Premier League - souhrn 17. kola

20.12.2014, 15:37, aktualizováno 22.12.2014, 23:00
Komentáře a souhrny
Chelsea vyhrála na hřišti Stoke a drží si tříbodový odstup na Manchester City, jenž porazil Crystal Palace. Liverpool se rozešel ve šlágru s Arsenalem smírně, pouze bod si pak odvezl i Manchester United z Birminghamu, kde změřil síly s Aston Villou. Tři body si zapisují WHU, Southampton, QPR, Tottenham, Swansea a Sunderland...

Stoke City - Chelsea FC 0:2

22.12.2014 21:00

Góly: 2. John Terry, 78. Cesc Fàbregas

Fotbalisté Chelsea dokázali odvrátit loňskou porážku a na Britannia Stadium tentokrát vyhráli 0:2. Skóre otevřel již ve druhé minutě hlavou John Terry a klid na kopačky hostů přinesl dvanáct minut před koncem Cesc Fabregas. Mourinhova družina tak může mít klidné Vánoce, Premier League vede stále o tři body.

Chelsea do utkání vstoupila nejlépe, jak mohla. Neuběhlo ani 120 vteřin, když Cesc Fabregas rozehrál rohový kop z pravé strany, na jeho centr si naběhl kapitán John Terry a ač byl hodně tísněn bránícím Cameronem, dokázal usměrnit míč za záda bezmocného Begoviće. Zkušený stoper si tak připsal premiérovou ligovou branku právě probíhající sezóně a asistující Fabregas zase dvanáctou gólovou přihrávku (statistický server Opta ihned zvěřejnil na Twitteru informaci, že Steven Gerrard, který byl v této disciplíně v loňském ročníku nejlepší v Premier League, měl na svém kontě pouze o jednu asistenci více).

Na další brankové příležitosti jsme si museli nějakou dobu počkat, nejvíce vzruchu mezitím vyvolal Bardsleyho ostrý skluz na Hazarda, po kterém jako vždy velice emotivní José Mourinho nemohl uvěřit, že z toho domácí zadák vyvázl pouze se žlutou kartou.

Ve 21. minutě Blues podržel brankář Courtois, jenž si poradil s nepříjemnou tečovanou ránou N'Zonziho. Na druhé straně vymyslel další geniální pas španělský záložník Fabregas pro svého kolegu z reprezentace Costu, ovšem nejlepší střelec Chelsea v této sezóně mířil tváří v tvář Begovićovi těsně vedle vzdálenější tyče.

Po změně stran se s míčem do šestnáctky dostal Eden Hazard a předváděl tam své tradiční taneční kreace, které zakončil prostrkávačkou na Fabregase, jehož pohotový, ale nepříliš razantní pokus bez problému lapil pozorný Begović. Další průběh druhého dějství žádnou výraznější příležitost nenabídl.

Až v 71. minutě zahrozil Charlie Adam, pověstný svou tvrdou střelou ze střední vzdálenosti. N'Zonzi skotskému středopolaři přiťukl balón, ten se do něj opřel a jen o kousek minul pravou tyč Courtoisovy brány. Když už to vypadalo, že se svěřenci Marka Hughese nadechují k závěrečnému náporu, hosté podruhé udeřili. Fabregas si vyměnil míč s Hazardem, pak si přihrávku od belgického kouzelníka perfektně zpracoval a z halfvoleje rozvlnil síť.

Zanedlouho mohl přidat třetí gól Diego Costa, v další stoprocentní příležitosti po vysunutí Schürrleho však znovu neuspěl a Asmir Begović si připsal další vynikající zákrok. Podobně si na opačné straně hřiště vedl Thibaut Courtois, jenž vytěsnil křížnou ránu Assaidiho. A když se s úspěchem nepotkaly ani pokusy Schürrleho a Krkiće, Stoke prohrálo s Chelsea 0:2.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 2:2

21.12.2014 17:00

Góly: 45. Philippe Coutinho, 90+7. Martin Škrtel - 45. Mathieu Debuchy, 64. Olivier Giroud

Šlágr kola mezi Liverpoolem a Arsenal nakonec dopadl smírně. Nejdůležitější momenty se odehrály na koncích obou poločasů. V tom prvním se nejprve trefil Philippe Coutinho, na což za chvíli odpověděl Mathieu Debuchy. V druhém dějství otočil stav ve prospěch hostů Giroud, během dlouhého nastavení ale po rohu vyrovnal Martin Škrtel.

Atmosféra na Anfield Road byl jako vždy fantastická, ovšem fotbalisté na trávníku své příznivce za skvělou podporu zejména v úvodní půlhodině atraktivní hrou neodměnili. Liverpool měl sice více ze hry, což dokumentují i statistiky, domácí drželi míč na svých kopačkách po dvaceti minutách hry více než 83 % celkového času. Co z toho, když první střelu mezi tři tyče vyslali až ve 30. minutě.

Následně měl dvě nebezpečné příležitosti Lazar Marković - jednou ho zastavil gólman Szczesny, podruhé po pasu od Sterlinga ohrozil pouze diváky na tribuně. Jak byl takřka celý první poločas skoupý na gólové šance, v samotném závěru padly hned dvě branky.

Jordan Henderson navedl míč do středu, přihrál Coutinhovi, brazilský ofenzivní univerzál se zbavil svého strážce a dokonale přesnou střelou na zadní tyč překonal bezmocného Wojciecha Szczesnyho. Domácí se nicméně z vedení příliš dlouho neradovali. Centr po standardce Sáncheze ještě defenziva Reds odvrátila, avšak Flamini vrátil míč do malého vápna, kde sváteční střelec Debuchy předskočil Škrtela a Brad Jones na jeho dobře umístěnou hlavičku nedokázal včas zareagovat.

Po změně stran měl dobrou příležitost ke skórování Lucas Leiva, jemuž připravil výbornou palebnou pozici Gerrard, ale brazilský středopolař prokázal, že je všechno jen ne zakončovatel a jeho projektil letěl nad. Podobně dopadl i zanedlouho Steven Gerrard - Szczesny proti Sterlingovi špatně vyběhl, balón nezasáhl a mladičký křídelník pak místo střely do poloprázdné brány volil centr na svého kapitána, který hlavou netrefil.

Nedáš, dostaneš. Na opačné straně po centru Gibbse sice Giroud svým sklepnutím trochu zahnal Cazorlu, ten mu však míč nezištně vrátil a francouzský kanonýr zblízka trefil přesně místečko mezi nohama Brada Jonese. Odpovědět mohl brzy Coutinho, ale Szczesny si s jeho zblokovaným pokusem bez problému poradil.

V 75. minutě převzal přihrávku od Hendersona Lucas Leiva a i když byl tentokráte jeho pokus nebezpečnější než předtím, mířil těsně vedle. Neuspěl ani střídající Fabio Borini. Italský útočník si zcela osamocen naskočil na centr z levého křídla, ovšem fantastický Szczesny jeho hlavičku vytáhl nad břevno a výrazným způsobem Arsenal podržel.

Dlouho to vypadalo, že kýžené vyrovnání nepřinese ani devítiminutové nastavení. Dvě střely ze střední vzdálenosti zlikvidoval pozorný Szczesny, navíc Fabio Borini obdržel v krátkém sledu dvě žluté karty a oslabil svůj tým. Pak však celý Anfield vybouchl. Rohový kop Lallany přesně našel obvázanou hlavu Martina Škrtela a slovenský stoper srovnal stav zápasu na 2:2.

Strhující konec utkání nabídl ještě jednu nebezpečnou situaci před brankou Brada Jonese. Nejlepší muž na trávníku Santi Cazorla vypálil ze střední vzdálenosti, australský gólman jeho projektil vyrazil před sebe a s dorážejícím Monrealem si už naštěstí pro Liverpool Škrtel ve spolupráci s brankářem poradili.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Sunderland AFC 0:1

21.12.2014 14:30

Góly: 90. Adam Johnson

Zase to dokázal! Adam Johnson potřetí za sebou skóroval na hřišti Newcastlu a potřetí se přičinil o vítězství Sunderlandu ve slavném lokálním derby. Šestizápasové čekání na vítězství tak Black Cats ukončily tím nejsladším způsobem.

Už ve třetí minutě měl velkou šanci ke skórování obránce Magpies Dummett, který zahrával přímý kop zhruba z 18 metrů. Po Colbackově přiťuknutí ovšem poslal míč nad. Jack Colback odehrál už osmé derby, předchozích sedm však za Sunderland; a poslední vzájemný duel dokonce ověnčil gólem, jenž pečetil výhru 3:0 v St. James Parku.

Stejným výsledkem skončilo i předposlední měření sil v Newcastlu - a Mackems zvítězili loni i doma. Sunderland tak toužil po čtvrté vzájemné výhře v řadě. Především v prvním poločase byli hosté lepším týmem a uprostřed úvodního dějství si vytvořili několik gólových šancí.

Po Johnsonově centru zakončoval hlavou volný Wickham, z úhlu ale odkrytý kout branky netrefil a rozvlnil jen boční síť. Ještě blíže gólu byl Steven Fletcher; ten se zase po pobídce Larssona báječně opřel do vysokého míče a rozezvonil břevno Alnwickovy svatyně.

Mladý brankář, jenž v Newcastlu působí jako trojka a chytá díky zraněním Krula a Elliota, si na nedostatek vytíženosti rozhodně nemohl stěžovat. Především Connor Wickham jej pořádně zaměstnával - jeho ránu z 20 metrů i hlavičku po centru Verginiho musel Alnwick vyrážet.

Newcastle byl slabším týmem a za celých pětačtyřicet minut si vytvořil všehovšudy jednu gólovku. To když Sissoko už s blížící se čtvrthodinou hry pronikl do vápna, ale následně střílel po zemi přímo do míst, kde se nacházel Pantilimon. Rumunský gólman se nezapotil ani při ráně Péreze, která se točila na zadní tyč, ale nakonec cíl minula.

Magpes navíc ihned po přestávce ztratili na několik minut stopera Stevena Talyora, jenž si po kolizi s Fletcherem a tyčkou rozsekl kůži pod okem. Přesilové hry Sunderland málem využil, Fletcher si krásně poradil ve vápně a našel v šestnáctce úplně volného Jordiho Gómeze, jenž však levačkou fatálně minul.

Gól na kopačce měl i domácí Ayoze Pérez, který selhal vinou skvělého zákroku Costela Pantilimona. Do Sissokovy přihrávky se španělský mladík opřel parádně, ale konečky prstů vysokého strážce sunderlandské brány tento duel zvítězily na plné čáře. Dvacet minut před koncem si poradil i s velkou šancí teprve sedmnáctiletého Adama Armstronga, jehož ránu na přední tyč pohodlně kryl.

Ještě nadějněji vyhlížela akce Péreze, který dostal od Tiotého pas do vápna, snadno obehrál Browna, jenže Pantilimon dnes přitahoval míč jako magnet. Alan Pardew se tak jal poslat do hry zlatého žolíka Papisse Cissého, který coby náhradník už dvakrát zatížil konto soupeře dvěma trefami a proti Chelsea a Hullu sám zařídil týmu 4 body. Pardewovi navíc vlastně záchranu na lavičce Strak.

Dnes však ani on Newcastlu nepřinesl štěstí; naopak to byl Adam Johnson, kdo na druhé straně zakončoval z ideální pozice - jenže přízemní střelou záhadně branku minul. Občasný anglický reprezentant zničil naděje domácích až v poslední minutě.

Pantilimon nejprve potvrdil status nejlepšího hráče zápasu, když opět vytáhl z šibenice gólovou ránu - tentokrát od Sissoka. Po následném rohu utíkal Johnson s míčem, ustál dva žluté zákroky od Sissoka a Dummetta a předal míč spoluhráčům. Po Larsson - Buckley se nakonec opět dostal k němu a dělovkou k tyči rozhodl o čtvrté výhře v derby pro Sunderland v řadě.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leicester City 2:0

20.12.2014 16:00

Góly: 24. Andrew Carroll, 56. Stewart Downing

West Ham zůstává na vynikající čtvrté příčce, zatímco Leicester stále pokračuje v marném hledání další výhry; hledání, které bude po dnešku trvat již minimálně 13 zápasů. Další vítězný gól si připsal na konto Andy Carroll...

Foxes sice normálně měli na lavičce manažera Nigela Pearsona, který se aktuálně odvolává proti jednozápasovému banu, to je však ve snaze urvat konečně tři body nijak zvlášť nepodpořilo. Leicester se ve skutečnosti sotva k něčemu dostával a ještě níže šel patrně po Carrollově brance z 24. minutě, když bývalý hráč West Hamu Paul Konchesky předvedl vpravdě ostudnou malou domů z půlící čáry.

Ještě hůře Leicesteru bylo deset minut po obrátce, když Downing nádherným krouceným projektilem konečně zase načas učinil přítrž oné hutné nudě spojené s poněkud kouskovaným, všeobecně neatraktivním utkáním.

Nigel Pearson se vlastní hochy pokusil nakopnout těsně po završení hodiny hry, když se odhodlal k málokdy vídanému trojímu střídání, a tyto změny útočný projev hostí skutečně pozvedly. Nugent jednou pálil z okraje vápna nad bránu, později přiměl Adriána k ojedinělému zákroku a španělského brankáře nakonec prověřila také hlavička dalšího žolíka Ulloy.

Na nic víc se už ale Leicester nezmohl a Štědrý den takto stráví na samém dně tabulky. Ve všech 22 sezonách historie Premier League se s takovou výchozí pozicí zachránili pouze loňský Sunderland a West Bromwich ze sezony 2004/05.

Více informací k zápasu

Hull City - Swansea City 0:1

20.12.2014 16:00

Góly: 15. Sung-yueng Ki

Dle slov manažera Garryho Monka "neuvěřitelný" Ki Sung-Yeung zařídil Swansea veledůležitou výhru 1:0 na hřišti Hullu. Swansea vyhrála po dvou porážkách v řadě a posunula se před Newcastle na pohodové osmé místo.

Bez Sigurdssona, bez Bonyho, bez Montera, Brittona či Rangela. Swansea nastoupila v dosti pozměněné sestavě, přesto na Hull vyzrála. Steve Bruce se tak dostává pod ještě větší tlak, když letos před domácími fanoušky vyhrál jediný zápas. Na jakoukoli výhru čeká už 10 zápasů; po dnešku zůstává předposlední s dvoubodovou ztrátou na udržení.

Výsledek se začal rýsovat už po čtvrthodině hry, kdy Shelveyho dalekonosná rána skončila díky teči Ki Sung-Yeunga v Tygří síti. Swansea nicméně ztratila už 16 bodů z vedoucí pozice a nechybělo málo, aby i nyní darovala po prvním gólu soupeři body. Robertsonova střela orazítkovala břevno jen pár minut po otevření skóre.

Svěřenci Garryho Monka se ale zkonsolidovali a po půlhodině utkání mohl zvýšit vedení Shelvey, který z 25 metrů rozezvonil tyčku. O přestávce nasadil Steve Bruce do hry dva útočníky - ani Sone Aluko a Yannick Sagbo ale obraz hry nezměnili, naopak to byli hosté, kdo hrozil.

Batefimbi Gomis svým volejem jen těsně minul šibenici, načež při další akci trefil podobně jako jeho holohlavý spoluhráč tyč. Hull se už v závěru zmohl jen na protesty po neodpískané penaltě na Sagba, jenž si stěžoval na držení za dres.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United 1:1

20.12.2014 16:00

Góly: 18. Christian Benteke - 53. Falcao

Vítězná série Rudých ďáblů se zastavila na čísle 6. Sedmé vítězství v řadě již odmítl Benteke, potažmo celý houževnatý kolektiv Aston Villy, která v relativní pohodě ubránila i více než 20minutové oslabení. Manchester United tentokrát nemastný neslaný výkon na všechny tři body nestačil...

ManUtd odstartoval docela pozitivně, to však v 18. minutě rázem bylo vedlejší, neboť Evans dovolil Bentekemu ve vápně úplně všechno - od zpracování centrovaného balonu na hrudi, přes úkrok do strany až po kroucenou ránu na zadní tyč - a birminghamští byli senzačně ve vedení, aniž by si do té doby nějak viditelně potykali s balonem.

Aston Villa se po vstřelené brance možná ještě víc zatáhla, před vlastním vápnem si však zpravidla počínala v klidu, suverénně. A i ve chvíli, kdy se hra začala přelévat ze strany na stranu, nehrozilo Guzanovi žádné konkrétní nebezpečí - poděsit ho ve 33. minutě mohl tak akorát Youngův záludný centr, při němž musel až do poslední chvíle vyčkávat, zdali jej Falcao nebo někdo jiný netečuje.

Do druhého dějství kuriózně vstoupila lépe vedoucí Aston Villa, od které se již zřejmě nečekalo nic jiného než bohapustý zanďour. Ve středu všeho dění byl přitom pochopitelně Benteke, který nejprve podržel míč pro Agbonlahora (jehož rána byla zablokována), a potom sám nebezpečně hlavičkoval po rohu.

Ihned poté se už začaly činit také hostující ofenzivní hvězdy. Nejdříve měl z práce Rooneyho lépe těžit Van Persie, posléze při zemi nepříjemně pálil Mata. Guzan byl v obou okamžicích na svém místě a připraven. Což neplatilo teprve pro třetí případ, kdy Falcao nekompromisně hlavičkoval do Američanova protipohybu po centru Younga z levé strany - 54. minuta, začínáme odznova.

Manchester United byl v tu chvíli na koni a jeho momentum mělo ještě povzbudit střídání uzdraveného Di Maríi za Van Persieho. Ani tento okamžik, ani velice sporná červená karta pro Agbonlahora, jehož střet s Youngem vyzněl v 65. minutě sice nešikovně, ale spíše žlutě, nicméně Red Devils ve finále nijak nenakopli.

Ve skutečnosti spíše ještě Clark s Weimannem brzy poté mohli trestat letargické počínaní hostů v obranné třetině; a Villans si v oslabení vedli znamenitě i nadále. Guzana pořádně vylekala snad akorát poměrně neškodná Wilsonova kroucená rána ze samého nastavení duelu.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - West Bromwich Albion 3:2

20.12.2014 16:00

Góly: 24. Charlie Austin (pen.), 48. Charlie Austin, 86. Charlie Austin - 10. Joleon Lescott, 20. Silvestre Varela

Západní Londýn má nového hrdinu. Costa? Hazard? Kdeže! Charlie Austin hattrickem zničil West Bromwich Albion a zařídil svému Queens Park Rangers tři body po dokonalém obratu. Výsledek 3:2 posunul QPR ze sestupových pozic, Austina navíc dostal na třetí místo v tabulce střelců...

Ze začátku to přitom v žádném případě na vítězství Rangers nevypadalo. Unylou a nevzhlednou úvodní desetiminutovku utnul stoper West Bromu Joleon Lescott. Rohový kop Dorranse prodloužil na přední tyči Sessegnon a Lescott za přísného dohledu šesti stojících obránců QPR trknul míč do sítě.

Přesně za dalších deset minut navíc hosté překvapivě vedli už 2:0, a to přesto, že se Rangers doma v posledních týdnech velmi daří; vždyť z předchozích čtyř zápasů tu získali deset bodů. Silvestre Varela se nicméně při teprve druhém startu v základní sestavě za WBA prokličkoval polovinou Hoops, narazil si se Sessegnonem a prostřelil Greena.

Radost a větší vedení však vydrželo jen pět minut. James Morrison pak ve vápně stáhl Leroye Fera a rozhodčí Craig Pawson ukázal na penaltový puntík. Nechytatelnou dělovkou ji proměnil momentálně už třetí nejlepší střelec Premier League Charlie Austin, jenž tak vykřesal pro domácí jiskru naděje.

Své střelecké konto Austin zakulatil ihned po změně stran. Jubilejní desátý přesný zásah v uplynulé ligové sezóně přidal 25letý forvard ve 48. minutě. Bartonův roh poslal Dunne jen do břevna, po Zamorově pohotové vracečce však Charlie Austin jen doklepl míč do brány - 2:2.

Fotbalová krása se poté na dobrou půlhodinu odmlčela a slovo dostala hlavně bojovnost. Deset minut před koncem měl Austin šanci na totální zvrat, ale tentokrát jej ještě vychytal Ben Foster. Zlomový moment se udál záhy - nejprve Berahino sice obešel Greena, ale z úhlu odkrytou branku netrefil. Dvě minuty nato udeřila podruhé hlava Charlieho Austina.

Jako tank se robustní útočník navalil do vápna po rohovém kopu Bartona a přesnou hlavičkou otočil skóre z 0:2 na konečných 3:2. Konečných především proto, že Berahino v poslední minutě trefil z úhlu jen brankovou konstrukci. Potvrdil tak úžasnou domácí formu Rangers, kteří venku nezískali ani bod. Přesto se vymanili ze sestupových pozic - sídlí na 15. příčce hned za WBA.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 3:0

20.12.2014 16:00

Góly: 38. Phil Jagielka (vl.), 65. Graziano Pellè, 82. Maya Yoshida

Čtyři a dost! Southampton se konečně vymanil z hrozivé výsledkové krize a porazil Everton jasně 3:0. Po čtyřech porážkách tak získal důležité tři body, jež Saints udržely v boji o pohárovou Evropu. Branky vstřelili Pellé, Yoshida a vlastňákem pomohl domácím Lukaku...

Southampton nastoupil netradičně se třemi středními obránci; manažer Ronald Koemann tak mimo jiné zvýšil důraz na dobře hrající krajní obránce Nathaniela Clyna s Ryanem Bertrandem, kteří tak měli více prostoru pro útočení. Poprvé se to projevilo už po deseti minutách, kdy právě po Clynově centr hlavičkoval Pellé těsně nad.

První střelu na branku nicméně vyslali hráči Evertonu, jmenovitě Ross Barkley. Přízemní dělovka Fraizera Forstera nevyděsila, navíc mířila doprostřed, a tak jí anglická dvojka bez potíží lapila. Mezitím se na zemi teatrálně a "bezmocně" válel Eto’o, který se záhy okamžitě vrátil na trávník a po právu si vysloužil hlasité bučení tribun.

Poté se ale opět do dominantnější pozice dostali hráči Saints, Pellého gól po půlhodině platit nemohl, jelikož mu předcházel faul Longa, ale další nebezpečná situace už branku přinesla. Jagielkův faul ve vápně sice sudí podivně Šalamounsky změnil na roh, z něhož udeřilo. Ward-Prowsův míč minul Alderweireld i Eto’o a Romelu Lukaku si jej nechtěně srazil do vlastní branky - 1:0.

Chvíli nato navíc div nepřidal druhý gól Pellé - Clynův skvělý střílený centr nasměroval italský forvard do boční sítě. Do kabin se tak šlo za nejtěsnějšího vedení domácích borců, kteří posledních pět soutěžních utkání prohráli - vypadli dokonce i z ligového poháru proti třetiligovému Sheffieldu United.

Dnes ale neochvějně drželi hubený výsledek, a byť byl Everton mírně aktivnější, žádnou šanci si proti konsolidované obraně Saint nevytvořil. Jako blesk z čistého nebe naopak udeřil Graziano Pellé. Clynův centr ztečoval k útočníkovi Long a Pellé z otočky prostřelil Howarda. Americký brankář se vyznamenal alespoň tři minuty nato, kdy skvěle vyrazil Fonteho hlavičku mířící k tyči.

Frazier Forster se poprvé opravdu zapotil až s blížící se osmdesátou minutou, jeho zákrok proti Lukakuově ráně byl vynikající. Jeho důležitost se ukázala záhy, kdy skvostný centr šajtlí od Stevena Davise uklidil ramenem (!) za záda Howarda stoper Mayo Yoshida. Japonský bek uzavřel na konečných 3:0, Southampton tak po hrozivé sérii konečně zvítězil.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Burnley FC 2:1

20.12.2014 16:00

Góly: 21. Harry Kane, 35. Erik Lamela - 27. Ashley Barnes

Když se oba celky roku 2010 střetly naposledy, byla z toho parádní podívaná a domácí výhra 4:2 pro Burnley. Tentokrát na White Hart Lane nepadlo tolik branek, avšak na co se dívat bylo takřka nepřetržitě. Už popáté v řadě potom v tomto duelu berou body domácí...

Všechny góly se divže nevtěsnaly do úvodní třetiny zápasu, přestože se Kane jako první prosadil "teprve" ve 21. minutě. Mladý útočník každopádně tehdy svou důležitost pro současný Tottenham prokázal hned ve dvou rovinách, když nejdříve ideálně rozeběhl na levé straně Chadliho a pak si sám našel prostor k utěšené hlavičce ve vápně soupeře.

Clarets našli odpověď opravdu vcukuletu, když si Barnes zpracoval Boydův centr a po pár dotycích s balonem nekompromisně zamířil do sítě; svou reakci však měl přichystán také Tottenham. Erik Lamela se po 35 minutách na styl Garetha Balea vrtnul z pravé strany do středu pole a nechytatelnou ranou si připsal svou debutovou trefu v anglické nejvyšší soutěži.

I ve zbytku zápasu bylo o zábavu postaráno. Ings s Barnsem zajímavě, leč bez finálního produktu spolupracovali na hrotu útoku Burnley, zatímco Spurs výborně kooperoval pro změnu trojlístek Eriksen-Kane-Lamela. Právě druzí dva jmenovaní přitom mohli v největší šanci druhé půle navázat na centr dánského špílmachra, oběma však scházely milimetry.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 3:0

20.12.2014 13:45

Góly: 49. David Silva, 61. David Silva, 81. Yaya Touré

Žádný útočník? Žádný problém. Manchester City dokázal na domácí půdě udolat Crystal Palace 2:0 díky brankám Davida Silvy, jenž hrál jubilejní dvoustý zápas za klub. Ten tak dokonale nahradil absentující forvardy; byť na falešné devítce nastoupil Milner. Utkání však zastínilo chybné rozhodnutí čárového sudího, který sebral hostům regulérní gól...

Eagles na půdě Manchesteru City nevyhráli dlouhých 24 let, ale soupeře se v úvodu zápasu rozhodně nezalekli. Naopak byli chvilkami i nebezpečnější - jako při Bolasieho centru a hlavičce Jedinaka, který Hart lapil jen s velkým štěstím. To při Citizens stálo i ve chvíli, kdy Frazier Campbell vyzrál na ofsajdovou past a efektními nůžkami těsně minul branku.

O zajímavé situace ale nebylo nouze ani na druhé straně, byť City pálilo vyloženě slepými. Dvakrát minul Nasri, dobré pozice z hranice vápna nevyužili ani Fernandinho a především Touré. Pellegrinimu chyběl hrot - Agüero, Džeko i Jovetić byli zranění.

Definitivní probuzení favorita přišlo zhruba v polovině úvodního dějství, kdy City během pěti minut mohlo třikrát skórovat. Skvělou práci Nasriho a střelu Silvy zastavil blok, Kolarovův centr zase ve výborné pozici Silva promáchl a nakonec selhal Yaya Touré, ke kterému se zhruba na značce deseti metrů odrazil míč od Jedinaka.

Crystal Palace už pak hrozil jen z ojedinělých standardek, přesto byl blízko prvního gólu zápasu. Po jedné z nich totiž dostal šanci ke skórování velmi aktivní Bolasie, ale střelou z úhlu rozvlnil konžský reprezentant pouze boční síť Hartovy branky.

Man City mělo v prvním poločase problém s jakousi "ostrostí" či "zabijáctvím". Bez jediného útočníka na hřišti a s Milnerem na pozici falešné devítky sice zvládali kombinovat i ve vápně Palace, ale o přesné zakončení byla nouze. Domácí nevystřelili ani jednou na branku - dokonce ani Zabaleta, který se po skvělém náběhu a pasu Tourého ocitl sám před Speronim, minul obloučkem tyčku o pár centimentrů.

Hosté si však nedali říct a po přestávce zaslouženě kapitulovali. Byť už to byl asi čtvrtý totožný Zabaletův náběh, obrana jej nechala proniknout do vápna a dostat míč na nohu. Argentinec zadovkou našel Davida Silvu, jenž i s významným přispěním tečujícího Danna otevřel skóre. Druhý gól se valil záhy, kombinaci Nasriho se Silvou však opět nevyužil Touré, dělovkou z 18 metrů ohrozil jen fanoušky.

Druhý direkt přišel až po hodině hry a opět se u toho vyskytl David Silva s jedním krajním obráncem. Tentokrát Aleksandar Kolarov skvělým centrem z levé strany našel maličkého Španěla na malém vápně a ten druhou trefou v utkání zvýšil na 2:0. Dlouho však vedení vydržet nemělo - McArthur totiž po Bolasieho centru regulérní hlavičkou snížil - asistent sudího však chybně zvedl praporek.

A nedlouho poté definitivně rozhodl Yaya Touré. Rychlý brejk vedený Navasem vyšperkoval James Milner přesným pasem na nabíhajícího Afričana, který dělovkou o tyč uzavřel skóre na konečných 3:0. Manchester City tak dohnal na čele tabulky vedoucí Chelsea, který má však pondělní utkání na hřišti Stoke k dobru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC17133138:1342
2.Manchester City17123236:1439
3.Manchester United1795330:1832
4.West Ham United1794429:1931
5.Southampton FC1792628:1329
6.Arsenal FC1776430:2127
7.Tottenham Hotspur1783622:2327
8.Swansea City1774622:1925
9.Newcastle United1765618:2323
10.Liverpool FC1764721:2422
11.Everton FC1756627:2721
12.Aston Villa1755711:2120
13.Stoke City1754818:2319
14.Sunderland AFC17310415:2419
15.West Bromwich Albion1745817:2317
16.Queens Park Rangers17521020:3217
17.Crystal Palace1736819:2715
18.Burnley FC1736812:2615
19.Hull City1727815:2413
20.Leicester City17241115:2910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (805)

Přidat komentář
raduinho

1. pro titul Chelsea

Reagovat
Matić

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

klasika než sem si tě rozklikl tak sem si říkal,že budeš fandit Tragédům. A taky,že jo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
TopinB

Reagovat
Liquid

Reagovat
adalbertus

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ritchie

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Emqick

Reagovat
Matić
Reagovat
Jackmaker1989

Fakt nemám rád United, prajem si aby ten titul získal hocikto iný, City alebo Chelsea, ale neviem prečo tu toľkí ľudia podceňujú United. Treba si uvedomiť, že už nehrajú žiadnu súťaž, čiže sa môžu sústrediť iba na ligu a s tým kádrom čo majú a tou útočnou silou, tak môžu dojsť ďaleko. Naviac ak sa dostanú do top formy hráči ako ADM, RVP a Radamel, tak myslím si, že to ešte môže byť zaujímavé. Každopádne radšej prajem titul Wimbledonu. Ale aby sa nám tu potom na konci nevysmiali. City a Chelsea hrajú ešte mnoho ťažkých zápasov..

Reagovat
Pony Slaystation

Z ropáků radši City!

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

to je marnost

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

To musí všichni fandit cukotce abys byl spokojenej?

Reagovat
Minister

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
FUnk

Reagovat
afc

Nie je o com

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ketchup

Jedine City

Reagovat
Spasitel

Odobratie bodov Chelsea,City a ManU a titul pre West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak City povinně . Hmm sakryš jsou dobří.

Reagovat
papos182

Chelsea by mohla toto kolo prohrat 1:0 a s ManCity by na tom byli naprosto stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

bože to je zas koment. Že tady jsou takoví č.ráci

Reagovat
papos182

Nevybijej si na zdejsich uzivatelich svou frustraci z promarneneho naskoku Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ůůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

krleši, na to že ti je nějakých 40 a více let, tak se chováš jako totální imbecil, ty jsi zamrzl někdy ve 14 létech.......na druhé straně si nedokážu představit, že by někdo ve 14 by ažl tak vypatlaný, holt jsi jen totální imbecil a už z toho nevyrosteš.......... o kolik miliónů dolarů teď přišel ten váš ruský Žid? Snad na ten tvůj paklub přijdou špatné časy a ty zalezeš pod zem, Baník v prdeli už je.....teď ještě ti londýnští rusáci a bude fajn na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Hele šašku nereaguj na mě . Nechci se bavit s lopatou. A ještě z Opavskou..... uff

Reagovat
smazaný uživatel

jasně trotle, je víkend, tak potřebuješ vypustit všechny své frustrace z pracovního týdne, kdy jsi na stavbě házel lopatou a každý blb s dokončenou základkou tě u toho mrdal.....je to tady už tvoje, víkendový Kingu

Reagovat
mojmira

Na toho dementa nemá cenu reagovat, to už jsem se naučil dávno

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

az na ten banik naprosty souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Kladívka hmm

Reagovat
nani92

konečne sa opäť ukázalo, že naše 352 je bez šťastia len bezduchá sračka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Reagovat
Ritchie

Reagovat
niflheim

S 3-5-2 už vážně do prdele

Reagovat
kiwwi

tak snad Chelsea prehra a zasa by sme ukrojili nejaky ten bodik z naskoku na prve miesto

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká marnost

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke venku neni zrovna prijemnej souper, ale stejne cekam ze nejmin bod udelate a i to bude prekvapeni.(mysleno, cekam, ze vyhrajete)

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas Stoke bude těžké . Snad je dáme no.... My vlastně musíme

Jinak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azza

Reagovat
J0EL

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
PhilipS

Potěšující je, že United hrajou pořád tužku a konečně (i když se sudí snažil) to na tři body nestačilo...

Reagovat
REPLIKATOR

Moje řeč

Reagovat
Miguel19

Ono vyloučení hráče jim zase tak nepomůže. Jak jsou tragičtí, tak i proti 10 si nic nevytvoří..

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Villa Aston

Reagovat
Sandstorm

Austina už snad dědek povolá.

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku lepsi co se tyka kontroly hry, ale jinak zas bida. Sanci si vytvorime malo a kdyz, tak to Robin zazdi. . Young vlevo skvelej, prerazeni napravo nechapu, tam byl uplne marnej. Stejne tak jako se pak ADM uz moc nedostal do hry.

Cervena prisna. z pohledu rozhodciho to asi vypadalo hur nez to bylo, mela byt zluta. Ale nevytezili jsme z toho prakticky nic. remiza asi zaslouzena. Ztratili jsme dva body, to je skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Jonny, co zas dneska predvedl. Uz to vypadalo, ze zacne hrat nejak lepe a dneska zas takova bida. gol jeho, tam nevim co delal hlavne pri tom centru. A pak na konci centr z rohu sveho vapna na stred, kde je jen Delph?

Reagovat
Swarley

po těch hodech bod beru, ale rozhodně to chtělo vzhledem k okolnostem šahat na body 3...doufám, že s návratem některých hráčů změníme co nejdříve rozestavení zpět na to, co fungovalo mnohem lépe...

Reagovat
papos182

ManU uz nekolikaty zapas po sobe hrali stejnou sracku. Dnes jim ale doslo stesti a vyhra z toho nebyla. A to hrali proti chybne oslabenemu souperi.

Reagovat
kiwwi

sme proti 11tim hrali lepsie jak proti 10tim

Reagovat
papos182

Souhlasim. Kazdy videl, ze vam to vylouceni hrace soupere paradoxne uskodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa se zatahla a nebylo moc kudy. respektive neumime takove situace pripravit. a vzadu maji dobre hlavickare, kteri si s temi centry poradili.

Reagovat
Miguel19

Villa hrála furt stejně mi přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

zatahla se jeste vic. jinak mas pravdu, hrali velmi podobne celou dobu.

Reagovat
Swarley

hlavní problém je taky to, že s většinou těch centrů bych si poradil taky...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu prerazeni Younga. zleva tam posilal dobre balony. zprava ani jeden. Tohle byl od LVG provar. a ADM vlevo na tom kridle vlastne taky nic.

Reagovat
Swarley

nezbývá než doufat, že se to s návratem některých hráčů vrátí na tu lepší variantu

Reagovat
vladis271

Proste LVG má 352 v krvi. Iné nevie. Snáď teda bude s 352 pokračovať.

Reagovat
iamek

Na vas staci

Reagovat
papos182

Porazit 10. tym tabulky, fuuha

Reagovat
Pony Slaystation

Je pravda, ze ve 12 hracich jste bezkonkurencni

Reagovat
Zaschrona

Fakt neuveritelny. V zivote jsem si nemyslel, ze jde byt takticky jeste horsi nez Moyes, z hlediska stridani, absolutne nuloveho planu B, kdyz ten plan A absolutne totalne nefunguje. A on tohle dovedl na uplne totalne novej level. Dneska to byl naprosto unikatne fenomenalni pruser, i to jsou slaba slova, jednoznacne nejhorsi vykon pod Martinezem... Jestli na tomhle Bob najde nejaky pozitiva, tak je asi fakt blazen... Vlastne mozna jsou - horsi uz to byt snad ani nemuze.

Reagovat
kiwwi

(ma fakt nasliapnute aby vyrovnal Moyesovu najhorsiu sezonu)

Reagovat
Zaschrona

S timhle pristupem ano, tvrdohlavec...

Reagovat
smazaný uživatel

ešte doteraz nechápem, že sme vás porazili...

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt jste vyhrali zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty Moyes no

Reagovat
papos182

Tak on i ve Wiganu hral porad to svoje, at se delo, co se delo.

Reagovat
smazaný uživatel

cekam, kdy prijde Martinez out?

Reagovat
Zaschrona

Ode me tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

ok. takze v nejblizsi dobe ne. checknu to zas nekdy v breznu.

Reagovat
Zaschrona

Ode me fakt ne, ja zacal nad touhle moznosti u Moyese uvazovat tesne pred tim, nez odesel a to bylo mnoho jeste mnohem horsich obdobi, nez je tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj Wankfest nad Bobem už skončil?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Matovi by měl někdo vysvětlit, že je tam od toho, aby hrál dopředu. Ty jeho ťukesy na strany a obráncům, to je fakt děs. Evans je naprosto příšerný, snad se co nejdřív vrátí Rojo. Fletch už na to nemá. A LVG Robina nestřídá, když je z formy, ale vystřídá ho dneska, aby tam o 10 minut později poslal Wilsona, který sice běhá... ale to je tak všechno. No hrůza..

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
papos182

Nechal bych r.mrazika, jakozto jeho nejvetsiho fanouska, aby to Matovi vysvetlil.

Reagovat
r.mrazik

co ti mam povidat...jeho hra mi neskutecne rve koule

Reagovat
vodka

ale to prostrčení na RVP bylo docela pěkné v prvním poločase. Mě dneska sral i Rooney. Pokud by sme tento zápas hráli minulou sezonu v březnu, tak bych se vůbec nedivil.

Reagovat
r.mrazik

Jj,to jsem psal taky,rooney totalne bez pohybu a jde proste videt,jak ho to tam sere...totalni nezajem

Reagovat
wild

Donekonecna nam ta sracka 352 vychadzat nemohla..len dufam, ze ked sa vrati Shaw a Rafael tak opat od toho upustime lebo sa nato neda pozerat. Remiza je spravodliva, ale pre mna sklamanie. Hlavne ked sme hrali od 65min presilovku..z toho sme mali vydolovat vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Saints paráda. Důležitá výhra, po těch prohrách to bylo potřeba. Jeden palec hore Reedovi, super debut v základu. Další palec Koemanovi za to, že dokázal nějak zareagovat na ty absence ve středu pole a přepnout na 3-5-2. Sice to v nějakým dlouhodobějším horizontu uplatňovat nepůjde, ale dneska to fungovalo, vyhrálo se a aspoň teda Pelle vypadal míň odříznutý než jindy.

Reagovat
SunFells

Což s tím Pellem moc jako pozitivum nevypadalo

Reagovat
SunFells
Reagovat
Swarley

zkusil to

Reagovat
SunFells

Si myslel, že se ztratí v davu sudí rasista.

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

kdo uteče ten vyhraje

Reagovat
REPLIKATOR

Hrát Song DM v Liverpoolu, tak jsme teď na pozici WHU a oni na té naší

Reagovat
Liquid

Rodgers by ti povídal - máme na jeho pozici skvělého Lucase Leivu...

Reagovat
blade115

Zrovna dneska ale celkem kazil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

*Noble

Reagovat
Bayern +

Reagovat
iamek

Velka chyba byla dat do te doby nejlepsiho hrace zapasu Younga na pravou stranu. Utok pak prestal fungovat uplne . Bod beru = opet vetsi naskok na liverpoolskou luzu

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy sa človeku až zastavuje rozum nad tým, aký je fanúšik united skromný

Reagovat
smazaný uživatel

no je to děs číst takové sračky,ale nějak sem si zvykl. Pár mufanů je tady o.k.,ale strašně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

no, hlavně že ty jsi K.O., ostatně jako většina místních rusáčků

Reagovat
papos182

Jde videt, ze ti stale LFC nahani strach. Jinak by ses neohlizel na nejaky bod sem, bod tam, ktery ziskate navic oproti nam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že myslel Everton, protože Liverpool zítra další 2 bodíky na MU stáhne.

Reagovat
fenixLFC

to asi tazko...

Reagovat
Liquid

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta postupová dvojice z Champu by už tak mohla zůstat.

Reagovat
Liquid

Bournemouth, Brentford a Watford ať postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Liquid

po tom co se v PL předvedli poměrně nedávno mají ještě tak na 8 let BAN

Reagovat
cristiano.K.

to dá rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Brentford

Reagovat
r.mrazik

LVG za jeho dnesni prokauc...

Reagovat
papos182

WHU tahnou ex-LFC hraci. Kenny jim vstepil viteznou mentalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

tobě musí být maximálně 17 let

Reagovat
I am Mancunian

ma 17 a pol

Reagovat
smazaný uživatel

Odhad

Reagovat
hitZor

Není to ten týpek, co psával preview na spurs.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

či vím? Ale není možné aby děcko psalo preview ne?

Reagovat
papos182

To je jmeno nejake holky, ktera te podvedla s tvym tatou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

humor

Reagovat
papos182

Reagovat
hitZor

Reagovat
Infernoqt

tak další zápas doma plichta s Newcastlem, hlavně at se nikdo nezraní, protože Spurs nedáme a to 3. místo udržet nějak, možná by to šlo, kdybychom hráli na 4 obránce, ale na to LVG nemá koule

Reagovat
Infernoqt

máme moc technických hráčů, top class utočníky a ten jeden muž v záloze navíc je strašně znát, kdo by je pak zásoboval kolmicema... takhle v obraně ho nevyužijeme... a ADM na beku taky zabitý

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi fakt to bola husta analyza

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi teď analyzuje offside Crystal Palace na City

Reagovat
kiwwi

vtip

Reagovat
kiwwi

klaniam sa

Reagovat
blade115

Reagovat
pytlerLFC

LVG

Reagovat
C-M@ster

Celej Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní výsledky

Reagovat
adalbertus

zalez šašků

Reagovat
smazaný uživatel

hradecký kryple

Reagovat
hitZor

City už musí něco ztratit, dokud je Aguero zraněný, pak už ztrácet nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doma s Crystaly sem nic jinmého nečekal. To přijde....neboj

Reagovat
cristiano.K.

Downing

Reagovat
Wat

Jen ať se mu vede dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Super výsledky, ještě zítra výhra Arsenalu a bude to bezva.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra se fandí Liverpoolu !

Cíl je aby Tragédi nebyli ve 4ce.

Reagovat
Minister

to je marnost

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže furt LFC prohrávat. Chytnou se na Tragédech.... si myslím.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wat

Zejtra se hlavně fandí parádnímu fotbalu a minimálně osmi gólům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu sám nevěříš. Kde jsou ty časy kdy AFC a LFC hráli pěkný fotbal

Reagovat
Swarley

tak oproti Chelsea mají alespoň na co vzpomínat...

Reagovat
smazaný uživatel

hm to asi jo.

Reagovat
Wat

Kdybych tomu nevěřil, tak to nepíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to si zaslepený jako všichni Tragédi tady. O.K. beru.

Reagovat
Wat

O.K., ber to.

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď sem si všiml. Oblíbené kluby . Komu ty vlastně budeš fandit? Nechápu takové voly co fandí v jedné zemi dva velkoklubům.

Reagovat
Wat

Supr čeština a vůl si říkej doma tátovi. Já budu fandit parádnímu fotbalu, jak jsem již avizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

co máš s moji češtinou? Avizuj si co chceš. I kdyby to byl hnus fotbal stejně ho budeš chválit bo jsi kašpar. Jinak můj táta se jmenuje Jiří a ty VŮL ! Aby bylo jasno

Reagovat
hitZor

"fandí dva velkoklubům"

Reagovat
smazaný uživatel

? asi sem natvrdlý. Furt nechápu? V oblíbených týmech má- LFC a AFC.

Reagovat
adalbertus

natrvdlý? slabý výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle -dvěma. Ježíši kriste to je keců....

Reagovat
smazaný uživatel

no jako hezký fotbal a Liverpool to taky není moc časté spojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný fotbal hraje City a Chelsea (letos). LFC hráli pěkně loni a AFC 2007-09.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

F-M ? Ty si odsud?

Reagovat
hitZor

Už se mě ptáš asi potřetí Já vím, nějak často tu nekomentuju, takže si mě nepamatuješ

Reagovat
smazaný uživatel

aha...tak sorry. Sobě-

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Co není může být.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nebýval vždy takový, vzpomeň na samorosty jako Adams, Keown, Parlour, pak nelétající Holanďan, francouzská legie s jedinečným Henrym...Liverpool sice taky podle kronik ne, ale, ale tak starý tady není snad nikdo aby to pamatoval.Větší tragédi musí prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to nebýval To je fakt,ale ty časy jsou hodně dávno.

Teď je to

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger už je tam příliš dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

až odejde pujde AFC nahoru. Takže jen ať zůstane

Reagovat
fantomas

Martinez: "I never felt we were outplayed or tactically inferior."

+ Nebylo potřeba střídat prej.

Takle nějak si to Zaschrona představoval hádám.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

on má snad patent na tragická prohlášení..

Reagovat
Zaschrona

Nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Austin se toho nebojí koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp: "We stand like idiots in the relegation zone"

Martinez: "I never felt we were outplayed or tactically inferior"

zejtra by se k tmu dal přidat Rodgers nebo možná Wenger s nějakou perlou.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes skvelý výsledok. gól Lamelu, len škoda toho zranenia Masona. snáď to nebude nič vážne.

Zajtra dúfam vo výhru Sunderlandu, ktorému sa v poslednej dobe v Tyne-Wear derby darí. V druhom zápase dúfam v remízu, no prehra Arsenalu by tiež určite potešila

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasi, nešel by ten souhrn ještě nějak zkrátit? skoro jsem ty 4 odstavce nedočetl...

Reagovat
fantomas

Je tam všechno, co je na BBC. Já za zdroj nemůžu, a práci si zbytečně přidávat zase taky nebudu.

Reagovat
vladis271

Suárez dal premierový gol v lige až dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že vám ten Baloteli v té lize tak střílí ty goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň stál čtvrtinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Řekl bych, že měl stát ještě daleko míň.

Reagovat
SunFells

Přitom podává šestnáctinové výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ty jejich výkony nesrovnával ani nerozebíral, radši, protože je nemám nasledované

Reagovat
SunFells

Upozornil jsem na tvůj problém, abych ti pomohl a hned to sklízí ovoce.

Reagovat
hitZor

Reagovat
vladis271

porovnávať Suáreza s tým neschopným zmrdom?

Luisova súčasná golová produkcia je na JEHO pomery absolútne smiešna. Argument, že mal dlhý ban neobstojí, v LFC vždy po bane nastúpil a valcoval. Proste ten systém Barcy mu vyhovovať nebude.

Reagovat
cristiano.K.

je taky rozdíl nehrát pět zápasů a tři měsíce

Reagovat
vladis271

ved mal aj 10 zápasový ban.

Reagovat
Kokesh

Luis Suárez: Has scored his first goal in La Liga from 17 shots in 8 appearances, 569 min.

Reagovat
vladis271

8 zápasov bez golu. wau

Reagovat
cristiano.K.

génius ten handicap o 24 golů za Ronaldem pomalu začíná stahovat.

Reagovat
vladis271

hovno génius, debil. Minulý rok bol hore s Messim a Ronaldom. Teraz je čo? Lacná Messiho a Neymarova kurvička.

Reagovat
fajdax

Vlado klídek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

kdyžtak debilní genius. Njn má větší šanci na sbírání titulů

Reagovat
Kowe

už vidím jak ty bys radši dával 30 gólů za sezonu v klubu kterej se pere o LM, než 15 v klubu s kterým mužeš vyhrát ligu i LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak lacna ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/PfjSjkw.png

Atlético skok o 15 míst a stejně až 19. , zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hitZor

Zajímavý skok City. A taky je zvláštní, že jsme tak klesli, když letošek byl asi jeden z nejúspěšnějších roků od double sezony.

Reagovat
Zaschrona

Hezkej skok. Jestli uspejem v EL, treba jeste povylezem...

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli ne, tak zase půjdete dolů. Stejně jako vaši sousedé z města.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham krásne 12. miesto

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mezi týmama které nehrají pravidelně LM. Smutné prvenství

Reagovat
smazaný uživatel

Á ne, Liverpool nás vysvobodil

Reagovat
fenixLFC

este ani v tom nie ste prvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

porovnání city a psg za rok 2013 wtf

Reagovat
Jardin

Reagovat
stiflerovamama

Mason

Strasna uroven rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zranit se při střele z těžké pozice je děsná prča.

Reagovat
stiflerovamama

Hovorim o rozhodcovi Masonovi ktory dal tu smiesnu cervenu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miky10

Reagovat
Gunnersaurus
Reagovat
smazaný uživatel

pozerám zostrih a odkedy išiel Agbonlahor von, tak do konca zápasu mali šance už len Villans.

A Benteke je strašný kráľ. Vymeniť. Za Welbecka. Alebo aj za Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Welbeck > Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

možno keby tak behali stovku, tak áno.

Reagovat
kiwwi

nezasluzis si Welbecka...ale snad ostatni fanusikovia Arsenalu niesu taki blbi

Reagovat
smazaný uživatel

takže aby sme mali pekný obrázok, tak za to, že si myslím, že Benteke je lepší útočník ako Welbeck, ma ty označuješ za blbého. To už prekonávaš sám seba... a že si teda už viackrát nastavil latku tak vysoko, že by ju asi ani nadopovaná Isinabayeva nepreskočila.

Reagovat
kiwwi

Nie dik, radsej Petra Novotneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Mě by furt zajímalo, proč odlišnej názor na hráče znamená blbost, když prostě různí lidé mohou mít různý nároky na svýho ideálního hrotovýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to arogantný blbeček, čo preukazuje neustále.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Jsi rozumný fanoušek Gunners. Nejsi jako SunSmells, Cunter ani Holomas.

Reagovat
miky10

Reagovat
Sandstorm

Tak to jednoznačně.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Ty už se radši ani nevyjadřuj..

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud ve Ville, docela vtipná představa

Reagovat
Sandstorm

Klub akorát pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by pak Welbeck musel hrát za Brighton

Reagovat
Sandstorm

A Soldado za Shewsbury.

Reagovat
Rarášek

Ne, vzít Bentekeho a Welbze nechat na kraji

Reagovat
Sandstorm

Benteke se ustřelí wonder goalem a už by ste ho hnali do Arselanu. Divim se, že se ještě neozvali scouseři nebo slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

fajdax pls...

Reagovat
fenixLFC

preco nie srandastrom?

Reagovat
fantomas

Ustřelí

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mithro

3-5-2 filozofia vcera krasne zafungovala

Reagovat
vladis271

on nič iné nevie a pár uhaluzených výhier na tom nič nezmení.

Reagovat
Sandstorm

Brendan by mu byl jistě přínosným podavačem vody.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

brenton, the footbal genius

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dawon

Reagovat
r.mrazik

Je to desny,sice jsme na mici,ale ta hra je neskutecne impotentni co se sanci tyce...carrick na stoperu je na hovno,rooney v zaloze k nicemu a mata uz totalne...

Reagovat
mithro

prave, a vsetko hrozne hroooozne na istotu, stale dozadu, nikto nezariskuje. chapal som to proti silnejsim timom ale AV?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

carrick na stoperovi nahovno?

Reagovat
Sandstorm

Tak v tom smyslu, že by měl operovat jinde, než na stoperu.

Reagovat
Dawon

Tak to je asi myslene spis tak, ze zaloha s nim a bez nej, to je neporovnatelne...na tom stoperu sice nehraje vubec spatne letos, ale zkratka je skoda ho tam zabijet

Reagovat
r.mrazik

Presne tak to bylo mysleno

Reagovat
mithro

v zalohe ho bolo treba viac, nez mat 3. stopera.

Reagovat
vladis271

Mám ciťáka, že vyhráme.Síce nvm kde sa vo mne bere ten optimizmus, ale snáď mám pravdu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Bayern +

OT: Minule som po pretrvávajúcich problémoch a katastrofálnej kvalite obrazu musel navštívit predajňu resp. servis Digi a zostal som príjemne prekvapený. Vymenili mi prijmač a celé vysielanie mi nabehlo do full HD a je to fantázia. Za 8 rokov som si ešte nepozrel kvalitnejší prenos PL ako teraz. Fantázia, môžem len doporučiť.

Reagovat
Kokesh

Uz i Slovaci? Ten svet jde neskutecne dopredu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
nemanja

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlaaaaand tak veľmi sympatický klub

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Docela kruté pro Newcastle, celý druhý poločas byli lepším týmem. Po stažení Tioteho a nasazení Cisseho to už byla loterie, remíza by tomu slušela víc. MOTM pro mě Pantilimon.

Reagovat
Liquid

ten Adam Johnson musí ten Newcastle slušně nesnášet, roky za Boro a teď zase v Sunderlandu, radoval se jako kdyby vyhrál LM

Reagovat
Ferguson6

A to v ňom ako 8ročný začínal Asi ho tam šikanovali alebo čo.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

ten rosicky neni ani na lavicke? maly mozart :D

Reagovat
r.mrazik

Pro (novy) serial Marco Polo

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Milan.B

Reagovat
iamek

Idealni vysledek . Krles ma o Arsenalu pravdu. V 10 se nechat takhle zatlacit . Cirkus Pool neprestava bavit dale. Snad gol Skrtela zajistil Rodgersovi jeste na par tydnu fleka .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Minister

neskutočne zábavný zápas

Reagovat
Trand

Za první poločas si to zasloužil Liverpool, za druhý nikdo. Hrůzostrašný výkon, jak jsme dali 2 góly mi je záhadou. Je mi fakt smutno, po tomhle výkonu nevidím žádný pozitiva.

Reagovat
Switchback

Liverpool si zasloužil vyhrát ale na konec i ten bod dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak sme si vyhrať absolútne nezaslúžili, tak nám treba. Zasa raz sme vo veľkom zápase boli a budeme na smiech. Ľúto je mi len Santiho, ktorý tam dnes nechal fakt všetko, on jediný z poľa hral dnes fakt dobre, ostatným hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohľadu tabuľky ideálny výsledok, ale prehra tých loserov by potešila viac.

Reagovat
Pinturicchio

V průběhu druhého poločasu sem se přistihl, že Liverpoolu normálně fandím a to vyrovnání jim hodně přeju. Škoda, že se neujalo ještě něco v prvním poločase.

Lallana je něco hrozného. Coutinho a Sterling dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana what?

Reagovat
Pinturicchio

Fakt se mi nelíbil, zvlást od půlky druhého poločasu - do kombinace špatný, špatné centry (končilo to na prvním hráči), špatné rohy.

Reagovat
fenixLFC

s tym lallanom nesuhlasim

Reagovat
Miguel19

Lallana byl strašnej Nechápu jak mohl dohrát a Markoviče vystřídal.

Sterling byl dobrý, až když Rogers pochopil, kde je jeho místo. Na křídle vymyslel minimálně 4 nebezpečné situace.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, z křídla byl Sterling o dost lepší. Markovic je ještě takový splašený, ale jde vidět, že v něm něco určitě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič bol dobrý hlavne prvý polčas tam bol skvelý

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

(Jinak Lallanu jsem myslel čistě v dnešním zápase, ne nějaké celkové hodnocení)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LGT

Arsenal ze střel na bránu góly. Jones

Reagovat
LGT

*2 střel

Reagovat
LGT

*2 góly, lol

Reagovat
smazaný uživatel

Na nás nemajú ::m

Reagovat
smazaný uživatel

tak zo striel mimo bránu sa dávajú ťažšie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Moudro

Reagovat
Ferguson6

To je v pravidlách FA, že v zápase LFC - AFC musí byť nadstavený čas aspoň 8 minút? Pri Arsenale je nad slnko jasnejšie, že v ňom dostane minimálne jeden gól

Reagovat
fenixLFC

nech nastavi 3 minuty, ked sa 6 nehralo len kvôli zraneniu skrtela

Reagovat
stiflerovamama

Na plac od nas ze sme dnes nedokazali vyhrat. Arsenal uplne neskodni, dva krat pred branou dva goly. ale co uz zvykli sme u tej frasky co sa u nas vola obrana. Stratene dva body ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta remíza nás stejně nevytrhne. Borini sice dostal rudou, ale nebál bych se říct, že jeho vůle strhla celý tým. Jezdil tam, bojoval (nakonec se ukázalo, že až moc). Škrtel sice srovnal hlavou, ale na obou gólech Arsenalu má velkej podíl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom prvom góle mal chybu, ale Jones tam mal jednoznačne skákať nielen stáť ako päť penazí, druhy gol jasny Sakho ... s Borinim súhlasím, bolo tam srdiečko

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PhilipS

Arsenal dneska Liverpoolem převálcovanej... už sem chtěl napsat, že by to byla upachtěná výhra jak od United, ale takový štěstí Arsenal prostě nemá. Škrtel se tím gólem trochu vykoupil, ale kvůli němu a špatný koncovce Pool dneska ztratil dva body... Možná našli už to správný složení...Třeba takovej Lucas hrál dneska skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas mě taky docela překvapil. Korunu tomu mohla nasadit ta jeho druhá střela, kdy neměl ke gólu daleko

Reagovat
j_mrazik

Arsenal ztratil 2 body.

Reagovat
PhilipS

tohle napsat je docela nestoudnost...

Reagovat
j_mrazik

Když dostaneš góla v 97. minutě z rohu, tak je to prostě tak.

Reagovat
Liquid

navíc když je soupeř o desíti

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, nie je to take smiesne, lebo to je fakt

Reagovat
avicii

nie nie to my sme tragedi a nie Arsenal...tak smiesny, trapny a ubohy vykon Arsenalu som dlho nevydel a mali sme ich rozmetat....lenze to bez poriadneho utoku nejde...tymto asi uz definitivne padla sanca na LM...prosim si na vianoce kvalitneho utocnika pre LFC

Reagovat
avicii

ale treba dodat ze v poslednych 3 zapasoch sme sa aspon vratili ku kombinacnej hre, vieme si prihrat, to v zapasoch predtym nebolo k videniu

Reagovat
fenixLFC

nepride nikto novy, musíme sa modlit za studgea

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím, len same reči a nakoniec dôjde nejaky Bčkový futbalista ako vždy, žiadny Cavani a pod.

Reagovat
fenixLFC

kdesi som cital ze nebudu uvolnene prostreidky lebo vsetky boli minute v lete

Reagovat
stiflerovamama

A Hendo je na tej ciare strateny, musíme to poskladat inak jemu to tam nesedi, hrajme na dvoch stoperov, ved je jedno kolko ich tam je, vlastne cim viac tym horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je, že to vypadá, že to sedí týmu. Henderson by se měl posunout místo Gerrarda do středu, to je ale fakt.

Reagovat
ďuriLFC

Jj posadme ho

Robí chyby,áno.Ale robí ich jednoznačne najmenej a naopak najviac toho zažehná.Bohužial to už nieje o individiualitách ale o celom systéme,o tom že nevieme čo vzadu hráme,o chýbajucom DM o o o ...V repre hraje 10 rokov a v 95% zápasov je MOTM a urobil možno 3 vačšie chyby ua celu repre karieru.Lebo to tam má pred sebou poriadne DM(Pečovsky ) ,proste to má hlavu a patu.Tu nie,BR to nevie a ked to doteraz nevyriešil tak odteraz ťažko.

Každopádne v hre tam pokrok je,o lelvel lepši sme boli,len proste 2 šance 2 goly.

Reagovat
stiflerovamama

Ano robi ich asi nejmenej a vela toho zachrani, ale ono je to prd platne ked vyhra 99 % subojov a potom spravi chybu a z tej dostaneme gol. Proste nie je to stoper ktory by pravidelne podaval vykony bez chyby. Ale takých je tam viac. A prepac ale to ze prehra hlavickovy suboj a nie je pri hracovi v 16 tke uz nie je systemova ale individualna chyba.

Reagovat
fenixLFC

yop, radsej tam mat stopera ktory nezachrani ani hovno a je totalne priechodny. spravi raz za cas chybu, ktoru by mohol zvysok timu aj vyriesit keby funguje ok, ano, ale to, ze pravidelne je tym, ktory to hasi na poslednu chvilu, to v tej tvojej drblej zaslepenosti nevidis....a to ze nie je pri hracovi v 16 nemusi byt indivudalna chyba ale systemova ked nikto envie ako si ich rozdelit. ked sa úpozries na prvy gol, absolutne nevedel ze za nim je hrac, to mu nikto nevie zakricat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale robí ich jednoznačne najmenej"

Tak to pak nechápu proč má po Lovrenovi nejvíc defenzivních chyb z celýho týmu (s Morenem).

Reagovat
smazaný uživatel

to bude v tom, že toho odohral najviac, zapoj mozog, Sakho a Toure toho odohrali fakt málo

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus ho zapnout ty a trošku o tom popřemýšlet.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty ho zkus zapojit taky. Samozřejmě je všechny srovnávám průměrně za 90 minut. Škrtel je s Morenem v tomhle ohledu nejhorší z celýho týmu hned po Lovrenovi. Hm, nevim no.. robí jich najmenej ale prej.

Reagovat
ďuriLFC

Vedel som že tu nabehneš s tými tvjimi čiselkami.Ale povedz kto ich so stoperov robi najmenej? Alebo kto ma z našich stoperov najvačši prinos? Proste on.Celý čas čo tu je.Mne to porste pripada že chyby by robili aj Hummels-Silva-Pepe keby hrali v našom systeme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si nevidel asi Hummelsa vcera, zlaty Skrtel

Reagovat
ďuriLFC

Praveže hej Preto ma aj napadol,ale tak je to top tak či tak.Proste sa vezie s celou BVB,tak jak Mato.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mě je uplně jedno, co si věděl. Napsal si, že dělá nejmín chyb a to prostě není pravda ať se ti to líbí nebo ne.

Momentálně ho posadit nemůžeme, protože není za koho, ale nějaký řeči o tom, že je v repre skvělej.. ale no tak.

Reagovat
ďuriLFC

Aké reči? Proste je.To je zas moj fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale Mamadou Sakho patřil ve dvojici s Varanem mezi nejlepší stoperské dvojice MS. Hodnotit hráče bys měl podle výkonů za klub a ne podle toho jak hraje za reprezentaci.

Takový Mathieu za reprezentaci ani nehrál a hraje za Barcelonu. Rosický je taky v každým zápase ČR skvělej, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pecovsky ale je to tak

Reagovat
vladis271

Skrtel. Nvm ktorému šovinistickému zmrdovi to šplechnúť do ksichtu skôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool může děkovat Škrtelovi zato že mají alespoň 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš za to, že má jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bodů jako Arsenal.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
J0EL

To je zufalost

Reagovat
LGT

Brad Jones in his last two Premier League games: Nine shots on target, five goals conceded.

K tomu žádnej záchranářskej zákrok, prostě nic. Modlím se za toho Čecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je väčší traged ako Mignolet

Reagovat
SunFells

Okénko pro Santiho bradavku byl jediný světlý okamžik utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Plichta dobrá.....

Reagovat
Le Gunner

Chce to nějaký řez prostě...

Reagovat
mr.Silver

Chce to vyhodit Flaminiho a privest poradneho hrace do zalohy, jinak to bude porad tragadie...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Spíš by se mělo začít od trenéra, ale to snad nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

čím to je, že tam ten hráč už dávno není?

Reagovat
smazaný uživatel

Wengelem

Reagovat
J0EL

Reagovat
madridcan

Giroud sa nato podujal a jeden spravil na Skrtelovej hlave...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nech sa naučí strielať poriadne, alebo nech drepuje, lebo má v tých nohách asi cukríky ...

Reagovat
fenixLFC

strasna skoda, arsenal este horsi nez vlani a to je co povedat. avsak s jonesom v brane co cakat, kazda strela musi byt gol...Ale konecne to bol dobry vykon, ktorému chybal iba hrotak. markovic skvele, asi najlepsi od nas, lallana nic moc vykon, starsne to spomaloval. v prvom polcase gerrard zle a lucas vyborne, v druhom som chcel lucasa zastrelit.borini ma mrzel, prisiel, ozivil to, mal hned dve sance a tou prvou kartou ukazal, ze mu nie je Liverpool ukradnuty a chce bojovat. druha bola ale kravina tak ci tak, prosim, nech posadi jonesa, tie nahravky boli na facku a pri kazdom dotyku som trpol. to uz radsej toho mignoleta.....

Reagovat
vladis271

markovic

Reagovat
fenixLFC

? povedz mi kto z nasich hral lepsie....obrana urcite nikto a dopredu vsetci brutalne kazili, jemu jedinemu to vychazdalo, k tomu kopec vybojovaných a udrzanych lopt...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasim asi so všetkým, Jones bol na facku, ešte by som spomenul Coutinhove strely, treba strielať razantnejšie ale to sa deje zápas čo zápas... Sterling strašne veľa strát, Markovič prvy polčas super, Gerrard neskutočná slabota, keby ho kamera raz za čas nezobere tak ani neviem že hrá

Reagovat
fenixLFC

tie coutinhove strely som spominal uz pod preview, to je do placu a ked da gol, tak este horsie

Reagovat
madridcan

Counterov ksicht, ked musel mazat prispevok ,,v suchém triku" by som chcel vidiet

Reagovat
13

Reagovat
Miguel19

Reagovat
masly008

psal na hoře v roztrhaném triku.

Reagovat
madridcan

nepisal ani tu, ani pod preview...nevymyslaj si akoby neexistovalo ctrl+f

Reagovat
masly008

fakt jsem to někde četl,že napsal v roztrhaném triku.pohledám.

Reagovat
madridcan

havrys9921.12.2014 18:57

V roztrhaným triku

Reagovat
masly008

tak ne ,psal to havrys99.omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal po preview.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

myslis, ze jebnutejsi ako na profilovke ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Reagovat
Manik...

Arsenal byl dneska úplně směšný. Trapný výkon... Liverpool o parník lepší, remíza je pro ztráta. Ze začátku jsem to přál spíš Arsenalu, ale ty jejich výkony to je fakt něco. Ten Wenger už fakt... ale nic

Reagovat
jacobT

Neskutočná tragédia, ale aj tak sme to mali na konci udržať. Len to by sme nemohli v 97. min nechať 4 hlavičkárov nebránených...

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

alebo iba bradavka

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Oxlade-Chamberlain hrál v této sezóně v každém zápase, na dnešek nebyl zcela fit. Celý týden NETRÉNOVAL, o jeho stavu se rozhodlo včera v pozdním fyzickém testu.

Co udělá mistr Wenger?

Hodí ho do základu. Když po 60 minutách začne Ox evidentně šlapat vodu, tak ho AW nechá se v tom pořád trápit, dokonce ho na závěr pošle běhat na křídlo. Když si sám Ox v 88. minutě musí říct o střídání, na lavičce není NIKDO připravený do hry. Polozraněný Chamberlain tak ještě minimálně 5 minut dře na hřišti a udělá dozadu kolem 5 ostrých sprintů.

Někdy v nastavení jde hráč, který CELÝ týden netrénoval, úplně zničený střídat. BRAVO

Přetěžovaný Ramsey si udělal sval v Turecku, na Ozila toho po MS bylo také moc, o úspěchaných návratech Artety ani nemluvím.

Zranění Arsenalu jsou však prostě jen nešťastná a smolná. To, co dnes AW převedl s Oxem, je prostě na výpověď.

Wenger hraje 60 zápasu s 12-13 lidma, když se mu všchni nešťastnou náhodou zraní, hraje možná lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

ako to je s tým Rosickým?

Reagovat
SunFells

ako s Artetou?

Reagovat
Manik...

Sedí, protože nikdo neví proč, kromě Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

je to čudné

Reagovat
SunFells

Né, je zraněný

Reagovat
Manik...

Měl by odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

S 12-13 hráči hrál náš nároďák za Brüknera taky.

Reagovat
vitasrp

Poslední dva ligový zápasy vidím od Liverpoolu zlepšení, opticky se na tu hru dá zase dobře koukat, je tam dostatečná intenzita, hra vede k souvislejšímu tlaku a vytvářejí se když ne šance, tak alespoň nebezpečné situace, což se dřív říct nedalo. I kdyby Liverpool dneska prohrál, považoval bych to za jejich "nejlepší prohru", ačkoliv to zní trochu směšně.

Problém ale zůstává v obraně, tam je zlepšení nulový a soupeřům stačí furt děsně málo na to, aby vstřelili branku. Dneska to z tohohle pohledu bylo něco příšernýho, Arsenal byl neškodnej, málokdy se dostal k nějakýmu ofenzivnímu výpadu, ale nakonec stačí jedna standardka a jedna kombinační akce na dvě branky. U tý druhý si teda kritiku zaslouží jak Škrtěl, tak i Sakho - od prvního bych čekal, že úhel pro tu zpětnou přihrávku zavře, každopádně to se dalo přežít - proč ale Sakho odmítá Girouda bránit těsně mi je fakt záhadou.

V první půli se mi každopádně strašně líbil Coutinho a Markovič, ten doslova ovládl levou stranu, díky čemu šla většina útoků Liverpoolu právě přes něj. Coutinho si zase dokázal najít výborný prostory a záloze Arsenalu dělal velký potíže, dokázal převzít míč mezi liniema a nebepečně vést útok + teda dal i gól. Po pauze si na něj ta záložní trojice dávala větší pozor, takže trochu uvadl (stejně jako Markovič), rozhodně ale patřil k nejlepším na hřišti.

A nakonec i Rodgers svýmu týmu pomohl - Sterlinga po změnách strčil na wing backa, kde razantně ožil, Borini do hry přinesl pořádný nasazení a novou energii, čímž strhnul zbytek týmu, i když se teda nechal vyhodit.

Bod je ale málo, Liverpool ten zápas podle výkonu měl vyhrát a 5 bodů odstupu je pořád dost, i když je samozřejmě pravda, že to mohlo být ještě horší.

Reagovat
cokoliv

U druhého gólu - Toure který mohl finální přihrávku úplně v pohodě odkopnout na roh, to nebyla chyba?

Reagovat
vitasrp

To jsem vůbec nikde neřekl, ale píšu jenom to, co si pamatuju.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger: 'I am not scared to spend money. If you go out with me one night, you will understand that!’

Tak to by som chcel.

Reagovat
Trand

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Girl: Come over

Borini: I can't, I'm playing at Anfield!

Girl: I'm home alone...

Borini...

Reagovat
ďuriLFC

Vtípek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Inak k tomu Lallanovi, akurat som pustil twitter a tam mi vyhodiko niekde, ze dmes vytvoril 5 sanci a k tomu asistencia. Kazdopadne tiez som mal miestami pocit, ze to spomaluje, ale inak dobry vykon.

Couts sa mi pacil, hoci strely zas take Coutinhovske vacsinu zapasu, ale on skratka, skusa, vymysla, rozhybe to a on spolu so Sterlingom, Lallanom a konecnr aj Markovicom, hoci nieco aj zadrbu samozrejme, tak sa mi pacili.

Pacil sa mi Sakho, mimo toho druheho golu. Ale v subojoch je silny, je sebavedomy a ked bude mat tu hernu prax, tal bude dobry.

Jones odkedy nastupil hroza.

Lucas v druhom polcase na facku. A este jednu. A dalsiu.

Kazdopadne BR asi v zivotr nenauci ten tim branit s tym som sa zmieril, ale mat poriadneho brankara a DM, tak aj s aktualnymi stopermi a BR na lavicke by to bolo podla mna ovela, ovela lepsie.

Reagovat
SunFells

Na mě dnes Sakho působil trochu kopyťácky, né že by ale hrál špatně though.

Reagovat
smazaný uživatel

na mňa tak pôsobí vždy.

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

je až záhadou,že i když tak působí,tak většina jeho přihrávek,odkopů míří na své spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

naprosto ideální scénář zápasu jen těch červených a zraněných mohlo být víc

Reagovat
Nikikrew

Njn klasika ale bod je dobry z takeho vykonu. Skoda ze sa nemozeme fakt celu jednu sezonu prejavit v plnej sile. Zoberte si ako borci nam chybaju zo zakladu : Kosta, Ramsey, Jack, Ozil, Wallcott. S takouto zostavou by to bol uplne iny zapas na Anfielde ale zial taka je skutocnost s ktorou sa musime popasovat. Liverpool sice tlacil ale nemal nejake tutovky, to su take klasicke zapasy co hrame na ES. O to 4 miesto nepochybujem a verim ze dame aj to 3 v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě že Wanker udělá 4th place trophy a bude slavný, já si jen říkám, jestli je větší ubožák on, nebo takový idioti jako ty, kteří ho podporují.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre uspesne skuskove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spasitel

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Cobra

Probíhal průzkum, jestli Brněnským vysokoškolákům vadí Slováci. 30% odpovědělo Ano, 70% odpovědělo Nie ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Ja jsem dneska nakupoval darky, lol

Reagovat
fenixLFC

najvacsie slovenske studentske mesto

Reagovat
miezto

a respondeti byli slováci :D

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

blesk je tvoj pomalsi brat?

Reagovat
smazaný uživatel

niee

Reagovat
smazaný uživatel

to určite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Reagovat
nani92

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ale mimo mufanov

Reagovat
vodka

ti šikovnější už mají hotovo

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

a ti ještě šikovnější už mají vystudováno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
hefy

Reagovat
vitasrp

Jinak si teda dovolím ještě takovou malou úvahu - s postupem času, když vidím letošní Liverpool, začínám víc a víc chápat, proč se loni v zimě Mourinho úplně vykašlal na snahu o nějakej kvalitní fotbal, začal klást enormní důraz na defenzivu a zajímaly ho jenom výsledky.

Ty situace samozřejmě nejsou stejný - loni jsme měli kvalitnější základni jedenáctku, měli jsme víc hráčů na vrcholu kariéry, víc zkušenejch třicátníků a po Benitezovi jsme zdědili mnohem lepší defenzivní organizaci, než kterou kdy Liverpool pod Rodgersem měl.

Nicméně v tý ofenzivní fázi je to fakt podobný - jsou dny, kdy Liverpool hraje dobře, vytváří si poměrně dost střeleckých příležitostí, tlačí se do finální fáze, jenže na skóre to není vůbec vidět. Chybí jim někdo, kdo by nadějné situace přetavil branky, někdo, na koho by se v tomhle ohledu dalo spolehnout. Ve výsledku se tak na branky výrazně nadřou, potřebují na ně několik šancí a mnohdy ta neschopnost pak může fanoušky frustrovat, což překryje i třeba kvalitní výkon. A najednou bez těch vstřelených branek bolí každá defenzivní chybička dvakrát tolik.

Pamatuji si, jak lidi z našeho tábora tvrdili, že je chyba v tom, že nehrajeme ofenzivněji, protože pak bychom stříleli více branek. S tímhle názorem jsem nesouhlasil, přičemž si myslím, že současný Liverpool mi dává trochu za pravdu. Je tam mnoho stejných hráču, zůstal stejný trenér, herní filozofie se taky nezměnila, přesto je ten sešup v počtu nastřílených branek markantní. Přitom jenom chybí střelci, ta nadstavba, která nadějný situace přetaví v branky. A u nás je to díky dvěma nákupům najednou úplně naopak. Nehrajeme stejně kvalitní ofenzivní fotbal jako loni Liverpool, furt máme větší důraz nadefenzivu jak oni loni, nicméně se mi ten fotbal opticky líbí jen o trochu méně než za Ancelottiho doublu.

Jsem přesvědčenej, že loni bychom nikdy nemohli mít problémy jako Liverpool - kdybychom každopádně nezačali hrát ten strukturovanej beton, nevěřím, že bychom přesáhli 80 bodů, takže bychom spíš skončili na úrovni Arsenalu a o titul do 37. Kola nebojovali. A stejně tak bychom asi nedotáhli tu káru až do semifinále Champions League. Myslím si (jenom soukromej názor), že fandové Liverpoolu by vyměnili tu snahu o hezkej dominantní fotbal za pár čistých kont a třeba 5 bodů navíc. Možná nastal čas, aby se Rodgers k takový změně taky odhodlal - je ale otázka, jestli by svůj tým takhle zorganizovat vůbec dokázal.

Reagovat
fajdax

Skoncil sem u toho "malou uvahu"

Reagovat
vitasrp

Borec

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Tak příště se nestyď a popros tátu o pomoc se čtením

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle bylo fakt vtipný, a ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

tak Mourinha zajímaly vždycky jenom výsledky...řekl bych, že na to během svý kariéry klade důraz furt stejně... s tím zakončovatelem je na tom Arsenal stejně. Ono koupit útočníka z první desítky je hodně těžký. Myslím, že v lednu nebo v létě se strhne boj o Bonyho...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Souhlas...jen on kazdy tym musi fungovat hlavne vzadu,bez toho to fakt nejde a kazdy trener by mel dbat predevsim na defensivu a z ni pak vychazet

At mas dobreho utocnika nebo klidne dva,tak defensiva by mela byt primarni...kdyz si vezmes,tak kazdy to tak ma...fergie,mou,klopp,van gaal..defensiva zaklad

Kdyz ti to funguje,tak i vepredu se hraje o dost snadneji a i nraci si vic dovoli,kdyz vi,ze si muzou dovolit chybu

Ofensivni fotbal je prani hlavne fanousku (me nevyjimaje),ale chudaci treneri musi zacit odzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Přáním fanoušků je ofenzivní fotbal bez chyb v obraně.

Reagovat
r.mrazik

no...co bys radeji videl...vyhru 4:0 nebo vyhru 4:3?

Reagovat
Talker

1) Mourinho si nechal Torrese, Etoa a Dembu. S tím, že Dembu téměř nevyužíval. 2 negolové hráče a třetího, golového nechal na lavičce/tribuně. Čtvrtého poslal na hostovačku. To bylo jeho rozhodnutí, že jsme hráli sezonu bez útočníka.

2) Liverpool letos extra nesleduju, ono z toho bolí oči, ale není to i tím, že změnili styl? Loni výrazně více presovali a získávali míče na půlce soupeře či dokonce v útočné třetině. V takovém případě je obrana rozhozená a máš mnohem větší šanci dát gol, než když je hráč pod tlakem a obrana soupeře je zformovaná. Včera ani toho útočníka na hřišti neměli, což tomu taky nepřidalo - a když už přišel, dostal červenou. Odkážu se tady na fantomase, kde právě řeší jejich presing:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/caj-o-pate-pohrbivani-kladu-utuzovani-zaporu-278190/

Reagovat
vitasrp

Oni tu taktiku nezměnili, jenom ten koncept tihle hráči nejsou schopni plnit se stejnou efektivitou.

Reagovat
ElectrickMann

Liverchuj zase štěstí, hmm

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
SunFells

Někoho takového už jsem viděl, úplně ty chudáky ponižují.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild
Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gareth Bale 11

Jsem si přesně tohle řekl, jak jsem ho viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

dá se nějak zjistit z které hráčské pozice padá nejméně gólové - myslím nějakou souhrnnou statistiku, jestli je to DM, krajní bek či stoper??

Reagovat
smazaný uživatel

brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

fakticky jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Asi ne. Ale u Liverpoolu je to útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=BIN4e0_2YSY

Ruined Christmas, vidíš, co děláš, Arséne?

Reagovat
SunFells

Tenhle nechává i Pierse Morgana vypadat dobře.

Reagovat
kvasha16

Vianocne OT: mate uz nakupene darceky? ja este furt neviem co kupit mame a sestre

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

dobry tip

Reagovat
smazaný uživatel

U žien bývajú istota hodinky, nenáročné romantické knihy s najšťastnejším koncom, nejakú sadu čajov so šálkami...

Reagovat
smazaný uživatel

dobré tipy...ale jak člověk pozná nenáročnou romantickou četbu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

oh sorry hledal jsem "lehká nenáročná četba"

Reagovat
smazaný uživatel

Knihovníčka poradí

Reagovat
kvasha16

hodinky maju obe vystarane, ale tie dalsie tipy by mi mohli pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Hodiniek nie je nikdy dostatok!

Reagovat
madridcan

Ponoziek nie je nikdy dostatok!

Reagovat
smazaný uživatel

dárky také nemám ale tak mají tebe ne, to je dostatečný dárek . Zlatan style

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
SunFells

Jj.

Reagovat
kvasha16

gj.

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

opýtaš sa ich, čo chcú

Reagovat
kvasha16

to ale potom nebude prekvapenie

Reagovat
Didier Drogba

víc, než nějaká blbost potěší něco, co se opravdu hodí nebo to dotyčný chce

Reagovat
stas87

ked nevies daj peniaze,nieco si kupi a ty sa tak vyhnes tomu ze kupis nieco co nechcu alebo co sa im nepaci

Reagovat
smazaný uživatel

mame dat peniaze? vsak to je trapne. Sestre jedine ked je mladsia a nezaraba si.

Reagovat
stas87

hej ja dam bratom lebo este studuju,ja uz zarabam

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdelší, nejtlustší a nejčernější dildo jaké mají na krámě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

nic rozumne sa od sliekpy nedalo cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
madridcan

No to by som teda chcel vidiet ich tvare keby si nasli Gervinha pod stromcekom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Tos měl ale spíš hodit Shaquilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

a smeju sa tomu len dalsie sliepky

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je se dopředu domluvit a žádný dárky si nedávat.. X let po sobě, jsem takhle narychlo dostával pěny na holení, mach 3 turbo apod, ačkoliv se holim od 15 strojkem Nakonec i ušetříš.

Reagovat
Liquid

přesně kvůli podobným prohlášením si Liverpool to ponižování zaslouží http://fotbal.idnes.cz/muze-se-liverpool-opet-dostat-do-cela-ligy-urcite-tvrdi-rodgers-ps8-/fot_zahranici.aspx?c=A141221_210722_fot_zahranici_elv // oni mají záporné skóre, hrajou prachbídně a když jednou jakžtakž herně někoho přehrajou a stejně nezvítězí tak tu ten sráč bude říkat něco o místech pro LM pro Pool, doufám, že ho v příštím kole Burnley pošle zase trošku na zem

Reagovat
cristiano.K.

Moc dobře nechápu z čeho je většina vytřískáná z dnešního výkonů Markovice?Nehořel,ale ani nevynikal. V pvní půli svojí hroznou střelbou zajebal slušnou akci, jedno špatné bránění u lajny a několik nepřesných přihrávek, v druhé půli se navíc dost vytratil. Lallana taky nehrál nic extra, ale většina našich šancí šla přes něj.Z Coutinha mám pocit, že nedokáže víckrát než jednou vystřelit kvalitně na bránu. Škrtěl figuroval u třech golů,druhý inkasovaný společně s Tourém.Henda je tam škoda na té pravé straně, kort když se furt musíme koukat na dvojici Lucas-Gerrard.Borini je přemotivovanej blb, ta první žlutá ani být neměla.Sakho neohrabaný,ale vcelku fajn výkon. Byli jsme jasně a ze dvou střel dostali dva goly. Flamini mohl jít ven,škoda.

I když po změně systému dostáváme strašně laciné branky a vlastně nesbíráme body, tak bych Rodgersovi dal ještě šanci. Při troše štěstí jsme mohli zničit MU i AFC a nikdo by nemohl říci ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej gól byl podle mě Sakha. Škrtěl mu jasně ukazoval ať si Girouda přebere a on to stejně neudělal.

Reagovat
fenixLFC

tak si to pozri este raz a zameraj sa na markovica, on toho pravve moc nepostracal. A to ze vsetko islo cez lallanu je pekne, ale vdaka nemu slo vsetko aj cez lucasa. si vsimni kolkokrat mal moznost nahravat do behu sterlingovi alebo dalsim a on to posunul dozadu

Reagovat
fenixLFC

a stokrat radsej budem trpiet premotivovaného boriniho nez lezerneho johnsona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Když se chce, tak to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

36.5% - Arsenal's possession figure vs Liverpool today was lower than they've recorded in any other PL game between Aug 2003 and now. Chase.

27 - Arsenal today faced more shots than they have in any other Premier League game (Aug 2003-present). Bombarded.

To bol fakt najhorší výkon, čo som zažil v tom prvom polčase. Najhoršie je, že sme z toho brali bod, vlastne skoro tri. Teraz sa to prejde mlčaním a nabudúce to bude rovnaké. Alebo horšie.

Reagovat
Nikikrew

Chelsea style - oni takto bravali body proti silnejsim timom. Je to nezvyk ale aj my by sme mali zacat takto hravat porti silnejsim (vonku).

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam nechceš povedať, resp. napísať, že Wenger dosiahol vyššiu úroveň taktiky

Reagovat
Nikikrew

hra bola tak zla ze bola skoro co najefektivnejsia. Pevne tomu verim, ze AW dal spravnu taktiku, ten pressing sa mi celkom lubil. Avsak mi pride ze ti hraci ju svojim sposobom nevedia dodrzat ako napr. Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ok... no ja nemám slov

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Neblázni. V první půli ti kluci nevěděli, která bije. Liverpool byl pohyblivější a my teď uprostřed nemáme záložníka, který by byl schopný se otočit s balonem. Cazorla tam byl jediný. Ox to pořád tahal a ztrácel, to samé Alexis... a Welbeck mi přijde, že má nulovu herní inteligenci. Jak jsem dřív nadával na AM předělané na křídla, tak ono nám to vyhovovalo skoro nejvíc, protože tihle ostří křídelníci jsou jenom takoví běžci a dribléři, ale tu klíčovou přihrávku a odemykačku překvapivě z boku prostě nevymyslí. Navíc ty křídla fakt nepodrží moc balon, umí jenom běžet dopředu, kde se často dostanou do autu nebo při troše štěstí vytlučou blok na aut. Sice jsme včera neměli nikoho ze základu uprostřed v záloze, ale stejně by to mělo vypadat jinak. Díry tam byly jako blázen. První půli mi připomínala Galatasaray, proti kterému jsme hráli LM.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

No ved ano. Videl som tak 60 minut a prvy polcas bol mega zly. Teraz sme mali asi iba stastia v tom ze Liverpool nema poriadneho utocnika. Ale nie kazdy zapas je idealny, to je jednoducho v kazdom klube. My sme hlavne doplatili na absenciu klucovych hracov. Ti hraci co za nas momentalne havaju maju urcite velky talent ale ho este vsetci nenaplnili ale potencial je velky (protim su stale relativne mladi). Stastie nestastie, Liverpool to mal teda v pohode ukopat a my sme mali ist dole so vztycenou hlavou ale co sa u nas malo stava, boli sme velmi efektivny a ten bod sme dali (pri vacskej koncetracii mohli byt aj 3). Aj takto sa body zbieraju, je to futbal.

Reagovat
j_mrazik

Ale ty tady mluvíš o Chelsea style. Oni ale nikoho nepouštěli do svého vápna, mezi obranou a zálohou nebyla díra. O to mi jde. Efektivita je pěkná věc, ale včera to byla šílenost.

Reagovat
fenixLFC

to ale neznamena ze wwenger nastavil spravnu taktiku. Ako casto v poslednej dobe, tak wenger proste ten tim nepripravil ale ze vôbec, kazdy iny by sa poucil trebárs aj z posledného zapasu na anfielde a ono to vyzeralo zas rovnako, mozno este horsie. VY ste na ziadnu absenciu nedoplatili, to iste mozme povedat aj my, stacil jeden hrac a ste skoncili. To sa tak neda brat. A so vztycenou hlavou? A za co? preboha, ved tam nebolo skoro nic na co byt hrdy, mozno zaciatok druhého polcasu a jedna kombinacia, inak ste fakt nepredviedli zhola nic

Reagovat
Nikikrew

my sme na ziadnu absenciu nedoplatili? . Takze ked nam chyba cely stred zakladnej zostavy to je nic ako plus nas najlepsi stoper ?

Reagovat
fenixLFC

asponze mas vyhovorku na ten strasidelny vykon...a wenger teda urcil spravnu taktiku

Reagovat
Nikikrew

strasidelny ktory bol iba kusok od uspechu

Reagovat
fenixLFC

napriek tomu strasidelny

Reagovat
Miguel19

Lol, tak ty si to myslel vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Chelsea style?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné. Ostuda, že jsme to nakonec nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Miňonka by Giroudov gól mal. Rodgersovi preskočilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudov? snáď Debuchyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ano, možná ne. Každopádně není naškodu, že si Simon chvíli posedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to začíná Wengerovi sypat.

Reagovat
smazaný uživatel

Suverenne najslabsi super tento rok na Anfielde.

Reagovat
Nikikrew

A vy ste ho neporazili

Reagovat
fenixLFC

ved prave...

Reagovat
smazaný uživatel

No je to smutne,aj hanba zaroven,

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Inak som rád, že LVG plní svoju povesť vychovávateľa talentovaných hráčov. S jeho pomocou už teraz skvelý Januzaj bude len a len lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Vlado, proboha, bez nakupovat darky, chlastat svarak na namesti nebo provozovat nejakou podobnou aktivitu, ktera te dostane z domu...ja chapu, ze jsou Vanoce s piskem ve vagine narocne, ale nemusis otravovat zivot i ostatnim lidem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

píšem z roboty.

Reagovat
EXoRcIsT

ty si normalne zavisly na United

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Rika saso klubu ve kterem pravidelne hraji dva odchovanci . A to jeste jeden hraje za zasluhy . NA to ze mate nejlepsi akademii v galaxii pekna bida

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

danny ako zacal skvelo, tak mi pride ze je cim dalej tym horsi..az celkovo zatial dokonca nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

poprosime vratit

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

LVG ho bude milovať

Reagovat
kiwwi

o 2 roky ked uz bude manazer Giggs, Guardiola alebo Klopp...Welbz je proste typ hraca pre nich

Reagovat
miky10

Uplně to vidim, jak Guardiolovi v Bayernu běhá Welbeck.

Reagovat
kiwwi

kto hovori o Guardiolovi v Bayerne?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

vždy to bol až na repre tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně už procitáte, že to je průměrák, který je akorát na rozšíření kádru, ale do základu ani náhodou, natož místo Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt, že raději jej než Bentekeho.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Achjo, ty seš fakt blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe si to cením nejvíce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jako alternativa do útoku. Sere mě, že po Giroudově návratu bere prostor na křídle Poldimu a Campbellovi.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Poldi je schopnější a do tohohle "systému" vyhodnější hráč. Navíc po něm hoří tráva, jak moc chce. Já bych mu víc šancí dal.

Reagovat
kiwwi

na ukor Welbecka? Vy ste si fakt nevsimali co Welbz robil proti Live poslednych 10-20 minut? Toto ti ziaden utocnik robit nebude ale trener ktory ho nema na strielanie golov z neho musi byt nadseny

Reagovat
smazaný uživatel

a čo robil, ty osvetár?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemůže za to, že ho pan Wenger neumí ani pořádně využít. Stačí k němu dát druhého gólového útočníka nebo podhroťáka a góly přijdou. Proti silným soupeřům může hrát jak osobku (Xabi), tak může zahrát na křídle, kde je ideální do protiútoku. Ale jo Giroud je jasně lepší, když dá o 8 golů za sezónu více a chodí po hřišti jak mrzák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, silného a gólového útočníka vedle sebe má a nic z toho, divné

Reagovat
SunFells

Evidentně nestačí, když jsme tak hráli četněkrát a góly moc nepřišly.

Reagovat
Talker

Já jsem v tomhle nezaujatý, ale přijdou mi ty argumenty chabé

1) V této sezoně odpovídá +- počet golů počtu bodů. 14 týmů má dokonce stejně či více získaných bodů než golů. Podle této logiky by klidně 8 golů mohlo představovat 10 bodů. A jestli skončíš o 10 bodů níže nebo výše je sakra rozdíl.

2) Welbeck má pracovitost, dokáže hrát osobku, Giroud zase sílu. On dokáže posbírat míče ze vzduchu a rozehrát je, dokáže podržet míč. Sice je k hovnu do presingu, ale zas má jiné přednosti.

3) Do brejků potřebuješ především hráče se špičkovým pohybem (včera 2x Costa například, i když to zakončení nebylo ideální) a špičkovým zakončením. Hráč, který je rychlý, ale motá se tam jak ožralý, nenajde si prostor a pokud ho náhodou najde, tak netrefí branku je ti prostě k hovnu v tom brejku.

Reagovat
smazaný uživatel

no, je, áno.

Reagovat
SunFells

Presoval, jaký to vzácný počin.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, to, že bol 80 zvyšných minút najhorší hráč na ihrisku, to úplne zakryje.

Reagovat
SunFells

Hlavně skoro furt běhal od ničeho k ničemu, vtipné a fatální byly ty jeho pokusy nechat prostor Lucasovi se Steviem a zachytit míč, tak retardovaně chovajícího útočníka jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

on se chytne..

Reagovat
j_mrazik

Takovej líp vypadající Gervinho (a možná o fous lepší zakončení)

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

Theo co najrychlejsie do zostavy

Reagovat
Whitemedia

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo vo fante pekných 72 bodov

Reagovat
Nikikrew

Chelsea znova vitazstvo? , to teda aby som zacal co najrychlejsie fandit City

Reagovat
Miguel19

1 - Chelsea have lost only one of their last 20 Premier League games played on a Monday (W12 D7 L1). Happy.

12 - Cesc Fabregas has registered his 12th assist of the @premierleague season. The most by any player last season was 13 (Gerrard). Whip.

Reagovat
blade115

Vedle Kuna asi nejlepší hráč PL letos... Úžasný nákup.

Reagovat
hitZor

Nemanja

Reagovat
kvasha16

je to len moj pocit, alebo fakt sa tu Matic, resp. jeho prinos pre nasu hru v poslednom case dost precenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk je tuhle sezonu (i minulou) až na vyjímky naprosto fenomenální, odebírá nespočet míčů, jezdí a tahá hru dopředu, není žádný alibista. Naopak mi připadá, že ho dost lidí opomíjí v diskuzích kromě Sky Sports, kde ho vyhlašují za muže zápasů

Reagovat
Matić

Vsak toho jsem u nas nevidel zahrat spatny zapas, je uplna topka, hrac bez ktereho nase hra trpi, viz. zápas s Newcastlem.

Reagovat
Talker

Nevím, podle čeho soudíš, že se přecenuje. On má neskutečné defenzivní statistiky, prakticky nevídané. V každém zápase má hromadu zákroků, zachycených míčů, vyhraných hlavičkových soubojů a podobně. Jeho přínos v téhle oblasti je k nezaplacení, navíc nedělá chyby. Když si to porovnáš s jinými hráči, tak vidíš, že on dokáže v této oblasti odvést práci za 2-3 hráče. Na něj se nechytá (statisticky v defenzivně) ani duo Fernando-Yaya ani Carrick-Fellaini.

Poslední zápasy Matiče:

Spuds:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755440/player-stats/62398/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

6 tacklů, 6 interceptions, 3x take-ons.

Hull City::

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755455/player-stats/62398/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

5 úspěšných tacklů, 3x interceptions.

Dnes:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755470/player-stats/62398/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

9 úspěšných tacklů, 5 clearances, 2x interceptions, 2 vyhrané hlavičky. Má tam té zelené více, než zbytek týmu dohromady.

Snderland:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755428/player-stats/62398/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Pro porovnání:

Carrick vs Hull:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755425/player-stats/2404/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Fellaini vs Hull:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755425/player-stats/41184/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Fernando vs Sunderland:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755442/player-stats/27789/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Yaya vs Sunderland:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755442/player-stats/14664/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Fernando vs Hull:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755356/player-stats/27789/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Yaya vs Hull:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755356/player-stats/14664/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

On třeba není tak často vidět na míči (to obstarává podhrotová trojice + Cesc), ale dodává té záloze balanc a předvídá, kam ten míč půjde. Je pak schopný soupeřův útok zastavit už v zárodku. Prakticky navazuje na tradici našich špičkových CM, která byla schopná ničit útoky soupeře i rozjíždět naše - Essiena a následně Ballacka.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo prostě srovnáváš se špatnými hráči.

Reagovat
dave30

Matič je v defenzívě téměř geniální - samozřejmě pouze můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je jedno s kým ho porovnáva, aj tak je jeho prínos pre hru Chelsea obrovský... A keď má lepšie štatistiky, než dvaja defenzívny hráči dokopy, tak to už o niečom svedčí

Reagovat
Talker

Srovnávám s hráči na srovnatelných pozicích v týmech z první trojky PL. Aby to bylo vypovídající, tak jsem tam hodil oba středové hráče těch týmů.

Reagovat
kvasha16

negulte hned oci nehovim ze nehra dobre, ale clovek aby si myslel podla niektorych komentarov ze Matic je kazdy zapas MOTM

Reagovat
hitZor

Právě že skoro jo, v top3 bude skoro každý zápas. Jediný, kdo mu ve vyrovnanosti výkonů může konkurova je Fabregas a možná Azpi s Braněm a JTm, zbytek je jak na houpačce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak práve si vymenoval polovicu základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak jo. Náhodou nevedem ligu ne?

Reagovat
hitZor

Ale to, že ti obráci mají vyrovnané výkony neznamená, že by se zápas co zápas mohli ucházet o MotM. Mnohdy se skoro ani nedostanou do hry, protože ten soupeř je nijak neprověří, hlavně teda díky Matičovi, který to tam ve středu každý zápas neskutečně čistí

Reagovat
Talker

Tak ono je to i tím, že doteď na jeho pozici hrál Ramires/Lampard/Mikel. A ani jeden se na ten post nehodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

fakt není pro vás Hazard pro vás důležitějším hráčem? já vím,že se vám to všechno úžasně doplnuje, ale pořád bych Edena stavěl vejš.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Já ne, on je sice hrozne geniální hráč, ale Cesc je letos strůjcem úspěchu. Vymýšlí, prihrava a sám ty góly dává, Eden dokud tohle nezačne dělat taky, tak výš nebude.

Reagovat
cristiano.K.

ok, ona asi i většina fanoušků to bude mít odlišně. Hazard má devět golů v sezoně,Fabregas čtyři. Přesně nevím, jak je to s asistencema a nevím,jestli se do nich počítají vytvořené penalty,kde Eden bude taky dominovat.

Reagovat
Mimalu

Mně připadá že přítomnost Edena pomáhá týmu i jinak, on je schopný na sebe natáhnout dva, tři hráče a tím otevřít a uvolnit prostor pro druhé a takových druhých asistencí kdy vyvezl balón přešel přes někoho, ale ve finále to byla až druhá asistence možná taky nebude málo

Reagovat
dave30

Jak chceš tyto dva porovnávat? To je jako bys chtěl porovnat výškaře se sprintérem nebo vytrvalcem...

Reagovat
cristiano.K.

bavím se o tom,kdo je pro tým důležitější, to se dá určit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dneska 22. prosince, číslo 22, Young vyfoukl 18, nikdy nezapomeneme...

https://www.youtube.com/watch?v=Ggu9d4xlTFo

od 6:31 husina, díky za vše

Reagovat
jenage

To jsi chtěl, abych si těch pět sekund černé obrazovky myslel, že se mi posralo yt?

Reagovat
cristiano.K.

Assaidi by mohl hrát častěji místo Armautoviče, Bojan má suprové první tři kroky a na tom podhrotu hraje hodně slušně. CFC nemá smysl komentovat, nechutnej válec

Reagovat
Matić

Nejde někde zjistit, kolik kdo měl přihrávek směrem dopředu a dozadu? Dneska by mě to sakra zajímalo u Williana, protože to byl snad jeho nejhorší výkon v modrém dresu...

Reagovat
Matić

Reagovat
Talker

Podle statistiky "forward" měl jen 15 dopředu. Z toho 3 dal špatně. 2 byly na metr mimo nějaké nebezpečí. Dalších 6 na naší polovině, případně těsně přes polovinu.

Zůstávají nám 4 křižné přhrávky. Ani jedna do vápna.

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny, realne porad jen 6 bodu na LM...

Reagovat
fenixLFC

to by ma zaujimalo ako si to vyratal....

Reagovat
mithro

realne

Reagovat
Zaschrona

No proste, WHU i Saints spadnou za nas, snad. A na ty dva kluby z Londyna to je 6 bodu. Coz je neuveritelny, ze jenom.

Reagovat
Zaschrona

Marseille's winger Andre Ayew has agreed a pre-contract agreement to move to Everton FC next summer. (Ghanasoccernet.com)

Zadarmo by byl famozni ulovek, presne co potrebujem. Snad to klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl hodne luxusni steal, skvely hrac presne zapadajici do premier league

Reagovat
Zaschrona

A zvlast pak k nam, kde v tehle koncinach mame jen Mirallase a pak jde kvalita vyrazne dolu.

Reagovat
SunFells

Ale jsi říkal, že ho potřebujete teď.

Reagovat
Zaschrona

Tak na Ayewa si klidne pockam, lepsi nekdy nez nikdy. Z dlouhodobeho hlediska si lepsi pockat.

Reagovat
Wat

Wau.

Reagovat
Matić

Matic yesterday:

88% Pass

3 Take Ons

11 Ball Recoveries

9/12 Tackles - BEAST

2 Intercept.

2 Blocks

5/5 Clearance

3/3 Headed Clearances

2 Aerial Duels

Reagovat
kvasha16

co sa chape pod ball recoveries?

Reagovat
smazaný uživatel

Zpětné vybojování míče?

Reagovat
smazaný uživatel

To Wenger nechtěl Fabregasa, že má dostatek záložníků.... ted tam místo Fabregasa hraje Flamini. To je aspoň trenér, ten se toho nebojí.

Reagovat
hitZor

Jen do něj!

Reagovat
Nikikrew

Jop, Flamini patri medzi svetovych AM/CM...

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Místo Fabregase Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

------Arteta - Ramsey------

Walcott - Flamini - Alexis--

zabijácké

Reagovat
smazaný uživatel

alebo naopak...

------ Fábregas - Ox -------

Alexis - Cazorla - Welbeck

to je konečne poriadne záloha

Reagovat
smazaný uživatel

aaa

Reagovat
SunFells

Do Fify dobrá.

Reagovat
Thab
Reagovat
smazaný uživatel

Flamini je děsný žebrák. Podprůměr PL !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre Varnsdorf

Reagovat
hitZor

Lipináááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

buď tam někoho máš nebo musíš být ožratý.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele