Premier League - souhrn 20. kola

02.01.2017, 15:26, aktualizováno 04.01.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Tottenham zvládl londýnské derby s Chelsea a posunul se na průběžnou třetí pozici. West Ham dlouhém oslabení proti Man Utd přečkat nedokázal. Man City naopak i v početním oslabení vyhrál nad Burnley, zatímco Liverpool neudržel vedení na hřišti Sunderlandu. Arsenal v Bournemouthu mocně dotahoval, nakonec mu to stačilo na remízu 3:3...

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 2:0

04.01.2017 21:00

Góly: 45+1. Dele Alli, 54. Dele Alli

Třináct a dost. Rekord Premier League nepadl. Vítěznou sérii Chelsea utnul Tottenham, který už na podzim lídra soutěže řádně natrápil. Dnes však vedení udržel, ba co víc, vyhrál dokonce o dva góly. Zápas rozhodl Dele Alli, který hraje v neskutečné střelecké formě - už potřetí v řadě se mu povedlo dvakrát skórovat a v posledních čtyřech kláních nasázel sedm branek.

Úvod utkání byl pro oko nezaujatého diváka jednou velkou nudou. Rozčísnout ji mohl už v páté minutě Eden Hazard, jemuž Matić poslal za obranu fantastický pas. Belgický křídelník se ale unáhlil a v nadějné pozici mu navíc střela nesedla. V prvním poločase to byla pro Chelsea jediná velká šance, protože Tottenham bránil náramně.

Ve středu pole odehráli skvělý zápas Wanyama s Dembélém, kteří - i přes solidní Matićův výkon - prostředek zálohy Chelsea zkrátka předčili. A vzhledem k tomu, že Rose a Walker nejsou zrovna borci, kteří by v běžeckých soubojích prohrávali, byli Blues prakticky bezmocní. Jindy skvělý Moses nebyl vidět a Alonso opět nestíhal rychlostně. Pochettino, zdá se, na Conteho našel ten správný recept.

Horší to bylo v ofenzivě, protože ani obrana Blues nenechala soupeři moc prostoru. Ojedinělé momenty zařídil dobrým průnikem Dembélé, nepřesnou střelou Waynama a po Kantého chybě o dost zajímavější ranou Eriksen, jenž pálil těsně vedle. Sedm minut před pauzou se pak poprvé zapojil i Courtois, když kryl zpětnou hlavičku do ohně od Diera.

Rozhodující moment zápasu přišel v nastaveném čase, kdy defenziva hostí poprvé výrazně zaspala a Pochettino patrně našel další ze slabin modrého kolosu. Výtečný hlavičkář Dele Alli si naskočil na Eriksenův centr mezi Azpilicuetu a Mosese, kde zkrátka nemá konkurenci. Courtois byl bezmocný a Tottenham nakročil za vítězství.

Po změně stran se dle očekávání Chelsea jala nepříznivý stav zvrátit. Na podzim to proti Tottenhamu ještě vyšlo, ale tentokrát ne. Dnes trošku matného Diega Costu vychytal Lloris a zlatou příležitost k vyrovnání odmítl Eden Hazard. Hlavičkoval z úhlu do poodkryté svatyně, ale neodhadl odskok míče a zamířil jen do boční sítě.

Conteho fén fungoval na vlastní hráče jen chvíli, protože veškerou snahu utnul už v zárodku další přesnou hlavičkou z inkriminovaného prostoru Dele Alli. Zase mu u toho asistoval Christian Eriksen, druhá hvězda utkání. A přestože měla Chelsea v dalším průběhu zápasu územní převahu, Tottenham nepřestal hrát - pouze přenesl těžiště hry o fous níže a nadále kontroloval hru. A to prakticky platilo až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Swansea City 1:2

03.01.2017 21:00

Góly: 83. Wilfried Zaha - 42. Alfie Mawson, 88. Ángel Rangel

Na jaký lepší moment si mohl Angel Rangel schovat svůj první gól od dávného dubna 2013? Těžko si takový představit. Dnes totiž pozdní trefou po překrásné asistenci Leroye Fera vystřelil své Swansea první body od 10. prosince a následné šňůry čtyř proher. Paul Clement na tribuně přijal signál, že to s tou záchranou nemusí být tak zlé...

Jak bylo dopředu avizováno, nový hlavní trenér Swansea prozatím jen shora přihlížel výkonům svých svěřenců (ačkoliv závěrem první půle sestoupil dolů), zatímco od postranní čáry vše dirigoval věrný služebník klubu Alan Curtis. A nevedl si přitom vůbec špatně, labutě totiž dominovaly už první půli. Ki Sung-yueng těsně míjel branku, přičemž Llorente s Fernándezem hlavičkovali tak akorát vedle.

První změnu skóre přinesla až 42. minuta a standardní situace Gylfiho Sigurdssona, která si našla hlavu Alfieho Mawsona. Crystal Palace tak dál pokračuje v nezvládání obranných standardek, dnes se mu ale zároveň nedařilo ani vpředu. Skvělí stopeři Mawson s Fernándezem soupeři dovolili všehovšudy tři střely na bránu, přičemž Zahovy parádní nůžky na 1:1 vypadaly spíš jako zjevení.

Sam Allardyce si ze svého prvního domácího zápasu na lavičce Eagles může vzít jen pramálo pozitiv, a pokud už se nějaká najdou, stojí za nimi Zaha se střídajícím Sakem (který v druhé půli svým přímým kopem donutil Fabianského k těžkému zákroku), již se zanedlouho vydají do Gabonu na Africký pohár národů. Navíc nutno přičíst Bentekeho poraněné rameno po souboji s brankářem.

Více informací k zápasu

Stoke City - Watford FC 2:0

03.01.2017 21:00

Góly: 45. Ryan Shawcross, 49. Peter Crouch

Watford pokračuje v mizérii posledních týdnů, zato Stoke hlásí zlepšení. Domácí celek po gólech Shawcrosse a Crouche, které orámovaly poločasovou přestávku, pohodlně zvítězil a posouvá se na 11. příčku tabulky.

První příležitost se narodila v šestnácté minutě, kdy poněkud hloupě ztratil ve středu pole balón Behrami, načež Allen okamžitě vyslal do úniku Arnautoviče. Ten se rozhodl míč naservírovat před prázdnou branku Waltersovi, ovšem těsně před ním jej na poslední chvíli do bezpečí uklidil Prödl.

Následující minuty se odehrávaly převážně ve středu pole, až po půlhodince hry přišla zajímavá sekvence hry. Nejprve se po centru Pieterse dostal k zakončení Crouch, ovšem jeho hlavičku dokázal Gomes zneškodnit, zatímco na druhé straně se do solidní pozice dostával Deeney, ovšem vše zkazilo nekvalitní řešení finální fáze.

Když už se zdálo, že diváci v první půli přesný zásah neuvidí, poslal domácí tým do vedení Shawcross. Ten se po rohovém kopu na přední tyči dostal před svého strážce a volejem balón uklidil přesně k bližší tyči, Gomes neměl sebemenší šanci zasáhnout.

Druhou půli odstartovala šance Watfordu, kdy se Doucoure na vápně opřel do míče a jeho projektil musel vytěsňovat Grant. To na druhé straně ovšem přišel druhý gól - po stříleném centru Adama předvedl obrovskou hrubku Prödl, který při pokusu o odkop míč vůbec netrefil, načež Crouch už se z hranice malého vápna takřka nemohl mýlit.

Stoke pak pokračovalo v mírné převaze a svůj náskok mohlo klidně navýšit - další příležitosti Crouche ani Affelaye však brankou neskončily. Na druhé straně pak v posledních minutách zahrozil Deeney, jehož hlavičku musel po rohovém kopu odklízet jeden z domácích obránců až z brankové čáry, později se neujala ani střela Ighala. Na druhé straně se ještě o zvýšení náskoku pokoušel Shawcross, ovšem ani jeho hlavička další gól nepřinesla, a tak na konci utkání svítil na světelné tabuli stav 2:0 pro domácí tým.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Arsenal FC 3:3

03.01.2017 20:45

Góly: 16. Charlie Daniels, 20. Callum Wilson (pen.), 58. Ryan Fraser - 70. Alexis Sánchez, 75. Lucas, 90+2. Olivier Giroud

Podobně jako loni měl Arsenal na úvod nového roku zaděláno na vysokou prohru na jihu Anglie, kde již s Bournemouthem prohrával 3:0. Na góly Danielse, Wilsona a Frasera však v závěrečné dvacetiminutovce dokázali odpovědět Alexis s Lucasem, jež v druhé minutě nastavení doplnil Olivier Giroud a zařídil tak Arsenalu alespoň bod, který má nakonec cenu zlata.

Po nevýrazné úvodní pětiminutovce začal Bournemouth kontrolovat hru a nejenže tím Arsenalu bránil v tvorbě jakýchkoli šancí, ale sám působil Petru Čechovi moře starostí. Záludná střela Stanislase si ještě na českého gólmana nepřišla, avšak netrvalo dlouho a defenziva hostí přece jen povolila. Autorem úvodní branky utkání se stal Charlie Daniels, jenž využil zaváhání Héctora Bellerína a propálil zblízka vyběhnuvšího Čecha.

Aby toho pro zaskočené hosty nebylo málo, brzy po inkasovaném gólu spáchal Granit Xhaka zbytečný faul na hranici šestnáctky a sudí Michael Oliver ukázal nemilosrdně na značku pokutového kopu. Calum Wilson nabídnutou příležitostí nepohrdl a Bournemouth tak již po dvaceti minutách vedl překvapivě 2:0.

Mizérie Arsenalu pokračovala i nadále zraněním Francie Coquelina, jehož na trávníku nahradil Alex Oxlade-Chamberlain. Arsene Wenger tak po odjezdu Mohameda Elnenyho na Africký pohár národů a zranění Santiho Cazorly rázem disponuje pouze dvěma klasickými středními záložníky. Ani s dvoubrankovým náskokem navíc Cherries nehodlali rezignovat na ofenzivu a stále působili nebezpečnějším dojmem, zatímco zcela rozhozený Arsenal za celý první poločas nedokázal Artura Boruće ohrozit jediným přesným střeleckým pokusem.

Po změně stran již sice Arsenal přimáčkl svého soupeře na vlastní polovinu a dostal se k více než 70% držení míče, a přesto i třetí gól večera padl do sítě hostí. Arterova gólová rána ještě nebyla uznána kvůli Wilsonově teči rukou, avšak jen minutu nato unikl aktivní Fraser po levé straně, s pomocí lehkého přistrčení zvítězil v souboji s Bellerínem a přízemní ranou našel skulinku mezi nohama Petra Čecha.

Až dvacet minut před koncem se Kanonýři dostali k první střele na bránu, a hned slavili úspěch. Giroudovo přizvednutí míče hlavou k zadní tyči vystihl Alexis Sánchez, jenž zblízka dopravil míč do sítě. Arsenal se zničehonic probral k životu a jen pět minut nato bylo zaděláno na řádné drama. Střídající Lucas Pérez totiž překrásnou křižnou ranou z voleje po jemném obloučku Girouda zaskočil statického Boruće a skóre bylo zničehonic 3:2.

Výtečnou šanci vrátit domácím dvoubrankový náskok měl na kopačce Ryan Gosling, jenže sám před Čechem své zakončení neukočíroval. Ani ne minutu nato ještě přitížil šancím Cherries na udržení vítězství kapitán Simon Francis, jemuž za neobratný zákrok na Ramseyho ukázal sudí Oliver rovnou červenou kartu.

Arsenal tak měl po závěrečných sedm minut s šestiminutovým nastavením výhodu jednoho hráče v poli navíc, kterou v 92. minutě přetavil v kýžené vyrovnání. Třetí gól v třetím zápase za sebou si připsal všudypřítomný Olivier Giroud, jemuž posadil míč na hlavu Granit Xhaka a umístěná hlavička francouzského útočníka proklouzla Borućovi mezi prsty. Dramatické utkání tak nakonec skončilo nerozhodně 3:3, což sice Arsenalu nepomáhá v boji na špici ligové tabulky, ovšem vzhledem k průběhu zápasu má získaný bod cenu zlata.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 0:2

02.01.2017 18:15

Góly: 63. Juan Mata, 78. Zlatan Ibrahimović

Šestá výhra v řadě pro Manchester United, nicméně tentokrát ji zastiňuje výrazně chybující tým rozhodčích okolo Mikea Deana. Ten zlomil West Ham už v patnácté minutě, kdy nesprávně vyloučil Feghouliho. Rudí ďáblové využili přesilovky po hodině hry zásluhou Maty, druhý gól však přidal Zlatan Ibrahimović z poměrně jasného ofsajdu.

West Ham byl v úvodu utkání lepším týmem, během prvních pár minut se Payet a spol. pokusili snad o pět střel, leč ani jedna nemířila na branku. Jen Lanziniho pokus, taktéž nepřesný, raději De Gea kryl. Až v patnácté minutě sebral domácím vítr z plachet Mike Dean, když Sofiane Feghouli tvrdě, leč neúmyslně a s pokrčenou nohou, vjel do Phila Jonese. Nechvalně známý sudí, zřejmě i kvůli teatrálnímu představení stopera Man Utd, nesprávně alžírského fotbalistu vyloučil a poslal Hammers do oslabení.

Od té doby se dle očekávání hrálo na jednu branku. Manchester United se chopil otěží utkání, často držel míč na kopačkách a pohyboval se v okolí šestnáctky West Hamu. Jenže gólovou šanci si za celý první poločas vytvořil jednu jedinou, když Antonia Valenciu po sklepnutí Mchitarjana zázračně vychytal Darren Randolph a následnou dorážku poslal Jesse Lingard nepochopitelně do tyčky.

I když hráli proti deseti, byli Red Devils ve finální třetině jen málo kreativní. West Hamu naopak vyhovovala přímočařejší hra a jistá míra liknavosti hostů v defenzivě. Krátce před pauzou předvedl parádní zákrok David De Gea, jehož poprvé vážně prověřil Manuel Lanzini. A i po změně stran to byli Kladiváři, kdo jako první zahrozil, Michail Antonio hlavičkoval ve skvělé pozici, ale branku minul.

Zlomový moment zápasu se odehrál po hodině hry. Antonio nejdříve fatálně nevyužil otřesné hry zadní čtyřky Man Utd a neproměnil samostatný nájezd po skvělé příhře Lanziniho. No a za pouhé dvě minuty se střídající Rashford protáhl do vápna, zadovkou oslovil dalšího žolíka Juana Matu a José Mourinho mohl u postranní čáry konečně slavit.

Pojišťovacího gólu se málem dočkal Marcus Rashford, jeho rána totiž proklouzla Randolphovi pod paží a orazítkovala tyč. Až čtvrt hodiny před koncem tak definitivně rozhodl Zlatan Ibrahimović, jemuž nicméně taktéž pomohla chyba sudích. V momentě přihrávky od Herrery se totiž nacházel v ofsajdu, což jeho pohotovou ránu k tyči mírně zastiňuje.

Více informací k zápasu

Everton FC - Southampton FC 3:0

02.01.2017 16:00

Góly: 73. Enner Valencia, 81. Leighton Baines (pen.), 89. Romelu Lukaku

Jakým utrpením byl jeho návrat na St. Mary’s, takovým zadostiučiněním musí být pro Ronalda Koemana speciálně druhý poločas utkání v obráceném gardu. Doma už totiž Everton po přestávce dominoval a třemi góly Southamptonu připravil třetí po sobě jdoucí porážku...

Abychom byli fér, přinejmenším do příchodu Ennera Valencii a jeho prvního gólu za nový klub, který se narodil v 73. minutě, se jednalo o nezáživné a poměrně vyrovnané střetnutí. Valencia přišel na plac po hodině hry, kdy to vypadalo, že zápas neomylně směřuje za bezbrankovým finálním skóre.

Ekvádorcova hbitost ovšem dodal hře Evertonu na další dimenzi a s ní ožil také Romelu Lukaku, který rozjížděl první gólovou akcí dobře načasovanou přihrávkou do kraje pro Seamuse Colemana, pak po obráncově centru sám donutil brankáře Forstera k těžkému zákroku a Valencia již bez problémů dorážel.

Střídající forvard Evertonu si následně na neobratném Yoshidovi vynutil pokutový kop, který proměnil spolehlivý Baines, a teprve v 89. minutě už Toffees úřadovali bez výrazného přičinění Valencii. Tehdy Lukakuovi umožnil pojedenácté v sezoně rozvlnit síť teprve 18letý středopolař Tom Davies, který dnes ukázal velký příslib a naznačil potenciál zaplnit místo po Gueyem, jenž míří na Africký pohár.

Na Southamptonu, který se musel vypořádávat už se třetím zápasem během šesti dní, byla mezitím znát velká únava. Do oné 73. minuty to přesto od Puelovy party nebylo tak zlé, a být Nathan Redmond přesnější při samostatném úniku, mohli se Saints klidně ujmout vedení.

Více informací k zápasu

Manchester City - Burnley FC 2:1

02.01.2017 16:00

Góly: 58. Gaël Clichy, 62. Sergio Agüero - 70. Ben Mee

Manchester City měl v domácím duelu s Burnley až nečekané problémy, nakonec však tři body proti jasnému outsiderovi získal. Citizens, kteří hráli po vyloučení Fernandinha větší část zápasu v deseti, nakonec zvítězili zásluhou gólů Gaëla Clichyho a Sergia Agüera, Pep Guardiola však s výkonem rozhodně nemůže být spokojený.

Sky Blues od začátku předváděli velice průměrnou hru v pomalém tempu, čímž nemohli bojovnou a konsolidovanou defenzivu Burnley nikterak zaskočit. Situace se jim navíc ještě výrazně zkomplikovala po půlhodině hry, kdy defenzivní záložník Fernandinho zcela nesmyslně na polovině hřišti skluzem oběma nohama napřed zajel do Gudmundssona a ačkoliv zasáhl i míč, hlavní sudí Mason ho okamžitě vyloučil.

V prvním poločase Manchester ohrozil brankáře Tom Heatona jen jednou, to když hned v úvodu utkání po Sterlingově kolmici uháněl sám na hostující branku Kelechi Iheanacho a následně se o dorážku pokusil také sám Raheem Sterling, oba ovšem ztroskotali na výborném Heatonovi.

Zjevně rozezlený Guardiola o přestávce nechal v kabině Iheanacha s Navasem, přičemž na trávník poslal hvězdy Agüera s Davidem Silvou. Toto střídání se mu vyplatilo a hned v 58. minutě přišel první gól. Centr Bacaryho Sagny odvrátil stoper Michael Keane jen ke kopačkám Gaëla Clichyho, francouzský levý bek si míč navedl na svou slabší pravou nohu a na jeho přízemní střelu Heaton nedosáhl - 1:0.

Navýšení skóre přišlo hned záhy, rychlý brejk táhl Kevin de Bruyne, vyslal do samostatného nájezdu Sterlinga, jenž sice ještě zakončit nedokázal, dorážející Agüero již ale ano a přes padajícího Heatona a dvojici obránců na brankové čáře, kteří svůj úkol zastoupit brankáře úplně nezvládli, poslal Manchester do dvougólového trháku.

Burnley se nicméně nehodlalo vzdát a závěr utkání ještě zdramatizovalo. Po rohu střídajícího Stevena Defoura vznikl v malém vápně domácích obrovský závar zapříčiněný mimo jiné také nedůrazným počínáním brankáře Brava, během něhož Otamendi se Sagnou hned třikrát odvraceli balón za již překonaným Chilanem. Jednou však již míč překročil celým objemem brankovou čáru, což potvrdila i goal-line technology, a Dycheho svěřenci tak snížili.

Vyrovnat se už ale Clarets nepodařilo, i když tomu byl v nastaveném čase Michael Keane hodně blízko. Jenže vynikající Claudio Bravo míč vyškrábl nad břevno, podržel svůj tým a Manchester City si tak připisuje na své konto vydřené vítězství.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Liverpool FC 2:2

02.01.2017 16:00

Góly: 25. Jermain Defoe (pen.), 84. Jermain Defoe (pen.) - 19. Daniel Sturridge, 72. Sadio Mané

Chelsea si může zase trošku oddychnout, Liverpool totiž propásl šanci stáhnout její náskok na pouhé tři body, když na hřišti Sunderlandu jen remizoval 2:2. Hrdinou zápasu je jednoznačně brankář Vito Mannone, který pochytal neuvěřitelných 13 střel soupeře. Černým kočkám díky němu stačily dvě proměněné penalty Jermaina Defoea, aby z těžkého utkání vytěžily kýžený bod.

Velkolepé představení italského gólmana, jenž byl po novoročním debaklu od Burnley na odpis, začalo už o pár minutách a ochozy Stadium of Light nadšeně tleskaly. První důležitý zákrok vytáhl Mannone proti ráně Sturridge, nesnadný jednoruční zákrok předvedl i proti následující ráně Wijnalduma.

Na Daniela Sturridge si dvojka Sunderlandu přišla i po čtvrthodině hry u zadní tyčky, ale v devatenácté minutě už kapituloval. Po rohovém kopu Liverpoolu střílel Lovren a jeho ránu prodloužil anglický útočník mimo Mannoneho dosah.

Jenže svěřenci Davida Moyese se nevzdali a táhli za vyrovnáním. Rodwella ještě Mignolet zastavil, ale když dvojice Klavan - Wijnaldum secvakla ve vápně N’Donga, bylo zle. Jermain Defoe se totiž ze značky pokutových kopů nemýlí, což poprvé v utkání dokázal už v pětadvacáté minutě dokonale přesnou střelou po zemi k tyči.

Prakticky vzápětí ale Defoe fatálně selhal, v samostatném nájezdu neuspěl s nesmírně naivní kličkou a Mignolet si na něm smlsnul - dorážku Boriniho pak zblokoval Klavan. Do přestávky ještě Mannone lapil dvě střely svého největšího rivala Sturridge.

Jeden z nejdůležitějších soubojů tolik zmiňované dvojice se odehrál po 70 minutách, kdy si Sturridge narazil s Lallanou a dostal se sám před Mannoneho. Ital ale reflexivně jeho snahu překazil. Vzápětí ale Mané zcela osamocen na zadní tyči doklepával míč do sítě po rohovém kopu - a Liverpool zase vedl.

Sedm minut před koncem ale o výsledku rozhodl desátým gólem v sezóně nestárnoucí Jermain Defoe. Mané zahrál ve vápně rukou a sudí Taylor mohl kompenzovat, že v úvodu druhé půle neodpískal ruku ve vápně pro změnu od Cana. Pokutový kop pak Defoe proměnil a i díky dalšímu zákroku Mannoneho proti Lallanovi mohl slavit cenný bod.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Hull City 3:1

02.01.2017 16:00

Góly: 49. Chris Brunt, 62. Gareth McAuley, 73. James Morrison - 21. Robert Snodgrass

Celá ofenzivní vozba West Bromwiche se v nedávné době musela napít Panoramixova kouzelného lektvaru, jinak si asi její náhlé vzkříšení nelze vyložit. Tohle je každopádně už šestý případ od začátku listopadu, kdy WBA zvládlo v jednom zápase vstřelit alespoň dva góly, zatímco v prvních deseti kolech se mu to povedlo jen jednou...

Nutno říct, že to s Albionem dlouho nevypadalo ani zdaleka tak dobře, o přestávce koneckonců hosté vedli 1:0 díky další brance rozjetého Snodgrasse. Tigers celkově za první poločas stihli nastřádat hned 11 střeleckých pokusů, po obrátce se ale nepochopitelně zhroutili, až Mike Phelan v pozápasovém rozhovoru naříkal, že jeho svěřenci nezvládají ani úplné základy, a že on sám rohy bránit nemůže.

A faktem skutečně je, že West Bromwich svého soupeře po změně stran hravě roznesl. Začalo to už ve 49. minutě, kdy Chris Brunt neměl při útočném rohu žádného strážce a hravě vyrovnal. A za dalších 13 minut hosté prožili menší déjà-vu, když tentokrát hlavičkoval McAuley a rozhodčí Clattenburg s pomocí brankové technologie poslal WBA do vedení.

Toho se už Throstles zříci odmítli, ba ho ještě stihli navýšit skrze Morrisonovu ránu z 12 metrů. Tím byla dokonána a podtržena chvályhodná změna obrazu hry poté, co WBA dlouhých 34 minut čekalo na svou první střelu mezi tři tyče. Přepnutí na systém se třemi stopery se ale ukázalo být klíčovým.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Leicester City 0:0

02.01.2017 13:30

Góly: -

Horší reklamu si asi v prvním novoročním vystoupení oba celky udělat nemohly. Žádné tutovky, jen čtyři střely na bránu za celých 90 minut - utkání mezi Middlesbrough a Leicesterem se de facto ani nemuselo hrát...

Foxes loni na cestě za mistrovským titulem nastřádali celkem 11 venkovních výher, teď na svou první stále ještě čekají a dnes jí ani nebyli pořádně blízko. Ulloa po rohu hlavičkoval Guzanovi do náruče, to ale bylo od obhájců víceméně všechno. A příští víkendy neslibují o nic lepší podívanou: Islam Slimani dnes chyběl s horečkou a záhy odcestuje s Riyadem Mahrezem do Gabonu.

Blíže vítězství byl na Riverside domácí celek, který podle samotného obránce Roberta Hutha měl po jeho neodpískaném faulu na pronikajícího Adamu Traorého kopat penaltu. Sudí Bobby Madley nicméně incident přehlédl, a tak se Boro gólu nejvíce přiblížilo ve chvíli, kdy Gastón Ramírez z deseti metrů ani netrefil brankový prostor.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC20161342:1549
2.Liverpool FC20135248:2344
3.Tottenham Hotspur20126239:1442
4.Manchester City20133441:2242
5.Arsenal FC20125344:2241
6.Manchester United20116331:1939
7.Everton FC2086628:2330
8.West Bromwich Albion2085728:2429
9.AFC Bournemouth2074929:3425
10.Southampton FC2066819:2524
11.Stoke City2066824:3224
12.Burnley FC20721122:3123
13.West Ham United20641023:3522
14.Watford FC20641023:3622
15.Leicester City2056924:3121
16.Middlesbrough FC2047917:2219
17.Crystal Palace20441230:3716
18.Sunderland AFC20431319:3715
19.Swansea City20431323:4515
20.Hull City20341317:4413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1651)

Přidat komentář
C-M@ster

0-3-7 venku je dost bída

Reagovat
spider_8

Tak oni na to jebú, v lize jim stačí uhrát ta záchrana.

Reagovat
C-M@ster

Jako jo, ale pokud by se šlo do pohárů i ze sedmýho místa, tak ta ztráta tam není taková, aby ji nemohli dohnat.

Reagovat
spider_8

Ale je tam Everton, ten si podle mě 7. místo pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Soustředí se na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

skoda dneska...v tom zaveru to tam mohli nak dotlacit a urvat 3 body

Reagovat
C-M@ster

Podle Hutha ten jeho zákrok měla být pentle.

https://www.youtube.com/watch?v=nWb_gDGu9RU

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by West Ham mohol vyhrat

Reagovat
Busby babes

nebo by mohl i prohrat...

Reagovat
smazaný uživatel

I to je samozrejme varianta,..

Reagovat
Coutinho10

ci remizovat

Reagovat
Free_player

jo a Antonio aspoň 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to dáme 2:0

Reagovat
nani92

Moyes

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool znova baví

Reagovat
papanegra

před sezonou je každý tipoval max na 4 místo, zatím jsou 2., zatím baví a moc

na titul by pomýšleli snad jen šílenci..

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Rock

Ty výsledky jsou poslední dobou jako na houpačce

Reagovat
tomasinho

To bylo tak fucking obvious, že to domrdáme, že se vůbec divím, že jsem to pouštěl, Liverpool classis prostě, porazit City a pak to posrat s nejhorším týmem ligy snad. A ještě takhle dementně. Nemůžeme se ani vymlouvat na to, že ten přímák neměl vůbec být, penalta tam jedna měla už předtím a Mane to zahrál jak idiot.

Reagovat
Wat

Jak přes kopírák zas. Mané mohl odjíždět jako hrdina dne, teďka je za ocase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LokoLFC

Hlavně Lucas opět takticky "hasil". Co se musí stát, aby tenhle chlap odešel...

Reagovat
Miguel19

Stáhly nás o bod kurvičky

Reagovat
Svatej

Videl jsem spis druhou pulku, kazdopadne ten Pool ve me i pres remizu budi hruzu. Ta jejich energie a napadani je silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně k hovnu dokud tam budou čuráci jako Lucas nebo Moreno

Reagovat
oli9

Reagovat
tomasinho

WTF, však dneska to právě bylo enormně pomalé, spousta nepřeností i u přihrávek na pár metrů, energie žádná. Jasně, neměli jsme ani 48 hodin, ale prostě Sunderland se musí porážet i tak.

Reagovat
Svatej

Jak rikam, videl jsem hlavne druhou pulku od cca 60 minuty a nekolikrat mi prislo, ze se divam na nejakej horor s behajicima zombikama. Hlavne bez mice to bylo nekolikrat dost dobry a to me zaujalo. Ty nahravky atp jsou zas vec jina

Reagovat
13

Lallana třeba se vracel luxusně i v druhý půlce.

Reagovat
LokoLFC

Co budes rikat, az LFC uvidis hrat fotbal? ;-)

Reagovat
Svatej

Budu se tvářit, že jim fandim už 13654 let, pohodička

Reagovat
kiwwi

a pred spanim sa pozeras pod postel a do skrine?

Reagovat
Svatej

Hehe

Reagovat
I am Mancunian

ale ale, ivan, ty kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nie, Leo.

Reagovat
avicii

takto dat superobvy penalty,,,ach jaj a hlavne ta druha

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland konečne bojoval ako sa patrí.

Reagovat
Liquid

zase se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budú hrať s takým nasadením a Defoe vydrží zdravý, tak možno aj..

Reagovat
Coutinho10

takhle debilne ztratit 3 body kvuli 2 penaltam

Reagovat
13

Už aby šel ten Sunderland do prdele, víc by mě mrzelo darovat bod snad už jen WBA. Tahle ztráta musela někdy přijít a teď už se pro LFC fakt bude lámat chleba. Pokud se podaří slušně obstát bez Maného, Coutse, Matipa a Sturridge, tak už se přežije všechno. Už aby byl Coutinho zpátky, Firmino bez něj je jako bez pravé ruky. Možná dneska měl Kloppo zkusit víc rotovat a poslat tam nějakého mladíka, těžko říct. Chelsea pro nás nyní není směrodatná, Liverpool nemá dostatečný kádr na to aby s ní dokázal držet tohle brutální tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cars se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats. Pitomá T9.

Reagovat
Liquid

Reagovat
13

Je to možný, ale nepřeju jim to ani trošku, té PL nic nedávají. Já bych tu tabulku teď ukončil. Palace i Boro v PL chci.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

ono Kloppovi není dnes co vyčítat. Milnera stáhnul taky správně. Rozhodli individuální chyby Klavana a Maného.

Reagovat
Kowe

Naopak bych mu teda vyčítal tu sestavu, mohl to trochu provdzušnit. Milner mohl sedět od začátku, už asi nestíhá regenrovat tak, aby hrál dva zápasy za dva dny. K tomu klidně Stewart nebo někdo do zálohy.

Reagovat
cristiano.K.

však Emre,Wijnaldum, Lallana toho letos neodehráli tolik. Mané za chvíli odjíždí, Sturridge zaslouženo šanci dostal. Moreno klidně mohl hrát od začátku,ale vyčítat se to podle mě nedá.

Reagovat
Kowe

Všichni tři maj odehráno skoro nejvíc z týmu a tohle se takhle snad nedá brát, v takovým zápřahu dvou dní jde bokem, kolik toho odehráli, byli vyfluslí tak i tak. Procentuální šance na vítězství jde v pauze menší než tři dny hrozně dolů, kor když klopp to hraje tak, že soupeře fyzicky zničí. Uběhat někoho dvakrát posobě je dost těžký.

Reagovat
cristiano.K.

o víkend hrajeme pohár, takže si myslím, že to schválně risknul. Ono slovo letos působí komicky no

Reagovat
Wat

* rozhodly

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

coutinho uz by sa mal vraciat, uz trenoval

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea titul!

Reagovat
Liquid

ideálně 1.Chelsea, 2.Citizens, 3.United, 4.Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
pingla

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

přijatelné

Reagovat
smazaný uživatel

přijatelné

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal misto United a Liverpool misto Spurs.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liquid

Citizens a Liverpool

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes na tu hrůzu body dobrý. A co sem tak překlikával, tak Can opět takový horší Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

body dobrý? bylo 15 střel na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

mane kurva nejdříve dá gola a pak to pěkné posere tohle bude jeste boj o top4 zadnej titul ostatní týmy maj výhodu ze maj aspoň kvalitní lavičku narozdíl od Liverpoolu kde sedí sami mladíci nebo drevaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na Vrabejku měl ten ban docela blahodárný účinky. Sice opět netrefil výsledek zápasu, ale aspoň trefil počet gólů, což je jednoznačně pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

za čo mal ban?

Reagovat
smazaný uživatel

Za prznění angličtiny.

Reagovat
TopinB

Jako chtěl jsem říct "za to, že je debil", ale to by tady bylo pak hodně prázdno....

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo na titulke nie je Defoe? To je random výber či čo?

Reagovat
13

Proč se tu furt řeší takový hovadiny?

Reagovat
Godwinson

Spíš proč tam není žádný hráč Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tam měl být, když dnes Tottenham nehraje?

Reagovat
13

z principu a za předchozí příkoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Burnley že sa neodvážili hrať ofenzívnejšie, v podstate ani nepritlačili City a nevytvorili si v presilovke žiaden tlak.

Reagovat
blade115

Defoeeeee ❤❤❤

Reagovat
Liquid

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clement už dohodnutý so Swans.

Reagovat
cristiano.K.

Mané mohl být za hrdinu tohle je prostě neomluvitelný, vždycky žasnu, jak tohle může někoho napadnout

Reagovat
minoLFC

Ale aj tak sa čudujem, že sme 2. keď ani brankár, ani stopéri, ani kraje, ani stred nieje bohviečo a klasického strikera momentálne nemáme.

Reagovat
Feind

sturridge byste meli prodat a koupit nekoho zdravejsiho

Reagovat
Kowe

furt je to rozdílovej hráč. Dneska to byl šlapák, na tom zrovna není nic skleněnýho.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Liquid

však je otázka pár kol kdy budete rádi za 4.místo, sledovat byste měli hlavně Tottenham a Arsenal, to jsou vaši hlavní soupeři, Chelsea a oba Manchesterské kluby jsou kvalitativně prostě o hodně před váma byť v tabulce to teď nevypadá

Reagovat
Talker

Tak letos je videt co udela kvalitni manazeri. Par zmen a prumerne kadry trhaji rekordy. Kdo bycekal tuhle serii pred pul rokem ci pred rokem s Maticem, Mosesem, Cahilem a Alonsem v zakladu?

Reagovat
afc

Pulis by ti to vysvetlil,kto je kvalitativne vedla.

Reagovat
Wat

Prostě borci na hřišti makaj, k tomu nepotřebuješ mít na hřišti 11 hvězd, ale stačí, aby trenér vytvořil dobrou chemii v mužstvu.

Reagovat
minoLFC

nieje reč o hviezdach ale kvalite

Reagovat
Kowe

Pak příjde takovej zápas, kdy jediná hvězda je zraněná, a bum, 11 dělníků je ti k hovnu.

Reagovat
Wat

Však dneska to nebylo tom, že by byli k hovnu... jenže pak přišel ten Maného zkrat. Nebýt jeho, nic jinýho by se neřešilo a dělníci by znova byli právem oslavovaní. Prostě chlapi makaj na krev, někdy to stačit nemusí, ale divit se postavení v tabulce je hloupost.

Reagovat
Kowe

Mě teda přišli celej zápas dost k hovnu

Reagovat
Fairplay

Naopak bych řekl, že se po letech úroveň anglických týmů zvedá a právě na Liverpoolu, Tottenhamu a vlastně i Arsenalu je to hrozně moc vidět. Třeba ta současná parta s Coutinhem, Firminem, Maném a vzadu Matipem může brzy být úspěšná i v Evropě, když se k tomu přidají dobré výkony Cana, Wijnalduma..

Arsenal a Tottenham rovněž, hlavně kohouti mají tolik nadějných klenotů. Až/když si ty týmy individuálně sednou a najdou optimální rozestavení a sestavu, tak si myslím, že i tyhle týmy by mohly v Evropě uhrát solidní výsledky a spolu s ohromnými penězy v Manchesterech a Chelsea by to mohlo Anglii vrátit na výsluní evropské kopané.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Maximum points vs.

Arsenal, City, Everton & Chelsea

Dropped points vs.

Burnley, Bournemouth, West Ham & Sunderland

....klasika....

Reagovat
Bandita_Harry

hej 2 plac je uplna klasika

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hachim Mastour

Maximum points Arsenal klasika

Reagovat
Maresma

Co už, po čtyřech ligových výhrách přišla remíza, nic strašnýho. Musíme zvládnout derby, tam půjde o hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nic strašného ho to není, ale bez individuálních chyb bychom měli tři body v suchym triku

Reagovat
13

Moc toho Sunderland nepředvedl. Z Defoa se tady dělá bůh, přitom dal akorát dvě pentle.

Reagovat
Maresma

To jo no, mě právě sere spíš způsob jakým ztrácíme body, než to, že je ztrácíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

půjde tam o tři body, tak jako vždy

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
dantetomas

Nech uz ten dement brazilsky vypadne do Interu. Jeho klasika, primitivny faul na hranici sestnastky, uplne zbytocne. Jasne, Mane mal byt opatrnejsi v mure ale proste Lucas zasa ukazal, ze je to totalny priemerak. Nechapem Kloppa, preco ho tam dal

Reagovat
fenixLFC

inter si to rozmyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Chelsea tedkom dá Spurs, tak za mě i když občas klopítnou tak už pojedou suvereně pro titul.. 8 bodů je fakt dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jermaine Defoe is a Yido!

Jermaine Defoe is a Yido!

Reagovat
Mastný Chobot

chudák chalan

Reagovat
smazaný uživatel

Stále nechápem, ako ho mohli predať.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2

Takovej Mourinho

Reagovat
Arbiter

co má za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
frank

Reagovat
scholes18

on bol na kokse, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

pleasure

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Maného gól byl z offsidu, ne?

Reagovat
Maresma

šlo to tuším od Djilobodjiho, takže nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ono se to odrazilo od Djilobodjiho, tak nic.

Reagovat
13

Míč se k němu dostal od hráče Sunderlandu.

Reagovat
Zaschrona

Uz nikdy nenechavat Lukaka v utoku samotneho. Mnohem lepsi hrac, pokud vedle sebe ma partaka, ktery na nej maka, dre, chodi do souboju, zvlast tech ve vzduchu. A Barkleymu taky. Je na nej pak mensi zodpovednost v podpore utoku a muze hrat vic z hloubky, coz mu taky skvele sedi. A kdyz se k tomu prida dnesni vykon Daviese, ktery je tymu rozhodne prospesnejsi nez Barry, trojka nejlepsich hracu zapasu je na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jsem po naky chvili zavital na tyto stranky a nic se nezmenilo..banda zakomplexovanej panicu a cobolu se tu dohaduje kdo dal dochcije

Hamba vam!!!

Reagovat
Paddy

Defoe

Reagovat
Zaschrona

Joel Robles has kept 3 clean sheets in the PL this season - 1 more than Maarten Stekelenburg, despite playing 11 fewer games than him.

Mozna jsem teda nebyl tak mimo s tou predikci, ze by Stek mel byt maximalne dvojka, spis trojka - pokud v klubu porad je Joel... Docela brutalni statistika.

Reagovat
EXoRcIsT

Tie penalty Sunderlandu mali byt ?

Reagovat
smazaný uživatel

mali

Reagovat
EXoRcIsT

diki

Reagovat
Feind

2 urcite, 3. sla taky pisknout nebo nechat

Reagovat
smazaný uživatel

skurvene tenky kader mame bez akychkolvek moznosti z lavicky...penalty ma absolutne netrapia, sunderland si aj mimo ne dost vypracoval..stale to u nas bolo, je a aj bude o sirke kadra, ktora hori snad 10 rokov uz v LFC..som totalne unaveny z toho

Reagovat
fenixLFC

yup kvôli cca mesiacu ked su nahustene zapasy budeme udrziavat dvojnasobny kader ze

Reagovat
smazaný uživatel

nie, kvoli tomu aby sme cast problemov nemuseli riesit len v lete..

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

citam to stale dokoliecka ale to je sila kamo nehnevaj sa

Reagovat
fenixLFC

hrame jednu sutaz a doteraz ten tim stacil. nemame tolko zapasov aby sme udrziavali velmi siroky tim. ano, chybaju nam nahrady na bekov ale s tymi problem nie je. ze mane odide na srandacup sa vedelo a chysta sa to riesti v januari. ano coutiniho sa zranil ale toho proste nenahradis nikym a on Ip nie je natolko aby si kvôli nemu musel mat nahradu. v lete sme vyhadzali kopec nepotrebnych hracov. ty tu places ze ten problem je 10 rokov ale za tych 10 rokov druhýkrát (?) nehrame europu. inak by som suhlasil, takto fakt nie

Reagovat
vodka

to je ale přece blbost, podívej se na lavičku CFC a na vašu... CFC má ready Terryho, Fabregase, Mikela, Williana, Batshuayie, Ivanoviče. V podstatě do každé klíčové řady je náhradník s obrovskou kvalitou. LFC má Grujiče, Lucase, Morena, Sturridge, Klavana, Origiho... Ten rozdíl tam je.

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

pri vsekej ucte terry ivanovic mikel je podobne ako lucas klavan moreno grujic. top hraci su tam len fabre willian a bat, ktory teda moc nehrava. u nas to je sturridge, origi a wijnaldum/emre. az tak zasadny ten rozdiel nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Tenky az taj nie je, len je naozaj velmi vela zraneni.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Neviem mne tam chyba ten Allen, jeden stoper, a keby toho Lazara neposlal prec ale skusil by ho rozohrat v poharoch alebo mu dat nejaky ccas aj v lige ved ani poriadne nedostal sancu

Reagovat
Maresma

Pep Guardiola: "I will be at Manchester City for the next three seasons, maybe more, but I am arriving at the end of my coaching career."

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ještě vezme nějakou repre a udělá s ní kvalifikační cyklus + ME/MS.

Reagovat
smazaný uživatel

byl nastartovanej už při pozáposovým rozhovoru.. akorát teda mě bavil víc při něm, prej faul na Brava..

Reagovat
Taiger
Reagovat
Rock

Co bych ti k tomu řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Hlavně byl Valencia v jasnym ofsajdu.

Reagovat
Coutinho10

OT: kdo by mel zajem, tak tu je diskuze k MS v hokeji do 20 let

http://www.eurofotbal.cz/clanky/v-sobotu-zacina-ms-dvacetiletych-33397/?nocount=1#forum

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
SpecialOne

a bude tam někdo ráno?

Reagovat
Coutinho10

to nevim snad jo ja teda asi ne...musim brzo vstavat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Tottenham musí v stredu bodovať

Reagovat
fenixLFC

nope

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

X ideál

Reagovat
Pasha

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Melda

Bohužel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

klasika

Reagovat
ADM

To vyzerá na kokain

Im happy. Happy New Year

Reagovat
PP

ty vole fakt že jo..

Reagovat
Kokesh

Neuveritelne se mi zacina hnusit...

Reagovat
Fenri

To je magor

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ako jasne, je to ofsajd, ale je to trochu blbe to hodnotit z fotky a pre rozhodcu to bola velmi tazka situacia, pretoze Herrera nenahraval, Herrera blokoval odkop

Reagovat
Busby babes

navic on tam zrovna dost menil smer pohybu i ten carovej. Mel to videt, ale zas tak easy to pro nej taky nebylo.

Reagovat
kiwwi

presne, on pri odkope siel smerom k nasej brane a zrazu zblokovana strela...na fotke to vyzera strasne jednoducho, ale v reali to bolo pre postranneho dost tazke no

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to live nevidel, priznávam sa. Akurát som odbehol od TV.

Reagovat
Kovi81

tak easy, do riti, piskaji premier league a delaji chyby jak na bezicim pasu at jdou do riti, pobihaji tam treba dva hlavni (kazdy jedna pulka) a rozhodnuti o ofsajdech budou dostavat do sluchatek od videa.

Reagovat
Svatej

To se fakt dostanem do bodu kdy budete obhajovat rozhodciho i pri tomhle ?

Reagovat
smazaný uživatel

jaké omlouvání podívej se na video prostě na té lajně nestál a musel se tam vracet. Udělal chybu no a co? Letos je těch chyb více v náš neprospěch dělat aféru s pár centimetrového ofsajdu může jen píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal chybu no a co

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to první rozhodčí v historii fotbalu který udělal chybu ty si fakt šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečná parodie na člověka. Slušný chování ti nic neříká, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

slušné chování vůči ubrečenemu plebsu Prosím tě zabij se uděláš světu službu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že jsi z totálního křupanova si vyskakuješ. Škoda, že vylezeš jen když se daří. Mourinho už je tvůj oblíbenec, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ne není den kdy ta špína zmizi z United bude jeden z nejlepších dnů v historii klubu stejně jako pro tuhle planetu až ty a tvoje rodina chcipne na rakovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju ti Opravdu jsi velice duševně zdráv.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulovat nemusíš od takové lůzy jako ty gratulace nepřijmam nemáš na to dostatečnou uroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Definuj lůzu. Patřím alespoň do skupiny Sparťanů?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ty si jenom ubrečená primitivní lůza, která se mě tady snažila kdysi přes zprávy sbalit a když ji to nevyšlo začala prudit. Takže fakt se jdi zabít a nechej mě na pokoji.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale neměl jsem šanci, když jsi na ovečky Doteď mě to strašně mrzí

Reagovat
Gunner14

Na něj nereagovat, zjistil jsem to docela rychle

Reagovat
smazaný uživatel

pořád brečíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho diagnostikovat by bylo na rigorózní práci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč furt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Jj, ako napr. Tie 3 odpustene redky po rojovych fauloch.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako jestli neuznáš ani to že sudí letos více chyb vyrobili proti nám tak to už je zaslepenost nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano přesně o tomhle mluvím

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Na někoho kdo má nick po takovým frajerovi se chováš jak vocas.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Svatej

Kral

Reagovat
smazaný uživatel

co sem přesně napsal špatně to vaše brečení je prostě k smíchu chyb prostě bylo více proti nám. Já vážně nechápu že nějaká píča tu může takhle brečet kvůli chybám sudích, to jste pak prostě jako čuráci k smíchu no.

Reagovat
Svatej

Zrejme ses uplne sekl s tim, kam ventilovat svuj vztek. Ja se smeju tomu, ze obhajujete takhle srandovne evidentni chybu sudiho. Nesmeju se tomu, ze ji udelal, curaku...

Reagovat
Gunner14

Zbytečný s něma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe mě už fakt nic nepřekvapí, s přehledem největší exot na Eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

škoda, že fotky nemajú aj rozhodcovia no, taký metrový ofsajd by možno videli

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

opět v suchém dresu

Reagovat
niflheim

Nechť započne flame!

Reagovat
Busby babes

no zaplatpanbuh za body. Cervena imho blbost. Pak to od nas byla prvni pule bidny, druhej polocas uz lepsi, risk se vyplatil, navic skvele zachytal DDG.

Rashfort a Mata to hodne zvedli, hlavne Rash tam byl daleko platnejsi nez Jesse. MOTM pro me. Gol z offsidu, njn. Rozhodci fakt spatnej den a zas hodne chyb. Prijde mi, ze to je cim dal tim horsi a tech chyb delaj porad vic a vic.

Reagovat
Busby babes

6 zapasu v rade a stejne jsme porad sesty. ale koukam, ze treba na druhe misto uz ztracime jen 5 bodu. To bude jeste zajimavy. Na to jak jsme byli pred mesicem odepisovani...

Reagovat
kiwwi

a co trebars titul pre City po 6 kolach?

kazdopadne serie ma to, ze vsetci su viacmenej stabilni a stracaju minimalne a my aj pri tejto forme minimalny posun aj ked na druhu stranu sa to pred nami brutalne zrovnalo a namiesto toho aby sme boli stvrti, tak stracame len 5 body na druheho co teda tiez nie je zle...kazdy je teraz pod vysledkovym tlakom a tie straty proste pridu, musime si drzat formu

Reagovat
Arbiter

Frustrující to asi musí být pro hráče, pořád vyhrávají, ale pořád zůstávají mimo poháry. Ukorigovat to bude docela fuška podle mě. Ale Mou to s hráči umí...

Reagovat
Swarley

frustrující bylo hlavně hrát dobře, ale nezískávat adekvátní body...myslím že teď můžeme být relativně spokojeni a být trpělivý...na kohokoliv přijde z toho vrchu krize, tak za to tvrdě zaplatí...

Reagovat
Busby babes

jj prave proto, ze ostatni moc neprohravali, tak je dulezity, ze takovou snuru mame i my.

Ted prijde poradne test no. Porazit i Liverpool, tak uz to bude hodne dobre. Zitra ztrati vzajemnej Tottace s Cheslea a Arsenal taky neceka nic lehkeho, tak uvidime.

Reagovat
HorajzmAmmann

Chelsea výhra, Arsenal remízka

Reagovat
HorajzmAmmann

serte na posun v tabulce. Bodově to vypadá parádně na to jak to po těch zbytečných ztrátách doma vypadalo Tahle série strašně pomohla

Reagovat
iamek

Dlouho nebylo srovnani lvg, moyes a jose :-\

Reagovat
bbbauch

Counterův twitter mlčí

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Náhodou, zrovna včera jsem se koukal na porovnání, jak na tom bylo MU loni po půlce sezony. Lehký posun tam je, ale jako nevím, jestli za to čekáte gratulace nebo tak.

Reagovat
kiwwi

a preco si to sem nehodil?

Reagovat
Counter

Protože to není ničím zajímavé. O šest bodů víc, skóre o čtyři góly lepší. Umístění stejné

Reagovat
kiwwi

jaj tak zaujimave to je len keby tych bodov mal menej hej?

Reagovat
Counter

Samozřejmě. Ty předešlé sezony byly hrozné, přišel Mourinho, masivně zainvestoval a všeobecně se čeká zlepšení. Kdyby i letošní výsledky pořád odpovídaly výsledkům Moyese s LVG, tak je to zajímavé. Když dochází k zlepšení, je to podle předpokladů.

Reagovat
kiwwi

takze si to zhrnme...keby mal bodov menej tak to bolo zabavne a ked ma viac tak sa to cakalo - Mourinho proti tebe proste nemal od zaciatku sancu

Reagovat
Counter

Vážně nevím, co na tom nechápeš. Kdyby Mourinho sbíral ty samé výsledky jak Moyes s LVG, byla by to pecka nejen pro mě, ale pro celý fotbalový svět. Když si s MU vede o trochu lépe, není na tom nic překvapivého.

A jako momentální umístění i odstup od čela jsou přece pořád silně za předsezónním očekáváním. To jako čekáš, že ho za to budu chválit? Kdyby si vedl jako Conte, to by mi to teprve dával sežrat. Ale takhle...

Reagovat
Counter

Tak že jsi to ty, kouknul jsem i na předešlé sezony.

V první pod LVG (2014/15) jste po 19 zápasech měli tentýž počet bodů a o čtyři góly lepší skóre.

Pod Moyesem (13/14) jste měli po půlce sezony o dva body méně a tentýž rozdíl skóre (více vstřelených i inkasovaných).

Takže nakonec uznávám chybu a beru zpět, je to ještě pořád docela zajímavé

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Co ten komentář výše? Taky výsměch?

Reagovat
kiwwi

to som dal ako na celok

Reagovat
Counter

Je holt vidět, jaký jsi už rozumný no.

Reagovat
Busby babes

psal jsem klidnejsi.

Reagovat
Counter

Ok, promiň

Reagovat
kiwwi

tak na tom zapracuj aj ty a bude vsetko ok

Reagovat
Counter

Njn, na tebe si člověk s argumentací a smysluplnými příspěvky bez urážek nepřijde.

Reagovat
kiwwi

btw na tvojom twitteri porovnania na Guardiolu nechodia?

zlepsenie o 3 body, GD +1 a to vsetko len za 170m libier

zaujimave ze s takym porovnanim si tu nikdy nedosiel prave naopak, obranoval si ho predvadzanou hrou a pod.

Reagovat
Counter

Hele, ono je fajn podívat se i na výsledky jiných klubů, ale k čemu to má v tomhle případě sloužit? Jedině k odvedení pozornosti.

A jestli to mám teda brát vážně, tak ono je přece rozdíl vylepšovat po půlce sezony zisk 30 bodů, anebo zisk 36 bodů. Je rozdíl vylepšovat skóre +17, anebo skóre +6. Koukej se na to, jak chceš, ale Guardiola si vede pořád lépe než Mourinho.

Reagovat
kiwwi

ide o to, ze robis porovnavacky len ked sa ti to hodi a na koho sa ti hodi...tzn. len na Mourinha a len ked je na tom horsie, to je cela pointa

Reagovat
Counter

Koho jiného bys chtěl porovnávat? Zasloužila by si to Chelsea, ale o to se bohatě postarají její vlastní fans, když jede takhle snově. Další v pořadí je právě MU, od kterého se po letech strádání čekalo řádné zlepšení.

A k tomu důvodu, proč je namístě vypíchnout srovnání v případě špatných výsledků jsem tu popsal už dost řádků na to, abych se nemusel znova opakovat. Líp to už nesvedu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

jako zlepšení přijít po tom, co přišli další 2 světoví hráči + Bailly s Mkhytarianem muselo. Otázka je, nakolik je dostatečné. Že se teď tahá šňůra výher a neprohrálo se od října je sice pěkné, ale vzhledem k začátku sezony relativně k hovnu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A neni snad pro vás cokoliv krom titulu neúspěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Ja si delam prdel, precejenom 39bodu za 20 zapasu neni zas tak extra vykon

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

a aj tak uz je to pre vas nadstandard

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

hlavne se na to da divat (a jo, dneska to byla bida, ale porad je to spis vyjimka nez pravidlo.)

Reagovat
nani92

Martial s Rashfordom pekné načasovanie formy, december zvládnutý na jednotku...#nicniejenemozne

Reagovat
fantomas

Juan Mata is 2nd only to Shinji Okazaki when it comes to Prem players who explode with pure joy after scoring. Love his celebrations. #MUFC

Reagovat
Busby babes

pockej az da gol Herrera.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že United je zpět jako za časů SAF...Goly z ofsajdů a nesmylsný karty.

Reagovat
Swarley

zase budeme respektováni

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho mal napríklad vždy

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

A aj tak si reagoval

Reagovat
Swarley

no a co, bola to ťažká situácia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

uz se na to taky tesis?

Reagovat
Swarley

jako musíme to dotáhnout s Josém až k titulu, protože to tady bude teprve veselo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

a zase jsou kolem toho slzy ostatních to je krása

Reagovat
smazaný uživatel

ticho tam na prajzské

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel na prajzské nejsem takže ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam vypadni, kundo.

Reagovat
smazaný uživatel

ne děkuji nevím co bych tam dělal ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Už všechno

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
QooBo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Infernoqt

ještě nějakou penaltičku by to chtělo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Swarley

rozhodčí něco pískal pro nás? no výborně, bylo už taky k-rva na čase po těch zářezech ze začátku sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

na tie neodpískané redky Roja ste nejako zabudli, že ale to sa zabúda ľahko.

Reagovat
kiwwi

mam ti zacat menovat vsetky chyby ktore nas poskodili? Myslim, ze to neprebijes

Reagovat
vladis271

a rátaš tam aj to ked sa súperi proti vám snažili?

Reagovat
kiwwi

nie, ratam len chyby rozhodcov

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Matić

No, tak koho do fanty místo Maného? Nebo na kolik zápasů bude vlastně pryč? jestli ho má cenu vůbec prodávat...

Reagovat
Swarley

Lallana a ještě ušetříš, však tam není co řešit

Reagovat
Matić

Lallanu mám právě už taky

Reagovat
Swarley

aha, tak to se to trošku komplikuje

Mkhitaryan by mohl být zajímavá volba

Reagovat
Matić

Bude nastupovat pravidelně teď? Protože u Mourinha si člověk nemůže být nikdy jistej

Reagovat
Swarley

jako já bych si vsadil na to, že jo...hraje fakt hodně dobře a byla by blbost ho pravidelně nevyužívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci v United, na začátku měli pořád smůlu (alespoň jsem to neustále četl a slyšel od Josého), pak je řezali rozhodčí....konečně jim taky někdo pomohl, za normálních okolností by byli na 1. místě s dostatečným náskokem.....Respekt Josému, hráčům a a fanouškům, že to zvládají

Reagovat
iamek

diky <3

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Presne takto to je

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

OT: Vedení čínské Superligy dnes potvrdilo chystané změny: od roku 2018 budou moci kluby na výjimku zaměstnat pouze tři cizince a jednoho Asiata namísto dosavadního pravidla 4+1. Vedení soutěže nejprve chtěl takovou změnu představit už pro nadcházející sezonu, takový návrh se však setkal se silnou opozicí mezi kluby. (wildeastfootball.net)

Někde jsem psal, že je mi to 4+1 sympatické, načež někdo oponoval s tím, že to co chvíla zvýší. Jsem rád, že je to naopak.

Reagovat
Pospovič

Zas na druhou stranu si sami ničí ligu. V repre nikdy prim hrát nebudou

Reagovat
Le Gunner

Tak nikdy neříkej nikdy, ty investice do fotbalu jsou šílené a kdo ví, třeba za takových 20 let můžou být dobrá reprezentace. Neříkám, že budou vyhrávat MS, ale třeba pravidelná účast právě na MS a dominance v Asii, nemyslím si, že by na to neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zpátky ... už jsou tu slzy místních ubrekánků to nám ukazuje že děláme něco dobře Glory glory man united teď si jdeme pro ten loserpool

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Budte ticho, nebo to klasicky poserem

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Jak to vylezlo z kanálů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, zmínil se Mourinho o tom, jak mu v posledních pár zápasech rozhodčí pomáhají? Nebo čeká až přijde nějakej nespravedlivej moment a pak bude brečet?

Reagovat
Swarley

jakože v minulém zápase nám rozhodčí snad v něčem pomáhali?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, tu proste staší napísať ,,...bola to ťažká situácia" alebo ,,no a co"

Reagovat
smazaný uživatel

Palec pro Mourinha za skvělý všechny tři střídání

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Gunner14

strašný hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Nás taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Klenot mezi gesty sudích.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná herečka, toho by v Americe milovali..připomíná mi to tohle https://www.youtube.com/watch?v=I4EVcSCfhKc

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák

Reagovat
andrew96
Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

no to snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se potvrdilo, že dávat Lingarda do základu na úkor kohokoliv z trojice Martial, Rashford, Mkhitaryan je naprosto kontraproduktivní. Jako backup ok, ale na základ ten kluk prostě nemá. Mata klasicky, docela by mě zajímaly jeho statistiky u nás a Herrera by měl dostávat pokuty za svoje střely z první

Pokud jde o rozhodčí, tak to bylo naprosto tragický, červená za mě rozodně ne a offside jasnej. Poslední dobou ta úroveň rozhodčích v PL je fakt divná, jen tak co si vybavím z posledních pár zápasů, tak dnes ten Zlatanův gól z ofsajdu, předminule Mikyho (ale tohle se prostě bude stávat pořád, dokud bude ofsajdy posuzovat lidský oko a ne technika, s tím se nic nedá dělat) a hlavně teda dnes ta červená pro Feghouliho nebo třeba ty Rojovi skluzy bez červené, Barry proti nám bez červené, Barkley proti Liverpoolu atd....

Akorát teda nechápu, co tu někteří brečí o nadržování ? Když nás rozhodčí na začátku sezóny řezali, tak se kdekdo smál, jak konečně ochutnáváme vlastní medicínku, teď když pískal blbě v náš prospěch, tak se nám zase pořád připískává, tak jak to teda je ? Ochutnáváme vlastní medicínu nebo se nám připískává ? Nebo se vybere to nebo ono podle toho, jestli si chce zrovna nějakej trouba pofňukat jak je to nespravedlivý ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Mata 25 golů 15 asistencí

Reagovat
HorajzmAmmann

* v lize

Reagovat
forrest

Proti Boro mely byt dve penalty + gol Zlatana, tak ted to naopak bylo v nas prospech.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Lingardom nesúhlasím. V pohybe bez lopty je v našom tíme úplná špička, chytá sa na neho len Mata s Herrerom, preto je evidentné jeho časté nasadzovanie do základu, hlavne do vonkajších zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nie si ten, čo nebol za vyhadzov LVG?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som za jeho vyhadzov, nebol som za angažovanie Mourinha.

Reagovat
pantondavo

Neměl tu červenou dostat spíš Jones?

Reagovat
smazaný uživatel

ne neměl ji dostat nikdo

Reagovat
Busby babes

jako za co, ze byl u mice prvni a nechal se trefit?

Reagovat
Rarášek

Feghouli stahnul nohy, Jones tam šel jak prase.

Reagovat
pantondavo

Tys to asi neviděl, viď?

Reagovat
Busby babes

videl jsem to nekolikrat. Jones byl u mice prvni a pak do nej vletel Feghouli. byl tam pozde, faul to byl od nej, ne od Jonese.

Ze nemel dostat cervenou, to uz jsem psal.

Reagovat
pantondavo

OK, jen mě zamrazil ten pohyb podrážkou kupředu oproti skloněným nohám toho druhýho, kde v podstatě nebyla možnost, jak soupeře vážně zranit, kdežto od Jonesa byla.

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/CelebrityRefs/status/815998326147600389 tak co jak dlouho bude ještě pískat?

Reagovat
Swarley

6 wins in a row.. Unbeaten in 11games.. Best run since Sir Alex retired..

tak snad to natáhneme

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo stáť veľa...hmm...prostriedokov dosiahnuť takýto ,,úspech"

Reagovat
Swarley

a už to začíná...

Reagovat
smazaný uživatel

No a čo, je to ťažká situácia.

Reagovat
Swarley

ale neee, piš dál, po těch letech je to balzám na duši

prachy, rozhodčí...já bych normálně na příští zápas dal Josému klaunský červený nos, ať to můžete sepsat komplet...

Reagovat
bbbauch

Jeste zvejkacku!

Reagovat
Swarley

Rooneyho do základu a nějakej tvrdší zákrok, ať se může někomu nadávat do zákeřných hovad...pak už by snad nic nechybělo...

Reagovat
Wat

... a obrat nějakýho zápasu v 90+8'.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastná polievočka nechutí?

Reagovat
Swarley

ty máš celkem problém s psaným textem jsem si všiml

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkom zaujímavé zistenie, pretože ja mám pocit, že ty máš taký istý problém

Reagovat
Swarley

jako z mého pohledu jedině dobře, že si navzájem nerozumíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tvoje pocity sa daju celkom pochopit, kedze mas problem s pisanym textom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa nevtieraj, duta hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

protoze nakupujeme jen my, ostatni samozrejme setri, maji penize na svem uctu ve Svajcu a uzivaji si uroky...

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale jeste nedavno se tu vedly diskuze o vsem moznem i nemoznem, kde byl MU prezentovany jako vzor...

Reagovat
Busby babes

vsak to muzem i dal. Krome debaty o tom, jak vybrat nastupce dlouhodobeho managera.

Reagovat
smazaný uživatel

A stálo to za to, do posledního penny

Reagovat
nani92

veru, stálo nás to veľa námahy, trpezlivosti, tvrdej práce na tréningoch, ale vyplatilo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Kto si nevie priznať, že nás rozhodcovia celú sezónu skôr režú, než nám pripískavajú, tak je jeden obyčajný zakomplexovaný kktko.

Reagovat
smazaný uživatel

Palike, ukľudni sa. Rozhodcovia to majú ťažké a koniec koncov... no a čo.

Reagovat
vladis271

Yusuf rozbieha show

:D

Reagovat
nani92

rozhodcovia režú všetkých, také chyby ako robia túto sezonu si dlho nepamataám..

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho.

Reagovat
vrabejka

Gratulace Chelsea k titulu. Zasloužený mistr. Conte borec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak to Chelsea nakoniec nedá, tak budem vedieť prečo...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jollae

BAN

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

jsi nedávno psal, ze si to zaslouží me jak vyhrajeme 5 budoucích zápasu. Nemusi se odehrát ani jeden a uz si ho zaslouží?

Reagovat
Liquid

ještě raději počkáme, ale zdá se, že máš pravdu a jediný možným soupeřem Chelsea je sama Chelsea

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

hm a je to v piči

Reagovat
PP

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

David De Gea si dnes čistým kontem proti West Hamu osladil kulatý start v brance Manchesteru United. Stále poměrně mladý španělský gólman si za Red Devils odbyl už 250 soutěžních zápasů.

pěkně to letí...když si člověk vzpomene na jeho začátky a kde je teď...klobouk dolů, nikdy bych nečekal, že se nám povede Edwina tak výborně nahradit..

Reagovat
Wat

Wow, bych ani neřekl, že už za vás tolikrát nastoupil.

Reagovat
Swarley

jako taky mě to číslo docela usadilo, snad to je tady na EF správně

Reagovat
Hokaido

To není možný.

Reagovat
Swarley

250 matches with Manchester United and the same happiness with every single goal of my teammates! Let this good streak continue!

on sám by to mohl vědět asi nejlíp

Reagovat
iamek

Masakr.

Reagovat
pantondavo

Jak říkáš, dobře jste ho vychovali, tak hurá do Realu, ať si zahraje LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Tottenham s Chelsea ? Živí tu ještě někdo naději na titul nebo si už spíš všichni přejou ztrátu slepic ?

Reagovat
iamek

Chelsea musi.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad prohrajou oba

Reagovat
kiwwi

Mourinho on decisions going #mufc's way: 'Which decisions? My decisions to play Mata at half-time and Rashford later? Thank you very much.'

takto to ma vyzerat

Reagovat
Busby babes

zorvna jsem to sem chtel dat.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

před pár měsíci si tu ještě na toho "vraha fotbalu" blil hnůj. Ono to jen ukazuje, jaké jsou ty vaše hodnoty

Reagovat
Busby babes

tak o nase hodnoty mate nejvesti starost ty a tobe podobni...

Reagovat
smazaný uživatel

ano protože ti z tvého klanu to tu vždycky nejvíce předhazovali a nyní je krásně vidět, jací jsou pokrytci

Reagovat
Busby babes

uz jsme to tu rozebirali xkrat, zadne hodnoty jsme neopustili, naopak se k nim spis vracime.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Busby babes

nebo mi chces rict, ze 3 roky pod Moyesem a LVG jako byly nejak ve stylu tradic Manchesteru United?

Reagovat
Mihi

A tento rok už teda je v štýle tradíc MU? To by ma zaujímalo, v čom sa to prejavuje

Reagovat
Busby babes

treba v prechodu ve snahu o atraktivnejsi utocnej fotbal, vice vyuzivajici kridelni prostory a rechlejsi primocarejsi prechod do utoku. Vic prihravek smerem dopredu nez do strany..

Reagovat
Wat

Já čekal, že napíšeš něco ve stylu, že máte nesympatickýho manažera, rozhodčí vám připískávají, dáváte góly z ofsajdu, ostatní fanoušci vás nemůžou vystát atd.

Reagovat
Busby babes

to je snad automaticky...

Reagovat
lenckoj

snaha bránit 0 1 proti West Hamu, který je o deseti...tomu se říká vrchol atraktivity

Reagovat
Busby babes

co to meles? jak snaha branit 1:0?

Reagovat
lenckoj

Jak jinak bys nazval vystřídáni Mkhitaryana Smallingem 2 minuty po gólu na 0 1?

Reagovat
Busby babes

tak, ze se vracime ke hre na 4 obrance misto na 3? sorry, placas nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pod Josém se změnilo co jako - utrácíte pořád stejně né-li více, Mour má po zápase ty svoje hloupé výroky, všichni vám ubližují, pořád máte smůlu a kdesi co si.... Krásný to návrat k tradicím. A v tom prvním příspěvku jsem narážel zejména na fanoušky, kteří by za tenhle výrok Mourinha v jiném klubu totálně vyhejtili ale je to v United, tak se to obhájí, Podle mě takový pan Kiwwi nemůže být v pořádku, on a jemu podobní tu x let blili na adresu Mourinha, jaký je to vrah fotbalu, idiot mezi trenéry ale je u vás a najednou je to král. Nezlob se na mě ale to je totální výsměch. Více se o tom bavit nebudu a nechci, každý tady si udělá svůj obrázek

Reagovat
Busby babes

a co jako. Byl to rival, tak se kritizoval, ted to rival neni, ted je nas.

Nebo jako myslis, ze jsem Persana v Arsenalu nejak miloval, kdyz tam sazel goly? navic i ten Mourinho letos nic tak hroznyho jeste nerekl. vysmal jsem se mu tusim letos jednou, kdy placnul nejakou fakt blbost.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

ja se Mourinhovi taky vysmival kdyz se placal loni v te afere okolo doktorky nebo te vysledkove mizerii. A co. Stejne jsem rad ze prisel a spis me mrzi, ze neprisel uz tenkrat hned po Fergiem.

Je to arogantni parchant. Ale vyhrava. Na takove jsme v United zvykli.

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

zase tak moc toho pořád nevyhrál, nenechával bych se unášet teď tou šňůrou, ukáže se teď proti LFC...

Reagovat
Busby babes

a to ja se klidne unest necham, protoze posledni tri roky jsme takovou snuru nedokazali uhrat, navic se na ten fotbal i da konecne koukat. Takze ja jsem s Mourinhem zatim spokojenej. Skoda tech par nestastnych zapasu, ktere jsme zbytecne remizovali.

Reagovat
vodka

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/manchester-united/zapasy/premier-league-2014-2015/?cID=6&sID=288

špatná paměť, podobné šňůry byly. A ta, co začínala na konci února byla výborná i herně, zvlášť od zápasu s THFC.

Reagovat
Busby babes

ok, LVG v prvni sezone to dokazal, fajn. Mam chtit LVG zpatky?

jinak ja vychazel z tohodle, co jsem vcera casto cetl: Manchester United are now unbeaten in 13 games and have their seventh successive win since 2011.

Reagovat
vodka

a to bych ještě bral v úvahu počet zranění, který byl pod LVG a který je teď, to je skoro nesrovnatelné.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

coz je zase ale asi vysledek prace Mourinha. Pred sezonou to tu popisoval Vita Srp, ze on proste svalova zraneni dlouhodobe nema, takze ten jeho trenersky tym to asi dela jinak a ocividne lepe nez treba LVG a spol.

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

ted bez legrace...to by me zajimalo,jak to dokazou ovlivnit...kdyz si vezmu treba pripad sparty a jeden rok pod scasnym,kdy to bylo v pohode a druhy se to rozpadlo a bylo zranenych snad 10 hracu...

prece ti kluci musi trenovat pod kazdym manazerem...myslis,ze to je o intenzite? ze by mourek nebyl takovy narocny? treba takovy liverpool beha nejvic v zapasech (tusim) a taky se nejak drzi...

Reagovat
Swarley

jako rozhodně v tom bude hrát role náhoda, to je jisté...některá zranění neovlivníš a může to být jen o jednom špatném pohybu...

ale na druhou stranu rozhodně má i vliv způsob, jak trénuješ a jak intenzivně...i jiný způsob regenerace může hrát dost zásadní roli...dost se o tom mluvilo, že pod Mourinhem těch zranění bývá daleko míň a zatím se to u nás i projevuje...sice zase v obraně to skřípalo, ale jsou různá zranění, které jen těžko ovlivníš...těch svalových je rozhodně méně...

Reagovat
Busby babes

tak jde o to jakym zpusobem trenujes ze jo. Treba v CR je tohle porad dost bidny a spousty treba hokejovych treneru to bere stylem: my pred 30 lety trenovali takhle, a jak jsme byli dobri... ona je to celkem veda.

Coz teda asi nebude pripad LVG ale tak asi ma ty treninky jine, treba hur vyvazene... Arsenal ma taky dlouhodobe problemy s obdobnyma zranenima. To asi taky nebude jen smula a nahoda.

Reagovat
r.mrazik

treba me osobne prijde,ze je to v tech hracich...o jejich vyberu a odolnosti...a pak dost o nahode

treba u Rosickyho by bylo asi jedno,kde bude a stejne bude zraneny...

ale mate pravdu,ze regeneraci a mnozstvi tezkych treningu ovlivnit jde

Reagovat
vodka

to je ale o svalových zraněních, ne o zlomeninách, problémech s kolenama, krevníma sraženinama, se zádama a dalších hovadinách, co tam byly...

Reagovat
Busby babes

tak jasne, pokud ti nekdo prelomi nohu jak Lukovi tak s tim nic neudelas no, to je jasne.

Reagovat
tunkic

Nekteri jsou fakt k smichu!! Hlavne si pro sebe hezky vsechno ospravedlnit

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

co se tyka hry, tak jo. co se tyka arogantniho zmrda na lavicce, tak taky.

Reagovat
Swarley

právě a víš co, na tom je nejhorší to, že v té době všichni ostatní naše hodnoty uctívali...i když to není asi úplně to správný slovo, ono tady právě padalo docela často...možná tolikrát, že mi teď to slovíčko vypadlo...něco jako že k někomu nebo něčemu chováš úctu, ale ještě trošičku jiný výraz...ale tak to je jedno, já si vzpomenu později a nebo možná ty budeš vědět, určitě jsi to směrem k našim hodnotám a úspěchům psal stejně jako ostatní taky...teď jsme to ztratili, ale dřív jsme to prý od ostatních měli...

Reagovat
Busby babes

Red cards that were not, offside goals, 2-0 away wins, rivals shouting "Referee United", Pogba in the middle.... is this 2011?

Reagovat
Swarley

je to stejný jako tehdy, musíme vyhrát, to je jediná cesta

Reagovat
vladis271

Boha vy ste zufalci cozas predvadzate. Chvilu sa vam dari a uz toto. Nos vo vesmire. Cfc maju snuru 13 zapasov a ani zdaleka sa nechytaju na wankest aky ste tu z? Toho spravili posledne dve kola.najnesympateckijsia banda aka na ef je ever. Ste na pisranom siestom mieste a zas mate reci jak keby idete vyhrat ligu. To budu teraz nekonecne dva tyzdne kym si s vami klopp vytre prdel.

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

co to placas, vsak tu jen reagujem na vlakno, ktere zaclo tim, ze nam nekdo vycita, ze nenadavame svemu managerovi po vyhranem zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, ze spousta z vas tady na Joseho blila zvratky kolo co kolo. Chapu, ze neplivete na sveho manazera , ale takovy obrat... Pokrytectvim to smrdi dost. Beniteze napr. neprijal u nas skoro nikdo, ikdyz vyhral uefu.

Reagovat
Busby babes

premyslim, co je horsi. pokrytectvi nebo tohle svatouskovstvi a arbitri moralky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytectvi, samozrejme

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti co jeli, což byl snad jen r.razik a ten poloblb Trafford, tak ti snad furt JM kritizujou, ne?

Reagovat
Kovi81

vodka taky, kdyz si chci precist co nejmin zaujaty nazor jak united hrali nebo co se v tom zapase stalo, tak hledam jeho komentare.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vodka teda pokrytecky otočil, nebo píše nezaujatý komentáře a píše podle toho, co odpovídá realitě?

Reagovat
Kovi81

vodka do jm sije, protoze ho nema rad a drzi se toho. ale co se tyce vasich zapasu, tak on ma od vas urcite nejlepsi prispevky.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to víš, když se chceš dozvědět, jak jsme hráli, nebo co se stalo? Takže jsi to nejspíš neviděl...

Reagovat
Kovi81

sem tam vas vidim a kdyz se pak podivam sem, tak on ma nejstrizlivejsi nazory.

Reagovat
vodka

díky, ale úplně pravda to taky nebude. Mě tam serou totiž furt ty stejné věci...

Reagovat
vodka

co se nedovím

Reagovat
smazaný uživatel

A co ses dozvěděl z otázky? Však ej to reakce na předchozí komentáře.

Reagovat
vodka

aha, blbě sem to přečetl. každopádně já su v dost schizofrenní pozici. Na jednu stranu Mourinha fakt nesnáším, na druhou stranu chcu, aby se MU vrátilo na vrchol. A uznat se teda musí, že hra se za poslední 3 měsíce až na výjimky zvedla obrovsky. Navíc má u mě velké plus za to, že staví moje oblíbence Jonese (který důvěru splácí) s LAV. Herreru sem na CM chtěl už od jeho příchodu, tím mi taky v podstatě splnil moje přání. Přivedl Baillyho, což je typ nákupu, který se mi taky líbí, staví Rashforda. Zase mě serou ale pořád ty spekulace o dalších 40megových posilách, které si myslím, že potřeba momentálně vůbec nejsou. Proto vážně nechci, aby se provedly nákupy typu Semedo, Lindelof, Fabinho apod. Taky mu neodpustím odstavení/nenasazování Schweinsteigera, Shawa a Schneiderlina a nenasazování Carricka od začátku sezony s tím, že jeho příchod na hřiště Mourinha de facto vrátil na vítěznou vlnu. U Depaye to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas máme na 3 pozice v podstatě 8 hráčů a mně přijde přirozený, že jsou 2 nad počet. Schweiniho mám rád ale s jeho věkem a zdravím je to pochopitelný, schneiderlin asi místo fellainiho hrát mohl no, ačkoliv taky nic nepředvedl.

Shaw podle mě hraje pokud je fit tam se mi nezdá, že by ho odstavil. S prestupama souhlas, ale pokud odejde Young, rojo a darmian tak by mi příchod lindelofa /semeda nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden by si třeba kvůli střízlivému souhrnu zápasu přečetl článek, ale jsme na EF...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Uz moc ne, ale taky nemaji za co ze... Ale nedelaji z neho najednou skoro boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vždyť tohle píšeš každej rok minimálně tak dvakrát

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

môžem za to, že vždy ked chytíte sériu už sa vidíte niekde kde nie ste? A potom skončíte na 5. mieste.

Reagovat
Swarley

a nebo na 1.? kdo ví, to je na tom fotbale právě to krásné

Reagovat
Pasha

oddýchni si, dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Here we go again

Reagovat
The Krupy

Konkrétne on je suverénne najväčší zúfalec na EF, človek bez kúska hrdosti a vlastného názoru, pokrytec najhrubšieho zrna, ktorý si nevie stáť za slovom. V minulosti by bol určite členom komunistickej strany.

Reagovat
alcantara

Teraz Ti niekto napise, ze bud zavidis alebo places.

Reagovat
The Krupy

A nech :))

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi? Podľa mňa je v pohode. Má svoje vlastné názory ktoré tu vyjadruje rozumne a slušne.

Reagovat
Busby babes

uz se hodne zklidnil. ale tady to jede porad stejne... vic to vypovida o tech lidech nez o Kiwwim.

Reagovat
Counter

To akorát ty jsi začal klesat na jeho úroveň, tak už ti to tak nepřijde

Reagovat
Busby babes

no u tebe to uz taky neni takova hitparada. ale tak kdyz myslis...

Reagovat
Counter

Ale prosímtě, vždyť já jsem největší hater MU už hezkou řádku let

Reagovat
Busby babes

na nektere nase fans myslim nemas.

Reagovat
Busby babes

samozrejme v momentalni forme. za celozivotni dilo na tebe ti greenhorni nemaji, o tom zadna.

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Názory jsou tak rudé, že často stojí za vyližprdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková United Semelová.

Reagovat
fenixLFC

mohol by zas prehrat nejaku stavku a pisat len po swahilsky ci ako to bolo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
andrew96

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Kdybys alespoň držel hubu...

Reagovat
Mimalu

Jose

Reagovat
B3n

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

to je vocas

Reagovat
andrew96

Trapné

Reagovat
minoLFC

to je hňup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Judasov polibek. Nice try :)

Reagovat
nani92

:-*

Reagovat
Swarley

400. pro titul MU, nedá se svítit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako letos?

Reagovat
Swarley

no letos to moc asi nevychází, spoléhal bych radši na Josého druhou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne bych to bral jako hotovou vec - Joseho druhou sezonu, ale kdyz vidim progres Liverpoolu pod Kloppem (dobre, dneska ne ), City pristi rok budou taky jinde... My pristi rok marni taky nebudem, nevim no. Tak velkou konkurenci Jose snad v kariere jeste nemel. Ale urcite budete velci adepti..

Reagovat
Swarley

jasně, ta konkurence rozhodně není malá, právě naopak...ale jako nemá smysl se zaměřovat na nějaký menší cíl, obzvlášť po těch investicích do kádru...pro Josého bude v příští sezóně jediný cíl a to vyhrát titul, nic menšího to ani být nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, kazdy z top klubu ma (bude mit) za cil titul. Ale v te konkurenci to bude sakra tezke pro kohokoliv. A normalne bych vam dal velke procento na titul pristi rok, ale v tehle konkurenci proste ne. Ta trenerska elita v PL je ted silena. A nedejboze co kdyz se Arsenal zbavi Wengera, to by byl dalsi adept..

Reagovat
Busby babes

wenger out? toho se nedozijem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se naopak bojim, ze se to blizi. Brzo. Vubec bych se nedivil, kdyby cekali na Tuchela.. Ten by tam sedl, jak Klopp do Liverpoolu, fuj..

Reagovat
lenckoj

spís si myslím, že je pravděpodobnější Allegri

Reagovat
Busby babes

to nevim, jakej kolaps by musle Chelsea potkat. A hlavne, my taky ztratime. Ted nas ceka par tezkych zapasu, kde se ta ztrata da i cekat. a pak zacne i EL, takze zas narocnejsi program...

Reagovat
vladis271

Ak si si nevsimol medzi vas a cfc su este styri lepsie timy. A tu zrazu ze jedine co vam brani je cfc. Presne o tomto som pusal vyssie.

Reagovat
Busby babes

no protoze si myslim, ze Chelsea by musel potkat pekny kolaps aby jste ji preskocili treba i vy. a na vas ztracime jen 5 bodu, to mi neprijde nerealne.

Reagovat
Swarley

pět bodů je hovno

Reagovat
vladis271

no nie je. Lebo prehrávať budete aj vy aj ostatní aj my. A tímy na vrchu strácajú menej ako tímy dolu. Ty sa niekedy chováš ako by si PL nikdy nesledoval, nabudúce kľudne povedz, že aj 12 bodov je hovno, šup sem šup tam, šak to môžete na chelsea dohnať v 4 kolách nie?

Reagovat
Swarley

samozřejmě, že i 12 bodů může být hovno...pamatuju si podobný náskok na City a dopadlo to bájným Aguerooooooo, takže do mě nehusti nějaký kraviny o tom, jak sleduju PL...

v takovém porovnání je pak 5 bodů úplný hovno obvzlášť v den, kdy jste nechali body u 18ého Sunderlandu

Reagovat
Busby babes

ja to beru tak, ze do konce sezony musime vyhrat o dva zapasy vic, nez dva ze 4 tymu nad nama. to neni nerealny. ani to neni nic lehkyho.

Reagovat
Busby babes

a treba s vama mame hned pristi kolo, kdyz vyhrajem, jsme od vas na 2 body. kdyz ne, tak vas pak uz budem tezko dohanet no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude Jose hrat na jasny X.

Reagovat
Busby babes

hrajem doma, nemyslitelny. Aspon doufam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste byli 5 bodu nad Liverpoolem tak urcite bude hrat na X, takhle asi ne no.. Musi hrat na vyhru

Reagovat
vladis271

A práve toto by nám malo svedčať.Tímy čo to proti Kloppovi otvoria často končia veľmi sklamané. Ale že by bol Mourek až taký posratý a hral aj doma so zatiahnutou záclonou?

Reagovat
smazaný uživatel

Běžně to dělával a dělat bude dál. Ale ted, v této situaci, pro něj remíza nic neřeší a José je pragmatik. Bude hrát na výhru. Jsem na ten zápas zvědavý, co umí totiž Jose dokonale, tak je rozbít hru soupeře. Ale můj tip je 1:3 ..., nebo 1:0

Reagovat
Whitemedia

U nás měl hromadu zápasů doma proti velkým týmům, kdy to hrál už od začátku jasně na remízu.. u vás už mě párkrát dokázal překvapit, ale v tomto se podle mého ještě pořád nezměnil

Reagovat
vladis271

ale ukľudňujeme ma, že túto aroganciu si posledné 3 roky ukázal asi 5425 krát a zakaždým no.

Reagovat
Swarley

ale vždyť to není žádná arogance, proč bych jako neměl věřit tomu, že nestáhneme za 18 zápasů 5 bodů?

Reagovat
kiwwi

*styri timy

Reagovat
smazaný uživatel

Tri tymy a jeden lepsi

Reagovat
kiwwi

ktory? Naozaj si nemyslim, ze momentalne je medzi nami a Chelsea lepsi tim ako sme my - je to neskutocne vyrovnane a pre nas hovori forma, sirka a kvalita kadra, proti nam hovori strata na 4 timy to znamena, ze musia zacat stracat viaceri a kedze sa stratam nevyhneme ani my, bude to kurevsky tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnesku to zni blbe, ale Liverpool se mi libi vic nez ManU a jsou podle me aktualne i lepsim tymem..

Reagovat
kiwwi

hraju super futbal to treba uznat, ale maju uzky kader (sice hraju o sutaz menej) a je plny priemerakov az na vynimky Coutinha a Maneho...Klopp naozaj pletie z hovna bic, ale to podla mna nie je dlhodobo mozne - ukazal to napriklad Leicester (dufam, ze to teda pre Kloppa nedopadne rovnako po tejto sezone), ze to bolo viac o euforii, psychike a neforme favoritov ako o jeho kvalite

mne pride ten tim Liverpoolu kvalitativne prave najhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

Hracskou kvalitu az tak velkou nemaji, ale jako tym hrajou fantasticky, hlavne jde videt z tymu pohoda. Nebudou ztracet. Mozna pristi kolo 2 body Ale v lete budou urcite posilovat, navic Klopp ani v Dortmundu nekupoval velka jmena, ale par velkych jmen tam naopak vytvoril... To same cekam od nej i v Liverpoolu a v to same doufam i u Conteho, taky to umi. Vidite to na hristi kazdy zapas ze..

Reagovat
fenixLFC

a o je prave vas problem, vy to hrate na individuality, u nas je ta zakladna zostava skvelo postavena a do detailu premyslena. klopp na rozdiel od moruinha nepotrebuje hviezdy ale hracov, ktori mu idealne zapadnu do systemu, pripadne system upravi pre nich

Reagovat
kiwwi

a to sa jak pozna, ze my to hrame na individuality...pretoze ich mame?

Reagovat
jenage

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
BrainBlender

po nekolika letech je to fakt radost se na nase zapasy koukat.

Reagovat
Nikikrew

Takze vymyslena cervena karta a 2 gol z jasneho offsidu. Jose aspon nemusi plakat, kebyze sa to nedaj boze stane United tak by zas ku kazdej otazke odpovedal no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejová diskusia je kde?

Reagovat
Godwinson

výprask.sk

Reagovat
alcantara

To je strasna komedia.

Reagovat
Kovi81

neuveritelne, ti chlapci ani nevyzeraju jak hokejisti

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len chcel, že od ostatných som nečakal nič (aj keď trošku viac od Studeniča a Ružičku), ale to, čo predvádzajú 'lidri' Černák s Bondrom? Wtf? Neuveriteľné bubliny, neverím (podľa toho, čo som ich videl na 4 respektíve 3 MSJ), že budú hrať NHL dlhodobo.

Reagovat
alcantara

Cernak dnes dve wtf rozohravky Ale tazko sudit z tohto, ked si sucastou tragedie. Ale fakt je utrpenie to sledovat, ved my nic nevieme, nic pozitivne neukazeme, ani jedent moment. Brankara neratam.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankárov máme aspoň na naše pomery výborných. Ale nemôžu chytiť nechytateľné alebo málo-chytateľné strely z čistých pozícii.

Aj keď neboli súčasťou takej veľkej tragédie v minulosti, aj tak nevynikali a na týchto MSJ mali byť lídri. Čiže žiadne výhovorky neberiem.

Reagovat
alcantara

Bondra mal tie prve MS dobre. Tazi ale hlavne z postavy, ziadny soft- player to nie je, tazko bude lider typu Reway. Ak by mal niekedy karieru aspon ako Kopecky, budeme velmi radi. A to som mozno optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvé mal dobré, lebo mal defenzívne úlohy, ak má robiť nejaké body, tak je stratený.

Reagovat
alcantara

To sa dalo celkom cakat.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kovi81

no reway je asi vsetko len ne lider v hlave nasrate a realne pouzitelny akurat v presilovkach

Reagovat
alcantara

Tak na 20ku to este stacilo.

Reagovat
Kovi81

jj to hej, ale v muzoch o nicom. v sparte hral prakticky len presilovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa ku kariere Kopeckeho nepriblizi ani na míle

Reagovat
alcantara

Tiez si myslim, ale dufat mozem.

Reagovat
vladis271

psoledné dvadsiatky čo ma bavili boli Tatár a spol.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

tak co maju spravit pri bande totalnych tragedov? a Ruzicka ma stale cas

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. prihrávať súperovi (Černák), korčuľovať ako slimák (obaja) alebo sólovať absolútne bez hokejového umu (prihrávka, prikrytie si puku) a strácať puky (Bondra).

Reagovat
smazaný uživatel

čo mal spraviť teraz pri góle Nylandera? Tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Černák*

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kovi81

tak vezu sa s celym timom. cernak podla mna moze casom byt v nhl. bondra asi skor nie, uvidime casom ako dalej, ale v chicagu to bude mat tazke, aj ked teraz ma vo whl fajn sezonu.

Reagovat
alcantara

Vysral sa na to pekne. Ale tak zadarmo mu miesto nikto neda, to snad ma vyriesene v hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

A nepisal si ty minuly rok, ze toto ma byt silny rocnik? Toto je historicky zatial suverenne najslabsie muzstvo, co sme dali dokopy. Kto tam z tych mladsich chyba okrem Buceka?

Reagovat
Kovi81

silny rocnik je 99ka, ta bude teraz este len na 18kach to je ruzickov rocnik

Reagovat
vladis271

ale lídri by tam mali byť títo chlapci čo sa vezú ako Ružička. Niekedy nás košíkari dokázali potiahnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

to hej, ale pomery sa dost zmenili teraz tazko spravis zo 17 rocneho fagana lidra, ktory ma tahat absolutne tragicke muzstvo proti 19 a 20 rocnym hracom, co uz hraju medzi muzmi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Možno som písal, že sa týchto MSJ môžu zúčastniť hráči zo silnejších ročníkov na naše pomery samozrejme (98 a 99). Su to Bodak, Fehervary, Ružička, Miloš Roman, Studenič a Buček (zranil sa pred MS), kt. ale lídri žiaľ nie sú. Budúci rok a o 2 roky by sme mali mať silnejší tím ako teraz, keď tieto ročníky dorastú.

Reagovat
Kovi81

*este nie su, od 18ky ocakavam dobry vysledok teraz popritom hype, co je okolo nich

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved z tej 18- ky tam to najlepsie uz je a je to tazka bieda, v porovnani s ich rocnikmi, co tam su v inych vyberoch.

Reagovat
Kovi81

tak to hej, lebo v ostatnych vyberoch sa ti mladi mozu opriet o skusenejsich kvalitnych starsich. to tu sa neda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pravda. Ale aj tak som necakal az taku biedu.

Reagovat
Kovi81

a ako hovorim, v na ms18 cakam dobre vysledky teraz, inak to bude velke sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybujem, ze to bude uz aj buduci rok lepsie, ono tazko by to mohlo byt horsie. Ale ked si porovnam, ako hrali Dano, Tatar, Panik atd. ked mali 17, tak je pre mna Ruzicka, Fehervary, Bodak, Studenic velke sklamanie. Ti si ani len neskrtli.

Reagovat
smazaný uživatel

Horšie to byť môže. Na hokejportali sa mi síce vysmiali, ale mňa neprekvapí, ak vypadneme do 3-4 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je viac nez pravdepodobne. Ale ked vypadneme, tak tazko to bude vyzerat horsie, ako toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale môže.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pipo123

Tých chlapcov by som ešte nekritizoval, ale čo ma zaráža je hra hráčov čo sú na 2-3 MS a hrajú totálne hovno, zvyšné repre rok čo rok obnovujú všetkých hráčov, teda takmer všetkých, také Finsko tam malo iba jednoho hráča čo hral na MS minulý rok. Tak by som čakal že tých pár našich hráčov by už malo nejaké skúsenosti, Černák tam je už 4x, pritom vyzerá ako nováčik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved taki su tam len traja, z toho dvaja (Sadecky a Lestan) patria k tomu najlepsiemu, co tam tento rok je. Treti je Cernak, ktory je tiez napriek tym chybam, bohuzial, najlepsi obranca. Ale cakal by som od neho ovela ovela viac, to je pravda.

Reagovat
Pipo123

Já by som od nich čakal nejakú nadstavbu, aby strhli svojich spoluhráčov k lepším výkonom, v minulosti to napríklad dokázal Reway keď strhol svoju formáciu a hrali dobre čo bola hlavne jeho zásluha.

Reagovat
smazaný uživatel

No to pisem od zaciatku. Chyba im kvalita. Vsetkym.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda este Solensky, ktoreho nechapem, preco vyradil. Ale ak sa tam nedostal, pretoze tito su lepsi, tak si mozeme skrtnut dalsi talent. A este Lacka, ktory neviem preco tam nie je.

Reagovat
Wat

Švédové jak na tréninku přesilovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

Prehrávame 3:0...co este viac chces vediet. Tam neni o com diskutovat

Reagovat
Nikikrew

Slovensky hokej ide do velkych sraciek. Ak bude na cele ten chrapun Siroky, nikdy sa nic nezmeni. Je to smutne nakolko v minulosti sme vychovali spickovych hokejistov a teraz na par vynimiek nemame nikoho a ti mladi budu hrat max v extralige ktora mozno za 5-6 rokov zanikne.

Reagovat
smazaný uživatel

Široký už by nemal byť na čele. Či myslíš, že ovláda aj nového prezidenta? SZĽH? To je nepravdepodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez prvého otáznika*

Reagovat
Nikikrew

To je jedno ze nie je na cele. Je to jedna ruka s Ficom, vydrbani oligarchovia. Pozri sa napr. co robi so Slovanom. A malo sa uz zacat s obmenou davno, toto su len nasledky toho.

Reagovat
Swarley

to je jako dost depresivní představa, to jako rozpustíte ledy a zaměříte se na vodní pólo? až tak špatný to snad nebude, ne?

Reagovat
Azazelo RD

https://www.youtube.com/watch?v=wP-HClOWEjU Nebylo by to poprvé, co se něco podobného stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďaleko od pravdy to nemá, teraz je na čele SZĽH nový prezident, kt. keď neurobí úplnú transformáciu fungovania štruktúry nášho hokeja, tak sa zaujem o hokej bude len znižovať a znižovať. Veď kluby v druhej lige napr. Trnava funguje na amatérskej úrovni. Úplne rozpustili hokej v Bardejove atď. To je hanba.

Reagovat
vladis271

To je ešte v pohode Piešťany sú v tretej lige.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Nikikrew

Asi hej .

Napr. minuly rok bola Skalica v nutenej sprave a preto bola aj odhlasena zo sutaze. Navyse viacero miest malo financne problemy a ta kvalita nie je bohvieco. Jedine meritko splna Banska, Kosice a Nitra, zvysok skor priemer co by napr. u vas dostavali nakladacku.

Reagovat
Swarley

dík oběma, to jsem teda vůbec netušil a zní to teda dost hrozivě...člověk má pocit u nás, že hůř být nemůže, ale tohle je teda ještě jinde...

Reagovat
Kovi81

pomery jsou v cr i sr podobne, v cr jsou na to akorat penize, na to slovensku ani to

Reagovat
Kovi81

pomery co se tyce vychovy mladeze

Reagovat
Swarley

chápu no, ono v konečným důsledku, co je horší?

vy ty prachy nemáte, tak logicky vychováte hovno...my ty prachy máme a vychováme úplně stejný hovno...

Reagovat
Kovi81

to je pravda, ale aspon ceska extraliga je v poho vramci evropy, da se na to divat

Reagovat
Swarley

to je pravda, na fotbalové lize jsem nebyl už roky...na hokej se snažím chodit celkem pravidelně, extraliga má slušnou úroveň a dá se na to dívat...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Wat

Kdo by chodil na Sigmu, žejo...

Reagovat
Swarley

je to tak no, ale ono to ani není o tom, jak se v tom poslední roky plácají, ale proč se tam plácají...je tu nejlepší akademie i stadion na Moravě, ale dlouhodobě to vedou vemena a posílají to do kopru...ne že bych někdy dřív pravidelně chodil, to už je fakt dávno, ale teď poslední roky to ztratilo smysl úplně...

a tak chodím radši na hokej...mrznul jsem tam dřív v rozpadlé Plecharéně i na posrané Kadani nebo co to bylo, tak je fajn, že to budou snad na co nejdelší dobu i nadále extraligový soupeři...a třeba se to někdy rozhýbe tak dokonale, že se postaví v Olomouci nový stadion, i když o tom se mluví 20 let...

Reagovat
Swarley

kdo ví, možná do vedení fotbalové Sigmy přešlo to geniální hokejové vedení Mory, které tehdy prodalo extraligovou licenci do Vsetína...zbytek té pohádky všichni známe...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Swarley

i když vlastně kecám, oni to prodali později...prodali jim vlastně postupně jen všechny ty klíčové hráče...

Dopitu, Kratěnu, Tomajka, Broše...takže taková dlouhodobější sebevražda...pak dokonce prodali i licenci na 1. ligu..

Reagovat
Kovi81

jako ja povedomi o tom mam, ze se tam neco takoveho delo, ale uplne si to nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

V ČR sú lepšie (aj keď k ideálu to tiež nemá asi blízko).

Reagovat
Kovi81

no pokial chces do nhl, tak to musis spravit bud jak pastrnak s vranom, alebo cez kanadu. ina cesta nie je (jedine jak zacha )

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní.. Čím to, že na Slovensku nejde vést klub finančně stabilně? Však zájem o hokej u vás musí být obrovskej ne? Však ho hrajete roky na víceméně (respektive s výchylkama) světový úrovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

nejsou sponzori, na hovno hraci, lidi nechodi, protoze liga je na picu. vsechno se vsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mm... To by byla fakt hrozná škoda, kdyby u vás skončila profesionální hokejová liga. To teda nejen tady v regionálním měřítku, ale i celosvětově. Liga možná nepatří mezi ty nadprůměrný, ale jako hokejový národ dlouhodobě mezi top 8 globálně patříte.

Reagovat
Kovi81

jeste 10-15 let zpatky normalne kvalitni hraci chodili z ceska na slovensko a naopak penize srovnatelne. dneska nemyslitelne

Reagovat
vladis271

a odchod belasých psov to celé zaklincoval.

Reagovat
Kovi81

oni su na smiech hokejovej europe teraz a nasa liga tiez. uplny win win

Reagovat
vladis271

Fakt sa teším kam pôjdu ked ich vylejú z KHL, síce našli sponzora ale finančne to neudržia dlhodobo. SVK liga je pre nich neaktraktívna. Čo pôjdu do toho rakúskeho hybridu?

Reagovat
Kovi81

neviem vobec kam by isli. a absolutne neverim tomu, ze ten sponzor alebo co to zazracne prislo, tak vsetko bude stale platit. je to mozne ze pojdu do ebel, ale to je tiez liga kurva, kde minuly rok peter pucher robil bod na zapas.

Reagovat
Kovi81

a keby sa vratili, tak neviem, kto za nich bude hrat? slovakov je tam malo a z coho by docerpali zvysok, to by ma zaujimalo

Reagovat
Pipo123

To je tiež taká pičovina sa vyhovárať na jednoho človeka 15 rokov, veď naši hráči nevedia korčulovať, to že sa bránime a hráme smerom dopredu hovno je jedna vec, ale aby naši hráči padali a nestíhali korčulovat tak to je naozaj tragédia.

Reagovat
Nikikrew

Aka picovina? Pozri sa kto hrava hokej. Najma deti bohatych rodicov. Hokej je samozrejme pre rodicov nakladnejsi a nemoze si ho kazdy dovolit.

Ten system sa samozrejme neda zmenit z roka na rok, to sa malo uz zacat pomaly menit 5 rokov dozadu. Takto to bude len zufale pokracovanie a konkurencie nam bude iba utekat.

Pozri sa na Dansko. Sice dnes vypadli ale v skupine hrali naozaj dobre a pozbierali dost bodov.

Reagovat
Kovi81

tu nejde len o to, kto to hra. nech to kludne hraju decka bohatych rodicov, ale ti treneri, to je katastrofa.

Reagovat
Pipo123

Vždy to je tak v krajinách kde prevažuje časť ludí čo žijú od výplaty do výplaty. Za komunistov hokej podporoval štát a tak to aj vyzeralo. Bohužiaľ dnes je iná doba, najlepšie to povedal Pukalovič v jednom rozhovore, že našim hráčom sa nechce makať a je jedno či má bohatého fotra alebo nie. Lepšie nebude, celé to pokope držal bývalí režim kde sa do hokeja investovalo, je to vidieť aj na česku, len tam je ten rozdieľ že vedia občas vychovať mladého a nádejného hráča.

Reagovat
Kovi81

uz ani moc nie, ti vysoko draftovani uz od dorastu/juniorov su mimo cesko. tu chut makat by prave v tych hracoch mali uz od mala prebudzat treneri, pochybujem, ze patrocny fagan v sr je iny, ako patrocny fagan vo finsku.

Reagovat
Pipo123

Na česku ma udivuje že vždy sa objaví nejaká nádej, či už to je Kace, Zacha, Hertl, Vrana, Pastrnak atd, hráči čo majú celú budúcnosť pred sebou a my sa tešíme keď dá Panik 5 gólov za sezónu, pritom má už tuším 26 rokov. Bohužiaľ už sme spadli na úroveň Lotyška, aj to Dánsko nás herne predbehlo, minimálne v tom že vedia korčulovať

Reagovat
Kovi81

Hertl je bublina nafuknuta, ale stabilny hrac nhl to bude. kase tiez bude robotnik. a zacha si presiel svojskou vychovou, vrana s pastrnakom isli cez svedsko ale s tym panikom to je smiesne strasne, to mas pravdu s palim sme z toho na zaciatku sezony mali tazku prdel, ked na nete vsade pisali, ze mame noveho kanoniera apod

Reagovat
Mimalu

no nevím jestli úplně bublina, spíš dojede na zranění

Reagovat
Kovi81

hodne tezi ze spoluhracu v sjs, ze maji super rozlozene utoky. jinak to je proste 3rd liner.

Reagovat
Mimalu

tak zase kolik hráčů se ti narodí takových, aby schopnostma ve 21/22 letech opravdu patřili do prvních dvou lajn, navíc v týmu co dosáhl na finále SC. Netvrdím že to měla být nutně hvězda NHL, každopádně ty zranění jsou velkou brzdou

Reagovat
Kovi81

tak treba pastrnak a nebyt ve washingtonu, tak klidne vrana. zraneni ho pribrzdily, to urcite.

Reagovat
Mimalu

ano Pastrňák má nakročeno a snad si to udrží. Původně to ale bylo myšleno tak, že ne každý hráč co v NHL udělal dobrou kariéru byl nutně tahounem svého týmu v 21.

Reagovat
patas92

Jakože jinde než ve WSH by hrál Vrána první nebo druhou lajnu, jo? Tomu se mi nějak nechce věřit

Reagovat
Kovi81

myslim ze jo. v nejakych tymech co sou dole v tabulce. na farme je hvezda. wsh ho netaha nahoru akorat proto, ze je zbytecne, aby se placal nekde ve ctyrce, protoze zbytek ma nabity.

Reagovat
patas92

Ok...Já ho teda viděl vždycky jen na dvacítkách a tam se mi zrovna dvakrát nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Na farme je hviezda?

Reagovat
Kovi81

ma prakticky bod na zapas, je velmi dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

To v AHL nic moc neznamena. A vo vztahu k vykonnosti v NHL to je velmi malo vypovedajuce. Hracov, co to povrdzuju je stovky.

Reagovat
Kovi81

su pripady too good for ahl and too bad for nhl, to hej. ale myslim si, ze vrana proste bude 2nd liner uplne v pohode. som aj zvedavy na cehlarika, ci sa casom presadi, v providence mu tiez ide

Reagovat
Kovi81

nerikam, ze bude spatny nebo tak, ale urcite nebude takova hvezda, jak z neho napr. zaruba onanoval (i kdyz, co se divim, zaruba je uz x let v totalnim lese)

Reagovat
Mimalu

no tak zas novináře v ČT nejde brát úplně vážně, tam jsou nekritičtí směr k reprezentantům pořád

Reagovat
Kovi81

jj ale zaruba ztratil totalne prehled v hokeji. poslednich 10 let byl asi v komatu nebo nevim.

Reagovat
Pipo123

Aj keby, tak majú tam česi pár hráčov čo budú hrať v prvej formácii a potom pár robotníkov do ďalších formácii, my nemáme ani takých robotníkov. Keby vychováme aspoň pár hráčov pre 3-4 formáciu tak by to bolo super, ale ani to do budúcna nehrozí.

Reagovat
Kovi81

jj to hej, my mame grandiozne hovno tento rok pojde ruzicka v prvom kole, najneskor hned na zaciatku druheho.

Reagovat
smazaný uživatel

No a najviac zodpovedni za to je ten jeden clovek prave.

Reagovat
fenixLFC

fico

Reagovat
smazaný uživatel

*zodpovedny

Reagovat
alcantara

Ja uplne vidim, ak by sme vyssim zasahom nejakym sposobom uhaluzili tento zapas, ako sa chvalime nasou pracou s mladezou. Pritom sa na to neda pozerat. My nevychovavame ziadne individuality, len odpalovacou pukov, ktorym ani ta defenziva nejde. Ta nemohucnost ubija kazdym rokom viac a viac.

Reagovat
Pipo123

Mne sa páči poznámka na každým MS že máme skvelých brankárov čo bude chytať NHL, neviem kde ten optimizmus berú v štúdiu. Je asi samozrejmé že keď na brankára ide 40+ striel tak niečo chytí a ukáže sa. Pritom borci nechytajú ani Amerike a sú len dvojky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Huskovi a Tomekovi sa vie uz dlho, ze su dobri, o com svedci aj to, ze boli uz pred turnajom draftovani, narozdiel od takeho Godlu, a neviem ci nie aj Janusa.

Reagovat
Kovi81

Janus mal na to presadit sa v usa, pojebal sa v slovane ze ostal. mal ist nazad po tej prvej podarenej sezone.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy naposledy k takej chvale doslo preboha Ved aj ked doviezli bronz, tak hned Bokros odkazal vsetkym, aby sa ukludnili, lebo, ze to nie je realny stav nasho hokeja. A nikto na to nepovedal ani slovo.

Reagovat
alcantara

Tym som narazal na vyjadrenia vrcholovych predstavitelov nasho hokeja svojho casu, ako bol Nemecek a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na to si prave nespominam. To uz ani on nebol taky cynik, ze by take nieco zahlasil.

Reagovat
alcantara

Po bronze.

Reagovat
smazaný uživatel

minimálne projekt ospevovali

Reagovat
fenixLFC

takze zas vyhrali jeden zapas a na rok maju pokoj? boha, nech uz vypadnu z tej kategorie

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ruža konečne

Reagovat
Hokaido

V kanále Olo, v kanále.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopls

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mastný Chobot

predajte toho Deana do Číny, to je národná hanba

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

drž piču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pony Slaystation

MU ve starych kolejich

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

Tak nemohlo to trvat věčně

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, na vítězné vlně

Reagovat
Pipo123

Otočíme

Reagovat
alcantara

Ak by dal Ruzicka gol, tak by to bolo slusne wtf.

Reagovat
Wat

Škoda, měl to na dlouhou hokejku, ale chtěl zvedat puk. Dávat to po zemi, zřejmě by slavil.

Reagovat
Pipo123

Za stavu 5:0 som dúfal že nám dajú takých 10 nech sa Bokroš zobudí, takto zase budeme po zápase vravieť že vieme hrať aj proti lepším, že sme mali dobré situácie, že je na čom stavať atd.

Reagovat
SpecialOne

OT: Witsel o tom že je do Číny "Bylo to těžké rozhodování. Na jedné straně tu byl skvělý tým a top klub jako Juventus, na druhou stranu jsem dostal nabídku, kterou jsem kvůli své rodině nemohl odmítnout,"

To jako jeho rodina žere zlato a diamanty? Jako by ty roky v Rusku hrál za chleba a párek.

Reagovat
Counter

Zní to šíleně no. Ještě mám nějaké pochopení pro hráče z Afriky, kteří mají v rodištích opravdu do čeho investovat, ale Witsel...

Reagovat
SpecialOne

No právě, takový Drogba udělal pro svou zem skvělé věci a to hrál drtivou většinu kariéry v Evropě. Ale u takového Witsela a Hulka to nechápu ze sportovního hlediska, nejdřív jdou do Ruska kde hrají ve většině případů proti průměrným týmům a pak do Číny, kde snad 7 hráčů v sestavě musí být čínské národnosti a tu kvalitu zkrátka nemají, vůbec žádné sportovní ambice.

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, že ti hráči nejsou schopni na rovinu přiznat, že takové prachy prostě nejsou schopni odmítnout.. vymlouvat se na rodinu je trapas..

Reagovat
FUnk

pry rodina....

Reagovat
Melda

Mám strašnou chuť skouknout nějaký zápas z Číny abych viděl, jak to tam s nima válej.Jestli to je jako hrát s dětma

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Carra23/status/816041878932090880

Gary a Carragher maj zas vtipnou debatu na twitteru.

Reagovat
iamek

Topka <3 -

Milan Bedna Bednarik Tento sranda klub si tuto sezónu vytrvalo buduje imidž

Reagovat
iamek

Milan Bedna Bednarik Tento sranda klub si tuto sezónu vytrvalo buduje imidž

Reagovat
iamek

Do pici to tady nejde kopirovat diskuze z fb ?

Reagovat
Mimalu

tady se chystá něco velkého....

Reagovat
alcantara

To je doraz Byt Huska, tak to tam sekam hokejkou do radu.

Reagovat
Pipo123

Šťastie že v hokeji existujú mantinely, inak by naši hráči cúvali až na parkovisku, fakt nechápem kam ustupujú

Reagovat
alcantara

A zase. Len cumia a cumia. Totalny grc

Reagovat
Pipo123

Já mám občas pocit že im Bokroš povedal nech hrajú osobnú obranu a nech stoja na svojom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Trošku sme švédov nasrali

Reagovat
Taiger

Fotbal > Hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sherlock teda pěkná slabota..

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze nevim jestli to u me neni jen touha jit zas trochu davu( ) ale tento dil mi prisel ze vsech uplne jednoznacne nejhorsi.(vlastne je to jediny dil, ktery byl slaby)

za prve to bylo strasne, ale strasne zmatene, mne prijde, ze ti tvurci se do toho ponorili prilis a chteli ukazat, co vsechno dokazou vymyslet...

za druhe tu reakci johna jsem absolutne nepochopil, si vezme zenu zabijaka a ceka jako co?, ze ji sherlock nikdy nespusti z oci?

ale aspon nadeje do dalsiho dilu, ze umrela nejhorsi postava ze vsech.. (jo a spoiler!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses curak..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

teda doufam, ze umrela, jeste cekam nejaky comeback ja GoT

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER

S tím prvním bodem souhlas no. Hrozně přeplácaný to bylo a to nejen dějově, ale třeba co se týče editingu, furt nějaký rádoby cool střihy atak. Ten Watsonův vztek jsem taky nepochopil, ale tak když si vezmu čim si procházel, tak mi to přijde uvěřitelný.. lidi se v takových situacích nechovají racionálně. Ale ono to je jedno, v dalším díle to zas bude mezi nima ok počítám. Za tu smrt jsem taky rád no, ale bojím se, že ji zas oživí, což by bylo dost trapný.

KONEC SPOILERU

Reagovat
vladis271

Reagovat
Fenri

Ani ta zapletka nebyla nijak extremne zajimava ani promyslena, jenom to bylo prevypraveny a sestrihany v chaotickym tempu, aby mel clovek pocit, ze se deje porad neco (a to ani nemluvim o zcela zbytecnych cool scenach, ktery jsou zabity zcela banalnim pokusem o vtip - viz scena s nahodnym cestovanim Mary)... Celkove dost nuda a spousta zbytecnyho balastu se snahou natocit to zajimave, coz spis pusobilo kontraproduktivne. Ale co, ja byl puvodne nespokojenej i se treti serii a nakonec sem to po druhym shlednuti prehodnotil a libila se mi i ta, takze treba to jeste neni vsechno ztraceno.

Reagovat
Feind

taky jsem ji nemel rad skoda, ze stihli mit decko, zase misto reseni pripadu budou resit picoviny s deckem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

delaj z toho desnou picovinu.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Whitemedia

Gatissovi s Moffatem ruplo v bedně už ve třetí sérii no..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Už o sezónu zpátky, ne?

Reagovat
ACSMan

Minule fergie otočka offside nepísklý teď opět normálně Manchester je zpět

Reagovat
nani92

No Godla, no party

Reagovat
Counter

Fanta OT: Konečně po delší době v čele Chazy league

Reagovat
Taiger

Jsem se ti tu jednou vysmál za jedno kolo, kde si měl bodů míň jak počet hráčů v sestavě a od tý doby formička. Přivolal jsem.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Šel si už s transferama do mínusu? To jinak nechápu.

Reagovat
Counter

Za posledních dvanáct kol jen jednou - jeden hráč navíc. Jinak všechno poctivá postupná práce!

Reagovat
Taiger

Solidní Já už ani nevím, kolik těch mínusů mám, ještě že tam přidali zimní WC, jdu to překopat.

Reagovat
Counter

Akorát myslím, že už změnili pravidla a není to jen zimní wild card, ale platí na celou druhou půlku sezony. Takže si ji ještě takticky pošetřím, až bude nejhůř.

Reagovat
Mastný Chobot

pekné, ale nekrič hop, kým na teba strácam menej ako 50 bodov

Reagovat
Counter

Já to právě musel napsat hned, protože je možné, že ještě do konce kola mě někdo zase předběhne

Reagovat
13

hlavně at nekričí hop kým neskončilo kolo.. Kapitánem mám Alexise a ještě zahraje Hazard Siggy Costa a v obraně Ward.

Reagovat
13

i když to na tebe stacit nebude. Nějak jsem ten tým dojebal

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Náhoda.

Reagovat
Maresma

hezky jedeš poslední kola.. jinak první trojka je stejná jak loni ne? dneska to chce nějaký body od Alexise

Reagovat
Counter

Zatím jo no, je vidět, kdo to umí hrát

Reagovat
Wat

Prej stejná, nějak se zapomíná na „Leicester-tažení“ v podání Unstowatble!

Reagovat
Maresma

Manchester United reject Everton bid for Morgan Schneiderlin | By @AHunterGuardian

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Poradte dobru torrent stranku. Diky

Reagovat
Godwinson

piratebay

Reagovat
minoLFC

torrentz2.eu

Reagovat
vilp

Dík.

Reagovat
ADM
Reagovat
Counter

Hošek je supr, i jako spolukomentátor zápasů byl příjemné zjevení.

Reagovat
FUnk

to byl on v FA cupu proti vam?

Reagovat
Mimalu

byl na LM s Bosákem, Arsenal-Barcelona

Reagovat
FUnk

jo vlastne....

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli zase ve svých prvních 50 utkáních v Premier League dal víc gólů (16), než pánové Gerrard a Lampard dohromady (7). Z anglických velikánů středu pole posledních 15 let se Delemu vyrovná jen Paul Scholes, který ale ke svým 16 trefám přidal jen 3 asistence, zatímco náš mladý virtuos jich má na kontě 10.

Tohle mi doteď nějak unikalo...

Reagovat
smazaný uživatel

pockej az bude mit 50 zapasu odehranych iwobi

Reagovat
Mastný Chobot

s jeho zakončením to bude tak Gerrard s Lampardom dohromady

Reagovat
SunFells

Reagovat
tuny

Nutno podotknout, že Dele hraje prakticky útočníka, ale i tak je neskutečnej, ten kluk má prostě všechno. Hlavně ten výraz andílka a přitom tak trochu zmrdeček

Reagovat
Whitemedia

tak trochu.. vždyť je to ultra zmrd

Reagovat
FUnk

ultra ne, ale zmrdecek je....

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vodka

tak zase je potřeba říct, že všichni hráli mnohem hlouběji na začátku, ale je úžasný, no...

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

Taktiež Gerrard hral na zaciatku kariéry aj na kraji obrany

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271
Reagovat
vladis271

Videl som len skrátené highlighty. Kto vyrobil ten priamy kop pred druhou peckou Sunderlandu? 83. min. Lucas na ihrisku, hádam správne?

Reagovat
Mastný Chobot

áno, Can

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale fauloval Lucas ne? Can tam sel ciste

Reagovat
vladis271

tak kto? dohodnite sa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Canovi to odpiskal rozhodci, ale mam pocit, ze tam fauloval druhy hrac LFC, jestli to byl 100% Lucas si jistej nejsem

Reagovat
kiwwi

v MOTD to bolo jasne vidno, ze Taylor odpiskal faul a ukazal na Lucasa

Reagovat
vladis271

Takze klasicky faul kokotka pred vapnom v 80minute. Dufam, ze zaujem milana je realny.

Reagovat
kiwwi

to by nebolo fer keby odisiel Mikel s Lucasom a nam by ostal Fellaini...Lucas musi ostat

Reagovat
r.mrazik

Prej teatrální představení....

Reagovat
vodka

Usty to občas píše jak kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Ty to chceš snad popřít? Však o tom mluvili pak i ve studiu Sky.

Reagovat
bbbauch

Tak ono to mohlo byt dost bolestivy, ja osobne bych teda v tomhle pripade nedelal az takovy ostry soudy..

Reagovat
Usty

Bolestivý to mohlo být spíš pro Feghouliho

https://my.mixtape.moe/hqblhn.mp4

Tohle prostě není přirozená reakce na takovej zákrok, ale spíš na bodnutí nožem do zad. Pro mě trapas. Obzvlášť po tom, co po mnohem horším zákroku předvedl Gueye, nebo co řekl v pozápasovým rozhovoru předevčírem Huth.

Reagovat
bbbauch

Jak myslis, ja jsem asi blbej, ale ze bychc o tom se stoprocentni jistotou tvrdil, ze to neni prirozena reakce fakt nemuzu a stupen bolestivosti z toho taky nevyctu slo mi ciste o to, ze ne vsechno je vzdycky tak, jak se to muze pro nekoho tvarit... ale jde o hovno

Reagovat
Usty

Já to chápu, ale pro mě je prostě simulování největší rakovina fotbalu - a nemluvím o tom drobným pomáhání pádů, který ke hře prostě patří, ale právě o tomhle tom nešvaru, co sem nějak došel z jižních krajů... je to nedůstojný. Nechci sahat Jonesovi do svědomí, bolet to mohlo, ale se stoprocentní jistotou ti můžu říct, že křečovitý prohnutí v zádech a tři otočky na zemi není adekvátní reakce na Feghouliho zákrok.

Reagovat
kiwwi

tak so stopercentnou istotou

Reagovat
Usty

To znamena jakoze s urcitosti.

Reagovat
kiwwi

dik za potvrdenie tvojej blbosti

Reagovat
Usty

Klidně ti to vysvětlím ještě jinak, abych to pochopil, chceš?

Reagovat
masly008

to je na jaké to jsou ženy ti hráči.

Reagovat
Usty

Řekl bych, že tyhlety dramatický vložky nepředvádí ani fotbalistky

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou se můžem dívat rovnou na ženský fotbal. Tam jsou kromě účesů a fňukání aspoň kozy, i když Rooney má možná taky.

Reagovat
fenixLFC

jones

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

tak ve studiu si muzou mluvit o cemkoli,ale stejne nikdo nemuze vedet,jak bolestivy to bylo...

kdyby do sebe nezajeli,tak clovek nic nerekne...ale vzhledem k dynamice narazu to mohlo slusne bolet...

ale muzem tu rozebirat pohyb,kdy se jednou otocil na zemi a jestli neni mozny,ze mel tu nohu prisednutou,tak se z toho chtel dostat co nejdriv...kazdopadne by to bylo jedno,protoze stejne nikdo nevi,jak to bolelo...

teatralni predstaveni bude asi lepsi nechat na jindy na neco vic zrejmyho

Reagovat
TopinB

No jako pro většinu lidí, kteří nefandí Man Utd to zřejmé je

Reagovat
r.mrazik

samozrejme,protoze pokazdy to je o tom,kdo komu fandi

Reagovat
TopinB

Tak ne, ale ta objektivita nebude nějak velká u fanoušků týmu, o kterém se mluví.

Bylo to tak u LFC se Suarézem, u nás s Costou, u vás s Rojem, rozhodčíma, Fergusonem, Keanem ,atd. u Spurs s celým jejich týmem...

Reagovat
r.mrazik

to neni pravda...neni problem rict,ze je rojo blbec,kdyz do toho chodi jak vocas...a ze cerveny dostat mel...

stejne jak neni problem uznat,ze ted jsme dva goly dali z offsidu...

ale prskat ted na Jonese mi prijde blby...bolet to mohlo hodne

liverpoolsky se suarezem jsou blazni,tam neni o cem mluvit

Reagovat
TopinB

No a vy jste stejní blázni s Fergusonem, Webbem, rozhodčíma celkově, Keanem a dalšíma Jako fakt si nemá kdo co vyčítat v PL.

Bolet to mohlo hodně, ale válet tam sudy fakt nemusel. Já třeba když si nabiju nohu tak taky neprohnu záda jak kdybych byl padouch ve filmu a někdo mě bodnul zezadu

Reagovat
r.mrazik

jaky sudy? otocil se jen jednou...navic to vypadalo,ze si prisedli nohu...

ale to je fuk...co jsem chtel,tak jsem napsal...a navic je to jedno

Reagovat
Usty

Běžně, když si prisednu nohu, tak se vymrstim a valim se po zemi. Ale nechme to, asi je to vec nazoru.

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

https://twitter.com/ManUtds_News/status/816004482165260288/video/1

jo jo, on začíná být fakt naprosto úžasnej

Reagovat
r.mrazik

zacina byt slusne boží...i ty dlouhy prihravky ma paradni

Reagovat
Busby babes

ted ma fakt super formu. A to jak je casto neodstavitelnej od mice, je fakt skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Zlatan Ibrahimovic is making his 820th career appearance today, he's missed just 36 games through injury in 18 years. That's insane.

tohle je taky dost dobra statistika.

Reagovat
ADM

jj, u Zlatana si nepamatám žiadnu výraznejšiu pauzu .. a CR na tom bude hádam ešte lepšie

Reagovat
Busby babes

snad jen jedno zraneni z Barcelony, jak se rozhadal s Pepkem no. Zdravi mu drzi.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Aj v Interi chýbal jeden čas dlhšie a potom v Parme potvrdil 2 gólmi naše scudetto

Reagovat
vodka

1000

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste na dve sezony do Arsenalu pro dva tituly a cyklus se uzavre

Reagovat
SunFells

Za tím je filosofie zabijáka draků.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

železo železem se ostří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
13

Já si na něj taky hned vzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

OT: Nevíte jak bych mohl získat přístup k těmto a podobným odborným článkům? Mám to do školy a platit tolik se mi fakt nechce.

http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1016/0191-6599%2894%2990048-5?journalCode=rhei20

http://online.liverpooluniversitypress.co.uk/doi/pdf/10.3828/cfc.1986.10.1.007

Reagovat
smazaný uživatel

http://sci-hub.cc/

Zadáš název nebo DOI, potvrdíš že nejsi robot a hotovo. Tenhle konkrétní článek tam je, zkoušel jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

*oba články

Reagovat
Shevchenko

Super, díky moc

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je super!

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si platit průkazku do knihovny (asi 150/měsíčně), kde máš v ceně přístup do databází jako ProQuest atd.

Já si kdysi zprostředkoval platil přístup do http://www.stn-international.de/ a byl jsem mile překvapenej, co všechno se tam dá najít.

Reagovat
Taiger

Furt tam cpi Iwobiho, to je určitě někdo, kdo nás potahá, hlavně to na něho nebudou moc ty dva zápasy během pár dnů, o třídu lepší Ox na lávce. A nasadit hnedka do ostrýho zápasu Mustafiho je taky kumšt, páč to očividně proti Crystalu s Gabym nefungovalo že.

Reagovat
EXoRcIsT

Super kolo zatial . Stiahli sa 2b na Arsenal 2b na Liverpool a este strati Chelsea alebo Tottenham

Reagovat
fantomas

Giroud důležitější hráč pro Arsenal než Özil. Discuss

Reagovat
kiwwi

trochu kontroverzne a sice mam Girouda za strasne kopyto, ale musim sa k tomu priklonit...spolu s Alexisom su to vasi dvaja najdolezitejsi hraci

Reagovat
j_mrazik

Zrovna teď jsem nad tím přemýšlel, jak by ten zápas vypadal s Özilem. Podle mě by byl na něj ten dnešní zápas moc rychlej. Jinak nejvíc nás tlačí rychlost a důraz ve střední záloze. Nejhorší na place druhý poločas asi Bellerín.

Reagovat
tunkic

Belle vypadal, že ten Novej rok oslavil dodatečně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mul

v poslednej dobe nepochybne...

Reagovat
Nikikrew

obaja rovnako dolezity, Ozil pre mna o kusok samozrejme viac

Reagovat
fantomas

Samozřejmě

Reagovat
Hachim Mastour

To už je čo za porovnanie.

Reagovat
Swarley

a přitom ten nejdůležitější je Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

uplne jednoznacne

Reagovat
Swarley

jako jestli chcou Ozil s Alexisem stejný prachy, tak bych si nejdřív zavolal Alexise a Ozil ať si klidně počká na chodbě

Reagovat
tunkic

Reagovat
fantomas

Tak to je právě tak moc bez debat, že nemá smysl se o tom bavit.

Alexis, Santi, Giroud, až pak Özil - proto bych ho s klidem střelil, když má problém s kontraktem. Barney Ronay to vystihl uplně přesně nedávno pro Guardian.

Reagovat
fantomas

(To teda beru jen ofenzívu, jinak samozřejmě i Koscielny před Özilem.)

Reagovat
Nikikrew

samozrejme zbavit sa takeho hraca ktoreho sme od odchodu Cesca nemali, ty si rozum fakt.

Reagovat
mul

keby sa vam nahodou podaril Isco pripadne James, tak by ste nemali vobec vahat

Reagovat
Nikikrew

Ja v zalohe nevidim ziadny problem, praveze mame az pretlak. Jack musi uz konecne buducu sezonu hrat za nas, to je hned posila plus stale nam chyba Santi. Ten stred je dost namakany.

Reagovat
Hachim Mastour

Takže na podrote radšej Isca ako Ozila?

Reagovat
Nikikrew

Tomu platu teda neverim a pochybujem, ze taku sumu moze u nas dostat, nonsense.

Ten zapas so City, povedal som to uz aj potom. Hrat vonku s tymami ako ManUtd, LIverpool, City, Tottenham, mal by sediet na lavicke. Je jasne, ze budu hrat proti nam pressing a hrat tvrdo, to Mesutovi samozrejme nevyhovuje a je k hovnu. Preto tam dat radsej Ramseyho a Ozila potom poslat priebehu zapasu.

Inak je to hrac, ktory si zasluzi poriadny hrac a stale bude pre mna number 2 ( spolu so Santim). Jeho statistiky su fantasticke, navyse spolupraca so Girodou je ohromna. Udrzat ho a mozno sa zmeni.

Reagovat
Hachim Mastour

V druhej časti minulej sezóny mu ohromné množstvo vytvorených šancí zadrbali Ramsey a Alexis.Na jar už nebol taký dobrý ale stále nadpriemer.Okrem toho, že vie zahrať iba podhrot a možno aj pravú zálohu je na ňom zlé iba to, že nevie ťahať Arsenal.Proste, keď hráme zle tak hrá zle aj on narozdiel od napr. Alexisa.A s tým Mahrezom to bol pekný vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s tím Özilem poslední dobou? Arsenal moc nesleduju, ale ještě donedávna jsem všude četl, že ho fanoušci pasovali na poloboha a najednou vlna kritiky

Reagovat
masly008

je asi zraněný.

Reagovat
Mimalu

BREAKING: Hull boss Mike Phelan has been sacked.

Reagovat
Busby babes

ale dalo se cekat no.

Reagovat
Mimalu

asi jn, ale záchranu moc reálně stejně nevidím

Reagovat
Busby babes

taky ne. moc nevim, co jako cekali? s tim kadrem...

Reagovat
Counter

Ani ne, vždyť začali konečně vypadat, že by o záchranu zabojovali.

Reagovat
Busby babes

ale vysledky porad nic moc. Na druhou stranu moc nechapu, co cekaj. Klub v rozkladu, hadaj se tam mezi sebou ruzne kliky a Phelan byl v lete asi jedinej, kdo jim to vzal. Do kadru neinvestovali prakticky nic... mel to podle me hodne tezke.

Reagovat
kiwwi

su to blbci, neviem co si od toho slubuju

Reagovat
j_mrazik

Zlepšení.

Reagovat
kiwwi

tak to mi je jasne ze to neurobili za vidinou zhorsenia...ide skor o to, co cakaju od tohto kadra, vsak je to naprosto uzky kader a na male vynimky vsetci championship material

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, s týmto materiálom tam sa fakt nedá pracovať.

Reagovat
Swarley

super způsob, jak se už jednoznačně odstřelit

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Kane scores a late equaliser against West Ham, runs straight to the ball and then scores the winner. Giroud prances about like Billy Elliott.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries famózní první poločas, škoda, že odešli poslední půl hodinu. Červená sporná, ale obhajitelná. Perez pěkná trefa a škorpión trapas po gólu

Reagovat
tunkic

No na hovno, ale lepší než nic

Reagovat
nani92

Csaplárova polopast opäť nepriniesla 3 body

ale Giroud fámozný hráčik, ten by v PD kraľoval

Reagovat
Kokesh

Kdyz si nevybojuje zakladni sestavu ani v Arsenalu, asi tezko.

Reagovat
Kokesh

Nadhera, sam vidis minuty.

Po 4 letech v zakladu, vybornem Euru, ho klidne Wenger posadi od zacatku sezony, protoze najedete na viteznou snuru...myslis, ze by se to stalo Benzemovi, Aguerovi a dalsim?

Reagovat
Counter

Ok, teď moc nechápu, o čem se bavíme. Giroud stejně jako všichni přišel vinou Eura o přípravu a začátek sezonu mu logicky utekl. Pak si zranil palec na noze a vynechal skoro celý říjen. Mezitím se na hrotu perfektně rozjel Alexis a tak nějak logicky bylo na Giroudovi, aby si základ vybojoval z lavičky. To se mu v posledních týdnech úspěšně povedlo.

Jaký přesně to má mít dopad na to, zda by se mu dařilo v PD?

Reagovat
Kokesh

To byl jen takovy dovetek, i kdyz mimo tema...ktery samozrejme i trochu nastinil, kde jsou a kde nejsou jeho prednosti. Hrali jste s Alexisem, Walcottem, tzn. ze se darilo herne, nemuselo se to honit pres centry a bitvu v pokutovem uzemi o kazdou hlavu...v Realu ani Barce by samozrejme nehral, o tom se asi nema cenu bavit. Atletico s minulosti Falcaa, Aguera ci Costy a Griezmanna, , na druhou stranu by byl vyznamnym upgradem Mandzukice a Torrese...dejme tomu, ze ano, i kdyz bych uplne nerekl, ze by byl chtenou posilou pro Simeoneho...a Sevilla ci Vale samozrejme zaklad, kdyz jim mohl byt typove podobny Negredo...

Nikde nepisu, ze by se mu v PD nemelo darit, ja v nem zadne kopyto jak tu je zminovano nevidim, ma svuj osobity styl, ktery je muzstvu prospesny, ale slo mi ciste o to slovo "kralovat", coz je proste nesmysl...

Reagovat
Counter

Reagovat
patas92

"Kralovat" v PD se dá i mimo Real a Barcu. Aduriz budiž příkladem

Reagovat
Kokesh

Aduriz, ktery mel sve nejlepsi sezony 2x mene golu nez nejlepsi strelec souteze, s Bilbaem, ktere ma problemy kvalifikovat se do EL, kraluje PD jak presne podle tebe?

Nechce se mi tu slovickarit, ale kdyz vidim slovo kralovat (ktere obsahuje slovo kral) a znamena vladnout, sezonu kde by Aduriz vladnul PD si teda nepamatuji, ale klidne me oprav. Vyjimecne sezony mel treba i Soldado nebo Negredo...

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska Arsenal příšerný výkon, až na závěr, kdy došli Bournemouthu síly. Od nich naopak super výkon, ten jejich útok byl dneska hrozně nebezpečný, ať až kombinačně, nebo individuálně. Co se tý červený týče, tak nevím teda, za mě žlutá maximálně.

Jinak Bellerin dneska neskutečně špatný, příide mi, že dopředu to zvládá, ale bránit neumí to nějak úžasně.

Jinak by mě celkem zajímalo, kolik toho Arter dnes naběhal.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mul

Reagovat
Mimalu

Reagovat
minoLFC

Kelly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

PL

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si tak řikám, jestli by se u nás prosadil, kdyby neodešel, nebo prostě patří k tomu lepšímu ve druhém sledu, ale top player to nikdy nebude...

Reagovat
Gunner14

Xhaka, Mustafi a Bellerin . Úplně na hovno první poločas, ale nakonec jsme aspon zabrali na remízu a Giroud oslava pěkná no, ale měl ji udělat až po výherním golu..

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

alexis nebol najspokojnejší so spoluhráčmi dnes

Reagovat
Miguel19

Kdyby se GIroud neradoval jak kokot 20 sekund, tak by z toho posledního míče padl gól..

Reagovat
kiwwi

tak urcite

Reagovat
Counter

Is the clock stopped for goals?

No, it's not. But they do add time (to cover celebrations). It's around 30 seconds as a rule of thumb, unless they spend five minutes celebrating. Every situation is different, they'll take each one on its merit.

Reagovat
Mastný Chobot

aj tak to ale odpískal skoro, však padol gól, tak je štandard, že sa to trochu posunie, odpískal koniec a nebolo ani 96 ešte

Reagovat
kiwwi

ziaden standard v pravidlach nie je...rozhodca nastavi cas a je na jeho uvazeni ci to piskne presne alebo nastavi aj viac

Reagovat
Mastný Chobot

v pravidlách možno nie je, ale štandard v praxi to je

Reagovat
kiwwi

ja si pamatam ako nam raz v LM takto odpiskal koniec ked sme mali ist kopnut posledny roh...hrac uz siel k rohovej zastavke s loptou a odpiskal koniec presne na sekundu

si nepomozes no, ja som zato aby sa ta akcia dohrala dokonca ked tim s loptou ocividne ide s loptou smerom dopredu

Reagovat
Lacko_Boh

tusim proti realu

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Counter
Reagovat
kiwwi

neviem, nejako mi to nedalo nic o com by som nevedel

Reagovat
Counter

Is the clock stopped for goals?

No, it's not. But they do add time (to cover celebrations). It's around 30 seconds as a rule of thumb, unless they spend five minutes celebrating. Every situation is different, they'll take each one on its merit.

Reagovat
kiwwi

myslel som, ze som napisal dost jasne, ze som to precital, len mi to nedalo nic co by som nevedel

ide o to, ze je to nepisane pravidlo, ktore ked sa rozhodca rozhodne ignorovat, tak mu na to nemozes povedat ani pol slova, pretoze v pravidlach nic take nie je - to je moja pointa

Reagovat
kiwwi

The additional time may be increased by the referee but not reduced

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ale to zase vieme my, ze to tam nie je a ze si to obhaji. Tak ako nie je v pravidlach piskat uplne dementne fauly a davat za ne nezmyselne cervene karty, co si tiez uz dnes obhaji kazdy. Podstata je v tom, ze prax sa casto moze lisit (a aj sa lisi) od teorie. V tomto pripade ma na to vplyv hlavne nieco, co sa nazyva rozhodcovsky cit, ktory by mal byt poriadnemu rozhodcovi prirodzeny ako pistala v ruke.

Reagovat
Hokaido

To je ještě v poho, u Plzně v nejlepších letech předváděli rozhodčí jiný bomby.

https://www.youtube.com/watch?v=OB-SWlDWiRg&app=desktop

Reagovat
bbbauch

me by to nasralo, kdybych arsenalu pral vyhru.. misto toho aby vzal mic a sel se porvat o vyhru, musi vsem ukazat, ze to on dal gol skorpionem

Reagovat
Counter

Jako kdybych dal v druhé minutě nastavení gól na 3:3, když jsme už prohrávali 3:0, taky bych se neubránil euforii. Problém byl včera někde úplně jinde než v Giroudově oslavě.

Reagovat
bbbauch

Jasne, ja na nej nehazu to, jak jste hrali.. on rozhodne mel duvod k radosti a na tom vyrovnani ma obrovskou zasluhu. Tady se spis odrazi to, jak to ve fotbale beru ja.. vzdycky v prvni rade tym a snazit se vyhrat, potom resit nejaky svoje nutkani se predvest. ale v takove euforii se kazdej zachova jinak

Reagovat
Counter

Reagovat
norton

co ten Bellerin ? chlastal alebo ne ?

Reagovat
Trand

Comeback super, ale to je tak jediný, z čeho se jde radovat. Výkon v první půli hroznej a hlavně ztracený body. MOTM Giroud, všechny góly super zařídil.

Reagovat
smazaný uživatel

meulensteen, phelan, neville...ferguson tych svojich ludi moc nenaucil

Reagovat
efjay

Reagovat
Filipow

OT: Neví někdo, jak zvětšit video o 150-200% ? Aby to bylo třeba v takovýto kvalitě: https://www.youtube.com/watch?v=L2dcXELZ2ak

Reagovat
C-M@ster

Třeba v Sony vegasu změníš rozlišení o 150-200% - ale jeho kvalita bude záviset na počáteční kvalitě.

Reagovat
Filipow

Šlo mi o to zvětšení, díky.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Filipow

Díky moc! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa SKY by sa Real mohol pokúsiť v lete o Alliho. Tak žeby nový prestupový rekord?

http://www.skysports.com/football/news/11095/10716708/spurs-determined-to-keep-dele-alli-after-real-madrid-transfer-reports

Reagovat
lenckoj

tak to očekávám nabídku minimálně 150 mega...přece se nenechají zahanbit účkama, kteří jim v těch přemrštěných částkách zdatně konkurujou

Reagovat
smazaný uživatel

To bych asi i bral.

Reagovat
Kokesh

Kazdopadne, nemame misto na Jamesa, Isca a Kovacice a budeme brat anglicke hvezdicky, co jsou mimo ostrovy polovicni.

Reagovat
Masi

+ v Castille skvěle hrající Odegaard.

Reagovat
Nikikrew

Tak asi teda zachovam tradiciu a ked to bude 3:0 pre supera, radsej to vypnem a ono sa to podarilo prvykrat na Stoke, druhukrat dnes.

Bod ma cenu zlata, co by som pred zapasom vobec nebral. Snad tento comeback nabudi hracov do dalsich kol a budu hrat presne to, co sme hrali poslednu pol hodinu. Na titul to zial tento rok znova nie je.

Reagovat
Counter

Giroud je teď v té dobré fázi sezony, kdy má formu jako hrom a sbírá góly i asistence po hrstech. Dneska zas 1+2, fantastický je.

Reagovat
Nikikrew

paradny je

Reagovat
C-M@ster

Ve fantě ho ale nemáš... a to si říkáš fanoušek.

Reagovat
Counter

Kdybych ho tam měl, plynule by přešel do té fáze, kdy patnáct zápasů netrefí ani stodolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

má pravdu ten chlapec

Reagovat
Pospovič

Reagovat
FUnk

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mastný Chobot

Jediné, z čoho mám radosť, je Giroud. S ním to proste má hlavu a pätu a musí hrávať, má prsty v každom jednom góle, ktorý dáme, super hráč.

Reagovat
haracky

ale chtelo by to kridla Lucas a Ox

Reagovat
Mastný Chobot

Lucas vyzerá dobre na tom ľavom krídle, úplný Poldi, akurát rýchlejší a s horším zakončením, no. Ale páči sa mi aj ten Alexisov pohyb, čiara, zaseknutie do stredu a center do vápna, každý z tých centrov smrdí šancou.

Reagovat
mr.Silver

Podle mne to prave hrozne brzi, ja bych ho chtel videl vedle Girouda, ale to bychom museli prejit na 3-5-2

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Zatím teda nic nenasvědčuje tomu, že by měl horší zakončení.

Reagovat
Mastný Chobot

ale hej, také jeho panicovské pokusy z 25m, Poldi s tým vymetal vinkle. Nevravím, že má zle zakončenie, ten volej bol boží dnes, skôr mám za to, že je len málo hráčov, ktorí by mali lepšiu nohu ako Poldi.

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

No jo, ale Alexis je na tom kridle polovicni, to si pak vyber

Reagovat
Mastný Chobot

tak jasné, že z krídla nebude mať 3+2 za zápas, ale aj tak je stále strašne nebezpečný zľava, viď vyššie

Reagovat
Swarley

jako já nevím, ale i dnes mi přišlo, že nejdůležitější je Alexis...on se nezastaví, pořád jede, neustále v pohybu, každá akce, která za něco stála šla přes něj...jako neměl ten konečný efekt jako Giroud, že má na kontě 1+2, ale rozhodně bych jako za strůjce obratu označil ho...

Reagovat
smazaný uživatel

ted me trochu mrzi, ze jsem to vypnul

Reagovat
Counter

Poučení pro příště

(příště to fakt drtivě prohrajeme)

Reagovat
Coutinho10

to fakt nechapu...byl to skvelej match

Reagovat
fantomas
Reagovat
kiwwi

nejak nerozumiem

Reagovat
mr.Silver

feelin a drop mic, nemas zac

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fantomas

Vidiš to, a přitom si měl to doučko z angličtiny

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

No živě si vybavuju, jak ses tu chlubil svou úrovní AJ, a přitom takový jednoduchý slovní hříčky nepobereš.

Reagovat
kiwwi

nikdy som sa svojou urovnou anglictiny nechvalil, naopak, som s nou dost nespokojny takze netusim odkial si to nabral

njn so slovnymi hrackami v cudzom jazyku je problem ten, ze ti to nemusi hned udriet do oci ako native speakerovi, teraz to uz samozrejme vidim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pa3ce

Ako Phelan a Mike je pre mňa zrejmý, ale má niečo znamenať aj Hull?

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
TopinB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
avicii

Aspon Arsenal nas v tom nenechal...

Reagovat
smazaný uživatel

Janko Nezvladajko 03.01.2017 18:32#

Nedokážu si představit, že by dnes Bournemouth uhrál nějaké body.

Aspoň něco, neděkujte mi.

Reagovat
masly008

tvoje představivost stojí pěkně za hovno teda.

Reagovat
Mastný Chobot

djourouova past znovu zaklapla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

už jsem se chtěl ptát na cestu do kanálu!

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, ja to vypnul....

Reagovat
Blasphemer

No jo, 2:0 v poločase. To kluci z Bournemouthu mohli tušit.

Reagovat
Liquid

Bournemouth to měl udržet, červená být neměla, nebyl to zákeřný zákrok, bod je pro Arsenal málo, ale musím se zastavit u Girouda, má ten člověk vůbec rozum, oni hrají přesilovku a ten šašek tam slaví půl minuty remízu 3:3 když nutně potřebují 3 body a pak se ještě vzteká když po 6 minutách, který už tak byli nadsazené sudí odpíská konec Arsenal 2 body od 6.místa

Reagovat
Liquid

Gosling to měl ukončit, v klidu doprava pozemi, ale Bournemouth má nahráno

Reagovat
Thab

Zákeřnej ne, ale nebezpečnej dost. Nekontrolovanej, obě nohy napřed, ještě zastřihaly, z čehož naštěstí Ramsey nohu vytáhnul. Jasně, nebije to do očí jako kolíky na holeň, ale zranit to může stejně.

Reagovat
PP

ten šašek ze tří golů jeden dal a na dva nahrál..

Reagovat
REPLIKATOR

Fotka

Reagovat
Lacko_Boh

je Cech najlepsi brankar akeho Arsenal v PL mal?

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
Thab

90kového Seamana nepamatuju, ale nad ten zbytek bych ho dal určitě.

Reagovat
Lacko_Boh

taky tak

Reagovat
Mastný Chobot

Almunia

Reagovat
Lacko_Boh

ok

Reagovat
Mastný Chobot

ja si lepšieho nepamätám a zle pokrytá bližšia tyčka a neschopnosť chytiť penaltu na tom nič nezmenia

Reagovat
Nebelung

Já si naopak dobře pamatuju, že jsem se bál každého balónu, který k němu letěl

Reagovat
kiwwi

ano

Reagovat
Whitemedia

Seamana neznám, takže je

Reagovat
smazaný uživatel

lel

Reagovat
Whitemedia

pěkný

Reagovat
nani92

najlepší s momentálne Mannone formou

Reagovat
Mastný Chobot

pff, toto bol jeden z najlepších brankárskych výkonov ever, čisté konto, chytil strelu hlavou, zlomil Gallasovi rebro, hrdina, legenda

https://www.youtube.com/watch?v=Wqu4H1nwgHg

Reagovat
smazaný uživatel

6 let..tvl to uz jsme zacali dalsi petiletku

Reagovat
smazaný uživatel

Občas vyzerá v tej bráne výborne, aké sú jeho mínusy?

Reagovat
Steven666

tai Lehmann mal svoje svetlé ale i temné momenty

Reagovat
Arbiter

Je...

Reagovat
Liquid

Reagovat
cristiano.K.

jistě

Reagovat
PP

za posledních 20 let určitě.. Seaman i Lehmann dokázali pustit neuvěřitelné věci..

Reagovat
smazaný uživatel

Doby Seamana si nepamatuju... vybavuju si jen močícího Lehmana a odbarveného Almuniu, takže pravděpodobně jo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann měl jednu sezonu neskutečnou..

jinak Arsenal teda co si pamatuju nikdy neměl nikoho vyjimečného..

Reagovat
vodka

Reagovat
Grahf
Reagovat
Azazelo RD

Daníček, ale je to tajný.

Reagovat
Erdovec

OT pro Mufany a vlastně i pro nás, levné letenky do Manchesteru:

http://cestujlevne.com/letenky-vikend-pa-ne-prahy-manchesteru-za-1-149-kc/

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch ďalší gól dnes, už 98.

Reagovat
fantomas

Clement began watching the game from the stands but had spoken to the players before the game and made his way to the dressing rooms at half-time, eventually appearing pitchside as tensions over a much-needed three points grew.

“Paul made a really positive contribution,” said Curtis. “We met him this afternoon and he spoke in the dressing room before the game, came down at half-time and towards the end and was involved in the substitutions.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

OT: passengers ste videli? Vrelo odporucam.

Reagovat
Euphael

zanr?

Reagovat
Counter

Myslel jsem, že na to zajdu, ale teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdelší porno předehra, jakou jsem kdy viděl.

Reagovat
vladis271

Brutalne dobry namet, presne sa trafili do mna. Mozno sa z toho filmu dalo vytazit viac ale aj tak. Asi najlepsie stvarneny vnutrajsok lodi aky doteraz hollywood predviedol.

Neviete ako sa volala trojdielna miniseria podobny namet. Len tam bol jeden sialeny obrat na konci prveho dielu ktory spravil z toho celeho nieco ine nez som myslel ze to bude:( mala sa natacat 2 .seria ale nvm ci hu natocili.

Reagovat
fantomas

Brutálně dobrej námět, kterej se tak brutálně domrdal závěrečnou thrillerovou třetinou filmu.

Reagovat
vladis271

Mozno aj tym happy endom.

Reagovat
fantomas

Ten do toho počítám no.

Reagovat
minoLFC

jako, že tam boli nejaké sceny s jennifer?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

SPOILER Když už k tomu mohlo dojít, začali radši spravovat nějaký reaktor.

Reagovat
minoLFC

akože ten chlap radšej išiel spravovať reaktor? tak to bolo fakt sci-fi

Reagovat
vladis271

Tak často sa kúpala v bazéne, že sa začala meniť na rybu.

Reagovat
r.mrazik

Viděl jsi Pandorum?

Reagovat
vladis271

pozriem

Reagovat
r.mrazik

takovy lepsi becko,ale docela to jde...kazdopadne napad jako probuzeni na lodi docela podobny

Reagovat
vladis271

Mne sa strašne páčilo na passengers ako išiel kontaktovať zem, že potrebuje pomoc. A PC že extrémne drahá služba 6000 dolárov, ok. Doba kým správa dorazí ne Zem 19 rokov, doba príchodu odpovede 55 rokov. midfuck, že wtf. Proste úplne samota stiesnenosť neschopnosť nájsť pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger by mel pouvazovat, jestli nedat Ospinovi sanci i v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

Aha, Bellerin dvakrát vyhoř jak děckoí a Xhaka několikátej kokotskej zákrok v sezóně ale posadit Čecha

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych chtěl zareagovat na souhrn 20. kola. Manchesteru pomohl rozhodčí, že nesprávně vyloučil a dnes čtu, že Bournemouth oslabil kapitán svým neobratným zákrokem...červená neměla být ani při jednom zákroku, ale rozdílný pohled autora článku mě trochu naštval.

Reagovat
forrest

Tak klasika. Nikdy nedostaneš úplnou objektivitu. Každý je fanoušek někoho. Do Man Utd se po tomto kole naváží všichni (nesmyslná karta, ofsajd), ale že v kole předtím, s Boro, Zlatan dal regulérní gól a byly nám odepřeny dvě penalty (i když po zákroku Baillyho taky klidně mohla být), to už nikdo nevidí.

To samé na začátku sezóny - pískalo se dost proti nám, psalo se tu, že konečně ochutnáváme vlastní medicínku, teď když se to jeden zápas obrátí, tak se to obrátí celé proti nám...

Reagovat
kiwwi

ani nema cenu sa nad tym zamyslat...pokial ide o United tak je to neopravnene, pokial ide o niekoho ineho tak opravnene...toho sa treba drzat

Reagovat
Mastný Chobot

si započal éru vyplakávania, pozerám

Reagovat
kiwwi

nene, to prave vy

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty ses kokot Dominiku

Reagovat
Ondiis
Reagovat
smazaný uživatel

Welcome to Manchester

Reagovat
PhilipS

Kouknul jsem na sestřihy a před tím třetím gólem Bournemouthu to byl jasnej faul na Belleriná. To nechápu jak může pustit. V podstatě stejnej zákrok jako udělal Xhaka na penaltu. Jinak pískal dobře. Perézův gól byl jak od Van Persieho v jeho nejlepší formě. Doufám, že příště bude v základu už. Vypadá to, že bude hodně produktivní

Reagovat
efjay

Reagovat
Gareth Bale 11

Až na to, že při penaltě mu zakopl o nohy ještě. Na Bellerina to bylo rameno na rameno a on odlítl jak kdyby byl z papíru. A to vám ještě pomohl tou červenou, ta fakt nebyla.

Reagovat
PhilipS

Ale vůbec. dostal se před něj a on ho šťouch zezadu. Proti tomu se nejde bránit. A o tý červený se vůbec nemusíme bavit. Šel tam jako naprostý hovado s nohama napřed ze strany, když navíc Ramsey byl v souboji s jiným hráčem, takže o něm vůbec nevěděl. To jsou ty nejhorší zákroky, který lámou nohy. Fakt demence

Reagovat
Gareth Bale 11

Chápu, že fandíš Arsenalu, ale penalta jasná, Bellerini byl včera absolutně tragickej a tohle akorát neustál. O červený se bavit nebudu, to fakt nebylo na rudou z fleku.

Reagovat
masly008

jenže rozhodčí ukazoval na záda jako že ho potlačil,takže ty jeho zlomené kolena tam nepleť.u té penalty.

Reagovat
PhilipS

dyť penaltu nikdo nezpochybňuje?

Reagovat
ElectrickMann

Rameno na rameno zezadu

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/C1R1xxwUsAAVqsj.jpg:large

sice pristi kolo tezkej zapas s Liverpoolem, ale pak pro nas to rozlosovani vypada zajimave...

Reagovat
kiwwi

kebyze si drzime formu, tak sme o chvilu druhi s tym, ze zmensime aj naskok na Chelsea...nesmieme si teraz dovolit debilne straty

Reagovat
Busby babes

a presne proto cekam neco jako remizu s Live, prohra na Stoke a tak...

Reagovat
minoLFC

prehra s nami, remíza na Stoke...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a jo, vy nebudete mit Maneho... no, rekl bych, ze to je pro vas vetsi ztrata nez pro nas Bailly, teda takhle papirove. Uvidime.

Reagovat
fff

Ale zas sa vrati Coutinho .

Reagovat
smazaný uživatel

Bral by som nejaké krídlo, možnosti?

Reagovat
fff

Spomina sa Quincy Promes zo Spartaku Moskva, Pulisic a Brandt v zime asi nerealni. Mimo toho neviem, nic take som necital asi.

Reagovat
Maresma

Dřív se ještě psalo o tom Azmounovi, nově se skloňuje jméno Emil Forsberg..

Reagovat
fff

O Azmounovi som naposledy tusim cital, ze v zime nechce odchadzat, ale to bolo davnejsie. A ten Forsberg ... on je skor AM nez kridlo, nie?

Reagovat
Maresma

To nevím, nikdy jsem ho hrát neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Prinesú asi iba reálny (možno) a bol by riadne dráhy asi. Azmoun, to kto je?

Reagovat
smazaný uživatel

*Promes

Reagovat
Busby babes

Kdyz ted davali ten gol Burnley, rozhodci mel asi docela kliku, ze mic presel caru pri tom druhem pokusu a ne az pri tretim. To by pak mel asi docela problem, protoze tam byl asi faul na Brava... docela by me zajimalo jak by to resil, v tuhle chvili by asi chtelo mit i to video. nebo mu pak nekdo zahlasi, ktera z tech strel byla ta golova? Nevi nekdo?

Reagovat
kiwwi

jak vies ze to bola ta druha...

Reagovat
Busby babes

protoze to tam ukazovali.

Reagovat
cristiano.K.

motd

Reagovat
kiwwi

citronik si strc do prdele...MOTD som nevidel tak som sa ho spytal

Reagovat
cristiano.K.

myslíš,že někdo přijde tohle rozsoudit na základě dojmu?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Jednou ta prohra přijít musela a není žádné překvápko, že přišla zrovna venku proti Tottenhamu.. alespoň se už nebude všude řešit naše vítězná šňůra

Ale byl to teda řádně zoufalý výkon ode všech..

Reagovat
Miguel19

Pro mě teda ostudnej výkon. Hlavně od gólu na 2:0.

Tottenham jasně lepší a zaslouženě vyhrál. My měli dobrých 5 minut na začátku druhé půle, kde jsem i věřil, že to zlomíme. Ale přišel gól a zdar..

Doufám, že zareagujeme dobrým výkonem a 3 body.

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
Euphael

Slepice vydržet na této příčce do konce sezóny, tak to nemusí být pro nás zas tak špatné, do druhého místa v suchém.

Reagovat
Cobra

Jako už nedoufáš v Arsenal, ale na Spurs a vesmír jo?

Reagovat
Euphael

Přesně tak Dokud nás totiž trénuje ten chuj, tak naše jediná šance na titul je, když vy skončíte druzí

Reagovat
efjay

Reagovat
minoLFC

Tak nakoniec sme sa na tu Chelsea trochu dotiahli

Reagovat
smazaný uživatel

Áno!Áno!Áno! Paráda, super, fantázia, organizmus. Znovu najlepšia obrana, tak to má byť. Zápas som videl len v defile kvôli slabému pripojeniu ale stálo to za to. Alliho radujúci ksicht ma potešil. Čo viac si priať ako fanúšik Tottenhamu. Neviem.

Na toto víťazstvo budeme všetci zainteresovaní spomínať ako na deň, kedy na WHL skončili nádeje Chelsea na víťazný rekord.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Whitemedia

Bude DVD?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dúfam! Rozhodne na tento zápas nechcem nikdy zabudnúť ako vy ste doteraz nezabudli, keď ste Leicestru ukopali titul.

Reagovat
Whitemedia

Tak protože to byla naše jediná radost v té mizerné sezoně, na to se pak těžko dá zapomenout

Reagovat
Nikikrew

DVD si spravte

Reagovat
cristiano.K.

organizmus

Reagovat
13

asi že fungujou jako jedno tělo?

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

z naší hry dneska bolí oči. Blahopřeji Tottenhamu, zasloužené vítězství. U nás dneska všechno špatně pomalé, liknavé, nepřesné a, co je možná nejhorší, bez většího nasazení nebo organizace. Stále vedeme o 5 bodů, očekávám Conteho názor, že musíme víc pracovat. Takže vzhuru na to

Reagovat
smazaný uživatel

Prej rekord Prej nejlepší obrana

Zítra si místo klasických highlightů dám Pedrovy, pač zápas to zrovna ofenzivní nebyl, zato Pedro byl neuvěřitelně marnej.

Reagovat
Swarley

10 bodů je hovno

Reagovat
Zaschrona

WBA vas letos spis neda.

Reagovat
Swarley

Jo? Ale na vás mají bod...

Reagovat
cristiano.K.

tos přehnal, ukazuješ málo respektu k Evertonu...

Reagovat
Swarley

To je v pořádku, nesmíš jen krmit pohadkama o respektu tak, jak se ti to zrovna hodí

Reagovat
cristiano.K.

my už vás taky nekrmíme, ale tenkrát v minulosti......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

My ale taky nevyhlasujem, ze ten titul chceme uz letos...

Reagovat
Swarley

tak 19 bodů už není hovno

Reagovat
Zaschrona

Zasadni letos bude ukopat to 7. misto, coz snad bude stacit na EL. A zamerit se na FA Cup.

Reagovat
Swarley

tak to 7. místo by snad pro vás neměl být problém...mluví se o nějakých posilách teď přes zimu? kromě teda těch dvou od nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Ademola Lookman. Už je skoro hotovej.

Reagovat
Zaschrona

akorat jsem o tom psal niz v clancich od novinaru, kteri o nas maji nejake info, se psalo, ze pry ted v zime celkem 5 posil... jak to dopadne, to je otazka, v lete to byl fail

Reagovat
off-olda

Gratulace Tottenhamu. Naprosto dominantní a zasloužené vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zaslouženě. Už poslední zápasy k tomu ty výkony směřovaly, ale nevadí, jedeme dál.

Reagovat
blade115

Gratulace Spuds, dneska špičkový výkon, MotM jednoznačně Wanyama, to byl ukázkový výkon štítového záložníka. Dneska poprvé dostal Conte takticky vyloženě na prdel. Vítězné série je škoda, není asi nevhodnější soupeř na její přerušení než právě Slepice, ale bohužel zaslouženě.

Bude teď hrozně důležitý, jak se k tomu postavíme. Conteho většinou takové zápasy donutí přemýšlet a pokud bude více využívat Fabregase, koupí levého wingbacka a trochu profackuje Kantého, tak to bude naprosto v pohodě.

V tabulce máme i tak krásnou pozici, žádná tragédie se teda nestala a můžeme v pohodě, bez ohlížení se na nějakou sérii pokračovat dál. Cíl je titul, ne překonání nějakého rekordu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mimalu

fakt ti přišlo že Conte dostal vyloženě takticky na prdel? Mně přišlo, že spíš z naší strany to bylo hodně špatné co se individuálních výkonů týče, Kante byl častokrát u míče pozdě, Alonso taktéž špatný, Moses zbytečný, Pedro komický a s něčím takovým se holt špatně hraje proti dobře hrajícímu soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko tých zlých individuálnych výkonov hráčov Chelsea spôsobil skvele fungujúci Tottenham (hlavne stred zostavy)?

Reagovat
Mimalu

tak Kantého určitě (a není to poprvé co proti lepšímu soupeři nezahrál ), u takového Alonsa se podle mě projevila víceméně nekvalita, Moses taktéž vyloženě top player není. U Pedra vlastně ani nevím, on někdy zahraje a někdy ne a nezáleží to ani tak soupeři.

Tottenham byl dneska jasně lepší, ale takový zápas s Liverpoolem mi spíš přišelj ako takticky prohraný než dnešek

Reagovat
vilp

Možná to bude tím, že díky skvělému pohybu Spurs bez míče neměl nikdo z nich na nic čas.

Reagovat
blade115

Přišlo, protože ve výsledku to bylo souboj dvou strategií, kdy jedna chce ovládnout kraje a druhá střed hřiště. Pochettinovi to možná i díky domácímu prostředí vyšlo líp a od začátku do nás Spurs tlačili. Ty individuální výkony hráčů se odvíjely jen od toho, že svou hru nezvládli Matič s Kantém. Conte navíc absolutně nedokázal včas zareagovat, po poločase se vlastně vůbec nic nezměnilo.

Je sice fakt, že Alonso na takové zápasy prostě nemá a Pedro je zas hráč, co bude hrát dobře, když se daří celému týmu, ale z krize nikoho sám nevytáhne. Jenže tohle nám imho dnes vaz nezlomilo.

Docela se těším na zápas proti Live, Klopp taky patří mezi kouče, co dokáží připravit podobně dominantní taktiku. Tak schválně, jestli se Conte nějak poučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce Conteho je jedna věc, reakce hráčů bude imho důležitější, ale s takovým polštářem by z toho laufu spadnout neměli.

Reagovat
TopinB

Reagovat
fff

Ten prva 6 je strasne vyrovnana, snad sa nam podari uhrat tu LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taký ten zápas, kedy lopta odskakuje aj najlepšiemu aj najhoršiemu hráčovi v tíme.. Dnes to prišlo na Chelsea. A na druhú stranu treba pochváliť Tottenham, ktorý bol dominantný a totálne ovládol celé dianie.

Reagovat
Busby babes

Pekne se to celo zacina srovnavat. ted to chce porazit Liverpool.

Reagovat
Whitemedia

Jedna prohra a už se to čelo pěkně srovnává, PL je letos boží

Reagovat
Busby babes

tak vy jste porad vejs, myslel jsem spis ten zbytek.

Reagovat
Wat

Ani náhodou, někdo musí z kola ven.

Reagovat
kiwwi

Však práve. Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní výkon NEJLEPŠÍ obrany v lize. Dembele/Wanyama super. Eriksen>Ozil. Alliho efektivita.

Na druhý straně vymazanej Costa, nulovej Pedro a špatnej Kante.

Už se těšim na nový DVD

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ešte viac zamrzí, že sme nevyhrali.

Reagovat
nani92

*poteší

Reagovat
smazaný uživatel

Naše teoretická šance na titul loni za váš rekord dnes, fair enough.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

To mi teda nepřijde jako dobrý "obchod", titul je mnohem víc než nějaký rekord. Ale ok no, když ti to ke štěstí stačí...

Reagovat
Mihi

Navyše ich kvôli tej remíze s nami preskocil Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte aj za to si robíte zásluhy. Kvôli vám sme prehrali titul a skončili za Arsenalom.

Reagovat
Mihi

No ak by Hazard nevyrovnal, tak skončíte po x rokoch pred Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nám Newcastle nevstrelil 5 gólov, tak by sme skončili po x rokoch pred Arsenalom. Ja som myslel že oni za to môžu. Alebo Aston Villa, že nevyhrala na Emirates.

Reagovat
Mihi

Tak prispeli sme k tomu, to potesi

Reagovat
vladis271

Ten ich preskočil kvôli tomu, že posrali zápas s NUFC ktorý už nemal o čo hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Šance byla tehdy nějakých 10-15 procent podle té online stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ta šance taky nebyla nic moc, takže myslím, že dobrý

Reagovat
vladis271

aspoň netrep. To porovnanie práveže celkom presne sedí. A je to fakt fair enough. Tá šanca tam vtedy bola minimálna. Nebodaj si ešte chcete pripisovať zásluhy, že ste im zobrali titul.

Reagovat
blade115

Klid, prosimtě. Já bych nám žádné zásluhy vůbec nepřipisoval, ale když už je to takhle podané, tak mi to nepřijde moc odpovídající.

Reagovat
vladis271

Mne hej. Titul sme vzali nám, určite ne Spurs.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

já jsem si ten zápas užil víc, než dnešní případný rekord, za mě ok

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

A teda dneska parádní atmosféra na WHL. Fanoušci velký, opravdu velký

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to stále skvelé.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska to znělo dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo prohrát. Poslední ligový zápas na Lane uprostřed týdne btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Wat

Reagovat
Free_player

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gareth Bale 11

Klobouk dolů Pochemu za to jak ten tým na dnešek připravil, geniální. Co se hráčů týče, těžko někoho vyzdvihnout, tým šlapal jak hodinky ve všech směrech.

Největší překvapení ale určitě Wanyama, jak se jindy bojí hrát a schovává se, tak dnes pravý opak a byl neskutečný. Stejně tak Rose, který na své straně kraloval.

Jen tak dál a klidně v tomhle rozestavení, kde je střed hřiště jasně náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že jsme přetrpěli půlku sezóny, kdy jsme hráli dost mdle a pomalu se začínáme rozjíždět. Dokonalý výkon, netřeba víc dodávat.

Reagovat
Nikikrew

Takze sme nakoniec stiahli 1 bod!

Reagovat
smazaný uživatel

a ztratili 2 příčky tabulky

Reagovat
Nikikrew

A co? To sa bude menit kazdym kolom, uvidi sa po 38 kole.

Reagovat
FUnk

pohonil jsem dneska ali a spageta best

Reagovat
Cobra

Reagovat
spider_8

No nic, Tottenham nás dneska přejel. Nemá cenu se na nic vymlouvat, ale ani hysterčit. Pořád jsme ve vynikající pozici, akorát dnešní zápas ukázal, že máme pořád spoustu nedostatků. Nakonec, podobným stylem mohl skončit i zápas se City, akorát tam jsme měli štěstí (a proměňovali šance).

Za prvý je jasný, že máme slabý místo v defenzivě, a to přetažený centry na Azpiho. To bylo vidět už proti United a Stoke, něco s tím budeme muset dělat. Asi by bylo fajn vymyslet jiný složení obrany pro určité zápasy, ideálně se Zoumou stoperu a Azpim na halvbeku. Myslím, že se Zoumou bychom ten druhý gól nedostali. Pak by to možná opravdu chtělo přivést ještě někoho do zálohy, protože Matič a hlavně Kanté mají slušné problémy s rozehrávkou pod tlakem. Jeden Veratti by to asi vyřešil a nebo občas přepnout na 3 záložníky a dát tam Fabreho.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi na WB a stopér na stopérovi, to by bolo asi najlepšie riešenie.

Reagovat
Svatej

Vubec, on je v ty podpore utoku mizernej

Reagovat
nani92

miestni Spurs fakt nevedia zvládnuť výhru nad lepším súperom

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea vyhrávame v priemere raz za 5 sezón, tak nás ospravedlň. pls

Reagovat
icemike

Ted to je dvakrat za 3,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem uš. Z počtov som mal štvorku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a to vyhráli spravedlivě, né jako vy

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

ale no, ved už by si mohol predýchať ten Sunderland

Reagovat
cristiano.K.

FA

Reagovat
smazaný uživatel

úplně standardní radost z výhry takovýho typu...

Reagovat
smazaný uživatel

Standartní radost

Reagovat
smazaný uživatel

normální, běžná, očekávatelná, nijak nevybočující z toho, jak by se radovali fanoušci jinýho týmu v takový situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale úplně jsem si představil nějakého asiata, jak mává nějakou vlaječkou (stejnou jako všichni ostatní v davu) a standartně se raduje.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, tam na to maj předpisy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

yazko nezvláda prehru CFC, dneska som už videl všetko.

Reagovat
nani92

Reagovat
TopinB

Kde? Zatím nad tebou (ještě scrolluju níž, tak uvidíme ) jsou všichni fajn a civilizovaní. Zaslouženě vyhráli

Reagovat
Coutinho10

tak s odstupem casu me celkem stve, ze sme nevyhrali v tom Sunderlandu mohlo to bejt o 3 body...takhle to je sice lepsi nez pred minulym kolem, ale mohlo a melo to bejt lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

to seš asi jediný, koho štve podobná věc

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fff

Ja si stale myslim, ze by sme sa mali pozerat skor v tabulke pod nas nez nad nas .

Reagovat
Coutinho10

tak jasny LM je zaklad , ale ta sance tam je..stejne jako Chelsea nehrajeme evropsky pohary, takze by to chtelo vyuzit a zvladnout to lip nez posledne ve stejny situaci pred 3 rokama

Reagovat
papanegra

1. místo není náš cíl, ten máme spíš do 3. místa a bude to neskutečná rvačka, pokud budem zase zbytečně ztrácet, což budem, ten tým není až tak kvalitní oproti konkurenci, jediná výhoda je faktor Klopp..

Reagovat
cristiano.K.

pro nezaujatého fanouška je dnešní výhra slepic to nejlepší......pro dramtičnost ligy je to super, ale nám začne cvakat prdelka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Alibizmus.

Reagovat
fff

Realita.

Reagovat
R22

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
terry

Chudák Azpilicueta nebude z Dele Alliho spát ještě o víkendu

Reagovat
Wat

Jj, dostal od něj vyloženě na prdel v minisoubojích. Divím se, že se nezkusili vyměnit s Cahillem, protože Alli očividně nabíhal na útoky zleva.

Vtipný bylo, jak potom Azpi káral Mosese, aby za Deleho lépe přistupoval, případně mu ho pomáhal zdvojit. Bohužel pro Chelsea až po druhém gólu.

Reagovat
cristiano.K.

1200. pro spaní se slepičkama

Reagovat
Zaschrona

Hezky Spurs, jen tak dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a málem jsem zapomněl na tradici:

Tip EuroFotbal.cz: 0

Reagovat
elChe

Myslím, že to tipovala dnes drtivá většina sázkařů...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda tipl 10.

Reagovat
elChe

já zkusil na tiket přesnej výsledek 1-1...nic no

Reagovat
smazaný uživatel

1X.

Reagovat
13

já vsadil na spurs bez remízy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Won 8, drawn 4...

Spurs haven't lost a London derby at White Hart Lane under Mauricio Pochettino.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

*v lige

Reagovat
icemike

Jo a Wanyama

Reagovat
niflheim

Nějaká aktuální verze toho obrázku se smrtkou?

Reagovat
elChe
Reagovat
Swarley

Stačí obrázek Conteho, jak psal lexa, ten vypadá jak smrtka

Reagovat
blade115

Jsem si právě celou dobu říkal, co na to kdo vymyslí, až jednou prohrajem...

Reagovat
kiwwi

slepica vstala z mrtvych

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Nikikrew

By beating Chelsea, Tottenham have helped to preserve Arsenal's record for the most consecutive victories in English top flight history - 14!

Reagovat
blade115

Tyhle rekordy napříč dvěma sezónami jsou stejně o ničem...

Reagovat
Nikikrew

aj 49 unbeaten ?

Reagovat
Whitemedia

To už nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej Arsenal ako Chelsea.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

No no no opatrně s těmahle tvrzeníma.

To je jako kdyby sis měl vybírat mezi rakovinou a AIDS.

Reagovat
smazaný uživatel

To nesouhlasim. Arsenal je rival, čukotka je špína.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gareth Bale 11

na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

z hoven do hoven

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je PL ještě zábavnější než loni, TOP 6 je jasná, stejně tak postavení Chelsea, nemyslím si, že je dnešek nějak dlouhodobě rozhodí. Individuálně se jim dnes nedařilo, ale to hlavně zásluhou našeho téměř dokonalého výkonu.

Boj o LM bude ještě zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy jsou celkem nuda, když nehraje top6 mezi sebou. Vánoce byly vyloženě tragické, úplně bez překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Vánoce nás posledni roky krmily spoustou překvapení, letos to bylo chudší to je pravda, ale aspoň je ten boj o čelo zajímavější.

Reagovat
vodka

taky tam byl slabý los...

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslím že to Chelsea trochu rozhodí už proti Stoke to nebylo ono

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že bych nebyl proti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je Fidel Castro pod Mourinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

..a tretiho dne vstal z mrtvych

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fake.. nejsou tam zadny turbani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
kvasha16

ta seria raz musel skoncit, skoda ze akurat proti Spurs a pred vylepsenim rekordu ale treba uznat ze Spurs odohrali vyborny zapas od zaciatku do konca a my... nie dost ma na tom vykone stve ta nervozita mozno od 65(?) minuty, to bolo strasne vela nepresnosti a blbosti co sme predviedli, veril som ze dnesny zapas bez odhladu na zapas dohrame profesorsky ale nestalo sa

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham > Chelsea

Reagovat
Snatus

Reagovat
SunFells

Kde?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Reagovat
10

brankář co se bojí míče je trošku problém

Reagovat
bbbauch

to byl vtipnej zpomalenej zaber pri opakovacce

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bude v Realu skvělá dvojka s mladým Zidanem

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=4xTrxCHNxaU

myslíš tohle? musel jsem dohledat

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Yup.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Jinak, nevis, jestli ten mladej Zidane neco umi, nebo je tam proto, ze je mladej Zidane?

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nevim, nic mimo Anglii nesleduju. Co jsem zachytil, tohle video nebyla jediná věc, za kterou sklidil tvrdou kritiku. Bylo toho víc. Otázka je, nakolik to je tím, že je jako Zidanův syn pod větším tlakem.

Reagovat
Masi

Pár let zpět byla kolem něj aura nejtalentovanějšího z bratrů. V juniorské LM ale udělal obrovskou chybu ( https://twitter.com/edu_herrero/status/793858248038293504/video/1 ) a tahle s PSG je další. Takže momentálně to žádná hitparáda není.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

jbt Sunderland. Čo bolo to bolo. Nemá zmysel sa pozerať dozadu ale treba sa kukať dopredu. Mesiac pravdy pred nami. Chelsea aj Spursa na Anfielde. Problém je budúce kolo. Mourek bude hrať na výhru to je naša šanca. Bude to po dlhom volne, Coutinho späť. Maného strata zabolí, ale predsa len magician je len jeden a je to náš najlepší hráč. Snáď zápasový výpadok nahradí behavosťou. Sme schopní ich tam ubehať? Jednozančne sme. Treba tam vyhrať.

Reagovat
vladis271

Firmino pôjde po príchode Coutinha o level hore. Ale čo Matip do riti? A Lucas by mohol už vypadnúť aby sa nejakým nedopatrením nedostal do zostavy.

Reagovat
kiwwi

Vladov zapisnik

Reagovat
13

narozdíl od vrabejkova je to celkem zajímavé čtení

Reagovat
kvasha16

narozdiel od vrabejkovho je zaujimavejsie citanie aj navod na pouzitie hajzlaka

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, bez maného ste nahraní

Reagovat
vladis271

Zostava s Coutsom je furt silnejšia ako zostava s Maném.

Reagovat
smazaný uživatel

I když za sebou bude mít kolik ? Skoro dvouměsíční absenci ? On taky nemusí do základu vůbec nastoupit žejo.......

Reagovat
cristiano.K.

trénoval už na silvestra, připravený určitě bude,ale v jaké formě se vrátí brazilec v zime po dvou měsících je otázka....

Reagovat
nani92

Vlado ty si stále neuvedomuješ jednu vec, vy môžete poraziť nás, Chelsea..ale vy pohoríte na mužstvách ako Sunderland, Burnley a spol.

Reagovat
vladis271

jj, lebo vy nie že. Si sa zobudil v realite kde s týmito tímami vyhrávate? A to, že je CFC jasný Nr.1 favorit na titul nikdy neposchubňujem.

Reagovat
nani92

no áno Vlado, ja žijem v realite v ktorej sme narozdiel od vás West Ham, Sunderland, Bournsmouth porazili..ale ok

Reagovat
cristiano.K.

jsi nějaký ujebany. S WHU jste doma remizovali a jediný získaný bod venku má s vámi Burnley

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

6 výher v řadě a hřebínek narostl do nebeských výšin zase.

Reagovat
vladis271

Swarley to už plánuje útok na titul.

Reagovat
Swarley

prej už...

Reagovat
fff

Vdaka tejto serii sa vlastne posunuli zo siesteho miesta ... na sieste miesto, nie?

Reagovat
vodka

to sice jo, ale na 2. místo 10 bodů ztrácíme 5... Na první se to změnilo jenom o tu včerejší prohru CFC...

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Nedelej hloupyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
Maresma

A ztratili ste se Stokem, Watfordem, Burnley a taky s WHU, mnohem lepší no..

Reagovat
vladis271

Ale radšej budem "bojovať" o titul s CFC a skončím o 8 bodov druhý ako o štvrté miesto a skončím 5.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Alexis ocividne uz frustrovany... Ktory velkoklub by bol prenho momentalne najlepsi? Bayern namiesto riberyho? Alebo city? Tam asi moc konkurencie nemal, alebo juve? Nic ine ma asi nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho i docela bral k nám. S tím že bysme třeba Martiala nebo Rashe poslali na hostovačku někam do Juve jako Pogbu a až Alexis zestárne a nebude na to mít, tak je přivézt zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Do chelsea

Reagovat
Gazdo

Hazarda neposadi akokolvek je dobry

Reagovat
cristiano.K.

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola priznal, že City sú stále v tieni svojho suseda z Old Trafford

,,Nemáme toľko titulov a takú históriu na našich dresoch ako Barcelona, Juventus, Bayern Mníchov, či Manchester United. Je to predovšetkým o tom, aby sme pravidelne hrali v Lige Majstrov, každý jeden rok. Ak budeme na európskej scéne pôsobiť pravidelne, tak to je viac ako zisk jedného titulu, verte mi. Musíme všetkých v tomto klube presvedčiť, že sú dobrí, rovnako ako naši fanúšikovia a že to spoločne dokážeme, no najskôr tomu musia všetci uveriť."

Otázka na borce co fanděj Arsenalu, neb s tím mají zkušenosti- je pro vás pravidelná cesta do osmifinále LM víc než kdybyste ji třeba vyhráli za cenu toho, že ji ze dvakrát hrát nebudete, tak jako se to teď stalo nám ? Protože mě tohle přijde jako totální kravina.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ne. Jako ono je fakt úspěch si držet tu laťku 18 let mezi top, ale pak to znamena,že jsme vlastně jen klub,který nemá ty nejvyšší ambice a fans to dřív nebo později začne štvát. Ale frustrace z toho to vyhrát jednou a pak deset let nic a nebo finále a pak deset let nic je ta frustrace asi podobna. Čas to veme pryc tak jak tak

Reagovat
aramaki

Za tie minulé roky s tým mužstvom plnom mladých hráčov boli tie postupy výborné, teraz to už chce niečo viac ako to osemfinále. Pozri pre niekoho, komu tá forma veľmi kolíše, môže byť taká stabilná účasť veľkou motiváciou, keď tú stabilitu máš dlhé roky, chcelo by to samozrejme aj niečo viac. Na druhej strane vyhrať raz za 10 rokov a potom sa prepadnúť do šedi tiež nie je bohviečo, aj keď v Arsenale by to momentáne asi brali všetkými 10...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Na tom posledním vypadá jak Lister

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icemike

Nech to na DVD

Reagovat
Whitemedia

Teda... ne že by se na tom fóru scházeli nějak moc chytří diskutujíc, většina z nich tam jsou puberťáci, co se chodí jenom hádat.. ale že tu hodíš screen, kde jsou 4 uživatelé a z toho 3 jsou jedni z největších vrabejků na té stránce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

spis, ze hned bezi na forum chelsea...

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

btw Everton dneska mel AGM, kde byl pritomen Moshiri, Kenwright, Koeman, Walsh i starosta Liverpoolu, takze z toho vylezlo celkem dost zajimavych informaci:

- Koeman potvrdil, ze Bolasie bude mimo na 12 mesicu

- ceny listku pro pristi sezonu budou zmrazeny nebo pujdou dolu, ocekava se plny dum na vsechny zapasy

- Moshiri zacaloval vsechny dlouhodobe dluhy bezurocnymi pujckami ve stylu Abramovice

- pristi sezonu ocekavame rust prijmu od sponzoru minimalne o 300% - novy sponzor na dresu, novy na rukavu, prejmenovane treninkove centrum i dalsi sponzori; za poslednich 6 tydnu pry podepsane nove smlouvy v hodnote 75 milionu liber

- starosta Liverpoolu rekl, ze u mista, kde chceme vybudovat novy stadion, mesto planuje vybudovat novou zeleznicni stanici a planuje klub maximalne podporovat podobne, jako pomaha LFC pri rekonstrukci Anfieldu; a dodal, ze novy stadion a regenerace celych severoliverpoolskych doku je naprosto neopakovatelna prilezitost pro cele mesto i klub

- Moshiri se vyjadril, ze mu nestaci, ze je Everton klub s uzasnou historii, ze nechce, aby z Evertonu bylo jen muzeum, ze je nutnosti, aby klub vyhraval, coz vi, ze zabere nejaky cas, ale cilem je dostat klub mezi elitu

- a Kenwright tradicne vtipkoval: pry, ze Moshiri miluje Sky Sports News a ze chce podepsat vic hracu, nez kdokoliv jiny

A taky teda mame zrejme uz v nejblizsich hodinach oznamit rekordni nakup z League 1 - Ademola Lookman, utocnik, 19 let, 10 milionu liber. Schneiderlin pote nejvyssi priorita, velky zajem o Depaye, Koeman chce zkusit VVD. V lete je v planu utok na Michaela Keanea a Pickforda... V planu taky nova smlouva pro Barkleyho, jakmile se dokonci ta pro Romela. Naopak pryc pujde Clev (NU?), Gibson (Leeds?) a Niasse (chce do Trabzonsporu, klub se ho zkousi udat do Ciny ). Mozna i Deulofeu, ktereho nema Koeman zrovna mezi oblibencema.

Reagovat
Swarley

ok, ty jsi to rozepsal tady

Reagovat
Zaschrona

Trochu nahoda...

Reagovat
smazaný uživatel

300%

Reagovat
Zaschrona

Ono to vypada jako hrozne moc, ale pokud rostes skoro z nuly, zase tak velka cisla to nehodi. U dresu misto 20/3 by mela byt nova smlouva dle Echo 75/5. Takze extra skoro 10 milionu rocne. K tomu prejmenovani treninkoveho centra, ten spolecny sponzor pro celou ligu na rukavu, po upravach Goodisonu mozna i stadion... Plus mozna Moshiri zapoji nejake svoje firmy a celkove to muze neco takoveho hodit.

Reagovat
Whitemedia

Hezký.. a bude Everton hrát konečně fotbal, na který se bude dát dívat?

Reagovat
Zaschrona

Pokud budem hrat porad na 2 utocniky, ta se na to diva i letos dobre.

Reagovat
Whitemedia

Já vás v letošní sezoně viděl 4x a pokaždé to byl nekoukatelný, ale jako fakt těžce nekoukatelný, horor(asi jako my včera proti slípkám).. jsem měl asi jenom smůlu na osamoceného Lukakua v útoku

Reagovat
Zaschrona

No, ona nam celkove tezce chybi kreativita, finalni faze. A nedokazem predvest zapas, kdy hrajem dobre dele nez polocas. A kdyz to nejde... vypada to hrozne. Ale aspon to celkem prinasi vysledky, za Boba to bylo horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PL appearances to reach 20 goals:

Dele 52

Scholes 74

Beckham 90

Lampard 140

Gerrard 169

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

5M

Reagovat
efjay

Závist

Reagovat
scholes18

Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V takom klube sa to prekonáva ľahko, no.

Reagovat
FUnk

dik za poklonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi nebudeš veľmi inteligentný? Nefandíš náhodou Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Rozveď to. A teď nemyslim tuhle sračku, ale tu předchozí, Jameson05.01.2017 08:40#.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si sračka, kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, pochvalu od fanouska Arsenalu bych necekal

Reagovat
smazaný uživatel

od koho?

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

krome Lamparda nikdo z nich nebyl moc golovej a do ofenzivy.. klasicky tendencni statistika

Reagovat
kiwwi

LoL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se vam nezda panove ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že v době zimní přestávky sem přispívá o PL ještě víc lidí, kteří o té lize vědí úplnou piču, než obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej pokus

Reagovat
kiwwi

to teda ano, pretoze ma pravdu...vsetci hrali minimalne v prvej polovici kariery utocnych zaloznikov a vsetci dali za karieru 100+ golov

Reagovat
r.mrazik

A stejně pořád někdo bude prskat na Davida

Reagovat
smazaný uživatel

reklamní panák

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Free_player

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Alli do Realu

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

blej si jak chces, ale v lete se po nem pude

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady je videt jakej ses mongol a ne fanousek sveho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

on nepůjde do Realu ty kluku co by tam dělal navíc je upsaný Kohoutům a ty na 100% nepustí jen tak a za "raketu" už vůbec ne, chtějí držet stabilitu tak prosím tě hledej v jiných vodách

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslis, ze je uplne jedno co si myslime nebo chceme my, ale ze spis zalezi na vedeni tech klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale nejde vždy jen o prachy (rodina, zázemí, tým atd.) určitě to není na tobě nebo na mě, ale na vedení v týmech i tak mám na tohle pohled jasný. Ten projekt v Tottenhamu je opravdu sympatický a Alli je dost důležitý článek. Ještě v jeho letech

Reagovat
smazaný uživatel

povime si v lete

Reagovat
smazaný uživatel

ok, určitě je možné všechno, třeba že se i pletu.

Reagovat
hefy

'' ty na 100% nepustí jen tak a za "raketu" už vůbec ne''

Jakože to, že ho pustí za raketu, je ještě víc nepravděpodobné než to, že ho pustí jen tak?

Reagovat
smazaný uživatel

prostě ho nepustí "ani tak" a ani za raketu

Reagovat
smazaný uživatel

+ je to Angličan, který je spokojený (nadmíru) v Tottenhamu i kvůli tomu, že má svoji pozici, dobrou partu k tomu má tuším nějakou delší smlouvu atd.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Radin

Snad se zase neztratí s někým ´slabším´ to co se těžce vydřelo..Každej zápas je důležitý..Jednomu týmu zůstane černý petr a já doufám, že to nebude Tottenham

Reagovat
scholes18

Na pustém ostrově ztroskotá Rus, Němec a Čech. Hned na břehu je zajmou domorodí kanibalové. Večer jim na kmenové radě náčelník povídá:

"Dám vám šanci zachránit si život. Každý z vás dostane dvě železné koule a když mi s nimi zítra ukážete něco, co jsem ještě neviděl, tak budete volní."

Druhý den vstoupí náčelník do Rusova stanu. Rus sedí na zemi a obě koule se mu vznáší nad hlavou. Náčelník chvilku kouká a pak říká:

"To už jsem viděl stokrát! Sežrat!"

Následuje návštěva u Němce. Němec sedí a obě koule mu rotují okolo hlavy. Náčelník okamžitě povídá:

"Pche, to taky znám! Sežrat!"

Nakonec náčelník navštíví stan, kde je ubytován Čech. Po chvilce vyleze, brečí smíchy a povídá:

"Ty vole to jsem ještě neviděl! Pusťte ho! Pusťte ho! On jednu kouli ztratil a tu druhou rozbil...."

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný Blues už konečně nevyhráli zápas jsem neviděl, škoda, ale za 700 na jedničku absolutní paráda, měl jsem strach

No a pokud jde titul, pro ostatní týmy zase "větší" šance

Reagovat
C-M@ster

Je dobře, že Spurs vyhráli a trošku se zbytek přiblížil modrákům.

https://vine.co/v/ipUtWru2Ojp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

,,Konečne" sme prehrali, resp. skončili tú sériu víťazstiev. Ten tlak cítili už aj upratovačky na SB asi. Proti Tottenhamu to síce mrzí o to viac, ale tragédiu z toho robiť netreba. Aj pocit prehry dokáže zomknúť mužstvo. Veď čo spravila prehra s Arsenalom. Jedná krásna séria je za nami. Sme v druhej polovici sezóny, máme mierny náskok a ,,,výhodu" nahrania európskych pohárov. Včera bol Tottenahm lepší, potrestal naše chyby v obrane a to rozhodlo. Klobúk dole.

Reagovat
aramaki

Tlak? Viesť sa na vlne víťazstiev, pričom v prípade prehry si vaši fans ešte vydýchnu, že vraj konečne..to je tlak? Tak pod takým tlakom by som chcel hrať Tlak príde až keď rupnete aj s Líškami..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

L’Equipe say Schneiderlin is impatient to get his January move sorted and therefore could be making the switch over the next few days. The French newspaper even believe there could be progress on the potential deal by the weekend, or perhaps by the end of it, feeling the player and Everton would prefer things done by the end of the week. It’s now down to Everton to come up with an offer which suits Manchester United.

No, jestli teda za pro vas nepotrebneho hrace od nas vykouzlite 25 milionu liber, kdyz zrejme mate vyhodnou pozici kvuli zajmu WBA - a treba dost mozna pak i neco podobneho i za Depaye... Cekal bych to teda u vas v krame trochu levnejsi. To teda az koupite toho Lindelöfa, tak pak jeste koupime za palku pro vas nahle nepotrebneho Smallinga a zasponzorujem vam jeste dalsi drahou posilu. Nebo alespon i takove byly nejake spekulace.

Reagovat
Busby babes

tak hele, vyhodili jste 30 mega za Bolasieho, tak ted nemuzete skudlit jako ze nemate penize Kdyz chce Moshiri do Sky news, tak si musi priplatit.

Reagovat
Busby babes

vyhodili = zaplatili. Ne ze by to byl spatnej prestup.

Reagovat
vodka

za 30 to je docela šílený přestup...

Reagovat
salami

rozdílovej hráč a zároveň ochotnej jít do Evertonu, ideál by byl asi tak o 5M míň, ale že by to bylo nějak extra přestřelený mi nepřijde, to zranění je ale průser

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale nejdriv Bolasie musel byt rozdilovej hrac.

Reagovat
salami

minimálně v Crystal Palace byl a potenciál tam na to byl, jeho hlavní problém byla produktivita a tak trochu se čekalo, že se to zvedne s kvalitnějšíma spoluhráčema v Evertonu

Reagovat
kiwwi

to je presne ten problem s rozdielovymi hracmi v podpriemernych kluboch

Reagovat
Zaschrona

5 mega z toho jsou bonusy, ktere ted dost mozna nikdy platit nebudem. A jak pisu niz, pral si ho Lukaku, takze asi i proto jsme preplaceli. A samozrejme, do toho zraneni se to jevilo trochu jinak...

Reagovat
Zaschrona

No, zvlast i po tech dostizich se Spurs o Sissoka a vyhlasovani Moshiriho, ze jsme nabizeli 50 mega za Koulibalyho. Ale teda myslim, ze do Sky News se dostaneme celkem bez problemu, Jim White jednou za par tydnu prinasi exkluzivni info primo od Moshiriho a s tim, jak se da ocekavat, ze tenhle leden prestupove bude asi stat celkem za houby... Budou na nas nasati jak houba.

A teda Bolasie asi bohuzel ve vysledku bude spatny prestup. Po takovemhle zraneni necekam, ze se jeste nekdy bude schopny dostat na puvodni vykonnost. Ale pry si ho pral koupit Lukaku, s kterym jsou uz od malicka kamaradi, tak se to zas muze vratit i jinak, kdo vi.

btw jak myslis, ze budete resit situaci kolem vasich stoperu, pokud ten Lindelöf fakt prijde?

Reagovat
Busby babes

to ja vubec netusim. Ten kluk nebude moct hrat Evropu, takze tam budem potrebovat jine stopery. Tipnul bych si, ze se pripadnej odchod nekoho bude resit po sezone a Lindelof by pripadne dostal cas se prizpusobit a pomalu naskakoval do sestavy. Samozrejme pokud by se nestalo to, ze by naskocil a hned zaril.

Jinak v tuhle chvili fakt vubec nevim, koho cekat na odchod. Porad se spekuluje Rojo, coz by bylo asi nejpravdepodobnejsi. Na druhou stranu Rojo ted hraje fakt dobre. A treba takovej Smalling letos rozhodne neni tak dobrej jak loni. Rojo s Jonesem hrajou lepe. A je otazka, jestli Jose bude nejak koukat na to, jak hrali/nehrali v minulosti. Takze i kdyz to vypadalo, ze Mike bude v pristich letech ten hlavni ve stoperske dvojici, ted se mi zda, ze ostatni tu sanci pod novym managerem zatim vyuzivaji lepe nez on. Navic i ten pseudoskandal s tim, ze nechtel kvuli drobnemu zraneni nastoupit... to asi taky neprida.

Reagovat
Zaschrona

Lindelöf bude moct za vas pripadne hrat EL, vzhledem k tomu, ze Benfica postoupila v LM. Jednoho takoveho hrace muzete dozaregistrovat. Pokud by Benfica spadla do EL, tak by to neslo, takhle tu vyjimku muzete uplatnit.

I kvuli tomu, co jinak pises, mi neprijdou ty spekulace o pripadnem nasem zajmu prave o Smallinga uplne mimo, i kdyz to pisou Mirrory a podobni. Pokud hraje Rojo s Jonesem dobre, je tam Lindelöf, Bailly a porad i Blind, dost mozna by to mohl odskakat prave on. I si Mourinho pred par tydny na Smallinga (s Shawem) stezoval pres media, od te doby poradne nehraji, i kdyz i kvuli zranenim.

Reagovat
Busby babes

tipnul bych si, ze pokud prijde lepsi nabidka za Smallinga nez za Roja tak pujde no. Teda pokud se vyrazne nezlepsi. Fakt tezko odhadovat no. Kazdopadne za nej byste si asi museli dost priplatit. pokud by sel pod 30 tak to bude kradez.

Reagovat
r.mrazik

Mike neodejde...vsak je to porad nas nejlepsi stoper i pres slusnou formu Jonese a Roja...navic Jones bude za chvili zas na marodce, Bailly v africe a Blind na stoperu uz hrat nejspis nikdy nebude

Reagovat
Busby babes

no, aby ses nedivil.

Reagovat
r.mrazik

to by byla hrozna picovina ho prodat

Reagovat
Busby babes

tezko rict. pokud budou Jones a Rojo hrat takhle dal, tak se muze stat, ze bude prebytecnej. Letos kdyz nastoupil, tak to zas tak slavne nebylo. Rozhodne horsi nez loni.

A Bailly taky hral lip s Blindem. Ale jak rikam, absolutne netusim, jak to chceme resit a koho se pripadne zbavit.

Reagovat
r.mrazik

Protože Mike hrál nalevo když tam byl Bailly...

Reagovat
Busby babes

tuhle vymluvu nikdy nepochopim. Sorry, je to stoper, musi mu byt uplne sumak jestli hraje vlevo nebo vpravo. V cem je jako ta nevyhoda?

Reagovat
r.mrazik

tak verim,ze na vrcholovy urovni,kde rozhodujou i drobnosti je to neco,co muze hrace dost ovlivnit....

kdyz roky hraje praveho stopera,pokryva nabehy hracu k prave strane,rozehrava nohou na pravou stranu a prostorove resi pravou stranu co se kryti a pozicni hry tyce....tak verim,ze presunuti nalevo muze byt relativne dost komplikovane...samozrejme pro nekoho a Mike treba vypada,ze napravo je lepsi nez nalevo

Reagovat
Busby babes

ja prave ani moc ne, protoze se to zacina zminovat az ted. a az po tom, co o tom dokola mlel LVG.

Ale ok no. hrace jsem o tom ale moc mluvit neslysel. Ale tak me v tomhle smeru prislo vzdycky ujety i to, kdyz si v hokeji obranci stezuji, ze umi hrat jen praveho/leveho beka.

Reagovat
r.mrazik

jasny...ale ono to tak proste je...stejne jako zminujes NHL,kde nekdo na druhy strane zahraje proste spatne treba kvuli drzeni hole...tam beru,ze to je neco jineho...a ve fotbale mas taky silnou/slabou nohu...

ale ono toto bylo treba i u nas...Vidic snad nikdy nehral praveho stopera, Rio snad nikdo leveho stopera...atd...nebo to bylo vzdy z nouze...Evans byl jako pravy stoper taky nic moc,nalevo byl lepsi...

Reagovat
vodka

Rio vlevo občas nastupoval, právě s Jonesem/Smallingem, jednu dobu mám pocit, že dokonce i s Evansem, který se předtím rozehrál. Já si ale zase třeba nepamatuju, že by pravého stopera hrával v AFC Sol Campbell.

Reagovat
r.mrazik

evans hraval porad nalevo ne? kdyz byl napravo,tak byl spatnej...

Ria nalevo si vubec nedokazu vybavit...ale ok

Reagovat
vodka

napravo byl právě jednu dobu super

Reagovat
r.mrazik

hm,to si pamatuju uplne jinak...zajimave

Reagovat
vodka

no, ona je to pravda. Vidič taky skoro vpravo nehrával, těch příkladů je hodně. Na druhou stranu si tam bude muset zvyknout buď on, nebo Bailly, který vlevo taky ještě nenastoupil.

Reagovat
salami

co může bejt dost velkej rozdíl, je větší frekvence skluzů a obranejch zákroků na jednu stranu, když ted najednou zajištuje levýho beka a dělá víc zákroků přes nohu, tak to může bejt znát, navíc to bude dost o tom, jestli v mládí ty strany střídal, jestli to je tak, že přes 20 let hraje furt z jedný strany, tak neni divu, že to na druhý straně neni uplně ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Pokud nejsou zpravy o Koulibalym a ted VVD totalni fabulace, tak si celkem umim predstavit podobne vysokou investici do nejakeho stopera, nekoho takoveho potrebujeme koupit. Jen je otazka, jestli je Smalling presne ten hrac, ktereho potrebujeme, mnohem spis by to chtelo nekoho s lepsi rozehravkou. Pokud bych si za nas mohl u vas vybrat, tak Blind.

Reagovat
Busby babes

to bys me nasral, ja mam Blinda rad, na tom stoperu byl skvelej ve vetsine zapasu. Jen tady ho nemaj radi. Pritom v anglii ho na tom stoperu taky videli jinak.

Reagovat
Zaschrona

Mne se prave jako stoper dost libi, hlavne umi i hrat s micem na zemi - pokud vedle sebe bude mit nejake fyzicke namakane hovado, ktere bude vladnout ve vzduchu (mozna Bailly? ), tak vam to muze hezky fungovat.

Reagovat
Busby babes

prave oni dva fungovali dobre. ale tak i ostatni ted nedelaj chyby a Blind muze zahrat na vice mistech.

Reagovat
r.mrazik

nemuzeme delat porad vsem charitu...Morgan za 25-30

Reagovat
Zaschrona

Pry chcete zpatky to, co jste za nej zaplatili. A celkem mate vyhodnou vyjednavaci pozici to i dostat. Takze tipuju neco jako 22+4.

Reagovat
r.mrazik

jestli pujde za mene nez 20 mega,tak je nase vedeni tragicky co se prodavani tyce....coz teda je,ale ted maji sanci ukazat,ze uplne tragicky nejsou...

Reagovat
Zaschrona

Uz jste pry odmitli 19, takze pod 20 asi nehrozi.

Reagovat
r.mrazik

hm...buh vi,jak tech 19 bylo myslenych...jestli to nebylo neco jako 14+5...

pekne bych everton natahl na 30 mega liber...vsak penez maji prej dost

Reagovat
Zaschrona

no uvidime... snad pripadne mame alternativu, kterou vas muzem strasit pri jednanich, ze si ho jinak muzete prodat do WBA za min nebo do Italie na hostovani.

Reagovat
smazaný uživatel

jak si stojíte ve fantasy v lize eurofotbal? Mně se povedlo vyškrábat na 5.místo

Reagovat
salami

je to dost nuda, většinu času opanuju první místo

Reagovat
Miguel19

Jinak nepřijde vám Kanté v těch velkých zápasech docela slabej? Snad jen s United zářil, jinak fakt bída..

Reagovat
Pospovič

bohužel je to zatím tak

Reagovat
smazaný uživatel

3 z 5 veľkých zápasov sa prehralo, proti Liverpoolu, Arsenalu aj Tottenhamu bola Chelsea výrazne slabším tímom celkovo, a nebolo to len o Kantém.

Reagovat
Miguel19

Proti Liverpoolu jsme tedy výrazně horší nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme máš pravdu. Výrazne horší nie, ale skvelým pohybom odstavili hlavne tvorivých hráčov, podobne ako včera Spurs. Ak si dobre pamätám, tak pred prvým gólom urobili chybu obrancovia zlým postavením, a druhý bol wondergoal od Hendersona. Inak už moc šancí nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

No druhy gol byl wondergoal Hendersona, ale zase jenom diky chybe Cahilla.

Reagovat
cristiano.K.

výrazně né,ale byli

Reagovat
lada.sp

Tyhle kecy si nechej pro svou babku když jí pícháš do análu debile

Reagovat
lada.sp

sorry to měl být vzkaz Hubníkovi v jiném vláknu..

Reagovat
fajdax

Reagovat
C-M@ster

Snad to tam ani nepiš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

On this day we signed Nemanja.

https://www.youtube.com/watch?v=UN2u5-Dgc2M

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

on je stejně můj nejoblíbenější stoper úplně ze všech

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejdominantnějších stoperů, co si pamatuju..

Cannavaro, Vidič, určitě Pique, individualita Barzagli..

možná ještě hajzl Pepe a v dlouhodobějším kontextu taky Terry

Reagovat
tunkic

Puyol a Thiago Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol mě napadl.. ale nenapsal jsem ho tam právem. tohle je opravdu top.. thiago silva.. ono je to těžký.. v AC válel hodně, ale AC nikdy nebylo už na špici a neměl tu nejvyšší konfrontaci. v PSG je to low..

Reagovat
FUnk

+ nebyt zraneni tak kompas taky

Reagovat
mul

Nesta!

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jsem zažil až sklonek jeho kariéry..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdominantnější za mě rozhodně Puyol... Lepší stoper a kapitán (vůdce) v jednom po trávníkách od jeho odchodu neběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo se mi na něm, jak popoháněl vlastní spoluhráče, když chtěli před koncem zápasu zdržovat. Zvedal je ze země, strkal do nich at nemluví s rozhodčím apod..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže byl Ronaldinho reklama na fotbal, tak Puyol byl reklama na čestný chování. Pro mě byl, je a bude jedním z nejzásadnějších důvodů, proč mít rád fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to úplně stejně, kvůli Ronaldinhovi jsem začal sledovat fotbal, ale díky Puyolovi jsem pochopil co fotbal znamená

Reagovat
Neutron

okrem Nestu este byval strasne zviera aj Stam

Reagovat
efjay

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčšie otravy na EF podľa mňa:

1, kiwwi

2, Jameson

3, [ACS]eRw!n

4, valloire

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. musim zabrat..

Reagovat
smazaný uživatel

U iných budeš určite vyššie.

Reagovat
BrainBlender

A ownyho mas kde? Drzi te zaruku, ze neni otrava?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mne nevadí. Skôr na shitcastle_do_plynu som zabudol. Ten je ale zábavný.

Reagovat
PP

zrovna ten nejvíc retardovaný ti přijde zábavný? I když máme o dost větší zastoupení tady, tak takového hnupa u nás nenajdeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Mada (když se z něj sypou písmenka), a pak tohle stvoření: https://www.facebook.com/richardlove1992/videos/10207756443252554/ . Nick už jsem zapomněl, ale vyměnil jsem si s ním asi dva komentáře a on postnul svůj FB profil

Reagovat
PP

jujda... A jsi si jistý že nefandí Spurs?

Já to bral tady, na Madu se teda mrknu. Jinak mám kolegu ze Slovenska. Za střízliva rozumný, tichý kluk, ale stačí 3-4 pivka a je z něj naprostý arogantní kokot, který si v hospodě dá sluneční brýle, začne ti "rapovat", nič nie je problem a ty kokooot apod. parády - no nemlich jako ten pitoma cos ho postnul..

Reagovat
Mada

Od tebe to potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, ten se tu pěkně vyprázdnil

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavný?

Reagovat
smazaný uživatel

nani92

Reagovat
nani92
Reagovat
minoLFC

toto fakt niekto počúva a považuje za hudbu?

Reagovat
nani92

tento obmedzený scouserovský názor, kdel en to čo počúvaš ty a tebe podobní je skvelé a úžasné a všetko ostatné je grc, mi chýbal

Reagovat
Maresma

Reagovat
r.mrazik

no fuj,ze jsem na to klikl...

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To smrdí objektivitou

Reagovat
smazaný uživatel

proč hejtujete furt toho kiwwiho?

Reagovat
FUnk

When Wanyama gets home and empties his pockets:

Keys ✅

Phone ✅

Wallet ✅

Spaghetti ✅

Kante ✅

Reagovat
smazaný uživatel

Costa ✅

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard's phone ✅

Hazard's wallet ✅

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
jk

Rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

teď by měl přijít fantomasův palec..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu...

Reagovat
smazaný uživatel

rasismus ✅

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
pa3ce

Reagovat
icemike

Reagovat
frank

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2

Mike Deans last 7 Spurs games:

6 Wins

1 draw

0 losses

5 penalties awarded for Spurs

3 red cards given to opposition

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny tři červené byly v pořádku, takže nevím, čeho tímhle chceš dosáhnout.

Reagovat
pepinho2

jen že to je dobrá náhoda, 3 červený, 5 penalt a 6 výher

Reagovat
lenckoj

V čem byla v pořádku ta červená proti sotonu? Díval jsem se na opakovačky a pořád nevím, za co ji vlastně dostal...jediné co mě napadlo je, že ho poslal do prdele nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli může přidat další.

Reagovat
jk

Ty věříš Ina chemtrails co?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli a jeho super goly: https://m.youtube.com/watch?v=rjTS7_-9R7U

Reagovat
smazaný uživatel

Lol vždyt dal dva normální góly hlavou Giroud a Mkhitaryan- to byly super góly ale rozhodně ne tohle.

Reagovat
r.mrazik

supergiga goly

Reagovat
Free_player

Nyom nepojede teda nakonec na ten Africký pohár národů ?

Reagovat
Briggus

prý ne

Reagovat
Coutinho10

pro fantu dobre

Reagovat
Free_player

jinak bych zas musel dělat změny

Reagovat
Coutinho10

j prave dal by se tam dat Brunt, ale je drahej na obrance, takze sem rad, ze to muzu takhle nechat

Reagovat
salami

stabilně hrající obránce WBA za hubičku, těžko by se nahrazoval

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to čelo tabulky je teď úplně super- 5 bodů mezi druhým a šestým flekem a první pětibodovej náskok. Kvůli tomuhle musí člověk PL milovat, nikdo nemůže teď říct, kdo skončí v první čtverce, šanci skončit na druhým i na šestým místě má všech pět týmů vyrovnanou a ani ten titul pro Chelsea ještě není tak jistej jako se zdál. Tohle v žádné jiné lize člověk nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj Ligue 1 je na podivenie sa celkom vyrovnaná pri súčasnom PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

jj letos mě baví, ale to je snad poprvý po nějakejch čtyřech letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale, ale .. týmy z La ligy vždycky v lize mistrů porazí týmy z PL, takže La liga je lepší!

Reagovat
Teoretik

Letos to má úplně nový náboj s těmi trenéry. I ty zápasy maj hned vyšší úroveň a PL týmy snad zas začnou být konkurence schopný v Evropě. Už jen ten Wenger tam překáží - anglický trenér jako Howe by se mi tam líbil

Reagovat
smazaný uživatel

dele alli > ozil

Reagovat
Hachim Mastour

Mesut je naozaj skvelý, keď každého k nemu prirovnávate.

Reagovat
Nikikrew

podla mna aj Vorm > Ozil, rovno aj kustod tymu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele