Premier League - souhrn 19. kola

28.12.2014, 14:59, aktualizováno 29.12.2014, 22:54
Komentáře a souhrny
Liverpool v dohrávce rozstřílel Swansea. ManCity se rozešel nerozhodně s Burnley a stále má tříbodové manko na Chelsea, která pro změnu ztratila v souboji se Southamptonem. Na "Svaté" se dotáhl Arsenal, jenž vyhrál na půdě WHU. Tři body slaví rovněž Stoke, Leicester a NUFC, který si poradil s Evertonem. Na hřištích Aston Villy, QPR a Tottenhamu se hrálo bez branek...

Liverpool FC - Swansea City 4:1

29.12.2014 21:00

Góly: 33. Alberto Moreno, 51. Adam Lallana, 61. Adam Lallana, 69. Jonjo Shelvey (vl.) - 52. Gylfi Sigurdsson

Liverpool v rozhodující fázi sezony nabírá na formě a patřičném momentu - po dvou zlepšených výkonech si dnes připisuje na konto také jeden vysloveně dominantní triumf, podepřený naopak jedním z nejhorších výkonů, jaké jsme kdy v Premier League mohli vidět od soupeřů ze Swansea...

Reds odstartovali vpravdě suverénně, a i za minimální podpory nezvykle tichého Anfieldu po celých úvodních dvacet minut prakticky ani nepustili Swansea k míči, natožpak na vlastní polovinu. Již ve 13. minutě se navíc Liverpool dostal k první větší (dvoj)šanci, když nejdříve přišel Sterlingův pohotový volej z nízkého centru Morena a posléze i hrubě nevyvedená Lallanova dorážka.

Teprve desáté letošní domácí brance červených The Kop konečně přihlížel ve 33. minutě, a jejím autorem byl kuriózně desátý odlišný střelec. Alberto Moreno si přitom celou gólovou akci sám hezky rozjel, aby ji potom za asistence Hendersonova centru také náležitě zakončil.

A pro Swansea to mohlo být do přestávky ještě horší, kdyby si rozhodčí ve 40. minutě všiml Shelveyho lokte v obličeji Cana, a případně udělil anglickému záložníkovi červenou kartu. Takhle nicméně labutě sice zůstaly v plném počtu, ihned po změně stran ovšem výměnou za to prohrávaly už 0:2.

Fabianski si v 51. minutě dával příliš záležet na rozehrávce, až nakonec trefil záda atakujícího Lallany a v podstatě se tak zasadil o ukázkový "vlastenec". Zároveň tím potom jaksi symbolicky odšpuntoval vysloveně bláznivý druhý poločas...

Okamžitě vzápětí totiž Sigurdsson využil nepozornosti ukolíbané defenzívy LFC ke snížení. A ihned jakmile Liverpool rozehrál, mohl po další hrubce Sakha skórovat také Bony, aby se na druhé straně pro změnu obratem rozezvučela tyč po svižné akci a Sterlingově ráně bez přípravy.

Ve zběsilém tempu se pak pokračovalo i nadále, a po hodině hry to bylo už 3:1. Tehdy Coutinho patičkou lahodně nastartoval Lallanu a ten po oběhnutí dvou až tří protihráčů bez větších potíží zacílil na vzdálenější tyč.

Někdejší záložník Southamptonu se takto dočkal svého prvního dvougólového zápasu v kariéře prvoligového fotbalisty a nezastavitelný byl i dál, když například později vyzýval ke skórování Sterlinga.

Celý značně nevyzpytatelný druhý poločas potom docela příhodně podtrhla bizarní čtvrtá branka Liverpoolu; přesně řečeno Shelveyho hlavička do vlastní sítě rovnou z Hendersonova rohového kopu.

V závěrečné dvacetiminutovce tuto gólovou smršť následovaly ještě četné střelecké pokusy zejména na té liverpoolské straně, žádný z nich si už ale cestu na bránu nenašel. Za Swansea mohl každopádně po Ki Sung-yuengově kolmici snižovat Routledge, zatímco na druhé straně Fabianského závěrem utkání protáhl střídající Balotelli.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 3:2

28.12.2014 17:15

Góly: 34. Papiss Cissé, 51. Ayoze Pérez, 68. Jack Colback - 5. Arouna Koné, 84. Kevin Mirallas

Velice zajímavé utkání se odehrálo v St. James's Parku, kam přijel Everton. Ani jednomu z celků se navzdory předsezónním cílům v letošní sezóně příliš nedaří a nikdo by asi nečekal, že v 19. kole půjde o duel jedenáctého s dvanáctým týmem tabulky. Po gólové přestřelce se nakonec radovali Magpies, rozhodující gól vsítil Colback.

Do utkání nicméně mnohem lépe vstoupili hosté. Rychlý Coleman se vydal na útočný výlet po pravém křídle, odcentroval a Arouna Koné zblízka propálil bezmocného Alnwicka. Domácí mohli rychle odpovědět, avšak Sissoko si v rozhodujícím momentu příliš předkopl míč a brankář Robles dokázal tuto šanci zažehnat.

V 34. minutě už ale španělský gólman, jenž zaskakoval za zraněnou jedničku Howarda, kapituloval. Po signálu z rohovém kopu si na zadní tyč zaběhl stoper Williamson, v obtížné pozici ještě dokázal vrátit balón před bránu, kde stál připravený Cissé a z halfvoleje rozvlnil síť.

Po změně stran bíločerní dokonali obrat. Ayoze Pérez převzal na hranici velkého vápna míč od Tiotého, dostal od obránců Toffees spoustu prostoru a přízemní střelou na přední tyč zaskočil Roblese. Čtyřiadvacetiletý gólman se stihl pouze ohlédnout, jeho defenziva mu ovšem příliš nepomáhala a absencí zkušených vůdců Howarda s Jagielkou se stala ještě propustnější než dosud.

V 63. minutě nevyužil obrovskou příležitost Samuel Eto'o, když z deseti metrů překopl branku po přihrávce od Bainese. Na druhé straně vyrobil další obrovskou hrubku Barkley, balón zpracoval přímo na kopačku Jacka Colbacka a ten mezi nohama Roblese přidal třetí zásah.

Šest minut před koncem zdramatizoval zápas Kevin Mirallas, jenž si po výborném pasu Bainese tváří v tvář Alnwickovi poradil s velkým přehledem a vykřesal jiskřičku naděje. Více už však hosté nestihli, navíc v závěru mohli ještě několikrát z brejku inkasovat, Riviéreho vychytal brankář a Ayoze orazítkoval pouze tyč.

Více informací k zápasu

Manchester City - Burnley FC 2:2

28.12.2014 16:00

Góly: 23. David Silva, 33. Fernandinho - 49. George Boyd, 81. Ashley Barnes

Manchester City nevyužil šanci snížit náskok vedoucí Chelsea na jediný bod a v domácím prostředí k překvapení všech ztratil dvougólové poločasové vedení nad předposledním Burnley. Na branky Silvy a Fernandinha reagoval po pauze Boyd s Barnesem, a tak stejně jako při posledním vzájemném setkání těchto klubů na Etihad Stadium skončil duel remízou.

První velkou příležitost si vypracovali Citizens. Jesús Navas odcentroval z pravé strany a James Milner mířil z blízka nad. Poté se o slovo přihlásili i hosté, projektil Marneyho ze střední vzdálenosti však mířil pouze doprostřed brány a pozorný Joe Hart neměl žádný problém ukrýt ho ve svých rukavicích.

Tři minuty nato se už skóre měnilo. Aktivní Navas opět unikl po křídle, přihrál pod sebe kolegovi z reprezentace Davidu Silvovi, ten se předvedl rychlou otočku a z ní vystřelil po zemi do protipohybu padajícího brankáře Heatona. Španělský špílmachr si tak připsal už čtvrtou trefu za poslední tři zápasy.

Ještě do přestávky přidali fotbalisté Manchesteru druhý gól. Samir Nasri přiťukl na hranici velkého vápna míč Fernandinhovi a sváteční střelec skvěle technicky provedeným kopem, který se ještě otřel o břevno, rozjásal domácí příznivce podruhé. V tu chvíli by na bodový zisk Burnley zřejmě nesázel ani ten největší optimista.

Hned po změně stran však vykřesal jiskřičku naděje pro Clarets George Boyd, jenž do sítě tečoval křižný pokus Dannyho Ingse. Joe Hart se natahoval marně a později společně se spoluhráči správně reklamoval ofsajd - skórující Boyd se opravdu nacházel v těsném postavení mimo hru.

Odpovědět mohl brzy Nasri, ale jeho ránu z hranice velkého vápna s vypětím všech sil vyrazil na roh gólman Heaton. Následně se na druhé straně nejprve neprosadil hlavou Marney a za chvíli ani Danny Ings. Burnley jakožto nováček nejvyšší soutěže hrálo na půdě obhájce trofeje velice sympaticky a City si svým nemastným neslaným výkonem říkali o vyrovnání.

To také přišlo. Devět minut před koncem se po dlouhém nákopu dostal k odraženému míči Ashley Barnes a krásnou střelou do vzdálenějšího horního rohu umlčel Etihad Stadium. Šanci Jovetiće zlikvidoval znovu skvělý Tom Heaton a Burnley se tak mohlo radovat z nečekaného bodu.

Více informací k zápasu

Hull City - Leicester City 0:1

28.12.2014 16:00

Góly: 32. Riyad Mahrez

Leicester City navázal na dobrý výkon z posledního utkání proti Tottenhamu a velice důležitý zápas dvou sestupem ohrožených celků zvládl. Duel na KC Stadium rozhodl jediný gól, který vstřelil po půlhodině hry Riyad Mahrez. V nervózním závěru udělil hlavní sudí Phil Dowd červenou kartu na obou stranách.

Oba celky věděly, že jde o hodně, a zejména pro hosty to byla jedna z posledních příležitostí, kdy se mohli bodově přiblížit nesestupovým pozicím. Úvod utkání i z tohoto důvodu byl velice opatrný a během první půlhodiny nebylo prakticky k vidění nic, o čem bychom se museli zmiňovat.

Až v 32. minutě se alžírský ofenzivní univerzál Riyad Mahrez nějakých osmnáct metrů od branky hezky uvolnil a povedeným obstřelem na zadní tyč otevřel skóre. Leicester učinil Hullu lekci z efektivity, Foxes se totiž prosadili z hned první rány směřující mezi tři tyče. V nastaveném čase prvního dějství se na opačném konci hřiště ocitl po Quinnově centru na zadní tyči Ahmed a zblízka přestřelil.

Ani po změně stran zrovna atraktivní utkání se spoustou šancí na obou stranách k vidění opravdu nebylo. Až závěrečná patnáctiminutovka nabídla trochu vzruchu. V 78. minutě nejprve napálil Jack Livermore tyč a o malý moment později zazdil tutovku Nikica Jelavić. Dělovku Hernándeze poté vyrazil brankář Hamer.

V 88. minutě přišla první červená karta. Zkušený obránce Paul Konchesky obdržel druhou žlutou za faul loktem. Druhý červená přišla až v samotném závěru, to Quinn překazil vyloženou šanci rukou a Dowdovi nezbylo nic jiného než ho vyloučit. Mezitím Tigers kýženou trefu nepřidali ani z několika závarů před Hamerem a museli se tak smířit s porážkou.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Sunderland AFC 0:0

28.12.2014 16:00

Góly: -

Aston Villa končí letošní kalendářní rok docela přiléhavým způsobem - s červenou kartou a žádným vstřeleným gólem na štítě. I pro Sunderland je potom dnešní bezbranková remíza docela příznačná; plichtit se mu totiž podařilo již pošesté od začátku listopadu...

Málokterý první poločas letos v Premier League nudil víc než ten, který se dnes strhl na Villa Parku mezi domácími a Sunderlandem.

Birminghamští odstartovali v relativním klidu a v 11. minutě Weimannovi scházel jen kousek k obstřelení O’Shey, jenže ihned záhy se hra začala nepříjemně kouskovat a stávala se něčím absolutně nekoukatelným. Nakonec ačkoliv Aston Villa byla schopná rozjet pár nadějných akcí po své pravé straně, další šance se již diváci před přestávkou nedočkali.

Po změně stran už to bylo o něco lepší, a lecčemu zřejmě napomohl Delphův nešetrný výpad proti Gómezovi, pěkně kolíky napřed, který záložníkovi Aston Villy přinesl nekompromisní červenou kartu. Birminghamští takto dohrávali o deseti již potřetí v posledních čtyřech kolech, a ihned měla starosti jak s Johnsonem, tak s Wickhamem.

Ani oslabená Aston Villa nicméně v tvorbě šancí za Sunderlandem nijak nezaostávala; spíš naopak bychom mohli klidně zkonstatovat, že byla nakonec vítězné brance o něco blíže.

To platilo především pro Pantilimonem výborně zneškodněnou hlavičku Vlaara, potažmo Bentekeho pozdní šanci, kdy si měl pro změnu sám útočící Belgičan počínat mnohem lépe. Mezitím se o poslední slovo přihlásili také Black Cats, za něž v 89. minutě nastřelil tyčku Jordi Gómez.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Bromwich Albion 2:0

28.12.2014 16:00

Góly: 51. Mame Diouf, 66. Mame Diouf

Manažer West Bromwiche Alan Irvine před výkopem posledního utkání tohoto kalendářního roku přiznal, že se obává o své místo - a po dnešku snad aby se bál ještě intenzivněji. Jeho Baggies registrují již sedmou prohru v devíti zápasech, když odjíždějí z prázdnou i z Britannia Stadium...

Přitom Throstles ve skutečnosti nezačali vůbec zle. Vytáhlý Peter Crouch pro ně nebyl žádnou hrozbou, zatímco na opačném konci hřiště Brown Ideye pohrdal dokonce situací jeden na jednoho s Asmirem Begovićem.

Stoke se v úvodních pasážích zmohl akorát na Whelanovo volání po penaltě a v rámci celého poločasu se potom omezil pouze na Krkićovu nepřesnou koncovku po spolupráci s krajanem Muniesou.

Góly tedy začaly padat až po přestávce - a to bez prodlení. Již v 51. minutě Mame Diouf hravě zametl do sítě Pietersovu zpětnou přihrávku, načež Alan Irvine zanedlouho zareagoval dvojí snahou o oživení ofenzívy. Ani Berahino s Varelou nicméně kýženou změnu nepřinesli, když jedinou opravdovou možnost ke srovnání měl McAuley se svou střelou do brankové konstrukce.

Místo toho to byli domácí, kdo brzy rozhodli o svém vítězství, jakmile v 66. minutě Arnautović omylem nastřelil Dioufa a senegalský forvard pohotově zacílil do zpola odkryté brány.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 1:2

28.12.2014 16:00

Góly: 54. Cheikhou Kouyaté - 41. Santi Cazorla (pen.), 44. Danny Welbeck

Na Boleyn Ground musí skousnout vůbec první domácí prohru od měsíce srpna - West Ham si tam nedokázal poradit s Arsenalem, kterému se po šťastném prvním poločase a spálených šancích v druhé půli závěrem přeci jen podařilo uhájit jednobrankový náskok. Gunners se takto dostávají na stejnou bodovou úroveň se čtvrtým Southamptonem...

V tomto malém, leč velmi důležitém londýnském derby mohlo být na drama zaděláno hned od začátku. Již v páté minutě se k parádnímu voleji odhodlal ex-Kanonýr Alex Song, aby jeho branka byla v tichosti anulována pro dva až tři v ofsajdu stojící Kladiváře, kteří podle rozhodčího bránili ve výhledu brankáři Szczesnému.

Tato situace jaksi předznamenala celé prvopoločasové tápání Arsenalu, kterému vůbec nepracovala defenzivní linie, a po jednom z prohraných soubojů Debuchyho rozhodně měl přesněji cílit Carroll. Kanonýři navíc ani nebyli schopni diktovat tempo hry a po většinu prvního poločasu se zkrátka zdálo být blíže vedení WHU, jakkoliv si netvořilo ani příliš pološancí, natožpak "loženek".

To jakmile se k ojedinělým příležitostem závěrem úvodní části dostali Gunners, na rozdíl od WHU neváhali ani vteřinu a využili je k překvapivému vedení. Nejprve domácí stopeři nezvládli odstavit od balonu Santiho Cazorlu, kterého nakonec spadnuvší Winston Reid evidentně podkopl, a zařídil tak Arsenalu vedení skrze pohodlně proměněnou penaltu.

A k poločasovému stavu 0:2 potom vedla pěkná kombinace na pravé straně a dravý sprint Oxlade-Chamberlaina, po němž Welbeck na malém vápně neměl problém konečně protrhnout své nedávné střelecké trápení.

Okamžitě po obrátce se West Ham jal alespoň částečně učinit spravedlnosti za dost, když se po pravé straně na ojedinělý výpad vydal Tomkins a Kouyaté ve vzduchu hravě předčil pravého beka Debuchyho, aby vsítil svou první branku v novém působišti.

Arsenal ihned odpověděl skrze hezký průnik Oxlade-Chamberlaina a nepříjemnou ránu Cazorly z osy hřiště, s níž si Adrián poradil jenom za pomoci prvotřídního reflexu. A s dechberoucím sprintem se vytasil také Welbeck v 66. minutě, aby nakonec zakončoval jen těsně mimo.

Jinak to byli nicméně Hammers, kdo určoval směr běhu zápasu. Domácí hýřili energií, zdánlivě neprohráli jediný běžecký či fyzický souboj a jejich smrtonosný potenciál měl ještě posílit příchod Ennera Valencii těsně po završení hodiny hry.

Místo toho ale opět mohli rozhodnout hosté - kdyby Adrián krátce po sobě výborně nevykopával Oxlade-Chamberlainovu hlavičku z pár kroků i Alexisovu ránu po individuální akci. Potažmo kdyby Welbeck po Downingově trestuhodné odevzdávce ve stoprocentní šanci alespoň trefil bránu.

V těchto chvílích už to West Ham hodně otevíral a do jakéhož takého tlaku se znovu dostal až po dvou ryze defenzivních střídáních Arsena Wengera. Ze střední vzdálenosti nepříjemně pálil Nolan a doslova v poslední sekundě utkání nechybělo mnoho hlavičce Ennera Valencii.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Crystal Palace 0:0

28.12.2014 16:00

Góly: -

Poprvé bez Neila Warnocka a hned s bodem z venku, s tím by na Selhurst Parku patrně mohli být spokojeni. Naopak QPR si po prohře s Arsenalem v dalším londýnském derby tak úplně chuť nespravilo a přerušilo sérii tří domácích výher v řadě...

Dočasný manažer Crystal Palace Keith Millen udělal oproti poslednímu Warnockově utkání v čele mužstva pouze jednu změnu, když se rozhodl hrát bez klasického hrota. A Wilfried Zaha se mu odvděčil zahozením všech příležitostí, které se mu naskytly. Ať už to byla dorážka po Puncheonově ráně do tyče, nebo nepřesná střela po vlastní akci - obojí mohlo Eagles pěkně mrzet.

Nicméně zatímco Crystal Palace si alespoň bylo schopno vytvořit nějaké šance, Queens Park Rangers o sobě nemohli říct ani to. Hoops se v podstatě spokojili akorát s ojedinělou Austinovou střelou mezi tři tyče již z úvodní čtvrthodiny, a potom po celý zbytek prvního poločasu akorát nakopávali dlouhé míče na odřezaného Zamoru.

Po změně stran se již kvalita malého londýnského derby o něco zvedla a ihned ve 48. minutě se z voleje málem trefil Leroy Fer. Tentýž hráč o něco později přinutil Speroniho k zákroku konečky prstů, mezitímco Puncheon na opačném konci hrací plochy divže neudeřil z nebezpečného protiútoku.

Poměrně blízko vedení se QPR znovu ocitlo v 74. minutě, když McArthur až z brankové čáry odklízel Caulkerovu hlavičku, a ještě jeden zmatek v pokutovém území vytvořila stejná standardní situace těsně před koncem.

Poslední slovo si nicméně přeci jen vzali pasivnější hosté, když v samotném nastavení zápasu Robert Green jednou rukou vytěsnil Puncheonův pokus, a Campbell posléze nedoklepával míč do odkryté klece jedině vinou pohotového skluzu Bartona.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 1:1

28.12.2014 15:05

Góly: 17. Sadio Mané - 45+1. Eden Hazard

Celkově pátou ztrátu bodů v této sezóně si připsali fotbalisté Chelsea. Na hřišti v letošní sezóně velmi silného Southamptonu brzy prohrávali, avšak ještě do poločasu po individuální akci vyrovnal Eden Hazard. Druhý poločas se nesl ve znamení převahy Blues, výsledek už se ale neměnil.

José Mourinho vyrukoval do utkání hned se dvěma typickými štítovými záložníky - vedle sebe nastoupili Mikel s Matićem a Cesc Fabregas operoval až před nimi. Domácí byli v úvodu aktivnější, drželi míč na svých kopačkách a po čtrnácti minutách si vypracovali první zajímavou příležitost. Po několika hlavičkových soubojích se k míči dral ve skluzu Schneiderlin, ovšem tísněn Terrym nedokázal trefit odkrytou svatyni.

Netrvalo to ale dlouho a Southampton se mohl radovat. Aktivní Dušan Tadić vyslal perfektní přihrávkou do samostatného úniku rychlonohého Maného, ten tváří v tvář Courtoisovi zachoval chladnou hlavu a belgického brankáře snadno přehodil. Obrana Blues zaspala, stopeři špatně vystoupili a Saints toho výborně využili.

První půle byla z pohledu vyložených brankových příležitostí opravdu dietní a favorizovaní hosté vůbec poprvé vystřelili na bránu až v nastaveném čase - zrovna to však byla střela gólová. Eden Hazard opět prokázal svou genialitu, bleskurychle si v šestnáctce typickým způsobem navedl míč do středu na pravačku a svou silnější nohou trefil přesně levý dolní kout Forsterovy branky.

Do druhého poločasu už nezasáhl nevýrazný André Schürlle, jehož místo zaujal Brazilec Willian a hra Chelsea se přece jen trochu zlepšila. Po hodině hry znovu zahrozil Hazard, stejně jako v úvodním dějství pálil z levé strany na vzdálenější tyč, tentokráte bohužel pro Blues nemířil přesně. Za chvíli vysunul skvělou přihrávkou Willian Fabregase, španělského špílmachra ale v poslední chvíli zradila gravitace a místo nebezpečného centru před bránu se skácel k zemi.

Podobná věc se následně přihodila také Costovi, který nevyužil hrubky v rozehrávce Tobyho Alderweirelda a osamocen v pokutovém území rovněž bez cizího přičinění upadl. Druhý poločas jednoznačně patřil Chelsea, svěřenci Ronalda Koeamana se převážně bránili a v závěru dokonce dohrávali v desíti, neboť Schneiderlin takticky zastavil unikajícího Fabregase a po druhé žluté kartě odešel předčasně pod sprchy.

Ze závěrečného tlaku si hosté žádnou stoprocentní příležitost nevypracovali a kýženou vítěznou trefu nezaznamenali ani z několika standardních situací.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester United 0:0

28.12.2014 13:00

Góly: -

Od Rudých ďáblů se odvrátila štěstěna. Hosté byli v utkání na White Hart Lane lepším týmem, vinou skvělého Llorise a neschopnosti v zakončení však propásli všech pět, šest gólových šancí. Venku tak ztratili už posedmé z devíti zápasů probíhající sezóny a Tottenham si ze šlágru kola odnáší cenný bod...

Manchester United nasadil stejnou jedenáctku jako na Boxing Day proti Newcastlu, což je počin, který Alex Ferguson, David Moyes ani Louis van Gaal neudělali dohromady 84 zápasů. Do druhého zápasu ve třech dnech nastoupil i Falcao, o jehož fyzické kondici se dle slov Van Gaala mohly psát snad romány.

Právě kolumbijský střelec měl první velkou šanci v utkání, když se po chytré přihrávce Maty objevil ve vápně sám před Llorisem. Nebyl však dostatečně pohotový a v tísni dokázal zakončit jen slabě a do Llorise. Na druhé straně málem United potrestal Kane, ale po přihrávce Townsenda potřebný dotek míči nedodal a De Gea snadno balon lapil.

V rudém dresu Devils se pomalu dostává do formy Juan Mata - v posledních třech zápasech se postaral o tři branky. Španělský špílmachr div nebyl u další trefy; jeho přímý kop z třiadvacáté minuty skončil na tyčce. Následný nebezpečný závar dokázala obrana Spurs s obtížemi zažehnat - stejně jako o dvě minuty později, kdy Vertonghen odkopával míč až zpoza brankové čáry - akci každopádně už předtím zastavil zdvihnutý praporek čárového.

Hosté byli lepším týmem, jenže v koncovce jim to vázlo. Falcao se opět dostal do velké šance po přihrávce Maty, ale zakončil ještě hůře než poprvé - pro Llorise sladká malina. Francouzský gólman se nicméně vyznamenal hned třikrát krátce před přestávkou.

Nejprve si fantasticky poradil s Robinem van Persiem, jenž po centru Carricka stanul úplně sám před bránou, a pak vychytal i hlavičku Wayna Rooneyho. Nakonec skvěle vytáhl točenou střelou Younga přímo z šibenice.

Hitparáda zmařených šancí United pokračovala i po přestávce, po deseti minutách zakončoval Van Persie Matův polovysoký centr z pravé strany, avšak míč z jeho kopačky šel (nikoli polo-) vysoko nad Llorisovu svatyni. Mdlý výkon Spurs rozsvítil ojedinělou ránou z dvaceti metrů Townsend, ale De Gea měl dobrý výhled, střela šla navíc kousek od něho.

Pořádnou "žárovku" vyslal o pár minut později i Juan Mata, který dostal do vápna dobrý pas od střídajícího Rafaela, načež se pravačkou opřel do míče, jenž možná ještě teď hledají někde v okolí White Hart Lane. Lépe mířil stoper Kohoutů Fazio, jenže k překonání Davida De Gey je potřeba mnohem více, než solidní rána k tyči. S podobným pokusem neuspěl ani Eriksen z přímého kopu.

Závěr utkání zvládli lépe hráči Tottenhamu - asi první opravdu gólovou pobídku domácích v utkání měl na noze Mason, jenž využil skvělé práce a přihrávky od Kanea. Dnešní duel však brankám nepřál, mladý záložník poslal míč dostatečně tvrdě, nikoli však přesně, a přestřelil prostor tří tyčí. Zápas tak skončil bezgólovou remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC19144141:1446
2.Manchester City19134241:1743
3.Manchester United19106333:1936
4.Southampton FC19103632:1533
5.Arsenal FC1996434:2333
6.West Ham United1994630:2331
7.Tottenham Hotspur1994624:2431
8.Liverpool FC1984726:2528
9.Swansea City1984724:2328
10.Newcastle United1975722:2826
11.Stoke City1974821:2325
12.Everton FC1956829:3121
13.Aston Villa1956811:2221
14.Sunderland AFC19311516:2720
15.Queens Park Rangers19531121:3418
16.West Bromwich Albion19451018:2817
17.Hull City1937918:2616
18.Crystal Palace1937920:3016
19.Burnley FC1937914:2916
20.Leicester City19341217:3113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1212)

Přidat komentář
iamek

Prvni polocas naprosta fantazie. Mraky sanci, plno pohybu. Spurs nevedeli ci jsou. Druhy tragedie a Spurs jen jednu sanci Masona. Zbytecne ztracene dva body, ale treti misto uhajime s prstem v prdeli. A jinak OPET bez prohry a hlavne nam uz dejte soupere co nas porazi .

Reagovat
Zdechlina

Ti nějak stouplo sebevědomí po minulé sezoně a začátku této No jo, ještě aby ne. za ty prachy

Reagovat
iamek

Reagovat
Zdechlina

Toš a ne snad?

Reagovat
iamek

Leto bylo famozni. Priprava luxusni. Pak plno zranenych a nakonec se to chytlo a ted kolik ? 8? 9 ? zapasu bez prohry. Clovek uz to ani nepocita.

Reagovat
Zdechlina

Nakonec se to chytlo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kris_kros

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nakonec to ztráta sice je, protože v té první půli jsme měli něco proměnit a měli jsme ten zápas vyhrát, ale na druhou stranu, na tuhle část sezóny se dívám s větším odstupem...udělali jsme super šňůru v těch velmi těžkých zápasech a posbírali jsme hodně bodů...s touhle částí sezóny musíme být spokojeni...

když se teď mrkneme na los, čekají nás relativně lehčí soupeři a bude důležité, začínat zde sbírat pravidelně body a hlavně ustálit naše výkony...pokud budeme hrát jako první půli teď na Spurs, tak se nemáme čeho obávat...

Reagovat
iamek

Treti misto je v suchem triku. Tam strach nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý bod, v prvním poločase jsme měli neskutečné štěstí. Pozitivem je úroveň fyzické připravenosti všech hráčů, ta Pochettinova letní příprava jde vidět. Persie a spol tahali od 60. minuty nohy, Mason ještě na konci zápasu lítal sem a tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Unbeaten od úček už 5 zápasů v řadě.

Jinak remíza spravedlivá vzhledem k prvnímu poločasu, i když jsme ke konci sahali po výhře. Mason by měl potrénovat zakončení, takových šancí zadrbal už více, až to ovládne, tak bude dokonalý hráč.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
vodka

ale no, reaguju stejně jako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si ještě jednu flašku a pusť si záznam

Reagovat
vodka

jj, v druhém poločase měli Spurs co za tutovky kromě Masona a té jedné střely? Mata s RVP měli 100% gólovky v druhém poločase taky. Jinak to byla sračka, co se sice hrála povětšinou na naší půlce, ale spurs teda nijak nedominovali, jenom častěji vyhrávali osobní souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpuštěná penalta, dva dobré zákroky DDG.

Reagovat
iamek

Takze DDG > Lloris.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je zoufalost

Reagovat
iamek

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
vodka

odpuštěná penalta = odpuštěná červená pro Stambouliho

Reagovat
iamek

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stream na chelsea v HD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - neskutoční žebráci.

Reagovat
vladis271

zabudol si napísať ako to skončilo.

0:0

Len pre poriadok aby každý vedel aj stav.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, žebráci už 5x v řadě nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty vole a z nasich fanusikov sa tu ludia budu smiat

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dneska kvalitní výkon, na to že to byl těžkej zápas. Linesmani absolutorium, tam snad nebyla jediná chybička, klobou dolů Moss tam pár chybiček měl, ale celkově tu laťku nastavil dobře. Věděl kdy povolit, kdy přitáhnout. Při tom zákroku Stambouliho nastavil metr žlutých karet, tam se při přísnějším posouzení klidně mohlo červenat, pak to ale držel v duchu s tím zákrokem. Co si pamatuju, tak jen neodpískal ten zákrok na Van Persieho u vápna a to držení Rooneyho se taky dalo, nicméně dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj to ešte niekam inam

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem to hodil na fotbalportal a onlajny

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš mi na to link?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý futbal, nenudil som sa, aj keď bolo 0-0. Prvý polčas lepší MU, druhý Spurs, takže asi zaslúžená remíza a pre nás ideál. MotM Lloris a Mata, tragéd zápasu Falcao.

Reagovat
Skalda29

Younga už tam nestavě nikdy největší ohrožení jeho centrů je když se ukopne.. tak jak dnes to letělo do šibenice na zadní ..... na druhé straně držení míče za každou cenu a nejlepší je, viz Young Evans.. čekat dokud k tobě někdo nepřijde a napálit to do něj.. proč tak dlouho čekaj, když na to nemaj a doserou to... to už bylo i za Moyese

Reagovat
iamek

Reagovat
CubONE

Young hra skvele, prekvapivo aj dozadu velmi nehori.

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

dneska byl skvělý, asi možná MOTM...líbil se mi ještě hodně střed Carrick-Wazza, Mata hrál opět dobře a z obrany hodně dobře zahrál Jonesy...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

Stratene body, MU lepsie v prvom a nebezpecnejsie v druhom polcase, skoda len, ze fyzicky od 60.min uplne odisli. Spurs az na tu sancu Masona dost zli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata excelentní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manééé, krása

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Zdechlina

Pěkně Saints. Ještě to tak udržet proti té modré špině

Reagovat
smazaný uživatel

svatí nejsou špatní. kor přes svátky to asi ani nijak jinak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

sa vyslisali mufanske prosby a rooney zacal hrat normalne regulerne stred zalohy? ako sa mu dari?

Reagovat
kiwwi

vyslisali

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pan boh vyslis

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa vas nikdy nic neopytam

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dva nemůžeš brát jako reprezentaci United komunity. Rooney hraje v záloze velmi dobře, skvěle tomu dodává pohyb, který tam chyběl, navíc nad ním může hrát Mata a s Carrickem tvoří vcelku vyážený duo. Prosím nesuď nás za dva dementy mezi námi.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

zároveň ale jde vidět, že jakmile je hned napadaný a pod tlakem, tak má problém se zpracováním a lacinýma ztrátama. V těchto 2 zápasech to nešlo tolik vidět, ale v předchozích to byl problém. Jinak tam Rooney hraje dost podobně jako dřív Scholes, hodně mu taky pomáhá fyzička, kterou má teď za poslední dobu hodně slušnou. Má těch sprintů fakt hodně za zápas. Plus dost pomáhá i Youngova zlepšená poziční hra.

Reagovat
smazaný uživatel

To zpracování a kontrola se podle mě zlepší, až se naučí líp využívat toho prostoru, tkerej má navíc oproti tomu, kdy hrál výš... Doufám.. Ale přál jsem si ho tam už snad 2 sezony.. Tak z něj mám fakt radost

Reagovat
Swarley

on je fakt platný naprosto všude, ale za mě prostě nechci aby hrál tak hluboko...skvěle brání, suprově to tam s Carrickem dneska dával i když to není třeba na první pohled tak vidět, tak odehrál výborný utkání...

ale je z téhle pozice daleko na dostřel brány...na hrotu zabijeme jeho schopnost rozdávat balony, dobře pomáhat dozadu, rozjíždět akce...na CM zase je moc daleko od soupeřové brány, nedostane se tak často do zakončení...

jednoznačně prostě na AM ať si hraje Mata jak chce...Wazza je na AM nejlepší hráč ligy, chci ho vidět tam...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě klidně oželím o kousek níž jeho osobní výkony, když jsou na druhý straně o mnoho výš výkony týmu. Na hrot máme dostatečně kvalitní hráče (až na to Falcaovo zakončení, to mě zaráží) a na AM si Mata odehraje svoje. Takhle složený je to podle mě prostě nejsilnější, jak může bejt, i když třeba není Wazza tak výraznej.

Reagovat
Swarley

já s tím částečně souhlasím, ale nelíbí se mi to stejně tak, jak se to před pár lety nelíbilo mu...je to obrovská výhoda, že ti hráč dokáže zahrát všude a můžeš ho využít i jinde, na druhou stranu si myslím, že přesně tohle zamezilo tomu, že mohl být ještě mnohem lepší hráčem, než teď je...

v současné chvíli, to bohužel nemůžeme ani postavit jinak a Wazza musí hrát na CM, ale okamžitě jak jen to vůbec bude trochu možné, tak musí jít výš...a dnes se to třeba podle mého ukázalo, Wazza by nějakou šanci proměnil, ale měl tam jen tu hlavičku a není možné, aby se z toho CM k víc věcem dostal a to je špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, wazza jednoznačně na AM.

nesouhlas, že to nemůžem postavit jinak. na co tam asi máme tolik hráčů do toho středu? abychom to nemohli postavit jinak? pořád platí, že mata byl panic buy a ačkoliv je to super hráč, nadále je to hráč, kterýho nepotřebujeme.

a nesouhlas, že mohl bejt lepší na tom hrotu, než kdy byl

Reagovat
Swarley

tak hráčů máme do středu dost, ale ne v současné chvíli, Ander, Angel, Fella i Blind jsou mimo...nevím jestli je možný, aby hrál někdo z nich už proti Stoke, pokud ano, tak to je v pořádku...Mata punic buy není, nezbavoval bych se ho, pořád dokáže na hřiště přinést něco jiného než ostatní...

a s Rooneym jsem to myslel tak, že mu dle mého nepomohlo to, že se s ním vymetl každý post, když bylo potřeba...místo toho, aby se lépe profiloval do určité pozice, jsme až moc využívali té jeho univerzálnosti a možná mu vzali tu možnost, aby se teď měřil třeba i s Ronaldem a Messim...nemyslím teď přímo v útoku, ale právě někde na místě toho podhrota...místo toho, jsme tím šachováním dost otupili výbušnost, rychlost, schopnost chodit 1vs1...dřív to v sobě měl, ale něčím to ztratil a já si právě myslím, že to bylo tímhle "špatným" využíváním...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tím měl možnost získat naprostej přehled na hřišti...

Reagovat
Swarley

jasně, ale kdo ví, třeba by to získal i na tom AM od Scholese aniž by musel hrát hlouběji v záloze...celé je to samozřejmě ničím nepodložený spekulování, ale prostě v počátcích měl ten pohyb a tu schopnost přecházet hráče úplně jinou, než je tomu dnes...a docela jsem ho v tomhle pak i chápal, když byl se svou pozicí v mužstvu nespokojen a v určitých ohledech si pak diktoval podmínky...

Reagovat
smazaný uživatel

a treba jen starne...

Reagovat
iamek

Doufam, ze Young nakonec zustane . Sice mala sance, ze by nekdo vzal jeho plat, ale i tak clovek nikdy nevi. Young

Reagovat
smazaný uživatel

Louis van Gaal: "In the second half it wasn't football. It was a struggle for life."

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa není ani na lavičce... To se zase po jednom zápase zranil nebo opět ignorace od Wengera?

Reagovat
iamek

Stejna ztrata na prvni misto. LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše řečeno - měli sme vyhrát. Ten tlak ve 2. půli byl neskutečnej a mělo to tam prostě padnout. Hrát takových zápasů 10 tak v 9/10 případů berem 3 body. Hazard a Cesc supr jako vždy, Schurrle se mi zdá, že si svým výkonem v 1. půli definitivně podepsal ortel. Rozhodčí okay až na tu obří chybu, kdy místo penalty dat Fabregasovi žlutou za "dive"...

Reagovat
smazaný uživatel

Furt "jen" 10 bodů na 1. místo! Naděje žije!

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Hrozný. Celý druhý poločas je tlačíme, ale vytvořili jsme si nějakou šanci? Podle mě ne..

Paradoxně od příchodu Drogby to šlo dolu, což je škoda. Krajní obránci předvedli nejhorší výkony v sezoně. Ivanovič jen pokračuje, už aby seděl. Luis taky děs. A ty jejich centry? Bych blil. Venku začínáme být docela jaloví..

Jediní Hazard a Cesc za něco stáli. Náskok je pryč, navíc síly nešetříme. Chce to potom skvělým začátku zase začít makat

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom paradoxního?

Reagovat
smazaný uživatel

střídal dnes tragického Mikela.

Reagovat
Miguel19

Že po příchodu ofenzivního hráče za defenzivního bych čekal ještě větší tlak..

Reagovat
vitasrp

Fakt už aby Ivanovič seděl?

Vždyť hraje víceméně OK..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já bych ho neposadil.

Reagovat
Miguel19

Nehraje ok. Minimálně poslední 3-4 zápasy. Jeden zápas na lávce mu neuškodí..

Dyť poslední 2 zápasy kazil přihrávky i na 3 metry..

Reagovat
vitasrp

Proti Stoke si svoje rozhodně odvedl bez potíží, proti WHU se v první půli svezl s fantastickým výkonem celého týmu, akorát mi trochu chyběla lepší fáze, kdy tam jednou adresoval zbytečně skákavou přihrávku na Costu do vyložený pozice a jednou tam teda jak blb spadnul no. V druhý půli měl trošičku problémy s rychlýma hráčema soupeře, ale nic hroznýho.

A dneska Ok výkon, jasně, taky mi vadí, že občas si v ofenzivě udělá špatný dotek, čímž si z výhodný pozice k centru udělá naprosto průměrnou, taky souhlasím s tím, že tam zazdil pár lehkých přihrávek, ale fakticky nic hroznýho, to na druhý straně Luís taky zkazil, případně si nechal zblokovat dost pasů.

Reagovat
Miguel19

Tak já jsem asi zase přehnaně kritický. Ale za tím posazením na 1 zápas si stojím

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Ak by City priviedli kvalitného strikera na začiatku okna ešte by to mohli uchmatnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne by stačil zdravý Aguero.

Reagovat
smazaný uživatel

No šak o to jde, když není zdravej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bod zlatý. Chelsea měla kopat penaltu a kolikrát ten její tlak byl fakt masivní, ale tý poslepovaný obraně se ji nějakým zázrakem podařilo udržet na jedný jediný střele na bránu. Mimo tý jedný chyby, fakt skvělý výkon, palec hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tlak byl, ale šance snad žádná..

Reagovat
vitasrp

Bylo tam ale dost momentů, kdy to stačilo protečovat, vystřelit dřív - ale to je letos tradiční hřích, že situace občas moc přehráváme.

Reagovat
Zdechlina

škoda Saints, mohly byt 3 bodíky...

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo:

Spurs – Chelsea 1

City – Sunderland X

Stoke – UNITED 2

Saints – Arsenal X

West Ham – WBA X

Reagovat
smazaný uživatel

som realista, preto by som Spurs čistú jednotku nedával. skôr X s veľkou dávkou šťastia a za Llorisovej pomoci. tak ako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

přání otcem vlhké myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

City.

Mourinha snad po sezóně vyhodí.

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ještě než City remizovali. Al Mourinho i tak ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dokoukal 2. poločas ze záznamu. Nakonec jsme i začali hrát tak, že se dalo poznat kdo je doma a krom přestřelu Maty jsme United k ničemu nepustili. Bohužel oni nám toho nedovolili o moc víc a jedině Masonův přestřel byl opravdu gólový. Když už jsme přežili ty závary v první půli, tak je śkoda, že se na druhé straně nepochlapil i útok. Ale nevadí bod s United je dobrý a hlavně jsme se dokázali aspoň trochu zvednout a v druhé půli místy hráli aspoň jaký taký fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

navyše skvelá fyzická pripravenosť hráčov. Páči sa mi aj dnešné nasadenie Chirichesa, Walker bol ušetrený a bude 100% pripravený na oveľa nebezpečnejšieho Hazarda vo štvrtok. Snaď to aspoň trocha zvládne ubrániť

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Oscar je prý nemocný...

Reagovat
vitasrp

Každopádně zopakovat tuhle polovinu sezóny, skončili bychom s 92 body. Myslím, že o moc víc toho od týmu už požadovat nelze.

Reagovat
Miguel19

To by chtělo měsíc pauzu ted..

Reagovat
kvasha16

hlavne nech sme pred City, lebo na hovno nam bude 92 bodov ak oni urvu 93

Reagovat
vitasrp

Jasně, ale v takovým případě nemůžu svůj tým kritizovat, protože by to byl snad třetí nejlepší výsledek v historii PL.

Reagovat
vladis271

Na titul bude treba 88-89

Reagovat
smazaný uživatel

teba to trapit nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vies ty aj normalnym sposobom reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

booze nevnucuj sa vsade a nestaraj sa medzi mna a Vlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Palo...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si trapny fakt

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Boooze, co sa starate vobec do mna, jak reagujem na Vlada, navyse o trapnosti snad ma nebudete poucovat ty, alebo Domino

Reagovat
smazaný uživatel

Palo, Palo...

Reagovat
smazaný uživatel

To su reakcie tvl. Tebe sa tak ja vnucujem, ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ale ked takto silene provokujes

Reagovat
smazaný uživatel

ešte k tomu takto lacno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

...

Reagovat
fenixLFC

tak to ste na tom podobne

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k reakcím ->

Reagovat
vladis271

ani teba

Reagovat
Miguel19

A jsem moc zvědavý, jak dopadne Schürrle. On sice hraje hovno, ale jak on se má dostat do formy?

Když v pohodě vedeme, tak se tam radši pošle Drogba s Mikelem, pak jednou nastoupí a po půli jde dolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

mno a s trochou štěstí se může další kolo dostat Arsenal před nás nevím jestli tu bídu ve venkovních zápasech přetavíme ve Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

JO VOLE CITY BORCI DOSTAT DOMA OD BURNLEY 2 GOLY

Reagovat
smazaný uživatel

to o mnohom vypovedá

Reagovat
CHONG

No vidíš a i tak jsou sedm bodů před borci z United.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

Sice nás náš konkurent o TOP4 přehrával, ale nakonec s přehledem zvládnutý zápas, hlavně konec. Takhle prostě nejde pokračovat, něco se musí změnit a to hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, my ani nevieme, ako vyhrávame. Niekedy by som chcel osobne s Wengerom chcel pokecať, že čo zamýšľa tými striedaniami, ale asi na to nedostanem príležitosť, možno keď vydá knihu, tak tam napíše rovnice, podľa ktorých sa riadil. Viac obrancov na ihrisku = menej inkasovaných gólov a viac hrotových útočníkov na ihrisku = viac strelených gólov, tak nejako by to bolo uňho.

Vyhrali sme, to je dôležité. MotM asi Santi, ten to rozdával celý čas parádne, plus dal gól. Debuchy horel ako zápalka a Nacho ako Londýn v 1666, ale ubránili sme to vďaka stopérom a aj Wojtovi. Inak Welbeck hral dobre a záložní dvojka Coq - Flamini bola tiež väčšinu zápasu solídna.

Reagovat
j_mrazik

Když ti hoří strany a nechceš, aby ti tam lítaly ze strany centry, tak ty hráče necháš hlídat bekama, který by měli s tím mít nejvíc zkušeností. Prostě vyztužení lajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo tam dať unavené krídlo za svieže krídlo a pressovať už od polovice a nie 5 metrov pred šestnástkou, to by tých centrov lietalo menej.

Reagovat
smazaný uživatel

svieže za unavené

Reagovat
SunFells

Dneska to fakt nedávalo smysl. My do té doby drželi míč daleko od brány a hrozili, tím pádem jsme se nemuseli zrovna moc bát vzadu ...a když si odděláš ofenzivní hráče, tak kdo ti tohle bude dělat? Wenger jim dal míč a zavolal je do našeho vápna, v podstatě jim hodil nový zásobník, když měli vystříleno.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišel nejlepší právě Vojtěch. Kdyby to tam nesbíral, tak ti dva před ním se akorát koukají jak jim tam Carroll hlavičkuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten poslední výběh byl skvělý co

Reagovat
smazaný uživatel

No ten se mu moc nepovedl no

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Coquelina bych někdy zkusil do základu. Flamini občas hoří neskutečně, takže horší by to určitě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
nani92

dnes sme si mohli silno zakričať o titul..

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

mohli no, ale když na to nemáme, tak asi sotva

Reagovat
nani92

dnes sme si mohli silno zakričať o titul..

Reagovat
j_mrazik

Výborný kolo, všichni ztratili, jenom Arsenal bere 3 body.

Ale výkon jako takovej byl zase nic moc. Coq se mi hodně líbí, Flaminiho jsem si všiml na place po 35. minutách, když byl na něj záběr, jak tam tleská jak lachtan, když povzbuzuje spoluhráče. Mrzí mě, že Poldi nedostane šanci na komplet 2. poločas.

Reagovat
Nikikrew

2 polcas bol od nas podla mna velmi dobry.

Reagovat
SunFells

Neville nedávno Flaminiho dobře rozebral, jak vlastně to povzbuzování a dirigování ostatních je jediné co dělá a to na úkor práce, kterou by měl opravdu vykonávat. Zkrátka slabý článek chce řídit ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

presne to som minule písal, jak mi to príde vtipné, keď sa hrá na veľkého budiča a motivátora a potom ho pravidelne zatieňuje každé ucho alebo 23-ročný týpek, čo hosťuje po kadejakých čarltonoch.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase, velmi sa snazi pomahat s rozohravkou, nie vzdy mu to sice ide, ale chodi so po tie lopty az ku stoperom a je to velka zodpovednost a coq by to sam o sebe nezvladol

Reagovat
SunFells

Nevím, jestli by to Coq nezvládl, ale v tomhle Flamini přínos celkem má, to je pravda ...a pak bych i pochopil teda, proč dnes hrál, ale v lednu by prostě měla přijít schopná alternativa k Artetovi a Flamini odejít, tohle není dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

bohužel tak většinou i působí s míčem

Reagovat
afc

Dnes krasne kolo.Dalsie kurevsky dolezite 3 body.Az na ten vybuch na Stoke,tak konecne sa zbieraju konzistentne body.

Reagovat
smazaný uživatel

pro diváky na livesportu je to parádička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Kazdopadne nechapu proc tam Arsene napraska nakonec vzdy 10 obrancu. Dat tam dneska v 70. minute Thea nebo Poldiho, tak to bude 3:1... Kazdopadne super zapas, skvela atmosfera

Reagovat
Miguel19

Pěkně Burnley, hned je veseleji..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Mangala je zatím solidní provar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

a to měl jít původně k nám

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Ale to už jsem očekával, za takovou cenu.

Reagovat
kvasha16

v zmysle ze nehrava alebo ze je zly ked hrava?

Reagovat
smazaný uživatel

je zlýýý

Reagovat
smazaný uživatel

To Porto umí, ale tak kkti pořád na to budou skákat a dávat nehorázný sumy za ty hrače.

Reagovat
Miguel19

Jediný top výkon proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Lovren ještě horší doufám ze vypadne co nejdřív

Reagovat
vitasrp

A Mourinho klasicky pekelně nasranej.

Penaltovej incident je skandál + se nasral do ostatních týmů a trenérů, kteří prý v poslední době až moc mluví o Chelsea a o tom, jak její hráči neustále simulují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Já mám Moua hrozně rád, ale tohle jeho vyhlašování válek mi nechybí, teď když se něco posere, tak tam Carletto hodí o dvě žvýkačky víc a jede se dál.

Reagovat
PhilipS

mě vadí, že to nedělá víc lidí. Přidává to na show a náboji. Teď jsou v PL skoro všichni kamarádi a to je nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

všetci sú kamaráti pro Mourkovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi slušný dement

Reagovat
kvasha16

dalo sa to cakat no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Naším nejlepším střídáním by bylo v druhé půli vystřídat Wengera. Opět klasicky výborně zvrátil vývoj hry o poločasové pauze, ale ta jeho střídání teda zas zhoubná, i dlouhodobě. Welbeck s Alexisem během týdne odehrají kolem 280 minut a to i poté, co Wenger věděl, že na tento a další zápasy nebude mít k dispozici Girouda, takže je pro nás dokonce i účast toho blbého Welbecka poněkud klíčová. Použije v toto frekventované období pokaždé jen 2 střídání a začíná s tím po 83. minutě, asi se můžem v lednu těšit na více Maitland-Nilesů.

Hlavně to nevidí, jak je tady to posílání beků na hřiště za ofenzivní hráče kontraproduktivní? Než to udělal, tak jsme byli v klidu a neustále hrozili, jediným problémem byl Monreal a stačilo právě jeho nahradit za Gibbse. Taky zvláštní, že Gibbs poté hraje toho ofenzivněji před ňoumou Nachem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A ač byl jasným MOTD Santi, tak dnes Wojta ukázal rozdíl mezi ním a Llorisem. Lloris má přesně to, co si zaslouží, protože být skvělý shot stopper je jedna věc, ale ve velkoklubu je potřeba brankář silný ve vzduchu, který nevyrazí každý pohodlný míč.

Reagovat
smazaný uživatel

a to neumí?

Reagovat
SunFells

Moc ne, asi rozumíš slovu rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom ->

Reagovat
SunFells

tak to potom ->

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak trapné

Reagovat
SunFells

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

chceš mi říct, že je Szcz lepší než Lloris? Ne, to opravdu nemůžeš myslet vážně. To, že Hugo častěji boxuje neznamená, že je horší brankář, ale to, že místo toho, aby něco zkurvil, tak to na jistotu pošle pryč. Kdyby takhle přemýšlel Čech, možná by se mu všichni nesmáli kvůli tomu, že je při standartkách nejistej. Co mu lze vyčítat, je hra nohama. Občas se snaží až příliš přemýšlet a rozehrávat místo toho, aby to kopl co nejdál od brány - to byl např. gól od Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

v lyonu lepsi byl, ale spuds ho znicili

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
SunFells

Hlavně to byl Wojta ještě teprv na cestě stát se natolik schopným brankářem jakým je dnes

Reagovat
SunFells

Jj, pro velkoklub určitě a samozřejmě, že to myslím vážně Když to ten brankář umí lapit a že by to teda brankář připravený pro top kluby umět měl, tak je to bezpečnější než vyboxování. Taky tím získává míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ho žádný velkoklub nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

Scz narozdíl od Llorise ve velkoklubu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

S těmato klukama asi zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jim to v podstatě přeju. Oni jsou svým způsobem šťastný

Reagovat
SunFells

Pravda

Reagovat
SunFells

Heh, tuhle hru si hraj s ownym prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň, že za velkoklub považuji týmy jako Real Madrid, Barcelonu, Chelsea, Bayern Manchester, PSG nebo Juventus. Vy jste v posledních 5-6 letech velkoklub asi jako Neapol. Chtělo by to přestat žít v minulosti, klucí.

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Neapol, která sotva kdy hrála Ligu Mistrů, natož aby pravidelně postupovala z její skupiny? Neapol, jejíž ekonomická síla je ještě slabší než vaše, asi i značka klubu jako taková. Já nevím, tys nedávno začal brát nějaké vitamínky?

Reagovat
SunFells

PSG je velkoklub a Arsenal jím není, no ty vole.

Reagovat
afc

S PSG si zabil

Reagovat
Counter

Vidíš, a já si myslel, že na vydobytí přízviska velkoklub potřebuješ víc než jen 5-6 let úspěšných výsledků.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ale no tak, sice to s tym PSG (v podstate aj s Juve) prestrelil, ale snad sa nechcete radit na uroven Realu, atd. ... velkoklubmi robia velkymi trofeje a tych ziskavate v poslednych rokoch fakt kurva malo na to aby ste sa radili medzi uplnu spicku, bez ohladu na to ako dobre u vas funguje manazment

Reagovat
afc

Ak da niekto za dvoch hracov 160m,tak je povinnost vyhravat trofeje a nebyt minulej sezone,kde ziskali 2 trofeje,tak za posledne roky na tom nie su nic moc,na to ake prachy do toho davaju.

Reagovat
fantomas

Jakože Wojta byl dneska nějak o dost lepší ve vzduchu než Hugo proti ManUtd? To teda ani omylem. Však tam asi třikrát vyběh uplně nesmyslně zase, jednou dokonce tak, že bejt soupeř co k čemu, tak z rohu vápna pálí a necentruje - a potom stůj při nás bůh.

Já vim, že ti komentátoři mluvili o "excelentnim Szcz" - ale to byli taky ti samí komentátoři, co byli celý odpoledne vysloveně napřesdržku.

Reagovat
SunFells

Až nesmyslně jsem ho viděl zachovat se jenom jednou a to před gólem WHU. Pak tam měl jeden docela zbytečný výběh, když ten míč měl docela pohodlně před ním asi Koscielny. Jinak ve vzduchu naprosto dominoval, tedy ano, počínal si o dost líp než i dnešní Lloris.

Reagovat
Gareth Bale 11

A Lloris udělal co špatně, že si dneska prosím tě počínal o tolik hůř?

Reagovat
SunFells

Nesbíral jednoduché míče, párkrát pro ně ani nešel.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak to jsem si teda nevšiml a co se centrů týče teda, tak lepší stát na lajně, než tam vlítnout a nemít to třeba, to děla právě Vojtěch.

Reagovat
SunFells

Většinou to ale má no a ono je to efektivnější.

Reagovat
fantomas

Tak potom si nekoukal pořádně, na to se nedá říct nic moc jinýho.

Reagovat
SunFells

Hm

Reagovat
SunFells

A teď mě dole kolega připomněl ještě tu situaci, kdy se na půli cesty zastavil, to nebylo úplně ideální.

Reagovat
fantomas

No, to bude zřejmě ta situace, po níž uplně klidně mohl padnout gól - uplně na konci zápasu.

Reagovat
SunFells

To není, tam do toho šel a dle mě udělal dobře.

Reagovat
fantomas

Tam do toho šel tak napůl, rozvláčně, a byla z toho šance. Pokud je tohle "dobře", potom se nedivim, že ho tu vydáváte za nějakou extratřídu ve vybíhání z čáry a krocení vysokých balonů... :))

Reagovat
SunFells

Hodně jednoduchý pohled.

Reagovat
fantomas

Taky si myslim

Reagovat
SunFells

Jsem rád

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak tohle je těžce mimo ale.

Reagovat
J0EL

Konecne sa pridavas na tu spravnu stranu. AW nas uz len taha dole. Cim skor skonci, tym lepsie.

Reagovat
SunFells

Já se nikam nepřidávám, zatím ho nevyhazuji. Navíc hra po poločase byla výborná, asi jeho zásluha ...děje se to pravidelně. Nakonec netkví v tom herní strategie výrazněji víc než zareagování na hru střídáním, když tady bývá považován za taktického kašpara?

Reagovat
smazaný uživatel

výborná

Reagovat
SunFells

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš hodně nízkou laťku

Reagovat
SunFells

Jasný no, ty jako fanoušek Spurs musíš mít úplně jiné měřítka

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně určitě ano

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu zapít ztrátu dvou bodů

Reagovat
smazaný uživatel

a založenie nicku

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Ufff, tak ta posledna sanca WHU bola na infarkt. Inak celkovo to bol zapas vyborny. Skoda tolkych sanci nepremenenych, WHU teda cistejsie nemali urcite. Wojto paradny, stoperi dnes obaja MOTM. Santi velmi dobry, Flamini s Cox solidny, Alexis je jedoducho borec a pan. Velmi cenne 3 body do tabulky, zregenerovat a pripravit sa na dalsi tazky zapas. Btw je mi strasne luto Podolskeho, co ma viac spravit aby ho dal Arsene do zakladu ? Netusim. Kazdopadne pre nas snove kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by možná stačilo, kdyby střídal třeba kolem 65. minuty...je to škoda no. Mohl by ho Wengele poslat do Lyonu.

Reagovat
Nikikrew

nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

U nás by hrál základ, to bys mu nepřál?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, raději ho zničit

Reagovat
SunFells

Vždyť bere asi Ł80k týdně

Reagovat
smazaný uživatel

By se holt musel uskromnit na Ł80k měsíčně

Reagovat
smazaný uživatel

podľa toho tweetu, čo dnes dal, možno nie je moc bystrý, keby ste mu to tak zakomponovali do zmluvy, tak by si to možno ani nevšimol.

Reagovat
smazaný uživatel

To napíšu Aulasovi, nabírá to reálných rozměrů

Reagovat
SunFells

Ale je dost bystrý na to, aby mu agenta nedělal někdo z rodiny, kdo předtím akorát tak sázel ředkvičky.

Reagovat
smazaný uživatel

agent by dostal od aulase obalku mlcenlivosti, to zatim fungovalo na sudi i na protihrace, takze i na agenty

Reagovat
smazaný uživatel

bereme

Reagovat
SunFells

To pude

Reagovat
Infernoqt

Tak Valencia šel o poločase dolů kvůli zranění třísel. no a Angel si obnovil zranění stehenního svalu, ještě nespecifikovali dobu mimo hru.

Reagovat
Swarley

takhle tedy nejspíš na Stoke se čtyřmi vzadu

Reagovat
Infernoqt

Tak Evans, Smalling a Jones jsou podle všeho zatím v pořádku. Podle mě se nic nezmění.

Reagovat
Swarley

tak před tím mluvil o tom, že nemá krajní beky na to, aby hrál na čtyři vzadu a proto hraje na 5...teď by se to mohlo změnit, Tony je out, tak bude Rafa a Shaw, o kterých právě v téhle souvislosti mluvil...

Reagovat
Infernoqt

tak nemáme koho do té zálohy dát, Fletcher je provar, Herrera out, ADM, out, Fellaini out, Blind out, Januzaj out a Younga si v roli CM neumim představit

Reagovat
Swarley

no, to mi nedošlo...

Reagovat
wild

Rooney Carrick CM

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
Swarley

? ztratili jsme 2 body, má pravdu

Reagovat
jacobT

AW: "There is nothing concrete on Podolski. At the moment nobody goes out. But there is a lot of competition upfront..."

No to vyzerá ozaj na ten odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

"But there is a lot of competition upfront..." a.k.a. "stále budú hrať tí istí, aj keď budeme hrať zápas každý druhý deň a Ox bude mať len jednu nohu, až dokým sa na polroka nezrania"

Reagovat
smazaný uživatel

jebem na stavkovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arsenalfan

Závěr poločasu-voda na krlešův mlýn. Wenger už fakt neví co dělá. Jen jsem čekal,kdy místo Santiho půjde na plac Ospina

Reagovat
Arsenalfan

Jinak Szcz a jeho "jistota" při výbězích

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
PhilipS

co?

Reagovat
smazaný uživatel

prave centre su jeho najsilnejsia stranka, chytil ich dnes hrozne vela..ale tri boli zle z toho dve az fatalitky, pri tej jednej na konci zapasu si spravil aj nejaku piruetku

Reagovat
SunFells

Já si myslím, že na konci udělal dobře, že šel ven, dost tím omezil možnosti zakončení na branku toho hlavičkujícího. Ale předtím tam měl takové momentky, pozitivního tam však bylo takovou fůru, že na tohle si může stěžovat jen idiot. S Mignoletem bychom dneska dostali alespoň čtverku.

Reagovat
fantomas

Nejsilnější stránka? Nenech se vysmát. Hop nebo trop, neustále...

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
SunFells

Reagovat
Arsenalfan

Hele tak asi takto...Nepopírám,že Wojta posbírá velké množství centrů (viz dneska),ale ty jsou kategorie "chytí mě každý průměrný golman". Ale když jde do tuhého,v závěru zápasu se láme chleba a do vápna letí centr,který se těžce odhaduje, tak je to pravidelně jak říká Tomáš "hop nebo trop" (nebo např. dneska vyběhl,vrátil se zpět...wtf ). A za tím si stojím

Reagovat
SunFells

Vůbec nesouhlasím, hlavně s tou tvou kategorií Často si chodí pro těžké míče a často úspěšně.

Reagovat
Arsenalfan

ok

Reagovat
smazaný uživatel

hopo nebo trop neustale su jeho vybehy ..reflexy tiez nema bohvieake zazracne ale v tych centroch byva vacsinou istota

Reagovat
fantomas

Aha, a o čem my se tu jako bavíme? Jen o těch situacích, kdy ZROVINKA vyběh tak, jak měl? Tak potom dejme tomu - je ve vzduchu jistota, no. Ale nevim teda, proč by se to mělo nějak zdůrazňovat. To by snad měla bejt samozřejmost.

Reagovat
smazaný uživatel

nene ja som som myslel som vybehy na hraca s loptou na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

dafuq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nekokci

Reagovat
Arsenalfan

Ano tu poslední mám na mysli...jinak se mi taky nelíbila ta situace,kdy Mertesacker po centru z naši levé strany zachránil situaci- odhlavičkoval na roh před Carollem,který už naskakoval k zakončení. Wojta buď za sebou Carolla neviděl,nebo bezmezně věřil Perovi,což by bylo ještě horší Kdyby se ohlídl a nečuměl na balon jak na letící vzducholoď,lépe by se postavil a nestálo by to jen na Perovi

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz sice není žádný tragéd, ale žádná jistota, to taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, konečne z teba vypadlo niečo s čím sa aspoň trocha viem stotožniť a nie je to srajda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

je to průměrák

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To se Rosicky zase po tom jednom zapase zranil?

Reagovat
fantomas

Jn

Reagovat
PhilipS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Na rozdíl od tebe on je občas zdravý.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, dej mi chvilku..

Ne, neni to vtipny.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
fantomas

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mimalu

Reagovat
FCSL

Reagovat
afc

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

City

Reagovat
Infernoqt

Everton letos v boji o udržení, jop

Reagovat
FCSL

Wenger on Rosicky: "I just gave him a complete recovery. He had cramps when I took him off against QPR"

Reagovat
REPLIKATOR

Aspoň někoho pošetřil I když šetření hráčů mě k Wengerovi moc nesedí

Reagovat
SunFells

Zrovna Rosu si často šetří celý podzim, aby nás pak na jaro vytahoval z prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kdo taky dnes moh čekat Rosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je kokot, nenasadil Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Však uvidíme další zápas.

Reagovat
Gareth Bale 11

Nechápu to brečení LVG na ty dva zápasy za tak krátkou dobu, hrál to snad každý a že ty jeho hráči fyzicky v 70. minutě odpadli je asi problém přípravy. Hroznej šašek.

Reagovat
Swarley

tak nezná to, je to zápřah a musí si na to zvyknout a naučit se s tím pracovat...v mnohém má ale pravdu, tehdy mě dost zarazilo, že i Wazza jako angličan by preferoval zimní pauzu, ale tak má to svou logiku...

Reagovat
smazaný uživatel

well deserved

Reagovat
SunFells

Ano.

Reagovat
Side

a ne snad? viděl si ten zápas vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

WH byl herně lepší

Reagovat
Side

Kdyby ti naši nebyli dřeva při zakončení a Adrián nechytal jak bůh, tak jsme jim tam mohli v druhým poločase fouknout 3 kousky. WHU byli lepší maximálně prvních 25. minut.

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně prvních 25. minut rozhodně ne, např. v osobních soubojích vás drtili celý zápas

Reagovat
afc

V 1 boli,ale v 2 sme boli jasne lepsi a kludne to mohlo skoncit 1:4,keby sa kontry lepsie riesili.Theo chyba.

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Ty si fakt taky jebnuty alebo to len hras?

Reagovat
smazaný uživatel

3. nejsem jebnutý a ani to nehraju

Reagovat
tomasinho

Jednoznačně.

Reagovat
kubys

Reagovat
SunFells

To víš, že ho neviděl. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tvoj najrozumnejsi komentar za cele tvoje posobenie tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ayoze je prostě panko škoda ta tyč, ale nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Everton už 8 proher, stejně jako za celou loňskou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez poleti..

Reagovat
Zaschrona

Nepoleti, i kdybychom meli sestoupit, tak nepoleti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz sestoupite, tak poleti na miliardu procent a kdyz budete na odstrel pred koncem souteze, tak poleti a prijde Pulis.

Reagovat
Zaschrona

A je ti jasny, kdo u nas rozhoduje o tom, jestli manazer poleti nebo ne? Sezonu pote, co jsme se dostali s Moyesem do predkola LM, tak jsme taky byli o Vanocich na sestup. Je nepravdepodobny, ze bychom meli sestoupit, nicmene si myslim, ze i kdyby tenkrat Moyes spadl, tak by urcite zustal jako manazer. To stejne i o par let drive, kdyz jsme se 2x skoro az zazracne, zachranili.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mi to jasny, ale klidne se s tebou vsadim.

Reagovat
Zaschrona

To se klidne taky vsadim. Martinez nas bude trenovat i pristi sezonu, pokud teda do te doby neumre na to, ze tu nasi hru musi sledovat i behem treninku.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nie, stale sa mozete dat do kupy, ale vykony hracov su naozaj dlhodobo hlboko pod ich moznostami.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Presvedcenie, milion percent, stavka...ty si vazne ako nevycvalana zenska po prechode, riadiaca sa iracionalne.

Reagovat
fantomas

Sibyla

Reagovat
SunFells

Fakt?

Reagovat
Zaschrona

Tak hlavne zrejme neni zasadni problem nas manazer, problemem jsou, vypada to, hraci. Problem jen je, ze Martinez se vykaslal na reseni problemu, o kterych jsem tu casto, v nekterych pripadech, hovoril i ja - a pak se pozdeji v plne mire ukazuji. Martinez ted musi ukazat, ze lonska sezona nebyla nahoda a je schopny ve svem tymu vybudovat kvalitne fungujici obranu s ofenzivnim systemem, z ktereho pada vic golu pro jeho tym, nez z protiutoku pro soupere.

Reagovat
SunFells

On ale nese zodpovědnost a pokud se vykašlal na řešení některých těch potíží, tak právem.

A nemyslím si, že by dokonce Klopp přežil sestup.

Reagovat
Zaschrona

Jo, je zodpovedny za to je, to kazdopadne. Ale zaslouzi si taky cas, aby je napravil a porad verim tomu, ze je schopny nas z toho dostat. Zaslouzi si ten cas stejne jako Klopp v BVB, diky predchozim vysledkum a respektu, ktery si ziskal.

Reagovat
SunFells

Šak to je ten čas, který právě dostává. Nakonec by ho nikdo nestavěl nad zájmy klubu. A kdyby hořelo do bot, tak tím zájmem by jistě bylo zůstat v PL. Není to měkký byznys

Reagovat
Zaschrona

Nevim no, aby se realne uvazovalo u nas o jeho odvolani, to by se fakt takhle muselo hrat snad furt. Byly pod Moyesem i horsi obdobi, sice ta obrana dost mozna takhle hrozna nikdy nebyla, ale zase pak nefungoval vubec utok. Navic i kdybychom meli spadnout a treba zaroven vyhrat EL nebo FA Cup, bral bych to, navzdory financim.

Reagovat
Robochelsea

Tak sorry ale zas nám tu nehovor, že ten váš káder nemá na viac. Máte kvalitu aspoň na to 6.-7. miesto. A je na trénerovi, čo z tých hráčov vymačká.

Reagovat
Zaschrona

Papirove jsem si myslel, ze na neco takoveho ma. Vykony hracu tomu ale neodpovidaji, otazka je proc. Dle toho, jakym zpusobem zvladame EL, bych si myslel, ze to proste manazerem nebude. Minimalne tam recept na dobre vysledky zna. Nicmene podobne jako u Dortmundu, v lize to pak vypada uplne jinak, nevim proc...

Reagovat
vodka

skupiny EL jsou fraška, tak to dalo i Stoke.

Reagovat
Zaschrona

Tak povodit si celkem suse 2x Wolfsburg a jednou Lille, to proste neni nahoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ach jo, Chozé... Kdybys radši zpytoval svědomí ohledně svých střídání než takhle vyplakávat kvůli blbý žlutý kartě. A mimochodem - informace především pro Garwela - Oscar byl vážně nemocný, takže proti totáči už naštěstí bez Mikela. Zrovna tak ale samozřejmě i bez Rémyho...

Reagovat
vitasrp

On tak nějak důvod ke zpytování svědomí kvůli střídáním není, no, ale souhlasím, že řádit kvůli tý penaltě nemusel, ačkoliv to by pak nebyl Mourinho.

Reagovat
blade115

Když myslíš... Ale střídání, prosím, i ve smyslu rotace těch hráčů.

K penaltě snad ani tolik nemluvil, spíš k tý žlutý, která byla opravdu mimo... Penaltu bych osobně taky nepískal.

Reagovat
vitasrp

Podle mě penalta poměrně jasná, ale co se dá dělat.

Reagovat
blade115

Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jasná penalta.

Reagovat
kvasha16

odvadza pozornost od hracov, vsimol si si ze by niekto riesil Terryho?

Reagovat
blade115

Tenhle argument asi nezrezaví ... A Terry to takhle neposral poprvý, ale je to stejnej případ jako Matič - proč bych ho hnal kvůli jednomu zaváhání, když jinak hraje ve své nejlepší formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, už jsem to tady psal, že byl nemocný, zjistil jsem si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce to Mou řekl už v předzápasovém interview no...

Reagovat
blade115

Příště se teda musíme líp informovat, než začneme držkovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude v pořádku na Spurs.

Reagovat
blade115

Musí...

Reagovat
terry

Jenze ta zluta karta nas pak jeste ve zbytku sezony muze zbytecne stat body, o to jde.

Reagovat
Robochelsea

Hm, prekvapivo s tebou súhlasím

Reagovat
Zaschrona

V lednu musi prijit v kadru spousta zmen, takhle to fakt nejde... Defenzivni cast tymu je fakt tragicka, zacina to smrdet tvrdym bojem o zachranu. Jenze problem je, ze ty problemy v obrane nejcasteji prameni z neuveritelnych minel, velmi casto i ofenzivnich hracu. A prameni to i z toho, ze i dneska pokracoval trend, kdy ofenzivni cast tymu malo presuje a tim padem ma souper strasneho casu nas mackat. Jsme na soupere neuveritelne hodni, plati to i o osobnich soubojich a pristupu k fair play. Kazdopadne, vzhledem k tomu, ze je pulka sezony a mame stejne bodu jako Villa. No, je docela cas na paniku... A teda, zajimalo by me, jaky pozitiva bude Bob schopen dneska najit. S kritikou (zaslouzenou) sudiho, pocitam uz ted, to byla klasika.

Reagovat
Hokaido

Jinak dneska nevyhrál ani jeden tým z TOP 5. To už se v celém kole asi dlouho nestalo, né ?

Reagovat
Miguel19

88 - Chelsea and Manchester City both won 88 points in the Premier League in 2014. Rivals.

20 - Man City have won 20 of their last 22 home league games v newly-promoted sides, the two draws in that run both coming v Burnley. Slip.

13 - @cesc4official has made 13 assists until now, more than any other player in Top 5 European Leagues. Class (2. je Bruyne )

Reagovat
blade115

A Cesc tím taky vyrovnal loňského nejlepšího nahrávače Gerrarda, ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=P3sAKIJkR8M&feature=share

Tady je s ním pozápasový rozhovor btw.

Reagovat
Svatej

To neni spatny, na to, ze maj nektery tymy o tech 50 parniku lepsi stred

Reagovat
Miguel19

Jinak Kevin má 10 a 3. je Rony s 8...

Reagovat
Masi

Jak muze byt De Bruyne 2., kdyz Ronaldo ma 11 v lize, 16 celkem?

Reagovat
kvasha16

asi sa beru len cisto ligove statistiky, ci?

Reagovat
Masi

Netuším kde si to bere. V příspěvku nade mnou píše, že má De Bruyne 10, Ronaldo má v lize 11.

Reagovat
terry

Pandrhola, co je nejlepsi utocnik ligy

Reagovat
Darren Fletcher

nie je

Reagovat
smazaný uživatel

je je

Reagovat
smazaný uživatel

"Costa looks like what happens if you put Oscar in the microwave for 20 seconds"

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro výhru Spurs 1.1.2015

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Ángel di María 22

City jsou prostě vtipnej tým. Selhat v podobnejch momentech, to je zkrátka mongolismus. Jsem si řikal, že by tý Barceloně mohli zatopit, ale ne, to bude stejný jako nedávno, budou vypadat, že můžou a přitom uhrajou hovno.

Reagovat
terry

Kdyz bude Aguero, tak Barca konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Kun bude kapka naděje (pokud bude zrovna náhodou zdravej) ve výběru, kterej se snad občas bojí vyhrát. A jakási týmovost je na hrozně divný úrovni u nich.

Reagovat
fantomas

Když bude Agüero, tak jim rovnou můžou dát trofej, to se ani nemusí hrát.

Reagovat
terry

Tak já nevim, co tady všichni řešej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak počas Vianoc stratí aspoň raz každý, ja som to aj čakal dneska na Southamptone. Burnley nás podržalo, takže ja som spokojný aspoň za výkon, ktorý nebol vôbec zlý.

Reagovat
Tywin Lannister

máme za sebou půlku soutěže:

1.jak byste sestavili ideální 11

2. jací hráči vás nejvíce překvapili, jací zklamali

3. jaký je podle vás nejlepší a nejhorší přestup

za mě:

DDG - Ivanovič, Terry,Fonte - Schneiderlin,Matič,Fabregas - Rooney - Hazard,Kun,Alexis

zklamání: RVP, Henderson, Balotelli, Mertesacker, Yaya

překvapení: Mason, Austin, Song, Clyne,

přestupy dobré - Costa, Fabregas,Alexis, Blind,Song, Alderweild

špatné - Lovren,Welbeck, Balloteli, Markovič,

Reagovat
SunFells

DDG - Clyne, Cahill, Terry, Bertrand - Matic, Fábregas, Downing (Yaya), Hazard, Sánchez, Aguero

Zklamání: RvP, Per, Balotelli, LOVREN

Překvapení: Bojan, Mason, Austin, Bertrand, Berahino

Nejlepší přestupy samozřejmě ty, které se dostaly do jedenáctky a překvapení ...a nejhorší ty, které jsou ve zklamáních, samozřejmě

Reagovat
SunFells

A Per s rezervou, on toho Kosce evidentně potřebuje stejně tak moc, jak Kosc potřebuje jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A stejně jako Downing by tam teda moh být i Tadic.

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
SunFells

Se stopery je to letos špatné, tak jsem vybral partnery.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím si Hazard zasloužil to věčné podkuřování? Na špatně bránící křídlo není 19/7+7 v týmu lídra ligy žádný zázrak. Austin do jedenáctky místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Jestli nekoukáš na zápasy CFC, tak se nedivim, že jsi napsal toto. Ty statistiky nejsou nic moc, ale jeho důležitost pro tým je neskutečná - stojí na něm celá hra a prakticky vytváří s Fabem nejvíce šancí.

Reagovat
vitasrp

Až na to, že Eden brání no.

Reagovat
kvasha16

niekto zaspal v case no

Reagovat
smazaný uživatel

1. dost podobná té tvé

2. mile překvapili Bojan, Song, Mason, Downing nebo Montero; zklamali Lovren, Adebayor, Ben Arfa, Pienaar

3. Alexis Sanchez, nejhorší zatím Lovren (vzhledem k tomu, kolik stál)

Reagovat
SunFells

Montero

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren keby stal aj polovicu toho, tak je to mega tragedia.

Reagovat
Matić

DDG - Clyne, Terry, Zabaleta (vim, že je RB) - Matic, Fabregas, Sigurdsson, Rooney - Alexis, Kun, Austin

zklamání: Mignolet, Mangala, Lovren, Henderson, Gerrard

překvapení: Clyne, Bertrand, Austin, Song, Kane, Bojan

dobré: Costa, Fabregas, Di Ma, Tadic, Pellé, Chambers

špatné: Lovren, Mangala, Balotelli, Markovic, Sagna

Reagovat
Matić

ještě u překvapení jsem zapomněl na Ayoze Perez

Reagovat
Robochelsea

DDG-Ivanovič,Terry,Kompany,Bertrand-Fabre,Matić-Alexis,Aguero,Hazard-Austin

Najlepší prestup: Fabregas

Najhorší prestup: Balotelli

Prekvapenie: Ulloa, Austin

Sklamanie: Falcao, Ballo

Reagovat
Hokaido

DDG-Cahill. Terry, Fonte-Song, Matič- Rooney, Cesc, Alexis- Costa, Aguero

Zklamání: půlka Liverpoolu, hlavně teda Balo a Lovren

překvapení: Kane, Pellé, Sakho, Song

přestupy dobré: hlavně Cesc a Alexis, pak třeba Mané a Pellé, Chambers, Tadič

špatné: Fazio, Mangala, de Jong, Balo

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea - Clyne Kompany Terry Bertrand - Matic Fabregas - Hazard Rooney Alexis - Costa/Aguero .... na hrot je fakt nemožné sa rozhodnúť pre jedného z dvojice costa-kun, obaja boli rovnako skvelí

sklamania: najväčšie Lukaku a Lovren, Schurrle, Mignolet (toho du dám ako symbol pre celý Liverpool), Van Persie

prekvapenia: Lampard, Austin, Pelle, Drogba, Clyne

najlepší prestup: Matic

najhorší prestup: Lovren

Reagovat
Miguel19

Fakt Kompany?

Reagovat
smazaný uživatel

ano :) mozno sa to prehliada ale stale je to najlepsi stoper PL a drzi si kazdy zapas obrovsku kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

de Gea - Clyne, Ivanovič, Terry, Bertrand - Matič, Cesc, Alexis - Kun, Costa, Hazard

Překvapení - Cesc, Costa, Bertrand, Alexis, Kane.

Zklamání - Ozil, asi všichni z Liverpoolu

Nejlepší přestup - Cesc/Costa/Alexis

Nejhorší přestup - Balloteli

Reagovat
papos182

Wow, temi hracmi Chelsea teda nesetris. Komu asi tak fandis...

Reagovat
Miguel19

Jn, přitom všichni oprávněně..

Reagovat
Le Gunner

Lol ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, jeho výkony byly tuto sezonu opravdu LOL.

Reagovat
Matić

A sestava zklamání resp. čekal jsem víc asi takto:

Mignolet - Sagna, Jagielka, Lovren, Manquillo - Barry, Fletcher(Paulinho) - Cabella, Markovic, Schurrle - Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - Ivanovič, Koscielny, Terry, Bertrand - Matič, Fabregas - Hazard, Silva, Alexis - Kun

Překvapení: Austin, Kane, Mason, Clyne, Song, Pelle, Siggy

Zklamání: Ballotelli, Lovren, Schurrle, Mignolet, Herrera

Nejlepší přestup: Alexis

Nejhorší přestup: Lovren

Reagovat
SunFells

Koscielny toho teda moc neodehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to slabé no... Cahill je nic moc tuto sezónu, Kompany zraněný pořád, možná Fonte no. Ale Kosťu mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Lloris - Clichy, Terry, Tomkins, Clyne - A. Sanchez, Matic, Fabregas, Eriksen - Aguero, Costa

2. překvapení - Mason, Kane, Austin, Terry, Downing, Sigurdsson, A. Sanchez, Chadli, Song, Lampard

2. zklamání - Ozil, Walcott, Januzaj, Soldado, Adebayor, Gomis, Mignolet, Barry, Moreno, Lovren, Mangala, Di Maria, Falcao

3. nejlepší přestup - Tadic, Pelle, Krkic, Sigurdsson, Sakho

3. nejhorší přestup - Welbeck, Balotelli, Origi (podle toho jak hraje v L1), Mangala, Di Maria

Reagovat
SunFells

To je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
SunFells

Reagovat
alcantara

Di maria A ten Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Origi Welbeck Walcott & Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Max. Walcott se mi tam dostal nedopatřením. Origi je uspěchaný nákup, Ozil letos nulový a Welbeck prostě není dobrý nákup a fotbalista.

Reagovat
afc

Ozil teda toho nahral,rovnych 6 zapasov v PL!!!

Reagovat
Godwinson

Uspěchaný? Proč? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se předvedl na MS a už ho koupili. A teď dal v lize za 1800 minut 4 góly a z toho 2 z penalty.

Reagovat
SunFells

Takže zas o něm víš úplné hovno, odvozuješ jen ze statistik a ještě blbě Tobě dát korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě pouč, ty hrdino.

Reagovat
SunFells

Ty jsi nepoučitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je Soldado skvělý nákup. Góly sice nedává, ale účes drží za každých okolností Podle čeho bys soudil hroťáka s tak otřesnou bilancí? Bral bys k vám teď Soldada? Je na to dost krásný?

Reagovat
SunFells

Není.

Soldadovi je 19 a bývá využíván i jako křídlo? U takového těžko můžeš říct, že je to zklamání, na základě statistik ještě. Navíc zrovna o Origiho výkonech jsem četl většinou pozitivní komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

O pár letokruhů víc, poslední dobou jako pozdní střídání nebo vůbec. Nejen čtu, ale i vídám jeho slušné výkony mimo zakončení. Jde mi o to, že od Origiho se čekalo víc, bilanci má tragickou a aktuálně kdyby se měl z Lille stěhovat, tak na hostovačku do Ligue 2, ne do LFC. Otázka byla, jestli je tenhle desetimilionový nákup zklamáním. Je. Potenciál je věc druhá. K tomu ještě dodám, že zklamává v týmu, kde hrál i minulou sezónu a přesun do těžší ligy ho teprve čeká. A když už jsem u minulé sezóny, do základu se dostával většinou na křídlo, ze kterého dal 3/5 gólů. Ale tvrdá data sem netahat, tady jde o to, kolik dostal hvězdiček od fanoušků

Reagovat
SunFells

Já nemám zdání, o kterém Origim ty to vlastně mluvíš, když ten, o kterém se bavíme my, patří v Lille v 19 letech do základní sestavy a to i přesto, že jim další sezónu nebude patřit. Takový hráč by měl jít hostovat do Ligue 2? Jak kurva může být zklámáním, když byl koupen kvůli potenciálu, tedy kvůli letem budoucím a výkony sám píšeš, že má slušné. Ani na MS, kde Liverpool zaujal, nestřílel branky ...hrál však velmi dobře a především v jeho věku je to oceněníhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

První dva řádky o Soldadovi, je to odpověď na tvou otázku. Ta Ligue 2 byla hyperbola. Jak to jde Sanogovi, budoucí hvězdě z Francie? Rád bych ti připomněl, že i průměrákům je 365 dní v životě 20 let a někteří z nich dokonce mohou mít v těchto letech životní formu. A pak se ukáže, že na víc nemají a že to byly vyhozené prachy. Na oba ortely je ještě brzy, já říkám, že to je strop, podobně jako u Lukakua nebo Balotelliho, kteří "měli potenciál". Dneska byla obnovena debata o průměrném africkém hráči, který i přes selektivní ignoranci zdejších humanistů existuje. A teď o "dobrém africkém útočníkovi" - vzhledem k dřívějšímu dospívání této rasy jsou již před 20. rokem schopni fyzicky plně konkurovat bílým hráčům, jenže tam jejich vývoj také končí. Viz všichni výše zmínění.

Reagovat
SunFells

Tedy hodně blbá odpověď na mou otázku. A s tím Sanogem si nepolepšuješ, je černej a z Francie, tak ho tam mrdneš pro skvělé přirovnání? Je mu 21 a podle toho se prosazuje ve velkoklubu, pro nějž je to takový výhodný pokus. Taky jsem těžko přesvědčen o tom, že jeho potenciál byl považován za stejně vysoký jako u Origiho. A Lukaku s Balotellim jsou pak úplně odlišné případy, kde navíc jeden byl vždy dosti přeceňovaný a nemá disciplínu a druhého netuším proč srážíš a naznačuješ, že výš už nepůjde, nějak moc tomu nesvědčí ...ale zase vy kluci, co jste s Origim vybavení po půl roce asi ten aktuální půlrok máte ve zvyku přeceňovat.

Reagovat
vodka

Reagovat
Godwinson

To se mně nezdá. Loni byl výborný, MS byla třešnička na dortu, Liverpool ho následně za poměrně mrzký peníz, tím spíše v porovnání s konkurenty, koupil, nic neuspěchal a nechal ho ještě rok hostovat v Lille. Těžko lze něco vyčítat. Maximálně Lille to, že hrajou takovou píču a on se na ní veze.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasné, že celé Lille hraje hrozně a nejde ho proto moc soudit, ale Liverpool si ho koupil v předstihu, protože se očekávalo, že jeho cena, výkony a zájem o něj porostou, ale s těmi výkony to zatím tak nevypadá. Pravda mezi nejhorší přestupy to asi nepatří, ale chtěl jsem na to upozornit.

Reagovat
smazaný uživatel

DiMa

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuji přestupovou částku a co zatím předvedl.

Reagovat
kiwwi

nic no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz neviem či si väčší kokot ty, alebo Vladino.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

co Besic?tragedia?

Reagovat
fantomas

Určitě ne, nepokazil vůbec nic, jen bůhvíproč nemá moc důvěru.

Reagovat
stas87

a celkovo jeho vykony za celu jesen?

Reagovat
Zaschrona

Postupne se zlepsuje, ziskava sebeduveru. Rozhodne je hodnotim kladne, za ty penize, ktere stal, to byl steal. V nekolika zapasech patril mezi nase nejlepsi hrace vubec, bohuzel to trochu znevazuji hlavne minely proti Chelsea a Spurs, kde stal za obdrzenou brankou.

Reagovat
Usty

Protože Barry a Mc no..

Reagovat
fantomas

"Protože Barry" je právě ten problém no.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

McCarthy fakt neni ten problem, bez nej nam ten stred zalohy nefunguje uz vubec...

Reagovat
Usty

o tom se neodvažuju spekulovat, já jen říkám, proč nehraje Bešić

Reagovat
Zaschrona

Protoze Barry, no.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
numeromis

Máš to rozumně napsaný, jenom jestli tam od nás mají být dva obránci (jakože by asi měli, když je pro nás pořád důležitější obrana než útok), tak spíš místo Ivanoviće za posledních několik zápasů Azpi...

Reagovat
numeromis

Reakce na Lannistera...

Reagovat
SunFells

DDG - Clyne, Cahill, Terry, Bertrand - Matic, Fábregas, Downing (Yaya), Hazard, Sánchez, Aguero

Zklamání: RvP, Per, Balotelli, LOVREN

Překvapení: Bojan, Mason, Austin, Bertrand, Berahino

Nejlepší přestupy samozřejmě ty, které se dostaly do jedenáctky a překvapení ...a nejhorší ty, které jsou ve zklamáních, samozřejmě

Reagovat
SunFells

oj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas(až na Downinga), ale do zklamání bych dal klidně celý Liverpool..

Reagovat
smazaný uživatel

aha k tomu je diskuze už nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo bylo pro favority strašné

Reagovat
Counter

Pf, Arsenal easywin v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

však psal favority

Reagovat
Counter

A Arsenal není favorit ve většině zápasů, které hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Triko suche, ale trenirky hnede.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak převlíknout a spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Counter - nemůžu reagovat, tak píšu nový příspěvek, každopádně máš pravdu. Jediný Arsenal se může v klidu večer podívat na MOTD a necítit se trapně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

cvakni bezdrátovou myší na to políčko [reagovat], který je pod komentářem, na který chceš reagovat...

Reagovat
SunFells

Zase se rozběhnou storky o Khedirovi?

Reagovat
Jardin

Co si o něm myslet v Arsenalu? Byl by to vlastně záskok za Artetu/Flaminiho?

Reagovat
Counter

Nebyl.

Reagovat
SunFells

Ne. Ale teď bychom ho využili, soupiska však není nafukovací a mít na jeden flek Khediru, Ramseyho a Wilshera je trochu velký luxus.

Reagovat
Jardin

Tak na hostovačku

Reagovat
smazaný uživatel

dnes maju spanieli prvy april..aj krychowiak napisal na twitter ze sa dohodol s anglickym klubom

Reagovat
SunFells

Tak to budou v Sunderlandu rádi.

Reagovat
SunFells

Hm, tys to s tím aprílem myslel vážně

Reagovat
Matić

Dneska bych to ohodnotil takto:

Courtois 6/10 - neměl moc práce, ten gól chytit nemohl, centry a rohy pochytal

Ivanovic 5/10 - poslední dobou nic moc, centry mu taky moc nejdou, na chvíli by potřeboval prohodit s Azpim, třeba jen na jeden zápas, ale dnes nějak extra nic nepokazil, ale nic nepředvedl

Terry 4/10 - fatální chyba stopera, která vedla k jediné šanci Saints a ke gólu, jinak obrana moc práce neměla

Cahill 6/10 - neměl moc práce, odehrál si svůj průměr

Luís 4/10 - po delší době se dostal do hry a bylo to vidět, centry lítaly někam do tramtárie, snad ani jeden přesný a u čáry se taky nedokázal prosadit přes nějaké hráče, když stále zkoušel nějaké jesličky, ale snažil se podporovat více útok. V dalším zápase očekávám opět Azpiho.

Matic 5,5/10 - ze začátku si 3 ztráty balonu, ale pak už se opět dostal do svého standartu, škoda těch zmatků ve vlastním pok. území kde nakonec zahrál na roh, jinak pěkný výkon.

Mikel - 5/10 - nic extra nepředvedl, oproti zápasu s Newcastlem třeba, přihrávky max na 15 metrů, moc defenzivní práce neměl

Hazard - 8/10 - super výkon, který zachránil bod., parádní akce. Konečně se dostává do formy, jako jediný s Fabregasem se tam o něco snažil, občas se možná nebát vystřelit na bránu z dálky a bude to top.

Fabregas 8/10 - parádní přihrávka Hazardovi do šance, snažil se, nechal na hřišti všechno, super výkon, ale raději ho uvidím hrát více z hloubky pole místo Mikela, sedí mu to více

Schurrle 3,5/10 - skoro jsem nepostřehl, že hrál. Myslim, že si zase pár zápasů posedí. Hře nebyl ničím nápomocen, působil otráveným dojmem. Hodně jsem chtěl, aby se dnes ukázal, ale bohužel.

Costa 4,5/10 - snažil se, ale nešlo to dneska moc. Nepochopil jsem ale, proč hned po střídání zmizel do kabin. Chválím bojovný výkon, teď musí rozškubat slepice!!

----------

Willian 5/10 - lepší výkon jak André, běhal, získával míče, ale také nic moc nepředvedl, vůbec ne nedostává do šancí a ani je nevytváří, v tomhle se musí zlepšit.

Drogbu a Remyho nehodnotím, moc neměli co ukázat.

Reagovat
vitasrp

U Terryho bych akorát podotkl, že sice udělal jedno totálně chybný rozhodnutí, zároveň ale předvedl jeden precizní defenzivní zákrok, kterým nás uchránil od inkasování - ta situace po rohovém kopu, kdy se k zakončení po dvou hlavičkách dostával tuším Fonte, přičemž Terry ho neztratil a dokázal to zablokovat na roh. Zdá se to jako běžná věc, ale tyhle situace, kdy je míč dvakrát prodlouženej ve vápně, jsou strašidelně těžký na bránění, takže se mnohokrát stává, že obránce zaspí, svýho hráče ztratí a je z toho pak branka z dorážky.

Reagovat
Miguel19

Tam chyboval Ivanovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Matić

Pravda, na to jsem uplně zapomněl. Vlastně ještě obraný skluz Cahilla, kdy šla přihrávka do běhu Manému, ale Cahill to zachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Arsenal have never lost with Mathieu Debuchy in the team.

Unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Krása sledovať, ako si Alexis užíva futbal a život u nás. Ďalší do partie k Songovi, Cescovia Hlebovi, ktorý budú radiť Arsenal nad Barcelonu.

Ešte aby naplno rozkvitol Mesut a bude to dokonalé.

Reagovat
LAM

Ono je u vás důležitější,aby jste se konečně začli trochu vyvíjet směrem nahoru.Posledních hodně let hrozně Arsenal stagnuje a letošní vypadá stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Až od začiatku posledného roku sme začali byť reálne konkurencieschopní aj finančne takým ako Chelsea, MU a MC, takže to chápem a mal by si to uvedomiť každý. Úspechy by mali prísť v najbližších rokoch, doteraz sa veľmi čakať nedali. Uvidíme, či to bude s Wengerom, či bez neho a či vôbec.

Reagovat
nani92

ked sa mužstvo posilní o Ozila,Sancheza a Welbecka tak jednoznačne už musí bojovať o torfeje a nie o 4.miesto..

Reagovat
Miguel19

Však nedávno získali 2 trofeje..

Reagovat
nani92

ale bez Sancheza s Welbeckom,to sa neráta

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé, nie, nie je to nutné hneď.

Za druhé, nie, nie je to samozrejmé v konkurencii takých tímov, ktoré sú nabušené už sami o sebe viac ako Arsenal kvôli nákupom z minulosti a ešte sa posilnili o takých ako DiMa, Costa, Falcao atď pred touto sezónou.

A za tretie, pokiaľ viem, vyhrali sme za posledný rok 2 trofeje, čo je viac než vy s Chelsea dokopy.

Reagovat
nani92

1. nemusíte hned ligu vyhrať, ale určite by ste mali byť vyššie (aj nad nami)

2.až na pár postov ste aj vy celkom nabúšení

3. ok,FA Cup..ale ja som skôr myslel na ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

1. už je koniec ligy? A vy máte teda viac naprataný káder než my. Reálne je tento rok to 3.-4. miesto najvyšší možný cieľ.

3. http://bit.ly/1JWJbwZ

Reagovat
nani92

1. nie,ale už teraz vietre že opať nebojujete o titul ale 4.flek no ako sa to vezme,v útoku a v brankárovi vidím prevahu,inak to je rovnocenné (ak to je zdravé)

3.to dokázal vyhrať aj Moyes

Reagovat
LAM

Tak s těma financema si to měl Arsenal pořešit dopředu a né se pak vymlouvat deset let na to že nejsou peníze.S tim kolik u vás stojej lístky a tim jaký máte sponozory je to blbost.Koukni třeba na Dortmund.

Jinak vám chyběj Top hráči.Jedinej kterýho teď máte je Alexis,kterej se vám ale nesmí zranit.Ozil u vás moc nepřesvědčil a kdo ví jak na tom bude.Pokuď chcete reálně soupeřit v lize o titul a v LM až do konce tak potřebujete aspoň tři pořádný hráče-Top hrota,DM(ideálně Song)a Top Stopera.K tomu všemu ještě vyměnit Trenéra

Reagovat
SunFells

Welbecka, hmmm By se ten Özil se Sánchezem (a ještě lépe se Sánchezem a Theem) musel potkat na hřišti.

Reagovat
nani92

na El Classicu sa isto stretli

Reagovat
SunFells

To je nám platné Tak i u nás se potkali, ale strašně málo a Mesut hrál z kraje že

Reagovat
nani92

ako by mala vyzerať vaša zostava, keby sa vesmír zbláznil a nikoho by ste nemali na marodke?

Reagovat
SunFells

Wojta - Debuchy, Per, Kosc, Gibbs - Arteta, Ramsey/Wilshere - Walcott, Özil, Alexis - Giroud

Ale Wenger by tam místo Walcotta hodil Cazorlu.

Reagovat
smazaný uživatel

a za štvrté, ten Welbeck

Reagovat
SunFells

Zase takové možnosti jako ti, které jmenuješ, nemáme. K titulu by se musela povést sezóna jako loni Liverpoolu ...s tím, že bychom neměli Gerrarda, který uklouzne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale máme niekoľko násobne väčšie možnosti.

Reagovat
SunFells

S kterými utečem Liverpoolu a Spurs až na čtvrté místo

Reagovat
smazaný uživatel

S Mesutom to bude neskutocne tazke a moc neverim ze rozkvitne .

Reagovat
teenz

Na křídle určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut je už teď dead wood.

Reagovat
smazaný uživatel

swarley - nejde mi to, napíše mi to tohle } + req.http.errorName + {

} + req.http.errorMessage + {

Reagovat
PJ

To je dost divný, zkus poslat screen.

Reagovat
RonaldinhoCFC

OT:

Díval se ted někdo na top gear a jejich argentinskou příhodu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to drsný? Co čtu, tak prej dost jo.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Tak podle toho co ukazovali to bylo celkem dost. Divím se že o tom nebyl větší poprask, toto že si můžou lidi dovolit, hned je poslat do basy...

Reagovat
Side

co měli za příhodu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

A nejlepší je, že tohle jim našli v kufru potom...

http://s8.postimg.org/syrs8vpar/Bez_n_zvu.png

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. zas jako oni jsou známí provokatéři no, takže bych se ani nedivil, kdyby to s tou značkou udělali schválně a prostě neodhadli, že Argentinci zareagujou, tak jak zareagovali.

Reagovat
fantomas

Stoprocentně to bylo schválně.

Reagovat
Jardin

Jak se natáčejí ty jejich speciály? Dají jim auta a jeďte a co se stane, to natočíme nebo to jedou podle scénáře a určitý scény jsou vyvolané uměle?

Reagovat
smazaný uživatel

Uměle vyvolaný. Samozřejmě ne všechno, ale většina jo.

Reagovat
vanGomm

eurofotbal na dnešních 9 zápasů PL.Počet tipů 9-počet chyb 9!! No i tohle je svým způsobem umění.Uhodnou 9 zápasů dokáže málokdo,ale udělat 9 chyb to se také hned tak někomu nepovede.Nic ve zlém,ale i toto zasluhuje obdiv.

Reagovat
nani92

za taký plat by si aj ty tak tipoval..

Reagovat
vanGomm

Ale tady přece nejde o to kdo má jaký plat,ale skutečnost,že se jim při tipování taková rarita povedla.

Reagovat
smazaný uživatel

vždy ide o plat, spýtaj sa Samira.

Reagovat
vanGomm

Mě šlo pouze o tip a je úplně jedno co kdo je zač.Mě vždy zaujme ten komu se podobná věc povede.Zde 9 tipů a 9 chyb a to jen tak někdo nedokáže.Jednoznačně To je matematicky stejné jako jich 9 uhodnout.Já v každém případě smekám pomyslný klobouk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Ja som trafil 3 presne výsledky dnes v tipovačke. Toto je kúpené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Nikikrew

ich tipy nemozes brat vazne

Reagovat
Fenri

Holt náhoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

holt amatéři Ustohal a Daníček, no

Reagovat
Matić

Reagovat
fantomas

Další velbloud z komára.

Reagovat
smazaný uživatel

len si to pekne vyzer

Reagovat
fantomas

Naštěstí sou z většiny Ustyho.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Minulý kolo jsme trefili 7 z 10

Ustohal 4 z 5

Reagovat
nani92

500. pre Severnú Koreu

Reagovat
Robochelsea

501. pre Leicester City

Reagovat
SunFells

Ve 23:17 na ČT 4 záznam Německa s Brazílií na MS

Reagovat
smazaný uživatel

dobre že to dali na takú neskorú hodinu, ešte by to znásilnenie videli deti.

Reagovat
SunFells

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Krusty.

Reagovat
SunFells

Krustym myslíš Luize?

Reagovat
smazaný uživatel

sikulka

Reagovat
smazaný uživatel

Kloseho rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha naštvala žlutá za simulování: Je to kampaň proti Chelsea!

Reagovat
Usty

Dávají dnes MOTD? V kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

23:20

Reagovat
Side

23:25

Reagovat
smazaný uživatel

nieco mi hovori ze ty mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

23:30

Reagovat
smazaný uživatel

23:35

Reagovat
kvasha16

23:40

Reagovat
smazaný uživatel

23:50 combo breaker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tam bol ešte Soldado gólostroj

Reagovat
SunFells

Já chci zpět Izzeta z 03-04, vůbec nevím, kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD 23:25 našeho času

Reagovat
nani92

Reagovat
Usty

Tobě nejdou reakce?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Kdo má pravdu?

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Fenri

to není pravda určitě.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nani92 - co se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je super

Reagovat
nani92

prepáč, už nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nick by sedel na Hudynha

Reagovat
alcantara

To bol bohuzial slovak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, ja si uz casto neuvedomujem ci citam slovencinu alebo cestinu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

usty nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.imgup.cz/image/QU3 tady je ten obrázek

Reagovat
PJ

A tohle se ti objeví když klikneš na reagovat? Co máš za prohlížeč? Zkus kdyžtak jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

PJ - jj, to se mi objeví, když kliknu na reagovat. nemůže být problém v tom, že jsem tu přes anonymizer? já právě jinak nemůžu psát, když se přihlásím normálně :-( když odešlu normálně příspěvek tak se mi tu v diskuzi neobjeví. musím psát přes anonymizer, už jsem si dost vytrpěl kvůli tomu

Reagovat
Usty

Jsi v nějakým programu pro ochranu svědků?

Reagovat
Mimalu

spíš dostal IP ban (nebo se pletu?)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude djemba-djemba

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

jestli jsi dostal IP ban, tak stačí si založit přes anonymizer email a tu učet..

Reagovat
PJ

Aha, tak to bude ono. Teď ti nějak nevim, mam nějakej důvod věřit, že se zase nezačneš chovat jako dement, když tě tu necham?

Reagovat
smazaný uživatel

kluci

Match of the Day - tonight at 10.25pm (11.20pm in Scotland):

1.Man City v Burnley, 2.Newcastle v Everton, 3.West Ham v Arsenal, 4.Southampton v Chelsea, 5.Hull v Leicester, 6.Stoke v West Brom, 7.QPR v Crystal Palace, 8.Tottenham v Man Utd, 9.Aston Villa v Sunderland. ‪#‎MOTD‬

Reagovat
nani92

chodia tu aj holky..

Reagovat
smazaný uživatel

nani92 mám rád holky,

Reagovat
nani92

s kečupom alebo horčicou?

Reagovat
smazaný uživatel

nani92 - nebudu reagovat na takové hloupé otázky.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

čistě teoreticky, ani reagovat nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

hele ty už toho nech, v nominacích na hlášky jsem neprošel ještě ani půl roku a ty už bys v klidu moh obsadit celou padesátku

Reagovat
Trand

Swarley padesátky rád.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
Swarley

což je symbolické, protože jsem ji nedávno oslavil

Reagovat
PJ

no to nevim, v jedný z těch hlášek co se tě týkaly ti někdo dohazoval Kleopatru

Reagovat
Swarley

to byl tuším ten všivák Rssa, kterej je paradoxně ještě starší

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dám všivák. Sám dobře víš, že vši jsou od konce 19. století víceméně vyhubeny.

Reagovat
vladis271

chlapci videli ste film Man from earth?

Reagovat
fantomas

... a ta byla na starší.

Reagovat
Swarley

jako ty vtípky jsou super, ale pak mi fakt seriózně přišla soukromá zpráva, jestli jsem vážně starší pán

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A jsi?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mrvinho

Aby vedeli jestli ti /vam tykat nebo vykat..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

i když možná Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Martinéz stabilizoval

Reagovat
Zaschrona

Jen jsem az donedavna neveril tomu, ze nas stabilizuje zrovna timhle smerem.

Reagovat
smazaný uživatel

PJ 28.12.2014 23:18

Moc rád bych Ti odpověděl tam, ale nejde mi pořád reagovat. Každopádně mi prosím věř, udělám proto cokoliv, pokud bych vypěnil, klidně mě zase zabanuj. Zkusme to pls. Je to stejné jako se vztahem. Nikdy nevíš jestli to bude fungovat, když to nezkusíme

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
PJ

No, když se tak podívam na seznam tvých původních nicků, a kolikrát už jsme to zkusili, tak už tak trochu vim, jak to asi bude fungovat...

Na druhou stranu, zabanovat tě, když zas vypěníš, je otázka pěti vteřin. Tak proč ne...

Reagovat
božský John

Djemba Djemba?

Reagovat
kvasha16

nech je sranda

Reagovat
Zaschrona

Jen tak mimochodem, mas nejaky prehled o tom, kdo si tady zalozil nejvic nicku a kolik?

Reagovat
PJ

To nemam, ale v čele bude určitě ten dement spamovací. A pak experti z livescore chatu, tam byli schopný si zakládat nový nicky i celý odpoledne...

Reagovat
vodka

sem ani nevěděl, že se banuje livescore chat, to sem myslel, že je takový výběh pro debily, kde neplatí vůbec nic...

Reagovat
PJ

no, sice platí, ale s výběhem pro debily se to nevylučuje

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

No coz, skodnej na tom asi nebudes, navstevy jsou navstevy.

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

jo tak tohle je kvalita

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ángel di María 22

dpc ja uz po desaty hodine nebudu chodit na EF asi, to je festival

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
alcantara

WTF

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
smazaný uživatel

tak tú národnú blamáž Brazílie komentoval Čapek, paráda, ide sa pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

kluci nejsem djemba dejmba já bych nikdy na PJ trestní oznámení nepodal. uznal jsem, že jsem si ban zasloužil, poučil jsem se z toho a teď jsem zde, nový a klidnější. byl jsem kvůli tomu i u zpovědi jak jsem se tu choval

Reagovat
smazaný uživatel

PJ - díky moc, moc si toho cením, jsi hodný. já tEď musím koukat na MOTD, ale objevím se v tu nějaké přestávce, ano? díky moc, jsi hodný kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

tyvole, už teď toho začínam litovat

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
cristiano.K.

tyvole ban

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
Side

to děláš schválně, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nema prosim niekto link na dobru kvalitu MOTD?

Dikes.

Reagovat
Side

já se dívám tady http://freetvall.com/video/3D7RG2BY8AAU/ ale moc dobrá kvalita to teda není

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lepsia ako moja Dikes

Reagovat
Side

Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

prva strela v sezone teda stala za to

Reagovat
Side

Hart

Reagovat
SunFells

To Ings teda dobře kopáčsky dosral.

Reagovat
Matić

Cissé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

snad za to dostane nějaký ban, tohle je nechutný

Reagovat
vodka

to dostane 100%

Reagovat
Zaschrona

Pohodicka, proti Evertonu se to smi.

Reagovat
Miguel19

Dobrý zářezy Evertonu

Reagovat
Infernoqt

Ander Herrera to return to Manchester United squad for New Year's Day trip to Stoke City (Mirror)

Reagovat
Side

Barkley mu to dobře sklepl

Reagovat
SunFells

Hispánec tam zas cosi falšuje očima.

Reagovat
vodka

už se těším, jak okomentují ten Dioufův druhý gól

Reagovat
SunFells

A děcka na brazilských tribunách v 25. minutě brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Asistentom údajne bude Carlo Perrone a trénerom brankárov Giorgio Rocca.

KOŠICE. Talian Alfredo Sebastiani bude od 7. januára novým trénerom futbalistov MFK Košice. Informáciu priniesol portál Gianlucadimarzio.com.

Asistentom údajne bude Carlo Perrone a trénerom brankárov Giorgio Rocca.

Štyridsaťdeväťročný rodák z LďAquily Sebastiani pôsobil v tímoch FC Südtirol - Alto Adige Berretti a neskôr ako asistent vo Watforde a Catanii.

Reagovat
Side

super no

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtip alebo naozaj?

Reagovat
smazaný uživatel

ked si da taku chujovinu na stranku Di Marzio, tak to je velka vec uz

Reagovat
smazaný uživatel

no pozerám to už na pravde, príde mi to ale dosť surrealistické

Reagovat
smazaný uživatel

S Talianmi vam to uz raz nevyslo. Ako sa volal ten magor, co kupil Kosice? Neviem si nijak spomenut.

Reagovat
smazaný uživatel

Boriero ci tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne

Reagovat
Miguel19

Reid jak se vztekal jak Máňa..

Reagovat
Usty

Tady ty mrtvý ofsajdy by se měly jednou provždy vymazat z pravidel...

P.S. Wenger je šílenej bezpohlavní chuj, jen co otevře tlamu...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevím, o co jde, ale za toho Wankera dávám rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

On nemá pohlaví?

Reagovat
Usty

To nevím, ale koule rozhodně ne.

Reagovat
SunFells

Ve studiu MOTD maj borci laťku nějak nízko, asi třikrát zmínili, že Arsenal hrál opravdu velmi dobře ...no pochopíš to owny?

Reagovat
smazaný uživatel

asi mají kvalitní fet

Reagovat
SunFells

A ty asi hodně nekvalitní, dělá ti s hlavou špatné věci.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

On fandí WHU, je zaujatý.

Reagovat
SunFells

Ale snad tak nějak soudný.

Reagovat
Side

ta žlutá pro Fabregasa

Reagovat
SunFells

To ho moh Schneidy pořádně vzít přes párky, jaképak copak.

Reagovat
Side

Mourek to je šašek

Reagovat
SunFells

Mourinho je šílený pohlavní úd, jen co otevře tlamu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mou sa hneva na vsetkych naokolo ze pouzivaju jeho metody

Reagovat
SunFells

Jj, na jedné tiskovce vybrečuje osmkrát o jednom tématu.

Reagovat
Miguel19

José

Jsou to zmrdi, ilumináti!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať jim to osolí!

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

jožka

Reagovat
vodka

bože, ten Hull měl takovou smůlu, že to snad ani neni pravda

Reagovat
Usty

Za minulej zápas by si zasloužili 0:1 z vvymyšlený penalty, která padla z ofsajdu a rukou...

Reagovat
vodka

ale předtím zase hráli slušně a taky hovno...

Reagovat
Usty

No nevím.. jim fakt nepřeju nic dobrýho, hrozná parodie na PL klub

Reagovat
smazaný uživatel

ta vyhra Leicesteru cosi ako nasa 20ka vcera proti finom

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkařské OT:

LFC - Swansea -> Swansea gol

WHU - WBA 1

City - Sunderland 1/2,5+

Chtěl bych to střelit za větší obnos, mám se bát?

Reagovat
Infernoqt

vše je možný, ač je to ironie, mi nejvíc vydělal hokej a basket, nba live ovšem

fotbal je nej asi na kombi

Reagovat
cristiano.K.

swansea je blbost tam cpát

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Za kurz 1.5 s naší obranou.. i když je pravda, že u toho si sem jistý nejmín

Reagovat
Gunner14

Jozko nezklamal naproste spiknuti proti Chelsea nedivil bych se , kdyby v tom mel prsty Obama nebo Pelta

Reagovat
SunFells

Diouf jinej skill

Reagovat
vodka

on to tečoval dokonce 2x

Reagovat
Miguel19

Zpracoval a umístil

Reagovat
SunFells

700. pro brzké zahájení ownyho léčby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Máš pravdu, škoda peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Takhle ty ten fotbal sleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
SunFells

Proč je Pardew favorit na flek v Crystal Palace? o_O

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

kup si zajtra Mirror.. tam to bude vyspekulovane dostatocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hned za mesic by pak znova hral s Evertonem - to je pro nej, myslim, dostatecna motivace.

Reagovat
Miguel19

José všude na titulní straně

Reagovat
smazaný uživatel

su to vlastne zadne strany

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to opäť dokázal, preniesol tlak z tímu na seba. Je to najväčší expert v prenášaní tlaku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Sem četl ty jeho sračky.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Lukas Podolski is poised to join Inter Milan on loan for the rest of the season after Arsenal’s New Year’s Day game against Southampton.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde radši zpět do Německa, než hrát za tyhle lemply.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Pentle pro Chelsea jasná no..

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší zápasy co sem viděl (Spurs-MU a Soton-CFC).

Ještěže máme Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Dano, keby si skúsil trochu objektívne, ako by si zhodnotil váš včerajší výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se být vždy obektivní ,ale nemám na to (jako vitasrp),abych tady psal článek rozebírající zápas. Prostě nebyl ideální.Doma hrajeme v pohodě,ale venku je to slabota. Včera ukázal Soton,že když se mužstvo nebude bát velkého týmu tak může uspět. Tak doufám,že něco podobného předvedou i s Vámi. Jestli jo a přesto AFC vyhraje tak klobouček....

Reagovat
smazaný uživatel

objektivní.... jedním okem čumím na film....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow Krleš považuje Arsenal za velký tým

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak sudí byl (co se týče Fabreho)....Mou je zase ublížený

Už mě sere.....

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

No, to teda opravdu nebyl. Byl sice docela daleko a neměl na to jasný výhled, ale dávat žlutou za nejistý zákrok je opravdu demence. My u obrazovek samozřejmě víme, že to faul byl, klidně i na penaltu, a potvrdili to i v MOTD...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte k tým zostavám a prekvapeniam; sranda, že nikto nespomenul Ayozeho. Na to, že pred sezónou sa mu veštilo max hranie za rezervu a lavička prinajlepšom, tak si to chalan celkom dáva. Na prvý pohľad vyzerá, že ani nevie, kde je a čo má robiť, ale pri tom v každom zápase má minimálne jeden-dva geniálne záblesky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak aspoň Matić ho spomenul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ak sme sa včera bavili o tom neuznanom Songovom góle, tak z takého istého dôvodu nemal asi platiť ani ten gól Burnley na 1-2 včera za predpokladu, že sa Boyd nedotkol lopty, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dotkol sa, takže nemal platiť aj tak určite.

Reagovat
SunFells

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ale, v štúdiu MotD nič o tom, ako ste mi to tam vysvetľovali a facepalmovali ma, nehovorili, práve naopak, mysleli si to isté, čo ja.

Reagovat
SunFells

Jj, všim jsem si. Facepalm na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a opravnene si mysleli to, co aj ty, lebo si mal pravdu, mne to aspon tak vysvetlil rozhodca kamos, ze ten gol by uznal

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je slovo do bitky.

Reagovat
SunFells

Hm, facepalm na nás. Jak se dívám, tak tady to pravidlo bylo naneštěstí už pro minulou sezónu změněno, tak to mě sere.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Songův gol platit neměl, protože i když se nedotkl, tak hráči WHU zmátli pohybem brankáře. Gol Burnley platit neměl taky. I kdyby to netečoval tu střelu Boyd, tak stejně případná jeho pokus o teč by Harta zmátla.

Reagovat
Side

Reagovat
masly008

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si spletl účet.

Reagovat
smazaný uživatel

Songův gól platit měl.

Reagovat
SunFells

Neměl, akorát ne kvůli Sakhovi, ale kvůli Carrollovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak to měli vybrat lepší modelku, vždyť vedle té moderátorky vypadá jak pometlo

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš no Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Fans’ YouTube Channel

Rusák starou nepropůjčil, tak přišla druhá v pořadí.

Reagovat
smazaný uživatel

je nic moc, no, ale tuším, že Angličané mají jiný smysl pro krásu

Reagovat
CHONG

Na druhou stranu, nejkrásnější ženská na světě je Angličanka.

Reagovat
justcall

Jane Birkin?

Reagovat
fantomas

Nejlepší je, jak se jí nikdo nepodívá do obličeje potom, všichni na kozy (/jakože dres).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuj ta "modelína" je ale hnusná

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

asi jej nechcu znicit sebadoveru tak to zhodia na dres

Reagovat
Manik...

Tak tý bych pusu nedal ani kdyby byla nahatá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to zase jo...

Reagovat
smazaný uživatel

900. za potupu 1.1. 2015 na WHL domácích !!!!

Tottenham_CFC 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe sem čekal..... a dočkal se !!!!!

Už teď vedu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já toříkal a čekal...easy Win LFC

Reagovat
13

Reagovat
iamek

Pool to stim stredam tabulky mysli vazne :-\

Reagovat
monty25

Sice jsem dneska neviděl úplně celý zápas (koukal jsem na hokej), ale myslím si, že po dlouhé době se dalo na výkon Liverpoolu dobře dívat. Taky nám při dvou gólech výrazně pomohl soupeř, ale kvůli tomu se zlobit nebudu.

Reagovat
fenixLFC

konecne vykon ktory za to stal a konecne sa na to dalo pozerat. na rozdiel od arsenalu sme to aj okorenili golmi. Sakho (az na tu chybu)- can fakt dobre, vlastne ako skoro cely tim mozno s výnimkou sterlinga ktory bol dobre braneny a nakoniec zjavne aj frustrovany...ocakavam dodatocny trest od FA no, rovnako ako pre jonja. pomaly ale isto sa vracia aj danny co by mohol byt klucovy bod sezony, hra dostava konecne tvar a mame aj rozostavenie, brendan prestal spekulovat s lovrenom a Johnson je zraneny...celkom optimisticke vyhliadky...takze proti leicesteru budeme zas plakat

Reagovat
Tomoro

Lallana za 2 goly Lallana za to, ze nezatleskal pri stridani tragickemu Anfieldu

Reagovat
avicii

tak dnes som sa bavil, snad takto aj proti liskam

Reagovat
avicii

a najlepsie by bolo aby 1.1. na tribune uz sedeli nove posily

Reagovat
fff

Mohli by sme nejakeho Bendera skusit

Reagovat
Kowe

jedině Larse

Reagovat
fenixLFC

lovren snad bude sediet na tribune, can s lallanom snad budu hrat

Reagovat
fff

Lovren asi nastupi, ked Skrtel ma karty, nie?

Teoreticky aj Can, Kolo, Sakho nemusi byt zle.

Reagovat
fenixLFC

este je tam kolo a navyse, nie som si tym isty, ale po novom roku sa nezvysuje ten pocet?

Reagovat
fff

Neviem, fakt neviem. Ale pocas zapasu som tusim pocul komentatora, ze Skrtel nazbieral karty, tak z toho som vychadzal.

Reagovat
cristiano.K.

dal bych Cana doprostřed

Reagovat
fff

Bez Hlena, Gerrarda ... este Lucas vymenit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Místo Lucase dát Cana na DM, Sterlinga na křídlo a střed útoku Lambert nebo Borini.

Reagovat
Staenly10

Borini snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Gerrard medzi nimi, to je uz chore

Reagovat
fff

Stevie uz potrebuje byt nahradnikom a miesto neho zohnat poriadnu nahradu, pretoze on uz nam zvacsa viac skodi, nez pomaha.

Reagovat
LGT

Reagovat
13

Je otázka času kdy ho BR posadí na několik zápasů po sobě na lavičku a uvidí se víc jak to bez něj půjde. Stevie je výjimečný hráč a stále má co nabídnout, ale je třeba ho opravdu s rozumem využívat. Tohle je prostě Rodgersův úkol najít mu novou roli v týmu, protože stavět hru na něm se už nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

to je uz lepsie povedane.. hlavne musíme kupit DM, s kt.bude moct hrat aj SG(aj ked rozhodne by nemal hrat stale,no)

Reagovat
13

Já ale vážně nechápu, že za ty roky žádnýho manažera nenapadlo přivést tam někoho defenzivně zdatnějšího než je Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja ale to vacsina nechapeme od odchodov Xabiho a Mascha...

Reagovat
Kowe

role na lavičce přínos může mít jako střídající hráč a jednou začas v základu, ale ne pravidelně, nemá na to už

Reagovat
13

Takhle to můžeme vidět my, možná i BR, ale ten tlak na jeho nasazování ze strany the Kop a fans přímo ve městě musí být neuvěřitelný.

Reagovat
kvasha16

ot, ale asi bolo fakt lepsie pustit Franka, ako riesit to, ako zle hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,ale pěkná fotka

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně máme kladný skóre

Reagovat
LGT

Coutinho dnes neskutečný Jinak snad Rodgers vidí, jak málo stačí k tomu, aby se na ten fotbal dalo dívat - pohyb ve středu hřiště. S dvojicí Gerrard Lucas to takhle nikdy vypadat nebude, i Hendo bl dneska konečně ve středu jako vyměněnej.

Jinak Sterling .. Jako Fernandez si ho dneska dobře podal, takže byl asi celkem nasranej, ale s tímhle ať jde do hajzlu, takovýhle namachrovaný pičovinky mě dokážou nasrat asi fakt ze všeho nejvíc. Doufám že mu dá Rodgers kartáč.

Reagovat
mickey mouse

Heh Shelvey co zápas proti nám to nějaký kiks. A jak se ještě vybavujou

https://www.youtube.com/watch?v=NACwtmfq_eE

Reagovat
smazaný uživatel

výborné

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey: "ty lalama, ty nedas gol z rohu ani v sne"

Lallana: "ani nemusim das ho za mna ty"

GOOOOOL

Shelvey:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

co mu asi tak prebehlo hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Naposled mě ten fotbal takhle bavil proti slepicím. Skvělé individuální výkony Coutinha,Hendersona a Lallany. Potěšili Sterling,Moreno a Škrtel. Ti naši tři stopeři jsou všichni odlišní. Can je jistý na míči,ale laxní při bránění. Sakho měl minutku,kdy nás málem připravil o vedení a u Škrtěla nikdy nevíte co vyvede,ale dneska byl nekompromisní. Příští zápas bude ta obrana Can-Toure-Sakho,což jsem docela zvědav. Mignolet v pohodě až na výkopy, Lucas tam měl dva momenty na přes držku,jinak to šlo, Manquilo je nevýrazný. Morenovi to podle očekávání tenhle post sedí. Jinak šílený zakončení od něj ten gol

Reagovat
fff

Hendo v strede to je radost pozerat. Musi tam hravat na ukor Gerrarda a miesto Lucasa posilu. Ten pohyb, ktory sme v strede absolutne nemali proti Burnley tam dnes bol uz len samotnym Hendom a jaky to bol neskutocny rozdiel.

Reagovat
cristiano.K.

ono by úplně v pohodě stačilo,kdyby se točil Gerrard s Canem. Jenže Can je u nás půl roku a ani jednou se tam nevyzkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorí fans Liverpoolu sa už dokonca zase vidia v top 4 Miesto koho?

Reagovat
fff

MU alebo Arsenal. Tazke, ale mozne to je teoreticky.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad NÉÉÉÉÉÉ ?

Reagovat
fff

Teoreticky.

Je polka sezony, pocas ktorej hrame uplne hrozne a bez Sturridgea a napriek tomu mozme po dalsom kole byt kolko, 2 ci 3 body od top 4?

Teoreticky to mozne je ako som pisal pod preview, ak Danny vydrzi zdravy a kupime s rozumom v prestupaku.

Reagovat
smazaný uživatel

No ,když se nadechnu zhluboka tak budiž......teoreticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Navíc jsme s TOP3 odehráli zápasy venku a nikdy to nebyl špatný výkon. LFC udělalo od začátku sezóny progress, možná né velký, ale jde tam vidět změna. BR experimentoval a přineslo to nějaké ovoce. Posily začínají ukazovat kvality. S návratem Sturridge je TOP 4 rozhodně reálná.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

MU? R-really bruh?

Reagovat
smazaný uživatel

MU ako Muríňo, neboj.

Reagovat
cristiano.K.

Arseanal si to ukope v suchým triku jedině přes MU vede cesta

Reagovat
fff

Ktovie, Arsenal tuto sezonu tiez nie je vobec presvedcivy. Sanchez chyti suchoty a tiez by mohli mat trable.

Reagovat
cristiano.K.

Arsenal skončí ještě před MU, na to bych vsadil barák

Reagovat
13

Já teda rozhodně ne, Wenger by třetí flek snad ani nechtěl, on je zvyklej na to čtvrtý místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastne nevedie cesta

Reagovat
cristiano.K.

takže vlastně nechápeš psaný text

Reagovat
smazaný uživatel

Keď myslíš

Reagovat
cristiano.K.

ked viem,tak nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

No právě a ty víš vždycky všechno.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

Reagovat
PISTOLERO

A proč ne? Liga je jen v půlce

Reagovat
fenixLFC

ked sa tam boli schopni dostat United tak je mozne fakt vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když jsme tak v prdeli, tak mi pořád není jasný, co teda děláte všichni za náma?

Reagovat
fenixLFC

ved prave

Reagovat
Swarley

dostanete trojku a pořád nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Godla, skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

njn, tento gól ide naňho

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Čehůni

Reagovat
smazaný uživatel

no tá obrana + brankár sú tragickí, ale Dáni mali veľké šťastie, že to dotiahli až na predĺženie, výkon ale strašný a na medaily to zatiaľ nevyzerá

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tragédie

Reagovat
alcantara

Bolo tam zle preberanie hracov, takto nemoze sam vletiet do tretiny. Kazdopadne to bolo az moc lacne. Ale paci sa mi nas prejav, hrajeme to na co mame a sme obcas nebezpecny, necakal som, ze budeme mat v tretej tretine o co bojovat. Oproti hroze proti Kanade je to pohladenie po dusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj aj ked Amici su lepsi, my sme mali cistejsie sance

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, ci by som aj Giblovi nedal sancu, uz som na vazkach.. 1.a 3.gol su jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Godla má výborný reflex, dobre pracuje nohami, je schopný veľa striel pochytať, ale všetko vyráža. Hlavne pri dlhých striedaniach nepodrží ani nahodený puk, všetko odráža do rohu. Gibla nepoznám, videl som ho chytať len raz. Bokroš ho nezmení. Nemcov musíme prevalcovať a čakať kto vo štvrťfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim sa trochu, ze Nemcov chalani psychicky nedaju, kvalitu na to mame, ale neviem no, chybaju strelci a klud v zakonceni., strasne rad by som bol pohodovemu vitazstvu 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Budú musieť potiahnuť Reway, Cehlárik, Černák + brankár. Ak neporazíme Nemcov, tak to bude riadne fiasko. Zatiaľ to herne je slabé. Ale turnaj je o jednom zápase: štvrtfinále.

Reagovat
stas87

Rusko-Svedsko krasny zapas,fakt urovne na ktoru sa Slovensko nechyta,golman Svedska hrozostrasny,len vyraza,reaguje pomaly,obrana hrozna..ale kvalita v utoku je skvela,Rusko lepsie ale prehralo,ak ale nastupi s takym vykonom proti cechom tak nemam strach ze by nevyhrali,oni maju vsetko-rychlost,silu,vydrz,myslenie..a nehraju sebecky,cakal som ze budu solovat ked prehravali a neurobili tak

Reagovat
Coutinho10

tak zase Brendanovo..outstanding performance ...ale dneska teda ok

Reagovat
fff

Hlavne Ty si dnes bol vyborny

Reagovat
Coutinho10

paradni zapas od vsech a Couts tomu vzdycky da neco navic ....dneska mi to hodne pripominalo minulou sezonu, tak snad to nebyla nahoda a dokazem to v dalsich kolech zopakovat

Reagovat
Nikikrew

http://www.bbc.com/sport/0/football/30626587

Tak Pardew do CP. Kto mi vie vysvetlit tento nelogicky krok? Ist do horsieho timu a nehat rozrobenu pracu u Strak?

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno ma nejaku zenu v Londyne nikdy nevies

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechapu. nejdriv ho podrzi, kdyz hrali na houby a on to po par mesicich zabali a misto o pohary bude hrat o zachranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak kdyz sem tu spekulaci cetl v expreskach, tak sem si rikal co to je za blbost...a ono to asi blbost nebude jak koukam

jediny, co ho tam mozna tahne je, ze tam k tomu tymu ma nakej blizsi vztah, protoze tam jako hrac hral

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew moved to Football League Second Division side Crystal Palace in 1987 for a fee of £7,500. to je krasna cena.

Reagovat
Coutinho10

tjn stary dobry casy

Reagovat
smazaný uživatel

u nás byl dokonce roku 1995 na hostování a objevil se ve 4 povedených zápasech

Tottenham Hotspur 0-2 Luzern

Rudar Velenje 1-2 Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur 1-2 Öster

Köln 8-0 Tottenham Hotspur

Reagovat
13

Jediné vysvětlení, které mě napadá je, že od fans Newcastlu dostával moc velkýho čouda řekl si, že odejde se vztyčenou hlavou.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

lol, keby dali 4-5 pŕs toho prvého fanúšika pod seba a vedľa toho tie roztlieskavačky vertikálne, tak to vyzerá rovnako.

Reagovat
cristiano.K.

moc bílého prášku o vánocích

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nedá se říct, že by ho fanoušci Newcastlu měli zrovna v lásce a k CP může mít celkem blízko, když tam v minulosti hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

u strak ho fans nemají rádi, měl tam prý malý plat, měl nějaké rozepře ohledně přestupů s vedením, na CP má vzpomínky jako hráč

no a nevím, kdybych měl tu práci rozdělanou jako on, tak bych od toho radši taky utek poslední dobou je dost ničí zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, a snáď tam nanosí zaujímavých hráčov z Ligue 1, ked už v Newcastli ich nie je kam dať

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak můžem být jen 5 bodů od 4. místa.

Reagovat
13

Vzhledem ke hře asi stejný překvapení jako třetí příčka united.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Liverpool parádička, škoda, že som nevidel a škoda, že Raheem mi neurobil body do fanty. Celkovo je toto najhoršie kolo vo fante u mňa tento rok.

Reagovat
cristiano.K.

trefil tyčku a málem byl vyhozený

Reagovat
mickey mouse

1000. pro LFC před MU

Reagovat
smazaný uživatel

síce 1001 ale

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příště teoreticky na 3 levonohé stopery? To se musí herbage v posteli obracet.

Reagovat
smazaný uživatel

to radšej strčí prsty do zástrčky, ako to pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

To sa akože dá, strčiť prsty do zástrčky?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nie je neskoro skúsiť to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

3 levonohé? Agger se přišel jen podívat.

Reagovat
tomasinho

Jediný levonohý je navíc Sakho. Zřejmě počítá Lovrena, který sice levý je, ale levonohý není.

Reagovat
smazaný uživatel

Can, Sakho ...a měl jsem za to, že i Lovren, ale to padá.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Can je obojnohy a castejsie vuyziva pravu...

Reagovat
tomasinho

Can je pravák.

Reagovat
cristiano.K.

Vánoční Rssa pls

Reagovat
wild

Sky Sources: Alan Irvine sacked as West Brom head coach

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Irvine už taky vyhozen a favoritem na jeho flek je prý Sherwood

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som povedal ze Steve Bruce a jeho nahradi jeden z dvojice Redknapp - Poyet

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood byl napřed favorit na flek v CP, někam by se mohl nacpat už.

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelný, co v tom WBA provedli, hlavně, že před rokem vyrazili Clarka z nějakýho 14. místa..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

ono i vyhazovat Mela byla mega <>

Reagovat
tomasinho

Ono i ten vyhazov RdM byla kdysi kravina, sice byl Hodgson pak dobrý, ale i tak. A Clarkem do podtrhli. Však LFC jeho odchod bolí do teď.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

... kterej v létě odmítl. Bych se posral fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Hipster, no.

Reagovat
fantomas

Jů, owny poslouchal podcast. Jak se ti líbil čéče?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý odlehčení, mohly by být takový méně seriózní články/podcasty častěji.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
PhilipS

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
Wat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Matić

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Fabi, to snád ne

Reagovat
13

hh Vojta by si o Lallanu elegantně narazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Can you really blame Alan Pardew for wanting to swap Newcastle with Crystal Palace?! http://bit.ly/1AeDFkY

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

1057. pro lepsi zitrky na Merseyside

Reagovat
Zaschrona

Man Utd line up £25m bid to beat Chelsea to Everton star Seamus Coleman (Express)

To by slo.

Reagovat
smazaný uživatel

Směšná nabídka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

při ceně Dejana Lovrena určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopils.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

v létě bys ho neprodal ani za 40m, co se změnilo?

Reagovat
smazaný uživatel

je znechutený z výkonov EFC, tak nadáva na všetko a hrá sa na chrumkavého

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Vystřízlivěl

Reagovat
kiwwi

teraz cez sviatky?

Reagovat
SunFells

teraz cez sezónu.

Reagovat
kiwwi

neviem, mne pride ze zacal takuto panike az teraz cez sviatky...mozno s tym prave prestane ked vytriezvie

Reagovat
Zaschrona

Vsak to neni o zadnem vystrizliveni. Seamus letos neudelal zadny dalsi progres smerem vpred, spis naopak. Sice ho mam rad, ale neni to HG hrac a nabidka 25 mega by se jen tezko odmitala. Za to muzem mit jeho nahradu, stopera i kridlo do zakladu, zbylo by i na golmana...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy vystřízlivíš ty, hm?

Reagovat
SunFells

Až na stáří.

Reagovat
Zaschrona

Kolikrat mam sakra opakovat, ze za 40 mega bych ho strelil vzdycky, tohle o 40 mega zacal psat Yung.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja teda

Reagovat
Zaschrona

Nebo jsi to nebyl ty? No kazdopadne jsem to nikdy nepsal. Ta castka nesouhlasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Pardew

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Lallanu tam nemáš?

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

lol, pozrel som si obidve videá a aj keby Lallana nedal tie 2 góly, tak by som povedal, že hral oveľa lepšie. Menej zbytočných strát, viac prihrávok dopredu, do krídel, viac dotykov s loptou, správne rozhodnutia s loptou...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Kowe

v těhle videích to nejde pořádně poznat, Coutinho byl včera důležitějším. To co umí Lallana by šlo nahradit, to co umí Phil ne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

... Defenzíva, ktorú napríklad pri Coutinhovi nevidím absolútne.

Reagovat
cristiano.K.

Lallana byl první poločas slabý, zahodil 100% šanci, i zde kolovaly názory na jeho střídání.

Reagovat
13

Které někteří z nás prorocky odmítali

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
SunFells

Hloupé názory, nebyl vůbec slabý, akorát místy nezapojený.

Reagovat
cristiano.K.

spíš nepředvedl nic navíc a zahodil tu šanci

Reagovat
tomasinho

Slabý nebyl, ale horší než Coutinho byl.

Reagovat
cristiano.K.

tak Coutinhovi se mohl vyrovnat akorát Hendo

Reagovat
tomasinho

Hendo byl podle mě tak nastejno s Lallanou, Coutinho o chlup před nima.

Reagovat
cristiano.K.

Hendo byl u tří golů, Lallana dokonce u všech čtyřech,když započítáme i Jonjův vlastnák. Hendo hrál dobře oba poločasy,Lallana byl nejlepší druhou půli, já je hodil včera zjednodušeně i s Coutinhem všechno na jeden metr.

Reagovat
kiwwi

hej, jeden divik ho vyhadzoval z ihriska uz v 30. minute

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Tak když je pro něj i Markovič lepší..

Reagovat
13

Náhodou, nakonec jsme divika přivedli k názoru, že je lepší Lallana ne? Akorát teda jen o fous asi.

Reagovat
tomasinho

To nevím, já to pak nečetl dál. Nechápu, kde se v něm bere to přeceňování Markoviče. Talent bezesporu má, ale zatím neukázal skoro nic. A krom rychlosti v ničem lepší než Lallana není, v práci s míčem už vůbec ne.

Reagovat
cristiano.K.

tak oni celkově ti kluci z liverpoolskeho mají jiné smyšlení. Lucas>Gerrard, Enrique byl vždycky lama, ted ten Markovic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
ďuriLFC

ale on má všetko podložene štatistikami..

Reagovat
smazaný uživatel

hm, teraz neviem, či je to irónia alebo nie.

Reagovat
cristiano.K.

byl včera MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, pustím si to od 1:20 asi do 2:05 a ani jeden přesnej balon nebo vyhranej souboj nebo vydařená přihrávka...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom Lallanovom góle som si spomenul na túto parádičku:

https://www.youtube.com/watch?v=A_J6oMlpufU

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jardin

já mam ale pocit, že se tímhle zákrokem zranil a pak několik týdnů chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

to bola penalta proti FCB, pri tomto sa nezranil, myslím

Reagovat
Jardin

"Cesc Fabregas dnes zajistil Arsenalu alespoň jeden bod, když už ve 13. minutě poslal svůj celek do vedení na půdě Sunderlandu. Po necelé půlhodině hry ale musel střídat. Po souboji s Antonem Ferdinandem si poranil zadní stehenní sval."

Tak se přece jen zranil, ale ne v důsledku toho gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

to si asi dlho hľadal, nie?

Reagovat
Jardin

Vyhledal jsem Fabregas a mrknul jsem se na podzim 2010, otázka minuty Vypadalo to těžší?

Reagovat
Nikikrew

njn to bol este ten Fabre ktory mi robil radost...

Reagovat
smazaný uživatel

MU už rok nekopalo penaltu

Reagovat
ďuriLFC

Howie aj Alex to zabalili,no

Reagovat
masly008

Reagovat
13

To není pravda.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFKnYn8umWc

Tady pár exkluzivních penalt kopli

Reagovat
tomasinho

Legendární rozstřel.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

odtiaľ to mám

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

dobre ty

Reagovat
vladis271

furt málo.

Reagovat
cristiano.K.

Januzaj taky už skoro rok nehraje

Reagovat
r.mrazik

a younga drzime moc u nasi brany

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Jordan Henderson has the same number of assists as Alexis Sanchez and Di Maria.

Tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je porovnanie len s menami..alexis zo zasady nenahrava a di maria zo zasady tuto sezonu nehraje lebo nema rad man u

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Stejně je Hendo pořád nedoceněný. I přes to, že má za sebou nepovedený podzim, tak je na tom statisticky dobře.

Reagovat
j_mrazik

Občas mám pocit, že ten Alexis nahrát ani neumí.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nie zo zásady, nechce si to zľahčovať. Dať gól po kombinácii vie každý mamlas.

Reagovat
nani92

ked bude AdM ešte dlhšie zranený, tak ho možno aj prekoná

Reagovat
SunFells

Dobré porovnání, i tak u něj všude vidím 5 a Alexise s Angelem 6.

Reagovat
kiwwi

a teraz sa pozri na to tak...

Hendo ma 1546 minut a ma 2+6

Alexis ma 1497 minut a 10+6

DiMa ma 863 minut a ma 3+6

kazdopadne neviem kto to pisal, ale Hendo traged nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Alexis aj DiMa maju ine ulohy a ine posty a samozrejme su aj o nieco vacsie zvierata. Ide o to, ze sa tu pise, ze Hendo je najvacsi traged v PL,ze tazil zo Suareza a dokonca sa tu uz pisalo aj to, ze sa potvrdilo, ze to bol fail nakup a niektori ho tu rvu do zostav sklamani sezony.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

a pokud by někde začalo náhodou hořet a bylo by potřeba daný prostor co nejdříve evakuovat, tak já bych pro mou záchranu chtěl, aby ten muž, který má celý objekt oběhnout a všechny upozornit, byl jedině a právě Jordan Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

on by sa splasil a usiel aj keby bol hasic..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Jedině Jaryn!

Reagovat
smazaný uživatel

to je prehanka samozrejme, ale ak ho dobre trener nevyuzije, tak je priemerak bohuzial, ak je vyuzity, tak nadpriemer,kt.nam robi radost bojovnostou...

Reagovat
papanegra

Alexis (hvězda z FCB) a DiMa (hvězda z RMFC) mají o "něco" útočnější úkoly na rozdíl od Henda kterej občas bejvá utopenej na kraji, kde musí předevší suplovat pravýho obránce...

Reagovat
cristiano.K.

jéééééé vidíš,já vlastně vyhraju sázku nad tebou

Reagovat
tomasinho

Neraduj, 6 gólů ještě dát může

Reagovat
cristiano.K.

chceš live sázku?

Reagovat
SunFells

Á, tak už jsme asi o Welbecka kratší ve čtvrtek.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis na hrot ?

Reagovat
SunFells

On nebo Podolski ...nebo Sanogo? Je živej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, mohlo by Wengera osvitit a poskladat tu trojku vpredu Ox-Alexis-Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla, Coquelin, Rosa pod nima

Reagovat
SunFells

Mně by se nejvíc líbilo Coq, Santi, Rosa - Theo, Sanogo (pokud je zdravý), Alexis

Ale Flamster bude hrát určitě, patrně s Coqem a Santiho můžem čekat taky v sestavě, tak to asi Ox nebo Theo (nebo oba, páč bych si vsadil na Podolskiho na hrotu) odserou, kdyby hrál Rosa od začátku.

Reagovat
PhilipS

-----Alexis----

santi--rosa--ox

--coq----flamsta

ideálně...theo pochybuju, že je ready hrát od začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

lol, a Poldi aj tak nebude hrať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele