Premier League - souhrn 2. kola

18.08.2018, 15:29, aktualizováno 20.08.2018, 22:54
Komentáře a souhrny
Liverpool zvládl dohrávku s Crystal Palace a zůstává stoprocentní. Manchester United překvapivě padl na půdě Brightonu, městský rival Man City pro změnu nadělil šest gólů Huddersfiledu. Venku uspěl Watford. Arsenal nezvládl ani druhý ligový zápas, když tentokráte ve šlágru kola padl s Chelsea. Tottenham přehrál Fulham, uspěly rovněž Bournemouth, Leicester City a Everton. Newcastle United veze bod za bezbrankovou dělbu z Cardiffu...

Crystal Palace - Liverpool FC 0:2

20.08.2018 21:00

Góly: 45. James Milner (pen.), 90+3. Sadio Mané

Liverpool si připsal druhou výhru a v nové sezóně zůstává neomylný. Brankář Alisson navíc za 180 minut stále neinkasoval. O výhře Reds na půdě Crystal Palace rozhodl z penalty Milner. Druhý zásah přidal proti oslabenému soupeři Mané.

Orlům se na úvod povedlo přestavení na půdě Fulhamu, a tak manažer Hodgson neměl důvod ke změnám v sestavě. Také hostující Reds zahájili sezónu úspěšně, tudíž i jejich lodivod Klopp vsadil na tytéž muže, kteří režírovali vysokou výhru nad West Hamem.

Přes dvacet minut se čekalo, co předvede nebezpečná Liverpoolu. Ve 22. minutě se však povedlo hostům skórovat, ovšem rozhodčí branku neuznal kvůli faulu Maného na brankáře Hennesseyho. O dvě minuty později vyslal Keita skvělým pasem na zteč Salaha, avšak oblouček egyptského šikuly dopadl daleko za břevno.

Domácí se poprvé výrazněji připomněli ve 26. minutě, kdy se po Keitově zaváhání dostal ke střele Towsend, jehož povedenou ránu zastavila až branková konstrukce. Když už to vypadalo, že týmy odejdou do kabin za nerozhodného stavu, zavadil Salah o Sakha v pokutovém území, následně upadl a rozhodčí Oliver nařídil penaltu pro Liverpool. Tu proměnil Milner a poslal hosty do vedení.

Pět minut po přestávce mohli Reds vést o dvě branky. Salaha ovšem vychytal Hennessey a následná střela od Keity skončila vedle. Na druhé straně zkusil o čtyři minuty později štěstí z přímého kopu Milivojević, kterého vychytal gólman Alisson. Po hodině hry pálil po rohovém kopu Salah a jeho dost možná brankovou ránu odvrátil na další roh Schlupp.

Vývoj utkání výrazně ovlivnila situace ze 75. minuty, kdy unikajícího Salaha zastavil nedovoleným způsobem Wan-Bissaka a obránce Crystal Palace viděl za svůj počin červenou kartu. Pět minut před koncem již Salahovi žádný soupeř nezabránil v zakončení, jeho hlavičku ale vyrazil nad břevno Hennessey. Eagles se v závěru ještě snažili o vyrovnání, po jednom z rohových kopů se ale do protiakce vrhl Liverpool, na jejím konci obešel Mané Hennesseyho a druhou brankou svého týmu pečetil vítězství Reds.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester United 3:2

19.08.2018 17:00

Góly: 25. Glenn Murray, 27. Shane Duffy, 44. Pascal Groß (pen.) - 34. Romelu Lukaku, 90+5. Paul Pogba (pen.)

Po hrubě nevyvedeném výkonu z prvního kola ležela před Brightonem nelehká překážka v podobě Manchesteru United a manažer Chris Hughton vyzval své hráče k patřičné reakci. Té se nakonec skutečně dočkal, a to dokonce s vítěznou tečkou. O nečekaném triumfu domácí rozhodli již v první půli, kdy brankáře Davida de Geu překonali hned třikrát a slaví prestižní vítězství.

José Mourinho oproti prvnímu zápasu s Leicesterem City mohl do základní sestavy nasadit i Romelua Lukakua, jenž se kvůli účasti na letním MS vrátil ke klubovým povinnostem se zpožděním, a byl to právě belgický forvard, komu připadla první velká šance utkání. Lukaku však svůj únik nezvládl zakončit přesně a domácí následně nemilosrdně trestali.

V pětadvacáté minutě se na levé straně uvolnil Solly March, poslal do šestnáctky ostrý přízemní centr a Glenn Murray v pravou chvíli potvrdil střelecký instinkt, předskočil Victora Lindelofa a jemnou tečí před bezmocným De Geou poslal Brighton do vedení. Rozjívení fanoušci Seagulls se pak sotva stačili usadit zpět do sedaček a jásot mohl vypuknout znovu. Pouhé dvě minuty nato totiž zmatek v šestnáctce United po rohovém kopu zužitkoval Shane Duffy, k němuž se po sérii nepřehledných odražení dostal míč a obránce domácích pohotově zakončil.

S Manchesterem to v tu chvíli vypadalo bledě, ovšem v 34. minutě se zničehonic dostali zpět na dostřel jednoho gólu. Odvrácený míč vrátil do ohně improvizovanou ranou z voleje Luke Shaw, a přestože mu rána nesedla, skákající míč přistál na hlavě Lukakua, pro nějž nebyl problém zblízka uklidit míč do sítě.

Ani toto snížení však hosty nenakoplo a naopak do přestávky ještě jednou inkasovali. Vše započala riskantní rozehrávka De Gey na Freda, jenž byl okamžitě podroben soupeřově napadání a nastalý rychlý brejk do rozhozené obrany United vyústil v zoufalý skluz Erica Baillyho na unikajícího Grosse, po němž nemohl sudí Friend rozhodnout jinak než odpískáním pokutového kopu. Sám faulovaný nabídnutou příležitostí nepohrdl, byť jeho rána do středu brány málem skončila neúspěchem, neboť míč skončil za brankovou čarou až po silném kontaktu s De Geovýma nohama.

José Mourinho na nepříznivý vývoj utkání zareagoval dvojitým střídáním hned o přestávce, ovšem ani nasazení Lingarda s Rashfordem na kvalitě ofenzivy United nijak nepřidalo. Brighton se logicky s dvoubrankovým náskokem již nikam nehnal a jen trpělivě vyčkával, co favorizovaný soupeř vymyslí. K prvnímu skutečnému ohrožení došlo až čtvrthodinu před koncem, kdy zdálky napřáhl Paul Pogba, jehož umístěnou ránu gólových parametrů však brankář Ryan prvotřídním zákrokem vytěsnil na roh.

Přestože se hosté nakonec snížení skutečně dočkali, stalo se tak až v páté minutě nastavení. Po zákroku Duffyho na střídajícího Fellainiho se penalty dočkali i United a stejně jako v prvním kole se kapitán Paul Pogba nemýlil ani tentokrát. Na body to však tentokráte Rudým ďáblům nestačilo a po výsledku 3:2 se z jihu Anglie vrací s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Watford FC 1:3

19.08.2018 14:30

Góly: 6. James Tarkowski - 3. Andre Gray, 48. Troy Deeney, 51. Will Hughes

Excelentní nástup do obou poločasů zařídil Watfordu pohodlné vítězství 3:1 na půdě Burnley. Na úvodní trefu Andrého Graye ještě stihl obratem zareagovat James Tarkowski, jenže na úvod druhé půle se v rychlém sledu za sebou prosadili Deeney s Hughesem a triumfu hostí již nebylo sporu. Burnley tak zatím navazuje na nevyvedený závěr loňské sezony a připisuje si na konto další zápas bez vítězství, již sedmý v řadě.

Watford tak dal suverénně zapomenout na venkovní trápení z loňské sezony, kde se naposledy prosadil 2. ledna proti Manchesteru City. Tehdy se prosadil André Gray a tentýž hráč předlouhé čekání také ukončil. Hned v třetí minutě někdejší forvard Burnley poslal míč Deeneymu, namířil si to sprintem do šestnáctky a zpětnou pobídku zužitkoval pohotově z prvního doteku propálením Joea Harta.

Vedení hostí ale vzalo za své hned po dalších třech minutách hry. Rohový kop Gudmundssona přistál přesně na hlavě Tarkowského, pro nějž šlo o vůbec první gól v dresu Clarets. Po zbytek první půle pak měli hráči Burnley navrch, ale optickou převahu nedokázali zúročit vyjma povedeného přímého kopu Gudmundssona, s nímž si ale brankář Foster zvládl poradit.

Druhá půle začala úplně stejně jako ta první a Watfordu stačily tři minuty, aby se znovu ujal vedení. Tentokráte se ujal role střelce kapitán Deeney, jemuž fantastickým pasem připravil palebnou pozici Abdoulaye Doucouré a zkušený forvard Hornets nezaváhal.

Místo opětovné reakce domácích však tentokráte přišla pohroma v podobě třetího inkasovaného gólu. V 51. minutě Will Hughes uzmul míč po nepovedené rozehrávce Matta Lowtona, namířil si to střemhlav k pokutovému území a parádní ranou propálil i bezmocného Harta, který se natahoval marně.

Stažení dvoubrankového manka již bylo nad možnosti hráčů Burnley, kteří museli s přibývajícími minutami cítit čím dál těžší nohy z náročného čtvrtečního duelu předkola Evropské ligy. S výjimkou Vokesovy hlavičky ze 70. minuty si obrana Watfordu nabytý náskok pohlídala bez potíží a slaví na úvod sezony druhé vítězství za sebou. To svěřenci Seana Dychea na první tříbodový zisk stále čekají, ovšem zároveň se musí soustředit i na zmíněné pohárové působení, kde je ve čtvrtek čeká řecký Olympiakos.

Více informací k zápasu

Manchester City - Huddersfield Town 6:1

19.08.2018 14:30

Góly: 25. Sergio Agüero, 31. Gabriel Jesus, 35. Sergio Agüero, 48. David Silva, 75. Sergio Agüero, 84. Terence Kongolo (vl.) - 43. Jon Gorenc-Stankovič

Loňské bezbrankové trápení se neopakovalo. Manchester City deklasoval Huddersfield pěti góly a zůstává po dvou kolech stoprocentní, zatímco loňský nováček je naopak po náročném úvodním losu bodově na nule. Jako obvykle byl ve středu gólového dění Sergio Agüero, jenž na Etihad Stadium sází jeden zásah za druhým a na konečném výsledku 6:1 se podílel hattrickem.

Oba celky do zápasu vstupovaly s bezbrankovou remízou z loňské sezony stále v čerstvé paměti, ovšem tentokráte již Citizens žádné podobné překvapení nedopustili. Od úvodních minut byli hosté přišpendleni ke své brance a ustavičnému tlaku zvládli odolávat pouze čtyřiadvacet minut. Poněkud kuriózně přitom nešlo o žádnou sáhodlouhou kombinaci, jakými se Manchester obvykle prezentuje, nýbrž nejvíce přímočarou akci, jaká jen byla možná - perfektním výkopem brankáře Edersona a zakončením Sergia Agüera.

Průlom skóre znamenal otevření gólových stavidel a další trefy na sebe nenechaly dlouho čekat. Sotva šest minut po prvním gólu využil Gabriel Jesús excelentní práce Benjamina Mendyho na levé straně a přesnou přízemní ranou na přední tyč vedení Citizens zdvojnásobil. Pouhé čtyři minuty nato pak nešťastník Ben Hamer lovil míč ze své sítě potřetí, když trestuhodně neudržel Mendyho centr v náruči a pohotový Agüero zaúřadoval podruhé.

Za tříbrankového vedení domácí přece jen lehce polevili v koncentraci i tlaku a Huddersfieldu se tak naskytla možnost, jak si vydobýt alespoň čestný úspěch. Po hlavičkovém přistrčení Mouniého se zblízka ze standardní situace prosadil Jon Stankovic a stanovil tak poločasové skóre 3:1.

Inkasovaný gól však favorita akorát přinutil navázat po změně stran tam, kde v první půli začal, a již po třech minutách se manko hostí znovu rozrostlo. Po faulu na Agüera se dostal k přímému kopu ze slibné pozice David Silva, jenž oslavil svůj jubilejní 250. ligový start v bleděmodrém dresu excelentní ranou před zeď do horního růžku, jíž bezmocný Hamer pouze přihlížel.

Ani za rozhodnutého stavu hráči Manchesteru nepolevovali v ofenzivním řádění a obzvláště na hladovém Agüerovi bylo patrné, jak moc si přeje skórovat svůj devátý ligový hattrick. Nejprve argentinský ostrostřelec orazítkoval tyč, pak v další slibné šanci zamířil vedle, ovšem čtvrthodinu před koncem se přece jen dočkal. Jeho náhrada Leroy Sané již netrpělivě postávala u postranní čáry, když Agüero lahůdkově usměrnil prudký Mendyho centr na přední tyč, a mohl se tak s fanoušky rozloučit při odchodu ze hřiště jako nefalšovaný muž zápasu.

V samém závěru se pak právě střídající Sané postaral konečné skóre 6:1, byť v oficiálním zápise bude jako střelec uveden hostující Kongolo, od nějž se míč po Saného střele smolně odrazil do sítě.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Arsenal FC 3:2

18.08.2018 18:30

Góly: 9. Pedro, 20. Álvaro Morata, 81. Marcos Alonso - 37. Henrich Mchitarjan, 41. Alex Iwobi

Skvělý fotbal nabídlo londýnské derby mezi Chelsea a Arsenalem, které uzavřelo sobotní program Premier League. Zaplněné Stamford Bridge vidělo hned pět gólů a další zhruba dvě desítky neproměněných příležitostí. Tři body nakonec na svou stranu urvali domácí, vítězný gól vsítil v závěru Marcos Alonso.

První střelu mezi tři tyče, značně nepovedenou, si již po pár vteřinách hry připsal Pierre-Emerick Aubameyang a jako by předznamenal strhující podívanou, jež dnes pro diváky oba týmy přichystaly. První velkou šanci neproměnil po centru Monreala na první tyči osamocený Mesut Özil. To ho muselo mrzet, neboť hned vzápětí narýsoval Jorginho dokonalý pas na rozběhnutého Alonsa, ten z první předložil míč Pedrovi a španělský křídelník se ve stoprocentní pozici nemýlil.

Známé pravidlo "nedáš, dostaneš” platilo i na pomezí 20. minuty. Matteo Guendouzi oslovil volného Bellerína, který se ocitl v pokutovém území zcela sám a přihrál před prázdnou bránu ještě lépe postavenému Aubameyangovi. Gabonský forward ovšem z deseti metrů trestuhodně přestřelil. Po následné rozehrávce Kepy vyslal Azpilicueta do sprintu dalšího Španěla Álvara Moratu, pětadvacetiletý forward si v souboji jeden na jednoho poradil s Mustafim a ranou do protipohybu Petra Čecha zvýšil na 2:0.

Závěr úvodního dějství ovšem patřil Arsenalu. Po půlhodině hry sice ještě Henrich Mchitarjan stejně jako předtím Aubameyang z penaltového puntíku překopl prázdnou bránu, o chvíli později však své zaváhání napravil, když napálil do sítě zblokovaný centr Iwobiho. Kepa Arrizabalaga si na balón sice sáhl, vytěsnit mimo tři tyče jej ale nedokázal.

Dvougólové vedení se pokusil Chelsea záhy vrátit znovu Morata, jemuž nabil proti noze Kanté, jenže dělovku pod břevno bravurně vytáhl Petr Čech. A tak se dění znovu přesunulo před Kepu. Gunners využívali spoustu prostoru na stranách, z čehož pramenila i další branka. Po spolupráci Bellerína s Mchitarjanem srovnal na 2:2 nehlídaný Alex Iwobi. Nigerijský útočník v posledních vteřinách poločasu ještě napodobil Aubameyanga s Mchitarjanem, když z jasné pozice před poloprázdnou bránou minul.

Po příchodu hráčů z kabin se už nekonal takový den otevřených dveří v obranách obou mužstev, přesto museli být oba brankáři na pozoru. V 57. minutě se pěkným individuálním průnikem blýskl Ross Barkleyho a jeho prudkou skákavou střelu na zadní tyč opět výtečně vyrazil Čech. Kuriozitou byla potom šance Kantého, jenž se jakožto nejmenší hráč na hřišti dostal do zakončení hlavou a před Sokratisem mířil těsně nad.

Rozhodující moment přišel v 81. minutě. Velkou mírou se na něm podílel Eden Hazard, který po hodině hry vystřídal dnes docela nevýrazného Williana. Belgický křídelník, o nějž se v posledních týdnech vehementně zajímal Real Madrid, na levé straně obelstil hned několik protihráčů a přesným centrem našel na malém vápně volného Alonsa, jehož zakončení mezi nohama Petra Čecha znamenalo třetí gól v síti Arsenalu.

Emeryho ekipa se už na žádný větší závěrečný tlak nezmohla, jedinou příležitostí byl projektil Ramseyho po sklepnutí Mchitarjana těsně nad. Naopak Blues využívali otevřené obrany hostů a nebýt vynikajících zákroků Petra Čecha, mohli ještě skórovat Eden Hazard i Olivier Giroud. Tři body nicméně tak jako tak zůstávají na Stamford Bridge.

Více informací k zápasu

Everton FC - Southampton FC 2:1

18.08.2018 16:00

Góly: 15. Theo Walcott, 31. Richarlison - 54. Danny Ings

Trenér Marco Silva si připsal své premiérové vítězství na lavičce Evertonu a těší ho to o to víc, že to byl zároveň jeho debut před zaplněným Goodison Parkem. Mužem utkání byl dnes Theo Walcott, jenž proti Southamptonu, kde fotbalově vyrostl, jeden gól dal a na druhý přihrál Richarlisonovi. Za hosty výsledek korigoval Danny Ings.

Toffees měli od začátku více ze hry a do první příležitosti se po centru Sigurdssona ze standardní situace probojoval sváteční střelec, stoper Michael Keane, a možná i proto poslal hlavou míč pouze do rukavic připraveného Alexe McCarthyho. Jedna z mála zajímavých situací před Pickfordovou svatyní se odehrála také po přímém kopu, hlavička Charlieho Austina se ale mezi tři tyče nevešla.

První branka přišla po čtvrthodině hry. Standardku si vzal tentokráte na starost Leighton Baines, společně se spoluhráči sehrál úžasný signál, když se po klasické "narážečce na třetího” dostal přes Schneiderlina balón přesně do nohy rozběhnutému Walcottovi a ten si již tváří v tvář McCarthymu dokázal poradit s chladnou hlavou.

Saints poté mohli zčistajasna vyrovnat. Nepříliš povedená rána Cédrica Soarese z nějakých třiceti metrů Pickfordovi vypadla, naštěstí pro domácí svou chybu anglický reprezentant následným tygřím skokem proti dorážce Ingse dokázal částečně napravit, míč nakonec zastavilo břevno.

Druhý gól Evertonu zařídil znovu Theo Walcott, jehož prudký centr z pravé strany si ve vápně našel Richarlison a hlavou z malého vápna nedal McCarthymu nárok. Nejdražší posila v dějinách klubu se Toffees zatím opravdu vyplácí, v prvních dvou utkáních sezóny se Richarlison trefil již třikrát.

Po změně stran se družině Marka Hughese povedlo brzy snížit, vyrovnání už však bylo nad síly hostí. V 54. minutě po rohu Jamese Ward-Prowse prodloužil centr Lemina hlavou nad Dannyho Ingse a ten svůj debut v základní sestavě Southamptonu oslavil gólem. Everton nejenže ubránil těsný náskok, ale mohl ještě navýšit skóre. Konkrétně kdo jiný než Theo Walcott - ve velké šanci sám před McCarthym ovšem tentokráte selhal a když už gól dal, nebyl mu uznaný pro ofsajd.

Více informací k zápasu

Leicester City - Wolverhampton Wanderers 2:0

18.08.2018 16:00

Góly: 29. Matt Doherty (vl.), 45. James Maddison

Přestože výsledek 2:0 svádí k pomyšlení na pohodlné vítězství Leicesteru City nad nováčkem z Wolverhamptonu, skutečnost na King’s Power Stadium byla zcela odlišná. Domácí totiž museli nejprve přečkat hned dvě nastřelené brankové konstrukce a poté, co díky vlastenci a trefě Maddisona získali dvoubrankový náskok, je srazil do kolen Jamie Vardy, jenž místo obvyklé střelby gólů obdržel za nevybíravý zákrok červenou kartu a bude svému týmu pravděpodobně chybět v dalších třech zápasech. V druhém kole to ovšem na tři body stačilo, neboť soupeři jednoduše nebylo souzeno skórovat.

Úvod utkání nasvědčoval všemu možnému, jen ne výhře Foxes s uhájeným čistým kontem. Hosté totiž hned v třetí minutě nastřelili břevno zásluhou Joaa Moutinha a jen chvíli nato zastavil Dohertyho gólovou ránu na brankové čáře zaskakující Chilwell. Sotva dvacet minut nato zvonila Schmeichelova branka podruhé, když pro změnu ztroskotal na dánském gólmanovi a jeho břevně Raúl Jiménez a jeho parádní rána z voleje.

Když pak sedm minut nato přece jen došlo k průlomu skóre a prosadil se hráč Wolverhamptonu, stejně se radovali domácí. Matt Doherty totiž poslal hlavou prudký centr Albrightona do vlastní sítě a potuploval dosavadní smůlu hostí. A aby toho pro Wolves nebylo málo, na samém sklonku první půle je dorazil James Maddison, jehož tvrdá přízemní rána s pomocí teče stínujícího Bennetta prošla za Patríciova záda a stanovila poločasový stav 2:0.

Nuno Espírito Santo sáhl nekompromisně hned o přestávce ke dvěma změnám v sestavě a rekordní posila klubu Adama Traoré o sobě po nástupu na hřiště dala hned vědět. Pas někdejšího křídelníka Middlesbrough přistál až u všudypřítomného Jiméneze, jehož ránu musel opět na poslední chvíli pacifikovat pozorný Chilwell.

Změna skóre sice stále nepřicházela, ovšem uvadající naději hostí na zvrat v 66. minutě přiživil Jamie Vardy, jenž bezohledným zákrokem na Dohertyho přinutil sudího Deana k vytažení červené karty a Foxes tak závěr utkání dohrávali v oslabení. Deset minut před koncem mohlo být zaděláno na pořádné drama, když se k zakončení dostal křídelní bek Jonny, jenže i jeho střela z ostrého úhlu skončila jen na brankové konstrukci. Když pak neuspěl s povedenou ranou z hranice šestnáctky ani Rubén Neves, jehož fantasticky vychytal Schmeichel, poroučeli se Wolves navzdory sympatickému výkonu s nepořízenou a na první ligové vítězství čekají i nadále.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 3:1

18.08.2018 16:00

Góly: 43. Lucas Moura, 74. Kieran Trippier, 77. Harry Kane - 52. Aleksandar Mitrović

Tottenham zatím zvládá vstup do nové sezóny, v níž obhajuje bronzovou příčku, velmi dobře. Po skalpu Newcastlu si svěřenci Mauricia Pochettina doma poradili i s Fulhamem. Zásluhou branek Lucase, Trippiera a Kanea zvítězili 3:1.

Cottagers přitom ve Wembley nezačali vůbec špatně a s favorizovaným soupeřem hráli dlouho vyrovnanou partii. Nejblíže gólu byli hosté v prvním poločase po střele Toma Carneyho zpoza vápna, Hugo Lloris se ale zaskvěl a jeho prudkou přízemní ránu vyrazil. Francouzský mistr světa musel znovu zasahovat ve 39. minutě, když se na něho z úhlu řítil Ryan Sessegnon, avšak zradilo ho zpracování a Lloris mu hbitě skočil pod nohy.

Spurs dlouho příliš nebezpeční nebyli, brankář Fabri, jenž dostal znovu přednost před letní posilou ze Sevilly Sergiem Ricem, si první vážnější zákrok připsal proti přímému kopu Christiana Eriksena. Krátce před odchodem na poločasovou přestávku však třicetiletý gólman kapituloval. Kieran Trippier, jenž v sestavě nahradil Auriera, přihrál rozběhnutému Eriksenovi, jehož centr před bránu hostující defenziva odvrátila pouze k Lucasi Mourovi a ten nádherným obstřelem na zadní tyč otevřel skóre.

Sympatický výkon hráčů z jihozápadního Londýna nicméně pokračoval i po změně stran a brzy za to přišla odměna. Pokus Aleksandara Mitroviće ze 48. minuty sice ještě zastavila levá tyč, o chvíli později se už ale srbský kanonýr dokázal prosadit. Centr Bryana z levého křídla vrátil Mitrovićovi osmnáctiletý mladík Sessegnon a někdejší hráč Newcastlu hlavou zvedaje se po předchozím pádu vyrovnal na 1:1.

Tottenham si vedení mohl vzít zpět v 66. minutě, kdy centr ze strany Fabri posunul pouze k Dele Allimu, jehož zakončení mířící do sítě vykopl jeden z obránců. Z protiútoku měl po Kamarově přihrávce na noze gól pro změnu zase Mitrović, jenomže tentokráte neměl správně seřízená mířidla. Sérii šancí v krátkém časovém sledu pak ukončila hlavička Harryho Kanea do břevna.

Rozhodující moment zápasu přišel čtvrt hodiny před koncem. Po faulu na Dele Alliho se k přímému kopu z nějakých 30 metrů postavil Kieran Trippier a parádní technickou střelou vsítil další krásnou branku tohoto utkání. Záhy navíc přidal pojišťující trefu po individuálním průniku Harry Kane, který obelstil Chamberse a s přehledem uzavřel na konečných 3:1 pro Spurs.

Více informací k zápasu

West Ham United - AFC Bournemouth 1:2

18.08.2018 16:00

Góly: 33. Marko Arnautović (pen.) - 60. Callum Wilson, 66. Steve Cook

Vysoká očekávání na adresu West Hamu United dostávají v prvních dvou kolech nové sezony pořádně na frak. Po tvrdé prohře s Liverpoolem totiž tým Manuela Pellegriniho selhal i doma proti Bournemouthu, přestože se po Arnautovićově pokutovém kopu ujal vedení. Hosté se však po změně stran postarali o ukázkový obrat a výhrou 2:1 díky trefám Wilsona s Cookem vítězí podruhé za sebou a potvrdili pověst mistrů zvratů z loňského ročníku, kdy ze zápasů s nepříznivým vývojem vybojovali úctyhodných jednadvacet bodů.

Vstup do zápasu byl v podání obou mužstev opatrný, ovšem netrvalo dlouho a ofenzivní ladění sestav začalo hrát svou roli. Jako první musel zasahovat Asmir Begović proti ráně Chicharita, na opačné straně zase prchnul domácí obraně Calum Wilson, avšak tváří v tvář brankáři Fabianskému nezamířil přesně. O pět minut později si mohl Wilson svůj omyl vyčítat dvojnásob, neboť po zákroku Akého na Chicharita nařídil sudí Attwell na radu postranního asistenta pokutový kop a Marko Arnautović nabídnutou příležitostí nepohrdl.

Po změně stran tak tým Eddieho Howea čekala nelehká práce, ovšem hosté se s nevýhodnou situací popasovali na výbornou. Nebezpečný pokus Davida Brookse se ještě neujal, ale na přelomu hodiny hry zvládl Calum Wilson dřívější neproměněnou šanci odčinit v plné parádě. Forvard Bournemouthu se dostal k míči v hloubi pokutového území, a i když byl plně v obležení soupeřových obránců, excelentně se uvolnil a přesnou ranou mezi nohy propálil i Fabianského.

Než se zaražení hráči West Hamu stihli vzpamatovat, platilo již skóre 1:2. Hned šest minut po Wilsonově srovnání totiž Steve Cook vyzrál v hlavičkovém souboji na Angela Ogbonnu a uklidil Fraserův přímý kop do sítě podruhé. Závěr utkání si Cherries s až nečekanou lehkostí pohlídali a mohou slavit plný počet šesti bodů na kontě, zatímco u jejich sobotního soupeře svítí stále nula. O první body si to Hammers v příštím kole rozdají s totožně postaveným Arsenalem, zatímco Bournemouth bude chtít potvrdit fazonu doma proti Evertonu.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Newcastle United 0:0

18.08.2018 13:30

Góly: -

Cardiff s Newcastlem se přes dramatický závěr rozešli smírně, bezbrankovou remízou. Hrdinou zápasu se stal domácí brankář Etheridge, v nastaveném čase totiž zlikvidoval pokutový kop Kenedyho.

Mírně favorizovanější hosté ze severovýchodu Anglie byli od začátku aktivnější a vytvořili si i několik dobrých příležitostí. Bluebirds zahrozili v první půli pouze jednou, po rohovém kopu Joea Rallse hlavičkoval z výborné pozice Sol Bamba, míč však ještě před Dúbravkou zblokoval jeden z obránců.

Ještě před zmiňovanou šancí poprvé zaměstnal brankáře Etheridge agilní Kenedy, jenž se pěkně uvolnil na hranici vápna a i když se mu střela úplně nepodařila, Neil Etheridge s ní měl potíže. Osmadvacetiletá jednička Cardiffu byla v permanenci i nadále, v 11. minutě zlikvidovala pokus Ayozeho Péreze.

Španělský útočník neproměnil ani svou druhou, ještě větší příležitost. Ve 40. minutě vymyslel nádherný dlouhý pas Jonjo Shelvey, Etheridge však celou situaci dobře přečetl, rychle vyběhl a Pérez už tak neměl prostor, kudy míč z voleje poslat do brány. Sám Shelvey ještě krátce před koncem první půle prověřil domácího gólmana ranou z přímého volného kopu.

Poměry na trávníku se změnily po hodině hry, kdy Isaac Hayden nesmyslně zezadu sestřelil Josha Murphyho a sudí Craig Pawson ho bez váhání vyloučil. Newcastle v oslabení trochu přehodnotil své plány, už se tolik nehnal dopředu a spíše se soustředil na udržení čistého konta.

Cardiff si ovšem ani během přesilovce nepřipsal ani jednu střelu na Martina Dúbravku, ačkoliv několik zajímavých příležitostí měl. Nebezpečně vypadal dalekonosný pokus Harryho Artera, jenž dnes po přestupu z Bournemouthu zažil premiéru v bíločerném dresu, z úctyhodně vzdálenosti nebo průnik Kennetha Zohoreho.

Nejdůležitější moment utkání se ale odehrál až v samém závěru. Joselu v šesté nastavené minutě trefil svým centrem ruku kapitána Seana Morrisona, skluzujícího na hranici velkého vápna, a hlavní rozhodčí přes protesty Bluebirds ukázal na značku pokutového kopu. Špatně zahranou penaltu Kennedyho však skvěle zneškodnil Etheridge a zařídil tak domácím alespoň bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22008:16
2.Liverpool FC22006:06
3.Chelsea FC22006:26
4.Watford FC22005:16
5.Tottenham Hotspur22005:26
6.AFC Bournemouth22004:16
7.Everton FC21104:34
8.Leicester City21013:23
9.Manchester United21014:43
10.Crystal Palace21012:23
11.Brighton & Hove Albion21013:43
12.Newcastle United20111:21
 Southampton FC20111:21
14.Wolverhampton Wanderers20112:41
15.Burnley FC20111:31
16.Cardiff City20110:21
17.Arsenal FC20022:50
18.Fulham FC20021:50
19.West Ham United20021:60
20.Huddersfield Town20021:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1194)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemám slov.

Reagovat
smazaný uživatel

jak vypada sim te Joselu vs Rondon? konkuruji si navzajem?

Reagovat
smazaný uživatel

Temer jiste bude nastupovat Rondon a Joselu stridat, je jen otazka, kdy ho nahradi v zakladu. Rafa chce vzdy posily nejdriv seznamit se systemem a s tymem a az pak je nasazuje. Po dnesnim vykonu bych se nedivil, kdyby hral Rondon uz pristi kolo, ale to fakt tezko usuzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, aby ten Rondon nevystydnul, je to teoreticky trochu labil a nemuselo se mu moc libit, ze nehral hned, humbuk kolem nej byl celkej velkej

Reagovat
smazaný uživatel

...ale to se nestane protoze si podmani celou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupil první kolo na 20 minut, hrál skvěle a trefil břevno. Příště už bude pálit ostrýma

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff sa s týmto udrží len veľmi ťažko. Adept na posledné miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

*favorit

Reagovat
Counter

Etheridge dva zápasy, dvě chycené penalty

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

#fdf

Reagovat
off-olda

Úplně vidím, jak neproměněná penalta v 96 minutě bude jediná chyba na tiketu. Pak budu Kenedyho otravovat na sociálních sítích tak dlouho, dokud mi nepošle zmařenou výhru na účet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ukaž tiket, jen jsem zvědavej

Reagovat
off-olda

Jsem pověrčivej. Leda až po odehrání všeho.

Reagovat
Riviera Kid

Stejně už jsi nevyhrál, ne?

Reagovat
off-olda

Kombík.

Reagovat
Riviera Kid

Ok

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě, chápu

Reagovat
kaaspis

Kenedy ve fantě, to chceš

Reagovat
Mates_Matesović

Jak jsme hráli?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to skončit 8-1

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše lexess, akorát dodám, že na začátku druhého poločasu Fulham přidal a až do příchodu Dembelého jsme celkem vypadali jak parta žáčků. S ním se hra dost zklidnila a i Lamela to výborně rozhýbal.

Reagovat
Mates_Matesović

Super, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser, já jsem normálně rád, že Spurs vyhráli měl bych přestat hrát fantu

Reagovat
Counter

Musíš se jen naučit správné ohodnocení možných eventualit - když to neoblíbené kluby proserou, můžeš mít radost, a když ti neoblíbené kluby přinesou body do fanty, můžeš mít zase radost

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, stejně jako se sázením na soupeře tvého oblíbeného týmu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ten arsenalsky luiz nevie branit fakt ani len naznakom

Reagovat
Pride

To neumí, ale dobře to rozdává a je to docela chytrej hráč. Na bránění by tam měl být asi Xhaka, ale tam to taky moc nefunguje

Reagovat
Hachim Mastour

wtf

Reagovat
RKBoy

Arsenal mal skvelých 15 minút v prvom polčase kde nám mohli dat aj 5 golov, hlavne vdaka našej nekoncentrovanosti..celkovo od nich ale hrozný zápas a pre nás zaslúžené 3 body...je ale na čom pracovat, tá defenzívna čast hry je na tom momentálne velmi priemerne, záloha počas tých 15. minut niekolkokrát prepadla a nechala obranu na holičkách čo by sa s hráčmi ako Jorginho,Kanté a Barkley stávat nemalo..pozitíva - pressing a kombinácia, to bolo nebe a dudy..

PS: Luiz tieto velké zápasy hrat nemože , ale Sarri je celý vystriekaný z jeho hry s loptou takže hrávat bude a Chris bude stagnovat na lavici.

Reagovat
mesyas

Na luize stačí naběhnout a začne hrozně zmatkovat. Tenhle obránce by základ neměl hravat, ale jak píšeš, Sarri je z něj docela vystrikanej a povede to jen k odchodu christensena

Reagovat
Whitemedia

Alonso boží

Reagovat
vilp

Reagovat
Whitemedia

bojovník a dříč, tu pomalejší rychlost umí skvěle vynahradit..

Reagovat
vilp

Jako mám k němu hodně vyhrát, ale naběhnout si a zakončit umí jako málokterý obránce. Dnes ale super po všech stránkách, dá se říct.

Reagovat
vilp

*výhrad

Reagovat
Whitemedia

tak já k němu mám jedinou výhradu a to je právě ta rychlost.. navíc, když ještě vedle něj v obraně hraje další pomalý hráč a to Luiz, tak ta pomalost pořádně vynikne..

Reagovat
Noke

Pomalej Luiz? vždyť právě velká rychlost je jedna z jeho největších předností.

Reagovat
Whitemedia

bejvávalo

Reagovat
icka

Ani nahodou. SI zaujaty, protoze to je Luiz.

Reagovat
blade115

Reagovat
icka

Ty ho taky nemas rad

Reagovat
blade115

On třeba i rychlý je, ale když si vzpomenu, jak u těch gólů včera vyklusával...

Reagovat
icka

Tak hazet na neho vsechno by bylo alibisticke. Vem si, ze u toho druheho vypadal smesne i Kante

Reagovat
blade115

To jo, ale Kanté je na hřišti jinak bůžek, tomu člověk odpustí hodně. Ale Luiz neměl žádnou přidanou hodnotu. To samé Willian u toho druhého gólu. Vždyť já i radši uvidím v základu toho Pedra, ten aspoň dává góly, i když sám neví jak.

Reagovat
icka

Je pravda, ze u Kanteho to vidis vyjimecne. Luiz zatim nejake extremni chyby nedela a je tam od toho, ze hraje toho konstruktivnejsiho stopera coz je v Sarriho systemu treba.

Nevim kde se vzalo, ze Rudiger je fajn stoper co nedela chyby, me nijak zatim extra nepresvedcil a chybicky dela taky. Christensen horel druhou pulku sezony, ale je tam obrovsky potencial a snad se v sezone pomalu probojuje do te stoperske dvojice.

Willian..ja tomu hraci nemuzu prijit na jmeno.. ty jeho kecy a chovani..Ja bych ho nejradsi videl pryc a vcerejsi druhy gol co udelal..no skoda slov

Reagovat
blade115

Tak já si myslím, že nejlepší bychom to měli s dvojkou Ampadu-Christensen. Sice by to nebylo hned ideální, ale do budoucna jednoznačně nejlepší volba. Nemá smysl tady zkoušet probudit Luize, když ma před sebou při nejlepším dvě až tři top sezóny.

O Willianovi nemluvě no, ten je úplně na ránu. Fakt se těším, až odejde.

Reagovat
kvasha16

v tomto sa tu na EF casto dost prehana, ved keby mal pred sebou 2 az 3 TOP sezony, preco ho neprebudit? nehovorim ze ho prebudime, ale 2-3 roky vo futbale nie su malo

Reagovat
blade115

No ony ty dva až tři roky jsou strop, že jo. Nemusíme z něj dostat ani to. A mezitím nám dva talenti zdrhnou jinam...

Reagovat
RonaldinhoCFC

Reagovat
Miguel19

Emerson bez šance

Reagovat
raduinho

Top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
nani92

Auba a LAcazette sú najvačšie flopy v mojich fantách

Reagovat
Counter

Hlavně je neprodávej, od příštího kola válec.

Reagovat
nani92

nie som známy ako trpezlivý manažér, prst ma už veľmi svrbí

Reagovat
smazaný uživatel

Budou hrát oba ?

Reagovat
Counter

Netuším. Čekal bych, že jo, ale museli bychom asi přejít na 4-2-3-1 a Ramsey by musel zůstat na lávce, protože Mchitarjan zatím na posazení nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Taiger by měl fofrem prodat Aubu ve fantě, protože takhle už to dál nejde.

Reagovat
Taiger

Po tom, co tě vyklepu se Saném bude Auba můj hlavní kůň.

Reagovat
Counter

Ten jeho bod z lavičky tě moc nevytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zlé...

Reagovat
The Krupy

Videl som len posledných 20 minút, ale zarazilo ma, že Arsenal po inkasovanom góle len pár minút do konca zápasu prakticky nevyvinul aktivitu smerom dopredu a ani sa nesnažili vyrovnať. Čech si namiesto odkopu nahrával s obrancom ako na tréningu, veď pohodička, asi mali čas

Inak Gunners, čo zatiaľ hovoríte na Lichsteinera?

Reagovat
Counter

Už asi nemohli, jak fyzicky, tak psychicky.

Lichtsteiner zatím skoro nic neodehrál, ale z toho mála se jevil dobře.

Reagovat
The Krupy

je to borec, kvalitatívne by u vás mal v pohode na základ, konieckoncov ešte aj u nás, verím, že sa u vás rozohrá

Reagovat
Fenri

To by bylo fajn, no. Aspon by mohl mit Bellerin vzor, jak se ma hrat pravej obrance...

Reagovat
Counter

Myslím, že si zahraje dost, především kvůli EL to budeme muset točit.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Když Arsenal nerozehraje nakrátko je to z 90% ztracený míč, protože nemají žádného hlavičkáře v útoku ani v záloze, proto se snaží za každou cenu rozehrávat odzadu, protože dlouhý kop znamená ztrátu

Reagovat
Heisenberg

První půlhodina a posledních 25 minut trápení, zbytek dobrý. Tým si musí sednout, ještě tam nejsou ty přirozený návyky. Fyzicky vypadali hráči dost vyčerpaně, ale je to pochopitelný, většina z nich po dlouhé době začala znovu běhat v zápase bez míče.

Xhaka si zahraje příští zápas v základu snad v EL v Kazachstánu, protože Torreira za ten poločas ukázal, že na něj Xhaka prakticky v ničem nemá. Teda kromě toho vypouštění hráče, který vede k rozhodujícímu gólu soupeře.

Smolař zápasu za mě Auba, měl šance na snížení, vyrovnání, i vedení, jenže buď zakopnul nebo si nepohlídal ofsajd.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Však Arsenal neměl v 2. půli nic, tak jakých posledních 25 minut.

Reagovat
fenixLFC

takze bolo dobrych 35 minut?

Reagovat
Le Gunner

Jeho cestou to zní přívětivěji...

Reagovat
Greny

Je na case si zvykat, tak otevrenej fotbal se slusnym souperem z TOP6 jsme nekdy hrali?

Reagovat
blade115

No naposled asi pod AVB, to byla ta obrana podobně chaotická.

Reagovat
kvasha16

no neviem ci si treba zvykat, druha polka uz bola pomerne kludna

Reagovat
vilp

Sarriball baví, na tuhle Chelsea se dobře kouká.

Reagovat
redyyz

este nech ManU posle do prdele murka a liga bude hned atraktivnejsia

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
icemike

Reagovat
raduinho

Reagovat
Miguel19

První kolo nic moc. Dneska slušný zápas. Uvidíme jak to půjde dále..

Reagovat
kvasha16

Sarri povedal, ze to bude chciet take 2 mesiace, kym to bude fajn, ja ho beriem za slovo ... napriklad ten zaver prveho polcasu dnes, to sa nemoze opakovat

Reagovat
Miguel19

Já nějaké zázraky nečekám celou sezonu. Ten tým má furt dost mezer.

Chci jediné - a to udělat udělat LM. A v létě to konečně vhodně doplnit.

Reagovat
kvasha16

tak ako zazraky necakam ani ja, ale tu LM beriem ako povinnost, a mame pomerne siroky kader takze cakam ze aspon zabojujeme o FA Cup a/alebo EL nech privezieme domov aspon nejaku "mensiu" trofej ... a na leto radsej nemam ziadne ocakavania

Reagovat
blade115

I loni se od Conteho očekával aspoň FA Cup nebo League Cup, chtít po Sarrim s ještě lepším kádrem míň je tak trochu alibismus.

Reagovat
bbbauch

Druha vs prvni sezona... jestli alibismus, tak fakt jenom trochu

Reagovat
blade115

Tak u nás se trenérům paradoxně daří spíš první sezóny.

Reagovat
bbbauch

To jo, jeste totiz nestihne nasrat hrace nebo vedeni, tak se pracuje lip podle me je ta top 4 takovej idealni a realnej cil. EL/FA cup bych bral jako hezkej bonus

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

tak ja u nas ocakavam vzdy nieco a kedze LM nepripada v uvahu a na PL nam velmi neverim tak ostali tie ostatne trofeje

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
RonaldinhoCFC

Čech je pořád top GK, udržel Arsenal ve hře, když jejich forwardi nedali takové šance, že to bylo mnohem horší než kdyby si dal čech toho vlastního.

CFC bude vpohodě, podle mě prostě po tom snovém začátku si CFC začala hrát na bohy, místo aby dále hrála naplno.

Kepa zatím moc nepřesvědčil, nepodržel při goly který vrátil Arsenal do hry. Oba stopeři jsou jaloví, ale především ta záloha se musí do obrany zlepšit.

Nechápu proč hraje vysoko Kante a ne ten druhý z vysunutějších ? On si stejně nevěří do zakončení a ikdyž dostane dobrý balon tak čeká komu přihrát. Pokud bude Kovacic tak zodpovědný do obrany jako byl ted, tak si myslím že se Kanté může bát o místo pokud nebudeme dávat goly, protože v jeho pozici je to na 10 golu za sezonu vpohodě.

Jorginho hraje dobře do útoku, režíruje tu hru doslova, ovšem v obraně má taky mezery, především pozičně, kde byl když Arsenal zakončoval ze středu pokutáku

Reagovat
icemike

Příští zápas bude něco jinak. Těch der je tam strašně hodně zprotose při bránění neví nikdo ze záložníků6, co má vlastně dělat. Čekám lehkou změnu rozestavení, kdy Kante půjde níž a Barkley nahoru. Fakt nevím, proč půlku zápasu hráli naopak

Reagovat
Whitemedia

Druhý poločas už v pohodě, byl jsem si jistý, že tam tu branku dotlačíme. Kovacic si okamžitě řekl o místo v základu, to bude top záloha.. jen teda Sarri musí procitnout ohledně Luize

Reagovat
vilp

Já bych z toho dua spíš posadil toho druhého kiksaře, ale asi budu sám.

Reagovat
Whitemedia

Rudiger se zklidní, když vedle sebe nebude mít pohromu.. jako já bych je upřímně posadil oba dva a poslal tam Christensena s Ampaduem a vůbec bych se nebál toho, že by byli horší..

Reagovat
blade115

Reagovat
vilp

Podle mě je pohroma on sám.

Reagovat
Whitemedia

jemu já dám ještě šanci, protože ho ve čtyřčlenné obraně vidím hrát asi potřetí.. ale s Luizem mám několikaleté zkušenosti a vím, že lepší to nebude, spíš ještě naopak..

Reagovat
icka

ten hate na Luize jako nechapu.

Reagovat
Whitemedia

tak sleduj zápasy a pochopíš

Reagovat
icka

Sleduju a vidim, ze sis nasel nekoho na koho svedes cokoli.

Reagovat
Whitemedia

Určitě na něj nesvedu, že třeba nedáváme góly a nebo že Kepa nechytá střely, svedu na něj jen to, co posere on, i tak toho na něj bude dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co máte s tím Christensenem. Minulou sezónu taky slušně hořel.

Reagovat
Whitemedia

Druhou půlku sezony nezvládl, ale je mladý a má potenciál.. Luiz je starý vyklusávač bez potenciálu, který hraje v základu jen kvůli tomu, že umí kopnout míč dopředu.. pro mě je to v momentálním systému náhrada do def. zálohy, ale jako obránce až čtvrtá volba..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, že dostal Luiz šanci se ukázat. První zápas slušný, včerejší jsem bohužel neviděl.

Reagovat
Whitemedia

No ukazuje se úžasně, není nad vyklusávání, když útočník soupeře běží na našeho brankáře..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale pořád raději Luiz než Christensen

Reagovat
Whitemedia

Sorry jako, ale ani náhodou

Reagovat
raduinho

Reagovat
Svatej

nejsi... Ja bych popravde nejradsi zalohu Luiz Andreas

Reagovat
SpartaOvenka

Já bych tedy postavil dvojku Chris Rugani, ale jaksi nepřišel

Reagovat
vilp

Reagovat
icemike

Většinu zápasu ignoroval Jorginha a pak se divil, že nemá kam nahrát. Když přestane uvažovat, tak bude hrát lépe

Reagovat
SpartaOvenka

Záloha s Kante - Jorginho - Kovačič by byla top, nicméně nebylo by lepší vyměnit Jorginha s Kantem případně hrát 4-2-3-1 a oni vedle sebe, na 10 Kovačič?

Reagovat
kvasha16

Sarri pravdepodobne rozostavenie nezmeni

Reagovat
fenixLFC

kante by bol lepsi ale sarri nic menit nebude za ziadnych okolnosti

Reagovat
blade115

Možná když začne pršet, tak si vezme gumáky.

Reagovat
Whitemedia

ale no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Lepší by to bylo dozadu, ale dopředu zase bude o jednoho min... Nevím, dneska několikrát stal Barkley hned vedle Jorginha a Kante byl 30 metrů vepředu u Moraty. Takže vakuum

Reagovat
nani92
Reagovat
cink

ten úšklebek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mesyas

Ta obrana je jak za dob AVB, hurá fotbal se takhle hrát nedá a potkat tam City tak je zaděláno na debakl

Reagovat
blade115

Však už jsme viděli, jak to dopadlo, když jsme narazili na top tým. Ještěže letos nehrajeme LM.

Reagovat
RKBoy

na tej obrannej fáze treba poriadne zapracovat,hlavne tam ale nesmie hrávat Luiz...nie pravidelne aspon.. zvyšok je na tom ale ovela lepšie ako za AVB.

Reagovat
Gunner14

No rychle to musíme hodit za hlavu. Dostali jsme dost nekompromisní start pro nového manažera. Ted už musíme sbírat body. Torreira příští zápas už základ a nezlobil bych se ani kdyby dostal šanci Lichta a nakopnul naše stopery pěkně do prdele a Bellerinovi ukázal jak se má hrát RB.

Reagovat
Fenri

Souhlas, taky bych dal Lichsteinerovi sanci, Bellerin rozhodne porad nedokaze presvedcit. Na druhou stranu, dneska to mel fakt tezky hlavne druhym polocase, Chelsea tam citila slabinu a stahoval se tam k Hazardovi jak Pedro, tak Kovacic. To byla fakt jenom otazka casu, az se tam nekdo utrhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Kretena, ktereho napadlo prodloužit smlouvu se Xhakou bych pověsil za nohy z balkónu... S takovou se toho drevaka zbavíme těžko...

Aby to Emery vyčistil, tak bude potřebovat jeste tak tři aktivní prestupaky, jenže na to musí být od vedení finance a nekupovat prumeraky, jako je Sokratis.

Snad prestane stavět Xhaku s Bellerinem a nahradí je od příštího zápasu Torreira a Lichsteiner, ale beztak to odsere za těch 5 gol u ve dvou zápasech Čech

Reagovat
Gunner14

Čecha neposadí, však zase dneska zlikvidoval spoustu šancí. Musí posadit Bellerina, ten kluk prostě hraje neskutečnou srajdu a nechápu co se s ním stalo. V jeho debut sezoně, byl v sestavě sezony PL, pak si nechal narůst vlasy, ztratil rychlost a vůbec nevím v čem vlastně vyniká. Možná potřebuje pauzu, kterou mu Wenger nikdy nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratil rychlost, protože nabral svalovou hmotu. A vzhledem k tomu, že nikdy nebyl nejaky super technik, co by chodil 1 na 1, tak je z něho jen průměr, ktereho sráží dolů jeste to, ze po něm chcou, ať hraje moc vysoko

Reagovat
masly008

jako ono se hraje dost těžko když máš před sebou top křídla jako mesut nebo henrik,kteří zrovna v defenzívě nepomůžou.takový nacho je horší,ale měl tam alexise a teď iwobiho co brání celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy je Mesut "top křídlo"?

Reagovat
masly008

nepochopil, nevadí.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

Jestli posadi čecha tak je to dost nespravedlivé

Reagovat
raduinho

Sarri a Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

WENGER OUT

Reagovat
Miguel19

Pro diváka super zápas.

Nevím co jim jebalo v obraně v první půli, ale to se musí kurva zlepšit. Nevím, zda přišla reakce od Sarriho či už byl Arsenal totálně v píči, ale druhá půli velmi dobrá. Pod kontrolou, i když bez šancí.

Nicméně bylo jasné, že až přijde nejlepší hráč ligy a druhý nejlepší fotbalista planety, tak to rozhodne. On je jinde. A že prej 200 mega přehnaných.

Kovačič slušná premiéra. Až na ten komický dive. Barkley už mu může jenom nosit pití. Ten snad bude až třetí volba.

A Kepa hodně nejistý.

Reagovat
Fenri

Podle me to Emery chtel uhrat na nulu v druhym polocase, bohuzel to dopadlo tak, ze jsme byli neustale v pasivnich pozicich, coz vedlo k tomu, ze jsme nebyli schopni podrzet balon. Po tom tretim golu uz nebyla sila s tim neco udelat (i kdyz by byla fakt prdel, kdyby tam Ramseymu padl ten volej ).

Reagovat
Counter

Asi jsme viděli první ukázku Emeryho avizované připosranosti

Reagovat
smazaný uživatel

hm som myslel ze v tom tretom odstavci hovoris o Kovacicovi

az v 4. odstavci som si uvedomil ze to je Hazard

Reagovat
icemike

Barkley a Kova hrají každý trochu jinak, nemůžeš srovnávat. Navíc letošní Barkley je dobrý Barkley

Reagovat
Miguel19

Pokud je tohle dobrý Barkley, tak ať jde hrát někam do Stoke.

Reagovat
icemike

Odmaká spoustu černé práce. Navíc nevíme, jaké má od Sarriho pokyny

Reagovat
icka

Vsak nech ho. On hejtuje skoro vsechny.

Reagovat
Miguel19

To je sice hezký, i jsem ho za to chválil.

Jenže on má vedle sebe Jorginha a Kantého. Takže on musí být ten, co dokáže něco vymyslet, obejít protihráče. A to ani v nejmenším zatím neukázal. Takový hráč v základu na takovéto pozici nemá co dělat.

Reagovat
icemike

Jen včera měl několik průniku/obejití

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce to vidieť.

Reagovat
Kapřík

Kdo chce psa bít...

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Tak když vám tohle, co Barkley za ty 2 zápasy předvedl na základ v Chelsea stačí, tak ok.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Nikikrew

Mat nula bodov za 2 zápasy je úplne na chuja. Dnes sme ten bod mat dali ale keď nepremenime take šance, ťažko sa vyhráva. 5 gólov za 2 zapasy je veľa, stoperi dnes nič moc.

Treba už začať zbierať body lebo takto tu LM nedáme.

Reagovat
pingla

Snad si fans Arsenalu nemysleli, že dokážou uhrát třeba 2 body z těchto dvou zápasů. Vždyť City i Chelsea budou letos úplně na špičce, hlavně proti City prostě nemá cenu počítat s body. Teď až do 11. kola mají relativně slabé soupeře, tam si body Arsenal nasbírá.

Reagovat
Fenri

Myslim, ze vetsina fanousku Arsenalu si to nemyslela, a co?

Reagovat
Whitemedia

a já tu od vás viděl někoho, co psal, že by se vzhledem k MS nedivil, kdyby měl Arsenal po dvou kolech šest bodů

Reagovat
Fenri

Reagovat
Svatej

Reagovat
masly008

většina doufal v1 bod,ale ty musíš vědět co si fans arsenalu mysleli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

legenda pravý,pokud Harry dá gol v srpnu, tak Spurs vyhrají ligu nebo LM

Reagovat
Tuxedo

Max. na fife

Reagovat
valek9610

Ty si dej facku

Reagovat
hitZor

A co legenda levý?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
fajdax

Reagovat
mikelinos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
L.Fofik

Reagovat
cink

Reagovat
icka

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

A co ve středu ?

Reagovat
Svatej

Takticky nastabenej Arsenal proti bezhlavy sileny Chelsea. Nothing much left to see

Dekuju, krasnej zapas, vubec bych se nezlobil za vic takovych. Ty kontrolpvany zapasy me nebavi, mezitim co tohle ve me zas prpbouzi toho malyho kluka, kterej miluje cistej fotbal.

Kovacic se mi strasne libi, fakt bych byl hrozne rad, kdybychom ho klidne i za 90 mega koupili. Do toho tymu hrozne dobre sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

já se třeba vztekal jak malej kluk u konce prvního poločasu, když jsem sledoval neexistující defenzívu mám taky rád otevřenější fotbal, ale tohle bylo moc

Reagovat
Spalovač šancí

To nebyl otevřenější fotbal, ale totální defenzivní bezradnost - individuální i v součinnosti.

Reagovat
RKBoy

ten záver 1. polčasu vo mne skor prebúdzal psychopata.

Reagovat
blade115

Ono je nejlepší něco mezi tím. Ne beton jako u Mourinha, ale ofenzivní fotbal, který ale musí vycházet z pevné obrany. Já si nemyslím, že by útok měl být v jakémkoliv případě nadřazen obraně. Vždyť u nás jsme toho zářným příkladem, že je to spíš obrana, co vyhrává trofeje. Přitom Conte v první sezóně dokázal právě najít ten optimální balanc, to bylo po Carlově první sezóně asi to nejlepší, co jsem u nás v dlouhodobějším horizontu viděl.

Reagovat
RKBoy

tak s Luizom v 4. člennej obrane ten balanc nájdeme tažko... fakt mám strach ,že Sarri odpáli Christensena ,ktorý bude chciet po sezone odíst..

ak budeme hrat to čo Neapol v minulej sezone,tak budem spoko..tam Sarri našiel tú vyváženost medzi obranou a útokom,len v závere sezony to potom nezvládli v hlavách a posrali sa.

Reagovat
blade115

Dojeli na tu jeho neochotu rotovat.

Reagovat
RKBoy

pozri sa na ten káder.. čo tam mal rotovat? Diawaru? Tonneliho? Chirichesa? Maggia? Ounasa? Roga jediný hroták Milik zranený celú sezonu,takže mu jediné 3 krídla hrali skoro každý zápas... základnú 11. mal vynikajúcu,zvyšok bol hozný priemer až podpriemer.

Reagovat
blade115

Tonelli trochu vyšel z rytmu kvůli zranění, Chiriches neměl v Neapoli až tak špatný začátek. Oba nejsou o moc horší než Albiol. Diawara je hráč, na kterém je Carlo připraven to stavět. Dal mohl točit Ghoulama s Ruiem. Jako úplně nemožný mi to teda nepřijde, hlavně v týmu jako Neapol těžko můžeš čekat nabitou sestavu.

Reagovat
RKBoy

Tonelli s Chirichesom boli hrozný downgrade po dvojke Koulibaly - Albiol.. proste tým hráčom neveril natolko aby ich tak často staval ,zvlášt ked mali tak velkú šancu na titul..lavá strana obrany problém nebol, to na pravej mal len Hysaja a 35 ročného Maggia.. doma proti City sa im Hysaj zranil a ked nastúpil Maggio celá tá strana začala prepadávat a stratila rýchlost...útok po zranení Milika stál len na trojke Insigne-Mertens-Callejon , Ounas na základ zdaleka nemá, preto priviedli toto leto Verdiho.. zálohu mal imho najlepšie vyriešenú a najviac ju rotoval, ale Diawara na pravidelný základ ešte nemal, i ked talentom oplýva..ZIelinsky bol mimo tej trojky Hamšík-Jorginho-Allan jediný záložník ktorý mohol pravidelne hrávat základ..

Reagovat
mesyas

on bude chtít už v zimě pokud bude vysedávat, o něj se strhne boj. Kvalitní a mladý stoper. Jen v Chelsea bude hrát Luiz, který umí všemožné kromě bránění.

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Conte v první sezoně(od konce září), Carlo v první sezoně a Mourinho první půlka sezony 14/15.. to byla dokonalost

Reagovat
kvasha16

Reagovat
masly008

jen ty šipky,jen ty šipky by nemusel z realu přenášet do PL.

Reagovat
Whitemedia

oni mu to párkrát rozhodčí nepísknou a on se snad poučí.. i když Morata se třeba pořád nepoučil, i když mu nikdo nic neodpíská

Reagovat
masly008

tak morata je krtek to se nepočítá že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

technicky je na tom super a kombinačně se snažil... ale furt to bylo proti unaveným tragédům a měl tam ztráty. proti slabším soupeřům to ale půjde

Reagovat
vilp

100% úspěšnost přihrávek, 100% driblink, jedinou ztrátu podle mě zachránil tím skokem, který Atkinson písknul. A jinak už dokázal i zahrát mnohem lépe, a to měl proti sobě Barcelonu nebo Atlético.

Reagovat
Whitemedia

Zrovna jsem si říkal, kde viděl ty ztráty, já si až na tu simulaci nevybavím, že by něco pokazil..

Reagovat
smazaný uživatel

však říkám, že je na tom kombinačně a technicky super.. ty staty jsou vymyšlené, protože tam při jedné akci v driblinku ztratil a přihrávku.. ale běhal a nabízel se, což je super, překvapil

Reagovat
vilp

Při té akci se ale před ním snažil přeběhnout Pedro a patou mu ten míč odkopl, takže je to spíš jeho ztráta než Mateova a statistiky jsou přesně takové, jaké mají být. To už si fakt hodně cucáš z prstu.

Reagovat
vilp

Ale větší zábava bude, až to soupeř trochu otevře, dnes skoro celou půlhodinu do plných.

Reagovat
Kixi Syhimour

A kdo by to jako proti vám otevíral?

Reagovat
Whitemedia

Sarri on Loftus-Cheek: „It depends on the position on the pitch. I prefer on the bench to have two wingers and only one midfielder. It depends on any other situation.“ #CFC

Tak čau Loftus

Reagovat
Busby babes

Chelsea a mladi odchovanci.

Reagovat
Whitemedia

tak zrovna Loftus si moc o větší šanci u nás neřekl

Reagovat
Busby babes

za tech 23 minut?

Reagovat
Whitemedia

V jakémkoliv přípravném zápase a nebo v minulých sezonách, když dostal šanci.. v top týmu musí mladík chytit šanci za pačesy a musí prostě něco ukázat.. Loftus má světlé momenty, ale že by si nějak zvlášť někdy řekl o místo v základu?

Reagovat
kiwwi

here we go again

Reagovat
Whitemedia

Nevím, proč s tím reaguješ na mě, já tu Loftuse nikdy nehajpoval, spíš tu ode mě vždy dostával sadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Výkonmi v CP a účasťou na MS si rozhodne řekl o větší šanci.

Reagovat
Snatus

Loftus svým stylem hry na Chelsea nemá. Je to škoda, kdyby měl aspoň snahu trochu ten svůj styl změnit.

Reagovat
Whitemedia

Je talentovanější než Barkley a byla by z něj dobrá volba z lavičky, ale tam on sedět nebude, naopak Barkley tam posedí a nebude remcat no..

Reagovat
Snatus

Kdyby měl bojovnost jak Barkley, tak není problém. Ale jeho ploužení po hřišti je hrozné.

Reagovat
Kapřík

Barkley má možná na víc než na lavičku. Je to rváč a to je tam potřeba jako sůl.

Reagovat
Whitemedia

Základ je jasnej, to je trojice Jorginho, Kanté a Kovacic.. Barkley bude lavičkář a hráč do pohárů

Reagovat
icemike

Kovacic je na hostování bez opce, takže dle zásad správného hospodáře nemá v základu co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic do hry až keď sa niekto zraní.

Reagovat
Whitemedia

ani náhodou, musíme si užívat, že máme tři top záložníky, na lavičce ať si vysedává velký bojovník

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

daj link na tie zasady spravneho hospodara .... neviem ci tam medzi nimi bude bod, podla ktoreho lepsieho hraca nenasadis, len preto, ze za rok mozno odide .... btw neni iste ci ma klauzulu, niektore zdroje pisali ze ano, niektore ze nie

Reagovat
Kapřík

myslím, že si zahrají všichni čtyři, prostoru bude dost a s Kovacicem radši opatrně, ať za rok nedělá parádu někde jinde. A co s Willianem? Přijme ten lavičku? Zatím z něj spíš bolí oči.

Reagovat
Whitemedia

Willian je lavička jako vyšitá, on je stejně nonstop nasraný, i když hraje v základu, tak je to fuk.. Kovacice si musíme užít, dokud ho máme, ale je jasný, že je v sezoně dost zápasů a Barkley si kopne..

Reagovat
Svatej

Vzdyt je to strasne podibnej hrac Barkleymu, jen nema tu jeho bojovnost.. Ja bych gam Cheeka videl mnohem radsi. Akorat si nechame utikat vlastniho Alliho. Doufam, ze do tri let budeme zas fnukat, jakej talent jsme si nechali ustrelit..

Reagovat
kvasha16

tak zas pomaly, RLC ani zdaleka na Alliho nema a asi ani nebude mat

Reagovat
Svatej

Vsak to jsem anj nerekl prece...

Reagovat
kvasha16

tak to ale vyznelo no

Reagovat
Snatus

Jde o tu bojovnost, kdyby makal, tak klidně ať jako 4. možnost do středu je, pokud je líný na krok jako doposud, tak budu radši, když bude hrát Barkley, co se popere o každý míč. RLC s tím má problém od první sezony v Áčku, nic se nezměnilo, takže nevidím prostor pro zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Má na Chelsea.

Reagovat
RKBoy

to je profi futbal, musí bojovat..sú tam hráči ako Kanté, Jorginho,Kova či Cesc...top hráči ,ktorí hrali v top kluboch, mali klúčové role a vyhrávali trofeje..RLC má talent ,ale taktiež má len jednu sezonu v PL v priemernom CP.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc už nie je top hráč.

Reagovat
Raylan

Strašný je, že jeden z těch dvou wingerů bude Moses..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mesyas

ten měl jít zpátky do toho CP dokud byla možnost, ale asi tam skončí v zimě

Reagovat
icemike

Takže loftus,,kova a fabre se budou mlátit o jedno místo na lávce. No úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednu šanci určitě dostane

Reagovat
Busby babes

Mesut Özil's game by numbers vs. Chelsea:

0 goals

0 assists

0 shots on target

0 dribbles

0 chances created

Invisible

ma formu.

Reagovat
Counter

Mám obavu, že něco podobného by šlo dneska napsat o více hráčích. A u jiných zas nabobtnala kolonka neproměněných tutovek.

Reagovat
Busby babes

jasne no. Jen jak psal Ludek Stanek, v narodaku hraje tuzku kvuli rasismu, tak ted jeste prijit na to, proc tomu je stejne i v Arsenalu.

Jinak slusny tutovky jste nedali. Vsechno jak pres kopirak akce.

Reagovat
Counter

Tak on v nároďáku vyloženou tužku nehrál, tu spíš hráli jeho obdobně slavní kolegové, kteří se do něj od toho MS strefují. A i za předpokladu, že tu tužku hrál, tak to přece nikdo nespojuje s rasismem, to je akorát trapný argumentační faul.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co jinýho čekat od trapnýho idiota Staňka

Reagovat
Counter

Já mám Staňka docela rád. Vím, že jste se onehdy (spolu s Pečeněm) porafali a v řadě věcí s ním nesouhlasím, ale beru ho jako fajn zpestření své bubliny.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsme taky měli poalat do hajzlu, kdyz si řekl o 200+. Stejně neodešel proto, ze ho moc nikdo nechtěl zaplatit

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a stěžovat si budou pořád jen na Mkhitaryana

Reagovat
pepinho2

Rasisto!

Reagovat
kvasha16

dneska fakt invisible, som si ho vsimol az ked striedal

Reagovat
Miguel19

Taky si dával záležet, aby byl při tom vidět.

Reagovat
Whitemedia

nejpomalejší chůze při střídání a to ani Arsenal nevyhrával..

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivní přístup k útočení musí být pochválen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hraje hovno jako často ve svých obdobích :) jako fotbalista, když je ve formě, tak je super, ale je to lenoch a myslí si o sobě možná víc, než jaká je skutečnost... ujel mu vlak

Reagovat
Matić

V kolik pls začíná MOTD?

Reagovat
Raylan

23.20 řekl bych

Reagovat
Whitemedia

23:20 jako skoro pokaždé

Reagovat
Whitemedia

Nenahrál on Moratovi na ten gol opět Azpi?

Reagovat
RKBoy

áno.

Reagovat
Whitemedia

Neskutečný.. vloni dal z Azpiho centrů snad osm branek a letos už to zase rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Kane od konca minulej sezóny začal dosť zahadzovať jasné tutovky...dnes mal mať ak nie hattrick, tak určite aspoň 2 góly. Spurs celkovo elegantne a s ľahkosťou, chytá sa už aj Moura - s jeho skvelým pohybom by mohol túto sezónu žiariť.

Prekvapil ma Leicester - na nulu s Wolves je super výsledok...obrana sa prekopala a stojí to za to. Prelomovú sezónu by pri troche šťastia na zranenia mohli mať aj Gray a Maddison. Dúfam, že sa dostanú aj do repre.

No a Callum Wilson 2 zápasy, 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Jako souhlas, ale dneska bych mu tu volej do brevna teda nevycital. Hrozne tezky a udelal to skvele, proste pech. Ta druha tutovka uz horsi no, to by driv uklidil. Ale jako dalgol v srpnu, co vicchcem? Navic luxusni Henryovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

jinak jsem za Barkleyho hrozně rád, ten kluk se pomalu začíná rozjíždět a vidím to na velký přínos, rozhodně dobrý hráč za tu cenu a očekávám ještě lepší výkony!

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

akurat je skoda ze do zakladu pojde asi coskoro Kovacic a radsej by som ako jeho nahradnika na lavicku videl RLC nez Barkleyho

Reagovat
mesyas

myslím, že Kova a Barkley se budou pravidelně střídat. RLC na lavičce nezůstane(respektive ano, ale v zimě zdrhne). Ross ti na lavičce nebude remcat, ten je pracant a o jeho minuty bych s enebál RLC, Drink v zimě určitě pryč. Fabre bude mít málo minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Whitemedia

Sarri: "I enjoyed the match for 75 minutes, in the other 15 it was better to smoke I think. It was a wonderful match for everybody."

jasně vole, běž si zapálit a rovnou si na to obuj gumáky

Reagovat
blade115

Hroznej buran.

Reagovat
RKBoy

proste je to taký "otrhanec" ktorý sa netrápi tým ako vyzerá ,ide mu čisto o futbal.. prestante byt tak malicherný.

Reagovat
blade115

Vždyť to je pro ostudu... V Anglii zrovna je ten fotbal součást kultury, tak se může aspoň trochu chovat, ne. Oblek teda dejme tomu, zejména v teplých dnech se to dá tolerovat, ale že si tam zapálí, to je prostě akorát tak na to, aby ho vykopnul nejbližší pořadatel.

Reagovat
RKBoy

však si mal len chut zapálit,lebo je to závislák.. riešiš malichernosti a nemyslím ,že mimo teba to ešte niekoho tak trápi.

Reagovat
blade115

Je to jen jedna z věcí, které mě na něm serou, jen kvůli tomu bych ho nehejtil.

Reagovat
M0rb1D4S

Vzhledem k tomu, že oba zápasy v lize vyhrál, tak nedává moc šancí Honzíkovi na pořádný hejt, tak si musí hledat každou kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Solidni fasismus

Reagovat
blade115

Ty jseš vážně retard...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel bys mi jeste neco nadiktovat? Jako Sarrimu. Vis jak, tehle co rikaji co se ma nosit a jak se ma chovat tech neni nikdy dost.

Reagovat
fajdax

proc na toho autistu reagujes

Reagovat
blade115

Já ti na to nebudu psát už vůbec nic, natož něco diktovat. Nazvi mě pro jistotu ještě rovnou Hitlerem a pak si můžeš jít na truc do opery třeba v teplakách.

Reagovat
Whitemedia

Hlavně nikoho nenazývej bezdomovcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadi mi zkratka lehkovazne a ledabyle pouzivani slov nekym, kdo ocividne s vyznamem toho daneho slova nema empirickou zkusenost. Tahle absence ti zpusobila nihilisticke pouziti toho slova a zaroven absurdni, protoze German Burgos dlouha leta ukazuje, ze je vrcholne povolanym muzem na svem miste. A tobe vadil jeho vzhled. Slysis z tech slov vyrcenou absurditu?

Reagovat
Kapřík

absurdita především je, že bráníš ostatním ve vyjadřování názoru na základě ideologické předpojatosti, která ti velí, že názorový protivník nemůže disponovat požadovanou zkušeností, i když to nemůžeš vědět (a každý kdo kdy prošel po nějakém větším městě nějakou tu zkušenost má, to bys mohl při těch chytrých řečech vědět). Kromě toho, že to zní jako větší fašismus než všechny ostatní zdejší komenty dohromady (Už člověk nemůže mít názor ani na vzhled? Nemá právo na nadsázku? Popichování? Od kdy? Že si to nepřeješ? Aby se někdo neurazil? To není o slušném chování, to je normální totalita..), tak je to především neuvěřitelně arogantní ptákovina, zvlášť to množství zbytečně použitých odborných slov, které má (mikroagresí) urazit ostatní a ukázat, kdo je tady inteligent. Fakt smutný pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Hitler je muj druh. Akorat me vychodisko neni nenavistna moc, ale laska v bezmoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu to vedet, zrovna tyto zkusenosti promenuji lidske srdce i pohled na cloveka vubec. Myslis si, ze se staci prochazet.. Pristup bliz a napij se se mnou, me rty jsou kazde rano srostle zasychajici mokvavosti herpesu, napij se, pri doteku s hrdlem lahve ucitis me tlejici vnitrnosti. Ne okazale, ale ten dech dotkne se te jako lehounka pachut me samotneho. Prectu ti sve basne, hluboke jako vrba u nocniho jezera do nehoz pada nejen ona, ale i mesic. Jen se zde zastav, osamocen na na brehu a zapremyslej jestlis nekdy urazel nekoho uplne opusten a sam, jestli to vzdy nebylo spis pred nekym jinym jeste, kdo byl s tebou. Nejsem inteligent, jsem samovzrostly clovek, chodici do nejvulgarnejsich fachu, aby si v potu tvare vydelal na svou obzivu. Spal jsem s prostitutkou. Jedl zbytky. Zabijel emoce, lasky, vztahy. Vypadam jak dvacetilety kluk. Nasel jsem druhy, podali mi pomocnou ruku, stali se mymi dozivotnimi prateli, ale pochopil jsem ze je nevyhnutelne, abych nakonec uvnitr navzdy osamel. A chapu ted taky to, ze svoboda, o ktere ted mluvis je pouze abstraktnim teoretickym idealem. Jakasi tolerance, ktera chce byt absolutni, protoze nevi, ze existuje zlo. Nechapes, ze osamele kracejiciho se dotkne i zavan vetru. Protoze jsi nikdy neosamel. Co pak urazka. Dobre, jeli vedena s nadhledem, tech je ale malo. Vice je tech, ktere se ve skupinach vysmivaji. Ktere urazi stkave a do morku kosti, protoze pohrdaji skutecnosti. A ti na druhem brehu, ti jsou slepi, zijici ve svych poradcich a ve svych cilich, kterych se skutecnost v jejim poznani nikdy nedotkne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu te nijak nazyvat. Mam tvoji zdejsi esenci rad. Vsiml jsem si, ze se v tobe posledni dobu odehrava nejaky vnitrni souboj, ktery ti bere drivejsi nadhled a eleganci. Vadi mi jen tenhle tvuj omezeny totalitne-formalisticky nazor. Vladne totiz skutecnosti a spociva v nem pro obsah cloveka extremni nebezpeci. Kultura, o kterou ses tak vehementne u Sarriho kritiky hlasil, totiz neni o tom, ze budou chodit do divadla pekne obleceni lide, a krom splneni toho naroku bude jedno jestli tomu rozumi. Kultura roste prave na zaklade toho, kdyz se necemu rozumi. Takze jo, mohl bych jit na tuhle scenu klidne v teplakach (mimochodem je nenosim, mam jen dvoje kalhoty - monterky a uzke cerne kapsace), nesel bych kvuli ucte ke zvykum a poradkum ostatnich, ale to co je nebezpecne a zkazonosne je prave tohle formalisticke privilegium - nemusim rozumet, nemusim o tom prece promluvit, staci byt obleceny podle vzoru a chovat se podle vzoru.

Mimochodem fasismus a nacismus se zasadne lisi v mystice az tak, ze v tehle debate muzu oznacit tva stanoviska jako s fasistickymi sklony a sva jako s nacistickymi.

Reagovat
blade115

Kouření je na anglických stadionech oficiálně zakázané, není o čem dlouze diskutovat. Že je oblečen tak jak je, to je sice smutný, ale asi akceptovatelný. Mě to jen mrzí, protože jsem vždy fotbal považoval za sport, který má určitou "class", ten oblek tomu na téhle úrovni sluší a je to určitý standard. A tohle hysterčení a nadužívání slov jako fašismus, toho taky teda nejsem fanouškem, to je prostě mimo. Nikomu neříkám, co má a co nemá dělat. Ale při takovéhle veřejné události musí počítat s tím, že ho někdo jako já bude hodnotit. V soukromí ať si nosí třeba tanga, je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to naduzivani. On ten pozitivisticky fasismus opravdu existuje. Abys ho videl, nesmel bys ale stat presne v jeho stredu. Clovek aby se pomalu stydel jit si nakoupit v monterkach. Hystericky je prave tenhle apel cistoty. Proto pak taky vznikaji kulturni opozice jako punk atd. Vznikaji jako reakce na tuhle formalistickou diktaturu. Predevsim by te melo zajimat, jestli tomu Sarri rozumi. Asi jsi toho moc jeste nepoznal, protoze bys pak musel videt absurdni chovani spolecnosti treba k zenam. Videl jsem zenu, ktera neoplyvala krasou, ale sve profesi rozumela a videl jsem ji ubitou absurditou, kdy se na jeji misto uspesne draly daleko min erudovane, za to fyzicky pritazlivejsi zeny. Pripada mi tak naopak hystericke kritizovat Sarriho za vzhled pod krecovitym prizmatem nejake jednotne elitarsky unifikujici predstavy. To co muze byt na cloveku nejvznesenejsi je totiz jeho duse. Ta predstavuje kulturu. Lidi prazdni, at se oblikaji podle mody a sezony a at z toho delaji privilegium.

Reagovat
blade115

Jo, je to nadužívání, protože klasicky všechno zbytečně hrotíš a zaháníš někam úplně jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. To jen ty zijes v nevedomosti. Ja dosahuju vysek sveho ducha a sestupuju i k lidske bide. Znam lidi uspesne jako i bez domova. Vtelil jsem se do poznani. Ty setrvavas ve svem slepem stredu, v prumernosti, v ktere se stavas akorat hnidopichem. Neprekrocil si sebe sama, ani system ideji, do ktereho ses narodil. Pusobis, ze proste jsi, automaticky a samozrejmy. Ted nejakym zpusobem uvnitr ohrozeny, ale presto lhostejny. Mas pocit, ze se nedeje nic. Ja ale sestoupil k matkam poznani a tam je v kazde chvili zivot ohrozeny. Ty o tom ale nevis, nemas jak uniknout kazdodennim narokum starostlivosti o zivot. Nemas jak uniknout spolecnosti, nemas jak uniknout jejim apelum. A za tim vsim jsem ja. Na tenke hrane bidy, spiny, ale take dusevni revolty a jeji vznesenosti. Nemuzu uz jinak nez hrotit kazdy zachvev, protoze jsem uz poznal jeho jadro. Pral bych si, aby te zivot promenil. Aby ti nezustal uz navzdy takhle odtazity, chladny a uzkoprsy. Mas totiz v srdci ukrytou velikost, o ktere nevis ani ty sam, ja o ni vim. Je to velikost, protoze dokaze byt zhrzena a zaroven si uchovat rozum. A to je vzacne.

Reagovat
blade115

Ok.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

myslí to s tebou dobře, snaží se ti pomoct a ty to tak tvrdohlavě odmítáš...a ještě se své hlouposti směješ...

Reagovat
blade115

Ale aspoň mám velikost v srdci voe

Reagovat
Swarley

zoufalost...víc poslouchej a čti, můžeš se pak monohému přiučit..

Reagovat
blade115

Strč si své monohé někam, já mám sympatickou zdejší esenci.

Reagovat
Swarley

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Máte nějaký náborový letáček, nebo je ta sekta pro veřejnost uzavřená? Určitě si ho přečtu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Tys nic nepochopil. Ja jsem sam. Prave proto se vyjadruju tak nalehave. To samota promenuje lidske srdce. Vy si kade tade chodite ve skupinach a neuvedomujete si, ze pocitovana sila skupiny zrazuje skutecnost, protoze malokdo je tak silny, aby ji odolal a zustal totozny se svym vnitrnim hlasem svedomi a pripadne sel i proti tem, ktere ma rad. Staci dva lidi spolu a uz se vytvari pohrdani skutecnosti. Nevis jeste nic o zle. A tohle zlo je mozna jeste to nejmensi, protoze se dotyka jenom duse. Musel bys sestoupit hloub. Ocitnout se sam. Ale skutecne sam. Sam v praci, sam v rodine, sam uprostred puste divociny, sam ve meste, sam prespavajici na nadrazich, v kerich, v opustenych bytech. Sam pred sebou, bez jedine vnejsi opory. Pak bys nic nezlehcoval a uz vubec ne nejakymi pritroublymi recmi o sektach, ktere (a znam je) mluvi uplne jinak ne ja. Nemluvi totiz o sile v cloveku, ale o jakesi vnejsi sile. Protoze sektar si chce podrobovat. Ja si nikoho podrobit nechci. Ja chci jen probouzet impulsy a hloubku jednotlivcu, tak aby svet uz nebyl tak bezutesne a beznadejne misto. O tomhle svete, o tom vi ti, kzeri zazili prikori, uvnitr pocitovanou i vnejsi nespravedlivost, kteri zazili nasili, domaci i venkovni, ti kteri celili smrti, vlastni nebo nekoho kdo jim byl blizky a videli zubozene namodrale a propadle tvare strachu. Me slovo je nova nadeje cloveka.

Reagovat
celeb

Za 2000 rokov, ked sa ludia budu medimodlit duchom k Prahe, budu tieto slova erodovat na mramorovych platniach neokatedraly Cistej Samoty s nadpisom evanielijum podla blejda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Tak ty bud nihilizmus a jeho ideu beries moc doslovne alebo si cesky borbely

Reagovat
Pride

Jsi sám se sebou spokojený? Protože při čtení těch tvých výplodů začínám mít deprese.

Reagovat
PP

zajímavé.. nicméně, je to na dlouhou debatu a poznání. Nemůžeš na základě zdejšího vyjadřování na fotbalovém foru někoho skutečně poznat. A byť se mi tvé myšlenkové pochody líbí, jak se snažíš lidem napovědět, kde mají hledat to důležité, tak musíš brát v potaz člověka, náladu, místo, atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

klasik

Reagovat
blade115

Mám tě zase uzemnit? Tenhle víkend jsem v ráži, tak stačí říct.

Reagovat
Swarley

už na to sluníčko nechoď

Reagovat
blade115

Možná bych měl, pak by naše síly byly vyrovnané. Skoro.

Reagovat
Swarley

"Vsiml jsem si, ze se v tobe posledni dobu odehrava nejaky vnitrni souboj, ktery ti bere drivejsi nadhled a eleganci."

a to jsem na tebe ještě hodnej...

Reagovat
blade115

Na tohle poprvé nemám co říct...

Reagovat
Swarley

to ti nikdy nebrání psát ty tvoje hovna...ale drž se toho, konečně změna..

Reagovat
blade115

Takhle jednoduchý to mít nebudeš. Začal jsi válku, tak žer.

Reagovat
Swarley

vidíš, už ti to zase jde..

Reagovat
blade115

Každému jak zaslouží.

Reagovat
Swarley

v tvém případě to bohužel neplatí, ty hovna sypeš všude a na všechny...

Reagovat
blade115

Mířím jen na pár jedinců, ostatní pod má hovna sami nabíhají, za to já nemůžu.

Reagovat
Swarley

když toho sypeš tolik...

Reagovat
blade115

Na tebe? No jistě, každému jak zaslouží přece.

Reagovat
Swarley

zase to tvoje čtení

Reagovat
blade115

Podle mě se v těch hovnech vyžíváš, nikdo si o tolik porcí ještě neřekl.

Reagovat
Swarley

to už nedává ani smysl...

Reagovat
blade115

To protože jsi zase netrénoval to čtení...

Reagovat
Swarley

to je nuda když jen opakuješ to, co jsem ti kdy napsal já...zaber trošku..

Reagovat
blade115

Každému jak zaslouží.

Reagovat
Swarley

no právě...

Reagovat
blade115

Už jsi prostě potřeboval nastavit zrcadlo, nedá se nic dělat.

Reagovat
Swarley

neděláš plavčíka?

Reagovat
blade115

Poslední dobou tě stírám na plný úvazek.

Reagovat
Swarley

no v tvé hlavě můžeš být klidně Napoleon

Reagovat
blade115

Píše se "své", to nám vedle čtení pokulhává už i psaní...

Reagovat
Swarley

Tvé psaní a čtení rozhodně

Reagovat
blade115

Nepochopil, nevadí.

Reagovat
Swarley

Jednou to pochopíš, věřím ti

Reagovat
blade115

Už na to sluníčko nechoď.

Reagovat
Swarley

Říká plavčík..

Reagovat
blade115

Píše Napoleon.

Reagovat
Swarley

to nějak ovládáš nebo ti to tam naskakuje samo? jednou old trafford, jindy blade, náhodně napoleon s plavčíkem...to je slušnej bordel...

Reagovat
blade115

Je to kampaň!

Reagovat
smazaný uživatel

drž už hubu ty pičo mendžestrská

Reagovat
Swarley

Kolik těch fake účtů máš

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem jen já

Reagovat
Swarley

To říkají všichni..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

zde to ale platí, exote

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kapřík

Tak tak...a já myslel, že jsem tenhle víkend řádil přes míru. Ale jsem jen trapný příštipkář.

Reagovat
Kapřík

Kdy se z tebe stala taková hysterka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy, kdyz jsem poznal. A ted budu svadet velky duchovni boj znovu uverit v zivot a v lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

kde si zapalil?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že kouření máme zakázané. Carlo Ancelotti kvůli tomu přestal, ne ?

Reagovat
blade115

J, byly to fake news. V Anglii je to už nějakou dobu díkybohu zakázané. Ale v Neapoli čudil o sto šest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Jaké kultury proboha vždyt Angláni jsou největší burani

Reagovat
blade115

Reagovat
RKBoy

to mi uniklo, no aspon ,že je vtipný ked už mu z toho Sarriho tak hrabe..

Reagovat
Svatej

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

achjo.. další, co mu něco uniklo

Reagovat
kvasha16

tak tu uz neviem co je myslene vazne, co nie, co je len nejaka narazka na niekoho a co nie... Sarri to tu rozviril

Reagovat
Whitemedia

Tak si zapamatuj, že já nebyl spokojený s vyhazovem Conteho, ale po Sarrim nejdu, jen teda za to stavění Luize a ignorování Odoie a od příštího kola i Ampadua

Reagovat
kvasha16

no jasne, nemam si rovno ku kazdemu poznamky urobit, ze kto koho ma rad, kto koho nie, kto s cim je nespokojny, a tak hej?

Reagovat
Whitemedia

ke každému ne, jen k těm důležitým

Reagovat
kvasha16

ok teda

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

inak preco Ampadua prave od buduceho kola?

Reagovat
Whitemedia

Protože jsem čekal, že ze začátku Luize vyzkouší a po pár zápasech mu dojde, že na to ta kalamita nemá a pošle ho na tribunu, do sestavy naskočí Christensen a na lavičku Ampadu.. a pak jsem se probudil

Reagovat
kvasha16

tak to je fajn ze si sa prebudil, lebo to bol fakt sen a to si este zabudol na Cahilla, co bude dalsi hrac pred Ampaduom... mame vela stoperov no, budem rad ked si Ampadu zahra aspon pohare

Reagovat
Whitemedia

hmm, tak v MOTD teda o tom kouření nemluvil, jen řekl, že 15 minut to bylo příšerné.. tak asi zase twitter fake, přestávám to tam mít rád

Reagovat
kvasha16

aj keby spomenul to fajcenie, tak ja by som mu to nezazlieval, tych 15 minut bolo tazke na to pozerat z pohladu fanusika, nei to este z pohladu trenera, takze by som sa mu necudoval, ze by radsej 15 minut fajcil jednu od druhej ako pozeral na tu parodiu branenia

Reagovat
vilp
Reagovat
Whitemedia

dík, na tohle já nikdy nekoukal

Reagovat
vilp

Já chtěl slyšet něco o Mateovi.

Reagovat
Whitemedia

A říkal o něm něco?

Reagovat
vilp

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

http://www.skysports.com/football/news/11095/11475540/jose-mourinho-says-man-city-show-you-cant-buy-class-with-documentary

A jeste Zoze. V tomhle ma asi pravdu. Muzem si tu delat srandu na foru, to je ok, ale ofiko dokument klubu, kdyz udela to same... To neni dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak asi pravdu? Má úplnú pravdu, zareagoval úplne s nadhľadom a povedal to úplne presne, teraz prekvapil Mou.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Mourinho: “He (De Gea) is a #mufc player and he will as soon as possible sign a new contract.”

Mourinho on De Gea: "He likes it here, we love him. We want him to stay, he wants to stay, so when a player is not on the market, the value is zero."

Reagovat
smazaný uživatel

" (...) the value is zero." WTF?

Reagovat
Busby babes

no kdyz neni neco na prodej, tak muzes rict, ze cena je 0, protoze proste neni na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

Emery už si pomalu zvyká na realitu

Reagovat
Hachim Mastour

Nezvyká. Unai Emery: I am calm but we must win our next match!

Reagovat
Lacko_Boh

Laca jebne keď si to ráno pozrie

Reagovat
Counter

Tak nebuď jako Laco a jebni sebou rovnou už teď, ušetříš čas.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo keď nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Chelsea, takovej luckerskej tym sem dlouho nevidel

Reagovat
icemike

Arsenal si za vše může sám. Nemáme luck, to vy jste kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nevím, proč by Chelsea měla být luckerskej tým.. prostě jsme jen proměňovali tutovky a Arsenal ne, to nemá se štěstím moc společného

Reagovat
Nikikrew

Luck v tom, že si naši strelci obuly zle kopačky pretože nabudúce z toho budú góly

Reagovat
RKBoy

úprimne by ma neprekvapilo ak by vyhral aj West Ham...ten zápas bude 50/50.

Reagovat
Nikikrew

Tak west ham tiež nula bodov, ale 50 na 50 to isto nie je. Proti nim to zlomime

Reagovat
smazaný uživatel

ja to ani nevidel

Reagovat
valek9610

Ani nevím,že Arsenal hrál druhý poločas

Reagovat
Busby babes

Auba, proste takovej drazsi Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

to odvolas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

to melo byt proti Aubovi, ja mam Dannyho strasne rad

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Liquid

Reagovat
kvasha16

stream na MOTD?

Reagovat
Mastný Chobot

Dnešné polčasové striedanie vo mne zobudilo nádej, že konečne Xhaka vypadne zo základu a časom aj z klubu. Takého diletanta sme nemali v Denilsonovi.

Reagovat
Mastný Chobot

*ani

Reagovat
Fenri

No mne hlavne Emeryho stridani aspon bavi tim, ze to pusobi jako uplne nova vec ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

metr a pul merici Torreira je reseni

Reagovat
Mastný Chobot

Počul si niekedy o Kantem, tupelo?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hraje v Chelsea a bezne takovi hraci jako on rostou na stromech

Reagovat
Mastný Chobot

A bol reseni či ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co ja vim? tys ho sem dotahnul do diskuze

Reagovat
Mastný Chobot

Však diskutujeme, tak odpovedz, nie? Ty si do diskuzie zatiahol Torreiru zas, ja nemôžem?

Reagovat
Whitemedia

Xhaka šel určitě dolů jen kvůli žluté a příště už bude zase v základu

Reagovat
Counter

Vůbec, Xhaka jasný kapitán a legenda se sochou před stadionem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ako symbol úpadku kedysi slávneho klubu môže byť. From Vieira to Xhaka real quick nigga.

Reagovat
Nikikrew

Raz slávny, navždy slávny klub

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny gol Lucase, paradni Trippsuv primak, skvele stridani Moose a Lamely (ten prunik pred Harryho golem! ), 90 minut pro Tobyho a zruseni Harryho kletby. Mohlo tohle dopadnout lip? Bring on United!

Reagovat
Counter

Spurs stadium delay could drag on to 2019

Reagovat
blade115

A co z toho vlastně bude kdo mít, že to palcuješ?

Reagovat
Counter

Mimo jiné fans Spurs dražší lístky

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/spurs-ping-on-fans-backs-in-bungled-summer

tohle je dobrej clanek o tom, jak vedeni Spurs jebe na fanousky.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Spurs ostudu?

Reagovat
blade115

Reagovat
icka

Reagovat
diastan

Reagovat
kvasha16

Reagovat
havrys99

to je fakt v hajzlu

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

uz je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ale budou hrát LM narozdíl od někoho

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň že ti něco udělalo tento víkend radost

Reagovat
Counter

Největší radost mi udělaly Vítkovice.

Reagovat
Carrick

Sarri

Reagovat
fajdax

Alonso je skvělej fotbalista, kdyby hrál v Barce nebo Realu tak je považovanej za nejlepšího levýho beka na světě. Směrem dopředu je boží a aspon za mě společně s Marcelem je prostě nejlepší.

O Královi už toho bylo řečeno dost, druhej nejlepší fotbalista na světě, žádnej soudnej člověk o tom nemůže pochybovat.

nazdar

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže když hraješ levého beka, tak se tak nějak očekává, že umíš i bránit. A v tom je Alonso špatný.

Reagovat
Trapper

Reagovat
valek9610

Tak ano není dokonalý, ale jak chodí do soubojích vzdušných je super určitě bych chtěl vidět jeho statistiky. Pokaždé jak sleduju zápas a jeho tak jak je souboj pokaždé ho vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas pritom prizabije Bellerina a namiesto červenej platí gól

Reagovat
fajdax

Jinak Čecha je mi líto, pořád je top a v Arsenalu je ho škoda, takovej závěr kariéry si nezaslouží, ten tým je zzoufalej.

Reagovat
Nikikrew

Hmm tak to si asi nevidel o stvaral minulú sezónu

Reagovat
blade115

Vždyť je to fajdax...

Reagovat
Nikikrew

kokos ja som už aj na neho zabudol s Liquidom najotravnejsi fans u vás

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal poslední roky strašný, klub se mi úplně znechutil

Reagovat
smazaný uživatel

OT: stahnul jsem si appku fantazy PL a nedari se mi zaregistrovat. Zadavam tam mobilni cislo, ktery to chce, ale 9 cislic je po cz predvolbe buh vi proc malo a registraci nelze zkompletovat.

Poradite? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

problem solved

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš zač

Reagovat
habinity

Dneska dúfam ze Jose dá na víťaznú a trio Pereira Pogba Fred ukáže skvelé kombinácie ako prvý zápas, ten stred sa mi páčil veľmi, namiesto Darmiana kľudne Young, a namiesto Rasha Lukaku. GO UNITED

Reagovat
icka

Hodne fanousku tu hejtovalo Freda, to fakt hrali tak dobre ten stred?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrali. Len Pogba, Fred bol úplne splašený.

Reagovat
habinity

Ano také kombinácie som nevidel min sezónu, ten Periera a Fred samozrmejme Pogba dali tej hre nový rozmer, andreas Neskutočná presnosť a istota... Fred ľavá pravá ani neviem ktora je silnejšia strasne hra dobre obomi a Pogba extra trieda..uvidíme dnes, ale Sancheza by som dal sedieť a dal Martiala

Reagovat
Swarley

nezahrál dobře, ale rozhodně ukázal to, že se do toho plánovaného středu zálohy bude perfektně hodit...kazil, to je pravda, ale na druhou stranu ho bylo plné hřiště, ukázal obrovskou snahu a motivaci po hřišti jezdit...roli určitě hrála i nervozita, první zápas na OT, tak dost věcí pokazil...ale z mého pohledu jsme koupili hráče, kterého jsme přesně do toho středu hřiště potřebovali...chce to jen čas...

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

zadnej zazrak to nebyl, ale nejak vyrazne spatne taky nezahral. Na prvni zapas v nove soutezi to bylo ok.

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

2 body

Reagovat
icka

si ho mel ve fante?

Reagovat
nani92

ešte mám

Reagovat
smazaný uživatel

zacinam mat pocit ze emery bude flop..a ze arteta bude uspesnejsi

Reagovat
Nikikrew

Velmi skoro na nejake hodnotenie, navyse prve 2 zapasy velmi tazke ale aspon bod sme mali dat urcite. Pozitivum vidim najma v utoku, 2 goly na Chelsea da malokto, navyse sme zahodili 3 supersance a to nas stalo body. Problem vidim stale v defenzive, Bellerin vcera dozadu velmi neisty, Musfati a Sokratis zatial nic moc, jedine Nacho vyzeral ako vzdy solidny.

Teraz mame docela prijatelny los, treba z toho vytazit maximum a uvidime kde sa budeme nachadzat.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby vaši hráči uměli trefit branku z penalty, tak jste včera vyhráli a Emery by byl za boha

Reagovat
icemike

Reagovat
havrys99

Defenzivní práce se musí sjednotit, Bellerin při absenci křídla lítá vepředu (včera přihrával na ty 100% šance) a stejně celá obrana hraje strašně vysoko. Xhakovi dát rozlišovák, prdnout ho do příkopu, aby hlídal diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Kubo pls

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne s tymto kadrom sa byt uspesny ani neda

Reagovat
Rssa

Tak zatim jste meli tezke soupere, hleda spravnou sestavu. Aspon ze toho golmana poresil nejlepe jak mohl.

Reagovat
Counter

Jako pokud jsi čekal z fleku titul, tak jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnwe ze je to strasne skoro, dva tazke zapasy, atd, ja len vravim ze mam taky citak. pride mi to jeho skladanie zostav a striedania trochu chaoticke a necitlive a viem si predstavit ze sa to hracom casom nemusi pacit.

Reagovat
gocii

Jako co bylo na vcerejsi sestave chaoticke (respektive na stridani)?

Reagovat
smazaný uživatel

posadenie ramseyho po prvom zapase, striedanie xhaku po polcase, striedanie ozila

Reagovat
havrys99

https://www.imgup.cz/image/LimM

Kampaň, ofsajd Alliho před přímákem Trippiera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ČT bude vysielať Kiskov prejav k výročiu okupácie. Cením.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
mistr129

Reagovat
SpecialOne

Zatím mě zklamal Wolves, to je furt řečí o projektu, člověk by skoro čekal, že budou v top 10, ale ta hra není nic extra. Jejich manažer vypadá strašně nejisti a hádám, že zanedlouho poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tomu nevěřím, Nuno je kouč na správném místě, do té portugalské kolonie se nikdo nehodí víc. Zatím měli smůlu, s Leicesterem mohli úplně v pohodě vyhrát a nemám obavy, že se výsledky dostaví.

Reagovat
SpecialOne

No 2 zápasy, v obou dlouhá přesilovka a mají z toho jeden bod. Mně se jejich hra zatím vůbec nelíbí. Kromě trenéra taky může vyvstat otázka za dělá dobotu mít v sestavě tolik Portugalců no. Ale fakt bych si tipl, že poletí.

Reagovat
Counter

S Leicesterm to mohlo být za 20 minut 0:3 a bylo by po zápase

Reagovat
SpecialOne

S Leicesterem jsem celý match neviděl, ale když říkáš, že hráli tak dobře, proč udělal 2 poločasové střídání? Já viděl zápas s Toffees a to byla bída v přesilovce.

Reagovat
Counter

Protože tekli 2:0 a ti hráči, které střídal, zrovna dobré výkony nepodávali. Nic to nemění na tom, že v prvních dvaceti minutách trefili břevno, tyčku a k tomu Chilwell náhodně zablokoval další gólovku tak půl metru před čárou. Během přesilovky pak ještě trefili další tyčku, prostě ukázkový den blbec. Lestr naopak neměl za celý zápas skoro nic

Reagovat
SpecialOne

ok dík za info

Reagovat
tomasinho

Aguero kapitán první kolo Mane, teď Kun, škoda že ostatní hrají hovno

Reagovat
nani92

Honit si ego doma na slabuckom Huddersfielde dokáže hocikto, ale poraziť vonku nevyspytateľný Brighton dokážu len praví šampióni

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
pepinho2

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
havrys99

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
nani92

Tento príspevok obsahuje vulgarizmy s rasistickým podtonom, admin by hom al urýchlene VYMAZAT

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Kto porazil vonku Brighton?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle střílení se do nohy na Eurofotbalu miluju

Reagovat
EXoRcIsT

Huddersfield a Cardiff dvaja najvacsi aspiranti na zostup

Reagovat
pepinho2

17:15 Özil si zasloužil větší podporu

Prezident německého fotbalového svazu Reinhard Grindel připustil, že během mistrovství světa měl záložník Mesut Özil dostat větší podporu od funkcionářů. Özil byl během šampionátu pod velkým tlakem veřejnosti i médií kvůli fotografii s tureckým prezidentem Recepem Erdoganem. Po neúspěchu Němců, kteří vypadli už v základní skupině, byl pak označen za jednoho z viníků ostudného výsledku. Po mistrovství pak Özil oznámil konec v německé reprezentaci. Chudák Mesut

Reagovat
Counter

Hah, Grindel nějak obrací, asi se bojí o flek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vedelproti, ze mam dat Mendymu pasku. Jestli ten se nezrani,tak klidne muze mit nejvic acek z cely ligy. Spolu s Trippsem nejlepsicentry v lize.

Reagovat
čutalista

zdravím, kde si můžu stáhnout záznamy zápasů, včerejšek jsem neviděl a jak jsem to tak četl, asi by to stálo za zhlédnutí. Chelsea vs. Arsenal

díky

Reagovat
icemike

Fullmatch

Reagovat
čutalista

už to jede

Reagovat
smazaný uživatel

Replaymatches.com

Reagovat
čutalista

Reagovat
Azazelo RD

čt sport teď dává záznam, ne?

Reagovat
Counter

wow, takový kurz...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Fenri

Nemam rad dlouhy linky na ef, vzdycky mi to rozjebe celou diskuzi

Reagovat
diastan

Mendy 2 zápasy ...4 Áčka......Nejlepší nahravač inc

Reagovat
bbbauch

Mourinho

Reagovat
bbbauch

A kvetak

Reagovat
kiwwi

nečakal som ze vyhráme ale toto bolo tak zúfalé, že ani neviem co povedať... čím lepšiu zostavu pošleme na ihrisko, tým horší výkon. Ešte jeden taký výkon a Mourinho out propaganda bude na mieste. Toto je absolútne neakceptovateľné

Reagovat
icemike

Většina byla na MS, do vánoc si to sedne

Reagovat
smazaný uživatel

šetři dech, za týden tu budeš brečet ještě víc, protože přijede Tottenham a Harrymu to pálí už i v srpnu. rip Ucka a s saskem k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vas klasicky doma vyndaji nejakym haluzakem 1:0

Reagovat
blade115

Moyes bol totálne dno, LVG to zlepšil ale niečo aj pokazil a Mourinho progres v každom smere, jak v hre, tak aj vo výsledkoch... ideme dopredu síce pomaly ale isto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale taky do toho sypete tři prdele prachů a v kontextu toho velký bobek

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem s Tebou souhlasil, jen doplňuju... od těch dvou to je progres, jakkoli šíleně to zní

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
celeb

taky biedny trolling ... a aj tak sa niekto chyti.

Reagovat
icka

Reagovat
JessePinkman

"Nečakal som, že vyhráme."

Reagovat
kiwwi

?

Reagovat
JessePinkman

To jako vážně Učka nejedou do Brightonu pro výhru?

Reagovat
kiwwi

to je úplne iná otázka... ja hovorím o svojom tipe na zápas

Reagovat
JessePinkman

No, úplně jiná otázka to není, ale okay.

Reagovat
kiwwi

no je pretože ja som nehovoril o tom ako by ten tím mal do zápasu ísť ale o svojom tipe na výsledok, napr. v tipovacky alebo na tiket

Reagovat
JessePinkman

V pohodě, nechám tě při tom. Hlavně, že prohráli, to stačí.

Reagovat
Whitemedia

Tohle se fakt rozjíždí jak přes kopírák s tou poslední Josého sezonou u nás, jen teda ještě chybí seřvání doktorky v živém přenosu

Reagovat
Greny

Snad tam vydrzi aspon do ledna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Fred is Vred

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Ať už je tiskovka, prosííím. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

United 90+5 penalta, sice k hovnu ale srdce fanouška Fergieho zaplesalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Pogba strašne komicky hráč

Reagovat
Greny

Uplne slysim Joseho:

Penalta proti nam byt nemela, naopak jsme meli kopat dalsi dve

Reagovat
niflheim

Paráda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Dlouhodobě to nefunguje... pokud toto bude znamenat to, že uvažují nad změnou na lavičce, tak proč ne...

Reagovat
Busby babes

porad vam k tem radostnym postum u nasich proher budu psat, ze jste blazni.

Reagovat
smazaný uživatel

radovat se nad prohrou vlastního týmu je sračka s tím s tebou souhlasím... já už radši třetí sezónu pečlivěji sleduji FC United, sice žádná sláva po výsledkový stránce, ale hrdost tam je

Reagovat
Busby babes

Ostuda. Bez zajmu, bez nasazeni, otresny. Nic nefungovalo. Navic jsme pridali velke chyby v defenzive.

Po slusnem prvnim zapase, kde bylo par zablesku toho, co chcem asi hrat a hraci byli odvazni, zkouseli si narazit, nabehnout a tak, tak dneska se asi posrali uz hodinu pred zapasem. Nebyli schopnoi si prihrat na metr, mezi utokem a zalohou strasna dira... Zoze nedokazal ten tym vyburcovat ani o polocase, takze se po pauze nic moc nezmenilo. Nikdo poradne nezabojoval, nezkusil ostatni strhnout... desny.

Reagovat
Matić

Skalákův Brighton neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

ved tam nie je

Reagovat
Kixi Syhimour

Co udělal na konci ten Fred?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
Svatej

V kontrastu se vcerejsim fotbalem vypada tahle tragedie jak z jinyho sportu..

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Counter

Achjo, to je šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

umited musej bejt vážně v prdeli když už ve druhym kole hořej a maže si je na chleba brighton,ale bejt fanda ucek tak to beru pozitivne,zbavíte se mourinha a tech pokemonu v cele s nejlepším záložníkem na ostrovech panem mistrem pogbou,příde nadějný trenér např big sam koupí se pár odchovanců a za tři nebo 6 let než si to sedne budete zase tam kde jste dnes, je to začarovaný člověče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

Uvidíme čo budeš písať o týždeň keď vás Jožo vyučí s betónom

Reagovat
Swarley

psal jsem to po minulém zápase, že takový výkon je průser a pokud se nezlepšíme, tak ta sezóna nebude dobrá...dneska to bylo snad ještě horší než minule...Mourinho musí kurva rychle zabrat, protože jinak bude na odstřel...

dneska i nejlepší záložník PL Pogba zklamal...sice dal opět gól jako v každém svém zápase, ale i to bylo málo a až taková očekávání na něj od PL fans jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martas30

Reagovat
icka

Reagovat
Gareth Bale 11

United naprosto příšerný a nepochopím, že Fred odehrál celej zápas. Brighton super první poločas a druhá půlka naprosto v klidu a zkušeně.

Reagovat
EXoRcIsT

https://giphy.com/gifs/gag-carrey-FTvdkp9MSKcpi

Ako keby som pozeral charitativny zapas hracov z downovym syndromom . Jediny co sa mi za oba zapasy pacil bol Perreira a i tak ho Mourinho stiahol pricom Fred bol na facku . A celkovo ma tymto zapasom uz totalne nasrali taky hraci aby hrali taketo hovno a Jose zeby tomu nevedel dat nejaky urcity styl JOSEOUT

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
EXoRcIsT

je to dement toto v prvom zapase kopne naschval protihraca a teraz toto

Reagovat
smazaný uživatel

Najsmutnejšie na tom celom je, že klub ako United má jediný variant ako otočiť zápas a to poslať tam Fellainiho a nakopávať, to je úplne zúfalé. Proti Tottenhamu budú hrať vlastne o to, ako bude vyzerať zvyšok sezóny, prehra bude znamenať veľký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ven !!! Už po první sezóně bylo pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

za týden veřejná poprava united před vlastníma fans

Reagovat
EXoRcIsT

by som sa velmi nesmial lebo to je prave zapas pre Mourinha zeby sme vas porazili

Reagovat
smazaný uživatel

15.09. to čeká vás

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost pochybuji, proti Pochettino vždycky ztratíme, navíc venku, já jsem dost skeptický.l Osobně si stejně myslím, že je to zase boj o top4

Reagovat
Kixi Syhimour

*Pochettinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Čtyři zápasy jste na OT nedali ani gól a my dnešní zápas taky budeme chtít odčinit. Určitě to bude tak jednoduché, jak si teď myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

budete radi za gol

Reagovat
Whitemedia

Ještě párkrát to napiš a hezky to zakřikneš

Reagovat
pingla

Spurs doma porazíme i v 9

Reagovat
Infernoqt

Upřímně, od této sezony se nedá moc očekávat. Ten rozdíl se City je moc obrovský a u nás, kdyby teď začal nový trenér, tak z toho může vytřískat stejné nebo dokonce i lepší výsledky jako Mourinho.

Vím, že jsme to za posledních pět let řekli už několikrát, ale dnes to byl opravdu nejhorší výkon, co za nás od odchodu Safa pamatuji. Brighton prokázal lepší kvalitu, souhru, touhu a prostě vše, co k fotbalu patří, že si ten zápas zcela zasloužil vyhrát.

Já jen doufám, že kdyby se to náhodou celé posralo a Mourek fakt odešel (jakože kdyby nás dali Spurs a celkově jsme před repre pauzou neoslnili, tak se to stát může), tak nový trenér nebude znovu prověřovat ty hráče typu Rojo, Darmian, Martial a rovnou jim ukáže dveře. Na druhou stranu mi toho Mourka bude líto, pokud to takto opravdu skončí, protože vedení ho v tom během přestupáku jasně nechalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho dostal Pogbu, Lukakua, Sancheze, všechno kvalitní hráči, takže vedení se nedivím, že mu nikoho nepřivedli, když stejně nic nehraje

Reagovat
Busby babes

tak ho meli vyhodit po sezone.

Reagovat
Makiii

Jak ho nechalo paneboze? Vsak ten kadr, co se tyka fotbalovosti a talentu mame totoznou vesmes, jak City, pokud horsi, tak minimalne, jen kazdej hraje asi na 20 % svych moznosti... Brighton musis prejet kdyz ne vysledkove, ze se nezadari, tak aspon herne o xxx levelu.

Reagovat
Infernoqt

Stojím si za svými slovy. Nejhorší zápas po odchodu Safa. Herně, kvalitou ani souhrou jsme na ně nesahali. Totálně bez šance vyrovnat.

Reagovat
Makiii

Vsak jsme hrali za stavu 3:1, jak kdybychom vedli o 4 goly. No stress.

Reagovat
Infernoqt

O tom mluvím. Tomu chyběla jakákoliv souhra nebo se jim prostě nechtělo běhat. Nechci říct, že to byla kvalita, protože bychom si tím sami s ohledem na předchozí přestupáky pěkně nasrali do huby.

Každopádně tohle si nemůžeme dovolit, pokud to myslíme s úspěchy vážně. Mě tohle jako už dlouhodobě sere, ale nic s tím nenadělám. Uvidíme po Spurs, jak se to bude odvíjet. Nevidím to ale moc dobře.

Reagovat
Makiii

To je jako omluva, ze tomu chybi souhra? Na takovem lvlu? Bavime se o jednom z nejvetsich klubu na svete. 2 ROKY naprosto zadnej posun, zadny nauceny kombinace, zadna souhra, zadna bojovnost nebo ochota. Nejmin km za min rok v PL ! Nejmin sprintu za minuly rok v PL! Vsechno co ma mit FOTBAL resp. moderni fotbal, tak my nemame ani jedno.

Reagovat
Makiii

Pokud tahle sestava co dnes hrala neni schopna byt aspon minimalne na urovni Brightonu, co se tyka FOTBALOVOSTI, tak je asi neco spatne.

Reagovat
Infernoqt

Já se obávám toho, že se snažili, prostě snažili se něco dělat (protože jim to nemohlo být jedno(!)), ale prostě na to neměli. Jednak tam vázla ta zmíněná souhra (nevěděli, kde a jak se pohybovat), a jednak mi tam chyběla kvalita; Lindelof, Young (s trochou nadsázky), Fred (toho chápu, je tu krátce), Pogba, ba dokonce i Pereira si nerozuměli. A jak nám nefunguje záloha, je jedno, o co se snažíme. A to ani nemluvím o tom, jak moc mě sere Martial.

Reagovat
Makiii

Zrovna Lindelof nepodal taky zadny extra vykon, ale porad odehral o 100% lepsi zapas jak Bailly. Uz jsem vedel, jak nesmyslne kopl mic do rohu. jak 6ti letej kluk v zacich, tak, ze z nej dostanem gol... Nebyl schopnej STAT na NOHOU, natoz hrat fotbal... ( a to jsem jeho obrovskej fanda ) ...

Je ocividny, ze hrat za UNITED, je mnohem narocnejsi po psychicke strance, nez si kdykoliv muze myslet...

A jestli tohle bylo snazeni, ze brigton mel 105 km za zapas a my 95, kdy jsme celej spil prohravali, tak nevim... Jestli je uz smesny, smutny, trapny.. no asi vse dohromady. Fakt za 15 let fandeni jsem takovej hnus jeste nevidel a to jsme jich hraly uz mraky...

Reagovat
Infernoqt

Od začátku přípravy to byla jen otázka času. Jak říkám, s Matičem se to zvedne, ale je to jen otázka času, než si zase budeme stěžovat. Top4 a budu rád a pak můžeme doufat, že příští sezonu se něco změní. A tenhle koloběh si klub jako MU nemůže dovolit... ale vysvětluj to někomu

Reagovat
Makiii

Mas tak nadany ofenzivni hrace? A budu je nutit tak vazat taktikou bez jakekoliv volnost, a vlastne zacinat kazdej zapas v 11 na sve pulce i proti novackum... Tohle prece neni normalni...Vsak to vic uz viditelny byt nemuze... a vidi to cely svet az na 1 cloveka... Jak jsem miloval Matu v Chelsea, tak u nas je to v celkovym meritku katastrofa... Dneska to byl pro me nejhorsi vykon Maty co sem videl...

Reagovat
Infernoqt

Tady se můžeme bavit i o tom, že to je o ambicích. Kdybychom ybli v Realu, Barceloně, City, PSG či Bayernu, tak prostě Mourek už dávno letí. Na hráče by byl vyvíjen větší tlak ten výsledek urvat. Pak by i víc běhali.

Pro mě je třeba nepochopitelné (příklad z minulé sezony), jak můžeme být víc jak 15 bodů za City, venku z LM po propadáku ze Sevillou a v semifinále FA Cupu ti Woodward řekne, nevadí, jestli nevyhrajeme, i tak je to dobrá sezona. Prostě ty nároky si staví sám trenér. Jeho defenzivní vůle nám vyhrála Evropskou ligu, jinak je to bída a děs.

Reagovat
Infernoqt

se Sevillou*

Reagovat
Infernoqt

To není omluva, to ze mě mluví zlost. Každá kritika je oprávněná a někdo by za to měl nést zodpovědnost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Viděl si Davida doma proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nebál jít ještě níž Tohle byl možná nejhorší výkon United v celé historii Premier League, což je opravdu pech vzhledem k investicím do toho kádru vloženým. Určitě je to víc k smíchu než k pláči... ale jen tak dál

Reagovat
Kixi Syhimour

Old Trafford No.7

19.08.2018 19:35

#

asi jsme viděli jiný zápas... krásný, ale smolný výkon na to, jaký tým má José k dispozici

Reagovat
mesyas

proč by mu někoho dražšího kupovali, když má docela dobrej kádr a možná nějak očekávají, že jeho třetí sezona bude stát za prd a stejně odejde.

Reagovat
Infernoqt

Už se to tu řešilo. S našimi příjmy by nás jeden šedesátimilionovej nákup do obrany nezabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ed Woodward, alone, has just popped into the United dressing room

Ed: Čau José, volal Joel Glazer, že končíš, tak se sbal a vypadni, peníze máš na učtě

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, většina najednou vyhzuje Martiala, co to?

Reagovat
habinity

To ako dal Fellu v 60 a nakopavat? Co bolo co? To bolo co? Mourinho sam si kopes jamu ty dement, definitívne sme padli na úroveň Loserpoolu a Arsenalu za posledné roky, sme obyčajní priemerný klub

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože do finále LM se dostávají pravidelně průměrné týmy

Reagovat
smazaný uživatel

krom City byla vaše cesta do finále bezproblémová... takže bych s tím hodnocením brzdil, Real vám ukázal jak hraje pravý velkoklub

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale i s Římem jsme měli problémy, například vyřadil Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Řím taky vůbec nepředvedl to co proti Barce, jako zklamali mě hoši, co o to

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale nezlehčuj jejich výkon

Reagovat
Kixi Syhimour

*Ale,....

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nenapíšu, že hrálo LFC dobře, za co mě máš

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to je pravda, dobrá taktika

Reagovat
Whitemedia

Ne, téma finále LM prosím ne, to zase dojde na Salah vs. Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

tak já už mám přichystaný pivko a snack k tomu, aspoň se budu bavit, zvlášť když jsou mě oba týmy úplně u prdele

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Benzema

A Vám to ukázala Sevilla a dnes aj Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

no a ?

Reagovat
minoLFC

Prasacky

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak na úroveň arsenalu, na liverpool by ste museli stoupnout

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ten Liverpool má dobrého trenéra a ty výsledky už znát jsou... my máme portugalskýho kašpara, co nás nikam neposune Jako bych to při jeho nástupu neříkal... ne on se určitě změní, bylo mi řečeno

Reagovat
Bandita_Harry

Tento jebo zas radosť ta čítať

Reagovat
Makiii

Reagovat
REPLIKATOR

???

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
Cizinkx

Tak přeci jen stylem, start - cíl.

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale, teďka prohrajem na Crystalu

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

No, len oni sú už na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako výkon nebyl špatnej. Dost jsme je tlačili a ten gólman, co vychytal, tak už v životě nezachytá. Na druhou stranu nás sráží dolu naše chyby v obraně a spalování jasných tutovek. Kdybychom to vše proměnili, tak to mohlo být klidně o 3 góly. Každopádně se to dalo čekat, když před sezónou neposílíš a hrají za tebe hráči jako Shaw a Martial. Doufám, že Edo se v zimě pochlapí a pořádně to posílí, protože s tímhle kádrem by ani SAF nedal TOP 4.

Jinak z prohry se poučit a příští zápas vyhrát o pár gólů a zvedneme se. Nedělal bych z toho vědu, je to teprve druhý zápas venku na hřišti Brightonu.

Glory Glory Man United!

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten první odstavec je nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi nesmysl, scousere

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale, jako sorry, s tímhle kádrem se dá hrát o titul

Reagovat
smazaný uživatel

potřebujeme posílit, Josého jsme nepodrželi hrajeme maximum, na co máme

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm a kde přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, že jsi to ty, tak je to sarkazmus a dělám si srandu z těchle pomatených mufanů, co tohle píšou pravidelně, jak chytají soupeřoví brankáři životní zápasy, my neproměňujeme tutovky a navíc tohle léto jsme murínovi nekoupili pokémony.......... prostě nehratelné

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ok, díky za vysvětlení

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, jsem to nepochopil

Reagovat
Neutron

vsak tento typek tu pise uz roky proti United sracky a ty mu tu teraz zeries taketo kecy? trochu pozornosti...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem nečekal, že vytasí tohle

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

bohnický pacient?

Reagovat
Bandita_Harry

To by si ho poznal

Reagovat
Busby babes

tebe to prekvapuje?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, já ho měl celkem rád

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na koho reaguješ, to není překvapení, že jeho příspěvek stojí za piču

Reagovat
Kixi Syhimour

Old Trafford No.7

19.08.2018 19:36

#

potřebujeme posílit, Josého jsme nepodrželi hrajeme maximum, na co máme

To je normální?

Reagovat
smazaný uživatel

on je dle vyjadřování celkově divné

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako, já jsem měl za to, že on je hrrr proti Mourinhovi, tohle mě překvapilo

Reagovat
diastan

Však myslel celý příspevek naopak jako by si ho neznal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To je bordel

Reagovat
EXoRcIsT

bolo to hrozne to ziadny tlak nebol lebo tam neboli ziadne nebezpecne situacie okrem Pogbovej delovky

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsme viděli jiný zápas... krásný, ale smolný výkon na to, jaký tým má José k dispozici

Reagovat
Benzema

ani jedno slovo nemôžeš myslieť vážne z toho čo si napísal

Reagovat
smazaný uživatel

já bohudík ne, ale...

Reagovat
EXoRcIsT

asi nie no

Reagovat
Whitemedia

Já skončil po první větě.. ty ji myslíš vážně a nebo jen napodobuješ ty tvé oblíbence mezi mufany, které tu věčně zmiňuješ? Pokud vážně, tak jste úplně v hajzlu, protože takhle rozhodně tlačení soupeře nevypadá

Reagovat
Kixi Syhimour

Old Trafford No.7

19.08.2018 19:41

#

achjo, že jsi to ty, tak je to sarkazmus a dělám si srandu z těchle pomatených mufanů, co tohle píšou pravidelně, jak chytají soupeřoví brankáři životní zápasy, my neproměňujeme tutovky a navíc tohle léto jsme murínovi nekoupili pokémony.......... prostě nehratelné

[reagovat]

Taky jsem to nechápal

Reagovat
Whitemedia

Myslel jsem si to, ale tady poprvé jsem si u něj nebyl jistý

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě teda docela přesvědčil, ale je to fajn uživatel

Reagovat
Whitemedia

Kdyby fandil stejnému týmu jako já, tak by fajn nebyl, takhle je to pohoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
oddy

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Neutron

tak SAF si tam tiez vedel natahat ine esa vsak dal top4 s Carrollom v branke to je celkom vykon si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale teď máme slaboučký tým a vedení nekoupilo Josému pořádné hráče, to je prostě nehratelný

Reagovat
Neutron

podla mna ti hraci maju skill na to vyhrat v pohode PL...na mna ten sarkazmus skusat nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal sestup.

Reagovat
Busby babes

Woodward prej sel osobne po zapase do kabiny...

“You’re representing Chevrolet, Adidas, Nissin Noodles & Kohler out there. Show some pride you shitehawks”.

Reagovat
smazaný uživatel

Fake ? Jestli ne, proč je neseřval za to, že dělají ostudu klubu, ostudu Manchesteru... ne nějakým zkurveným firmám

Reagovat
Infernoqt

Proč by je seřval? Snaha tam byla. Souhra tam nebyla. Prostě jim to neklape a v případě jednotlivců na to jistí hráči neměli/nemaj. Pro mě je třeba fascinující, jak může být Young skvělej levej bek, ale napravo jsem ho neviděl ještě zahrát dobře... a přitom to má na svou silnější nohu. Lindelof je dirigent, to je tak všechno.. no a Pereira nikdy nehrál DM, až u nás. Fred je zatím v lese a Pogba je tanečník, který potřebuje, aby mu někdo kryl záda. Ono se to s příchodem Matiče a Valencii zvedne, ale prostě dlouhodobě to bude max top4 a zase sezona o hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě sere, že nikdo nehraje za klub, ale za ty šťavnatý penízky co jim ten klub dává... José měl jít ven hned po skončené sezóně, teďkom budeme trpět všichni... jak si napsal na konci, max. TOP4 a to je špatně

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak doufal jsem, ze bude jasny, ze ten citat je vtip. Ale to, ze sel do kabiny by vtip byt nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak chápeš, že moje nervy už nejsou to co bývaly že jo ? Mě už ohledně Glazerů a celého vedení dokáže nasrat cokoliv

Reagovat
Trand

Hlavně těma Nissin Noodles musel na hráče zapůsobit.

Reagovat
Kaze

No jo no, takhle to dopada, kdyz DDG nechyta nechytatelne. Obrana spatna, obzvlast na Mourinhovo pomery.

Reagovat
Kixi Syhimour

krásně řečeno

Reagovat
Infernoqt

Proč ten Mourinho vlastně tak moc chtěl přes léto toho stopera...

Reagovat
smazaný uživatel

on u nás je snad první sezónu?

Reagovat
Whitemedia

DDG přeci nikdy nechytá dobře, je to přeci hrozný tragéd a aktuálně ti vyjmenuji 150 lepších brankářů.. Chceš jejich jména? Máš smůlu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Doufal jsem, že přijdeš a napíšeš to

Reagovat
Busby babes

Reagovat
redyyz

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
JessePinkman

Dobře Učka, to jim přesně patří.

Reagovat
vladis271

City sú nechutní

Reagovat
Swarley

Nejednou...

Reagovat
smazaný uživatel

cože tak najednou, že by se mu nelíbila jejich dominance ?

Reagovat
Nikikrew

United to tiež myslia s tým titulom vážne. Tí budú radi za top4 ako my

Reagovat
Swarley

jako jestli budeme hrát takhle, tak to nemůže absolutně stačit, to je jasné...pak uhrát TOP 4 a vyhodit Mourinha...

Reagovat
Nikikrew

Proste Mourek je vyhoreny tréner, uz s Leicester ste mali problém.

Reagovat
Swarley

tak vyhořelý...to by nebyl druhý v PL, to by nevyhrál EL...jenže na Pepka to nestačí, ale to už víme dlouhou dobu, že ten je prostě jinde...když to nedá Klopp (jakože to ani v Německu nedával), tak bude taky vyhořelý? nebo i Poche? možná hrají ofenzivnější fotbal, ale je v konečným důsledku jedno, jak toho úspěchu dosáhneš...ofenzivní fotbal je jen přidaná hodnota...

Reagovat
kvasha16

"ale je v konečným důsledku jedno, jak toho úspěchu dosáhneš...ofenzivní fotbal je jen přidaná hodnota..."

Reagovat
Swarley

tak je vyhořelý, protože nehraje ofenzivní fotbal? tak to je vyhořelý podstatnou část své kariéry...

Reagovat
Whitemedia

Výsledky uhrát dokáže, ale herně mi přijdete pořád na stejné úrovni, jako když k vám přišel a připadá mi, že si s tím neví rady..

Reagovat
Swarley

však tohle hraje víceméně celou svou kariéru, kde je ta vyhořelost? nebýt Pepka v City, tak dal tu druhou sezónu titul a vzpomínalo by se to jako na každou jinou tříletku v jeho kariéře...tam moc změn není...

Reagovat
Busby babes

ze by dneska byla videt nejaka reakce hracu na cokoliv, co jim rekl v kabine, to se rict neda... a to je celkem problem.

Reagovat
Miguel19

Však nic nového no.

Reagovat
ajouki

A co jiného jsi čekal ve třetí sezoně? Všechny motivační triky využil už ve své druhé mistrovské sezoně. Oh, wait. Ona žádná nebyla.

Problém bych ale nehledal v reakci. Hráli jste s Brightonem, ty musíte rozbíjet svojí hrou. Hráče nebaví hrát neustále na náhodu, a pak být hodnocen podle toho, jak zareagují na stav 3:1. Na hřišti nemají nic, od čeho by se dalo odrazit k lepšímu výkonu. Dvakrát je po přestávce popohnal k aktivnějšímu napadání. Když ale Brighton jednou přihrávkou vyřadí půl týmu ze hry a jen zoufale naháníte míč, tak to je teprve něco špatně. Organizace hry nula. U City stáčí, když jdou aktivně napadat dva hráči a hned soupeř jen odkopává, protože zbytek zajistí systém. U vás i když lítají čtyři, tak soupeř s nimi hraje bago.

Reagovat
Busby babes

sorry ale to je takykravina, tohle z hrace nebavi hrat neustale na nahodu. i kdyby tohle byla pravda, tak ti hraci maji kvalitu na to, tam neco sami vymyslet. ale dneska to odchodili. jen koukaj a cekaj, co vymysli ten druhej.

Reagovat
ajouki

Koukaj, protože tam chybí souhra, která by je dostala aspoň k náznaku dobré situace.

Pokusy tam byly, různé přihrávky za obranu, pokusy o průnik. Pak tu lítají nadávky na Pogbu, že odevzdává míče. Přitom několikrát zkoušel něco individuálně vymyslet. Proti dobře organizovanému soupeři je to málo. Alexis taky zkouší a má 20 ztrát míče za zápas.

Reagovat
Busby babes

nadavky na Pogbu litaj proto, ze hral blbe. Predvedl mozna nejhorsi vykon u nas. Kdyz dostal balon tak misto aby ho vyvezl, protoze prostor nekolikrat mel, tak se zastavil a zkousel dlouhej centr, casto na nikoho. Zbytecne taky riskoval v prostorech a situacich, kdy bylo lepsi to resit jednoduse.

Reagovat
Nikikrew

Ako za tie investicie co ste minuli je to velmi malo. Najma ta hra je velmi neatrakticna a nudna, aj ked chapem, ze futbal sa hra iba na goly a je docela jedno ako to k tomu docielis. Uprimne, asi by ma porazalo, kebyze vidim svoj klub iba branit remizu alebo tesnu vyhru, to fakt nie. Ked si clovek pozre Liverpool alebo Spuds, tam aspon vidis poriadny futbal kde sa bavis, o United to sa da povedat iba malokedy. Za tie prachy je to malo a Mourinho je uz v haji. O jeho excesoch a vyjadreniach uz ani netreba hovorit

Reagovat
Swarley

Jako já ti rozumím a máš samozřejmě pravdu, že za ty prachy to je bída...ale pokud by ti teď někdo nabídl titul s tím, že se k němu probranite, tak to vezmeš...pokud titul nevyhrajes, tak je jedno, co hraješ za fotbal...Klopp i Poche delaji výbornou práci, ale pokud Pepka neporazí, tak to bude k ničemu...a Pepek je v lize genialni, to půjde sakra těžko...

I to byl jeden z důvodu, proč Mourinho, tomu jsem věřil, že to dá...teď se bude čekat, až Pepek odejde...

Reagovat
Nikikrew

Njn Pepek je sice genialny manazer ale rad by som si pozrel jeho schopnosti kebyze vediet napr nas tym.

City co pokupilo hracov za astronomicke ceny, to iba polahky prepisuje historiu a toto ma strasne sere. O com to je vsetko ked tym skupi vsetkych naj hracov a preplati na plate. Ten tym je absolutne skvely a Pepek ma najvacsi podiel na rukopise ale vnutri ma to zere, ze si vsetko kupia. Nech ide kade lahsie pretoze to bude opat nuda

Reagovat
Swarley

Jako zase jo, koupí si to, ale koupí si to na jisto a vždy z toho udělá mašinu. Což jako bohužel není vždy zaručené

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýho top hráče City koupilo za posledních pět let? Jedinej kdo mě napadá, tak Walker, kterej byl dlouhodobě top na svým postu. Pak kvalitou KDB, ale ten hrál někde ve Wolfsburgu, tak bylo jasný, že se posune. Zbytek byli všichni hráči, kteří nebyli top, ale byli a jsou skvělí talenti, ne hotový hvězdy, co za sebou mají 3-4 sezóny na top úrovni v nějakých dobrých klubech. A co se taky přeplaceni, tak bych řekl, že třeba Özil, Alexis a Pogba, kteří berou víc jak KDB a Kun, podávají pomalu poloviční výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

tady se furt brečí,ale tragédi nejsou schopni pochopit, že za to může hlavně Pep a jeho systém, že ti hráči do těch top hvězd vyrostou a vyniknou... však takhle jsme to dělávali my, koupili talent za velké peníze a udělali z nich hvězdy, ale bohužel dědci jako swarley radsi budou koukat na sanchéze a brečet, že k nám nešel perišič s tobym

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
alcantara

Preco by mal najlepsi manazer vies priemerny tim? Najlepsi trener koucuje najlepsi tim, jednoducha matematika. A podstata toho vsetkeho je, ze on vsetkych hracov az na par vynimiek zlepsuje, stavaju sa pod nim lepsimi hracmi, ako boli predtym. On sam jeden najlepsich timov vytvoril. Pretoze Pep nekupil vsetkych naj hracov, ako pises, ziadny Messi, Ronaldo, Kroos, Modric ani Neymar do City neprestupil.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Nikikrew

Tak sa pozri, za ake sumy prili obrancovia Medny, Walker a Laporte. To si ako fakt myslis, ze ine kluby by si mohli dovolit take investicie?

Ten tym ma excelentnych hracov na kazdom poste ale pozri sa, kolko prestupov sa udialo za Pepka od jeho prichodu a porovnaj si to s inymi. Ci si myslis, ze za Arsenal, Tottenham alebo Liverpool by si dovolil tak utracat, tazko

Reagovat
alcantara

United si to nemoze dovolit? Liverpool s najdrahsim obrancom a 2. najdrahsim brankarom historie si to nemoze dovolit? Chelsea s najdrahsim brankarom historie si to nemoze dovolit? Vazne? Vsetci Tebou menovany boli lacnejsi. Navyse, ja som hovoril o niecom uplne inom, nie o cenach hracov A ze si Arsenal alebo Tottenham nemoze nieco dovolit, za to Pep nemoze, no.

Reagovat
Nikikrew

A co ti mam odpovedat nato, ze preco by mal najlepsi manazer vies priemerny tym? Co je to za stupiditu, prave nech sa ukaze, kde nema take moznosti.

Je pekne ze si vypichol tychto hracov co prisli za posledny rok, skus sa ale pozriet na vsetky tie nakupy za 3 roky a porovnaj s inymi tymami ( okrem United)

Reagovat
alcantara

Cize Messi by mal napr. prestupit do Eibaru? Vazne uvazujes tymto pomylenym sposobom? Najlepsi manazeri robia tie najlepsie timy a na najlepsie timy angazuju tych najlepsich manazerov. Take jednoduche to je. Ja som ziadnych hracov nevypichol, spomenul si ich ty. A vsetci sa stali lepsimi hracmi, akymi boli predtym. A preco by som to mal vobec porovnavat? Liverpool a Chelsea vedia dat tiez ohromen sumy za hracov. Za biedu Arsenalu ani Tottacu nikto nemoze, len oni samy.

Reagovat
Nikikrew

Co? Ty nedokazes pochopit obsah vety? Cely moj point je o tom, ze aj ked je Guardiola jeden z najlepsich trenerov tak mal to vzdy ulahcene tym, ze jeho zamestnavatel disponoval vysoykm kapitalom a mohol si ,,kupit'' svoj dream team a nasledne na nom dalej pracovat. To, ze vyzdvihol hracov na inu uroven je pravda, ale kupil uz hotovych hracov tam kde to najviac potreboval ( napr. minulu sezonu 3 obrancovia za dokopy asi 200mega). Naozaj by si to mohli dovolit ine kluby kebyze im Guardiola povie koho treba kupit aj za predrazenu cenu? Pochybujem silno.

Reagovat
alcantara

A v com to mal ulahcene napriklad v nasom B-time, s ktorym hned postupil do vyssej ligy? Tazko bude momentalne v inom klube ako v tom s najvyssimi amibciami a rozpoctmi, kedze svojou pracou si dopyt tych najlepsich po nom vypytal. Liverpool trebars priviedol do defenzivy dvoch hracov za 150 mega v priebehu polsezony. A co ako?

Reagovat
oddy

Právě že když nevyhraješ titul, tak je to hra co by tě mělo nejvíc zajímat. Nejen s ohledem na další sezonu, ale přece když se nemůžeš radovat z titulu, tak se chceš aspoň bavit při zápasech ne?

Reagovat
Swarley

Jo, ale tak přece hlavní je vyhrat trofej...všechno by mělo směřovat k tomu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Taky je ale potřeba dodat, že je upocený druhý místo sice moc pěkná věc, ale s takovým kádrem je to furt málo..

Reagovat
smazaný uživatel

druhé místo fajn, ale předváděná hra s takovým týmem je ostuda

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Podle mě je druhý místo furt špatný. My jsme byli totálně v hajzlu, Arsenal s Wengerem ještě horší a jedinou vaší konkurencí tak byli Spurs a Liverpool..

Reagovat
smazaný uživatel

a skončili jsme před něma, tak v čem je chyba? předváděná hra

Reagovat
Busby babes

jestli budem hrat takhle, tak si to rozdame tak s Cardiffem a Huddersfieldem o zachranu.

Reagovat
oli9

Konecne se dalo divat na fotbal pod Mourkem, gratuluji

Reagovat
CubONE

Nesympaticky trener, nesympaticki hraci, hrozna hra.

Fakt je velmi tazke este fandit MU.

Reagovat
smazaný uživatel

... a AC taky nic moc

Reagovat
CubONE

Milan ma aspon bavi, prezivam to viac, hraci sa snazia. Toto bol absolutny nezaujem aj odomna, aj od hracov.

Reagovat
Infernoqt

AC má srdíčko. Aspon z toho, co jsem měl od jara možnost vidět. Kvalita tam není taková jako třeba v Juve, ale je tam už bojovnost, na které se dá stavět. United hrají tak mizerně, že se dá jen těžko tipovat, jestli tam něco je.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, proti Beneventu jsem se bavil

Reagovat
tomasinho

A hlavně tam je Susička jak se mu vede?

Reagovat
CubONE

Nema rychlost, nema pravu nohu, len jedna klucka, ale stale mu to nejak vychadza

Nic ine ako RW ale nezahra a casto sa sam vie porazit frustraciou.

Reagovat
tomasinho

Já právě vždy čekal, že bude AM nebo dokonce i CM, něco jako teď David Silva, v mládežnických reprezentacích hrál hlouběji, právě díky tomu, že na křídlo nemá až takovou rychlost.

Reagovat
CubONE

Minuly rok bol skusany ako AM alebo SS pod jednym utocnikom, ale vacsinou bol totalne strateny v strede, kedze mu tam chybala klucka aj do druhej strany.

Reagovat
Infernoqt

Je to na hovno, no

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nesympatičtí fanoušci jako busby a swarly, ale furt jsme na tom líp než tragédi, ti mají kantra

Reagovat
smazaný uživatel

Busby je potkan kterej se sere všude a swarley je typický vychcánek z vyvolených kterej to tu hraje na každé strany. Hlavně,ale busby kterej si hraje na oddaného fanouška když minulou sezonu si honil candáta nad salahem a kloppem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

uz i nad Kloppem? Ja? ty ses hroznej debil.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň si nevytvářím druhej účet v podobě swarleyho hlavně nenápadně když píše hned pod tebou vždycky

Reagovat
Busby babes

Hele Swarlos, pojd mi sem rychle hodit nejakej koment, prej jsme jedna a tataz osoba...

Coz me teda dost sere, co ja bych delal v Olomouci nebo odkud to ses...

Reagovat
Swarley

4:1 od Baníku, dnes tu nechce být vůbec nikdo...

Reagovat
Busby babes

to prelogovavani na tech uctech mi dava zabrat, ale snad to vypada verohodne... ty vole, slusnej klepec. a i bez Barose.

Reagovat
Swarley

ve čtvrtek se jdu podívat na tu Sevillu, tak snad to nebude 10

Reagovat
Busby babes

ja akorat koupil listek na Ajax s Groningenem, tak se dojedu podivat na sveho oblibeneho Blinda. A prohodim slovo s Van der Saarem aby se tam na to vysral a prisel to k nam postavit do late.

Reagovat
Swarley

to frčíš na Ajax jen tak na otočku nebo to spojíš s výletem do Holandu?

Reagovat
Busby babes

na vikend. tak ono z Bruselu by to slo i na otocku, ale nikdy jsem v Amstru nebyl, takze patek rano tam, nedele vecer zpatky, v sobotu fotbal.

Reagovat
Swarley

Já právě byl nějakou dobu zrovna v Groningenu...Amstr jen jeden den o víkendu a jako ten večer o víkendu tam je fakt silenej....jako zážitek, ale moc mě to teda nenadchlo...ale na fotbale jsem nebyl, byl jsem ve špatné sestavě...

Reagovat
kvasha16

co to tu zas je kurva

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani nápad, na tabletu píšeš jako Busby a na compu jako Swarley

Reagovat
Swarley

všichni jsme masopust

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

fuck, odhalil si to...

Reagovat
spider_8

Ten podělanej Watford si to zase uhraje v prvních deseti zápasech a zbytek sezony vypustí

Reagovat
Counter

jsou v tomhle fakt neuvěřitelní, sezona co sezona jak přes kopírák

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by to bol povedal ešte nedávno, že naša obrana bude vyzerať lepšie ako tá United (a to pod Mourinhom).

Reagovat
Swarley

já klidně, když na to p-čuju tak pět let...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne kraje obrany sme vyriešili tak, že ani samy nevieme ako (TAA odchovanec a Robertson z Hullu za pár mega). Young s Valenciou u vás tam už teraz nemali byť, max. ako backup. Však to ani nie sú "čistokrvný" krajný beci.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Shaw je ok

Reagovat
Swarley

jako u Robertsona jsem to celkem čekal, on fakt vypadal suprově...TAA už je rozhodně překvápko, ale hraje výborně a vždy chceš mít v týmu nějaké odchovance...

jako Shaw, Bailly, Tony na nějakou tu sezónu a teda nevím, co ten nový Dalot...u zbytku by mi nevadilo, kdyby klidně komplet odešli a to má Jonesyho rád...Pepek si tu defenzivu v klidu celou překopal, udělal bych to taky...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně tomu pomáhá styl hry... Klopp i Pep těm hráčům dávají šanci vyniknout víc, Shaw by pod nima zářil

Reagovat
Grahf

Jožko dostal nariadenie zhora, že má byť dobrý k hráčom a teraz je z neho už totálny šašek

Jose Mourinho appears to be learning from past mistakes where he has thrown individuals under the bus.

After the shocking defeat to Brighton he said: "I don't want to go in that direction. I have to learn from my reality. Last season when I was critical of my team and was debating openly the performances I was criticised for being too open about my players. I will be open when they are doing well. I cannot criticise the desire of my players.

"Look, when I speak about individual displays and am critical with my players you [the media and pundits] don't accept it. The press and pundits criticise when I go in that direction. I'll analyse my players' performances when they are very good. When I can't do that don't push me to the other side."

Reagovat
smazaný uživatel

prostě to řekl nepřímo

Reagovat
Busby babes

kdyby je kritizoval, tak taky nadavas...

Reagovat
Grahf

tak stojí si za svojim, alebo je pajac? Akože v jeho prípade je to jedno, pretože obľúbený nebude nikdy

Reagovat
Counter

Klíčové je, že on na vině prostě není za žádných okolností.

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Neztratil uz kabinu a proto prave tyhle slova?

Reagovat
Talker

Takže neplánuje následující rok nic říct médiím?

Reagovat
smazaný uživatel

"Of course we lost, we had to play against two teams at the same time toady, Brighton & Hove Albion"

Reagovat
nani92

tak Mourinho už nebude baviť ani na pozápasových tlačovkách, tak to nech ide do piče fakt

Reagovat
Hokaido

Ndidi resignul na 6 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten súčasný tím okolo Maguiera, Ndidiho a Maddisona sa stavia fakt dobre.

Reagovat
YNWA__MSN

Kdy bude Matip fit?

Reagovat
smazaný uživatel

Man City U23 prvé 2 kolá v novej sezóne: 6-5 s Arsenalom a 4-6 na West Hame.

Reagovat
Whitemedia

U23 není vůbec podstatná.. to už spíš U18

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len tak na spestrenie diskusie. Súhlasím, že súčasný systém rezervných tímov nemá veľký zmysel.

Reagovat
čutalista

Dokoukal jsem Chelsea - Arsenal :))

1. půle docela fajn, že to dopadlo 2:2

2. půle uže úplně jiná :)) Arsenal tam měl tak 2, max 3 zajimavý situace, ale jinak odpadli...Hazard je král a Kovačič vypadá, že je přesně ten, koho jsme hledali.

Sari:

Jsem zvědavej jestli z těch dvou stoperů udělá fotbalisty. Co se mi ale zase fakt líbilo byla ta Rudigerova radost po Alonsově gólu, vypadal jak malé dítě co dostalo hračku na kterou se strašně těšilo. jooo kdyby byla takovádle pohoda v týmu, všechno se pak dá

Obrana se vyřeší, v to doufám a vlastně jediná věc co mě trápí je Kante, ta jeho nová role...jo je to pracant a v napadání bude asi skvělej, jen jestli z něj nechce udělat trenér něco co není. Jo kdyby to zvládl, už by z něj byl asi nadpozemskej fotbalista . Fandím mu, snad s Kantem nepřestřelí, byla by škoda ho utápět, někde kde mu to nepůjde...DM je snad nejlepší na světě a s Hazardem, jsou to naše dva největší klenoty.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

My nemáme třetí dresy?

Reagovat
Whitemedia

nějaké hnusné napodobeniny argentinských barev jsem zahlédl, ale než něco takového, tak raději být bez třetích dresů

Reagovat
Counter

https://twitter.com/thehuwdavies/status/1031241012226744321

Není to doktorka, ale tak aspoň se už Mourek zacvičuje.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
čutalista

Reagovat
C-M@ster

Tak popravdě představ si, že seš trenér a zeptají se tě na toto...

United se bohužel změnili v anglickou Spartu... vyházet Woodwarda a všechny hráče, nechát hrát jen dorostence a ty postupně doplnit na místech, kde je bude tlačit bota...

Reagovat
Swarley

Protože tak přesně dosáhla úspěchu Chelsea nebo City...

Reagovat
C-M@ster

Tak City to budujou dlouho a má to hlavu a patu.

Woodward to tak zaneřádil, že se to bude uklízet desetiletí.

Reagovat
Swarley

Jakože pride Pepek a koupí si koho chce?

Reagovat
nani92

Áno, nakupuje koncepčne, hráčov ktorí sa mu hodia do systému a s ktorými vyhráva

Reagovat
Swarley

Jako nepřijde mi extra koncepční, když přijde nový trenér, nakoupí si většinu sestavy a vyhrává...to je prostě typický a skvělý Guardiola, ne koncepční City, kteří vrazili před x lety hromadu peněz do superkoncepcni akademie, aby jim od té doby nevyprodukovala ani jednoho schopného odchovance...Guardiola si i na tu střídačku dokupuje světové hráče...to není koncepce, to je umlácení balíkem peněz...

Že my ani tohohle nejsme schopni, to už je jiná kapitola...

Reagovat
smazaný uživatel

Pep si nakupuje hráče do svého systému a tým mají na dlouhá léta pořešený. Tvůj murín chce hrát na brejky, ale cpe Matu na křídlo neustále, chybí mu RW, ale kupuje Sanchéze nalevo, atd.

Reagovat
Swarley

Ta vytáhni Alexise a máš tu Mahreze, hotový hráč, který není ani kupován do základu...to zase tak koncepční není...

A když už nic, většina nákupu Mourinha je ještě v pohodě...však Pogba, Lukaku a Bailly jsou třeba perfektně vybrané posily na osu týmu...v tomhle spíš Mourinho pozitivně překvapil než zklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom tyvole nechápeš? Mahréz jim do toho zapadl, to je ta koncepce. Pep věděl, co chce hrát za fotbal, nekoncepční by bylo, kdyby tam chtěl koupit na křídlo bežce jako walcotta božínku

Reagovat
Swarley

To mám fakt teda jiný pohled na koncepci

Reagovat
Busby babes

moc si zamenujes koncepci s vychovou mladych hracu pro A tym. aspon tak mi to prijde.

Coz je koncepce rozvoje mladych hracu, ne fungovani klubu jako celku.

Reagovat
Swarley

Co je koncepčního na tom, že si za šílený miliony narves střídačku super kvalitou? To je jen o finanční síle, kterou Spurs třeba nemají...Pepkovi se nelíbila obrana, tak ji kompletně za šílený prachy překopal...to přece není koncepční...

Reagovat
Busby babes

v tom uhlu pohledu jak to beres ne, ale z uhlu pohledu, ze si privedl hrace, kteri zapadaji lepe do jeho koncepce a stylu a kteri v pohode mohou v klubu pusobit i par let po tom, co Pep odejde, tak mi to koncepcni celkem pripada.

Reagovat
Swarley

To Pogba, Lukaku nebo Bailly taky, ale to není výsledek nějakého super koncepčního plánováni

Reagovat
Busby babes

no a to je prave ten rozdil. Ze Mourinho zatim z Pogby, Lukaku, Bailyho a dalsich nebyl schopen vytvorit funkcni tym. Pepek z toho co privedl ano. A to je ta koncepce. Pokud se Mourinhovi nedari z tech hracu dostat to, co by chtel, tak si asi privedl spatne hrace, tedy dalo by se jinak rict, ze to byly nekoncepcni nakupy...

Reagovat
Swarley

Ty jo, tak to fakt vnímám jinak...však to je chyba trenéra, ne nekoncepční nákup...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

tak rozdil je v tom, ze jim ti hraci zapadnou do nejakeho systemu no. U nas je to dost bordel a chaos. Taky dane tim, jak se za kratkou dobu protocili 3 ruzni treneri.

Reagovat
Swarley

Což je prostě Guardiola a jeho práce

Reagovat
blade115

Však City jsou nejkoncepčnější top anglický tým, vylez už z té ulity a smiř se s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Jo jo, sedí to na ty dorostence

Reagovat
Busby babes

no hele ja ti nevim, City zaclo budovat tym pro Pepka tak dva tri roky pred jeho prichodem. Pak Pepek prisel, neco vyhazel a nakoupil to, co potreboval k uspechu. A vedeni ho podporilo. A druhou sezonu si to vsechno sedlo... to se jako koncepce nazyvat da. Privedli hrace tak, aby jim zapadly do tymu, ne kvuli marketingovemu potencialu. A podarilo se jim vybudovat tym.

To se nam s Mourinhem a Woodwardem zatim nepodarilo. Mame soubor individualit.

Reagovat
Swarley

Jako je to jen o kvalitě Guardiola vs Mourinho...celá ta debata začla o dorostencich a doplnění toho, kde bude tlačit bota...jako co je koncepční na tom, že si může koupit koho chce? Pořád je to víc o rozhazování peněz než o koncepční práci...celej ten kádr přebudoval a nechal si jen to nejkvalitnější, co tam původně bylo...nemůže to udělat každej, v Anglii jen my a City...my to posrali, City to kvůli Guardiolou sedlo...být Pepek u nás, tak je to úplně stejne, ale opačně...

Reagovat
Busby babes

koncepcni na tom je, ze nakupujou na posty, kde je to primarne treba a vhodne doplni tym. zaroven se zbavi hracu, kteri na to nemaji. Coz jsou obe veci, ktere my posledni leta nedelame uplne dobre.

zaciname treti sezonu s Mourinhem a i kdyz nemel takovou podporu od vedeni jako Pepek, tak by tam presto uz mel byt videt nejakej herni styl nebo jak to nazvat, co chceme hrat. Nebo aspon nejaka organizace hry. Coz treba vcera naprosto nebylo. Kdyz si clovek vzpomene jak vypadaly jeho predchozi tymy, hlavne asi v Interu, z pohledu organizace aspon defenzivni casti, tak to u nas v tuhle chvili neni vubec videt. A je otazka, jestli s tim Mourinho dokaze neco udelat.

Reagovat
ajouki

A ještě bych dodal, že dokázali říct ne některým nesmyslným přestupům. Třeba když Pepek chtěl Sáncheze, tak mu ho nepřivedli. Ten přestup byl příliš drahý a nedával smysl v porovnání s dlouhodobou koncepcí. Rozhodně to není, že mu přivedli na koho si ukázal. Středního záložníka taky nedostal, a to letos chtěl jen dva hráče. V první sezoně se musel rozhodnout, co je pro něj důležitější. Jestli Stones, Sané a pár hráčů co mu pomůžou při vytváření herního stylu, anebo příchod krajních obránců, kde měl jen odpadlíky.

Reagovat
Busby babes

ale kulovy, kdybychom se do toho nevlozili my, tak je dneska Alexis v City.

Reagovat
ajouki

To možná ano, ale jen za podmínek, které by City vyhovovaly. Proč myslíš, že se ten přestup tak táhnul a v polovině ledna vyšly jasné zprávy, že City ukončují svůj zájem? Celým tím přestupem si nebyli jistí a váš zájem jej přeplatit to definitivně utnul. Kdyby mu ale chtěli plnit první poslední, tak je v City.

Reagovat
Swarley

Jasné, ale to je právě to, co píšu...Guardiolova kvalita vs Mourinho, já si fakt nemyslím, že by naše vedení nepodpořilo Mourinha...možná teď se stoperskou, ale jinak dostal vše..

Reagovat
Busby babes

ja taky nepisu, ze ho nepodporilo, ale letos to bylo od vedeni divny. Bud mu neveri a pak proc ho drzi nebo mu veri a pak ho maji podporit. A ne rikat, ze nevideli na trhu dostupne hrace, kteri by nas vylepsili...

Reagovat
Swarley

tak ono to smrdí tím, co jsi psal...že možná vedení opět stačí TOP 4 a s Mourinhem s počítá dál...a to je pak obrovský průser...

Reagovat
Busby babes

to jo, protoze to jim pak Mourinho omlati o hlavu.

Reagovat
Swarley

na to seru, ale celá ta myšlenka je hlavně špatně

Reagovat
Busby babes

je, vsak rikam, ze pokud Mourinho uvidi, ze top 4 je ok pro vedeni, tak udela desnej bordel. At se o nem rika co chce, on je proste ambiciozni a chce vyhravat.

Reagovat
Swarley

to může jít naše vedení do úplné prdele, jestli jim stačí TOP 4, to snad ne...

Reagovat
Busby babes

coz by byl ten nejvetsi pruser.

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Jinak jsou to z té špičky Spurs, kdybys potřeboval poradit

Reagovat
smazaný uživatel

Je to City.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepcne hovno vyhrávajú. Aj tak sa dá na to pozerať

Reagovat
Swarley

koncepce hned nemusí znameta výhru a naopak, nemusíš vyhrávat jen koncepčně

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Swarley

i B, o tom to právě je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite

Reagovat
Swarley

s tebou to je vždy plodná diskuze, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj teda na mna

Reagovat
Swarley

to má opět logiku, když jsi reagoval jao první...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš problém, nie ja, tak nereaguj. Ja som reagoval na ten tvoj blud, čo si napísal. Vôbec nemám záujem s tebou diskutovať.... Tak si zober tú svoju logiku a pal do piče, dík

Reagovat
Swarley

tak proč reaguješ, když nemáš zájem diskutovat? to je zase co za sračku?

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal som si, že na hlupe komentáre reagovať nebudem, ale som neodolal a na tú tvoju kokotinu som mal potrebu niečo uštipacne napísať. Moja chyba.

Reagovat
Swarley

a co jsi hned nasranej? že se v něčem nevyznáš, není moje chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som nasrany. Ty si len ako vždy mylne interpretujes emócie, to je celé. A potom z toho vyvodzujes takéto nezmysli...

Reagovat
Swarley

no tak to mě mrzí, že jsem si to pal do p-če citově vyložil jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tvojou obmedzenostou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Spuds nejsou špička a koncepce City je dlouhodobější a úspěšnější.

Reagovat
Swarley

Měl by sis oprasit respekt k Safovi a tam najdeš i koncepci...

Reagovat
blade115

To si piš, že bych našel. Ale z historie se pořád žít nedá, sami jste to tu Scouserům rádi připomínali.

Reagovat
diastan

Porovnavas ale dva ruzne zivocisne druhy, EF fans Ucek by vyzili i z hovna minimalne 5 dekad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

stejne je bozi jak ti narostly posledni rok ramena...takovy Tvrdik efekt...

Reagovat
diastan

Prominte pane, vim ceho jste schopen

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

takovej ten nouma z party, co se drzi v povzdali a kdyz je cas slizniut smetanku, hrde nakraci do predni linie

Reagovat
diastan

Ta vase bandicka ubrecenych sasku to je perla vedle druhe. Kopou vsude okolo, nekdo si z nich dela prdel a poserou se Skoda, ze o roku pisete uz x ty rok. Ale smetana je paradni, takouvou chut nepoznas az si budete zas olizovat navzajem tu svou. Ale jinak to sedi od saska bez nazoru co sedi v rohu a ceka na palec pro mrazika

Reagovat
bbbauch

No ty jsi teda chlapak, jeste ukaz jak umis zvladat

Reagovat
diastan

Lekce za 500,-. Mámin účet si od tebe nevezmu

Reagovat
bbbauch

Jeste pridej neco

Reagovat
diastan

Vím kam míříš, smetanu nedostaneš

Reagovat
bbbauch

Smetana

Reagovat
diastan

Ted jsi jeste klesnul

Reagovat
bbbauch

A hrozne mi to vadi

Reagovat
diastan

To jsem rád, stejně jako za plnou diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Nikde nepíšu, že dá a že z ní žiju..dávám ti jen příklad dlouhodobé koncepce a ten obrovský rozdíl oproti City...

Reagovat
blade115

Ale já ti v tomhle dávám za pravdu, u vás kdysi byla koncepce a ještě daleko lepší než u City. Ale ty časy jsou pryč, pokud se bavíme o současnosti, tak týmem s nejlepší koncepcí jsou prostě City. Není tak dobrá jako ta za SAFa u vás, ale momentálně je nejlepší.

Reagovat
Swarley

Jsou tam kvůli Guardiolovi, ne kvůli nějaké koncepci...že najali Pepka byl koncepční krok na pět let, kdy mu koupili každého, koho chtěl...přijde někdo jiný, udělají to znova...to není o koncepci, jen to prostě očekávaně s Guardiolou sedlo...

Reagovat
diastan

Toto uz zni krecovite

Reagovat
Swarley

Co je na tom krecovite? Najmi Pepka, dej mu prachy a máš vystaráno...to přece víme, je prostě skvělej...

Reagovat
diastan

odchovance ti neberu s tema mas totiz pravdu, ale v soucasne dobe ..lze byt na uplnem TOPu timto smerem ?

Ale ma narazka na krec smerovala trochu jinam .. spis bych to tipl na mrazika.. ten je timto smerem uplne zaslepeny.

Porad omilas, ze jakakoliv koncepce ze strany klubu neexistuje, vse je jen zasluha Pepka. Kdyz to beres takto... tak se to da prevest do extremu i na Fergiho, protoze jeho odchodem sla nejaka koncepce u vas do hajzlu...a stejne koncepcne fungoval klub, ktery vse ridil, vedl a umoznil. Jak vis, ze za 5 let pujde City jinym smerem nez jde ted ? Nic tomu nenasvedcuje, nehlede na to kdyz vememe pripravu na Pepka tak uz ta doba ubehla. Krom toho uz jednou prodlouzil, klidne muze trenovat dalsich 10 let, i kdyby ne vazne si myslis, ze se vidame jinym smerem, zacalujem Mourka a prebudujem tym ? To fakt ne prijde nekdo peclive vybrany, ktery bude praktikovat podobny styl, privede si 1-2 sve kone, jak to dela kazdy trener a jedeme dal. Nebudu se s tebou hadat, ze se ti nase nelibi financni investice, ale napsat ze jedina koncepce klubu je rozhledove v 5 letech najmuti Pepka, pak pojedem znovu ...je uplne mimo. Klub to ma velmi dobre promyslene a pracuje koncepcne

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha a ty pracuješ ve vedení?

Reagovat
diastan

Stejne jako on bohuzel ne proto nasvedcuje..

Reagovat
Kixi Syhimour

protože ta tvoje je na jiné úrovni. Jak to jako může vědět kam se vydají? Však to je úplněk nesmysl. Odešel SAF a bum United jsou na druhý straně barikády. Taky přišel pečlivě vybraným trenér a kde jsou teď? To je úplně nesmyslné psàt tyhle polemiky. Ale tak co kopni si do Swarleyho

Reagovat
diastan

ok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry bylo na Bladea

Reagovat
blade115

Dementnější reakci už jsi asi v rukávu neměl, hm?

Reagovat
Kixi Syhimour

protože ta tvoje je na jiné úrovni. Jak to jako může vědět kam se vydají? Však to je úplněk nesmysl. Odešel SAF a bum United jsou na druhý straně barikády. Taky přišel pečlivě vybraným trenér a kde jsou teď? To je úplně nesmyslné psàt tyhle polemiky. Ale tak co kopni si do Swarleyho

Reagovat
blade115

Tak asi soudí na základě dlouhodobého trendu ne? To není tak, že by se jednoho dne rozhodli "budeme hrát ofenzivní kombinační fotbal", přivedli Guardiolu, nakoupili mu hráče a na NIČEM vystavěli současný stav. V tom klubu jasně funguje nějaká vize, které se drží, to prostě může nevidět jen totální blbec. Nikdo neříká, že nemohou po odchodu Guardioly spadnout, ono to je i dost pravděpodobné, protože odsud už je cesta jen dolů, ale přece nejde ignorovat to, co tomu předcházelo, když už se chceš bavit o budoucnosti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře, ale jak psal, že jestli tam bude Guradiola deset let, tak celá ta vize logických výměn trenérů jde do háje. Pro vyhraje vše co bude moct, ale pak přijde nějaký jiný a bum, jsou tam kde jsou teď United.

Vize tam je, ale tohle není nějaká supr koncepce, Spurs je tým, který se sám vybudoval. Sem přijde Guradiola utratí za obranu víc než celá Dominikánská republika a kraluje. Jak nečekané. Jediná příčina tohohle úspěchu jsou peníze a Pep. Tahle koncepce v minulosti moc nefungovala, potřebovali trenéra ten teď dorazil a s neomezenými prostředky kraluje PL.

Reagovat
blade115

Si to srovnej v poslední době třeba s náma. Jasně, tyhle finanční steroidy nejsou až tak romantický vzestup, jako zažívají Spurs. Ale zas bych to neházel všechno do jednoho pytle - spousta klubů ukázala, že ani s peněžními prostředky se na ten vrchol dostat nedokáže, natož aby se tam udržely. My třeba nemáme filosofii žádnou, tam se to prostě mění aktuálně chce, kupují se hráči s úplně rozdílnými profily a nějaká kontinuita tam prostě není. U City tohle funguje výborně.

Reagovat
Kixi Syhimour

S penězi tam teď fungují dobře, ale před Guardiolou tomu tak nebylo. Mají za sebou dost přešlapů. Ale stejně ten tým, leč koupili KdB, Aguera, Silvu hrál pod své možnosti. Ten tým už v minulosti utratil obrovské částky a nic moc z toho nebylo, jo hej 2 tituly, ale ten první si prohrál Manchester United sám. Pellegni ani Mancini nehráli s tím týmem co se chtělo. Až přišel Pep a začal demolovat celou ligu, ale zase musel utratit obrovský peníze. Ustaly ty porážky od Crystalu a přišli vítězství na OT a nebýt Pepa tak je dost reálné, že by byl souboj o titul zajímavější

Reagovat
Kixi Syhimour

*přišly

Reagovat
blade115

Kolik udělali v poslední době přešlapů? Většina jich byla ještě za Manciniho... Pod svoje možnosti? Tři tituly, to se od té doby nepodařilo nikomu. Před Guardiolou dva. Argument "mu si to prohráli sami" je úplně debilní, to se nezlob. Guardiola tomu hodně pomohl, ale není to jediný důvod toho úspěchu, ta práce začala už dávno předtím. A nebavíme se jen o úspěších na hřišti, ale o marketingu, práci s akademií a všem okolo toho.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, neprohráli si to sami, ne? Samozřejmě že ano, prohrát na Wiganu a remizovat s Everpnem, hej jejich prohranej titul. Taký Mangala, Negredo, Bony, Jovetic........ Práce s akademií se mi nezdá nějak úchvatná. Marketing je asi dobrý, ale to je pochopitelné, když máš tolik skvělých hráčů a už jen do toho dosadit správný lidí. Přidal tomu jak Pep, ale i peníze

Reagovat
blade115

Jj, touhle logikou si vlastně nikdo v historii titul nezasloužil, ostatní ho akorát nechtěli nebo si ho prohráli sami. Geniální.

Práce s akademií nic moc? Wtf, však se pravidelně umísťují na nejlepších příčkách v mládežnických ligách, daleko chodí i v FA youth Cupu a mají tam mraky talentů, které akorát neumí začlenit do áčka... Si vezmi, kde byla ta akademie před deseti lety.

Marketing... To tvoje uvažování je tak strašně mimo, všechno se za každou cenu snažíš něčím shodit, omluvit nebo vysvětlit, ale odmítáš si připustit, že to všechno je většinou následek něčí dobré práce...

Myslím, že jsem řekl už dost, dal v tom pokračovat nebudu. Kdo je otevřený, myšlenku pochopí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je samozřejmé že vlastní hloupost nepřinesla MUN ten titul. Bum a kolik z nich hraje v Áčku? Hej, akademie ti je na dvě věci, když z nich nemáš talenty, kteří ti hrají v áčku, to je pointa. Myslíš, že by měli dobrej marketing nebýt těch hráčů? Však kdyby měli hráče na úrovni West Bromu tak o ně nikdo nezavádí, koupili si hráče, koupili si i marketing. Ten je přeci hlavně o pěnězích a čím víc do toho nasypeš tím víc máš, zase to jde jen z těch peněz. Všechno se v tom klubu točí okolo peněz, nebýt nich nemají ani Pepa, nešel by do průměrného týmu. Všechno začalo budovat z nuly, když je převzal šejk, tohle je jen důsledek těch miliard co do toho nasypal. Nic víc než peníze ten klub není

Reagovat
blade115

Ach jo, tohle by bylo vážně nekonečný...

Reagovat
Kixi Syhimour

To souhlasím, uzavřeme to, že má každý jiný názor, ok?

Reagovat
blade115

Nic jiného nám asi ani nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Metrikou pro úspěšnou akademii může být počet hráčů v top ligách nebo (jako ve vašem případě) ziskovost na tom, jak ty hráče zhodnotíte. Určitě ne nějaké fórové FA Youth Cupy a podobná těžítka.

Reagovat
blade115

Pro ně teď teprv začíná doba, kdy by se ti produkti "nové" akademie měli dostávat do A týmů, tak je ještě čas na tenhle způsob porovnávání. Do té doby mi i tyhle těžítka stačí na to, abych viděl, že tam nějaký vývoj probíhá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

a ano ve vydame mam chybu

Reagovat
Swarley

Já nikde netvrdím, že pracujeme koncepčně, ale City taky ne...City jde na ruku Guardiolovi a je to ta nejlepší věc, co můžou udělat, ale to je těžko nějaká zázračná koncepce...je to primárně o finanční síle a práci Pepka...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ajouki

Ale taky mu jdou na ruku proto, protože sdílí stejné vize a pohled na hráče. Nepoznáš rozdíl v nákupu Sterlinga a Walkera. Jeden přišel před Guardiolou a jeden až za jeho působení.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jdou na ruku Pepovi a víš proč? Protože od nějakýho roku 2012 je sportovní ředitel Txiki Begiristain, kterej byl sportovní ředitel v Barceloně do roku 2010. V době, kdy tam byl Pep. Vedení klubu si dalo prostě za cíl postavit ten tým jako novou Barcelonu (v době toho největšího úspěchu, kdy prostě Barcelona byla s přehledem nejlepší klub na světě a fenomén).

Je jasný, že Pep byl poslední dílek skládačky a to, že si přivedl beky, kteří se mu do toho fotbalu hodí víc než hráči, kterým je 30+ a jsou pomalu na konci kariéry je celkem logický.

Reagovat
Swarley

pak je divný, že do té koncepce nepočítali s obránci...docela chyba...

vždyť ty hráče si dovedl trenér před něma a bavíme se pořád o hráčích, kteří by ten základ hráli úplně v každém týmu...jako Aguero se kdysi dávno kupoval taky pro Pepka?

Reagovat
blade115

To je hrozně omezený pohled na věc. Oni už od nástupu šejků mají jasnou představu o tom, jaký fotbal chtějí hrát, čeho chtějí dosáhnout a jak toho chtějí dosáhnout. Všechny trenérské změny byly provedeny s rozumem, vždy to byly zpětně správné volby a pokaždé to klub posunulo vpřed. Marketingově si vedou skvěle, vzali si to nejlepší z našeho vzestupu a ještě k tomu hodně přidali. Tu značku budují parádně a lidi si těmi tunnel cams nebo tím seriálem/filmem z loňska dost získávají. Svou akademii pozvedli na velkou úroveň, s tou naší asi momentálně nejlepší v Anglii. Jen jim, stejně jako u nás, vázne ten přechod k A týmu. Za hráče utrácí nehorázné částky, ale všechno to jsou nákupy s rozmyslem, každý přestup dává smysl. Tak hráči se hodí současnému trenérovi a jsou i kompatibilní s tím, jak se ten klub od začátku prezentuje. Zaměřují se na mladé hráče, kteří jim tu investici bohatě splatí. Ostudně dlouho hledali stopery, nezapracovácají mladé a tým skládají za ohromných finančních výdajů. Ale to je tak všechno, co k nim můžu říct. Udělali obrovský kus práce a teď jsou úplně někde jinde. Ten plán jim vyšel. A vy se jim ještě nabídnete jako krásný kontrast bezhlavého utrácení, se všemi nedostatky, co mají oni, a ještě mnoha dalšími. Momentálně jsou ty karty jasně rozdané, kdo pracuje koncepčně a kdo se chová jako špína.

Reagovat
Swarley

Dostali jsme se dost daleko od té koncepce dorostenci a vhodným dokoupením...

Reagovat
blade115

Koncepce se může projevit i jinak než jen zapracováním odchovanců. Ale ty máš tak strašně omezenej pohled na svět a jseš v něm stejně tak utvrzenej, že asi nikdy nebudeš mít šanci tohle pochopit.

Reagovat
Swarley

City to dělá líp než my, to je samozřejmě vidět, ale že by to bylo o skvělé koncepci, to fakt ne...lepší výběr trenéra, to jo..

Reagovat
blade115

Ale tohle nezačalo příchodem Guardioly. Oni ten kádr začali skládat už před jeho příchodem. A mimo hřiště si taky vedou líp dlouhodobě, na tom Guardiola nemá žádnou zásluhu. Přijít Guardiola k nám, tak ani po pěti letech nemusíme být tam, kde jsou teď City.

Reagovat
Swarley

Mimo hřiště si vedeme my lépe, jediný rozdíl je Guardiola...

Reagovat
blade115

Ach jo.

Reagovat
Fenri

Reagovat
vodka

jak já souhlasím v tom, že ten model má city teď nastavený nejlíp. Mají spoustu partnerských klubů, perfektní media promo, servis pro fanoušky. Přetažením těch pár lidí z exekutivy Barcy se vydali určitým směrem už dávno před příchodem Guardioly atd.

Ale ohledně skládání A týmu se tam moc o koncepci bavit fakt nejde. Pokoupili talentované hráče, kteří by se hvězdami stali s největší pravděpodobností i kdekoliv jinde. Svoje hráče, kteří by standartně měli na to, aby dělali backup nahradili ještě vyšší kvalitou (Iheanacho, Maffeo).

Reagovat
blade115

Jde o to, že jsou velice dobří ve skládání týmu a ne individualit, jako je tomu často jinde. Práci se začleněním mladých jsem zmiňoval, tam je to pořád blbý.

Reagovat
vodka

chápu, mě se dokonce i líbí, kolik talentovaných hráčů na následné zpeněžení mají právě i v Gironě, Melbourne atd. V podstatě na každém kontinentu mají svůj klub, kde vybírají a rozvíjí talenty, pokud se ukáže, že by mohli mít na vyšší level, tak si je přesunou do lepšího týmu, dostane lepší podmínky. Je to hodně promyšlené a komplexní.

K tomu skládní týmu, nevím, třeba Danilo mi tam přišel úplně k hovnu přestup, když měli Maffea, který na ten backup v pohodě má. Jako ale že mají promakaný skauting nemá smysl nějak popírat, taky do toho nalili neuvěřitelné prachy.

Reagovat
blade115

Danilo je jeden z těch slabších no, to je pravda. Obecně jich tam ale víc teď není. A všichni sedí typově, i ten Danilo. Prachy jsou tu taky pořád jako argument, to nikdy nezmizí, já jen říkám, že na rozdíl od jiných s němi nakládají rozumně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

Blbost

Reagovat
blade115

Piču blbost

Reagovat
r.mrazik

Máš pravdu...picu i blbost

Reagovat
blade115

Piču piču i blbost.

Reagovat
r.mrazik

Koncepce jako prase kupovat stále další hráče na nějakou pozici,dokud se nějaký nechytne...výsměch klubům kteří to opravdu dělají koncepčně za reálný peníze

Reagovat
Swarley

Což je třeba právě Poche a Spurs..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

brat City jako ukaz koncepcni prace je bozi

Reagovat
Kixi Syhimour

o

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já nevim s naší koncepcí. Levy má super koncepci v budování klubu jako celku, to bez debat. Ale co se týká stavby kádru, tak Poche je první trenér za Levyho 15 let, u kterého je opravdu vidět nějaká koncepce od stavby kádru k systému, hernímu stylu atd. Redknapp třeba taky věděl, co chce hrát, ale hráče do toho kupoval dost fórově.

Kdybychom měli nějakou opravdu dobrou koncepci stavbu kádru - nákupy dlouhodobě skautovaných vhodných hráčů, nestávali by se takové trapasy jako deadline day Sissoko, N'průměráci a podobně.

Tohle přestupové okno může taky být opravdovým zábleskem koncepce, kdy radši nekoupíme nic, než na deadline kupovat desátou alternativu na hráče, kterého jsme chtěli původně, protože přesně takhle se pak stávají Sissokové, Drinkwaterové, Zappacostové a další hromady plevelu, které z dlouhodobého pohledu klub akorát zatěžují.

Reagovat
smazaný uživatel

gramatika se přeceňuje

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Však píšu, kombinace Poche a Spurs...

Reagovat
Hokaido

Pěkně napsáno.

Reagovat
Zaschrona

I kdyz ta posledni veta plati jen u klubu, ktery to nejak vyresene uz ma. Pokud nemas zadneho hrace, tak je lepsi aspon nekoho privest. Ale klidne jen na hostovani, ten hrac bude hladovy neco predvest. A nebo proste, i kdyz na posledni chvili, tak porad jit po hracich, ktere chces a risknout to. Jako my s Minou, ktery byl cele leto nas hlavni cil a vyslo to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemusíš moc mít vyřešeno. Třeba teď se řešilo CMko. A Poche se v podstatě vyjádřil, že než přeplácet za někoho, koho stejně nechce, tak si radši nechá na sezónu Amose, kterej podle všeho má na Championship max. Borec si kopne třeba 500 minut a jestli to úplně neposere, tak mu to trochu zvýší hodnotu. Na těch pár minut můžeš buď koupit průměráka, který tě stojí dost peněz, nebo mít podprůměráka z vlastních zdrojů za nula nula nic. Real taky ve finále nekupuje moc hráčů jenom kvůli tomu, aby byli v kádru. Když už za někoho platí, většinou má aspoň potenciál na to, aby hrál v základu.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale mate postaveny uz ten tym kolem, kde se jeden takovy ztrati. Treba my tezko, kdyby neprisel hostovat Gomes, tak hned ma roli hrac jako Besic, ktery na tech 1000 minut v PL proste nema v klubu s ambicema na pohary.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se ještě bude muset ověřit, jestli to bude fungovat. Co jsem pochopil, tak to chtějí prostě zkusit trochu jinak než ostatní - peníze dávat do základní jedenáctky a pár možností do rotace, zatímco kádr se bude doplňovat z vlastních zdrojů. Jsem zvědavý, jak moc špatný je průměrný odchovanec

Reagovat
Zaschrona

Tenhle pristup se mi libi moc a taky bych to od nas chtel videt. Jen k tomu ale je potreba mit poradne nabudenou sestavu a par extra hracu... coz ale proste mate.

Reagovat
vodka

to je super přístup, v FM jsem ho tak praktikoval vždy

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Viz výše. Neustále kupují hráče jen na stopera, plus teda ten pokus s Bravem. Jinak jim posledních pár let drtivá většina přestupů vyšla.

Reagovat
r.mrazik

par let je kolik??dva?tri roky?

Reagovat
blade115

Dva týdny spíš.

Párkrát vedle šlápli, jako třeba s Rodwellem nebo Sinclairem, ale jinak jim většina přestupů vychází. Vyložených flopů mají třeba oproti nám minimum. A to bychom stejně většinou šli ještě do éry Manciniho, max Pelleho.

Reagovat
r.mrazik

pokud to beres od rodwella,tak jsi na hodne jmen zapomnel...

Reagovat
blade115

Sinclair, Rodwell, Fernando, Bony, Bravo, Nolito, Mangala. Za nějakých sedm let a při množství hráčů, kteří se jim naopak vyplatili, to je relativně v pohodě.

Reagovat
bbbauch

Nastatic, Jovetic, Negredo, Navase bych klidne pocital taky..

Reagovat
blade115

Nastasič hrál dobře, ale byl oběť té jejich saškárny se stopery. Jovetic se neprosadil tak, jak se čekalo, ale flop to vyloženě nebyl. Negredo jim dlouho střílel úplně luxusně, to byl dobrý tah. Navase si přivedl Pelle a dostal od něj přesně to, co od něj dostat chtěl.

Reagovat
bbbauch

S rim souhlasim, ale asi to uplne nezapada do kolonky koncepce..

Reagovat
blade115

Jak se to vezme. Všichni hráči seděli do systému a až na Negreda to byli relativně mladí kluci s potenciálem. Mi to typově docela sedí mezi ty jejich nákupy.

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade posledni nekoncepcni nakup u nas byl Alexis...do te doby to byla koncepce sama

Reagovat
bbbauch

Ja kdyz to vemu komplexne, to sngazma tech hracu u City, tk mi to koncepcni celkove neprislo. Takovej Jovetic dostal za 2 sezony v PL asi 1000 minut.

Reagovat
blade115

To jo, to určitě optimální nebylo. Ale on teda měl dost zranění no, pak se do toho nějak nedostal.

Reagovat
bbbauch

jako v City vi co delaj a delaj to dobre, to se musi nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Negredo byl tu první půlku sezóny úžasnej, navíc se na něm přestupově udělal i zisk 3 miliony, protože do Valencie se pak prodal za 28.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

jako ta hra s dorostenci by se mi líbila, aspon by za nás hrali ti co pro United dýchají srdcem i duší

Reagovat
Counter

I na debilní dotaz se sluší zachovat dekorum. Když na reportéra/reportérku zaútočili Wenger nebo Hodgson, nelíbilo se mi to úplně stejně jako tady.

Reagovat
kiwwi

Spurs - check

United - check

ja som vedel ze sa z toho dostanes

Reagovat
smazaný uživatel

to je kouzelný, jeho tým je tragický, ale vždy si to vybije na slípkách a MU

Reagovat
Counter

kiwwiho stupidní komentář jako přes kopírák - ✔️

Reagovat
vodka

you cant buy class...

Reagovat
r.mrazik

Brighton to je tym!!

Reagovat
C-M@ster

Borci, kdo už dokoukal All or Nothing: Manchester City?

https://www.csfd.cz/film/645805-all-or-nothing-manchester-city/komentare/

Pod článek s de bruynem dával někdo odkaz...

Já viděl zatím 4 díly a příjde mi to takový až moc idylický v té kabině... jedna velká parta, žádný spory a hlavně nikdo tam nepůsobí nějak nesympaticky nebo hloupě.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno aj preto im to tak slapalo, kto vie ako by to vyzeralo keby take nieco natacal ManU s Mourkom

Reagovat
Azazelo RD

Aktuálně by z toho vzešlo něco jako Ženatý se závazky.

Reagovat
smazaný uživatel

taky ovládli ligu rekordním stylem, hrají krásně a manažer je veřejně neponižuje

Reagovat
Nikikrew

a kde to pozeras?

Reagovat
Nikikrew

uz stahujem

Reagovat
nani92

tak logicky by nevypustili von niečo, čo by im mohlo poškodiť meno, prípadne hráčov..na to je futbal až moc veľký biznis

Reagovat
C-M@ster

Tak na druhou stranu by ti dokumentaristi zas nepřistoupili na cenzuru, ne?

Reagovat
nani92

ale jasné, že hej

Reagovat
Lacko_Boh

z vlastneho tajneho zdroju mozem potvrdit ze mozno

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je ti? jaká cenzura? City jim dalo šanci nahlédnout pod pokličku, jasné, že si nebudou kazit schválně svoji značku... víš, že třeba Ulice není z reálného života?

Reagovat
C-M@ster

Kdyby City řeklo "můžete u nás natáčet, ale zveřejníte jen to, co vám povolíme", tak by se sebrali a odjeli natáčet s United...

Takhle dokumenty fungují, proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

a když jim tohle řekne MU, Arsenal a Chelsea atd, protože si chrání svoji značku, tak půjdou točit Horní lhotu a koho to bude zajímat? se prober a přemýšlej trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Naivko

Reagovat
iamek

Tak to jsi hodně naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

a v oba jste asi nikdy dokument nenatáčeli

Reagovat
r.mrazik

tak on je dokument a "dokument" ze jo...i v dobe komancu u nas jsme meli uzasne "dokumenty"

Reagovat
nani92

Ale natáčal ho ak Sasha Baron Cohen

Reagovat
Hokaido

Ty jo?

Vždyť i delší rozhovor ti dnes pomalu nikdo nedá, když mu neslíbíš, že mu ho před zveřejněním dáš přečíst a on ho může zcenzurovat...

Reagovat
smazaný uživatel

já ne, já jsem muzikant a flákač, dokument si žádá moc práce ale díky tomu chodim s dokumentaritama na pivo samozřejmě, že v naprostý většině má objekt dokumentu právo prvního shlídnutí filmu i za zavřenýma dveřma, ale že by měl pravomoc to vyloženě zastavit?

stačí se podívat na Matrix AB od Klusáka nebo Show od Bohdana Bláhovce, oba filmy podle aktérů a lidí, co si je vlastně "objednali" vůbec neměli jít do éteru, v případě toho Babiše se dost divím, že to prošlo, ale to je právě ono, dokumentaristi se těžko cenzurují

já jsem ten City dokument neviděl a nic o něm nevím, je možný, že to je čistá propaganda, ale

Reagovat
Lacko_Boh

aha

Reagovat
Abstinence

Doporučuju zkouknout např. takové Titicut Follies a přečíst nějaké rozhovory s tvůrcem F. Wisemanem, který vytvořil spoustu kontroverzních dokumentů, u kterých se lidé divili, že k tomu dostal souhlas. Prostě kontaktoval nějakou instituci, že tam chce natáčet, jim ta pozornost imponovala a souhlasili. Pak si třeba ani neuvědomili, že to co natáčí, je špatné a udělá jim to špatné jméno, dokud neviděli finální produkt a reakci věřejnosti..

ale tvůrce tohohle dokumentu o City neznám, takže to klidně můžou být nějací "najatí" tvůrci, kteří by si to nedovolili. Jinak co natočíš, to můžeš použít.

Reagovat
valek9610

Borci kde se to dá stáhnout ?

Reagovat
valek9610

Dík

Reagovat
C-M@ster

Ale nejsou k tomu zatím český titulky, jestli to nevadí.

Reagovat
valek9610

Docela umím samozřejmě ne tak dobře titulky by byli lepší,ale tak uvidíme no

Reagovat
C-M@ster

Anglický tam jsou v tom souboru přímo, takže pokud docela umíš, mělo by to být v poho

Reagovat
raduinho

Sarri je skvělej, Luiz>Christensen a Barkley bojuje o základ. Tohle je zatím parádní sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen je jen vyhajpovaný kiksář, v tomhle udělal dobře

Reagovat
raduinho

Naprosto souhlasím.

Reagovat
Pride

Jak je možný, že se trojka Leicesteru stane jedničkou Huddersfieldu, když je na lavičce daleko lepší Lossl a Hamer je prostě příšerný brankář vhodný možná tak někde do Blackburnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Murray nádherný zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton poráží Mourinha <3 <3 <3

Reagovat
diastan

Nole

Jinak u zahranicnich sazkovek jsme fafority na vyhru LM, tak uvidime Hlavni bude nenarazit na Liverpool Uz se tesim na los skupin...

Reagovat
El Cid z City

Víš jak,kurzy hovno znamenaj,a ten rozdíl je určitě nepatrnej, vidím to na cca 8,9 týmů,kdy to může vyhrát kdokoli z nich

Reagovat
diastan

Samozřejmě Na druhou stranu jak dlouho u nas Pep vydrzi, jak moc to bude slapat po jeho odchodu. Verim, ze je nejlepsi cas na cil nejvyssi. Navic tech tymu tam vidim spis tak 6, k tomu Real bez Zidaneho a Ronalda uz bude snad ochotny predat stafetu, z Barci, Juve ani Bayernu uz nemam takovy strach jako jeste pod Mancinim ci Pellegrinim...My jsme rozhodne silnejsi, oni stagnuji, ci spise mirne oslabili hlavne kvuli veku tech nej hvezd. PSG to zase zazdi. Nejvice se bojim znovu Liverpoolu.To je pro nas fakt antiteam, v lize poztraci s plebama, ale v LM bych se zase bal

Reagovat
El Cid z City

real,barca,juve,bayern,psg,liver, tottenham

Reagovat
El Cid z City

tottenham je schopnej zavířit vodou, já letos hodně věřím atleticu,ne jen proto,že finále je u nich, asi nejnepříjemnější soupeř, uvidí se,forma,zranění apod

Reagovat
smazaný uživatel

atlético místo spurs, ti jsou úplne jinde jak Totáč

Reagovat
diastan

Tottac bez sance..nebo sance je vzdy, ale to se za favoriza muze pak brat kazdy

Reagovat
El Cid z City

ok,ale z těch ostatních je schopnej to vyhrát každej

Reagovat
spider_8

Atletico má letos výborný kádr, ty bych mezi největší favority určitě zařadil.

Reagovat
Grahf

už ho vyjebali?

Reagovat
Tolstobik

Tahni Mourku....

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

West Ham

MU

Reagovat
Fenri
Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to skvelo

Reagovat
vodka

nollywood je cely sileny

Reagovat
cejen13

Wtf

Reagovat
Counter

Reagovat
mimi_united

Vedenie nekúpilo top obrancu a napriek tomu sa všetci čudujú

Reagovat
nani92

na ubranenie starého Murrayho je potrebné investovať aspoň 80 mega

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
SCELO

facepalm pre teba dievca alebo chalan je malo

Reagovat
Bandita_Harry

Nestojí za reč naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že to nevidí více lidí..

Reagovat
Lacko_Boh

Millennials...

Reagovat
Greny

Bailly, Lindelof? Dostal dva... Behem dvou let

Reagovat
vodka

ta naše hra prostě není o stoperovi, největší problém je úplně zoufalý a pomalý buildup. Nechápu, proč třeba obránci nejdou mnohem aktivněji dopředu, když tam možnosti na overlap bylo pokokot. já tam fakt nevidím žádnou sehranost, 11 individualit na hřišti, Lukaku je super, ten maká furt, ale sám neudělá nic.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

mne ten fotbal pod Mourinhem tak moc nebavi.. tohle je vazne velka zkouska fanouskovstvi, tyhle zapasy dokoukavat

Reagovat
kissak

To my fanoušci Magpies máme každej zápas

Reagovat
Swarley

Ta hra samozřejmě není o stoperovi, ale ta obrana je marná tak jak tak

Reagovat
smazaný uživatel

když je permanentně pod tlakem proti týmu jako Brighton? to je o celkové hře a jožkovi

Reagovat
Swarley

Ale prd, byla by slabá i pod jiným trenérem..ty chyby kupí i v zápasech, kdy pod tlakem není...víceméně vlastně pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je tím, že jsme málo aktivní, kdybychom v zápasech hráli s míčem a dominovali a nepustili tým jako Brighton do hry, tak tohle nemusíme řešit... větší tlak = větší chybovost a moc tomu nepomáhá, že tam hraje Lindelof

Reagovat
Swarley

Však já nikde nepíšu, že to tak není..je to tak a k tomu i obrana stojí za hovno...stoper musí přijít tak jak tak a je jedno jestli bude Mourinho..

Reagovat
Lacko_Boh

kde sa mozem podpisat? Swarleeeeey wueeey!

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je tím, že jsme málo aktivní, kdybychom v zápasech hráli s míčem a dominovali a nepustili tým jako Brighton do hry, tak tohle nemusíme řešit... větší tlak = větší chybovost a moc tomu nepomáhá, že tam hraje Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte žádný systém, to není o tom, že obrana > útok, hráči vůbec neví co dělat, je to prostě jako by se domluvili ráno, že si půjdou odpoledne zakopat

Reagovat
vodka

jj, proto žádný buildup, buď přijde nákop, nebo se nějak postupně prokombinujeme zezadu 35 metrů od brány a dál neexistuje žádný plán.

Reagovat
CubONE

Reagovat
ajouki

Nejvíc ten úpadek jde vidět na Matovi. To je hráč, který byl schopen dělat 20 ligových branek+asistencí za sezonu. Do toho mít skvělou mezihru se spoluhráči. Pár metrů prostoru a dokázal rozbít obranu soupeře. U United nějaké body sbírá, ale třeba asistence jsou většinou centry na Lukaku nebo Fellainiho. Mezihra žádná. Poslední půlrok v Chelsea byl podobný. Místo sehranosti s týmem se jeho přínos změnil na pár lobů do vápna, co kdyby to náhodou vyšlo. A zrovna Mata je natolik schopný a inteligentní hráč, že těžko takhle bez zájmu hraje úmyslně.

Reagovat
čutalista

Reagovat
ajouki

Nejvíc ten úpadek jde vidět na Matovi. To je hráč, který byl schopen dělat 20 ligových branek+asistencí za sezonu. Do toho mít skvělou mezihru se spoluhráči. Pár metrů prostoru a dokázal rozbít obranu soupeře. U United nějaké body sbírá, ale třeba asistence jsou většinou centry na Lukaku nebo Fellainiho. Mezihra žádná. Poslední půlrok v Chelsea byl podobný. Místo sehranosti s týmem se jeho přínos změnil na pár lobů do vápna, co kdyby to náhodou vyšlo. A zrovna Mata je natolik schopný a inteligentní hráč, že těžko takhle bez zájmu hraje úmyslně.

Reagovat
ajouki

Nejvíc ten úpadek jde vidět na Matovi. To je hráč, který byl schopen dělat 20 ligových branek+asistencí za sezonu. Do toho mít skvělou mezihru se spoluhráči. Pár metrů prostoru a dokázal rozbít obranu soupeře. U United nějaké body sbírá, ale třeba asistence jsou většinou centry na Lukaku nebo Fellainiho. Mezihra žádná. Poslední půlrok v Chelsea byl podobný. Místo sehranosti s týmem se jeho přínos změnil na pár lobů do vápna, co kdyby to náhodou vyšlo. A zrovna Mata je natolik schopný a inteligentní hráč, že těžko takhle bez zájmu hraje úmyslně.

Reagovat
Busby babes

nevim, me prislo, ze Shaw se pohyboval casto vysoko. ale zbytek jak pises no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty si nemůžeš pomoct...

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane has become the greatest Wembley goalscorer:

Kane 26 goals (39 games)

Charlton 25 (48 games)

Lineker 25 (34 games)

Rooney 22 (48 games)

Reagovat
Busby babes

tohle je nersovnatelny. ti ostatni tam vetsinou hrali za narodak nebo finale poharu, ne ligu proti WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

A za nároďák si tam zahraješ proti takovým velikánům, jakými jsou Malta nebo Estonsko.

Reagovat
Busby babes

pokud mezi tim nevidis rozdil, pak ok no... to bych pak mohl vytahout treba statistiku golu na Old Trafford, ze jo...

Reagovat
Fenri

Coz Kane hraje taky, zejo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu pak máme podobný vzorek zápasů pro všechny, žejo

Reagovat
Lacko_Boh

bratku, neviem. Spise ne nez jo.

Reagovat
Fenri

Az na to, ze tam Kane nehral ta finale, zejo

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si kolik vsadíš?

Reagovat
Fenri

Proc bych se mel o takovy kokotine sazet... “Ta finale” - hral jenom jednou, ne? Ale to je fuk, kvuli takovy demenci asi neni potreba to natahovat. Jak pise Busby, jestli mezi tim nevidis rozdil, tak si tu trofej pro Kanea uzij, zejo

Reagovat
Lacko_Boh

užijeme

Reagovat
icka

Reagovat
Lacko_Boh

Treba ale povedat ze Estonsko ma vyborne zinformatizovanu statnu spravu a skolstvo urobilo taktiez neuveritelny pokrok (snad najvacsi z postkomunistickych krajin). To nie su goly zadarmo ako proti Arsenalu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

a každý druhý sa volá Ragnar. Skús hrať futbal proti Ragnarovi.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rišty

Reagovat
vodka

a Tallinn je úplně úžasné město.

Reagovat
Mastný Chobot

zo všetkých, kde som bol, ma očarilo najviac. Po Londýne teda, ale tam som neobjektívny.

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/R_o_M/status/1031501208597553152

Celkem zajimavej pohled. Jak se mnozi ty spekulace, ze board a tak nestoji za Mourinhem a radsi podpori hrace... Tak tam nekdo upozornuje na to, co takove nestabilita udela s tymem na prikladu City, kdy oznamili, ze je bude trenovat Guardiola, uz v lednu...

Reagovat
Zaschrona

Na tomhle bude dost. Nase vykony vloni byly casto lepsi nebo zoufale v zavislosti na tom, jaka zrovna byla situace s trenery. Kdyz uz bylo jasne, ze Koeman si svoje misto dlouho neudrzi, vykony byly hrozne. O moc lepsi to nebylo, kdyz pak byl Unsworth jen interim. Kdyz pak bylo jasne, ze prichazi Allardyce, tak jsme odehrali nekolik nejlepsich zapasu v sezone. Od te doby, co pak se zacalo rikat, ze se bude resit budoucnost Big Sama, tak vykony sly zas dolu. A ted k tomu prisel Silva a jen s jednou posilou je obrazek na hristi uplne jiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je skôr trošku aj tým že hráčom ktorých si vyžiadal Mourinho nevie ani riadne použiť ?

Za jeho éry prišiel : Pogba, Lukaku, Fred, Matič, Miky, Bailly, Lindelof, Dalot a Sanchez ( spolu cca 430mega !!! ). Ktorí z nich je ale top posila ktorá zmenila káder a posunula ho ? Výborne sa javí Lukaku, Bailly ( aj keĎ je IP) ostatok je zatiaľ priemer a on z nich nevie dostať viac a to je chyba manažéra nie vedenia.

Reagovat
Busby babes

to jsou ale dve rozdilne veci. Pokud vedeni aktivne podkopava managera, coz Woodward delal tim jak briefoval novinare po konci prestupaku, hraci to samozrejme vidi. A jakou pak muze mit takovej trener autoritu?

Ze by z toho tymu mel dostat vic, to je jasne, to nikde nepopiram, ale to, co jsem dal nahore, je o necem uplne jinem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je skrátka obrovská chyba vedenia už len kvôli jeho minulosti. Ale na druhú stranu ak si ho vedenie vybralo musí za ním stáť na 100% od upratovačky po majiteľa. Tak musí fungovať každý klub.

Na druhú stranu Mourinho nemôže kritizovať vedenie zato že mu nekúpi každého pokémona na ktorého si ukáže a zároveň takéto veci nemá čo vyhlasovať do médií. Momentálne situácia je vina oboch strán, pričom tie strany by mali spolupracovať.

Reagovat
Busby babes

to je samozrjeme, momentalne je tam bordel tak nejak obecne a vsude.

Reagovat
ZJEV

No jo, ale vždyť to byl sám Mourinho, který začal s tou svou hrou, kdy přes média kritizoval kádr, turné a potažmo vedení. Což jste někteří omlouvali tím, že pouze tlačí na vedení. Takže teď jenom sklízí co zasel. Řešit interní věci přes média je vždycky na hovno

Reagovat
Busby babes

tam je preci dost velkej rozdil. Souhlasim, ze lepsi by bylo to resit interne ale pokud manager kritizuje verejne vedeni, hraci si asi tezko reknou: no, vedeni tu asi dlouho nebude... navic ti hraci fakt nemaj kontakt s lidma z boardu, ze jo.

Zatimco kdyz CEO rika novinarum, ze manager vybral spatne cile a nekoupili se pro ten a ten zastupnej duvod, tak to ti hraci jako vzkaz: no, Mourinho tu stejne dlouho nebude, klidne vzit muzou... A to je problem.

Reagovat
ZJEV

Jasně, že hráči vnímají jinak vedení než "jen" managera a spíše se obrátí zády k němu. Ale ono si za to ten Mourinho může sám. On totiž začal jakousi mediální válku s tlakem na vedení, tak teď se nemůže divit, že dostává veřejnou reakci. Kdyby to rovnu začal řešit interně, tak je klid. Ale on je arogantní blb a začal veřejně nepřímo kritizovat své chlebodárce, tak co čeká???

Reagovat
A Seleção

K Arsenalu...MY POTREBUJEM LÍDRA DO OBRANY!Sokratis neni zla posila,ale zatím je to přesně tak jak tu mnozí předpovídali-hru nohou ma na úrovni Koilibalyho.Potrebujeme nějakou jistou nohu na stoperu.A zbavit se povaleču jako je Mesut.To,ze semtam vysvihne genialitu nepredci dojem kterej po sobě zanechává na hřišti.Takovej hráč by vůbec neměl nosit ten dres.Rekl bych,ze jeho přístup pak bourá i moral ostatních spoluhráčů.

Reagovat
aramaki

Reagovat
avicii

Uf asi ako sme cakali.. Tazky zapas a proti CP u nich bude mat co robit kazdy favorit.. Alisson neskutocna noha a uz aj zakroky mal.. Virgil muz zapasu pre mna..

Reagovat
Malresi

Dolezite 3 body, čisté konto. Rozohravka Alissona fantastická, VVD skala a Salah aj kde sa trápil bol při vsetkom podstatnom.

Reagovat
Kixi Syhimour

super máme 3body

Trent naprosto příšernej dneska, fakt otřes. Mané taky nic moc, docela hodně ztrát. Obrana ve druhé půli taky nic moc, Alisson nás dnes podržel. Nebyl to Salahův zápas, ale pencle, redka a asistence. Ale ten Trent fakt děs

Reagovat
smazaný uživatel

Smerom dozadu bol ok, párkrát tam aj hasil črtajúci sa brejk... Ale tie jeho centry...

Reagovat
Kixi Syhimour

Já začínám na něho mít alergii, fakt. Nevím proč kope rohy? Je tam Salah, Robertson, Milner, ale on jde kopat

Reagovat
cubazi

No Trent des?? ja by som povedal že dopredu nedostaval moc podpory zo strany Salaha, ktorý si nenabehoval na kraj a nepýtal loptu do behu od stredu na kraj ako minulu sezony len čakal v strede na loptu na nohu... potom jasne že tam nie je čo špekulovať od Trenta že posielal len centre... pozri sa napriklad na druhu stranu ako Robertson pracoval s Manem a Keitom... na pravej strane bieda

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale Robertson alespoň ty centry dělá zatím skvěle, to ať to radši kopne ten Trent na branku + pro mě z nepochopitelných důvodů jde na rohy

Reagovat
cubazi

Ale ako vravim Robertson posiela centre po naražačkach a pri centroch/prihrávkach je bližšie k bránke , Trent centruje častejšie vo vačších vzdialenostiach... možno vhodnejšie by bolo aby to ťahal po naražačkach až ku čiare a odtial daval prihravky pred branu... Ajtak vačšinu golov davame takto ako po nejakých dlhých centroch, ktoré su podla mna často zbytočné. Niekedy sa pridlho zbytočne drží lopta a potom sa centruje namiesto vytvorenia si lepších pozícií napriklad ku strelám... dnes striel z našej strany moc nebolo...

Reagovat
Kixi Syhimour

většina gólů z centrů jde právě od Robertsona, je vidět, že se Trent snaží, ale nejde mu to, ty centry letí většinou do pryč, chtělo by to hráta z prava spíš do středu, než centrovat

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
twelwer

Ja by som ho teda vytrejdoval za bellerina, mne sa velmi paci

Reagovat
Erdovec

suché triko, jediný tým, který má dvě čistá konta

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body super, u nich se bude vyhrávat hodně těžce.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren čum ako sa bráni ,kde si bol ty v 22 rokoch ty majster sveta ?

Reagovat
stiflerovamama

Tazky zapas takze dolezite 3 body. Stále mi tam od nás chýba ale taká vačšia chladnokrvnosť v tom rozhodnúť zápas či už ďalším gólom, alebo kontrolou hry, keďže sme tam CP dávali dosť priestoru aj keď hrali 10 ti. MOTM Virgil, parádne tej obrane šéfuje.

Reagovat
Coutinho10

bylo jasny, ze to nebude lehky zapas a to se potvrdilo, ale i tak se mi to libilo a az na drobny ztraty, ktery mohly bejt fatalni, tak ten vykon byl dobrej a nutny zminit je brankare , kterej konecne dokaze chytit neco navic a nedela hrubky, takze pusobi spolehlive a to se pak hned vsem lip hraje nez aby se strachovali, co ze se zase stane

Reagovat
smazaný uživatel

Sladké 3 body po ťažkom zápase. Výkon nebol zlý, ale ani nič extra. Svoj deň nemal Salah (ale aj tak bol pri všetkom) a Firmino, ktorého mal vystriedať Sturridge oveľa skôr, tak okolo 60 minúty aspoň. VvD neskutočný, prehral tam asi len 1 hlavičku a neprešlo cez neho prakticky nič. Gomez tiež fajn, nečudoval by som sa, keby Lovrena v priebehu sezóny aj vytlačil zo zostavy. Alisson parádny zákrok pri priamom kope Milivojeviča, a tá jeho rozohrávka je výborná. Keita už ukazuje záblesky geniality (prihrávka na Salaha), ale paradoxne sme mohli po jeho chybe dostať gól, keď Towsend trafil brvno.

Reagovat
nani92

"Arsenal byl během posledních let spíše ve stádiu nejednotnosti. To je první věc, kterou chci změnit. Cílem je dostat se do první šestky. To vyžaduje úsilí, jistou vazbu a nutnost znovu objevit touhu vítězit. Je zde úroveň, na níž musím Arsenal vrátit," prohlásil Emery.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Pls ať je to pravda

Reagovat
Hachim Mastour

Matteo Guendouzi: Has made more tackles and interceptions combined (17) than any other player in the Premier League this season. Matteo proste vie brániť a hotovo !

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa nezda, pozicne mi pride casto dost mimo

Reagovat
masly008

tak mi ukaž kdo z našich hráčů není potičně+ mimo ? že by xhaka :

Reagovat
masly008

*pozičně

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy Arsenal bránil, preto také číslo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Five names on Ed Woodward's recruitment shortlist for director of football.

- Dan Ashworth : FA director of elite development

- Paul Mitchell : RB Leipzig's head of recruitment

- Edwin Van Der Sar : Ajax Amsterdam CEO

- Ramón Rodríguez Verdejo (Monchi) - AS Roma Director of Football

- Fabio Paratici - Juventus Sporting Director

- [Sky Sports]

Reagovat
pepinho2

Pochybuju, že by Monchi odešel tak brzo z AS. Z Juventusu by šel ten borec do horšího, takže to vidím na toho z FA nebo Edwin.

Reagovat
niflheim

Edwin <3

Reagovat
smazaný uživatel

Jako většinou mě tyhle jednoslovný zhodnocení spíš nebaví, ale tohle se povedlo

"James Milner is the first player to score eight consecutive Premier League goals from penalties. Boring."

Reagovat
Mindas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Můžete, prosím, někdo postnout link na článek kde je diskuze k fantě?

Reagovat
patas92

Reagovat
Malresi

Virgil van Dijk's game by numbers vs. Crystal Palace:

100% tackles won

92.4% pass accuracy

91 touches

10 successful long balls

9 aerial duels won

8 clearances

2 tackles

1 clean sheet

BEAST

Reagovat
Talker

To první číslo je vtipné v konceptu, že udělal 2 tackles.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Žádný extra čísla popravdě

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

Klopp je super no, z ľahko nadpriemerných hračov ako Mane, VVD, Ox, Salah dostáva úplne 110%

u nás to je opačne, kupujeme hráčov zvučného meno od ktorých dostaneme možno 50% ak majú primadony dobrý deň

Reagovat
Malresi

Čím to asi bude

Reagovat
Kopac

nepridavaj, vsetci styria su priemerni az lahko podpriemerni

Reagovat
SCELO

talent sa nedostava v percentach ale vo vykonoch na ihrisku....

Reagovat
Mastný Chobot

súhlasím tak na 65%

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele