Premier League - souhrn 28. kola

01.03.2016, 22:44, aktualizováno 02.03.2016, 22:53
Komentáře a souhrny
Liverpool si poradil s Manchesterem City, ManUtd pro změnu vyhrál nad Watfordem. Arsenal nečekaně podlehl Swansea, tři body mají rovněž Stoke City a West Ham United. Leicester dnes sice navýšil svůj náskok na čele tabulky, spokojen ovšem nebude - domácí remíza s WBA je totiž ztrátou. Chelsea vyhrála v Norwichi a znovu protáhla svou ligovou sérii bez porážky, tři body mají také Bournemouth a Everton...

Liverpool FC - Manchester City 3:0

02.03.2016 21:00

Góly: 34. Adam Lallana, 41. James Milner, 57. Roberto Firmino

Liverpool oplatil Manchesteru City pár dní starou porážku z penaltového rozstřelu ve finále Capital One Cupu a v lize svého oblíbeného soupeře stejně jako na podzim přehrál rozdílem třídy. O jednoznačné vítězství 3:0 se gólem a asistenci přičinili dnes vynikající trio Adam Lallana, Roberto Firmino a James Milner.

Úvod zápasu byl hodně opatrný a na první velkou příležitost si natěšený Anfield Road musel dlouho počkat. Skóre se poprvé měnilo ve 34. minutě, o nějaké gólové šanci však v tomto případě hovořit nemůžeme. Adam Lallana dostal spoustu prostoru před soupeřovou šestnáctkou, navedl si míč do optimální pozice a jeho nepříliš razantní, ovšem dokonale přesná střela skončila až v síti.

Někdejší opora Southamptona měla prsty i v dalším gólu, který padl krátce před koncem prvního poločasu. Lallana patou přihrál Firminovi, ten oslovil Jamese Milnera a bývalý záložník právě Citizens překonal Joea Harta. Milner hrál důležitou roli i na opačném konci hřiště, když v nastaveném čase úvodního dějství na brankové čáře zastavil hlavičku Sergia Agüera.

Kdo by si myslel, že o titul bojující Manchester přijde po přestávce nažhavený výsledek ještě otočit, musel být zklamán. Svěřenci Jürgena Kloppa pokračovali ve vynikajícím výkonu a hosty nepustili prakticky k ničemu. Ve 48. minutě ještě pokus Divocka Origiho po Milnerově asistenci Joe Hart vyrazil, o chvíli později už byl ale krátký. Nejistému Otamendimu na polovině selhalo zpracování, k míči se pak se štěstím dostal Lallana, načež vybídl ke skórování Firmina a brazilský útočník totou situací nepohrdl.

Nicolas Otamendi po svém přestupu z Valencie zatím nepodává optimální výkony a dobrý zápas neodehrál ani dnes. Po hodině hry málem namazal na další branku Milnerovi, naštěstí pro argentinského stopera ale dělovku zkušeného středopolaře bravurně vytáhl pozorný Hart. Anglická reprezentační jednička si dnes musela poradit dohromady se sedmi střelami Reds, přičemž jeho protějšek Simon Mignolet byl téměř bez práce.

Družina Manuela Pellegriniho si tak připisuje další porážku a zdá se, že titul je již v nedohlednu. Na druhou stranu, vzhledem k nestálé formě všech kandidátů na titul se ještě do konce sezóny může stát ledasco.

Více informací k zápasu

Manchester United - Watford FC 1:0

02.03.2016 21:00

Góly: 83. Juan Mata

Manchester United je zpátky v boji o Ligu mistrů! Proti Watfordu sice nepředvedl kdovíjaký výkon a vítězství 1:0 se urodilo až v úplném závěru díky přímému kopu Juana Maty. Na každý pád se Red Devils bodově dotáhli na čtvrtý Manchester City, který má nicméně zápas k dobru.

Situace manažera Louise van Gaala se každopádně radikálně vylepšila - vyhrál už čtyři utkání v řadě a především v Premier League se vše obrací k dobrému. Ani brutální marodka United nezlomila - naopak, vedle útočníka Marcuse Rashforda dnes nastoupil další osmnáctiletý borec Timothy Fosu-Mensah a rozhodně se neztratil.

Ve stoperské dvojici měl problémy spíš jeho zkušený kolega Daley Blind. Ten po čtvrthodině hry v jednoduché situaci namazal Ighalovi, který ale jeho minulu nevyužil a zpoza vápna vystřelil slabě po zemi do De Gey. Domácí poprvé zahrozili dalekonosnou ranou Schneiderlina, která zapadla těsně vedle tyčky.

V dresu Watfordu byl nejaktivnější Odion Ighalo, ale svou střeleckou krizi neprolomil. V prvním poločase měl ještě dvě velké příležitosti - ve vápně z otočky pálil těsně vedle, po další chybě Blinda pak ztroskotal na výborném De Geovi. Tragický výkon Blind dovršil krátce před přestávkou, kdy pouštěl Darmianovu přihrávku a Ighalo byl opět sám před brankou. David De Gea ale chytal skvěle.

Ve druhém poločase už však De Gea zasahovat nemusel, jelikož Capoue, Ighalo i Prödl po rohovém kopu mířili těsně vedle. Mohli tak udeřit Ďáblové. Po hodině hry ještě Mata ztroskotal na Gomesovi, ale standardka z třiaosmdesáté minuty byla prvotřídní. Juan Mata dal míči dostatečnou razanci a míč na gólmanovu stranu skončil v síti.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 1:0

02.03.2016 20:45

Góly: 7. Michail Antonio

Zbývá deset kol před koncem a West Ham se zapojuje do boje o Ligu mistrů. Dnes porazil 1:0 Tottenham a na čtvrtý Manchester City ztrácí jediný bod. Spurs naopak odmítli možnost jít do čela tabulky a na vedoucí Leicester stále ztrácí tři body. O nejtěsnějším možném výsledku rozhodl už v úvodu dvorní střelec Michail Antonio.

West Ham se dostal do vedení už po šesti minutách de facto zásluhou Nacera Chadliho. Rohový kop, z nějž Kladivo udeřilo, totiž zavinil špatnou přihrávkou a selhal i při následném bránění. Dimitri Payet nacentroval na přední tyč, kde silnější Michail Antonio hlavou procpal míč za Llorisova záda. Antonio tak potvrdil výbornou domácí formu, na Boleyn Ground dal pátý gól z posledních šesti utkání.

Tottenham chtěl záhy odpovědět, ale Daviesova skákavá tečovaná střela skončila Adriánovi v náručí. Jenže to byla také po hříchu jediná zajímavá akce z dílny svěřenců Mauricia Pochettina, kteří si v oficiálních statistikách za první dějství nepřipsali ani jediný (!) střelecký pokus. Blíže k druhému gólu měli naopak domácí, Nobleovu parádní pumelici z dobrých pětadvaceti metrů však Lloris skvěle vyrazil.

West Ham byl celý poločas jasně lepší, byť míč na kopačkách nedržel ani čtyřicet procent času. Byl však aktivnější i bez míče, a když se k němu dostal, byl efektivní. Tottenham přečkal poločas s nejtěsnější ztrátou jen díky několika obětavým blokům obránců, kteří takto zabránili skórovat Nobleovi i Antoniovi. Tvořivý Dimitri Payet zkoušel štěstí z přímého kopu, ale na Llorise si nepřišel. Až v závěru jej opět překonal Michail Antonio, jenže jeho brance předcházel ofsajd Emenikeho.

O přestávce se však vedle stran otočil i obraz hry. Tottenham se chopil taktovky hry a konečně byl nebezpečný. Davies, Lamela a Mason se pokoušeli o zlepšení statistik marně, branku trefil až po hodině hry Toby Alderweireld, s jehož ránou měl Adrián velké potíže. Míč totiž vyrazil jen ke Kaneovi, před nímž zívala branka dokořán, jenže i když Adriána přehodil, radost mu zkazil výborný Kouyaté.

Velký vliv na hru měl i Christian Eriksen, který taktéž Adriána nebezpečně prověřil. Chvíli poté navíc nahrál do jasné gólovky Kaneovi, ale ten si neobul střeleckou obuv a na rohu malého vápna míč vůbec netrefil. Zlobili i domácí, Antonio po Payetově krásném centru přestřelil, stejně jako Cresswell při pokusu o volej. Tottenham však v hektickém závěru nevymyslel vůbec nic a West Ham si odnesl cenné tři body.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Swansea City 1:2

02.03.2016 20:45

Góly: 15. Joel Campbell - 32. Wayne Routledge, 74. Ashley Williams

Arsenal už patrně na první titul po 12 letech může zapomenout. Osudným by se mu docela klidně mohla stát dnešní domácí prohra se Swansea, které sice postrádalo nemocného kouče Guidolina, ovšem přesto si díky Williamsovi 15 minut před koncem zajistilo vitální tři body v cestě za záchranou...

Pro Gunners jde o prakticky nevídanou ztrátu, neboť třikrát v řadě Wengerova eskadra v lize neprohrála od roku 2010. Nyní ztrácí na vedoucí Leicester šest bodů, zatímco Swansea stejný počet bodů dělí od sestupové propasti.

Labutě do Londýna přijely značně oslabeny - se šesti změnami v sestavě, teenagerem Kingsleym na levém beku a trenérem v nemocnici vinou infekce v oblasti hrudi. Přesto si Velšané na Emirates věděli rady.

Ačkoliv Swans už po 15 minutách prohrávali, když přihrávku Alexise Sáncheze využil Campbell, hosté se ještě poměrně brzy vrátili do zápasu díky chybě Özila a Čechův nezvládnutý pokus o vyboxování balonu později dovolil Williamsovi zařídit výhru.

Sám český brankář přišel v utkání k úrazu a vážně hrozí, že zmešká sobotní derby s Tottenhamem, jinak ale příliš práce neměl. Naopak Giroud v jiném okamžiku z voleje pálil do břevna a konstrukci nastřelil také Sánchez z přímého kopu.

Arsenalu zkrátka nebylo přáno, a ani on nebyl vzadu nijak suverénní. Sigurdsson ve skutečnosti trestuhodně minul po obejití Čecha a i celkově si Swans připsali na konto pěkných 11 střel.

Více informací k zápasu

Stoke City - Newcastle United 1:0

02.03.2016 20:45

Góly: 80. Xherdan Shaqiri

Newcastlu se nepodařilo proměnit první ze svých mečbolů, respektive dohrávaných zápasů, v žádný cenný bod. Straky dlouho držely alespoň bezbrankovou remízu, tu však v 80. minutě zmuchlal a zahodil do koše Xherdan Shaqiri, jehož utěšená rána vyzvedla Stoke až na sedmou příčku...

Newcastle na promrzlý Britannia Stadium dorazil s otřesnou statistikou o pouhých sedmi gólech vstřelených na cizích hřištích, a tu se mu včera ani omylem nepodařilo vylepšit. Magpies sice na soupeře vyrukovali se solidně zabezpečenou obranou, ovšem na útočení jako by si rozpomněli až v nastavení zápasu, kdy Doumbiovu hlavičku výtečně vytěsňoval nerozchytaný Butland.

Ačkoliv měl Stoke jasnou převahu, na příliš práce si nemohl stěžovat ani Rob Elliot na druhé straně. Ve skutečnosti Shaqiriho navázání na Dioufovu pobídku bylo vůbec první střelou Potters mezi tři tyče v jinak frustrujícím druhém poločase.

Stoke nakonec mohl rovněž úřadovat ještě v nastaveném čase, tehdy pro změnu Arnautović na Doumbiovu ojedinělou šanci reagoval ránou do břevna.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Southampton FC 2:0

01.03.2016 20:45

Góly: 31. Steve Cook, 79. Benik Afobe

Bournemouth načíná měsíc březen tou nejlepší cestou; v malém jižanském derby získává tři body, které by v konečném zúčtování mohly nést cenu zlata. Aktuálně mají Cherries už osm bodů náskok na sestupovou zónu, ačkoliv Newcastle má rovnou dva zápasy k dobru...

Hned úvodem nutno říct, že Southampton - jehož hlavním rivalem, nezapomínejme, zůstává Portsmouth - to svým sousedům z jihu Anglie dosti ulehčil svým vlažným přístupem k utkání. Přihrávky Saints celou dobu létaly podivnými směry a šance si hosté v podstatě vůbec nevytvářeli.

Tou jejich nejlepší vlastně až do konce zápasu zůstala vůbec první slušná příležitost duelu, když po jednom pěkném záběru krajního beka Cédrika měl zakončovat lépe Austin. Sotva bránící Cédric se mimoto jevil spíš jako slabina a Gradel ho zkraje párkrát provětral.

Gól však nakonec přišel z druhé strany, kde osudově pochybil kapitán a lídr defenzivní linie Sotonu José Fonte. Ten odmítl pod tlakem prostě zakopnout míč na tribunu, nechal se obalamutit Kingem, kterého pak fauloval, a z následujícího nepřímého kopu Forster vyrazil Ritchieho centr pouze ke Cookovi, jenž na stopera až neuvěřitelně obratně napůl zastříhal nůžkami a pohotově skóroval.

Na tuto ránu Ronald Koeman zareagoval změnou formace - už ve 35. minutě stáhl Yoshidu a vysvlékl středopolaře Davise, aby odhodil koncept s pěti obránci. Jenže tahle změna nic dobrého nepřinesla a Southampton se do zápasu vlastně nikdy nedostal. Ve druhé půli navíc Koemana k dalším střídáním dohnaly zdravotní problémy Austina s Longem.

Také Eddie Howe musel na druhé straně vynuceně střídat, když si to rovnou do tunelu namířil Harry Arter, to však Bournemouth příliš nerozhodilo. Naopak, 10 minut před koncem se Matt Ritchie vyšvihl s ještě vyvedenější dodávkou ze standardní situace, a na přední tyči se krásně hlavou prosadil Afobe.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 1:3

01.03.2016 20:45

Góly: 79. Rudy Gestede - 5. Ramiro Funes Mori, 30. Aaron Lennon, 60. Romelu Lukaku

Jak už se stalo zvykem, Everton si po frustrující prohře připisuje jednu dominantní výhru, která leckoho nutí k zamyšlení, nakolik tenhle mančaft kolem Romelua Lukakua (jenž opět skóroval) nenaplňuje vlastní potenciál. Na druhou stranu, konkrétně tohle je spíše dílo hyeny - na Aston Ville se nyní zvládne vyřádit kdekdo...

Atmosféra to byla na Villa Parku vpravdě depresivní. Po celou dobu se zpívaly pokřiky jako "z evropských pohárů do bojů o záchranu - (šéf klubu Randy) Lerner ven!" a podobné, přičemž ani ne 30tisícová návštěva se ještě ztenčila v 74. minutě při odlivu protestujících fanoušků.

Ti nakonec zmeškali jediný gól birminghamských, když Gestede proměňoval Veretoutův centr, ale to těžko někoho mrzelo. V tu chvíli už totiž dávno bylo rozhodnuto.

Nečekaně produktivní byl dnes stoper Funes Mori, jenž nejprve skóroval po Mirallasově rohu a posléze asistoval u povinného gólu Lukakua. Ještě mezi se s hravou koncovkou po příhře Mirallase vtěsnal do zápisu o utkání Aaron Lennon.

Více informací k zápasu

Leicester City - West Bromwich Albion 2:2

01.03.2016 20:45

Góly: 30. Daniel Drinkwater, 45. Andy King - 11. Salomón Rondón, 50. Craig Gardner

Tentokrát už Ulloa Leicester nespasil. Foxes zítra mohou přijít o pozici nejlepšího týmu Premier League, jelikož doma s West Bromwichem uhráli jen remízu 2:2. Drinkwater s Kingem sice otočili nepříznivý výsledek, Craig Gardner však nádherným přímým kopem vystřelil Baggies bod. Tottenham tak v případě vítězství na půdě West Hamu nahradí Leicester na čele.

Úvodní desetiminutovka se nesla podle očekávaného scénáře, Leicester držel míč většinu času a soupeře nepustil do hry. Branku však neohrozil, pouze King se ve vápně dostal ke střele a vysoko přestřelil. Naopak West Brom hned z prvního náznaku příležitosti udeřil. Darren Fletcher vyslal perfektní kolmici mezi stopery a Salomon Rondón si dokonale poradil. Silou odstrčil Hutha a mezi nohama Schmeichela otevřel skóre.

Jenže tím iniciativa Baggies nadobro skončila. Pak už hrál jen Leicester a lídr soutěže se poměrně záhy dočkal zasloužené odměny. V osmadvacáté minutě ještě Foster vychytal Albrightona, ale o dalších sto vteřin později bylo vyrovnáno. Leicesteru pomohlo štěstí, jelikož pumelici Dannyho Drinkwatera tečoval Jonas Olsson přímo pod břevno a mimo dosah svého gólmana.

Liškám to však nestačilo a do přestávky šli Ranieriho svěřenci dokonce do vedení. Opět to nešlo hned, protože Vardyho hlavičku po centru Fuchse zastavilo břevno. V první minutě nastaveného času však Marc Albrghton přenesl hru na pravou stranu, Riyad Mahrez vykouzlil geniální patičku a Andy King nádhernou akci zakončil přesnou střelou do sítě.

Svěřenci Tonyho Pulise však dokonale zvládli vstup do druhého dějství. Respektive Craig Gardner. Přímý kop z nějakých třiadvaceti metrů si vzal do parády a naprosto ukázkově jej zakroutil do šibenice Schmeichelovy branky. Odpovědět mohl Okazaki, jenž však po skvělém centru Albrightona trefil hlavou jenom břevno.

Leicester byl ve druhém poločase naprosto dominantní a West Brom naopak po vyrovnání téměř nehrál. Míč nedržel ani třicet procent času a zahrozil snad jen dvěma dalekonosnými střelami Gardnera, které mířily těsně vedle. Nějakou záhadou však Leicester z deseti pokusů ani jeden nenasměroval do sítě a jejich dnešní duel happyendem neskončil.

Velkou roli v tom sehrál Ben Foster, který v závěrečné půlhodině stál přesně tam, kde měl. Schluppova tečovaná střela jej de facto trefila, když však Vardy u lajny odhodil McAuleyho a postupoval z úhlu sám na bránu, musel anglický gólman vytáhnout dobrý zákrok.

Leicester měl obrovský tlak, v osmašedesáté minutě pálil po centru Graye a zaváhání Olssona Morgan zblízka a Foster opět vytáhl parádní zákrok. Ve čtvrté minutě nastavení se pak málem opakovala situace z utkání proti Norwichi, kdy Leonardo Ulloa rozhodl těsně před koncem o vítězství domácích. Tentokrát však po hlavičce Mahreze míč v nadějné situaci netrefil.

Více informací k zápasu

Norwich City - Chelsea FC 1:2

01.03.2016 20:45

Góly: 68. Nathan Redmond - 1. Kenedy, 45. Diego Costa

Chelsea pokračuje na vítězné vlně a připisuje si třetí výhru v řadě. Z Carrow Road si veze tři body především díky dobře zvládnutému prvnímu poločasu, na jehož začátku a konci zásluhou Kenedyho s Costou skórovali, a po změně stran svůj náskok prakticky jen bránili. O dramatizaci se postaral Nathan Redmond, na více se už ale Canariens nezmohli.

Favorit ze Stamford Bridge si na východě Anglie snad ani lepší vstup do utkání nemohl přát. Běžela zhruba nějaká třicátá vteřina zápasu, když míč přes půl hřiště potáhl Eden Hazard, přihrál Kenedymu, mladičký Brazilec dostal před šestnáctkou hodně prostoru, čehož využil a prudkou přízemní ranou v čase 00:39 otevřel skóre. Letní posila z Fluminense nastoupila v Premier League v základní sestavě podruhé, poprvé tomu bylo v listopadu loňského roku shodou okolností právě proti Norwichi. Asi nikoho tak nepřekvapí, že se jednalo o Kenedyho premiérovou ligovou trefu.

Domácí příznivci museli být z výkonu svých oblíbenců zklamaní, Canariens se v první polovině k ohrožení Thibauta Courtoise vůbec nedostali. Příliš nebezpeční nebyli ani hosté, nicméně ze dvou střel dokázali vytěžit dva góly. V nastaveném čase úvodního dějství sklepl Fabregasův aut Hazard k Traorému, jenž okamžitě vysunul nabíhajícího Diega Costu a ten s přehledem překonal Ruddyho. Kanonýr Chelsea stál však v době přihrávky v ofsajdu a gól tak neměl platit.

Rozhodčí to ovšem nepostřehli, čímž jen přilili olej do ohně - svými verdikty si totiž hráče i fanoušky Norwiche znepřátelili už předtím, zejména pak při situaci, kdy Courtois chytil do rukou jednoznačnou malou domů od Garyho Cahilla, přičemž píšťalka sudího Masona zůstala němá.

Žlutozelení svůj výkon ve druhém poločase zlepšili a snížení měl na kopačce v 53. minutě Cameron Jerome, jenomže po pěkné akci Pinta s Hoolahanem a ideálním sklepnutí od Martina z malého vápna trestuhodně přestřelil. Vykřesat jiskřičku naděje se podařilo až o čtvrthodinu později Nathanu Redmondovi, kterého parádním pasem oslovil Hoolahan, a rychlonohý křídelník z úhlu napálil balón nechytatelně pod břevno.

Jednadvacetiletý Redmond pak dokonce nebyl daleko od vyrovnání, jeho střela se ale mezi tři tyče nevešla. Kolektiv Alexe Neila se v závěru snažil s vypětím všech sil o vyrovnání, s výjimkou hlavičky Russela Martina, již zlikvidoval Courtois, si však žádnou vyloženou příležitost nevypracovali a jejich sérii bez vítězství stále trvá.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Crystal Palace 2:2

01.03.2016 20:45

Góly: 36. Dame N'Doye, 90. Fabio Borini - 61. Connor Wickham, 67. Connor Wickham

Crystal Palace byl čtyři minuty od prvního letošního vítězství, Wickhamovy čtyři trefy ve dvou zápasech však nakonec znamenají jediný bod. Hrdinou nepříliš atraktivního klání se stal střídající Borini, jenž trefou v samém závěru dopomohl svému týmu ke srovnání kroku s Norwichem a Newcastlem.

Hráči Black Cats si od úvodních vteřin oblíbili balón u vlastních nohou, dopředu se ovšem tolik neměli a diváci tak sledovali především uspávající zdlouhavou rozehrávku. Tu se snažil rozhodit agilní Zaha s navrátilcem do základní sestavy Bolasiem, první kousnutí ovšem předvedl Delaney, jenž se po přímém kopu dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, brankáře však nepropálil.

Brzy poté se blýskl dokonalým pasem z vlastní poloviny na šestnáctku soupeře Wickham, Bolasie chytře počkal na Mutche, ten ale ve vyložené šanci trefil jen vnější stranu sítě. Po půlhodině hry, už bez kapitána O'Shey, neuhlídala obrana domácích po rohovém kopu Danna, ten osamocený osm metrů od branky hlavičkoval pod břevno, Mannone ale brilantně vytáhl balón nad břevno.

Pouhých šest minut poté usměrnil střelu mezi tři tyče stejný hráč, tentokrát ovšem překvapil vlastního brankáře, jenž na teč střely N'Doyeho zpoza vápna neměl šanci zareagovat. Senegalský útočník tak navázal na dva zásahy do sítě Eagles v dresu Hull City, rovnou polovinu svých branek v Premier League tak nasázel právě jim. Zpražení hosté na zbytek poločasu vypustili snahu vyrovnat, domácí se nicméně v zakončení bez pomoci soupeře trápili.

Ani po změně stran se hráči CP nedokázali přiblížit šanci, ač herní převaha byla stále hladovější po vyrovnání. Vše důležité tak vzal do svých dynamitem napěchovaných nohou Connor Wickham. Uplynula hodina hry, když mu Bolasie poslal prudkou nabídku do vápna, kvalitní zpracování a pohotová střela pak zamířila od vzdálenější tyče do sítě, Mannone se natahoval marně. Po sedmi minutách pak vytěžil rohový kop při trapné simulaci M'Vily a při hlavičce Jedinaka stál opět tam, kde měl - z malého vápna divže neprotrhl síť a připsal si čtvrtý ligový gól během čtyř dnů.

Strádající kvalita, docházející síly či taktická neschopnost zareagovat na obrat - to vše hrálo do karet hostům, kteří vlastně ani neměli potřebu bránit, domácí se o balón ve většině případech připravili sami a zdálo se, že první vítězství v roce 2016 už Crystal Palace nikdo nevezme. Jiného názoru byl ovšem deset minut hrající Borini, jenž po přihrávce Yedlina překvapil Hennesseyho pohotovou ranou a z velkého úhlu umístil balón dokole ke vzdálenější tyči.

V letošní sezóně první Boriniho gól na Stadium of Light znamená třetí bodový zisk ze čtyř kol a Sunderland posouvá na hranici příček znamenajících udržení. Před dvěma měsíci nemyslitelná situace pro Eagles se naopak pomalu stává realitou, když na 18. příčku i po vloženém kole kouká s náskokem pouhých osmi bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City28169351:3157
2.Tottenham Hotspur28159449:2254
3.Arsenal FC28156744:2851
4.Manchester City27145848:3147
5.Manchester United28138737:2647
6.West Ham United281210642:3146
7.Stoke City281261030:3342
8.Liverpool FC27118841:3641
9.Southampton FC281171035:2840
10.Chelsea FC28109942:3839
11.Everton FC27911749:3638
12.Watford FC281071129:2937
13.West Bromwich Albion28991029:3636
14.Crystal Palace28961331:3733
15.AFC Bournemouth28881232:4432
16.Swansea City28791227:3730
17.Sunderland AFC28661634:5324
18.Norwich City28661631:5324
19.Newcastle United27661527:5024
20.Aston Villa28371822:5116

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (996)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele