Premier League - souhrn 25. kola

06.02.2016, 15:41, aktualizováno 07.02.2016, 18:55
Komentáře a souhrny
Manchester United neudržel vedení na hřišti Chelsea a odváží si z Londýna jen bod. Arsenal vyhrál na půdě Bournemouthu. Tottenham porazil Watford a vyhoupl se již na průběžnou druhou příčku. Na špici zůstává Leicester, jenž si naprosto jednoznačně poradil s Manchesterem City, který tak na svého rivala ztrácí již šest bodů. Everton veze tři body ze hřiště Stoke City, Newcastle United si poradil s West Bromem, důležité tři body má také Aston Villa. Na hřištích Swansea a Liverpoolu se hrálo nerozhodně...

Chelsea FC - Manchester United 1:1

07.02.2016 17:00

Góly: 90+1. Diego Costa - 61. Jesse Lingard

Ani poosmé Chelsea pod Guusem Hiddinkem v Premier League neprohrála. Dnes k tomu proti Manchesteru United potřebovala gól v nastaveném čase, který zařídil ve výborné formě hrající Diego Costa. Pro Blues však tento zápas není příliš pozitivní, vážné zranění si totiž přivodil Kurt Zouma. Kdyby pak neodpověděli na úvodní gól Lingarda po hodině hry, mohlo být ještě hůř...

Úvod utkání Chelsea výrazně zaspala a prvních dvacet minut se vůbec nedostala do hry. Měla však štěstí, že Manchester United si v útoku nepočínal zrovna efektivně. Střely Borthwick-Jacksona a Carricka byly pro Thibauta Courtoise snadným soustem, belgický gólman se musel činit až při výborné střele Martiala, která jen díky pohotovému zásahu neskončila v šibenici.

Druhá polovina prvního dějství však jednoznačně patřila domácím hráčům, kteří zatopili obraně United o poznání víc. Poprvé si De Gea připsal těžší zákrok v devětadvacáté minutě po hlavičce Matiće; na další situace už by však patrně nestačil. Chelsea však vždy chyběl kousek k dokonalosti.

Po půlhodině hry Oscar vyslal parádní kolmici na Costu, jehož rána na protější tyč onu konstrukci těsně minula. Krátce nato se o zakončení z velké blízkosti - avšak z úhlu a levačkou - pokoušel sám Oscar, ale mířil vysoko nad. Velikou šanci měli Londýňané i v pětatřicáté minutě, kdy Willian vykoupal Borthwick-Jacksona, jenže na jeho následný gólový pas nedosáhli ani Oscar, ani Azpilicueta.

Těsně před obrátkou se Chelsea dožadovala penalty poté, co John Terry po Willianově centru vypálil přesně k tyči a jeho střelu rukou zblokoval Blind. Měl ji však u těla a penalta se tak nejspíš právem nepískala. Po změně stran nicméně domácí na dobrý výkon nenavázali a za pět minut už musel proti Rooneyho ráně zasahovat Courtois. Martial posléze pálil do boční sítě.

Otřesné chvíle však celá Chelsea zažila v okolí šedesáté minuty. Nejprve se totiž při nezaviněné situaci vážně zranil Kurt Zouma, aby jeho otřesení spoluhráči hned dvě minutky po střídání inkasovali. Manchester United šel do vedení zásluhou Jesseho Lingarda, jenž v krkolomné pozici po centru Borthwick-Jacksona a sklepnutí Rooneyho vymetl šibenici.

Chelsea se však po katastrofální pětiminutovce dokázala probrat a během chvíle dvakrát pořádně vyděsila hostující fanoušky. Ivanovićovu dělovku po Fábregasově centru vyrazil David De Gea na roh, další vitální zákrok musel španělský gólman předvést poté, co na něj z velké blízkosti - avšak z úhlu - vypálil právě Fábregas.

V závěru utkání měli Blues drtivou převahu - mezi 80 a 90 minutu měli dle statistik Skysports více než 90% držení míče - a odměnou jim byl vyrovnávací gól na úplném konci zápasu. V první minutě nastavení přihrával do vápna Willian, Blind osudově podklouzl a Diego Costa byl sám před De Geou. Následoval hokejový blafák a doklepnutí míče do prázdné branky.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Arsenal FC 0:2

07.02.2016 14:30

Góly: 23. Mesut Özil, 24. Alex Oxlade-Chamberlain

Arsenal udělal důležitý krok v boji o titul, porazil Bournemouth 2:0 a dotáhl se na Tottenham. Příští neděli tak mohou ve vzájemném souboji s vedoucím Leicesterem stáhnout jeho náskok na pouhé dva body. Dnešní vítězství na Goldsands zařídily dva slepené góly uprostřed prvního poločasu, kdy se prosadili Özil a Oxlade-Chamberlain.

Strůjcem povedeného začátku z pohledu Arsenalu byl především Aaron Ramsey. Velšský záložník už ve třinácté minutě pěkným obloučkem uvolnil ve vápně Alexise, jenž však ze vzduchu vypálil vysoko nad. Další dvě akce však už Kanonýrům vyšly na jedničku a zásluhou dvou přesných zásahů bylo po zápase prakticky během minuty a půl.

Nejprve podobným centrem jako předtím našel na zadní tyči Girouda, který míč perfektně sklepl do prázdného prostoru před malým vápnem. Tam si naběhl Mesut Özil a zatloukl balón pod břevno. Ani ne devadesát vteřin poté už Arsenal vedl 2:0. Ramsey tentokrát asistoval přímo, když po chybě Cooka míč předal na pravý roh vápna Alexu Oxlade-Chamberlainovi, a ten byl při střele na protější tyč chirurgicky přesný.

Tahle dvouminutovka stála Bournemouth jakoukoli šanci na výsledek, přestože ve většině zbývajících minut byli Cherries lepší. Po hříchu jedinou střelu na branku v prvním poločase vyslal už ve 27. minutě Harry Arter, jehož pumelici vytáhl Čech nad břevno konečný prstů. Pughovu šanci po chybě Gabriela pak senzačně zažehnal Bellerín.

I po obrátce byl aktivnější domácí tým - poprvé zahrozil Adam Smith, který dostal do vápna míč od Goslinga, obehrál Koscielnyho, ale pálil jen do boční sítě. Arsenal odpověděl skrze Alexise, jenž z levé strany prověřil Boruce. Z následného rohu hlavičkoval Giroud a Boruc opět míč lapil. Alexisovi vstup do druhé půle vyšel, krátce po této střele se krásně prosmýkl do vápna, ale nedokázal nahrát přesně.

Přesto byl Bournemouth po změně stran mnohem aktivnější. Domácí neustále podnikali výpady směrem k Petru Čechovi, jenže míč až k českému brankáři dostali málokdy. Chyběla jim kvalita ve finální, ba dokonce i předfinální fázi. Během prvních zhruba dvaceti minut vypálili Cherries na branku hned šestkrát, ale její prostory nezasáhli ani jedinkrát.

V závěrečných minutách už se tlak svěřenců Eddieho Howea otupil úplně. Bournemouth sice měl územní převahu, pět minut před koncem dokonce King mohl ve vápně neatakovaný zakončit, jenže míč nedokázal zasáhnut. Tento pomyslný "chlup" chyběl domácím ve většině akcí, Arsenal tak utkání poměrně bez potíží dotáhl do vítězného konce.

Na konečném výsledku 0:2 už nic nezměnily ani poměrně hektické závěrečné tři minuty utkání. Kieran Gibbs na jejich počátku uháněl z levé strany sám na Boruce, ale překonat jej nedokázal. V nastaveném čase pak konečně využil své skvělé formy Petr Čech, jenž nejprve reflexivně nohou vyrazil bezprostřední ránu Cooka, načež si poradil i s dorážkou Artera.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Ham United 1:0

06.02.2016 18:30

Góly: 9. Maya Yoshida

Zeď jménem Fraser Forster zůstala opět neporušena. Od návratu své loňské jedničky tak Southampton ještě neinkasoval, přitom se třikrát v řadě utkal s týmy, které jsou na tom v tabulce lépe. West Ham nedokázal využít dlouhé oslabení soupeře k účinnému tlaku a přes vzrůstající převahu na hřišti se prakticky nedostal k odpovědi na rychlý zásah Yoshidy.

Po opatrném vstupu si roli vůdce přisvojili domácí. Ještě v osmé minutě po centru Longa vychytal Soarese zblízka výbornými reflexy Adrián, hned v další moment už však balón tahal ze sítě. Mané se trestuhodně odpoutal na pravé straně, poslal míč do vápna, kde Wanyama stihl mezi pomalejšími obránci ťuknout do balónu směrem k Yoshidovi, který byl u malého vápna nejdravější a brankáři hostí nedal prudkou ranou šanci.

Pomalu se probouzející hosté, kteří si ještě párkrát stihli koledovat o horší rozdíl, prvně zahrozili krátce před půlhodinkou hry, to když po přímém kopu vybojovaným Payetem hlavičkoval za malého vápna Reid, Forster ovšem vyšvihl ruce bleskově a připsal si parádní zákrok. Žel kladivářské snaze to přes stoupající procenta u držení míče byla vůbec největší příležitost první půle, k dobrému jim naopak hrály bezzubé brejky domácích. Divák už tolik nadšený být nemohl.

Změna stran neměla na vyvíjející se obraz hry vliv, o pořádný zásah do taktiky obou celků se tak postaral v deváté minutě Victor Wanyama, který neunesl odebrání od balónu Payetem a na polovině hřiště ho zbytečně poslal zezadu k zemi. Do dneška byl přitom jediným hráčem v Premier League, který letos viděl dvě červené karty, nechtěně tak svůj náskok ještě navýšil po jednom z přísnějších rozhodnutí sudího Clattenburga.

Southampton nicméně pochopil, že bránit čtyřicet minut těsný náskok nemusí být nejlepším řešením a probral se k aktivitě podobné té z počátku klání. Long tak například neměl daleko pojistce v 62. minutě, kdy k němu propadl dlouhý pas až do šestnáctky, odkud svým projektilem lízl břevno. Hosté se ke své převaze vrátili až čtvrthodiny po získání početní přesily a hned prvním dotykem v Premier League mohl vyrovnat Emenike, hlavičku z hloubi vápna ovšem poslal daleko od bližší tyče.

Van Dijk se perfektně staral o nepohodlí Andyho Carrolla, nepříliš originální myšlenky v podobě centrů na vytáhlého útočníka tak neměly naději na úspěch. Na druhé straně mohl dvě minuty před koncem řádné doby rozhodnout Austin, posila domácích, kterou před utkáním chválil i Bilić, však poslala balón z pár metrů vedle. Nepřesnost hostů především v předfinální fázi však zabránila jakémukoliv dramatu i bez domácí pojistky.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Norwich City 2:0

06.02.2016 16:00

Góly: 45. Joleon Lescott, 51. Gabriel Agbonlahor

Má ještě Aston Villa šanci? Přinejmenším se stále nevzdává, využila tragické formy soupeře a letos prvně vítězí s větším než nejtěsnějším rozdílem. Třináct kol před koncem tak na setrvání v lize ztrácí osm bodů, polovinu těch svých zatím získaných. Po nic neříkajícím výkonu ve Villa Parku se pak mezi trojici zhrzených dostal i sám Norwich.

Villans se od prvních chvil rádi pohybovali v blízkosti vápna soupeře a v 11. minutě pak chybělo jen trochu více štěstí Agbonlahorovi, aby sám sebe překvapil sražením centru k pravé tyči Ruddovy branky. Jestli šel vidět někdo v útoku hostů, byl to dozajista Mbokani, ten proháněl levou stranu defenzívy domácích tak dlouho, než se ve 20. minutě dostal k dělovce z hranice vápna a pořádně vyprášil Bunnovy rukavice.

Tím také skončil neobvyklý obraz hry od posledního celku ligy, Norwich začal mít přeci jen navrch, Naismith ani Bassong ovšem chyby v obraně domácích potrestat nedokázali. Kanárkům jako by stačila mizivá herní převaha a profesorské tempo se jim vymstilo v samém závěru první půle. Smutným hrdinou se přitom stal agilní Mbokani, jenž nejprve fauloval Okoreho, aby následně po centru Gila na zadní tyč neuhlídal Lescotta, který procedil balón mezi nohama nešťastného brankáře. Domácí obránce tak dal svůj druhý gól v prvním poločase za jedenáct předešlých kol, což je přesně o dva více, než jich zvládli všichni jeho spoluhráči dohromady.

A po změně stran bylo Villans ještě lépe. Agbonlahor nastoupil podruhé za sebou v základní sestavě a tentokrát už důvěru manažera nezklamal. Nejprve se ještě z hranice vápna zastřeloval, hned v další moment ho ovšem náramně vyslal Veretout a Rudd přes včasný výběh nedokázal pokrýt úhel ke střele na vzdálenější tyč. Jednadvacet zápasů bez gólu tak odchovanec Aston Villy zastavil proti svému oblíbenci - Norwichi během sedmi střenutí sám čtyři branky dal a na další tři přihrál.

Nic naplat, začít hrát museli i hosté, jenže jejich snahu kazila nepřesnost jak u finálních přihrávek tak u samotného zakončení. Náhle aktivnějšího soupeře chtěl uklidnit Bacuna, ten po další přesné pobídce Veretouta těsně přestřelil. Bunn se nakonec dopracoval k třetímu čistému kontu za pět kol, děkovat ovšem může jak Okoremu, který vyrazil pokus Martina v 81. minutě, tak Lescottovi, jenž si minutu před koncem poradil na brankové čáře s ranou Mbokaniho. Když na prvně jmenovaném obránci ztroskotal v nastaveném čase i Bramford, začali diváci definitivně ignorovat vytrvalý prudký déšť, vždyť jejich oblíbenci již počtvrté v řadě na svém trávníku neprohráli ligový zápas.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sunderland AFC 2:2

06.02.2016 16:00

Góly: 60. Roberto Firmino, 70. Adam Lallana - 82. Adam Johnson, 89. Jermain Defoe

Jürgen Klopp mohl být nakonec rád, že utkání propásl vinou podezření na zánět slepého střeva. Jen někde na obrazovce tak sledoval, jak jeho svěřenci ztrácí v závěrečných minutách vedení 2:0 i důvěru tribun. Góly Roberta Firmina a Adama Lallany tak vyšli vniveč, za Sunderland totiž vyrovnali Adam Johnson a Jermain Defoe.

V prvním poločase měl Liverpool řadu šancí. Morenovu ránu však skvěle vyrazil Mannone, zatímco Milnerův pas na před brankou číhajícího Joe Allena odvrátil John O’Shea. Těsně před přestávkou pak o fous přestřelil branku Firmino, načež si do podobných pozic šťastně srazil míč Van Aanholt. Sunderland se do nadějné pozice dostal poprvé až ve druhém poločase, minely Mignoleta však Defoe využít nedokázal.

Velké věci se začaly dít až v závěrečné půlhodině hry. V devětapadesáté minutě se Liverpool dostal do vedení poté, co si Milner narazil na levé straně s Lallanou a dokonale odcentroval na zadní tyč, kde byl připravený Roberto Firmino. Brazilský útočník se hlavou nemýlil a vstřelil už svůj pátý gól v posledních pěti zápasech.

Přesně za deset minut se pak Firmino postaral i o druhý zásah Liverpoolu v utkání. Na slabém Billym Jonesovi vybojoval díky vysokému presinku míč, zavezl jej až do vápna, kde ideální přihrávkou našel Adama Lallanu. Ten si mohl míč v poklidu zpracovat a zasunout jej do odkryté sítě.

Jenže za dalších přibližně deset minut se začal sen Liverpoolu o třech bodech rozplývat. V 77. minutě ze stadionu začaly na protest proti drahým vstupenkám proudit řady domácích příznivců; a vypadalo to, že ve stejný moment Anfield Road opustili i fotbalisté Reds. Při gólu Adama Johnsona na 2:1 se nevyznamenal Simon Mignolet - přímý kop byl sice přesný, jenže nepříliš razantní.

Definitivní "podraz" na příznivce, kteří na tribunách setrvali, přichystal Liverpool dvě minuty před koncem. Obránci v čele se Sakhem si nedokázali poradit s Jermainem Defoem, který po přihrávce Khazriho převzal míč, bez potíží se s ním otočil a vyrovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Bromwich Albion 1:0

06.02.2016 16:00

Góly: 32. Aleksandar Mitrović

Newcastle je v suchu! Mitrović se letos trefil v pátém zápase, teprve podruhé však může zároveň slavit i tři body, které jeho tým do příštího kola posouvají mimo sestupové příčky. West Brom naopak za pět ligových duelů uhrál pouze tři remízy a od sestupu ho dělí už jen šest bodů.

Straky vlétly na hosty nebývalým způsobem a jen díky Fosterovi byl stav v osmé minutě stále bezbrankový. Towsend to zkoušel z dvaceti metrů, Mitrović neuspěl z bezprostřední blízkosti. Od atraktivity na hony vzdálený duel se hrál vlastně jen na jednu branku a po půlhodině už mohli domácí fanoušci slavit, i když až na druhý pokus.

Ve 29. minutě totiž nechal diváky vzpomenout na svou pumelici starou pět let a jeden den Tioté, který střelou z dálky rozvlnil síť, málo vídaná situace mu nicméně radost zkazila - po konzultaci s pomezním totiž sudí Mason uznal postavení Mitroviće za ofsajdové kvůli bránění v zorném poli brankáře. Jenže neuběhly ani tři minuty a skóre se opravdu měnilo. Početná lajna obránců si nevšímala jediného útočníka mezi nimi, Shelvey tak svou kolmicí vyslal právě Mitroviće tváří v tvář brankáři, kterému nepomohl ani včasný výběh na samou hranu vápna.

Šokovat pak mohl minutu před odchodem do šaten McClean, ale po výborné přihrávce Gardnera ztroskotal na obětavém Taylorovi. Pán hřiště se tak neměnil ani v druhém dějství, ač se Newcastle nemohl nějaký čas k šanci na pojistku dostat. Až v 66. minutě hlavičkoval jen decimetry nad břevno Wijnaldum po centru Townsenda, který chvíli poté pěknou technickou ranou rozezněl tyč. V 70. minutě pak nevyužil jasné příležitosti Sissoko, ten po spolupráci s prvně neúspěšným minul z bezprostřední blízkosti.

V nastaveném čase přitom ještě dostali hosté možnost v podobě rychlého kontru, Rondon však nepochopitelně zkazil finální přihrávku a dalšího gólu se tak diváci už nedočkali. Málo platná tak byla střelnice, kterou pro domácí otevřeli Baggies, jejichž branku ohrozila dvacítka střel, přestože však jedna jediná mířila do černého, pasivní hosté ani tak neměli nárok na odvoz bodů a svou hrou z posledních týdnů si trestuhodně zahrávají s namočením do bojů o záchranu.

Více informací k zápasu

Stoke City - Everton FC 0:3

06.02.2016 16:00

Góly: 11. Romelu Lukaku (pen.), 28. Séamus Coleman, 42. Aaron Lennon

Everton dokonale vrátil Stoke bolestivou porážku z domácího utkání. I tentokrát Toffees třikrát pokořili Jacka Butlanda; jejich obrana však tentokrát zůstala nepokořena. Snadnou a jasnou výhru 3:0 gólově zaštítili Romelu Lukaku z penalty, Seamus Coleman a Aaron Lennon.

Už po deseti minutách se začalo vítězství Evertonu jasně rýsovat. Tom Cleverley přijal průnikový pas do vápna od Bryana Ovieda a ve vápně byl sestřelen gólmanem Stoke. Penalta byla logickým vyústěním, chopil se jí Romelu Lukaku, jenž přízemní střelou doprostřed otevřel skóre.

Ještě lepší nálada panovala mezi Karamelkami v minutě číslo 29. Rohový kop Cleverleyho skončil kořistí Seamuse Colemana, který si na něj naskočil rybičkou a překonal Butlanda podruhé. Převaha Evertonu vyeskalovala krátce před přestávkou, kdy zachyboval Philipp Wollscheid a Aaron Lennon postupoval sám na branku. Nájezd proměnil, 0:3, a bylo prakticky rozhodnuto.

Stoke se v utkání nedostalo do žádné výrazné šance - vystřelilo sice třikrát na branku, ale ani jedna rána neměla parametry, že by mohla Roblese překonat. Naopak na druhé straně to pořádně jiskřilo. Lukaku naservíroval míč do dobré pozice Barkleymu, který však rozvlnil jen boční síť. Lukaku poté i zakonoval, ale Butland tentokrát vyrazil míč do břevna. Od pohromy zachránil svůj tým i po hodině hry, kdy opět zakončoval belgický střelec. Ani tehdy se však čtvrté branky hosté nedočkali.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Watford FC 1:0

06.02.2016 16:00

Góly: 64. Kieran Trippier

Tottenham stráví příští týden na druhém místě! Svěřenci Mauricia Pochettina si toto privilegium vysloužili v utkání proti Watfordu, který porazili 1:0, byť by skóre vzhledem k průběhu utkání mělo být asi ještě vyšší. Hornets za celých devadesát minut ani jednou nevystřelili na branku a před vlastním vápnem byli pod tlakem častěji než papiňák. Jediný gól utkání vstřelil po krásném pasu Alliho Kieran Trippier.

Spurs byli v prvním poločase jasně lepší a nebezpečnější, gólu se však nedočkali. V deváté minutě dostal Harry Kane dobrý míč do vápna, výborně si jej zpracoval, ale zakončení se mu z úhlu vůbec nepovedlo. Gomes si pro balón snadno došel. Centr z pravé strany si pak v pětadvacáté minutě našel hlavičkující Nacer Chadli, jenže hlavou se do míče vzápětí zapletl i blokující Alan Nyom.

Největší šance prvního poločasu přišly po levé straně z dílny Bena Daviese. V prvním případě opět míč blokoval Nyom, tentokrát měl ale velké štěstí, že balón cestoval těsně vedle. Pak si Davies narazil s Chadlim a z úhlu pálil už na branku - Gomes si tak připsal první vážný zákrok. I do třetice vystrašil domácí levý bek Spurs, jehož střílený centr vyrážel Gomes za pomoci Cathcarta.

Krátce před přestávkou dostal parádní pas od Diera Harry Kane, jenž z pár metrů přestřelil branku. Po změně stran se stejný hráč dožadoval penalty, když do něj vrazil hlavou plazící se Gomes, ale sudí na penaltový puntík neukázal.

Kohouti se konečně dočkali zaslouženého vedení až po hodině hry. Vůbec první gól v dresu Tottenhamu vstřelil Kieran Trippier, který zkrátka stál ve správný čas na správném místě. Výbornou práci odvedl Dembélé a především asistující Dele Alli, jehož pas byl geniální. Nedosáhli na něj Gomes ani Capoue a Trippier na zadní tyči snadno doklepl balón do sítě.

Tottenham byl lepší i nadále, deset minut poté Trippier předal míč Sonovi, ten si na rohu vápna poradil s Cathcartem a velmi dobrou střelou prověřil Gomese. Watford hrozil až v úplném závěru, jenže situaci vždy vyřešili obránci nebo pohotový Hugo Lloris. Šlo však vždy jen o centrované balóny či míče poskakující ve vápně.

Více informací k zápasu

Swansea City - Crystal Palace 1:1

06.02.2016 16:00

Góly: 13. Gylfi Sigurdsson - 47. Scott Dann

Hráči Crystal Palace trápí vedení, manažera i diváky a nic na tom nemění první získaný bod v letošním roce. Debut Guidolina na stadionu Swansea měl pro něj dopadnout lépe, to by ovšem jeho svěřenci museli z devatenácti pokusů trefit prostor branky více jak třikrát. Těšit ho tak může jen jeho pokračující neporazitelnost.

Opatrný vstup obou celků vzal za své ve 13. minutě, kdy u vlastního vápna fauloval Adeyabor Gylfiho Sigurðssona, který sám trestal kopem ke vzdálenější tyči, Hennessey si tak musel vyčítat zbytečný úkrok za zeď. Islandský reprezentant se tak od začátku roku netrefil jen v jediném ze šesti ligových kol. Hráči Swans toužili po rychlém pojištění, i jejich hra však postrádala výraznější kvalitu, přes dominanci na hřišti se tak jen ztěží dostávali k zakončení.

Až ve 31. minutě mohl těžit ze spolupráce dvou aktérů první branky Ayew, centr spoluhráče prodloužený útočníkem hostů ale v těžké pozici mezi tři tyče neusměrnil. V další moment zase Corkovu přihrávku do hloubi vápna nedokázal využít dobře postavený Routledge. Ledovou sprchu pak na závěr prvního dějství málem pustil domácím Chung-Yong, Fabiański však v poslední chvíli dokázal chybu Fernándeze napravit a do šaten tak šel po zásluze s menším počtem inkasovaných branek než jeho protějšek.

Jenže uběhly pouhé dvě minuty druhého dějství a stejný obránce už za svůj výkon pykal. Cabaye centroval z rohového kopu, Delaney na přední tyči prodloužil a dravější Dann se dostal k zakončení z malého vápna. Domácí brankář už snad ani nemohl vytěsnit jeho ránu nad břevno. Pro jeho dobro tam alespoň skončil nebezpečný pokus Cabayeho po pěkné akci Zahy. Zaskočení hráči Swans se jen těžko vraceli k dřívějšímu sebejistému projevu a nepomohly ani náhodné hrozby při centru Ayewa či invence prostý pokus překvapeného Williamse.

Už po čtyřech minutách svého prvního prvoligového zápasu tak mohl být hrdinou Hiram Boateng, svůj dalekonosný pokus však měl ještě o kousek sklopit. Sedm minut před koncem tak naopak mohl opět zaúřadovat Sigurðsson, jeho další výborný pokus z přímého kopu tentokrát Hennessey vyrazit dokázal. Když po dalším centru islandského kouzelníka ztroskotal Williams na obránci - brankáři Souarém, nešťastní domácí museli brát za vděk bodem.

Více informací k zápasu

Manchester City - Leicester City 1:3

06.02.2016 13:45

Góly: 87. Sergio Agüero - 3. Robert Huth, 48. Riyad Mahrez, 60. Robert Huth

Tohle začíná být zatraceně vážné! Leicester definitivně vyhazuje veškeré papírové předpoklady do koše a hlásí se do regulérního boje o titul! Dnes si snadno poradil s Manchesterem City na jeho vlastním stadionu a zásluhou dokonale disciplinovaného výkonu ho porazil 3:1. Po dvou gólech Roberta Hutha a jedné trefě Riyada Mahreze se Foxes aktuálně odpoutávají pronásledovatelům už na šest bodů!

Přestože se před měsícem oba celky rozešly po bezgólové remíze smírně, odvetný duel na Etihad Stadium začal pěkně zostra. Už po minutě utekl Riyad Mahrez na pravé straně Delphovi s Kolarovem a vykoledoval si faul. Zkrácený roh pak sám Alžířan zahrál a i díky Demichelisově nepřipravenosti zatloukl do sítě vedoucí gól Robert Huth.

Manchester toužil odpovědět v sedmé minutě, ale Silvův chytrý pas stačil přes Sterlingem sebrat pohotový Schmeichel. V počátku poločasu se hra přelévala ze strany na stranu, tempo bylo nesmírně náročné a Leicester byl záhy blízko druhému gólu. Albrightonův centr si sám před Hartem zpracoval Vardy, ale tentokrát byl nachystaný Joe Hart, jenž jeho pokus vyrazil.

Hra nahoru-dolů pak po čtvrthodině hry dovolila velmi dobrou šanci pro Davida Silvu, který si věděl rady ve vápně a snad by i mířil přesně, kdyby Morgan v pádu jeho střelu o kousek neodchýlil. Leicester odpověděl brejkem, na jehož konci byl opět Jamie Vardy. Tentokrát směřoval míč z jeho kopačky na Okazakiho ve vápně, jenž sice balón zasáhl, ale ne dokonale.

Závěrečných 15-20 minut prvního dějství však bylo poměrně jednostranných. Manchester City se jasně chopil taktovky utkání a v jednu chvíli měl držení míče až 80 procent. Kolarovův přímý kop však vytěsnil vynikající Huth, jenž vychýlil i centr směřujícího do jasné šance na Agüera. Argentinec se dostal ke střele až záhy, kdy prověřil Schmeichela z úhlu. Byla to zároveň po hříchu jediná rána na bránu Citizens v prvním dějství.

Druhý poločas však začal úplně stejně jako ten první. Dvě minuty po začátku parádně zapracoval Kanté, předal míč Riyadu Mahrezovi - no a to je už v letošní sezóně jistota. Geniální záložník si přehodil skluzujícího Demichelise, přešlapovačkou se zbavil i Otamendiho a slabší pravou nohou překonal bezmocného Harta.

Manchester City byl jako opařený a Manuel Pellegrini sáhl k razantní změně. Stáhl Tourého s Delphem a na hřiště přišli Fernando s Iheanacho; první jmenovaný hned záhy mohl snížit, jeho hlavičku po rohovém kopu však skvělým (a šťastným) zákrokem na brankové čáře vyrazil Schmeichel. Místo toho přišla šedesátá minuta, roh Albrightona, hlavička Roberta Hutha a bylo prakticky po zápase. Německý stoper totiž slavil už svůj druhý gól v utkání a Leicester vedl 3:0!

Kdo čekal v závěrečné půlhodině nějaký nápor od Manchesteru City, musel být zklamán nebo naštvaně kroutit hlavou. Leicester totiž ve většině zbývajícího času jasně dominoval, se svým soupeřem hrál regulérní bago, no a když se Citizens dostali k vápnu hostů, buď se míč ke Schmeichelovi vůbec nedostal, nebo to skončilo jako čtvrt hodiny před koncem při propagační ráně Agüera.

Dvakrát se naopak do šance dostal Vardy, ale nejprve jej vychytal Hart a při druhém pokusu rozvlnil jen boční síť. Pellegriniho svěřenci se probudili až v posledních pěti minutách, kdy už logicky s výsledkem nic nenadělali. Dočkali se pouze kosmetické úpravy, kterou zajistil hlavičkující Sergio Agüero po centru debutanta Celiny. Druhou gólovku po minele Simpsona už Argentinec nevyužil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City25158247:2753
2.Tottenham Hotspur25139345:1948
3.Arsenal FC25146539:2248
4.Manchester City25145647:2647
5.Manchester United25118632:2241
6.West Ham United25109638:2939
7.Southampton FC25107833:2437
8.Everton FC25811646:3435
9.Liverpool FC2598832:3635
10.Watford FC25961027:2733
11.Stoke City25961024:3133
12.Crystal Palace25951126:3032
13.Chelsea FC2579933:3530
14.West Bromwich Albion25781023:3229
15.AFC Bournemouth25771129:4128
16.Swansea City25691024:3327
17.Newcastle United25661326:4424
18.Norwich City25651428:4823
19.Sunderland AFC25551530:4920
20.Aston Villa25371520:4016

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1453)

Přidat komentář
Usty

Defenzivní dominance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Chelsea hraje az zitra

Reagovat
Usty

taky píšu dominance, ne defraudace

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda,

Reagovat
Liquid

pěkně Leicester, vydržet a po Blackburnu máme druhého senzačního vítěze PL

Reagovat
Usty

Blackburn byl sezónu předtím 2.

Reagovat
Ferguson6

Tak toto bude určite prekvapivejšie ako Blackburn. Ten v období keď vyhral titul hrával na špici tabuľky pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední doopravdy překvapivý vítěz anglický ligy srovnatelný s Leicesterem byl Nottingham v sezóně 1977/78 (postup do FL1 -> titul v další sezóně), rozhodně ne na tehdejší poměry zbohatlický Blackburn...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když si tak říkám, co tehdy naštěstí nevyšlo Blackburnu a Leedsu, v pozdějších letech vyšlo Chelsea a City... škoda, že se tyto dva poslední týmy poučily z chyb jejich movitých předchůdců

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vardy>Shearer

Reagovat
soukup

to se moc nepovedlo

Reagovat
pepinho2

Na Mahrezovu hru se super dívá

Reagovat
smazaný uživatel

lavonohy Neymar

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jeho klička před gólem byla jako z Fify 98. Jak se vyhnul skluzu nadskočením i s balonem.

Reagovat
10

pamětník

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

... nejlepší na tý Fifě bylo , že šlo hrát v hale což se nevím proč v dalších dílech nikdy neoběvilo

Reagovat
smazaný uživatel

*neobjevilo

Reagovat
smazaný uživatel

potrebovali zarobit na Fifa Street hrach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Nadčasová FIFA A tělocvičnu bych ocenil, i když ta je ve fifa street

Reagovat
C-M@ster

Já bych se nebál dát tam obrázek Hutha. I kdyby nedal ty dva góly, tak hrál perfektně.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
eibe

haluzáka?

Reagovat
Usty

MotM určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, dva góly, výbornej dozadu, ale Kanté s Mahrezem to je taky klasa

Reagovat
Usty

Když chceš porovnat Hutha a Mahreze, tak Mahrez zařídil 2 góly, ale v mezihře dost často nebyl dokonalej (protože neumí bráni); zato Huth zařídil dva góly a navíc byl naprosto perfektní v defenzivě. Úžasnej výkon od něj Výborně zahráli i Kanté a Fuchs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já s Huthem souhlasím jako s MOTM, Mahrez se třeba taky pohyboval při bránění vejš než třeba na druhý straně Albrighton, aby byl připravenej vyrazit do brejku, já myslím že to může bejt i taktická věc, právě kvůli tomu že neumí bránit, Fuchs byl dozadu skvělej ale zase bych řek že dost kazil já myslím že pochválit se musí všichni, možná Vardy bude nespokojenej s těma šancema, Simpson to mohl na konci taky ještě zamotat, myslím že dobře zahrál i Drinkwater...

Reagovat
spider_8

Já bych udělal kompromis a dal tam Costu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Matić

Reagovat
frank

Tak Kanté super práce u druhého gólu, ale na svoje poměry mi přišel obzvlášť v první půli hodně nervózní, prohrával souboje, uskakovaly mu míče.. Dnes se mi určitě ze středu mnohem víc líbil Drinkwater.

Reagovat
spider_8

Tak PL nakonec bude mít důstojného šampiona

Hodně bych to přál Ranierimu. Ten už mnohokrát bojoval o titul, ale nikdy nic nevyhrál, byla by sranda, kdyby se mu to povedlo zrovna Leicesterem.

Reagovat
Spalovač šancí

Leicester v suchém triku.

MC potřebují Pepka jako sůl

Reagovat
C-M@ster

Ta jejich bilance proti týmům z vrchu je tuto sezónu žalostná.

Reagovat
king23

Zase co chceš čekat, že bude předvádět kouč, kterýmu řeknou, že ať dopadne jakkoliv, tak ho stejně v létě vylijou. Tohle bylo profesní selhání vedení City, oznámit Pepkův příchod měli až po sezoně.

Reagovat
C-M@ster

Radši ať dopředu ví, na čem je.

Jinak.

1 bod z dvou duelů z Leicesterem, prohra s Arsenalem, prohra se Spurs, 1 bod ze dvou zápasů s West Hamem, plichta s United.

To na Guardiolu nesvedeš.

Reagovat
Spalovač šancí

Heynckes udělal triple. Byť tedy on nebyl vyhozen, ale sám se rozhodl po sezoně odejít.

...

Třeba mohl Pellegriniho agent tlačit na City s prodloužením smlouvy, tak to holt oznámili teď. Navíc jestli se Pelle vykašle na zbytek sezony a bude hrát ublíženého, tak mu to rozhodně k nějakému dalšímu dobrému angažmá nepomůže. Já osobně bych se naopak snažil o to víc

Reagovat
vodka

triple

Reagovat
smazaný uživatel

pelle předvádí to co předváděl v city od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ví vůbec Leicester o tom, že má odpadnout? Asi by jim to měl pro jistotu někdo říct, aby to neprošvihli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra porazit Bornemouth, pak doma Leicester a jsme zpátky ve hře o titul Dva klíčové zápasy sezóny

Reagovat
Liquid

Arsenal ve hře o titul nebyl, není ani nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

4.místo to jistí

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
afc

To je iba tvoj mokry sen,chlapecku.

Reagovat
raduinho

Reagovat
nevros

Radsi se starej o to, jestli se dostanete do prvni poloviny tabulky a neser se do Arsenalu, sasku.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a ani to vam nemusi stacit

Reagovat
smazaný uživatel

budu se opakovat ale arsenal s timle kadrem na titul nema. potrebujete koupit jednoho backa potom jednoho stopera parek strednich zalozniku jeden kus ofenzivniho zaloznika jedno kridylko a cerstvyho hrotaka. ale tak pristi sezona taky sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

S Coquelinem bude naše záloha o lvl lepší. Nedomimance v záloze nás poslední dobou srážela. Pořád je to otevřené pro 4 týmy. Ale mi to teď musíme potvrdit 6 body a stáhnout Lester na 2.

Reagovat
smazaný uživatel

*Nedominance, my

Reagovat
smazaný uživatel

odborník

tyvole jak tohle můžeš říct zrovna v sezoně, kdy Leicester po 25 kolech vede ligu, ještě nedávno dělňas z fabriky vede tabulku střelců, Chelsea je ráda, že se netopí kolem sestupu a United a City můžou děkovat bohu, že za tu předvedenou hru nejsou tam, kde je Chelsea

Reagovat
afc

Lol,Wenger ma najsilnejsi kader za poslednych 10 rokov,takze co to tu skusas?

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal mel nejsilnejsi kadr v dobe kdy tam hral jeste gilberto silva a henry ljungberg pires atd. mertefucker santi cozorla mramzi wallscot plamini karteta gyro ud- to je sila? jediny hraci arsenalu kery si zaslouzi uznani sou cech coq alexis a kozil a wilshere je taky good player kdyz hraje. zbytek tymu overrated crew. nebo zeptam se jinak- je arsenal skutecne velkoklub nebo je to pouze reklamni siditko pro asiaty?

Reagovat
discarda

kolik ti je let ?

Reagovat
smazaný uživatel

diky ale nemam zajem.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

aha já si neuvědomil, že jseš troll

tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale arsenalu proste fakt chybi minimalne dva dalsi rozdilovy hraci- forward a kridlo. ozil se se sanchezem muzou pretrhnout ale stejne to nestaci. a wenger si pak dovoli ric ze nenakupuje protoze na trhu ty hraci nejsou. ted to poopravil tak ze nechce preplacet. uz ste davno mohli pritahnout treba breela embola nebo griezmanna. ja vazne nevim na co cekate ty hraci budou stat v lete stejny money nebo mozna jeste vic. hralo vam vsechno do karet mohli ste jit do trhaku a pro jistotu nekoho koupit (el neny je shit). ja sem realista a tim padem ste pro me uz odepsany ikdyz to arsenalu nepreju. a nesmim zapomenout na letni radeni guardioli na trhu. az si kluby rozeberou top hrace tak wenger zas privede gnabry campbelly atd a vsichni fans arsenalu budou spokojeny ze jo...

Reagovat
fenixLFC

kirdlo ani nie, skor stoper

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi jaky ma arsenal kridla a potom s toho vyber top kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak pro priklad- reus aubameyang griezmann lacazette embolo bernard oscar cavani pastore lucas gotze sane...

Reagovat
Trand

Jj, Embolo, Bernard nebo Sane by Arsenal letos vytrhli no..

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi rekni co by arsenal vytrhlo kdyz ne doplneni kadru?

Reagovat
Trand

Já jsem pro posilnění kádru, ale ne hráči jako Bernard, Sane nebo Oscar. Ti ostatní jsou bohužel téměř nereální.

Reagovat
smazaný uživatel

a napriek tomu na titul nemáte

Reagovat
afc

Ty to menis, jak sa ti to hodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nevros

Radej si vyserte na nejaky kecy o titulu, akorat tady tem saskum prihravate. Zitra vyhrat a hotovo, na nejakou hru o titul je jeste brzo. Nechapu proc by jsme meli byt mimo, klidne muzou vyhrat ManWho, pokud jim tam prijde Mourek.

Reagovat
vladis271

Ale nestrašte. Ved mňa tu vysmievali, ked som vravel, že by to mohli dať vzhľadom na predvádzanú hru Vardyho a Mahreza. Ved sa smiali, keď som napísal, že gunneri by sa mali začať strachovať. Takže je jasné, že skôr, či neskôr Líšky strácať začnú.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se smál celej eurofotbal když jsem v létě říkal, že od Spurs čekám min. to co loni

Reagovat
smazaný uživatel

stunning stunning absolutely stunning!

Reagovat
Biozdenda

Wow.. Ten Mahrezův gól... To bylo něco. Leicester těžce

Reagovat
smazaný uživatel

Uz maju ten tazky los?

Reagovat
C-M@ster

Popravdě s místníma uživatelama jsme se shodli, že pro ně bude oříšek zahrát proti betonujícím týmům, co přijedou v roli outsidera. Tam můžou nějaké body poztrácet. Takže sotva skončí papírově těžký los, začne jim takticky těžký los.

Reagovat
smazaný uživatel

s náma už hráli

párkrát ztratí 2 body, ale na titul to stačit může

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad ten treti tezky los vyjde

Reagovat
Liquid

Since Liverpool last won the League Peter Schmeichel signed for Manchester Utd, won it 5 times, retired, had a son, and he's about to win it with Leicester.

Reagovat
fenixLFC

uz to tu bolo a je to klamstvo

Reagovat
bbbauch

A? Vsak je to vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

to s Nevillom bolo vtipnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Za 20 let budou podobné příběhy o United.

Reagovat
bbbauch

Tak nam to sem pak napis pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

inac bol by to prvy pripad v PL...sice uz tu bol Ian Wright a SWP, ale SWP je adoptovany

Reagovat
Hokaido

To jsem ani nevěděl.

Reagovat
Mastný Chobot

ani by mi to nenapadlo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

tupci

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Peter a Kasper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Prosím tě bože at to Leicester dotáhne na titul na úkor všech těch srandagloryhunterských týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na tu Chelsea v oblubenych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a rangers ofc

Reagovat
Kang & Kodos

Tak už se asi zachránili, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech by jim to měl přepočítat.

Reagovat
smazaný uživatel

na záchranu bude potřeba 60 bodů, možná 59

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

Krasne Leicester

Inak hlavne ze po zapase so Sotonom kde sme podali dobry vykon az na zakoncenie sa tu na nas sypal popol aky sme neskuseny tym, nevieme zvladat velke zapasy a pod. Lisky pridu na City, vytru s nimi prdel a hotovo, tak potom tu mame asi polovicu tymov co su tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

I guess after that kind of victory Ranieri will take his team to Pizza Huth.

Reagovat
doughty

Milióny -Srdce 1:3 poďme Leicester! Vydržať!

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jim Pepek to srdce dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis - Otamendi

Ok, Martin ma uz svoj vek a je vidiet, ze uz na to nema. Ale Nicolas ? Este vtipnejsie ako jeho cena je on sam. To ako sa tvari, ze ma nadhlad a vsetko pod kontrolov, ukazuje inym kde maju stat a koho branit a pritom sa zlyha. Pocka si co spravi super a aj tak ho nezastavi. Uplne ukazkove je podla mna toto https://youtu.be/JDo2JuFViI4?t=6m31s . Nechapem ho vobec.

Reagovat
10

tohle se nevidí ani v pralese

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vubec nechapu co se s nim stalo, loni ve Valencii byl absolutne dominantni, s prehledem nejlepsi stoper ligy. Jsem zvedavy, co s nim provede Pep, jestli ho teda hned neodepise.

Reagovat
EXoRcIsT

stalo sa s nim to ze PL je narocnejsia liga ako ta spanielska

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

už dlouho nechápu proč vlastně Demichelis je ještě v City, už když odcházel z Bayernu tak nebyl top a najednou začne hrát v City základ na starý kolena, docela by mě zajímala statistika kolik zápasů City s ním vyhrálo a kolik prohrálo..

Myslím si že Otamendi je dobrej stoper, aby ti ale fungovala obrana tak musej hrát dobře oba stopeři, problémem je trochu jeho vejška a síla v soubojích, proto právě třeba ten gól proti West Hamu..

Reagovat
smazaný uživatel

On sa celkom chytil v Malage pod Pellem, tak si ho doviedol aj do MC, ale po minulej sezone uz mal podla mna odist.

Tak ta statistika neni problem. Tuto sezonu v lige s nim v zakladnej zostave vyhrali City 3 zapasy, 4 prehrali 2 remizovali a dostali 16 golov.

Lenze ani Valencia je od neho este mensi...

Reagovat
smazaný uživatel

*je miesto ani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vím že v Málaze hrál slušně, pak se podivně přes Atlético dostal s Pellegrinim do City, ale to prostě od Pellegriniho nebyla dobrá volba, ale asi tam je i nějaký přátelství nebo něco, nerozumím prostě tomu jak může s tímhle věkem a výkonností hrát ještě takhle vysoko...

Statistika potvrzuje..

Otamendi když je první sezonu v PL, ve velkoklubu, jinej fotbal, důraz a když máš vedle sebe po většinu času Demichelise, tak to si myslím že to Otamendi zvládá ještě relativně slušně, uvidíš až bude zdravej Kompany..

Reagovat
smazaný uživatel

..to bude nejlepší stoperská dvojice v lize

Reagovat
Mass

183/82 je malo? kolik by mel mit?

Reagovat
Kokesh

Vedle Demichelise by se citil nejiste i Maldini, Otamendi pujde casem opet nahoru. At Pep hlavne udela cistku v zaloze, vykope F+F, s nejistyma stoperama nejvetsi slabina MC. Hart jak musel 15 minut ke konci povzbuzovat Kolarova, aby se vubec laskave rozbehl k vhazovani, z toho jsem mel taky dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinha nechat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kde vsude budete potrebovat posilit? Kazdopadne jsem zvedavy na Pepa, tohle za jedno leto nevycisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Za me pryc - Sagna, Demichelis, Clichy, Fernando, Yaya, Nasri a Bony. Navase by mozna mohl zkusit dat na beka, kdyz jsme se bavili o tom Denisovi na LB. Do zakladu urcite LB a CM. Treba jsem zvedavej, jak bude vyuzivat KdB a Sterlinga, protoze se mu podle me nehodi ani jeden. K tomu nekdo jako dvojka za Kuna a nejaky kridlo. Ale ti hraci, co jsou vypsal, jsou cistej odpad, mozna Bony by se hodil jako trojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

demichelis je traged ten uz mal byt davno prec

Reagovat
fenixLFC

najlepsi bol otamendi proti evertonu myslim ked si namiesto branenia upravoval uces

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obrancovia z PD su vacsinou tragedi, aj Coloccini si dlho zvykal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ultraslabý hráč. Začínam si myslieť že hento s najlepším stopérom La Ligy bol len nejaký kanadský žart.

Reagovat
smazaný uživatel

anebo schopný prodejce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Nikdy nebyl nejlepší stoper..

Reagovat
Mass

Tak Valencia je zrejme lepsi nez Messi...

Reagovat
Mass

https://www.youtube.com/watch?v=ky4eSD5XiTc Nicolás Otamendi vs Barcelona

Reagovat
Radin

Nebyl kdysi Huth hodně za dřeváka? Jinak super, ale myslím si, že trenér City ztratil motivaci, když už ví, že tam bude někdo jiný..

Reagovat
vodka

Huth je dřevák a hovado pořád...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Huth > Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mam skvely plan. Najprv slniecko, potom sranda liga, potom Bundesliga, medzicas prepnem na najlepsiu ligu sveta(Atletico je lakave) a 18:30 znova Bundesliga(Bayern!).

Reagovat
Kang & Kodos

Sluníčkář

Reagovat
smazaný uživatel

k m8

Reagovat
smazaný uživatel

pak si ho vyhoníš pujdeš spát

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou zase povýšenecký kecy... to že kvalitou PL pokulhává je fakt, ale zase je Anglie na rozdíl od španělských a německých soutěží ta nejpřehlednější (PL, Champ, L1, L2)... tohle mě osobně ke štěstí stačí, nepotřebuji vidět souboje nejlepších z nejlepších, raději se místo toho rád podívám na klasické týmy v nižších soutěží... ta jejich kouzlo je něco, co mi ve Španělsku nebo Německu chybí

Reagovat
Arne

Co máš na mysli tím "nejpřehlednější"?

Reagovat
smazaný uživatel

nejpřehlednější?

jakože L1 je vlastně 3. nejvyšší liga, ligovej pohár je vlastně dddomácí pohár až č. 2.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ptám se tě dnes podruhé, myslíš, že to někoho zajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya bude asi první, kdo pod Pepkem odtáhne do Číny/Ameriky

Reagovat
C-M@ster

Jojo, s tím už se tak nějak všeobecně počítá. Pokud by hrál jak dneska, tak to pro Cityzens stejně není žádná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně, jestli ten titul nakonec doopravdy získají, tak to bude ta nejlepší věc co se v současné době pro anglický fotbal může stát (koeficient si strčte za klobouk) Konečně se získá titul s čistou anglickou hrou (za SAFa to ke konci jeho působení tak skvělé nebylo...), tím pádem je možnost oživení klasického 4-4-2 na úkor mnoha kontinentálních rozestavění... angličtí hráči v nižších soutěží konečně uvidí, že i z hoven se můžou vyšvihnout na vyšší pozice v anglickém fotbalu, budou mít větší motivaci něčeho dosáhnout... převažují pozitiva, teď aby je jenom City nebo Arsenal nedohnal, to by byla škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Mne skôr tento štýl pripomína Grécko 2004 a nie celkom prepracovanú hru United.

A čistá anglická hra? WTF?

Reagovat
Hokaido

Řecko vůbec teda.

Reagovat
kiwwi

ze Grecko to je vul

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester přirovnávám k našim začátkům pod Sirem, to byla podívaná Čistá anglická hra ? Definice pokulhává to jo, spíš jsem tím chtěl vyjádřit propracovanost jejich protiútoků a výborných nákopů, tohle mi v PL chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže ani tie ich protiútoky nie sú nejakým spôsobom prepracované. Veď väčšinou to hrajú na náhodu alebo nákopom na Vardyho. Majú skôr viac šťastia než taktickej vyspelosti. Vo výsledku to vyzerá výborne, ale prepracované to nie je. Začiatky Fergusona som nemal možnosť vidieť, takže nemôžem porovnávať.

Reagovat
Harakan

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Jameson pls

Reagovat
C-M@ster

To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsis taky dal pořádnej trip, však

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Len ma prirovnávanie hry Leicestru s hrou United (za SAFa) priviedlo k rovnako absurdnej myšlienke, ktorú som napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

ta myšlenka s Řeckem byla absurdum maximum, to se nedá srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj názor

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě.

to je asi jako když řeknu, že Řecko 2004 hrálo piču fotbal a ten titul byl hrozná haluz

je to každýmu normálnímu člověku jasný, ale vždycky se najde nějakej jouda, kterej to zpochybní, protože prostě je to jen názor a on má právo na jinej

já mám zase právo se ti za to vysmát

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Leicestru a hra United za SAFa je podľa mňa v rovnakom kontraste ako hra Leicestru a hra Grácka na Eure 2004. Ale smej sa, no. Mne je to tak jedno

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
Mada

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frank

Reagovat
Mastný Chobot

ty kokos

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

titul pro Lisky kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Hmm, sice přeju Arsenalu, ale jestli to vyhraje Lester, zlobit se nebudu. Paráda!

Reagovat
oli9

At to vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tvrdil před sezonou že to lišky vyhrajou tak se mi smáli.......

Reagovat
Mönchengladbach

Datum registrace: 26.11.2015

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

Ale nepovedal, ze sa mu smiali na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když se tak koukám na jeho oblíbené kluby, tak on bude mít nejspíš dvojí osobnost..

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Reagovat
frank

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

ten jeho styl psaní mi přišel nějakej povědomej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Stiksxx

Kua já jim ten titul přeju!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
Hokaido

Nejsledovanější MOTD v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

beztak bude posraný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aby nemal biele slipy, na kamere to bude dosť zle vyzerať

Reagovat
Mimalu

zase?

Reagovat
Zaschrona

Urcite se vymluvi, ze mu to BBC nedovoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester V LM to bude maximalný prepadák a znížia koeficient, nechápem tej podpore, snáď skončí mimo TOP 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zaujíma nejaká LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetkych, len nikto si to nechce priznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na mňa nereaguj. Ďakujem.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

To že chtěj všichni skončit v top4 je uplná náhoda že ?

Reagovat
Kang & Kodos

Posledních pár let se kurvil koeficient i bez nich.

Reagovat
Spasitel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

who cares.

Reagovat
Usty

jdi se zabít

Reagovat
nani92

BAN

Reagovat
C-M@ster

Pokud ho vezme doslova, tak určitě.

Reagovat
nani92

aj pokus o faul sa ráta ako faul

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Marek, to som ja, čo som pozeral retrospektívne tvoje vystúpenie v štúdiu na Digi Sporte a ty na mňa takto len kvôli nepodpore Leicestru

Reagovat
Usty

žes koukal na moje 3 roky starý vystoupení je spíš hřích

Reagovat
Azazelo RD

Už to pochopte, že v těch elitních ligách není liga kvalifikace na Ligu mistrů. A hlavně, když tým, který měl hrát o záchranu, vede v tuhle fázi sezóny ligu, tak je jim LM úplně u řiti a koeficient rovněž.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

další soutěžící ve hře "kolik píčovin lze vměstnat do pár řádků"

Reagovat
C-M@ster

Protože anglické týmy poslední sezóny v pohárech ostudu nedělají...

Reagovat
Corabeu

Reagovat
risk je zisk

Tvle, oni to s tim utokem na titul mysli fakt vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Leicester ma už začína srat...

Reagovat
Stiksxx

Dobře Newcastle. Ten Sissoko je player jaxvině.

Reagovat
C-M@ster

Byli Spurs někdy takto vysoko v této nebo pozdější fázi sezóny?

Reagovat
Uwe háže buly

Jednou vyhráli titul.

Reagovat
C-M@ster

Dvakrát, ale to už pomalu nikdo nepamatuje.

Já myslel v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel

Držanie lopty 70:30, strely 26:3, na bránu 9:0.

Dominating

Ani sami nevedia prečo to bolo iba 1:0

Reagovat
nani92

Klopp

Reagovat
kiwwi

ten ma stastie ze je v nemocnici s tym slepakom, aspon ho hned mohli osetrit po infarkte

Reagovat
EXoRcIsT

Spurs nech ten titul vyhraju

Reagovat
Hokaido

Spurs před City, United, Chelsea a Arsenalem po 25. kole a 5 bodů za Leicestrem. Fakt šílená sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe Loserpool to zase dokázal Sakho Lovren

Ale v podstate je to jedno. Aj tak bojujú o 10te miesto a to nejako dajú

Reagovat
C-M@ster

Oni to fakt ztratili? To jsou kouzelníci.

Reagovat
fenixLFC

co s tym ma lovren ty traged?

Reagovat
REPLIKATOR

2 střely na bránu = 2 góly... Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

*mimolet

Reagovat
Hai

Klopp to bude mít hodně těžký v tom kádru za něco stojí jen Coutinho, Firmino a Can jinak je to samej průměr až podprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

však věděl do čeho jde nikdo ho tam nenutil jít

Reagovat
smazaný uživatel

Čelo tabulky Leicester, Spurs. Šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

C o je na tom šílenýho, když hrajou ze všech nejlíp?

Reagovat
frank

No zrovna dnes to od nás žádná hitparáda rozhodně nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen že to prostě nejsou jména, který je na čele normální vídat.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Však oni tam dlouho nepobudou. Mluvím o Spurs samozřejmě

Reagovat
kiwwi

kto dava Sakha alebo akehokolvek obrancu Liverpoolu nad Skrtela, by sa mal rovno prihlasit na psychiatrii

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Ty vole

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mul

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale robia to iba českí pacienti takže sa to da chápať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

o to smutnejsie je, ze top Skrtel nie je a nevyvaruje sa chybam, ale konstatne si dokazal udrzat nadpriemerne vykony a taku dlhu dobu nebol tragicky ako teraz Sakho ci minulu sezonu Lovren... Kazdopadne celkova obranna hra zalohy by mala stoperom pomoct , ale to je uz roky rokuce omielana pesnicka, chyba DM...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je neskutecny wooder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

houby přihlásit, měli by podniknut historicky první vloupání se do Bohnic za účelem Squattingu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Cobra

Neskutečně dominantní výkon, jen ten výsledek tomu moc neodpovídá.

Tripper pro mě jasný MOTM, ten tu pravou stranu brousil neskutečně, vyhrával souboje a třešničku na dortu tomu dal tím vítězným gólem.

Davies taky luxus, až na to zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

MotM pro mě Octopus. Parádně se na nás (zase) nahecoval.

Reagovat
fff

Mignolet musi ist v lete prec...uz som nanho normalne alergicky.

Reagovat
fff

A Ward si uz fakt zasluzi sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

sice z 9 střel na bránu a 15 rohů je blbý vyhrát jenom 1:0, ale body jsou doma, to je hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední 2 roky Liverpool utratil 200m euro za nový hráče (nepočítám prodeje) a pořád to je nemastný, neslaný :/

Reagovat
smazaný uživatel

Jejku vedle.

Reagovat
fenixLFC

utratil 200 mega ale co z toho ked vzdy musel platat odchody hviezd. to je taky ficov argument ze minuli sme 100 mega za posily tak co pindate, ale ked daju majitelia rok co rok len nejakých 25-30, tak to je dost bieda...

Reagovat
fenixLFC

na to sa neda nic ine povedat. pravidelne sa tu hejtuje lucas milner lallana, sem tam migno. ale hviezdneho sakha si proste do huby nezoberie nikto prtiom vacsinu tejto sezony hra fakt sracku a v poslednej dobe je ako lovren minulu sezonu. k tomu sprava ze skrtel zraneny na dalsie tri tyzdne, dalsie tri tyzdne trpiet sakha a cakat kedy nieco posere, niekoho neubrani. Kua, kolkokrat uz nechal takto sa otocit hraca? ako moze byt niekto tak fyzicky slaby a nedorazny??

Ale dnes to enbolo iba o nom, vytacali ma hendo s emrem-prvy neda normalnu prihravku a druhy sa hral na Yayu z dnesneho zapasu....jediny kto za nieco stal bol firmino a viac menej milner, zvysok odpad...prisli sme o dalsich dvoch hracov uvidíme nakolko a obaja budu fest chybat, allen je v sucasnosti nas najlepsi zaloznik...este nam v lige uz o nic nejde, treba dotiahnut do vitazstva COC, skusit postupit cez WHU a nieco uhrat v EL, liga je odpisana

Reagovat
fff

Je zjavne, ze je Sakho taky po zraneni, kedze predtym bol pravy opak slabeho a nedorazneho. Necakal som, ze po zraneni bude takto mimo, aktualne hra fakt miestami az tragicky, ale vcelku mi pride smiesne ako rychlo ludia zabudaju, ako hraval predtym.

Reagovat
fenixLFC

on predtym nebol ani tak nedorazny ako skor nedosledny, casto stracal koncentraciu v zavere zapasov. je mimo a ano moze to teraz vyzniet ze som zaslepeny len jeho poslednymi výkonmi ale od zaciatku sa tu z neho robilo nieco co nie je a upozornoval som na problemy s pozornostou unho....

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto mas pravdu. Sakho bol neuveritelne precenovany vzdy. Nikdy nepodaval top vykony konstatne. Za to napr. Skrtel tiez nie, ale takyto tragicky takuto dlhu dobu nebol, a to sa tu z neho robi(l) priemerak...

Reagovat
fff

Top vykony podaval, ale Ty si stale pojdes svoje a s tym som uz zmiereny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som napisal, ze top vykony nepodaval konstantne a to je rozdiel.

Reagovat
fff

Pamatam si debaty kedy si popieral akekolvek top vykony, ale ok zmurkajuci Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl niekto Vlada?

Reagovat
fff

Mam mrknut z okna, ci tu niekde na ulici nezvlada?

Reagovat
vladis271

prekusni to Paľo. Neboj nabudúce si dám pozor a nebudem na Vás s Ivanom taký zlý, sľubujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas .

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Preco si teda domyslal?

Reagovat
smazaný uživatel

domyslas*

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Top výkony u něj vidíš akorát ty. Když někdo zahraje pár zápasů kvalitně, neznamená to nic. Až to Sakho dokáže dlouhodobě, pak si tu můžeš podobně argumentovat.

Reagovat
fff

Ano samozrejme.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

To s tou koncentraciou suhlasim, to si vsetci pamatame, ze velakrat aj ked mal bezchybny zapas, tak nejaku jednu velmi zlu rozohravku mal. No prave v tomto sa prejavovala ta jeho obcasna slaba koncentracia, v subojoch bol vzdy dorazny a prave fyzicky ohromne silny. Neviem co sa s nim aktualne deje ale treba dufat, ze sa k tomu vrati.

Reagovat
smazaný uživatel

může mi někdo vysvětlit, proč je tohle ofsajd? jako chápu, že to je hraniční, ale hodně lidem to přijde jednoznačný?

https://ctrlv.cz/90mC

Reagovat
kiwwi

pretoze nejde o vyhlad na strielajuceho hraca ale o vyhlad na loptu

Reagovat
smazaný uživatel

a nemá se ofsajd pískat ve chvíli, kdy hráč vystřelí? to musí mít golman výhled na celou trajektorii střely po celou dobu?

Reagovat
kiwwi

to samozrejme nemusi, pretoze mu mozu zavadzat hraci, ktori su v onside, ale ked mu vo vyhlade zavadzia hrac v ofsajde tak je to ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

no přijde mi to divný, ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
biznizmen

Já bych pochopil, kdyby to pískli hned. Ale když ten gól uznal a pak to vzal zpět, to bylo divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, však to mě rozčílilo, pomezní původně nic nemával. To, že ho neuznali beru, ačkoli mi to přišlo teda těsný.

Reagovat
kiwwi

postranny tazko mohol vidiet ako mu hrac v offside zavadzal vo vyhlade...to musi posudit v prvom rade hlavny, ktory je kolmo na branu

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam, jsem zvedavy na MOTD... v zapase to probehlo tak, ze hlavni ani pomezni nic nepiskali a az kdyz Foster rozhodil rukama, tak se poradili a vzali to zpet, dost podivna situace

Reagovat
C-M@ster

Podle mě stačolo, že hráč, co byl v ofsajdu, jednoznačně ovlivnil to, zda to gólman chytil.

Ten míč totiž změnil později směr a to přes toho ofsajdovýho hráče gólman neviděl a všiml si toho až v momentě, kdy to zpoza něj proletělo.

Reagovat
smazaný uživatel

A to bych si právě myslel, že už by nemělo hrát roli. Zajímalo by mě, co k tomu řeknou v MOTD.

Reagovat
C-M@ster

To já nevím, takhle dopodrobna pravidla neznám. Jen by mi to dávalo takto smysl. Taky su zvědavej, co na to řeknou.

Naštěstí to nakonec nemělo na výsledek vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Při pohledu zpoza brány šlo vidět, jak gólman chtěl jít doleva, protože to vypadalo, že tam míč směřuje. Jenže ten se nechutně stočil na druhou stranu právě před Mitrovičem - nebýt něj, tak asi gólman zůstane na místě a v pohodě to chytí. Dneska bych to teda taky neuznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ok. Já to bral tak, ze ofsajd se resi ve chvili strely a pak uz ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba rozlišovat dva rozdílné pojmy. Ofsajd a ofsajdová pozice. Ofsajdová pozice není porušení pravidel. Proti pravidlům je až to, že se hráč v ofsajdové pozici zapojí do hry (zahraje míčem, ovlivňuje soupeře, jako v tomhle případě golmana, atd.) -> čili ofsajd.ci. Ofsajdová pozice se určuje vždy s posledním dotykem spoluhráče, tzn. teď to byla ta střela. Ten clonící útočník v době střely v ofsajdové pozici byl, do hry se zapojil tím, že zabránil golmanovi ve výhledu, a proto správně ofsajd.

Prodleva u gest rozhodčích v tomto případě bude vždy. Pomezní sice vidí hráče v jasné ofsajdové pozici, ale z té lajny nevidí, jestli brání brankáři ve výhledu. Správný postup v tomhle případě by byl, že hlavní by ten ofsajd pískl sám, protože byl evidentní, ale to by dokázalo jen pár opravdu špičkových rozhodčích. Pomezní po brance má běžet směrem ke středovému kruhu na znamení toho, že branka je regulérní. V tomto případě má zůstat stát, a domluvit se s hlavním. Komunikace by měla být něco ve smyslu...AR: Mitrovič ofsajdová pozice, bránil golmanovi ve výhledu? HR: Ano...AR zvedá ofsajd, gól neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Paradni vyhra, klidne to mohlo skoncit o mnohem vic nez jen o ty 3 goly, nebyt takove hromady zahozenych sanci. A teda docela famozni skok hned na 7. misto, jen tak dal.

Reagovat
Zaschrona

A teda Joel uz tuhle sezonu nesmi z branky. Neudelal za celou sezonu vubec nic spatne - celkove ta nase defenziva vypada mnohem, mnohem lip takhle nez s Howardem. Uz jen proto, ze dodava cele obrane klid, orve si to.

Reagovat
Liquid

nasraní fanoušci Liverpoolu odchází v 77.minutě za stavu 2:0 pro ně a co až jim někdo řekne, že to nakonec dokázali zplichtit na 2:2

Reagovat
Usty

Patří jim to, tyhle notorický odcházeče před koncem nesnáším

Reagovat
Liquid

tj, ale oni to teď udělali hlavně na protest proti zvýšení vstupného, prostě se jim nechce víc makat na tuhlec hru a výsledky

Reagovat
Usty

aha, tak v tomhle případě je to v pořádku

Reagovat
kiwwi

vsak to bol protest

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sice protest, ale treba mysliet aj na tych co tam ostali im to nepatri

Reagovat
Cobra

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cristiano.K.

DMNT

Reagovat
fenixLFC

nic, dalsi argument pre nich

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska diametrálně odlišný výkon a může za to primárně rozumná sestava s Tiotém a Mitrovičem v základu.

Townsend žádný zázrak nebude, ale rozhodně je lepší než všichni ti Marveauxeove, Thauvinové a Obertanové. Dnes mu chybělo pár cm ke krásnýmu gólu.

Reagovat
biznizmen

Přesně tak. Jak už jsme se bavili po Evertonu. Jestli chce hrát na jednoho hrota, musí to být Mitro. A Tioté je o parník lepší DM než Saivet.

Reagovat
fenixLFC

shelvey hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál a hrál skvěle opět. Společně s Mitrovičem a Janmaatem nejlepší na hřišti.

Reagovat
kissak

napsal si Janmaatem?

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey hral, jeho prihravka na gól bola fantasticka. Nechápem ale tie striedania, prečo je prvé až v 85 minúte?

Reagovat
salami

viděl jsem až druhou puli, líbila se mi obrana včetně Aaronse a Tioté, Shelvey byl slaboučkej, Sissoko byl dobrej a i Townsend zahrál slušně, i když střídal dobrý momenty se špatnejma

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko kdyby měl střelu, tak hraje někde v PSG základ. Shelvey druhou půli odešel fyzicky, první půli byl u všeho. Andros potěšil. Trefil tyč a pak posadil gól na hlavu Ginimu, jen mi přijde napravo mnohem lepší jak nalevo, tak otázka, jestli ho tam nedat primárně a Sissoka hrát nalevo.

Reagovat
salami

klidně at se takhle jako v tý druhý pulce měněj, to je ideální

Reagovat
salami

jinak škoda, že tam nešl Doumbia na posledních 15 minut místo Mitra

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu sme aspoň na týždeň mimo zostupoveho pásma...o týždeň chelsea, bude to zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jsem taky chtěl.. Zas jsem rád, že ho tam nedal na tu poslední minutu, kdy by se ani nedotknul míče.

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral Pritchard za hostí?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl přímák těsně nad břevno, jinak jako zbytek WBA nic moc. Měli míč 30% zápasu, většinou to byl odkop obránců na útočníka a nebo šmrdlán na půlce u autový čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Stiksxx

Zapnul jsem si vás az ve druhé půli. Parádní výkon. WBA nemelo nic. Prakticky se nedostali ani za půlku i kdyz na samém konci zápasu měli šanci solidní,nebýt prihravky na paty. Sissoko se mi hodně líbil. Skoda hlavicky Wijnalduma. Tohle zpravidla u nás dával. Ale ta jeho narazecka se Sissokem ve vapne z levé strany to byl koncert. Musíte tu PL zachránit!

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

rozprávka

Reagovat
Whitemedia

První střelba v biatlonu

Reagovat
Nikikrew

Nemohol dat Tottenham aspon 2 goly ked vyhrali

Reagovat
fabec1222

Zase Kloppýtnutí

Reagovat
fenixLFC

musíme sa z toho vybuvac a rano to bude lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

chudak deluded, s timhle materialem neudela nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Lennon Defoe Octopus Liverpool

Reagovat
FUnk

paradni predvedena hra, golu jsme meli dat vice, ale snad nam to pujde lepe na city tripier a davies to dneska pekne brousili ty lajny. jinak vykon vsech super. vimmer mi zacina pripadat jistejsi a jistejsi pojdme hosi vyloupit manchester na fiore bych nasadil vorma a mladochy a spoustredil se na ligu a posetrit harryho

Reagovat
Zdechlina

totenhaim druhý? Svět se v pi*u obrací...

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho by překvapil spíš Leicester na prvním místě, ale co chtít od "člověka", kterej pi*u viděl tak maximálně v zrcadle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Tak samozřejmě že Leicester je překvapení. Ale totenhaim tak vysoko, to se mně nelíbí Jakožto fanoušek Arsiku přece nemůžu přát nějakým slepicím, což snad chápeš

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

By sis měl přát, aby tam i zůstal. To je asi jediná šance, jak by mohl Arsenal s Wengerem vyhrát titul.

Reagovat
stiflerovamama

Ale tak na druhu stranu je od hracov pekne, ze sa tiez zapojili do strajku s fanusikmi.

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3170/3721/original.jpg

Reagovat
Usty

Na každý pád příští neděle bude naprosto monstrózní...

13:00 Arsenal - Leicester

17:15 Man City - Tottenham

Reagovat
Jardin

Reagovat
FUnk

arsenal- lester, jak da lester prvni gol vyhraji a my musime vyuzit jejich slabsi obrany, snad bude jeste kompany mimo....

Reagovat
C-M@ster

Grand slam

Reagovat
Free_player

dojde na lámání chleba

Reagovat
smazaný uživatel

v posledních letech se to vždycky láme na etihadu. Crouchuv CL gol, Kingova penalta..

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Valentýn

Reagovat
Usty

oslavit v pondělí nebo v sobotu

Reagovat
FUnk

nastesti mame vyroci s mojou 13.2 tak to sfouknu jednim tahem a vylentyn neresime

Reagovat
Wat

*oslavit nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

0:0

a monstriozna nedela za nami

Reagovat
Bennhy

zabudol si luxusný západ o 15:05

Reagovat
Bennhy

s

Reagovat
jacobT

a ja z toho nič neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

ti jebe akurat cestujem

Reagovat
C-M@ster

Počkat. Neměl být v 77. minutě nebo kolikáté ten protestní odchod fans Liverpoolu?

Reagovat
C-M@ster

Aha, sorry. Už je to o pár řádků výš...

Reagovat
Swarley

i hráči se přidali, za to respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
eder

a vlastně i trenér - ten to vzal z gruntu.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
CubONE

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Wat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

top

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
uff

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kante je neuvěřitelný, běhá všude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Naštěstí jsem si dneska zápas Liverpoolu nepustil... A teď čtu, že Klopp nebyl na střídačce kvůli operaci slepáku. Tak jestli se na to pánové bez něj nevyflákli v tom závěru...

Reagovat
Melda

Taky jsem (naštěstí neviděl).Fakt tahle sezona je ztracená.Alespoň, že jsme v zimě nikoho nekupovali a v létě tenhle průměrákov může rozpustit až na vyjímky.

Reagovat
monty25

Taky už jsem smířený, že příští sezonu evropské poháry nebudou. Ledaže by vyhráli EL, ale to nevím, co by se muselo stát...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Liverpool ani 2:0 si neuhlídá nad úplně marným Sunderlandem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

bžunda, no

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool stejně odvážnej. Bez brankáře a stoperů celou sezónu a v zimě radši nikoho nekoupí. V létě se tam hráči pohrnou víc, když nebudou hrát ani poháry...

Reagovat
Melda

Ještě hrajeme evropské poháry.

Reagovat
Melda

Teda Evropskou a Anglické poháry.Samozřejmě.

Reagovat
Swarley

Since Liverpool last won the league Peter Schmeichel signed for Man Utd, won it 5 times, retired, had a son & he's about to win it with LCFC.

Reagovat
vladis271

hádaj čo.

Reagovat
smazaný uživatel

super, v tuto hodinu jsem to ještě nečetl

Reagovat
pa3ce

Reagovat
icemike

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo a Cheick dneska prvotřídní snad takhle budou hrát spolu častěji, třeba jim to spolu pujde

Reagovat
Wat

Tiote po sezóně končí, nebo to byly jen spekulace?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl odejít už teď do Číny, ale nakonec z toho sešlo. Mezi spekulacema bylo i "už nikdy za Newcastle nenastoupím".

Nicméně v létě asi už odejde.

Reagovat
Wat

Tak třeba za něj taky pošlou nějakejch 50 mega, aby ten odchod tolik nebolel.

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se o 8

Reagovat
Wat

A sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Na eurosporte teraz komentator odporucal divakom clanok o Guardiolovi na eurofotbal.cz, tak si davajte pozor, nech nie ste v diskusiach za kokotov, ked tu pridu nejaki novi ludia len tak pozriet teraz..

Reagovat
fff

Reagovat
eder

Neskoro...

Reagovat
celeb

Reagovat
vladis271

šak ten článok stojí za piču.

Reagovat
C-M@ster

Z úcty k autorovi bych to takto nenapsal, ale docela jo...

Oproti tomu třeba článek o Šafarčíkovi tu byl dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem tu přišel se smát a koukat na komentáře lidí, co se smějou Liverpoolu, od roku 2005 je nemám rád

Reagovat
eder

To je ovšem chyba, mezi fans ACM a LFC panuje docela dlouholeté a pevné přátelství.

Reagovat
vladis271

Kto môže za to, že Maldini a spol. chlastali cez polčas šampanské.

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme vám to nechali abychom vám měli za další dva roky co vracet

Reagovat
eder

Nejvíc ho vychlastal Ševčenko - prý pak viděl Dudka čtvermo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Haha. Nepamatuješ si, u jakýho zápasu a v jaký minutě to bylo? Že bych si to uložil do šuplíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ako zacinal Leverkusen vs Bayern, tak hovoril, ze Guardiola konci po sezone a ked uz sme pri Guardiolovi, tak odporuca fantasticky clanok na portali eurofotbal.cz

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

to bude za ostuda. tam bylo takovych prispevku od fanousku realu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
R22

Jamie Carragher left Anfield on 77 minutes as part of fans' protest.

Reagovat
smazaný uživatel

If Leicester city win the league with Jamie Vardy when we couldn't even win it with Suarez Im swerving footy an gonna start following hockey

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Manik...

Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
CubONE

A preco fanusikovia protestovali?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icemike

pak se nemůže nikdo divit, že mel Mignolet tak malou zeď, víc lidí na stadionu už nesehnal...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kouká někdo na Soton - west ham přes sky a jde mu to?

Reagovat
fenixLFC

ide to na nbcs

Reagovat
smazaný uživatel

tam jsou streamy? já koukám vždycky na livesportsstreams nebo stream2watch a jde to v poho, jen dneska se to strašně seká tak koukám přes rusáky

Reagovat
Ángel di María 22

Teda Leicesteru tu výhru PL přeju fakt maximálně, hrajou hezkej fotbal, jsou to sympaťáci. Ale i přes všechna pozitiva, co to vypovídá o kvalitě ostatních týmů PL, respektive hlavně v týhle sezóně? To je jedna velká tragédie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

*o kvalitě klasických top týmů PL

Reagovat
Ángel di María 22

Dá se to tak říct.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Btw. jsem tak hledal a před dvěma lety jste měli úplně stejně bodů po 25. kole a takovej hype si u vás napamatuju.

Byli jste pátí.

Reagovat
smazaný uživatel

body nejsou všechno, před dvěma lety jsme hráli o dost bídněji

Reagovat
Hokaido

V minulých sezonách by byli kolem 2. až 3. místa, což by byla stejně fantazie, ale rozdíl mezi 1. a 2. je samozřejmě obrovskej.

Reagovat
uff

Reagovat
pa3ce

OT: Keď ma chytia policajti na aute so zostatkovým alkoholom v hodnote 0.03%, je pravda, že môžeš požiadať o odložené fúknutie a ak potom neskôr nenafúkam, tak je všetko v poriadku?

Reagovat
iamek

Po prvnim dychnuti kdy nadychas se ceka nejakou dobu. A pak se bere ten druhy vysledek. Jinak 0,03 je mnozstvi co muze produkovat telo.

Reagovat
pa3ce

No po včerajšom výkone to určite nerobí len telo ale díky ti dobrý človek.

Reagovat
eliskafan

fanda Chelsea nemusí mít zůstatkový alkohol v krvi. Stačí když něco napíše, tak to vypadá jako když do sebe zrovna něco lije.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za příspěvek, tady máte koblihu.

Reagovat
Hokaido

Ty jsi sem přišla jen pro hlášku roku, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Do 0,25 promile je to ok. Pak už je to alespoň u nás přestupek. Takže to máš asi těsně za hranou.

Reagovat
kiwwi

0.03%? No o tom dost pochybujem

mozno 0.03‰

Reagovat
celeb

na 0,03 promile by sa asi nepytal, ked 0,2 - 0,3 moze vyprodukovat sam organizmus (a policajti maju instrukcie sa spytat, ci pan vodic pil a ak pan vodic bude zatlkat, tak sa na to na 95% vykaslu).

Reagovat
Spasitel

Napíš Jankovi Slotovi ten je na tieto veci expert vždy z nich vyviazne aj ked je sťatý jak sviňa

Reagovat
kvasha16

mozes povedat ze si zozral margot pripadne nejaku rumovu pralinku, atd. a daju ti dychat este raz o cca 15 minut ci ako, ked po druhykrat nenadychas je to v pohode

Reagovat
Miguel19

Pokud tě chytí na autě, tak tě asi rovnou povezou...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

muzes rict, ze jsi pouzil ostrikovace a vdechl ty vypary

Reagovat
Azazelo RD

V ČR, když odmítneš, tak se budeš muset podrobit odbornému lékařskému vyšetření.

Reagovat
PP

Reagovat
PP

Můžeš odmítnout dechovku s tím, že pojedeš na odběr krve.. A než tam dojedete, než tě napichnou, tak ta 0,03 ti zmizne.. Nesmíš ale být třeba po hulení a jiných parádách..

Reagovat
smazaný uživatel

0 - Manchester City have not beaten any side currently in the top six of Premier League table this season (W0 D3 L4).

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud oni urvou ten titul, tak to bude fakt ostuda všech ostatních...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Hachim Mastour

Hej no.Lester je pravým stelesnením herného štýlu Tiki Taka

Reagovat
smazaný uživatel

To niekto tvrdí?

Reagovat
eder
Reagovat
kvasha16

co to ma byt za picovinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti im ale dali priestoru.

Reagovat
eder

Leicester >>> Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Podla vsetkeho budu mat moznost to dokazat buducu sezonu v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že příští rok bude pro PL v LM velice úspěšný

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne by tie prazdne slova o kvalite PL boli podlozene aj realnymi vysledkami.

Reagovat
tunkic

Tohle je fotbal

Reagovat
bbbauch
Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

neunasaju 2. miesto, ale ani sa im necudujem, je to nezvyk pre nich

Reagovat
Hokaido

A Sakho s Tourém zase jen čumí!

Reagovat
Spasitel

Ale nevedel by som si predstaviť horšieho víťaza PL tož hádam to Leicester udrží.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

čuráci!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotomontáž?

Reagovat
Cobra

Reagovat
spider_8

Reagovat
vladis271

owny vyliezol na svetlo.

Ale aj tak v mojej organizácii o ňom vieme už všetko. Rovnako ako o Olovi, Samovi, Zayovi etc...

Reagovat
I am Mancunian

ja som Samey

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Reagovat
Hyrax

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
PP

Reagovat
SpecialOne

Bude hodně záležet jak Leicester zvládne 2 domácí zápasy po Arsenalu, tuším, že tam maj WBA a Norwich, může to hodně napovědět. Jinak docela i přeju fandům Tottenhamu, že si užijí boj o titul, je to mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Inak dufam, ze ten kader Leicester cez leto udrzi a kvalitne posilni, som na nich zvedavy v LM.

Reagovat
fenixLFC

bez sance, mahrez pojde

Reagovat
Hokaido

Ale kdo pro něj má místo? Snad jen Arsenal, ale ten za něj ty prachy nedá. Tipuju tak 35 mega.

Reagovat
Mateo16

Chelsea ? Oscar pude a Eden take .

Reagovat
Hokaido

Eden určitě nepůjde v létě. Oscar možná, ale Mahréz musí hrát vlevo, kde je v současnosti náš nejlepší hráč, takže Oscarův odchod asi nic neřeší.

Reagovat
fenixLFC

mahrez nehra vlavo

Reagovat
Hokaido

Chybka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

miesto nanho v PL maju viacmenej vsetci

Reagovat
vladis271

prečo len PL? Ak bude POTY nečudoval by som sa záujmu Barcy, či Realu. A menej ako 50 v librách na tomto trhu pýtať nebudú.

Reagovat
smazaný uživatel

Podepsal teď i novou smlouvu, jestli půjde, tak za hodně velké peníze, za který si Ranieri pořídí několik kvalitních hráčů

Reagovat
fenixLFC

to je jasne ze pojde za vela ale nemyslim ze ho nahradia

Reagovat
smazaný uživatel

to je druhá věc, no. Ale oni by podle mě nezůstali na vrcholu příští sezónu i kdyby ho udrželi spolu s ostatními. Tahle sezóna mi přijde jako jedinečně přesná konstelace hvězd v jejich prospěch, díky které jsou tam, kde jsou. Hlavně teda nebudou mít šanci zápasit s Mourinhem, Pepkem, Contem(snad) a Kloppem s letní přípravou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby

Reagovat
vladis271

Aj keby nebol budúcu sezónu v lige Pepek, či Mou aj tak by išli radikálne dolu. Ale o toto tu nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje ma s akou určitosťou si schopný to tvrdiť.

Reagovat
vladis271

A čo čakáš? Nejakú top story a novú dynastiu? Už toto je absolútne mimo realitu. Nemajú nárok budúcu sezónu, ale o to sa tu ani nejedná. Ak im to byjde bude to príbeh minimálne na polstoročie.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazu im prestane fungovať ich hra s ktorou dávajú na frak celej lige? Alebo sa na ňu ostatné tímy naučia hrať?

Reagovat
vladis271

Mahrez a Kante pôjdu určite preč. Vardy podľa toho, čo budú zaňho pýtať a kto ho bude chcieť. Ale hypoteticky, ak by mi ostali všetci, aj tak si myslím, že takúto sezónu nemajú šancu zopakovať. Ja nechem špekulovať na čo by tento káder mal v budúcej sezóne, lebo je veľa premenných.

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne môže ostať.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zítra 1:0 a TOP4 nám už nikdo nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je 7k?

Reagovat
C-M@ster

161 km, to není zas tolik.

Reagovat
kiwwi

nevidim na tom nic vynimocne...aj fanusikov Citizens tam bolo zhruba tolko

Reagovat
Hokaido

klasika v Anglii. Loni bylo třeba v Champu 7k fanoušků Boro v Blackburnu...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Wat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
frank

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já se jim nedivím. Ale to v tom smyslu, že kdybych měl dejme tomu IQ 80 a řídil se tím, co se píše v médiích, tak bych reagoval stejně.

A takových lidí je u nás hodně. Primárně by se měli vinit ti, co v nich ty vášně rozdmýchávají.

Reagovat
Kang & Kodos

Nebudu omlouvat debily jenom proto, že jsou to debilové.

Reagovat
C-M@ster

Já nikoho neomlouvám. Jen ti říkám, že když někdo denně píše poplašné články, kde straší lidi až do takové míry, jaké to dosáhlo, tak je daleko horší než tato individua.

Reagovat
smazaný uživatel

popis reality je strašení? Vy sluníčka jste fakt těžcí mimoni

Reagovat
Kang & Kodos

Asi myslel tyhle popisy reality http://manipulatori.cz/category/hoax/

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle je také manipulace? Sice v roce 2005 tady o slimákách nikdo nic nevěděl, ale oni už měli jasný plán.......

https://www.youtube.com/watch?v=m3_eXJUe398

Reagovat
C-M@ster

Ano, to je také manipulace.

Stačilo mi to do času 3:20...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že sluníčkem spálená hlava jako je ta tvoje dokáže rozpoznat manipulaci, ale jo, když se se skrytou kamerou infiltruješ do pražské mešity a pak ty záběry z oficiálních kázaních pustíš do éteru, tak manipuluješ.....bláznivému sluníčku není pomoci, nakup tatranky a lubrikační gel a běž vítat inženýry na nádraží

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tz kráso, toto je rip vesmir

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Už na začátku lže. Nevim, jestli mi stojí za to, dát půl hodiny nejdřív jemu, a pak další půl hodiny původnímu dokumentu.

Reagovat
C-M@ster

Co je popis reality, ty měsíčku?

Kolik přišlo do ČR za roky 2015 a 2016 uprchlíků? Kolik tu jimi bylo znásilněno žen a uřezáno hlav? A kolik bude v nejbližších pěti, deseti letech?

ČR má dost svých problémů, kterým se nevěnuje pozornost, nač vyvolávat tyto umělé?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si myslíš, že když máme Bangladéš těsně kolem našich otevřených hranic, tak sem ty davy inženýrů a lékařů nenalezou? Stačí si zajet do Vídně - a máš pocit, že jsi někde v Africe, humus kam se podíváš

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký humus?

Reagovat
smazaný uživatel

všude kam se podíváš sám přičmoudlík, který tě chce okrást a nepořádek jak na Balkáně, na vánoční trhy už mně tam nikdo nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

paranoia!

Reagovat
smazaný uživatel

tak když ve vídenském metru jede s tebou ve vagonu 2/3 nějakých arabáčů, vystoupíš na nádraží a všude se ti motají pod nohama takové ty malé chodící stany s malými průzory pro oči, cestou na trh si neustále obkopen nějakou partou zevlujících mladých příčmoudlíků, od kterých nemůžeš čekt nic dobrého, tak to nemá s paranoiou nic společného, jen si dobře rozmyslíš, kam píští rok pojedeš na vánoční trhy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pičus.

Reagovat
Kang & Kodos

No, ale tohle přesně je paranoia. Pokud teda nemáš nějaký statistiky o počtu přepadení, nebo znásilnění na vídeňskym nádraží, nebo vánočních trzích. Potom bych to chápal.

Reagovat
smazaný uživatel

pro tebe paranoia, pro mně důvod tam už příště nejezdit. Statistiky? Nenech se vysmát, pokud nějaké jsou, tak je nikdo nezveřejní......ale stačí mít otevřené oči

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, jsou. http://www.focus.de/politik/deutschland/zunahme-der-kriminalitaet-bericht-von-2015-polizei-bekommt-immer-groessere-probleme-mit-nordafrikanern_id_5261667.html

Ta přehnaná otevřenost, kterou zastávali v Německu, nebo Švédsku, je samozřejmě blbost, a taky na to začínají doplácet. Takhle to vážně fungovat nemůže. Ale stejně tak do toho nejde jít stylem "všichni jsou zvířata, a měli by je minimálně zavřit, když ne rovnou postřílet".

Reagovat
stas87

https://www.youtube.com/watch?v=4JOuMY7UAP8

Takych blbcov ale nebezpecne pribuda.V islamskom svete nie je voci takym dementom opozicia.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor na to, podle místních sluníček to je šíření nenávisti a manipulace

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stas87

Tak radsej navzdy zostan v ohrade,prepac v Opave a nikdy ju neopustaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som tam a nic take sa mi nezdalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PP

ty vole ty jsi idiot.. Takovým jako ty by se mělo zakázat mít a vychovávat děcka.

Ta situace je k uzoufání nezvládnutá ze strany EU, ale právě kvůli takovým jako jsi ty se budou extrémně chovat i oni.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

už tě chápu, z toho hnoje, co posloucháš máš dobrý chaos v palici.....

zkus třeba tohle, sice je to stará vesta, ale bylo to z doby, kdy ve Švédsku bylo ještě relativně bezpečno oproti dnešku - https://www.youtube.com/watch?v=Ehwa5-T-bH8

Reagovat
smazaný uživatel

Já byc řekl,že je to zbytečná hysterie. U bělochů máš taky lidi,co.kradou či zabíjí apod. Určitě se mezi němi najdou i normální lidi. Problém je ale v tom,že se díky uprchlické krize k nim můžou nabalíkovat třeba Somálci atd, kteří utíkají čistě z finančních důvodů. Tohle by se mělo nějak ověřit,aby měli šanci na azyl jen ti, co to fakt potřebují. Ty bys koneckonců taky nechtěl žít v momentální Iráku,Sýrii....

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Fucking nazzi bastards!

Reagovat
smazaný uživatel

Imigranty zde nechci, ale zrovna takovéto chování rovněž odsuzuji... Klesnout na úroveň těch co zde nechtějí je hloupé. Vyjádřit nesouhlas ano, ale zbraněmi, zápalnými láhvemi apod... ani náhodou. Na druhou stranu se tomu ani moc nedivím, jelikož media každý den napíšou x článku o uprchlicích nebo islámském státu, tak to chtějí vzít do vlastních rukou.....ale to by měli ve volbách.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je podle tebe imigrant a kde je nechceš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nás se to.zatím netýká ve velkém měřítku,jako ty velké státy...ale do budoucna nikdo nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

hnus

Reagovat
Blasphemer

Na IvČRN už vznikají teorie, že to byla diverzní akce sluníček, která má vytvořit o odpůrcích islámu špatný mínění. Sice to není pravda, ale mohla by být.

Reagovat
smazaný uživatel

sluníček ne, ale policejních tajných složek, mají v tom slušnou praxi......

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vrabejka

Liverpool FC 2-2 Sunderland

Goly: Firmino, Lallana, Defoe, Johnson

The Reds ani po zlepšeném výkonu ve druhém poločasu nedokázali udržet náskok 2 golu a připisují si další ztrátu v lize.

Popravdě čekal jsem, že je to moc krásné aby jsme v klidu vyhráli o 2 goly s

čistým kontem. A zase u toho byl Sakho, který hraje strašně. Prostě borec namistrovaný v pokutovém uzemí nechá volného Defoea, který se v těchto situacích vyživá a nechá ho v klidu vstřelit branku z otočky. Dokazuje, že nikdy enbude platným hráčem LFC a možná by se Klopp měl zamyslet nad jeho prodejem. Čtvrt sezony je zraněný, pak mu další měsíc trvá než se dostane do formy. To je prostě na LFC málo.

Dalším negativem je zranění 2 hráčů, kteří museli střídat hned v 1.poločase. (Allen, Lovren). Myslím si že tahle ztráta 2 klíčových hráčů nás stála 2 body. Tihle hráči by tyhle hrubky za stavu 2:0 neudělali.

Přesto, ale budu i chválit. Opět byl nejlepší Firmino 1+1 není co dodat. Dnes rozdílový hráč škoda že mu to pokazilo naše defenziva.

V úterý nás čeká opakovaný zápas 4. kola poháru s West Hamem tak doufám v golový návrat Dannyho.

Reagovat
Ligter

sakra, už ať je tam jiná fotka. mě neskutečně sere, když někdo slaví plazením jazyku

Reagovat
Hokaido

Zítra bude Costa.

Reagovat
Ligter

Ok, už nic neříkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Forster vypadá, že možná bude ještě lepší než Krul.. tady to Newcastle asi nevychytal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Tak on už minulou sezónu chytal skvěle + v Celticu podle všeho byl jedním z těch lepších. Každopádně teďka má slušnou fazónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Why did u drop Mitrovic for the Everton game, Steve?

https://ctrlv.cz/shots/2016/02/06/ttc4.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo už teď jsem nervózní ze zápasu na Etihad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

V klidu, pokud zase budou hrát Otamendi s Demichelisem, tak si tam Kane připíše minimálně hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež, bral by som aj remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

easy win

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Robbie

dnes se ukázala opět kvalita této souteže, prý nejlepší liga na svetě, proto utrací takové peníze a stejně nejsou konkurenceschopný v Evropě, Španělská liga je nejlepší liga na svetě o parník, jenže tam je problém že třeba Eibar nebo já nevím třeba Gijon vyhrávat ligu nemůžou, tady se mluví o tom že je PL hodně vyrovnaná, což není tak uplně pravda, protože to je tím že City,Chelsea,MU,Arsenal jsou tak slabý že nedokážou pořážet ty průměrný kluby, zatím co ve Španělsku je to hlavně tím že Atletico,Real nebo Barcelona jsou tak silný že jim průměrný tými vůbec nestačí, občas sice snima něco uhrajou, ale z pěti zápasů dostanou stejně čtyřikrát rychtu, neříkejte mi že Španělská liga je jen o dvou týmem, to jako kdyby jste mi řekli že Sevilla dvojnásobný vítěz EL by byli neschopný porazit City,MU,Chelsea a podobně, to samý platí o Villarealu,Bilbau,Malaze nebo Celtě, navíc mají daleko nižší možnosti, protože si nemůžou dovolit tyhle kluby hráče za 20 M jak třeba například nějaký posraný Bournemouth,Leicester nebo třeba Stoke

Reagovat
Kang & Kodos

Posranej Leicester, kterej táhne za tiutlem hráč za cenu Pepy Hušbauera

Reagovat
Robbie

nepochopil stává se

Reagovat
eder

To je zas výblitek...

Reagovat
Hokaido

Dejte mu někdo koblihu, ať jde už doprdele.

Reagovat
stas87

Dokedy trotlom ako ty nedojde jedna jedina,uplne hlupa vec-tie prachy su vysledkom dlhorocnej snahy klubov ten produkt predat do sveta.V spanielskej lige su naprosto smiesne podmieny a riadi to tam uplny diletanti kedze umozni zhrabnut B+R 180 mega z TV prav a Eibaru nechaju 20 mega(cca,neviem presne kolko).Ked si prejdes percentualne strukturu peniazi za TV prava,tak v PL taky prepad medzi prvym a poslednym timom nie je a ani nemoze byt.To je dovod,preco si posraty Bournemouth ci Stoke tych hracov mozu dovolit.Keby takto uvazovali v Spanielsku,nemusel by si tu pisat taku chujovinu,skratka v Spanielsku premyslaju konskym kokotom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pedro10

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeji. Získáváš jednoho bludišťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

inak Lester mi obcas pripomina FIFU, tim zlozeny z rychlych hracov s priemernou / nadpriemernou technikou a hlavne pohybom, vydrzou (stamina) dokaze porazit lepsie timy .., k tomu dvaja-traja technicki, mrstni hraci a ide to (Kante, Mahrez, Vardy) a da sa aj titul vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Presný výsledok na:

a. Bournemouth - Arsenal

b. Chelsea - United

ja:

a. 1:1

b. 0:0

Reagovat
Kokesh

Kvalita PL diskuze asi tak jako jejich ligy. Staci napsat slovo pica a mas hned deset palcu, retardovany idiot tu vyblije hlasku "nezvladas", kterou pak dokola opakuje vetsina uzivatelu jako cvicene opice, Slepice kvokaji, fanousci Arsenalu usilujici kazdy rok o titul, dnes vylozene chybi jen OT s tim, jak si nekdo honi klacka ve skole nebo jestli se mu libi serial Esmeralda ci Arabela...snim, nebo bdim. Asi nejhorsi diskuze mezi sekcemi na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Drz picu a chod prec.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
eder

Nezvládáš, retardovaný idiote. Běž si raději honit klacka nad Esmeraldou. Píča!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

naco sem lezies?

Reagovat
smazaný uživatel

Že tu okrem samotnej ligy nedá spávať uživateľom ani diskusia, to už je moc

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

Měj klidné spaní a táhni si psát pod jinou sekci, když tě to tak irituje.

Reagovat
vladis271

tak pod PD je mŕtvo, cháp ho. Tam sledujú 2 kluby. Stavil by som sa, že 60-70 percent ľudí z PD by mali problémy keby mali vymenovať všetky kluby v lige v danom roku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Přesně tak. Lepší se každý den hádat, jestli má větší péro Messi nebo Ronaldo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Robo ty si fakt hovadisko zakomplexovane.

Reagovat
mul

Reagovat
Godwinson

Ale liga je supr

Reagovat
Uwe háže buly

To si zjistil až po 6 letech?

Reagovat
Counter

Hm, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon včera a skvelé tri body pre Tottenham. Výsledok 1:0 neodpovedá priebehu hry, pomer striel 26:3, ale dôležité je víťazstvo. Alli v 19 rokoch rozdielový hráč, šialené. Hneď ako prišiel na ihrisko, zariadil prihrávkou gól Trippiera. Toto je presne typ zápasu, v ktorom Trippier dokáže využíť svoju kopaciu dobrú kopaciu techniku.

Mohol by som pochváliť každého jedného hráča, ale osobitne by som vyzdvihol Wimmera. Tak skvelú troch stoperov sme v Tottenhame mali možno v majstrovskom roku 1961, ktorý si nikto nepamatá. Kevin skvele zapadol a nahradil Vertonghen, je istý v súbojoch a má presnú rozohrávku. Samé superlatívy.

Tottenham po 25. kole na druhom kole s najlepším GD. Zlaté časy pre fans Tottenhamu. Všetko okolo klubu je pozitívne - Levy, herný prejav, Pochettino, hráči, štadión, ligové umiestnenie.

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Onanus Erektus...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá nic jiného, než vyhrát na Etihad a potvrdit to !

Ale pro jistotu by se mohl v týdnu zranit Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmannik

Reagovat
smazaný uživatel

A vsak to ste chceli ne? Aby Edo tam dotiahol ineho cloveka a ten by mal na starosti sportovu stranku

Reagovat
I am Mancunian

ano, len sa mi tomu nechce moc verit, toto bude radikalna zmena uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidis, asi prisli na to, ze takto to dalej nejde a idu sa vybrat uplne inou cestou.

Reagovat
I am Mancunian

konecne, uz len sa vysrat na toho mourinha a bola by to parada

Reagovat
Tomanatura

Bere az moc hracu od Mendesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Carrick insists Manchester United CAN win the Premier League title this season

Reagovat
vladis271

že mu nie je trápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Ved budu mat problem aj s LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyamovi dobre .ebe Jaka pomsta na Payeta

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle parádny futbal. A Townsend si to tam dával akoby nič, len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Villans Agbonlahorov gól ma veľmi potešil, dúfam že sa udrží v základe. Síce nosí pásku Richards, ale ako lídra a kapitána by som jasne videl Gabbyho.

Reagovat
Mastný Chobot

Gylfi sa od odchodu Monka zasa krásne chytá (5+0 v 6 posledných zápasoch, predtým 2+1 v 20 zápasoch), nepochybujem, že on ich zachráni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignoleta som videl až teraz. Mignolet

Reagovat
vladis271

Pep Guardiola has made Barcelona's ex-Liverpool striker Luis Suarez, 29, his main target when he takes over at Manchester City.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu absolútne neverím, odpálkovať Aguera na úkor Suareza.

Reagovat
vladis271

Luis by bol magor, keby sa vracal na ostrov. Pepek cieli na top hráčov. Bude zábavné sledovať ako ho jeden po druhom posielajú do péčka.

Potom bude musieť zacieliť na nižší level, čiže talentovaných, ale tí nie vždy naplnia potenciál.

Reagovat
I am Mancunian

na top hracov ma narok len edo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jediný, co umí, je hráče přeplatit. Ani nemá dobrý výběr těch hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Martial je třeba povedený nákup, asi i za ty peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Suarez je niekde uplne inde. Navyse sa na Aguera s jeho zraneniami neda moc spoliehat. Na druhej strane pri tom programe a ambicicach, ak chces nieco dokazat, tak musis mat dvoch top utocnikov.

Ale je zbytocne sa o tom bavit. Luisito povedal, ze v Anglicku pre neho existuje len LFC

Reagovat
Swarley

a Arsenal...

Reagovat
eder

Oh, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno este oni, ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ambicice

Reagovat
eder

Ambiciciak.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekde uplne inde? och nie zas toto

Reagovat
smazaný uživatel

No za toto sa kludne budem hadat do krvi.

Za hocico ine nie, ale za toto ano.

Reagovat
smazaný uživatel

No hadat sa mozes, ale i tak to nebude pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hadat sa mi nechce popravde. Ale mam pravdu.

Cize som vyhral. Easy

Reagovat
smazaný uživatel

To ti věřím.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

za to, že Suárez je niekde úplne inde ako kto? Aguero? Akože, som jeden z najväčších Luisových fanúšikov, je to úžasný hráč, jeden z najlepších na svete, ale Aguero nie je o moc horší, ak vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne inde je ovsem asi prehanka, z dovodu mojej lasky ku geniovi.

Ale z vety "Aguero nie je o moc horší, ak vôbec" sa mi vylozene robi nevolno.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero = Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si to vypocital?

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr sa pochváľ ty s týmto "Tak Suarez je niekde uplne inde.".

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Salfovic

To vypadá, že si půjčil kalkulačku od Čecha.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Momodou pls

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že hlavně nebudou dávat nějaké nereálné částky za Harryho.

Reagovat
Wat

Ten mi do City teda vůbec nejde, podle mě po něm ani nepůjdou.

Reagovat
smazaný uživatel

beztak bude Pepovi hrát na hrotu Silva..

Reagovat
mul

az na to,ze Pep nie je VdB, utocnikov mal vzdy v zostave

Reagovat
Wat

Tak ono posaď si Messiho nebo Lewu.

Reagovat
frank

Fabregase na hrot náhodou nedával?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nic ve zlým ale tyhle spekulace jsou úplně stupidní. Odkud to vůbec můžou vědet? Garidola má s Bayernem smlouvu do konce sezóny a fakt pochybuju, že by mu vedení Bayernu umožnilo komunikovat s vedením Man City ohledně budoucích přestupů. Nebo stan hackujou jeho počítač a on se dívá na profily hráčů na googlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po zhlédnutí MOTD musím říci, že klobouček pro Leicester. Moc hezky se taky dívá na Tottenham. Těm bych tne titul přál asi o kousíček více, než Leicesteru. Každopádně oba týmy - perfektní koncepce ... z Tottenhamu už prakticky nikoho nepoznávám a oni hrají takový fotbal? Hmmm nice. A když jsem viděl, tu startovací 11 Foxes, která stojí dohromady 22M a přidán k tomu Bentekeho za 32 nebo Di Mariu za 52 pokud se nepletu? No ve finále mi z toho vyjde jen úsměv na tváři :) A třetí sympaťák do party je určitě Everton. Ten se mi líbí dlouhodobě, škoda, že častokrát tak zbytečně zaváhali, mohli být úplně jinde. A ten jejich brankář... Howarda už bych tam ani nepouštěl, velký sympaťák. Velké zklamání naopak City (ten kádr už by asi taky chtěl docela obměnit), Stoke ... a hlavně WBA wtf to je co za tým?

Reagovat
eder

"z Tottenhamu už prakticky nikoho nepoznávám" - byl to vůbec Tottenham, o kom tady básníš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tých chudákoch na vozíkoch to vyzerá dosť tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si casto vsimnes nepodstatnu vec .

Reagovat
smazaný uživatel

No ale uznaj . Smrť chodí po Anfielde v miestach, kde je to asi najmenej vhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze je clovek postihnuty, neznamena, ze mu hrozi smrt...

Reagovat
smazaný uživatel

A komu smrť nehrozí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nic moc, ale důležité 3 body vezeme domů.

Reagovat
Nikikrew

Tak povinne 3 body su v kapse ale ta hra mi moc nevonala. V prvom polcase sa to este dalo, druhy polcas slabsi z nasej strany. Super mal ovela vacsie sance ako my, viac sa tlacil do 16tky a mali sme aj trochu stastia ze v konckovke boli biedny. MOTM asi Mesut, pacil sa mi aj Bellerin, Cech aj Kos.

Snad uz Wenger posadi Flaminiho a bude hrat znova Coq, nebal by som sa dat ani Thea do zakladu proti liskam.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se bál dát Thea do základu i proti týmu ze 2 ligy Je to tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Arsenalu tu oslavujou trapnou výhru s celkem kterej je rád že je vůbec. A pak padaj nápady na sestavu kola

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jste s tim celkem hrali vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne som trafil správneho brankára do Fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak komentátoři na O2 by se konečně mohli naučit správně vyslovovat názvy týmů.

Reagovat
Heisenberg

Nuda, ale za 3 body, což jsme potřebovali. Příští neděle je zase Super Sunday.

Reagovat
Hachim Mastour

Druhý polčas strašná nuda.Ešte horšie bolo to ako si hráči Boro bez problémov prechádzali cez Arsenal a v kuse si vytvárali šance.To, že hral Arsenal defenzívne mi nevadilo ale mal by to robiť s loptou na kopačkách.

Reagovat
jacobT

čo tam sakra robili hráči Boro?

Reagovat
Hachim Mastour

Nacvičovali zakončovanie. youtube.com/watch?v=Mut6ajAaSbE Pozeraj od 8:20

Reagovat
jacobT

to nie sú hráči Boro

Reagovat
Counter

Jaké šance? Však až do nastavení neměli skoro nic.

Reagovat
HorajzmAmmann

ach jo Fellaini Místo něj Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

Fello tam nemá co dělat už delší dobu... Costa už to nervama zas nedával ten konec poločasu... mohl by se pobít s Fellem ať je vilijou ze hry a máme příští týden aspoň šanci vyhrát bez toho dementa

Reagovat
I am Mancunian

12 bodov na titul, to este dame

Reagovat
smazaný uživatel

COSTA JE BŮH

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrá remízka, oba ztratili, všichni jsou spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto toho, aby sme to dobranili neja, tak si nechame dat taky primitivny gol, skoda.

Reagovat
fajdax

Nebýt famozního DDG, jedete domů minimálně s trojkou..

Reagovat
smazaný uživatel

No a co?

Reagovat
Busby babes

Courtois vas nekolikrat taky pekne podrzel.

Reagovat
fajdax

Jono ale DDG prece jen vicekrat

Reagovat
Ligter

to by bez brankáře ještě šlo

Reagovat
C-M@ster

To je prostě banda žoldáků. Kašlu na to, že jejich cena a plat rozhodně neodpovídá výkonům, mě sere, že tam chybí ta dravost a touha po výhře.

Ten Mata to bylo co? Právě dostali gól na 1:1 a on střídá v chůzi, jak kdybychom měli 3 branky náskok.

Na druhé straně ten Hazard, tomu je výsledek na hřišti taky evidentně úplně u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, škoda. Hrať od začiatku viac odvážne, tak máme tri body.

Reagovat
kiwwi

Uff riadny nervak... Ako celkovo super zápas, o niečo lepšia chelsea a povedzme si úprimne, bod zo Stamford Bridge by sme pred zapasom brali.

David je BOH!!!

Reagovat
I am Mancunian

len si ho uzi ivan, po sezone uz ide

Reagovat
C-M@ster

Pokud chce pryč, nemá cenu ho držet, ale Real má zastavený přestupy, ne?

Reagovat
fajdax

Odvolají se a v létě ještě budou moct nakupovat.

Reagovat
Salfovic

Tohle už je vyloženě hoax. To, že se ten trest oddálil Barceloně neznamená, že tomu tak bude i u Realu. Zejména i kvůli tomu, že oba ty případy se odehrávají s odlišným načasováním vzhledem k přestupním termínům.

Reagovat
fenixLFC

oni sa odovlaju a zalezi kedy sa to rozhodne. do doby nez to bude definitivne tak mozu nakupovat kolko chcu..presne ako barca

Reagovat
Salfovic

Ano, a pravděpodobně to stačí rozhodnout do konce této sezony, takže bude mít Real smůlu.

Reagovat
I am Mancunian

cez leto este bude moct nakupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Je no, nemám ho rád

Reagovat
Miguel19

Dneska nemůžu říct ani hovno na náš výkon. Naprosto zaslouženě jsme vyrovnali.

Podle mě hodně atraktivní utkání, oba týmy ukázaly, že mají vysokou kvalitu. Výsledek spravedlivý. United si to posrali tím protiútokem, kdy tam někdo odflákl přihrávku.

Fabregas s Costou jsou pod Hiddinkem jak znovuzrozený.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hazard pokračuje v hrůze.

Reagovat
fajdax

Pořád je na tom hřišti o mnoho platnější než dřevák Oscar

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nebo pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to zase jo.

Reagovat
Manik...

Reagovat
fff

Odkedy je Oscar takto mimo?

Reagovat
Hokaido

Já myslím, že už to bude snad rok. Poslední měíce je to pak extrém.

Reagovat
fajdax

Odjakziva na me pusobi dost drevenym dojmem

Reagovat
Whitemedia

V téhle sezoně je úplně mimo pořád, v těch předchozích vždy tak od prosince-ledna.

Reagovat
fenixLFC

tuto sezonu mu vysiel jeden zapas.sunderland ked skoncil mou

Reagovat
Whitemedia

Okey, to je pravda, tak to se mu musím opravdu omluvit

Reagovat
fenixLFC

tak som to nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

po odchodu Luize šel dolů, Arbiter měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

no bodejť...

Reagovat
Whitemedia

Máš v týmu Oscara a Pedra, kteří jsou úúúúplně mimo a stejně píšeš o Hazardovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát len, že sme takto mohli hrať od začiatku zápasu. United boli nebezpečný tak prvých 20minút a aj to len kvôli našej priposranej hre.

Reagovat
Miguel19

Já prvních 20 minut neviděl.

Reagovat
icemike

Tos udělal dobře

Reagovat
Darren Fletcher

nikdy som este nebol na tych zoldakov londynskych viac najebany jak dnes a to uz boli aj ine zapasy

Reagovat
PhilipS

Výsledek podle očekávání. Fotbal překvapivě dobrej....

Reagovat
Infernoqt

Pěknej tlak Chelsea. Tak velkej tlak jsme si nevypracovali ještě v žádným zápase, možná proto ztrácíme 6 bodů na ligu mistrů. Nějak jsem s tím smířenej, že ji nedáme, ale furt bych se raději těšil z dravějšího fotbalu, kde ti hráči chtějí vyhrát. Aspon se kluci nebojí vystřelit z beznadějných pozicí, když už nic. Chelsea o něco lepší, remíza asi dobrá. De Gea hodně podržel. Rád bych viděl Mourinha u nás.

Reagovat
Error

Víc než dnešní ztráta dvou bodů mě štve zranění Zoumy, protože bez něj pravděpodobně poztrácíme ještě mnohem více.

Get well soon, Happy

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa vie, že čo mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude Zouma v pohode, je to sympatak a kdyz si tak mlady hrac posere koleno, tak muze jit cela kariera dopr...

Reagovat
eder

Oni fakt dali toho xichta na titulku...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa úžasný dneska (Usty, mrk mrk)

Reagovat
Salfovic

Strřely na bránu 5:7

Reagovat
smazaný uživatel

Ach škoda. Veľmi dobrý týmový výkon, možno bola chyba zatiahnuť to po góle, myslím že by sme si ešte dokázali vytvoriť dalšie šance. Zlý výkon podal asi len Mata. Dokonca aj Fellaini na jeho pomery obstojne. MOTM za mňa jednoznačne Rooney. Ozaj skvelý výkon od neho. Po ňom asi De Gea, najma ten zákrok proti Ivanovičovi bol nereálny.

Reagovat
I am Mancunian

ale 7 bodov na LM, to uz je zufale, to sa budu lakat na to hraci

Reagovat
eder

Vyserte se na LM, značka by měla být dostatečným lákadlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lakadlo bude Mourinho.

Reagovat
I am Mancunian

na krivakov ako costa a fabregas jedine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ziadne velke nakupy ani robit nepotrebujeme, doplnit par hracov zvladneme aj bez LM.

Reagovat
vladis271

brankára budete potrebovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Solidne si ublizeny Vladko posledne dni, nesmut, top10 date.

Reagovat
vladis271

no, ublížený niekto v tomto vlákne je určite, to je pravda.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Jedna z mála situací, kdy je člověk rád za gól Chelsea.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
eder

Jestli se Chelsea o bod zachrání, tal budu tenhle gól sakra proklínat.

Reagovat
Counter

Jako jo, ale to se čekat vážně nedá.

Reagovat
frank

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

strašná škoda, že to tam CBJ tak zadrbal...nejdřív tam nepodržel ofsajdovou lajnu a pak ještě zasáhl tak nešťastně, ale to už mu těžko vyčítat, klidně tím skluzem mohl míč zamést za lajnu a teď bych ho tady oslavoval...

každopádně vyrovnaný zápas, remíza zasloužená, ale přece jen, tohle se prostě dalo pohlídat a mohly z toho být tři body...výborné vstupy do poločasů a možná i tady se toho dalo vytěžit víc...každopádně poslední zápasy je tam vidět docela zlepšení, tak snad v tom budeme pokračovat...

Reagovat
Manik...

To je sranda ta kritika na Oscara. Ještě před rokem (možná 1,5 rokem) to tu byl skoto bůh . Když já na něho nadával, jaký je to dřevo, tak se na mě blilo

Reagovat
vladis271

Tam chyboval hlavne Blind a potom CBJ. Už by si mal bookovať let do Vitesse.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar nehral dobre, ale stále zabúdate na to, že hráva mimo pozíciu. Na jeho mieste je Fabregas a na gólové prihrávky to aj tak dnes mali 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

oscar letos hraje hovno, i kdyz hral svoji pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar túto sezónu na podhrote hrá rovnaké, ak aj nie väčšie hovno, než z kraja zálohy. Keď si spomeniem na jeho výkony proti Stoke v ligovom pohári alebo teraz proti MK Dons, v ktorých hral z krídla, tak je to markantný rozdiel.

Reagovat
Hokaido

Pak je problém v tom, že ani Fabre nehraje na svojí pozici, to je k pláči.

Reagovat
I am Mancunian

Van Gaal having a go at Martial (while standing). Wants him to go down the line rather than go inside. Martial gives him The Look. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Matovi fakt dali MOTM?

Reagovat
smazaný uživatel

Čože?

Reagovat
Manik...

Reagovat
I am Mancunian

fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu tleskali i fanoušci soupeře

Reagovat
liquicitizen

ale to nebolo za výkon v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky viděl. Dobře tím opětovaným potleskem ušetřil cenné vteřinky.

Reagovat
vladis271

práveže bolo.

Reagovat
M0rb1D4S

Na SB se mu bude tleskat, i kdyby byl celý zápas na střídačce.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

prozaická volba

Reagovat
Usty

Já už vím, jestli Costa bude nebo nebude v sestavě, ale schválně vás nechám v napětí, aby se tady rozjel další skvělej flame.

Reagovat
smazaný uživatel

veď hral dobre, mohol by tam byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by si tam dať Hutha, nech je to objektívne

Reagovat
C-M@ster

Nedokážu si představit, že by tam Huth po takovýmhle výkonu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel Hutha do útoku

Reagovat
C-M@ster

Aha.

Reagovat
Hokaido

Jen ho tam dej, ať je prdel. Ono ani moc na výběr není.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože nie. Je tak Kane, ktorý hrá za konštantne výborný Tottenham. Ten by tam mal byť každé kolo. Usty

Reagovat
smazaný uživatel

už je to trápne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Costa 1+0

Rooney 0+1

MOTM Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney hral lepšie ako Costa

Reagovat
Azazelo RD

To není žádné napětí, když ho tam máš předvyplněného na každé kolo už od léta.

Reagovat
smazaný uživatel

za dnešek klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Opovaž se ho tam nedat. Hráč kola za Chelsea, Arsenal i Tottenham.

Reagovat
fenixLFC

hlavne tam nedavaj yoshidu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, bude to sranda. Ale vyber golmana... to bude teprv sajgon tady... Tim naseres snad vsechny

Reagovat
Hokaido

Golman je snad jasnej...

Reagovat
Cobra

Neřekl bych... Gomes předvedl daleko víc zákroků, než DDG

Reagovat
smazaný uživatel

A jo vlastne... Vy jste si malem vylamali zuby na tom vasem byvalym klaunovi A to chytal tak famozne, ze znis tak presvedcive?

Reagovat
fenixLFC

v MOTD mal dost vela zákrokov, vyzeralo to ze sa hra vlastne na jednu branu, takze hej

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
Erdovec

zdar, dovolená v Bulharsku, nějaké zkušenosti, popřípadě ano/ne?

Reagovat
Erdovec

zdar, dovolená v Bulharsku, nějaké zkušenosti, popřípadě ano/ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde presne?

Reagovat
Erdovec

kousek od Burgasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je toho viac

Reagovat
Erdovec

Chernomorets

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam to nepoznám.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je? Tak zrovna tam to nepoznám. Kúsok od Burgasu je tam Primorsko, pomorie aj slnečné pobrežie...

Reagovat
Nikikrew

Bol som na sunny beach, pohodicka ale hlavne super miesto pre mladych sa zabavit. V Turecku bolo ale lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Na nočný život ako stvorené Ale ja mám zlé skúsenosti s hotelom

Reagovat
smazaný uživatel

strasne spinave more

Reagovat
smazaný uživatel

to už je tak nějak skoro všude

Reagovat
Erdovec

to zase není pravda, ač všichni velcí světáci ohrnujou nos nad Chorvatskem, že by tam nikdy nejeli, ale moře je tam opravdu krásné. (ne že bych tam pravidelně jezdil nebo tak)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím zrovna Chorvatsko. Zažil jsem i Nice, Marseille, většinu Itálie, Barcelonu a většinou v moři plavaly odpadky..

Reagovat
smazaný uživatel

v takove mire jako v bulharsku jsem teda jinde nezazil

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite nie...

Reagovat
Carrick

kde jsi tam byl, já byl na třech místech a úplně opak, naprosto krásné moře

Reagovat
smazaný uživatel

asi bad luck

Reagovat
smazaný uživatel

to ma prekvapuje, lebo o Ciernom sa hovori a pise ako o dost spinavom, preto aj ten nazov 'Cierne'...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čierne more sa preto volá čierne lebo je špinavé?

Reagovat
icemike

Kdyby bylo černé, muselo by se jmenovat afroamericke

Reagovat
kiwwi

ty vole cierne more je cierne bo je spinave, to je chuj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Neeeee

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

pls

Reagovat
Mada

Reagovat
bbbauch

Btw tichy more prej proto, ze mlci uz 2000 let

Reagovat
bbbauch

Ocean

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Jednoznačně ano, prakticky kdekoliv, je tam to pecka.

Reagovat
13

byl jsem jako malý dvakrát a pokaždé spokojenost.. Sice občas panoval nepořádek v té vesnici kde jsme bydleli, pláž a moře ne tak čisté, ale ty vlny stály za to. Navíc je tam i kam jet na výlet. (Nessebar, Varna a dvoudenní Istanbul)

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť reakcia.

Reagovat
Erdovec

i když to už asi chvilku bude co a v Istanbulu jsem byl, ale dík

Reagovat
smazaný uživatel

Leda kdybys chtěl do hor, Pirin, Rila. Co se týče Bulharů, tak spíš ano, i když žádná sláva to není =)

Reagovat
Erdovec

to já bych rád do hor kamkoliv, ale to není úplně na mě...

Reagovat
Erdovec

jinak na hory bych se chtěl vydat do Černé Hory, co jsem tak slyšel, tak by to mělo být super

Reagovat
smazaný uživatel

tam je krasna priroda, bol som tam pred 12 rokmi asi a bola tam dost velka zaostalost, neviem, ako teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Černá Hora je krásná, jen tedy už dost objevená. Pokud ti to nevadí tak Durmitor je nádhernej. Kdybys chtěl míň Čechů, tak doporučuju pohoří Prokletije na hranicích s Albánií. Je trochu divočejší, dá se udělat nádhernej 1až2 denní přechod do Albánský horský vesničky Theti v uzavřenym údolí. A krom toho je tam taky nejvyšší hora státu, ačkoli když na ni vylezeš, tak všude okolo tebe jsou vyšší vrcholky z albánský strany

Reagovat
Erdovec

jasně, ale zase ještě nejsem tak zkušený cestovatel abych opovrhoval Černou Horou, věřím, že už je to objevené, ale krásné je to určitě furt, tak to chceme zkusit

Reagovat
mickey mouse

Rozhodně ano, zvlášť pokud jsi tam ještě nebyl. Bulhaři mi sice nějak extra k srdci nepřirostli, ale jinak cajk.

Reagovat
Mastný Chobot

Najlepsia dovolenka v zivote ak ides s kamaratmi, ver mi ten rezort na Sunny beach je uplne uzasny, bol som tam 3x a vzdy objavim uplne nove veci. Urcite chod. Ak sa chces spytat nieco konkretne, napis spravu kludne.

Reagovat
cristiano.K.

Ano, z čeho máš obavy?

Reagovat
Erdovec

To nebyla otázka, jestli mi tam neustřelí hlavu nebo tak, spíše, jestli by to někdo doporučil nebo jet jinam

Reagovat
mickey mouse

Mezi čím se rozhoduješ?

Reagovat
cristiano.K.

hele je to tam levný,takže i z tohohle pohledu je to fajn, moře občas špinavý, na konci srpna bych to neriskoval, jinak jestli to máš jen jako pobyt u moře,tak je skoro jedno,kde jsi

Reagovat
Erdovec

no jo, já jedu s přítelkyní takže asi jo, jen si poležet a tak, vyblbnout se pojedu asi na vodu dvakrát, takže mi stačí to, že to tam nebude vyloženě hrozné, navíc to vychází z určitých důvodů fakt levně

Reagovat
cristiano.K.

jak se pochválil,že má přítelkyni a vyjde ho to levně

jasný

Reagovat
Erdovec

poprvé se snažím být zodpovědný, když jedu někam s kámošema, tak je vlastně jedno kde a jak se vlastně probudíme

Reagovat
Erdovec

+ přítelkyni mám asi o dost dýl než peníze na jakoukoliv dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FM 16.. kdo tu hrál verzi "koupenou" např. v pirátský zátoce, jaký problémy tam jsou? Četl jsem něco o fake jménech atd. Právě jsem si jednu takovou verzi pořídil a zatím všechno jede, tak chci vědět na co se mám připravit, po čem případně koukat.

Reagovat
-Pato-

Mam stazenou ze zatoky, fake jmena tam byly ale stacilo stahnout nejaky patch a vsechno je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy si nebudeš moct být jistý, jestli v té pirátské nejsou nějaké vyjebávky

Reagovat
smazaný uživatel

Právě no. To to spíš radši oželím a hrát tu pirátěnou verzi nebudu, než aby se mi to po dvou sezonách rozjebalo.

Reagovat
fenixLFC

na steame je teraz v zlave za 25 eur

Reagovat
Mastný Chobot

Ja hram piratsku a nemam jediny problem. Okrem toho ze uspesnost premienania penalt tam je uboha ale neviem ci to suvisi s verziou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kokot to si fakt nevies kupit ani jednu posranu hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

kokot je tvoj tatko šedzivý

Reagovat
smazaný uživatel

klud

Reagovat
smazaný uživatel

socka strasna fakt. vymen to kino za mekac mozno to trochu pomoze

Reagovat
Mastný Chobot

pozri, ja sa s tebou nemám o čom baviť, ani nechcem, tak na mňa nereaguj, vďaka. Kúpil som si FM14, ale je to hrozne prehnané dať 40€ za hru, na ktorej sa medziročne zmení úplné minimum. Tak som si povedal, že tých mojich 40 eur im bude musieť na pár rokov stačiť, kým si to kúpim znova. Reagovať najlepšie nereaguj, mňa tvoje sračky fakt nezaujímajú, tak ako nikoho tu na webe.

Reagovat
smazaný uživatel

"Reagovať najlepšie nereaguj, mňa tvoje sračky fakt nezaujímajú, tak ako nikoho tu na webe."

Jak si jde pro palce

Mě zas nezajímá tvoje pojetí spravedlnosti, buďto si to koupíš, nebo jsi pirát. Změnilo se minimum? Hraj čtrnáctku.

Reagovat
Mastný Chobot

A mňa zas nezaujíma, čo som pre teba, pome sa baviť o tom, čo koho nezaujíma.

Ja som si to v mojom svete ospravedlnil a príde mi to spravodlivé. Ak tebe nie, tak ok, ale čo už.

Reagovat
PP

jak se slepice slétly..

Tak hraj 14ku.. i na všech možných recenzích je doporučený upgrade 2-3 roky. A 30-40 Euro / 3 roky nejsou nějaká investice..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo inak dostal Smalling žltú? Nejako som to nezachytil...

Reagovat
Usty

zahrál na zemi rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky.

Reagovat
Miguel19

že hrál na zemi rukou

Reagovat
Ligter

prý hrál rukou na zemi nebo co

Reagovat
fajdax

Slysel jsem, ze hral na zemi rukou..

Reagovat
C-M@ster

Hrál na zemi rukou. Měl ju ale pod sebou. Přišlo mi to docela přísný, ale možná kdybych to viděl z jinýho úhlu nějak detailněji...

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že snad prý hrál rukou na zemi nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel jsem to, ale tipnul bych hru rukou na zemi...

Reagovat
Azazelo RD

Za to, že je černej.

Reagovat
Manik...

hrál na zemi rukou nebo co ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ležal na zemi a zahral rukou

Reagovat
bbbauch

ležel na ruce a zahrál zemí

Reagovat
Hokaido

ofsajd

Reagovat
Cobra

Originální

Reagovat
Darren Fletcher

rukou zahral na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem všetkým

Reagovat
Willy Wonka

Prej ležel na zemi a zahrál rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

sedel na stoličke a prehral nohou

Reagovat
vladis271

;Akurát čítam zahraničných mufanov. To ten Depay je fakt až taký zlý? Ako vedel som, že nežiari, ale väčšina by ho najradšej predala už v lete.

Reagovat
Ligter

je fakt na pěst, spoustu věcí zadrbe při prvním doteku. zkouší tu robbenovskou kličku do středu, ale on není natolik rychlý a napálí to do prvního hráče. a pak mu odskakuje míč, odráží se to od něj, vůbec si s ním netyká. jak kdyby hrál na bruslích nebo nevím

Reagovat
fff

Co uz s nim ... za kolko nam ho predate ?

Reagovat
Ligter

vážně byste se chtěli ještě takhle o něco víc rozčilovat?

Reagovat
fff

Tak ... za pokus by to stalo. Stale je to 21 rocny hrac pocas prvej sezony v PL. CO dokaye ukazal v Holandsku a v repre, mozno o rok dva si bude davat PL podobne.

Reagovat
Ligter

jako já pořád nějak věřím, že to zvládne, ale jak píše i Palike dole - potřebuje si to srovnat v palici, urovnat si to, zklidnit se; potenciál na to být rozdílovým hráčem snad má. tedy kéž bych se nepletl

Reagovat
vladis271

Tiež neviem o čo Filipovi ide. Máme tam Mimoleta, Sakha, Lucasa, Bentekeho, Lallamu a Milnera a ešte by sme tak potrebovali namyslenú hviezdičku.

Reagovat
fff

21 rocny hrac, ktoreho sme pred Firminom chceli viaceri aj tu do Liverpoolu. Je prvy rok v PL v time, ktory ma herne od idealu strasne daleko.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho nam ozaj netreba

Reagovat
fff

Tak toto sa tu bavime naozaj vo velmi teoretickej rovine . Ked sa mu podari zvyknut si na tu ligu, rozohrat sa a vobec dat si to v hlave doporiadku (ako pisem, stale velmi mlady hrac), tak golove kridlo, ktore este aj dokaze kopat priame kopy ... to by sa nam podla mna hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

No golove kridlo bol zatial iba v lige, kde bol goolove kridlo aj Bryan Ruiz. Podla mna na tieto posty mame vela podobnych hracov s veelmi podobnou urovnou.

Reagovat
fff

Koho mame ako golove kridlo?

Reagovat
smazaný uživatel

No nikoho, ale s Depayom by to bolo nikto plus jedna. Napriek tomu, ze Ibe hra celkom mizerne tuto sezonu, stale toho ukazal velmi zrovnatelne ako Depay.

Reagovat
fff

Teraz myslis zrovnatelne za ake obdobie? Ci celkovo karieru zatial? Kazdopadne Depay je o rok starsi a podla mna su dost inde ... a to teda sa o mne vie, ze Ibea mam dost rad

https://www.whoscored.com/Players/110154/History/Memphis-Depay

https://www.whoscored.com/Players/105797/History/Jordon-Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

Ved pisem tuto sezonu.

Reagovat
fff

Jaj, nevsimol som si .

Ono obaja nemaju lahku sezonu, jeden je prvy rok a ostrovoch a druhy prvy rok u nas v pozicii, kedy hrava relativne casto zaklad alebo strieda.

Ale vychadzajuc z toho co ukazali predtym, Depay aj v seniorskej repre, tak predsalen je podla mna uplne inde ako Ibe.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto, kebyze mam povedt, kto ma vacsi potencial byt fakt dobry, alebo hviezda, tak urcite Depay. Ale po tejto sezone by som na neho nevsadil ani vrabejkov tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to je prostě hloupost. Depay je úplně jinde než nějakej Bryan Ruiz i než všichni naši křídelníci, protože žádnýho krom Ibeho nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

O nasich kridelnikoch mam nizku mienku, ale na zaklade coho sudis toho Depaya. Vzdy ked som ho videl, tak bol ale absolutne tragicky. Ibe obcas ma citelny impact, ked pride. Obcas, ked prave nie je tragicky. Ale to ze je Depay niekde inde nemas vlastne ani cim podlozit. Tych hracov, co prisli z Eredivisie a vyhoreli, je x. Preto by som pockal na "uplne inde". A uz vobec by som ho k nam nebral, aj keby to bollo co i len trochu realne, co samozrejme nie jje.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Musi sa vyhrat, rovnako ako Nani, ci Ronaldo, ked zacinali, reci o predaji v lete su totalne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

to jeste sehnat nekoho jako ferguson, kdo to do nej dostane

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

je februar..od zaciatku sezony mu vysiel jediny zapas-proti bruggam..to hovori za vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

za co za vsetko to hovori, ze ho v lete treba predat?

Reagovat
fenixLFC

ja tvrdim ze ho v lete treba predat? hovorim o jeho tragickosti

Reagovat
Matić

Van Gaal got a question on his job. He replied to the journo: "I can say YOU are getting the sack tomorrow. What about your wife? Children?"

nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkná tabulka.

Reagovat
eder

Nádherná. A ještě skrývá tolik možných zápletek...

Reagovat
Salfovic

Ale boj o top 4 se po tomhle kole pravděpodobně vyřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo Man City - Spurs a Arsenal - Leicester. United v Sunderlandu a WHU v Norwichi.

Reagovat
eder

Třináct kol do konce je ještě docela dost, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som na 3. najlepsiu ligu sveta nastastie nemal cas.

Reagovat
smazaný uživatel

za výdrž

Reagovat
C-M@ster

Neville tam zas prohrál, jinak nic zajímavé.

Reagovat
eder

Real ještě stihneš.

Reagovat
vladis271

Barcelona mala čo robiť s Levante. Bol to dobrý match.

Reagovat
eder

Ale zvládla to. A to ani sudí nemusel vyloučit dva hráče soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň, že jsi stihl napsat něco do diskuse o nejlepší lize světa.

Reagovat
fff

Inak Jay Riley pocas poslednych dvoch dni naznacil nas zaujem o dvoch LB. Nejaky hrac z Kolina a potom Raphael Guerreiro.

Som zvedavy co bude s Morenom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas Hector by byl hodně fajn. Guerreiro nevím, toho jsem v poslední době moc hrát neviděl, ale pokud ho chce Klopp a komise, tak bych za ně byl rád.

Reagovat
fff

Ten Hector som pozeral, ze je celkom vysoky, co by nam urcite neuskodilo, 10 zapasov uz aj za repre, tak nieco asi vie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hectora mám hodně rád, docela inteligentní fotbalista narozdíl od těch našich, co tu teď máme. Guerreiro je spíš zvyklej hrát jako záložník nebo dost ofenzivní obránce, co si ho pamatuju.

Reagovat
fff

Takze Hector, ok .

Reagovat
smazaný uživatel

a s Hoffenheimom to vyzera na zostup, Volland by mohol byt dostupny a lacnejsi ako Lacazette.

Reagovat
smazaný uživatel

Volland by vzhledem k jeho výkupce byl dostupný at spadnou nebo ne.

Reagovat
fff

Mne by sa Volland velmi pacil u nas.

Len som zvedavy na utok vo vseobecnosti.

Ono nebol by som prekvapeny, keby siel ci uz Benteke alebo Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat Sturridge by byla hodně velká hloupost. Vzít z Bundesligy Vollanda, Horna, Hectora a Matipa, tak by to bylo hodně pěkný.

A jinak k tomu Hectorovi a Guerreirovi. Spíš by to chtělo aby se k nim vyjádřil někdo, kdo je vidí každej zápas. Ono mě se líbil i Moreno v Seville a i v některých zápasech za nás a nikdo ho tu moc nemá rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toho Guerreira co si pamatuju, tak je to prostě spíš záložník nebo křídlo dokonce, takže bych radši toho Hectora.

Reagovat
smazaný uživatel

inak kolko ma Volland vykupku?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to asi 12,5 milionů liber, ale je pravda, že teď si nejsem jistej, jestli nepodepisoval novou smlouvu. Spíš bych v případě jejich sestupu hned bral i Süleho s Vollandem. Firmino by se mohl přimluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Süle je vraj velky talent

Reagovat
Maresma

Matip mi nepřijde jako nějakej velkej posun, ikdyž se může zdát, že horší to už být nemůže. Se Sturridgem souhlas, jednoduše si nemůžeme dovolit ho prodat, ještě je moc brzo na to, aby sme to s nim vzdali.

Jako já se tu Morena taky kolikrát zastával, ještě i letos na začátku sezóny tuším, to nehrál vůbec špatně bych řekl. Ale co předvádí poslední dobou je fakt příšerný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak neříkám, že je Matip velkej posun. Taky bych si představoval lepšího stopera do základu, ale měl by být zadarmo a je lepší než většina našich stoperů. Navíc umí hrát i v záloze.

Reagovat
fff

Ja pri Sturridgeovi fakt neviem ... neviem proste. Ked si predstavim, ze by v dalsej sezone mal byt zase v polke zapasov zraneny, co je dost mozne, tak ma ide drbnut. Zvlast ked ho ma nahradit Benteke.

Ono mne sa Moreno tiez pacil v EL za Sevillu a vcelku aj v tejto sezone, no v poslednom obdobi je to hroza. V obrane zly, velmi zly a v utoku ... neviem, statisticky ma mat najviac vytvorenych sanci medzi obrancami ale potom ked v zapase vidim ako riesi niektore situacie vpredu, tak nechapem z coho ta statistika vychadzala.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom Vollandovi take vlastne. Napriek Lacazettovej slabej sezone, ja celkom dobre chapem, preco by bol dostupnejsi a lacnejsi.

Dakedy bol talent, ale cakal by som, ze uz bude niekde inde. Vie o nom niekto nieco viac?

Reagovat
Maresma

Mně nikdy nijak neohromil, ale tolikrát sem ho neviděl, takže soudit ho nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

co som ho videl, tak tah na branu, solidna technika, rychlost, agresivita. Taky Bellamy schopny hrat ako utocnik castejsie ako kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale isiel by som skor po Lacazettovi a az potom po Kevinovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Celkově v Německu je plno zajímavých hráčů o který by sme se měli zajímat.

Reagovat
fff

to uz ked prisiel Klopp bolo prve co ma napadlo, ze chcem vyrabovat Nemecko

Reagovat
Maresma

Jako jestli nepřivedem Xhaku nebo Gundogana (ideálně oba ), tak budu normálně nasranej. Takovýhle příležitosti si nemůžem nechávat ujít.

Reagovat
fff

Neviem nakolko je realny Gundogan. Podla mna je velka sanca, ze po nom pojde Pep a tam by sme mali smolu. Ale Xhaku by som bral.

Aspon niekoho do zalohy pri ktorom si budem vraviet, ze wow ano tohto som chcel, ten moze v tej zalohe byt osobnost.

Reagovat
vladis271

Pep pôjde po nereálnych cieľoch ako Luis, Busq a podobní. Kým si uvedomí kde je budeme mať nakúpené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

niekoho s mozgom poprosím.

Reagovat
smazaný uživatel

a co som videl Guerreira tak solidny LWB, nieco ako Moreno, ale snad je inteligentnjsi futbalista

Reagovat
fff

Ono mozno vzhladom na tie nase standardky a celkovo defenzivu by sa viac hodil nejaky vyssi a defenzivnejsi LB, teda ten Hector (ze je defenzivnejsi len predpoladam, lebo nikde som ho nenasiel vedeneho ako LWB)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V BL by sa dalo solidne nakupit.

Horn, Hector, Howedes (napada niekomu niekto iny na CB?), Matip zadarmo ako CB / DM, Xhaka na CM / DM a Volland do utoku.

Reagovat
fff

Este Gotze ako ceresnicka .

Reagovat
smazaný uživatel

To by nas stalo tak 150. Ale pri nasom vedeni je to 'snivajte s nami' ...

Reagovat
fenixLFC

my sme schopni nakupit za 150 mega otazka je, akých hracov chceme predat v sucte za 120?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Musime urobit nasim drevam reklamu v Cine.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Balotelli by pro ně měl být dost zajímavej hráč aby na něj nějaká taková nabídka přišla.

Reagovat
Maresma

Bože, on je pořád u nás..

Reagovat
vladis271

Lucas Leiva. Legenda 18 násobného anglického majstra a 5 násobného víťaza LM. 300 zápasov v klube a vicecaptain. Chelsea by s týmto vedela pracovať a za 30 by ho strelila.

Reagovat
Maresma

O Bentekeho bude zájem určitě, jestli ho budem chtít prodat. Horší to je s Lallanou a Milnerem.

Reagovat
fff

Tak Lallana dava furt rozhovory, to mozu mat cinanci dojem, ze ejha aky dobry hrac.

Milner ... tam dame kolko odohral zapasov v PL, ze to dvakrat vyhral a tiez si mozno povedia, ujha aky dobry hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana se ted akorat ukopnul posledni zapasy? Vykony porad stejny?

Reagovat
fff

Ukopol sa tak, ze Firmino mu to dal pred prazdnu branu.

Inak je to stale ten isty hrac za 25m libier, neschopny prejst cez hraca 1 na 1, pomaly dava loptu od nohy, neproduktivny a absolutne nedokaze skratka ... potihnut ten tim, urobit nieco navyse, royhodnut zapas ... o nicom skratka. Ako ono toto mozno znie az moc kriticky ... ale on fakt tomu timu nic extra navyse nedava.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně nemá vůbec žádnou fotbalovou inteligenci, podobně jako zbytek našich anglických hráčů.

Reagovat
cristiano.K.

Lallana má fotbalovou inteligenci, spíš potřeboval hru zjednodušit.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

budem tu zrejme jediny s tymto názorom ale ok. AKo hrac za 25 mega proste nehra. to si priznam. v niektorých zápasoch je dost neviditelny. Lenze ta kritika nanho mi pride fakt prehnana v niektorých momentoch a az taky tragicky ako ho tu popisuju sa mi fakt nezda

Reagovat
smazaný uživatel

To už se s ním prostě veze, taková jeho nálepka, ale může si za to sám. Nahradit půjde úplně snadno.. 2 goly za 1500 minut ti dá snad jakejkoliv hráč. Navíc vůbec nechápu, kde v Lallanovi vidíš nějakou fotbalovou inteligenci nebo nějakej mozek na to aby mohl hrát za Liverpool.

Reagovat
fenixLFC

suhlasim ze nahradit ho bude lahke. ale futbalovo, on proste nie je debil alebo cosi, len mu vsetko strasne dlho trva a casto to komplikuje. JA ked pozeram tie zapasy tak on tam proste ma momenty, len tomu vzdy chyba kusok k tomu aby to bolo dokonale. Keby nestoji 25 mega tak na lavicku a ako clen sirsieho kadra by bol fajn..lenze tymto problémom u nas trpi vacsina hracov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Taj Howedesa chce aj Bayerm, nie? To by bolo rychlo vyriesene

Reagovat
smazaný uživatel

ak hej, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Süle a Tah.

Reagovat
smazaný uživatel

ti by ale neboli hned lidri, hlavne Tah je este ucho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tah je o půl roku mladší než Süle. A podle mě by oba dokázali být daleko lepší lídři než stopeři, co tam máme teď.

Reagovat
smazaný uživatel

aha , tak neviem teda, myslel som, ze Sule je starsi, lebo ho poznam dlhsie

Reagovat
tomasinho

Hector prosím

Reagovat
Wat

Heh, Fazio za Sevillu redka, pěkná koupě.

Reagovat
Wat

*hostovačka

Reagovat
smazaný uživatel

hostovanie Ondro

Reagovat
Free_player

diufám, že se Spurs zbaví pak na dobro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je viac než isté, že si za nás už nezahrá. Tento prestup som nikdy nepochopil.

Reagovat
Free_player

to doufám ..... to asi nikdo

Reagovat
Hokaido

Po tomhle kole jsem si teda na 99% jistej, že Leicester bude hrál LM, fakt pohádka.

Reagovat
r.mrazik

To má želva za to,že hraje 10 minut v zápase a pak dělá takový kraviny...

Reagovat
Ligter

hlavně, že jsem se smál tak dvacet vteřin předtím Mikelovi...

každopádně pro LvG dobře, už se nebude svádět (ne)úspěch sezóny jen na něj

Reagovat
Swarley

tak ono je to i o střídání, v takovém zápase a za takového stavu to bylo docela zvláštní střídání...Depay by měl být jako varianta, když naopak potřebuješ dohánět a ne když potřebuješ většinu času bránit...já bych ho tam za takového stavu prostě nedával...

Reagovat
Busby babes

mel Morgana mel poslat misto Maty kdyz uz to chtel udrzet.

Reagovat
Hokaido

To je ale strašněj lynč na něj. Jasně velká chyba, stejně jako velkou chybu udělal Bortwick, kterej totálně selhal v ofside pasti a pak už to nestihnul. Ale hlavně nedotknutelnej Smalling byl pozičně úplně mimo, v podstatě až na rohu velkýho vápna. Měl stát mezi Blindem a Darmianem. Blind tam byl sám na Terryho i Costu, není divu, že to nezvládnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale každej z těch hráčů je v uplně jiný situaci. CBJ je sotva 19tiletej kluk, kterej by nebýt zranění nastupoval maximálně tak v úvodních kolech nějakýho Sranda Cupu a najednou je v základu v zápase na Stamford Bridge. Navíc si myslim, že až do toho závěru podával skvělej výkon, to on vlastně poslal ten centr po kterym jsme dali gol a dozadu taky nebyl špatnej. Smalling je zase společně s De Geou jediná jistota téhle sezony, co skoro vždycky patří mezi ty nejlepší a jen díky němu jsme během sezony nedostali spoustu dalších golů. Takovým hráčům se chyba snadněji odpustí než borečkovi, kterej má v 21 letech tu drzost přijet si na trénink novým Rolls Roycem i když podává takový výkony, že si nezaslouží ani Žigula.....A možná že kdyby po tý ztrátě projevil nějakou snahu vrátit se zpátky a napravit svou chybu, tak by ten hejt nebyl takovej.

Reagovat
Busby babes

CBJ az na ten konec byl super. snad jen jednou ho tam Willian vymotal, jinak velmi dobrej vykon. na konci mel smulu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo tušim někdy ke konci prvního poločasu jak tam podklouznul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem nezachytil, že by někdo napsal, jak velkej podíl na tom gólu má Depay. Zadrbe protiútok naprosto triviální přihrávkou, kterou nezvládne a pak kluše pomalinku zpátky. Vepředu byli snad 4-5 hráčů. Fakt si k němu tím jeho přístupem ziskavam slušnou averzi, a to to byla moje oblíbená posila (já vím, who cares)

Reagovat
Hokaido

Nezachytils? Však je všude kritizovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty v tom zůstaneš asi navždy, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to napíšeš ty, určite to tak bude.

A inak ako si chcel zachytiť nejakú kritiku, keď si si to tu poriadne nepozrel?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to nenapsal, já jsem se tě zeptal.

A pokud by sis přečetl můj původní příspěvek, zjistil by si, že jsem nijak netvrdil, že to tu není, ani jsem netvrdil, že chci zachytit nejakú kritiku (wtf anyway..), jen jsem řekl, že jsem to tady nezachytil, což m překvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezachytil. Jen jsem rychle projel tohle vlákno, preview ne, a překvapilo mě to.

Reagovat
Hokaido

Na FB je to úplně všude, hlavně Mufanský stránky mají jasno a dávaj mu to právě strašně sežrat. Ale jak jsem psal o kousek výš, Smalling a Bortwick na tom mají stejnej podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Každopádně já na FB nesleduju skoro žádnou českou stránku... stačilo mi sledovat chvíli Ovčáčka a bylo mi zle.. Tvořím si kolem sebe bublinu ignorantsví.

Reagovat
Pigeon

Kdo chce psa bít...chybu samozřejmě udělal, ale to při tom gólu udělali minimálně dva další hráči s větším vlivem na ten gól. Není to zázrak jak se čekalo a zatím to vypadá, že má problém s přístupem. Ale zkuste se na to trochu dívat střízlivýma očima a nevylévat si zlost na náhodně zvolené oběti, jak je to populární.

Reagovat
Busby babes

on to schytava protoze ma debilni pristup. kdyby jezdil po prdeli, tak to proste tolik neschytava.

Reagovat
Pigeon

zatím to vypadá, že má debilní přístup. Ale to neznamená, že by se mu mělo připisovat všechno. Fanoušci nezvládají

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec neříkám, že tam neměl nikdo větší podíl, nebo že to byla čistě jeho chyba. Říkám, že tam příjde na posledních pár minut, naprosto zprasí v kritickým čase lehkou přihrávku a nemá ani dost vůle na to, se vrátit zpátky se sprintem a pomoct v obraně, když nás Chelsea poslední minuty mlela.

V ostatních zápasech se mi naopak líbil víc, než jak ho ostatní kritizují, ale tohle je pro mě prostě od jakýhokoliv hráče naprosto nepřijatelný.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa prepočtov musí CFC vyhrať všetky (!) nasledujúce zápasy, aby skončila v TOP4.

Reagovat
smazaný uživatel

takže pápá TOP4 hned další matchday

Reagovat
nani92

Cech sa nudil po zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

explainuje mi to niekto pls

Reagovat
vladis271

Po minulom kole dal v rozhovore, že ak chcú vyhrať ligu musia odvtedy vyhrať všetky zostávajúce zápasy. Čo by predstavovalo nejakých 87(?) bodov. No a je to sprostosť, keďže toho roku bude stačiť na titul o 10 bodov menej, možno dokonca ešte menej než to.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
salami

explainuje

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

a ze clanky o cechovi su zbytocne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Whitemedia

On se ještě někdo zdržuje těmihle zbytečnými výpočty...

Reagovat
Error

http://www.sportsclubstats.com/England/Premier.html

Ona i na šesté místo je pravděpodobnost jedno procento, po dnešku už možná ani to. To vypadá na příští sezónu bez Evropy, pokud se nestane zázrak v FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo v LM.

Reagovat
Error

Utopie, předem vyloučeno.

Reagovat
Error

*A taky jednoprocentní šance na sestup. Hrajme mladé, už nejde o nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, na 100% LM nám chybí 6 výher a 6 remíz.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc na to koukám, tím mi to připadá míň vypovídající. Teď, po jednom zápase ve 2/3 sezóny, mají mít Foxes najednou 6x vyšší šanci na titul než Man City? A pravděpodobnost sestupu Bournemouth 4%...

Reagovat
nevros

V tom se shodnem, do konce jeste daleko, podle me ty cisla sou solidne prepisknuty.

Reagovat
Darren Fletcher

Januzaj je zraneny ci mimo acka?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrono, dneska ukoncil v 32 letech karieru J. Heitinga, nechapu.Ty jeho prvni sezony za Everton nehral spatne, ke konci uz to byl kikser a vypadal na hristi jako lopata, ale precijen, byl u vas pet let, neco umet musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Skorý kariérny vrchol a rýchly sešup dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to bol v Evertone tusim aj hrac sezony.

Reagovat
Ligter

Ben Alnwick z P'Boro udělal nějakou brutální minelu, má někdo video? případně jde nějak přechcat stránky Sky Sports, kde to nejde přehrát?

u googlu je druhý odkaz pod nadpisem ''Professional british footballers have a gang bang'', což mě úplně netankuje

Reagovat
Hokaido

Já myslím, že neudělel minelu, ale málem dal gol z výkopu díky silnýmu větru.

Reagovat
Ligter

jo, máš recht, já to strašně rychle přelítl ten původní nadpis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan v druhe minute gol Marseille...Blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si ale pozriem zostavu Marseille tak to je rozdiel 2-3 tried. Tí by mohli bojovať s Norwichom o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas takovej marast to neni, sou tam slusni hraci.Ted docela i to PSG dostali pod tlak a uz tam meli snad 3 nebezpecny situace. Ja sem celkem zvedavej na toho Fletchera jestli ho tam da aspon na par minut.... 1:1 Cabella

Reagovat
smazaný uživatel

...a moc hezkej gol....presel pres tri hrace a z 20 metru bomba k tyci

Reagovat
cristiano.K.

vrátím se ke včerešjku. To že to Mignolet pustil bych ještě chápal,koplé to bylo dobře, ale tak šíleně postavenou zed, jsem dlouho neviděl. Pochválit se dá jen Milner a Firmino. Dost se bojím,aby Sakho nedopadl jako Agger, potenciál jako kráva, časté zranění a taky šílené chyby, takhle se ten hráč nesmí otočit, přitom zase tam měl další tři klíčové souboje,které vyhrál nebo zblokoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ja teda nechapem ani to, ze to pustil. Neblo to kopnute tak uzasne ani tak prudko. Ved Mignolet tam rukami bol aj vcas, len preslo mu to aj tak.

Reagovat
cristiano.K.

jasně,že to bylo chytatelný, většina golmanů by to mělo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hlavně měl postavenou zeď jak kokot, to by dal z té pozice gól každý druhý levák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Slabší povahy ani neotvírat...

http://i.4cdn.org/sp/1454865340412.webm

To má po sezoně. Jedno z mála pozitiv v tý letošní bídě, fakt úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, koní noha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Depay strašně slabej z 95% části sezony. Navíc v Gaalově stylu nemáme ani prostor, jak ho využít. Jsem pro okamžitou změnu trenéra, ale nemyslím si, že se něco změní, stále se mi na tom týmu něco nelíbí. Dneska až na pár světlých okamžiků, kde se ten tým snaží předvést, je smutný vidět, že ani proti 13. týmu v tabulce ze sebe nedostanou víc. Žádná dravost, žádná touha vyhrát. V závěru hodnocení bych i řekl, že za remízu můžeme být ještě rádi.

Jediný způsob, jak si udržet ligu mistrů bude vyhrát evropskou ligu, jinak se obávám, že pak ani De Geu udržet nemusíme. V tom týmu kromě něj není hvězdné jméno, takže o rapidní odchody bych se nebál, ale zároven nikoho hvězdného už nedotáhnem.

Škoda ... celková sezona o hovně, nebaví mě to. Nudná hra, trapné omluvy, poukazování na výkony, jako bychom byly nějaký klub ze středu tabulky... na druhou stranu, kdo ví, co se stane.

Reagovat
Busby babes

je slabej, ale nemyslim, ze by to bylo systemem. Vsak se koukni na Lingarda a Martiala, ty v tom stejnem systemu podavaj podstatne lepsi vykony.

Jinak teda slusnej pesimismus.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A inak WTF ? Však sme hrali na SB, tam sa body jednoducho nerozdávajú. Do nášho gólu môžme byť s výkonom veľmi spokojný a s tým čo sa dialo potom nieje spokojný ani Van Gaal tak neviem čo ťa donútilo k X-tému U-turnu.

Reagovat
vitasrp

Jako letos říct, že se na Stamfordu body nerozdávají.

Pod Hiddinkem jsme doma v lize ještě nevyhráli.

Reagovat
kiwwi

ale ani neprehrali a hrali ste naozaj dobre vcera...proste 3 body zo SB su vzacnost uz dlhe roky - tuto sezonu pod Mourinhom to bola anomalia

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Charvátová hadr

Reagovat
Whitemedia

Jak mohli poslat Vitkovou na štafetu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tak jako posílat ji na štafetu v téhle formě je stupidní, to vidím i já jako úplný amatér..

Reagovat
Azazelo RD

Vítkovou, Kvitovou, hodiny, holinky.

Reagovat
fff

Este aj 11 mesacne decko v aute ... ludska jebnutost naozaj nema hranice.

Reagovat
I am Mancunian

chlapec ma dost velku zodpovednost v 9 uz celu rodinku vozit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

zasluzia si pochvalu ze neriskuju a nejazdia pod vplyvom alkoholu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pigeon

Uspesne k tomu Absurdistanu smerujem. Lidstvo neskutecne degraduje

Reagovat
Kaze

OT: Kde bude dneska NFL?

Reagovat
nani92

Super Bowl 50 -- the NFL is suspending the Roman numerals for this one -- will be played Sunday, Feb. 7, 2016, at Levi's Stadium in Santa Clara, Calif.

Reagovat
Busby babes

aby vyrazil.

Reagovat
Kaze

Myslel jsem thread

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fletcher dostane v premiere za OM deset minut

Reagovat
fenixLFC

este par poznámok k vcerajsku- khazri moze byt ten hrac, ktory sunderlandu fakt pomoze sa zachranit. ked WHU nezahra payet tak su proste v prdeli, to sa vedelo uz davno a znova sa to potvrdilo. Nebyt prepnutia wanyamu tak by sa kladivari skoro ani do hry nedostali. A BTW zasch, ako hral imbula?

Reagovat
nevros

Teprve ted sem narazil na ten ownysearch. Dobra vychytavka, pekna prace owny.

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t34.0-12/12650696_1103973879614377_1001582408_n.jpg?oh=68d1dc06494812d001fa2b01ca364d5e&oe=56B92EFC&__gda__=1455045586_058793b4d949abea175a250247ee05a5 ...Preco z tejto situacie radsej nahrak Courtoisovi a nie Morganovi? Isiel bybs Natom v podstate sam na branku, este tam bo jeden stoper asi, neskutocne proste

Reagovat
Erdovec

protože proč to dělat jednoduše, když to jde složitě

Reagovat
Azazelo RD

To není složitě, to je blbě.

Reagovat
Erdovec

vždycky mě srali tady tihle blbečci, a je to na jakékoliv úrovni, co si mysleli, že jsou nejlepší a nebyli schopni nahrát na 3 metry lepé postavenému hráči a radši vymýšleli pičoviny

Reagovat
Azazelo RD

Tak já se na nižší úrovni setkal s mnoha lidmi, co dokázali udělat sólo přes tři hráče a dát gól, ale nebyli schopní nahrát placírou na dva metry. To člověk taky nepochopí.

Reagovat
Busby babes

protoze Morgan mu pak ukazoval tim smerem, ze mu to ma dat. ale zkurvil to no. To byla velka skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ale mal mu nahrat v tejto chvili, proste premrhal to a Morgan si zacal ukazovat, az ked to Depay zbrzdil a dosiel k nemu Azpi, strasne to skurvil

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, zkurvil to o tom zadna. mel mu to dat hned no.

Reagovat
Pigeon

Taky jsem si v te chvili rikal proc mu to tam nedal ale mozna chtel na sebe upozornit tim, ze mel malo casu a chtel vymyslet neco "svetoveho". Ale uz v tom nehloubejte. Gol posral Smalling a BJ.

Reagovat
BrainBlender

A Blind.

Reagovat
kiwwi

ten z nich asi najmenej, skor Schneiderlin

Reagovat
frank

Po shlédnutí MOTD se musím opravit, komplexní výborný výkon.

Během zápasu jsem tam asi až příliš chyb ve středu hřiště a u křídel a to že se Harrymu jednou nevede nemůže být důvod k panice. Ale stejně mi to nedá - ještě že Deeney dobře nevyřešil ten zavánějící brejk.

Jinak Poche v MOTD

Reagovat
Counter
Reagovat
jacobT

Reagovat
C-M@ster

To nemůžeš myslet vážně, pokud fandíš oběma.

Leicester to poškodí daleko víc, než to pomůže Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je so Zoumom? A nemáte niekto gif?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

zitra ma jit na vysetreni, ale nevypada to dobre, koleno v pici. a gif si najdi sam, ja uz to znovu videt nechci.

Reagovat
Counter

Hokaido

07.02.2016 21:42

Reagovat
Counter

https://twitter.com/TheM_L_G/status/696477654917189632

Martínez opět hezky zaschronovsky...

Reagovat
frank

Alespoň že si umí udělat srandu ze svý taneční eskapády.

Reagovat
Zaschrona

To je i na me docela silny kafe.

Nicmene ma to svuj duvod, rozhodne to je jeho styl preneseni tlaku na svoji osobu, zaroven oceneni hracu a vytvorit tema pro media, pro verejnost. Ale docela by me zajimalo, co realne hracum rika naprimo, ale povazuju za nerealny, ze jim tohle rika i v kabine... Jen takhle teda pro verejnost musi v poslednich dnech vypadat, ze asi docela chlasta, ale on je dle jeho slov totalni abstinent.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, jen ne zase tu pohádku o přenášení tlaku z hráče..btw tohle mi spíš přijde jako ukázkový přenášení tlaku NA hráče.

Reagovat
Zaschrona

Ten silnej vyrok rika Martinez, takze o nem se bude mluvit, ani ne tak o Cleverleym, protoze si tohle nemysli asi nikdo krome Martineze... Na Cleverleyho to bude mit pozitivni efekt, ze mu trener hrozne veri, coz je pro nej strasne dulezity, on je hrac o sebevedomi. Vetsina lidi na nej akorat plive, takze slovo chvaly pro nej musi znamenat hodne...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

hmm, ty jeho slova jsou zrejme nehorazne prekrouceny, alespon dle toho, co dneska rano vydalo Liverpool Echo... ten clanek vyzniva absolutne jinak ve verzi Telegraphu a prave ve verzi Echa...

"For me he is one of the most sensational free transfers you are going to see in Premier League history." (Echo)

vs.

"For me he is one of the most sensational you are going to see in Premier League history." (Telegraph)

S tim, co rika v Echu, se samozrejme da docela snadno souhlasit.

Reagovat
frank

https://www.youtube.com/watch?v=wh-1SDOjOZE

Leicester City players, staff and supporters now.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Začínám pomalu chápat bráchovo averzi na Matu. Ten kluk ten balon dopředu prostě nedá a nedá. S ním se na protiútoky fakt nedá hrát. Všechno to chce hrát do nohy a ideálně mít x variant a stejně to rozehraje do boku na obránce, který teprve na to křídelní místo nabíhá.

Reagovat
C-M@ster

Spíš mi řekni, proč střídal v chůzi? Času na gól bylo ještě dost.

Reagovat
j_mrazik

Já nevim.

Reagovat
Hokaido

Pokud tvůj manager střídá v 90+5, po vyrovnávacím golu v nastavení, tak je úplně jasný, jestli je priorita dát gol, nebo to ubránit na jistotu...

Reagovat
r.mrazik

koukal jsem v sobotu chvili na City x Leicester...a porovnani utocnych hracu Mata x Mahrez je jak nebe a dudy...

Mata je silenej smerem dopredu..aby nebyl,tak prej musi hrat uprostred toho 4231 a na krajich mit rychly hrace...a sakra...

jinak i minule proti stoke ten brejk zesral,akorat to martial pak napravil...

je to takovej bezkulovej blogger

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bol slabý to je pravda. Nedá sa to porovnať s výkonmi za Chelsea.

Reagovat
cristiano.K.

Slabý MOTM, pokud jsem dobře četl diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Ve studiu nad jeho výkonem masturbovali, že je stále na balonu, ale když s tím balonem nic pořádnýho nedělá, tak by jeho flek zvládnul i Flamini.

Reagovat
r.mrazik

aspon vidis,kdo ty oceneni dostava...vcera byl naprosto k nicemu

Reagovat
kiwwi

z poslednych 4 golov mal 4 predfinalne prihravky

https://streamable.com/kgvh

https://streamable.com/ge3k

https://streamable.com/ks0d

https://streamable.com/g6ic

na toto "trpel" aj Iniesta, ktoremu sa casto vycitalo to, ze nedava goly ani asistencie - nechcem ich zrovnavat, ale to zhadzovanie Matu je smiesne

Reagovat
Busby babes

no vcera ale nemel dobrej zapas. Chelsea ho i dobre pokryvala, tak se k nicemu moc nedostal.

Reagovat
r.mrazik

takze uz predfinalni prihravky...hahaaaaaa

Reagovat
kiwwi

daval goly, nedobre, daval asistencie, nedobre, dava predfinalky, nedobre....vies co, vytiahni si hlavu z riti

nikto nehovori, ze hra bozsky alebo co, ale ty proste budes nanho prskat vzdy...fuck off

Reagovat
r.mrazik

predfinalni prihravky....

Reagovat
r.mrazik

ale je fakt,ze u druheho golu stoke to udelal pekne...ale jinak to je sranda

Reagovat
j_mrazik

Předfinální přihrávka = dáš někomu balon, aby on něco vymyslel a vytvořil šanci. Iniesta ty obrany odemykal a pak si to nějací dva hráči ťukli do prázdné.

Reagovat
kiwwi

tak sa na tie predfinalky aj pozri doprdele

minimalne tie pred Rooneyho a Martialovym golom boli tie odomykacie...po tych predfinalkych (vsetkych styroch) nenasledovalo ziadne vymyslanie a vytvaranie sanci, ale finalna prihravka z prvej

Reagovat
r.mrazik

jojo....jak tam ten utok zbrzdil a pak to daval do strany martialovi...to uplne odemknul....

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/g6ic

ked toto nie je pre teba odomykacia prihravka, tak sa nemame o com bavit...nerozumies futbalu

Reagovat
r.mrazik

tak jeste ze tu mame tebe a ty nam to vysvetlis

Reagovat
kiwwi

nemusim nic vysvetlovat, to video hovori same za seba a kazdy kto tomu aspon trochu rozumie vidi, ze ide o prienikovu prihravku

Reagovat
r.mrazik

atoviszejo...

Reagovat
vitasrp

To je naprosto neuvěřitelný no Prý to Mata zpomalil.

Jako chápu, že existujou situace, kdy musíš řešit situace rychle a do kolma. Jenže tohle rozhodně není ten případ, však si Mata dost dobře počkal a ten útok rozvinul velmi dobře.

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,ze tam ma v nabehu rooneyho a lingarda,ktery muzou jit sami na brankera a on pocka az se vsichni obranci vrati a pak to dava do strany?

vsak tam lingard mava rukama jak motyl emanuel...

to,ze ta akce dopadla dobre je fajn...ale reseni je to klasicky matovsky,kdy mu to trva megadlouho

Reagovat
frank

Však si počkal a vybral ideální řešení.

Reagovat
r.mrazik

co je idealni? ze to skoncilo golem? ok...a kdyby to trefil martial do nohy obrance,tak by to uz idealni nebylo?

je proste fakt,ze tam mel v nabehu dve hrace,co by sli sami na brankare a on si teda pockal na dalsiho...

akorat je blby,ze v zapase by takhle porad cekat nemusel a mohl by zkusit nahrat i dopredu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

mně se kupodivu včera docela líbil. ale u toho fotbalu jsem dost odbíhal. takže můj dojem může být zkreslený.

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne to hejtovani depaye ted na netu je drsny...

kluk neni poradne rozehranej,kdyz hraje pet minut za zapas...jasne,tu situaci vyresil debilne,ale kdo by se divil v jeho zapasovym a psychickym rozpolozeni...jenze pak bylo mraky casu tu akci zastavit a i obrana nebyla rozhozena...a sakra,kde byl Mike?

ale jinak BJ vcera

Reagovat
smazaný uživatel

až na to pochybení s obrannou linií v závěru byl BJ dobrý, nicméně jedna jediná chyba vás stála gól. Netvrdím, že ztráta depaye v tom nehraje roli, ale času na přeskupení po té ztrátě bylo dost.

Reagovat
r.mrazik

asi jo...jen v tom zapase bylo tolik sanci,kolik jich chytl De Gea...tech chyb behem zapasu bylo vic

navic on mu tam tusim rychle vystoupil blind a BJ tam zustal viset...tam nebyla moc sance to zachytit...spis tam chybel ten druhy stoper mi prijde

Reagovat
Busby babes

tam Smalling predtim vystoupil do strany na Pedra a pak uz byl spis na pozici leveho beka a Darmian se pak nestahl vic do stredu, to byla jedna chyba. Ten Blindak se tam taky moc nepredvedl tim vystoupenim. zrovna v takovou chvili zkusit offside past... no nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako tak, nebýt De Gey, tak by ten zápas dost možná skončil jinak. Jeho výkony jsou famózní, na druhou stranu je otázkou jestli je právě golman tou pozicí, která by v tak velkém klubu měla mít tak důležinou roli.

Reagovat
Busby babes

DDG tam mel 3 uzasny zakroky, o tom zadna. na druhou stranu ourtois taky chytil dalsi dva goly... klidne jsme mohli vest v 60. minute 2:0 a bylo po zapase. bohuzel jsme dalso gol nedali a pak zacla Chelsea tlacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Spíš jsem trošku odbočil od tématu a narážel na to, že snad jediným skutečně klíčovým hráčemm podávajícím TOP výkony je brankář. Tohle jsem naposled zažil u Shaye Givena v Newcastlu, a to rozhodně nebyl tým s ambicemi na titul. Přijde mi to znepokojující. Nedivil bych se kdyby ten kluk po sezóně odešel do Realu

Reagovat
Busby babes

skoda toho konce, jinak BJ fakt super zapas.

Reagovat
Mastný Chobot

nevolajte ho BJ, prosím

Reagovat
jacobT

možno ho tak volajú kvôli tomu ako si vybojoval miesto v tíme...

Reagovat
Busby babes

a mozna proto, ze je to jen rychlejsi, kdyz ma tak dlouhe jmeno?

Reagovat
kiwwi

ked uz tak CBJ

Reagovat
smazaný uživatel

To bude vzdy len Columbus blue jackets.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
vladis271

ja ho budem volať velociraptor.

Reagovat
fenixLFC

to je lamela

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

vsak je to schvalne

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi

tam bolo tolko chyb naraz ze az...Depay stupidna strata lopty, Smalling nezmyselne vystupil na kraj obrany, Blind ostal zaseknuty medzi dvoma utocnikmi, CBJ nedrzal lajnu, Schneiderlin nevykryl dieru...cele zle, uplne amatersky odbranene a este aj kopa stastia na strane Chelsea

Depay hra fakt na facku, ale on proste musi hrat castejsie aby sa vyhral, toto mu fakt nijako nepomaha

Reagovat
r.mrazik

si vem,ze kdyz nejaky zapas depay ozivi a hraje slusne i tu chvili,tak dalsi zapas stejne sedi...to je proste spatne a vubec mu to nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol nebylo stesti. Proste spatne postavena obranna linie a individualni chyby jednotlivych hracu.

Reagovat
kiwwi

bol to subor chyb od nasich hracov, ale ta lopta presla na Costu s trochou stastia a takisto mal stastie, ze ten sklz CBJ dopadol tak, ze sa mu to zasa vratilo rovno na nohu

Reagovat
Hokaido

Tak v tom případě je každej gol ve fotbale jen štěstí.

Blind tam měl Terryho a Costu, trošku vystartoval s Terrym, kterej se vracel do středu hřiště, ale přihrávka šla na Costu...

Chyba BJ a Smallinga.

Reagovat
kiwwi

tym stastim/nestastim myslim to, ze Blindovi chybali centimetre, aby tu prihravku zasiahol a CBJ tiez mozno centimetre, aby tu loptu vypichol Costovi tak, aby z toho gol nebol

a teda vacsiu chybu by som tam prikladal Schneiderlinovi, ktory mal stat presne v priestoroch kadial ta prihravka sla, jeho pozicia bola naprosto nezmyselna

Reagovat
Swarley

Byla chyba ho tam dávat za takového stavu. Depay se musí rozehrát v lehčím zápase a nejlip od začátku. Ne takhle v průběhu kdy potrebujeme primárně bránit. Víc než kdokoliv jiný je náchylný na ztráty, to není žádné překvapení.

Na druhou stranu to ale na omlouvá to jeho vyklusavani, ale dalo se to čekat.

Reagovat
kiwwi

reagoval vyborne na retardovanu otazku novinara

Reagovat
smazaný uživatel

ty Anglické média jsou fakt odpad všech odpadů, a to zejména ve fotbale. Neustále si vymýšlejí absurdní příběhy, uvedou, že jejich zdroj je nějaký dlouholetý zaměstnanec a podobně.. to jen fantomas je tady může obhajovat

Reagovat
kiwwi

a to bol novinar z Associated Press - tlacova agentura, ziaden bulvar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já osobně mám třeba rád BBC kvůli MOTD, ale také se tam občas objeví nějaké zmyšlené hlouposti. Hlavní je pro ně zaujmout. Mě momentálně nejvíc baví spekulace typu, že si chce Guardiola přivést do City nějakého konkrétního hráče. Na druhou stranu nutno říct, že je smutné, že jsou lidi ochotni těmto informacím věřit.

Reagovat
Counter

Na BBC se smyšlené hlouposti neobjevují, max. v nějaké gossip sekci, která je dle toho také náležitě pojmenovaná.

Reagovat
r.mrazik

dobre on

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
kvasha16

dobre on pekne s nim vyjebal

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt BPL tak ani na fotbal nekoukám.. to co pedváděj v některých ligách je na

Reagovat
FUnk

Zkopirovani z COYS NEWS:

This is what one City fan had to say about us;

"Spurs don't need to have pace. Leicester play 9 outfielders behind the ball & Vardy up top. They have minimal possession every game. Spurs are completely opposite. They play higher up the field. They swarm over defences & win ball back higher up the field & counter.

"In any case, they do have pacey players - Kane is deceptively quick. You only have to look at their Full backs play in MOTD - all their 4 are pacey. Son is pacey. Chadli, Lamela, Alli also can carry the ball.

"More than anything, am really worried about midfield. Dembele will eat up Delph. Yaya is the only one who could physically tussle with him. If Yaya doesn't play & bring his A game, Spurs will dominate. Only hope is Aguero getting behind their CBs. They look solid too.

"Spurs in all competitions - Last 6 games - 6 wins. They are the form team in PL, conceded less than 20 & scoring for fun. Could not have picked a worst time to face that lot."

This is an absolute great time to be a Spurs fan. We have a great coach, a great, dynamic, young Spurs squad, and so much to look forward to. 'The future is bright, the future is Lillywhite'. Come on you Spurs!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
r.mrazik

drevorubec

Reagovat
smazaný uživatel

drbo

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Vsak ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

až na to, že celá kauza ohľadom 77 libier je prehnaná.

Reagovat
Counter

Vlado, prosímtě, hlavně se nezastávej vedení.

Reagovat
Side

Reagovat
fff

Reagovat
I am Mancunian

urcite chce kapitana sakha

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

ale na hendersona sa este bude tesit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele