Premier League - souhrn 16. kola

09.12.2017, 15:25, aktualizováno 10.12.2017, 19:28
Komentáře a souhrny
Manchesterské derby ovládlo City, které tak má z prvního místa na United už jedenáctibodový odstup. Druhé dnešní derby mezi Liverpoolem a Evertonem vítěze nepoznalo. V boji o čelo tabulky ztratila Chelsea, ta nezvládla londýnské derby proti West Hamu a na půdě soupeře padla 0:1. Tottenham neměl slitování se Stoke a nastřílel mu pět branek, Arsenal v závěru zachránil remízu 1:1 v Southamptonu...

Manchester United - Manchester City 1:2

10.12.2017 17:30

Góly: 45+2. Marcus Rashford - 43. David Silva, 54. Nicolás Otamendi

Nedělní šlágr nakonec po zásluze ovládl Manchester City, který byl po většinu času tím lepším celkem a díky brankám Silvy a Otamendiho si připsal další tři body za výhru 2:1. Za domácí vyrovnal těsně před poločasem Rashford, příležitost k vyrovnání pak pět minu před koncem spálil Lukaku.

První půli herně ovládli hosté, před zápasem se čekalo, že budou mít svěřenci Pepa Guardioly míč častěji na svých kopačkách, ovšem že budou domácí až takhle pasivní, to bylo přece jenom překvapení. První menší vzrušení si pro diváky připravila dvojice Sterling - Jesus, prvně jmenovaný totiž brazilského útočníka našel v pokutovém území přesným pasem, jeho kolega mu chtěl tuto pobídku vrátit, ale nezrealizoval ji přesně. O chvíli později při rohovém kopu promáchl Matič a míč jen nebezpečně protečoval na bližší tyč, De Gea však byl pozorný.

Po čtvrthodině hry si Fernandinho všiml rozběhnutého Jesuse, ten si zvládl pohrát s Rojem, jenže selhal při zakončení, když na španělského brankář poslal jen velmi slabý projektil do středu brány.

Po čtyřiceti minutách našel Delph přesným centrem Saného, německý křídelník si míč pohotově zpracoval a okamžitě střílel, De Gea však jeho ránu vytěsnil na rohový kop. A právě z něj poprvé udeřilo - Lukaku totiž v souboji s Otamendim míč nešťastně přiklepl před Davida Silvu, který již neměl těžkou práci.

Svěřencům Joseho Mourinha se však podařilo reagovat ještě do konce poločasu a pomohla jim k tomu hrubá chyba v defenzivě Manchesteru City. Nákop Roja totiž podskočil Otamendi, nezachytil jej ani Delph, a tak se tváří tvář Edersonovi objevil Rashford. Anglický forward zachoval chladnou hlavu a rozjásal zaplněný Old Trafford.

Krátce po začátku druhé půle ale byli hosté opět ve vedení a znovu u toho byl nešťastník Lukaku. Ten při odkopu nastřelil Smallinga a ke smůle Rudých ďáblů míč přistál přesně na kopačkách Otamendiho, který z malého vápna překonal bezmocného De Geu.

Třetí branku mohl dvacet minut před koncem přidat De Bruyne, jeho zakončení z hranice vápna však De Gea reflexivně vytáhl. Čtvrthodinky před koncem zaváhal znovu Fabian Delph a k razantnímu zakončení z hranice vápna se dostal Rashford, jeho přízemní projektil však Ederson zneškodnil. Pět minut před koncem si pak domácí vypracovali největší možnost k vyrovnání. To Mata parádním obloučkem našel Martial, ten z prvního doteku před brankou našel volného Lukaka, který ale z malého vápna jen nastřelil hostujícího brankáře. S dorážkou následně přispěchal Mata, ale ani on nedokázal Edersona překonat.

V nastavení mohl ještě přidat pojistku na vítězství Citizens Bernardo Silva, De Gea jej vychytal. Hosty to nakonec mrzet ale vůbec nemuselo, utkání totiž dovedli k vítězství 2:1 a krom luxusního náskoku 11 bodů na svého rivala přepsali i jeden ligový rekord - dosáhli totiž na čtrnáctou ligovou výhru v řadě, což před nimi v jednom ligovém ročníku ještě nikdo nedokázal.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 1:1

10.12.2017 15:15

Góly: 42. Mohamed Salah - 77. Wayne Rooney (pen.)

Derby o Liverpool nakonec dopadlo remízou, ačkoliv domácí byli po celý zápas jednoznačně lepším celkem. Radost ze tří bodů jim tak překazilo zbytečné přistrčení v podání Dejana Lovrena a poměrně přísná penalta, kterou hlavní rozhodčí bez okolků nařídil.

Již po deseti minutách hry bylo jasné, jak se utkání bude vyvíjet. Hostující Everton zalezl do obranné ulity na hranici vlastní šestnáctky a zuřivě odolával nájezdům ofenzivních hráčů domácích. Své ofenzivní snažení omezil na neustále se opakující nákopy na Calverta-Lewina a za celou první půli prověřil Mignoleta jen jednou, ovšem dalekonosný pokus Sigurdssona domácímu brankáři příliš starostí nenadělal.

To Liverpool si sice po většinu první půle nevěděl s urputnou defenzivou hostí rady, nakonec na ni ale přece jenom vyzrál. Chvilku před koncem poločasu překonal Salah Martinu, navedl si míč na levou nohu a neskutečnou ranou do šibenice otevřel skóre. Těsně před poločasovým hvizdem mohl být rozdíl již dvoubrankový, Sadio Mané však přečíslení 4 na 1 vyřešil nepochopitelně střelou, která mu navíc hrubě nevyšlo a o dobrých pár metrů minula cíl.

Zkraje druhé půle mohl druhý přesný zápis přidat Salah, který si naskočil na perfektní Milnerův centr, jenže branku o kousek minul. Tentýž hráč pak o pár chvil později pálil nepřesně i z hranice pokutového území.

Za to, že domácí celek nedokázal přidat pojistku, nakonec draze zaplatil. V podstatě vůbec první povedenou akci hostí vymyslel Rooney, který pasem za obranu našel Calverta-Lewina, jehož poněkud nepochopitelně přistrčil Lovren a rozhodčí okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Wayne Rooney a nekompromisní střelou doprostřed srovnal stav utkání.

V posledních minutách se Liverpool ještě pokoušel strhnout vedení na svou stranu, ovšem neúspěšně - a tak derby o Liverpool dopadlo smírně po výsledku 1:1.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Arsenal FC 1:1

10.12.2017 13:00

Góly: 3. Charlie Austin - 88. Olivier Giroud

Trápení londýnského Arsenalu na hřištích soupeřů nebere konce. Kanonýři na půdě Southamptonu podali nezáživný výkon, když po brzkém inkasovaném gólu nastalou územní převahu nedokázali převést k vytvoření větších šancí. Až dvě minuty před koncem smazal trefu Austina střídající Olivier Giroud, jenž se zas a znovu uvedl jako zachránce svého klubu, který zařídil alespoň bod za remízu 1:1. Tým Arséna Wengera tak zůstává na pátém místě s jednobodovým náskokem před Tottenhamem, zatímco Saints poskočili na desátou příčku.

Stejně jako v minulém ligovém kole si Arsenal i nyní zadělal na vážné potíže hned v samotném úvodu utkání. Per Mertesacker, jenž nahradil v sestavě zraněného Shkodrana Mustafiho, po dvou minutách hry nepovedenou přihrávkou zařídil šanci pro Charlieho Austina a anglický forvard svým čtvrtým gólem ve čtvrtém zápase poslal Southampton do vedení.

Austin pak jen pár minut nato mohl dokonce svou střeleckou sbírku rozšířit, ovšem tentokrát jeho přízemní ránu dokázal Petr Čech povedeným zákrokem vytěsnit. Teprve pak se dostali ke slovu i hosté. Střely Lacazetta s Ramseym však zvládl zneškodnit brankář Fraser Forster, a když se Kanonýři neprosadili ani po šanci Lacazetta na samém sklonku první půle, šlo se v poločase do kabin za těsného vedení domácích.

Přestože Arsenal po změně stran přitlačil soupeře na vlastní polovinu, k čemuž dopomohla i opětovná změna rozestavení na čtyři obránce, slibné šance přicházely jen na straně Saints. Dalekonosná rána Oriola Romeua škrtla brankovou konstrukci a lobovaný pokus Ryana Bertranda zamířil za Čechova přihlížení těsně vedle.

Místo pojištění náskoku a pohodlného dohrání zápasu do vítězného konce tak přišel trest. Olivier Giroud, jenž jako obvykle naskočil na závěrečné minuty místo Lacazetta, uplatnil své centimetry a výbornou hru hlavou dvě minuty před koncem základní hrací doby, kdy umístil Alexisův ideální pas na zadní tyč mimo Forsterův dosah. Pro francouzského forvarda šlo již o sedmnáctou ligovou trefu z pozice střídajícího hráče, čímž vyrovnal rekord Oleho Gunnara Solskjaekra a jeho početnou řádku branek v dresu Manchesteru United.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Leicester City 2:3

09.12.2017 18:30

Góly: 4. Joselu, 73. Dwight Gayle - 20. Riyad Mahrez, 60. Demarai Gray, 86. Ayoze Pérez (vl.)

Leicester pokračuje v dobré formě, získal už své třetí vítězství v řadě a čím dál více se přibližuje pozicím zaručující pro příští sezónu evropské poháry. Newcastle naopak i nadále tápe, prohrál už pošesté během uplynulých sedmi kol a sestupovému pásmu není vůbec daleko. O osudu utkání rozhodla vlastní branka Ayozeho Péreze z 86. minuty.

Straky přitom vstoupily do zápasu náramně a už po čtyřech minutách hry se ujaly vedení. Gayle vnikl do šestnáctky, z levé strany přihrával od brankové čáry dozadu na úplně volného Joselua, a ten z vyložené pozice nezaváhal. O pár chvil později mohl náskok navýšit Gayle, jenže jeho střela se mezi tři tyče prostě o kousek nevešla.

Hosté se poprvé výrazněji osmělili v 19. minutě. Gray si ve středu pole narovnal míč na svou pravačkou, ze střední vzdálenosti zkusil vypálit, ani jeho pokus však nebyl přesný. Jen o minutu později ovšem přece bylo srovnáno. Ndidi předal balón Mahrezovi, ten uběhl docela velký kus, aby se dostal za vápno, a odtud svou dělovku usměrnil pod břevno.

Ofenzivní podívaná pokračovala i v minutách následujících. Domácí brankář Darlow měl ve 24. minutě docela velké potíže se zkrocením Albrightonova zakončení, chvilku na to měl gól na kopačce jeho spoluhráč Simpson, jenže minul. Na opačné straně střílel technicky Jacob Murphy, avšak na gólmana Schmeichela si nepřišel.

Další branka přišla na řadu se sklonkem druhé třetiny utkání. Albrighton sklepl míč na hranici pokutového území pro Graye, který pak z halfvoleje poslal svou střelu přesně do šibenice. Newcastle nicméně o třináct minut později odpověděl. Poté, co obrana Leicesteru neodvrátila míč do bezpečí, zamířil ke vzdálenější tyčce Gayle.

Protože Gayle v 78. minutě ze slušného postavení zacílil pouze vedle podél natahujícího se Schmeichela, mohly nakonec Lišky zasadit rozhodující úder. Vardy našel ve vápně osamoceného Okazakiho, ten však ve finále nemusel střílet, protože to za něj udělal vracející se Ayoze Pérez, jenž zamířil nešťastně do vlastní sítě.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Watford FC 1:0

09.12.2017 16:00

Góly: 45. Scott Arfield

Fotbalisté Burnley potvrdili velmi dobrou formu z letošního ročníku Premier League a tentokráte v domácím prostředí přehráli konkurenční Watford po výsledku 1:0. O jedinou branku se postaral v poslední minutě úvodního dějství Scott Arfield. Hosté měli úlohu nesmírně ztíženou, neboť od 39. minuty hráli po přímé červené kartě bez vyloučeného Marvina Zeegelaara. Paradoxem je, že se jednalo o vůbec první kartu v utkání.

Domácí výběr se tak udržel na sedmé pozici s osmadvaceti body a za vysoce favorizovanými londýnskými kluby z Tottenhamu a Arsenalu zaostává jen o skóre, na čtvrtý Liverpool má manko jednoho bodu. Watford se udržel na osmém místě s dvaadvaceti body o dva před devátým Leicesterem City. Přitom do utkání vlétl velmi odvážně a už v úvodní desetiminutovce se dostal do dvou dobrých možností.

Nejprve ve 3. minutě po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval u zadní tyče Deeney a mířil těsně vedle. O čtyři minuty později odcentroval k bližší konstrukci Carrillo a nabíhající Richarlison ve složité pozici na hranici brankového území dal do zakončení příliš razance, jeho pokus se taktéž mezi tři tyče nevešel. Burnley se mohlo dostat do vedení krátce po odehrané čtvrthodině, kdy se k přímému volnému kopu postavil Gudmundsson.

Ten hezky obstřelil zeď a mířil k přední tyči, ovšem brankář Gomes se vytáhl s famózním zákrokem a jednoruč odvrátil míč na rohový kop. Vzápětí se po dlouhém nákopu z vlastní poloviny protlačil ke střele mezi dvěma obránci Wood a pokusil se přehodit Gomese, nicméně hostující strážce se včas vrátil a balón chytil. V polovině první půle po autovém vhazování a nepovedeném odkopu pálil Kabasele, gólman Pope vyrážel před sebe ke svému spoluhráči.

Šest minut před poločasovou přestávkou se obrovského zkratu dopustil Zeegelaar, když ve středu hřiště zcela zbytečně naskočil oběma nohama podrážkou napřed do Defoura a zaslouženě uviděl přímou červenou kartu za surovou hru. Domácí využili početní výhodu ve 45. minutě. Vodorovná nahrávka od Gudmundssona přistála na noze Arfielda, jenž z deseti metrů uklidil míč přesně k pravé tyči mimo dosah Gomese.

Ve druhém poločase hrálo Burnley mnohem obezřetněji v defenzívě a protivníka téměř k ničemu nepouštělo. V 64. minutě po pasu na vzdálenější tyč zakončoval akrobaticky Long a lýtkem mířil příliš vysoko. Za dalších sedm minut rozvlnil síť střídající Banes, ale rozhodčí po konzultaci s asistentem branku neuznal kvůli těsnému ofsajdu. Zhruba deset minut před koncem si Gomes výtečně poradil s bombou Gudmundssona, Watford až do závěrečného hvizdu neohrozil Popeho ani jednou.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - AFC Bournemouth 2:2

09.12.2017 16:00

Góly: 41. Luka Milivojević (pen.), 44. Scott Dann - 10. Jermain Defoe, 45+3. Jermain Defoe

Spravedlivou remízou dopadl poměrně hodně zajímavý souboj dvou celků z dolní poloviny tabulky, v němž padly celkově hned čtyři branky, všechny přitom v prvním poločase. Crystal Palace přitom kopal dvě penalty, tu druhou v samotném závěru druhé půle, jenže vítězství nad Bournemouthem trestuhodně odmítl zařídit Christian Benteke.

Jako první se osmělil už ve 4. minutě Schlupp, který levačkou napřáhl zpoza vápna, nicméně jeho pokus pouze těsně přeletěl soupeřovo břevno. Na druhé straně se snažil hlavou prosadit Defoe, každopádně v tomhle případě trefil jen brankáře Speroniho. Až v 10. minutě po přihrávce Surmana skóroval hostující forvard přesně k tyči.

Domácí se snažili velmi záhy vyrovnat, v 16. minutě se k zakončení z vápna propracoval Townsend, avšak obětavý stoper Aké mu jeho pokus zablokoval, a jen o minutu později se v tutovce nedokázal z blízkosti prosadit Sakho. Nejzajímavější pasáži celého střetnutí pak bylo posledních pět minut před obrátkou.

Nejprve Crystal zahrával pokutový kop poté, co gólman Begovič podrazil pronikajícího Zahu, k exekuci se postavil Milivojevič a tvrdou dělovku usměrnil parádně do šibenice. A jen o tři minuty později dokonce CPFC vedl. Benteke přihrál Cabayemu, ten adresoval přihrávku na zadní tyčku, a odtud Dann bez problémů zamířil do prázdné brány.

Běžela už třetí minuta nastavení a hosté dokázali přece ještě srovnat průběžný stav. Na dlouhý pas L. Cooka si naběhl Defoe, který se v šestnáctce dostal do nelehkého úhlu, ale i přesto těžkou volej trefil náramně. Obloučkem přehodil zkoprnělého Speroniho. Ve druhém dějství se, co se týče konečného skóre, nic zásadního neudálo.

Oba týmy se přesto snažily urvat vítězství pro sebe. V 54. minutě se o to například pokoušel Cabaye, ovšem Begovič u tyčky míč zkrotit dokázal, na opačné straně Defoe zamířil ze slušné pozice jen mimo. Dvacet jedna minut před koncem se zastřeloval rovněž jeho střídající spoluhráč Ibe, Speroni byl ale mezi třemi tyčemi mužem na svém místě.

Zajímavý moment se pak udál v první minutě nastavení. Daniels v pokutovém území skluzoval do pronikajícího Zahy a opravdu hodně spornou penaltu zapískal sudí Friend ve prospěch domácích. Jenomže Benteke, který stále čeká na svou premiérovou trefu v letošní sezóně, selhal, a z bílého puntíku připraveného Begoviče nepřekonal.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion 2:0

09.12.2017 16:00

Góly: 12. Steve Mounié, 43. Steve Mounié

Souboj dvou nováčků Premier League vyzněl lépe pro Huddersfield, jenž stejně jako v loňské sezóně v rámci druhé nejvyšší soutěže porazil Brighton and Hove o dvě branky, a v tabulce předskočil svého soupeře o jeden bod. Klíčovou postavou celého střetnutí se stal Steve Mounié, který se postaral o oba přesné zásahy tohoto střetnutí.

Domácí prohráli už čtyřikrát v řadě a tuhle vzpruhu potřebovali jako sůl. Ani hosté si však před vzájemným soubojem nemohli vesele hvízdat, neboť v uplynulých čtyřech kolech vyválčili jen dva body. Jenže se jim nepodařila první půle, v níž jejich protivník uzmul dvougólový náskok, a po přestávce na tuto skutečnost reagovat nedokázali.

Mounié byl přitom při chuti už od úvodních chvil a už v 8. minutě se snažil zakončovat svou levačkou, tentokráte ale na brankáře Ryana vyzrát nedokázal. O čtyři minuty později se již přece jenom zaradoval. Centr z rohového čtvrtkruhu prodloužil Schindler hlavou na zadní tyčku, odkud Mounié neměl problém skórovat do prázdné brány.

The Seagulls se proti dobře organizované defenzívě Huddersfieldu vůbec nedokázali prosadit, všudy všeho vystřelili na bránu jen jednou jedinkrát, a to díky Pröpperovi, a to byl navíc jeho pokus ještě zablokován. Dvě minuty před obrátkou pak prohrávali dokonce již o dvě branky, hlavou se totiž po asistenci Jörgensena se prosadil znovu Mounié.

Hostující manažer Chris Hughton nenašel jediný recept, jak hru svého mužstva oživit, a i ve druhém dějství působilo v útoku jako hodně špatný kompars. Nebylo přitom daleko od toho, aby domácí svůj náskok navýšili, třeba v 56. minutě zakončoval z blízkosti Ince, jenomže trefil z bankového území pouze dobře postaveného Ryana.

Až v 79. minutě si poprvé zachytal také huddersfieldský gólman Lössl, proti němuž se snažil prosadit střídající Izquierdo, ke snížení ovšem v tomto případě nedošlo. The Terriers udrželi pohodlné vedení až do závěrečného hvizdu, Ryan v 83. minutě navíc řešil ještě jeden nebezpečný pokus, Inceho ovšem stačil vychytat.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Stoke City 5:1

09.12.2017 16:00

Góly: 21. Ryan Shawcross (vl.), 53. Heung-min Son, 54. Harry Kane, 65. Harry Kane, 74. Christian Eriksen - 80. Ryan Shawcross

Tottenham potvrdil, že Stoke City je jeden z jeho nejoblíbenějších soupeřů, už počtvrté za sebou mu vsítil minimálně čtyři branky a konečně utnul sérii čtyř zápasů bez vítězství. Ještě do poločasu se zdálo být utkání otevřené, hosté totiž prohrávali jen o gól, nakonec však až deset minut před koncem mírnili hodně krutou porážku.

Zprvu ovšem chvíli trvalo, než se domácí dostali do optimální zápasového rytmu. Vůbec první úspěšný zákrok si Butland připsal na své konto ve 14. minutě, zpoza vápna to na něj zkoušel svou pravačkou Son. Ve 21. minutě se již však Spurs dočkali vedení, přihrávku zleva od Sona si srazil do vlastní sítě nešťastně stoper Shawcross.

I nadále bylo mužstvo manažera Mauricia Pochettina aktivnějším celkem, ve 28. minutě se snažil prosadit Eriksen, jenž svou střelu zakroutil přes zeď a tlačil jí na bližší tyčku, tam ale Butland výtečně zasáhl. A pak se po průnikovce Sona ocitl sám před hostujícím brankářem Kane, jenže z vyložené pozice pouze minul kýžený a chtěný prostor.

V 53. minutě byl už rozdíl mezi oběma týmy dvoubrankový. Alli vyslal svou kolmicí za obranu rozeběhnutého Sona, ten si to naštrádoval do šestnáctky a odtud snadno překonal Butlanda. Jen o minutu později zasadil další úder Kane, to když na zadní tyči hlavou z blízkosti zužitkoval jemný oblouček z levé strany od Daviese.

Stoke City následně mělo možnost snížit, Shaqiri byl v pokutovém území zcela nehlídaný, chtěl překonat gólmana Llorise pokusem na zadní tyčku, avšak Francouz mezi třemi tyčemi parádně vyrazil. V 65. minutě se naopak znovu třepotala síť za Butlandem, překonal ho podruhé v utkání Kane, jenž z voleje usměrnil balón tam, kam potřeboval.

Čtvrthodinu před koncem se na střeleckou listinu zapsal rovněž Eriksen, Son mu poslal přesnou přihrávku někam za vápno, a Dán levačkou bez problémů překonal vyběhnuvšího Butlanda. The Potters přidali aspoň čestný úspěch deset minut před koncem, centr z rohového čtvrtkruhu od Fletchera zužitkoval pohotově hlavou Shawcross.

Více informací k zápasu

Swansea City - West Bromwich Albion 1:0

09.12.2017 16:00

Góly: 81. Wilfried Bony

Poprvé od půlky října se podařilo Swansea bodovat naplno a v tabulce se vyhoupla z posledního místa na předposlední. West Bromwich Albion znovu potvrdil, že marně hledá svou zašlou slávu, a ani napodruhé nedokázal vstřelit branku. O tu jedinou v tomto střetnutí se mimochodem postaral devět minut před koncem Wilfried Bony.

Co se ofenzívy týče, patří oba celky k tomu horšímu, co může Premier League nabídnout. Tohle vzájemné utkání papírové předpoklady o málo dosažených přesných zásahů vlastně pouze naplnilo. Především v první půli jsme šancí viděli opravdu poskrovnu a vyrovnaný souboj ve finále rozhodl jeden jediný moment ze závěrečných minut.

Jako první zahrozil ve 4. minutě Evans, a to svou hlavičkou, nicméně domácí bránu Fabiaňského po standardce minul. Polský gólman si už přece jenom zachytal ve 22. minutě, pravačkou to totiž na něj zkoušel Rodriguez. Jedenáct minut před obrátkou pálil na opačné straně Naughton, avšak ten kýžený a chtěný prostor netrefil.

Opravdová gólová příležitost první půle však přišla na řadu až ve 38. minutě. Nešťastníkem situace se mohl stát Livermore, který ve snaze zabránit Swansea ve skórování po standardce trefil vlastní tyčku. Ve druhé půli domácí přece jenom navýšili obrátky, byli o něco odvážnější než jejich malátně působící protivník, a nakonec se dočkali odměny.

Nejprve se osměloval Ayew, který si jednoduchou kličkoval narovnal balón na pravou nohu, z dálky však brankáře Fostera přímo ohrozit nedokázal. Čtvrthodinu před koncem ghanský náhradník zakončoval ještě jednou, z levé strany vnikl do šestnáctky, jenže tentokráte zamířil pouze do boční sítě poté, co si na míč stačil ještě sáhnout Foster.

WBA chtěl bezpodmínečně urvat aspoň již svou osmou remízu v řadě, jenže Swansea v 81. minutě přece rozhodla o svém vítězství. Po skrumáži po rohovém kopu se ocitl ve správný čas na správném místě Bony, jenž z blízkosti propálil vše, co mohl. Pojistit tři body ještě mohl v nastavení Abraham, jenže své sólo nedotáhl do úspěšného konce.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 1:0

09.12.2017 13:30

Góly: 6. Marko Arnautović

West Ham si připravil pořádné překvapení, Kladiváři totiž ovládli londýnské derby a díky brance Arnautoviče zcela po zásluze porazili londýnskou Chelsea 1:0.

Utkání mnoho fotbalové krásy nenabídlo, k vidění byl po většinu utkání tuhý boj o střed pole, v první části úvodního dějství byli ještě domácí poměrně aktivní, zbytek zápasu však zůstali přikovaní před vlastní šestnáctkou, kde odráželi zoufale nekreativní nájezdy hostů.

O rozhodující okamžik celého duelu se po šesti minutách postaral Arnautovič, který si na hranici vápna narazil s Lanzinim, navedl se míč na levou nohou a přesnou střelou na vzdálenější tyč rozjásal domácí fanoušky. Fotbalisté Chelsea se dlouho nemohli dostat do tempa, v jejich hře chyběla jakákoliv rychlost, agresivita či přesnost. Až v polovině první půle odvrátila domácí obrana míč jen k Hazardovi, který jej z úhlu prudce vracel před branku, jenže Morata jej pod tlakem do sítě usměrnit nedokázal.

Do druhé půle udělal Antonio Conte jednu změnu, nevýrazného Bakayoka totiž nahradil Pedro, že by to ale ráz zápasu nějak výrazně změnilo, to se říct nedá. Naopak to byli hosté, kteří měli zahrávat penaltu. Dlouhý míč za obranu si totiž Arnautovič z prvního doteku zpracoval do protipohybu Christensena, který balón zasáhl rukou, jenže sudí Anthony Taylor penaltu nenařídil.

Na druhé straně zahrozil Zappacosta dalekonosnou střelou, která ale branku Adriána přece jenom o kousek minula. Jediné opravdu vážnější šance si tak Blues vypracovali až v poslední desetiminutovce. Nejprve se po vysunutí Kanteho objevil před brankářem domácích osamocený Morata, jenže z prvního doteku napálil pouze boční síť. O chvíli později se do míče na vápně opřel Fabregas, jenže měl špatně seřízená mířidla a míč poslal nad branku. Kladiváři pak bez úhony přežili i pětiminutové nastavení a mohou tak slavit velmi cennou výhru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City16151048:1146
2.Manchester United16112336:1135
3.Chelsea FC16102428:1332
4.Liverpool FC1686234:2030
5.Arsenal FC1692530:2029
6.Tottenham Hotspur1684428:1428
7.Burnley FC1684415:1228
8.Leicester City1665523:2223
9.Watford FC1664625:2722
10.Everton FC1654720:2919
11.Southampton FC1646616:1918
12.Huddersfield Town1653811:2618
13.Brighton & Hove Albion1645714:2117
14.AFC Bournemouth1644815:1916
15.Stoke City1644819:3516
16.Newcastle United1643916:2515
17.West Bromwich Albion1627712:2213
18.West Ham United1634914:3213
19.Swansea City1633109:1812
20.Crystal Palace1625910:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (797)

Přidat komentář
Bayern +

V suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší West Ham v tejto sezóne - príkladná bojovnosť a defenzíva. Hru Chelsea vymazali až na 1-2 momenty. Creswell na stopérovi ma veľmi prekvapil, Masuaku, Noble, Arnautovic takisto dobre.

Reagovat
EXoRcIsT

Moyes pekne . Škoda že neurval remízu proti City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

ízy

Reagovat
Nikikrew

Pekne West ham, v Stredu to bude docela tazky zapas.

Reagovat
Spasitel

Prehra s CP teraz s West Hamom Na titul už to nebude aspoň sa snažiť v LM dotiahnuť to čo najďalej

Reagovat
Svatej

O Vánocích se prostě ztrácí a tím obdobím projdou úspěšně jen top týmy ve velkým laufu. My nejsme ani v krizi, ale nejsme ani nějak rozjetí, takže se takovej výkon dá předpokládat.

Kanté a Conte jsou snad jediní, kdo si zaslouží pozitivní hodnocení.

Tonda sice nastavil nesmyslnou taktiku na začátku, ale dobře reagoval. To, že ti tragédi nemají nejmenší zájem vyhrát, nebojují ani z desetiny tolik jako soupeř a nejsou schopni fotbalově myslet, Conte bohužel neovlivní.

Kanté běhal za celou obranu, snažil se tvořit za zálohu a chodil do soubojů za útok, jen na to sám přirozeně nemůže stačit.

Jede se dál, ztrácet budou uplně všichni a furt míříme na úplnej vrchol, bylo by špatný přemýšlet tak, že chceme jen top 4 a udělat dobrej dojem v LM, tak by top tým přemejšlet neměl.

Reagovat
Miguel19

Remízu jsme mohli uhrát, ale té prohře se nemůžeme divit. Strašně zoufalý výkon.

Hazard měl zase v píči. Neobešel snad jediného hráče. Fabregas jakmile nemá na všechno 5 minut čas, tak je totálně v píči. Navíc zase klasicky vše směrem dozadu odchodil. Morata asi nejhorší výkon co je u nás. Zappacosta nemůže hrát zápasy PL. To je tak hráč proti druholigovým týmům.

Jediný kdo potěšil klasicky Kanté. Ten hrál dneska za všechny.

Snad dostaneme v LM PSG a vyletíme. S tím co máme absolutně nemůžeme hrát obě soutěže na nejvyšší úrovni. Když se nedaří tahounům, tak z lávky přijdou hráči, kteří zahrají jednou z deseti zápasů a jinak všechny jejich akce končí na prvním hráči.

Dále nemůžeme hrát sezonu s jedním útočníkem. To šlo možná loni. Morata evidentně nemocný, navíc hraje bídu a on tam Michyho stejně nedá. To je pak na piču když hráč s nemocí musí dát týdně dva zápasy.

Beci furt stejná písnička. Alonso utahanej, Zappacosta tragéd a Moses po zranění.

Reagovat
Svatej

Naopak, postup v LM by měl bejt ted přednostní. Ligu můžeme zkoušet dohánět, ale ten náskok City je příliš velkej a na top 4 to snad stačit bude tak jako tak..

Reagovat
Miguel19

Podle mě stejně nejsme schopni dát ani semifinále. Takže bych se radši v klidu soustředil na ligu. Ne to pak honit jak dement..

Reagovat
Miguel19

Ale jako samozřejmě se může stát Novoroční zázrak a v lednu posílíme na 4 potřebné pozice kvalitními hráči. Pak v pohodě. Ale upřímně, kdo by tomu věřil?

Reagovat
Svatej

... No.. Já trochu doufám, že chytneme zase slinu a uděláme nějakej pěknej win streak, ale nechci, aby se v případě, že win streak nebude a my to budeme mít nahnutý, vypustila LM, když už na ni rok čekáme. I za cenu toho, že to bude v lize o nervy

Reagovat
Snatus

A jaké pozice to dle tebe jsou?

Reagovat
Miguel19

Útočník, ofenzivní záložník, střední záložník a bek.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

ale stejně přijde jenom Barkley

Reagovat
Snatus

Beka jako za Alonsa? S tím bych souhlasil nebo bych dal více šancí Kennedymu. Proč útočníka? Z toho výčtu podtrhávám ofenzivního záložníka.

Reagovat
Miguel19

Protože už druhou sezonu za sebou hrajeme jenom s jedním útočníkem? Conte Michymu prostě nevěří. To dál nejde takhle hrát.

Reagovat
Aldeano

Kde je pověstná vyrovnanost PL? Vždyť ani ne po polovině soutěže už zatracovat boj o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa sustredit na boj o pohare s Burnley

Reagovat
Miguel19

A pokud to Conte překoná a Luiz se vrátí, tak s ním okamžitě do zálohy.

Reagovat
Snatus

Proč do zálohy?

Reagovat
Miguel19

Protože je tam momentálně jediný pořádný hráč Kanté.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale nepřeháněj to. Drinkwatera přejde rýmečka a bude hrát on místo Bakayoka. A Cesc měl teď špatný zápas, jinak hraje dobře.

Reagovat
Miguel19

Drinkwatera sice přejde rýmička, ale za týden zase přijde kašlík nebo se natáhne svalík. Navíc on kreativitu nějak nevytrhne.

Fabregas má letos víc horších výkonů než lepších

Reagovat
fajdax

slušně panikaříš

Reagovat
SpecialOne

Tady to Mourinhovské stavění defenzivní sestavy mě štve. Nevidím důvod proč hrát 3-5-2 na hřišti týmu ze sestupového pásma. Jediná šance na gól pak je nějaká scifi kombinace Moraty s Hazardem mei sedmi obránci a nebo centr, s tím, že tam vždy bude Morata hlavičkovat proti třem obráncům. Hazard by tam měl mít aspoň toho Pedra, s kterým si může přihrát. Jinak pro příště Zappacosta tribuna a pomalu by mohl odstavit Cahilla.

Reagovat
r.mrazik

Tak loni taková taktika vycházela ne?

Reagovat
vitasrp

Tak to taky nemí pravda, však v ofenzivním postavení pak máš na úrovni soupeřovi obrany 4-5 hráčů, to není zrovna málo.

Reagovat
Busby babes

konecne je ten Moyes k necemu dobrej...

btw. je to jen West Ham.

Reagovat
Switchback

Moyse

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes is back

Reagovat
TheTopFootbaler

1. pro Moyes > Conte

Reagovat
vladis271

VIKINGS Sú VONKU

Reagovat
celeb

uz 3 tyzdne

Reagovat
Kenneth

Ty si ale blesk.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobre? pomalu zacina zkouskove, tak ze bych s tim zacal..

Reagovat
tulen

ako keď toto bola vážne práca Moyesa a nie nejaká ultra mega namotivovanosť tak palec fakt hore

Reagovat
slavex

Hrůzostrašný výkon Chelsea. Myslím si, že z části za to může náročný program samozřejmě v kombinaci s úzkým kádrem, za který může nejspíše primárně vedení. Na druhou stranu, prostor aspoň k minimální rotaci Conte měl. Dnes na lavičce Rudiger, Pedro, Willian a Michy, kteří mohli, nebo spíš měli, nastoupit v základu buď dnes nebo už proti Atleticu. Osobně bych postavil lavičku spíš proti Atleticu, kde už nebylo co ztratit, taky jsem o tom před zápasem psal. Takhle jsme v podstatě zbytečně ztratili oba dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

libi se mi jak ses od toho: posralo to vedeni propracoval k tomu: posral to Conte...

Reagovat
slavex

:-D tak očividně vedení Contemu nepřivedlo vysněné posily a zřejmě ani dostatečný počet hráčů. Na druhou stranu i s tím co má, měl za poslední dva zápasy naložit jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs to proti Stoke sype, opäť ľahké a veľmi pekné akcie

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic uz nie je v Stoke? Kde bol 15 kol?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako celý West Ham herne mimo, do toho stihol aj svoju klasickú červenú.

Reagovat
smazaný uživatel

4 - Spurs have become the first side in English top-flight history to win four consecutive league games against a single opponent by at least four goals.

Dominance.

Reagovat
kiwwi

*dominance proti Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, stále se najdou týmy, které se Stoke prohrávají a remizují

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zas treba porazeji Arsenal, Watford nebo Swansea...

Reagovat
vrabejka

Spurs na 5. místě dominance

Reagovat
Miguel19

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dobrý výkon, hlavne po prestávke. Son MotM, Kane mohol dať aj štyri góly. Eriksen pauza cez týždeň padla vhod. Jedine Alli stále po starom.

Reagovat
smazaný uživatel

ta asistence měla oči jinak ale Alli hraje na 50% no

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Lamela?

Reagovat
smazaný uživatel

Aktivně, přihrával i si nabíhal do zakončení. Podle mě užitečnější než současný Alli, který by potřeboval na chvíli posadit a zpytovat svědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Mates_Matesović

Začíná prosinec a s tím se snad vrací i naše herní pohoda, tenhle zápas nám určitě pomůže. Hráč zápasu Son, je ve fantastický formě a prakticky nikdo ho nedokáže zastavit. Potěšila i jistá obrana. Teď tenhle výkon hlavně zopakovat proti Brightonu.

Reagovat
havrys99

Neuvěřitelná práce Burnley a Dyche. Opět nula vzadu, s golmánem a stoperama, co mají v lize téměř nulový zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn fantomasov benteke

Reagovat
smazaný uživatel

24 - Christian Benteke has failed to score with any of his 24 shots in the Premier League so far in 2017-18.

Reagovat
Dufan

No a Allardyce ho chce do Evertonu..... To potěš teda

Reagovat
vrabejka

Moyes

Reagovat
lada.sp

O.T. Co přesně znamená? "O.K...I gotta go now"

Reagovat
vladis271

Musím ísť (preč) teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

čau

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

to isté čo I have to go alebo I have got to go alebo I got to go... gotta je skratka od got to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

no dík pitcho...ale tohle mě už řekla učebnice angličtiny..

Reagovat
kiwwi

I=ja, gotta=musieť, go= ísť, now=teraz

nemáš zač pitcho

Reagovat
lada.sp

já muset jít teraz se možná používá na slovensku, já si to přeložit doslova umím, šlo mě o tu větu jako celek, jestli to není nějaká skrytá fráze..

Reagovat
kiwwi

není... nemáš zač pitcho

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Musim teď odejít. Nemáš zač.

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka approves

Reagovat
redyyz

pouzivane hlavne v americkej anglictine

Reagovat
Nikikrew

Gotta, wanna (want to) často používané v Amerike

Reagovat
lada.sp

ale jako celek jak to vyzní? má to Gee Gee Ramone na hrobě..(předávkoval se heroinem)

Reagovat
lada.sp

Dee Dee do prdele

Reagovat
lada.sp

Do prdele Dee Dee Ramone.. tu původní větu na kterou jsem se ptal má na náhrobku, ptal jsem se na překlad jestli to není třeba nějaká fráze..na co je tady tohle celé tohle vlákno korunované tou blondatou píčou?? boha jeho at žije erufotbal

Reagovat
djwenca

Vydra zase 1 fík

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

Vydra jen s fíkovým listem, Knězův sen.

Reagovat
Miguel19

Rafa nějak tápe.

Reagovat
REPLIKATOR

Bony při tom gólu mohl někoho zabít

Reagovat
Kucka

Lestr

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Ten Puel do toho týmu sedl úžasně. Nesnaží se nic měnit a prostě hrajou ten svůj typickej fotbal.

Reagovat
Hokaido

Příjemně překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super Bony Snad mu to zvedne sebevědomí a v dalších zápasech se aspoň přiblíží svoji dávné formě. Moc mu to přeju.

Reagovat
Busby babes

no on by hlavne mel zacit makat a nemyslet si, ze je nejlepsi utocnik na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si to myslel hlavně po přestupu do City, ale pochybuju, že potom co v City a pak i v Stoke vyhořel bude mít nějak přehnané sebevědomí. Naopak někdy v těch zápasech vypadá psychicky dost dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke, West Ham a West Brom by byla naprosto perfektní sestupová trojice

Reagovat
Maresma

Třeba Swansea by mi vůbec nechyběla.

Reagovat
Busby babes

jedinej velsskej tym, musi zustat. Bohuzel herne je to jak rikas no... nechybeli by.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

WHU mají nejsilnější kádr z těch spodních týmů. Ti se udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, reálná ta trojice není, ale bylo by to super. Spíš to vidím na CP, Swansea a ten třetí se ještě uvídí, no

Reagovat
vodka

Stoke by taky mělo. + se tam podle mě zařadí Brighton a CP se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke, WBA, Swansea idealka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Chelsea, Manchester City a Liverpool by bola ešte idealnejsia

Reagovat
Miguel19

Pro vás jo no. Jinak už na titul nedosáhnete.

Reagovat
Busby babes

to je asi tak stejne pravdepodobny, jako ze City, Liverpool a Chelsea sestoupi.

Reagovat
kiwwi

A to nás ma ako ohroziť tím tragedov ktorý nedokáže hrať dve súťaže naraz a kde hrá jediny Kante za ostatných...

Reagovat
Miguel19

Asi jo, když vás porazil.

Reagovat
kiwwi

Tak to nás môže ohroziť aj Huddersfield...dobre vedieť ako to celé funguje

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
fajdax

cigoš dneska ve formě koukám

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
lada.sp

ještě si tam přidej tak přes půl mančaftů PL a můžete směle zaútočit na titul vy kokoti z Old Buzzord

Reagovat
kiwwi

You are drunk, you gotta go now

Reagovat
lada.sp

choc do pici ty cikán od Bardejova

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
Lacko_Boh

meh, clovek si uz zvykol.

Reagovat
Mastný Chobot

CP namiesto WHU a máme deal

Reagovat
smazaný uživatel

To by slo.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Swansea, CP a West Ham

Reagovat
vodka

no, popravdě, momentálně by mi vůbec nechyběl ani newcastle. to je taky strašná nuda se na ně dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane dnes dvěma brankami pomáhal pokořit Tottenhamu Stoke City a v součtu za klub i reprezentaci se vyšplhal na hranici 50 gólů v kalendářním roce. Takový kousek se přitom z Britů naposledy povedl legendárnímu Dixiemu Deanovi dávného roku 1927. (london.football)

hm overrated Kane znovu bori rekordy....

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne dobry vysledek. Posledni 2 zapasy mame dobry herni projev a hraci konecne nechavaji na hristi maximum. Skoda, ze Bilic neodesel driv. Letos mi bohate postaci, kdyz se udrzime, a pristi rok bychom mohli pod Moyesem hrat o pohary. COYI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mame kvalitni U23 a relativne slusny kadr, proc ne. Moyes dostal Everton mezi top 8 tymu PL, nas by mohl taky. A pokud se chces zasmat, doporucuju posledni poharovy zapas, kde jste si na nas vylamali zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

K čomu vám je umiestnenie na pohárových priečkách, keď potom nepostupíte ani cez 1. predkolo? Len hanba, ako celý West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepostoupili jsme, kdyz Bilic opakovane postavil B tym. Hanba? Stacil mi vas lonsky zapas s Gentem. Nebo nase lonske ligove stretnuti. To byla teprve ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba? Prehrať ligový zápas vonku 1:0? Radšej už nič nepíš a ďalej útoč na priečky zaručujúce európske poháre.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba by mela byt prohrat proti nam, kdyz podle tebe neexistuje slabsi tym. No nic, preji krasny den.

Reagovat
fajdax

Hráče mate 7. nejlepší v lize. Nechápu jak můžete mít tak málo bodu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sonny bez debat MOTM, ale kurva, kdyby on k té rychlosti, výbušnosti, střele, driblingu a slušné technice dostal i za nehet fotbalového rozumu, tak je to Bůh. 5na2 on zakončuje sám. Gól na dva nula, jdou 2 na gólmana, může dávat Harrymu na tap in, on si dá kliku gólmanovi a vší silou to narve nártem na bližší tyč. Gól na 5:0, brejk 6na2, má 4 volné hráče, včetně nejlíp postaveného Lamely a on to procpe na Eriksena mezi třema hráčema. Blázen.

Jinak Lamela za 20minut na hřišti zvládl víc jak Alli za 67. Příště musí být v základu, pokud je zdravotně ready. Alli na lávku, ať se trochu vzpamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
nani92

akonáhle dáte Alliho na lavičku, tak vám zdrhne

Reagovat
Mates_Matesović

Tak pokud za současnýho Alliho dostaneme 200 mega, tak ať si jde, protože tohle je fakt o ničem.

Reagovat
kiwwi

a kto by vám to akože dal?

Reagovat
smazaný uživatel

PSG, Real Madrid, Manchester City aj United.

Reagovat
kiwwi

možno tak za Alliho spolu s Kaneom

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ma hrat hrac, ktery je vedle jak ta jedle a vypada to ze se mu ani nechce, pricemz na lavicce ma zustat hrac, co je po roce bez fotbalu nadrzeny jak stepni koza, aby nahodou nezacal trucovat? Logic. Mozna je taky unaveny, verim, ze v tom nabitem programu by mu zapas oddychu prospel. A pokud by Lamela zahral dobre i od zacatku a je fyzicky ready hrat vic zapasu po sobe, tak v dalsim zapase klidne posadit Eriksena, kteremu volno celkem prospelo. Nebo Alliho stahnout na CM, kde mel letos nejlepsi zapas za nas. Variant je hodne, ale busit furt hlavou do zdi je k hovnu...

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi

@counter

pod jedným threadom na reddite sa rozoberali xG a xGA a načrtol som tam tému tých akumulovanych xG pri jednej golovke a napísal tam typek

I currently work for Stratagem, the company who collects and provides the data behind this chart. With chances like the Arsenal Lacazette one you’ve described, we would only record the best chance within that phase of play, so only Alexis’s rebound would have been given an xGA value.

I’d say the data we collect is better than anything else out there; we take into consideration pressure, position of the shot, and the number of players between the ball and the goal when providing xGA values for chances. We also give xGA values to ‘dangerous moments where there’s not actually a shot on goal’; for example, when the ball is flashed across the 6-yard box to an attacker, who slides in but just fails to get on the end of the cross at close-range by a couple of inches.

naco som mu odpísal ci by mohol hodiť xG zo zápasu s Arsenalom a dal toto

We had Arsenal’s xG at 3.56 and ours at 2.2. If you’ve got Twitter, make sure to follow StrataBet. We retweet loads of amazing blog work and charts all powered by our data.

takze aj pri tomto záleží z akého zdroja človek vychádza, treba si vybrať vždy ten z ktorého vychádza tvoj tím najlepšie

Ale nie, tento zdroj to ma celkom slušne poratane keď to rátajú tak ako typek pise

Reagovat
Busby babes

zajimavy. btw. ten zavinac tu funguje?

Reagovat
kiwwi

jasne ze nie

Reagovat
Hokaido

Paráda. Z každýho zdroje je to opravdu trochu jiný, takže je dobrý tohle vědět. Náhodou odkaz na celý to vlákno bys sem asi nedal, že?

Reagovat
Mastný Chobot

Hanba výkon od 3/4 hráčov, fakt hnus. Jeden bod vďaka Giroudovmu záblesku, to je fajn, ale akurát to zakrýva fakt, že naše výkony v away zápasoch sú otrasné. Dnes nič nefungovalo, obrana sa zosypala pri jednom milipascale tlaku a v útoku sme si za 90 minút nevypracovali jednu tutovku. Soton je silný tím a dnes hrali dobre, ale od nás to bolo fakt zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints mali dávno rozhodnúť gólom na 2-0, šancí na to bolo dosť..

Reagovat
smazaný uživatel

Být hráčem Saints, tak se dnes stydím za tu remízu.

Reagovat
bbbauch

redmond celkem dost situaci pri breaku mel vyresit jinak, kolikrat to vypadalo, ze to Azstinovi snad ani dat nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Alexis na lavičku!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale kam by Alexis chodil? Já bych ho nenechal hrát v základu ani Arsenalu a on by chtěl dostat ještě přidáno a jít do City? Se posral. To samý v bleděmodrým Bellerin. K čemu on tam je? Obrana špatný, útok nulový. Ach jo, koukat na arsenal venku fakt bolí, banda přizdisráčů

Reagovat
LAM

A není to náhodou tím,že už se vidí někde jinde a nedává do toho všechno?Dle mě tomu letošní výkony hodně napovídají.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, tak v tom případě se vidí jinde už od začátku letošního roku. Kolik ten člověk ztratí za zápas zbytečně balónů? A kdo by ho měl chtít? Ten člověk na víc než Arsenal fotbalově fakt nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Bellerin posouvá laťku každým týdnem výš a výš.

Reagovat
LAM

Ještě že jsme koupili Semeda

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jeho posranou laťku by přeskočil i Srstka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cejen13

Klasika, další kluk co neunesl tu nálepku hvězdy, přestal makat a místo toho ze sebe dělá největšího swagera v Londýně.

Reagovat
kiciN

Reagovat
mike.84

Klopp bez Firmina a Coutinha... no nevim.. :D odvaha nebo podcenění ?

https://www.facebook.com/fotbalpodcast/

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis, Bellerin jasná lávka, možná i Xhaka a stopeři to je prostě v háji.

Reagovat
Gunner14

No player has scored more sub goals for a single #PL team than Olivier Giroud – level with Ole Gunnar Solskjaer at Man Utd (17) Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suche triko dnes arsenal nebude?

Reagovat
Azza

u Mertesackera bude

Reagovat
Nikikrew

To je tak sialeny rozdel my doma vs vonku. Dnes opat uplne o nicom vykon, tam nebol hrac ktory by si zasluzil pochvalu, prislo mi to dost podobne ako hrala vcera Chelsea s tym, ze u nich aspon dobre zahral Kante. Dnes azda pochvalim Grouda ktory nas zachranl a bod je pre nas docela dobry. Uvod som nevidel ale opat ze nasa obrana horela? Ku vsetkej ucte Mertemu, mal by to pomaly zabalit, bellerin ma zatial as najslabsu sezonu u nas, mohol by ho AW posadit. To ste plat aj o Xhakovi, Jack je momentalne v ovela vacsej pohode. A Sanchez dnes bohuzial opat velmi zly, kolko lopt on strati som uz dlho nevidel. Bida nad bidou

Reagovat
masly008

Arsenal je jediný tým kde se do základu dostane vedoucí akademie,co k tomu dodat.A fakt nechápau AW s tím hraním na 5 beků,on potřebuje tvořit a jediné tvořivé hráče zajebe rádoby na křídlech.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Merte konci po sezone..

Reagovat
Nikikrew

Viem, ale bolo by lepsie ak by to vzdal teraz pretoze ocividne nato nema a jeden zapas co sa mu zadari je proste malo.

Reagovat
Tommy the Gunner

Alexis Sanchez lost possession 32 times today. Two short of the most by an Arsenal player in a single game this season which was Alexis (34) v Man Utd.

Reagovat
Mastný Chobot

hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

to je kazda 3. minuta ztrata! Udelal vubec neco v tom zapase, cim by neodevzdal balon souperovi?

Reagovat
J0EL

Jj, z jeho centra padol gol

Reagovat
smazaný uživatel

cimz vlastne ten mic taky odevzdal

Reagovat
smazaný uživatel

on vlastně není ani tak moc dobrý hráč, ale tím, jak na něj celý tým hraje, se mu jednou ze 30 pokusů něco povede

Reagovat
J0EL

co si to chces nahovorit teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Stratené body proti betonárom dnes aj proti Chelsea.

Reagovat
nani92

hold, niekto vie aj brániť, ale ja viem, že ty máš radšej superov ako Maribor, Sevilla, Spartak

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je silný súper, ty primitív.

Reagovat
nani92

Jj vidíme

Reagovat
Godwinson

Pěkný statistiky zápasu Liverpoolu

Reagovat
nani92

200. pre Big Fuckin Sama

Reagovat
smazaný uživatel

pawson skurvený, jaký by som mu jebol, kokotovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp out

Reagovat
vladis271

začo konkrétne pri dnešku?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na derby nenasadí Coutinha ani Firmino, hraje Henderson a Lovren. Salaha stáhne v 60. minutě anahrotu je Solankem.

Reagovat
tomasinho

Henderson byl jasný, kapitána a britského hráče neposadí na takový zápas. Ale měl s ním hrát Emre/Gini a Coutinho. Se střídáním souhlasím.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já toho Hendersona nenávidím víc než Lovrena, fakt a to nám ještě dělá kapitána

Reagovat
pingla

a klopp zase nezvládá zmrdek jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Rotácia zostavy podľa mňa v poriadku. Ak by nebol Mane zahodil jasný gól na 2-0, nebolo by čo riešiť. Fakt šokujúce zakončenie toho prečíslenia.

Reagovat
smazaný uživatel

A je stále potešujúce vidieť Rooneyho dávať tie dôležité góly, aj keď herný prínos už nie je zďaleka taký výrazný.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
tomasinho

Doufám, že si to Klopp dneska užil a že mu kurva konečně někdo omlátí o hlavu. Ještěže v pátek toho chorvatského buzeranta chválil. Sice penalta nebyla, ale tak šel tam jak kretén. A nebýt jeho dementní sestavy a střídání jediného hráče, který byl schopný dát gól, je dávno konec. Mané hezky pěkně na lavičku, nedá se na něj dívat, jak měl skvělý úvod sezony, tak od té červené a návratu po zranění hraje jak ta největší egoistická piča.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš drsnej s těmi sprostými slovy

Reagovat
tomasinho

Nezvládám no, po tom zápase se není čemu divit. Už jen to neproazit doma Everton je trapas. Neporazit tenhle Everton, který i když prohrával, tak nepřelezl půlku, to je prostě největší průser sezony, větší než ta komedie se Sevillou.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp si nezaslúži kritiku, za dnešok určite nie. Čakáš na každú chujovinu, aby si kritizoval. To si mu stále neodpustil, že odpísal nedisciplinovaného Sakha (kt- je tvoj obľúbenec)?

Možno jedného hráča z tej kvalitnej dvojky Couts-Firmino mohol dať hrať, ale šance sme si vytvárali aj tak (proti betónu sme mali vždy problémy, aj s Coutinhom), Salah bol unavený, zaslúžene išiel dole. Klopp nemôže za to, že rozhodca sa chcel pripomenúť, dnes nás obral o 2 body.

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Chujovinu? Posadit do derby dva klíčové hráče je chujovina? Proč je nenechal hrát a neposadil je ve středu, kdy to dáme i bez nich? Ten timing jeho rotace byl naprosto mizerný, stejně jako jeho střídání. Mi neříkej, že by Salah nedal ještě 10-15 minut aspoň. Jasně, posrali to rozhodčí, Mané a Lovren, ale těch chyb, co Klopp dělá, je stále tak hrozně moc, že to fakt nejde přehlížet. A fakt to nemá co dělat s nějakým debilním Sakhem. Ano, byl to oblíbenec, kritizoval jsem, když nehrál v té době, kdy u nás byl, ales tímhle nemá co společného. To je jen prostě vždycy sečtení těch věcí, který kulminuje v jednom zápase. Nechápu ho prostě čím dál častěji. Ale hlavn, že je spokojený, dáme 7 gólů týmu, který přijel jen na výlet, tak máme držet huby. Dvě domácí derby prostě skončili remízou, i když soupeři nepřelezli půlku, to je fakt trapas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Maresma

Proč je neposadil ve středu? Však to byl důležitej zápas, kterej sme museli vyhrát. Kdyby je posadil a nepostoupilo se, tak zrovna ty bys byl první, kdo by Kloppa vyhazoval. Klopp zatím letos tu rotaci zvládá dobře, třeba oproti loňsku je to fakt posun. Dneska sme je přehráli i bez Coutinha s Firminem a to, že vyrovnaj díky individuální chybě Kloppovi vyčítat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Myslím tuhle další středu, co se hraje liga. Tam máme další domácí zápas. A já klidně jo, protože ano, přehrát je jedna věc, ale finální produkt je věc druhá a já věřím, že s Coutinhem by to dávno bylo víc než 1:0.

Reagovat
cristiano.K.

Lovren prostě už dávno,ale nemá hrát základ, je mu to k vyčtení

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sa čuduješ jak Betka vajcám, dpč. V stredu sme hrali kľúčový zápas o postup a výhru v skupine, tak je pochopiteľné, že hrali najlepší hráči. + súhlas s Marekom dole, nemám čo k tomu dodať, herne sme ich zničili aj s týmto, Kloppovi sa nedá nič vyčítať.

Reagovat
smazaný uživatel

+ musím doplniť, že Klopp správne rotuje zostavu podľa mňa, nechce hráčov utaviť, kritici Kloppa by prví kritizovali, keby utaví Firmina či Coutsa alebo by sa nebodaj zranili...

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Ano, do teď rotoval správně. Proto i chápu Hendersona s Milnerem namísto Emreho s Ginim, budiž, i toho Solankeho, protože Firmino hraje fakt skoro úplně všechno a loni ho utavil. Ale Coutinha a střídání Salaha nepochopím, za stavu 1:0 nesáhnu svého nejlepšího hráče takhle brzo, to neexistuje.

Reagovat
SCELO

Reagovat
Kixi Syhimour

jak nezaslúži kritiku?

Kdyby nasadil plnou sestavu od začátku tak hrajem o dost líp, v 60.minutě stáhne Salaha a Nemluvím o tom že hraje Lovren a Jordan

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

klopp out!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jestli to bude za rok a půl to samé, tak ano, za tím si stojím. Nebo pokud se nedá čtyřka a podobně jak loni dopadne FA Cup.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp šašek, nechat sedět nějlepší hráče v derby. Je vidět, že se v Anglii nic nenaučil

Reagovat
Coutinho10

uz po 2. promarnena dalsi sance se dostat bodove na a ted pred Chelsea asi tou rotaci to Klopp prepiskl...v LM 7 kousku a ted stezi 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mané co dneska všechno zkurvil...remízu bych hodil na něj, sice bude každej valit do Lovrena jak to posral on, ale ten kontakt tam byl minimální, to nemůže pisknout na penaltu... a ta střela Hendersona v poslední minutě ...

Reagovat
ManUnited

Dobrý ztráty pod náma, teď se jen psychicky připravit na to co se bude dít v následujících dvou hodinách

Reagovat
ManUnited

Reagovat
vladis271

Prehrali nám to dvaja hráči. Mané svojou stupiditou na konci polčasu. Toto bol najtrápnejší výkon súpera na Anfielde tento rok. A samozrejme ten chorvátsky vypatlaný kokot. Jasné, že to bola simulácia a jasné, že v ôsmych možno deviatych prípadoch ti toto sudca nezapíska, ale ak som profi obranca tak viem, že sa to môže stať a najmä v situácii kedy tam nikto nie je okolo hráča Evertonu sa sústredím na tienovanie a na to aby som nespravil faul. Dúfam, že scout čo nám odporučil do klubu tento mor už v klube nie je a je na úrade práce. Toffess boli tragický obrana nemusela riešiť ani hovno tak prečo im nedať penaltu, že ty tupé chorvátske hovedo. Teším sa na moment kedy vypadne z klubu, Ak nepríde v januári stopér nech Klopp vypadne. A je mi u riti kolko bude stať a ako tvrdo budeme musieť vyjednávať. Ten tchor musí zmiznúť zo zostavy. sry za slovník, nezvládam, ale tiež by ste nezvládali keby vám tam hral Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

" Ak nepríde v januári stopér nech Klopp vypadne."

Reagovat
Kixi Syhimour

A čemu se směješ, však je to pravda

Reagovat
Nikikrew

No podla mna my sme tam podali este trapnejsi vykon nie?

Btw vinil by som aj Kloppa, ten vas chorvatsky tchor tam uz davno nemal byt ako aj viacero hracov ze?

Reagovat
smazaný uživatel

"ale ak som profi obranca" čo ty o tom vieš, ty profi kokotko

Reagovat
vladis271

díler išiel na dovolenku, že tu zas oxiduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ale ak Klopp vypadne, tak nestihne ten titul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

heh, to je ta krása PL, i když totálně poserete zápas, tak můžete být ještě docela klidní, protože konkurence to s největší pravděpodobností posere taky

Reagovat
spider_8

Zrovna si říkám to samý Boj o LM je ve srovnání s bojem o titul těžká pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

1937, 1988, 2017 - 3 times in over 120 years Everton been given a penalty at Anfield

Reagovat
Zaschrona

To je nechutne sokujici statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
stiflerovamama

Velke sklamanie, oba zapasy, ktorými sme sa mohli dotiahnut na 3.miesto (aj s Chelsea) sme mali dotiahnut do víťazného konca. Najdem tu rýpať do zostavy, dnes by som ju ale možno postavil trochu s menšími zmenami oproti minulému zápasu. 2 hlavné momenty- Zasobčenie Maneho z prvého polčasu, z 2:0 by sa uz totalne bezzuby Everton nedostal ani tou penaltou,,,, a samozrejme bullshit penalta, nechapem ako si moze dovolit odpiskat v derby takuto penaltu, este ked kokot videl, lebo bol od toho asi 20 metrov a pred nim dalsi hrac...

Reagovat
cristiano.K.

kok*t dne: 1. Lovren 2. Mané 3. Klopp

Klopp: Lovren v této sezoně zahrál pouze dva špatné zápasy. Tak tady máš třetí A podle mě to teda penalta byla, ten útočník by byl uplně blbej kdyby nespad

Jako my remizujeme se soupeřem, který se nedostal ani za půlku, neměl ani pološanci, vlastně absolutně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, že to penalta byla.

Reagovat
SCELO

to je krasa fandenia LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Tyhle penalty se pískaj v La Lize né v PL

Reagovat
cristiano.K.

at si ten chorvatskej dement zruší všechny účty: icq,partyplanet,skype,twitter,facebook,badoo,what up,messenege

Reagovat
cristiano.K.

nezvládááááááááám, kde je nejbližší kanál????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

V Manchesteru

Reagovat
cristiano.K.

vyrážím

Reagovat
SCELO

Reagovat
vladis271

tam nejdem, dneska tam pojdu aj mufani a miestam kde sa oni vyskytujú sa vyhýbam

Reagovat
cristiano.K.

fakt tam není místo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

Jo a za zostavu by som nekritizoval Kloppa, idú Vianoce musí rotovať. akurát fakt tam mal nechať Salaha a staihnuť Maného alebo Solankeho.

Reagovat
tomasinho

Já pochopím Firmina, ten hraje skoro všechno, ale prostě nepostavit Coutinha do derby, to je neomluvitelné, neokecá to žádnou rotací, rozpisem, vánocema, velikoncema, prostě ničím.

Reagovat
Maresma

Coutinho ještě v pátek ani nebyl v tréninku, takže očividně nebyl 100% ready..

Reagovat
tomasinho

To je úplně fuk, to je prostě hráč, který jen když to aspon trošku jde, tak musí hrát, zvlášť takový zápas.

Reagovat
Maresma

Ok.

Reagovat
tomasinho

Tak hlavně, že nebyl problém ho zbytečně poslat na poločas v poháru na Leicesteru, aby ho v poločase stáhl.

Reagovat
cristiano.K.

on neumí rotovat. Však Robertson při těch šílených rotací vypadá jak obětní beránek, všichni dostávají šanci jen on jí dostal asi 2x a až ted,kdy se Moreno zranil. Přitom zrovna tihle dva LB by se měli rotovat pravidelně.

Reagovat
Zaschrona

Skvela taktika od Big Sama a skvely defenzivni vykon. Kenny, Holgate i Pickford vytecni. Skoda toho, ze rozhodci nepiskl Salahovi faul pred jeho jinak vystavnim golem, ale jinak to bylo s prehledem. Zaslouzili jsme si vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

pls

Reagovat
vladis271

skúšaš troll mode?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Jaro trolluje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

Owny style

Reagovat
havrys99

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

blb

Reagovat
REPLIKATOR

demence

Reagovat
Hai

Jsem zas nasranej dik

Reagovat
Trand

Reagovat
kiciN

Reagovat
vanGomm

Everton v poslední době zaznamenal zlepšení,domácí tým až na jednu vyjímku v PL(1:1 Chelsea) hladce vyhrával včetně v týdnu v LM 7:0.Bylo tedy pouze otázkou času,kdy příjde ztáta a zde se to celkem i nabízelo.Šlo přece jen o prestižní derby!Donekonečna vyhrávat nedokáže v takové soutěži jakou je PL nikdo,kdyby totiž vždy vše vyšlo podle předpokladů,tak už by dávno sázkovky ukončily provoz

Reagovat
Orlandiiik

Co ten Klopp předvedl na tý pozápasový tiskovce ?

Reagovat
avicii

fu tak som teraz videl zaznam nasho zapasu a teda Everton s obrovskym stastim bodik, ten mancaft hra tak trapne na Anfielde ze ako keby to ani derby nebolo, bod si nezasluzili...velmi zbytocna strata ...

Reagovat
RKBoy

gratulácia City k titulu.

Reagovat
niflheim

Viděl jsem sice jen druhý poločas, ze kterého hodnotím - City se pořádně nedostalo do žádné šance, gól hodně smolná záležitost. Celkem dost nekonzistentní a slabý Oliver. Remíza by tomu slušela, takhle prohrát, obzvláště takovým gólem, je hodně smolné. Příležitosti na vyrovnání byly, čekal jsem slabší výkon (obzvláště bez Pogby) a větší válec ze strany City. Mourek připravil tým dobře, ve druhém poločase vskutku skvělý výkon, jen chybělo štěstí.

Reagovat
Grahf

ty si musel sledovať iný zápas, alebo je tvoj štandard na úrovni hornej dolnej.

Reagovat
Mihi

No v prvom polčase ste si ani neškrtli, tam ste mali fakt z prdele kliku, že to bolo 1:1

Reagovat
Mindas

Tak takhle mimo komentář jsem zde dlouho neviděl? Si viděl jen druhy poločas, protože si se vrátil z jiného časoprostoru nebo proč?!

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Dominance, paráda City

Reagovat
JM

Reagovat
J0EL

Cakal som debakel, ale aj tak dobre.

Reagovat
pingla

bohužel, byli o ten jeden gól lepší

Reagovat
wild

City uplne zasluzene 3b a titul je uz hotova vec. Neni nikto, kto by ich mohol ohrozit.

Prvy polcas otras z nasej strany. Aby sme doma za 45min neboli ani pri brane supera. Bez Pogbu nemame zalohu, tam musi prist posila. Nemozeme byt tak zavisly na jednom hracovi.

Lukaku znova tragicky. Oba goly po jeho chybach a na zaver zajebe mega tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli s tímhle City něco uhrajeme, tak jsme bohové.

Reagovat
cristiano.K.

však dnes hráli na půl plynu.

Reagovat
Busby babes

aha. ok.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

sorry, ale jestli jsou City k porazeni, tak ted. maji optickou prevahu, i dneska meli, maj vic balon, ale to je proste Pepek, proti nemu nikdy nebudes mit vetsi drzeni mice. Ale poslednich par zapasu z toho nejsou schopny vyprodukovat tolik jako driv...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou už tak produktivní, ale body ztratili poprvé a naposledy v srpnu.

Reagovat
Busby babes

jasne, ja jen narazim na to, ze na jejich pomery se poslednich par zapasu smerem dopredu trochu trapi. A to trapi v uvozovkach. Proste neni to takovej valec a dokazal je potrapit i West ham, dneska jsme jim darovali dva goly, jinak toho zas tolik taky nemeli a hlavne to co meli, nedali. Coz je provazi posledni cca mesic. navic i vzadu delaj chyby. Bohuzel my a ostatni tymy udelali vetsi. K porazeni rozhodne jsou.

A k tomu ze to ustali a ty zapasy stejne vyhrali, treba golem v 95. minute,to klobouk dolu.

Reagovat
Nikikrew

owny05.11.2017 15:40#

Už se těším, až s tímto City změříme síly my, snad budeme v plném počtu a bude to epický zápas.

falosnik

Reagovat
smazaný uživatel

a od té doby jsme vyhráli 2 zápasy ze 7, tak se neztrapňuj jako Ozil dnes

Reagovat
Nikikrew

maximalne sa strapnujete vy kde momentalne ste

Reagovat
smazaný uživatel

bod za Arsenalem?

Reagovat
Nikikrew

no ved my hrame tiez chuj ( vonku) cize my sme na tom skoro rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie to dopadnúť ani nemohlo. Hlavne ten dvojzákrok Edersona to krásne dofarbil. City idú do Vianoc s ohromným náskokom, toto stratiť už hádam ani nejde.

Nj a Herrera je simulantska piča...

Reagovat
nani92

Fanúšik Chelsea sa teší, že City zväčšilo náskok, ach vy ste fakt všetci kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Počuj, nechceš ísť s kokotom na pivo? Pozývam.

Reagovat
nani92

s kokotmi vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslím vážne.

Reagovat
nani92

ved aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som PN, takže kedykoľvek môžeme vybehnúť.

Reagovat
nani92

záleží ešte v akej lokalite SVK sa nachádzaš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Modra nie je od tej pezinskej diery ďaleko. Aj sa obetujem a prídem kam si povieš.

Reagovat
nani92

Preco ma stále spajas s Pezinkom?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, mám ťa tak zafixovaneho, že tam bývaš. Dokonca ešte aj že bývaš na starom dvore.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa mýlim, tak sorry, ale to pivo platí

Reagovat
smazaný uživatel

Tam býva Dominik (Yung, mastný penis) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš prehľad o všetkom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tak to sme blízko. 10 km ani nie od seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si odkiaľ?

Reagovat
vladis271

nechcem presne, ale povedzme, že som celkom blízko PN.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som PN znamená práce neschopný

Reagovat
Mastný Chobot

však možno to tak vlado aj myslel

Reagovat
vladis271

:

Reagovat
smazaný uživatel

Už si zdravý?

Reagovat
smazaný uživatel

(myslím to prechladnutie samozrejme)

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to lepšie, ale s rukou som stále out.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vis ze vam City odskocili o dalsi 3 body, ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

asi lepsie nez aby im odskocil united nie? idu postupne najprv united a potom city

Reagovat
smazaný uživatel

Viem.

Náskok City na Chelsea bol už pred týmto zápasom obrovský, tak sa v podstate nič nezmenilo, takže? Som optimista, na titul to z našej strany bohužiaľ nie je.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
nani92

Síce bez bodu, ale aj bez hanby

Reagovat
Aldeano

První poločas jsi nekoukal?

Reagovat
nani92

Pozeral, prečo?

Reagovat
Aldeano

Však je strašné, že se United takhle prezentují na Old Trafford v derby

Reagovat
nani92

Lepšie ako dostať výprask

Reagovat
Aldeano

Je právě vůbec smutné to takhle předem stavět, když v týmu jsou hráči, kteří dokáží hrat fotbal nebo napadat.

Reagovat
nani92

áno, iné kluby to skušali a za polčas bolo vymaľované, my sme boli v hre až do konca zápasu a siahali sme na bod, City sú momentálne lepší, ale ak by sme dostali od nich 4-0, tak okrem straty bodov by sme utrpeli na psychike, takato porážka je prijateľná

Reagovat
Aldeano

To je právě strašný, že takhle jako fanoušek United uvažuješ. Jediný důvod by snad byl, když by klub byl bez financí, ale takhle United nikdo nenutí se takhle prezentovat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

nani9210.12.2017 03:33#

My to dnes vyhráme, Mourinho je kráľ, taktik, majster...Lingard dá rozhodujúci gól, iba alternatíva neexistuje kurva

ani individuálne?

Reagovat
diastan

Reagovat
nani92

Mourinho nesklamal

Reagovat
BílíAndelDrcKo

no však práveže toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Klobuk dole Lukaku takto dojebat zapas . Dufam ze v dalsich dostane sancu Ibrahimovic od zaciatku

Reagovat
niflheim

To u toho druhého gólu se mohlo stát komukoliv, byla to smůla prostě.

Reagovat
Infernoqt

Ten Lukaku je úplně marnej

Reagovat
Busby babes

mel smolnej zapas.

Btw. Ibra byl naprosto prisernej. ma 3 metry a nevyhral JEDINEJ souboj.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

btw. ted jsem to videl podruhe a Lukaku tu sanci resil v zasade dobre. Nahoru, do protipohybu... ale trefil ho do ksichtu no. Takze vysledek uplne na hovno. ale tohle by 9x z 10 skoncilo golem.

Reagovat
alcantara

Pep uz dava rekordy a robi z PL Bundesligu. Len tak dalej

Reagovat
JM

A stacilo mu k tomu jenom par miliard.

Reagovat
Placebo

Vy jste hrozní dementi. Jak kdyby ostatní ty peníze neměli.

Reagovat
JM

Vsechny kluby maji k dispozici takovy ranec.

Reagovat
patas92

V Angli vesměs mají, no

Reagovat
technecium

Reagovat
mithro

njn vsetky kluby maju za sebou statne financie

Reagovat
Mindas

Reagovat
Counter

njn, už jen chybí, aby Mourinho vypálil své metafory o malém poníkovi, co potřebuje mlíčko, a máme to komplet

Reagovat
mithro

to nepoznam, o com to je?

Reagovat
Counter

Teď nevím, jestli to nemyslíš ironicky, ale tohle hlásil před pár lety v Chelsea:

Immediately after the match, the Portuguese was keen to play down their title hopes, and went as far as to describe rivals City and Arsenal as the two "big horses" in the title chase, with Chelsea currently a "little horse that still needs milk and to learn how to jump".

Reagovat
mithro

Mourinho: “They score two very bad goals, two goals which are unbelievable to concede. Two goals out of nothing out of rebounds.”

Reagovat
Mindas

Pep: “They score one very bad goal, one goal which is unbelievable to concede. One goal out of nothing out of rebounds.”

Reagovat
mithro

a preto vyhrali, dali o gol viac

Reagovat
Mindas

A na konci sezóny zase vytáhne tu o vajíčkách a jak potřebují péči. Zda to obměkčí vedení United je otázkou.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Placebo

Jedna věc je mít peníze a druhá věci je mít peníze a venku porazit Chelsea, United a v prosinci mít 11 bodů náskok.

Reagovat
mithro

vsak ano, tato sezona je ich. ale bavili sme sa o peniazoch. a tych ma city najviac.

Reagovat
alcantara

Ostatni to totiz skladaju len z akademii

Reagovat
JM

Ne, vsichni ostatni do toho nasypou miliardy a kdyz nahodou sezona neklapne, tak do toho hned nasypou dalsi miliardy

Reagovat
alcantara

A vsetci ostatni to skladaju z akademii

Reagovat
celeb

a to sa rozculuje fanusik RM ?!? Co zrazu taka averzia voci galacticos? Mate 1 odchovanca tak to treba vyblakovat na cely svet ci co?

Reagovat
JM

Ja nemam nic proti galacticos, spis proti te prehnane glorifikaci Guardioly, tu si zaslouzi jenom za angazma v Barcelone, v Bayernu to byl lehoucky nadprumer, se City i pres znacne investice nedokazal v prvni sezone vubec nic, a ted po dalsich masivnich investicich vede ligu a dela se z nej Brian Clough.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
JM

Argument

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam nic proti galacticos

Reagovat
celeb

za ktore nekupil ani 1 hviezdu, akurat obmenil prestarnuty a neperspektivny kader. Na dalsie prestupaky uz budu len vyladovat detaily. Nedosiel ziaden Lukaku, Pogba, Morata za 80+, akurat kopec hracov s cenovkoami 40-50M.

Reagovat
Visca el barca

nejlepší trenér na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Akorát mi teda vadí, že tam vydrží dlouhý roky, aspoň si to myslím a hodně indicií tomu nasvědčuje. Jestli to tam takhle bude drtit i dál, tak to moc atraktivní soutěž nebude.

Reagovat
alcantara

Myslis, ze neskonci ako vzdy doteraz? Podla mna zase bude potrebovat vypnut a vykasle sa na to.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uvidíme, ale teď už si tam vybudoval tak silnou pozici, kterou neměl v Barce ani Bayernu. Dělá všechna klíčová rozhodnutí, je to u nich tou jeho klíčovou pozicí všechno o dost pružnější. V zádech miliardy, šejka který mu splní co mu na očích vidí a už teď hodně našlapaný a mladý kádr.

Reagovat
JM

Do dvou let je pryc, navic nikde neni receno ze to bude drtit i pristi rok, viz lonska Chelsea.

Reagovat
Busby babes

No ja mel den dost na hovno, ale proti Lukakovi jeste ok. To je fakt den blbec. prihraje jim na dva goly, zazdi tutovku a dalsi dobre situace... ach jo.

City lepis, hlavne v prvnim polocase. V druhem uz to i od nas bylo lepsi, dostali jsme se do sanci, bohuzel nepromenili. Ve vysledku muzem nadavat jen sobe, Lukaku a Mata meli vyrovnat.

A jasne, na konci mohl/mel Silva dat treti, ale tam uz to bylo fakt vabank a otevrena obrana. Skoda, ze jsme jim to tak usnadnili. Jak jsem psal pred zapasem, nejsou v takovem laufu jak byly pred mesciem a pul. Bohuzel jsme toho nedokazali vyuzit.

Ted uz by se museli totalne sesypat, coz necekam.

Reagovat
Wat

Bernardo to neuvěřitelně zazdil, jsem jako čuměl, kam až chce s tím míčem doběhnout, než vystřelí. KdB ovšem fantastickej pas z kroku... opět.

Reagovat
Busby babes

asi mel vsazeno 1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si za tu dobu musel vydělat balík, kdyby se počítalo, co všechno dodrbal.

Reagovat
cristiano.K.

mě nejšílenější extrém přišel, když se od rohové praporku dostal do vápna a pak běžel zpět k rohovém praporku,aby udělal roh, přitom z toho fakt mohli dát gol

Reagovat
Wat

Jojo, než aby to dal pod sebe, tak vymýšlel tuhle hovadinu. Zřejmě měl jasný pokyny - zdržovat ve všech pozicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku nemám slov, musí si na zpár zápasov sadnúť... City už má na 90% titul

Reagovat
smazaný uživatel

kráááása

Reagovat
Carrick

Nechápu náš přístup při tom jejich zdržování na konci. Tam prostě musí přijít kolíky na kotník nebo achillovku. To stejné, jak dával na konci Matič v souboji loket, takových věcí tam mělo být víc. Proti těm panenkám musíš hrát ostře a tvrdě, dám jim pocítit. To tam dneska chybělo. Fella tomu chyběl.

Reagovat
Teoretik

každopádně dnes hráči City rozhodně nevypadali jak panenky a dokázali dobře přitvrdit. Nepotřebujou k tomu ani kolíky na kotník.

Reagovat
cristiano.K.

ten loket mu dával metr od Olivera, fakt nechápu jak to mohl pustit.

Reagovat
technecium

tak tenhle přístup je přesně důvod, proč Anglická liga tolik zaostává za Španělskou

Reagovat
Carrick

Neber to tak doslova, ale Keane, Scholes, Vidič nebo Nevillovci by je vynesli v zubech takovým způsobem, že by si hráči City ten zápas pamatovali ještě hodně dlouho. Ta agresivita a větší zapálení mi tam chybělo.

Reagovat
Mindas

Jj, hráči jako například Yaya, Zabaleta, Bellamy, Kompany... by se určitě nechali vynést v zubech.

Reagovat
Carrick

To jsou až na Bellamyho samí hodní chlapci.

Reagovat
technecium

Hráči jako Scholes, Vidič, Neville a spol hráli proti úplně stejně hrající Pepkově Barceloně a je pravda, že si ten zápas pamatují dodnes, ovšem jen jako vítězný finále LM.

Reagovat
El Cid z City

barca byla vejš než city dnes, a představa,že nám dnes v útoku řádí messi, skončilo by to debaklem

Reagovat
kiwwi

hovori uplne o niecom inom

Reagovat
technecium

ne

Reagovat
Hokaido

To by asi vynesli, to je pravda, ale podívej se na ten váš kádr dnes. Rojo a Herrera jsou bezmozci, kteří brečí při sebemenším kontaktu, Young, Valencia, Rashford, Martial, Lindgard, Mata, Lukaku nebo Matič taky nejsou žádní tvrdí hráči. Přijde mi hloupý po vašem současným týmu něco takovýho očekávat.

To i City mají více hráčů, kteří umí přitvrdit.

Reagovat
kiwwi

Rojo breci pri sebemensom kontakte?

Reagovat
Infernoqt

Dnes vyhrál lepší, není co řešit. Snad nás to neodradí a budeme bojovat. Ve hře jsou stále 3 trofeje.

Reagovat
mithro

hrozne frustrujuce do*ebat si to takto...

a mat po lige uz v decembri. parada.

Reagovat
Placebo

Fantazie jaký je tady klid, když Chelsea a United jsou bez bodu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád, že tie bezcharakterné hovná od gloryhunterských fanúšikov, jebnutých hráčov (Pogba, Herrera, Lukaku) až trénera (kokot Fňukýňo) prehrali a znovu nedosiahnu na titul, hneď mám lepšiu náladu .

P.S.: česť výnimkám (normálnym fanúšikom)...

Reagovat
Pigeon

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

jak zufaly musi clovek byt, ked da cool palec Olovi a este na takuto kokotinu

Reagovat
smazaný uživatel

Palcový moralista Ivan. Musí jebať.

Reagovat
r.mrazik

Tyhle blitky jsou stejne vzdycky nejlepsi...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teba mám rád, Andrej, ale nikdy nepochopím, že fandíš Mourinhovi .

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja te mam rad a proto ti odpoustim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo, mám ťa rád, si celkom dobrý troll, ale nie špičkový ...

Reagovat
nani92

to bude tým, že nie som troll

Reagovat
smazaný uživatel

Aha .

Reagovat
niflheim

Olo, ty máš nějaké divné názorky kolikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja ich nemám rád. Ale toto znie strašne negatívne

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf style

Reagovat
smazaný uživatel

City zaslúžené 3 body. United si nevedeli prihrať, Lukaku nevyhral snáď jediný súboj vo vzduchu, Ibrahimovic to isté. Spurs majú o týždeň asi poslednú šancu zastaviť City na ceste za titulom.

Reagovat
Teoretik

Naprostá demolice United v první půlce, to byla krása. Škoda že z těch děr v obraně United se nepodařilo vytěžit víc než jeden gól. Ten gól Rashforda pak dost výrazně změnil průběh zápasu a United takovýmto gólem byli hned nahoře. I proto je musím pochválit za druhou půli, kdy City nenechali hrát jejich hru. No stejně to bylo k ničemu, jelikož standardky to je letos Pepkovo Celkově bylo City jasně lepší. Rozhodčí měl těžký úkol, ale nasadil celkem dobrý/mírný metr a u těch penalt se nenechal rozhodit, takže žádným zásadním způsobem fotbal nezničil

Reagovat
Busby babes

mirny metr? vsak piskl uplne vsechno. nevim, me prisel Oliver hroznej, ale ok. to beru, ze jsem zaujatej.

Reagovat
Teoretik

Pískl všechno? To zas ne. Ale hlavně nedával kartu za každou blbost. Třeba v první půli šel Kompas tvrdě do souboje a podrážkou napřed, ale hrál balón a ani ta podrážka nešla přímo proti protihráči. Hráči United se tam seběhli jak sršni, ale Oliver v klidu. Nebo ty lokty/pololokty. Možná simulace na obou stranách mohl řešit přísněj.

Reagovat
Busby babes

no zrovna tohle na kartu bylo, protoze druhou nohou tam uz nevim koho dost sestrelil. Ten druhej gol treba taky padl po takovym faulu nefaulu... ale tak srat na to, meli jsme dat svoje sance. Jen mi ten jeho styl moc nesedi.

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze nebyla plichta...i kvuli sledovani ligy,takhle je titul temer jasny...

kazdopadne prvni polocas hruza,druhy byl lepsi a lukaku to mel dat,kdyz jim na dva goly nahral...

skoda skoda...tak ted udrzet hlavne to druhe misto

Reagovat
smazaný uživatel

fakt bych chtěl vidět některým managerům do palice - Klopp totální provar, na co šetřil brazilské duo? na WBA doma?

Aguero je šetřený v LM a dnes stejně nehrál, přičemž Jesus žádná sláva

Reagovat
Teoretik

Aguero by tam určitě šel, kdyby se výsledek nevyvíjel pozitivně. Mně se naopak Jesus dnes líbil, ta jeho energie v první půli úplně byla do očí v porovnání s hráči United.

Reagovat
Nikikrew

Tak tento rok to bude pekna nuda na konci, City uz na 95 percent majtrami. Teraz je jediny ciel aby prehrali aspon 1 zapas a nezobrali nam invicibles!

Reagovat
Counter

Nic by nám nesebrali, jen by prostě dokázali stejnou věc.

Reagovat
Nikikrew

Ok, ale delit sa o nieco vynimocne uz nie je ono...

Reagovat
Counter

jj, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nuda ohledně titulu, o to zajímavější bude sledovat ty pozice za City.

Reagovat
Hachim Mastour

To je proste vizitka PL už štvrtý rok, žiadna title race.

Reagovat
stiflerovamama

Skoda, buduci tyzden uz sme mohli byt pred United. Ale davam tomu cas do nového roka.

Reagovat
mithro

"sme pred united" trofej

Reagovat
stiflerovamama

povinnost

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Pořád víc než počítání Community Shieldu na prstech.

Reagovat
ManUnited

To nemyslíš vážně ne?

Reagovat
mithro

njn. pravda, united vlastne nevyhrali nikdy nic, len charity shield. mea culpa

Reagovat
Counter

njn, pravda, Liverpool vlastně nevyhrál nikdy nic...

Však víš, co myslím.

Reagovat
Busby babes

Derby Day Stats

City have won 5 trophies in the last 41 years . All since 2011.

United have won 34 trophies in the last 41 years. However United have also won 5 trophies since 2011.

Not such a dark period for United as we all think...

2 league titles each.

City have finished above United last 5/6 seasons.

Both out of top 2 last 2 seasons..

zas tak spatny to taky neni.

Reagovat
Mindas

A teď se podívej, kolik United vyhrálo titulů do příchodu SAF. Patřila vám jedna éra, měli jste nejlepšího manažera historie, zbohatli jste na obrovském rozvoji fotbalu do Asie po MS02 a dokázali jste toho všeho náležitě využít. Všechna čest. Teď je řada na dalších... Za dvacet let může ten třetí odstavec platit klidně o City a nikdo ani nehne brvou.

Reagovat
Busby babes

uvidime. letos asi pridaj treti titul, treba si ho za rok vezmem zpatky.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Counter

Nejsem si vědom, že bych ti odporoval ohledně bilance MU za posledních 41 let.

Reagovat
Busby babes

bavili jste se o tom, co jsme vyhrali v poslednich letech, tak jsem jen prispel statistikou/porovnanim se City. nic vic.

Reagovat
Counter

Nebavili. Mithro si dělal srandu z fandy Liverpoolu, který se opovážil vyjádřit radost nad možností vyššího postavení v tabulce než úhlavní rival (ve světle nedostižnosti ManCity strašně omezená ubohost, jen co je pravda). Já na to reagoval Mourinhovou snahou dělat ze zisku Community Shieldu treble.

Reagovat
Busby babes

porad je to realnejsi trofej nez "nad United" nebo "nad Arsenalem"... no a abych na tve vysvetleni navazal...

tak ja jen dodal, ze jsme toho vyhrali malinko vic nez jen ten CS.

Tak, ted jsme si to pekne vysvestlili a muzem zas jit dal.

Reagovat
Counter

Jenže mi nešlo o to, kolik MU vyhrálo trofejí, ani o to, že CS je reálnější trofej než skončit nad rivalem.

Reagovat
Busby babes

ano, vidim niz, slo ti o Mourinhovu ubohost.. v debate, kde o Mourinhovi do te doby nepadlo ani slovo. no nic. popojedem.

Povinej hejt na Mourinha mas za sebou, muzem si to odskrtnout. nech si neco na zitra.

Jen jsem se zastal klubu, kteremu fandim, ze jsme proste vyhrali vic nez jen CS a proto se mithro muze smat tomu: skoncili jsme nad united trofej... tvuj argument by byl ok, kdyby se mithro driv chlubil jakej je CS velka trofej, coz uprimne nevim jestli delal nebo ne. Ze to delal nekdo treti je vuci nemu trochu nefer argument...

Reagovat
mithro

ked predhadzujes CC.

Reagovat
Counter

Já nepředhazuju CC, předhazuju Mourinhovu ubohost dělat z jeho zisku treble.

Reagovat
J0EL

Reagovat
mithro

ale ziadne treble, trochu trapne ukazoval tri prsty ale o treble snad nepadla ani zmienka.

Reagovat
Counter

Jak jinak si ty tři prsty chceš vyložit než jako snahu dělat z toho treble?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

ty uz nevies coby

Reagovat
smazaný uživatel

ale snad nebude snezit kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

"If anybody wanted to leave, they’d be poorer for it. Most people that have left Everton, it’s not tended to work out for them." - David Moyes

Romelu

Reagovat
Busby babes

no ja myslim,z e to pro nej jde zatim docela dobre. jeden zapas na tom nic nezmeni.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
LAM

Pep

46 bodů po prvních 16 kolech.Nepřekonatelný.

Reagovat
fenixLFC

je to prekonatelne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akorat dorovnal nas.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to úrovní nemělo na zápas Arsenal - Man Utd, to byl pro mě dosavadní zápas roku

Reagovat
lucius6

Mourinho už brečí v rozhovoru. Tohle je opravdu trapné a neprofesionální chování.

Reagovat
smazaný uživatel

A co má dělat jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

zacat hrat futbal

Reagovat
Teoretik

Ano, Mourinho nezklamal, prej jasná penalta

Reagovat
Mastný Chobot

už plače? hehe

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, Lukaku 37,5% úspešnosť prihrávok Alexis sevas

Reagovat
EXoRcIsT

Ked pocujem tu kokotinu o Mourinhovi a antifutbale tak mi je normalne do smiechu . Takze ked Jose hraje antifutbal tak preco mame druhy najlepsi utok v lige aj pred super atraktivnym muzstvam ako Arsenal alebo Liverpool . A dalej to ze mame najlepsiu obranu neznamenaze hrajeme stale beton to su len vyplodi fantazie ostatnych fanusikov . Ale najvacsi rozdiel je ten ze Mourinho vie kedy ten ofenzivny futbal mozme hrat bez obmedzenia a kedy treba naopak zapas viac podriadit taktike aby sme ziskali 3b a to je ten najvacsi rozdiel medzi Arsenalom Spurs a Liverpoolom ktorych dohana Burnley a United ktori su na druhom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jedno? Stejně nikdo z těchto týmů titul nevyhraje.. a ani LM

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok bude anglicky tim vo finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady se píše o Lpoolu,United,Spurs,Arsenalu a tyto týmy jsou prostě jedna velká komedie.

Reagovat
EXoRcIsT

no United su nenormalna komedia ti poviem v pohode na druhom mieste pred dominantnym City . Druhy najvacsi pocet golov , najlepsia obrana , porazili sme arsenal a tottenham remizovali proti liverpoolu a prehrali vonku proti Chelsea a doma proti City + pohodlny postup zo skupiny LM . Fakt tato sezona je uplna katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic se NEVYHRAJE, chápeš to? To je jakobys řekl, dobrý tak ta holka se na mě usmála ale stejně s ní nechodím.. Vždycky se počítá vítěz a to, jestli je pak někdo druhej třetí desátej, to už nikoho moc nezajímá

Reagovat
EXoRcIsT

tak potom moze liga uz skoncit kaslat nato naco hrat ostatne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mindas

Kdy jste hráli teda ten ofenzivní fotbal? Většinu branek jste nahnali ve posledních desetiminutovkách, kdy soupeř už to otevřel.

Reagovat
EXoRcIsT

jaj som nevedel ze ked sa muzstvo cely zapas snazi ale goly daju az v poslednych 10 min tak sa nepocitaju moja chyba prepac mi ten omyl

Reagovat
Mindas

Nikdo neříká, že se nepočítají, ale ty vaše nepramení z nějakého ultra ofenzivního fotbalu.

Reagovat
kiwwi

a z coho, z defenzivneho?

Reagovat
nani92

to je fakt neskutočné

Reagovat
Busby babes

a? se ty goly pak nepocitaj nebo jak tomu mam rozumet?

btw. ve dvou tech zapasech to souper neotevrel, ale po druhem golu se tak nejak sesypal. Protoze tam naskocil cerstvej Rash nebo Martial zacli to motat.

Reagovat
Mindas

"Nikdo neříká, že se nepočítají, ale ty vaše nepramení z nějakého ultra ofenzivního fotbalu."

Reagovat
kiwwi

ked hras menej ofenzivne ako City alebo Liverpool znamena, ze hras defenzivne ci ako mam rozumiet tomu co tu teraz skusas?

Reagovat
Mindas

Tym hrajici z bloku do brejku je ofenzivni? Si spadl z jahody a nebo neznas Mou a jeho herni pojeti celou karieru? On hraje porad stejne, nic ofenzivnejsiho, kdyz je potreba, jak tvrdi ten nahore. Maximalne jeste hlubsi blok proti topce.

Reagovat
kiwwi

hlboký blok hra proti topke, zvyšok zápasov hrame normálny útočný futbal

Reagovat
mithro

ked nemas 70per drzanie lopty tak sa ten gol nerata.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak přes kopírák, co jsme tady psali fans Chelsea pár let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi taková hloupá mrTka

Reagovat
Talker

http://e0.365dm.com/17/10/16-9/20/skysports-jose-mourinho-mourinho-stats_4129984.jpg?20171016200548

Tady nejde o to, jestli dá 4 goly týmům v sestupovém pásmu, které se sesypou. Ale o to, jak hraje proti rovnoceným soupeřům. Prolomil serii venku proti Arsenalu - 12. zápas venku vyhrál proti TOP6.

Ale chápu fanoušky MU. Tuhle lásku k němu měla i velká část našich fanoušků, než zjistili, jaká je to mrdka.

Reagovat
cristiano.K.

První poločas United odehráli jakoby hráli venku. Tak šíleně připosranej výkon doma, kdy si nevytvořili až na ten gol jedinou šanci je ostuda. Druhý poločas ok, tam sahali po remíze.

Vítej v PL Edersone, dostává šíleně naloženo, ale chytá dobře

Reagovat
nani92

"První poločas United odehráli jakoby hráli venku" čo si mám pod touto vetou predstaviť? ako sa hrá vonku a ako doma? lebo vy ste vonku dostali 5-0 a u nás sa k tomu ani neschyľovalo, tak mi to prosím skús vysvetliť, nech sa do toho aj ja dokážem ponoriť, dakujem

Reagovat
stiflerovamama

U vás to žiadny rozdiel nie je, priposrane hráte doma aj vonku.

Reagovat
nani92

Áno a dokážeme vás s tým vygumovat

Reagovat
Counter

Ale ne vyhrát.

Reagovat
El Cid z City

váš výkon a výkon liverpoolu se první poločas nedá srovnávat, ublížilo jim vyloučení za zbytečnej zákrok, jinak byli celkem nebezpečný a vytvořili si zajímavé situace

Reagovat
nani92

Liverpool hra hurá futbal bez žiadnej organizácie vzadu, s čím nikdy nič nevyhrá, len občas si pohonia na nejakom debakli, to ja za umenie nepovažujem

Reagovat
cristiano.K.

na tom není co vysvětlovat. Člověk by čekal, že když bude hrát druhý tým s prvním, tak ho bude chtít porazit, vlítnout na něj,abyste stáhli náskok, ale vy jste udělali přesný opak, nechali jste se zatlačit, hráli pasivně a inkasovali, nemáš zač

Reagovat
Mindas

Je skvělej. Fakt jsem nečekal, že se tak rychle prosadí a ani jsem moc nechtěl, protože Hart mě mrzel a mrzí dodnes. Ale ten jeho klid je až mrazivý. Skoro jak nějaký psychopat od Finchera.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

skvelý nie je. Stale nie je výrazne preverený. Navyše má z toho mala aj nepresvedčive mmoenty. Vid ten vybeh dnes proti rashfordovi

Reagovat
Counter

Reagovat
mikelinos

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

dobre zhodnotene

Reagovat
vladis271

Zayko kde si? Cakam ta v kanale.

Reagovat
smazaný uživatel

pepek si maze PL na chleba, jake prekvapeni

Reagovat
El Cid z City

běžte si sledovat tu sranda ligu

Reagovat
smazaný uživatel

tu sranda ligu, kde jeden tym vyhrava o 11 bodu? neco jako skotska?

Reagovat
El Cid z City

Myslíš tu ligu, kde loňskej mistr ztrácí 14b? Obhájit?takřka nemožné kvůli obrovskej konkurenci

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Reggie

Reagovat
EXoRcIsT

wow fakt pepek si maze na chleba PL s muzstvom ktore predchadzajuce roky bojovalo o titul + bolo donho naliate stovky milionov eur . To je tak isto sokujuca sprava ako ked Zidane vyhrava s RM no kto by to bol cakal

Reagovat
smazaný uživatel

mourek a edo, chudi sousede z mesta

Reagovat
Counter

Jasněže se čekalo, že bude na čele jakožto největší favorit na titul, ale zvládat to v takovémhle stylu je prostě něco navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi po tří letech v týmů, když do týmu narval několik miliard, jaký to počin.. A před Guardiolou hrál Manchester také vysoko..

Reagovat
smazaný uživatel

predtim to byl taky top team, ale postradal herni dominanci, obzvlast pri stretu se spickou

Reagovat
Reggie

Vim, ze ses idiot a ze v podstate nema vyznam na tebe reagovat, ale zkusim to..

Je tam 2.rok, stejny penize ma i United nebo Chelsea (temer, ale je to lonsky mistr, ktery doplnil kadr) a ano, hrali vysoko, ale az za pusobeni Pepa dominuji.

Mas tam neco dalsiho?

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme zatím je jen začátek. Chleba se začíná lámat až v lednu...

Reagovat
Reggie

Samozrejme, ale momentalne se jim dari neskutecne.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych zase neříkal, dnešní góly hodně šťastný, nebýt Lukakua, tak nedáte ani jeden :D

Jinak dost zápasu otáčíte až v posledních minutách, takový štěstí no. Trochu jako Reál minulou sezónu..

Reagovat
Reggie

Ja City nejak extra nefandim, spis preju Pepovi. Ok, tenhle zapas nebyl asi buhvi co, ja to prospal , ale videl jsem treba zaver proti WHU a tam bylo videt, ze to dokazou otocit. Stejne jako predesle zapasy, kde otaceli nebo zapas rozhodli na konci. Presne tyhle zapasy rozhdouji o titulu, jako loni o titulu pro Real, tak to je... Spis jsem myslel, ze si ty sance proste dokazou vytvorit a porazi tymy z big 4. Zatim jdou neskutecne za titulem. A ta serie zapasu, jak dali vsem aspon 5 golu byla neskutecna dominance, to se v PL nevidi.

Reagovat
El Cid z City

dobrej fotbal hrál i loni,jen ten tým potřeboval překopat, nešlo udělat tolik výměn za jedno okno, a dominantní fotbal hrajem vod začátku letošní sezony, takřže to vpodstatě zvládl za rok.Nevěřím,že by nás jakejkoli jinej trenér dotáhnul k tak zábavnému fotbalu se sqělými výsledky

Reagovat
Reggie

Az na to, ze se to snazime vysvetlit dementovi, kterej patri do skupiny tech antiPep fans kvuli tomu, jak si vytiral s Realem rit.

Reagovat
El Cid z City

jaj,tak odtud pramení mindráček

Reagovat
Reggie

Klasika... Pokud tu vidis nekoho, kdo ustavicne plive na Pepa, at udela cokoliv, je to z 90 % fanousek Realu... Jednoduchy jako facka. Ja jsem strasne rad, ze se mu potazmo City dari a snad to vydrzi. Hlavne kvuli nemu, protoze ty keci o tom, jak mel v Bayernu brat aspon jednou LM a podobny veci me vytaci. Je to podle me TOP kouc a pro me vubec ten nejlepsi. Jasne, ma u me historii, takze samozrejme nejsem nestranej, ale lepsi trenera nevidim.

Reagovat
El Cid z City

já jsem hlavně nadšenej ze stylu fotbalu, sledovat nás je fakt zábava

Reagovat
Reggie

Mas recht, videl jsem par zapasu a super.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak sem tady treba ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam druhou sezonu a United taky utratili několik miliard.

Reagovat
El Cid z City

martial a rashoford-ti kluci bejt pod pepem místo josého,tak jsou ještě o level vejš

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Martial, Sané, Jesus, Rashford

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho

Reagovat
Reggie

Hodil by se tu jeste nejaky smajl o "namazani na chleba". Aby to trosku vystihovalo pocinani Pepa a City v letosni sezone

Btw. je tohle slovni spojeni zde hojne vyuzivano, sam ho pouzivam dost casto

Reagovat
Busby babes

chce to jeste jednoho stredniho zaloznika, abychom se dostali na level City. Nemuze to cele stat jen na Pogbovi. Ale koho, to babo rad. Ozil i Griez hrajou vejs. Nebeha nekde mladej Iniesta?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by šel Ozil k vám? To by si nijak nepomohl, nevyhraje nic ani u jednoho

Reagovat
Busby babes

protoze mu zaplatime vic.

Reagovat
r.mrazik

jako ze toho MU pod mourkem vyhral malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o skutečných trofejích a to jsou PL a LM.

Reagovat
C-M@ster

A kdo jinej by letos vyhrál LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Fa Cup ma aj s Arsenalom

Reagovat
Counter

Mourinho s MU FA Cup nevyhrál, "jen" League Cup + EL.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca, tak tento rocnik Arsenal EL + Carabic a este mu bude lepsie

Reagovat
r.mrazik

co ten mladej typek z Valencie?

Reagovat
Busby babes

netusim, nesleduju nejak zvlast PD. vypsal jsem jen jmena, co se o nich sly drby.

Reagovat
mithro

to je vraj done deal. ale hra podobne ako pereira.

Reagovat
Busby babes

o kome je rec? Done deal? a uz v zimne? a je dobrej? a chceme ho? a co na to Jan Tleskac? Otazky, same otazky...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

a ze bys dal to jmeno...

OT. dik za tip na film, Wind river parada. Old Shatterhand s odstrelovackou. Love it.

Reagovat
r.mrazik

Já si to jméno taky nepamatuji....

Jj, Wind river je super..včera jsem byl na blade runner a taky super

Reagovat
Rarášek

Soler

Reagovat
mithro

v zime nie, ten calros soler, resp mozno v zime ale zostane tam do leta.

Reagovat
Busby babes

hm, koukam, ze letos hraje spis MR nez MC. tak uvidime.

Reagovat
Miguel19

Jako nic proti, ale s Mourinhem se na level jako City nikdy nedostanete. I kdyby vám přišli 3 top záložníci a 3 top ofenzivní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je čeká jeho třetí sezona, takže to už stejně bude konec.

Reagovat
Miguel19

Tak fans United tu píší, jak se změnil. Třeba se změní i ve 3. sezoně

Reagovat
Busby babes

to rikam ja, ze jsme ho vychovali. snad nespadnem.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

on aj keby viedol súčasné PSG tak s prvou štvorkou v lige by hral vždy na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim, ale to je fuk. Jasne, Mourinho ma jinej pristup nez ma Guardiola. A Guardiola ho ted praktikuje lepe. Ale na level jakou mel treba Real pod Mourinhem...

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
pingla

Reagovat
cristiano.K.

za upřímnost za fakt

Reagovat
smazaný uživatel

určitě potřebujete jenom jednoho záložníka, abyste za půl sezóny neměli jedinou prohru

Reagovat
Busby babes

to neni o tom, kolik si vyhral nebo nevyhral zapasu, ale to je fuk. To je dusledek, ne pricina.

Pointa je, ze kdyz vypadne Pogba tak nemame nahradu a to je spatny. Misto Carricka, Fellainiho musi nekdo prijit.

Reagovat
mikelinos

co to je za kecy však si napsal, že chybí jeden záložník, abyste se dotáhli na level city, což je prostě k smichu

Reagovat
Busby babes

neni. kdyby dneska byl Pogba tak by to z nasi strany vypadalo diametralne jinak a treba bychom je porazili. Zas tak uzasnej vykon dneska nepredvedli. A proto rikam, ze potrebujeme zaloznika, kterej ho dokaze pripadne nahradit a tu hry dirigovat a vymyslet smerem dopredu nejakej nadstandart jako u City treba Silva nebo KDB. takovej hrac nam dneska chybel.

Reagovat
Miguel19

My byli taky takhle naivní. Z toho se taky dostanete

Reagovat
Busby babes

neverim uplne tomu, ze tu City bude dominantni sila pristich x let. ale uvidime.

Reagovat
El Cid z City

uvidíme, pep má v podstatě tým složenej na všech pozicích podle svého, ale stejně jako united, budou i city v létě posilovat.Už se nebude muset ohlížet primárně na určité pozice(jako letos G, LB,RB), ale může jít po nějakém svém vysněném hráči,kterej může udělat ještě větší rozdíl..A jenom bych připoměl, že druhej poločas bez kompase,stonese,mendyho-3 z pěti hráčů zákl.sestavy obrany na začátku roku, tohle měl mourek využít

Reagovat
Busby babes

my taky musime vyresit nektere pozice. za me je nejklicovejsi to CM, pak treba LB (Shaw?) a pak na tom budem taky jinak. letos jsme lepsi nez jsme byli loni, smer mame dobrej. Pepek ma ted tym dle sveho gusta. Mourinho jeste porad ne, par hracu mu porad chybi. tak uvidime jak to poresime v lednu ale spis v lete...

Reagovat
mikelinos

Tak s tím, že jste dnes sahali po remíze souhlasím a hrát Pogba, tak jste je řekněme mohli i porazit, ale je rozdíl uhrát se City doma body a dotáhnout se na jejich level. Tebou zmiňovaný hráč mohl dnes pro vás uhrát nějaké body, ale určitě ne dotáhnout se na level City, že byste hráli tak dominantní fotbal proti jakémukoliv soupeři.

Reagovat
Busby babes

ja si hlavne myslim, ze mit jeste jedno CM, tak hrajeme spis 4-3-3... tam bychom pak v te zaloze meli o hrace navic a to by delalo dle meho slusnej rozdil. A to je pak rozdil treba v dnesnim zapase a i jinych, kde jsme se trapili pri absenci Pogby. Ze by tam byl dalsi hrac, co je schopnej tu hru lip ridit a prinest do ni nejakou nadstavbu. Pokud bychom ho meli, byl by to dle me velkej rozdil. a treba bychom pak na City neztraceli tolik. Ale na kdyby se nehraje.

Reagovat
El Cid z City

koho na cm?

Reagovat
Busby babes

to prave nevim. Nemam uz takovej prehled o ostatnich ligach, takze se necham prekvapit. Proto jsem psal: nebeha nekde mladej Iniesta?

Reagovat
El Cid z City

a nechtělo by to typově spíš někoho jako xavi či pirlo?

Reagovat
Busby babes

ty bych bral taky. ale nebudu tak vybiravej.

Reagovat
mikelinos

Takový hráč by se hodil všem kromě city no.

Reagovat
Busby babes

jo a takovej fotbal hrat nikdy nebudem. Pep to hraje jinak ne Mou.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
mithro

problem bude, kedze tuto sezonu titul nedame, ze dalsia uz je u Mourinha ta, pri kt sa to vsetko poserie

Reagovat
Busby babes

urban myth.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoole behá gólovejší Iniesta .

Reagovat
Busby babes

i kdyby to byla pravda, tak z Liverpoolu nenakupujem. Hrace s tak spatnyma rozhodovacima schopnostma stejne nechces...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

? Netvrdím, že je lepší, ale že je gólovejší.

Reagovat
alcantara

Tak ale on Iniesta vobec nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, ale trošku sa naňho podobá vedením lopty a hráva podobný post + ho chcete. Preto to porovnanie.

Reagovat
cristiano.K.

nepodobá se mu ničím

Reagovat
Teoretik

Forsberg? To je hráč, který by přesně Iniestovu pozici zvládl, tj. o kousek výš než Pogba. Dokonce už jej Mourek i skautoval. Každopádně těhlech kreativních AM/CM je teď strašně poskrovnu, však my nebyli schopní ještě najít náhradu za Xaviho a nyní už potřebujem náhradu i za Iniestu (Raketa měl dobrou dohromady jednu sezónu).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Kompany zas zraněný Snad už se vrátí Stones.

Reagovat
El Cid z City

až v lednu, nebylo to tu zmíněno,ale v popdstatě do druhé půle jsme šli se 1 stoperem(otamendi) a jedním bekem(walker), zbytek záložníci hráči..myslím,že tohle mourek prokaučoval, vlítnout na nás,tak obrana nemá šanci to ustát

Reagovat
Teoretik

Fernandinho se stáhl a Delph už je regulérní levý bek ne psal jsem to posledně, že na tom levém beku je to dost zrádný, ale tenhle gól se mu těžko bránil. Každopádně Henry po zápase vysvětloval poslání Gundogana na hřiště jako snahu více kontrolovat hru skrz držení míče, no částečně je to pravda, protože tam mohl poslat rovnou Mangalu. Bohužel ho k tomu ale dohnalo především zranění Kompanyho. Mangala nakonec přišel a ustál to, tak snad zvládne i celý prosinec. Ale teda Otamendi bude pak asi hodně vyflusaný.

Reagovat
El Cid z City

já delpha nechci kritizovat,ani ve snu by mě nenapadlo,že by takhle mohl hrát na beku, ale není to bek, má občas problémy s poziční hrou a strašlivý problémy mu dělaj centry za něj, už v několika zápasech.Jinak Pep- kdo by tam neposlal za tohodle stavu(kdy nám remíza stačila) stopera?

Reagovat
diastan

Počkat ono se už ví, co je s Kompasem ? Třeba to nebude vážný

Reagovat
El Cid z City

byl by to kurefskej problém v tom našlapaném programu..všimli jste si,jak po zranění stonese šla obrana dolů?Mám radost, že stones dokáže hrát už na vyšší úrovni než kompas

Reagovat
Teoretik

Je to Kompany, u něj je každé zranění na dlouho. Jenom teď mu návrat trval asi 2 měsíce.

Reagovat
Miguel19

Neviděl jsem, ale gratulace United aspoň ke gólu. My se nedostali snad k vápnu pořádně.

Každopádně lepší když to vezmou City než United.

Reagovat
Counter

Proti vám hráli City líp.

Reagovat
Switchback

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Je to možný

Reagovat
Busby babes

bohuzel je.

Reagovat
vladis271

Ako ale inak vážne. Predstava, žeby Pep mohol v minulosti skončiť v MU mi spätne naháňa mráz po chrbte.

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

vladis271 22.05.2016 13:02 #

ja sa nebojím ani Pepka v City, určite sa budem báť Mourka.

vladis271 25.10.2016 11:38 #

To len Pepek je prehypovanec z ktorého sú tu všetco dosraní až za ušami.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

ses zlej.

Reagovat
vladis271

brute, ja som vedel, že sa to tu objaví, ale čakal som niekoho iného, že to vytiahne.

Ale ja nemám problém uznať, že som sa setskramentsky mýlil. Hlavne v tom, že on si dokázal priviesť hráčov ako Sané, Jesus etc.. ktorí boli dosiahnuteľní aj pre ostatné tímy z B4 a nemusel si ťahať do PL Messiho čo som čakal že on tú dominanciu bez hráčov s top kreditom ala Barca Real Bayern nevytvorí v PL.

Ale stále si stojím za tým, že to čo mal v Bayerne alebo v Barce v PL jednoducho nebude. Môžem sa opúť mýliť, ale opakujem to čoho sa všetci boja (nejaké 4 tituly v 5 sezónach pre City) sa v PL jednoducho nestane.

Reagovat
Counter

Nemělo by se to stát proto, že tady je klubů s dostatečnými prostředky více. A druhá věc je, že Guardiola nejspíš v ManCity nestráví víc jak tři, čtyři roky. Každopádně dokud ve funkci zůstane, každý rok pro mě bude favorit na titul.

Reagovat
Filipow

To si taky myslím, že tam bude už jen příští sezónu.

Pak si ho představuji, že půjde do Juventusu/Parisu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

favorit hej ale vsetko im nebude vychadzat ako tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TopinB

Reagovat
Filipow

Strašná škoda, měl jsem v tý době náběh začít United přát, začali mi být pomalu sympatičtí už za dob Fergusona, pak když by tam byl Pep, tam jim snad regulérně fandím. Takhle šel do City, tak jen přeju City, dokud tam Pepek je.

Reagovat
smazaný uživatel

City tuto sezónu vyhraje LM. Nevidím v Evropě lepší tým v současné době.

Sice jsem fanoušek United, ale musím poznamenat, že City za poslední 3 roky nedali za přestupy o moc víc než United. Guardiola, ačkoli to nerad přiznávám, protože ho nemám vůbec rád snad už od r. 2008, je prostě trenérská špička.

Reagovat
El Cid z City

řeči o LM jsou v prosinci úplně mimo, situace na jaře může být diametráně odlišná(zranění,forma)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kvasha16

Reagovat
El Cid z City

co by ovšem mohlo bejt důležitý, je ten náskok, honit dva zajíce, kdy jedním je PL je fakt těžký

Reagovat
vladino10

A je vôbec v pl momentálne niekto kto by im vedel podkurit?

United s tým defenzívnym štýlom postracaju kopec bodov za remizy, Chelsea je po minulej sezóne v útlme a zvyšok na titul v pl už dlhodobejsie nemá..

Potom keď jeden tím výraznejšie vyletí ako minulú sezónu Chelsea alebo teraz city, tak to vyzerá takto..na reči o lm je neskoro, hlavne keď minulé sezóny tie pepkove tímy vždy v zime slapali a na jar prišli problémy..

Reagovat
PP

blbost.. Už jen podzim x jaro udělá své a o gigantech Real, Barca, Bayern pod Juppem či PSG nemluvě.

Reagovat
Tuard.MUTD

Lukaku a Herrera ven, City o třídu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, City letos udělalo z PL boring soutěž, kdy o titulu je v podstatě rozhodnuto. Nikdo si snad nenalhává, že jde o něco jiného. Teď jde jen o to, kdo si zajistí LM a EL pro příští rok, což nic extra zajímavého není :-) Tak zase příští rok.

Reagovat
Busby babes

to je bohuzel chyba tech dalsich tymu, ne City.

Reagovat
valek9610

Panebože už se na to nemůžu dívat City určitě nevyhrají Ligu mistrů debilové stopro jim dojdou síly

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

když dojdou síla, rozcvičí se Yaya

Reagovat
PP

*Yoda*..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

haha, podľa mňa je sympaťák

Reagovat
Euphael

ještě se na konci omluvil, když se trochu uklidnil

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Godwinson

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

By me zajimalo cim komu muze byt sympaticky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lofin9

Napriklad tebe tym, ze by isiel trenovat Everton

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

súvis?

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

arogantní chudáček

Reagovat
smazaný uživatel

sympos. on aj place a hada sa sympatickym sposobom

Reagovat
Svatej

Achjo.. bejvaly casy, kdy se ten titul City nejak dal v souvislosti se zdejsi diskuzi v pohode zvladnout, ale tenhle rok to bude desna pruda.

Zhrzeni a trpelive cekajici fandove Pepka se po roce dockali toho, ze to Pepovi sedlo a uz nedockave pribihaj s samanskou moudrosti. Snad to pristi sezonu zas hecnem s nejakou poradnou winning streak.

Reagovat
Busby babes

a do toho kombinace hejtru Mourinha/United. Na jare ty diskuze budou gold.

Reagovat
Svatej

''Ideální'' scénář Pepek PL a José LM, to bych asi úplně nezvládnul

Reagovat
Busby babes

toho bych se uplne nebal. i kdyz ta LM je loterie no. tam nikdy nevis.

Reagovat
TopinB

To bych sem nevlezl celé léto

Reagovat
Counter

Reagovat
alcantara

14 – Man City have won their last 14 league games in a row – the most by a team in a single English top-flight season. Momentum.

Reagovat
Svatej

Reagovat
dinss

Reagovat
vodka

ok,de facto to, co sem cekal, je teda velka skoda, ze sme dostali goly po stadartkach, ale jednoznacne nejvetsi rozdil je ve stylu utoceni, od nas absolutne bezsystemova a bezradna hra, absolutni rezignace na jakoukoliv kontrolu hry. stredaci stazeni tak hluboko davaji sice proti city jisty smysl, ale prechod do utoku je tim uplne zabity. divat se na nakopy do prostoru, kde je skoro nulova sance na podrzeni balonu bylo neskutecne frustrujici. presing k nicemu, respektive v tak malem poctu lidi, ze si to city vykombinovali s prstem v prdeli. v podstate zaslouzena vyhra city, cekal bych, ze kdyz uz ziskame balon, tak budeme nebezpecni, ale par situaci bylo vyresenych strasne spatne i diky pohybu hracu, kteri misto aby vytvareli prostor a tahali hrace mimo, tak spis sbihali k sobe, kde se to pak prehustilo a bylo z toho hovno. spolehat smerem dopredu na individualni zablesk geniality, pripadne ciste chyby soupere je na presdrzku.

Reagovat
cristiano.K.

aspon jeden mufan napsal,že City vyhráli zaslouženě Hlavně je to smutný z toho pohledu, že na hřišti jste měli samí běhaví hráče, jediný pomalejší je Matič.

Měl hrát Mata v základu, s presingem by to sice moc nepomohl, ale aspon byste tam měli jednoho hráče, který podrží balon a má kreativní myšlení.

Reagovat
Busby babes

ja si to myslim taky. Dali dva goly, my jeden. v prvnim polocase nas jasne prehrali, v druhem uz to tak jasne nebylo. Mohli vyhrat vic, mohlo to skoncit 2:2.

Reagovat
vodka

nebo taky 2:5, tech naznaku, kdy nevyjde posledni prihra meli city asi 10 a my tak 4...

Reagovat
Busby babes

v druhe puli uz to bylo lepsi. ocividne to nebyl plan se tak zatahnout. a to zbavovani micu me taky hodne sralo, proto se to zlepsilo v tom druhem polocase, kdy jsme se snazili po zisku mice hrat daleko vic do kombinace nez v prvni puli.

Reseni nekterych situaci spatny, to souhlasim.

Jinak Mourinho to po zapase dobre popsal: "We did good things, we did bad things - we had a complete dedication to the match, with everybody trying to do their best. We know City are very good at keeping the ball possession, at keeping one of the full-backs inside. In this match they also had an extra man with the striker dropping back and then without the striker, having an extra man in midfield. Even if you try to press, it's very difficult to recover the ball, so credit to them for that good quality they have."

Neco podobneho psal i Vita, delalo nam to velke problemy.

Reagovat
vodka

s tim souhlsim, ale neresi to hlavni problem, tu totalni bezsystemovost a spolehani na vyhryn souboj jednotlivce pri nasem utoceni, vsechno komplet na individualitu. tam nejsou doted zadne vzorce, jak mit nejaky kreativnejsi buildup. ok, nebyl pogba, ktery je v tom prechodu a decision makingu pri postupnem utoku klicovy, ale to je fakt chaba utecha. u nas chybi jakykoliv plan pro systematicky a konstruktivni utok. vsechno je to pak tazene pres nakop do prostoru, kdy se spoleha, ze s tim krajni hrac svou kvalitou neco udela, nabehy do vapna mizerne, martial v prvnim polocase porad drzel to kridlo, prestoze tam bylo XY moznosti, kdy mohl a z meho pohledu i mel doplnit lukakua ve stredu a vytvaret na obranu tlak nabehem. ale ne, drzel pozici na kridle. tohle me na tom strasne sere a pri spouste zapasu to jeste bude delat problemy. za fergusona treba fungovalo dost to vireni hracu, zmena pozic, rooney se stahoval niz, vazal na sebe hrace, tim otviral prostor pro nabehy ronalda, tedka je to rigidnejsi, nevim, jestli jsou vsichni posrani z toho opustit svuj prostor (nejvetsi problem za LVG), ale pak jsme silene predvidatelni. pokud fakt nevyjde nejaka individualni akce, tak si nevytvarime vubec tutovky...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

to je viz vejs, potrebujem dalsi CM, co dokaze nejakej system aplikovat. Dneska to tam v prvni puli vubec nebylo, coz v kombinaci se spatnou nais taktikou/ dobrou taktikou City podle toho dopadlo. Jak rikas, tech naznaku na dobrou akci tam meli vic, dle me hlavne v tom prvnim polocase a pak na konci, kdy chodili do otevreny obrany.

Ander mohl nekolikrat udelat to, co delal Silva nebo KDB. dostal balon na prostredku, pred nim volno. kdyby udelal rychlejch park kroku vyvezl mic a pak uz mel nejaky moznosti. misto toho, zas na jistotu prihravka do strany nebo dozadu. tim me letos neskutecne toci.

Reagovat
vodka

jenomže Herrera přebíral balony taky podstatně hlouběji než KdB se Silvou a hned po něm startovali 2 hráči, ale to je jedno s druhým, no...

Reagovat
Busby babes

to prave neni pravda. teda ne vzdycky. nekolikrat tam na to mel prostor a stejne to neudelal i kdyz mel pred sebou dalnici. A KDB se Silvou taky obcas, ne pokazdy, sli hloubeji a pak ten mic vyvezli treba 30 metru, protoze tam chybel nekdo, kdo by ho napadl. ale je to mozna jen drobnost, jen mi prijde, ze je malo odvaznej.

Reagovat
vodka

to ale taky závisí na těch instrukcích, Martial mi taky nepřišel, že by u té lajny postával sám od sebe..

Reagovat
Busby babes

to vireni hracu. normalne to hrajem docela dobre, Lukaku se obcas stahne niz, Rash jde na hroto. Rash a Martial se prohazujou, ale dneska vubec. Martial porad vpravo, i kdyz je nalevo lepsi... to bylo spatny. Dneska to fakt takticky nebylo dobre pripraveny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou I u nás spoléhal především na individuální výkony do útoku, pokud něco nepredvedl costa nebo hazard byli jsme na tom špatně, jedině štěstí za dobrou defenzivu

Reagovat
r.mrazik

Hm,misto abychom doma urcovali tempo zapasu my,tak klasicka mourkovina...skoda

Reagovat
Busby babes

hele to proti Guardiolovi nezkousel moc ani SAF, taky pocital s tim, ze ten balon tolik mit nebudeme. To dobre popisoval v te svoji knizce, ze vedel dopredu, ze nas prehrajou v zaloze, protoze tam budou mit o hrace navic. a ze to mohl zkusit vyrovnat zmenou rozestaveni nebo zkusit hrat po svem a dojit si pro to. No zkusili jsme to a nevyslo to. Ale to byl SAF, Mou tohle nikdy neudela. To souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

takže proti všem ostatním ježek dominuje a kontroluje hru, jo?

Reagovat
r.mrazik

Máš pravdu,ale zas tehdy Barca byla ještě lepší než tohle city...výrazně

Přijde mi škoda to takhle hrát...mně se ten mourkovo fotbal proti silným týmům vůbec nelíbí...vzal bych to ještě v poháru,ale v lize a doma? Hmm

Reagovat
Busby babes

jak pisu, vcera to bylo spatny. Takticky ho Guardiola prehral. chce to hrat vyrazne odvazneji. Umysl tam asi byl, protoze utocneji ladenou sestavu jsme postavit uz nemohli. Provedeni bylo ovsem bidny.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

mohl tam být Mata místo Lingarda, který je schopný balon podržet líp, ale zase presing by byl ještě horší, no...

Reagovat
Busby babes

tak Jesse mel dobrou formu.

Reagovat
Nikikrew

šialený vykon od vas. Cakal by som to od vas vonku ale doma...

Reagovat
Rišty

Bosák: "Lukaku trefil Smallinga do partií, ve kterývh se teď nacházejí United."

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

ale jinak nesmysl no.

Reagovat
havrys99

Reagovat
ZB 07

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City's 46-point total after 16 games this term was enough to secure eighth in the Premier League last season.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co na to mufanci mrTky iamek, swarley, kiwwi, busby, exorcist apod.? Prý druhou sezónu dáme titul takhle musí dát tu LM, ale jak? Však on ve velkých zápasech ani nebetonuje, všichni nás přehrávají a mají tucet šancí. Tohle je ještě větší tragédie než za Moyese.

Ještě máme League Cup a Community shield!

CITY je božské, Pep je nejlepší trenér současnosti, v Bayernu doteď brečí.

Reagovat
Busby babes

a hele kdopak se nam tu objevil. jednou se prohralo, tak vylejza z der, nejvetsi fanousek United co fandi City nazdar kaspare, hezky Vanoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pravidelně po každém jeho betonu proti týmům z první 6tky, bude teda ten titul nebo LM? Má prý nejlepší druhou sezónu.

Reagovat
Busby babes

uvidime.

Reagovat
Busby babes

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/12/10/jose-mourinho-furious-dressing-room-bust-up-man-city-keeper/

This bust-up in the tunnel at Old Trafford today. It wasn't handbags: Mikel Arteta was left with blood pouring down face. Bottles as well as punches thrown. Romelu Lukaku prominently involved, according to witnesses.

Lol, oni se prej po zapase poprali. zavan starych casu...

Reagovat
cejen13

A prej že zmizela rivalita

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby to byl zapas City vs. Spurs/Everton nebo i ten Arsenal, tak ok, ale ze se budou vzpominat prachy prizapase s United, to je joke. Maji uplne ty stejne moznosti. Pep se zbavil prebytecnych, ty sejkovy prachy pouzil a pak si to vyskladal lip. Jinak ze sestrihu to vypadalo, ze se v prvni puli hralo do vyrovnani na jednu branku. To ze to bylo na branku domaciho tymu, ktery dotahuje 8mi bodove manko na vedouciho soupere celkem jasne ukazuje, ze Pep ten titul fakt chce a chce ho vic.

Reagovat
technecium

Ještě aby ho nechtěl, když máš za zády šejka, kterej říká, že nejvíc ho vytočilo, když mu lidi gratulovali k třetímu místu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chce ho samozřejmě každý. Myslel jsem to tak, že prokázal hlad, šel po vítězství. Kdyby jel Mourinho na Etihad s 8mi bodovým náskokem, tak jede autobusem pro plichtu, ne hrát fotbal. To je rozdíl mezi nima, proto víc přeju Pepkovi, ač je mi to proti srsti, když je v City.

Reagovat
technecium

Reagovat
cristiano.K.

hrálo se na jednu branku, první zatleskání od tribun si vyloužil Valencia po inkasované brance,když vybojoval roh

Reagovat
mithro

tak este, ze toho tak vidis ake ma united moznosti a prachy a spravanie majitelov.

Reagovat
tunkic

Tobě příjde, že má Mourinho málo peněz na posily??

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, chudak Jose musi pracovat iba so 150 miliónmi.

Reagovat
Makiii

City si to urcite za pristup a aktivitu v 1. Polocase zaslouzili... Narozdil od nas, jasne, necekal jsem, ze Mourek se bude snazit Pepka prehravat kor kdyz chybel jedinej schopnej smerem dopredu ze zalohy Pogba, nebo ze bude chtit hrat utocne, ale takovou pasivitu si proste nesmi dovolit, jak bylo videt v 1. Pulce natoz na OT.

Napr. Proti Arsenalu, se mi libil zacatek, ze se vysunul pressing a donutil Arsenal k chybam a celkove i ty dalsi brejky byly nebezpecny i kdyz se nedotahnuly do konce. Ale hadam, jak uz je u nas zvykem, tak to bylo zapriceny hlavne nasim nejdulezitejsim clankem a to Pogbou.

Chapu, Mourek tenhle styl praktikoval naprosto vsude... jak Porto, tak Inter, Real a Chelsea a vsude mu to prinaselo uspechy, ale mne to opravdu prijde neskutecnym mrhanim potencialu naseho tymu! Druha vec co jsem presvedcenej, tak kdyby se manazeri vymenili, tak by ta hra vypadala uplne podobne jen naopak.

Uz jen to, ze Pep sundal jedinyho utocnika, my i kdybychom jich tam meli 6, tak by se to nezmenilo, jde totiz system utoceni.. Xkrat videt ty narazecky KDB a Silvy jak dokazali vyjet z tezke pozice.. Jsem presvedcenej, ze nasi hraci to umi taky, prece jen neco musi umet... ale dany system to tolik nenabizi a fakt se spoleha na individualitu, strasna, ale strasna skoda!

City si tento rok ten titul opravdu zaslouzi, at uz prijdou vypadky nebo ne, tak jako jedini, hraji v teto sezoni lepe nez kdokoliv jinej a to ne jenom 1-2 zapasy, ale zatim vesmes kazde kolo.

At se na Lukakua nadava jak chce, ano nema momentalne optimalni formu, ale co on chudak ma delat? Vzdyt ano, tu sanci mel promenit a bylo by to jiny, ale vyresil to spravne a 99% utocniku by to vyresilo stejne, byla smula. O tech 2 asistenci se neda rict jen smula a trocha nesikovnosti, tohle se muze stat opravdu kazdemu. On je typek utocnika, ktery potrebuje balony do vapna a ne dostat balon zady na pulce a obehrat 4 hrace jak Messi a da gol... ale pro nasi mizerne hre dopredu, je strasne nevyuzitej, kor v tech velkych zapasech kdyz hrajeme zezadu.

City bylo vcera hratelny, hlavne v druhe pulce, ale muzeme si za to jenom a jenom sami. Za pasivitu v 1. Pulce... sakra na OT a DERBY a o “1.misto” to musi vypadat jinak!

Reagovat
Makiii

Typem, pri *

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ještě, že Lukaku má schopnost rozhodování zápasů, že pane Mourinho?

Reagovat
mithro

vsak ho rozhodol

Reagovat
dinss

No právě!

Reagovat
El Cid z City

první gó bych mu vážně nevyčítal.Fans evertonu tvrdili,že je proti silnejm týmům poloviční a dost často stříli góly už rozbitému soupeři, united maj za sebou zápasy se všema silnejma a lukaku na čísle 0 gólů.

Reagovat
vladis271

je na OT tunnel cam? bulvár namiesto trápnej prestupových špekulácií by mohol robiť svoju prácu a skúsiť vyhrabať ten záznam od niekoho.

Reagovat
nani92

aspoň nejaké videjko, kde ich bijeme

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

také videjko tu ešte nebolo hehehehee

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiolu nemám rád. Ale trenér je to fantstickej. Mourinha ve vzájemných zapasech Manchesteru po několikátý přejel. Ale, co si budem, mít takový rozpočet na posily je paráda.

Reagovat
bbbauch

Zps bida, hlavne prvni polocas velky trapeni. Protiutoky se nam taky nedarilo resit dobre, nez jsme dostali gola, tak jsme nehrali vubec nic. V utocny fazi City a nasi jsou obrovsky rozdily, jejich pohyb, kombinace byly jinde, k tomu umi dat presnej centr.. porad si stojim za tim, ze to vepredu hrajeme vicemene na nahodu nebo spolihame na individuality. Coz je podle mne spatne, ale Mourek to jinak hrat nebude.

Nakonec s prohrou jsem i pocital, akorat jsem myslel, ze uz na 3. Misto nebudeme mit naskok a hele, jak to mamlasove pod nama zkonili titul je daleko, nedokazu si predstavit, ze by city ztratili tolik bodu a my zaroven byli skoro stoprocentni.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

City na styl Plzně

Reagovat
tony223

Mourinho si mohl to stěžování na rozhodčího včera odpustit. Byla to zasloužená výhra City. Každopádně jsem od Mourinha čekal lepší taktiku. Guardiola prostě ukazuje, že je to fotbalový génius a styl jakým hraje City je snem každého fanouška. A o tom je fotbal. Naopak United vyhodili enormní peníze za top hráče, ale všichni jsou jaksi za očekáváním.

Reagovat
Tomanatura

Hruzaa des. Ten fotbal proti lepsim tymum je odporny, vsechno bezmyslenkovite a na nahodu. City oproti tomu uplne jinde, v jejich hre jde videt system. Ten United nema. Drzeni mice 25% na Arsenalu a ted 35%. Na to si nikdy nezvyknu.

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

budeš muset

Reagovat
Grahf
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele