Premier League - souhrn 28. kola

24.02.2018, 15:25, aktualizováno 25.02.2018, 17:03
Komentáře a souhrny
Manchester United přetlačil Chelsea a i po tomto kole bude na druhém místě tabulky. Tottenham těsně opanoval londýnské derby s Crystal Palace, Liverpool rozstřílel West Ham. Brighton si poradil se Swansea a důležité tři body si zapisuje také Huddersfield. Newcastle neudržel vedení na půdě Bournemouthu a výsledkem je remíza 2:2. Watford přetlačil Everton...

Manchester United - Chelsea FC 2:1

25.02.2018 15:05

Góly: 39. Romelu Lukaku, 75. Jesse Lingard - 32. Willian

Červený stroj Manchesteru United se rozjížděl pomalu, ale nakonec tak nějak pomourinhovsku dovedl nedělní šlágr s Chelsea k vítěznému konci. Na úvodní branku Williana ještě do přestávky odpověděl Romelu Lukaku, který ve druhé půli posadil vítězný gól na hlavu Jesseho Lingarda. Blues ve druhém poločase nedovedli navázat na dobrý výkon z půle první a z Old Trafford odjíždějí s prázdnou.

Prvních pětačtyřicet minut přitom patřilo právě hostům, jež mohli jít do vedení už po čtyřech minutách. Morata však výtečný centr Alonsa nasměroval do břevna. Chelsea byla častěji u míče a kontrolovala hru, zatímco United se soustředili především na protiútoky. Jedinou nebezpečnou příležitost nevyřešil dostatečně razantní střelou Alexis.

Chelsea byla odměněna úvodní brankou po půlhodině hry. Špatný rohový kop domácích sebral Willian, který předal míč dalšímu rychlíkovi Hazardovi. Mladík McTominay, který mimochodem ve druhé půli předvedl výborný výkon, nezachytil Brazilcův náběh, takže Willian vlétl do šestnáctky a nachytal De Geu na přední tyči.

Londýňané měli několik šancí ještě před pauzou vedení navýšit - Alonso se dvakrát ocitl s míčem ve vápně, ale nikdy nedotáhl akci do zdárného konce - Motara pak Willianův centr netrefil zrovna dokonale. United naopak udeřili efektivně při první příležitosti. Martial posunul Alexisův pas lépe postavenému Romelu Lukakuovi, jenž pro jednou ukázal zabijácký instinkt.

Po změně stran se oba týmy trošku zklidnily. United zpevnily střed pole a Chelsea proto neměla tolik prostoru pro hbité výpady Williana či Hazarda. Belgický kouzelník si navíc nevyhověl se svými kolegy, kdy nedostal míč do skvělé pozice od Alonsa, nebo když Kanté nezareagoval na klasickou protiútokovou patičku uprostřed pole.

První šanci jsme viděli až v sedmapadesáté minutě po nakrátko rozehraném přímém kopu Chelsea. Drinkwater bryskně poslal míč na bránu a De Gea vyrážel balón jen s potížemi. Za deset minut konečně zahrozili i domácí - a stálo to za to. Romelu Lukaku se úžasným akrobatickým kopem opřel do centru Alexise a Courtois se musel pořádně natáhnout, aby vytáhl míč zpod břevna.

Klíčový moment zápasu způsobila jedna z mnoha ztrát Williana, který se ve druhé půli povážlivě zhoršil. Lukaku se posléze dostal s míčem na kraj vápna, hbitou kličkou si poradil se svým strážcem a posadil na hlavu Jesseho Lingarda vynikající balón. Christensen se za nabíhajícím sokem jen ohlédl a Manchester vedl 2:1.

Chelsea dokázala odpovědět jen jednou šancí, kdy zakombinovali oba hříšníci z předchozího momentu. Christensen skvělým míčem poslal do nájezdu Williana, ale ten už podruhé na De Geu nevyzrál. Hraniční situaci při potenciálním vyrovnávacím gólu Moraty pak nejspíš chybně posoudil čárový rozhodčí, a tak všechny body zůstávají na Old Trafford.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 0:1

25.02.2018 13:00

Góly: 88. Harry Kane

Zase Harry Kane. Tottenham zásluhou nejlepšího evropského střelce za rok 2017 v samotném závěru utkání na hřišti Crystal Palace překlopil misky vah ve svůj prospěch. Lídr Spurs i anglické reprezentace posunul alespoň na několik hodin svůj tým mezi nejlepší čtyřku a sám sebe na vrchol tabulky střelců. Eagles po změně stran absolutně odešel a za neschopnost třeba jen vystřelit si bod nezasloužili.

Kane vstřelil už 35. gól v letošní sezóně a nadále potvrzuje, že patří k nejlepším útočníkům planety. Za Tottenham dnes vsítil už 150. branku, jíž zmařil naděje Crystal Palace na velmi cenný bod. Eagles nyní zaujímají sedmnáctou pozici a mimo sestupové pozice jsou jen zásluhou lepšího skóre.

V průběhu vyrovnané první půle mohli Spurs požadovat pokutový kop, když Hennessey zasáhl v šestnáctce Daviese. Píšťalka Kevina Frienda však zůstala němá. Jen o chvíli později gólman Crystal Palace opět úřadoval, tentokrát ryze pozitivně, když pohotově lapil Kaneovu ránu z těsné blízkosti.

Ve druhém dějství už to byl jenom o Tottenhamu a ve třiapadesáté minutě měl Harry Kane zlatou příležitost zápas zlomit. Sám před bránou ale fatálně nedokázal sklepnout centr z pravé strany mezi tři tyče. Chvíli nato Hennessey kryl střelu Daviese.

Tottenhamu dlouho nebylo přáno prolomit bezgólový stav, a když měl Aurier na zadní tyči podobně jako Kane odkrytou bránu, míč jen zašlápl. Harry Kane ovšem dvě minuty před koncem Spurs zachránil, když hlavičkou proměnil Eriksenův rohový kop v jediný gól utkání.

Více informací k zápasu

Watford FC - Everton FC 1:0

24.02.2018 18:30

Góly: 80. Troy Deeney

Sršni z Watfordu udolali Karamelky a ztrácejí na Everton již pouze jeden bod. Toffees nezvládli další venkovní zápas a nepovedlo se jim dostat na sedmou pozici před Burnley.

Jako první ohrozil domácího brankáře Karnezise útočník Niasse. Řecký brankář musel vyrazit Senegalcovu střelu z úhlu. Za čtyři minuty měl Karnezis opět práci, slabou střelu Sigurdssona však bez problémů lapil. To byly také pohříchu nejnebezpečnější akce prvního poločasu na Vicarage Road. Jinak se zápas odehrával především ve středu hřiště daleko od území, ve kterých operovali Karnezis a Pickford.

Druhý poločas začali nebezpečněji opět Toffees. Keane se vyšrouboval do vzduchu pro hlavičku, která letěla těsně vedle a nedosáhl na ni ani dobíhající Davies. Watford se k ohrožení Pickforda dostal poprvé v 55. minutě, ale Deeneyho hlavička ze záklonu neměla gólové parametry. V 79. minutě vyrobil velkou hrubku Pickford, který napálil napadajícího Deeneyho. K míči se dostal Kiko Femenía, proti jeho křižné střele zasáhl brankář Evertonu.

Ještě v téže minutě se však Hornets radovali z úvodní branky. Femenía přenechal míč Okakovy, který ve vápně našel Deeneyho a ten ranou z otočky překonal Pickforda. Pojistku na vítězství mohl v 87. minutě přidat Okaka, tentokrát byl však úspěšnější Pickford. V poslední minutě nastavení měl Everton příležitost rohového kopu, po kterém hlavičkoval brankář Pickford, ale ze závaru v pokutovém území branka nepadla.

Díky jedinému gólu Deeneyho se tedy raduje Watford, naopak svěřenci Sama Allardycea se budou zpět na severozápad vracet velmi smutní.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Newcastle United 2:2

24.02.2018 16:00

Góly: 80. Adam Smith, 89. Dan Gosling - 17. Dwight Gayle, 45. Dwight Gayle

Ani dvougólové vedení ještě čtvrt hodiny před koncem nestačilo Newcastlu k vítězství na hřišti Bournemouthu. Dwight Gayle Magpies nasměroval ke třem bodům už v prvním poločase, závěr ale patřil domácím. Fanoušky na Goldsands nejdřív potěšil Adam Smith, aby je minutu před koncem základní hrací doby rozradostnil Dan Gosling.

Záložník Cherries měl šanci ke skórování už v první desetiminutovce, kdy ale poslal Stanislasův centr nad břevno. Martin Dúbravka se poprvé zapotil až posléze při střele Calluma Wilsona z otočky. Na slušný úvod Bournemouthu ale zareagoval Newcastle úvodním gólem. Asmir Begović si počínal nedůrazně po centru Matta Ritchieho a Dwight Gayle se náhle zjevil zády k bráně s míčem v malém vápně. Skóre otevřel lišácky patičkou.

Druhý gól přidal Gayle okamžik před přestávkou, a zase na tom měl neblahou zásluhu gólman Bournemouthu Asmir Begović. Centr Dummetta propadl k Ayoze Pérezovi, ten se opřel do míče a procpal míč pod tělem chybujícího brankáře. Na zadní tyči už čekal Dwight Gayle s jednoduchým doklepnutím do prázdné branky.

Po výtečném Dúbravkově zákroku při hlavičce Steva Cooka se domácí konečně dostali ke skórování. Deset minut před koncem předvedl Bournemouth nádhernou akci, kterou Lewis Cook vyšperkoval patičkou a Adam Smith úžasnou ranou pod břevno. Na 2:2 pak minutu před koncem vyrovnal z bezprostřední blízkosti Dan Gosling.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Southampton FC 1:1

24.02.2018 16:00

Góly: 67. Ashley Barnes - 90. Manolo Gabbiadini

Burnley přišlo až v nastavení o výhru nad Southamptonem. Saints zachránil v první minutě nastavení Gabbiadini. Remíza je však pro hosty bojující o holé přežití málo.

V prvním poločase dominovaly na obou stranách obrany. Nejblíže byl ke vstřelení branky Tadić, jenž napálil balón do tyče. I přes tvrdou hru od obou týmů se rozhodčí Madley neodhodlal udělit žádnému hráči žlutou kartu, což je v podstatě nejzajímavější fakt první pětačtyřicetiminutovky.

V té druhé se čekalo přes dvacet minut na první vážnější ohrožení branky. Když už ale přišlo, bylo hned gólové. Přetažený centr zleva si našel Gudmunsson, jenž ještě neskóroval, ale dorážející Barnes dopravil míč do sítě. Utkání chudé na vyložené příležitosti vidělo ještě jednu branku a to až v samém závěru. Carrillo vrátil balon pod sebe na Gabbiadiniho, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

I když mělo Burnley zápas skvěle rozehrané, nakonec nevyužilo možnosti odskočit svým konkurentům v boji o sedmé místo. Southampton odvrátil další blamáž a zůstává v kontaktu s ostatními týmy, které se chtějí zachránit v Premier League.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 4:1

24.02.2018 16:00

Góly: 29. Emre Can, 51. Mohamed Salah, 57. Roberto Firmino, 77. Sadio Mané - 59. Michail Antonio

Liverpool rozstřílel West Ham jasně 4:1 a jejich ofenzivní trojzubec opět potvrdil svoji vynikající formu. Pošesté za sebou se trefil Mohamed Salah, který se také dotáhl na Harryho Kanea v čele tabulky střelců. Další góly obstarali Bobby Firmino, Sadio Mané a Emre Can. Kladivářům nepomohl ani debutující Patrice Evra, jedinou branku Moyesova celku vsítil Michail Antonio.

Fazóna ofenzivy Liverpoolu je vskutku impozantní. V současnosti se dá bez pochyb tvrdit, že trio Salah - Firmino - Mané patří k těm úplně nejlepším na světě. V posledních šesti zápasech tenhle fotbalový triptych nasázel neuvěřitelných 16 gólů. Jen dvě branky neměl na starost jeden z těchto borců.

Právě jejich zásluhou teď Liverpool přinejmenším do zítřejšího odpoledne zůstane na druhé pozici za suverénním Manchesterem City. Dnes to nicméně nebyl ani jeden z nich, kdo Reds v prvním poločase nasměroval k poklidnému vítězství nad West Hamem - alespoň tedy co se gólového autorství týče.

Ještě před prvním gólem bylo jasné, že zápas bude velmi atraktivní, zkraje utkání rozezněl brankovou Mohamed Salah, kterého krásným obloučkem následoval Marko Arnautović. Gólovou radost si ale vychutnal až Emre Can, když mu egyptský génius pro změnu asistoval. Na jeho rohový kop si naskočil v malém vápně a poměrně snadno otevřel skóre.

Až po změně stran si Salah střihnul i svou obligátní roli střelce branky. Alex Oxlade-Chamberlain se výtečně proháčkoval přes početní přesilu, pak v pádu se štěstím dostal míč na svého kolegu a ten cizelérsky z otočky zvýšil na 2:0. Jen za pět minut ho následoval Roberto Firmino, který proměnil samostatný nájezd po skvělém pasu Emreho Cana. Vyběhnuvší Adrián skluzem sestřelil jen svého spoluhráče Zabaletu.

Jenže ani ne za tři minuty si West Ham vystřelil naději. Kouyaté využil díry na levé straně obrany Liverpoolu, kam poslal pas na Michaila Antonia. Karius šel po jeho křížné střele pomalu za zem a bylo to 3:1. Domácí však nakonec vyhráli o tři branky, čtvrt hodinu před koncem sklepl Sadio Mané do sítě skvělou přihrávku Robertsona.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Huddersfield Town 1:2

24.02.2018 16:00

Góly: 64. Craig Dawson - 48. Rajiv van la Parra, 56. Steve Mounié

Ztráta West Bromwiche Albion na záchranu se prohlubuje. V dnešním zápase podlehli Baggies nováčkovi z Huddersfieldu 1:2. Hosté si naopak připsali velmi důležité a cenné tři body z venkovního hřiště.

Záchranářský duel začal opatrnou partií z obou stran. Velké šance na obou koncích hřiště viděli návštěvníci duelu až v poslední desetiminutovce prvního poločasu. S první šancí se předvedli hosté. Hadergjonaj našel volného Pritcharda, tomu střelu odvrátil na brankové čáře obránce domácích a dorážku Mouniého kryl Foster. Na druhé straně se do Phillipsova centru opřel McClean a bohužel pro Baggies přestřelil.

Někteří diváci se možná ještě zdrželi během přestávky u stánků s občerstvením a na Hawthorns padl první gól. Ve 48. minutě ho dosáhl hostující van la Parra, jenž uklidil přesný balón od Quanera. O šest minut později se do míče opřel Williams a moc nechybělo, aby to bylo 0:2. Dvě minuty nato se hosté přeci jen dočkali. Pritchard uvolnil Mouniého, jenž překonal vyběhnuvšího Fostera.

West Brom snížil v 64. minutě. Brunt rozehrál rohový kop na hlavu Dawsona, jenž využil zaváhání brankéře Terries Lössla, a snížil na 1:2. Po asistentovi se Brunt mohl stát i střelcem. Radost po ráně z přímého kopu mu v 70. minutě překazil tentokrát výborný Lössl. Deset minut po Brnutovi se na druhé straně prosmýkl van la Parra, jehož ránu kryl Foster nohou. Více vzrušení již k vidění nebylo a po závěrečném hvizdu propukla radost Huddersfieldu.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Swansea City 4:1

24.02.2018 16:00

Góly: 18. Glenn Murray (pen.), 69. Glenn Murray, 73. Anthony Knockaert, 90. Jürgen Locadia - 86. Lewis Dunk (vl.)

Důležitou bitvu dvou týmů ze spodních pater tabulky zvládl mnohem lépe domácí Brighton. Ten vstřelil hostům ze Swansea čtyři branky, na které Labutě odpověděly jen jednou.

Domácí se poprvé uvedli nebezpečným protiútokem v sedmé minutě. Knockaertův pas si našel Groß, ale jeho pokus obrana Labutí zblokovala na roh. V 18. minutě srazil hostující van der Hoorn Murrayho a nařízenou penaltu chladnokrevně proměnil sám faulovaný hráč, čímž poslal Brighton do vedení.

Van der Hoorn chtěl svoji chybu napravit ve 27. minutě, kdy jeho dvakrát tečovaná střela nadělala starosti brankáři Ryanovi. Na konci poločasu měli domácí i hosté obrovské šance na změnu skóre. Nejprve si na rohový kop naskočil Duffy a trefil tyč, následně na druhé straně napálil rovněž brankovou konstrukci Jordan Ayew a Olsson z dorážky minul.

Sedm minut po změně stran podržel Seagulls Ryan, když vyškrábl střelu Ki Sung-yuenga. V 60. minutě se domácí radovali z druhého gólu, ale radost jim překazil praporek asistenta rozhodčího, který signalizoval Murrayho postavení mimo hru. Domácí útočník byl protagonistou i v 65. minutě, kdy těsně minul bránu Fabiańskeho. O čtyři minuty již byl na konci kombinace domácích a poslal svůj tým do vedení 2:0.

Definitivní pojistku na vítězství jihoanglického mužstva přidal v 73. minutě Knockaert, který si naběhl do šestnáctky a pohotovým zakončením překonal polského brankáře. Čisté konto Ryanovi překazil střídající Abraham, který umístil svou střelu k tyči. Poslední slovo však patřilo domácím. Locadia se položil do Stephensovy rány a vrátil domácím tříbrankové vedení. Důležité vítězství si tedy připsal Brighton, Swansea cestuje domů do Walesu s prázdnou a čtyřgólovou náloží na kontě.

Více informací k zápasu

Leicester City - Stoke City 1:1

24.02.2018 13:30

Góly: 70. Jack Butland (vl.) - 43. Xherdan Shaqiri

Leicester v prvním zápase posledního únorového kola remizoval se Stoke. Lišky byly po většinu zápasu lepším týmem, byly to však ony, kdo musel dotahovat nepříznivý stav. K vyrovnání jim pomohla fatální chyba brankáře Hrnčířů Butlanda.

Manažer domácích Claude Puel opět po pauze nasadil do sestavy kapitána Wese Morgana a zlobivého Riyada Mahreze. Důvěru dostal i záložník Matty James. Jeho protějšek Paul Lambert poslal do hry stopera Bruna Martinse Indiho, jenž nahradil zraněného kapitána Ryana Shawcrosse. V prvním zápase od úvodní minuty nastoupil za Potters bek Kostas Stafylidis. Do středu zálohy se postavil univerzál Geoff Cameron a vepředu operoval tradiční trojzubec Shaqiri, Choupo-Moting a Diouf.

Leicester začal zápas tlakem, během něhož pálil těsně nad bránu James. Následně se tempo uklidnilo a do šancí se dostávali i hosté. Schmeichel musel ve 13. minutě zakročit proti střele Ndiayeho. Oba brankáři však v první půlhodině neměli mnoho práce a mužem činu byl zejména sudí Michael Oliver. Ten postupně ukázal žlutou kartu Allenovi, Albrightonovi a Dioufovi.

V závěru poločasu se znovu činili Foxes, jmenovitě Mahrez. Bohužel pro něj i spoluhráče končily jeho střely a centry mimo. Když už se zdálo, že diváci v první půli neuvidí branku, dostalo se do vedení Stoke. Allen u autové čáry vybojoval míč na Ndidim, přihrál jej Shaqirimu, jenž po zatažení míče víc do středu hřiště a blíž bráně obstřelil Schmeichela netradičně pravačkou.

Změna stran nepřinesla změnu herního projevu. Na míči byli více svěřenci Puela, ale nebezpečné příležitosti nepřicházely. Do jedné se po standardní situaci tlačil Morgan, jeho pokus však obrana červenobílých zablokovala. Na druhé straně mohl nepřesnou rozehrávku Schmeichela potrestat opět Shaqiri. Jeho pokus z dálky do opuštěné svatyně prolétl těsně kolem tyče.

Jelikož byli domácí bezzubí, musel jim pomoct hostující brankář Butland. V 70. minutě vyslal Mahrez kolmici na Albrightona, jehož centr Butland nečekaně propustil do vlastní brány a bylo vyrovnáno. O devět minut později odčinil anglický gólman své zaváhání, když po závaru po rohu vyrazil Mahrezovu střelu a následně měl i štěstí, protože Maguire napálil tyč. A následně se opět opakoval scénář v podobě možné gólové odpovědi na druhé straně. Na Shaqiriho přihrávku před branku však nedosáhl střídající Campbell.

Druhý darovaný gól mohli Lišky přidat v samém závěru. Po chybě stoperů se na Butlanda řítil Mahrez, ale gólman Hrnčířů svůj tým podržel. Po rohovém kopu bezprostředně po Mahrezově akci hlavičkoval do tyče James. K další šanci se domácí nedostali a tak je pro ně vzhledem průběhu utkání bod málo. Hosté si připsali cennou remízu, která však k výraznému posunu tabulkou nestačí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City27233179:2072
2.Manchester United28185553:2059
3.Liverpool FC28169365:3257
4.Tottenham Hotspur28167553:2455
5.Chelsea FC28165750:2553
6.Arsenal FC27136851:3645
7.Burnley FC28910922:2537
8.Leicester City28991040:4136
9.Everton FC28971232:4734
10.Watford FC28961338:4733
11.AFC Bournemouth28881233:4332
12.Brighton & Hove Albion287101126:3731
13.West Ham United28791235:5030
14.Huddersfield Town28861425:4830
15.Newcastle United28781327:3829
16.Southampton FC285121129:4127
17.Crystal Palace28691325:4327
18.Swansea City28761521:4127
19.Stoke City28681428:5426
20.West Bromwich Albion283111422:4220
Zbývající zápasy
01.03. 20:45Arsenal FC - Manchester City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (698)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hadr místo Sotonu a ty poslední 3 v klidu ať spadnou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

on má tak nefutbalovú postavu, neviem. Snáď Stoke spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: Rozumí někdo stolním PC? Sháním nějakej do 15k na hry. Protože prostě notebook na hry není že. Našel jsem tyhle složené komply ale nevím, kterej z nich :D díky

https://www.bohemiapc.cz/bohemiapc-pocitace/vykonne-herni-pocitace/

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej, tohle jsou tak možná nějaký polotovary, ne herní PC. K tomu prvnímu za 14 bys musel dokoupit RAMky, SSD a OS, aby to vůbec nějak šlapalo.

Do 15k nový herní PC nekoupíš.

Reagovat
miezto

jako nějakej low-cost by poskládat šel, ale se součsnýma cenama ramek a grafik je to bída no

Reagovat
smazaný uživatel

Jak? Když doplním tyhle PC na 16GB RAM, přidám Win 10 a 128Gb SSD, jsem někde na 23-24k. Když uberu SSD, jsem na 21-22. GTX 1050 je celkem basic karta na hraní, na tom už se ubrat moc nedá, jenom masochista by šel pod 16 Gb RAM a na Linuxu si toho moc nezahraješ. Fakt nevim, jak se dostat pod 20, natož pod 15

Reagovat
smazaný uživatel

A když bych to více specifikoval na to, že ty hry nepotřebuji v úplnýn full hd? Řekněme na střední detaily ale hlavně plynule.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na střední detaily jsi právě na těch 22k

Reagovat
smazaný uživatel

GTX 1050 je basic? jako na notebookovým GTX 960m mi běží úplně v pohodě třeba Witcher 3, tak si nedokážu představit, že by třeba 1030 neutáhla všechno, i v trošku horší kvalitě

Reagovat
smazaný uživatel

1030 = basic grafická karta, 1050 = basic herní grafická karta. Takhle to alespoň prezentuje sama nVidia.

Reagovat
naheCZ

1030 neutáhne téměř nic To jsou grafiky určené tak pro základní kancelářské věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám na hracím PC jenom 8 GB RAM.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, já teď do noťasu musel přidat 4 Gb ze starého notebooku, pač se mi na 8 GB RAM sekala i posraná onlinovka agar.io. S 12 je to o něco lepší, ale pořádně to jde až na stolním s 16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by asi slo. Kdyz beres procesor od AMD mozna bych od nich vzal i grafiku a treba i trochu usetris.

Reagovat
Pato44

Ja nechci nic rikat a nemam cas to ani moc zkoumat, ale tudim, ze na ryzen musis mit jejich zakladovku a mozna i prave tu grafiku. Tak to radsi over, nez to objednas.

Reagovat
smazaný uživatel

To není normální, mně 8 GB stačí i na Kingdom Come.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, no, je to spatne napsana hra. Normalne mi to v prohlizeci celkem pravidelne shodilo tu stranku s chybovou hlaskou "out of memory".

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel si rozšířit virtual memory?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ale měl jsem jinej rozlámanej noťas a volnej slot na RAM, tak jsem daroval orgány

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanouškem počítačovýho kanibalismu, ale když musíš

Reagovat
Azazelo RD

A neseká se Ti Sokoban?

Reagovat
Gazdo

Masochista

Reagovat
smazaný uživatel

SSD je absolutní základ. Nicméně musim nesouhlasit s jeho velikostí, v dnešní době je 128 Gb strašně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Ale když borec chce pocitac za 15 a ja jsem na >20, nebudu mu tam prece jeste strkat 512 GB SSD

Reagovat
smazaný uživatel

256 je kompromis.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tohle? https://m.visions.ca/#/home-productdetail?productId=38292&sku=I5577-5328BLK-PUS

Uz mam roky, tak uz toho moc nenahraju. Stacilo by, kdyby na tom frcelo jeste par vydani FIFY a ted ctu zaklinace, tak bych si rad prosel tu 3ku...

Reagovat
Filipow

Si kup konzoli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám raději hraní na PC a navíc, PC budu využívat i jinak. Ted mám 10 let starý komp a nepřehraju na tom už ani HD videa na Youtubu bez sekání. Navíc - nemám telku.. atd

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo toustovač rovnou.

Reagovat
icemike

Reagovat
Uwe háže buly

souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

Konzole se s hraním na PC nedají srovnat.

Reagovat
Uwe háže buly

V čem? Hraje se na nich lip a stojí to míň..?

Reagovat
smazaný uživatel

Samotná krabička stojí míň, ale všechno ostatní je horší. Méné možností ovládání, méně her, dražší hry, horší grafika, placený multiplayer atd. plebsu to může stačit, ale objektivně to stojí za hovno.

Reagovat
TopinB

Až na sportovní a závodní hry, ty je lepší hrát na konzole (NHL ) se základním vybavením, teda ovladač vs klávesnice a myš, ale ovladače zas není až takový problém dokoupit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nihilister

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Jednoznačne ryzen APU, pri dnešných cenách grafických kariet je to mega

Reagovat
icemike

4jadro je základ, grafika je dnes problém., protože bitcoin aspol. A zbytek jako monitor a tak máš? To máš hned dalších 5k

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsem vybral že bych sestavil.. monitor mám, ale asi bych musel koupit w10

https://www.czc.cz/219330,208614,200384,202629,223347,191710,210022/kody

Reagovat
icemike

Zdánlivě to nevypadá zle, jenom asi zdroj bude potřeba výkonnější. Ještě větrák do skříně, winy, a jsi na dvaceti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

To jako už nejdou winy stahnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, krást pořád jde.

Reagovat
Uwe háže buly

Lol

Reagovat
Pato44

Jeste, kdyz uz ti do toho mluvim, tak dedukuju, ze monitor mas ten, co ted pouzivas ke tvemu stavajicimu pc a ten ti na 100% nebude vyhovovat k novemu. Je velka skoda degradovat veskery vykon pc nekvalitnim nebo spise neadekvatne vykonym monitorem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak strašně špatná sestava...

1) Procesor je megalow, ale za stejnou cenu je Ryzen 3 - 2200G - větší takt, víc adidas, ale hlavně Raven Ridge!

2) mATX desky jsou super do pc, který musí být velkostně míň náročný - ty tam máš standardní tower - nicméně nic ničemu nerozporuje

3) Spouštět systém na HDD by mělo být trestně stíhatelný

4) Linux si užiješ, je s ním sranda.

Mně přijde blbost si kupovat komponenty, který po nějakým roce používání musíš vyhodit. Radši si lehce (LEHCE) připlatím za lepší, který pak budu moci postupně měnit, respektive vylepšovat (taktovat, SLI...). Viz třeba zlevnění grafik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych zapomněl, ta RAMka co tam dáváš jede na 3000 MHz, sloty paměti bez taktování podporují pouze 2667 MHz. Takže bych to řešil 2x4 GB DD4 2667 - http://bit.ly/2FvKEhg

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže to právě jdeš proti tomu, co píšeš výš - postupnému vylepšování. Zrovna rozšiřování RAMky by u mě bylo na prvním místě. A raději mít obsazený jeden slot, než ušetřit kilčo a mít obsazené 2 sloty.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to bude mojí averzí na ADATA. Nicméně po předchozích zkušenostech s jednoslotovým modulem si vždy beru paměti ve formátu 2x/4x.

Reagovat
naheCZ

Je to dnes problém...ceny grafik nehorázně vyletěli díky bitcoinu a jejich strašný nedostatek. Podobně jsou na tom RAMky. Pro srovnání cena 1050 ti v herní edici při vydání byla kolem 4000...dnes přes 6000. Bohužel se nedá říct, kdy a jestli tohle někdy ustane nebo ceny poletí nahoru čím dál víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Místo aby to bylo 0-3 ze dvou tutovek, tak je to 2-2.

Reagovat
biznizmen

2x prázdná brána a nic z toho. Zbytek sezóny bude ještě zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - West Ham sa pomalšie rozbiehal, ale nakoniec veľmi dobrý futbal. Pozerám, že aj Brighton dal 4 doma , Cherries skvelý comeback.

Reagovat
smazaný uživatel

V Championship otočka Aston Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Vyborny vykon hlavne druhy polcas

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield výborne, snáď WBA konečne spadnú. A s nimi WHU a Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dnes žil Beethoven, do rána by tu bola nová sinfónia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď my predsa máme svojho Beethovena

https://www.youtube.com/watch?v=A2Sy7A_CdxY

Reagovat
smazaný uživatel

sinfónia? vážne, keď už, tak sa to píše "symfónia"...

Reagovat
smazaný uživatel

detail

Reagovat
SixtoRodriguez

sinfónia. ty vôľ.

Reagovat
smazaný uživatel

We've Got Salah! Mane Mane! And Bobby Firmino!

Reagovat
smazaný uživatel

Yes!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Salah aktuálne najlepší hráč na svete spolu s Messim.

Reagovat
Mastný Chobot

si si ulecel

Reagovat
SixtoRodriguez

jak po pácích púlkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz nie, Dom.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a to nie je najlepší ani v Liverpoole

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

To zase ne aLe je uzasnej

Reagovat
vladis271

o tom pochybujúä len nevzdelaní hlupáci.

Reagovat
smazaný uživatel

A prakokoti.

Reagovat
pingla

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

v ligových góloch a asistenciach sa mu vyrovna iba Neymar, Messi je o tri body lepsi, takze nechápem ten výsmech. Ak bude takto pokračovať top 3 v zlatej lopte ho neminie.

Reagovat
smazaný uživatel

ľudia neradi príjmajú nové, progresívne, správne a pravdivé názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedomia si to neskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznie to trochu trúfalo ale asi to nebude až tak ďaleko od pravdy

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

už jsme 2. a navic konkurenti hrajou proti sobe, takze nekdo ztrati

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda!!!

Reagovat
diastan

Odsun Úček mimo top 4 začíná

Reagovat
I am Mancunian

Už dávno začal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Mu konečne tam kam patria. Pod nás.

Reagovat
smazaný uživatel

historicky*

Reagovat
nani92

ked budete mať vždy o zápas viac, tak to možno dokážete, bravo

Reagovat
smazaný uživatel

veď sa ty len neboj zajtra vám to chelsea ukáže, little one si ani neprdne.

Reagovat
blade115

Kéž bychom těm šulínům zítra dali trojku a postupně je vyfakovali z Top 4...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hai

Reagovat
mikelinos

Reagovat
icemike

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
erwin

Reagovat
kiwwi

sebranka scouserov a scumov

Reagovat
kvasha16

klasicka kiwwi-ovinka... vsetci su kokoti len ty si lietadlo

Reagovat
kiwwi

Ee všetci nie, len scouseri a scumovia

Reagovat
blade115

Nu, a teď už tu je i sám alfa mimoň.

Reagovat
Swarley

ještě nedávno nosili světle modré bezpečnostní tričko a jak se najednou prsí....

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Historicky je musíme respektovat, především za vlády Sira Alexe, ale United v dnešní době jaou k smíchu. Bohužel je to tak. Mourinho a jehi styl je hrozný při tom ten tým by měl být mezi nejlepšími na světě.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
13

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
janinho

oprav ma ak sa mýlim ale nebol si to ty co si pred zapasom spurs s manu hovoril že lepsie pre lpool ak vyhra manu lebo tych uz nechytite a keď som ti povedal že je slušne povedané chujovina drzat palce najväčšiemu rivalovi ked je odohrata polovica súťaže a kludne ich môžete predbehnúť tak si sa smial akoby som ti povedal neviem akú kktinu???

Reagovat
Swarley

vítej v PL diskuzích!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

To bol skor tomas nez vladis

Reagovat
mul

Otázka na niekoho, kto viac sleduje nemeckú repre... Počíta sa Canom do základu na MS ? a aká je optimálna zostava ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT.: Krásný článek k ZOH a Rusku. A důkaz, jaký je Fourcade pojem nejen na trati s puškou, ale i mimo ni. Kloboušek dolů. A naprostý souhlas.

https://www.sport.cz/ostatni/biatlon/clanek/966127-biatlonista-fourcade-nesouhlasi-s-bojkotem-finale-sp-v-tumeni.html#hp-sez

Reagovat
ZB 07

souhlas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

„Ptal jsem se Martina Fourcada, jestli na finále odcestuje, a on mi řekl, že musí, protože bojuje o velký glóbus. Každý dělá své vlastní rozhodnutí,“ líčil Hamza.

Zdroj: https://sport.idnes.cz/biatlon-svetovy-pohar-finale-rusko-tjumen-bojkot-f7h-/biatlon.aspx?c=A180223_154301_biatlon_ten

Reagovat
andrew96

Musí si to racionálně obhájit.

Reagovat
Pato44

Reagovat
Spalovač šancí

Potřebuje globus, takže do Ruska musí. A protože má strach, že mu tam něco přimíchají, anebo rovnou rozbijou hubu, tak je najednou děsně blahosklonný.

Reagovat
Pato44

Reagovat
Teoretik

oportunista

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon znovu gól za Fulham. Neuveriteľné, o neho bude veľký boj. Dúfam, že sa o neho zaujíma aj Tottenham. Podobne ako Bale zmenil pozíciu z LB na LW, no už oveľa v skoršom veku.

Reagovat
Mates_Matesović

Obávám se ale jeho ceny, nad 50 miliónů Levy určitě nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad 50 miliónov snáď nie. 30 miliónov + bonusy, podľa mňa tak akurát.

Reagovat
Taiger

OT: Plánuje někdo na Gunners do Milána? Jak sehnat nejlíp lístky? Asi přes oficiální stránky týmu co.

Reagovat
smazaný uživatel

gunners.cz možná něco seženou? jsou ofiko fanklub

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak věřím, že budou vypraveny výlety at už s czechsporttravel nebo fotbaltour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Pritchard.

Reagovat
REPLIKATOR

Dunk Ale teď už si musí dávat pozor, aby nepřekonal první místo Škrťela

Reagovat
Uwe háže buly

Dúbravka?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rugby Škótsko-Anglicko. Konečne sa mi podarilo zhliadnuť celý zápas six nation. Až na prehru Anglicka som si to dokonale vychutnával. Atmosféra v Škótsku bola elektrizujuca.

Reagovat
smazaný uživatel

Rugby

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš vkus, to preto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že fandíš Anglicku.

Reagovat
vladis271

Ked v lete prídu biele buzničky dúfam, že vypýtame aspon 250 mega.

Reagovat
Hai

Kane hraje za slepice takze nam to muze byt k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JARiiseOfficial/status/967408037727260672

https://twitter.com/JARiiseOfficial/status/967412727470632961

Riise Nejdriv napise, dejte jistemu hraci cocku a pak se haji jak male decko kdyz ho chytnou se sutrem v ruce pod rozbitym oknem. Ja jsem nikoho nejmenoval, proc si myslite, ze to je na Evru?

To je fakt dement.

Reagovat
Busby babes

a samozrejme, ze byl vyslysen, na Evru se pri zapase bucelo, protoze je samozrejme super vypiskavat hrace, kterej se ozval, kdyz byl rasisticky urazen. Well done.

Reagovat
smazaný uživatel

Urazený a prečo? Že ho hispánec Suarez nazval negritom?

Evra je precitlivelé, pasivne agresívne hovädo a angličania sa idú predbehnúť, aby niekoho mohli obviniť z rasizmu. viď. naposledy otravovali Firmina.

Reagovat
Busby babes

a ty ses rasisticky hovado no. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Get rekt argument

Reagovat
kiwwi

(1) In response to Mr Evra's question "Concha de tu hermana, porque me diste in

golpe" ("Fucking hell, why did you kick me"), Mr Suarez said "Porque tu eres

negro" ("**Because you are black**").

(2) In response to Mr Evra's comment "Habla otra vez asi, te voy a dar una porrada"

("say it to me again, I'm going to punch you"), Mr Suarez said "No hablo con los

negros" ("**I don't speak to blacks**").

(3) In response to Mr Evra's comment "Ahora te voy a dar realmente una porrada"

("okay, now I think I'm going to punch you"), Mr Suarez said "Dale, negro,

negro, negro" ("**okay, blackie, blackie, blackie**).

(4) When the referee blew his whistle to stop the corner being taken, Mr Suarez used the word "**negro**" to Mr Evra.

(5) After the referee had spoken to the players for a second time, and Mr Evra had said that he did not want Mr Suarez to touch him, Mr Suarez said "**Por que,

negro?**"

Reagovat
smazaný uživatel

kámo naozaj to teraz nejdem googliť a vyvracať závery "Fergusson Associaton"

Reagovat
kiwwi

Argument

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez sa vyjadril že to nebol rasistický útok. Fan liverpoolu verí jemu a fan united evrovi. Takže chorál "klamársky bastard" sedí podla logiky liverpoolskych, neviem čo sa tu čertíte

Reagovat
kiwwi

Jj presne to sedí. Ty musíš byť ďalší Oliverov brat.

Reagovat
smazaný uživatel

nedávno firmina obvinili z rasizmu, ano nedokázali mu to, ale obvinenie padlo .. brať toto vážne? ..posmešné chorály, fanúšikovia rivala, normálna vec.. ja som čučal ako puk že prečo ho nevypískajú, lebo som v TV nepočul ako spievajú

Reagovat
kiwwi

Suarezovi to dokázali.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

jebnutý Ivan...

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni, ty kokot pomätený.

Reagovat
Swarley

Olo, ako sa máš? prečo prispievaš tak často?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne, Tom, nemyslím si. A ty si ako na tom?

Reagovat
Swarley

v podstatě asi nikdy nebylo líp a som Tom, dobre som na tom

Reagovat
smazaný uživatel

♥ nech sa ti darí...

Reagovat
Swarley

o to se postarám

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý ...

Reagovat
Swarley
Reagovat
Zaschrona

Ashamed of nothing, offended by everything.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No.. tady jsi zjevně moc zainteresovanej, abys to hodnotil objektivně Riise v pohodě. Evra vás kapitánoval kolik sezon? Myslíš, že potenciálně na Gerrarda v dresu Chelsea by se nepískalo na Traffordu?

Reagovat
Busby babes

no hele kdyz vemu jen tenhle zapas, tak tam byl jeste Chicarito a Moyes, kterej trenoval nas i Everton. Proti hraci, kterej hral za nas hrajou prakticky kazdej tyden ale nedeje se to. Ale prijede Evra, tak se hned spusti tohle. Jako by on mohl za to, ze je Suarez hovado. To ti prijde v poradku? Oni na nej nebuci proto, ze hral za nas, ale kvuli te kauze.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je pro Liverpoolský spíš hrdina Zatímco Evra je nepřítel č.1 .. je jedno, jestli v té kauze byl on na straně "dobra". Zase nedělejme z fotbalu balet nebo tenis, kde ani nemůžeš jako fanoušek vyjádřit názor. Mně to přijde v pohodě.. Defoe si taky užije pískot od Geordies čitě za to, že nám dal jako Mackem spoustu golu a to je to charakterově fajn chlap.

Reagovat
Busby babes

je jedno, jestli v té kauze byl on na straně "dobra".

no to prave jedno neni. Naopak je to dost zasadni. Nedelam z toho balet. Az na nekoho budou hazet banany, tak taky budes psat: nedelejme z toho balet, no co, tak po nem nekdo hodil banan, to je preci v pohode... ?

Nerekl bych ani slovo, kdyby na nej buceli protoze hral za rivala. Ale to neni tenhle pripad. Buci na nej kvuli te kauze se Suarezem, coz mi prijde proste nechutny. Rasismus jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ty aby ses neozval.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tu dávaš za sprostosti, že pískanie fanúšikov na Evru je rasizmus.... Ty si ešte jebnutejší v tomto jak domingo s fantomasom dokopy ...

Reagovat
Busby babes

no vis, ono to nebylo jen piskani ale i primo skandovani: There is only one lying bastard... Coz je proste primej odka na tu kauzu. Fakt nechapu, jak to muzete obhajovat a jak vam muze prijit ok, kdyz i exhraci k tomu vyzyvaj.

Nebo je teda ok takovehle chovani? proc si teda tuhle stezoval ten vas mladik, ze byl taky utokem rasistickych narazek a tak?

Reagovat
Mastný Chobot

"Rasismus jak prase."

Reagovat
Busby babes

no, je to oslavovani rasismu Suareze no.

Reagovat
Mastný Chobot

nechce sa mi rozmýšľať nad tým, čo presne to je, keďže sa to ani nedá presne určiť, ale rasizmus to fakt nie je a presne takéto zneužívanie toho slova z neho potom robí tak bezvýznamný pojem, ako tomu dnes často je.

Reagovat
13

Reagovat
Busby babes

ale hovno. Pokud na hrace piskaj a skandujou kvuli tomu, ze se opovazil o jejich hraci rict, ze je to rasista a ze mu nadaval, tak co jineho to je? Co udelal Evra v te kauze spatneho, ze na nej rvou lying bastard. kde lhal?

Ze to nevidis, neni muj problem.

Reagovat
Mastný Chobot

že ty nevieš, čo je rasizmus, zas nie je môj problém. nerozčuľuj sa tu a radšej sa zamysli nad tým, čo píšeš. keď s niekym nesúhlasím a neverím mu a ten niekto je náhodou černoch, tak to zo mňa robí rasistu? to je rétorika drbnutých ľudí

Reagovat
kiwwi

bolo to oficiálne prešetrene, boli tam vyjadrenia tretej strany, urobené prepisy a ďalšie veci na základe ktorých bolo dané za pravdu Evrovi ale ty mu proste neveríš... OK then

Reagovat
Mastný Chobot

skús si poriadne prečítať, čo píšem aj ty. Nepísal som o sebe, len som ilustroval, že aj keby, tak nie som rasista.

Reagovat
kiwwi

podporuje sa tým rasistické gesto... neviem no, ale kóšer mi to nepríde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavování rasismu Suaréze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

btw Evra nikdy nebyl kapitanem.

Reagovat
smazaný uživatel

pásku nosil často...

Reagovat
Busby babes

tak to obcas kazdej. Ale kapitan byl Neville nebo Vidic.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Manchester_United_F.C._players#Club_captains

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to tak, že Vidič byl celou sezonu zraněný a Evra to jako zástupce tím pádem nostil za něj?

Reagovat
Busby babes

je to mozny. ja jsem uplne nechtel rozporovat to, ze nenosil pasku. Blbe jsem to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, já zas žil v tom, že byl i oficiálně kapitán, protože jsem ho vídal s páskou fakt často :) jinak k tomu výše, jsem poslední, kdo by obhajoval inteligenci fotbalových ultras a fanoušků, ale přijde mi, že prostě pískaj na Evru, protože to je persona non grata, která jim "vzala "Suaréze na deset zápasů nebo kolik.. je samozřejmě možný, že na něj pískaj, že je černej, ale to mám pocit, že se zrovna v Anglii moc nenosí

Reagovat
Busby babes

no jasne, ze na nej piskaj protoze jim vzal Suareze. Ale to je prave ten point. Fakt si hrac, kterej upozorni na to, ze je jinej hrac rasisticky prase zaslouzi tohle? Nemeli by spis piskat na Suareze? Nebo kdyz uz, tak proste nedelat nic a drzet hubu? Nastesti to byla mensina, ale kdyz se pak k tomu vyjadri i Klopp ve stylu: some supporters have their history with Evra... divny.

Reagovat
13

Evra je naprosto nesympatický hovado i pro mě, nejen kvůli kauze se Suarezem, kde například to oslavování těsně před Luisem bylo také pěkná zmrdovina. Prostě tak jako vy asi nebudete mít rádi Suareze, tak takhle dost z nás nemá rádo Evru. Se s tím smiřte. (A to je mi úplně ukradená jeho barva pleti).

Reagovat
Swarley

tak Suaréz je primárně dement, kterýho v úplně celé PL mohla vystát jen ta vaše sorta

Reagovat
blade115

... což si zas myslí jen ta vaše sorta, no.

Reagovat
Swarley

blbost

Reagovat
blade115

Já ho třeba neměl zas tak velký problém vystát. Byl to nesympatický zmrdeček, ale na jeho hru se hrozně dobře koukalo. Kromě Kanea v PL od jeho doby lepší útočník nebyl.

Reagovat
Swarley

že to je fantastický hráč nemá nic společného s tím, že většího dementa těžko v PL za dlouhý roky pohledat...a to tady byl i Costa...

Reagovat
blade115

To je právě to. Já si ho pamatuju spíš jako fantastického hráče, ty jako dementa. Není proto pravda, že ho mohli vystát jen Scouseři, to se jen tak zdá vám, mufanům, kteří jste si z něj udělali úplného antikrista kvůli jedné šíleně přehnané kauze. Vždyť mně dokonce přišel i ten Costa jako větší zmrd a dement... A hádám, že nebudu jediný.

Reagovat
Swarley

Suaréz a jedna kauza?

trošku se nad tím zase zamysli, než že si tam chceš zase tradičně dosadit jen a jen tu svou sračku

Reagovat
blade115

Pár kousanců, nasimulovaných pádů, nevhodných gest, provokativních oslav, ruka na MS (na které podle mě nebylo vůbec nic špatného, ale dost lidí se toho rádo chytá) a pak ten jeho slavný údajný rasismus. Na víc si nevzpomínám, kdyžtak mě doplň. A tím výčtem to teda nechci zlehčovat, jen chci říct, že podobně se chová spousta dalších frajerů - tu auru výjimečného zla okolo Suáreze podle mého ale dotváří právě ta rádoby kauza s Evrou. Alespoň ve vašich očích. Ale samozřejmě do hlavy vám nevidím.

Reagovat
Swarley

no vidíš, to mi přijde jako pěkný výčet unikátního zm-da a jestli ty znáš podobný frajery, tak je pozdravuj...

Reagovat
blade115

Nepřijde mi, že by třeba právě Costa nebo Barton byli o něco menší dementi/zmrdi. To tu unikátnost výrazně snižuje, když jen v poslední ani ne pěti letech tu máme minimálně dva podobné případy.

Reagovat
Swarley

sám píšeš, že menší dementi a i kdyby, tak odkdy tři=spousta?

jsi strašně otravnej v tom, jak si všude chceš za každou cenu dosadit to svoje...ten hlavní důvod není to, že rasisticky urážel Evru, to já ani ze své pozice nejsem vůbec schopný hodnotit a nijak se mě to osobně přece netýká...to je jen jedna z mnoha kktin, které Suaréz už za kariéru udělal a pokud mám něco z těch jeho hoven vyzdvihnout, tak je to to kousání...udělat to jednou, tak je to úlet, ale on za to dostane trest a po nějaké době to udělá znovu...to je normálně na zavření do nějakýho ústavu a takových frajerů moc v PL teda fakt neběhá...

Reagovat
blade115

Já to nevnímám zas tak hůř než ty Bartonovy nebo Costovy zkraty, podle mě to jsou všechno úplně stejní dementi. A takových magorů bylo samozřejmě víc.

Reagovat
Swarley

paráda, ale začal jsi to p-čovinou, že ho za dementa považovala jen ta naše sorta...

Reagovat
blade115

Ne, začal jsem to tím, že to jen vy ho vnímáte jako nějakého antikrista, pro ostatní je to prostě jen další dement podobného rázu jako Costa nebo Barton. A vadilo mi i to tvrzení, že ho mohli vystát jen Scouseři, což není pravda.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Suarez je skvelej hrac ale v tomhle se proste zachoval tenkrat jako ta nejvetsi spina.

Reagovat
Busby babes

kvuli kauze se Suarezem? takze je ti nesympatickej proto, ze mu Suarez nadaval? Dava ti to smysl? Mas to takhle i v jinych pripadech? Treba u znasilneni... taky je nesympaticka obet, ktera jde na policii? To by me celkem zajimalo, kde mas tu hranici...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt debil to sem ještě neviděl

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis. Jeste neco tam mas, kaspare?

Reagovat
13

Já tě chápu snažíš se to izolovat na případ rasového urážení, ale ten kontext rivality a osob obou aktérů případu je v tomhle případě pro mě nesmírně důležitý.

Bavíme se o fotbalové kauze, věřím, že mimo hřiště by mu takové věci vůbec neměl potřebu říkat.. Suarez to udělal, aby ho vyprovokoval, v momentě kdy vstoupí na hřiště stává se z něj naprostej magor, kterej pro vítězství udělá cokoliv.. To ho samozřejmě neomlouvá, byl za to také docela tvrdě potrestán jestli sis nevšiml. A my holt máme právo nemít rádi pokryteckého ufňukaného zmrdečka Evru.

Srovnání se znásilněním je za mě mimo.

Reagovat
Busby babes

There is only one lying bastard... je popevek, kterej je jasne danej k tomu jednomu izolovanymu momentu. To je ten problem. To ze piskaj na soupere bych jinak neresil.

Reagovat
kiwwi

nejde o bucanie...

Video of Liverpool fans chanting "Theres only one lying bastard" at Evra earlier today.

https://streamable.com/5kq1l

Reagovat
smazaný uživatel

no a čo? fanúšikovia liverpoolu mu dávajú vyžrať že hral za united a mal konflikt s ich hráčom? boli by to na *** fanúšikovia keby sú ticho.

Reagovat
Swarley

chudák Klopp, jako víme to o něm, ale tohle si od vlastních nezasloužil

Reagovat
Rssa

To jsi se vratil na EF abys psal takove chujoviny? Dědku

Reagovat
blade115

Vypadá to tak.

Reagovat
Swarley

ty alespoň brečíš pořád stejně

Reagovat
Rssa

Nešaškuj tady opět. Je to směšné spolu s tvojí pseudopolohou "vždy nad věcí" a "co příspěvek to vtípek".

Reagovat
Swarley

vždyť takhle jedeš zaseknutej už 5 let nebo jak dlouho...i s tím dědkem, tak co ti na to mám říct...

Reagovat
Swarley

a hlavně Evra s tím při návratu do Anglie musel počítat...jako já chápu, že to asi mají někteří nastavené jinak a lehce se to říká, ale jako nevím, proč bych si tyhle urážky od bandy bezmozků měl brát nějak k srdci...primárně je to jejich trapas a jejich debilita, s tím bych asi dokázal žít celkem bez nějaké újmy

Reagovat
Busby babes

to je jasne, Evra to asi moc neresi. a jasne, ze to je ostuda tech fans...

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Tak hlavně Evra je píča, ať je Suárez dement jaký chce. Na něho bych si zabučel i být fanouškem kohokoliv jiného. Pro mě snad méně sympatický hráč po trávnicích neběhá.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
13

Už dávno před Suarezovo kauzou jsem ho neměl rád, například jak sabotoval ms 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Evra je sráč, to je znamy fakt.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

mimo posl. věty

Reagovat
Nikikrew

Boj o zotrvanie v PL bude dost napínavý snad bude posledne kolo zaujimave

Reagovat
Zaschrona

Tenhle vykon byla uboha fraska, na tohle fakt bylo potreba trenovat 2 tydny nekde v Emiratech nebo kde? At uz je konec sezony.

Ubozaci dne ale fanousci Liverpoolu. Zpivat chanty oslavujici rasistickyho zakeraka je absolutni dno.

Reagovat
avicii

to je sikovnost, nie zakernost si sa potreboval vyventilovat po tom co predvadzate s tucniakom co?

Reagovat
Whitemedia

tučňák vede Newcastle, Everton vede tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Od dalsej sezony tam snad uvidime Fonsecu ktory to da do laty a Allardyce nech trenuje 3 ligu. Ten chlap je uz na pohlad odporny. Jeho strop je vytiahnut team z fekalov a to je jeho strop. Vlasic, Klaassen zase mimo supisky . A po tej tragedii na ihrisku este vyhlasi ze je s vykonom spokojny, skoro mi hlavu odjebalo

Reagovat
Zaschrona

Jako fakt me mrzi, ze jsme klesli takhle hluboko. Pritom jsem presvedceny, ze kdyby byl rovnou jmenovany Unsworth dlouhodobe, tak na tom ted bodove hur nejsme. V jinych ohledech nemluve...

Reagovat
smazaný uživatel

co ine mu zostava

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spalovač šancí

Co Salah? Po sezoně do Realu místo Ronalda? A za kolik?

Reagovat
Busby babes

Jsem hooodne zvedavej, kam Florentino pujde na nakupy. Po tehle jejich sezone...

Reagovat
vladis271

ja sa modlím aby Egyxptu a Salahovi nevyšli MS, lebo ak hej bude to pre nás kurva ťažké udržať ho

Reagovat
Busby babes

nemyslim, ze ho pustite nebo ze hned bude chtit i on sam odejit. Ale jsem na to leto zvedavej.

Reagovat
avicii

bez sance ze by isiel toto leto podla mna, je u nas rok, jasne ze ak tak bude hrat dlhodobo tak ho neudrzime ale to tak za dalsie 2 - 3 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by niekam chodil?

Reagovat
Spalovač šancí

Samozřejmě může být v Liverpoolu totálně spokojený a bez jakékoliv touhy cokoliv měnit. Ale pokud zůstane zdravý a bude ve výkonech pokračovat, tak je podle mě vábení Realu jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale zas ani Real nebude mať prachy na dve superhviezdy. Dúfam, že upriamia pozornosť na Kanea a DDG.

Reagovat
Spalovač šancí

Záleží, jestli budou chtít střelit Ronalda a pokud jo, za kolik. A to samé Bale. Tam je klidně možné, že ho vymění s nějakým doplatkem a třeba prachy zůstanou i na třetího borce.

Reagovat
kiwwi

minulé prestupaky posetrili...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně potřebujou útočníka.

Reagovat
Busby babes

taky zalezi koho a za kolik prodaj

Reagovat
Whitemedia

Real úplně v pohodě na dvě superhvězdy bude mít.. snad Icardi a Salah

Reagovat
SCELO

snah hazard a icardi

Reagovat
SCELO

*snad

Reagovat
smazaný uživatel

za Asensia mozno Isca

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Za Ronalda isto nie kde by ten šiel? Znova si ide svoje a striela góly jak drak a takto ešte pár rokov potiahne.. Skôr Gareth preč a miesto neho Hazard

Reagovat
Spalovač šancí

Do MU? V rámci výměny za DDG?

Reagovat
C-M@ster

Ronaldo + Bale za DDG?

Reagovat
vladis271

viac ako za Neymara.

Reagovat
Maresma

Liverpool are interested in Napoli’s holding midfielder Jorginho - he would be the club’s first choice, according to @_pauljoyce

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Salah neuvěřitelný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

God bless him.

Reagovat
smazaný uživatel

* Baraka Allahu feek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahore u martakubis to asi zapadne, tak pro jistotu jeste jednou. Potrebuju novy komp, jsem v Kanade odkud si ho chci vzit sebou, takze notas. Nejsem uz zadny paran, ale par let fify bych si jeste dopral a ctu ted zaklinace, tak bych si rad prosel tu 3ku.

https://m.visions.ca/#/home-productdetail?productId=38292&sku=I5577-5328BLK-PUS

S dani to je 890 CAD, coz je cca 15000kc. V czc ho maji za 20k po 3k sleve...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak jsem nevyslovil otazku. Jde mi jen o to, jestli je to dobry kup v dane cenove kategorii. Dell co si tak pamatuju, byla vzdy mezi PC respektovana znacka, tak jestli se neco nezmenilo nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to Dell nebo Lenovo, Acer, Asus je fakt dneska jedno, protože každej komponent vyrábí někdo jinej,pak to poskládaj ve foxconnu nebo v podobnejch montovnách kde na konci linky akorát řešej jestli tam daj nálepku ty daný značky, takže asi tak ke značce + ten notebook se bude hrozně přehřívat díky tomu HQ procesoru s kombinací s tou grafikou ti to odejde do 3 let , je potřeba dokoupit SSD aspon 128 na systém,nejlépe 258.Stále nechápu lidi co si chtěj kupovat podobny notebooky na hry, konstrukčně to prostě nejde aby se do tak malýho těla vešla kvalitní komponenty a ještě se to stíhalo uchladit,něco se posere časem na základovce a můžeš to vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prehrivat se bude v zavislosti co na tom budu delat a jak moc tomu budu slapat na pedal. Jako ja uz jsem fotrik, dam si dva matche FIFY denne a to je tak cele... ten witcher je spis naivni sen, nevim kde bych na to vzal cas...

Reagovat
smazaný uživatel

Dell je respektovana znacka, ale diky radam jako Latitude, pracovnim notasum s kovovym provedenim, ktere vydrzi strasne moc. Jenze pracovnim strojum staci integrovana grafika.

U Inspirionu je to tak, jak pise BRIT. Akorat bych se zas tak po 3 letech nebal prehrivani, ale spis te plastove konstrukce a pantu.

Na FIFU bych koupil konzoli (i owny musi uznat, ze FIFA se na ni hraje nejlip) a na ostatni bezne uzivani (pokud nestrihas videa nebo tak neco) nejaky kvalitne zpracovany ultrabook. Ale to jsem jenom ja, patnactipalcovy plastaky uz nemuzu ani citit. Mel jsem 2 behem studii, kdy jsem je hodne prenasel. Prvni dal 3 roky, druhy 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to sasi je na takovy notas chabe a ten pant me teda znervoznuje. Ja nemam ani tv, takze konzoli fakt mrdam. Ja mel deset let HPcko, ktere se mnou objelo kus sveta, vecne v krosne a na studiich jsem se s tim nemazal, doted funguje, jen uz je to herka. Ted uz jsem prakticky usedly a ten kompl, bude prakticky na jednom miste, jen na praci si ho budu obcas potrebovat vzit treba na vikend k matce nebo tak, ale to fakt vyjimecne. Mam tablet, telefony jsou dneska velky, takze do postele to tahat nebudu... spis k tomu pripojim jeste monitor a bude to proste na svem fleku. Tak snad to chvili prezije, pac uz mi tady stoji na stole. FIFU na plny kule jsem si uz teda dlouho nedopral... Ale diky za radu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jde o to, jestli píšeš, že FIFA se hraje nejlíp na konzoli, ale ve skutečnosti myslíš, že se hraje nejlíp na konzolovém gamepadu. Ten můžeš koupit i zvlášť a připojit k PC. Ovšem, pokud tě zajímá jenom FIFA, tak je konzole rozumnou volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuju novej komp, na bezny veci, filmy serialy, komunikace se svetem, trocha obcasneho 3Dmodelingu po vecerech a snad trocha te FIFY, ktera je spis bonus. PSko pro me nema zadny vyznam. Dalsi kus plastu, na ktery by se akorat prasilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkově koncept gamingu. Když pozvu kámoše, je lepší pařit na konzolovém gamepadu a u televize, než se mačkat u monitoru. Jinak Fifu už ani nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Ke konzoli je přibalená zdarma televize? Počítač nejde během 10 sekund připojit k televizi stejně jako konzole? I don't get it.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, jak to myslíš, ale tady žádná výhoda směrem ke konzolím, jako té samotné krabici, tam není.

Reagovat
Busby babes

vyhoda konzole je ta, ze kdyz zapnes hru, tak ta pojede na to nejvyssi rozliseni, nemusis nic nastavovat, nehrozi, ze budes mit slabou grafiku a tak. Proste je to vic user friendly. Ale za sebe nechapu, jak na tom nekdo muze hrat strilecky. Mireni bez myse je pro me naproste utrpeni.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

S tím tak úplně nesouhlasím, to že tam nejde nic moc nastavit, vnímám jako výhodu psychicky - nemusíš nic řešit, protože s tím stejně nic dělat nejde, ale objektivně je to spíš nevýhoda. A není pravda, že ti to dá to nejvyšší rozlišení, dá ti to akorát tolik, kolik ta konzole dokáže nějak utáhnout, což bývá méně, než rozlišení, které mají dnešní televize, na 4K rozlišení na 4K TV můžeš zapomenout.

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze 4K monitory jsou jeste min rozsireny. A pokud mas dneska Xbox, tak uz to da 4K.

Jako ja mam PC, nedam na to dopustit, ale i konzole maji vyhody, tot cele. Mam teda Switch, to je trochu specificka konzole a vyhoda je tam jinde nez u xboxu a PSka

Reagovat
r.mrazik

Až si kluci zahrají the last of us, uncharted,nioh,bloodborne a NHL a další tak pak můžou přijít říkat jak jsou konzole k ničemu

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Lacko_Boh

napsal ze aj zaklinac, cti prosim te...

Reagovat
ďuriLFC

Ináč myslím že môžeme definitivne povedať že máme LB. Andy hra skvelo , konštantne skvelo. Ideálne sa ešte zbavit Morena, zobrať napr. Creswella ako boyhood lfc fana a vyriešené.

Reagovat
vrabejka

Aktuálně nejlepší LB v PL to bez debaty.

Reagovat
nani92

s tebou by do debaty nešiel nikto

Reagovat
vladis271

nebuď frustrovaný zayko.

Reagovat
nani92

pred zápasom nikdy, až po

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

To bych ti ani nedoporučoval. Akorat by ses ztrapnil.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajo vždy...

Reagovat
nani92

hlavne s demagogmi ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

že ja...

Reagovat
PP

slepý s hluchým..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
pingla

Monreal či Rose jsou pořád lepší a to se nebavím o Alonsovi, ten je úplně někde jinde

Reagovat
Miguel19

Rose

Reagovat
Mastný Chobot

Rose zjavne nie je najlepší ani v Tottenhame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
vrabejka

Nechceš hodnotit kvalitu LB podle počtu gólů že ne??

Reagovat
pingla

a nechceš hodnotit kvalitu LB podle dvou zápasů proti City a Hammers že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Ey0Owid2Dns

Hlavně ten kluk nechá na hřišti vždycky všechno.

Reagovat
13

Mně se líbí jak si vyhovují s Maném, který může lítat jakkoliv do středu, protože Andy tu lajnu prostě odjezdí.

Reagovat
avicii

podla mna ma dost rezervy v braneni ale oproti tomu co sme tam mavali doteraz je to super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

to teda dost nesouhlasim no

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

já bych to regulérně nechal. Robertson jedna. Moreno se dost zlepšil, úplně v klidu může dělat dvojku nebo se rotovat. Nebo pořád máme Milnera. Zkrátka ten post nás netrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahat do klubu drevaky jako Creswell.

Reagovat
cristiano.K.

jak někdo může bránit zuby nehty Morena a říct o Creswellovi, že je dřevák.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív jsem chtěl něco napsat, ale asi k tomu už nemám co říct.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: taky se vám zdá, že se poslední týden EF načítá nějak pomaleji, hůř a někdy vůbec?

Reagovat
Mastný Chobot

postupne dostávaš ban

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

stárneš

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zasluzena vyhra, aj ked to nebolo teda kreativne predstavenie.

Palace absolutne nezaujimavy tim, ocakavam, ze zostupia, ten tim nema kvalitu, trenera, strelca.

Reagovat
smazaný uživatel

CP je dobrý tím, dnes im chýbalo 12 hráčov z Áčka. Je to one man team. Bez Zahu v zostave odohrali od Septembra 2016 desať zápas, všetky prehrali a dali len jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

V CP robí rozdiel Zaha. Bez neho sa trápia, ale keď je na ihrisku, tak vedia hrať celkom pekne na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ánoo, veľmi doležité tri body v boji o kvalifikáciu do LM. Dnes to bolo frustrujúce, Palác bol veľmi dobre takticky pripravený. Konečne gol z rohu,). Kaneovi to nešlo a zahodil tutovky, no nakoniec sa trafí z dnes pre neho najťažšej pozície. Aurier hrozný výkon, až na ten doležitý obranný zákrok proti Sorlothovi. Čo to on zahodil po tej nádhernej prihrávke od Daviesa? Neskutočné. V pohode sme dnes mali kopať 2 penalty. Prvú po faule Henesseyho v prvej fáze zápasu, potom po faule Van Aanholta na Alliho zo zadu v druhom polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Aurier je nejhorší kup v dějinách, on neumí vůbec nic.

Reagovat
Cobra

Paulinho, Sissoko.....

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente je najhoršie investovaných 12miliónov, čo pamatám. Šťastie, že dnes padajú také pálky, inak by sa musel každý smiať a ťukať na čelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier je hrozný, veľmi neatletický a čakal som od neho lepšiu hru v útočnej fáze. Ligue 1 fakt nie je merítko.

Reagovat
Godwinson

Však tam byl naposled dobrý před poměrně dlouhou dobou.

Reagovat
Gareth Bale 11

Já bych to teda nepodceňoval, teď nemá dobrý zápasy, ale dokáže zahrát dobře. Na dnešní ceny nás tolik nestál, dlouho nehrál a šel do jiný ligy. Další sezónu si myslím, že bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

to asi ne, ale uz od zaciatku ukazoval svoje limity a v poslednom case sa to este zhorsuje...snad sa chyti nejako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

toľko k tej debate o bargainoch

Reagovat
smazaný uživatel

a to jak vymazal 2x Ronalda, to jako nic?

Reagovat
Mates_Matesović

Jednou ho vymazal Trippier

Reagovat
matZz

souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Real nepotrebuje Salaha, ale Kanea a Hazarda

Reagovat
vicinda07

yeaah, skvele ze sme to dotiahli, HARRY skvele, nebol to jeho zapas a v poslednom momente predsa len rozhodne!! boli sme urcite lepsi ale od ziadneho hraca to dnes koncert nebol, Aurier vyslovene katastrofa, viem ze ich strieda pravidelne, ale Trippier by mal dostavat predsa len viac sanci a hlavne v takychto zapasoch ked sa obranca ocitne tolkokrat v priestore na centovanie...a ked nenastupi od zaciatku, ak to nebojde tak kludne v 60. minute ho tam dat, aj dnes tam mal podla mna ist...a aby som si poplakal nakoniec, mali sme dnes kopat čisté 2 penalty

Reagovat
Cobra

To byla taková nuda, že jsem se radši po většinu času díval na HIMYM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda? Pre fan Tottenhamu to muselo byť frustrujúce pozerať, ale rozhodne nie nudné.

Reagovat
Cobra

Ano, nuda.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak tak som sa už dlho nenudil

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně důležitý 3 body. Tyhle zápasy se nám v minulosti nedařily, pravidelně jsem brali bod nebo dokonce nic. Kádr je vyspělejší, sehranější a celkem to klape.

Reagovat
smazaný uživatel

jako vážně? letos právě tyhle zápasy vůbec nezvládáme,kolik bodů nás to letos stálo oproti minulé sezony,čekal jsem že tahle sezona nás zase někam posune ale tyhle zápasy jsou pořád stejný,nevíme jak na zataženého soupeře, chybí kreativita a kvalita, Aurier a Davies potřebujou každej aspoň deset pokusů na pořádnej centr, naše rohy jsou taky kapitola twl, aspoň že to tam Kane dneska dal jinak se k ty hlavičce ani nedostanem nebo to trefí prvního hráče soupeře. Jedinej posun je že už zvládáme velký zápasy ve wembley to může bejt do budoucna přínos + zápasy v LM ale jinak tahle sezona je v lize hrozná,united hrajou sračku ale stále maj náskok 4 body,pokud letos nevyhrajem fa cup a nebudem v top4 tak ten tým prostě selhal a to i Pochettino

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím, ale súhlasím s tebou. Southampton vonku, Watford vonku, Swansea doma, WHU doma, Leicester vonku. To sú všetko zápasy, kde sme v minulej sezóne brali body.

Reagovat
FUnk

Důležitá vyhra. Po těch těžkých zápasech ztratit dva body s Palace by bylo hodně smutné. Auriel se musí zlepšit. Divím se že nehrál trippier který má parádní centry a určitě by byl do předu více platný. Harry to nakonec spasil ale taky neměl den. Ze Sáncheze roste top stoper. Tohle byl parádní nákup.sem tam udělá chybu ale je rychlý a rychle se adoptoval na ligu a styl hry. Tři důležité body

Reagovat
smazaný uživatel

za Davinsona. Dnes MotM podľa mňa.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Serge Aurier is the first player in Premier League history to commit a foul throw three times in a single game.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Foul throw?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně hozený aut.

Reagovat
fenixLFC

dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se mů vážně povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

De Gea - zatím nepředvedl nic, gól mít mohl, ale jeho není.

Young - děs a bída, stále čekám na povedenou akci, která přes něj půjde.

Smalling - nevýrazný, zatím průměr.

Lindelöf - to samé, zatím bez chyby.

McTominay - mohl za gól Chelsea, nehraje nic kromě posouvání balónů. Na United nemá.

Pogba - není to až taková tragédie, ale od Pogby přece jen chceme něco jiného.

Matić - zatím MOTM za nás, zachytil spoustu nebezpečných akcí soupeře a přihrává smysluplně.

Sánchez - zbytečně hluboko utopený v záloze (dáno tím, že McTominay skoro ani není na hřišti), spálil velkou šanci.

Martial - nebezpečný svým pohybem, vymyslel asistenci, snaží se pronikat do vápna Chelsea, bojuje. Zatím povedený výkon.

Lukaku - až na gól se do hry moc nedostával, ale bojuje a čeká na šance.

Je to špatný, ale výsledek dává naději. Snad to Mourek nějak ukope, no.

Reagovat
smazaný uživatel

na United nemá? rychlý odsouzení... podle tohodle zápasu na něj má tak možná Lukaku, Matič a De Gea

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale tak jako viděl jsem ho ve více zápasech, neboj. Ve druhé půli se přece jen zvedl, ale to co předváděl v té první, to je neslučitelné s pobytem v A-týmu United.

Reagovat
bbbauch

Ropa mimo LM, krasny takhle skoncit sezona a Conte se popakuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně United... Fanouškům Chelsea po remíze s Barcelonou narostly nosánky nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

LONDON IS WHITE

Reagovat
Mastný Chobot

rasismus jako prase

Reagovat
Busby babes

jestli ty to slovo neuzivas nejak moc?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
twelwer

Reagovat
C-M@ster

Někdo chtěl letět až moc blízko slunci... a spálil se.

Reagovat
avicii

Skoda bol to remizovi zapas a mohli stratit obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska v suchém triku McTominay > Kante

Reagovat
TheTopFootbaler

*Matić > Kanté

Reagovat
blade115

Je to teda celkem k pláči, že nám letos naši bývalí hráči obrali už o 8 bodů. Docela rád bych viděl, jak v alternativním vesmíru hraje trio Hazard, KdB, Salah a před nimi Lukaku. Je teda otázkou, jestli by vůbec mohli všichni takhle vyrůst, kdyby zůstali u nás, ale stejně...

Nu což, tímhle tempem z té Top 4 spadneme natolik hluboko, že už se tam nejspíš nevrátíme. Smůla je, že to nejspíš odnese Conte a v létě nebude tolik financí na posily díky absenci v LM.

Reagovat
HorajzmAmmann

2:2 s Chelsea doma

Mourek ven!

Reagovat
Miguel19

Totálně na piču.

Tohle si Conte prohrál sám, a je jedno že nás sudí na konci zařízl. Tvl celý druhý poločas hrajeme piču a místo toho, aby ty kopyta ze hřiště stahoval (Morata, Drinkwater), tak tam naopak další kopyto pošle. To je fakt amatérismus.

Za týden už to na LM bude 5 bodů. Fakt dobré vyhlídky.

Reagovat
Miguel19

A jinak Lukaku top výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to nás někteří chtěli vyfakovat z TOP 4 a vyfakovali z TOP 4 sebe...

Reagovat
pingla

celý eurofotbal fandil Chelsea a my to zvládli Druhý poločas byl koukatelný, sice to není žádná paráda, ale hrůza to taky nebyla. McTominay výborný, Sanchez i Martial slabota

Reagovat
Cobra

"celý eurofotbal fandil Chelsea"

Reagovat
Busby babes

ten tlak z Eurofotbalu na tebe musel bejt straslivej..

Reagovat
pingla

ani ne, ale kdyz ctes ty komentare, tak se az divim, kolik lidi tu united nemaji radi

Reagovat
HorajzmAmmann

a to ještě nejsi fanoušek Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

nebo příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

hrozne dulezite vitezstvi pro nas. Prvni polocas, hlavne prvnich 20 minut bylo hroznych, pak se to zaclo zvedat. Druhej uz byl slusnej. Nebyl to zadnej zazrak, ale rozhodne zlepseni oproti poslednim tydnum. Zacli jsme napadat podstatne vejs a Chelsea to delalo problemy,

Matic dneska skvelej, Lukaku taky velmi dobrej vykon. McTominay s prehledem, s nim bude Zoze hodne spokojenej. Young se v prubehu zapasu zlepsil, ale porad to neni ono, mel by si v pristim zapase sednout. To same Smalling, tam snad bude priste uz Eric.

Skoda te chyby caroveho, to offside asi nebyl.

Reagovat
Busby babes

snad nas to, ze jsme otocili zapas, coz se nam myslim hoooodne dlouho nepovedlo, trochu nakopne. Zvlast kdyz to bylo proti Chelsea. Potrebovali bychom to. Sebevedomi by tomu tymu smerem dopredu mohlo pomoct, protoze je to porad takove lopotne.

Reagovat
nani92

Tak sme tým šulínom dali dnes len dvojku, ale aspoň sme ich vyfakovali z TOP 4, nemáte začo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec

Reagovat
Liquid

ani po kolena nesahá Conte Mourinhovi, Conte musí skončit, 3 prohry z posledních 4 ligových zápasů, LM ohrožena, ty jeho floppy co přivedl, Morata, Rudiger, fandím Chelsea asi 16 let, ale Conte nám ukazuje, že je podobně jako Šilhavý trenér na 1 sezónu + navíc ty tragický přestupy

Reagovat
slavex

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

16 let, takže od narození....

Reagovat
Svatej

Pocita do toho i tatu..

Reagovat
smazaný uživatel

počítal i tu pasáž uvnitř maminky

Reagovat
Svatej

To byl zas vyjebanej zapas.

Mourinho si s Contem pekne navzajem davaji na prdel behem sezony, pokazdy to je ciste z toho hlediska zajimavy. Cinte jednoznacne dneska lip nastavil prvni cast zapasu, ale v polocase mu to Mourinho celkem s prehledem vratil.

Stacilo jen silnejc dojizdet souboje a vnutit souperi myslenku, ze si muze na hristi klidne ustlat a stejne se nic nestane, protoze na mici byli United smesni az hanba. Lukaku na to,jak mel slabej start, se rozjel dost slusne, dneska Moratovi nakopal prfel ve vsech ohledech.

K nam toho moc nemam. Prvni polocas super, byli jsme lepsi a fotbalovejsi, pak ale kouzlem promenime 11 profi sportovcu na bandu duchodcu, kterym coucha parte z kapsy a kteri nejsou schopni se za posranych 40 mi ut rozbehnout, snad az na Kanteho, kterek dneska bude mit nejspis 30%z tymovych nabehanych kilometru, byl naprosto fantastickej zase.

Jedem dal, verim tomu, ze je stejne jeste predezeneme, takovejhle bezpohlavni urazlivej fotbal nesmi skoncit v prvni ctyrce,at se pro me za me do ty lm dostanou pres jeji vyhru..

Jen jeste klasickej dodatek - Ty herecky vykony spickovy, Matic absurdne zdrzujici hru sice celkovej dojem z vykonu Moraty a Valencii trochu kazi, ale rozhodne davam 7/10. Snad si po zapase vsichni pujdou pro dalsi injekci estrogenu, buzeranti..

Giroud prosim jako jednicka do priste, Alvaro je naproato trapnej.

Reagovat
Svatej

Jinak tem nas gol Moraty dle myho mel platit...

Reagovat
Busby babes

no nevim, me prislo, ze se taky valite u kazdeho kontaktu.

Reagovat
Svatej

Ja ten dojem mel teda jen a jen u toho spanelaka...koho mas na mysli?

Reagovat
Busby babes

je to mozny, jenze on se valel tak casto...

Reagovat
Svatej

... chodici nedustojnost, fakt tomu nerozumim. To se chce fotbalovym zivotem proskakat? Vzdyt to nikoho nemuze bavit...

Reagovat
Busby babes

hlavne je to velkej chlap, nechapu... budete to z nej muset vymlatit no.

Reagovat
Svatej

Hlavne on na zacatku sezony ukazoval, ze dovede ustat souboj a bejt zady k bráně pekelne uzitecnej. Jenze po par zapasech se rozhodl, ze to asi proste neni jeho styl a Conte si toho nejspis jeste nevsimnul, jinak si to pokracovani tohohle trendu neumim vysvetlit

Reagovat
spider_8

Mně spíš přišlo, že jsme po půli odešli fyzicky. Přestali jsme napadat a Hazard s Willianem celkem tahaly nohy. Prostě pohyb tam nebyl tak dobrý jako v první půli, kdežto United se v tomhle ohledu spíše zlepšili. Tady vidím chybu Conteho, že na to nereagoval dřív střídáním.

Jinak u Moraty souhlasím, že nehrál nějak extra dobře, logicky je po dvouměsíční pauze dost z formy, ale přesto má z venkovní zápasu proti United gól (ač neuznaný) a nastřelený břevno To prostě vůbec není špatný, ať se na to díváš jak chceš.

Reagovat
Svatej

S prvnim odstavcem souhlasim,ale stejne mi to nejde do hlavy, protoze to tempo bylo hodne slaboucky a hraci odpocati po prestavce by tohle meli proste zvladnout. Nevim nerozumim....

S moratou zas uplne souhlasit nemuzu... to,cos napsal, je paradni, nicmene ja bych od utocnika chtel vic nez jen pitomy cisla. Jestli jsme za ten herni neprinos hanili Batshuayiho, tak musime bejt spravedlivi i k Alvarovi, kterej je na hristi fakt strasne k hovnu, mice ztraci, hrace na zadech drzet neumi a furt jen fnuka. Ja bejt spoluhracem a vecne mu nabihat do pozice pro prihravku,abych pak pokazdy sledoval ten jeho ubrecenej vyraz, tak s nim zacnu mit hodne brzo problem...

Reagovat
spider_8

Ale není k hovnu, vždyť těch míčů pořád podrží hodně, narazíme si o něj atd. Dneska to nebylo nic moc, to je pravda, ale on se nejdřív musí dostat zpátky do formy. Tohle byl první zápas v základu po zranění a ještě na Old Trafford.

Reagovat
smazaný uživatel

svatej ty už nefetuj okenu lebo potom trepeš nezmysli

Reagovat
Godwinson

Mít takový tým a hrát takový hovno, to snad nedokáže nikdo lépe než José.

Reagovat
Svatej

..

Reagovat
nani92

L U K A K U

Reagovat
slavex

Prohrát s tak slabým United Tohle byl při nejmenším remízový zápas. První poločas jsme byli mnohem lepší. Do šaten jsme měli jít za stavu 1:2, ale ne. Druhý poločas to někdy od 55. minuty začalo bát špatné, nicméně United nebyli pořád o nic lepší. A tady už jde ten výsledek za Antoniem. Giroud měl přijít na plac daleko dřív, protože Morata byl dnes na ručník. Stejně tak Fabre místo Drinkwatera. Ale jeho první střídání příjde v 75. minutě a ještě stáhne Hazarda za Pedra

No a pak ještě ten neuznaný gol.

Co na to říct. Dneska jsme měli na to vyhrát, místo toho United uhráli 3 body ani nevěděli jak, což je může po té bídě zase docela nakopnout.

Reagovat
Hokaido

By mě nenapadlo, že zápas dvou autobusů skončí 2:2. Morata i Lukaku po golu a pěkně zavřeli haterům huby. Remíza zasloužená, teď konečně zase týden oddech, tak snad se pořádně připravíme na zlomovou část sezony, která nás čeká.

Reagovat
Mastný Chobot

mspls?

Reagovat
Hokaido

Já viděl 4 regulérní goly, 2+2 na každý straně, bohužel minus 1 that's 3, quick mats.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smoke trees

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Serg!o

Morata dneska nekomu zavrel hubu?

Reagovat
Willy Wonka

Křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

cry me a Thames

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/1kdx0 nebyl offside ... united celkem štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

pískatelné

Reagovat
teenz

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Hokaido

Jako úplnej zářez to není, protože je to fakt těsný a pro pomezního to nebylo vůbec jednoduchý, nicméně ze zpomalených záběrů je jasný, že je to regulérní gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné tohle řešit, dnes jste si to prohráli sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ano, možná ne. Z takového úhlu to zkresluje.

Reagovat
Busby babes

podle me to spis piskl blbe, ale nema sanci to realne videt no.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Lukaku si takovej super zápas zasloužil jako nikdo...i když to v předchozích zápasech tolik nepadalo, tak ta snaha je u něj každý zápas úplně největší z celého týmu...klobouk dolů, jak to nikdy nebyl můj extra oblíbenec, tak tímhle si mě zápas co zápas získává čím dál víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Tak nakonec to byl fakt ofside, rozhodčí

https://imgur.com/a/UMpH6

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

VAR je uzasna technologie.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
PP

no jo.. Jsem zvědavý, jestli to Mourinho zmíní..

Reagovat
smazaný uživatel

Conte to domrdal. Hazard s Willianem jediní uměli podržet míč. Morata a Drinkwater měli jít hned o poločasu. Christensen s Rudigarem fakt slaboučcí. Willian s přehledem nejlepší hráč. Kanteho v létě k nám. Lukaku další odmakaný zápas, proto ho nejde ani hejtovat, do každého zápasu dá neskutečně moc. Není to top hrot, bohužel mu náš systém moc nepomáhá....

Lingard zase klasicky top :) a to ho mufánci každý přestupák prodávají

Reagovat
Busby babes

Lingarda tu prodava asi jeden clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo, hokaido?

Reagovat
TheTopFootbaler

Asi myslí mě, ale já se už napravil.

Reagovat
Busby babes

uprimne nevim, kdo to byl. Vim, ze tu takove hlasy byly, ale fakt to byl jeden dva lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba ja. Na zaklad nema a na lavicku je ho skoda. Ale mam ho rad.

Reagovat
supporter

"Motara pak Willianův centr netrefil zrovna dokonale." Motara--Motala--Lopata

Reagovat
valek9610

Rozhodl rozhodčí

Reagovat
Hokaido

Dneska Matič skvělej výkon, pro mě asi MOTM. Za jeho prodej do United by v Chelsea měly padat hlavy.

Reagovat
Svatej

Na hristi byl teda podle me kante dneska jeste lepsi, s odstupem nade vsema..

Reagovat
kiwwi

lol....dneska Matic > Kante s prehľadom

Reagovat
Carrick

Teď sis ale naběhl.

Reagovat
kiwwi

inac ako som to myslel to zmysel nedáva takže pohoda

Reagovat
Carrick

No že sis vůbec dovolil dát Matiče nad Kanteho. Ale jinak samozřejmě, Matič dnes lepší.

Reagovat
kiwwi

tak svatej to je taký cukotkarsky owny... podľa neho má Chelsea 11 najlepších hráčov na svete... písať mu niečo iné veľmi zmysel nemá ale skúsil som to

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite lepších hráčov ako máte vy

Reagovat
Svatej

? Kdy jsem neco takovyho byt jen naznacil,kdyz o me teda takhle mluvis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

se tady dobře rozjeli

Reagovat
kiwwi

tak vykopali nás z top 4, sebavedomie je vysoko

Reagovat
Carrick

*vyfakovali

Reagovat
kiwwi

dik nechcelo sa mi to hľadať

Reagovat
Swarley

k tomu ten fenomenální útočný fotbal, kdy i Hazarda můžeš vystřídat a nic neriskuješ...

Reagovat
kiwwi

tak do toho autobusu co bránil prehru 0:1 sa ťažko útočí...

ale tu by som. chcel pozdraviť tuto spolukomentujuceho carricka že ho Big Rom s Moratom pozdravujú

Reagovat
blade115

Chlapci rudí, co my bychom si bez vás tady na EF počali...

Reagovat
kiwwi

palcovali by ste si fakovanie spolu so scousermi

Reagovat
blade115

No ale nebyla by to taková zábava, když by to nikomu pak neleželo v žaludku a nikdo by se necítil ublíženě.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jak vás znám, krmili byste někoho o své bohaté historii a finanční stabilitě

Reagovat
blade115

To těžko, bez tebe by tu už nebyl nikdo, kdo by tu diskuzi neustále inicioval svým tupým opakováním neaktuálních klišé.

Reagovat
Swarley

no tak konečně jsem vám tyhle vaše kraviny vytloukl z hlavy, už bylo na čase

Reagovat
blade115

No řekněme, že když tu nejsi, mluví se o tom míň. Tak se podle toho můžeš zařídit.

Reagovat
Swarley

tak můžeš mě zkusit odsud vyfakovat, ale víš jak vám to jde...

Reagovat
blade115

Proč bych tě měl odsud fakovat? Mně vůbec nevadí, že tu jsi. Spíš to, co tu děláš.

Reagovat
Swarley

jo tak tobě to vadí, co tu dělám...no jo no, to je tedy opravdová tragédie...abych náhodou zase na někoho nepůsobil, že jsem uměle nad věcí, ale že se opravdu starám, tak to tady proložím tím modrým hajzlem a snad to tedy zapůsobí trošku procítěně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Meh. Tak tohle posouvá nezvládání na úplně jiný level.

Reagovat
Swarley

ale já už ti dneska jednou psal, že to přece není moje starost, že ti něco vadí...co na tom pořád nechápeš? tak ti to vadí, no a co já jako s tím mám dělat?

Reagovat
blade115

Však to je čistě můj problém, nikde jsem po tobě přece nechtěl, aby ses o to staral. Ale jestli tě vykolejí i tohle, tak to už by tvoje starost být mohla.

Reagovat
Swarley

uff, paráda

Reagovat
blade115

Tak ahoj příště, snad to bude alespoň podobně plodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Wow, takhle zklamanej z navratu neceho,co driv bejvalo celkem cool, jsem byl jen u novych star warsu.

Reagovat
Swarley

Mourinho vás sice už netrénuje, ale to brečení vám zůstalo

Reagovat
blade115

Tak pokud je to jen tohle, tak to jsem ještě docela v klidu, když vidím, co všechno to dělá ten Žozé s tebou nebo kiwwim.

Reagovat
Swarley

jo jo, je to úplná novinka, že nesnáším pakluby jako Chelsea nebo City...logicky za to může ten, co je v jednom z nich největší legenda klubu...

Reagovat
blade115

Novinka je, že takhle šíleně nezvládáš a že nejsi schopen ničeho lepšího než ublíženeckého kopání okolo sebe.

Reagovat
Swarley

teď už jsi naprosto dokonalý Mourinho, ještě tu svou ublíženost otáčej na jiné...

Reagovat
blade115

Jo ahaaa, já jsem ten ublížený, co jednou viděl slovo "fakovat" a je z toho hotový ještě dva dny potom... Ten tvůj návrat je snad ještě horší než ten Rosův do Sparty.

Reagovat
Swarley

Dva dny mi tu brečíš, do toho se snažíš urážet, všechno si otáčis, jak potřebuješ a ještě si tu hraješ na ublizeneho. Mourinha mi tu předhazujes, ale ty jsi v těch jeho srackach očividně kovanej. Ale tak není divu

Reagovat
blade115

Jako tobě úplně neuvěřitelně mrdá... S Mourinhem jsi prvně přišel ty v rámci toho svého rádoby džouku a teď že "předhazuješ mi tu Mourinha"... A první část sedí zrovna tak na tebe, jenže to možná přes tu svou bublinu, kde "jseš neuvěřitelně nad věcí a ten blbec nic nechápe a jen otravuje", nevidíš.

Reagovat
Swarley

Zase lžeš, to je neskutečný

Reagovat
blade115

Dno.

Reagovat
Swarley

no tak sláva, máme to za sebou...a jelikož znám už tu tvou chorobnou potřebu mít vždy poslední slovo, tak sem šupni nějaký zdar nebo palec a příště zas...

Reagovat
blade115

Zdar

Reagovat
kiwwi

naozaj nerozumiem akú máš. motiváciu viesť s týmto človekom diskusiu... však je to naprostá strata času a po diskusii s nim máš pocit ze si prišiel o 20 bodov IQ

Reagovat
blade115

Kde bys zrovna ty přišel k 20 bodům IQ, to teda nevím...

Reagovat
Swarley

já fakt nevím...samozřejmě, že to je totální ztráta času...

ale začínám spíš chápat ten hate na tebe, ono stačí fakt málo a už to frčí...

Reagovat
Svatej

Moc pěknej kus ubožáka se z tebe během tý pauzičky stal, ty už Mourinha nepotřebuješ.

Reagovat
Swarley

Úplně mi dáváte oba lekce ze zvládání, víc urážek tam ještě zapojte. a tohle jsi psal i před tou pauzou, tak si taky nevymýšlej

Psal jsem na začátku, že jsou mi vaše názory konkrétně na mě fakt ukradený, tak tam ještě něco prihodte, jestli máte potřebu a můžeme to rozpustit, už mě to fakt nebaví.

Reagovat
Svatej

Je hrozně rozkošný, jak furt vkládáš tolik úsilí do toho, aby jsi působil nad věcí a přitom je ta přetvářka falešná jak orgasmus mojí starý.. Hlavně nezapomeň ještě třikrát nenásilně zopakovat, jak je ti všechno volný, protože určitě existuje nějaká teorie, kde se slova po desáté zopakované stanou pravdou, drsňáku.

Předtím tvoje klady do jistý míry převažovaly nad záporama, ale teď naopak to kiwwiho přirovnání s ownym pěkně sedí na tebe, akorát s tím rozdílem, že ownymu pořád zůstal slušnej smysl pro humor..

Reagovat
Swarley

já už ti svoje řekl, nic víc k tomu fakt nemám...

Reagovat
Rssa

Je to smutne, ale jde to pozorovat uz delsi dobu. Ne jen po navratu.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Jak jinak,proneses na slepo obvyklou sracku, ale jejimu obhajeni se vyhnes..

Reagovat
Svatej

za ten nazor a za to s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kanté super, ale matić ještě nad ním

Reagovat
blade115

Reagovat
slavex

To bych neřekl. Spíš byl zázrak, že tu žlutou dostal tak pozdě. Nicméně s tím prodejem souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ManUnited

Tak druhej poločas už to za něco stálo aspoň..každopádně to 433 chce hrát furt ale v létě musí přijít ještě jeden střeďák, líbil by se mi Veratti ale asi se půjde spíš po jinejch typech..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey v sestave Zas to neguje to koste Mustafi v obrane, tak snad dnes nic nevyvede a nebude si hrat na lidra

Reagovat
smazaný uživatel

sem ne

Reagovat
icemike

Škoda, Manchester první poločas jakoby zapomněl fotbal a šlo tam dát pár gólů, druhý poločas přestal běhat Will, nahraval do hajzlu a pak se vykašlal na hru. Několikrát jsme bránili jen v 7 lidech, trochu nezvyklé u nás. Úzká lavička, plus zranění. Únor a březen bude pro nás zkouškou, po které můžeme mít ještě honičku o ligu Mistrů. Kluci nemají energii, začíná to být zlé. Emerson, Giroud do základu a uzdravte někdo toho Barkleyho

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je sice nenáviděný, ale pořád je to 2. místo a možný postup do ČF LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no výkon to nijak oslnivy nebol, aké hráči a to sa ráta... Romelu topka a Jesse miláčik

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se resi finale????

Reagovat
nani92

tipujem v článku o finále

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol offside

Reagovat
Visca el barca

Conte by mohl vystřídat Hazarda na Camp nou rovnou v půli Tohle by byl strašný fail to nedohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, aspoň bod to byť mohol. Teda aj mal , ale jebat. Po náročnom zápase s Barcelonou to bolo všetko v rámci možností.

Giroud a Fabregas mali byť na ihrisku skôr. Hazard bol už po 60. minútach slušne odpaleny a tam sa to striedanie dalo chápať, len teda už sa ťažko chápe nasadenie Pedra. Boj o LM bude ešte zaujímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ian Wright has compared Arsene Wenger's decline at Arsenal to an ageing Muhammad Ali or 'Brazil's Ronaldo when he got fat'.

Reagovat
r.mrazik

Pěkný...skvělý tři body...každopádně každým dalším zápasem se ukazuje, že Alexis je zbytečný nákup

Reagovat
ManUnited

Reagovat
kiwwi

ach jo, to si si zase našiel vec ktorú budeš točiť dookola jak verklik

Reagovat
Lacko_Boh

dookola jak verklik?

Otis, si to ty?

Reagovat
r.mrazik

Poradím ti jednoduchou věc...nečíst nereagovat...a dal palcovat mourka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby makal napravo jak v Udine nebo Barce, ok, ale chápu, že on chce být nalevo, nechápu naše vedení

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Pche souhlas. Jsem čekal, že prišel jako hráč na pravý kraj nebo kdyby aspoň běheme zápasu pravidelně rotoval

Reagovat
Busby babes

vsak dneska hral vetsinu zapasu zprava a Martial vlevo, ne?

Reagovat
Carrick

Hráli jsme 4-4-2. Lukaku s Martialem vepředu a v záloze diamant.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DW8sRasX0AAqsOL.jpg

az na to, ze to neni pravda no. Martial hral klasicke LW. Matic a McTominay holding DM/CM a Pogba pred nima. Sanchez tak trochu na volno ale hlavne zprava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

samozrejme, po vystridani sel Alexis spis doleva.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Carrick

To se ale vůbec nevylučuje. Martial hrál akorát více zleva. Hráli jsme diamant, i komentátoři na Sky byli toho názoru.

Reagovat
Busby babes

ja si to teda nemyslim, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne keď berie minúty Rashfordovi. Zbytočný nákup. Rashford po sezóne k Spurs.

Reagovat
Swarley

ale houby zbytečný nákup, však na ty tři pozice máme kolik hráčů? Martial, Alexis, Lukaku, Rashford, Mata a Lingard...poslední dva se dají ještě i využít případně na AM nebo minimálně Lingard by mohl hrát i dnes to, co hrál Pogba...

Reagovat
Busby babes

to nevysvetlis. Odesel jeden hrac, prisel jinej.

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

Je to zbytecny nakup vzhledem k jeho miste na hristi...a navic nehraje nic uzasneho

Kdyby neprisel,mohl dneska hrat rash

Jak mam porad vysvetlovat,ze alex kdyz koupil ronalda,tak pak napravo nekoupil dalsiho utocnyho hrace? A dalsi a dalsi priklady...ten kluk se mohl tocit s martialem a byl vysmatej...a sasek koupi alexise...opet hrace nalevo

Si vem,ze ti mladi svetovi hraci ve 20 hrali...co nejvic...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak nehraje nic úžasného...všichni víme, čeho je schopnej a takový Rashford nebo Martial mají taky neskutečné výpadky...stačí si vzpomenout na Martiala loni a do nejsilnějšího základu bys ho stavět nechtěl...

do té ofenzivy jsem prostě jednoho hráče chtěl a Alexis se odmítá jen těžko...dejme mu trochu času a já myslím, že tu kvalitu ještě v pohodě prokáže...kluci se porvou, těch šancí i tak dostanou hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Lukaku ukázal ako má vyzerať top útočník. Nie len čakať na spoluhráčov kým mu nahrajú, ale sám tvoriť hru a byť kreatívny

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Palcovat si vlastní komenty, zajo, to je na psychiatra.

Reagovat
spider_8

Btw nevíte, kdy se bude hrát dohrávka Arsenal-City? Tady je napsáno 1.3., ale to mi nepřijde moc reálný, když potom máme hrát se City 3.3. Ledaže by ten náš zápas dali na neděli, ale i tak bychom měli slušnou výhodu díky odpočinku. To bychom tam mohli i něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
spider_8

Takže čtvrtek-neděle. Snad nám to pomůže, když my budeme mít týden volno.

Reagovat
smazaný uživatel

eeeh

Reagovat
minoLFC

By bola prdel, keby Salah odišiel už po sezóne

Reagovat
kvasha16

to by bola

Reagovat
avicii

neodide

Reagovat
Infernoqt

Lolz, nikam nepůjde. V jakémkoliv jiném stylu by nebyl tak dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

v AS byl dobrý, akorát pálil víc

Reagovat
smazaný uživatel

najviac zaujimave ze vyrazne sa presadil az teraz, po niekolkych rokoch v TOP ligach, som nanho zvedavy v jeho 2. sezone; ako fanusik Realu si ho zatial k nam neprajem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho taky nejak moc nechci. Presne jak rikas, v Liverpoolu ted vystrelil a legitimne patri mezi nejlepsi hrace sveta, ale proste zatim je to jen jedna sezona. Navic co si pamatuju, tak mezi jeho nejvetsi slabiny patrilo prave zakonceni a ted dorovnal v poctu golu za sezonu liverpoolskyho Suareze. Treba mu proste jen sedi ten Kloppuv system a nikde jinde by to replikovat nedokazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, proto ve Fiorentine valel a AS ho hned koupilo. To stejne AS vas koupalo v LM. A k vammurcite nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupalo nas a dvojzapas dopadl 4:0. Nehlede na to, ze prave ten dvojzapas pro AS kompletne pohrbil Salah svym zakoncovanim.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze byl proste velice dobry a ted zlepsil zakoncovani.

Reagovat
smazaný uživatel

No a ja rikam, ze ten skok udelal az letos a ze jednou (jeste ne ani celou) opravdu top sezonou me zatim nepresvedcil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Tak De Gea si prej mel rict o 350K/tydne... Pokud je to pravda, tak at to s nim Woodward okamzite podepise.

Reagovat
cristiano.K.

za hubičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tyvado,to je silenost

Reagovat
iamek

Omg ať už podepisuje. Nic lepšího stejně neseženeme.

Reagovat
mithro

pokojne, nech dostane aj Sanchezov plat, to jest kazdy tyzden o 100k vyssi

Reagovat
Busby babes

ja bych mu to za ty vykony dal i denne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny svetovy hrac u nas. Mel by dostat 400k, vic jak Alexis.

Reagovat
vladis271

čukotkári a mufani si tu zas zajeli do vlasov.

Reagovat
bbbauch

A vy jste zpatky kam patrite

Reagovat
cristiano.K.

Když CFC postově vyměnila Matiče za Drinkwatera......tak je to na

Reagovat
Svatej

Ale nejlip ani jednoho z nich. Drinkwater je ta nejlepsi definice prumeraka, kterou jsem kdy videl a Manja ma proste slabiny, ktery se proti spouste tymu nevyplati v tymu mit. Chtelo by to nejakyho mladyho Essiena..

Reagovat
Miguel19

Já bych bral nějakého mladého Modriče.

Reagovat
nani92

ja by som chcel mladého CR7

Reagovat
13

Messiho, v jakémkoliv věku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

*Naniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Měl jsem ho vždycky rád, šikula na balónu, lepší než ta druhá plačka.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Lepší .

Reagovat
niflheim

"Lepší" je špatné slovo. Nani nikdy ve mně nevzbudil nechuť, kvůli Ronaldovi jsem málem přestal United fandit. Kdybych si měl vybrat mezi těma dvěma, tak bych bral raději Naniho. Měl jsem ho vždy rád, navíc to byla dobrá asistenční mašina, dokázal přejít přes hráče s ledovým klidem,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Taly bych se s tim smiril, ale takovej by u nas hral pri nejlepsim kridlo...

Reagovat
niflheim

Tak Matic byl v té době nepotřebný, Drinkwater přišel především jako rozšíření kádru. Moc bych to jako výměnu neoznačoval, spíše to je nezvládnuté udržování širšího kádru

Definice na facku ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy Herrera by u nich vynikal vic. Pohyblivejsi defenzivnejsi cm.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Matič nebyl nepotřebný, spíš nechtěný, s Contem si zkrátka asi nesedli. Na facku je posilnění přímé konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Matic nebol nechcený a ani nepotrebný. Conte s ním rátal do tejto sezóny, ako to už mnohokrát spomenul a ako to tu už bolo nespočetne krát spomenuté. Aj tak si dám tú námahu zopakovať to.

Plán bol taký, že do tejto sezóny mala ísť Chelsea so štvoricou záložníkov Kante, Fabre, Matic a Bakayoko. Pri tej porcii zápasov by si každý zahral dostatočnú porciu minút a Bakayoko by mal oveľa viac času na prispôsobenie sa. Lenže Matic chcel ísť za Mourinhom a tak sa aj stalo. Drinkwater bol kúpený až po tom, čo sám podal žiadosť o prestup ako záplata na stredného záložníka, nie ako náhrada za Matiča. Ísť do sezóny s tromi strednými záložníkmi by bol aj pre vedenie Chelsea risk.

Reagovat
cristiano.K.

i kdyby tvá varianta byla pravdivá, nic to nemění na posilnění MU takovým způsobem, že Matič je stavebním kamenem a hlavně se to teda čekalo, že se jím stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dele uz dostal svuj diving na uroven, kde to tymu vic skodi nez pomaha. Nejenom ze to na klub vrha fakt hrozne svetlo, nejenom zenedohrava souboje a akce, ktere jdou dohrat v nas prospech, ale hlavne tech “uspesne” nafilmovanych penalt je min, nez opravdovych penalt, ktere mu nejsou pisknuty kvuli tomu, ze je znamy diver. To strjne se kdysi stalo s Balem, ale tomu tehdy tym domluvil konzultaci s Webbem, aby mu vysvetlil, ze tim skodi jen sobe a svemu tymu. Kdyz ale vidim, ze i Ben jde k zemi tak lehce, tak nevidim moc sanci na nejakou snahu o zmenu od Pocheho...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to toho začíná být moc, někteří hráči se na to až moc soustředí. Většina situací se dá dohrát a udělat z toho branku, ale pokud s tím Poche nic nedělá a navíc v prohlášeních slepě věří každému sebemenšímu kontaktu... takový Tottenham nechci.

Reagovat
Hokaido

642. Za to, aby byl EF opět mírumilovným místem plným lásky a ochoty, bez hádek a urážek.

Reagovat
cristiano.K.

a co tu budeme dělat?

Reagovat
kvasha16

milovat sa

Reagovat
Swarley

svatej tam má nějaký problémy s orgasmy svý starý, tak podle Terryho zákona, tam určitě můžete zkusit něco vymyslet...

Reagovat
blade115

Reagovat
Snatus

John se dle instagramu celkem nudí, tak třeba to vezme na otočku do Česka.

Reagovat
Hokaido

My Čukotkáři jsme tu jako rodina, takže to zkusíme spíš takzvaně na Giggse.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

proc bych to mel vsechno odmakat sam

Reagovat
smazaný uživatel

Choť topiče.

Reagovat
kiwwi

Masopust, tebe jebe

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blade115

"opět"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
Swarley

očividně tu bude teď nějakou dobu veselo...

Reagovat
bbbauch

Boj o LM v lize vrcholi, diskuse se stupnuji, atmosfera by se dala krajet...

Reagovat
ttopi

08:14 Henry náhradou za Wengera?

Arséne Wenger se podle zpráv z Anglie blíží ke svému odchodu z Arsenalu, kde by ho mohl nahradit bývalý kanonýr londýnského mužstva Thierry Henry. Bývalý francouzský reprezentant údajně již měl dokonce s Gunners vést jednání. (transfermarketweb.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The Premier League will set to see a winter break from the 2019-2020 season which will see all twenty teams from England’s top division to have 13 days without a fixture. The break will mean the fifth round of the FA Cup will be moved to mid-week and replays will be scrapped. This according to a Times exclusive.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele