Premier League - souhrn 24. kola

05.02.2017, 18:52
Názory a komentáře
Man Utd si poradilo s Leicesterem City. Manchester City nakonec dokázal vyhrát utkání se Swansea. Šlágr 24. kola Premier League ovládla Chelsea. Ta si na domácí půdě bez problémů poradila s Arsenalem a upevnila si pozici na čele pelotonu. Everton rozstřílel Bournemouth, Crystal Palace doma podlehl Sunderlandu, WHU naopak veze body ze Southamptonu. Hull City si překvapivě poradil s Liverpoolem, Tottenham nezaváhal s Middlesbrough...

Leicester City - Manchester United 0:3

05.02.2017 17:00

Góly: 42. Henrich Mchitarjan, 44. Zlatan Ibrahimović, 49. Juan Mata

Jedna věc je zažívat svým způsobem přirozenou a snad i zaslouženou mistrovskou kocovinu, druhá věc je předvádět tohle. Stále žádný vstřelený ligový gól v roce 2017, zato hned tři prohry poměrem 0:3 a obrana, která tu ověnčenou připomíná už jen z dálky, svým personálním složením...

Minimálně prvních 20 minut, než José Mourinho přepnul do málokdy užívaného 4-4-2 s Rashfordem a Ibrahimovićem na vrchu, Leicesteru ještě nic moc nehrozilo a utkání spíš dominovaly nepřesnosti na obou stranách. Po jedné z nich, jaké se dopustil Herrera, měl situaci lépe řešit Ahmed Musa.

Jinak si ale šance tvořili v podstatě jenom United, v jejichž barvách brzy poprvé úspěšně kombinovali Mata s Mchitarjanem, aby pak Rashford nezkrotil svůj volej. Ve 35. minutě se hosté vytasili s výjimečně kurážnou, agilní kombinací na útočné třetině a po ose Ibrahimović-Pogba tentokrát Rashford již velice pohotově donutil Schmeichela k těžkému reflexnímu zákroku.

Stoprocentně rozhodující 90vteřinovka se odehrála na samém sklonku první půle. Nejprve se ve 42. minutě poprvé nedůstojně projevil jeden z členů kdysi dobře vypadající zadní linie Robert Huth, když nesmyslně vystoupil z řady, nechal se oběhnout Mchitarjanem a ten sám v úniku poslal United do vedení. Posléze už šlo o kolektivní selhání, když si Valenciův přízemní centr našel v klidu zametajícího Ibrahimoviće i mezi kvartetem obránců Leicesteru.

Claudio Ranieri se sice o pauze pokusil oživit ofenzívu, mezitím ale brzy musel přihlížet dalšímu selhání obranné hráze. Fuchs, Morgan a Huth každý svým dílem přispěli ke zmatku při zahrávání ofsajdové pasti a Mchitarjan krásným prostrčením vyzval ke skórování Matu. Vesměs tatáž situace se opakovala jen o pár minut později, kdy tentokrát Mata sám před Schmeichelem výrazně podhustil lob.

Na tomto místě je nicméně nutno zmínit, že pro fanoušky Leicesteru tyhle dva poslední okamžiky musely být zvlášť frustrující, neboť španělský playmaker patrně ani neměl dohrát první půlhodinu, když ve 28. minutě ošklivě kolíky napřed atakoval Vardyho kotník a zřejmě jen díky své bezproblémové reputaci vyvázl se žlutou kartou.

Za daných okolností už každopádně po oné 52. minutě mohli United dohrávat v naprostém klidu. Své šance ještě v závěru měli Pogba a další, jeden menší výpadek pozornosti si dovolil brankář De Gea, ale na tom už vážně nezáleželo.

Více informací k zápasu

Manchester City - Swansea City 2:1

05.02.2017 14:30

Góly: 11. Gabriel Jesus, 90+2. Gabriel Jesus - 81. Gylfi Sigurdsson

Podruhé v základní sestavě, podruhé muž zápasu. Devatenáctiletý Gabriel Jesus si krátce po příchodu do Manchesteru City podmanil Etihad Stadium a proti Swansea hrál klíčovou roli. Nevýrazný výkon Citizens totiž dokázal boží syn proměnit dvěma góly ve tři body.

V prvním poločase Manchester City dominoval a vypadalo to na velkou kanonádu. Už v úvodu se blýskl Sané a Gabriel Jesus zakončoval nepřesně. Mladičký forvard otevřel skóre v jedenácté minutě, mnohem větší kredit však patří Davidu Silvovu, jenž před úvodním gólem skvěle pronikl do vápna a pak míč servíroval před branku.

Pak se ale City transformovalo do typického Guardiolovského týmu, a to nemyslím v dobrém slova smyslu. Míč neustále na kopačkách, krátké přihrávky, většina času strávená v ofenzivní třetině - ale nic víc. Domácí totiž absolutně nezvládali předfinální fázi, kdy zpravidla přihrávky mířily na hráče v bílém.

Největší šanci prvního poločasu tak nevyužil Yaya Touré z přímého kopu, který Fabianski parádně polapil. Jedinou další střelu měl na svědomí zase africký záložník, ale tentokrát neměl gólman Swansea takový problém.

Labutě byly v prvním poločase absolutně neškodné, o to větší překvapení přišlo po změně stran, kdy se situace úplně obrátila. Neškodní byli Citizens a Swansea hrála velmi sympaticky. Krátce po obrátce trefil z Sigurdsson tyčku z přímáku, nutno říct, že za pomoci výborného Caballera. Později mířil hlavou vedle Mawson, jenž na opačné straně zneškodnil stoprocentní gólovku Silvy.

Deset minut před koncem se Swansea dočkala vyrovnání a nemohl ho obstarat nikdo jiný než Gylfi Sigurdsson. Střídající Narsingh mu posunul míč před vápno a Islanďan dokonale využil pasivního bránění Johna Stonese. Jeho ránu Caballero nezastavil i proto, že mu v ofsajdu proběhl před výhledem Dyer.

Manchester City ale nakonec strhl všechny tři body na svou stranu a posunul se tak na třetí místo tabulky. Spasitelem se stal Gabriel Jesus, jenž nadvakrát překonal Fabianskiho po centru Silvy. Za zmínku stojí i úděsné bránění Naughtona, který místo souboje zkameněl a zakončujícího Brazilce si užil v roli diváka.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Middlesbrough FC 1:0

04.02.2017 18:30

Góly: 58. Harry Kane (pen.)

Do utkání Tottenhamu s Middlesbrough vstoupili lépe domácí. V páté minutě mohli jít Spurs do vedení zásluhou Sona, avšak Valdés jeho střelu vyrazil mimo své brankoviště. O čtyři minuty později připravil další šanci Tottenhamu dánský záložník Christan Erikssen, avšak jeho výtečný pas na Delle Alliho skončil jen střelou anglického středopolaře do boční sítě Valdésovy branky.

Festival šancí domácího týmu pokračoval - ve dvacáté páté minutě si na rohový kop naskočil ve vápně Toby Alderweireld a hlavičkou málem otevřel skóre - míč však skončil pouze na tyčce brány Boro. O devět minut později měl další příležitost ke skórování Harry Kane, jehož našel centrem Son, avšak nejlepší střelec loňského ročníku Premier League mířil nad.

Stejný hráč se mohl prosadit i v minutě čtyřicáté prvé, avšak jeho branka nebyla rozhodčími uznána pro odpískané postavení mimo hru. Na poločas tak šly oba celky za nerozhodného stavu 0:0.

Klíčový moment celého duelu přišel v padesáté sedmé minutě. Bernardo Espinosa poslal ve vápně k zemi dnes velmi aktivního Sona a sudí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na puntík postavil Harry Kane a a střelou k pravé tyčce nedal Valdésovi šanci. Spurs tak šli do jednobrankového vedení. To mohl o pouhou minutu později potvrdit Erikssen, avšak tváří v tvář Valdésovi poslal míč pouze do rukavic brankáře Boro.

Další branka už v zápase nepadla a Spurs tak v utkání, v němž měli množství šanci, nakonec porazili ligového nováčka nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Sunderland AFC 0:4

04.02.2017 16:00

Góly: 10. Lamine Koné, 43. Didier Ibrahim N'Dong, 45. Jermain Defoe, 45+3. Jermain Defoe

Očekávaný boj o záchranu mezi Crystal Palace a Sunderlandem měl až nečekaně jednoznačný průběh. Hosté totiž v Selhurst Parku zasypali svého soupeře čtyřmi góly ještě do poločasu a nabyté vedení 4:0 již poté snadno udrželi až do samého konce. Na odlepení ze dna ligové tabulky to sice Sunderlandu ještě nestačilo, avšak jeho ztráta na první nesestupové místo již čítá pouze dva body. Crystal Palace je na tom bodově nastejno a zůstává předposlední.

Od domácích Eagles se přitom očekává velké zmrtvýchvstání, které mělo postupně zařídit angažování zkušeného manažera Sama Allardyce, masivní lednové nákupy a také návrat řady hráčů z Afrického poháru národů. Přesto všechno jasně dominoval Sunderland, kde zmíněný Allardyce působil před odchodem k anglickému národnímu týmu a měl by jej tak dobře znát. Góly stopera Koného s Didierem N’Dongem a dvě trefy nezastavitelného Jermaina Defoea však zasadily londýnskému celku další tvrdou ránu, z níž se musí co nejrychleji oklepat.

Oba týmy do zápasu vstupovaly v dobrém rozpoložení - domácí si v minulém kole snadno poradili s Bournemouthem a Black Cats zase udržely na uzdě favorizovaný Tottenham, s nímž uhrály bezbrankovou remízu. Hned po deseti minutách se už ale zápas začal stáčet na stranu Sunderlandu, když přímý kop Sebastiana Larssona našel Laminu Koného, který svou vlastní hlavičku po zaváhání brankáře Hennesseyho pohotově doklepl do sítě.

Zaskočení hráči Palace se pak snažili převzít kontrolu hry, ovšem závěr první půle byl v jejich podání přímo katastrofální. Nejprve navýšil skóre na 2:0 v třiačtyřicáté minutě N’Dong tvrdou ranou z kraje šestnáctky a v nastavení pak domácí zcela dorazili Jermaine Defoe s Adnanem Januzajem. Hned dvakrát v rozmezí dvou minut právě po této ose putoval míč až do sítě, přičemž pokaždé se Defoe trefil svou slabší levačkou křižně do pravého koutu Hennesseyho brány. Nebylo se tak čemu divit, že poločasový hvizd doprovodil i mocný pískot tribun Selhurst Parku.

Po změně stran se již utkání pouze dohrávalo a svého debutu v novém dresu se vedle Bryana Ovieda dočkali také Darron Gibson s Joleonem Lescottem. David Moyes si tak připsal vůbec nejvyšší vítězství během svého působení v Sunderlandu a po drtivé výhře 4:0 se může směle upínat k dalšímu zmrtvýchvstání za záchranou, jakých tento klub ze severu Anglie předvedl v posledních letech nespočet.

Více informací k zápasu

Everton FC - AFC Bournemouth 6:3

04.02.2017 16:00

Góly: 1. Romelu Lukaku, 23. James McCarthy, 29. Romelu Lukaku, 83. Romelu Lukaku, 84. Romelu Lukaku, 90+4. Ross Barkley - 59. Joshua King, 70. Joshua King, 90. Harry Arter

Devět gólů, šest od domácích a hned čtyři od miláčka davů Romelua Lukakua. Everton v divoké přestřelce dominoval a po výhře 6:3 se vrátil do boje o šestou příčku. Bournemouth naopak pokračuje v otřesné defenzivní formě, tři a víc gólů dostal už podeváté (!) z posledních třinácti zápasů.

Že se v Goodison Parku budou dít věci, bylo jasné už ve chvíli, kdy se ještě poslední fanoušci trousili do jeho ochozů. Trápící se Mings potvrdil děsivý trend defenzivy Bournemouthu, když právě po jeho špatné přihrávce Romelu Lukaku poprvé skóroval. Mezitím si zručně narazil s Jamesem McCarthym, který se za dvacet minut proměnil i v kanonýra.

Lukaku si na pravé straně pohrál s Mingsem a Pughem, zpětnou příhrou našel právě McCarthyho a ten nadvakrát překonal bezmocného Boruce. Chvíli nato pro změnu selhal Simon Francis, když Lukakuovi věnoval míč v šestnáctce a Belgičan prakticky neměl na vybranou. Půl hodina, 3:0 a bylo po zápase. Nebo ne?

Bournemouth se ve druhém poločase do zápasu vrátil dvěma góly, které shodně obstaral Josh King. Norský reprezentant nejprve přijal výtečný Wilsherův pas za obranu a špičkou kopačky obstřelil Roblese. O deset minut později měl situaci o poznání snazší, protože Fraserův přesný přízemní centr pouze doklepl do prázdné branky.

Jenže na zvrat se jižané nezmohli. Ba naopak, když se utkání překlenulo do závěrečné desetiminutovky, jen snílkové by čekali, že ještě uvidí čtyři (!) další branky. Polovinu této porce obstaral čerstvě nový nejlepší střelec Premier League Romelu Lukaku, který prožil vyloženě snový zápas.

Hattrick zkompletoval nádhernou akcí, u které mu tentokrát asistoval Coleman. Sám Lukaku mu připravil míč na kraj vápna, aby i pohotově zakončil. Nakonec svůj heroický výkon korunoval i čtvrtou brankou, celkově již šestnáctou v sezóně. O nic míň exkluzivnější nebyla ani patička Barkleyho, jež ho do nájezdu se zoufalým Mingsem vypustila.

Aby toho nebylo málo, stihl Harry Arter ještě snížit, a to způsobem vpravdě bizarním. Po Afobeho přihrávce si "narazil" s Roblesem, pak i s tyčkou a nakonec skóroval. Závěrečné slovo měl ale Everton. Barkley dostal balón do úplně otevřené obrany, obešel Boruce a zvládl i pobavit ochozy, když začal svou branku slavit ještě předtím, než zakončil.

Více informací k zápasu

Hull City - Liverpool FC 2:0

04.02.2017 16:00

Góly: 44. Alfred N'Diaye, 84. Oumar Niasse

Liverpool v roce 2017, to je hrůza děs. Svoji otřesnou bilanci ze soutěžních zápasů ještě posílili dalším neúspěchem z Hullu. Na hřišti nováčka Premier League se nedokázal vypořádat s úpornou defenzivou, navíc jej potopila již tradiční chyba brankáře. Mignolet totiž před jediným gólem debutanta N’Diayeho nebyl schopen odpálit míč do bezpečí. V závěru je potupil dokonce i Niasse...

Zápas na KC Stadium byl z hlediska ofenzivní atraktivity hlubokým zklamáním. Je však pravda, že Marco Silva naordinoval jednomu z nejhorších týmů ligy velmi pragmatickou medicínu, ze které občas bolí oči a ničí plynulost hry, jenže v současné situaci jsou pro Hull body jedinou prioritou, bez ohledu na to, jak je získají.

Na pátou porážku z deseti soutěžních (během nichž vyhráli jedinkrát!) zápasů novém roce si Reds zadělali v závěru umolousaného prvního poločasu, kdy defenziva Liverpoolu neubránila roh Hullu. Maguireovu hlavičku pak navíc nedůrazný Mignolet jen plácnul k Alfredovi N’Diayemu, jenž oslavil debut vítězným gólem.

Liverpool byl oproti zápasu s Chelsea k nepoznání. Ten tam byl náboj a divoký presink, což jen potvrzuje, že Klopp svůj základní rys dovede vytáhnout jako trumf především proti silným soupeřům. Největší šanci měl hlavičkující Mané, ale Jakupović si druhé čisté konto nenechal vzít. Výrazně mu navíc pomohli oba stopeři, Maguire s Ranocchiou vytvořili neprostupnou hradbu, navíc měli oba prsty v brankách.

Po hodině hry se Tigers mohli definitivně osvobodit zpod tlaku, Abel Hernández ale nemá dobrou střeleckou formu. Při obloučku Huddlestona mu chybělo sebevědomí a místo voleje si nechal míč skočit. Trefil tak jen boční síť. Pak se po skvělé práci Grosickiho zjevil sám před bránou, ale nebyl dostatečně hbitý a Mignolet mu šanci zhatil včasným vyběhnutím.

Útočil hlavně Liverpool, ale jeho ofenzivní snažení bylo naprosto impotentní. Coutinho ve zlaté šanci netrefil míč pořádně, Milner pálil pouze propagačně. A tak se v závěru dočkal historické chvíle Oumar Niasse. Ranocchiův pas si převzal na půlící čáře a samostatný únik zakončil gólově. V závěru se pak dvakrát zaskvěl Jakupović, jenž korunoval parádní odpoledne pro Hull City.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Ham United 1:3

04.02.2017 16:00

Góly: 12. Manolo Gabbiadini - 14. Andrew Carroll, 44. Pedro Obiang, 52. Mark Noble

Po dvanácti minutách to vypadalo na snový debut pro Manola Gabbiadiniho, který po 14milionovém na deadline day ihned úřadoval proti West Hamu. Nakonec však stál na poražené straně, a to celkem bez debat, neboť Hammers hned třemi góly stav skóre otočili...

Gabbiadini se publiku na St. Mary’s dokonale představil poté, co převzal Rodriguezův míč za vysokou obrannou linii Kladivářů, pohlídal si ofsajdové postavení a z těžšího úhlu překonal Randolpha. Jenže později už posila z Neapole po Kouyatého špatné hlavičce nemířila pořádně a sama přitom přihlížela tomu, jak si soupeři vedou o poznání lépe.

Ihned obratem se po Gabbiadiniho zásahu opět ozval Andy Carroll, když vyrovnával po Obiangově kolmé příhře, a sám Pedro Obiang se následně těsně před pauzou prosadil z dobrých 30 metrů, když propálil vše, co mu v cestě stálo. Southampton v obou případech dokázal, že po odchodu kapitána Fonteho a zranění van Dijka zkrátka neumí bránit a šest proher v sedmi kolech nenastřádal jen tak.

Třetí inkasovaná branka Saints už spadá do ranku nešťastných. Nobleho přímý kop totiž v 52. minutě směřoval přímo do Forsterovy náruče, dokud ho jinam neodklonil Steven Davis. Z toho už se Southampton nevzpamatoval a závěrem druhé půle se zmohl akorát na pár střel, které ústily v rutinní Randolphovy zákroky.

Více informací k zápasu

Watford FC - Burnley FC 2:1

04.02.2017 16:00

Góly: 10. Troy Deeney, 45. M'Baye Niang - 78. Ashley Barnes (pen.)

Watford se na přelomu roku pomalu blížil sestupovým příčkám, když ze sedmi kol posbíral jen tři body, teď se ale zdá být opět srovnaný. Walter Mazzarri se sice v neděli po vypadnutí z FA Cupu na třetiligovém Millwallu omlouval fanouškům, ty bude ale hlavně zajímat dnešní ligový výsledek, který působí uspokojivě...

Burnley naproti tomu dál není od loňského května schopné vyhrát na cizí půdě, a třebaže v minulých zápasech předvedlo pár dobrých výkonů, přičemž nemělo štěstí, tentokrát je to hlavně o něm samotném, respektive brzkém vyloučení Hendricka. Ten byl vyloučen už po šesti minutách, když oběma nohama napřed vystartoval po Holebasovi - a pak už to pro Clarets bylo hodně složité.

Watford v početní převaze poprvé úřadoval takřka hned obratem, když Troy Deeney po centru Nianga vstřelil už svůj třetí gól ve čtyřech zápasech. Na sklonku první půle se potom prosadil sám M’Baye Niang, debutující na Vicarage Road, když ho zleva pěkným centrem vyzval Holebas.

Burnley následně v zápase udržel mimo jiné Tom Heaton, když třeba krásně likvidoval další Deeneyho pokus po příhře Nianga, a druhá půle nakonec byla ze strany Hornets dosti nervózní. To se naplno projevilo hlavně poté, co Ashley Burnley díky ruce Prödla zkušeně zahrával pokutový kop. Watford pak dokonce i mohl přijít o vedení, když zaváhal Cathcart, podruhé už ale Gomes Barnese skórovat nenechal.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Stoke City 1:0

04.02.2017 16:00

Góly: 6. James Morrison

West Bromwich Albion dokázal potvrdit úlohu mírného favorita proti konkurenčnímu Stoke City a díky jediné brance skotského záložníka Jamese Morrisona již ze šesté minuty zvítězil v nejtěžším poměru 1:0. V tabulce Premier League si tak upevnil osmé místo se šestatřiceti body a na čtvrtý Everton ztrácí body čtyři. Hostující výběr naopak v anglické nejvyšší soutěži vypadl z horní poloviny tabulky, s devětadvaceti body se propadl na jedenáctou pozici.

Domácí celek vstoupil do utkání mnohem aktivněji a už ve čtvrté minutě rozvlnil síť, kdy po centru z pravé strany skóroval z hranice brankového území Rondón, ovšem branka nemohla být uznána kvůli jasnému dvoumetrovému ofsajdu. Neuběhly ani dvě minuty a West Bromwich vsítil regulérní, zároveň také rozhodující trefu. Po rychlém protiútoku a následné kolmici od Chadliho vystřelil po zemi nabíhající Morrison přesně ke vzdálenější tyči.

Za dalších pět minut to mohlo být o dvě branky. Na pas Chadliho z levého křídla si nabíhali Morrison s Rondónem, ani jeden však před prázdnou brankou balón netrefili. Po zpětné přihrávce to ještě z první zkusil Rondón, jenže ze šesti metrů minul bližší tyč zhruba o půl metru. Sedmadvacetiletý venezuelský útočník byl aktivní i v následujícím průběhu, deset minut před přestávkou vystřelil z dvaadvaceti metrů a gólman Grant skvěle odvracel na rohový kop.

Tři minuty před přestávkou se do dobré pozice probojoval Phillips a mířil do pravého horního rohu, který přestřelil o několik decimetrů. V samém závěru prvního poločasu mohl na druhé straně z ničeho nic vyrovnat Allen, jeho prudkou hlavičku zlikvidoval na brankové čáře pohotový Foster. Po změně stran se obrázek hry změnil, územní převahu měli hosté a dostali se i k ohrožení domácí branky, nicméně gólových možností vskutku nebylo příliš mnoho.

V 51. minutě vypálil obránce Bardsley z dvaadvaceti metrů a jeho dobrá střela skončila těsně nad břevnem. O dvacet minut později mohl na druhé straně definitivně rozhodnout střídající McClean, jeho kroucenou střelu z dvaceti metrů vyrážel Grant fantasticky jednoruč na rohový kop. Do poslední velké možnosti sobotního střetnutí se dostalo Stoke v 80. minutě, po centru Bardsleyho hlavičkoval zcela osamocený Pieters ze tří metrů hodně nepřesně. W.B.A si poté těsný náskok pohlídalo až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Arsenal FC 3:1

04.02.2017 13:30

Góly: 13. Marcos Alonso, 53. Eden Hazard, 85. Cesc Fàbregas - 90+1. Olivier Giroud

Může Chelsea někdo zastavit? Po remíze na Anfield Road zvládli svěřenci Antonia Conteho i druhý klíčový zápas, na Stamford Bridge dle svého zvyku porazila Arsenal a před odpoledním programem má na čele 12 bodů náskok. Idylické modré odpoledne načal Marcos Alonso, po pauze zvýšil Eden Hazard, aby dílo dokonal Fábregas po Čechově minele. Giroudova trefa z nastavení byla pouze kosmetická.

Po delší odmlce se do základní sestavy Arsenalu vrátil Hector Bellerín, ale návrat to byl vskutku nešťastný. Už ve třinácté minutě prohrál hlavičkový souboj s Costou, jenž po centru Pedra orazítkoval břevno. Jeho cameo na Stamford Bridge navíc záhy skončilo úplně, když jej patrně za hranicí pravidel (byť neúmyslně) loktem atakoval Marcos Alonso. Ten navíc při tvrdém hlavičkovém souboji otevřel skóre.

Dvojí rána pro Arsenal, v jehož dresu přišel na hřiště Gabriel a byl to právě on, kdo měl na hlavě vyrovnání. Krátce před pauzou byl úplně sám v šestnáctce, ale Oxlade-Chamberlainův vysoký balón nedokázal dobře usměrnit a Courtois vytáhl výtečný zákrok.

Chelsea se kromě gólového úderu zmohla na jedinou střelu na bránu. Vyprodukoval ji Diego Costa, a přestože to nebyla úplně povedená rána, Čech s ní měl překvapivé potíže a balón jen vyrazil na roh. Na pojištění vítězství si fanoušci Blues museli počkat do druhého poločasu.

Stálo to však za to. Eden Hazard předvedl jeden z kousků, na který na Stamford Bridge jen tak nezapomenou. Costa vyhrál na půlící čáře hlavičkový souboj a belgický křídelník se chopil míče. Prosmýkl se mezi dvěma obránci, Coquelin jej nezastavil ani za cenu faulu, načež si Hazard ve vápně opět pohrál s Koscielnym a svoje sólo přes půl hřiště zakončil gólem. Fantasie.

Arsenal se ale mohl vrátit do utkání, střídající Welbeck se dostal ke skvělé hlavičce a Thibaut Courtois opět ukázal svoji důležitost pro Chelsea. Jeho výtečný zákrok byl dalším hřebíčkem do rakve, který vzápětí zatloukl jeho protějšek Petr Čech. Gólman Arsenalu daroval svému bývalému klubu třetí gól nepovedenou rozehrávkou a Cesc Fábregas symbolicky zakončil do prázdné branky.

Alespoň částečnou náplast přinesl Arsenalu Olivier Giroud, jenž v nastavení perfektně trknul do Monrealova centru a uzavřel skóre na konečných 3:1. Mezera mezi oběma londýnskými celky se každopádně nafoukla na 12 bodů, což Gunners víceméně vyřazuje z boje o titul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC24192351:1759
2.Tottenham Hotspur24148246:1650
3.Manchester City24154549:2949
4.Arsenal FC24145552:2847
5.Liverpool FC24137452:3046
6.Manchester United24129336:2145
7.Everton FC24117640:2740
8.West Bromwich Albion24106832:2936
9.West Ham United24941132:4131
10.Watford FC24861029:4030
11.Stoke City2478929:3629
12.Burnley FC24921326:3529
13.Southampton FC24761124:3127
14.AFC Bournemouth24751235:4726
15.Middlesbrough FC24491119:2721
16.Leicester City24561324:4121
17.Swansea City24631529:5421
18.Hull City24551422:4720
19.Crystal Palace24541532:4519
20.Sunderland AFC24541524:4219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1492)

Přidat komentář
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
C-M@ster

Jakto?

Myslíš, že každej test z matematiky nemusí mít nahoře napsáno "test z matematiky".

Je to asi podobný, jak ten obrázek, co koloval po netu a začínal nápisem "vzkaz od uklizečky".

Reagovat
smazaný uživatel

Treba proto, ze tohle by byl test hodný první třídy a to písmo na prvňáčka nevypadá. Tohle je jednoznačně fake vytvořený za jediným účelem.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to musel byť ťažký test

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

math test, level Chelsea?

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

4 punkty z toho dvojzapasu byly jasne jak facka. Ted jeste doma rozjete Burnley a jdeme si pro to.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Godwinson

To má Gignacovu hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

ale přece Arsenal i Liverpool letos měli mít titul a jsou jen o pár bodů před náma, kteří hrajeme katastrofálně, ale přitom měly oba týmy jasně dominovat celé lize in Wenger we trust in Klopp we trust (nej trenér ligy btw)

Reagovat
Gunner14

Si zapracoval a přidal k tomu další slova

Reagovat
Carrick

Sanchezíček v létě odejde.

Reagovat
Miguel19

Bereme..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

My.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Sissoka.

Reagovat
norton

dneska bol strašideľný

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kiciN

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

RIP

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Valhalla.

Reagovat
Cobra

Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infi

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Neutron

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Mastný Chobot

Si začnem asi priať, nech po sezóne okrem Wengera ide do prdele aj Mesut s Čechom. Možno by nám to prospelo.

Reagovat
Edgewalker

Klidně kompletní přestavba i s novým trenérem. Hlavně ať se na to dá konečně koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

mesuta by som nechal ak by mu nevadilo na kridle - hlavne v tazkych zapasoch(tak ako v reale a za nemecko kde to vidia), inak nech ide

Reagovat
Bakary3

Ozil proste neudela nic navic, jeho vykony jeho cenovce proste neodpovidaj a v tezsich zapasech proste neni prinosem, ve vetsine zapasu spis naopak..

A Cech.. Proste neni opora.. Moc jsem ho nechtel, bylo mi lito ospiny..ale kdyz uz prisel, cekal jsem o hodne vic..

Reagovat
Nikikrew

jj za dnesnu prehru moze priam Ozil

Reagovat
Bakary3

On nemuze za nic..protoze nic ani neudelal.

Nikdo nerika, ze za to muze, ale od koho mas neco cekat, kdyz ne od nej, od coqa? dvacetiletyho Iwobiho? Nebo od koho?

Alexis treba taky neukazak kdovico, ale odjezdil to jako nikdo, Ozil tam byl do poctu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemoze za to len on, ale v tychto zapasoch proste je problemom, a mozes si tu davat smajlikov kolko chces

Reagovat
Mastný Chobot

Prosím ťa, Nikki, kamarát môj, buď mi napíš niečo viac a môžeme sa o tom pobaviť, alebo si tie citróny nechaj do čaju. Ja som nikde nenapísal, že za dnešnú prehru iba Ozil. Ozil nás hrozne limituje a v takýchto zápasoch je absolútne nepoužiteľný, ukazuje sa to dlhodobo. A čo ma serie na ňom najviac je tá laxnosť a mäkkosť.

Reagovat
Mastný Chobot

+ môže

Reagovat
Nikikrew

ok, viac menej som reagoval na tvoj koment aby sme pustili Ozila s Cechom a Wengerom, co je pre mna nepochopitelne a neviem kym ho chces nahradit.

Kamarat Yung, ja som uz po zapasu so City pisal, ze by som kludne nehal Ozila na lavicke na away zapasy tazkych superov. Dnes ale si myslim, ze ho kritizujete viac ako by si zasluzil. Ked hra cely tym priemer ( az na 2 hracov) tazko moze byt produktivny. Dnes som zaznamenal asi 2 straty od jeho strany, inac ale to tam celkom dobre rozdaval a chcel by som si pozriet jeho statistiky dnesneho zapasu. Samozrejme, je tam nato aby dal cosi navyse, dnes to nesplnil ale v porovnani co som videl na United a City tak tento vykon bol ovela lepsi, zial ocakavame od neho prirodzene viac ale ked mame vpredu drevakov co hned stratia loptu, jeho pracu tym nevidno. Nejaku bojovnost tu nemusime ani rozoberat, to je mi jasne ako na tom je. Ja som tam dnes videl horsich hracov co to moc nezvladli.

Reagovat
stas87

Cech je az taky traged tuto sezonu?

Reagovat
nevros

Kdyby chytal Wojto bylo by to uplne stejne.

Reagovat
Euphael

akorát by bylo nakuřeno v šatně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektný zápas dnes. Hazardov gól dokonalosť. Atmosféra vynikajúca. Za Arsenal najlepší u mňa Chamberlain a Welbeck. Ale kľúčový prvý gól bol jasný faul...

Reagovat
Mastný Chobot

Perfektný zápas to bol tak pre fanúšika Chelsea. A to ty nie si. Tak prestaň, Momodou!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že aj pre nestranných fanúšikov, či?

Reagovat
Mastný Chobot

Pochybujem, keď je jeden tím tak naivný, tragický a dosratý ako dnes Arsenal, tak ťažko

Reagovat
smazaný uživatel

mna to nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

A dôvod?

Reagovat
smazaný uživatel

dobry zapas musia hrat dva timy, nie jeden.

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Prosím, ať Wenger zůstane v Arsenalu navždy

Reagovat
smazaný uživatel

zustane, toho bych se nebal

Reagovat
smazaný uživatel

money talks, a fanoušci mají youtube když si budou chtít připomenout titul

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom 4 roky

Reagovat
Manik...

Chelsea

Reagovat
vilp

Ten gól neměl chybu. Prostě nejlepší hráč PL.

Reagovat
Gunner14

Měl hned dvě Coquelin a Koscielny, to bylo hrozný branění...

Reagovat
kiwwi

uz to neni Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nikdo z united

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Pomsta jak se patří. V podstatě celý tým až na Diega hrál skvěle. Ale zase nevyhrát v těch nejlepších možných podmínkách proti Arsenalu by byla hanba, i když se tu i z našich řad pár lidí přetvařovalo, že to bude těžký zápas.

Reagovat
Godwinson

Však první gól neměl platit, vypadat to mohlo jakkoliv

Reagovat
Svatej

Lip jsme si snad vybrat nemohli. Dokonalej zapas, dokonaly vsechno. Jsem naprosto unesenej, snad kazdej hrac na hristi podal perfektni vykon. Mohlo to bejt klidne 6, ale vubec to nevadi. Dekuju !

Reagovat
Svatej

Jinak moment, kdy celej stadion ve smichu vyrvaval Arsene, we want you to stay, nikdy nezapomenu. Zazitek jako prase

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TrueCommunist

Nevím, nazývat toto perfektním výkonem, to bych si asi netroufl, celková vaše předváděná hra nebyla nic moc, jediný štěstí, že my jsme byli naprosto tragičtí.

Reagovat
Svatej

Souhlasim s druhou casti. Jinak jsme vas ale vymazali prakticky v kazdym myslitelnym ohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stadionu to vidíš trochu jinak než streamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné šťastie, že Costa nenahrával lepšie postaveným spoluhráčom do vyložených príležitostí. Arsenal mohol ísť domov s pekným výpraskom. Inak na tento Arsenal stačilo hrať nič moc a aj tak to takmer skončilo rozdielom triedy.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gunner14

Tfujky , snad Bellé v pohodě na další zápas a Ospina základ zaslouží si to nedivil bych se kdyby měl víc čistých kont za to co odehrál v letošní sezoně oproti Čechovi a hlavně se musí rozchytat na LM

Reagovat
Gunner14

Ospina 3 z 8 zápasů a Čech 7 z 24 zápasů. To bude asi obranou a penaltama ale i tak... Ospina si zaslouží dostat šanci v PL, za jeho výkony z LM

Reagovat
iamek

Conte . Jsem necekal, ze si to tak budr mazat na chleba

Reagovat
Gunner14

Tak kádr kterej má Chelsea která nehraje Evropu to by byla docela ostuda kdyby nebyli mezi první dvojkou

Reagovat
iamek

Jezis marja to jsou kecy. U nas je serie pochopitelna, protoze mame prachy, chelsea nehraje pohary, tak se ceka top 2. Blablabla.

Reagovat
Gunner14

?? To s váma vůbec nechápu však jste furt 6tí.. a jestli mi chceš říct že si nečekal že Chelsea nebude hrát o titul tak to respekt teda , kádr kterej před 2 rokama výhral titul a skončil 10 skrz Mourinho a přišel Conte s Kantem plus žádná Evropa.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mimalu

skončili jsme 10. i přes to, že nás víc jak půl roku Mourinho nevedl, žádní velcí favoriti na titul jsme opravdu nebyli, což dokazuje i fakt, že samotné vedení určilo za cíl návrat do top 4 a nikoliv každoroční boj o titul. Oba Manchestery byly papírově před námi, to samé loni parádně hrající Tottenham a sehraný Arsena a možná i Liverpool s Kloppem který měl proti Contemu náskok....

Reagovat
Mihi

Tak prepáč ale napr. ja som nečakal že budeme v prvej dvojke, pred sezónou by som bol rád za štvrtý flek a určite nie som jediný

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou možná 6tí, ale vy stejně skončíte 4tí

Reagovat
spider_8

To se dá říct i o kádru City a United a podívej se na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď ich postavenie hanbou je. O titul mali bojovať obaja.

Reagovat
spider_8

No ale ukazuje se, že to až taková samozřejmost není. Zvlášť když to u obou trvá už několik sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ale o tom reč nie je.

Bola by hanba, keby Chelsea, ktorá nehrá Európu, nehrala o titul. A tiež je hanba aj to, že o titul nehrajú kluby z Manchestru po toľkých investíciách.

Reagovat
spider_8

No, po loňské sezoně a stavu naší obrany na začátku té letošní by to až taková hanba nebyla. Nás zachránilo to, že Conte vymyslel parádní systém pro naší obranu, ale na podzim po zápasech s Arsenalem a Liverpoolem jsem v boj o titul moc nevěřil. Mít na lavičce nějakou konzervu, tak pořád hrajeme s Ivanovičem na beku a jsme rádi za 4. místo.

Reagovat
Mihi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
Trand

Nemá cenu hanit nikoho konkrétního dnes, špatní byli všichni až na Oxe první poločas a Nacha druhý poločas. Klasická bída s Chelsea, hrozný výkon. Oni naopak skvělí, ten titul jim asi letos neunikne.

Reagovat
Mastný Chobot

Ox bol dobrý celý zápas, jediné, čo bolo fakt pozitívne dnes.

Reagovat
Trand

Nj, já se po tom druhém gólu už na zápas ani moc nesoustředil, takže je to možný.

Reagovat
lenckoj

+Welbeck

Reagovat
Talker

Ach jo, je to škoda. Tenhle Arsenal si zasloužil dostat větší nářez. Xkrát jsme šli v přečíslení na soupeře a vždy to kompletně posrali - přitom stačila lepší přihrávka v situacích 3x2 a klidně mohli dostat šestku.

Každopádně 4 body z toho dvojzápasu naprosto skvělé, to byl takový můj sen - a díky výsledkům minulé kolo naprosto geniální. Mohlo by trošku pomoci Boro a začal bych možná opatrně mluvit o titulu.

Reagovat
nani92

2.kolá

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Liquid

Man of the Match - Alonso, Flop of the Game - Čech & Bellerin

Reagovat
kiciN

Reagovat
nevros

Reagovat
Hokaido

Skvělej výkon. Jen škoda toho zbytečnýho inkasovanýho golu, tohle jsme si měli pohlídat.

Každopádně teď už se fakt není za co schovávat. Titul už je povinnost, pokud ho nedáme, tak to bude strašná ostuda a zklamání.

Reagovat
spider_8

Je to tak. Nedávno jsem tu psal, že se obávám, jestli pro nás jaro nebude nudné a sklidil jsem výsměch. Ale ono to fakt dost hrozí

Reagovat
Hokaido

Kéžby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Může mi někdo vysvětlit myšlenkové pochody Conteho? Z ofenzivní trojky nechá na hřišti toho nejmarnějšího. To byl Costa na vystřídání už v 55-60 minutě.

Reagovat
vilp

Já tomu Costovi stejně nerozumím. Při brejku dostane přihrávku do běhu zhruba 20 metrů před sebe a ve sprintu se ani nepodívá, jestli mu někdo nabíhá (samozřejmě ano), celou dobu oči na balonu... nakonec to dle očekávání úplně zazdil.

Reagovat
spider_8

Bál jsem, že skončí s dresem v ksichtě

Reagovat
Nikikrew

Super Giroud, celkovo 4:3 pre nas, uspech pre nas

Tak a je dobojovane, dalsia sezona bez titulu, trva to uz teda docela dlho

Skoda tych 2 golov no, prvy darovany rozhodcom, treti Cechom ( pri tom druhom nadherny gol Hazarda aj ked obrana a Coq to posrali).

Alexis druhy polcas, to bola tragedia, Iwobi dnes WTF? Wallcott klasika teda. Potesili Ox, Welbz aj Mustafi celkom, zvysok priemer.

Coqa mam rad ale mohli by sme pouvazovat o novom, lepsom DM. Tieto tazsie zapasy moc nezvlada a bol by som za nakup prave na tuto poziciu. Rozhodujuci moment vidim v nepremenenu sancu Gabriela, za stavu 1:1 by to bol iny zapas. Ked to uz bolo 2:0, Chelsea to zavrela a na protiutoky nas mohla este viac znicit.

Celkovo Chelsea zasluzena vyhra a hovorim to len tazko, ale Liverpool ich asi nedobehne teda si to asi zasluzia no. Conte docela sympatak

Reagovat
kiwwi

dpc tak ja dam taku optimisticku predpoved na tie 3 zapasy, Arsenal to uhra nad ocakacanie a my to aj tak dojebeme...neviem kto je za vacsich debilov

Reagovat
smazaný uživatel

Ty.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiwwi

mam pocit, ze na konci ligy to bude aj tak Tottenham

Reagovat
risk je zisk

ale zatim si to vsichni uzivaji na vas ucet.

Reagovat
smazaný uživatel

A copak, tentokrát žádná tři kola?

Reagovat
kiwwi

nespi...predpovede sa davaju pred zacatim kola

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hokaido

(palcohonič)

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Counter

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

My

Reagovat
kiwwi

asi hej...aj ale uvidime po zajtrajsku...kebyze vyhrame, tak sme za tie 3 kola stiahli Arsenal uz len na 2 body a tym padom uz budeme mat umiestnenie pred nimi vo vlastnych rukach

Reagovat
Gunner14

Ve vlastních rukách? To je jako předposlední kolo dneska nebo co?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Gunner14

Tak fakt nechápu jak to máte ve vlastních rukách pokud dnes vyhrajete a budete 2 body za náma a bude zbývat 14 zápasů do konce sezony...

Reagovat
Gunner14

zítra*

Reagovat
kiwwi

pretoze budeme hrat este aj s vami

Reagovat
J0EL

A nemame to tak nahodou vo vlastnych rukach my? To co je zas za logiku

Reagovat
Counter

Mají to ve vlastních rukou jak oni, tak my.

Reagovat
kiwwi

a co mna zaujimate vy?

Reagovat
Busby babes

no skoro zitra cekam nejakej famozni fuck up. Asi radsi pujdu koukat na rugby.

Reagovat
nani92

Mourinho svojou nezmyselnou rotáciou

Reagovat
vladis271

Mourinho

Reagovat
nani92

robia s Kloppom hlúpe chyby, neviem čím to je..Conte im ukazuje ako na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty, bez diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

dajte im ten pohár

Reagovat
iamek

Reagovat
Gunner14

13 výher v FA Cupu a Wenger nejúspěšnější tréner v historii FA Cupu

Reagovat
Bakary3

Bohuzel v takovym zapase cekam, ze top hraci zaveli a pujdou prikladem..

Ale Cech a Ozil proste nejsou opory, dnes to nezvladl ani kos a mustafi uz me sere pomerne dlouho, styl, jakym chodi do souboju, je k smichu..

Jen skoda, ze Arsenal nema vic hracu typu Alexise, kvalita a neskutecny nasazeni, zajimal ten zapas dneska walcotta nebo iwobiho? At se od Alexise ucej, jak se bojuje.

A wenger at uz se zamysli, jestli by s tim nemel neco udelat, ta hra nema zadnej napad, ale ne, hlavne nic nemenit, dyt mu tohle pred 10 lety preci fungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas na Chelsea, pod Wengerem a piska Atkinson, to nemuze dopadnout jinak, nez traparnou.

Porad dokolecka se jede podle ohrane gramofonove desky. Tak hloupe a porad opakujici se chyby jsem nevidel nikde jinde.

Clovek by se i rozepsal, ale uz na to neni ani chut... Snad uz Wenger neprodlouzi a je mi jedno, jestli budem mit potom problemy jak United, ale aspon se neco kurva bude dit, bude videt nejaka zmena a snaha! Uz me nudi sezony, kdy si uhrajem sice LM, ale v uctive vzdalenost za mistrem. Nemluve o tom, ze stejne v te LM nejsme schopni dojit vyrazne nekam dal.

Budu se hodne divit, pokud Alexis podepise novou smlouvu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
spider_8

Reagovat
tunkic

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
blade115

Atkinson náhodou dnes skoro bezchybný. Až na ten loket, ale to by neodpiskal snad nikdo.

Reagovat
J0EL

uplne v pohode to musi piskat kazdy

Reagovat
Counter

Skoro každý, koho sleduju na twitteru a není fanoušek Arsenalu, by to nepískal.

Reagovat
J0EL

Heh. To sledujes Stevieho Wondera a Bocelliho, ze?

Reagovat
Counter

Ne, novináře a tak. Jinak já to taky nechápu a souhlasím s tebou

Reagovat
Pato44

Ja teda v PL nejvic preju Arsenalu a taky bych to nepiskl. Nerozebiral jsem to moc detailne, ale jako faul mi to neprislo no.

Reagovat
Pato44

Ja videl nejaky zaber, kde mi prislo, ze si to Bellerin zpusobil spis sam. Z tohohle zaberu to vypada spis jako faul no, ale tezko rict.

Reagovat
masly008

jako že mu na tu ruku sám naskočil hlavou jo? hm zajímavá myšlenka,když si vezmu že belle se otáčel a alonso šel přímo tak nechápu jak si to mohl způsobit sám.

Reagovat
Cipinho

Za takový fauly se normálně dává žlutá...

Reagovat
Pato44

Tak to se divim, ze ji ted nedal.

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
fenixLFC

gratulacia chelsea, zasluzeny majster

Reagovat
teenz

Wenger uz konecne ven.

Reagovat
nani92

nie, on nebol na lavičke len preto, že mal ban, inak vás stále trénuje

Reagovat
teenz

Hm.

Reagovat
pingla
Reagovat
Gunner14

A Xhaka byl s našemi fanoušky v away sektoru https://twitter.com/AFC_GLEN/status/827850382051307520 ale asi by bylo lepší kdyby byl na hřišti a neměl ban

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doporučoval bych na večer si jít udělat popcorn a čekat na videa na https://www.youtube.com/user/arsenalfanstv/videos

Reagovat
Gunner14

Jen pěkně vydělávejte fanouškům Arsenalu penízky 95% co se na to dívá nefandí ARS

Reagovat
Nikikrew

tesim sa

Reagovat
C-M@ster

Už tam nějaký jsou

Reagovat
Hokaido

IT IS TIME TO GO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

môj obľúbený kanál na yt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

slabe a totalny curak co nevie o futbale ani hovno , Claude, TY, Troopz to bude nieco

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nevim, po dnesku uz si titulem nejsem jisty

Reagovat
smazaný uživatel

Tys doufal, že byste mohli mít letos titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako by klasik povedal, dnes v suchém triku. A to môžu byť v Arsenale radi, že sa dnes Diego snažil idividuálne presadiť hlava nehlava. Inak by to skončilo s oveľa väčším rozdielom. TC dnes veľmi podržal, za gól mohla najmä nezohranosť Zoumu a Azpiho.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
lenckoj

pamatuju si jak jsme dostali 6:3 na City a byli to Özil, který šel rovnou do šatny a Merte, který ho za to zjebal. Zřejmě jsme mu přirostli k srdci za tu dobu

Reagovat
TrueCommunist

Héctor Bellerín vinou zranění nedohrál derby na hřišti Chelsea. Španělský obránce Arsenalu vydržel na hřišti pouze 17. minut, následně musel vinou svalového zranění přenechat místo Gabrielovi. Co to je???

Reagovat
Mihi

Ten Courtoisov zákrok proti hlavičke myslím že Mustafiho bol totálne fenomenálny, neskutočne akú má formu tuto sezónu. Snáď nám nezdrhne do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Curtois je fenomen, az mi luto ho prislo, ked dnes inkasoval

Reagovat
smazaný uživatel

Conte nakladá celej PL do riti a to by mala byť najvyrovnanejsia, najťažšia, najkvalitnejšia a najprijebanejsia liga sveta, ale on nedba a neprestáva ju klatit ako lacnú kurvu hlava nehlava. 12 bodov náskok nemá nikto ani Juve, real, bayern, PSG.... Cfc je na dominantnejsi klub v Európe. Titul je jasný už v Januári tento rok. Neuveriteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nehrá LM ani EL. V lige je to obrovská výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz v zime nehral LM nikto a aj tak sa nikto nechytá a všetci strácajú body na každom rohu iba conte ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som ze keď nieje LM a všetci majú rovnaké podmienky a nemôžu sa vyhovárať tak sa aspoň niekto trochu na cfc dotiahne ale jedine co sa stalo je ze sa odstup len zväčšuje

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže tao sa takto selektívne nedá porovnávať. Tí hráči majú proste o 5-6 zápasov odohraných viac. Tým pádom prichádzajú aj zranenie atď. To je proste jeden sled na seba nadväzujúcich udalostí..

Reagovat
kiwwi

ale Chelsea je proste v jednom rytme, zapasy, tyzden oddych zapas atd.

hraju proste len dve sutaze narozdiel od nas (4) a ostatni po 3

Reagovat
smazaný uživatel

Však má trochu pravdu. Příští rok tady budu číst ze titul nedáme protože hrajeme lm? Každopádně kádr na to letos není, to se s létem změní.

Reagovat
Uwe háže buly

Prosimte, dyť kupujou hráče na hráče, to jako nemaj dost širokej kádr na 8 zápasů navíc, za rok?

Reagovat
kvasha16

sa tu teraz neskutocna tragedia robi z "nabiteho" programu, pritom uplne normalna vec to je najma v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč čekat na odehrání celého kola. Protože pak to může být klidně "jen" o 9 bodů.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda ta mentalita mustva je neco tak strasneho... jak labilni holky. Staci, ze souperi pomuze rozhodci, nebo dostanem nejaky smolny gol a uplne jim to zlomi psychiku. Proste to nejde podle planu a nejsou tam zadne silne vudcovske osobnosti, co by ten zbytek nakopli.

Proste mi ten tym prijde nejen po psyhicke strance, ale i fyzicke, jako tym baletek. A za to si Wenger muze sam, protoze ten tym si sklada on

Reagovat
Nikikrew

jj tesim sa na noveho trenera co kupi 11 silovych hracov a zmeni celu strukturu Arsenalu , toto su tiez komenty ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nepíšu, aby se nakoupilo 11 silových hráčů a uplne se prekopala naše hra.

Staci trochu poupravit/přizpůsobit. Větší problém je v te jejich mentalitě. Tam vidim největší Wengerovu chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět to jde třeba zrovna na Chelsea. Minula 8sezóna se jim nepovedla, ale s hodně podobnym kadrem si jdou v další sezoně suveréne pro titul. Jak je to mozne, když ten kádr je skoro stejný a přitom nenj výrazně lepší, než ten od Arsenalu

Reagovat
TrueCommunist

Hlavní sílu Chelsea vidím v tom, že se jim vyhýbají zranění, hrajou v podstatě furt ve stejném složení, což se o nás říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A do toho sam strka rozhodci :) jako jeho ceste, jak dodat steel - pres nerizeny strely Xhaku a Mustafiho (oba svym zpusobem) - se kdekdo smal uz od zacatku, no. Uplne mu ujel vlak, uz ani na ty hrace nema cich...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dnes zaslouženě, první gól sice podle mne po faulu, ale nic my jsme neukázali, největší zklamání Ozil a Sanchez. Nejlepší asi Od, na tom středu se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, automatická oprava je hnus.

Reagovat
Heisenberg

Wenger přenáší tlak z Blanca na sebe Zlepšit takovou bídu nebude pro Laurenta problém a hned si u fanoušků šplhne.

Reagovat
Pospovič

Paráda, jediná kaňka dnes byl inkasovaný gol, protože Courtois si dnes tu nulu prostě zasloužil. Jedeme dál, příští zápas také velmi težký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čech už mě začíná srát. Nejde jen o tu chybu, ta už stejně nic neřešila, ale on zápas co zápas udělá nějakou podobnou píčovinu. I když to vždycky neskončí gólem tak gólman jeho věku a zkušeností by těch chyb měl dělat daleko víc. Ospina by ho měl na pár zápasů nahradit, on je skvělý a jako dvojka je to zbytečný luxus.

Reagovat
Liquid

Reagovat
M0rb1D4S

"I když to vždycky neskončí gólem tak gólman jeho věku a zkušeností by těch chyb měl dělat daleko víc."

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko méně, ano překlep, tak se všichni poserem.

Reagovat
Hokaido

http://streamable.com/ntnxl

Tohle jako není faul na brankáře?

Reagovat
masly008

když se nepískají lokty do hlavy tak tohle určitě taky ne.asi nějaký nový trend.

Reagovat
Hokaido

Bože, nebrečte pořád.

Reagovat
masly008

tak ty se kua divíš že tohle nepískl a já brečím ? prostě loket není faul tohle taky ne,tak se nediv jak vajco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si jít vyvětrat ven palici, až budeš přitom rozběhni se a skoč. Pak se vrať domu a radši už nepiš

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

co furt všichni mají s tím nic.2x po sobě FA Cup je nic?

Reagovat
Liquid

Tak pro Everton a možná i Tottenham by to byl úspěch, ale pro Arsenal ?

Reagovat
masly008

a včem jsme tolik rozdílní než třeba totáč,snad jen že máme víc trofejí a hrajeme každý rok LM,ale jinak je to skoro stejné.tituly vyhrávají bohužel poslední dobou jenom 2 týmy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Za cca 10 let 2X FA Cup je bohužel málo, chce to zabojovat o titul a ne vždy to posrat v únoru.

Reagovat
Hachim Mastour

Ozilov výkon dopredu ma sklamal ale neprekvapil.Neviem čo s ním je túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych zkusil Oxe místo něj, až bude někdo jiný na střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil ešte nepodpísal novú zmluvu takže keď ho neposadi ináč zdrhne do bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Ozila bych klidně pustil, hlavně Sanchez musí zůstat, a stejně tak Wenger by mohl na konci sezóny odejít.

Reagovat
Amos

ani jednoho nesmíme pustit. Jsou to jediní TOP CLASS hráči u nás. Naopak k nim musíme ještě koupit pořádnýho zabijáka na hrot, hráče do středu a vyměnit trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale radši hráče co se bude snažit celou sezonu, než Ozila, co hraje pořádně jeden ze tří zápasů. Což ostatně ani Sanchez v posledních zápasech nesplňuje

Reagovat
Hachim Mastour

Máme Iwobiho,Alexisa a ty byy si na podhrot dal Oxa.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi ani Sanchez podhrot ještě snad nehráli, Ox hraje střed celkem slušně, líp než kraj, takže bych ho tam klidně zkusil.

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi už na podhrote hral a je to jeho hlavný post.Všetci vieme že je to práve kreatívny hráč a nie inside forward alebo nejaký špecialista na centre.Alexis by na tom poste úplne kraľoval, hral by ako druhý útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj máš pravdu, vlastně už tam hrál, ale rád bych tam viděl toho Oxe. Alexise nejlíp snad na křídle s pořádaným hrotem ideálně.

Reagovat
C-M@ster

Sunderland

Reagovat
Liquid

Zachrání se !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok v druhé lize ano...

Reagovat
stiflerovamama

co ten kokot Mason zase piska

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal titul jasný

Reagovat
smazaný uživatel

za 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Conte ukázal.co v PL chybelo roky,.,,, poradnej trenér a dospelo to az titulu Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

lestr vyhrál díky skvělemu kouči

Reagovat
Uwe háže buly

Ranieri a skvělý kouč?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Uwe háže buly

Jeden ojedinělý úspěch nezmění cca 30 let.

Reagovat
Hokaido

Jak jsme se dostali od Ranieriho k tvému sexuálnímu životu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Jak jsme se dostali k takhle laciným vtipům?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Niaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia áčko

Reagovat
smazaný uživatel

oops

Reagovat
smazaný uživatel

Neville

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Docela fajnové výsledky.

Reagovat
Gareth Bale 11

Gól Niasse, asistence Ranocchia Už jsem viděl vše.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

komentator v studiu: They needed technical players, they needed to add some quallity. Now they've got Niasse, Ranocchia and N'Diaye. They purchased very well

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kucka

Reagovat
frank

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
frank

Reagovat
Arbiter

Pool k smíchu, až je mi líto, že jsme proti nim nezískali ty tři body. Ale co už, minimálně devět bodů náskok po tomto kole mít budeme, to je docela velký luxus

Reagovat
kiwwi

Liverpool hra 9 zapasov v rade v utlme, ale ani to nezabranilo Ustymu v minulom kole oznacit ich za jeden z dvoch najlepsich timov v lige

Reagovat
Talker

Liverpool hra 9 zápasů v řadě v útlumu, vy i kdybyste protáhli serii na 15 zápasů bez prohry a stále jste za nimi.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

pointa?

Reagovat
I am Mancunian

to kokotko nejak nedomyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Nobody can beat them, you know.

Reagovat
Miguel19

Aspoň že hrál Lucas. Ta tragičnost Liverpoolu se může na koho hodit..

Reagovat
Manik...

Luxusní výsledky dnes

Reagovat
Liquid

Reagovat
iamek

Bych se i zasmal, ale zitra budem radi za remizu, tak to necham na jindy :-)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

teraz si tú cennú remízu a vydretý postup cez Hull cením od chalanov ešte viac Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

still unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/vrabejka?lang=cs

Situace začíná být vážná, ba i kritická

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ja nemôžem z toho jeho US a IS

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně ten jeho anglickej projev je úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Godwinson

Ten jeho twitter je děsivý místo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jk

Kde je všechno to porno

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Zaschrona

Koeman by jim mel dat poradnou cocku, dostat 3 goly doma je ostuda.

Reagovat
iamek

Kdy se hraje druhy set?

Reagovat
Zaschrona

Hraci Bournemouthu uz se pry neciti, skrecuji ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápete ze to vůbec není o tom, kdo má lepší hráče a o kolik? Sánchez by v letošní Chelsea jel jako drak a Costa by v arsenalu nehrál tak dobře. Není to o tom. Viz Leicester. Je to kolektivní hra a Arsenal rozhodne má vyborne hráče. Ale nemají ten kolektiv,kterej by dejchal jako jeden a táhl silou dopředu. A bez tohohle se nedá vyhrát nic. Proto i když si United koupi v lete koho budou chtít, mohou skončit i tak neúspěšně. Tohle si zkrátka nejde koupit, to se musí budovat a nebo to tam prostě je

Reagovat
Hachim Mastour

Proste treba vymeniť trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal neni o náhodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Sunderland, škoda Fulhamu ale good day

Reagovat
Hachim Mastour

Niasse král

Reagovat
Zaschrona

my ho snad jeste prodame za dobre penize, nechapu

Reagovat
pingla

Klopp traged, snad ani tu TOP4 nedaji, nemaji tam co delat

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Sakra spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak skončia v TOP 4, tak tam majú čo robiť. Ak skončia 5 a horšie, tak nemajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Moudro roku

Reagovat
smazaný uživatel

Rok je teprve na začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak už je vítěz jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepredbiehaj, do budúcnosti nikto nevidí...

Reagovat
Busby babes

Michael Owen by to nerekl lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Si s tým ešte neprestal?

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kokos, superi nam kolo co kolo ponukaju tu top 4 na podnose a my co nato? Nejaka remizka?

Reagovat
iamek

Prohra.

Reagovat
Hokaido

Romelu 42 bodů ve fantě ♥

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Já mu nakonec pásku nedal

Reagovat
hona.kub

útok Deeney Defoe Lukaku pro tohle kolo

Reagovat
Coutinho10

ja se aspon nebal Costy s (C)

Reagovat
PBLead

Snad poprvé, co fandové Evertonu mohou pochválit Niasseho.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dufan

Reagovat
Liquid

Klopp ven Snové kolo, Arsenal pokořen od nás a Liverpool prohaje s posledním 4 zápasy co viděl Gerard a bilance LIV 0-1-3 ?

Reagovat
smazaný uživatel

16:42 Xhaka sledoval utkání z hlediště

Když nemohl být na hřišti, sledoval zápas Arsenalu na půdě Chelsea (1:3) alespoň z hlediště. Řeč je o Granitu Xhakovi, který si odpykával disciplinární trest, porážku Gunners tak sledoval z tribuny, kde se nacházel mezi ostatními fanoušky AFC.

Takové expresky, seriously?

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Samozřejmě, fanoušky Arsenalu je tady třeba přehazovat vidlemi a lační po každé drobné perličce

Reagovat
smazaný uživatel

jako s tím přehazováním fanoušků Arsenalu vidlemi nejde nesouhlasit

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Zaschrona

Wow, jen 7 bodu na druhe misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A WBA 11 bodov na druhé miesto. Šialené .

Reagovat
Zaschrona

A souboj o zachranu taky zacina vypadat hodne zajimave, fakt mazec.

Jen ta Chelsea.

Reagovat
iamek

Solidne naslapane

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jako, ale ani na to nemysli

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, pokud oberete ostatní v top 4 o body a nám je necháte, tak klidně

Reagovat
Zaschrona

Jen konstatuju vyvoj v tabulce.

Reagovat
Whitemedia

Uklidni se

Reagovat
Counter

Za to, že jste se zbrkle zbavili technicky vybaveného Niasseho, nemáte nárok.

Reagovat
smazaný uživatel

technicky vybaveného ve smyslu, že má mobil a auto?

Reagovat
Counter

Říkal to tak komentátor, takže to musí být pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Zaschrona

Zustali nam jen kopyta jako Lukaku.

Reagovat
Counter

Ten je taaak líný, s tragickým prvním dotykem a nechce ani v klubu zůstat, měli jste ho už dávno prodat přece!

Reagovat
Zaschrona

Pry ho ale nikdo nechtel, tak u nas takhle bude tvrdnout minimalne do leta, chudak!

Reagovat
J0EL

O 3 kola...

Reagovat
Zaschrona

No coz, tak si uzivam dnesek.

Reagovat
Counter

Boha, takový těžký los - nejprve Chelsea a pak hned Hull

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lenckoj

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte si, že jste dneska už viděli vše? Opravdu? Tak na TSN právě nějaký expert použil slova "Niasse" a "technical quality" v jedný větě.

http://streamable.com/rg1w0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vyssie to pisem

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to musel nahrát, když jsem to slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Iacob 04.02.2017 18:04#

kiwwi 04.02.2017 18:05#

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

byl jsem vyveden z omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale 1104.02.2017 17:53# To jsem ani nestihnul projet diskusi, než jsem to postnul.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale trefil jsi se hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

To je hroza. Bezne by sa argumentovalo ze sme prehrali pretoze lucas bol v zaklade. smutne je, ze lucas s tym nema nic spolocne. nemaju s tym nic spolocne ani posily. Jedine ze by dosiel niekto ako paredes alebo dahoud....

Vôbec nie som prekvapeny z prehry, ocakaval som ju, co som pisal uz po zapase s chelsea. Skor ma stve, ako sme prehrali a ako prehrávame. staci to zatiahnut, utocit v minimálnom pocte hracov a ide to. S tou zaohou v zivote neprerazime blok. A superovi staci standartka a sme v haji. Naproti tomu nase standartky- najma ked ich kope milner, su totalne k hovnu. Seriozne, kedy sme dali po centir z rohu od milnera naposledy gol, ked vôbec?

Ano, zranenia a absencie nam nepomohli, ale tu ide o nieco viac. Ten tim je totalne v hajzli. Mignolet sice chytil penaltu minule a teraz mal jeden zakrok (ktory vsak bol totalne tragicky), ale inak je to proste priemerak. Ako keby vsetci stratili formu co mali. Clyne, milner marni,miesto aby hru roztahovali tak ju zuzuju (clyne) alebo naperu prvého protihraca (milner). Sturridge je uplne k hovnu, origi mal formu napolsedy dokial ho nezrakvil ten curak funes. tuto sezonu sice daval goly, ale inak je tiez k nicomu. Firmino je zavisly na coutinhovi, ktory sa po zranenie este hlada. Can zbytocny celu sezonu, hendo to proste neutiahne ked ma tvorit.

Co ma vsak desi najviac je to sebavedomie. To proste islo do kytek. Mozme tvrdit ze hendo s milnerom su kopyta, ale ze by milner pri snahe centrovat v strede napalil henda, to osm este nevidel. A vrcholom bola ta prihravka na lallanu. najlepsi anglicky hrac a vyzeral ze sa posral. Nic, nula bodov. jurgen musi cosi vymysliet, lebo takto to nepojde. Mam celkovo pocit, ze aj ten nas pressing upadol a celkovo ofenziva viazne. To ze je k nicomu obrana, s tym som zmiereny, ale utok to mal tahat. Nic, nula bodov. ako sme kedysi mali miliardu sanci, posledne mesiace mame striel o polovicu menej a aj to su vacsinou strely z dialky. Superi uz vedia co maju na nas hrat. treba to zmenit, inak to nepojde. Sezona stratena nie je, ale uz treba zacat cosi robit, lebo nam hori pod patami. A to co najskôr...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele my vam dame Wengra ok? Vam ta LM každý rok bude stačit a my dostaneme poradnyho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

V ďalšej sezóne sa vidíme v el to je teraz naša sutaz mame vám tam co vracať po minulom roku to bude parada

Reagovat
celeb

to, co polovicu sezony dokazoval Klopp dostat z vasich hracov je mensi zazrak. Hrali ste atraktivny agresivny behavy fotbal. To, ze par hier nevyjde je ok. Muzstvo sa da po APN dohromady a LM date urcite. Tipujem, ze cierny peter padne na Arsenal a MU.

Reagovat
Zaschrona

To neni zazrak. Klopp hrace za prvni polovinu sezony uplne vyzdimal. Je vytrestany za to, ze neumi pracovat s tim, ze PL nema zimni prestavku. To co vidime, to je vysledek jeho prace.

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslim že letos afc padne

Reagovat
smazaný uživatel

Ponechat si Wengera nedává logiku z žádného hlediska. Dovedu si představit,jak hnusne silnou auru v klubu má kde každý kdo se pokusi jít proti němu skonci blbe

Reagovat
Counter

Z pohledu majitele/vedení klubu to logiku dává, pokud teda i letos uhraje top4.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Medzi 15. a 20. miestom momentálne 2 body.

Reagovat
Coutinho10

aspon jsme to zdramatizovali

Reagovat
ratusek

Liverpool a Arsenal. O Vánocích tradičně oba týmy na titul a majstr Klopp nej trenér EPL

Reagovat
pingla

Reagovat
Malresi

Tak toto bol imho náš najhorší výkon v sezóne, čo sa týka ligy. Podobne hrozné to bolo len proti Burnley.

Reagovat
Godwinson

Hm, tak Liverpool je slušně v hajzlu, smutný

Reagovat
Counter

Na nás se zas chytnou.

Reagovat
ratusek

Btw EPL není liga o jednom týmu? nuuudáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu slabé toto

Reagovat
ratusek

tak ty jsi spokojen ne? hlavní tým ti hraje o titul a získá ho avedlejší asi vybojuje LM, i když u Liverpoolu s nej trenérem ligy člověk neví, budete 6. a budete rádi a to jste jeli na titul o Vánocích

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som spokojný celkovo s touto sezónou v Premier League, aj keď Chelsea sa odtrhla asi priskoro pre nestranných fanúšikov.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

People think Ross is celebrating his goal here. Wrong. He'd just heard Niasse scored.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kiwwi

v dnesnej dobe? really?

Reagovat
nani92

žltá karta

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Euphael

Reagovat
Zaschrona

a za by ji jako mel dostat?

Reagovat
Euphael

no jasne ze ano

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

sa toho neboji

Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

Tie časy, keď bavil každý zápas.

https://www.youtube.com/watch?v=2wIw446It7k

Reagovat
Counter

Teď se zase bavíme my.

Reagovat
J0EL

*bez toho "se"

Reagovat
Counter

Prohrát na Chelsea není ostuda, ale tradice.

Reagovat
J0EL

Watford sa nerata?

Reagovat
Counter

Watford si nás hodně podobně povodil i loni v FA Cupu, taky žádná novinka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

a potom si spomen na uvod jeho posobenia ked to bol neskutocny palic...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Ono to stejně nejspíš bude všechno prd platné. S chodícím Zlatanem na hrotu vyhrajeme v Leicesteru jen velmi těžko.

Reagovat
vladis271

aj tými remízami nás dobehnete.

Reagovat
iamek

Nebud depresivni.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

s leicesterom musite preboha vyhrat tak co sa bojite

Reagovat
Carrick

Papírově ano, ale když, tak se na to určitě zase těžce nadřeme. Ten pohyb hroťáka tam vpředu zoufale chybí. Zlatan si tam chodí, nedělá náběhy, nepresuje. On sice nějaké ty góly dá, ale takto dlouhodobě prostě nee. Toto by měla být jeho první i poslední sezóna na OT. V létě musí přijít Griezmann jako přímá náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Lester je zatím společně s Crystal Palace nejtragičtější tým PL. Jestli je neporazíte, tak o TOP 4 už nemůžete ani uvažovat.

Reagovat
Talker

Jenže před měsícem vyklepli Citizens. Je to PL, klidně se může stát cokoliv.

Reagovat
bbbauch

Zlatan na tom hristi vzdycky neco vytvori a aktivni je dost.. kolem nej to musi jezdit

Reagovat
Grahf

keď tam okolo neho "jazdí" mata s rooneym...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

ten titul nám můžete dát už teď, začíná to být trochu komedie, jak si všechny vodíme

Reagovat
Radin

I v evropských pohárech jste super :-)

Reagovat
hona.kub

roční pauza nám neuškodí, spíš mě tato poznámka udivuje od fandy slepic

Reagovat
tuny

třeba nás jste si nedávno povodili neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Postizenym je potreba pomahat a dat vuli zit.

Reagovat
Nikikrew

Liverpool , ti to zase posrali ako my. Preco tym cupkam z Machestru nechame cuhnut do LM.

Reagovat
Counter

O to legračnější bude, když to náhodou nedají.

Reagovat
Ritchie

nesmí

Reagovat
fff

Ked kriza tak poriadna.

Po tom uvode sezony co sme mali by pozicia mimo TOP4 bola pre nas vcelku tragedia.

Reagovat
papanegra

Věřím v Kloppa.

Nevěřím v naše průměrné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je vetsi traged? Wenger nebo Klopp?

Reagovat
blade115

Tady se každý před sezónou klepal, jaká se tu sešla trenérská elita, ale při každé krizi si tu člověk připadá, jako by se tu naopak sešel největší póvl...

Reagovat
Counter

Ne, to je jen dolar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je jenom přeceňovanej, Wenger je samozřejmě větší zoufalec. totálně mu ujel vlak už tak před deseti lety

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť 10 let zpět byl ve finále LM ty trubko

Reagovat
Liquid

i tam mu ujel vlak

Reagovat
Radin

Oba ty kluby nechápu..Průměrní hráči a do top mají pořád daleko..Místo, aby koupili top kvalitu, tahají bandu průměráků pořád dokola :-) Výjimky byly- třeba Sanchez a Ozil. Ale pořád jim chybí alespoň do každé řady jeden top player :-))

Reagovat
Counter

Protože to je tak strašně easy koupit top playera a postavit to na něm, aby si všecko sedlo.

Reagovat
masly008

on fandí realu,tam se kupují hráči co sezonu podle jména,trenéři se točí co 2 sezony,to je pak jiný pohled na svět.

Reagovat
smazaný uživatel

top playery kupují srabi, zkušené kluby si top playery udělají sami a koupí si Sissoka, aby to neměli tak jednoduché

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiciN

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pingla

Ani ne, podiv se na Spurs... Tam nedávno hráli průměráci jako Eriksen, Son, Alli, lehce nadprůměrný tam šel možná tak Toby, ale co s nimi dokázal Pochettino udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Čemu se smeješ? Ještě napiš, že to není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli přišli Alli a Eriksen jako průměráci, doporučuju změnit sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Takže my chceš tvrdit, že když koupíte hráče, kterého okamžitě pošlete na hostovačku, tak není průměrák? Eriksen přišel jako mladý, nadějný, ale rozhodně ne ve stylu Depaye, Maneho a podobných Tak nevím, kdo by tu měl měnit sporty

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak tady změna sportu nepomůže. Viz owny.

Reagovat
pingla

Tady asi opravdu nenajdu normálního fanouška Spurs, samí vyjebanci fakt

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
masly008

nemůžeš najít něco co neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Priemerný hráč nebude podávať dlhé roky stabilné a dobré výkony.

Reagovat
Cobra

A kterého takového průměráka jsme okamžitě poslali na hostovačku? Eriksena nebo snad Alliho? Jako napsat "Tady asi opravdu nenajdu normálního fanouška Spurs, samí vyjebanci fakt ", když si ty úplně mimo, je kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně naráží na Alliho, kterého jsme v MK nechali dohrát sezónu.

Reagovat
Cobra

A kde byl vyhlášen v 18(?) letech nejlepším hráčem ligy=průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej ten přístup "neslyšel jsem o něm -> průměrák". Kdyby byl Alli v MK na hostovačce z akademie nějakého velkého klubu, byl by vyhypovaný dřív, než by vůbec nastoupil k prvnímu zápasu PL.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

já doporučuju rozběhnout se proti zdi hlavou napřed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Manik...

Wenger. Klopp má slabší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea on verge of transfer deal: Hakan Calhanoglu – “God willing, I will be a Chelsea player next season” http://turkish-football.com/chelsea-transfer-news-hakan-calhanoglu-god-willing-i-will-be-a-chelsea-player-next-season/

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by měl přijít, tak na místo Cesca, a mnohem raději bych měl teda v týmu Cesca ...

Reagovat
Kovi81

pochybuju, on je dost lemra

Reagovat
blade115

Nemá teď nějaký ban? Těžko ho budeme kupovat po tom, co bude někde půl roku bez fotbalu. Teda aspoň doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Má.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení by na něj mělo už trošku šlápnout, neboť tohle je fakt hrůza. Úplně uvařenej tým, hlavně že nepotřebujeme posily. Myslím, že by jsme to 6 místo mohli nakonec ukopat. Nehraje poháry nic a stejně to nezvládá.

Reagovat
miky10

Conte ♥

Reagovat
Counter

Ha, gloryhunter miky dorazil

Reagovat
miky10

Vubec nevim o čem mluvíš.

Reagovat
Spalovač šancí

V kolik začíná na Evertonu 2. set?

Reagovat
kiwwi

Klopp: "If we played like we did in the second half for the whole game no team can cope with us." (Hull went from 1-0 to 2, even Niasse scored.)

Reagovat
kiwwi

nakoniec ten zaschrona nebol az tak daleko ked ho zrovnaval s Martinezom...deluded su obaja dost podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Pokud myslíš Zaschronu a Martineze, tak jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

Klopp je navic jeste nesmyptickej, no.

Reagovat
fff

Zaaaasch

Reagovat
Counter

Ty tomu prostě nerozumíš. Klopp je nesympatický, Mirallas je sympatický, Mourinho byl před létem sympatický a teď už není tak sympatický.

Reagovat
Zaschrona

Mourinho nikdy nebyl zrovna sympaticky.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

človek, ktorý mal roky v tíme v zálohe gundogana a v útoku reusa s aubom určite nie je vnútorne spokojný s hendersonom, či sturridgom alebo origim..tu problém nie je, médiam boli sú a aj vždy budú venované žvásty od manažérov..tu to zaváňa skôr tým, že FSG nepustí žiadne peniaze, pokiaľ neprídu najprv predaje hráčov..sú to obchodníci a net spend je pre nich veľmi dôležitý..pokiaľ nebudeme mať money talk tak sa neposunieme nikde, ani s kloppom, simeonem, s nikým proste..

Reagovat
smazaný uživatel

viac komickejšie je to, že hráme mesiac aj pol holý kokot, ale united čo investovali miliardy do hráčskeho kádra nás stále nepredbehli..to nie je rýpanie, ale skôr rečnícka otázka, ktorej nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsme tragičtí o tom žádná a nechci se na nic vymlouvat, ale aspoň ten postup v FA cupu máme, finále COC jsme taky ukopali a v lize ten váš náskok pomalu ale jistě stahujeme (pokud zjetra v Lesteru vyhrajem tak rozdíl jen bod), takže si myslím, že jsme na tom teda líp než vy. Samozřejmě to není žádná extra dobrá vizitka našich hráčů, protože ty výsledky zdaleka neodpovídají kvalitě kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale je pekne, ze sis na nas vzpomnel... na druhou stranu, je to neco, co nechape asi nikdo z fans United. dve z tech proher prisly v poharech a ne v lize...

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

ak budeme budúci rok o takomto čase opäť za vami, tak máš právo na výsmech, ale teraz ešte nie, to že sme investovali viac znamená, že to chceme psotaviť na TOP hráčoch, ale tiež sto potrebuje čas, kým si to sadne..vy to staviate opäť na jemne nadpriemerných hráčov a to že im odíde forma ako sa to deje u vás je istota..

Reagovat
minoLFC

minimálne na jedného hráča by určite peniaze dostal

Reagovat
smazaný uživatel

v prípade predaja sakha

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to je nejako vytrhnute z kontextu. V opacnom pripade by to bolo dost zle.

Reagovat
fenixLFC

krasna demagogia od teba

Reagovat
kiwwi

je pravda, ze som kopiroval len title z redditu kde nebol uvedeny zdroj, ale musim ta sklamat, nie je to odomna

@AlexShawESPN

Follow

More

Klopp: "If we played like we did in the second half for the whole game no team can cope with us."

He OK? From 1-0 to 2, even Niasse scored

https://twitter.com/AlexShawESPN/status/827932215631892480

Reagovat
fenixLFC

je to bullshit z oboch stran. ten argument o goloch je proste blbost, kedze ten druhy gol prisiel po tom co sme hrali viacmenej vabank. ale treba uznat aj kloppovi blbost pretoze dobre sme nehrali ani v druhom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Nás nikdo neporazí.

Reagovat
Busby babes

Videl jsem jen zapas Chelsea a co me teda zaujalo, je to, ze i kdyz zapas byl ve velkem tempu, tak v klicovych momenetech hraci Arsenalu tak nejak selhavali. Typicky pred tim druhym golem. Tam mel Hazard lezet uz na pulce a misto toho pretlaci Coquelina? Kterej konec toho souboje v zasada vypusti?

Hraje takhle porad nebo mel jen dneska spatnej den?

Reagovat
masly008

už několik zápasů nehraje to co má,ale je to teď jediný střední záložník který může nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard ma nizko teziste a strasne silne nohy. V tom nevyhodnem souboji pro Coquelina by meli problemy i vetsi borci

Reagovat
Busby babes

tohle neberu. mel ho zastavit i kdyby se mu mel obema rukama povesit za trenky. od toho tam tem defenzivni zaloznik je, aby podobne akce hasil uz v zarodku. Aspon teda podle me.

Reagovat
smazaný uživatel

Zastavit ho mel, ale odletel od neho jak papir. Btw. o krok za Hazardem.

Ozil se na to taky pekne ale vyprcal

Reagovat
Busby babes

prave, odletel od nej a me prislo, ze do toho souboje sel dost laxne. Jestli se bal o kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

U toho golu me nasral hlavne Mustafi, ktery misto toho, aby ho pomohl Kosovi zdvojit, tak si tam hlidal nevim koho a ten skluz pak prisel pozde

Reagovat
mimi_united

Lukaku > Kane

Reagovat
kiwwi

ako no.9 rozodne...ako hrac celkovo je Kane o nieco lepsi

kto ma ale dobru zalohu a potrebuje kladivo do sestnastky tak Lukaku all day long

Reagovat
smazaný uživatel

No, právě ale Lukaku šel tuhle sezónu neskutečně nahoru v mezihře. Viděl jsem asi 5 zápasů EFC, už mu vůbec nepřekáží míč, dokáže tvořit hru, potáhnout akci a ještě zlepšil už tak výbornou efektivitu. Mít za sebou Eriksena, Alliho a Dembeleho, má přes 20 branek v letošní sezóně.

Za mě momentálně Lukaku -> Kane.

Reagovat
Zaschrona

Nejsem si uplne jisty, jestli by Romelu do hry Spurs sedel. Kane je pro hru Spurs hrozne dulezity, tu jeho roli by Romelu neumel zahrat ani zdaleka tak dobre, Harry zas naopak. Ale mas pravdu, ze se letos dost zlepsil. A i ukazuje, ze dokaze na hristi pusobit na spoluhrace jako lidr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně. Pokud by měl Lukaku plnit Kanevu roli, možná by neuspěl, ale chtít to od něj nějaký trenér, bude padlý na hlavu. Mluvíme v teoretické rovině, samozřejmě.

Třeba se mýlím, ale Lukakův potenciál mu přijde daleko vyšší než jeho současné schopnosti. Kane podle mého aktuálně hraje na vrcholu svých možností.

Reagovat
Zaschrona

Romelu je famozni zakoncovatel, neni moc utocniku, kteri by byli v tomhle lepsi. Pokud ma kolem sebe kvalitni tym, uz ted ma potencial nasazet 25+ golu v PL sezone, coz uz se mu dost mozna vyjde letos. Ale je to i tim, ze u nas mame kolem nej konecne postavenou taktiku a snazime se hrat tak, jak mu to vyhovuje. Takove podminky by v jinych klubech asi nemel. Ale treba proti Stoke byl v podstate nulovy a mel jen par dotyku s balonem za cely zapas. Absolutne mu nesedi styl hrat do plne obrany, kdy ma bojovat nekde na vapne. Treba do Arsenalu nebo Barcelony by se absolutne nehodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorryjako, ale nesouhlasím, i když je pravda, co píšeš. Dle mého by se přizpůsobil a svými kvalitami prosadil i v Arsenalu

Reagovat
Zaschrona

Lukaku neni moc kladivo do sestnacky, on je urcite nejnebezpecnejsi, kdyz dostane balon do behu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený plod je dnes docela ukecaný, bude zase mlčet po našem zápase jako poslední měsíc?

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnanie dvoch možných základných jedenástok LFC vs. Spurs:

Mignolet<Lloris

Clyne<Walker

Matip=Toby

Lovren<Verts

Milner<Rose

Hendo<Dier

Lallana<Dembele

Wijnaldum<Alli

Mané>Eriksen

Coutinho>Son

Firmino<Kane

-----------------------------

Karius<Vorm

Arnold=Trippier

Lucas=Carter-Vickers

Klavan<Wimmer

Moreno<Davies

Stewart<Wanyama

Can>Winks

Ejaria<Sissoko

Sturridge<Lamela

Ojo/Woodburn<N'Koudou

Origi>Janssen

15 vs. 4 pre Spurs. Rovná sa som nerátal...

Celkom jednoznačne lepšie poskladaný káder a hlavne širší, Klopp a majitelia majú čo robiť... Je celkom pochopiteľné, že Spurs nás preskočili a pravdepodobne znovu skončia lepšie na konci sezóny..

Reagovat
Miguel19

Toby > Matip

Reagovat
smazaný uživatel

To som bol ešte mierny k niektorým hráčom LFC, kt. hrajú dobre, no.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Mane rozhodne neni lepsi, nez Eriksen

Reagovat
masly008

letos asi fakt jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na krídle je jednoznačne lepší....

Reagovat
Cobra

proto by si ho měl porovnávat např. s Lamelou.

Reagovat
smazaný uživatel

porovnával som ideálne jedenástky...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Matip = Toby?

jinak u vas se ty individuality hrozne spatne porovnavaj. i mesic a pul zpatky, kdy jste hrali skvele mi prislo, ze nemate individualne nikoho lepsi nez my (mozna az na Coutinha), ale jako tym vam to klapalo podstatne lepe...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, prišli zranenia, únava, úzky káder, preťažovanie hráčov základnej jedenástky, súperi zdvojujú / strojujú nevyrázného Coutinha po zranení, odišiel Mané (hral len jeden a pol zápasu od AFCONU), faktorov je veľa...

Reagovat
Busby babes

tak jsem to nemyslel. Spis tak, ze u vas podstatne lepe nez jinde fungovala ta synergie, kdy ten tyovej vykon byl podstatne lepis, nez jen soucet individualit... aspon tak mi to prislo. A ne teda jen ten mesic zpatky, ale vlastne celej podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, súhlas, ja len píšem dôvody, prečo to prestalo fungovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově mi přijde, že hráče světových kvalit mají snad jenom v Coutinhovi, Firminovi a možná v Matipovi ve formě. A ani tohle nejsou tahouni typu Bale, Suaréz, kteří ten tým můžou vést na zádech. S tímhle prostě o titul hrát nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho před zraněním takovej tahoun imo byl a Mane má za letošní sezonu k hráči světových kvalit blíž než Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Maného furt všichni strašně podceňujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem ho v létě vůbec nechtěl, ale letos je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme měli koupit jeho a ne Sissoka, kurva.

Reagovat
Cobra

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Zaschrona

Ono kvalita hracu taky zalezi na tom, jak s nima trener pracuje. Pokud bys tohle srovnani delal par mesicu zpet, vyslo by to dost mozna jinak. Ale ze potrebujete posilit a rozsirit kadr, to plati urcite.

A mimochodem bych teda nerekl, ze si Lamela nebo Vorm zaslouzi zobacek. Toby zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, otázni by boli Firmino (keď mal formu), ale Kane je aj tak lepší hrot proste a Lallana, keď mal formu, ale Dembeleho pokladám za o trochu lepšieho hráča, každopádne áno, Lallana s Dembelem sú dosť vyrovnaní... Vorm už v PL niečo ukázal, Karius zatiaľ nie... A Toby, dobre, no, je lepší, ale Matip rozhodne nesklamal, naopak, príjemne prekvapil...

Doplnenie kádra je nevyhnutné, na tom sa zhodneme všetci :).

Reagovat
Zaschrona

Ted je otazka, jak k tomu v lete pristoupite. Aby to zas nebyl jeden Mane, jeden Matip a pak jen Karius, Klavan a Wijnaldum. A nakoupeno pomalu jen za to, za co prodate...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa, že pri yankees to tak bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Inac s tym Hendersonom je to tu komicke. Ten sa v kontinuu nepohybuje nikdy inde ako na dvoch extremoch. Bud je to najlepsi CM v lige a > Pogba, alebo je to najvacsi traged v lige. Keby clovek vzal rozum do hrsti a zamyslel sa, tak pochopi, ze na neho kladie nerealne ockavanie, z coho potom je aj to sklamanie. On hra zodpovedne to, na co ma a urcite to nie je najvcasi problem toho muzstva, naopak je to konstantne jeden z najvacsich drziakov tam.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda ma to napadlo pri tom porovnani s Dierom. Nehovorim, ze to pises ty, ale, citam to tu pravidelne, aky je traged. Teda mimo mrazikov, pre ktorych je dobry len na stiepanie dreva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Hendo na svoje moznosti nehra obec zle samozrejme. Ak je niekto tuto sezonu mimo je to zial Emre, od ktoreho som cakal ovela ovla viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, ale ako DMko je Dier proste lepší, hlavne v defenzíve (najdôležitejšia činnosť DM), každopádne hrajú iný systém a Hendo musí robiť veci, kt. Dier nemusí...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší problém to možná není, ale jeden z těch větších jo. Nechci tím říct, že je Henderson špatnej fotbalista, ale prostě se na toho posledního před obránce nehodí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

On hlavne ... niekedy by som skratka chcel, aby sa vedel s otocit s loptou a zrychlit hru, ta jeho rozohravka ako ju hra nie je zla, ale toto mu strasne chyba.

Reagovat
fenixLFC

tak on nie je tvorca hry ale bojovnik. ma ine prednosti. ked sme hrali o titul a on bol ten motor, ktory netvoril a bojoval tak to slo.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Hendo je náš nejlepší střední záložník tuhle sezonu, ani včera nehrál nijak zle. Na to,že jsme ho předělali v podstatě z AM na DM, tak si tuhle sezonu zaslouží pochvalu. V něm problém není.

Reagovat
icemike

Ve kterem vesmiru je Dier lepší než Hendo?

Reagovat
blade115

Tohle porovnání je hrozně nicneříkající. Náš kádr kdyby se takhle rozpitval v porovnání třeba s MU nebo i City, tak z toho vyjdeme hůř, přitom v tabulce jsme na tom o dost líp. Důležitý je, jak to funguje jako celek a kdo to řídí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana dembele, wijnaldum alli? nechapu proc je porivnanas spolu

Reagovat
Miguel19

Falcao už má 14 branek. Vypadá to, že se do toho zase dostal. To mu přeju

Reagovat
iamek

Monaco hraje uzasny fotbal.

Reagovat
Whitemedia

ale PL ať se vyhýbá obloukem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
FUnk

Reagovat
minoLFC

Na 40nika slušne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

3 body doma a to je hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná finálka, trestuhodně vypuštěných posledních pár minut... ale je to tam

Reagovat
Cobra

Šílenost. Ale narozdíl od zápasu se Sunderlandem jsme se do těch gólovek dostali. Jen má Kane trošku útlum formy.

Reagovat
hefy

Spurs v suchym. Ale teda Son je neskutečnej palič, to se jednou strašně vymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Suchotriková výhra, Son = Walcott, možná to bylo i tím, že Davies vůbec nepomáhá útoku jako Rose.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ještě, že tam jsou ty tři body, ale jinak hrůza v zakončení, co my zahodíme, to je na facku. A Son, to je v tomhle kapitola sama pro sebe.

Reagovat
Taiger

Dnešní zápasy dopadly úplně nejhůř, jak mohly.

Reagovat
smazaný uživatel

* nejlip

Reagovat
Manik...

Reagovat
EXoRcIsT

ani by som nepovedal

Reagovat
r.mrazik

Slusny vysledky...zitra to treti misto zas o bod stahnem

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi by na tom bylo, kdyby se takhle po jednom bodu udelala LM.

Reagovat
r.mrazik

To by ty za nama museli byt postizeny

Reagovat
Busby babes

a co teprve ti pred nama.

Reagovat
r.mrazik

Dle vysledku nekteri uz jsou

Reagovat
FUnk

to promenovani hruza, kazdopadne dulezite body pred zapasem s LFC, tam to bude tezky orisek...

Reagovat
Zaschrona

Aktualni ranking golmanu dle pomeru ocekavanych obdrzenych golu a obdrzenych golu.

https://pbs.twimg.com/media/C32Nf2YWQAAY6LS.jpg

Joel A dalsi potvrzeni Lloris > DDG

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Německo má 10 nebo kolik světovejch gólmanů Karius a Zieler

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Kvalitní německá brankářská škola.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš mozek v pytli

Reagovat
Mimalu

proč tam není Bravo?

Reagovat
Zaschrona

Autorovi bylo trapne ho tam zarazovat.

Reagovat
FUnk

brava tam radeji nedeli?

Reagovat
FUnk

*nedali

Reagovat
nani92

štatistika kde je prvý nejaký Robles má asi takú váhu ako Kloppove hulákanie na rozhodcov..

Reagovat
Zaschrona

Radsi vymyslej nejake alternativni statistiky

Reagovat
Counter

Když jsou nejlepší gólmani v lize Robles s Jakupovićem, tak bych toho raději moc nepotvrzoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Zaschrona

aneb kdyz se mi statistika nelibi, proste to jen ubrecene zkusim ignorovat...

Reagovat
Lacko_Boh

praveze podla statistik sa riadia ignoranti nou ofens

Reagovat
Zaschrona

Pokud nekdo statistiky uplne ignoruje, tak logicky je ignorant. Taky bez utoku.

Reagovat
Azazelo RD

Blbej příklad. Já třeba ignoruju rajčata a nejsem ignorant. Prostě je to jen na hovno potravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny potraviny jsou na hovno.

Reagovat
Zaschrona

Pokud nejakou potravinu umyslne ignorujes, tak ve vztahu k ni jsi ignorant.

Reagovat
Azazelo RD

Ok a kouříš penisy?

Reagovat
Zaschrona

Ja ne, to musis za vladisem.

Reagovat
Azazelo RD

Ignorante.

Reagovat
Zaschrona

V tehle veci jsem primo nadseny ignorant.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak tobě nestačil ubrečený smajlík a musel jsi i napsat, že to je ubrečený komentář. Aspoň že ses tomu sám zasmál.

Reagovat
Zaschrona

A ne? Ty proste jen reagujes tak, ze kdyz se ti statistika nelibi, tak ji celou odhodis s tim, ze pokud v necem jsou dva nejlepsi golmani ti, ktere by vetsina fanousku tzv. velkych tymu necekala, tak je udajne cela takova statistika k nicemu ci co. Takovemu ubrecenemu komentari se rad smeju, ano.

Reagovat
Counter

"tak bych toho raději moc nepotvrzoval" = "tak je udajne cela takova statistika k nicemu ci co"

Ok no, já to tam nevidím, ale co už. A pořád nevím, co je na tom ubrečeného.

Statistiky jsou dobrá pomoc na utvoření celkového názoru, nejde je brát jako bernou minci. A to mluvím o statistikách obecně - tady se bavíme dokonce o jedné konkrétní, což tím tuplem nejde brát jako bernou minci.

Reagovat
Zaschrona

Vsak ja s tim i souhlasim, ze se neda vse brat jen podle statistik, jeji vyznam se ale porad hrozne podcenuje. A i jsem si to tady potvrdil.

Reagovat
Counter

Jak? Tak, že sem plácneš jednu statistiku s omezeným vzorkem a vyvodíš z toho definitivní závěr?

Reagovat
Zaschrona

"dalsi potvrzeni" = "definitivni zaver"

Reagovat
Counter

To jsem přestřelil.

Kdy jsi sem dával nějaká jiná potvrzení?

Reagovat
Zaschrona

Nechme toho, ja taky uznavam, ze jsem s tim brekotem ustrelil... a ucel to splnilo.

Reagovat
kvasha16

vies ako sa hovori, statistiky su ako bikiny, co to naznacia, ale nikdy neukazu uplne vsetko preto by som sa radsej vyvaroval toho potvrdenia

Reagovat
Zaschrona

souhlas, vsak jen provokuju

Reagovat
kvasha16

tak potom

Reagovat
Counter

Najednou...

Reagovat
Busby babes

aneb, kdyz neumis statistiky interpretovat, nekdo ti to rekne a ty se vztekas.

Reagovat
Zaschrona

Ja se ale ani nesnazil o nejakou presnou interpretaci. Zadne Joel > vsichni nebylo.

Reagovat
Busby babes

vsak v poho. ja jen ze tuhle statistiku by bylo hrozne jednoduche shodit.

Priklad:

Lloris desetkrat prihraje z odkopu utocnikovi soupere pred nim, ten na nej jde sam, predpokladam, ze v takove situaci se celkem ocekava gol, presto Lloris 3krat chyti.

DDG to neudela ani jednou, ale presto na nej jde utocnik dvakrat sam a ani jednou nechyti... podle statistiky, kterou si dal, pak Lloris> DDG. Presto by asi za takove situace kazdej Llorise vyhodil ze stadionu.

Reagovat
Zaschrona

Jako kazda statistika to ma sve chyby, samozrejme. Akorat teda uvadis priklad, ktery se realne zrovna nestane.

Reagovat
Busby babes

myslis? defensive error podle Squawky: DDG 2, Lloris 5. Ale o to ani neslo. spis na ad absurdum ukazat priklad, toho, jak tahle statistika muze byt zkreslujici...

Kdyz uz jsi teda psal " A dalsi potvrzeni Lloris > DDG"

btw, ktera jsou ta predchozi?

Reagovat
bbbauch

tak to je zdrcujici potvrzeni

Reagovat
Zaschrona

Big Nev ma temer vzdy pravdu.

Reagovat
Busby babes

seriously?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded jako obvykle

Reagovat
Zaschrona

Od krale v tehle kategorii to potesi.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

počkat, on si ještě někdo myslí opak?

Reagovat
Zaschrona

Jak vidis, tak takovych je tady dost.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C-M@ster

Hráči City.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
raduinho

Reagovat
fajdax

Ty jsi proste neuveritelnej

Reagovat
Zaschrona

Jakupovic > Courtois

Reagovat
Mihi

Heh, tvrdit to po dnesku

Reagovat
Zaschrona

Dnesek neni cela sezona.

Reagovat
fajdax

Slabej trolling

Reagovat
Zaschrona

Ten prenecham tobe, fajdy.

Reagovat
fajdax

Neser Jarine

Reagovat
Zaschrona

tebe rad

Reagovat
Swarley

tak snad na to uslyší Peréz

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Heaton ♥

A Mandanda je obrovský zklamání, od něj jsem čekal, že potáhne Palace a on je místo toho víceméně k smíchu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Arsene Wenger confirms that Arsenal have offered him a two-year contract extension at the club.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Counter

Jaká je šance, že to vezme? Za sebe říkám tak 99 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Manazment len vypocul volanie fanusikov. Akurat si neuvedomili, ze sa sa to dnes hralo na Stamforde bridge.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Přilož pero, Arséne!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Reagovat
raduinho

Reagovat
jk

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna dost ocakavane, ale vobec si niesom isty ci predlzi

Reagovat
Lacko_Boh

Uvidime, Guardiola s Mourinhom budu za chvilu volni. Ja by som cakal kym sa jeden z tych charizmatickych talianov neuvolni. Ci uz Carlo, ci Conte alebo kludne aj Claudio mam to pici, ja v tom penaze nemam

Reagovat
Lacko_Boh

a netreba zabudat na mojho cierneho kona Marka

Reagovat
smazaný uživatel

claudio by bol zaujimavy

Reagovat
aramaki

dedka za dedka? podla mna budu chciet nieco mladsie, aj ked skusene a s vysledkami

Reagovat
Hachim Mastour

Alebo Roberto

Reagovat
kvasha16

toho Conteho som akoze prehliadol

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri bol dosť spojovany s odchodom do PL.

Reagovat
Lacko_Boh

Koho miesto neho?

Reagovat
Zaschrona

Dle sazkovek je nejvetsi favorit Howe.

Reagovat
Lacko_Boh

Tomu ( kurzu) by som moc neveril Media ten vztah dost nafukli.

Reagovat
Zaschrona

Ja taky ne, ale bylo by to minimalne zajimavy. Uprimne ani nevim, koho pripadne muzete chtit. Nejak mi k vam krome Wengera nikdo nesedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Lacko_Boh

mali pockat do konca sezony, kto sa uvolni..

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez

Reagovat
Counter

Reagovat
teenz

Reagovat
Whitemedia

Blanc?

Reagovat
Lacko_Boh

neviem no, mam ho rad z CL ale ..by som si nechal Wengera

Reagovat
Whitemedia

já taky

Reagovat
Lacko_Boh

kokotko by si pred Abramovicom nehovoril

Reagovat
Whitemedia

Před Abramovičem jsem netušil, že se v Anglii hraje nějaký fotbal.. pak jsem jednou dostal dres Henryho a už to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Straka

Reagovat
fantomas

Třeba ten Sarri by mě zajímal nebo někoho z těch mladých Němců.

Reagovat
Counter

Nikoho, protože podepíše Ale kdybychom si měli zahrát na utopii, tak by byli fajn lidi jako Favre, Tuchel, Jardim nebo třeba ten Blanc. A nebo až za rok vyhraje Hull titul, tak vezmeme Silvu

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

favre

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Trand

Reagovat
andrew96

Na Arsenal nemá

Reagovat
patas92

Jardim, Marcelino

Reagovat
Spasitel

Príde Deschamps

Reagovat
Usty

Kdokoli?

Reagovat
J0EL

stale lepsia volba

Reagovat
Lacko_Boh

lol

Reagovat
Counter

Moyes třeba!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Nagelsmann a na 70 let vystarano

Reagovat
Hokaido

Já už asi rok říkám, že to po něm vezme Quiqué Sanchéz Flores.

S tím byste to podle mě vyhráli.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

legenda

Reagovat
J0EL

Kokoti do jedneho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Nechal som sa uniest ale ani rano mi to nepride smiesne

Reagovat
nani92

chudák Garde, kedy bude mať šancu na job snov?

Reagovat
Busby babes

nezavidim vam tu situaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Komu sa ako teraz smejes?

Reagovat
fantomas

Vedení.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

A zítra bude zima

Reagovat
vladis271

OT:

pičóóóóó

Meyers vo Vikingoch.

Aj ten záber ako ho predstavovali. Nájazd kamery zozadu, tušíte, že niečo sa stane a jeb. Čo tu robí Henry VIII.

Ale tak prečo nie. Konečne majú aj angláni nejakú postavu s charizmou.

Reagovat
Counter

Potřebujou nějakého nového tahouna, když se těch původních zbavili.

Reagovat
Whitemedia

to měli už dávno... Ecbert bude chybět..

Reagovat
vladis271

skôr mal viac priestoru dostávať Aethowulf. Ale to snád dostane v 5. sérii.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado, ty si jedináčik?

Reagovat
fajdax

Co o mě víš?

Reagovat
Swarley

máš největší zkušenosti s mořeplavbou v ČR

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Rarášek

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa vecí, Filipko.

Reagovat
fajdax

Podle mě jen jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, kde bydlíš.

Reagovat
nani92

je to trápne

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty si jedináčik?

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

ozaj zachytil si ten hunt na moju osobu na FB?

Reagovat
kvasha16

rozsirilo sa info o tebe do dalsich osad?

Reagovat
nani92

začal na teba účinkovať nový Kaliňákov zákon?

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Prečo?

Reagovat
Counter

Dneškem skončila Rodwellova šňůra!

Reagovat
Lacko_Boh

Ako sme hrali?

Reagovat
Zaschrona

1:3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

ty fandovia z Bangladeša sú najzúrivejší

Reagovat
smazaný uživatel

V Bangladesi su kokoti

Reagovat
mr.Silver

Jak hral Grosicki?

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/C32bH3HXUAA7RoQ.jpg:large

Hodně zajímavé tohleto. Když Mourinho říkal, že se hrálo jen nějakých těch 35-40 minut a znělo to tak směšně, že si to kiwwi s Busbym ani nebyli schopní připustit, tak se nakonec ukazuje, že se možná až tak moc nesekl.

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga 2-3 minuty v průměru navíc na povalování se a diskuse s rozhodčíma

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

v zivote by som netipol ze sa nehra v priemere ani 60 minut

Reagovat
Manik...

Reagovat
ADM

tam už ani nešlo vybrať horšiu farbu než tú žltú

Reagovat
Busby babes

no, ja jsem psal, ze si to nedokazu prelozit tak, aby mi to davalo smysl. A napsal jsem, jak jsem tomu porozumnel. Tys napsal jinej vyznam, u ktereho jsem rekl, ze je nesmyslnej. Ne z pohledu tveho prekladu, ale z pohledu Mourinha. Jakoze pak by placal kraviny.

btw. z tohodle grafu nejde nic vycist a takhle bez kontextu je to jen placnuti, ktere nedava smysl.

Reagovat
Busby babes

je to metodika k tomu grafu od Countera?

Reagovat
Zaschrona

Ne, je to jiz starsi clanek, ktery rozebira tuhle problematiku, taky zalozeny na statistikach Opta, i kdyz uz par sezon zpet. Metodika, jak se to pocita, bude vsude stejna, pokud se to zaklada na cislech Opta.

K tomu grafu od Countera muzes najit info akorat tady. https://twitter.com/colintrainor

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Vůbec nerozumím, co jsi teď napsal.

Mourinho řekl, že se hrálo jen 35-40 minut. Statistiky Opta ukazují, že se v průměru hraje okolo 56 minut. Byla to tedy blbost, ale ne až tak velká, jak se na první pohled zdálo.

Reagovat
Busby babes

no a ja to puvodne pochopil uplne jinak a psal jsem to tam. ZE jsem myslel, ze rika, ze nam vsechno dost trvalo. takhle zpetne je to asi uplna blbost, ale jak jsem tam taky psal, ta pasaz toho rozhovoru mi prisla divna/nesrozumitelna...

Reagovat
Robochelsea

Keď je priemer 56, môže sa stať v nejakom zápase, že sa hrá len 40.

Reagovat
Teoretik

bez popisu metodiky to o ničem nevypovídá (ale ten rostoucí trend u PL, BL a žabožroutů by mohl něco naznačovat)

Reagovat
C-M@ster

Co naznačuje?

Proč to v BL roste?

Reagovat
nani92

lebo tam bol Guardiola a aj ked sa nehral okulahodiaci futbal, ale sa hral, lebo mal Bayern loptu na kopačkách

Reagovat
Teoretik

To právě těžko říct, když člověk nezná dopodrobna metodiku, vypočítává se to ze základní hrací doby nebo 90 plus nastavení? Při druhém případě by v PL mělo vliv ta snaha o delší nastavení od rozhodčích. Možná je tu ale snaha celkově o plynulejší hru nejen od rozhodčích, ale i týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se každý zápas nenastavuje půlhodina, ale nějakých směšných pár minut od oka, když je to tak?

Reagovat
Lacko_Boh

...

Reagovat
smazaný uživatel

Asking real questions.

Reagovat
Miguel19

Protože bys takhle nastavoval furt dokola

Reagovat
aramaki

Prípadne normálne zastaviť časomieru vždy keď lopta opustí trávnik alebo sa ošetruje a pod., ako v hokeji a nebolo by potrebné žiadne nastavovanie.

Reagovat
kvasha16

to by sa ale musel skratit hraci cas z 90 minut, lebo ked sa teraz hra 60 minut cisteho casu, hraci by nemohli zvladnut narast o dalsich 30 minut, cize to tym padom nepripada v uvahu v dohladnom case podla mna taka zmena

Reagovat
smazaný uživatel

zkatit hraci cas je neresitelny problem, musime pockat, az zacnou hrat roboti, kteri budou mit lepsi fyzicku

Reagovat
smazaný uživatel

Bys musel pak nastavovat i na ten nastaveny cas, urcite by se nehralo tech 30 min najednou cisty cas(a takhle by to pokracovalo donekonecna v podstate). jedine reseni je prestat hrat na hruby cas

Reagovat
Counter

Spíš by stála za úvahu změna pravidel, že by se prostě hrálo na 60 minut čistého času a basta.

Reagovat
kiwwi

No vidíš, takto to dopadne keď sa hádajú dvaja o veci kde kde nemajú dostatok informácií. Teraz sme obaja za blbcov

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
kiwwi

ta nieze lol - bavili sme sa jak hluchy so slepym

Reagovat
Manik...

To bych nečekal, že se hraje jen tak málo

Reagovat
Busby babes

me taky ne, ale kdyz si clovek zamysli nad tema statistikama tak treba vcera Chelsea - Arsenal.

4 goly, to bude tak pul minuty oslav po kazdem, v prumeru. 3 minuty

29 primych kopu, to taky bude tak 15-20 vterin prutah na jeden. - 10 minut

23 rohu, podobne cislo. - 9-10 minut

7 offsidu, 5-10 vterin. minuta

Auty tam nejsou ale tech taky muze za zapas byt tak 40? a par vterin na kazdej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Shearer další, co říká, že to na Bellerína nebyl faul

Reagovat
Counter

https://www.facebook.com/thearseblog/posts/10154623749723580

Když někoho nakopnu a pak hraju i míč, tak to faul je. Když někoho trefím loktem a pak hraju i míč, tak to faul není...

Reagovat
Whitemedia

Já to viděl a sám jsem tvrdil, že to je faul(na žlutou).. jenže od té doby ze všech stran slyším, jak to faul nebyl.. teď už se přidali i pánové z MOTD

Reagovat
Counter

Já chápu, že to Atkinson nepískl, ale jde úplně mimo mě, že to lidi nepovažujou za faul s výhodou opakovaček.

Reagovat
smazaný uživatel

A nepíska sa faul lakťom až vtedy, keď je ten lakeť v určitej výške? Tuším až v úrovni ramena (v úrovni Alonsovho ramena, keďže on mal akože faulovať), pokiaľ sa nemýlim.

Reagovat
norton

ked to tak naozaj je, tak uz viem co budem odteraz pouzivat pri zapasoch (jasne, ze je to picovina jak mraky)

Reagovat
Busby babes

oranzova. Cervena by asi byla prisna, ale nedivil bych se ji. Nicmene pro rozhodciho tezke videt primo ve hre. Asi teda, nevim, kde stal...

Reagovat
icemike

Uz nejakou dobu se zohlednuje chovani hrace,ktery loket dal.pokud je patrne,ze se predtim podival na protihrace a pak mu nastavil loket,je to jasna zluta, ale tady oba sledovali mic,navic Alonso byl hrozne vysoko oproti druhemu. Ano,velice nešťastný moment a uprostred hriste by se to asi pisklo(preventivne),ale v tomhle případě,jeste v te rychlosti, je to nepiskatelne

Reagovat
nani92

však nebol, to sú len slabé pokusy neprajníkov

Reagovat
miezto

to obhajování prostě nechápu - situace - útočník ve výskoku prodlužující balon hlavou, obránce ho jen dostoupí a dostane loket - písknuté je to vždy, když to teda rozhodčí vidí

Reagovat
hilarious

za chvíli z toho bude faul na Alonsa

Reagovat
Swarley

jestli tohle nehodláme využít, tak jsme fakt kkti

Reagovat
Busby babes

nedame. jsme.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

na to ten zápas nemá vliv

Reagovat
nani92

fake

Reagovat
ADM

Reagovat
kvasha16

akoze tam neni Kante a Ozil?

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
pawelFCB

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt Niasse ani nevi, jak ten gol dal, takhle mezi nohy to urcite neplanoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Slaven Bilic registered his 25th PL win in his 62nd game in charge of #WHUFC; quicker than any other Hammers boss

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, kdyz Eriksen s Ozilem prichazeli, tak byl ten Chrisuv song minen jako nadsazka a prdel, ale uz je to cista pravda. I kdyz oba maji sve obdobi sucha, tak u Eriksena nikdy nemam pocit, ze se mu za nas nechce hrat, proste mu to nefunguje. To ale krasne vynahradi v tech castech sezony, kdy je bozi zapas co zapas, doma, venku, proti silnym, proti slabym. Ozil naproti tomu obcas fakt pusobi jako preplacena megastar. Nemenil bych ani kdyby prihodili zlate prase.

Reagovat
Nikikrew

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem ani nezminil, ze vas stal petkrat tolik a bere dvojnasobek. Lazy Cunt.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
aramaki

Reagovat
Nikikrew

este daj nieco prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

No jeste je o ctyri roky mladsi.

Reagovat
Carrick

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

“But we spent more than £40m on Ozil and I still consider it a bargain because

he is a top quality player.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Zaschrona

*Hamann

Ale koukam, ze neni Kloppuv nejvetsi fanda uz dlouhodobe. Zajimave nazory...

http://www.express.co.uk/sport/football/752372/Didi-Hamann-Liverpool-v-Manchester-United-Jose-Mourinho-Jurgen-Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Boze tieto nazory po par prehrach...

Reagovat
nani92

kiežby ich bolo ešte viac

Reagovat
smazaný uživatel

Kiežby ich nebolo.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Hammana jsem vzdycky respektoval.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Alli podívá na ten Hazardův gól a pokusí se taky občas něco ustát.

Reagovat
smazaný uživatel

No on je teda zavrzenihodny diver, o tom zadna, ale oproti Hazardovi je to proste papirovy drak. Tady ti mali hraci s konima nohama, ti jsou jak tank.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ani tak nechci mluvit o divech, jako o tom, že Alli když ví, že rozhodčí zapíská, tak spadne, i když by občas mohl běžet dál a možná vytvořit něco zajímavějšího než standartku.

Ze standartek jsme mimochodem letos mimořádně marní, Toby i Dier bez jediného gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, snad casem pochopi, ze tym by mohl vic profitovat z toho, ze ustoji siuboj a ne ze sebou praskne (coz teda je malokdy pravda, pokud je to ve vapne). Trochu mi tim pripomina Garetha v predposledni sezone u nas.

No nutno rict, ze Toby ma v zakonceni letos hrozneho peska. A te bilanci nepomohla ani Eriksenova podzimni forma, kdy vsechno kopal uplne na picu.

Reagovat
Hachim Mastour

Nečudo keď kope štandardky Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley keby nedá gól, tak je do břídil celého vesmíru.

Reagovat
icemike

To by bylo nejsledovanější video na světě

Reagovat
Zaschrona

Takhle je nejvetsi sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/16504869_385423641818740_6558366347472928768_n.mp4

Didier Drogba: "Prosím o pozornost! Dovolte, abych vám představil jediného hráče s twelve packem, kterého jsem v životě potkal. Šest na břiše a šest na zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/0yV5bYxJ_x4

Minule som to videl prvy krat zaujimave vskutku.

Reagovat
kiwwi

Tom Lawrence has been tearing it up in the Championship

https://twitter.com/FootballOn5/status/827943010667212800

Reagovat
Bayern +

Mega, mega, mega parádne výsledky zatiaľ Jedine Burnley mohlo byť naopak. SAFC a Hull nádhera, idú si po záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vyzná se tu někdo v elektrických kytarách, prosím? Mám zájem začít hrát, ale v životě jsem na žádné kytaře nehrál, a jenom v podstatě vím, se kterýma hrajou oblíbení kytaristé. Co jsem tak zatím zjistil, tak největší univerzál je Stratocaster, že se s ním dá hrát jak Metal, tak Rock. Což je v podstatě i můj cíl, zkusit všechno. Tak jenom co by jste doporučili začátečníkovi, co všechno je ke kytaře třeba na měnění zvuku, a jakej je rozdíl mezi drahou kytarou a levnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by lepšie učiť sa na španielke? A až potom prejsť na elektriku?

Reagovat
smazaný uživatel

Logičtější určitě, ale nechci si dělat nějakou kariéru a rovnou bych se raději pustil do tý elektriky, i když je asi trošku naivní si myslet, že se na tom naučím rychle

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě s jakoukoliv kytarou se dá hrát cokoliv, výsledný zvuk záleží spíš na kombu a tvrdosti strun. Jak budeš vypadat u hraní lidovek s véčkem je věc druhá.

Hlavní rozdíly mezi typy jednotlivých kytar jsou kobylka (pevná/tremolo) a typy snímačů (jednoduché/ humbuckery). S tím pak souvisí věci jako vzdálenost strun od těla, já mám Les Paul, a ta je třeba oproti Stratocasteru víc podobná španělce. Stratocaster je má hodně blízko k tělu. Jestli chceš hrát tyhle styly, možná se ti časem bude hodit tremolo kvůli vibrapáce.

Bacha na výběr komba, já si koupil Randall - hodně kvalitní overdrive, ale nepoužitelný na clean. Do začátku určitě doporučuju něco univerzálního - Marshall.

Po roce jsem se na to vysral, ale něco jsem pochytil

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se sotva chytám, ale díky.

A vyplatí se kupovat nějaké komplety, nebo to jsou většinou ochcávačky? A k těm kombům - jaký je rozdíl mezi většími a menšími? A ještě když to přímo rozděluješ na ty styly - co potřebuju abych zahrál kvalitně Angel of Death od Slayerů?(kromě chybějícího skillu)

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud si nevyhoníš péro jenom zápěstím (se zafixovaným loktem), Slayer nedáš

Na trash jsem se nikdy nedostal, ale borci maj strašně rychlý zápěstí. Technicky na to asi nebude potřeba nic moc, hlavně ta rychlost.

Kámoš, kterej v tom už teď má nasypáno tak 150k, začínal tak, že dostal k Vánocům v nějakym pytlíčku set kytara+10W kombo... a dodneška mu ta kytara z toho visí na stěně jako jeho jediná stratoska. Ale to kombo byl shit.

Rozdíl v těch kombech je hlasitost. To hlavní dělení je tranzistor/pololampa/celolampa, ale to do začátku neřeš a kup si nějaký tranzistor 15-35W. A bacha na výrobce, tam se skutečně liší zvuk. Doporučuju Marshall 15W, měl to zas jinej kámoš, vydrží nehorázné věci, dokáže vyprodukovat skoro tak hlasitej zvuk jako můj Randall 25W a podle mě má i skvělej zvuk na clean i overdrive.

TL;DR - kup lacinou kytaru a trošičku zainvestuj do komba. Ono ani s kytarou za desítku by tě nikdo nebral moc vážně. A počítej s tím, že učit se tak jako tak budeš na klasických akordech, takže se do začátku vyhni značkám komba jako Randall, Engl nebo Mesa Boogie - ty jsou hodně zaměřené na tvrdé styly. V těch malých kombech se mi líbil zvuk z Marshallu a Peavey.

Reagovat
smazaný uživatel

To abych začal trénovat na Slayery Tak díky moc za rady.

Reagovat
Nikikrew

OK, kolko moze stat Lukaku momentalne?

Reagovat
Miguel19

Za méně jak 80 mega ho nedají.

Reagovat
Tuxedo

Tak pod 80 mega libier ho nepredaju

Reagovat
Hector17

Aspoň 80 mega

Reagovat
Nikikrew

to by Arsenal mohol skusit nie?

Reagovat
Hector17

Giroud je lepší

Reagovat
salaminoo

minimálně 80 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu jako přímému konkurentovi o top 4, 100+ mega..

Reagovat
Nikikrew

uz 4 ludia povedali ze 80, tak neklam

Reagovat
frank

Reagovat
Zaschrona

Jestli neprodlouzi, tak tipuju, ze za nej muzeme chtit a i dostat cca 100 mega, idealne pak snad nekde mimo PL. Pokud prodlouzi, tak to zalezi na tom, jestli bude mit vykupku. Pokud nebude, tak s kluby z PL se pripadne snad vubec nebudeme bavit...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Horcmen

Reagovat
fajdax

Reagovat
Nikikrew

pls zase odtial potial. Nic porti Evertonu ale ten hrac by mal hravat v klube ktory posobi v LM.

Reagovat
Zaschrona

Tak at ji Evertonu pomuze vybojovat, pak muzes byt spokojeny...

Reagovat
fenixLFC

az taky dobry hrac to nie je....

Reagovat
Zaschrona

no jo, lepsi nez Origi neni, vime

Reagovat
Euphael

nechápu ten výsměch... když mohl jít Bale za stovku, tak takový Lukaku bezesporu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výsměch je spíš asi mířenej na to, že se Everton s klubama z PL nemusí vůbec bavit ne ? On to zas není takovej velkoklub, aby si mohl diktovat podmínky jak by se Zaschovi líbilo. Pořád je to v uvozovkách jen Everton, dřív nebo později začne býr pro Lukakua malej, spíš dřív než později a mimo PL není zrovna moc klubů, který by mohly ty prachy co bude Everton požadovat dát.

Reagovat
Zaschrona

Pokud si muze WHU tohle rikat s Payetem, proc nemuze Everton?

Reagovat
r.mrazik

Payet neni moc dobry priklad

Reagovat
Zaschrona

No dobry priklad to je v tom, ze realne nejaky klub v horsim postaveni nez EFC povolil hraci prestoupit jedine mimo PL. A mel by to byt trend i dal - posilovat konkurenci nechce nikdo.

Reagovat
kiwwi

fakt to nieje dobry priklad, kedze Payet chce prestupit jedine do Marseille, takze to nebolo povolenie WHU, to bola poziadavka Payeta

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

Ale i tak rikali, ze ho do PL neprodaji... ale nakonec je to jedno, treba Spurs taky do PL neprodavaji.

Reagovat
r.mrazik

Asi tak nějak

Reagovat
kiwwi

vsak majitel WHU povedal, ze za Payeta nedostali odpovedajucu sumu, ale nemali na vyber a museli ho predat

ak hrac nebude chciet za vas dalej hrat a budete ho musiet spenazit, tak vasa vyjednavacia situacia rozhodne nebude "dajte 100 mega alebo si ho nechame", takto to proste nefunguje a uz sme ti to tu milionkrat povedali a milionkrat si to mohol vidiet ako to realne na trhu s hracmi funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak West Ham byl ochotnej jednat s kýmkoliv, kdo by dal takovou nabídku jakou by požadovali ne -? Neměli problém s anglickejma klubama. Pokud se budeme bavit o tom, že Lukaku bude stát cca 80-100 mega, tak mimo Anglii jsou tak 4 kluby, co by tu částku mohli dát. Když se na to budeme dívat reálně, tzn. že Lukaku u vás ještě příští sezónu vydrží a pak půjde, tak snad jen Real a PSG maj prachy na takovýho hráče a potřebu ho v kádru mít, Barca a řekněme Bayern a Juve ho s největší pravděpodobností potřebovat nebudou. No a pak už ti zbývá jen Anglie, Chelsea, která má ne úplně nejspolehlivějšího Costu, my, kteří budeme potřebovat nahradit Zlatana, Arsenal, kterej možná bude mít už někoho kompetentního na trenérským postu....prostě kvůli tý ceně moc jinejch možností než Anglie není a držet ho tam násilím asi nebudete. Ono se vlastně svým způsobem ani nejedná o posilování konkurence, bavíme se o klubech, co maj ambice bojovat o titul...klubům z Liverpoolu spíš sedí ten boj o 5-6 místo.

Reagovat
Zaschrona

No, nasilim ho mozna drzet nebudeme, ale zas ho nebudeme poustet tak, aby to bylo pro nas nevyhodne. A sam Raiola na otazku mediim rikal, ze pokud Everton driv chtel mozna bojovat o EL, tak ted ma ambice vetsi, bojovat o LM, mozna i treba ziskat za par let titul. Tak pokud to takhle rika jeho agent, tak asi nemame v strednedobem horizontu nizsi ambice nez treba klub typu Arsenal, kde uz snad ani nechteji nic jineho nez top 4... Ale samozrejme plati, ze jestli se ambicim nepriblizi kvalita spoluhracu a hlavne vysledky, tak ho nemame sanci dlouhodobe udrzet, to je podobne jako s hvezdami u Spurs a to ma Romelu na stole zrejme lepsi nabidku, nez co bere treba Kane. Ale stejne jako Spurs mame moznost ovlivnit, kam chceme pak hrace pripadne prodavat. Prodavat konkurenci v PL by mela byt az posledni moznost, vzdycky. Tenhle pristup musime od Spurs okopirovat, pokud teda chceme jit v jejich stopach smerem nahoru. I proto dneska nejsou Spurs zadna farma, ale vazena fotbalova adresa, jejiz vaznost po dostavbe noveho stadionu vyleti jeste mnohem vys.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, prodat hráče do zahraničí by měla bejt priorita pro každej klub, ale musí být taky v zahraničí poptávka. Ten výběr zahraničních klubů kam by potencionálně mohl jít je díky cenovce mimořádně úzkej žejo...

Reagovat
Zaschrona

Je jich priblizne podobne jako tech domacich, no. A podobne je i klubu, ktere mu muzou teoreticky dat vetsi plat. Do City se nehodi, do Barcelony taky ne, Arsenal je mimo hru, dokud je tam Wenger, Bayern ma Lewu, Real pujde po Aubovi. Do MU jde Griezmann. Takze uz zbyva jen Chelsea a PSG. A to je docela uzka mnozina. To zas naopak muze byt i vyhoda, kdy Chelsea muzeme odradit prilis vysokymi pozadavky za hrace a PSG ho taky treba ani nebude chtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já předpokládám, že Griezmann by šel spíš na křídlo než na hrot a tam by se po Zlatanovi nějakej další silovej útočník hodil. Jinak City Barcelona, Bayern, Real souhlas, ale tak nějak se mi nechce věřit, že v Arsenalu budou mít dál a dál trpělivost s Wengerem, byla by prdel kdyby tam ještě za rok a půl byl, ale tak hloupí snad nejsou ani tam. Takže za mě tu reálnou množinu klubů, kam by ho mohli chtít a kde by si ho mohli dovolit vidím ve složení United, Chelsea, Arsenal, PSG.

Reagovat
Zaschrona

No, dokud u vas je Zlatan, tak to povazuju za celkem vylouceny, i takhle bych rekl, ze Griezmann by k vam jasne sel na podhrot, na kridle skoro nehraje a uz tam mate Matu, Mchitarjana, Rashforda a Martiala. A u Arsenalu si nejsem jisty jestli se toho s novym trenerem zas tolik zmeni. Porad tam bude Kroenke a fakt si moc neumim predstavit, ze najednou daji tolik penez za jednoho hrace. A ze zacnou o tolik vic davat na smlouvach. Ted davaji nejlepsim hracum 140k, to pry nabizime u nas Lukakovi taky...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestli to hodlaj vést v Arsenalu s takovou Kloppovskou mentalitou, tak tím líp pro nás ostatní žejo...Jinak já předpokládám, že Zlatan u nás bude ještě příští sezónu a hotovo...i když samozřejmě u něj si člověk nemůže být ničím jistej, ten zraje jak víno. Ale toho Griezmanna bych si dokázal na levým křídle klidně představit. I s přihlédnutím k tomu, že Martial bůhví proč pod Mourkem šance moc nedostává a když už jo, tak v poháru a Mou má kolem toho milion keců jak musí ukázat pořádnej výkon. Takže bych si ho i docela dovedl představit jako třeba součást přestupu Griezmanna...prostě kus za kus.

Reagovat
Zaschrona

On tam prave ale Griezmann nehraje temer vubec, kdyz uz tak prave, ale drtivou vetsinu zapasu podhrot. A kupovat hrace na jinou pozici... no deje se to, ale neni to uplne obvykle. A prave se Zlatanem bych u vas pocital minimalne pro pristi sezonu, ale kdo vi, treba jeste vydrzi dlouho.

A s tim Martialem si tak rikam, ze by dost mozna mohl pro nej byt idealni flek v PSG, tem by se nekdo takovy hodil. A Aguero zpatky do Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Já španělskou skoro vůbec nesleduju, takže jsem ten post dával podle toho, kde hrává u mě v FMku a měl jsem ho za jeho primární Zlatan předpokládám že příští rok určitě ještě vydrží a Martial v PSG nvm, tam teď koupili Draxlera, na levo hrává i di María.....

Reagovat
Zaschrona

ADM tam prave mozna nevydrzi, jsou nejake zvesti o nespokojenosti + by byl konkurence na hrot pro Cavaniho. A mlady francouzsky talent... Ale dost mozna to treba budou resit Benzemou, kdo vi.

Reagovat
smazaný uživatel

U ADM bych tomu i věřil, to je takový cigánek, co je jak dělanej pro to, aby při náznaku prvních problému zdrhl někam do Číny. Jinak jde asi i to, co by od svýho novýho angažmá Martial očekával, přece jen když by od nás odcházel, tak kvůli vysoké konkurenci přes kterou se nedostával na hřiště tak často jak by chtěl, takže jít do klubu, kde by ta konkurence na jeho postech byla podobná by možná nechtěl + taky hrával za Monaco, takže to v jeho hlavě taky může hrát roli.

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze Martial buden mit celkem nulovy problem hrat za PSG. Zdrhl do Monaka z Lyonu... pujde kamkoliv a tim spis do Parize, kdyz pochazi z jejiho predmesti. s ADM celkem souhlas.

Reagovat
kiwwi

Lukaku je super, ale Bale bol inde

Reagovat
Zaschrona

Taky za tech par let ceny sly jeste mnohem vys.

Reagovat
Euphael

to zaprvé a zadruhé, Lukaku není o tolik horší, co se týče kvalit a potenciálu s ohledem na svou pozici...

Reagovat
Kovi81

ten sam vyhraval zapasy

Reagovat
kvasha16

navyse ho kupoval ujebany Real

Reagovat
kiwwi

vsak takto nejako si to zaschrona predstavuje

Reagovat
Zaschrona

No a proc ne? Kdyz uz budem muset, tak lepsi za 75 do PSG nez treba do Chelsea za 90. Lepsi vuci fanouskum, lepsi vuci vztahu k hraci smerem do budoucna, lepsi pro konkurenceschopnost do budoucna pro vlastni tym. Sam Mourinho o tom akorat mluvil, ze doba, kdy mohl nejaky velkoklub pretahnout jinemu v PL hrace, tak je pryc. Pokud mame realne ambice se k temhle klubum nekdy pripojit, tak fakt neni cesta je zasobit posilama. Mozna se to nepovede, v Dortmundu by treba mohli vypravet, ale minimalne snaha by o to mela byt...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem tak 80 + -

Reagovat
nani92

5-7

Reagovat
kvasha16

taka zhoda tuna so sumou 80+?

Reagovat
Kovi81

tak v dnesnom futbale by som sa velmi cudoval, keby siel za menej

Reagovat
Error

Tři pade.

Reagovat
minoLFC

offside ale ten Jesus z Brazílie vyzerá na lepší kup ako ten Jesus zo Španielska

Reagovat
Usty

i lepší než ten z Nazaretu

Reagovat
minoLFC

toho som nevidel hrať

Reagovat
Usty

byl viděn u United při SAFovi, legenda praví, že dokázal měnit ofsajdy v góly a natahovat nastavenej čas

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Hmm, na toho se ale tenhle Jesus zatím zdaleka nechytá.

Reagovat
Usty

NBC: Sergio Agüero won for Manchester City their first title ever.

Oni ten soccer fakt sledujou od 94...

Reagovat
lucius6

Asi mysleli od založení PL, jinak to nejde vysvětlit.

Reagovat
Gareth Bale 11

Aby si Kun kopl ještě.

Reagovat
Gareth Bale 11

jinak Gylfiho bych bral klidně hned zpět, pod Pochem by mu to sedělo.

Reagovat
frank

Mám ho hrozně rád, ale podle mě to není zrovna typ hráče, kterého potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche si myslí, že je Můžem se bavit o věku a o ceně, ale dalšího kreativního hráče bychom rozhodně využili.

Reagovat
frank

Za Sissoka bych ho bral hned

Pokud ho má Poche vyhlédnutého, tak mu věřim Mě v sestavě chybí právě spíš dynamický hráč, ale to je asi dané absencí Lamely.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela mi na svůj věk přijde dynamikou sotva průměrnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

gylfi tam uz nebol pod pochem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po prichodu ho prodal zpatky, coz jsem celkem nepochopil. Podobna situace jako AVB vs. VdV. Siggyho bych bral zpatky hned, ale nevim jestli bych to pral jemu. On ma na to tahnout treba Everton, na boj o zaklad ve Spurs je ho skoda.

Reagovat
Zaschrona

V lete nam dal kosem, protoze uz dal driv slovo ve Swans, ze s nima prodlouzi smlouvu. Sympatak. Ale teda zaklad by u nas asi uplne jisty taky nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna ne no, ale asi bych tomu veril vic nez u nas. Kdo u Vas hraje na jeho pozici Ross, Mirallas? Nevím, podle mě by se to dost dalo přizpůsobit příchodu takového hráče (což se díky Bale nestalo u nás), já si to třeba umím představit podobně jako u nás a v Chelsea 3-5-2-1 s wingbackama Baines-Coleman a 2x AM Barkley-Siggy, ale tak to je už možná fantasmagorie.

Reagovat
Zaschrona

Na AM hraje Barkley a pres tu vsech kritiku, ktera na nej dlouhodobe je, tak posledni tydny hraje fakt skvele. Ale faktem je, ze stromecek typu 4-3-2-1 nebo varianta 5-3-1-1 nam sedi urcite nejvic a tam by sel nacpat Ross i Gylfi a nekoho dalshio k Barkleymu tak jako tak potrebujeme. Ale zas plati, ze proti lepsim souperum by urcite musel hrat stred typu Schneiderlin, Gueye, McCarthy a pak je otazka, jestli spis Koeman zvoli stromek nebo hru na wingbacky, pak by bylo misto jen pro jednoho z te dvojky. I ta varianta Chelsea by mozna taky nemusela byt uplne vyloucena, Barkley ukazuje zlepseni smerem dozadu, asi by to mohlo fungovat. A az se pristi zimu vrati Bolasie, tak je otazka, jestli se s nim bude pocitat na wingbacka, do stredu hriste nebo se zas vratime na hru na kridla.

Ale asi mas pravdu v tom, ze do zakladu by to mel v Evertonu lehci. I kvuli tem jeho primakum a rohum, nikoho takoveho v tymu nemame.

Reagovat
nani92

Dnešný deň si pamätajme ako deň, kedy sme v tejto sezone videli Liverpool naposledy v TOP 4

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Liquid

když tak na to koukám, on by klidně i ten Everton se mohl dostat před Pool

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má tady někdo zkušenosti s obdržením víz do U.S.A.? Konkrétně se jedná o E-2 víza.Mám firmu v U.S. tak přemýšlím co je lepší do začátku jestli obchodní B vízum a nebo rovnou to E-2 ale tam se zase obávám zamítnutí Má někdo zkušenost s U.S.A. ambasádou v posledních měsících?

Reagovat
cristiano.K.

už se někdy v Anglii stalo,že vyhrál 2x po sobě titul italský trenér? Je to stejně hrozivá představa asi jako to, že titul získá Chelsea.

Porazili jsme z posledních deseti zápasů pouze tým ze čtvrté ligy. Před sezonou jsem tvrdil, že kvalitou kádru nemáme na lepší než 6. místo pokud se nestane nějaká haluz ve stylu Leicester.Myslím si, že se zvedneme, nicméně jestli to bude stačit na první čtyřku těžko říct. Hlavně skončit před MU.

Reagovat
Zaschrona

Proc si myslis, ze se zvednete?

Reagovat
Maresma

Protože ten tým má na víc, než 3 body za měsíc.

Reagovat
Zaschrona

No, nevim. Ted v unoru to treba na 3 body nebude vubec lehke.

Reagovat
Zaschrona

Ale teda ted vazne: V primem duelu s Manchesterama vam teda vubec neverim. A to i kdyby jste se najednou vratili do formy z prvni casti sezony. Ale libi se mi vas optimismus.

Reagovat
Maresma

Hele, já taky ne, ten kádr zaostává za konkurencí jak kvalitou, tak šířkou. Ale určitě můžem hrát líp, než teď, to není o žádným optimismu.

Reagovat
Zaschrona

No, v soucasne situaci relativne je.

Reagovat
Maresma

A co čekáš jinýho, #kloppout?

Reagovat
Zaschrona

To vam snad ani nepreju, s Kloppem jsem spokojeny.

Reagovat
fenixLFC

kks ako sa tu snazi robit z jedneho z najlepsich trenerov v lige totálneho trageda

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vsak ho ze sebe dela sam.

Reagovat
Cobra

Tohle ale vážně přeháníš.

Reagovat
Zaschrona

Vubec ne. Staci jen davat pozor, co za nesmysly v poslednich tydnech Klopp placa... a jak to s Liverpoolem na hristi vypada.

Reagovat
Maresma

Ok, budu předstírat, že to opravdu myslíš vážně a jen nevysíráš. Celý tady to tvoje hanění Kloppa vychází z tvýho přesvědčení, že budem hrát takovou sračku už napořád a že není schopnej s tim něco udělat. Pep měl na podzim sérii 6 zápasů bez výhry, Pochettino měl na podzim období 10 zápasů, ze kterých uhrál jednu výhru. To jsou taky tragédi předpokládám.

Reagovat
Zaschrona

Koeman taky letos mel 1 vyhru v 11 zapasech.

A Poche ani Pep tragedi nejsou, ti alespon k tomu nerikali takove nesmysly, ktere je schopny rikat Klopp, kdyz ten problem je predevsim o nem. A nemyslim si, ze to budete hrat naporad, ocekavam alespon nejake zlepseni po te pauze, kterou budete mit diky vypadnuti z FA Cupu. Vas tym je fyzicky vystaveny, uzky, nema dostatecnou kvalitu. A Klopp na tom ma zasadni podil. Proste a jednoduse si myslel, ze muze hrat s Liverpoolem stejne fyzicky narocny fotbal jako v Dortmundu. A i tam to nakonec dovedl do totalni krize, kdy byl v pulce sezony Dortmund prakticky na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

O akych nezmysloch vlastne hovoris?

Reagovat
Busby babes

projed si rozhovory Kloppa po kazde z tech vasich proher. snad pokazdy placnul nejakou silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tom poslednom zapase to bolo fakt z kategorie deluded, ine si ale nepamatam. Mozno mi pomozes...

Reagovat
Busby babes

nepomuzu, koukam na Superbowl. Ale Zasch ma ted Kloppa v oblibe, tak myslim, ze to daval pod kazdej souhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prijemnu zabavu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

"Losing 3 home games feels less than average. But losing in 3 competitions is better than losing 3 in just one."

"If we played like we did in the second half for the whole game no team can cope with us." Hull went from 1-0 to 2, even Niasse scored.

"First half it was difficult. The wind was really difficult to handle."

"Nobody can beat us"

"When Fellaini came on, it wasn't football anymore. With all our problems, I'm proud of the boys today"

"You need two sides for a spectacle, first half only we played Swansea defended. - You cannot always go with the head through the wall.”

"I prefer a draw with a performance like this, rather than three points when we have no idea how we got them."

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

za pracu.

Prve a posledne nie je nic strasne. Zvlast to posledne je snad najotrepanejsie klise vo svete sportu obecne. Nieco ako i"deme od zapasu k zapasu."

Ostatne su mimo, nie je to ale asi nic, co by sa nenaslo na kazdeho trenera. Okrem toho Hullu, to je velmi mimo, skoda.

Reagovat
Maresma

Mně přijde deluded jen to druhý a třetí, zbytek není nic, nad čem bych se z nějakýho důvodu měl pozastavovat.

Reagovat
Zaschrona

Ono ani nejde o to, jestli je to nebo neni definice deluded, ono uplne staci, ze je to klasicky ubreceny pristup ve stylu chyba je vsude jinde nez u nas.

Reagovat
Maresma

Jak říkám, to není zrovna Kloppův případ.

Reagovat
Zaschrona

Ne? Nevyhrali jsme, protoze byl vitr (a jaky to je teda vlastne problem, kdyz dlouhe balony se mu nelibi, tak mu muze byt jedno, ne?)... Mourinho nasadil Fellainiho a udelal z fotbalu nekoukatelnou vec (a MU nam dali diky tomu gol, protoze nemame zadny plan B a mame problemy s vysokymi balony a Mourinho toho krasne vyuzil)... Nelibi se mi, ze to Swansea zabetonovala a kvuli tomu jsme nemohli predvest super zapas (a koho to sakra zajima, oni nejsou tak hloupi, aby prijeli hrat otevreny fotbal). A muzem pokracovat. Fakt neni ubreceny?

Reagovat
Maresma

To, s tím Fellou a Swansea je prostě pravda, nepřijde mi to jako nějaký brečení a nesvádí na to ztráty bodů.

Reagovat
bbbauch

Takze po tom, co prisel fella na hriste uz se nehral fotbal?

Reagovat
Zaschrona

K tomu prvnimu viz niz. K tomu poslednimu - ja teda vzdycky preferuju vyhrat, at uz to je jakakoliv vyhra. Tohle romanticke vyjadreni ve stylu Martinez/Klopp je bohuzel spis k smichu.

Reagovat
Maresma

Jenže ty si vždycky vytáhneš jednu citaci, aby se ti to hodilo do krámu, uvědomuješ si to?

“You can’t believe how many questions I ask myself, even when you win 5-0, 6-0,”

“I don’t think I’m perfect, that doesn’t change things like this. I’ve said it a few times before but I feel 100% responsible for defeats, much more than I feel for wins, and my whole life has been like this.

“It doesn’t mean for me I’m not suffering, I don’t do self-pity, I’m not like this. I know when I get up tomorrow I am solution-orientated, there are solutions 100% but I cannot do it here.

“I respect all your questions, you have been really polite and nice and you could have been more aggressive but even that I would have accepted, but now we have to change it. That’s a football thing.

“Even when it feels in this moment really bad, it’s not the biggest problem in the world.

“Many teams already made mistakes and changed it but for this, you have to do the right things, and I’m quite confident we can do the right things.”

Reagovat
Maresma

A nikde netvrdím, že je Klopp bezchybnej, třeba ten úzkej kádr je dost možná i jeho chyba částečně. Ale to, že zrovna Klopp není schopnej si přiznat chybu, to je pičovina jak mraky.

Reagovat
Zaschrona

Ja taky ale netvrdim, ze neni schopny priznat chybu. To byl i nas Bob, kdyz jsme byli v totalni krizi. Problem ale je, ze si i tak porad jel to svoje. A Klopp je to stejne. Zadny plan B, zadny pragmatismus, porad dokola to stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha už čítam. Čo je na tom vyhlásení také strašné, veď to je len o hierarchii vážnosti, ktoré pripisuje rôznym súťažiam, čo je úplne relevantný názor, zvlášť pre človeka zo zahraničia, ktorý nemá taký vzťah k miestnym pohárom.

Reagovat
smazaný uživatel

*legitimny

Reagovat
Zaschrona

Tak prave o to je to smesnejsi. Ze si ani nezjisti pomery v Anglii. Ale i tak, logicky je to prece uplna pitomost. Pokud prohravas ve vsech soutezich, tak pak logicky v zadne nemuzes uspet. Pozitivum zadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad si pochopil, ze to myslel tak, ze je to lepsie, ako keby prehral tri po sebe v lige, s cim sa mozno niekedy da suhlasit.

Reagovat
Zaschrona

V cem je to lepsi? Logicky to pak resultuje v to, ze uz mate jen jedinou moznost na uspech v tehle sezone. Delat z toho pozitivum je fakt jen vec tehle Martinezu, Kloppu a podobnych.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to o tom, co preferujes. A uplne uprimne si myslim, ze tak, ako medzi fanusikmi, aj v samotnom klube uplne jednoznacne dominuje priorita uspech v lige (LM), pricom, jasne, uspech v pohari je vzdy vitany bonus, ale vzhladom na tu ambiciu v lige, to vypadnutie nie je nijako zvlast bolestive.

Reagovat
Zaschrona

Vyhrat pohar > nejake blbe 2. misto v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nemyslis vazne

Reagovat
Busby babes

ja treba uplne zcela vazne. hrajes to kvuli poharum.

Reagovat
fenixLFC

Lenže my nechceme EL ale LM. Bola vaša minula sezóna úspešná aj keď ste sa nedostali do LM ale máte pohár? Predpokladám že väčšina z vás by to brala naopak

Reagovat
Busby babes

nebyla. Vymenil bych 4. misto za vitezstvi v FA Cupu? Ani nahodou.

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=b5-iJUuPWis tady mas instruktazni video.

Reagovat
smazaný uživatel

Video super, ale urcite ma to nepresvedcilo o tom, aby som vyhru v League cup radil nad LM a druhe miesto v Anglicku.

Reagovat
Busby babes

FA cup uz bych tam radil.

ale fandis liverpoolu, tak neco, co by ti mohlo byt blizsi:

If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Bill Shankly

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Od dob Shanklyho se podmínky podstatně změnily.

Reagovat
Busby babes

v tomhle bych ani nerekl... ale to uz je vec pristupu.

Reagovat
Zaschrona

Presne tohle to nejlepe vystihuje, ano. Swarley z tebe bude mit radost.

Reagovat
Busby babes

je to nase oblibene video no.

Reagovat
Zaschrona

Jedno je ale jiste, Mourinho tohle hracum urcite nepousti.

Reagovat
Busby babes

no, nedivil bych se, preci jen je to velkej pragmatik.

Reagovat
fenixLFC

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

A teda "Losing 3 home games feels less than average. But losing in 3 competitions is better than losing 3 in just one." nazoaj nie je robenie pozitiva z toho.

Reagovat
fenixLFC

Pretože cieľom je dostať sa do LM? Tomu sme obetovali vlani všetko, aj ligu

Reagovat
fff

Ale sak klud,pozname Zascha. On je bud uplne na koni a Everton je velkoklub co do 4 rokov vyhra LM (skor nez Zasch zacnes, nevravim, ze si to tvrdil, chcel som zvelicit Tvoje prehananie) alebo je uplne zakopany na pol ceste do Ciny a v Evertone je kazdy najvacsi neschopak pod slnkom.

Skor vyhra Trnava titul nez Zasch bude vediet fungovat systemom tzv. zlatej strednej cesty .

Reagovat
Busby babes

ano, ted jsme ve fazi 1.

Reagovat
Zaschrona

Se mi stejne libi, jak v diskuzi s Kloppem se nakonec dostanes k Evertonu.

Reagovat
vladis271

yop toto

Reagovat
vladis271

a to s tou LM nie si tak ďaleko. Dnes už dával niečo o titule, od toho LM tak vzdialená byť v jeho ponímaní nemôže.

Reagovat
kiwwi

*Skor vyhra Trnava titul nez Liverpool

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

tebe to fakt drbe chlapec. Vrátiť sa do formy z prvej časti sezóny ešte zabojujeme o 2 miesto a nie sa báť o 4. miesto. Ty si ako urazená pubertiačka, nvm čím ťa klopp tak nasral ani to nechcem vedieť lebo toto mi pripomína ohrdnutosť viac než čokoľvek iné.

Reagovat
Zaschrona

Vlado, vrat se do reality trochu. Vas manazer pred par dny rikal treba tenhle nesmysl. Jestli to pro tebe neni dostatecny signal pro to, ze vas manazer totalne zblbnul, tak vam s nim nepomuze uz asi vubec nic. A ber to jako pratelskou radu, o Liverpoolu se samozrejme nejtrefneji mohou vyjadrovat fanousci EFC, meli byste jim vic naslouchat.

http://metro.co.uk/2017/01/30/jurgen-klopp-believes-its-better-to-lose-in-multiple-competitions-than-just-one-6415334/

Reagovat
Busby babes

no hezky, ze nam veris, ale nase schopnost nevyzuvat zavahani souperu je letos neskutecna.

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale pred Liverpoolem uz pomalu ale jiste jste.

Reagovat
Busby babes

no, teoreticky bychom mohli pristi kolo, preci jen Tottac neni jednoduchej souper. ale Watford doma, to muze byt slusnej pruser s tim jak ted hrajem doma.

Reagovat
Zaschrona

To doufam bude.

Reagovat
cristiano.K.

1. Vrátil se Mané a Matip.

2. Už nebudeme mít tak šíleně nabitý program.

3. Na kom jiným se chytit než na Tottenhamu (ano, uvědomuji si, že oni šlapou a my jsme v hajzlu)

4.. Horší už to být nemůže viz Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Teď me napadlo,jakto, že včera nedostal Conte za tu oslavu žlutou kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera som to nevidel, no práve som dopozeral highlighty.. To čo sme schopný všetko zahodiť? Son mohol pokojne vstreliť pár gólov. Rovnako Alli a Eriksen. Ešteže nás to nestalo body.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero: "In these last three months that are left I have to help the club and as I say the club will decide if I have a place here or not."

Oh boy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

HANBA LEICESTER

Reagovat
nani92

prečo by sa mali hanbiť?

Reagovat
Nikikrew

Pretoze hraju trapne a snad zostupia.

Reagovat
minoLFC

+ prehrali s ManU 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku I když nevim, jestli jsme hráli o tolik líp než proti Stoke a Hulu nebo jestli je Leicetser o tolik tragičtější, spíš ta druhá varianta. Zlatan první hráč United od RvP sezóny 2012/2013, co dal za sezónu aspoň 20 fíků a to je teprv začátek února

Jinak ty Mourkovi střídání jsou fakt boží, už jen kvůli těm reakcím některých tady

Reagovat
iamek

Co je pro Leicester lepsi? Titul a sestup nebo 2x po sobe 20-16 flek? Za me prvni varianta.

Reagovat
kiwwi

asi si chcel napisat 10-16 flek

a samozrejme ze prva...tu nemoze nikto napisat nic ine

Reagovat
iamek

Jojo 10-16 :-)

Reagovat
nani92

nepodcenuj Gaunerov a Scouserov..

Reagovat
Swarley

Reagovat
papanegra

bože ty máš otázky 11letého dítěte..

samozřejmě že titul, tím se zapíšu do historie a vydělají tolik peněz, LM, sláva... a ještě nesestoupili...

druhá varianta by měla spíš být tak 2x po sobě 3-6. místo, tak už by se uvažovalo co by se víc vyplatilo...

ale tohle je úplně mimo..

Reagovat
iamek

#sorryjako

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, nikdo si nebude pamatovat nějakej Hull věčně hrající o udržení, ale Leicester už zná dost možná celej svět a vždy bude. Budou věčně zapsáni do historie, budou vždy ve všech žebříčkách nejšílenějších příběhů ve sportu, a ještě k tomu jim to krátkodobě zvýšilo příjmy x násobně.. I kdyby teď sestoupili až do 4. ligy, tak tohle jim už nikdo nikdy nevezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Závisí na ještě delším období. Jestli se pak z Champu honem rychle nevyhrabou, budou závistivě koukat na kluby jako Stoke, Saints nebo WHU, které se dokázaly stabilizovat natolik, že se jich netýkají boje o sestup.

Reagovat
Zaschrona

Pro kazdy klub je lepsi prvni varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze titul.

Reagovat
smazaný uživatel

2x po sobě není co řešit, ale kdyby to mělo být titul + 10 let v nižších ligách nebo 11 let nižší polovina PL, tak bych asi bral to druhé.

Reagovat
Radin

Já bych řekl, že titul a nesestoupit :-) Vyvoláváš umělou diskuzi o ničem, do konce sezony daleko :-)

Reagovat
Manik...

ale dost se to blíží

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vole to jsou otázky

Reagovat
tony223

Zohledňuje se při výběru hráče kola kvalita soupeře?

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Reagovat
Usty

Třeba u defenzivních hráčů to podstatný je. Takže částečně ano.

Reagovat
fff

Fakt asi ani najvacsi pesimista v LFC bande necakal, ze 2017 bude pre nas o tomto case az takto na kkt . Este aj MU bod za nami. Idem plakat do kuta.

Reagovat
papanegra

jdu s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

*Mu zatim bod za váma, to máte ještě příští kolo slepice....no i když my jsme takoví dementi, že si příště doma z Watfordem zaplichtíme

Reagovat
Swarley

ten koutek za posledních 20 let musí ale vypadat...

Reagovat
kvasha16

uuuuuuuu

Reagovat
Miguel19

Konec bych viděl takhle..

1. Chelsea

2. City

3. United

4. Spurs

5. Arsenal

6. Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

1. Chelsea

2. Spurs

3. United

4. City

5. Arsenal

6. Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

já spíš spurs druzí a zbytek stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spurs není důvod, aby tak klesli.

Reagovat
Whitemedia

U Spurs ani žádný důvod není potřeba, ti prostě klesnout musí a hotovo

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettinova bilance v posledních zápasech sezóny, EL.

Reagovat
EXoRcIsT

1. Chelsea

2-4. MU,Spurs,City

5-6. Arsenal , Liverpool

Okrem Chelsea je strasne tazko teraz tipnut aka bude tabulka na konci

Reagovat
Manik...

ideál

Reagovat
smazaný uživatel

já hlavně nevěřim letos Arsenalu, mám ten kluk ráda, ale letos podle mně spadnou mimo příčky lm, odejde alexis a ozil a budou v pytli... dopadnou hůř jak united, ty se zvednou

Reagovat
Zaschrona

Everton urcite bude pred Liverpoolem, Spurs jsou jasny favorit na druhe misto.

Reagovat
icemike

Pool letos nevyhrali a ty jsi hend pln optimismu a myslis na LM

Reagovat
Zaschrona

Myslet muzu, ne?

Reagovat
Maresma

Ale myslet si, že se LFC zvedne, je příliš optimistický..

Reagovat
Zaschrona

Vzhledem k vzorku vasich poslednich zapasu to optimisticke je.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

sázka Jaro?

Reagovat
wild

3 vstrelene goly a 3body, to sa casto nestava. Zapas som nevidel, takze sa nemozem vyjadrit, ale vyjadrim sa aspon k zostave resp dvojici, ktora nehrala.. Shaw a Martial.. zacinam mat vazne obavy, aby od nas tito chlapci coskoro neodisli. Naozaj neviem co sa deje, preco nehrava Martial. Pretoze keby slo cisto len o vykony tak ho takto Mourinho nemoze prehliadat. Mata si absolutne nezasluzil byt dnes v zaklade, vobec nehral dobre v poslednej dobe, zadrbal neskutocne tutovky a aj tak ho tam da. A co ten Shaw? Ved uz mesiac naplno trenuje, preco ho uplne vynechava zo zostavy? Co sa kurva deje? Situacia ohladom tohto dua sa mi vobec nepaci a ak co i len jeden z nich odide bude to velky fail..

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

čekal jsem, že se v pohodě prosadí, ale až tohle jsem teda nečekal...když ještě přičteme ten začátek, kdy nebyl úplně ve své kůži a fakt mu chvilku trvalo než se rozjede, tak od té doby hraje naprosto úžasně...

fakt frajer, ten si může machrovat jak chce...

Reagovat
smazaný uživatel

neplácej, dával góly a pak měl sérii bez gólu.. radši si pusť na youtube mourka nebo roneiho, když ani zápasy svého týmu nezvládáš

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad alespoň po tomto utkání nebude Joséé brečet na adresu rozhodčích, jsem zvědav, co řekne na zákrok Maty, asi že to neviděl

Reagovat
Busby babes

3 body, konecne i nejake goly a promenene sance. Mata si ospravedlnil misto v zakladu dneska, zahral slusne. Henrikh parada.

Zklamani Rashford, tam mel byt dneska Martial. Stejne tak Shaw vlevo, Rojo je rozehranej na stoperu, ne na bekovi.

Ale hlavne, ze jsme konecne vyuzili zavahani souperu a dotahli se na ne. ted to chce udelat zas nejakou serii vyher v rade a bude to dobry...

Reagovat
Swarley

Rash nehrál špatně a v té první půlce byl jeden z nejnebezpečnějších, tam bych až tak problém neviděl...spíš se mi moc v první půlce nelíbil Mata...já si myslím, že když budeme hrát takovýhle venkovní zápas, tak by se docela nabízelo mít na křídlech co nejpohyblivější hráče...do dnešního zápasu bych tam dal Rashforda, Martiala a Mikyho + na hrotu Ibru...

Matu spíš využívat v těch domácích zápasech, kde je soupeř totálně zalezlej...

Reagovat
ratusek

o 1 a 2 body za týmy, které ještě před Vánocemi měly mít titul z toho jeden z těch týmů má nej trenéra ligy

Reagovat
kiwwi

btw spominal uz niekto, ze vcera skoncila Rodwellova snura?

Reagovat
smazaný uživatel

counter

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Mate nekdo zkusenosti s cajem mate de coca ci necim podobnym? Dostal se mi do ruky, ale prevazeni je ilegalni, takze by me zajimalo, jestli u nas na trhu je nejakej caj proti unave a naopak doda energii? Jeden jsem si dal a cloveku se hned lepe uci na zkousky.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi přijde dost složitý na sehnání u nás. Já když se učíval na zkoušky, tak jsem si občas kupoval ritalin, ten není zas tak těžký sehnat, obzvlášť mezi studentama.

Reagovat
Busby babes

co je na mate ilegalni?

Reagovat
smazaný uživatel

hele tipl bych, že problém bude v tom "coca"

Reagovat
Busby babes

je to mozne, ale dost bych se divil. Kdyz nam prijedou lidi z Argentiny tak to chlemtaj porad a nikdy nerikali, ze by meli nejakej problem.

Ja si z argentiny taky privezl pytlik koky jako "suvenyr", pravda, trochu obavu jsem mel, jestli mi to nezabavi, ale i tak... ono na gram kokainu potrebujes asi 100 kilo tech listku. Takze bys musel tahnout asi tak kontejner.

Reagovat
Maresma

Tak z JA to přivezeš, ale u nás to prostě kvůli tomu nelegální je, takže to tady nikde nekoupíš.

Reagovat
Busby babes

ok, tak na to asi jen vsichni serou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mate určitě doporučuju a ilegální to rozhodně neni. Nevim tedy jak s dovážením, ale na českým trhu se dá v pohodě sehnat.

Reagovat
iamek

Ted dva zapasy dca. Dva krize?

Reagovat
REPLIKATOR

Trapný Leicester sestup.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, dlouho jsme nebyli 4. Konecne je galaxie v rovnovaze

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom 8 transferu ve fante a mazu si na chleba chobota i countera, kteri maji tech transferu 2x tolik. Bitches

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že tady nějak zklamal systém OTčkařů, tak:

aktuálně finále AFCON

od půl jedné Super Bowl

Reagovat
SunFells

Kdo vystupuje na Super Bowlu letos?

Reagovat
Busby babes

Lady Gaga. a jinak teda New England Patriots a Atlanta Falcons.

Reagovat
SunFells

Jupí

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯ Pogoogli si to sám, fl...něco

Reagovat
smazaný uživatel

Rah-rah-ah-ah-ah!

Roma-roma-ma!

GaGa-ooh-la-la-la!

Reagovat
smazaný uživatel

něco takovýho vnímam jako definici mainstreamový hudby 21. století... nesmysly a nesmysly

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

loni Cold play a to byla teda docela nuda...2 roky zpátky byla Katy Perry a to bylo teda mnohem lepší, i když mě to v celku neříká vůbec nic...

Reagovat
SunFells

Baby you are firework

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=-1cyCmUdDNQ&feature=youtu.be&t=646

je fakt, že to už bylo trošku přehnaný

Reagovat
SunFells

Trochu jako http://i.imgur.com/INUnXDr.jpg

Rooney by ji měl sestřelit

Reagovat
Busby babes

me porad prijde nejlepsi prvni Beyonce. to byla paradni show. https://www.youtube.com/watch?v=CTn4e7g8HMM

Reagovat
Maresma

Cold play bylo strašný, kdyby tam nebyla Beyoncé, tak by to byl propadák jak kráva

Reagovat
Swarley

jako fakt to nemělo vůbec žádný koule...paradoxně právě ta Katy je měla, to byla fakt show a nemusí se ti její tvorba ani líbit...

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kovi81

tak jako coldplay mi fakt nikdy neprisli jako skupina s koulema to je desne mekke

Reagovat
Swarley

to je taky fakt no

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Coldplay nic moc, Beyoncé fajn, ale nesmíte zapomenout na Bruna Marse, to byla teprv show, ten to ožíví vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bruno je kral

Reagovat
Taiger

Jakože, bude to hodně sranda, vzhledem k tomu, jak podporovala Lady Gaga Hillary, tak si nedokážu představit, že se třeba místo jedný songy nepoloží do Trumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať mu dá.

Vzhledem k tomu jak Trump pravidelně nezvládá to, jak ho parodují v SNL a vlastně obecně jak nezvládá jakoukoliv kritiku, tak mě fakt bude zajímat jeho reakce, když se do něj někdo položí během nejsledovanější TV události v USA.

Reagovat
Zaschrona

Jenze ono kdyz to "nezvladnuti" vzdy posle do protiutoku, tak mu to min bodu u sve cilovky v prumeru neprinese, spis naopak. Jak tahle taktika krasne funguje, to vidime u nas na pripadu Babis.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Svoje skalní fanoušky/volitele ztrácet nebude, ať udělá nebo řekne cokoliv.

Reagovat
Busby babes

Days until achieving MAJORITY disapproval from @Gallup

Reagan: 727

Bush I: 1336

Clinton: 573

Bush II: 1205

Obama: 936

Trump: 8. days.

Reagovat
smazaný uživatel

Fake polls!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

@realDonaldTrump 23 min.

Any negative polls are fake news, just like the CNN, ABC, NBC polls in the election. Sorry, people want border security and extreme vetting.

A je to tu.

Reagovat
Zaschrona

Zajimava by ale taky byla statistika "approval" a presne pomery - tipuju, ze Trump by v tom dost mozna vyhral z toho pohledu, ze ma nejmensi pocet lidi, kterym je tak nejak jedno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale mysleno vuci predchozim prezidentum.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Tak to jsem celkem prekvapeny, ze z tohohle pohledu nema nijak "lepsi" cisla nez Obama, i kdyz i tak vlastne "vyhral" a 19 lidi z 20 s nazorem je fakt hrozne moc. Zajimave, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to fakt polarizující osobnost, to se mu upřít nedá. Na něj prostě nejde nemít názor.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale prave me zaujal ten Obama. Tolik lidi s nazorem bych necekal.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne Zeman.

Reagovat
EXoRcIsT

i by som pozrel Super Bowl ale to by som nesmel mat zajtra rano skusku Tak len zo zaznamu na Sport TV

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

* http://www.eurofotbal.cz/clanky/yank-football-sucks-118821/

(no offence, jenom jsem až teď přišel na to, jak moc se dá hrát si s ef url)

Reagovat
SunFells

Elnenyyyy

Reagovat
Busby babes

tak si me o chvili prdedbehl. Tradicne skvele video o skvelem hraci..

Reagovat
Swarley

u něj je fakt dobrý to, že jsem to všechno zažil...Giggs, Scholes a podobně, tam si člověk musel ještě pár věcí doplnit...ale zrovna Wazzovu kariéru jsem mohl vidět úplně celou...

Reagovat
Busby babes

a ted uz to takhle budem mit s kazdym, dedku.

Reagovat
Swarley

tak zase podíváme na takové celé kariéry ještě kolikrát? dvakrát, když to půjde dobře, tak třikrát a hotovo?

Reagovat
Busby babes

tak Rashford bude doufejme prvni...

Reagovat
Swarley

Rash, Martial nebo Pogba (ten dostane desítku a je můj )

Reagovat
smazaný uživatel

tohle udělá hrozně moc

Reagovat
Swarley

právě, to je obrovský rozdíl, když s tím hráčem takhle "aktivně" projdeš celou kariéru...prostě Wazza no, žral jsem ho od prvního zápasu u nás...Cris se mohl jít vždycky klouzat...

Reagovat
Grahf

tiež som ho zbožňoval od začiatku, škoda, že prišiel ten pád v posledných rokoch.

Reagovat
Swarley

tak ještě pod Moyesem to rozhodně špatné nebylo, tam byl asi stejně náš nejlepší hráč...pod LVG to bylo horší...ještě tam nějakou dobu slušnou formu měl, ale je fakt, že v poslední době je to fakt slabota...

uvidíme, co se bude dít v létě, ale ten odchod je asi dost pravděpodobný...

Reagovat
Zaschrona

Lyon striker Alexandre Lacazette: "I think that this summer I will likely need a change of scenery."

Tak kam? Arsenal? Nebo ze by konecne WHU koupili nejakeho utocnika?

Reagovat
SunFells

Swansea.

Reagovat
Miguel19

K vám. Lukaku jde k nám.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz mate Costu, tak k cemu by vam vubec byl?

Reagovat
Whitemedia

Costa ale beztak odejde.

Reagovat
Zaschrona

Pochybuju, tezko bude chodit pryc z tymu, kde zrovna vyhral titul a ma pred sebou sezonu pred MS. Takovej blb ani on neni.

Reagovat
Whitemedia

V tom případě ale musí podepsat novou smlouvu a tomu moc nevěřím..

Reagovat
Zaschrona

Tituly hodne vyleci.

Reagovat
Miguel19

Pokud nepodepíše, tak bych ho pustil.

Reagovat
blade115

Hmmm, po Aubovi a možná Costovi s Agüerem další velké jméno z útoku na odchodu... Bude to docela zajímavé v létě.

Reagovat
minoLFC

k nám

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vydrzi Carroll zdravý, tak WHU má naprosto parádní kladivo do vápna

Reagovat
Zaschrona

No, prave.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ted zmenil zivotospravu vyrazne a to by mu mohlo vyrazne pomoc :)

Reagovat
Zaschrona

Aha, to jsem ani nevedel, hezky.

Reagovat
Zaschrona

Ale WHU by dost mozna mohlo vzit Sturridge. Sice taky IP, ale docela by se jim tam hodil, i by celkem naplnil to, ze je celkem velke jmeno.

Reagovat
spider_8

Reagovat
salami

dokážu si je představit v utoku vedle sebe, to by byl fakt bombastickej utok

Reagovat
salami

anebo nám pošlou Carrolla aby měli na Lacazetta a taky se nebudu zlobit

Reagovat
fff

Bral by som ho k nam miesto Sturridga mozno, ten podla mna v lete urcite pojde prec, takze utocnikabudeme potrebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

ho nepotrebujeme, 4 misto dame i bez nej...

Reagovat
C-M@ster

Jen tak mě napadlo, nemá letos Arsenal míň zranění než obvykle?

Reagovat
Taiger

Ty si zas vtipnej viď, Cecile.

Reagovat
C-M@ster

Seš na drogách? Má, ne?

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

najbližšie tam bude sedieť Klopp hmm

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ale tento kontrast to je neskutočné, tak vyhrali 0-3 a už robí vtípky srandičky je milý. Ale ked prehrajú tak dojde s utrápením výrazom chvilku sa na všetko vyhovára a potom pošle všetkých do riti

Reagovat
Gareth Bale 11

Rozhodčí to zase ale dost ovlivnil, kdyby vyhodil Matu za stavu 0-0, mohlo to být klidně úplně jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Však rozhodčí jsou proti United tuto sezónu říkal José, to bude jistě zkreslená informace s tím Matou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Mufani: Jak zatím hodnotíte Mikyho?

Reagovat
Swarley

dneska MOTM...

já bych řekl, že se do toho postupně dostává a ta jeho přímočarost je vzhledem k posledním x sezónám něco jako zjevení...má skvělý tah na branku, nebojí se to vzít na sebe, jde do zakončení, umí suprově nahrát...určitě může hrát ještě mnohem líp, ale jednoznačně je to hráč do ideální základní jedenáctky...

Reagovat
smazaný uživatel

On prostě bude příští sezónu jedním z vašich klíčových hráčů, to vám můžu zaručit. Možná nebude nejdůležitější, v tom ohledu čekám ještě větší vzestup Pogby, ale bude jedním z nejlepších bezpochyby. Pokud nepřivede ještě další Griezmanny a Lukaky a nevím co všechno

Reagovat
Swarley

já bych si na to rozhodně vsadil s tebou, on má fakt předpoklady být ten rozdílový hráč v ofenzivě a nebude mít podle mého problém se v Anglii prosadit...

pokud bude pokračovat v takových výkonech, tak ho ani ty případné posily nemůžou ohrozit...

Reagovat
Busby babes

tezko rict. o tom Griezmannovi je tech drbu uz dost. na druhou stranu Mourinho neco rikal o tom, ze nechce aby klub sel po nerealnych cilech... Ta vymena Wazza out, Griezmann in se trochu nabizi...

Reagovat
kiwwi

paradny hrac, ma v sebe nieco co nam chybalo...viaceri si to slubovali od Di Mariu, ale Mikhi je omnoho inteligentnejsi hrac, vacsi dric a v hlave ma upratane

neskutocne rad som zanho

Reagovat
nani92

lepší Kagawa

Reagovat
Azazelo RD

Druhej Klebérson.

Reagovat
r.mrazik

ve druhe polovine sezony konecne hraje tak,jak jsme si asi predstavovali....o prvni polovine se mluvit vubec neda,protoze toho moc neodehral a kdyz jo,tak byl spatny

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamable.com/8xdrv je to pořád ještě náš hráč, že ano?

Reagovat
Miguel19

Vlastně ani ne

Reagovat
kvasha16

jebaaaaaaaa... milujem taketo goly

Reagovat
smazaný uživatel

Starý dobrý tragikomický Liverpool a Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ConteTweets/status/828021269992001538

Neskutečný hlad po získání balonu.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

kolik to chtěli peněz?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Özil konečně kmitá jak Sánchez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel by som toho nechuťáka Ozila v tíme.

Reagovat
spider_8

Ale trochu se cukli

Reagovat
smazaný uživatel

to sa neda po takom zapase brat vazne..

Reagovat
smazaný uživatel

uplést z h*vna bič a ještě s nim prásknout? pro united v poslední době rutina

Reagovat
Swarley

co jsi měl za nehodu, že jsi byl tak dlouho v kómatu?

Reagovat
smazaný uživatel

zakopli mi o nohu dva romové. Za dobrý chování mě probudili v půlce

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Taiger
Reagovat
Zaschrona

Imagine Joel Matip telling his kids he was losing to Hull when they ask him where was he when Cameroon won AFCON.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
frank

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Pospovič

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Meanwhile, Bilic could be heading for the exit at West Ham with Roberto Mancini in line to take over.

Mancini was at the London Stadium to see the Hammers lose 4-0 to his old club Manchester City on Wednesday and the Daily Mirror claims he is keen on a return to the Premier League.

It’s reported that Bilic’s position will be reviewed in the summer and Mancini is “waiting in the wings” after spells at Inter Milan and Galatasaray.

Hmm, kdyz Bilic prichazel do WHU tak jsem ho tam nechtel, ted uz jsem si na nej zvykl a netusim jestli R.Mancini je ten pravy material. Treba mi tu nektery z fotbalovych expertu vysvetli pozitiva pripadne vymeny treneru. Ja za sebe bych Bilice nezatracoval, co Vy ?

Reagovat
spider_8

V tuhle chvíli bych Biliče určitě podržel a nechal ho alespoň dotrénovat sezonu. Ale Mancini by byl případě dobrá náhrada, obzvlášť pokud by s ním přišel ještě Hart, jak se psalo. Pokud se chce West Ham posunout někam výš, tak Mancini není špatná volba. Jeden PL tým už na špičku vytáhl, ačkoliv teď by měl samozřejmě mnohem skromnější podmínky.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham will return to Manchester City with a £15m bid for ‘top summer target’ Joe Hart, according to a report from The Sun.

Pry to je priorita tak se uvidi, sice chce 100 000 tydne, ale co odesel Payet cca 100 000 a - 40 000 jestli prodaji Adriana tak se na nej penize najdou. No uvidime

Reagovat
Zaschrona

Adrian ma smlouvu jen do konce sezony, sice s opci na dve sezony, ale pokud prijde Hart, tak dost mozna ji ani nemusi vyuzivat. V Anglii Hart asi lepsi flek nenajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o tom, že ho chce Rafa v létě, ale nejspíš je to jen výmysl. Golmanů máme dost a kvalitních.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry kdyz nevyjde Hart tak chteji pritahnout Begovice, no to bych si radsi nechal Adriana.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě moc nevím jak je na tom Adrian letos, koncem loňský sezony ale chytal výborně. Begovič je taková solidní jistota, myslím, že by určitě nezklamal.

Reagovat
Zaschrona

A budete potrebovat resit urcite mnohem spis jine pozice.

Reagovat
spider_8

Teoreticky, kdyby se ukázalo, že nám chce v létě Courtois pláchnout (třeba do Realu), tak bych ho bral do Chelsea. Ale to je zatím hodně přehnaná představa. Ve West Hamu by se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si ho nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jste ho podrželi předtím, tak teď určitě.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/LinoTreize/status/828354989085061120

MEmphise si zatim v Lyonu nemuzou vynachvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

No, na fb ho zrubali, že není dostatečně silný ani rychlý a v poslední fázi zápasu se sotva dotkl míče.

Reagovat
Infernoqt

Jeden dokonce píše, že by ho nechal na lavičce a v létě poslal obratem do Holandska

Reagovat
iamek

Co jsem cetl jejich FB, tak na nej solidne nadavaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

borec, uplne vidim jak to myslel

Reagovat
kiwwi

Impressive first Rhône derby for Memphis Depay. L'Equipe awards him 2/10, making him (in their eyes) the joint-worst player on the pitch.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

omg, ten je spatny nech ma akykolvek vyraz na tvari

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera, ze uz je oblubeny v kabine.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? Ten ma tak metr padesat?

Reagovat
Fenri

Reagovat
Trand

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

vsak nedavno prebehli spravy, ze dostane 1 rok predlzenie...tieto clickbaity

Reagovat
r.mrazik

Proto to sem davam...

Reagovat
kiwwi

pride mi to ako zmiesanie dvoch veci dokopy...toho ze Carrick musi odpocivat, pretoze ma vek a toho, ci mu bude predlzeny kontrakt...cisty clickbait

Reagovat
r.mrazik

asi jo...ted tam hodili clanek,ze chtel giggs k nam kanteho,ktery mel tehdy vykupku 29 mega liber

Reagovat
andrew96

1300. pro Black Sabbath

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Kde bude NFL diskuze?

Reagovat
Tywin Lannister

To by mě taky zajímalo..těšíim se na to jak malej

FALCONS All The Way

Reagovat
Kaze

Dyk.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Handanović by mohl zamířit do Liverpoolu

Liverpool dost možná opustí Simon Mignolet, manažer Jürgen Klopp si pak již údajně vyhlédl náhradu. Do hledáčku Reds se dostal Samir Handanović z milánského Interu, který by se nové výzvě zřejmě sám nebránil. Nerazzurri by za zkušeného brankáře, jenž má smlouvu do roku 2019, mohli inkasovat až 22 milionů eur. (transfermarketweb.com)

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom pravdy, Handanovic by podle me byl hodně fajn? Ono není zrovna tajemstvi ze by se nám někdo místo Mimoleta hodil... Kdo je vůbec ted +- k mání? Begovic? Možná Schmeichel po sezone... Ještě někdo kdo by nám byl schopen vytrhnout trn z paty?

Reagovat
cristiano.K.

vítej

Reagovat
kvasha16

Gary Lineker ‏@GaryLineker 5 hod.před 5 hodinami

Jeez. Huth and Morgan without Kanté in front of them are like Huth and Morgan.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Lukaku on Koeman: 'I trust the process of what he wants to do at this football club'

A je to na hristi videt.

Reagovat
vladis271

klasika toto bolo aj s Martinezom. Už viem o čo ti ide a vieme ako to dopadne.

Reagovat
Zaschrona

Ako? A o co mi ide?

Reagovat
smazaný uživatel

"Football has changed in the three years since Sir Alex Ferguson retired…This is the new football,” Mourinho told reporters.

"Do you think I can go to Tottenham and buy two players to kill Tottenham? I can't. I cannot go to Arsenal and buy their two best players, or go to Chelsea and bring two of the players that I love very, very much. That time is over.

José

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Matič and?

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
13

Tak pořád by to šlo možná, ale zaplatit by museli neskutečnou pálku. Navíc MU už prostě podle mě hráče tolik netáhne jako dřív.

Reagovat
nani92

tak záleží koho..ak by sme chceli niekoho ukradnuť Barce alebo Realu tak určite asi nie, iba s veľkým preplatením..a kupvoať hráčov z konkurencie šlo vždy len vtedy, ked sa postavil na hlavu hráč..Torres, RvP atd., napríklad taký Fabregas, keby veľmi chcel,tak začne trucovať a bol by niekde predaný..

Reagovat
vladis271

Fabregas bude podľa mňa v lete dostupný pre všetkých, ak zrovna nebude chcieť ísť priamo do MSL.

Reagovat
nani92

asi jo, potom ešte duo z Arsenalu ak do koncasezony nepredlži

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, plus zrovna oni by si museli navíc připlatit. Když přestupoval Bale, nabízeli víc než Real, a i tak to nestačilo. To bylo před lety, teď by byla jejich pozice ve vyjednávání ještě horší.

Reagovat
Busby babes

ja s tim uplne nesouhlasim. porad plati, ze pokud nejakej tym prijde a da dostatecnou castku na stul, tak toho hrace koupi. 100 mega za Kane a pak se teprve uvidi jestli to je nebo neni mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovou nabídku nikdo ani nebude zvedat telefon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusia, staci, ze to podpisu.

Reagovat
fff

Ale ked ho nezdvihnu ako budu vediet, ze ide o taku ponuku, kvoli ktorej by ten telefon ani nedvihali.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

To je Levyho zidovsky skill. To je ako ked zena na druhej automaticky pozna, ze je tehotna.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Teoreticky to asi porad plati, ale krome hracu, ktere velke tymy musi prodat kvuli koncici smlouve, tak se tohle dit nebude. Myslim, ze i tech 100 mega by Spurs celkem bez problemu odmitli. Za ty penize by lepsiho hrace nesehnali a akorat by utrzila znacka, nastvalo by to fanousky, a klub by do sveta pusobil dojmem farmy, protoze by to bylo velke posileni prime konkurence a zaroven vlastni velke oslabeni. V pripade prodeje mimo Anglii by to asi bylo trochu o necem jinem.

Reagovat
Busby babes

no farma co prodava hrace za 100 mega? hele, podle me si to malujete trochu ruzoveji nez by to mohlo byt. Jak rikam, to se ale nedozvime, dokud takova nabidka nebude na stole...

Reagovat
Zaschrona

Tak vem si treba Neapol. Museli kvuli vykupce prodat Pipitu do Juve. A podle me to vyzniva do sveta presne tim stylem: farma. Nejhorsi tohle je v Nemecku a Francii, tam ma jeden klub farmu ze vsech ostatnich. Ani nakonec pak nejde o to, ze klub ukradne nejlepsi hrace konkurentum v lize, jako o to, ze to je enormni prusvih pro psychiku hracu, kteri zustanou.

Reagovat
13

No jo, ale pak to umožňuje koncentrovat top kvalitu ve špičce ligy a v pohárech to pak podle toho vypadá. V Anglii si konkurence mezi sebou své nejlepší hráče moc neprodává a tím pádem se kvalita nekoncentruje a pak to v lize mistrů vypadá jak to vypadá.

Reagovat
Zaschrona

LM Anglii uz fakt trapit nemusi, maji 4 mista jista a zasadni je jen ucast. A rozhodne vic penez PL kluby ziskavaji v PL nez v Evrope. Tim padem je PL jasna priorita oproti Evrope a PL ji bude dal utikat. V jinych ligach kvuli koncentraci kvality ty ligy zas vypadaji tak, jak vypadaji.

Reagovat
icemike

jinak řečeno už zase nemá kvalitní kadr?

Reagovat
r.mrazik

trouba...jak kdyby alex kupoval driv z arsenalu nebo chelsea,aby tu konkurenci zabil...pokazdy si pro to musel dojit sam svoji kvalitni praci...

prej new football.....blbec

Reagovat
Counter

OT: https://youtu.be/CaLNiC-bKHQ

Superbowlová ukázka z Guardians of the Galaxy 2 a zase válí Drax

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

jednotku som totalne zral a dvojka vyzera tiez super, zivot je krasny

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

A neodpustím si ještě jedno OT: Melissa McCarthy v SNL jako Sean Spicer (tiskový mluvčí Bílého domu) je čirá dokonalost

https://youtu.be/UWuc18xISwI

Reagovat
Infernoqt

Ten los na konec ligy nám teda vyšel náramně. V květnu odehrát zápasy s Arsenalem, Tottenhamem a City venku. Prej nám ještě můžou přesunout zápas s Chelsea v případě postupu FA Cupu, do toho případně pozdní fáze EL nebo FA Cupu. To bude smršť ještě. Kor, když nám půjde jen tak tak o LM.

Reagovat
Busby babes

musime vyhrat ted ty zapasy v unoru. vsechny.

Reagovat
Infernoqt

Si nepamatuju, kdy naposled jsme měli v rámcil ligy 3 venkovní zápasy s takovými rivaly v tak krátkém intervalu ted se musí hoši chytnout holt, každej bod bude znát

Reagovat
smazaný uživatel

Proto byste si je měli užívat po jednom.

Reagovat
kiwwi

holt si musime vypracovat taku poziciu, ze nam budu stacit aj remizy

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu az do toho 35. kola, kdy hrajeme s Arsenalem, je ten los celkem fajn. Nejtezsi soupere (Chelsea a Everton) budeme mit doma a zbytek zapasu proste musime vyhrat, pokud chceme hrat LM.

Ale kazdopadne by to chtelo v prvni rade zlepsit nase vykony. Od zapasu s Liverpoolem se mi nase hra vubec nelibi.

Reagovat
scheeza

To s tím přesunem zápasu s Chelsea je pravda? Já prave dostal s kamosem(fanda Chelsea) listky na ten zapas tak bych to chtel mit nejak osefovany kvuli letenkam :D

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To čo vystrájala obrana Bournemouthu? Hlavne pri treťom góle Evertonu, takto príkladne nám to nikto neuľahčil v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas tak ked dostaneš 2 rýchle goly a si z toho všetkého v prdeli :D škoda prial som si 7+ mehehe :-)

Reagovat
FUnk

dival jsem se na rozpis zbytku sezony a je celkem privetivy, tak snad budou vsichni zdravi a EL vypustime drive nez v ctvrtfinale

Reagovat
smazaný uživatel

Gooneři, co je zač ten Da Graca? Viděl ho tu někdo hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som, prichadzal myslim ako celkom talent takze by v nom nieco mohlo byt, ale dost vyhorel, vela kiksoval, teraz uz myslim vobec nehava za juniorku

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to tenhle týden propustil a Rafa mu nabídl treénovat s NUFC. V životě jsem o něm neslyšel. dík

Reagovat
smazaný uživatel

no, vela od neho radsej necakaj. ako sa dari haydenovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Hayden se uchytil v základu jako parťák Shelveyho na CM. Je hodně spolehlivý a občas má skvělý průnik do vápna a přízemní centr před branku. Měl by zlepšit střelu, protože k těm se kolem vápna dostává a všechno lítá sice ne moc ale vedle.

Trochu se bojím, že do PL ho nahradí víc defenzivní střeďák, ale letos hraje rozhodně dobře, bez něj nevím, kde bychom byli.

Reagovat
smazaný uživatel

wau to znie super, tesim sa z neho, dikes

Reagovat
SunFells

Patrně viděl, ale nikdy si ho nějak nevšímal.

Arsenal za posledních dejme tomu snad 8 let ani nevyprodukoval pořádného stopera.

Reagovat
dextroza_m

Zlatan, škoda, že v Barce nevydržel déle, strčil by do kapsy i Luise.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Klucí, prosím, nevíte, kde kromě výsledovek najdu jednotlivý příjmy fotbalovejch klubů? Výjma statisty, forbesu atp. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží z jakýho státu. Tady máš třeba Manchester United a teda i celou Británii.

https://beta.companieshouse.gov.uk/company/02570509/filing-history

Reagovat
smazaný uživatel

ministerstvo financí

Reagovat
Cizinkx

OT: Existuje na pc nějaký jiný fotbal než sračkoidní fifa 17 a Pro Evo? Tím vzniká druhá otázka je letošní Pro Evo lepší jak Fifa 17? Po minule-ročním failu psa na pc port jsem si tenhle rok koupil Fifu 17, ale u ní při každým zapnutí akorát zvracím jaká kravina to je. Tak by mě to zajímalo jak to tenhle rok je. Díkes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele