Premier League - souhrn 12. kola

18.11.2017, 15:28, aktualizováno 20.11.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Pogba se vrátil ve velkém stylu a zařídil Man Utd jasnou výhru nad Newcastlem. Man City porazil Leicester a zůstává na špici. Tři body zapisují z čela tabulky také Liverpool a Chelsea. Bournemouth zdolal Huddersfield a Burnley si poradilo se Swansea. Arsenal na úvod sobotního programu zdolal Tottenham a posunul se ke svému protivníkovi na rozdíl jednoho jediného bodu...

Brighton & Hove Albion - Stoke City 2:2

20.11.2017 21:00

Góly: 44. Pascal Groß, 60. José Izquierdo - 28. Eric Choupo-Moting, 45. Kurt Zouma

Brighton nakonec v atraktivním a pro nezaujatého fanouška záživném utkání uhrál bod za domácí remízu se Stoke City. Hosté se dvakrát dostali do vedení, ani jednou jej však nedokázali udržet

Do prvního náznaku solidní příležitosti se po centru Izquierda dostal Knockaert, ovšem na penaltě nedokázal dokonale trefit míč. Postupem času ale přebírali iniciativu hosté, kteří byli o něco lepším celkem. Po čtvrthodince hry mohl hosty poslat do vedení Shawcross, který si naskočil nejvýše na rohový kop, ovšem brankář Ryan vytáhl velmi dobrý zákrok.

Na druhé straně kontroval rychlý Izquierdo, který se po rychlém kontru dostal za záda Kurta Zoumy, ovšem jeho obstřel těsně minul vzdálenější tyč branky Granta. Úvodní branka tak přišla těsně před uplynutím půlhodiny hry. To si na půli o míč řekl Shaqiri, famózním míčem za obranu oslovil Choupo-Motinga, který jej trochu se štěstím zpracoval a následně jej chladnokrevně poslal přesně k tyči.

Třicátá devátá minuta přinesla sporný okamžik - do vápna hostí totiž vtrhl Murray, který byl podražen Shawcrossem, ovšem sudí Mason si na odpískání pokutového kopu netroufl. Domácí se ale nemuseli hněvat příliš dlouho, dvě minuty před koncem se totiž ze složité situace vyháčkoval Proepper a přízemním centrem našel osamoceného Grosse, který přízemní ranou vyrovnal.

Do kabin se ale za nerozhodného stavu přece jenom nešlo - domácí obrana totiž v nastavení trestuhodně zaspala po rohovém kopu a ponechala zcela volného Zoumu, ke kterému se se štěstím dostal odražený balón a kmenový zadák Chelsea jej zblízka bez potíží dopravil do sítě.

Chvilku po pauze mohla být ztráta Brightonu dokonce dvoubranková, když u vlastního vápna chyboval Proepper a z následného kontru se až před Ryana dostal Sobhi, ovšem brankář domácího celku nakonec jeho projektil dokázal zlikvidovat.

Toho fotbalisté Stoke City mohli o chvilku později pořádně litovat - Murray totiž ve vápně chytrou přihrávkou oslovil Izquierda, ten se ještě snažil přihrát pod sebe, ovšem nastřelil jen Wimmera, od kterého se balón odrazil zpět ke křídelníkovi Brightonu, který tentokrát neváhal a ranou po zemi uklidil balón za záda bezmocného Granta.

Ve zbývající půlhodině pak sice byli domácí tím aktivnějším mužstvem, ovšem do žádné vyložené příležitosti se již nedostali, a tak zápas dospěl k zasloužené dělbě bodů po remíze 2:2

Více informací k zápasu

Watford FC - West Ham United 2:0

19.11.2017 17:00

Góly: 11. Will Hughes, 64. Richarlison

Na svůj první zápas na lavičce West Hamu rozhodně nebude David Moyes vzpomínat příliš v dobrém. Kladiváři totiž po bezkrevném výkonu podlehli Watfordu díky brankám Hughese a Richarlisona 2:0.

Domácí celek na nic nečekal a od prvních minut se snažil diktovat tempo hry, za což byl po jedenácti minutách patřičně odměněn. To se totiž ve skrumáži před brankou balón odrazil přesně ke kopačkám Hughese, který nezpanikařil a z voleje přesnou střelou nedal Hartovi nejmenší šanci jakkoliv zareagovat.

Po půlhodince mohl vedení navýšit Richarlison, jeho střelu z hranice pokutového území však Hart zvládl zlikvidovat, zatímco dorážka Kika pak nemířila mezi tři tyče. Na druhé straně se ve stoprocentní příležitost těsně před poločasem objevil Kouyate, kterého ke skórování vybídl parádní pas Noblea, jenže záložník hostujícího celku v zakončení selhal a jen nastřelil padajícího Gomese. Ještě větší příležitost měl v nastavení první půle Arnautovič, který se nejprve dostal k hlavičce, kterou domácí brankář senzačně vyrazil před sebe, následnou dorážku forward West Hamu pak nepochopitelně nedopravil do sítě, když opět jen nastřelil strážce domácí svatyně.

Povedená pasáž West Hamu pokračovala i po pauze, kdy se po zpětné přihrávce Arnautoviče zjevil v pokutovém území zcela nehlídaný Kouyate, jenže v koncovce opět selhal, když branku vysoko přestřelil. Na straně druhé zahrozil po rychlém brejku Gray, kroucenou střelou však branku Joa Harta těsně minul.

Rozhodnutí tak přišlo až po hodině hry - to rychlý kontr potáhl střelec první branky Hughes, před vápnem oslovil Richarlisona, který si poradil s bránícím Reidem a prostřelil i anglického reprezentačního brankáře.

Patnáct minut před koncem mohl West Ham vrátit do zápasu Lanzini, jenže jeho střelu zastavil až na brankové čáře jeden z domácích obráncům. Hostům tak nebyl přán ani čestný úspěch a utkání proto dospělo k výhře domácího celku 2:0.

Více informací k zápasu

Manchester United - Newcastle United 4:1

18.11.2017 18:30

Góly: 37. Anthony Martial, 45. Chris Smalling, 54. Paul Pogba, 70. Romelu Lukaku - 14. Dwight Gayle

Zpočátku to na Old Trafford vypadalo na pořádné drama, nakonec ale Rudí ďáblové pohodlně dospěli k další rutinní domácí výhře, když díky brankám Martiala, Smallinga, Pogby a Lukaka jednoznačně přehráli Newcastle.

Ten přitom neměl vůbec špatný nástup do utkání, poctivě bránil a nebál se vyrážet do rušivých protiútoků, kterými obraně Manchesteru skutečně zle zatápěl. První šanci měl tedy na kopačce Lukaku, který se při stříleném centru natlačil před svého strážce, ovšem prudký míč nasměroval pouze nad. Po čtvrthodině hry šly ale Straky do senzačního vedení - to po pravé straně potáhl míč Yedlin, následně jej parádně předložil pod sebe, kde nabíhající Gayle využil podklouznutí Lindelofa a s přispěním tyče uklidil míč za záda španělského brankáře.

Domácí byli chvilku opaření a s disciplinovaným blokem si nevěděli příliš rady, do vyložených šancí se nedostávali a zkoušeli to převážně centry z křídelních prostorů. S narůstajícím tlakem ale přece jenom chybiček přibývalo a po více než půlhodině hry bylo srovnáno. To se u pokutového území parádně uvolnil Pogba, nadýchaným obloučkem oslovil Martiala, který balón nekompromisně dopravil do sítě.

A do kabin se nakonec neodcházelo za remízového stavu. V nastaveném čase totiž další centr do šestnáctky vyslal Young, na zadní tyči se uvolnil Smalling a zblízka nedal Elliotovi žádnou šanci zasáhnout. Manchester United tak bleskově otočil skóre. Poněkud překvapivě však ještě do poločasového hvizdu mohlo být srovnáno. To se totiž do parádní pozice proháčkoval Hayden, ovšem zpoza malého vápna nedokázal zakončit gólově, když jen nastřelil pozorného De Geu.

Druhá půle už se pak odehrávala výhradně v režii domácího týmu. Newcastlu se sice sem tam dostal k ohrožení branky, nejednalo se ale o vyložené příležitosti, spíše o pokusy ze střední vzdálenosti, přičemž zároveň se zvýšenou ofenzivní snahou se otevírala také okénka v obraně k rychlým brejkům. Jeden takový vyřešila parádně trojice Lukaku - Rashford - Pogba a bylo z toho vedení o dvě branky. Lukaku přesným centrem našel na zadní tyči Rashforda, který prokázal mimořádný přehled a chladnokrevně míč ještě hlavou přiklepl před prázdnou branku k dobíhajícímu Pogbovi, který si svůj návrat okořenil vstřelenou brankou.

Definitivní tečku pak napsal sám Lukaku, který tím ukončil své ligové střelecké trápení. Po narážečce s Matou stanul tváří tvář Elliotovi, zachoval chladnou hlavu a nekompromisní pumelicí pod břevno rozvlnil síť počtvrté. Manchester United tak přehrál Newcastle jasně, 4:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Huddersfield Town 4:0

18.11.2017 16:00

Góly: 26. Callum Wilson, 31. Callum Wilson, 70. Harry Arter, 84. Callum Wilson

Bournemouth si až nečekaně snadno poradil před vlastními fanoušky s Huddersfieldem, a navázal tak na své vítězství v Newcastlu před reprezentační přestávkou. Nováček ligy předvedl výsledkově jeden z nejhorších výkonů sezóny, a to přitom mohl ještě utkání zvrátit, neboť druhou půli hrál v přesile. Vůbec si však nepohlídal Calluma Wilsona.

Ten totiž zaznamenal hattrick a stal se hlavním strůjcem domácího úspěchu. Do přestávky poslal svůj tým do dvougólového vedení, aby šest minut před koncem ještě přidal svůj třetí přesný zásah. Hostům se prostě na svého protivníka nepodařilo najít absolutně žádný recept, ačkoli ten ke konci prvního dějství přišel o vyloučeného Simona Francise.

Huddersfield nevstoupil do utkání vůbec špatně, už po osmi minutách se mohl ze závaru prosadit van La Parra, svým pokusem ovšem pouze provětral rukavice brankáře Begoviče. A jen o pár chvil později ukázal levý bek Malone, že s balónem to umí náramně, individuálně se propracoval ke střele z dobré pozice, bránu domácích ovšem minul.

Naopak na druhé straně The Cherries udeřili ze své první vážnější příležitosti. Dopomohla jim k tomu standardní situace, Ibe načechral svůj centr z rohového čtvrtkruhu na hlavu Wilsona, jenž hlavou propálil gólmana Lössla. Netrvalo dlouho a Wilson se prosadil záhy ještě jednou, to když standardku rozehranou Surmanem z blízkosti snadno zužitkoval.

Ve čtvrté minutě nastavení první půle se však Bournemouth musel vypořádat s jednou nepříjemnou skutečností. Francis totiž do souboje s van La Parrou vstoupil pozdě, sudí Probert mu ukázal druhou žlutou kartu a následně červenou. Ani v deseti mužích na hřišti však svěřenci manažera Eddieho Howa tři body nepustili.

The Terriers neměli vepředu potřebnou kvalitu, a když dvacet minut před koncem Arter potrestal hrubku v rozehrávce, bylo o vítězi tohoto duelu prakticky rozhodnuto. V 84. minutě ještě padla jedna branka, to když King v šestnáctce zasekl míč, počkal, až mu na hranici pokutového území naběhne Wilson, a ten snadno překonal Lössla.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC 2:2

18.11.2017 16:00

Góly: 1. James McArthur, 35. Wilfried Zaha - 6. Leighton Baines (pen.), 45. Oumar Niasse

Crystal Palace se stále ne a ne odrazit z ligového dna, když ani další domácí střetnutí nepřineslo tři body - klub z jihu Londýna se totiž s Evertonem rozešel smírně po výsledku 2:2.

Všechno podstatné se v Selhurst Parku odehrálo již v prvním poločase. Hned v první minutě se po přihrávce Cabayeho ocitl ve výhodné pozici Loftus-Cheek, zaseknutím si poradil i s obráncem a jeho zakončení Pickford vyrazil pouze před osamoceného McArthura, který balón bez potíží dopravil na místo určení. Domác se tak dostali do bleskového vedení.

To ale nevydrželo příliš dlouho. Po pěti minutách do pokutového území domácích vlétl Niasse a byl zastaven až nedovoleným způsobem - sudí Taylor tedy neváhal a nařídil pokutový kop. Nutno ale dodat, že šlo o rozhodnutí chybné, jelikož o faul podle opakovaných záběrů rozhodně nešlo. S penaltou si s přehledem poradil Baines a srovnal stav zápasu na 1:1.

Vedení mohl na stranu Evertonu strhnout Niasse, ten se trochu se štěstím prodral přes dva bránící hráče, ovšem jeho zakončení nakonec brankář Crystal Palace zvládl zlikvidovat. Branka tak padla na druhé straně. Parádní kombinaci zahájil Townsend, který na straně oslovil Warda, jehož centr našel naprosto přesně volného Zahu, který Pickforda překonal podruhé.

Vedení však londýnskému celku nevydrželo ani do poločasu. V nastaveném čase totiž Speroni poněkud nesmyslně rozehrál nakrátko na Danna, tomu míč uzmul Gueye a Sigurdsson pak okamžitě nastartoval nabíhajícího Niasseho, který zachoval klid a vyrovnal stav utkání.

Druhá půle pak nabídla mnohem klidnější podívanou. Evertonu mohl vedení přihrát Calvert-Lewin, jeho střelu však parádně vytáhl Speroni. Domácí zase zahrozili z rychlého protiútoku, kdy se do vynikající pozice dostal navrátilec Benteke, bohužel pro něj však zakončení hrubě nezvládl a míč poslal úplně mimo. A když se belgický forward neprosadil ani ranou zpoza pokutového území, bylo jasné, že utkání dospěje k nerozhodnému výsledku.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester City 0:2

18.11.2017 16:00

Góly: 45. Gabriel Jesus, 49. Kevin De Bruyne

Manchester City si poradil s domácím Leicesterem a Lišky obral o všechny body. Na samém konci první půle se po skvělé kombinaci prosadil Gabriel Jesus, jehož o pár minut později napodobil ranou z dálky Kevin De Bruyne.

Vládnoucí Manchester City přijel do Leicesteru pro další tři body, i když dobře věděl, že Lišky nedávají svou kůži zadarmo. Leicester se pod vedením manažera Puela zatím pohybuje ve středu tabulky, což chtěli dnes odpoledne změnit hráči jako Morgan, Fuchs, Iborra, Mahrez, Gray nebo hrotový útočník Vardy.

Manažer Pep Guardiola našel svůj styl, jakým velkolepý projekt rozjet a jakým mu dává tvář. Citizens se spoléhají především na ofenzivní linii, ze které jde strach. Ten se soupeřům daří nahánět hvězdám jako De Bruyne, Silva, Sterling nebo Jesus, v obraně pak žádné nebezpečí před Edersonem nepřipouštějí Walker, Stones či Kompany.

Už ve třetí minutě se poprvé žlutilo, když si toto nechtěné ocenění vysloužil svým zákrokem na Vardyho Kompany. Následnou standardní situaci ale Mahrez neproměnil. Hosté z průmyslového města pokračovali ve své obvyklé kombinační hře a často to byly až zákroky domácích obránců, které kazily finální přihrávky City. Po rychlé přízemní kombinaci Delph nahrál ve vápně Silvovi, jehož bomba z první pořádně protáhla brankáře Schmeichela!

S další podobnou akcí přiběhl rychlík Sané, který o pár minut později vyzval centrem Raheema Sterlinga. Tomu však k zakončení chybělo pár kroků! Po třiceti minutách musel stratég Guardiola poprvé míchat sestavou, aniž by si to přál. Zranil se totiž obránce John Stones a na jeho místo musel Eliaquim Mangala. Chvíli mu trvalo, než se naplno dostal do tempa, takže třeba kombinaci Graye s Mahrezem za něj vyřešil dlouhán Kompany.

Citizens se konci první půle přidávali na tempu a zvláště Raheem Sterling se až nebezpečně často dostával k zakončení. Právě ve chvíli, kdy udeřila 45. minuta první půle, se domácím nepovedlo zahrát ofsajd systém. Po rychlé výměně našel Raheem Sterling krásnou nahrávkou mezi obránce Silvu, který vyzval před bránou Gabriela Jesuse. Mladý brazilský spasitel City se nemýlil a míč poslal do sítě - 1:0.

Do druhé půle vstoupili domácí s mnohem větší chutí. Jen tři minuty po návratu hráčů na trávník hlavičkoval Jamie Vardy a následnou dorážku napálil Maguire jen do brankové konstrukce! Citizens se vzpamatovali a přešli do rychlého brejku taženého Saném. Mladý rychlík se rozhlédl a trochu překvapivě nabíjel do druhé vlny De Bruynemu. Ten si balon přehodil na silnější nohu a s tečí překonal vše před sebou - 2:0.

O pouhou minutu později se obránci Lišek moc neukázali a další centr zakončoval opět Gabriel Jesus. Tentokrát však brilantní reflexy ukázal Kasper Schmeichel a jeho ránu vyrazil! Kombinace Saného se Silvou skončil i kvůli akrobatickému zakončení zkušeného hráče těsně nad a zakončila tím hodně atraktivní vstup do druhého půle. Snad až po hodině hry se k ráně dostal Vardy, ale jeho zablokovaný projektil brankář Ederson vyřešil s klidem sobě vlastním.

Dvacet minut před koncem utkání se hosté pustili do další nebezpečné kombinace kolem vápna Lišek. David Silva narazil balon rychlému Sterlingovi, který s míčem u nohy vběhl do vápna a nahrával v něm pod sebe na Jesuse. Toho na poslední chvíli rozhodil obránce Morgan a brankář Schmeichel pak na zemi rukou míč odklidil za čáru!

Ke konci utkání se oba trenéři rozhodli ještě k posledním střídáním, ale rozjetý vlak Manchesteru přesto nijak směr neměnil. Lišky se sice s ubývajícím časem snažily něco vymyslet, ale jejich sok žádné větší vzrušení před Edersonovou bránou nedovolil.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 3:0

18.11.2017 16:00

Góly: 31. Mohamed Salah, 41. Mohamed Salah, 68. Philippe Coutinho

Liverpool pokračuje ve zlepšených výkonech a po dominantním výkonu na Anfield Road porazil hostující Southampton jednoznačně poměrem 3:0. Vítězství domácího celku zařídil dvěma zásahy Salah a definitivu přidal v druhém dějství záložník Coutinho.

Utkání se od prvních minut vyvíjelo celkem jednoznačně, domácí měli tlak, drželi míč, zatímco Southampton se ze své poloviny dostával jen sporadicky. Ostatně o tom svědčí i statistika střel na branku, Svatí totiž ani jednou neprověřili Mignoleta v domácí brance.

Na úvodní gól si diváci museli počkat na jednatřicáté minuty, kdy se za pokutovým územím uvolnil Salah, navedl si míč na střed hřiště a nádhernou střelou na zadní tyč otevřel střelecký účet zápasu. Tentýž hráč pak krátce před poločasem převahu Liverpoolu ještě zdvojnásobil, když si naběhl na perfektní kolmici Coutinha a trochu se štěstím propálil Forstera podruhé.

Definitivní jistotu tří bodů pak dal domácímu týmu v polovině druhé půle Coutinho, Nejprve se k zakončení z pravé strany prodral Firmino, jeho pokus ještě Forster dokázal zlikvidovat, jenže jej vyrazil pouze k dobíhajícímu brazilskému záložníkovi, který jej zhruba z pozice penaltového puntíku neomylně nasměroval zpět do sítě. A protože se hosté již na žádný větší odpor nezmohli, dospělo utkání k poměrně pohodlné výhře Liverpoolu 3:0.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Chelsea FC 0:4

18.11.2017 16:00

Góly: 17. Álvaro Morata, 23. Eden Hazard, 38. Marcos Alonso, 62. Eden Hazard

Chelsea zvládla duel na The Hawthorns na jedničku a po výhře 4:0 se posouvá před Tottenham, který po obědě podlehl Arsenalu. Hlavní zásluhu na výhře Blues má Eden Hazard, který jednu branku sám vstřelil a na dalších dvou asistoval.

Přitom první vážnější akci si na své konto připsali svěřenci Tonyho Pulise, když po centru z pravé strany dopravil míč do sítě Rondon. Jeho radost však překazil správně zdvižený praporek asistenta rozhodčího, který signalizoval ofsajd. Pak už úřadovali jenom hosté - nejprve se uprostřed pole parádně přes Barryho uvolnil Hazard, následně natáhl ke střele, kterou Foster dokázal jen vyrazit před dobíhajícího Moratu, který pohodlně otevřel skóre zápasu.

O chvíli později si oba ofenzivní hráči Chelsea vyměnili role a předvedli parádní akce - kolmici Fabregase Morata letmým dotekem chytře prodloužil za sebe, kam si naběhl belgický ofenzivní záložník, zkušeně obešel vyběhnuvšího Fostera a do prázdné branky zatloukl druhý přesný zásah.

Těsně před poločasem pak bylo o výsledku definitivně rozhodnuto, když si na volný přímý kop Fabregase na zadní tyči počíhal zcela osamocený Alonso a z voleje trefil přesně.

V druhé půli tempo přece jenom opadlo, hostující tým si s rozumem střežil svůj náskok, zatímco domácí chtěli svým příznivcům dát alespoň nějaký důvod k drobné radosti. Místo toho si však po hodině hry na další Fabregasův pas naběhl Hazard, na hranici vápna si pohrál s Hegazim a přesnou střelou k vzdálenější tyči přidal svůj druhý zásah na pažbě.

West Brom si ke konci utkání přece jenom nějaké šance na čestný úspěch vypracoval, ovšem Rondonův pád v pokutovém území sudí Moss ohodnotil pouze žlutým kartónkem, zatímco samostatný nájezd McCleana skončil jen nepřesným zakončením mimo svatyni střeženou Courtoisem. Baggies tak na domácí půdě opět padli a drží se jen jediný bod nad sestupovou pastí.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Swansea City 2:0

18.11.2017 16:00

Góly: 29. Jack Cork, 40. Ashley Barnes

Burnley vylepšilo svojí pochmurnou vzájemnou bilanci se Swansea, když díky trefám Corka a Barnese zvítězilo 2:0. Swansea naopak podtrhlo svojí bídnou formu a nadále má o čem přemýšlet. Labutě jsou předposlední, hůře už je na tom pouze Crystal Palace.

Swansea si přitom na Burnley věřilo, má totiž lepší vzájemnou bilanci, když s tímto soupeřem prohrálo jen jednou. Jenomže aktuální rozpoložení obou celkům historickým statistikám neodpovídá. Burnley se pohybuje v první polovině tabulky, Swansea na samém konci.

Domácí vstoupili do zápasu lépe a prakticky hosty k ničemu nepouštěli. Na druhou stranu ani Burnley nemělo bůhvíjaké příležitosti. Brankář Fabianski musel ze začátku řešit snad jen decentní hlavičku Tarkowskiho, která však nadělala pořádnou paseku. Bezgólový stav vydržel přesně do 29. minuty, kdy se po centru Bradyho objevil na malém vápně nikým neobsazený Jack Cork a hlavou rozvlnil síť!

Nabuzené Burnley bylo při chutí a ještě do konce prvního poločasu navýšilo své vedení. Hendrick posunul balón na Ashleyho Barnese, jehož rána skončila přesně u tyče.

Swansea nebylo absolutně schopné zareagovat a Burnley v podstatě nemuselo řešit jediný vážnější okamžik před svojí brankou. Bezzubost Labutí byla místy do očí bijící. Domácí ve druhém poločase drželi náskok a před koncem zápasu ještě mohli zvýšit, kdyby se však Trajkowski nenacházel v klíčovém okamžiku v ofsajdovém postavení.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 2:0

18.11.2017 13:30

Góly: 36. Shkodran Mustafi, 41. Alexis Sánchez

Severolondýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem nabídlo tradičně otevřený fotbal ve vysokém tempu, který po předešlých šesti neúspěšných pokusech v řadě opanovali hráči Gunners. Výhru 2:0 zařídili týmu Arséna Wengera Shkodran Mustafi s Alexisem Sánchezem, kteří se oba prosadili na sklonku první půle se sotva pětiminutovým odstupem.

První půle patřila jednoznačně domácím. Arsenal od úvodních minut podrobil obranu Tottenhamu aktivnímu napadání, z čehož plynulo hned několik ztrát Spurs na vlastní polovině. Nabídnuté šance však buďto Alexander Lacazette neproměnil, anebo na poslední chvíli stihli zasáhnout bránící hráči. Hugo Lloris tak v prvních pětatřiceti minutách ani jednou nezasahoval, byť musel být neustále na pozoru jako u nedůrazné zpětné přihrávky Davinsona Sáncheze. To jeho protějšek Petr Čech čelil střele mezi tři tyče dvakrát, kdy pokoušel štěstí Harry Kane, a pokaždé na anglického forvarda vyzrál.

Zdálo se tak, že navzdory vysokému tempu skončí první půle bez branek i opravdu velkých šancí, ovšem Kanonýři měli na závěr poločasu jiné plány. Po velmi přísně odpískaném faulu Davinsona Sáncheze totiž Özilův přímý kop našel přesně hlavu uzdravivšího Shkodrana Mustafiho a německý stoper fantastickou hlavičkou s pomocí tyče poslal Arsenal do vedení. Nic na tom již nezměnily ani opakované záběry, podle nichž Mustafiho náběh vycházel z mírného postavení mimo hru.

Než se otřesený Tottenham stihl z inkasovaného gólu vzpamatovat, už platilo dokonce skóre 2:0. Lacazettův náběh po pravé straně opět na samé hraně ofsajdu doplnil kolmicí Héctor Bellerín a francouzský forvard následně nastřelil před branku ostrý přízemní centr k nohám Alexise Sáncheze. Chilský forvard si v obtížné situaci poradil na výbornou - prvním dotekem si těžkou přihrávku zpracoval a tím druhým z bezprostřední blízkosti propálil Llorise ranou pod břevno. K radosti domácích příznivců na Emirates Stadium se tak do kabin odcházelo za dvoubrankového vedení Arsenalu.

Po změně stran museli hosté neprodleně vyrazit do útoku, což ale nahrávalo stále hladové ofenzivě soupeře, která při každé příležitosti vyrážela do rychlých brejků. Přestože tak nebylo o napínavé momenty před oběma brankami nouze i nadále, triumfovaly defenzivy jako v případě Mustafiho výtečného bloku Kaneovy gólové rány, nebo Llorisova zákroku proti Alexisovi. Devět minut před koncem pak sahal po snížení Eric Dier, ale Petra Čecha svou hlavičkou nepřekonal. Arsenal si tak pohlídal dvoubrankový náskok až do samého konce a ztrátu na svého městského rivala snížil na jediný bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City12111040:734
2.Manchester United1282227:626
3.Chelsea FC1281323:1025
4.Tottenham Hotspur1272320:923
5.Liverpool FC1264224:1722
6.Arsenal FC1271422:1622
7.Burnley FC1264212:922
8.Watford FC1253419:2118
9.Brighton & Hove Albion1244413:1316
10.Huddersfield Town124358:1715
11.Newcastle United1242611:1414
12.Leicester City1234516:1813
13.AFC Bournemouth1241711:1413
14.Southampton FC123459:1413
15.Stoke City1234515:2413
16.Everton FC1233612:2412
17.West Bromwich Albion122469:1810
18.West Ham United1223711:259
19.Swansea City122287:158
20.Crystal Palace121296:245

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (758)

Přidat komentář
Edgewalker

North London Is Red

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhral lepsi a kvalitnejsi tim.

Reagovat
smazaný uživatel

To se občas ve fotbale stane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92
Reagovat
mojmira

Ozil > Eriksen

Reagovat
cejen13

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Reagovat
Hokaido

Reagovat
bayern987

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Většina palců nahoru od fanoušků Arsenalu a zbytek od pár místních idiotů. Je třeba něco dodávat?

Reagovat
popltak

Není, je to jednoznačné. Tak jako dnešní výhra Arsenalu.

Reagovat
mojmira

Reagovat
SunFells

Právě není, přidej palec nahoru a drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
robbik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska naprostá hrůza k tomu snad není potřeba nic psát. Arsenal nás naprosto přejel a zaslouženě vyhrál. Jediný kdo se mi líbil byl opět Sissoko (kdo by to dřív řekl). A určitě měl hrát od začátku Winks.

Dneska všechno špatně, čert vem i ten první gól, dneska bychom to stejně prohráli.

MOTM za mě Mustafi, dozadu 100% a k tomu ten gól.

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko byl dpbry

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Suche triko

Reagovat
Gunner14

Němčouři dneska excelentní Mustafi a Ozil a celý týmový výkon , škoda že Iwobimu nespadl na konci to měl dát.

Reagovat
Bandita_Harry

Znie to vtipne nemcouri Ozil a Mustafi, nuž realita....

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil MOTM a Arsenal o triedu lepší snáď vo všetkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafa neskutecny badass vykon. S prehledem MOTM i presto, ze vedle nej hral dokonaly Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zasluzene, gratulujem. My zle, Eriksen s Allim najhorší na ihrisku. Winks ma tiež sral. Najlepsi z nasich Davinson.

Reagovat
Nikikrew

Ved Winks vam to docela ozivil

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nahraval len stoperom alebo na strany + zo dva razy tam nahral rovno vam do brejku

Reagovat
Nikikrew

tak hned jeho prva prihravak kolma dopredu plus v strede si to docela daval.

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky mi Winks přišel fajn, určitě lepší než Dembélé, ten se mi nelíbil dnes vůbec.

Reagovat
Counter

Dneska směrem dozadu skoro bezchybný výkon, až jsem nás nepoznával.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvykaj si, to ste len dnes hrali so slepicami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A příští sezona bez Mesuta s Alexisem bude hrozné utrpení

Reagovat
Busby babes

dnesniho Ozila bych bral.

Reagovat
Carrick

ten rozdíl v herní inteligenci oproti Mkh je až neuvěřitelně markantní.

Reagovat
TheTopFootbaler

Je pravda, že Mesut má rozhodně lepší instinktivní rozhodování v okamžiku, ale nepodceňuj Henrikha - taky umí vymyslet slušné kulišárny.

Reagovat
Lacko_Boh

a Xhaka je novy Chamakh

Reagovat
Counter

Pf.

Reagovat
patas92

Xhamakh

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
teenz

Pak se rozjede Laca a za rok taky odejde. Klasicky.

Reagovat
Counter

Za rok odejde (zadarmo) Ramsey, Laca až tak za dva

Reagovat
teenz

Tak jsem to myslel, rok po Alexisovi a Mesutovi.

Reagovat
smazaný uživatel

klidne bych se vsadil, ze aaron neodejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

O co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi nick.. nechci te zas obrat o vsechny penize

Reagovat
Harakan

Dneska Kos, Mustafi a Mesut parádní výkon. Zaslouženě vyhrál Arsenal.

Reagovat
andrew96

Arsenal zaslouženě, Tottenham hrozný.

Snad teď ten Wimbledon, Laci.

Reagovat
Ranoth

toto je presne ten dovod preco tottenham nevyhraje ten titul nedat ani jeden gol trapnemu arsenalu

Reagovat
Whitemedia

no a

Reagovat
Counter

Dostali jste na Emirates 3:0 a stejně titul v suchém triku.

Reagovat
Bandita_Harry

Ako fanusik LFC by si mohol vediet že taketo zapasy tituly nevyhravaju

Reagovat
Nikikrew

Wau, dnes som teda cumel ako sme sa vyhecovali na supera, prave NLD so zasluznym vitazstvom. Dnes obrana fantazia ale najviac vynikal Mustafi, ten nam velmi chybal vzadu. Dnes jednoznacne MOTM. Ozil so Sanchezom fantasticky, snad si nejako uziju u nas poslednu sezonu, budu urcite velmi chybat . Ramsey fajn, Xhaka druhy polcas ovela lepsi.

Sladka to vyhra

Reagovat
Mates_Matesović

Ještě že jsem to neviděl, podle reakcí asi hrůza.

Jinak předpokládám, náš typický výkon venku proti TOP6 týmu. Docela zajímavý, že soupeř může zažívat sebehorší období, ale stejně ho neporazíme, a ani dokonce nepřehrajem.Člověk by řekl, že jak bude tým zkušenější, tak bude tyhle zápasy zvládat o dost líp, ale to se neděje. V sezóně 15/16 jsme až na zápas s United nic neprohráli a dokonce jsme v řadě těch zápasů byli lepší. Snad na tom Poch zapracuje, jestli chcem v budoucnu něco vyhrát, tyhle zápasy budou alfou a omegou.

Jo, nechápu proč se tu rozčilujete nad výkonem Deana. Zápasy s ním nesnáším, vždycky nás buď zařízne (neříkám, že to dneska tak bylo), a nebo nám pomůže, což zase naštve ostatní, takže tady pak čtu, jak nám Dean pomáhá.

Reagovat
Nikikrew

Podla mna dnes Dean piskal velmi dobre aj ked je pravdou ze nam dnes pomohol oru prvom gole.

Reagovat
fenixLFC

wenger si s pochetinom vytrel prdel. arsenal skvely, najma prvy polcas (teda az kopyta xhaku s lacazettom). ramsey v prvom polcase vyborny, rovnako koscielny s mustafim. a ozil perfektny zapas, skvele ako sa dokazal vymotat z tlaku sliepok. arsenal spurs presiel nasadenim velmi vyrazne a to spravilo najvacsi rozdiel

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe gg wp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Slepice bez Kanea a Eriksena solidní sračka.

Reagovat
TheTopFootbaler

Vždyť hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On myslel, že nebyli vidět

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Ti namachrovani fanusikovia sliepok su teraz kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Namachrovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

V kanale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Super. Výkon v pohodovém tempu. Víc takových zápasů klidně.

Hazard už vypadá být zpět. Už má pár lepších zápasů v řadě.

Reagovat
blade115

Ten Drinkwater byl děsný fail ... Čtvrt roku zraněný, pak nastoupí na pár minut, zranění se zas a teď, když nastoupí, tak jen posouvá balóny. Ale hlavně že jsme odmítli Fabinha...

Reagovat
Miguel19

Zachoval bych klid. Však už se to jenom dohrávalo

Reagovat
blade115

Hm, tak uvidíme zas nějakém Mickey Mouse Cupu, až se konečně dostane opět na hřiště...

Btw, hrajeme spolu v klasice H2H... A asi dostaneš na prdel... Muhehe...

Reagovat
Miguel19

To je možný. Já už tu hlavní fantu nenastavuji

Reagovat
blade115

No jistě že ne...

Reagovat
Miguel19

Fakt. Jedu už jenom draft.

Reagovat
blade115

Je to znát...

Reagovat
Miguel19

Sem věděl Všechny vás vyhodím ze skupiny

Reagovat
blade115

To budeš ale potom poslední...

Reagovat
blade115

No ono to máš vlastně fuk...

Reagovat
SpecialOne

nápodobně

Reagovat
Hokaido

Vždyť draft je teď už víceméně nuda a ovlivnit jde jen minimálně.

Reagovat
Miguel19

No nevim. Jak to ovlivním v klasice, kde mám jeden transfer? V draftu je sice velmi omezený výběr hráčů ale můžu měnit jak chci. Mně to víc baví jak jsme rozděleni do těch skupin a budeme postupovat a tak. Snad nás vydrží co nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabian Delph's stats today:

Passes made: 64 (1st)

Pass completion rate: 96% (1st)

Balls won: 14 (1st)

Reagovat
diastan

dnes byl neskutečný

Reagovat
El Cid z City

zrovna o tom píšu jinde, zvíře..jinak nevím,jestli mám radči naše brejky nebo nátlakovou hru, oboje lahůdková záležitost

Reagovat
MCFC_8

On je prakticky neskutocny odkedy tam hra, velmi prijemne prekvapenie ako sa dokazal transformovat na obrancu, snad aj zdravie vydrzi

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Elliasson

Až se uzdraví Mendy.

Reagovat
Mastný Chobot

Pulis pôjde svinským krokom do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Škoda,že rozhodčí dnes stál na straně City

Reagovat
Hokaido

Spurs have won 4 of their last 86 games away to Arsenal, Manchester United, Liverpool and Chelsea.

Aneb jak by řekl klasik, úspěch se neodpouští (mimo jiné).

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs je tesne pred hranici, kde se rozlisuje velkoklub od obycejny klubu.

Dokud nevyhrajou velky zapasy na cizi hriste pravidelneji, tak budou porad za tou hranici

Reagovat
SCELO

ty nemozes byt cech....

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ctes "internetove" diskuze.... nemuzes byt s nicim jisty

Reagovat
SCELO

zial aj to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Kompany jasná červená (3 zápasy stop), do toho zranenie Stonesa (vyzerá byť na dlhšie)...rysovala sa veľmi zaujímavá situácia, na ktorú rozhodca nenabral odvahu.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf the fuck?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

"skyBet"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Maskopust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jak v pralese

Reagovat
ADM

Ten mal podané, že nedá gól

Reagovat
Fenri

Reagovat
TheTopFootbaler

Ti fanoušci.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

To jde?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icemike

What?

Reagovat
Whitemedia

to je snad ještě větší šílenost, než u Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

Co to kurva bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mafie uraduje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to zase predviedol za oslavu ten Pugba? Dá gól z metra do prázdnej brány a hrá sa na veľkého machra aako keby dal sólo cez polku ihriska, taký mačo by nebol keby pri tom jeho tanečku po ňom niekto hodil nafukovací banán, asi by sa rozplakal a čakal ako správny Afričan na pomoc nejakej neziskovky vedenej belochmi

Reagovat
EXoRcIsT

Admin neda sa nejako bloknut tento blb aby neliezol do PL sekcie nech otravuje len v La Lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

krec.

Reagovat
r.mrazik

Ani pogba nemuze za to,ze mas maly pero

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota, 6 centimetrov je pomerne dosť.

Reagovat
Azazelo RD

ÓÓÓ, Vavruškovi se viklá závistí!!!

Reagovat
Busby babes

malej ale valec, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa tejto slečny mám medvedíka, asi

https://www.youtube.com/watch?v=AbuAQR8vcRM

Reagovat
Busby babes

ty vole Gaia, na tu uz jsem uplne zapomnel. za pripomenuti

Reagovat
mato Kreator

tam kde nedociahne tam dostreli este si nepocul?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Hochu, nech toho. Nesvědčí ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

fašounku pls

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Gratulace k jedne strele na branu proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčšia šanca zápasu no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

novy ronaldo no, nekdo tu stafetu prevzit musi, kdyz portugalec uz konci

Reagovat
Neutron

a stale dal za vikend viac golov ako atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Pogba velky pan

Reagovat
Busby babes

a zas 4 goly. Nahoda? Nemyslim si.

Reagovat
TheTopFootbaler

Měli by na Old Trafford začít řvát "Dejte jim bůra", jinak to tak obávám se zůstane.

Reagovat
ADM

Čo Ibra? Dúfam, že ho uvítali na ihrisku tak ako sa patrí

Reagovat
Busby babes

tleskali mu pri kazdem doteku s micem.

Reagovat
ADM

Reagovat
tnt03

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

dobrej vykon, 4 goly, Pogba zpatky a hned to bylo sakra znat. Zlatan zpatky, Lukaku gol, Mata super zapas, Young opet velmi dobrej zapas, Martial a Rash slusny, zaridili goly. Vzadu to trochu drhlo ale nastesti nas to nemuselo mrzet.

Takhle by to slo.

Reagovat
tnt03

Jak píšeš :)

Reagovat
r.mrazik

Dneska opet prima na koukani...matic a pogba jsou spolu super...tedy hlavne matic je nahrada za carricka neskutecne skvela

Jedine minus,ze zlatan nedal gola tema "nuzkama"

Jinak prima...uz jen dat 4 na arsenalu...

Reagovat
Busby babes

a to zrovna dneska Matic podal docela slabej vykon. hlavne teda v prvnim polocase.

Mata se mi jeste libil.

A asi jen Zlatan muze jako prvni strelu po vyleceni krizovych vazu zkusit nuzky.

Reagovat
r.mrazik

Proc slaby? Mne se libi ten jeho klid...proste carrick v2

Dneska zahrali vsichni slusne,nikoho slabeho jsem tam nejak nevidel

Akorat obcas se martial a rash pletli pozicne,ale to se pak zlepsilo,kdyz se preslo na 442

Reagovat
Busby babes

slabsi je asi presnejsi. V prvni puli nedokazal zachytavat ty protiutoky Newcastlu. imho se nechaval strhnout hrou a chodil vic dopredu nez by bylo treba.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Pekny...co by sis za tu vyhru koupil?

Reagovat
Gunner14

Já to nehraju pro peníze

Reagovat
r.mrazik

Delam si prdel..tiket super

Reagovat
Busby babes

tak City ma druhou nejlepsi obranu v lize... skoda no. ale tak 25 korun

Reagovat
TheTopFootbaler

No ty krávo.

Reagovat
Gunner14

Auč to by mi už jedno asi nebylo ale pěkný jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Moje to neni. Ale tohle muselo bolet. Jediny pozitivum je, ze nevysel snad hned prvni zapas.

Reagovat
nani92

EGO & DAME & POGBA & ZLATAN & MOURINHO

Reagovat
popltak

Pogba výborný, krásný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

A jako Niasse může bejt dřevo, ale 5 gólů v 7 zápasech

Reagovat
Busby babes

ty vole, ten Kompany. za co se ma davat ruda kdyz ne za tohle. Vsak to bylo na cervenou i kdyby to nebyl posledni hrac. takova kosa.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jasný vzkaz pro všechny Paulovy hatery.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
nani92

toto mi chýbalo

Reagovat
Busby babes

a ty komenty: You're 36 years old, you've just had a serious knee injury, you've made it back in record time and your first attempt on goal is you lying sideways in the air performing a martial arts styled kick. The guy might actually be right when he says he's not human.

Reagovat
blade115

Pogba je ještě hnusnější, když se směje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Zlatan, ako vždy neopakovateľný.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by si mohol odpustiť tie divadielka zo sranda líg, keď po každom faule leží na zemi a čaká, že si ho rozhodca všimne. V tom ma neskutočne irituje.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

pretty impressive. Žeriem to sebavedomie. Myslím, že môžte byť radi, že sa vám nepodarilo priviesť Romelua.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To čo predvádzal dnes Foster proti LFC, to je normálne?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: RIP Malcolm Young

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznam

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
andrew96

Měsíc po bráchovi...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Kevscott1982/status/931946211384406028

Sunderland - Millwall. Vykon golmanu ma vzestupnou tendenci v prubehu toho videa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

I

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
bbbauch

To uz je hodne napadny

Reagovat
C-M@ster

2. nejlepší liga v Evropě

Reagovat
pingla

Nn pátá

Reagovat
Fenri

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TopinB

Když maj oba brankáři vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Infi

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Gazdo

Anthony pooood prosim my zaplatime

Reagovat
smazaný uživatel

keby si len vedel, co znamena Anthony v americkom slangu.

Reagovat
Gazdo

To neviem preferujem britsku anglictinu

Reagovat
Neutron

prezrad.

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony je mlady, krasny, sympaticky fesak.

Reagovat
Lacko_Boh

nieco ako Johnson ?

Inak co ta tvoja cudzinka ?

Reagovat
smazaný uživatel

noo, asi nie tak celkom.

Neriesil som to nijak, nemam vobec cas

Reagovat
Lacko_Boh

to ma mrzi. Mohli ste dat Perlickovy kupel. HAHHAHAhaHA.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

on nie je moc perliva

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pozeráte motd?

Reagovat
Gunner14

Nikde. Až za hodku a 15 minut. Jinak tady: http://wiz1.net/channel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, slusny horror. Eriksen byl jeste s danama a Alli nevim kde. Bena jsem nepoznaval, v prvni puli horel jak papir. Libil se mi jen Sanchez a Sissoko. Dier delal picoviny, ale mel tam i par hodne dobrych zakroku. Arsenal nas prejel jak uz hodne dlouho nikdo a zaslouzene vyhral.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem dokoukal nas highlight a jako že by se nám konečně dařilo vyhrávat bez nějakých nervů na konci zápasu ? jenom škoda, že až na Spurs nikdo nezaváhal, takže všechno vesměs při starým....

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj si na chelsea a sevillu.. potom môžme hovoriť či sme prekonali krízu.

Reagovat
Coutinho10

myslel jsem hlavne PL...ve Spanelsku to bude tezky...o tom zadna a Chelsea bych se treba normalne nebal, protoze ty vetsi zapasy nam v minulych sezonach sli a spis jsme ztraceli s dolni pulkou...ted naopak ty zapasy s horni pulkou nic moc...snad jenom nad Arsenal jsme vyhrali ...ale zase kdy jindy to prolomit, kdyz ne ted

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
pingla
Reagovat
Miguel19

Ta oslava gólu Pogby ve studiu

Reagovat
Busby babes

To vypada, ze Griez v lete udelal chybu. Kdyz ho ted fans Atletu vypiskavaji... Mohl by v lednu dostat rozum.

Reagovat
Miguel19

Dneska totální nezájem o hru. Strašný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ale aspoň že už se ostříhal..

Reagovat
Busby babes

doufam, ze u stejneho kadernika jako Pogba.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann je nehorazne precenovany hrac. Ani nejak extra vela golov nedava na to ze hra na hrote, v asistenciach tiez nieje najlepsi, ani 1vs1 nieje nic extra a vela trikov nerobi, ani najrychlejsi nieje, ani specialista na priame kopy nieje ani hovno a stoji 100m£+. v jednej sezone da 30 golov, jedno dobre euro a hned hype ze poser sa mi na chrbat. Hrac co sa akoze radi medzi top 5 najlepsich utocnikov a ma najvacsiu hernu inteligenciu na svete a z 10 zapasov atletika vzdy 8 skonci 0-0 a v dvoch daju po gole tak to je delo. Zatial 3 goly v 13 zapasoch ako hlavny striker a stat bude 150mega. Nasrat!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo by se to uznat jako názor, ale... víš hovno. Musel bys to sledovat pravidelně, pak bys pochopil, že Griezmann prakticky sám tahal 2 sezóny ofenzivu defenzivně založeného Atlética. V to je ta jeho výjimečnost, chápeš? V tom, že Atlético mohlo dostávat herně sodu na San Mamés, ale pak se párkrát Griezmann utrhl a bylo hotovo. A takových zápasů bylo mraky. Oproti tomu jsou tvoje statistiky úplně k hovnu. Nejde o to, že dal 30 gólů, jde o to jakým způsobem. V jednu chvíli patřil mezi 3 nejlepší hráče na světě ve významu pro mužstvo. To je jeho cena. Souhlasit by se dalo jedině s tím, že v ničem výrazně nevyniká. Ale to je taky dost odvážné tvrzení. Ukaž mi hráče, který má (kromě v této schopnosti nedostižitelného Ronalda) lepší timing v šestnáctce než Griezmann. Jeho schopnost rozhodnout zápas z hovna je výjimečná. Taktéž jeho celková práce pro mužstvo je výjimečná. Patří mezi nejlépe pracující celoplošné útočníky. To, že přerostl sám sebe a už nemá motivaci vůbec nesouvisí s jeho potenciálníma schopnostma. To souvisí s tím, že Atlético přerostl. Jestli se ti někdy něco takového stalo (pochybuju, jinak bys o tomhle psychologickém rozpoložení něco věděl), pak bys věděl jak těžce se člověku hledá v tomhle stavu pokora. Že se z toho Frente Atlético může zbláznit, nic na tom faktu neznamená. Ale to je duševní fakt, pro někoho úplně bezvýznamný. Tohle zplošťování skutečnosti je typické. Jsem hloupý, že se tomu vůbec divím.

Reagovat
eder

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

TL,DR verzia: Griezmann je sráč, ale zároveň super hráč. A nie, nejdem sa z toho zblázniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si jistý? Ještě předtím než jsem si teď zašel do nového článku o Griezmannovi na hlavní stránce, jsem věděl, že se tě takhle budu ptát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vypískali ho oprávnene... Niekto v PD písal, že na Snapchat alebo na podobnú chujovinu hodil fotku, kde hral fifu za Barcelonu proti Atletiku, nemám to síce overené, ale za výkony v celej sezóne si to zaslúži, proste kus dementného decka, mal vypadnúť v lete

A vzhľadom k tomu, že po ňom ide Barca, tak si môžete slintať inde, bude vám stačiť nejaký krovák trebárs Pugba

Reagovat
fenixLFC

To akoze profesionalny futbalista musi hrat fifu len za svoj tim?

Reagovat
smazaný uživatel

Počas špekulácií o jeho odchode do istého klubu B, si zahrá fifu za ten daný klub proti klubu A, za ktorý hrá a ešte to postne niekam, fakt pohoda.... Škoda, že Coutinho nie je taký dement a nehrá za Barcu proti tvojmu loserpoolu

Reagovat
mithro

piskat, zato, ze hral fifu za barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Griezmann chce do Barcy

Reagovat
Mastný Chobot

este aj ten Mugabe skonci skor jak Wenger

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

jj, když jsem to v týdnu viděl, vzpomněl jsem si na tebe

Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
havrys99

Reagovat
Bayern +

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Ty vole Arsenal včera úplně někde jinde, Spurs to odchodili, vůbec jsem neviděl odhodlání, napadání, myšlenku, postrádal jsem v tom zápase úplně všechno, co nás zdobí. Když už jsme mohli jít do protiútoku nebo zajímavé kombinace, tak udělají o kontakt s míčem navíc. Po těch repre pauzách hrajeme vždycky bídně, ale tohle bylo úplně bez pohybu. Snad se do příštího týdne oklepeme. Gratulace Arsenalu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs have won 4 of their last 86 games away to Arsenal, Manchester United, Liverpool and Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte v prvních 50 ligových zápasech na lavičce nasbíral 118 bodů – žádný jiný kouč si v Chelsea nevedl lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

krize

Reagovat
Hokaido

By mě zajímalo, jestli vůbec někdo v historii PL získal víc.

Reagovat
kiwwi

Giardiola ma 112, takze pochybujem, pretoze ine dominantne timy nemenili tak casto trenerov a my ked sme ich menili, tak sme neboli dominantni

Reagovat
kiwwi

no vidis, kedze sa tam pisalo ze v Chelsea nikto tak som prave toho Mourinha neoveroval, ktory bol na tom lepsie

Reagovat
johan14

Blbosť jak traky. Mourinho 95b za 38 zápasov 04/05 + 31 bodov po 12.kole 05/06. Spolu 126, tak si nevymýšľaj.

Po 60 zápasoch mal 156 bodov 49W 9D 2L, keby si naďalej chcel písať bludy.

Reagovat
kiwwi

http://premiership.efotbal.cz/clanek-176046-Fakta-kola-Nezastavitelny-De-Bruyne-prepisuje-historii-Premier-League.html

je to ocividne odtial, ale vidim tam dalsie nepresnosti, takze autor mal asi slabsiu chvilku ked pisal toto "statisticke" okienko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to kokotina, neoveroval som to,keď som to kopíroval. Do budúcnosti nebuď Palike...

Reagovat
vladis271

De Bruyne, Salah...ten Jose je strašný amatér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

zaplaťpánbůh za to

Reagovat
Busby babes

I bez KDB a Salaha ten amater dokazal vyhrat titul.

Reagovat
vladis271

toto do autu neuhráte. KDB m§ôže vyhrať raz zlatú loptu, nechať si dobrovlne odísť takého hráča je na roztrhanie licencie.

Reagovat
Counter

jn, short term manager supr, long term manager otřes.

Reagovat
Busby babes

muze byt.

http://metro.co.uk/2017/09/30/chelseas-decision-to-sell-kevin-de-bruyne-defended-by-blues-legend-frank-lampard-6968043/

Na druhou stranu tohle co rika Lampard dava smysl. KDB je dobrej, to vidi kazdej, ale kdyby v Chelsea tenkrat zustal/Mou ho udrzel, tak kdo vi, jak by jeho vyvoj probihal. To je to same pro nas s Pogbou. U nas by si asi nezahral tak, jak si zahral v Juve a dneska by nebyl tak dobrej... Byla chyba ze odesel? Mozna jo, mozna ne... z pohledu klubu se to tak jevi, z pohledu hrace to tak urcite neni.

Reagovat
Counter

Nemusel zůstávat, stačilo ho prodat s výkupkou. A KdB je imho natolik špičkový fotbalista, že jeho vývoj v CFC by oproti tomu současnému nebyl o moc opožděný.

Reagovat
Busby babes

no tenkrat ty vykupky moc nefrcely, ne? to se tam zaclo davat az ted prave diky pripadum jako KDB nebo Pogba. Ne ze by to predtim neexistovalo, jen to rozhodne nebylo bezny. A hlavne je taky otazka, jestli by na to druha strana pristoupila. Kazdopadne tohle je hra na kdyby... v tom tezko nekdo muze mit pravdu, co se melo udelat a neudelalo bez vetsich znalosti.

Jen reaguju na to: to je debil, ze ho nechal odejit... No ted se to tak jevi, o tom zadna. ale je otazka, jestli by treba KDB byl tam kde je ted, kdyby v Chelsea zustal a pres Lamparda a Hazarda si zahral 10-15 zapasu rocne...

Reagovat
Counter

To je taky hra na kdyby, říkat, že výkupka by možná nevyšla a KdB by se možná tak neprosadil. Jde o to, že v případě KdB, Lukakua i Salaha je prostě Mou odpálil bez téhle snahy moci je v budoucnu získat zpět.

A co se týče toho Bruynova prosazení - tehdy šlo o to, že Mourinho upřednostnil Oscara (který ten rok podle EF naskočil do 47 zápasů). A Lampard zrovna hned po té sezoně 13/14 v CFC skončil, takže místo tam bylo fakt úplně v pohodě.

S Pogbou to není srovnatelné. KdB už byl ve 22 letech v podstatě hotový hráč s kvalitní sezonou v Brémách za sebou, který jen potřeboval dostat šanci. Pogba odešel v 19 s nulovými zkušenostmi s velkým fotbalem.

Reagovat
Busby babes

Vsak Lampard to v tom clanku rika: nemel trpelivost. Kdyby pockal ten pul rok, odesel Lampard a treba by pak odehral v dalsi sezone 40 zapasu a dneska byl hvezdou Chelsea.

Rekl bych, ze neco podobneho ted zazivame s Pereirou. Mohl zustat a pras se o misto. ale konkurence neni mala a tak si vybral Valencii. Pokud tam bude chtit odejit, tak co nam zbyde? Misto v zakladu mu nikdo u nas nezaruci, tak pokud se o to nebude chtit poprat, tak smula, tamhle jsou dvere a hodne stesti... Bude me to mrzet? asi jo. Bude to chyba? mozna velka. Ale klub mu nedluzi nic a rozhodne neni v postaveni aby si mohl davat nejake pozadavky na misto v sestave (pokud by ho to napadlo, zatim to nedela).

A k tem vykupkam jsem jen napsal, ze v dobe, kdy ti hraci odchazeli to proste nebyla bezna praxe. Proc jste nemeli vykupku na Persana treba? A na dalsi hrace, co od vas odesli?

Salah se v Chelsea proste neprosadil. Ze ted hraje dobre jinde? No to se stava, ze hrac po odchodu z velkyho klubu na nizsi urovni hraje lip. Nebo ze v jinem prostredi tu sanci vyuzije lepe.

Reagovat
Counter

KdB dostal od Mourinha najevo, že si nezahraje, tak chtěl logicky odejít. Nemyslím si, že toho rozhodnutí dneska lituje. S Pereirou mi to srovnatelné nepřijde, protože KdB mohl už tehdy startovat každý zápas v základu nebo na lavičce.

Na Persieho? Když odcházel do MU? Co to má společného s odchodem mladého talentovaného hráče? To bys spíš měl vzpomenout na takového Velu, jehož si Arsenal už tehdy opravdu pojistil smluvenou částkou na zpětný odkup. Nebylo to tak populární, ale to ještě neznamená, že to nešlo. Takový Morata šel z Realu do Juve v roce 2014, rok po KdB.

Reagovat
Busby babes

"S Pereirou mi to srovnatelné nepřijde, protože KdB mohl už tehdy startovat každý zápas v základu nebo na lavičce."

To je docela odvazny tvrzeni, kdyz i nekteri fans Chelsea tenkrat psali, ze proste nepredvedl vubec nic v te dobe a ze meli nekolik v dany moment lepsich hracu na jeho post. Coz je stejne jako Pereira u nas v tuhle chvili. A je mozny, ze z nej jednou bude velka hvezda, ale pokud si v lete postavi hlavu, ze chce hrat kazdej tyden jinak jde pryc, tak smula no, tamhle jsou dvere a muzes jit hledat stesti jinam. takze mi to srovnani prijde adekvatni.

Reagovat
kiwwi

Lenze on mohol a Pereira nemohol. Bodka.

Reagovat
vitasrp

Jo, on měl třeba dost dobrou přípravu a zahrál skvěle v úvodním zápase s Hullem, pak hrál průměrně ještě na Old Trafford a od tý doby v lize v základu nenastoupil a nikdo vlastně netušil, proč tomu tak je. Zahrál si ještě v těch Ligových pohárech, ale tam už neukázal nic navíc.

A kdyby tenkrát neodešel, fakt by dost možná nebyl takhle kvalitním fotbalistou, jelikož Mourinho zjevně nebyl jeho fanouškem a tak by se přes konkurenci prokousával jen velmi těžko. V tu chvíli prostě měli ostatní hráči vyšší výkonnost, takže chápu, že nehrál, ale pak tam máš ten rozpor - řešit jenom současnost nebo přemýšlet i výhledově do budoucna.

S Josem to je jasný, ten obvykle neřeší, co bude za rok, dva, tři, řeší jen to, co je teď a podle toho dělá drtivou většinu svých rozhodnutí - je to zkrátka dost zaměřený na okamžitej úspěch. Tím neříkám, že je to špatně, ostatně kvůli čemu přišel, to taky v Chelsea udělal (znova vyhrál ligový titul), ale jako každý směr to má plusy a mínusy - a tady na případu De Bruyna je to vidět krásně. Zkrátka při maximální snaze o okamžitý úspěch se prostě zazdí hráč s velkým potenciálem, který by potřeboval ještě chvilku podržet, než se z něj stane hotový hráč.

Reagovat
Svatej

Já bych jen pro oba doplnil, že jsme tehdy hráli 4-2-3-1 a Lampard na postu tý útočný trojky nenastupoval, takže KDB nebránil ve hraní..

Reagovat
Busby babes

ok, to budes vedet lip. jak pisu niz, Vita Srp tenkrat psal, ze je 6. volba v ten danej moment... coz chapu, ze se mu nelibilo. Je otazka, jestli kdyby vydrzel o pul roku dele, tak by se to zlepsilo. To nejsem schopnej rict.

Reagovat
Svatej

Yup, v tý době, pokud se nepletu, tam byl Hazard, Oscar, Schurrle, Mata, KDB a teď si úplně nejsem jistej Salahem, ale těch voleb tam bylo víc a Kevin měl nejhorší výkonnost.

Každopádně jeho přímej prodej prostě chyba byla. Tenkrát jsem si myslel něco jinýho, ale ukazuje se, že to byl tah, kterej nebyl rozhodující ve vítězství v lize a naopak časem pomůže vyhrát tu ligu někomu jinýmu..

Reagovat
vitasrp

Ještě tam byl tenkrát Willian.

Reagovat
Svatej

Vidíš to, zrovna na něj takhle zapomenu..

Reagovat
Busby babes

jen jsem koukl pod clanek k tomu jeho odchodu, takhle to tenkrat popisoval Vita:

Škoda, talentu měl dostatek, ale příchodem Williana jsme ho zazdili. Na jednu stranu je Willian lepší hrác a podle posledních západů naprosto perfektně pasuje k Hazardovi a Oscarovi, na stranu druhou to samozřejmě od klubu nebyla koncepční práce. Prostě taková klasika - na trhu se vyskytl lepší hráč, tak serem na to, co máme k dispozici, co teoreticky můžem ještě vyvinout a radši koupíme tu hotovou kvalitu. V srpnu jaem to viděl ještě jinak, ale za toho půl roku se toho dost změnilo.

Na stranu druhou byl De Bruyne sympaťák a jako fanoušci jsme ho dost přeceňovali, navrch jsme mu byli schopni odpustit úplně všechno. Když proti Sunderlandu nahrál 3x na vlastním vápně hráči Sunderlandu, svedlo se to na nerozehranost, když něco podělal Willian, dostal čočku mnohem větší.

Obchod je to ale z finanční stránky naprosto vynikající, kluk u nás nastoupil 2x v základu v PL a odcházi se ziskem přes deset miliónů liber. To není vůbec špatný, z tohohle úhlu pohledu nemám co vytknout.

Pak jeste psal o tom, ze v ten moment byl asi 6tou volbou na danou pozici...

Reagovat
Counter

jn, nekoncepčnost, raději okamžitá kvalita na úkor vypiplání světové extratřídy. S odstupem je KdB lepší než Willian, lepší než Oscar, lepší než Schürrle, lepší než Ramires, lepší než Mata. My jako fanoušci to vidět nemusíme, manažeři, kteří s těmi hráči dennodenně pracují, by to vidět měli lépe.

Reagovat
Busby babes

btw. za koment: Odchazi budouci nejvetsi hvezda ligy.

No jo a ne. jen rikam, ze to dneska hodnotime z pozice generala po bitve. Pokud by se neprosadil a takovych pripadu taky nebylo malo, tak by se to hodnotilo uplne jinak. Vysledek urcuje hodnoceni. A ty klauzule o zpetnem nakupu a tak, nemel to na starosti nekdo jinej? Mourinho vzdycky rikal, ze o prestupy se staraji jini, ne? Ze on jen da seznam hracu...

V tomhle je super priklad nase vitezstvi nad Bayernem v tom 99. v 90. minute vsechny noviny psali o naproste dominanci Bayernu a zaslouzenem vitezstvi a hrozne hre United. V 94. minute uz vsichni psali o uzasnem vitezstvi United po neuveritelnem prubehu.

Reagovat
johan14

Reagovat
nani92

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Zas ale dokázal by být KdB pro Josého takovým přínosem jako je pro Pepka? Ten z něj udělal jedno z nej CM/AM na světě, což je klíčová pozice pro Pepkův fotbal viz Xavi a Iniesta. Mourek přeci jen tým má postavený trochu jinak a flek pro KdB by se mu hledal těžko, který byl dříve považovanej za ofenzivnější/křídelního hráče. Salah by k Mourinhovi seděl dokonale na brejky, zároveň ale nevím jak Salah umí bránit, a to je pro Mourinha důležitá vlastnost i pro křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda

ten kluk byl jeden z nej na světě už ve wolfsburgu, jen se čekalo, zda to po přestupu na vyšší úroveň potvrdí, nebo ne. a takovej přínos by měl ne všude, ale pod velkou spoustou trenérů.

Reagovat
Teoretik

"jeden z nej na světě už ve wolfsburgu" jo jasně Pep dostal k dispozici top hráče, ale zároveň jej dokázal posunout ještě o úroveň výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ Depay a uvidíme či nie aj Shaw..... It is not his fault, it is never his fault

Reagovat
vladis271

De Bruyne, Salah...ten Jose je strašný amatér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy amater, ze vyhral titul s Chelsea. Tyhle komentare od fans liverpoolu jsou spis k placi :D

Reagovat
vladis271

toto do autu neuhráte. KDB m§ôže vyhrať raz zlatú loptu, nechať si dobrovlne odísť takého hráča je na roztrhanie licencie.

Reagovat
Busby babes

To Pogba taky a stejne ho SAF "nechal" odejit. Asi taky amater, co?

Reagovat
Svatej

No tak to je taky chyba, co si budem

Reagovat
Counter

FAS tohle udělal v jednom případě, kdy se to dalo pochopit (a z pohledu generála po bitvě to byla chyba). Mou tohle udělal ve více případech a dalo se to pochopit podstatně méně.

Reagovat
kiwwi

aha kto vyliezol po vyhre

Reagovat
Counter

Ty?

Reagovat
kiwwi

ty

Reagovat
Counter

Já sem chodím pravidelně, především proto, že pro EF píšu články.

Reagovat
kiwwi

jj, ale do diskusie kopnut si zavitas len po vyhre

Reagovat
Counter

To je ta legrace, že když napíšu cokoli jen trochu nesouhlasného na téma Mourinho, hned se v tvých očích jedná o kopání do MU.

Reagovat
fenixLFC

Este si si nezvykol?

Reagovat
Nikikrew

a to ma ako cenu naozaj na neho reagovat? Mourinha by obranoval aj keby zostupili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

A vy do neho budete kopať aj keby sme dali unbeaten sezónu, všetko je v rovnováhe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

do jakeho autu nam chyba De Bruyne alebo Salah?

Reagovat
Counter

Řeč je tu o Chelsea.

Reagovat
kiwwi

number50 asi nie je fanusikom Chelsea, tak komu to Vlado vlastne pise?

Reagovat
Counter

Lidem do diskuze na populární téma Mourinho a jeho práce s mladými. A to je právě to vtipné, že jeho práci v Chelsea obhajuje (asi?) mufan.

Reagovat
kiwwi

nikto tu po prve nic neobhajuje, po druhe komu pise v mnoznom cisle ohladom uhravania niecoho do autu, po tretie, sami fanusikovia Chelsea boli radi ked Salaha predali, po stvrte, Vladov koment pri porovnavani (aj) Salaha so Sterlingom

vladis27108.10.2014 11:55#

Ved týmto štýlom tu argumentuješ len ty. Ja hovorím stále, že je lepší ako Salah, Willian aj Schurlle. Vy modrí pokémoni tu niečo špliechate o tom čo by bolo keby boli v LFC prehypovaní a drahí Willian, Salah alebo Schurlle.

nehovoriac o tom, ze niektori scouseri po jeho posobeni v Chelsea dakovali bohu, ze ho vtedy uchmatla Chelsea, nie Liverpool

De Bruyne a Lukaku budis (aj ked je dost mozne, ze ani z jedneho by nebol taky hrac akymi su teraz), ale dat do toho vyctu Salaha je uplne mimo misu...ale tebe je uplne jedno, ze je to kravina alebo ze to sem hodi uplny retard ako Vlado, hlavne...ked si mozes kopnut do Mourinha alebo United, tak sa pridas k hocikomu a hocikedy

Reagovat
Counter

Jde o to, že ses blbě zeptal, zda MU chybí KdB nebo Salah. O tom tady řeč vůbec není, vlado tohle psal v souvislosti s CFC. A reagoval na komentáře numbera "Tyhle komentare od fans liverpoolu jsou spis k placi :D" - taky množné číslo.

Je pěkné, že měl před třemi lety Sterlinga tak rád, nevidím na tom nic špatného.

A jsme zase u onoho kopání do United, které tady vůbec není, ale ty ho tady prostě vidíš

Reagovat
kiwwi

je fakt vtipne jak si si toho Vlada oblubil a neostava ti nic ine len obhajovat tie jeho poloretardovane sracky

Sterlinga sice mal rad, na tom by nebolo nic zle, lenze pisal o preplatenom a prehajpovanom Salahovi v suvislosti s ktorym tu teraz pise, ze by za jeho odchod mal Mourinho potrhat licenciu...

Reagovat
Counter

Ano, protože vlado je fotbalový fanoušek, ne profesionální trenér s licencí, který se Salahem neměl možnost pracovat na každodenní bázi, ale měl možnost jej vidět max. jen v pár náhodných zápasech. Není nic špatného očekávat od jednoho z nejlepších manažerů na světě víc než od sebe sama.

Reagovat
kiwwi

vsak spusta trenerov pustila dobrych hracov, ktori sa dokazali presadit az neskor v inom posobisku...zvlast u mladych hracov to nie je nic vynimocne

Reagovat
vladis271

ja mám Sterlinga rád furt, neviem prečo hovoríš v minulom čase. To, že charakterovo nie je zrovna košér ťažko zmaže, že je to najväčší anglický talent od Roneiho.

Reagovat
vladis271

jj mimo misu. Iba z pozície krídla vedie tabušku strelcov PL.

Reagovat
kiwwi

ty to musis mas v zivote tazke s takym levelom chapania pisaneho textu

Reagovat
vladis271

jj ja

Reagovat
vladis271

ako veľmi musíš byť sprostý, ked nechápeš, že kopem do Mourinha a nie do mancs? Ved aj moj pes by to z toho príspevku pochopil.

Reagovat
Counter

Ještě Lukaku.

Reagovat
nani92

Že Salah

Reagovat
Counter

Salah už dal letos 14 gólů. Lukaku má 12, Kane má 13.

Reagovat
nani92

bože ten komplex z Mourinha vám ide na mozog úplne.. Salah hral v Chelsea hovno a ak mu chcete vyčítať báj toto, tak tu už žiadna diskusia nemá žiadny racionálny význam

Reagovat
Counter

Hele já na tebe reagoval proto, že se Salahovi směješ, než komplexu z Mourinha.

Salah byl v Chelsea rok, navíc atypicky od ledna do ledna, z toho se fakt nedá nic usuzovat.

Reagovat
nani92

Usudzujem, že keď hráč hrá od ledna do ledna zle, tak manažér má právo ho predať a nahradiť niekým kto sa mu tam bude hodiť viac. To že ho Klopp teraz využíva lepšie je fajn, nikto sa Salahovi ako hráčovi nesmeje, prekvapil aj mňa, podobne ako Mane .ja sa smejem že Vladova hlava je už tak v troskách že sa dokáže Mourinhovi smiať aj z predaja Salaha

Reagovat
Counter

Když do Chelsea přijde v rozjeté sezoně dvacetiletý Egypťan ze Švýcarska, vážně od něj čekáš okamžité výkony světové extratřídy?

Chtěl bych tě vidět, jak obhajuješ prodej Ronalda po jeho začátcích v MU, kdyby byl tehdy Mou manažerem. A co si budeme povídat, CR byl tehdy marný víc než jen jeden rok. A stejně s ním ta trpělivost byla, až to přineslo ovoce. To je ten rozdíl oproti Mourinhovi.

Reagovat
nani92

keby sme Ronalda predali, tak by z neho nemusel byť ten hráč ktorý je z neho dnes a nikoho by ani nenapadlo o tom polemizovať, tak ako by KdB ostal dalej v Chelsea alebo sa tam dalej trápil Salah..ja fakt nechápem, ako mám obhajovať tieto alternatívne vesmíry, obhajujem realitu v ktorej žijem a tam sa Mourinhove kroky dali chápať, tak ako by sa dalo chápať ak by SAF Ronalda nakoniec predal, ale v SAF mal dobrý nos, nikto tu nehovorí že Mourinho je dokonalý, jeho cesta je iná ako Safova alebo hocikoho iného, tak fakt nechápem, prečo sa stále očakáva že bude manaýerom podla vašich predstáv, ked tie uspechy vie docieliť aj inou cestou

Reagovat
Counter

Kompromis, nani píše, že Mourinho není dokonalý.

Reagovat
nani92

to som nikdy ani netvrdil, ale to by ste museli cez tu zaslepenosť videiť fakty

Reagovat
Busby babes

Ronaldo se prosadil okamzite. Nebyl ani duvod ho prodavat.

Reagovat
nani92

a hlavne nechápem prečo sa ohľadom tohoto stále a vksue rieši jedine Mourinho, ako keby on jediný stratil dobreho hráča..Wenger mohol mať naspať Fabregasa a tiež tu neivdím po každom jeho dobrom zápase výsmech na Wengera prečo ho nezobral spať, ked mohol

Reagovat
Counter

To není to samé - Wenger právě že mohl Cesca mít zpět, Arsenal se postaral o to, aby na něj měl právo první volby. Mourinho se s něčím takovým u talentovaných mladých hráčů neobtěžoval.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Ne ze bych se ti do toho chtel srat s nejakyma fakty ale, Ronaldo byl vyhlasenej nejlepsim hracem sezony dle fanousku v prvni sezone u nas.

Dal v prvni sezone:

FIFPro Special Young Player of the Year

UEFA Team of the Year

Reagovat
smazaný uživatel

a nedostal je náhodou za EURO, kde byl naopak skvělý?

Reagovat
Busby babes

jako ze jsme ho vyhlasili nejlepsim hracem sezony kvuli Euru? On byl v prvni sezone hodne dobrej, druhou mel slabsi, jako tak nejak celej tym, pak uz ale byl vybornej a slo to jen nahoru.

Reagovat
Counter

Ok, moje chyba, tak to byl špatný příměr

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Zas treba uznat ze bol kopyto a v niektorych aj celkom zostal. Salaha by som mourinhovi nevycital

Reagovat
vladis271

ale dáva ti to zožrať, nepovedz, že nie.

Reagovat
fenixLFC

Nie, furt ked sa dostava do sance tak pocitam s tym ze neda. Stale je to neskutocny palic a tym ma serie furt

Reagovat
Maresma

Mně přijde, že i v tom zakončení je zápas od zápasu jistější. A vzhledem k jeho poduktivitě se to dá zkousnout.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

No já hlavně ani neznám nikoho, kdo by šance nepálil. Možná Ronaldo s Messim, když jsou ve formě.

Reagovat
Counter

CR letos pálí v La Lize naprosto neuvěřitelné věci.

https://twitter.com/1DavidWall/status/932638680430383104

Tohle je taková šílenost, že i Cavani vedle něj vypadá jak suverén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

no, da skusnut. v momente ked mas za zapas jednu vylozenu sancu tak ako hraca, ktory to s relativnou istotou premeni nepovies salaha

Reagovat
Counter

Když máš za zápas jednu šanci, tak to byl špatný zápas.

Reagovat
fenixLFC

pre salaha ano

Reagovat
Counter

Pro celý tým. Salah dal letos 14 gólů, to je skoro jak Messi. A ty jsi furt nespokojený...

Reagovat
fenixLFC

nepochopil si. za salahovu najvacsiu prednost je oznacovane jeho schopnost dostavat sa do sanci. ked ma za zapas iba jednu tak asi nema podareny zapas. nehovoriac o tom ze v zapasoch ako proti united napriklad mu nebude umoznenych 20 sanci na gol. a to ma na nom sere cely cas, presne ako som predpokladal uz pri prichode. plus dalsie veci ktore nemusia byt nutne jeho vinou ale suvisia s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze zadny hrac na svete nepromeni kazdou sanci.

Reagovat
fenixLFC

to nespochybnujem ale aj ty musis uznat ze salah je celkom palic ktory na gol potrebuje strasne vela sanci

Reagovat
vladis271

videl si jeho current conversion rate.

Reagovat
fenixLFC

ee

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale myslím si, že to tak má každý hráč, který se dostává do tolika šancí nebo má tolik zakončení.

Reagovat
kiwwi

a?

Reagovat
Counter

Že nechápu ten výsměch, když se jedná o mimořádně kvalitního hráče.

Reagovat
kiwwi

jeho posobenie v Chelsea tomu ale absolutne nenasvedcovalo a tomu sa nani smeje

Reagovat
Counter

jn, Salah byl první mladý hráč na světě, který se po příchodu do nové země okamžitě neprosadil.

Reagovat
nani92

Pogba však vrátil, opäť to valcujeme, tak samozrejme treba vytiahnuť sračky minulosti..

Reagovat
J0EL

Opat valcujeme

Reagovat
nani92

Prepáč, že sme to zatiaľ mohli preukázať len v jednom zápase

Reagovat
vladis271

Ako velmi musis byt deluded :D

Reagovat
Nikikrew

lol uz prestan strcte si celeho sto neviem kolko milionoveho Pogbu. Nezabudnite este kupit za 100M Griezmana.

Reagovat
nani92

Dúfam, že kúpime

Reagovat
kiwwi

ale predtym si najpv strcime celeho Pogbu

Reagovat
J0EL

Aj aj tak skoncite za City

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Salah by si u nás nezahral ani teď

Reagovat
blade115

Salaha by tenkrát prodal snad každý. Horší to je s KdB, Lukakem a Matou, tam to je fakt neodpustitelný.

Reagovat
kiwwi

s Lukakuom a Matom je to praveze lepsie

Reagovat
blade115

Jo, Mata se má úplně super. To se nedá vůbec srovnávat s tím, jak u nás hrál jasný základ a byl jeden z nejlepších v lize.

Lukaka si sežerte, Alvárek je stejně lepší... ❤

Reagovat
kiwwi

pogbu si strcime, lukakua zezereme a hrat bude kto?

btw

- Mata mal v Chelsea v prvych dvoch sezona 2516 resp. 2729 minut v lige - u nas mal v prvych dvoch sezonach (tu polovicnu neratam) 2304 resp 2889 minut

- Mata v Chelsea odohral celkovo 135 zapasov v ktorych dal 33 golov - u nas zatial 159 zapasov a 37 golov

- najlepsiu sezonu zazil samozrejme u vas tu 12/13, ale to predsa neznamena, ze sa to neda zrovnavat a ze sa nema super

Reagovat
blade115

Čísla vypadají popravdě líp, než jsem čekal. Ale tak u vás už je 4,5 roku a má 159/37, u nás měl těch 135/33 jen za 2,5 roku. A celkově vzato dost uvadl, u nás na něm ta hra stála, u vás ani neodehraje celý zápas... Jestli se má dobře, to asi posoudí nejlíp sám, ale očima fanouška to s ním šlo z kopce.

Reagovat
nani92

Reagovat
blade115

Co sis na mě tak zasednul?...

Reagovat
nani92

to nebolo vôbec na teba, iba na tvoj názor súdného fanúšika

Reagovat
blade115

Co je na něm špatného?

Reagovat
nani92

píšeš že upadl pritom sa len zmenila jeho hra, od jeho príchodu k nám to na začiatku na nom dosť stálo, lebo sme veľa kreativnych hráčov žiaľ nemali a ked mal Mata zlú formu tak sa to u nás dosť odzrkadlilo..teraz to už na nom nestojí, ale stále je platný aj ked nehviezdi tak ako u vás

Reagovat
blade115

No takže "uvadl", až by se dalo říct, že to s ním "šlo z kopce", ne?

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
nani92

zmenila sa jeho profesia, tak ako aj Ronaldo zmenil svoju profesiu pri prechode do Realu, vdaka ktorej ho je viac vidieť, Matova profesia sa zmenila tak, že je ho vidieť menej

Reagovat
blade115

Když já si prostě nemyslím, že pokud hlavní opora týmu změní profesi na náhradníka, tak se tomu dá neříkat "propad". A to ani ne nějak zvlášť super náhradníka, vždyť má letos v PL odehráno cca polovinu maximálního času a jen jeden gól s jednou asistencí...

Reagovat
Busby babes

letos rozhodne. dostaval prednos Henrikh, coz uprimne v poslednich zapasech bylo dost podivne. Ale v predchozich rozhodne nemel roli nahradnika, ale stabilniho clena kadru.

Reagovat
blade115

Sorry kluci, ale jestli tam ten rozdíl nevidíte, tak se není o čem bavit. Pokud se z takového tahouna stane "jen" stabilní člen kádru - což je hezčí označení pro nekoho, kdo nehraje s železnou pravidelností základ - pak je to kariérní sestup, alespoň podle mě. Samozřejmě za předpokladu, že to není kvůli věku, jako třeba u CR7. Ale to Matův případ jistě není. Nechci říkat, že je teď totální lůzr, to určitě ne, ale prostě věřím, že u nás na tom byl podstatně líp.

Reagovat
Busby babes

ok. v letosni sezone zatim rozhodne dostava mene prilezitosti. v tech predchozich tomu tak nebylo.

Reagovat
r.mrazik

to mas pravdu,ze na tom byl lepe...ono je ale hlavni to,ze u vas hlavne lepe hral...to je asi to nejdulezitejsi

Reagovat
nani92

našťastie nehráme len ligu

Reagovat
Busby babes

ono to Uvadl, jde to s nim z kopce ma moc negativni nadech, jako ze je fakt spatnej. coz neni. v tom je myslim ten "rozpor" mezi vama.

Reagovat
nani92

a pôdovne to začalo tym, že je škoda, že odišiel z Chelsea..keby bol Mata v tejto Chelsea s Contem, tak by hral ešte menej..stačí sa pozrieť aký je trend rozostavenia a herného štýlu v top kluboch v Anglicku..Mata by sa teraz plnohodnotne možno uživil v Arsenale po odchode Ozila, v City namiesto Silvu ale v United/Chelsea by tá hra na nom nestála

Reagovat
spider_8

To je ovšem celkem možný U nás by teď měl asi stejnou roli, jako během toho půlroku pod Josém.

Reagovat
blade115

Jo, to je pravděpodobný. Ale zrovna nedávno se tu jeden maník rozčiloval, že nebude obhajovat alternativní vesmíry, tak bych se toho s dovolením taky držel.

Reagovat
spider_8

Ono je to daný hlavně tím, že u nás byl 2 sezony naprosto boží, jeden z top 3 ofenzivních záložníků v lize. U vás se posunul do role squad playera, řadový hráč základní sestavy, nic víc. To slovo "uvadl" je tam naprosto na místě.

Reagovat
kiwwi

> U vás se posunul do role squad playera, řadový hráč základní sestavy, nic víc.

dve a pol sezony to rozhodne neplatilo, az teraz pod Mourinhom je to radovy hrac (ale stale dolezity)...cize po prestupe vobec nezvadol, je starsi, mame lepsi kader a trebars ako pises aj vyssie, teraz by bol v rovnakej pozicii aj v Chelsea...pointa je, ze blade115 si mysli ze zvadol kvoli prestupu do United, co nie je pravda

Reagovat
blade115

Ne kvůli přestupu k Utd, ale kvůli Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ne, ty si diskusiu zacal tym, ze s Matom to po prestupe slo dolu kopcom

Reagovat
blade115

Zas mě nutíš pochybovat, jestli vůbec umíš číst.

blade11519.11.2017 19:14#

Salaha by tenkrát prodal snad každý. Horší to je s KdB, Lukakem a Matou, tam to je fakt neodpustitelný

Reakce na to, jaký je José amatér.

Reagovat
kiwwi

lol logicky myslim tu diskusiu od momentu kde tvrdis ze to s nim slo dolu kopcom...

Reagovat
blade115

Budeš tak laskav a dohledáš přesnou a doslovnou citaci, kde to vztahuju výhradně na přestup k vám a ne na Mourinha?

Reagovat
Busby babes

"Čísla vypadají popravdě líp, než jsem čekal. Ale tak u vás už je 4,5 roku a má 159/37, u nás měl těch 135/33 jen za 2,5 roku. A celkově vzato dost uvadl, u nás na něm ta hra stála, u vás ani neodehraje celý zápas..."

Tady. po prestupu byl 2.5 sezony v zakladu. U nas na nem ta hra taky stala. Az ted, co prisel Mourinho, tak se jeho role zmenila. Pod Moyesem a LVG hral jasnej zaklad a pocet minut ma srovnatelnej s tim, co odehral v Chelsea. Ale jinak pokracujte.

Reagovat
blade115

Od začátku mi nešlo o nic jiného, že ho Mourinho zničil. Při přestupu k vám šel dolů, ačkoliv jsem myslel, že statisticky to bude vidět víc, ale největší pruser v jeho kariéře byl Mourinho.

Reagovat
Talker

Viz níže, statisticky je to vidět krásně - pokles v asistencích 50% v bodech celkově 30%.

Reagovat
blade115

Na áčka jsem zapomněl.

Reagovat
nani92

Reagovat
blade115

A myslím teda už u nás, že ho žožé zničil, ne jen u úček, by se možná slušelo doplnit, aby se yazovi neroztrhla huba od smíchu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Ale no tak

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Presto, těžko bys ho během působení u vas neoznazil za top 3 záložníka v rámci ligy.

Reagovat
kiwwi

to fakt nie, ale je to rozhodne sposobne aj tym, ze sme sa trapili celkovo + celkovo si myslim, ze ta konkurencia zaloznikov sa odvtedy dost vyrazne zlepsila

Reagovat
spider_8

My jsme tenkrát taky nebyli nějaký zázračný tým. V jeho první sezoně jsme skončili šestí, rok na to třetí. S tou konkurencí máš možná pravdu, ale on byl tenkrát fakt boží.

Reagovat
blade115

Jo, a Chelsea vůbec nebyla úplně v prdeli a Mata vůbec nebyl jediný, kdo ji z ní tahal...

Reagovat
r.mrazik

to fakt ne...vsak byl jednu dobu totalne tragicky...

Reagovat
kiwwi

zabudol si napisat ocami akeho fanusika

Reagovat
blade115

Soudného.

Reagovat
Busby babes

herne u vas hral urcite lepe, ale tu produktivitu ma u nas paradni. Jsme si z toho nekolikrat delali i srandu, ze sice hral tuzku ale stejne pak dal prihravu nebo gol a rozhodl zapas. hlavne pod LVG. a porad je hodne dulezitej hrac v tymu. a po tom vcerejsim vykonu doufam, ze ted bude hrat vic.

Reagovat
blade115

Jen ať je důležitej, Mata je takový sympaťák, že bych mu přál i u vás...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Talker

S mufanama je prdel.

Ohani se goly, kde ma lepsi ratio u nas, ale ze by zminili asistence, to ne.

CFC - 147z/34 golu/61 asistenci. Tj 0,64 bodu na zapas.

MU - 159/37/27 - 0,4 bodu na zapas.

Reagovat
r.mrazik

tam mata byl v chelsea skvely...ale na druhou stranu jsou asistence takova sranda vec...pristrcis mic,spoluhrac trefi sibenici a hned mas asistenci...

je asistence i pri zahravani rohu?

Reagovat
Talker

Tak gol muze byt jen doklepnuti do prazdne brany potom, co ofenziva vyskoli obranu.. coz je celkem potreba kdyz mas v utoku Torrese.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

i nas hraje s drevakama v utoku, to je pak tezky.

Reagovat
Mimalu

za to v Chelsea, tam to bylo jedno eso vedle druhého

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Talker

U nás měl Torrese, Dembu, Etoa. U vás Ibra, Lukaku, Rooney, Martial, RvP.

Jako jo, vyjma prvních dvou nepotkal žádného superstřelce, ale i ten zbytek je jinde než Torres.

Respektive bodově:

U nás 6+13 a 11+17.

U vás 6+5, 9+4, 6+7, 6+3.

Vlastně za 4 roky u vás má 20 asistencí. To u nás měl pomalu za sezonu. A nejvíc bodů u vás odpovídá slabší sezoně u nás jen v počtu asistencí.

Reagovat
Busby babes

ty vole, sorry, priste tam pridam nejakej hashtag #sarkasm nebo #joke...

Reagovat
Talker

Moc ti sarkasm ani joke nejde

Reagovat
Busby babes

ocividne. ale tak tady snad bylo jasny, ze si delam srandu z naseho utoku...

Reagovat
Talker

Asi te poprosim o cedulku "sarcasm", jako je pro sheldona

Reagovat
Busby babes

budu si to pamatovat. nebo nebudu delat humory, to bude mozna lepsi.

Reagovat
Miguel19

OT:

Je lepší pořídit PS4 nebo PS4 Slim? Ano vím, že určitě je nejlepší PS4 Pro, ale ten je tak cca o 3000 dražší, což už je moc. Díky za rady.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je PC

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Majk91

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

vo výkone žiadny, Slimko je len menšie a má trucha menšiu spotrebu,ale to je zanedbatelné..proste si vyber podla vzhladu.

Reagovat
Manik...

V čem je PRO lepší?

Reagovat
pepinho2

Lepší výkon

Reagovat
Miguel19

No co jsem tak našel tak ve výkonu a u některých her i v grafice. Asi je to lepší i směrem do budoucna..

Reagovat
Manik...

Aha. Otázka je, jestli stojí za to, si připlatit.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš s tím hrát komerčně

Reagovat
Manik...

Jak komerčně?

Reagovat
teenz

Je to jedno.

Reagovat
Miguel19

Díky.

Reagovat
Busby babes

rozhodoval ses i mezi PS a Xboxem? nebo jsi od zacatku chtel jen PS? taky uvazuju nad konzoli...

Reagovat
Miguel19

Určitě zvažoval. Ale PS by mělo být pro hraní lepší..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně hry jako The Last of Us nebo Uncharted jsou prostě hry, který si člověk musí zahrát.

Reagovat
guzman

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne je.

Ja om kupoval XBOX z 2 dovodov nesuvisiacich s vykonom:

Exclusives a ovladac lepsie sadne do ruky.

Reagovat
teenz

Dulezity je se podivat na exkluzivity, ktery kazda konzole nabizi. PS4 ma sirsi komunitu pro online. A Xbox (pro me) daleko lepsi ovladac.

Kdybych vybiral znovu, jdu asi do Xka (Forza). Mam PS4 totiz jen na Fifu.

Reagovat
Miguel19

Ptám se jako amatér. Je reálný, že třeba NHL bude v budoucnu pouze na jednu konzoly?

Reagovat
LGT

Ne :) Ale vzhledem k tomu, jaký jsou na PS4 geniální exkluzivity, by bylo škoda ho mít jenom na sporty :D

Reagovat
Miguel19

To je mi jasný no, ale já byl odjakživa na ty sportovní hry - NHL/FIFA/NBA

Reagovat
B3n

Tak to by Tě mohl zajímat EA Access, kterej je jen pro xbox. Mrkni na to.

Reagovat
Miguel19

Pozdě

Reagovat
avicii

to je velmi nepravdepodobne...

Reagovat
Busby babes

co jsem tak koukal, tak exkluzivita je asi lepsi na PS. Zas ten novej Xbox vypada fakt nadupane...

Reagovat
r.mrazik

hry jsou rozhodne lepsi na PSku...grafika na tom novym Xboxu bude asi nejlepsi...ale zas si nezahrajes skvely hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Slim ma trochu mensi spotrebu a je skladnejsi, líp se i nekam bere. Je to novejsi verze, tak tam budou asi novější dily, ale to stejne nepoznas. Jinak tam rozdil neni

Reagovat
nani92

400. pre Mourinhove obchody

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

*otvory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Však za pár let, až tam Mourinho nebude a vy do tý doby příjdete o pár nadějných borců, budete s vášní nadávat s náma na týhle straně barikády, stačí si jen chvilku počkat a sledovat to z první řady

Reagovat
nani92

ak predá Rashforda, tak ho zabijem

Reagovat
Lacko_Boh

nezabil si fica a ten ti vzal buducnost, kalm daun

Reagovat
nani92

Fico za naše mizerné životy nemôže

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

hele zatim to je v tomhle ohledu dobry. Shaw je divnej pripad, aspon pro me. Tam pokud odejde tak to nebude ve stylu: vsichni vidime, ze je to do dvou let nejlepsi levej bek v lize... Pereira viz vyse, tam se uvidi, co je pravdy na tech drbech, ze by chtel zustat ve Vale... a pak je dobry, ze v U23 prakticky nikoho nemame.

Fosu Mensah je na hostovani, to dava smysl zatim, tak uvidime co dal. Rashford hraje, Martial taky, Mc Tominay dokonce vic nez bych cekal. Takze zatim je na tom spatne Tuanzebe. Tam bych asi byl rad za nejakou hostovacku.

Reagovat
r.mrazik

Zatím mrví Mensaha a Axela...

Reagovat
r.mrazik

Snad nezmrví i Angela...

Reagovat
Busby babes

proboha tomu je 17. A odejde do Barcy.

Reagovat
r.mrazik

tak snad ho mourek zmrvi jeste predtim,nez odejde...

Reagovat
Busby babes

udelame z nej stopera.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Ten skonci v Barcelone :). A tesim se tam na nej docela

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes, legenda ManU, škoda že tam nezostal a nedokončil dobre začatú prácičku

Reagovat
Dody10

OT: Mohl by mi někdo prosím poslat kod na classic league Eurofotbalu ve fantasy, prosím?

Reagovat
Counter

31976-9582

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dominance City je paradni. Pep tvori historii

Reagovat
blade115

A to to chtělo jen dva roky, 520 milionů eur za 11 nových hráčů a je to tam! Co je oproti tomu Conteho loňský okamžitý úspěch se zdecimovaným týmem a čtyřmi novými hráči za pětinu dvouleté útraty Guardioly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

A co je oproti tomu Leicester, ktory to robi na "kolene".

Reagovat
smazaný uživatel

Takto jednoducho zhodiť Pepka. Krása

Reagovat
alcantara

A Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale áno, aj každého iného manažéra na svete

Reagovat
alcantara

Reagovat
blade115

Ještě navíc. Ale to byla jednorázovka.

Reagovat
diastan

Chelsea na další roky taky sice pětina, ale 5 let si nikdo nečuchne

Reagovat
blade115

Meh... Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát by se hodilo říct, že Conte hrál jen jednu pořádnou soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Irelevantné

Reagovat
nani92

úplný nonsens

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
El Cid z City

Chtělo to jednu sezónu,ne dva roky,překopat kádr,když nakupuje city, nikdo mu neprodá nic za hubičku. Ten fotbal nejenom že za to stojí, on je pro nás fanoušky víc, než ty utracené prachy, pro mě víc, než tituly..Conte podle mě posral v létě nákupák, ten tým měl v létě posunout o level vejš a to se mu nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte? lol

Reagovat
El Cid z City

pokud za přestupy zodpovídá někdo jinej, tak samozřejmě ta osoba, ale kua autorita conteho není taková,aby měl větší vliv? Chelsea při správném doplnění mohla bejt jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o peniaze, ktoré mohol klub minúť, nie o nejakú autoritu. Conte nezodpovedá za prestupy. A kde presne by Chelsea mala byť? Veď je stále tam, kam patrí. V tabuľke tretia o bod, v LM takmer istý postup, v ligovom pohári je v štvrťfinále.

Reagovat
El Cid z City

čekal bych od mistra dominantnější výkony v PL, chelsea by měla bej po boku city a bojovat s ním o titul,ztrácí 9b po 12 kolech, víc inkasuje a rozdíl ve vstřelenejch gólech snad ani nemá cenu komentovat, ale jasné, ještě může bejt, uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Byť po boku City? City majú výnimočnú sezónu, to nemôže slúžiť ako merítko výkonov iných mužstiev.

Reagovat
blade115

Jako klidně, fotbal s tím předvádí skvělý, ale podle mě psal historii v Barceloně, kde si ty hráče vytvořil sám. Tady prostě jen otevře cizí peněženku a koupi, na co si ukáže.

Reagovat
masly008

můžeš řícz které hráče si jako vytvořil? iniestu,xaviho,puyola nebo messiho? snad jediný hráč kterého vytáhl byl bus ne?

Reagovat
blade115

Pique, Messi, Busquets se pod ním dostali na úplně jinou úroveň a z Xaviho, Iniesty nebo Puyola dostal taky maximum. Plus teda hráče jako Bojan nebo Pedro taky vytáhl, ale to nemělo takový úspěch.

Reagovat
masly008

ale psal jsi že je vytvořil a to není pravda.messi šel nahoru rok co rok,iniesta,xavi i puyol hráli super i bod rajkardem.pedro a bojan se fakt asi nedají ani počitat.a k tomu vyhozené prachy za ibru a toho ukrajince.gakt bych nedělal že on někoho vyloženě vytáhl až na toho buse.

Reagovat
blade115

Bez Guardioly by nejspíš většina toho kádru tak dobře nehrála, pokud chceš slovíčkařit, pak beze mě. Myslím, že je jasné, o co tady jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan, lol

Reagovat
Counter

Tak jednoduché to fakt není. Delph je ukázkový případ, Stones další. Všichni se mu tady neustále posmívali a letos v City přitom hraje parádně, díky čemuž mají taky druhou nejlepší obranu v lize.

Reagovat
blade115

Super no, takže stoper za 50 mega po první tragické sezóně hraje dobře a adekvátně své cenovce. Přepište dějiny.

Reagovat
Counter

Guardiola's team have scored 13 goals more than anyone else in the competition. They have played the most passes and had by far the most possession. They have had the most shots on target and faced the fewest at the other end.

Manchester City are the only team in the Premier League not to concede a goal from a set-piece this season.

Všechno jen díky penězům na přestupy, jasné.

Reagovat
blade115

Fajn, můžeme mu uznat to, že má jasnou představu o tom, co chce hrát a umí to realizovat, ale prostě to stojí a padá na tom, jestli v létě přijdou hráči, na které si ukáže, nebo ne.

Reagovat
Counter

jj, a proto hraje od září pravidelně v základu Delph, Pepkova posila za bazilion.

Reagovat
blade115

A co jako?

Reagovat
Counter

Třeba to, že to není jen o útratě těch milionů.

Reagovat
blade115

No ... Celé ne, ale ten úspěch je na tom založen.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli mi, prosím, co je na tom parádního? A jakou že historii to přepisuje po 11 odehraných kolech?

Reagovat
Counter

Momentálně vyhráli napříč všemi soutěžemi 17 zápasů za sebou (se skóre 53:10). Nevím, nakolik je to velký úspěch obecně, ale klubový rekord to už je bezesporu.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Busby babes

v tomhle, jak pohrda tema dalsima soutezema je fakt idiot. chapu, ze PL a CL je vic. ale CL zatim nemaji, i kdyz je to poharova soutez a v tom play off se muze stat cokoliv, tak sazet se na to neda. A v PL to v tuhle chvili nevypada, ale zmenit se to muze, to jo.

Kdyby tohle rikal SAF, tak by mi to taky prislo hloupy, ale aspon by to clovek tak nejak chapal. Kdyz to rika Pochettino, kterej nikdy nic nevyhral... divny.

Reagovat
nani92

keby SAF prehral boj o titul s Leicestrom, tak by na druhý deň rezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

nani92 ... hej preto s bilbaom rupli v EL, aby pošetril hráčov na ligu (jeden z takých príkladov čo si hneď z fleku pamätám)

Reagovat
nani92

na ten zápas si pamatam, zostava tam béčková nebola, ale ten výkon áno...a nečudujem sa, do EL sme sa dostali kvôli tomu že sme nezvládli LM, čo bola hanba a podúroveň..tu sa Pochettino vyjadruje o pohároch ktoré poduroven nie su, nikto v nich nie je preto, že nezvládol inú súťaž

Reagovat
Busby babes

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/matches/round=2000274/match=2007459/postmatch/lineups/index.html

jj, tohle nebyla beckova sestava. ale ten vykon byl strasnej a Atleti nas prehrali. Herrera a Llorente byli skveli.

Reagovat
Kixi Syhimour

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson to aj praktizoval, menšie trofeje boli pre neho menej podstatné, ako píše vo svojej knihe.

Reagovat
Busby babes

League cup mozna. Ale Ferguson byl rozenej vitez. Chtel vyhrat vsechno, protoze vedel, jak je dulezity, kdyz si ty hraci na trofej sahnou. I kdyby to byl League cup. Protoze jak to jednou zazijou, tak to chtej zazit znova. Staci kouknout jak tohle popisovali Ferdinand, Keane, Wazza a dalsi. To je pro me ta vitezna mentalita.

Takze moc neverim, ze to tam takhle v knizce pise. Cetl jsem ji uz pred lety, tak si to nepamatuju doslova. U SAFa bylo ovsem bezny ze i s uplne nesmyslnou sestavou dokazal vyhravat. Takze rekneme beckova sestava neznamenala tolik.

Dalsi vec je, ze jsme casto vyhravali ligu. A pak jsou ty pohary trochu mene. Ale staci kouknout co se delo, kdyz jsme ji nevyhrali, jako treba pri nastupu Chelsea, kdy jsme ji nevyhrlai 3 roky v rade:

prvni rok FA cup, dalsi rok uplne bez trofeje, nasledujici rok Ligovej pohar. coz treba pro Vidice, Evru a VDS byla prvni trofej. Stejne pro Rooneyho. A docela jsem od nich cetl, jak dulezitej moment to pro ne byl. Jsou to mozna takova klise, ale podle me na tom neco je.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední roky ale na poháry sral solidně. na oba.

Reagovat
Busby babes

taky jsme obrok vyhravali ligu. to tam pisu.

Reagovat
johan14

Bolo to tak, ako fanda Chelsea som bral v tej dobe United ako jediného konkurenta v boji o titul. Ale v sezone 06/07 za vás bojovala aj FA. Nič v zlom, tak som to cítil a tak to mám v hlave. Svetu mier.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim, ale i tak, bych čekal trošku víc, dominantní ten klub byl dostatečně na to, aby hrál o double

Reagovat
smazaný uživatel

Tento názor mi není cizí.

Reagovat
kiwwi

nezvladajko jak nezvladajko

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
HanziDrown

Preto to v Tottnehame vyzera nejako takto.

https://goo.gl/5LHnta

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
teenz

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
spider_8

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

tvl

Reagovat
vladis271

tak Manson to má za sebou.

Reagovat
Mindas

Tak ten vozik a to jeho chirurgicke lehatko to predpovidalo.

Reagovat
nani92

Moyesova 38. prehra v lige od odchodu z Evertonu..not bad

Reagovat
Busby babes

David Moyes school of management

1. Play down already rock-bottom expectations with end-of-the-world levels of doom

2. Lose game ignominiously

3. Blame players

4. Rinse

5. And repeat

Reagovat
smazaný uživatel

Tony Pulis: West Brom sack manager after Chelsea defeat

Reagovat
Busby babes

tak koho vezmou? Big Sam nebo podobnej dinosaurus?

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízí se, no. Škoda, že Giggs vzal ten Vietnam, šanci by asi měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

mohli by prekvapit a vytahnout treba nekoho mladyho, ale neverim tomu.

Reagovat
Busby babes

btw. to je jen konzultantska pozice. buhvi jak casto tam bude muset litat.

Reagovat
mithro

v tom vietname bude tak tri dni za kvartal

Reagovat
smazaný uživatel

To možná ano, ale chtěl bych vidět klub z PL, kterému by nevadila tahle vietnamská mise.

Reagovat
johan14

To nebude pproblém. Je to pre neho šanca, mal by to brať. No mám čítak že to dostane Sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

o Giggsovi se uvažuje u walesu, ale Pulis je teď po vyhození favorit...

Reagovat
vladis271

Mugabe fakt skončí podľa CNN. prežije Wengera.

Reagovat
kiwwi

tak konci ci prezije Wengera?

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Škriniar do CFC,

Reagovat
nani92

a Sturridge vás chce tiež opustiť

Reagovat
Hai

Reagovat
blade115

Nechceme.

Reagovat
vilp

Ale je výborný, mimochodem.

Reagovat
blade115

Jo, to je. Už příprava se mu povedla. Ale k nám mi moc nesedí.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

este skoro

Reagovat
vodka

LvG do Evertonu?

Reagovat
niflheim

U Andera jsme prý využili klauzuli a prodloužili do 2019.

Reagovat
iamek

. Takze dalsi sezonu bude bojovat o dalsi setrvani ? To same cekam u Shawa. A pak bud pujdou nebo se chytnou a zustanou.

Reagovat
niflheim

Valverde ho prý chce do Barcy, tak teď ho případně prodáme o něco dráž

Reagovat
El Cid z City

loni váš nejlepší hráč,co se s ním stalo?

Reagovat
nani92

Mourinho ho zničil ako Matu, KdB, Lukakua a ďalších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

neřekl bych,že zničil hráče,ale brutálně poškodil tým, představa chelsea,v kterej je de bruyne...

Reagovat
nani92

nevyvinutý KdB, ktorý je psychicky na dne, nie je vyhratý z Wolfsburgu a bez sebavedomia..v Chelsea by bol na nič a City by ho nemalo..win win

Reagovat
Talker

Kdyby nebyl pod Mourinhem, tak treba neni psychicky na dne - bud hraje nebo je na hostovacce.

Reagovat
nani92

to áno, z vašich hosťovačiek je to do prvého mužstva už len na skok

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jak letos ukazuje takový Christensen, jde to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Manchester City will compete with Liverpool for Southampton's Netherlands defender Virgil van Dijk, 26, in the January transfer window. (Daily Mirror)

City are also looking to bring in 22-year-old Schalke and Germany midfielder Leon Goretzka, who is out of contract at the end of the season and has also caught the attention of Arsenal, Liverpool and Chelsea. (Daily Mirror)

Tottenham's England striker Harry Kane, 24, says he plans to spend his entire career at Spurs. (London Evening Standard)

Striker Daniel Sturridge, 28, is ready to leave Liverpool in order to find first-team football and regain his place in the England squad. (Daily Mirror)

Barcelona are considering a January move for Arsenal and Germany midfielder Mesut Ozil, 29, and could offer Portugal international Andre Gomes in part exchange. (Don Balon - in Spanish)

City

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by smiešne, ak by Sturridge odišiel v zime, dokončovať kľúčovú časť sezóny s podhrotom Firminom a Solankem by bol risk.

Ináč, Ward a Woodburn do Black Cats ku Colemanovi? Ak by pravidelne hrali, bola by to paráda.

Reagovat
vladis271

Ward mal dávno túto sezónu chytať PL v Huddersfielde, toto Kloppovi neodpustím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možné, že Sturridge aka "tomasinhův lepší Kane, kdyby vydržel zdravý" si ani nekopne, když je zdravý?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sa nezranil...

Reagovat
Busby babes

hehe, Virgil do City.

A koukam, ze Ozil bude mit zajimavej leden.

Reagovat
El Cid z City

doufal jsem v gimeneze z atletica v zimě zadarmo nebo v létě Laporte.Goretzka chce jako první jednat s barcelonou, evidentně jeho priorita

Reagovat
blade115

Özil, Alexis, Goretzka... Zajímavý zboží. Třeba by ten zimní přestupák mohl být zas jednou aspoň trochu zajímavý.

Reagovat
Miguel19

Snad se zapojíme

Reagovat
blade115

Ale jo, vždyť smlouva končí třeba i Barkleymu nebo Robbenovi ...

Reagovat
Mimalu

těch hráčů je nebývale mnoho, fakt by to mohlo být docela zajímavé

https://twitter.com/MessiMinutes/status/931901409565560834

Reagovat
blade115

Jojo, tam by si vybral snad každý.

Reagovat
iamek

Messi? Edo jednej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Reagovat
patas92

Z toho by šla poskládat docela dobrá sestava

Reagovat
spider_8

Ghoulam by pro nás taky nebyl špatný...

Reagovat
ADM

Robbena by som stále bral hocikam...

Reagovat
blade115

PL s tím svým zdravím nedával ani za mlada, natož teď. Hráč to je super, ale tohle asi už není pro něj.

Reagovat
ADM

Tak zdravie mu nedrži nikde. Ale dá sa povedať, že on je nonstop vo forme, po hocijakom zranení príde. Takisto ako Reus. Fakt škoda že im obom to zdravie nedrží..

Reagovat
Manik...

Alexis by byl v modrém super..

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je zajímavej hráč.. když se najde manažer co ho dokáže pořádně namotivovat tak je úplně jinde.. ale ty jeho výkony jako na houpačce jsou prostě strašák

Reagovat
nani92

Nie je jedno pre teba či ho bude mať Klopp alebo Pep? Aj tak ho budeš mať vo svojom mužstve

Reagovat
Bayern +

Goretzka si fakt neuvedomuje, že ako Nemcovi by mu v Mníchove bolo najlepšie

Reagovat
Maresma

Pod Kloppem mu bude dobře.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BBCSport/status/932929945067839488

Everton striker charged for dive against Crystal Palace

to si ale nevybrali zrovna dobrej priklad pro zacatek. Tady aspon nejakej kontakt byl.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci obhajovat simulování, ale tady to zpětné trestání hráčů je stejně jenom taková pochybná berlička sudích. Který mechanismus potrestá je za jejich špatné posuzování ofsajdů, faulů, penalt atd.?

Reagovat
Busby babes

ja prave nevim jak to brat. Na jednu stranu je to dobre. Na druhou stranu je to divne posuzovany. Treba v zapase s vama tam Deli jasne skocil. bylo to i v MOTD a nikdo to neresi. A to myslim Jones za to dostal zlutou. ale nebylo to ve vapne.

Tady tomu Niasse pridal, ale aspon tam byl kontakt. Tak uvidime jak to pomuze. A jak budou posuzovat dalsi zakroky...

Reagovat
Counter

Posuzují se jen zákroky, které vedou k vyloučení nebo penaltě.

Reagovat
Busby babes

ok, dik za vysvetleni. To nevim, jestli je dobre nebo spatne...

Reagovat
Counter

Možná to časem rozšíří, zatím to prostě vztáhli jen na ty "nejdůležitější" situace.

Reagovat
Counter

Když rozhodčí udělá nějakou botu, taky může dostat pokutu nebo být přeřazen k zápasům v nižších soutěžích.

Reagovat
salami

A je to tady, hodil jsem si hodofanty a včera jsem koukal na MotD a bylo mi úplně jasný, že za to dostane trest, to mám za to, že měním hráče výjimečně dřív jak v patek.

Reagovat
Counter

I s kontaktem to přece simulování být může.

Reagovat
Busby babes

pokud to vyzniva , ze nemuze, tak jsem to spatne napsal. Jen proste, ze je 12. kolo a jako prvni si vyberou zrovna tenhle zakrok, kterej urcite nebyl to nejhorsi, co jsme letos zatim i ve vapne videli. pokud to znamena, ze konecne budou trestat, pak ok. pokud tohle je ojedinelej pripad, tak si vybrali fakt hodne zvlastni pripad.

Reagovat
Counter

Kolik bylo zatím odpískaných penalt za zákroky, které smrděly simulací? Vím akorát o Richarlisonovi proti AFC, kterého ta komise FA skutečně zkoumala, ale nakonec se všichni členové na té simulaci neshodli (rozhodnutí musí být jednostranné).

Reagovat
Busby babes

bavime se preci i o zakrocich, za ktery prave penalta odpiskana nebyla a rozhodci to nechal byt...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Náběh skvělej stejně jako načasování od Romela Rash je jinde na svůj věk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton are now odds on favourites to sign Daniel Sturridge from rivals Liverpool.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

aj s tymi zraneniami by to bol ich najlepsi utocnik v tomto tisicroci

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo effect

Reagovat
Zaschrona

nezvan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele