Premier League - souhrn 17. kola

12.12.2017, 22:57, aktualizováno 13.12.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Chelsea vyhrála v Huddersfieldu a napravila porážku v derby s West Hamem. V senzačním tažení pokračuje Burnley, v suverénní jízdě zase Manchester City. Manchester United udolal Bournemouth a na vítězné vlně se zase veze Tottenham, Arsenal a Liverpool berou jenom bod...

West Ham United - Arsenal FC 0:0

13.12.2017 21:00

Góly: -

Bídná venkovní forma londýnského Arsenalu nebere konce. Přestože Kanonýři v městském derby s West Hamem United strávili valnou část zápasu obléháním domácí branky, nedočkali se jediného gólu, a naopak dokonce mohli v poslední minutě inkasovat. Střídající Chicharito však trefil pouze břevno, a tak se oba týmy rozešly smírně 0:0. Zatímco West Ham zůstává v pásmu sestupu, Arsenal odsunuly výhry Burnley a Tottenhamu až na průběžné sedmé místo.

Manažer Arséne Wenger vůbec poprvé v ligové sezoně sáhl k rozestavení se čtyřmi obránci, přičemž na levém kraji dostal po slibných výkonech v Evropské lize šanci nastoupit Ainsley Maitland-Niles. Poprvé se také v ligovém zápase objevil v základní sestavě Jack Wilshere či Olivier Giroud. Domácí naopak po nedávném úspěchu v derby s Chelsea zůstali u tříčlenné formace.

Přestože měl Arsenal v úvodní čtvrthodině na své straně až osmdesátiprocentní držení míče, první velká šance utkání připadla domácím. Marko Arnautovič v tu chvíli dokonce krásnou hlavičkou dokázal skórovat, jenže radost mu okamžitě zhatil zdvižený praporek čárového rozhodčího.

Odpovědí Kanonýrů byl další nápor a přitlačení soupeře před vlastní šestnáctku, až v devětadvacáté minutě Alex Iwobi v slibné střelecké pozici orazítkoval Adriánovu přední tyč. Víc ale hluboko zatažená defenziva West Hamu favoritovi nepovolila, a tak se do kabin o přestávce odcházelo za bezbrankového stavu.

Ani po změně stran se obraz hry pranic nezměnil. Arsenal bez ustání mačkal soupeře, ale ani sebenadějnější kombinace cestu k úspěšnému zakončení nenacházely. A stejně jako v první půli tak zničehonic mohl na opačné straně prolomit skóre Marko Arnautovič, jehož nebezpečnému zakončení ale opět předcházelo provinění proti pravidlům, jež rozhodčímu Mossovi neuniklo.

Dvacet minut před koncem měl největší šanci Kanonýrů v druhé půli Jack Wilshere, jemuž sklepl míč k nohám Giroud, avšak pod tlakem dotírajícího Ogbonny anglický záložník zakončení pravačkou neukočíroval a z hloubi šestnáctky vysoko přestřelil. Místo závěrečného tlaku Kanonýrů přišla ještě jedna obrovská šance domácích, v níž se po špatné rozehrávce Koscielného ocitl střídající Chicharito. Mexický útočník však trefil pouze břevno, od nějž se míč odrazil těsně před brankovou čáru.

Arsenal tak sice přežil klinickou smrt v devadesáté minutě, ovšem zisk pouhého bodu za remízu 0:0 je pro hosty přesto velkým zklamáním a další komplikací v boji o umístění do čtvrtého místa.

Více informací k zápasu

Manchester United - AFC Bournemouth 1:0

13.12.2017 21:00

Góly: 25. Romelu Lukaku

Bournemouthem si poradil těsně 1:0. O vítězství domácího celku rozhodl v prvním poločase Romelu Lukaku, nicméně Rudí ďáblové rozhodně nepodali výkon, se kterým by mohli být nějak hodně spokojeni.

Utkání zahájili lépe hostující fotbalisté a jako první byl povolán do akce De Gea, který musel likvidovat nepříjemnou přízemní střelu Danielse z hranice vápna. O chvíli později musel zase španělský brankář zasahovat proti nepříjemné střele Goslinga.

Pak ale z ničeho nic udeřilo na druhé straně. Precizní centr do šestnáctky poslal z rohu vápna Juan Mata, Lukaku přeskočil svého strážce a prudkou hlavičkou nedal Begovičovi žádnou šanci zasáhnout.

Bournemouth se ovšem nevzdal a i nadále byl pro domácí obranu nebezpečný, z hranice vápna pálil nepříjemně Stanislass, De Gea ale jeho pokus dobře viděl a poměrně pohodlně jej zneškodnil.

Druhou půli zahájili obří šancí domácí. Odražený míč se do vápna vrátil přesně na kopačky Lukaka, tomu sice zakončení nesedlo, nicméně míč doputoval před osamocenou svatyni k Martialovi, který ale překvapivě přestřelil.

S dalším parádním okamžikem přispěchal střídající Rashford, ten za vápnem natáhl k pořádné pumelici a ranou jako z děla trefil spojnici hostující branky.

Na druhé straně mohl po pěkné kombinaci z úhlu vyrovnat Jermaine Defoe, De Gea se ale zaskočit nenechal, a tak i díky němu si Manchester United připisuje další rutinní vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Bromwich Albion 0:0

13.12.2017 21:00

Góly: -

West Bromwich Albion získal pod vedením kouče Alana Pardewa svůj první velmi cenný skalp. Ačkoli se nejednalo o vítězství, na které čeká v Premier League už před čtyři měsíce, remízu z půdy favorizovaného Liverpoolu určitě bere všemi deseti. Ten naopak v boji o přední příčky utrpěl opravdu hodně nečekanou ztrátu.

Naposledy The Reds přišli o dva body s Evertonem a v sestavě s navrátilci Philippem Coutinhem a Robertem Firminem jednoznačně hodlali zabrat proti celku, který soupeří o holé přežití. Jenže vstřelit gól se jim prostě nepodařilo. The Baggies se tak díky tomuto nečekanému výsledku vyhoupli těsně ze sestupového pásma.

Do první větší šance se propracoval v 17. minutě Roberto Firmino, který obdržel milimetrovou přihrávku od Mohameda Salaha do brankového území, jenže Brazilec se dostal do poměrně složitého úhlu, a tak netrefil. Jinak však LFC směrem dopředu docela tápal. Přitom nebylo daleko k tomu, aby po půlhodině hry dokonce prohrával.

Ze střední vzdálenosti totiž svou pravačkou vypálil Robson-Kanu, jeho technická střela se snášela do šibenice, nakonec ale narazila do spojnice tyče a břevna. Na opačné straně pak slušně zakončoval Philippe Coutinho, jenže brankář Foster si poradil, a ve 38. minutě ve vápně nedosáhl o kousek na centr zprava nabíhající si Mohamed Salah.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří si vypracovali hned dvě slušné příležitosti. Nejprve Krychowiak rozehrál standardku hodně nebezpečně a míč musel opravdu s velkým vypětím všech sil vyrážet do zámezí gólman Karius. Jen o pár chvil později se německý muž v rukavicích potil ještě jednou, to když likvidoval hlavičku Yacoba.

Liverpool se snažil v poslední půlhodině něco udělat s průběžným nerozhodným skóre, v koncovce se mu ovšem nezadařilo. V 57. minutě znovu minul Mohamed Salah, jehož hlavička skončila těsně vedle, osm minut před koncem se Solankemu podařilo dopravit balón do sítě, avšak kvůli jeho hře rukou nemohla být branka uznána.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion 2:0

13.12.2017 21:00

Góly: 40. Serge Aurier, 88. Heung-min Son

Tottenham si ve Wembley poradil s Brightonem a po vítězství 2:0 se vrací do první čtyřky. Výhru Kohoutů zařídili brankami Aurier a Son.

Právě druhý jmenovaný byl u první vážnější akce zápasu, když z levé strany pronikl do vápna, jeho střelu však obránci zablokovali na rohový kop. O chvíli později našel Vertonghen parádním pasem osamoceného Auriera, jeho zakončení si ale opět cestu k brankáři nenašlo.

V dalších minutách spálil stoprocentní šanci i Kane, jenž se zjevil sám před brankářem hostí, ovšem jeho pokus z brankové čáry vykopl jeden z vracejícíh se obránců Brightonu. Vedení Tottenhamu pak nepřiřkl ani Son, ten se po stříleném centru dostal k zakončení na zadní tyči, zblízka však překopl branku.

Radovat se tak fanoušci Spurs mohli až po čtyřiceti minutách. U pravé postranní čáry se uvolnil Aurier a pokusil se do vápna okamžitě poslat centr, jenže ten mu sjel po nártu tak šikovně, že zapadl přesně za vzdálenější tyč.

Druhou půli započala velká příležitost Harryho Kanea, toho na penaltě našel střílený centr Rose, ovšem zakončení anglického kanonýra skvěle zneškodnil hostující brankář.

Deset minut před koncem ještě anglický útočník orazítkoval tyč po střele z volného přímého kopu, definitivní rozuzlení tak přišlo až tři minuty před koncem. To si na standardku Eriksena naskočil Son a hlavičkou na bližší tyč upravil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester City 0:4

13.12.2017 20:45

Góly: 27. David Silva, 34. Kevin De Bruyne, 52. David Silva, 85. Sergio Agüero

Premier League má nového rekordmana, a to hned ve dvou kategoriích. Manchester City totiž potvrdil nebývalou fazonu i na půdě Swansea a po suverénním výsledku 4:0 triumfoval již patnáctkrát v řadě. Celková bilance Manchesteru šestnácti výher a jediné remízy je pak rovněž unikátní, a to v celé historii anglického fotbalu. Tým Pepa Guardioly tak nadále hájí luxusní jedenáctibodový náskok na čele tabulky a je opět o krůček blíže vytouženému titulu.

Kdo očekával, že Citizens po náročném víkendovém duelu na Old Trafford zaváhají proti papírově slabšímu soupeři, byl velmi rychle vyveden z omylu. Hosté se jako obvykle ujali kontroly hry a s takřka osmdesátiprocentním držením míče obléhali branku Swansea tak dlouho, dokud jejich snažení nepřineslo ovoce. Průlom skóre nakonec přišel po šestadvaceti minutách, kdy centr Bernarda Silva propadl za přihlížení zkoprnělé domácí obrany až k jeho jmenovci Davidovi, jenž šikovně z prvního doteku usměrnil míč do sítě.

Sedm minut nato již suverénní Manchester svůj náskok dokonce zdvojnásobil. Kevin de Bruyne poslal do ohně ostrý přízemní centr, který nerušeně proskákal chumlem hráčů a zaskočil i brankáře Fabianského.

Přestože domácí do druhé půle posílili ofenzivu nasazením Abrahama za Carrolla, pouhých šest minut po změně stran inkasovali do třetice. Agüero ještě s přízemní ranou neuspěl, ale hned vzápětí výtečná kombinace Sterlinga s Davidem Silvou skončila až na hranici malého vápna, odkud druhý jmenovaný jemným obloučkem skóroval již podruhé z bezprostřední blízkosti a o vítězi utkání nebylo sebemenších pochyb.

Domácí Swans byli k vlastnímu zápisu na střeleckou listinu blízko v šestašedesáté minutě, kdy Mesova dalekonosná rána nabrala cestou do brány výraznou teč do protipohybu brankáře Edersona. Ten však přesto stihl na změnu směru míče zareagovat a kvalitním zákrokem udržel čisté konto.

Pět minut před koncem základní hrací doby pak stanovil konečné skóre 4:0 aktivní Agüero, jenž svým typickým průnikem obkroužil bránící hráče soupeře jako kužely a křižnou ranou z ostrého úhlu znemožnil i Fabianského. Citizens tak v Premier League zvítězili popatnácté za sebou a celkem mají po sedmnácti kolech 49 bodů, což se ještě v anglické lize nikdy nikomu nepodařilo.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 0:1

13.12.2017 20:45

Góly: 27. Wayne Rooney

Krize Newcastle ne a ne skončit, Straky na vlastním hřišti znovu prohrály, když nestačily na hostující Everton. O jedinou branku utkání se ještě v prvním poločase postaral Wayne Rooney.

Utkání rozhodně nepřineslo nějakou exkluzivní podívanou, po většinu času se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami a k vidění bylo jen málo pohledných akcí. Po jedné takové na centrovaný míč těsně nedosáhl Calvert-Lewin, který by jinak pravděpodobně otevřel skóre.

Na druhé straně sklepl Gayle míč pro Ritchieho, který pohotovou ranou překonal Pickforda, za něj však zaskočila branková konstrukce, od které se míč vrátil zpět do hry.

Skóre se tak měnilo až po půlhodině hry. Na centrovaný míč si naskočil Rooney, svou hlavičku poslal přesně do středu branky, jenže gólman Newcastle jeho pokus nedokázal pořádně zkrotit, a tak se anglickému útočníkovi naskytla příležitost k velmi jednoduché dorážce, se kterou si již věděl rady.

Na druhé straně se před půlí z dobrých 25 metrů opřel do míče Merino a rána mu sedla opravdu náramně, ke smůle domácího celku ji však zastavila tyč.

Zkraje druhé půle mohl hlavičkou srovnat Lejeune, jeho pokus však těsně minul vzdálenější tyč. Na druhé straně zase mohl rozhodnout Ashley Williams, jeho zakončení však reflexivním zákrokem zneškodnil pozorný brankář Newcastlu.

Přes veškerou snahu se domácí vyrovnání nedočkali, jediné, co ze závěrečného tlaku vytěžili, bylo vyloučení Shelveyho, který si těsně před koncem připsal druhou žlutou kartu za ostrý faul na polovině hřiště.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City 1:4

13.12.2017 20:45

Góly: 61. Maya Yoshida - 11. Riyad Mahrez, 32. Shinji Okazaki, 38. Andy King, 69. Shinji Okazaki

Southampton duel s Leicesterem vůbec nezvládl a na vlastním hřišti svému soupeři podlehl vysoko 1:4. Svatým se vůbec nevydařil vstup do utkání a po prvním poločase bylo prakticky po utkání, jelikož se hosté utrhli do tříbrankového vedení.

O první branku utkání se po deseti minutách hry postaral Mahrez, který se za vápnem uvolnil a přesnou křižnou střelou překonal bezmocného Forstera. Po půlhodině hry domácí obrana nezvládla bránění rohového kopu a deficit domácího týmu byl již dvoubrankový. Albrighton totiž našel na vápně zcela volného Fuchse, jeho střelu ještě na brankové čáře zastavil jeden z obránců, jenže míč se dostal k Okazakimu, který jej zblízka vrátil do sítě.

Sedm minut před pauzou pak byla situace ještě horší - Mahrezův přímý kop si ve vápně zpracoval Maguire, z otočky míč poslal křížem před branku, kde si na vzdálenější tyči našel osamoceného Andyho Kinga, který odkrytou svatyni nemohl minout.

V druhé půli s korekcí výsledku přispěchal Yoshida, který po rohovém kopu vyšplhal nejvýše a nenápadnou hlavičkou překonal Schmeichela, nicméně žádný comeback se nekonal - o chvíli později totiž našel Vardy před brankou Okazakiho, který předskočil svého strážce a pohotovou ranou upravil na končených 1:4.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Chelsea FC 1:3

12.12.2017 21:00

Góly: 90. Laurent Depoitre - 23. Tiemoué Bakayoko, 43. Willian, 50. Pedro

Londýnská Chelsea napravila sobotní zaváhání a z půdy Huddersfieldu si odváží pohodlnou výhru 3:1. O tu se postarali ještě v první půli střelci Bakayoko a Willian, třetí zásah přidal krátce po pauze Pedro, za domácí pak už jen v nastaveném čase korigoval Depoitre.

V úvodu to chvíli vypadalo, že by snad domácí favorita mohli potrápit, zalezli totiž do hluboké a pečlivě organizované defenzivní ulity, přičemž favorit se dlouho nemohl k ničemu dostat. Tak trochu herní obrázek připomínal sobotní duel s West Hamem, ovšem v tomto střetnutí to byla Chelsea, která udeřila jako první.

Brankář Lössl totiž podklouzl při výkopu a dopravil jej jen na hlavu Mosese, který míč okamžitě posunul na ofenzivnější kolegy. Hazard sklepl Willianovi, ten našel rozběhnutého Bakayoka, který přehodil vyběhnuvšího brankáře a s pomocí teče jednoho z bránících hráčů míč dopravil do sítě.

S druhým přesným zásahem hosté přispěchali těsně před poločasovou pauzou. Samotná akce přitom vypadala zcela nevinně - Alonso poslal obyčejný centr do pokutového území, který ale Chris Löwe podskočil a nabídnutou šancí nepohrdl Willian, který se tedy trefil netradičně hlavou. Do kabin si hosté mohli odnést dokonce tříbrankový náskok, Pedro však nepotrestal nepřesnou rozehrávku domácích a v samostatném nájezdu jen nastřelil brankáře domácích.

Co se mu nepovedlo na konci půle první, to však dokonal na začátku té druhé. To další Alonsův centr zpracoval Willian a přiklepl míč na vápně stojícímu Pedrovi, který přesnou střelou k tyči definitivně rozhodl o osudu tohoto utkání.

Za krajně nepříznivého stavu se konečně osmělili i domácí - pěkný průnik předvedl Ince, v zakončení však na Courtoise nevyzrál. Na druhé straně se po dalším přiklepnutí Hazarda ocitl v nebezpečné šanci Pedro, tentokráte ale pálil těsně mimo.

Domácím se v posledních minutách přece jenom dočkali čestného úspěchu. Nejprve se blýskl Courtois, který tygřím skokem vytěsnil obrannou hlavičku mladíčka Ampadua a uchránil jej tak od vlastního gólu. Při další akci však Depoitre přeskočil Rüdigera a parádní hlavičkou na zadní tyč upravil na konečných 1:3.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Watford FC 2:1

12.12.2017 21:00

Góly: 89. Bakary Sako, 90. James McArthur - 3. Daryl Janmaat

Tohle vítězství bylo pro Crystal Palace možná vůbec nejcennější v sezóně. Ještě minutu před koncem se zdálo, že tři body uzme Watford, jenže tomu se zápas sesypal jako domeček z karet. Už zkraje první půle vedli díky Darylovi Janmaatovi, pak se však vyloučil Tom Cleverley, a následně se trefili Bakary Sako a James McArthur.

Domácí v posledním měsíci vykazovali výrazné zlepšení, v uplynulých sedmi kolech prohráli jen s Tottenhamem, jenže porazit na druhou stranu dokázali jen Stoke City. Teď si však s chutí vše vynahradili. Ačkoli ani náhodou nebyli v tomhle souboji lepším týmem, hosty drtivým finišem porazili. A rázem jsou ze sestupového pásma aspoň do úterý pryč.

The Hornets opravdu hodně uklidnil brzký přesný zásah už ze třetí minuty. Po celou dobu aktivní Richarlison si na levé straně pokutového území počkal, až mu na zadní tyčku naběhne Janmaat, a ten tvrdou hlavičkou překonal brankáře Speroniho. Od té doby Watford hru kontroloval a svého soupeře do vyloženějších šancí nepouštěl.

Záhy přitom mohl sám Richarlison náskok pojistit, z hranice vápna z první vypálil, nicméně Speroni zasahovat nemusel, protože práci za něj odvedl hlavičkující stoper Tomkins. Až ve 21. minutě se Crystal propracoval k nějaké nebezpečnější střele, postaral se o ní Townsend, avšak ze střední vzdálenosti jeho pokus skončil těsně mimo Gomesovu bránu.

Po půlhodině hry si ještě oba celky vytvořily po jedné příležitosti. Nejprve mohl srovnávat stav Dann, jehož hostující defenzíva trestuhodně nechala hlavičkovat po rohovém kopu Cabayeho, tohle zakončení však skončilo mimo. Na opačné straně selhal v tutovce Deeney, jenž z blízkosti nesklepl míč za brankovou čáru po pasu Richarlisona.

Ani ve druhém dějství se ofenzivní pojetí londýnského celku nijak nezlepšilo. Mužstvo z Hertfordshire v pohodě hlídalo těsný náskok a především v zadních liniích působilo hodně jistým dojmem. Navíc v 66. minutě mohl skórovat Richarlison, jenž se po centru od Janmaata ocitl v dobré pozici, jenže Speroni proti němu včas a účelně vyběhnul.

Poslední minuty utkání pak nabídly doslova dramatické rozuzlení. Vyloučit se po druhé žluté kartě a následné červené nechal Cleverley a krátkou přesilovku zužitkovali hned dva domácí náhradníci. Nejprve se v 89. minutě prosadil z dorážky Sako a poté rozjásal své fanoušky v nastavení McArthur, jenž těžil z výtečné práce Zahy na levé straně.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Stoke City 1:0

12.12.2017 20:45

Góly: 89. Ashley Barnes

Spanilá jízda svěřenců Seana Dyche nezná koncí, Burnley totiž znovu zvítězilo, když na vlastním hřišti přehrálo Stoke City tím nejtěsnějším možným rozdílem. Utkání dlouho směřovalo k bezbrankové remíze, tu ale minutu před koncem normální hrací doby odmítl Ashley Barnes.

Jako první zahrozili hosté, nebezpečný centr však těsně před Crouchem odvrátil do bezpečí brankář Pope. Po rohovém kopu se zase ke střele protlačil stoper Zouma, i on však našel jen náruč strážce domácí svatyně. Těsně před poločasem pak zahrozil i Diouf, z úhlu však mířil jen do boční sítě.

Na startu druhé části pálil nebezpečně z dálky Diouf, Butland si však s jeho střelou věděl rady. Na druhé straně se po přiklepnutí Dioufa dostal ve vápně k zakončení Crouch, z otočky však branku přestřelil.

Rozhodující moment zápas tak přišel minutu před koncem. Dlouhý nákop sklepl hrudníkem Barnes, Arfield mu míč okamžitě vrátil a prvně jmenovaný prudkou střelou z prvního doteku překonal Butlanda a rozhodl o tom, že na Turf Moor zůstanou další tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City17161052:1149
2.Manchester United17122337:1138
3.Chelsea FC17112431:1435
4.Tottenham Hotspur1794430:1431
5.Liverpool FC1787234:2031
6.Burnley FC1794416:1231
7.Arsenal FC1793530:2030
8.Leicester City1775527:2326
9.Watford FC1764726:2922
10.Everton FC1764721:2922
11.Southampton FC1746717:2318
12.Huddersfield Town1753912:2918
13.Brighton & Hove Albion1745814:2317
14.AFC Bournemouth1744915:2016
15.Stoke City1744919:3616
16.Newcastle United17431016:2615
17.West Bromwich Albion1728712:2214
18.Crystal Palace1735912:2814
19.West Ham United1735914:3214
20.Swansea City1733119:2212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (572)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
raduinho

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
ManUnited

Zejtra hlavně v klidu vyhrát ať tam pořád ty tři body jsou

Reagovat
Counter

Hodgson Palace už šest zápasů bez porážky, poprvé od začátku sezony mimo sestup.

Reagovat
spider_8

Nevíš, jakou pozici tam teď hraje Loftus? Koukám, že v základu je Zaha i Townsend, tak to by mohl hrát desítku/podhrot.

Reagovat
vodka

taky že hraje, předtím chvilkama i hrot a křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hrál zase z křídla, občas když Zaha hraje na hrotu tak je pod ním, což mu asi vyhovuje více. Nicméně je skvělý, byl jsem na ENG - GER v Listopadu a Ozil vedle něj vypadal jak benchwarmer z Huddersfieldu (se vším respektem)

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt Benteke tak strelecky impotentny tak by uz mohli byt aj v strede tabulky

Reagovat
vodka

a to ještě k tomu Benteke má dřevěné nohy. Sem psal, že je s největší pravděpodobností zachrání, zvlášť, když má Zahu

Reagovat
Counter

nás Royových fanoušků je už pomálu, musíme držet při sobě!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

super zaver zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale herně to není nic moc. Sam měl skvělou organizaci a nestalo se, tak jako včera, že byli 15 minut v kuse bez míče a to Watford není bůhvijaký soupeř. K tomu máš Bentekeho, kterej by si měl radši sednout a na místo něj Zaha + B. Sakho na plac.

Reagovat
SpartaOvenka

Mít horší útok jak Stoke a být v top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Stoke je z druhé poloviny tabulky nejgólovější, ale taky dostávají mraky gólů.

Reagovat
Hokaido

Konečně trochu štestí pro Palace, už si to zasloužili. Zaha je skvělej, dokážu si ho představit třeba v Liverpoolu. Naopak Benteke si hodně koleduje a nedivil bych se, kdyby ztratil místo v základu. Atmosféra elektrizující, taková jako v Sellhurst Parku není možná nikde v PL.

Reagovat
mul

Reagovat
fenixLFC

az na toho zahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley este bude mat zachvilu najlepsiu obranu a to vyzeralo zle, ked sa Heaton zranil, pozerate niekto toho Pope? proti LFC zachytal, ale tak to nie je ziadne meritko

Reagovat
salami

A to jim odešel Keane a včera nebyl k dispozici Mee a zranil se Ward, už maj v podstatě beckovou obranu a stejně neinkasujou, ale prakvapilo mě, že tam je Charlie Taylor, tenhle přestup jsem nějak nezaznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To Burnley jede neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Burnley tí už mi túto sezónu vyhrali dosť peňazí na vianočné darčeky, parádna konzistentnosť

Reagovat
nani92

Dyche > Mourinho

Reagovat
fajdax

José out?

Reagovat
nani92

nie, čosi

Reagovat
fajdax

Taky doufám, musí vydržet co nejdyl

Reagovat
nani92

aspoň kým Dyche nebude pripravený na veľkú výzvu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné niečo čo ten Zaha aktuálne hraje Dneska dve goly jeho, minulý zápas zrobil penalty aktuálne lepší jak polka barcelony ktorá nakúpila deofela a týchto tragedov , očákavam v blízkej budúcnosti veľký boj o tohto hráča už pomaly na úrovni dembeleho ktorý stal 100 melonov v suchom Crystal zachrána ak ozije este Benteke a potom čo menule vystrojil čo zobral 2 body tak v pohode by mali hrať Premier League aj na druhý rok 2,35 že nezostúpia veľká hodnota

Reagovat
Mastný Chobot

keď niekto zaplatí za Zahu 100 mega niekedy, tak to bude nový ultra-level v preceňovaní anglických (nad)priemerákov, v ktorom už ani 150 mega za Diera alebo 50 mega za Hendersona nebude veľa.

Reagovat
off-olda

Nebo 10 za Walcotta.

Reagovat
mikelinos

tak to má štěstí že není Angličan

Reagovat
smazaný uživatel

ale on už nie je anglický

Reagovat
Mastný Chobot

aha, tak to dojebal

Reagovat
nani92

už sa na jeho 100-milionovy návrat celkom teším

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Má 25 rokov a v tejto sezoné išiel strašne hore určite má vačšiu hodnotu ako Deulofeu,Paco, Gomes, Denis Suarez a tieto antiprestupy Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

A tak isto je lepši ako Walcott,Welbeck,Wilshere,Iwoby a tieto precenované trosky ktoré hrajú tam len preto lebo Dedo nevidí kvalitu ziadnu

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný 100 určite nie ale tých 40-50 určite no ak by udržal formu

Reagovat
nani92

Cítim, že by sme mohli byť kamoši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nejde jenom letos, už loni hrál výborně povětšinou...

Reagovat
Spasitel

Dnes to bola síce hladká výhra tréningovým tempom kedže Huddersfield sa ani nesnažil hrať ale hráči by mali potrénovať offsidové situácie a ten zbytočný gól na konci Thibo musel byť šťastný

Reagovat
cristiano.K.

Cleverly o 30. vteřin později

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2.41 Temu Bentekemu nejde totalne nič ani totu loptu zo zeme nevie zdvihnuť

Reagovat
Biozdenda

Ten je mozna jeste lepsi :D

Reagovat
smazaný uživatel

nástupce Paula Scholese

Reagovat
ManUnited

Scholes by v týhle situaci nejspíš přepůlil břevno

Reagovat
smazaný uživatel

No veď práve

Reagovat
ManUnited

a přitom pod Fergiem hrál kolikrát dobře, když tenkrát s Andersonem vymazali zálohu Arsenalu to bylo něco neuvěřitelnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ve Watfordu hrál letos super, do tohohle zápasu, kdy to timhle jednim momentem totálně podělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale celkově mu to tam sedí a hraje hodně dobře

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Hughes out

Reagovat
cristiano.K.

Burnley má skore 16:12

wtf s tím počtem bodu fakt

Reagovat
nani92

Nudný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

v druhej polke sezoný odídu

Reagovat
Ligter

aspoň mají kladné skóre, Ranieri je s Nantes pátý a má skóre 16:18

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

'Champions of England, you'll never sing that', sing the Chelsea fans to Huddersfield who won their first league title 31 years before Chelsea

Reagovat
hona.kub

Měl bys chodit dřív spat, ráno pak budeš mrzutej a to Ti určitě nesluší...

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

aspon nejaká radost v tvojom úbohom živote fanúšika Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiško since 2003.

Reagovat
RKBoy

wau,máme fanúšikovskú devku.

Reagovat
Visca el barca

Když jsem včera viděl Chelsea,nejúčinnější by bylo nehrát fotbal a pak postoupíme jak prt

Reagovat
hona.kub

co s tím dvojzápasem má společnýho Periradikulární terapie mi je dost záhadou, ale co čekat od fans Barcelony, mozek nehledej

Reagovat
Visca el barca

Nadsázka ti nic neříká?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

prt prt prt prt prt

Reagovat
janinho

akoze, klobuk dole pred vysledkami Burnely, ale nechapem ako ich tu niektori vynasaju do nebies, dokonca chcu v LM... 17 zapasov a 16 strelenych golov, to sa niekomu paci?

jasne ze som nevidel vsetky zapasy, ale to co uhrali vonku s Thamom a Lpoolom nebolo nic ine nez dar z nebies. zapasy totalne na 1 branu s nezmyselnym vysledkom. jediny ozaj pekny vykon od nich som videl v 1.kole na Chelsea...

este raz, velke bravo za to kolko bodov pozbierali, ale ta ich hra sa mi rozhodne nepaci a nechapem preco by im mal zrazu niekto zacat fandit (okrem toho ze nezaujati ludia zvyknu fandit outsiderom)

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou na co mají, se podívej na jejich rozpočet a hráče. Na rozdíl od Arsenalu a skoro Arsenalu (Tottenham) hrají srdcem a nevypouštějí bránění.

Reagovat
janinho

sak a ja niekde pisem niekde ze nehraju so srdcom alebo ze sa rozpoctom mozu rovnat s najvacsimi??? asi mas nejake problemy s pochopenim pisaneho textu, lebo to vsetko beriem a za to som ich pochvalil. ale ak mi chces uprimne povedat ze sa na ich zapasy pozeras rad, tak mi aj vysvetli co vobec od sledovania futbalu cakas. chces snad taketo timy a takyto futbal vidiet v LM?

jasne, ze rozpocet na platy maju ovela nizsi nez cela drviva vacsina timov EPL, ale prave Tham by som povedal ze je na tom co sa tyka platovej politiky dost dobre. ale tak, kopol si si

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že skončí v první čtyřce, to je podle mě sci-fi, konkirence je velká a mají úzký kádr, nic moc útok. Ale kdyby postoupili tak jednoznačně po právu, fotbal se hraje na body. Některé Anglické kluby hrají LM pravidelně a je to stále stejné. Leicester byl příjemným oživením. Nejsem fanoušek Burnley, ale je sympatické, že hrají fotbal, který má hlavu a patu a nevzdávají se. Ty bys třeba rád viděl stále dokola finále Real - Barcelona, já už jsem starší ročník a mám rád rozmanitost.

Reagovat
janinho

no nic... napisem to do tretice a naposledy (viem aj lepsie zabijat cas ako ti nieco vysvetlovat).

mne sa paci ked vyskoci niekto novy. mozno si myslis, ze ine kluby ako tie co mam v obluvenych ma absolutne nezaujimaju... ale dnes vo velkom sa Burnley porovnava s tym co dokazal pred par rokmi Leicester, ale ti (tiez s absolutne minimalistickym rozpoctom) nielen vyhravali zapasy ale aj hrali velmi pekny futbal. s hracmi, ktorych inde nechceli a ktorych vacsina futbalovych fanusikov vobec nepoznala.

takze naposledy... klobuk dole pred vysledkami, ale ich futbal sa mi nepaci.

a na to, ze pokial by uhrali prvu 4ku, tak si LM zahraju pravom by som fakt neprisiel...

Reagovat
smazaný uživatel

To jak si vede Burnley jen potvrzuje co může dokázat skupina hráčů co dá do toho všechno a hrají jako tým, ne jako žoldáci, kteří hrají například v Arsenalu za miliony, ale nemají vztah k trenérovi ani klubu.

Top manažeři tohle dokáží ty hráče namotivovat aby nehráli jen pro peníze, ikdyž se to někdy daří jen na chvíli, proto se trenéři střídají. Dyche to dokázal už 3 sezony v kuse což není jednoduché(ulehčuje mu to že vždycky dosáhl dobrých výsledků, ale i to se může obrátit proti tobě).

Reagovat
mayday

Vztah k trenérovi, vztah ke klubu, nehrát jen pro peníze... Svým způsobem máš pravdu, jenže ten jejich trenér má výhodu, že ti jeho kluci neberou takový rance jako třeba v tom Arsenalu, proto se může zdát, že jezdí pro trenéra, pro svůj chudej malej klub atd. Jenže oni jezdí právě proto, aby se dostali k těm rancům.

Reagovat
maxton

a ty mi teraz napis, kto tu napisal ze chce Burnley v LM , lebo v celom vlakne to nevidim . Kazdemu je jasne ze hraju s malym rozpoctom a horsimi hracmi a ze zbieraju body bojovnostou. Nikto tu nad ich hrou nieje povzneseny ....

Reagovat
janinho

a toto vlakno je jediny zdroj aky mas? spominali to niektori v preview, spominalo sa to tu uz pred par tyzdnami, na SME uz ich prirovnavaju k Leicestru, na FB je toho tiez plno (profutbal, joe.co.uk,atd)...

bud taky laskavy a nesnaz sa ma chytat za slovicka. nie som retard aby som niekde tvrdil ze od nich cakam nadherny futbal, ale aby ma ich sucasna pozicia nejak povznasala, to tiez nemozem povedat.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Konečně pohodové vítězství a čisté konto. Hráč utkání David Silva

Reagovat
Euphael

už ho vyhodili?

Reagovat
bbbauch

Liverpool a Arsenal

Reagovat
Gunner14

Venku už doufám nehrajem ty vole.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Gunner14

Reagovat
Miguel19

Dobré výsledky.

United mohli klidně taky ztratit. Hosté lepším týmem.

Reagovat
ManUnited

lepším asi ne, ale vyrovnaným soupeřem ano

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto odporný zápas a tragický výkon. Jediná útěcha, že jsme vyhráli...

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

šetříme se na city

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp out

Reagovat
Tommy the Gunner

vymenime za Wengera

Reagovat
cristiano.K.

dobrý zas

Reagovat
cristiano.K.

Mané je z formy. Dneska zase zazdil dvě solidně rozjete akce, sice né hamouněním, ale první dotykem. Něco je špatně, když poslední dva zápasy je po sobě MOTM pravý bek při tom hvězdném obsazení v ofenzivě.

Reagovat
nani92

hrali ste ako vonku, či ako?

Reagovat
cristiano.K.

hráli jsme pořád stejně, nemusíš mít obavy, jen jsme klasicky nedali gol.

Reagovat
kiwwi

vy klasicky nedavate góly? To mi na najlepší útok ligy nejak nevychádza

Reagovat
cristiano.K.

několik let po sobě jsme společně s Arsenalem největší paliči, není to nic šokujicího, tohle si hraj s Vladem

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

prečo s vladom, o najlepšom útoku v lige tu hovoria iní scouseri

Reagovat
cristiano.K.

promin, zapomněl jsem na Ola

Reagovat
Mindas

A co vy vcera? Hrali jste ofenzivne? Nebo Mou vyhodnotil, ze to neni potreba?

Reagovat
kiwwi

?

Reagovat
Hai

Mane snad dalsi zapas z lavicky... on ten prvni dotek nemel nikdy suprovej ale dneska z toho mohli byt sance

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

To byl ale hnusnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

at uz ho prosim, prosim, prosim vyhodi.

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi taky dosla trpelivost, tohle se uz neda, Me pripadne, ze uz ani ti hraci ho neposlouchaji. prvnich 30 minut hraji nejaky system, to co se jim naordinuje a kdyz to nejde, tak sami vedi, ze plan B neexistuje a zacnou hrat tu oblihacku na drzeni mice a jen to posouvaji a kazdej ceka, ze se nekdo individualne urve.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

mne se ta prvni pulhodka jako libila, bylo to napadity, navic i sestava plna sympataku. Jenze od zhruba 25. minuty to bylo uplne nemlich to stejny jak o vikendu na Sotonu potazmo snad kazdej letosni venkovni zapas Arsenalu. A na zaver jsem u toho usnul, coz se mi moc casto u fotbalu nestava

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je uplne jasne, ze sezona bude probihat uplne stejne jako kazdy rok... to me stve nejvic..

Reagovat
Mates_Matesović

Odpornej výkon, bez nasazení, bez chuti, snad nejhorší zápas v týhle sezóně. Auriera by vyškolil i Jarda Kužel, Winks posouvá a Rose má příšernou předfinálku.

Jediný pozitiva jsou ztráty Poolu a Arsenalu, takže můžem jít do sobotního zápasu s klidnější hlavou.

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne, Wilshere bol rovnako geniálny v medzihre ako kedysi a rovnako tragický v zakončení ako kedysi. Hravo zapadne späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud v zaklade je moja nocna mora, futbal s nim je neuveritelny grc, nech to uz raz konecne navzdy skonci

Reagovat
Mastný Chobot

hej, lebo ním to celé bolo, takisto ako naposledy na Sotone. Dnes práveže bola podstatne lepšia ako proti Sotonu až na ten koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol uplne tragicky, prikovany k hranici sestnatky, tisic tukesov z prvej a nikdy nikomu, utok kvoli nemu uplne vypojeny, neznasam ked hrame takto, je to sialene neefektivne a frustrujuce

Reagovat
Mastný Chobot

práveže tam vyhral kopu súbojov, ale nikdy tam nebol nikto, kto by z toho vyťažil. Ťažko môžeš čakať, že sa sám presadí proti 3 stopérom, nemyslíš? ak bol útok kvôli niečomu vypojený, tak to bude skôr tým, že tvoj favorit Bellerín predviedol ďalší z rady výkonov hodný tretej ligy a je hanba, že ho totálne zatienil junior s 0 štartami v lige, ktorý ešte k tomu hral cez nohu. Keby mal Hector aspoň polovicu z hernej inteligencie, čo má Ainsley a keby aspoň z tretiny podporoval útok tak, ako Ainsley, tak by sme dnes možno aj vyhrali. Možno aj Giroudovým gólom.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A mozno by stacilo keby hral utocnik co vie behat a sam sa dostat do sance. Ja zapasy s nim v zaklade absolutne nemam chut pozerat, to je uz viac ako rok hrozny futbal a hitparada to nebola nikdy.Bellerin mi prisiel v pohode, ziadna tragedia ako posledne zapasy, to len ainsley bol skvely

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Práveže Giroud odohral svoj maximum a docela sa presadzoval aj medzi stopermi. Nehral vobec zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ty aj sleduješ detaily zapasu ako rozostavané, obrana a pristupovanie supera? Ved hrali úplne na telo a Giroud nemal priestoru na nejaku rozohrávku. Práveže naopal cez neho išli tie najbezpečnejšie akcie.

Reagovat
smazaný uživatel

u neho sa praveze koncila kazda akcia. Do kolkych sanci si nabehol? To je denny chlieb utocnika a on to nedokaze. V kazdom hodnoteni co som videl bola nanho silna kritika. Asi si len nesledujeme detaily zapasy ako rozostavané

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši to je jeden o voze, druhý o koze. Nikikrew viděl dobrou práci osamoceného útočníka v obležení, co podrží a sklepává vysoké míče na spoluhráče, zřejmě přehání, ale může být, nicméně Djourou si myslí, že Arsenal by měl hrát jinak a že pro tento způsob fotbalu ani nemá hráče a neprosazuje se jím. A s tím se dá určitě souhlasit.

Reagovat
Mastný Chobot

lenže Giroudov bojovný výkon je fakt a to, že by sme bez neho hrali lepšie, je domnienka. Domnienka, ktorá bola navyše aj vyvrátená v predchádzajúcom away zápase so Sotonom (kde nám ešte aj tak musel nakoniec Giroud prísť zachrániť bod).

Reagovat
smazaný uživatel

rio is that you?

Reagovat
Taiger

Giroud pohoda, ale co pak Iwobi, to byla zas marnost.

Reagovat
Ondiis

Za mě teda Iwobi pohoda a Giroud marnost

Reagovat
Mastný Chobot

sme ako slovenská pravica

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzes myslet vazne

Reagovat
Coutinho10

tak to je neskutecnej provar tohle...ztratit doma 4 body proti Evertonu a WBA misto boje o 3. flek nas timhle tempem zachvilku preskoci i Leicester

Reagovat
Switchback

Rozhodčí zase zařízl Liverpool? To už fakt nasere

Reagovat
nani92

ale ved Liverpool má najlepšiu ofenzivnu štvorku na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hahááááááá. Doteraz to bolo ako hrá City a už sa nepozeráte nad seba ale pod seba? )Co sa stalo?

Nebodaj si prestal veriť?

Reagovat
nani92

hádam si nemyslíš, že vás berieme ako nejakú konkurenciu? vy budete radi za EL, takže sa neboj, na vás sa fakt nepozeram, iba smejem

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodovej zápas. Matić, Shaw a Jones kvalitně. McTominay velmi dobře. Rashford je prostě neuvěřitelnej talent.

Reagovat
ManUnited

Rashford se mi zas tak moc nelíbil dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro se za tu chvíli nedostal do hry, respektive to platí i pro Lukakua, ale má tu schopnost, že kdykoliv dostane balon, tak je to velký nebezpečí pro soupeře. Mít takovýho hráče i na druhý straně, tak jsem hodně spoko.

Reagovat
ManUnited

Mata to na tý druhý straně kolikrát často zabíjel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodovej zapas a vyhra 1:0 aneb novodobý United

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevylučuje.

Reagovat
ManUnited

Bože dej prosím ať se Philovi a Lukovi už ty zranění výhabají!!!

Jinak dneska důležitá výhra, kord když Liverpool a Arsenal svoje zápasy nezvládli

Nelíbil se mi akorát moc Mata a Rashford, kterej kromě toho břevna jenom rozhazoval rukama

Ostatní v pohodě

Reagovat
blade115

"kord"

Reagovat
ManUnited

Nojo 6 pivo proběhlo už to tolik nevnímám

Reagovat
smazaný uživatel

jako u nas se pouziva kor, ale jz jsem to tu videl v ruznych obmenach kor/kord/kort. To bude myslim podle kraju. Ale v mluvenym to musi znit strasne

Reagovat
blade115

Já s tím "kór" v mluveném projevu nemám problém, ale přijde mi hrozně nešikovný tyhle mluvené obraty přepisovat jako text... Kór, estli, páč... Bije mě to do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

top4 je zpatky ve svejch kolejich

Reagovat
smazaný uživatel

WTF, co se děje, už jsme zase v TOP 4.

Reagovat
Mates_Matesović

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

vanoční čas kde top týmy neztrácejí,zatímco týmy co hrají evropskou ligu zacínají ztrácet dech a za rok jsi jdou kopnout znovu do EL

Reagovat
Gunner14

Hm nevím co by jsme měli ztrácet dech, když nám v EL nehraje ani jeden hráč ze základu my jsme se ještě ani nenadechli...

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
Nikikrew

Raduj sa, twraz to bude max 1 bod z dvojzapasu

Reagovat
Gunner14

Jediné plus Niles, který vypadá že i umí centrovat, to musel Bellerin čumět.

Reagovat
Liquid

Poslední 3 kola udělal Leicester na Wankerovce 7 bodů !!! Snad je ještě trumfne. Arsenal v pohárech nechceme !!

Reagovat
smazaný uživatel

No to bola zase sračka čo sme dnes predviedli. 2 šťastné góly. Utrpenie mladého werwolfa.

Reagovat
pingla

nic moc zápas, ale pohodvé 3 body doma zůstali a jurgen opět kraluje

Reagovat
C-M@ster

Tak Leicester už jen 4 body na Arsenal.

Reagovat
ManUnited

Dneska ten Soton pěkně vyškolili to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu zase celkom slapu, keby mali kanteho tak daju pohary

Reagovat
salami

A to jim celej podzim nemůže pomoct Silva, na toho jsem dost zvedavej.

Reagovat
Nikikrew

No a?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Taiger

Pointa?

Reagovat
C-M@ster

Tak jsou to dva konkurenti v boji o EL.

Reagovat
Nikikrew

Na hovno vysledok. Nakoniec mal tu najväčšíu sancu Wrst ham ktorý bol tragicky. Sorry ale doma hrst takto je fakt o nicom. Vykon sice koncentrovaný ale ten tym ma isto naviac. Sere ma to, ze sme ich uplne polahky prehrali herne lenže cez tu obranu sa fakt tazko presadzuje vid City alebo Chelsea. Aj ked sme iba remizovali určite sa mi viac ta hra pacila. Jack a Mesut si docela rozumeli, Xhaka konecne velmi dobrý výkon. Celkovo sa mi teb výkon aj páčil, teda ta medzihra bola fakt dobra len chýbal teb gol ktory sme zaslúžili. Skoda ale verím ze tu top4 dáme

Reagovat
Liquid

no jak jste si to mapovali, že oproti nejlepší 4 z loňska budete ve velký výhodě, že nebude s LM tříštit síly a po 17.kole 7.místo wtf

Reagovat
Nikikrew

Ved sa pozri na bodovy rozdiel

Reagovat
Liquid

viem, ale vaši fanoušci jistě pošilhávali v tutu dobu na 45 bodů a být kousek pod City....

Reagovat
Liquid

ostatně když Leicester vyhrál titul tak se ta jeho absence v LM poprávu zmiňovala jako obrovská výhoda

Reagovat
Nikikrew

Hej ale teraz to isto nezopakuju. Riešiť nejaky mini bodovy rozdiel v 17 kole je fakt zbytocne

Reagovat
nani92

iba 19 bodov po 17. kole na prvého, to nie je zlé

Reagovat
Nikikrew

A vy 11, nie je to docela jedno ked obaja vieme kto bude majstrom

Reagovat
smazaný uživatel

Když mně chcípla koza, tak ať chcípne i sousedovi aneb Mufan v akci

Reagovat
tunkic

Reagovat
mithro

@GNev2

Clean Sheet for Liverpool @Carra23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Puel

Reagovat
Mates_Matesović

Solidně si všechny maže na chleba.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Sklamanie. To je tak, keď nevyužijete šance, nemôžte vyhrať...

Reagovat
kiwwi

to sme fakt bez toho Pogbu tak v pecku, ze nedokazeme zahrat zmysluplnu akciu za cely zapas?

neskutocny rozdiel s nim a bez neho...dnes som sa fakt bal o vysledok...kazdopadne je super ze taketo zapasy v tejto sezone neremizujeme ako tomu bolo predtym a tie body zbierame

Shaw a Jones super, McTominay obstojne, zvysok tazky priemer

Reagovat
ManUnited

Tak hlavně, aby vydrželi fit.

Reagovat
kiwwi

With the win today, United has equaled the number of wins at Old Trafford in the Premier League from last year.

v polke sezony

Reagovat
Pasha

Nečudo, že som zaspal počas prestávky

Reagovat
leroy

cing...pozor! v kiwiho mozgu zase začína s ročným oneskorením vznikať nejake poznanie. Inak to bude tym, ze nehral génius Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no pokrok tam je misto 1:1 to je vyhra 1:0 ale ten prubeh a styl hry je priserny

Furt mi to pripomina ModroCerveny Bus ... (je to mutace Chelsea a Man United s lehkym vstrikem Realku)

Reagovat
mithro

martial to tam trochu tahal ale tiez sam vela z toho kridla nespravi.

sance tam boli na 2-0, ten koniec bol ale zase pruser.

este jeden zapas

Reagovat
C-M@ster

A aby to Arsenalistům nebylo líto, tak Čechinho 198. nula

Reagovat
nani92

v Arsenale by sa ich našlo možno aj viac

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
mithro

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infi

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme deviatku, teraz je to už jasné. Coutinho odíde, musí prísť deviatka a Bobby sa presunie do zálohy.

Ox nehrá tragicky, ale za tú cenu? Ach jaj... A to si myslím, že ešte viac zapadne do priemeru a bude nový Downing či Pennant. A to mal rok do konca zmluvy s AFC, nechali sme sa kvalitne ojebať.

Reagovat
Nikikrew

Mam rad Oxa ale úprimne nech u vas pohorí iba kvoki tomu ze sa na nás docela vysral, resp. na Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Dík .

Reagovat
mayday

Ti kluci chtějí taky vyhrát nějakou pořádnou trofej, viz třeba i odchod Sterlinga z Liverpoolu do City. Možná Ox patří mezi to malý procento trošku chytřejších, kteří pochopili, že s tím francouzským dědečkem už to prostě lepší nebude, tak zvolil tohle a šel radši pryč.

Reagovat
Bakary3

tak to si vybral teda taky správně...

Je to blb... Mrzí mě to, měl jsem ho hrozně rád, ale v Arsenalu si už trošku udělal pozici a měl si sám přiznat, že Arsenal je pro něj tak akorát..

Kdyby odešel nevím, do City, kde ty šance na trofeje jsou skoro jasný, neřeknu, ale tohle od něj nechápu.

Reagovat
mayday

Ano, taky pravda, s tím City a Liverpoolem. Ale v Liverpoolu je furt mladej trenér, osobně bych tam viděl asi taky lepší budoucnost než s Wengerem v Arsenalu, kterej to, dle mýho názoru podotýkám, vede každej rok níž a níž. 13 let bez titulu nebo kolik, teď už bez ligy mistrů, letos zatím slabej sedmej flek... Já se těm hráčům nedivím, že odejdou. Ano, pak jsou hráči jako Monreal a další, pro který je to prostě strop a ti jsou vůbec rádi, že jsou v klubu jako je Arsenal. Zrovna Ox je mladej, asi si myslí že má navíc, vidí tam větší šance na trofeje apod. Chápu ho.

Reagovat
Nikikrew

a ty si myslis ze v Liverpoole nieco vyznamne vyhra?

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze v lete sme nic nevyhrali? Premier league asia trophy nie je významná?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Viz výše. Nevím, ale tu možnost tam vidím furt větší než v Arsenalu s Wengerem. I když Klopp není bůhví co, uznavam.

Reagovat
smazaný uživatel

Je z těch chytřejších a tak šel kvůli trofejím z Arsenalu do Liverpoolu

Reagovat
mayday

Napsal je, že je možná jeden z těch chytřejších a radši zvolil odchod z Arsenalu. Jestli šel do Liverpoolu nebo jinam, to už je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si spíš myslím, že než vidinu trofejí spíš potřeboval trochu okysličit kariéru a změnit prostředí. Upadal do hroznýho průměru

Reagovat
mayday

Taky možnost, může to být cokoliv. Jen příliš nechápu ty povzdechy, proč proboha odcházel z Arsenalu apod.

Reagovat
mayday

Otázka je, jestli se mu to povede přes Salaha a Maneho Aby nepadl ještě do podprůměru

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurence tam má určitě větší, myslim si, že čekal (nebo si spíš přál) že bude hrát RM v tom systému 4-3-3

Reagovat
Whitemedia

Co Solanke, jak mu to zatím šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrá zle, ale nedáva góly a to sa od neho aspoň trošku očakáva, aj keď ho ešte nechcem zatracovať, môže sa vypracovať.

Ale zdá sa mi, že začína byť v kŕči z toho, že mu to nepadá a z toho sa nemusí už vôbec dostať a zapadnúť do priemeru. Uvidíme, ako je psychicky silný a či z tohto stavu vymaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ho zničil. Je to s ním bieda...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikuláš, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, útočník čo nedáva góly je biedny útočník. Viem o tom svoje, veď za Chelsea hrali také legendy ako Torres, Pato alebo Sheva...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď dobre, ale LFC ho nezničil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

neni gólový, na útočníka je to prúser.

Reagovat
cristiano.K.

včera zazdil šanci na gol, mohl nahrávat. Jinak to jde.

Reagovat
cristiano.K.

Ox je za tu cenu přiměřený nákup ohledně trhu.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
kiwwi

akoze tabulka?

Reagovat
C-M@ster

Ta bídná forma spodku tabulky.

Obvykle tam máš aspoň někoho, komu by se částečně dařilo. Tady prostě spodek prohrává s vrškem a remizuje s jinejma spodkama.

Reagovat
kiwwi

tak zrovna WHU a CP celkom zacali zbierat bodiky

Reagovat
kolouch

No to je moudro jako prase :-) Jakože mají týmy ze spodku tabulky vyhrávat a pořád se držet dole?

Reagovat
C-M@ster

Tak v jakékoliv jiné lize to tak je.

Respektive najdi mi jinou ligu, kde nikdo ze spodní poloviny tabulky nemá z posledních 5 zápasů víc jak jednu výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu výš CP mají dvě výhry a 3 remízy, Leicester a Everton byly před pěti koly ve spodní třetině tabulky, ale díky dobrým výsledkům se právě posunuly výš. V první polovině sezony v tak vyrovnané soutěži jako je PL tě tři výhry z pěti zápasů prostě posunou dál od sestupu, pokud nejsi poslední se ztrátou jako byli CP. V Německu je to taky našlapaný od 8 do 17 mista. Bremy s Freiburgem, kteri ted udelali body meli ztratu, takze se ted dotahli a krome Kolina je to tam v par bodech, takze ted kdo dvakrat v rade vyhraje se posune nahoru.

Reagovat
kolouch

Tak jsem mrknul namátkou na tabulku Ligue 1. Posledních 5 týmů tabulky jsou na tom za posledních 5 zápasů podstatně hůř než posledních 5 týmů Premier league

Reagovat
smazaný uživatel

CP ziskali 9 bodu z 15ti a neprohrali, to je slusna forma. Ti byli posledni, jinak kdyz nekdo ze spodku ma formu, tak se obvykle posune vys, viz. Leicester a Everton.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
nani92

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

vzpomínka na tohle vždy zaručeně pobaví

Reagovat
TopinB

OT:

Star Wars: The Last Jedi

Abych to vystihnul bez spoilerů: Popiči, fakt jsem čuměl

Reagovat
Nikikrew

Shut up!,

Reagovat
tuny

Bez spoilerů, fakt se ti to líbilo? Mě se nic moc

Reagovat
TopinB

Mě teda hodně, snad nejvíc mimo originální trilogie (protože tu jsem vídával pravidelně od mala, takže tam nemůžu nějak objektivně hodnotit)

Reagovat
db18

Ale po druhym/třetim promítání to snad bude lepší, stejně jako s ep. VII

Reagovat
Busby babes

ja jsem teda spis zklamanej. Vyprava super, hudba tradicne uzasna, ale scenar? To je pro me velky zklamani. u prvniho dilu jsem si rikal: kaslat na to, tam chteli jen trochu pomrknout po starych fans a nalakat nove, dalsi dil bude lepsi...

Reagovat
TopinB

Mě se to líbilo hodně, hodně jsem se zasmál, rozvíjení některých postav parádní, pár věcí jsem fakt nečekal, ale jinak parádní, snad jediná věc se mi tam až tak nelíbila (nechcu spoilerovat ), jinak parádní druhý dil, a nemůžu se dočkat devítky

Reagovat
Busby babes

jo, ja se taky zasmal, vtipny hlasky tam jsou. V zasade je to dobrej blockbuster, efekty, souboje to vsechno ok. ale to, jak a kam vedou ten pribeh. to je zatim pro me velky zklamani. Kdyz to srovnam s tim, kam vedli knizni pribeh... nebe a dudy.

Prijde mi, ze se ukazuje jako chyba, ze casove to zasadili moc daleko od E6. Ted proste poradne nevime, jak to, ze po porazce Cisare je porad rebelie tak drobna, par lodi a systemu, kde se vzal First Order a tak... A to mi tam zatim dost vadi, protoze to cele tak nejak nedava smysl.

Reagovat
TopinB

Jo, to beru, já měl za to, že to Resistance je tak drobné, protože si jako jediní uvědomili, co je First Order za hrozbu, nikdo jim nevěřil, málokdo se k nim přidal, a když v FA zničili celý jejich core system, tak se nikdo navíc nějak přidat nechce, protože očividně First Order zvládne hodně. Představuju si je jak Churchilla v 38ém, taky mu nikdo nevěřil. Jenom Reich má galaktický ekvivalent atomovek A například rebelie proti císaři rostla už dost před filmama, takže tam dávalo smysl aby jich bylo dost a aby měli podporu, tady víceméne vynukovali většinu politické moci a teď je to hodně rozbité.

Já pevně věřím, že zistíme jak a kde se vzal First Order buď v devítce anebo dávám naději Thrawn knihám. Třeba v komiksech o Dameronovi je uvedený příklad, jak se k FO přidávají bývalí stormtroopeři jako agenti, nebo tak. Odkud přímo se vzali, to nevím, ale nepřijde mi to až tak nevysvětlitelné, aby mě to nějak rušilo.

Přiznám se teda, že původní EU jsem nikdy nečetl, snad až na prvního Thrawna asi půl roku než vyšel ten nový canonový.

Ale scénář tady se mi líbil hodně, nepamatuju si, že by mě blockbuster dokázal tak překvapovat, i co se týka maličkostí, snad až na The Prestige od Nolana

Reagovat
Busby babes

no jenze o to mi jde. jak to, ze je rebelie tak mala. U Endoru znicili Cisare, Vadera a hlavne jadro cele flotili a hlavne Exekutor, kde byla naprosta elita imperialniho lodstva. Cele to navic drzel pohromade Cisar, kterej proste zmizel. A najednou je tu nejakej nymand co si rika Snoke a ovlada Silu jak panbuh?

Dalsi vec je ze si s univerzem uplne vytiraj prdel a ne ve smyslu pribehu, to je jasne, ale ve smslu schopnosti Jedi. Je to takove podivne. Ale asi na to pujdu jeste jednou, s odstupem.

Reagovat
TopinB

Slyšel jsem zajímavou teorii, že důvod proč Luke, Snoke, Rey a Kylo jsou tak silní je, že kvůli vyhlazení Jediů se síla koncentruje v méně lidech. Temná strana měla vždycky míň zastoupenců ve filmech ale ti byli o to silnější, teď je jich pár na obou stranách, a teda se to vybalancovává.

Vůbec nevím, jestli tohle je fakt jejich záměr, ale smysl mi to dává.

A nevím teda jestli najednou, přece 30 let je hodně (ehm, Německo ). Podle nového canonu, i když přišli o elitu flotily u Endoru, hodně imperiálů přežilo, kteří potom hledali někde na okraji galaxie útočiště. Když se jich sejde dost, tak na ten shock & awe to stačí.

Jako je dost pravděpodobné, že já si tam dost věcí doplňuju, protože celou tu ságu a ten vesmír okolo toho miluju, ale ty plotholes mi nepřijdou o nic horší nebo lepší než v originálech (12 parseců jako jednotka času?)

Reagovat
Busby babes

zas Yoda nebo Mace Windu byli bad ass i ve chvili, kdy tam bylo milion jediu

https://www.youtube.com/watch?v=rhnOB8PlMCY

A Mase jedinej, kdo porazil Cisare na ferovku.

Reagovat
TopinB

Mace měl nefér výhodu, že ho hrál Jackson Yoda měl snad už 900 let na krku, to se člověk leccos naučí

Reagovat
Busby babes

to mel, ale stejne.

Reagovat
Busby babes

ok, treba je to v novych knizkach lip vysvetleny, cetl jsem jenThrawna a ten porad patri spis do starych. Bohuzel stare trilogie obe mohly stat samostatne bez knih. Tady to ocividne neplati.

Reagovat
TopinB

No, prequely měli problém stát i s podporou originálů a knih (zasrané midichloriany) Ale to je zase na jinou diskuzi

Reagovat
db18

*už zase tak drobná... Nová republika odmítala zbrojení, takže už tehdy byla Resistance jedinou (možná i tajnou) zálohou, kterou se snažila dát dohromady Leia, takže pak pro FO asi nebylo těžký někde získat nějaké soustavy + v sedmičce jedním tahem vymazali celou jednu soustavu společně s hlavní planetou republiky.

(+ beztak nejsou jediní, však teď taky vyslali žádost o podporu)

Reagovat
db18

...číst Topin to napsal už předemnou...

Reagovat
TopinB

Topin hlavně odhadoval, takže je hezké, že se mnou někdo souhlasí

Reagovat
Busby babes

takhle je to v tech novych knizkach?

Reagovat
db18

Ty jsem nečetl... čerpám z prologu Ale ke knížkám se chci dostat.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Whitemedia

Já ještě v životě žádné Star Wars neviděl a ani mě to nějak neláká..

musel jsem se pochlubit..

Reagovat
TopinB

To je nová hipsterská móda? "Too mainstream for me"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Taiger

Reagovat
nani92

Ja tiež

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

DEMENCE

Reagovat
Taiger

Proč demence?

Reagovat
smazaný uživatel

proc to tady pise

proc se tim chlubi

proc nevidel nejlepsi sagu v historii filmu

proc se chlubi tim, ze nevidel nejlepsi sagu v historii filmu

iwobi

jak to nekoho muze nelakat?

stejne ,u to neverim, a minimalne cast videl

Reagovat
Whitemedia

Neviděl jsem ani jednu část.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím čast casti...

Reagovat
Whitemedia

Možná jsem zahlédl v tv pět minut někdy před 15 lety, ale vůbec si to nevybavuji, takže jsem to prostě neviděl..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Nejlepsi sagu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jmenuj max bourne, lotr, návrat do budoucnosti možná kmotr. Ale to jsou trilogie a bourna ty poslední dva díly dost poškodily. HP je o něco slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Terminator, Jursky Park, Rocky atd.

Reagovat
raduinho

takový sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Whitemedia

Kdybych napsal, že jsem v životě žádné neviděl, protože je to hrozná kokotina, tak bych tě pochopil, ale takhle.. holt klasický Manny..

Reagovat
TopinB

imho bych to doporučoval vidět každému. Kdyby se ti to nelíbilo, tak úplně chápu, bezchybná sága to určitě není. Ale podívat se na to chyba nebude, přijde mi to jak kdyby někdo nečetl/neviděl lotra/pottera, ten stín co to vrhá na pop culture je hodně dlouhý

Reagovat
Whitemedia

Lotra jsem viděl a je to hrůza.. hvězdné války imho neuvidím

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Ty si hodně nabíháš, tady budeš nejnenáviděnější uživatel EF. Ale co si budem, mám to úplně stejně, tak ať v tom nejseš sám.

Reagovat
TopinB

Jdete dohromady jak sůl a pepř Nebo jak kiwwi a owny

Reagovat
Nikikrew

Lotr je hruza

Reagovat
Whitemedia

ten filmový je.. knížky by se mi třeba i líbily, ale to bych na ně musel narazit dřív, než na filmy.. to samé by se mi stalo, kdybych prvně viděl filmy HP a pak až chtěl jít číst knihy..

Reagovat
Nikikrew

Pls, ved su to uplne skvele filmy. Vyborne herecke vykony, krasne prostredie a putavy pribeh, fakt neviem co je na tom hrozne tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je šílený jak se člověku změní náhled na ty filmy, když trochu zestárne. Jak pořád nabízí něco novýho. Většina z nás to asi viděla když jsme byli menší, třeba kolem 10-13 let? (beru podle sebe) a prostě v tý době to bylo skvělý hlavně kvůli bitvám atd. A když se na to člověk podívá teď, takže začne doceňovat úplně jiný věci, třeba jako Samův proslov na konci dvojky, ve trojce na konci "I can't carry it for you, but I can carry you", to jak v Minas Tirith na konci, všichni před hobitama kleknou atp. Prostě jakou emocionální hloubku ty filmy maji, jak jsou hrozně epický, ale vlastně ve finále o takovejch věcech jako přátelství, hrdinství atd. Že to není jen pitomá povrchní rubačka.

Reagovat
Busby babes

a treba prequel SW je skvelej milostnej pribeh Anakina a Padme...

Reagovat
smazaný uživatel

je to komplexní

Reagovat
blade115

Reagovat
nani92

niečo ako pôvodná trilógia Spidermana

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nieco ako ked som ppstupom dospievania zacal chapat coraz viac vtipom zo Simpsonovcov

Reagovat
Nikikrew

presne tak. Tiez som to videl ked som mal asi 11-12 rokov. Ked ako starsi som si pozrel extented verzie, uplna pecka, milujem tu trilogiu, taky hobit je oproti tomu fakt slabota

Reagovat
patas92

Samvěd the real MVP

Reagovat
smazaný uživatel

To byl i ve Stranger Things.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zas neprehanej.

Reagovat
patas92

Jak tam na konci všichni křičí "Za Froda, za Froda", to mě vždycky tak strašně sere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pato44

Od te doby, co me kamarad privedl na myslenku, proc ten prsten nevzali a neleteli na orlech k hore a nehodili ho tam, uz o LOTR radeji moc nepremyslim .

Reagovat
raduinho

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

ou, prepac

Reagovat
smazaný uživatel

Popis pls v čem je to hrůza, zajímá mě to.

Reagovat
Whitemedia

Už jsem to tu popisoval a ty už jsi na to i reagoval tímhle https://media.giphy.com/media/3oEjI3pZn3hFRNtzSo/giphy.gif

znovu se s tebou o tom bavit nebudu, ty tvé gify a facepalmy mě donekonečna nebaví..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v tom případě ten můj původní příspěvek je naprosto oprávněný, když se tím chlubila už poněkolikáté, fakt nechápu, co si tím dokazujes. Ok neviděls to, ale cpat to sem? Já jsem taky neviděl treba mlčení jehňátek, ale nemyslím si, že to někoho zajímá

PS. Navíc vymezovat se proti něčemu, když to ani nemůžeš zhodnotit je divne

Reagovat
Whitemedia

S LOTRem jsem nepřišel do diskuze já, jen jsem reagoval.. navíc jsem ho viděl, přečti si původní příspěvěk ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

od ok reakce na sw

Reagovat
Whitemedia

Ok, cpát jsem to sem sice nemusel, ale diskuzi to rozjelo, tak v tom nevidím zase takový problém, že jsem se tu poprvé a naposledy připojil k debatě o SW.. a navíc už dlouho jsem o sobě neslyšel, jak jsem divný, tak jsem to chtěl napravit a vyšlo to..

Reagovat
EXoRcIsT

wtf co to je za cloveka toto - Star Wars nevidel , Lotr sa mu nepáči mg

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

Umři.

Reagovat
Pasha

Pottera som čítal jednu stranu, z filmu som videl pár minút. Ďakujem, svoj čas si vážim a nemienim ním mrhať.

Reagovat
smazaný uživatel

a na zápasy United se díváš, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Ak klub miluješ, tak sa pozeráš aj v prípade zlých výkonov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já to taky ještě neviděl, ale už se na to leta chystám. Jak jdou ty díly vůbec popořadě?

Reagovat
TopinB

Podle toho jestli to chceš chronologicky, anebo podle toho jak vycházeli (takže nejstarší triky k nejnovějším ).

Chronologicky jdou:

Episode 1: Phantom Menace

Episode 2: Attack of the Clones

Možnost animáku Clone Wars

Episode 3: Revenge of the Sith

Možnost animáku Star Wars Rebels

Rogue One: A Star Wars Story

Episode 4: A New Hope

Episode 5: Empire Strikes Back

Episode 6: Return of the Jedi

Episode 7: The Force Awakens

Episode 8: The Last Jedi

Pokud to chceš podle toho jak to vycházelo, tak:

4

5

6

1

2

3

Oba animáky

7

Rogue One

8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Machete order:

4,5,2,3,6.

Mě by fakt zajímaly reakce člověka, který to nikdy neviděl a podívá se na to takhle.. jestli to je lepší nebo ne. Jednička vůbec neexistuje, nic podstatnýho se tam nestane, člověk max přijde o Qui-Gona a Maula. Čtyřka, pětka jako úvod do světa SW, dvojka a trojka jako flashbacky a vyvrcholení šestkou. Nepřijde mi to špatný.

Reagovat
TopinB

Jooooo, to mě nikdy nenapadlo, nikdy jsem o tom neslyšel, ale vypadá to výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je debilní.

Reagovat
TopinB

Zkus ten impův Machete order a dej nám pak vědět jak to vyznělo, ten vypadá dobře

http://www.imdb.com/list/ls076016284/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už vim, proč jsem se do toho nikdy nepustil a nelákalo mě to vždyt ta sága ani neví kde má začátek jak ten děj pak může nějak navazovat?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Thab

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pato44

Uz delsi dobu se chystam shlednout ty nejnovejsi, protoze jsem videl jen 123456 a nechtelo se mi hledat, jak to tam zapada, takze diky . Jeste teda otazka, kam prsne do deje spada rogue one?

Reagovat
Afrokrecek

Rogue one se odehrává mezi myslim mezi třetí a čtvrtý díl kdy ukradnou plány hvězdy smrti pokud se nepletu.

Reagovat
Pato44

Diky

Reagovat
TopinB

Jak ve čtyřce říkali, že rebelové ukradli plány, tak to je hlavní zápletka Rogue One. Odehrává se to víceméně bezprostředně (pár měsíců před nanejvýš to začíná) před čtyřkou

Reagovat
Pato44

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Ked som nevidel ani pottera ani lotra? K comu by si mi yo prirovnal?

Reagovat
TopinB

Co se týká dopadu na kulturu? Tyhle bych řadil zhruba, plus mínus, na stejný level: Magnificent Seven, Dollars trilogie (Eastwoodova), Pulp Fiction, Terminator, Rambo. Die Hard/Lethal Weapon

Možná jsou i novější, ale u těch je podle mě potřeba čas a uvidí se jestli se tak uchytnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo tak som to myslel.

Noo, terminatora som videl minuleho roku. Inak nic z toho listu nepoznam, ale zaujal ma ten tvoj nazor.

Reagovat
TopinB

Fakt? To jsem teda nečekal, Smrtonosná Past, Hodný, Zlý a Ošklivý, to jsou u nás tradiční filmy o vánocích

Reagovat
TopinB

Jo, a vidíš, Manny vyjmenoval další dvě nahoře, Návrat do Budoucnosti a Kmotr, ty mi úplně vypadly

Reagovat
Hokaido

Stop doing what you're doing a běž se koukat na PULP FICTION!

Reagovat
smazaný uživatel

Diky LOTRovi mas dneska (v TV) GoT a miliardu dalsich fantasy. Film, kterej definoval celej žánr.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nihilister

!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj dobrá a zla, to nejjednodušší a nejpřitažlivější v dokonalém provedení.... Takže třeba gran torino, 7 statečných, nebo s čerty nejsou žerty.

Samozřejmě to platí pokud se na ten film nedivas už dopředu s despektem, že nějaký typek s maskou mě přece nemůže bavit a je směšný. To ale platí u každého filmu, že jde takto zesměšnit.

Pak totiž nejde o sledování ale utvrzováni se v názoru, že je to blbost a já vám to říkal..

Reagovat
smazaný uživatel

tie nazvy mi nieco hovoria ale asi som sa na to este nepozeral.

Nemyslim si, ze sa na to takto divam, ale proste ja ani neviem ze kopc tych filmov co si vymenoval existuju natoz o com su. Proste vo svojom zivote som nemal ziadnu motivaciu k tomu, aby som si yo pozrel. A uz vobec som netusil, ze existuje nieco ako "must see" co ovplyvnuje kulturu. Ty si zrejme fanusik a divas sa na to inak. Pre mna je to proste len film. Ked som videl nejake filmy, tak boli v oblasti co mna osobne zaujima- hudba(kultura), sport. A aj s tym som prestal, lebo som sa do toho privelmi vzival.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak je to tezke, v podstate se s tebou o filmech neda bavit.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak napsal si, ze se musis pochlubit. A preci jen, je to jedno z nejvetsich popkulturnich del 20. stoleti... Ted uz to tak nejak patri skoro k zakladnimu vzdelani/kulturnimu prehledu.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nihilister

To nic nemění na tom, že je to celkem blbost.

Reagovat
Busby babes

uhel pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Musím se ho zastat, tohle je právě daleko horší, než že se ti to nelíbilo, mně koneckonců taky ne, ale nepodivatse na tak kultovní věc aspon na zkousku je prostě pozerstvi, to se na mě nezlob, ještě bych pochopil knižní fandy, že třeba nemaj zájem o zfilmovany verze, tam se to dá pochopit, jakej je tvuj duvod?

Reagovat
Whitemedia

Já to prostě vidět nechci, neláká mě to a musel bych se do toho fest nutit

Reagovat
Bakary3

Neni to pozerstvi, mam to uplne stejne jako whitemedia, jenom to vidim kdyz prepinam a uz me to nudi a musim z toho pryc, proste je to pro me silene nezazivny.

Reagovat
salami

Chápu, že tě to nebaví, ale má to takovej dopad, že si. myslim, že proste patri ke kulturnímu rozhledu. Aspoň ten ctvrtej díl zkouknout není tak velkej problem.

Reagovat
Bakary3

Je to problem, protoze proste nechci

A nemyslim si, ze to patri ke kulturnimu rozhledu, nikdy jsem si neprisel kvuli tomu mimo, a jak vidim, je tu plno takovych lidi, co se neboji to nazvat kravinou.

Stejne tak bych mohl rict, ze ke kulturnimu rozhledu patri treba Hori, ma panenko (pro me jo). Pro jiny zas bude kravina to.

Kazdy rad neco jinyho.

Reagovat
r.mrazik

do kulturniho rozhledu ale patri znat a videt i kravinu...proto to je rozhled ze jo

Reagovat
Bakary3

Ano, taky jsem videl plno kravin, a preci to neznamena, ze se musis nutit do toho videt vsechny, abys mohl rict, ze mas kulturni rozhled

Reagovat
r.mrazik

Tak pokud je neco brane jako stezejni vec,tak je dobre to vedet a patri to k tomu rozhledu...ze clovek vidi nejakou madarskou kravinu je docela jedno,ale prsit se,ze jsem nevidel dost dulezite star wars? No divny...

Reagovat
salami

diky, s oběma komentářem souhlas a to říkám z pozice člověka, co miluje Hori, má panenko a Star Wars jsou mu burt, minimálně pro lidi, co aspon trošku sledujou film to prostě vidím jako základ, dokonce bych ichapal, že se k tomu někdo nedostal nebo se mudo toho moc nechce, ale že to cíleně odmítá mi prostě prijde jako ignorantstvi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes

jak ja ti zavidim. Porad mas pred sebou ten pocit, kdy to prvne uvidis a zjistis, ze je to uplne bozi svet.

Reagovat
Whitemedia

jenže já to neuvidím

Reagovat
TopinB
Reagovat
Whitemedia

Nemám facebook a nesleduji SW.. jsem jasný no

Reagovat
TopinB

Jasný, ne každý musí vidět všechno, ale chlubit se tím.... To je takové hipsterovské

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Ty jseš přesně ten typ týpka, co si koupí v CineStaru všechny místa, aby si to mohl sledovat sám na velkým plátně.

Reagovat
Busby babes

kez bych na to mel prachy. Pak bych to u nekterych filmu udelal. Ale Last Jedi by nebyl jednim z nich. btw. proc?

Reagovat
Taiger

Jsem si vzpomněl, že zhruba před rokem byla někde zpráva, že to tak jeden týpek udělal v USA, všude to bylo. A jak to tady o tom básníš, tak jsem si tě dokázal v tomhle případě představit.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

je to kravina

Reagovat
Pasha

Ta vitaj v klube, brácho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Ty jseš tak nějak celkově divnej co se týče kultovních filmů...

Reagovat
Whitemedia

No ani ne, jen jsem neviděl SW, nelíbil se mi LOTR a nemám rád Tarantina, jinak je to všechno v pohodě

Reagovat
Pato44

Taky nemam rad Tarantina... strasne precenovane ty jeho filmy jsou.

Reagovat
Whitemedia

Mám rád Djanga a Pulp Fiction, ostatní filmy od něj už bych si podruhé nikdy nezapnul..

Reagovat
Pato44

Ja vylozene nesnasim ty tarantinovske prvky. Django byl prvni film, kterej se mi od nej libil, ale na konci ten krvak..... proste fontanty krve, kulky neproleti telem, ale odhazuji... uz to fakt nenavidim. Pulp fiction me taky nejak zvlast neocaroval. Vazne mi prijde, ze je kolem nej strasny hype.

Reagovat
Mastný Chobot

Django áno a Hateful Eight nie?

Reagovat
Whitemedia

K tomu jsem se ještě nedostal

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Lol, takových kulturních buranů tady ...

Reagovat
Busby babes

a jeste je to jakoze: to jsem borec, co?

Reagovat
blade115

Jn, tohle jsou hrozně omezený postoje... Beru, když se to někomu nelíbí, ale tohle je fakt úsměvný.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
r.mrazik

hipsteri zasrany

Reagovat
twelwer

Ani ja ale toto ma kvôli frajerke caka

Reagovat
pepinho2

Reagovat
celeb

dobre robis. Pre toho, kto nebol odchovany na SW od mala (zapadny svet mal SW ako Perinbabu ci Popelku furt tlacenu do hlavy hlavne na vianoce), tak je to podpriemerny, nudny, naivny rozpravkovy pribeh. "SCI-FI" bez gravitacie, so zvukmi vo vakuu, PEW, PEW, PEW, princezna sem, rytieri tam ...

Mna to tiez obislo a videl som to asi pred 2 rokmi - niektore casti som mal problem dopozerat.

Kedysi davno-pradavno som sa pokusil precitat samotnu knihu, ale jednoducho sa to nedalo citat medzi Dunami, Nadaciou, Clarkom, Asimovom, Strugastimi, Lemom, Heinleinom, Tolk ...

rozpravka podavana sposobom, ktory ma vobec nechytil, akurat som od toho pokusu to precitat alergicky na tych 2 dementnych robotov - pozlateny android + vysavac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Reagovat
wild

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
Zaschrona

#MeToo

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Taiger

On to někdo sleduje? Svítící mečíky jsou furt in?

Reagovat
smazaný uživatel

(neprekvapils) https://www.youtube.com/watch?v=rmRouEds_2A tady mas vysvetleni, proc to lidi sleduji

Reagovat
Taiger

Víc "zajímavě" to podat nešlo. Moje reakce byla úplně stejná jak Conanova.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Conan je herec, to je ti doufám jasné...

Reagovat
Taiger

Já vím, že to myslel ironicky, ale prostě to sedí z mýho pohledu, chápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

ted to bude k nevydrzeni vydrzet ty navaly spoileru skoda, ze pujdu az relativne pozde........

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozny, do nedele musim omezit reddit a hlavne 4chan, protoze ty zmrdi tam ohledne spoileru nemaj absolutne zadny zabrany.

Reagovat
TopinB

A teda ještě dodám, že i když mám zítra (vlastně dneska) zkoušku, a vím hovno, tak vůbec nelituju

Reagovat
Busby babes

Koukam United vitezstvi v suchym triku, zvolil jsem spatne, Star wars prinejlepsim remiza.

Reagovat
r.mrazik

Prej suchy triko...

Reagovat
Busby babes

profesorska vyhra 1:0. Digi nedavala, tak se nemuzu ani dodatecne kouknout.

Reagovat
Busby babes

btw.Mourinho on Shaw: “I’m not saying first or second choice, he’s an option. His history is an incredible injury and more surgery at the end of last season. He needs competitive matches, we gave him that. The standing ovation for him I liked, it helps the player.”

prej hral zas dobre jo? A Angel Gomes podepsal smlouvu. Dneska dobrej den.

Reagovat
r.mrazik

Hrál docela slušně...snad se zas nezraní,protože to v sobě pořád má

Taky jsem koukal...a že prý Barca...pche

Reagovat
smazaný uživatel

tak byl vyhlášenej motm z United osobně bych vybral jednoho z trojice Shaw, Matić, Jones

Reagovat
ManUnited

místo Matiče možná spíš David

Reagovat
smazaný uživatel

Příde mi jako by to dostal spíš na povzbuzení a dodání sebedůvěry. Jones, De Gea rozhodně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Son v posledních zápasech asi nejlepší hráč Spurs kdo by to čekal , jeho workrate skvělej

Reagovat
Zaschrona

Uz jen 9 bodu ztrata na LM. To ujde.

Big Sam porad unbeaten a zase ciste konto. Ze se na to moc neda divat nevadi.

Wazza v PL uz 9 golu - dava goly i jako zaloznik.

Holgate, Kenny i DCL vytecni.

Shelvey

Reagovat
ManUnited

Wazzovi to neskutečně přeju snad mu to u vás bude pálit ještě dlouho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Olo nezvladajko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, nezvládam, že tu vypisuješ o LM ...

Reagovat
Zaschrona

No, nezvladas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Koeman - 2016/17 season: 17 games, 23 points, six wins, 21 goals.

Koeman, Unsworth, Allardyce - 2017/18 season: 17 games, 22 points, six wins, 21 goals.

Reagovat
Dufan

Maš pravdu, že se na to opravdu moc dívat nedá, ale od něčeho se začít muselo. HLavně se zapracovalo na obraně a ta musí šlapat. Máme i trošku štěstí a Pickforda. A dál se bojuje. Ikdyž kvalita nebo forma některých pokulhává, tak se maká.

Dneska druhej poločas jenom odkopanej, ale dobře že jsme nepřipustili moc velkej tlak na závěr.

3 body se počítají a jdou k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to prosim te vypada s tim Rossem?

Reagovat
Zaschrona

Pry by se mohl uz brzo vratit, ale zrejme to nebude u nas. Bylo by velke prekvapeni, kdyby prodlouzil smlouvu.

Reagovat
cristiano.K.

ještě před třemi týdny nebyla šance na zách(rschúronu

Reagovat
Zaschrona

Kdo mel tusit, ze se ten tym nauci branit tak rychle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt rád, že to Rooneymu pořád střílí.. Na to, že je už několik sezon prakticky bez formy, tak góly pořád přibejvaj, zvláštní úkaz tenhle Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam

Reagovat
kiwwi

btw Rafa the magician

Reagovat
Busby babes

to je jak WBA. po par kolech byly u cela a od ty doby udelaly oba tymy snad 3 body. neuveritelna krize.

Reagovat
tony223

s těmi hráči kouzla neudělá. Ten tým má kvalitu na Championship. V útoku Joselu? Nutně potřebují dokončit prodej klubu a v lednu přivést minimálně 4 kvalitní hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto ho nenúti stavať do základu Joselua. Mitrovic - Gayle nie je až taký zlý útok.

Reagovat
tony223

nevím. Prostě, když se podívám na tu soupisku tak to není nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v podstate súhlasím, na niektorých postoch chýba kvalita - z môjho pohľadu hlavne CM a krajní hráči.

Reagovat
EXoRcIsT

Moyes

Reagovat
cristiano.K.

Začínám mít pocit, že máme přehnaný přetlak v ofenzivě a to ještě není fit Lallana a Sturridge.

Jaký obrovský rozdíl mezi ofenzivou a defenzivou.

Minule hamounil Mané, dnes mohl Firmino nahrávat do prázdné Coutinhovi, Solanke zase druhý poločas Salahovi. Ti hráči prostě hrají na sebe a nedělá to dobrotu. Léta jsme si přáli zdvojení postů a ted je to trochu kontraproduktivní.

Reagovat
ttopi

Nějak mi tu chybějí debaty o té ruce/neruce Solankeho. Jak to teda bylo?

Reagovat
cristiano.K.

z prvního momentu jsem se radoval, z druhého si myslím,že tam byl minimální kontakt rukou. Za mě správně neuznáno.

Reagovat
ttopi

Dotek rukou byl, to je jasné. Tam se debatovali o tom, zda byla vědomá, což mně osobně nepřijde. Prostě šel tělem dopředu a nějak de to od něj odrazilo. Ale na druhou stranu, ať je to chtěný, nebo nechtěný, tak pokud to od ruky ('která je od těla) jde do brány, nikdy bych to neuznal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradox, ze ste uhrali 0:0 doma

Reagovat
smazaný uživatel

Saint´s by mali zabrať, aby nehrali II.Ligu, keď sa im vlani málilo 8 miesto. Pellegrino to zatiaľ nikam neposunul, stále je to také nemastné-neslané ako za Puela

Reagovat
FUnk

tak dole je to hodně napresované. Od 11 místa 4 body na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City Pep Guardiola je nejlepší trenér moderní doby.

Reagovat
ttopi

Jednoznačně. Pro mě patří i mezi top historie. Pokud se mu s Manchesterem podaří třeba vyhrát LM (PL je již na cestě), potvrdí to. Kde byl, měl úspěchy. Argument, že měl všude kvalitní kádr - je to logické. Trenér takových kvalit do průměrnýho celku nepůjde a ani žádný průměrný celek ho oslovovat nebude. Je desítky trenérů, kteří měli světový mančaft, ale úspěchy ne, což dokazuje, že to není samo sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Moderní dobu beru od roku 36 Přesně tak. Ale představa, že jde do průměrného mančaftu (Stoke, Hamburk, Udinese, Espanyol) a vyhrát titul, případně víc, to by byla ještě větší pecka. Snad se tak stane.

Reagovat
Teoretik

Girona už mu připravuje půdu

Reagovat
EXoRcIsT

jemu chyba to aby vyhral LM s muzstvom mimo velkoklubov lebo inak budu stale pochybnosti ze to dokazal len preto lebo uz mal super hracov alebo neobmedzene financne moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i přesto tomu týmu s velkým rozpočtem a s hráči velkých eg musíš dát řád a styl a vyždímat z nich to nejlepší a to Guardiola umí.

Reagovat
ttopi

Což je kolikrát složitější, než vést průměrné hráče v průměrném týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, z nich vyždímeš ještě více než ze "hvězdy"

Reagovat
ttopi

Já to myslím tak, že ti průměrní hráči nemívají taková ega a víceméně se podřídí všemu, co autorita řekne. Jako když hraješ online managera. Vést tým plný hvězd je ještě o něčem jiném. Tam jak nemáš přirozenou autoritu a za sebou nějaký úspěchy, jdeš rychle do pryč

Reagovat
ttopi

Viz moje poslední věta... Takovejch už bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Moderní dobu beru od roku 36 Přesně tak. Ale představa, že jde do průměrného mančaftu (Stoke, Hamburk, Udinese, Espanyol) a vyhrát titul, případně víc, to by byla ještě větší pecka. Snad se tak stane.

Reagovat
aramaki

Škoda 2 bodov, cez tú obranu West Hamu to šlo veľmi ťažko, niečo tam ale spadnúť malo. Na druhu stranu pamatám si, ako tu všetci grcali, keď sme vyhrali 1:0 po biednom vykone, keď sme súpera prestrieľali len 5:2 na strely. Asi si treba brať priklad z mufanov, tí sú spoko, aj keď ich doma Bournemouth prestrieľa 2:7

Reagovat
fenixLFC

Zapaa remizovych kralov nemohol skoncit inak ako remizou

Reagovat
kissak

Amanda Staveley navýšila nabídku na 300m a Cashley ji přijal co nejdříve by mělo dojít k prodeji klubu.

Že by pro Magpies předčasné Vánoce? To by bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bylo pozděj na prodej klubu. Snad nový majitele přivede i nového trenéra.

Reagovat
kissak

bohužel máš pravdu

Reagovat
Hokaido

Co říkáš na Beniteze? Poletí?

Reagovat
Busby babes

magician by letel mohl...

Reagovat
kissak

Když jsem se dozvěděl, že bychom měli angažovat Rafu byl jsem za to moc rád a věřil ve světlé zítřky. Vše umocnilo jeho prohlášení o plné kontrole týmu. Postupem času si myslím, že je to zase jen další Cashleyho loutka neboť se doupouští stejných chyb jako jeho předchůdci.

Reagovat
Ondiis

Včerejší zápas Arsenalu poměrně nuda. Na gól se strašně, ale strašně nadřeme. Gólovky nemáme, hra je upracovaná a bez nápadu. AMN skvělej, z těch Iwobiů, Akpomů a Nelsonů má největší potenciál se prosadit v Ačku imho. Xhaka první poločas otřesný výkon, v druhém byl jeden z nejlepších na hřišti. Jack super, snad bude hrát víc a víc. Welbz kopyto k ničemu. Laca co přišel na posledních pár minut, tak taky žádná změna (mimo pozici ale stejně). Standardní výkon týmu, hrajeme čím dál tím víc stejně a nebaví mě to.

Reagovat
cejen13

Však to bylo jasný od druhýho kola, že ta sezona bude mít zase tenhle průběh. Pod AW to prostě jiný nebude a do tý doby doku neskončí, nemá cenu to brát vážně. Obdivuju, že si pořád měl naději že se něco změní.

Reagovat
Fabregas@ole

Jakoby se člověk pořád dokola díval na stenej, příšerně nudnej zápas, kde se jenom mění barvy dresů. Čest výjimkám - zápas s United.

Reagovat
Nikikrew

Tazko sa hra poroti takemuto WHU, fakt som bol sklamany z nich ze to tak zabetonovali. Myslel som ze doma budu utocit viac ale taktika bola jasna. Bohuzial vcera to nikto nezobral na seba, Jack to ako jediny tahal inac zvysok bieda. Bellerin ma poslednou dobut fat sere, treba ho uz konecne posadit. AMN paradny, toho chcem vidiet castejsie v zaklade, fakt borec.

Celkovo sezona opat sklamanmim. Tie individualne vykony nie su uplne najhorise ale nevieme zbierat body a to je chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale hlavně naše chyba, že se snazime hrát pořád stejně přes střed, i když soupeř střed úplně zahustí..

Reagovat
Nikikrew

Ano, mali sme hrat viac cez kraj a hlavne sme mali viac rozhybat ich obranu.To bol uplne podobny zapas ako s Chelsea, tiez sa nevedeli presadit, nastastie oni ten gol nam nedali. Celkovo to nie je ospravedlnujuce, s taktymi hracmi ten 1 golik sme mali dat.

Reagovat
ManUnited

Tak Luke včera MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

"Manchester City porazil Swansea a stanovil nový rekord Premier League, když vyhrál i patnáctý zápas v řadě. Na čtrnácti vítězných duelech se v minulosti zastavil Arsenal. (dailymail.co.uk)"

A to vsetko bez Lionela Messiho. Vsetci vieme, ako hrala Barcelona bez Leosa...

Reagovat
Grahf

Reagovat
Pagy

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

To porovnani neni uplne fer. Sterling je o tri roky starsi, nastupuje ve sve 6 sezone a ma v PL o 100 zapasu vic. Rash muze byt za 3 roky jeste vejs nez Sterling. A taky nemusi. Sterling ma v tehle sezone uzasnou formu, o tom zadna. Ale ze by se Rash vylozene trapil... no nevim.

Zas asi kazdej odchovanec city se muze kouknout druhym smerem a rict si: kolik bych toho asi odehral kdybych nehral v City.

Reagovat
r.mrazik

tam jde ale o to,ze utocna hra City a byt vice na mici by hraci jako rash a martial vyhovovala mnohem vic....a ze by sli i vyvojem vys...preci jen,messi taky nesel herne nahoru,kdyz by v barcelone hlavne branil v bloku...

neni o trapeni,nebo o tom,kolik by odehrali...ale ze hra City by jim dala vice a ze by sami sebe i vic na tom hristi prodali

Reagovat
mithro

jo, vyhovovala ale mi nevrav, ze nejak trpi, ked tam ma pogbu. problem je, ze tam nie je ziadna nahrada, takze v zalohe ten prechod neexistuje potom.

Reagovat
r.mrazik

mas recht,ze hra s pogbou je jina...

ale i s pogbou je to neco jineho nez hra city...a o tom,je ten clanek...

beru ale,ze to neni moc spravedlivy,kdyz City hraje takovy fotbal a ze jim to sedlo....

jen...hrat Rash nebo Marťa v City,tak by ukazali vic...a o tom ten clanek z me strany je...nic vic

Reagovat
Busby babes

to asi jo, ale kdyz tam proovnavaj vyvoj... nevim.

Reagovat
r.mrazik

jasny...rash 18 by u city sanci nedostal

jsem zvedav na toho foldena

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Harakan

Ty už seš v Mourkovi až po kotníky.

Reagovat
nani92

Lebo sa smejem z článku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

jo a určite mu závidí aj Kelechi 'lepší Rashford' Iheanacho, ktorému ta útočná hra vyhovuje a môže ísť rýchlejšie herne hore

Reagovat
r.mrazik

ja fakt nevim...cetl jsi to vubec?

Reagovat
kiwwi

ano...autor berie za 100% istotu, ze by Rashford hral v zaklade

"If Pep Guardiola had inherited those two, can you imagine what they'd be doing as part of a front three?" guest Jake Entwistle pondered.

"He would be playing both of them at the same time and I feel sorry for Rashford and Martial.

tak preco nehra udajne lepsi Iheanacho ktoreho Pep "zdedil" ako to pise vyssie autor clanku?

Reagovat
r.mrazik

takze nepochopil...

jde o taktiku a styl hry,ktereho by martial a rash tezili vic...proto pise o tom,ze muzou zavidet sterlingovi

nejde o to,jestli by hrac v city hral nebo ne...jde o jeho vyuziti na hristi...viz sane a sterling...u nas by to byli pod pepkem martial a rash,jak si mysli autor clanku a ze by z toho tezili mnohem vic nez pod defenzivnim mourkem

Reagovat
r.mrazik

motat tam iheanacha je mimo ten problem

Reagovat
kiwwi

no neni pretože kľudne by pod Pepkom hrať ani nemuseli, vid Iheanacho alebo trebárs aj ten Bernardo o ktorom si si myslel ze je to prestup roka

takéto hypoteticke veci sú úplne zbytočné

Reagovat
r.mrazik

tak jeste jednou...

jde o to,ze v systemu pod pepkem maji ti utocni hraci vic micu,vic pokusu za zapas,vic casu v utocny polovine a proto muze Rash zavidet Sterlingovi v City, protoze Rash by z toho taky tezil mnohem vic,kdyby se nehral hluboky obranny blok a dopredu se chodilo trochu jinak

jestli by hral nebo nehral je uplne relevantni...o to v tomhle pripade nejde

Reagovat
kiwwi

clanok je postaveny inac...ty si si prerobil pointu s ktorou viacmenej suhlasim, ale na to sa da aplikovat aj PSG, Barca, Real alebo Bayern, kde vsade hraju utocnejsi futbal

clanok je postaveny tak, ze Mourinho Rashforda zabija a kebyze ho mal Pep tak ten by jeho talent rozvinul ovela lepsie, co proste moze, ale nemusi byt pravda

Reagovat
r.mrazik

Tak ano..rozvinul by se víc díky té hře city...

Reagovat
nani92

Reagovat
Liquid

vypadá to, že jiří-fcb bude jako fanoušek Citizens spokojen, no musím uznat, že City si jedou vlastní ligu letos

Reagovat
celeb

hlavne su v brutalnom laufe. Idu sa bit do krvi o dalsie vitazstvo v serii, ak ich nikto (=Spurs) skoro nestopne, tak maju sancu dat 100b za sezonu. Ako som tak namatkovo pozeral, tak Chelsea dali nejak 10+ rokov dozadu 95 bodov, neviem ci sa niekomu podarilo mat viacej.

Reagovat
fenixLFC

este desatkrat to napis pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

mám ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnej počet bodů jako Burnley, tohle je už fiasko. Na PL prostě nemá, tvrdil jsem to dva a půl roku zpátky a tvrdím to i dnes. Ještě k tomu náš normal one začíná být stejně ubulenej jako Žužé a ten nasadil laťku hodně vysoko.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/z3997

Nádhera. To si zasloužilo gol.

Reagovat
sunakashi

Máš recht to byla krása už od geniálního výkopu Caspera...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele