Premier League - souhrn 28. kola

01.03.2016, 22:44, aktualizováno 02.03.2016, 22:53
Komentáře a souhrny
Liverpool si poradil s Manchesterem City, ManUtd pro změnu vyhrál nad Watfordem. Arsenal nečekaně podlehl Swansea, tři body mají rovněž Stoke City a West Ham United. Leicester dnes sice navýšil svůj náskok na čele tabulky, spokojen ovšem nebude - domácí remíza s WBA je totiž ztrátou. Chelsea vyhrála v Norwichi a znovu protáhla svou ligovou sérii bez porážky, tři body mají také Bournemouth a Everton...

Liverpool FC - Manchester City 3:0

02.03.2016 21:00

Góly: 34. Adam Lallana, 41. James Milner, 57. Roberto Firmino

Liverpool oplatil Manchesteru City pár dní starou porážku z penaltového rozstřelu ve finále Capital One Cupu a v lize svého oblíbeného soupeře stejně jako na podzim přehrál rozdílem třídy. O jednoznačné vítězství 3:0 se gólem a asistenci přičinili dnes vynikající trio Adam Lallana, Roberto Firmino a James Milner.

Úvod zápasu byl hodně opatrný a na první velkou příležitost si natěšený Anfield Road musel dlouho počkat. Skóre se poprvé měnilo ve 34. minutě, o nějaké gólové šanci však v tomto případě hovořit nemůžeme. Adam Lallana dostal spoustu prostoru před soupeřovou šestnáctkou, navedl si míč do optimální pozice a jeho nepříliš razantní, ovšem dokonale přesná střela skončila až v síti.

Někdejší opora Southamptona měla prsty i v dalším gólu, který padl krátce před koncem prvního poločasu. Lallana patou přihrál Firminovi, ten oslovil Jamese Milnera a bývalý záložník právě Citizens překonal Joea Harta. Milner hrál důležitou roli i na opačném konci hřiště, když v nastaveném čase úvodního dějství na brankové čáře zastavil hlavičku Sergia Agüera.

Kdo by si myslel, že o titul bojující Manchester přijde po přestávce nažhavený výsledek ještě otočit, musel být zklamán. Svěřenci Jürgena Kloppa pokračovali ve vynikajícím výkonu a hosty nepustili prakticky k ničemu. Ve 48. minutě ještě pokus Divocka Origiho po Milnerově asistenci Joe Hart vyrazil, o chvíli později už byl ale krátký. Nejistému Otamendimu na polovině selhalo zpracování, k míči se pak se štěstím dostal Lallana, načež vybídl ke skórování Firmina a brazilský útočník totou situací nepohrdl.

Nicolas Otamendi po svém přestupu z Valencie zatím nepodává optimální výkony a dobrý zápas neodehrál ani dnes. Po hodině hry málem namazal na další branku Milnerovi, naštěstí pro argentinského stopera ale dělovku zkušeného středopolaře bravurně vytáhl pozorný Hart. Anglická reprezentační jednička si dnes musela poradit dohromady se sedmi střelami Reds, přičemž jeho protějšek Simon Mignolet byl téměř bez práce.

Družina Manuela Pellegriniho si tak připisuje další porážku a zdá se, že titul je již v nedohlednu. Na druhou stranu, vzhledem k nestálé formě všech kandidátů na titul se ještě do konce sezóny může stát ledasco.

Více informací k zápasu

Manchester United - Watford FC 1:0

02.03.2016 21:00

Góly: 83. Juan Mata

Manchester United je zpátky v boji o Ligu mistrů! Proti Watfordu sice nepředvedl kdovíjaký výkon a vítězství 1:0 se urodilo až v úplném závěru díky přímému kopu Juana Maty. Na každý pád se Red Devils bodově dotáhli na čtvrtý Manchester City, který má nicméně zápas k dobru.

Situace manažera Louise van Gaala se každopádně radikálně vylepšila - vyhrál už čtyři utkání v řadě a především v Premier League se vše obrací k dobrému. Ani brutální marodka United nezlomila - naopak, vedle útočníka Marcuse Rashforda dnes nastoupil další osmnáctiletý borec Timothy Fosu-Mensah a rozhodně se neztratil.

Ve stoperské dvojici měl problémy spíš jeho zkušený kolega Daley Blind. Ten po čtvrthodině hry v jednoduché situaci namazal Ighalovi, který ale jeho minulu nevyužil a zpoza vápna vystřelil slabě po zemi do De Gey. Domácí poprvé zahrozili dalekonosnou ranou Schneiderlina, která zapadla těsně vedle tyčky.

V dresu Watfordu byl nejaktivnější Odion Ighalo, ale svou střeleckou krizi neprolomil. V prvním poločase měl ještě dvě velké příležitosti - ve vápně z otočky pálil těsně vedle, po další chybě Blinda pak ztroskotal na výborném De Geovi. Tragický výkon Blind dovršil krátce před přestávkou, kdy pouštěl Darmianovu přihrávku a Ighalo byl opět sám před brankou. David De Gea ale chytal skvěle.

Ve druhém poločase už však De Gea zasahovat nemusel, jelikož Capoue, Ighalo i Prödl po rohovém kopu mířili těsně vedle. Mohli tak udeřit Ďáblové. Po hodině hry ještě Mata ztroskotal na Gomesovi, ale standardka z třiaosmdesáté minuty byla prvotřídní. Juan Mata dal míči dostatečnou razanci a míč na gólmanovu stranu skončil v síti.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 1:0

02.03.2016 20:45

Góly: 7. Michail Antonio

Zbývá deset kol před koncem a West Ham se zapojuje do boje o Ligu mistrů. Dnes porazil 1:0 Tottenham a na čtvrtý Manchester City ztrácí jediný bod. Spurs naopak odmítli možnost jít do čela tabulky a na vedoucí Leicester stále ztrácí tři body. O nejtěsnějším možném výsledku rozhodl už v úvodu dvorní střelec Michail Antonio.

West Ham se dostal do vedení už po šesti minutách de facto zásluhou Nacera Chadliho. Rohový kop, z nějž Kladivo udeřilo, totiž zavinil špatnou přihrávkou a selhal i při následném bránění. Dimitri Payet nacentroval na přední tyč, kde silnější Michail Antonio hlavou procpal míč za Llorisova záda. Antonio tak potvrdil výbornou domácí formu, na Boleyn Ground dal pátý gól z posledních šesti utkání.

Tottenham chtěl záhy odpovědět, ale Daviesova skákavá tečovaná střela skončila Adriánovi v náručí. Jenže to byla také po hříchu jediná zajímavá akce z dílny svěřenců Mauricia Pochettina, kteří si v oficiálních statistikách za první dějství nepřipsali ani jediný (!) střelecký pokus. Blíže k druhému gólu měli naopak domácí, Nobleovu parádní pumelici z dobrých pětadvaceti metrů však Lloris skvěle vyrazil.

West Ham byl celý poločas jasně lepší, byť míč na kopačkách nedržel ani čtyřicet procent času. Byl však aktivnější i bez míče, a když se k němu dostal, byl efektivní. Tottenham přečkal poločas s nejtěsnější ztrátou jen díky několika obětavým blokům obránců, kteří takto zabránili skórovat Nobleovi i Antoniovi. Tvořivý Dimitri Payet zkoušel štěstí z přímého kopu, ale na Llorise si nepřišel. Až v závěru jej opět překonal Michail Antonio, jenže jeho brance předcházel ofsajd Emenikeho.

O přestávce se však vedle stran otočil i obraz hry. Tottenham se chopil taktovky hry a konečně byl nebezpečný. Davies, Lamela a Mason se pokoušeli o zlepšení statistik marně, branku trefil až po hodině hry Toby Alderweireld, s jehož ránou měl Adrián velké potíže. Míč totiž vyrazil jen ke Kaneovi, před nímž zívala branka dokořán, jenže i když Adriána přehodil, radost mu zkazil výborný Kouyaté.

Velký vliv na hru měl i Christian Eriksen, který taktéž Adriána nebezpečně prověřil. Chvíli poté navíc nahrál do jasné gólovky Kaneovi, ale ten si neobul střeleckou obuv a na rohu malého vápna míč vůbec netrefil. Zlobili i domácí, Antonio po Payetově krásném centru přestřelil, stejně jako Cresswell při pokusu o volej. Tottenham však v hektickém závěru nevymyslel vůbec nic a West Ham si odnesl cenné tři body.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Swansea City 1:2

02.03.2016 20:45

Góly: 15. Joel Campbell - 32. Wayne Routledge, 74. Ashley Williams

Arsenal už patrně na první titul po 12 letech může zapomenout. Osudným by se mu docela klidně mohla stát dnešní domácí prohra se Swansea, které sice postrádalo nemocného kouče Guidolina, ovšem přesto si díky Williamsovi 15 minut před koncem zajistilo vitální tři body v cestě za záchranou...

Pro Gunners jde o prakticky nevídanou ztrátu, neboť třikrát v řadě Wengerova eskadra v lize neprohrála od roku 2010. Nyní ztrácí na vedoucí Leicester šest bodů, zatímco Swansea stejný počet bodů dělí od sestupové propasti.

Labutě do Londýna přijely značně oslabeny - se šesti změnami v sestavě, teenagerem Kingsleym na levém beku a trenérem v nemocnici vinou infekce v oblasti hrudi. Přesto si Velšané na Emirates věděli rady.

Ačkoliv Swans už po 15 minutách prohrávali, když přihrávku Alexise Sáncheze využil Campbell, hosté se ještě poměrně brzy vrátili do zápasu díky chybě Özila a Čechův nezvládnutý pokus o vyboxování balonu později dovolil Williamsovi zařídit výhru.

Sám český brankář přišel v utkání k úrazu a vážně hrozí, že zmešká sobotní derby s Tottenhamem, jinak ale příliš práce neměl. Naopak Giroud v jiném okamžiku z voleje pálil do břevna a konstrukci nastřelil také Sánchez z přímého kopu.

Arsenalu zkrátka nebylo přáno, a ani on nebyl vzadu nijak suverénní. Sigurdsson ve skutečnosti trestuhodně minul po obejití Čecha a i celkově si Swans připsali na konto pěkných 11 střel.

Více informací k zápasu

Stoke City - Newcastle United 1:0

02.03.2016 20:45

Góly: 80. Xherdan Shaqiri

Newcastlu se nepodařilo proměnit první ze svých mečbolů, respektive dohrávaných zápasů, v žádný cenný bod. Straky dlouho držely alespoň bezbrankovou remízu, tu však v 80. minutě zmuchlal a zahodil do koše Xherdan Shaqiri, jehož utěšená rána vyzvedla Stoke až na sedmou příčku...

Newcastle na promrzlý Britannia Stadium dorazil s otřesnou statistikou o pouhých sedmi gólech vstřelených na cizích hřištích, a tu se mu včera ani omylem nepodařilo vylepšit. Magpies sice na soupeře vyrukovali se solidně zabezpečenou obranou, ovšem na útočení jako by si rozpomněli až v nastavení zápasu, kdy Doumbiovu hlavičku výtečně vytěsňoval nerozchytaný Butland.

Ačkoliv měl Stoke jasnou převahu, na příliš práce si nemohl stěžovat ani Rob Elliot na druhé straně. Ve skutečnosti Shaqiriho navázání na Dioufovu pobídku bylo vůbec první střelou Potters mezi tři tyče v jinak frustrujícím druhém poločase.

Stoke nakonec mohl rovněž úřadovat ještě v nastaveném čase, tehdy pro změnu Arnautović na Doumbiovu ojedinělou šanci reagoval ránou do břevna.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Southampton FC 2:0

01.03.2016 20:45

Góly: 31. Steve Cook, 79. Benik Afobe

Bournemouth načíná měsíc březen tou nejlepší cestou; v malém jižanském derby získává tři body, které by v konečném zúčtování mohly nést cenu zlata. Aktuálně mají Cherries už osm bodů náskok na sestupovou zónu, ačkoliv Newcastle má rovnou dva zápasy k dobru...

Hned úvodem nutno říct, že Southampton - jehož hlavním rivalem, nezapomínejme, zůstává Portsmouth - to svým sousedům z jihu Anglie dosti ulehčil svým vlažným přístupem k utkání. Přihrávky Saints celou dobu létaly podivnými směry a šance si hosté v podstatě vůbec nevytvářeli.

Tou jejich nejlepší vlastně až do konce zápasu zůstala vůbec první slušná příležitost duelu, když po jednom pěkném záběru krajního beka Cédrika měl zakončovat lépe Austin. Sotva bránící Cédric se mimoto jevil spíš jako slabina a Gradel ho zkraje párkrát provětral.

Gól však nakonec přišel z druhé strany, kde osudově pochybil kapitán a lídr defenzivní linie Sotonu José Fonte. Ten odmítl pod tlakem prostě zakopnout míč na tribunu, nechal se obalamutit Kingem, kterého pak fauloval, a z následujícího nepřímého kopu Forster vyrazil Ritchieho centr pouze ke Cookovi, jenž na stopera až neuvěřitelně obratně napůl zastříhal nůžkami a pohotově skóroval.

Na tuto ránu Ronald Koeman zareagoval změnou formace - už ve 35. minutě stáhl Yoshidu a vysvlékl středopolaře Davise, aby odhodil koncept s pěti obránci. Jenže tahle změna nic dobrého nepřinesla a Southampton se do zápasu vlastně nikdy nedostal. Ve druhé půli navíc Koemana k dalším střídáním dohnaly zdravotní problémy Austina s Longem.

Také Eddie Howe musel na druhé straně vynuceně střídat, když si to rovnou do tunelu namířil Harry Arter, to však Bournemouth příliš nerozhodilo. Naopak, 10 minut před koncem se Matt Ritchie vyšvihl s ještě vyvedenější dodávkou ze standardní situace, a na přední tyči se krásně hlavou prosadil Afobe.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 1:3

01.03.2016 20:45

Góly: 79. Rudy Gestede - 5. Ramiro Funes Mori, 30. Aaron Lennon, 60. Romelu Lukaku

Jak už se stalo zvykem, Everton si po frustrující prohře připisuje jednu dominantní výhru, která leckoho nutí k zamyšlení, nakolik tenhle mančaft kolem Romelua Lukakua (jenž opět skóroval) nenaplňuje vlastní potenciál. Na druhou stranu, konkrétně tohle je spíše dílo hyeny - na Aston Ville se nyní zvládne vyřádit kdekdo...

Atmosféra to byla na Villa Parku vpravdě depresivní. Po celou dobu se zpívaly pokřiky jako "z evropských pohárů do bojů o záchranu - (šéf klubu Randy) Lerner ven!" a podobné, přičemž ani ne 30tisícová návštěva se ještě ztenčila v 74. minutě při odlivu protestujících fanoušků.

Ti nakonec zmeškali jediný gól birminghamských, když Gestede proměňoval Veretoutův centr, ale to těžko někoho mrzelo. V tu chvíli už totiž dávno bylo rozhodnuto.

Nečekaně produktivní byl dnes stoper Funes Mori, jenž nejprve skóroval po Mirallasově rohu a posléze asistoval u povinného gólu Lukakua. Ještě mezi se s hravou koncovkou po příhře Mirallase vtěsnal do zápisu o utkání Aaron Lennon.

Více informací k zápasu

Leicester City - West Bromwich Albion 2:2

01.03.2016 20:45

Góly: 30. Daniel Drinkwater, 45. Andy King - 11. Salomón Rondón, 50. Craig Gardner

Tentokrát už Ulloa Leicester nespasil. Foxes zítra mohou přijít o pozici nejlepšího týmu Premier League, jelikož doma s West Bromwichem uhráli jen remízu 2:2. Drinkwater s Kingem sice otočili nepříznivý výsledek, Craig Gardner však nádherným přímým kopem vystřelil Baggies bod. Tottenham tak v případě vítězství na půdě West Hamu nahradí Leicester na čele.

Úvodní desetiminutovka se nesla podle očekávaného scénáře, Leicester držel míč většinu času a soupeře nepustil do hry. Branku však neohrozil, pouze King se ve vápně dostal ke střele a vysoko přestřelil. Naopak West Brom hned z prvního náznaku příležitosti udeřil. Darren Fletcher vyslal perfektní kolmici mezi stopery a Salomon Rondón si dokonale poradil. Silou odstrčil Hutha a mezi nohama Schmeichela otevřel skóre.

Jenže tím iniciativa Baggies nadobro skončila. Pak už hrál jen Leicester a lídr soutěže se poměrně záhy dočkal zasloužené odměny. V osmadvacáté minutě ještě Foster vychytal Albrightona, ale o dalších sto vteřin později bylo vyrovnáno. Leicesteru pomohlo štěstí, jelikož pumelici Dannyho Drinkwatera tečoval Jonas Olsson přímo pod břevno a mimo dosah svého gólmana.

Liškám to však nestačilo a do přestávky šli Ranieriho svěřenci dokonce do vedení. Opět to nešlo hned, protože Vardyho hlavičku po centru Fuchse zastavilo břevno. V první minutě nastaveného času však Marc Albrghton přenesl hru na pravou stranu, Riyad Mahrez vykouzlil geniální patičku a Andy King nádhernou akci zakončil přesnou střelou do sítě.

Svěřenci Tonyho Pulise však dokonale zvládli vstup do druhého dějství. Respektive Craig Gardner. Přímý kop z nějakých třiadvaceti metrů si vzal do parády a naprosto ukázkově jej zakroutil do šibenice Schmeichelovy branky. Odpovědět mohl Okazaki, jenž však po skvělém centru Albrightona trefil hlavou jenom břevno.

Leicester byl ve druhém poločase naprosto dominantní a West Brom naopak po vyrovnání téměř nehrál. Míč nedržel ani třicet procent času a zahrozil snad jen dvěma dalekonosnými střelami Gardnera, které mířily těsně vedle. Nějakou záhadou však Leicester z deseti pokusů ani jeden nenasměroval do sítě a jejich dnešní duel happyendem neskončil.

Velkou roli v tom sehrál Ben Foster, který v závěrečné půlhodině stál přesně tam, kde měl. Schluppova tečovaná střela jej de facto trefila, když však Vardy u lajny odhodil McAuleyho a postupoval z úhlu sám na bránu, musel anglický gólman vytáhnout dobrý zákrok.

Leicester měl obrovský tlak, v osmašedesáté minutě pálil po centru Graye a zaváhání Olssona Morgan zblízka a Foster opět vytáhl parádní zákrok. Ve čtvrté minutě nastavení se pak málem opakovala situace z utkání proti Norwichi, kdy Leonardo Ulloa rozhodl těsně před koncem o vítězství domácích. Tentokrát však po hlavičce Mahreze míč v nadějné situaci netrefil.

Více informací k zápasu

Norwich City - Chelsea FC 1:2

01.03.2016 20:45

Góly: 68. Nathan Redmond - 1. Kenedy, 45. Diego Costa

Chelsea pokračuje na vítězné vlně a připisuje si třetí výhru v řadě. Z Carrow Road si veze tři body především díky dobře zvládnutému prvnímu poločasu, na jehož začátku a konci zásluhou Kenedyho s Costou skórovali, a po změně stran svůj náskok prakticky jen bránili. O dramatizaci se postaral Nathan Redmond, na více se už ale Canariens nezmohli.

Favorit ze Stamford Bridge si na východě Anglie snad ani lepší vstup do utkání nemohl přát. Běžela zhruba nějaká třicátá vteřina zápasu, když míč přes půl hřiště potáhl Eden Hazard, přihrál Kenedymu, mladičký Brazilec dostal před šestnáctkou hodně prostoru, čehož využil a prudkou přízemní ranou v čase 00:39 otevřel skóre. Letní posila z Fluminense nastoupila v Premier League v základní sestavě podruhé, poprvé tomu bylo v listopadu loňského roku shodou okolností právě proti Norwichi. Asi nikoho tak nepřekvapí, že se jednalo o Kenedyho premiérovou ligovou trefu.

Domácí příznivci museli být z výkonu svých oblíbenců zklamaní, Canariens se v první polovině k ohrožení Thibauta Courtoise vůbec nedostali. Příliš nebezpeční nebyli ani hosté, nicméně ze dvou střel dokázali vytěžit dva góly. V nastaveném čase úvodního dějství sklepl Fabregasův aut Hazard k Traorému, jenž okamžitě vysunul nabíhajícího Diega Costu a ten s přehledem překonal Ruddyho. Kanonýr Chelsea stál však v době přihrávky v ofsajdu a gól tak neměl platit.

Rozhodčí to ovšem nepostřehli, čímž jen přilili olej do ohně - svými verdikty si totiž hráče i fanoušky Norwiche znepřátelili už předtím, zejména pak při situaci, kdy Courtois chytil do rukou jednoznačnou malou domů od Garyho Cahilla, přičemž píšťalka sudího Masona zůstala němá.

Žlutozelení svůj výkon ve druhém poločase zlepšili a snížení měl na kopačce v 53. minutě Cameron Jerome, jenomže po pěkné akci Pinta s Hoolahanem a ideálním sklepnutí od Martina z malého vápna trestuhodně přestřelil. Vykřesat jiskřičku naděje se podařilo až o čtvrthodinu později Nathanu Redmondovi, kterého parádním pasem oslovil Hoolahan, a rychlonohý křídelník z úhlu napálil balón nechytatelně pod břevno.

Jednadvacetiletý Redmond pak dokonce nebyl daleko od vyrovnání, jeho střela se ale mezi tři tyče nevešla. Kolektiv Alexe Neila se v závěru snažil s vypětím všech sil o vyrovnání, s výjimkou hlavičky Russela Martina, již zlikvidoval Courtois, si však žádnou vyloženou příležitost nevypracovali a jejich sérii bez vítězství stále trvá.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Crystal Palace 2:2

01.03.2016 20:45

Góly: 36. Dame N'Doye, 90. Fabio Borini - 61. Connor Wickham, 67. Connor Wickham

Crystal Palace byl čtyři minuty od prvního letošního vítězství, Wickhamovy čtyři trefy ve dvou zápasech však nakonec znamenají jediný bod. Hrdinou nepříliš atraktivního klání se stal střídající Borini, jenž trefou v samém závěru dopomohl svému týmu ke srovnání kroku s Norwichem a Newcastlem.

Hráči Black Cats si od úvodních vteřin oblíbili balón u vlastních nohou, dopředu se ovšem tolik neměli a diváci tak sledovali především uspávající zdlouhavou rozehrávku. Tu se snažil rozhodit agilní Zaha s navrátilcem do základní sestavy Bolasiem, první kousnutí ovšem předvedl Delaney, jenž se po přímém kopu dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, brankáře však nepropálil.

Brzy poté se blýskl dokonalým pasem z vlastní poloviny na šestnáctku soupeře Wickham, Bolasie chytře počkal na Mutche, ten ale ve vyložené šanci trefil jen vnější stranu sítě. Po půlhodině hry, už bez kapitána O'Shey, neuhlídala obrana domácích po rohovém kopu Danna, ten osamocený osm metrů od branky hlavičkoval pod břevno, Mannone ale brilantně vytáhl balón nad břevno.

Pouhých šest minut poté usměrnil střelu mezi tři tyče stejný hráč, tentokrát ovšem překvapil vlastního brankáře, jenž na teč střely N'Doyeho zpoza vápna neměl šanci zareagovat. Senegalský útočník tak navázal na dva zásahy do sítě Eagles v dresu Hull City, rovnou polovinu svých branek v Premier League tak nasázel právě jim. Zpražení hosté na zbytek poločasu vypustili snahu vyrovnat, domácí se nicméně v zakončení bez pomoci soupeře trápili.

Ani po změně stran se hráči CP nedokázali přiblížit šanci, ač herní převaha byla stále hladovější po vyrovnání. Vše důležité tak vzal do svých dynamitem napěchovaných nohou Connor Wickham. Uplynula hodina hry, když mu Bolasie poslal prudkou nabídku do vápna, kvalitní zpracování a pohotová střela pak zamířila od vzdálenější tyče do sítě, Mannone se natahoval marně. Po sedmi minutách pak vytěžil rohový kop při trapné simulaci M'Vily a při hlavičce Jedinaka stál opět tam, kde měl - z malého vápna divže neprotrhl síť a připsal si čtvrtý ligový gól během čtyř dnů.

Strádající kvalita, docházející síly či taktická neschopnost zareagovat na obrat - to vše hrálo do karet hostům, kteří vlastně ani neměli potřebu bránit, domácí se o balón ve většině případech připravili sami a zdálo se, že první vítězství v roce 2016 už Crystal Palace nikdo nevezme. Jiného názoru byl ovšem deset minut hrající Borini, jenž po přihrávce Yedlina překvapil Hennesseyho pohotovou ranou a z velkého úhlu umístil balón dokole ke vzdálenější tyči.

V letošní sezóně první Boriniho gól na Stadium of Light znamená třetí bodový zisk ze čtyř kol a Sunderland posouvá na hranici příček znamenajících udržení. Před dvěma měsíci nemyslitelná situace pro Eagles se naopak pomalu stává realitou, když na 18. příčku i po vloženém kole kouká s náskokem pouhých osmi bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City28169351:3157
2.Tottenham Hotspur28159449:2254
3.Arsenal FC28156744:2851
4.Manchester City27145848:3147
5.Manchester United28138737:2647
6.West Ham United281210642:3146
7.Stoke City281261030:3342
8.Liverpool FC27118841:3641
9.Southampton FC281171035:2840
10.Chelsea FC28109942:3839
11.Everton FC27911749:3638
12.Watford FC281071129:2937
13.West Bromwich Albion28991029:3636
14.Crystal Palace28961331:3733
15.AFC Bournemouth28881232:4432
16.Swansea City28791227:3730
17.Sunderland AFC28661634:5324
18.Norwich City28661631:5324
19.Newcastle United27661527:5024
20.Aston Villa28371822:5116

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (996)

Přidat komentář
Dufan

Everton!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

18 bodů na Leicester, 10 kol do konce.

C'mon Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby Chelsea získala všech 30 bodů, který ještě může získat tak by měla 69 bodů to by jim nestačilo ani na čtvrtý místo...

Reagovat
smazaný uživatel

No, to bych se hádal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si spočítej kolik týmů je před Chelsea a kolik by museli všichni ztratit bodů a Chelsea neztratit prakticky žádnej a jaká to je asi pravděpodobnost... někdo tu dával odkaz na tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno faktem je, že City mají 2 zápasy navíc, jinak by se těch 8 bodů dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

zapomínáš na takovou mališkost, že by museli ztrácet nejen City, ale i další týmy před Váma nebo jseš natvrdlej? United, West Ham a Saint mají více bodů jak Chelsea a to ještě mají United s West Hamem zápas k dobru... to není jen o tom kolik bodů je mezi Chelsea a City, ale i o tom, že tam jsou další týmy, který by museli ztratit body a čím víc jich je tím menší je pravděpodobnost, že je ztratí všichni CHÁPEŠ?

Reagovat
Talker

Nějak nevěřím, že by WHU neztratilo alespoň 5 bodů do konce. A myslím, že i United 2-3 do konce sezony ztratí. Ale u Citizens 5 prohrám z 12 zápasů nějak nevěřím.

Reagovat
salami

tahle úměra ale neplatí ty tupoune, čím víc soupeřů je před nima, tim víc jich hraje taky mezi sebou a tudíž se budou obírat o body

Reagovat
vanGomm

rovers má pravdu.Vzal jsem jako příklad posledních 10 ročníků PL a tým na 4.místě uhrál v průměru 71 bodů.Takže Chelsea už to na 99% nestihne.Ano může max. uhrát 69 bodů,ale to je velice málo pravděpodobné.Navíc i to by na ten průměr nestačilo.To samé platí i o Aston Ville.Tým na 17.místě uhrál v pr. 37 bodů.Takže i Aston Villa to má viceméně spočitané.

Reagovat
icemike

Letos žádné průměry platit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Ale budou .To se každou sezónu prakticky neustále opakuje akorát se po posledním kole na tom či onom místě mění jména týmů.Ten počet bodů je na tom 17. rsp. 4.místě každý rok plus-minus stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak někdo věří v boha, ty zase v průměr, co?

Reagovat
smazaný uživatel

1 bod od záchrany

Reagovat
vladis271

Keby Roman vyhodil Mourka skôr ešte by tú LM urobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Vyhodit ho po Evertonu (jak jsem navrhoval), tak by z toho byl ještě titul...

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Lester hype opadne a o prvni misto si to rozda kohout a delo. Lester treti aj za to mozu byt radi. Slepoce vyhraju asi titul od cias 1970 ci kedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1962 to bylo podle mě

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej tusim 62

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si ho zaslouží Spurs nejvíc hned po Liškách.

Reagovat
smazaný uživatel

1961!

Reagovat
C-M@ster

Leicester super zápas, bod dobrej, nemůžou vyhrávat pořád.

Ale ten Mahrez s těma nůžkama na konci.

Reagovat
Hokaido

Eagles 11 zápasů bez výhry

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že vyřadili Spurs z FA cupu

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester hral super, ale nemali šťastie v koncovke... Konečne aj niekto iný okrem nás.

Reagovat
bbbauch

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ach, nebuďte tak sebestřední

Reagovat
Mastný Chobot

zas nemáš do čoho kopkať? sledujem pravidelne len Foxes a Arsenal, takže sa môžem vyjadrovať len takto obmedzene, snáď mi to prepáčiš

Reagovat
smazaný uživatel

takže tvoje komentáře jsou omezené? ok, dobré vědět

Reagovat
Mastný Chobot

moje spektrum je obmedzené len o trochu menej ako tvoja schopnosť chápať písaný text

Reagovat
Mastný Chobot

a nemusíš mi vykať, šak sa poznáme

Reagovat
božský John

To by tam muselo bejt sebestredny a ne sebestredni

Reagovat
icemike

Fakt super, Leo dostal oscara a my musíme hrát bez něj. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries 8 bodů nad sestupem

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gareth Bale 11

Rondón dneska podal super výkon, neskutečně to dneska odmakal + gól. Jinak zápas celkově byl jak na houpačce, ale dobře se na to dívalo. Hlavně to teď zítra neposrat.

Reagovat
Hokaido

Olsson je strašnej dřevák, pro něj může mít v současný PL využití fakt jen Pulis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

TOP 10!!!

Reagovat
Hokaido

Ani bych se nedivil, kdybysme nakonec skončili ještě před United.

Guus herně a výsledkově udělal maximum, který jsme po něm mohli chtít. Jen je škoda, že dělá takový píčoviny jako Mikel-Willian dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Mourinha se na Chelsea dívalo líp..

Reagovat
smazaný uživatel

mimo top 15, na to se dívalo luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že se Swansea ještě bude hodně obávat o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě spadnou s Norwichem právě oni nebo Palace. Sunderland a NUFC se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že spíš Palace, ale ti maji zase celkem velký náskok no. Villa a Norwich jsou asi jistí, ale kdo spadne s nima, to je záhada.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední kolo letos bude stát za to

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Utrpěli jsme 3 body. Ale tuto sezonu už snad nějak přežijeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě výhry v řadě a oba zápasy jsem neviděl. Náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo, dnes je 1. března a my zítra večer můžeme vést ligu, sním či bdím?

Reagovat
Hokaido

Zítra tě Payet probudí, neboj.

Reagovat
Pigeon

Skvely zapas Leicesteru proti WBA. Dobra tvrda hra bez faulu zbytecnych, zadne hadani, zadane simulace, sanci dost.. el classico se muze zahrabat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj super zápas. Dobre sa na to kukalo. Škoda, že to Leicesteru nepadlo proti tým kopáčom z WBA. A s tým Clásicom to má byť akože nejaký miestny joke ? Niektorí hráči, čo hrali za WBA mali úroveň druhej anglickej, takisto Simpson z Leicestru. Nijak by som to nepreceňoval ale ten Leicester má neskutočnú ofenzívnu energiu, to je radosť sledovať. Nesutála ponuka, nábehy, kreativita a dôraz. Fakt by som im ten titul prial ... škoda, že tým útočníkom trošku zvlhol prach ... Vardy, Okazaki aj Ulloa toho zahodili až príliš.

Reagovat
Pigeon

ani ne mistni joke, ale porad tady chodi nekdo a pise, jak je anglicka liga spatna. a jak jsem koukal na ten leicester tak me napadlo, ze to ma super naboj, tymy hraly primocare dopredu a nebyla to zadna komedie. tak jsem si rikal, ze je lepsi sledovat takovy match se zapalem, nez komedii ve kterou se casto spanelske zapasy promeni, i kdyz jsou fotbalove nekde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to súhlasím. Niekedy je to v tom Španielsku neuveriteľná šaškáreň a rozhodcovia sú často najväčšou labinou zápasu, čo tomu ešte prispieva. Ale zase tá kvalita týmov je na fakt vysokej úrovni. Takticky a technicky si dovolím tvrdiť, ža fakt špička. Neni to tak nekontroľované a priamočiare ako v EPL ale tiež majú zápasy slušné tempo. Podľa mňa je blbosť nejak tie ligy porovnávať ... Sú to proste iné súťaže. Vyspelejší futbal sa hrá asi v Španielsku, čo ukazuje aj Európa ale v rámci atraktivity by som povedal 50:50 ... proste nedá sa porovnávať niečo úplne odlišné ... je to o preferenciách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Pigeon

Jako bylo to mysleno jako popichnuti, proto ted smajlik s brylema. Presne jak rikas, oboje ma sve minusy a plusy. Jako asi vse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší je Bundesliga, která spojuje to nejlepší z PD i PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bohovy.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší zápas, co jsem letos viděl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester - WBA nádherný, excelentný zápas. Ten boj domácich o 3 body, pred tým klobúk dole. Odmakali to do poslednej sekundy, mleli tam WBA jak hovado a nakoniec nič z toho. Za hostí vyzdvihujem Rondona, to bol super nákup. Odmakal to ako drak za troch-štyroch hráčov, aj keď je v ten známej blbej pozícii - hrot pri defenzívnom futbale. Jeho nasadenie bolo ukážkové. Strata bodov pre domácich mrzí, ale už zajtra zrejme stratia aj Spurs, takže...

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Rondón jel na krev dneska, kolik vybojoval míčů vracel se až ke svýmu praporku a hlavně ty souboje s Morganem byli něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konkrétne tie dva súboje s Morganom - jeden pri rohovej zastávke jak sa pretláčali telom, a druhý keď ho Rondon bránil na pravom krídle - to som si vychutnal, naozaj paráda. Ešte mi ostal v pamäti jeho šprint dozadu k lopte do stredového kruhu, pri tom mal ďalej k lopte ako domáci, a stihol nastreliť ruku a vybojovať štandartku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně to jsem myslel, to byla radost koukat a konkrétně u toho praporku měl cit pro hru i rozhodčí, kdy je nechal. V jiný lize, nebo i jiný rozhodčí by to už pískali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

WBA skvelý výkon.Rondón gól ako som predpokladal.Foster.

Reagovat
Mastný Chobot

Lukaku ešte bude najlepší strelec ligy bez penált už aj je vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

penalty nejsou góly?

Reagovat
Lacko_Boh

Janči...kua, pri Mesutovi spochybnujes asistenciu zo standartiek, šak dobre vieš ako to Dominik myslel..kuaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

já při Mesutovi nic nezpochybňuji

Reagovat
J0EL

Zpochybnujes pri nom prave to najjasnejsie: Ozil>Eriksen

Reagovat
Mimalu

stalo by za to nenápadně to nadhodit ve Španělské sekci. Myslím že by jsme dostali pěknou analýzu i s grafy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mastný Chobot

také niečo som napísal, Janík?

Reagovat
smazaný uživatel

potom nevidím důvod vůbec penalty zmiňovat, gól jako gól

Reagovat
Mastný Chobot

šak si píš, čo chceš a zmiňuj si, čo chceš

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je zase pokus o co?

Reagovat
Mastný Chobot

pozri, Janík, neviem, čo zas máš, či máte s Erikom podobné mesiačiky alebo čo, ja som napísal, že verím, že Lukaku ešte bude najlepší strelec a že ak nerátaš penalty, tak ním aj je. Nenapísal som, že penalty nie sú góly. Keď tu niekto napíše, že Kane dal najviac gólov pravou nohou v sezóne, tak sem nabehneš a budeš mu rozprávať, že góly ľavou sú také isté góly?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jardin

Reagovat
Lacko_Boh

ja som rád že ich zmienil lebo som sa ho hned chcel aj spýtať že ako je to bez penált

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda, ne nadarmo se vedou statistiky golu ze standartek napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

vedou se statistiky o všem, jasně, je dobré mít k dispozici co nejvíc parametrů gólu

ale hovořit o nejlepším střelci ligy a zmiňovat zvlášť penaltové góly, jako to dělá M.CH. výše, je stupidní

Reagovat
Mastný Chobot

ty si moc fakt

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak tady má zas owny pravdu, co se týče nejlepšího střelce, tak je proste gol jako gol

Reagovat
Mastný Chobot

a ja som niekde degradoval Vardyho? len som napísal, že Lukaku dal viac gólov z hry, čo je fakt, nič som z toho nevyvodzoval...

Reagovat
smazaný uživatel

omfg spravit dramu aj z takej picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

jakou dramu zase? normálně se bavíme

Reagovat
smazaný uživatel

o com? povedla niekde, ze goly z penalt by sa nemali pocitat? alebo ze to nie je gol?

Reagovat
smazaný uživatel

o tom, že při řešení nejlepšího střelce nemá cenu penalty nepočítat

Reagovat
smazaný uživatel

on snad niekde bojuje za to aby sa nepocitali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Góly z penált určite menej vypovedajú o kvalite hráča ako góly z hry. Samozrejme, rátajú sa rovnako. Akkeby dal niekto všetky góly v sezóne z penalt ale mal by ich najviac, bol by najlepší strelec. Ale hráč, ktorý by mal o gól menej a ani jeden z penalty, by bol lepším útočníkom.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

There was a Yugoslav footballer in the 70s named "Danilo Popivoda" whose name in Serbian literally means Daniel Drinkwater.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
Jordi Alba

Ten Lukaku kdyby vydržel v PL celou kariéru dokázal by tam možná dle mého názoru udělat rekord v počtu branek. Co myslíte ? Nevím, který hráč dal nejvíc gólů v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, který hráč dal nejvíc gólů v PL.

what the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Ali Dia

Reagovat
Jordi Alba

Dobře, tak kdo tam drží rekord v počtu vstřelených branek.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
protiproudu

hej to se podívám, dík

Reagovat
Coutinho10

skvely shrnuti naky dily sem videl kolem Vanoc na Eurosportu, takze luxus, ze sou i na YT

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer takových 250 dal takže má co dohánět

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneymu chybí 75 branek. Lukaku jich dal zatím 42? 43?.. má co dělat chlapec

Reagovat
Jordi Alba

Jenom v Evertonu jich dal víc, jak 43, pokud se nemýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ve všech soutěžích, bavíme se jen o ligovejch

Reagovat
Mimalu

s WBA jich má 69, i tak je to pořád dlouhá cesta

Reagovat
smazaný uživatel

hm, koukam asi na nějaký špatný statistiky

Reagovat
Jordi Alba

Jojo, netvrdím, že to musí dát nebo že to není dlouhá cesta.

Jen mě přišlo, že ty góly dává často už nějaký rok a je mu cca 21-22.

Reagovat
anonym

59, ne? tuhle 17, minulou 10, předminulou 15, WBA 17

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

Má jich 58.

Reagovat
vladis271

Lenže Rooney už nemá šancu ho prekonať.

Reagovat
Busby babes

tak pokud Wazza vydrzi jeste 5-6 sezon, tak klidne muze.

Reagovat
Talker

Už vidím, jak si zvedne průměr po třicítce.

Reagovat
Busby babes

proc by mel? kazdej rok 10-15 golu a je to. nerikam, ze ho prekona, ale muze se k tomu hodne priblizit a pak bude zalezet jak dlouho bude hrat.

Pokud by hral jako Giggs do 39 (cemuz teda neverim) tak to neni nic nerealneho. i s pripadnym prechodem hloubeji do zalohy, kde okolo tech 10 golu klidne muze mit.

Reagovat
Talker

Zapomněl jsi na těch 17 za WBA... Takže kolem 60.

Jako náběh nemá špatnej, pokud by pravidelně střílel jako letos a zůstal v PL do konce kariery, tak by mu to vyjít mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem koukal na alltime goalscoreres a tam z nějakýho důvodu Lukaku má započítaný jen góly za Everton

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lukaku ma 22 a hovoril, ze keby odohra celu karieru v PL tak podla mna kludne

Reagovat
Hokaido

To sice jo, na druhou stranu Lukaku už má 50+ golů a Shearer myslím v jeho věku hrál 1. sezonu PL...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/romelu-lukaku-only-5th-player-6878148

ani jeden nedal víc golu nez Shearer... Ronaldo a Owen odesli z ligy, Rooney vypada, ze uz na to nema a Fowler proste tolik golu nedal

Reagovat
Hokaido

Teoreticky by to mohl stihnout i Kane, kdyby se letos nějak rozstřílel.

A Rashford to tímhle tempem stihne do 20, pokud nebudou mít přes víkendy školu v přírodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Samozřejmě je to šíleně dlouhá cesta... Aby se před něj dostal, tak by musel dalších 10 let střílet pravidelně 20 golů, musel by zůstat v PL, musela by se mu vyhýbat zranění... Těch věcí, které se musí sejít, aby na to měl hráč šanci je hromada.

Proti Rooneymu má ale "výhodu" - není tak univerzální, takže nebude hrát v záloze, na křídle, na AM nebo připravovat goly Ronaldovi. On bude celou karieru na hrotu. Rooney měl 9 sezon ze 14 max 12 golů.

A oproti Shearerovi má taky jednu výhodu - ve věku 23 let může mít na kontě o 50 golů více než má on. Což je celkem slušný rozdíl.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Zaschrona

Rooneymu je porad jen 30, pokud by vydrzel dlouho hrat, porad by to dat mohl. I kdyz ma letos hroznou sezonu, porad dal uz 7 golu.

Reagovat
Talker

Tak vzhledem k tomu, že jeho normální sezona znamená 10-12 golů, tak by musel v takové produktivitě vydržet dalších 6-7 let.

Reagovat
kiwwi

nic nerealne

Reagovat
Talker

Nereálné ne. Ale nepravděpodobné? Ano.

Reagovat
kiwwi

ked bude Rooney chciet ostat na ostrovoch, aj v takom veku vzdy najde klub v PL, ktory mu zabezpeci pravidelne starty...zatiahne sa viac do hlbky a ked mu bude drzat zdravie, tak tych 10 golov je schopny davat

Reagovat
smazaný uživatel

letos mu zdraví drželo a góly začal dávat až po vánocích ne?

Reagovat
kiwwi

tato sezona sa neda brat ako nejaky standard...tak malo golov sme nikdy v historii nedavali

Reagovat
vladis271

jj.Za 2 roky bude vyzerať ako Charlie Adam a za 5 bude ledva dychčať.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si udrží motivaci.. tak může

Reagovat
Swarley

těžko říct, docela pochybuju o tom, že ho bude někdo ještě využívat jako čistého útočníka...jak Martial, tak i Rashford ukazují, jak je důležité mít na hrotu někoho dravějšího, než je v poslední době Rooney...buď by se to v Rooneym muselo ještě zlomit a musel by začít drabat jako dřív nebo se trvale stáhne někam hlouběji...

ideální je pro něj prostě ta pozice desítky, más skvělý přehled o hře, fantastickou střelu, do vápna to nebude mít daleko...a tím se ani nevylučuje to, že by ten rekord neměl dotáhnout...většinu kariéry stejně nehrál jako čistý hrot, dokonce bych mu z té desítky věřil i na víc gólů, pokud se ten tým kolem něj dobře doplní a bude víc dominantní v ofenzivě, než je tomu teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

... nebo prestoupit nekam jinam

Reagovat
kvasha16

kto by to bol po polcase povedal, ze nakoniec z toho budu strastne 3 body druhy polcas tragedia, tam snad nebol nikto kto by hral fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Garde vyzerá strašne utrápene a bezradne, smutné pozorovať tradičný klub v takomto zúfalom stave. Oni ak budú hrať vonku posledný ligový zápas, tak ani nevycestujú asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston villa tradicni klub? Uz davno mali byt dakde v tretej lige. Tradicne kluby su kus daco ine toto je uplny odpad

Reagovat
smazaný uživatel

evidentne vieš o čom píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

prečo na neho reagujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

víš hovno co povídáš Aston Villa je tradiční klub s dlouhou historií a z PL jako jedna z mála ještě nesestoupila... její letošní sestup bude první po strašně dlouhý době....

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju otrasny futbal neda sa na to pozerat co sa mam posrat ze vznikli pred 2000 rokmi? Za toto by ich mali rovno vylucit aj s tym klaunom na lavicke tradicni netradicni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa, víťaz 1. anglickej ligy a FA Cupu 1896/1897

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3c/AstonVilla1896-97.jpg

Ešte 11 rokov trvalo, kým bol založený Inter a ďalších 110, kým si sa narodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz hej. Ak niekto je vyberca v 1650 roku tak to by nemal zostupit aj ked hra uplny shit to je jasne. Nech spravia peticiu. Nezasluzia si to kedze hrali vtedy dobre

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval na tu část s tradičním klubem a ne na sestup, moulo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja píšem že je to tradičný klub, nie že si nezaslúži zostúpiť.

Reagovat
Swarley

co to je za fake tohle? jaktože píšeš normálně? máš novou klávesnici nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To zní, jak kdyby za to celý moh Garde, přitom je na vině tak z 5 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ti to tak znie? Som videl jeho ksicht na fotke tak som ho opísal. A z kade si vytiahol tých 5%?

Reagovat
fantomas

Hrubá znalost poměrů v klubu. To, co nejčastěji kritizujou skalní fanoušci (kritika Gardeho se objevuje jen hooodně zřídka).

Reagovat
smazaný uživatel

Překvápko

Reagovat
fantomas

Překvápko, který by ti potvrdil zhruba tak každej fanoušek Aston Villy.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak, jako by zhruba tak každej fanoušek PL před sezonou potvrdil, že Bublina s druhým nejslabším kádrem nespadne.....

Reagovat
fantomas

Huh? Jak je tohle srovnatelný?

Reagovat
TaylorAFC

Myslíš si, že Garde má na Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa dneska vyhrála 1. roh za tři zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

progres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem prošel pár diskusí, ve kterých tzv. "fanoušci" Liverpoolu nedělali nic jiného, než opakovali ubohou kritiku Lucase, který zítra bohužel pro zranění bude chybět. Ovšem, chlapci, je mi vás líto. Možná se ptáte proč a já vám odpovím. V letošní sezoně mu nevyšel jeden zápas - ani v něm však rozhodně nebyl z našich nejhorší. Jinak odvádí vynikající práci, byl nejlepším v počtu vyhraných soubojů o míč a vybojovaných balónů (nevím, jak je tomu ted, novou statistiku jsem nenašel). V posledních třech zápasech, co nastoupil, byl pokaždé vybrán mužem zápasu ze strany LFC. I po nich jste jej ale přirozeně kritizovali - tím pádem je mi jasné, že i kdybyste zápas neviděli, stejně si do něj kopnete... Klopp je pátým trenérem, co ho staví a dokonce mu chce na tři roky prodloužit smlouvu. Všichni ti koučové jsou ale podle vás asi naprostí idioti, co vůbec nevědí, co dělají a jen vy víte, jak je Lucas špatný, mám pravdu?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Harakan

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no fans lfc to je věc jedna, kvalita těch 4 trenérů před Kloppem je zase věc druhá

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovedi tech zminovanych lfc 'fanousku' mluvi za vse. Zadny argumenty a tradicni kritika jen proto, ze je to Lucas. Ze byste diskutovat na urovni a oponodourovnivat faktum, to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho mobilu raději nepsat :D ... No, těšil jsem se upřímně na diskusi, ale to s průměrným československým fanouškem Liverpoolu asi nebude možné :/

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb pokud upravím slova prezidenta Zemana, řeknu: Pokud budu někdy pochybovat o své inteligenci, zajdu na internetovou diskusi mezi fanoušky Liverpoolu FC a hned se budu cítit lépe :)

Reagovat
fff

Pokracuj .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Hovno tomu rozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Zitra Spurs prohra, Arsenal vyhra 3:0 a jsme zpatky ve hre

Reagovat
smazaný uživatel

A teď tu o Karkulce

Reagovat
Azazelo RD

Karkulka je oproti "Arsenalu zpátky ve hře" životopisný dokument.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to by som bral vsetkymi 10-timi

Reagovat
smazaný uživatel

spurs spíš plichta a v sobotu snad taky, jinak to bude k nesnesení

Reagovat
Jordi Alba

Jen ať mu to střílí dál.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Kancelskis u nas byl bohuzel jen jednu celou sezonu a kdyz mel bozi sezonu Yakubu, tak musel na pohar do Afriky a pak mel priserny jaro. Jinak u nas holt takovych extratridnich kanonyru moc nebylo, Cahill na to nemel dostatecnou podporu pro svuj styl hry, jinde by dal golu o hodne vic...

Ale jinak ma Romelu co dohanet, Dixie Dean jich kdysi dal v jedne ligove sezone 60.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, čo dodať

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk do toho nevidí, ale zřejmě tam někdo neodvádí dobře svou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.skysports.com/football/news/12090/10187800/soccer-saturday-pundits-tip-west-ham-to-dent-in-tottenham-title-hopes jestli ty anglický experti jsou stejně úspěšní jako ti naši tak to bude výhra Spurs

Reagovat
Mastný Chobot

Tá asistencia Mahrezka dnes... nechápem, kde sa to v ňom berie

Reagovat
smazaný uživatel

Je prehnané tvrdiť, že je to svetový hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

*letos

Reagovat
Free_player

Konečně nějaká ta nabídka od Lestru, tak snad zitra Spurs na 1. misto! Arsenal by mohl předvíst takovou tu jejich utrápenou remízku, aby se případně líp dýchalo

Reagovat
B3n

MOTD včera nebylo ?

Reagovat
Usty

Až dnes

Reagovat
Swarley

se dívám na tabulku PD a Atlety, jako 11 gólů z 27 zápasů, to je brutální úlet

Reagovat
Swarley

obdržených pochopitelně, i když i vstřelených by byl asi brutální úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je úlet celá Španělská liga, ten titul mohli dát před sezónou Barce a nemuseli ani hrát

Reagovat
Swarley

ono to i dost vypovídá o samotné Barceloně, ve srovnání s anglickými kluby by v současnosti taky neměla moc konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je dominatní o tom žádná, ale viděli jsme, že Arsenal jim byl vyrovnaným soupeřem a jen vlastními chybami je nechali vyhrát zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som ich túto sezónu 2x a príliš veľa radosti mi teda nepriniesli Ale je to ultra skvelá defenzíva, útočia na Mourinha 2005.

Reagovat
Swarley

je to tak no, já jsem je viděl letos tuším dvakrát a nic zábavného to teda není, to je pravda...ale na druhou stranu, statistika je to úžasná a takhle vyladit defenzivu v dost útočném Španělsku, to klobouk dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelsko prave uz podle me neni zas tak utocna liga posledni roky... Pokud to neposuzujeme podle barcy a realu

Reagovat
Swarley

spíš to vlastně posuzuju podle klubů, které můžu sem tam vidět v Evropě, kdy třeba i Sevilla se prezentovala pěkným fotbalem...je fakt, že to není dostatečný vzorek na posouzení celé ligy, ale tak vždy mi přišlo Španělsko ofenzivnější, techničtější než třeba Anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

Technickejšie áno, to bez debát. Ofenzívnejšie ťažko povedať ako píšem nižšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko povedať. Máš tam jasne defenzívne tímy - Malaga, Atletico, Villareal - a potom je tam opačný extrém napr. v podobe Vallecana, ktorí to hrajú svoj hurá futbal bez akejkoľvek taktiky a logiky.

Reagovat
C-M@ster

Kdo se nechce dívat na sestřih Chelsea, tady je ofsajd u druhýho gólu. Přitom to nebylo nějak v rychlosti, takže to čárovej poměrně hodně nezvládl.

http://s8.postimg.org/7ukar407n/costa_offside.png

Reagovat
Nikikrew

sila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíše to nechtěl zvládnout. tohle neni diskutabilní chyba co se může stát. tohle je úmyslný

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím teda.

Reagovat
Spasitel

Alebo je teplý a pozeral na zadok hráčovi Norwichu a Costu si nevšimol

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Úmyslný

Spíš je tam jasně vidět, že nestál ideálně, ale víc k bráně, než by měl. Tudíž měl ten pohled zkreslenej a nejvíc vpravo viděl Pinta.

Reagovat
Busby babes

stal blbe. jeho chyba ale umysl bych v tom nevidel. z jeho pohledu to asi vypadalo max na mirnej offside a to se ma poustet, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má zápas k dobru, ale stejně docela trapné, že je Chelsea před nima.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by to bolo trapne, Chelsea je od vyhadzovu Mourinha konzistentna a vysledkovo sa zlepsili, zatial co Liverpool je rovnako nekonzistentny celu sezonu. Zasluzene Chelsea stupa tabulkou.

Reagovat
Free_player

Tak to byla jen otazka času, vždyt má Liverpool neslabší kádr co pamatuju ten tým letos už na nic nemá ... Na druhou stranu CFC má formu a nedivil bych se, kdyby skončila ještě před Manchesterem

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem zvědav na léto, co předvede Klopp. Přivést 5-6 hráčů je docela hodně, navíc nejsem si jist jestli se tam ti hráči pohrnou.

Reagovat
Swarley

200. pro Lukaku, ať mu to šlape dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Že se vůbec neřeší ta Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím.

Reagovat
r.mrazik

protoze to nejspis nikdo nevidel? co se tam stalo?

Reagovat
Spasitel

Asi ten jasný gól z offsidu čo dal Costa ale každému to je jedno lebo top 4 už neohrozí

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc Chelsea v EL není vůbec špatná možnost Asi radši je, než ty ostudy z WHU.

Reagovat
Spasitel

Hiddink dá všetko do FA Cupu ak LM nedáme takže tá EL je reálna lepšie ako nič a nový tréner môže skúšať potom budúcu sezónu.

Reagovat
Talker

Podle mého se v klidu můžeme dostat na 6. místo... Pokud by United ztráceli, tak podle mého i to 5. by bylo hratelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nejaky gif nebo video?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, čiarový

Reagovat
liquicitizen

A treba dodat ze to nebol jediny jasny offside ktory tam neodmaval...

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze on je ma v lajne...sice ne kolmo na pomezni caru...ale...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dosla mi trpelivost. McClarneou out

Dummett, Ayoze, Taylor, Lascelles a Janmaat Zbytek naprosto otresny vykon hodny sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

... písal som to pred mesiacom (?)... že tam máte plevel...

Reagovat
smazaný uživatel

plevel tam je, ale to by tolik nevadilo, nažhavení hráči na laviččce jsou.... problém je v trenérovi, neviděl jsem to, ale tím dnešním nestřídáním se mi konečně otevřely oči

Reagovat
salami

neskutečný, hlavně se mělo hrát na ty brejky s Doumbiou/Ayozem na hrotu a Aaronsem na kraji místo Gouffrana, tohle bylo příšerný, přitom Stoke bylo uplně zoufalý, většího trageda jak Muniesu aby člověk pohledal a stejně jsme neměli pořádnou šanci až ten Doumbia, fakt jsem nasranej, první pule, jak kdyby spolu hrali prvně, Mitrovič je na všechno sám a ještě odevzdá i míče co nemá, zbytek nestojí za řeč, obrana slušná, ale mohl by jim někdo vysvětlit, že existuje rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Doubia s Ayozem za 5 minut předvedli víc než celý tým za 90. Fakt naprosto tragicky vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně

Reagovat
smazaný uživatel

pořád si stojím za tím, že dělal, co dělat šlo, ale ty poslední výkony a hlavně sestavy + střídání jsou na pěst a jestli o víkendu nebude Doumbia v základu, tak fakt ať jde

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kiwwi

nejakych par kol dozadu si sa ho tu zastaval silou mocou ked som ti hovoril aky je to traged

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal toho hodne dobryho. Po 4 letech hrajeme v domacich zapasech az na vyjimky pohledny fotbal, diky nemu prisli Townsend a Shelvey, dal poradnou sanci Dummettovi s Lascellsem.

Ale venkovni zapasy proste nezvlada a dneska ten zapas vylozene prohral spatnou sestavou a spatnou taktikou.

Reagovat
kiwwi

no lenze ja som ti pisal, ze ho musite vyhodit ked sa chcete pohnut dalej a ty si bol rezolutne proti tomu...ja to niekde pohladam neboj

Reagovat
smazaný uživatel

já si to pamatuju, prostě jsem myslel, že když bude mít k dispozici konečně hráče jako je Doumbia, tak ho naprosto bezmyšlenkovitě upřednostní před Riviérem a Gouffranem, že to neudělal je neomluvitelný

Reagovat
smazaný uživatel

uz pripravujes whisky?

Reagovat
smazaný uživatel

titul nevyhrajete, takže jsem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

drzime si gentlemantsky odstup a setrime sa na smrtiaci zaver. posledne kolo rozhodne

Reagovat
Mönchengladbach

Tuhle ligu by SAF vyhrál tak o dvacet bodů.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Realita

kdo je SAF?

Reagovat
bbbauch

vazne?

Reagovat
Realita

fakt nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex Ferguson

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

o 30

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby trénoval Lester, tak i o 30

Reagovat
tunkic

Sám

Reagovat
kvasha16

Reagovat
liquicitizen

gratulujem obom londýnskym klubom

Reagovat
Counter

Bez komentáře tohleto

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko nic?

Reagovat
Minister

Arsenal = tragédi... to už musí byť jasné každému.

Reagovat
Nikikrew

tuto sezony by som povedal ze 10 z 20 timov su tragedi, vsetci sme jedni tragedi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

A prej že Leicester včera ztratil

Tohle kolo krásně ukazuje komičnost letošní Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvýše v tabulce položený tým, který v tomto kole vyhrál, je Stoke (8. před začátkem kola)

Reagovat
smazaný uživatel

MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, United vlastně ještě hrajou

Reagovat
liquicitizen

WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, už jsem si vyčítal, že jsem přivolal ten gól MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasný zápas proti kladivárom, to ich zdržovanie bolo na mňa už priveľa. Hrozný trávnik, počasie a aj výsledok. Ešte že nás tento výsledok nemusí tak mrzieť. Jeden z najťažších away zápasov máme za sebou. Zbohom Upton Park, chýbať mi nebudeš.

Reagovat
Realita

trávník, počasí...nebylo dokonce nakloněné hřiště o 55% ve prospěch WHU??

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, to je sranda. som niekde napísal, že to hralo v prospech WHU? Mal som na mysli, že futbalu to dnes neprialo a aj tak vyzerala celková hra. Najprv si rozmysli, čo chceš napísať.

Reagovat
Realita

takže WHU si s tím poradilo lépe, děkuji, nemám dalších otázek

Reagovat
smazaný uživatel

no podľa výsledku si na to mohol prísť aj sám, asi ti to ale pomalšie dochádza, tak sa opýtaj aj nabudúce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tezko se po takovym zapse hodnoti ale podle me by si mel wengr uz sbalit kufry a jit.... Za to co pro arsenal udelal mu patri samozrejme obrovsky dik, ale nemuzu se zbavit dojmu ze uz proste nestiha, jeho stridani nestridani vecna spokojenost s kadrem, ktery pry neni potreba posilovat arsenal mluvi za vsechno. Taktika v 80% zapasu o nicem. Chce to proste zmenu !! Protoze jinak to bude porad dokola..

Viz dnesni stridani stahnu nejlepsiho hrace na hristi campbella a poslu tam wllbecka kterej nebyl vubec videt na kridle

Stahne sancheze ( ktery byl sice cely zapas prisernej ale furt u nej je sance ze bude nebezpecnej ) a da tam wallcota ktery uz nezahral dobre tak 7 zapasu ne li vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Specialist in failure

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tragičtější tým než Arsenal jsem fakt neviděl, takhle se posrat z šance na titul, tohle se nedá vyjádřit slovy, ten tým je úplně v prdeli....

Reagovat
Heisenberg

První poločas byl hodně dobrý, ale pořád jsme si neodpustili chybu a dostali gola. Giroud spálil tutovku z malýho vápna, což nás potom koplo do zadku. Druhý poločas jsme to podle mne až moc otevřeli, ale zas na druhou stranu jsme museli hrát na riziko, protože nás Swansea přečetla. Po jejich golu žádný tlak, všichni stojí a čekají na Ozila, naše hra po zemi proti Cescově Arsenalu úplně jinde, několik útočných hráčů má první dotyk slona. Ozil podle mne po sezoně zváží setrvání, dneska do toho dal všechno a spolu s Joelem nás táhnul, všichni ostatní jsou momentálně špatní.

Nebyl to rozhodně nejhorší zápas, ale pokolikátý jsme se Swansea tímto způsobem prohráli? Kolikrát jsme tímhle způsobem ztratili v nejdůležitějších chvílích sezony? Pořád se opakujem jak kolovrátci, pořád stejná písnička, já už jí mam dost, majitelé a rada bohužel ne, protože jim pořád vynáší hrozný prachy. Sezona není ztracená, ale hoďte kamenem, kdo nám po neděli a dnešku věří.

Reagovat
J0EL

Ozilovi to ani nebudem mat za zle. Tiez by som sa im na to vysral, keby som mal hrat v zalohe s Ramseym a v obrane sa spoliehat neobratne a pomale kopyto Mertesackera.

Reagovat
Cobra

Otřesný výkon jak hráčů, tak rozhodčích. Po dlouhé době jsem zase nasraný

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak mě Marriner sral dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ze strany Arsenalu nekutečná bída, hnus. Zachránit to trochu může jen výprask slípek o víkendu.

Reagovat
Mastný Chobot

Heh. Asi sme dosiahli nové dno. Vždy sme po zlom výsledku vedeli dobre zareagovať v lige. To, čo som videl na konci zápasu, to bol najhorší Arsenal, aký som kedy zažil asi, to sa dalo porovnať s 8-2. Absolútne nič nefungovalo, absolútne.

Zažil som veľa prehier, zažil som, keď sa nám každý smial, keď od nás odchádzali najlepší hráči, ale asi nikdy som nebol z toho všetkého okolo Arsenalu tak znechutený, ako som momentálne.

Na toto sa ani nedá napísať sendvičovou metódou nič, lebo jediné pozitívum bol asi Coq. Ostatok odpad, Gabriel s Perom si môžu založiť cirkus a ísť kočovať niekde preč z Londýna.

Reagovat
Nikikrew

Ja som teda koniec nevidel ale co som videl tak sme hrali celkom dobre, vysoke nasadenie a Swans sme do nicoho nepustili takze tymto nemozem zhadozvat AW, pretoze to muzstvo celkom slapalo. To co nam zase neslo je zakoncenie a pojebana smola. Celkovo je to ale velka vysledkova zufalost a tragedia a asi pomaly rezignujem na tuto sezonu lebo ma fakt nebavi.

Reagovat
J0EL

Gabriel bol dnes vyborny.

Reagovat
Mastný Chobot

Je to poplašenec, čo nič nerobí precízne a do všetkého lieta úplne bezhlavo. Podobne to bolo aj s Koscielnym v prvej sezóne, ale nie až takto. Druhý gól ide z polovice naňho a na Čecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

ostuda, trapas, ten konec nema cenu komentovat, posledních 15 minut se takhle nebojuje, ať jdou do prdele

Reagovat
Usty

Wenger

Reagovat
Mastný Chobot

je za zenitom, no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Heisenberg

A ještě by nás mohl předběhnout Van Král s u21, aby si mohl Wenger stěžovat na to, že ho přece porazil tým s většími výdaji.

Reagovat
J0EL

Ak vyhra titul Leicester alebo Spurs, Wenger proste musi rezignovat. Uz sa nebude mat na co vyhovarat. Neskutocne sme to tuto sezonu prepasli. Zase.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

S těmito zápasy v nohách a těmito výsledky v hlavě to bude NLD jak víno.

Reagovat
J0EL

Detto.

Reagovat
jacobT

ani nemusíte nastúpiť, my sa zvládneme poraziť aj sami

Reagovat
tunkic

Ať to dopadne jakkoliv, bude za to moct rozhodčí!!

Reagovat
biznizmen

Přestávám věřit v záchranu. S tím rezavým idiotem na lavičce to prostě neuhrajem ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Cile pro tuto sezonu jsou po dnesku jasne 1) porazit Sunderland doma 2) porazit Tottenham doma 3) prohrat s Leicesterem 4) vsechno ostatni je uplne jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

5) Championship

Reagovat
smazaný uživatel

klidně.. stejně to byla nejlepší sezona na fandění od konce Bobbyho Robsona

Reagovat
Switchback

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypadni už do Championship

Reagovat
kiciN

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Klobúk dole pred West Hamom, ich workrate dneska nemal konkurenciu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

neneee

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frank

Velká škoda, velká škoda. Bylo vidět, že až moc chceme. Bylo to hrozně křečovitý, strašně moc nepřesností. West Ham vyhrál naprosto zaslouženě. Přišlo mi, že někteří hráči toho už měli opravdu plné zuby. No, bude to chtít rychle se oklepat a znovu se odrazit v sobotu s Arsenalem.

Jinak Harry je úplně z formy, to je obrovská nepříjemnost. Říkám si, že BVB je nakonec nejlepší možný los v EL. Půjdeme hned ven a bude víc odpočinku na konec PL.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nech sa vráti Dembele a Alli do základu. Lamelu už nechcem vidieť v sobotu

Reagovat
frank

Dembélé chybí neskutečně, snad bude už v sobotu k dispozici. Alli je letos prostě klíčový hráč, ale 50 zápasů za sezónu prostě ještě nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

práveže zvládne, má 19, musí makať

Reagovat
Mastný Chobot

Včera sme sa všetci tešili, že Foxes stratili a oni nakoniec ešte navýšili svoj odstup

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Jak na koho

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, 10 bodov je nič, pamätám si

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tu znova....

Reagovat
bbbauch

Tyvole tady si clovek ani srandu udelat nemuze

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Busby babes

on je prejde smich, neboj...

Reagovat
smazaný uživatel

jenom, abychom se toho dožili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Parada dneska

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

Uplne jsem se na konci stydel za to zdrzovani At uz ty body potrebujem jakkoliv, tak toto ne.

Reagovat
kiwwi

ja som bol neskutocne rad ze to robili bo som mal uz nervy v tahu...najvacsia pochvala za to dneska...mam pici ze doma proti Watfordu, 3 body boli MUST

Reagovat
Mastný Chobot

najväčšia pochvala za zdržovanie, wow

Reagovat
kiwwi

ano, ze sa mladi nepoplasili, ale uhrali to rozvazne s rozumom

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Busby babes

pockej, ale on ma pravdu, mic rozehraval Depay a Fosu Mensah, ne? a udelali to zkusene. od Depaye jsem teda cekal spis to, ze pujde do tri a zbytecne ztrati mic, nez ze to zkusi uhrat u praporku.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som to nepozeral, ale chváliť zdržovanie je kravina proste... ešte k tomu "najväčšia pochvala"

Reagovat
Tomanatura

Traparna nejvetsi

Reagovat
Busby babes

jako kdyby se tam nekdo nekde valel, tak nereknu. ale momentalne fakt nejsme v situaci, ze za stavu 1:0, 94. minuta a aut u vapna soupere budem utocit na druhej gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, to je tak krasne sladke

Reagovat
smazaný uživatel

a jé, kolona kokotů dorazila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som nenarazal na Tottenham, prajem Vam aj cez vikend, takze si sa zase raz pekne strapnil, ale co sa cudovat u odpadu jak si ty no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
r.mrazik

vítej...nemusis nam to oznamovat,my te vidime

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ZB 07

Reagovat
tunkic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

slepice uz placu

Reagovat
smazaný uživatel

ty zalez trolle nebo tě klovnu mezi oči

Reagovat
kiwwi

janci, treba byt frajer a nad vecou aj ked prehrate, nie len ked vyhravate...nezvladas to

Reagovat
smazaný uživatel

ňouma jako ty mě bude poučovat, že něco nezvládám

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

janko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme tragédi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za vykon, necakal som to.

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele ty starej opicaku delas mne cim dal vetsi radost

Reagovat
FUnk

west ham zaslouzene, od zacatku vedeli co chteli hrat a cely zapas to dodrzeli, belic je perfektne pripravil. Od nas chadli a lamela na facku. hugova hra novou byla hororova, ali po nastupu na hriste hned platny.....aspon ze afc a mc taky rupli, je treba se otrepat a nabrat sily na NLD, v sazce je hodne. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

A ja jsem vsadil remizu..

Reagovat
kiwwi

no proste najidealnejsie kolo...

ale uff nervy jak svina, klobuk dole pred Watfordom, fantasticky vykon z ich strany, mali sme kusisko stastia

Mataaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
pepinho2

Rosa na instagramu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

slepice,arsenal a city

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
niflheim

Jaká ale škoda těch debilních zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vies si predstavit keby nas viedol Fergie? Uz by nam asi pomaly davali guard of honour kazde kolo do konca sezony

Reagovat
niflheim

Z toho nehorázně bolí oči když se dívám na ty některé výsledky

Reagovat
Busby babes

no rekl bych ze v pohode napocitame nejmin 4-5 zbytecne prohrancyh zapasu.. ale co uz no. holt po SAFovi to uz nebude tak jednoduchy.

Reagovat
vitasrp

No, musím se teda přiznat, že dneska jsem z výkonu West Hamu unešenej. Tottenham víceméně přehráli prakticky ve všem, vyrovnali se mu při tom presinku, dokázali neztrácet míče a kombinovat mnohem lépe než soupeř, přičemž jej sami napadáním nutili k chybám. Nutno taky uznat, že Tottenham na mě asi poprvý v sezóně působil dost unaveným a těžkopádným dojmem, hráči kupili řadu technických chyb a celkově ta jejich práce neprobíhala v dynamice, na kterou jsem u nich zvyklý. Nicméně tohle se jednou stát může, WHU je opravdu těžký soupeř a prohra pro ně nemusí být žádnou tragédií, pokud se jim podaří hned o víkendu odpovědět.

Pak jsem viděl posledních 15 minut Arsenalu. A poté, co jsem viděl závěrečnou desetiminutovku první půle, nemohu pochopit, jak se jim takové utkání podařilo prohrát. V tom prvním úseku Swansea totálně přehrávali, ovládli střed pole, zatlačili je do ultra hlubokého bloku, přičemž si navrch dokázali vytvořit prostor a dostávat se do nebezpečných pozic, kdy chyběla akorát lepší finální přihrávka (několikrát tam suprově zabíhal Bellerin v kombinaci s Campbellem a Özilem), případně zakončení (Giroud).

Konec zápasu už ale představoval typický Arsenal. Podle mě se ten mančaft totálně psychicky zhroutil, alespoň takový jsem z toho projevu po obdržené brance měl dojem. Nebylo to ale poprvý, to je celý pro Arsenal taková typická panika ve chvíli, kdy se nedaří. Tým se úplně zblázní, přestane mít jakoukoliv strukturu při držení míče, 5 hráčů se nacpe do vápna a čeká na centrovaný balón, přičemž se tak děje v momentech, kdy to vůbec nemá smysl - míč je uprostřed hřiště, odkud nějaký nákop do vápna vůbec nemá cenu. Tudíž pak dochází k situacím, kdy dostane Özil míč a je úplně izolovaný a jeho jediné možnosti představují přihrávky na oba krajní beky u lajny, případně individuální průnik. Navrch i když se pak podaří efektivně přesunout míč do strany, odkud se teda dá centrovat, nemá Arsenal vůbec nijak pokrytý prostory za vápnem, kde by sbíral odražený míče, díky čemu je prakticky nemožný vytvořit soustavný tlak, kterej by pak vedl ke vstřelení branky. Naprosto tragický vertikální pokrytí prostoru je pro Arsenal v těhle momentech asi největším nepřítelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Arsenal hrál celý druhý poločas daleko hůř, Swansea začala presovat a najednou měl Arsenal problémy dostávat se do šancí. Nakonec to vyústilo v 15 minut, kdy se hrálo otevřeně nahoru a dolů, kterou ukončil gol Swansea. Od tý chvíle ostuda a čekání na Ozilův centr.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Usty

Nedovedu si představit, že by Wenger někdy vyhrál titul... Rok co rok ten tým prostě odejde v únoru/březnu na všech frontách. Furt dokola prostě - a letos je to neomluvitelný - ten pohár byl na stříbrným podnose Specialist on failure

Reagovat
Mastný Chobot

in

Reagovat
Usty

*out

Reagovat
Mastný Chobot

tak jo teda

Reagovat
Nikikrew

Tak to je asi trocha pod tvoju uroven, ci sa nebodaj mylim?

Reagovat
Usty

Ježiš, jasně, že je to provokace na tu odpolední debatu.

Ale tohle je neustále se opakující situace, která prostě nemůže nesouviset s tím, kdo sedí na lavičce.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim, skor by som povedal ze to je uz trapne. Ale som rad ze nevynika iba AW. LVG, Pelle, Mourinho, Rodgers atd atd tuto sezonu jedna velka tragedia

Reagovat
Usty

Tuto sezónu no... Jenže Wenger to takhle má už dekádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ma pravdu..

Reagovat
Nikikrew

ze AW je specialist of failure?

Reagovat
Busby babes

hele deset let jste cekali na nejakej pohar. ted posledni dva roky ok, FA cup je dobrej, neni lehky to vyhrat.. ale, kdy jste naposledy hrali realne o titul jeste v kvetnu? to uz je par let...

Reagovat
smazaný uživatel

ne ze to letos posral

Reagovat
Mastný Chobot

under

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nikdo se nedokázal potopit tak hluboko, aby zjistil, kde vlastně Ustyho úroveň leží.

Reagovat
Usty

tu máš keksík.

Reagovat
I am Mancunian

at

Reagovat
smazaný uživatel

of

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Wenger out

Reagovat
iamek

Prvni polocas jsem nevidel, ale druhy z vetsi casti proste skvelej. Akorat davat Rashforda na kraj byla trosku kravina, ale to uz je jedno. Varela uzasny vykon, Fosu docela jistej na svuj vek. Nejhorsi v obrane Blind. Tomuhle rikam tyden

Reagovat
Tomanatura

Ze Varela uzasnej vykon Pozicne uplne mimo, nedurazny, pri vyssim pressingu uplne zmatkoval. Ten klucina na United nema, po sezone jde.

Reagovat
iamek

A ty pujdes taky ?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

podobny ako rafa, musi zostat

Reagovat
Busby babes

dneska nejlepsi na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja si myslim, ze to prohozeni Rashforda a Martiala davalo smysl. snaha to ozivit, rozhodit ty branici hrace. navic Rashofrod tam najednou mel par dobrych pruniku.

Reagovat
Tomanatura

Anketa:

Kolikrat za tuto sezonu presel Depay pres obrance Premier League?

a) 0x

b)1x

Zvlastni, ze Rashford to zvladl trikrat za 30 minut, co na stravil na kridle. Pije mi krev ten namyslenec. Dela tam picoviny jak Ronaldo, ale neni ani z 2% jak Cris. Ukazal zatim proti fotbalistum velke hovno, ale zere balony a zadrbe jednu akci za druhou. Nemam na neho nervy.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

dneska v pohode...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč

Reagovat
kiwwi

zahral podla teba vobec niekto dobre? vsetkych si zvozil pod ciernu zem a este sa aj hanbis za ten zaver ... neprehanas to trochu?

samozrejme, nebolo to nic extra, ale to fakt neberies do uvahy jak to mame pozliepane?

Reagovat
Busby babes

prijdem mi ze teda koukame na jine United. Depay mel sve par mesicni obdobi kdy byl na pest. ale na zacatku mu to relativne slo a ted taky nehraje spatne. a i dneska tam asi dvakrat pres obrance presel, kdyz uz jsme u toho...

Reagovat
smazaný uživatel

o dva roky ked vyhra zlatu loptu ho budes zboznovat

Reagovat
smazaný uživatel

ale zlata lpta je fraska

Reagovat
Kenneth

Prohraji s City pohar, aby pak mozna pomohli United do LM. Zkusene Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? to teraz mali akoze pustit lfc zapas? a pritom nikde nebolo pisane, ze MUFC vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi hlava

Reagovat
monty25

To byla jízda! Škoda, že to takhle nešlo v neděli...

Jinak ta situace na čele je vážně zábavná. Leicester nakonec tou včerejší remízou ještě vydělal...

Reagovat
vladis271

MU má zranenú polku kádra, City zápas k dobru a najsilnejší káder v lige. Derby hrajú doma. N ehrozí.

Reagovat
Swarley

ale dostali od vás trojku, takže je něco s něma kur-vsky špatně

Reagovat
fenixLFC

v lige skore 1:7

Reagovat
kiwwi

City ma leda tak najprecenovanejsi kader v lige

Reagovat
Kenneth

Nevydelal, tady mohlo byt skoro hotovo. Skoda.

Reagovat
Zaschrona

Hmm jen 9 bodu na LM. Podobna lajna vyher jako vloni a mame sanci.

Reagovat
r.mrazik

11!!!

Reagovat
Zaschrona

je to brutalne vyrovnane

Reagovat
r.mrazik

to je...bude to vostry

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší hladný vlk

Reagovat
I am Mancunian

daj radsej tu o superlige

Reagovat
Zaschrona

nuda... nic novyho nemas?

Reagovat
I am Mancunian

nieco o stonesovi teda ?

Reagovat
Zaschrona

to uz je taky docela ohrane

Reagovat
Busby babes

na Stonesovi je nejlepsi, jak ho fans chelsea davaj do jakekoliv zakladni 11 pro pristi sezonu...

Reagovat
Zaschrona

No nevim jestli vsichni, docela dost lidi tady tenhle tyden psalo, ze jsou radi, ze ho nekoupili. Ale taky bych spis rekl, ze jestli pujde, tak je jasny favorit City.

Reagovat
Busby babes

tak jako kde to jsme, nam se tu lidi smejou, ze myslime na LM a dneska si fans Chelsea mysli na 3. misto a Everon na LM... no dopici.

Reagovat
Zaschrona

realna sance ale pro nas asi ani ne procento, realne mame sanci na EL, zasadni ted bude zapas s WHU ale tak vis jak - proc si davat male cile - pokud vyhrajem vsechno az do konce, mame teoreticky i malou sanci na titul

Reagovat
Busby babes

ja to chapu, ja jdu porad na titul. nic jinyho me nezajima. Preci nefandim Arsenalu.

Reagovat
Zaschrona

jojo, kazdou sezonu na zacatku cil 114 bodu, vsechny mozny trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

4 vyhry za sebou, ten pocit uz neznam

Reagovat
Nikikrew

Momentalne som v takom rozpolozenie, ze mi zacina byt liga absolutne ukradnuta, resp. asi aj cela sezona. Naozaj si nepamatam sezony kedy by sme mali po 28 kolach 51 bodov . Vysledkova nemohucnost, zufalost. Nech uz to fakt skonci, nech to vyhra Leicester pretoze my si to nezasluzime urcite.

K zapasu :

Osobne si myslim, ze to bol jeden z tych lepsich zapasov, nasadenie bolo velmi dobre, 1 polcas sme zahrali naozaj paradne, tam sme mali vyhravat 2,3:0 a bol by pokoj. Samozrejme jedina sanca Swans (kde im vyrazne pomohol rozhodca), chyba Mertesackra (kolkata uz tuto sezonu? ) a do polcasu 1:1. Druhy polcas sme to dost otvorili a Swans tam mala dobre naznaky, je vidno ze je to nas neoblubeny super. Skoda tej smoly, 2 brvna a 1 tycka uz privela. Po druhom gole som to vypol a koniec nevidel.

Ako mam rad AW, tak absolutne nechapem stiahnutie Joela? Ved bol jeden z najlepsich na ihrisku. Giroud dnes znova marny, Alexis absolutne bez formy. Preco musi mat kurva svoje kone. Joel nam dnes ukazal ako sa pobit o miesto a on ho da dole?

Jedina stastie ze nam neusli Tottenham a Leicester, ale personally nechce sa mi ani o nejakom titule diskutovat.

V Sobotu NLD asi neuvidim a ani ma to ani nesere. Radsej sa tesim na tie volby ako na nas dalsi zapas.

Reagovat
norton

Suhlas do bodky

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dostane ve středu další sadu A Liverpoolu už chybí na titul jenom 15 bodů a to mají ještě zápas k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

co ve středu, ale hlavně v sobotu

Reagovat
r.mrazik

koukam na nase zapasy do konce sezony a slepice,west ham,city,leicester,everton...takovy bud a nebo...ono to spis bude to nebo...ale i tak

Reagovat
Hachim Mastour

Stratil Lester, stratil Tottenham, tak prečo aj nie Arsenal? Na Arsénovi je úplne vidieť, aký je bezradný a zúfalý.Je jedno ako táto sezóna dopadne, tak či tak, musí ísť.Nemá už čo Arsenalu ponúknuť.Z herného prejavu Arsenalu grcám a bolia ma oči Prečo hráme 4-4-2 s Mesutom v útoku? Presne tak to vyzerá.

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že nemá čo ponúknuť a jasné, že zostane za prvé, sám ešte neodíde a vyhadzovať ho nikto nebude a za druhé, nemá kto prísť aj tak

Reagovat
Hachim Mastour

A som zvedavý na tlačovku po zápase

Reagovat
Nikikrew

4-4-2 teda urcite nehrame

Reagovat
Hachim Mastour

Tak 4-4-1-1

Reagovat
Heisenberg

Wengera rozhodně nevyrazí, on je miláček rady a Stana, protože jim přináší prachy. Buď přijde odchod z jeho vlastní vůle, nebo sroste do Emirates jak v pirátech z karibiku a bude trénovat navždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ha! a tu mas!

Reagovat
stiflerovamama

Vyborny vykon, cely zapas super pressing

Lallana, Milner

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska to byla fakt bída, asi nejslabší zápas letos. Řekl bych, že se to taky zlehka prokoučovalo, Rose a Walker měli dneska hrát. Fotbalový to moc nebylo, spíš to byl boj a do toho nám chyběl Dembelé. Co mě taky sralo byl Marriner, dneska nám pískl totálně všechno a za většinu věcí hned letěla karta, na druhý straně pískl 1 věc ze tří. Aspoň, že prohráli i ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi beky naprostá pravda. Na Payeta tam měl být Walker a ne Trippier. WHU tam měli bandu chasníků, což je další důvod k nasazení té fyzičtější dvojice. Ale tady Poche zřejmě šetřil na derby.

Reagovat
mickey mouse

Kdo dostane gól od Lallany a Milnera, nemá právo na body . Velmi dobrý výkon, ale měli jsme vyhrát už v neděli...

Jinak velká škoda Leicestru

Reagovat
smazaný uživatel

My to top 4 ešte uhaluzíme

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě tabulka za rok 2016...

Reagovat
smazaný uživatel

blížíme se děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

pokolikátý už?

Reagovat
bbbauch

Tezko rict, nechces zpracovat tabulku, kolikrat to tady kterej fanousek napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se pozná velký mužstvo vždy se vrátí a navždy zůstane

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

United a West Ham do TOP 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

co, ved s LEstrom a Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham nikdy! To radšej Arsenal, Chelsea alebo aj Bournemouth. Väčšiu hanbu ako WHU by v Európe urobil snáď len Newcastle.

Reagovat
Darren Fletcher

mas pici hanbu v europe, ked haluzna sezona, tak uz poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

haluzna sezóna bude už vtedy, ak sa Leicester kvalifikuje do LM

Reagovat
Darren Fletcher

tak to uz beriem ako tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tou ostudou je to vyrovnané slepice tam taky nezáří

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sme ju nevyhrali, len čo je pravda, ale aspoň sme nevypadli v 1. predkole EL v auguste proti noname súperovi ako West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

já zapoměl že to byli oni

Reagovat
smazaný uživatel

jdi se zastřelit s tak dementním názorem

Reagovat
kissak

Newcastle Evropskou ligu hrál tuším před 4 lety a dostal se až do čtvrtfinále čili ostudu neudělal, tak si ho neber do huby. Pokud se týmu nedaří celosezonně pak pohárové zápasy nebudou výjimkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

ANKETA:

To co je teď v PL znamená co?

Je to důkaz skvělé vyrovnanosti ligy, nebo jenom totální nemohoucnosti těch silných týmů, kteří by v této části soutěže měli být na uplně jiných číslech?

Díky, zajímá mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

a)

Reagovat
Mastný Chobot

nemohoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Viac tímov je konkurencieschopných a Manchester City nemá manažéra.

Reagovat
r.mrazik

oboje

Reagovat
Zaschrona

Hlavne to prvni. Zacina se projevovat to, ze si kvalitni hrace muze dovolit kazdy PL tym. Je to super.

Reagovat
frank

Reagovat
Kang & Kodos

To, že se miliardový posily z obou Manchesterů, Chelsea a částečně Arsenalu nechytaj na Tottenham a Leicester ( ), je samozřejmě důkazem skvělé vyrovnanosti.

Reagovat
Busby babes

protoze treba ten Tottac nikoho nekoupil za miliardy, co?

Reagovat
smazaný uživatel

např?

Reagovat
Busby babes

Lamela, Eriksen,Capoue, Chiriches, Soldado, Chadli, Paulinho, Fazio, Dier, Vorm, Davies, Stambouli, Toby, Wimmer, Njie...

to ti dohromady hodi neco mezi 3 a 4 mld korun...

Reagovat
smazaný uživatel

super, vám hodí 2 mld korun jenom Di Maria

Reagovat
Busby babes

viz nize. ja nerikam, ze ostatni neutraci i vic. jen ze proste nejste tym, kterej by byl nejakej chudej pribuznej. a uz je imho celkem fuk, jestli je to proto, ze jste draze prodali Bale nebo u nas proto, ze prodavame miliony dresu a podobnych picovin.

Reagovat
kiwwi

Net spent za neho je koľko, 15 mega?

Reagovat
Busby babes

v tomhle pripade me net spend nezajima. oni taky spoustu penez vydelali na Bejlovi.

Reagovat
kiwwi

Tak keď povieš A treba povedať aj B... Ide o toho istého hráča tak prečo nespomenúť aj to ze sme ho za miliardu a pol predali

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a jinak 15 mega za roční hostování je sakra moc

Reagovat
frank

To si potvrdili už s Falcaem

Reagovat
kiwwi

Bola to obrovská chyba... Ale vy to poznáte so Soldadom, ze?

Reagovat
Kang & Kodos

Logicky jsem myslel za jednoho hráče. Když sečteš nákupy za 3 roky, budou miliardový posily v půlce ligy. Když porovnám kolik zaplatili za Eriksena, Alliho, Llorise atd., tak to je v porování s váma za směšnou cenu.

Reagovat
Busby babes

cimz nechci rict, ze ostatni treba i neutratili vic nebo tak, ale proste zrovna vas bych jako nejakej tym, co nenakupuje hrace neoznacil.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, když už to chceš brát takhle, tak třeba Newcastle jenom za tuto sezonu vysázel za hráče taky bezmála 3 mld korun a stejně je na sestup

Reagovat
Busby babes

no a presne proto jsou to hrozni zabari.

Reagovat
smazaný uživatel

z letosnich nakupu se ale nepovedl jen Thauvin, v prdeli jsme kvuli tomu, co se nakupovalo 4 roky predtim

Reagovat
Kang & Kodos

Kromě Lamely (jestli vůbec)?

Reagovat
Hachim Mastour

B, to sa ani nemusíš pýtať.

Reagovat
Heisenberg

Kvalita top týmů nikdy nebyla nižší (až na Arsenal, ten je na tom plus mínus stejně), na druhou stranu týmu ze středu tabulky hrajou líp a mají větší finanční možnosti než před tím. Jakýkoliv vítěz ligy a ve většině případů i poražený z posledních 10 let by vedli ligu minimálně o 5 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou zase spekulace o ničem v poslední větě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Rozhodně nemohoucnost. Myslím, že příklad Chelsea loni ukázal, že se i týhle soutěži dá v ligový sezóně pořádně dominovat, když jsme si matematicky zajistili titul, měli jsme možnost udělat 92 bodů (pokud bychom vyhráli zbylé 3 zápasy), což by představovalo druhý nebo třetí nejlepší výsledek v historii Premier League. Nevyhraješ sice většinu zápasů nějakým závratným rozdílem, ale určitě se dá soustavně a pravidelně sbírat výhry.

Souhlasím s tím, že přes léto některé týmy přivedli opravdu velmi kvalitní hráče, takže se ta celková úroveň trošičku zvedla, nicméně fakt, že letos žádný z týmů (velmi pravděpodobně) nepřesáhne hranici 80 bodů je způsoben hlavně nemohoucností těch hlavních favoritů.

Reagovat
smazaný uživatel

a není trochu divné, že vypadli všichni hlavní favorité? to právě nahrává té vyrovnanosti

Reagovat
vitasrp

Nemyslím si. Jedinej, kdo se opravdu brutálně zhoršil, jsme my, Arsenal má podobně bodů jak loni, Manchester City podobně trapný výkony podával už loni a Manchester United byl taky děsně nevyrovnanej.

Když se dívám na fotbal, kterej produkuje třeba Manchester City, pak vidím, že jejich ztráty nejsou způsobeny primárně vyrovnaností ligy. Respektive díky té vyrovnanosti jsou soupeři schopni těch slabých výkonů využít, nicméně hlavní potíž je v tom, proč vůbec hrají takhle špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten vliv větší vyrovnanosti tam je, co se těch špatných výkonů týče, tak tam mají vliv u každýho týmu jiný věci, MU s Arsenalem mají neustálé problémy se zraněními, MU zapracovává posily a hledá pro ně herní systém, Chelsea sezonu příšerně podcenila a začíná šlapat až teď a City nemá motivaci, protože tam je už jasné, že trenér odejde, tak proč se o cokoliv snažit, že?

Reagovat
Busby babes

to posledni mi prijde divny. chapu, ze Pelle uz asi nema takovou autoritu (ale dovnitr samozrejme nevidim), ale prislo by mi divny, ze by hraci jen tak zahodili jednu sezonu, protoze odchzi trener. zvlast kdyz Silva, Yaya a dalsi fakt nemaj na co cekat, uz jim neni 21.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, a čim to teda je? Dlouhým sychravým anglickým programem? Ten je přece roky stejnej, a ManU pod Fergusonem, Chelsea nebo City to nikdy nevadilo. Tak proč letos jo?

Reagovat
vitasrp

Tak na tuhle otázku už ti neodpovím. Musel bych totiž umět odpovědět i na to, proč jsme letos tak strašně špatní, což taky neumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že se prostě letos sešlo několik faktorů. Tradičně marnej Arsenal, ManU, který po odchodu šéfa furt nenašlo nějaký svoje vlastní sebevědomí a identitu, City, který už je takový vyčpělý, bez tváře a celkově je tam asi divná atmosféra i z pohledu Pellegriniho, když ví, že ho ne všichni uplně berou a i kdyby uhrál titul v LM, tak stejně maže pryč..do toho Tottenham kterej vhodně posílil kádr a má suprovýho trenéra, a Leicester, kterej prostě má geniálního trenéra, co nastavil v týmu takovou atmosféru, že šlape jak divej. A Chelsea, se kterou se stalo pánbuvíco, uspokojení z titulu? Já fakt nevim.

Reagovat
Zaschrona

Mne teda spis prijde, ze dlouhodoby trend je, ze celo postupne ziskava mene a mene bodu, zatimco se siroky stred tabulky postupne dotahuje smerem nahodu. A teda ze vloni byla Chelsea tak trochu anomalie a meli jste stesti, ze jste si ziskali o neco vic bodu, nez jste si za predvedene vykony zaslouzili, i prestoze jste jich nakonec mohli ziskat jeste vic. Zbytek klubu oproti letosku zas tak o moc nepoklesl, nektere dokonce vubec.

Reagovat
vitasrp

Když se podívám na počet bodů, které nasbírali mistři ligy od sezóny 09/10, pak je to 86, 80, 89, 89, 86 a 87. Tam fakt žádnej výraznej pokles nevidím a o nějaký loňský anomálii se moc nedá mluvit.

Reagovat
Zaschrona

Tohle je ale podle me prave prilis uzky pohled na celou tuhle vec. To, ze letos neni zadny super tym, to je pravda - a temer vzdy se i najde alespon jeden tym, ktery ma hodne bodu, ale vloni to byl tym uz jen jeden nebo maximalne dva se City a letos to je vlastne uz nikdo. V historii jsou takovy pripady, ale vetsinou se stava, ze minimalne 2 kluby maji 80+ bodu.

Podle me se z dat - konkretne z poctu bodu a skore da vypozorovat docela dost veci (i kdyz by bylo lepsi odstranit statistickej vliv remiz, i kdyz to samo o sobe jsou docela nepresna dat, hlavni ukazatele a trendy se z toho daji vypozorovat. Nedavno jsem si delal tabulku s par grafama, tak jsem si to dneska aktualizoval, i kdyz to nekdy urcite udelam poradneji, protoze tohle ani zdaleka nevypovida o vsem. Zajimal jsem se konkretne o rozdily v poslednich 15 sezonach mezi jednotlivyma peticema dle umisteni z hlediska tabulky, co se vyvoje tyka, ta letosni sezona je prepoctena na 38 zapasu: http://i.imgur.com/fIzWj6e.jpg

Vic toho ale reknou grafy:

http://i.imgur.com/IjSVH7p.jpg - modra a cervena cara se poji s levou osou, ta zelena s pravou, je to jednoduchej rozdil mezi tema dvema dalsima. Top 5 na tom neni historicky letos spatne, uz tady byla jedna takova sezona - 10/11, nicmene tehdy to nebylo na ukor druhe nejlepsi desitky. Ten propad v akutalnim rozdilu je ohromnej, ukazuje to i ta trendova spojnice. Neni moc velky prekvapeni, ze naopak vladne rok 13/14, kdy meli svoje excelentni sezony LFC a EFC.

http://i.imgur.com/541Ik6L.jpg - podobny graf jako ten minuly, jen tento ukazuje rozdil mezi tymy na pozicich 1-5 a 11-15. A i tady se da videt, jak po dosazeni absolutniho vrcholu v sezone 13/14, coz byla jednoznacne nenormalni sezona, vyrazne priblizuji v rozdilu v poctu bodu tyhle dve skupiny. Neco trochu podobneho uz tu bylo v sezone 11/12, ale tehdy to byla opet trochu sezona plna anomalii - http://i.imgur.com/EGDAeUw.jpg - rozdil mezi 1-5 a 16-20 byl jeste mnohem vetsi a zadna jina sezona se tomuhle ani nepriblizila za poslednich 15 let - tehdy braly kluby z konce body tem nahore.

Ted je to ale trochu jinak: http://i.imgur.com/D03I5lH.jpg - ted lze krasne videt, ze se cpe zadni cast stredu tabulky smerem ke stredu na ukor nejlepsi petky. Krasne to podle me shrnuje tenhle graf dlouhodobych trendu: http://i.imgur.com/ZPdmjpr.jpg - ty tri horni cary v top 15 jdou jednoznacne k sobe. Domnivam se, ze to potvrzuje moji domnenku, ze to je z duvodu nove TV smlouvy.

Reagovat
Talker

Když už máš tyhle grafy, tak máš i data k tomu, že? Zajímalo by mne, jak by to vypadalo, kdybys to zařadil do trojic (tj poměr první trojice - druhá trojice). Protože týmy na 4.-5. místě většinou mají slabší sezony, ale nevypovídá to o boji o titul.

Reagovat
Zaschrona

Neni problem.

http://i.imgur.com/aHlX4gV.jpg

http://i.imgur.com/hoy9mLt.jpg

http://i.imgur.com/lxJjqjk.jpg

A jeste jsem si z toho pro zajimavost vyjel pocty bodu v jednotlivych sezonach, taky se z toho da leccos vykoukat.

http://i.imgur.com/jaRo1Xz.jpg

http://i.imgur.com/TgbXmmw.jpg - graf znazornujici pocet ziskanych bodu v jednotlivych sezonach - v dlouhodobem meritku tech 40 bodu nutnych na zachranu temer nikdy neplati... a kazdopadne, je ted videt, jak se letos a vloni po te drsne sezone 13/14 vsechno hezky priblizuje k sobe, az na uplny zaver tabulky - ted je ale otazka, jestli se to fakt da vysvetlit tema TV pravama nebo to je tim, ze je vrchol tabulky marny

http://i.imgur.com/I7wK1xC.jpg - ty cary znazornujou bodovy prumer vzdy za posledni 3 sezony, ktere ziskaly tymy na te urcite pozici, snahou je ukazat jakysi trend v te urcite dobe, kolik bylo potreba ziskat bodu na to urcite misto

Reagovat
Talker

Podle mého je to prostě kombinace obou faktorů.

Ta špička je v současnosti v krizi - je otázka, jak to změní ti příchozí kouči. Pep prostě posune Citizens o pár bodů výš sám, CFC taky půjde přes 80 bodů, je otázka, kdo to doplní.

Ono se můžeme klidně dostat do situace, kdy přijde pořádný kouč i do Arsenalu a k tomu MU angažuje Mourinha a 80 bodů můžou mít klidně 4 týmy.

Reagovat
Talker

A k tomu se rozšířila i ta širší špička (5.-10. místo), kam díky příchodu šejků poslali Citizens Liverpool do boje o EL, Everton se zlepšil díky financím, Tottenham díky slušnému kouči.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud silné týmy, které mají hráčský kádr za neuvěřitelný prachy, nejsou schopny porážet chudší týmy bez hvězd, tak bych to spíš viděl na neschopnost silných týmů, než na vyrovnanost ligy. Protože ta liga podle soupisek týmů rozhodně vyrovnaná není.

Reagovat
smazaný uživatel

oboje

Reagovat
smazaný uživatel

obe naraz

Reagovat
Talker

oboje.

Ty velké týmy (Liverpool, MU a letošní podzim CFC) šly dolů a nejsou na úrovni, jako pár let zpátky. Kdyby tu bylo MU za Fergieho, CFC za Ancelottiho a Liverpool za Suareze, tak Leicester pravděpodobně první nebude.

Letos se sešla prostě sezona, kdy MU a Liverpool jsou stále trapní, CFC potopil Mourinho, MC se zhroutilo a Arsenal si tak nějak klasicky jede na svoje 3.-4. místo. Což prostě dává prostor novým.

Ale je třeba dodat, že vyjma pár tragédů šla drtivá většina týmů kvalitou nahoru. Nemají problém přivést kvalitní hráče, nemají problém své hráče udržet, protože peníze za přestupy nepotřebují. A v tu chvíli, když si všechno perfektně sedne, tak to skončí překvapením sezony - Tottenham je před CFC i Arsenalem.

Před pár lety nebyl problém koupit kohokoliv v PL mimo nějakých 6 týmů (TOP4+Liverpool+Levy). Teď už je to komplikovanější - pokud si to hráč nevydupe nebo se nepřestřelí částka, tak hráč prostě neodejde. Konec.

Reagovat
Zaschrona

Wenger has confirmed Petr Cech pulled his hamstring running back after going up for a stoppage-time corner.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
frank

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Spalovač šancí

Rosického syndrom

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Amos

To je fakt v píči, my jsme zase a znovu v totálních sračkách. Letos mě to ale mrzí a sere nejvíc. Letos je totiž takřka nulová konkurence a Wenger, měl poslední šanci na titul. Nedává to ani on sám, pak to maj dávat hráči. Chci KLOPPA!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze Tottenham porazi Arsenal to by bola parada stiahnut 9 bodov za 3 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak tohle kolo opravdu pobavilo.

To co se včera zdálo jako ztráta Lestru se dnes proměnilo v zisk. Tottenham i když měl skoro celý zápas na otočení, tak zvládl jen 2 střely na branku. MC je naprosto mimo formu a i když můžou vyhrát skoro s každým (za dobré konstelace hvězd a všeho ostatního), tak dokáží také skoro s každým prohrát. Arsenal prostě nemá hráče s psychikou na boj o titul a má moc zraněných, i když dle mého, by na to neměl ani kdyby byli všichni zdraví. No a MU s podařenou mini sérií nakonec po dnešním kole vypadá jako černý kůň na třetí flek.

Mimochodem, vzhledem k opravdu špatnému losu Arsenalu, bych nebyl překvapen, kdyby nakonec skončili až pátí.

Reagovat
Nikikrew

Kazdopane sa tesim na tweety Piersa Morgana a na zajtrajsi Arsenal fan TV

Reagovat
smazaný uživatel

A kouká na to ten člověk vůbec? Já teda PL moc nesleduju, co jsem občas zahlédl jeho tweety, tak mi přišlo, že píše strašné sračky.

Reagovat
Nikikrew

Jasne, ze pise sracky, celkovo je debil, ale niekedy ma to fakt bavi

Reagovat
Mimalu

si z toho děla prdel

Reagovat
Switchback

Arsenalfan TV nikdy nezklame, hlavně Claude

Reagovat
Hachim Mastour

Moh je najlepší

Reagovat
Nikikrew

Tak Claude je psycho no, tomu by mal niekto dat poriadne za ucho

Reagovat
smazaný uživatel

minule tam bol len na sekundudufam ze teraz poriadne nalozi

Reagovat
Paddy

tvl to je moc gunners už se radovali po ostatních výsledcích a ono hej

Reagovat
Swarley

jako tradičně...10 bodů? to je hovno

Reagovat
Darren Fletcher

neviem si predstavit, ze by sme niekedy prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

to sfouknem za 5 kol jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Mít SAFa, tak uděláte titul

Reagovat
Tolstobik

MIt SAFa, tak v soucasne konkurenci vedeme ligu aj s tymem plnym decek o 10 bodu...

Reagovat
frank

A Rashford nejlepší střelec

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

to daamememeee

Reagovat
spider_8

A co teprve 18, to se vyhrává samo

Reagovat
EXoRcIsT

Arsenalu by to 5 miesto prospelo ich vedenie by sa konecne otvorili oci a zbavilo by sa Wengera ktori im uz nema co ponuknut

Reagovat
Willy Wonka

Velmi vyrovnaný zápas, kdy se misky vah mohly přesunout na obě strany. United dneska byli šťastnější a jsem za to hrozně rád. Byly to nervy. MOTM určitě el capitán DDG, ale těch dobrých výkonů tam bylo více. Varela zahrál super, Fosu-Mensah na svůj věk také hodně vyspělý výkon, Rashoford opět slušně a ještě se mi dneska líbil Morgan s Memphisem. Na druhou stranu Blinďák jakožto lídr obrany propadl a Martial s Herrerou nic moc. Mata super přímák. Celkově nakonec spokojenost, i když výkon nebyl ideální. S ohledem na ostatní výsledky velmi velmi důležité body. Jen tak dál, sezóna se ještě dá zachránit.

Reagovat
FUnk

vyrovnany zapas, watford mel dat tak pet golu, nebyt ddg a marnosti ighala tak uz rvete lvg out

Reagovat
Willy Wonka

Vůbec. Šance byly na obou stranách. Byl to zápas nahoru dolů. Že jsme měli štěstí nepopírám, ale taky tam mohly z toho úvodního tlaku ve druhé půli spadnout jednoduše 2 fíky do sítě Watfordu. Vyhrát mohly oba týmy a United byli šťastnější. Plus se projevila individuální kvalita Maty a DDG. A s tím LVG out to zase nepřeháněj, to že je v našem fanouškovském táboře tady na EF relativně hodně blbců, ještě neznamená, že jsme takoví všichni. Třeba já jsem za, nechal to LVG do konce sezóny, ať se děje, co se děje. A v případě protlačení se do LM, bych mu to nechal i na další sezónu. Až tak moc Josého nechci a jiná alternativa asi moc není.

Reagovat
FUnk

tak co jsem videl highlights tak ukazovali vetsinou jenom watford. zapas jsem nevidel dival jsem se na whu-tot. jinak souhlas

Reagovat
Busby babes

jak se to vezme. my meli vic ze hry ale malo sanci, Watford si tech prilezitosti vypracoval podstatne vic..

Reagovat
Mönchengladbach

Juventus taky slušná komedie.

Reagovat
Nikikrew

dnes stavkove museli teda zarobit

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

hele tohle jde jen v itálii ... 3:0 a hadej jak druhej 3:0 ne ne prodloužení... ty to maj už předem naučený

Reagovat
smazaný uživatel

v Taliansku je to kúpené, v Anglicku je ´dôkaz toho, že tá súťaž je neskutočne vyrovnaná a vyhrať môže každý s každým...´. Keby ste trošku sledovali Serie A, tak by ste pochopili, že Mancini pred pár dňami vyhlásil, že s Interom nehodlá rezignovať na boj o LM ani o postup do finále pohára. Juventus hral s rezervou a v rozostavení 4-4-2 asi prvýkrát po 100 rokoch, Inter hral s hráčmi, čo patria do základu, ale v nedelnom derby ich nechal Mancini nepochopitelne sedieť. Zrechnované - je to jedno z najväčších Derby v Taliasnku a Inter k tomu tak pristúpil, Juventus nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt jo všichni už předem věděli jak to dopadne tak se na tu divadelní hru přišli lidé podívat jak do kolosea prostě ave cesar dneska prej vyhraje Inter

Reagovat
smazaný uživatel

? Je to Derby d´Italia, Inter nemal čo stratiť, ich výhra sa dala očakávať. že to zdramatizujú až tak bolo totálnou nemohúcnosťou a podcenením hostí.

Reagovat
alcantara
Reagovat
FUnk

Reagovat
Spalovač šancí

Využil situaci, že byl sám před brankou neatakován a s přehledem zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Dunk!

Reagovat
Spalovač šancí

Dnes to chtělo nasázet tutovky na hosty Arsenalu, Leverkusenu a Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

No né asi sem na to čumel a nechápal ještě city a spurs a byl by si v balíku

Reagovat
fff

2 vyhry a skore 7-1 v lige, skoda, ze to nevyslo akurat v tom finale.

Dnes od nas perfektny vykon, Lallana a Milner super, ale vsetci hrali dobre.

Flanno urobil jednu velku chybu, kedy sli MC do brejku, inak spolahlivy vykon. Fakt som mal z toho lepsi pocit, nez ked tam bol Moreno.

Reagovat
Melda

Flano.Plus mě se líbil i Firmino-opět

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je šílená sezona.

Reagovat
Nikikrew

Takze Cech a ani Koscielny nebudu hrat v NLD . Tak to nas maju Sliepky ako na podnose

Reagovat
smazaný uživatel

8:0

Reagovat
PP

toto je tak pojebaná sezona naopak, že můžeme klidně 1:3 vyhrát..

Reagovat
jacobT

Takže na sobotu potvrdený Ospina to bude komédia za tou našou obranou

Reagovat
Busby babes

http://www.sportsclubstats.com/England/Premier.html

jdeme na horu, pred zapasem to bylo asi 0.00003 ted uz je to 0,5 procenta na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zacina vyzerat nadejne

Reagovat
Busby babes

City have taken 3 pts from 33 against current top 8 this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem jak niekto dokaze tvrdit ze Pelle je dobry trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není? Tedy kromě toho, že neuhrává body proti soupeřům vysoko v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

neuhrává body proti soupeřům vysoko v tabulce

Reagovat
CubONE

Reagovat
Hokaido

do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Doumbia musí proti Bournemouthu bezpodmínečně od začátku

Reagovat
Lech

Na výkupku to ale asi nebude, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude nastupovat do zápasu až ve fázi, kdy už nemá moc šancí něco ukázat, tak těžko.

Reagovat
R22

Dneska výborný výkon od všech do jednoho, jen tak dál

Reagovat
osobnostx

Jen aby tu ligu nevyhrál nakonec ten Holandský padavka..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nastoupí Ospina a budou se dít věci

Reagovat
C-M@ster

Ospina je dobrej. Pár nepovedenejch zápasů na tom nic nezmění.

Reagovat
Mastný Chobot

skôr naopak

Reagovat
Trand

Není spatnej, ale není moc rozchytany a když chytal, tak nepůsobil zrovna jistě. A hlavně to není tak dobrý gólman jako Čech a nemáš z něj pocit, že jeho zákroky ti pomuzou vyhrát zápas.

Reagovat
tunkic

Vždyť už je to úplně jedno!!

Reagovat
minoLFC

Výborný výsledok, škoda že taký nebol v nedeľu. Lallana hráč zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
C-M@ster

Olivier Giroud's last 10 games:

0 goals

0 goals

0 goals

0 goals

0 goals

0 goals

0 goals

0 goals

0 goals

0 goals

Reagovat
C-M@ster

Až teď vidím, co v té 41. minutě nedal.

Čas 1:45 http://www.footytube.com/video/arsenal-swansea-city-mar02-407287

Čus čus, Countere, žeprý dobrej hroťák.

Reagovat
M0rb1D4S

A Wengerův krásný zvyk, po každé inkasované brance si jít za něco postěžovat za 4. rozhodčím.

Reagovat
Nikikrew

tak po tom prvom gole sa ani necudujem ked tam bol jasny faul na Ozila, to by sa stazoval asi kazdy manazer.

Reagovat
jacobT

a vraj nie je dosť konzistentný

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko goonerov mi tvrdilo ze Giroud im titul moze vystrielat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

btw, tu moderatorku MOTD bych za Garyho klidne vymenil.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani omylem!

Reagovat
iamek

jh03.03.2016 01:01

čo sa človek nedozvie v sekcii PL v diskusii, človek tam ide raz za uhorský rok a vraj táto odveta bola jasne kúpená a že stávkové pekne zarobia..... Prečo sú tí chlapci zo sekcie PL tak tupí?

Reagovat
Emmett Brown

Však má pravdu

Reagovat
Salfovic

Letošní tragikomická sezona nemůže dopadnout jinak, než že v top4 skončí Leicester, Tottenham, WHU, no a ManU, kterej nakonec vyhraje

Reagovat
Trand

Vysvetlete mi někdo, proč sakra Wenger stáhl dolů Joela. A nejhorší na tom bylo, že jsem věděl, že dolů půjde on. Jinak měli jsme dnes celkem smůlu, ale stejně je to neomluvitelny výsledek. Pokazdy dosáhneme hlubšího dna. A Čech, no comment. Na WHL s Ospinou, rip in peace Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

minule tam poslal Flaminiho na miesto Coqa proti barcelone co tiez bol uzasny napad pustit tam toho smatlaka co by nema co robit ani na lavicke. Na stare kolena mu uz asi fakt hrablo.

Reagovat
tunkic

Jak jsem viděl, že tam jde Danny, tak jsem si hned říkal, že to zase odsere Joel, i když byl z útoku nejlepší....taky, že bylo vidět, když šel dolů, jak je nasranej (a nikdo se mu nemůže divit!!)

Reagovat
vodka

fantasticke vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Tá tisková konference Wengera byla zajímavá. I přes to, že to možná faul na Ozila byl, tak takhle otevřeně kritizovat rozhodčího může (pravidelně) skutečně jen Wenger. Mourinho měl v tomhle pravdu.

Reagovat
masly008

prý možná.větší faul rukama jsem už dlouho neviděl.vždyť mu nasadil ukázkovou kravatu a ten jeliman na to čuměl ze 2 metrů.prostě nechtěl písknout.

Reagovat
niflheim

No špatný je, že ty reakce na komenty načítají i zpětně, i když kdo ví, jestli to není účel.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City

Reagovat
avicii

vcera sme potesili, aj potkan Sterling dostal svoje a po polcase striedal....a skoda tych prasivcov Arsenalskych, pokazili mi tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Ten slogan "specialista na evropsky futbal" je novinka? Teraz keď mám otvorené viaceré stránky tak neviem, že ktorá je sourhn a ktorá preview. Alebo to už bolo takto a len mi .ebe? Odkedy som vstal sa stávajú samé divné veci tak neviem.

Reagovat
PJ

to byla chyba, už je to ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi stávalo když jsem před spaním pil hodně zeleného čaje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem přešel na něco tvrdšího a.....bylo to ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Si vôbec zaspal?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak City to myslia s takým výkonom vážne? Oni to mali tak na háku, akoby ani nehrali o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

A Otamendi fakt vtipný obranca.

Reagovat
Busby babes

kdyz si vzpomenu jak jsme ho v lete chteli...

Reagovat
adalbertus

Arsenal Krleš

Reagovat
kylo ren

glory glory united

Reagovat
Stiksxx

Je dobře, že když ztratil Leicester, ztratili i jeho pronásledovatelé. A ještě ztratili víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně City, Arsenal i Spurs pochopili že letos si to zaslouží jedině Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Síce som videl len highlighty, ale ako toto mohol Watford nevyhrať? Ighalo mal mať polčasový hattrick a bolo by po zápase. Mata ako za starých čias ten gól

Reagovat
Kaze

Nebyly by mozne takove cary, jak dcerinny komentar vede k rodicovskemu? Po najeti kurzoru by se treba ta cara zvyraznila.

Reagovat
Pigeon

OT: Milovníci rapové hudby, jelikož se tady občas ozvete. Znáte, posloucháte někdo The Four Owls? Já to teď objevil, moc neposlouchám cizojazyčný rap, ale tohle je čistý diamant

Reagovat
smazaný uživatel

Netušil som o nich, skúsil som Think Twice a Old Earth. Premierovka má moc nenadchla, flow o ničom a tematicky tiež nič nové. Old Earth o poznanie lepšie.

Reagovat
Pigeon

Přesně. Think Twice mi připadá jiné než ten zbytek tvorby. Mě dostávají hlavně ty beaty. Mi moderní zvuk, trapova móda vůbec nesedí a tohle se pro mě strašně odlišuje

BTW: u těch beatů, Rest sdílel tohle a celé album Piňata beats je neskutočné. Poslouchám to teď pořád, když potřebuju psát ale i na relax.

https://www.youtube.com/watch?v=4T3OjddJJPQ

Reagovat
smazaný uživatel

Vyskúšam, dík :-)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PP

Jak vás tady jen chválím, tak ten souhrn Arsenalu - Swans se docela nepovedl, chybu Ozila u golu jsem taky nějak nezaznamenal..

Reagovat
aramaki

Tak ten súhran k Arsenalu je pekna holomajzna Pokiaľ viem, tak toto bola druhá porážka v rade v lige, nie tretia. ALexis nastrelil tyčku, ale aj brvno z priameho kopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Tak jestli nebude příští kolo Arsenal bodovat tak rip titul ... a v dalších sezónách kdy bude navíc koučovat Guardiola, José, Klopp určitě zvedne Liverpool a do toho Chelsea ... tak to s takovou možná nebude ani na ten FA cup stačit ...

Reagovat
smazaný uživatel

jako tohle je fakt psycho. V tom týmu prostě není vítězná mentalita. A to jsem si myslel, že jim v tomhle Alexis se svojí hlavou šampiona pomůže.

Reagovat
Switchback

Jj navíc se jim na to s takovou Mesut vysere ... časem možná i Alexis ( i když ten je po zranění zatím tragickej )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mesut je pro mě přesně ten typ hráče, kterej ti tituly nevyhraje. On je skvělej fotbalista, ale bojovník a osobnost z něj nikdy nebude.

Oni měli dotáhnout Suáreze - hlava šampiona, skvělej fotbalista a ještě nejlepší hrot, jakýho by měli od dob Henryho.

Reagovat
Lifted

S Mesutem máš naprostou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Exactly.

Reagovat
PP

pořád je to klíčový hráč pro Arsenal a buďme sakra rádi za něj. K němu by měl přijít nějaký motor do zálohy, který by jezdil po prdeli a spolu s Coquelinem to odbránil i za Ozila. Ramsey je tam akorát do počtu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut nieje leader povahou ale herne nim dokaze byt a v takom Bayerne kde to hecuje napr. Muller, Neuer, Lahm atd. by svojimi asistenciami mohol kludne tahat klub za titulmi preto by som sa nedivil kebyze sa tam v blizkej buducnosti rozhodol ist. Suarez dlho vravel ze chce hrat dlhodobo v Liverpoole a ani sa nedivim lebo s nim isli vpoho po titul takze prestup do AFC bola len spekulacia co ani nedavala zmysel. On by tam nesiel ajtak.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

co z toho je Welbeck?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne fighter, ktorý by svojím prístupom vedel strhnúť ostatných.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme futbalové kvality mu na svetovú úroveň chýbajú, ale keby si mal vyhadzovať hráčov podľa toho, či je bojovník a odmaká to na 100%, tak Danny by určite ostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase jo. Proti Barce to pěkně rozhýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník od dob Henryho přece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mata

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým postrádá lídra, někoho kdo by o poločase řekl hráčům co si o tom, co předvádí myslí. Hráčům chybí bojovnost a agresivita.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho ho neměli, ale myslel jsem si, že ho v podobě Čechýna dostali. Ale asi ne, no. Ono je to asi taky těžký přijít od konkurence a dělat velkýho hlavouna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, čech má neuvěřitelný zkušenosti, ale asi jen těžko vyhecuje hráče někdo z pozice brankáře. I kdyby si tam na ně vykřičel plíce, tak ho ani neuslyší.. Já měl na mysli spíš záložníka. Nebo pak nějakého bombardéra do útoku, ale takových hráčů je jako šafránu.

Reagovat
smazaný uživatel

hrac v poli vie ostatnych viac potiahnut ked ukaze pocas zapasu nasadenie alebo ked nieco sam vytvori. Brankar ma v tom nevyhodu v ramci toho lidrovania. Cech je na GK velmi dobry lider a vela krat ich uz aj v zapasoch podrzal ale treba niekoho aj v strede ako bol Vieira

Reagovat
Lifted

Přesně to co teď chybí v kabině na Bernabeu. Ikera prostě nenahradíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Už len to, že si pásku prehadzuje Arteta, Mertesacker a Koscielny toho dosť napovie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

při pohledu na "vyhrané" tituly - kdy jsme toho lídra naposledy měli? Střelím od pasu - Vieira?

Reagovat
Hachim Mastour

Gallas

Reagovat
PP

to je ale momentálně problém většiny týmů v PL, resp. těch tradičně vyhrávajících. Naprosto chybí osobnosti typu Scholes, Lampard, Gerrard kteří ten tým dokážou strhnout v pravou chvíli a vyhecovat ho..

Reagovat
smazaný uživatel

A na to doplatí také anglická reprezentace na Euru

Reagovat
13

Protože leadři typu Scholes, Lampard a Gerrard dovedli reprezentaci k senzačním úspěchum.. Zrovna nedávno jsem někde četl, že to o tomhle vůbec není.. Kapitán nemusí být věčně rozeřvanej Řepka a největší samec v týmu.. Koukni se třeba na Lahma, takovej hodnej kluk a kapitán to byl jako víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záložná dvojice Lampard Gerrard, to je také kapitola sama o sobě.

Reagovat
PP

nebo Terry - Ferdinand a na záloze Gerrard s Lampardem.. tým jak lusk..

Reagovat
PP

chm, tam byl problém v jiné věci - tolik kohoutů na jednom smetišti nedělalo dobrotu, zvlášť když hrá roli klasická nenávist z ligy která byla nade vše..

Reagovat
13

těžko říct, ale Španělé vládli 6 let světovýmu fotbalu a to tam ta nenávist mezi Realem a Barcelonou existuje taky velká..

Reagovat
PP

to je zvláštní, to je fakt.. Ale Puoyla brali i Madristi, problém vidím ve dvojici Pique - Ramos..navíc oba vypatlanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že je to spojený i s přílivem těch obrovských peněz do těch týmů - zaprvé nejsou místa pro domácí hráče, kteří by měli k tomu klubu opravdový vztah. A zadruhé - ta fluktuace hráčů a trenérů je tam (z prvního pohledu) hodně velká, takže si ti hráči vztah ke klubu ani vypěstovat nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Niektoré menšie kluby často nevedia odhadnúť vhodný počet nákupov, napr. Aston Villa to komplet posrala. Na papieri to vyzerá fajn - Richards, Gil , Traore, J. Ayew, Amavi, Gueye, ale potom príde kríza a hráči, ktorí možno ešte ani nevedia ako sa volá štadión, kde hrávajú, majú klub zachrániť v lige...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn směs různých národů na jednem místě.. typickej Birmingham..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ten titul v PL nikdo nechce, tak Barca si ho klidně vezme jako ...

Reagovat
smazaný uživatel

to mu patří, smradovi jednomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

kerá kurva mu to tam hned tleská??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lišák Ranieri dobře věděl, že plichta žádná ztráta není

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271
Reagovat
vladis271

kokos akurát to čítam celé. Tam to polka myslí vážne, deluded fuckers.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

ja som teda preletel len prvu stranu, ale nenasiel som tam snad ani jedneho co by si z toho nerobil srandu...vlado, o co sa zas snazis?

Reagovat
FUnk
Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

ach jo, chudák chalan

Reagovat
smazaný uživatel

Na něm by mohli testovat nové medicínské zařízení a postupy.

Reagovat
smazaný uživatel

To už testují v Arsenalu a vždy, když útočí na titul, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ARSEnal ho znicil. Cech a Ozil nech idu rychlo prec z toho bordelu kym este mozu.

Reagovat
Miguel19

Ten komentátor v zápase Arsenal vs. Barca říkal, že Čech už vychytal Arsenalu těch 12-15 bodů navíc...kde jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys chtěl, ČT.

Reagovat
Busby babes

vsak jo, bez Cecha by byli 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ty jo, ale ta modrá barva na podbarvení vlastních komentů mi způsobuje nevolnost

Reagovat
smazaný uživatel

je to určitě tou barvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

to bude tim, že je zelená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

tak stačí mít jinak nakloněný ntb a zdá se to jako modrošedá

Reagovat
smazaný uživatel

mne to taky prijde jak modroseda na moji obrazovce

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Já nic podbarvené nemám..?

Reagovat
smazaný uživatel

Svoje príspevky máš určite podfarbené.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, ja áno.

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

tiez som nemal, teraz uz mam

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

tak já to mám v práci celý zelenožlutý, pruhovaný jak zebra a fakt to nezáleží na tom, jestli to je můj koment nebo ne...starej prohlížeč no...

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo zase kolo

Ale prehra uplne zasluzena, jeden z najslabsich zapasov sezony od nas. Nevytvorili sme si ziadny tlak, nebol tak ani taky hlad po vitazstve ako so Swans.

Jasne ze tomu pridalo aj WHU svojim extremne neprijemnym stylom hry, zdrzovanim a valanim sa ale na to sa netreba vyhovarat. Dolezite je oklepat sa a vyhrat NLD v sobotu Nail in the coffin for deluded Gauners

Reagovat
PP

tak především vám WHU nedal v prvním poločase prakticky čuchnout k balonu. Druhou půli už jste hru vyrovnali, ale nic extra.

A tvůj nejlepší útočník planety předváděl včera takové věci, které i Giroud spraví jen občas..

Reagovat
Bayern +

Zdržovaním a válaním sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

videl si ten zapas? WHU si tu vyhru vybojovali a nas nepustili takmer k nicomu, ale ten futbal bol proste odporny

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal bol parádny, neviem prečo je pre mnohých kritérium pekného futbalu iba počet gólov a šance.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kazdemu sa paci nieco ine no... chapem ze ako fanda chelsea mas tie kriteria trochu ine a polozene na riadne nizky standard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdvihni úroveň trollov, nebaví ma to takto.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tomto trolling? west ham hra proste (pre vacsinu ludi) hnusny futbal. taku cukotkarsku holomajznu. ze sa to tebe ako fanusikovi autobusu paci ma vobec neprekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hral vynikajúco, hral presne to, čo na Spurs platilo a robil to na 120%. A že hrá WHU hnusný futbal všeobecne? Že sa nehanbíš, pod Bilicom hrajú na oko veľmi pekne a rýchlo. A samotný zápas ma bavil veľmi, super atmosféra, strhujúce tempo a enormné nasadenie od začiatku do konca. Absencia šancí mi ani nevadila, bolo sa na čo pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

okej neberem ti to

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Aha, tak hnusný

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mata

zdržováním a válením se? vy jste hlavně začali hrát až druhý poločas, protože první jste se nepotkali s balonem, a to bylo včera málo

Reagovat
smazaný uživatel

"prvni ste se nepotkali s balonem" - drzanie lopty bolo tusim 59 alebo 60 percent pre nas takze to nie je pravda. problem bol niekde uplne inde... proste ste boli kompaktni a nevedeli sme absolutne nic s tou loptou vymysliet. zahrali sme velmi slabo v oboch polcasoch.

a ano vy hrate takyto humus futbal dlhodobo, aj to je dovod preco proti slabym tolko stracate. pretoze neviete byt v takych zapasoch dostatocne kreativni, dominantni ci aktivnejsi

Reagovat
Mata

tak jinak - drželi jste balon, ale bylo to naprosto bezradný. nevím kolik si viděl letos našich zápasů, ale válení a zdržování se tam rozhodně moc nevyskytuje. letos naopak hrajeme podle mě docela pěkný a rychlý fotbal. souhlas, že proti slabým ztrácíme víc než je zdrávo, ale určitě bych to nenazval nedostatkem kreativity. hráči jako payet, noble nebo lanzini jsou kreativní dost. dle mého je to hodně i o zraněních. obzvlášť listopad, prosinec nám vždy chybělo několik hráčů ze základu. na druhou stranu v tomhle období dostal šanci antonio, který byl do té doby naprosto mimo sestavu, a od té doby hraje parádně

Reagovat
Spasitel

Super kolo škoda toho Manchestru ale nič nie je dokonalé 5-6 miesto ešte uhráme

Reagovat
Bayern +

Menej prehier ako WHU má len prvá dvojka

Reagovat
Mastný Chobot

Ranieri je síce jasný na MotY, ale Bilić super robota zatiaľ

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poche

Reagovat
Mata

na začátku jsem mu vůbec nevěřil, ale zatím je výborný

Reagovat
r.mrazik

hlavne za tu EL

Reagovat
FUnk

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fajdax

Super kolo až na United

Reagovat
Talker

Jinak zobrazuji se vam smajly? Mě to ukazuje jen thumbs a tím to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co to všichni máte nějak dojebané, mě to funguje všechno úplně v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tiež.

Reagovat
niflheim

ctrl+f5

Reagovat
Talker

Teď to pomohlo, ale předtím celé dopoledne to nefachalo.

Reagovat
smazaný uživatel

PJ no

Reagovat
kiwwi

co myslite, bol ten redaktor uprimny, alebo sa len bal?

https://youtu.be/-HwNIGo2ugk?t=2m28s

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Manik...

City . To je strašný co předvádějí. Už se na to tam pěkně se*e.

Letos měli obrovskou šanci na titul a oni to takhle poj*bou

Reagovat
smazaný uživatel

Já na ně včera koukal a je to fakt otřesný. Oni hrají jak bez duše. Kromě Zabalety a Kuna se tam zbytek jen procházel. Na začátku mače jsem jim přál, ale postupně mě tak srali, že jsem začal přát soupeři, ať jim dají do kožichu co nejvíc.

Reagovat
kiwwi

a ta stredova dvojka Fernando - Fernandinho, to je nieco uzasne...to je zaloha na urovni tak druhej polovice tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

já bych nikoho takhle z toho nevytahoval, protože oni hráli bez zájmu jako mančaft. Kdyby už nebyl Pelle na odchodu, tak bych řekl, že mu chtěli namastit schody. Otřesnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to souvisí s tim oznámením Guardioly? Přijde mi, že od tý doby to s nima jde dolů. I když konzistentní moc nebyli ani předtim.Guardiolu oznámili někdy na začátku února a od tý doby prakticky snad jen výhra se Sunderlandem a Dinamem Kyjev, pokud se nepletu...

Reagovat
fenixLFC

nemyslim, oni celkovo hraju po vacsinu sezony tuzku, mali dobry zaciatok a potom to tam drzal kevin a neskor kun, ten zvysok proste bol tragedny cely cas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo...taky jsem psal, že nebyli moc konzistentní ani předtim. Jen nevim, jestli bylo dobrý šťastný rozhodnutí filtrovat ven ten příchod Guardioly. Pellegrini to musel vědět i tak...

Reagovat
Manik...

Mně přijde, že to až tak špatný s nima nebylo. Rozhodně hráli líp, než když se provalilo jmenování Pepa, teď na to kašlou totálně

Reagovat
Manik...

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vidim nektery komenty mensim pismem?

Reagovat
masly008

aby se ti zlepšil zrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Maresma

To je hnus.

Reagovat
PJ

velikost písma se určitě nezměnila

Reagovat
Azazelo RD

Ilumináti!

Reagovat
smazaný uživatel

dolar zapomněl, že má v práci menší monitor

Reagovat
Maresma

Mně teda jo.

Reagovat
kiwwi

Na mobile áno... Niektoré komentáre sú s menším písmom

Reagovat
PJ

Žádná změna, která by měla vliv na velikost písma, se nedělala. Takže pokud to tak někde opravdu je, je to pro mě docela záhada...

Reagovat
kiwwi

vies dobre, ze v kodeni ziadna zahada existovat nemoze, moze existovat len blby kod

Reagovat
kiwwi

ked uz si tu, mam na teba par dotazov:

- nedalo by sa to nastavit tak, ze ked v sekcii moj eurofotbal vidim, ze na mna niekto niekde reagoval a otvorim to, aby ma to hodilo rovno na tu reakciu a nie na zaciatok clanku? Ked tam mam 100 komentarov a je tam novych 200, tak je to dost obtiazne najst

- ta sipka aby som mohol jazdit po svojich komentaroch, nedala by sa dat niekde dalej od tej sipky ktora je na posun na neprecitany komentar? Na mobile je to velmi blizko seba a tazko sa trafit na tu spravnu

- dalsia vec k mobilnej verzii, ked si stranku zvacsim na cely displej, tak ju mam pekne citatelnu, viem aj reagovat, odoslat komentar a vsetko, ale ked chcem hodit smajlika, tak to proste nejde, musim tu stranku rucne este viac zazoomovat a az potom to ide - trochu otravne ale nic s cim by sa nedalo zit

Reagovat
smazaný uživatel

To přejití na reakci by bylo fajn, ale asi by byl problém, kdybys měl pod jedním článkem více příspěvků s novými reakcemi.

Reagovat
kiwwi

tak aspon na prvu reakciu no

Reagovat
Bayern +

Reagovat
PJ

Teoreticky neni problém dát odkaz přímo na první reakci. Ale jak píše alesh, pokud jich budeš mít víc, a to v diskusi, kde máš 100 svých a je tam 200 nových, jich asi budeš mít poměrně hodně, a jestli se na první reakci dostaneš snadno a dalších 20 budeš muset hledat, nebo jestli budeš muset hledat všech 21, to už bude asi celkem jedno...

Šipky bych celkem nerad nějak posouval. Ono se to nezdá, ale v dlouhých vláknech, kde jsou příspěvky už hodně odsazený, už tam tak moc místa neni. Navíc si myslim, že když budou daleko od sebe, bude tam ta, co je vlevo, tak divně plavat v prostoru, nebude to vypadat dobře.

A smajlíci - netušim, co bych s tim mohl udělat. Tohle, a vlastně i to předchozí, vychází z toho, že EF neni pro mobily optimalizovanej, bohužel...

Reagovat
Mastný Chobot

smajlík mne na mobile nejde ani za boha, tak ich vypisujem manuálne

Reagovat
fenixLFC

na mobile ano

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite zmenila. Na mobile vidim reakce na prispevky se zmensenym pismem a je to dost neprijemny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mluvíš o tom, že každá úroveň reakce je psaná menším a menším písmem, tak třeba mně se tohle děje už dlouho. Ta dnešní aktualizace na to nemá vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne se to deje ode dneska.. a neda se to cist.

Reagovat
J0EL

Reagovat
PJ

Ne, určitě nezměnila. Předtim ve stylech bylo, že velikost písma je xy, teď tam pořád je velikost písma xy. Nic se na tom neměnilo. Problém možná bude v těch mobilních prohlížečích, že si s velikostí textu někdy dělaji co chtěji. Už jsem se s tim kdysi setkal u jinýho projektu. Nevim, jestli s tim půjde něco udělat, ale pokusim se...

Reagovat
Rssa

mi taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dík PJ za změny... to strávim dneska celej den proklikávánim nepřečtených reakcí na moje příspěvky 8 let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde to nějak celý odkliknout?

Reagovat
PJ

půjde, vydrž, buď ještě během odpoledne, nebo zítra

Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kaze

404

Reagovat
smazaný uživatel

jejej, to je moc zajímavá funkce

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

kuwa, to je debilní funkce ...

probírám se starejma diskusema, kde připouštím, že by mě do Barci jít Mourinho. Málem mi to zase vypálilo oči.

Reagovat
Azazelo RD

To není debilní funkce, to jen odhaluješ svoji debilitu z let minulých.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to zaujimavy pohlad do minulosti a vela spomienok na minule sezony nedavno som si na ef pozeral nominacie na MS 2006 kde v komentoch napr. pri repre Spanielska v diskusii pisu ze Iniesta je kopyto a druhy Jun Ef.cz je jak casova schranka aa je to dost nostalgia pozerat si tie stare repre zostavy a komentare

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně.

Právěže mít takhle dlouho stejný nick a přispívat pravidelně a konstantně ukáže, jakými posuny člověk prochází, jaký hodnoty jsou mu v tu dobu bližší, ukazuje sám sobě, jak dokázal být krátkozraký nebo naivní ... Takovýhle nahlídnutí zpátky je dobré a prospělo by to každýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

ukaze to aj jak rychlo bezi cas a tiez jak az je teraz United v pici dufam ze o 3 roky ked sa pozrem na toto obdobie bude to uz tiez len nostalgicka spomienka a ze budeme zase top

Reagovat
smazaný uživatel

já to právě snad taky radši číst nechci

Reagovat
smazaný uživatel

rozumné. Pro mě už je ale pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale má to i svoje kouzlo. Tohle je vyloženě nadčasové:

vandertom13.08.2008 13:54#

Věčně druzí.

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

další nadčasové:

yarda30.10.2008 09:34#

Siru Fergusonovi začíná sračkovatět mozek a je čím dál víc paranoidní... Měl byt to předat nějakému menšímu práškovi než je on. A pokud si přečte dnešní vydání jistého španělského deníku, tak ho možná klepne rovnou...

[reagovat]

Reagovat
CubONE

Aj je spomenute, co je v tom denniku?

Reagovat
smazaný uživatel

nevšiml jsem si

Reagovat
smazaný uživatel

tak už vím. Nevím teda, jak to souvisí se Sirem Alexem, ale:

Mijatovic: "nad rozhodčími vládne černá ruka"

Reagovat
smazaný uživatel

to si ale chcel este pred guardiolom ked Mou trenoval prvy krat CFC ne? Tak vtedy nikto nemohol tusit ako to Pep povedie a Jozo uz bol jeden z naj trenerov takze to by sa dalo chapat preco ho v tej dobe chceli niektori fans do FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, bylo to tehdy. Byl jsem na hráče strašně nakrklej, tak jsem chtěl, aby je někdo srovnal.

Reagovat
Rssa

a srovnal...

Reagovat
PJ

Reagovat
PP

a ty znaménka enterů, křížků a podobné to tak zůstane?

Reagovat
Mastný Chobot

si pozri ten článok o zmenách

Reagovat
PJ

samozřejmě

Reagovat
Shevchenko

Jsem si projel asi 50 reakcí a ve finále nebyly tak zajímavé, jak jsem očekával. Většinou to byli jen smajlíci

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vetsinou clovek ty zajimave diskuze vyresil rovnou a ukaze to spis zapomenuty nedulezity veci, ale stjene je to peknej pohled do minulosti

Reagovat
Manik...

Taky jsem to dělal

Reagovat
kiwwi

fantomas, odpovedal som ti na tvoju reakciu na mna pod clankom "Gold chce pro trenéry stejná pravidla jako pro hráče" z 10.09.2010

ocakavam odpoved na moju otazku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Promejšlí to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Ako sa dostávate do tých svojich starých príspevkov?

Reagovat
smazaný uživatel

Vpravo hore máš Muj Euroftobal a len kurzorom myši naň nabehni, nelikaj a vyroluje sa ti lišta a tam by si to mal už vidieť.

Reagovat
Mada

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

okej PJ, to zvyraznenie prsipevkov ktore su nove a na ktore si teda preklikol je hrozne akoze fajn ked je to jediny príspevok na stranke ale ked mas niekolko novych pri sebe (a nemusia na seba nadvazovat) tak to zvyraznenie toho jedneho ti proste z tych ostatných spravi de facto biele dokial to zvyraznenie neskonci a oci si nezvyknu...

Reagovat
PJ

Nevim jestli ti pořádně rozumim... ale to zvýraznění je tam právě proto, abys ve chvíli, kdy tam těch nových je víc, poznal, na kterej to právě narolovalo. To doteď problém nebyl, když byl příspěvek úplně nahoře, teď je ale uprostřed a problém by to byl.

Reagovat
fenixLFC

normalne nove prispevky su zlte a ked narolujes na novy na ktory ta to posunulo tak ten je tamvsie zlty. ibaze to robi problem (teda aspon mne) ze aj ked sa to za chvilu vyrovna tak aj tie co su vlastne zltou (nove) vyzeraju dost dlho biele, kao keby tam nenasledoval dalsi novy príspevok ale stary, uz precitany

Reagovat
PJ

hmm, hele a u očního jsi byl naposled kdy?

Jako jo, když se vedle světle žlutý objeví tmavší žlutá, tak je jasný, že ta světlá vypadá opticky ještě světlejší, ale že by vypadala jako bílá a nebyla od bílý k rozeznání, to si nemyslim. Možná máš podobnej problém, jakej zmiňuje někdo v tom článku o změnách - že při určitym naklonění displeje (pokud máš notebook) ta žlutá neni moc vidět. To budu nějak řešit, asi bude možnost zvolit si sytější barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

MNE SA MOJE PRíSPEVKY MODROU NEZVýRAZňUJú.

Reagovat
smazaný uživatel

To preto, že sa ti majú zvýrazňovať zelenou.

btw. ,,Další novinkou v komentářích je podbarvení vašich příspěvků, mají světle zelené pozadí, takže je snáz najdete."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

on je fakt skvěle jebnutej

Reagovat
frank

Reagovat
J0EL

Zboznujem ho

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

cakal som to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele