Premier League - souhrn 25. kola

11.02.2017, 15:26, aktualizováno 13.02.2017, 22:55
Komentáře a souhrny
Chelsea jenom remizovala v Burnley a přišla o část ze svého náskoku, jelikož Manchester City vyhrál v Bournemouthu. Šlágr Liverpoolu s Tottenhamem během 138 sekund rozhodl domácí Sadio Mané. Manchester United porazil Watford. Pětadvacáté kolo odstartovalo vítězstvím Arsenalu nad Hullem City, po kterém se Gunners alespoň dočasně posunuli na průběžnou třetí pozici...

AFC Bournemouth - Manchester City 0:2

13.02.2017 21:00

Góly: 29. Raheem Sterling, 69. Tyrone Mings (vl.)

Jak se věci dokážou rychle měnit. Jeden den jste celé Anglii pro smích a další jste nejserióznější soupeř suverénní Chelsea v boji o titul. Pep Guardiola nemá v Manchesteru City snadné pořízení, třetí výhra v řadě však jeho tým vyhoupla na druhé místo, kde na čelo ztrácí osm bodů. Bournemouth naopak připisuje čtvrtou porážku v pěti zápasech a začíná se namáčet do bojů o udržení...

Eddie Howe v posledních týdnech ztratil pevnou půdu pod nohama, jeho atraktivní systém spoléhající na to, že většinu soupeřů zkrátka přestřílí, přestal fungovat. 16 inkasovaných branek z pěti zápasů v novém roce hovoří za vše. Není proto divu, že se proti Man City snažil Bournemouth vrátit k základům a poctivé hře, což nějaký čas neslo ovoce.

Živý začátek vyhovoval spíš domácím, kteří dobře bránili a ve dvacáté minutě měli i první šanci utkání, kterou po pěkné narážečce Ibeho s Wilsherem skvěle utnul připravený Caballero. Pak se ale zranil kapitán Francis a fungující systém se začal sypat. Prakticky vzápětí vznikl v šestnáctce Cherries chaos, Sterling trefil tyč a De Bruyne na čáře stojícího Danielse. Uspěl až Raheem Sterling o dvě minutky později.

Aktivní Sané na levé straně poslal míč do vápna a díky Cookově nešťastné teči mohl anglický reprezentant v klidu sklepnout balón do branky. Zápas mohl vypadat jinak, kdyby sudí Neil Swarbrick přehlédl o minutu později faul Kinga na Stonese a uznal útočníkovi Bournemouthu vyrovnávací gól. Tentokrát však, na rozdíl od trendu, britský rozhodčí zazářil a stav zůstal neměnný.

To už na hřišti nebyl zraněný Gabriel Jesus, jenž nedobrovolně uvolnil místo Sergiu Agüerovi. A právě argentinský útočník zakončil divoké pásmo utkání zajímavou střelou, kterou ale Boruc ukryl v náručí. Závěr první půle pak provázelo již klidnější tempo, což platilo i o většině poloviny druhé.

Bournemouth měl sice zdánlivě více ze hry, ale zmohl se na jedinou nebezpečnou ránu Harryho Artera, kterou Caballero kryl. Paradoxně ihned poté si hráč utkání Sterling pohrál ve vápně se Smithem a jeho centr si i díky Agüerově lehkém dotyku srazil do sítě Tyrone Mings. Ten málem na konci daroval třetí gól Sanému, ale jeho prudkou ránu zastavilo břevno.

Více informací k zápasu

Swansea City - Leicester City 2:0

12.02.2017 17:00

Góly: 36. Alfie Mawson, 45. Martin Olsson

Šest zápasů v roce 2017, stále žádná výhra a, co hůř, stále žádný vstřelený gól. Propad Leicesteru nepřestává brát dech tím nejhorším možným způsobem. Naopak Swansea si pod Paulem Clementem připisuje vitální tři body do tabulky, kterou se posouvá už na 15. příčku...

Claudio Ranieri sice před zvládnutou středeční odvetou FA Cupu s Derby ustál hlasování vedení o důvěře, teď by si ale možná zasloužil další. Jeho zjev u postranní čáry totiž působil dosti odevzdaně; dvěma brankám na prostoru pouhých osmi minut z konce první půle přihlížel nehnutě, jakoby bezradně.

Utkání se rozjíždělo zvolna, pak ho ale ve 36. minutě parádním volejem pročísl Alfie Mawson a v nastavení úvodního dějství direkt vlastnímu týmu uštědřil brankář Schmeichel, který kuriózně po prohře 0:3 s Manchesterem United popisoval obhajobu Foxes jako "trapas".

Tentokrát si dánský gólman ostudu uřízl sám, když svůj výhoz od branky nasměroval přímo ke Carrollovi, jenž odstartoval krásnou kombinaci mezi Llorentem a Sigurdssonem, na jejímž konci stál zakončující Martin Olsson.

V druhém poločase Leicester vzdoroval přeci jen lépe a střídající Slimani už i nějak prověřil Fabianského, na body však žádná taková snaha ani omylem nestačila. Foxes se tak stali prvními úřadujícími šampiony, kteří v lize prohráli pětkrát v řadě, od Chelsea roku 1956.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Chelsea FC 1:1

12.02.2017 14:30

Góly: 24. Robbie Brady - 7. Pedro

Burnley sice přišlo o svou pětizápasovou šňůru vyhraných duelů na vlastním stánku, ovšem smutnit nemusí - s ligovým lídrem z Londýna totiž po houževnatém a sympatickém výkonu uhrálo remízu, když na vedoucí branku Pedra odpověděl precizním přímým kopem Brady.

Úvodní minuty zápasu ovládala hostující Chelsea, která svého soupeře výrazně přehrávala. První příležitost měl na kopačkách Hazard, který se po přihrávce Costy dostal za obranu domácího celku, ovšem jeho střela z úhlu si našla jen připravenou náruč brankáře Heatona. O dvě minuty později už se ale hráči ligového lídra radovali, když se po rychlé akci a asistenci Mosese prosadil Pedro.

Hosté měli převahu i v dalších minutách, nicméně do žádné opravdu nebezpečné pozice se nedostali. Jako blesk z čistého nebe pak přišlo v polovině první půle vyrovnání - Matič se před vlastním pokutovým územím dopustil faulu, k míči se postavil Brady a parádní kroucenou ranou překonal bezmocného Courtoise v brance hostí.

A do kabin mohli dokonce domácí odcházet i ve vedení poté, co se za záda hostující obrany prodral Lowton, který ale selhal v zakončení a pouze nastřelil vybíhajícího Courtoise.

První příležitost v druhé půli si vypracovali opět domácí fotbalisté. Nejprve to byl Matič, který u vápna Burnley lacině přišel o balón, následně Cahill prohrál osobní souboj s Barnesem, jehož nepovedenou přihrávku Luiz nezvládl zablokovat a ve velké šanci se tak zjevil Gray, jehož pokus však u přední tyče kryl pozorný Belgičan v brance Chelsea.

Až poté získala Chelsea územní převahu, jenže do velkých šancí se její hráči stále nemohli dostat. Ofenzivní snažení londýnského týmu tak vyústilo v řadu střel zpoza vápna, jenže ani Pedro, ani střídající Fabregas neměli správně seřízenou mušku a branku soupeře tak o pořádný kus minuli. A když Blues nepomohla ani změna formace, bylo jasné, že se oba celky budou muset o body podělit.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 2:0

11.02.2017 18:30

Góly: 16. Sadio Mané, 18. Sadio Mané

Jistěže to nebyla náhoda. Sotva se vrátil Sadio Mané, sebevědomí Liverpoolu je zpátky a černá série utnuta. Proti Hullu se ještě sám senegalský křídelník rozkoukával, sobotní šlágr už nicméně šmahem rozhodl dvěma zásahy na prostoru 138 sekund. Tottenham takto sice zůstává druhý, ale náskok na zbytek pelotonu už živí nijaký či zcela minimální...

První branka podvečerního utkání mezi Liverpoolem a Tottenham padla na Anfieldu už v šestnácté minutě. Po laciné ztrátě ve středu hřiště našel výtečnou přihrávkou Wijnaldum vyběhnuvšího Sadia Maného, jenž si pohlídal ofsajdovou past a tváří v tvář Llorisovi nezaváhal. Křídelník liverpoolských tak potvrdil svou vynikající formu, jež v minulých týdnech Kloppově mužstvu scházela.

Na druhou branku nečekali domácí Kopites dlouho, ba naopak, pouhé dvě minuty. Už v minutě osmnácté se totiž radovali červení z gólu podruhé. Po příšerné hrubé chybě, jež se povedla Tottenhamu v rozehrávce, se dostali Reds do brejku a celkem třikrát ohrozili branku Huga Llorise. Pokusy Adama Lallany ani Roberta Firmina v brance ještě neskončily, ale dorážka Sadia Maného už ano.

Domácí tak po dvou gólech senegalského forvarda měli solidní náskok a už o šest minut později mohl hráč Liverpoolu završit hattrick. Jeho střela z hranice pokutového území však těsně minula břevno branky francouzského gólmana Spurs.

Obrana Kohoutů byla dnes vyloženě příšerná, což ukázala i situace ze třicáté druhé minuty. Do dobré šance se dostal Philippe Coutinho, avšak střela brazilského kouzelníka v červeném dresu skončila na rukavicích připraveného Llorise.

Brazilec přišel s dalším brankovým pokusem v sedmdesáté třetí minutě, ale tentokrát jeho střela branku Tottenhamu minula. Více branek už zápas nenabídl a Reds tak na Anfieldu po výtečném výkonu porazili Tottenham jednoznačně 2:0 a získali tři body do tabulky.

Více informací k zápasu

Manchester United - Watford FC 2:0

11.02.2017 16:00

Góly: 32. Juan Mata, 60. Anthony Martial

Manchester United se vzhledem ke svým pohárovým povinnostem do ligového kolotoče opět zapojí až za necelý měsíc, 4. března proti Bournemouthu, a menší rozlučka s Premier League se mu dnes povedla. Blýskl se hlavně Anthony Martial, který na místě Marcuse Rashforda při svém návratu ihned zařídil oba góly...

Watford šel do tohoto utkání na Old Trafford povzbuzen slepenými výhrami a taky že začal pozitivně, přesto ho hned zkraje musel v utkání skvělými zákroky proti Pogbovi a Ibrahimovićovi udržet Heurelho Gomes. Pogba pálil bez přípravy, Ibrahimović zase hlavičkoval pěkně zblízka, byl to ale teprve Juan Mata, kdo po příhře Martiala z pár kroků poslal United do vedení.

Zakrátko klidně mohlo být vyrovnáno, kdyby se De Gea nevytasil se spektakulárním zákrokem proti Zárateho přímém kopu, Hornets dnes ale gól jednoduše nebyl přán, což ukázala už dřívější bomba Holebase, která zahučela jen těsně vedle. Naproti tomu Martial si svůj první plnohodnotný ligový start od 15. ledna ještě osladil povedeným sólem zakončeným gólem na 2:0.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Everton FC 0:0

11.02.2017 16:00

Góly: -

Svědky další bezbrankové remízy byli fanoušci na Riverside, kde jim hráči Middlesbrough a Evertonu nabídli na šance velmi skoupou podívanou.

Do první nadějné šance se po chybě Colemana dostal Stuani, celou situaci však na poslední chvíli vyřešil vyběhnuvší Robles. Obranu hostí zaměstnával především agilní Traore, po jednom z jeho průniků se do zajímavé pozice dostal Stuani, jenže těsně před ním míč odklidil do bezpečí Coleman.

Everton o sobě dal vědět až v druhé části první půle a hned přispěchal s šancí z kategorie těch největších - Lukaku se totiž řítil sám na Valdese, který ale jeho střelu bravurně kryl. O chvíli později musel tentýž brankář zasahovat proti střele Lookmana, i v tomto případě byl úspěšný.

Kvalita předváděné hry se v druhém poločase bohužel nikterak nezlepšila a zajímavých momentů bylo skutečně poskrovnu. Za zmínku stojí například průnik Traoreho a jeho nepřesné zakončení nebo hlavička Gibsona po rohovém kopu, kterou musel až na brankové čáře odklidit Baines. A když se ani za hosty v nadějné příležitosti neprosadil aktivní Lookman, dospělo utkání k bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Stoke City - Crystal Palace 1:0

11.02.2017 16:00

Góly: 67. Joe Allen

Sam Allardyce se pyšní bilancí bez jediného pádu do druhé ligy, s Crystal Palace si ale pořádně zahrává. Času je sice ještě stále dost, ovšem jediná výhra z prvních osmi zápasů nevypadá ani trochu dobře. A že CP dnes Stoke ani příliš nepotrápilo...

Pravdou sice je, že Crystal Palace alespoň vypadalo být vzadu mnohem lépe zkonsolidované v nové formaci 4-2-3-1, ovšem to není v porovnání se šokující prohrou 0:4 žádný velký úspěch. Hlavní je, že se Eagles dnes zmohli akorát na jednu střelu mezi tři tyče, kterou v první půli vyprodukoval obránce Patrick van Aanholt, jinak útočili převážně domácí.

Ani aktivnější Potters na druhou stranu příliš hrůzy v řadách soupeře negenerovali - sami se vytasili pouze se třemi ranami do vymezeného prostoru. Na druhou stranu, hlavičku Martinse Indiho museli hosté odvracet až na brankové čáře a gól Joea Allena byl výsledkem krásné diagonály Marka Arnautoviće pro asistujícího Ramadana Sobhiho.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Southampton FC 0:4

11.02.2017 16:00

Góly: 30. Manolo Gabbiadini, 45. Manolo Gabbiadini, 88. Jason Denayer (vl.), 90. Shane Long

Jestliže Sunderland někdo vynášel do oblak po minulém kole na půdě Crystalu Palace, kde Černé kočky zvítězily senzačně o čtyři branky, proti Southamptonu předvedly přímo ostudný výkon a čtyři inkasované góly musely skousnout nyní ony. Hosté si po třech porážkách v řadě výrazně spravili chuť a na Stadium of Light potvrdili roli mírného favorita.

Domácí přitom nevstoupili do utkání špatně a v prvních dvaceti minutách byli jednoznačně lepší oni. Jenže když se neujalo jakési náhodné zakončení Defoa a z přímé volného kopu neuspěl Larsson, jal se převzít iniciativu hry soupeř, jenž nakonec snadno zvítězil. A nechal svého protivníka posazeného na samotném dně tabulky.

První poločas byl určitě méně zajímavější než ten druhý. Ve 26. minutě se snažil z dálky zakončovat Cédric Soares, ovšem prostor brány hodně minul a vyslechl si jen posměch sunderlandských tribun. A pak si vzal slovo italský forvard Gabbiadini, nová posila z Neapole, který dvěma trefami skolil soka na kolena ještě do přestávky.

Nejprve na něj z levé strany nacentroval po celou dobu hodně aktivní Bertrand, Gabbiadini si na míč seběhl k blíží tyči a trošku krkolomně usměrnil míč do sítě. A těsně před koncem prvního poločasu přebral ve vápně přihrávku Tadiče, elegantním způsobem se zbavil svých strážců a před gólmanem Mannonem, svým krajanem, nezaváhal.

Domácí nebyli ve druhém poločase schopni jakkoli na tuhle trefu zareagovat. Brankář Forster byl v podstatě bez práce, bez problémů si poradil s dalekonosným pokusem N'Donga a připsal si zároveň jediný zákrok celého zápasu. V nastavení za rozhodnutého stavu na sebe upozornil jen Khazri, jenž rozvlnil síť rukou, za což si vysloužil po právu žlutou kartu.

Jinak měli Saints otěže utkání pod svojí kontrolou. Tadič v 63. minutě se svým zakončením na Mannoneho nevyzrál, během krátké chvilky se dvakrát dostal do zakončení Ward-Prowse, ale jak v případě střelby ze střední vzdálenosti, tak v případě své hlavičky po centru od Redmonda netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Pak se ještě hlavičkou neprosadil střídající Long a po něm ani Redmond, oba vychytal Mannone, v závěru však Southampton přece přidal ještě dva zásahy. Nejprve si střelu Longa ve skluzu srazil do vlastní sítě Denayer a poté po pěkném ťukesu s Wardem-Prowsem skóroval přesně podél domácího muže v rukavicích sám Long.

Více informací k zápasu

West Ham United - West Bromwich Albion 2:2

11.02.2017 16:00

Góly: 63. Sofiane Feghouli, 87. Manuel Lanzini - 6. Nacer Chadli, 90+4. Jonny Evans

Na tenhle zápas Slaven Bilić nebude vzpomínat rád. Jeho West Ham po většinu zápasu vypadal jako aktivnější tým se smůlou, a když už se mu stav skóre přeci jen podařilo obrátit ve svůj prospěch, West Bromwich v úplném závěru skrze stopera McAuleyho vyrovnal na konečných 2:2...

Baggies se prosadili hned ze svého prvního vážného útoku a už tehdy Bilićovi málem praskala žilka: Feghouli byl dle jeho názoru před Chadliho úderem faulován, takže gól podle impulzivního chorvatského kouče neměl platit. Hammers následně suverénně určovali tempo zápasu, WBA zároveň ale bedlivě bránilo a dokonce bylo blíže další brance, když Rondónův halfvolej orazítkoval břevno.

O zvláště frustrující utkání šlo dlouho pro Sofianeho Feghouliho, který brzy vstřelil branku neuznanou pro ofsajd. Alžířan si ovšem ve finále hned nadvakrát spravil chuť: nejprve sám dorážel Lanziniho střelu a poté Argentinci oplácel laskavost, když mu dal možnost překonat Fostera i slabší levou nohou.

Tehdy se psala 86. minuta a Londýňané se nejspíš užuž radovali ze tří bodů, hlavičkující Jonny Evans a tečující McAuley měl ovšem jiné představy. Ty měl záhy také Slaven Bilić, který opět vehementně protestoval u rozhodčího a za svůj výlev byl tentokrát i vyloučen na tribunu. Po utkání pak Bilić arbitra Olivera označil za "velmi špatného" a nejspíš se tak může těšit na šťavnatý trest.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Hull City 2:0

11.02.2017 13:30

Góly: 34. Alexis Sánchez, 90+3. Alexis Sánchez (pen.)

Hull City přijížděl na Emirates Stadium s nečekanou výhrou proti Liverpoolu v zádech a nabyté sebevědomí přetavil do dalšího kvalitního výkonu. Ani ten však nakonec na další body do boje o záchranu nestačil, neboť dva momenty spjaté s hraním rukou rozhodly o vítězství favorizovaného Arsenalu 2:0. Oba zásahy Kanonýrů zařídil jejich nejlepší střelec Alexis Sánchez, jenž tak se sedmnácti trefami na kontě poskočil do čela tabulky střelců.

Pošmournému londýnskému odpoledni navzdory začalo utkání na Emirates Stadium pěkně zhurta. Zvláště úvodní čtvrthodina totiž nabídla strhující podívanou, během níž se hosté vůbec neostýchali vyrážet ve vysokém počtu hráčů do přímočarých útoků a málem se jim to také záhy vyplatilo. Fantastický průnik Lazara Markoviće z hloubi vlastní poloviny hřiště až do šestnáctky Arsenalu vyústil v přízemní centr před odkrytou bránu, na nějž však číhající Oumar Niasse těsně nedosáhl.

Odpověď Arsenalu na sebe nenechala dlouho čekat, jenže obrovské šance Héctora Bellerína s Alexisem Sánchezem ztroskotaly na mizerném zakončení a stejně si po dvaceti minutách počínal také Mesut Özil. Přesto dominance domácích nabírala s postupem první půle na obrátkách a zdálo se, že kýžený průlom skóre je jen otázkou času. A také že ano - po třiatřiceti minutách přinesl soustavný tlak domácích závar v šestnáctce Hullu, jehož využil Alexis Sánchez a odražený míč se mu šťastně zblízka odrazil od ruky za brankovou čáru. Protesty hráčů Hullu se u sudího Clattenburga nesetkaly s pochopením a favorit tak o přestávce vedl 1:0.

Také do druhé půle naskočili hosté po hlavě a podrobili kromě ofenzivní aktivity svého soupeře také fyzickým poměřením sil. Následovala tak série žlutých karet na obou stranách, přičemž ta pro Kierana Gibbse se zdála být ještě milostivou, neboť levý bek Arsenalu fauloval unikajícího Markoviće, který by jinak směřoval sám vstříc brance Petra Čecha. S přibývajícím počtem faulů a rozmíšek mezi hráči ale naopak ubývalo šancí, a tak i s blížícím se závěrem zápasu přetrvávalo těsné vedení Arsenalu.

Drama tak přetrvávalo až do poslední devadesáté minuty, kdy se Hullu nepovedlo vyrovnat ani po několika standardních situacích a Arsenal naopak vyrazil do rychlého protiútoku, na jehož konci stanul střídající Lucas Pérez, jehož gólovou hlavičku zastavil rukou Sam Clucas a po právu uviděl červenou kartu. Následnou penaltu Alexis Sánchez bezpečně proměnil, a kromě zajištění vítězství pro svůj tým se také sedmnáctým zásahem sezony vyšvihl do čela tabulky střelců. Arsenal tedy zvítězil 2:0 a ukončil černou sérii dvou porážek za sebou, ovšem tento triumf se proti oživenému Hullu vůbec nerodil lehce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC25193352:1860
2.Manchester City25164551:2952
3.Tottenham Hotspur25148346:1850
4.Arsenal FC25155554:2850
5.Liverpool FC25147454:3049
6.Manchester United25139338:2148
7.Everton FC25118640:2741
8.West Bromwich Albion25107834:3137
9.Stoke City2588930:3632
10.West Ham United25951134:4332
11.Southampton FC25861128:3130
12.Burnley FC25931327:3630
13.Watford FC25861129:4230
14.AFC Bournemouth25751335:4926
15.Swansea City25731531:5424
16.Middlesbrough FC254101119:2722
17.Leicester City25561424:4321
18.Hull City25551522:4920
19.Crystal Palace25541632:4619
20.Sunderland AFC25541624:4619

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1640)

Přidat komentář
Edgewalker

Nic moc výkon, první gól rozporuplný (spíš bych ho neuznal), druhý ale jasná penalta i redka. Hull velmi sympatický, snad se zachrání. Každopádně stále platí, že už je čas vyměnit trenéra.

Reagovat
Mastný Chobot

Výkon nebol optimálny, ale potrebovali sme vyhrať a je jedno ako. Niektorí hráči by si ale mali vstúpiť do svedomia.

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno ako twl

Reagovat
cala

No myslím si, že na blvance to nebolo ...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
db18

To bude neuvěřitelná přehlídka v LM...

Reagovat
Mastný Chobot

akože budú jatky? to poznáme už

Reagovat
db18

Ne. Že by si hráči obou týmů měli sáhnout do svědomí... ale vyhrálo se, takže to nikdo neudělá a výkony obou týmů budou v týdnu stát za hovno, ale všichni budou beztak spokojení.

Reagovat
Mastný Chobot

jaj ták, no, je to možné

Reagovat
Lacko_Boh

vzdy v dobrej nalade

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně špatný výkon Arsenalu na domácím hřišti s několika podivnými rozhodnutími sudích.

Reagovat
Carrick

Takže klasika.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
hilarious

Ty seš proste borec, chlape

Reagovat
Liquid

Reagovat
Cipinho

Reagovat
afc

1 polcas bol dobry,2 tragicky,takze slabsi priemer.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
raduinho

Reagovat
aramaki

Pred Bayernom sa to dá čakať, ale to ty nepochopíš

Reagovat
celeb

ze rozhodca uzna gol rukou?

Reagovat
aramaki

Dortmund prehral s posledným, Bayern sa tiež dlho trápil...pred LM sú tie zápasy kapánek iné.

Reagovat
celeb

ale to tu nikto neriesi, teraz to bude pravidelne pred a po zapasoch LM. Riesi sa tu Alexisov gol rukov, ktory rozhodol zapas.

Reagovat
aramaki

No esteze si mi to vysvetlil. Ja som reagoval na prispevok, v ktorom sa pisalo o spatnom vykone Arsenalu (a tiez slaby vykon rozhodcov). Ja som skor reagoval na tu prvu cast. Treba citat..

Reagovat
Svatej

in your face

Reagovat
Miguel19

Na Özila je fakt smutný pohled. Z té ofenzivní části je jednoznačně nejslabší.

Reagovat
SunFells

Theo

Reagovat
Liquid

minulý týden se mi tu vysmát nějaký fanatický gunýrek, když jsem napsal, že je Sanchez simulant, snad se dnes díval na zápas, jinak hrubě ovlivněný Clettenburgem, ruka při 1.gólu byla daleko písknutější než ta za kterou dostal hráč Hullu červenou, škoda, byl to remízový zápas, Hull mě hodně překvapil, čekal bych zanďoura ale oni pěkně 4-3-3 jen ty nepřesnosti v mezihře a finální fáze, Markovič hrozněj, na druhý straně Mesutek zase bída

Reagovat
Gunner14

Zase si vynechal Čecha -_- poslední dobou ti to nejde

Reagovat
Gunner14

Zase si vynechat *

Reagovat
Liquid

1 relativně dobrý zákrok proti Niassemu ikdyž kvalitní gólman by to chytil do ruk a nevyrážel na roh jinak neměl práci, měl hodně štěstí při tom centru od Markoviče, tam by byl krátkej

Reagovat
Counter

Markovič hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

fanaticky gunyrek

Reagovat
Nikikrew

Achjo, tak to na tom Bayerne bude naozaj zabava

Vobec ale vobec to nebol vykon idealny. Hull tam mal dobre sance, dnes konecne podrzal dira Cech. Neviem co je s Ozilom, ten je totalne z formy. Mozno by mu prospelo kebyze hra AM a nie do falosnu deviatku. Sanchez sice 2 goly ale tiez bieda od neho, tolko pkazenych prihravok doma , Theo teda nic moc, Iwobi to iste. 3 body sme velmi potrebovali konecne aspon nejaka vzpruha pretoza v Alianz Arene to bude katastrofa ak sa niektori hraci nespamataju.

Rozhodcovia v anglicku su tento rok naozaj priemerny, 1 gol ruka, Gibbs mal dostat asi CK. Nemam rad ked takto vyhravame.

Reagovat
Le Gunner

Za poslední odstavec... Kdo to má pak poslouchat.

Reagovat
Lacko_Boh

Dira Cech... Nepaci sa mi trend ktory sa tu sanzis nastavit. Zamysli sa nad sebou, 1. varovanie. Este 2 a bude zle. Spoznáš boží hnev (nie tu operaciu).

Reagovat
Nikikrew

tak mu hovori otec. Ale ok, ved je to nas golman

Reagovat
smazaný uživatel

Nevdecnici.

Reagovat
cala

No tá ruka sa mala pískať, to je fakt, ale na druhú stranu, kto nerobí chyby že? Arsenál asi na úplnú špičku nemá a mať ani nebude kým tam bude pán z Francúzska, ale já som rád, a prajem mu dlhý futbalový život na lavičke Arsenálu ...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kucka

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
elChe

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

vždy si ich asi v 5.minúte dáva dole a hádže ich tam ľuďom, dnes dobre urobil, že si ich nechal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
haracky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
frank

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Arsenal nemôže podvod pomôže

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal byl ve druhe puli hodne posrany aby udrzel vedeni po gulu ktery padl po jasne ruce hazenkare alexise. Arsenal si asi zkousi pliny na bayern

Reagovat
Nikikrew

ty si ownyho brat ci co?

Reagovat
Edgewalker

Beztak. Fanoušci Tottenhamu jsou jedna velká dysfunkční rodina

Reagovat
Nikikrew

Docela sympaticky tym ale miestni fans tuna su fakt najhorsi

Reagovat
Edgewalker

Jo, oni dokážou ostatním tak neskutečně zhnusit svůj jinak velmi dobře hrající tým, to chce fakt talent

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Však sem perfektně zapadá, to není jen owny.

Reagovat
smazaný uživatel

Házenkář by nikdy nepadal jak malá děvka.

Reagovat
tunkic

O tom padani bych, jako fanousek slepic, radsi drzel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit situaci, ve které by pro tebe bylo rozumnější něco jiného, než držet hubu.

Reagovat
tunkic

3 body > 0 bodů

Reagovat
alcantara

Kompliment pre nas?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Robertson: "The referee apologised to us after half-time and said it was a handball. He obviously realises he was in the wrong."

Reagovat
Counter

Falešník Clattenburg

Reagovat
Hokaido

Nevím, jestli mluví přímo o něm, větší smysl by asi dávalo, kdyby to řekl pomezní, kterej to měl jako na talíři.

Reagovat
Godwinson

Tak to všechno mění

Reagovat
Hokaido

Nemění to vůbec nic, ruka to byla, je a vždycky bude. Snad by to jen mohlo trochu otevřít oči těm, kdo tvrdí opak.

Reagovat
Godwinson

Spíš mě iritujou hňupové, co se takhle v poločase nebo po zápase někomu omluví, ale v tom momentu, kdy mají dělat svou práci, zápas poserou ... ty bych trestal nejhůř

Reagovat
remeslnik

Godwinson - do černého ... "má pravdu, předsedo !!"

Reagovat
Counter

Ruka to byla, ale ne proti pravidlům

Reagovat
Lacko_Boh

myslím že za 3 ospravedlnenia sa dáva bod, zájazd na Maurícius a Mercedes-Benz triedy A na rok. Pome Hull.

Reagovat
Hokaido

Heh, to mi nějak nevychádzá.

Reagovat
Infernoqt

Nevadí, naštěstí v 93. minutě se už nespletl a ruku viděl...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cala

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz je Arsenal v prdeli, tak tem sracum pomuze rozhodci

Reagovat
aramaki

Reagovat
Whitemedia

Ondra paráda, škoda té jedné chyby..

Reagovat
Spalovač šancí

Zasloužená výhra Arsenalu v suchém tričku a čistých trenkách

Reagovat
Kucka

Jediná chyba Clatterse bylo nevyloučení Gibbsyho za zboření Markoviće z pozice posledního hráče, jinak sporné momenty podle mě zvládl dobře.

Reagovat
Uwe háže buly

Neuvěřitelně protěžovaný klub,

Reagovat
Svatej

Ty touhle soutezi pohrdas nejvic jak to jen jde a mas tu vic prispevku nez x fandu PL sekce dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šašek, podobně jako ownymu mu jde jenom o pozornost.

Reagovat
Uwe háže buly

Pokud nechceš být v fotbalové diskusi za blbce, tak musíš aspoň okrajově sledovat všechny soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi něco děláš špatně

Reagovat
Uwe háže buly

Právěže ne.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Counter

*protežovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

boo

Reagovat
smazaný uživatel

pokrok nezastavis

Reagovat
Counter

To není žádný pokrok (-.-)

Reagovat
Uwe háže buly

demente

Reagovat
Counter

Jen ti pomáhám, ať to příště napíšeš správně.

Reagovat
Uwe háže buly

Je to správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova hned v prvním odstavci:

„protežovat“ - jediná v současnosti spisovná varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to blb

Reagovat
Uwe háže buly

Spisovně správná.

Reagovat
C-M@ster

Counterovi toto nevysvětlíš.

Reagovat
Counter

Ty chápeš definici slova správně asi jako Trump...

Reagovat
C-M@ster

Taky si zacounteruju: správně je to Donald John Trump.

Reagovat
SunFells

Whops, to sis pouze zacéčkoval Honzo.

Reagovat
Mastný Chobot

fú, solídna zúfalosť teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
C-M@ster

ty seš dobře mimo

Reagovat
Uwe háže buly

Nejsem. To slovo běžně používají i ti nejvzdělanější lidi a v tomhle článku máš i docela dobře vysvětleno, že ne uplně špatně. Akorát úchylové z Ústavu pro jazyk český to prostě nechtějí přijmout a chtějí ještě víc spisovnou češtinu izolovat od většinové populace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu mimo jsi ze systému reakcí..

Reagovat
Uwe háže buly

Tak trochu na Hefyho nebo jak se jmenoval

Reagovat
C-M@ster

A seš si jistej, že reaguju na tebe a ne na borca, co reaguje na tebe?

Já s tebou souhlasím, no. Taky mi to v tomto případě přijde divný. Časem se to třeba změní.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, všimnul jsem si toho, jak jsem to odeslal

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

sou to jebaci

Reagovat
afc

Hlavne na Chelsea to bolo vidno

Reagovat
Hokaido

Jen taková zajímavost. WBA dal v posledních 3 zápasech PL 3 goly přesně v 6. minutě. Z těch tří má Morrison 2+1.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
REPLIKATOR

Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

sou to iluminati, ted uz je to jasny

Reagovat
Uwe háže buly

To smrdí satanismem..

Reagovat
Hokaido

Ach jo, už zase trávíš sobotní odpoledne koukáním a diskutiváním o té trapné a tragické Premier League?

Reagovat
Uwe háže buly

Koukam na Ingolstadt - Bayern.

Reagovat
mimi_united

Kam s Alexisom? Bayern, Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

do bazénu

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

barcelona

Reagovat
Counter

Do Atlétika výměnou za Griezmanna

Reagovat
Uwe háže buly

Sanchéz, Higuaín, Dybala

Reagovat
Pinturicchio

Mandzukic (Pjaca), Dybala, Sanchéz - Higuaín.

Těším se.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Uwe háže buly

nebo výměnou za CR7 a Kroose ne.

Reagovat
Busby babes

pro nas by to byla win win situace. Griezmann nepujde pod 100 mega a tak bychom se zbavili vaseho argumentu, ze moc utracime...

Reagovat
afc

Sa neboj,Jozko to utrati na inych pokemonov.

Reagovat
Counter

Však Alexis by té cenovce srazil hřebínek A jak píše afc, nemám obavy, že by kvůli tomu Mou syslil

Reagovat
Busby babes

nepredpokladam, ze budem syslit. Munice je dost, takze je mi jasne, ze utracet budeme. Jak by Alexis strazil te cenovce hrebinek? Jako ze byste ho za 50 prodali a pak mohli rikat: utratili jsme jen 50?

Reagovat
Counter

Tak nějak funguje net spend no.

Reagovat
kiwwi

Ale len keď sa ti to hodí

Reagovat
Counter

Ukaž mi, kdy se mi nehodil.

Reagovat
kiwwi

napr. tam kde tvrdis, ze Mourinho na to potreboval 160m

Reagovat
Counter

Však potřeboval A ty můžeš uvést protiargument netspendem, který lze respektovat, a všichni budeme spokojení.

Reagovat
Pato44

Ted se ti to hodi, vid?!

Reagovat
Counter

Odhalil jsi mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, to zni vic nez dobre....ale misto Grieza Carasca...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z těch dvou nebo zůstane v Arsíku, tak jako tak bude hrát LM, což se jiným hvězdám a vycházejícím hvězdám další ročník nezdaří (Rashforda mám moc ráda)

Reagovat
db18

Výměnou za Costu bych ho bral.

Reagovat
Wat

Dobré body, spokojenost.

Reagovat
mr.Silver

OT: Nevite kolik muze stat vymena praskleho displaye u Asusu Zenfone 2? Popripade, dokazal bych si ho vymenit sam?

Reagovat
smazaný uživatel

Počítej tak 2 litry, 1500 stojí nový displej a 500 za práci. A to se u tohohle telefonu rozhodně nevyplatí. Btw, ty nemáš ochranné sklo na displeji? Jsi blázen?

Reagovat
Maresma

Ochranný sklo nezachrání všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Lumii, které mají už tak hodně silný displej odolný proti veškerým škrábancům a prasklinám plus sklo z aliho za 15 korun, mobil mi spadnul z 2 metrů když jsem ho měl venku z flipového obalu a ani škrábanec třeba. A u kamarádů vím, že se těch pár korun za sklo vyplatí minimálně stonásobně, většinou praskne jen to sklo a displej nic, tak koupíš jen nové sklo.

Reagovat
Maresma

Já neříkám, že je to zbytečný, jen že to nezachrání vše. Já si rozbil displej i s ochranným sklem.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký jsi měl mobil?

Reagovat
Maresma

LG Nexus 5

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stane se, no. Záleží z jaké výšky a na jaký povrch to spadne.

Reagovat
Spalovač šancí

A ještě se ti ohnul, co?

Reagovat
minoLFC

No mne to nepomohlo Len ja som sa pri behu potkol, akurát mal v ruke mobil a praktický som ním zbrzdil pád

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je jasné, při takové situaci je nemožné s 99% dotykáčů nezničit displej

Reagovat
minoLFC

No displej bol ok ale sklo. No a to tvrdené sklo bolo úplne ko.

Reagovat
bbbauch

Takhle na Gerrarda rozsekat telefon

Reagovat
mr.Silver

Nemam no, ted toho lituji, no ale tak snad se poucim do budoucna.

Takze za novy display dam 1,5K? Novy mobil stoji 3

A netusis za kolik bych mobil s ruplym displayem prodal? Vsechno normalne funguje, praskla pouze ta vrchni vrstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na google a napiš asus zenfone 2 displej a vyjedou ti cenovky kolem 1500 a víc. Výměna displeje se oplatí snad jen na mobilech co stojí tak 12k a více. Tenhle prodáš tak za litr možná, záleží na stáří. Ale spíš počítej méně.

Reagovat
mr.Silver

No tak to asi pretrpim tu pavucinu nez si kupim novy mobil. Dik za info

Reagovat
smazaný uživatel

Není za co, jinak co se týče odolnosti mobilů za nižší ceny, tak doporučuju právě Lumie nebo Lenova, ale u všech je sklo samozřejmostí.

Reagovat
mr.Silver

Hmm, tak ted jsem nasel LCD+digitizer za 800 kc, to uz bych do toho i vrazil. Ted jeste to vymenit, asi bych to zvladl, podle videa to ale neni moc skomplikovane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ochranné sklo na displeji? Vždyť to je jako sex s kondomem...

Reagovat
smazaný uživatel

Bezpečné?

Reagovat
Pato44

Reagovat
Mastný Chobot

ani jedno nemáš?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
db18

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Člen_zlořádu

Reagovat
Pato44

Reagovat
haracky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I kdybychom tam rukou zahráli desetkrát, tak je mi to jedno. Máme 3 body a za pár dnů po tomhle zápasu neštěkne ani pes. Teď si jenom zaštěkají kohouti (čti kokoti) nebo mufani, občas nějaký umělý fanoušek čukotky nebo shittyzens, v krajních případech lidi, co fotbalu vlastně ani nerozumí (čti Uwe).

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Taiger

OT: Nějakej Sportbar v Praze s dobrou atmoškou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy Abraham letos uz 18 golu v 19 letch chelsea ma budoucnost

Reagovat
Miguel19

Za nás nikdy hrát nebude

Reagovat
masly008

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hate se zvětšuje byť jsou šmatlaví často

http://blisty.cz/art/85699.html

vytloukat demagogii demagogií, klín klínem

Reagovat
smazaný uživatel

co tam je strucne napsane, nechce se mi to cist, ale zajima me to

Reagovat
iamek

Tři body, nula vzadu, dobrý výkon nakonec od vsech, ale ta koncovka .

Reagovat
Mastný Chobot

Pulis posraný Bilić asi dostane trest za ten mikrofón, že?

Reagovat
mato Kreator

dostane..

Reagovat
Whitemedia

Karanka style

Reagovat
Zaschrona

Bida. Nejvetsi od Deana, hure odpiskany zapas uz jsem dlouho nevidel - nedava zlute za jasne zakroky na zlutou, dava nesmyslne vyhody,... Logicky pak Boro kazdou nadejnejsi akci zastavuje faulem a piskat to nekdo normalni, dohravaji v deviti. Ale nema cenu se na nej vymlouvat, sance na vyhru jsme meli.

Nas nejlepsi hrac Joel, v zaveru zachranil famoznim zakrokem bod a opet byl velka jistota. S takovouhle mozna ani novy golman vubec nebude potreba.

Reagovat
Dufan

chvílema jsem se radši ani nedíval.....každopádně Joel asi největší překvapení...s takovou si Marteen už letos nezachytá

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bojovnikom proti systemu slusne zajebava http://bit.ly/2kTNke5

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbiadini

Reagovat
Radin

Liverpool čekal na Maneho jak na spasení..Hned otočit

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Infi

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Counter

A MU pořád šesté

Reagovat
smazaný uživatel

A ty stále nejvíc komentářů k MU

Reagovat
Counter

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný. Co přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vzdycky ctu jako Carterova máma.

Reagovat
Lacko_Boh

*gramatike

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

..Josemu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

chce to nejake posily

Reagovat
1joni

Ty jsi chlapče slušně zamindrákovaný .

Reagovat
aramaki

3 kola

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

It took Manchester United 5 months to move from 6th to 5th. Meanwhile it only took Mane 30minutes to take them back to 6th.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
icemike

Reagovat
nani92

Very funny hmm

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
1joni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

2 body na 2. misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

fajn vidiet ako dokazali spurs za ten rok mentalne vyspiet furt rovnaki nezvladaci, ktori sa zosypu pri vacsom tlaku

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebyl Milan, aby z toho nevyvodil nějakou píčovinu

Reagovat
fenixLFC

to by nebol honza keby klasicky nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Člen_zlořádu

by nebyl Tottenham, aby nezesral všechno co jde

Reagovat
Counter

Poche je skvělý manažer, ale venkovní zápasy proti předním klubům Spurs nezvládají stejně jak my, ne-li hůř.

Reagovat
fenixLFC

toto ale bol od neho vybuch. ako keby si povedal co chce hrat a viac ho nezaujimalo. pretoze nechat nam priestor a najma totalne nam odovzdat tu lavu stranu, to bolo dobre diletanstvo. spociatku som sa daviesovi smial ako proste neexistoval ale postupne mi ho bolo az luto. ked sa k tomu prida to ich vecne panikarenie v defenzive ked hraju proti nam...

Reagovat
tomasinho

Tak Alli nezvládal už za stavu 0:0 pomalu, fakt hroznej blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vladis271

Ale hned by som ho k nam bral.

Reagovat
tomasinho

Já ne, AMko nám netřeba A kokotky necháme radši v kurníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Teď je to tam ve spodku hodně nabouchaný, snad k tomu zítra přispějí i City

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon sezony.

Reagovat
fenixLFC

poche prekoucoval...

Reagovat
smazaný uživatel

pokutovat to,uplne odevzdany vykon

Reagovat
REPLIKATOR

Mané Jediný hráč v současném Liverpoolu, na kterého se dá spolehnout.

Reagovat
Miguel19

Sice je Eriksen lepší jak Özil, ale opět se neúčastnil velkého zápasu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City aj Chelsea sa účastnil a predviedol výborný výkon.

Reagovat
Miguel19

To je furt 1 dobrý výkon na 10 neviditelných. Nic moc..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

No... tak aspoň že očekávání se zas trochu snížila a můžem zas začít hrát dobrej fotbal. Mané je bůh. A s těma United jsou to furt srandičky sem, srandičky tam, ale až se z toho 6. místa posunou, tak rovnou na druhý

Reagovat
Svatej

Reagovat
tomasinho

Dneska není koho kritizovat, všichni výborní, dokonce Lucas super a Wijnaldum nejenže byl o dost platnější jak Can, ale dneska byl parádní. Hendo s Lallanou tež super, Firmino neskutečný work rate i v tom závěru, nevypustil jediný balon, po dlouhé době zahrál dobře. No a Mané prostě, tomu se budeme za ty pindy před přestupem omlouvat asi donekočna, ale je neskutečný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Godwinson

Po zkušenostech to asi byly opodstatněné pindy, ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidieť, čo s nimi spravil týždňový oddych. Och, potrebujeme minimálne troch kvalitných hráčov a nemusíme potom zažívať takú krízu ako na začiatku roka.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Can? Odejde?

Reagovat
Svatej

Takže zítra při nejlepším 10 bodů náskok a při nejhorším 7, to je furt pecka

Reagovat
spider_8

Přinejlepším 12.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

City ?

Reagovat
bbbauch

Zitra?

Reagovat
fenixLFC

prinajlepsom....to znamena ze vy vyhrate a oni nevyhraju

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

A stejne, prinejlepsim muzou city prohrat, ne?

Reagovat
Svatej

Hmmm ja je pocital jak jasnou vyhru

Reagovat
spider_8

Ti můžou v Bournemouthu s klidem rupnout.

Reagovat
Svatej

Moje chyba, ja uz u nich automaticky pocital tri body

Reagovat
smazaný uživatel

... a nuda

Reagovat
Svatej

Takovou nudu si necham libit

Reagovat
Člen_zlořádu

nuda protože ví že se slípky nechytaj

Reagovat
Whitemedia

my se nenudíme

Reagovat
raduinho

Je houšt.

Reagovat
Coutinho10

Mane skvele dneska..skoda, ze tech goliku nedal vic, ale klicovy byly dnes 3 body a ty mame snad podobny vykony jako v 1. polocase budeme schopny zopakovat i proti slabsim tymum

Reagovat
Nikikrew

Liverpool super vykon. Bojim sa co tam predvedieme my

Reagovat
Lacko_Boh

na lfc vieme hlavu vzůru feláku, sezóna ještě neskončila

Reagovat
Nikikrew

No len aby nam neskoncila v stredu....

Reagovat
Hurrikane

Gabbiadini on fire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Na toho se v Liverpoolu těšim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hádam nie, talianov už nie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

Martial uz jen dva body

Reagovat
iamek

. Nadherne to stahujem

Reagovat
r.mrazik

Sice si to muze rikat kazdy tym,ale skoda nekterych zapasu...

Reagovat
Counter

Na konci sezony budete s takovou šestí už jen o skóre

Reagovat
r.mrazik

to skore zacina byt fakt problem...

Reagovat
smazaný uživatel

t. j. rozhodca z United

Reagovat
smazaný uživatel

A Cou asiukazuje Mignovi kam to poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

to som si ani nevšimol mne hned do oči ten súdi rozkročený jak ronaldo keby to išiel kopať

Reagovat
spider_8

Měl si tam lehnout Ale jinak dobrý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

a Matip ma zelezne gule...

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastne. Ktorý hráč je za murikom?

Reagovat
tomasinho

Couts

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty kráso, dobře se čelo PL vyrovnalo, od druhého do šestého místa všechno v rozmezí dvou bodů. Cítím v kostech, že tohle bude velký finiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva je, že už nás čekají jenom papírově lehčí zápasy, než byl tento.

Reagovat
smazaný uživatel

Příšernost, jeden z nejhorších výkonů pod Pochettinem. Neskutečné, jak hrozně nám chybí Verts a hlavně Rose. Ale to rozhodující dneska nebylo..Eriksen, Son, Wanyama, Alli, Davies nepředvedli vůbec nic.

Reagovat
PP

Dotaz na Spurs.. Byl Verts tak citelná ztráta nebo to byla chyba Pocheho chtít hrát s Liverpoolem u nich doma otevřenou hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje, prostě chybí, stejně jako Rose a taktika nebyla dobrá, byla by dobrá, kdyby byli všichni ve formě, ale už pár zápasů to je špatné.

Reagovat
PP

pff.. já už se na ty naše ani moc netěším. Hra prakticky není, spoléháme se jenom co vymyslí Alexis a občas záblesk Iwobiho.

Nezačala vám ta špatná hra přesně co odešel Verts?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí spíš Danny Rose. Verts se dá relativně slušně nahradit Wimmerem nebo Daviesem v tříčlenné obraně, ale zranění Rose znamenalo, že jsme to museli stáhnout z 352 na klasický 4231, protože levý "křídlo" prostě Davies nezahraje.

Reagovat
icemike

Podle mě by se to s Rosem nestalo,ten by si to pohlídal

Reagovat
Whitemedia

Jožko Jožko.. ‘Chelsea are a very good defensive team. They defend very well and with lots of players and I think in this situation a very defensive team wins the title with counter-attack goals and set pieces goals so I don’t think they will let it slip but football is football.’

Reagovat
Infernoqt

Pochválil vaši defenzivní dominanci, co je na tom špatnýho? Stejně neřekl nic, čím by Chelsea nebyla poslední dekádu známá.

Reagovat
spider_8

V podstatě pochválil sám sebe, protože tyhle herní návyky u nás zakořenil on Ale ne, současná Conteho Chelsea má mnohem víc rozměrů než jen dobré bránění a protiútoky, i když je to základ.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Mame o kolo min, o 13 golu vic jak on a on se furt vyjadruje o nas jako kdybychom byli nejaci betonari.

Reagovat
vladis271

ved je to závistlivý šašek. Že vás to ešte baví na toho chudáka reagovať. Aby spravil svoj tím konkurencieschopný v boji o titul kúpil/kúpi v dvoch sezónach 3 oknách dvoch najdrahších svetových hráčov. Ušiel mu vlak. Conte si ho natiera na chleba.

Dúfam, že mu to budúci rok niekto uchmatne, tých kandidátov bude veľa. Nebude to typická mourkova druhá sezóna.

Reagovat
Swarley

krok po kroku to zlepšujeme, chce to trošku trpělivosti...v létě to jen doladit Antonínem a bude to jízda...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

doladit hráčom za 100 milionov

Reagovat
Swarley

já se na to dívám tak, že stojí 2x víc než Carroll a to už mi to přijde jako drobný...

Reagovat
vladis271

školkarska logika=školkarske počítanie

Reagovat
Swarley

vidíš to? snažil jsem se, aby to bylo pochopitelné jak pro širokou veřejnost, tak i pro fandy Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

takze spis 3x, s platem take 3x vice...

Reagovat
kiwwi

tiez ho kupuje 3x vacsi klub

Reagovat
Busby babes

nebo za to koupis dva Stonese...

Reagovat
Whitemedia

Bude z toho po doladění Antonínem umístění v první čtyřce?

Reagovat
Swarley

tak ty dva body by mohl udělat, ne?

Reagovat
Swarley

a Conte takovou sezónu příští rok určitě nezopakuje

Reagovat
Lacko_Boh

asi tazko moze vyhrat pl 2016/ 17 v roku 2018 Swarley jasnovidci

Reagovat
Swarley

však píšu, že to nezopakuje

Reagovat
Lacko_Boh

som wasted

Reagovat
Swarley

takto skoro?

Reagovat
Lacko_Boh

unaveny, nie opity

Reagovat
vladis271

A pepek, my, arsenal? Ja to teda buduci rok tipujem na pepka.

Reagovat
Swarley

ujíždějící Mourinhův vlak smete všechny

Reagovat
nani92

Vy a Arsenal

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Je milé, že ještě máte odvahu smát se jiným klubům za vyřčení ambicí

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Tak kdyz my napiseme, ze se musi bojovat o titul, dostaneme tu vysmech a vladis nam napise, at se starame o west ham a soton ( ), a kdyz napiseme, ze na titul to nebude, dostaneme vysmech, protoze za ty prachy prece ten titul musi bejt ne?

Reagovat
Swarley

ty jsi dnes poprvé na EF?

Reagovat
bbbauch

No, dneska vlastne i jo

Reagovat
Swarley

ok, to jsem nevymyslel

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
Infi

Reagovat
celeb

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

jj, tak to tady funguje

(je nutné umět rozlišovat mezi tím, kdo na tebe v daných případech reaguje - jen málokdo se ti vysměje za obojí, a pokud se někdo takový najde, tak je to idiot)

Reagovat
nani92

Iným klubom nie, voči City a Chelsea by som si to nedovolil, ale voči vám a LPoolu áno, ak sa u vás v lete nie o radikálne nezmení

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

počkaj počkaj...Pepek sa nepresadi, ne? nebo už mám na příští sezónu pro jistotu zase nachystanej doma dres City?

Reagovat
vladis271

nie ja som len spochybnoval že si bude PL dávať s prstom v nose, čo je aj pravda ako vidíš ty naivka. To, že si káder buduje je pravda aj to, že sa mu začínajú chytať posily ako Sané a Jesus. V lete príde niekto další. Ale chápem niekto ako ty ťažko uvidí ten rozdiel. Rozumieš sa do toho ako hus do piva. Určite ukazujú niečo viac ako 100 milionový Pogba. Pre mňa je teda favoritom budúceho ročníka Pep.

A k yaykovi a ostatným trollom. V novembri ste panikárili ohľadom Liverpoolu to že sme mali katastrofálny január neznamená, že tak bude vypadať aj druhá polka sezóny, či nasledujúca.

Reagovat
Swarley

...

Reagovat
bbbauch

Taky si psal, at se radsi United zameri na west ham a soton, ze to jsou nasi souperi.. jiny scouseri ti to tu palcovali a ted mate stazeny pulky

Reagovat
Svatej

Ted vazne, proc.by nemohl? S topkou to nijak nevalcuje a ten spodek nedostava cuchnout

Reagovat
Svatej

Spis naopak cekam, ze conte pojede vicemene stejne, jen ten zbytek to prestane tak stupidne zahazovat

Reagovat
Swarley

přijde krize, opadne forma některých hráčů, troška smůly k tomu...nemůže to takhle klapat věčně...

Reagovat
Whitemedia

Conte ukázal, že si s krizí umí poradit výborně, navíc si v létě určitě přitáhne zajímavá jména.. tak, jak to klape letos, to asi klapat nebudu, ale určitě budeme bojovat o přední příčky i za rok..

Reagovat
Swarley

ale však jo, jen to snad nebude vycházet tak skvěle jako tuhle sezónu

Reagovat
Busby babes

no hlavne budete hrat v Evrope, bude to o dost tezsi.

Reagovat
Ritchie

co se z toho klubu stalo..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

Dneska to byl parádní výkon zase jednou teda. Hlavně první poločas už jsem si myslel, že Gomes vyjde jako hrdina kola, ač stále může být, protože nebýt něj, tak Watford odjel s pěkným přídělem. Máme ted sérii poměrně lehkých utkání v lize a na týmu je vidět konečně nějaká souhra. I to, že s 4231 si vypracujeme o nespočet víc šancí a Miky na podhrotu hraje prostě famozně. Nejtěžší zápasy nás čekají bohužel až v květnu, ocenil bych, kdyby se do té doby udělal nějaký jasný obrazec postupových týmů, protože hrát naplno celou sezonu, do toho každý možný zápas ve všech soutěžích včetně EL, to se může pak na silách projevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Monako v 70. minutě už 5 gólů Ale nevadí, Leicester "čest" PL uhájí až do finále samotné

Reagovat
Zaschrona

Fakt jsem zvedavy, jestli Monako bude schopne ten jejich mlady tym nejak dlouhodobeji udrzet pohromade. Rozhodne cerny kun letosni LM.

Reagovat
Busby babes

nebude. Francouzska liga proste neni tak dobra a neplati se tam tak dobre.

Spis bude zajimave sledovat, kam ti hraci pujdou. podle me hodne z nich "vyhori", protoze pujdou za velke penize a kupujicim nedojde, ze jejich uspech byl hodne tymovej... uvidime...

Reagovat
Godwinson

Na něco narážíš?

Reagovat
Busby babes

ted jsem si mozna i nabehl. ale prijde mi, ze se hodnekrat stalo to,ze nejakej tym hodne vyletl nahoru, po sezone ho rozkoupili velkokluby a ti hraci se pak uplne neprosadili... prave proto, ze jim to fungovalo spolecne...

v momente kdy jsem to psal jsem ani na nikoho konkretniho nenarazel.

Reagovat
Godwinson

No, já myslel, že narážíš na Martiala Ale bylo to trochu s nadsázkou. U Monaca to vypadalo podobně, Rusák to kupoval s ambicema jako hrom, pak ho oškubala žena a nevypadalo to moc dobře. To, že se vydali cestou FM je zachránilo, letos jim to šlape, s dvouletým zpožděním a trochu overhyped, ale uvidíme.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

V Monaku je spousta hráčů kteří mají na to prosadit se vejš rozdíl oproti Leicesteru je v tom že většina těch borců je do 23 let, což se o hracích Leicesteru řict nedalo.

Reagovat
Busby babes

hraci Leicesteru taky nikam neprestoupili.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Bylo to myšleno na to, že se hráči z Monaka neprosadí

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze neprosadi. Nekteri urcite ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Monako ma aspon tu vyhodu, ze sa tam neplatia dane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak peníze jim nechybí, ne? Monako je úžasná země, prestižní jsou dost a LM i o titul budou hrát už snad pravidelně. Já bych zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Neudrzi, ale dokazou je postupne nahrazovat.

Reagovat
Spalovač šancí

TOP 4 v PL bude druhým nejzajímavějším soubojem v Evropě po bitvě o záchranu v L1

Reagovat
smazaný uživatel

co corgoň liga

Reagovat
Spalovač šancí

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou všechny ty bambulky, (známé firmy EF) kteří mě ohledně Maného palcovali, posmívali atd.

Platný hráč jako prase, od prvního dne, kdy nastoupil za REDS ! Opět to dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

určitě Bambulko

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi-Mesut-Sanchey asi spolu nemuzou hrat nebo nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

442 Ramsey, Santi, Xhaka, Ozil

---------Lucas, Walcott------------

Reagovat
Nikikrew

Co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava bez Alexisa

Reagovat
Hachim Mastour

4312

Xhaka,Coquelin,Santi

Ozil

Giroud,Alexis

Reagovat
Swarley

"That's why I gave him this gift, to start this game. Normally, after Leicester, I'd start with the same players and keep Marcus [Rashford] in the team. I just felt Marcus doesn't need a boost because he's playing all the time. Anthony was maybe feeling a little bit down and needed a gift. He answered in the best way."

José - nový Santa Claus

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

to je man management.... dneska skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Counter

To je strašný debil

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
minoLFC

Mané super, ale nepreceňoval by som tú výhru Tie naše rohy sú ale stále strašné

Reagovat
Lacko_Boh

inak na tomto fore snad nikto (mozno okrem soukupa) nepovedal na svoj tim ze ma dobre rohy/standartky. Pokladam to za vtipny poznatok. Reakcia numero uno. Smiech.

Reagovat
Counter

Ono to není o tom, že by někdo rohy chválil, ale o míru nadávek, jak moc jsou špatné. Ergo kdo na ně tolik nenadává, tam je kopou dobře.

Reagovat
Lacko_Boh

takze s rohmi je to ako s demokraciou.. nedocenenost

Reagovat
Counter

Když už jsme u toho, zrovna Arsenal je dobrý příklad. Kdysi jsme měli strach z každého rohu a nadávali, že z těch našich nedáme gól, jak je rok dlouhý. Poslední roky o nich vesměs nikdo ani nepípne.

Reagovat
Lacko_Boh

tak jasne ked to kopal pro"fík"

Reagovat
r.mrazik

Bozi

Reagovat
Spasitel

Pekný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odporúčam pre zlepšenie nálady :D no.12 asi najlepšie

https://twitter.com/RuthlessIwxbi/status/830454079964995586

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim snad se vsim, co tam napsal krome Dembeleho

Reagovat
travis joe

Reus a Hazard nejlepší

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Trand
Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

400. pro legendu LFC Lucase

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Ďakujem manchester united za krasny vysledok, aj keď neskrise ale potešili ste ma a Martial opäť ukázal kto je kráľ, Jose jeb nato a postáv aj shawa. .A Tottenham ako vždy shit

Reagovat
Mastný Chobot

kokóó najebaný

Reagovat
nani92

Ale oholený

Reagovat
smazaný uživatel

Újeb.

Reagovat
Mastný Chobot

som myslel, že si slušný chlapec

Reagovat
nani92

Vsak aj som

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

že já ty odkazy neotevírám v anonymním okně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

zajo pls

Reagovat
alcantara

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Mastný Chobot

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Hokaido

zajo pls

Reagovat
Hokaido

zajo pls

Reagovat
Hokaido

Wat, někdo rozbil EF.

Reagovat
Wat

Sorry, to neopravim.

Reagovat
nani92

to je len dobre, lepšie promo som si nemohol želať

Reagovat
SunFells

zajo pls

Reagovat
SunFells

zajo pls

Reagovat
Jollae

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Sali5

zajo pls

Reagovat
nani92

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cantona

zajo pls

Reagovat
kiwwi

Reagovat
flamengo

zajo pls

Reagovat
flamengo

zajo pls

Reagovat
Ondiis

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
hona.kub

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
masly008

zajo pls

Reagovat
alcantara

zajo pls

Reagovat
alcantara

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

zajo pls

Reagovat
Lacko_Boh

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

zajo pls

Reagovat
Ritchie

zajo pls

Reagovat
Whitemedia

pls zajo

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Sali5

zajo pls

Reagovat
Action_Bronson

zajo pls

Reagovat
minoLFC

zajo pls

Reagovat
J0EL

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz skutočne ja: zaYo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
fff

zajo pls

Reagovat
Cobra

zajo pls

Reagovat
hntlyl

zajo pls

Reagovat
Mastný Chobot

zajo pls

Reagovat
Rssa

zajo pls

Reagovat
I am Mancunian

owny BAN

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf.. až teď mi to došlo.

Reagovat
Hachim Mastour

zajo pls

Reagovat
REPLIKATOR

zajo pls

Reagovat
REPLIKATOR

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Svatej

Zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
JarousFCB

zajo pls

Reagovat
matZz

zajo pls

Reagovat
Tomekcz

zajo pls

Reagovat
Feind

zajo pls

Reagovat
StoJo

zajo pls

Reagovat
Tomanatura

zajo pls

Reagovat
Tomanatura

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Bayern +

zajo pls

Reagovat
Bayern +

zajo pls

Reagovat
frank

zajo pls

Reagovat
frank

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Tommy the Gunner

zajo pls

Reagovat
Tommy the Gunner

zajo pls

Reagovat
Tommy the Gunner

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
lofin9

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Alessandro24

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

zajo pls

Reagovat
FUnk

zajo pls

Reagovat
popltak

zajo pls

Reagovat
janinho

zajo pls

Reagovat
janinho

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Kokesh

zajo pls

Reagovat
PhilipS

zajo pls

Reagovat
Nihilister

zajo pls

Reagovat
Nihilister

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

aha!

Reagovat
nemamvasrad

zajo pls

Reagovat
tono.f.

zajo pls

Reagovat
B3n

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Rišty

zajo pls

Reagovat
patas92

zajo pls

Reagovat
Neutron

zajo pls

Reagovat
patas92

zajov prs ->

Reagovat
Harakan

zajo pls

Reagovat
Dufan

zajo pls

Reagovat
kiwwi

zajo pls

Reagovat
CubONE

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Elbow

zajo pls

Reagovat
Elbow

zajo pls

Reagovat
Kaze

zajo pls

Reagovat
elda

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Lacko_Boh

zajo pls

Reagovat
honziss

zajo pls

Reagovat
celeb

zajo pls

Reagovat
celeb

palte dpc aj tym zajacom!

Reagovat
travis joe

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
fantomas

zajo pls

Reagovat
fantomas

Omg

Reagovat
gocii

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj pls?

Reagovat
Kang & Kodos

zajo pls

Reagovat
TopinB

zajo pls

Reagovat
db18

zajo pls

Reagovat
db18

zajo pls

Reagovat
Orlandiiik

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
avicii

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
biznizmen

zajo pls

Reagovat
13

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
vladis271

zajo pls

Reagovat
Gareth Bale 11

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Soumin

zajo pls

Reagovat
Afrokrecek

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ty na co sa tu teraz hras ?

Reagovat
smazaný uživatel

jakože fakt wtf.. tohle není poprvý co tady (owny?) hází příspěvky cizíma jménama a fakt se mi to nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

však aspoň sa môžeme vyhovoriť na niektoré názory, že to písal on

Reagovat
smazaný uživatel

A komu sa to ešte stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Z reakcí asi minimálně fantomas, Hokaido..? Teď koukám, že tady mám příspěvek v tom vlákně dokonce dvakrát. Odhaduju však, že těch lidí, kteří ani nevědí, že tady mají komentář je mnohem více.

Reagovat
Mastný Chobot

klikol si hore na ten link od Janíka?

http://bit.ly/2kgmjoi

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
bbbauch

To je tim prave, ja to tusil, tak jsem na to dlouho neklikal az jsem pak neodolal, abych si to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně mě to stejně sere..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot

Reagovat
miezto

zajo pls

Reagovat
miezto

zajo pls

Reagovat
Euphael

zajo pls

Reagovat
kvasha16

zayo pls

Reagovat
JarousFCB

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
cristiano.K.

zajo pls

Reagovat
vodka

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Člen_zlořádu

zajo pls

Reagovat
Člen_zlořádu

zajo pls

Reagovat
Sergi Samper

zajo pls

Reagovat
DerekZoolander

zajo pls

Reagovat
DerekZoolander

zajo pls

Reagovat
Trand

zajo pls

Reagovat
Trand

zajo pls

Reagovat
mojmira

zajo pls

Reagovat
twelwer

zajo pls

Reagovat
fefo

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Mada

zajo pls

Reagovat
tunkic

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
bbbauch

zajo pls

Reagovat
Supersobbi

zajo pls

Reagovat
cristiano.K.

kokoti pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

zajo pls

Reagovat
Heris

zajo pls

Reagovat
Pato44

zajo pls

Reagovat
Pato44

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
SCELO

zajo pls

Reagovat
SCELO

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

fml..

Reagovat
Briggus

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Mada

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
ZB 07

zajo pls

Reagovat
ZB 07

zajo pls

Reagovat
ZB 07

zajo pls

Reagovat
Counter

zajo pls

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Jsem zkoušel, zda ta ownyho sviňárna vyjde i na mě :-)

Reagovat
RickNash

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Willy Wonka

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Usty

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
Čenda

zajo pls

Reagovat
Maresma

zajo pls

Reagovat
Maresma

zajo pls

Reagovat
Maresma

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
justcall

zajo pls

Reagovat
Diego2

zajo pls

Reagovat
Edgewalker

zajo pls

Reagovat
Afrokrecek

zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Rad bych aby vsichni nasi pseudofandi co nadavaji x let na Lucase v cele s tomasinhem zemreli na rakovinu. Jestli neco ze srdce nesnasim tak jsou to hloupi lide.

Reagovat
fantomas

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
tomasinho

Neboj, naučíš se mít sám sebe rád

Reagovat
C-M@ster

Dost pochybuju. On se narodil prdelí napřed a má z toho doteď psychické problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/tt7Bsue.jpg

Já na Zelandu. Deal with it.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Asi jako ty v Las Vegas posledně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Reagovat
bbbauch

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

tomasinho je jeden z nejhloupějších fanoušků Liverpoolu tady

Reagovat
tomasinho

Od vrchního blbečka tohle vykouzlilo i hloupoučkému tomasinhovi úsměv na tváři. Díky za to

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tu jeste jeden takovej, zapomnel jsem jeho jmeno, ale asi uz mu vyrostla bulka na cecku a stahl se do ustranni.

Reagovat
smazaný uživatel

vladis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Last season United managed to create 312 chances in total, and were 17th overall for chances created, this year we are currently second, and have already created 327.

Autobusar

Reagovat
J0EL

Sixth one

Reagovat
kiwwi
Reagovat
J0EL

*o 3 kola

Reagovat
Miguel19

Měl si pravdu..

kiwwi 30.04.2014 22:23

Mourinho uz nevie hrat ani autobus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Reagovat
Counter

Reagovat
andrew96

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
db18

Reagovat
Kovi81

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A stačilo na to iba niekoľko sto miliónov libier. Frajer

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti je smiešne

Reagovat
Busby babes

tak me tenhle argument prijde smesnej. To je jak kdybych rekl, ze Conte dokazal dostat Chelsea na prvni misto jen diky tomu, ze utratil sto mega...

Reagovat
kiwwi

A hlavne netspent je presne jednosto miliónov

Reagovat
smazaný uživatel

#netspent

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ale o to vo futbale predsa ide, nie? Byť prvý (najlepší)

Reagovat
Busby babes

ano jde, tak proc jednomu trenerovi jakobz vzcitas, ye utratil sto mega a u druheho je to ok? nechapu...

Reagovat
smazaný uživatel

A na to potrebuješ odpoveď? Chelsea je 6. a United sú prvý?

Reagovat
Busby babes

ne, takze Chelsea je 1. diky tomu, ze utratila 100 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Svojím spôsobom aj áno. Hráči, ktorí prišli sú v základe a pridávajú mužstvu tú majstrovskú nadstavbu. Či by bola Chelsea prvá aj bez toho, to sa nikdy nedozvieme.

Reagovat
Busby babes

takhle redukovat praci managera mi prijde divny. jasne, musi si vytipovat spravne posily, ale pak tam dalsich x hracu, se kteryma musi taky pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto redukuje prácu manažéra?

Reagovat
Busby babes

prijde mi, ze ty, kdyz davas ironicke poznamky o tom, kolik kdo utratil...

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ale ja som reagoval hlavne na kiwwiho a jeho onaniu nad úplne zbytočnou štatistikou, ktorá vo výsledku aj tak nič nehovorí. A že to stálo nejaké milióny dostať sa na také číslo sa hádam baviť nemusíme.

Reagovat
Busby babes

no hovori to o tom, ze hrajeme podstatne lepe nez loni. A rict na to: taky jste utratili spoustu penez... mi prijde takove divne. utratiili a co? myslis, ze kdyby prisli stejni hraci a hrali pod LVG tak to vypada stejne? ja si to nemyslim...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa tiež už nikdy nedozvieme Veci sa majú ale tak, že je rozdiel minúť 100 mil. a minúť 100 mil. A pochybujem, že ti vo výsledku stačí taká úbohá štatistika

Reagovat
Busby babes

no ja to beru tak, ye posun k lepsimu tam je velkej a jdeme spravnym smerem. Nepromenovani sanci nas letos prislo hodne draho, to je fakt a postaveni v tabulce je samozrejme momentalne spatny a zklamani. Ale ztracime par bodu na tymy pred nama a je 13 kol do konce. Pokud nakonec skoncime treba druzi a vyhrajem jeste nejakej pohar, tak to nebude tak tragicka sezona. Ti hraci co prisli tady nejsou na rok

Reagovat
avicii

Reagovat
minoLFC

Úžasne o 15 šanci viac a 38 gólov

Reagovat
r.mrazik

Precist a zkusit jeste jednou...

Reagovat
minoLFC

áno niesu to šance to za celý rok ale na góloch to nič nemení

Reagovat
bbbauch

Kolik u vas mel ten Benteke teda?

Reagovat
minoLFC

asi 100k

Reagovat
bbbauch

Zajimavy, o nicem jinym krome 140k jsem nikde necetl.. a ze o 140 pise hodne zdroju, i na scouserskejch webech tomu veri.. ale kdyz to rikas

Reagovat
Swarley

oh boy

Reagovat
Busby babes

tak ted jeste zacit davat nejake goly.

Reagovat
Mastný Chobot

názorová flexibilita

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

som ocenil kiwwiho flexibilitu v porovnaní s 30.04.2014, je to obdivuhodné

Reagovat
Busby babes

co presne je na tom vlastne spatneho?

Reagovat
Mastný Chobot

napísal som, že to je obdivuhodné, to sa do češtiny prekladá ako obdivuhodné, nie ako spatne

Reagovat
Busby babes

ty sice pises obdivuhodne, ale ja tam citim takove to pico...

Reagovat
smazaný uživatel

Sikovny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Jasne

Reagovat
bbbauch

Chcijes mu na zada a tvrdis, ze prsi..

Reagovat
Counter

Je na tom asi tolik špatného jako na psaní, že je to obdivuhodné.

Reagovat
Busby babes

ja vam fakt nerozumim...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se zapomina i na to, ze je to vas T R E N E R...a bude jeste nejakou dobu...Jose neJose, mohl to byt klidne Guardiola, rylo by se stejne, vytahovali prispevky, kde Guardiola zkurvil Bayern...tady je munice vic nez dost

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool baví

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas som nevidel, ale vraj to bolo zlé. Proti Liverpoolu sa nám dlhodobo nedarí, tak nejak som očakával problémy. Vertonghen a Rose sú obrovské straty, mali sme to zabetonovať.

Škoda, no ideme ďalej. Z hornej polovice tabuľky máme už len doma United, Arsenal a Everton. Los je prijateľný, ďalší ligový zápas až za dva týždne. To by už mohli byť naspäť Verts a Rose.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten los je docela příznivý, nejtěžší bude ten finiš, tam máme arsenal, united.

Jsem docela zvědavý, jak se k tomu ve čtvrtek Poche postaví. Za mě EL úplně vypustit, nemáme na to dost široký kádr ještě když hrajeme FA cup, kde bych nějaký úspěch bral.

Btw Lamela už je letos asi out, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som EL tiež vypustil, minimálne zápasy proti Gent. FA cup by som ale nevypúšťal. Bola by paráda vyhrať nejaký pohár.

Lamela sa možno ešte objaví, uvidíme. Všetko čo vieme od Pochettina je, že je pozitívne naladený.

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup není nereálný, snad dostane Poche rozum a EL vypustí.

Už mě ty jeho nicneříkající updaty stavu hráčů pěkně štvou.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda ještě k Ginimu. Zatím se jeví jako hráč velkých zápasů. Kanadské body proti Arsenalu,Chelsea,Spurs i City. Velká škoda, že nedokáže hrát konzistentně. Hlavně aby vylepšil koncovku. Ono také mohl mít už 10 gólů a nahlíželo by se na něj taky úplně jinak.

Včera parádní výkon od něj.

Reagovat
Miguel19

Koukalová

Ale Domracheva paráda

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že se tak prala s puškou.

Reagovat
Wat

Darja potvrdila výborný náběh ze včera, pouze otázka času, kdy zaútočí na MS na medaile. Překvapením pro mě Kaisa a její vytuhnutí, totálně to nedala.

Reagovat
samson192

ja som to vypol na ČT sa to nedalo počúvať

Reagovat
Swarley

Gábina super comeback a Darja to musí přát každý, ona je sympoška

Reagovat
Miguel19

Reagovat
andrew96

Škoda první položky, ale pak stíhala suprově. Darja paráda a Laura taky super. Pěkné obsazení na bedně.

Reagovat
Alan_Shearer

Pojedu na tyden do Liverpoolu, mate nekdo tipy, kam vsude se jit podivat? Krom klasiky jako Anfiled, Albertovy doky, katedrala, ...

Reagovat
Masi

Goodison?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Jako jo, taky se urcite mrknu

Reagovat
C-M@ster

Hmmm... a když jsem tu psal, že má letos Arsenal málo zraněných, tak mi zdrogovanej Adolf/Taiger psal, že jsem debil:

http://i.imgur.com/PJ9Co5Z.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty debil ses nehlede na to cos psal s Arsenalem. Treba sis to jen blbe spojil.

Reagovat
C-M@ster

To z tebe mluví frustrace z posledních výsledků Liverpoolu. A já to chápu. Tak snad bude nějaká trofej příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi docela u pice jestli Liverpool spadne nebo vyhraje titul. Bylo by hezky, kdyby titul vystrelil Liverpoolu Lucas, ale vse ostatni je vedlejsi.

Reagovat
C-M@ster

Když to napíšeš takto, všichni tomu věříme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak to ti napsal správně, pokud se ptáš na letos (dejme tomu tuto sezónu) a snažíš se to doložit stavem z října či listopadu.

Reagovat
C-M@ster

Fans Arsenalu mají všichni sesynchronizovanou periodu?

Reagovat
SunFells

Kdy si všímají kokotin co napíšeš? Je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Klesls tak hluboko, že tě lajkuje i Horizont.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

This is Arsenal

Reagovat
C-M@ster

Perfektně to vystihl tehdá Edgewalker:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-27-kola-321546/?forum=1#post8117358

To bylo jak Rashford a spol nastoupili doma proti Arsenalu a porazili ho 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je top, ak v lete spravíme podobné nákupy tak môžme hrať o titul.

Reagovat
C-M@ster

Příští sezóna je vaše?

Reagovat
smazaný uživatel

Napísal som môžme hrať o titul... so súčasným kádrom budeme radi za top4ku, ale všetko má svoj čas.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

(bbbauchu - tady máš krásný příklad!)

Reagovat
kiwwi

zabudol som si to odsledovat...tieto tvoje moralisticke dni prichadzaju vzdy v nedelu?

Reagovat
C-M@ster

Vždy po vyhraném zápase Arsenalu.

Reagovat
Counter

Sám nevím. Ale dej si trochu záležet a po čase mě můžeš informovat o výsledcích svého bádání.

Reagovat
bbbauch

Tady bych biggrina hodil taky, akorat spis z toho duvodu, jak vetsina scousers Maneho ani nechteli.. jinak beru

Reagovat
smazaný uživatel

Havně když měl přestupovat k nám, tak se tady všichní smáli tý částce kolem 18-22m

Reagovat
C-M@ster

Tady v tomhle článku, no: http://www.eurofotbal.cz/clanky/-302455/?forum=1#forum

Ty tam za něj oroduješ dost.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt šíleně otravná EF klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ja som chcel Gotzeho ... .

Ked si to predstavim teraz, tak bez tej Maneho rychlosti a tahu na branu by sme na tom boli ovela horsie tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina scouserů už snad přiznala, že se v něm spletla, ne?

Reagovat
bbbauch

kdyz me nekdo odsoudi jeste predtim nez mam sanci neco ukazat/uz jsem neco ukazal v predchozim pusobisti , je mi pak celkem jedno a spis me pak jeste dostane, kdyz me potom prijde placat po ramenou.. proste radsi cloveku dam sanci, a pak hodnotim

Reagovat
fenixLFC

no, pokial si dobre pamatam tak sa nepochybovalo ani tak o jeho schopnostiach ako skor o tom, ci je schopny ich udrziavat dlhodobo. preto som z neho nebol napríklad osobone ja nadseny lebo vedel mat velke vykyvy formy

Reagovat
smazaný uživatel

+faktor Soton.

Reagovat
cristiano.K.

+ faktor zbytečných karet a vylučování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

29.06.2016 20:42#

Anooooo. Skvělá posila. Konečně efektivní ofenzivní hráč. Absolvuje přípravu pod Jurgennem, nevyrovnanost zmizí.

Jeho skilly, pohyb, střela jsou skvělé.

Vrabejka to z vas vsech odhadnul nejlip

Reagovat
smazaný uživatel

A od vas nad nim strasne honil habinity

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

to by jich bylo potřeba alespoň 5 a to se nikdy nestane

Reagovat
pingla

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

vás možno griezman dostane aspon na 5. miesto.

Reagovat
Busby babes

a vas Mane na 6te?

Reagovat
Mastný Chobot

Lanzini je boží, Coutinho pre chudobnejších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Člen_zlořádu

tak to ho Wanker koupí ne?

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
C-M@ster

To s tím prosincem nejlepší.

Reagovat
Swarley
Reagovat
kiwwi

najlepsi gol proste

Reagovat
nani92

ten center

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
C-M@ster

Teď koukám, že příští kolo je derby s City venku.

To ty šestkový fóry budou asi lítat až do března.

Reagovat
Swarley

to bude odložený kvůli finále poháru, ne?

Reagovat
C-M@ster

máš recht.

Tím hůř

Reagovat
Swarley

já nechápu, proč pořád brečíte...že si z toho dělají prdel fandové ostatních týmů, to chápu, i když je to teda pěkně krátkozraký...ale takhle máme 2 body od druhého, případně teda 3. místa...ten posun je tam přece jasný...

pokud si takhle udrží všichni formu a tempo nastavené v zimě, tak nás TOP 4 nemine...

Reagovat
Swarley

a to se ani nebavíme o tom, kdyby nám to tam začlo alespoň nějak trošku normálně padat

Reagovat
J0EL

*do konca sezony

Reagovat
Rssa

Reagovat
Bayern +

Reagovat
TopinB

Reagovat
db18

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nedopadne Mané ako Bony, pri všetkej úcte, už jeho odchod z Rakúska ukázal, že inteligentný príliš nie je... No hráč je to skvelý, takú rýchlosť, výdrž a ťah na bránu má máloktorý špičkový hráč...

Reagovat
Mastný Chobot

aký bol jeho odchod z Rakúska?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

ďakujem ti za obohatenie

Reagovat
smazaný uživatel

Nz.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fantomas

Neskutečný, co všechno se dneska vydává za inteligenci. A ještě lidma, co jí sami moc nepobrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jak jako jeho útěk z Rakouska souvisí s nějakou inteligencí?

Reagovat
smazaný uživatel

načo je dobré takéto slovíčkarenie.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobre treba na to, abys nevypadal jako debil, kdyz to slovo pouzijes nespravne

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Sagnol approves

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

otázkou je, nakolik lze Lacinovi věřit.

I když se tam tváří jako nestranný pozorovatel, tak jim v žádném případě není (vtipné, jak tu všichni nadávají na agenty, ale když jeden z nich kdáká do novin, tak je to pravda aniž by se nad tím někdo zamyslel) a o Bonyho se nestaral z nějakého altruismu ale proto, že si myslel, že se dostane vysoko a přinese mu obrovský balík peněz, s tím spojenou publicitu i ve velkém světě, kde se ve fotbale točí skutečné peníze.

Navíc je tam dost rozporů. Do Čech ho možná přivedl ale nebýt trpělivosti lidí ve Spartě, jako třeba Kotal s Josém, tak tady taky mohla jeho kariéra skončit Lacina neLacina.

Na africké poměry dostal obrovské peníze už ve Spartě, kde se navíc učí zpičenou češtinu, která mu je absolutně k hovnu, o Swans nemluvě, ale zmagoří až v City, kde to posuzují lidi jako Yaya nebo Kun? ten Beguiristan budiž.

navíc je tu otázka, zda hráč jeho typologie je pro klub s filosofií současného City vůbec využitelný, i Benteke se v Poolu neprosadil, ne kvůli nedostatku kvality ale kvůli stylu hry, kde to u Bonyho vypadá, že ve Swans rozvíjeli hlavně silovou stránku jeho hry, kdy pak v LM proti Barce působil jak pěst na oko a to byl v klubu měsíc. Velkoklub takového hráče využije, ale musí na to mít postavený celý tým jako CFC za Drogby a ne současné City. A tyhle věci nejdou jen za Bonym, ale má na nich svůj podíl i Lacina jako jeho agent, který m musí pomáhat v rozvoji, třeba i proti vůli klubu a při přestupu posoudit, zda se tam hodí a ne jen tlačit do City, protože tam dostane o 70 tisíc týdně víc a on vejvar za přestup 50 mega.

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic říkat, ale tahle liga je pro Conteho moc lehká Naprosto taktciký genius a Chelsea pod jeho vedením vypadá nepřemožitelně. Určitě s nima dojde daleko i v LM, zatím si to všude vodil s prstem v nose. Guardiola se může jít vycpat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos to byl ty kdo to zakřikl, hajzel jeden

Reagovat
Whitemedia

Příšerný výkon..

Reagovat
Hokaido

Tak tohle byl rozhodně jeden z netrapnějších závěrečných tlaků, jaký jsem kdy viděl.

Reagovat
Coutinho10

Burnley parada driv mi ten tym nebyl moc sympatickej, ale jak to odmakali, odjezdili az do posledni vteriny..wow klobouk dolu

Reagovat
Svatej

Burnley si body.zaslouzilo. prechod na 4231 a 442 vubec nevysel. Fabre jediny pozitivum zapasu. Do priste posadit Hazarda a klidne ho tam soupnout. Nemam chut sledovat ho v tomhle roce. Az na vykon proti AFC je naprosto smesnej a nema ani zajem s tim neco delat. Costa by se taky mohl probrat. Nejlepsi od Pedro.

Reagovat
Hokaido

Hazard mě taky strašně sere, snad ho po sezoně střelíme tomu Realu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Nevím, prostě se mi dlouhodobě nelíbí, je strašně nekonzistentní a půlku zápasů bez zájmu odchodí. Prodat do Realu, koupit místo něj Lemara a ještě nám 30 mega zbyde.

Reagovat
smazaný uživatel

ve velkých zápasech ale umí sám dovést míč do brány, díky tomu v LM může být dost klíčový. A taky mě někdy frustruje, ale pořád je jedním z nejlepších hráčů v lize a pořádnou náhradu bys hledal těžko

Reagovat
Miguel19

Hazard je jeden ze dvou hráčů, co ti z hovna dokáže vyhrát zápas. Navíc jako jediný dokáže přejít přes 2-3 hráče..

To, že poslední zápasy nemá ok je taky z části Conteho chyba. Ten hráč hraje evidentně zraněný a je to na pohybu vidět..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley si ten bod zaslouží, ale takovej beton jsem dlouho neviděl ... Na druhou stranu my jsme byli proti té zdi úplně marní, žádné šance, nic ...

Reagovat
Snatus

Škoda, v dnešním zápase se ukázaly Conteho slabosti.

Reagovat
Svatej

Ty se ukazaly uz driv.

Reagovat
Snatus

To je pravda, ale dneska úplně bily do očí.

Reagovat
C-M@ster

Jaký?

Zápas jsem neviděl, ale Burnley je doma silný + s favoritama hrává obvykle vyrovnaně.

Reagovat
Coutinho10

Hazard

Reagovat
C-M@ster

Co mi teď zachrání prdel? De Bruyne hattrick... stačil by?

Reagovat
Coutinho10

ja myslim ze urcite by ti stacil...ja mam 53 a Naughtona dnes navic a ty Bruyna a 44 bodů....tak snad ne

Reagovat
Snatus

Dle mě jde ve šlépějích Mourinha, uhraje titul s 12-13 hráči, kdy základ hraje i přes zranění (dnes Luiz a Hazard), ale koncepčně ten tým zas zničí. Michy to měl dneska úplně na háku, Zouma navíc už mluví do novin, že neví, kde bude příští sezonu, a jsme tam, kde jsme byli pod Mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou soudy sotva po půl roce Conteho u kormidla

Reagovat
spider_8

Hlavně letošní sezona je specifická, protože nejvíc můžeme z neúčasti v Evropě vytěžit tak, že opravdu budeme hrát jen ve 12-13 hráčích. Pokud to ale bude trvat i v příští sezoně, tak už by mi to taky začalo vadit.

Reagovat
Snatus

To nejsou soudy, jen náznaky. A jak píšu, můj osobní názor, nemusíš souhlasit.

Reagovat
Talker

Tak Mourinho ty hráče vyčerpal i psychicky. Conte naopak hledí na to, aby byli všichni ve střehu a naplno makali.

Reagovat
Snatus

Přístup Conteho ty hráče psychicky taky vyčerpá. Na náhradnících je třeba krásně vidět, že tu důvěru v Conteho ztrácí. Letos se to nejspíš uhraje, ale příští sezóna bude zlomová, pokud nezmění přístup.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

tak Costa a Hazard hráli po tom titulu fakt strašně. Změnil se trenér, zvedli se skoro okamžitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hral dobre vetsinu te nepovedene sezony..On jim uplne odpad ten tebou zminovanej Hazard..

Reagovat
Mastný Chobot

Gray s Vokesom a Barnesom nič iné nerobia, len trénujú vzdušné súboje a zbieranie lôpt zo vzduchu, dnes nič iné nerobili. Ale majú to premakané, išlo im to.

Reagovat
vodka

tak Vokes přímo snad ani nic jiného neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, boj o titul ještě není úplně mrtvý. 3-4 zápasy a je vymalováno.

Ale je pravděpodobnější, že si tam FA dotlačí Arsenal, než abychom my nějak zabojovali.

Reagovat
Mastný Chobot

v podstate všetko je pravdepodobnejšie, ako to, že by ste vy nejak zabojovali

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Spasitel

Reagovat
spider_8

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
aramaki

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
fff

Ako vravis, daj tomu tak 3 kola.

Reagovat
Infernoqt

Arsenal Oni letos půjdou tvrdě po FA Cupu, v lize jim může věřit opravdu málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal titul určitě ne, i když bych jim to přála, ale jako klubu, ne za hru

Reagovat
C-M@ster

Já bych to Arsenalu nepřál už hlavně jako klubu. Dělají každej rok ty samý chyby a evidentně nejsou schopni se z nich poučit. Za to si prostě titul nezaslouží.

Reagovat
Horcmen

ty jsi takový Babiš eurofotbalu, Arsenal tvůj Kalousek a efsearch jeho dluhopisy

Reagovat
Azazelo RD

Zapomínáš, že jste ho stvořili.

Reagovat
DeformFCB

V tom případě MU = ODS?

Reagovat
C-M@ster

Není Babiš spíš PJ, když vlastní média a nechává psát o svém United?

Pokud by Spurs začali ztrácet body a United je získávat, mohl by být Owny Kalousek, to by na něj sedělo víc. Stěžováním, humorem. Counter to je Fiala. Kdysi silná strana, teď se to nějak snaží dostat zpátky, ale titul z toho nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak counter

Reagovat
andrew96

No a lampas je V. Filip, Okamurů a Zemanů je ti vícero, jen nevím, kdo je Bohouš.

Reagovat
I am Mancunian

momentalne mame najlepsiu formu my, takze by som nas este z boja o titul nevylucoval, pockajme si 3 kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip: 6. místo

Reagovat
Azazelo RD

I z šestého místa se dá bojovat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

to ano

Reagovat
vladis271

Reagovat
SpecialOne

No co tohle sakra bylo. Po 10 minutách to vypadalo na easy points, ale od srovnání katastrofa. Žádná pořádná šance, Costa, Matič, Alonso a Pedro až na gól úplně příšerní. /spěšnost přihrávek na útočné polovině v druhém poločase jsme měli tak 15% Příště Alonso, Matič odpočinek proím.

Reagovat
Whitemedia

Zmíníš Pedra a o Hazardovi ani slovo? Hazard dnes o parník horší než Pedro..

Reagovat
SpecialOne

Ano ano, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nedostane odpočinek, Burnley doma jsou hodně silní, to není žádný překvápko, od příště zase Conte pojede stejně, na to vsadím krk.

Reagovat
Error

Pristi zapas je pohar, tam to protoci. A na ligu zase stejne, souhlasim.

Reagovat
Radin

Koukám, že redaktor umí číst budoucnost, když piše, že Chelsea jen remizovala a tak přijde o něco ze svého náskoku..Zatím ho navýšila o bod a uvidí se co City..Nepředbíhal bych :)

Reagovat
fenixLFC

keby to pisal PJ tak by to bolo pochopitelne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hachim Mastour

Slabá mentalita Chelsea.My sme tproti Burnley túto sezónu dokázali v obidvoch zápasoch v posledných minútach vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže máte tu silnou mentalitu a ztrácíte na Chelsea jen deset bodů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapuje to nekoho?

Reagovat
Kang & Kodos

No vzhledem k tomu, že u nás makal jak málokdo a za dva roky se naučil hodně dobře česky, tak docela i jo.

Reagovat
pepinho2

Bohužel prachy a sláva změní hodně lidí

Reagovat
Kang & Kodos

Ale už jsem psal pod našim přátelákem, že Bony aspoň zpičovatěl až v City, a ne ve Spartě nebo Frankfurtu, jako Zeman s Feninem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Africka mentalita.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zrovna v Plzni je několik ještě horších případů, a žádnou africkou mentalitu nepotřebujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ne no. Borci, který se po roce vraceli domů jako spráskaný psi, protože tam neměli s kym chlastat X kluk, kterej se za šest let dostal z béčka Sparty do jednoho z nejlepších týmů na světě.

Reagovat
fantomas

Nevim, co se snažíš, slává přece může stoupnout do hlavy jen hloupýmu Afričanovi. Stará pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
PP

jako bys nevěděl na koho reaguješ..

Reagovat
fantomas

Reagovat
alcantara

Alebo Fenin, Strestik, Stoch, Lascek,...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik a fantomas. Dvoch lavičiarov...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jim podobnych. Oni se budou snazit najit podobne prijlady u bilych, sice procentualne je to uplne mimo, tak oni stejne budou tvrdit ze je to strjny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o farbu pleti či štátnu príslušnosť. Aj Čech pochádzajúci z chudobných pomerov môže byť podobne náchylný. U Afričanov je to pravdepodobnejšie, no...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

nejvtipnejsi serialova postava vubec(a nejelpsi serial)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

pokus o Chandlerovský vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

dopadl tak, jako vetsina chandlerovych vtipku...

Reagovat
smazaný uživatel

Smichem?

Reagovat
C-M@ster

Manny Delgado vs Chandler Bing? Seriálové bitvy na EF

Mám rád oboje, ale Přátelé víc. Ti mi přišlo, že si udrželi slušnou úroveň celejch 10 sezón. Modern Family kolísá nahoru dolu a kdyby se mě někdo zeptal na nějakou kultovní scénu nebo epizodu, tak nevím, co bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Chandler je nejlepší seriálová postava ever, bez debat!

Reagovat
C-M@ster

To těžko říct. Takovej House nebo Daria v humoru nezaostávají. Jejich postavy navíc nejsou tak ploché. Ale Chandler je holt v Přátelích.

Reagovat
smazaný uživatel

House je taky dobrej, ten mu dejchá na záda. Dariu neznám za mě ještě Lucifer Morningstar

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Díky, na to kouknu!

Reagovat
vodka

Daria

Reagovat
Mastný Chobot

Chandler Bing a Creed Bratton

Reagovat
smazaný uživatel

neztrapnuj se pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kmotr scena?????

Reagovat
C-M@ster

Tak kmotr dobrej, ale v hlavě to furt musím srovnávat s mafiánským dílem Community, kterej to přebíjí. A tak kultovní jako když třeba Ross stěhuje gauč nebo se rozchází s Rachel nebo když Joey montuje skříňku, to v mojí hlavě prostě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak asi máš jinej vkus na seriály než já, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, ale ted muzu uz sorvanvat oboji a u me vede jednoznacne phillova kmotrovska scena nez ten dil.. community je imho az prilis dokonale/vtipne, nema to tu pauzu,aby si to vse divak mohl dat dohromady..

Reagovat
C-M@ster

Btw jak tě napadlo reagovat takto se zpožděním?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, nasel jsem tu diskuzi v zalozkach..

Reagovat
C-M@ster

Jinak poslední série se ti líbí?

Mně přišel dobrej ten halloweenskej díl, ale jinak třeba předminulej jsem snad ani nedokoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

8. serie byla u me zase jasny top, naopak za mozna o trochu slabsi povazuju nektere dily ze 7.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš jde o to, že je hroznej skok jít z Afriky do Evropy. O tom se v tom rozhovoru píše taky. Kór ještě v Česku. Jseš sám, všichni mluví nějakym jazykem, kterámu vůbec nerozumíš a vypadá to tady úplně jinak než doma. Ale takhle z hlavy mě napadne plno ztracenejch talentů jenom z ČR, že bych se vůbec neodvažoval říct, že klukům z Afriky peníze a sláva spíš zamotaj hlavu.

Reagovat
alcantara

Ten pomer nezvladajucich Africanov v dnesnej dobe bude asi podobny, ako tomu bolo v pripade Belanova spol. v casoch sovietskeho zvazu. End of story.

Reagovat
Mastný Chobot

inými slovami, nemá to nič s farbou pleti

Reagovat
Mastný Chobot

aha, to si vlastne v prvej vete napísal... prepáč, Oľover, mal byť len palček potom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kovi81

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody

19.06.2014 14:46

Kdyz nad tim tak premejslim, tak to bude tim, ze cesi jakmile se nekam dostanou, tak se jim zvedne frnak, mysli si jak jsou uzasny, prestanou makat a tim konci.. kdezto tihle cizinci, jako Dzeko nebo Bony, pochazi z chudejch pomeru, vi, ze musi porad makat, aby neceho dosahli a pak to tak dokazou

tebe?

Reagovat
fantomas

Tak to je genialni

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

dolar si nasral do úst - prekvapuje to niekoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no. Pokiaľ ide o Bonyho, tak ten dosiahol veľa na rozdiel od Fenina napr., ale keď už dosiahol určitú úroveň (Man. City=veľká výplata), tak prestal makať.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby to bola pravda, co to meni na tom, ze tu ten chlapec melie totalne sracky a este k tomu sam sebe do ust.

Reagovat
smazaný uživatel

vi, ze musi PORAD makat

Reagovat
smazaný uživatel

Podla toho chlapca treba len ignorovat. S takym primitivom nie je sanca viest normalnu debatu. Minule som ho zachytil, ako si robi strasnu hanbu na FB Jakuba Horaka. Bohuzial nikto nevedel s kym ma docinenia, tak s nim ludia na chvilku skusili viest normalnu debatu, az pokym si tam nespravil taku hanbu, ze tam bolo vsetkym trapne, ze sa do toho vobec pustili.

Cize, len ignorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

*shit bez podla

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Godwinson

Hanbu na FB Jakuba Horáka by si měl dělat pouze Jakub Horák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sa občas stáva. Medzitým je priestor pre ostatných.

Reagovat
Godwinson

Moc ho není

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dolar je proslulý no.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej hanbu, to by sis pral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ale mne slo v tomhle vlakne o vyuzivani lidi, kteri mu pomohli. To mi ver, ze je velkej rozdil v pristupu tech ceskych hracu ke svym agentum a tech africkych. Jinak jsem to napsal velice pekne

Reagovat
fantomas

Dost uz

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Špica kluku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

klasik

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fantomas

"Oni vás primárně chtějí jen využít, tak se chovají i k rodinným příslušníkům, přátelům, krajanům."

To je taková nechutná píčovina, napadnutelná miliardou případů (opravdu) hvězdných Afričanů, že to snad ani neni možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fantomas

A dva starý známý blbečci se budou jen tlemit

Reagovat
Lacko_Boh

obaja su češi..náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Teba musí frckať nejaký černoch do riti s prepáčením, toto je už nechutné, ako sa snažíš vnucovať svoju "pravdu". Odporúčam ti byť trocha objektívny

Reagovat
kiwwi

a jak si prisiel nato, ze prave ty si objektivny a on nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nikde netvrdím, že som objektívny. Máš nejaké problémy s porozumením textu? Len ako jeden z redaktorov tuná by sa mal vyvarovať takýchto jednostranných názorov na túto tému.

Reagovat
kiwwi

vsak tu napadol jednu vec z textu, ktoru moze podlozit - a prave na toto ty reagujes jak totalny deges

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tebou skúsim ešte raz. V škole ťa evidentne neučili čítať s porozumením. Ja v mojej reakcii píšem, že sa ustavične snaží obhajovať ľudí ekvatoriálnej rasy ( a nie len jej). Preto mu odporúčam, aby ako redaktor ef sa nemal všemožne obhajovať a ustavične reagovať ohľadom tejto témy ( nie problému týkajúceho sa v tom odkaze na článok). A za druhé váž slová ty internetový hrdino, pretože urážanie osoby cez net sa rovná úrovni chlapa, ktorý sa nezastane svojej ženy alebo rodiny, ktorých urážajú v jeho prítomnosti. Ak máš guráž ( o čom pochybujem, keďže si asi bitku a šport videl max tak zo svojej zavšivenej izbičky na monitore počítača) kľudne mi to príď povedať do očí, ale zaručujem ti, že by si len ako blb pozeral do zemy a nevyšiel by z teba ani slovko.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne mi napíš správu a dáme "stretko" v Bratislave. Ja s tým problém nemám

Reagovat
JarousFCB

Tady jsi na ef! Tady se zve před Eden!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si frajer... Na správu, ktorú som ti poslal, si samozrejme neodpísal, takže ťa žiadam, aby si sa vyvaroval urážok na moju osobu. Lebo cez internet dokáže urážať aj soplivé decko.

Reagovat
kiwwi

Jezisi už sklapni

Reagovat
smazaný uživatel

Proste si dokázal to, že si zas*aný buzik, ktorý sa v reálnom svete vždy po*erie od strachu. Treba občas vybehnúť aj von a nie len onanovať nad klávesnicou a sledovať cez streamy futbal a myslieť si, že si skutočným fanúšikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Cize len tak pre zhrnutie: kazdy, kto nie uplne vidi riesenie akehokolvek problemu namlatenim si do drzky, je buzik a este k tomu nie je ani "skutocny fanusik"? Dobre to chapem?

Lojzo, si to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Zle si to pochopil, ten, ktorý uráža inú osobu, no bojí sa to povedať do očí, je buzík. A áno som zástancom "skutočného" fandenia, kedy človek reálne navštevuje pravidelne zápasy svojho obľúbeného klubu. Tomu, čo hovoríte vy fandenie je len sympatizovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to tazke, ale s vedomim, ze som sympatizant sa nakoniec mozno nejako naucim zit.

Reagovat
smazaný uživatel

Počuj, ak obetuješ svojmu obľúbenému klubu veľa voľného času, budeš sa ho snažiť podporovať aj na ihriskách súpera a na tribúne sa stretneš so svojími kamarátmi a spoločne si zafandíte a zažijete kopu k***tín na výjazdoch a pod. , vtedy môžeš hovoriť o skutočnom fandení

Reagovat
smazaný uživatel

A dá sa to dať aj do životopisu?

Reagovat
fenixLFC

ked dokazes zmlatit presilu tak evidentne ano

Reagovat
bbbauch

tvrdak, to se pozna

Reagovat
kiwwi

Si na smiech, radšej toho už nechaj

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže to, že si pos*aný a nie si schopný mi to, čo tu píšeš, povedať do očí nie je trápne? Radšej zalez tam odkiaľ si vyšiel.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

*nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Oliver pls

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

yup ked je niekto redaktor tak nemoze nikde napisat svoj nazor ze si uvedom ze je rozdiel clanok ktory napise (a ktory by mal byt objektivny) a diskusia, kde moze vyjadrit nazor ako hocikto iny....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Radin

Hele Tomáši Daníčku..Proč nekontaktuješ nějakou organizaci a nevyrazš dobrovolně do Afriky? Kámoška takhle byla v Keni..Myslím si, že pro ně máš větší srdce, jak pro lidi tady...Jenom bacha, není to moc bezpečné. Myslím, že ti dají nějakou část i na jídlo

Reagovat
fantomas

Ja uz v Africe dobrovolnicil.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Radin

V jakém státu? Kámoška bydlela celkem v luxusu na Keňu..Ŕíkala, že tam měla zázemí úplně jiné, jak ty děcka, kterým jezdila pomáhat..Každopádně v době kdy tam byla někdo postřílel lidi v obchoďáku..

Reagovat
fantomas

V Ugande a taky sme zrovna nebydleli ve slumu ale o tom to uplne neni. V Keni sem pul roku studoval/cestoval a nic se mi nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, tak prečo ty a zvyšok podobne zmýšľajúcich ľudí sa neodsťahujete do týchto krajín a nepokúsite sa v každej z nich zostrojiť vládu. Týmto spôsobom by ste efektívnejšie pomohli širšej masy ľudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zostrojit vladu preboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Vláda- premiér + ministri... Neviem, čo by malo byť vyššia výkonná moc v štáte, okrem výnimok absolutistických monarchií a prezidentských republík.

Reagovat
Mimalu

Asi tak... a z kapesného měl nastartovat nový státní rozpočet. Toto je prostě neomluvitelné fantomasovo selhaní

Reagovat
smazaný uživatel

Nie títo takzvaní "slniečkari" by mali byť ohladuplní aj voči väčšine ľudí v Európe a odletieť do týchto krajín a tam im pomáhať. Myslím si, že medzi slniečkarmi je veľa vplyvných podnikateľov a politikov, ktorí by dokázali riadiť tieto krajiny a pokúsiť sa vytvoriť buďto aristokraciu, alebo ešte v lepšom prípade politeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, niekto si dal rýchlokurz Aristotela

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa ako zostrojuje? Na to je nejaka aplikacia?

Reagovat
fantomas

Protože nejsme imperialisti?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že tí ľudia by Vám to odpustili, ak by ste tam nastolili poriadok a konali v dobro spoločnosti

Reagovat
fantomas

Já bych si to sám neodpustil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty zabúdaš, že potom by chýbali tu a o Politei, alebo Aristokracii by sme v Strednej Európe už len mohli snívať

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tebe príde normálne ako média(platené námi všetkými) neustále presadzujú názory menšiny?

Uvediem aktuálny príklad, boje vo východnej Ukrajine, keď sa nám snažia nechutne dokazovať, že separatisti sú tí zlí. No ak by si poznal aspoň skupinu ľudí z toho regiónu, tak by si si vypočul úplne odlišný názor.

Teraz tu bude všetci hrozne liberálni, pretože západ v období kolonizácie zotročoval černochov a dovliekol ich sebe, avy otročili a robili tie najpodradnejšie práce a teraz tieto "veľmoci" budú humanizovať a kritizovať krajiny v ich pojímaní východnej Európy? Víno pijem, vodu kážem... Taktie- mi príde absolútne nedemokratické, že vytvorili zložku, ktorá bude bojovať proti "extrémizmu", demokracia by mala byť práve o slobode prejavu....

Choď sa pozrieť napr. do Švédska, ako to tam zvládajú s moslimami a skús sa spýtať rodených Švédov ako nesmierne dobre sa im s nimi nažíva.

Ďalšia tzv. veľmoc USA, krajina, ktorá vo svojej histórii neustále vedie nejakú vojnu (tušímdokopy 11 rokov žili v miery) sa ide pretŕčat s absolútnou toleranciou... Krajina, ktorá sa evidentne riadi Machiavelliho názormi má byť vzorom...

To, že europoidná rasa je na úpadku ( nízka natalita) je fakt, no takí ako ste vy sa to snažíte urýchliť dotiahnutím sem národov, ktoré sa nikdy neprispôsobia našej spoločnosti

Reagovat
vladis271

to je tým, že separatisti sú naozaj tí zlí.

Reagovat
smazaný uživatel

klasicka alternativna grcanica, este chlapcek zabudol na Sorosa a mimovladky.

Reagovat
C-M@ster

Páni.

Takže tys byl na východě Ukrajiny. Pak i ve Švédsku. A Afriku bys zachránil tak, že by tam fantomas kandidoval na prezidenta?

Co Kotleba? Hodils mu hlas, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Raz som to tu spomínal, že odtiaľ pochádzam, takže myslím si, že o tej situácii a o názoroch ľudí z toho regiónu viem viac, než niekto, kto má informácie max tak z netu...

Vo Švédsku som bol a ako som už v minulom článku písal, rapídne sa tam kvôli tomu rozkvitlo chuligánstvo.

Písal som, že ľudia podobne zmýšľajúci ako on, ktorí majú vplyv a postavenie v medzinárodnej politike.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasista nie som a tiež prispejem občas nejakými peniazmi na postavenie škôl a pod. v týchto krajinách, no rozhodne som proti multikultarizmu v európskych krajinách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Dej chudým prostředky a sežerou tě..Většinou to tak prostě je

Reagovat
smazaný uživatel

Lacina: "Víte, Bony je ukázka mých schopností, za které by mi v Abidžanu měli postavit sochu."

Reagovat
SunFells

Jsem zvědavý, zda Lester kvůli vděku Ranierimu tu ligu obětuje nebo ho nakonec odvolají.

Reagovat
Spasitel

Hull aj Sunderland budú mať doma tiež body môžu získať s Watfordom, Bournemouthom či Liverpoolom doma podľa mňa to uhrajú bola by škoda keby zostúpili

Reagovat
smazaný uživatel

body můžou získat vždycky, tahle teorie je při jejich formě dost mimo

Reagovat
Coutinho10

no snad jeste pockaj...idealni scenar by byl, aby postoupili v FA Cupu...Ranieri by mel dal podporu a pak hrajem u nich a potom at ho odvolaj a zachranej se

Reagovat
smazaný uživatel

Casto se mi zda, ze behem zapasu slysim fuck off Adam Johnson chant.. Treba ted v zapase Swans.. Zpiva se to jeste, nebo je to neco jinyho se stejnou melodii?

Reagovat
JessePinkman

Swansea má skvělou zálohu. Sigurdsson, Fer a Carroll hráli proti Leicesteru suprově. To je teď můj největší kandidát na sestup, všichni hráči naprosto bez formy. Aspoň by pak mohl bejt dostupnější Gray.

Reagovat
REPLIKATOR

Ranieri ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nečekal jsem nic lehkého Burnley doma je pevnost ale Čelzí dala povinný bod a jede si svoje.. snad ještě někde zaváhá a zdramatizuje to ale 2-6 je strašnej nesmysl, bodovej rozdíl zápasů zaručuje drama jako prase, tady to bude vyhrocený Glory glory Man United next quest - Citizens

Reagovat
Whitemedia

Clement Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Docela blbé,že další zápas v PL až 4.3. proti Bournemouthu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Někdo LoLko?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se jestli jsem vás pohoršil. Odpůrce počítačových her nebo Dotař?

Reagovat
Godwinson

Spíš hotskař, ale nepohoršil jsi mne, to byl jen takový nepodmíněný reflex

Reagovat
Whitemedia

Už dva roky nehraji a jsem hrdý na to, že jsem tuhle závislost potlačil udála se za tu dobu v té hře nějaká razantní změna?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic razantího, kromě nových champů.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Whitemedia

Co zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ano, preco?

Reagovat
fantomas
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

h*vado

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Godwinson

Za to by měl dostat trest

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Godwinson

Pokud to nebylo po odpísknutí a všichni se tomu společně nezasmáli, tak klidně. Všude po hřištích běhají haranti s transparentama fairplay ... a ne, tohle mi nepřijde to samý jako simulování

Reagovat
smazaný uživatel

jako co je na tom k smichu, jasny priklad nesportovniho chovani

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Veltman on commotion: "Let's not make this any bigger than it really is. If anything, it was funny. It's not like it resulted in a goal."

Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze je to fake

Reagovat
Swarley

na zm-da

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
db18

Od příště - takhle na něj: http://giphy.com/gifs/xabi-alonso-nTfh6vvVWGH3G

Reagovat
Godwinson

Webbův legendární

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Antonio Conte was asked for his opinion on Burnley's "long-ball football" after Chelsea's 1-1 draw at Turf Moor specifically on whether the style of play "frustrated" him: "No, no, I have great respect, I have a great respect for every type of football. I don't like to judge the other [types of play], I have great respect for any team, any manager, absolutely. Burnley, in games played at home, are third in the table. It means that they are doing a great job at home."

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
Snatus

On by taky mohl začít dělat great job.

Reagovat
icemike

Reagovat
vitasrp

Něco takovýho taky dělá od začátku sezóny.

Reagovat
Snatus

Dobrou práci dělá, to neříkám, ale skvělou určitě ne.

Reagovat
vitasrp

Určitě ne

Reagovat
Snatus

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

achjo, snad jen troll...

Reagovat
raduinho

jdeš na to chytře synu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečnej borec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

30. minuta, nedal penaltu...vesmír v ronvováze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Průšvih, ohavnost, hnus. Německým tenistkám zahráli před utkáním prvního kola Fed Cupu v USA pořadatelé nacistickou hymnu. Při úvodním ceremoniálu zněl halou text Deutschland, Deutschland, über alles, který zpíval americký učitel Will Kimble.

just wow

Reagovat
Godwinson

WoWko

Reagovat
Swarley

Kimble chtěl zahrát WoWko

Reagovat
Godwinson

Rozhodně měl, to by tolik neposral

Reagovat
Swarley

tak jako ta představa, jak si to ještě někde hrdě trénuje...

Reagovat
Godwinson

Americký učitel, no Klidně bych se vsadil, že učí dějepis

Reagovat
smazaný uživatel

it's not a tumor

Reagovat
Busby babes

to neni jejich hymna?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Gúneri, s akou stredovou dvojkou by ste šli na Bayern? Ox - Xhaka sa ponúka, ale trochu by som sa bál s nimi na ťažký away zápas, ani jeden nie je zrovna najzodpovednejší.

Reagovat
Nikikrew

Xhaka - Ox -Ozil

Coq tazke zapasy nezvlada, mozno este Elneny namiesto Mesuta ale ja mu stale verim

Reagovat
Mastný Chobot

predstava, že nebude hrať Mesut je dosť vtipná, aj keď pri prázdnej maródke a súčasných výkonoch by sa nad tým dalo uvažovať. Coq nezvláda ťažké zápasy? čo si ja spomínam, tak je to akurát bezchybný výkon proti MC pred rokom a redka proti Tottenhamu, žiaden iný výbuch v hlave nemám. Vlastne keby som si mal tipnúť, tak si tipnem, že nastúpi Ox - Coq, Wenger podľa mňa bude v takomto zápase skôr veriť jemu ako Xhakovi/Elnenymu.

Reagovat
Nikikrew

Proti Chelsea bol hrozny.

Ja by som skor vsadil ba skusenosti. Xhaka a Ozil ich maji omnoho viac a Ox si za posledne zapasy zasluzi zaklad

Reagovat
Swarley

no když se na to tak dívám, tak bych to asi nechal na 0:3 a šetřil se na ligu

Reagovat
Mastný Chobot

však to je tá vaša malá mentalita, preto hráte so St. Etienne.

Reagovat
Swarley

já teď sleduju taktického génia Simeoneho, kterýmu rozhodně neujíždí oproti Josému vlak...trošku mu tam ujíždí obrana, ale sere pes...

Griezmann jednoznačně hlavou už v Manchesteru, chtělo by to potvrdit ještě odborníky na gesta z Liverpoolu, ale je to celkem viditelný...

Reagovat
Swarley

a jinak teda Carrasco vypadá suprově, ten je všude

Reagovat
Swarley

a teď Griezmann, dobrej obrat...Edo posílej to...

Reagovat
Counter

To ti moc nevyšlo

Reagovat
Swarley

se na to taky můžu vysrar

Reagovat
Swarley

Vysrat dpc, co se to děje

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Už nastupuje stařecká demence asi.

Reagovat
vladis271

srat na griezmana ale tá nahrávka na neho. Kolko hráčov by v tej pozícii nahrávalo?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

v lize nam uz o nic nejde, plne se soustredime na lm

Reagovat
smazaný uživatel

el neny - coq - ox

alebo xhaka miesto niekoho z prvych dvoch

Reagovat
Nikikrew

Malo kreativna

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil na krídle či na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

asi skor na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Ted Granit dostal co proto, ted bude 1-2 zapasy vyklidnenej...Rozhodne jeho, vedle nej asi Ox, Coq urcite ne, ten je posledni dobou taky jak urvanej zretezu a hraje spinave, taky si nechava uject nervy obcas a dela chyby. Santi bude kdy? Xhaka-Ox asi, ale nejlepsi by bylo Xhaka-Santi...A kdyby byl Aaron, tak on Coq.

Reagovat
Mastný Chobot

na Santiho už asi v tejto sezóne môžeme zabudnúť, včera ho vyfotili na večery a stále má ortézu, mesiac po operácii. Bohvie, či ho vôbec ešte niekedy uvidíme vo forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Santiho je skoda, vedle nej by Xhaka vypadal vyborne.Ja myslel jeste, ze je ElNeny pryc...Tak Xhaka a ELNeny nebo ElNeny a Coq, kde by by Coq nesmel premyslet, lezt pres pulku a hrabat na protihrace...a pak by dal obloucek za obranu, v 87 minute Walcottovi do behu najezdu sam na Neuera.

Reagovat
smazaný uživatel

... a Walcott netrefí bránu

Reagovat
smazaný uživatel

..a vlitne to do brany dirou v siti a uznaji to..FArsenal

Reagovat
smazaný uživatel

kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

V Nemecku takovy banany sou obvykly, FArsenal tak zaridli Dortmundu body, byl tam sympatickej Klopp...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Little big Dave

Bellé - Shkodran - Kos - nacho

El Neny - Ox

Perez - iwobi - Alexis

Olivier (po obdobi sucha, prichazi obdobi destu)

uplne mam zimomriavky, kdyz tu sestavu vidim, s timhle by neslo nevyhrat. ta predstava, kdyz nastvany mesut nastupuje v 71. min, za totalne vycerpaneho Lucase a vsechno tam roztrha... tesim se

Reagovat
Mastný Chobot

a pritom vieš, že to bude presne naopak, akurát to nebude v 71', ale v 87'

Reagovat
Counter

Xhaka - Elneny, už je to odzkoušené a funguje to (na rozdíl od jakékoli jiné možné kombinace, která je momentálně k dispozici).

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
PhilipS

Xhaka, Ox jasně. Ozil proti německýmu týmu základ, snad se bude chtít ukázat. Hlavně ať není Walcott v základu

Reagovat
smazaný uživatel

David Luiz ma problémy s kolenom už asi mesiac, dnes znova poskakoval na jednej nohe od bolesti. To fakt ako nevidia problém alevo čo? prečo tam nedá Akeho abou Zoumu, fakt nepochopiš.

Reagovat
kiwwi

1000. pre Manchester United

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Nikikrew

Leicester nadhera . 2 liga vola, snad si ju Vardy uzije

Reagovat
Swarley

celkem čumím, co za hate se tu rozjel proti Lestru...jako sestup bych jim fakt nepřál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a nechápem za čo... Vardy je síce zmrdík, ale inak ten tím je sympatický, Ranieri takisto a za to, čo dokázali, si zaslúžia rešpekt nadosmrti

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

však tam není jediného sympaťáka

Reagovat
Mastný Chobot

napr. taký Simpson je sympaťákuž za to, čím si v živote prešiel a kam to dotiahol

Reagovat
Mastný Chobot

som sa ojebal, neviem, prečo som si myslel, že bol v Tottenhame predtým

Reagovat
kiwwi

nn, presiel si najlepsou akademiou na ostrovoch - ale potom si musel prejst Newcastlom a QPR takze celkom to sedi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki, Drinkwater, Fuchs. MAhrez.

Reagovat
Hokaido

+ největší sympaťák - Andy King.

Reagovat
Nikikrew

To urcite. Ale za ten alibizmus co tento rok predvadza by mi teda Leicester nechybal v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Za titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mít s takovou soupiskou 21 bodů..pro mě za mě, ať si klidně spadnou. To radši budu přát Boro nebo Hullu, kteří na to tvrdě dřou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

eurofotbalova klasika no

Reagovat
nani92

no však im to neprajú hlavne Gauneri, Kohúti a Scouseri, ktorí závidia no..

Reagovat
Swarley

jako chápu, když to tak bylo u nás, s Barcou nebo v Německu třeba s Bayernem...ale zrovna Lestr po jednom titulu a po takové jízdě...

Reagovat
smazaný uživatel

To si akoze ten prispevok nad tebou zobral vazne?

Reagovat
Swarley

nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

alibista

Reagovat
Swarley

Wengera mám rád, ale fandit bych jim nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol by si honiť ego .

Reagovat
Swarley

Protože fandím MU? Složitější myšlenka v tom nebyla.

Reagovat
vladis271

a to si kde vyhrabal takúto štatistiku? Si to počítal ráno ešte najebaný?

Reagovat
nani92

nepotrebujem štatistiky na nepodložené tvrdenia

Reagovat
vladis271

teraz si ti zachránil. Videl si stráčcov galaxie? Si ťa predstavujem ako toho medvedíka čistotného. Taký malý, neškodný ale jedovatý.

Reagovat
nani92

nevidel a včera som sa dozvedel, že si ich budem musieť pozrieť, kedže noví Avengers sa budú aj od nich odvíjať

Reagovat
Lacko_Boh

Ty si ides komixy?

Inak za mna Guardians > Avangers. Ale mna komixy neberu co je napicu lebo kazdy druhy film v 2017 bude podla komixovej predlohy Aspon sa budem moct viac ucit a pozerat Hull vs Stoke.

Reagovat
nani92

idem, ale asi len tak povrchne na odreagovanie.. nj, na Spideyho sa teším strašne, kedy ideš na 50 odtienov temnoty?

Reagovat
nani92

a Avengeri ma ako celok tiež moc nebrali, až na tú Civil War

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

kks a furt urazeny

Reagovat
Nikikrew

Naco som urazeny?

Reagovat
fenixLFC

na vardyho ze vas odmietol

Reagovat
Lacko_Boh

co mam ja informacie tak sme ho nechceli

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Všichni chcipnem.Uz se to blíží.

Reagovat
icemike

ok

Reagovat
A Seleção

Vis,kdyz jsem se včera rano po obrovsky chlastacce a fetovacce a potom sileny preziracce v kebabu vysral,podíval jsem se na to hovno a ozarilo me cosi magickýho a mel jsem vidění.Zeman se da dohromady s trumpem a kimcongem.Vsichni nastříkaj svoje seme do jedny krabičky a nechaj to dva tejdny ulezet a propojit chutě.Pak callnou Malý Citrus aka Miley Cyrus a fouknou ten vzorek do ni.1 třetinu ususej a nechaj ji to snupnout aby se to rychleji poddalo.Az to z ni vyleze tak všechno zacne a pro nas zároveň skončí.Ti co preziji budou žít v utajení kdesi ve Vanuatu.

Reagovat
DeformFCB

wtf

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

Vanuatu je raj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ten titul Chelsea ztrati, bude to kvuli Luizovi.

Reagovat
vladis271

Krasna predstava, ale nerealna.

Neviem si predstavit ze by CHelsea FC nevyhrali tento rok titul.

Reagovat
Svatej

Parchante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nežije tu někdo v Irsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger is said to be considering the unthinkable right ahead of Arsenal's most important run of games of the season - dropping Mesut Ozil.

The German playmaker has struggled for form as of late and Wenger is trying to decide whether or not it is best to leave him out in order to shore up the Gunners' defence against the threat of Bayern Munich, according to The Telegraph.

Reagovat
SunFells

nah

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze sa proti bayernu v lm uz stali aj viacej unthinkable veci co sa tyka zakladnej zostavy

Reagovat
Counter

To sice jo, ale posazení (druhé) největší hvězdy není Wengerův styl.

Reagovat
SunFells

To jo, jako jedna, která nastane, se mi jeví nasazení Ospiny ...ale tamto se nestane.

Reagovat
Nikikrew

tak to si teda nemyslim. Kebyze je Cazorla fit, nebol by problem.

Reagovat
tunkic

Na to nebude mít koule

Reagovat
SunFells

Myslím, že to je spíš o tom, že Wenger na ty určité koně opravdu přesvědčeně spoléhá.

Reagovat
tunkic

*zaslepeně

Reagovat
SunFells

Laciné.

Reagovat
cristiano.K.

proti slepicím bychom mohli hrát furt, ten výkon v prvním poločase byl božský. Nepamatuji si, kdyby Mignolet zalepil tolik rohů + ta chycená šance Sona. Wijnaldum snad neprohrál jediný souboj ve středu hřiště, ještě se ho naučíme mít rádi. Mané nezastavitelnej.

I když teda já to čekal, že se zvedneme v plné sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z toho Lestru nemozem... 6 zapasov a ani gol nemam ich rad stale neviem pochopit ako mohli vyhrat minuly rocnik neviem to stravit . . . ale treba sa pozerat co je teraz hraju hrozne hlavne neefektivne ten Kante im riadne chyba a v celzi valcuje co uz .... Arsenal slabota zas gol nastastie uznal aj ked nemusel vôbec a penalta ku koncu jasna tam neni co riesit evidentne odohral rukou. . . . Celzi remizka mozno sa to aspom este troska zamota a nebude to take jednoznacne celzi neznasam ale zial hraju velmi dobre o to sa mi to tazsie pise Lets go Gooners

Reagovat
C-M@ster

Není tam ta dravost, bojovnost a přímočarost co je zdobila minulej rok.

A v ofenzívě se taky střídali v tom, kdo to potahá. Občas Vardy, občas Mahrez, občas zaskočili obránci nebo Okazaki.

Navíc ten Kanté to tam samozřejmě pokrejval. Ranierimu nezávidím. Moc bych jim přál, aby se zvedli.

Reagovat
Mastný Chobot

Walking Dead

Reagovat
Mastný Chobot

"jak to ešte niekto môže pozerať?!?!?!?!" ->

Reagovat
Svatej

Vede to uz konecne k nejakymu finale, nebo furt jen krizenec venezuelsky telenovely, gotka ve chcipani a zombie sveta ?

Ja uplne zral ten serial do doby, dokud se starali o to, jak tu apokalypsu zastavit. Priznanim eugena jsem absolutne ztratil viru a i pres to, ze to prej parkrat fakt stalo za to, si nejak neumim najit motivaci to zas sledovat

Reagovat
Mastný Chobot

k finále nie, ale sú tam v tejto sérii nové impulzy, čo to úplne oživili, aspoň u mňa

Reagovat
Dody10

Negan

Reagovat
nani92

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak píše Svatej – chce to nějaký další oživení v podobě nějakého zastřešení příběhu v podobě naděje či beznaděje, info o tom, jak se svět s tou apokalypsou může/nemůž vypořádat, nějaký základny či tak...

Reagovat
Snatus

Reagovat
Busby babes

Tottenham could offer Anthony Martial, 21, an exit from Manchester United this summer, with the France forward not a regular starter under boss Jose Mourinho. (Daily Mirror)

Mirror ve forme... To at se Levy pripravi tak 100 mega a dostane aspon odpoved na mail...

Reagovat
Svatej

proc by to delali, kdyz maji na kazdym postu vcetne lavicky nejlepsi hrace v lize?

Reagovat
Busby babes

za a] jen se vysmivam tem drbum.

b] nemyslim, ze by na tom bylo neco pravdy, pro nas bude neprodejnej a Tottac nebude mit zajem, protoze 80-100 mega za hrace nedaji.

c] lepsi hrace na vsech postech? maj dobrej tym, ale stejne bych od nich bral asi jen Kane. ale ne za ty prachy, co by si Levy rekl, pokud takova castka vubec existuje. Jo a Alli ma ted dobrou formu, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

d) ironie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Kane, Alli, Wanyama, Eriksen, Vertonghen, Lloris, Rose! a pripadne i Lamela.

Reagovat
Busby babes

Wanyama. Eriksen mi letos neprijde tak dobrej. Vertongen neni nijak vyrazne lepsi nez nasi stoperi. Lloris. Lamela.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja myslel, ze jsi zastance Carricka. Protoze Wanyama je jeho mladsi kopie.

Eriksen je lepsi kopie Maty.

Verts je lepsi, nez Rojo, Smalling i Jones.

Lloris je na stejny urovni jako De Gea, tam zalezi na forme.

Lamela je na tom stejne jako Martial.

Nepsal jsem to jako potencialni posily, ale jen porovnani tech hracu, kteri jsou lepsi, nebo na stejne urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

>A ja myslel, ze jsi zastance Carricka. Protoze Wanyama je jeho mladsi kopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je to kravina

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou to kvalitni DM se slabsi rozehravkou. V cem kravina?

Reagovat
smazaný uživatel

se slabší rozehrávkou

Reagovat
r.mrazik

ze carrick nema slabou rozehravku a ze vlastne ani moc DMko neni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma, oproti Herrerovi s Pogbou je na tom tragicky.

Reagovat
r.mrazik

to je ale blbost

Reagovat
smazaný uživatel

že se s nim ještě vůbec bavíte

Reagovat
r.mrazik

tak porad to jsou v pohode reakce,i kdyz jenom prudi...

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

sorry ale kolikrat si videl letos nas zapas s Carrickem a bez Carricka?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick má slabou rozehrávku? Ok.

Reagovat
vodka

WTF

Reagovat
Mada

Reagovat
patas92

Rozdílnější hráči hrající na podobné pozici snad nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak psal jsem, ktere hrace bych bral, o ostatnich si myslim, ze nejsou nejak lepsi nez ti, co mame. Lamela lepsi Martial? v jakem vesmiru?

De Gea je dlouhodobe lepsi nez Lloris. eriksen je produktivni, ok mozna i lepsi nez Mata ale misto Mkhitaryana nebo Martiala bych ho nechtel. Teda ja bych ho nechtel ani na misto Maty. Verts obdobne. poodbna uroven jako stoperi, ktere momentalne mame. To uz teda spis ti krajni beci. Walker a Rose, ti jsou dobri.

Reagovat
Busby babes

a jak jsem psal, nemaji spatny tym, funguje jim to a to, ze bych je nevymenil za hrace, co mame, neznamena, ze jsou spatni.

Reagovat
pingla

Tak to je solidní sračka

Reagovat
smazaný uživatel

proč by měl být neprodejnej, když zas tak moc nehraje?

Reagovat
Svatej

chapu, je jeste brzo rano

Reagovat
Busby babes

jasne, to bylo rypnuti do fans Tottace... njn, brzy rano.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcus Rashford is stalling on signing a new contract at Manchester United and will consider his position at the club at the end of the season. [Times]

V poho, bude nakupovat s množstevní slevou

Reagovat
Busby babes

blbosti. za prve ma oderhano dost, za druhe novej kontrakt podepsal loni...

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bys pripadnou vymenu Rashford za Kanea?

Reagovat
Busby babes

hmm, ne, je to nas odchovanec. i pres to, ze Kane uz toho ma odehrano vic a uz je ustalenej v zakladu, coz Rash neni.

Reagovat
smazaný uživatel

podobně kvalitní hráč se dá sehnat mnohem levněji, víc jak 30 mega nedáme, v opačném případě si ho strčte do prdele

Reagovat
Busby babes

30 mega.

Reagovat
Zaschrona

No, jestli ma Martial cenu 100, tak Lukaku pod ctvrt miliardy nejde ani nahodou.

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
Busby babes

jenom?

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď aspoň City dokážu dobehnúť Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

dobehnut mozu nech je to zaujimavejsie, ale nic viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Adela

Reagovat
Nikikrew

teraz ktora?

Reagovat
SunFells

už umřela hlady?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa jej stalo? Zistila, že z prány sa predsa len neuživí? Či jej zrušili rubriku v Zem a Vek? Alebo si konečne poriadne prešla spisy ŠTB?

Reagovat
Mastný Chobot

bola požiadaná o ruku ako to, že najprv ideš na ef a nie na topky?

Reagovat
smazaný uživatel

A to kto chce mať za svokra Lotosa?

Reagovat
smazaný uživatel

čo si hneď zlý

Reagovat
ďuriLFC

Najskaredsi najpritazlivejsi clovek na svete

Reagovat
nani92

Nesúď, lebo budeš súdený

Reagovat
kiwwi

bolo to dost trapne...podla mna povedala ano len preto, ze ho nechcela strapnit v priamom prenose

Reagovat
nani92

Samozrejme že áno, veď to nebolo ani troška romantické alebo prípravene od neho, ide si tvrdo hore

Reagovat
vladis271

čo to skúšaš, itež by si chcel abyťa Viktor požiadal o ruku v teleráne.

Reagovat
nani92

akýsi si nervózny, žeby to bolo preto, že sa chystáte do Barcelona vyjednávať o odchode Coutinha?

Reagovat
vladis271

aj by som ti napísal niečo o Davidkovi lae bohužial Courtois je o lelev lepší brankár a už to zistili aj v Reale.

Reagovat
Busby babes

laciny i na tebe...

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

dufam, ze sa toho tvojho pohladu budu drzat co najdlhsie

Reagovat
vladis271

o to by som sa nebál. Národnostná karta zvíťazí na kvalitatívnou.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Tak ono je tohle trapné prostě kdykoliv a kdekoliv na veřejnosti. Prostě vydírání, protože před lidma se těžko řekne ne.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, slova "star" a "Rashford" jaksi nejdou dohromady

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze byt v 19 letech v MU a repre neni nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tak po tom sľubnom začiatku pod Mourinhom sa postupne zo zostavy začal vytrácať. On to bola len dýmová clona.

Reagovat
Busby babes

jj, z poslednich 3 zapasu 2 krat v zakladu... vytraci se.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

aha moj stalker dorazil, aké milé.

Reagovat
bbbauch

Ja jsem tvuj fanousek, kazdej den me pobavis jinou picovinou

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

no hlavne podepsal novou smlouvu pred touhle sezonou, takze je to kravina.

Reagovat
r.mrazik

prave...the times mi prisli vzdy duveryhodny...tak proto me to prekvapilo

a navic tuhle sezonu Rash hraje dost...

Reagovat
niflheim

Nemají o čem psát

Reagovat
iamek

Takze odchazi Martial, Rashford, TFM, DDG, Carrick, Darmian, Shaw, Young, Basti, Rooney, Rojo, Blind ... Kdo za nas bude hrát?

Reagovat
bbbauch

Rashford uz odesel jeste pred zacatkem ligy, stejne jako Mata

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

ti kdo zbydou

Reagovat
bbbauch

Kdyz vyhral, tak dela gesta.. s chelsea to byla jina pisnicka

Reagovat
smazaný uživatel

fnuk, fnuk

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Ale jinak hezky skoda ze obcas taky nezvlada

Reagovat
CubONE

OT: da sa niekde najst porovnanie top utocnikov a ich premienanie sanci?

Reagovat
mul

http://www.squawka.com/comparison-matrix tu si vyber hraca a pridas si tam atributy, ktore chces

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinyurl.com/hrmh3o9 PL table since Fergie retired

Reagovat
Mastný Chobot

6anchester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

krasne sieste miesto

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

A na Spurs sa zas zabudlo.

Reagovat
nani92

Matovič

Reagovat
Ligter

1500. pro jaro.

Reagovat
nani92

Jaro je všade okolo nás, ale musíme si dávať pozor, aby nebol aj v nás..

Reagovat
kiwwi

Kazdy z nas ma v sebe kus kokota. [Jaro Slavik]

Reagovat
Ligter

co je teplejší, než léto? Jaro

Reagovat
CubONE

Malo snehu, alergie, nic nevidim.

Reagovat
SunFells

Gabriel Jesus chose surgery for long term benefit, rather than returning in 4 weeks.

Reagovat
C-M@ster

Co je vlastně s Iheanachem?

Reagovat
SunFells

Nic, jen nekompetentní Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat, dát injekci, ať může nastoupit k příštímu zápasu.

Reagovat
C-M@ster

Že by bez něj neporazili Huddersfield?

Reagovat
niflheim

Marcus Rashford is not stalling over a new Manchester United contract and is completely happy at the club. (Manchester Evening News)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, všechno, co má v názvu Manchester, bude určitě důvěryhodný

Reagovat
niflheim

No rozhodně logičtější než zprávy, podle kterých nechce prodloužit smlouvu podepsanou v létě

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

(jinak MEN jsou obcas slusny srandisti... )

Reagovat
Busby babes

obcas jo, ale tohle bych jim veril.

Reagovat
r.mrazik

jasny...tady neni nejak duvod...Rash hraje a smlouvu podepsal loni...

Reagovat
smazaný uživatel

protože chceš

Reagovat
Busby babes

zkousis to marne. to uz spis koupime Kane...

Reagovat
Busby babes

vsak jo, ta zprava byla od zacatku nesmyslna. Podepsal v lete smlouvu a ted by mel podepisovat dalsi? navic hraje dost, takze ani tady nemuze byt problem.

Reagovat
niflheim

FABINHO FAVOURS CITY OVER UNITED

Monaco right-back Fabinho has been in talks with Arsenal, Barcelona and both Manchester clubs, according to his father.

It has been revealed the 23-year-old Brazilian admires the job Jose Mourinho is carrying out at Old Trafford but would favour a move to Man Utd’s rivals Man City.

"We have been in talks with Manchester United, Manchester City, Arsenal and approached by Barcelona," his father, Joao, told J+1.

"We like Manchester United and Mourinho’s work, but we have a soft spot for Manchester City."

Soft spot?

Reagovat
Busby babes

tak se rika lepsi smlouve.

Reagovat
niflheim

A jinak bral bys ho? Já asi jo, přeci jen Tonymu bude letos 32 a už je asi čas se pomalu dívat po náhradě. Darmiana bohužel vidím jen jako backup na obě strany.

Reagovat
Busby babes

nevim, francouzskou nejak moc nesleduju. statistiky nema spatny, 5 golu na praveho beka... ale jen jedna asistence. Jak rikam, nasledovano nemam. Tony podle me jeste tak 2 sezony muze dat, takze to nemusi byt uplne priorita pro tohle leto...

Reagovat
bbbauch

Jak pise Divik dole, hraje tam hlavne cm

Reagovat
scheeza

Pokud někoho z Monaca tak toho Semeda,případně Bakayoka(nebo jak se jmenuje)

Reagovat
Swarley

to je jen pochopitelný strach z Tonyho

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

On ale hraje v Monaku hlavně střed zálohy a je tam skvělej, takže u některých týmů může ten zájem znamenat spíš to, že hledají někoho do zálohy než na kraj obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

CM hraje vyborne, toho pravyho beka taky slusne zahra..A zkouseli ho, myslim, i par zapasu na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeorge Bird ‏@jeorgebird

Sanogo back in light training. Has been out since July.

budu jatky

Reagovat
SunFells

#Madness

Reagovat
Mastný Chobot

čo mu bolo? viem, že Wenger hovoril niečo o psychologických problémoch, ale myslel som, že trénuje normálne s rezervou, len na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

nevravel ze psychologicke problemy, iba ze je to tajne vobec sa nevie co mu bolo

Reagovat
Lacko_Boh

tak to budu bud vajca alebo zlomene srdce. Zaujimave ze je back in training akurat na valentina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

googlim a povedal, že má confidential (nie konfidential, Oľo) problem, z toho som vydedukoval, že to bude psychologické ale vidím na reddite (díky, Ivo), že to bol voláky misquote a vraj mal calf problem

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je to smoke screen pro jeho wooden-leg problem

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

confidential neni od confidence, znamena to utajeny, doverny

Reagovat
Mastný Chobot

hej, však nevravím, že som to vydedukoval dobre ale nie som jediný aspoň

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Si jen stačí vzpomenout na tu tvojí story a málem poprskaný monitor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden zápas a dostaneme 16 milionů liber za Betaleba. Boží obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve světě, kde chodí Ibe za 15 a Schlupp s Van Aanholtem za 12, je to málo.

Reagovat
Maresma

ten Ibe.. to furt nechápu jak se nám povedlo dostat za něj tolik

Reagovat
Mastný Chobot

Incredibly, Arsenal's win percentage so far this season is 68%, the highest in the club's history...

heh

Reagovat
Mastný Chobot

*pičacina, 63.8 % je to

Reagovat
SunFells

Je to číslo správně?

Reagovat
SunFells

Orbinho

Win % is 64%. Best was 1931 at 66%

Ale toto je dobré

Three of the last four seasons have seen Arsenal with among the top 7 win % rates in all comps in their history.

Reagovat
Busby babes

v lize mate 60 procent.

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/Spurs_US/status/831532594500083712

25 najsledovanejsich zapasov PL v USA v tejto sezone

Reagovat
kiwwi

ups...v historii, nie v tejto sezone

Reagovat
SunFells

Eurotrip udělal reklamu.

Reagovat
wild

Aston Villa - Leicester

Reagovat
Tommy the Gunner

Cardiff - Swansea na 7. místě

Reagovat
Whitemedia

dál už to ani nemá smysl číst

Reagovat
celeb

Zaujimave farebna kompozicia na cele tabulky:

Modra, belasa, bielo-modra, bielo-cervena, cerveno-biela, cervena.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To spis ty historicky vazby u dvojic

CFC-ManC oba kluby prachama nadopovany, vlastne neci hracka

Tottenham-Arsenal severolondynskej dvojblok

Liverpool-ManUnited jedna z nejvetsich rivalit na svete vubec

...a o chlup za nema vsema 7. Everton

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele