Premier League - souhrn 19. kola

26.12.2012, 18:00, aktualizováno 26.12.2012, 22:39
Komentáře a souhrny
Manchester United v závěru urval výhru nad Newcastlem a navýšil své vedení nad Citizens, kteří jedou s prázdnou ze Sunderlandu. Chelsea vyhrála v Norwichi a tři body získala také Tottenham, Everton a West Bromwich, toto trio je na třiatřiceti bodech.

Stoke City - Liverpool FC 3:1

26.12.2012 20:45

Góly: 5. Jonathan Walters, 12. Kenwyne Jones, 49. Jonathan Walters - 2. Steven Gerrard (pen.)

Po dvou bezbrankových remízách jsme se na závěr letošního Boxing Day dočkali gólového koncertu na Britannia Stadium mezi mužstvy Stoke City a Liverpool FC. Hosté šli sice velmi brzy do vedení skrze Gerrardovu penaltu, pak je však zválcovala Jonesova síla v kombinaci se šikovností Kightlyho, respektive Etheringtona.

Šestatřicet vteřin pryč, první penalta pro LFC v ročníku, žlutá pro Shawcrosse, evidentní zatahání za Suárezův dres a Gerrard s přehledem při zemi mete mičudu k pravé tyči - nestává se moc často, aby Stoke doma inkasoval, Liverpool to dneska dokázal v úžasně krátkém intervalu. O to krutější nicméně byla odpověď Potters.

Hned v šesté minutě Škrtel osudově podklouzl, takže měl Walters na ose hřiště volnou cestu k vyrovnání. A neuplynulo ani deset dalších minut, když na přední tyči zcela opomenutý obr Kenwyne Jones propasíroval do sítě balon od rohového praporku. Diváci si poněkud výjimečně zase jednou mohli vychutnat klasickou Trinidaďanovu akrobatickou oslavu.

Pokud skóre 1:1 z velké části zapříčinil vlhký trávník, vězte, že kluzký povrch dnes dělal hráčům problémy celou dobu. Jednou možná znemožnil lepší vyústění akce LFC po pravé straně; podruhé - ve 28. minutě - naopak přihrál jinému útoku po straně druhé. To podklouzl Cameron, pustil za sebe Downinga a jeho přihrávku namísto Suáreze odpálil směr brána Gerrard - jen těsně přitom minul.

Samotný Luis Suárez má se Stokem perfektní bilanci, vlastně jen ta s Norwichem ji předčí, a dnes vskutku zadákům soupeře dělal potíže i po vybojované penaltě. Ve 36. minutě například již ve vápně vyhrál nad svým strážcem přetahovanou o přihrávku a z těžšího úhlu nechal míč zasednout jistým Begovićem.

Mimoto ještě na Britannia Stadium do přestávky přihlíželi dvěma Reinovým zákrokům proti Etheringtonovi - první z nich byl dokonce brilantní, reflexivní; ten druhý už následoval brankářův mizerný odkop a fakticky uzavíral atraktivní úvodní část.

Tu druhou načal opětovně ofenzivní výpad hostí v čele se Suárezem. Uruguayec tentokrát nepřesvědčivě zakončoval po dobré akci střídajícího Sterlinga (dolů šel překvapivě prosazující se Suso). Naproti tomu Potters si ve své premiérové šanci poločasu znovu počínali bezchybně, stejně jako v předchozím dějství. Protentokrát Jones ve vzduchu výborně posunul míč Waltersovi, ten si jej ideálně zpracoval na hrudi a ještě před dopadem nedal Reinovi se svým halfvolejem příliš šancí na efektivní zásah.

Stav 1:3 už vypadal vážně kriticky, proto také liverpoolští ještě přidali na obrátkách a především Suárezův přístup byl tím nejlepším možným. Ve finální fázi - a i té, která jí předcházela - to však pravidelně bývala velká nervózní křeč a v konečném důsledku žádné nebezpečenství pro Begoviće. A když se v 87. minutě hrubě neujaly ani Suárezův přímý kop z nadějné pozice či Gerrardova rána ze střední vzdálenosti, bylo definitivně vymalováno - Liverpool si z Britannie neodveze ani ň.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Tottenham Hotspur 0:4

26.12.2012 18:30

Góly: 57. Jermain Defoe, 61. Gareth Bale, 73. Gareth Bale, 84. Gareth Bale

Osm gólů před Štědrým dnem, čtyři po něm. Aston Villa vyrovnala neblahý rekord Premier League o 12 branek inkasovaných ve dvouzápasovém intervalu a může tak dočista zapomenout na svůj kontinuální progres z období "před Chelsea". Teď Lambert, po závěrečném hvizdu očividně ztrápený až běda, musí na týmu začínat pracovat od píky...

Debakl 0:8 vás propleskne, omráčí a v případě Villans srazí na kolena i s platností pro příští zápas. Jinak si nelze vysvětlit tu ustrašenost, s jakou birminghamští nastoupili proti Spurs; a ochotu, s jakou je pouštěli kombinovat až těsně před vlastní vápno. Odtamtud také brzy Guzana zajímavě protáhl Bale, zatímco vínoví za celou úvodní patnáctiminutovku vlastně nezkompletovali jedinou přihrávku na soupeřově polovině.

Vzápětí se sice osmělili, to však pouze zjemna, sotva viditelně. A Kohouti pokračovali v útočných nájezdech. Gallas hlavičkoval po rohu o kousek vedle předtím, než Clark zaspal při předvídání a následném stíhání kolmice na Defoea. Guzan z čáry vystartoval včas a poprvé dal znát, že by ještě tento poločas mohl patřit jemu.

Po půlhodině hry šlo přitom říci, že čelil již 10 rohům, které navíc dnes Villa ani zdaleka nebránila spolehlivě. Ostatně právě po tom desátém hlavičkoval Adebayor a Guzan jeho projektil krotil v rukavicích jen hodně složitě, nadvakrát. Tožský útočník se před pauzou vůbec dostal do šancí relativně lehce, ve 34. minutě se však proti němu postavila tentokrát záda Nathana Bakera.

Tottenham byl každopádně na koni, dominoval celému prostoru hřiště - a i to možná vedlo k jemné lehkomyslnosti, kterou málem z protiútoku ztrestalo duo Lowton-Holman. Druhý jmenovaný ale na zadní tyč nemohl doklouzat včas a tak z jediného zrnka odvahy Villans nic moc nezbylo.

Lambert ještě do přestávky na totální ofenzivní nemohoucnost reagoval, když místo jednoho z pěti obránců Bakera poslal na hřiště tvořivého záložníka Irelanda. Efekt byl okamžitý: Villa v nastavení vybojovala svůj první rohový kop proti 15 protivníkovým, čemuž domácí příznivci převážně ironicky tleskali a aplaudovali.

Po pauze už ale domácí příznivci hnali své miláčky kupředu zcela nefalšovaně a se solidním úspěchem. Lambert ještě vsadil na rychlost Albrightona a značně to rozfofroval; Benteke byl sice soustavně lapán do ofsajdových pastí, přesto dával svému týmu naději.

Ta však přeci jen časně vyprchala: v 57. minutě Naughton vystřihl překrásnou uličku pro Defoea, jenž chladnokrevně prostrčil balon mezi nohama Brada Guzana. Ten tedy po třech a půl domácích zápasech konečně kapituloval. A ne naposledy.

Benteke sice mohl okamžitě odpovědět asistencí zcela volnému Irelandovi, jenže tu on nepochopitelně odflákl a z protiútoku bylo definitivně rozhodnuto. Defoe se ještě k cíli neprodral, Baleovo navázání kličkou brankáři už ale nemělo chybu. Stejně jako jeho střela z ideální a kompletně nepokryté pozice na ose hřiště po akci Lennona, která v 74. minutě znamenala další změnu na ukazateli skóre. A stejně jako jeho koncovka po Sigurdssonově předávce, která pro něj v 84. minutě znamenala premiérový hattrick v nejvyšší ligové soutěži...

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - West Bromwich Albion 1:2

26.12.2012 16:10

Góly: 69. Djibril Cissé - 29. Chris Brunt, 50. Robert Green (vl.)

Albion dokázal vyplenit Loftus Road a po jedenácti pokusech si konečně odváží z Londýna plný bodový zisk. Naproti tomu domácí mužstvo si symbolicky zapisuje jedenáctou porážku a díky horšímu skóre se znovu propadá až na samotný chvost.

Poslední vzájemné střetnutí na Boxing Day bylo na programu v sezóně 1968/69 a West Brom si z hlavního města odvezl přesvědčivé vítězství 0:4, přičemž Rangers se potom na konci sezóny pakovalo z elitní společnosti. Utkání začalo oproti původnímu plánu s mírným zpožděním, na které měl vliv pozdní příjezd hostujícího týmu, jemuž ovšem tento fakt paradoxně pomohl, než cokoliv jiného.

Opakování starého příběhu začalo těsně před uplynutím třicáté minuty, kdy Fortuné vyslal přesný balón na rozběhnutého Brunta, jenž utaženou ranou k tyči nedal Greenovi šanci zasáhnout - 0:1. Do poločasové pauzy mohl po chybě v domácí obraně přidat druhou branku Morrison, tomu se však z dálky nepodařilo usměrnit střelu do prostoru ohraničeného třemi tyčemi.

Ani to ho však příliš mrzet nemuselo. Krátce po příchodu z kabin Traoré po rohu jen potvrdil zmatek v defenzivě QPR, který následně "korunoval" Green, jenž už nedokázal na brankové čáře kulatý nesmysl zastavit, a ten mu tak nezadržitelně proklouzl do sítě - 0:2. Anglický reprezentant si stěžoval na držení ze strany Fortuného, ovšem Chris Foy na něco podobného nereflektoval a nechal hru volně plynout. Strážce domácí branky si pak hned dvakrát napravil pošramocenou reputaci, když v obou šancích ztroskotal Romelu Lukaku! Domácí pohodu asi nejlépe dokumentovali Mbia a Taarabt, kteří si tak dlouho vraceli míč, až z nadějné akce nic nebylo.

Londýnský celek se ale nakonec přece jen dočkal. Po hodině hry právě Mbia oslovil parádním míčem Cissého, který se před Fosterem zachoval jako správný kanonýr a efektním, ale zejména efektivním obloučkem snížil na 1:2. Zbývající dvacetiminutovka nabídla velkou převahu Rangers, ovšem pohotové zákroky McAuleyho a Olssona držely akcie WBA. Hlavičku Mbii pak zastavil Ridgewell loktem, sudí však opět nereagovali! Po rohovém kopu neuspěl ani Hill, jehož hlaviřku pro změnu zlikvidoval skvělým reflexivním zákrokem Foster!

Více informací k zápasu

Norwich City - Chelsea FC 0:1

26.12.2012 16:00

Góly: 38. Juan Mata

Popravdě řečeno ukrutně nezáživnou podívanou bez valného počtu šancí si pro své fanoušky na Boxing Day schovaly týmy Norwiche a Chelsea. Zejména druhý poločas byl z dnešní nabídky tím patrně vůbec nejotřesnějším, co se divácké atraktivity týče. Krotký výsledek 0:1, který zařídila jedna parádní rána Maty, potom rovněž hovoří za vše.

Nečekaně ustrašeně nastoupil k utkání Norwich. Ještě nedávno sebevědomý soubor po první porážce v 11 zápasech rázem kombinoval nervózně, bojácně, s velkým respektem - což po celý první poločas neblaze ovlivňovalo efektivitu jeho útočného snažení, jež ve finále prakticky nestálo za řeč.

Na druhou stranu v defenzívě si Canaries počínali nadmíru soustředěně. Vlastně ani nemuseli být nějak superaktivní a zoufale vyvíjet tlak na favorizovaného soupeře - dost dobře jim stačilo být v bloku disciplinovaní a Chelsea už potom udělala zbytek roboty za ně.

Předlouho šlo potom konstatovat, že na Carrow Road došlo pouze na dvě hodně nepřesné střely dnes defenzivního záložníka Luize - a další zábavné akce nikde. První opravdová šance po půlhodině hry také hovoří za své. Tehdy Hoolahan lacině ztratil míč, Luiz ho posunul dopředu na Matu a ten bez přípravy těsně minul přední tyč. Zbytek balonů se Kanárkům dařilo slušně blokovat nebo očima odklánět do bezpečných prostor - ne tak ten Matův z 39. minuty. To si Španěl těsně za vápnem našel malý prostor ke střele svou magickou levačkou a Bunn si jen lehce sáhl.

Norwich v tu chvíli přišel o zdánlivě jedinou cestu k bodům - remíza 0:0 již byla znemožněna, a jak se ukázalo později, Kanárci doopravdy nevěděli jak reagovat. Ve 49. minutě navíc Bunna málem zaskočil Oscar rovnou od rohového praporku.

Norwich pasivní skořápku opustil teprve se spuštěním krutého deště, někdy kolem 55. minuty - tehdy fotbalisté ve žlutém začínali myslet o něco odvážněji a směrem dopředu. Ovoce ale tahle změna mohla nést jedině snad po hodině hry, kdy se k zajímavému slalomu nadechl Pilkington, aby pak ve správný okamžik nepředal dobře postavenému Holtovi.

Čistě nahodile a sporadicky si dále vytvářela šance i Chelsea (Moses například solidně pálil těsně vedle pravé tyči), avšak postupem času to vypadalo spíše na cíl pohlídat si jednobrankové vedení než ho ještě nějak navyšovat. Což bohatě stačilo. Bohužel pro nezasvěceného diváka dnes totiž Norwich jednoduše nebyl schopen defenzívu Chelsea jakkoliv překvapit.

Utkání se proto dohrávalo v podivné a krajně nezáživné rovnováze, kterou jen v 88. minutě mírně narušila spolupráce dua Torres-Mata. Bunn byl ale venku z brány včas. Ze strany Canaries stála za zmínku snad akorát standardka z druhé minuty nastavení, po níž se k hlavičce prosadil Bassong.

Více informací k zápasu

Reading FC - Swansea City 0:0

26.12.2012 16:00

Góly: -

Hráči Royals však i přesto mohou slavit, nejenže dokázali po dlouhé pauze konečně bodovat, ale především vinou lepšího skóre opouštějí poslední místo, na které nyní spadlo QPR. To hosté si pak nadále upevňují pozici ve středu tabulky.

Domácí strana čeká už hrozivých sedm utkání na bodový zisk a s pouhopouhými devíti body zůstává přikována ke dnu ligového pelotonu, proti Swansea tak již potřebovali svěřenci manažera Briana McDermotta konečně znovu bodovat. Tomu však obraz hry příliš nenapovídal, od prvního uvedení míče do hry byla k vidění převaha hostů, kteří drželi mičudu na svých kopačkách a trpělivě se posouvali kupředu...

...zaslouženou odměnu mohl po chvíli přinést ostrostřelec Michu, tomu se však z pokutového území nepodařilo zamířit do prostoru branky. Stejně si z volného přímého kopu vedl i Ki Sung-Yueng a Brittonovu ránu pro změnu zablokoval Leigertwood. Michu se pak z další ofenzivní akce užuž radoval z branky, když efektně obstřelil Federiciho, vinou nedovoleného zákroku na Mariappu však nemohla být trefa španělského záložníka uznána! Royals premiérově zahrozili až po sedmnácti minutách, kdy se po Harteho standardce vrátil balón ke Kébému, ten ovšem z hranice vápna vymezený prostor nenašel.

Čerstvý nováček nejvíce ze všeho postrádal klid a přesnost v rozehrávce, díky čemuž se prakticky nedostával do zakončení a naopak zbytečnými ztrátami ve středu pole vybízel Labutě k rychlým protiútokům do otevřené obrany. Když už Kébé oslovil nabíhajícího Pogrebňaka, tak si vytáhlý Rus kulatý nesmysl až moc posunul a pohotový Ashley Williams celou situaci zachránil. Na druhé straně pak ukázal velkou hrubku Gunter, který hrudníkem přiťukl míč přímo do cesty Michuovi, ten však z malého vápna prostor tří tyčí přestřelil! Následné dva dalekonosné pokusy Dyera postrádali to hlavní - přesnost.

Také po změně stran se dlouho pokračovalo podle stejných not. Hráči waleského celku se s balónem na kopačkách zbytečně neukvapovali, klidně si ho několikrát mezi sebou vraceli na své polovině, avšak nadcházející pokračování už znatelně pokulhávalo - zajímavé akce před oběma brankami tak byly dlouho zapovězeny. To mohl po hodině hry prolomit hlavičkující Dyer, tomu ale vystavil stopku skvělý Federici!

Agilní křídelník se hnal do šance i vzápětí, strážce domácí svatyně ale osvědčil dobré čtení hry a dlouhý míč odvrátil do bezpečí. Během krátké doby zakončoval po standardce ještě Ki Sung-Yueng, ten ovšem pro změnu mířil jen do místa, kde stál nachystaný Federici. Readingu hodně pomohla střídání, mezi nimiž byl i odchod Pogrebňaka, jehož místo zaujal Le Fondre, který se mohl zakrátko radovat z branky, ale mičudu dopravil po volném přímém kopu za brankovou čáru rukou, a tak si místo gratulace vysloužil od sudího Jonese žluté napomenutí.

S přicházejícím závěrečným hvizdem začala ofenzivní snaha obou týmů plynule narůstat, přičemž největší příležitost měl po Vormově nepřesvědčivě odvráceném centru opět Le Fondre, jeho pokusu se však na brankové čáře postavil hlavou do cesty obětavý Chico!

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester City 1:0

26.12.2012 16:00

Góly: 53. Adam Johnson

Manchester City znovu neuspěl na Stadium of Light a znovu tím navyšuje ztrátu na svého městského rivala, který má nyní na čele tabulky již sedmibodový náskok. Sunderlandu zajistil další těsnou výhru Adam Johnson, který se tak premiérově zapsal do střelecké listiny proti svému bývalému chlebodárci.

Úvodní minuty však něčemu podobnému nenasvědčovaly. Otevřít skóre mohl po rohovém kopu hlavičkující Kompany, jeho pokus ale mířil pouze do břevna domácí branky, načež dorážející Yaya Touré ztroskotal na skvěle reagujícím Mignoletovi! Další velkou možnost měl po Agüerově pasu Silva, ani jemu se však na belgického brankáře najít recept nepodařilo! Citizens však poté začalo doplácet na jednotvárnost...

...ta byla po půlhodině hry patrná takřka z každé ofenzivní akce, jíž měla na starost trojice Agüero - Silva - Tévez. Trestat mohl na opačné straně ostrostřelec Fletcher, ani jemu ale nebylo přáno a Hart se v souboji brankářů rozhodně nenechal zahanbit. Pohodu a obětavost domácího týmu pak asi nejlépe dokumentoval McClean, který se jakožto ofenzivní středopolař vrátil, aby zastavil šanci Téveze.

Nedostatek herní invence z pohledu svěřenců manažera Roberta Manciniho nadále pokračoval i ve druhých pětačtyřiceti minutách. Rozhodně tak nebylo překvapením, když z velké dálky a ještě navíc z úhlu napřáhl Adam Johnson a mičuda k překvapení všech skončil až v síti - 1:0. Hosté se možná oprávněně dožadovali odpískání nedovoleného zákroku Gardnera na Zabaletu, ovšem marně.

Srovnat krok mohl aktivní Agüero, ale nemířil přesně, zatímco střídající Džeko pálil pro změnu do nachystaného Mignoleta. Ukončit drama mohl v 80. minutě Sessegnon, kterého vybídl k navýšení náskoku čerstvě příchozí Fraizer Campbell, ale beninský šikula nepochopitelně nechal vyniknout Harta! Akcie City měl na hrotu podpořit Lescott, ani to však zoufalou ofenzivu k životu neprobudilo.

Více informací k zápasu

Manchester United - Newcastle United 4:3

26.12.2012 16:00

Góly: 25. Jonny Evans, 58. Patrice Evra, 71. Robin van Persie, 90. Javier Hernández - 4. James Perch, 28. Jonny Evans (vl.), 68. Papiss Cissé

Nevídaná přestřelka byla k vidění na Old Trafford, kde Newcastle dlouho sahal po premiérovém vítězství od roku 1972, nakonec se ho ovšem Straky nedočkaly a i přes tři vstřelené branky odjíždějí z Manchesteru bez bodu.

Značně promáčený trávník a neúčast hned trojice ofenzivních hráčů (zranění, respektive nemoc vyřadily Rooneyho, Younga a Welbecka) však dávala hostům poměrně solidní naděje. Ty záhy navíc podpořil Perch, který využil tvrdé rány Demby Ba, jíž de Gea pouze vyrazil a defenzivní univerzál tak měl cestu k premiérovému zásahu v Premier League doslova naservírovanou na zlatém podnosu - 0:1.

Tento moment pochopitelně hostující snahu ještě více podpořil a Man Utd rázem kupilo chybu za chybou. Jako na zavolanou tak přišel volný přímý kop van Persieho, po kterém sice Hernándezovu snahu Krul zastavil, ovšem u odraženého míče byl jako první Johnny Evans, pro něhož nebylo těžké srovnat krok - 1:1. To byla pro domácího stopera již čtvrtá branka v sezóně (také v součtu s Ligou mistrů) a pátá na sebe nenechala dlouho čekat: Simpson odcentroval do vápna, kde si na přední tyči nešťastně srazil Evans míč do vlastní branky - sudí Dean nejdříve trefu vinou ofsajdového postavení Cissého neuznal - rada asistenta však konečný verdikt přeci jen změnila - 1:2. Protesty Sira Alexe Fergusona vyzněly naprázdno.

Náladu skotského manažera zlepšil až ve druhém dějství Evra, který se s balónem na kopačce zbytečně nerozpakoval a parádní střelou zpoza vápna překonal Krula podruhé, strážce hostující svatyně si na mičudu sáhl, zabránit v cestě mu však již nedokázal - 2:2. Rudí ďáblové byli rázem na koni, ovšem tento stav neměl dlouhého trvání. Střídající Obertan vymyslel skvělý pas pro Cissého, který z voleje nekompromisně obrátil skóre opět na stranu Magpies - 2:3. Zakrátko se však dostal ke střele van Persie, Krul sice jeho ránu zneškodnil, nizozemský kanonýr si ale vybojoval druhý pokus, kterým se už nemýlil - 3:3.

Na domácí půdě se však hráči Manchesteru United obvykle nevzdávají a soupeř nemá až do konečného hvizdu vyhráno, což se nyní opět potvrdilo. Nekonečnou sérii neproměněných možností utnul až v poslední minutě řádné hrací doby Hernández, jenž těžil z výborné nabídky od Carricka a pro domácí tím zajistil konečné vítězství 4:3. United si tak díky zaváhání městského rivala drží již náskok sedmi bodů!

Více informací k zápasu

Fulham FC - Southampton FC 1:1

26.12.2012 16:00

Góly: 8. Dimitar Berbatov - 85. Rickie Lambert (pen.)

Fulham pokračuje ve své neschopnosti naplno bodovat. Tentokrát neudržel vedení proti zachraňujícímu se Sotonu, a tak se navzdory očekávání teprve druhého vítězství v 11 kolech překvapivě nedočkal. Jolova parta má nicméně na 18. Wigan stále pohodlný šestibodový náskok; Saints jej mohou zdvihnout na čtyři body, pokud časem uspějí v dohrávce s Chelsea.

Ačkoliv si Aaron Hughes našel svou cestu na přední stranu předzápasového programu, vzápětí jej čtenáři shledali jako jednu ze tří obětí posledního debaklu od Liverpoolu. On, Richardson a Karagounis přepustili místo Senderosovi, Rodallegovi a Sidwellovi, což mělo za důsledek značně živější projev Cottagers.

Koneckonců už v osmé minutě šli do vedení, když si brankář Davis hrozivě nepohlídal Rietherův centr a Berbatov zblízka doklepl míč do sítě. V rámci gólových oslav odkryl tričko s nápisem "Uklidněte se a přihrajte mi balon" jakožto vzkazem spoluhráčům, kteří jej mají v nedávné době stále častěji opomíjet v kombinacích.

Dnes to ale nebylo o moc lepší, ve skutečnosti mohl jít sám Bulhar brzy pod sprchy, když ošklivě vystartoval na Puncheona. V tu chvíli sice žlutou kartu neinkasoval, nicméně samotní Cottagers časem polevovali a Southampton se počínal nárazově dostávat ke kormidlu. To krátce po přestávce stvrdil dobrým pokusem Puncheon, potažmo Sean Davis svou hlavičkou těsně mimo. Materiální trest, ten se dostavil teprve s 85. minutou, kdy hrál ve vápně rukou Baird a Lambert z penalty vstřelil svůj sedmý gól v sezoně.

Fulham si ještě po vyrovnání vytvořil pár příležitostí k návratu do vedení, zejména Hangeland ale nepochodil se svou hlavičkou v nastavení utkání. Ještě předtím mimochodem Schwarzer akrobaticky likvidoval Ramirezův pokus o senzační obrat. Remíza se tedy ve finále zdála být zasloužená.

Více informací k zápasu

Everton FC - Wigan Athletic 2:1

26.12.2012 16:00

Góly: 52. Leon Osman, 77. Phil Jagielka - 82. Arouna Koné

Jak se všeobecně očekávalo, Everton si na Boxing Day nikterak nezavařil. Proti Wiganu sice pálil ostrými teprve po přestávce, i to mu ale bohatě a s klidem stačilo k výhře 2:1. Jubilejní 500. start kapitána Phila Nevillea v Premier League tedy dopadl v pořádku.

Jakkoliv góly padaly až v druhém dějství, bylo by nepřesné domnívat se, že se před obrátkou neútočilo; třebaže úvodní dvacetiminutovky vyjma hodně nepřesné rány Anichebeho divákovi prakticky nic nenabídla. Potom už nicméně obraz hry přísnější měřítka pomalu, ale jistě snášel.

Wigan po celý zápas vypadal být nebezpečný v protiútocích (jako už klasicky), ovšem velmi železně mu nevycházela finální fáze. Nejlepší příležitosti poločasu tedy padaly do klína Evertonu. Ve 38. minutě si zadáci Wiganu neporadili s horkým bramborem, což málem ztrestal živelný Anichebe, a následná série rohového kopu divže domácím nepřinesla penaltu po Maloneyho zásahu hrudí/paží.

Druhou část mohl načít kandidát na gól sezony - Thomas Hitzlsperger nasadil jesličky McCarthymu, aby se pak z dobrých 30 metrů opřel do balonu a spektakulárně nastřelil břevno. V tu chvíli tedy měli hosté pořádnou porci štěstí, hned za pár okamžiků ale to samé šlo říct o Karamelkách. V 52. minutě totiž Osmanovu nepřesnou ránu drsně ztečovala ruka Caldwella a první změna skóre byla na světě.

Ta druhá přišla 13 minut před koncem, když oslavenec Neville ve vápně precizně našel hlavu Jagielky. Latics se ovšem lehce vzdávat nehodlali, a tak si pro Di Santovu střelu, kterou hráč v modrém srazil "do svíce", mezi dva soupeřovy obránce doběhl Koné a v 82. minutě snížil. Leč marně - Wigan se už nevytasil s ničím jiným než platonickým tlakem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United19151348:2846
2.Manchester City19116234:1639
3.Chelsea FC18105337:1735
4.Tottenham Hotspur19103634:2533
5.Everton FC1989232:2333
6.West Bromwich Albion19103628:2333
7.Arsenal FC1886432:1830
8.Stoke City19610318:1428
9.Swansea City1967627:2325
10.Liverpool FC1967628:2625
11.Norwich City1967620:2825
12.West Ham United1865722:2223
13.Sunderland AFC1957720:2422
14.Fulham FC1956829:3421
15.Newcastle United1955923:3020
16.Aston Villa1946915:3618
17.Southampton FC18441023:3416
18.Wigan Athletic19431219:3515
19.Reading FC19171121:3710
20.Queen's Park Rangers19171116:3310
Zbývající zápasy
23.01. 20:45Arsenal FC - West Ham United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1182)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sunderland si to dneska zasloužil. Šel za výhrou s větším odhodláním a navíc měl skvělýho Mignoleta, kterej chytil 3 velký šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesnáším united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jediné co se mi na tobě líbí.

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

vse starost,nase radost

Reagovat
r.mrazik

kurna...vaše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
kiwwi

to bol humbuk pred zapasom a Fergie si pianko posetri hracov, vyhra a este aj zvysi naskok pred City - genius

Reagovat
r.mrazik

!!!

Reagovat
Godwinson

Luiz dnes potěšil, z Chelsea pravděpodobně nejlepší, byť Azpilicueta zdatně sekunduje, ten podává skvostné výkony. Dopředu stál za zmínku jen Torres, který byl prostě úžasný ... do zlatého fondu.

Reagovat
C-M@ster

Dejte mi vědět, až bude mít nějaký zápas PD takovýhle závěr, dík. PL!!!

Jinak si všimněte 90 minut, 4 nastavené, 3 se ošetřovalo a stejně se hrálo 9 nad rámec, a to přesto, že United vedli. Ale musím říct, že oprávněně až skoro do té 100. minuty. Snad to někdy uznají i hateři United.

GGMU

Reagovat
BrainBlender

Přesně, takovejhle zápas v jiný lize neuvidíš, možná ještě tak Německo.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Koukal si na ten zápas? 1. gól jasnej offside Hernandeze, 3. gol Persie nafackuje Collocinimu a hraje si dál, dá si gól. Valencia měl dostat jasnou červenou, první za držení za dres, druhá nebo klidně i rovnou červená za přepálení Anity. To nastavení, první minuta se nehrála, to bylo radování, druhá minuta se nehrála, střídání a pak další 3 minuty byl ošetřován Anita. Navíc to písknul v 98, takže to mohl ještě minutu, možná dvě nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslepenec

Reagovat
C-M@ster

Písknul to 98:50 +/-.

Valencia klidně žlutou mohl dostat, na červenou to nebylo - zranění-nezranění.

Reagovat
BrainBlender

Rovina

Reagovat
niflheim

To byl prostě humor dneska...první poločas utrpení a druhý? Nádherný zápas, oba týmy chtěly vyhrát...lituji těch, co to neviděli. Myslel jsem, že mě klepne z toho našeho neproměňování šancí, navíc Dean...no ho nemá cenu ani pořádně komentovat, tomu se určitě dostane pěkné čočky v MOTD.

Carrick MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

CARDIIIIIIIIIIIFFFFFF

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

NFC by si zasloužilo bod, bohužel na to se nehraje. Škoda. Každopádně mě nejde do hlavy s jak takovým stylem může být MU tak suveréní. Nejlepší útok, ale průměrná záloha a podprůměrná obrana.

Reagovat
Darren Fletcher

daleko najlepsi manazer, to este prevazi misky vah :)

Reagovat
JM

To asi ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

dufam ze tvoj nick su inicialy mourinha, to by som celkom chapal...

Reagovat
smazaný uživatel

to druhý je sice pravda, ale dneska za ten závěrečnej tlak jsme si ten 4. gól zcelajistě zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba si pozrieť zostavu - ak hodnotíš podľa Giggsa a Scholesa našu zálohu , tak to rozhodne nie je správne

Reagovat
goodbay

dobře, ale pořád mají podle mě lepší kádry co se týče zálohy i obrany CFC či MC a nedokáží tolik co MU. Pro mě je to prostě záhadou. Spíš si myslím, že MU už není dávno tak silné jak bylo, po odchodech RvS, CR7, Giggs a Schooles jsou pomalu důchodci, Rio, Evra mají taky asi to nejlepší za sebou a stejně jsou suveréní. Řekl bych, že hodně těží ze své historie či zvučnosti jména a ještě před zápasem se rozklepou soupeři kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Je mi jasný, že Fergie počítá s tím, že Real je marnej jak FC Babovřesky, ale s tou obranou by mohl začít něco dělat

Reagovat
C-M@ster

Však s Realem to bude 8:7

Reagovat
66pepo66

United za 2. poclas, Sunderland

YES!

Reagovat
iamek

RvP legenda United

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil jsem na remízu 4-4 kousek

Reagovat
Losinho

Johnson

Reagovat
havrys99

Fotbal na Old Trafford postrádá logiku

Reagovat
C0br

Jinak letos hrajeme jasně nejatraktivnější fotbal. Pokud ne hrou (o čemž pochybuju), tak průběhy zápasu určitě

Reagovat
13

Koho ty neustálý obraty baví? Nemohli byste to aspoň jednou originálně třeba neotočit?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
fantomas

NCFC s CFC fakt zklamání, nedivil bych se, kdyby šlo o nejhorší zápas dneška.

MOTM Luiz. V příštim kole už Chrisie jednoduše musí rotovat a to se teda celkem bojim třetí prohry v řadě.

Reagovat
Steve Stifler

Moje nervy, hledejte je někdo..

Reagovat
Liquid

zase zápas který pro Manchester United rozhodl hlavní sudí, 3.gól po jasném faulu Van Persieho na Colocciniho, žluté karty Newcastlu rozdával za zákroky, které hráčům United promíjel, viz ten poslední po kterém měl být jednoznačně Valencia vyloučen, ale na druhou stranu nutno zmínit nastřelenou ruku Colocciniho, ale byla mimo vápno

Reagovat
niflheim

A co takhle druhý gól Newcastlu, který neměl platit. Dean je slabota.

Reagovat
niflheim

Jó, Liquid...že já blbec vůbec reaguju.

Reagovat
Liquid

neviděl jsem pvní půli, ale v 2.půli vás tlačil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Dean je slabota,že šel proti pomeznímu? spíš naopak né.

Reagovat
niflheim

Nešlo jen o to jedno rozhodnutí.

Reagovat
cristiano.K.

mně spíš šlo o to slovo slabota, protože každá slabota dá spíš na pomezního. Tohle vzal prostě na sebe.

Reagovat
niflheim

Já tím holt myslel jeho výkony jako hlavního arbitra.

Reagovat
iamek

Ty jsi kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

další vtipálek

Reagovat
C0br

Už jsi taky celkem ohranej

Reagovat
smazaný uživatel

A ta ruka Colocciniho? tu jsi nějak vypustil

Reagovat
C-M@ster

"ale na druhou stranu nutno zmínit nastřelenou ruku Colocciniho, ale byla mimo vápno"

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš rozhodčí dneska pískal výborně až na persieho ruku v ksichtě, který se nedivim, že si nevšiml, ruku colocciniho, kterou musel jasně vidět z těch 5m a pokud vim, záběr, kterej by jasně dal na jevo, kde ta ruka byla, tam nebyl. no a žlutou valenciovi taky mohl dát, jinak bez chyby

Reagovat
Liquid

Výborně jo? To běž teda do hajzlu, pískal strašné nesmysly a v klíčový okamžik selhal a ovlivnil tak průběh pro domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nemůžeš myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

dokedy to Mancini ustoji, vazne sa bojim toho, ze ho odvolaju

Reagovat
smazaný uživatel

Neustoji, ale letosek dohraje.

Reagovat
niflheim

Každopádně...mezi našimi fanoušky asi moc nejsou kardiaci

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku uz ne

Reagovat
smazaný uživatel

Lituju Krula. Ti drevaci pred nim by zaslouzili nakopat do prdele. Prvni polocas se mi libil Marveaux

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doted nechapu, co sme to jakoze hrali Proc jsme hrali hura fotbal, kdyz jsme vedli nebo drzeli remizu a hraci uz padali na hubu? Pardew by uz taky potreboval nafackovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Az bude MOTD, tak se pri sancich a golech zamer na Simpsona s Williamsonem :)) Jinak jsem nepochopil, proc tam Pardew misto Sammyho nepostavil nekoho defenzivnejsiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tu jejich tragedii znam, teda u Willa jsem na to zvyklej, on prot takovejm hracum, jako je Hernandez, nema absolutne sanci, ale Simpson me uz taky sere. Nedostal smlouvu a prestal se snazit, chodi pozde do souboju, kazi ofsajdovy pasti, vypousti souboje... Dva roky se ve vedeni tvari, jak vsechno funguje, a ted se nakupily problemy na sebe a silene na to dojizdime.

On tam nemel koho poslat, jedine Taverniera, a ten by nas teda nevytrhnul. My proste kvalitni nahradniky nemame.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chybel mu Hatem, Cheick i Cabaye no Amalfitano je takovy spatnak, ze si jeste nekopl?

Reagovat
smazaný uživatel

Hral nejaky zapasy v EL. Neni spatnej, ale je takovej zbrklej. Pardew mu asi da cas se aklimatizovat, jako to udelal se Santonem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

dneska tři jména: Giggs, RvP a hlavně mistr Carrick...

opět opáčko, na dědky se nadávat nebude a zrovna dnes to Giggs potvrdil...já vím, že už mají svůj věk a hrát s mladýma agresivníma bejkama pro ně není žádnej med, ale ještě dokážou být stále platní...takže nějaké Giggs nebo Scholes v základu a komenty to je na piču, , , , tak na to nejsem zvědavej a trošku o tom někteří porozmýšlejte, protože dnes byl Giggs na 100% v top 3 hráčů zápasu...to je první věc a fakt mě tyhle komenty serou...

RvP je nákup jako kráva a vyplácí se každá libřička, kterou jsme za něj dali...výbornej, skvělej, pracovitej a hlavně gólovej...na to, že minulý zápas přežil vlastní smrt, divím se že se dal tak rychle dokupy a podal tak výtečný výkon

Carrick - nejnedocenější hráč MU téhle generace...my ještě víme, jaký poklad v něm je, ale spousta ostatních to nevidí, lidi co se motají kolem anglické repre to nevidí už vůbec a já říkám jediný, tak ať si naserou...naprosto v bezkonkurenční formě hraje poslední zápasy, klíčový muž sestavy a jak už jsem říkal před sezónou, žádný Clev-Andy na středu a podobně, vždy to bude Carrick a někdo...dneska ty pasy, prostě lahoda...

obrana se mi už ani komentovat nechce, to už prostě nemá obdoby a píšu to snad týden co týden...to je prostě smutný, špatný, komediální estráda snad každé kolo...co s tím opravdu netuším, protože pořád čekám, kdy se to zlepší, pořád opakuju, že si to musí sednout, ale půlka sezóny v tahu a zlepšení absolutně žádné, pořád stejná tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

iamek, ziadame ospravedlnenie

Reagovat
iamek

A za co :-O. Za ten otresny vykon ? Scholes byl sileny. Rio taky tragicky. Giggs odehral jakz takz druhou puli. Carrick jako vzdy famozni. Nas nejlepsi hrac tuhle sezonu ( opet ). Ja jsem pro at hrajou dedci, ale ne spolu. Pak to vypada jak dneska, ze se stestim otocime zapas. Proti Spurs jsme to stigro nemeli.

Reagovat
Dawon

Souhlasim, netrha mi zily kdyz nastoupi giggs nebo scholes, ale kdyz nastoupi oba spolu tak to vetsinou zavani pruserem...ikdyz je pravda, ze ryan dneska tonymu nekolikrat predvedl jak by kridlo melo centrovat, a ze se to da zvladnout ikdyz uz zrovna nejsou nohy na to aby plachl tomu obranci po lajne.

Reagovat
niflheim

Giggsy a Scholesy dokážou zahrát parádně, dá se o ně kolikrát v zápase opřít (jako dneska o Giggsyho). Ale Fergie by je prostě neměl dávat k sobě do základu najednou, tam potom chybí ta dynamika ve středu hřiště, zvláště s absencí Wazzy.

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
Swarley

to já říkám taky, ale prostě nějak se mi zdá, že se moc rychle zapomíná nebo co...vím, že se na zásluhy nehraje, ale pořád je potřeba mít na paměti, co jména Giggs a Scholes znamenají...

jen mě to dneska nějak nasralo, možná tradičně přehnaná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Co na to říct, snad jen na všem.

Reagovat
smazaný uživatel

a čtvrté jméno EVRA..

Reagovat
Carrick

Reagovat
r.mrazik

scholes dneska spis nic,nez moc...ti dva hrat spolu nemuzou

Reagovat
Swarley

tak když je Giggs na křídle, tak to je v pořádku, ale Scholes vedle Carricka není optimální řešení...

Reagovat
r.mrazik

presne tak to myslim...dva dedci plus carrick hrat vedle sebe nemuzou...bylo krasne videt,kdyz tam prisel clev jak se to zmenilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava co končila měla aji začínat. A Scholes mohl přijít až na eventuální konec, na držení výsledku.

Reagovat
r.mrazik

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím s tým , že sa nemajú odpísať ale nech ich dáva hrať preboha po jednom , pretože v útoku to je famozne ale ani jeden sa už nestíha vracať , preto to dneska bolo čo útok to nebezpečie pre MU

Reagovat
smazaný uživatel

Wba

Reagovat
Miguel19

QPR a jejich záchrana

Reagovat
smazaný uživatel

http://cadfael.tv/image/src/1356541081997.gif

A za tohle nedostal cervenou?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš United.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky pěkný kus blba.

Reagovat
cristiano.K.

*druhou žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel? Vzdyt tohle bylo uplne jasne na cervenou, ani nahodou nehral balon a napnutou nohou sel po kotniku, tady uvazovat nad zlutou je na facku, jasnejsi cervena snad byt nemuze.

Reagovat
cristiano.K.

ted ti asi ještě stoupne, on za to nedostal ani žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak nevim kde stali rozhodci, doufam, ze dostane aspon dodatecne stopky tak na 3 zapasy minimalne. Likvidacni faul.

Reagovat
cristiano.K.

odnesli ho na nosítkách,jsem zvědav,kdy se vrátí na hřiště.

Reagovat
PJ

Co tři zápasy, pět let natvrdo bych mu dal Ale jinak máš pravdu, kdyby dostal rovnou červenou, nemohl říct ani prd.

Reagovat
C0br

Tohle je prostě jasná žlutá, zase to zkresluje zranění hráče. To, že nedostal žlutou nechápe asi nikdo. Každopádně to, jak tady na to zas někteří shazují výsledek zápasu je komické.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani nevedel, ze se zranil, ale co vic mel LAV udelat, aby dostal cervenou, tohle je naprosto likvidacni zakrok, s trochou "stesti" mu mohl ukoncit karieru.

Reagovat
C0br

Tak pod pojmem likvidační si fakt představím něco jiného, jak skluz z boku na kotník v souboji, kam prostě dojel pozdě. Takových střetů máš 10 za zápas, tenhle byl prostě vyzvednutý tím, že se zranil, že to bylo těsně před koncem a že měl AV dostat druhou žlutou. Tohle prostě není nikdy redka.

Reagovat
C0br

Když to srovnám s tím množstvím likvidačních zákroků, co jsem viděl, tak tohle je maximálně tmavě žlutá a ne jasná redka s distancem, jak tady někteří prezentují. Žádný úmyslý, žádný hrozně brutální faul, prostě tam dojel pozdě. Tady o nějákém zranění rozhodují už jemné nuance, které mohou být faktorem už při každém zákroku.

Reagovat
niflheim

⇈ je toto možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vyhráli sme gólem ke koncu zápas co byl v televizi, takže podobnou nenávist holt musíš čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nestacim divit, skluz primou nohou na kotnik, kterej mu ho mohl uplne v pohode prelomit na nekolik casti, je proste jen obyc faul a neni likvidacni. Aha.

Reagovat
r.mrazik

likvidacni...

Reagovat
C-M@ster

žlutáááá

Reagovat
cristiano.K.

už jednu měl

Reagovat
C-M@ster

Tak druhá mohla být.

Reagovat
cristiano.K.

*měla

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoň si Flamere

Reagovat
Liquid

přitom za menší fauly hráčům Newcastlu karty dával, žlutou klidně mohl mít i Van Persie, ale zde to bylo evidentní, navíc hráč Newcastlu zraněn a přesto bez karty....

Reagovat
niflheim

Všichni jsme se shodli, že ten faul měl být potrestaný...jen teď přijde ta pověstná skupinka haterů a vykouzlí z toho odvolání Gilla...gratulace.

Reagovat
db18

to víš, tady nešlo o život

Reagovat
Godwinson

Co Marveaux? Koukám, že odehrál celej zápas.

Reagovat
cristiano.K.

na míči je úžasnej, ale taky právě u toho míče je strašně málo na to jakej má potenciál. Trefil nádherný břevno z přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry. Hraje cim dal lip, snad vydrzi zdravej. Minule na konci suploval Cabayeho roli a taky mu to docela sedelo, ale potreboval by uz staly misto v sestave, zatim cestuje spolecne s ostatnima z mista na misto a pak to takhle dopada.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbil, v první půli dal břevno z přímáku a přišel mi nejživější z Newcastlu.

Reagovat
fantomas

KICK-OFF DELAYED 15 MINUTES: Due to the late arrival of the West Bromwich Albion team kick-off for today's game...

Odkdy se na zápasy cestuje MHD?

Reagovat
Carrick

Carrick je prostě úžasný, dokonalý, geniální!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

samochvála smrdí

Reagovat
Carrick

Reagovat
C0br

a hlavně nedoceněný. V dnešním fotbale, kde se kouká jen na čísla v kolonkách G a A, nemá takový hráč šanci být uznáván, tak jak si zaslouží.

Reagovat
vitasrp

Výhra a tři body super, začíná to alespoň trochu zase šlapat..

Zápas celkově nudný a nezáživný, nicméně nic víc jsem od toho dneska nečekal. Naopak jsme to zvládli docela dobře, měli několik šancí a hlavně dali branku již v první půli, přičemž soupeř se za celý zápas k pořádnému ohrožení naší branky dostal až v nastaveném čase. Celkem s přehledem odehrané utkání..

Nicméně mám docela strach, jak budeme dobývat zaparkované autobusy soupeřů. Protože do plných zatím pod Benitezem nijak extra neumíme, což byl ostatně jeho problém už v LFC. Potíž je také v tom, že Torres je při dobývání soupeřovi svatyně úplně neschopný.. Pár šancí si sice asi vždy vytvoříme, jenže nemáme spolehlivého zakončovatele, tudíž se bojím, že takových ztrát ve stylu 0:0 jako s Fulhamem bude více..

Jinak potěšil Luiz, byl vynikající a prakticky u všeho nebezpečného směrem vpřed. Zatím jeho výkony ve střední zálohy nemohu hodnotit jinak než výborné, snad v tom tedy bude dlouhodobě pokračovat..

Reagovat
Trapper

souhlas

Reagovat
Arbiter

35 - Man City have just offered Sunderland 35 million pounds for this player Adam Johnson who they've never heard of. Alumni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
Arbiter

2 - For the 1st time in English top-flight history, 2 teams (QPR & Reading) have managed only one win from their opening 19 games. Struggle.

Reagovat
niflheim

100. za Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší tým ve vesmíru

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevím který vesmír myslíš ale v tom našem je max v Top 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Plus obrovský klobouček před Giggsym. To je neskutečné, jak tam v jeho věku jezdí nahoru dolů 90 minut, vymýšlí, bere na sebe odpovědnost, skáče po prdeli, skluzuje, dře jako kůň... Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

niet nad casty postelovy trening

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
cristiano.K.

byl výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska měl parádní centry. Ale strašně mě štval tím, jak dostal balón, sprintoval, a pak to musel zastavit páč nestíhal předběhnout bránícího hráče. Zpomalil tím většinu našich brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie pred 3 dnami skoro zomrel a dnes dal gol

Reagovat
C0br

Nebál bych se použít slovo hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Co hrdina. Rovnou Legenda

Reagovat
C-M@ster

Zas jeden, co nepochopil slova Fergieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě se dívat, jak fanoušci CFC, MCFC, LOSERPOOLU, AFC tu zas brečí a zpravují si náladu nadáváním na rozhodčího, SAF, FA, ....

Reagovat
smazaný uživatel

Spanheli?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
BrainBlender

I ten filip je lepší troll.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je filip?

Reagovat
miky10

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
miky10

SuperPear byla lepší.

Reagovat
Tomekcz

Fergiiiiiiiiii

Reagovat
cristiano.K.

Chce se mi totálně blít z obrany NUFC. Jsem totálně nasranej, protože jsem měl vsazeno,že MU dá druhej poločas přesně dva goly, to je jedna věc. Před golem Colo ukazoval rukama at obrana vystoupí ven,Wiliamson je giga tragéd,Hráška neuhlídal už u tý první tutovky hlavou.U čtvrtého golu ho opět neuhlídal.

Remíza by byla zasloužená, NUFC 3x vedlo,nastřelilo 2x konstrukci,MU měli taky šance. Valencia jasná červená, druhý gol NUFC sporný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, jestli by byla remiza zaslouzena, spis povazuju za zazrak, ze jsme jeste v 90. minute meli bod na dosah

Reagovat
cristiano.K.

3x jste vedli,85. min. jste trefili tyč, na šance sice lepší MU,ale bod byl hodně blízko...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl blizko, ale nebyl by zaslouzeny.

Reagovat
cristiano.K.

vem si jak hrálo MU první poločas. Druhý si zasloužili vyhrát,ale první ne a celkově taky za mě ne

Reagovat
smazaný uživatel

S tvou zaujatosti je tezky se dohadovat

Reagovat
cristiano.K.

je za stavu 3:3 jsem měl výhru na tiketu 700kč+ fanoušek LFC

i podle přehledu zápasu je to na remízu

http://www.livesport.cz/zapas/tYKpdADP/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze kolik tech strel MU bylo nebezpecnych, a kolik strel NUFC bylo nebezpecnych

Reagovat
cristiano.K.

V MOTD ti to spočítám

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne ten primak byl krasny....to mel byt gol

Reagovat
r.mrazik

remiza by zaslouzena rozhodne nebyla,to se nezlob...newcastlu tam padlo snad vse krome toho krasneho primaku...

ale jo...drzeli krok extremne dlouho

Reagovat
kissak

Jasne o tom svedci statistika zapasu

Reagovat
r.mrazik

rekl bych,ze jsme meli vice golovek...

je fakt,ze tam byla jeste ta tyc,kdy se to mohlo opet zlomit...

zbytecna debata...dulezite je,ze to byl pekny zapas

Reagovat
cristiano.K.

za to MU dal první dva goly až potom co zahodil 10šancí

Reagovat
r.mrazik

presne tak

Reagovat
cristiano.K.

ted nevím,jestli je to ironice, protože MU dal první dva goly ze dvou šanci (pološance a trma vrma do prázdné)

Reagovat
r.mrazik

jj,byla to ironie...nase prvni goly padly taky celkem zniceho,i kdyz se k nim zacalo schylovat...ono se to tezko hodnoti,kdyz newcastl trikrat vedl,meli tycku...ale rekl bych,ze i na sance jsme to vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

na červenou to nebylo.. ale žlutka měla byt

Reagovat
cristiano.K.

už jednu měl, takže druhou měl dostat.

Reagovat
kissak

Sice nesnasim Real M., ale preji jim aby porazili MU v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

spatny detstvi?

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, to jsou zas výsledky Ještě čekám výhru Tottenhamu a prohru LFC a zkáza je dokonána ...

Reagovat
r.mrazik

prvni polocas,kdy hral javier pod persiem to bylo divne...ale kdyz pak prisel clev a HLAVNE sel persie pod hraska,tak to bylo skvely...

tenhle tah nam vyhral zapas...at persieho nemusim,tak je proste uzasny...

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER UNITED MISTRI 2012/2013

Reagovat
Swarley

loni

2. Manchester United 19 14 3 2 49:17 45

letos

1. Manchester United 19 15 1 3 48:28 46

Reagovat
smazaný uživatel

co sa to s tou obranou stalo?

Reagovat
Swarley

je to mazec, ale tak nějak mě i zarazilo, že jsme loni dali ještě o gól víc...nějak my přijde, že letos dáváme spousty gólů

Reagovat
smazaný uživatel

my taky

Reagovat
Swarley

dneska to dobře točím, aspoň je vidět, že to tam nedávám na náhodu, ale je to jen špatně zvolený systém

Reagovat
Swarley

ztráta Chelsea 11 bodů jako loni, ale zápas k dobru...Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jediné co se změnilo je, že City se nedaří zopakovat tu svoju hvězdnou sezónu. A to jim pořád ještě nepřišlo nějaké výraznější zranění, a my máme zase plnou marodku.

Reagovat
I am Mancunian

teraz mame presne ten jeden bod navye, ktory nas stal titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad budete mit o 2 body min, coz vas bude stat titul letos.

Reagovat
smazaný uživatel

jak může někdo fandit United toje takovej zkorupovanej tým. Kdyby žvýkačka rozhodčím nedával obálky s prachama tak jsou nekde na 4-5. místě

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Já bych tipl, že na osmém.

Reagovat
r.mrazik

v tech obalkach nejsem totiz penize

Reagovat
r.mrazik

nejsou....pisu dneska jak indian

Reagovat
smazaný uživatel

Kulky?

Reagovat
r.mrazik

konsky hlavy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
niflheim

200. za Fergieho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má u mě vroubek za dnešní sestavu.

Reagovat
niflheim

Doesn't matter, 3 points

Reagovat
kissak

A jeho odchod do duchodu

Reagovat
Rarášek

Odemwingie

Reagovat
r.mrazik

koho tipujete letos na celkove 4. misto? zvladne to arsenal nebo to udrzi everton, da se predpokladat,ze WBA dojde sila...

Reagovat
niflheim

Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby Tottenham vedl Redknapp, tak bych věřil jim. Wenger je lepší manažer než AVB.

Reagovat
Mihi

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

A Spurs mas kde??? Spurs budou minimalne 4.

Reagovat
r.mrazik

to je ta dalsi moznost...osobne moc AVB neverim...jejich hra je takova...divna

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasim, ale ja doufam, ze je to proto, ze je neco uci a ze to potrva tak sezonu, nez si to sedne, a kdyz to i v tyhle spatny sezone bude 4. misto, tak v ty dobry to nechci ani domyslet.

Reagovat
r.mrazik

tak to si pockam,co je nauci...

kdyz si vezmes z dnesniho pohledu,jaky material mel v portu...a ten u kohoutu nema

ale uvidi se...jen si nemyslim,ze je takovy kouzelnik...spurs mivavali mnohem lepsi kadr a kde koncili...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
Miguel19

United, CFC, City, Tottenham...

Reagovat
smazaný uživatel

City, CFC, United, Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

bleh

Reagovat
Miguel19

To je pravděpodobnější konec světa

Reagovat
Liquid

ještě prohodit United se Spurs a OK

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle blbě tipuješ všecko?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nebo Tottenham

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Liquid

bohužel se obávám, že Arsenal, přál bych to spíš Tottenhamu, ale zasloužil by si to teď nejvíc Everton, či spíš WBA, kteří se tak vysoko ale neudrží

Reagovat
Zaschrona

Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No že Robben nikdy nepřihraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja cetl "calm down nad kiss me the balls"

Reagovat
Rarášek

Jojo,copak Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Rooney koleno a tri tydny out :/

Reagovat
C-M@ster

Jak to víš?

Reagovat
iamek

Sky Sports:/

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Postsovětské země chtějí svou soutěž

Po Kontinentální hokejové lize chystají

v Rusku také nadnárodní fotbalovou sou-

těž, kterou by hrály kluby z bývalých

sovětských republik. V čele organizač-

ního výboru stanul prezident a trenér

Alanie Vladikavkaz Valerij Gazzajev.

Zájem o účast v projektu mají i ruský

šampion Zenit Petrohrad, CSKA Moskva či

Anži Machačkala, na Ukrajině Dynamo Ky-

jev a Šachtar Doněck. Slibují si od to-

ho příliv fanoušků a kvalitnější sou-

těž. "Zájem projevily i kluby z Bělo-

ruska, Arménie a Kazachstánu," řekl

Gazzajev v ruské televizi. Případný

vznik soutěže by musela schválit UEFA

Čekal jsem to...

Reagovat
smazaný uživatel

a at tahnou z EU a LM a bude to kráááása

Reagovat
smazaný uživatel

teda z EL*

Reagovat
smazaný uživatel

z EU potáhne Británie

Reagovat
Miguel19

Why not..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a není to jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Třeba v Hradci to budete chtít hrát jako onehdá KHL. A vyfoukne vám to zase Praha...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vyřešej s pohárama?

Reagovat
smazaný uživatel

jako v Severní Americe

Reagovat
smazaný uživatel

EL je zajímat nebude. A do LM první 4, myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nejdřív myslel, že je to nějaká básnička

Reagovat
smazaný uživatel

Zkopírováno z teletextu

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs 15 rohov za prvý polčas? To čo robili?

Reagovat
Swarley

asi kopali dost rohů

Reagovat
smazaný uživatel

no shit sherlock

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Swarley - jsme spokojeni po obratu?

Reagovat
Swarley

jak spokojení?

Reagovat
niflheim

Narážím na madridovu básničku

Reagovat
Swarley

rozporuplné pocity, na jednu stranu supr zážitky, na druhou stranu občas by se z nich člověk zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Dá někdo kvalitní link na Spurs? Díky

Reagovat
alcantara

Je normalne, ze sucasnej Chelsea ako tak prajem?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, si infikovaný.

Reagovat
Mihi

Áno, máme sympatický tím.

Reagovat
Side

Reagovat
Mihi

Namiesto argumentu smajlík typické

Reagovat
sintha

Samozřejmě.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde nepřát týmu, kde jsou hráči jako Mata, Luiz, Oscar, Azpi, atd...

Reagovat
alcantara

Prajem Rafovi, aby zatvoril ostatnym klapacky, je tam Mata, Oriol, Terry nehrava, Drogba prec, Lampard na lavicke... Esteze to vynahradzaju hraci ako Cole, Ivanovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu s čistým svědomím říct že máme nejméně simulantů v týmu a s Benítezem i zábavný styl hry(ikdyž dneska nic moc) a nejlepší mladé hráče v Evropě, takže ano je to normální

Reagovat
fantomas

Pod RDM ste určitě hráli zábavnějc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kdo sleduje Tottenham proč to Adebayorovi vůbec nestřílí?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to precenovanej shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neni?

Reagovat
smazaný uživatel

v plnej forme je jeden z najlepsich utocnikov ligy, akurat tuto sezonu nema formu absolutne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

precenovanej čurák

Reagovat
smazaný uživatel

to by slo

Reagovat
smazaný uživatel

Max jedna povedena sezona v kazdym klubu, u Spurs uz svuj limit vycerpal

Reagovat
fantomas

A prdel je, že takovej Clichy je uplně stejná firma. Ještěže sme se jich docela včas zbavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Na tvý poměry i celkem jo.

Reagovat
alcantara

Tiez myslim, snad ma to po Vianociach prejde.

Reagovat
miky10

Rozhodně ne, ani já jí skoro nepřeju.

Reagovat
Chazy

Wolves a Bolton ..

Reagovat
Tomoro

Co tu furt všichni nadáváte? Dneska jsem se rozhodl, že si zápas ManU a Newcastlu užiju..přál jsem Newcastlu (což je asi jasné tím že fandím LFC) byl mi nabídnut velmi kvalitní fotbal množství šancí, rozhodčí to kurvil na obě strany zhruba stejně... ale zápas to byl parádní a užil jsem si ho do poslední sekundy! Učka potvrdila svou vyjimečnost tím, že se nesložili a zápas dovedli k vítězství v nadstavení.. pokolikáté už a i proto jsou momentálně tam kde jsou..umí vyhrát i takovýto zápas..že sir zas pičoval? a který manažer by to neudělal po té estrádě kdy tam zvažovali ten gol až ho uznali.. každý by si to chtěl se sudími vyjasnit.. poslednáích 15 minut neskutečné nahoru dolu bez záloh.. nechápal jsem že Newcaslte nebránil ale bylo mi to od nich sympatické! nečervenou pro Valenciu sudí jen podrthl svuj hrozný výkon.. přesto jsem rád, že jsem zvolil právě tento match !

mám takové tušení že Stoke-LFC bude kapánek o něčem jiním ale snad tam aspoň ten bodík ukopem

Reagovat
kissak

Moc pekne shrnuti nestranneho fanouska, ale musis se vcitit do pocitu Magpies. Zatim sezona nic moc, jasne zapasy ve kterych jsme meli bodovat a nebodovali. Pak prijde zapas proti MU ve kterem se rveme jako lvi, podame nejlepsi vykon v sezone i presto neurveme ani bod.

Reagovat
Tomoro

Tomu naprosto rozumím, navíc člověk píše v emocích a nechá se strhnout..fanoušky Newcastlu chápu..ale proč tu zase celou diskusi zaserou fandové ostatních týmů nechápu..vždyť to byla oslava fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi vykon tezko muzeme podat v zapase, kdy absolutne nefunguje obrana

Reagovat
Dr. Admess

Michu To sis zrovna dneska musel vybrat špatný den Ze tří gólovek nedat ani jednu..

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete 2. Anglickou ligu? Cardiff zase vyhrál a myslíte, že to udrží až do konce? Bylo by fajnkdyby v PL byli 2 týmy z Walesu.

Reagovat
smazaný uživatel

pro ně platí jediný pravidlo - musej se vyhnout playoff, to je pro ně prostě zakletý

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale letos fakt už vypadjí, že by mohli i celkově vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, na druhou stranu championship je krásně vyrovnaná, takže je těžký to říct na 100 % (na PO ale maj určitě)

Reagovat
smazaný uživatel

Na 100pro se to říct nedá, to je jasný ale věřím jim, mají dobrý hráče, zvlášt Bellamyho.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju. Rozhodne maji na to, aby primej postup udrzeli, ja sam doufam, ze budou prvni, v cervenci jsem na to vsadil, takze jim ted musim fandit Realne je muze ohrozit jen Boro, takze pokud na ne neprijde krize (a pokud Swans nesestoupi), uvidime v pristi sezone velssky derby v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla pecka. Swansea určitě nesestoupí, za to dám ruku do ohně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, jsem alibista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To by bylo zajímavý, každopádně když se na Cardiff City Stadium všichni uklidili o přestávce do útrob zkontrolovat na obrazovkách výsledky v PL, tak mi přišlo, že měli srovnatelnou radost z prohrávání Londýňanů (konkrétně WHU) i Swansea. Takový paralelní konflikty centrum x periferie, periferie x periferie. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se nemaji moc v lasce, i v Champu mezi nima byla velka rivalita. Treba kdyz byl Cardiff ve financnich problemech:

"What's that coming over the hill, is it the taxman, is it the taxman?!"

Swansea fans to Cardiff.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, vraj Demba povedal, že do Arsenalu neprestúpi, lebo ešte nechce opustiť Magpies. Takže po Hunterovi padá asi aj on a ten zoznam sa nám celkom skracuje. Nakoniec bude tá "posila" to, že Chamakh nešiel na APN.

Reagovat
kissak

To by byl teprve gol, kdyz uz s tim skoro vsichni pocitali

Reagovat
smazaný uživatel

S Dembom v Arsenale? Kto s ním "už počítal"?

Reagovat
kissak

Neustale se zde pise v souvislostech Ba a Arsenal a bere se to jako tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

to sa píše, ale ako tutovku to fakt nikto neberie.

Reagovat
Miguel19

To se psalo i o Matovi a teďka si píská Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

kam měl jít ?

Reagovat
Miguel19

Nevím, ale je mi to jedno.

Reagovat
Godwinson

Nejlepší by bylo, kdyby tam podepsal novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj to, alebo odchod od PSG, čo je jeho "boyhood club".

Reagovat
Godwinson

Tak tahle volba se mi líbí. Buď zůstane nebo shnije na lavičce PSG, ideální

Reagovat
Godwinson

(abych doplnil, oni by ho s největší pravděpodobností nechtěli ani kdyby chtěl hrát zadarmo, takže zůstane v Anglii)

Reagovat
smazaný uživatel

JD

Reagovat
Wat

Márvó.

Reagovat
aragorn

V kolik a kde je MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

2325 na BBC One

Reagovat
aragorn

Reagovat
niflheim

Ráno na pirate bay

Reagovat
smazaný uživatel

City pokoril ich bývalý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ešte pár rokov a bude každý hráč ich bývalý.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude jak v nasej hokejovej lige, kde uz hral kazdy za kazdeho

Reagovat
smazaný uživatel

super Spurs, len sa pekne drzte Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ti preju zesmesneni CM Punku Randym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Punka*

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Rio Ferdinand @rioferdy5

The pass from Carrick to Hernandez for the 4th goal....did he serve it up with a knife + fork to finish it off!

Reagovat
fantomas

Bez ohledu na výsledek LFC tohle bude ten nejhorší Boxing Day, jakej pamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších

Reagovat
ďuriLFC

Jediná šanca je že to nejako zachranime , inak je to neskutočný des.

Reagovat
niflheim

Norwich mohl uhrát bod...a škoda, že nehrál Arsenal.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsme nastartovali sérii proher AV a génius Lambert dostal druhej debakl za sebou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co že jste?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechali jsme je vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

a jaký vliv to mělo na ty porážky?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je neuvěřitelnej. nemůžu zapomenout na jeho podobnej kousek proti Interu, před 2 lety.

Reagovat
hradec

BOXing DAY budiš téměř u konce

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Aston Villa má fakt dost. Z posledních dvou zápasů 0:12.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný kombinační fotbal v podání Spurs a neskutečný výkon Balea. Boas dělá svojí práci skvěle.

Reagovat
tomasinho

BALEEE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrde

Reagovat
tomasinho

Jsem zapomněl udělat sestavu, jinač by ji neměl. Ale sere mě Mignolet.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Miguel19

Nejhorší útok a 2. nejhorší obrana To je na sestup AV.

Reagovat
stas87

velios je dobry hrac alebo mantak?

Reagovat
fantomas

Manták.

Reagovat
stas87

fakt?si pustam videa o grecku,krajine aj futbalu a zarazilo ma ze je v evertone a ma asi 4 starty,aky je to typ?nieco ako samaras?

Reagovat
fantomas

Doufám, že na týhle planetě neexistuje žádnej další Samaras. Podle Zaschrony má střeleckej instinkt a tak. Podle mě je to ale spíš netechnický kopyto, co to možná časem dohraje na úspěšný dřevo typu Džeka, ale daleko spíš bude dál působit jako takovej žolík (nebo hvězda pro rezervu) v týmech velikosti EFC.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Mantak Nieco ako Macheda.

Reagovat
stas87

v champu by nenasiel uplatnenie?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, zalezelo by na konkretnim klubu. V rezerve EFC je to hvezda

Reagovat
stas87

tak uz si zo mna nerob prdel,fakt netusim ako sa mu vedie a zo zostrihov hovno poznam

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nerobim prdel, fakt to neni zadnej zazrak, ale v Champu by si v nekterych tymech zahral. Myslel jsem, ze si cetl o zajmu nekoho z Champu

Reagovat
Zaschrona

Zajem v Champu pry o nej je, ale Moyes ho nechce pustit. V rezerve ale hraje dlouhodobe skvele, bohuzel zas tak moc jinych sanci ho videt neni..

Reagovat
fantomas

No snad si ho teda vyhlídne náká top rezerva.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

vraj golovejsi ako Jelavic

Reagovat
Zaschrona

Golovejsi i nez Van Persie..

Reagovat
Trand

Momentálně ano.

Reagovat
Zaschrona

Tak to ma i Anichebe..

Reagovat
Zaschrona

Vellios je uzasny hrac. Famozni hrac ve vzduchu, skvely cich na vyber mista, ma spoustu sebevedomi a kvalitni zakonceni, do kombinace taky neni vubec spatny. Jakmile hraje, tak je Everton o mnoho nebezpecnejsi nez obvykle a hlavne dava goly. Zatim ho ale Moyes nesmyslne malo pouziva.. Jako zolik z lavicky toho uz ale ukazal dost, od zacatku zapasu bohuzel ale jeste nedostal prilezitost, naprosto nepochopitelne.. Z Apostolose ale bude v kazdem pripade dle meho opravdu velky hrac - dalsi z vybornych objevu skautingu EFC.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

To už fakt ani není vtipný.

Reagovat
Zaschrona

Vsak ja to myslim vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

lalalala Garethinho!

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa zdá sa že budú radi ak sa zachránia a pritom pred pár rokmi boli častý účastník európskych súťaží

Reagovat
smazaný uživatel

pre nich bude dôležitý nasledujúci zápas s Wiganom,ak vyhrajú odtrhnú sa od zony zostupu na 6 bodov a ak nie,....

Reagovat
smazaný uživatel

Fantik mel s tim Lambertem pravdu.

Reagovat
fantomas

Dík.

Reagovat
M0rb1D4S

Walters

Reagovat
Aldeano

Nottingham odvolal O'Driscolla

Sean O'Driscoll už není manažerem Nottinghamu, klubové vedení jej dnes odvolalo. Předseda Forest Fawaz Al Hasawi uvedl, že nyní hledá trenéra se zkušenostmi z Premier League.

Oni dnes vyhrají nad Leedsem 4:2... Není nad Arabského majitele...

Reagovat
smazaný uživatel

... the fuck ?

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešnej výhre? to je na smiech,ani tabulkovo nie sú na tom až tak špatne

Reagovat
smazaný uživatel

To sou kokoti S prumernym kadrem, s tymem, kterej se loni placal ve strasnejch srackach, je ted Driscoll bod za play-off a oni ho odvolaji Abra style

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dr. Admess

Sice Swans dneska ztratila dva body, ale...

Still better than Liverpool and Norwich!

Reagovat
smazaný uživatel

LFC s Arsenalem jsou nejubožejší týmy v Anglii.

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

Nebyl ten losos nákej otrávenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem si rejpnout.

Reagovat
smazaný uživatel

boha, to bol rýpanec!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ešte!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses teda rozjel.

Jedna hláška roku za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, proč mají fanoušci Chelsea furt potřebu srát se do Arsenalu. Asi to jejich Pride of London

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hľadajú si rivala, keďže všetci na nich hádžu bobek.

Reagovat
smazaný uživatel

Bereš mi slova z úst JungGooní.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dělám to naschvál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

To už vyjde nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

fanta vyhodim si balea a nasadim cazorlu...zachranil ma aspon walters,snodgrass ani bassong mi nic nezahrali

Reagovat
smazaný uživatel

u mňa je to už piatym kolom tragédia.

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik prosím dnes dávají match of the day?

Reagovat
Tomekcz

23 20

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
DieFohlenBMG

Adam Johnson revenge

Reagovat
Godwinson

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Jsi to zkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle posrat smajly může jenom hrubas jako ty.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke spokojenosti mi chybí jenom výhra kanárků, ale i tak super Boxing Day

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta.

Reagovat
smazaný uživatel

To co dneska Stoke předvedlo byl prostě Anglický fotbal ze staré školy . Liverpool nehrál špatně, bojoval na plno, snažil se, ale Stoke hrálo na 130% disciplinovaný, tvrdý, nátlakový fotbal... no prostě radost pohledět !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
ďuriLFC

Neskutočne nasratý som , vlastne ani nie nasraty ale sklamany. Ano , Potters su doma silný , ale ten zápas sa mal odohrat s uplne iným pristupom . Horši Boxing som fakt ešte nikdy nezažil.

Reagovat
PhilipS

Legrační ten Liverpool...teď ještě do tohodle chaosu přivedou šmatláka Sturridge...místo toho můžou mít za podobný peníze Sneijdera... buď jsou ve vedení neskuteční amatéři nebo někdo má z těhle přestupů slušný provize...(přestupy Carrolla, Downinga, Boriniho a dalších za nesmyslný částky...To je něco nevysvětlitelnýho!)...docela fanoušky Liverpoolu lituju...

Reagovat
stas87

no postavit si tim na niekom kto bol klucovym hracom len v ajaxe chce odvahu

Reagovat
PhilipS

Za prvé sem nemluvil o postavení týmu kolem něj...a za druhé si ho asi mockrát hrát neviděl viď... No jestli se vám ty přestupy líbí...tak fajn..hodně štěstí

Reagovat
stas87

mne je liverpool u prdele....len ti pisem ze sneijder potrebuje byt tym tahunom ale ten uz tam teraz je a sneijder je z mojho pohladu problemovy hrac(ego)este nieco?

Reagovat
PhilipS

hele asi ne...tvůj přehled není valný, když to řeknu diplomaticky...potřeboval bych tu reakce od zasvěcenějších...

Reagovat
stas87

nie som elita no...tych sa spytaj

Reagovat
cristiano.K.

v Interu taky

Reagovat
stas87

cambiasso,zanetti a millito...+stoperi,wes len zapadol do toho stroja ale klucovym hracom nebol

Reagovat
cristiano.K.

jj Sturridge a Sneijder jsou stejné posty

Reagovat
PhilipS

Naprosto irelevantní vzhledem k tomu jak rozdílná kvalita to je...

Reagovat
cristiano.K.

aha

Reagovat
Maresma

Hlavně jaký rozdílný plat.

Reagovat
PhilipS

No pokud ho chce Tottenham, kterej má limit 65k, což je mimochodem zhruba nynější Sturridgův plat...tak to nebude tak horký...

Reagovat
Godwinson

Já nevim, ale Borini přišel proti těm ostatním za docela směšnou almužnu, ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Cca 15 se taky dá, ne?

Reagovat
Godwinson

15 ale v eurech, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, dvojnásobek jeho reálný ceny.

Reagovat
Godwinson

Což je pořád na Liverpool terno, máš tam ještě Carrolla a Downinga

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

si to fakticky cucáte z prstu dpč

Reagovat
tomasinho

Jojo, potřebujeme další stojáka, to sedí.

Reagovat
PhilipS

ne...potřebujete fotbalistu...atletů tam máte dost...nechápu to zaměření na Sneijdera...měl to bejt hate hlavně na vedení přestupů...

Reagovat
smazaný uživatel

Bebé si v letošní sezoně ještě nezahrál za první tým Manchesteru United a v brzké době zřejmě změní dres. Prezident Ria Ave Antonio Silva Campos prozradil, že s Rudými ďábly jedná o hostování 22letého útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Toho popeláře jsem snad nikdy neviděl hrát. Jo vlastně viděl proti Crawley, když ManU s haluzí vyhrálo nad klubem z konference 1:0 ( Crawley dalo v poslední minutě břevno ).

Reagovat
smazaný uživatel

su to trapaci

Reagovat
Swarley

Reagovat
C0br

Tak tohle SAF posral

Reagovat
CubONE

do zakladu nech ide

Reagovat
Swarley

ale letí to, co? přišel jako mladý klučina, který ani pořádně neuměl kopnout do balonu a teď? a teď je jen o něco starší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhem polocase se rozjela slusna holomajzna. Vybocoval snad jen ten Waltersuv gol.

Jinak Shelvey se mi zacina svym chovanim protivit. Potreboval by od nekoho srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak někdo může fandit tomu shnilému klubu z Manchesteru. Copak se nestydíte? Rozhodčí vám pomáhají každý zápas a k do toho všeho Ferguson mele sračky viz. Van Persie. To asi ten plesnivej dědek co na něj leze důchodcovská demence neviděl zákor Evanse na Drogbu. FUJ!

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe asi nikdy nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len otázočka, videl si dnešný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

ty nejsi v koutě a nestydíš se?

Reagovat
smazaný uživatel

čo som spravil? mal by som?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano viděl dnes po 100 letech United ochutnali svoji vlastní medicínu Jenže zafungovalo to zkurvené kouzlo prodloužení což je u united spíš tradice než náhoda,

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak nič, len som to skúsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju každý zápas PL

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Digi sport tak je to o dost jednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tam to bezi 24/7 s vynikajicim komentarem

Reagovat
Bayern +

Uz postahovali vacsinu z Novasportu tak, je to celkom ok. Trebars ja (i kvoli nie idealnej anglictine) by som urcite nemenil, teda hlavne priame prenosy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale nevedel jsem, ze davaji kazdej zapas PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak já mám zapnuté i streamy... Navíc je to určitě lepší než Slovak Sport či Fanda. In the end commentators doesnt even matter.

Reagovat
GeneralGoat

dont...

Reagovat
smazaný uživatel

som vždy rád, keď nás poctia návštevou ľudia, čo sa do toho vyznajú, také príjemné spestrenie. Ako vidíš tento rok Aston Villu? Zachránia sa a posunie sa to tam nejako?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ti kluci byli zdrcení po Blues a nestačili se oklepat, přece jenom dostat osmičku není tak jednoduchý. Na sestup to vidim hlavně u QPR. Ten klub jednoduše vzal hráče které nikdo nechtěl dal jim plat jako kráva. Už Hughes s tim měl problémy. Viz Bosingwa. Potom to bude mít těžké určitě Reading.

Reagovat
smazaný uživatel

asi si dam digisport

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se neseká. Samozřejmě mít Sky Sports by bylo úplně něci jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tupci .... a nebo si s tebe dělaj´ prdel.

Reagovat
cristiano.K.

dám ti palec vypadáš rozumně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
C0br

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

chich

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to nekdo rekl nahlas. A ti smajlici jen podtrhuji, jak blizko jsi pravde Klobouk dolu

Reagovat
Swarley

je to známá firma, Mr. chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nas

Reagovat
Swarley

vzhledem k NFL už to není jeden z nás, ale jeden z nich....

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvili bude zase na strane dobra, az zacne MLB sezona

Reagovat
Chazy

Spíš doufám, že přejdeš ty do NFL skupiny

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

prozraď, kdo tedy jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Sarkasmus?

Reagovat
miky10

Sarka...co??

Reagovat
smazaný uživatel

Sme hrozni

Reagovat
Chazy

rkazmus, sarkasmus >> uštěpačnost, jízlivost, výsměšnost

Reagovat
Chazy

Kua, du se přelogovat a zkopírovat to celý.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Swarley

jsi nadaný mladý padavane, mist Chazy bude mít radost ze svého učně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jen se nedělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až neuvěřitelné, že mi nevyšel under na tým s nejmenším počtem obdržených a třetím nejmenším počtem vstřelených.

Reagovat
cristiano.K.

Zasranej boxing day

Nikoho nekupovat,srát na to. Radši šanci pro Morgana. Dnes jsme ztratili i jakoukoliv teoretickou naději na 4.místo. Jestli skončíme 5. nebo 12. je úplně jedno. A Rodgers ať se probere, protože s tímhle at jde do prdele. Stáhnout nejlepšího hráče Susa v poločase a nejhoršího hráče Shelveyho tam nechá trápit celej zápas. Aggera profackovat, dneska byl u dvou golů.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne. Je to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger u toho prvého? Pošmykol sa Škrteľ pokiaľ viem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem na to ani nemusel koukat a vim, že prohrál hlavu před prvním gólem, ne?

Reagovat
ďuriLFC

Pri prvom hlavu , pri druhom neustržil Jonesa a pri treťom Waltersa . Skerts sa pošmykol pri prvom a prehral suboj pred tretim . Dnes to proste CB nezvladli .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem nevšimol som si. Ale v čase centru bol hráč Stoke pred obranou LFC takže sa pred neho nikto nemal šancu dostať. A zozadu hlavičku nad 2metrovym hráčom nevyhráš. To je taká chyba, že hm... nedával by som mu ju za vinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jones je ve vzduchu extratřída, to je jasný, ale prostě u toho gólu byl a souboj s nim podstoupil, takže to je chyba i jeho prostě.

Reagovat
cristiano.K.

mě sere,jak naši stopeři dokážou zahrát výborně na 9 z 10 a pak proti nim hraje Jones a dělá z nich prdel, nebo Cole za WHU, prostě na typologicky robustního útočníka nestačej. Není to bohužel poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Pamatuješ předloni, jak Škrtěl odlítl od Colea a ten dal v klidu gól? Tohle mám před očima ještě teď.

Reagovat
cristiano.K.

nepřipomínej něco co nemusíš

Reagovat
cristiano.K.

přečti si to znovu

Reagovat
smazaný uživatel

njn už vidím, sorry

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Už by ste s tým pohrešovanim každeho Rodgersovho striedania mohli prestať .

Reagovat
tomasinho

Však střídá jak dement, tak proč jako držet hubu? To se nesmí nic zkritizovat?

Reagovat
ďuriLFC

Samozrejme že smie , ale ne zas pindať na každe jedno ! x-krát už vystriedal na prvý pohlad naoko nelogicky a prinieslo to uspech .

Reagovat
tomasinho

A 158x na pytel. Nechápu prostě, my máme během krátké doby všechny manažery, kteří neumí střídat. Rafa, Kenny, Brendan, všechno to samé.

Reagovat
cristiano.K.

nadávám pouze na jedno střídání!!!!!! Ostatní byla v pořádku. Sice mohl přijít Cole místo Jonja,ale kvůli tomu nadávat nebudu.

Reagovat
tomasinho

Už místo Jonja mohl jít. Lucas hrál zrivna dneska dobře a Hendo toho dopředu fakt nevymyslí o nic víc teda. Měl jít kdyžtak Jonjo a Gerrard na Am. Ale to 1. střídání to zabil úplně. Colea vytáhnout musel, snažil se s tím něco udělat, to mu nevyčítám, i když zase ukázal, jak je za zenitem.

Reagovat
ďuriLFC

Hendo v posledných dvoch zápasoch v ktorých prišiel ako striedajuci hráč to dosť oživil a aj toho smerom dopredu vymyslel viac ako zvyšok zalohy .

Reagovat
tomasinho

V posledních zápasech, kdy není třeba tvořit proti zatažené obraně. Dneska tam byl další alibista fakt na nic. Střídání kus za kus, které ničemu nepomohlo.

Reagovat
cristiano.K.

to si psal i proti WHU, Hendo dnes zahrál taky špatně,jeho pohyb se vždy hodí, dneska hrál taky špatně nebo nezačal špatně a pak zkazil první balon a na to další tři no

Reagovat
aragorn

boha jeho, SUso nejlepší za první půli ?krom kolmice do vápna nezahrál nic extra. Neztrácel míč,ale nic pořadně nevymyslel, po jeho straně se snad ani neprotáhl pořadně míč. Hrubě nestíhal, pro mě očekávaný střídání, akorát shelvey měl jít místo Henda.

Reagovat
tomasinho

Kdo byl lepší? Gerrard, Lucas? A dál nikdo. Jak má tahat míč po lajně vlevo, když to není tahový a byl tam proto, aby dělal prostor Enriquemu. Je to AM, proto ho to táhne do stčředu, vymyslel dobrou kolmici, kombinoval s přehledem, rozhodně nezklamal, ani v soubojích nepropadával jak s Fulhamem. Rozhodně ukázal víc než Sterling, kterého si ty korby zase pohlídaly s cigárkem v hubě.

Reagovat
tomasinho

Zase jako v 1. vzájemném zápase.

Reagovat
aragorn

Samozřejmě Gerrard, Lucas i Pepek. Suso mezi cca 10 - 25 minutou pokazil skoro vše. Nestíhal se vracet dozadu nic. Není křidelník,ale ani nezakombinoval s bekama a mič po lajně pořadně nepothali. Mě prostě zklamal a neukazal toho víc jak Raheem

Reagovat
tomasinho

Agger u 3, Škrtel o dvou, oba byli dneska zostuzeni útočníky Potters, zvlášť Jonesem.

Reagovat
cristiano.K.

jo, oba prohráli "jednu finální hlavičku"

Reagovat
vitasrp

Však ten tým kvalitativně na 4. místo vůbec nemá, zoufale potřebujete posílit a zároveň i rozšířit kádr, není zas tak velký překvapení, že na tom v současnosti jste takhle..

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
cristiano.K.

já vím,ale čekal jsem,že budeme tomu 4. místu víc na dostřel.

Reagovat
tomasinho

No, na osmičku máme i s tímhle. S trochou štěstí na to 6. místo. Ale jinak máš pravdu, na čtyřku rozhodně ne.

Reagovat
Pinturicchio

Hezky Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

hráli sme jak kokosi na snehu

Reagovat
smazaný uživatel

a jeden kokos vám pri tom dal 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

1*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Konec 1. poločasu dobrý, pak to třetí gól zlomil. Potters hráli fakt výborně, my se zase po třetím gólu sesypali a nebyla vidět snaha, chuť, postrádalo to pohyb. Prostě hrůza. Střídání to jenom podtrhly. MOTM jednoznačně Jones, neskutečný výkon, 1+2

Reagovat
cristiano.K.

ještě Nzonzi hrál parádně,hodně se zvedl

Reagovat
tomasinho

Tak od něho to čekám, Jonese jsem dlouho neviděl, tak jsem nevěděl, jak na tom je. A ukázal, že nci ze svého umu neztratil.

Reagovat
Zaschrona

Everton play like Stoke.. Never felt more like singing the Blues!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: o Formuli 1 se nezajímám, ale tohle je top http://www.csfd.cz/film/291617-senna/

Reagovat
smazaný uživatel

Stahuju

Reagovat
Zaschrona

Opravdu skvely film.. Mimochodem, pristi rok se objevi dalsi nova, ja doufam velka pecka, ze sveta F1. http://www.csfd.cz/film/301401-rivalove/

Reagovat
Kovi81

To vypada paradne

Reagovat
Kovi81

Kdyz si nacal zivotopisne filmy: http://www.csfd.cz/film/218888-maurice-richard/

Reagovat
PhilipS

Jeden z nejlepších filmů minulého roku a to se o formule vůbec nezajímám...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi čistá duše?

Reagovat
tomasinho

To je to s Crowem? To je super film.

Reagovat
PhilipS

yep...starší klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Johnson, Dede, Agger, Enrique - Lucas, Sahin - Isco - Teixeira, Rossi, Suarez

Reagovat
tomasinho

Dede šukal Kollera akorát tak. Středová dvojka hrůza, bez pohybu, Isco nám ukáže akorát tak fakáč, na Rossiho ti sere bílý tesák. Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tomu nerozumies.

Reagovat
tomasinho

Pardon experte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi ušlo s tim Kollerem?

Reagovat
tomasinho

První vzpomínka na fotbal na polském programu z dětství a hned první věta komentátora: Dede šukal Kollera. Tehdy jsem se tomu nemohl vynasmát v nějakých 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan je trochu naivný. Možno sa učí rýchlo ale mal by sa spametať. Potrebujeme vidieť progres.

Reagovat
Zaschrona

"trochu"

Reagovat
CubONE

mate nejaky stream na MOTD? idealne nie sopcast.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter
Reagovat
Trand

Ono se to bude řešit pod souhrnem, já zapomněl.

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si krásně poplakal u filmu a jdem na MOTD link?

Reagovat
smazaný uživatel

aha přesně nade mnou

Reagovat
Ligter

Snad nás bude komentovat Bower.

Reagovat
minoLFC

no my budeme vazne radi za TOP TEN....

Reagovat
C0br

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Osmičku proistě dát musíme. Já věřil v 6. místo, i mé nejnaivnější já však začíná pochybovat.

Reagovat
madridcan

Som len cez mobil...kolko dostal bodov begovic a kolko Suarez? Na Skrtela by sim sa asi zbytocne pytal...

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic 3, krysa 4, ale jeste nebyly bonusy. Ty se jich ale asi tykat nebudou

Reagovat
tomasinho

Jojo, Jones, Walters a Gerrard možná.

Reagovat
madridcan

Mal sim naskok desat bodov pred tymzapasom takze pravdepodobne idem na prve miesto v h2h

Reagovat
Ligter

U mě nula. Já je neměl v sestavě.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

To bych pískal :)

Reagovat
Bayern +

No ked som videl, co zapiskali na Jussiho v sobotu, tak podla toho bol toto jasny faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ptal jsem to pod preview, ale asi to zaniklo. Nevíte někdo, jestli s ním Harry počítá jako s jedničkou? Protože Julione dnes seděl na lavičce a už je myslím zdravý.

Reagovat
Bayern +

Este nebol 100%.

Reagovat
Trand

Díky, to jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Výborně.

Reagovat
cristiano.K.

hrubásku, počítá se tahle sřela Demby jako šance?

Reagovat
smazaný uživatel

už vieme, čo hovoria pravidlá? mal ten gól platiť?

Reagovat
cristiano.K.

normálně,vlastní gol platí pro soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

takže kiwwiho teória o zapojení Cissého tým, že na seba naviazal obrancu, ktorý by to inak zahral inak a tým pádom gól nemal platiť, je chybná?

Reagovat
smazaný uživatel

*obrancu = Evansa

Reagovat
smazaný uživatel

Za zapojení se do hry je považováno jakékoli zasahování do hry, ovlivňování soupeře nebo získávání výhody ze svého postavení...takze jeho teoria nebola chybna, gol platit nemal

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to som chcel vedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno keby sme vedeli, co na to digisport

Reagovat
smazaný uživatel

Mrchezzy by sa mal vyjadriť.

Reagovat
cristiano.K.

na digi říkali,že by neměl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na nich tak špatného ? Dělají to sotva 2 nebo 3 roky. Tyler a spol taky začínali.

Reagovat
Godwinson

Podle mě tedy platit měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jestli ho Cissé nestrčil trochu.

Reagovat
Trand

Cissé by strčen spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já to viděl jen jednou, takže jsem čekal na tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si to najprv myslel tiež, ale naozaj neviem.

Reagovat
Godwinson

Evans ho před sebou postrkoval celou dobu a pak ještě nastaví nohu jak idiot, podle mě jasný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa týpkov v BBC teda platiť mal.

Reagovat
Miguel19

Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Chicharito ten gol nedal, byl by asi slušně za blbce co?

Reagovat
Tomekcz

jen jim dej Fergi

Reagovat
Ligter

Carrick prostě neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Williamson.

Reagovat
cristiano.K.

8:6 na šance,remíza by byla zasloužená

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew by mohol robiť komentátora alebo ten hlas v dokumentoch. Strašne príjemný hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, navic je to strasnej kecal

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevim jestli si ze mě děláš prdel nebo jestli to myslíš tak jak to píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

naozaj má príjemný hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

*ze mě

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

Na Micka ale nema ani z daleka.

Reagovat
Miguel19

Tvl na ten duel Real vs. United se těším..

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer má pravdu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

jak v tom jednom záběru vypadla Fergiemu žvejkačka z huby,když píčoval na rozhodčího

Reagovat
C0br

Reagovat
Zaschrona

OT: @FourthOfficial_: Pato has left AC Milan and signed for Corinthians for £12million

Reagovat
smazaný uživatel

Když si pamatuju že ho chtěl Ancelotti do Chelsea za 40...

Reagovat
smazaný uživatel

David, David

Reagovat
C0br

Podle mě teda Shearer pravdu nemá. Cisse prostě ovlivňoval hru z offsidové pozice a je úplně jedno, že to byl Evans, kdo odstrkoval jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gary mu to vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho Sammyho, to by byl super gól

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana robi take hlupe chyby, to je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

kdo kromě Kompanyho nosí kapitánskou pásku na pravé ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je McClean hovado, prasa, idiot a hocičo iné, tú bojovnosť a chuť vyhrať mu odoprieť nejde. A to je sympatické.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
C0br

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

jak tomu Johnson ani neveril

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Ligter

Bych si toho gólu málem ani nevšiml.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Sess, to bola skvela klucka

Reagovat
smazaný uživatel

už sa do toho snáď dostáva, výborný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď to už píšem asi piate kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, nechajme sa prekvapiť, podľa mňa pôjde hore, ako aj celý Sunderland. Prajem mu to, strašne si ma získal minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš na co se ptám?

Reagovat
Trand

Dnes byl skvělej.

Reagovat
cristiano.K.

proti Readingu taky

Reagovat
Trand

To jsem rád.

Reagovat
cristiano.K.

akorát tam se nedalo říct,jestli to bylo soupeřem nebo tím,že se zvedá,ted už to vypadá,že se fakt zvedá

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je dvákrát tak lepší co Lindergaard a De Gea do hromady na druhou,

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

DDG plus lindegaard krat Hart deleno Cech sa rovna Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Arbiter

DDG plus lindegaard krat Hart nebo (DDG plus lindegaard) krat Hart?

Reagovat
smazaný uživatel

neeee

Reagovat
Arbiter

no co, chci v tom mít jasno

Reagovat
cristiano.K.

to záleží,kterej má hodnotu 0

Reagovat
Arbiter

dobré vědět, že Petr ne

Reagovat
Godwinson

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

podstatne je deleno Cech

Reagovat
JarousFCB

Co je podstatného na tom, když něco vydělíš jedničkou ?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trand

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Fakt vubec nerozumim tomu, proc ten Lescott nehraje v zakladu.. Nedava mi ten jeho presun k nam (nebo kamkoliv jinam) proste zadny smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Proste tvrdohlavost Manciniho. Jednou se nepohodli a on ho uplne odepsal, svyho nejlepsiho stopera v sezone Je to proste moula

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa nepohodli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, cetl jsem to a verim tomu, protoze z vykonostniho hlediska to nedava smysl

Reagovat
Zaschrona

Prave, jinak si to taky poradne vysvetlit neumim. Jsem fakt zvedavy, jestli nam ho opravdu nakonec pusti na hostovacku jeste s tim, ze bude hradit pulku jeho platu, jak se o tom dost mluvi v poslednich dnech. Mancini v nejlepsi forme?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Sinclair Potrebuji vyrovnat a Mancini tam posle Barryho a Lescotta

Reagovat
Trand

Jj a Lescotta ještě místo Garcíi, což je skvělej hlavičkář.

Reagovat
Miguel19

Ten poslední roh City

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupák

Reagovat
Trand

A kupodivu se na Sunderland dnes dalo i dívat, zvlášť konec prního poločasu byl od nich dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

to som rád.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitasrp

City letos jedno obrovské zklamání, ten kádr nemá žádné výrazné slabiny, existuje mnoho alternativ a možností na různé pozice a hráči se dají poskládat do několika formací. Být 7 bodů za vedoucím celkem prostě není ani náhodo dostačující, s tímhle mají válcovat Anglii, nikoli se takhle trápit.

Loni Mancinimu šla aspoň PL, i když v Evropě neuspěl, ale aspoň uhrál nějaké body. Letos ale totálne vyhořel v LM a PL je taky za očekáváním. Ačkoli nemám rád nějaké přehnané změny trenérů, tak u něj prostě nevěříˇ, že by přežil do další sezóny..

Reagovat
smazaný uživatel

uáá, Brekeke, to keby tam padlo, tak to mohlo byť inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrchezzy26.12.2012 23:47

Ani nevim jestli si ze mě děláš prdel nebo jestli to myslíš tak jak to píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím všetko vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

měl to dát Izerovi no

Reagovat
smazaný uživatel

ale nehovorte mi, že Defoe toto chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že Bale odejde ?

Reagovat
C0br

Do Realu jako náhrada za Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že se vrátí do United ? Kde by na něj vzali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prodaji Giggse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Giggs a Bebe do Tottenhamu, výměnou za Balea, kterého pošleme do Realu s dalšíma 30 megama a 1st round draft pickem pro příští rok za Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

A draftoval bych Velliose

Reagovat
miky10

Reagovat
Ligter

A Taarabta.

Reagovat
C0br

Výhodný transfer pro všechny. Zbavíme se dědka a bezdomovce a získáme Ronalda. Vellios bude dominovat ve Španělsku a Slepice jsou všem ukradený.

Reagovat
Pettirosso

peníze se neposílají, přihoď místo toho ještě jedno kolo draftu..

Reagovat
C0br

Tohle je novej systém

Reagovat
Free_player

ses pomat ne ? .. by Spurs pěkně prodělali

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Bebé je na odchode, tak časť z toho možno dajú na Ronalda.

Reagovat
C0br

Pokud se Ronaldo spokojí s Bebeho platem, tak ho SAF vykoupí. Holt jestli chce odčinit svůj odchod, musí přijmout následky

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan

Reagovat
cristiano.K.

měl Guzan vyběhnout u druhého golu? Bale si to dal docela dlouhý......

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite mel

Reagovat
cristiano.K.

když už byl na půl cesty

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ho odradila Baleova rychlost, ale myslim, ze kdyby bezel dal, byl by tam driv.

Reagovat
cristiano.K.

proti Barrymu by si to asi nerozmyslel.

Reagovat
Trand

Benteke.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Villa tym branenim nesplna prvoligove parametre proste, to je hrozne sa na to pozerat

Reagovat
C0br

Já bych držel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu

Reagovat
Ligter

Reagovat
Arbiter

to by byl pro Robbieho pořádný skok zpět...

Reagovat
Trand

Hlavně ne Roy.

Reagovat
Trand

Jako pro Forest by to bylo fajn, i pro něj, že tam začínal, ale těžko bych jim pak přál..

Reagovat
cristiano.K.

moje nejrychlejší prohra tiketu přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Shawsy, veď by to aj tak zadrbal, to bolo zbytočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně Luis počkal, až bude ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam ten Agger skákal ?

Reagovat
Miguel19

Reina je trošku podobný tomu herci co hrál v Pretty Woman

Reagovat
Minister

Gere?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

úplný Gere, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

to už sa skôr podobá na Juliu.

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Hmm, asi sem si spletl filmy, sorry

Reagovat
Miguel19
Reagovat
miky10

Ten tam hrál taky.

Reagovat
Miguel19

nn

Reagovat
Minister

Reagovat
Trand

Walters.

Reagovat
niflheim

Stoke pěkný opožděný dárek

Reagovat
smazaný uživatel

Walters je vazne paradni, to musi byt radost mit takovyho hrace v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten Walters, to je taký drevák, až je dobrý.

Reagovat
cristiano.K.

není dřevák a nebyl dřevak

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak drevorubač.

Reagovat
Zaschrona

Ten Walters je nutno uznat sympatak

Reagovat
fantomas

To jo, proto ho z Blackburnu a Boltonu vyrazili za špatný chování. Ale dejme tomu, že nějak vyspěl no..

Reagovat
Zaschrona

Je to hlavne Evertonian..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Achjo, ty seš fakt chorej.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz myslis..

Reagovat
smazaný uživatel

A Suarez tu nohu urcite zvedl neumyslne

Reagovat
C0br

On se tam zraní a ty tu nadáváš

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

Šel po míči, hned se omlouval... Fakt nevidim důvod z něj dělat úplnýho čůráka za cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vyrid s nim, ja nevim, proc ho ze sebe porad dela

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ..tu nohu mal dvihnutu preto, lebo cakal, ze este vybojuje loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Delej, zapinej TV Fandu

Reagovat
smazaný uživatel

mam ...ale to bolo tak pred dvomi, tromi tyzdnami

Reagovat
smazaný uživatel

Randy je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vis? Na jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi mesiac by uz mal byt spät

Reagovat
smazaný uživatel

Randyyyyy, uz jde na vec

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, teraz toto je neaktualne, lebo momentalne je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Bude asi nejaky zaznam, bo normalne to byva vzdycky o vikendu

Reagovat
smazaný uživatel

Haah! Pekne s nim Sheamus na konci vyjebal :))

Reagovat
smazaný uživatel

Sheamusa ale velmi nemusim..ale taky Del Rio

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? Mas v oblibe Del Dia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ria*

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja sa skor orientujem na heel wrestlerov, face velmi nemusim..staci sa pozriet, co urobili zo Cenu a je mi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne toho reditele vapenky tez nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Brunt.

Reagovat
Zaschrona

Brunt

Reagovat
Miguel19

Clark

Reagovat
Trand

Rob.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to je saso fakt

Reagovat
Ligter

Copak tam zkoušel ten Green.

Reagovat
smazaný uživatel

Green

Reagovat
Chazy

Pettirosso, peníze se posílají taky minimálně v MLB to tak bejvá.

Reagovat
Trand

Škoda, že to nebyla pravá, u něj bych zrovna věřil, že hajluje.

Reagovat
Trand

A Mulumbu MOTM.

Reagovat
Miguel19

Lajnový hrál asi gameboye nebo nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tam zadny faul nebyl

Reagovat
Miguel19

Myslím tu ruku na konci ne?

Reagovat
Trand

A ta ruka?

Reagovat
cristiano.K.

mluví o tý ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli tu ruku, blbce

Reagovat
cristiano.K.

tamagochi

Reagovat
Arbiter

dyť ve chvíli, kdy ho ten balón trefil, měl ruku na úrovni hlavy...

Reagovat
Arbiter

by mě zajímalo, co měl Green dělat?

Reagovat
cristiano.K.

ted jsem chtěl psát to samé

Reagovat
Miguel19

Hodit to nad břevno

Reagovat
smazaný uživatel

tak supnut si to do branky nie je zrovna idealne riesenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Rozhodně si to hodit do brány, vůbec nevím, co od toho čekal, mohl to vyboxovat klidně dopředu, ale ne si to hodit do brány.

Reagovat
Arbiter

Jako jedinou chybu, co udělal, bylo, že si odstoupil. Z velké části to jde na něj, ale prostě z mého pohledu je to bránění brankáři ve hře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodit si to do brany.

Reagovat
Arbiter

Tak by to tam propadlo a byl by gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasny, kdyz stoji v brane

Reagovat
smazaný uživatel

Vyboxovat?

Reagovat
vodka

boxovat, jeho kiks...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanoušky chelsea: Koho chcete v Lednu ?

Reagovat
Chazy

Ty si nějakej aktivní. Brzo spolu budeme asi mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Prostě sis nešťastně zvolil nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný

Reagovat
Chazy

Jakej je tvůj oblíbenej tým v NFL?

Reagovat
cristiano.K.

nezačíná ten nábor do sekty dneska nějak dřív?

Reagovat
C0br

Tohle je vyjímka. Chazy má potřeba podchytit si svoji suverenitu.

Reagovat
Chazy

Chazy zjišťuje, z jakýho těsta je ten fejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Nejoblíbenjší herci: Nicolas Cage - to vypovídá o všem

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Spíš těch 0 bodů.

Reagovat
C0br

Sám mám 3, si z toho nebudu dělat prdel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem zkusit jen ten test

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Koukej (čti), mít 0 bodů (fungují jako hodnocení kvality), ukazuje nekvalitu (jsi naprd).

Reagovat
C0br

Za co se ty body vůbec udělují?

Reagovat
Chazy

Nevím, nikdy sem tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Body ti udělají za to, kdo tě má v přátelích.

Reagovat
miky10

Krásně navazuješ na včerejšek no, akorát ty body podle mýho vubec neudávaj nákou kvalitu toho uživatele, ty se mu přidávaj za to, že jeho "přátelé" překročej nákou dobu působnosti tam.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Chazy

Ne.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

On není tak špatný. On prostě hraje v kokotinách.

Reagovat
Chazy

Tyvole, dal seriálu pokémon 5 hvězd, v tom případě je to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Ale MASHi dal jen 3!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Trapper

Jakože MASH je hnuj nebo taky nechápeš "jen 3 hvězdy" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl mít oblíbený tým v NFL ? Nesleduju to.

Reagovat
smazaný uživatel

A problem je na svete.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
C0br

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Bulbasaura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Falcaa, Isca, nákou hvězdu na LB a nákou hvězdu na DM.

Reagovat
Arbiter

a hlavně nového brankáře!!!

Reagovat
miky10

Toho ne.

Reagovat
Ligter

Někoho, kdo je výsledkem rovnice DDG + Lindegaard krát Hart děleno Čech. A bez závorky.

Reagovat
Arbiter

tak napiš rovnou, že někoho lepšího než DDG o Lindegard*Hart/Čech

Reagovat
Ligter

Dělám si to složité.

Reagovat
Kaze

Drogbu, Anelku, Carvalha, Abidala, Bebeho

Reagovat
cristiano.K.

ten Stam je kouzelnej,centrovat neumí a Leyton si ho posadí jednoduchou kličkou

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Minister

Leyton Orient?

Reagovat
smazaný uživatel

wow Hitz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl gól ty vole, moment sezóny.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Wigan

Reagovat
Miguel19

Everton s námi asi zacvičí...bude už hrát Květák?

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Porad nevim jestli se mam smat nebo brecet z toho co tam tam ta obrana vyvadela..

Kazdopadne ruka Koneho, platit to nemelo...

Reagovat
miky10

Reagovat
ďuriLFC

A zakrok na Maloneyho spravne posudeny !

Reagovat
Zaschrona

To byl jen dive, zadny zakrok!

Reagovat
cristiano.K.

počkej a to si jako ani nenadával nebo sem si jen nevšim?

Reagovat
Zaschrona

Dneska jsem nenadaval, to mas pravdu. Uprimne jsem si toho ale vsiml az ted..

Reagovat
cristiano.K.

aha,hned mi to bylo divný

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Bob pouci a priste uz Di Santa sedet nenecha. Z toho sestrihu to vypada, ze utok Latics je bez nej polovicni.

Reagovat
Zaschrona

Celkem to ozivil, hlavne ale tim, ze tam vnesl malinko zmatek..

Reagovat
Miguel19

Mata > Messi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

chjo, kdyby Moses nebyl takový palič

Reagovat
smazaný uživatel

Ake

Reagovat
Miguel19

Ashley se toho nebál

Reagovat
stas87

mensi vtip na noc:

Lietadlo s piatimi pasažiermi ide havarovať. Objavil sa problém, lebo sú k dispozícii len 4 padáky. Prvý hovorí:

- Som Marek Mintál, jeden z najlepších futbalistov Slovenska. Mám hodnotu množstva peňazí, moji fanúšikovia ma potrebujú. Preto si myslím, že by som sa mal zachrániť.

Všetci súhlasia a dali mu jeden z padákov a potom vyskočil.

Druhá osoba povedala:

- Som Gerry Adams, radikálny írsky politik, ktorý naozaj môže pomôcť svojmu štátu. Preto si myslí, že by som sa mal zachrániť.

Ostatní skonštatovali, že má pravdu a dali mu druhý padák.

Tretia osoba povedala:

- Som Paolo Maldini, kapitán milánskeho AC. Mám ženu a dvoch synov. Všetci vedia, že som naozaj milujúcim človekom, ale všetci si myslia, že som hlúpy. To nie je pravda, preto si zoberiem padák a vyskočil.

Ostali dve osoby: pápež a 10 ročná žiačka.

Pápež povedal:

- Dieťa som slabý a starý, prežil som už svoje. Ty si mladá a všetko je pred tebou. Zober si padák a ja ostanem v lietadle.

- Všetko je v poriadku – odpovedala žiačka. Máme stále 2 padáky.Maldini si zobral môj batoh.

Reagovat
C0br

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

vtip nebude?

Reagovat
stas87

myslel som si ze prepisem tu cast o maldinim a napisem tam lamparda ale nechal som to tak uz...mozno to bola chyba

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Davis.

Reagovat
cristiano.K.

skládačka ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham sa musi prebrat konecne, aspon kvoli Berbovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

bublina Michu

Reagovat
smazaný uživatel

smeč

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenej Chico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Sakra, vzpomenu si na MOTD a už vidím jenom tahy "Sportky".

Reagovat
Pettirosso

Maly serialovy OT: kouka nekdo na he Take a American horror story, premyslim, ze to zkouknu

Reagovat
kiwwi

AHS je super urcite ta to nesklame

Reagovat
Pettirosso

Kamosi mi to hrozne doporucuji :) diky mrknu na to

Reagovat
kiwwi

nepozeraj to s frajerkou....pri chyznej budes slintat

Reagovat
Pettirosso

Chyznej je uklizecka ci co? :) bylo mne receny ze tam bude brutalni uklizecka v prvni serii

Reagovat
kiwwi

no poviem ti tak, ze ak mas pravidelny sex, tak budes pri najblizsom mysliet na nu

Reagovat
I am Mancunian

to som na nu zvedavy, asi to zacnem pozerat

Reagovat
Pettirosso

takze v tom pripade to bude nezapomenutelna anca dlanova

Reagovat
kiwwi

ked nemas frajerku tak nepochybujem, ze pojdes do toho

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel si spat?

Reagovat
Pettirosso

Nj, ale chytl sem na nove Zlodejskou partii a nejak me to chytlo film nic moc, ale hlavni postavy mam rad a tuhle tematiku taky :))

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas chytl v telce nejake opacku SmackDownu Randy si dal RKO a ahoj

Reagovat
Pettirosso

Zase na fande? sakra jak si zo mam zaridit ten program? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. To musi mit snad kazda kabelovka v zakladni nabidce...

Reagovat
Pettirosso

Mam satelit a nikde to nevidim v nabidce..

Reagovat
Pettirosso

Na Sportu 1 dacaji K1 ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to mam zaple, ale ty borce neznam, tak to budou nejaci nounejmove :) Ja se daleko vic vyznam v K1 Max, coz je nizsi vaha, ale za to dynamictejsi. Jeden z tech lepsich zapasu -> http://www.youtube.com/watch?v=5RVaw2CMJSs

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo treba i tenhle stoji za podivani: http://www.youtube.com/watch?v=tKkXv3WvVBE

V te nizsi kategorii sem toho videl fakt mraky. Jinak z tech tezkych vah stoji za podivani Badr Hari. Myslim, ze bohate by stacil i nejaky sestrih :))

http://www.youtube.com/watch?v=2mYsqS-yD4o Tady byl jeste docela suchar, ale KO legendarni

Reagovat
Pettirosso

ty vole, se furt okopávají, to musí bolet jak prase ne? :D... a jaktože vyhrál ten Souwer, dyť celou dobu byl lepší ten japonec..

Reagovat
Pettirosso

a to KO bylo brutální.. to bych teda dostat nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

The Take je prostě bezkonkurenční. Doporučuju všem.

Reagovat
Pettirosso

mrknu na to, vypadá to slibně

Reagovat
smazaný uživatel

Nigerian coach Stephen Keshi:

“I spoke with Shola Ameobi last night and he said his coach did not speak with him even before going to the press.” “But apparently, there is a clause he signed in his contract two years ago that he would not dump the team for the Nations Cup. And that is what his coach is holding on to right now.”

To se muze dat do smlouvy? Vzdyt klub nesmi hraci zakazat hrat na sampionatu a oni mu to dali do smlouvy? Jsou to vazne takovi idioti?

Reagovat
kiwwi

pod naspat k nam

Reagovat
Chazy

To už mně nikdo nenapíše

Reagovat
kiwwi

a pritom je to tak vidno, ze by si chcel...

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

To je ale fakt docela nechutný

Reagovat
smazaný uživatel

hele a ty ses jako co vůbec? vyškolenej odborník na fotbal nebo jak? furt tu někoho urážíš, furt musíš mít pravdu ve všem..dělas docela Tauri špatnou vizitku.

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
C0br

Vem si na něj zakňaktal

Reagovat
Chazy

To byla boží zbraň .. i když já měl nejradši ty anubisovy nesmysly.

Reagovat
Swarley

tu ruku nebo co to bylo

Reagovat
Chazy

Ale to měl každej goauld, on měl takový vychytávky, jednou nám třeba ničil Iris.

Reagovat
Swarley

já to zase tak nesledoval, azgardy na tebe

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Anubis alias ropa v plášti

Reagovat
C0br

Taky to je herbův nejoblíbenější goauld.

Reagovat
Swarley

o něm jsem jen slyšel, vidím ho poprvé

Reagovat
Chazy

Byl to podvodník.

Reagovat
Swarley

co ten grázl proved?

Reagovat
smazaný uživatel

oklamal omu a povznesl se

Reagovat
Swarley

ten syčák

Reagovat
Chazy

Jako sorry, ale on je to docela big deal. A ona to taky schytala.

Reagovat
Swarley

Oma byla taková ta jak řešila nějaký to povznesení s Danielem?

Reagovat
Chazy

Jj, vlastně bez ní by se nepovznes, ona takhle pomáhala těm, co si podle ní povznesení zasloužili. A vybrala si i hajzla Anubise

Reagovat
Swarley

no vidíš, tak aspoň něco z toho vím já to sledoval jakože dost nepravidelně a teď jsem na to narazil na Coolu

Reagovat
Chazy

Mě by to bavilo i dneska, kdyby to byl průřez jen akčních dílů. Ve vesmíru. Jenže cca 40% jsou kraviny u nás, politika, blbosti, píčoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

NID pěkný zmrdi

Reagovat
j_mrazik

Počkej, mini odbočka: On tohle někdo fakt sledoval?

Reagovat
Chazy

No a proč ne dětská představivost to prostě musela milovat.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
j_mrazik

Já vlastně ani nevím, kdy to běželo. Tohle šlo úplně mimo mě, my jsme spíš kopali do balonu nebo něco vyváděli venku. Televize byla jenom, když bylo venku ošklivě, že se ani fotbal nedal hrát a to je co říct.

Reagovat
Chazy

Jj, to sedí, ale u mě to bylo vždycky rychle domů, pustit SG a až potom jít

Reagovat
Swarley

teď nevim kolik máš, ale tohle začli vysílat, kdy už u mě nějak ten zájem o tyhle věci opadl, jinak bych si to nejspíš dost oblíbil...za nás jsme měli Strážce vesmíru ( ) a neříkej, že jste na nic nečuměli

Reagovat
Chazy

MORFUJEME

Reagovat
Chazy

šavlozubý tygr

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Vždycky sem bejval červenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jsem miloval. SG jsem nikdy nemusel.

Reagovat
Chazy

Si prosťáček, to tě netrápilo, že všech 54564654 dílů je naprosto stejnejch?

- Žblepty ve škole

- Nová příšera

- Příšera překvapí strážce na procházce a porazí je

- Strážci jdou fňukat za hlavou v trubce

- Strážci postaví Megazord, příšera se zvětší, strážci vítězí

- Žblepty ve škole

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

Zapomněl jsi na bitku z bílejma panďulákama v parku

Reagovat
Chazy

Morfelíni

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to skoro vůbec nepamatuju, ty zápletky a tak. Byl jsem asi hodně malej. Ale miloval jsem jejich obleky hlavně.

Reagovat
Swarley

http://www.youtube.com/watch?v=I8snCP6syo4

potřebujeme sílu megazordu !! a kdo ví jakých zordů a nezordů, hlavně musím řvát jak gumy a dělat milion gymnastických pičovin úplně zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

jak vůbec skončilo tohle? já si pamatuju jak byli ninjové nebo co

Reagovat
C0br

Mě vždy dojímala explozivní tráva reagující na pózování

Reagovat
C0br

Vždyť to chodilo pořád Vždycky odvysílali všechny díla, natočila se nová řada a tak to dali celý znova.

Reagovat
Swarley

a jak to vůbec jakože celý dopadlo? mělo to vůbec nějakej konec?

Reagovat
smazaný uživatel

no z goaldů zbyl jen Baal, ten se naklonoval, tak postupně ničili ty klony, pak to pokračovalo s Orii, což už nebylo ono.

Reagovat
Chazy

Vyřešilo se to filmem, kterej ukončil příběh a vlastně se během konce SG nastartovala další série - Atlantida, kterou považuju za lepší. Udělali to pěkně, hlavně ty poslední série měli suprový nový zlouny - náboženský fanatiky, to se situačně hodilo do problémů světa.

Reagovat
Chazy

* y

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi to nejnovější Stargate? Universe?

Reagovat
Chazy

Nene, o tom jsem jen slyšel, ale já nějak nedodělal ani tu Atlantidu. Má to cenu sledovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě taky ne, teď to začali dávat česky na Fandovi, pojmenovali to Hluboký vesmír, ale ještě jsem neměl čas na to kouknout, ale zrušili to po dvou sezonách tak těžko říct, jak je to kvalitní.

Reagovat
Chazy

No, klidně to zkusím, ale taky od toho nic nečekám. Nějaký nápady se prostě donekonečna natahovat nemůžou, má to solidních 15 sérií, to snad stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

má, teda pokud máš řád víc psychologický kecy alá npř. Battlestar Galactica.. je to úplně jiný než původní hvězdná brána, míň vtipu, víc problémů, víc psychologie... podle mě to nebylo špatný, ale taky žádná hitparáda...ale Robert Carlyle je naprosto úžasnej

Reagovat
j_mrazik

To je divnej MacGyver.

Reagovat
Swarley

vášeň pro SG už mě minula, když už, tak já vyrůstal na MacGyverovi a ten by vyřídil půlku vesmíru jednou sadou rulí od hajzlpapírou, trochou listí a mokré hlíny...k tomu nesmíš zapomenout hlavní ingredienci a to tucet knotků

Reagovat
C0br

jak to vůbec bylo? jedna rána omráčí, druhá zabije a třetí vymaže?

Reagovat
smazaný uživatel

vskutku

Reagovat
Swarley

to i mazalo?

Reagovat
C0br

Mám ten pocit on nebyl zas takovej problém tam obživnout

Reagovat
smazaný uživatel

no jedna rána by mu neuškodila, svoji arogancí se přibližuje goauldům a to mě u obyvatel Tauri prostě mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

vskutku.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

Je to miestne eso, z toho si nic nerob.

Reagovat
j_mrazik

Jestli mu to dali do smlouvy a jde to, tak zase takoví idioti to nebudou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouva tezko muze byt nadrazena regulim FIFA, nemyslis?

Reagovat
Swarley

jakože co je na papíře, to je dáno?

Reagovat
kiwwi

urcite nie...ale mozno to bolo tak, ze to jedna strana navrhla a druha strana suhlasila

Reagovat
j_mrazik

Tak on podepsal smlouvu s klubem, prostě odmítne.

Podepsal to, tak by se podle toho měl řídit. Obě strany souhlasily.

Reagovat
kiwwi

no urcite to moze zahrat tak, ze poriadne nevedel co podpisuje a kedze podpisal nieco, co nie je v sulade s nadradenym zakonom, tak by to urcite vyhral - ale nemyslim si, ze by to robil

Reagovat
j_mrazik

A než se to vyřeší, tak je po ACN.

Reagovat
Arbiter

tohle FIFA řeší velice rychle, většinou pokutami pro klub a hráče

Reagovat
Arbiter

plus nějaká ta stopka

Reagovat
j_mrazik

A za trest nebude moct na ACN.

Reagovat
Arbiter

tak tam bude jistě nějaká únikovka, že mají poslat okamžitě Sholu na ACN, jinak dostanou pokutu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze klub mu nemuze zakazat hrat na turnaji, kterej porada FIFA.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si potom mozu dat do zmluvy, ze nemozu hrat na MS a nebudu ich pustat

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak je zaujimave, ze Ameobi s tym suhlasil a podpisal to, pritom reprezentovat chce

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale podepisoval to v dobe, kdy mel sanci tak 1%, ze si zahraje na ACN

Reagovat
Arbiter

v tom případě to vidím na konec v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu - proc by to Shola delal, kdyz chce jet na ACN?

Reagovat
Arbiter

má to nejspíš ve smlouvě a pokud vím, tak jediná možnost, jak se vyhnout repre, je ji odmítnout z vlastní vůle, což se vetšinou rovná konci repre kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale on urcite nema v umyslu koncit karieru a urcite to nebude prvni reseni, ktery zvoli.

Reagovat
Arbiter

otázkou pak je, jak moc bude klub chtít s hráčem jednat o alternativách. Každopádně je to ze stany klubu dost pitomost, vytvářet takové překážky...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v pripade Sholy to beru spis jako podpasovku od klubu

Reagovat
Arbiter

že mají vůbec zapotřebí si přidělávat takovéto starosti...

Reagovat
kiwwi

prebrata situacia s ligovym rozhodcom...popisal som mu situaciu pri gole Newcastlu a povedal, ze nevie a to mi este nikdy nepovedal

kazdopadne povedal, ze on ako postranny (co je) by dvihol ofsajd a viac by sa nestaral...rozhodnutie je na hlavnom

Reagovat
Chazy

950. pro kristýnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Třeba 69. by bylo lepší no.

Reagovat
kiwwi

*krystynu

Reagovat
Chazy

Tak to fakt píšete?

Reagovat
kiwwi

neviem o com rozpravas ty, ale tak volaju Ronalda

Reagovat
Chazy

já už si říkal, že to by byla slovenština obzvlášť nechutná

Reagovat
kiwwi

no aby sme to dali do poriadku, tak to mate aj tak nechutne, pretoze po slovensky je to Kristina

Reagovat
Chazy

Néé.

Reagovat
kiwwi

vyslovuje sa to tak isto

Reagovat
j_mrazik

U vás je Kikina krátká, u nás dlouhá.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Kristýýýýna, Kristina (vy to snad čtete dlouze?)

Reagovat
kiwwi

ja nepisem s diakritikou piseme dlhe

Reagovat
j_mrazik

Sakra, tak je to ještě divnější, než jsem si myslel. V tom by se ani jazvečík nevyznal.

Reagovat
smazaný uživatel

drz picu

Reagovat
miky10

Pff, nákej fotbal...

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

nedělej tady z EF facebook KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tohle se uživateli Swarley líbí

Reagovat
Chazy

Jestli tě to potěší, tak na FB napíšu status 950. pro eurofotbal.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

kdybys to tak aspoň dodržel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kowe

Reagovat
Free_player

Reagovat
kiwwi

http://mixturesport.com/wp-content/uploads/2012/12/1356540814721.gif

po 27 rokoch sa takto tesit... who I am, I am a winner!!!

Reagovat
Swarley

dneska byl zase dokonalej už během toho, jak jsme prohrávali, nasranej tam vysedával, pak ostrej odchod do šaten, v druhé půli jak se rozčiloval na ty rozhodčí , pak jak poskakoval a řval na hráče z lajny (to už tu dlouho nebylo ) a nakonec tahle oslava...dneska prostě SAF se vším všudy

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem byl úplně v knedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

chod do pici

Reagovat
j_mrazik

Hlavně umí střídat, reagovat na průběh zápasu a tím pádem i vyhrát. Pořád frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to čekal že dá United gol v prodloužení.

Reagovat
Bayern +

1100. pre Sex, Drugs & Carlton Cole

Reagovat
hefy

http://en.wikipedia.org/wiki/Dragan_Milovi%C4%87

Parádní mindfuck, chviličku jsem z toho byl mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiki, no.

Reagovat
madridcan

Cr7 prvy v H2H serusssssss

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
miky10

Maurice Richard: The Rocket

Reagovat
tomasinho

"He's been playing with a swollen ankle for the last few weeks," said Rodgers. "We'll wait until the morning to see how he is but he is a warrior and he should be fine for the weekend.

Suarez

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Free_player

ježiš ten Liverpool je fakt marnej

Reagovat
niflheim

Green

Reagovat
smazaný uživatel

strašně směšné, že ho fortune natlačil za čáru a tím pádem nedostal na míč

Reagovat
niflheim

Ale i tak - mohl daleko radši boxovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Natlacil

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na to někteří chytráci podívejte, green to měl udělat lépe, to je jasné, ale fortune stál ve chvíli, kdy míč vyletěl do vzduchu metr od čáry a při dopadu už byl na čáře

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo mu zakaze tam stat? Vzdyt to neni hazena Ani nevyskocil, netlacil Greena, nevidim tam nic, cim by se provinil proti pravidlum.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vidíš špatně

Reagovat
smazaný uživatel

cize Fortune fauloval?

Reagovat
ďuriLFC

Netlačil Greena?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Proboha, vzdyt jen couval, Green pred nim nesmyslne ustupoval, pritom mohl byt trosku duraznejsi a rozhodci by to posoudil v jeho prospech.

Reagovat
smazaný uživatel

stát se tohle proti tvému týmu, tak tady vyskakuješ, jak fortune tlačil golmana a fauloval ho

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jsem celej ja

Reagovat
Mimalu

no, jsi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sem nevyskakoval kvuli tomu, ze rozhodci neco spornyho posoudil v nas neprospech.

Reagovat
cristiano.K.

to couvání do brankáře se právě pískat dalo a v první fázi tam měl i ruce. Uplně v klidu to mohl rozhodčí písknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle proste neni faul, klidne se stavejte na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle prostě byl faul a měl se pískat, klidně si říkej co chceš

Reagovat
smazaný uživatel

V basketu

Reagovat
Bayern +

Videl si, co zapiskal v sobotu na Jussiho?

Reagovat
smazaný uživatel

A tvrdim snad, ze to pisknul spravne? I tak to ale byl vetsi "faul" nez Fortuneho, protoze Anichebe aspon byl v souboji s Jussim, kdezto Fortune jen couval a Green mu nepochopitelne ustupoval. Kdyby s nim sel do souboje, tak rozhodci piskne faul v jeho prospech, ale kdyz se schova za brankovou caru a hodi si mic do site, tak na tom neni co piskat

Reagovat
miky10

Stavejte

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglicku piskat taketo veci? to nie je ziadny faul ani nahodou, je to hlupost Greena a nepoviem, keby to zrobil nejaky mlay brankar, ale taky skuseny brankar proste si take nemoze dovolit

Reagovat
cristiano.K.

jedna věc je hloupost Greena, druhá couvání do něj......

Reagovat
smazaný uživatel

som si to pozrel, zacuval do Greena to je pravda, ale mi nepride ako faul a potom uz jak lopta letela, tak len stal pred nim a Green sa tam natahoval jak saso, mal byt doraznejsi a mal ist do vyskoku po loptu a mohol sa piskat faul

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Green tam zalezl sám... když mu uvolnil místo, tak si tam Fortune stoupl...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Znáte nějakou stránku na stažení záznamů PL? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

fbtz.com, rojadirecta.me

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, další prohra. To je bída

Reagovat
niflheim

Tak jenom dvoje trenky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň v něčem jsem vyhrál

Reagovat
niflheim

A ponožek? Já 8 párů

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné.

Reagovat
niflheim

Vítěz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele