Premier League - souhrn 27. kola

27.02.2016, 15:41, aktualizováno 28.02.2016, 16:59
Komentáře a souhrny
Leicester bude rovněž po tomto kole na čele tabulky, s Norwichem sice měl problémy, v závěru ovšem nakonec přece jenom utrhl výhru 1:0. Tottenham na to zareagoval výhrou nad Swansea, Arsenal naopak podlehl Manchesteru United. Chelsea otočila utkání v Southamptonu...

Manchester United - Arsenal FC 3:2

28.02.2016 15:05

Góly: 29. Marcus Rashford, 32. Marcus Rashford, 65. Ander Herrera - 40. Danny Welbeck, 69. Mesut Özil

Anglie má nového hrdinu. Osmnáctiletý Marcus Rashford odehrál první zápas v Premier League a hned popravil londýnský Arsenal. Petra Čecha překonal dvakrát a třetí gól nachystal Herrerovi, zařídil tak vítězství Manchesteru United 3:2. Tým Arsena Wengera tím výrazně oslabil své šance na titul, Red Devils naopak vykřesali jiskru naděje na boj o čtvrté místo v tabulce.

První obrovskou šanci utkání měl v sedmé minutě na svědomí druhý hrdina zápasu Mesut Özil, který měl prsty v obou gólech Arsenalu.. Přihrávku od Welbecka jako by mimoděk posunul geniálním obloučkem do vápna, kde se sám na De Geu řítil Nacho Monreal. David De Gea mu však bleskově zmenšil úhel a jeho ránu zblokoval.

Na opačné straně se jako první dostal ke slovu mladičký Marcus Rashford. Gabriel jen (ne)fauloval na hranici vápna a Arsenal měl štěstí, že Depay kopal pouze přímý kop. S tím si Čech bez větších potíží poradil. Rashford však navázal na dvě branky z Evropské ligy a svůj šokující počin do puntíku zopakoval i v Premier League.

Poprvé rozvlnil síť v devětadvacáté minutě. Akci rozjel Ander Herrera, jenž hru šikovně roztáhl na pravou stranu k Varelovi. Jeho centr byl příliš pro Gabriela, jenž míč dokázal jen slabě vychýlit z trajektorie - jenže přímo před rozeběhlého Rashforda. Ten se nerozpakoval a z jedničky balón napálil do branky.

Skóre však vydrželo jen tři minuty, protože mladičký forvard se záhy trefil ještě jednou. Epicentrum se opět nacházelo na pravé straně, kde kombinovali Lingard, Mata a Varela. První jmenovaný se nakonec dostal až k centru, který ve vápně našel hlavu nehlídaného teenagera. Čech byl opět bez šance.

Pět minut před přestávkou však vrátil Arsenalu chuť do života tandem Mesut Özil - Danny Welbeck. Už osmnáctou asistenci v sezóně si Özil připsal z přímého kopu, který perfektně naservíroval Welbeckovi na hlavu. Útočník Gunners se prosadil poměrně snadno, jelikož Morgan Schneiderlin jeho bránění absolutně odflákl.

Po změně stran se divoké tempo utkání uklidnilo a kvalita hry šla mírně dolů. Diváci na Old Trafford museli čekat na první příležitost až do šedesáté minuty, kdy se ke střele dostal Memphis Depay, načež Petr Čech musel nadvakrát štiplavý míč krotit.

O chvíli později United potřetí skórovali a opět u toho byl benjamínek Marcus Rashford. Ebenový útočník se dobře zorientoval ve vápně a za šestnáctku přihrál míč na úplně volného Andera Herreru. Španělský středopolař balón směroval do šibenice branky Arsenalu, jenže trefil pouze Laurenta Koscielnyho. Od něj se však míč naneštěstí pro Čecha odrazil k druhé tyči a dolétl až do sítě.

Stejně jako v první půli však Arsenal dokázal brzy odpovědět. Jen čtyři minuty totiž trvalo, než Alexis nacentroval míč do vápna, kde se ke střele dostal Danny Welbeck. Jeho střelu dokázal De Gea vyrazit, jenže na dorážku Mesuta Özila byl již krátký. Nejlepší nahrávač ligy tak přidal i gól, to vše za groteskního dohledu laxně kráčejícího Morgana Schneiderlina.

Ani francouzský fotbalista však United o nesmírně cenné tři body nepřipravil. Manchester nyní na čtvrté místo ztrácí pouhé tři body (Citizens však mají duel k dobru). Naopak Arsenalu se vzdálily šance na zisk titulu, vedoucí Leicester už je pět bodů daleko.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Swansea City 2:1

28.02.2016 15:05

Góly: 70. Nacer Chadli, 77. Danny Rose - 19. Alberto Paloschi

Łukasz Fabiański má Arsenal stále v srdci. Těžko si jinak vysvětlit jeho galapředstavení na půdě Tottenhamu, který se k vítězství nakonec přeci jen prostřílel. Důležitou roli v obratu přitom sehráli obránci Walker a Rose, naopak Kane s Eriksenem pohořeli přes třináct střeleckých pokusů. Guidolin tak prohrává druhý z pěti zápasů na lavičce Swansea, domácí se naopak osamostatnili na druhé příčce.

Hned ve druhé minutě mohli hosté šokovat celý stadion, když se Paloschi dostal na pravé straně před Wimmera přihrávkou na malé vápno oslovil Sigurdssona, ten ale vyhořel na famózním reflexu Llorise. Domáci reagovali rychlou kombinací ve vápně, Kane a Rose tak připravili gólovou příležitost pro Lamelu, ten ale z pár kroků přestřelil.

Fabiański se tak zaskvěl až v 11. minutě, to Eriksen objevil přímo před brankářem volného kanonýra týmu, ten však z bezprostřední blízkosti balón do sítě nepropálil. Jako první tak přeci jen udeřil outsider. Po kontroverzně odpískaném rohovém kopu se ke střele zpoza vápna dostal Rangel a trefil Corka natolik šťastně, aby se Paloschi dostal k prudkému zakončení z pěti metrů, Lloris byl tentokrát bez šancí. Italský útočník tak ve svém čtvrtém zápase mohl slavit premiérový gól v Premier Leauge.

Ofenzíva hostů se rázem vytratila, nicméně i Fabiański si kvůli nepřesným pokusům musel na práci počkat. Během pár chvil se pak musel vytáhnout proti přímému kopu Eriksena a dvou pohotových pokusů k bližší tyči od Kanea. Šanci na vyrovnání zahodil ve 33. minutě i Son, tomu se otevřel bulvár do vápna, jenže balón nepochopitelně namířil do jinak bezbranného brankáře.

Až komická nepřesnost ve snaze uvolnit spoluhráče u vápna oněměla další zajímavější akce až do nastaveného času první půle, kdy Rose přízemním centrem našel uprostřed vápna volného Diera, který chytře pálil do protipohybu brankáře, Fabiański ovšem vykouzlil snad ještě lepší zákrok než Lloris a do šatny odcházel nepokořen. Swans k úspěchu v úvodním dějství stačilo pouhých 61% přesných přihrávek.

Tottenham nepolevil ani na začátku druhé půle, brankář Swans měl ale pro útočníky kupu zklamání. Eriksen opět vypálil z přímého kopu parádně, chvíli poté střílel ke spojnici Kane, stav se však neměnil. Až hypnotickou převahu mohl po hodině hry proměnit ve vyrovnání další přímý kop, prvně mířený na vzdálenější tyč proletěl jen centimetry vedle. Nekonečné ostřelování branky přineslo ovoce až v 68. minutě.

Danny Rose napálil balón z pětadvaceti metrů a Fabiański se zaskvěl dalším exkluzivním vyražením. Odvrácený roh ještě ve vápně stihl Walker, zavřel oči a vypálil přímo do míst, kde stál náhradník Chadli, jenž dokázal rychle zareagovat a do odkryté části branky skórovat. Vzápětí mohlo být na White Hart Lane ještě veseleji, jenže polský brankář byl stále proti tomu, aby Eriksen přidal do své sbírky další dalekonosnou ránu. Otočit vývoj zápasu mohl i Chadli, ten se v chaosu po zblokované střele zorientoval nejrychleji, z osmi metrů ovšem těsně minul.

Prokletím se tak pro bojující defenzívu Swans stal odvrácený centr od rohového praporku. Ten v 77. minutě zpracoval Danny Rose a ukrytou střelu procpal pod pozdě padajícím brankářem do sítě. Následně se nenechal zahanbit ani Lloris a v pokračování galerie dokonalých zákroků zklamal Paloschiho. Vzápětí mohl rozhodnout Kyle Walker při rychlém kotru čtveřice proti jedinému obránci, centr Kanea sice do branky uklidil, doplatil však na nepatrný ofsajd.

Poslední čtvrthodinka tak slibovala zajímavé drama, ničím neznavená defenzíva Spurs však měla dostatek sil, aby k ničemu vážnějšímu soupeře nepustila, přestože si v drtivé většině případů vypomáhala pouhým nákopem za vlastní polovinu, kde se na rozdíl od zbytku zápasu už nepohyboval žádný útočník. Tottenham opět dokázal, že co se týče obratů není letos nikdo lepší a připsal si už sedmnáctý bod z pozic, kdy prohrával.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Crystal Palace 3:2

27.02.2016 18:30

Góly: 12. Craig Gardner, 20. Craig Dawson, 31. Saido Berahino - 48. Connor Wickham, 80. Connor Wickham

V pátek se omluvil, v sobotu úřadoval. Saido Berahino měl zásadní podíl na dvou brankách zničehonic oživlého West Bromwiche, tu vítěznou sám zařídil a ještě byl o jednu obrán břevnem. Albion vsítil všehovšudy dvě branky v předešlých pěti kolech, dnes však díky Berahinovi náležitě explodoval...

Trvalo to celou věčnost, ale Tony Pulis možná konečně kápl na ideálně pracující partnerské duo vepředu. Tandem Berahino - Rondón dnes nádherně spolupracoval a právě po vynikajícím pasu prvně jmenovaného pro rekordní posilu Baggies padla první branka dnešního utkání.

Ve 12. minutě Rondónovu ránu ještě špičkou kopačky pěkně vyrazil Hennessey, Gardner už ale pohotově dorážel do odkryté klece. Sám střelec potom za dalších osm minut pro změnu asistoval u druhé trefy domácích, když stál za vábným nepřímým kopem, který do sítě odhlavičkoval Dawson.

Crystal Palace v tu chvíli inkasovalo dva góly už v pátém z osmi nedávných soutěžních střetnutí a fakt, že budou na své první vítězství roku 2016 čekat minimálně do měsíce března, byl brzy stvrzen Berahinovým utěšeným volejem po Sessegnonově diagonále.

West Bromwich nikdy dříve v historii Premier League o poločase s náskokem tří gólů nevedl, a možná i proto se zřejmě až příliš upokojil. Pravda, za tenčením jeho náskoku stála i dvakrát nastřelená branková konstrukce Gardnerem a Berahinem, ale především za to mohlo hmatatelné polevení.

Olssonova ztráta koncentrace nejprve poslala Wickhama samotného před Fostera a někdejší velký talent anglického fotbalu záhy přidal ještě druhou trefu, když se bez přípravy levačkou senzačně opřel do centrovaného míče. V úplném závěru si potom WBA dokonce koledovalo o úplnou ztrátu vedení, Jedinaka však na čáře odmítal Gardner.

Více informací k zápasu

Leicester City - Norwich City 1:0

27.02.2016 16:00

Góly: 89. Leonardo Ulloa

Zvláštní liščí kouzlo žije i nadále. Ačkoliv Norwich po většinu venkovního zápasu na King Power Stadium zodpovědně bránil, nakonec si z Leicesteru neodváží ani bod. Může za to jeden nezpozorovaný výpad Marka Albrightona a jednoduchá koncovka střídajícího Leonarda Ulloy...

Se zajímavým plánem na eliminaci tandemu Vardy-Mahrez přišel Alex Neil, jenž poprvé v sezoně nasadil obě zimní posily do defenzívy (Kloseho s Pintem) a vsadil na neortodoxní rozestavení 3-4-3. To nicméně ihned zkraje neslo potřebné ovoce; Leicester měl v úvodní dvacetiminutovce jen dva nebezpečné výpady po pravé straně, po jednom z nichž si Martin málem vstřelil vlastní gól.

Ve 26. minutě se poprvé pořádně odvázal také Riyad Mahrez, po oklamání dvou borců ve žlutozeleném však akorát nastřelil toho třetího. O pár minut později zase hostující fanoušky poděsil nikým netečovaný nepřímý kop Albrightona, jehož dodávka zahučela jen těsně vedle vzdálenější tyče.

Norwich se po většinu poločasu v ofenzívě spíš trápil, Bradyho rohové kopy však tradičně nacházely své adresáty, a ve 38. minutě dal jeden takový vzniknout patrně největší šanci úvodního dějství, když nejvýše vystoupal Cameron Jerome a trestuhodně minul.

Do druhého dějství nastoupil Norwich opětovně soustředěný a omezující Leicester pouze ke střeleckým pokusům z poněkud uctivé vzdálenosti. Nejblíže brance se po faulu na Mahreze dostal Vardy, jenž ovšem z přímého kopu zacílil pouze do středu klece.

Canaries se ani ve druhé půli neměli příliš do útočení, ale když už, tak to opět stálo za to. V 84. minutě natáhl těsně za vápnem Redmond a jeho prudká rána prosvištěla jen těsně kolem levé tyče Schmeichelovy svatyně.

Leicester mezitím útočil především po pravé straně a Bradyho nedokonalého držení lajny také nakonec využil. Albrighton v 89. minutě dostal přespříliš prostoru k nízkému centru, do něhož ve strachu z vlastence odmítl sáhnout Bennett a za ním už číhal ukázkový žolík Ulloa.

Leicester takto získal další nesmírně cenné body v boji o titul, zatímco Norwich po Manchesteru City ztratil v závěru všechny body i s dalším elitním klubem.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 1:2

27.02.2016 16:00

Góly: 42. Shane Long - 75. Cesc Fàbregas, 89. Branislav Ivanović

Série Southamptonu a Frasera Forstera je u konce! V utkání s Chelsea se naopak anglický gólman vůbec nepředvedl, když inkasoval dvě branky, o jejichž chytatelnosti by se dalo polemizovat. Svěřenci Guuse Hiddinka tak dokázali otočit výsledek, jež načal Shane Long. Branky Cesca Fábregase a Branislava Ivanoviće však rozhodly o výsledku 1:2 a prodloužení neporazitelné šňůry Chelsea na 11 utkání.

Utkání úplně nevyšlo brankáři Chelsea Thibautu Courtoisovi. Ten se už v desáté minutě nechal zlákat na dlouhý míč do vápna, u něhož však byl dříve Virgil van Dijk. Jeho centr navíc našel před odkrytou svatyní Shanea Longa, jemuž nechybělo málo, aby přes Azpilicuetu hlavou stlačil míč pod břevno.

Hosté v modrých dresech byli každopádně v prvním poločase, pokud ne přímo lepším, aktivnějším týmem. Určovali tempo hry, míč drželi na kopačkách dvě třetiny času a měli na svědomí i první střelu na branku. Willian přihrál za vápnem Oscarovi, který se nerozpakoval a napálil míč na branku. Fraser Forster však o svou nepřekonatelnou sérii zatím nepřišel.

Southampton neinkasoval před dnešním utkáním už šestkrát v řadě, za což většina fanoušků dává zásluhy především právě Forsterovi, jenž se vrátil po zranění a branku zamknul. Utkání s Chelsea však ukázalo, že jde především o dokonalou defenzivní práci celého týmu. Soares s Targettem na lajnách hlídali Hazarda s Willianem a dalších šest borců sveřepě bránilo prostor před vápnem v neprostupné zdi.

Proto se Chelsea nemohla dlouho dostat k žádné nebezpečné situaci v šestnáctce, vedle Oscara se zajímavě napřáhl už jen Diego Costa, který po půlhodině hry branku přestřelil. Charlie Austin záhy v ojedinělé útočné akci Saints pálil vedle. Southampton se přesto dočkal překvapivého vedení. Dlouhý nákop totiž Baba Rahman fatálně hlavou sklepl Shanu Longovi do samostatného nájezdu, který irský útočník i díky nedokonalému vyběhnutí Courtoise snadno proměnil.

Po obrátce byla Chelsea pořád lepším týmem, jenže disciplinované bránění Southamptonu bylo pro hráče Blues velmi dlouho příliš. V devětapadesáté minutě měl gól na kopačce Diego Costa, který byl po centru Hazarda úplně sám před bránou. Letící míč však nedovedl nasměrovat mezi tři tyče.

Chelsea se však přece dočkala vytouženého vyrovnání. Fraser Forster inkasoval po dlouhých 614 minutách, a že by šlo o nechytatelný projektil, to tedy ne. Hazard šikovně vyslal do vápna Costu, který sice sám nic nevymyslel, ale míč posunul k Cescu Fábregasovi. Jeho centr nabíhajícího Hazarda minul, jenže nekoncentrovaný Forster špatně zareagoval a míč proskákal až do sítě.

S tím se však londýnský celek nespokojil. Southampton doplatil na svou pasivitu dvě minuty před koncem, byť už předtím měl na kahánku. Willian minul branku o pár centimetrů, zatímco Oscar ztroskotal na Forsterovi. Ten však dvě minuty před koncem nedokázal vyrazit hlavičku Branislava Ivanoviće po rohovém kopu, byť měl míč na ruce. Chelsea tak zvítězila v Southamptonu 2:1.

Více informací k zápasu

Stoke City - Aston Villa 2:1

27.02.2016 16:00

Góly: 51. Marko Arnautović (pen.), 56. Marko Arnautović - 79. Leandro Bacuna

Odevzdejte nejhorší výkon v sezóně a tři body máme jisté. I tak možná vypadají taktické pokyny před duelem s Aston Villou. Po okresním fotbalu z první půle zabral Stoke na deset minut po změně stran a bez většího úsilí skáče na osmé místo. Hosté, kteří byli nebezpečnější pro svou vlastní branku, sice po chybě sudího snížili, přesto se v závěrečných minutách dech netajil.

Hned první vážnější šance posměšně ukázala, jak jsou na tom oba celky se svým současným projevem. Afellay totiž musel zfaulovat Shaqiriho, aby se dostal k centru, kterým našel Okoreho a Bunn měl plné ruce práce, aby skvěle umístěný pokus svého spoluhráče na poslední chvíli vytáhl. Villans od prvních minut připomínali hráče mladších žáků při jejich prvním utkání - přechod do útoku řešili prostým nakopnutím směr Agbonlahor, popřípadě nesmyslným tažením dvou hráčů proti pětici již zformované defenzívy. I v té přitom hosté nebyli zrovna přesvědčiví a přihrávka na pět metrů bez napadání protihráčem byla několikrát nesplnitelnou výzvou.

Jak toho využívali Potters? K reklamě na medvídka mývala. Sami totiž bez invence, originální myšlenky či snad přesné přihrávky v blízkosti šestnáctky povyšovali nudný obraz hry na umění. Fanoušci se tak museli bavit po svém, ti frustrovanější si zvedali náladu popěvkem o novém autě jejich "loajálního" stopera Lescotta. Funkcionáři Stoke zase využili času, kdy se v první půli na trávníku nic nedělo, tedy zhruba pětačtyřiceti minut, k informaci, že i devátý rok v řadě jejich fanoušci nezaplatí ani o libru více za sezónní permanentku, ta nejlevnější tak nadále bude stát deset tisíc korun.

Po změně stran přeci jen ofenzíva domácích ožila a brzy také slavila úspěch. Shaqiri poslal pas do vápna a Westwood doplatil na svou nezkušenost, když zbytečně fauloval Bardsleyho. Arnautović pak dělovou ranou doprostřed branky potvrdil letoší 100% úspěšnost svého týmu z pokutových kopů. Jen chvíli poté použil dokonalou metaforu k mizérii Aston Villy Mark Bunn. Byl to opět Shaqiri, který poslal centr na malé vápno, kde se úspěšný střelec vyšplhal mezi dva obránce, hlavičkou však pouze zdvihl balón nad sebe, zmatení protihráči mu ovšem dopřáli snadnou dorážku do prázdné branky. Brankář hostů mu v druhé oslavě zabránit nemohl, už pár vteřin byl bezmocně chycen v síti.

Přízrak jménem Saido Mané se málem zjevil v 63. minutě, bleskový hattrick zakončený hlavičkou z deseti metrů po rohovém kopu unikl Arnautovićovi jen o decimetry. Zdálo se, že se duel už dohraje bez náznaku dramatu, to by ale nesměl Friend přehlédnout ruku Gestedeho, který tak nechtěně přihrál přímo před zrakem sudího Bacunovi, jenž neotálel a pohotově poslal míč po zemi ke vzdálenější tyči. Ani šťastný návrat do hry nikterak nezahřál nohy hostující ofenzívě, Potters si tak v poklidu došli pro druhé vítězství v řadě, přičemž to byl znovu Okore, jenž mohl rozdíl ještě navýšit, kdyby si Bunn opět nezvedal sebevědomí na vlastním obránci a hlavičku mířící přesně k tyči brilantním zákrokem nevytáhl.

Více informací k zápasu

Watford FC - AFC Bournemouth 0:0

27.02.2016 16:00

Góly: -

Souboj nováčků z Watfordu a Bournemouthu příliš vzrušení nenabídl. Pokud pomineme první zápasovou akci pro Maxe Gradela od měsíce srpna, cestující fanoušci neměli v podstatě čemu tleskat, zatímco domácí trpěli při spálených šancích Odiona Ighala...

Ighalův věrný parťák Troy Deeney si dnes odbyl jubilejní 250. start v dresu Hornets, ani on toho však moc nepředvedl. Činil se skutečně převážně nigerijský útočník, jenž Boruce donutil k brzkému zákroku a potom se už jen zastřeloval.

Aktuálně 14gólový střelec se prosadil pouze jednou od 28. prosince a dnes svému sebevědomí nijak neulevil. Ve druhé půli nepochopitelně hlavičkoval nad břevno, aby později nedokázal těžit z Watsonovy pohotové rozehrávky přímého kopu. Také tehdy Ighalo pálil příliš vysoko.

Více informací k zápasu

West Ham United - Sunderland AFC 1:0

27.02.2016 13:45

Góly: 30. Michail Antonio

Samu Allardyceovi návrat na hřiště West Hamu nevyšel. Jeho Sunderland především ve druhém poločase sahal po bodu, ale Kladiváři si nakonec z domácího klání odnáší všechny tři a aktuálně poskočili na pátou příčku. Postaral se o to střelec jediné branky zápasu Michail Antonio. Mackems naopak zůstávají v sestupové zóně.

Na Boleyn Ground se začalo něco dít až po nudné čtvrthodině hry. První nebezpečí měli na svědomí fotbalisté West Hamu. Vše odstartovalo, když Aaron Cresswell po pěkné práci Payeta stříleným centrem vystrašil Mannoneho. Italský gólman si záhy připsal fantastický zákrok, když jemným dotekem vytáhl na břevno parádní pumelici Marka Nobla.

Sunderland se poprvé dostal ke slovu ve 23. minutě a hlavní roli hrál kdo jiný než Wahbi Khazri. Jeho přímý kop skončil na břevnu. Utkání však rozhodla individuální chyba. Van Aanholt předvedl naprosto šokující bránění, kdy nejprve dlouhý míč doslova zpracoval pro Michaila Antonia, načež jej bez nátlaku nechal projít do vápna a vystřelit na zadní tyč. Vito Mannone se na chirurgicky přesnou ránu ani neobtěžoval natahovat.

V osmatřicáté minutě to byl opět Antonio, kdo z otočky pálil na bránu a Mannone musel zasahovat. Po změně stran však bylo všechno jinak. Sunderland byl o poznání aktivnější a možná by si za svou snahu vyrovnání zasloužil. Defoe ani Van Aanholt však nemířili přesně, zatímco Khazri nevyužil dokonalou příležitost z přímého kopu těsně za vápnem.

V závěrečné dvacetiminutovce však spustili především fotbalisté Sunderlandu opravdové peklo, které musel hasit skvělý gólman West Hamu Adrián. Yedlin skvěle naběhl po pravé lajně a předložil gólovku Rodwellovi, ale Adrian parádně zasáhl, dorážka pak byla bezpředmětná, jelikož záložník zahrál rukou. Ani Kladiváři nezůstali pozadu, Noble přesunul centrem míč na zadní tyč, odkud Byram hlavičkou nahrál na volej Andymu Carrollovi. Břevno nad Mannonem se možná třese ještě teď.

To však byla po hříchu jediná velká šance West Hamu ve druhé půli - nebezpečně pálil ještě Payet, ale netrefil bránu. V závěru ještě jednou mohl vyrovnat Jack Rodwell, tentokrát po zaváhání Byrama. Branku však přestřelil. Když pak N’Doye pronikl do vápna, jenže střílel jen po zemi do Adriána, zůstaly všechny tři body v Upton Parku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City27168349:2956
2.Tottenham Hotspur27159349:2154
3.Arsenal FC27156643:2651
4.Manchester City26145748:2847
5.Manchester United27128736:2644
6.West Ham United271110641:3143
7.Southampton FC27117935:2640
8.Stoke City271161029:3339
9.Liverpool FC26108838:3638
10.Watford FC271071029:2837
11.Chelsea FC2799940:3736
12.Everton FC26811746:3535
13.West Bromwich Albion27981027:3435
14.Crystal Palace27951329:3532
15.AFC Bournemouth27781230:4429
16.Swansea City27691225:3627
17.Norwich City27661530:5124
18.Newcastle United26661427:4924
19.Sunderland AFC27651632:5123
20.Aston Villa27371721:4816
Zbývající zápasy
28.02. 13:00Liverpool FC - Everton FC
28.02. 13:00Newcastle United - Manchester City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1256)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nezaslúžené tri body pre West Ham, ktorý bol tragický. No Sunderland ešte tragickejší v koncovke, a ten Khazriho pokus o rabonu . Nech ide k Lamelovi na doučovanie. Remízový zápas. MotM zo Sunderlandu Kirchhoff.

Reagovat
Counter

Sanogo gól, kouzlo Charltonu znovu funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Kouzlo Charltonu? Je fakt, že Charlton by měl začít čarovat, jinak se z toho posledního místa neodlepí.

Reagovat
Counter

Ano, kouzlo Charltonu - z pohledu Arsenalu. Šel tam Song jako dřevo a vrátil se jako hráč, který to nakonec dopracoval až do Barcelony (jakkoli trapácky). Šel tam Coq jako nechtěný hráč a vrátil se jako stálice naší zálohy. Teď tam šel Sanogo jako ztracený případ a před chvíli dal už druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel

*hatrick

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi prosim o radu co pouzivate za vyhledavani linku na sopcast pripadne acestream ? diky za kazdou odpověď ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je cez týždeň vložené ďalšie kolo PL? málo majú mužstvá bojujúce v Európe nahustený program alebo o čo sa FA snaží? Veď to nie je normálne hrať 6 zápasov za 18 dní. Idioti. To radšej môže byť o týždeň dlhšia sezóna, a potom nech sa bavia o koeficiente.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně to za týden vypadá na pěkně unavené NLD

Reagovat
smazaný uživatel

len sa modlím, aby sa Carroll a Dembele čo najrýchlejšie uzdravili na NLD, lebo v FA im zjave šibe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pôsobenie klubov v Európe FA nezaujímajú. Neviem, že prečo si si na to ešte nestihol zvyknúť.

Reagovat
smazaný uživatel

ale čo je veľa, to je veľa. Cez vianoce v pohode, tak nahustený program mi nevadí a je to tradícia. Ale prečo v zlomovom období Február a Marec je kolo cez týždeň, tomu nerozumiem.

Reagovat
raduinho

Tak letos je to především kvůli tomu, že je EURO. Všechny ligy končí dřív a dávají vložené kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas nerozumiem tomu, prečo náš zápas v FA Cupe s Evertonom naplánovali na sobotu, keď predtým budeme hrať v stredu doma s PSG. A to nehovorím o tom, že ten zápas môže ísť až do predĺženia. Taký Arsenal hrá (možno bude) hrať v Nedeľu zápas FA Cupu a nasledujúcu stredu ide do odvety s Barcou. Proste to je celé zle.

Reagovat
Counter

Barcelona takhle hraje už dva měsíce v kuse. Od 30. prosince neměli ani jednou mezi zápasy celý týden, zítra 18. zápas za 60 dnů. A stejně všecko vyhrávají. Nejdrsnější na tom je, že se jim takový harmonogram vůbec nezmění ani v příštích týdnech.

http://www.eurofotbal.cz/kluby/spanelsko/fc-barcelona/zapasy/

Jinými slovy - zvykej si. Pokud chceš fandit úspěšnému klubu, musíš se vypořádat s takovou porcí zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

mne nevadí veľká porcia zápasov, ale na čo je kolo vložené v týždni. To kolo sa mohlo kľudne odohrať na konci mája, aspoň by bolo sezóna dlhšia.

Reagovat
Counter

Na konci května musí sezona skončit takto, protože bude EURO. První zápas je stanoven na 10.6., přičemž PL končí 15.5. Kdyby se přistoupilo na tvůj nápad, končila by PL cca tři týdny před mistrovstvím. + Finále LM se loni hrálo 6.6, finále EL 27.5 - i je bude nutné pošoupnout dopředu. Prostě to nejde :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by chceli, tak by sa dalo. Napríklad presunúť FA Cup doprostred týždňa a PL hrať cez víkend. Tak by to bolo fér pre všetky mužstva, ktoré hrajú v minimálne 2 súťažiach. (FA Cup alebo EL/LM)

Reagovat
Counter

Tomu nerozumím, v čem by to bylo férovější? Takhle to je právě férové - nikdo z PL nemá volno a všichni hrajou své zápasy se stejným časovým rozestupem. Už tak se třeba kvůli finále CoC musí odkládat zápasy Liverpoolu s ManCity a podobné čachry, jaké zmiňuješ, by vyvolávaly akorát chaos a ještě větší změť různých dohrávek a rozličných termínů.

Tvorba zápasových termínů je věda a její výsledná podoba má své důvody. Jediný rozdíl ve prospěch např. Španělů je v tom, že jim jdou v tomhle ohledu víc na ruku než FA anglickým klubům, ale jak názorně vidíš na Barceloně, stejně je to záhul od začátku do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferovejšie v tom, že ďalšie kolo cez týždeň by sa hralo o dva týždne cez víkend, kedy je naplánovaný FA Cup. Z toho sme vonku, tak by sme mali týždeň voľna pred NLD a o zápas menej pred zápasom v Dortmunde. Vypadnutie v FA Cupe by malo svoj zmysel. Takto máme 10 dní voľno až po kritickej sérií zápasov doma proti Swans, vo West Hame, doma s Arsenalom a v Dortmunde, po ktorej už môže byť rozhodnuté o našej sezóne.

Reagovat
Counter

To ale není férovější celoplošně, jen prostě výhodnější pro Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

napísal som, že férovejšie pre tie mužstva, ktoré majú 2 súťaže (PL+FA Cup alebo PL+EL/LM). Pre mužstvá, ktoré majú len PL, je to dokonca výhodnejšie, a pre tie, ktoré sú ešte aj v Európe a FA Cupe (Arsenal, Manchester United) je to jedno.

Reagovat
Busby babes

meli jste vypadnout ve skupine EL a meli jste klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som rád za EL, možnosť vyhrať pohár a vidieť zápasy obľúbeného klubu proti zaujímavým súperom. Ide o to, že tá záťaž na klub hrajúci v Európe je vysoká a oni ešte dajú ligové kolo doprostred týždňa. Úplne zbytočne. Kvôli Euru nemožnému.

Reagovat
Busby babes

maji to tak vsude. a zvladaji to.

Reagovat
Zaschrona

FA Cup se ma hrat o vikendu, alespon tahle tradice kolem nej by mela zustat.

Reagovat
Counter

Ale prosímtě.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona jako i vsechny kluby krom Anglie maji kolem 2-3 tydnu volno kolem vanoc nejak tak :)

Reagovat
kubys

Barca měla 10 dní volno, to zaprvé. Zadruhé už předtím hrála prakticky pořád co 3 dny...

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

SANOGO HATTRICK

SANOGO HATTRICK

SANOGO HATTRICK

Reagovat
pepinho2

Sanogo,Sanogo,Sanogo!

Reagovat
Lacko_Boh

fuck logic

Reagovat
Heisenberg

Send everyone to Charlton

Reagovat
kvasha16

takze 9 golov hovoris?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou zas výsledky k posrání, kurva

Reagovat
Hokaido

Pozdní winner pro Chelsea i Foxes, dokonalý.

Reagovat
nani92

Real Madrid zraní sa im Benzema a musia tam dať do útoku nejakého Mayorala..tomu sa povie úzky káder a nie tak široký ako Luigiho United

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz vôbec netuším ako je myslený tento príspevok.

Reagovat
C-M@ster

To je to, co Arsenalu chybí. Urvat ty zabetonovaný 0:0 špíly v závěru jak United za Fergusona.

Leicester jede. Snad zítra United výhra.

Reagovat
afc

V minulom kole to Arsenal neurval?

Reagovat
C-M@ster

To nebyl 0:0 zápas. Hráli poločas proti desíti, to nebylo o vnitřní síle, že ho vyhráli.

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

No, na toho Girouda a jeho sérii kolika? Osmi? zápasů bez gólu jsi radši nic nenapsal a teď reaguješ.

Reagovat
Counter

Ty si ještě pořád svou, přesvědčit tě nejde, tak proč bych pokaždé reagoval?

Aguero dal letos19 gólů. Lukaku 21. Kane dal 19. Vardy dal 19. Ighalo 15. Rooney 14. Costa dal 13. A tak dále. Griezmann má 20, Gameiro 19, Benzema s Neymarem 23. Cavani 16. Lacazette 12. Bacca 15. Jackson tak -5.

Giroud jich má 18.

Reagovat
afc

to bol tlak jak svina.

Reagovat
SunFells

Honzo, nech na hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

V minulom hej ale kolkpkrat sme tuto sezonu vyhrali podobnym sposob?

Reagovat
Counter

A není to třeba lepší, že takovým způsobem nemusíme vyhrávat? Že prostě dáme první gól už v prvním poločase nebo okolo 70. minuty a pak to můžeme v relativním klidu dohrát?

Unbeaten zdobilo především to, že jsme NIKDY nemuseli v samotném závěru dotahovat nepříznivý stav.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej no ale ja som dkor myslel ze sme takto mali vyhrat zapasy ktore sme nevyhrali

Reagovat
Counter

Ale jako v jednom se Arsenal během posledních sezon fakt zhoršil - vyhrát zápasy, ve kterých se soupeř ujme vedení.

Viz https://twitter.com/Orbinho/status/698992826751778816

Reagovat
smazaný uživatel

Jj..si pamatam casy kedy sa otacalo kazdy druhy zapas trochu mi to chyba

Reagovat
Lacko_Boh

to bolo s Persiem este, nie? brr..ale zase,hrali sme krajsi futbal len ta obrana vtedy bola hrozna

Reagovat
Counter

No, když si vzpomenu na ty nervy Stačí to bohatě jednou za čas.

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester titul!!!

Reagovat
mickey mouse

Tak aspoň ten Leicester.

Reagovat
Hachim Mastour

To je v prdeli.Veril som, že to bude bezgólová remíza, čo už.Ale Lester ten beton WBA neporazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul lišky

Reagovat
Miguel19

Wow, tak to jsou naprosto parádní 3 body, protože jsme hráli totální hovno.

Ani nevím, jak jsme otočili. Měli jsme i docela kliku, protože písknout před tím prvním gólem penaltu pro Soton, tak jsme se asi divit nemohli.

Naprosto hrozné výkony od stoperů hlavně v první půli. Tam nedokázali vyhrát jediný souboj. Baba čirá zoufalost, dobře že ho Hiddink stáhl. Gól hlavně jeho, ale vůbec sem nepochopil, co dělal Courtois. Ten balon by stihl i Mikel.

Hráli jsme hrozně staticky. Všichni koukali kdo co udělá s míčem. Bohužel Hazard opět neobešel ani kužel, Willianovi se nedařilo (ale zachránil to rohem) a Oscar? Všiml si ho vůbec někdo?

Kenedy zase fajn. Nějak nechápu to jeho přehlížení. Zase to zvládl velmi dobře.

Reagovat
Trapper

Hazard mi přišel, že se mu i pár průniků povedlo, respektive vzpomenu si asi na 3 možná 4 kdy ne, ale celkově to nebylo tak špatné..

Reagovat
Miguel19

Mně přišel bohužel slabý..

Reagovat
smazaný uživatel

Baba to je neuveriteľne zvláštny hráč. Proti PSG úplne TOP výkon a dnes znova jeden z tích podpriemerných. Nechápem.

Reagovat
Miguel19

Jj. To bude tím věkem no..Bohužel momentálně nemůže být jedničkou na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Má v sebe veľký potenciál. Jednotkou nie, ale budúcu sezónu by mal hrať oveľa viac zápasov, než túto. Aj tak je len v tej prvej, adaptačnej sezóne, takže sa mu dá mnoho odpustiť. Dnes však nemal veľa defenzívnej práca a aj tak to dojebal. Šťastie, že sme vyhrali. Aspoň nebude na neho taký veľký tlak doliehať a v kĺude sa poučí.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
slavex

Druhá půle už tak tragická nebyla i Diego tam měl dvě slušné šance. Ale výkon pořád nic moc no, o to jsou ty body cenější.

Kenedy pěkný výkon, vůbec bych se nebál ho stavět častěji. A je mi jedno kde, podle mě dokáže odehrát i toho beka docela slušně. Krom toho, že má docela dobrou techniku je neskutečně bojovným typem hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli totální hovno? Vždyť Saints byli zalezlí celý zápas na svojem vápně a ani se nepokoušeli hrát. Trošku mi to připadalo, jak hrát proti Pullisovu Stoke, hnusný fotbal, nákopy do vápna a prasení soupeře.

Se stoperama souhlasím, nechápu, jak mohli prohrát fakt každý souboj snad. Baba hlavně vypadá svým herním projevem, že je mu to u prdele, strašně laxní. Courtois má na gólu úplně stejný podíl jak Baba. Bych tam stihl doběhnout i z postele.

S tím Hazardem mě ale už sereš a nejsi jediný. Vy jste si prostě po Ivanovičovi, Fabregasovi a Josém vybrali nového obětního beránka a s tím nejde hnout. Nedávno se nadávalo, že ani přecházet nezkouší, dnes to zkoušel, párkrát mu to nevyšlo, potom zase jo. Měl golový centr na Costu, který netrefil branku ani a celkově má strašně moc key passes, ale to nikoho nezajímá, protože najednou jde jenom o tom, aby udělal kličku. Oscar hrůza, kdyby se nezranil Pedro, ani to utkání nemuselo mít takový hektický průběh.

Kennedy měl nějaké problémy se zády, co jsem slyšel. Hraje fakt dobře a sebevědomě, příští sezónu pod Contem bude dostávat šance a kdo ví, třeba se vypracuje.

Celkově bych řekl, že to byl skvělý týmový duch, že se dokázali konečně takhle vyhecovat a viděl jsem v očích konečně zápal hrát a vyhrát. Jenže ty si řekneš, že hráli hovno a že to byl luck. Samozřejmě luck byl, že neodpískal penaltu, ale taky byl luck, že jim Baba nahrál na gol a Courtois spal.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

ked by som niekoho vinil tak je to Hiddink, lebo sme sa snazili prekombinovavat az do branky skoro a vobec nam to nevychadzalo, podla mna sme mali hrat viac priamociaro, minimalne od zaciatku druheho polcasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Však to znáš, klasicky přeháním

Jinak Hazard pro mě není obětním beránkem. Pro mě je to nejoblíbenější hráč spolu s Willianem Jen mám na něj nejvyšší nároky..

Ale jinak souhlas. S tím Kenedym to může být zajímavé. Připadá s ním v úvahu i varianta na to 3-5-2...ale snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea win, Leicester win Krásny začiatok víkendu

Reagovat
Hachim Mastour

YAYA

YAYA YAYA

YAYA SANOGO

Reagovat
smazaný uživatel

My vyhráli? A já to 20 minut před koncem vypnul.

Reagovat
Free_player

Čelzí nakonec skončí ještě beztak před Liverpoolem

Reagovat
Miguel19

Možná i před United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

však to bola tutovka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vrabejka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Screenshot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Leicester sa trápil ale tá bojovnosť a túžba po výhre bola neuveriteľná. Skôr sa im bude hrať lepšie s WBA síce betonujú ale Lester ma túto sezonu problémy s z mužstvami ktoré sa zachranujú

Reagovat
smazaný uživatel

S WBA to bude ešte stokrát horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard zase pod priemerom, obrana horela, ale 3 body sú tam. Nechápem trochu Saints že v druhom polčase hrali tak priposrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráli připosraně pane bože, vždyť už nemohli ani běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Leicesteeeerrrrrr!!!!

Reagovat
monty25

Ulloa, ty jsi můj kluk!

http://abload.de/img/tiket61apf.jpg

Reagovat
risk je zisk

Proc 80 kc ? Proc to proste nedas za 100 kc aspon?

Reagovat
monty25

Poslední drobný v peněžence

Reagovat
risk je zisk

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Jinak betony Norwiche i Saints potrestány, to se musí umět.

Reagovat
masly008

jaký beton norwiche,vždyť byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

prvý polčas určite, druhý bol vyrovnaný

Reagovat
Hokaido

Lepší teda nebyli. Hráli nad očekávání vyrovnaně, to maximálně.

Reagovat
fantomas

Nad očekávání byl to defenzivní výkon, ale beton je teda hodně silný slovo.

Reagovat
ZB 07

Leicester, paráda!!!!

Reagovat
fenixLFC

villa, banda tragedov a shaqiri bol hrozny

Reagovat
fenixLFC

ma niekto nejaku stranku/odkaz analyzujuci akademie v PL pripadne v anglicku?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Miluju dlouhé urážky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ach Jack ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že umim, tak mizerně anglicky a nvm o co jde

Reagovat
ADM

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Counter

Ronaldo in mixed zone "If we were all at my level, maybe we would be leaders."

To je blázen prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

supr kluk do kabiny

Reagovat
SpecialOne

to fakt řekl? není to jen vytržené z kontextu?

Reagovat
Counter

Vždycky je to nějak vytržené z kontextu, ale tak jako tak se prostě vyjádřil hrozně necitlivě.

Tady je větší úsek ve španělštině - "Me molesta que digan que estoy mal. Si todos estuvieran a mi nivel quizás estaríamos primeros. Parece que estoy hecho mierda" (https://twitter.com/Radioestadio/status/703636213022986245) - V podstatě mu vadí, že je kritizovaný, a přitom statistiky má dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

je to vytržený z kontextu.. v tom, jak to myslel, je to pravda stoprocentní a v tomto mu nemůže konkurovat asi nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale něco na tom bude ten kluk není úplně blbej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Říct tohle Ibra, tak ho zase všichni oslavují...

Reagovat
fenixLFC

*vacsina

Reagovat
Hokaido

( já ne, Ibra je kokot )

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
norton

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Uplakany pičus ako celu karieru.

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Som videl ten film o ňom. On a celé jeho okolie ho presvidčajú, resp. sú presvedčení o tom, že on je ten Numero uno na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Načo si to zapínal , väčší egomaniak (čo mi je nechutné) vo futbale pravdepodobne nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

řekl to v určitém kontextu a v tom je to naprostá pravda... ale blijte si, vy nade mnou, dál

Reagovat
Counter

No hlavně aby ten kontext pochopili všichni v klubu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No a ty sis nahrabal palecky do ritky na EF za vyjadreni, ktery je totalne vytrzeny z kontextu, ze ani to tvy dodatecny vysvetleni neobstoji...Ale hlavne ze mate ty vase twittery za relevantni zdroje...Baba Novakova od nas z balkonu je lepsi zdroj twl

Reagovat
Counter

Twitter je boží a kvůli palcům to sem nedávám. Věř si, čemu chceš, ale Ronaldo to prostě řekl blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

kontext?

Reagovat
Zaschrona

docela prekvapko, se dlouho psalo o zajmu Americanu, ale tohle vypada o dost lip

Reagovat
kiwwi

OT: In 11 games against Atlético de Madrid & Barcelona in La Liga, Real Madrid has won only 1 time and lost 8 times since José Mourinho left the club in 2013

wau, to je husta statistika...

Reagovat
Mastný Chobot

"1 time"... tých by moja angličtinárka bila

Reagovat
kvasha16

je to gramaticky nespravne?

Reagovat
Lacko_Boh

nie, len sa rada bije

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kiwwi

neviem ci je to nespravne, ale once je urcite spravnejsie

Reagovat
B3n

Taky mi to tam nesedělo. A když by tam bylo "once", "8 times" může zůstat ? Nebo by se mělo taky nějak upravit ?

Reagovat
Counter

Je to zcela v pořádku.

Reagovat
B3n

Reagovat
Maresma

A ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď sem správny výraz.

Reagovat
nani92

José

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Lacko_Boh

Mou mal hrozne vysledky s Barcou

Reagovat
Hokaido

Ze začátku, pak se ji naučil porážet, za což má dodnes můj obrovskej obdiv.

Reagovat
nani92

ato isté aj CR7..nevedel sa proti nim vôbecp resadiť a práve s ním mu to tam padalo najviac

Reagovat
smazaný uživatel

však on byl první, kdo přišel se stylem, jak je porazit

Reagovat
raduinho

Dokázal to s Interem i s Realem.

Reagovat
Lacko_Boh

no ale viem ze ich dostal dost casto nalosovaných a dostal aj navacsie naloze

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný, byl taky první co od nich schytal 5:0 Ale pak už je rozlousknul

Reagovat
Lacko_Boh

asi som varil z vody no ale hej, mari sa mi nejaky beton ale tak nerozluskol ich skor DiMatteo? aj ked tu sa dost podcenuje ..

Reagovat
Hokaido

diMatteo měl kupu štestí, ale Mou dokázal najít na Barcu nějakej dlouhodobější recept, eliminovat Xaviho s Messim a dokonale tým takticky připravit.

Reagovat
ADM

Mou rozhodne Messiho neeliminoval. Nasadil na neho extremne tvrdú hru, ale goly mu tam padali aj tak..

Reagovat
Hokaido

Jo, s těma golama máš asi pravdu, to jsem přehnal.

Reagovat
ADM

Často sa ale celá obrana sústredila len na Messiho (niekoľko hráčov naraz) a z toho pramenilo niekoľko gólov.. bud Messi prihral volnemu hracovi (čo si tak spomínam napr CdR Pedrovi po tom čo po Messim šlo minimalne 5-6 hráčov a Pedra si nikto nevšimal) alebo teda cez všetkých prešiel (semi LM)

Reagovat
Heisenberg

Tak Mourinho Barcu porazil DiMatteovsky už v roce 2010 po tom Biscuitsově teátru. První rok a půl v Realu spíš prohrával, ale od tý remízy 2:2 v Copě (to byl super zápas, tam Mamut trefil snad ze 30 m břevno) to zlomil a začal je porážet. Přitom ty výhry a remízy nebyly haluze, on přišel jako jeden z prvních na recept proti Barce (spolu s Heynkessem).

Reagovat
Hokaido

jop, tu lednovou Copu si pamatuju, to byl přesně ten zápas. Ten zápas, kdy se to zlomilo a každej to viděl. I Pepek byl pak myslím po zápase nějakej nevrlej na tiskovce.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

jak říká Hokaido, ale celkově Mou přišel s tou taktikou jako první, pak ho myslím kopírovali i ostatní týmy z PD, a proto i Pepek odešel z Barcy. Možná teď melu já, ale takhle si to pamatuju

Reagovat
alcantara

Jojo, meles.

Reagovat
Lacko_Boh

hej tak to som mal pekne dopletené

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Reagovat
avicii

Reagovat
kiwwi

neviem preco ten vysmech, ked nani92 je Mourkovym fanusikom a chce ho od zaciatku...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne príde smiešne celkové spojenie fanúšikov Man United a Mourinha :-)

Reagovat
kiwwi

tak on fandi aj Realu a Portugalcom...je to uchylne, ale co uz s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pecku mezi oči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak ale konkretne tento komentár nemá nič spoločné s United..Real pod Josém sa mi páčil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, právě José tohle odstartoval prohrou ve finále Copy 2013. Do tý doby Atlético nad Realem nevyhrálo 14 let nebo tak.

Reagovat
nani92

to už bola jeho psoledná sezona, to sa neráta

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejové OT:

Ach Višňa asi končí kariéru...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mi chýbať, skvelý obranca, chcel som ho vidieť ešte v repre drese... So Slovenskom získal striebro, zlato a aj bronz... Dalšia legenda končí...

A to, že nezískal Norrisa ma bude hnevať stále a ten "útočník" Karlsson áno ...

Reagovat
stiflerovamama

Skoda toho chrbta, mal na to hrat este par rokov na najvyššej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som velky kritik Karlssona, ale on je ofenvzivne este uplne inde niekde ako Visna...za ktoru sezonu mal Visna ziskat Norrisa,

Reagovat
smazaný uživatel

2010-11, 81 z, 68 b, +18

Reagovat
smazaný uživatel

V nominacii mohol byt, ale tak Lindstom bol vtedy jasny, navyse Weber niekde inde ako Visna. Podla mna to Norrisa u neho nikdy nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný v tej sezóne ani náhodou, mal pekné štatistiky, ale Višňa mal vo všetkom lepšie a Niklasovi to dali proste preto, lebo je to on a argumentovalo sa to vtedy ešte tak, že sa to dáva kompletnému obrancovi a nie len ofenzívnemu... A potom to dajú Karlssonovi (o to smiešnejšie, že za sezónu 14-15 )...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stále ste mi nikto nenapísali, v čom bol Lidstrom jasný, ale dobre, smajlíky .

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

zaslepeny

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Lidstrom byl ve všem horší než Chára, Weber a Lubo, který měl být místo něj v nominaci a vítězem měl být Weber.

Reagovat
smazaný uživatel

Karlsson je hráč pro základní část. Neumím si představit, že někdy tým s ním v kádru získal SC.. pokud by se mu neořezaly minuty a on se razantně soustředil na obranu.

Reagovat
Lacko_Boh

nevadi, bol mi nesympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Famózny obránca, dosť nenápadný, bez skutočného fejmu, ale o to lepší. Takých ja cením najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Fejm? Toto sa mi nepáči, veta v jednom jazyku a "coolové" slovíčka v druhom, väčšinou aj...

Ale súhlas .

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to neberiem ako coolove slovíčka, proste je to dosť zaužívané a často si už ani neuvedomím, že to tam nepatrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaužívané možno medzi sedliakmi / deťmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Lacko_Boh

kámo chill...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
icka

nezvladas tezce

Reagovat
alcantara

Som rad ze som bol pri tom Unho to mrzi o to viac, ze ma chut hrat hokej, ale telo mu to nedovoli...Posledna legenda Slovana odisla, dalsia uz nie je, co uz

Reagovat
C-M@ster

Mám čekat do neprohry United, nebo si mám radši nechat vyplatit tiket?

Na jednu stranu doma na Arsenal umí, ale zas bez Martiala a kdoví s kým v sestavě... Arsenal navíc byl jalovej v LM... jsem fakt na vážkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplatiť.

Reagovat
kiwwi

neprehrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vyplatit.

Reagovat
fajdax

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
PhilipS

nechat, tam je remíza celkem jasná

Reagovat
EXoRcIsT

podla toho ake z toho bude mat peniaze

Reagovat
Lacko_Boh

ono sa ponuka 0:0 no...ale pacni tam ten Arsenal, proti Barce to nebolo zle,len to bola proste Barca

Reagovat
Lacko_Boh

"Pushed out by Barthez... WILTORD!"

Reagovat
smazaný uživatel

vyplať to.. zítra to může skončit taky tak, že to bude 0 bodů pro oba..

Reagovat
afc

Jalovej

Reagovat
iamek

OT- Tak jak vidite Oscary? Hazejte tipy. Hodim to tady vecer :-)

Reagovat
smazaný uživatel

to je dneska nebo zítra kua?

film: Martian

režisér: Inarittu

hlavní herec: nevím, neviděl jsem všechny ty filmy - DiCaprio na mě zas takovej dojem neudělal

hlavní herečka: taky nevím

vedlejší herec: Liev Schreiber (kterej nominovanej není), takže asi Hardy

vedlejší herečka: nevím

kamera/střih: Revenant/Max

hudba: nakonec zcela jasně Morricone

Reagovat
fantomas

Vždycky to je v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Martian? To snad ne.

Reagovat
Hokaido

Jinak jsem docela sledoval kurzy a je zajímavý, jako to lítá. Spotlight mělo před cca týdnem asi 1.6 na výhru, ted má 3.75 a favorit je Revenant s 1.4.

Hlavní je, že snad fakt vyhraje ta Alicia Vikander (♥).

Reagovat
Hokaido

*Nebylo to Spotlight, ale The Big Short.

Reagovat
Busby babes

Big short, super film. ale neverim, ze vyhraje. takove filmy moc nevyhravaj a necekal bych, ze bude mit nejak silnou lobby.

Reagovat
fantomas

Za Aliciu Redmonda uplně zastínila.

Reagovat
Hokaido

Myslíš asi Redmaynea?

Reagovat
fantomas

LOL hlava plná Norwiche asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je v pohode, ja som ten prispevok od kopu_bodlou bez toho aby som vedel o com je tato diskusia prebehol ocami a videl som tam Martial, Di Canio, Schweinsteiger a Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ja to mam podobne s Masťom, ani nečítam príspevok a už mu tam jebem smajla, gooner ku goonerovi sadá #loyal #butterflyeffect #poslednych #par #dni #s #nickom

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vikander Asi nejroztomilejší holčina Hollywoodu, převzala žezlo po Watson

Reagovat
smazaný uživatel

Sice vubec nevim za jakou roli ale Alicia

Reagovat
smazaný uživatel

DiCaprio jasný vítěz

Reagovat
Lacko_Boh

mad max rezisera

Reagovat
Godwinson

Hobit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Nejlepsi film - Revenant

Nejlepsi reziser - Innaritu

Nejlepsi herec v hlavni roli - Di Caprio

Nejlepsi herec ve vedlejsi roli - Stallone

Nejlepsi herecka - Larsson

Nejlepsi herecka ve vedlejsi roli - Vikander

Nejlepsi kamera - Revenant

Nejlepsi animak - V hlave

Nejlepsi dokument - Amy

Nejlepsi hudba - Morricone

Nejlepsi originalni scenar - Spotlight

Nejlepsi adaptovany scenar - The big short

Nejlepsi kostymy - Popelka

Nejlepsi strih - Mad Max

Nejlepsi make up - Mad Max

Nejlepsi vyprava - Mad Max

Nejlepsi pisen - Lady Gaga - The Hunting Ground

Nejlepsi zvuk - Mad Max

Nejlepsi strih zvuku - Mad Max

Nejlepsi efekty - Mad Max

Nejlepsi cizi film - Sauluv syn

Reagovat
smazaný uživatel

cenu za nejlepší film nemůže mít takový, ze kterého se odchází z kina

Reagovat
TopinB

Reagovat
Uwe háže buly

Tak jelikož hlavní favoriti sou Revenant, Mad Max a po nich Most špionů, tak je to letos tutovka, že takovej film vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Martan mi prijde jako lepsi film jak tyhle tri dohromady.

Reagovat
puji

Reagovat
SunFells

Protože je lepší než ty tři dohromady. To jsou ale oskary, kvalita je sotva primární faktor.

Reagovat
patas92

furt lepší jak Birdman, to byla pičovina jak vrata

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rasisticky vecierok nie je nic pre mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Only 2nd time West Brom have scored more than 2 goals in their last 59 PL games since Oct 2014 – won 3-0 at home v Chelsea, May 2015

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

MOTD running order: Lei/Nor, WBA/CP, Sou/Che, WHU/Sun, Sto/AV, Wat/Bou. Much better than it looked like being at one stage. @BBCOne 10.20

Reagovat
REPLIKATOR

Teď jsem viděl druhý gól Stoke Bunn je strašně zoufalý brankář, který nemá ani na League One.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

keby len bunn, ale aj tie dve kopyta co tam stoja pri arnautovicovi a dovolia mu dat gol aj ked loptu netrafi vo vyskoku

Reagovat
Bayern +

Reagovat
stas87

OT:

Hudler za volby v draftoch 2016 a 2018 na Floridu.Ta ma zaujem aj o Kindla a ten je tiez vraj isty.Flames Hudlera uz nepotrebuju a stavi na Gadreua a Monahana?

Reagovat
alcantara

Kindl uz patri Floride.

Reagovat
stas87

Florida pekne posilnila. Purcell nie je nejaka superstar ale svoje si odohra a sem tam nejaky bod prida.Ak bude tohtorocne PO bez Habs a Avs,potom uz mozem priat len Dallasu a aj ten skonci kvoli obrane. Konecne by mohol Ovechkin dvihnut nad hlavu SC,kedze olympiadu uz v zivote nevyhra. Teoreticky-ak by siel do Koreje a hraci z NHL tam neboli,dostal by sa do tej kategorie kde je Jagr?Vitaz ms,SC aj olympiady.

Reagovat
Busby babes

wow, ja to letos moc nesledoval, ale Habs to teda slusne promrdali na to jakej vstup do sezony meli. to snad zlomili i nejakej rekord, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by mohol odísť Jurčo z DRW...

Reagovat
wild

*mal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm .

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Načo ho chceš trápiť Zayo?

Reagovat
nani92

on trápi nás a nie my jeho..nemá nato, pár tímov prestrieda a potom khl alebo ahl

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na to, keď nemá voľnosť a má defenzívne úlohy...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jurco, si to ty?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Já za toho Kindla nejsem teda rád. Floridě jsem nikdy nefandil, ale Jarda mě donutil je sledovat a klobouk dolů před nima.. Kindl je zátěž.. já mu prostě nemůžu přijít na chuť.

Co se týče Hudlera, tak z toho taky nejsem na větvi. byť on tam zapadne.. jsem zvědavej na délky těch smluv.

Co se týče pohledu českýho fanouška, tak pro oba krok velmi pozitivní. Za předpokladu, že Kindl prostě u Red Wings skončit musel.

Reagovat
stas87

Hudlerovi koncila zmluva v lete,prisli by o neho tak ako tak,takto maju volby v drafte aspon.Navyse,styri mega za rok su pre neho dost velky plat,dobre ze sa ho zbavili.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jinak abych nezapomněl - Jarda další áčko

Reagovat
pepinho2

To je Kindl tak špatnej, že se fanoušci Detroitu smějí Floridě?

Reagovat
Hokaido

Takovej horší Barinka...

Reagovat
pepinho2

Ou, až tak?

Reagovat
kubys

Pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

Kindl na nhl nema, ale urcite nie ziadny Barinka

Reagovat
icka

Sleduju vetsinu zapasu Wings jako jejich fanda je otresny. Na nhl nema dle meho. Za posledni dve sezony odehral max 50 zapasu a tuhle tak 20 a bylo to spatny.

Reagovat
fenixLFC

Hosté v modrých dresech byli každopádně v prvním poločase, pokud ne přímo lepším, aktivnějším týmem. Určovali tempo hry, míč drželi na kopačkách dvě třetiny času

hm neviem kto to pisal ale moc sa mi to nezda. neviem najst drzanie lopty v polcase ale aj keby chelsea mala ovela viac tak je to len tym ze jej dlho trvalo dostat sa dopredu. z toho reportu to vyznieva ze soton furt branil a pritom v prvom polcase bol nebezpecnejsi a tiez vedel zatlacit chelsea. ta ked ich zatlacila tak si to len pinkala vo velkej vzdialenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Autor: Marek Ustohal

Reagovat
fenixLFC

ja nanho nechcem utocit, slusne sa pytam tak som zvedavy na nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi naivní

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=T_L4WN0PzeY

Dnes je to 5 let. To to letí.

Reagovat
stas87

Kolko takych skratov a chyb ma od tej doby na konte Koscielny?

Reagovat
smazaný uživatel

to by ses nedopočítal, ačkoliv se za ty roky zlepšil, tak kiksy dokáže dělat čas od času pořád

Reagovat
smazaný uživatel

69

Reagovat
smazaný uživatel

top obranca

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš mít smutnější život než většina zdejších...

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mada

nn, on je pouze slepice...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mimalu

on hrál vlastně za Birmingham Jiránek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Ty vole, to je nemoc!!

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
Mada

ty jsi stále trapnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný.

Reagovat
Heisenberg

https://streamable.com/nh29

Ten chaos factor tam rozhodně nemá jen Yaya, ten borec co se rozmejšlí kam má běžet je super a celkově je technicky Yayovi podobný, snad ho koupíme spolu s návratem Sanoga.

Reagovat
smazaný uživatel

Loan the Ox to Charlton next season.

Reagovat
Mastný Chobot

to sú hrozní futbalisti, všetci do jedného

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta pátá nejlepší liga světa?

Reagovat
Lacko_Boh

preboha naneho sa hrozne pozera ale branit by som ho nechcel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

@DuncanCastles

Man Utd look to appoint director of football. Board split over making Mourinho manager.

Reagovat
kiwwi

Tango & Cash

Reagovat
smazaný uživatel

tiež sledujem

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Daredevil :-)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

BTW, to EPPP uz zacalo platit alebo kedy zacne? a nikde neviem dohladat kompletne rozdelenie do tych kategorii, nevie niekto prosim poradit?

Reagovat
Zaschrona

Hmm, tak se zda, ze se Kenwrightovi konecne povedlo to, co uz hleda pres 10 let. Nasel investora, ktery koupi jen 49% klubu a necha dal Kenwrighta ve vedeni klubu s tim, ze novy spolumajitel slibi investovat penize do klubu - at uz by dal jen treba jednu libru, porad by dal vic nez Kenwright a spol. O tom, kdo Moshiri v realu je ani nahodou nemam tuseni, ale informace, ze se vyvezl nahoru s Usmanovem nezni uplne pozitivne, ale uz jen kvuli tomu slibu investic do klubu a jeho tvrzeni, ze se od Kenwrighta dlouze mel bavit, jake jsou hodnoty Evertonu, bude mit fanousky na sve strane. A i je vlastne fajn, ze Kenwright zustava jako predseda a spolumajitel a ze neni Moshiri okamzite majoritni vlastnik, minimalne to dodava duveru cele te koupi. Vidim to docela pozitivne - tak snad se to ted nerozproda, postavi se konecne ten novy stadion a ekonomickeho rizeni klubu se ujmou skutecni odbornici. Ale takhle ruzovy to asi nebude.

Reagovat
fenixLFC

aby to nedopadlo podobne ako s predchadzajucimi majitelmi u nas sluby maju fakt rovnake....

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ta jistota neni nikdy. Ale tady se zda, pokud zustava vetsina byvale struktury, ze ty sance, ze by to mohlo mit spis pozitivni umysly, je relativne velka.

Reagovat
fenixLFC

a pls porad miiiiiiiiii

Reagovat
Zaschrona

EPPP je zavedeno naplno uz treti sezonu. A nejaky zakladni info k tomu muzes najit treba tady.

https://joestert.wordpress.com/

Pripadne tady oficialni pravidla FA

http://bit.ly/1T3g8hw

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Nebo me jeste napadlo, ze by to tenhle Moshiri mohl kupovat ve vysledku zase spolecne s tim Usmanovem, ktery mozna mohl prozrit, ze v Arsenalu se asi k majoritnimu vlastnictvi nedostane. Ted mu strelil svuj podil v Arsenalu a bude ted hledat, komu to prodat - zatimco Moshiri zajistil Everton a Usmanov se k nemu pak pripoji. Minimalne z toho pohledu, ze Moshiri je tak trochu sverenec Usmanova, tak se tahle teorie nabizi. Jestli by to bylo pro EFC pozitivni, to netusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Cesc Fabregas v dnešním zápase zaznamenal 128 přihrávek (85% úspěšnost), žádný hráč jich letos v jednom zápase Premier League nezaznamenal více.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12801208_950727081670822_798894268026129201_n.png?oh=0415a949e242f63de2a1381cb8e605b2&oe=57573738

solidne cislo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

To je skoro víc než arsenal proti Barce. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Cesc je poslední týdny fakt super. Od Novýho roku určitě jeden ze 3 nejlepších záložníků PL.

Reagovat
technecium

Protože přišel Hiddink, kterej ho umí využít

Reagovat
kvasha16

akoze minulu sezonu nebol dobre vyuzivany?

Reagovat
nani92

IT OT: pri zapojení nabíjačky do ntb sa notebook nenabíja a začnú blikať senzory baterky a zapnutého ntb. Skúšal som aj vymeniť baterku aj nabíjačku, ale nepomohlo to. Občas sa dá nabíjať, ked je ntb vypnutý, ale je to skôr už na náhodu. nevie niekto v čom by to mohlo asi byť?

Reagovat
smazaný uživatel

je to v nabijacke skus ju lepsie napasovat Zajo, mne to pomahalo...naco mas DP chat

Reagovat
nani92

však som skušal aj inu nabijačku

Reagovat
kvasha16

neblbne ti nahodou len kontakt na konektore pre nabijacku?

Reagovat
I am Mancunian

mas dojebany konektor zajo

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

má někdo pls sopcast na zápas Spurs - Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

My prostě potřebujem obměnit ten tým, jestli chceme pomýšlet na titul.

Chce to jednoho pořádného stopera, protože Koscielny a jeho psychika to je pořád dokola. Pera kopnout do prdele, Oxe na hostování, ten si ani nezpracuje míč pořádně.

Walcott je prostě jenom běžec, ten nemá co dělat v takovém zápase v základu, jedině na posledních 20 minut na unavenou obranu. Pak taky nechápu proč nehraje Joel, který je lepší než Oxlade a Walcott dohromady. Ramsey by si taky zasloužil posadit na lavičku, aby si přestal o sobě myslet, že je mistr světa. Strašné něco, vždycky se v takových momentech sesypem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Kazdy rok to iste. Cim to asi bude?

Reagovat
Hokaido

Owny má pravdu, Arsenal je nejkomičtější klub v PL, Wenger je senilní dědek, kterej už nemá na to, aby dotáhl tým k titulu v nějaký kvalitní dlouhodobý soutěži a Wallcot je rychlej dřevák, co má stěží na to, aby hrál v týmu druhý půlky tabulky v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom pochybuje len málokto

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker

Reagovat
Switchback

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mastný Chobot

Lol, tragédi fakt. Snáď sa na to Wenger už vyserie po sezóne. To už proste nemá zmysel, chce to niečo nové.

Reagovat
Switchback

FA cup je pořád ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je trofej pro gaunery

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dejde Wengerovi metály, postavte mu sochu, ale ať už konečně odejde. V sezóně, kterou bychom měli opanovat, vyhoříme a ještě titul získají Spuds...

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní výblitek ze strany Arsenalu

Reagovat
Swarley

takhle má vypadat celá druhá půlka naší sezóny, je úplně u prdele s jakým týmem nastoupíme, ale takhle to má být odježděno...proč se LVG nevysere na to, co nefunguje a nesnaží se hrát minimálně tohle s tím týmem, co ještě zůstal zdravej...

tohle byla jízda jako za SAFa, mladí borci naprosto nepopsatelní a místo toho, aby LVG ukazoval někomu v šatně koule, tak mu je teď ti mladí ukázali na hřišti...takhle to má vypadat, takhle se má jezdit a když tu snahu najednou mají hráči s kvalitou jako Depay, tak je to sakra vidět...

super zápas, po dlouhé době mě to neuvěřitelně bavilo, paráda, i když to v podstatě nic neřeší

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Je načase, aby v šatně Arsenalu koule ukázal Čech...

Reagovat
Swarley

tak když ti většinu času něco vychází, boduješ s tím, tak se toho držíš...to bych pochopil i v případě LVG a té jeho hry, proč ne, pokud to přináší výhry, tak to hrajme...ale ta reakce na to, že to nefunguje byla/je strašně pomalá...však už nemáme co ztratit, LVG je v podstatě vyhozenej, kádr je zničenej skrz všechny ty zranění, tak na co chce čekat? ať to otevře a hraje všude to, co dneska...i kdyby to dneska nezvládli, tak na ten celkový projev nemůže nikdo nic říct...

Reagovat
Rssa

Vsak souhlasim, nejlepsi mozny cas zacit zkouset hrace, pro ktere neco znamena hrat za A-tym.

Reagovat
icemike

On se doposud sprchoval doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takýto výkon Arsenalu sa nedá nijak vysvetliť ani ospravedlniť. Stále tá istá pesnička po celé tie roky. Rashford klobúk dole, parádny debut, ale Arsenal mu k tomu obrovsky dopomohol.

Reagovat
kiwwi

kiwwi 27.02.2016 20:36

neprehrame

kiwwi28.02.2016 14:14

kazdopadne cakal som, ze Roja posunie na CB a Carricka da do stredu pola k Morganovi...vyzera to celkovo na priechodak, toto nedopadne dobre, resp. to bude prestrelka jaka svina

no chvalabohu sme to uhrali na 3 body ale nervy jak svina

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Tak jsme to zvládli a porazili ty zoufalce i v poslepované sestavě (ne že by by to bylo v historii poprvé). A příští týden Spurs tu jejich naivní pohádku o titulu definitivně zašlapou do země.

Reagovat
Heisenberg

Bohužel to byl na naše hráče moc velký tlak, snad se ho zbavíme se Swansea a na WHL a budem si hrát o 4. místo. Na víc nemáme. Takticky na nic, technicky na nic, United měli veprostřed zálohy díru jak kráva, ale aspoň to odedřeli. Náš střed zálohy je totálně v prdeli, ti 2 na to nestačí a křídla jim nepomohou, ideál po sezoně narvat Ramseyho na křídlo a hrát vedle Coqa El-Nenyho nebo Santiho.

Reagovat
Busby babes

velkej tlak?

Reagovat
smazaný uživatel

v poslední době jsem se přistihl, že jsem docela i přál Arsenalu.. naštěstí, poslední dva zápasy mě vrátily hodně rychle zpět do normálu... Asenal je k smíchu ještě víc jak LFC

Reagovat
masly008

nikdo není k smíchu víc jak LFC posledních 20 let v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

v lize! a i to je diskutabilni, viz tottenham...

Reagovat
Trand

Tak si to dneska zhodnotíme. Alexis strašný, ale aspoň se občas dostal k míči. Theo ještě horší, jeho první kontakt s míčem snad ve 25. minutě a po týhle ztrátě jsme dostali gól. Mesut dobrý, má áčko a mohl mít dvě, kdyby to Nacho na začátku proměnil. Danny super, druhý poločas ale už nebyl moc vidět. Aaron mohl a asi i měl bejt venku, poslední zápasy absolutně nic nevymyslel. Je těžký hrát o titul, když jsou skoro všichni z formy. Těch 5 bodů není nic neřešitelnýho, ale prostě nevěřím, že ten titul vyhrajeme. Dnešní výkon byl hodně trapný. Sestřelí nás 18letý kluk, co k tomu víc dodat.

Reagovat
Counter

Ostudaaaaaaaaaa

Jestli zazdíme i NLD, tak nezbude než doufat, že to Leicester urve

Reagovat
mr.Silver

Ramsey, Alexis, Walcott a Gabriel totalni tragedie... Ozil a Cech by se jim na to taky mohli vysrat. Gratulace do Lestru nebo Spurs, letos to teda vubec nevidim...

Reagovat
aramaki

Pridaj Koscielneho s tym jeho bránením neviditeľného hráča pred druhým golom...plus Coquelin, ktorý si nevšimol hráča, ktorý nabieha cez polku prazdneho ihriska na strelu z pozície, ktorú mal ubrániť. Hnus,, hanba dnes. O titul si to rozdaju Spurs s Leicesterom, mozno City sa este dotiahnu.

Reagovat
smazaný uživatel

kikscielny je dlhodobo jedna z najvacsich slabin ARSEnalu. Ale tych odpadov a tragedov tam maju tolko ze to dokaze este celkom pekne maskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Herrerov gol ide prave na Ramseyho triko. Nepochopitelne bezal/vyklusaval k ciare, namiesto toho aby siel do stredu branit volneho hraca. Nechapem co tam pri tej ciare chcelako robit.

Reagovat
masly008

ne jde na triko francise,to on má kontolovat ten prostor,místo toho zalezl mezi stopery kde neměl koho bránit.

Reagovat
J0EL

Ne.

Reagovat
nani92

skvelý zápas, skvelý náboj, skvelá atmosféra, veľa golov, veľa chýb..PL is back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis ultraslabý a tragický. Všetko to podtrhuje fakt, že mal na svojej strane Varelu so žltou kartou a nevymyslel ale totálne nič.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli, Spurs skonci letos pred nama, to bude vyvrcholeni nasi desetiletky...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

A to úplně zaslouženě, Poche s nima hraje super fotbal. Na rozdíl od nás vědí, co hrají, jejich pressing a kompaktnost je úplně jinde, v útoku mají určitý věci nacvičený a funguje jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, vážne skvelé. Tá energia, ktorou disponujú naší hráči, je neskutočná. Od inkasovaného gólu bol na ihrisku iba jeden tím, a to domáci. Fabianski MotM. Asi najlepší brankársky výkon tejto sezóny, ktorý som mal možnosť vidieť. Hráči boli z neho zúfalí.

Ale ako som písal cez polčas, jeden náhodný gól a vyhráme. Chadli hokejová ním presne bol. Neskutočne dôležité tri body pred náročným dvojzápasov v Upton Parku a v NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

*Chadliho hokejová teč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

A chci znova vidět Walkerův offside a tu situaci, jak Fernandez zřejmě blokoval rukou míč směřující na bránu. Dost možná to mohlo být ke konci bez nervů.

Reagovat
Cobra

Tím ofsajdem jsem si taky nebyl jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela otřesnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

nemal dnes svoj deň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Mladá puška Rashford Zápas jsem neviděl, ale každý odchovanec, který dostane šanci si zaslouží vždy palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to bol najviac wtf moment sezóny asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ARSEnal ocakavane. ti skoncia zase 4-ti ako vzdy. banda tragedov.

Spurs skusene kracame za titulom

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

S "ako vždy" by som sa na mieste fanúšika Spurs neozýval, aby ste ešte neskončili za Arsenalom (aj keď to by musel následne Pochettino rezignovať, keby dokázal tak posrať záver ligy)

Reagovat
Gunner91

Povíme si po sezóně vlastně nepovíme, to budete ty a ostatní fanoušci Tottenhamu zpátky v kanále odkud jste nevytáhli paty posledních několik desítek let

Reagovat
FUnk

ten druhy polocas byl sileny, takovy tlak uz od 45 minuty, klobouk dolu bal jsem se ze po EL to bude unavene ale chlapi dreli jak se slusi a patri coys

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/zapas/p2ZWvxAq/#statistiky-zapasu;2

Ten druhej poločas byl naprosto fenomenální. Už jsem se bál, že doplatíme na produktivitu jako Arsenal.

Reagovat
technecium

Já když jsem v FMku přišel v roce 2011 do Arsenalu, tak jsem první rok vyhrál LM a druhej rok PL...

Já > Wenger

Reagovat
kvasha16

moze mi niekto povedat preco nehral Giroud? MU nema v zaklade ani jedneho cisteho stopera a Wenger necha sediet takeho hlavickara?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Meli hrat Sanchez - Giroud - Welbeck, kridla Walcott, Sanchez je neskutecny sranec... Sanchez lavka dalsi zapas, z jeho hry boli oci...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno Wenger čakal, že budete hrať tohtoročnú klasiku. Teda vysoké držanie lopty a on to chcel hrať asi na protiútoky.

Reagovat
vladis271

So Leicester is the answer. So obvious.

Doteraz som Countera nechápal, ako to, že im tak praje aj keď vedel dobre, že s nimi bojujú. Teda vtedy. On dobre vedel, že Arsenal to klasicky posere a jediné čo Spurs vezme titul bude naplnenie rozprávky líšok do zdarného konca.

Tomu sa vraví strategické myslenie. Counter.

Reagovat
FUnk

deluded pls

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ešte lepšie, ako keď sme s nimi vyhrali s krídlami Fabio - Rafael

Reagovat
Swarley

jen pro doplnění, střed tam hrál Sheasy s Gibsonem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs last 10 matches 8-1-1 21:7 - 25 points - za nimi Saints s 19 tak uvidíme kdo se bude radovat z titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs 34 striel, 14 na bránu. Takto sa bojuje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

přesně - ten drtivý tlak mi připomínal Manchester United, když to treénoval Ferguson

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

a to navic polak MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, kde ti hráči berou energii. Co předváděl Eriksen mezi 80. a 90. minutou za sprinty dopředu i dozadu, to mi hlava nebere. Ve čtvrtek odehrál přitom celý zápas proti Fiore.

Reagovat
smazaný uživatel

doping

Reagovat
smazaný uživatel

Pochetinovi třífázový tréninky nesou ovoce

Reagovat
Salfovic

Ovoce, Pochetinovy karamelky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Prohrát s Manu při jeho dnešní sestavě, to už je fakt umění. Prostě Arsenal s Wengerem by titul nevyhrál, ani kdyby o něj hrál jen s Norwichem.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck po dlouhodobým zranění, Özil z formy a bez jakýhokoliv zájmu, Sanchez z formy, Ramsey totálně z formy, Walcott z formy totálně na entou, Coquelin po dloudobým zranění, Chamberlain z formy a navíc se zranil a Campbella Wenger nenasazuje

to se pak těžko hraje...

Reagovat
supporter

Reagovat
REPLIKATOR

Wenger do důchodu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Dneska dost možná rozhodující duel pro Arsenal. Určitou šanci na teoretický zisk titulu jim podle mě dává fakt, že vepředu jsou oba co se týče boje o titul "nezkušené celky", takže ještě může přijít výbuch a 3-4 špatná kola za sebou. Být tam Chelsea, tak už si to s body Leicesteru asi pohlídá.

Co říct k Arsenalu, letos jim hlavně kvůli Čechovi hodně přeju, ale dělají si spoustu problémů úplně zbytečně sami. Ofenzívu mají složenou na brejky a přitom si zakládají na nátlakovém fotbalu a iniciativě, přitom ta čtveřice Theo - Ozil - Alexis - Giroud/Welbz by na brejky byla daleko lepší a využila předpoklady a přednosti. Hodně mě zklamal Alexis a místo rozdílového hráče mi dneska přišel jako poctivý dělník, který se sveze na formě týmu a když se nedaří, tak je úplně mimo a zapadne do šedi průměru, velká škoda.

Ten tým šíleně postrádá Cazorlu. Odebrat jednoho holding hráče a nahradit ho brejkovým atletem Walcottem opravdu fungovat nemůže. Coquelin určitě nezklamal, ale pokud má celou hru režírovat Ramsey, tak je opravdu něco špatně. Arsenal by potřeboval někoho s hrou Cazorly a ještě jednoho špičkového střeďáka, pokud chce režírovat zápasy. Ramsey mi přijde jako takový druhý Bale, jediný přínos v kanadských bodech a bez něj ztracený a zbytečný hráč. Ten střed ve druhé půli vůbec nebyl schopný převzít otěže a nikdo tam neudělal inteligentní krok navíc a pár kroků s balónem přes 1-2 hráče. Elneny snad přišel rovnou z diskotéky. Každý balón poslal o 2-3 metry úplně mimo.

Jak trefně psal vitasrp, ti obránci umí hrát vytaženě, ale jakmile jsou pod tlakem, tak hoří a plavou mimo pozice a mimo hráče. To máš krajní beky na brejky, stopery na nátlakovou hru, střed zálohy bez Cazorly poloviční a vepředu 4 brejkové hráče, těžko se divit že to nefunguje. A to je MU v tak poslepované sestavě, fakt na zamyšlení. Čecha je mi líto, první gól při troše štěstí mohl mít.

Celkově mě těch posledních 20 minut přesvědčilo, že Arsenal má pořád před sebou hodně práce a budou to mít i letos dost složité. Tam v těch posledních 20 minutách nebylo vůbec nic. Spousta nákopů, lacině ztracených balónů špatným řešením, nepřesnou přihrávkou nebo kvůli stojícímu hráči. Čekal jsem pořádný tlak, ale bez zálohy to těžko může fungovat, neměl tam kdo přilít pod kotel a když už se šlo do protiútoku, tak se to zajebalo špatnou přihrávkou.

Jinak ať už získá titul Leicester, Tottenham nebo Arsenal, tak to bude příjemná změna a obrovských úspěch pro každý z těch tří týmů, všem z nich to celkem přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si sa tak rozpísal Paľo?

Reagovat
One-Real

Těšil jsem se na pěkný zápas ze strany Arsenalu a byl jsem zklamaný Oĺo. Už si konečně začal cvičit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nie, ale začnem len tak doma najemno... Nemám čas chodiť do posilky...

Reagovat
J0EL

"Nemam cas" je najhorsia vyhovorka aku si mozes vymysliet.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja fakt nemám

Reagovat
Mastný Chobot

ef kariéra etc

Reagovat
J0EL

To ako robis 12tky? Inak nechapem...

Reagovat
icka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já to teda přeju Spurs a hlavně Pochemu, hrajou v rámci možností výborný fotbal. Když Premier League, tak letos vyhledávám hlavně jejich zápasy.

Reagovat
Heisenberg

Hlavně s tím přístupem, s týmama jako United hrajem nejlíp když odevzdáme balon a hrajeme na rychlý protiútoky, vždyť na Emirates jsme měli 36% a zválcovali jsme je, tady najednou hrajem proti obraně s Carrickem vzadu na 55% držení balonu. Zrovna když to vypadalo, že to Wenger pochopil, tak zahrajem takhle naivní zápas.

My potřebujem do zálohy vedle Coqa Santiho a vedle nich na kraji Ramseyho, takhle to víceméně fungovalo výborně. Ramsey je jak Lampard, doprostřed dvoučlenný zálohy není ideální, on potřebuje mít zajištění a vyrážet dopředu. A když už hraje veprostřed, tak potřebuje režiséra jako např. Xabiho a to v Coqovi nemá. K tomu se kraje k nim nestahujou, takže většinu času mají na nabídku jen obránce. S Ramseym na kraji by se vyřešila většina problémů.

Reagovat
J0EL

Ramseyho v ziadnom pripade na kridle nepotrebujeme. Do stredu takisto nie. Ak budu vsetci zdravy, musi sediet.

Reagovat
vitasrp

Pravdou ale taky je, že s Ramseym na křídle byla ta vaše ofenzivní struktura mnohem lepší.

Reagovat
J0EL

Lebo nebol tolko pri lopte

Reagovat
vitasrp

To nemá se strukturou nic společnýho, šlo mi o to, že jste díky němu při zakládání akcí měli lepší možnosti, plnil takovou podobnou roli Williana v Chelsea - stahoval se doprostřed, pracoval mezi liniema a v prvních několika týdnech sezóny Arsenal celkem slušně a efektivně přečísloval levou stranu, kde pracoval Sanchez podporovaný Özilem a Monrealem. Ramsey se v takové chvíli pohyboval uprostřed a byl tou spojkou vedoucí k rychlýmu otočení hry na Bellerina. V poslední době pracujete v daleko větších izolacích, chybí mi tam vědomá snaha o přečíslení určitých prostorů a právě post pravýho záložníka je výrazně problematickej, protože třeba právě Walcott je schopnej se tam úplně odříznout od zbytku týmu.

Reagovat
Trand

Reagovat
One-Real

Ono je to ta fráze "tým potřebuje posílit" klišé, ale ten střed zálohy zdaleka není vyřešený. Pokud chcete hrát nátlakově, tak tam musí být hráči kteří získají metry a s balónem udělají 10-20 metrů dopředu a posune se tak celý val. V tomhle je třeba úžasný Modrič, naprosto nedocenitelnej hráč, ale moc takových není. Chce to silný střed a pokud má vepředu hrát hroťák, Alexis a Ozil, tak tam kromě Coquelina a ?Cazorly musí být ještě jeden špičkový hráč (Ramsey to dlouhodobě celosezonově není a nebude), který ty metry s balónem udělá a zároveň se bude inteligentně pohybovat, nabízet a pomáhat tak ostatním.

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Cazorlu. On je ten hráč, který dokáže z jejich brejkových hráčů udělat i celkem schopný obléhající tým tím jeho chytrým a hlavně spolehlivým zakládáním útočných akcí. Je tam ještě Ozil, ale ten hraje moc vysoko. A posunout ho do středu nemůžou, protože nebrání.

Reagovat
Trand

Není co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Treba kúpiť Kroosa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

a to je jen začátek

Reagovat
smazaný uživatel

ten na pravo hore je zatial najlepsi

Reagovat
pingla

The horny one

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

2.3. West Ham - Spurs

5.3. Spurs - A'nal

2 derby během pár dnů, nemůžou přece z tohoto vytěžit 6 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

2.3. X

5.3. 1

Reagovat
Free_player

West Ham se snad zvládne a v NDL bude stačit plichta

Reagovat
J0EL

Tebe to moze byt jedno

Reagovat
C-M@ster

Ani ne.

Prohra se Spurs, remíza s City, Norwichem a West Hamem. United jsou vám v patách.

Reagovat
J0EL

Pobavil si. United nemaju sancu sa dostat do top 4. Cim skor sa s tym zmieris, tym lepsie pre teba.

Reagovat
Coutinho10

hezky zkracena verse Arsenalu

Reagovat
Coutinho10

*verze

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ani ruku nepodal po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

At ted Wenger ukaze koule, posadi Alexise a Aarona, kdyz uz par zapasu hraji totalni hovno. Elneny jenom ceka na sanci, v poharech ukazal, ze hrat umi, tak v cem je kurva problem. Nechapu tu ztratu formy, ale od Vanoc ta hra stoji a pada na vykonech Peti a Mesuta.

Hrozne moc to chce zpatky Santiho, jediny hrac, ktery by s touhle situaci neco dokazal udelat.

Skoda, dalsi sezona v hajzlu...

Reagovat
Spasitel

Čo si má zo simulantom ruku podávať

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nakonec si to o titul rozdají Spurs s Leicesterem. Kdo by to na začátku sezóny řekl.

Ale tak můžeme si za to sami, Wenger neumí rotovat, pořád hrají ti samí tragédi bez formy, hráči jako Campbell, Elneny nedostanou ani přičuchnout a místo nich tam hrajou dřeváci Walcott s Chamberlainem.

Rok co rok máme hovno, rok co rok to máme dobře rozehrané a v kritické situace je všechno v hajzlu. Rok co rok si dáváme naděje, že příští sezonu to bude lepší..

Takhle to dál nejde, Wenger si zaslouží postavit sochu a odejít do důchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidi sa po NLD ci Arsenal fakt odpadava alebo sa do toho este dostanu. Oni maju celkom dobre tie bounce-back zapasy a uz par krat ukazali ze by to tuto sezonu nemusel byt zase typicky Arsenal ale ta forma Ramseyho, Walcotta a Alexisa je strasna. Akurat ked im treba vyhravat vsetci hraju strasne. Ja im ajtak verim ze sa este vratia do boja

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají hlavně tendenci dělat hloupé chyby v obraně když o něco jde. Koscielny a Gabriel působí v normálních zápasech jako skály, ale pak když jde o hodně tak tam poskakujou jak blbečci.

Nevěřím, že NLD vyhrajem, když srovnáš formu Tottenhamu a současnou impotenci Arsenalu tak budem rádi, když to neskončí debaklem.

Arsenal se sice zvedne, v to nepochybuju, ale vždycky se zvednou až jsou z boje o titul pryč.

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že souboj Lingard s Oxem o nominaci je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Je no, protože Ox si zaslouží leda tak nominaci na šmatláka roku a Lingard je sice lepší, ale na repre to není.

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdyby měl na ty kraje nějakou oslnivou konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

#Tottenham have come from behind to win five times in the Premier League this season. No other side has done that more than twice #THFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Champions!!!

Reagovat
Willy Wonka

WHAT A MATCH! Takhle jsem se u zápasu United nebavil už dlouuuuho. Bylo to ubojovaný, ale o to víc vítězství potěší. S juniorkou přejet Arsenal je fakt super. Rushford "docela" slušný rozjezd v A týmu. Dokonce hrál dobře i Memphis. Prostě parádní den. A Arsenal jsou fakt tragédi, měli k dispozici prakticky komplet tým a úplně shořeli. Dobře hráli jen Mesut a Čech. Sanchéz mimo, Ramsey one season wonder, co si myslí, že je mistr světa a měl být venku za to hrábnutí do obličeje Andera. Třešnička na dortu bylo Van Gaalovo teatrální vystoupení, už se těším na gify. :D Blázen jeden. Konečně ukázal trošku zaujetí pro hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si shrnul perfektně no. Neřekl bych, že Ramsey je one season wonder, spíš je to namachrovanej blbeček, který se víc stará o účes než o hru.

Reagovat
Willy Wonka

S tím Ramseym asi souhlas. Já mít v týmu hráče jako je on, tak jsem fakt nešťastný. Hroznej přístup. Dneska se mi z Arsenalu nelíbil nejvíce. I když ona to byla bída celkově...

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba Alexisovi se nedaří, hraje hovno, ale ta snaha tam prostě je. Aaronkovi se nepovede nahrávka, začne rozhazovat ručičkama, upraví si účes a začne se procházet.

Reagovat
Trand

Tak snahu bych mu zrovna nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

No já snahu u Ramseyho teda neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, na aaronovi je prave videt, jak moc chce, az je to takove krecovite, neprihraje kdy ma a jindy zas prihraje, kdyz ma strilet. Navic jak se.mu nedari, tak misto aby zacal od zakladu, snazil se o nejjednodussi reseni, tak se furt pokousi o klicove prihravky, aby protrhl tu mizerii... Coz je ale uplne na picu, kdyz ted hraje, jak uplny wooder

Reagovat
Trand

Reagovat
PP

nemám ho rád dlouhodobě..

Reagovat
FUnk
Reagovat
supporter

jinak Pochettino SAF vedel o cem mluvi kdyz rikal ze prave on je momentalne nejlepsi manazer v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac ma serie to ze uz asi 3 .esiace nehrame vobec pekne. A co ma wenger proti campbellovi? Chudak iwobi tam nemal co robit jedinu dobru vec neurobil

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

Mně to přijde, že už asi poslední 3 roky nehrajeme tak pěkně jako dřív, ale možná si jen idealizuju to období předtím. Každopádně mi to chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wankerovi načisto s Joelom preplo... Priamočiary, silný a dobre zakončujúci hráč je to, čo potrebujete a on ho úplne odstaví... Nechápem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak bych asi začal...Ostuda, takový výkon není hodný týmu, který hraje o titul. Dneska od nás nejhorší Theo (první dotyk s míčem ve 22 minutě a hnedka inkasovaný gól), Ramsey (absolutně nulový a k tomu měl jít ven), Alexis by si taky mohl sednout na lavičku a potom Gabriel, který byl u 2 inkasovaných gólů. Dobrý výkony měli Ozil a Welbeck. Ze všeho nejvíc mně štve, jak se vždycky sesypem, když o něco jde. Ten tým nemá žádného lídra, který by hecoval spoluhráče, který by se nikdy nevzdal. Když vidím Ozila, tak se divím, že ještě za nás chce furt hrát, nedivil bych se kdyby po sezóně bez titulu odešel.

Nejsem pesimista, ale po tomhle zápase moc nevěřím v titul. Rozhodujicí 2 zápasy, které budou moct vyvrátit můj názor budou proti Swansea a Tottenhamu. Pokud nebudeme mít 6 bodů, tak je konec a rozdaj si to spolu L'ster a Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

O koľkej začína LFC-City?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď

Reagovat
Swarley

za dve minuty

Reagovat
C-M@ster

Za 2 minuty podle onlajnů.

Reagovat
Mastný Chobot

to je informácia, ktorá sa nedá len tak ľahko zistiť

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce sa mi to hľadať, tak som to sem napísal, prepáč.

Reagovat
kvasha16

staci tuknut na livesport

Reagovat
Swarley

a legenda hraje na stoperu, to musíš vidět!

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby ďalšia komédia?

Reagovat
kiwwi

Since Arsenal last won the league, Rashford was 6 Years old, Get old, And crushed The title hope of Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ako komu

Reagovat
J0EL

jj "crushed"

Reagovat
smazaný uživatel

Rashfordov nastup je jak z Hollywoodskeho filmu vytahuje nas z biedy 18 rocny chalan neuveritelny pribeh!!!

Reagovat
Mastný Chobot

No nič, je načase hodiť si Foxes do obľúbených.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Gary odešel slavit asi.

Reagovat
smazaný uživatel

lol last 15 matches Arsenal získal 25 bodů stejně jako Chelsea vykopnout Mourinha dřív tak ještě ten Arsenal předhonili

Reagovat
CubONE
Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

favourite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nejlepší

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Rashford hrál ve čtvrtek poprvé za áčko ManU nebo už se někdy objevil v nějakém poháru?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvýkrát. Ale zdá sa mi, že niekedy na začiatku sezóny bol na lavičke.

Reagovat
Busby babes

jednou byl na lavce proti watfordu. ale prvne hral ve ctvrtek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem, prečo tu všetci píšu, že Alexis sóluje, keď je to práve naopak.Hrá strašne, vôbec nestrieľa iba centruje aj keď to vôbec nevie.Ak Arsenal túto sezónu nevyhrá titul, tak Mesut pôjde preč.To sa ako nebavme.A Wenger už by tiež mohol ísť.A to striedanie Welbeck-Iwobi?

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ako nebavme

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis je skvelý hráč, ale on má len 2 štádiá. Buď je dokonalý, magický, energický a schopný dať 5 gólov za zápas, alebo bezpohlavný, totálny zúfalec, čo zadrbe každú loptu nepresnou prihrávkou alebo zlou klučkou. Nič medzi. V ktorom štádiu je teraz, je asi jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to je jen nadrzenej pudl s maslickou a i v letosni ultraslabe sezone se najde silnejsi pes kterej bude mrdat

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní sezona je právě naopak velmi silná, slabé kluby už v lize nejsou tak jako dřív, protože i ti největší tragédi si mohou dovolit přivést zvučná jména z jiných dobrých lig a taky to udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Troll football uz neskutečně jede toho LVG

Reagovat
C-M@ster

Ten sniper Mourinho

Reagovat
Salfovic

Ta skluzavka je dobrá

Reagovat
iamek

Lvg <3

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino je král s jakým mužstvem si jde pro titul - nejvíc se mi líbí jak změnil úplně mentalitu celýho mužstva - dřív Spurs byli tým, který uměl vyhrát sem tam proti dobrým týmům, ale nikdy z nich nebylo cítit taková ta vítězná mentalita a odhodlání a sebedůvěra, že můžou vyhrát každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

presne. Ale hlavne upravil káder podľa seba, posunul Diera na DM a kúpou Alderweirelda spevnil obranu, ktorá je momentálne najlepšia v PL. V Tottenhame niečo nevídané.

Reagovat
fenixLFC

mna sokoval ten alder, pretoze v sotone bol vacsinou fakt na facku

Reagovat
vicinda07

cozeee.vsak bol skvely uz tam

Reagovat
fenixLFC

tak som mal asi smolu nanho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Wenger on Manchester United: "Let's not got overboard. They had a very experienced midfield and spent a lot of money."

wau

Reagovat
smazaný uživatel

čožeee ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mastný Chobot

ach jaj, už nech ťahá do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má v podstatě pravdu, peníze utratili a ostřílené hráče v lize jako Schneiderlin, Carrick nebo Mata tam měli, ale v této chvíli je to brečení, MU hrál prakticky bez obrany a nevyhrát proti tak sestavenému týmu musí být ostuda.

Reagovat
kiwwi

tak Carrick hral stopera, ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

to byla jeho role, ano

Reagovat
kiwwi

tak o akom very experienced midfield to keca?

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera schneidy mata?

Reagovat
kiwwi

tak z nich je very experienced snad len Mata

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi ano oproti rashfordovi a spol su velmi skuseni ak toto nechapes tak asi budes trochu jednoduchsi

Reagovat
kiwwi

omg to ale nie je pointa

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Ja som videl cely rozhovor, ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozoberame tu uplnu kravinu vytrhnutu z kontextu

Reagovat
kiwwi

nevidel si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Nezvlada no...

Reagovat
nani92

keby sme hrali aspoň vonku, tak sa dá povedať, že za tých fanušikov čo dnes za nás hrali sme dali veľa peňazí na vstupnom, ale takto..

Reagovat
patas92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele je milacek, jen at pokracuje, ma tam rozdelanou skvelou praci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Chodi sem jeste afc?

Reagovat
smazaný uživatel

jop, ale dneska je zalezlej, nedivim se mu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dají se někde v noci sledovat Oscaři? na netu nějaký stream nebo tak?

Reagovat
iamek

Ct

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
CubONE

Na CT aj Doma to davaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kolika?

Reagovat
smazaný uživatel

02:30

Reagovat
patas92

A někde, kde to nebude kurvit simultánní překlad?

Reagovat
Lacko_Boh

reddit/oscarstreams

Reagovat
smazaný uživatel

díky všem za odpověd :)

Reagovat
smazaný uživatel

a v pondělí večer na artu záznam

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych byl Levym tak Pochettinovi dám smlouvu na příštích 20 let a výkupní klauzuli 200 miliionů liber

Reagovat
smazaný uživatel

*500

Reagovat
FUnk

Reagovat
C-M@ster

Ten špíl v EL Depayovi hrozně pomohl se sebevědomím

https://www.facebook.com/BackUpTrollFootball/videos/1547387372220661/

Reagovat
smazaný uživatel

A taky si uvědomil, že to nebude tak lehké jako v Eredivisi, kde byl za největší hvězdičku tu sezónu.

Reagovat
fenixLFC

Anglie má nového hrdinu.....to je tak smutne pravdive ze to az pekne nie je...takze ku komu ho teraz budu prirovnavat a hypovat?

Reagovat
iamek

Suso asi. I kdyz jina pozice.

Reagovat
fenixLFC

suso nie je brit

Reagovat
C-M@ster

Výběrem místa mi připomíná Lafatu.

Reagovat
smazaný uživatel

nový Kane

Reagovat
smazaný uživatel

nový Macheda ne?

Reagovat
kiwwi

novy Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo odkaz na Gaalovo asi uklouznutí? Nestíhal jsem to z práce.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ukázka simulování prostě máme nejlepšího troll trenéra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co jako předváděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neví prostě LVG... Chtěl se dostat do funny souhrnu kola dobrý PR pro MU

Reagovat
PP

Co naplat.. Letos to je na 70% Tottenhamu, 25% Leicesteru, zbylých 5% na dopad meteoritu..

Dnešní zápas jsem viděl až konec, ale z článků a diskuse je jasná věc. Ať už tady pičujete na Merteho, pořád je to letos náš nejlepší stoper. Pohybové a rychlostní nedostatky skvěle nahrazuje poziční hrou, hlavou a především organizací obrany.. Holt mezi slepýma jednooký králem a do příští sezony se musí nutně najít dirigujícícho stopera..

Reagovat
Hokaido

Fakt nevím, proč by měl mít Tottenham 3x větší šanci, než Foxes. Jen v dalších dvou kolech je docela pravděpodobný, že svůj náskok ještě zvýší.

50 na 50, možná 51:49 pro Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, máme teď docela nabitý program a BVB v EL mě taky moc nepotěšil , ale bude to dobrá zkouška na LM.

Reagovat
PP

já teď pár kol po sobě sledoval Spurs + EL a ten tým nemá slabinu.. Má ducha, je skvěle sestavný, má štěstí na nezranění a i tak mají spoustu adekvátních náhrad. Goly nestojí na 1 hráči jak měli v historii nebo ještě loni - může dát gol 8 chlapů.. I nepříznivý výsledek umí otočit a nevzpomínám si na zápas, kdy je někdo drtil..

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Walker, Vertonghen

Reagovat
Cobra

Lloris ano, ostatní jsou při momentální formě nahraditelní

Reagovat
PP

to myslíte Lloris vážně jako slabinu?? Vždyt je jistý, občas má i wonder save, nohama ok nic moc, ale koho by jste si jako představovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Šak tím myslel, že je nenahraditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl.. no až na ten palec Mertesackerovi, to jsem jaksi zapomněl přečíst

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester podává konzistentní výkony celou sezonu, nevim proč by měli najednou začít ztrácet. Můžou hrát uvolněně po zbytek ligy, stejně jako Spurs. LM už oběma asi těžko někdo vezme, vidím to tak 50/50, Arsenal ztrácí 5 bodů to taky není moc, ať mají formu nebo nemají pořád jsou ve hře.

Reagovat
PP

je to můj tip.. Ale myslím, že se jim to začne vkrádat do hlavy a že se poserou.. Uvidíme, je to zábavný rok..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný rok a příští ročník chci vidět ty předsezonní odhady.

Reagovat
fenixLFC

inak mufani, kho povazuejte za najlepsiu stredovu dvojku? pindalo sa na carrick-morgan, carrick-felliani teraz na morgan-herrera...carrick-herrera?

Reagovat
pingla

Basti a Herrera

Reagovat
Infernoqt

je to jedno, hlavně at hrajou otevřenou hru

Reagovat
Swarley

já bych ideálně hrál Carrick-Basti, ale to je krátkozraké nejen vzhledem k jejich věku, ale i náchylnosti na zranění...

jako nadávat se nadává, ale stejně se musí Morgan s Anderem vyhrát...každopádně v poslední dobře předvádí fakt hodně slabé výkony...

Reagovat
Dawon

podle me Ander dneska vubec nebyl tak spatny, jak se tady povetsinou pise...Schneiderlin ale dost hruzostrasny no, o tom zadna

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan-Basti/Herrera. Pro mě to teda hlavně sedí na Morganovi.

Reagovat
Busby babes

Basti Morgan.

Reagovat
Nikikrew

zapas som nevidel ale vysledok je absolutne zly. Zas to je o pici sezona, vypadnutie v LM a titul nam znova unika kurva. Ked uz nic dajme aspon hatrick v FA cupe

Reagovat
Nikikrew

Tak teraz som si pozrel aspon goly. Podla toho co som videl hovorim spravne ze 2 goly na vrub Gabriela? Nech sa uz Wenger spamata a kupi top stopera fakt. 3 gol zadebilny tec, podla mna by to Cech mal.

Ked aspon nic tak Mesut dnes 1+1

Reagovat
Nikikrew

Aspon hnusny tiket vysiel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ach, to je tak krasne sladke

Reagovat
Nikikrew

To je ked nie ste ani v top4

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, posnaz sa trosku viac

Reagovat
Nikikrew

Nemusim, za mna hovoria fakty. Ale gratulujem, samozrejme to musi byt sladky pocit porazit nas s juniormi

Reagovat
Mastný Chobot

v noci ešte Mad Max dostane najviac Oscarov a bude to najdebilnejší deň za poslednú dobu

Reagovat
FUnk

ted jeste vyhraje barca, leo si veme oskara at ma klid a bude to fajn vikend a to jsem jeste sehnal mlade konecne auto

Reagovat
Lacko_Boh

Mad max? Dufam ze ano

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

A kto ? Ty kundibáde

Reagovat
Lacko_Boh

teda čo

Reagovat
Mastný Chobot

mne je jedno, nech aj Sídliskový sen, ale Mad Max bola keketina (môj názor) (nepopulárny názor)

Reagovat
Lacko_Boh

videné v kine či na mobile na trase Bratislava - Trenčín kde ťa každých 5 minut otravovaval meme revizor? Lebo ja nemám rád akčné filmy, trailer ma nezaujal, šiel som tam len preto lebo mi to okolie vyhypovalo a v kine nič iné čo by ma zujimalo nešlo a ...z filmu som bol do minuty v piči.

Reagovat
Lacko_Boh

aaaa sorry, nevšimol som si tú poznámočku v zátvorke,beriem späť,beriem späť..

Reagovat
Lacko_Boh

*iba piči,bez v, snažím sa spopularizovať tento tvar nadávky,toto mi ušlo

Reagovat
Mastný Chobot

bez v je to štýlovejšie

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

bola to pičovina bratu. A súhlasím s tebou, že dnešný futbalový deň stojí zapcu.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Dlho ti to nastastie nevydrzi. Uzi si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi dlho nevydrzi?

Reagovat
J0EL

0:0 s Watfordom v stredu a zase zalezies

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som nikdy zalezeny a vidim, ze si z toho trosku uneseny, ja ani som doteraz nevedel, ze v stredu hrame.

Reagovat
vladis271

klasika

Reagovat
Lacko_Boh

2goly

Reagovat
teenz

No tak jo, teď ten Mesuta odchod nemusí bejt tak nereálnej. A ani jeho.

Reagovat
Mastný Chobot

snáď aj Wengerov

Reagovat
teenz

Ten by měl jít jako první samozřejmě, ale ono to bude opačně a odejde Belle s Mesutem a můžem začít znova.

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut, keď bude chcieť, tak nech ide, čo už, ale stále si nemyslím, že by išiel. De facto okrem jedného zdroja pochybného zo Španielska o tom nikto iný neinformoval a ani mi nenapadá klub, kam by mohol ísť (PSG má plno, či?). Hector by bol obrovská strata ešte k tomu aj preto, že ak by ostal Wengele, tak by ho akurát tak nahradil Jenkinsonom a to by bol rip in peace Arsenal. Ale ani o ňom si nemyslím, že zdrhne cez leto.

Reagovat
Kincl

My Vám pošlem Vidala + Thiaga a vy nám Ozila :D

Reagovat
Mastný Chobot

:D ok, ale už to nemožeš odvolať

Reagovat
J0EL

Ak odide Mesut, Wengera by mali hnat palicami z Londyna. Takeho hraca ako on uz nikdy nezozenieme. Za 6(?) prestupovych obdobi aby nevedel kupit utocnika, ktory by z jeho dokonalych prihravok dokazal aspon polovicu sanci premenit, je proste na facku. Namiesto toho bude donekonecna predlzovat kontrakt Walcottovi alebo pchat na kridlo hracov, ktori tam nemaju co robit. Nehovoriac o tom, ze nam chyba poriadny stoper.

Reagovat
teenz

Nám chybí dost hráčů.

Reagovat
J0EL

Mne by uplne stacil utocnik a stoper, mozno este golove kridlo ak by som mal byt nenazrany. Keby bol zvysok zdravy, uplne by to stacilo. Keby...

Reagovat
teenz

Stačí když odejde Wenger a někdo normální si s tím poradí.

Stoper, záložník, útočník, křídlo... no snad máme dost peněz.

Reagovat
J0EL

Tak ja po Wengerovom odvolani volam konstantne uz riadne dlhu dobu. Par FA cupov to proste nezmeni. Vtedy sa to este vsak dalo chapat, ked sa staval stadion a neboli peniaze, ale teraz sa uz proste nema na co vyhovarat. Skoda len, ze neskoncil uz tuto sezonu, mohli sme mat Kloppa Posledny cas mam v hlave taku kacirsku myslienku, ze mozno Bilic by bola dobra nahrada. Nakupy ma skvele, WHU posunul o riadny kus dopredu a aj ta hra je pekna.

Reagovat
smazaný uživatel

este do nedavna bol walcott fantasticky hrac a vsetky tie nezmyselne predlzenia kontraktu si plne zasluzil. co sa zmenilo?

Reagovat
teenz

Bayern.

Reagovat
fantomas

Zrovna čtu Wengerovu pozápasovou tiskovku. Zase sám nezvládá, a zase dělá celýmu klubu ostudu. Jestli po sezoně nepujde, tak ztratil i ten zbyteček soudnosti, co mu zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna to az take hrozne nebolo. Vraj bol dost zly na hracov po barci tak im zase nechcel nakladat

Reagovat
fantomas

"It is very difficult for me to go into an individual assessment," he said. "I leave that you. You are big and strong and intelligent enough."

Tohle je prostě nechutně arogantní. Delaney to napsal přesně - jakmile je Wenger v pasti, okamžitě si to vylejvá na novinářích. A to s těma "pár milionama na hřišti" je taky dětinský. Jako by pro ten výkon a nepřivezení aspoň jednoho bodu v takový situaci existovala adekvátní omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oki to som nevidel a to si mohó odpustit

Reagovat
kiwwi

a vraj videl cely rozhovor ojebavac

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som cely rozhovor po zapase na bbc toto je z nasej tlacovky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Klasika, kydat iba vies

Reagovat
kiwwi

Reporter: "So how will you celebrate tonight?" Rashford: "I won't be celebrating tonight. I have a chemistry exam tomorrow, Varela has too"

blbe no

Reagovat
Lacko_Boh

pre Gabriela

Reagovat
Grahf

"kurva zajtra písomka, aspoň že som dnes dal dva goly za United"

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

taky dobry User Actions

Following

David De GeaVerified account

‏@D_DeGea

A united team overcomes all obstacles! ⚽️⚽️ Outstanding Old Trafford! And don't worry, our Mister is ok!

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jít do školy jako frajer co skoroval proti Arsenalu, to bych si nechal líbit. Mu učitelé budou krásně podlejzat

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nefandí Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

nakonec neuveritelnej tyden. potrebovali jsme 3 vyhry ze 3 zapasu, cekal jsem spis tak jednu nebo 2 s vypadnutim s EL a nakonec vyhrajem vsechno. to je velka parada. ted na to chce hlavne navazat vyhrat i s watfordem.

Reagovat
supporter

Wenger to nemysli vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Urobil som si kakauko, pekne si lahnem do postielky a otvorim si citanie, mozte sa pridat

http://www.gunners.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=23063:live-man-united-v-arsenal&catid=24:oficialne&Itemid=100180

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si strasny kkt

Reagovat
vladis271

on si myslí, že objavil ameriku. Mňa napr. redcafe už ani nebaví čítať po prehrách MU furt je to to isté a zvykol som si na to.

Reagovat
Lacko_Boh

?:D nerob to Vlado:D

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

kakauko

Reagovat
J0EL

horsi jak owny v tomto

Reagovat
kiwwi

jezis ty si tak zatrpknuty trulo

Reagovat
J0EL

lol

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

sladka vyhra dneska

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mastný Chobot

ťažko s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou mě tím přesvědčil, abych si taky asi po roce udělal kakauko

Reagovat
Mastný Chobot

kakauko sa pije ráno, ja som tiež dnes mal

Reagovat
Lacko_Boh

mlieko chalani,velka zloba,veľká...

Reagovat
kvasha16

preco?

Reagovat
Mastný Chobot

mám piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku nadhladu, som rad, ze ho mate

Reagovat
Mastný Chobot

šak počkaj, ty kokot kakaukový!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

800. pre Arsenal

Reagovat
Lacko_Boh

v top4

Reagovat
Busby babes

Liverpool.

Reagovat
Lacko_Boh

poradte spolubyvajucemu hru, nema rad futbal ani sporty vseobecne,gta a pod uz hral a nema na to chut

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfenstein New Order

Reagovat
Lacko_Boh

hral a nebavilo,vraj kludne niečo staršieho

Reagovat
smazaný uživatel

Empire earth 2

Reagovat
niflheim

Mass Effect

Reagovat
Lacko_Boh

nema rad pribehy

Reagovat
smazaný uživatel

Metro 2033 a pokračování...

Heroes and Generals, začal jsem to nedávno hrát a je to paráda, je to zadarmo na steamu.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra knizka

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ji v PC asi 3 roky a ještě jsem se do ni nepodíval. Kromě povinné četby jsem knížky nikdy nějak nečetl, takže už i to je úspěch... no možná škoda, že na čtení moc nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, kazdy ma neco, ja zas skoro nehraju hry...

Reagovat
Lacko_Boh

metro uz drtil ale to heroes mozno dame obaja,pripomina mi to COD 2,nostalgia

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je to paráda. Právě jsem hledal takovou hru, pořád jsem čekal, že něco takového vyjde znovu od COD nebo BF a pořád nic, nakonec jsem našel tohle. Jediná nevýhoda je pomalé levelování a hráč musí hrát ze začátku na 4 mapách, ale dá se to urychlit zaplacením za to. Ale je to fakt super, daleko lepší než COD 2 a to je moje srdcovka. Zadarmo bych takovou hru vůbec nečekal.

Reagovat
Lacko_Boh

dakujeme ti za dojebany semester

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám třeba za chvíli státnice, ale ted mám sakra motivaci to hrát, mám 4 level a v 5 už se dostanu do pořádné války, akorát to bude trvat ještě tak 10 hodin hraní, ale tak nevadí mi to vůbec, možná pak i něco zaplatím, protože si to ti tvůrci zaslouží. Je to pořád jak kdyby beta, takže pořád na tom pracují a vylepšují to, ale na nějaký bug jsem tam ještě nenarazil. Navíc se tam mění průběh dne, někdy se hraje v noci, někdy za slunka, někdy v mlze a tak, možná pro někoho prkotina, ale já to u podobné hry nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

já teď hraju XCOM Enemy Unknown

Reagovat
Lacko_Boh

hovori ze to nerozjede

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, vždyť to je 4 roky staré a graficky nic extra

Reagovat
Lacko_Boh

si to pomylil z niecim

Reagovat
Lacko_Boh

s

Reagovat
PP

fakt? Jaké to je?? Já jsem samozřejmě prošel klasickou I a II, cokoliv dalšího bylo o hovně..

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu posoudit, předchozí díly jsem nehrál, takže mě to baví, je to vlastně takový restart série, teďka vyšla dvojka, která je prý zas mnohem propracovanější, těžší a lepší

Reagovat
PP

Já měl na mysli I, II z 1995 či kterého roku. Mrknu na recenze a dost možná koupím, pač nějaká slušná strategie mi chybí. Heroesi dojebávají čím dál víc, Civka taky nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si hral I a II, tak se ti to libit nebude, ale ty dvojky pry resi hodne picovin z jednicky, takze ty za zkousku urcite stoji

Reagovat
PP

Legends of Grimrock II, Divine Divinity II

Reagovat
Cobra

CS:GO Neznám nic lepšího

Reagovat
Lacko_Boh

je lama

Reagovat
Spasitel

Bulanci

Reagovat
smazaný uživatel

Hearthstone, člověku se nikdy nechce hrát dýl než 2 hodiny, ale ty 2 hodiny jsou zábava

Reagovat
Trand

Stronghold

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
FUnk

crusaders nebo extreme , dvojka nee

Reagovat
Kaze

Dota 2. Par let nebude potrebovat nic jineho.

Reagovat
kvasha16

League of Legends

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nikdy nepochopil, proc tu zjednodusenou kopii doty lidi hrajou

Reagovat
kvasha16

ja som zacal kvoli spolubyvajucim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

Total War

Reagovat
PP

Reagovat
Hokaido

Jewels Star

Reagovat
Mastný Chobot

to bude nejaká pornoherečka určite

Reagovat
Hokaido

A to už jsem chtěl jít spát. No čo...

Reagovat
smazaný uživatel

Farming Simulator 2016

Reagovat
kvasha16

som divny ked som najprv precital fapping?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Godwinson

Heroes of the Storm

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Premier League si namaze na chleba uz hockto. I neznamy Rashford.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej zápas, respekt před United, 3 body zasloužený, Rashford LVG dive

Reagovat
cokoliv

Kolik má Rashford plat? Vždyť ten kluk musel za ty góly kabině zaplatit tolik že zruinoval rodinu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
PP

Reagovat
Free_player

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je drsne :

"Against United, Walcott was atrocious. No shots, no chances created and six passes completed in 63 minutes. He touched the ball 17 times and managed to lose possession on ten occasions. It would be hard to do worse deliberately." - F365

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

A vydržel déle než poločas, prostě wow.

Reagovat
J0EL

Wenger sa nepouci proste.

Reagovat
SunFells

Nasadit Gabriela namísto Mertesackera, je to trouba.

Reagovat
J0EL

Toto som prave pred zapasom kvitoval. Ale z kaluze do blata

Reagovat
Manik...

Arsenal

United

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

čo tí starí chlapi vyvádzajú kvôli fodbalu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/Vh0UImW

Tenhle je boží.

Reagovat
nani92

Reagovat
Mada

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb
Reagovat
habinity

Dnes ked som videl lucasa leivu ako ide na penclu, tak keby sa to da podat v tej chvili ze neda, tak dam veeeelaa euro nato...ten hrac nema na slovensku ligu...kazdopadne city super lepsie ako loserpool..klopp je babrak

Reagovat
vladis271

ombre, sezóna sa zredukovala už len na EL. Veľa radosti v nej nebolo. Už zostáva len jedna vec, a to ke´d nedosiahneme tak amen tma. Mám dosť rozumu na to aby som si myslel, že vyhráme EL. Ale MU vyradiť musíme. Aj keby tam mali skapať v tých dvoch zápasoch.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

vypadnete a potom Klopp out

Reagovat
vladis271

stať sa to môže, a budem fakt strašne nasraný. Ozaj, už máte vybraný klub v Holandsku kam pôjde Rashford ak vás prevezme Mourek?

Reagovat
Busby babes

LVG zustane.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

To este bude titul do pice

Reagovat
fff

o kolo neskor zas zufala banda mufanov ... co to dpc hrame, boze, tragedia, nasli sme nove dno?

Reagovat
Busby babes

presne. priste 0:0 s Watfordem a jsme zas tam kde jsme byli.

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

bez súdnosti

Reagovat
nani92

keby bola taká energia ako dnes v nom vidieť v každom zápase, tak by mal určite viac podporovateľov aj napriek výsledkom..no uvidíme, ak je ešte šanca niečo zlomiť, tak tento týžden bol nato ideálny

Reagovat
vladis271

ale ja som chcel vedieť názor zaya na túto problematiku

Reagovat
nani92

nani9228.02.2016 23:54

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa moze stat, ze Klopp poleti?

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

"Mám dosť rozumu na to aby som si myslel"

nooo, možná těsně

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado je super, ale on si furt tak krasne nadbehne, ze to uz nie je normalne

Reagovat
vladis271

s kým to bolo? Sunderland a tá tvoja one man show?

Reagovat
smazaný uživatel

ukludni sa dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Inak neviem, ci Vam ostavaju nejake vety s diskusii v pamäti nejak dlhsie, alebo ze si spomeniete a vas rozosmeju ale mne casto napada arsin, jak raz napisal - Myslel som to v nadnoske, to je genialne slovo proste, ja ho pouzivam aj medzi ludmi obcas a to je fakt genialne, ze nadnoska

Reagovat
Mastný Chobot

ja som miloval prospera, keď tak čudne časoval slovesá tým svojím dialektom

Reagovat
Swarley

jak čudně? to je tady u nás běžné, že se hledajou jiné tvary některých sloves

Reagovat
smazaný uživatel

No ale je to čudne

Reagovat
smazaný uživatel

Hudynho9 bol bezkonkurenčne naj. podľa mňa + arsin dva roky dozadu na Vianoce ...

Reagovat
Trand

Jojo. V poslední době mě bavil hlavně Dušan, ten styl psaní byl super.

Reagovat
Swarley

to máme podobnej vkus, protože mě to bavilo nějakým záhadným způsobem taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan byl super.

Reagovat
patas92

Ale bylo to furt to samé dokola. Mně teď baví Winohrady Gang (nebo jak má ten nick)

Reagovat
fenixLFC

ako zabit osu ci co to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo tiez dobre .

Reagovat
Hokaido

Já jsem včera koukal na záznam Bayernu a když dal gol Coman, tak jsem vyprsknul smíchy, protože jsem si vzpomněl na hlášku s žampionama.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-303768/

Reagovat
smazaný uživatel

Do nejvyšší anglické soutěže by mohl zamířit Andrew Robertson. Krajní bek Hullu City se podle informací deníku "SportBild" dostal do hledáčku obou manchesterských klubů a Tottenhamu Hotspur.

ten bol zaujímavý už minulú sezónu, ale taký veľký skok by zvládol? A zo Spurs by šiel kto z kola von? Rose alebo Davies? Hmm ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto, je to iba rumour podľa mňa. Máme skvelých LB momentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď skvelých, no ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

tak pojdme si tu nadheru vychutnat jeste jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/filj

Přesně pro tohle chování je Kompany jeden z nejlepších kapitanu v PL

Reagovat
Busby babes

v lete koukal poctive na rugby a SBW.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

On a Terry, úplne iný level než ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

jinak za to posouzeni nepenalty klobou dolu pred rozhodcim. presne rozhodnuti.

Reagovat
Busby babes

Marcus Rashford is exactly the same age Wayne Rooney was on the day they both got a 1st PL brace (18y 120d)

tak jestli ho ceka podobne uspesna kariera, tak by to nebylo spatny

Reagovat
Cobra

Foster

Reagovat
Zaschrona

Dle clanku Andyho Huntera z Guardianu a Dominica Kinga z Daily Mailu, kteri maji o Evertonu dlouhodobe dobre informace, je nakup 49% klubu od Moshiriho jen zacatek, postupne by mel prevzit v klubu majoritni podil a tohle uz ma v tuhle chvili byt dohodnuto v ramci soucasne dohody, podle ktere i na nejakou dobu Kenwright zustane ve vedeni klubu. Dosavadni polovina Moshiriho pry stala 87,5 mega liber, klub to tedy celkove ocenuje na 175 mega. A teda pry uz bylo Martinezovi slibeno velke navyseni rozpoctu na nakupy na tohle leto, zaroven maji byt nabidnute nove smlouvy klicovym hracum a Moshiri okamzite bude resit i novy stadion, coz pro nej ma byt hlavni priorita. Pokud tohle prejde v realitu, tak je to docela pohadka, po tech uz vic nez dvou desetiletich nulovych investic a dvou fiaskach kolem vystavby noveho stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Stones definitivně zůstává?

Reagovat
r.mrazik

jako kvuli tomu,ze prisel investor jo? tezko..

Reagovat
Zaschrona

Tak pokud dostane nabidku velke smlouvy a zaroven prislib toho, ze klub bude dlouhodobe kazdy rok nakupovat a nebude prodavat nejlepsi hrace, to muze znacne pozmenit jeho postoj.

Reagovat
r.mrazik

je to celkem naivni,pokud prijdou s nabidkou svetove kluby,ktere nehraji o pohary,ale o tituly a vitezstvi v LM...

Reagovat
Zaschrona

Pokud uz pred touhle zmenou majitele byl Everton 18. v tabulce nejbohatsich klubu sveta od Deloitte a ted se da ocekavat rust jak prijmu, tak navic k tomu externi investic od majitele - hlavne i do stadionu, tak posun mezi temahle kategoriema nemusi byt vubec daleko. Treba viz Spurs, kteri za posledni leta udelali neskutecny posun vpred...

Reagovat
r.mrazik

tak nejde o to byt nejbohatsi,ale taky hrat nahore a mit nejaky kredit,aby tam ti hraci chteli zustat...a i pak proste v zajmu urcitych klubu bude jedno,ze slepice hrajou nahore...ti hraci budou chtit odejit do lepsiho

Reagovat
Zaschrona

Tak prave ten kredit myslim celkem dlouhodobe Evertonu neschazi, chybi dlouhodobe hlavne penize, aby se klub posunul dal, v dnesni dobe jsou zarukou klubovych ambici prave ty penize - za poslednich 13 let jen 2x nebyl Everton alespon v blizkem dosahu pricek zajistujici evropske pohary, i letos to porad muze klapnout. Zasadni podle me je, aby prave po vzoru treba Spurs drtiva vetsina hracu chtela zustat, tech nekolik malinko vyjimek typu Bale nebo Modric se da pochopit - a v dlouhodobejsim horizontu i hrace takoveho typu by si Spurs mohli zvladnout udrzet - viz Arsenal, jak se ted posouva po dostavbe stadionu a splaceni nejhorsich dluhu z nej, Spurs v blizke dobe ceka pravdepodobne podobny vyvoj.

Reagovat
r.mrazik

kredit dost schazi,kdyz je everton takovy prumerny tym PL...

aha...takze u slepic chteji vsichni zustat,ale nadpurmerne modrice a balea pocitat nebudeme...to pak nema smysl...

je naivni si myslet,ze tym dokaze udrzet sprickove hrace,pokud patri do te druhe garnitury...prijde real,barca a hraci proste pujdou...a v anglii jsou taky stale lepsi destinace...

tohle proste neni FM...

arsenal byl tym top4 stale...slepice tuhle sezonu budou muset zopakovat a muzou dopadnout jak liverpool....

Reagovat
vodka

tak třeba z toho momentálního kádru spurs si myslím, že nebude odcházet nikdo, dřív měl nápinky Vertonghen, ale pokud budou hrát spurs LM a v lize o titul (jakože se současným pojetím fotbalu to problém nejspíš nebude a osobnost Poccheho je neoddiskutovatelná), tak nemají problém. ještě jim v létě přijde jeden schopný útočník a jsou solidně za vodou, protože ten tým je strašně mladý.

Reagovat
r.mrazik

jasne...takovyhle vyhlidky jsou super

jenze si pak vem,ze chelsea nebude chtit byt dole a MU taky ne...City jsou jasny, Arsenal taky...

do toho Liverpool s Kloppem...

a to budou hrat slepice LM,takze to nebude jednoduchy skloubit s PL..preci jen LM je neco jineho nez EL...

ted tam nemaji takoveho hrace,ktereho by jim nekdo chtel vykoupit...max Lloris,Kane?? tezko rict,co se bude dit,az prijde barca,nebo real a budou chtit nejakeho hrace...

tak jednoduse to nevidim jak ty,ze vy nemel byt problem,aby hrali o titul...

Poche je mistni hvezda...uvidi se pristi rok,jak navaze v nejspise jeste silnejsi konkurenci

Reagovat
Zaschrona

skloubit LM s ligou je papirove o dost lehci nez s EL - je mnohem lepsi statisticky hrat zapasy v utery/stredu nez ve ctvrtek a pak pote o vikendu

a Spurs maji vsechna hlavni jmena pod dlouhodobymi smlouvami, Barcelone s Realem se pripadne muzou vysmat do ksichtu, nemaji jediny duvod kohokoliv poustet, at si bude brecet jak chce - jak lze zpetne sledovat, prodej Balea jim kdysi nijak nepomohl...

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...vsichni se muzou vysmavat...jenom hraci nebudou stastny,kdyz budou hrat za prumerny evertony a dalsi

a kdyz prijde real,barca,psg a ten hrac bude chtit odejit,tak z toho slepice dostanou leda mraky prachu...ale ten hrac odejde...stalo se to mnohem lepsim tymum nez jsou slepice...

Reagovat
Zaschrona

No ja nevim, nemel nahodou treba Suarez nejlepsi sezonu zivota pote, co mu v lete zatrhl Liverpool prestup? Takovy Stones taky zrovna nema problem hrat za Everton... Je jen idiocie klubu, pokud nevyuzijou podminek, ktere maji a nechaji se ojebat od hracu s jejich agentama. Jako treba vy s Di Mariou. Nebo pred tim s Tevezem. Nebo s Ronaldem.

Reagovat
r.mrazik

no...a odesel,ackoli byl pod smlouvou...

stones v lete taky odejde a to bude pod smlouvou..

tohle FM mysleni je neskutecne legracni

jo,protoze kdyz hrac nechce za klub hrat,tak ten klub toho nic moc nezmuze...

Reagovat
vodka

tevez odesel, protoze ho SAF nechtel, diky bohu. nebyl schopny se naucit anglicky a porad brecel.

Reagovat
Zaschrona

Chapes, ze financni situace celkove PL i prave Spurs je ted vyrazne jina nez pred par lety? A bude se v pripade Spurs v nejblizsich letech dal velmi zlespovat? Nemluve o tom, ze Bale v dobe odchodu byl jeden z nejlepsich hracu sveta a jeden z nejlepsich strednich zalozniku Modric si prestup vybrecel, navic sel za penize, ktere v te dobe byli pro Spurs hodne dobre. Momentalne odchod zadneho z nejlepsich hracu jim nehrozi...

A jasne, vzdycky se to da zaobalit tak, ze pokud se nebavime o Realu nebo Barcelone, tak vzdycky tam muze kazdy prestoupit... Nicmene financni situace klubu v Anglii je takova, ze k prodeji kluby muze donutit leda tak blizici se konec smlouvy, i samotni predstavitele tech dvou klubu se uz nejednou vyjadrili, ze tohle jejich vysadni postaveni na fotbalovem trhu pomalu konci.

A tomu, ze by Spurs meli zopakovat Liverpool nenasvedcuje vubec nic. Spurs je tym postaveny na zdravych zakladech, je to tym. Neni to FC Suarez.

A absolutne netusim, co ma co delat kredit nejakeho klubu s tim, jestli je prumerny nebo neni, to s timhle nesouvisi. A teda Everton je rozhodne dlouhodobe klubem nadprumernym, viz vysledky z poslednich 10 sezon nebo pozice ve financnich tabulkach ligy. A pokud ted prijdou do klubu nove investice, treba i bude nejaky prostor na rust, treba to jsou jen kecy, uvidi se...

Reagovat
r.mrazik

ale financni situace je jedna vec,ale druha je,kdyz ten hrac se chce posunout...

kazdy tym toho hrace casem pusti...driv nebo pozdeji...a je jedno,jestli ma smlouvu nebo ne...

everton je dlouhodobe prumerny klub PL...prskej si jak chces ...nekdy jsou vys,nekdy niz,ale z venkovniho pohledu prumer....

kredit,věhlas...proste tak,ze everton nehraje pohary,nehraje LM,nehraje o titul...neni pro hrace zvlast zajimavy...

a vlastne me tohle moc nebavi...Ronaldo a dalsi mnohem lepsi hraci z mnohem lepsich klubu odchazeji do Realu,Barcelony,PSG....a ja se tu budu dohadovat s fanouskem prumernyho evertonu,ze nekdo nebude poustet do tech klubu hrace...jasne

Reagovat
Zaschrona

Ocividne mas nejakou uchylku s tim prumernym Evertonem, kdyz to tak dokola porad opakujes. Everton ma historicke jmeno, dlouhodobe nejdelsi ucastnik nejvyssi ligove souteze, nikdy nesestoupil z PL, ma stejne titulu jako Chelsea a City dohromady. V posledni dekade je jednoznacne nejlepsim tymem po sestce nejbohatsich klubu v PL, nekolikrat hral v te dobe pohary. Jednoznacne nadprumerny klub, ktery ted ma viditelnou sanci na dalsi rust v podobe noveho majitele - to dava docela velky kredit a dava to prilezitost nalakat vic lepsich hracu nez driv. A pro hrace je zajimavy i Bournemouth, kazdy PL klub je v soucasnosti zajimavy, liga se zmenila.

Kazdy tym? Nesmysl, viz treba Liverpool s Gerrardem. Absolutne ignorujes fakt, ze hraci maji podepsanou smlouvu a ve vyhodnejsi pozici je, dokud jim ta smlouva nekonci, jejich klub. A vzhledem k tomu, jak se zmenila financni situace u PL klubu v poslednich letech, tak je ta pozice hodne silna, cim dal tim silnejsi. I vuci Barcelone s Realem...

Reagovat
r.mrazik

ty jsi fakt silenej...

z arsenalu odchazeli do barcelony,z MU do realu a to byli mistri ligy...vzdyt gerrard taky byl uz skoro v chelsea...

od slepic odesli dva svetovi hraci...prumernej everton taky musel pustit fellainiho,kdyz ten hrac chtel...

a vsichni meli smlouvu a vsichni sli...

proste a jednoduse nezalezi,ze ty kluby maji prachy,kdyz ten hrac chce taky neco vyhrat a to se jim v tech tymech jednoduse nepovede...

a prumernej opakuju proto,ze treba ti to dojde...ale koukam,ze to je stejne zbytecny...loni 11,letos 12...chvili nahore,chvili dole,celkove prumerny klub PL s historii...parada

Reagovat
Zaschrona

Tak neni zadna zaruka, ze neco podepise. I tak ale ma smlouvu do roku 2019, jsme jeste rok ve vyhodne pozici a zas mu muzem klidne v lete zatrhnout prestup. Ale samozrejme si jen tezko lze predstavit, ze pokud jsou pravda spekulace, ze ma byt velka priorita pro Guardiolu, ze by tam nechel jit. Asi bude zasadni to, kolik nam bude City (nebo jine kluby) ochotno nabidnout.

Reagovat
fajdax

kundy prašivýýý

Reagovat
fajdax

Ivo domino jaro martin pepa a oliver je gej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

my to o ňom vieme, ale dík za oznam

Reagovat
smazaný uživatel

Filip, v nedelu ?

Reagovat
fajdax

jarní prázdniny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ráno se Brnem cestovalo nádherně, když nikde nebyli žádní haranti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Kup si auto a nebudeš muset řešit nějaký haranty v MHD

Reagovat
vodka

na popojíždění 2 km po brně je auto kravina, protože to, co ušetříš časově pak zabiješ stejně hledaním parkování...

Reagovat
fajdax

jezdíte s Honzou spolu do práce/školy?

Reagovat
fantomas

Alicia ♥♥♥

Reagovat
Cescio

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

A strašne cute byla při tom proslovu, nejoblíbenější moje herečka od dob Kiery.

Reagovat
madridcan

1000 pre Redmayna!!!!

Inak na Ledgera ako Jokera bol svojho casu 1,05 kurz. Na Lea je 1,01. Humorne.

Reagovat
fantomas

Ježiši, Redmayne

Reagovat
madridcan

Je mi jasne, ze keby hral ,,Africke dievca", tak si to pozries radsej ako zapas Norwichu...

Reagovat
fantomas

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl ho vyhrát Eddie no..škoda

Reagovat
minoLFC

keby sa Ledger nepredávkuje, tak možno nemá ani nomináciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
madridcan

Morricone Som rad, ze sa dozil

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že jsem se toho dožil já

Reagovat
SunFells

Ten ještě koncertuje jak blázen.

Reagovat
SunFells

Leo si ani nepřepsal proslov od té doby co bylo globální oteplování trendy.

Reagovat
Swarley

a vyhrál teda? to mám radost

Reagovat
Mastný Chobot

a nič s 9gagom?

Reagovat
Busby babes

jinak celkem ocekavany vysledky. prekvapila me snad jen vedlejsi role pro Rylance, tam bych tipoval spis nekoho z trojice Hardy, Bale, Ruffalo.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

a jeste teda nejvetsi sracka z bondovskych pisni ever vyhrala.

Reagovat
minoLFC

posladná dobrá bola v Zlatom Oku

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Stallone zasa nič, pfuj

Reagovat
Busby babes

to se celkem cekalo, ze to nedostane.

Reagovat
r.mrazik

tak sance mel hodne slusny...vzdyt vyhral na zlatych globech

Reagovat
Busby babes

jenze to vzhledem k Oscarum casto vubec nic neznamena. Oscari jsou v zasade porad takovej podnikovej vecirek par velkych studii a hodne zalezi na tom, jak je ten kterej snimek/herec protlacovanej a lobovannej. a to Sly zas tolik nebyl. A dostal by to spis z nostalgie nebo jak to rict. kazdopadne Rylance me mile prekvapil.

Reagovat
r.mrazik

to jo...ale to nic nemeni na tom,ze sanci mel hodne velkou a dost se o tom i mluvilo...

ale ze to dostal ten druhej je ten nejmensi problem,byl taky dost prima...

jen proste nesouhlasim,ze se to necekalo...sanci mel hodne velkou

Reagovat
patas92

zasa? Však to byla jediná jeho možnost ...Jako herec to nikdy nevyhraje. Spíš má šanci jako scénarista

Reagovat
Busby babes

no tenkrat za toho Rockyho to dostat mohl.

Reagovat
patas92

Jako mohl, no. Ale to jsou takoví ti Oscaři obdržení spíš za roli, než za výkon

Reagovat
SunFells

To už by bylo trochu blbé.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lech
Reagovat
anarchochuligan

Hlavně ať nevyhraje titul Arsenal, a Petr Díra Čech nabídá solidní formu 2 branek na zápas

Reagovat
anarchochuligan

Jestě by mu Lionel měl naložit na Camp Nou taky dva na cestu, aby nejel s prázdnou s Barcy

Reagovat
forrest

1658. pro splnění přání:

1. Leicester

2. Tottenham

3. Arsenal

4. Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal nie je 4-ty. dobry bullshit

Reagovat
Minister

Predstav si, že ani minulú sezónu nebol.

Reagovat
BrainBlender

Mam to uplne stejne

Reagovat
pingla

Arsenal ven, City na treti a flek a stacilo by

Reagovat
bbbauch

Tohle byl krasnej vikend konecne radost z fotbalu, k tomu vyhazovani Wengera a nezvladani fans Liverpoolu pri finale

Reagovat
smazaný uživatel

Až teraz som videl Sessegnonovu prihrávku a Berahinov gól, to bola paráda

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

Nejhorší možné kolo jaké mohlo být..

Reagovat
niflheim
Reagovat
SunFells

Reagovat
Pigeon

"Čínská nejvyšší soutěž během poslední doby láká jednoho hráče za druhým, dalším takovým mohl být Michael Carrick. Zkušený záložník Manchesteru United ale nabídku od nejmenovaného čínského klubu odmítl a raději zůstal na Old Trafford."

Nejdřív Rooney, teď Carrick. To se poznají skvělé charaktery ve skvělém klubu

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Strašná sračka.

Reagovat
r.mrazik

tak tenhle odkaz se ti moc nepovedl

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Leovo meme je u konce. https://www.youtube.com/watch?v=QUAItQmq-LU

Jsem zvědavý na jakýho herce se to upne teď.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Vypadá jak Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

V MOTD2 chválili výkon Schneiderlina. Bylo vidět, že Ozila dobře bránil a sbíral míče. United podali slušný výkon. Nesouhlasím s názorem Wengera na pozápasové tiskovce, že jeho tým bojoval a byl aktivní. Nechápu zařazení Wallcotta na úkor Girouda, při absenci Smallinga. Tady to vnímám trošku jako prokauč ze strany Wengera. Giroud by byl při standardkách daleko platnější. Možná chtěl Wenger vsadit na rychlost. Co se samotného Wallcotta týče, tak v MOTD2 také rozebírali jeho pohyb, který byl mizerný. Tomu hráči je 26 let, ale pořád hraje jako ten 16-letý klouček, který přišel ze Southamptonu. Nevidím z jeho strany žádný progres. Když hraje na hrotu, tak je mizerný. Když hraje na křídle tak je nespokojený, že nehraje na hrotu. Troška sebareflexe by neškodila, jelikož bere 140 000 liber týdně (což je mnohem víc než Giroud). Pokud nezmění svůj přístup, tak by měl odejít - na druhou stranu si nemyslím, že by přistoupil na snížení platu. Arsenalu se titul vzdálil a s výkony podobné tomu jaký předvedli včera si o něm můžou nechat tak akorát zdát. Naopak pro United by mohlo být včerejší utkání docela slušný impulz. Do konce sezóny zbývá ještě dost zápasů, takže se může stát ještě hodně.

Reagovat
Busby babes

ten Morgan je zajimavej. ono ve vysledku nehral spatne, ale to vystupovani s Ozilem bylo hodne nebezpecny, protoze za nim pakvznikala strasna dira. Jen Arsenal toho nedokazal vyuzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramsey nehrál nic moc, a Coquelin se do útoku nikdy moc nehrne.

Reagovat
vitasrp

Vy jste celkově v záloze hráli osobku (není to poprvé, co tohle Van Gaal udělal), ale bylo pro mě velký překvapení, jak špatně si s tím Arsenal poradil, respektive jak na to hráči vůbec nijak nezareagovali.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se odobně líbí osobní obrana víc než zónová. Navíc proti Arsenalu bývá osobní obrana ve velkých zápasech často velice účinná - Arsenal brání spíše zónově pokud se nepletu.

Reagovat
r.mrazik

jinak mne v tom zapase nejvic prekvapovalo,ze se sanchez vic nepresadil pres prumernyho varelu...

Reagovat
vladis271

Celý ten útok hral strašne. Myslel som, že po 2. gole ked dali na 3:2 pôjdu za vyrovnaním, ale oni to zas odchodili. Nemajú to v hlavách, neveria tomu. Momentum majú Spurs a líšky. Osobne si myslím, že Spurs NWD vyhrajú a to môže byť ten povestný boost.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze uz nas zacinate trochu precenovat. NWD nevyhrajem.

Reagovat
r.mrazik

arsenal NWD neprohraje...tipuju plichtu

ono je to i o stesti...si vem posledni zapasy Lišek...a i vysledky slepic...

celkove maji tyhle zviratka dost "stesti"

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, vydřený zápasy od obou

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vidis sance Arsenalu do El Clasica?

Reagovat
bbbauch

Clovel blbe napise vase derby a hned se des posrat

Reagovat
r.mrazik

a to jsem tu zkratku jen opsal...

ale jestli chces,tak se nestyd zeptat...jen to zkus lip

Reagovat
smazaný uživatel

No to je na tom prave to komicky. Scouser a mufan resi NLD a vubec jim neprijde divny nazyvat to zkratkou jejich vlastniho derby.

Reagovat
r.mrazik

jj...je to komicky

Reagovat
Busby babes

o titulu nakonec budem rozhodovat my. Jeste hrajem se City, Tottacem a Liskama, obrat vsechny o body by bylo fajn.

sice pak prohrajem s Norwichem a tak, ale to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Cakam ze od nwd budem moct v suboji o titul naplno fandit liskam konecne

Reagovat
Busby babes

a to hral Varela 80 minut se zlutou.

Reagovat
mul

mne pride,ze Sanchez sa po zraneni nepresadil zatial vobec proti nikomu

Reagovat
r.mrazik

to nevim...ale pres varelu??!!!

Reagovat
vodka

tak solidne mu tam vypomahal lingard. u neho je sice ofenziva dost o nicem, ale defenzivne si svoji roli plni fakt ukazkove...

Reagovat
r.mrazik

jasny...ale i tak...proste jsem cekal,ze se bude prosazovat mnohem vic...

naopak treba prekvapil depay proti bellerinovi

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem absolutně nepochopil, proč Giroud nehrál od začátku.. vždyť ta naše stoperská dvojka, to si přímo říkalo o někoho, kdo umí vyhrát hlavu..

Reagovat
Busby babes

no taky si rikala o to, ze bude prejeta rychlosti. proto Welbeck a Walcott. zrovna tohle bych Wengerovi nevycital. ze to pak Walcott odehral bidne je vec druha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

A my si zase rikali o to, aby to arsenal zatah a nechal nas si klasicky kopat na pulce a z protiutoku pri stoperech rxchlosti Carrick a Blind by nam bylo pri protiutoku poradne horko.. Misto toho podle me byli az naivne aktivni

Reagovat
Busby babes

misto toho hrali to co my. drzeni mice a dobyvani. tohle jsem nepochopil z jejich strany. sestavi to na protiutoky a pak se snazi hrat natlakovou hru.

Reagovat
Miguel19

Tady se na něj nadávalo, tam ho chválili..oba góly na jeho vrub

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
C-M@ster

Co je s tím Kantem? Jsem jak na trní.

Reagovat
Nikikrew

Kto by to povedal ze Santi je pre nas tak dolezity hrac. Kedy ma byt spat?

Reagovat
Hachim Mastour

Asi 16. marec na Barcelonu.Chcel som, aby namiesto neho mal hrávať Aaron a hrá.A je to hrozné.Ani ja som si neuvedomil aký je dôležitý.No chcelo by to ďalšieho stredného záložníka.

Reagovat
Nikikrew

Podla mna stredneho netreba, max mozno DMko ked odide Flamini a Arteta. Verim v navrat Jacka a ze nas potiahne buducu sezonu. Ja som so stredom celkom spokojny. Priorita je stoper a utocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Já.

Reagovat
Nikikrew

O tebe mi to je jasne , nechce sa mi to nejako hladat ale viem ze to bolo po Norwiche

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho zranenim sa nam rozpadla hra a v podstate skoncila sezona. Aaron s coqom spolu fakt hrat nemozu. Otazka je co s nimi a ako to v lete vyriesit..koho ku komu

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron dvojka na AM alebo jednotka, ak odíde Ozil. Ku dvojke Coq-Santi rozhodne dokúpiť top CM / DM...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ozil neodine.

Reagovat
Hachim Mastour

Kroos

Reagovat
vodka

já myslím, že kdyby byl ok Arteta, tak by tam hrál líp než Ramsey.

Reagovat
nani92

kedy bude článok o Di Capriovi?

Reagovat
Busby babes

az da gol za Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

až se k tomu Čech vyjádří

Reagovat
bbbauch

treba nejakej vypocet ve smyslu, ze k vyhrani oscara bude treba natocit alespon 1 film

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

ja som skor zvedavy na to, co si o tom mysli Cech

Reagovat
Busby babes

pauliegunn ‏@PaulGunning1 14m14 minutes ago

Feeling positive today. Give it to the Class of '92 when LVG leaves, then the Class of '16 can take over in twenty years. Sorted.

dobrej plan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
j_mrazik

Včera neskutečná ostuda. naše záloha bohužel stojí za hovno. Hlavně ta prostřední, s nima stačí jenom běhat. Ten El-něco je úplně mimo, tempo v piči, chodí mezi stopery, s tím ať jde do hajzlu. Ramsey úplně mimo, nikdo se tam neumí otočit s balonem, nepomůžou krajním hráčům, špatný.Sanchez umí chodit jenom do středu. Schneiderlin si Özila namazal na chleba, Theo "hraju píču, pokud nechci nový kontrakt Walcott hrál naschovávanou. Šílenej zápas, fakt šílenej. Nejhorší je, že to, co máme papírově nejsilnější, hraje proti silným soupeřům úplný hovno a neudrží v důležitých prostorech balon. Girouda mi bylo v útoku líto, nedostal snad jediný solidní balon.

Reagovat
Nikikrew

Ja som prave cital ze Ozil bol asi najlepsi z pola. Zapas som nevidel tak hovorim iba to co som cital. Sancez je totalne nulovy, Wallcott detto. Welbz ze aspon pozitivum.

Reagovat
j_mrazik

Snažil se, běhal, to se Özilovi upřít nedá, ale jinak většinu zápasu si stopeři a beci přihrávali mezi sebou. Záloha nebyla schopná se uvolnit nebo cokoli vymyslet. Kromě gólu tam moc zajímavých situací nebylo.

Reagovat
teenz

Jo, to je naše klasika, snažíme si nahrávat a držet míč a přitom to absolutně neumíme a ani na to nemáme vůbec hráče. Škoda, že to nevidí Wenger.

Reagovat
kiwwi

Tak Ozil dal gol, na jeden prihral a vytvoril jednu stopercentnu tutovku pre Monreala. Ak ked jeho celkovy vykon nebol ziadna topka, uz len tieto statistiky z neho robia najlepsieho hraca od vas

Reagovat
kiwwi

a nas nepochvalis?

Reagovat
j_mrazik

Od vás to byl solidní výkon, ale hráli jste to v sestavě, kdy jsme vás měli sfouknout jak svíčku. Přišlo mi, že i hráči to tak nějak brali, že vás přehrajou bez nějakého většího snažení. Místama to bylo hrozně laxní. Od vašich juniorů to byl moc pěkný výkon. Ale jak říkali komentátoři: Je trochu smutné, že se musí zranit 15 hráčů, aby dostali šanci odchovanci a mohli se vytáhnout nahoru."

Reagovat
kiwwi

No lenze to bol van Gaalov plan. Kazdy manazer vie, ze potrebuje silny kader a kde tu moze dat sancu nejakemu odchovancovi v poharoch a tak - a toboz pri top timoch. Ale LVG povedal, ze chce uzky kader, aby v pripade zraneni mohol dat sancu mladikom. Na jednej strane nemame top kader, ale na druhej strane je to velka sanca pre mladych a podla mna to nie je smutne, ale prikladne

kazdopadne, mozno tych mladych vasi podcenili, ale myslim si, ze mladasi hyrili aktivitou, su neprecitani, chcu sa ukazat a su v laufe...to su faktory, ktore dokazu vyhrat zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

LVG fakt povedal, že jeho túžbou bolo mať úzky káder kvôli juniorom?

Reagovat
r.mrazik

rikal,ze treba levyho beka v zime neprivedl,kdyz tam ma velmi nadejny mladiky Rileyho a BJe...

zas tak uzky kadr navic nemame (krome utoku...)

Reagovat
Swarley

Jako to je věc druhá, těch zranění je opravdu hodně, takže tak či tak, je to i z tohohle pohledu extrém. Ale zase opravdu se toho nebojí, místo toho, aby někoho stavěl nějak silene mimo pozici, tak tam radši dá mladého, to je super. Ale nic z toho neomlouva to, že s tím absolutním základem to nebyl schopný posunout do obrazu, na který podle mého ten tým má. Plus opět a tradičně ignoroval potřebu koupit top hráče na stopera. To, co se děje teď je fajn, ale nemá šanci to stejně ovlivnit to rozhodnutí, že by měl jít.

Reagovat
r.mrazik

tak me napada...nezacalo se to hroutit,kdyz se zranil schweine a byl mimo i carrick? protoze ted to zas relativne docela jde...

kazdopadne mladici delaji radost...ale jak rika sam želva...prvni zapasy hraji dobre vsichni mladi,je pak tezky na ty vykony navazat....a ma pravdu,viz McNair a Blackett

Reagovat
Swarley

jako s tím bych moc spojitost neviděl, protože ten střed mi nepřijde úplně ideální v žádném složení, ale tak to fakt může být jen můj pohled...prostě se mi ten současný střed moc nezdá, ani Morgan a bohužel ani Ander...směrem dozadu je to děravé a že by Ander úplně nějak fantasticky hrál směrem dopředu, to se fakt říct nedá no...z toho středu se mi zatím nejvíc letos líbil právě Basti, Carrick to má hodně nahoru dolů, Morgan byl u Saints zvyklej přece jen na cosi jiného, tak má možná jen problém se s tím popasovat u nás...jako nezatracuju Andera ani Morgana, všechno je to o šancích a i hodně o tom, jakým stylem hrajeme...pokud je tvůj hlavní úkol jako střeďáka hlavně neztratit někde balon, tak je jasné, že to zejména takový Ander bude mít neskutečně složité...takže tady je pro mě asi největší zklamání fakt Morgan no, ale tak uvidíme...

Reagovat
Swarley

a jako mladíci jsou super, ale to jen právě odráží to, na co nádávám někdy od začátku zimy, prostě se to nikam hlavně v ofenzivě neposunuje...teď to byl nádherný příklad toho, jak by se to mělo hrát s tím, že to mohlo mít mnohem větší kvalitu v době, kdy nebylo tolik zraněných...ta agresivita, nesvázanost, volnost, rychlost...že to teď vypadá suprově mě těší, ale na druhou stranu to úplně neskutečně odráží tu zoufalost, kterou jsme hráli v nejlepší sestavě...

Reagovat
vodka

jo, řekl to už před sezonou...

Reagovat
I am Mancunian

ano, aby sa nam co najrychlejsie zranili hraci a mohli hrat juniori

Reagovat
kiwwi

na jednej strane sa chces vysmievat Mourinhovi a podobnym zato, ze nedavaju sancu mladikom (co je dosledok toho, ze na kazdu poziciu maju adekvatne nahrady) a na druhu stranu sa chces vysmievat aj LVG, ktory to chce robit opacne a tu sancu mladikom dat

niesi ty schizofrenik?

Reagovat
vladis271

pýtaš sa na to aj sám seba?

Reagovat
kiwwi

z akeho dovodu by som sa to sam seba mal pytat?

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

tvoje komunikacne schopnosti su uchvatne

Reagovat
r.mrazik

ale tak to mas ve vsech velkoklubech...

si vem,ze bellerin dostal sanci,kdyz odesel sagna a zranil se debuchy...a dal uz vlastne nevim,jestli v arsenalu dostal nekdo nejakou sanci posledni dobou

a taky trenovat nas mourek,tak hraje v utoku Herrera...

Reagovat
Busby babes

taky Arsenal momentalne tech odchovancu moc nema, ne?

Reagovat
r.mrazik

to ja nevim...vsak tam meli do stredni zalohy nejaky zazracni dite,co si pamatuju...??

Reagovat
smazaný uživatel

Zelalem?

Reagovat
r.mrazik

to je asi on

Reagovat
kiwwi

http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2015/139/en/

Most experienced players per age: Dele Alli at the top

wau, hraci z PL kraluju takmer vo vsetkych kategoriach

Reagovat
smazaný uživatel

A to mam Kuna za sklenenku.

Reagovat
kiwwi

nj, lenze on hral najvyssiu sutaz od 15tich

Reagovat
vodka

McAuley má 36... Ale že Cameron Jerome odehrál tolik zápasů, to je neuvěřitelné

Reagovat
fajdax

Ten Lambert to jak nabral..?

Reagovat
Grahf

ma prekvapilo, že ronaldo má viac zápasov ako rooney, ktorý začal už ako 16-ročný.

Reagovat
kiwwi

tak Ronaldo ako 17 rocny...a si vezmi ze Ronaldo nie je skoro vobec zraneny nikdy...Rooney mal vacsie vypadky

Reagovat
kiwwi

humor level: Ol!ver

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

a kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley
Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim
Reagovat
kiwwi

jak ho mame zastrasit? Bez do riti

Reagovat
Swarley

jak jim v té hlavě jebne, tak máš fakt problém

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

běž doprdele!!

Reagovat
smazaný uživatel

pral se s ním jak s medvědem.

Reagovat
Hokaido

To mi připomnělo BMS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

1200. za Rashforda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Reagovat
iamek

A uz se chysta smlouva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele