Premier League - souhrn 12. kola

22.11.2014, 18:04, aktualizováno 24.11.2014, 22:52
Komentáře a souhrny
Chelsea zvládla proti West Bromu roli favorita a na čele máš už šestibodový náskok na Southampton, který remizoval na Aston Ville. Manchester United vyhrál na hřišti Arsenalu, tři body získaly Manchester City, Everton, Newcastle a také Burnley, v neděli nebodoval Liverpool...

Aston Villa - Southampton FC 1:1

24.11.2014 21:00

Góly: 29. Gabriel Agbonlahor - 81. Nathaniel Clyne

Southampton přijel do Birminghamu v pozici favorita a s pěti soutěžními výhrami v řadě. Přesto byl proti Aston Ville nakonec rád za bod. Po chybě Forstera otevřel skóre Agbonlahor a teprve deset minut před koncem vyrovnával Clyne. Saints tak na Chelsea ztrácí už šest bodů, Villans naopak utekli od sestupu na rozdíl dvou bodíků.

Aston Villa získala z předchozích 7 zápasů jeden jediný bod a jeden jediný gól. Naproti tomu Southampton ze stejné porce utkání posbíral bodů 18 a třeba na takovém Sunderlandu si pochutnal hned osmi přesnými zásahy.

Kontrast mezi dnešními soupeři vyzní ještě více, když si uvědomíme, že do začátku tohoto zápasu vstřelili Saints 23 branek, zatímco Villans si připsali 23 střel na branku. Navíc hrála nejhorší ofenziva proti nejlepší defenzivě.

Jenže už první poločas všechny tyto nezpochybnitelné fakty smetl ze stolu ojedinělou situací. Zoufalý odkop Ciarana Clarka způsobil nečekané zmatky mezi obrannou řadou a brankářem Forsterem, jenž podcenil obrovskou rychlost Gabriela Agbonlahora. Dnešní kapitán Villans před vyběhnuvším gólmanem vypíchl míč a do prázdné branky otevřel skóre - 1:0.

Southampton přitom do utkání vstoupil aktivněji. Byl nebezpečný po centrech ze strany, ale zmohl se i na střely, byť ta Tadićova byla zblokována. Až po úvodní brance poprvé výrazně zahrozil Mané, jehož přesně mířenou přízemní ránu musel Guzan skvělým zákrokem vyrazit na roh.

Hned po změně stran naopak zahrozili domácí, N’Zogbiovu ránu však obětavě zblokoval Bertrand. Southampton se přes konsolidovanou obranu Villans dlouho nemohl prosadit - až dvacet minut před koncem zůstal po jedné z mnoha standardek ve vápně Fonte a z úhlu donutil Guzana k reflexivnímu zákroku nohou.

Chvíli nato se k hlavičce zblízka dostal do té doby neviditelný Pellé, ale mířil nad. Neuspěl ani Tadić, jenž z dalšího přímého kopu nabídl Guzanovi příjemnou pobídku k boxování. Prakticky z protiútoku měla definitivní možnost zabít zápas Aston Villa. Skvěle provedený brejk dotáhl Agbonlahor až k pasu na Weimanna, jenž ovšem z nějakých 12 metrů přestřelil i pomyslnou ragbyovou svatyni.

A jak hořce za chvíli litoval. Deset minut před závěrečným hvizdem zafungovala typická spolupráce dvou krajních obránců; muž zápasu Ryan Bertrand skvěle pronikl do vápna, ještě lépe našel ve druhé vlně nabíhajícího Nathana Clyna, a ten utěšenou ranou překonal Guzana - 1:1.

V závěru už favorizovaní hosté druhý gól nepřidali a duel skončil zaslouženou remízou. Před nadcházející vražednou desetizápasovkou, v níž Southampton dvakrát narazí na Arsenal i Manchester United a dále na Man City, Chelsea, Everton nebo Newcastle, tak Saints kýžené psychologické vítězství nezískali.

Více informací k zápasu

Hull City - Tottenham Hotspur 1:2

23.11.2014 17:00

Góly: 8. Jake Livermore - 61. Harry Kane, 90. Christian Eriksen

Tottenham získal důležité vítězství, když porazil Hull na jeho hřišti 2:1. Zápas rozhodl trefou v samém závěru Christian Eriksen, největší vliv ale mělo vyloučení domácího Gastóna Ramíreze. Do té doby Tigers ještě dokázali držet krok, v deseti však už kapitulovali.

První půle byla ze strany Hullu sehraná velice dobře a brzký vedoucí gól Jakea Livermora si domácí zasloužili; Tottenham naopak působil ospalým a letargickým dojmem. Zlom přišel pět minut po přestávce, kdy Ramírez nakopl Jana Vertonghena a poroučel se pod sprchy; Spurs na početní převahu zareagovali nejprve vyrovnávací trefou Harryho Kanea a následně i vítězným gólem dnes velmi dobrého Eriksena.

Že se jako první prosadil právě Livermore, je poměrně ironická situace - mladý záložník je nejen odchovancem Tottenhamu (do Hullu přišel teprve letos v létě), ale navíc během šesti let u Spurs nezaznamenal jedinou ligovou trefu. Dnes však potopil svého bývalého zaměstnavatele už po osmi minutách - Federico Fazio hlavou odvrátil míč, Livermore se jej zmocnil, využil zaváhání Bena Daviese a nedal přesnou střelou Llorisovi šanci.

Tottenham na tom brzy mohl být ještě hůře; kolem 20. minuty tlak Hullu kulminoval a nejistý Lloris málem daroval soupeři druhou trefu. Francouzský reprezentační gólman podcenil centr a pod minimálním tlakem Curtise Daviese upustil míč k nohám Ramíreze, který však trestuhodně zaváhal a nakonec byl zblokován Faziem. Lloris se poté revanšoval skvělým zákrokem proti Robbie Bradymu.

Také v této šanci měl prsty Ramírez, autor finální přihrávky; Uruguayec se měl později stát psancem zápasu, do té doby však hrál výborně. Sám prověřil Llorise z úhlu; brankář Spurs míč sice pouze vyrazil, ale Ben Arfa z dorážky mířil mimo. Hosté jako by na hřišti prakticky neexistovali, útoků zaznamenali jen naprosté minimum a jedinou jejich šancí byla střela Lamely, kterou vyrazil brankář McGregor.

Pět minut po změně stran se však rovnováha sil změnila - Ramírezův zákrok na Vertonghena sice sudí Craig Pawson neviděl, ale po domluvě s pozemním domácího středopolaře poslal ze hřiště. A po pouhých deseti minutách přesilovky Tottenham udeřil poprvé: Eriksenův přímý kop sice trefil pouze tyč, míč se však odrazil do cesty Kaneovi, který bez problémů vyrovnal. O hodně kruté porážce pro Hull pak rozhodl v poslední minutě sám Eriksen povedenou ránou z 20 metrů k zadní tyči.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 3:1

23.11.2014 14:30

Góly: 17. Dwight Gayle, 78. Joe Ledley, 81. Mile Jedinak - 2. Rickie Lambert

Liverpool je dvanáctý; a jak Hull, tak Aston Villa se ještě v rámci tohoto kola mohou dostat na jeho úroveň. Takový je zhruba nejdůležitější výstup z prvního nedělního klání, které znovu akorát potvrdilo, že jsou Reds v poměrně hluboké krizi; a taky že to na Selhurst Parku vůbec, ale vůbec neumí...

Liverpoolští šli do tohoto střetnutí s nepříjemnými vzpomínkami na pátý květen v hlavách, a ty se jim alespoň načas povedlo rozmetat již velmi brzy. Neuběhly totiž ani tři minuty a hosté se ujali vedení poté, co Lambert výborným zpracováním a pohotovým finišem ideálně navázal na excelentní Lallanovu příhru za obranu.

To vše ale nebylo podstatné ihned v 18. minutě, kdy přes nedůrazného Sterlinga těsně za středovým kruhem prošel Ledley, Bolasie na jeho práci navázal přízemní bombou do tyče - a "obvyklý podezřelý" Dwight Gayle z dorážky skóroval již potřetí ve dvou vystoupeních proti Liverpoolu.

Poměrně nečekaný úder domácích velmi záhy následovala Lambertova šance, respektive Gerrardova nepřesná rána ze střední vzdálenosti; jinak se ale Eagles nemuseli ničeho obávat. Naopak si ještě na opačném konci hřiště Bolasie narazil s Puncheonem, aby jeho koncovku na poslední chvíli odklonil nad bránu skluzující Manquillo.

Yannick Bolasie byl podobně jako koncem loňské sezony výraznou postavou tohoto utkání a zanedlouho pro změnu cílil příliš vysoko poté, co ho svou kolmicí na další výlet nádherně vyslal Puncheon.

Tím byl završen první poločas a ten druhý načal Liverpool o něco slibněji, než zakončil ten předchozí. V 57. minutě například Speroni neuspěl při snaze vyboxovat do bezpečí centr od rohového praporku a Škrtel málem trestal na zadní tyči.

Později se duel zvrhl v záležitost v duchu nahoru-dolů, což muselo vyhovovat především brejkově založenému Crystal Palace - a taky že vyhovovalo. Kolem 70. minuty se sice Speroni ještě zapotil při centru Johnsona či šanci Manquilla, vzápětí už ale úřadovali pouze domácí.

Ti se vedení poprvé ujali v 78. minutě, když Ledley pohotově navázal na další výtečnou individuální akci Bolasieho; a hned za tři minuty klíčové body pro Eagles posvětil parádní přímý kop z dílny Mileho Jedinaka.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester United 1:2

22.11.2014 18:30

Góly: 90+5. Olivier Giroud - 56. Kieran Gibbs (vl.), 85. Wayne Rooney

Průměrný fanoušek Arsenalu dál propadá depresím. Již 15bodová ztráta na vedoucí Chelsea, prodloužená šňůra bez výhry nad Manchesterem United a další nepříjemné Wilshereovo zranění jsou jen některými negativními poznatky, které si někdo takový může z dnešního šlágru odnést. Naopak Red Devils slaví klíčové vítězství...

Gunners přitom začali velmi slibně, a především Oxlade-Chamberlain rozdával radost i energii na všechny strany. Hned zkraje takovou malou prostrkávačkou pěkně vyzýval Welbecka, ten však nebyl ideálně srovnaný a jeho koncovka ve finále ani zdaleka nebyla nebezpečná.

Největší šance poločasu tak nakonec připadly Wilshereovi. Ten nejprve svůj vlastní sólový průnik zakončil jen velmi slabě; a podobně neuspokojivě dopadla jeho ještě větší příležitost o něco později, když spolu s Welbeckem zaútočil do rozevřené obrany a sám před chybujícím de Geou trestuhodně zaváhal.

Již v 16. minutě musel doposud tápající Manchester United polykat další hořkou pilulku v podobě jubilejního 40. zranění Van Gaalovy éry. Opět byl přitom na nosítkách odnášen Luke Shaw, takže se na post levého beka vrátil původním povoláním křídelník Ashley Young.

De Gea znovu nebyl zcela stoprocentní ve 24. minutě, když se rozhodl vyrazit proti Alexisově kolmici pro Oxlade-Chamberlaina. Španělský brankář ale nakonec dobře zaimprovizoval, soupeřovu koncovku zdárně vystopoval - a i nadále zůstával tím suverénně zaměstnanějším strážcem svatyně.

Ve 35. minutě musel například krotit Alexisovu ránu ze střední vzdálenosti a celkově v tu dobu čelil již pěti přesným střelám soupeře. ManUtd se naproti tomu ve stejném intervalu nezmohlo na ani jednu; a nějakým nepřesným projektilem zaujal snad akorát Di María po 36. minutách.

Do kabin šly nakonec oba týmy za nerozhodného stavu a na tom se nic nemělo měnit ani krátce po přestávce - dokud také Arsenal nepotkala slabá pětiminutovka, v jeho případě zcela osudová pětiminutovka.

Tehdy - krátce před završením dvou třetin zápasu - nejdříve Wilshere nerozchodil McNairův skluz na kotník, pak Gibbs ve vzdušném souboji nechtěně zranil vlastního brankáře, a aby toho nebylo málo, tak si ještě následnou Valenciovu střelu srazil do vlastní sítě.

Oxlade-Chamberlain krátce nato navázal dalším krásným průnikem po pravé straně, aby jeho centr přímo do De Gey odhlavičkoval Sánchez. A do stejných prostor posléze pálil také Cazorla po pěkném sklepnutí od Welbecka.

Když pak v 76. minutě domácí příznivci vítali na place uzdraveného Oliviera Girouda, viděli v něm jiskru naděje. Místo toho ale Blackett z čáry odklízel koncovku Cazorlovy akce, aby United obratem přišli s pojistkou vedení. V situaci 2 na 1 si hravě poradil tandem Di María-Rooney, když druhý jmenovaný lehkým přehozením střídajícího Martíneze jedině stvrdil vlastní týden snů.

O něco později ještě Di María zpackal svůj samostatný nájezd, ani ten však nebyl potřeba k tomu, aby Giroudova parádně trefená šibenice z páté minuty nastavení v konečném zúčtování neznamenala zhola nic.

Více informací k zápasu

Manchester City - Swansea City 2:1

22.11.2014 16:00

Góly: 19. Stevan Jovetić, 62. Yaya Touré - 9. Wilfried Bony

Manchester City brzy prohrával, ale dokázal utkání se Swansea včas otočit a všechny tři body získat na svou stranu. Především zlepšený výkon ve druhé půli korunovaný vítěznou trefou Yayi Tourého stojí za důležitým triumfem domácích, kteří tak vedoucí Chelsea stále mají "v dohledu" osmi bodů.

Samotný úvod utkání přitom napovídal spíš o opaku. Hlavní slovo si totiž vzali Velšané, jmenovitě Nathan Dyer a Bony Wilfried. První jmenovaný šikovně obloučkem vysunul Bonyho do vápna a bývalý Sparťan po precizním zpracování přesně zakončil.

Hostům však vedení vydrželo asi deset minut. Pak se fotbalově shodli Jesus Navas se Stevanem Jovetićem, jemuž po přesném stříleném centru stačilo prakticky jen nastavit nohu.

Hlavní osobností duelu měl být Sergio Agüero - v úžasné formě hrající nejlepší střelec ligy. Argentinec se poprvé ukázal deset minut před přestávkou, kdy z pravé strany vápna ohrozil branku Lukasze Fabianskiho, jenž ovšem v duelu zvítězil.

Posléze to tak Agüero zkusil coby nahrávač - oslovil Gaela Clichyho, jenž ze druhé vlny napřáhl a orazítkoval tyčku. Nutno dodat, že míč vychýlil z osy skvělý Fabianski. Polský gólman, který před sezónou nahradil v brance Michela Vorma, zasáhl do přestávky ještě dvakrát, pokaždé si počíhal na pokus Jovetiće.

Hned po obrátce zajiskřilo na obou stranách. Nejprve si před šestnáctkou Man City Montero narazil s Bonym a prověřil Harta, načež na druhé straně Agüero jen těsně minul Fabianskiho svatyni.

Síť se vlnila až po půlhodině hry. První pokus Yayovi Tourému nevyšel, jelikož opět zaúřadoval polský kouzelník, ale za minutu už ani on Swansea nezachránil. Fernandinho patičkou vybídl Afričana ke skórování a ten v bezprostřední blízkosti přízemní střelou dostal City do vedení.

Definitivní tečku za zápasem nedal Jovetić, jenž těsně minul šibenici, a tak byli blízko vyrovnání svěřenci Garryho Monka - Sigurdssonův přímý kop po teči zamířil těsně vedle tyčky. V závěru zápasu se pak šance střídali na obou stranách.

Navase vychytal Fabianski, Gomis těsně minul, stejně tak v obrovské šanci Agüero. V nastaveném čase se odhodlal k povedené střele i střídající Jonjo Shelvey, ale když i jeho střele jen těsně minula branku, mohl se stejně jako fanoušci Swansea držet za hlavu. Velšané na Etihad Stadium podlehli 2:1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Bromwich Albion 2:0

22.11.2014 16:00

Góly: 11. Diego Costa, 25. Eden Hazard

Takhle hraje lídr. Chelsea svému dnešnímu soupeři absolutně nedala čuchnout, a přestože tomu výsledek tak úplně nenapovídá, šlo o naprosto dominantní duel. West Bromwich se nechytal od první do poslední minuty, čemuž přispělo i vyloučení Yacoba. Obě branky Chelsea nicméně padly už před ním, pak už se prakticky dohrávalo v duchu souboje Chelsea vs. Ben Foster, z něhož brankář WBA rozhodně nevyšel jako poražený...

Mourinhova parta se už v úvodu chopila otěží utkání a chybělo málo, aby po čtvrthodině vedla rozdílem třídy. Do svých správných kolejí utkání málem nasměrovala už v páté minutě. Signál z rohového kopu dostal po kombinaci Fábregase s Hazardem míč až na malé vápno, kde zakončoval John Terry. Ben Foster ale fantastickým zákrokem vyrazil míč na roh.

Chelsea se však dočkala "až" po deseti minutách. Oscarův prudký centr si ve vápně na hranici ofsajdu geniálně zpracoval Diego Costa a stejně lehce si poradil i se zakončením. Krátce nato naturalizovaný Španěl div nezvýšil na 2:0, Oscarův tvrdý pokus šajtlí Foster vyrazil jen před sebe - druhý dobrý zákrok však přidal vzápětí při Costově dorážce.

Přehlídka ofenzivních kvalit Londýňanů pokračovala i nadále, Hazard jako myška pronikl mezi dvěma soupeři do vápna, ale v zakončení selhal. Stejně tak znovu Costa, jehož teč po Ivanovićově centru skončila centrimetry vedle zadní tyčky. Přesnější byl po jednom z řady rohových kopů Eden Hazard, který převzal míč trestuhodně osamocený v šestnáctce a přes Gardnera s Fosterem jej protlačil do sítě.

West Brom působil v utkání vyloženě jako tréninkový partner, jako parta dorostenců, kteří přišli pomoct profesionálům v přípravě. Ze sotva čtvrtinového držení míče dokázali vytěžit jen dvě střely - jednou mířil mimo Sessegon, krátce před klíčovým momentem střílel k nedůrazně k tyči Brunt.

Definitivně pak zápas "zabil" Claudio Yacob, který se ve skrumáži před vlastní šestnáctkou jal získat míč divokým obounohým skokem do Diega Costy, a byť zasáhl pouze míč, byl za nebezpečnou hru zaslouženě poslán pod sprchy.

Přesilová hra dala Chelsea naprostý luxus - ne však záruku dalších gólů. Domácí si mohli s míčem dělat prakticky cokoli chtěli - už tak vysokou převahu ještě zvýšili, z čehož resultovaly například výlety Césara Azpilicuety na levém křídle nebo patička Oscara ve vápně, která také měla parametry zajímavé střely.

Třetí branka byla na spadnutí pět minut před pauzou. Fantastického náběhu Ivanoviće si při obléhání všiml Fábregas, jenže následný Srbův pas před prázdnou bránu šel Costovi na paty. Vrchní kanonýr neuspěl ani záhy po dlouhém pasu Hazarda, kdy celou situaci nadvakrát zažehnal dnes vynikající Foster.

Ihned přestávce měl na noze další gólovku Matić, jenž po centru Oscara stál sám před bránou. Minul však, a tak domácí fanoušci při hlavičce Terryho a brilantním reflexivním zákroku Fostera drželi hlavu v dlaních stále za stavu 2:0.

West Brom na jakoukoli ofenzivní snahu rezignoval a jednoznačně se soustředil na jeden jediný úkol - nedostat od jasně lepšího soupeře debakl. Ve vápně tak Baggies udělali v obranné fázi neprostupný červený blok, a byť byli při obléhání statičtí, dlouho nedovolili Chelsea přes val proniknout.

Zápas postupem času upadal do čím dál větší letargie, až ho dvacet minut před koncem rozsvítil geniální Cesc Fábregas. Jeho pas skrz několikero obránců zachytil Hazard a jen setkání s další takřka dokonalou postavou zápase Benem Fosterem mu zabránilo ve skórování. Závěr už nenabídl pranic zajímavého a Chelsea si tak pohodlně došla pro další tři body a propastný sedmibodový náskok v čele Premier League.

Více informací k zápasu

Stoke City - Burnley FC 1:2

22.11.2014 16:00

Góly: 33. Jonathan Walters - 12. Danny Ings, 13. Danny Ings

V zápase mezi Stoke a Burnley bylo rozhodnuto už po půlhodině hry - domácí obrana v úvodu dvakrát zkolabovala a dovolila tak Dannymu Ingsovi vytvořit dvoubrankový náskok. Favorit už pouze snížil po trefě Jonathana Walterse. K bodům mu nepomohla ani obrovská převaha, vyjádřená více než sedmdesátiprocentním držení míče..

Svěřenci Seana Dycheho se tak začínají pomalu zvedat, vyhráli podruhé za sebou a odlepili se ode dna tabulky. Dnes přitom za vítězství mohou vděčit prakticky pouze krátkému intervalu mezi 12. a 13. minutou, kdy Ings vsítil obě trefy; pak už následovalo tuhé bránění náskoku. Dominantní výkon však Stoke nebyl k ničemu, hostující defenziva předvedla skvělý výkon a tři body udržela. Domácím příliš nepomohla ani ztráta Victora Mosese, který patřil k nejnebezpečnějším mužům na hřišti, 10 minut po změně stran však musel střídat.

Po "oťukávacích" deseti minutách Burnley poprvé udeřilo - brankář Stoke Asmir Begović nedokázal zkrotit přízemní pas Ashleyho Barnese a pouze jej vyrazil před sebe, čehož využil pohotový Ings a bez problémů dorážel do brány. O minutu později pak Kightly zaútočil po levé straně a milimetrovým pasem našel mladého útočníka, který z malého vápna zvýšil na 2:0.

To byla pro Stoke samozřejmě nečekaná rána; svěřenci Marka Hughese se však rychle oklepali a přikovali soupeře do defenzivy. Poté, co Walters ve 32. minutě hlavou uklidil do sítě excelentní pas Bojana Krkiće, to vypadalo, že vyrovnání je pouze otázkou času; domácí tlak byl skutečně velký. Ještě v první půli musel hostující gólman Heaton skvěle vyrážet technickou ránu aktivního Mosese.

Ztráta nigerijského reprezentanta byla sice výrazným oslabením, jeho náhradník Marko Arnautovic však příliš neotálel a krátce po svém příchodu na hřiště se připomněl povedenou přízemní střelou; branku však netrefil. Další střídající forvard Peter Crouch následně hlavičkoval na zadní tyč, kde číhal volný Steve Sidwell, kterému chyběly centimetry. To však bylo ze strany Stoke vše - ani obrovská převaha v držení míče, ani konstantní tlak na soupeřovo vápno nepomohly. Domácí nedokázali najít skulinku v pečlivě organizované defenzivě Dycheho týmu a připsali si nečekanou porážku.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 2:1

22.11.2014 16:00

Góly: 26. Romelu Lukaku, 74. Leon Osman - 56. Mauro Zárate

Horko těžko, ale přece. Everton se pořádně natrápil, nakonec však udolal na své půdě do té doby čtvrtý West Ham 2:1 a posunul se blíže pohárovým příčkám. Hrdinou utkání se stal Leon Osman, jenž za Toffees nastoupil k jubilejnímu čtyřstému zápasu a vítězným gólem převrátil všechny tři body na stranu liverpoolského celku.

Úvod vyšel jednoznačně lépe domácím. Už v devatenácté minutě měl stoprocentní gólovku na noze Steven Naismith, kterému přichystal míč Coleman, jenže skotský ofenzivní univerzál poslal míč nad. Naitmith selhal i vzápětí, když jej pro změnu vychytal Adrián.

Brankář West Hamu nicméně zůstal bezmocný o další tři minuty později. Barkleyho ránu totiž zblokoval Reid přímo k Romelovi Lukaku, který v poměrně snadné pozici míč zpracoval a ze vzduchu napálil do odkryté sítě.

Ještě do přestávky mohl, nebo spíše měl, vyrovnat Andy Carroll, který při neúčasti zabijáckého dua Sakho - Valencia utvořil útočnou dvojici s Carltonem Colem. Vysoký forvard dostal do vápna míč od Jenkinsona, jenže v jasné příležitosti poslal míč nad břevno.

Hammers se tak vyrovnání dočkali až deset minut po pauze. Velkou porci štěstí měl Mauro Zárate, jehož přízemní střelu tečoval Jagielka tak nešťastně, že Howard jen v bezmocném výskoku sledoval, jak balón putuje za jeho záda do sítě.

V následující pasáži byli hosté o chlup lepším týmem a mohli dokonce stav otočit. Amalfitano ovšem po pěkné kombinaci Zárateho a Reida těsně minul a Jarvis rozvlnil síť jen zboku, a tak se ke slovu dostali opět hráči Evertonu. Akci div ne přerušenou faulem zakončil Samuel Eto’o, jehož přesný pas na zadní tyč skluzem zasáhl Leon Osman, jenž při 400. zápasu v klubu mohl slavit vítězný gól.

O dvě minuty později a čtvrt hodiny před koncem totiž Collinse ve velké šanci vychytal Howard a West Ham už se na další šanci nezmohl. Naopak Eto’o měl na noze třetí gól domácích, jenže v zakončení selhal.

Více informací k zápasu

Leicester City - Sunderland AFC 0:0

22.11.2014 16:00

Góly: -

Leicester se napodobuje Burnley s Aston Villou, když už popáté vychází střelecky naprázdno. Tentokrát už se ale Foxes alespoň podařilo bodovat - bezbranková remíza se Sunderlandem pro ně utíná čtyřzápasovou sérii bez jediného zisku. Sunderland se s protivníkem rozchází smírně již posedmé v sezoně...

Ihned zkraje utkání vyrobil Wes Brown další z řady minel a položil tak základy dalšího svého rozpačitého výkonu v dresu Mackems. Napoprvé nicméně Varneymu balon v rozhodující chvíli utekl, a zkušený obránce nebyl potrestán ani nikdy potom.

První půle ostatně patřila spíše Sunderlandu než domácím. Kasper Schmeichel se brzy musel vytasit s parádním zákrokem proti Fletcherovi a o něco později likvidoval i jednu střelu ze střední vzdálenosti.

Pantilimon naproti tomu ve hře nebyl příliš často. Snad jen aby nevyšel kompletně ze cviku, prověřil jej po 20 minutách Mahrez a tentýž Alžířan se následně předvedl i se záludným centrem, který se po cestě proměnil spíše v nepřesnou střelu.

Po obrátce musel Pantilimon o trochu rychleji na zem při ojedinělé Jamesově ráně, a právě tento defenzivně laděný středopolař byl senzačním zakončovatelem většiny útočných výpadů Foxes ve druhé části. Anglický fotbalisty jen pár sekund nato z těžkého half-voleje vysoko přestřelil a trestuhodně slabé parametry měla vzápětí jeho střela po výtečné narážečce s Ulloou.

Argentinský hroťák se dnes obecně staral hlavně o tvorbu šancí, a ne už tak o jejich zakončování, když jindy pro změnu dalekonosným pasem vyzýval ke sprintu Mahrez. Aktivního křídelníka ovšem na poslední chvíli a na hraně pravidel zastavil Réveillère; zatímco jindy Mahrez pálil akorát do boční sítě poté, co krásně zacvičil s Brownem.

Sunderland se v druhé půli k ničemu moc nedostával a v podstatě jedinou jeho větší příležitostí až do závěrečného hvizdu zůstala Fletcherova šance z 69. minuty. Tehdy si nicméně Schmeichel svou přední tyč bez větších obtíží pohlídal a dokráčel si tak pro svou premiérovou nulu v anglické nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Queens Park Rangers 1:0

22.11.2014 16:00

Góly: 78. Moussa Sissoko

Vzpomínáte na doby, kdy byl Alan Pardew v Newcastle zločincem číslo 1? Jistě, však to není ani tak dávno; přesně tyhle časy jsou však zdánlivě nenávratně pryč. Straky zvládly již páté po sobě jdoucí ligové klání a posouvají se dokonce až na čtvrtou příčku.

Magpies již od počátku útočili relativně sebevědomě, první za zmínku stojící střelecký pokus si nicméně připsal až v 17. minutě Ryan Taylor. Zkušený zadák, který se v základní sestavě pro ligové utkání objevil poprvé od roku 2012, nicméně po Cabellově výzvě pálil přímo doprostřed, takže si Green s jeho ranou pod břevno věděl rady.

Tentýž hráč se po akci aktivního dua Ayoze-Cabella opět prodral ke střele ve 22. minutě, zatímco QPR na balonu nepředvádělo zhola nic. Když mi bylo osm let, byl jsem obtěžován klaunem. Ani to však nebylo nic proti tomu, jak se museli cítit příznivci Hoops při pohledu na veškeré ty krkolomné kombinace Londýňanů.

Ne náhodou si hosté na první projektil směřující mezi tři tyče museli počkat až do 42. minuty, a to šlo ještě o hodně nevýrazný pokus Austina. Těžší už to Krul měl o něco později, když se vrhal po Dunneově zakončení rohového kopu. Právě v těchto chvílích QPR zažívalo svou nejlepší pasáž v zápase, která se protáhla i do začátku druhého dějství.

Poté každopádně iniciativu znovu přebraly Straky, jež patrně ve 33. minutě rozhodil další (pravděpodobně) vážný Taylorův úraz kolene, a v 57. minutě musel Green rychle startovat z čáry proti Ayozemu.

Zhruba po hodině hry měli domácí balon v držení až 72 % druhé části, a to nakonec nepřímo vedlo i ke kýženému výsledku - vstřelené brance. Nejprve ještě nepochodil Ayoze, v 78. minutě již ale Sissoko po narážečce se Sammym Ameobim přeci jen na Greena vyzrál.

Queens Park Rangers se následně na jakoukoliv odpověď nezmohli; a popravdě k ní ani nikdy nebyli blízko.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC12102030:1132
2.Southampton FC1282224:626
3.Manchester City1273224:1324
4.Manchester United1254319:1519
5.Newcastle United1254314:1519
6.West Ham United1253420:1618
7.Swansea City1253416:1318
8.Arsenal FC1245320:1517
9.Everton FC1245322:1917
10.Tottenham Hotspur1252516:1717
11.Stoke City1243513:1515
12.Liverpool FC1242615:1814
13.West Bromwich Albion1234513:1713
14.Sunderland AFC1227312:1913
15.Crystal Palace1233617:2112
16.Aston Villa123366:1712
17.Hull City1225514:1711
18.Leicester City1224611:1810
19.Burnley FC122468:2010
20.Queens Park Rangers1222811:238

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1311)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Top of the league!

Reagovat
smazaný uživatel

a to jste jako doteď nebyli nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Byli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak obvykle se tohle píše, když tam tvůj tým doteď nebyl a chceš na to upozornit, tohle už ale nikoho nepřekvapí ani nenaštve

Reagovat
smazaný uživatel

Příště se polepším, mám jen radost.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat že chelsea jede parádně ,ale vždy vedoucí tým klopytne

Reagovat
Arbiter

Top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Škoda že Swans nezabojovali, mít na City náskok 10+ bodů by byla neskutečná paráda.

Reagovat
Arbiter

ale i tak je to super

Reagovat
blade115

Jo, to samozřejmě, ale pořád je to celkem snadno dostihnutelný. Na to jak jsme přehnaně favorizováni.

Reagovat
Svatej

Já jsem v první řadě těch, kteří se v těhlech věcech držej zpátky, ale vážně to začíná vypadat že se ten náskok spíš bude navyšovat... Pod Mourinhem jsme měli pořádnou krizovku jen v jeho poslední sezoně před odchodem ne?

Reagovat
Usty

zatímco o dva body víc už by dostihnutelný nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív se ta liga mohla pyšnit alespoň vyrovnaností, teď už není až na marketing v ničem lepší, než španělská.

Reagovat
TopinB

V PL není taková koncentrance héreček

Reagovat
Svatej

proč na něj reaguješ, akorát se sem příště vyjde vysrat znova..

Reagovat
smazaný uživatel

tady ser*š maximálně ty

Reagovat
Svatej

tobě na hlavu, možná

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak jsi to myslel? - "Dřív se ta liga mohla pyšnit alespoň vyrovnaností" Letos mi to příjde velice vyrovnané. Až na Chelsku, která je o parník jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

První tým, co letos v PL vyhrál 5 zápasů v řadě snad to vydrží

Reagovat
hitZor

Reagovat
nani92

Wake me up, when Chelsea loses

Reagovat
smazaný uživatel

píp píp pííííííííííp jsi v kómatu

Reagovat
Svatej

Reagovat
papos182

Carka tam byt nema.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Koláč na pekáč

Víc než jednoznačnej zápas, škoda neproměněnejch supršancí, ale West Brom byl dneska totálně mimo. Možná tam mohl José šoupnout o pár minut dřív Rémyho, nebo vyzkoušet Zoumu, ale to je jedno. Naprosto easy soupeř. Come on Blues!

Reagovat
hitZor

76% držení míče.. to nemívala ani barca v nejlepších letech, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lot of the peague

Reagovat
Zaschrona

2 body od LM

Reagovat
smazaný uživatel

kedy dá Howard dole tú humus bradu...

Reagovat
Zaschrona

No, driv nez skonci listopad urcite ne. Movember.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aby ho nezverbovala Al-kaida...

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

A Pardew jede dál Kurva, šak on už je i před náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Koláč na pekáč

Ten hate na něho cca před měsícem a půl by solidní, slušně se s tím vypořádal chlapec

Reagovat
SunFells

To jo. LDDLDLDWWWWW, by mě zajímalo, co se tam tak otočilo

Reagovat
nani92

ked je takéto niečo v našej slovenskej hokejovej extralige, tak to znamená, že im konečne vyplatili výplaty

Reagovat
SunFells

Tož v tomhle u strak asi problém nebyl. Možná maj nově v bufetu francouzskou bagetu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miky10

Reagovat
Infi

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ako tipuješ zápas s Villans

Reagovat
Zaschrona

Vzhledem k tomu, co pak Saints ceka... Snad vyhra. A dle toho jak Villa hrala v poslednich tydnech. Musi to byt 3 body a snad i budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fabregas has already registered more league assists (10) this season than any other Chelsea player since the start of last season.

Děkujeme Barceloně a samozřejmě panu Wengerovi

Reagovat
blade115

No ale hlavně LVG, který až volal až z Ria, aby MU v žádném případě Cesca nebral a koupil radši lepšího Herreru, kterého teď ani nestaví.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak zlomenina se léčí ve dvaceti už docela dlouho ne? Proč ho stavět, když se mu to může obnovit

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle u Cesca známe - parádní podzim. Pak se přelomí rok a na jaře hraje mizerně.

Reagovat
cristiano.K.

oni to navíc mají pravidelně i u Oscara

Reagovat
Counter

Pardew out

Reagovat
smazaný uživatel

Saints jediný konkurent Chelsea koho by to před sezonou napadlo.

Reagovat
nani92

všetkých rozumne uvažujúcich ľudí

Reagovat
Counter

jsem zvědavý, jestli se mi vlado někdy omluví

Reagovat
vladis271

za čo?

Reagovat
Svatej

tipnu si - jeden z mála, kterej je nepodceňoval ?

Reagovat
Counter

Že jsem říkal, že CFC jasný titul

Reagovat
vladis271

no to bol fakt odvážny tip.

Reagovat
arsavin

Reagovat
blade115

Jdi někam, ty i všechny irský sázkovky, ještě to zdaleka tak jasný není, tak to nezakřikněte.

Reagovat
fenixLFC

ako keby si bol jediny

Reagovat
Zaschrona

No pockej, to jsem tady nepredpokladal ani ja a to jsem tu byl siroko daleko nejvetsi optimista, co se tykalo Saints.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ještě Newcastle

Reagovat
blade115

O nějaké konkurenceschopnosti se můžeme bavit, až co přežijí to nadcházející kritické období.

Reagovat
Svatej

teď jim teprv příjde ta horší část

Reagovat
smazaný uživatel

přesně!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra teď na ES to musí být remíza!!!!! 0:0 !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší chvíle pro fanouška Chelsea - když padne gól do soupeřovi sítě a když jde Eva někoho ošetřovat. Možná jen v opačném pořadí.

Reagovat
Manik...

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Sczesny

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné okno.

Reagovat
Counter

Špatný příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi vlastní gól

Reagovat
smazaný uživatel

neviem či má Emirates Stadium prezývku, ale som za Theatre of Tragedy ...

Reagovat
celeb

kedysi som to pocuval, rad som si spomenul

https://www.youtube.com/watch?v=6wSWYdU5WII

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Nikdy nie sme tak slabí, aby sme neporazili Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

a s takovým slabým výkonem teda FAKT gratuluju !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs ty hlupucke vemeno co nema sajnu co sa okolo teba deje, dakujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas kľud Kubo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jn bola to wengerova chyba

Reagovat
fantomas

Předně vůbec nemuselo dojít k tý debilní srážce, kdyby a) tam zbytečně nešel i Szcz / b) Fellaini nestrčil Gibbse do golmana. Zbytek nevyřešil šťastně, ale tvoje nadávky akorát vypovídaj o tom, že v jeho případě fakt silně neunášíš. Už nezdravě dlouhou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

vidis to strcenie som si nevsimol, myslel som si ze do neho proste vbehol.,.ale ten tec bol uplne kriminalny..nam to prehralo zapas ktory sme dovtedy hrali tak dobre, a potom sa stala taka absurdnost..zapas ktory je pre mna najdolezitejsi v celej sezone a ktory sa vzdy nejako takto poserie...bolo to pre mna prilis..ceresnicka bola ako v poslednych sekundach ked to vyzeralo slubne nechal za sebou loptu na hrane sestnastky..ja si stojim za tym ze nie je dostatocne kvalitny, ze sa tu nad nim privieraju oci a pritom do takeho monreala sa tu rezalo vo velkom..no asi je tento komentar dost kostrbaty ale nestiham..a este stale som nasraty

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Prehra očakávaná ale takisto neospravedlniteľná. Nemám náladu nejako to analyzovať, ani hádať sa, či Wenger je ten pravý alebo nie (myslím, že dalšia prehra do zbierky hovorí za veľa), len je mi to tak nejako ľúto. Čítať celé 2 týždne o tom, ako sme analyzovali zápasy s MU, ako sme na nich pripravení, ako sme sa poučili z veľkých zápasov z minulého roka (tu musím dať jedno veľké LOL tomu, čo písal djourou na začiatku roka), o tom, ako chceme odčiniť Anderlecht a Swansea... a potom toto? Spraviť do bodky to isté, čo vždy, vždy, vždy, to je na smiech.

No nič, aspoň sa môžem ísť najebať. Ráno sa teším na Wengerovu tlačovku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak sme boli pripraveni skvele, sme ich necili, zaas prehrali wilshere s gibbsiom

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme boli pripravení skvele, alebo aspoň dobre, tak vyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme boli pripravení skvele, alebo aspoň dobre, tak vyhráme.

Reagovat
Lacko_Boh

tato posadlost pičovaním ma po prehre fakt vytáča

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf A to ma chvalit ked sa opakuju tie iste chyby?

Reagovat
Counter

Podle mě se dá nadávek vyvarovat tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to urcite Ale zrovna v Yungovom prispevku ziadnu nadavku na niekoho nevidim.

Reagovat
Counter

Já to vůbec nečetl Ale Yung poslední týdny definitivně přešel na temnou (fantomasovu) stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

No musim povedat, ze sa mu vooobec nedivim.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

časem bude ta tvá strana temná, pokud už není

Reagovat
fantomas

Jistěže je, už teď tam pomalu zůstávaj sami se SunFellsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty vytváříš zvláštní kategorii.

Reagovat
smazaný uživatel

no to som zvedavy aku

Reagovat
fantomas

"Srát na Wengera, je tu přece Gibbs"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

"a Giroud"

Reagovat
smazaný uživatel

to není temná strana

Reagovat
fantomas

Kde Yung nadává?

Reagovat
SunFells

Strašná jednoduchost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, nedat gol takej obrane doma.. to uz hej

Arsenal to mal rozhodnut skor a nemusel by teraz prezivat toto..

Co uz MAN U v top 4 snad nie nadlho...

A zajra dufam Liverpool vybojuje 3 body a frajeri na Holmsdale stand stihchnu po tom ako sa mi smiali cca pol roka dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

a tak nakoniec im dali jeden som to zabalil uz pred koncom..

Reagovat
smazaný uživatel

1 střela na branku, 2 góly.

LVG

Reagovat
Counter

Skoro Třeba se jednou ještě dožijeme výhry nad MU.

Reagovat
C-M@ster

Ostudně prohrát a ještě se na konci chtít poprat. Klasickej Arsenal.

Reagovat
I am Mancunian

v suchom triku a pokracujeme nas unbeaten run

Reagovat
Infernoqt

No tak jsme porazili Arsenal, který je v tabulce 7. Kdy už konečně porazíme nějakého silného soupeře ...

Reagovat
Infernoqt

pozooor, 8.

Reagovat
Manik...

Arsenal

Reagovat
Spasitel

Čistý cirkus ale čo iné očakávať od tímov ako ManU a Arsenal DiMaria

Reagovat
smazaný uživatel

paradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, krasa..Angela by som ale zabil za tu tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini a Rooney ukazkove vykony, oni nechali na ihrisku vsetko

Reagovat
Infernoqt

škoda, že dneska nehrál Persie ^^

Reagovat
Infernoqt

vlastně Persie na hřišti nebyl viděn už dlouho

Reagovat
CubONE

A este Smalling, po tom zaciatku to tam super cistil.

Reagovat
Dawon

Za to jak v 98. Fellaini vStrelil z 30. Metru bych ho ale vystrelil do vesmiru a to same angel za tu tutovku a pak to divadlo v rohu

Reagovat
CubONE

Podla mna to bolo to najlepsie, co mohol Fella spravit. Pred nim nikto, uz bol pomaly pod tlakom, vracat to nemohol, lebo za nim uz boli domaci.

Reagovat
smazaný uživatel

a Giroud krasa to je nieco, co Wlebz timu nikdy neda

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz je mladší Heskey

Reagovat
smazaný uživatel

to určite

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, Heskey bol gólovejší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

trafil to paradne ale riesil to tak len preto ze je pomaly,, riesil to tak uz asi po desiaty krat a prvykrat mu to dnes u nas vyslo

Reagovat
vodka
Reagovat
SunFells

To mu utekl míč až do brány.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Z takovýho h*vna jako dnes prostě dokáže vyhrát jen LVG

Reagovat
Koláč na pekáč

Ve všech ohledech tragičtí United porazili v zakončení megaultragiga tragickej Arsenal, kterej je pustil do jednoho brejku a jedné haluze. Giroud aspoň čestnej úspěch. Je mně fanoušků Arsenalu fakt upřímně líto

Reagovat
smazaný uživatel

do pitche toto uz je uplne kurewsky neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

kristofyk byl dneska na stadionu, takže důvod prohry jasný

Reagovat
smazaný uživatel

co ta tvoje tutovka neprohry?

Reagovat
Counter

To jsem nikde nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

tak remíza, no

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger - hovado hnusný, zase nenechal hrál Rosu ani minutu, přitom hrajou totální shit a ještě mají zraněný hráče. V Repre hraje dobře a jistě by to do toho dal maximum, víc než jen to aby se ukázal, že na to má.... snad Rosa odejde. Wengerovi zjevně vloni stačil FA to mu s trofejí stačí na dalších 10 let... zvláštní, že má taky furt tak ty hráče zraněný, to pod nikým jako pod ním není. Se nedivím, že Persie, Nasri, Clichy a hlavně Fabregas odešli, a že ten se raději nevracel. Wenger je ten nejpřecenovanejší trenér...

Reagovat
celeb

Ako srat na Rosu (aj ked aj jeho prehliadanie moc nechapem), ale to, ze koli svojej pyche odmietol Cesca aj Songa sa Arsenalu seredne vracia. Kazdy rok reci, utok na titul, ... a realitou je, ze Arsenal niekolko rokov neporazil MUFC/MCFC/CFC. Ten tim ide do sraciek a vyhry nad slabsimi celkami +kazdorocna haluz s LM na poslednu chvilu to nezachrani. Je mozne, ze po odchode Arsena bude klub rok/dva trpiet, ale to bude aj s nim.

Ako by glosoval nemenovany fanusik mordoru: Tak to pochop, uz je konec!

Reagovat
Trand

Asi se nikdy výhry nad Man United nedočkáme už. Welbeck špatný, Ramsey špatný, Wilshere ještě horší. Alexis ok, ale taky umí zahrát líp, dnes se mi zas tak nelíbil, Ox MOTM z naší strany. Jinak z obrany stojí za pochvalu Chambers, kterému se hlavně první poločas hodně vydařil. Je mi z toho fakt na nic. Hrozný trapas, letošní sezóna v lize zatím otřesná. A v LM ještě horší. Zajímalo by mě, kdy zase budeme mít tak dobrou příležitost porazit MU. Fakt jsme tragédi. Jedna velká investice za druhou a jako výsledek máme postupné zhoršování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Po 12 zápasech skoro dvakrát více bodů jak Arsenal.

Reagovat
mr.Silver

Ty stridani taky perfektni, proc hraje Cazorla misto to Rosy, to je fakt zahada. Dneska super Asi jenom Chambo, jinak naprosta tragedie . Diky Arsene, że jsi nevzal zpatky Cesca, mamę super zalohu.

Reagovat
Manik...

Sczesny

Už aby jste měli toho Čecha, otřesný, jak u vás může pořád chytat takový průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Szcesny je nadprůměr PL ! Nic víc .

Reagovat
Manik...

Ale opravdu lehký nadprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

radši ticho ať na nás nevlítnou Tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

I když ti maj´ teď jiné starosti. Slzy jako hrachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Slzy ani ne, spíš vztek

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Po dnešku a vůbec po tolika chybách, které už stihl tuhle sezónu předvést, by si to nikdo se soudností neměl dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, koupíme Welbecka, který nedokáže dát gol. Fakt by mně zajímalo, proč všichni nadáváte na Girouda.. Ollie je úplně někde jinde než Welbeck.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Prohrát na domací půdě se současným ManU a ještě, když má takovou marodkou, to by bylo zklamání pro každý tým z Premier league, který má pohárové ambice. Wngere tvl. měj soudnost, přesuň se na nějaké čestné místo v klubu a přenech to už někomu mladšímu, je to ostuda. A to, že z posledních ''velkých zápasů'' jsme vyhráli tak jeden ze sta, to už prostě není smůla ani náhoda

Reagovat
10

Arsenal je horší v každým zápase, kdy ho vidím...už asi 4 roky v kuse, což je docela umění

Reagovat
fantomas

O titul letos nezabojujem už pošestý v řadě. Wenger knows

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že nejsou tak objektivní i tvoji soukmenovci z řad AFC? Ty a herbage jste v poho. Zbytek to jsou všechno TRAGÉDI

Reagovat
fantomas

Já v jedný skupině s herbem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím o jaké skupině to mluvíš,ale pro mě jste vy dva nejpřijatelnější z řad fans AFC. Co máte mezi sebou nevím. Váš opak je Yung ,Sunfells,djourou,Nikikrew.... jo a ještě je celkem v klidu The Ady a afc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aještě se dá Counter.

Reagovat
Liquid

a slováčisko spellforce je objektivní, ale ten už tu nějak nepíše

Reagovat
smazaný uživatel

No to jméno mi něco říká,ale už si ho nepamatuju. Kurva je tu na mě moc lidí. Musel bych si to psát . Dneska sem "zmrdal" nějakého Garwela . A já si ho spletl s nějakým "modrákem" mladým co tu mele pi.oviny a doteď nevím koho sem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se vyrojilo tolik ,že už se dycky podívám kdy se tady "narodil" a pak buď reaguju nebo ne. Dneska třeba cyp Carmanova máma furt něco měl..... no děs co tu začlo chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

krly a ja sa vzdy snazim byt k tebe dobry a ty ma das na jednu stranu k youngovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si Jidáš? Gratuluju Po dnešku mám z řad Tragédů asi 2 oblíbence - tebe a Tranda. Nakonec budu kamarád s Yungem až dospěje! I když ......on?

Reagovat
smazaný uživatel

Dan, so mnou si uz dlho kamarat, ze

Reagovat
smazaný uživatel

jasně Oli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi na mne, ty jedno boží dopuštění.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se pozná Tragéd od fanouška Arsenalu? Nijak nerýpu, jen by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

čo o titul... s takouto klesajúcou tendenciou budeme radi za poháry

Reagovat
j_mrazik

To máš pravdu, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Vcera bol horsi ako United?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt skvělý zápas! 3 body vybojované! Hlavně nás to nesmí uspokojit! MOTM samozřejmě DE GEA! Říkejte si co chcete ale momentálně není v PL lepší golman! Skvěle zahrál i Fella a musím pochválit Smallinga, kterého fakt nemusím, ale dnes zahrál dobře

Reagovat
Manik...

Courtois je minimálně stejně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva jsou nejlepší golmani PL

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

"Říkejte si co chcete ale momentálně není v PL lepší golman!"

Bodejť, když se beztak na jiné týmy nedíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nj po te sanci Wilshera bylo vicemene jasne, ze to tak nejak dopadne. Akorat mam takovy pocit, ze nejak nezacnem ziskavat pravidelne body (WBA, Stoke away, Soton doma), takze to tipuju na vetsi krizi.. A uz me ty nase opakujici se sracko-zapasy prestavaji bavit..chce to nejakou zmenu

Reagovat
vladis271

Arsenal Wenger byť MU děfka sa radšej zastrelím.

Toto posral Wenger. Za Jacka tam mal jednoznačne prísť Rosický. Wenger má svoje kone a asi aj ego.

Neporaziť, čo neporaziť, prehrať s takto traggickým United je na facku, kľudne aj na tri.

Reagovat
Counter

Zápas rozhodlo to, že místo Cazorly nepřišel Rosa? Hmhm.

Reagovat
vladis271

Môžeme slovíčkariť, ale sledoval si výkon Cazorly? A ako by asi zahral Rosický?

Reagovat
mr.Silver

Urcite. Cely zapas jsme hrali hovno, jediny aktivni hrac byl Chambo a Alexis, i kdyz ten taky kazil. wilshere tragedie, Ramsey jeste horsi. Kdyz Wenger vidi, ze ta jeho sestava absolutne nefunguje, tak to snad zmeni. Ale Poldi, ktery kazdy zapas, kdy hral ukazał, ze ma chut bojovat a hrval se jako lev, dokonce strilel branky, tak zase zustal na lavce. Wenger to zase projel a je to jenom jeho chyba. Snad uz sam rezignuje, v tom klubu stejne nikdo nema koule na to, aby ho vyhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

ty mně chceš říct, že Santi zahrál dobře? klasická zkurvená bramboračka... budu mu vytýkat už všechno........

Reagovat
Liquid

přesně tak, Wenger to dnes zase prokoučoval, Rosický zahrál slušně v repre a on tam dá stejně radši totálně sterilního Cazorlu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tym je tak zoufale nevyzraly a bez spetky vitezne mentality... Amen

Reagovat
PhilipS

To už chce předvést speciální výkon, aby to stačilo na prohru se současným MU. Většina střel naprosto strašidelnejch..De Gea nemusel ani předvádět žádný extra zákroky. Do útoku to chtělo prostě zabijáka ne dalšího nekonzistentního matláka. No nic...Dědek bude ale spokojen Santík si zahrál...Letos je to fakt mučeníčko koukat na současnej Arsenal

Reagovat
Bakary3

Ach jo, oba stopeři a Arteta s Cazorlou tam nemaj co dělat, momentálně ani Ramsey ne, toho už zajímá jen, co má na palici. Rosa, Poldi, Campbell si nezahrajou, nechápu !!! .. i na toho Bellerína bych se koukal radši než na to, co hraje v obraně. Welbeck má asi tak na dvojku na hrotu, neuvěřitelný, že se těším, až se zas vrátí Giroud...

Neporazit takovej Manchester ? Tak už nevím, kdy.

A i když jsou taky ve sračkách, maj odvahu nasadit McNaira s Blackettem, vím sice, že taky vynuceně, ale aspoň je v tom týmu nějaká čerstvá krev, v Arsenalu budou hrát, dokud se nezatavěj a opět nezraněj. Ten tým je úplně vyčichlej, Wengera si sice vážím, ale oni by potřebovali pořádně zjebat. Ale co by je vybičovalo k lepším výkonům, když se po každým zápase řekne, že to bylo vlastně dobrý (vím, že hráčům tohle asi neříká, ale pro lidi jim pořád dělá alibi).

Reagovat
mr.Silver

Arteta hral dobre.

Reagovat
Bakary3

Tenhle zápas třeba, mám ho i rád, ale takovej hráč už Arsenal nikam neposune, stejně jako - podle mě - další, co jsem jmenoval. To jsou brzdy, a nejsou ani perspektivní, s nima to lepší nebude...

Nekouká se na to dobře, body žádný...., takhle mě Arsenal snad nikdy neštval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ramsey s Artetou byli dneska v pořádku. Welbeck taky odved moře práce.

Reagovat
smazaný uživatel

moře práce supr.... ale góly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Gól měl dát jenom Cazorla po jeho vynikajícim sklepnutí.

Reagovat
fantomas

A samozřejmě Wilshere z toho nájezdu. 0+2 jako nic, nebejt jeho spoluhráči vemena.

Reagovat
SunFells

Welbeck jakoby Ramseymu z oka vypadl.

Reagovat
papos182

Nema byt "jako by"?

Reagovat
fantomas

Ma.

Reagovat
SunFells

Jo.

Reagovat
SunFells

Ok, mluvíš o Welbeckovi, sorry

Reagovat
mr.Silver

Ja Ti nevim, podle me Aaron poradne nevi, co ma hrat.

Reagovat
fantomas

Dneska to právěže podruhý v sezoně věděl.

Reagovat
Bakary3

S Artetou viz výš, Ramsey je pro mě tuhle sezonu zklamání, třeba tam bylo zranění, ale šel hodně dolu.. Welbeck jo, ale on neni před bránou nebezpečnej... Nebo třeba je to jen můj pocit, třeba teď nemá jen štěstí a formu, ale...nemám z něj dobrej pocit...

Reagovat
fantomas

S Artetou v širšim měřítku souhlas. Ramsey šel v tomhle zápase jednoznačně nahoru, bohužel ale dojíždí na přehnaný očekávání fanoušků po tý nereálný sezoně. A dokud Welbeck vytváří nebezpečný situace pro spoluhráče (góly moh uplně klidně připravit pro Jacka i Santiho), tak ho prostě nebudu kritizovat.

Reagovat
Bakary3

Kus pravdy na tom je, ale měli by ukázat stejně mnohem víc..., to by měli chtít sami od sebe, nebo by je k tomu někdo měl hecnout, a je pro mě záhada, že hráči, který by se přetrhli (Rosa, Poldi) jsou úplně mimo, ty by měli jít příkladem a ostatní by se jima taky nechali strhnout, aspoň myslím...

Ale co, my po nich můžem chtít, co chcem..., jen mě štve, že ten, co z nich má ždímat to nejlepší, je s nima asi spokojenej a naříká na smůlu a nevím co.

Reagovat
fantomas

Nevim, já sem obvykle jeden z těch kritičtějších, ale tady si prostě s nějakym střízlivym odstupem nemůžu pomoct: z pohledu Wengera to byl možná nejlíp zvládnutej zápas v sezoně, a z pohledu individualit šli nahoru minimálně Ramsey, Arteta a Chambers. Rozhodovaly fakt jen detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

nároky

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael Benítez má s Neapolí smlouvu jen do konce sezóny, jednání o jejím prodloužení pak zatím nejsou na pořadu dne. Možný návrat do Liverpoolu však španělský kormidelník odmítl. "Pokaždé, když letím do Liverpoolu, všichni tvrdí, že se vracím, přitom jedu akorát navštívit svoji rodinu," vysvětlil Benítez.

Eh, a ten citát vysvětluje vlastně co? Rozhodně ne tu předchozí větu.

Reagovat
LGT
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

brambora no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Haha, taky dobrý

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Peta9

By mě zajímalo, kolik z těch chytrejch tady ten zápas vidělo...Manchester poprvý vystřelil v 85. minutě na bránu...Co pochytá DeGea je neskutečný, ale ManU měli obrovský štěstí, to snad ani není možný....

Reagovat
Liquid

Jak co pochytá? Vždyť všecko co Arsenal měl šlo doprostřed, i ten Wilshere ho trefil, byť tam to de Gea udělal dobře, ale jinak žádný super zákrok neměl

Reagovat
Infernoqt

pravda, kdežto Courtois dneska parádně vychytal West Brom

Reagovat
Liquid

To bych nenapsal, ti neměli vůbec nic, ale psát, že pochytal de Gea neskutečný ????? Courtois by dost možná vyrazil mimo i tu střelu Girouda.

Reagovat
Infernoqt

mno hele, když porovnáš jeho výběhy a 1n1, což mu ještě ani minulou sezonu nešlo, tak teď to čte mnohem lépe a parádně vyběhl a zužil úhel.. a to 2x v prvním poločase

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

To vyběhnutí byl super zákrok. Uplně toho útočníka zazdil

Reagovat
Liquid

jo to taky, ale to vlastně ani "nepochytal" netvrdím že chytal špatně, ale že by vám udělal zápas, to teda né

Reagovat
smazaný uživatel

tvle ještě aby si tvrdil, že chytal špatně

Reagovat
Gunner14

Vidělo ho tady 95% těch chytrých , sorry ale to není štěstí MU , že Wilshere nedal nebo nepřihrál , když šli 2 na De Geu z 5 metrů.. Plus ty další šance.. To jak jsme v 84 minutě byli v 9 ve předu jsem fakt nechápal..vzhledem k tomu , že bylo jasný že nastaví tak 6 a více minut..

Reagovat
slavex

Srandovnější zápas už jsem dlouho neviděl. United nepředvedli vůbec nic a stejně jim to stačilo na venkovní výhru. Ale co, pokud budou hrát stejně "dobře" jako dnes, tak už těch bodů moc nenasbírají. Ale na jaro proti Arsenalu to bude zase stačit na 3 body

Reagovat
Liquid

málem to bylo o to srandovější kdyby di Maria zvýšil na 0:3

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak bez 10 hráčů se s tím moc udělat nedá

Reagovat
Infernoqt

tak po 7 měsících naše první venkovní výhra Thanks Arsene

Reagovat
smazaný uživatel

U podceňování obrany MU by se měly rozdělit 2 pojmy

MU má slabinu v obraně... to ano, ale né v bránění! Spíše je problém dopředu kvůli problémům v rozehrávce, která pramení z obrany.

Takže, MU má slabou obranu, ale bránit umí parádně

Reagovat
EXoRcIsT

tak toto je silna uvaha

Reagovat
Matić

Fabregas has reached 10 assists in 12 PL games this season. Faster than any other player in Premier League history.

Snad dá toho Henryho. 11 asistencí aby ho překonal

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić
Reagovat
Koláč na pekáč

Darida vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně ale za tohle rudá fakt neee

Reagovat
Koláč na pekáč

Největší problém Arsenalu je, že nikdo nemá koule na to Wengera po těch letech vyrazit z pozice trenéra a přesunout ho na nějaký jiný místo v klubu. A jestli se to nezmění, tak se holt Arsenal bude v těch sračkách topit dál...

Reagovat
mr.Silver

Bohuzel souhlas...

Reagovat
Matić

Já bych to neviděl dneska na nějakej prokauč Wankera, dnes měli fakt nehoráznou smůlu a ucka zase hroznou kliku. Navic se jim zranil Jack a Szcz. I kdyz je fakt ze proti ty vtipny obrane rozhodně měli brát bod(y)

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger out

Pulis in

Reagovat
J0EL

Reagovat
exot12

Prečo by to robili? Arsenal je v čiernych číslach a pre majiteľa je to biznis! To že zatiaľ nedosahuje výsledky ako by si tu väčšina želala je vec druhá. Prečo by mal Wengera vyhodiť a tým rozštelovať niečo čo funguje? Každý ma iné ciele a evidentne pre majiteľa je dôležitejší finančná rovnováha a zisk ako športové úspechy. Navyše kto by to mal ako prebrať? Ktorý tréner by dokázal reálne nahradiť Wengera a dosahovať aspoň to čo dosahuje on ak by ho dnes vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem proti Wengerovi nikdy nic nenapsal, ale skutečnost je už bohužel taková, že pokud s tím rozpočtem co má a s těmi hráči které si koupil, dokáže vyhrát jen 4!!! zápasy z 12, tak ať jde do prdele. (Omlouvám se za sprosté slovo, ale toto už se prostě slušně vyjádřit nedá.)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta neproduktivita Arsenalu je šílená, musel je spasit až hráč, kterej byl 2 měsíce mimo ....

Reagovat
smazaný uživatel

tím spasením myslím, že někdo dal taky gol

Reagovat
j_mrazik

Ještěže jsem na to zapomněl a neviděl jsem to. To by zase lítala sámé ty pohlavní opisy!

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste teda banda

Reagovat
j_mrazik

Já myslel, že hrajeme zítra. Jenom kouknu na telefon a brácha mi píše "Góóóól! :-D", ale už bylo po zápase. Tu zprávu jsem si přečetl s půlhodinovým zpožděním.

Reagovat
hitZor

Já si taky až do začátku našeho zápasu myslel, že s Utd hrajete až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

hoši hoši.....

Reagovat
hitZor

To je tím, že takovéhle velké zápasy se většinou hrávají v neděli.. Jo počkat, oni už United ani Arsenal nepatří mezi špičku PL

Reagovat
hitZor

Btw. byl si dneska na zápas se Sigmou? Jasný remízový zápas a oni si nechaj dát zas takový postižený gól, jak přes kopírák.. Roh, přímák nebo obyčejný centr a obrana nebo gólman to vyrazí na velké vápno a tam úplně volný týpek dává do skoro prázdné brány A ta Adámková je fakt hrozná rozhodčí, nebýt to ženská, tak píská tak divizi

Reagovat
smazaný uživatel

Hm slyšel sem....a nebyl sem. Jsem marod. Kolik lidí bylo?

Reagovat
hitZor

2170, z toho tak 50 z olmiku (větší půlka dorazila až na druhý poločas, protože https://www.facebook.com/policejnitydenik/photos/a.485962404766498.123338.482885755074163/953340678028666/?type=1 ) Celkem vpohodě si myslím, na to jak hnusně je.. Nechápu, proč se to 16. kolo předehrává na podzim, když ty trávníky sou v hrozném stavu a počasí tomu taky moc nepřidává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mr.Silver

AW: "I don't know why we had nobody at the back at all. You could see straight away we'd be punished."

Reagovat
Azza

Giroud > Welbeck

Reagovat
Infernoqt

United away to Arsenal and win by scoring 2goals with just a shot on target is like drinking a cup of tea with your middle finger.

Reagovat
smazaný uživatel

pomaly by toto mali preniesť pred Old Trafford http://www.chesterwalls.info/chesterpics4/cannon.jpg

Reagovat
Infernoqt

nebo tenhle je dobrej

Q:How do you keep an Arsenal fan from masturbating? A:You paint Red Devils on his d*ck and he won't beat it for 5 years!

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy som si hovoril, ze uuu jaki strelci, ktori daju cez 20 golov v sezone, Ronaldo to urobi na konci novembra za 12 zapasov, heh..

Reagovat
Miguel19

Sranda liga.

Reagovat
alcantara

A povies mi aj privlastok LM?

Reagovat
smazaný uživatel

sak kvalitu Realu nepopiera nikto, iba tej ligy

Reagovat
alcantara

WTF? Striela vsade rovnako, tak sa pytam na privlastok LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovu kvalitu nepopiera vobec nikto uz ty wtf ale sranda liga je sranda liga

Reagovat
alcantara

Tak preco je to sranda liga?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, mozno preto z mojho pohladu, ze nie je super v lige, okrem asi dvoch-troch, s ktorym by nevyhravali aspon o tri goly, ale tak ty to mozes vidiet inak, ze ano

Reagovat
alcantara

To dokazuju zhruba rovnako aj na europskej scene, takze vsetko je potom jedna velka sranda alebo ako je to myslene?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, debata s tebou je jedna velka sranda hlavne

Reagovat
alcantara

Dik za vysvetlenie

Inak mas tip na nejake kvalitne sledovanie capitals? Dnes sa asi vynimocne dostanem k zapasu, tak keby nahodou...

Reagovat
smazaný uživatel

neni zac ... ak mas cas, tak si to nainstaluj http://slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=620 ...inak len kockovane streamy nejake

Reagovat
alcantara

Vyskusam to, vdaka.

Reagovat
nani92

http://slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=614 prípadne toto,lebo cez to XBMC mi to teraz nechce nainštalovať, možno budeš mať viac šťastia VLC ide v pohode

Reagovat
alcantara

Vole, to su postupy... Ale tak nabehol mi zoznam zapasov, dostal som sa k poslednemu kroku, snad to pojde... Vdaka.

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz uz len zahrat sracku a prehrat s Buffalom, nech to mas idealne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Naposledy som pozeral doma s NJ a boleli ma z toho oci, zaspominal som si na pre mna napozeratelnu eru Huntera...Tak snad proti zufalcom zasnezenym to bude o inom. Inak ma desi zatial Kuznecov, nieco podobne som ocakaval a ked do toho vidim chvalu Filipa, tak fakt toho exGM GM popravim.

Reagovat
Infernoqt

Mám kámoše co fandí Capitals už asi pět let. Začal díky Ovečkinovi po tomto videu >> https://www.youtube.com/watch?v=MMAQ_HelVtI

celkově, pokud se tedy nepletu a ty jsi WSH fan, tak mi Capitals přijdou jako tým, kterej jak má formu, dokáže vyklepnout i lídra 5-0 a pak přijde sračka a plazí se s outsiderem konference. Strašně vrtkavé výkony poslední... 2 roky? Hlavně golmana potřebovali lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je tam aspon konecne poriadny trener teraz, to sa s Oatesom neda porovnavat vobec, ale tento rok daju PO aspon, i tak to bude trvat dlhsie, kym daju muzstvo dokopy nejak...po sezone 11 ufa a rfa hracov, takze moze byt celkom obmena

Reagovat
alcantara

vypisuje to nejake chujoviny s javou, nemam si to vsimat a pockat az do zaciatku zapasu alebo moze byt niekde problem

Reagovat
fajdax

Sorry, ale on má pravdu. "Sranda" liga to samozřejmě je, ale on ty goly střílí stejně i v LM.

Reagovat
nani92

každá liga bez United je sranda liga..čiže aj LM

Reagovat
smazaný uživatel

hmm těžká hovadina,ale dobré

Reagovat
nani92

Reagovat
fajdax

proboha ty seš fakt kretén

Reagovat
smazaný uživatel

??? vysvětli

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec? Co si to dovoluješ být tak pozdě na pc? Zmizni a zítra máš zaracha parchante!!! V tvojim věku už děcka dávno spí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sak ja Ronalda uznavam jak nic na svete, ja nikde nepopieram jeho kvality predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj ides nieco nazyvat sranda liga po dnesnom zapase ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prave po dnesnom vasom zapase to tak idem nazyvat

Reagovat
smazaný uživatel

Wauu vyhrali sme vonku nad novacikom ligy 0-4 . To ze ste vy dostali 5 golov s novacikom skor hovori ze vasa kvalita kadra je krasna

Reagovat
smazaný uživatel

v poriadku a co

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty.....

Reagovat
smazaný uživatel

to je z tohoto pohledu taky sranda liga, protože Real má ve skupinách sranda soupeře, na kterých se rekordy honí snadno, navíc ten tým je díky mega investicím silný jako celek, takže to taky pomáhá k vyniknutí individualit, a lehké skupiny má dost často, protože má koeficient, který získává každoroční účastí v LM díky nízké konkurenci v PD

Reagovat
hitZor

Koeficient v losu nehraje žádnou roli proboha..

Reagovat
smazaný uživatel

a co teda rozhoduje, které týmy budou v kterém koši? myslím klubové koeficienty

Reagovat
hitZor

To sice jo, ale koeficienty nemusí odpovídat momentální síle kádru, žejo.. Je něco jiného, když tam chytneš City než když tragický Liverpool nebo kdoví koho

Reagovat
alcantara

Vysvetlis mi prosim ten zaver, lebo tej volovine som nepochopil nejako.

Pozri sa na ich golovy priemer vo vyradovacke, tiez bo slusny, aj tam maju sranda superov? Alebo ako to teda vlastne je?

Reagovat
smazaný uživatel

závěr je, že úspěchy hráče (Realu, Barcy) v LM jsou závislé na nevyrovnanosti PD v současnosti, resp. postavení Real, Barca vs zbytek ligy

Reagovat
alcantara

Ako to spolu suvisi preboha?

Reagovat
fenixLFC

tak sam musis uznat, ze v domácej lige si mozu dovolit nechat oddychovat hracov pred dolezitymi zapasmi v LM. To, ze tie timy porazaju tak o tri- styri goly im dava kopec moznosti zapas len dohravat, cize dalsie setrenie sil. Nech ma PL teraz horsie obdobie, vzdy to bolo tak, ze naglicke timy si nemohli dovolit poslat becko na ligovy zapas trebárs aj s poslednym timom tabulky

Reagovat
alcantara

A kedy si mozu top timy v PD dovolit poslat tam becko? Asi rovnaky pocet krat, ako Chelsea. Ved su tlaceni neustale k vitazstvam, nemozu si dovolit stratu, lebo by sanca na titul vyrazne klesala. Moze si teraz Barcelona dovolit poslat tam becko? Poraza timy o tri styri goly? Madrid hraje neustale s tou istou zalohou, aj ich fanusikovia to uz kritizuju. Oni vyhravaju preto, lebo su taki dobri, nie preto, lebo vsetci ostatni v lige su taki slabi.

Reagovat
smazaný uživatel

takze hovoris ze cim mas lahsich superov v lige ? tim si silnejsi ? To sme tu este nemali

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to hlavně finančně a velikostí klubu, tohle je důsledek, který končí dominancí v lize, jistou LM každý rok atd.

ale ok, na lehčích soupeřích se snadněji buduje forma a sebedůvěra, což se přirozeně přenáší i do evropských soutěží

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, jediný klub který dostává pravidelně sranda soupeře ve skupinách je Chelsea

Reagovat
Whitemedia

pravidelně

Reagovat
fajdax

Vždyť má pravdu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hitZor

My si to bohatě vynahrazujem v PL

Reagovat
vladis271

PD

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme čtvrtý To je neuvěřitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezakřiknout hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Není co. Hůř snad hrát nemůžem

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

United si necichli az na ty dva góly vůbec k mici. Arsenal doplatil na nepromenovani tutovek, kdy do polocasu mohlo byt po zápase. Pozitivum je, ze se vrátil Giroud a jestli je prospesnejsi než Welbeck, jsme mohli vidět hned,jak nastoupil. Takticky to bylo zvladnute, cili jak je tady zvykem, Wengera bych nevinil. První gól typicky Arsenal a ten druhy to uz bylo jedno, tam to šlo všechno dopředu bud hop a nebo trop, škoda ze tam nepadlo vic, da se rict ze De Gea vyhrál United zápas. Jo a zabucet si na van Persieho je skvely uvolnovac stresu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Má niekto nejaké info o zranení Shawíka? Snáď nič vážne...

Reagovat
Infernoqt

ankle/foot, běžně se léčí 3 týdny, zejtra nám řeknou víc

Reagovat
smazaný uživatel

No dúfam, že to nebudú až 3 týždne. To nie je normálne tie zranenia, ach...

Reagovat
Infernoqt

n, nebudou, ale myslím, že ty dva zápasy vynechá

Reagovat
r.mrazik

Utrpěná výhra...fotbal fakt nema logiku

Kazdopadne fotbal desny z nasi strany

Reagovat
Infernoqt

tak byl by to náš klasický výkon na emirates, kdyby od naší obrany šla kloudná rozehrávka, na tom jsme se zastavili... těžko nám ta jména v útoku něco vymyslí, jak jim nemá kdo založit akci... věřím, že s Jonesem i Rojem by to šlo mnohem lépe

... a ať to zní jakkoliv bláhově, tak Rojo patří mezi 2 naše hráče, s nejpřesnějším počtem centrů (centrů, ne přihrávek)... tuto taktiku jet s normální obranou, tak ta hra vypadá upe jinak

a možná si takto těch 3 bodů vážím i víc, protože je vybojovali mladí kluci

Reagovat
r.mrazik

Souhlas...mlady kluci v obrane si zaslouzi pochvalu

Kazdopadne si i tak myslim,ze ta vyhra byla z prdele klika a vubec se mi nelibi,jakym stylem hrajeme

Netusim,zda tak hrat musime kvuli kvalite hracu (tomu moc neverim) nebo jen kvuli stylu LVG

Opravdu se mi nelibi jak hrajeme a prijde mi,ze se v tom trener mota...a ta taktika na pet obrancu je desny svinstvo (a ne,fakt to neni 352 co tam zkousi hrat )

Reagovat
Infernoqt

Každej zápas byl jinej. LVG je trenér hodně z taktické stránky. Zápas s Chelsea, MC, CP i Arsenalu bylo vždy z jiného, taktického pohledu. Tady jsme se navíce zmoci nemohli vzhledem k dostupnosti hráčů do obranných řad. Jak říkám, Jones, Rojo nebo Evans a zápas by vypadal uplně jinak. Míč nám hodně unikal od rozehrávky tam vzadu a to se pak těžce podrží hra, když musíme míč vícekrát odebírat než vytvářet hru.

Jinak z mého osobního pohledu, bylo by lepší jednoho obránce z tré trojice hodit do zálohy, protože tam ty vyhozené míče ztroskotávaly nejvíce, protože nás tam Arsenal vždy přečíslil. Ale to je teď už jedno. Přijde Hull city, nový zápas a nový scénář. Očekávám 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United nevědí co mají hrát..to bylo jasně vídět letos snad v každém zápase, měnění formací znamená, že hráči jeden o druhém nevědí a můžou něco urvat jenom nějakým individuálním nebo náhodou povedeným momentem v zápase..dneska bylo jasně vidět, že hráči Arsenalu o sobě věděli dobře a nebýt De Gei tak to bylo po první půli 3.0

Reagovat
smazaný uživatel

LVG: Arsenal má naozaj skvelý a vždy útočiaci tím, čo som však vedel už pred zápasom. Práve preto som zvolil taktiku, akú som zvolil a som to práve ja, kto je na samom konci vysmiaty. ... Myslím, že do toho zápasu jste šli s defenzivní taktikou a celkem vám to vyšlo a neproduktivita Arsenalu vám jen nahrávala, ale na systém 3-5-2 by jste měli zapomenout, protože v PL je to o držku dneska jste měli i štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco takového sem čekal od LVG Haluzář !

Reagovat
smazaný uživatel

Neproduktivita Arsenalu nám vyhrála zápas ne Van Gaalova taktika ..tak to vidím já po zhlédnutí zápasu...kdyby De gea na začátku nezachytal celá ta jeho taktika by šla do kytek

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nemáte jednoduchý 3 stopeři mimo plus dnes Shaw a ještě nehrál Rafael. A s dvěma stoperama z U21 na Arsenal klobouk dolů , ale nic jinýho vám asi nezbejvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

žalostná obrana a ještě tolik zranění...dneska jsme měli štěstí prostě..po konci prvního poločasu jsem neviděl žádnou šanci na výhru

Reagovat
vodka

motd link nějaký lepší, než co je na wiziwig?

Reagovat
smazaný uživatel

wiziwig je náhodou sqvělý!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se na to dalo po dlouhé době aspoň koukat. Manchester hrál chvílema až nedůstojně. No ale co se dá dělat... chybělo i štěstí, Jack je tatar, že to nedal, McNair měl kliku, že unikl jasné červené a ten gól bez komentáře...

Reagovat
Pigeon

McNair unikl červené?

Reagovat
smazaný uživatel

Likvidační faul na Jacka?

Reagovat
Infernoqt

jak vtipné, hráč, který už dávno neměl být na hřišti chtěl po jiném hráči, který ho dohrál, kartu téže barvy, jakou měl dostat on sám... karma?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Chceš srovnávat, to že si nenechal Jack líbit pokřik od nějaký marocký mrdky a pokus o konec sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to profík, musí se umět ovládat. Křičet na sebe můžou to je ale tak vše

Reagovat
smazaný uživatel

No stejně, neporovnával bych "strkání se" a zákeřný faul na kotník...

Reagovat
Pigeon

Wilsherův incident, kdy to nezvládl a dal se do Fellainiho, byl na červenou. Takže na tvém místě bych tady nějakou nespravedlnost moc nevytahoval. + tvá urážka Felly je ubohá

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřeháněj, tyhle červený za "strkanice" se dávaj možná ve Španělsku. V Anglii je fotbal ještě pořád hra pro chlapy. Fellaini simuloval, pak si něco řekli a Jack o něj opřel hlavu, kde tam vidíš červenou prosím tě? :D

Reagovat
Infernoqt

žlutá za nadávání sudímu a tmavě žlutá za hlavičku

Reagovat
smazaný uživatel

To už zaháníš fakt do absurdit. To můžu říct, že nám dnes rozhodčí upřel 5 penalt za tahání dresu při rozích...

Reagovat
Pigeon

strkanice? dyť wilshere trefil Fellainiho do hrudníku hlavou. Za to už jednou červená byla, i když to byla jiná situace a razance. Wilshere na to jaký je si docela troufá. Ještě na Fellu

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jsi na chvíli nepřepl na nějaký kung fu film?

Reagovat
Pigeon

no s tebou moc rozumné debaty nebude

Reagovat
Setwo

pigeon ty si magor.. a čo že sa mu hlavou dotkol hrude ? Felaini je obyčajný zmrd, ktorý húka po hráčoch.. v zápase proti City skopolo v šestnástke Aguera a keď zostal ležať na zemi, na neho nakričal.. proste Felaini nech radšej drží hubu

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas za tu hlavičkovanou na Fellainiho měl vidět redku.

Reagovat
vodka

ale no, žádná jasná červená, to ji pak měl vidět Ox za Shawa...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, že klidně i Ox mohl jít ven. Ale tohle je velký problém rozhodčích, nechápu proč tohle dohrávání nepískaj. Přitom dnes z toho byly dvě ošklivé zranění. Ať se pak lidi nedivěj, že jsou tak velké marodky. Přesně kvůli tomuhle zákroku nehrál třeba Giroud 2 měsíce a ten hráč Evertonu nedostal ani žlutou. I dnes se to obešlo bez karet...

Reagovat
smazaný uživatel

City docela štěstíčko v závěru

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Vk5h9Zq00pM

to je ten legendárny týpek, čo má aj vlastný tribute na youtube.

Reagovat
smazaný uživatel

a už je aj dvojka

Reagovat
nani92

Zadkowichova odpoved

Reagovat
Lacko_Boh

jeho musi kazda pokazena strela strašne vytočiť

Reagovat
vodka

to video s jeho střelama je stejně dobré jak Bebého crossing show...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mike.84

vy (arsenal) jste fakt joke team...neříkam, stane se někdy že v zapase soupeř vystřelí 0x a stejně vyhraje. ale tenhle klub je opravdu joke od základů. 9 let nula respektovatelných trofejí, board stale slepě brání francouzského senilu, kerý týmu neumí do žil vlít pořadné sebevědomí a drzost která by změnila počínání ofenzivní 4-5tky ve vápně soupeře (hlavně z psych.hlediska).. proto budete i nadále joke tym dokud vás wenger povede. tenhle zápas jsem vám přál, protože utd nesnáším víc, ale nejenom proto... chtěl jsem at máte ten pocit výhry na big týmem po 12 zápasech.ale ukázali jste že vaše každoroční srandovně tupé kecy "tentokrát na titul opravdu máme" jsou falešné jako putinovy řeči "rusko na ukrajině není". jste momnetálně pro smích celé anglii protože united vás takhle psychicky zdeptají a nahlodají pro dalších x zápasů a přitom sami mají vzadu cirkus, v zaloze "pachatel neznámý" a vepředu doslova šedou (rvp) zonu. každý si z nich dělá prdel a přitom vás porazí (výsledkově) rozdílem třídy. opravdu jste šašci, zasloužíte si nebýt v LM a neblokovat místo jinému týmu..

Reagovat
fajdax

Reagovat
hitZor

FA cup není respektovaná trofej?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně napsané !!!!

Reagovat
Infernoqt

až se skoro divím, že jsi něco podobného nenapsal ty

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht! Já to tak "pěkně" napsat neumím no. Ale úplně mi mluvil z duše. Sem zvědav jak tady budou na toto reagovat zdejší Tragédi? Ale asi už tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by mě zajímalo, který jiný tým by sis v LM přál

Reagovat
Infernoqt

odvrácená strana nebe je peklo... takže nás

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co si budem povídat,letos stačí Chelsea. Ostatní jsou na ostudu .

Reagovat
TopinB

Soton

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
dantetomas

Savage asi pravidelne navštevuje Sunday League. Tam je takých zákrokov, ako predviedol Yacob, za zápas aj päť, takže mu to vylúčenie môže pripadať prísne.

Reagovat
smazaný uživatel

400. zato ať za rok už konečně Arsenal nehraje LM !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

za to.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok asi takto: CFC, City,MU,Tottenham . Zkusil bych Slepice.

Reagovat
Infernoqt

Spurs na to nemaj. Podle mě se i záhadně zvedne Liverpool a 3.-8. místo bude do 5 bodů rozdílu. Možná i 2.místo... kdo ví, někdo se zraní, spadne forma nebo naopak stoupne. Live se na někom odrazí a začne se jim dařit, Arsenal naopak ještě jedna ztráta bodů a mohou mít celkem neúspěšnou sezonu a Spurs nutně potřebují vyhrát, ale nehrají takovou hru, na kterou jsem od nich zvyklý. Ale co, je to jen můj laický předsudek. Hlavně ať spadnou City, nepřeju jim to poslední dobou. Haluz fotbal a tahoun Aguero.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho čtvrtého je těžko vybrat. Jako asi takhle. CFC je jasné pak věřím,že by takovou ostudu jako ty letošní 3 celky neudělali,takže MU. 3 bohužel se tam dokopou City no a 4 kdo? Jako s Tragédama a s LFC běžte do prdele!!!!!! Tak teď buďte chytří

Reagovat
fajdax

Soton

Reagovat
Infernoqt

S'oton vyteče. Ted má spoustu těžkých zápasů. V tom prvním, tuším, ještě bodově uspějí, ve druhém už možná ne, a od třetího se už ponesou. Jak se spletu, tak mi to připomeň, ale kvalitu týmu na to nemaj, hraje za ně forma proti slabším soupeřům. Jediné dvě těžší utkání, které měli, prohráli (Spurs, Live).

Reagovat
Infernoqt

ale sympatičtí mi jsou, to nepopírám

Reagovat
smazaný uživatel

1.věta a nemusím nic psát. Do Vánoc jsou Ale taky jsou mi sympatičtí.

Reagovat
fajdax

No bude to každopádně hodně zajímavý, ten boj o to čtvrtý a vlastně i třetí místo. Když bych si měl tipnout, tak bych to dal takhle: Chelsea, City, haluzí United a čtvrtej zase ten Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš věřím tomu Sottonu než nám a to jsem asi jediný optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá náhrada, vážně.

Reagovat
Whitemedia

Tottenham ti se k ní letos ani nepřiblíží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Tottenham Aspoň niekto nový a sympatický Southampton či Newcastle

Reagovat
fenixLFC

newcastle

Reagovat
Lacko_Boh

ja som za to aby hrala Chelsea hrala LM 2x...miesto 4. učastnika.Proste by ste boli v dvoch skupinach,ak by ste postupili mali by ste dvoch superov a ak by ste s jednym vypadli a jednym vyhrali idete dalej...ale podla mna by skončilo finale chelsea vs chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vůůůůl. Ale dobré

Reagovat
Manik...

OMG co se dá vymyslet

Reagovat
Manik...

+ United

Reagovat
smazaný uživatel

První sezonu si cvičí svoje ovečky, Druhou vyhraje skoro všechno, co se dá. Třetí ho prokouknou a pošlou do hajzlu.

Reagovat
Infernoqt

Mourinho nebo Van Gaal?

Reagovat
Manik...

Mou to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je letos bozi. Ten nesmí nikam! Everton, City, Arsenal i Chelsea zachytal výborně. To uz ani neni mozny, co kolikrat chytne... Jinak na to ze nám chyběla komplet cela obrana a dva ze středu zálohy dulezita vyhra a zvláště venku. Presne tyto výhry nám minuly rok chyběly a Fellaini se zacina ukazovat, ze ma misto i v základu, kdyz je dobre využíván. LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a RVP by se mel co nejrychleji zranit protoze asi jina cesta od vyřazeni ze základu neni.

Reagovat
Infernoqt

Líbí se mi ta Wilsonova práce s míčem a zároveň ty jeho náběhy. On to má v sobě a možná už do tří let z něj může být velký talent. Až je skoro udivující, že takového hráče máme v týmu. Proti Hullu by měl mít základ.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nema se vrátit uz Falcao? A uz se těším i na Herreru. Jinak mi nekdo říct pred sezonou, ze budem 4. a budem muset hrat s obranou valencia, young, mcnair, blackett a smalling, tak bych ho bral za totálního blázna. Zatim výborný umístěni a LVG pomalu ale jiste (zatim ) dosahuje na LM, což je letos jasny cil!

Reagovat
Infernoqt

tak vzhledem k marodce týmu a faktu, že příští týden máme dva zápasy během tří dnů se Herrera dostane na hřiště, kdežto Falcao... to je ve hvězdách, podle mě ne... a Jones, Rafa, Evans? budu vědět blíže v průběhu týdne, zatím to vypadá jen na Evanse

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael prej uz taky trénoval. Evans misto Smallinga a Rafael na druhej zapas na beka.

Reagovat
Manik...

Peréz si už naplňuje měšec

Reagovat
Miguel19

Newcastle je takový anglický Liberec. Na pohárových místech se záporným skóre..

Reagovat
smazaný uživatel

The final destination 4 mám to jako kulisu,ale to je děsná US pakárna

Reagovat
fajdax

Přesně tak, taky na to koukám jen tak jedním okem, ale je to fakt pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

to máte tichou domácnost nebo co? zas nemusíte psát všechno sem, když tam sedíte vedle sebe při rodinnym večeru

Reagovat
fajdax

čekal sem takovou reakci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Hm slabé tentokrát

Reagovat
kvasha16

uz to neni vtipne by som pvoedal

Reagovat
REPLIKATOR

Tragédi

Reagovat
alcantara

Tataar, kto iny... Aspon ten robi radost...

Reagovat
Sali5

No využil zranění Poláka, to nevypadalo s ním dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím smradlavého kokota Michala Pražáka z České Lípy,tak co včera United tragedie vid,ale stejně jsme vyhráli ty mamrde.Jo pozdravuju starou,včera jsem jí vycákal kadák.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se tomuhle smějete?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze se tomu smejou, Prazak je vymrdana pica, ktera fandi Chelsea a porad picou do United...je jasny, ze pres vite o cem mluvim, ze fans Cukotky.....

Reagovat
Infernoqt

však hej, aj já mu kolikrát odpovídám a on si jede svoji, je to blbec

Reagovat
kvasha16

ja sa nad takymi komentmi nepozastavujem, len sa proste zasmejem a idem dalej

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins Přiběhl tam jak tvrďák, co jde bránit spoluhráče a pak brečí jak passy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Konecne som sa dostal za net. Co povedat k vcerajskej prehre? Sam ani neviem co som videl za zapas, najskor sa mi zdalo ze hrame s Burnley ale ked som videl kvetaka tak to bol United. Futbal nema logiku co sa potvrdilo vcera. To aky United podal vykon, tomu sa hovori ultramega tragedia a maju jedine stastie ze sme nepremenili nase sance, ktorych bolo neurekom. Taktika LVG bola jasna, ale uplne naprd. Do satne sme mohli ist kludne 2,3:0 a bolo po zapase. LENZE ako je u nas zname, v koncovke sme naozaj slaby a nato sme doplatili. Prvy gol United bola nic viac iba haluz, druhy gol plynul z nasho utocenia dopredu, kde sme uz nemohli nic stratit, iba ziskat. Olivier aspon dal krasny gol a som velmi rad ze sa vratil, Danny potrebuje predsa konkurenciu.

Co na zaver. Ani nemozem vycitat vykony jednotlivych hracov, pretoze to nasadenie a vola bola velmi dobra, chybali iba tie goly a boli by sme vsetci spokojni (aka je tenka hranica medzi uspechom a neuspechom). Jediny co sklamal je asi Jack, Santi. Wengerovi nemam co vycitat, na United sme pripraveni boli ale takto niekedy vo futbale chodi.

Urcite nerad pisem, ze znova nas ciel je kvalifikacia do LM, ale bohuzial to vyssie nevidim (mam na mysli 2 miesto). Treba sa dobre ukazat v LM a znova sa pokusit vyhrat FA cup.

Reagovat
smazaný uživatel

to pre nas bol Burnley aspon super, tam sme vyhrat nedokazali, vcera pohodicka

Reagovat
Nikikrew

Urcite ano

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí, jak tady každý shazuje MU, ale to, že Wenger nedokázal porazit ani takovej Manchester, kterej byl bez základní obrany a dvou středových hráčů ze základu (a to tam ještě nepočítám Falcaa), je fuk. Tohle snad překonalo ještě lepší sestavu SAFa, kdy střed hrál OShea a kraní záložníci Fabio, Rafael a i tak jsme nadělili 3 fíky a šli domů.

Reagovat
Nikikrew

Jedine slovo ma napada. Unlucky. Plus samozrejme ta koncovka ale medzihra bola velmi dobra, co sa o vas neda povedat ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještěže jste si koupili útočníka do mezihry, co potřebuje pět tutovek na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já jsem schopnej uznat, že jsme hráli otřesně, ale snad nikdo nečekal, že s obranou Valencia, Young (Shaw), Blackett (první zápas po zranění), Smalling, McNair budeme hrát něco otevřenýho. Naše hra se odvíjela od zranění a nebýt De Geu, tak jsme nejspíš prohráli. Na druhou stranu Arsenal jako takovej, musí využít takové marodky soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Unlucky je moc pěkné alibistické slovíčko, tím to ale včera nebylo.

Reagovat
vodka

ale jo...

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze tim to vcera bylo...i kdyz nema arsenal ani bod,tak jak herne,tak takticky byl lepsi...

Reagovat
Pigeon

to je zas snůška keců

Reagovat
fantomas

Pokud byl Manchester ultramega tragickej, byla by ta prohra ještě víc neomluvitelná. Ale to on naštěstí nebyl.

Reagovat
Nikikrew

Nie a aky bol? Podali svetovy vykon alebo nas predcili v kazdej statistike?

Reagovat
fantomas

Nic mezi neexistuje nebo co?

Podali zhruba to, co sem čekal. Takoví McNair, Carrick a Rooney v podstatě rostli s každou minutou, vysloveně tragický byli jen zezačátku, kdy sme je sami vlastní neschopností nedokázali potrestat.

Reagovat
vodka

McNair hlavně asi na PL mít nebude, je strašně pomalý...

Reagovat
fantomas

A to je překvapení? Však se o něm doteď skoro ani mezi fans MU nevědělo ne? Nebo aspoň nemluvilo jako o někom nadějnym...

Reagovat
vodka

to je jenom takový můj povzdech, protože jinak se mi líbí fakt hodně.

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

jak si na to dosiel...po tom jak ho obehol Welbeck?

Reagovat
Pigeon

přepnuli jsme na záložní systém kvůli zraněním. I tak hráli na třech středových obráncích náhradníci. 19 let McNair, 20 let Blackett a špatný Smalling. Brzo šel dolů i Shaw a musel na hřiště Young. Samozřejmě chybí Blind, Falcao a další. Vytvořili jste si šance, ale nebyli schopni zakončit. Píšeš že to do šatny mohlo být 2,3:0 ale zapomínáš, že jste REÁLNĚ mohli téct 3:0 vy a to jen díky tomu že to ADM zazdil. Na to jaké zranění nás sužuje, tak to LVG zvládl a ano, i díky vaše neschopnosti. Ale to co vykresluješ ty je směšné

Reagovat
Nikikrew

Smalling oproti City hral velmi dobre (ako aj hovorili v MOTD). Prvy polcas mali vasi stoperi velke problemy, druhy polcas uz hrali ovela lepsie. Ano je pravda ze vas suzuju zranenie, my o tom mozeme hovorit stale ale vpredu vam hral predsa Rooney, ADM a RVP a neboli ste schopny si takmer nic vytvorit. A mohli sme prehrat 3:0, ale to by sa nestalo kebyze nasi hraci (hlavne Jack) premenit svoju sancu.

Reagovat
Pigeon

kebyze realita je taková že za stavu 2:0 šel ADM sám na bránu. S kebyze bych moc nekalkuloval. a Rooney s ADM vytvořili 2 gólovky, z čehož jednu proměnili

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak takhle to posrat za to bych mu dal pokutu! 0:3 by byla totální destrukce,

Reagovat
Pigeon

mohl klidně golmana obejít zleva, tam se to přímo vybízelo ale chtěl napodobit ten svůj super gól lobem

Reagovat
vodka

Smalling v systému na 3 stopery bude hodně dobrý. Včera z obrany nejlepší. Blackett strašně zmatkoval, šla na něm vidět nervozita. McNair zase bohužel rychlostně nestíhá a nemá takový dobrý odhad, jinak je ale překvapivě velmi precizní...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby nebyl nejlepší, když hraje kolem něj Blackett a McNair, kteří mají pár startů v PL. Horší je, když hraje vedle něj Jones, Rafael, Rojo, Shaw a hned je z obrany nejhorší. Raději budu stavět McNaira s Blackettem než Smallinga nehledně na to, že na tři stopery hrát nebudem zase (snad teda).

Reagovat
Miguel19

Cesc Fabregas: „I never enjoyed a football match more than the first half today.“

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ElectrickMann

Ten kluk má krátkodobou paměť, co naděláš

Reagovat
hitZor

A kdo z těch, co nemají nemoc typu Alzheimer nebo demence, ji nemá? Když už si chtěl napsat takový joke, tak si měl spíš říct, že nemá dlouhodobu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RonaldinhoCFC

Včerejší MOTD ?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Matić

Arsenal have won four games in the Premier League this season. One in August, one in September, one in October and one in November.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

treba to zmenit ale v Novembri

Reagovat
fantomas

Zrovna v našem nejhoršim měsíci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

A my jsme pořád pod nimi, neskutečný...

Reagovat
Nikikrew

tam ste patrili, patrite a aj budete patrit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Já to vidím tak, že i kdyby byl Arsenal poslední, tak Slepice vyloučí z PL těsně před koncem sezóny kvůli nějaké hovadině

Reagovat
Kenneth

No vidis jaky jste tragedi.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně nemám žádný argumenty, abych to vyvracel, je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

To je ta konstantnost, o které Arséne mluvil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Liquid

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Koudelka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

kraaaaaaaaaaasa

Reagovat
kiwwi

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

6 proher ve 12 zápasech. Utratil víc jak 100mega. Výběry týmů špatně. Zodpovědná osoba je jen jedna a u ní se musí začít. Jsme na tom hůř jak pod Hodgsonem. To už je alarmující.

Reagovat
Hai

Hlavně ať rodgers ted v zimě nikoho nekupuju stejnak by si vybral samej průměr pak by to akorát novej trenér v létě musel čistit po něm

Reagovat
stiflerovamama

Tragedia. Staticka hra, ziadna lahkost. Aspon ked sme dali ten prvy gol mali sme tu vyhodu ze to museli trosku viac otvorit. Zial na to, ze by sme udrzali ciste konto sa spoliehat nemozme ani vo sne. Stopersku dvojicu Skrtel-Lovren uz nikdy v zivote nechcem vidiet hrat vedla seba, pri kazdom suboji, rozohravke, dotyku trpnem co spravia. Celkovo obranna hra tragicka, smutne je zo to trva uz dost dlho a Brendan stym nie je schopny nic urobit. Ale slabe to bolo aj v utoku, Coutinho do 75 min neviditelny potom tam mal par zableskov, ale je strasne neefektívny, vela toho pokazii, Raheem dnes tak isto neviditelny. Lallana z toho tria asi najlepsi.

Musíme sa prebrat a co najskôr.

Reagovat
papos182

Nejlepsi z nich urcite Coutinho, vse kloudnejsi slo pres nej, nejhorsi Sterling, tomu kdyz neco vyslo, tak to byl max. roh.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

You're getting sacked in the morning

You're getting sacked in the morning

You're getting sacked in the moooooooooorning

You're getting sacked in the morning

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Gratulace aspon ke vstrelenemu golu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň už dajte do márie toho nechuťáka Rooneyho.

Reagovat
papos182

Rodgers utrati desitky milionu, aby rozsiril kadr, a stejne hraji porad ti sami, i kdyz se jim nedari. Vubec nezalezi, kdo jak hraje, ... Vymenit Lovrena za srdcare Aggera, pohorsit si kvalitativne i finance, to je opravdu umeni.

Jen pro info: Hodgson mel po 12 zapasech 16 bodu a utratul pred sezonou kolem 20m, Rodgers ma 14 bodu a utratil 117m !!!.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

What's even worse is that Kolo hasn't played for us at all since his MOTM performance against the best team in the world. Truly shocking.

Reagovat
papos182

Pokud Kolo nenastoupi ted v LM, tak je to na vysetreni pricetnosti.

Reagovat
Dray

Samozřejmě, že nenastoupí...

Reagovat
monty25

Co dodat... Další nedůstojný výkon ze strany Liverpoolu. Začátek vypadal skvěle, ale vedení vydrželo jenom čtvrt hodiny. Pak se dlouho zdálo, že to bude remíza (což by proti kandidátovi na sestup taky nebyl žádný zázrak), ale nakonec to bylo ještě mnohem horší... V obraně byly zase strašné zmatky. Koukal jsem na stream, jak se tam o přestávce ve studiu řešil odchod Aggera. To byla opravdu hrubá chyba, protože stopera jeho typu bychom teď potřebovali jako sůl. No a vepředu to bez Sturridge taky lepší nebude. Lambert sice dneska naznačil, že by mohl být i větším přínosem než rádoby hvězda Balotelli (který ještě v lize nedal ani gól), ale na základní sestavu v Liverpoolu mi to přijde pořád strašně málo... Takže po ztraceném vítězství v minulé sezoně jsme si reputaci na půdě Crystal Palace rozhodně nenapravili (právě naopak).

Rád bych věřil tomu, že ve středu vyhrajeme v Ludogorci a aspoň v LM nebude tahle sezona takový průšvih. No ale po tomto výkonu bych si na to nevsadil ani zlámanou grešli.

Reagovat
Liquid

ale jak je to zvláštní, Crystal vás porazí větším rozdílem než Real Madrid

Reagovat
monty25

Real nás porazil 3:0 pro změnu na Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

A sranda je, jak si fanoušci Liverpoolu myslí, že v zimě stáhnou Origiho a ten je zachrání, 19ti letý kluk, bez jakékoli zkušenosti s PL

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze nikto necaka, ze nas zachrani, ale vsetci by ho tam videli radsej ako Ballotelliho, alebo ako Lamberta bez perspektivy.

Reagovat
smazaný uživatel

O Borinim ani nehovorim.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Prumer vstrelenych golu LFC na zapas: 13/14 = 2,65; 14/15 = 1,25

Prumer obdrzenych golu LFC na zapas: 13/14 = 1,32; 14/15 = 1,50

Obrana Liverpoolu je sice horsi nez vloni, nicmene realny problem je trochu nekde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší problém je v záloze.

Reagovat
Zaschrona

Taky si myslim, ten stred je neskutecne slaby. Ale bohuzel, problemy mame i jinde...

Reagovat
Zaschrona

mame

Reagovat
Maresma

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CubONE

Uz fandis aj Liverpoolu? Falosnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ja jen chtel udelat fandum rivalu z Merseyside jednim nejapnym vtipkem trochu radosti.

Reagovat
smazaný uživatel

to nezakecáš

Reagovat
CubONE

Reagovat
SunFells

Přiznal barvu

Reagovat
smazaný uživatel

problém se jmenuje Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, minut tolke prachy a byt na hranici champu. Podla mna musia v prestupakoch vyberat posily formou hadzania sipiek. Najprv triafaju ligy, potom timy, potom hracov a nakoniec Ayre hadze sipkou do sum, ktore sa budu platit. Inak hraci ako Markovic, Lallana, Lovren, Ballotelli ci Can ani nemohli vyjst. Len obcas sa stane, ze niekto trafi na hraca ako Suarez. Ale samotna realita ukazuje, ze pravdepodobnost takej dobrej trefy je tak 5%.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard won 0% of his tackles today.

Martin Skrtel won 0% of his tackles today.

Their combined tackle map.

https://pbs.twimg.com/media/B3IyUqVCAAIn2VA.png

Reagovat
Dawon

To mi pripomina mapku Valenciovych uspesnych centru tusim loni proti fullhamu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Real i Barca jim daji zlaty prase v podobe x mio jako na zlatym podnose a vysledek vidi vsichni...

Reagovat
13

No v týdnu si vsadím na Ludogorec, takhe strašný Liverpool tam nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersova stolicka sa trasie. Mali by sme zacat posielat CV

Reagovat
Zaschrona

Tak ja bych se obetoval.

Reagovat
smazaný uživatel

stalo by ti to za to?

Reagovat
Zaschrona

Mne jo, ale pochybuju, ze by se LFC odvazil najmout fanouska Evertonu.

Reagovat
SuperFrankie
Reagovat
smazaný uživatel

B-éčko Tottenhamu (Hull), zatial lepšie ako Á-čko...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tá pomoc z "hora" pomohla...

Reagovat
vladis271

Anand. Dúfal som v 12ty zápas a bitku až dokonca. Ale tak vycítil asi, že teraz bol čas, nevyššlo a Carlsen ho za to potrestal.

Reagovat
JohnKoul

Ta oběť kvality byla strašná, ale celkově bylo vidět v celém zápase že na Magnuse nemá. Jeho styl mu nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co říct k Liverpoolu? Tragédie toho klubu . Čekám 5.-9. místo letos. LM dle mě není šance uhrát ! Jedním slovem katastrofa

Reagovat
avicii

Reagovat
Pigeon

tos toho řekl měl bys pouvažovat než zas něco napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

??? o co jde?

Reagovat
Pigeon

nenapsal jsi nic nového, jenom ses otřel o jiné. V podstatě jak to máš ve zvyku, takže je divné, že se vlastně divím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano sice nic nového,ale hodně smutného.Nečekal sem toto. Jsou na tom hůře než Tragédi a to sem nečekal. Tak mě to dost překvapilo. Jestli tě to urazilo tak sorry. Stejně si myslím,že zbytečně rýpeš

Reagovat
Pigeon

mysli si co chceš. Poslední dny jsi tady otřesný a zas to potvrzuješ. Měl by sis tady už dát pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

20letý fracek mi bude radit? Hm není se čemu divit v dnešní době.

Reagovat
Pigeon

nazývat 20 leté fracky jen tak z principu... pravda, nečekám už zázraky

Reagovat
smazaný uživatel

Treba povedat ze dnes Lpool dokazal zase vytvorit obrovsky tlak......minimalne 200 na 130 u vsetkych fanusikov

Tim sa trapi, najviac prihravok za zapas maju stoperi s Gerrardom, znova ziaden moment prekvapenia, Glen Johnson , 4231 ,

Jedno malicke prianie: poprosim este 2-3 prehry Liverpoolu aj Borussie a potom swap

Reagovat
vladis271

I will make sure I put on my Liverpool jersey on judgement day so that God will know I have passed through hell already.

klídek, tabáček, apatia. Opäť som v režime z predminulej sezóny. Nemusím sa otravovať, či vyhráme, a či oba olejári stratia. Lebo sa ma tá zálkežitosť netýka. Pre Slováka je aj tak prirodzenejšie ak má na čo pičovať. Byť spokojný nám neni vlastné.

Reagovat
kiwwi

Vlado akoze nad vecou

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

si mohol dať kiwwimu palec, prečo takto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

výhoda je, že ti člověk ty tvoje stupidní narážky nemusí vracet, samotný klub tě trestá dostatečně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Lolkac27.09.2014 20:33

Dalsie 4 zápasy LFC West Brom (H), QPR (A), Hull (H) & Newcastle (A). Potrebujeme aspoň 10 bodov

[reagovat]

a tutovka na CP tam chybí, což je škoda, ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Dik že si pametaš I guess..neviem čo si tým, chcel naznačiť teraz...

Reagovat
Infernoqt

Mno, že jste se nám loni smáli a letos i při tom "lehkém" losu sami tápete.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/FALCAO/status/536561755724722176 Snad už si veškerou smůlu vybral do konce sezóny a začne hrát a střílet góly!

Reagovat
Infernoqt

jen do doby než přijde Spurs nebo Live, pak se zraní a až tyto zápasy přejdou, vrátí se do tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

Modlím se aby se to nestalo

Reagovat
Infernoqt

u něj je známo, že on umí rozhodovat velká utkání a já bych to chtěl jednou vidět

Reagovat
SunFells

17:55 Vermaelen se znovu zranil

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kristovy rány

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel Falcao ‏@FALCAO 10m10 minutes ago

Back to training 100% and ready to help the team in the next games.

Oh lo, lo, lo, lo, lo,

Radamel Falcaooooo

Oh, lo, lo, lo, lo, lo, lo,

Oh, lo, lo, lo, lo, lo, lo,

Radamel Falcaooooo

Reagovat
vladis271

a vykúpite po sezóne tohto Lazara?

Reagovat
iamek

Zatim bohuzel to vypada ze ne :(

Reagovat
niflheim

Se uvidí právě po sezóně. Má čas se předvést.

Reagovat
vladis271

bol by pre vás prospešnejší aj Welbeck. Ten by bol aspoň zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Len jedno slovo. LAMBERT.

Reagovat
iamek

Spise Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Borini. Možností je veľa

Reagovat
vladis271

dal v lige toľko gólov čo Falcao, stál 4 mega, a ne 16 for loan, a nebere ani vzdialene toľko čo ten váš lazar.

Reagovat
kiwwi

16 je uz aj s platom mimochodom

Reagovat
iamek

Falcao je misto Hernandeze. Misto Welbecka se pouze posunul Wilson.

Reagovat
Miguel19

Jak je to s Hernandezem? Ten je v Realu na hostování s opcí?

Reagovat
iamek

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad vydrzi zdravej. Uz chci videt jak zacne sazet jeden gol za druhym.

Reagovat
Wat

Co jsem měl možnost vidět v souhrnu Evertonu s WHU, tak ti frajeři v modrym jsou slušně vylízaný, a to jsem si to myslel povětšinou jen o Mirallasovi, kterej ovšem nezklamal.

Reagovat
Zaschrona

West Ham nehral v modrem.

Reagovat
Wat

Tak dobrý zas jo.

Reagovat
Zaschrona

Z meho pohledu rozhodne, ja tady nejsem ten, ktery se kardinalne myli.

Reagovat
merlick

https://www.youtube.com/watch?v=Y3z6kD0q9VI

inak toto je ten wonderkid na ktoreho sa mame tesit..? dalsi vypatlanec v lige sa rysuje....

Reagovat
Wat

Jedna z věcí, na které jsem narážel, no...

Reagovat
Zaschrona

Byl jsem tady prvni, kdo ho za tohle kritizoval, vubec se mi tohle nelibi a od hracu Evertonu tohle nechci videt... S vylizanosti tohle nicmene nema nic spolecneho. A jakeze jsou presne ty dalsi veci, na ktere narazis?

Reagovat
Wat

Na zákrok McCarthyho, kterej tam šel takhle zbytečně, je jasný, že to nechtěl vypustit, ale tou druhou nohou se někomu takhle ohnat po pařátech prostě normální neni. A ještě to vypadalo, že je ublíženej, když za nim hráči WHU běhali na protest.

A to další je Mirallas, takovej zákrok je pomalu na rudou. Jasný, že byl před tim nejspíš faulovanej, ale to ho neopravňuje k tomu takhle sebrat borca u lajny a ještě se tomu divit, že je nejvíc pohoršenej on.

Reagovat
Zaschrona

Byl to normalni skluz v souboji o mic, ktery se trochu nepovedl, nic hnusnyho to od McCarthyho zase nebylo. Zluta by byla zaslouzena, bohuzel sudi mu dal trapnou zlutou za udajny protesty, kdyz pak nedelal vubec nic a hledel si sveho. Je problem hracu WHU, ze ho bezduvodne napadaj.

A od Mirallase to bylo zbytecny, ale proste opet sel po balonu, sice skluz zezadu, zluta zaslouzena, nic horsiho to ale nebylo. Jina vec je, ze se pak nechal vyprovokovat od Tomkinse, ale nedivim se tomu, strkal tam do nej uplne nesmyslne, horsi pak je, ze mu to oplacel, klidne za to mohl dostat dalsi a jit ven... Nicmene, on ma takovou bojovnou naturu, ze nic nevypusti, je to v nekterych pripadech problematicky, ale neni to, myslim, tak horke.

Reagovat
Wat

Podrážkou napřed si moc normální skluz nepředstavuju a to seknutí nohou tuplem, toť ode mě. Žlutá měla bejt hned, o tom se bavim nemusíme, tam to posral sudí.

Já mám "nicnevypouštění" v oblibě, líbí se mi, když hráči bojují a snaží se, ale v nějakejch mezích samozřejmě. Tyhle zákroky nemaj na hřišti co dělat. To oplácení jsem ani nezmínil, vidíš, to bylo taky hloupý, navíc po tom, co provedl.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla taková Baleovka

Reagovat
Zaschrona

Jediny, kdo je v tomhle pripade vypatlanec jsi zrejme ty, kdyz mas takovou nesmyslnou predstavu se takhle hloupe vyjadrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nečudoval by som sa ak by chceli predčasne vrátiť Gastóna , nejde mu PL mal by sa vrátiť...

Reagovat
smazaný uživatel

do Seria A

Reagovat
SunFells

Jenže tam ti čarodějové zas budou nabízet jen hostování. V přípravě vypadal dobře, i když toho moc neodehrál ...škoda, že se Koemanovi nehodí do systému.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Radši bych to neviděl Gerrard jako hraje nebránícího defenzivního záložníka? Střely do sraček, dvě zbytečný ztráty, horší byl na hřišti snad jen Sterling, ten totiž neudělal snad nic dobře.Ten druhý gol byl vtip

Největší problém nemáme v záloze, při správném rozestavení tam máme kvalitu. Největší problém je v obraně čti Lovren. Případná prohra v Bulharsku může pro Rodgerse znamenat definitivní KO a líto mi ho teda není, může si za to sám. Manquilo měl na kopačce gol a on trefí praporek Coutinho MOTM, i když prvních 20. minut byl taky hroznej.

Reagovat
vladis271

What do Lovren and the Titanic have in common?

Both shouldn't have left Southampton.

Reagovat
smazaný uživatel

kto od nás niečo kúpil tak sa mu moc nedarí

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

hlavne spojenie Liverpool-southampton je prekliate

Reagovat
smazaný uživatel

Zálohu máme daleko slabší než obranu.

Reagovat
cristiano.K.

jak si na to prosím tě přišel?

Reagovat
Infernoqt

tyhle zápasy Spurs musí mávat se všemi fanoušky soupeřů, kteří jejich zápasy sledují až do konce, protože celej zápas je nechají se kolíbat v jejich neschopnosti a pak v 90. minutě jim vždy zasadí podpásový úder

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

nad LFC

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

je třeba se radovat z maličkostí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ale pod AFC a to je to pravé ořechové !

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí jenom o skóre

Reagovat
smazaný uživatel

No sem zvědav na jak dlouho. Další mač s Evertonem

Reagovat
smazaný uživatel

pohoda, když to nevyjde, tak si spravíme chuť další kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o.k. Co čekáš za umístění vůbec na konci PL? By mě zajímalo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Coleman k nám? Špatný není, hodně do útoku. Ale nevím, jestli vypláznout takovou částku za dvojku na post, kde nám zahraje i Azpi nebo Ake....

Reagovat
papos182

Mate 2 nejlepsi prave beky na svete a jeste chcete Colemana? To bude jen vymysl.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

To samozrejme mame, ja bych se na Colemana vysral a pockal tak dva roky a koupil nekoho mladsiho jako nahradu za Ivana

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Pochopim, ze zminujes Azpiho, ale Akeho, ve srovnani s Colemanem, vazne? A o te castce se nevyjadruju vubec, jen rikam, ze kdyz je nekde spekulace o tom, ze nekdo neco nabidne, tak to jeste neznamena, ze by takova relativne smesna nabidka byla prijata... Nemluve o tom, ze je to spekulace puvodem z Daily Star, takze to jiz naznacuje, ze to je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si to přečíst ještě jednou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hrozná kravina. A ještě je dost spekulací o nějakým chorvatským nebo srbským útočníkovi

Reagovat
Zaschrona

Kramaric by byl pro vas skvely podpis, v lete mu konci smlouva, takze by stal malinko. Dalsi idealni nakup na kseft do Vitesse... Snad podepise nekam jinam, mnohem rozumeji...

Reagovat
Zaschrona

*rozumneji

Reagovat
papos182

Pochettino > Rodgers.

Reagovat
smazaný uživatel

souboj titánů

Reagovat
Zaschrona

To v kazdem pripade.

Reagovat
cristiano.K.

leda tak tuhle sezonu

Reagovat
fenixLFC

mozno tak po tomto kole pri pohlade na tabulku

Reagovat
papos182

Pochettino se alespon snazi neco vymyslet tim, ze meni sestavu a nenasazuje porad stejne hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Verts nám zas zachránil prdel, legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele, to co udělal proti Dněpru byla kundovina, ale tohle je prostě blbost Ramireze. Že předpokládal, že ho to pako kopne do nohy je jeho chytrost, navíc nic nepřifilmoval, takže jsem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypsal jsem se k tomu na spurs.cz. Mě to od něj opět zklamalo. Kdyby to udělal Mason, tak mě to tolik srát nebude, ale prostě od toho Jana jsem si sliboval nějakou fotbalovou noblesu. Ale samozřejmě to udělal chytroulince, jen co je pravda. Před soud bych ho za to nehnal, ale m´m z toho takovou pachuť. O dost jinou než na Aston Ville, tam mi to přišlo od Ryana v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

A padl jak hruška teda.

Reagovat
Kowe

Gerrard 0 tackles, 0 interceptions, 0 fouls committed. Fauly 21:10 pre Crystal Palace. Martin Kelly mal viac tacklov (2), než pätica Manquillo, Škrtel, Lovren, Johnson, Gerrard (dokopy 1). Viete, čo to znamená. Bývali časy, keď mal Lucas priemer 5.7 na zápas a 13 tacklov v zápase s United.

Liverpool won just one tackle between the 60th-80th minute vs Crystal Palace. They conceded twice during that period.

Steven Gerrard won 0% of his tackles today.

Martin Skrtel won 0% of his tackles today.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera..

Reagovat
EXoRcIsT

OT : neviete niekto nazov songu v http://www.youtube.com/watch?v=Xv6EKs9iglk

Reagovat
kvasha16

shazam alebo nieco podobne si neskusal?

Reagovat
kiwwi

http://vimeo.com/112621835

goly zo vcera z kotla United

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
smazaný uživatel

To říkam furt, máme nej fans!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte !!!! Nejlepší má Arsenal. A to proto,že je na ES furt plno i přesto co tým Tragédů hraje! Fans CFC,LFC,MU ...... za ty roky trapasů by se už vzbouřili a něco by s tím provedli! Ale fans Kanonýrů furt chodí,brečí,nadávají,mají nejdražší vlezné,ale furt plný stadion ! Mají můj obdiv !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak když půlku osazenstva tvoří asiati na dovolené..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tomu se říká uznání

Reagovat
smazaný uživatel

A pak,že nejsem objektivní

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za chant po 1. gole ?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=40CFHuMkDmQ

Poslední přípravnej zápas a hráli jsme super fotbal a teď najednou taková sračka?

Reagovat
kiwwi

videl si jak sme v priprave hrali my?

Reagovat
smazaný uživatel

352 nie? nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je o sebevědomí.... a jen ti nejlepší trenéři se dokážou zvednou, když se nedaří a nabudit tým na vítěznou vlnu. Ta winstreak Liverpoolu minulý rok byla super, ale pak přišel equalizer z kterého se třeba Gerrard ještě ted nevzpamatoval.

Reagovat
alcantara

Bubble hovoril pred sezonou nieco o suboji o titul, nie? Inak je mi ich luto, este ked si uvedomim, ze Suarez je nam zatial skor na skodu, niektori fandovia si takuto tragediu fakt nezasluzia

Reagovat
kiwwi

oni si to zasluzia

Reagovat
I am Mancunian

a trapko bubble sa tu od hanby ani neukaze

Reagovat
13

Přestup Suáreze je prostě tragédie.

Reagovat
cristiano.K.

však se vědělo,že přestup Suareze bude špatný pro všechny tři strany

Reagovat
smazaný uživatel

no parada uz bylo na case zase vyhrat

Reagovat
kiwwi

vraj nove dresy LFC

http://tinyurl.com/pd95xjv

Reagovat
I am Mancunian

dopicee

Reagovat
Usty

Reagovat
Cobra

Ty jsi myslím dobrá vlezdoprdelka, jen co je pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
forrest

Reagovat
kiwwi

inac Mignolet ten druhy gol nemohol chytat?

http://gfycat.com/BlackandwhiteLiveCat

trochu nanho to islo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se strašně špatně chytá.

Reagovat
Wat

Těžký, hodně těžký na chytání. Ten obráncův pohyb dokáže hodně zmást brankáře.

Reagovat
cristiano.K.

mohlo ho to náhodně trefit, v této pozici si brankář vybírá víceméně stranu na náhodu

Reagovat
kiwwi

no ale to co tomu predchadzalo bolo vtipne...rozohranie priameho kopu do autu od Mignoleta a z nasledneho vhadzovania padol gol

Reagovat
cristiano.K.

to jo za ten výkop ho klidně zjebat můžeme, i když furt je to aut v blízkosti půlicí čáry a pak to celé odbráněné komici všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Duso mi ma vyplatit stavku az na konci sezony, ale prestal tu chodit uz v novembri, alebo ako uz vam dnes nedokaze garantovat nikto nic..

Reagovat
I am Mancunian

so mnou sa chcel tiez stavit a ked som mu to pisal, tak sa tvaril, ze to prehliadol, je to sedlak co uz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že prvé veľké chyby sa stali už pri predaji Aggera a Suareza, potom pri tých slávnych nákupoch, ale aj tak sa dá hrať s týmto kádrom oveľa lepší futbal...Rodgers nemá súdnosť ale absolútne žiadnu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Jojo, Rodgers se za chvíli sbalí. To se dalo čekat, že scouseři zase po roce spadnou. Horní polovina tabulky, tam patří - a to jim ještě dost fandím. Budou rádi za 8. fleka. Doufám, že se z minulého roku dostatečně nabažili, kdy United po 20 letech neskončili v BIG4.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have won four games in the Premier League this season. One in August, one in September, one in October and one in November

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední měsíce v dresu Aston Villy před sebou údajně má Fabian Delph. Anglický záložník má smlouvu jenom do konce sezony a odmítl novou zaručující mu týdenní příjem 63 tisíc liber. Zájem o jeho služby mají Liverpool a Tottenham.

Zadarmo by to byla parádní posila.

Reagovat
Cobra

Parádní, leč zbytečná..

Reagovat
Zaschrona

Vubec ne...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Snad vam ho nenechame zadarmo.

Reagovat
fantomas

Jak jinak byste jim ho chtěli nechat?

Reagovat
Zaschrona

Ve smyslu, nez o nej svedem tvrdej boj, ze mu taky neco nabidnem.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne

Reagovat
Nikikrew

Btw Interstellar neskutocny film . Uz dlho som nevidel tak kvalitne spracovany film.

Reagovat
smazaný uživatel

i přes ty nepatrné mouchy je to zažitek, na který jen tak nezapomenu...

Reagovat
blade115

Obdivuju ty, co na to dokázali tak dlouho nejít. Já musel čekat tři dny po premiéře a málem jsem se zbláznil...

Každopádně jsem zvědav, kolik sošek pochyta. Neviděl jsem všechny ty favority na letošek, ale neumím si představit, že někdo podal letos větší výkon než McConaughey se Zimmerem. O Nolanovi není potřeba dlouze psát, ale ten tradičně nedostane ani nominaci.

Reagovat
Whitemedia

Takže mě obdivuješ opravdu hodně

Reagovat
blade115

Ani ne, kdo to porad ještě neviděl, patří do kategorie hlupáků, případně alibistu, kteří se porad vymlouvaji, že na to neměli čas.

Reagovat
Whitemedia

Ale já na to opravdu nemám čas doháním resty z minulých let, koukám na starší seriály a filmy, kterým jsem se v mládí vyhýbal(nepochopitelně).. a na nové filmy už nemám čas, nové seriály "naštěstí" stojí za starou belu, takže tam o moc nepřicházím

Reagovat
blade115

Bla bla bla. Alibista no.

Reagovat
Whitemedia

člověk, co se 10 let vyhýbá X-menům, mě bude nazývat alibistou

Reagovat
blade115

Pff, to je rozdíl, protože já se na ně podívat nechtěl. Jenže ty bys určitě chtěl, ale stejně si tam doteď nebyl. A nebo nechceš, ale pak jses hlupák. Krásný, jak se to prolíná, hm?

Reagovat
Whitemedia

Chtěl bych, ale do kina chodím jenom na ty vyjímečné a nejlepší filmy po dlouhém rozmýšlení a tam Interstellara neřadím... takže budu pravděpodobně hlupák

Reagovat
blade115

Jo, to teda jses.

Reagovat
r.mrazik

Nejakou technickou kategorii by dostat mohl...triky treba

Matěj sosku za herecky vykon urcite ne (i vzhledem k lonskymu vitezstvi)

Reagovat
blade115

Já taky doopravdy žádný extrém necekam, pokud budou víc jak dvě, budu překvapen. Ale kdybych o tom rozhodoval já, tak nejlepší herec, film, režie, hudba, technika a buhvico jde všechno k Interstellaru. Jen scenar asi ne. Hrozně hotovej jsem z toho byl, Zimmerova hudba mě snad oslovila nejvíc od Gladiátora a Conaugheymu jsem věřil úplně všechno... Vůbec tu kritiku nechápu, ono to asi jen potřebuje čas, až si to ti pomalejší z nás pustí podruhé, tak uvidí to, co jsme my prozretelnejsi viděli hned.

Reagovat
r.mrazik

Matěj mě herecky nijak výjimečné jako loni nebral, ale jinak nemám nic proti

Třeba Bill murray je prý dárky a pak ta dvojice ve foxcatcher a nebo ten tyhle ve whiplash

Reagovat
r.mrazik

zasrany swipe na telefonu...

Reagovat
blade115

Já z něj zas nebyl tak hotovej loni no.

Reagovat
r.mrazik

ja bych to dal loni Leovi...ale Matěj byl jako hiv pozitivni fakt skvely...

letos tolik nevycnival...pro me...ale beru,ze byl taky super

Reagovat
blade115

Souhlas, taky jsem byl loni pro DiCapria. Letos bych mu to dal jen za ten interstellar, já ho tam fakt žral. Ale je to věc názoru, jasně. I v DBC byl skvělý, ale ne tolik jako Leo ve vlkovi nebo on sám v Interstellaru. Podle mě teda.

Reagovat
r.mrazik

jasny...tohle je dost individualni

kazdopadne jeste pred par rokama bych si nerikal,ve kterym rocniku by mel plazovy flájboj Matěj dostat oscara

Reagovat
blade115

snad uz tohle definitivně hodil za hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je to fakt tak dobré?? Původně jsem plánoval počkat si, až to odvysílá Nova, a pak nadávat na dabing, reklamy a celkově pokažený dojem z filmu. Ale když čtu tu chválu, tak si to příští rok asi i stáhnu

Reagovat
blade115

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

Reagovat
alcantara

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Imho best actora dostane Keaton za Birdmana nebo ten, co hrál Hawkinga v Theory of Everything. Zimmer plešouna dostane a podle mě Interstellaru přistane jeden i za (překvapivě) speciální efekty.

Reagovat
blade115

Ani jedno jsem neviděl, ale nepočítá se ToE do dalšího ročníku, když má oficiální datum premiéry až 1.1.?

Ale klidně by to mohlo byt, pokud si někdo troufl na Hawkinga, tak je dost zhavej kandidát. A ono, možná ani Zimmer tu sošku nedostane, nedivil bych se ani tomu, kdyby dostal právě jen nějakou tu méně cennou kategorii jak psal mrazík...

Reagovat
smazaný uživatel

1.1 v UK. V USA to už běží.

Reagovat
blade115

Aha, tak jsem se asi prehlid.

Reagovat
fantomas

No hlavně Zimmera si podal jenom Price s Fury.

Reagovat
blade115

Vuuuuuubec.

Reagovat
fantomas

Achjo, tohle zbožšťování Zimmera furt. Kdy už se všichni smířej s tim, že momentálně tu nejlepší hudbu v Hollywoodu prostě ani omylem nedělá.

Reagovat
j_mrazik

Pro někoho třeba jo.

Reagovat
blade115

Další dogmatik, kterej určuje, co se komu může a nemůže líbit? Ach jo.

Reagovat
fantomas

Já ti nic neurčuju, jen pro mě seš zaslepená ovce no. Já Zimmera taky odjakživa miluju, ale už prostě dávno neni tim, čim bejvával.

Reagovat
blade115

Tak jsem ovce, no. Já se s tím asi nějak smířim.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

počkám si na br rip od Yifyho...

Reagovat
r.mrazik

asi neco jako si pustit v TV Avatara nebo Gravitaci...

Reagovat
Arbiter

Na Avatara bych nešel do kina ani kdyby to bylo zadarmo. A pokud je ten film postaven jen na efektech, pak mě to nezajímá...

Reagovat
r.mrazik

tak v tom pripade se muzou jit stary klasiky king kong a treba jursky park zahrabat

slo mi o to mit co nejlepsi zazitek z filmu...koukat na interstellar na notebooku je skoda...velka skoda

Reagovat
Arbiter

Mě Jurský park nelákal vizualizaci, nýbrž kombinaci s atmosférou, ke které zajisté samotná vizualizace přispěla. Pokud film sází jen na to, jak vypadá, pak díky, nechci. To je právě případ Avatara. Odmysli si technické zpracování a máš prázdnou skořápku. Navíc na film se nemusím dívat jen z displeje notebooku.

Reagovat
j_mrazik

Atmosféra je u některých druhů filmu extrémně úzce spojená s vizualizací. Ten pocit z vesmíru nebudeš mít takovej na 15 palcového monitoru nebo klidně i 120cm televize jako z obrovskýho plátna. Když dobře sedíš v kině, tak jsi v tom úplně ponořenej a prostě se necháváš tím unášet. Je to fakt pěkný vypnout, nepindat a užívat si jak děj, tak i to prostředí.

Reagovat
Arbiter

myslím si, že to, jak je film vnímán, je hodně o vnitřních pocitech a někomu nestačí ani plátno, aby byl do filmu vtažen a někomu stačí i 13'' monitor...

Reagovat
j_mrazik

To máš asi pravdu. Ale tohle mi platí třeba pro komedie apod. Ale u velkovýpravných filmů, kde se dostáváš do jiné doby nebo jiných světů je právě hodně dominantní ta vizuální stránka, který hodně napomáhá velký formát. Ale každý máme svůj pohled a jenom jsem chtěl říct, že Interstellar byl po delší době opět jeden z mála filmů, u kterých jsem byl rád, že jsem je viděl na plátně. U spousty jsem si často řekl, že vidět je na notebooku, tak by to nebylo zase tak na škodu...

Reagovat
r.mrazik

ok..tak interstellar je skoda i na 127cm TV

kazdopadne on ten vizual tu atmosferu dela...

ale samorejme jinak proti gustu...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kubys

Nemám čas, sjížídím celou korejskou filmografii...

Reagovat
Honza Matoušek

Já jsem byl nadšenej. Jenom mi přijdou směšný ty lidi, co si myslí, že když jsou ve druháku na bakáláři na fyzice, tak jsou nejchtřejší na světě a ten film vůbec nedával smysl

Scénář je založen na teoriích astrofyzika, teoretického a gravitačního fyzika Kipa Thorna o překonávání rozsáhlých vzdáleností při mezihvězdném cestování. Na výpočtech stejného fyzika byla založena také vizualizace černé díry Gargantua. Na výsledné grafické simulaci pracoval tým 30 lidí jeden rok a v době, kdy byl film natočen, se jednalo o nejpřesnější vizualizaci černé díry. Diváci získali realistický obraz toho, jak má taková černá díra vypadat, a Thorne získal cenná výzkumná data. Thorn diskutoval během své kariéry některé své nápady také se známým astrofyzikem Stephenem Hawkingem.

Reagovat
smazaný uživatel

No tii to aspon studuju. Ale najdes novych teoretikov fyziky aj v radach studentov socialnych vied, casnikov/murarov atd.

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
alcantara

Tak voci tomu cestovaniu pomocou cervich dier snad nikto neprotestoval, ale zahrna ta teoria aj ponorenie sa do ciernej diery? To mi prislo ako pritiahnute za vlasy, ale ja vedomostami vychadzam len z par zhliadnutych dokumentov, tak sa pytam ako laik.

Reagovat
Honza Matoušek

No dobře, ale nikdo to teoreticky nemůže vyvrátit a pořád je to scifi. Já opravdu nemam rád tyhle rejpaly, co dokážou znechutit úžasnej film, jenom kvuli tomu, že nejsou schopní brát něco s nadsázkou. A budou si pořád tvrdit to svoje, jaká blbost to je

Reagovat
fantomas

*co SI dokážou znechutit úžasnej film my se jim snad můžeme leda smát ne?

Reagovat
alcantara

No vidis, niekto zase nema rad obhajovanie vsetkeho za kazdu cenu, aj hlavou cez mur A pokial ide o mna, ja som sa 95% filmu slusne bavil, takze nic sa mi neznechutilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ponoření do černé díry je 100% reálné. Na pornhub.com/anal toho je až hamba.

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

je to boží

Reagovat
RonaldinhoCFC

Zajímavý film, konec zklamání, řešení pomocí božská ruka zasahuje, než zabili Manna tak to byl dobrý film, následně to šlo dolů

Reagovat
Swarley

souhlas...dějová linka je taková jaká je, člověk by sem tam k něčemu mohl mít výtky, ale jak už je tu nahoře, je to scifi, tam tu možnou nereálnost některých věcí přece musí každý očekávat a chápat...souhlasím s tím, že ta kritika od lidí, co jako největší pokus v životě viděli sopku v chemii a nejdál ve vesmíru byli, když se dívali večer na hvězdy, je fakt směšná

ale to fakt absolutně neřeším, protože co se týče efektů, napětí, tak to byl naprosto fantastický zážitek...dlouho jsem neměl u filmu párkrát takovou husinu, úplná fantazie některé scény...doma z toho takový zážitek člověk mít neubude, na 100% do kina

Reagovat
j_mrazik

Přesně tak. Konečně film, na který se opravdu vyplatí jít do kina. A čím větší plátno, tím lepší. A líbilo se mi to o dost víc než Gravitace, u který jsem viděl asi jenom poslední hodinu, ale i za tu chvíli mě to dokázalo štvát. Tohle má spojených víc filmů dohromady a je to fakt dobrý.

Reagovat
j_mrazik

* a tak nějak jsem si přál, ať ta objevná část nekončí a oni jdou na další a další planety...

Reagovat
vladis271

hovorí ten čo ešte pár storočí dozadu veril, že Zem je plochá doska. A teraz aký mudrlant.

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
hefy

Mě to teda zas tak neba.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

keď je tu reč o filmoch, po dlhšej dobe som si pozrel... 300: Vzostup ríše... hrozná sračka, komu sa to páčilo? Vladis? to sa aj naňho hodí

Reagovat
kiwwi

musite pockat par kol, o chvilu sa posunieme vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

do popuku

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Užijte si to ještě tento týden. Pak už budete muset rozšířit i o spodní patra. My už se budeme jen zvedat. Po zimě se z nás stane stroj, kterej ještě promluví do titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

vám asi všetkým do jedného dávajú halucinogény do jedla.

Reagovat
forrest

Možná byste to taky měli zkusit, my na 12. pozici nejsme...

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že pred dvoma kolami ste tam ešte boli, tak vám rýchlo narástli krídla... veď vám ich zasa nejaký Leicester pristrihne.

Reagovat
forrest

Co bylo, bylo. Důležité je to, co je...

Reagovat
kvasha16

a teraz je Chelsea na prvom mieste a zvysok netreba reisit

Reagovat
kiwwi

800. pre United v top 4 na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

myslim ze mozme pomyslat aj vyssie

Reagovat
nani92

top 3 max

Reagovat
I am Mancunian

mame aj na titul, ak sa nam vyhnu zranenia

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cristiano.K.

Ivan, zpracuj si ho

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu dal vypiť nejaký "zaubertrank"

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

s tímhle deficitem už celkem těžko

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

ani v B4 nebudete. Vyhrajú 2 zápasy po sebe po strašných výkonoch, kedy by aj bod bol vela a už sa vidia niekde vo výšinách.

Reagovat
Swarley

suchý triko i s dorostama v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze 900?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
SunFells

Reagovat
Matić

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

#MOTD2 analysis: @fizzer18 says Liverpool's results reflect their true level.

Phil jim dava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Whitemedia

dal by sis labradort?

Reagovat
Infernoqt

ne děkuju, mám rozjedenou čivavu

Reagovat
iamek

Na mou duši, na psí sushi

Reagovat
Whitemedia

já myslel, že psíčkovou..

Reagovat
puji

Knedlo čoklo zelo.

Reagovat
Infernoqt

"Natálie Čechmánková Vy ste takový kreténi,vsadím se že ste njací cikáni co nemají ani kapku citu.Doporučuju vám tu stránku smazat protože moje matka je právnička a podá na vás žalobu jestli tuhle stránku nesmažete! A to mi věřte! Podle mámy vám hrozí i 20 let vězení!"

z takovýchto komentářů mě vždycky přepadne chuť na pořádného bernardýna

Reagovat
hitZor

Reagovat
iamek

Milan Fcvp Koznar‎Pes je jídlo, ne kamarád.

22 listopad v 22:04 ·

Pes je kamarád, ne jídlo tak to pochopte lidi lépe řečeno kanibalové

Taky dobry

Reagovat
Infernoqt

http://www.vipleague.me/sports/ice-hockey.html

Dneska bych to přál Winnipegu, Rangers, Ducks (quack quack) a Chicagu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Chicagu (krá krá)

Reagovat
Infernoqt

to se moc nepovedlo, projeli 4-1, ale Ducks

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

aspon ze sa hned postavil a hral dalej, niektori borci by sa zvijali na travniku a po takeho Alvesa by museli prist s nositkami aj

Reagovat
nani92

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To zadna omluva neni, je to hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

to hej no...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

falošník. Chytá maniere od Martineza.

Reagovat
Zaschrona

Vlado, zase ti ta myslenka nedava smysl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

Hlavně točte pořád dokola svoje oblíbené 4 lidi na záloze pane Wenger, až ti tři adekvátní náhradníci znechuceně odejdou a ti čtyři budou permanentně zranění... Pičus jeden už.. To je prostě k neuvěření už..

Reagovat
Grahf

Bolo to tu už? Ten komentar je dokonalý

https://www.youtube.com/watch?v=sioqXo6iRMU&feature=youtu.be

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

tak to je pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Allen the Welsh Xavi! C'mon Xavi lads!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iker.

Reagovat
kiwwi

co to dopici je?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejaká recesia, keď je tam Casillas.

Reagovat
ďuriLFC

neuveriteľe toto fakt už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než Ikera teda nechápu Brava. Iker má aspoň tu LM (byť paradoxně kvůli němu ani nemusela být), ale Bravo nemá nic a ani žádný světový výkony nepodával. Každopádně místo těch dvou tam měli být Navas a DDG/Lloris.

Reagovat
smazaný uživatel

toto vybírají hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Wqr3qfx6A_w

Lord si to dáva, pozerám on sa ešte rozbehne

Reagovat
smazaný uživatel

sme mu mali davat vlani normalne sance, toto ma mrzi

Reagovat
smazaný uživatel

a to isté si budeš hovoriť za rok pri Poldim, keď bude strielať góly v Kolíne a bude ťa to mrzieť ešte viac.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

A přivede se horší Welbeck

Reagovat
kiwwi

kristofyk pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*Wenger

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Ten Arsenal je hrozná sračka, když už je u nich vyklepneme i my...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca to dnes kúskoval, tá hra nemala za 90 min žiadne tempo. Nebyť toho lacného Forsterovho gólu, mohlo sa aj zadariť. Saints, hra nič moc a zvlášť Tadič dnes neviditelný, to rozhodlo...

Reagovat
Usty

Nakonec zasloužená remíza. Ale co se stalo s Pellém, to by mě teda zajímalo... Hráč absolutně k hovnu dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

dowd mu pískol snáď každý súboj o loptu...

Reagovat
Usty

To nic nemění na tom, že neměl kromě tý trapný hlavičky jedinej moment.

Reagovat
fantomas

+ na něho hrál senzační Okore

Reagovat
smazaný uživatel

+ jeho první dotek byl mizernej, nedokázal to sklepnout, nic, absolutně nic...

Reagovat
fantomas

+ byl v první řadě odřezanej, ani ne tak svou vinou (v první řadě)

Reagovat
fantomas

+ se všechno odehrávalo v první řadě

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

+druha rada tiez nestala za nic

Reagovat
smazaný uživatel

Eh..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne nemal prakticky ziadnu podporu, a kvalitne loptydo sestnastky, predovsetkym Tadic posobil ako ospala ryba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Největší konkurent ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

teď ztratí taky s City.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Godwinson

1000. pro nové DA

Reagovat
papos182

Aston Villa nas nedohnala

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

že do začátku tohoto zápasu vstřelili Saints 23 branek, zatímco Villans si připsali 23 střel na branku. Navíc hrála nejhorší ofenziva proti nejlepší defenzivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas neodohral ani jednu sutaznu minutu v Nemecku?

Reagovat
Robochelsea

Tiez ma to prekvapilo, ale je to naozaj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Není se čemu divit, ta jejich obrana hraje docela super, což se u druholigové nečekalo a rozhodně by byla hovadina to rozbíjet kvůli hráči na hostování.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Takto by klidně mohla tabulka zůstat, hlavně v sestupových pozicích

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

Berahino 180km/h ozraty

Reagovat
smazaný uživatel

wow, toľko väčšina nezabehne ani za triezva.

Reagovat
Zaschrona

Humor.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš k pláči. Okamžitě do krimu s ním.

Reagovat
I am Mancunian

jebo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bola vyborna nahrada za Ballotelliho

Reagovat
vladis271

aspoň bude lacnejší.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Takymto ludom jebnut take tresty, ze by si to zapamatali do konca zivota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

prohrát jen 2:0 s CFC to je důvod slavit,kort v 10

Reagovat
Fojcek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reports suggest Man United are ready to part ways with the Dutch striker but there is one clause in RVP's contract that entitles him to a loyalty bonus and Man Utd will have to fork out 10 million to ship him out.

tak uz asi vieme kde je zadrhel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

s tym Mignoletom to zaklincoval

Reagovat
smazaný uživatel

Je v tomto skoro ako Ferguson, len s tým rozdielom, že on je namyslený a Ferguson bol namyslený a vyplakával.

Reagovat
I am Mancunian

skorej v tom, ze Fergie si to mohol dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Senilný ľudia si môžu dovoliť všetko v dnešnej dobe

Reagovat
I am Mancunian

aspon sa nauc gramatiku, ked tu chces vtipkovat

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, nevieš ako reagovať tak riešiš gramatiku..Zostaň pri čuchaní Kiwwiho zadku...

Reagovat
I am Mancunian

ty zostan pri ucesoch a obleceni, buzna...

Reagovat
smazaný uživatel

že to hovoríš príve ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

a pak je jeste drobny rozdil v manazerskych kvalitach a uspesich...ale to je uz jen takova drobnost,kterou fotbalovy romantici z Poolu neberou...tam jsou dulezite jine veci

Reagovat
smazaný uživatel

Ako napríklad hodnoty klubu? Len aby ste neplakali keď z neho ešte bude úspešný trener

Reagovat
r.mrazik

mne je Rogers a Pool totalne jedno...jen me bavi ty kecy na MU,nehlede ze to je od Rodgerse letos provar...

Reagovat
fff

Tak SAF bol namysleny a popri tom vyhraval trofeje no .

Reagovat
kiwwi

Not arrogant, just better

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
puji

Alex mel aspon vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid step up interest in Liverpool teenager Pedro Chirivella who has been billed as the next Xabi Alonso

Ach bola by to škoda ho stratiť, ale ak by sdotali 10mil a viac tak by mi to zrejme až tak nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

max 5 ať máte na plat magicovi

Reagovat
smazaný uživatel

haha stál nás 3 tak sa s 5timi rozlúč

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno. Jestli má rozum tak zůstane tam kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sak sa s nimi rozlucil

Reagovat
stiflerovamama

och to je zmyslanie

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

ja si pamatam asi len jediny zakrok, ktorym nam zachranil tuto sezonu body ..proti dzekovi..a naopak, stalo sa skoro zvykom, ze timy nam daju gol uz z prvej strely..ale hlavne ze si ho davame na uroven s de geom..no, niekedy ako talenti tam spolu boli, ale de gea siel odvtedy este brutalne hore, zatial co wojta zostal skoro presne tam, kde bol ked zacinal

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

len nechapem preco mozme kritizovat jeho ale na gibbsa ktory je rovnako slaby clanok je embargo

Reagovat
fantomas

Neni embargo, je embargo na tvý šílenství tak maximálně Kór když si od tebe nevybavuju nic podobnýho při ještě horších Monrealovi s Clichym.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis, podla mna neni ani o chlp lepsi a kolko kritiky tu ti dvaja schytali..sa len snazim nastolit rovnovahu

Reagovat
fantomas

Hm na to mám jen:

Reagovat
smazaný uživatel

A tak aspon budou listky na L'pool pristi rok ve druhe lize levnejsi.

Reagovat
fantomas
Reagovat
jacobT

Výborný článok

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
kiwwi

nastrihane...ta reakcia nie je k tej akcii s tyckami

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

to je nieco zname ta reakcia?

Reagovat
smazaný uživatel

you must be fun at parties

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

nahodou

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

co nic nemeni na tom, ze je to cisty ko*kot

Reagovat
smazaný uživatel

všímavý

Reagovat
smazaný uživatel

ivovi nič neunikne

Reagovat
Swarley
Reagovat
vodka

mě na FB strašně pobavilo toto...

https://www.facebook.com/video.php?v=990093827673777

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

Pozname BR, aj tak hrta nebude a skonci v AC

Reagovat
Infernoqt

Monaco midfielder Joao Moutinho has handed in a transfer request at the Ligue 1 side. The Portugal international is wanted by Arsenal, Chelsea and Manchester United and could cost €31m.

Source: Daily Express

Although Real Madrid had been thought to be close to signing wonderkid Martin Odegaard, the Norwegian starlet actually prefers a move to the Premier League and will reject the club he supports, Liverpool, in order to join Manchester United.

Source: Daily Express

Reagovat
Kowe

furt mně dostává to zmiňování komu kdo fandí, jak kdyby to něco znamenalo v dnešní době.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj tvrdohlavý Kiwwi to uznal že to znamená veľa tak by ste si od neho mohli zobrať príklad

Reagovat
Kowe

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Mason se probojoval do prvního týmu Tottenhamu, a jelikož mu do konce smlouvy zbývá jen rok a půl, londýnský klub začíná jednat. Pro třiadvacetiletého útočníka chystají Spurs nový kontrakt, jenž by měl být o dva roky delší. (clubcall.com)

Masakr. Hráč pŕed sezónou pro drtivou většinu totálně na odpis a teď naprosto nepostradatelně táhne tým. Zajímavé, že nikdo z předešlých manažerů o něj ani nezavadil. Well done Mauricio. Jinak ale teda pěkně vypálil rybník Tomovi Carrollovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej útočník

Reagovat
kiwwi

kto?

Reagovat
kiwwi

aha, ja som to necital

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na útočníka síce dosť nególový, ale strašne sa mi páči. Taký typy deep-lying playmakerov mám najradšej.

Reagovat
smazaný uživatel

*také

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City’s Samir Nasri has said that the club’s players face being sold this summer if they are eliminated from the Champions League by Bayern Munich tonight.

Dibs Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

my bereme kompanyho

Reagovat
smazaný uživatel

moc veľká hlava

Reagovat
kiwwi

k vam by od nich siel akurat tak Demichelis alebo Clichy

Reagovat
blade115

Zato k vám by se všichni přímo hrnuli.

Reagovat
kiwwi

zase?

Reagovat
blade115

Ale to ani není kvůli tomu, že bych chtěl snižovat vaši atraktivitu pro top hráče, ale logicky by drtivá většina hráčů šla do zahraničí, ne ke konkurenci...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jim po vašem vzoru nemůžem taky zacpat hubu prachama.

Reagovat
j_mrazik

Ale zase je můžete nalákat na LM. I když vlastně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bych to mozna obratil tak, ze kdyby si mel Liverpool kohokoliv vybrat, tak jsou to ti dva.

Reagovat
kiwwi

MUFC U21 XI vs Blackburn: Lindegaard, Vermijl, Thorpe, J Evans, Janko, Pearson, Pereira, Herrera, Harrop, W Keane, Januzaj

fuu, to je solidna zostava na U21

Reagovat
Zaschrona

To Ander dopadl.

Reagovat
kiwwi

jj, takto sa zranit

Reagovat
smazaný uživatel

ale na lavicce byl poslednich par zapasu. to to nemel dolecene a jen nas bylo malo?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

pockej, ja to myslel vazne. Jen by mi rpislo vtipny, ze uz jsme na tom tak, ze bychom davali na lavicku zraneneho hrace..

Reagovat
Zaschrona

To asi ne, podle me byl urcite pripraveny hrat, kdyby to bylo potreba.

Reagovat
smazaný uživatel

A Herrera se taky zotavuje, nebo proc hraje za U21?

Reagovat
puji

Do dnešného zápasu rezervy červených diablov U-21 proti tímu Blackburnu Rovers bol nominovaný aj španielsky záložník Ander Herrera, ktorý naberá kondíciu po svojom zranení.

Reagovat
smazaný uživatel

diky.

Reagovat
smazaný uživatel

ak este pride strootman som zvedavy co s nim bude

Reagovat
smazaný uživatel

Coby, vymenia si miesta u terapeuta.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

skoda, ze nato nebude asi stream

Reagovat
kiwwi

dava to MUTV, preco by nebol?

Reagovat
mithro

nikde som to zatial v programe nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

to je priatelsky alebo liga?

Reagovat
kiwwi

Lancashire Senior Cup

Reagovat
vrabejka

16:47 Balotelli neohrozí ani Ludogorec

Mario Balotelli stále laboruje se svalovým zraněním, útočník Liverpoolu tak nebude k dispozici k duelu Ligy mistrů s Ludogorcem Razgrad. (skysports.com)

Reagovat
Swarley

jako by se tím zraněním něco měnilo

Reagovat
vodka

Reagovat
vrabejka

Snad aspon dostane sancu Fabio.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, obranci Ludogorce si mocne oddechli.

Reagovat
smazaný uživatel

Koooos

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=r4ArzrpTPp4

Toto akože znamená, že talksport bude vysielať všetky zápasy kola cez víkend?

Reagovat
smazaný uživatel

nee čo si...

Reagovat
Mimalu

no, bylo by to pěkný, ale...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vrabejka

Tottiii neskutečný borec

Reagovat
smazaný uživatel

Je na to viac dôvodov. Ale tak good job City

Reagovat
Cobra

AS

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

Januzaj s Herrerom fantasticki

Reagovat
kiwwi

a k nim aj Janko samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadalo? Co Evans?

Reagovat
smazaný uživatel

streamsp na City pls?

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Proč fanoušci bučí při úvodní hymně na Etihadu?

Reagovat
SunFells
Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

on fakt potrebuje len hrat

Reagovat
nani92

to tu píšem 3 roky, asi som to mal napísať aj nášmu vedeniu

Reagovat
SunFells

Sem tam by i potřeboval zvednout hlavu.

Reagovat
nani92

načo?

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

opravdu?

Reagovat
nani92

kľud, ved City prehráva

Reagovat
SunFells

opravdu?

Reagovat
Cobra

Já čekal, že to napíšeš

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

sak toto mal len stastie, ibak to skorej dojebal

Reagovat
kvasha16

lebo mu zacne rast hrb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude dostávat dva pokusy na zakončení a obránci ho budou takhle tragikomicky bránit, tak to bude fakt kanón

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dost nesympaticky gol

Reagovat
smazaný uživatel

by som ho vylískal sisinou, ako by Reza povedal, keby mi neprihral.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/B0AGFNqIMAM6K3u.png

To asi nebyl nejtěžší job na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

niečo ako ten policajný kreslič tvári v Číne.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak musel vybrat spravny lestidlo, to neni sranda...

Reagovat
SunFells

Kelly musel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dívá se tu někdo na Homeland?

Reagovat
Maresma

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na 4. sérii? Poslední 9. díl byl brutální a to jsem čekal, že celej seriál upadne bez Brodyho.

Reagovat
smazaný uživatel

posledni dil me srasne nastval a jsem zvedavej jak z tech kravin, co nacpali do poslednich 2 minut vybrusli. Tam byla jedna nelogicnost vedle druhy. A nastvalo me to o to vic, ze do te doby to byl super dil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně ti přišlo nelogický? SPOILER: Mně se to právě zdálo úplně parádní i to přiznání od manžela velvyslankyně, že se začal bát i sám o sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER: Reditel CIA na mabasade nema pravomoc nad nikym vyjma zamcu CIA a i tam jen velmi omezene. Takze rozhonde nemuze rozhodovat o nasazeni namorni pechoty v ulicich Islamabadu. Za b by si to nikdo ani nedovolil bez konzultace s mistni vladou. zatreti by urcite nevyslali nejakou zasadni silu z ambasady bez toho aby byla ambasada chranena. Uz jen proto, ze by pocitali s tim, ze to muze byt jen diverzni akce a skutecnej cil je jinej. Zabezpeceni ambasady jednim visacim zamkem? WTF??? bez straze a zahradni mrizi? please. Stejne tak jako prevoz v range roveru... kdyz se to da takhle najednou dohromady, tak je to pro me uz moc no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna zabezpečení tajné cesty, o které skoro nikdo neví, se mi zdá v pořádku. Ono asi nebudeš mit někde jen tak uprotřed "chudiny" nějaký speciální zabezpečení, aby to nebylo nápadný navíc dále v tom tunelu na něco takovýho můžou narazit, ale to se možná dozvíme v příštím díle, i když s tím moc nepočítám. O těch pravomocích moc nevím, takže mi to ani moc nepřišlo, no. Jinak, že by odešli všichni mariňáci, se mi taky nezdá. Já to teda neberu až tak negativně jak ty. Jinak už "vybruslili" z daleko složitějších problémů, takže snad to nepokazí i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

v to doufam. no me prislo, ze za tou mrizi uz to byly chodby ambasady. i tak, zadna el. cidla a podobne? tomu moc neverim. ale tak uvidime co bude priste.

Reagovat
nani92

po tej "milostnej scene" to koenčne začalo mať uroven..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Vermaelen ruled out for 5 months. £15m defender may not make his Barça debut until next season. Incredible.

huste

Reagovat
SunFells

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chudák, preňho to musí byť strašné ale.

Reagovat
fantomas

On si za ně ten debut fakt odbude až v příští sezoně

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jardin

Škoda, myslel jsem, že fakt přijde na to hostování

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nevylučuje Kallstrom 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

hej mozno prave preto pride..trofej o najviac zraneni je asi jedina v hre

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10801718_10152685406269213_2100944826450517062_n.jpg?oh=d1f312596b3add1231dc2e4d733e2c12&oe=550CD1D3

Olivier Giroud has signed a sponsorship deal with Sony for "4K Ultra HD TV" to be emblazoned on the bottom of his boots.

To sa aj MU s Edom môže učiť od nášho Oliviera.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude najhorsi sponzorsky deal historie..jedine ze by to stale ukazoval do kamery namiesto ksichtu..to by bol najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to geniálne. Asi rátajú s tým, že Giroud často padá a je na zemi, teda má šlapy hore. Potom príde na rad zaplatený kameraman, ktorý bude robiť 10 sekundový slow-mo záber jeho kopačiek. Geniálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako až tak geniální to teda není, ale zase to otevře nový možnosti, jak si chudí hráči můžou přivydělat...

Reagovat
SunFells

Hohó, Kun

Reagovat
SunFells

Boateng udělal bývalým kolegům dobrou službu.

Reagovat
Whitemedia

Co by si MC bez Kuna počalo..

Reagovat
Cobra

Nic debilnějšího tam nemáš?

Reagovat
cristiano.K.

Suarez vybičovala golem Aguera k hattricku

Reagovat
vrabejka

Toure and Lucas Leiva are both expected to start vs Ludogorets. (James Pearce) poslední sance lucasa na prosazení

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

Kolo Lucas

Reagovat
stiflerovamama

Simon- Glen- Skrtel-Kolo-Moreno- Hendo-Can-Coutinho/Lallana- Stevie- Sterling-Lambert

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Wilšír 3 mesiace out

Reagovat
smazaný uživatel

cas pro Rosu

Reagovat
kiwwi

kedy to uz vzdate?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted uz tam ani nikoho jineho nemaji ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tým, ako Wenger rotuje, by sa ešte asi museli zraniť Santi a Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si prave myslim ze by mohl byt rosa nebo poldi v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

naivka

Reagovat
smazaný uživatel

jak je na tom Walcott?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, nečítal som injury news

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Cim dal lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A Shaw pry tri tydny.

Reagovat
Swarley

takže Young říkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Arsenalu nehrál vůbec špatně

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to tak. nebo nekdo z mladych?

Reagovat
kiwwi

no na tom bekovi mi asi az tak nevadi, lenze on ma zasa nejak naserie, uz to vidim

Reagovat
iamek

Proti Arsenalu hral nahodou dobre. Bych v sobotu postavil totalne ofenzivni sestavu. Nejlepe diamant. DDG - Young - Smalling - Mcnair - Valencia - Carrick - Herrera - Di Maria - Afro/Mata-Roo-Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, že proti Arsenalu nehrál ani Young ani Valencia přímo beka? Protože Younga v 4členné obraně si tam nedokážu představit.

Reagovat
mithro

njn, len LWB a LB je dost rozdiel, naposledy, co hral LB, tak to bola tragedia.

Reagovat
iamek

Je to rozdil, ale proti takovemu souperi to proste zvladnout musi. V nejhorsim bych tam prasknul Blacketta. Kazdopadne doufam, ze tohle bude prvni zapas v roce, kde nebudu mit nervy o vysledek :).

Reagovat
fajdax

Ty krávo, obrana Young-Smalling-Mcnair-Valencia

Reagovat
iamek

Shaw, rojo, blind, jones, rafael a evans out no :-)

Reagovat
iamek

Aspon Rojo uz trenuje. Za becko uz Evans. Snad se marodka postupne vyprazdnuje . Akorat zadne info ohledne Rafaela a Jonese :/.

Reagovat
Zaschrona

Kone odletel s tymem do Wolfsburgu, on snad jeste hodla i nekdy hrat

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: #BHAFC have completed the signing Darren Bent on an initial month’s loan until the end of December.

Reagovat
smazaný uživatel

a Moisander v zimě k prodeji za hubičku, končí mu smlouva a nechce podepisovat novou... u nás by strčil všechny stopery do kapsy, berem

Reagovat
smazaný uživatel

Ved nehra ani v Ajaxe

Reagovat
smazaný uživatel

a proč asi

Reagovat
smazaný uživatel

To by strčil i Fabian Schär a taky mu končí v létě smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele