Premier League - souhrn 21. kola

14.01.2017, 15:22, aktualizováno 15.01.2017, 18:53
Komentáře a souhrny
Pořádné věci se děly na Goodison Parku, kde Everton deklasoval Man City. Chelsea zase úřadovala v Leicesteru a pojistila si vedení v tabulce. Tottenham se nezalekl možnosti alespoň dočasně poskočit na druhou příčku, Arsenal na to zareagoval vysokou výhrou ve Swansea, ostře sledovaný souboj United s Liverpoolem přinesl remízu...

Manchester United - Liverpool FC 1:1

15.01.2017 17:00

Góly: 84. Zlatan Ibrahimović - 27. James Milner (pen.)

Zlatan Ibrahimović za sebou má prvních dvacet zápasů v Premier League a my po dnešním derby o anglický severozápad můžeme zkonstatovat, že pouze dvojice Yorke - van Nistelrooy byla zkraje svých kariér v Manchesteru United (o gól) plodnější. A že dnešní Švédova čtrnáctá branka v ročníku byla brankou nesmírně důležitou...

Ibrahimović na sebe poprvé upozornil v 18. minutě, kdy Lovren trochu podhustil malou domů, Mignolet dlouze váhal, jestli má vyběhnout, a Švédův pohotový pres málem vedl ke kuriózní otevírací brance. O pár sekund později už United mohli jít do vedení o poznání ortodoxnější cestou, když Mchitarjan narýsoval pěknou kolmici pro Pogbu, ten sám před Mignoletem ovšem střelu až příliš zabalil a minul. Později obdobně pláchl taky Mchitarjan, tentokrát bez problémů zasahoval Mignolet.

První gól proto namísto toho oslavili liverpoolští, když zvýšený tlak neustál Paul Pogba. Podobně jako na Euru v zápase s Irskem si francouzský záložník, který pro tento zápas dostal svůj zvláštní hashtag na twitteru, počínal nešikovně ve vlastním vápně, při naskakování do hlavičkového souboje s Lovrenem zahrál velice okatě rukou a Milner zůstal na puntíku stoprocentní.

Pro Pogbu obecně nešlo o vydařený zápas: ve středu zálohy ho vcelku suverénně vymazával Emre Can, přičemž on sám divže nezavinil další pokutový kop, když při bránění jednoho rohu vzal Hendersona do kravaty, zahodil ho, a měl jen velké štěstí, že daný incident rozhodčí Oliver přehlédl.

Na opačném konci hřiště mezitím dál pokoušel své štěstí Ibrahimović, jehož zrádný přímý kop likvidoval Mignolet. Man Utd se záhy vyrovnání opět přiblížil v 55. minutě, kdy se před Mchitarjanem otevřel volný prostor na pravé straně, on pak ale namísto střely volil přihrávku, kterou Martial v plném běhu patičkou netrefil.

Ve druhé půli došlo k očekávanému vysvlečení Waynea Rooneyho, usilujícího o klubový střelecký rekord, na ten on však měl svou největší šanci z ofsajdu. Přesto střídání Rooneyho i Fellainiho nakonec Manchesteru United prospělo - právě Wazzův oblouček totiž našel Belgičanovu hlavu, míč následně lízl tyčku, byl okamžitě vrácen na malé vápno a tam už Ibrahimović nemohl zaváhat, ačkoliv ani on nebyl nejpřesvědčivější a potřeboval k zásahu břevno.

V tu chvíli zbývalo do konce normální hrací doby pouze šest minut a ve zbytku utkání už Red Devils výhře příliš blízko nebyli. Liverpool se naopak ještě zmohl na ojedinělý útok do rozložené obrany United v nastaveném čase, Wijnaldum ale po přistrčení od Cana zamířil přímo do De Geovy náruče.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 4:0

15.01.2017 14:30

Góly: 34. Romelu Lukaku, 47. Kevin Mirallas, 79. Tom Davies, 90+4. Ademola Lookman

Bravo, Everton! Manchester City byl v Goodison Parku směšný - od zoufalého brankáře, přes stopery až po impotentní ofenzivu - a pomohl Toffees užít si jeden z nejkrásnějších zápasů za poslední roky. Karamelky pod vedením Kevina Mirallase a osmnáctiletého Toma Daviese zničily favorita jasně 4:0, třešičkou na dortu byl gól Ademoly Lookmana, jenž se trefil při svém debutu za první mužstvo.

Věnujme se však chvíli tomu, jaké je Pep Guardiola u Manchesteru City doposud zklamání. Po raketovém startu se jeho stroj až děsivě zadrhnul, vždyť z posledních 15 ligových klání vyhrát ani polovinu. Bývalý šéf Barcelony a Bayernu doplácí na svou tvrdohlavost - i když se Citizens nedaří, změny se nedočkáme. Vrcholem jsou výkony Claudia Brava, který dnes inkasoval ze všech čtyř střel; z posledních 22 dvou pokusů na branku pak inkasoval 14x!

I když to na první pohled nebylo poznat, Man City se hroutili od úvodní minuty. Hned v úvodu rozvlnil síť Mirallas, ale gól neplatil kvůli ofsajdu. Pro hosty de facto utkání skončilo ve dvanácté minutě, kdy se po De Bruyneho parádní přihrávce přerazil o Roblese s Bainesem Raheem Sterling a sudí Mark Clattenburg neodpískal pokutový kop. Belgický záložník pak ještě vytvořil skvělé šance pro Sterlinga se Silvou, ale ofenzivní hvězdy ve výtečných pozicích selhali a Robles se prakticky nemusel namáhat.

Naopak Everton udeřil hned při první regulérní šanci. Citizens mu to navíc umožnili sami, protože Clichyho přihrávku snadno zachytil Davies, jenž následně vyslal do šestnáctky Mirallase. Jeho zpětný pas si našel Lukaku a přesnou ránu k tyči zastavila až síť. Mladičký záložník s typickou blonďatou hřívou se pak zaskvěl i v defenzivě, když v závěru první půle odhlavičkoval z brankové čáry pokus Sagni.

Evertonu dnes vyšlo opravdu vše, na co sáhl, což dokonale deklaroval i začátek druhého poločasu. Zas a znova si za své strádání můžou fotbalisté Manchesteru City sami - kdyby Yaya Touré uprostřed pole zbytečně neztratil míč na Barrym, jen těžko by se po Barkleyho přihrávce dostal do vápna Kevin Mirallas. No a protože v posledních týdnech platí - když vystřelíte na branku Man City, dáte gól - vedli Toffees už 2:0. Tedy pardon, platí to "jen" v 64 procentech případů...

Z tohohle direktu už se Manchester City neprobral - a možná na něj ještě více dolehla nemilosrdná statistika. Z posledních 94 zápasů v Premier League na hřišti soupeře, kdy o poločase prohrávali, nevyhráli ani jednou jedinkrát - a hned v 83 případech prohráli. Na Pepa Guardiolu to dolehlo každopádně a máme tu další update: 84 z 95.

Po sedmdesáti odehraných minutách se Citizens proklestili alespoň k propagačním pokusům od Agüera a Tourého, ale Robles měl skutečně velmi snadnou práci. Jaký kontrast s Claudiem Bravem, který si s nadsázkou řečeno sáhl na míč čtyřikrát - vždy, když ho lovil z branky. Potřetí to bylo tehdy, když se Tom Davies stal hrdinou Goodison Parku. Čerstvě plnoletý fotbalista jako nůž máslem prošel přes půlku hřiště, s menší zastávkou u Stonese si narazil s Barkleym a cizelérským obloučkem dokončil své velkolepé sólo.

Potupnou porážku se ještě pokoušel zkorigovat Agüero, autor jediné obtížné střely hostů, se kterou si však jistý Joel Robles skvěle poradil. A tak mohl přijít ještě jeden úder z tábora mladých Karamelek. Ademola Lookman přišel coby devatenáctiletý debutant na hřiště v devadesáté minutě, aby v nastaveném čase využil minely Stonese a přesnou ranou mezi nohy definitivně ukončil trápení Claudia Brava a celého Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Leicester City - Chelsea FC 0:3

14.01.2017 18:30

Góly: 6. Marcos Alonso, 51. Marcos Alonso, 71. Pedro

K čemu Costa, když máte Alonsa? Chelsea před týdnem a půl přišla o vítěznou sérii, dnes proti Leicesteru však možná zahájila další. Na hřišti úřadujícího mistra vyhrála hladce 3:0 především zásluhou neobvyklého střeleckého příspěvku levého křídelního beka Marcose Alonsa, jenž obstaral první dvě trefy. Skóre pak uzavřel v dobré formě hrající Pedro.

Antonio Conte si po ukončení vítězné série nemohl v Leicesteru přát lepší vstup do zápasu. Už v šesté minutě se ve vápně Foxes zapomněl Marcos Alonso, k němuž po mírné skrumáži posunul míč Hazard a španělský bek neměl velké potíže otevřít skóre. Odstartoval tak svůj jednoznačně nejlepší výkon v modrém dresu.

Obhájce titulu však na nepříznivý vývoj dokázal dobře zareagovat - sice ne vyrovnáním, ale v následujících minutách byl Leicester lepším týmem. Claudio Ranieri naordinoval své ekipě po vzoru Chelsea systém se třemi stopery, v němž na pravém křídle operoval Marc Albrighton. A právě on poslal v krátkém časovém rozpětí dva velmi povedené centry, na které nicméně jeho kolegové těsně nedosáhli.

Z podobného prostoru posílal do zatraceně nebezpečných míst balón Vardy a Courtois musel rychle reagovat, aby míč vyrazil. Na opačné straně se před pauzou urodilo už jen jedinkrát, protože Chelsea převzala pasivní roli a dopředu se nehnala. Až chvíli před koncem prvního dějství sehráli hosté signál z přímého kopu, na jehož konci pálil v dobré pozici nad Pedro.

Po obrátce však Chelsea stačilo zase jen pět minut, aby Leicester položila na lopatky. Tentokrát k tomu potřebovala i trochu štěstí, protože Marcos Alonso po centru Williana pálil doprostřed Schmeichelovy svatyně. Mimo jeho dosah ovšem balón nešťastně tečoval Wes Morgan. Od toho okamžiku se hrálo prakticky na jednu bránu, Blues utkání dominovali a Liškám nepomohla ani změna systému na čtyři obránce. Alonso byl dokonce blízko hattricku, ale centr Mosese nasměroval těsně vedle.

Nejkrásnější moment zápasu nepředvedl španělský zadák, ale jeho krajan Pedro. Dvacet minut před koncem se vytasil s úžasnou "no-look" patičkou v otočce, jíž vyslal před branku Williana. Sám si pak přišel pro tečovaný zpětný centr, který vděčně uklidil hlavou na zadní tyč. Chelsea i díky němu uskočila Tottenhamu a vede ligu o 7 bodů.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Southampton FC 1:0

14.01.2017 16:00

Góly: 78. Joey Barton

Je to oficiální, kdyby hrálo Burnley všechny své zápasy jen na domácí půdě, můžeme se na něj příští sezónu těšit v Lize mistrů. Nadsázka, jistě, Clarets jsou však letos na Turf Moor nezastavitelní, vyhráli tu už počtvrté v řadě, když si dnes vyšlápli na Southampton. Nudný zápas rozhodl jediným gólem z přímého kopu navrátilec Joey Barton.

Svěřenci Seana Dycha inspirují celou Premier League. Není to sice žádná pohádka typu loňský Leicester, ale jejich výkony rozhodně stojí za pozornost. Nováček, který má papírově jeden z nejslabších kádrů v lize, po hubené výhře 1:0 poskočil už na desáté místo s desetibodovým náskokem na sestupovou trojici. Doma navíc Burnley vyhrálo 8 z 12 utkání a nasbíralo třetí největší počet bodů z ligy.

Začátek zápasu nicméně vyšel lépe hostům ze Southamptonu, byť i jim se povedlo vypálit na branku jednou jedinkrát (Burnley ani jednou). Saints byli častěji na míči a takový Tadić měl možnost hned několikrát zakončit solidně vyhlížející centry ze stran. Právě srbský reprezentant se svou aktivitou zapříčinil o důležitý zákrok Bena Meeho na brakové čáře.

Blonďatý stoper Clarets byl nejlepším mužem na hřišti, ale o vítězství rozhodl střídající Joey Barton, který se do Burnley vrátil coby jeden ze strůjců postupu do PL po půlroční anabázi u Glasgow Rangers. Právě jeho jemně tečovaný přímý kop na stranu Forstera čtvrt hodiny před koncem utkání zajistil domácím cenné vítězství. Svou roli sehrál i gólman Tom Heaton, jenž se v závěru vytasil se skvělými zákroky proti střelám Rodrigueze a především mladého Simse.

Více informací k zápasu

Hull City - AFC Bournemouth 3:1

14.01.2017 16:00

Góly: 32. Abel Hernández, 50. Abel Hernández, 62. Tyrone Mings (vl.) - 3. Junior Stanislas (pen.)

Jedním ze zápasů jednadvacátého kola anglické Premier League byl i souboj odehrávající se od čtyř hodin v Hull. Domácí City, jimž v tabulce nejvyšší ligové soutěže patří poslední a tím pádem i sestupové místo, tu přivítali Bournemouth, jemuž se naopak sezona zatím nad očekávání daří a ještě nedávno tým ze čtvrté nejvyšší anglické soutěže sedí po dvaceti odehraných kolech na solidním deváté místě.

Postavení favorita potvrdil tým hostí už ve třetí minutě, když domácí Harry Maguiere poslal ve vápně nedovoleně k zemi Frasera a rozhodčí pískl do píšťalky. Byl odpískán pokutový kop, k jehož exekuci se postavil Stanislas a byť gólman domácího mužstva směr jeho střely vystihl, prvnímu gólu zápasu nezabránil.

Ve třicáté druhé minutě se Hull City povedlo vyrovnat. Robertson z levého křídla výtečně našel ve vápně připraveného Hernándeze, jenž hlavičkou vyrovnal skóre zápasu na 1:1, čímž také ustanovil poločasový výsledek.

Po návratu z kabin šli Tygři už po pěti minutách do vedení. Opět u toho byl Abel Hernández, jenž se tentokrát prosadil po sólové akci a Hull vedl 2:1. V šedesáté druhé minutě o možná trochu nečekané výhře dosud posledního Hullu rozhodl volný přímý kop. Ten rozehrával Snodgrass, na hranici vápna se poté k zakončení dostal Huddlestone a jeho střelu si do vlastní sítě srazil Tyrone Mings.

Outsider soutěže z Hull City tak doma porazil Bournemouth 3:1 a v tabulce je nyní šestnáctý, AFC kleslo na jedenáctou pozici.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Stoke City 1:3

14.01.2017 16:00

Góly: 40. Jermain Defoe - 15. Marko Arnautović, 22. Marko Arnautović, 34. Peter Crouch

Fotbalisté Stoke City dokázali potvrdit úlohu mírného favorita na půdě zachraňujícího se Sunderlandu a díky skvělému prvnímu poločasu si odvezli domů všechny tři body po výsledku 3:1. V tabulce se nacházejí na devátém místě se sedmadvaceti body, domácí Černé kočky klesli na devatenáctou pozici s patnácti body a jsou pouze o skóre lepší než poslední Swansea. O výhře Stoke rozhodl především rakouský útočník Marko Arnautovič.

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a v úvodní čtvrthodině se dostali do vedení. Nejprve se probojoval ke dvěma hlavičkovým pokusům pětatřicetiletý útočník Peter Crouch, nicméně ani jednou branku netrefil. Naopak v 15. minutě již otevřel skóre Arnautovič, jenž po pasu z pravé strany od Shaqiriho napoprvé nepropálil brankáře Mannoneho, ovšem balón se k němu následně odrazil a sedmadvacetiletý forvard se při dorážce nemýlil.

Stejný hráč zvýšil náskok Stoke o sedm minut později. Tentokráte využil nádherné přízemní kombinace na jeden dotek a po finální přihrávce Crouche chladnokrevně zblízka propálil bezmocného Mannoneho. S domácím výběrem mohlo být ještě hůře ve 33. minutě, kdy ze střední vzdálenosti vypálil Shaqiri. Jeho ránu ze zhruba pětadvaceti metrů tečoval jednoruč Mannone a míč nakonec lízl pravou tyč, poté se odrazil do zámezí.

Stoke přidalo třetí gól z následné akce. Rohový kop z pravého křídla ještě defenzíva Sunderlandu odvrátila, pak ale po pasu Adama předskočil Crouch Mannoneho a hlavou zamířil do sítě. Crouch vsítil svou padesátou trefu v dresu Stoke a navíc přidal svůj 99. gól v Premier League, je tak jediný zásah od kulatého jubilea. Černé kočky se nevzdaly a v závěrečných deseti minutách první půle přidaly.

Nejprve v 39. minutě mohl snížit Rodwell, jenže jeho první ránu vyrazil gólman Grant a pak stejný hráč dorážel v pádu těsně vedle. Za další minutu pokořil Granta aktivní Jermain Defoe. Love poslal dlouhý pas za obranu z vlastní poloviny, Defoe si posunul míč stehnem směrem dopředu a vzápětí zakončil své sólo přízemní střelou k levé tyči, od které se balón odrazil do sítě. Hosté vstoupili aktivně i do druhé půle a byli blízko snížení na rozdíl jediné trefy.

Ve 47. minutě pálil z pravé strany Borini, Grant dokázal jeho bombu vyrazit do strany. O dvě minuty později střílel z přímého volného kopu z dvaadvaceti metrů hostující Adam a bližší tyč netrefil vskutku jen o decimetry. Po necelé hodině hry mohl zkompletovat hattrick Arnautovič, avšak v pádu mířil zhruba o metr vedle zadní tyče. Poslední velkou možnost spálil v 61. minutě Rodwell, jenž sám před Grantem netrefil šajtlí prostor tří tyčí, ve zbývajícím průběhu si hosté dvoubrankový náskok zkušeně pohlídali.

Více informací k zápasu

Watford FC - Middlesbrough FC 0:0

14.01.2017 16:00

Góly: -

Pořádně nezáživnou podívanou nabídlo střetnutí mezi Watfordem a Middlesbrough. Oba týmy si nevypracovaly mnoho šancí a po zásluze si tedy po bezbrankové remíze dělí body.

Nebezpečných situací v první půli bylo poskrovnu. Za zmínku stojí snad jen dalekonosný pokus záložníka Watfordu, který brankář hostů jen vyrazil před sebe, s čímž si už zadáci dokázali poradit. Na druhé straně se za zády obrany Watfordu zjevil Stuani, který se pokusil Gomese přelobovat, jenže ke smůle hostů přeloboval i branku.

V druhé půli se do velké šance po standardní situaci dostal Deeney, svou hlavičku však namířil pouze do Valdése. Další velké nebezpečí přišlo z kopačky Capoueho, který se z hranice šestnáctky pokusil o efektivní obstřel a branku Middlesbrough minul jen o pár centimetrů.

V závěru si Watford vypracoval ještě dvě velmi solidní příležitosti. Po autovém vhazování a přiklepnutí Deeneyho nastřelil z výhodné pozice pouze tyč Cleverley. Později se ještě na brankáře Middlesbrough řítil zcela osamocený Deeney, nicméně ani ten jej překonat nedokázal. A protože hosté byli zcela neškodní, dospělo utkání k remízovému závěru.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 3:0

14.01.2017 16:00

Góly: 68. Sofiane Feghouli, 79. Andrew Carroll, 86. Manuel Lanzini

Bez trucující francouzské hvězdy Dimitriho Payeta, jenž tvdošíjně trvá na svém odchodu z West Hamu, nastoupili Kladiváři ke svému domácímu utkání proti londýnskému sousedovi Crystal Palace. Svěřenci Slavena Biliče mohli jít do vedení ve dvacáté sedmé minutě, když Mark Noble centroval z pravého křídla - střela Andyho Carrolla však postrádala přesnost a vůbec branku Hennesseyho netrefila.

Pak se do dvou slušných šancí dočkali ještě před odchodem do kabin na poločasovou přestávku i hráči hostí - nejprve Randolpha v brance West Hamu prověřil Tomkins a o dvě minuty později i Puncheon. Ani v jednom případě však gól nepadl.

První branka utkání tak přišla až v šedesáté osmé minutě. Antonio si skvěle poradil s vyběhnuvším gólmanem Palace Henneseym a předložil přihrávku Feghoulimu, který už měl před sebou jen prázdnou bránu a snadnou práci.

O jedenáct minut později pak diváci na londýnském stadionu viděli nádherný gól. Postaral se o něj útočník domácích Andy Carroll. Anglický forvard se i přes svou výšku parádními nůžkami opřel do centru Michaila Antonia a k úžasu všem přítomných zvýšil na 2:0 pro Kladiváře.

Rozhodující třetí úder pro hráče Crystal Palace pak přišel v osmdesáté šesté minutě. Znovu u toho byl pravděpodobně nejlepší hráč zápasu Antonio. Ten parádní přízemní přihrávkou poslal do šance Lanziniho a argentinský ofenzivní šikula pečetil výhru West Hamu 3:0.

V londýnském derby tak byli úspěšnější domácí United a v tabulce poskočili na dvanácté místo, Crystal Palace zůstává na hranici sestupu do Championship.

Více informací k zápasu

Swansea City - Arsenal FC 0:4

14.01.2017 16:00

Góly: 37. Olivier Giroud, 54. Jack Cork (vl.), 67. Kyle Naughton (vl.), 74. Alexis Sánchez

Překvapení se nekonalo. Londýnský Arsenal na půdě tápající Swansea potvrdil roli favorita a především díky ofenzivní smršti po změně stran si z Walesu odváží tři body za suverénní vítězství 4:0. N tomto triumfu, který Kanonýry alespoň dočasně vyhoupl v tabulce na třetí příčku, se gólově podíleli Olivier Giroud s Alexisem Sánchezem, jež doplnily dva vlastence domácích hráčů po střelách Alexe Iwobiho.

Úvod zápasu přitom patřil jednoznačně domácím, kteří na favorita vyrukovali s aktivním napadáním a početnou podporou ofenzivy, čehož málem po deseti minutách využil Kyle Naughton. Pravý bek Swansea se navzdory ostrému úhlu odhodlal k přízemní křižné ráně, kterou musel Petr Čech konečky prstů vyrazit těsně vedle tyče. Další střelecké pokusy si záhy připsali Cork se Sigurdssonem, avšak v obou případech míč vyletěl příliš vysoko.

S přibývajícím časem ovšem Arsenal začal přebírat herní iniciativu a v osmadvacáté minutě si domácí brankář Lukasz Fabianski připsal první zákrok proti pokusu Alexise Sáncheze. Pouze deset minut nato se už hosté dočkali. Povedenou přímočarou akci Kanonýrů ještě po pasu Ramseyho nedokázal Olivier Giroud zakončit, avšak k volnému míči se dostal na levé straně hřiště Alexis Sánchez, jehož centr způsobil v šestnáctce Swans dostatečný chaos na to, aby Giroud přece jen potvrdil svou výtečnou formu z posledních týdnů a zblízka propálil bezmocného Fabianského.

Dvě minuty před koncem první půle se zdálo, že se Swansea naskytne perfektní šance k okamžitému srovnání, když se v pokutovém území Arsenalu svalil k zemi Ki Sung Yeung, ovšem k nevíře domácích fanoušků udělil rozhodčí Mike Jones korejskému středopolaři žlutou kartu za simulování. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení hostí 1:0.

Po změně stran vyrazil Arsenal ze startovních bloků podstatně lépe a hned v první desetiminutovce si vytvořil více šancí než za celou úvodní pětačtyřicetiminutovku. Střely Alexise, Ramseyho či Iwobiho se ještě zprvu neujaly, avšak neustávajícímu tlaku obrana Swansea odolala pouze do čtyřiapadesáté minuty. Další rána aktivního Iwobiho se s pomocí teče Jacka Corka přehoupla přes plachtícího Fabianského a zapadla až do sítě. Šťastný, a přesto zasloužený gól.

Tatáž situace se pak opakovala i v sedmašedesáté minutě, když se nezastavitelný Iwobi odhodlal k další střele, kterou tentokráte tečoval do vlastní sítě Kyle Naughton a o vítězi zápasu již nebylo sebemenších pochyb. Hostům navíc stále nescházel hlad po dalších trefách, což sedmnáct minut před koncem podtrhl Alexis Sánchez čtvrtým gólem odpoledne. V samém závěru mohl alespoň zkorigovat neodvratný debakl střídající Borja Bastón, jenže svou hlavičku na přední tyči poslal příliš vysoko. Arsenal tak na Liberty Stadium zvítězil suverénně 4:0 a zůstává v boji o nejvyšší příčky, zatímco Swansea se stále brodí pásmem sestupu.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 4:0

14.01.2017 13:30

Góly: 12. Harry Kane, 26. Gareth McAuley (vl.), 77. Harry Kane, 82. Harry Kane

Pořádnou demolici svým příznivcům nabídl londýnský Tottenham, který defenzivu West Bromwiche rozebral na kousíčky a nebýt skvělého Fostera, mohli jsme být svědky skutečně ostudného debaklu.

Spurs si vynutili převahu už od úvodních minut, do zápasu totiž vlétli jako uragán. Hned po pár minutách centroval z levé strany Rose, Kane jeho centr na malém vápně usměrnil na zadní tyč a chybělo jen několik centimetrů, aby se poprvé zapsal mezi střelce. Anglický reprezentant se však dočkal o pár minut později, kdy jej precizní kolmicí vyslal Eriksen, načež míč dokázal z hranice šestnáctky o tyč poslat do sítě.

V pětadvacáté minutě mohl tentýž hráč zvýšit, když jej Wanyama našel na malém vápně zcela neobsazeného - jenže anglický kanonýr tentokrát zaváhal, když z pěti metrů nastřelil pouze padajícího Fostera. Tottenham to však mrzet nemuselo, jelikož už o minutu později svůj náskok pojistil - to se k zakončení na hranici vápna odhodlal Eriksen, jeho projektil byl nadvakrát tečovaný a nešťastník McAuley jej nasměroval do protipohybu vlastního brankáře. Třetí branku mohl po půlhodince hry přidat Dele Alli, jeho radost však překazil správně zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Do konce poločasu měl ještě dvě dobré příležitosti Kane - nejprve se po centru Walkera probil k zakončení na bližší tyči, jeho střelu však Foster vykopl nohou. O chvíli později jeho pumelici ze střední vzdálenosti zase brankář West Bromu konečky prstů vytěsnil na roh.

Na začátku druhé půle zahrozili poprvé - a ve své podstatě i naposledy - také hosté. Po přihrávce Rondóna se k zakončení z hranice šestnáctky dostal Phillips, jeho rána však bránu Llorise těsně minula.

Pak už ovšem útočili pouze domácí - s ranami Vertonghena a Dembeleho si ještě Foster poradil, patnáct minut před koncem však už byl na další zakončení Kanea krátký. Nejprve Walker obral v rohu hřiště McAuleyho, načež přesný centrem našel svého reprezentačního kolegu, který ve složitější pozici dokázal balón uklidit přesně k tyči.

Třešničku na dortu pak Kane přidal devět minut před závěrečným hvizdem. To jej Dele Alli našel parádním lobem za obranou protivníka, forward Tottenhamu pak dokázal odstavit McAuleyho a přesnou střelou na zadní tyč zkompletovat svůj hattrick. Spurs si tak zcela po zásluze připsali tři body a minimálně do večera stáhli náskok vedoucí Chelsea na 4 body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC21171345:1552
2.Tottenham Hotspur21136243:1445
3.Liverpool FC21136249:2445
4.Arsenal FC21135348:2244
5.Manchester City21133541:2642
6.Manchester United21117332:2040
7.Everton FC2196632:2333
8.West Bromwich Albion2185828:2829
9.Stoke City2176827:3327
10.Burnley FC21821123:3126
11.AFC Bournemouth21741030:3725
12.West Ham United21741026:3525
13.Southampton FC2166919:2624
14.Watford FC21651023:3623
15.Leicester City21561024:3421
16.Middlesbrough FC2148917:2220
17.Crystal Palace21441330:4016
18.Hull City21441320:4516
19.Sunderland AFC21431420:4015
20.Swansea City21431423:4915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1461)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. 11 striel na bránu. Škoda len zranenia Vertonghena, ako vážne by to malo byť?

Reagovat
SpecialOne

Podle mě to bude v rámci týdnů, max měsíc. Vypadalo to spíš bolestivě než na nějaké vazy nebo dokonce zlomeninu, ale ruku do ohně bych za to nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že odišiel po vlastných, aj keď to vyzeralo zle no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul bych natažené/natržené/přetržené vazy, ale zlomenina snad ne, to by to asi vypadalo ještě hnusnějc. Každopádně to teď bude chvilku oteklé a až bude nějaký verdikt, stejně se nic pořádného nedozvíme, pač Poche ty vyjádření ke zraněním pochytává od Wengera.

Reagovat
Orlandiiik

uvidíme, ale mám obavu, že by to mohlo být vážnější

Reagovat
smazaný uživatel

What a time to be Yido.

Reagovat
Gareth Bale 11

Super výkon, jen tak dál. Velká škoda je ale Verta, snad to nebude vážné.

Reagovat
DeformFCB

Klasická Pulisovina bez střely na bránu. Kane perfektní góly.

Snad se ten Honza vykurýruje co nejdřív, na Liverpool ho potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zatím pěkně navazují na výkony z minulé sezóny Mají to do dalších sezón slušně rozjetý

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne pekne Spurs. A Hurikan jak by smet

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Frank Lampard 8

Skvělý zápas a výkon. Doufám, že SuperJan se brzy vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Uživatel Frank Lampard 8 fandící Spurs. Já už ničemu nerozumím.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PP

však počkej.. nějaká ženská ti vysvětlí.. všechno..

Reagovat
blade115

Všichni jsme milovali Ronaldinha a stejně ne každý fandíme Barceloně. Je to sice nezvyklý, ale ne nic šokujícího.

Reagovat
Manik...

Dinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni urcite ne.

Reagovat
Spalovač šancí

Takového křiváka?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Mašina dneska si pochvalu zaslouží úplně všichni, teď hlavně udržet si formu na City

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham ide veľmi pekne. Ak sa má niekedy stať, že vybuchne vesmír a skončia pred Wengerom, tak to bude tento rok. Symbolicky tým mohla skončiť Wengerova éra. Dokonca by som povedal, že majú reálnu šancu bojovať o titul, ak udržia opory zdravé.

Reagovat
Frank Lampard 8

Tak ono to tak bylo už minulý rok, jen škoda toho závěru

Reagovat
Mastný Chobot

*by tým

Reagovat
Nikikrew

sak to sa tu hovorilo aj minuly rok a opat raz pod nami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla to z prdele klika

Reagovat
Nikikrew

who cares

Reagovat
Lacko_Boh

bod

Reagovat
Mastný Chobot

hej, a od minulého roku sú ešte silnejší a vyrovnanejší, zatiaľ čo my... máme stále Wengera.

Reagovat
Lacko_Boh

staci s tym wengerom uz..

Reagovat
minoLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal for titul! Prestante s tema vasema kecama a vemte to vazne a na krev! Zacala vitezna serie, ktera skonci az v kvetnu! A ted se mi klidne vysmejte za poloanglicismy, psani bez diakririky a za vse mozne. Ale pojdme pro titul! Vsak si reknem kundy!

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Je to tak. Letos už mi přijdou jako regulérní kandidát do boje o titul. Mají výborně vyvážený tým, ofenzivní hvězdy i výbornou obranu, silný střed pole. Už to s nima není taková sranda jako dřív

Reagovat
hona.kub

vždy na koncu sezóny a nejinak tomu bude i letos

Reagovat
hona.kub

*vyhoří

Reagovat
Switchback

Pěkná asistence od Alliho

Reagovat
SpecialOne

Říct pěkná je eufemismus, krásně tu obranu zrušil

Reagovat
mimi_united

Kane by mohol byť za rok dva celkom dobrá náhrada za Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Football Managerovi

Reagovat
Rock

No já bych se ani nedivil, nevím jestli zrovna United .. ale udržet ho asi nezvládnou, na druhou stranu tohle říkám už dvě sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo je trochu natvrdlejší a trvá mu to dýl, no.

Reagovat
Rock

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hráče, který u nás chce strávit kariéru, nemáme šanci udržet

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rock

Takových už bylo

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že nebylo.

Reagovat
Mrvinho

Kdo by tam chtěl strávit kariéru..

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální twitter už to taky trollí

https://twitter.com/SpursOfficial/status/820273999477358593

Reagovat
DeformFCB

Přesně se mi vybavil zápas z minulý sezóny, kde náš Dawson obral o body.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
Cobra

Jak tam Dele trollí toho týpka od Mufanů

Reagovat
Orlandiiik

pls

Reagovat
SunFells

Dele, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlite mi niekto, ako môže takéto kopyto strieľať toľko gólov?!

Reagovat
smazaný uživatel

A teď se bavíme o kterém hráči Liverpoolu?

Reagovat
Miguel19

Kopyto...to bude asi Henderson nebo Milner.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukludni sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem, jediný si pochopil koho som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Nazývat to myšlením je v tvém případě obrovská přeháňka.

Reagovat
Free_player

Lucas goly nestřílí ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Daj sa dokopy chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa daj dokopy, striedaš kluby, ktorým fandíš ako ponožky, dlho dlho silný fan LFC a zrazu jak začala mať chelsea win streak tak už si zrazu modrý

Reagovat
TopinB

Vždyť fandí Chelsea minimálně od doby, co si pamatuju A říct, že Kane je kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

šak je

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj názor, s ktorým málokto súhlasí. A prepáč, myslel som to v dobrom.

Reagovat
DeformFCB

Forma:

5 posledních zápasů - 15 bodů - 16:3

5 posledních zápasů doma - 15 bodů - 16:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby někdo nezaregistroval, Kaneovi se minulý týden narodila dcera

http://i.imgur.com/yZ9pBAz.jpg

Reagovat
DeformFCB

Homera hraje Levy?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko bys našel rozdílnější osobnosti

Reagovat
papanegra

Hurricane

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

špatně zvolený obrázek

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden velkej cirkus ta Čelzí

Reagovat
niflheim

Hrajou rošambo.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

OT: Borci prosím poradíte mi, který satelit si pošéfit? Abych měl prostě co nejvíce kanálu s všelijakýma ligama, a třeba i NHL, NBA. Díky

Reagovat
Uwe háže buly

Nejvíc asi budeš mít přes Digi.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ok, dík

Reagovat
andrew96

Asi Digi. Na Nova Sport máš NHL a NBA, na Digi Sport Premier League, LaLigu, Sport 1 Serie A, Eurosport 2 Bundesliga.

Reagovat
Zaschrona

Bud Digi nebo O2. Obe sluzby maji v podstate vsechny sportovni kanaly dostupne u nas, jen jim vzdy chybi prave O2 Sport nebo Digisport, zalezi co preferujes.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jasně, díky moc

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo- možná bysme si nakonec mohli toho Kanea vzít, až Zlatan doslouží.

Reagovat
fantomas

ESPN Brasil Exclusive: Diego Costa said he has NO interest in China at the moment.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som ho predal vo fante kua.

Reagovat
bobis21

podle ženské ve studiu na NBC dneska s týmem nejel ... ale říkala to jen podle toho, že si ho kameraman nevšiml vystupovat z autobusu, takže je asi možné všechno

Reagovat
fantomas

Tak jako dneska hrát nemá, na tom se nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Just imagine if we sign Payet,

Our lineup would look like:

Lloris;

Walker, Toby, Dier, Jan, Rose;

Wanyama, Dembele:

Alli, Eriksen;

Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Close enough.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

OT- co ze jsou lidi tak nadseni z Westworldu? Vzdyt je to prakticky jen kopie Ex Machiny zasazena do jineho prostredi. A Ex Machina tak dobre hodnoceni nemela.

Reagovat
r.mrazik

Podobny namet,ale jinak uplne jine preci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to zkouknul dneska cely a jsem teda krute zklamanej. Od pulky jsem vedel jak to dopadne a to ani nemluve o tom, ze to vypraveni je fakt strasne nudny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si od půlky věděl, že ta holka zastřelí Hopkinse? Hustý

Reagovat
EXoRcIsT

hej takych milujem co robia machrov ze ten koniec som cakal a toto som vedel hned ze tak dopadne a nic ma neprekvapilo ard.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je pro me proste zklamani. Jak to bylo vyhypovany, tak vedet od pulky co se cca bude dit, je o hovne. Jak rikam, je to proste rozvedena Ex Machina s omackou okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA DO PÍČI

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pato44

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tu spoilerujes? Ex machinu jsi videl? Vsak to je stejny.

Reagovat
Lacko_Boh

wtf vlado

Reagovat
Lacko_Boh

tak toto ma ...ok nema slov.

Reagovat
Lacko_Boh

mozno si mi zachranil skuskove

Reagovat
smazaný uživatel

promin

Reagovat
Lacko_Boh

Frodo zaniesol prsten az do hory osudu kde ho aj znicil. 1:1

Reagovat
Jollae

On ho ale nezničil.

Reagovat
Mastný Chobot

kokot, som ešte len tam, kde Gandalf zomrel

Reagovat
Fenri

Jakoby ja se na to prestal divat po druhym dile, protoze to je picovina, ale jako slusne

Reagovat
Lacko_Boh

tiez ale nedavno som videl nejaku analyzu Hopkinsovho vykonu a chcel som tomu dat znova sancu. Ako bolo citit ze to je dobry serial ale na mna sa to strasne dlho rozbieha. Ak som vobec v niecom kokot tak v tomto, nedavani sance serialom s pomalsim startom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten serial ma furt stejne nudny tempo. defakto jsem si neuvedomil ani jeden zvrat za celou dobu.

Reagovat
Lacko_Boh

ah tak to potom asi fakt nic. Planuju vraj aj druhu seriu.

Reagovat
iamek

Je to psano pro 4-5 serii.

Reagovat
blade115

Cca od pátého dílu to naopak nabere na obrátkách dost šíleným způsobem. Že jsi supergénius a uhodl jsi zápletku ještě před první epizodou, to je jiná věc.

Reagovat
Lacko_Boh

wtf

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Fenri

No, dávat šanci 10 hodinám debilního seriálu, kvůli virtuozitě jednoho herce, mi přijde trochu... Lepší je se podívat na dobrou věc s dobrýma výkonama, nebo aspon debilní věc s dobrýma výkonama, jen o něco kratší.

Reagovat
Fenri

Ale zase to z mých úst zní pokrytecky, když jsem vydržel dodívat se na OA, což je prakticky stejně dlouhý a ani ty výkony tam nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Na OA jsem se chtel divat ted, jaky to je?

Reagovat
Fenri

Je to zručně natočený, řekl bych, že i slušně odvyprávěný (je tam poměrně překvapivej moment, kdy se ten seriál otočí na hlavu, jen je otázka, jestli to je dobře nebo špatně), ačkoli to má taky hluchý a nudný místa. Herecký výkony ujdou. Řekl bych, že ten seriál bude mít dost příznivců, který to budou zbožňovat, ale taky dost lidí, považující to za totální sračku. Jestli jsi fanda filmů jako Hereafter/Fontána/Mr. Nobody, možná to má smysl zkusit, jinak bych k tomu přistupoval s respektem

Reagovat
fenixLFC

v zivote si nepozeral film len kvôli peknej herecke? (neberuc do uvahy porno)

Reagovat
Fenri

Film jo, ale desetihodinovej?

Reagovat
fenixLFC

no, niekedy mas pocit ze to ma 10 hodin

Reagovat
Fenri

Ok.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

ja som vydržal 3

Reagovat
r.mrazik

Kdyz dokazes takovou vetu,tak se ani nedivim

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ne tohle, ale některý věci, který odhalili až ke konci, se daly odvodit už dlouho předem. Nebudu tu psát konkrétně kdo, ale to, že jedna z postav bude robot a ne člověk, byl hodně předvídatelný twist. Nebo třeba to, že (a tady už spoiler) William je Ed Harris/několik časových rovin, bylo taky hodně viditelně naznačovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Reagovat
kiwwi

kebyze som to nevidel, tak napisem ze si neskutocny chuj...takto si tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jasne, teraz to dojeb

Reagovat
smazaný uživatel

být tebou, tak se s tak neskutecnym chujem jako ja nebavim

Reagovat
kiwwi

achjo...ty sa vazne mantak urobis vtipek a potom nepochopis ked nanho niekto nadviaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

umri smazko kladenska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Mne se to libilo...srali me akorat ti dva vedci,tam to scenar totalne posral...ale jinak to bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově i s tou ženskou postavou neuvěřitelně otravní.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ADM

Reagovat
r.mrazik

A ze to skonci jako exmachina,tak to nic neznamena...vsak to mohlo skoncit dvema zpusoby a oni vybrali ten jeden

Michani casovych useku taky bylo dost prima a ne hned jasny

Reagovat
smazaný uživatel

To michani casu bylo nejjasnejsi. Ta Billyho linka. To jediny davalo smysl. Behem 5. dilu jsem psal kamaradovi, kterej to uz videl, moji teorii, kdo William je a za cim jde..

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Jsi vedel, ze ho killne? Jsi vwdel, ze bordel mama je naprogramovana k uniku a nakonec se naucila samostane myslet a rozhodovat? Jai vedel, ze jeji dcera je v jinem svete? Jsi vedel, ze Hopkins si dela nove telo? Jsi vedel, ze cely zivot se snazi roboty osvobodit? Pokud ano tak tezky respect.

Reagovat
iamek

A jeste to, ze ten mladej zmrd je Ed Harris?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mladej byl naprosto jasnej a to, ze jeden ze stroju ho killne bylo taky jasny, coz je pripad Ex Machiny. Co se tyce bordel mamy, tak tam nevis jestli to nebylo naprogramovanim, protoze ona toho Bernarda prerusila, kdyz se ji snazil ten pribeh uteku odvypravet. A hlavne tu strasne spoilerujes. Jasne, ze kazdej detail nevis, ale kdyz vis hlavni dejovou linku, tak je to o hovne.

Reagovat
smazaný uživatel

A vzdyt se Hopkins ty roboty osvobodit nesnazil, az na konci.

Reagovat
iamek

Ale vzdyt to tam v poslednim dilu rikal, ze poslednich xx let se snazi az nejsou v parku a postupne za zady vsech je tajne programoval. Hlavne se soustredil na bordel mamu. I ta mela v kodu napsano, co bude delat i kdyz ai asi vetsina lidi myslela, ze mysli sama. Napr.jak si pridala max level mysleni atd.nebo jak si vodila ty dva techniky. To Hopkins vedel a mela to v kodu. Escape. Rozhodla se sama az ve vlaku, kdy si precetla v kterem svete ta dcera je. Bude v samurajskem svete. Odkazu tam bylo az az.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to neni celej zivot. to se zacal snazit, az s tim, jak zacal psat ten posledni "pribeh". Vzdyt to s tim kodem jsem psal sam, to bylo jasny, ze to neni z jeji vlastni hlavy. A to jestli se rozhodla sama, to vedet nemuzes, i to mohla mit v programu.

Reagovat
iamek

Nemela to v programu. Nolan to rikal/naznacoval v rozhovoru. Pokud se ti chce projizdet diskuzi na csfd, tak tam je odkaz na dobry rozhovor.

Reagovat
r.mrazik

Na ten utek je pripravoval odzacatku ze je ucil bojovat s jejich protivnikem (lidma) a daval jim v tom uceni cas...ano,svym zpusobem se je znazil odpoutat ceky zivot...koukej na to poradne

Reagovat
blade115

Reagovat
Godwinson

Je to blbost

Reagovat
vladis271

Reagovat
ADM

Nudilo ma to, ale dalsie serie budu mať velky potencial. Len škoda, že im tak dlho trvalo to celé objasniť. Kludne to mohli skrátiť na 5 epizód a vypálilo by to myslím rovnako..

Reagovat
patas92

hrozně roztahane, wtf efekt jaky se od toho dal čekat to nemělo a twisty predvitelne...Druhou sérii ať radši natočí brácha

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, Carroll slušnej gól :-o

Reagovat
smazaný uživatel

Už nevím, co se má Palace stát, když i Carrol dává takové góly

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Inak teda ale Palace si dobre koleduje. To je velka bieda s takym timom mat rovnako bodov ako Hull.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley 3. nejlepší v domácích zápasech

Reagovat
Busby babes

a venku nejhorsi s jednim bodem. by mohli usetrit za cesty a zustavat doma.

Reagovat
Counter

Zrovna z Old Trafford

Reagovat
Gunner14

Alexis to fakt už bere na jinej level...mohl by se uklidnit trošku

Reagovat
Gunner14

Ale goly a asistence at tam sype dál

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
aramaki

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

CP a AFC

Reagovat
Mastný Chobot

Super vykon, najlepsie je, ze sme vydrzali cely zapas hrat na rovnakej urovni a ze sme mali konecne stastie pri zakonceni. Vsetci podali dobre vykony, ale Iwobi vycnieval, sledovat ho je paradny zazitok, super hracik.

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt ten prvni polocas byl otresny, az ve druhem jsme se zvedli a hrali dobre.

Reagovat
Mastný Chobot

zle som to napisal, myslel som to tak, ze aj pri 0-2 sme to nezacali flakat a do nicoho sme ich nepustili, prvy polcas som nevidel cely.

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

https://streamable.com/w5ev6

Carrollův gól včetně všech opakovaček

Reagovat
Gunner14

Palace přitahuje krásný goly

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Nikikrew

neskutocny gol

Reagovat
fenixLFC

tieto masturbacie nad noznickami ako najkrajsimi golmi (nic osobne, tak vseobecne si chcem postazovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Super

Reagovat
DeformFCB

Za mě určitě hezčí než Giroud/Mchitarjan

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

Carroll?

Reagovat
DeformFCB

Taky, ale především jeho gól.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

Giroudov bol krajší, ten z offsidu nepočítam za regulérny gól

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

toto nebol reflex ale premyslene uz ked to typek centroval.

Reagovat
DeformFCB

Přesně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

luxus. TOP

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela koordinace pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

První půle byla ještě jakž takž, ale to co předvedli ve druhé + Hennessey by si měl sednout na nějaký čas a dát prostor Speronimu. Tohle bylo horší jak pod Pullisem nebo pod Pardewem poslední dobou. Sam ma 2 krajní beky na lavce a nechá hrát Warda bez formy, od McArthura bylo vidět, že je po zranění ale třeba ten Townsend....Ať už se vrátí konečně Zaha i když to bude asi na dýl s tim, ze je u Slonů.....

Reagovat
smazaný uživatel

Joey Barton, král

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je nejlepší a jde si pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vím, že je to asi otravný dotaz, ale jak to bude s těma hláškama? Pokud si dobře pamatuju, tak PJ v tom komentáři na Silvestra psal něco o tom, že budou, ale s týdenním nebo dvoutýdenním zpožděním. Což by vycházelo na tenhle víkend teda.

Reagovat
Euphael

říkal, že budou se zpoždění, ale spíš až tak ke konci ledna no

Reagovat
Counter

Tohle je jak zranění hráče Arsenalu - pár týdnů znamená, že se po nich dozvíš, kolik týdnů to doopravdy potrvá.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Rudy Gestede has played 32 consecutive Premier League games without a win; the longest ever run in the competition.

Pak že ňáky Rodwell

Reagovat
Kefalín

Prosím Vás jaká je nejlepší stránka na highlighty z každýho zápasu PL?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
DeformFCB

fullmatchesandshows.com/premier-league

Reagovat
Kefalín

Díky oběma

Reagovat
sk333

Keď niekto sleduje Leicester, tak by mohol napísať, ako hrá nová posila Wilfred Ndidi. Považujú ho za nového Kantého v Leicestri a dnes hrá akurát proti nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté je len jeden.

Reagovat
SunFells

Tak nazývali i Mendyho a nazvou tak každého černého středopolaře, co tam přijde.

Skutečnost je taková, že Kanté ve dvaceti letech měl ještě rok do toho, aby nastupoval v poloprofesionální lize a Ndidi přišel za velké prachy k týmu PL zkusit zaplnit díru po jednom z nejlepších hráčů předchozí sezóny.

Reagovat
C-M@ster

nejlepším*

Reagovat
fantomas

Vyborne Marco. "Tragickej" Hernandez pod poradnym vedenim hned jede

Reagovat
Counter

Zajímala by mě reakce Mersona, jak je možné, že nounejm bez znalostí PL vyzrál na nejzářivější trenérský talent Eddieho.

Reagovat
Counter

Potažmo že má za jeden zápas víc bodů jak zkušený borec Big Sam za čtyři kola

Reagovat
fantomas

Ja si vystacil s touhle https://twitter.com/richardajkeys/status/820285387310563328

To je taky renomovanej vul

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Haha, Yung má Alonsa ve fantě na lavičce

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

a nechápu jak může s trojkou Negredo/Giroud/Benteke v útoku být 17.

Reagovat
Mastný Chobot

tahal ma Costa dotetaz, musim to pomenit

Reagovat
Mastný Chobot

jebne ma, lebo som chcel dat bench boost a nakoniec som nedal. este Lallama da hetrik a odstrelim sa

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Nebelung

Já jsem se včera rozmýšlel, jestli pořídit Cahilla, nebo Alonsa. Hádej koho jsem vzal

Reagovat
Counter

Ale jako pořád lepší než nechat dvacetibodového hráče na lavičce!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
tweek

Stejně je lepší h2h systém.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem měl pocit, že by Lestr prohrál i s Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sestoupi.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Feind

se sunderlandem a crystal palace

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea, Leicester, Middlesborough. ideal

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já zas nechci sestup ani jednoho.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Hah jde to i bez Costy...

Reagovat
kiwwi

uz to vidim jak by sa s Costom trapili, ten by potom dal nejaky usmudlany gol v 90+ minute a zase by to bol "najlepsi" hrac PL

Reagovat
Miguel19

To je i tak...

Reagovat
kiwwi

podla mna neni, neni to ani najlepsi futbalista, ani najlepsi tvorca, ani najproduktivnejsi hrac, dokonca aj toho krala strelcov si musi sharovat...za mna Alexis > Costa

Reagovat
blade115

Nesharuju tvůj názor. Jestli uhrajeme titul, tak především díky Costovi.

Reagovat
smazaný uživatel

já už se bál, že sem přijdeš se Zlatanem, ale Alexise beru, i když má teda pár zápasů navrch.

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/a/Pu0nC

ma navrch 2 zapasy resp. 107 minut

a vynechal ich preto lebo bol raz zabanovany a teraz trucuje, nie z objektivnych pricin...tak to je super, hlavne ze si drzi ratio

Reagovat
Kovi81

zobrat u utocnika chances created, to je celkom o hovne no, key passes este dajme tomu. ale napr vo vzdusnych subojov si ho natiera na chleba, ma aj lepsiu presnost strelby. tym nehovorim, ze costa je lepsi od alexisa alebo naopak, len si tam vybral statistiky, ktore u utocnika nie su uplne podstatne.

Reagovat
Kovi81

costa ma aj lepsie percento uspesnych prihravok

Reagovat
kiwwi

tak potom ho oznacujte za najlepsieho utocnika PL

Reagovat
blade115

Vzhledem k tomu, že Sánchez většinu sezóny odehrál na hrotu, to na věci tolik nemění.

Reagovat
kiwwi

meni, pretoze Alexis je najlepsi hrac PL

Reagovat
blade115

Jestliže to vztahujeme na letošní sezónu, kde až na posledních několik zápasů hraje útočníka, pak musí podle tebe být i nejlepším útočníkem v PL.

Reagovat
kiwwi

nemusi, pretoze Alexis si toho najlepsieho hraca nahrava aj vdaka tvoreniu hry

Reagovat
blade115

V delším horizontu je Alexis lepší a talentovanější fotbalista, ale letos jsou tak na stejno. Costa z toho nakonec možná vzejde líp, pokud k tomu přidá titul, ale o moc ne.

Reagovat
mikelinos

až to tu rozlousknete, tak se můžete dát na Messi x Ronaldo ať se konečně dozvíme jak to je

Reagovat
Lacko_Boh

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Alexis hraje na hrotu skoro celou sezonu.

Reagovat
blade115

Ty jseš vážně neskutečnej trouba. Tak si to aspoň dvakrát přečti, než zas budeš nějak hloupě reagovat.

Reagovat
B3n

*zranění

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mimalu

když to bereš čistě takto podle hrubých čísel, tak asi ne. Když se ale podíváš na jeho workrate, kolik těch zápasů kdy se týmu úplně nedařilo a on to dokázal urvat, tak potom uvidíš jeden z hlavních důvodů, proč je Chelsea s náskokem na prvním místě....

Reagovat
kiwwi

akoze Alexis ma mensi workrate? Alexis nedokazal sam potiahnut Arsenal? To ze ma Chelsea lepsie fungujuci tim celkovo vypoveda o tom, preco je s naskokom na prvom mieste a nie to, ze Costa je lepsi hrac ako Alexis

Reagovat
Mimalu

úplně se nechci babrat v tom, kdo má lepší workrate jako spíš jsem chtěl poukázat že Costova hra letos nestojí čistě na sbírání gólů a asistencí. Když se člověk koukne na to, za jakého stavu Costa ten gól dal, tak až na pár výjimek se jedná o buď vítězný gól nebo gól který byl v konečném důsledku podstatný pro zisk bodů. To že jsme na špici je z velké části zásluhou Costy který to urval v době, kdy to nikterak skvěle fungující tým nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Zlatan > Alexis + Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, sharovat. 3 jazyky v jednom príspevku. Normálny polyglot.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

a on snad není?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

teraz by ma zaujimalo, ake meno ti chodi po mysli

Reagovat
smazaný uživatel

žádné, ale o Costovi bych ani neuvažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni kromě 4. brankáře Spurs. Toho mají údajně slabšího.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

todle psal myslím ve stejný den, jako měl deprese z toho, že je bohatý a nadprůměrný, takže asi slabší chvilka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

typický, naprosto typický

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mul

tak dnes Lisky neboli ziadnym superom ...

Reagovat
Manik...

chápu

Reagovat
blade115

Proti Leicesteru no...

Reagovat
Manik...

Kvalitu mají

Reagovat
blade115

To jo, ale aktuálně jeden z nejméně nebezpečných týmů v PL...

Reagovat
vladis271

v jednom. Primalá mierka. Vieš si predstaviť, že by chýbal trebárs v piatich? Veci by sa radikálne zmenili.

Reagovat
SpecialOne

Jinak ten Ndidi, že má 20 let Výškou a postem mi připomíná Yayu Tourého, ten vypadal ve dvaceti takto:

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39608000/jpg/_39608051_toureyaya270.jpg

Tam nějaké mládí vidím, ale u toho Ndidiho, no to mi neříkejte

Reagovat
vladis271

Philippe Coutinho will start against Manchester United on Sunday. #lfc (Paul Joyce)

Reagovat
kiwwi

nechapem co si od toho slubujes Vlado

Reagovat
vladis271

od čoho konkrétne Ivan.

Reagovat
kiwwi

tak celkovo, od tvojho zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

najs, what a humor

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco prave ja ?

Reagovat
kiwwi

lebo si spomedzi nich jediny normalny

Reagovat
Counter

To by ti aspoň mohlo otevřít oči, jaký to byl nevhodný příspěvek (i když jsi to tak třeba nemyslel).

Reagovat
kiwwi

no hlavne som to myslel v style "no co som asi tak mohol mat na mysli (samozrejme od Coutinha)"

kazdopadne tu sa vyskytuju take zverstva niekedy, ze nerozumiem ako mohlo toto niekoho poburit

Reagovat
Hokaido

Však je to klasická řetězová reakce EF. Když dostane příspěvek třeba dva bigriny/facepalmy za první minutu, tak se každej chytí a dostane jich třeba 50. A je celkem jedno, jak je to vtipný/nevhodný.

Všichni jsme ovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

(sorry my scouser)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak snad nebude poradne rozehranej.

Reagovat
vladis271

do toho rizika sme museli ísť pri takomto zápase.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

seriálové OT:

Okkupert

ohlasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Zomrie.

Reagovat
vladis271

to som chcel napísať Ivanovi, ale nepovažoval som to za správne.

Reagovat
Counter

To ti musím hned jako správný moralista přihodit palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Kolko mal dnes Vardy dotykov? Mal aspon 10?

Reagovat
Counter

Záleží, jestli absolvoval rozehrávky ze středového kruhu, tam se toho dalo nasbírat dost.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nikikrew

dufam, ze ho to bavi a naplna ako sam tvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea have 52 points so far this season. They finished last season with 50 points.

Reagovat
kvasha16

Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 3 asistencie A Contemu tiež palec hore

Reagovat
Kovi81

fanta kapitan dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
vladis271

Mourinho

Reagovat
alcantara

A to si este nezvykol na ligu, co sa bude diat, ked sa tak stane...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Wat

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wow, chtěl jsem se na to podívat podruhé a už jim to zablokovali

Reagovat
smazaný uživatel

Dementní cenzura. Pošlapeš dres a hned ti zablokujou celej účet. By mě zajímalo, kolik účtů fanoušků Spurs by přežilo Campbella, kdyby v té době existoval Twitter.

Reagovat
smazaný uživatel

Na streamable to ještě žije:

https://streamable.com/wdi9w

Reagovat
smazaný uživatel

@OptaJoe

3 - Michail Antonio is the first West Ham player to provide 3 assists in a PL game since Paolo Di Canio vs Coventry in April 2000. Vision.

Ta ironie pro Payeta

Reagovat
Feind

OT: Kde sledovat serialy treba z VB zive, naprd ted za chvili Taboo?

Reagovat
Busby babes

nevim jestli to tam bude, ale zkus Filmon.com

Reagovat
Busby babes

jo, tak jelikoz to dava BBC, tak to tam je.

Reagovat
Feind

parada, diky

Reagovat
Hokaido

Global TV?

Reagovat
vladis271

OT vladov denníček.

Nenávidím ked s nimi hráme.

Máte to tak aj vy? Akúkoľvek našu hru si dokážem užiť. Sledovanie futbalu ma baví. S nimi je to len o nervoch.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
alcantara

Na zaciatku zapasu jo, ale na konci prevladne pocit, ze je to len dalsi zapas a k uspechu treba este urobit vela krokov.

Reagovat
Busby babes

vzhledem k tomu, ze nam se ted darilo a vam posledni zapasy nic moc, cekam, ze vyhrajete...

Reagovat
nani92

Nemám rád keď prehráme a musím ísť potom na EF..Je to ponižujúce

Reagovat
blade115
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Ten pán chudák vypadal, že má ten koláč na týden a on mu užírá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
spider_8

Ten jeho smích je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Sky Sports: "It's title form at home, isn't it?"

Sean Dyche: "Have you been sniffing something, or been to the free bar?"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
pa3ce

Reagovat
vodka

Reagovat
fff

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste 1 gol a Harry Kane oslavi 80 golu v dresu Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

15.4. Arsenal top on the league!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Leicester hraje, jak kdyby minulá sezona nebyla. Už Mahrez řekl, že za ně nechce hrát?

Reagovat
Busby babes

ne ale odjel do Afriky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SpecialOne

Ranieri fakt řekl, že hráli dobře? Vždyť ani nemohli hrát skoro hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si Zemanov novoročný prejav?

Reagovat
elChe

ne, jen vánoční, ale jestli měl i novoroční a mluvil v něm o hře leicestru, tak si ho natuty dohledám...

Reagovat
smazaný uživatel

Hovril o poloplnom pohárii.

Reagovat
smazaný uživatel

Michail Antonio made three assists in 18 minutes against Palace today - the same amount as Mesut Ozil this season

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut má 5

Reagovat
Mastný Chobot

5 len v lige, celkovo 8

Reagovat
Miguel19

Záleží, podle čeho to bereš. Na whoscored má v lize 3..

Reagovat
Busby babes

Fanta ma 5. on tam ma treba acko za vcerejsi zapas, jeden z tech vlastnaku (nevidel jsem zapas), to whoscored nepocita. a asi teda ani Opta.

Reagovat
Mastný Chobot

včera hlavičkoval a Giroud dorážal, za to to má.

Reagovat
Busby babes

aha. no zajimavy, podle toho jak to popisuje Miguel dole. Ja kouknul na livesport a tam acko nema, tak jsem myslel, ze to je jeden z tech vlastnich.

Reagovat
Miguel19

U vlastňáků nebyl ani jednou, to by měl Iwobi..

Včera byl jenom u prvního gólu, kdy jeho střelu nebo hlavičku zablokoval obránce, od něj se to odrazilo k Giroudovi a ten dal gól. To snad není asistence..

Reagovat
frank

Reagovat
SunFells

Pravda. Což jeho celkový součet asistencí činí ....tři. Bravo.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdyby někoho zajímalo.. screener La La Land je venku.

Reagovat
patas92

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
r.mrazik

Lepsi nez cam rape,ale i tak...obraz i zvuk na nic...kazi to film

Reagovat
Whitemedia

muzikál

Reagovat
Mastný Chobot

pičacina

Reagovat
Lacko_Boh

poklesly zaner ale pre mna guilty pleasure jak Oliver. Aspon teda Pomada, Moulin Rouge a podla traileru La La Land. No homo.

Reagovat
Whitemedia

Jediný muzikál, který snesu, je South Park: Peklo na Zemi.. a i tam ty hudební části přeskakuji

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi barbar...SP má dobrý songy

Reagovat
B3n

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pato44

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, mně to neva. Oscarový contender, Chazelle a hlavně Emma. To mi ke štěstí stačí.

Reagovat
Mastný Chobot

aaa, ja sa cítim čudne, keď všetci ospevujete muzikály, oscarové contendere (z ktorých presne také ako La La Land, čo sa hrajú na hlboké umelecké dôležitosti, z duše neznášam) a Emmu a mne sa ani jedna z tých vecí nepáči

Reagovat
Lacko_Boh

je v pohode ze sa ti to nepaci ale teda.."hraju na hlboke umelecke dolizitosti" som nejak nepobral. A neznizuj sa k hejtu zato ze si nejakemu filmu nepochopil. Vacsina oscaroviek jednoducho kvalitne filmy su. Ak nie vsetky.

Reagovat
Mastný Chobot

neznižujem, len nemám rád dlhé nič nehovoriace zábery alebo dialógy len aby film vyzeral dôležito. Ale to som len ja, jednoduchý chlapec z eurofotbalu.

Reagovat
Lacko_Boh

Sak ja nehovorim ze si jednoduchy a ani nie si ja len..aky film sa hra dolezito a dostal oscara ? (za mna Boyhood, neznasam superzeny..a tam bola ta mamka extremne vyhrocena ale nominacia aj ocenenie pre hl.rolu obhajitelne) Teda mozno existuje ale z toho prispevku som mal pocit ze ich je vela. A ako pisem vyssie, je v pohode ze sa ti nepacia nejake filmy ale Oscara dostavaju kvalitne snimky. Ludia si zvykli strasne picovat na filmy pritom si nevazia co vsetko ti moze dat aj obycajny brak. Alebo ich pozeraju len aby na nieco pozerali. A nic nehovoriace zabery..to mi trosku pripomina LOTR A do toho mi nepicuj

Reagovat
Whitemedia

Birdman dostal Oscary a jaká je to přitom ultra pí*ovina

Reagovat
Lacko_Boh

Nesuhlasim. Birdman je za posledne roky moj najoblubenejsi film co dostal Oscara (snad este Mad Max). Z kina som odchadzal namotivovany napisat tri divadelne hry ty pupčino a ty ze picovina. Fakt neviem co sa ludom na tom nelubilo ved to bolo zaujimavo natocene, herecky vykony jak lusk a ak sa niekomu nepacila zapletka tak sa mohol aj tak aspon zasmiat lebo to bolo v celku vtipne. Plus hudba ale to je dost subjektivne, nebola moc pestra no... A paradoxne film ktory sa vysmieval pseudointlektualnym dielam

Reagovat
Whitemedia

To je právě ono, všude na mě vyskakovalo, jak to bude černá komedie a já se tam pak zasmál všehovšudy jednou.. nudil jsem se u toho no..

Reagovat
Lacko_Boh

jáj tak to chápem mne tak dojebali Kingsmana

Reagovat
Lacko_Boh

ja ked som vychadzal z izby do kina tak som po ceste stretol kamarata co to akurat dopozeral a povedal ze: " Laci (mam rad ked ma tak volaju), ten Birdman je strasna picovina , nechod na to ".. ale ja uz som mal listok Po uvodnej scene som uz len cumel s otvorenou papuľkou Dost robi pristup.

Reagovat
Counter

Souhlas, Laci

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Birdman je totalni sranec.

Reagovat
Counter

La La Land má do tohohle popisu docela daleko teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

La La Land mi nepřijde jako nějaký velký oscarbait.. letos tam jsou ještě "horší" kousky jako Moonlight - příběh o homosexuálním černochovi a těžkostech dospívání. Jako může to bejt dobrej film, ale prostě to téma ughhhh...

Reagovat
smazaný uživatel

A neni jedte zid k tomu?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas vseobecne spatne nazory, co tak pozoruju

Reagovat
Whitemedia

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas zac, rad lidem ukazuju cestu k sebezdokonaleni

Reagovat
andrew96

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Counter

A proč na to nezajít do kina?

Reagovat
Lacko_Boh

tam je obraz moc ostry a vobec to tam neznie ako v jaskyni

Reagovat
smazaný uživatel

Protože neznám/nemám žádnou holku, kterou bych na to vytáhl.

Jít na to s bratrem (což chodíme zásadně) nebo dokonce sám, to se mi moc nechce.

Reagovat
Counter

To docela chápu, ale ten screener musí hrozně snížit výsledný zážitek, zvláště jestli ani audio není žádná pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v pohodě. Na screener je ta kvalita dokonce nadprůměrná.

Ten Arrival na druhou stranu.. hrůza.

Reagovat
Busby babes

sam do kina, idealni. zadna zenska ti do toho nekeca a neotravuje...

Reagovat
patas92

Jít sám do kina na romantický film mi přijde trochu smutné

Reagovat
Busby babes

Komedie / Drama / Muzikál / Romantický

Romantika az na 4. miste.

Reagovat
TopinB

Zrovna tohle je takový ten film, na který můžeš klidně sám

Reagovat
patas92

Už i Arrival. Ale ten by měl na konci ledna vyjít digitálně

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a tady Countera potěším, na tom jsem byl poctivě v kině.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Screener na muzikál,meh

Reagovat
smazaný uživatel

Moonlight už taky. Takže to konečně vypadá, že to začnou hromadně pouštět ven. Ještě Hacksaw a Silence pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Když i Ian Wright o Roseovi řekne, že je momentálně nejlepší levý bek v Evropě, tak už to musí být něco.

Reagovat
Mastný Chobot

něco s Ianom Wrightom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maresma

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Wau, jeho matros musi byt prvotriedna kvalita.

Reagovat
kiwwi

ani nie matros, ale trpi podobnym syndromom ako fanusikovia PD tj. nedokaze vytiahnut hlavu z riti a pozriet sa aj do inej ligy

Reagovat
alcantara

Suhlasim, aj taki su. Este vacsim syndromom ale trpia ludia, ktori vycitaju tym, co sa pozru aj na druhe ligy, nech sa vratia do tej svojej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to si mylis s blbcami, co vojdu do sekcie druhej ligy len nato, aby ukazali aki su obmedzeni a nedokazu vytiahnut hlavu z riti

Reagovat
alcantara

Suhlasim, aj taki su. Este vacsim syndromom ale trpia ludia, ktori povazuju ludi z druhej ligyza obmedzenych castokrat preto, ze maju iny nazor na rovnaku vec pripadne neushlasia s nazorom miestnej majority

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská liga nedosahuje kvalit anglické ligy. Přijímáš tento názor?

Reagovat
alcantara

Nemam na to jediny dovod

Reagovat
Counter

Btw. viděls chudáka Raúla na twitteru, jak pochválil Messiho, že vyrovnal jeho rekord ve vstřelení gólů 35 různým klubům? Okamžité nadávky do zrádců, krys, že už není žádný madridista apod.

Reagovat
alcantara

Daval som ten status pod PD suhrn Musi len hejtovat no, inak nie je pravy madridista.

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď nie.

Reagovat
Counter

Tak jako je to jen pár bláznů, většina fanoušků tak šílená nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z najlepších.

Reagovat
Lacko_Boh

400. pre Myrrors a Alexisove trucovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Mings. Přijde do Bournemouth, hned se zraní a když se o sezónu a půl(!) později dostane do základu v PL, nejdřív ho zesměšní Hernández a pak si dá vlastence

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Ten nas Connolly zmineny v expresce ve Wiganu je celkem zajimavy pribeh... Wigan oznami ve tri sestavu na dnesni zapas i s novym hracem, nikdo z fanousku nevi, co to je za hrace, tak pro jistotu az za par minut rozeslou zpravu, ze ho podepsali na hostovacku... a on pak da v zapase jako obrance dva goly. Solidni den pro nej i fandy.

https://twitter.com/WeahsCousin/status/820271462430994432

Reagovat
Counter

Ale takové z nás, co k těm zápasům děláme statistiky, to moc nepotěší, protože je to práce navíc všechny tyhle detaily zjišťovat (-.-)

Reagovat
Zaschrona

To chapu a ani jsem teda nevedel, ze se tu delaji statistiky i k Champu, to se hodi, dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Abel Hernandez a jeho druhý gól Stoke a ich druhý gól Crouch 99

Reagovat
B3n

Pítr

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone vyskočil s rukami hore, a aj tak to na Croucha nestačilo

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzíva Hammers tiež veľmi pekne. Antonio potiahol viac než Payet, no a Andy... veľmi mu fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester bez Mahréze

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"I don't think any player is bigger than the club" - Andy Carroll takes swipe at Dimitri Payet after West Ham win

Reagovat
Free_player

Jinak Costu uz jste ve fante prodali nebo je nejaka sance, ze se to jestee uklidni ?

Reagovat
Counter

Šance, že se to uklidní, je dost velká.

Reagovat
Nikikrew

To ako vazne povedal Ranieri ze hrali vcera dobre? Ved ti boli ultratragicky .

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
T44v3tt1

*Ranieri

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Paul Scholes ohledně Diega Costy: "Když přijdete o nějakého hráče, je to zklamání. Chelsea však má spoustu hráčů, kteří čekají, aby se dostali na hřiště, jako třeba Willian. Proti Leicesteru podal skvělý výkon. V každém klubu jsou nejdůležitější ti hráči, kteří jsou na hřišti a hráči, kteří tam chtějí být."

Viděl ten zápas tvl? Willian a skvělý výkon..

Reagovat
vodka

v motd ho taky chválili...

Reagovat
Miguel19

Lol Jediné co se mu povedlo byla ta akce u třetího golu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
icemike

Reagovat
C-M@ster

Super no... Rodwell se vrátil a Sunderland může zas jet na sestup.

Reagovat
REPLIKATOR

OptaJoe ‏@OptaJoe 18 min.před 18 minutami

12 - Claudio Bravo has conceded from 12 of the last 20 shots on target he has faced in the Premier League. Porous.

Reagovat
Gunner14

Damn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

pockame na counterove hodnotenie Pepkovho City

Reagovat
Counter

Legrační, jak moc ti to leží v žaludku.

Reagovat
kiwwi

legracne je, jak si nas odpisoval a pepkovi si uz odovzdaval trofej

Reagovat
Counter

Já vás neodepisoval a Pepkovi jsem žádnou trofej neodevzdával

Reagovat
nani92

takto klamať na Nový rok, že ťa prsty nebolia

Reagovat
Counter

Dneska není prvního.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jinyho kalendare

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze psal, ze Mourinho zatim vetsi zklamani nez Guardiola... ale jinak vas necham dohadovat dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperFrankie

Ty si horší jak ženská archeoložka. Furt vykopáváš zbytečný sračky z minulosti.

Reagovat
madridcan

Alebo teba co sa tyka Pogbu

Reagovat
kiwwi

nemusis cakat, je pod prevkom este pred tymto tvojim stupidnym komentarom

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 0

A to ani nezvládli napsat preview...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je teda větší překvapení, že ty nemáš přítelkyni.

Reagovat
Mastný Chobot

my sympaťáci to máme ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Je vidět, že Koeman tu sestavu fakt vůbec nedal no, že Zaschu

Reagovat
Zaschrona

Kdyz zacina vyhravat i spatna sestava, je to dobre.

Reagovat
kiwwi

stihol som urobit screenshot kym to typek vymaze

http://imgur.com/a/Fqivo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Yid. Beztak z toho bude jenom obřízka.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
raduinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14

Davies na to že vypadá jako houmlesáckej bratranec Chamberse tak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Bravo Bravo

Reagovat
db18

Lookman. Pep zas musel soptit... (teda až v kabině, předpokládám, že v průběhu zápasu jen tiše sledoval, jak se mu to hroutí)

Reagovat
Gunner14

Na konci byl nasranej jak svin

Reagovat
db18

Se nedivím, když ho Koemann dodělá takovým mlaďasem...

Reagovat
bobis21

nasraný vypadal už v poločase

Reagovat
Gunner14

To jo, ale nakonci byl víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Pep možná tu kariéru ukončí rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia od Evertonu, zdá sa že sa naplno rozbiehajú. Davies vynikajúci výkon, na ňom bolo vidieť ako nevypustil absolútne nič. Mal tam zopár nepresných prihrávok, zrejme bol dosť nervózny, ale odbehal a odmakal ako len vedel. No a Lookman na záver . S momentálnym rozpoložením kádrov, formou a zraneniami to vyzerá najhoršie pre Guardiolu a City.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz si clovek uvedomi, ze Daviesovi bude 19 az na konci cervna.... a ze to byl jeho prvni velky TV zapas v zivote, ktery navic hraje od zacatku, dalo se ocekavat, ze to nebude bezchybne. Zvladl to ale famozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď bude dostávať pravidelne šance.

Reagovat
Zaschrona

Urcite by mel, sam Koeman ho uz minule jmenovite chvalil a to on teda zatim snad u nikoho jineho neudelal. Dneska odpovedel tim, ze byl zrejme nas nejlepsi hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Counter 18.12.2016 18:29

No jo, tragéd Guardiola

Reagovat
Counter

Vizionář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperFrankie

Nostradamus.

Reagovat
Miguel19

Jestli by to Pepča s tím neposilováním neměl přehodnotit..

Reagovat
Uwe háže buly

Minimálně krajní beky by měl koupit a náhradu za Gundogana.

Reagovat
Infernoqt

Já to nerad přiznávám, ale můžou si za to sami. Zranění, karetní tresty. Jejich hra je hodně závislá na Fernandinhovi a i s Kompanym mají velkou úspěšnost výher, ale ten hrál jen proti nám. Každopádně mě to těší, když budou hledat chyby a měnit chod věcí.

Reagovat
vilp

Přehodnotí, jednoho záložníka určitě koupí.

Reagovat
Bandita_Harry

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

It's Guardiola's heaviest ever defeat in league competition.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
patas92

4 góly ze 4 střel, toto se momentálně může povést jenom Bravovi

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda

Reagovat
Zaschrona

Otazka je, jestli neco z toho opravdu mel chytnout...

Reagovat
smazaný uživatel

První dva nešly. Ty další dva jsou na diskuzi...

Reagovat
Arbiter

Tak brankář se stará nejen o bránu, ale i o komunikaci s obránci atp. A tam to evidentně jednoduše nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

A Otamendi....píšem to nie prvý krát, predať z Premier League. Na taký cirkus tu nie je nikto zvedavý, fakt úbohé.

Reagovat
smazaný uživatel

To cely trio Bravo, Otamendi a Stones je jak z cesky ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo a Stones zatiaľ len herne, Otamendi však pridáva aj simulácie a to je to najhoršie.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frank

Tohle Evertonu přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pepkovi s Man City taky.

Reagovat
SuperFrankie

Guardiola si sám způsobil tohle svojí paličatostí. V létě neudělá generační výměnu v obraně, hledá problémy tam kde nejsou (Bravo) a nakonec ignoruje zbytečně hráče (Delph) a klíčové posty lepí nesmyslně právě třeba Zabaletou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorovanie Delpha nechápem.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Pep: "Bravo is one of the best goalkeepers in the world"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
frank

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne mal ľahké zranenie.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Bravo, everton

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

no konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl přívést Messiho,ať zhasne i druhá modla Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Man City's heat map against Everton.

https://pbs.twimg.com/media/C2OMEhkXEAAq_8Z.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
tunkic

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Cobra

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Lukaku dobrý komik, jak se pokusil si přisvojit ten gol Daviesa

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Klasik

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hyrax

Reagovat
mojmira

Reagovat
andrew96

Lešoun

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Zaschrona

Moc nechapu, jak za tohle jde kritizovat, jen tezko mohl vedet, ze nehrozi, ze by to jeste nejaky obrance City odkopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Když na to koukneš, uvidíš, že celou situaci přehledně viděl, a jedinému obránci před bránou pomohl na zem, věděl, že už tam nikdo není

Reagovat
Zaschrona

No, tak jako tak mu to fakt nemam za zle, je placeny predevsim za strileni golu, tak je dobre, ze se o to snazil i tady. Stavime sestavu konecne kolem nej a zacina to nest ovoce. I na Romelovi samotnem je videt, ze ho to takhle s partakem vpredu vic bavi a vic dre a zas to i vraci tymu tim, ze vic funguje jako lidr.

Reagovat
Snatus

Chápu, jen mi to k spoluhráči nepřijde moc korektní, navíc k odchovanci klubu po takové hezké individuální akci.

Reagovat
Zaschrona

Ja fakt nevim, co ti na tom Romelove chovani prijde nekorektni. Vsak tam i bezi hned slavit a o tom, ze hrac City vedle nej upadl taky tezko mohl tusit.

https://u.nya.is/xdqziw.mp4

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by ses zastaval i nacisty, kterej pred tebou zastrelil tvoji mamu, kdyby mel na sobe odznak evertonu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

me teda prislo, ze ukazoval na Daviese, ze ho dal on...

Reagovat
Snatus

A mně zas přišlo, že vehementně ukazuje, že ten gol dal on. Kdo ví....

Reagovat
icemike

Reagovat
Zaschrona

Tom Davies. Borec zijici sen kazdeho Evertoniana. Da super prvni profi gol ve velkem zapase primo proti Gwladys, kterym cele utkani definitivne rozhodne, absolutni nadhera. Podobne perfektni debut i pro Lookmana, idealni pro jeho sebeduveru. Schneiderlin zas navazal na uspesna prvni utkani nakupu z MU. Barkley a Lukaku oba dnes vytecni, Holgate, Williams a Mirallas taky fajn vykony... Snad teda zapas, ktery nas poradne nakopne pro zbytek sezony, tohle byl urcite nas nej zapas v sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

parada Everton ted este Liverpool

Reagovat
Nikikrew

Už popáté se Mesut Özil raduje z prvenství v anketě serveru německé fotbalové asociace DFB o nejlepšího německého hráče uplynulého kalendářního roku. Záložník Arsenalu triumfoval s 54,5 % hlasů, druhý se umístil Toni Kroos s 33,9 % a třetí Jonas Hector si získal na svou stranu pouze čtyři procenta hlasujících.

v 28 rokoch 5krat najlepsi nemecky futbalista, not bad

Treba zamakat v tazsich zapasoch ( najma vonku) a mame klenot v zostave

Reagovat
LAM

Němec jako poleno.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

jen poleno

Reagovat
PISTOLERO

Z toho bolej oci zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci nekritičtí obdivovatelé Pepa Guardioly. Těm bych nikdy nedala.

Reagovat
raduinho

Myslím, že i tak se na tebe nestojí zrovna fronta.

Reagovat
smazaný uživatel

stojí

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pato44

Reagovat
Mastný Chobot

Olé, Everton

Reagovat
SunFells

Liverpool zatím podle očekávání, ale ty vole ten Everton

Reagovat
SunFells

Tom Davies je velký machr a Bravo jen potvrdil svou průměrnost.

Reagovat
CHONG

Hypediola

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržať Liverpool

Reagovat
I am Mancunian

#pogba neskutocny vykon , absolutne otrasne striedania a zasluzena prehra, zbohom LM, snáď Liverpool neda titul, klopp je boh

Reagovat
I am Mancunian

zlatankooooooo, este mozme dat titul predsa

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92
Reagovat
Pony Slaystation

#šašek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Ioannis Evangelopoulos (Kostas Manolas' agent): "Roma refused an offer of almost €40m from Arsenal for Kostas in the summer."

Toho jsme měli podepsat ještě než přišel do Říma. Zajímalo by mě, komu by dal Wenger přednost, zda jemu nebo Mustafimu.

Reagovat
Counter

Podle tohohle výroku asi Manolasovi.

Reagovat
SunFells

S Mustafim to bylo komplikované a zdlouhavé, možná tato nabídka přišla poté, co jednání s Valenciou vychladlo.

Reagovat
Counter

Dost možná jednali simultánně, už tehdy se o Manolasovi psalo a Wilson pak psal, že jsme byli na AS nasraní. A kdoví jestli do toho nějak mluvilo i to shánění tajného legendárního útočníka.

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš Harryho Kanea?

Reagovat
Counter

Spíš Griezmanna Ne že by to na situaci něco měnilo.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz Kostas by k vam dost mozna asi rovnou nechtel, on mel jit kdysi k nam, jenze pak si to vse rozmyslel a radsi sel z AEK do Olympiakosu, protoze si nemyslel, ze by u nas dostatecne hral.

Reagovat
SunFells

Tož i tak se měl Arsenal zajímat, což nevypadalo, že tak učinili. Pak by se vidělo.

Reagovat
Counter

Já si nějak matně vybavuju, že jsme zájem měli, ale možná si to pletu s Mirallasem

Reagovat
Mastný Chobot

nie, mali sme určite

Reagovat
Mastný Chobot

(aspoň podľa médií teda)

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
Mastný Chobot

len som Cunterovi napísal, že išlo o Manolasa, nie Mirallasa, k hodnovernosti som sa alibisticky nevyjadroval

Reagovat
SunFells

Dobře, fajn!

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Zaschrona

O Mirallase jste ale taky tutove meli zajem, alespon dle medii. To si dobre vzpominam, jak nasi fandove se bali, ze nam ho ukradnete.

Reagovat
Counter

jj, však právě. Mirallase si pamatuju dobře, a akorát jsem si nebyl jistý, jestli se mi to nespojilo i s Manolasem.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, tak Mirallasa som asi prespal moje sebavedomie kleslo

Reagovat
Whitemedia

Dnes super výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

Ideálne výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo - čtvrté místo zase ve správných rukách

Reagovat
Mastný Chobot

akurát vás ešte treba upraviť do harmónie

Reagovat
smazaný uživatel

už ne pls

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mul

Reagovat
pingla

aj 3 body jsou z takoveho zapasu malo, Liverpool predvedl naproste hovno, smutne je vsak to, ze my jsme byli schopni dat jen jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak vy, ale já jsem s dnešními výsledky spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Free_player

Ibraaa ... pěkná remízka

Reagovat
C-M@ster

Škoda. Daly se urvat 3 bodíky.

Reagovat
Bandita_Harry

bud rad za jeden

Reagovat
Error

Hoho, jiná paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, konečne poriadne výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsme měli vyhrát i přes to, že jim sudí potlačil kárku.. laxnost zakončení v těch šancích v závěru je fakt trestuhodná, hlavně Wijnaldum ztracené body

Reagovat
Busby babes

no nas jednou podryel DDG vas asi 3krat Mignolet.

Reagovat
smazaný uživatel

No těch šancí tam bylo i od nás víc než jen jedna.. akorát tam od nás bylo špatný zakončení.

Reagovat
Miguel19

Nejlepší možný výsledek. Řekl bych i spravedlivý.

Big Fella musí hrát základ

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera je dobrej zmrdeček. Čím dál nesympatičtější.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
minoLFC

Reagovat
mr.Silver

Neskutecny srac

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Reagovat
fff

Strasny kktko, neuveritelne.

Ako seriozne ked si predstvim, ze hram futbal, sleduje ma milion ludi na svete a urobim zo seba kktka, ze aha ako ma udrel do tvare, pricom vsetkym bude jasne, ze klamem ... by som sa zakopal pod zem od hanby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A on to robí takmer pri každej možnej príležitosti. Neuveriteľný debilko.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obyčajný vyjebanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kiwwi

naopak

Reagovat
fenixLFC

je nam jasne ze tebe imponuje, ty si tiez totalny odpad

Reagovat
kiwwi

sam si odpad

Reagovat
fenixLFC

nezvladas

Reagovat
kiwwi

ty mi nadavas a ja nezvladam, ok then

Reagovat
fenixLFC

ja ti nenadavam

Reagovat
kiwwi

a ja zvladam

Reagovat
J0EL

typicka spanielska picka

Reagovat
avicii

ony tam maju sebranku nesympatakov

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kovi81

strasny cunt

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

souhlas, strašnej zmrd

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná škoda, že jsme to neudrželi. Mohli jsme to pojistit z brejku, ale bohužel. Mám hrozně smíšený pocity z Gina. Na osmdesáti metrech byl vynikající, ale jak se dostal k zakončení, tak bych ho kopal do zadku jinak dobrej výkon, Arnoldovi pomohlo, když Mourek vyndal Martiala, kterej ho tam dost školil po lajně.

Reagovat
minoLFC

škoda, že sme to neudržali a postranný nediel ten Valenciov offside,rozhodcovia dnes nič moc....Pogba Rooney Herrera

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

achjo, nezvladli sme tento zapas...Liverpool s tym co mal k dispozicii hral vyborne

boli sme sice o nieco lepsi, ale to nestaci, tam musi byt este vacsi chtic!!!

teraz mame celkom v pohode zapasy tak dufam ze sa vratime na vitaznu vlnu...

kazdopadne 16 zapasov unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase pozeral zápas v paralelnej realite

Reagovat
J0EL

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebyli jste lepší

Reagovat
Busby babes

byli., meli jsme vic vylozenych sanci a nez jim prisel Coutinho, tak jsme je pomalu nepustili v druhe puli za pulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandím ani jednomu týmu, ale ManUtd zaslouženě vyrovnal

Reagovat
Coutinho10

no...pred zapasem bych asi bod bral, ale je to velká škoda, že se to neudrželo

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mali byť 3 body. Nebyť Wijnalduma, tak je tam minimálne o jeden gól viac, neuveriteľne impotentný hráč.

Ale tak vzhľadom na okolnosti, prijateľné, pred zápasom určite.

Reagovat
CubONE

A nebyt Mignoleta, tak su tri vo vasej sieti. Remiza spravodliva.

Reagovat
smazaný uživatel

S remizou suhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliverova parta obrovsky nezvládla, Poga měl bejt venku, Rooney s oranžovou a gól po ofsajdu. Ale remíza pro nás dobrej výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo Pogba von? Za čo Rooney oranžová? Podľa mňa výborne zvládnutý zápas od Olivera.

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Busby babes

zluta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

červená jo Leda tak v těch vašich vypatlaných hlavách

Reagovat
minoLFC

ani lopta tam nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle na rudou? So prober čobole

Reagovat
Bandita_Harry

uplne s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

uplně s přehledem žlutá neexistuje rozhodčí který za tohle dal červenou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Žltá, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ale za to sa fakt dava zlta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

akoze ked to rozhodca nevidel tak sa na to moze pozriet FA nie?

Reagovat
kiwwi

a co mu udelia, spatne zltu kartu?

Reagovat
fenixLFC

who cares

Reagovat
Bandita_Harry

ne, faul pre liverpool

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Rooney za prasárnu na Milnera.

Reagovat
fenixLFC

evidentne za pogbovo odhodenie hendersona (sa mi to podobalo na podrezanie alebo vykrutenie krku v nejakom filme ) ale to pohoda a rooney za ten zakrok na milnera evidentne

Reagovat
fff

No dpc

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tomekcz

mourinho je strasnej kkt, tema stridanima to uplne zabil. stacilo hrat po zemi a nemaj sancu loserpool muze dekovat jen rozhodcimu za penaltu ze je dotlacil k bodu

Reagovat
iamek

Reagovat
Feind

tys to asi nesledoval co? vzdyt jim to celou dobu po zemi neslo, jak se liverpool stahoval, az pak prisel felaina a najednou gol z centru

Reagovat
Bandita_Harry

za trapnost

Reagovat
nani92

konečne máme tento zápas za sebou, je super, že sa neprehralo,aj ked to dnes bolo všetko skoro zlé, vrátane striedaní, aj ked Fella to troška zachránil...ale o TOP4 sme stiahli o bodík City a to je hlavné

Reagovat
Counter

ManCity jsou ale pátí.

Reagovat
nani92

ale bojujú o TOP4 alebo už nie?

Reagovat
Counter

Stáhli jste bod na páté místo. V boji "o TOP4" jste ztratili dva body na čtvrtý Arsenal (potažmo na Tottenham a nezískali nic na LFC).

Reagovat
kiwwi

pred zapasom sme stracali 6 bodov na 2. miesto, po zapase stracame 5 bodov na 2. miesto

Reagovat
fenixLFC

pred zapasom ste na stvrte miesto stracali tri body, teraz styri

Reagovat
kiwwi

nas ale zaujima 2. miesto nie 4.

Reagovat
fenixLFC

preco druhe? preco nie prve? na to ste stratili tiez

Reagovat
kiwwi

lebo realne uz na titul nemame tento rok, takze sa sustredime na 2. miesto a na vitazstvo v poharoch...v poharoch sme vsade postupili a na 2. miesto sme stiahli bod

Reagovat
smazaný uživatel

Ti pomáhal počítat jiri-fcb, ne?

Reagovat
fenixLFC

na prve miesto ste pred zaciatkom kola stracali 10 bodov, teraz 12. na druhe 5, teraz 5. na tretie 4, teraz 5.na stvrte 3, teraz 4. a na piate bod, teraz 2. chapem, zas pises iba tak ako sa ti to hodi

Reagovat
kiwwi

ou moja chyba, ja som myslel ze Totac ma 44

ok tak aj napriek tazkemu zapasu a stratenym 2 bodom sme si udrzali rovnaku stratu na 2. miesto

Reagovat
Counter

Gratulace

Reagovat
kiwwi

som zvedavy ci nam budes takto gratulovat aj o tri kola ked uz budeme pred Arsenalom

Reagovat
vladis271

uložte si to niekto prosím vás.

Reagovat
Counter

Od toho máme ownysearch.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

ulozene

Reagovat
Mastný Chobot

mám

Reagovat
Counter

V takovém případě budu spíš kritizovat Arsenal, protože ztratit doma s Burnley a Watfordem by bylo neodpustitelné.

Reagovat
kiwwi

myslim ze vam na to bude stacit prehra s Chelsea

Reagovat
Counter

Se čtyřbodovým náskokem těžko.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

myslene, ze nemusite stratit aj s Burnely aj Watfordom

Reagovat
Counter

Bude neodpustitelné ztratit byť jen v jednom z těch dvou zápasů.

Reagovat
J0EL

Ty uz radsej nic nepocitaj tupelo.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

nech počíta, vždy ked to robí stane sa niečo zaujímavé.

Reagovat
SunFells

hhh

Reagovat
iamek

Prvni polocas naprosty odpad. Druhy trosku lepsi, ale az moc halo fotbal. Brejky od Liverpoolu smrdeli neuveritelne. Rooneyho nema smysl moc komentovat. Nejhorsi hrac suverene Pogba. Uplne mimo. MOTM Valencia. Neuveritelne co udycha.

Reagovat
spider_8

Rooney vám docela přinesl klid do finální fáze, připravil gól, měl další velkou šanci. Co bys od něj chtěl?

Reagovat
Busby babes

aby tu sanci promenil. Na druhou stranu zkazil spousty jednoduchych micu...

Reagovat
spider_8

Tak to byl výborný zákrok od Mignoleta. Rooney si tam výborně odtlačil obránce a i dobře vystřelil. Celkově mi přišel hodně nebezpečný, to že taky něco pokazí se u koncového hráče dá očekávat.

Reagovat
iamek

Dva nebo tri brejky resil jak zacek a vzdy nahral hraci liverpoolu a byl z toho brejk. Spoustu akci zabrzdil. Dostal nahravku do leveho kridla, zastavi a hodi to na Roja. Ta sance co mel byl ofsajd ne ?

Reagovat
spider_8

Nebyl, byl tam ještě jeden hráč schovaný za Ibrou. A jestli myslíš ten brejk na konci co táhl Fella, tak to myslím podělal spíš on blbou nahrávkou.

Reagovat
kiwwi

aj Mikhi toho dnes odmakal neskutocne kvantum

Reagovat
iamek

Prvni polocas nic moc, ale druhy byl jak masina. Akorat ta finalka porad trosku vazne.

Reagovat
Gunner14

#Pogbod

Reagovat
spider_8

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

No co se dá dělat, aspoň něco. Ale teď máme super los a týmy nad náma maj nějaký vzájemný zápasy, takže bysme se měli dotáhnout....

Reagovat
Tomekcz

hned dalsi zapas na stoke nevyhrajem fakt super los

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

Och fuck. To je strašná škoda. Každopádne aj tak Kloppovi za taký výkon, aký predviedli. Trochu som nepochopil, prečo Man United nehrali viac cez Alexandra - Arnolda. Martial cez neho dosť prechádzal v prvom polčase, v druhom od toho úplne upustili. A Klopp tam mohol dať Sturridga, trebárs keby bol on namiesto Wijnalduma v tých 2 pozíciach, tak by to vyriešil lepšie .

Zápas inak fantastický, na to, že jeden z tímov viedol José.

Reagovat
papanegra

Před zápasem bych bral plichtu všemi deseti, jelikož nám chyběl Clyne, Matip, Mané a Couts v základu, což jsou všechno opory.. ale po zápase je ve mě lehké zklamání, že jsme to neudrželi. Nevadí pořád to pro nás beru jako zisk a pro MU jako ztrátu..

Škoda jen, že Klopp nestřídal víckrát, tohle nepochopím..

Reagovat
smazaný uživatel

studge to tam mal ísť rozhodne prevetrať troška som z toho nasratý

Reagovat
papanegra

Taky jsem toho názoru

Reagovat
iamek

A Herrera za takticky faul . Tam by to bylo 3 on 2. A to divadlo si odpustit mohl ( Chyceni za ksicht )

Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

16 zápasů unbeaten a stejně jsou pořád 6

Reagovat
smazaný uživatel

frustrace je v plném proudu

Reagovat
spider_8

Příjemný výsledek pro nás. Pro Liverpool by to byly až moc plusové body v boji o titul a United už taky někdo měl ustřihnout vítěznou šňůru. 3 z 5 největších soupeřů ztratily, celkem spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

gol z ofsajdu klasicky, plus prehliadnutie škrtenia Hendersona od Pogshita a o tom simulovaní Herreru nehovoriac, stratené dva body. Ako inak nechapem prečo v závere nestriedame a nepošleme tam Studge, ked každý vie, žeby tam spravil vietor. Inak Alexander Arnold super výkon, ale Clynea neposadí.

Reagovat
smazaný uživatel

AA

Reagovat
wild

Nezvladli sme to, absolutne nezvladli. Dnes sme mali brat tri body, nakoniec sme "radi" za remizu. Je to strasna skoda, pretoze sme v dobrej forme. Liverpool bol dnes znacne oslabeny, ale napriek tomu hrali dobre a zasluzili si bodovat.

Dnes to posral Pogba, absolutne mu nic nevyslo..

Doma sme stratili so City, Arsenalom aj Liverpoolom + vela strat s muzstvami zo spodu tabulky. Je to potom tazke, sa dostat na spicu..

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to brať pozitívne, špička sa dnes ráta po šieste miesto v tabuľke.

Reagovat
kiwwi

kluuuud sme neporazeni 16 zapasov po sebe, mali sme 9 vitazstiev po sebe, v lige sme mali 6 vitazstiev po sebe, snad necakas ze nepride sem tam ziadna strata (skoda je tych zo zaciatku co byt absolutne nemuseli)

Reagovat
iamek

Reagovat
wild

nemozem byt teraz kludny strasne ma to sere proste. Derby s Liverpoolom je proste velky zapas, fakt vsetko nasvedcovalo tomu, ze by sme mali vyhrat a dotiahnut sa.

Jasne, ze pride strata, ale dnes to velmi sere. Bolo ich uz tuto sezonu doma moc, vzdy najviac stve ta posledna. 2b s trojzapasu City, Arsenal, Liverpool je proste malo

Reagovat
mithro

dnes sa malo vyhrat, tiez ma to serie, remiza je uplne k hovnu... ale hraci to nezvadli, na cele s Pogbom, hrozna skoda.

Reagovat
kiwwi

to prejde

nechcem to zakriknut, ale teraz mame 4 celkom v poho zapasy a ked si to borci upracu v hlavach a zvladnu vsetky 4 tak sme definitivne v top 4

Reagovat
Tomekcz

na stoke nikdy nevyhrajem, uz to pochopte

Reagovat
Busby babes

Poogba na tomhle bude muset zapracovat. On je asi hrozne premotivovanej na tyhle zapasy. kdyz pusobi jako ze ma uplne v pici, tak je skvelej...

Reagovat
iamek

Reagovat
wild

Je este stale mlady, potrebuje si to zrovnat v hlave. Ciastocne to chapem.. Len ma strasne sere, ze dnes ked ocakavame od kazdeho TOP vykon, tak predvedu snad to najhorsie..

Reagovat
Busby babes

prave, porad je mu 23, tak se s tim musi trochu srovnat. Nevysel mu jeden zapas, to se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je ideální.

Reagovat
Grahf

Tohtosezonna klasická domáca remíza 1:1 so slabým klubom

Reagovat
Busby babes

No, ztracene dva body. Ne z pohledu vyvoje zapasu, ale pro nas to byl zapas, kterej jsme muslei vyhrat. Bod neni tragedie, ale mohli jsme se zas o kousek vic dotahnout.

Zapas celkove asi vyrovnanej. My meli 3 dobry sance v prvni puli, v druhe sice vetsi tlak chvilema, ale sanci zas tolik ne. Liverpool mohl rozhodnout Coutinhem nebo na konci Wijnaldumem.

Zapas celkove asi nic moc, hrozne chyb. Prakticky jsme se nedostali k nasi hre. Pogba strasnej a Liverpool to hral dobre, hlavne smerem dozadu hodne pozorni a ztezovali nam to. Diky vykonu Pogby byli lepsi v tom stredu a my nedokazali moc dostat hru na kridla a vic je zapojit do hry, hlavne v prvnim polocase. Zaroven ale smerem dopredu moc nepredvedli. To se zmenilo, kdyz prisel Coutinho. Ten jim hodne pomohl a pripravi/dostal se do zajimavych prilezitosti. A kdyby dal na 2:0, tak bylo asi hotovo. No nic, ted musime vyhrat dalsi tri zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na tom, ze zapas nic moc. Vzhladom k nastavenemu standardu v derby a v šlágroch PL obecne, to bolo z toho lepsieho myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že sa zápasu zúčastnil aj Mourinho, tak bol veľmi dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

jasne, treba na Anfieldu to byl letos jeste horsi zapas. Dneska to celkem melo tempo, ale bylo to takove rozharane, hodne chyb u obou tymu, souvisle akce si nikdo moc nebyl schopnej pripravit... v tom to byl nic moc zapas.

Reagovat
iamek

Mi to pripominalo nas zapas proti City, kdy se prohravalo. Litali jsme jak smyslu zbaveni a City spatne resilo brejky. A i presto jsme mohli remizovat/vyhrat a stejne, tak dostat.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba si mohl vybrat zápas proti nějakýmu Hullu nebo něčemu, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba predvedl nejhorsi vykon top hrace na tyhle urovni, co jsem za posledni roky videl

Reagovat
fenixLFC

bez polovice zakladu na old trafford proti rozbehnutému United...remiza zasluzena, len to mrzi ked dostaneme gol v zavere, ale na druhu stranu mali vela vylozenych sanci. MOTM mignolet, tragédom pogba. herrera si klasicky svoju spinavost neodpustil, mal sa fakt ucit od milnera a nehrat divadlo.

inak dve poznamky- neskutocne ako sa nasa hra smerom dopredu zlepsila s coutsom, to bolo neporovnatelne, ale brutalne. a je smutne/vtipne zaroven ze najlepsi ofenzivny plan muzstva za miliardu libier so ,,specil one" na lavicke je nakopavat lopty na fellainiho s ibrahimovicom

Reagovat
Maresma

Vzhledem na oslabenou sestavu bod na Old Trafford beru všema deseti.

Reagovat
avicii

Reagovat
papanegra

Reagovat
13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

ked sa pozram na tabulku, tak asi by sme sa vacsinou zhodli ze by bolo bozie...Pep a Mourinho mimo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo LM bude Mourek a Arsene

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene a Pep.

Reagovat
minoLFC

Mourinho a Pep

Reagovat
CubONE

Klopp a Poche

Reagovat
spider_8

To by byla dobrá prdel. Ale symbolizovalo by to jejich rapidní úpadek v poslední době.

Reagovat
Manik...

Snad

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a klopp

Reagovat
vladis271

Pred zápasom by som x bral. Trocha zamrzí lebo veľa času neostávalo dokonca, už sa to dalo vydržať, plus to bol offside.

Ale tí ich hráči to sú strašné špiny. Pogba mal byť vonku už v prvom polčase. A Herrera je proste špinavá mrdka nech si hovorí kto chce čo chce.

Reagovat
13

No jo no, offside goal klasika.

Reagovat
kiwwi

ako gol z ofsajdu je trochu nieco ine ako ofsajd pri build-upe 10 roznych dotykov pred golom

kazdopadne bol by som zvedavy co by ste hovorili, keby Mignolet nevychytal Rooneyho, pretoze mu postranny zdvihol ofsajd ktory nebol

Reagovat
Counter

řekli by, že konečně nějaká spravedlnost

Reagovat
13

padlo to po offsidu nebo ne? Pokud by bylo ve fotbale video, tak jste dnes bez bodu.

Reagovat
REPLIKATOR

Boring James Milner ‏@BoringMilner 1 hod.před 1 hodinou

I just told Paul Pogba that was my favourite dab of the season. He said What are you on about? I said For the handball. He just stormed off.

Reagovat
smazaný uživatel

755. za Herreru

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ligter

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro by som zabudol, ale dnes klobúčik pre Mignoleta

Reagovat
avicii

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

tohle je prostě o hovně...ještě pěkně dlouhá cesta k tomu, aby se dokázaly vyhrávat tyhle zápasy...poplašený vemena, nic jinýho...poslední zápasy mají dost času nasbírat sebevědomí a pak předvedeme tohle...úúúúúúúplně zbytečně je dostaneme do vedení a pak to naháníme, jak kdyby někteří hráči hráli fotbal poprvé...

obrana prostě úplně to stejný...poplašení oba dva, jeden víc než druhej...Rojo prostě není stoper pro United a nikdy nebude...Jones měl takovej strach cokoliv udělat, že snad 99% balonů poslal na DDG a to ještě jednou málem tak, že z toho byla šance pro Liverpool...Tony je dlouhodobě jedinej, kdo snese ty nejpřísnější měřítka, dneska super...Darmian, nula, šeď, jestli chce Mourinho ignorovat Shawa, tak je blázen...

záloha nevím...měl zůstat Carrick a Pogba měl jít dolů...naprosto otřesný zápas od něj...sice chápu, že ho Mourinho chtěl podpořit a dát mušanci to napravit, ale takhle ho totálně pochoval, jednoznačně nejhorší hráč na hřišti, úplně všechno špatně...Martial a Mkh asi dobrý, ale zase, ten závěr nepochopím, proč to Mkh 20krát tak zajebe? Herrera to stejný...celý zápas dobrý, ale posledních 10 minut nedá dobrej balon...jednoduchý nahrávky, kdy máme jít do tlaku a nedáme si to na metr...

na Ibru stačí poslat slušný balon a vždy to bude smrdět...proč jen jednou za zápas...doopravdy jen jeden jediný dobrý balon za celý zápas pro Ibru...to přece nedává smysl...hráč v takové formě, oni mají na stoperech takové kalamity a my to prostě ani nechceme využít...úplně nádherně to bylo vidět na Fellovi...na něj najednou nějaké dobré balony dáme a kurva to je fakt megapřekvapení, že to proti těm tragédům všechno vyhraje...

zahozený body, tohle se musí vyhrávat a my zase rozdáváme body...jedeme dál k-rva, ale tohle je prostě špatně...

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim s tim hodnocenim stoperu. Udelali jednu chybu, byl z toho roh, kterej jsme meli v pohode ubranit. Smula, byla z toho penalta. Ale jinak odehrali slusnej zapas.

Reagovat
kiwwi

no na konci ma trochu srali jak sa tam nevedeli za toho boha vyhrabat z tej obrany a 5 minut to tam posuvali na de geu

Reagovat
Busby babes

me se v tomhle denska moc nelibil pohyb te zalohy. Nemeli to casto moc komu dat. nebo by to davali docela do speku... Ale to jsme zas u vykony Pogby...

Reagovat
Swarley

já chápu, že to je o tom presu Liverpoolu, ale oni nerozehráli jedinej dobrej balon...samej nákop, střed zálohy většinu zápasu úplně namalovanej...pokud se tomu presu chceš trošku vyhnout a chceš i vzhledem k němu nějak kombinovat, tak musíš mít právě stopery, kteří jsou dobří na balonu a nebojí se ho hrát...to se mi na nich dnes fakt nelíbilo, ne že by nějak hrůzostrašně bránili...

Reagovat
Busby babes

ja nevim, imho je to trochu prehnane. Rojo nikdy asi nebude nejakej pan rozehravac, ale to takovej Vidic nebyl taky, ze jo. a jak pisu vejs, dneska jim to ta zaloha podle me dost stezovala. Myslim nase zaloha.

Reagovat
iamek

. Stred byl v prdeli. Ztracel balony a dostaval ty dva neustale pod tlak. Pogba jako by tam nebyl, ale i on ma pravo predvest spatny vykon. Ta serie je z velke casti jeho zasluha.

Reagovat
Busby babes

jasne ze ma. Ja to neberu jako nejakou tragedii, jeden spatnej zapas z nej nedela spatneho hrace. To se stane. Skoda, ze zrovan dneska proti Live, byli k porazeni...

Reagovat
Swarley

jasně, to tomu rozhodně nepomůže a v tomhle byl dneska úplně celej problém...Liverpool na nás trošičku zadupal a najednou všichni plašili...že pod tlakem, tomu rozumím, ale my jsme ztráceli během zápasu tak jednoduchý balony i v naprostým klidu...

a ještě ty jejich nákopy lítaly úplně všude...místama mi přišlo, že DDG má o level lepší rozehrávku než oni oba dva dohromady...

Reagovat
Busby babes

Rojo 76 procent, coz je nic moc, ale jones 83 procent uspesnych prihravek, DDG 59.

https://www.whoscored.com/Matches/1080715/LiveStatistics/England-Premier-League-2016-2017-Manchester-United-Liverpool

Reagovat
Swarley

njn, ale od Jonese šly všechny na DDG a to už tak lichotivé číslo není

Reagovat
Busby babes

a vubec, nech Phila bejt, konecne je taky chvili zdravej, tak si par horsich prihravek muze dovolit. beztak to byla chyba tech spoluhracu.

Reagovat
Swarley

ale vždyť jo, on je můj velkej oblíbenec a jsem rád, že je zpátky a v takové formě...ale tohle prostě nebyl v těchto ohledej dobrej zápas...

Reagovat
B3n

Jones to De Gea 11

Jones to Valencia 10

Jones to Rojo 10

Reagovat
B3n

a ostatním 16

Reagovat
Swarley

samozřejmě jsem přeháněl, ale i tak to prostě nejsou moc dobrá čísla...

Reagovat
B3n

Jo, to mi bylo jasný, jen jsem to měl zrovna otevřený

Reagovat
Busby babes

ale chapu, jak to myslis. Tezko rict, jestli by tam pri takovem mnozstvi rozehravek s tak malo casu byl nekdo jinej vyrazne lepsi. Mozna Blind, v tom stredu by tam dneska byl imho platnej.

Reagovat
Swarley

nevim no, byla chyba tam nechávat Pogbu...kdyby zůstal Carrick, tak by to možná bylo v tom druhém poločase takové klidnější, on by ten střed podržel a pomohlo by to rozhodně i stoperům...tam ten závěr místo našeho tlaku bylo jen chaotické překopávání zleva doprava, kdy jsme poztráceli tolik balonů naprosto zbytečně...

strašná škoda, protože ta chuť tlačit se do vápna tam byla, ale nebylo tam jak dostat pořádně balon...všechno nepřipravený, chaotický, nepřesný...

Reagovat
Busby babes

to asi jo, zas chapu, ze tam zustal Pogba, kterej je preci jen kreativnejsi a ofenzivnejsi. Navic i na utocne standardky velkej a silnej... bohuzel to nevyslo.

Reagovat
Swarley

chtěl ho prostě tradičně Mourinhovsky podržet, což na jednu stranu chápu, ale taky se musí teď s odstupem času přiznat, že to byla bohužel obrovská chyba...

ale opakoval bych se, s tímhle musíme u Pogby počítat a řekl bych že i u Mourinha...posledních pár zápasů byl Pogba klíčový, dnes velký zápas a nevyšlo to...ono to docela bylo vidět i na EURU, že ty těžší zápasy mu dělají docela problémy...na tom se musí zapracovat...

Reagovat
wild

No, ja skor suhlasim so Swarley..ta obrana je splasena, ked su pod tlakom tak robia strasne chyby. Proste oni nato nemaju aby hravali zaklad za MU. Urcite nie spolu.. A tie Jonesove neustale nahravky na De Geu mi lezu strasne na nervy

Reagovat
fajdax

dedku jeden nerudnej

Reagovat
smazaný uživatel

A my máme znova sedem bodov náskok.

Reagovat
mickey mouse

Can a Wijnaldum pořádná slabota teda

Reagovat
Maresma

Can byl super.

Reagovat
Mastný Chobot

s Pogbom tam zametal jak s handrou

Reagovat
iamek

Can byl skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

On i Wijnaldum hrál dobře, když teda pomineme jeho absolutně tragický zakončování

Reagovat
13

Can se naopak konečně chytnul.

Reagovat
mickey mouse

vždyť zazdil každý rychlý brejk

Reagovat
cristiano.K.

co to meleš a kdo posadil centr na hlavu Wijnalduma?

Reagovat
Liquid

si nemůžu pomoct, ale ten Liverpoolský tým je velmi nesympatický, teď navíc i v dresech technických služeb, ale bod z Old Trafford se počítá

Reagovat
Steve Stifler

Další zápas, kde by stačilo proměnit každou třetí šanci a byl by klid v šedesátý minutě.. nic no, zase zbytečná ztráta.

Reagovat
REPLIKATOR

Takhle už by tabulka klidně mohla skončit. Na titul stejně nemáme, Chelsea klidně ať vyhraje. Tottenham mi nevadí, Arsenal klasicky 4. místo a oba Womanchestery mimo TOP 4

Reagovat
minoLFC

Ale to Firminove zbavovanie sa lopty na vlastnej polovici Neviete čo má Klopp proti Sturridgovi

Reagovat
13

Firmino ukázal fantastický presing, to samé Origi i Lallana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

o tom sa nebavím

Reagovat
13

No já ti vypisuju proč tam nedal toho Sturridge. Proti týmům kde budeme tlačit ho tam uvidím rád, ale dneska to bylo od Kloppa dobré rozhodnutí.

Reagovat
fff

To, ze je pomaly a nemaka a vsetko co robi je pomale poslednu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

on se jich nezbavoval, on je ztrácel, to je horší. Člověk ho chválí za bojovnost, kterou předvedl, ale pak si s tím hraje před vlastním vápnem...

Reagovat
fenixLFC

/ je na jeho vkus moc malo behavy a sebecky

Reagovat
smazaný uživatel

sturridge je nulovy v subojoch a celkovo fyzickosti..to kloppovi vadí..

Reagovat
minoLFC

hmm

Reagovat
13

No je to trochu škoda, ale před zápasem bych takový výsledek bral a ta obrana nám místy hořela i přestože celý tým makal dozadu na 100%. Pro Arnolda to byla příšerně těžká zkouška ohněm a moc se mi to nepozdávalo. Lovren lepší než Klavan, až se vrátí Matip, tak vedle něj musí hrát Dejan. Velká škoda, že v těch brejkových situacích to vycházelo na Giniho. Je furt docela nezkušenej, kdyby měl klidnější hlavu, tak mohl mít dva goly. Coutinho okamžitý vliv na hru, ale Firmino jako hrot by tohle měl umět zakončit líp.

Jinak k United. Mourinho aka mistr taktik v prvním poločase opráskl taktiku od Kloppa a v druhém mu klasicky zachraňoval zadek květák s plánem nakopávaný balony do vápna. Pogba šílenej výkon. Herrera zmrd uplně klasicky. Ibrahimoviče naopak chválím, je to borec.

Reagovat
Busby babes

nevim no, kritizovat nasi taktiku, kdyz jste si do 60. minuty nevytvorili prakticky nic a my meli 4 dobry sance, ktere meli skoncit golem...

Reagovat
kiwwi

pssst to bolo okopcene od Kloppa alebo nas zachranoval zalozny plan

Reagovat
13

Reagovat
r.mrazik

Mourinho aka mistr taktik v prvním poločase opráskl taktiku od Kloppa

Reagovat
13

Že jsem tak smělý chlapci, kde tam byla nějaká extra taktická myšlenka? Do šancí jste se dostali v prvním poločase jen díky presingu a kiksech LFC na vlastní půlce. (Jinými slovy něco co obvykle využívá Klopp a taky z toho byly ojedinělé nebezpečné momenty LFC v první půlce).

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp aka vynálezce pressingu Vám už z něho fakt mrdlo v bednách (některým)...

Reagovat
fenixLFC

si zozral zle zrno alebo proste neveis citat? nikto tam o tom ze by bol vynalezca pressingu nehovori

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak od něj opral taktiku? Prostě použil taktiku, která je ve fotbalu známá co je fotbal fotbalem.

Reagovat
r.mrazik

Si delas prdel ne?

Reagovat
Busby babes

jj, a Klopp taky nejspis vynalezl krajenej chleba ne?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Godwinson

Škoda, že to Liverpool neudržel Každopádně po reakcích na předpokládanou sestavu už bylo jasný, že Liverpool půjde nejméně s bodem

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Kdyz se napise, ze ma Paul Pogba cenu dvou Johnu Stonesu, tak to ani nevypada tak blbe.

Reagovat
iamek

Kde jsi byl zaletlej poslednich 10 zapasu, kdyz si to Pogba vodil ?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

jeden zapas nezvladol a uz je tu mudro a vtipne

Reagovat
kiwwi

tak zrovna po dnesnom zapase Stonesa....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V poměru se nesekli, sekli se v řádu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Reagovat
blade115

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
kiciN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
13

A jinak za to co tam předvedl Herrera bych mu klidně dal rudou.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

takze 3 cervene sme mali dostat...este niekto?

Reagovat
13

Sorry, ale na tohle tahání za dres jsem alergickej. Pokud se to aspoň snaží zaonačit nebo udělat to skrytě tak ok, ale tohle bylo fakt trapný a to co předvedl pak byla třešnička na dortu.

Reagovat
kiwwi

perfektny takticky faul - bez srandy (jasna zlta), Firmino oplacal (jasna zlta) - rozhodca posudil vyborne

Reagovat
Maresma

ale tady ty simulace bych prostě trestal taky, je to hnus

Reagovat
kiwwi

to rozhodca nemoze trestat priamo na ihrisku, to by sa mohlo strasne zvrhnut

nato by mali byt dodatocne tresty, ale myslim ze aj tam by Herrera obstal, pretoze ten Firmino ho proste trafil, to bolo len prihrane, nie cele zahrane

Reagovat
Maresma

Jo, klidně dodatečný tresty, to beru. To by neobstál teda, Firmino ho žďuchnul, ale Herrera to zahrál na úder do obličeje, za což by byla červená. Ubohost prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

perfektny takticky faul - bez srandy (jasna zlta), Firmino oplacal (jasna zlta), Herrera simulace (možná žlutá) - rozhodca to mohl posoudit lépe.

Reagovat
kiwwi

takto to proste nefunguje rozhodca si nemoze piskat podla scouserskych pravidiel

Reagovat
13

Mně je jedno jak to funguje, říkám že by to takhle bylo spravedlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
EXoRcIsT

Čo tak rovno 11 červených

Reagovat
fenixLFC

to nech si necha do PD

Reagovat
Counter

Jednu za faul, druhou za simulaci

Reagovat
13

Takhle to bylo myšleno.

Reagovat
Busby babes

tak on tam do toho krku od Firmina dostal... imho rozhodci tohle vyhodnotil spravne, zluta pro oba.

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Counter

To je strašná špína

Reagovat
Hokaido

Mě jen překvapuje, že to strašně lidí zjišťuje zhruba tak v posledním měsíci, přitom je úplně stejnej už od příchodu... Vždycky to byla špína.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Tehdy toho ještě tolik nenahrál asi.

Reagovat
Kowe

Reagovat
kiwwi

a tretiu za dodatocne reci...a potom este trest od FA do konca sezony

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

subjektivne jednoznacne totalne nefer

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha totalne unavena a ten pohlad na lavicku bol snovy...ked nemas cana, hendersona ci giniho nikym nahradit

Reagovat
avicii

treba posilnit ozaj Lucas bol na lavicke? mohol by uz odist

Reagovat
EXoRcIsT

Bol to zápas ktorý si nezaslúžil vyhrať ani jeden a zároveň si ani jedno mužstvo nezaslúžili prehrať . Pogba dnes otras , Rooney nato už nemá vôbec nestíha a Darmian vidí pred sebou hráča tak je posratý až za ušami + Mkhitaryan hrôzostrašné riešenie situacii

Reagovat
13

Ať se to prosím rychle vyřeší s tim Matipem, s ním ta obrana dostane zas trochu jiný rozměr. Jako záloha stojí momentálně na Hendovi, tak obrana na Matipovi.

Reagovat
stiflerovamama

Skoda no stratene 2 body. Co sme to zase dostali za gol OMG. A ten postranny ma Valenciu od sebe 5 cm a nevsimne si ofsajd

Inak bolo jasne, ze vzhladom na zostavu nebudeme tak dominantní, skoda no s Coutinhom a Manem by to vyzeralo inak. Ale celkom dobre sme branili, v ofenzive tam tiez bolo par polosanci v prvom polcase, ktore sme ale riesili zle, najma Origi, ten je pre mna momentalne nepouzitelny, vybojuje vela lopt, spravi aj niektore veci dobre ale nasledne do dojebe a vsetko je zbytocne. Firmino vyborna robota pri napadani, aj v defenzive len uz by mu to tam mohlo padnut aj v ofenzive. Po prichode Coutinha ofenziva ovela nebezpecnejsia skoda, ze sa nam tam nepodarilo nieco vyuzit. Sklamanie pre mna zatial Wijnaldum, najma v ofenzive. Ako podla toho co predvadzal v Newcastli som si myslel,ze z casti dokaze nahradit aj kreativitu pri absencii Coutinha ale zatial teda obrovske sklamanie pre mna v ofenzive, ako tam je fakt nulovy, vid dnesne sance.

Reagovat
vladis271

A imho strašná škoda, že Couts nemohol od začiatku. Nebolo by čo riešiť.

Reagovat
EXoRcIsT

To nevieš možno by ste viac horeli v obrane

Reagovat
Euphael

Být od zacatku Coutinho s Maném tak zhori ti buzeranti

Reagovat
EXoRcIsT

Everton Bravo a Otamendi dvaja saskari

Reagovat
minoLFC

ale dúfam, že nejaká posila prijde

Reagovat
Godwinson

Reagovat
13

Klopp vyhlásil, že nepřijde.

Reagovat
Busby babes

Mourinho: "We were the team that attacked and Liverpool were the team that defended. Let's see if the critics are fair."

At je tady trochu veselo.

Reagovat
Euphael

Reagovat
13

Reagovat
Counter

To tak bývá, když jeden vede a druhý prohrává.

Reagovat
Busby babes

zajimavy, ze branili i za vyrovnaneho stavu.

Reagovat
Counter

Za vyrovnaného stavu byl dle mého Liverpool lepší a měl i hodně slušnou šanci na druhý gól.

Reagovat
Busby babes

v prvim polocase? dzt to si nevypracovali vubec nic.

Pak meli dva dobre protiutoky, Coutinho mohl a mel dat gol, tam nas zachranil DDG a na konci Wijnaldum.

Reagovat
Counter

Já myslel ten závěr po vyrovnání, v prvním poločase nee.

Reagovat
Busby babes

tak i tam se zakopali, logicky, a cekali na protiutoky, taky logicky. A jeden jim malem vysel. Ale jde o to, ze ja na tom nevidim nic moc spatneho, hrali venku. Ono to cele je narazka na to, ze kdyz jsme obdobne hrali na podzim na Anfieldu, tak za to pak byla velka kritika.

Reagovat
Counter

Mi to teda moc obdobné nepřišlo, LFC mělo zájem chodit i dopředu, presovat rozehrávku a zdaleka tolik hru nesabotovalo jak vy na Anfieldu.

Reagovat
13

LFC dnes hrálo na co mělo.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
vodka

první poločas jsme byli na Anfieldu ale lepší a takový beton to nebyl.

Reagovat
Counter

Ok no, možná jsem si to v hlavě už nějak hejtrovsky zatemnil

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Nesměj se mi, akorát jsme se nepochopili

Reagovat
J0EL

mufani si klasicky nevidia do huby.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

a zaujimave, ze vobec branili ked prehravali, ved to sa nesmie a robi to len dinosaurus Mourinho

Reagovat
kiwwi

toto sa tiez pouziva jak sa hodi...ked sme to pouzili ako argument po zapase s Arsenalom, tak sa nam smiali

Reagovat
Counter

Njn, ale nebyl jsem to já, že jo.

Reagovat
fenixLFC

skoda ze sme mali viac striel to ma fakt prekvapilo

Reagovat
Busby babes

jo no. ale yas hodne y nich bzlo v yasade propagacnich. ale meli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Arsenal v the top seven

Played 6

Scored first 5

Won 1

Drawn 2

Lost 3

Bída

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

bída & klasika

Reagovat
SuperFrankie

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Bída & bolest

Reagovat
Lacko_Boh

najma to city ma sere, vacsinu sme si aj stratu budov zasluzili ale city to nie

Reagovat
Mastný Chobot

však sme okrem Theovho gólu ukázali akurát bídu & klasiku

Reagovat
Lacko_Boh

hm.. z nejakeho dovodu som mal z naseho vykonu dobry pocit. Mozno som len pri tom zapase jedol pizzu a dal dole troch budvarov. My bad. Idem ceknut highlights.

Reagovat
Mastný Chobot

dokopy sme tento rok z veľkých zápasov určite vyťažili viac než sme si zaslúžili

Reagovat
Counter

Viděl bych to jako všechno zasloužené kromě remízy na OT... takže máš pravdu

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa sme si teda zaslúžili prehrať ako proti MU, tak aj proti MC a minimálne v jednom zo zápasov s PSG

Reagovat
Counter

jj, však právě. Akorát jsem bral v potaz jen tu ligu, PSG se mi povedlo vytěsnit z paměti (až doteď ).

Reagovat
Counter

Se City jsme si to zasloužili jednoznačně, to byl příšerný výkon.

Reagovat
Lacko_Boh

kua tiez si musite vsetko pamatat. Ale aj tak vam neverim, idem si to overit. Ci nie ste len propaganda.

Reagovat
Counter

Dobrý výkon to byl jen do poločasu. To jsme vedli 1:0 a jinak jakž takž bránili, takže to vypadalo jako náběh na repete té ubetonované výhry proti Pellegrinimu. Jenže pak jsme hned dostali gól a od té doby to šlo do kytek.

Reagovat
SunFells

Byl to strašný výkon, možná máš ten pocit jen kvůli tomu, že jeden gól dali z offsidu a u druhého se taky řešil offside.

Reagovat
Lacko_Boh

to bolo ono.

Reagovat
Zaschrona

top seven

Reagovat
EXoRcIsT

ako bol tesne v offside ale dajaka sikma ciara nie

Reagovat
flamengo

Pre domácich možno šikmá, pre hostí podľa strihu trávnika, alebo jednoduchšie povedané rovná.

Reagovat
stiflerovamama

sikma ciara sak snad musis brat v uvahu uhol v akom to je, jasne, ze musi byt sikma

Reagovat
masly008

ale to postavení pomezního je na stopku .jak mohl takhle stát.to jako nemohl?

Reagovat
icemike

Reagovat
SuperFrankie
Reagovat
Busby babes

imho teda zluta.

Reagovat
smazaný uživatel

*imrfdo (in my red fucking dickhead opinion)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa žltá.

Reagovat
Kovi81

vzdyt ho chytil pod krkem a vyzametal s nim zem, totalne mimo hru. co bys chtěl vic?

Reagovat
Busby babes

jezis, zahodil ho ve vapne, mel dostat zlutou kartu, ale zas z toho nedelejte vrazdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ti připadá, že zápasnické chvat patří do fotbalu?

Reagovat
Busby babes

vzhledem k tomu, ze pisu, ze za to mela byt zluta karta, tak jsem na takovou otazku uz odpovedel...

Reagovat
flamengo

A hneď na to domáci kopali trestný kop zo 17 m, čiže naopak ako to malo byť.

Reagovat
J0EL

Umyselne mimo hry, bez lopty.. nie je o com.

Reagovat
Hokaido

Jako sorry, ale tohle je úplně jasná rudá...

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim.

Reagovat
Lacko_Boh

kamo sak to bol rear naked choke, Conor by to odklepal

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

kiwwi pls

Reagovat
smazaný uživatel

no jedine stastie, ze nemal nozik po ruke

Reagovat
SunFells

To jo, žlutil to nebo můžem čekat ban?

Reagovat
Mastný Chobot

*pogban

Reagovat
SunFells

Reagovat
lenckoj

Reagovat
J0EL

Reagovat
13

ban

Reagovat
Hokaido

Jako kdo napiše, že to červená není, je fakt vymletej.

Btw. neudělal něco podobnýho už podruhý?

Reagovat
lenckoj
Reagovat
Hokaido

@WengerTactic @FA he was just trying to dab but Henderson's neck got in the way, unintentional

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu načisto jebe, to nie je možné

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho už im vštepuje tú odpornosť, Herrera detto, ale mufani si ich ešte opalcujú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100% žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Piči už, normálně tady hňupy učíme číst, ale mufany tady dneska asi budem muset naučit barvičky.

Reagovat
EXoRcIsT

Tak zatiaľ sa tu ako najväčší debil spravas ty

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Reagovat
fff

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
kiciN

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
Godwinson

Jasná

Reagovat
Swarley

to je jak když odebíráš dřevo u pily...vezmeš dřevo a hodíš ho za sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to tiež nedostaneš kartu

Reagovat
Swarley

no vidíš, jak to do sebe zapadá...a Oliver měl už spoustu zápasů, kde byl úplně v lese...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale Henderson na ihrisku sám ten les nevytvorí. Dneska tam boli aj drevorubači Pogwood a Herrera.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Každým dňom lepšie

Reagovat
J0EL

toto ti po dlhej dobe vyslo dedku

Reagovat
Swarley

vy dva jste s juao10 bráchové, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe sa to už všetko pletie.

Reagovat
J0EL

Nie

Reagovat
Miguel19

Reagovat
spider_8

Vlastně můžeme být rádi, že neměl pilu

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ritchie

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme.

Reagovat
Busby babes

Pogba's game by numbers vs. Liverpool:

0 chances created

1 penalty conceded

3 fouls

71% pass accuracy

Not his best afternoon.

Reagovat
SunFells

Jak si jindy vede ve velkých zápasech?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

a to to v těch číslech nevypadá ještě tak hrozně, než jaké to ve skutečnosti bylo...

Reagovat
SuperFrankie

Co na těch číslech není tak hrozného?!

Reagovat
nani92

že iba 3 fauly, len 1 penalta a vyše polovica dobrých prihrávok

Reagovat
Miguel19

Pogboom

Reagovat
Swarley

njn, ale posledních 10 zápasů (možná i víc) tady bylo Pogticho

Reagovat
iamek

Reagovat
13

ty ztráty mohli united pocítit mnohem bolestněji.

Reagovat
Swarley

jn, to by mohlo být hodně zajímavé číslo, kolik dnes ztratil balonů...

Reagovat
13

Občas to řešil zbytečně na sebe a zbytečně vymýšlel. On už na Anfieldu neodehrál moc dobrý zápas, ale dneska byl nejhorší od vás.

Reagovat
Swarley

jednoznačně nejhorší na place, ale tak snad se z toho rychle oklepe a naváže na ty předchozí zápasy...

Reagovat
Svatej

Pogbad

Reagovat
Maresma

btw, víte někdo něco ohledně toho Matipa? Proč by nemohl normálně hrát, když se rozhodne nereprezentovat?

Reagovat
Counter

LFC prostě nedostalo nějaké oficiální svolení či co, tak to nechtěli riskovat.

Reagovat
Maresma

Ale proč by měli dostávat povolení?

Reagovat
smazaný uživatel

moc o tom nevím, ale řekl bych, že prostě FIFA

Reagovat
13

Někde v Prevku jsme to řešili a někdo tam dával odkaz, že v úplně stejné situaci je WBA s Nyomem a také ho nepostavili. Kamerunský svaz hrozí, že by to celé předal fifě a ta má dokonce pak možnost odečíst týmu body.

Reagovat
SunFells

#Valencia, #Zaza is now official.

Jeden z hlavních důvodů proč Prandelli odešel byl ten, že mu nepřivedli Zazu v létě, ne? Teďka po pár dnech co složil funkci ...

Reagovat
Miguel19

Takovej super klub to byl. Teďka jsou ve strašných sračkách..

Reagovat
minoLFC

Neville ich úplne rozložil

Reagovat
EXoRcIsT

Ten klub je v rozklade Neville si vybral dosť blbý čas na začiatok svojej trénerskej kariery

Reagovat
Kokesh

On chtel tri posily do utoku, mel prijit prave jen Zaza.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
EXoRcIsT

Koše by za toto dostal trest

Reagovat
EXoRcIsT

Jose

Reagovat
Swarley

snad tak ocenil i Firminovo oplácení

Reagovat
minoLFC

myslíš to sotenie do hrude pardon tváre?

Reagovat
Swarley

což je úplně jedno, kam ho trefil

Reagovat
fenixLFC

nie je...keby ho trafi do tvare tak je to jasna cervena. nehovoriac o tom ze si ta vas picka spomenula na moresy z materskej krajiny

Reagovat
Swarley

však já ani pro Firmina nechci červenou, ale tohle oplácení je podobně zákeřná prasárna...to se tam na tom hřišti pak můžou rovnou domlátit...

Reagovat
smazaný uživatel

Sotenie po vyzliekaní dresu je zakerná prasárna. Lolec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ok, tak prasárna...stejně jako třeba držení za dres...

Reagovat
Counter

Firmino ještě docela borec, že do něj jen obyčejně žduchnul.

Reagovat
Swarley

já tyhle zárkoky sám na sobě absolutně nesnášel, ale bohužel takhle je to v pravidlech a je za to žlutá...jestli je Firmino hrdina za takové oplácení, tak potom ok...to pak ani ten Pogbův zákrok na Henda nebude tak hroznej...

Reagovat
stiflerovamama

Neni to hrdina, ale ta reakcia sa da pochopit, ako sam pises tiez si take zakroky neznasal, a faulovani hraci pri takomto type faulu toto potom casto urobia z frustracie.

A Pogbovmu zakroku na Henda nepredchadzalo nic od Henda

Reagovat
Swarley

ale ta frustrace to neomlouvá, to pak můžeme hnát dál a můžou si to tam vyoplácet třeba dělama...prostě je to prasárna, která navazuje na Anderovu prasárnu...jestli je lepší jedno nebo druhý, to už je otázka...

Ander tomu samozřejmě přidal, to byl vidět...

Reagovat
Counter

Odžduchnutí není prasárna.

Reagovat
Swarley

moc dobře věděl, co dělá

Reagovat
Counter

Já bych na jeho místě nevěděl

Reagovat
vladis271

tak ked si sa na ihrisku správal rovnako ako táto pi pardon ako Herrera tak sa nemôžeš čudovať, že ti protihráči oplácali.

Reagovat
Swarley

já to myslel opačně, když někdo udělal stejný zákrok jako Herrera...mohl jsem být nasranej, ale nebyl to důvod, abych do někoho strkal...

Reagovat
Busby babes

ne, Pogba mel dostat nejakou cervenejsi cervenou a 15 zapasu stop. nejmin. Tak strasnej zakrok to byl.

Reagovat
Swarley

každopádně čekám, kdy se objeví ještě jedna situace, kdy tam při brejku Liverpoolu zastavil Pogba rukama mimo hru jednoho z jejich hráčů a rozhodčí si toho taky nevšiml...

dneska fakt Pogba neměl den

Reagovat
Busby babes

jeste jim rad, uz takhle je tady strasne breku.

Reagovat
T44v3tt1

A sudí taky ne. U vás se to stává celkem často

Reagovat
Swarley

tak ok, nevšim si toho rozhodčí a ani sudí

Reagovat
bbbauch

borec za to, ze se vztekne a strci do protihrace.. jako i firmino behem zapasu rozdal, tady proste nezvladnul prijmout

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Copak

Reagovat
Counter

nn, borec za to, že neudělal něco horšího. To, co udělal, je ještě v mezích (za žlutou).

Reagovat
vladis271

tá portugalská špina to má u svojich hráčov rada kd toto robia. Pozri sa na Costu. Akonáhle odtiaľ vypadlo toto zlo je to úplne iný hráč. Dokonca má aj lepšiu formu ked mu nikto nemúti takými špinavosťami hlavu ako Mourinho.

Reagovat
Swarley

a špína Klopp nutí své hráče oplácet, ach jo, kam ten fotbal směřuje

Reagovat
vladis271

hádam nejdeš dávať na jednu úroveň čo urobil Firmino a čo urobila tá little pussy.

Reagovat
Swarley

s přehledem a můžeš u toho klidně poskakovat jak Klopp

Reagovat
vladis271

porovnávaj si čo chceš. Ale hráči ako Herrera to majú ťažké. Aby mu niekto nezlomil nohu.

Reagovat
Swarley

jj, další správňácká reakce...to taky vyučuje Klopp?

Reagovat
13

Firmino je nervák, ale ne zákeřňák jako Herrera.

Reagovat
Swarley

no nevim, tohle oplácení mi teda moc hrdinské nepřijde

Reagovat
13

říkám, že je nervák a ne zákeřňák. O hrdinství nikde nic nepíšu Swarlos

Reagovat
stiflerovamama

A inak je to reakcia na to, ze Mourinho pytal pre Firmina cervenu,,, nie na Herreru

Reagovat
13

Kloppo z toho nebyl nadšený.

Reagovat
fenixLFC

Pro Pogbu obecně nešlo o vydařený zápas: ve středu zálohy ho vcelku suverénně vymazával Emre Can, přičemž on sám divže nezavinil další pokutový kop, když při bránění jednoho rohu vzal Hendersona do kravaty, zahodil ho, a měl jen velké štěstí, že daný incident rozhodčí Oliver přehlédl.

akoze takto-za faul v súperovom vapne by penaltu neodpiskali ani united

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo by nepříjemné, kdyby z té následující standardky (trestňák těsně za vápnem) padl gól

Reagovat
fenixLFC

presne to iste som si vravel ze to tam padne, nastastie migno stihol zareagovat

Reagovat
REPLIKATOR

19:28 Grigalava další akvizicí Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

To 9 zapasove cekani na nase zavahani muselo nektere hodne stvat

Reagovat
smazaný uživatel

jop, všetci nedočkavo čakali, že proti Zoryi a Readingu stratíte

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

ty si teda iny pripad

Reagovat
Feind

vychazi to kazdy tyden?

jako chapu, kdyby tam bylo neco zajimaveho, ale davat tam, ze kluby ziskaly 3 body? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

je ti lip?

Reagovat
Hokaido

https://m0.joe.co.uk/wp-content/uploads/2017/01/15162015/WhatsApp-Image-2017-01-15-at-16.07.54.jpeg

Sky have had to superimpose Alexander-Arnold's head onto Joe Gomez's body for the lineups. The number 12 on the shorts was the give away.

Reagovat
smazaný uživatel

Amatéri

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Lacko_Boh

on by mohol robit v opere

Reagovat
Lacko_Boh

nie v tom prehliadači. HAHAHAHAHA

Reagovat
Hokaido

Pěkné, Lacko, pěkné.

Reagovat
Lacko_Boh

takto napisane to vyzera wack

Reagovat
Nikikrew

tak po tomto je mi este ovela viac sympatickejsi

Reagovat
Infernoqt

Nechci říkat, že nás Liverpool přehrál, ale rozhodně jsme nebyli lepším týmem dneska. Což mě na tom štve nejvíc, protože jsme papírově nasadili 3x lepší tým a prvních 30 minut jsme hráli se strašnou nervozitou, a to se nám nakonec stalo klíčovým. Po příchodu Coutinha to bylo o druhém golu nebo našem vyrovnání, ten gol visel ve vzduchu, avšak Liverpool začal hrát to, co jsme původně měli hrát my a vlastně jsme si jen těžko něco vypracovali.

Štve mě to z toho důvodu, že po dnešku je to definitivní konec snahy o titul po tom, co se tým zvedl a ted hrál tenhle shit převážně v prvním poločase. Nechci Pogbu urážet, protože je to svkělý hráč, ale dnešní výkon byl dal na vrub i jeho nahrávačům, protože celý tým působil nervózně a Liverpool toho strašně zneužíval. Nezbývá, než se soustředit na boj o top4, protože i tak to není blízko a ten los nebude nejlehčí, i zápasy se Stoke nám poslední dobou moc nejdou, musíme to zlepšit a doufat, že body budeme získávat více než naši soupeři nad námi.

Jinak na závěr bych podotknul to, že ač jsem Carrickovi moc věřil, tak dneska byl strašná brzda a někdo mladý na tu pozici musí přijít. Zklamalo mě i střídání Rooneyho, protože po poločase měl naběhnout na hřiště hned Mata. Každopádně jsem čekal, že budeme hrát na protiútoky my a sám bych tuto taktiku zvolil, protože Liverpool útočil i bránil ve větším počtu hráčů a to hrálo jednoznačně v naší nevýhodu. Jako fanda MU jsem zklamán, jako fanda Poolu bych byl zklamán ze ztráty dvou bodů, protože nechybělo moc, aby to dotáhli do vítězného konce.

Reagovat
Infernoqt

Fakt mě to sere, rád bych odvetu ve finále EFL Cupu. Mám z toho zápasu smíšené pocity, protože i takovou Chelsea, která má hlavně tu defenzivní část hry lépe propracovanou, bychom dali jen horko těžko. Nemůžu se zbavit dojmu, že až na Ibru ten tým není schopnej kompetence s týmy vyššího postavení. Chce to hrát, hrát a hrát. A pokud možno ještě posílit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

ten swarley mi připadal dřív jako fajný vtipný dědek, ale co poslední půlrok přišel mourinho, tak docela nezvládá, ukazuje svoji pravou tvář, obhajovat naši afektovanou p*čku takhle hnusně zm*dsky tahat za dres a filmovat ránu do obličeje, to je pomalu horší jak když jejich krysa někoho pokousala

Reagovat
Lacko_Boh

to je vitazna mentalita. Grabbs pus..popcorn

Reagovat
Busby babes

no nejvic tu nezvladas ty.

Reagovat
Busby babes

In the next three weeks

City vs Spurs

Liver vs Chelsea

Chelsea vs Arsenal

Liver vs Spurs

We play Stoke, Hull, Leicester & Watford

Tohle bude klicovejsi, vyhrat pristi tri zapasy. Pokud vyhrajem, budem v top 4.

Reagovat
Lacko_Boh

a co ak vsetci vyhraju ?

Reagovat
Mastný Chobot

tak môžeš ďalej fetovať a dávať medzeru medzi posledné písmeno a otáznik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

bez fetovania by som nemohol čítať tvoju serioznu hádku s Honzíkom o tom či je trojročná zmluva dlhodobá alebo nie. A fetom je pre mňa umenie, Tatry, nádherné oči tvojej manky vďaka ktorým som v sebe znovuojbavil básnika a slovami kreslím alegorie dômyslenejšie ako Pieter Brueghel. Nič iné neberiem. Chápem že Oliver ma za feťáka každého kto číta zapadných spisovateľov a mal brko... ale ty?.. pupčino z pezinka? :( #disappointed

Reagovat
Mastný Chobot

som si len došiel pre palce, lebo z toho žijem, nič proti tebe nemám, však by som ťa aj zavolal na letný road trip do Kazachstanu, ale viem, že by si nešiel, lebo Separ vydáva nový album a musíš byť aj na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady ty rozhovory... to by mohlo vychazek knizne, ja bych si to koupil

Reagovat
nani92

Jasné kúpil..Ale na ownysearch neprispejes..

Reagovat
smazaný uživatel

jano je kamos a nikdy by po mne penize nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

a ted se divu, tys prispel? ano? ne. takze tak asi nani91

Reagovat
smazaný uživatel

92 není hoden

Reagovat
smazaný uživatel

no veru že hej. Ja som bol asi týždeň do zadu v Panta Rhei, dostal som sa k regálu mládež a dostal som 3x infarkt. 1. Majk Spirit vydal knihu, 2. Gogo vydal knihu, a 3. ešte nejaký Explorer publikoval nejaké básničky. Ja si skromne myslím, že dnešná mládež nutne potrebuje dávku EF diskusií.

Reagovat
nani92

Troška nasilu...A aj tak všetkých sleduješ a poznáš, tak ich tu tajne nedissuj..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze ich poznam. Dodnes spolu chodievame na ryby.To sme sa dohodli ze ich zadissujem, aby si ich publikacie vsimli aj miestni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud chodíte na ryby, tak můžu doporučit rbářskýho Smartyho. Dokonce není ani jenom pro rybáře.

Reagovat
smazaný uživatel

to mu nemuis rikat, to si muze precist na etikete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pride si na svoje aj vcelar?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

12 bodů je hovno?

Reagovat
Busby babes

tak spis to vidim, ze Chelsea by mohla obrat Arsenal a Liverpool.

Reagovat
Swarley

to je klidně dost možný, hlavně musíme zvládnout ty naše zápasy a hrát to jinak než dneska...

Reagovat
Busby babes

tak to je zaklad, teprve pak muzem koukat jak hrali ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky fandím.

Reagovat
Ligter

děkujeme

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/danielstorey85/status/820724123722727427

pokud nezlepsime tyhle statistiky, tak to bude dost tezky. Zlatan na cele tabulky strelcu a stejne... to je strasny. To na treninku jen behaj a nestrilej?

Reagovat
smazaný uživatel

Bud to a nebo se brankari souperu moc snazej

Reagovat
Busby babes

ono vubec ve fotbale vsechno komplikuje pritomnost hracu soupere...

Reagovat
Swarley

to je slušný no, pak se není moc čemu divit i dneska ten Mkhitaryan, to se prostě musí dávat...

jinak ještě jedna věc mi vrtala hlavou...co pořád Tony dělá s tou rukou? vždyť tak půlku kariéry ji má pořád v nějaké ortéze...minule už tu ortézu neměl, ne?

Reagovat
Busby babes

to jsem si nevsiml, ale myslim, ze mel jen nejakej obvaz proti Hullu.

Ale jak jsem ho ted videl nazivo, to je strasny hovado jak je namakanej. Ten nema procento tuku v tele, samej sval.

Reagovat
Swarley

jj, on je fakt nabouchanej a taky je to vidět...on fakt zvládá odjezdit ty zápasy neskutečně a hlavně je to správnej hecař a srdcař...jsem strašně rád, že se na tom beku takhle chytil a je jedním z nejlepších hráčů vůbec...moc jsem tomu už ani nevěřil, ale on je prostě bojovník...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Jako lehké to nebude. Nejméně nám věřím zrovna na Stoke, protože s nima bojujeme - hlavně venku. Navíc ten los se pak prohodí, takže je irelevantní to řešit. Potřebujeme víc dávat ty těžké soupeře, abychom se chytli, prozatím jsme porazili jenom Spurs...

Každopádně jsem rád za tenhle tah a Moyese nebo Van Gaala bych nebral už nikdy. Potřebujeme herní zátěž a furt se zlepšovat, časem se to prolomí...

Reagovat
J0EL

A vasi sny sa rozsypu uz hned po zapase so Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti lepšie?

Reagovat
Busby babes

jop. hned jsem trochu optimistictejsi.

Reagovat
Mastný Chobot

fffilip, si tu?

Reagovat
fff

Som.

Reagovat
Busby babes

Starting to think Claudio Bravo is a hologram.

Reagovat
Counter

To jsem prostě musel retweetnout, naprosto boží

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ritchie

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp jaký nezvladajko i ten Jožka vedle něj vypadá sympaticky

Reagovat
fff

Mohli sme prehrat, mohli sme vyhrat. Inak zapas v pohode, Pogba nezvadal, Herrera je kktko, Pogba a Rooney bez karty je zazrak, Wijnaldum nevie zakoncovat, Emre konecne dobry zapas, Lovren mimo tej malej domov bol dnes super a teda vo vzduchu bol uplny boh..

Reagovat
stiflerovamama

Lovren dokaze v takychto tazkych zapasoch tu obranu potiahnut, a vo vzduchu je fakt skvely celu sezonu. Ak si zvykneme na to, ze raz z cas spravi nejaku kktinu mohlo by to byt fajn

Reagovat
13

raz za čas i dnes, Kdyby Migno rychle nevyběhl a neměl i trochu štěstí, tak je Lovren zase za kokota.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam i situaci kdy vyběhl uplně někam mimo svojí pozici a do jeho prostoru si naběhl Pogba a jednou myslím že i Mkhitaryan.

Reagovat
avicii

Zaujimave jak sa tunajsi fans United menia v obraz manazera svojho

Reagovat
fff

Tak napr. sledovat kiwwiho od zaciatku sezony je lepsie nez vacsina dielov extremnych premien.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

jj zato ze chvali dobru hru svojho timu tak som zmenil obraz...ked nas trenuje Mourinho, treba kritizovat aj ked je to dobre

Reagovat
fff

Ano kiwwicek, ano .

Reagovat
kiwwi

to som si myslel, ze viac k veci nebudes mat co povedat

Reagovat
fff

Pretoze v tomto smere nie je co povedat, vsetci tu na EF vidime ako vtipne a bez hanby otacas nazory a nikdy ma to neprestane bavit .

Reagovat
kiwwi

prazdne reci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

az na mrazika

Reagovat
alcantara

Ani ne, je podobny jak kiwwi a spol, akurat je proti Josemu.

Vodka akurat.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

A ty jsi zas kdo? Taky nejakej ublizenej?

Reagovat
alcantara

Staci mi citat tvoje nazory

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

vodku diskredituje to, že si pořád myslí, že hillary prohrála kvůl médiím, která tlačila Trumpa

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

až na Matu :D

Reagovat
Mastný Chobot

Man Utd have been gifted 8 offside goals this season.

to je solídne, ak to je pravda

Reagovat
nani92

nie je to pravda, ale mohla by byť

Reagovat
Swarley

dřív to nikomu nevadilo, změnili se

Reagovat
cristiano.K.

1300. pro Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasné kolo, hlavně teda Karamelky, klobouček. A zatím to fakt vypadá na nejlegendárnější sezónu za posledních X let. Snad to Chelsea nezkurví nějakým zbytečně unáhleným trhákem.

Reagovat
13

Costa už na tom pracuje.

Reagovat
Counter

Právěže oni už ten unáhlený trhák předvedli, teď jim jen stačí udržovat náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ho nebudou zvyšovat, tak to bude pořád nějakých pět kol před koncem otevřené. Sedm bodů se rozplyne jak nic, navíc Liverpool s nimi má ještě zápas, takže u nich jsou to teoreticky 4 body.

Reagovat
Counter

Potíž je v tom, že Liverpool taky bouchne s Crystal Palace.

Reagovat
Miguel19

Banner at Marseille game: „Drogba – stop saying you love Marseille. You earn more in a month than we do in our lives. Go back to China“

Reagovat
B3n

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

Od 3. golu jsem jenom cekal, kdy neco posere. Ten tlak od domacich fans byl tak enormni, ze ja bych se schovaval za hrace, aby mi nikdo neprihral. Kazdopadne hrac s jeho cenovkou by to mel asi zvladat.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: moffat and gatiss made sherlock great again

Reagovat
r.mrazik

Prvni dil byl spatny...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim. ale nevim jestli se mi ta ty zbyle dva jinak prenastavil mozek nebo co, ale ty se mi oba libily velmi

Reagovat
r.mrazik

Ja videl jen prvni dva a ten druhy uz sel...ale prvni byl nic moc

Reagovat
Detektiv

OT: kde je diskuze k NFL?

Reagovat
Detektiv

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet opravdu není brankář hodný Liverpoolu.

Reagovat
Busby babes

dyt nas vcera vychytal.

Reagovat
minoLFC

nieste merítko

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerný výkon. Podle mě je to prostě kvůli tomu, že Pepek čekal o dost jednoduší ligu a teď v tom plave....

Bravo absolutně mimo, stejně jako celý tým

Reagovat
cristiano.K.

je to asi kruté pro fanoušky MU, byli lepším týmem, vytvořili si více šancí, ale asi čekali o dost víc, když jsme přijeli bez čtyřech členů základní sestavy,hráli doma ve formě.......

Pogbův zákrok bych rozhodně dal k prošetření FA, taková oranžová. Jinak si fakt musíme uvědomit, že za strčení do protihráče se rovněž uděluje klidně červená, tam to Oliver,ale posoudil citlivě, když někdo pět vteřin drží jak dostihového koně, tak co může Herrera čekat.

Wijnalduma jsme kupovali hlavně taky pro jeho kvalitní zakončení,které ukazoval v NU, u nás to neprokazuje, mohli být tři body.

Reagovat
bbbauch

Kruty asi ani tak ne, zas nejak moc lepsi jsme nebyli, maximalne o trosku. Bylo to od nas hrozne nervozni, pod tlakem spousta zkazenejch prihravek, Pogba uplne mimo a nezvladal (tu cervenou dostat klidne mohl), celkove nic moc zapas ale jsem rad, ze to mame za sebou..

jinak firmino je mi asi tak sympatickej, jako vam herrera. Na sudiho po faulech ma taky kecy, po taktickym faulu nezvlad (ale to se celkem da pochopit) + ty jeho ucesy, vybeleny zuby, no ble

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Firmino musí být nesympatický každému, to uznávám

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

krute ne, spis jsme nasrani, ze jsme hrali blbe. Zase nas zklamalo zakonceni, to je takovej evergreen letosni sezony. Zlatan dava goly, ale ostatni ne. No a na konci jste ten zapas klidne mohli vyhrat.

Reagovat
cristiano.K.

tak vy jste zase hráli v devíti. Jones a Pogba hráli spíš s námi. V devíti se blbě hraje i proti slabším jedenácti

Reagovat
Busby babes

Jones nehral spatne. Pogba byl pogmimo no.

Reagovat
smazaný uživatel

mohly*

Reagovat
Euphael

Nemá někdo link na ten zakrok Pogby?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Vždyť je to jedno... pokud nedostane stopku od ligy, tak bych mu dal za ten shitfest klubovou stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba by mal dostať dištanc na tri zápasy za ten zápasnícky chmat.

Reagovat
J0EL

Vie sa uz, ci to bude FA presetrovat? Takato agresivita sa proste musi trestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by sa malo vedieť, či sa to bude riešiť. Dúfam, že ho potrestajú.

Reagovat
Busby babes

no vzhledem k tomu, ze o tom nejdou nikde ani drby, tak to moc nevypada. MOTD to ani neukazali. Jak jsem psal, faul na zlutou. Delate z toho vic nez to je... Kazdopadne, treba FA prekvapi.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Busby babes

bez se vysmivat vejs, tam zapadnes do davu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

V MOTD to teda ukázali.

Reagovat
Busby babes

ok. ja to nmevidel, jen jsem zahledl, jak se nejaci fans na twitteru vztekaj, ze to neukazali. Pak sorry.

Reagovat
Busby babes

ted jsem si to pustil. Komentatora to moc nevzrusilo. Kdyby si myslel, ze za tohle je cervena, tak by to imho komentoval jinak. Tak uvidime co FA.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

‚‚přičemž on sám divže nezavinil další pokutový kop, když při bránění jednoho rohu vzal Hendersona do kravaty" ... áno jasná penalta, keď to bol rohový kop pred bránou Liverpoolu .. skôr červená za to mala byť

Reagovat
bbbauch

to je videt, jak se ten fotbal sledoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele