Premier League - souhrn 22. kola

16.01.2016, 15:38, aktualizováno 18.01.2016, 22:53
Komentáře a souhrny
Hned třikrát se v tomto kole měnilo pořadí na prvním místě. Na to se nejprve posunul Manchester City, aby ho ještě v sobotu vystřídal Leicester a v neděli pak Arsenal, poslední dva jmenované kluby ale braly jenom po jednom bodu. Manchester United zásluhou Waynea Rooneyho vyhrál v Liverpoolu. Tottenham si poradil se Sunderlandem, Chelsea zachránila proti Evertonu alespoň bod až v osmé minutě nastavení...

Swansea City - Watford FC 1:0

18.01.2016 21:00

Góly: 27. Ashley Williams

Velice důležité tři body v pondělní dohrávce ukořistila Swansea. V utkání s Watfordem ji k tomu stačil jediný gól kapitána Ashleyho Williamse, jenž se tak postaral o únik Labutí ze sestupových vod. Hornets naopak pokračují v tragickém začátku nového roku - svěřenci Quiqueho Sánceze Florese prohráli už čtvrtý zápas v řadě - na vítězství čekají ještě o utkání více.

Watford byl přitom zpočátku utkání lepší a po pěkné akci Deeneyho hlavičkoval nad Odion Ighalo. Swansea se poprvé osmělila k nebezpečnému útoku až v pětadvacáté minutě, kdy na hranici vápna umě operoval s míčem André Ayew. Jeho rána však postrádala razanci i přesnost a míč skončil v Gomesově náručí bez větších potíží.

Za minutu už ale Velšané vedli - Nyom zbytečně vyběhl s míčem za brankovou čáru, po rohovém kopu se míč dostal až ke Ki Sung-yuengovi, jehož centr do vápna už představoval gólovou asistenci. I přes obležení protihráčů se k němu totiž protlačil kapitán Swansea Ashley Williams, který hlavou otevřel skóre - 1:0.

Ve zbytku poločasu už se do permanence nedostal ani jeden brankář, Gomes musel řešit jen jednu zapeklitou situaci a Fabianski lapil tvrdý pokus Jurada, jenž letěl přímo doprostřed jeho svatyně. Po obrátce už po hříchu ani jeden tým nevystřelil do prostoru mezi třemi tyčemi - Jurado totiž dvakrát z dálky minul a Britos hlavičkoval po centru Watsona těsně nad.

V závěru se hra paradoxně uklidnila, Swansea se nikam nehnala, a když se dostala k vápnu, ztroskotala. Hornets zase pokaždé narazili na fantastického Ashleyho Williamse, muže zápasu. Diváci na Liberty Stadium se tak museli strachovat už pouze další ráně Jurada z osmaosmdesáté minuty, která zase mířila jen těsně vedle.

Na druhé straně naopak málem pojistil Labutím vítězství střídající Bafetimbi Gomis, který v nastaveném čase trošku neobratně pronikl ve vápně až do střelecké pozice a rozezvonil tyčku. Mrzet ho to však nemuselo; poslední střela Deeneyho totiž proplachtila - jak jinak - mimo.

Více informací k zápasu

Stoke City - Arsenal FC 0:0

17.01.2016 17:15

Góly: -

Vyrovnaný zápas skončil vyrovnaným výsledkem. Stoke si s Arsenalem nic nedarovali, ovšem větší přesnost ve finální fázi spojená s několika výtečnými zákroky brankářů na obou stranách nakonec mají za výsledek bezbrankovou remízu.

První půli kralovaly obě defenzivy. Arsenal, oslabený bez dlouhodobě zraněných hráčů také o Mesuta Özila, vstoupil do zápasu opatrně a nechával herní iniciativu výhradně na Stoke. Domácí si však navzdory územní převaze a viditelné snaze vytvořili první slibnou příležitost až ve dvacáté minutě, a i tehdy Afellay zpoza pokutového území zamířil svou ránu jen vedle Čechovy levé tyče.

Kanonýři odpověděli hned záhy a málem šli do vedení. Výtečná Campbellova kolmice vyslala do samostatného úniku Oliviera Girouda, ovšem brankář Jack Butland stihnul včas vyběhnout a s pokusem francouzského útočníka si skvěle poradil. Hosté jako by se touto šancí uvolnili a Butland měl nedlouho poté znovu co na práci při ráně Oxlade-Chamberlaina. Do kabin tak po vyrovnané první půli odcházeli hráči za bezbrankového stavu.

Do druhé půle vstoupil lépe Arsenal. Po změně stran uběhla jediná minuta a Jack Butland musel dalším kvalitním zákrokem vyrazit dobře umístěnou hlavičku Girouda z rohového kopu. Hosté byli i nadále aktivnější, ale všechny jejich ofenzivní snahy končily na hranici pokutového území. Stoke se ovšem nechtělo nechat zahanbit a v šestapadesáté minutě si vytvořilo svou vůbec největší šanci zápasu. Joselu si však z hranice šestnáctky nepřišel na výtečného Čecha, jenž posléze stihnul lapit i Bojanovu dorážku.

Souboj Joselu vs. Čech se opakoval i deset minut nato a znovu z něj vzešel vítězně český brankář ve službách Arsenalu. Tempo hry neupadávalo ani s přibývajícím časem, jenže oběma týmům scházela větší přesnost ve finální fázi. Se zbývající čtvrthodinou do konce přebral iniciativu zase Arsenal, ale ani drtivé držení míče mu další vyložené šance nepřinášelo. Stoke se uchýlilo k zodpovědnému bránění, z nějž vyráželo dopředu jen sporadicky skrze dlouhé nákopy, s čímž si však obrana Arsenalu zvládala poradit.

Minutu před koncem pak měli hosté namále, když z rohového kopu směřoval míč do sítě hned dvakrát, ale Ramsey i Čech na brankové čáře splnili svou roli a vždy jej odvrátili do bezpečí. Žádné další šance už nepřišly ani během tříminutového nastavení, a tak se Stoke s Arsenalem rozešlo po vyrovnaném průběhu utkání smírně bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester United 0:1

17.01.2016 15:05

Góly: 78. Wayne Rooney

V North-west derby už se dávno nerozhoduje o titulu, dnes pak fanoušci nemohli jásat ani z kdovíjak atraktivního fotbalu, natožpak branek. Na Anfield Road jásali jen jednou - v hostujícím sektoru. Čtvrt hodiny před koncem se prosadil Wayne Rooney, jenž se tak vedle skvělého Davida De Gey stal hrdinou utkání.

Liverpool byl nicméně v prvním poločase (i ve většině utkání) lepší, Kloppova strategie aktivního napadání se domácím vyplácela a Manchester United se málokdy udržel u míče na útočné třetině delší dobu. A když, tak přišla pokažená přihrávka nebo perfektní zásah stoperů, jimž dnes kraloval skvělý Mamadou Sakho.

Ani Reds však nebyli v ofenzivě nikterak úspěšní, třeba v první čtvrthodině Lucas narýsoval parádní centr na Lallanu a vyběhnutý De Gea měl co dělat, aby reflexivně vyrazil záložníkovu hlavičku. S dorážkou pak neuspěl ani Firmino, jenž zamířil těsně vedle. O dvě minuty později pak Brazilec pro změnu nahrál do velké šance Milnerovi, jenže ten prováhal dobrý moment ke střelbě a z úhlu poté minul branku.

Na další zajímavou situaci si na Anfield Road museli počkat až do třicáté minuty. Domácí vyprodukovali překrásnou akci, do které se zapojili Lucas, Lallana a Firmino, než se Henderson dostal ke střele z dobré vzdálenosti, ale opět z úhlu. Výsledkem byla střela těsně vedle. Chvílí potom pálil podobně nepřesně pro změnu ze vzduchu.

Před přestávkou ještě hrozil Firmino, který se do vápna dostal po přihrávce Cana, jenže skvěle navrátivší se Martial jej tělem brilantně odstavil od balónu. Pět minut po obrátce už šlo do tuhého, Emre Can tentokrát s míčem unikl do vápna po pasu Lallany, a když si poradil se Smallingem, musel výborný zákrok nohou vytáhnout David De Gea.

Red Devils poprvé zahrozili až deset minut po změně stran, ale po vzoru všech hráčů pálil z ostrého úhlu a těsně vedle zadní tyčky. Tento moment každopádně na obě strany hru otevřel a po pěkné Firminově akci mohl z hranice vápna pálit Henderson, jehož ránu ale De Gea skryl snadno v náručích.

Krátce po hodině hry se opět zaskvěl David De Gea, když jej Emre Can otestoval o poznání prudší a přesnější ranou z podobné pozice. Španělský gólman si poradil bezchybným skokem k tyči a akrobaticky uspěl i proti Firminově dorážce. Dvacet minut před koncem se po standardce zapomněl ve vápně Sakho a po centru Milnera se dostal i k hlavičce - jenže nepřesné.

Všechny neproměněné šance mohly Liverpool tuze mrzet, protože Manchesteru United stačila k vítězství jedna jediná standardka. Matův centr poslal Fellaini hlavou do břevna a trestuhodně volný Wayne Rooney napálil míč ze vzduchu přes odpor Mignoleta až do sítě. Zranění Phil Jones, Michael Carrick či Marcos Rojo mohli sektoru hostí slavit nesmírně cenný triumf.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Leicester City 1:1

16.01.2016 18:30

Góly: 75. Rudy Gestede - 28. Shinji Okazaki

Aston Villa dokázala v zápase s favorizovaný Leicesterem uhrát alespoň bod, ani jeden z trenérů však nemůže být z konečného výsledku nadšen. Skóre otevřel ve 28. minutě Šindži Okazaki, jehož trefu musela potvrdit až branková technologie, a vyrovnání obstaral patnáct minut před koncem střídající Rudy Gestede.

Na první opravdu velkou šanci zápasu si diváci ve Villa Parku museli počkat až do 20. minuty. Tehdy udělal velkou chybu Robert Huth, který špatně zahrál míč při malé domů a vyslal do úniku Libora Kozáka. Český útočník, který dostal podruhé v řadě šanci v základní sestavě, však z úhlu výborného Kaspera Schmeichela nepřekonal.

Dánský brankář sehrál důležitou roli i při následující ofenzivní akce svého týmu. Schmeichelův dlouhý nákop doletěl až k Vardymu, jenž se z prvního doteku snažil přelobovat Marka Bunna, ten ještě dokázal zasáhnout a zlikvidoval i následnou dorážku Okazakiho, hlavní rozhodčí Roger East ovšem s pomocí svých "chytrých hodinek" odhalil, že míč již celým objemem překročil brankovou čáru a hosté se mohli radovat.

Za chvíli to s domácími vypadalo ještě hůř. Jamie Vardy našel zpětnou přihrávkou Riyada Mahreze, jehož střelu mířící do sítě zastavil rukou Aly Cissokho a sudí East bez váhání ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu si vzal na starost sám sebevědomý Alžířan Mahrez, stejně jako nedávno proti Bournemouthu ale nedal a výborný zákrok si připsal Mark Bunn.

Jednatřicetiletý gólman, jenž do minulého týdne pouze kryl záda Bradu Guzanovi, pokračoval v dobrém výkonu i po přestávce. V 58. minutě ho po přihrávce Fuchse prověřil zpoza vápna Danny Drinkwater a Bunn musel být rád, že míč letěl pouze do středu brány. Zanedlouho se na něj zase řítil sám Vardy, jemuž však úplně nevyšla klička a z celého situace vzešlo pouze nepřesné zakončení Drinkwatera.

Rozuzlení přišlo čtvrthodiny před koncem. Rudy Gestede nebyl v tu chvíli na trávníku ani deset minut, když si evidentně rukou pomohl při zpracování přihrávky od Bacuny, hlavní arbitr ale nechal pokračovat ve hře a reprezentant Beninu pak přesnou ranou do levého horního rohu srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Norwich City 3:0

16.01.2016 16:00

Góly: 10. Dan Gosling, 54. Charlie Daniels (pen.), 75. Benik Afobe

Velkou nováčkovskou bitvu o udržení zvládli lépe domácí fotbalisté Bournemouthu, kteří Norwichi vrátili porážku z Carrow Road. Cherries díky vítězství 3:0 přeskočili právě Canaries a na sestupové trio mají náskok pěti bodů (o bod více než Norwich). Parta Eddieho Howea může za důležité vítězství děkovat trojici Gosling, Daniels, Afobe, kteří obstarali gólovou produkci.

Domácí do utkání vstoupili o poznání lépe domácí, kteří díky dobré práci Benika Afobeho dvakrát v prvních pěti minutách zkoušeli štěstí. Afobe mířil nad, Stanislas po jeho pasu do Rudda. Bournemouth zužitkoval svoji převahu v desáté minutě, kdy z levé strany fantasticky odcentroval Marc Pugh, jenž ve vápně našel hlavu nabíhajícího Dana Goslinga. Záložník Cherries byl v šestnáctce zcela nehlídaný a snadno otevřel skóre.

Domácí se po dvaceti minutách dožadovali pokutového kopu, když Daniels upadl po kontaktu s Martinem, ale píšťalka Roba Madleyho zůstala němá. Ve druhé polovině úvodního dějství byli výrazně aktivnější hosté, ale obrana Cherries fungovala na výbornou, jelikož soupeře prakticky k ničemu nepustila.

Snad největší šanci Norwiche uhasil po centru Bradyho Boruc. Naopak těsně před přestávkou objevil skulinku v defenzivě Canaries Harry Arter, který úžasným pasem poslal do samostatného nájezdu Benika Afobeho. Toho sestřelil Declan Rudd a zřejmě jen bůh a sudí Madley ví, proč viděl jenom žlutou kartu.

Sudí své jednostranně diskutabilní rozhodování vyrovnal krátce po změně stran, kdy se po Stanislasově přihrávce dostal do šestnáctky Pugh, načež byl stažen k zemi Odidja-Ofoem. Exekuce pokutového kopu se ujal Charlie Daniels, který míč přes tyčku dostal do sítě. Pugh konkrétně si tak mohl oddechnout, jelikož na začátku druhého dějství spálil obrovskou šanci, jíž si sám vytvořil.

Utkání bylo poměrně vyrovnané, jenže Norwich byl v ofenzivě zcela sterilní. Naopak Bournemouth čtvrt hodiny před koncem definitivně rozhodl o jasné výhře 3:0. Perfektní práci před brankou předvedl hrdina druhé branky Charlie Daniels, jenž na levé straně obehrál dva hráče a narýsoval dokonalý centr na nohu Benika Afobeho. Rekordní posila Cherries tak vsítila v druhém utkání svůj první gól a korunovala vysoké vítězství.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 3:3

16.01.2016 16:00

Góly: 64. Diego Costa, 66. Cesc Fàbregas, 90+8. John Terry - 50. John Terry (vl.), 56. Kevin Mirallas, 90. Ramiro Funes Mori

Premier League je soutěž netušených možností. Aby však po prvním otřesném prvním poločasu, na který se nedalo koukat, předvedla Chelsea s Evertonem po obrátce šestigólový thriller se dvěma "rozhodnutími" v nastaveném čase, to tu asi ještě nebylo. Everton vedl 2:0 a 3:2, přesto si ze Stamford Bridge odnáší jen bod. V osmé nastavené minutě zachránil domácím remízu kapitán John Terry.

Bláznivý duel zapříčinila především prchlivá mentalita fotbalistů Chelsea, kteří za vyrovnaných stavů nebojovali, nepřidali k slabému standardu nic navíc a nepochopitelně jim chyběly i herní dovednosti. Když se ovšem do vedení dostal Everton, svěřenci Guuse Hiddinka vždy přepnuli na jiný rychlostní stupeň a pokaždé dokázali stav srovnat.

Zápas však začíná za stavu 0:0, a tak jsme v prvním poločase viděli jeden z nejnudnějších a nejméně kvalitních výkonů (nejen od Chelsea) v už tak dost příšerné sezóně. Oba celky vystřelily na branku jedinkrát - Chelsea po patnácti minutách a skvělém pasu Fábregase, po němž Willian pálil do Howarda. Everton pak prověřil Courtoise až pět minut před přestávkou, kdy se Mirallas obtočil kolem Zoumy a nebezpečně vypálil.

První půlhodina druhého poločasu nicméně patřila naopak k tomu nejlepšímu, co jsme v Premier League letošní sezónu viděli. Stamford Bridge nejprve zcela oněmělo, když si v padesáté minutě po centru Bainese srazil míč do vlastní sítě John Terry, aby o šest minut později bylo domácím ještě hůře. Tragické bránění středu pole potrestal Kevin Mirallas, jenž po dalším z centrů Bainese obehrál ve vápně Mikela a přesně zakončil.

Chelsea byla náhle ve dvougólovém manku a její hráči už si nemohli dovolit na utkání kašlat tak, jako do té doby. Jeden z mála hráčů s čistým svědomím byl Diego Costa, který věren své povaze bojoval a na hřišti nechal duši. Po hodině hry útočník Chelsea vybojoval míč a Cesc Fábregas patičkou div nepřekonal Howarda. Pedrovu dorážku následně zblokoval Jagielka.

Jenže právě v tuto chvíli zahájili domácí svůj "berserker" režim, který je typický především pro zmíněného Diega Costu. Právě na něj letěl v 64. minutě perfektní dlouhý míč od Fábregase, Costa si odclonil Jagielku, využil nejistého vyběhnutí Howarda a nakonec zasunul balón do prázdné branky. To však nebylo ani zdaleka vše.

Jen za dvě minutky totiž dvojice ze španělské reprezentace zaúřadovala znovu a na výsledkové tabuli náhle svítilo 2:2! Fábregas si vzal míč před šestnáctkou, narazil si právě se svým kolegou z obou "angažmá" a i díky Bešićově teči rozvlnil síť. Kolaps Evertonu mohl dokonat opět Costa, ale čtvrt hodiny před koncem promáchl na malém vápně Azpilicuetův přízemní centr.

Tím však aktivita hráčů Chelsea trestuhodně skončila a modrá ze hřiště zmizela na dobrých dvacet minut. Těsně po zmíněné Costově minele uháněl za Bešićovým pasem Mirallas, jenže ztroskotal na skvělém Courtoisovi.

Vinou zranění Bryana Ovieda a Diega Costy se dlouho nehrálo, takže rozhodčí nastavil sedm minut. V první z nich spláchl naděje Chelsea do záchodu Funes Mori, jenž nepochopitelně statického Ivanoviće ani nemusel překonávat, aby na zadní tyčce akrobaticky sklepl míč za Courtoisova záda.

Jenže poslední slovo měl ten, kdo celý gólostroj zahájil. Už po vypršení nastaveného času (který se však prodloužil za bouřlivé oslavy Evertonu po brance na 3:2) totiž Ivanović prodloužil vysoký míč na Oscara, ten jej ještě posunul k Johnovi Terrymu a ten efektní patičkou překonal zoufalého Howarda. Opakovaný záběr nakonec ještě ukázal, že kapitán Chelsea skóroval z ofsajdu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 4:0

16.01.2016 16:00

Góly: 22. Fabian Delph, 41. Sergio Agüero, 68. Sergio Agüero, 84. David Silva

Manchester City na vlastním stadionu s přehledem přejel Crystal Palace 4:0 a minimálně do večera povede Premier League. Citizens své góly rovnoměrně rozložili do obou poločasů, skóre otevřel Fabian Delph, na nějž pak navázal dvěma trefami Sergio Agüero a poslední slovo si vzal David Silva. Eagles potvrdili, že je přelom roku nezastihl v ideální pohodě a prohráli již potřetí v řadě.

Svěřenci Alana Pardewa nejenže už téměř měsíc nevyhráli, od 19. prosince navíc čekají na vstřelenou branku. Tuto negativní sérii mohl symbolicky přetrhnout kapitán Damien Delaney, hned po dvou minutách hry se totiž po centru Wickham ocitl ve stoprocentní příležitosti, Joe Hart ale v důležitém momentu své spoluhráče podržel.

Utkání se rozhodně nehrálo v žádném závratném tempu a domácí trpělivě vyčkávali na chybu soupeře, která přišla ve 22. minutě. Fabian Delph napřáhl z nějakých třiceti metrů a jeho skákavá střela k překvapení všech proklouzla pod tělem Wayna Hennesseyho až do sítě. Brankář Crystalu Palace tak po minulém duelu s Aston Villou, kdy svou minelou zavinil porážku svého mužstva, inkasoval další laciný gól.

Naopak jeho protějšek Joe Hart dnes udržel třetí čisté konto z posledních čtyřech zápasů a druhý dnešní povedený zákrok si připsal proti přímému kopu Yohana Cabayeho. Na opačném konci hřiště se do zajímavé příležitosti prodral Sergio Agüero, v pádu však zamířil kousek vedle vzdálenější tyče.

Zanedlouho už se ovšem mohl radovat. Argentinský kanonýr napřáhl zpoza vápna a jeho střelu usměrnil mimo dosah Henneseyho nešťastný Scott Dann. Agüero skóroval ještě jednou a to v 69. minutě. Po pěkné souhře se balón dostal k Tourému, jenž ještě roztáhl hru do křídla na Kevina De Bruyneho a jeho přesnou přihrávku bez problémů uklidil do prázdné brány zcela osamocený rodák z Bueonos Aires.

Definitivní tečku za tímto utkáním udělal šest minut před koncem David Silva. Opět v tom měl prsty Sergio Agüero, který na polovině hřiště pláchl bránícímu Wardovi a Silvovi pak naservíroval míč na stříbrném podnose. Španělský reprezentant touto příležitostí nepohrdl a uzavřel na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 2:1

16.01.2016 16:00

Góly: 6. Ayoze Pérez, 15. Georginio Wijnaldum - 49. Nikica Jelavić

Zhruba nějak takhle si to zřejmě v Newcastlu představovali - nakoupit Jonja Shelveyho, a hned přihlížet rozdílu, jaký v záloze tápajícího severovýchodního celku dělá. Holohlavý středpolař byl okamžitě při svém debutu prohlášen BBC za hráče zápasu, a není divu - byla to právě posila ze Swansea, kdo zosnoval parádní výhru 2:1 nad rozjetým West Hamem...

Jonjo Shelvey po celé utkání poskytoval Strakám fanoušky zřídkakdy viděnou kombinaci kreativity a výbušnosti, a už po šesti minutách chytře rozjížděl gólovou akci, na jejímž konci stál po příhře Wijnalduma Ayoze Pérez. A druhou asistenci si Shelvey připsal i později, když na vzdálenost 60 metrů přesně vybídl Janmaata, jehož centr proměnil ve svůj devátý ligový gól Wijnaldum.

Zatímco Shelveymu při premiéře vycházelo ledacos, konkrétně jeden jeho spoluhráč - Aleksandar Mitrović - se spíše trápil. Srbský forvard se ze hry netrefil už nějaký ten pátek a dnes znovu podal spíše frustrovaný výkon, když na brankáři Adriánovi ztroskotal rovnou třikrát během jedné půle.

Mitrovićova rozhazovačnost nakonec Newcastle klidně mohla stát body. Již ve 49. minutě si totiž Jelavić počíhal na mizernou malou domů od Mbemby, aby snížil na 1:2 a daroval West Hamu dostatek prostoru k vyrovnání. Toho se nakonec Hammers nepodařilo využít jen o chlup, když zejména Kouyatého hlavička z poslední minuty vypadala být gólovou.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Bromwich Albion 3:0

16.01.2016 16:00

Góly: 5. James Ward-Prowse, 35. James Ward-Prowse (pen.), 72. Dušan Tadić

Southampton zrovna dnes představil výhodnou akvizici v Charliem Austinovi, nakonec to ale skoro vypadá, že ofenzíva žádné vyztužení nepotřebuje. Hrotový útočník číslo 1, Graziano Pellè, sice zůstal na lavičce, dvojice Long-Mané na něho ovšem s přehledem dala zapomenout, navíc podpořena góly od záložníků Tadiće a Ward-Prowse...

Jestliže Soton vypadal být nabitý entusiasmem, od West Bromwiche se divákům dostalo velice slabého výkonu. Pakliže ve středu Baggies proti Chelsea při remíze 2:2 představovali nepříjemného, běhavého soupeře, dnes Saints raději připouštěli až příliš času na balonu.

West Brom se sice díky Pulisovým ofenzivním střídáním zvednul alespoň po pauze, to už ale bylo příliš pozdě. V úvodní 35minutovce totiž Ward-Prowse nejprve úřadoval z přímého kopu, a potom pro jistotu z penalty, přičemž nejparádnější individuální moment z dílny WBA přiléhavě sloužil k odvrácení další pohromy, když James McClean patou odvracel jistý gól pro vynikajícího Targetta.

Právě mladý levý bek nakonec ve druhém dějství zorchestroval pojistku, kterou po jeho chytrém pasu z těžkého úhlu doručil Dušan Tadić.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sunderland AFC 4:1

16.01.2016 13:45

Góly: 42. Christian Eriksen, 59. Mousa Dembélé, 67. Christian Eriksen, 79. Harry Kane (pen.) - 40. Patrick van Aanholt

Po vydatném sobotním obědě jsme rozhodně nezaspali. Utkání Tottenhamu se Sunderlandem bylo velmi atraktivní, byť především v prvním poločase byly určité pasáže průměrnější. Před přestávkou a především po ní se však gólostroj rozjel na plno, Kohouti rozstříleli Mackems 4:1 a posunuli se zase blíže ke špičce tabulky.

V brance Sunderlandu nastoupil vůbec poprvé jednadvacetiletý Jordan Pickford a hned od začátku utkání byl v permanenci. Hlavičku Alderweirelda ukryl v náručí snadno, o poznání větší potíže měl, když zpoza vápna vystřelil Harry Kane. Reprezentant anglické U21 však byl u tyčky včas a vytáhl parádní zákrok. V desáté minutě hektickou pasáž ukončil Dele Alli, jenž trestuhodně vypálil nad břevno z hranice penalty.

V pětatřicáté minutě vedli Kohouti bleskový brejk 5 na 2 (!) po nepovedeném rohu Sunderlandu, ale akci pokazil Dembélé, jenž hru až příliš roztáhl na Lamelu, jemuž vlastně nezbývalo než zkusit vystřelit z úhlu. Nebylo pak divu, že branku minul.

Sunderland se poprvé dostal ke střele až v sedmadvacáté minutě, jmenovitě střelec pěti gólů v posledních dvou utkáních Jermain Defoe, ale jeho rána byla z poměrně uctivé vzdálenosti a nepřesná. Jenže pět minut před koncem prvního dějství šli hosté překvapivě do vedení. Potřetí v řadě se gólově prosadil Patrick van Aanholt, který využil famózní kolmice Johnsona a propálil i Llorise, jenž na bližší tyči nejspíš měl zasáhnout lépe.

Jenže prakticky z prvního útoku po rozehře dokázali fotbalisté Tottenhamu srovnat na 1:1. Kanea sice opět vychytal skvělý Pickford, jenže jeho kapitán Cattermole mu při dorážce vůbec nepomohl. Nepovedenou střelu Eriksena totiž záložník Sunderlandu vinou své nešikovnosti nedokázal odkopnout, nýbrž ji pouze prodloužil do sítě. Jordan Pickford tak zachránil alespoň vyrovnaný stav, když dalším parádním zákrokem tentokrát Eriksenovi radost překazil.

Po změně stran měli Black Cats fantastickou příležitost vzít si zpět vedení, když po špatné standardce Spurs uháněli Johnson s Defoem "dva na nikoho". Míč si však s prvním jmenovaným až příliš zalaškoval a ve finále střílel Defoe z úhlu a do boční sítě. Na opačné straně hlavičkoval po Lamelově centru rovněž těsně vedle Alli.

Pickforda prověřil až opět Kane a opět uspěl mladý brankář. Debutant dělal v brance Sunderlandu co mohl, vyrazil i Roseovu tvrdou ránu zpoza vápna; jenže když se po hodině hry k míči dostal Moussa Dembélé, který obehrál Jonese a vypálil přesně k tyči, byl Pickford bezmocný.

Na půl hodiny okusil Premier League i další nováček Jan Kirchhoff, a nutno říct, že mu anglické sousto v ústech pořádně zhořklo. S Dembélého gólem (výše) pár vteřin po příchodu neměl co dočinění, ale sám se postaral o to, aby Sunderland neměl na body absolutní nárok. Jeho laxní bránění před druhou brankou Eriksena bylo alarmující, jeho teč navíc Pickfordovi znemožnila gólu zabránit.

Někdejší zadák Bayernu si svůj zpackaný start do nového angažmá "vyžral" až do dna, deset minut před koncem nestíhal Roseovi, fauloval jej ve vápně a Mike Dean s ukázal na puntík. Penaltu pak nekompromisní ranou k tyči proměnil Harry Kane, který (až osmou střelou v utkání) konečně zvěčnil své jméno v listině střelců. Navíc uzavřel skóre na konečných 4:1 pro Tottenham.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC22135437:2144
2.Leicester City22128239:2644
3.Manchester City22134543:2143
4.Tottenham Hotspur22109338:1839
5.Manchester United22107528:2037
6.West Ham United2298534:2635
7.Stoke City2296724:2233
8.Crystal Palace2294923:2431
9.Liverpool FC2287725:2831
10.Southampton FC2286831:2430
11.Everton FC22611539:3229
12.Watford FC2285925:2529
13.West Bromwich Albion2276922:3027
14.Chelsea FC2267931:3425
15.AFC Bournemouth22661026:3724
16.Norwich City22651124:3823
17.Swansea City22571020:3022
18.Newcastle United22561124:3921
19.Sunderland AFC22531427:4518
20.Aston Villa22261418:3812

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1414)

Přidat komentář
Firkraag

OT: Procházka už řádí v Turecku

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho průměrný zápas no MOTM soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

V které hospodě se porval?

Reagovat
Uwe háže buly

videjko?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuhlídal soupeře v malém vápně, ten z centru skóroval

Reagovat
Uwe háže buly

Doufam, že bude i na Euru

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla mezinárodní ostuda Něco jako Stanislav Řezáč

Reagovat
Uwe háže buly

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

Gut vetr zkusit šušn

Reagovat
smazaný uživatel

Docela slušná jazyková vybavenost... na sportovce.

Kollerovo: "Ja. Ja...Býr!" je horší:)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

dost mozna uz doradil, tam s nim trpelivost mit dlouho nebudou

Reagovat
Wyrda

Po půl roce odejde hostovat někam do druhé turecké ligy, kde se taky neprosadí a tak ho na jaře 2017 uvítáte s otevřenou náručí jako "velkou posilu" opět v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pěkně slípky

Reagovat
smazaný uživatel

1. pre vyhru LFC na United

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kane umi dat gola jen z penalty a na 4:1 dulezity gol

Reagovat
REPLIKATOR

Penalty Kane

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň je vidieť, že nespoliehame len na jeho góly. Ale zápas proti Norwichu rozhodol on.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Pre moju fantasy to teda dôležitý gól bol.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

aj penalty treba vedieť kopnúť. Messi napríklad pri nich nie je najistejší. Kane je vynikajúci hráč!

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen ožil

Reagovat
Mastný Chobot

Eriksen > ožil

Reagovat
REPLIKATOR

Rosický > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen -> ožil

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs . Snad tu top 4 dají

Reagovat
FUnk

Reagovat
Lacko_Boh

to by som sa nebal

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se může stát, že jim dojde dech. Ale zase kdo místo nich by této šance využil? Nikdo tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Aspoň oproti United hrajou pěknej fotbal. A za top 4 by Pocheho nějaký klub mohl koupit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ja bych im celkom doprial aj ten titul. Je to celkom v pohode, v súboji o titul nie je nikto komu by som to vyložene neprial.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

top 3

Reagovat
smazaný uživatel

Nešťastný debut pro Pickforda, čtyřku si nezasloužil. Kirchhoff, to nepamatuju . Ten první poločas byl varující, sračka jak z dob AVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford v Prestone chytal fantasticky, formu si preniesol aj do PL. Ja by som ho bral v prípade, že sa Hugo rozhodne raz odísť. Aj keď by u nás v pohode mohol chytať ďalších 10 sezón.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval si Preston ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zápasy nie, ale išli na neho skvelé referencie. Hneď v jeho prvých šiestich zápasoch udržal čisté konto, čím vytvoril rekord v Prestone.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

útok na vlastnú bránu sa nevidí každý deň

Reagovat
smazaný uživatel

cože? bylo by videjko/gif?

Reagovat
smazaný uživatel

Brankar Crystal Palace

Reagovat
Mastný Chobot

Hennessey druhé kolo po sebe čaruje?

Reagovat
Bayern +

Tak prvý gól jeho, ostatné veľmi nemohol, ale okrem toho nechytil nič.

Reagovat
SunFells

Arsenal have been handed a boost, with Danny Welbeck, Francis Coquelin and Jack Wilshere reportedly returning to training.

According to the Times, the trio are back with the squad and are closing in on their returns to first-team action.

Fíha, to by nebylo špatné.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

hmmmm

Reagovat
fenixLFC

welbeck a boost

Reagovat
SunFells

opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

ANO, OPRAVDU.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ani dobré

Reagovat
SunFells

Pro tebe ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdo, Welbeck je dobrý komik, Wilshere kokot, z jediného Coquelina mám respekt, jestli naváže tam, kde skončil před zraněním.

Reagovat
protiproudu

Co si myslíš ty, ty hovno, to nikoho nezajímá :D

Reagovat
smazaný uživatel

tebe ale ano, když na to reaguješ

Reagovat
SunFells

Komik a kokot od tebe zní dobře, no jen pokračuj Kdyby ses chtěl bavit jako někdo, koho z cokoliv arsenalského nepálí prdélka, tak návrat Coqa je samozřejmě z nich ten nejpodstatnější, ale vzhledem k absencím (hlavně Cazorly) je i Wilshere s Welbeckem velice vítaným, často jsme teď do ofenzívy měli na lavce jen juniory.

Já osobně se z jejich návratu těším i proto, že jsem jich dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

som zvedavý, v akej forme sa vráti Jack. Keby v takej ako naposledy... pfúú

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak jsme dneska hráli a nechci odpovědi jako 4:1. Bohužel jsem to dneska nemohl sledovat. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom polčase zle, veľa lopty ale žiadny end product. Množstvo nepresností vo finálnej fáze a mnoho zlých rozhodnutí. Jedna dobrá akcia Sunderlandu ktorá skončila ich gólom. Dôležitá a okamžitá odpoveď po inkasovanom góle po pár pekných prihrávkach a s trochou šťastia, kedy Cattermole nedokázal odvrátiť Eriksenovu polostrelu a drevácky si ju stečoval pod víko.

Druhý polčas o triedu lepší výkon, vymenený Eriksen a Dembele a zaslúžené víťazstvo. Konečné skóre ale nezodpovedá našej kvalite v dnešnom zápase. Veľmi nám pomohlo nepochopiteľné striedania Allardycea, kedy pri stave 1:1 prešiel na hru s tromi CB a do takéhoto zápasu poslal absolútne nepripraveného Kirchhoffa, ktorý bol v lese.

Reagovat
Gareth Bale 11

Super, díky ti. První poločas teda jako ty zápasy předtím no, jen drží míč a mají z toho kulový a nebo smůlu a pak z ničeho rupneme.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, rovnaký polčas ako v Evertone a doma prot Leicestru.

Reagovat
Gareth Bale 11

Hlavně, že se zase probrali. Jinak díky za koment k zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Palace už 5 kol bez vstřeleného gólu, smutný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď im to ešte vydrží aj v budúcom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Shodou okolností taky 5. zápas bez Bolasieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Cukotka

Uspech si za penize proste nekoupite.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

A preto máš v obľúbených tímoch Plzeň a PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Tak plzeň s tím ani trochu nesouvisí

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vám rozhodcovia pískali zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
bobis21

StBerbr má jiné metody, vyhrožování třeba

Reagovat
smazaný uživatel

ved mne je to v podstate jedno, podľa mňa si Chelsea zaslúžila prehru a nakopal by som ich najradšej do zadku za štýl hry a prácu s mádežou, ale zas sa netvárme, že CFC je jediné mužstvo, ktorému bolo nastavených veľa minút a ktoré má bohatého majiteľa..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť dolar tady vystupoval jako fanoušek chelsea, dokud se jim dařilo. Že na něj vůbec ještě někdo reaguje.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

No, ještě měsíc zpátky tam měl Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Když si tam nemůže dát trenéra no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

už to začína byť trápne

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí by čukotku nechali hrát klidně půl hodiny, jen aby tam ten gól dotlačili. To je hnus tyvole. Chudák Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda len, že rozhodca nastavil 7 minút ešte za stavu 2:2 tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi to nastavení mělo výst k 3 bodům, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa malo viesť k tomu, aby sa spustila ďalšia vlna migrantov.

Ako ten čas podľa mňa ešte OK, je to bežná vec, ktorá sa deje často, ale gól platiť nemal-

Reagovat
smazaný uživatel

prosím ťa, X zápasov som videl za čias Fergusona, že rozhodca očividne čakal až kým United nedajú gól aby mohol odpískať, keď už to bolo okaté a videl, že to asi nedajú odpískal to..nic osobné Fergie

Reagovat
Hector17

Nastaví 7 dají gól v 8 podplacené

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ještě postavení mimo hru

Reagovat
smazaný uživatel

To už je vážně v prdeli s tím Evertonem. Nehorázně slabí psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď budou v prdeli úplně, když jim rozhodčí vzali regulerni výhru.

Reagovat
Dufan

Kua vole offside.

Reagovat
spider_8

Gól minutu po nastaveným čase a ještě z ofsajdu, proč ne

Jako tohle je přesně ten typ neplatnýho gólu, který by mohl být po zápase odebraný, protože už se stejně nemohlo nic stát a nijak by to neovlivnilo zbytek zápasu. Samozřejmě, že se to nestane, protože potom by to najednou chtěl každý a mohli by se požadovat i změny výsledků v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola blbosť, ak to rozhodca uzná, tak gól platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvn poločas dneska byl nejlepší fotbal, co jsem od NEwcastlu kdy viděl živě. Entertainers jsou zpět!!!!

Shelvey vymyslel 2 góly, Wijnaldum je world class a Mitrovičův hold up play připomíná Drogbu v nejlepší formě, jen ty góly.

Nespadnem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale spadnete vy spiny

Reagovat
Trand

A to to chvíli vypadalo, že už jsi aspoň trochu normální.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

zase debil

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ideálne ani vy, ani Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Zaschrona. Dost nespravedlivá remíza s tím ofsajdem a nastavením, první poločas a většina druhýho naprostá katastrofa. Ale srát na to. Come on Blues!

Reagovat
smazaný uživatel

Koľký zápas už takto Everton stratil? To je šialené, ako si zabíjajú šancu na Európu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebudou fanoušci Chelsea dnes nadávat na rozhodčí, tak si naserou do úst.

Reagovat
Whitemedia

Nemůžeme se po každém zápase vztekat, to prostě dlouhodobě nejde, dnes bude pauza

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou chuť

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jim příští zápas posere rozhodčí v jejich neprospěch, tak se nemůžou vztekat, protože dnes to bylo v jejich prospěch? Že rozhodčí svými špatnými rozhodnutími ovlivňují zápasy na tu nebo onu stranu je fakt. A někteří ze sudích jsou v tom prakticky konstantní bez ohledu na to, jaký pískají zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca je kokot

Reagovat
TopinB

Čárový je blb, ale dneska naštěstí v náš prospěch

Reagovat
icemike

Viz gól Sona minule

Reagovat
Murtago

Nejlepší obrana sezóny 2014/15

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně gól týdne/měsíce/sezóny/desetiletí asi jasný

Reagovat
Cobra

Který?

Reagovat
Heisenberg

Chelsea-Everton moc pěkný druhý poločas, Chelsea od 0:2 ukazovala náznaky zlepšení ve hře dopředu, ale dozadu jsou pořád dost marní. Everton si to zas pokazil sám, další remíza ukradená z čelistí výhry. Martinez umí hrát pěkný fotbal, ale mít tak málo s takovým kádrem druhý rok za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Terryho gól eufória ale zároveň aj ten blbý pocit, že je to posledný pravý kapitán a líder na dlho predlho...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam Johna moc rad a az skonci, tak na vas nezbyde uz skoro nic sympatickyho. Frank v Americe, John v duchodu...

Reagovat
Miguel19

WTF poločas. Ale je prostě neskutečné, že během chvíle dáme na 2:2, meleme je a místo aby jsme přidali třetí fík tak přijde tutovka Evertonu a nakonec i gól. To je prostě typické pro letošní sezonu..

Ten konec byla dobrá fraška.

Reagovat
Talker

Tak ve chvíli, kdy jsme měli největší tlak, tak se zranil Costa, chvíli jsme hráli v deseti, pak se zranil Oviedo, 5 minut se nehrálo, přišla trojice střídání, ten rozhodčí s tabulí si četl návod a všechno se to bohužel uklidnilo. Což byla obrovská klika pro Everton, protože v tu chvíli byla jen otázka času, kdy dostanou další.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
J0EL

Zasch sa isiel najebat, ze tu este nie je?

Reagovat
Murtago

Všichni hráči co za Chelsea odehráli aspoň 9 zápasů dali víc gólů než Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Curtois skóroval?

Reagovat
protiproudu

ano

Reagovat
C-M@ster

Zápas jsem neviděl, ale pokud se prozdržovalo i v nastavení, tak je jasný, že nastaví delší dobu, pokud to není piča typu Královec.

Problém bych viděl v ofsajdu, kterej byl jednoznačnej... gól Costy vypadal trochu jak faul, ale viděl jsem ho jen jednou, takže nevím.

Reagovat
Miguel19

To faul nebyl..

Reagovat
Talker

Ve chvíli, kdy se mi v 97. minutě sekl stream, tak mi bylo jasné, že ještě vyrovnáme. A nahodil jsem jinej zrovna na gol.

Jinak parádní druhý poločas, Costa skvělý výkon, Fabregas na AM nesmí páchnout, tam prostě nepatří, na CM je úplně někde jinde.

Pedro si snad už nezahraje, Costa se snad dá co nejdříve do kupy.

Reagovat
Snatus

Děsná hra týmu, nechápu tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

A ohledně toho, že bylo dlouhé nastavení...

Gol padl v 90. minutě, v 92. minutě ještě dával žlutou, tj nějaké 2 minuty zabité jen oslavou. 7 minut nastavení logických, kvůli zranění Ovieda a Costy se nehrálo snad 5 minut, k tomu 6 střídání, 4 goly v regulérní hrací době. Čekal jsem 5-6, rozhodčí potěšil, že dal adekvátní čas.

Co ale chápu, je nasrání za gol z ofsajdu. Konečně jednou rozhodčí štouchl káru nám. Asi se nám vyrovnává karma konečně.

Reagovat
Krony

Jo a EFC vyrovná karmu kdo a kdy?

Reagovat
Whitemedia

Odchod Howarda

Reagovat
icemike

Minulý zápas s City?

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti liverpoolu dal coutinho gol také dávno po nastavemí... proste fotbal se hraje do doby nez rozhodci odpiska konec

Reagovat
Snatus

Opravdu nechápu, že po těch slabých výkonech rozhodčích máš drzost napsat tohle. Gol neměl platit a měli jsme prohrát, možná by to pro nás bylo lepší a Hiddink by tam konečně dal mladé, teď se zase může chlácholit, že uhrál remízu a může stavět pořád stejné koně.

Reagovat
smazaný uživatel

až se vám bude vyrovnávat karma, tak to pro vás nebude rozhodně dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=OeNA4pY5DKc to byl ten zápas, kde měl Suaréz dostat červenou za kousanec.. stejně tak Coutinho tuhle sezónu, dal góla půl minuty po konci poločasu

Reagovat
Aldeano

Tak to jo, před 3 lety se jednou hrálo 30 vteřin přes čas

Reagovat
smazaný uživatel

tohle přesně byl smysl mého příspěvku

Reagovat
Aldeano

A co jiného? Pár křivd vycucaných z prstu (minulosti).

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jednak by to chtělo konečně jednou začít vyrovnávat karmu Evertonu

a jednak si stačí vzpomenout na ty vaše káry pár let zpátky myslim, že není co vyrovnávat v tmohle směru

Reagovat
Talker

Doteďka nemáme vyrovnáno za Ovreba, který nás (za Hiddinka) okradl o finále (a pravděpodobný titul) v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste nás okradli o celý ročník LM, vole

Reagovat
Talker

Stejně byste se nedostali ani do skupiny, takže o 2 zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, určitě

Reagovat
smazaný uživatel

umíš si vytahnout jen to, co se ti hodí do krámu, o tom zase žádná

Reagovat
smazaný uživatel

kirchoff sem to říkal že je tragikomický

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, řekl bych, že víc se bude mluvit o tom, kdy ten gól padl, ale mně to přijde v pohodě a obhajitelný. Větší krádež je teda ten ofsajd imho.

Reagovat
Whitemedia

Čas gólu je v pohodě, to je prostě tak, když Fuňes půl roku hledá čelenku.. ofsajd je neomluvitelný fail pomezního, ale je mi to fuk, seru si do úst

Reagovat
Snatus

Má tvůj nick něco společného s tou náckovskou stránkou?

Reagovat
Whitemedia

Džízis.. kdysi dávno ano, teď už jsem si na tu blbost prostě jen zvykl.

Reagovat
Snatus

Nějak víc angažovaný jsi v tom byl? Mě udivuje, že takovýhle typ lidí sehnal schopné hackery na takový typ útoků s prolomením hesla u Sobotky.

Reagovat
Whitemedia

Nebyl.

Reagovat
Talker

Vsadil bych se, že Sobotka měl heslo ve stylu "heslo", "12345", "bohuslav" nebo "sobotka"

Reagovat
Snatus

To bylo vyvráceno, prý tam měl 24 znaků, velká-malá i číslice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Ten fail pomezního je velkej, ten ofsajd byl obrovský, nechápu, jak to neviděl.

Reagovat
papos182

Chyby sudi delaji porad, jednou to pomuze jednomu tymu, pak zase druhemu. Jen nekteri fanousci Chelsea si mysli, ze jde o nejakou kampan.

Reagovat
Counter

Ještěže to pro CFC nebyl gól vítězný, takhle je to pořád dva body ztráta.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mariano13

Len 1.8 podla Hiddinkovych prepoctov

Reagovat
smazaný uživatel

hledal sice celenku, ale i tak ten ofside musel videt pomezni jo rusky prachy. Nechteji aby sestoupili penize by chybeli v PL

Reagovat
samson192

Reagovat
vitasrp

Abych byl spravedlivej, tohle sudí samozřejmě slušně zkurvil v náš prospěch. To přidaný nastavení se ještě dá pochopit (poněvadž gól padl v nastavení a minutu se nehrálo), ale neodmávanej ofsajd je samozřejmě obrovská chyba.

Jinak to ale od některých jedinců beru jako útok vůči vlastním fanouškům a vlastnímu klubu. Jen velmi nerad nějak napadám přístup hráčů, ale dneska to nejde jinak, poněvadž do prvního gólu Costy zhruba tak 6 borců vůbec nechtělo hrát, pobyt na hřišti pro něj byl za trest a absolutně je nezajímalo, jak to dopadne. Myslím, že to nemohlo být víc vidět.

Někteří jedinci samozřejmě hrají špatně, protože třeba nestíhají, případně jim jejich typologie neumožňuje podat jiný výkon - například Ivanoviče nemůžu obvinit z toho, že to má na párku, ale jemu vážně odešla výbušnost (ne že by ji někdy měl na hodně vysoký úrovni), takže mnohokrát útočníka prostě nestíhá - Mirallas mu tam furt utíkal a dostával se do mezery mezi ním a Zoumou. Případně třeba MIkelovi nemohu vyčítat, že hru nezrychluje, nedává míče extra rychle od nohy, poněvadž to prostě není jeho způsob hry. Stejně tak nebudu jebat Pedra za to, že odlítává ze soubojů a kazí přihrávky, protože to nemá nic společného s tím, že by nechtěl, ale prostě na to v téhle lize nemá.

Bohužel je u něj ještě druhý aspekt, že se nevrací do defenzivních pozic, případně se vrací děsně pomalu, což mi teda vadí děsně. Stejně tak nemám chuť odpustit Matičovi, že se letos totálně zhroutil - a jeho boj se špatnou formou je takový, že se na všechno vysere, psychicky složí a na hřišti je do počtu. Stejně tak nemám důvod obhajovat Oscara, který si přišel svých 30 minut na hřiště odchodit - prdel byla u prvního gólu Costy, kdy Fabre dostal míč na vlastní půlce s tím, že jdeme do brejku. Vedle něj Oscar se v podstatě procházel, vůbec ho nenapadlo vysprintovat dopředu. Nejenom, že by mohl obdržet přihrávku a potáhnout útok, zároveň také v případě, kdy by Costa svůj souboj prohrál, by mohl posbírat odražený míč. Dneska tam v defenzivě neudělal vůbec nic, když měl Everton míč, chodil a vůbec jej nenapadlo vytvářet nějaký tlak. V porovnání s Diegem či Kenedym ohromný rozdíl.

Zároveň taky bylo jasně vidět, kdo je silná osobnost a kdo se jenom veze. Všechny tři střelce bych momentálně označil za největší persony tohohle týmu, zatímco drtivou většinu zbytku za frajery, co se jenom vezou (abych byl fér, do tý první skupiny letos patří ještě třeba Willian). Diego nade mnou dneska vyhrál, jako jednomu z mála nebylo jedno, jak to dopadne, místo toho se pral a nevypouštěl ani zdánlivě ztracené míče - trochu mi v tomhle přípomínal Didiera ve chvílích, kdy se o něj mančaft mohl opřít. I to jeho zranění vyplynulo z úžasný situace, kdy zbytek týmu čuměl na hráče s míčem, Costa místo toho běžel z postu útočníka, aby vyvinul tlak, a ve finále pak soupeře fauloval. Suma sumárum - ať se klidně chová jak totální hovado, pro mě je to mnohem lepší varianta, než čumět na frajery, který se vůbec nebojí prohrát. Ostatně jsem toho názoru, že kdyby každý člen základní jedenáctky Chelsea měl právě mentalitu Diega, v životě nejsme kousek od pásma sestupu.

Fabregas se třeba nebál hrát a tvořit v jakýmkoliv momentu zápasu, problém je, že často neměl komu dát, protože spousta lidí hrát ani nechtěla. A Terry je furt fajn - dělá chyby, rychlostně nestíhá, ale to můžu mít u prdele - jako jeden z mála se nebojí jít do ostrýho skluzu, nechá se trefit a nevzdá se.

Jinak myslím, že náš jediný ligový cíl pro zbytek sezóny je prostá záchrana. Zní to fakt směšně, ale za stavu 0:2 jsem si uvědomil, že s přístupem některých hráčů je klidně možný, že na tom chvostu tabulky budeme připoutáni až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

stačila expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Pospovič

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mojmira

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

Já občas fakt čumim, co tady může ještě dostat řadu vytlemených smajlíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

ale ved co, srandicka len

Reagovat
fantomas

... jejíž variace se tu objevila už asi tak 158krát no.

Reagovat
Mastný Chobot

na niekoho príspevok?

Reagovat
fantomas

Jo, konkrétně na vitasprsův rozbor.

Reagovat
bbbauch

Vitaprs

Reagovat
cristiano.K.

na vitasprův příspěvek to vidím poprvé,ale je to fakt "vtípek"

Reagovat
Mastný Chobot

ja som to ešte nevidel, alebo si to nepamätám, a pobavilo ma to... som asi podčlovek

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
fantomas

Tak o tvym smyslu pro humor si už iluze dávno nedělám

Reagovat
Mastný Chobot

heh, ok

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Maličko bych zpochybnil toho Fabreho. Mně se v první půlce totiž nelíbil (hrál prostě v tom průměru, z kterýho čouhal jenom Zouma). Že neměl v 80% případů komu nahrát, protože ostatní na to srali je fakt, ale v těch 20ti zbylejch procentech snad všechno pokazil. Je pravda, že po tom Costově gólu hrál jak znovuzrozenej. Jinak souhlas, jenom bych snad dodal, že když Guus nasadí proti Arsenalu místo Pedra Kennedyho a místo Matiče RLC tak bych vsadil barák, že to nebude horší než dneska.

Reagovat
Talker

Tak to je dáno herní pozicí - první poločas byl na podhrotu, kde je prostě k ničemu - Pedro i Willian chtějí spíš míč do nohy, hru neměl kdo v záloze řídit. V druhém poločase se zasunul dozadu, dostal k sobě Oscara a tím i více prostoru a měl hned více možností.

Reagovat
Talker

Přihodil bych pár věcí

1) Pochvala Hiddinka za efektivní a včasná střídání... Navíc těch dvou nejhorších na hřišti. To dříve zvykem nebylo, ti, kteří byli úplně mimo často dohrávali 90 minut. Překopalo se to po golu a nakonec z toho vznikly 3 goly, tlak a nebýt trapného bránění standartky a zranění Costy, třeba i výhra.

2) Fabregas na podhrotu nemá co dělat. I když je slabý dozadu, tak to jinak nejde. Alespon ne do doby, než budeme mít Hazarda ve formě.

3) Doufám, že změníme cíl na to dovést do sestavy alespon 2-3 hráče z těch mladých. Kenedy se tomu blíží, RLC by si mohl kopnout snad příště. Ramires nebyl ani na lavičce, což je pecka. On tam nemá moc co dělat, neb typologicky se nehodí v současnosti na jedinou pozici.

4) K těm hráčům, kteří do toho dávají všechno přihodit Zoumu.

Reagovat
Matić

4) a azpiho

Reagovat
Whitemedia

Efektivní a to tam poslal chcíplého Oscara..

Reagovat
Talker

Tak šlo o změnu stylu a rozestavení, což bylo celkem znatelné, ne? Ten styl hry a všechno se kompletně okamžitě změnilo a navíc to fungovalo celý zbytek zápasu, kdy jsme od druhého golu Evertonu kontrolovali zápas.

Reagovat
vitasrp

Rozestavení jsme vůbec nezměnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma, Terry, Azpi, Costa a Willian. K nim prihodiť Kennedyho a RLC a budeme mať v poli 7 hráčov, čo budú chcieť. Čo budú chcieť hrať futbal, čo budú bojovať za výsledok. Pri nich by sa už Fabre, Hazard a Ivanovič nejako zviezli hádam.

Reagovat
vitasrp

Já Hiddinka nějak extra chválit nebudu, protože často podobná střídání dělal i Jose, akorát toho bys za to seřval. Na Leicesteru jsme taky hráli totální hovno, hned po druhém gólu přišla střídání, přečíslili jsme střed hřiště, na kraje (které byly volné) hodili nejnebezpečnější hráče a v posledních 30 minutách jsme měli šance na vyrovnání. Nepamatuju si, že bys tenkrát chválil. Nicméně já v týhle sezóně už odmítám výrazněji řešit trenéry - zakopaný pes je v charakteru některých bouráků na hrací ploše.

Fabregas na podhrotu hrát určitě může, akorát u nás je průser, že místo něj neexistuje hráč, který by mohl efektivně řídit hru z hloubky pole. Matič by to teda loni zvládl, ale letos je zoufale mimo, jinak tam fakt není žádný hráč, co by byl na míči dominantní.

Kenedy a Loftus by určitě měli hrát - ani ne kvůli tomu, že je naše priorita hrát mladé, ale jednoduše kvůli tomu, že jsou v současný situaci regulérně lepší jak nějakej Matič či Pedro.

Se Zoumou a Azpim samozřejmě souhlas, ty nemůžu výrazně kritizovat.

Reagovat
Talker

Já jsem tu změnu chválil Ne teda Mourinha, ale změnu ano. Každopádně to byla spíš vlaštovka, než něco pravidelného.

Fabregas podle mého na CM více vynikne, než na AM. Prostě má více možností před sebou (či kolem sebe), má více prostoru, není tak pokrytý, jako když je níže na hřišti. Nevím, na AM se mi prostě dlouhodobě nelíbí.

Reagovat
vitasrp

A ten přístup nebyl tenkrát úplně odlišnej? Tenkrát si ztrátu hodil na trenéra, že pouze reagoval na špatnou taktiku, tady naopak chválíš. Na stranu druhou - ode mě poslední komentář k trenérům, protože je to takový zbytečný už.

U nás rozhodně, ale podle mě je to zejména tím, že k němu nejsem schopni dopravit míč. Jinak třeba v Arsenalu či Barceloně byl právě na postu podhrota hodně efektivní.

Reagovat
Talker

Je možné, že by efektivní byl, no. Každopádně na pozici toho deep lying playmakera je prostě super pravidelně, kdežto na AM podává výkony extrémně proměnlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy PL vůbec nesleduji. Mohl bys mi prosím - případně někdo jiný, zainteresovaný - prozradit, kteří vaši hráči svou lhostejností a opakovaným laxním přístupem, o čemž se zmiňuješ v kontextu dnešního mače a což je hádám celým gró problému, stojí za mizernou výkonností týmu v této sezóně? Ď.

Reagovat
Whitemedia

Tvá otázka přesně popsala Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze Oscara?

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť.

Reagovat
fenixLFC

norwcih o krok blizsie k zostupu, snad padnu. soton skvele, WBA neskutocne nesympaticky tim, kazdy zakrok dohravali prasarnami. CP je v haji v sucasnosti neskutocne a everton klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Že by karma? Tak jestli byl Mourek tak děsný trenér a primadony ho nechtěly, proč se výsledky nelepší?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ony se lepší, už 5 zápasů neprohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*neprohrály

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*neprohrály

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*neprohrály

Reagovat
smazaný uživatel

Jdem ven?

Reagovat
smazaný uživatel

*neprohrály

Reagovat
Talker

Pff, 7 zápasů bez prohry...

Reagovat
Free_player

Čelzí

Reagovat
kiwwi

ako OK, ten gol Terryho bol z jasneho ofsajdu, ale toto sa uz Evertonu "podarilo" druhy krat v tejto sezone, ze dali v nadstavenom case "vitazny" gol ale dlho oslavovali s fanusikmi, o to viac rozhodca nastavil a v tom "o to viac nastaveni" dostali vyrovnavajuci gol karma je svina no

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa páči, ked góly v poslednej minúte riešia fanúšikovia ManU

Reagovat
kiwwi

a mne sa paci, ked uplne nelogicky na to zareaguje nejaky scum

Reagovat
smazaný uživatel

argument na úrovni, už sme si zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

wtf a aky chcees argument na tu picovinu, co si napisal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak na to si fakt zvykaj, ze ked napises sracku tak nikto ti na nu ziaden argument nenapise

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Manchester nedával góly v posledných minútach a Chelsea si kúpila rozhodcov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co to hulis chlapce nestastny

Reagovat
Whitemedia

Ty si se vzal odkud.. tvé myšlenkové pochody jsou excelentní

Reagovat
Mimalu

co to zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, že Chelsea mala prehrať, len mi pripadá čudné, že sa tvárite, ako keby sa utd, city či arsenalu nikdy nenastavilo veľa minút a nikdy nedali gól, ktorý nemal platiť.. a ešte čudnejšie, že pozeráte PL, ked hovoríte, že zápasy vedome ovplvnňujú rozhodcovia.

Reagovat
Whitemedia

Ty to pořád nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem, som kokot, ktorý nevie čítať

Sorry, chalani

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak nemám problém s chápaním textov

Reagovat
kvasha16

wtf

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měla Chelsea projet fuj to nastavení co vím, tak to nastavení vůbec nebylo třeba. Prý se celou dobu hrálo ok, nikdo se neválel ani nebylo zranění atd. Takže jen

Reagovat
smazaný uživatel

+ těch offsajdů je více a více

Reagovat
kiwwi

co vim, pry

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ý retardo

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovíš pane chytrý ?

Reagovat
smazaný uživatel

že jsi hovado

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To nastavenie bolo úplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem nvm ale i tak škoda Karamelky

Reagovat
kiwwi

co vim, pry, nevidel sem nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si debil? Napsal jsem jen, že jsem to slyšel a zápas neviděl ty bereš drogy?

Reagovat
kiwwi

ja som pocul, ze drogy beries ty a vraj si strasne tlsty

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň já nereaguji jako Harant a ještě mimo téma tak pa pane kiwwi na tohle dohadování jsem už starý

Reagovat
kiwwi

ty ked mas viac jak 15 rokov tak zozeriem cely EF

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal výše. Pokud tě to zajímá 28 a už si nechci psát s nýmandem

Reagovat
Whitemedia

takže 14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak mozes napisat, ze nebylo treba

Reagovat
kvasha16

ty si chuj

Reagovat
Pospovič

Jak typické pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jako čím byl gól v 98 minutě po chybě rozhodčího pro Chelsea typický?

Reagovat
Pospovič

to nebyla chyba rozhodčího, to je kampaň

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells
Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

a docela stará ne? Toho zamračeného fakujícího plešouna už jsem totiž na fotce před lety viděl

Reagovat
SunFells

Nevím, ale toho vlevo dole jsem viděl v Sám doma taky už před lety.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Ten chlap vpravo se znakem WHU na čepce byl podezřelý no.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dres je z minulej sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

12x wanker, 5x fuck off

Reagovat
kvasha16

si to pocital?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten úškrn?

Reagovat
cubinho

Skvělá fotka

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pěkná fotka, samí sympatičtí angličtí kluci, nikde žádný bubák, ti jsou tam jen na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl rád, kdyby naši sudí nebyli tak připosraní a nebáli se nastavit více než své obligátní dvě minuty. Ale k zápasu - já jsem ho neviděl, ale viděl jsem záznam. A jestli tam dá sudí z vlastní vůle devět minut a není to v souladu s tím průběhem zápasu, navíc jim v poslední minutě nastavení uzná gól z jasného offisidu, tak se na mě nezlobte, ale to je tlačenka jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
Matić

to nastavení bylo naprosto v pohodě, však tam bylo zranění Ovieda a Costy + 4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci si zaplatili drahé lístky, tak přeci jim to neskončíš hned

Reagovat
TopinB

4 góly, 2 zranění, 6 střídání a ještě dali góla na začátku nastavení a oslavovali tak minutu a půl, možná dvě

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro fanoušky Man City, konečně správný výkon psal jsem to hned, že to chce změnu v rozestavení. Pro mě osobně je nejlepší hrát na dva útočníky a pak to klidně strategicky stáhnout (pokud tomu odpovýdá průběh)

Kolarov asi out víte něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tu nikto nekritizoval Courtoisa za ten tretí gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Může za to jak on, tak tým

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechal preletieť loptu ktorá mu šla priamo nad hlavou, to je proste fail.

Reagovat
Whitemedia

Člověk už prostě nestíhá kritizovat všechny, je toho moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Boli aj horší na ihrisku. TC zostal v ich tieni nemohúcnosti.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už spíš chce člověk jenom pozvednout nějaký dobrý výkon v týmu Minulou sezónu jsme to měli lehký, každý zápas jenom zkritizovat Cuadrada a jdeme dál...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Jinak Pedro z 8 centrů jen 2 trefil. A jeden z těch dvou šel úplně mimo, ale na konci byl naštěstí náš hráč, který ho u lajny sebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fàbregas today:

97 Touches

84.2% Pass Accuracy

3 Key passes

5 Tackles won

1 Assist

1 Goal

Reagovat
Talker

V druhém poločase byl výbornej. V prvním až tak moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho nákup bol proste šialený fail a len taký posledný výkrik Mourinha, ktorý nevedel čo má robiť. V La Lige vraj nikomu neodskočí lopta od nohy, lebo bez tam nejde hrať A tuto dojde Pedrito a človeku normálne začne chýbať Cuadrado...

Reagovat
Whitemedia

Pedro je větší fail, než Cuadrado jen kvůli menšímu prostoru na hřišti.. spíš začne chybět Salah..

Reagovat
Talker

KdB, Mata, Schurrle... I ten Malouda i v tomto věku by byl užitečnější než Pedro...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro podle mě užitečným je jedině z lavičky, kdy má energie za 3 hráče a pokryje celé hřiště. Taky tak hrál posledních 5 let v Barceloně.. Jako hráč do základu je to ale krok vedle, což říkám už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Takto užitočným hráčom z lavičky je ale každý schopný mladík, ktorý príde a lieta po ihrisku...a nestojí 20 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda no, ale málokterý z nich dokáže být třeba rozdílovým, jako byl Pedro v Barce. Což asi vyplývá i z toho minima šancí, které mladíci dostali, mno...

Reagovat
Talker

Rozdíl je, že v Barce máš Messiho, Neymara, Iniestu, dřív Xaviho a podobně, takže ve chvíli, kdy dají 160 golů za sezonu, tak si logicky pár taky dá. CFC dá polovinu a moc přihrávek před prázdnou nedostane (navíc je ještě zkurví - dneska dostal míč na malém vápně a napálil obránce).

Reagovat
Talker

Aby byl užitečný z lavičky, tak by musel být produktivní. Jenže když mu z 8 centrů skončí 7 v prdeli, střílet taky moc neumí a asistencí pobere minimum, tak toho moc neudělá.

Jak jsem psal, náhrada, kdyby byl Willian zraněný, aby to měl kdo odběhat. To je tak vše. Navíc Willian alespon něco navíc přidá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tady určitě obhajovat nebudu, na to je mi až moc ukradený, ale na lavičku je to hráč výborný podle mě. Napadá, nabíhá si do šancí(nebo aspoň v Barce), snaží se prostě něco dělat. Místo Williana dokonalá náhrada(i když dražší, ale co už).

A tu poslední větu sis mohl odpustit, když je to s přehledem náš nejlepší hráč tuhle sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná budou v Chelsea dost nakupovat, jinak nevím jak jinak hrát normálně ta obrana pouští více a více gólů v posledních sezónách nepustili tolik branek. sezóna 12/13 39 branek , 11/12 46 teď se blíží rekordu

Reagovat
smazaný uživatel

Góly obránců v historii Premier League:

40 – TERRY

38 – Unsworth

28 – Harte

26 – Baines

25 – Gallas

Reagovat
herbage

včetně vlastních? To by potom dneska odskočil hned o dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl prvni Skrtel.

Reagovat
fenixLFC

carra

Reagovat
smazaný uživatel

dunne

Reagovat
Uwe háže buly

to je ale debilní jméno, to druhý..

Reagovat
cristiano.K.

ten Terryho gol pro CFC nic v podstatě neřeší, takže jsou nasraní jen fanoušci Evertonu (Zaschrona)

Reagovat
kvasha16

ale riesi, v boji o zachranu sa rata kazdy bod

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini je šílenec od toho golu s Aston Villou, momentálně jeden z nejlepších stoperů v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak to běžte do prdele... co ti rozhodčí dělají?

Reagovat
kvasha16

300. pre najgolovejsieho obrancu PL Johna Terryho

Reagovat
Lacko_Boh

palike síce bez čítania z papiera by to bolo lepšie ale aj tak fajn

http://tv.sme.sk/v/28226/stefan-hrib-zvladol-aj-nakladacku-od-adamyho.html

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

To je super

Reagovat
Darren Fletcher

trapne podla mna

Reagovat
Lacko_Boh

no šak neni to komedia roka, ide len o to že sme sa prednedavnom s Palinom rozpravali o Hribovi a jeho relacií a Adamy to celkom vtipne vystihol...podla mna( čo to je za zvyk kurva pisat to na konci nazoru v diskusií? )

Reagovat
Darren Fletcher

tak je to take zjemnenie ostreho nazoru :)

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

OT: potreboval by som nejaky jednoduchy emulator LAN siete hamachi mi nejde

Reagovat
vladis271

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL šalalala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

už jenom 1x se Vlado vyspíš a pak to přijde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ZB 07

Leicester

Reagovat
Counter

33 - Leicester City will now be top of the PL for 33 days in 2015-16, the same number that Spurs have been top in total since 1992. Serious.

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Trapper

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Counter

Však to není vtip, ale statistika od Opta, která stojí zato

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale když si podobné statistiky utahují z vás, tak se kroutíš jako had

Reagovat
Counter

Nějaký příklad?

Reagovat
smazaný uživatel

najdu

Reagovat
Jardin
Reagovat
Lacko_Boh

nema nič...

Reagovat
Counter

Holt owny, personifikovaná vztahovačnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem nezačal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
icemike

Ovčáček 2.0

Reagovat
Mastný Chobot

keď je to vtipné, tak sa zasmejú aj Gooneri, čo skúšaš? toto je dobré takisto a non-butthurt Yidos sa zasmiali tiež.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester sicee první,ale přesto užjim dochází dech, nebude trvat dlouho a Spurs kolem nich profrčí.

Reagovat
Counter

To jsme viděli před třemi dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslepenost

Poslední 3 zápasy jsem viděl 90 minut. My jsme pálili jednu šanci za druhou a góly jsme jim v podstatě darovali (2x Alderweireld), dneska ve Villa Parku musí být rádi za tu plichtu.

Reagovat
Counter

Tak zatím jste spolu hráli tři vzájemné zápasy a jsou z toho dvě remízy a jedna výhra Foxes. To už asi nebude náhoda. Co se týče konečného postavení v ligové tabulce, favorizoval bych Spurs, ale s každým dalším kolem míň a míň, dokud se Leicester takhle drží.

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cupová remíza moc neříká, tam byly úplně jiné sestavy. A právě jde o to, že odpadávání Foxes už začalo, vždyť remizovali s Cherries a AV. Výhra s námi byla náhoda, nezasloužené 3 body. Vardy 5 PL zápasů bez gólu.

Reagovat
Talker

Kane měl zas 8 zápasů bez golu na začátku sezony... Klidně se můžou zas rozstřílet - dneska neproměnili penaltu - zápas jsem neviděl, ale co čtu souhrn, tak měli další 3 luxusní šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybnou penaltu a naopak, proti nim nebyla odpískána jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslepenost, ale tvoje. Že držíte míč a vytváříte si pološance, ale nejste vůbec produktivní to neni argument. Nebýt Dyerovi nešikovnosti tak jste prohráli nejen v lize, ale i v poháru a bez vstřeleného gólu. To není náhoda. A ve Villa Parku určitě nebudou rádi za remízu, když celý zápas vedli a Mahrez zahodil penaltu. Totenham tady fakt nemůže mít nikdo rád i když je jako klub sympatický, protože jeho místní fans to je dementse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi víc o dementsi . Začni tím, jak se s tím žije, jestli to léčíš a kde jsi k tomu přišel.

Reagovat
Pospovič

Lišky skončí kolem 7. místa

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

zajici se pocitaji po honu...

Reagovat
fenixLFC

a sliepky?

Reagovat
icemike

Až ve vývaru

Reagovat
tunkic

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak idem si jednym ockom pozriet Chelsea-Toffees, som zvedavy.

Reagovat
Talker

Stačí druhý poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Viťko.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku ste mali stastie .

Reagovat
goodbay

Škoda AV. Mohla dneska vyhrát. Sice dali gol, kterej neměl platit, ale zase jim neodpískali penaltu. Druhý poločas se Leicester jenom bránil.

Reagovat
fff

Exclusive: Liverpool start talks with @BVB. Gundogan move could happen in January. #LFC

Olo tu mas indikayla info . Fakt oni napisu uplne cokolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Stiksxx

Paráda Georginio! Ze by konecne pan Steve McClaren pochopil, ze Wijnaldum je podhrot a žádnej kraj zálohy? Tleskam.

Reagovat
Wat

Anebo Georginio prostě začal proměňovat tutovky.

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák pomohl týmu k dalšímu bodu, tentokrát Aston Villa okradla vedoucí tým tabulky!

Reagovat
stas87

Je Chelemendik komik?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete prosim kedy je MOTD a nemate pripadne link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem Janči.

Reagovat
vladis271

NFLkári, kde je diskusia? kde je link na HD?

Reagovat
Kaze

https://www.reddit.com/r/nflstreams

Tady toho najdes dost, pravdepodobne i glorious 60fps, pokud na to mas net a pc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

Olo, však tomu dej šanci

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre zajtrajsiu vyhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy ve Ville by byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hayemaker Ale mohl si vybrat lepšího soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

slušná rozcvička ale krátká...

Reagovat
smazaný uživatel

Wilder Škoda, že udělal Szpilka, dával mu pěkně zabrat. Každopádně jeden z nejlepších zápasů za poslední dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

* udělal chybu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, bohužel udělal jednu minelu a tohle Wilderova pravačka trestá...ale jako Dentay nic moc výkon, ani se tolik neradoval protože věděl, že to nebyla žádná hitparáda

Reagovat
smazaný uživatel

ak je tu niekto zdatnejší a má nasledovanú aktuálnu sezónu PL, kto je momentálne najlepší ofenzívny obranca + záložník vrámci celej PL alebo potenciálne sa ním stať (ak ním ešte nie je)

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin alebo Kolarov za mňa z bekov, u záložníkov to bude ťažšie.

Reagovat
Gareth Bale 11

Bellerin, Walker má celkem fajn sezonu, Aké tuhle sezónu překvapuje. A nejlepší záložník? No tuhle sezonu asi Özil no, asi Mahrez, jestli se dá počítat do záložníků, Alli má potencionál na ten věk, Payet je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapísal či myslí streďákov alebo aj krajných. Z tej stredovej trojky DM CM AM jednoznačne Ozil :)

Reagovat
smazaný uživatel

"Steven Gerrard stops playing football when he retires." - Owen

Reagovat
Mastný Chobot

Can't help but feel had Newcastle not scored that 90th minute goal to make it 3-3 then they would've lost that match. Crazy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
cristiano.K.

je super

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes vypadá, že tomu rozumí.

Reagovat
Mastný Chobot

OT:

ten Revenant páčilo sa vám to?

Reagovat
Maresma

Mně se to líbilo, ale asi záleží co od toho čekáš dneska jsem byl v kině na hateful eight a tam se nemůžu rozhodnout, jestli to byla sračka, nebo super

Reagovat
Maresma

Jak sem se pochválil, že máme ve městě kino

Reagovat
Mastný Chobot

Tarantina mám rád a viem presne, s čím idem do kina a čo mám čakať. Navyše je to sranda a SJL je úžasný v takých roliach. REVENANT SPOILER, aby niekto nepičoval: drsný príbeh, príroda, kamera, to je všetko pekné, ale čo z toho, keď je jasné, že ten človek tam minimálne 10x zomrel. Veď len pri tej bitke s medveďom by človek zomrel 5x. Mne toto dosť pokazilo zážitok a celkovo to nebolo nič moc, rozhodoval som sa medzi 2 a 3 hviezdami na čsfd, nakoniec to boli 3 s odretými ušami.

Reagovat
Mastný Chobot

A titulky by k tomu ani nemuseli dávať, aj tak tam bolo len slintanie a chrochtanie.

Reagovat
Darren Fletcher

sa chvalis ze uz mozes hodnotit na csfd?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nie je az tak hodne chvaly, kedze test sa da obist

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Pigeon

tak ono je to podle skutecne udalosti, takze ta bitka s medvedem se skutecne stala, i kdyz tuto podobu si vymysleli filmari. Nicmene vse co se tam stalo se mu mohlo prihodit. Pak vyvstava otazka proc by se nemely tocit filmy o vecech ktere nejsou obvykle. O tom filmy jsou aby vypravely neskutecne pribehy.

Reagovat
Mastný Chobot

Tam sa toho muselo stať oveľa, oveľa menej, než v tom filme. Pád s koňom z 25 metrov? wtf? Už len po ceste by minimálne 3x zomrel na zápal pľúc.

ako jasné, je to len film, ale dá sa natočiť geniálny film aj bez toho, aby si každý v hľadisku búchal rukou o čelo.

Reagovat
Pigeon

Já to chápu, je to přehnané, ale moc nerozumím tomu, že se reálnost filmům vytýká. Kdyby se člověk zamyslel nad Forrestem Gumpem, tak ten film je z hlediska reálnosti naprostá hovadina ale stejně je to geniální film. Nebo nedotknutelní. Někde na internetu tomu vytýkal, že to takhle ve skutečnosti nechodí, ale filmy se točí o nepravděpodobných věcech. Vykopání tunelu v Shawshank.

Reagovat
Kaze

Bylo to fajn, ale megahype okolo toho. Takovy klasicky Oscarovy film - precenovany, flashy.

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý film- prostredie, kamera, hudba, herecké výkony...

Reagovat
C-M@ster

Mně docela jo ale ta rvačka s medvědem mi moc realistická nepřišla a jak píšou kolegové výše, je to sice podle skutečné události, ale ta se rozhodně neudála tak, jak ve filmu, kde z něj udělali terminátora.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
minoLFC

jo dobrý, ale oskar tak len za kameru

Reagovat
EXoRcIsT

nie zle ale zase to nieje ani nic svetoborne

Reagovat
Manik...

Ne, bylo to zbytečně dlouhé, nudné

Reagovat
smazaný uživatel

Man City strašně snadný darovaný góly.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohle můžeš napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi to? První gól měl golman jednoznačně chytit, druhej byla blbá teč obránce a třetí a čtvrtej už padl sám, jak se Paláce hrnuli bezhlavě do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

cize len prvy

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo gerrardovsky

Reagovat
smazaný uživatel

pre Mikea Deana, najlepšieho rozhodcu v PL. Pravý Spursy.

http://s9.postimg.org/y3nmweidb/sund_h_730j.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

jaký smutný , že nemůže oslavovat chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
fantomas

Crystal Palace's last five Premier League games:

0-4 vs. Man City

0-1 vs. Aston Villa

0-3 vs. Chelsea

0-0 vs. Swansea

0-0 vs. Bournemouth

Jeden by řek, že Bolasie je celkem rozdílovej hráč

Reagovat
Error

Ale prosímtě. Nic víc, než karma za Bamforda.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se ukazuje, že Pardew není žádý extra kouč, jakýho tu z něj dělali, když se Palace dařilo. Dlouhodobě bude hrát spodek tabulky. Narozdíl od McClarena je to plačka.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som dopredu netvrdil. Možno je to len dočasná kríza.

Reagovat
fantomas

Jo, způsobená výpadkem jednoho hráče. To o manažerových kvalitách příliš dobrýho nevypovídá, hm?

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

On jen těží z dobré formy hráčů, ale za 5 let nevymyslel pro NUFC žádný systém hry. Stejně tak u Palace se to projeví v dlouhodobém horizontu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Mcclaren=Pardju=priemerak

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Co se týče útoků, ta spolupráce se Zahou a Cabayem, popřípadě s Puncheonem je naprosto klíčová pro CP

Reagovat
smazaný uživatel

nech kupia poriadneho utocnika co to chcu dohrat s Wickhamom?

Reagovat
Talker

Jednoho měli, ale nedávali mu šance, tak jsme si ho stáhli...

Reagovat
smazaný uživatel

Hidding přiznal ofsajd s grácií. DObře to řekl

Reagovat
Mimalu

Hiddink evidentně nezná příručku ostatních manažerů PL https://www.youtube.com/watch?v=AdanvYsScXc

Reagovat
Swarley

BREAKING!

Sexuoložka Hanka Fifková: Nahé ženské tělo je nádherné

wow, slušný objev na nedělní ráno, jestli to takhle půjde dál, odpoledne můžeme cestovat časem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Wat

Kdyžtak si zabírám jedno místo, až se budeš vracet do dob svýho mládí.

Reagovat
Talker

Ja si chci taky ulovit dinosaura

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budou Scouseři slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Akože toto nemohol myslieť vážne, on má seriózne na našu druhú max.

Reagovat
smazaný uživatel

OT Karol Polák off

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mu je zem ľahká. Legenda

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ale povedlo se mu vyjebat s Aaronem.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Danielsa si všímam už dlhšie že hrá fakt dobre no a ten tretí gól včera, to bola paráda

Reagovat
ďuriLFC

500. pre Arneho Krotáka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy Pred prvým gólom nábeh aj zakončenie úplne worldclass, škoda že mu to nepadlo. Ďruhú šancu vyriešil dosť dobre, no a tá posledná, to trochu posral. Kozák išiel do svojej úplne bez sebavedomia to bolo vidieť. Každopádne veľmi šťastný bod pre Villans, zahodená penalta plus gól po jasnej ruke. Aj keď na druhej strane by som pískol penaltu po faule Hutha na Kozáka. Foxes to príliš nemusí mrzieť keďže dneska ide Arsenal na Stoke :)

Reagovat
smazaný uživatel

Huth tam urobil dva také isté fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale tyhle ruce se nemají pískat, nebo aspoň to tak bylo, že když při zpracování ti to tvojí nešikovností skočí na ruku, nic se neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi pripadá ako blbosť. Ovplyvnil chod akcie a to dosť výrazne.

Reagovat
Gareth Bale 11

Já vím, že se to jednu dobu nepískalo, tak to asi pořád platí.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to piskal akurat v pokutovom uzemii, ked by z toho hrozila penalta, inak to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

*nepiskal v pok. uzemii

Reagovat
smazaný uživatel

Shelveymu preskočilo pri tom lakti na Valenciu? To je na ban. Ale Newcastle veľmi pekný výkon a parádne góly

Reagovat
matZz

Iñaki Williams patří mezi opory Athleticu Bilbao, to už by ale nemuselo platit dlouho. Podle informací deníku "Guardian" má o mladého křídelníka, který má výkupní klauzuli na hranici 20 milionů eur, zájem Liverpool.

to už si snad v Liverpoolu dělají prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takové tušení, že Arsenal dnes spadne do stoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

ten kurs za to stojí rozhodně

Reagovat
Manik...

Reagovat
Wat

Koukám podle sestřihů, že Shelvey měl celkem povedenou premiéru v novym dresu, teda kromě toho ramena na Valenciu, to bylo trochu moc.

Reagovat
Mastný Chobot

Na Stoke sme vyhrali len 14 % zápasov, horšie štatistiky máme už len na OT. Dnes to tiež nevidím na 3 body, resp. by ma dosť prekvapili.

Reagovat
pa3ce

Typický gunnerský alibista ako by Swarley zhodnotil

Reagovat
Lacko_Boh

vyhrame o dva goly

Reagovat
Mastný Chobot

that's me

Reagovat
smazaný uživatel

já naopak 3 body čekám

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

On this day in 1998, Jeff “The Jeff” Reine-Adelaide was born and #Arsenal were on their way to winning the first double under Wenger.

btw, jeden týpek napísal, že dnes nebude hrať Ozil. Iný zdroj som o tom nenašiel, takže snáď bullshit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude hrát Ozil. - už to máš ze 2 zdrojů

Reagovat
Mastný Chobot

ty nemáš 40k followerov, ty máš len komplexy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl Twitter account, tak bych ty followery určitě měl.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem tak koukal na vrabejkův účet, tak komplex > twitter follower.

Reagovat
Mastný Chobot

to je jak s tým Ozilom a Eriksenom, no

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne ešte jeden:

Reagovat
VasAFC

Reagovat
pa3ce

Tvl, za stavu 2:2 doma s Evertonom, to dobre vykresluje tohtosezónnu situáciu v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

"In training, the worst player on a Friday used to get a £50 fine which would go to a charity up the road, a little kid's hospice," Redknapp started.

"Adebayor never paid his and Sebastien Bassong said, 'come on Ade, you earn £200,000-a-week, and you haven't paid £50 to the charity for being the worst player last week'.

"He [Adebayor] said, 'don't insult me... I earn 225 [thousand pounds a week]'."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
Masi

Reagovat
Trand

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Mňa nie

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
kiwwi

s prstom v nose

Reagovat
Hai

Dpc ať rádci hraje někdo z rezervy než Lallana Lucas a Milner dpc to jsou takový tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

bez lidra, bez brankara, bez strelca, bez dm, bez fans. benteke, milner, toure, lucas, lallana out HENDOVI ODOBRAT kapitansku pasku, NESTAVAT na nom zalohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

Je neuvěřitelné s jakým fotbalem dokážou United pořád sbírat body. Doufám, že TOP4 vážně neuhrají, to by byla ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uplne Fergie vykon, nechapem co maju proti LVG uplna kopia

Reagovat
Hai

Firmino zase až za měsíc něco zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze dnes nieco nezahral?

Reagovat
iamek

Suche triko. Klopp

Reagovat
fff

Z tohto dvoj zapasu sme kludne mohli mat 6 bodov a mame jeden. Hlavne tento zapas sme mali vyhrat. Strasna skoda.

MU uplne o nicom vykon, jedna sanca a hned gol., takze je to len a len nasa neschopnost, na ktoru sa mozme vyhovarat.

Nechapem, ze pri tom gole mame 4 hracov na Fellainim a nikto nema Rooneyho, ale tak nase standardky.

Skoda, aj take zapasy byvaju no ...

Reagovat
fff

Nam tam chybala kvalita vpredu skratka. Lallana je 25m hrac co nedokaze strielat goly ci na ne nahravat, Milner je hrac co berie 150 tisic tyzdenne a je to podobne. Firmno zatial nedokaze zahrat dva dobre zapasy po sebe a Hendo nevie strielat.

Inak Can hrac zapasu, zvazoval som Sakha, ale ten gol ma nasral. To mali ubranit uplne inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je prototyp typického čistého ostrovního ne bojovníka ale dřeváka! Lallana mě dost zklamal. Firmino - to si vždycky pamatuju, jak jste se s Mufany štípali, jestli bude lepší on nebo Depay a oba by si měli podat ruku a ujasnit si to v hlavě, protože oba na to mají a oba hovno.

Hende třeba proti Arsenalu mě zavřel hubu..

Reagovat
vladis271

Hendov Arsenal ovplyvnbil jeho výkon dnes. Myslel si ako to potiahne, ako správny kapitán dotiahne tím k víťazstvu, ale tvrdo narazil.

Reagovat
vladis271

Lallama je len zasekávač lôpt. Nevymyslí nič. Druhý Downing. 25 milionové nemehlo. To tam kludne môžme postaviť kohokoľvek z juniorky.

Milner strašné sklamanie. Ja som čakal, že preberie časť Gerrardovych úloh, že odbremení Henda trocha od zodpovednosti, že preklenieme ním tú stratu, ktorá Gerrardom odišla. Ale kde, on vie len behať. To je jeho jediná devíza. Futbalové nemehlo, ktoré by neobišlo snáď ani soľný stĺp.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

a aj tak Fellaini ten suboj vyhral

Reagovat
fff

Ide mi o to, ze vysledkom bolo to, ze nikto nebranil Rooneyho. A ked Ti styria hraci brania jedneho tak sa stane aj to co tu, ze este sebe navzajom zavadzaju.

Reagovat
Mariano13

zase u nás je každá vysoká lopta po 70.minúte hraná na Fellainiho takže je trochu logické brániť štandartku na ňom (napr. ja by som bránil PP Washingtonu tak že by som niekoho poslal na Alexa a nech ho aj zavalí) no je logické očakávať odraz lopty nech ju hlavičkuje kdokoľvek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Klop Klop nuda, chýbal mi tam Gerrard, Suarez alebo iný hráč čo by to strhol, Firmino sa fakt trafí len proti veľkým tímom

Reagovat
Mariano13

to akože má byť snaha uraziť United ??

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu jsem dnes přál a musí je to mrzet, protože byli lepší a MU vyhrálo z jediné šance v zápase. Každopádně jsem to čekal.

owny 17.01.2016 15:54

Nudnej fotbal, Liverpool o něco lepší, měl i nějaké šance, nakonec to skončí 1:0 pro MU.

13 17.01.2016 16:01

1:0 pro MU to neskončí, to se s tebou klidně vsadím.

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool jak sa dá toto nevyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proste Liverpool

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze Kloppovi to otvori oci, ze s takymi tragedmi hrat nemoze

Reagovat
monty25

Šílená impotence ze strany Liverpoolu. Uvažoval jsem, že bych si dneska i vsadil, ale při pohledu na tu sestavu se to fakt nedá. Manchester na tom sice není o moc líp a hraje taky mizerně, ale dneska jim to stačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsme to nezvládli, protože dnes se toho moc vytknout nedá. Udělali jsme v podstatě jedinou chybu a ta nás stála zápas. Kvalita v zakončení nám bohužel chybí dlouhodobě.

Reagovat
Mircu5

1 střela na bránu,haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

lol..man utd nevyhral šťastím, vyhral pretože sme urobili chybu a tým sme my známi, takže....radšej sa pozrieť na seba, to že nie sme schopní dať gól pri oveľa ofenzívnejšom poňatí hry ako súper je smutné.

gratulácia mrdkám...máme čo obmeňovať..ale to som už tvrdil či už po Arsenale, aj po hocijakom vyhratom zápase.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

Reagovat
bbbauch

Sere me,, ze s takovejma hracema co tam liverpool ma hrajou xkrat lip nez my. Kdyby tam nemeli samy drevaky, odjizdime asi s pridelem... Ale 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

nehnevaj sa na mna, ale okrem martiala, schneiderlina a herreru tam mate samych drevakov aj vy

Reagovat
Mariano13

Mike, De Gea a Rooney

Reagovat
vladis271

ugly win. Kedy naposledy sme my vyhrali takým spôsobom na OT? Nepamätám. My ak tam chceme vyhrať musíme predviesť nadpozemský výkon, im stačí toto. A že to neni ojedinelé ma sere ešte viac. Napr. zápas pri redke Jonja. 4 výhry po sebe s týmito, to ma sere moc.

Ale!!

Čo to kua je za káder. Mať dnes miesto Henda Gerrarda vyhráme o 2 tým som si istý. Tu je krásne vidieť to porovnanie medzi nimi, práve v derby to je vidieť. V Gerrardovi sme stratili world class playera, Hendo ním nie je. Skúšal to, ale tie trápne pokusy o strely nikoho neohrozili. Clyne je prinajlepšom priemerné RB, ktoré nás oproti Gloenovi nikam neposunulo.

Čo robí v klube hráč ako Lallama? Vysvetlí mi to niekto? Tragéd neviditeľný. Jeho kúpa bol neskutočný fail. Prehrali sme zápas, ktorý sme mali vyhrať, ale rozhodujú drobnosti, MU majú aspoň 2 hráč svetových parametrvo, Martiala a Roneiho, my nemáme ani jedného. To čo dnes vybehlo na ihrisko ani samo nevedelo akým šťastím sa do klubu dostalo.

Reagovat
cubazi

Ale prosim ťa, útočne kvality Milnera Lallanu su už nam vopred známe, netvarme sa že sme chceli vyhrať ked nikto nevie poriedne vystreliť na branu, respektive ju trafiť. Ako ja som rád za tu prehru, možno konečne otvori Klopovy oči a uvidí kde nás tlačí topánka a to je zakončenie. Nevravte my že stredný hráč nedava goly ale kto tam dnes mohol dať gól?

Hendo sa na stevieho nechytá ani v jeho najhošom období

Lucas kvalita v strede. Vie loptu odobrať a prihrať. Všetko ostatné proste nevie. Hráč do zakladnej 11ky.

Can behavý ale ťažkopádny, niekedy ani sám nevie čo chce spraviť a v každom zapase urobi aspon jednu velku hrúbku

...ach už sa mi nechce. Vdaka kloppovy Ich habe kaine lust....

Reagovat
Busby babes
Reagovat
CubONE

Pozitivne je, ze aj kazde hovno z nasej strany staci na Liverpool

Reagovat
Tomoro

Hm tak v dvojzapase s MU.. MU 4 strely na branu 4 goly.. Fellaini cely zapas na hovno, ale tu klicovou hlavu vyhral proti 4.. lepsi golman by to chytil.. a nebo kdyby se Migno nebal Rooney mu to napral primo na hlavu.. nedat tam ruce tak je sice K.O ale capl by to Firmino bo skvelem Arsenale dneska bida a na konci me fakt nasral, jak to odflakl s domnenim, ze je v offsidu.. to je na presdrzku !! dneska pochvala Emremu opet.. a Milnera bych nejradsi poslal hned do prdele.. to je hrozny hrac..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ale prosím tě, Mignoleta by to musel jen náhodně trefit, to byla neskutečná žíně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomoro

o tom zadna.. nicmene trajektorie strely mu smerovala primo na xicht.. rukama to vytahl pod brevno.. nicmene jsem presvedcen o tom, ze existuje par golmanu, kteri by to vytahli nad

Reagovat
cristiano.K.

tam byl problém,že u toho břevna spadnul, takže byl totálně nepřipravenej

Reagovat
smazaný uživatel

A co by některej z těch pár dělal v Liverpoolu?

Reagovat
Mariano13

myslím že ani Dave by toto nechytil ... to snáď stačí ako argument

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je výsměch.. zas hrál střed?

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec jsme si to nezasloužili, ale tohle je zápas, kde je mi uplně jedno jak hrajem (nebo spíš nehrajem), hlavně že vyhrajem, takže spokojenost .....a Wazza si dal nejspíš novoroční předsevzetí, že začne dávat goly.

Reagovat
vodka

4 - Manchester United have scored from all four of their shots on target v Liverpool in the Premier League this season. Clinical.

Reagovat
fff

Jebat

Reagovat
kiwwi

jak mozme s tou srackou stracat na celo 7 bodov?

Reagovat
smazaný uživatel

protože i čelo stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak táto prehra je taká krutá ako len môže byť, ale verím že to Kloppovcov ešte viac nakopne. Herne rozbili United aj keď je z toho 0 bodov. Zápas sa mi páčil, ok nebola tam presnosť v hre, ale to tempo a eufória okolo derby je neopakovateľná.

Reagovat
fff

To bol vidiet Kloppov vplyv bez dostatocnej kvality ... takze aspon je tam dovod byt optimista do buducna.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si spätne premietnem tie všetky šance tak výsledku 0-1 proste nechápem, ale LFC ide herne hore to je jasný fakt. S takými hráčmi ako tam dnes hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Len ci tu kvalitu nalakame...Som zvedavy, uz nech je leto, lebo ma to uz prestava bavit

Reagovat
vladis271

Koho nie. Tá banda drevákov tam nemá čo robiť. Neskutočné aký plevel sme si naťahali do klubu, ani som si nestihol uvedomiť kedy.

Začal by som zákazom privádzať do klubu angličanov starších ako 19 rokov. Tým by sme eliminovali Lallanov, Clyneov, a stále by sme mali priestor na to, že odchytíme Sterlingov alebo DelleAlliov. 90 percent anglánov sú kopáči, s ktorými sa o vyššie priečky hrať nedá.

Si pamätám časy kedy nám v útoku hral Torres, Suárez. Teraz je tam Benteke. No proste celé zle.

Reagovat
cubazi

suhlas, radšej kupiť hviezdičku niekde s belgicka ako velku hviezdu z PL za velke penieze s velkým očakavaním a s obrovskym sklamanim ako to je drevák ...

Reagovat
smazaný uživatel

a stale neviem, kto z utocnikov by mal odist... pisal som tu viackrat, ze Bentekemu by som dal sancu este buducu sezonu, ako plan B by nemusel byt zly, ale my nemame ani A-ckoveho utocnika. Studga neratam a ak by zostal Benteke, mali by sme zas pretlak, lebo Ings a Origi este sancu dostanu...

treba uvolnit miesto jednemu hrotovi a cierny peter mi vychadza na Bentekeho... len kto? Lacazette? nikto mi nenapada

Reagovat
vladis271

Netuším, ale niekto musí prísť.Niekoho kto technicky aj golovo valcuje v útoku nejakú slabšiu súťaž.

Reagovat
Kowe

"Neskutočné aký plevel sme si naťahali do klubu, ani som si nestihol uvedomiť kedy. " jaj bože můj

Reagovat
vladis271

Tak, nehral Škrtel, nemáš to na koho hodiť, tak si ticho.

Reagovat
Kowe

co to s tím má společnýho ty vole?

Reagovat
mithro

zemiacik

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

No player has scored more goals for a single Premier League club than Wayne Rooney has for Manchester United = 176

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Rooney is one goal away from equaling Alan Shearer's Premier League away goal record.

Reagovat
REPLIKATOR

Typickej Womanchester = haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

co uz no, aspon sme zachranili van gaala ... ale tajne dufam, ze to Kloppovi dost otvori oci a privedie niekoho poriadneho aj ked tuto sezonu liga v pici, snad nejaky pohar urveme

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/carras16/status/688755398539620352

dneska si to tam chlapci uzili medzi away fans

Reagovat
scholes18

Reagovat
cristiano.K.

takhle nekvalitní united proti nám dlouho nehráli a my toho nedokázali využít, čímž narážím na slabou úroven utkaní jako takového. My ty standartky bráníme ještě hůř než za Rodgerse! To je fakt šílený a to latka byla nastavena hodně vysoko. Emre nejlepší na hřišti, jen tak dál. Mohl by taky dát šanci Allenovi aspon z lavičky,když minule zachránil aspon bod.Hendo se tu trochu přehnaně hejtuje, zas tak hroznej nebyl,ale ta jeho placírka z vápna

Reagovat
vladis271

Firmino hral dobre aj dnes. Ale on nie je útočník, nie je to zabijak. A tam to celé zlyháva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

Reagovat
Free_player

tak takhle prohra ani tak nenasere jako spíš příde líto ....

Reagovat
smazaný uživatel

Louis van Gaal's got 99 problems, Beating scousers ain't one

Reagovat
vladis271

Viem, že sa tento tvar používa v angličtine, aj viem, čo sa tým chce povedať, ale z hľadiska logiky mi príde nezmyselný.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Carrick

Reagovat
ManUnited

Nejvíc se mi líbí jak vždycky fanoušci Liverpoolu před vzájemnym zápasem hlásaj jak už nás konečně porazej a pak stačí výkon, kterej s fotbalem neměl nic společnýho, jeden centr na nejhoršího hráče v historii United a 3 body se vezou na OT

Reagovat
REPLIKATOR

Tím bych se moc nechlubil...

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

O osudu tohoto utkání bylo rozhodnuto v okamžiku, kdy Vrabejka napsal, že Liverpool vyhraje 3:1.

Reagovat
vladis271

Reagovat
CubONE

700. pre MU v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Theo opakovaně katastrofa výkon. Beztak v 2. poločase dá gol z hovna, nicméně nebýt to angličan, okamžitě bych ho prodal

Reagovat
smazaný uživatel

Nasiel som jednu pracovnu ponuku na webe, kde je application form. No a tam je RESUME ? Co to je ? Zivotopis ? Sprievodny list ? Motivacny list ? Diky

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

@samuelluckhurst

Van Gaal just walked past mixed zone and asked if we were cold.

'Yes.'

'Good,' he replied, without malice.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
nani92

1 strela na bránu > Liverpool

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj, bez stredu zalohu proste nemozeme vyhrat. 2 body z 2 zapasoch je malo.

Reagovat
vladis271

Aj tak je strašné, že hrá Lallama, Milner, Mignolet, Lucas. Káder plný dier. V lete sme priviedli útočníka za 32 milionov libier. A čo nám momentálne najviac zo všetkého chýba? Čo by mala byť top priorita v prestupáku? No predsa mobile striker.

btw... Lallama nastupuje kolo čo kolo, ale jeho posledný gól dal v máji.

Reagovat
kvasha16

sa len opici po Hazardovi

Reagovat
vladis271

dáme vám Lamu, vy nám dáte Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Nech to je fer, dame im aj Bentekeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted otresu tvym svetem... je to Lallana

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

ty si tuším jeden z tých, čo ho obhajovali, že?

Dáme stretko pred City Arenou v Trnave?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

ten mobile by mohol byt Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Imobilnych mame dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Wnegerove sttiedania a Cechove zdrzovanie na konci, to bola proste ceresnicka na torte.

Reagovat
Hachim Mastour

Ox ako CAM, to hovorí za všetko.

Reagovat
Gunner14

Však tam hrál víc Ramsey ne ?

Reagovat
Mastný Chobot

Čech MotM, mu môžeme poďakovať za ten bod. Iwobi príjemné prekvapnie, zbytok nuda. Ale mohlo to byť aj horšie.

Reagovat
PhilipS

Zápas naprosto podle očekávání. Bod vzhledem ke zraněním dobrej. Péťa MOTM, dělá mi radost. Ox zas nepřesvědčil. V létě bych ho prodal dokud má ještě nějakou hodnotu a přivedl jinýho talentovanýho angličana třeba Ward-Prowse. Příště snad v plný polní to bude vypadat jinak...

Reagovat
Gunner14

Tak příště výhra proti Chelsea no . Mourinho , už tam nestraší , tak snad se naši hecnou

Reagovat
smazaný uživatel

Guus neprohrává. Remíza je tutovka

Reagovat
Bakary3

Hroznýýý... Bez pohybu, bez nápadu...

Skoro bych ani neviděl tak špatně absenci Mesuta, protože nevím, jak by to zachránil s tím, co dnes hráči předváděli...

Možná by si někdo měl promluvit s pány Walcottem, Chamberlainem a Ramseym.

Ox stagnuje, až na pár dobrejch průniků šílenost, hrozne počet zkaženejch nahrávek. Walcott je při přebrání míče do nohy úplně bezradnej. A to Ramseyho šaškování a točení nad míčem mě tedy sakra točí, to snad fakt věří tomu, že ho chce Barca a chce se tam tímhle prodat ? On i Walcott by měli jednou provždy pochopit, že jsou to jezdci, ne technici.

A Flamini... Vcelku mu nic vyčíst, hraje dle svejch možností, ale on tomu nedá vůbec nic navíc, a to dnes se na rozdíl od Liverpoolu alespoň dostal do nějakýho souboje (ikdyž častokrát na hranici karty, často za hranou...)

Doufám, že si asi trochu odpočinou, nebo vyčistěj hlavy, nebo nevím, čím si ten dnešní unavenej výkon vysvětlit... a že navrátivší hráči, případně Elneny, přinesou novej impulz, kterej tomu momentálně chybí.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Teď nás čeká kupa zápasů doma, snad už se konečně vrátí i zranění hráči a začne se zas vyhrávat

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

one man team

Reagovat
Gunner14

Takže říkáš Ozil > Tottenham ?

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím, jak ten váš kurvník hraje bez dua Kane, Eriksen...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinou reakci jsem ani nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Jiná reakce ani nepřichází v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak je hezký, jak jste se v tom gooneři poznali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Fakt jsi nemyslel Stoke?

Reagovat
Hokaido

Tak oni mají alespoň v týmu toho hráče, bez kterýho pak můžeš napsat one man team...

Reagovat
tunkic

Ty tady totiž žádnej jinej tým nestalkuješ

Reagovat
SunFells

Iwobi ani nemusí nic zásadního udělat a stejně je po Campbellovi (na němž ležela celá hra, protože bez něj bychom dali gól snad jen ze standardky) a možná obstojnému Giroudovi nejlepším hráčem v ofenzívě. Od té asi 35. minuty, co jsem to viděl, to byl festival nemouhocnosti hlavně Walcotta, který zkurví každý míč (Wenger ze slušného až výborného pravého křídla udělal hráče kvalit Lennona) a Oxe, který domrdá sice "jen" každý druhý balón, zato v jednodušších situacích ...ačkoliv né že by Walcott ty takřka bezvýchodné nevyhledával.

U Oxe je to doufám jen období, ale za Thea jsem smutný. Takhle alergický na oblíbence jsem dřív byl jen na Shavu, ale ten i přes to kvantum ztrát dokázal být pravidelně rozdílovým hráčem, u Thea bych musel zapátrat snad tři sezóny zpět, kdy by se tohle dalo říct o něm.

Reagovat
smazaný uživatel

"Wenger ze slušného až výborného pravého křídla udělal hráče kvalit Lennona"

co je tohle zase za křeč?

Reagovat
CubONE

obaja su kopyta

Reagovat
SunFells

Jsem na Thea moc přísný?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Theo by měl jít na lávku s příchodem Alexise a pak alternovat na hrotu s Giroudem, jako na začátku sezony. Věřím, že se tam zas chytne.

Reagovat
SunFells

Já měl u něj výhrady i tam, ačkoliv přínosný tam dokázal být oproti současnosti neporovnatelně. V zbytku této sezóny tam vidím jeho jediné vhodné a zároveň kvůli Wengerovi možné využití, protože on ho doprava s Alexisem v sestavě už nedá. Jinak samozřejmě budu v létě doufat, že k Giroudovi přijde adekvátnější útočník.

Reagovat
mr.Silver

Nechapu, co se s nim stalo, ale musime taky koukat kdo hraje v zaloze. Flamini, ktery je smerem dopredu nulovy, vedle nej Ramsey, ktery si hraje na poloboha. Mit tam Cazorlu s Coqem, tak to vypada uplne jinak, Theo dostane lepsi balony do behu, to je presne to, v cem je dobry. Ale sel hrozne dolu, to je pravda.

Snad bude k na Chelsea k dispozici Sanchez a Ozil, ta kvalita tymu pujde rapidne nahoru. Uvidime, co ten Elneny, ale kdy jindy ma dostat prilezitost, jestli ne ted.

Reagovat
SunFells

Hlavně bych zvýraznil toho Cazorlu, bez něj herně vůbec nefungujem

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Theo na LW je tragikomický, vidí to úplne každý a aj tak ho tam nechá celý čas, čo je na ihrisku. Joel je na RW síce super, ale prečo ich neskúsiť prehodiť aspoň na chvíľu?

Reagovat
SunFells

Hlavně i před tím než se Joel stal výraznějším přínosem to kolikrát bylo vhodné v sestavě s Alexisem. Už jsem tam totiž viděl Joela ožít v zápasech, kdy se mu nedařilo a Alexis je zleva (kde už je bohužel zafixovaný) taky kolikrát otrava alá Robben.

Reagovat
smazaný uživatel

*Theo je tragikomický všude

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

#WengerOut!!!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
C-M@ster

Tak jsem se kouknul na los Leicestru:

Stoke, Liverpool, City, Arse

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod na hřišti Stoke, víc jsem ani nečekal.

Reagovat
mr.Silver

Bod dobry, skoda sance Girouda. Peta bozi vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ven

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger on the Ramsey chanting: "Maybe when they go home and watch it on TV they are less proud."

Páči sa mi, ako si vždy vie zachovať charakter a odfajčiť ich úplne s prehľadom gentlemana.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud teda nejde o rozhodčí, to se obvykle rozbrečí jak malá děvka.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Dávno nie je pravda.

Reagovat
tunkic

Ostatně jako každej kouč z PL

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nebo o tom minimálně média nepíšou

Reagovat
tunkic

možná tak média u nás!!

Reagovat
Mada

Jako ty?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Trand

S těmi chanty to už přehnali no, to je hnus.

Reagovat
Hokaido

Já to moc nechápu, proč že na něj vlastně bučí apod.?

Reagovat
Mastný Chobot

Preto, že si nechal od Shawcrossa zlomiť nohu. Ale nie, po tom incidente Shawcross prišiel do nemocnice, kde bol Aaron a ten ho vtedy neprijal, myslím, tak možno preto.

Reagovat
Hokaido

Banda debilů.

Reagovat
SunFells

Ani to, Shawcross mu poslal zprávu. A Ramsey pak poskytl rozhovor, kde říkal něco ve smyslu, že chápe, že je to fyzická hra a tackly jsou její součástí, ale že by měla být nějaká hranice, čímž v podstatě jeho omluvu né zrovna přijal, respektive ho za to neběžel poplácat po zádech s tím, že se to stává ...Fandové Stoke by v jeho pozici jistě hned běželi.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

shawcross za nim ale jit pry chtel, akorat ho ramsey poslal do prdele.

Reagovat
SunFells

Tak dávej.

Reagovat
Counter

Dneska na něj nejen bučeli, ale taky skandovali "Aaron Ramsey, he walks with a limp"

Reagovat
Counter

Arsène Wenger says Özil & Sanchez will both be back for next week's match against Chelsea.

Reagovat
J0EL

Setrit ich na Stoke aby ich potom dal do zakladu proti Chelsea, to fakt dava logiku no.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jo, když si vezmeš jakým způsobem hraje Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi asi zaspal dobu, chalpče

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Tak předpoklad bude spíš takový, že nechat je oba hrát dneska by bylo zbytečné riziko, zatímco na Chelsea už budou plně fit.

Reagovat
mr.Silver

No jenom aby

Reagovat
SunFells

O Sánchezovi toto čtu už nějaký ten týden

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, měsíční výhru už máme za sebou proti CP, takže tohle bude jenom remíza. Přece jenom hrajem i venku..

Reagovat
Zdechlina

We're top of the league

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Pospovič

Škoda, z posledních dvou zápasu jsem očekával 4 body. Příští zápas se to musí zlomit, Chelsea ma moc zápasu bez prohry v radě a to je na tým bojující o záchranu uz tak moc.

Reagovat
slavex

Vypadá to, že Curtis ve Swansea do konce sezony nevydrží a tým převezme Guidolin. Docela zajímavá volba. V Udinese pod ním meli poměrně dobré výsledky.

Reagovat
kiwwi

800. pre Wazzu a DDG

Reagovat
I am Mancunian

+LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
vladis271

Ten Williams asi až v lete, že? To už predĺži zmluvu a môžme sa ísť pásť.

Reagovat
wild
Reagovat
I am Mancunian

bozik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

to je srdciaaar ale aj Rojo prekvapuje, uz pocas zranenia viac krat bol v ktoli away fans

Reagovat
vladis271

lebo vie, že na ihrisku je to horšie od neho, tak aspoň takto sa líška fanúšikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ti odpustim aj tieto frky, predsa len, horsi den mat nemozes uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

týjo, on se raduje z gólu svého týmu, zvláštní

Reagovat
Minister
Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl vždycky kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

Reagovat
Darren Fletcher

tieto vitazstva na stadionoch outsiderov su casto podobne vydrete. esteze mame legendu rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ManU ukopou tu LM tak to mě teprve poser....to je děs co letos hrajou za šaškárnu! Dnes je mi LFC fakt líto. Arsenal zatím Titul City snad druzí,pak asi Tottenham a DOUFÁM,že Leicester ten 4 flek udrží. Zbytek

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Busby babes

to byla uzasna sracka co jsme predvedli. Ale dneska je to fuk. Vic nez kdy jindy plati Dulezity jsou body a na ostatni se vyser.

Wazza nakonec jeste zakonci sezonu na 15 golech, jestli takhle bude sazet dal.

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda body jsou body a z venku zvlášť. Takže jako fandovi MU i za sračku,kterou jste hráli máte 3 důležité body a proto ti dávám ten palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Spurs a dříve ManU supporter jsem proti United nikdy nic neměl, ale letos vás fakt nesnáším. Hrajeme milionkrát lepší fotbal a jsme DVA!!! body nad váma. Na blití

Reagovat
Busby babes

sileny no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jak říkal Terry- Čech je schopen AFC vychytat 10-15 bodů za sezonu tak to tedy 100% sedí.

Titul AFC dělá zatím z v elké části on! Sczesny a Fabianski to jsou a byly Nuly! Dneska prakticky zachránil AFC od prohry !

Reagovat
Salfovic

Rychlo kvíz: Nejstarší tým aktuální Premier League?

Reagovat
Zdechlina

Stoka

Reagovat
Salfovic

Jo, kdybych to teď nezjistil, tak to tipnu tak na patnáctý pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mastný Chobot

kokos, dnes jaká sranda s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tak musí. Kým môže. Krásny, útočný futbal away Newcastle 3:3. Hnusný defenzívny futbal, na hovno výkon away Anfield 0:1.

Hádaj čo bude LVG hrať proti Sotonu

Reagovat
Counter

Jistých je každopádně 0:0 v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas nebuď ublíženej ale

Reagovat
smazaný uživatel

najprv som si daval do suvislosti..0...:47...Blind s loptou a nic mi nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to takhle půjde dál, tak ten titul bude opravdu boj

Reagovat
Thab

Jinak Pieters je vždycky takhle na pěst? Dneska to měl komplet - diving, brečení, zákeřný fauly

Reagovat
Counter

Swarlos se s roneiem stejně jen přetvařuje, ve fantě sází alibisticky na Aguera

Reagovat
vladis271

ale už sa nepovie, že Rooney bol dnes rovnako ako vždy na Anfielde absolútne zúfalý. Len sa k nemu dostala lopta do pozície, kedy proste musíš dať. A on dal. Zaujímalo by ma jeho hodnotenie na nejakom mancs portáli. Viac ako 5,5, ak to preženiem, tak 6 z 10 by som mu nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa chytas aj poslednej slamky

Reagovat
vladis271

seriózne Paľo nie je to tak?

A čo si ako myslíš, že som zničený? Nie. Sere ma to. Výhry proti vám tak strašne tešia preto, lebo prehry proti vám tak veľmi serú.

Už pred týmto zápasom som v B4 neveril. Vy ste z hry o titul dávno vonku a káder máte za tie penáze dosť dobrý aby ste LM urobili. Bol to súboj dvoch middletable teams, smutné, ale pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

poslednu dobu ma Rooney formu a dnes mu mam vycitat co, vsak sme len niekde nakopavali lopty, ziadny ofenzivny futbal, dostal sa raz do sance a dal gol..mali by sme miesto toho pisat o jeho zufalosti?

Reagovat
vladis271

Nie. On je súčasťou tímu, ktorý hral zle, tak hral zle aj on. A to je kapitán s 300 tisíc týždenne. Ja som len podotkol, že hral fakt zle, ako vždy na Anfielde a niekto (konkrétne dvaja deluded fans) sa na mňa nahrnuli akoby som sa rúhal proti Bohu v 13 storočí.

A to som myslel vážne, jediné na čo ste mali reagovať bolo, akú známku by ste mu dali. A začali ste sa krútiť jak owny.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ja toto znamkovanie nejak neuznavam ale tak ok, 6 z 10 moze byt, ale tak podstatne je, ze dal vitazny gol, co viac mam chciet dnes od neho

Reagovat
vladis271

Ako sa tam určujú známky? Za mňa MOTM DDG. Ronney 7,8, určite.

Milner 7,2, Lallama 6,7. Nj, to hovorí za všetko.

Reagovat
vladis271

Darmian u toho druhého vyššia známka ako Smalling. Young len 3, nvm začo. To bych nedal ani Milnerovi alebo Lallamovi. Celé zle.

Reagovat
Mastný Chobot

whoscored rating je vždy top

Reagovat
vladis271

Akú známku by si mu dal?

Reagovat
Swarley

poštovní, protože vám tam dneska doručil jeden z dalších vzkazů, jak je fantastický

Reagovat
vladis271

ja sa pýtam vážne. Ale nie, neodpovedaj. Týmto odbáčaním od témy len potvrdzuješ, že som mal pravdu.

Reagovat
vitasrp

Ono jde taky o to, co víc bys od svýho útočníka chtěl, než aby rozhodl důležitý zápas z jediný šance, kterou v tom utkání měl. Herně nepředvedl žádnej zázrak, jenže to taky nebylo možný, když celej tým hrál úplný hovno a míč se k němu dostal jednou za 5 minut.

Reagovat
vladis271

ved vravím. Vzhľadom na okolnosti (ktoré zahrnajú aj jeho víťazný gól)) 6 z 10.

Reagovat
vitasrp

Jestli chceš známkovat, tak asi jo. Každopádně jeho výkon bych jako zoufalý teda stoprocentně neoznačil.

Reagovat
vodka

dost bojovný, jeden na jednoho je momentálně hrozný, protože je strašně pomalý, ale okolnosti vlastně ani neumožnovaly žádný jiný výkon...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Neskutočné zle bránenie Suáreza. Obranca pred loptou a nejakým zázrakom sa stáva, že brankár fauluje Luisa. Top obrany PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia na Slovensku

pred 2 minútami ·

Vyhlásenie Asociácie fanúšikov Slovenska k ukončeniu bojkotu zápasov reprezentácie SR

Dňa 9. januári 2016 sa v Banskej Bystrici uskutočnilo zasadnutie Asociácie fanúšikov Slovenska. Stretnutia sa zúčastnili zástupcovia fanklubov všetkých tradičných futbalových klubov na Slovensku – Spartaka Trnava, Slovana Bratislava, Dukly Banská Bystrica, MŠK Žilina, Tatrana Prešov, VSS Košice a FC Nitra. Predmetom stretnutia bola predovšetkým otázka ukončenia bojkotu reprezentácie SR.

Po veľmi náročnej a dlhej diskusii, sme dospeli k stanovisku, ktoré bez rozdielu schválil všetky často konkurenčné tábory. Asociácia fanúšikov Slovenska a jednotlivé fankluby podmienečne prerušujú bojkot reprezentačných zápasov a vracajú sa k aktívnemu fandeniu na tribúnach a podpore reprezentácie. Zároveň sa fankluby dohodli na tzv. reprezentačnom zmieri.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

On bol nejaky bojkot?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ak sledujete zapasy repre a nevsimli ste si, ze zapasy su bez organizovaneho fandenia a ucasti fanklubov, tak to je smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ši to napisal Paľo.

Reagovat
nani92

to bude ten v Šatanovom drese

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy pred bojkotom som si nevsiml nejake orgnizovane fandienie, naozaj. Neviem kedy zacal bojkot, ale pred touto kvalifikaciou slovensky fanusik prakticky neexistoval, kdezto tuto kvalifikaciu boli dokonca vypredane zapasy. Kde a kedy som si absenciu organizovaneho fandenia mal vsimnut?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak si si ju mohol vsimnut tym, ze ziadna nebola..predtym bola

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj to trva tak dlho

To je jedno, dufam, ze to tej Trnave bude poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Dnesny vykon sa mi podobal za cias fergusona, super v tazkych zapasoch nas tlacil bol lepsi, ale aj tak sme dokazali vyhravat take zapasy..aj ked to nebolo nic moc zapas sa mi pacil...

Reagovat
Hokaido

Lehký OT: Je tu někdo, kdo žije v Anglii a chodí pravidelně na zápasy svého klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Chodíš na Etihad pravidelně, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mu za to asi i platí

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je on teda

Reagovat
Hokaido

Teď si nejsem jistej, jestli je to yungovinka na počet fans na stadionu, nebo nějaká Olova rumour.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

(?)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Fakt by mě zajímalo, jestli alespoň polovina lidí ví, proč dali smajla...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

som už nejakú dobu vo Swindone a ked mi to práca dovoluje tak chodím na zápasy pozerať pravidelne.

Reagovat
REPLIKATOR

Nezbývá než aby se zase Rosa uzdravil, nahradil Ozila a táhl opět na jaře Arsenal jako každou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ať jde do prdele. To ten titul nikdo nechce? Letos to prostě musí vyhrát nebo si můžou jít hodit.

Nevadilo by mi, kdyby to dopadlo: Arsenal, Tottenham, Leicester, City, West Ham

Reagovat
tunkic

Taky si řikám, že jestli ne letos, tak už nevim co by chtěli!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to v klidu může být

Nejtrapnější titul za poslední roky. A nejhorší na tom je,že koeficient příští rok v LM bude zase o dost v prdeli. Jelikož AFC klasika - Max osmifinále,Tottenham a Leicester - konec ve skupině a City? Ufff snad oni něco uhrajou. Body a další rok v LM z PL jen 3.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham se na jeden pokus dostal dál než ten slavný Woolwich za posledních pět let, tak jaký konec ve skupině. Až se tam zas jednou prokoušem, tak jdeme pro ušáka

Reagovat
smazaný uživatel

za tu druhou větu. Ale jasně,pokud budete mít ve skupině štěstí a v osmifinále opět štěstí tak ve čtvrtfinále můžete se štěstím postoupit do semifinále a tam se štěstím pujdete dál, no a ve finále,světe div se,ale opět se štěstím vyhrajete,tak zvednete toho ušáka nad hlavu!

A to pak Fans AFC nepřežijou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Tzv na Chelsea

Reagovat
Zdechlina

A jak dlouho z toho ještě budete žít? Tipuju dalších 5 let... Když ono není z čeho velice vybírat, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že Arsenal čeká teď Barca, tak věřím, že rok ještě dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Jenom rok? Myslím že máte na víc

Reagovat
smazaný uživatel

Pak už to budeme muset změnit na 10 let

Reagovat
Zdechlina

Nedivil bych se. Ale tu LM vám docela přeju. Příjemné překvapení, a ještě místo čelzí.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě tam nejsme.

Reagovat
Zdechlina

No myslím že letos je to tutovka

Reagovat
Counter

Na Stoke prohráli jak ManCity, tak ManUtd, nemluvě o Chelsea. Uhrát tam remízu není nijak zvlášť zlé, horší ztráty byly jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako dvojzapas WBA a Norwich. To boli fakt hlupe straty

Reagovat
smazaný uživatel

ale spokojenost s remízou po takovým výkonu (samozřejmě, že to mohlo být horší) je čistá nedůstojnost.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Stoke si letos jde pro EL

Reagovat
tomasinho

Vyhrál tem jen deluded BR

Reagovat
Kowe

kdo by řekl, že to pro Stoke bude skoro ostuda

Reagovat
vodka

tehdy nehrál shawcross, navíc byl mimo i Bojan se Shaqirim a ještě k tomu se zranil Pieters... plus tam strašil van ginkel... a i tak to nebyla úplně zasloužená výhra...

Reagovat
avicii

Tak zapas na anfielde som si uzil ale teda United nezasluzene...aspon ich bude dalej strasit LvG...z nasich sa mi najviac pacil Sakho...liga je pre nas ale uz fakt pase...sustredit sa na pohare

Reagovat
vladis271

Nemá niekto stream na Sport 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Tak co povedat k zapasu, podobne ako proti Arsenalu sme hrali velmi dobre, bol to podobny zapas aj ked United boli ovela neskodnejsi, Jurgen tam ale nasadil namiesto ofenzívneho hraca defenzívneho, takze to bolo ,,kludnejsie,, ako proti Arsenalu. Vytvorili sme si sance, makali sme, potom pride roh, a opat z neho dostaneme gol .... fakt, k tomu nasemu braneniu standartiek nemam slov, a pritom sme Fellainiho po cely zapas branili velmi dobre

Reagovat
fff

22 kolo a my mame zaporne skore... Kam sme sa od Suareza dostali je na zaplakanie

Reagovat
smazaný uživatel

a my jsme 20 v plusu, neskutečné

Reagovat
vladis271

pred zápasom s Arsenalom ukazovali zostavu, ktorá ich vtedy porazila 5:1. Asi som na tie časy zabudol, lebo som čumel s otvorenou papuľou na tú zostavu.

Reagovat
REPLIKATOR

Simon Mignolet, Kolo Touré, Aly Cissokho, Martin Škrtel, Jon Flanagan, Steven Gerrard (76. Jordon Ibe), Philippe Coutinho, Jordan Henderson, Luis Suárez (86. Iago Aspas), Daniel Sturridge (66. Joe Allen), Raheem Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

a pravdupovediac ma aj Klopp uz trosku vytaca stavanim Milnera a Lallanu. Keby hraju Teixeira ci Brannagan, netvrdim, ze by to bolo lepsie, ale aspon by zbieral(i) cenne skusenosti...

Reagovat
smazaný uživatel

a nenasadenie Allena som nepochopil teda vobec...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

dodal by som, ze pred Kloppom ste mali GD -2 a teraz mate -3

Reagovat
Maresma

Ty seš fakt otravnej s tím

Reagovat
Counter

nejen s tím

Reagovat
kiwwi

este ze mas ten ignore list

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze v chromu nefunguje

Reagovat
Counter

Fakt ne? Na stránkách skriptu je tenhle pokyn:

"Otevřete si stránku "Rozšíření" ( chrome://extensions/ ) a stažený skript zde přetáhněte."

Reagovat
Mastný Chobot

ale (aspoň mne) sa po chvíli sám od seba vypne.

Reagovat
smazaný uživatel

to co Counter píše, funguje jenom v nějakém hodně starém Chrome, ale jinak to jde normálně obejít přes addon Tampermonkey

Reagovat
vladis271

Klopp out.

Reagovat
fff

Wow Dpc. Kurva to fakt? Nieeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Nezvladas

Reagovat
fff

Jednoznacne. A cudujes sa mi? Kurva ved Klopp dosiel hotovemu timu, kvalita na kazdom poste, vsetci hraci zdravi a on nas za 14 kol nedostal na prve miesto v tabulke. Ja mam trpezlivost, ale toto je uz moc aj na mna.

Reagovat
vladis271

Si mi mohol dať thumbs up a nemusel si drať klávensicu.

Reagovat
kiwwi

ste sracky a nepomoze vam ani Klopp a ty to vies, takze sa ti fakt necudujem, ze nezvladas

Reagovat
vladis271

ešteže ty si lietadlo.

Reagovat
kiwwi

nezvladas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

"ste sracky ".... a ty mu tu píš kto zvláda a kto nie.

Reagovat
kiwwi

objektivne skonstatovanie vasich schopnosti je zvladanie...ty nezvladas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

No dá sa s ním vôbec o niečom diskutovať? Proste skončil fergie, spadli do priemeru a Ivan začal žiť v nejakom iluzórnom svete.

Reagovat
vladis271

jj, ty zvládaš evidentne od momentu kedy sme ti vyfúkli Kloppa. Ivan prosím ťa, je to suché a priehľadné.

Daj radšej zas nejakú prognozu ako získate 11-13 bodov z piatich zápasov, nech máme o zábavu postarané do budúcnosti.

Reagovat
kiwwi

nezvladas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne že by United nebyly momentálně stejné sračky. Navíc ještě s debilem na lavičce.

Reagovat
fff

Jaj kiwwi

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

dno

Reagovat
vladis271

Aspoň link na NFL diskusiu.

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

Guidolin je schopny trener,ten tomu klubu moze pomoct.Gylfi,vrat sa do BL!!!

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/markchapman/status/688737061965266951

Tohle je bozi.

According to Opta, De Gea's passing accuracy in the opposition half is better than Fellaini's.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

viac smiesne je to, ze tam mate 6 hracov co maju po 60% percent co je fakt bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jo bylo to teda v polocase ale stejne.

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/LR2BVvT

posrate zapasy s Norwichmi a Bournemouthmi

Reagovat
Hokaido

Zalez zase.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

loni se tyhle zápasy taky zvládaly hodně dobře...ale k čemu nám to je, stejně se musí pakovat...otázka je, jestli je lepší s ním zkusit dohrát sezónu, věřit tomu, že udělá TOP 4 a až pak ho vyhodit nebo to udělat teď...

Reagovat
kiwwi

je to zle no, ale ja nejak neverim tomu, ze by sme si jeho vyhodenim teraz pomohli...je tu riziko, ze by to mohlo byt este horsie a LVG tu top 4 proste urobi...velmi optimisticky by k tomu mohol pridat FA Cup a v lete ho nahradit nech sa posunieme dalej lebo toto nikam nevedie

Reagovat
Swarley

těžko říct no, kdyby to měl být pak trvale Giggs, vyhodil bych LVG hned...jestli to ale má být někdo jiný, pak to možná nemá úplně cenu, i když fakt nevim...

nejhorší je, že v té lize i těch posraných 7 bodů nic není, ale to by se to u nás muselo nějak jinak nakopnout...minule mi na Newcastlu přišlo, že se cosi zlomilo a hráči do toho víc jdou, nebylo to takové držení míče, přišlo mi to takové uvolněnější...tak jsem si říkal, že třeba konečně změna a zkusí se to trochu jinak...

dneska to bylo ale zase tragický a ani v té zoufalé situaci to nechceme urvat nějak jinak, nějakým plánem B...

Reagovat
Counter

A určitě ho vyhodí, když udělá top4?

Reagovat
Swarley

to fakt netuším, ale je to prostě málo

Reagovat
Talker

Tak on může udělat klidně 4. místo a k tomu FA Cup nebo evropskou ligu.

Reagovat
stas87

Dneska som videl len prvy polcas,nesledujem Manchester casto,vlastne len velmi malo.To ze sa nepodari uspesne trikrat po sebe prihrat,sa raz za cas stane.Ale to,ze ten sucasny tim dnes hral vylozene na nahodu,bezmyslienkovito a dufal ze Martial niekoho individualne prehra a vytvori precislenie...to bola az hanba.Co presne vam hapruje?Hraci nedokazu zrealizovat to co si trener praje alebo naopak,trener tape a netusi co by mohlo byt uspesne?Vynalozene prostriedky neboli male a efekt je len taky,ze sa drzite nadostrel CL. Tesil som sa,ze ked tam bude Bastian,najdem si sympatie k tomu timu ale to ide len velmi tazko.

Reagovat
Swarley

ono je to těžké, i když se dřív dařilo zrealizovat to, co trenér chce, tak to nebyla právě žádná sláva...teď je to už navíc jakási celková křeč v kombinaci se zraněním některých hráčů, bez kterých to asi prostě nepůjde...(Basti s Carrickem)

Reagovat
stas87

To taky kolos pojde ku dnu ked mu chybaju dvaja hraci?Obaja maju nad 30 rokov,kym ich chcete nahradit?Ked si prejdem supisku meno po mene,nevidim tam v buducnu ziadneho rozdieloveho hraca,moze nim byt asi len Martial.A takemu Herrerovi prilis neverim,ze by siel dramaticky hore po pripradnej zmene zrenera.

Reagovat
Swarley

nejde ani tak o to, že by měli hrát oni dva spolu, ale spíš jeden z nich + Morgan...

těch nadějných mladých hráčů tam máš víc, ale je fakt, že Depay zatím to očekávání vůbec nenaplňuje, každopádně to neznamená, že by měl být odepsaný...ono se to celkově blbě hodnotí, někdy ti stačí změna stylu, nový trenér a najednou někteří hráči hrají naprosto jinak...já si myslím, že ten tým je právě slušně vyvážený a nezdá se mi, že by tam měla chybět kvalita, i když to teda na hřišti tak vůbec nevypadá...posily by to ještě nějaké chtělo, ale ne něco ve stylu velkého přebudování, to fakt ne...

ono se stačí podívat na Liverpool, co s tím může udělat změna trenéra...ne vždy je to teď od nich dobré, ale určité rysy Kloppa už tam vidíš a najednou i někteří hráči, kteří vypadali totálně dřevěně zase začínají vypadat jako fotbalisti...hlavní problém bych hledal tady, ten náš kádr hraje výrazně pod své možnosti...

Reagovat
vodka

mě dneska dostalo, jak si Depay v běhu zpracovává balon, rozesprintuje se a Moreno ho doběhne jak nic a to měl přitom snad 15 metrů ztrátu...

Reagovat
stas87

S tym sa da suhlasit,sam som to zazil u Elii..ten dost ozil po navrate do Holandska,vo Werderi to bol strasny mantak.

Aj ten Depay sa moze prebudit casom,ved je mladucky.Do buducna sa ale krasne zatia profiuje Martial,to podla mna bude casom rozdielovy hrac pri spravnom vedeni a hoci prisiel za docela prestrelenu cenu,podla mna sa ot klubu vrati.Bral by si na dva ci tri roky Godina?Tento obranca by mi ku vam pasoval,vodcovske schopnosti,prirodzeny lider,tvrdy hrac,suverenny vo vzduchu,prakticky nechybuje.Aj ten Smalling by s nim vo dvojicke este povyrastol.

Ano,ta snaha napadat supera,nutit ho k chybnej rozohravke a ist mu do tela tam vidiet je.To je ale len polka uspechu,ak nemas hraca co to ma v nohe,tak sa sam zrazas.Pre mna ten Henderson nie je futbalista,oproti Firminovi ci Coutinhovi je to sparingpartner.Neviem ci to nie je prilis prisny sud kedze hru Liverpoolu vidim len zo zostrihov.

Reagovat
vodka

u tech stoperu je to problematicke, takovy otamendi prisel s vizitkou nejlepsiho stopera PD a potom hraje prumerne, podobne darmian udajne jeden z nejlepsich beku SA a pak predvadi co predvadi...

navic ono je to fakt tezko, kdyz se porad nekdo zranuje na par tydnu, neni k dispozici a pak se zase rozehrava...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

a ty si považovaný za trolla.

Reagovat
nemamvasrad

Co to má být za posranou statistiku? Však to je buď špatně, nebo nějaký smíchaný nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Big 6, nevidíš? Keď bude United 19. tak bude štatistika na Big 19. Tomu sa hovorí štatistika šitá na mieru...

Reagovat
Feind

tak zrovna vchelsea tam je, coz praveze neodpovidat tomuhle a taky je to blbost ji tam ted brat, ale ma to spoustu dalsich chyb, jakoze nektere tymy maji rozdil 2 zapasu, coz je tady skoro polovina a nektere s nekterymi uz hraly 2x, takze to proste neni vyrovnane na vsechny strany atd to je tak, kdyz nekdo neco random zkopiruje na netu, protoze se mu libi vysledek no

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Big 6 z minulej sezóne, som si to musel overiť, ten LFC sa mi nezdal A inak súhlas, no. Je to blbosť, ani nie čo do výsledku, ale do nejakej výpovednej hodnoty, ktorú to malo ukázať.

Reagovat
Feind

to je delane pro lidi, jako je kiwwi

Reagovat
kiwwi

jojo, Squawka to urobila presne na moju ziadost

Reagovat
Feind

ani nemusela, lidi jako ty jsou tucty

Reagovat
Kowe

to je na tom svět daleko hůř, než jsem si vůbec připouštěl

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď teda nechápem, ako sa k tejto ,,Big 6" dopracovali. Postavením v tabuľke to zrejme nebude...

Reagovat
Feind

co na tom nechapes, proste si vyber vysledek jaky chces a podle toho si uprav kriteria dneska se tak dela vetsina podobnych kokotin

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to snad musíš jenom hrát, to není možný abys byl takhle blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Už som prišiel na to, aká Big 6 je tým myslená a už som to tu aj napísal. Ale to by si nebol ty, aby si neukázal svoju nadradenosť nad ostatných a nenapísal niečo na moju adresu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moze si vytvorit aj sto dalsich nickov, ale ta blbost je fakt vidiet stale rovnako

Reagovat
Counter

Jde především o to, že ne každý hrál stejný počet zápasů proti těmhle klubům, a třeba MU jich hrálo většinu doma a ještě je čeká venkovní na ManCity, Tottenhamu i Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Feind

jak z tehle shit "statistiky" muze nekdo neco vyvozovat

Reagovat
smazaný uživatel

njn, takový Klopp je na tom podobně, vypráská Mcity, porazí Leicester, obere o body Arsenal a pak prohraje se sračkama jako je Manchester United

Reagovat
vladis271

Zázrakom vyhráte proti nám zápas, ktorý by ste v 9 prípadoch z 10 prehrali a ty tu ideš písať o Norwichi a Bournmouthe, akoby tie 2 zápasy boli nejaké nešťastné. Jedinú vec čo majú tieto 3 zápasy spoločné je to, že ste hrali otrasne a mali ste ich prehrať všetky 3. Jeden ste vyhrali, mal by si dakovať všetkým svätým a šúpať nohami. Nie sa tu naparovať ako páv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

pls, vyhrat takhle vy na OT, tak tady slavis a je ti fuk, jak k tomu doslo, tak nedelej pana objektivniho a to, ze nejste schopny porazit tym, kterej hraje takhle hrozne je jen a jen vase neschopnost..

Reagovat
vladis271

jj, určite by som sem dával hentaké obrázky a štatistiky a písal o nejakých minulých zápasoch, kde sme hrali sračku. Keby si aspoň vybral zápasy kde ste hrali dobre. Ale také asi neboli.

Reagovat
r.mrazik

dychej...dychej....

Reagovat
13

nemá pravdu jo?

Reagovat
r.mrazik

copak ja vim...vzdyt mu jen pisu aby dychal

Reagovat
kiwwi

nema, pretoze som to tu urcite nehodil kvoli tomu aby som sa naparoval, alebo sa presviedcal o tom aki sme dobri, pretoze hrame sracku - akurat som chcel poukazat na to, ze to kurvime hlavne proti slabsim timom

Reagovat
kiwwi

tazko nezvladas Vlado

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

čo ma s 50centom?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
M0rb1D4S

OT: Kdo všechno chtěl ten odkaz na Football Manager 2016? Napište pod tenhle příspěvek a pošlu zprávu.

Reagovat
Lacko_Boh

viem že ja a Djourou a tušim že aj Dominik Mastný (tak sa vola,nie?)..ale pamat mi už tak dobre nesluži

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

už poslal predtým Morďas, chalan do partie

Reagovat
Hachim Mastour

ja prosím.

Reagovat
wild

neni problem s fake menami? tak potom poprosim aj ja

Reagovat
SunFells

Reagovat
Serg!o

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím

Reagovat
I am Mancunian

ja nie.

Reagovat
smazaný uživatel

ja prosím

Reagovat
Maresma

Já prosím

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, ako sa máš?

Reagovat
nani92

ja som sa nasral a kúpil som si to

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern+, M0rb1D4S tu distribuuje nelegální kopie, dělej s tím něco

Reagovat
kvasha16

a co? ved priamy odkaz sem nehadze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tak pokial priamo do diskusie nehodi odkaz, co mozu admini robit?

Reagovat
Mastný Chobot

Aďo je policajt, nie admin

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není tu, škoda, někde nasává svůj Hubert De Luxe a tady se děje zločin.

Reagovat
Mastný Chobot

a užíva si futbalovú ekvilibristiku Leeho Cattermola alebo niekoho podobného

Reagovat
Bayern +

Suárez, Tévez, Műller, van Bommel, Effenberg, Jancker, Tomkins, Noble, Yaya, Kompas, Otamendi, Ivanović, Neuer, Van Buyten, Robben, Ribéry, Mario Gomez, David Meyler.

Ale jo, mám rád aj Douglasa Costu.

Reagovat
Mastný Chobot

na mnohých sa s tebou zhodnem, aspoň niečo

Reagovat
Bayern +

Kevo Nolan, ako som mohooooooooooooool

A z druhej kategórie je to už trošku širšie, námatkovo len: Kun, Alexis, Carlton Cole, Reid, Adrián, Given, McGregor, Bent, Gyan, Diafra Sakho, Zabaleta, Kolarov.

Pochopiteľne je ich viac, ale tak obraz si dokážete urobiť aj z tohto.

Reagovat
Bayern +

Matty Taylor

Reagovat
tomasinho

Mario Gomez, top

A vole, kdes nechal JaviMara?

Reagovat
Bayern +

Jj, Javi tam mal byť a Rafinha ešte

Reagovat
tomasinho

No proto

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ktory je Ado?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
pepinho2

Já, díky

Reagovat
Makiii

Ja prosim a neni problem s fake jmenama pozdeji? Vim, ze jsem o tom slysel.

Reagovat
Darren Fletcher

myslis s generovanymi hracmi?

Reagovat
Mastný Chobot

nope, v tých cracknutých verziách na piratebay napr. to máš tak, že to zapneš, ide to, vypneš a keď ideš hrať znova, tak zrazu máš tím plný hráčov s inými menami. Schopnosti, čísla, charakteristiku majú takú istú, ako tí predtým, len sa inak volajú. Napr. zapneš a kapitán Neapolu je Slovák s č. 17 a menom Walter Gassan.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Darren Fletcher

lebo to nemas co vypinat!

Reagovat
Makiii

Ano presne tak... Nemas nahodou prosimte normalni verzi?

Reagovat
bbbauch

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Pošleš aj porno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych prosil

Reagovat
smazaný uživatel

seriously? co to tu je za bandu chudakov ze nemaju ani na to kupit si jednu posratu hru?

Reagovat
fefo

zlodejske socky

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nemal? za to ze si ju chce stiahnut? ja si tiez nejake hry stahujem a to teda na mizine nie som

Reagovat
Mada

Já,díky.

Reagovat
FUnk

taky, diky

Reagovat
Thab

taky kdyžtak prosím :)

Reagovat
Horcmen

díky

Reagovat
mr.Silver

Gunneri, koupi Wenger jeste nekoho v lednu?

Ja jsem celkem zvedav jak to vyresi s RB. Pokud odejde Debuchy (coz je uz celkem jistotka), tak bude dvojka Chambers, a to asi nikdo z nas nechce. Bude riskovat a cekat do leta na Jenka, nebo nekoho privede?

Reagovat
Lacko_Boh

bude riskovať, Bellerin sa kludne može preťažovať, aj tak cez leto odíde a bude chýbať FCB

Reagovat
mr.Silver

WORST SCEARIO EVER

Reagovat
Zdechlina

Je to Wenger takže ne. Nikoho dalšího nepřived

Reagovat
mr.Silver

Doufam v nakup Monreal v2

Reagovat
Mastný Chobot

Nepríde už nikto na 90 %, ale toho Chambersa sa trochu bojím aj ja. Snáď bude Ektor držať.

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy podle mě půjde na 99% s podmínkou, že si ho budem moc stáhnout kdyby se Bellerín zranil na delší dobu

Nikdo nepříjde. Nikdo není dostupný a do 3 týdnů máme zpět všechny marody. Maximálně nějaký wonderkid do akademie. Spíš bych to viděl na prodlužování smluv s Ozilem, Alexisem, Monrealem, Iwobim...

Reagovat
Mastný Chobot

môžu sa hráči v rámci klubov PL sťahovať z hosťovaní?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno si Chelsea stáhla Atsua, ale ten si nezahrál ani minutu. A mluvilo se o Gnabrym s Akem, tak asi jo

Reagovat
Mastný Chobot

cez prestupové okno to je jasné, ale žeby už počas druhej polovice sezóny jeden hráč nastúpil za 2 PL tímy, to si nepamätám, preto sa pýtam.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ak to neni na celu sezonu kde to je zlozitejsie ale aj tam sa da

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Na RB nepřijde nikdo nový natuty. Na jinou pozici nejspíš taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

more rikam furt ze arsenal musi koupit stopera backa dm am kridlo a forwarda jinak se s titulem muzete rozloucit. wijnaldum je ve forme lacazette ceka na vykoupeni jak na smilovani tak at arsenal neco dela. btw co to zas bylo za sracku proti stoce? jedina sance girouda a nic jinyho. a co to bylo za slozeni ty zalozni rady kde byl ozil a rosicky? hlavne ze tam na am wengrg postavil oxbowa churchilla... tydle zbytecny straty se vymsti.

Reagovat
smazaný uživatel

nepříjde. a já nejsem moc nasraný, že dvojka bude Chambers.. však na stopera a RB se kupoval.. musí to odehrát. v létě asi někdo dorazí a Chambers bude regulérní CB.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Čau, je tu někdo kdo si žádal o vstupenky na Euro? Je možné si zažádat i na zápasy jiného týmu než česka? Protože když jsem se regnul, tak jsem musel vybrat zemi a pak mi to nabídlo jen ty zápasy a zároveň mi to hodilo český systém..

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

ne napriklad obcani usa nebo ciny maj smulu protoze se jejich narodaky na euro nedostaly...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to teda udělat??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus v PL pronést na stadion pyro A že by ta italská tribuna byla plnější, to mi taky nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyro by mělo být legální. Dýmovnice,petardy chápu,že škodí.. ale pyro je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

humus ten druhej obrazek

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? PL má aspoň návštěvnost a značná část týmů má vyprodáno i na nejhorší týmy ligy. Neapol má tisíce sedadel volných i na zápasy v LM. Čemu pak je hulákání? To už mi jsou milejší vyprodané stadiony v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schadenfreude ‏@RickIndeed 6 hod.před 6 hodinami

Imagine Van Gaal had signed Caulker & THEN put him upfront against Liverpool when we desperately needed a goal at home. Just imagine...

Reagovat
Counter

Tak LVG tohle dělal opakovaně s Fellainim, to už není až takový rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

je to blbost, ale nepochopul si to. je v tom rozdiel

Reagovat
Kopac

Ked nie je nikto na lavicke ty truhlik? S Arsenalom to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers: “I thought we were getting Alexis Sanchez, but we got Balotelli and Ricky Lambert instead. Dele Alli wanted to join Liverpool, but the club failed in doing so."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers on "Young boy Vardy", " He's only going to get better and better ". Vardy is 29

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

ok, týmto pádom je fakt Deluded úplne na mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

OT: neviete niekto, preco zacali robit tvorcovia South Parku od 17. serie len po 10 casti?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby měli čas i na jiný věci. Do 17. řady jim jedna řada zabrala jaro (7 epizod) a podzim (7 epizod). Ten jim zabere čas jen 10 epizod na podzim a pak mají klid.

Reagovat
kvasha16

celu jar a jesen? ved s produkciou zacinaju cca 6 dni pred odvysielanim

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia with another draw at home vs relegation battlers Rayo. Neville brothers still winless in the league, Valencia haven't gotten three points since the beginning of November

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně nechápu, proč tam Gary šel.

Reagovat
Counter

Tuším, že se zná s Limem, trenéřině se věnovat chtěl a tohle byla dobrá nabídka.

Reagovat
SunFells

Já teda nechápu proč mu to Valencia nabídla, pro něj to byla dobrá příležitost.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky si tam muze pekne posrat povest hned zkraje, jestli tam sel nepripraveny na trenovani.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Dray

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Když měl nabídku z Valencie, to neměl nabídky z Anglie? Proč nešel raději do Anglie? Španělsky taky umí akorát tak pozdravit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Anglický tréneri no, k tomu 2x prehrávali, strašné dačo a to ho niekto ťahal do United

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt vám ľudia prišiel dnešný derbymatch slabý?

Reagovat
Counter

Ber to z té pozitivní stránky, souhlasí s tebou Michael Cox.

Reagovat
Counter

OT: Co to má být s tím tenisem a hráčskými sázkami včetně světové špičky?

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát blbosti, viedli vyšetrovanie, nič nezistili a každý ma povolenie ďalej hrať.

Reagovat
Busby babes

BBC tvrdi asi neco jineho, ne?

Reagovat
r.mrazik

tomu bych se vlastne ani moc nedivil...vzhledem k tomu,ze vis,ze granslam nikdy nevyhrajes a vydelat si potrebujes... navic si to ovlivnis v pohode sam...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tá TOP 50ka má slušné zárobky aj bez titulov. V podstate každý kto hráva ATP a GS tak má zarobené. Horšie je to na Challengroch, keď si taký Rosol dojde do Bratislavy ako 1ka a záhadne vyletí v druhom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rosola bych nepodezříval...

Reagovat
r.mrazik

to sice jo...ale si vem,ze tem klukum zustane cca pulka z vydelanych penez...

ono to neni zas takovy a kdyz ti ten rok nejak vysledkove nevychazi...ehm

ale treba to je blbost...ja to myslel tak,ze ovlivnit se do jednoduse,kdyz hrajes vlastne sam za sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 1. kolo na súčasnom AO zhrabne každý 34 000, kto prešiel kvalifikáciou tak to samé číslo, 1000ky a 500ky budú na úrovni 15 000. Hráčovi ostane polovica, potom veľa na cestovanie a prípravu na ďalšie turnaje...Žiť sa z toho dá no, ale dokážem pochopiť, že niekto neodolá pokušeniu

Reagovat
r.mrazik

jj...v tom tenise to je takovy jednoduchy...

jeden cas se rikavalo,ze byval viden v sazkovce hokejovy brankar Varu...ale to je hodne davno takze ono to je asi vsude

Reagovat
smazaný uživatel

V nižších/menej sledovaných ligách určite áno, otočky, vypustené tretiny, atď. Teraz som si zo zvedavosti pozrel na zárobky Carrena-Bustu (momentálne dostáva od Kyrgiosa v 1. kole), je 68. - kariérne maximum, na rozhraní Challengrov a ATP, nikdy nič veľké nevyhral ani nevyhrá, a za rok 2015 má 430 000 €. To je zase dosť slušné podľa mňa na to aby nemusel zarábať inak, kto vie ako to je u ostatných :)

Reagovat
r.mrazik

hm...vydel to dvema (cestovani,ubytovani,trener...) a ma 215 tacu euro...tj nejakych 6 mega...tezko rict,jestli to je dost na to,aby sis obcas treba neprilepsil vsazenim

ale kdo vi...treba vymyslime kraviny

Reagovat
Talker

A teď si vem, že jsi Raonic, prohraješ s Pouillem při kuzru 10 a vsadíš si a máš hned dalších pár desítek/stovek tisíc navíc.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

to bych uplne netvrdil. nejak rok zpatky jsme cetl jak v tenise velkou vetsinu vsech penez sebere jen malej zlomek tech top hracu. rozdil mezi Djokovicem a nekym kdo byl tenkrat i treba v top10 tam byl fakt velkej. ale jsem linej to hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za takého Rosola by som dal ruku do ohňa že je v tom namočený

Reagovat
wild

dost zbytocna informacia, nic sa nezistilo, vsetko ide normalne dalej.. Urcite sa to netyka hracov TOP20, ale neprekvapilo by ma to ak by to bola naozaj pravda u niektorych

Reagovat
r.mrazik

zas u TOP20 jsou na soupere nejlepsi kurzy...

Reagovat
iamek

OT - nedavno se me tady nekso ptal zda Vikander ma sanci letos ziskat Oscara. Ja napsal ne. No dneska v noci dostala cenu kritiky, tak sance je.

Reagovat
Deywid

bude to trojboj medzi ňou, Rooney Mara a Kate Winslet...a myslím, že to urve práve Alicia.

Reagovat
Hokaido

To jsem byl já, co je to ta cena kritiky? Sleduju max tak oscary a globy.

Kurz na ní je 3.75, možná to zkusím za pár korunek.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ke včera... ze strany Arsenalu špatný výkon. pokud chceme titul, je třeba tyhle zápasy zvládnout. a neřešit nějaký kokotiny, kde se hraje.. Stoke je pořád jinde v tabulce než my, takže 3 body nebo alespoň aktivní výkon by měly být samozřejmost..

Reagovat
tunkic

Přesně tak, navíc když to půlka kádru odchodila!!

Reagovat
Darren Fletcher

v dalsom kole mame z top timov relativne najprijatelnejsi zreb

West Ham United - Manchester City

Manchester United - Southampton FC

Leicester City - Stoke City

Crystal Palace - Tottenham Hotspur

Arsenal FC - Chelsea FC

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď zase každý stratí, proste paráda

Reagovat
r.mrazik

jak kdyby na tom u nas zalezelo...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba CP nedalo už 5 kol gól, to mi taky nepřijde špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Práve preto to podľa mňa bude ťažké.

Reagovat
kiwwi

najvyssi cas aby sa chytili

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze do toho casu nevybavili Adebayora

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tu špičku důležitý kolo Všichni mají fakt kvalitní soupeře..

Reagovat
Mastný Chobot

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

RLC vás za těch pět minut zničí

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

zeby sa zas nastavovalo 5+ minut?

Reagovat
icemike

Podobně jako v poločase při gólu countinha

Reagovat
smazaný uživatel

neplackaj, ja som teraz na nic nenarazal iba na to, ze by RLC prisiel v 90+2 minute ... a inak ten gol nebol z offsidu

Reagovat
Talker

Počkej, ty nepatříš mezi fanoušky Chelsea, ne?

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Busby babes

nevim, Soton se ted chytil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

v PL su vsetky zapasy narocne, o com sa presvedcili uz vsetky top muzstva.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kopac

Hrat takuto sracku a povazovat sa za Top, odvazne..

Reagovat
Busby babes

tak stacilo to na vas. koho vlastne muzem povazovat za top? Jen prvni tri muzstva?

Reagovat
Kopac

stacilo to na vas je obohrana sracka..Top s momentalnou formou mozno Arsenal, City..ak vobec

Reagovat
Counter

Tobě přijde, že "top" by se mělo vztahovat na třetinu ligy?

Reagovat
Busby babes

kde neco takoveho pisu?

Reagovat
Hokaido

oh boy, zase lehkej los....

Reagovat
Hokaido

Nn, nejlehčí los máme my.

Reagovat
kvasha16

zabudas ze uz nemame specialistu na Arsena

Reagovat
smazaný uživatel

ten výkon bol dnes strašný z našej strany ... hlavne ten útok Lallana a Milner sú strašne slabý ... toľko striel a nič z toho nevyťažiť .... za tú prehru si môžeme sami

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný rozhodne nebol, strašné bolo iba premieňanie šancí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
CubONE

Mne pride, ze si Liverpool ani nejake extra velke sance nevytvoril. Tu Hendersonovu v prvom polcase, potom Firmino, ked ho dobehol Martial a inac si spominam len na kopec striel z dialky.

Reagovat
smazaný uživatel

Can mal 100% tutovku.

Reagovat
kiwwi

100% tutovka to urcite nebola...bol z uhla a strielal slabsou nohou

do najvacsej sance sa dostal Firmino, ale myslel si ze je v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sa bežne z takých pozícií dávajú góly.

Reagovat
smazaný uživatel

to áno, ale toľko šancí nepremeniť a z jednej strely dostať gól je žalostné ... snáď sa to v ďalších zápasoch zlepší ...

Reagovat
vladis271

Zápas blbec. Mňa na tom sere ako som už písal to, že ak by sme my toto zahrali na OT odchádzame s trojkou. Oni to dokázali akosi vyhrať.

Ale tak Kloppov rukopis tam vidieť je. Ale nevyhnutne potrebuje hráčov. A rýchlo. Ani Pepek, ani Carlo by s touto bandou nič nedokázali.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom nechápem, načo ste tu volali po odvolaní Rodgersa, keď teraz tvrdíš, že by s nimi nič nedokázali ani Pepek, ani Carlo a očividne ani Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

a co se ti na tom nezdá...? změna musela přijít..

mě spíš dostává, jak tu každý dodává, jak moc mají dřevěný mančaft, ale ochotni prodat by byli jen snad Bentekeho, Milnera a Lucase..

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena prísť musela, ale teraz je vidno, že chyba bola zrejme v hráčoch a nie v trénerovi. I keď je na vine z časti aj tréner, ktorý si tam niektorých hráčov sám priviedol.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mufans: Tak kdy přijde ten Mourinho nebo co?

Reagovat
forrest

Nepřijde. Na konci sezóny přijde Gurdiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola jde do City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Posraty pondelok v robote tak dam aspon anketu . Myslite, ze po sezone ostane v LFC:

1. Benteke (podla mna nie, Kloppovi zjavne nesedi, ked ako nas jediny zdravy utocnik posledne zapasy ani nehra)

2. Lallana (mam taky tusak, ze ostane)

3. Milner (prec)

4. Allen (pojde prec)

5. Mignolet (podla mna ostane ako dvojka)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chcete třeba Milnera nebo Bentekeho zbavit?

Reagovat
fff

Ja som vecny optimista . Ale hej pri Milnerovi som uplne zabudol na ten plat, brrr. To asi nepojde.

Ale Benteke by sa mohol podarit niekam strelit.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. 150K mu nikde asi nenabídnou, takže i docela pochybuju, že bue sám chtít jít pryč.

Bentekeho bych si být Váma nechal. U něj podle mně platí to samý jako u Květáka. On nikdy nebude vypadat jako super skvělej technik a na hřišti bude trochu kolohnát, ale dokáže bejt super prospěšnej pro tým, když se správně využívá. Problém pak je, kyž ti vypane z formy jako Fellaini, vypadá jak úplnej tragéd a ani není prospěšnej...

Každopádně i v tý vaší pozici bych snad radši pustil Ingse a Studge a jednoho jako jedničku přivedl, než si nechával x stejných typů útočníku...

Reagovat
vladis271

Ked si spomenem, že ešte nedávno mal Suárez 175.

Reagovat
vladis271

1. Zostane. Nvm, či je vedenie pripravené opakovať finančnú stratu ako pri Andym. Nakoniec odíde, ale neverím, že toto leto.

2. musí vypadnúť.

3. Ako vraj raz povedal KK na dobrý futbal potrebuješ 3 futbalistov a 8 nosičov vody. Som ochotný sa zmieriť s tým, že Milner bude jedným z nosičov, najmä pri jeho work rate. Zostane.

4. tiež si myslím, nehráva vôbec, pôjde preč.

5.nemám šajn.

Reagovat
smazaný uživatel

1. pryč (mě tam vůbec nesedí), 2. asi zůstane, souhlas, 3. věk, 4. zase zůstane a 5. on není špatný ale podobné to měl u koček...

Reagovat
r.mrazik

6.co s drevorubcem? lavicka?

Reagovat
fenixLFC

ono je blbe ze my sa nemusime zbavit jedneho cierneho polena v utoku, ale rovno dvoch...

Reagovat
smazaný uživatel

spíše tří

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pise o polenach.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten třetí by mohl být Origi/Stuge.. jeden z nich poleno je..

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi co zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Že Origi je dřevo, který nemá na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimalo by ma kolkokrat si ho videl hrat a ci si uvedomujes kolko ma rokov. Teba som mal zrvna za pricetnejsieho diskutera, ktory nema potreby tu vypisovat bludy, o ktorych hovno vie,

Reagovat
tomasinho

Jedno. Origi jednak poleno není a jednak se bude hodit jako trojka/čtyřka společně s Ingsem. Případně ho poslat hostovat.

Reagovat
fenixLFC

mal som na mysli maria...

Reagovat
tomasinho

No jáj, bych na něj zapomněl pomalu

Reagovat
Kowe

ale teď bych ho klidně z toho hostávaní stáhnul. Ztratit se tím nedá nic

Reagovat
fenixLFC

okrem toho ze to je traged tak je zraneny/po zraneni

Reagovat
Kowe

v AC je stejně k hovnu tak co, když máme zraněný útočníky.

Reagovat
fenixLFC

je k hovnu v AC a my ho budeme tahat ku nam....to je uplne fuk ci bude na lavicke sediet mario alebo benteke, v zakalde by normalne nemal hravat ani jeden

Reagovat
Kowe

však já bych ho bral zpět jen kvůli tomu, že Benteke je jedinej zdravej útočník v současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

+Balo

Reagovat
Kowe

všichni zůstanou i když bych všechny prodal nejradši pryč, až na Mignoleta.

Reagovat
tomasinho

Allen půjde pryč, ostatní bych řekl, že ještě zůstanou.

Reagovat
Kowe

tohle bude hroznej průser se zbavovat toho plevele. Kdo by mohl chtít Bentekeho s 120k, Lallanu a Milnera se 150k...

Reagovat
tomasinho

Lallana snad nemá tolik ne?

Ale problém to bude no. Hlavně by všichni (když bohužel zůstanou) měli být přinejlepším náhradníci. A takhle placení náhradníci, to je docela prdel

Reagovat
Kowe

Lallana má nějakých 80k mylím, to nemělo být k těm 150

3 nejlíp placení hráči- Benteke na odpis, Milner na odpis, Studge na odpis ... LFC way

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

A co Lucas?

Benteke by klidně mohl být prodanej, bude záležet na Kloppovi a na dostupných útočnících na trhu, ale věřím, že Bentekeho by šlo střelit za 20 třeba..

Lallana asi zůstane a já bych si ho také nechal

Millner doufám půjde pryč, ale mám tušáka že zůstane.

Allen očekávám odchod

U Mignoleta je odchod nereálný.

Reagovat
Kowe

Lallana asi zůstane a já bych si ho také nechal ... však on je horší než Milner

Reagovat
13

James už nemá ani ten potenciál.. Lallana pokud by zvýšil produktivitu, tak je platnej.. Může se klidně stát, že nestane doba kdy mu to tam bude zas padat jako než přišel do LFC.

Reagovat
Kowe

To by se muselo hrát uplně jinak jak se hrálo/hraje/bude se hrát. U Milnera počítáš s tím, že je to dřevák běžec, bojovník, kdesicosi, ale od Lallany prostě potřebuješ produiktivitu, ty úkoly maj trochu jiný. Hrají v trochu jiných prostorech, Lallana se dostává víc do možnosti v poslední třetině hřiště a tam to zmrší a zbrzdí.To Millner tam od té produktiviy tolik není. Uplně dva jsou napiču, ale v tom, co k čemu přišli je Milner nad Lallanou, ikdyž je to jednookej se zákalem proti slepýmu.

Reagovat
13

Dá se říct, že máš pravdu. Jen teda já mam Adama docela rád, za tu sezonu v Sottonu jsem si ho fakt oblíbil a u nás mám stále tendenci vidět na něm to lepší.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

a já myslel, že už dokázali vystřízlivět i ti, kteří v něm při přestupu viděli hvězdu

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Milner je proste worker. Najlepšie platený robotník na svete, ale Kloppovi sedí do koncepcie. Ten preč nepôjde, tým som si istý. Lallana je proste číre koncentrované zlo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Ty si grcaj na Bentekeho, mne nechaj Lallamu.

Reagovat
Kowe

oba byste měli grcat na oba

Reagovat
vladis271

ok.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

není!

Reagovat
kiwwi

Lucas je legenda, ten prezije aj Kloppa

Reagovat
Hokaido

První tři jsou takřka neprodejní, to jsou prostě strašný faily od vašeho vedení, pro který není omluva.

Allen možná půjde, Mignolet podle mě v klidu na dvojku má a není důvod se ho hned zbavovat...

Reagovat
Hokaido

Btw. když to vidím, tak mi přijde naprosto nepochopitelný, že jste nezkusili získat toho Austina za posraný 4 mega...

Reagovat
Mastný Chobot

FC Copenhagen confirm agreement with Leicester City over the transfer of Ghana international Daniel Amartey.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

OT : Nejake tipy na dobru navigaciu do auta aj s hlasovym navadzanim do +- 200€? Vdaka

Reagovat
kiwwi

asi to nie je presne to co chces, ale porozmyslaj nad pouzivanim telefonu + Sygic (dozivotna licencia pre celu Europu stoji okolo 20 eur) - ja sice na SVK pouzivam Waze kvoli fizlom, zapcham a pod. ale v zahranici jednoznacne sygic (automaticke aktualizacie, upozornenie pri prekroceni rychlosti - velmi presne, perfektne riesenie jazdnych pruhov, navesti a pod. - navyse je to SVK produkt )

Reagovat
wild

ono je to pre otca, potrebuje daco s vacsim displejom ako mobil, jeho hlavna podmienka je hlasova navigacia a bude to casto vyuzivat na Slovensku. Waze? Co to je?

Reagovat
kiwwi

Waze je tiez aplikacia do telefonu/tabletu

podla mna by ta vyslo lacnejsie kupit nejaky smejdny telefon s velkym displejom, vymazat z neho uplne vsetko (resetnut ho na tovarenske nastavenia), nainstalovat tam Sygic, na ploche mu nechat len jednu jedinu ikonku toho Sygicu, nechat tam zapnute GPS, nechat to v zapalovani a naucit otca kliknut na jednu ikonku a spusti sa mu navigacia

na to nepotrebujes ani ziadnu SIM kartu ani pripojenie na internet ani nic...len potom raz za cas by si vzal telefon niekde kde je wifi a aktualizoval by si ten Sygic (co by si musel s normalnou navigaciou robit tak ci tak a omnoho pracnejsie)

Reagovat
smazaný uživatel

Waze je online že?

Reagovat
kiwwi

jj, preto v zahranici pouzivam Sygic...ale len docasu, kym nezrusia roaming, potom uz to bude jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to mi přijde jako blbost, už jen kvůli výdrži baterie, Sygic je fajn ale za 200e se určitě dá najít fajn navigace která účel splní líp....

Reagovat
kiwwi

vydrz baterie nehra rolu, kedze by si mal zapnutu nabijacku v zapalovaci, tj. pri kazdom nastartovani auta by sa ti mobil dobijal

za 40-50 eur kupim nejaky Samsung S4 mini, za 20 eur Sygic, za 5 eur nabijacku do zapalovaca, za 10 eur drziak a za cca 80 eur mam navigaciu jak lusk, 120 eur usetrenych

Reagovat
smazaný uživatel

S4 mini je tak 150 eur, nehledě na to, že kupovat jako navigaci jeden z nejmenších telefonů za tuhle cenu je naprostá píčovina.

Reagovat
kiwwi

samozrejme od ruky...a su samozrejme aj lepsie alternativy (a rovnako lacne) s vacsimi displejmi, nejake starsie HTCcka a pod. to mi len tak rychlo napadlo pretoze som ho sam pouzival no

Reagovat
r.mrazik

jak usetrenych? vsak navigace ti stoji ted malo..do 2 tisic (75ecek) naprosto v pohode

Reagovat
kiwwi

su to shity oproti Sygicu, chvilu som taku pouzival a je to nebo a zem (sygic vs. lacna navigacia)

Reagovat
r.mrazik

jsou to normal navigace od tomtoma a garminu...tak jaky sracky?

sracka to bude spis navigace v nejakym srackoidnim telefonu s pochybnym GPS prijmem

Reagovat
r.mrazik

*ale jinak souhlasim,ze je lepsi nahrat soft do telefonu (pokud ten smartphone uz ma) nez kupovat dalsi krabicku...ktera nakonec i dost laka zlodeje

Reagovat
wild

tak snad ju nebude nechavat v aute

Reagovat
wild

ok, dik za radu poviem mu aj o tejto moznosti, resp. nech si najprv vyskusa nejaku navigaciu na mobile a ked mu to bude stacit tak potom nemusi kupovat klasicku

Reagovat
r.mrazik

navigace v telefonu neni vhodna?

Reagovat
wild

pre mna hej, pre otca ani nie..on len pred tyzdnom zacal pouzivat smartfon

Reagovat
r.mrazik

ahaa...chapu...

ale tak na nauceni to neni tezsiho nez navigace do auta

Reagovat
Busby babes

The United Trinity of Best, Law and Charlton played together for #mufc for the first time on this day in 1964.

Reagovat
vladis271

LOL

že Shane Long.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Kopac

hahaha, vyhliadky do buducna pre united urcite svetle

Reagovat
kiwwi

http://www.football-observatory.com/.../b5wp/2015/133/en/

Issue number 113 of the CIES Football Observatory Big-5 Weekly Post ranks clubs according to their efficiency since the start of the season. The indicator of efficiency refers to the ability of teams to achieve the highest number of points with respect to their levels of grip on the game and dangerousness. Stoke City is the most efficient club both in the English Premier League and at big-5 league level ahead of Spanish side Villarreal.

sme druhi v anglicku (po Stoke) v efektivite hry...inymi slovami, pletieme z hovna bic

Reagovat
r.mrazik

hlavne to neposilej na luistheturtle@manut.com .... jinak to vytahne na pristi tiskovce

Reagovat
13

a historicky to bude podobné.

Reagovat
kiwwi

njn, pozname

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obrázek Rooneyho, odpovídá přesně celému týmu, včetně vAn Gááááála

Reagovat
Counter

Chelsea čtyři body od sestupu, příští kolo to snad podpoříme

Reagovat
Miguel19

Máme super skóre, takže vlastně 5

Reagovat
Hokaido

Však my se ještě v klidu zachráníme a to jsem teprve zvědavej, co tady budou machýrci jako ty budu psát!

Reagovat
SunFells
Reagovat
FUnk

Reagovat
Zaschrona

Massimo Cellino, the Leeds owner, confirmed: "I’m really sorry for Everton because they really acted like gentlemen, but Sam [Byram] chose West Ham."

Hmm, alespon jsme gentlemen.

Reagovat
SunFells

Schyluje se k návratu Karla

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska som cital komentar fanusika whu podla ktoreho absolutne nema na pl

Reagovat
SunFells

Já tu čítával od fanouška Arsenalu, že Giroud nemá na AFC. Dočteš se leccos.

Reagovat
Mastný Chobot

To je utecha tych, ktorym vzdy baby utecu s inymi

Reagovat
Mastný Chobot

Baby alebo Sam Byram

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis tam bol 10 minút ale podľa mňa má prínos aj keď nemá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo prosím odkaz na včerejší super sunday studio sky sports? Předem díky!

Reagovat
fff

#LFC have the second worst Chance Conversion rate in the entire league this season. 10.3%. Second most shots (365) + chances created (295).

Reagovat
Counter

Nj, to je těžko když posíláte v kuse x střel někde z pětadvaceti metrů pánubohu do oken.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

hlavne ze ked som to pisal ja, tak si sa tomu vysmieval

Reagovat
Counter

Co?

Reagovat
kiwwi

to bola diskusia o strelach, kde som tvrdil, ze strely (dokonca ani strely na branu) moze byt velmi skreslujuca statistika a jedna sanca ktora neskonci ani strelou na branu moze byt vacsia sanca ako 20 striel na branu

Reagovat
CubONE

Tak ked nechate strielat toho drevorubaca asi 5x za zapas spoza sestnastky.

Reagovat
Infernoqt

Eden Hazard- Best Goals in 2015/16 season !

https://www.youtube.com/watch?v=rYC86Ksxnpw

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Darren Fletcher

neeeee

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Huustýý, když v url změníte "sport" na "public", ukáže to celý článek.

Reagovat
kiwwi

lol

ale navyse je tam len

United are expected to implement wide-ranging changes to their academy, which they recognise needs to be improved. Few graduates have managed to hold down a regular first-team place in recent years.

keby som si kvoli tomu zaplatil tak by ma asi drblo

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

takze chce ostat lebo ma super vztah s Pochettinom? Tak sa vezme aj ten a vybavene

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Labutě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele