Premier League - souhrn 13. kola

21.11.2015, 15:42, aktualizováno 23.11.2015, 22:55
Komentáře a souhrny
Tottenham přestřílel West Ham. Leicester uspěl v Newcastlu a posunul se do čela tabulky, jelikož Manchester City doma vybouchl s Liverpoolem a Arsenal nestačil na WBA. Po dlouhé době vyhrála Chelsea, Manchester United ukořistil tři body ze souboje s Watfordem...

Crystal Palace - Sunderland AFC 0:1

23.11.2015 21:00

Góly: 80. Jermain Defoe

Sam Allardyce vyhrál svůj jubilejní 150. zápas v Premier League a pro Sunderland můžou mít tyhle tři body cenu všeho zlata a drahého kamení. Druhé vítězství Black Cats v sezóně, první na hřišti soupeře, jímž bylo Crystal Palace. Eagles tak jen potvrdili, že zatímco venku poráží jednoho protivníka za druhým, na domácí půdě už jim to tolik nejde.

Svěřenci Alana Pardewa hráli před vlastními fanoušky už sedmkrát, ale jenom dvakrát je potěšili vítězstvím. Porážka se Sunderlandem navíc byla už čtvrtou v probíhající sezóně. Postaral se o ni Jermain Defoe, jenž vsítil jedinou branku utkání. Pro Mackems je tahle výhra klíčová, jelikož v prosinci budou čelit Arsenalu, Chelsea, Manchesteru City či Liverpoolu.

Nešťastným hrdinou utkání byl naopak stoper Scott Dann - zadák domácích před reprezentační přestávkou rozhodl zápas na Anfield Road vítězným gólem - tentokrát ale fatálně chyboval a věnoval gól Defoeovi. Jermain Defoe byl prvním hráčem, který způsobil nějaké nebezpečí, po deseti minutách pálil těsně vedle z hranice vápna.

V zápase byli aktivnější domácí, kteří Costela Pantilimona prověřili dohromady sedmkrát, jen jedna rána Cabayeho však rumunského gólmana opravdu vystrašila. Po změně stran naopak nebezpečněji hrozili Black Cats, Hennessey se musel činit proti pokusu Lense. Deset minut před koncem však už kapituloval, když jej po zaváhání Danna snadno obešel Defoe a vystřelil Sunderlandu nesmírně cenné vítězství. V závěrečném tlaku už domácí nevykřesali ani bod.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United 4:1

22.11.2015 17:00

Góly: 23. Harry Kane, 33. Toby Alderweireld, 50. Harry Kane, 83. Kyle Walker - 87. Manuel Lanzini

Velice spokojení mohli dnes odcházet příznivci Tottenhamu z White Hart Lane. Jejich oblíbenci totiž v londýnském derby jednoznačně přejeli West Ham United 4:1, diváci se navíc mohli bavit zajímavým fotbalem s množstvím gólových příležitostí a dalších pěkných momentů.

Začátek utkání přitom žádné gólové hody nenaznačoval. Úvodní dvacetiminutovka byla hodně opatrná, poprvé zvedl diváky ze sedadel až Christian Eriksen jehož povedenou ránu ze střední vzdálenosti vyrazil Adrián efektním i efektivním zákrokem na rohový kop.

Neuplynulo ani sto dvacet vteřin a španělský brankář West Hamu už musel tahat balón ze své sítě. Ránu Dele Alliho sice ještě hostující obrana dokázala zblokovat, míč se ale nakonec odrazil ke kopačkám Harryho Kanea, jenž se hbitě otočil a nechytatelnou ranou otevřel skóre. Odpovědět mohl okamžitě Kouyaté, po jeho povedených nůžkách však pouze zvonilo břevno.

Druhá branka přišla ve 33. minutě. Christian Eriksen potvrdil, že v zahrávání standardních situací patří k nejlepším hráčům v lize, na jeho vynikající centr od rohového praporku si na přední tyči naběhl Tony Alderweireld, předskočil bránícího Carrolla a prudkou hlavičkou překonal Adriána. Ještě do přestávky měli Spurs další dvě obrovské příležitosti - v 35. minutě Adrián nejprve zlikvidoval střelu Sona a následnou dorážku nasměroval Alli do břevna. O chvíli později se po vysunutí výborně hrajícího Alliho řítil sám na bránu Harry Kane, ovšem zakončení se mu vůbec nevyvedlo.

Nejlepší mladý hráč loňské sezóny si chuť spravil krátce po změně stran. Velkou minelu v rozehrávce vyrobil James Tomkins, Eriksen předložil míč Kaneovi a ten prudkou, avšak ne příliš umístěnou střelou navýšil skóre. Adrián v tomto případě rozhodně neměl zcela čisté svědomí, své zaváhání nicméně za chvíli napravil, když nejprve vyrazil pokus Sona a bravurně zneškodnil i dorážku Eriksena. Dnešní gólový účet Tottenhamu uzavřel netradičně Kyle Walker. Pravý bek vyvezl balón až před šestnáctku soupeře, kde si narazil se Sonem a krásnou ranou šajtlí nedal plachtícímu Adriánovi nárok.

Hammers zaznamenali alespoň čestný úspěch tři minuty před koncem, kdy se po rychlém brejku dokázal uvolnit Manuel Lanzini a dělovkou na přední tyč propálil Llorise.

Více informací k zápasu

Manchester City - Liverpool FC 1:4

21.11.2015 18:30

Góly: 44. Sergio Agüero - 7. Eliaquim Mangala (vl.), 23. Philippe Coutinho, 32. Roberto Firmino, 81. Martin Škrtel

Takový vrchol sobotního programu Premier League čekal málokdo. Liverpool zničil Manchester City na jeho stadionu v poměru 4:1 a uštědřil mu nejhorší porážku od října 2010. Hvězdami zápasu se stali Roberto Firmino a Philippe Coutinho, kteří měli prsty v prvních třech gólech svého týmu.

Manchester City měl pozoruhodné problémy v defenzivě, a to od první minuty ostře sledovaného utkání. Obrana Citizens postrádala vůdce Kompanyho, ale taky individuální kvalitu. Dokonalým úkazem byla už sedmá minuta, kdy Sagnu obral aktivně presující Coutinho. Ten míč předal krajanovi Firminovi, jehož zadovka se stala "kořistí" stopera Mangaly. Ten si totiž míč srazil do vlastní sítě.

Manchester City byl před začátkem kola na prvním místě tabulky, jeho pád až na třetí příčku se však rýsoval naprosto přímočaře. Druhý gól utkání opět zinscenovali červení kolegové Roberto Firmino a Philippe Coutinho. První jmenovaný uvolnil toho druhého ve vápně, a zatímco Demichelis létal po hřišti jako vítr v bedně, Coutinho mezi nohama Harta rozvlnil síť.

Právě dvojice brazilských kouzelníků celou explozi nuzné obrany Pellegriniho týmu způsobila. Nejsilnější epicentrum výbuchu vzniklo po půlhodině hry - tehdy mohl Liverpool během čtyř minut klidně nasázet tři góly. Bez nadsázky.

Na 3:0 zvyšoval Firmino po Coutinhově přihrávce před prázdnou branku - v tomto případě jim však pomohl Emre Can, jenž právě Coutinha úžasnou patičkou uvolnil. Další dvě tutovky ale po Coutinhových přihrávkách Firmino nevyužil. Z úhlu jej vychytal Hart, a když jeho kolega zakouzlil na hranici vápna, zamířil Firmino z bezprostřední blízkosti jen těsně vedle.

Hráči Manchesteru City by se raději viděl v kabině už deset minut před přestávkou, ale nakonec mohli být rádi, že na trávníku zůstali až do hvizdu. Dvě minuty před koncem prvního dějství totiž vetkl utkání zajímavou zápletku Sergio Agüero, který se v tomto utkání vrátil po zranění. Argentinec se míče chopil ve vzdálenosti nějakých třiceti metrů od brány a po pár krocích jej dokonale umístil na zadní tyčku.

Zcela brutální počínání Liverpoolu na bezmocném Manchesteru City tímto gólem Agüero zcela očividně zmírnil, jelikož po změně stran se hra naprosto vyrovnala. Bohužel však klesla i její úroveň, což ale souviselo s pochopitelným zemětřesením v kabině domácích. Ti především nedávali Coutinhovi, Firminovi a spol. tolik prostoru, který Brazilci v prvním dějstvím tak umě využívali.

První střely na branku ve druhém poločase se tak diváci v útrobách Etihad Stadium dočkali až v šedesáté minutě; ale opět to bylo naprosto tutová příležitost. Canův pas chytře pustil Lallana a Roberto Firmino se objevil úplně sám před Joem Hartem. Anglický reprezentační gólman ale vytáhl perfektní zákrok, jímž vyrazil balón nad břevno.

Coutinho vydržel mlčet jen o dvě minutky déle, a pak se po Firminově přihrávce protáhl kolem Harta a zasunul balón do prázdné brány. Radost mu ale zkazil zdvižený praporek čárového. Ďábelské tempo na opačné straně potvrdil Agüero, jehož zajímavý pokus zastavil Mignolet ve spolupráci s obětavým Lovrenem.

Hra poté utichla a obě strany se poměrně zkonsolidovaly. Zubožení Citizens však místo zvratu dostali ještě jednu tvrdou ránu. Deset minut před koncem ještě Hart vychytal Bentekeho, který po Ibeho pasu postupoval sám na bránu - jenže následný roh už Liverpool proměnil. Martin Škrtel se opřel do odraženého míče a uzavřel na konečných 4:1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Norwich City 1:0

21.11.2015 16:00

Góly: 64. Diego Costa

Chelsea po třech porážkách v řadě konečně zvítězila, byť se na tříbodový zisk proti Norwichi pořádně natrápila. Až po hodině hry vstřelil jediný gól utkání Diego Costa, který při něm obnovil svoji loňskou spolupráci s Cescem Fábregasem.

První střelu na branku přesto vyprodukovali hosté, jmenovitě Nathan Redmond, ale Begović v brance Chelsea jeho střelu snadno vyrazil. Prakticky obratem Hazard nachystal šanci pro Williana, jenž ztroskotal na Ruddym. Gólman Norwiche držel svůj tým poměrně dlouho - a měl i štěstí, když po spolupráci Hazarda, Fábregase a Pedra přestřelil branku Costa.

Opravdový fotbal se rozjel až po půlhodině hry. Ruddy se musel podruhé v utkání postavit proti přímé střele, když vyrazil ránu Fábregase zpoza šestnáctky. Na opačné straně se vzápětí dožadoval penalty Brady, který po lehkém kontaktu s Willianem ve vápně spadl na zem. Totéž zkoušel i Diego Costa, jenž pro změnu přihrál souboj s Bassongem.

Největší šance prvního poločasu přišly v jeho úplném závěru. První zaváhání defenzivy Chelsea div nevyužil stoper Bassong, který se po přihrávce Wisdoma přes celé vápno dostal k jasné gólovce - domácí ale zachránil blokující Terry. Vzápětí měl ještě větší příležitost Diego Costa, Kenedyho pas ale znehodnotil ve spolupráci se skvělým Ruddym.

Holohlavý gólman zachránil Norwich ještě jednou po změně stran, když lapil Fábregasovu střelu po zpoza vápna. Jasný převaha Chelsea se ovšem domácím přece vyplatila, čtyři minuty po hodině hry. Hazard byl faulován na půlící čáře, standardku rychle rozehrál Fábregas a Diego Costa v sobě konečně probudil instinkt zabijáka. Rychlá klička, pohotová střela k tyči a bylo to 1:0.

Po chvíli domácí mohli vést o dva góly, ale Willianův dobrý přímý kop prodloužil Zouma pouze na břevno. A mohl toho litovat vzápětí, když se z dálky napřáhl Brady a Begović se musel pořádně natahovat, aby míč vychýlil mimo bránu. Až do nastaveného času však Norwich poté mlčel a Matić mohl jeho naděje definitivně spálit - protlačil se sám před gólmana, jenže stoprocentní šanci spálil.

A Ruddyho zákrok mohl mít ve finále klíčový dopad. Chelsea totiž v dodatečných čtyřech minutách přestala hrát a Canaries se několikrát dostali k nebezpečnému centru. Terry, Zouma a další však jeden po druhém odvraceli. Blues tak dotáhli důležitý duel k hubenému vítězství.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 4:0

21.11.2015 16:00

Góly: 17. Ross Barkley, 28. Romelu Lukaku, 42. Ross Barkley, 59. Romelu Lukaku

Bolestivé vystřízlivění po bezbrankovém vstupu Gardeho na lavičku Villans má na svědomí kromě dvou odstřelovačů i Deulofeu a Koné, jejichž výkony jasně předčily jakoukoliv potenciální snahu tragické defenzívy opět zavřít Guzanovu branku. Everton tak prvně v sezóně obhájil předešlé domácí vítězství.

Dle očekávání převzali od samého počátku iniciativu domácí, pasivita hostů tak byla potrestána už po sedmnácti minutách hry a každý nezaujatý divák musí uznat, že nádhernou fotbalovou akcí. Ta totiž nepostrádala rychlost, přihrávky z první, které navíc kořenily patičky, ani výborný zákrok Guzana, jenž vyrazil přízemní ránu Deulofeua na vzdálenější tyč. Tam však stála dvojice útočníků bez jediného defenzivního záškodníka, Ross Barkley tak mohl slavit jeden z nejsnazších gólů své kariéry.

Brankář hostů pak musel řešit dvě podobné situace mezi 26. a 28. minutou, nejprve parádně vychytal na přední tyči Koného, chvíli poté už ale musel tahat míč ze sítě, když Colemanův centr proměnil v gólovou hlavičku Romelu Lukaku, ten si tak připsal padesátý zásah v Premier League. I do těchto ataků byl zapleten Deulofeu, který z obrany, jež naposledy ubránila Manchester City, dělal bezejmenné stíny.

Jak bídně působila hra Aston Villy dokumentuje statistika průměrného pohybu hráčů po půlhodině hry, ve které se ani jeden host nedostal za vlastní půlku oproti šesti hráčům domácích. Ultimátní defenzíva v podání Villans však byla k ničemu. Lukaku by musel vylézt na rozhlednu, aby přes soupeře viděl týmové kolegy, přesto dokázal balón propasírovat do šestnáctky, kde si proti čtyřem obráncům vedl dravěji Koné a Ross Barkley toho využil k další ráně do odkryté branky.

Po změně stran mohl sektor hostů propuknout v jásot, vůbec poprvé pod novým manažerem totiž hráč Villans přímo ohrozil brankáře, to když Veretout vystihl malou domů Funese Moriho a na hranici vápna přiťukl míč do Howarda, který dobře četl situaci a výběhem znemožnil soupeři nebezpečnější koncovku.

První skutečná hrozba tak přišla až v 57. minutě, když Kieran Richardson vypálil zpoza vápna a balón před brankářem ještě uhnul ze své trajektorie, Howard ale skvělým reflexem vyrazil. Zavdal tak příležitost k následnému kontru, ve kterém Evertonu stačily čtyři přihrávky, aby se dostal přes celé hřiště. Po překročení poloviny roztahoval hru Deulofeu na Barkleyho, který okamžitě směroval merunu do šestnáctky, kde si s chladnokrevností sobě vlastní počínal Romelu Lukaku a potvrdil tak svou formu sedmým gólem v sedmi ligových zápasech.

Jediný výkon, který si z řad hostů zasluhoval chválu, podávali lidé na tribunách. Ti přes veškerá příkoří ať už v celé sezóně nebo jen v probíhajícím zápase dávali i po čtvrté inkasované brance hlasitě najevo svou věrnost týmu. To už bylo zároveň v době, kdy se Everton snažil především o udržení čistého konta a dohrání duelu bez zranění, což jim bezzubá Villa bez větších nepříjemností schvalovala.

A nezůstala jen u toho, hned dvě chyby před vlastním vápnem vytvořily skvělou příležitost pro Lukakův hattrick, svým spoluhráčům se však vzepřel Guzan, který zavčasu vyběhl a přes bolestivý střet s belgickým sniperem dalšímu gólu zabránil. Resumé však bylo dáno již dávno předtím, před Rémim Gardem čeká ještě spousta práce, pokud chce svou filosofii přenést i na vlastní svěřence, zda však na to mají svou kvalitou, ukáže jen čas, který hraje hrubě proti udržení Aston Villy v Premier Leauge.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Leicester City 0:3

21.11.2015 16:00

Góly: 45. Jamie Vardy, 62. Leonardo Ulloa, 83. Shinji Okazaki

Jamie Vardy to dokázal. Po více než 12 letech napodobil kousek Ruuda van Nistelrooye, který rovněž na St. James‘ Parku skóroval v desátém po sobě jdoucím ligovém utkání. V Nizozemcově případě šlo o šňůru rozdělenou letní pauzou, zde se jedná o pěkně neporušenou sérii čítající celkem 13 branek...

Pakliže Vardy se ne a ne zastavit, Newcastle se pro změnu ne a ne rozjet. Jeho nedávná dvě čistá konta v řadě budila dojem změny na lepší časy, ale tenhle debakl opět uvrhává fanoušky Magpies do čiré deprese.

Strakám nijak nepomohlo brzké zranění Cheicka Tiotého, jež na druhou stranu vůbec neomlouvá jejich bezzubost - brankář Schmeichel měl pořádně namále jenom jednou, když byla Wijnaldumova hlavička odklízena z čáry. Ne nadarmo se po závěrečném hvizdu na domácí hráče bučelo.

Pro Foxes šlo o veskrze jedinečné utkání, neboť se v něm trefili hned tři různí útočníci. Vše přiléhavě načal Vardy jen krátce poté, co spálil dobrou šanci po výzvě Mahreze. Na sklonku první půle potom anglický reprezentant přeci jen zavěsil po přihrávce Ulloy.

Sám Leonardo Ulloa následně přesně hlavičkoval po centru Mahreze, aby vítězství z lavičky potvrdil Japonec Shinji Okazaki z dorážky Simpsonovy střely.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Stoke City 0:1

21.11.2015 16:00

Góly: 10. Bojan Krkić

Další čisté konto si po tomto kole připisuje Jack Butland, na rozdíl od minulých zápasů však tolik práce neměl. Stoke bylo dnes na půdě Southamptonu lepším týmem a do Staffordshire si zaslouženě odváží tři body. O vítězství hostů dnes rozhodl v úvodu utkání svým čtvrtým gólem v sezóně Bojan Krkić.

První zajímavou možnost ke skórování si vypracovali domácí, jenomže z velkého závaru před v šestnáctce Potters vzešla pouze nepřesná rána Dušana Tadiće. A tak se z první šance prosadila družina Marka Hughese. Na centr Erika Pieterse si naběhl Bojan Krkić, který předskočil svého strážce a překonal Maartena Stekelenburga.

Nizozemský brankář šest minut nato vynikajícím zákrokem zabránil v navýšení skóre Xherdanu Shaqirimu, který na něj postupoval z úhlu. Nejzvučnější letní posila Stoke měla další gól na kopačce krátce po změně stran, po hezké kombinaci na levém křídle mu nachystal perfektní střeleckou pozici Arnautović, Shaqiri ovšem neměl správně seřízená mířidla a domácí svatyni vysoko přestřelil.

Podobným zakončení se pak prezentoval i sám Marko Arnautović, jenž se řítil na Stekelenburga po vysunutí od Jonathana Walterse. Rakouského reprezentanta pak tato situace mohla mrzet, to jen kdyby sudí Mason odpískal pokutový kop po zákroku Philippa Wollscheida na Graziana Pellého. Píšťalka hlavního rozhodčího ale nakonec k nelibosti zaplněného St. Mary’s Stadium zůstala němá a Stoke tak zaznamenalo druhé vítězství nad Saints v řadě.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Arsenal FC 2:1

21.11.2015 16:00

Góly: 35. James Morrison, 40. Mikel Arteta (vl.) - 28. Olivier Giroud

Velké překvapení se zrodilo na The Hawthorns. West Bromwich zde po více jak deseti letech porazil Arsenal, který se tak v tabulce propadl na čtvrtou příčku. K dnešnímu vítězství 2:1 stačila Baggies pouze jedna střela na bránu. Alespoň bod mohl pro hosty získat v závěru Santi Cazorla, při pokutovém kopu však naprosto selhal.

Gunners dnes měli výraznou územní převahu, příliš velkých šancí si ale nevypracovali a i kvůli tomu odjíždí zpět do Londýna bez bodového zisku. Poprvé výrazněji zaměstnal Boaze Myhilla Alexis Sánchez, domácí brankář se ale blýskl povedeným zákrokem.

Prozatímní jednička West Bromwiche inkasovala až o dvanáct minut později. Mesut Özil mistrně zahraným přímým kopem našel v šestnáctce hlavu důrazného Oliviera Girouda a ten jemně posunul míč za zkoprnělého Myhilla. Francouzský forward tak mohl běžet slavit, přičemž svoji trefu symbolicky poslal do nebe zesnulým obětem pařížského atentátu.

Svěřenci Tonyho Pulise ovšem dokázali ještě do přestávky vývoj utkání zcela otočit. V 35. minutě se podobná situace jako při gólu Arsenalu opakovala i na opačném konci hřiště. Exekutorem standardní situace byl tentokrát Chris Brunt, na jeho centr si naběhl James Morrison, jenž z malého vápna přeloboval bezmocného Petra Čecha.

Pět minut nato už Baggies vedli. Salomon Rondón si naběhl na dlouho přihrávkou do strany, počkal na podporu spoluhráčů, aby pak pěkně vysunul Jamese McCleana, ten dokázal odcentrovat přes skluzující Bellerína a nešťastný Mikel Arteta, který na hřišti po patnácti minutách nahradil zraněného Francise Coquelina, si míč srazil do vlastní brány.

Ve druhém dějství se Wengerova ekipa snažila o vyrovnání, nejblíže tomu byl již ve 48. minutě Mesut Özil, jeho střela z nějakých čtrnácti metrů však pouze orazítkovala levou tyč. Sedm minut před koncem pak nabídl Gunners jedinečnou příležitost ke skórování sudí Mark Clattenburg, když odpískal penaltu po kontaktu Brunta se Sánchezem, jenomže Santi Cazorla při nejdůležitějším momentu podklouzl a poslal balón úplně mimo.

Více informací k zápasu

Swansea City - AFC Bournemouth 2:2

21.11.2015 16:00

Góly: 28. André Ayew, 39. Jonjo Shelvey (pen.) - 10. Joshua King, 26. Dan Gosling

Zápas dvou trápících se týmů skončil - jak jinak - remízou. V prvním poločase ale jak Swansea, tak Bournemouth předvedly v určitém časovém pásmu výkon, na kterém by rozhodně mohly stavět. Všechny čtyři branky padli mezi desátou a čtyřicátou minutou, po trefách Kinga, Goslinga, Ayewa a Shelveyho skončil zápas 2:2.

Už v desáté minutě otevřel skóre Joshua King, pro nějž to byl vůbec první gól v Premier League. Měl při něm obrovské štěstí, respektive jej měl jeho kolega Junior Stanislas, který si díky odrazům od obránců Swans dostal s míčem až do šestnáctky, kde ho posunul na protější tyč. Tam už King ve skluzu překonal Fabianskiho.

Domácí odpověděli za pár desítek vteřin, ale tehdy konečně Bournemouth podržel jeho brankář. Adam Federici dostal před Borucem příležitost a využil ji hned v prvním momentu. Routledgovi vychytal střelu z bezprostřední blízkosti a uspěl i proti Ederovi při následném rohovém kopu.

I díky tomu se Cherries senzačně dostali už do dvougólového vedení. Chybu Brittona ještě King nepotrestal, ale když Daniels skvěle pronikl až před vápno, druhá branka byla nasnadě. Přes Artera se dostal míč až k Ritchiemu, jemuž se oba výše jmenovaní hlásili na finální pas. Ten nakonec dostal Dan Gosling, jenž míč zatloukl přímo do šibenice.

V klíčovém momentě nicméně Bournemouth nedokázal hru zklidnit, naopak hned vzápětí inkasoval. Taylorův centr sice obrana hostí odvrátila, ale Shelveyho hlavička už našla úplně volného Andrého Ayewa. Sám před gólmanem vystřihl odvážnou patičku a snížil.

Pár minut poté si oba hráči roli vyměnili a vylo srovnáno. Ayew upadl ve vápně po kontaktu s Francisem a následnou penaltu proměnil Jonjo Shelvey. Po obrátce už nepadl ani jeden gól, blíže k výhře však měli hráči Bournemouthu. Cherries totiž vypálili devětkrát, jenže jen jednou trefili branku. Hned ve dvou případech měl šanci rozhodnout stoper Steve Cook, ale pokaždé v dobré pozici kopl míč vedle.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester United 1:2

21.11.2015 13:45

Góly: 86. Troy Deeney (pen.) - 11. Memphis Depay, 90. Troy Deeney (vl.)

641 minut držel Manchester United čisté konto napříč všemi soutěžními zápasy. Ani vyrovnání pět minut před koncem však favoritovi body nevzalo díky, nakonec nezapsanému, prvnímu zásahu Bastiana Schweinsteigera v Premier Leauge. Watford si tak může upřímně vyčítat, že na vyšší obrátky přeřadil až po hodině hry.

Hosté vlétli do zápasu s velkou ofenzivní touhou a po jedenácti minutách slavili úspěch. Herrera si u pravé lajny několikrát vyměnil míč se spoluhráči, aby následně poslal milimetrový pas na malé vápno, kde si mezi třemi obránci pohlídal ofsajdovou přímku Depay a z voleje nedal Gomesovi žádnou šanci. Po téměř deseti měsících tak na Vicarage Road skóroval hostující během první půle.

Výsostnou pobídku na vyrovnání daroval domácím ve 20. minutě Ashley Young, který nedbal toho, že je předposledním hráčem svého týmu a s přihrávkou brankáři koketoval tak dlouho, až se míče ujal Capoue, ten po krátkém úniku přihrával na paty Ighalovi, který hravě vnikl do vápna, nicméně střelu z úhlu mezi tři tyče nevměstnal.

To předznamenalo děje budoucí, Schneiderlin napálil odražený míč u malého vápna nad branku, obdobně pak mířil Capoue z hranice šestnáctky. Manchester se ve hře plné nepřesností a tím provázených ztrát balónu při přechodu přes polovinu hřiště uchyloval k rychlým protiútokům. Jeden takový pak chtěl přetavit v druhý gól Depay, ten měl na výběr přihrávku dozadu nebo překvapivou střelu z třiadvaceti metrů, brankář byl však u bližší tyče včas a jedovatý pokus vyrazil.

Stejná dvojka sehrála představení i v poslední minutě úvodní půle, kdy Gomes nezvládal odkop z vápna a po zemi přihrál nizozemskému hráči, který ale místo lobu volil lehkovážnou přihrávku spoluhráči v ofsajdu.

Téměř okamžitě po změně stran mohl vedení pojistit Lingard, který se po přihrávce Depaye ocitl sám před brankářem, který dalším dobrým zákrokem opět vyrazil. Manchesteru těsný náskok nestačil a svého soupeře trápili 80% držením míče během prvních deseti minut druhé půle, přesto se musel činit De Gea, který reflexivně zasáhl proti střele pod břevno Deeneyho, ten se k prudké ráně bez přípravy z hranice vápna dostal po výborném úniku střídajícího Akého a prozíravému přiťuknutí Ighala.

V 67. minutě utekl po pravé lajně Lingard, před vápnem našel Matu, který posouval na Depaye, jehož technický pokus jen těsně minul vzdálenější tyč. Vzápětí tak musel brankář hostů vytáhnout zákrok měsíce. McNair odvracel hlavičkou jen k Abdimu, jehož střelu do změti těl tečoval na malém vápně Smalling "dokonale" do spodního rohu u přední tyče, De Gea pak brilantním reflexem vyrovnání zabránil.

Jen chvíli poté podržel svůj tým znovu, to se rozsypaná obrana nedokázala vypořádat s Ighalem a Deeney zapálil další dynamit ve své noze, z vápna nicméně mířil přesně do míst, kde stál připravený brankář. K definitivnímu rozhodnutí vysílal v 83. minutě Blind Lingarda, kterého přesně našel čtyřicetimetrovým pasem, Angličan ale zkoušel lob trestuhodně ledabyle a Gomes měl snadnou práci.

Filmový příběh tak dopisoval Troy Deeney, na druhé straně si totiž školácky počínal Marco Rojo, jenž hloupě fauloval Ighala ve vápně. Z pokutového kopu pak suverénně vyrovnal Deeney a zařídil tak vyrovnání s Manchesterem United, tedy v utkání, na který už před lety slíbil vstupenky šesti spoluvězňům a podle zpráv svůj slib splnil.

Jeho román ale přinesl ještě poslední hollywoodský zvrat. se ovšem nekonal ani přes veškerou snahu Gomese, který v 90. minutě po rohovém kopu Perreiry famózně vytáhl chytrou patičku Smallinga. Následný závar po dalším rohu totiž zakončoval Depay, brankář domácích sice stihl zareagovat, k balónu se ovšem dostal Schweinsteiger, který prakticky z nulového úhlu poslal míč i s nešťastným Deenym za brankovou čáru. Ten se tak stal prvním hráčem od května 2014, který během jednoho zápasu vstřelil branku oběma celkům.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City1384128:2028
2.Manchester United1383219:927
3.Manchester City1382327:1326
4.Arsenal FC1382323:1126
5.Tottenham Hotspur1366124:1124
6.West Ham United1363424:2021
7.Everton FC1355324:1620
8.Southampton FC1355319:1420
9.Liverpool FC1355317:1520
10.Crystal Palace1361614:1319
11.Stoke City1354411:1219
12.West Bromwich Albion1352612:1717
13.Watford FC1344512:1416
14.Swansea City1335514:1814
15.Chelsea FC1342717:2314
16.Norwich City1333716:2412
17.Newcastle United1324713:2510
18.Sunderland AFC1323814:269
19.AFC Bournemouth1323814:279
20.Aston Villa13121010:245

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1251)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no ok jebem na to

Reagovat
Ed_Hazard

Luckeri, ako tradične

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí přeje připraveným

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian is love, Bastian is life.

Reagovat
smazaný uživatel

jen 19 gólů a stejně v čele

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Chelsea

Reagovat
Carrick

Jen více takto směšně zvolených sestav.

Reagovat
I am Mancunian

top of the league

Reagovat
scholes18

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Bayern +

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
eder

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

hateři poserte se

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

haha přesně tak

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Hokaido

My bysme tam 2:0 prohráli

Reagovat
Grahf
Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš, Ander

Reagovat
I am Mancunian

milacik

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chocholoušek už jede

Reagovat
niflheim

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nerobil niekto nejake algoritmy v Flowgorithm?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale co je na tom těžkého?

Reagovat
smazaný uživatel

este som nezacal, tak neviem len keby som potreboval pomoct. Nemam s tym ani nicim podobnym ziadne skusenosti, na strednej som vobec neprogramoval.

Reagovat
smazaný uživatel

no, uz som sa do toho pustil a neviem ako zapisem polia do tvaru matice.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

nakonec nezapsanému, prvnímu zásahu Bastiana Schweinsteigera v Premier Leauge...takze este stale je bez golu

Reagovat
iamek

To ho musi strasne srat

Reagovat
fenixLFC

ty si dobre otravny...mam na mysli to klamstvo v tej vete, ked ho nema zapisany tak proste to nie je jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

tak zasáhnul hráče, kterej ten gól dal proti svý vůli ...a radoval se z toho, jak kdyby ho dal on sám, nech mu aspoň tu větu

Reagovat
I am Mancunian

Deutsche Fußball Meister Bastiaaaaan <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

danke bastian

Reagovat
Infernoqt

Bastimu jsem to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie time

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

Na titulce má být Deeney, autor dvou branek

Reagovat
Swarley

suchý triko

Reagovat
Busby babes

presne. ale jsem rad, ze jsem to nevidel.

Reagovat
Swarley

taky jsem to nestíhal

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

boha jeho, veď na všetkých tých fotkách vyzerá úplne rovnako. How?

Reagovat
smazaný uživatel

sis nevšiml, že je černej?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda ti zajebani Mufani hlavne ze polka si priala nech da Deeney gol z penalty

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Hodina a furt ho to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi po hodine tu mufani zacali pisat tieto picovinky asi?

Reagovat
popltak

Neunášíš

Reagovat
smazaný uživatel

skor sa pozastavujem nad mufanmi

Reagovat
Free_player

haluzáci

Reagovat
Infernoqt

V příštím kole vlastně můžeme sami zabránit tomu, aby Vardy Nistelrooye překonal.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, už mě začíná pěkně srát

Reagovat
bbbauch

Skvely nacasovani

Reagovat
Hokaido

He's Done It!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Vardyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

v každom zápase po jednom góle? pekne si to rozložil :)

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
Tomanatura

Letos nejlepsi United striker Chicharito . Jen jim dej

Reagovat
Pagy

dávají mu to na stříbrném podnose. jen doklepává do prázdné

Reagovat
Tomanatura

Ronei neumi ani to

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

náběhy, výběr místa

Reagovat
Busby babes

to ma skvele. jen my bychom mu takove prilezitosti pravdepodobne nevytvorili.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva pro Aston Villu je, že se hraje jenom devadesát minut... ta špatná, že se během nich hraje fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle některých expertů tým na sestup a oni v listopadu útočí na první místo tabulky! Ať žijou Foxes!!! A další pro fanoušky Arsenalu za jejich bezbřehý optimismus.

Reagovat
smazaný uživatel

již 10 let

Reagovat
iamek

Chelsea to s bojem o zachranu mysli vazne

Reagovat
smazaný uživatel

ještě budou kousat no

Reagovat
Zark

norwich, prohrát s tragédama

Reagovat
smazaný uživatel

prodali

Reagovat
fenixLFC

neskutocne odovzdany vykon od newcastlu...ci uz od hracov, od mcclarena az po fanusikov. Vôbec by ma neprekvapilo keby sa na to zajtra mccaren vykasle

Reagovat
smazaný uživatel

Oooh Santi Cazorla

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

super chant ale

Reagovat
smazaný uživatel

4rsenal je zpátky na své pozici 4

Reagovat
Azza

Wenger to valí zase v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WBA 2 střely na branku a 2 goly. Čech už by to měl vážně zabalit. Pustí všechno, co na něj jde. Příště ať Wenger nasadí do branky pytel slámy a bude to lepší.

Reagovat
Azza

Už ani na tu Slavii by Čech neměl.

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
Counter

Jedna střela na bránu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Nechápem, ako je možné, že sme v druhom polčase nedali gól.

WBA to neprajem, sú mi brutálne nesympatickí, ale čo už, vybojovali si to. Nepodali nejaký skvelý výkon, ale stačilo to na nás. Ox a hlavne Aaron sa musia dať rýchlo dokopy a už nikdy v živote sa nezraniť, inak môžeme dať zbohom aj boju o titul.

Reagovat
Tuxedo

Neviem čo je viac (ne)reálne že získate titul alebo že Ox a Aron sa už nikdy nezrania

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa dozvedia, že im fandí "Mastný Chobot", kto vie, čo sa môže stať.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo chlapci Theo, nikoliv Aaron, pletete si jména. To je mnohem reálnější, že získá titul Leicester než Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Mikel Arteta in 35 minutes vs West Brom:

100% pass accuracy

0 tackles won

0 interceptions

1 own goal

Hair still perfect though

Žeru ho

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Leicester vede

Reagovat
off-olda

Chelsea Snad poprvé v této sezóně můžu napsat, že by nebyl na hřišti hráč, kterému by ten zápas nevyšel. Dokonce i Ivanovič se pochlapil. MOTM jednoznačně Matič, ale suprově hrál i Hazard. Líbil se mi Fabregas, Zouma, Terry a Kenedy. Slabší, ale né špatný zápas si vybral Willian a tradičně Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

James Wilson also missed the game due to a knee problem.

LVG debil ho zranil aby s nim vyjebal a nemusel ho dat ani na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAA !!! SYMPATAK A NEJLEPSI HROTAK SVETA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
Zaschrona

Paradni vykroceni do nejdulezitejsi faze sezony. Uzasny vykon cele te nasi ofenzivni ctyrky, i Mirallas byl z lavicky hodne nebezpecny. Temer pefektni vykon celeho tymu, jen tak dal. V dalsich 6 zapasech do konce roku budeme vzdy papirovy favorit na vitezstvi, pokud ma tahle sezona byt z hlediska ligy uspesna, chce to udelat poradnou porci bodu. A pokud budem predvadet podobne vykony jako dnes, muzeme mirit hodne vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

dneska jsem neviděl, ale hrajte super. O to větší škoda je tý blamáže s Učkama. Hlavně Deloufeu, Lukaku, Barkley a Stones letos naplnují ten očekávaný potenciál. Klidně můžete na to 4. místo myslet.

Reagovat
Zaschrona

Snad jo, ale to je fakt potreba tyhle vykony opakovat kazdy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Jediný sympatický tým z Liverpoolu (do príchodu Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Bod by stačil, ale bohužel to Cazorlovi nevyšlo, Joel taky spálil tutovku, škoda. Největší problém je jako každý rok marodka. Hlavně si zas postěžujme, jaká je to hrozná smůla mít zraněných 6 (s Coqem a Artetou 8) hráčů, kteří by se minimálně vešli na lavičku.

Jestli se Coq zraní na delší dobu, tak je po srandě, ale tak přece nikdo nemohl počítat se zraněním Artety, to je muž z oceli. Hlavně nikoho v zimě nepřivést, druhá volba bude po sezoně Bielik. Tohle jde na triko Wengera daleko víc než útočník, který nebyl k sehnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, už naozaj, Leicester musí v budúcom kole poznať, že na tieto priečky jednoducho nepatrí. Ak nás porazia v boji o prvé miesto tabuľky(!! !!) a nejaký chav menom Vardy prekoná RvN, bude to už fakt bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nedopadne jak minule na jejich hřišti

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Hokaido

Ajo,to bude možná přímej boj o čelo, to je hodně komický

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak MU by měl poznat, že s tím hnusem co předvádí pod LVG "na tieto priečky jednoducho nepatrí".

Reagovat
kiciN

vám se jen trošku začne dařit a zas všichni ostatní jsou lempli, hrozný...

Reagovat
PhilipS

Aspoň, že Ozil asistuje a Vardy dává góly. Svět je zdá se v pořádku... Dneska obrana neskutečně ospalá, Santi pomalej nerozhodnej, Joel škoda mluvit. Hrozně by v týhle fázi sezóny pomohl Rósa...

Reagovat
madlucas

preco je ten usaty chuj na titulke ?

Reagovat
Zaschrona

jeden ze dvou dvougolovych strelcu za EFC nebo Vardy by byla sakra lepsi varianta...

Reagovat
kiciN

nebo Arteta

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zpátky v boji o 4. místo

Newcastle, Villa a Sunderland ať se chytnou za ruce a táhnou do Champu. Dneska jsem poprvé viděl Norwich a hrají lepší fotbal, než jakýkoliv z těchto tří klubů. To samé Bournemouth.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budu fest fandit Liverpoolu, Leicester na první příčce by byl totálně boží Jim prostě nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Rainieri

Reagovat
Zark

Rainieri > Mourinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Prognóza: 19. místo

Druhá sezona bývá obvykle pro ligové nováčky tou nejkritičtější a v případě Foxes to platí dvojnásob. Klubové ambice sice odráží angažování tak zvučného jména na post manažera, ovšem aby Ranieri splnil očekávání a vytáhl Leicester postupně až do pohárové Evropy, potřebuje nejdřív v Anglii přežít. Na rozdíl od Pearsona svůj kádr nezná tak dobře, ani nemá takovou důvěru hráčů či fanoušků. A jen příjemné vystupování tady stačit nebude: boj o záchranu v Premier league totiž není žádná pohádka, kde dobro a slušné mravy nad zlem a podlostí vždy zvítězí...

(mka)

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Bavil jsem se tady o tom měsíc nato s fantomasem, proč všichni tak odepisovali Ranieriho, protože v drtivé většině byl hlavní argument Ranieri, a on mi psal, že není zvyklý hrát v dolní polovině tabulky. Vtip je v tom, že starej lišák se tomu elegantně vyhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Což expertum vůbec nedošlo, že když budeš hrát dobře, tak boj o záchranu řešit nemusíš. A přitom tak prosté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Kowe

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jazdec

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hokaido

skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Zmínka o pohárové Evropě tam je, takže suverénně napsané.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Counter

Ta číselná prognóza se mě btw. vůbec netýká, ale to ostatně sám dobře víš.

Reagovat
fantomas

No i tak tam zmiňuješ "přežití" a "boj o záchranu", ale nahoře Baggia jako ukázkovej generál po bitvě palcuješ. Legrační.

Reagovat
Counter

Zmiňuju to proto, že jsem byl ovlivněný vaší prognózou a nemohl tam psát totální opak, žejo

Baggia bylo nutné palcovat, protože má pravdu, to snad může udělat každý. Legrační seš ty, že to bereš moc vážně.

Reagovat
fantomas

Parádní alibismus.

Reagovat
smazaný uživatel

není nad internetové odborníky

Reagovat
Counter

Zas na druhou stranu, Foxes na prvním místě v listopadu netipoval nejspíš nikdo na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký vrabejka z Leicesteru určitě jo

Reagovat
fenixLFC

*kiwwi

Reagovat
Melda

Pánové, někdo stream na Liverpool?

Reagovat
Murtago

když pošleš webkameru poštou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Za to zbastlený zakončení si Coutinho ani ten gól nezasloužil.

Reagovat
Counter

Díky Liverpoolu pořád na dostřel titulu, easy pohodka

Reagovat
jacobT

V liverpoole vyliecili coqa?

Reagovat
Counter

Coq je nezničitelný

Reagovat
jacobT

Dufam

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to je nehorazna banda klaunov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

*ARSEnal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ten hnusný Newcastle už musí konečne zostupit

Reagovat
kissak

Tebe musí doma hodně mlátit

Reagovat
smazaný uživatel

Šialenec...Newcastle je tradičný klub, len majú kreténa majiteľa, kreténov trénerov, kreténov skautov... Hniloba ide od Ashleyho...

Reagovat
kissak

já myslím, že vysvětlování a nebo objasňování není zde na správném místě

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadrujem svoj názor. Nikoho nepoučujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Santiho 1. nepromenena ?

Reagovat
vodka

krása, Stoke 2 body od 5. místa, MU bod od 1.

Reagovat
Mimalu

tak už jenom 12 bodů na City

Reagovat
vladis271

Klopp#hype

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester Chelsea Arsenal Liverpool

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Dajte Kloppovi par prestupakov... A bude to bomba.

Reagovat
Infernoqt

jde nakupovat do Paříže?

Reagovat
tomasinho

This is sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

this is my sen

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nejlepší zápas sezóny a nikdo ho neviděl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to tak je, tak škoda pre všetkých lebo v Manchestri sa hral min. taký dobrý, ak nie lepší zápas ako v Madride.

Reagovat
Wat

Brutus!

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší ligu světa vede Leicester

Reagovat
REPLIKATOR

= Leicester nejlepší tým světa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Právě proto je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa natrvalo zdvihneme tak si fakt netrúfam ani v najmenšom tipnúť prvých 7 miest v tabuľke. Šialenstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bude aj tak štvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, tradice je hezky dodrzovat

Reagovat
smazaný uživatel

1. Leicester

2. Man City

3. Spurs

4. Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Vesmír by sa zbláznil

Reagovat
Mastný Chobot

keby bol Tottenham nad Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

1. United, 2.-3. Shity, 4. Arsenal

zbývá boj o 1 místo v top4 a adeptů je tam poměrně dost

Reagovat
smazaný uživatel

1. United...deluded

Reagovat
minoLFC

super futbal, super goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A Vardy víťazným gól budúce kolo predbehne RvN na jeho domovskom stánku. To je normálne vytesané v kameni.

Reagovat
smazaný uživatel

A navyše proti United

Reagovat
smazaný uživatel

naozaj?

Reagovat
LGT

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je?

Reagovat
smazaný uživatel

* na jeho domovskom stánku...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Áno. Vardy to dokáže na domovskom stánku, veď sa hra v Leicestri, tak ja neviem čo sa tu všetci tomu smeju a facepalmuju...

Reagovat
Jardin

Taky jsem chtěl dát nejdřív facepalm, ale to protože jsem myslel, že se hraje na United. Takhle ten výsměch moc nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlúpi dementi, no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že tam hraje City

Reagovat
smazaný uživatel

V Leicestri ale hrajú City

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Hokaido

Hraje se v Lesteru...

Reagovat
vrabejka

Je to taaam!! We are Liverpool!!

Naposledy jsem se tak bavil u našeho fotbalu a neměl moc velké nervy za Suarezové ery.

An iv té době jsme City tak nepřejeli! Kdo by to byl řekl že nejvyšší naše výhra bude právě proti City. Nemám slov. Fantazie. Užijme si euforii.

PS: City muže děkovat Hartovi že neschytali od nás 10ku

Reagovat
smazaný uživatel

ved ty si tak aj tipoval vysledok tak co si tak prekvapeny? ze sme dali gol naviac?

Reagovat
ian.rush

že po 13 kolech povede Leicester ligu... no povězte, kdo by to čekal?

Mj. Liverpool bomba !

Reagovat
Bayern +

LFC Pellegrini... snáď už vypadne. Hanba nad hanbu

Reagovat
smazaný uživatel

a nech ho nahradi Ancelotti

Reagovat
Bayern +

Peckovo.

Reagovat
smazaný uživatel

City skončí letos pod Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

zas Silva a Kompany nejsu out do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajici kolo, jeste Palace klepnout Sunderland pls

Reagovat
vrabejka

Manchester City 1- 4

goly: Firmino, Coutinho, Mangala, Skrtel

Liverpool FC vykradl Etihad Stadium a připisuje si tak nejvýšší výhru v aktuálním ročníku PL!

Zápas, který navždy zůstane v naší paměti. Zápas jsme naprosto ovládli. Hráli krásný kombinační, atraktivní fotbal se spousty šancí.

Dlouho jsem se tahle nebavil.

Zápas odstartoval ve velkém tempu. City okamžitě chtěli dat první gol ale nepoveldo se jim to, naopak udeřili jsme my.

Stopeři City udělali chybu v rozehravce míč potahl k pokutovemu umění COutinho, poslal ho Firminovi který poslal přízemní centr který si krásně srazil Mangala do vlastní brány.

A z daleka jsme nekončili. Lallana, Firmino, Coutinho vyšachovali totálně obranu City a Coutinho propálil bezmocného Harta.

A hned za pár minut jsme udeřili zase. Can uvolnil patičkou Coutinho který ještě vylepšil pozici pro Firmina a ten neměl problem uklidit míč do prazdne brany a dočkal se tak svého premieroveho golu v červenem dresu. Trochu nam zkazil naladu, když na konci poločasu krásno ustřelou skoroval Aguero ale stale to bylo vyborne.

Ve druhém poločase hned na začátku Firmino spálil asi 3 tutovky.

Trochu nám zamrzl usměv na tváři, když Milner poslal do uniku Sterlinga ten nahral Aguerovi ale Mignolet robinzonadou chytil míč jednou rukou!

A když Martin Škrtel z rohu krásnou střelou z 15 metrů krásně trefil míč do rohu branky, bylo jasné že vítězství bude naše!!!!

MOTM Migonlet, Firmino, Coutinho, Skrtel

Skvělé vítězství. Hráči si zasluží obrovský respekt. Děkujeme kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Foxes, pěkně. Každopádně Claudio tedy zatím všem pochybovačům celkem dává. Přeji mu to, je to sympaťák.

https://media.giphy.com/media/10gRAOIoC8xuV2/giphy.gif

Reagovat
smazaný uživatel

pripomina mi Galada

Reagovat
smazaný uživatel

Mnwe trochu Tywina Lannistera tým kľudom a schopnosťou mať všetko pod kontrolou

kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Dnes fajn výsledky, jen ta Chelsea to pokazila.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemudruj a běž radši vařit na zítra.

Reagovat
eliskafan

Jak může někdo fandit City i United? Napiš si tam ještě Barcu A Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

životní styl trolling to umožňuje

Reagovat
Mönchengladbach

Stěr

Reagovat
smazaný uživatel

Protože

Říkám

Eliskofan

Často

Tobě

I

Staré

Indície

Kuchyň

A

Plotna

I

Talíře

A

Lentilky

Kurva

Ypsilon

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s Madou

Reagovat
smazaný uživatel

mi nerikej, ze si pripadas vtipny...

Reagovat
smazaný uživatel

si piš

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Že si to do kráľovnej dovolíš... Eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

* aj Liverpool, inak súhlas.

Reagovat
avicii

super hra...top hraci pre mna dnes Firmino a Clyne, Skrtel tiez velmi dobre...skoda tych zbytocnich strat proti saints a crystal palace...ale Klopp to rozbehne

Reagovat
fenixLFC

clyne

Reagovat
LGT

? Vždyť hrál fantasticky.

Reagovat
fenixLFC

to teda nehral....dost casto tam nezachytaval nabehy, pokazil dost lahkych lopt....z celého nasho timu bol horsi uz asi len moreno a mozno milner v druhom polcase

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

"We only have a few places left. It is impossible to bring 20 or 30 players in," Pochettino said. "But today Tottenham is a very attractive club, not only for youngsters but all players.

"The way we respect the players, the way we try to play - for the big players and the young players it is a fantastic club.

"Tottenham today is one of the most attractive clubs in the world for all players, not just young players. We are starting to be attractive.

"Tottenham are a name at home and in Europe and now we need to be clever to improve."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

Firmino > Depay

Coutinho, Ozil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

dobřes mu to nandal ty kurvo

Každopádně souboj Firmino Depay je smrtíci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty drz Jany

Reagovat
smazaný uživatel

radši si čti SZ Oli

Reagovat
LGT

Jurgen Klopp has more away wins versus 'top four' in six weeks than Brendan Rodgers had in three years

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Jurgen Klopp has more away wins versus 'top four' in six weeks than Brendan Rodgers had in three years #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to fakt rodgers za tri roky porazil len United?

Reagovat
smazaný uživatel

city. my sme vtedy v top 4 neboli

Reagovat
fenixLFC

ani chelsea teraz nie je...bere sa asi United city arsenal a chelsea....na city neviem ekdy sme vôbec vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějaké tipy, jak vydržet dlouho vzhůru? Nepotřebuju se učit nic, jenom musím být vzhůru do šesti do rána.

Reagovat
Manik...

kafe?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem měl od 6 tři a solidně mne z toho bolí palice. Problém mám v hlavě. Jak potřebuju brzo vstávat, tak neni problém usnout ve 3 a teď usínám už po večeři od sedmi

Reagovat
Swarley

běhej

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, unavovat se moc nemůžu.

Reagovat
Manik...

šukej

Reagovat
smazaný uživatel

sám jo

Reagovat
Manik...

zavolej bábě

Reagovat
raduinho

Honit si ho každou půlhodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

honění je unavující jak prase právě

Reagovat
raduinho

Nedomyslel jsem to, už jsem ho dlouho nevětral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

nelži

Reagovat
smazaný uživatel

způsob si nějakou bolest, která ti nedovolí usnout, zlom si nohu třeba

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

jak ale?

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

(Tohle by měla být odpověď na většinu Masopustových otázek.)

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

pozreť sa do zrkadla HAHAHAHAHAAAAAAa

Reagovat
Lacko_Boh

ta malé a na konci

Reagovat
smazaný uživatel

nabudúce možes použiť caps lock

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
raduinho

Smrt ? Anebo si stáhni GTA nebo Mafiu a pař až do rána.

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela dobrej nápad, hru jsem nehrál ani nepamatuju, na usnutí nějaká střílečka. Nějaký tip na něco na horší comp? Naposledy jsem hrál Modern Warfare 2 a to se mi rozběhlo taktak, něco podobného a podobně starého?

Reagovat
raduinho

Call of Duty 1 ? to by mohlo zabrat tak 10 hodin a je to super hra.

Reagovat
smazaný uživatel

to má už moc předpotopní grafiku ne? Hrál jsem World at war a pecka!

Reagovat
raduinho

U mě dobrý. Nebo si dej Call od Duty 2 nebo Doom 3, to ti taky vezme tak půlku dne.

Reagovat
Manik...

Counter po netu

Reagovat
smazaný uživatel

ten mne má v ignoraci

Reagovat
smazaný uživatel

říkal do šesti do rána, ne do vánoc

Reagovat
Spasitel

Nejaká dobrá hra alebo seriálový maratón ale hlavne neležať v posteli

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

čůráku

Reagovat
minoLFC

otvorená zlomenina ruky...do rána nezaspíš určite

Reagovat
minoLFC

a bodlo by ak by si si ich zlomil obe a neotravoval tu

Reagovat
smazaný uživatel

s oběma zlomenýma rukama bych tu pořád psal menší sračky než ty

Reagovat
fenixLFC

hm.....nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

čerešne s mliekom, tatarak so šlahačkou a zapiť napríklad nefiltrovaným pivečkom...tých kombinácií je neúrekom. Skúšaj a najdi si tú svoju z ktorej ťa prežene. Veľa štasťia Ak nezabere(čo neverím) odporúčam rozmýšlať nad životom, nad všetkými svojimi neúspechmi, spraviť si na papier resumé života,kde si a kde si si myslel že budeš ako dieťa, ako veľmi si sklamal svoju rodinu a tak. Alebo ten nudnejší spôsob,Monster,pravidelné prechádzky, vlažná sprcha zakončena ľadovou N-sekundovkou

Reagovat
smazaný uživatel

ale on se nechtel zasebevrazdit..

Reagovat
Busby babes

kokain.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi, co Usty zase vyplodil v preview?

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

Že to nezvladnou tihleti už po tý době začínám chápat, ale proč to vadí tobě?

Reagovat
I am Mancunian

ako mozes napisat slepice ?!

Reagovat
Usty

Not this shit again.

Jak můžeš napsat, že kohout je v pohodě a slepice je urážka? Je snad fena podradnejsi než pes? Kocka nez kocour? Tenhle syndrom méněcennosti u fans Tottenhamu je unavnej už, ale u tebe se divím... Ještě že owny nepočítal slova...

Reagovat
I am Mancunian

mne to pride, ako.keby si do preview napisal miesto chelsea cukotka, ale whatever, neber to nejak vazne

Reagovat
Usty

Tak to vážně není to samý.

Reagovat
I am Mancunian

ok

Reagovat
smazaný uživatel

je snad Čukotka podřadnější než Chelsea?

Reagovat
fenixLFC

tak jedno je geograficky nazov a druhe nazov klubu

Reagovat
smazaný uživatel

a je to snad nějak urážlivé nebo hanlivé slovo?

Reagovat
fenixLFC

ty porovnavas neporovnatelne....to ako keby napisali na vas zidia/izrael

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marek, ide o to, ze oni maju ako znak / symbol klubu KOHUTA, cize SAMCA a nie naopak, nemaju tam nejaku nespecifikovatelnu drubez ako na obale na kuracich prsiach v obchode... na EF je to neospravedlnitelne, na fans webe alebo v diskusii mi to nevadi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu že tohle vadí hlavně slepicím, když to na jejich fan webu vypadá jak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

co tam jak vypadá prosímtě?

Reagovat
smazaný uživatel

bruce tam este pise?

Reagovat
fantomas

Ok, tohle je vlastně dobrej argument. Se divim (anebo ne), že ho owny s Iacobem nikdy nepoužili. Na znak sem nepomyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přišlo vždycky až moc očividné, než abych tím argumentoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se vysereš, pomyslíš na to, že si máš utřít prdel?

Arsenalu se říká Gunners, United se říká Red Devils, Leicesteru se říká Foxes (...)a ty nepomyslíš na to, že Tottenhamu se říká Kohouti?

Kdyby u tebe platilo nejdřív myslet a potom psát, nenapíšeš zřejmě ani čárku.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je krásny príklad toho ze tu argumentovať nemá cenu. Keď ani teba, jedného z tych ako tak inteligentných nenapadne taka obvious vec tak načo sa tu snažiť niečo písať vymetencom ako Cunter, Fenix, masopust etc. Des a hrôza...

Reagovat
fenixLFC

ze mas prave ty odvahu hovorit o argumentacii

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tusim este jednoduchsi ako Chobot...

Reagovat
Svatej

nene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

A proč musíš nutně používat slepice? Je k tomu nějaký jiný důvod, než srát fanoušky Spurs? Ale jestli opravdu máš tak slabý jazykový cit a nevidíš v tom rozdíl, tak se na nějaké psaní asi spíš úplně vyser.

Reagovat
smazaný uživatel

co kdyby ses na to vysral ty hm? Hlavně že tu každý používá Čukotka, ale slepice hned každého nadzvedávají,.

Reagovat
nemamvasrad

Kdyby byla Čukotka v preview o Chelsea, tak tu děláš show jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

ze spurs.cz Tottenham – čukotka 1:1

Tottenham pracoval v zápase velmi tvrdě, předvedl opravdu dobrý kolektivní výkon, všichni věděli, že se jedná o velmi důležitý zápas, čukotka se zrovna nacházela na spodním bodě své sinusoidy, v případě porážky by to s ní začalo být už hodně špatné a Tottenham by se v tabulce dostal před ní, vše vypadalo krásně – Spurs, díky přesné trefě Pavljučenka vedli 1:0, a drželi zápas pevně ve svých rukou, čukotku k ničemu podstatnému nepustili, bohužel zaúřadoval „faktor individuální chyba“ - v 70. minutě Drogba v rohu vápna nevěděl co s míčem, tak jej prudce nakopl směrem k bráně, Gomes jeho polovysokou střelu na střed branky, kde sám stál, nevyrazil, ani nezachytil do náručí, ale hodil si ji do branky……marnost nad marnost, aby toho nebylo málo, tak v nastaveném čase ještě fatálním způsobem šel zcela zbytečně do útočníka soupeře, aspoň, že následně chytil Drogbovi penaltu, jinak by měl na nějakou dobu po sezóně.

Tottenham tak zcela zbytečně ztratil dva důležité body a udržel čukotku ve hře……

Spurs (4-4-2): Gomes; Hutton, Dawson, Bassong, Assou-Ekotto; Lennon, Palacios (Sandro, 89), Modric, Bale; Defoe (Crouch, 60), Pavlyuchenko (Keane, 78)

Subs not used: Cudicini, Corluka, Bentley, Giovani

Reagovat
smazaný uživatel

je rozdíl fanweb, kde si každý může psát, co chce, a tady tento plátek, co si hraje na seriózní zpravodajství, kurvo vole

Reagovat
I am Mancunian

nesmutocne, ze v tom niekto nevidi rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

nesmutočné, opravdu, rip in peace smutečnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a chápeš tam tu nuanci Slepice rozklovaly, viď?

Reagovat
nemamvasrad

Protože kohouti neklovou, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

No není to pro ně tak typické jako pro slepice.

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

no ale v tom případě pěkně trapnej fanweb

aj na fanwebu bych očekával nějakou serióznost

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Syndrom méněcennosti? Zahoď tu klávesnici, než ti bude psychiatrem odebrána.

Reagovat
Busby babes

nic proti, ale proste slepice ma jiste konotace na urazlive oznaceni... kohout ne. Muzes to zkouset okecavat, ale tak to proste je.

Ta zenska je slepice rozhodne neni lichotka... zatimco, o chlapovi si asi nikdy neslysel urazlive rict ze je kohout. :-)

A Spurs jsou proste Kohouti, Slepice se pouziva jen jako urazka.

Reagovat
Busby babes

demagogie - 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká se tomu hrdost, ne syndrom méněcennosti.

Reagovat
fantomas

To se často překrývá a zaměňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak napr. ked sa nejaky tim napr. nazyva snezni psiy tak im predsa nebudes hovorit snezne feny a mysliet, ze je to ok a este slepice vyzne tak urazlivo, aj ked nimi HuriKane ci Iacob urcite su, ale treba myslet aj na tych normalnych fandov Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

OMG když tu větu myslí pozitivně tak proč by to slovo mělo být urážlivé?

Reagovat
LGT

Reagovat
nemamvasrad

Negři jsou skvělí v atletice. Nikoho to nemůže urazit.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je super srovnání

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Melda

Pobavil jsi mě

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

ty jsi dobra krava

Reagovat
Swarley

jako fanda olomouckých kohoutů bych s tímhle označením ale taky měl problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Kedy zacina MOTD ?

Reagovat
I am Mancunian

23:20

Reagovat
LGT

Link pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LGT
Reagovat
misinho7

ach dnes to bol den..jeden oblubeny tim schytal 4ku a druhy dal 4 ku... zaujimavy den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez Vardyho neskutečně zásobuje, mohl dát 4 góly dnes.

Reagovat
minoLFC

Ten McLaren di tie vlasy po každom zápase trhá?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech už letí aj s Ashleym...

Reagovat
Nikikrew

Jedine stastie pre nas ze City doma prehralo, asi jedine pozitivum.

Nechce sa mi moc vracat k zapasu. Iba tolko ze tie zranenia nas absolutne potopia smerom dole a toho sa obavam najviac. Dnes to bol fakt blbec zapas, dat si vlastny, Cambell neda z 5tky a Santi sa posmykne pri penalta, cele zle. Na strane druhej vykon nebol vobec oslnivy. Treba spravit novu seriu.

Reagovat
smazaný uživatel

okay, dlhe prispevky tu nemaju moc miesto, ale po dnesnej euforii to tu musim vypustit, sorry kiwwi

uprimne, vyhru som pred zapasom necakal a uz vonkoncom nie rozdielom triedy s tym, ze sme im mohli dat kludne viac, aj tych 6-7 kusov. je pravdou ze pellegrini postavil Man City zle a bolo pravdepodobnepo oznameni zostav, ze im ten stred v spojeni s novou stoperskou dvojicou fungovat nebude (Demichelisovi s Mangalom horeli kopačky pri rozohravke, lenivy Yaya branit nevie a nechuti mu to, nakoniec to Fernando neutiahol a vyslovene si krajana Fernandinha vyzadoval od zaciatku) napriek tomu to bola z nasej strany suverenita, ktora by prevalcovala akykolvek tim v PL. napadali sme, dostupovali sme na polovicke supera okamzite pri preberani lopty, boli sme velmi rychli a presni pri prihravkach v utocnej faze hry, z coho pramenilo kvantum vytvorenych golovych sanci

velmi dobre fungovala brazilska spolupraca, firmino ukazal to, s cim sem prichadzal..a to, ze je to nielen strelec a zbierac asistencii, ale aj hrac velmi platny pri napadani a tzv back trackingu, ktory je v dnesnom futbale z pohladu top ofenzivneho hraca/utocnika velmi dolezity. niekolkokrat z jeho tlaku obrana city zle rozohrala a dostali sme tym loptu na kopacky, resp. sme sa rovno rutili do nebezpecneho brejku - nehovoriac o jeho navratoch, konkretne jeden som si velmi dobre zapamatam, ked ziskal vratenim sa loptu spat. Pripomenulo mi to ten zdravy neunavny Suarezovsky typ hry (nie samozrejme tak dokonaly ako pri Uruguajcanovi), ktory robil bordel kazdemu superovi, ktory nam celil. Toto su vzdy veci, ktore si pri utocnikovi najviac cenim, pretoze viem, aky to ma celkovy dopad na hru. A preco konieckoncov vzdy budem zastanca tejto varianty namiesto tej, aby tam stal i ked nepochybne talentovany, no inak celkom odlisny typ hraca Benteke. Vzdy som bol zastancom utocnikov na sposob Suareza, Teveza apod. Konieckoncov na tom stoji aj hra nasho terajsieho lodivoda a som osobne velmi presvedceny o tom, ze bude chciet aj nadalej vidiet podobny sposob agresivnej hry bez lopty, co nam ponuka vpredu naozaj len typologicky vhodny hrac.

aby som skocil aj k inym hracom, velmi ocenujem progres Lallanu v tomto zapase. Po Kloppovom prichode uz na zaciatku ukazoval znamky progresu a dnes to skutocne nabralo na obratkach. Loptu odovzdaval (az na par momentov) v dostatocnom case, presne a bol platny pri rychlych vymenach lopty pri prechode. O cosi horsie a osobne mam s tym velky problem bol James Milner, ktory mi nie a nie prist na chut. Je spatny v kombinacii, nerozmysla pri hre a zatial na mna cisto posobi pracantsky, nicim viac ma nepresvedcil. Tiez sa mi nepaci, ze je nasim vice captainom a vedie nas v tychto zapasoch. V zapase dostal Can nepravom zltu kartu, o niekolko minut Aguero po horsom zakroku ziadna karta a nas kapitan absolutne bez emocii, co nam v dalsich minutach vobec nepomohlo, kedze pokojny sudi Moss pokracoval vo svojom psychicky labilnom vykone, kedy sa pri nasom naskoku nechystal piskat nic proti domacim, naopak nam to zratuval jedna basen. Tu mal jednoznacne vystupit a povedat co to, pretoze ten usek hry bol pre nas stale velmi krehky a nebezpecny. Coutinho hral inak s rozvahou, ako som u neho zvyknuty s vybornym rozhodovanim v momentoch akcii a opat povstal v sakra dolezitom a velkom zapase. Can velmi dobry na lopte, obetavy pre tim, dnes urobil kus ciernej roboty spolocne s Leivom a ich fungovanie bolo v tomto zapase velmi dobre. Co sa tyka krajov obrany, vyzdvihnem Morena a jeho adaptaciu na ostrovny futbal plny suboji, kde sa naucil vyborne staviat pred loptu a pouzivat tela, mozno pomohli konzultacie s krajanom Enriquem, boh vie..kazdopadne velmi dobre zahrane aj co sa tyka ofenzivnych veci. Nie tak spokojny som uz s Clyneom, od ktoreho mi stale chyba ta vacsia drzost, akoby ho stale cosi viazalo. Anglicky syndrom nemohucnosti urobit rozdiel v danom momente? Neviem, ale mam pri nom velmi zmiesane pocity. Okrem toho mu z kraja velmi casto centroval nebezpecne Kolarov co boli stiplave lopty na male vapno - tie lopty boli vyrobene a usite na hraca typu Dzeka, ten nastastie v modrej casti Manchesteru uz neotravuje a my sme to uklidili.

Co sa tyka stoperov, Martin by mi nevadil, ak by sa nedopustil toho stupidneho vybuchu pri gole, kedy sa to rozhodne dalo zahrat lepsie. Stoper je velmi haklivy post na chyby a ak chce byt top, tychto veci sa skratka musi konzistentne vyvarovat. Opat si to trosku skomplikoval, no na druhu stranu dal azda najdolezitejsi gól zapasu, ktory rozhodol o tom, ze to nebude drama ale sladke dokracanie k vyhre v zapase..Lovren aj napriek nevyrobenej chybe a vcelku slusne odohranemu zapasu stale na mna pôsobi rozstrasene a neiste pri zakrokoch, nemozem si pomoct ale mam pocit ze Dejan ma v sebe blok z nocnych mor Bolasieho a dalsich vyhoreni, ktorych sa nezbavi a budu sa vlacit s nim.Rozhodne nie som pokojny ked super utoci cez neho, nastastie to dnes vsetko dopadlo fajn

8 bodový deficit na celo tabulky, v PREDvianocnom obdobi PL neznamena nic, sam som zvedavy ako sa bude sezona vyvijat. Kloppov rukopis mal immediate effect a myslim ze grady to bude mat este vacsie ked si dosadi na vo svojom pohlade citlive miesta nove posily. V top 4 verim

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tohle přečte je machr.

Reagovat
smazaný uživatel

to musel být dost dobrý zápas, že jsi i ty vylezl z kanálu a něco napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po Chelsea som tu nenapísal ani slovo to bol tiez slusny zapas..bohuzial nie kazdy zije den co den na eurofotbale howny

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ty žiješ na EF jenom když se daří

Reagovat
smazaný uživatel

takže proti Chelsea sa nam tvojim rozmyslanim nedarilo..okay, dosť už

Reagovat
smazaný uživatel

lol ty seš fakt mentál

Reagovat
smazaný uživatel

stále tie isté tváre

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Manchester City není ve spodní části tabulky jako nějaká Chelsea, to taky nejde moc srovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

takze som podla teba fanusik len ked sa dari..len tak pomimo, to by som asi nebol na ten Liverpool tak naviazaný, ked v poslednych rokoch vyhral pri porovnani s konkurenciou holý kokot

Reagovat
smazaný uživatel

možná je to tím, že si špatně stanovuješ, kdo je konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

vy určite ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Kloppem se na náš level třeba časem vypracujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem... Oni sú už aj pod Evertonom. S nami sa porovnávať absolútne nemôžu

Reagovat
Mastný Chobot

ja by som chcel fakt vidieť, ako vyzerá pozícia Tottenhamu v tvojej hlave to musí byť krásna rozprávka

Reagovat
smazaný uživatel

az taky deluded ako miestny gauneri nie som, ale je to celkom fajn no

Reagovat
Mastný Chobot

vidím, no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

duso is back

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
fenixLFC

s názorom na bentekeho suhlasim, o milnerovi tiez, rozhodca takisto. Ale moreno??vazne? ved bol v prdeli neskutocnym stylom, v prvom poclase nebezpecenstvo hrozilo iba cez jeho stranu. Pozicne uplne mimo, rovnako ako clyne nabehy absolutne nestihal, suboje prehraval, furt mu tam musel prist na pomoc emre alebo niekto dalsi aby boli dvaja na jedneho. A lovren teda dnes roztraseny nebol, jedine zavahanie bolo ked mu zozadu zobral loptu hrac o ktorom nevedel. Inak dnes zahral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

No jako on se Benteke bude ještě kurevsky hodit do těch zavřených obran, které budou betonovat. A s tím máme moc sezon v řadě velký problém, týmy z top 4 umíme potrápit i porazit, ale pravidelně ztrácíme body z papírově slabšími týmy. To je podle mě úkol č.1 naučit se je porážet. Jinak ohledně rozhodčího v zápase mě teda přišlo, že pískal hodně pro nás (mimo Canovu žlutou). A ještě musím nesouhlasit s názorem na Lovrena, mě teda včera přišel kurevsky sebejistý s porovnáním z jiných minulých zápasů.....

Reagovat
smazaný uživatel

No koukám na nás podruhé a to je prostě herní progres jako prase, ať mi nikdo neříká, že to za ty 2 měsíce nevidí, jsem velký optimista, tohle byl ten zlomový okamžik, už se to jen v lepší obrátí 12 bodů na top 4 není absolutně nic nedosažitelného. A když se kouknu jak se to nahoře mlátí mezi sebou, nevylučuji nic. A doufám, že se do toho kádru nebude moc sahat, mimo Falcaa, jdnoho hráče do obrany, případně do zálohy. Byla by to sviňárna, ale v stáhnul bych si v zimě Akeho, Bamforda a Kalase a nemusel by přicházet vůbec nikdo.

Schytám za to výsměch, ale pořád si stojím za tím, že náš kádr dává větší smysl, než u Arsenalu a City. Čelo prostě konstantně ztrácí

Naprosto beze srandy podle mne má aktuálně tým a výkonnost Manchester United, Leicester a Tottenham. Očekávám obrovský propad u City a Arsenalu.

Reagovat
Godwinson

Liverpool na titul Klopp

Reagovat
I am Mancunian

Van Gaal on Ronaldo: "Of course we would look. We look at all the players, not just Ronaldo. Let's wait and hope."

Reagovat
Zaschrona

Everton with Deulofeu this season: 23 goals in 738 mins, goal every 32 mins. Without: 9 goals in 762 mins, goal every 85 mins.

Reagovat
fantomas

Hlavně už pět áček a za "21" to tam taky jako kápo chystá v jednom kuse.

Reagovat
Zaschrona

Dokonce uz 6 dle TM. A taky uz jen 3 goly a bude nejlepsim strelcem spanelske U21 vsech dob, coz by dost mozna mohl dat - do Euro U21 v roce 2017 ma jeste casu dost. Fakt mam radost, ze pote, co jsem ho tady dlouhe mesice branil a hypoval, tak Gery zacina ukazovat, co v nem je.

Reagovat
fantomas

Hm, Squawka tweetovala 5, a i to ale má bejt nejvíc ze všech U21 hráčů napříč top ligama.

Reagovat
Zaschrona

Oni to asi pocitaj na Transfermarktu nejakou trochu jinou metodikou, setkavam se s tim, ze tam vetsinou maji hraci vic asistenci nez na Squawce/Whoscored. Asi holt na tohle nepouzivam ten nejmodernejsi server. Kazdopadne je to jeho cislo impresivni.

Reagovat
Busby babes

bude zajimavy, za kolik ho prodate.

Reagovat
Zaschrona

Barca ma v lete 2016 a 2017 pravo zpetneho odkupu, do te doby tohle nediktujem. Ale zas je to pry konstruovane tak, ze pak zas mame pravo pripadneho zpetneho odkupu, pokud se ho Barca nasledne bude chtit, po tom jeho pripadnem nakupu zpet, zbavit.

Reagovat
Busby babes

takze si ho budete prehazovat tam a zpatky dokud neukonci karieru.

Reagovat
Zaschrona

Snad bude takovy buh, ze Barcu odmitne (prece jen, pokud je vidina toho, ze tam ta trojka vpredu bude hrat jeste docela dlouho...) a zustane

Reagovat
Busby babes

taky jsem si ho pekne na zacatku draftnul. You have to wait and see...

Reagovat
Zaschrona

snad se teda taky s Fabregasem dockam

Reagovat
Busby babes

doufam ze ne. ne ze bych byl skodolibej, ale (ale jo, jsem!!! ), celkem bych te Chelsea pral jeste horsi umisteni nez to nase 7. misto. at je trochu veselo.

Reagovat
Zaschrona

Taky nejsem proti, porad stejny tymy vpredu jsou nuda. I Arsenal uz by taky jednou mohl neskoncit na prickach zajistujici LM.

Reagovat
Zaschrona

*at si tu LM uhrajou pres vyhru v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dík za Firmina

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Vaaaaaaaaaardyyyyyyyys sssss omlúvam so všetkým zúčasteným, som najebanyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám čas na příspěvek.

https://media.giphy.com/media/149EV8wlV75ZQc/giphy.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

dneska s vykonom spokojnost, hra bola pohladna, zapas sme az na zaver mali cely cas pod kontrolou ....... individualne dneska potesil asi kazdy, az na par hlupych chyb u Brana a Costu, ktory sice dal gol, ale pozicne bol dneska tak nejak mimo, asi 2-3 krat sla prihravka z kridla pred branku a on niekde okolo penalty .... a co sa tyka celeho timu, mne osobne sa nepacil ten nas klasicky problem ze sme to prekombonovavali, namiesto niekedy jednoduchej strely sme tahali loptu az do situacii, z ktorych goly nepadaju ...... a to vypytavanie si penalt dneska? wtf? Costa, Pedro a este jeden, namiesto aby skusili dat gol, tak po malom kontakte idu k zemi, neviem co to skusali dneska

Reagovat
kvasha16

*asi este ten Pedro bol taky priemernejsi dneska... a ta Maticova sanca wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nespím bitches

Reagovat
I am Mancunian

zlamal si si tu ruku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, byl jsem přenavenej, že už prostě nešlo usnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej je vlastne duvod tveho nespani?

Reagovat
smazaný uživatel

Partnerka pracuje do noci, resp do rána a když pro ní chci jet a mít s ní pak sesynchronizovaný zbytek dne, tak pokud to jde, když je přes noc pryč, tak se snažím být taky a něco dělat. Mám problémy se vstáváním a když pak pro ní jedu hned po spánku, tak to nedělá moc dobrotu vzhledem k tomu že někdy jedu už ve 3 jindy až v 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Co proboha dela, ze to ma tak nepravidelne?

Reagovat
smazaný uživatel

Event akce...

Reagovat
smazaný uživatel

Do dneska jsem mel za to, ze to jsou synonyma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt uz se nalep na nekoho jineho. Je to trapne.

bte preklad je synonymum od kdy? A jeste navic ne vubec presny. A docela zajimave ze lidi od fochu toto spojeni pouzivaji casto, ja si ho nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy je to stejný slovo v jiným jazyce synonymum?

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že kdyby ses mne jednou nesnažil utřít, tak tě začne svrbět pinďourek, ale tady jsi těžce mimo, opět.

http://i.imgur.com/cxbbbgz.png

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže event je normálně převzatý do češtiny, stejně jako například komparace a srovnání a x tisíc dalších cizích slov, takže si s tou tvou definicí synonym trochu ustřelil, jako vždy

Zas jsou mimo všichni okolo. Až jednou někdo pochopí tvojí genialitu a začne tě někdo brát vážně, budou všechny světový problémy vyřešeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Prevzate to samozrejme neni. Znas tu definici evidentne blbe. Coz jsi zase dokazal. S zadnou moji definici jsem neustrelil, to je z pomerne uznavaneho slovniku. Ale vysmej se vlastni vlbosti jak chces. Pravdu to nezmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak klasika, ja ti dam nwkolik jasnych argumentu podlozenych dukazama a ty se hloupoucce snazis argumentovat pocity

Reagovat
smazaný uživatel

jasný důkazy podložený argumentama to jsou možná v tvým omezeným světě

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný, ale pořád je to o moc víc než jsi tu předložil ty, což je vlastně nic, pokud odečtu vysmívání a pocity.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi totiž furt nespokojenej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezda strejdo? Kdyz se pouziva anglicke slovo nutne nemusi byt prevzate. Toto je proste cizi termin pro ktery neni vhodny ekvivalent. Prevzate slovo je neco jiného

Reagovat
fantomas

Event rovná se prostě akce, událost. Jednoduchý jak facka.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste nerovna důkazy vyse

Reagovat
fantomas

Pravda, ještě taky disciplína.

Žádný důkazy nevidim. Co se teda rovná event? Protože v českym výkladovym slovníku to nikde nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/cxbbbgz.png

tohle nevidíš jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jaký výkladový slovník máš:

"Neexistuje jednotná definice slova event, ale jako nejvýstiћnější shledávám : „Event je speciální událost, představení nebo velmi výjmečný záћitek vnímaný všemi smyslovými orgány“.

Pořádáním events se zabývá speciální druh marketingu, takzvaný event marketing, který se často překládá jako „pořádání akcí“. Tento druh marketingu má nejvíce společného se sponzoringem, jelikoћ je v řadě případů zaměřován na pořádání velkých akcí, galavečerů, koncertů atd. Takovéto události se těší velké pozornosti médií a tím se plní i základní funce klasického marketingu, kterou je reklama. Event marketing vychází z teorie, ћe si lidé zapamatují nejlépe to, co sami zaћijí."

Reagovat
Mastný Chobot

event = událost

akce = událost

Je to to isté, do piči, a nerieš už zas pičoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

hm není to to isté ani náhodou

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

jako myslíš, že když se 2 slova překryjí v jednom významu, že je to tak ve všem? Víš ono je v marketingu event dost terminus technicus a česky to logicky dokonale přeložit nejde.

Reagovat
Mastný Chobot

vo sfére marketingu nech si to je, čo chce, v hovorovej reči je to to isté a "event akce" je proste pičovina. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož pracuje v marketingu, tak jak to mám napsat ty strejdo slovenskej? "Tento druh marketingu má nejvíce společného se sponzoringem, jelikoћ je v řadě případů zaměřován na pořádání velkých akcí, galavečerů, koncertů atd." Event - druh marketingu

Reagovat
Mastný Chobot

"Nazdar."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se pak nezapojuj když nedokážeš držet krok Jarmile.

Reagovat
Mastný Chobot

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No... ale já v tom marketingovym textu, cos odcitoval výše, žádný slovní spojení "event akce" nevidim. Tak co to tu furt splétáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je co za výkladovej slovník?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde píšu, že je to z výkladového slovníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak je tohle jakýmkoliv způsobem relevantní zdroj?

Reagovat
fantomas

No, tak proč potom nenapíšeš, že dělá na "eventech" a dodáváš tam ještě tu "akci"? To je to, čemu se tady divíme všichni, protože obojí vesměs popisuje totéž.

Reagovat
protiproudu

protože jsou to debilové a neumí ani česky ani anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš je, tupce. Je to s nimi marný boj fight.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu, v Hradci je klub jménem Event, takže... ehm.

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě furt funguje?

Reagovat
fantomas

No.. je vlastně možný, že nefunguje. Nebyl sem tam ani nepamatuju.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jses frajer

Reagovat
bbbauch

Dik za info

Reagovat
Swarley

According to Sky Italia journalist Fabio Caressa, Manchester City have agreed a deal to bring Italian maestro Andrea Pirlo to the Etihad in January.

Reagovat
smazaný uživatel

Načo preboha?

Reagovat
Swarley

čo ja viem, ale bylo by zajímavé ho vidět v PL

Reagovat
M0rb1D4S

Vlastní legendy nemají, musí si vždycky nějakou na chvíli půjčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Delph sa určite poteší

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych byl vcelku zvědavej...

a pro City by to bylo jen dobře.. pořád má tu kvalitu a představ si, co by s pár jeho pasy převedli hráči jako Sterling, Aguero, DeBruyne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super výsledky.

Reagovat
vladis271

Ale očakávam, že takýto fucík začneme hrať aj proti ľahším váham. Zase nemôžem chcieť všetko v prvú sezónu, ale aspoň je vidieť kde sú tie medzery. Dať mu 2 prestupáky, balík prachov, jednu preseason a verím, že hra začne mať kontúry vzdialene pripomínajúce šialenstvo ako v Suárezovej ére.

Reagovat
fff

Inak podla mna teraz dost pomohla repre pauza, Couts a Firmini myslim mali volno a ta energia bola citit.

Reagovat
Manik...

Hráči City se snad s Realem domluvili kdo předvede horší výkon ...

Hráči zápasu Danilo a Sagna... To, že se Sanga pořád drží v City, nejde rozumem chápat...

Vůbec se celá obrana předvedla... Nicméně mít v týmu Sagnu, Demichelise a Clichyho to nemůže nést ovoce. + věčně nevyrovnané výkony Mangaly, pak lze prohrát i s Liverpoolem

Reagovat
Swarley

doteď se naopak Sagna dost chválil, ne? u něj to spíš bude jen nějaký výpadek

Reagovat
Manik...

To byl asi 1 zápas před nějakými 2-3 týdny, kdy jsem ho chválil i já, ale to byla hodně světlá výjimka, jinak je spíš otřesný

Reagovat
Swarley

ok, City nesleduju, jen z toho co jsem slyšel jsem si teda myslel, že mu to právě docela jde...

Reagovat
tomasinho

Tak Fernando a Demichelis a Mangalou byli ještě horší.

Reagovat
Manik...

To ani náhodou, přes Sangu by přešel i Krejčí... Skoro všechny góly šly přes jeho stranu a za většinu mohl, super výkon

Reagovat
tomasinho

Neříkám, že byl dobrý, byl taky hrozný, ale Mangala s Demichelisem byli minimálně stejně špatní, Fernando tam byl taky úplně k hovnu v té záloze.

Reagovat
Rssa

Naopak, hraci LFC a FCB se domluvili, kdo predvede lepsi vykon

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool nááídhera. Nevidel som, ale výsledok ma veľmi potešil, super, to som fakt nečakal.

Reagovat
kvasha16

100. pre viac takychto prekvapeni ako Leicester

Reagovat
kvasha16

fck, zly clanok

Reagovat
bbbauch

Fans Arsenalu, jake jsou letosni cile?

Reagovat
Nikikrew

titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

nezvladas.

Reagovat
Nikikrew

No daj teda argument ze preco nie a daj teda najvacsich aspirantov na titul

Reagovat
vladis271

musíte tento rok.

Reagovat
Mastný Chobot

boj o titul a trofej

Reagovat
J0EL

Aj ked bude dost to zalezi na Coqovom stave. Nejake info uz je?

Reagovat
Mastný Chobot

Arsene Wenger says that the knee injury suffered by Francis Coquelin is ‘more severe’ than the calf problem which forced Mikel Arteta off today.

Je to v píči proste, no. Viac budeme vedieť po dnešku, ale rátam, že menej ako 2 týždne to nebude.

Reagovat
Nikikrew

nakup DMka v zime je povinnost!

Reagovat
smazaný uživatel

To už byl někdy před 3 lety.

Reagovat
Mastný Chobot

Potom by sme nemali Coqa asi. Ťažko povedať. Včera som zrovna rozmýšľal, že či by som vymenil Schneiderlina za Coquelina, keď som pozeral MU a Arsenal a... nevymenil, som rád za to, ako to dopadlo. Ale teraz to treba riešiť, no.

Reagovat
J0EL

Morgan je fajn, ale pri Coqovej forme/kvalite by si proste musel sadnut. Kazdopadne back-up je potrebny. Vcera to bolo krasne vidiet ako sa nam to bez neho rozsypalo za par minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže 1 TOP DM je málo, pokud chcete pomýšlet na ten titul.

Reagovat
Usty

Co to je za blbost? Chelsea loni 1 Matić stačil úplně s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky bylo štěstí, že se celému týmu úplně vyhýbala zranění. To si v Arsenalu nedokážu představit.

Reagovat
bbbauch

To si nedokaze predstavit ani fanousek Arsenalu

Reagovat
Jardin

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

1 TOP DM stačí, ak má aspoň nadpriemerné krytie, čo u nás zjavne nemá, no. To je chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

titul.. po tom, jak je letošní liga vyrovnaná a ztrácí uplně všichni, nemůže být jiný cíl než právě titul. ať to skončí jakkoliv, je čas si nasadit reálné brýle uznat, že i když ten kádr má mezery, tak letos je ta šance velká.. a nehodlám tu sedět s posranými řečmi..

Máme v týmu Ozila, Alexise, Ramseyho, Čecha, Kose.. mladý pušky Bellerina, Coqa, zatím podprůměrně hrajícího Oxe..

Bude důležitý zimní přestupový období a to, jak v něm Wenger zareaguje. Neříkám, že je třeba nějak na silu posilovat. to vůbec ne! ale nějaká příležitost by se naskytnout mohla (obrana, útok) a třeba trochu okysličit ten tým, byť i třeba odchodem nepotřebného hráče.

Reagovat
Zdechlina

Odstranit Wengra

Reagovat
fff

Coutinho is 23. TWENTY THREE. He cost us £8million. EIGHT MILLION POUNDS. Jesus Christ on a bike. #Coutinho #LFC

Reagovat
fff

Ked ma pri sebe fakt kvalitneho hraca (Sturridge, Suarez, Firmino), tak ide vykonminhned vyrazne hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

no jasně, že pokud má takovej hráč vedle sebe někoho pohyblivýho, že jde nahoru. S dřevama jako je Mario, Benteke nebo Lambert prostě nemá jak hrát. Proto jsem tu černou dylinu nechtěl, vůbec se nehodí a na střídačku drahej.

Reagovat
fff

Tak ja som ho tiez nechcel, za takú sumu duplom, no co uz narobime.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Benteke vám tady dělá užitečný camea z lavičky, produktivitu nemá vůbec marnou, spíš naopak, ale ne, vy si furt pojedete tu svou o "(nepoužitelnym) dřevu". Černou dylinu jako že sem vůbec nezaregistroval radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je výbornej a hrozně nedoceněnej..

Reagovat
fff

Len to je to ...

To co sme sa tu bavili pred sezonou, ze sa k nam skratka nehodi, sa ukazuje ako pravdive a mohol si pisat co si chcel.

On je skvely hrac, uz minule som pisal, ze som si ho celkom oblubil, v tom v com ma silne stranky je absolutne uzasny. A vobec si nemyslim, ze je nedoceneny. Je doceneny za tie veci, v ktorych je silny.

Ale nie je silny v tych veciach, ktore LFC ako klubu vyhovuje.

Uz predtym sme pisali, ze napr. s Coutinhom to nebude fungovat a sokujuco, ono to nefunguje.

A skratka ja nanho nemozem a nechcem nadavat, nehra zle, hra tak ako vie a v com je silny. To je vsetko fajn. Ale za 32m libier ... nie som z toho stale nadseny. Na druhu stranu pridu zapasy, v ktorych nam prave hrac ako Benteke neskutocne pomoze, nejake goly bude davat, pretoze kvalitu samozrejme ma velku. No nemyslim si, ze by napr. bol u nas hrac jednoznacne do zakladu. Co pri tej sume 32m libier ... nie je uplne v poriadku a nemozes sa cudovat viacerym fandom LFC, ze im to nie je po chuti.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Da se souhlasit. Poraf je to hrac,co ti odevzda na hřišti maximum,cerna dilina je Balotell,ne Benteke,proto ten vysmech je na miste

Reagovat
fantomas

Dá se souhlasit s částma. Vlastně to fff zformuloval celkem hezky. Ale jeho užitečnost se pořád podceňuje. Pokud se nemýlim, tak vám i jen z tý lavičky výrazně pomohl vyhrát 2-3 zápasy.

Reagovat
cristiano.K.

pamatuješ dobře, na druhou stranu, je to čtvrtý zápas,kdy střelecky selhal (Arsenal, Kazan-tam trefil smolně tyč, Crystal Palace a ted neproměnil bezvýznamnou šanci za rozhodnutého stavu). Zase se na to musí koukat trochu s nadhledem,proti vám byl výborný,ale nedal goly, jebat ho,že jako střídající hráč trefil tyč proti Kazani taky nebudu. Prostě ta kritika není na místě

Reagovat
fenixLFC

kritizuje sa to co sa kritizovalo od zaciatku, teda spolupraca s coutihnom a to ze sa nehodi do rýchleho futbalu aj ked fantomas tu brblal ze to tak nie je a ze sa hodi.Nehodi, ja si neviem predstavit ze by bol namiesto firmina/lallanu a hral to co oni. A o to ide. preto sme chceli tym a la sturridge, suarez a podobne, pretoze sa do toho hodia. Navyse nepresviedca ani strelecky, ked dal sice gol AFC ale ten nemal platit, proti arsenalu nedal uplne jasnu sancu ten zvysok ako ty pises, proti hartovi to tiez bola vylozena sanca, ktoru ked ma byt utocnik cislo jedna proste musi premienat....v skratke, nie je lepsi ako sturridge, ano je to iny typ utocnika, do niektorých zapasov pomoze (po prichode proti chhelsea to zmenil, ale to by zmenil prichod aj sturridgea), ale od hraca za 35 mega cakas nieco ovela viac nez co mohol robit (sice horsie ale teoreticky to iste) lambert...nie je to hrac pre live, nikdy nebude, to sa tu tvrdilo od zaciatku len niektorym sa to furt nezda a furt sa budu hadat.

Reagovat
fantomas

"aj ked fantomas tu brblal ze to tak nie je a ze sa hodi"

To je právěže úplná píčovina no. Co já sem tady neustále odmítal byly akorát zvěsti o kopytu, druhym Carrollovi, druhym Balotellim, jednodimenzionálnim hráči a podobný kraviny. Sám sem jasně napsal, že za tu cenu ste mohli nakoupit líp - si klidně projeď ten ownyho zázrak. Vtipný spíš je, jak mu furt omlacujete o hlavu něco, za co v zásadě vůbec nemůže - ačkoliv hraje uplně v pohodě a dělá důležitý "kanadský body". Hrozná umanutost.

Reagovat
fenixLFC

co je na tom umanutost ze to co sa na nom kritizovalo uz pred prestupom sa ukazuje stale a stale dokola?? ty si nielenze odmietal reci o druhom carrollovi, ale vysmieval si sa za vsetko co sa na nom povedalo. Je lepsi nez mario aj andy, to je jasne, ale v mnohom je si s nimi podobny. Neviem ci prave jednodimenzionalny hrac, ale to, co by sme chceli vidiiet, to teda on v sebe pri vsetkej ucte nema. v pohode hra, ale za tu sumu chces proste nieco viac nez pohodu. a budem sa opakovat, jeho najsilnejsie stranky a najsilnejsie straky toho timu proste dokopy nejdu, ale to ty ako keby cely cas ignorujes. my o nom netvrdime ze je to poleno ako carroll alebo mario, ale to, ze je pre nas rovnako zbytocny (ked to poviem explicitne) ako henti dvaja

Reagovat
fantomas

No, to řikáš ted, ale já si moc dobře vybavuju ty komentáře před jeho příchodem, který byly ohledně jeho herního stylu mnohem omezenější.

Reagovat
fenixLFC

ja pisem stale to iste

Reagovat
salami

celý je to o tom, že kdybyste takovýho hráče koupili za 15M, tak je to tak akorát, spolehlivě střílí goly, je výbornej ve vzduchu, rozšíří vám kádr a taky možnosti jak hrát, ale za dvojnásob tý částky je z toho prostě zbytečnej luxus, nic víc, nic mín, leda že by Klopp začal hrát na 2 hroty, pod kterejma bude operovat Coutinho

Reagovat
fenixLFC

aj keby zacal hrat na dvoch hrotov tak ideal by tam furt boli sturridge s firminom

Reagovat
cristiano.K.

Pises hrozný hovadiny,nemá smysl se vyjadrovat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

V zime ked united kupi dobrych dvoch utocnikov a kreativneho zaloznika moze byt stoho titul..

Reagovat
Busby babes

jasne, treba 4 utocniky. at muzou pak na te tribune dobre hrat karty.

Reagovat
habinity

Jarine radsej nemat ani jedneho utocnika?ako vcera ne? Rooney to neni utocnik ani, mi vlastne klasickeho utocnika ani nemame rooney podhrot alebo duch akoby ani nebol martial depay kridlo fella zaloznik wilson sa za utocnika neda ratat takze kludne dvoch by som prijal.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Martial kridlo

Reagovat
habinity

Ano martial hraval v monacu kridlo a martial tiez prisiel ako kridlo

..len po strasnej neschopnosti nasich utocnikoch presedlal na hrot..asi tolko ktomu co to vobec nesledujes?

Reagovat
Busby babes

tak urcite.

Reagovat
Busby babes

btw. i v Monaku nastupoval casto na hrotu.

Reagovat
r.mrazik

“Maybe we have to buy a left-back in January,” Van Gaal told the Sunday newspapers.

Reagovat
Mastný Chobot

Avg Points/game under Wenger

Aug 1.90

Sep 2.10

Oct 2.13

Nov 1.60

Dec 1.97

Jan 1.93

Feb 1.99

Mar 2.22

Apr 2.10

May 1.95

Aspoň, že už je dvadsiateho druhého

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jardin

Reagovat
r.mrazik

koukam na sestrih poolu a city a co to tam obrana city proboha predvadela? okresni prebor

Reagovat
Dominator

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

OptaJoe ‏@OptaJoe 10 min.před 10 minutami

4 - Liverpool have won all 4 games that Roberto Firmino has started under Klopp after winning none of the 4 started under Rodgers. Zest

Klopp

Reagovat
Rssa

Jak zahral Koscielny a dalsi Francouzi?

Protoze jak v El Clasicu, tak vcera v City byli Francouzi jedni z nejhorsich na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dal gol, tak asi dobre...

Reagovat
Mastný Chobot

opak je pravdou

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
icemike

Giroud dostal gol?

Reagovat
Mastný Chobot

Kos pohoda viac menej, nechyboval ani nežiaril, hoci oproti Ektorovi a Perovi podal svetový výkon. Giroud gól, ale inak strašný.

Reagovat
Miguel19

Zouma výborný.

Reagovat
Hai

Jak to vypadá s Coutinhem?? Doufám ze nic vážného

Reagovat
cristiano.K.

jsem absolutně nadšenej. V klidu jsme jim mohli dát sedmičku a Firmino mohl dát v klidu tři goly. Ta spolupráce obou brazilců byla skvělá. Jediné větší zklamání byl Milner, jinak ten výkon neměl moc chyb až na některé neproměněné šance (2x Firmino,Benteke). Ibe opět slušně až na jednu zadrbanou akci, Klopp ví jaký je v něm talent

Reagovat
Mastný Chobot

Gooneri, ako vidíte nabudúci rok situáciu na RB? Ektor jednotka a Jenks za ním? Úprimne, ja sa toho trochu bojím, skúsenosti sú v obrane najdôležitejšie a ani jeden ich moc nemá.

Reagovat
jacobT

Tak obaja budú mať za sebou viacmenej dve sezóny v základe v PL, to nie je vôbec zlé na ich vek. Zbytok obrany je skúsený dosť, takže by som to ako problém nevidel.

Reagovat
Lacko_Boh

Debuši si to možno rozmyslí keď zistí že mu žiadny klub hrajúci CL neponúkne lepšiu pozíciu. Jenka mám rád ale tento rok som moc futbalu nevidel tak neviem ako hrá

Reagovat
Mastný Chobot

Hrá celkom fajn, nie je to žiadna hitparáda, ale ako backup by to možno dal. Ja sa len bojím, lebo som fanúšik skúseností v obrane a ísť do sezóny s 23 a 20 ročnými pravými obrancami, mi moc nevoní.

Reagovat
Lacko_Boh

tiež to tak cítim. Na druhú stranu,risk je zisk Jenko ked bol u nas tak som sa ho celkom zastával ale, dozadu je poctivec..ešteže nie som manager Arsenalu a nemam taketo starosti

Reagovat
smazaný uživatel

Pupuchy ma skusenosti

Reagovat
Mastný Chobot

Díky, Oľo, to som fakt netušil

Reagovat
smazaný uživatel

ja len, ze si zabudol na svojho oblubenca

Reagovat
Mastný Chobot

ja som naňho nezabudol, ja s ním len nerátam do budúcej sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze ti "prebral" Girouda?

Reagovat
Lacko_Boh

omg

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

P.L.S.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

inak, teraz čakám Counterov komentár, že Jenks hrá božsky a sedieť bude Ektor.

Reagovat
smazaný uživatel

v to vsetci dufame

Reagovat
Counter

Přesně tak, máš už mě prokouknutého

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by to nebol najmensi problem, otazka skor je, ake ma jenks priority a ci by chcel robit dvojku

Reagovat
kvasha16

ak to je takto mlado pokryty jeden post, nemal by to byt problem, toho by som san ebal

Reagovat
J0EL

Jenks na to zial nema, ani na dvojku. Dnes zase hrozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pure class one of our own

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, gól West Hamu hlavou bych teda fakt nečekal

Reagovat
Carrick

Letos Spurs tu top4 dají.

Reagovat
J0EL

Nedaju.

Reagovat
fenixLFC

nedaju...este vyhraju buduce kolo a potom pojdu dole

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

forever in our shadow

Reagovat
smazaný uživatel

este ze si zacal fandit spurs len pred par rokmi

Reagovat
J0EL

detto.

Reagovat
fenixLFC

yop taky tien ze som si zle precital nazov klubu....vy nikoho nezaujimate no

Reagovat
smazaný uživatel

ale teba evidentne hej viac ako by bolo zdrave. deluded simpleton

Reagovat
Nikikrew

Nedaju

Reagovat
Mastný Chobot

Je to v prdeli, no, bez srandy. Asi by som tam skúsil hodiť Caluma a dúfal, že sa chytí ako Dier, lebo u Flaminiho a Artetu už nečakám nič.

Reagovat
Lacko_Boh

Källström, Kim Källström

Reagovat
J0EL

mozeme to zabalit.

Reagovat
Lacko_Boh

niečo sa kúpi alebo požičá, som confident ohľadom that

Reagovat
smazaný uživatel

#UjebanyKoment, Zajo a Dom ocenia..

Reagovat
Mastný Chobot

omg

Reagovat
Lacko_Boh

tl;dr skončil som na ujebaný...

Reagovat
J0EL

Wenger v zime nikoho nekupi lebo nebude na trhu volna "top top quality" a poziciat si vie len same kallstromoviny. Toto posral uz v lete no.

Reagovat
Lacko_Boh

ako jasné, v lete malo prísť DM to není o čom Tak isto súhlasím že top top quality nepríde ale tento rok je Arsene fakt blízko titulu, možno nejaký šikovný černoško kvalitou ala Nacho príde Určite tomu tento rok verím viac ako po minulé

Reagovat
jacobT

kým to nepotvrdí nejaký poriadny zdroj budem dúfať v lepšie správy #prayforcoq

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý zápas. Moussa Dembele MotM. Alliho vykartovanie ma ani tak veľmi netrápi, aspoň bude hrať vo štvrtok 90 min a budúci týždeň proti Chelsea Mason s Dierom na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jo, jeho fyzička možná chybět bude. Ale Mason dneska skvělý, tak snad už je zpět. Dneska si slabší zápas vybral Rose. A Walkerova minela...no aspoň věděl, kdy si jí vybrat. Ta minulá nás stála šanci na celosezónní unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

ale musím sa zastať Walkera, ani z 1% nenesie vinu na vlastnom góle v 1. kole, snažil sa to dostihnúť a ak by nezasiahol vôbec, tak Rooney by to dával do prázdnej bránky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, taky jsem ho tehdy bránil. Ale OG je OG

Reagovat
fenixLFC

nedaval...rooneymu trvalo tyzden dokial cosi spravil.

Reagovat
fenixLFC

takze dembele chytil brutalnu formu? to je uz niekolky zapas po sebe co je vyborny....a to tu boli este nedavno kecy ze je to poleno a ze na to nema

Reagovat
smazaný uživatel

to je, hraje perfektne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva body na Arsenal, letošního "účastníka" boje o titul, hehe.

Reagovat
J0EL

Jeden z vasich najlepsich startov v historii PL a aj tak stale za nami v nasom tieni

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších startů? to slyším prvně, že to někdo říká, ani nevím, jestli to je pravda

Reagovat
J0EL

povedal to komentator z Digi, overovat sa mi to ale nechce.

Reagovat
Mastný Chobot

Nevídaný úspech, to bude aj vianočné dvd.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, nezvládáš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Predcasne Vianoce co

Reagovat
smazaný uživatel

Hľadám koment typu "Kane one season star" a nikde nič...

Veľmi veľmi ma teší každý jeho gól, už len za tie jebnuté reči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tak dnes mu k tym golom dost napomohli hraci WHU. Pri tom prvom ho tam nechal Jenks a ten druhy mal Adrian v pohode chytat. Ale za ten svoj work-rate si to zasluzil no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jsou nějaké góly, kterým hráči soupeře nepomůžou, ty hlavo?

Reagovat
J0EL

Jasne ze su.

Reagovat
Lacko_Boh

keby zajdeme do absolútna tak nie su

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

alebo tento, ownyho najoblubenejsi

https://www.youtube.com/watch?v=NmQfhkGPrM8

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš mimo

Reagovat
J0EL

uz nezvladas ani vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

tragické bránění Norwiche

Reagovat
J0EL

jj, urcite to bolo tym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt neskutečně nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

A keď mu k tomu pomohli hráči WHU, to už ako nie je gól či čo si chcel týmto vyjadriť?

Reagovat
J0EL

Samozrejme, ze je. Ale dnes to mal znacne ulahcene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasne nezvladas

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čo si chcel vyjadriť tým, že to mal uľahčené? Stále nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak boli aj ludia co pisali ze pride november a rozstriela sa

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj prosímtě můžeš si změnit přezdívku? Jsou tu lidé které by to mohlo urážet.

Reagovat
smazaný uživatel

mě urážíte oba, máte oba v nicku píču :))

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to nefunguje, to máš jako s negry

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe to zabralo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som čítal Slepčík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lídři lig: La Liga: Barcelona

Ligue 1 Paris Saint-Germain

Bundesliga:

Bayern Munich

Serie A: Fiorentina

Premier League: Leicester City

Reagovat
smazaný uživatel

I když Fiorentina je podle mne slabší...

Reagovat
Hokaido

Fiore hlavně nevede ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je čerejhší

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nie je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

jj vždyť jo

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší liga na světě no, koho zajímají lidři lig, kteří jsou jasní už před sezonou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* Serie A: Neapol

Reagovat
nani92

top of the table is loading..99%

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný

Reagovat
Mastný Chobot

consistency

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Kane už 3. nejlepší střelec s 8 góly.

Trochu to těm fenixům, J0ELům a realům nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to psal taky

Reagovat
smazaný uživatel

pod jakým nickem?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

timhle ty kurvo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jazdec

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

fenixovi nevychadza nic. uz sa tesim ako zase skoncia za nami a Kane bude naj strelec. sa moze rovno zastrelit

Reagovat
fenixLFC

yop, cely moj zivot zavisi na futbale ze

Reagovat
smazaný uživatel

1500 min 9 g na utocnika nic extra

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

nevychadza to ostatnym strelcom v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když musíš zítra napsat článek a nevíš, jakou slepici zařadit mezi nejlepší fotbalisty kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ez, neda tam nikoho

Reagovat
Usty

neuvěřitelná posedlost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten pocit, když máš komplex z "wannabe novináře".

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký druh skupinové terapie, co tady předvádíte?

Reagovat
fantomas

To řikáš zrovna ty - z pozice někoho, kdo si furt přizvukuje s mamlasem první třídy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bavim se s tebou, ale že bychom si nějak přizvukovali, to jsem si teda nevšiml.

Vážně, koho považuješ za "mamlase první třídy"?

Reagovat
fantomas

Ownyho, přirozeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klesáš hlouběji a hlouběji

Reagovat
fantomas

Aspon mám furt kam klesat no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty v tom prostě nechceš nechat Ustyho samotného, viď?

Reagovat
fantomas

Tak bodejt by ne, když už sme ten samej odpad...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

i keď v tomto konkrétnom prípade F>>>U

Reagovat
Usty

na to nemám co říct, tobě se prostě nedá pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

"na to nemám co říct" - častěji, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

já už se v nich taky nevyznám

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Chelsea už hodně rychle ujíždí vlak (LM)

Reagovat
smazaný uživatel

v to ještě někdo doufá? tohle je snad teprve začátek utrpení

Reagovat
fenixLFC

to napises po kole kde stiahla stratu?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Minule jsem na tabulku radši ani nekoukal

Reagovat
vrabejka

Už se ví jak dlouho bude chybět Coquelin?

Reagovat
EXoRcIsT

3 mesiace

Reagovat
J0EL

Pise sa o 3 mesiacoch, ale snad je to picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už se snad Wenger vyrazit stihne

Reagovat
Hokaido

London mini-league - Premier League era (against each other)

Chelsea 49.0

Arsenal 48.6

West Ham 27.2

Tottenham 25.7

Crystal Palace 20.8

Tak zpět na zem, slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu. A jak je tam dole v tom kanále? Není tam vlhko?

Reagovat
Hokaido

Je, mohli jste tady za ty roky alespon poklidit...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kowe

Reagovat
Ritchie

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

Ta sedla

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Tady máš!!

Reagovat
kvasha16

buuuuuuuuuuuuurn

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

sťer

Reagovat
fantomas

sŤer... neřikejte mi, že je tohle nějakej další pošahanej slovenskej trademark.

Reagovat
j_mrazik

Myslíš stěr?

Reagovat
fantomas

Jo. Poukazuju na chybu

Reagovat
vodka

tak hlavne ten hacek tam nema byt vubec nikde, pokud uz teda pise slovensky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

neni, ma to blbe.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
vodka

Reagovat
Usty

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
off-olda

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Mancunian bude mít konkurenci na konci roku

Reagovat
kvasha16

dobre dobre, treba mu to stazit nech to nema lahke na konci roka

Reagovat
BrainBlender

auuu

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

wow, hezky pěkně

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

nechovej se jak fanoušek Liverpoolu pls

Reagovat
fenixLFC

preco sa fans tottenhamu smerom k Liverpoolu spravaju ako fans chelsea k Barcelone a dalsim ich kvazi rivalom?

Reagovat
smazaný uživatel

tak já obecně proti fandům Liverpoolu nic nemám, jen jich hodně trpí iluzemi a neunášejí realitu, kdy ten jejich klub není už tak na výsluní, jako když mu bláhově začali fandit, a tím jsou nesnesitelní

Reagovat
fenixLFC

tak ja som im zacal fandit tusim sezonu pod hodgsonom...a kopec nas tu live hejtuje, snad viac uz len hejtuje vlastny klub arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

joo, teď jsi nám to nandal

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalová cesta velkých talentů a kamarádů z Příbrami - Černý a Mašek

http://martintran7.blogspot.nl/2015/11/fotbalova-cesta-velkych-talentu.html

Reagovat
smazaný uživatel

12 - Tottenham Hotspur recorded 12 shots on target v West Ham United today; no side has managed more in a PL game this term. Hammering.

Reagovat
Hokaido

Hammering

Reagovat
fenixLFC

ved pockaj ked zacneme tu branu triafat

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs have now gone 12 Premier League games unbeaten, equalling their club record.

prosím překonat

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FUnk

Reagovat
Uwe háže buly

Kane one season star

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ked zvladne tuto sezonu tak to konecne bude one season star

Reagovat
smazaný uživatel

matematika ti moc nejde

Reagovat
fenixLFC

pol sezony a pol sezony je jedna sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Sturridge...

Reagovat
fenixLFC

ten mal par polsezon a minimalne jednu celu...kane mu moze tak lestit kopacky

Reagovat
smazaný uživatel

ty si čoraz krcovitejsie trápny

Reagovat
fenixLFC

ty si trapny odzaciatku no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme takhle přejeli tým, co měl před začátkem zápasu stejně bodů jako my, co asi uděláme za týden s nějakými tragédy ze spodku tabulky...

Reagovat
J0EL

Pycha predchadza pad a ty uz trosku prehanas

Reagovat
Hokaido

joo, teď jsi nám to nandal

Reagovat
smazaný uživatel

když slyším slovo tragédi, mě tak napadá, co je s krlešem?

Reagovat
J0EL

To je taky cukotsky Bubble. Pride az ked sa zacne znova darit.

Reagovat
Mimalu

krleš se vypařil už před titulem....

Reagovat
vladis271

Ja by som rád vedel čo je so Sašou.

Reagovat
Counter

Přešel do role dálkového korespondenta soukromých zpráv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vodka

dailymale je celkem dobre

Reagovat
Lacko_Boh

ako sa nenapadne pochválil ale Prigl je Prigl

Reagovat
vodka

tak ten je nejlepsi suverenne, hlavne teda serie flákání je umění, to je jak kdyby mi to psali z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
tunkic

Zatím to vypadá, že letos ten titul nikdo nechce

Reagovat
J0EL

Zato Leicester hra, ako keby ho chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester jede na titul.

Reagovat
tunkic

Zatim hrajou supr, schválně jak dlouho jim to vydrží!!

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to nádherný, ale reálnější je, že to neudrží, spadnou pod TOP 5 a v létě si větší kluby rozeberou hráče a trenéra

Reagovat
Lacko_Boh

Ranieri v Chelsea,brrr

Reagovat
Hokaido

To by asi nefungovalo btw. četl někdo tu jeho knížku o posledním roce v Londýně-Proud Man Walking ?

Reagovat
Hokaido

No i když je ta forma neskutečná, stejně to není úplně tittle winning form. Lester má 2.15b. na zápas, to by podle mě na titul v PL nestačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto sezóne kľudne aj áno.

Reagovat
fenixLFC

a koho? tak maximalne mahreza. kante, drinkwater, huth ani albrighton nemaju na top tim a ten zvysok je onicom

Reagovat
smazaný uživatel

my hrajem tak jako bychom ho chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

No pro mne jste jeden ze tří hlavních adeptů beze srandy.

Reagovat
smazaný uživatel

až budem ztrácet na první místo 4 body jako teď v dubnu, tak o tom začnu uvažovat

Reagovat
tunkic

...na 5. flek

Reagovat
smazaný uživatel

ten už máte rezervovaný vy, už letos na jaře si zkusíte EL a příští rok už hurá od skupin

Reagovat
tunkic

Myslim, že letos musí bejt ta TOP 4 úplnou samozřejmostí, ale to mi v takovýmhle ročníku ani náhodou nestačí na EL bych se vysral, aby se pan Wenger nemohl vymlouvat na nabitej program

Reagovat
Hokaido

Nad kterej tým z tý trojky MU, MC a Arsenal ho řadíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nad dva týmy

Reagovat
Hokaido

Áha. Takže zase meleš hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíš, prostě City a Arsenalu nevěřím.

Reagovat
vodka

uvidime jak to pujde okolo vanoc, mate dost uzky kadr a ted hodne zapasu nahustenych do sebe, kazdopadne se na vas ted dobre diva...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

A víš že ani ne? Na CM máme v záloze hráče, kteří hráli minulou sezónu základ, podhrotová trojka úplně v pohodě, na stopera se může stáhnout Dier/Fazio taky není úplně průser, LB s Daviesem taky v pohodě. Průser by byl, kdybychom přišli o Kanea nebo Walkera, tam by to opravdu bolelo.

Reagovat
vodka

právě sem myslel útok a stopera, Fazio je podle mě omyl, Wimmer netuším, jak na tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio není taková bída, jak se tady říká. O Wimmerovi moc nevíme, zahrál si akorát trochu v EL - a obstojně. Ale na lavičce se objevuje jako třetí stoper Fazio, takže je asi v hierarchii nad ním. Ztráta kvality výpadkem jednoho z Belgičanů je nepochybná, ale tak tragicky, jako třeba u City s Kompanym, bych to neviděl.

Větší potenciální problém vidím na RB, Trippier se jeví opravdu slabě a v EL ho koupal kdekdo. Útok je jaký je, máme prostě jednoho útočníka, a to je průser.

Ale ukaž mi tým, který je na tom líp. Vždyť vy - s vaším supermegagiga kádrem - jste už teď, v listopadu, hráli s Youngem na beku a Depayem na hrotu.

Reagovat
vodka

my máme kupu zraněných, vy ne.

Reagovat
Hokaido

ale je to strašně zajímavý. Snad se nikdo neurve a bude to boj do posledního kola.

Reagovat
tunkic

Taky mě tohle baví víc, než klasický samostatný jízdy 2-3 TOP týmů

Reagovat
mr.Silver

Apparenly WHU can only beat big teams.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

+ Live vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

šílený alibismus

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej nucenej, křečovitej trolling

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
DeformFCB

Pozdě.

Reagovat
PP

Ty vole.... všechno špatně.. a navrch do toho ty slépky s Kanem. Teď bude tady s nima k nevydržení..

Reagovat
Nikikrew

Francis Coquelin bude na marodce Arsenalu až tři měsíce. Francouzský záložník si ze zápasu s West Bromwichem Albion odnesl zraněné koleno.

Hmm takze si to podme zhrnut.

Coq, Jack, Aaron, Theo, OX, Welbeck, Rosa, Arteta to je proste neskutocne a obdivohudne ze sa drzime stale na spici. S plnym kadrom by sme podla mna boli kludne prvy aj s vyssim bodovym rozdielom, ale ked sa pozrete na tie mena tak nam chyba takmer minimalne polka ofenzivy a bez nich to proste nejde. Fakt nechapem cim to je ze ti nasi hraci su ovela viac nachylnejsi k zraneniam v porovnani s inymi borcami v anglicku. Neskuocne. No nic cez zimu sa tesim na kvalitne DM

Reagovat
PP

ostatně jako již asi 6 let.. Že to není někomu v organizačním týmu už divné.. Jsou jediné dvě možnosti - buď mají nahovno doktory nebo je něco špatně v tréningové průpravě. Toto není náhoda nebo smůla..

Reagovat
tunkic

Přesně tak, vždyť je to jako každej rok, a proto mě nejvíc sere, že to Arsene slepě přehlíží při rozhodování o přestupech!!

Reagovat
Nikikrew

Pozri sa, nemyslim si ze je to chyba Arsene uplna. Bol som za aby sa kupil aspon jedno DM a utocnik. Lenze kto vedel ze sa nam v 1/3 sezony zrakvi tak vela hracov? Na take mnozstvo si naozaj teda nepamatam. Pozicia mame pri plnej marodke viac ako dobre vyriesene, kazda z nich je zdvojena hracom ktory by mohol pravidelne hravat svoj post a uhrat ho viac ako solidne. Tie zranenia neviem cim su dane, pravdepodobne nespravnumi treningovymi metodmi alebo len velka smola, neviem. Kazdopadne v zime to chce kupi DMko a dufat ze za 1-2 tyzdne sa da niekto dohromady. Tie lahsie zapasy co nas cakaju by mal Flamini zvladnut.

Reagovat
tunkic

No tak varování přece mohlo bejt v předchozích sezónách ne?! Vždyť je to rok co rok, co máme velký problémy s marodkou a pak se na konci roku akorát vymlouváme, že kdyby nebylo tolik zranění, mohli bysme urvat klidně i titul.. Vůbec neřikám, že by měl koupit kde koho, protože bez zranění máme hodně slušnej kádr, ale kolikrát se nám poštěstilo, že byli fit všichni?? takže minimálně nějakej slušnej backup za Coqa to prostě chtělo, a teď se to podle mě bohužel ukáže.. Ono je sice hezký, že Arsene bezmezně věří hráčům, který má, ale už se možná mohl poučit, že na to většinou dojedeme!!

Reagovat
bbbauch

Konecne to tu vidi i fanda arsenalu

Reagovat
bbbauch

Vzdyt se vam tolik hracu zrakvi kazdy rok. Navic jit do sezony ve ktery chci hrat o titul + nejakej pohar s jedinym poradnym DM (kterymu je kolik, 19?), je proste picovina a je jenom Wengera chyba, ze si nevyresil nahradu. Btw podivej se na minulej rok nekdy touhle dobou a pocet zraneni, v jednu chvili jich Arsenal mel s United celkem hodne vysoky cislo, mozna i vic, nez ted..

Reagovat
Nikikrew

Tak s jednym sme nesli, myslim si ze Arteta ako back je v poriadku aj ked by to uz chelo radsej nove DM. Nepamatam si presne ako to bolo minuly rok ale nezda sa mi ze by sme mali viac hracov zranenych ako sucasne. So zraneniami som pocital ale momentalne je to az privelmi vysoke cislo a to nas moze stat mnoho, navyse sa blizi tradicny December

Reagovat
bbbauch

Fakt minuly rok to bylo podobne, United meli asi 10 zranenych a Arsenal o 1-2 min tusim.. Jako ja vim, ze je tam Arteta a Flamini, akorat mi to porad prijde slabe na to, aby se hralo o titul+ nejaky pohar. Kdyz se to sejde jako v Chelsea minulou sezonu, mozne to je, ale to meli hrozne stesti...

Kazdopadne si na sebe Wenger v lete trochu usil bic, protoze po tech prohlasenich jak posilit nepotrebujete bude fakt zajimave sledovat, co se stane kdyz vypadne vas zakladni kamen.. Taky se muze stat ze Arteta nebo Flamini zahrajou pulsezonu svyho zivota, uvidime, kazdopadne jsem moc zvedavej

Reagovat
PP

ale backup - zrovna na DM je jak Flamini, tak Arteta.. Ale proč někdo nehledá chybu v přetrénování nebo špatném sestavení tréninkové sestavy, tomu já nerozumím. Každý rok je jak přes kopírák a všichni fanoušci Arsenalu se taaakto divíme.. kurva..

Reagovat
bbbauch

O backupu vim, akorat mi oba prijdou slabi na boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Lucky, lucky Spammers. Tohle mělo být klidně 8:0. Hodně milosrdný výsledek. S takovým výkonem snad ani nemůžeme s Čukotkou prohrát, i když West Ham byl dneska na ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

už i skóre máme lepší než Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

zachvíľu na tom budete tak dobre, že už sa možno Arsenal ani nebude objavovať v každom druhom tvojom príspevku

Reagovat
Lacko_Boh

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ale o 2 body menej

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak jediný, co máte lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa staraj o ten svoj sracka klub a hnoj co tam za vás momentálne kope. Snad uz to tuto sezonu konečne vyjde

Reagovat
fenixLFC

nezvladas..ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe mam v ignore listu, takže ať si napsal cokoli, předpokládam, že nějakou sračku.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

chobot pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš vedieť no... Na sracky máš patent

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

aj to bola

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ještě máte lepší golmanskou dvojku

Reagovat
fantomas

Jn, Vorm > Ospina asi.

Reagovat
tunkic

Tak supr pro vás....až začne ve fotbale platit poměr skóre>body

Reagovat
smazaný uživatel

pls NFL diskuze je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

v USA

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý teda na gól aj zákrok kola. Gólov by som tam napchal aj 5 či 6, a zákrok asi DeGea?

Reagovat
Infernoqt

Neviděl jsem všechny zákroky, ale De Geův reflexivní zákrok proti hlavičce Smallinga je jistě nejlepší. To měl být gol a málokdo by tohle chytil.

Reagovat
Wat

Ale v tom stejnym zápase tam myslim i Gomes předvedl jeden luxusní zákrok, pokud se nemýlim.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes po hlavičce Smallinga.

Reagovat
r.mrazik

rozhodne de gea a tecovana strela...to bylo neskutecny,jak byl dole rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Španěl no

Reagovat
r.mrazik

taky fakt

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

gól kola určitě Ayew

Reagovat
Infernoqt

Manažer Louis van Gaal bude během zimní přestávky hledat posilu na pozici levého beka a jednoho kandidáta si našel v Německu. Holandský stratég chce prý do Manchesteru United přivést Ricarda Rodrígueze z Wolfsburgu. (transfermarkt.de)

To by bylo super. Viděl jsem ho sice jen v pár zápasech, ale v každém mi přišel jako jeden z nejlepších hráčů na hřišti. Včetně utkání s námi.

Sledoval jsem i rozhovor s Gaalem, který se nechal slyšet, že v létě zvažoval nákup obránce (levého beka konkrétně) ale díky Shawovu přístupu a jeho vzestupu formy od této myšlenky ustoupil.... Mno, nepočítal však, že se zraní na tak dlouho. A není sám, i Valencia odpadl. Jediná škoda je, že až se Shaw vrátí, měli bychom dva perspektivní levé beky, což mi až tak nevadí. Nevím, jaký je Rodriguez univerzál, ale bez váhání bych do toho šel. Jak jsem tu psal už mnohokrát - v zimě musí někdo přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve 23?

Reagovat
vodka

nemusí přijít nikdo a Rodriguez by byl kravina, 2 skoro stejně kvalitní beci na jeden post, po čase by jeden chtěl jít. Navíc tam může hrát Shaw, Rojo, Blind, Blackett, Darmian, Young...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayern +

Rodriguez > Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

Toho hráča nepoznám, ale aj keby bol lepší, tak jeho nákup by bola blbosť.

Reagovat
vodka

de Gea > Neuer, a co?

Reagovat
Tomanatura

Tak to ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

zapomeň

Reagovat
r.mrazik

(blackett je prodany ne? )

Reagovat
vodka

hostovačka v ceticu, ale je fakt, že zatím moc nehraje...

Reagovat
r.mrazik

ja uz myslel,ze je prodany...kazdopadne v MU na to nema,to by musel jit hooodne nahoru a tomu neverim

Reagovat
vodka

pokud by mu nevadila povětšinou tribuna, tak nevidím důvod, proč by jako 4. volba na LB a 5. na stopera nemohl zůstat, stejně by si moc nekopnul a aspoň by byl odchovanec v kádru

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade,ze by byl hlavne fanousek,tak proc ne...

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

úplně zbytečný nákup, přesně jak píše vodka. leda, že by Rojo odešel. a kdoví jak to bude s Blackettem, když v celticu zatím nic moc... do obrany jedině koho koupit, tak partáka ke smallingovi

Reagovat
r.mrazik

pokud nemuze hrat Rodriguez napravo,tak je to totalni kravina ho kupovat...

Reagovat
Lacko_Boh

liter. pre Roberta Glaspera

Reagovat
fantomas
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Tesim sa na zapas, kedy nastupi Coutinho, Firmino a Sturridge .

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to budu zápasy a nie len zápas :-)

Reagovat
fff

Snad.

Ja stale dufam v zazrak, ze Danny sa nejako ... zoceli alebo ako to povedat. No ked si predstavim kolko zapasov rocne hravame, bez zimnej pauzy a do toho Kloppove naroky a poziadavky na pohyb hracov, neviem, ci je to unho u nas realne.

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel v MotD vychválil Pearsona . Říkal, že pod ním ten tým šlapal a když přišel Ranieri, poslechl hráče a moc toho v klubu neměnil.

Reagovat
Hokaido

dodnes nechápu, že ho vedení v tý době podrželo. To se dneska vidí málokdy...

Reagovat
Usty

no tak vzhledem k tomu, jak letos hrajou, se to asi vyplatilo, co říkáš?

Reagovat
salami

a pak ho nepodrželo, když uspěl, celkově dost zajímavý rozhodnutí a ještě zajímavější je, jak jim to vychází

Reagovat
Counter

Tak to jeho odvolání nemělo nic společného s fotbalem samotným, ale s těmi skandály okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

výborne Sunderland Defoe a Kaboul

Reagovat
smazaný uživatel

říkal jsem si že když nepomůže ani 3-5-2, tak už nevím co by je mělo zachránit..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes boli solídny v defenzíve, Allardyce ich takticky dal skvelo dokopy po Evertone. Aj keď je pravda, že CP hrali bez útočníka. Wickham neškodný CF.

Reagovat
fenixLFC

takze klasika....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

7 - Jermain Defoe has now hit seven goals in his nine starts for Sunderland in all competitions this season.

88 - Spurs have fired in more shots on target this season than any other team in the top flight.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham bezradný, Chamakh je vtip a navyše po dlhom zranení, a Bamford tam dnes behal ako splašený koň bohužiaľ. Nakoniec im predaj Murrayho ešte uškodí.

Reagovat
GeneralGoat

Nojo, kdyby si bývali zase vzali Sanoga na hostování, tak takový problémy nemají

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

neni vožralej?

Reagovat
smazaný uživatel

To by měli zásoby dřeva na celou zimu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

takovouhle lavicku asi nikdo nema ne ? ale i tak to stacilo na vyhru v H2H EF

http://fantasy.premierleague.com/entry/928574/event-history/13/

Reagovat
Counter

jeej, to je pech

Reagovat
Coutinho10

utok sem ovlivnit nemoh, ale cekal sem aspon, ze se mi zapocita Coates za Azpilicuetu (kterej nakonec nastoupil az v 90+1) ...takze asi teda kvuli ty 1 minute se mi nezapocital nahradni obrance

Reagovat
Counter

Ale díky, žes to sem dal, hned mi ten jediný Mahrez na lavičce nepřijde zas tak hrozný.

Reagovat
Coutinho10

j to verim

Reagovat
stiflerovamama

Další vyšetření před sebou má Philippe Coutinho. Ofenzivní fotbalista Liverpoolu si o víkendu poranil koleno a manažer Jürgen Klopp věřil, že se nejedná o nic vážnějšího, podle posledních zpráv má ovšem Coutinho zraněné vazy a hrozí mu delší pauza, nyní ho čekají další vyšetření

koleno ? ved sa drzal za hamstring

Reagovat
kiwwi

sice ich nedavam na rovnaku uroven, ale Liverpool bez Coutinha je nieco ako City bez Silvu...to bude traga

Reagovat
stiflerovamama

tak to asi bude fake, je tam vraj len mensie zranenie hamstringu a dufaju, ze na Swansea bude fit ,,,, Urcite by to bolo oslabenie, ale tak dobre sa chytil Firmino, ktory by ho mohol z casti nahradit, plus sa vratil Daniel a Benteke bol tiez minule len na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino sa posunie na Coutinhovu rolu, a Danny ak bude zdravý....

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Swansea by mel hrat už snad.

Reagovat
fff

Zrejme ho posetrime, ale skratka zranenie nie je vazne, uf.

Reagovat
vladis271

Ivan bude teraz sklamaný, ked to nebude traga.

Reagovat
fff

Nechcem Ta sklamat, ale je to iba minor hamstring vec a teoreticky moze hrat uz proti Swanse. Hoci budeme ho zrejme zpas setrit a pohodka.

Reagovat
vladis271

ty sa staraj o latu, ktorú vám nadelí Leicester.

Reagovat
Coutinho10

tak snad se to moc neprotahne

Reagovat
Free_player

Defoe

Reagovat
kiwwi
Reagovat
r.mrazik

co obcas chyti je uplne neskutecny...

Reagovat
kiwwi

obcas = aspon raz za kazdy zapas mi tak pripada

Reagovat
r.mrazik

takhle to mysleno nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý si stáhneme Michaela Hectora, z Reaidngu na něj jdou super reference. Kalas by byl lepší, ale i tak by to bylo super.

Reagovat
Counter

Když vidím ten obrázek - fandové Tottenhamu, máte ťedka možnost pořídit si loňské dresy Spurs za slušné ceny okolo pětistovky i s dopravným:

http://fotbalove-dresy.heureka.cz/under-armour-tottenham-hotspur-home-2014-2015-pan/

http://fotbalove-dresy.heureka.cz/under-armour-tottenham-hotspur-away-shirt-2014-2015-black-sun-white/

(Tyhle české e-shopy to přebírají ze Sportsdirectu, který je má zrovna v akci.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že tenhle ročník mě moc neoslovil

Reagovat
smazaný uživatel

home hnusne, ale away parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Rooney and Martial are back at training this morning but Jones, Carrick, Herrera and Schweinsteiger are absent.

co je s Bastim?

Reagovat
smazaný uživatel

revma

Reagovat
Swarley

takže proti PSV s Morganem a? Rooney?

Reagovat
kiwwi

good old United bez zalohy

Reagovat
Swarley

ještě Fella na stopera a už to bude klasika

Reagovat
vodka

to by bylo fakt boží, kdyby z těch 5 hráčů, co jsou schopni nastoupit ve středu zálohy (Basti, Morgan, Fella, Carrick, Herrera), byli 4 zranění. a v případě těch, co tam už někdy nastupovali je jeden poprvé v tréninku a druhý zraněný... a pak si fanoušci arsenalu stěžují

Reagovat
kiwwi

Blindak este

Reagovat
vodka

okej, na neho sem pozapomnel, to zase ale nema kdo nastoupit na stoperovi poradne krome McNaira...

Reagovat
kiwwi

Young - Rojo - Smalling - Darmian

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

hlavněže Fellu dávám na stopera, vždyť on může zahrát ten střed

Reagovat
vodka

Fella má být ale out do konce listopadu, ne?

Reagovat
kiwwi

tiez zijem v tom, ze Fella je zraneny

Reagovat
Swarley

tak to vůbec netuším, že je zraněný

Reagovat
kiwwi

prave pozeram fotky z treningu a vyzera byt OK...takze asi aj bude hrat a bude asi v strede pola...LVG k tomu povedal toto:

“He has to compete as a midfielder because he is more a midfielder than a striker,” said van Gaal.

“He has to compete with players in his position and I have to compare and think how we have to play. It is always like that.”

Reagovat
r.mrazik

fella pry trenuje taky ne?

Reagovat
puji

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ip player

Reagovat
kiwwi

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako není podle tebe?

Reagovat
kiwwi

ty si, ale retard

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost možné, ale nechápu, proč mi nadáváš za toto http://www.transfermarkt.co.uk/bastian-schweinsteiger/verletzungen/spieler/2514

Reagovat
kiwwi

lebo si retard

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jak se jinak říká hráči, co byl ve 30 dohromady rok a půl mimo hru se zraněními?

Reagovat
kiwwi

hovori sa mu Masopust je retard

Reagovat
smazaný uživatel

k věci něco napíšeš?

Reagovat
fenixLFC

nezvladas

Reagovat
kiwwi

Nick Powell, Regan Poole, Guillermo Varela and James Weir also trained with the #mufc first team this morning

Reagovat
I am Mancunian

varela

Reagovat
minoLFC

prostata

Reagovat
vladis271

bez Bastiho, hm to bude zlé. Už sa teším.

Reagovat
I am Mancunian

basti bude hrat

Reagovat
vrabejka

Pete O'Rourke ‏@SportsPeteO 1 min.před 1 minutou

Arsene Wenger insists his Arsenal side would take the Europa League seriously if they drop out of the Champions League. #AFC

Pro koeficient

Reagovat
r.mrazik

kecá

Reagovat
J0EL

snad.

Reagovat
r.mrazik

kdyz EL neberou vazne prumerny kluby jako west ham,tak pochybuju ze bude arsenal...

arsenal by ji bral vazne leda v pripade,kdyby nehral do 4 mista v PL

Reagovat
J0EL

Slepice su asi potom jediny priemerny klub, ktory tu sutaz berie vazne

Reagovat
r.mrazik

Preci jen oni na tu LM v PL dosahnou horkotezko

Reagovat
smazaný uživatel

Mauricio Pochettino feels it is a joke that Tottenham must kick off against Chelsea at midday on Sunday given they will arrive home from their Europa League match against Qarabag in Azerbaijan no earlier than 5am on Friday.

Reagovat
vrabejka

snad máte široký kádr ne?

Reagovat
vitasrp

Tenhle super rozpis vám udělali už podruhý v listopadu, to je prostě neuvěřitelný.

Jako chápu, že za ty obří částky, co televize platí, si můžou každý zápas hodit, kam chtějí, ale furt by měl být zachován zdravý rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme podpísali toho Ronalda?

Reagovat
EXoRcIsT

este nie ale dufam ze cez zimny prestupak ho podpiseme

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Samo, toto už preháňaš.

Reagovat
I am Mancunian

ja Ronalda k nam naspat nechcem, teraz je uz neskoro, predame ho za 80m libier, najlepsie roky zahra za Real a ked uz zacina upadat, tak ho za tazke peniaze kupime spat ?

Reagovat
vladis271

inak, je to ujebané, ale neverím, že bys te ho kúpili lacnejšie ako ste ho predávali.

Reagovat
I am Mancunian

to uz by bol uplny vrchol no, ale bohuzial sme toho schopni

Reagovat
Swarley

druhá věc je, že i tenhle upadající Ronaldo by nám s klidem vystřílel titul

Reagovat
I am Mancunian

hmm, ne

Reagovat
Swarley

jako já si taky jeho návrat nějak výrazně nepřeju, ale fakt věřím tomu, že by na ten titul v pohodě stačil...buď návrat k nám a nebo ať se drží co nejdál od Anglie...

Reagovat
fenixLFC

on by sa hlavne k vam neskutocne hodil....to stojaceho stylu hry das utocnika ktory sa tiez moc nepretrhne v poslednej dobe a len caka na prihravku aby mohol dat gol...to by mu sedelo

Reagovat
vodka

ani zadarmo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Ronaldo zacina padat

Reagovat
fenixLFC

*upadat....padal uz ked bol v anglicku naposledy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele