Premier League - souhrn 20. kola

01.01.2014, 15:41, aktualizováno 01.01.2014, 20:25
Komentáře a souhrny
Povedené kolo zažívají celky z popředí tabulky. Arsenal nakonec udolal Cardiff a drží vedení před Manchesterem City, který si odvezl body ze Swansea. Vyhrály rovněž Chelsea a Liverpool, Everton v závěru zápasu ve Stoke zachránil alespoň remízu, Tottenham vykradl Old Trafford...

Manchester United - Tottenham Hotspur 1:2

01.01.2014 18:30

Góly: 67. Danny Welbeck - 34. Emmanuel Adebayor, 66. Christian Eriksen

Manažer Tim Sherwood dál křísí Tottenham, pod jehož vedením mužstvo neprohrálo ani počtvrté v řadě. Kohouti si tentokráte připsali určitě skalp nejcennější, Old Trafford za posledních 23 let vyloupili teprve podruhé. Domácí naopak po čtyřech ligových vítězstvích v řadě nechali svého soupeře dostat se v tabulce před ně.

Moyes se už konečně mohl spolehnout na služby Rooneyho, který laboroval s poraněnými třísly, a i když měl v závěru šanci na to, jak utkání alespoň zremizovat, byl to na druhé straně Adebayor, jenž pod Sherwoodem ožívá, stal se i nyní klíčovým hráčem a asi nejvíce zatápěl stoperské dvojici Evansovi s Vidičem.

Hosté nebyli na hřišti o tolik lepším týmem, ale nebezpečnějším určitě ano. Po třinácti minutách hry pálil dobře z pravé strany Lennon a gólman de Gea musel být poprvé v pohotovosti. Do další možnosti se dostal Soldado, ten ovšem po pasu od Lennona pálil na bližší tyči vedle.

Spurs se dočkali úvodního gólu ve 34. minutě. Eriksen z pravé strany parádně odcentroval do vápna, kde se nacházel pouze Adebayor a jeho strážce Smalling, jehož tožský reprezentant předskočil a hlavou usměrnil míč k tyči. O pár minut později mohl po pasu od Lennona skórovat zase Soldado, jenže na zadní tyči trestuhodně minul.

Ani ve druhé půli se hra Rudých ďáblů o tolik nezlepšila. Do hry přišli po hodině Kagawa s Hernándezem, avšak ani tahle změna nepomohla rozhýbat Moyesovo družstvo. Naopak v 66. minutě se z branky zaradoval opět soupeř. Lennonův pokus o střelu prošel Vidičovi pod nohama, hlavou ho tak uklidil z blízkosti do brány Eriksen.

Domácí dokázali velmi záhy snížit. Januzaj našel parádní kolmicí ve vápně Welbecka, který chladnokrevně přehodil vyběhnuvšího gólmana Llorise. Atmosféra v Manchesteru načerpala jiný vzduch, body byly na obzoru obzvláště proto, že střídat kvůli nespecifikovanému zranění musel právě dotěrný Adebayor.

Do další dobré možnosti se dostal po Januzajově centru dotírající Hernández, proti němuž se musel vyznamenat až Lloris. Vyrovnat mohl Rooney i Vidič, avšak ani oni se gólově již neprosadili. V závěru ještě hráči United začali spílat rozhodčímu Howardu Webbovi, který srážku Younga s Llorisem jako penaltovou neviděl.

Více informací k zápasu

Stoke City - Everton FC 1:1

01.01.2014 16:00

Góly: 50. Oussama Assaidi - 90+3. Leighton Baines (pen.)

Liverpoolský celek měl po většinu utkání herní nadvládu, ovšem dlouho se ne a ne prosadit, když navíc udeřil za Stoke Assaidi už to nevypadalo s Karamelkami dobře, alespoň remízu však nakonec zařídil z penalty Baines.

Hostující ekipa na nic nečekala a hned od prvotního uvedení míče do hry se tlačila k ohrožení soupeřovy branky. Jako první to po Bainesově rohu zkoušel Barry, ovšem vymezený prostor hledal marně. O poznání nebezpečnější však byla rána McCarthyho, jeho pokus ale Sörensen za svá záda nepustil. Odpověď si nachystal Crouch, avšak hlavou nemířil přesně.

Po půl hodině mohl Karamelky poslat do vedení Mirallas, jeho povedená rána zpoza vápna ale zamířila pouze do břevna domácí branky! Opět se tak mohlo dostat ke slovu známé, nejen fotbalové, rčení. Vyloženou šanci měl Assaidi, trefil však jen dobře postaveného Alcaraze.

Ukázkovou kombinační akci předvedla dvojice Baines - Lukaku, přičemž druhého jmenovaného nedovoleně zastavil N'Zonzi - Mirallas však z volného přímého kopu opětovně zamířil jenom do brankové konstrukce! Kmenový hráč Chelsea měl vzápětí další nadějně vyhlížející možnost, ale hlavou z dobré pozice prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel.

O poločasové přestávce musel kvůli zraněné achillovce nuceně vystřídat Thomas Sörensen, jehož místo zaujal debutující Jack Butland. Krátce nato však udeřilo na opačném konci hřiště: Assaidi se dostal k odraženému míči, který následně pohodlně uklidil na místo určení - 1:0.

Brzkou odpověď mohl mít na svědomí aktivní Mirallas, ovšem stejně jako o chvíli později Barkley mířil jen do Pieterse. Roberto Martínez se však nevzdával a postupně ofenzivu Toffies oživili Jelavić, Osman a Naismith, který mohl vyrovnat, ale také jemu vystavil nečekanou stopku bývalý obránce PSV Eindhoven. Už během nastaveného času však byl Osman ve vápně faulován Pennantem, načež sudí Marriner nařídil penaltu a Baines zkušeně vyrovnal na 1:1.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 0:3

01.01.2014 16:00

Góly: 60. Fernando Torres, 71. Willian, 82. Oscar

V suchém triku. Chelsea pokračuje ve zlepšené formě a po klíčovém zápase s Liverpoolem dnes porazila i Southampton. Na jeho vlastní půdě jej téměř k ničemu nepustila a ve druhém poločase jej smetla třemi góly. Hvězdou zápasu byl Brazilec Oscar, který za čtyřicet minut na trávníku dokázal všechny tři branky zařídit.

Zápas mezi Southamptonem a Chelsea začal pěkně zostra - již v první minutě mohl se stavem hýbnout Torres, který se dostal za obranu a nadvakrát se snažil z úhlu propálit Davise v brance domácích, ovšem neúspěšně. Jen o několik okamžiků později se po chybě v rozehrávce Southamptonu dostal hrot Chelsea do samostatného úniku, jenže vracející se stoper dokázal jeho zakončení zblokovat pouze na rohový kop.

Po deseti minutách o sobě dali také vědět domácí. Lallana pronikl do pokutového území, pohybem ošálil Terryho a jeho zakončení z vynikající pozice na poslední chvíli zablokoval Ashley Cole. Tentýž hráč pak v polovině první půle zamezil ve skórování Rodriguezovi, který dostal skvělou přihrávku za obranu, ovšem bek hostů jej zakončit nenechal. Do konce poločasu měli oba celky ještě jednu příležitost ke skórování. Torresovu střelu ale dokázal nad břevno vytáhnout Davis, zatímco domácí ze závaru po rohovém kopu gól nakonec nevytěžili. I proto se tak do šaten šlo za stavu 0:0.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, kteří hned zkraje dějství málem ze závaru před Čechem vytěžili branku. Blok Cahilla a následný zákrok Čecha však Chelsea udržely ve hře a zakrátko se to ukázalo jako klíčové. Mourinhovi totiž dokonale vyšla střídání, když krátce po přestávce poslal na hrací plochu Oscara a Williana.

Oscar měl otevřít skóre už pár minut po střídání. Šel totiž sám na bránu a dokonce kličkou Davise, jenže místo pohodlného zasunutí míče do odkryté sítě nasimuloval pád a po zásluze byl potrestán žlutou kartou. Za chvíli ale své selhání napravil, když jeho tečovaný centr skončil na tyči a Fernando Torres odražený míč hlavou doklepl do branky.

Za deset minut se Brazilec podepsal pod druhý gól, když před vápnem líbezně pronikl mezi dvěma soupeři, přihrál do středu Willianovi a ten umístěnou ranou k tyči zvýšil na 2:0. Na rozdíl tří branek pak upravil Oscar již sám - počíhal si na hranici ofsajdu na geniální oblouček od Hazarda a samostatný nájezd vyřešil již zabijácky.

Chelsea zvládla zápas naprosto s přehledem a domácím nedovolila prakticky nic. Jediné zaváhání obrany vyčíhl střídající Lambert, který předskočil ve vápně váhajícího Terryho, ale hlavičkou zamířil přímo do Čecha. Neujala se ani Ramirezova krásná střela v nastaveném čase, jež minula šibenici o pár centimetrů, a tak Blues odváží kromě tří bodů i čisté konto.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Cardiff City 2:0

01.01.2014 16:00

Góly: 88. Nicklas Bendtner, 90+2. Theo Walcott

S odřenýma ušima uhájil Arsenal první příčku. Cardiff City do Londýna přijel pouze bránit a málem si domů odvezl solidní výsledek. Arséne Wenger musel ve druhém poločase něco změnit, jinak by se jeho svěřenci z místa zřejmě nehnuli. Až se mu nakonec náramně vyplatilo nasazení Nicklase Bendtnera.

První poločas za mnoho nestál. Hosté se zatáhli na vlastní polovinu, dopředu vyráželi jen do brejků. Gunners měli pochopitelně více míč na kopačkách, jenže z kanónů nepálili - vždyť do přestávky nevyprodukovali jedinou střelu na brankáře Marshalla. Wenger se přesto odhodlal ke střídání až v 65. minutě a ne hned po pauze.

Do té chvíle mohli domácí fanoušci spílat snad jen sudímu Mossovi, který ve 25. minutě mohl nařídit pokutový kop, muž s píšťalkou v ruce však Arsenalu rozhodně výkon nekazil. Statická hra bez pohybu a bez nápadu soupeři pochopitelně nedělala přílišné problémy, bránit nevýrazný hrot Podolského nebyl složitý úkol.

Vše se změnilo s příchodem Rosického a Bendtnera, kteří alespoň trochu pomohli vzbudit své spoluhráče. To už přitom těsně předtím byl blízko gólu Wilshere, jenž z těžké pozice napálil tyčku. Následně se po Walcottově rohovém kopu netrefil do brány hlavou Mertesacker, jen o minutu později německý stoper napálil již tyčku.

Cardiff tuhle kritickou pasáž hry přežil a jal se i nadále házenkářsky strážit svoje pokutové území. Čtvrthodiny před koncem dokázal vyprodukovat ne úplně špatnou střelu z přímého kopu Walcott, kýženého cíle se ovšem nedočkal. V 83. minutě měl po přihrávce Wilshera zase smůlu Cazorla, jehož pokus byl zablokovaný.

Blamáž nakonec domácí odvrátili teprve dvě minuty před koncem. Se Sagnovou hlavičkou si sice dokázal do té doby slušně chytající Marshall poradit, jenže na dorážku Bendtnera už nedosáhl. Hosté otevřeli hru snad jen jednou jedinkrát a soupeř těchto mezer hned využil. Konkrétně Walcott, jenž po pobídce Wilshera v koncovce nezaváhal.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Aston Villa 0:1

01.01.2014 16:00

Góly: 16. Gabriel Agbonlahor

Paul Lambert může po dnešku spát zase o něco klidněji. Stejně jako v předešlé sezóně veze ze Sunderlandu nejtěsnější možné vítězství a zastavuje dlouhý propad tabulkou. Black Cats naopak zůstávají poslední s dvouměsíčním čekáním na domácí úspěch.

Očekávaný úvod se zabezpečenou obranou a bezzubými útoky zatrhl po čtvrthodince kiks v domácí rozehrávce, když Cattermole nepřebral míč od brankáře a Gabriel Agbonlahor si následně vybojoval snadné zakončení do odkryté branky.

To možná podpořilo vyhlídky atraktivity první půle, pravda byla ovšem na opačné straně. Deset minut po prvním zásahu sice musel Mannone solidním zákrokem proti prudké ráně zamezit druhé radosti Agbonlahora, více práce však už před odchodem do šaten neměl. A snaha Sunderlandu o vyrovnání? 71% držení míče a osm střeleckých pokusů - bohužel pro domácí fanoušky pouze proti dorážce Diakitého musel zasahovat Guzan, a vedl si úspěšně.

Rychlé srovnání kroku v druhé půli už slavil Borini po příhře Fletchera, k velké nevoli fanoušků však sudí odpískal kontroverzní ofsajd. Od té doby se obrana hostů hypnoticky koncentrovala, jen aby se Guzan nedostával pod další nepříjemnou palbu a Black Cats tak svou převahu neměli jak gólově prokázat.

Ba přímo naopak, osm minut před koncem mohl domácí hráče polít ledovou vodou Albrighton, kdyby nerozezněl pouze břevno Mannoneho svatyně. A čtyři minuty poté neuspěl ani v samostatném úniku, když nepochopitelně minul branku. Naštěstí pro něj se ale tolik zase nestalo, dokonale hrající obrana udržela čisté konto, přičemž domácí se mohli zlobit především na svou hrubě nepřesnou koncovku.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Newcastle United 1:0

01.01.2014 16:00

Góly: 87. Saido Berahino (pen.)

Fotbalisté Newcastlu nedokázali ve vyrovnaném duelu s WBA potvrdit roli favorita a nakonec těsně prohráli brankou z pokutového kopu tři minuty před koncem. Hosté v tabulce zůstávají na osmém místě se ziskem třiatřiceti bodů, domácí vybojovali cenné vítězství v boji o záchranu a s jednadvaceti body se posunuli na čtrnácté místo, před osmnáctým Crystalem Palace mají náskok čtyř bodů.

Utkání bylo dlouhou dobu vyrovnané a vyložené šance byly k vidění na obou stranách. Hosté hráli více jak půl hodiny v oslabení po vyloučení Debuchyho, což byla paradoxně jediná karta celého utkání. Do zápasu také zasáhl v domácím dresu český útočník Matěj Vydra, který nastoupil v 78. minutě a v samém závěru zařídil pro svůj celek penaltu, když byl faulován v pokutovém území.

V úvodní dvacetiminutovce byl přeci jen o něco lepší domácí celek, ovšem k vážnějšímu ohrožení branky se nedostal. Poté se hra zrychlila a oba výběry hrozily hlavně po křídlech. Nejprve se v polovině první části dostával do zakončení Gouffran, ovšem k balónu mu scházel zhruba krok. Ihned na to napřáhl Rémy ze střední vzdálenosti a jen velmi těsně minul domácí svatyni. Po půl hodině hry na druhé straně skončil balón po rohovém kopu také o pár decimetrů vedle.

Domácí hrozili vzduchem i nadále a úvodní branku měl na hlavě Brunt, jenže ani on mezi tři tyče nezamířil. V závěru úvodního poločasu spálil obrovskou příležitost Anelka. Po skvělé individuální práci Amalfitana a jeho následné přihrávce před branku přestřelil francouzský útočník trestuhodně ze tří metrů. Po změně stran byl první zajímavý moment k vidění v 62. minutě. Debuchy šel do souboje s protihráčem oběma nohama napřed, a i když zasáhl balón, tak ho sudí za tento způsob hry poslal předčasně do sprch.

Hosté se i v deseti mohli radovat z první branky, ovšem Williamson, nikým neatakován, nepochopitelně minul. Rozhodující moment byl k vidění necelých pět minut před koncem, kdy byl Vydra faulován v pokutovém území brankářem Krulem. Sudí nekompromisně nařídil pokutový kop, který proměnil Saido Berahino, i když gólman Krul vystihl směr střely. Ve čtvrté nastavené minutě ještě chytil brankář Foster ránu Cabayeho z dvaceti metrů a West Bromwich mohl slavit cenný skalp.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Ham United 2:1

01.01.2014 16:00

Góly: 32. Steve Sidwell, 67. Dimitar Berbatov - 7. Momo Diamé

Sam Allardyce se podle všeho v brzké době rozloučí s lavičkou West Hamu. Podseknout vrtkavou židli by mu měl neúspěch na půdě Fulhamu, který se vyrovnal s brzkou ztrátou a v početní převaze odčinil ostudu ze stadionu Hullu.

Rychlý gólový start si na Craven Cottage užila menší část publika, když po necelých sedmi minutách poslal Jääskeläinen balón až do vápna, kam si naběhl Diamé a přesnou střelou k levé tyči rozesmutněl natahujícího se Stockdalea. V útoku nevýrazný Fulham se přes následnou zjevnou převahu málem dostal do větších problémů, když Diamé našel centrem Nolana, jehož zblízka brilantně vychytal domácí brankář.

Chvíli poté tak mohl vyrovnat agilní Berbatov, po centru Riiseho solidně vystřelil z nelehké pozice a Jääskeläinen měl co dělat, aby jeho pokus vytáhl. Sám pak musel děkovat Maïgovi, který po centru Duffa zastavil před brankovou čarou výbornou hlavičku Amorebiety. Jenže další centr Duffa z rohového kopu už našel Steva Sidwella, a ten zblízka míč do sítě dopravil.

A na stadionu mohlo být ještě veseleji hned v další minutě, když po přihrávce irského záložníka pálil v jasné příležitosti Taarabt, narazil však na pozorného O'Briena. Přesto se hosté museli před poločasem vypořádat z další nepříjemností - hloupý faul kapitána Nolana na Amorebietu ocenil sudí červenou kartou.

Přesilové hry mohl už dvě minuty po přestávce využít Riise, ale jeho pokus s gólovými parametry brilantně zastavil brankář Kladivářů. Ten musel čelit další nepříjemnosti v 53. minutě, kdy ho nechtíc zaměstnal vlastní obránce McCartney. Ovace sbíral i při zákroku proti hlavičce ze tří kroků od Taarabta, bylo však jasně zřejmé, že své spoluhráče nemůže takto držet až do konce utkání.

A to se potvrdilo v 66. minutě, kdy propadl O'Brien, Kačiniklić pak poslal balón do vápna, a přes Parkera se ke střele dostal Berbatov, jenž zblízka proti brankáři uspěl a po zásluze otočil stav ve prospěch domácích. Rozhodnutí měl na kopačce pět minut poté Bent, tváří v tvář brankáři se ale opět ukázal lepším Jääskeläinen.

V samém závěru ještě vychytal jedovatý pokus Kasamiho, jenže když se na druhé straně neprosadil ve čtvrté minutě nastavení O'Brien ani Downing, skončil jeho výkon bez bodové odměny.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Norwich City 1:1

01.01.2014 16:00

Góly: 44. Jason Puncheon (pen.) - 39. Bradley Johnson

Dva slepené góly a jinak ticho po pěšině. Ne zrovna zábavnou podívanou shlédli první den nového roku diváci v Selhurst Parku, jehož obyvatelé tak padají na sestupové příčky. Norwich se ovšem podobnými výkony přesune na stejná místa velmi rychle.

Jack Pitt-Brooke, britský novinář Independentu, vyjádřil na twitteru pachuť z prvních patnácti minut tvrzením, že jedinou zajímavostí je déšť. Bohužel pro diváka důležitého utkání ve spodní části tabulky se nic nezměnilo ani při dalším postupu času.

Až po půlhodině hry nabídl přesným centrem Puncheon příležitost pro Jeroma, ten ale z pár kroků přestřelil. Z vedení se tak radovali hosté, když po rychlém přesunu do útoku perfektně nahrál Hooper Bardsleymu, který z vápna poslal výstavní ránu o tyč za záda domácího brankáře.

Hráči CP tak konečně sebrali trochu síly a vložili ji do vyrovnání před přestávkou. Olsson sice ještě překazil radost Jeromovi odvrácením jeho pokusu z brankové čáry, následně ovšem zahrál Fer ve vápně rukou a Puncheon bezpečně proměnil pokutový kop.

Ve svém zmaru pokračoval po změně stran Jerome, který osm minut po začátku druhého dějství měl potrestat chybu Ruddyho při rohovém kopu, nicméně ve stoprocentní šanci přestřelil. Nezbývalo nic jiného, než se vrátit k staré dobré nudě z úvodní půlhodinky, kterou lehce narušoval nervózně chytající brankář hostů. Vše dovršil osm minut před koncem faulující Fer, který se po druhé žluté kartě klidil ze hřiště.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Hull City 2:0

01.01.2014 16:00

Góly: 36. Daniel Agger, 50. Luis Suárez

Liverpool potvrdil roli favorita, vrátil Hullu měsíc starou porážku po dvou kolech si opět vychutnal vítězství. Hosté sice nepropadli herně extrémně výrazně, v útoku však nepředvedli zhola nic.

Reds překvapivě nepřebrali vládu nad placem od samého začátku a Tygři tak mohli cenit zuby, nicméně nedařící se finální fáze mařila možné rychlé zakousnutí favorita. V devatenácté minutě se tak užuž radovali z vedení domácí, jenže po přímém kopu hlavičkoval do sítě Suárez z decimetrového ofsajdu, který pomeznímu neunikl.

Snad právě to byl impuls ke zvýšené aktivitě hráčů v červeném a ve 25. minutě se po pasu Cissokha šikovně prodlouženém Suárezem dral do přímého souboje s brankářem Sterling, ten ale pálil přímo do McGregora. Další výrazné šance se diváci dočkali až ve 37. minutě, pro většinu na stadionu však oslazenou přesnou hlavičkou Aggera po rohovém kopu Coutinha.

Hosté nikterak neprotestovali, naopak nabídli před přestávkou ještě dvě slibné příležitosti ke zvýšení náskoku soupeře. Ponechanou výhodu mohl využít po perfektním přiťuknutí Henderson, jemuž se uprostřed hřiště před vápnem zjevila volná dálnice, uspěchanou ranou však v tutové příležitosti netrefil. V nastaveném času pak nepotrestal smolné podklouznutí obránce Coutinho a z vápna vyslal decimetrově nepřesnou dělovku.

Na Anfield Road se tak slavilo až v páté minutě druhé půle, kdy Chester skolil Suáreze pětadvacet metrů od branky a sám faulovaný pak parádní ranou k bližší tyči zaokrouhlil svůj gólový účet v lize na dvacítku. Liverpool se samozřejmě s takovým výsledkem ještě nesmířil a Hull se při snaze o návrat do zápasu musel mít na pozoru i u zadních vrat.

Na dlouhou dobu tak jediné vzrušení vyvolal příchod Stevena Gerrarda na hřiště. Až dvacet minut před koncem začal hosty zlobit Coutinho svými prudkými náhlými pokusy, nejprve mířil nad branku, chvíli poté se vytáhl McGregor. Ten proti němu uspěl i v nastaveném čase, když vyrazil jeho tvrdou ránu zblízka a udržel tak pro svůj tým, vzhledem k průběhu klání, přijatelnou porážku o dva góly.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester City 2:3

01.01.2014 13:45

Góly: 45+2. Wilfried Bony, 90+1. Wilfried Bony - 14. Fernandinho, 58. Yaya Touré, 66. Aleksandar Kolarov

Nový rok zahájil úspěchem Manchester City, který přes nevýrazný výkon prodloužil svou sérii na pět vítězství v řadě. Marně se snažící Swansea nevyužila psychické výhody po vyrovnání v závěrečných vteřinách první půle a na tři body tak čeká už dlouhých šest zápasů.

Už ve třetí minutě se po zpětné přihrávce na vápno od Negrada dostal k nebezpečné střele z první Džeko, vzdálenější tyč minul o půl metru. Vzápětí odpovídal Bony, ten z pětadvaceti metrů pálil při zemi o něco přesněji, ani Hart však zasahovat nemusel. Podstatně horší zprávu přinesla pro Laudrupa následující minuta, kdy se po odehrání míče chytil za zadní stehenní sval Pablo Hernandéz a okamžitě signalizoval nutné střídání.

Na první gól roku 2014 se čekalo pouhých třináct minut a osm vteřin, kdy se nedůrazně odvrácený centr po rohovém kopu dostal na vápno k Fernandinhovi, který mezi nohama Caňase vyslal jen těžko chytatelnou pohotovou ránu. K vyrovnání se schylovalo ve 24. minutě, to se domácí rozhodli ke skvělé kombinační akci, jež během pár vteřin dostala do přímého souboje De Guzmána s Hartem, jenž proti slabému pokusu doprostřed branky nemusel vynakládat mnoho sil.

Na druhé straně končil rychlý kontr u Džeka, který po nepovedeném zpracování napálil poskakující balón z osmnácti metrů jen těsně vedle. Hráči Swans neskrývali touhu po srovnání do přestávky a často zamkli favorita před jeho vápnem, defenzíva hostů ovšem průniky i centry dokázala likvidovat.

Jenže v samém závěru prvního dějství se o slovo začal hlásit Bony. Nejprve se opět jen zastřeloval po luxusní narážečce se Shelveym, v druhé minutě nastavení se však dostal mezi Kompanyho a Zabaletu, přesně načasoval výskok a centr De Guzmána usměrnil nechytatelně k tyči.

Gól do šatny paradoxně pomohl Manchesteru, který získal zpět ztracenou vládu nad obrazem hry, a to přes zjevně nervozního Kompanyho, jehož emoce plály snad při každém útoku soupeře. Přesným opakem totiž byl Yaya Touré, který si duel užíval a odměnou mu za to byla desátá ligová trefa v sezóně. Domácím se nepodařilo odvrátit centr mimo šestnáctku, produktivní záložník si lehce našel prostor a střelou ke vzdálenější tyči donutil Williamse k nešťastné teči, na kterou Tremmel zareagovat nedokázal.

A pro Swans bylo ještě hůře v 66. minutě. Kolarov zastavil uspávající útočný přesun domácích u lajny a rychle nabral opačný směr. Yaya Touré na sebe navázal vracející se obránce, srbský obránce si tak bez problémů naběhl na střed a zpoza vápna propálil dělovkou míč až do sítě. Ukončil tak skoro 15 měsíců dlouhé čekání na ligový gól, na hřišti soupeře takto naposledy slavil bezmála před třemi roky.

V 72. minutě se prvně od změny stran ukázal Bony a ze sedmnácti metrů pořádně provětral rukavice Harta, který chyboval při následném rohovém kopu a překvapený Williams k velkému povzdechu celého stadionu neuklidil do prázdné. To byla možná rozhodující chvíle pro tápající Swans, od té doby už obrana hostů odvracela jen bezzubé útoky. Tedy až do dalšího nastavení, kdy z dálky napřáhl kanonýr Bony a za využití deštěm zkrápěného trávníku překonal Harta podruhé. Nicméně času na srovnání bylo mizivě a Citizens zkušeně výsledek uhájili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC20143339:1845
2.Manchester City20142457:2344
3.Chelsea FC20134338:1943
4.Liverpool FC20123546:2339
5.Everton FC20108232:1938
6.Tottenham Hotspur20114524:2537
7.Manchester United20104633:2434
8.Newcastle United20103729:2533
9.Southampton FC2076726:2327
10.Hull City2065922:2523
11.Aston Villa2065919:2523
12.Stoke City2057819:3022
13.Swansea City2056926:2821
14.West Bromwich Albion2049723:2721
15.Norwich City20551017:3320
16.Fulham FC20611321:4219
17.Cardiff City20461015:3218
18.Crystal Palace20521313:2917
19.West Ham United20361119:3015
20.Sunderland AFC20351215:3314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (758)

Přidat komentář
Error

Škoda, v první půli se zdálo, že Swans mají minimálně na bod. Pak se ovšem projevila největší slabina Labutí a to sice křídla, kdy Routledge s Lamahem zadupali absolutně všechno. De Guzmán v druhém poločase taky špatný. Naopak oceňuju výkony Rangela s Bonym, ti byli výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony dneska zářil, přál jsem mu ten hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se ovšem projevila největší slabina Labutí a to sice křídla.. krásná věta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

věta končí tečkou myslím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

slysel sem i o vedlejsich vetach, ty ne?

Reagovat
ryzskej

Ano, a začíná velkým písmenem. Ani o jednom patrně nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal raz opustí to šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

K tématu

Reagovat
Civers

hláška roku

Reagovat
smazaný uživatel

nicky většinou nehodnotím, ono taky není co hodnotit, ale ten tvůj je příšernej...

Reagovat
Wat

Wat 01.01.2014 10:54

Ideální příležitost vstřelit první BPL hattrick v kariéře, Bony!

Skoro.

Reagovat
k0udy

nefrajeř

Reagovat
kiwwi

frajerovat tym, ze si nieco netrafil...

Reagovat
maxton

a frajerkin tehotensky test ukazal, ze je trochu tehotna....

Reagovat
Tomekcz

stacilo aby za swansea chytal prumernej golman a meli bod

Reagovat
smazaný uživatel

ten lavy obranca Swansea je velmi slaby. mali by tam posilit tento post.

inak ten Wilfried ma neskutočnú strelu oboma nohami. klubuk dole, keby ten druhy gol nedal v nadstavenom čase mohlo by to inak vyzerat

Reagovat
smazaný uživatel

Davies je ok a na lavičke majú Taylora, ten je taktiež dobrý, podľa mňa dokonca lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak by mal hrať ten druhý, lebo tento čo dostal prihravku to pokazil.

Reagovat
cristiano.K.

Bony je prostě úžasnej, o parník nejsymatičtější spartan.

Reagovat
madridcan

Vzdy, ked vidim Kolarova, tak hned pride na um okrem jingle bells http://youtu.be/dkiPdNw1Q4I?t=15s

Reagovat
raduinho

On je prostě klasik. Zbožnuju jak to má totálně na párku

Reagovat
smazaný uživatel

STATS: ManCity letos patří k týmům, které nejvíc těží ze hry krajních obránců. Kolarov už dal gól a na 3 přihrál. Pablo Zabaleta má dokonce 6 asistencí.

Reagovat
Ungalabunga
Reagovat
smazaný uživatel

Bony tahounem, bych ho rád viděl ještě ve špičkovějšim klubu

Reagovat
LAM

Hra Arsenalu s příchodem Rosy šla o 100% nahoru. On hraje prostě parádně a Arsenál ho ještě aspoň na rok musí podepsat!

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky na prd

Reagovat
niflheim

Reagovat
avicii

dvolezite 3 body, skoda ze Arsenal nestratil...

Reagovat
smazaný uživatel

a NEverton, šťastkovia

Reagovat
avicii

aspon nevyhrali, a aspon MU - Slepice by mohlo byt x

Reagovat
smazaný uživatel

lenže nemali získať ani bod, teraz remízka na All Trafford

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Nudnej zápas, lehká výhra do nového roku. Coutinho je magicman a dřevák zároveň. Nasral mě Rodgerse střídáníma a jsem zvědavej na jeho sestavu ve FA cupu.

Agent Assaidi

Reagovat
minoLFC

Jasne lepší, držíme krok s Top 4

Reagovat
tomasinho

Z Coutinha se stal pěkný sólista a docela vypadá, že mu to stouplo do hlavy, jak mu to na jaře šlo. Za očekáváním, střely má hrozné a v mnoha situacích střílí úplně zbytečně. Navíc si těžce nerozumí se Suárezem, vůbec tob mezi nima neklape, ani na hřišti a vypadá to, že ani verbálně, furt na sebe hází ksichty. Couts si vyhoví se Sturridgem a hlavně s Josém, tak ať už jsou zpátky.

Reagovat
Counter

Já to říkal, tys odporoval

Reagovat
tomasinho

Ale není to tím, že ho obránci víc znají, jak jsi říkal ty. Spíše proto, že mu to stouplo do hlavy

Reagovat
Counter

Já uváděl řadu důvodů, proč si myslím, že bude méně úspěšný. Některé se třeba nepotvrdí, ale celkově vzato mi zatím dává zapravdu a basta

Reagovat
tomasinho

No tak úplně ještě ne, tak na půl. Dost ho ovlivnilo to zranění.

Reagovat
Counter

Jasně no, je ještě brzo, pořádně můžem hodnotit, až odehraje větší porci zápasů. Já si to akorát teď neodpustil, když jsem viděl tvoji kritiku :-)

Reagovat
tomasinho

Chápu Nechápu ale, proč jim to nejde se Suárezem. Asi proto, že Suárez se stahuje pro míče a chce si akce tvořit i sám, Sturridgovi může posílat kolmice za obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska anglánske mužstvá vobec nepotrápili favoritov. môžu sa hambit za takéto výkony. snad okrem Cardiffu, inak takú biedu som ešte nevidel . Southampton a hull. ostutda

Reagovat
smazaný uživatel

Soton má úzky káder a došla mu očividne "para"

Reagovat
smazaný uživatel

mne to prislo ako keby ti hraci vypustili zapas v druhom polcase. ved to nemalo uroven

Reagovat
smazaný uživatel

*hanbiť

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dôležitá výhra, dokonca by som povedal, že takáto výhra tím posilní viac, ako keby sa vyhrávalo 2-0 do polčasu, vynikajúce. Mali sme 100% pevahu, Cardiff bol asi najslabší súper, čo tento rok hral na ES.

MotM za mňa Wilshere, podal brilantný, špičkový, päťhviezdičkový výkon. Spasiteľ Bendtner zasa raz prišiel a cézarovsky nám to vyhral, ale Wilshere bol naozaj bezchybný.

Reagovat
LAM

A Rosa nic?Bez něj to bylo hrozně pomalý a on to parádně rozhejbal.

Reagovat
kiwwi

akoze Rosa podal lepsi vykon ako Wilshere hej?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne

Reagovat
smazaný uživatel

Další zápas Bendtner v základu.

Reagovat
norton

tak vela ich tam tento rok nehralo

Reagovat
smazaný uživatel

pravda.

Reagovat
Counter

Dodal bych k tomu i Walcotta, dneska supr výkon. Jindy bývá neviditelný po dlouhé pasáže hry, dneska se celou dobu nabízel, vytvářel šance, zakončoval, byl skoro u všeho, viz statistika Opty:

14 - Theo Walcott had eight shots and also created six goalscoring chances against Cardiff today.

Reagovat
smazaný uživatel

ten takisto.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Santi, minimálne za 1. polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla pisem si tu tak aby som trochu zakryl ze moja 700. bola v skutocnosti 701.

Reagovat
smazaný uživatel

kua novy system

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Fenri

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff

Reagovat
Emqick

I kliďas Mata byl podrážděný ze střídání ..

Reagovat
Staenly10

Jak sme hráli? Před chvílí sem vstával...

Reagovat
Ferguson6

Ten komu tu dnes odporúčali nech dá na remízu Stoke - Everton, ak dal tak sa musí málo tešiť

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si v LFC sednou a udělej kompletní přehodnocení celého kádru. Protože někteří hráči fakt otřes.

Aspas,Alberto,Cissokho,Mosess - vrátit tam odkud přitáhli, protože jak je někdo z nich na hřišti, tak LFC hned hraje o může míň..

Coutinho - už mě taky přestává bavit, celej zápas nic, občas nějaká střela vedle.. Jediný co umí, tak je sólovat.. Ničím není není týmu prospěšný.

Glen - ten by se měl vrátit do formy v jaký byl, navíc aspoň to svý dozadu si odehraje... Ale pokud se nezlepší, tak s tim platem nevim no...

Lucas - podobnej případ jako Glen, to svý do zádu si taky odehraje.. nikdy nebyl nějakej kretivní hráč, ani to po něm nikdo chtít nemůže..

______________________________________________________________________

Majitelé by si měli vážně sednou a probrat to, protože s timhle týmem se nedá hrát špička, každej tým nad náma nás porazí.. Potřebujem hotový hráče, jak na křídla minimálně 2, tak kraje obran taky tak 2(L a P) a střed zálohy (defenzivní a kretivního).

Jinak Hendo a Suarez teď táhnou LFC, k nim se přidává Mignolet stabilně vysokýma výkonama.

Reagovat
tomasinho

Zrovna dozadu si fakt Glen a Lucas své neodvedou. A kdy měl Glen naposledy tu formu? V Portsmouthu? Cissokho zahrál slušně konečně a zase kritika? Coutinha jenom na sólovaní?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál Lucas dobře.

Reagovat
tomasinho

Dneska no, proti lepší záloze zas bude hořet.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vlaštovka jaro nedělá ...

Reagovat
smazaný uživatel

před zraněním se mi Glen líbil, byl nebezpečnej dopředu, jeho průniky taky nebyli špatný..

Lucas si podle mě to svý odehraje, něco vybojuje, ale taky to neni bůh ví jakej zázrak, navíc nikoho na jeho pozici nemáme, tak ho nemůžeme ani s nikym porovnat..

Cissokho nezvládá velký zápasy

Reagovat
minoLFC

Johnson a Lucas dozadu moc dobre nehraju....Coutinhok by sa mal nachvilu posadit

Reagovat
Luc-Luc

naopak Glen horiva vzadu, Lucas me nebavi praktivky od zacatku a to se me neustale nekdo snazil presvedcovat, ze to je spicka na sve pozici...hrace jako Coutinho bysme podle me nemeli nechat odchazet, kreativitu potrebujem a on ma talent jak prase...jinak ja bych se snazil zbavit Glena, Cissokha, ty posty odehrajem levnejc pri min stejne kvalite s odchovancema a Lucase, tam by to chtelo nejaky prichod a jeste minimalne jeden CM a kridlo...

Reagovat
JacoBee

Stále nechápu upřednostnění Brunta a Sesse před Gerou,Berahinem či Vydrou...

Po několikáte se ukázalo že Vydra a Berahino tam toho předvedou víc...A je jedno jestli křídlo,hrot či podhrot.

Nicméně výhra překvapilo mě že tu penaltu vzal Bera ale dal ji takže

BTW chtěl bych vidět Vydru a Berahina spolu / zasebou v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Sessegnona chápu, ten je výborný hráč, stejně si myslím že Vydrovi sedí ta role střídajícího žolíka, on svojí rychlostí té unavené obraně prostě dělat problémy musí...

Reagovat
Miguel19

6 bodů a skóre 6:1 se Sotonkem se počítá.

Parádní střídání, potvrdilo se, že ta trojka Hazard-Oscar-Willian je aktuálně nejlepší. Zasloužené vítězství.

Jinak doufám, že José poruší o víkendu to pravidlo stavění může zápasu. Hazard by potřeboval odpočinek.

P.S. Gratulace Čechínovi k vyrovnání rekordu.

Reagovat
Emqick

Bylo mi celkem líto Maty, když musel dolů. Nehrál špatně, ale každopádně to střídání se hoodně povedlo. Willian se mi začíná hodně líbit a jak říkáš - spolu s Oscarem a Hazardem jim to fakt šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Chelsea! dnešním zápasem se už prakticky pro letošek zachránili, takže za spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

hodně důležité body, nehráli jsme dobře, ale hull nehrál už vůbec nic

pošetřit hráče přes fa cup a hlavně se doléčit na Stoke

Reagovat
vladis271

Hm, začínam favorizovať VALEC stále viac a viac.

Reagovat
Counter

Jaké přízvisko má Chelsea, ať ti můžu adekvátně odporovat?

Reagovat
masly008

modrá lůza,zlo,ropáci těch je.

Reagovat
smazaný uživatel

Londýnska rakovina, Čukotka, Paklub...

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Londýnem opatrně

Reagovat
vladis271

nvm, niečo na spôsob prírodného hnojiva?

Pellle si toho egomaniaka povodí.

Reagovat
Counter

O tom právě silně pochybuju Pelle je v mind games oproti Mourinhovi nula.

Reagovat
spider_8

Pelle si s těmi ropáky poradí

Reagovat
Counter

cože? Pelle sám je zástupce ropáků, kromě něj je tu už jen Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

na to určite spider naráža.

Reagovat
spider_8

Máš u mě bludišťáka.

Reagovat
Counter

ok, tak promiň :-)

Reagovat
Miguel19

Projekt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Jo, díky moc!

Reagovat
fenixLFC

projekt

Reagovat
Emqick

Pride of London

Reagovat
smazaný uživatel

irónia je moja obľúbená.

Reagovat
Counter

PROJEKT je převálcuje jak nic

Reagovat
tomasinho

No konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by škoda kdyby Nicklas odešel, všichni si z něj dělají prdel, ale on není tak špatnej hráč. Doufám, že zůstane a bude se s Giroudem pravidelně rotovat, protože se vší úctou k Olliemu.. poslední zápasy je tragickej.

Reagovat
Fenri

V klídku

Reagovat
Trand

Reagovat
dexik

tak a ted výhra united 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=0WXSl-c5jug ...the emirates stadium has lift off

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám na Nicklasa na twitteri a na to, že sa hovorí, ako chce z Arsenalu odísť, mi toto moc nesedí.

https://twitter.com/bendtnerb52/status/418048107793100801

Reagovat
smazaný uživatel

A posledná vec k Bendtnerovi; dnes ma presvedčil, že by sa ten titul za určitých okolností dal získať aj bez posily do útoku. Možno ma niekto vysmeje, ale on je fakt parádny a vôbec nie je rovnaký ako Giroud. Nevyhrá toho síce toľko vo vzduchu, ale na zemi s loptou je asi tak 20x lepší, dnes tam krásne rozbiehal akcie, zbiehal si pre loptu hlbšie, aj na krídlo. Naozaj mu nebolo čo vytknúť a za tých pár minút urobil viac ako Poldi za 60 minút.

Reagovat
fff

Mne osobne vzdy prisiel vtipny tym sebavedomim, ale nikdy mi neprisiel az tak zly. Resp. jeho kvalita je urcite neumerna tomu vtipkovaniu co sa tu na neho niekedy rozbieha

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner bol vždy dobrý futbalista a každý, kto sa trochu vyzná do futbalu, to uzná.

Reagovat
The Krupy

Hlavne fanúšik Juventusu, no...

Reagovat
Counter

Každý máme nějakou neřest

Reagovat
Fenri

Hlavně kolik on už dal v takových zápasech gólů? On má na tohle fakt čuch.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
afc

Taketo vyhry,ked supera mackame,mame 15 rohov,20 striel a nie a nie to tam padnut a nakoniec to tam aj tak padne,su proste najkrajsie.Bendnter,Tomasek,Santi,Wilshere,cela obrana

Reagovat
smazaný uživatel

obranu by som fakt nechválil dnes, Pera by som dokonca spičoval.

Reagovat
masly008

per byl fakt hodně slaboučký

Reagovat
afc

Az na tu jednu chybu,to mala obrana pod kontrolou.V 2 polcase neviem ci vobec Cardiff vystrelil na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

To preto, že ani nebol schopný sformovať útok, ale obrana dnes moc istá teda nebola.

Reagovat
miezto

spič :D

Reagovat
norton

preco nikto nespomenie thea ?

Reagovat
Counter

Counter

01.01.2014 18:09

Reagovat
norton

Reagovat
fenixLFC

dolezite 3 body. nastvali ma ale dve veci- 1, rozhodca- to, co piskal v prvom polcase bolo cosi neskutocne, fauly na suareza uplne jasne, skoro az likvidacne a on nic. k tomu ten zaver, ked nastavil dve minuty, suarez ma nabeh do tutovky a on to piskne- v case 46:22

2, coutinho- ten chalan ma proste vytaca. prihravky totalne nepresne, vsetko dopredu za obranu je brutalne dlhe, strelba este zufalejsia. keby ho ma kto nahradit, tak by som ho bez milosti posadil

kazdopadne kader treba posilnit- hlavne do sirky a aj do kvality do zakladu. mosesa poslat hned do chelsea, to je tragedia, alyho kludne do konca sezony nechat. najneskôr v lete definitivne poslat do prdele glena

Uz nech su spet jose a studge

Reagovat
Counter

A ještě jeden dodatek k AFC - většina pozornosti se upírá k ofenzivě, ale letos je klíčové hlavně to, kolik už se povedlo nasbírat čistých kont. Arsenal má momentálně nejlepší obranu z celé ligy, a to jsme dostali šestku na ManCity

Reagovat
afc

Na to,ze po 20 kole vedieme ligu,tak 39 golov je uplny nezvyk Wengerovej filozofie,ale tak nestazujem si.Vdaka obrane od marca,sme tam,kde sme.

Reagovat
Fenri

Bould effect... Ale ne, vážně, ta obrana je letos supr, nedostáváme tak hloupé góly jako dřív (nutno pořádně zaklepat na dřevo). Určitě je i pro ofenzivní hráče lepší, když nemusí každej druhej zápas dohánět nebo znovuzískávat po dementních chybách...

Reagovat
Counter

O tom to přesně je. V minulých sezonách by to dneska vypadalo stejně s tím rozdílem, že by Cardiff vedl 1:0 po nějaké hlouposti vzadu, a my akorát heroicky urvali remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

noznice sa pomaly otvaraju,

Reagovat
smazaný uživatel

noznice sa pomaly otvaraju,

Reagovat
Robochelsea

Tak to namaz nejakym olejickom,pojde ti to urcite rychlejsie.

Reagovat
maxton

???

Reagovat
Error

Debuchymu zabylo líto Yangy-Mbiwy a chce, ať si taky zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Lord Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se momentálně mají ty scouserovské kecy o tom jak Coutinho je lepší než Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je úžasný Dneska to bylo celkově super, povedené střídání, prostě zápas, jak má být. I cole se ve druhém poločase zlepšil, Mikel se mi pořád nelíbil, ale taky už to bylo lepší... Schurrle flop of the match určitě.

Reagovat
JacoBee

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Premier_League_goalkeepers_with_100_or_more_clean_sheets

Tohle je přesné?To má Čech opravdu takový kousek k tomu být nejlepším?...

To že je/bude legenda Chelsea tak nějak vím :D..ale i BPL...hm :)

Reagovat
smazaný uživatel

No ale letošní sezonu to aasi už nestihne , snad ho Mou ještě další sezonu nechá.

Reagovat
xjert02

Peter Schmeichel byl uplne nekde jinde ve sve dobe oproti zbytku. To se o Petovi rict neda. Kazdopadne bude vevodit nejakym rekordnim tabulkam.

Reagovat
Rssa

Nemá někdo ten zákrok Nolana?

Jinak od nás se mi nelíbil Aspas (škoda, tomu jsem docela věřil), zbytek celkem v pořádku. Coutinho je naprosto nevypočitatelný hráč, to soupeř nemůže tušit, co provede. Bohužel kolikrát ani spoluhráči...

Těším se na přestupák, snad donde obránce (RB či LB), defenzivní záložník, případně střeďák.

Pro úspěch BR projektu je třeba, aby LFC mělo širší a kvalitnější kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je Aspas uplně v řiti se sebevědomím.

...nebo to je jen pocit, když se podívám na ten jeho výraz, no.

Reagovat
smazaný uživatel

velka skoda ze trener nenechal sancu Aspasovi rozhorat sa a sitreidal ho, naproti tomu nechal na ihrisku uplna trapiaceho sa Sterlinga co snad pokazuil kazdu loptu co dostal.

Aspos potrebuje viac casu na ihrisku a nabratie sebavedomia. inak ked ju nedostane tak potom nechapem naco ho kupovali. moze hrat kludne namiesto Sterlinga na kraji, adeptov na striedanie je v live viac nez dost

Reagovat
madridcan

Sa mi strasne paci ako sa zauzivalo v zahranici Lord Bentnder Novy Heskey neni unik, neni kam sa schovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas Bendtner si podľa slov Arséna Wengera vyvrtol členok a mimo hry bude niekoľko týždňov.

Fuck

No nič, útočník musí prísť.

Reagovat
smazaný uživatel

kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech aj nejaký malajský krovák, to je jedno. Len nech má osmičku v dátume narodenia, čuch na góly a kopačky.

Reagovat
dantetomas

Ten Ozil vas vysiel fakt draho, ked si hraci musia zhanat kopacky sami...

Reagovat
smazaný uživatel

malajský krovák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Skoda, tohle musime vyhravat, pokud chcem hrat o LM, ale meli jsme smulu i stesti zaroven, co se da delat. Bod dobry, ale mohli jsme mit i vic, na druhou stranu, kdyby Pennant nebyl totalni idiot, tak asi vubec nic. Stones a Alcaraz velmi dobry vykon, Lukaku opet marny a opravdu nutne potrebuje odpocinek. A Pienaar v tomhle systemu musi hrat ve stredu hriste, na kridlo je moc pomaly... Musi prijit posily, novy utocnik a kridlo jsou nutnost, defenzivni zaloznik by se taky hodil. Aby takhle v zaveru takoveho zapasu na hriste Naismith, to si proste tym, ktery chce hrat o celo tabulky, zrovna dovolit nemuze... COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte vůbec nějaké prostředky na přestupy? Protože taky bude zajímavé sledovat, jak nahradíte Lukaka, Barryho(Tomu končí po sezoně smlouva ?), Delefoeu + bude se potřebovat stejně přidat další šířka kádru hlavně v ofenzivě

Reagovat
Zaschrona

Barry s nama na 99% na konci sezony podepise smlouvu, Deulofeu pravdepodobne u nas zustane o rok dele na hostovacku a penez na nahradu Lukakua mame dost, vsak jsme plus 15 milionu z posledniho deadline dne a to nam jeste zbyvaji prostredky z TV prav za tuhle sezonu a navic budem dalsi penize mit k dispozici dalsi leto. Navic bych ani moc nevylucoval moznost, ze Lukaku by tu mohl zustat, vsechno je mozne.

Zasadni je privest v zime a lete celkem 4-5 kvalitnich hracu, zaloha a utok potrebuje posilit a rozsirit. Snad bude Martinez schopny vyuzivat levne dostupnych hracu a hracu pres Bosmana, takovych hracu je k dispozici momentalne dost.

Reagovat
fenixLFC

co mame hovorit my s mosesom

Reagovat
Zaschrona

On je dobry hrac, pod Martinezem ve Wiganu i pod Benitezem v Chelsea hral velmi dobre, porad moc nechapu, proc mu to u vas nejde. Klidne bych ho v lete vzal, mohl by byt levny a kridla nutne potrebujem.

Reagovat
tomasinho

Protože na to z vysoka sere, má to totálně na háku. Místo, aby se snažil předvést, tak udělá dobře jedno věc z patnácti.

Reagovat
Zaschrona

Zadny progres od zacatku sezony teda u nej videt neni?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jde o to, že mu někdo musí nahrávat, nemůže hrát někde zabitý ve středu hřiště, on pokud má vedle sebe(za sebou) hráče které umí tvořit hru, tak je to takové lehce nadprůměrné křídlo v PL.

Nemůže od něj čekat nějaké zázraky

Reagovat
afc

Bendtner set to miss ‘weeks’ with ankle injury

Reagovat
Robochelsea

Ako vidim,Yung si nasiel po Henrym noveho favorita

Reagovat
smazaný uživatel

čo to?

Reagovat
Robochelsea

Ved Lord predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre teda, predsa.

Reagovat
Robochelsea

Preca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik Čechovi chybí do rekordu v celé PL v počtu čistých kont?

Reagovat
smazaný uživatel

20

Reagovat
smazaný uživatel

19

Reagovat
smazaný uživatel

18

Reagovat
Robochelsea

17

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to posrat.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

15

c-c-c-combo breaker

Reagovat
monty25

Myslím, že dneska to byl od Liverpoolu velmi dobrý výkon. Určitě mnohem lepší než proti Hullu před měsícem... Asi první zajímavá situace přišla v 19. minutě, kdy Suárez dával gól po centru Coutinha, jenže branka nemohla platit kvůli ofsajdu. Asi za pět minut se po pěkné akci ocitl v solidní šanci Sterling, ale z úhlu nedokázal překonat vyběhnutého McGregora. Gólová radost přišla až v 37. minutě, když se po rohu prosadil hlavou Agger. Henderson tam taky odvedl dobrou práci před bránou... Reds mohli do přestávky ještě zvýšit, to by ale Henderson a Coutinho nesměli při svých tutovkách minout bránu.

Po pěti minutách druhé půle přišlo uklidnění, když svůj přímák nádherně zatočil Suárez a zvýšil na 2:0. Pak už ten zápas probíhal celkem v klidu a Liverpool to měl pod kontrolou. Událostí byl taky návrat Stevieho Gerrarda, který vystřídal zhruba po hodině hry. Střelecky hodně aktivní Coutinho mohl ještě přidat další góly, ale McGregor jeho příležitosti vychytal. Hlavně ta šance v nastavení byla obrovská, když tam Coutinho prošel po krásné individuální akci, jenže gól z toho zase nebyl. V každém případě, dneska to až tak mrzet nemusí...

Takže po dvou prohrách zase vítězství, což je určitě pozitivní. Hull sice nepatří mezi ty nejsilnější soupeře, ale viděli jsme před měsícem. Na druhou stranu, Reds jsou určitě lepší doma než venku... Jenom škoda, že konkurenti (City, Arsenal, Chelsea) moc nepoztráceli. Tak aspoň, že Everton nevyhrál a posunuli jsme se na 4. místo.

Reagovat
djwenca

Proč Wenger na konci opět střídal Bendtnera, když šel na plac v 64.minutě, 2 minuty po tom co dal gól? dobrý byl komentář na livesport.cz: "Arsene Wenger střídá unaveného Nicklase Bendtnera" po půl hodině?

Reagovat
Fenri

Zranil se při vstřelení gólu

Reagovat
Counter

Zvrtnul si bohužel kotník a možná bude chybět hned několik týdnů.

Reagovat
Luc-Luc

pomerne nudny zapas od LFC, Hull toho moc neukazal a nasi taky bojovali spis sami se sebou, skoda toho zakoncovani, je videt, ze tam maji hraci rezervy, pozitivni je, ze se do tech sanci dostavame v prestupovym obdobi bych se zameril hlavne na stred zalohy, tam potrebujem zvysit kvalitu jak sul...YNWA! a Suarez je kral...

Reagovat
madridcan

Suarezovi to stale striela a sice na Zlatu kopacku nedosiahne(jedine ak by sa Cristiano zranil, co dufam, ze nie), ale jeho forma je aktualne uzasna. Opat raz by som chcel vytiahnut paralerny vesmir a poziciu Realu, keby sme ho kupili miesto Garetha

Reagovat
Hejnak

Ještě že se Lord zranil a Real nebude snad chtít kupovat zraněného hráče

Reagovat
Rssa

Však i ten Bale bude mašina, až si sedne s týmem a bude delší dobu zdravý.

Je to hráč (stejně jako Neymar), o jehož kvalitě a prosazení rozhoduje pouze čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. nebyls to nahodou ty, kdo tady nedavno kritizoval Pepeho za vsechny jeho svinarny a dokonce psal myslim i to, ze by mel odejit, protoze si hrat za Real nezaslouzi nebo neco podobnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím dajte sem niekto link na anglický stream MU-Tott.

Reagovat
smazaný uživatel

Uni-Tot 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje ten dánskej klučina z Arsenalu co má v tomhle roce na kontě více gólů než Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

každej trouba má víc gólů než Messi

Reagovat
Counter

Hlavně má tuhle sezonu víc gólů ze hry než Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

to má i Adebayor, kterej odehrál asi 4 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner má 2 góly a 155 minút, Ade 3 góly a 373 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, myslel jsem že toho odehrál víc, sorry :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhom case Chelsea fakt,ze dobry vykon. Inak fandim City. A Wilfried velmi dobry vykon.

Reagovat
Miguel19

po 3 dnech no..

Reagovat
smazaný uživatel

woohoo, som väčší

Reagovat
madridcan

dement jedine

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny tomu pomáhá jak těma laškovně rozepnutýma džínama s trenkama s nápisem "pudl-kex"?

Reagovat
Miguel19

Sagnu mohli dát doprostřed...takhle to smrdí rasismem..

Reagovat
SunFells

Mít ostatní chlapci takovou ženu, jakou má Bac, tak se taky nemusí k sobě tolik tulit

Reagovat
SunFells

Reagovat
djiros

Reagovat
SunFells

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Merte je línej běžetz s gratulací přes půl hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě kvalitní zápas od Blues, hlavně v druhé půli, Oscar fantastický, prsty ve všech golech a začínám neskrývaně milovat Williana, on je prostě boží moderní křídlo.

Nicméně ta simulace Oscara byla naprosto ostudná, obří kaňka na jeho jinak výborném výkonu. Zasloužil by si za to dodatečnou stopku.

Reagovat
Steven666

takže sa nám sezóna prehupla do druhej poloviny. Aké je podla vás zatiaľ prekvapenie/ sklamanie sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mne je překvapení Manchester United (příjemný). Zklamání herní projev Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si dnes Chelsea? Dnes hrali dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

no nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to zjavne nevidel. Kup si TV.

Reagovat
frankiefcb

Překvapení: oba Liverpoolské týmy a zklamání Sunderland a Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Neznasam toho Welbecka. Hnusny a odporny simulant? Kto ich toto uci? Kto sa ma na toto pozerat? Stupidny Welbeck!!!

Reagovat
Zaschrona

Av cost of starting XI this season: Everton £27.5m, Spurs £98M, Liverpool £112M, Arsenal £116M, Man Utd £166M, Man City £186M, Chelsea £191M

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys k tomu dát i věkový průměr...

Reagovat
Euphael

Everton podle mě musí být výše, respektivě mítt vyšší hodnotu...odkud jsou čerpány údaje?

Reagovat
Euphael

Baines, Lukaku a Barkley jsou za více než 30m, takže je to samozřejmě nesmysl co tu uvádíš

Reagovat
Zaschrona

Jde o nakupni castky, ne o nejakou cenu dle TM treba.

Reagovat
Euphael

aha, tak to potom vykazuje buď náhodu a nebo supr obchdoní čich

Reagovat
Zaschrona

To druhe.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom samotné "cost" má význam ceny ve smyslu "pořizovacích" nákladů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by tam bylo value.

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/UberEverton/status/418388461981147137, ti to prevzali ze stranky Spurs a asi je pravda, ze to je u EFC blbe... Kdyz to tak prepocitavam, tak u EFC by to asi melo byt o neco vic - Distin 5, Baines 5, Jags 4, Kev 5, McCarthy 12, Pienaar 4, Howard 3, zbytku se zapocitava miion a min. A asi je pravda, ze tak jako tak by mela ta cena u EFC byt o par milionu vys.

Reagovat
fff

U nas odrataj Suareza a potom by ma ta cena zaujimala

Reagovat
Mimalu

89M?

Reagovat
ďuriLFC

Je to dokopy hodnota za ktorú tí hráči prišli,nie ako majú teraz

Reagovat
smazaný uživatel

u nás skoro polovicu tvorí 1 hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

200. pro Kevina Mirallase

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je Lloris spickovy brankar tak ja som spickovy novinar!!! Ten chlap este nikdy nic nechytil!!!

Reagovat
dantetomas

Mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie je z tohoto jasne, ci si troll alebo blbec

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí být jen jedno z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United. Nazov stadionu. Theatre of dreams. To na nich pasuje. Banda divadelnikov, hercov a simulantov!!! Neskutocne!!!! Chudaci a neschopaci!!!

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy fuj

Reagovat
madridcan

Torres, Bendtner, Adebayor and Welbeck, all scoring.

This is 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se starej o tu svoji slecinku v bilym dresu

Reagovat
niflheim

To je fakt v prdeli s tím Tottenhamem v poslední době, my fakt musíme být zakletí či něco. Za první půli byl proplesknul všechny hráče za tu strašně neefektivní hru. Tonyho možná trvale předělat na RB a snažit se přivést nové křídlo.

Spurs zaslouženě dali dva góly, ale to, co nám tam nespadlo...to je fakt v prdeli, další trapná ztráta.

Reagovat
Zaschrona

Valencia zase akorat zavinil gol, jestli by tam mel hrat i nadale, tak to teda hodne stesti...

Reagovat
niflheim

Kompletně ten útok přišel z toho, že Adebayor měl úplně dálnici na levé straně, kde opět chyběl Evra, takže tam musel vykrývat Evans.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zakletí prosím tě. Vždyť vám v prvním zápase Waker s Llorisem zařídili bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Sliepky sa nebezpečne približujú...

Reagovat
Bayern +

Tim Sherwood

Reagovat
JackDaniels.

Anelka so Sessegnonom dnes najlepsi na ihrisku, skoda vylucenia Debuchyho a zranenia Collociniho no aj nepriek nepriazni pocasia a kriku starsej fanusicky sediacej za mnou pripominajuci suboj dvoch kocurov bol zazitok aj zapas kvalitny

Reagovat
Pinturicchio

Tottenhaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
vodka

smolná prohra, další zápas kde sme byli lepší a je z něho hovno, jinak ale parádní podívaná.

a naše sestava na konci ukázková

LAV-Vida-Evans-Evra

Januzaj-Kagawa-Rooney-Young

Welbz-Javi

Reagovat
ACSMan

Takhle to hrajou lidi co hrajou FIFU na Amateur

Reagovat
13

to je karma za Norwich.

Reagovat
Swarley

blbost

Reagovat
Whitemedia

nejmenuješ se Earl?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost nespravodlive, skoda, strasna skoda tejto prehry, absolutne nezasluzena

Reagovat
smazaný uživatel

a, preco kurva nemoze hrat Tony beka od zaciatku zapasu?

Reagovat
Miguel19

Tottenham v suchém triku. Sherwood slušný úvod.

The Chosen One

Reagovat
66pepo66

Naser si kreten

Reagovat
Zdechlina

Pěkně red debils, dobrá prohra o gól Kor doma s totenhaimem

Reagovat
Arbiter

2 - Tottenham have won successive league games at Old Trafford for the first time since March 1974. Rare.

The Chosen One?

Reagovat
I am Mancunian

pri oboch bol Moyes ?

Reagovat
Swarley

ani Neo to nevyřešil všechno v prvním dílu

Reagovat
vladis271

Ziadny tím v ére PL so 6 prehrami ešte nedal titul.

Vader môžeme ich z toho boja už odpísať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelottiho masina

Reagovat
tomasinho

6 - No team has won the English title after losing six of their opening 20 games since Ipswich in 1961-62. Unlikely.

Reagovat
Arbiter

tak to je jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Titul to určitě nebude, ale byl bych rád, kdyby se jim vyhnula i první čtyřka :)

Reagovat
tomasinho

2 - Tottenham have won successive league games at Old Trafford for the first time since March 1974. Rare.

#MUFC have now dropped more points this season than they did in the whole of last season

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešnej prehre už môžeš povedať, že o titul hrať nebudú. Tá bodová strata je príliš veľká

Reagovat
smazaný uživatel

titul uz ne, to je jasne, podstata je LM

Reagovat
smazaný uživatel

Já někdy přímo říkal, že budou bojovat vyloženě o titul? Pořád o nich mluvim ve smyslu, že budem bojovat i s nima. To, že já mám tim bojem na mysli top4 a ty titul, je věc druhá.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron Money Chiriches

a hlavne SHERWOOOOOOOOOOOD

Reagovat
tomasinho

David Moyes was furious with his team at full time, most notably Howard Webb who he said showed no desire to win.

Reagovat
13

Dneska nepodržel, dobře tam vyhmátl Januzajovo skok.

Reagovat
tomasinho

Já nekoukal, takže ani nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska místo sledování fotbalu twitteruješ, jo?

Reagovat
tomasinho

Ne, jen jsem mrknul na twitter kvůli NHL. Do 7 jsem dělal školu a pak Winter Classic.

Reagovat
blade115

Wow, teď jsem koukal, že máme konečně po tolika letech pěknej los. Všechny těžké zápasy máme do třicátého kola odehrány. Kromě zápasu na Anfieldu. To bychom to konečně mohli prubnout ...

Reagovat
Sali5

Venkovní zápas s City nebereš jako těžký zápas?

Reagovat
Sali5

Jo takhle, sorry

Reagovat
Euphael

Je to pitomec. Arsenal 31. kolo

Reagovat
Sali5

Hlavně já četl, že do 30. kola máme pěkný los..

Reagovat
Euphael

jasně chápu jak jsi to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně jednoduchej mač, se ani nedá říct suchý triko, jak to bylo easy...

Reagovat
Ligter

Čert vem penaltu, jsme nehorázně jaloví nejen v útoku, ale i ve fázi přípravy útoku (vyjma posedních asi 20 minut). Poslední dobou těžký zklamání jak Evra, tak i de Gea. Jedno z mála plusů dnes Januzaj, nejlepší od nás. Vidić na hovno znovu. Zbytek nevim, nesnáším, když koukám na zápasy s kocovinou a rýmičkou. Popravdě nevím, co je víc smrtící: jestli koukat na naše zápasy, nebo ta rýmička.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval som to len po očku, ale 2. polčas kvalitný futbal. Spurs sa mi strašne začali páčiť po odchode Boasa. Žiadne zložité taktiky a formácie ako on, jednoduché, staromódne 4-4-2 so silným stredom a behavými krajmi, krásna priamočiara hra, radosť sledovať to.

Uvidíme, či im to vydrží a hlavne, či to bude fungovať proti silnejším tímom ako WBA. Dnes mali dosť šťastia, ale to k tomu patrí. Ak sa chytí Soldado, tak budú fakt nebezpeční.

Reagovat
Wat

Zatím jim stačí jako penaltovej exekutor, chytnul se Ade.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten podľa toho, ako dnes odišiel z ihriska, sa znovu odchytil.

Reagovat
Dawon

Na tohle se neda nic moc rict...4 domaci prohry po pulce sezony? Bezte do prdele, tohle vam k tomu reknu. Ikdybysme kurva hrali vsech tech 10 domacich zapasu s barcelonou, tak bezte se 4 prohrama do prdele. Je mi fuk jestli to byla smula, ze nam to tam nepadalo, ze se to tam k nekomu neodrazilo a co ja vim co jeste tady pada za duvody.

Clovek si po opici rekne, ze zacne novy rok s dobrou naladou, a akorat se totalne nasere. Naprosta katastrofa a LM po dnesku zase kilometry vzdalena. Jak muzeme nemit doma kladnou bodovou bilancI? Ja tohle proste nedokazu pochopit.

Reagovat
Dawon

A malem bych zapomnel zase si postesknout nad welbeckem, ktery da gol nadhernym dloubakem jako naprosty mazak a kdyz pak k nemu padne balon na malem vapne, tak misto toho ,aby do to palil z prvni pres mrtvoly a dej se vule bozi, tak to zacne zpracovavat, delat otocky a jine kokotiny Z toho kluka me taky jednou mrdne

Reagovat
smazaný uživatel

ten Welbeckov dloubák bol dosť so šťastím, Llorisovi to prešlo pomedzi ruky. Veľmi chladnokrvné to nebolo.

Reagovat
Dawon

Ja nevim, to uz je tak nejak vedlejsi. Ve vysledku to byl pekny gol, stejne jako uz nekolikrat v tehle sezone. Kdyz to ale bohuzel pak vyvazi v kazdem zapase takovyma 2-3 momentama, kde jsem presvedcen, ze by treba takovy chicha proste zavrel oci a napral to do brany klidne prdeli, tak jsem z toho na prasky.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Miguel19

Pomalu, ale jistě, se formuje trojice sympatických týmů co budou bojovat o titul

Reagovat
Counter

Domácí forma MU je letos šílená, to nepamatuju. Mít po deseti zápasech 14 (slovy čtrnáct) bodů, no nemám slov.

Reagovat
Ligter

Začínáte už nás aspoň litovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Len si to užite, mali ste moc veľké egá posledné roky. Counter vás naučí pokore a skepticizmu.

Reagovat
Ligter

Je to tvrdá zkouška. Musím si říkat, že všechno zlé je pro něco dobré.

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Zvykejte si, SAF byl jen jeden.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

možno, ak by ste o 5 rokov hrali Conference zaačal by som o tom uvažovať.

Reagovat
Ligter

Až takovou šlechetnost jsem nečekal.

Reagovat
fenixLFC

*ak by ste 5 rokov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ked dostaneme prvy gol, tak sa uplne polozime, tie zapasy su ako cez kopirak

Reagovat
vodka

ale away je v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

(slovy palechore)

Reagovat
Chazy

bez tý závorky bych byl bezradnej

Reagovat
Ligter

Mě to úplně bodlo u srdce. Pořád jsem si říkal, že je to jen číslo, pořád jsem měl jiskřičku naděje.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Counter

Buď tohle, nebo psát "(sic!)", což by tu skoro nikdo nepochopil...

Reagovat
dantetomas

Domaca tipovacka pred tymto kolom: FRAJERKA (okrem Realu Madrid futbal takmer nesleduje) - JA (PL zeriem) 7:4.... By mne zajimalo, kde soudruzi z NDR udelali chybu

Reagovat
Aldeano

Je hezké mít jako společný koníček s přítelkyní tipování fotbalových zápasů

Reagovat
dantetomas

Niecim ten sex musime nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už tady několikrát padlo, to 4-4-2 v podání Spurs se mi taky líbí, možná bych začal věřit, že by to postupem času fakt mohlo fungovat dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kane co dneska nastupil za tottenham to co je za kopyto ???? ved na to sa nedalo pozerat §§§

Reagovat
dantetomas

Na United v aktualnej forme staci aj to

Reagovat
smazaný uživatel

no evidentne ten chlapec nema na profesionalny fotbal

Reagovat
dantetomas

O to je to pre United smutnejsie....

Reagovat
smazaný uživatel

tu nejde o united. tu ide o to ako moze do zapasu anglickej ligy nastupit taketo koptyto... evidentne nema tottenham v juniorke ziadneho fotbalistu okamite pouzitelneho, ked toto postavi.

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně si ho nikdy předtím hrát neviděl, jinak bys takovou píčovinu nemohl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

no ved ja nehchepm sak staci videt co dnes predvadzal vzdy ked nastupy nejaky odchovanec tak sa clovek tesi ake novy kusky predvede ze zabojuje o sancu a tuto ja som cumel ten chlapec nevedel zakladne fotbalove veci. a myslim dokonca ze maju k dispozicii Lamelu , tak nechapem preco tam poslaly takehoto slabuckeho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět, jak se hráč bez základních fotbalových znalostí dostane do anglické reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

aneb jak zhodnotit fotbalistu, kterého jsi viděl 15 minut v životě

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.

Reagovat
maxton

koleduje si ozltu odkopnutim a este sa aj opluje :DD

Reagovat
Luc-Luc

MUFC

Reagovat
stas87

ale kde zobrali toho chirichesa skvely stoper aj ked bol napadany tak sa nebal rozohravky,bol v tom presny a stal vzdy tam kde mal stat

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takhle hraje pořád, odchod caulkera sice mrzí, ale tohle je víc než adekvátní náhrada, tady se scouting vyznamenal, momentálně bych ho určitě zařadil mezi špičku v PL

Reagovat
stas87

no on vraj zacinal v utoku,potom bol v zalohe a skoncil na stoperu..celkovo v rumunsku a bulharsku su teraz zaujimavy hraci ci uz je to chiriches alebo maxim teraz mainz kupil za tri miliony euro nejakeho bulhara,treba to bude tiez kometa,uz sa vsetci nepozeraju len do chorvatska ci srbska

Reagovat
Gareth Bale 11

No ale má sem tak taky výpadky, kdy je na pár facek, ale na první rok v PL super.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Swarley

to je jak na houpačce...dobré výkony střídají bídné, dobré výsledky střídají katastrofální a kdo by si mohl myslet, že to spolu aspoň nějakým vzdáleným způsobem souvisí, tak je totálně na velkým omylu...dobrý výkon = dobrý výsledek, tak to rozhodně u nás neplatí a nefunguje to ani v opačným případě...

tolik proher na domácím hřišti, to je obrovská škoda, chyba, zklamání no prostě ani nevím jak to nejlíp nazvat...LM zvládáme, venkovní zápasy zvládáme, ale kdyby mi někdo řekl před sezonou, že celej kámen úrazu bude v domácích zápasech, tak to bych mu doopravdy nevěřil...no, tahle sezóna bude ještě zajímavá

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska jsme zase neproměnili, to co jsme mohli. De Gea nás zachraňuje zápas co zápas, toho mi začíná být upřímně líto. Ono by jen stačilo využívat správně Kagawu a bylo by. Nemuseli bychom ani nikoho dál kupovat do středu. Přijde Jones a RVP a bude

Reagovat
Dawon

To je hodne optimisticky pristup...on kagawu nezacne vyuzivat na svem postu, tim jsem si ted uz po pulce sezony temer na 100% jisty. Kdyz byl zraneny Rooney a RVP a stejne tam nehral, tak jsem proste presvedcen, ze tam nastoupi tak maximalne nekdy v FA cupu a jinak ho bude cpat na kridlo kde je v 9 z 10 zapasu tragicky a v zkratka odejde.

Jones je sice uzitecny hrac a chybi dost, zvlast pri kvalite nasi zalohy, ale zase to neni hrac, ktery by nas svym navratem spasil, no a RVP? Kilometry daleko od sve lonske formy, ted navic po dlouhem zraneni, taky bych od jeho navratu nemel prehnane ocekavani...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale já si myslím, že chyba je právě v tom, že nedokážem využít Kagawu. Hrajem na křídla, který nám nic moc (spíš teda jen nic) nevytvořili, proč?! Rooney-Welbeck hrot pod nima může hrát Kagawa a tři střeďácí. Carrick, Anderson, Cleverley za momentálního stavu. Jinak bych tam hodil Jonese samozřejmě a RVP by rotoval s Kagawou a Welbeckem.

Reagovat
Dawon

Nedokazu si to vysvetlit, a at se to divam jak se na to divam, at beru v potaz vsecky potencialni omluvy a vymluvy, tak nase domaci forma v PL je naprosta, ale naprosta katastrofa... 14 bodu z 10 zapasu? Ja uz ani nevim, jestli se smat nebo plakat nad timhle

Reagovat
Swarley

City 30 bodů z domácích zápasů, o 16 (!!!!) víc, co chceš pak vymýšlet

Reagovat
Dawon

Je to zkratka silene a kdyz se nad tim clovek zamysli, tak je to vlastne jediny rozdil mezi letosni a lonskou sezonou. Loni jsme za celou sezonu ztratili do 9 bodu. A kdyz ma clovek z 30 moznych doma 14, tak nejen, ze nemuze myslet na titul, ale holt se dost mozna taky bude muset na LM koukat jen z dalky. A ikdyz pres osmifinale LM pravdepodobne projdem, tak tahle domaci tragikomedie nas jen tezko muze v pustit nekam dal.

Reagovat
Dawon

9 bodu doma samozrejme

Reagovat
Swarley

je to strašně rozporuplné...čekal jsem problémy s LM, čekal jsem problém právě s venkovními zápasy a nakonec to odpálíme domácí nemohoucností, to je víc než obrovská škoda, protože z toho mohla být klidně velice dobrá sezóna...

je to takové prostě zvláštní...u některých hráčů špatná forma, kopa smůly nebo nemohoucnost v zakončení...sem tam dobré výkony, sem tam tragické...strašně nevyrovnané...prostě zvláštní, nevím jak to popsat, nedovedu si spoustu věcí moc dobře vysvětlil

Reagovat
Dawon

Taky jsem cekal hlavne problemy v LM, stejne asi jako vetsina. A bohuzel bych byl mnohem radsi za problemy v LM a za nejakou bezpecnou sezonu v lize, kde by se nemuselo nutne primo bojovat o titul, ale abysme zaroven nebyli v situaci, kdy by pro nas LM byla velky uspech. Holt je to tak jak rikas, spoustu tech veci mi zkratka hlava nebere...

Reagovat
cristiano.K.

njn čeho se ještě nedožiješ

Reagovat
smazaný uživatel

mufc JAK NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK. Ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

nekrič.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry

Reagovat
r.mrazik

v lednu se MUSI koupit kvalitni CM...neni mozne,aby kdyz chceme dat gola,tak rooney hral na CM,i kdyz je tam vyborny...tohle proste nejde...

Reagovat
r.mrazik

a jeste...pokud brankar vybehne po mici,netrefi ho,ale sebere hrace,tak je to pro me faul...

Reagovat
Dawon

souhlas...at si rika kdo chce co chce, young tam byl prvni a lloris mu tim vybehnutim zbranil jakkoliv postupovat do sance. A argument, ze younga jen lizl je neuveritelne stpudni. Kdyby nevybehl, tak je young sam ve vapne a v golovce. Lloris vybehl uz po nekolikate jak naprosty dement a zase to nezvladl.

Reagovat
Kepy_FCB

Manžestr Junajtid jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

MU do EL?

Reagovat
dantetomas

Januzaj uz 5 zltych... Mal by zaskocit k Youngovi na kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker ‏@GaryLineker 11 min

When was Howard Webb sold by United? I must have missed that move in the transfer window.

Reagovat
Aldeano

Adebayor neskutečně ožil

Reagovat
smazaný uživatel

Môže mi niekto povedať čo za post je Rooney ? On je tuším všetko záloha je v riti obrana prispatá keby tam nebehal on tak to môžeme rovno zabaliť.

Reagovat
maxton

pri druhom gole Spurs sa na stoperoch ocitli Rooney a Valencia :D kde bol original ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte raz, koľko spravil Webb dnes chýb? Pričítajme to k tým 4 obrovským z minulého kola a razom ten príspevok, kde ste sa všetci vysmievali Lolkacovi, dáva zmysel.

Reagovat
r.mrazik

webb je uz dlouho hrozne precenovany rozhodci...vubec tu jeho auru nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu sezonu mal dobrú. Odvtedy sa to s ním vlečie. Pritom je každým rokom horší a horší.

Reagovat
smazaný uživatel

nedava..

Reagovat
smazaný uživatel

ok..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

on je výbornej rozhodčí, před nějakými šesti lety,když jsem pískal byl pro mě vzorem, pak nás párkrát zaříz a musel jsem změnit názor.

Jde hlavně o to,že píská strašně dlouho a hodně důležitých zápasů.

Reagovat
Chazy

Já tě hrozně často nepobírám. Tak je výbornej, nebo si změnil názor? Nebo si teda změnil názor na to, že je tvůj vzor, ale výbornej je?

Reagovat
cristiano.K.

tak v jednu dobu byl nejlepší na světě. jde o to,že jako scouser jsem samozřejmě zaujatej, tedy je pořád špička,ale prostě už ho tolik nemusím

Reagovat
ACSMan

Jsem samozřejmě zaujatej, to je u Vás samozřejmost být zaujatý?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, jeho mám ako neutrálneho. Nie je to chuj ako Dean alebo Foy, nemám ho ani tak rád ako Frienda a Olivera, ale takéto chyby v 2 zápasoch za 4 dni, to je celkom brutálne.

Reagovat
cristiano.K.

na MU jsem koukal chvíli,ale samozřejmě těch chyb je dost

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra na OT, už to nějak zevšednělo. A doma nevyhrajem. Moyesovi se zrovna toto vyčítat nedá, jen udržuje laťku, kterou loni nastavil SAF.

Jinak je fajn, že náš útok už není tak k smíchu, hra je atraktivnější a výsledky lepší a to ten tým má ještě značné rezervy. Sherwood se toho nebojí a posílá do hry v nejkritičtějších fázích mladíky a ještě k tomu útočníky, to mi sice pořád připadá šílené, ale zatím si na to nemůžu moc stěžovat, aspoň v lize. Snad to vydrží.

Reagovat
Robochelsea

Adebayor je borec Dufam ze ostane v PL aspon 2 roky. Len skoda ze hra v takom klube...

Reagovat
FUnk

Reagovat
risk je zisk

United

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have dropped 26pts this season..

25pts dropped in the whole of last season ! ...sila

Reagovat
cristiano.K.

to se nemohli mufani trochu hecnout v tom boji o střed tabulky?

njn proti Norwichi si vyhrát nezasloužili, dneska by si nakej ten bod i zasloužili a není

Reagovat
smazaný uživatel

bude dneska MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

jasné.

Reagovat
dantetomas

Ano... Chvilu po Sherlockovi... Konecne

Reagovat
smazaný uživatel

cool. Dik obom

Reagovat
smazaný uživatel

Sherlock

Reagovat
Zaschrona

Everton are expected to announce the signing of Aiden McGeady on a free transfer within the coming days.

Reagovat
Staenly10

No, celkem zajmavá volba.

Reagovat
Zaschrona

Snad ano, kridlo potrebujeme jako blazen a verim tomu, ze Bob z nej dokaze vypilovat super hrace, jako se mu to povedlo u Maloneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Chazy

V létě Rooney a jste komplet

Reagovat
Zaschrona

Pry se na nej Martinez ptal uz v lete, jak kolem nej byla nejasna situace a nabizela za nej Chelsea. Jestlize bude on sam chtit, v nasledujicim lete ma cestu k nam uplne otevrenou. Alespon to jsou informace od cloveka, co ma s denim kolem EFC skvely prehled a nevymysli si... Kez bychom se letos dostali do LM, to bych pak tomu snu zacal verit i ja.

Reagovat
Chazy

To zní reálně

Reagovat
Zaschrona

delej si ze me vetsi srandu

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

Ty bys ten everton vedl jak ja ve FM bojim se ale, ze v realnem svete jsou tyhle tvoje prani a spekulace straslive zcestne

Reagovat
Counter

*scestné

Reagovat
Dawon

Dekuju, hned jsem zase v novem roce o neco chytrejsi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Zaschrona

Jednak to nejsou spekulace, to jsou informace od cloveka, ktery ma 100% uspesnost s mnoha prestupy EFC drive, nez se ve skutecnosti stanou. A pak take neni zase tak tezke si predstavit moznost, ze by se Wayne chtel vratit domu. Pokud on a jeho rodina jsou takovi Blues jak se povida, tak by mel mit Wayne dostatecny duvod proto, aby jednou koncil karieru jako legenda Toffees. A cim pozdeji se vrati, tim spis toho nedosahne...

Reagovat
Dawon

Vzhledem k tomu, ze jeden jeho plat je asi tak 1/3 vaseho platoveho rozpoctu a k tomu prestupova castka, tak si proste silenec, jestli tomu opravdu veris. Nehlede na to, ze je to svetova spicka v nejlepsich letech a pri vsi ucte k evertonu, tam jen tezko bude sbirat trofeje. Vazne se nad temahle svyma 100% informacema cas od casu zamysli

Reagovat
smazaný uživatel

heh a na plat by sa mu skladali spoluhráči?

Reagovat
Zaschrona

100k + bonus za podpis mu musi stacit a to mu jsme schopni myslim v lete nabidnout. Pokud ne, tak laska ke klubu pro nej ocividne bude znamenat min, nez penize, tak at si pak klidne zustane nekde tam, kde ted je... Asi to je naivni, ale coz...

Reagovat
smazaný uživatel

j, sto mu bude stacit, ale od pondelka do stvrtka mozno

Reagovat
Zaschrona

Ne vsechny kluby snad chce vyzirat tak, jako ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

ako, ja by som ti to aj zelal kludne, pri niekom inom by som tomu kludne veril, ale pri Rooneym, to sa nehnevaj no

Reagovat
Zaschrona

Je to pravdepodobne jen sen, ktery se nesplni, nicmene i treba Moyes vloni, jako manazer EFC rikal: "I would certainly welcome Wayne back. It's more likely to be later in his career but I think it is something even he would welcome." ... tak snad se ukaze, ze mel pravdu i on, mohl by tomu vyrazne pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ještě ho v tom podporuj

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u toho Adebayora, tak AVB má neskutečný problém, který pokud neodstraní, tak nikdy nebude nejlepší na světě! V každém týmu měl nějaké problémy. V Chelsea s Lampsem a Terrym a dalšími, te´d s Adebayorem a Ekotem. Čím to je? To jako nemůže pracovat s lidmi, kteří se mu nelíbí? Ok, ale v tom případě asi nemá ty nejlepší manažerské kvality

Reagovat
smazaný uživatel

"asi nemá ty nejlepší manažerské kvality"

tak to jsi asi objevil Ameriku

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano. Ale trénoval Chelski, tak musíš být skvělý, ne?

Reagovat
C-M@ster

Před angažmá s Chelsea to byl bůh a po 2 nepovedených štacích v PL z něj najednou děláte žebráka.

Je pravda, že ty jeho problémy s hráči týmům spíš škodí, ale má to tak hodně manažerů. Např SAF to měl s Tevézem nebo Beckhamem. Mourinho taky v Realu s kdekým. Moyes toto třeba nemá, pokud vím.

Reagovat
stiflerovamama

Preboha, cez reklamnu pauzu vo Winter Classic ukazovali Tatara a pod jeho menom ze: Ilava, Ceskoslovensko

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy bolo

Reagovat
stiflerovamama

Jaj aha, miesto narodenia

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň pekne po slovensky/česky napísali názov krajiny.

Reagovat
stiflerovamama

nie, to som ja uz poslovencil

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: planuje jeste nekdo koukat na finale ms sipek? dneska odpoledne jsem videl obe semifinale a teda paradni podivana, snad bude finale podobne super

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: If Mata wants to leave, my door is open.

Snáď má Mata rozum a odíde. Kopu klubov sa o neho s radosťou pobije. Môže prísť kľudne k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj, prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports, Telegraph, daily mail...Je to všade keďže to povedal bu´d v rozhovore po zápase alebo na tlačovke po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen nevěděl, jestli to není nějaká kachna a dá se tomu věřit a ještě, když si tam dal smajlíka

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten smajl bol na to, že by Mata šiel do LFC.

Reagovat
Wat

Ať odtamtud vystřelí co nejdřív.

Reagovat
tomasinho

To by zřejmě neprošlo, ale bylo by to parádní no.

Reagovat
vladis271

nám ho nedá, kým máme čelo bodovo na dostrel.

Reagovat
smazaný uživatel

strácame 4 body, to mu bude musieť stačiť Mu vrátime Mosesa ak nám dá Matu

Reagovat
vladis271

ten egočurák nám cez víkend pošle ponuku Moses plus 20 mega za Suáreza a potom sa bude do médií rozčulovať prečo mu Henry nedvíha telefón, že to nie je slušné od neho.

Reagovat
smazaný uživatel

snad vypadne co nejdriv.

Reagovat
Whitemedia

achjo ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam ze sa vrati do Valencie

Reagovat
Tomekcz

delej Moyes sign him

Reagovat
smazaný uživatel

Ty slova jsou trošku překroucená.. bylo to podle mě tak, že řekl něco ve stylu: Pokud si chce Mata promluvit o tom, že nehraje, tak si s ním rád promluvím, mé dveře jsou otevřené.. A chci aby odešel? Ne, nechci..

A přestup do jiného týmu PL? Nesmysl, tohle by nedovolil, ví dost dobře o jeho kvalitách a konkurenty o titul nepodpoří, i když do United by ho možná pustil

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho has taken the 4th most shots (59) in the Premier League, yet scored just 2 goals. 0 / 36 on shots from outside penalty area.

Ale skúšať to bude večne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tie jeho pľuvance a bodkočiarky sú celkom na facku, ale stále je to lepšie ako pozerať občas na Wilshera alebo Rosického, ktorí nevystrelia ani za boha.

Reagovat
smazaný uživatel

problém je, že vačšinou môže prihrať lepšie stojacemu spoluhráčovi. Takto radšej vysttrelí a skazí sľubnú akciu.

Reagovat
Counter

Jackie se náhodou poslední dobou už hezky osměluje. Marseille hezký fík, WBA hezký fík, dneska nastřelená tyčka...

Reagovat
smazaný uživatel

ale stále strieľa strašne málo, aj dnes mohol 4-5x vystreliť z dobrej pozície, ale radšej išiel do ďalšej kľučky, alebo dal finálku, ktorá mu, samozrejme, nevyšla.

Reagovat
Fenri

A nebo třeba toto, shodou okolností taky proti Cardiffu:

http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/11/30/idfield.gif

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně sme to s Cristianem říkali, že to ani nemá pořádnou rotaci, razanci, nic. Jak děti, co hrajou poprvý fotbal: zavře oči, nějak do toho kopne a přeje si, aby byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, co to jako Lloris v ty brane predvadi? Vzdyt je snad jeste vetsi traged nez DeGea se Stastnym?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vieš, o čom hovoríš

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si ho letos chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je irónia, ja súhlasím. Lloris je tento rok horší ako De Gea a Szczesny. Tí sú asi najlepší bránkari PL tento rok, Lloris je pod nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je sice poslední zápasy docela zmatený, ale přesto máme hodně bodů z průběhu celé sezóny jen díky němu. Szc je letos dobrý, občas si ještě něco neodpustí, ale tým to většinou nestojí body. De Gea je tradičně vyhypovaný, vynášen do nebes, přitom ostatní TOP brankáři v lize nejsou o nic horší. Pak je ještě otázka, jak do toho zakomponovat Mignoleta, Čecha a další, které si tady fanoušci hypují. Objektivně určit, který je nejlepší je těžké, můžeš sice použít nějaké statistiky, ale každý má nějaké silné a slabé stránky, záleží na taktice, rozestavění, kvalitě spoluhráčů, soupeři, počasi, míč je kulatý atd . Toto řazení, kdo je jak dobrý, je hlavně podle aktuálních dojmů, které se každé kolo mění a hodně se toho zapomíná. Já bych je prostě nechal na stejné úrovni. A ani nevím, proč to vlastně píšu, když je to všechno přece tak jasné, ale už se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paul hrá za Colorado

Reagovat
smazaný uživatel

dolar art, poukázat na nějaký jev a při té příležitosti pourážet všechny okolo

Reagovat
REPLIKATOR

Parádní výsledky United

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra vyrobil pencli zase

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia Unitedu prestante vyplakavat a vyhovarat sa na rozhodcu!!! Poslednych min. 5 rokov ste boli vy ti, ktorym rozhodcovia pomahali!!! A aku chybu dnes urobil Webb? Jedine tu, ze nedal vasim ubohym hracom min. dve zlte za simulovanie v pokutovom uzemi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes: "The penalty decision was scandalous and one of the worst decisions I think I've ever seen."

Moyes on Januzaj's latest booking for diving: "A terrible decision. He's got bumped off the ball - a terrible decision."

Ten borec to vůbec nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa mi nechce tomu veriť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Aspoň se umí nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

V poho, i kdyby to fakt řekl, tak přece můžeme říct, že si nás vodí, opět skvěle baví a samozřejmě tim jen provokuje a nemyslí to vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ty skazený džedáj Akože nemáš Barcu v obľúbených kluboch?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Bodaj by ťa ohne pekelné zažehli!

Reagovat
smazaný uživatel

To ta temná strana síly. On ale zase procitne, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co ok.

Reagovat
tomasinho

Zmoudřel.

Reagovat
J0EL

Neuveritelne.

Reagovat
Dawon

Penalta se v pohode piskat dala a ikdyby ne, tak jsem rad, ze je aspon konecne nasrany a ukazuje nejake emoce po tom nespoctu alibistickych posrankovskych kecu, co letos uz stihl vypustit do sveta. Uprimne receno budu mit radsi manazera, ktery po kazdem druhem zapase bude nadavat na rozhodci, nez manazera, ktery rekne, ze by pred zapasem s Cardiffem tu remizu bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávat po každé prohře na rozhodčí je největší alibismus

Reagovat
Dawon

Ja ho chapu, je proste nasrany a v afektu holt obcas mele ptakoviny. Ja jsem presvedceny, ze loni by nam pri takovych zavarech minimalne vyrovnani do branky spadlo, mozna i cely obrat. Holt proste Moyes dela spoustu debilnich rozhodnuti, ale zaroven ma i velkou smulu a zkratka se to v nem asi hromadi a je uz strasne frustrovany.

Reagovat
Zaschrona

Jestli to je pravda, tak se Moyes asi definitivne pomatl. Vzdycky se kolem divingu vyjadroval silene proti nemu, skoro sam se stavel do role jednoho z nejvetsich bojovniku proti nemu...

Reagovat
SunFells

Tehdy neměl tým nabitý skokany

Reagovat
Zaschrona

Pravda, vybavi se mi snad jen http://www.youtube.com/watch?v=t1b8okLf0lk

Reagovat
SunFells

Romantika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak isto to dnes skusal aj Oscar na rozhodcu a Mourinho v pozapasovom rozhovore priznal, ze Oscar mal dostat za tu simulaciu zltu kartu. Ved na to sa uz neda pozerat, aky su ty hraci vychcani.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak isto to dnes skusal aj Oscar na rozhodcu a Mourinho v pozapasovom rozhovore priznal, ze Oscar mal dostat za tu simulaciu zltu kartu. Ved na to sa uz neda pozerat, aky su ty hraci vychcani.

Reagovat
Swarley

to tady teď budeš dávat každý dvě minuty?

Reagovat
vladis271

Ináč, zdá sa mi to, alebo Owen si vybral a opatrne, potajomky, nenápadne inklinuje k nám, nie k mancs?

Reagovat
Swarley

tak Owen má snad být naše legenda?

Reagovat
Ligter

Nevzpomínáš si snad na ten pozdní gól proti City?

Reagovat
Swarley

vzpomínám, ale to by udělalo legendu i z Machedy...i když na druhou stranu, Macheda legendární je a nikdy na něj nezapomenu, ale to je zase trošičku z jiných důvodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Owen je legenda už len z jedného dôvodu. Owen 1 - Gerrard 0

Reagovat
Counter

Nicky B. by na sebe vzal něco elegantnějšího

Reagovat
smazaný uživatel

je to přece Lord

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, v kolik dneska MOTD našeho času?

Reagovat
Zaschrona

23.50

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju Ti moc

Reagovat
vladis271

Ako na Stoku postavíme útok? Suárez - Sturridge - Raheem, či?

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že tam spíš dá Coutinha

Reagovat
tomasinho

Studge ještě nebude od začátku asi. Bude jako žolík. V FA Cupu bych rád viděl Kellyho a třeba i Rossittera.

Reagovat
smazaný uživatel

ALBERTO

Reagovat
tomasinho

Toho taky, na AM nejlépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Má to šanci na progres? Nevěřím tomu, že dokáže být s Manchesterm uspěšný. Ne teď, možná v horizontu několika roků, ale to zase vedení tak dlouho čekat zřejmě nebude

Reagovat
vladis271

Má. Prvá sezóna neukáže nič, progres môže nastať v druhej, tak ako u BR.

Reagovat
Zaschrona

Problem je, ze Glazeri ho muzou po prvni sezone, pokud se nedostane do LM, vyhodit. On jejich volbou na noveho manazera nebyl.

Reagovat
Mimalu

, ten výraz Pardewa je ale fakt kouzelnej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pa3ce

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Pozerá niekto PDC finále? MvG to dobre valcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

TJN

Reagovat
penepi

Pozerá niekto Professional Darts Corporation finále? Michael van Gerwen to dobre valcuje.

Reagovat
fajdax

Ne

Reagovat
penepi

Hovorca všetkých userov na EF?

Reagovat
Chazy

Ne, jen debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
fajdax

Ptal ses, tak sem ti odpověděl.

Reagovat
penepi

Si borec prosto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

wright je na vlne

Reagovat
penepi

Fúú, keby dal na 5:6, to by bola sila.

Reagovat
smazaný uživatel

180ky lietali jak na beziacom pase Na tie sipky by som o rok chcel ist. Strasne sa mi to zapacilo. Taka jedna velka party

Reagovat
fenixLFC

ono to len zapnut a proste sa neda pri tom robit hocico ine, tak to pohlti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Januzajovo padanie je teda ultra mega hardcore. Nieco podbne si ani nepamatam. Ked sa k tomu prida Welbeck a Young, tak to je doslova nepozeratelne. Moyesovo prehlasenie je ceresnickou na torte. S nim bude este kopec srandy.

Btw. Docitat sa po dnesnom zapase, ze je to nespravodlive po takom tlaku je tiez mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vsak ma pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no ok

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Lol, nevím proč, ale zdálo se mi, že tam je nick hrubas

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Chapem, je to podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pořadí na MOTD?

Reagovat
Ligter

První zápas, druhý zápas, třetí zápas, čtvrtý zápas, pátý zápas, šestý zápas, sedmý zápas a osmý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

United ukazovat nebudou ?

Reagovat
Ligter

Nuda to nebyla, takže někde vepředu to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

deviaty a desiaty nebude?

Reagovat
Ligter

Sakra.

Reagovat
nani92

Match of the Day tonight at 10.50pm:

1.Arsenal/Cardiff, 2.Swansea/Man City, 3.Southampton/Chelsea, 4.Man Utd/Tottenham, 5.Liverpool/Hull, 6.Fulham/West Ham, 7.West Brom/Newcastle, 8.Sunderland/Aston Villa, 9.Stoke/Everton, 10.Palace/Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dlouhá noc

Reagovat
smazaný uživatel

čím sme si vyslúžili, že Arsenal ide prvý? Veď padli ledva 2 góly a ani nijako veľký zápas to nebol.

Reagovat
nani92

Bendtner dal v 88.minute víťazný gol..

Reagovat
Counter

Solskjaer, první místo, napínavý průběh.

Reagovat
Coutinho10

tak ve fantasy PL rekord ....alespon co se tyce umisteni

75 bodů a 76. místo ze všech

http://fantasy.sport.cz/premierleague/show_roster/1889574/73e26385a75c6c770b06f73d393b012e7c73ac0f

Reagovat
smazaný uživatel

to je čo za fantu? Hart za 4.7 mega? Koscielny za 8.1?

Reagovat
Coutinho10

na seznamu ceny se tam casto menej....tady ty sem vychytal cenove dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Lupul

Reagovat
penepi

čo zrobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil zákerne Eavesa..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
penepi

jáj ešte toto si myslel? to som videl, Eaves mal smolu, lebo predtým ho nehitoval

Reagovat
smazaný uživatel

A čo?

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

tiež ti nerozumiem, akože keď niekto hitoval Lulupa, tak mu to mal vrátiť hentakým zákerným spôsobom?

Reagovat
penepi

A toto kde píšem? Iba konštatujem, že okrem toho, Lupul zákerne fauloval, vybral si ešte aj nesprávneho hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pýtam sa ťa...takže v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger on what that (Bendtnerovo zranenie) does to transfer plans…

"I don’t know, it doesn’t mean we go straight from Nicklas’ ankle straight to the transfer market. It means that we have Giroud and Bendtner out."

klasik Wenger

Reagovat
Fenri

Ale přitom se tvářil takhle:

http://bit.ly/1eqQXxF

Je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

a toto ma zaujalo ešte viac:

on Bendtner being able to talk to other clubs…

"It is January 1 so we cannot stop him [talking to clubs abroad] but he says he wants to stay here. If he is focused on staying with us and his job, he is a great striker."

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tá podmienka. "Ak je pripravený zostať s nami, je to skvelý útočník".

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo odkaz na motd?

Reagovat
smazaný uživatel

však je až za hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

tatar

Reagovat
smazaný uživatel

pička lupul

Reagovat
smazaný uživatel

trto

Reagovat
penepi

Leaaaafs!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná... Arsenal dojede na ten úzkej kádr.

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Neříkám dojede a ani to, že Bendtner něco mění, ale rozhodně v tomhle furt problém oproti rivalům máte

Reagovat
smazaný uživatel

Ne úzkej, ale zraněnej. Kdyby byli všichni fit, tak máme nějakých 24 hráčů. Na druhou stranu je pravda, že u nás se s tím počítá, ale zase mít v kádru pro áčko 30 hráčů je blbost.

Reagovat
Chazy

Jestli 24, tak je to pohoda.

Nick

Reagovat
Chazy

(tvůj, ne bendtner)

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na něm?

Reagovat
Chazy

Nevím, nostalgie, jak sem s tím vždycky praštil o zem a zaletěl někam doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, nedávno se tu myslím někdo ptal co to vlastně ten hopík je moje přezdívka asi od 10 let, ikdyž občas to v některých situacích působilo trošku trapně a komicky

Reagovat
Chazy

No, kdysi tu byla diskuze, kde lidi vysvětlovali svoje nicky. Nejvíc mě tehdy dostal nějakej "houska", kterej napsal jenom "Jsem ve škole prodával svačiny.."

Reagovat
smazaný uživatel

to u nás na gymplu se svačiny kradly, bohužel jem byl většinou za četníka

Reagovat
Ligter

Snad se moc často neptáš, jestli si můžeš odskočit na záchod.

Reagovat
smazaný uživatel

výhra s Cardiffom to všetko začala.

Reagovat
penepi

Reagovat
maxton

Arsenal by mal hlavne makat cely zapas, stale castejsie to totiz zachranuju v druhom, ked ani nemusia... nech si beru priklad z LFC

Reagovat
fenixLFC

ktory druhe polcasy ma vacsinou dost tragicke

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když Manchester City vyhrálo nad CP 1:0 znamená to, že mají úzký kádr ?

Reagovat
maxton

pri druhom gole Spurs boli na stoperoch Rooney a Valencia, originals boli kde ?

Reagovat
fenixLFC

paradne zakoncenie van gerwena

Reagovat
smazaný uživatel

New nr. 1

Reagovat
Dray

Mohl to Wright ještě trochu protáhnout

Reagovat
fenixLFC

by to uz gerwen neuhral

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro Rosu

Reagovat
FCSL

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Gunnersaurus

http://www.youtube.com/watch?v=x-ZB36x51Dk

Vincent Tan Is A Virus In Football

Reagovat
penepi

Však je.

Reagovat
fenixLFC

ten rozhodca arsenalu beha strasne komicky

Reagovat
Dray

Ta ruka Monreala ve vápně jako nic?

Reagovat
Coutinho10

jeste ten komentar : good decision

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

ty vole, on tu niekto spochybnuje penaltu na Younga a to, ze Adnan nefilmoval?

Webb dnes katastroficky vykon

Moyes palec hore za odvahu pri striedaniach...skoda ze to nevyslo, ale Spurs sa po tom gole na 1:2 zatiahli a busili sme do nich solidne...neva, na titul to aj tak uz asi nebolo a na top 4 to zase nie je nejaka tragicka strata...ale tu domacu formu musime zlepsit, statisticky je to naprosta katastrofa

Reagovat
Maresma

To bude zajmavej boj o 4. misto mezi vama, spurs a LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrona in 3 .. 2 .. 1

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Však pomaluju odpadávaj a on to moc dobře ví.

Reagovat
Zaschrona

Jestlize neprijdou posily, tak odpadnem, to souhlasim, momentalne mame moc uzky kadr... Ted jsme ale prekonali nejhorsi obdobi roku s velikanskym poctem zapasu, ted uz zase budou zapasy po jednom tydnu, to by nam melo vic vyhovovat, tak jako tak. Nevyuzili jsme svych moznosti v zapasech, ktere jsme meli vyhrat, dostavame se sami pod tlak... Nicmene ale nesouhlasim s tim, ze by jsme meli jiste odpadnout, to je proste pitomost... Jsem zvedavej na vas ve Stoke pristi tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostáváte se sami pod tlak? Wtf? Tim, že nevyhráváte zápasy? Spíš naopak, když už.

Reagovat
Zaschrona

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

link ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hamann - 40 let, Lineker - 53 let... vypadaj přesně obráceně..

Reagovat
fenixLFC

brankar swansea komicky pri druhom gole a treti mal mat

Reagovat
Svatej

Bony Jak bych ho k nám bral

Reagovat
smazaný uživatel

U nás by se z něho stal druhý Ba

Reagovat
Svatej

No nevím, na míči mi příjde lepší a narozdíl od Demby se do toho nebojí praštit a vystřelit z jakýkoli pozice... Přesně to se nám hodí

Reagovat
Svatej

Příjde jenom mě, že má Yaya srandovní hlas ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

bony ma kameň v nohe

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... zablesky stareho dobreho Torresa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Čo mu nahrával Gerrard pred prázdnu?

Reagovat
smazaný uživatel

azpilicueta s colemanom s prehľadom naj krajní beci v PL

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dray

Náš největší nedostatek

Reagovat
smazaný uživatel

torres pri oslave jaky hrdý si zaspominal na tie kusky co daval v LFC...

Reagovat
fenixLFC

vyraz ako keby daval dva goly za zapas

Reagovat
fenixLFC

hlavne ma ale pobavilo ako keby ho ta lopta trafila a zostrelila

Reagovat
Coutinho10

tjn ten jeho face jak kdyby byl nejlepsi hrac na svete

Reagovat
smazaný uživatel

oscar nemozne kokot

Reagovat
smazaný uživatel

to je kkt ten Oscar mi to pripomenulo Carolla. miesto golu do prazdnej sa radsej zuchne na zem. akurat Oscar k tomu pridal este lepsiu herecku etudu

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho zasa potrebuje spadnúť na hubu

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo. ten borec ma pravdu. konecne torres vypada jak torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado fakt dokáže dát góla jen z penalty.

Reagovat
Svatej

teď plivejte stejně i na Welbze

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bude Adnan Janudive.

Reagovat
Svatej

oni prostě můžou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

na toho younga to mohol piskat..keby nevyskocil tak ho lloris paradne naberie..

Reagovat
Dray

Tak ono to bylo zakončené, to se moc často nepíská. Když se podíváš třeba na šanci Sterlinga, tak ho ten obránce taky solidně sestřelil po té střele.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyesi nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

no, čosi sa pískať dalo

Reagovat
fenixLFC

pouzijem vyrok na suareza- s takou povestou nemozu cakat nic ine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Webb s Chirichesem jasně nejlepší přestupy léta

Reagovat
smazaný uživatel

obrana MU nemuze chtit top4

Reagovat
Counter

Ten Hull má ale beze srandy dresy skoro jak Chelsea, to až není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham už uniká v gólech Suarezovi

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked tie goly nedava, henderson je neskutocny

Reagovat
Dray

Jn, ten 50 metrový běh do té šance. Moc hráčů by tam nešlo takhle. Dává do toho srdíčko, to je vono.

Reagovat
smazaný uživatel

prihrávať vie zato parádne

Reagovat
Dray

Jo jo, ten balón na Coutinha.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem ci ho niekedy budem moct brat uplne vazne nech hraje a maka sebelepsie ked on tak strasne posobi ako taky neohrabany vidlacky trulko

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že to mi zrovna u něj nepřijde, na to mám, nejen u nás, mnoho větších adeptů.

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo fakt, co děláte

Reagovat
smazaný uživatel

cissokho...........a aj ked je moc kvalitny v braneni, tak obcas aj sakho

Reagovat
Maresma

Napsat Sakha a vynechat Skrtela... měl by ses nad sebou zamyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

No a třeba Aspas? To mi přijde že míč vodí jeho, do toho nějak kopne a pak se řídí podle toho, kam se kutálí míč a snaží se co nejrychlejš stíhat směr.

Reagovat
Maresma

No ten taky, ale ve španělsku takovej nebyl ne? Třeba se do toho ještě dostane.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

niekto gif na tu cervenu? seklo mi to

Reagovat
fenixLFC

tak uz nic..on je strasny debil

Reagovat
tomasinho

Jako na červenou Nolan byl, ale čekal jsem teda něco berutálnějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

nolan nadviazal na svoj výkon na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy

Reagovat
fenixLFC

to je debil

Reagovat
smazaný uživatel

pennant musel mať podané

Reagovat
smazaný uživatel

muehe, to aj naši hokejisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

martínez je nesympatický, faloško taký, len špúli tie oči jak magor

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tí rozhodcovia sa zbláznili..chamakh za toto len žltá?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, to zas bylo kolo.

1. Červená pro Debuchyho? Totální hloupost.

2. Giache v offsidu? Totální hloupost

3. Chamakh dohrál zápas? Totální hloupost

Rozhodčí

PORAŽENÍ DNE: Benteke, Chamakh, Nolan, Rozhodčí

Reagovat
Svatej

+ Oscar a Welbz no ..

Reagovat
kvasha16

Oscar co? sak dostal kartu

Reagovat
fenixLFC

1. uplne jasna, nie je o com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Aj José to skonštatoval na tlačovke

Reagovat
johan14

To mala byť reakcia na žltú pre Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ptá se ho na to, jestli někoho koupít v lednu? Je to tak? Akorát nevím koho

Reagovat
smazaný uživatel

nekoho

Reagovat
SunFells

Spíš jestli se chystá po někom podívat na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

700.pre Lorda bendtnera

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
kiwwi

Reagovat
feministka

Reagovat
johan14

ManU slabota, no Januzaj radosť pozerať na toho chlapca.

Reagovat
Miguel19

OT: Nomiace USA..

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1005392_788049884554381_1326210788_n.jpg

Callahan tam je, docela překvapení. Kdo tam chybí z těch top hráčů...Ryan? Kdo dál?

Reagovat
miky10

Saad!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný vtip. Navíc podle zpráv je první náhrada Saad z Chicaga. Který by tam taky měl být. + Orpik

Reagovat
smazaný uživatel

Burke je fakt dement, vzít Orpika místo Yandla

Reagovat
Hejnak

i přes to, z toho útoku jde celkem strach

Reagovat
smazaný uživatel

08:42 Rooney není zcela v pořádku

Vyložene provokácia

Reagovat
j_mrazik

Úplně jsem zapomněl, že se hrajou 2 kola PL. Ale máme z nich 6 bodů, takže spokojenost. Jak se vlastně dařilo Poldimu samotnýmu na hrotu?

Reagovat
masly008

špatný hodně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

všetko zle.

Reagovat
Pigeon

Až teď jsem viděl MOTD a musím říct, že nás Webb teda pořádně zařízl

Reagovat
smazaný uživatel

bože bože zase

Reagovat
Pigeon

chceš mi tím říct, že ten zákrok na Younga nebyl na červenou a penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebyl.

Reagovat
Pigeon

jasně, noha nebyla vysoko, nenaletěl do Younga a nebylo to v 16, je tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ona by se klidně písknout dala, ale je tam Young a jak si usteleš ...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Young sanci dohral bez ovlivneni Hugovym skluzem,

2. Nadskocil a Hugo se ho temer nedotknul.

3. Kdyby nenadskocil, dobrovolne by se nechal zajet a takove "fauly" bych ja nepiskal.

Webb podle me velice citlive, ale chapu ze se vam to nelibi. V takovem zapase a takovem stavu by se mela piskat jenom naprosto jasna penalta, darovat utocicimu tymu penaltu jen za snahu, to me muze vzdycky nasrat.

Reagovat
Pigeon

1. Podle tvé logiky, kdyby hráč vystřelil a hned po tom mu někdo skočil například kolíky na kotník, tak se nepíská, protože akce byla dohrána. hmmm...

2. Young nadskočil a Hugo ho TREFIL.

3: Takže podle tvé logiky kdyby nenadskočil, golman by ho zajel a ty bys to nepískal, a když nadskočil tak ho golman plně netrefil, takže taky by to faul nebyl.

Máš celkem zajímavé, leč nelogické uvažování.

Reagovat
masly008

mu se nemůžeš divit že nepozná penaltu,když jim pískají ty co nejsou a proti nim ty co jsou se nepískají.

Reagovat
smazaný uživatel

No dejme tomu ze kdyby ho trefil na plno, tak by Webbovi nezbylo nic jineho nez to fouknout, ale takhle...nevim no, me to na pentli prislo malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hugo je kazdopadne kokot, ze tu nohu takhle zvedl...to je asi hlavni argument, proc ji mel Webb pisknout.

Reagovat
smazaný uživatel

bola to cista penalta. takto sa nemoze ist do suboja, a uz vobec nie brankar.

a to ze Young uz predtym zakoncil vobec nehra rolu. taka ista situacia ako ked si utocnik hodi dlhu loptu ktoru uz pravdepodobne nedobehne (tzn zakonci situaciu) a obranca ho potom da dole sklzom. proste sa to piska

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo no, ale ja tyhle zakroky pisknute vidim strasne nerad a presne si to trefil s tim prikladem. Hrac to zakopne do hoven a pak je rad ze ho obrance trefi, pricemz tomu sam rad pomuze. Nevim idelni reseni takove situace by bylo nechat hru pokracovat tak jak ji utocici hrac zakoncil, pripadne potrestat obrance zlutou za faul po odehrani mice.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stas87

http://www.youtube.com/watch?v=IQm8HSY36fU

takze by si to nechal dohrat lebo hrac zakoncil? proti nam odpiskal penaltu a bayer vyhral 1:0,opravnena penalta aj ked hrac zakoncil vedla..toto sa ma piskat ako penalta,bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky tomu ten utocnik mohl uhnout. Prijde mi ze posral zakonceni a pak vyuzil te setrvacnosti brankare a zkusil to na penaltu. Me se tyhle penalty nelibi. Mel krasnou moznost brankare obstrelit, pojebal to a pak schvalne necha nohy v brankarove skluzu, to mi prijde buzerantske proste.

Reagovat
kiwwi

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NE,ale nebrečte furt jak ti kanonýři. Prostě letos možná budete hrát mimo první 5ku. A za rok EL.

Reagovat
masly008

no jo tobě se to říká,když vám písknou penalty ala ramirez a tím vám darují body a nám nepískají ani ty co jsou jasne jako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk,fňuk.... a jak nám? Fandíš snad AFC ne?

Reagovat
masly008

no šak,včera proti cardifu jasná a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... sakra už sem věřil,že ztratíte a Vy nic !

Reagovat
masly008

penalta ano,redka ne,nevím proč ještě nedostal žlutou za simulaci welbek,nebo měl písknout pentli.bud tak či tak

Reagovat
Kenneth

United

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele