by ano, neni o com

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
wild

treba si uvedomit ze ma 31rokov..tazko niekto zanho da 100mega..to sa uz proste neoplati a nema taku hodnotu

Reagovat
Shevchenko

Za takového hráče se to oplatí úplně v pohodě a myslím, že United nebo PSG by to v pohodě zaplatili.

Reagovat
wild

60 ano, 100 nie

Reagovat
r.mrazik

hrac na dva,max tri roky...plus obrovsky plat...

jestli neni cas posunout se uz dal....mysleno v pripade MU

Reagovat
Shevchenko

A proč max 3 roky? Já se nebudu divit, když v 36 bude pořád patřit mezi nejlepší útočníky na světě.

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedavej,ale pochybuju...preci jen po 30 to jde hodne rychle dolu...

Reagovat
Hokaido

Přesune se na CF a bude to stejnej golostroj...

Reagovat
Busby babes

vetsi starosti by mi spis delal ten jeho charakter. preci jen ty reci o tom, jak kdyby ostatni hrali jako on... to bylo hodne pres caru.

Reagovat
Counter

Prý to myslel jen co se fyzičky týče. Což je samozřejmě taky dementní, ale o něco míň

Reagovat
kubys

Ne, nemyslel, imp pod jeden souhrn potom dával tu origo část o tom, kdyby byli všichni dobří jako on.

Reagovat
r.mrazik

jemu normalne uz mrdlo...takova buznicka no

Reagovat
vladis271

vladis heavilly breathing...mierny optimizmus, možno to tá pravica nakoniec poskladá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je optimizmus? No neviem, to bude zlepenec hadam v tom najhorsom prevedeni.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

čo inak? predčasné a Kotleba dostane 15?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=P3-YMDP0s9c

Držme se Británie

Nenechme v tom Slováky

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se samozřejmě absolutně zdržuju politiky, otázky imigrace..atd..

ale tyhle 2 věty mě upoutaly

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele