Premier League - souhrn 1. kola

11.08.2017, 22:41, aktualizováno 13.08.2017, 18:51
Komentáře a souhrny
Oslabená Chelsea na úvod sezóny nestačila na Burnley, Man City se na góly proti Brightonu načekalo a Tottenham uspěl v Newcastlu. Everton si zásluhou trefy Rooneyho poradil se Stoke. Divokým remízovým výsledkem skončilo střetnutí Watfordu s Liverpoolem. Páteční předehrávka pak nabídla dramatické vítězství Arsenalu, United neměli problémy s West Hamem...

Manchester United - West Ham United 4:0

13.08.2017 17:00

Góly: 33. Romelu Lukaku, 52. Romelu Lukaku, 87. Anthony Martial, 90. Paul Pogba

Lepší start si snad Rudí ďáblové ani nemohli přát. Totální dominance, parádní fotbal, čtyři branky v síti West Hamu, z nichž hned dva obstarala miliónová posila z Evertonu, Romelu Lukaku.

Manchester do zápasu pořádně vletěl a své fanoušky od prvních minut bavil rychlými kombinacemi a individuálními finesami. Po deseti minutách se ke střele z nebezpečné pozice dostal Mchitarjan, branku Joea Harta však vysoko přestřelil. O chvíli později se dostal z úhlu sám před brankáře hostí Mata, překonat jej však nedokázal. Tentýž hráč pak v další šanci servíroval přihrávku před prázdnou branku pro belgického forwarda, ovšem obrana hostí ještě zvládla nebezpečí odvrátit.

To už ale neplatilo po půlhodině hry - rychlý brejk potáhl Rashford, míč pak precizně předložil Lukakovi, jenž tvrdou ranou o tyč otevřel skóre zápasu. West Ham na hřišti jakoby ani nebyl, vědět o sobě dal až koncem půle, kdy Noble zpoza vápna vysoko přestřelil. S úvodním poločasem tak domácí mohli být spokojení, odnášeli si z ní hubené vedení.

To se jim podařilo navýšit sedm minut po změně stran, kdy si na centr Mchitarjana naskočil opět Lukaku a přesnou hlavičkou k tyči nedal Hartovi vůbec žádnou šanci zasáhnout. Zdramatizovat zbývající minuty mohl po hodině hry Arnautovič, který přetlačil Blinda, ovšem svou hlavičku nakonec nasměroval pouze do břevna.

Na druhé straně pálil z nadějné pozice nad Rashford a v další šanci mohl hattrick dovršit Lukaku, ovšem jeho zakončení nakonec bránící hráči zvládli zablokovat. Závěrečných deset minut nakonec přineslo ještě dva zásahy. Po parádním pasu Mchitarjana se sám před Hartem nemýlil Martial, o chvíli později se zase prosadil Pogbou přízemní střelou zpoza šestnáctky.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Tottenham Hotspur 0:2

13.08.2017 14:30

Góly: 61. Dele Alli, 70. Ben Davies

Tottenham nakonec zvládl výlet na sever Anglie a s vydatnou pomocí Jonja Shelveyho, který byl zkraje druhé půle vyloučen za šlápnutí na protihráče, přehrál Newcastle v poměru 2:0.

Domácí přitom nezačali vůbec špatně a do první vážnější příležitosti se po pěti minutách dostal Gayle, branku Llorise však minul. Hosté s odpovědí přispěchali po dvaceti minutách, kdy si na volný přímý kop Eriksena naskočil Kane, brankáře domácích však z míry nevyvedl. Spurs však pomalu, ale jistě přebírali otěže zápasu, v další nadějné situaci se objevil Eriksen, pálil však těsně mimo. Tentýž hráč pak vyzkoušel pozornost Elliota ještě těsně před pauzou, strážce domácí svatyně však byl ve střehu.

Poločas druhý odstartoval pořádný exces Shelveyho, který tím zápas víceméně rozhodl. V tahanici o míč totiž nesmyslně šlápl na ležícího Alliho a sudí Marinner musel tasit rovnou červenou kartu. V deseti hrající Newcastle pak už náporu hostujícího týmu odolával jen s vypětím všech sil.

Do vedení mohl Spurs poslat jen o pár chvil později Kane, který se po šťastném odrazu míče ocitl tváří v tvář Elliotovi, ke smůle hostů však pálil jen do něj. Po hodině hry se však skóre skutečně měnilo. Na parádní centr Eriksena si zaběhl Dele Alli a pohotovým zákrokem do protipohybu padajícího brankáře poprvé rozvlnil síť.

Druhá přesná trefa přišla po dalších deseti minutách a opravdu stála za to. Po parádní kombinaci mezi Allim, Kanem a Eriksenem se míč dostal až k Daviesovi, který přízemní ranou míč podruhé uklidil na místo určení.

Zbývající minuty již mnoho vzruchu nepřinesly - domácím na nějaký návrat do zápasu nezbývaly síly, a tak zápas v poklidu dospěl k výhře Tottenhamu 2:0.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester City 0:2

12.08.2017 18:30

Góly: 70. Sergio Agüero, 75. Lewis Dunk (vl.)

Manchester City nakonec vstup do nové sezony zvládl, ačkoliv se proti nováčkovi z Brightonu zřejmě nadřel víc, než by chtěl. Prvního gólu se dočkal teprve po ofenzivním střídání, kdy ve vyložené pozici po dvou promarněných šancích konečně nezaváhal Agüero. Pojistku přidal ranou do vlastních řad Dunk...

Citizens do utkání vstoupili dle očekávání dominantně a v prvních patnácti minutách v podstatě Brighton vůbec neměl míč na kopačkách. Gabriel Jesus svým vířivým problémem vytvářel zajímavé prostory pro spoluhráče a nebýt Agüerova naprostého promáchnutí, mohl mít Kyle Walker velice brzy svou první asistenci v novém působišti.

Vzápětí si stoper Duffy při centru zprava málem vstřelil vlastní gól, který nakonec v mnohem jednodušší pozici vsítil jeho parťák na stoperu Lewis Dunk, když jeho hlavička v 75. minutě proplula podpažím Ryanovi a stvrdila povinné vítězství favorita.

Takovému momentu však předcházela horda trápení fialových. Gabriel Jesus kvůli hře rukou nemohl gól z 27. minuty slavit a o další frustrující okamžik pro mladého Brazilce se pak postaral výborně se přesouvající Maty Ryan.

Ihned po změně stran Agüero v další skvělé pozici, tentokrát vytvořené chybou Duffyho, znovu záhadně selhal, když ani zdaleka netrefil vymezený prostor, a poté nadešla pasáž velkého útlumu City. Právě Duffy mohl brzy po zmatku při standardce skórovat z voleje, přičemž později Ederson zase na dva slepené pokusy namazal Dunkovi.

Trápení Guardiolovy party ukončilo až ofenzivní střídání Leroye Saného za beka Danila, když opravdu do tří minut na pravé straně Citizens vybojovali na váhajícím Stephensovi balon, rychle soupeře přečíslili a Agüero už tentokrát se Silvovou prostrkávačkou naložil, jak se na takového kanonýra sluší.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Burnley FC 2:3

12.08.2017 16:00

Góly: 69. Álvaro Morata, 88. David Luiz - 24. Sam Vokes, 39. Stephen Ward, 43. Sam Vokes

Totální masakr. Tak by se dal popsat vstup úřadujících šampiónů do nového ročníku Premier League. Mistr ligy v prvním kole již třetí sezónu za sebou nevyhrál, podruhé v řadě dokonce z úvodního střetnutí odešel bez bodu. Burnley si výhru zajistilo v první půli, v druhé části sice favorit mocně stahoval, ovšem ani remízu už nezachránil.

Pozvolný vstup do utkání uťal přesně po čtvrt hodince hry kapitán domácího Cahill, který si při útočném výpadu dal míč daleko od nohy, načež se rozhodl jít do skluzu, ve kterém na kotník trefil záložníka hostí. Sudí Pawson neváhal ani na vteřinku a tasil rovnou červenou kartu - rozhodnutí zřejmě trochu přísné, byť rozhodně obhajitelné.

Antonio Conte na to zareagoval stažením Bogy a nasazením Christensena, jenže Chelsea od té doby jakoby spala. Mdlý a ospalý výkon potrestal po 24 minutách hry Sam Vokes, který po centru z pravé strany prostřelil jak bránícího Luize, tak i natahujícího se Courtoise v brance Blues. Po necelých čtyřiceti minutách hry Stamford Bridge ztichlo podruhé - po nakrátko rozehrané standardní situaci se ke střele úhlu dostal Ward, přičemž jeho projektil se k překvapení všech zastavil až v síti. Kolaps domácího celku byl dokonán dvě minuty před pauzou, kdy se na malém vápně zjevil nikým nehlídaný střelec prvního gólu a upravil na poločasových 3:0.

Těžko odhadovat, co přesně svým ovečkám v šatně pověděl Conte, dá se ale směle předpokládat, že to asi nebylo nic slušného. Chelsea to každopádně probudilo, jelikož se začátkem druhého poločasu převzala otěže a byla tím aktivnějším celkem.

Velmi důležitou změnou však bylo nasazení Alvara Moraty. Ten se prakticky okamžitě zapojil do centra dění a obraně Burnley dělal pořádné starosti. Na svůj premiérový zápis mezi střelce navíc nemusel příliš dlouho čekat - v 69. minutě si naskočil na měkký centr Williana a snížil na rozdíl dvou branek.

O pár minut později jásali domácí příznivci po Moratově zásahu podruhé, byť tentokrát předčasně. Fabregas totiž fantastickým padáčkem vysunul Christensena, který balón nastřelil zpět před branku, kde jej do sítě usměrnil španělský reprezentant. Bohužel se ale nacházel v ofsajdu, a tak branka nemohla být uznána.

Závěrečný tlak Blues narušil Cesc Fabregas, který se nechal deset minut před koncem hloupě vyloučit a poslal tak svůj tým do devíti. Burnley však ani v početní výhodě nedokázalo kontrolovat průběh hry a dvě minuty před koncem inkasovalo podruhé - vysoký míč za sebe prodloužil Morata, ten se pak snesl přesně pod nohy Davida Luize, který prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě.

O minutku později již poněkolikáté rozčílil Stamford Bridge sudí Pawson, když si zcela vymyslel nedovolený zákrok na hranici pokutového území Chelsea a nabídl tak Bradymu velmi výhodnou příležitost ke skórování. Ten s ní naložil takřka bezchybně - ovšem míč z jeho kopačky nakonec skončil pouze na tyči. Úřadujícím mistrům se tak stále nabízely čtyři minuty ke srovnání skóre - a i když na svého soka vyvinuli pořádný tlak, kýžené vyrovnávací branky se již nedočkali.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Huddersfield Town 0:3

12.08.2017 16:00

Góly: 23. Joel Ward (vl.), 26. Steve Mounié, 78. Steve Mounié

Premier League je tradičně bohatá na nejrůznější překvapení a ani tentokráte tomu nebylo jinak. Podceňovaný nováček z Huddersfieldu pořádně překvapil Orly z Londýna, když je na jejich hřišti zničil třemi góly.

Nováček do svého prvního zápasu v Premier League vstoupil bez bázně a hany a domácí od prvních minut přehrával. Odměna za tuto snahu na sebe nenechala dlouho čekat. Po 22 minutách hry rozehrával rohový kop Mooy, na první tyči jej prodloužil Jorgensen tak šikovně, že na tyči vzdálenější musel Ince jen nastavit nohu, aby jej dopravil do sítě. Bohužel ji ale nastavil špatně a měl obrovské štěstí, že svým pokusem trefil bránícího Warda, od kterého balón putoval za brankovou čáru.

Hned o tři minuty později byl rozdíl již dvoubrankový. Zkoprnělou obranu Crystal Palace zaskočil Mounié, který si naskočil opět na centr Mooye a domácímu brankáři nedal vůbec žádnou šanci zasáhnout.

Hráči domácích byli průběhem hry pořádně opaření a dlouho se jim nedařilo branku Huddersfieldu vůbec ohrozit. Postupem času sice častěji kontrolovali míč na vlastních kopačkách, ovšem ve finální fázi se ne a ne prosadit.

Druhá půle se nesla v podobném duchu, akorát s tím rozdílem, že si domácí již začali vypracovávat nějaké ty nadějné příležitosti. Ani jednu z nich však nedokázali proměnit, a tak se zadařilo na druhé straně. Mounié dostal precizní přihrávku zhruba na úroveň penaltového puntíku a parádní střelou na bližší tyč zapsal svůj druhý přesný zásah. I díky dvěma brankám tohoto forwarda tak Huddersfield zaznamenal snový start a připsal si svoje vůbec první body do tabulky Premier League.

Více informací k zápasu

Everton FC - Stoke City 1:0

12.08.2017 16:00

Góly: 45+1. Wayne Rooney

Everton pokračuje v trendu z Evropské ligy a nejúspornějším možným způsobem si poradil s dalším protivníkem. Při vstupu do Premier League vyhrál 1:0 nad Stoke City a nepostaral se o to nikdo jiný než legendární Wayne Rooney. V závěru prvního poločasu překonal Butlanda hlavou a oslavil svůj návrat ke klubu svého srdce gólem i třemi body.

Tomu se říká parádní návrat. V roce 2002 vstřelil první gól za Toffees - a ano, byl to onen památný úder o břevno proti Arsenalu - tehdy mu bylo šestnáct. Mezitím se Wayne Rooney stal nejlepším střelcem v historii anglické reprezentace i Manchesteru United. A dnes se po třinácti letech vrátil do Goodison Parku v modrém dresu a fanoušci znovu vyvolávali jeho jméno.

Sám Rooney se ovšem výrazně přihlásil o slovo až právě na sklonku prvního dějství, do té doby se diváci mnoha zajímavých akcí nedočkali. Diouf pálil z úhlu do Pickforda a Gueye z dálky Butlanda ohrozil jen slabou přízemní ranou. To bylo z prvního poločasu vlastně všechno.

Až v nastaveném čase si jeden z nejlepších hráčů v historii Premier League ukázkově naběhl na výtečný centr Calvert-Lewina a hlavou jej uklidil do protipohybu Butlanda. Pochvalu zaslouží i další letní posila Sandro Ramírez, který mladého křídelníka k centru šikovně pobídl.

Ve druhém dějství se opakoval scénář z první pětačtyřicetiminutovky. Everton měl víc ze hry, byl častěji u balónu, ale že by se na soupeři dopustil něčeho kór nebezpečného, to tedy ani omylem. Na druhé straně potom zkoušel z dálky štěstí Fletcher, ale branku těsně minul.

V devětašedesáté minutě se dostal ke střele i Calvert-Lewin, jenž si poradil se Zoumou, jenže na Butlanda už nevyzrál. Butlandův protějšek, nejdražší gólman Premier League Jordan Pickford měl v zápase pramálo práce, fotbalisté Stoke ho během celého zápasu prakticky neohrozili. Ale když v nastaveném čase vypustil dynamit ze své osvalené nohy Xhedran Shaqiri, bylo málem vyrovnáno. Pickford ale předvedl tygří skok a zachránil Evertonu tři body.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - AFC Bournemouth 1:0

12.08.2017 16:00

Góly: 31. Ahmed Hegazy

Ligové debuty v prvním kole této sezony hráčům celkem svědčí - trefili se Lacazette, Salah, Morata či Mounié. Asi nejpřekvapivější je ale zásah egyptského stopera WBA Ahmeda Hegazyho, který se navíc v utkání s Bournemouthem ukázal být jediným, a tedy vítězným...

Od Cherries to dnes byl vpravdě bezzubý výkon; balonu měli sice na kopačkách ažaž (vlastnili ho dvě třetiny času!), ovšem první střelu na branku si až v závěru utkání připsal obránce Aké. A to se ještě jednalo o slabou hlavičku přímo do Fosterovy náruče.

Mezitím Bournemouth od počátku nevypadal jistě, když se měl vypořádávat se vzdušnou dodávkou soupeře. Hořelo to při dvou dalekonosných autech a plamen dočista vzplál po půlhodině, kdy do centru z přímého kopu trkl hlavou Hegazy.

Nově příchozí Egypťan takhle navázal na statistiku z minulé sezony, kdy 49 % svých gólů vstřelili Baggies po standardkách. Pro Cherries se zase jedná o třetí návštěvu The Hawthorns v řadě, na níž po takové situaci inkasovali.

WBA přitom mohlo dát i více branek, kdyby Begović při své obnovené premiéře v barvách Bournemouthu (chytal za něj už na hostování roku 2007) neblokoval pokusy Rodrigueze s Rondónem.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Swansea City 0:0

12.08.2017 16:00

Góly: -

Kolotoč gólů se jednou zastavit musel a jako ideálním strážcem čistého konta se ukázala především mužstva Southamptonu a Swansea. O bezbrankový výsledek se postarali hlavně Velšané, kteří dopředu hrát odmítli, zatímco vzadu bránili vskutku sveřepě.

Southampton vstupoval do utkání pozitivně naladěn a ani předvedený výkon na St. Mary’s nebyl k zahození - jenže Saints se už od závěru minulé sezóny nedovedou vymanit ze střelecké nemohoucnosti. A tak ani 29 (!) ran domácím ke skórování nestačilo, pročež vyšli gólově naprázdno už šestý ligový zápas na vlastním stadionu v řadě.

A ono vlastně ani není divu, vždyť z oněch devětadvaceti střel šly na branku pouze dvě. Southampton dominoval od první do závěrečné minuty, jenže jeho tlak byl vesměs platonický. Z bloků přitom vypálili poměrně svižně, Gabbiadini olízl hlavou břevno už ve druhé minutě, aby záhy střílel těsně vedle Tadić.

To Swansea byla dopředu mizerná s výjimkou aktivního Tammyho Abrahama. Ten ostatně jako první zahrozil prostřednictvím nepřesné hlavičky. Mladičký host z Chelsea ještě zkoušel štěstí po pauze, ale jeho další ránu vyhlavičkoval Cedric. A pak už nic. Labutě za celý zápas nevystřelili na Frasera Forstera.

Jenže obstojný bod si vezou stejně, jelikož ani Lukasz Fabianski se nemusel kdovíjak zapotit. Gabbiadini mířil po centru Tadiće nad a pokusy Ward-Prowse zblokovali Mawson s Olssonem. Polský gólman tak musel zakročit jedině proti další technické ráně anglického reprezentanta v první půli; a pak střele Tadiće na samotném závěru zápasu. Jedinečnou šanci pak odmítl Yoshida hlavičkující nad.

Více informací k zápasu

Watford FC - Liverpool FC 3:3

12.08.2017 13:30

Góly: 8. Stefano Okaka, 32. Abdoulaye Doucouré, 90+4. Miguel Britos - 29. Sadio Mané, 55. Roberto Firmino (pen.), 57. Mohamed Salah

Ani v sobotu po obědě si Premier League nevzala žádné volno a po páteční parádě předložila natěšeným fanouškům další plnohodnotný chod. Liverpool na hřišti Watfordu dvakrát prohrával, ale nakonec díky Firminovi se Salahem sahal po výhře. V nastaveném čase ale na konečných 3:3 vyrovnal hrdina zápasu Miguel Britos.

Debut na lavičce Watfordu tak vyšel Marcu Silvovi celkem slušně - proti favorizovanému Liverpoolu potvrdil, že na v domácích zápasech dokáže obrat kohokoli - tak jako loni s Hullem. Už v osmé minutě si na Holebasův roh naskočil Stefano Okaka a Watford vedl 1:0. Jürgen Klopp by se nad netečností bránících Lovrena s Firminem rozčiloval zbytečně.

Reds měli v prvním poločase problém s přechodem do útoku, většinou na náhodu nakopával míče a dost chyboval při jednoduché rozehrávce. A ani když si Sadio Mané narazil s Morenem a Canem, aby pak parádní střelou pod břevno vyrovnal, nemohli se hosté radovat dlouho. Už za tři minuty totiž využil chaosu v obraně Liverpoolu Abdoulaye Doucouré.

Nebyli to ale jen borci z Anfieldu, kteří vzadu zmatkovali. Krátce nato, co Alexander-Arnold napálil míč do Salaha a dovolil Watfordu skórovat, zaváhal i Holebas. Salah po jeho chybě postupoval z úhlu sám, jenže bodlem narval míč nad. Stejně neuspokojivě vyřešil i další nadějnou situaci v nastaveném čase, kdy při pokusu o centr ohrozil jen překvapené fanoušky za brankou.

Po změně stran to byl nicméně právě egyptský křídelník, kdo otočil výsledek ve prospěch Liverpoolu. Nejprve si na Gomesovi vykoledoval pokutový kop, který bezpečně střelou po zemi k tyči proměnil Firmino, aby jen o pár minut později skóroval sám. Firminův oblouček mířil mimo a Mohamed Salah jej obětavě ze vzduchu nasměroval mezi tři tyče.

Záhy mohlo být na Vicarage Road ještě ruději, když Matip kombinací hlavy a ramene prodlužoval rohový kop Liverpoolu. Trefil ale pouze břevno. Watford měl s bráněním standardek nečekané problémy, v sedmdesáté minutě se div neprosadil i druhý stoper, Lovrenvu hlavičku ale Gomes dokázal vyrazit.

Watford toužil po vyrovnání, ale šance vznikaly spíš na opačné straně kvůli otevřenější obraně domácích. Dvakrát mohl Hornets potrestat hrdina zápasu Salah, ale to už zase pokračoval v představení z prvního dějství - nejdřív pálil nad, pak do boční sítě. Rozhodnout mohl i Wijnaldum, ale Maného přihrávku poslal v jasné šanci vedle.

A tak dostali jedinou možnost na vyrovnání domácí. A využili ji. Nešťastník Wijnaldum neodvrátil ve třetí minutě nastavení rohový kop Holebase, Richarlison nastřelil míč před branku, kde se přes Mignoleta a břevno zjevil až před Miguelem Britosem. Ten jej pouze trknul do sítě a běžel slavit cenný bod.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Leicester City 4:3

11.08.2017 20:45

Góly: 2. Alexandre Lacazette, 45+2. Danny Welbeck, 83. Aaron Ramsey, 86. Olivier Giroud - 5. Shinji Okazaki, 29. Jamie Vardy, 56. Jamie Vardy

Atraktivnější a dramatičtější zahajovací klání nového ročníku Premier League si snad fotbaloví příznivci ani nemohli přát. Skóre zápasu londýnského Arsenalu s Leicesterem City se totiž měnilo od druhé až do pětaosmdesáté minuty hned sedmkrát a vítězně nakonec z této bláznivé kovbojky vzešli domácí Kanonýři, přestože v utkání hned dvakrát museli dotahovat.

Hlad fotbalové veřejnosti po gólech ukojil páteční duel takřka okamžitě. Skóre totiž otevřel již ve druhé minutě Alexander Lacazette, jenž svůj soutěžní debut v dresu Kanonýrů započal výstavní hlavičkou z Elnenyho centru, k níž se Kasper Schmeichel natahoval marně. Odpověď hostí však byla příkladná. Sotva tři minuty nato se po sérii rohových kopů prosadil rovněž hlavou Shinji Okazaki díky výtečné Maguirově práci na zadní tyči.

Přestože se Arsenal ujal iniciativy a přispendlil Foxes k vlastní šestnáctce, žádná z nadějných střel Welbecka či Kolašinace si cestu do branky neproklestila. Leicester si na další brankovou příležitost musel počkat až na přelom půlhodiny hry, ovšem na rozdíl od domácích ji beze zbytku využil. Chybu v rozehrávce Arsenalu potrestal Marc Albrighton perfektním centrem k nohám nabíhajícího Jamieho Vardyho, pro nějž už nebyl problém zavěsit míč z bezprostřední blízkosti pod břevno.

Vše tak nasvědčovalo poločasovému vedení hráčů v modrých dresech, jenže poslední minuta nastaveného času přinesla čtvrtý gól zápasu, který jen podtrhl bláznivost celé první půle. Na nepovedenou ránu padajícího Lacazetta nejrychleji zareagoval Sead Kolašinac, který následně předložil míč před prázdnou branku Dannymu Welbeckovi, jenž navzdory mírnému zaškobrtnutí stanovil ještě do přestávky skóre 2:2.

K uklidnění tempa, natožpak nárůstu skóre nedošlo ani po změně stran. V šestapadesáté minutě totiž obrana Arsenalu zaspala při bránění rohového kopu, čehož využil přesně umístěnou hlavičkou na přední tyči Jamie Vardy a svou druhou trefou večera poslal znovu Leicester do vedení. Do bezhlavého útočení se tak znovu museli pustit domácí, což ještě posílilo nasazení Girouda a Ramseyho s Walcottem. Obrana Foxes zprvu ještě úspěšně tlaku soupeře vzdorovala, avšak právě první dva zmínění střídající hráči se v závěrečné desetiminutovce postarali o strhující obrat.

Osm minut před vypršením základní hrací doby Granit Xhaka našel v natěsnané šestnáctce Leicesteru volného Aarona Ramseyho a velšský záložník si s nabídnutou příležitostí poradil perfektně. Sotva rozjívené tribuny Emirates Stadium stačily doslavit vyrovnání na 3:3, poslal je v pětaosmdesáté minutě do učiněné extáze Olivier Giroud, jenž z Xhakova rohového kopu předvedl další ukázkové zakončení hlavou přesně pod břevno. Arsenal tak v šíleném zahajovacím zápase Premier League triumfoval na Leicesterem City v poměru 4:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United11004:03
2.Huddersfield Town11003:03
3.Manchester City11002:03
 Tottenham Hotspur11002:03
5.Arsenal FC11004:33
6.Burnley FC11003:23
7.Everton FC11001:03
 West Bromwich Albion11001:03
9.Liverpool FC10103:31
 Watford FC10103:31
11.Southampton FC10100:01
 Swansea City10100:01
13.Leicester City10013:40
14.Chelsea FC10012:30
15.Stoke City10010:10
 AFC Bournemouth10010:10
17.Brighton & Hove Albion10010:20
 Newcastle United10010:20
19.Crystal Palace10010:30
20.West Ham United10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1624)

Přidat komentář
C-M@ster

Zápas

Výsledek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cobra

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vodka

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

A to ešte počkaj ako ťa rozosmutnia zajtra hammers.

Reagovat
Devil

Stačí že potěšila Chelsea....

Reagovat
TheTopFootbaler

Skáčeme smutkem až do stropu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě jednou

Nastat na nějakou LaLigu, tohle je FOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Palcohonič

Reagovat
papanegra

Páni a panicové, nejlepší liga začala a radost pohledět

Reagovat
DeformFCB

Myslíš na ty neexistující obrany?

Reagovat
Kixi Syhimour

Říká někdo z LaLigy

Ale dávám za pravdu takový Las Palmas nebo Valencie ty maj obranu naprosto perfektní

Reagovat
DeformFCB

Proč do toho taháš La Ligu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože máš v oblíbených Barcu?

Reagovat
DeformFCB

Jak souvisí Barcelona s děravejma obranama v dnešním zápase?

Reagovat
Kixi Syhimour

No když někdo z LL napíše o děravejch obranách.....

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Pipo123

Ako ani jeden fans sa nemôže smiať La Lige, možno sú tam deravé obrany, ale tie kluby čo hrajú LM aj EL ukazujú kvalitu posledných 10 rokov a pravidelne si mažú zvyšné ligy na chleba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já se smějí hlavně proto že si někdo myslí že to vyrovnaná liga

Reagovat
Pipo123

Ako podľa mňa je, len problém tej súťaže je že sú tam dva najlepšie kluby sveta ktoré sú úplne inde než zvyšok týmov a to nenávidím Real aj Barcu, ale tá ich kvalita je obrovská, do toho sa ešte chytá Atletico, ale aj tie ďalšie kluby hrajú v europe dobre.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm.. určitě je Barca a Realem (a i Atléticem) jinde. Ale ne tak že by to snižovalo kvalitu ostatních týmů

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze spise je takova top3 - Real, Barca, Bayern, pak jsou PSG + Juve a anglicke velkokluby + atleti + monaco.... a momentalne je ta top3 jinde nez zbytek sveta... drive taky byli oni ta spicka ale ty anglicky velkokluby s nema dokazali hrat primerene... doufam ze tento rok se k tomu zas vrati :)

Reagovat
Uwe háže buly

Řekl bych že poslední roky je to zas jen Barca a Real, až pak za nima je upadájící Bayern a Atletico. Pak Juve, PSG a pak až Angličani s Dortmundem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak, ale Kubajs je idiot.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nejsem Kubajs

Reagovat
smazaný uživatel

špatně to kryješ

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako a čím tě mám přesvědčit že nejsem Kubajs?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz mam taky vytypovanych pár typku za kterými by se mohl schovávat Kubajs

Reagovat
RKBoy

to potom obrany v LaLige neboli ani vymyslené.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

no lepsie by to uz bolo iba keby je ten vysledok opacne, ale paradny futbal

Reagovat
nani92

Wenger otočil zápas striedaniami, Ozil bol spotený, Xhaka bez karty..prichádzajú veľké veci

Reagovat
Lexi Belle

Lepší reklamu abys pohledal

Reagovat
Pipo123

Super futbal, bolo sa na čo pozerať celých 90 minút, ale tie obrany hrôza

Reagovat
Counter

Však jsem ti to vysvětloval, je to pro diváky

Reagovat
vrabejka

THIS IS PREMIER LEAGUE!!!

Parádní reklama na fotbal

Reagovat
ZB 07

Reagovat
blade115

Foxes zklamání, tohle měla být aspoň remíza.

Reagovat
C-M@ster

Jo jinak nechápu, jak je možný, že Leicester vyloženě odpadl v 75. minutě. To nemají natrénovaný, nebo co?

Ale Čech se lepší, proti Kometě 4 góly a dnes jenom 3.

Reagovat
Taiger

Podle mě jsme spíš my zapli, Cecile.

Reagovat
C-M@ster

To si nemyslím.

Reagovat
wesleyborland

Čech by měl chytat ve výstroji i na trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to dosť zabili aj striedania, ale jediný Vardy bol ako tak svieži.

Reagovat
smazaný uživatel

po tomto by sa giroud tazko predaval

Reagovat
kissak

asi jako Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal skončí na 4. mieste

Reagovat
masina_LFC

a stale sa kvantum debilov chce silou mocou stahovat do tej spanielskej komedie

Reagovat
kissak

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
placa

ty vole, klasickej PL fanboy by na stejnej vysledek v La Lize reagoval slovy "no jo, v ty sranda lize se hraje bez obran, tam se prosadi kazdej utocnik co ma aspon 1 nohu, Messi by si v PL ani neskrtl" apod.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však to je pravda

Reagovat
placa

jojo, kdezto dnesni zapas takto skoncil diky nezastavitelnymu utoku obou tymu, ze?

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesně tak

Reagovat
masina_LFC

tu nejde ani tak o vysledok a jasne, ze obrany dnes neboli top, ale skor o celkovy dojem z toho zapasu... skvely futbal, vela golov, jazdilo sa po zadku, ziadne vyplakavanie okolo rozhodcu, ziadne zbytocne lezanie na zemi a podobne... ukaz mi jeden taky zapas v Lalige

Reagovat
placa

Ale ja nechci tvrdit, ze to byl spatnej zapas, to vubec ne, i kdyz jsem ho nevidel, tak verim, ze to byla skvela podivana, ale kdyz je prestrelka v PD, tak by fakt malokdo z PL fanousku rekl, ze to byl paradni fotbal, to musis uznat. No a vidis, to jsou zase debilni predsudky, nerikam, ze to co, popisujes se ve Spanelsku nedeje, ale ve vetsine zapasu to rozhodne "nerusi" pozitek z hry. Tezk to vysvetlit nekomu, kdo se podiva tak maximalne na clasico maximalne zaregistruje nejaky simulace Alby, Ronalda... a podle toho si udela obrazek. Sledoval jsem vetsinu zapasu Sociedadu a nejaky polehavani atd. me tam skoro nikdy neotravovaly.

Reagovat
Kixi Syhimour

LaLiga je, bude a byla dobrá je to dobrý koukatelný fotbal ale pro mě bude, byla a je PL vždycky lepší (na koukání)

Reagovat
placa

Tak tenhe nazor beru, kazdej ma radsi neco jinyho, ja mam zase radsi na koukani LaLigu a BL, i kdyz nepopiram, ze treba v PL je nejvyrovnanesi sirsi spicka, a v tom je nesmirne zajimava.

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas

Reagovat
blaugrana

To vieš. Nie každý chce hrať v intergalaktickej PL.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Čech tam lítal jak nudle v bandě.

Reagovat
Bakary3

No, uff..

Cech deravej.. Holding spatny, Gabriel musi zustat.. Bellerin v zaloze uplne zbytecnej.. Ozil proste cekam vic..

Kola i Laca dobry, diky utoku ten tym je vys, je z ceho vybirat.. Diky tomu to pujde i bez Alexise, ktery by to tahal sam jako vzdy.

Az se vrati kos, mustafi, ramsey, i jack, bude to dobry..

Reagovat
smazaný uživatel

Ozilovi to nesedí v 343/3421. Pod hrotom by mali byť veľmi rýchli a pohybliví hráči, ideál Welbeck a Sanchez.

Reagovat
Gunner14

? A viděl si i konec sezony když jsem hráli 343?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie všetky zápasy.

Reagovat
Gunner14

Podle mě mu to tam sedí, takovýhle špatný zápas měl jako CAM. A hlavně hádám hrál dnes se zraněním, protože se ještě včera nevědělo jestli vůbec bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné. Uvidí sa časom, svoje miesto si zrejme nájde.

Reagovat
Bakary3

Mel tam welbecka i lacazetta...uz bych nehledal vymluvy, ani v predchozim systemu nezaril, ma dobrej mesic, dva, a zbytek sezony je totalne neviditelnej.. To je dost malo

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je ťažko hodnotiť, keďže som nevidel každý jeden zápas. Aspoň dnes to tak vyzeralo, že nestíhal posúvať akcie a bola tam dosť diera medzi El Nenym, Xhakom a ofenzívou.

Reagovat
Hachim Mastour

To bola chyba Elnenyho a Xhaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo tak. Ja si to stále porovnávam s hrou Chelsea, kde je zapojenie stredovej dvojky do ofenzívy oveľa jasnejšie.

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem ako to vyzeralo v Chelsea minuly rok s tou zalohou, vela krat to zachranoval Francesc.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre hrával viditeľne vyššie v porovnaní s Xhakom a zapájal sa viac do kombinácii s tou trojkou vpredu. Chelsea to ale hrá na klasické krídla, Arsenal skôr 21 s tým, že Welbeck+Ozil operujú pod útočníkom a viac v strede ihriska.

Reagovat
Hachim Mastour

Vsak hej ale ajtak proste potrebujeme kreativneho zaloznika co vie potiahnut loptu.Takych mame 2 ale obidvaja IP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

No, mozno by tym hracom mohol byt Ox.

Reagovat
Uwe háže buly

To taky nemuže nikdy fungovat takovej střed zálohy

Reagovat
Counter

Mesut byl dneska mimo, ale takhle špatně už do konce sezony prostě nezahraje

Reagovat
Bakary3

Tak to jsem stoprocentne presvedcenej, ze zahraje...a nekolikrat

Reagovat
Counter

Dobré je, že tohle je všechno subjektivní, takže se o tom můžeme klidně hádat každý týden

Reagovat
Bakary3

Tojo, ale tak sezona trosku ukaze

Nojo, ja nejsem zrovna jeho fanousek

Reagovat
formic81

Gabriel nemusi zustat.. staci koupit novej stoper misto Lemara a dalsich kridel, ktery tolik nepotrebujem. Gabriel ani Chambers nejsou reseni, kupte toho VVD a bude klid. Nevim co si slibujes od Jacka, ale ja uprimne moc ne.

Reagovat
Bakary3

Zaklad bude mustafi, kos, nacho, spolehliva lavice gabriel, merte, sem tam treba kolasinac, na hostovani se muzou jeste vyhrat holding a chambers... Nemyslim si, ze je treba stoper za 60 mega..

Jack je super fotbalista.. Neslibuju si nic, doufam..

Reagovat
formic81

ja Jacka mam strasne rad, ale jsem docela skeptickej.. Chambers uz podle me dalsi hostovani nepotrebuje, ja bych mu dal sanci. Holding by naopak to hostovani potreboval jak sul.. ja bych jeste jednoho stopera privedl. Gabriela vubec nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolasinac jasnej zaklad, to byl dneska mozna nejlepsi hrac.

Reagovat
PP

bez debat..

Reagovat
Bakary3

Tojo, alw videl bych ho na levym wingbacku

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Counter

Sranda je, že když se člověk podívá na opakovačky gólů Leicesteru, Sead na nich taky nese svůj podíl viny. Akorát ty jeho chyby nejsou tak na očích a slízli si to jiní.

Reagovat
lofin9

Ale zasa kolkym golom zabranil

Reagovat
Miguel19

Giroud si zachránil místo v nejlepším týmu fantasy draftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow to bol zápas. Na tie všetky súboje a tempo iba jediná žltá karta .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komplex tady z Laligy je kouzelny.

Reagovat
fantomas

To uplně stejně platí i v opačnym gardu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

to ale neznamena ze je fajn znizit sa k takemu spravaniu. Mame na viac. Mame tu ownyho.

Reagovat
kvasha16

jasny dokaz, ze je to tu na vyssej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Plati. Zatimco tu to neprehlednu, tam si vybiram jen co chci.

Reagovat
fantomas

Takže v podstatě přiznáváš, že seš zaujatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Což ne každý dokáže, že?

Reagovat
fantomas

Já se v těhlech žabomyších válkách naposled angažoval tak před pěti lety

Reagovat
cristiano.K.

zraješ jako víno

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jako sýr, jeho názory občas smrdí, ale své publikum si stále najdou

Reagovat
fantomas

Hmm, ne že by to uplně fungovalo, ale lepší než tvuj standard

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si dospel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu k La Lige až 1 komentár.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda 2.

Reagovat
smazaný uživatel

3 puvodni z 18 puvodnich po me. 1/6. Z reakci 11 z 25 po me. Cca 1/2. Pls

Reagovat
smazaný uživatel

masina LFC a Kixi. 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Hermeneuticky jeste papanegra.

Reagovat
Counter

Najde se pár lidí, kteří to rozpitvávají, protože jsou tu noví a ještě toho neměli dost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehhmm... Myslíš mě?

Reagovat
Jordi Alba

O kreténech nic nepsal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však tebe nezmiňoval

Reagovat
Jordi Alba

Dokaž to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Counter

„Najde se pár lidí, kteří to rozpitvávají, protože jsou tu noví a ještě toho neměli dost"

Novej nejsi, takže tě nezmiňoval

Reagovat
Jordi Alba

Dokázal jsi to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oohh díky, už tě nepovažuji za kreténa

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky dialog.

Reagovat
Jordi Alba

Tak řekl jsem si, že to sprosté slovo asi bylo přehnané, tak sem mu chtěl dodat pocit sebecenosti hrou, na kterou dokonce přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

A to bylo prave to hezke, ze jsi byl jako utocnik prechcan.

Reagovat
Jordi Alba

Pročpak útočníka, reakce vedou až po tvůj příspěvek, který sice může být pravdivý, ale zároveň i provokativní, či útočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to byl hezky dialog to jsem myslel uprimne. Libilo se mi, ze se Kixi nedal. A zaroven, zes prohru, i kdyz sis myslel, ze jsi oproti nemu golias, ustal s gracii. Mile jsem se pousmal, jak to bylo sympaticke. Neco jineho za tim nehledej.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kixi Syhimour

Vřele děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Zes mi neveril chapu. Kdejaka spolecnost zabredava do cynickeho tonu. A ja nejsem vyjimkou. Ac to nesnasim. Ve spanelske sekci si vybavuju jen jedineho konzistentne primeho a vecneho uzivatele - Phillipinho. Tady v PL snad zadneho. V tom stiplavem gulasi, v tom se pak stava, ze je tezke rozeznat, co je mysleno ironicky/sarkasticky a co primo.

Reagovat
Jordi Alba

Tak použít někdy ironii a asi i sarkasmu není podle mého názoru nic špatného. Těžko říct, jak by svět mohl vypadat, kdyby každá osoba se vyjadřovala přímo. Dobře ? No, nevim.

To s tím Kixim nemusíš brát nějak útočně, spíše jako pokus o rozeznání, zda tu člověk trolluje.

Nečtu úplně všechny komentáře, ale jak často se vyjadřuješ v PD sekci ? Nějak sem tě tam moc nezahlédl a asi bych si všiml, kdyby se někdo vyjadřoval tak, jako ty. (Nebrat útočně, ale polichoceně. )

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasil bych s Tebou, kdybych neměl zkušenost s tím, že cynismus je právě dominantním způsobem vyjadřování společností, ve kterých se pohybuju, včetně EF. K tomuto fenoménu zřejmě vede agresivní a vnucující se podtón jakékoliv teorie hodnot, která chce být vědomě i nevědomě ve svém morálně vyčítajícím tónu idealisticky nastolena. Člověk je udusaný apelem jiné, než je ta jeho vlastní, zkušenosti okolo. Povznést se nad to si pomáhá cynismem. Znevažováním jakékoliv hodnoty, vážnosti a přímého a neodbytného projevu. Avšak v tomto se pro lidské bytí a bytí vůbec skrývá největší nebezpečí. Lidi v tom balastu znevažování a cynismu přestávají rozlišovat a stékají se do jakéhosi jednoho proudu nadhledu, kterému jsou však ve skutečnosti vlastní pouze omezenost a bezcitnost. Způsob tvého proklepávání si trollingu Ti ale za zlý nemám. Nemám rád vyjadřování v přehnané uctivosti. Semtam od někoho slyšet, že jsi kretén je zdravější než pochlebování. Do PD sekce si už chodím především pro informace. Dřív jsem docela pravidelně přispíval. Fandím už nějaký ten pátek Atléticu. Avšak poslední rok jsem to zanedbával, z velké části i proto, že jsem neměl notebook. A vůbec jsem žil delší dobu bez výraznější techniky. Měl jsem za to, že jsi Barca fan. Tottenham máš na stejné úrovni, anebo výš či níž?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Už vidím. Vedlejší.

Reagovat
Jordi Alba

Barcelona je pro mě úplně nejvýše. Tottenham je taky docela vysoko, ale do Barcelony jsem se prostě zamiloval. Gironu sem sledoval jen výsledkově a první zápasy sem viděl až od minulé sezóny, hodně lidí ten tým asi nebude mít rádo, protože si z něj Manchester City dělá juniorku. Reprezentaci řadím až za klubový fotbal, který je pro mě něco víc, obě reprezentace se snažím sledovat co to jde, ale trochu více přeji Argentině, nevím, zda proto, že Španělsko x Katalánsko, nebo zda prostě přeju Messimu a Mascheranovi nějaký úspěch, řekl bych že od obou věcí něco.

Ty máš sympatie ještě k nějakému jinému klubu, kromě Atlética ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham se mně taky líbí. Ti měli nakročeno k stabilní účasti v pohárech už hrozně dlouho. Dá se tam teda mluvit o koncepční práci. Samozřejmě, že koncepce sama o sobě nestačí, museli se trefit do trenéra s tou pro identitu klubu správnou vizí. Vůbec se mi líbí, že jim toto léto takřka nikdo nepřišel. To, že spoléhají na identitu kolektivu a na její iracionální mystické čaro je v současné rozdrobené individualistické PL hrozně svěží vidět. Z podobného důvodu koneckonců fandím Atléticu. Byl jsem dřív spíš sledovač výsledků. Vůbec první kontakt s fotbalem a svými sympatiemi k němu jsem měl přes fanouškovství Tore Andre Floovi. Pak jsem fandil hlavně Chelsea (zhruba 1999-2010). Jenže jak jsem začal dospívat měnily se mi hodnoty a pomalu jsem se začal přeorientovávat na Atlético (Aguirre). V pozadí byly ještě vždy kluby Fiorentina, Stuttgart a Lens (ty jsem hrával v PESku a ve FIFĚ). Po nástupu Simeoneho jsem začal Atlético fanaticky sledovat. Byl to můj koníček ve volném čase (2013-2016). Jenže během té doby se mi zase změnily priority a teď už tomu tolik času nedávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Atléticu zůstanu věrný už navždy. Protože to je první klub, který jsem si nevybral jen pocitově, ale i rozumově. S vizí současného Atlética se ztotožňuju i já osobně ve svém idealismu. A kdyby se dostala tato vize do útlumu, už jsem si vytvořil natolik silné pouto, že minimálně výsledky budu sledovat vždy. Mám rád systémy, v kterých se pozitivně využívá lidská iracionalita.

Reagovat
Jordi Alba

Výsledky taky budu sledovat vždy, teď samozřejmě i zápasy, ale mám nějaké plány, který sou pro mě prioritou a nevím, jak se do nich bude vejít to sledování, ale snad jo. Taky bych chtěl minimálně jednou za sezónu navštívit Camp Nou. Tottenham to bude mít těžké, nejsem si jistej, jak dlouho je to udržitelné, prioritou by mělo být top4 v Anglii, ale pokud nepřijdou trofeje, tak asi odejdou hráči a s největší pravděpodobností by se asi začalo nakupovat po Anglicku, draze a neúčinně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě jednou díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Prestoze jsem to vedel bulvarne jsem to zneuzil.

Reagovat
Counter

Styď se.

Reagovat
smazaný uživatel

A rátať do toho reakcie je trochu odveci.

Reagovat
smazaný uživatel

1) neni, pokud se tim sofisticky obhajuju. Mam tu drzost. 2) neni, pokud delas pouze ciselnou analyzu, nemusis rozlisovat. 3) je, pokud jsi vychcany, ad 1)

Reagovat
Mada

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem mu prisel na chut. Jakmile jsem se u neho zbavil prehnanych ocekavani, objevil jsem jeho kouzlo.

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Giroud je vlastne Radegast 10°.

Reagovat
vodka

*12

Reagovat
Lacko_Boh

Tak to je normalne dobre pivo, bez picovin, ci uz capovane alebo v skle. Koscielny. (jasne ze ratam len velke klu..pivovary..)

Reagovat
smazaný uživatel

Treba. Tohle plati napric veskerou zkusenosti. Jakmile se odprostis od ocekavani, dotycny/a/e ti vyjevi v porovnani s jinym realne komparacni kvality. A tak uz treba u me neni Giroud nezaslouzene zebrak, ale dejme tomu jeden z 10 nejlepsich silovych hrotu soucasnosti bez dalsiho stupnovani, ktere zajistuji uz pak jen statisticke ukazatele.

Reagovat
Rišty

Reagovat
Mada

Reagovat
iamek

Reagovat
Milan.B

hej no.. pritom je jasne ze najlepsia je aj tak Seria A

Reagovat
Kixi Syhimour

Toto se nelíbí uživateli 1 FC Koln

Reagovat
Milan.B

tích je tu viac

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kde ako

Reagovat
Milan.B

vcera som tu videl tvojho dvojnika

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, ani som nezaregistroval by ma zaujimalo co to bolo za debila.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastne ked tak nad tym premyslam, mozno tusim ze co za pacienta to bolo

Reagovat
Milan.B

aj ja som mal dvojca pred par rokmi

Reagovat
smazaný uživatel

To sa tu stava dokonca tak minuly rok si tu niekto vytvaral ucty typu 1:FC Kolnov otec alebo Fantomasova mama...aj take uz na ef bolo

Reagovat
Milan.B

to si este vela nepamatas.... tu boli iny psychopati, SLOSY SEF, MSGoo, SanoMAch, DRkyslik.... popici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

jn... stare dobre casy

Reagovat
smazaný uživatel

treba zaspominat

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak ef je najlepsi web kde som doteraz bol...ja som uz rozne podostaval bany a ked som sem prichadzal myslel som ze obcas sa najdu diskusie na urovni, nenasli sa

Reagovat
Milan.B

ta sa snaz aby si uz nedostal banan

Reagovat
smazaný uživatel

Raz som uz dostal tak sa pokusam aby som nelapil dalsi

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

aj tu na ef si dostal? ak áno to čo si robil, lebo ja nechápem ako som za 6 rokov čo tu som ešte nedostať ban a to som už iné veci sem podával, čo sa hanbím

Reagovat
smazaný uživatel

Hej dostal som myslim ze preto lebo som schvaloval pedofiliu ci cosi podobne ale vraj sa to scitalo...no aj ja sa za niektore veci co som tu popisal trochu hanbim, hlavne za to ked som po eure do 21 rokov verejne vypisoval o Nemcoch ako o hitlerovcoch, najvacsi fanusik BL na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Palike ej kej ej Chujeba

Reagovat
Milan.B

palike nebol chuj, len poslednu dobu bol dajaky ostry alebo co a potom si zmazal ucet

Reagovat
smazaný uživatel

ja to myslím tak, že tu je stále nick Chujeba a myslím si, že to bol on

Reagovat
Milan.B

ja som to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict objektivne v tolika promennych, ktera je nejlepsi. Zustava to tedy vicemene subjektivni. A tam plati ideal, ze kdyz mas na sobe bile tricko, zatimco ti druhy tvrdi, ze je cerne, tak pokud tomu veris, ze je bile, nemusis mu to vyvracet. Kdyz mu to vyvracis obvinujes sebe samotneho z nejistoty.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To uz davno nie je Milánko, Bundesliga prebrala zezlo a vladne svetu

Reagovat
placa

Reagovat
nani92

Despacito

Reagovat
smazaný uživatel

Youtubersky slang pls

Reagovat
nani92

žijeme len raz

Reagovat
Lacko_Boh

Sriracha is no big deal

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak jsem to dosledoval podruhe a LAcko totalne znicen, dobra prace nani69

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teds me fakt nasral. Tohle nesnesu. Tenhle povrchne destrukcni vuli vyvolavajici song, nicici jakoukoliv teoretickou stabilni hodnotu a zasazenost cloveka k casovemu a prostorovemu udelu, tos posral.

Reagovat
Lacko_Boh

ludia ako on vypovedaju koalicne zmluvy a pisu dievcatam na fb "ako sa mas?:)" popripade "vysukame saaa"

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne.

Reagovat
nani92

keby bolo viac takých ľudí ako ja, ktorých pred vyšukaním aj reálne zaujíma ako sa tá slečna má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Ty jedeš.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vlákno je hlavně díky tobě, andy, jedno z nejvíc wtf co jsem tu kdy četl(a)

bez prdele...

Reagovat
Nihilister

umři

Reagovat
nani92

raz ti to splním, kámo

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kdo umí chodit na centry - Monreal, Koscielny, Mustafi - Kolasinac, Ramsey, Elneny, Ox - Ozil, Giroud, Sanchez

Reagovat
efjay

Jsi se dnes nedíval, nebo proč tam není Xhaka? Dnes po Kolašinacovi nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám přesné statistiky, ale přišlo mi, že dost kazil. I když pravda, jeho dlouhé pasy byly parádní a i střelbu má o dost lepší.

Reagovat
dadoprso

Pri tom prvním golu to zas Cech asi trochu podcenil, kdyby zustal v brane asi by udelal líp.

Reagovat
formic81

dost to podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na fotbal, jen škoda toho výsledku. Remíza by tomu slušela víc.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Usty

Novej chant?

Reagovat
Counter

http://efsearch.owny.cz/?a=Counter&s=Easy+peasy+lemon+squeezy&f=&t=&o=n

Pod preview suché triko, pod souhrnem easy peasy. Ať v tom je nějaký pořádek, víš jak.

Reagovat
Usty

Mírné zklamání, ale zase můžeme naše životy podepřít alespoň touhle jistotou...

Reagovat
Counter

Je to slabé no, uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/AUf3S5NLzsk muzes to zmenit treba na toto

Reagovat
Counter

nn, já u toho svého zůstávám, ale klidně se můžeš přidat

Reagovat
Hokaido

OMG děkuji za to video, tohle mi tam skočilo jako další v playlistu:

https://www.youtube.com/watch?v=IXymFKh0R0c

♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, herne to bylo vyrovnane, nebo jsme byli lepsi? Takovy match a ja v robote

Reagovat
masly008

mačkali jsme je,ale oni maji vardyho no.

Reagovat
Counter

Leicester hraje na brejky, takže opticky jsme byli lepší, měli víc střel/držení míče atd., ale na šance to bylo bohaté na obou stranách.

Reagovat
Gunner14

Střely 27-6

Držení míče 70%-30%

Reagovat
Counter

FT Stats Arsenal v Leicester

Shots 26-10

On target 6-3,

Fouls 9-12

Duels Won 61%-39%,

Pass Accuracy 85%-63%,

Possession 70%-30%

Klasika - Lestr tři střely na bránu, tři góly.

Reagovat
Gunner14

Fake news kde jako vzali 10 střel? Leda že by počítali ty auty od Fuchse

Reagovat
Counter

Ze hry Mahrez, Okazaki, pár nepřesných hlaviček u standardek a autů, to se nasbírá.

Reagovat
Counter

Arsenal scored 17 headed goals in 2016-17 - only 8 teams have scored more in a single Premier League campaign & only 1 since turn of century

A dneska další dva. Vzdušná velmoc (která neumí bránit standardky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nechápu, jak jste někdy mohli prohrát s Liverpoolem.

Reagovat
Counter

Asi nás nepustili k žádným rohům no.

Reagovat
Kincl

Už aby Arsenal chytl v LM Bayern :))

Reagovat
Kincl

Jééé oni tam vlastně nejsou :D

Reagovat
formic81

kdyz te to bavi

Reagovat
Kixi Syhimour

get it?

Reagovat
Counter

V pohodě, beztak je chytnem i v té EL.

Reagovat
Azza

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

nemuzes dostat Bayern, kdyz se tam nedostanes.

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Nebelung

Už aby ses naučil jak fungují smajlíci na eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako slusny predkrm pred zajtrajsim zapasom lfc tam to bude tiez podobna prestrelka ale len do brany watfordu

Reagovat
TheTopFootbaler

Vskutku.

Reagovat
smazaný uživatel

mal som ukoncit tu vetu o par slov skor no

Reagovat
Azza

Sexy Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck>Lacazette

Reagovat
nani92

Mahrez do Barcelony, nech je kľud

Reagovat
SCELO

je to mozne ? ze by aj portgalcan dostal rozum.....

Reagovat
nani92

je to možné? že by aj SCELO PISAL BEZ CAPSLOCKU

Reagovat
Lacko_Boh

Scelo Procko pokusa.

Reagovat
SCELO

ajajajajajaja u got me

Reagovat
smazaný uživatel

Janus ci zle vidim?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha aj Tatar, uz chapem

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Counter

Ale musí se nechat, že dneska Lacazette zahrál hodně dobře. Minimum ztrát, parádní zakončení i centry, soutěžní debut jako víno.

Reagovat
formic81

hlavne se i parkrat vratil do zadu, kdyz ztratil mic. Ja doufam ze Wenger je zacne stavet spolu s Olinou.. podle me jim to bude klepat.. hlavne uz ne Dannyho

Reagovat
Miguel19

Pro oba tam nebude místo. To by zase musel měnit rozestavení a to u Wengera asi moc nehrozí. V útoku to bude Alexis - Laca - Ozil.

Reagovat
formic81

je tam misto.. to co dneska od zacatku hral Laca tak to bude Olik a pod nim misto Wellbecka bude prave Laca. Alexis furt neni jistej, dneska cumel jak pica na ty tribune.dokud neskonci prestupak tak neverim nicemu

Reagovat
afc

Alexis je isty. Kolkokrat to ma Wenger opakovat? A miesto pre oboch nie je. Zaklad bude Ozil, Laca, Sanchez a potom tam mas Welbecka, Girouda, Walcotta.

Reagovat
Jardin

A kolikrát to opakoval u RvP a Cesca? Žádnou jistotu nemůžeš mít pokud pár let posloucháš Wengera.

Reagovat
Counter

Právěže od té doby už uplynulo dost času. Tehdy nebyly peníze, teď jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie Welbeck? Dnes hral výborne.

Reagovat
oddy

Welbz rozhodně problém nebyl

Reagovat
Gunner14

Arsene Wenger confirms that Olivier Giroud will stay this season "It was one of the great days when he decided to stay - he will not leave." ♥♥

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
captain18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

V rezervě ho bude škoda

Philippe Coutinho does not want to play for Liverpool again.

( Dominic King )

Reagovat
LAM

A na co by to Live bylo?

Nebylo by spíš lepší hráče pustit když chce a dostat třeba 120mega který se daj dobře utratit,než ho nechávat na lávce a nemít ani jedno.

Reagovat
blade115

Jen pokud ty peníze potřebuješ. Jinak se i může vyplatit ho tam nechat shnít, dáš tím do budoucna najevo, co pro tebe znamená smlouva a že nějaké trucování bude mít v tvém klubu nulovou toleranci. Liverpool teď stoji na rozcestí. A až vykročí, tak bude jasné, jestli je pořád ještě prodávající klub, nebo jestli se někam posunul.

Reagovat
Counter

Není reálné takového hráče nechat "hnít v rezervě".

Reagovat
Kixi Syhimour

A co do juniorky? Může hrát s těma 9letejma děckama proti kterým hrál

Reagovat
blade115

Není no, protože ten hráč si po pár dnech uvědomí, že by byl sám proti sobě. Zvlášť teď, rok před MS. Takže se omluví a všechno bude jak dřív. Teda jen dalšího přestupáku, samozřejmě.

Reagovat
SCELO

zial mas pravdu

Reagovat
Counter

Jestli ho udrží (jakože s tím počítám), tak bude zajímavé sledovat, jak s tím Barcelona naloží. Utratí majlant jinde a už o něj nebudou mít zájem nebo ho zkusí znova zlanařit v lednu nebo to nechají až na příští léto...

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Jardin

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Busby babes

hodit ho do rezervy a za rok ho prodat za 15 mega liber, to by byl uplne idealni scenar... teda pokud nefandis Liverpoolu

Reagovat
Kixi Syhimour

Na tom něco bude

Reagovat
fenixLFC

ako keby to nebolo jedno. aj tak by sme za tie prachy nikoho nepriviedli

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Za 15 mega by ho neprodali ani po celym roce bez fotbalu, fzrt by pod 60 nesel

Reagovat
Busby babes

kdo by za nej tech 60+ po roce v rezerve dal?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl píčus, který fandí týmu, který si koupí svého průměrného odchovance za 100 mega liber

Reagovat
SCELO

verim, ze v rezerve sa mu bude pacit

Reagovat
Zaschrona

No, pokud ho Liverpool odmitne prodat a vydrzi tahle situace az do zari, tak asi pak zmeni nazor.

Reagovat
SCELO

tak vies ako, proti gustu ziadny disputat.....

Reagovat
Swarley

pochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej match, nasazeni, rychlost, boj az dokonce. Co me hrozne potesilo, takze Lacazette i Kolasinac budou vynorny. Chambo zahral skvele, tady nam roste megahrac, verim mu, ze jeste hodne poroste. Giroud je gladiator, musime ho udrzet, je extremne dulezitej. Zaroven si rozumi s Lacazzetem, takze budou moc hrat i spolu. Navic oba hrajou super tymove. Jsem zvedavej co predvede Alexis, dneska tam vubec nechybel. Taky doufam v zalohu Xhaka a Ramsey. Holding na to bohuzel nema jeste. No jsem zvedavej co dal. Cech na konci zapasu chytil sebevedomi, snad mu to vydrzi a tym moral boost jak prase a musi potvrdit!

Reagovat
afc

Laca a Kolasinac zatial vypadaju na super posily. Este dve take poprosim a tento tim by mal na kadejake veci.

Reagovat
Counter

Dvě?

Reagovat
Lacko_Boh

Tam bude nejaky chytak, novy manager a majtel alebo take nieco. afc je lisiak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poradneho stopera by to jeste chtelo urcite. Van Dijka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

To by byla sranda, ale podle mě nového koupíme nejdřív za rok s Merteho odchodem do důchodu.

Reagovat
afc

Ideal stoper a ten Lemar, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Lemar, kdyz zustava Alexis?

Reagovat
afc

Moze ho nahradit nabuducu sezonu. A mozno by ho Wenger dal na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

To je lepsi rovnou koupit Seriho

Reagovat
afc

Ked sa uz s nim Wenger dva mesiace serka a poslal dve ponuky, tak by uz bola skoda to nedotiahnut a ked ho tak velmi chce.

Reagovat
vrabejka

Deal is dead

Reagovat
afc

Zdroj?

Reagovat
Mates_Matesović

vrabejka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Stoper nepřijde ani omylem. A s Lemarem taky nepočítám, Monako ho za "normální" částku neprodá (nemá sebemenší důvod) a nějakých 70-80 mega za něj nedáme.

Jestli někdo dojde, tak Seri, a i ten vypadá (bohužel) na Barcelonu. Jednoho takového cazorlovitého střeďáka bych si moooc přál, ale ani to už nevidím růžově.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz neprijde nikdo

Reagovat
Counter

jj, muselo by se vyloženě něco poštěstit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono ne, ze takovy Seri po vypadnuti Nice s Neapoli primo nenabizel Ale Wenger bude verit Elnenymu, coz podle me blokuje jeho prichod

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se chytne Jack

Reagovat
Counter

Podle mě Wenger Elnenymu nijak zvlášť nevěří celou dobu, co je u nás, je to pro něj jen squad player, který se hodí do rotace na poháry a jako záskok za zraněné. I Coq je v hierarchii výš. Spíš vidím problém v tom, že se furt nedaří odlifrovat všechny ty nechtěné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim to tak, ze by mu veril, ze to je hrac, co by mohl hrat dlouhodobe zaklad. Ale pokud se zrani Ramsey, tak si podle me s nim na docasnou nahradu vystaci. Xhaka-Coquelin nefunguje, cehoz si doufam vsiml i Wenger. Jak se diva na Jacka, tot otazka

Reagovat
Hokaido

Kolasinace vám strašně závidím. Vzhledem k tomu, že byl ještě zadarmo, je to pro mě jedna z nejlepších posil léta v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky zaznam??

Reagovat
Azazelo RD

Všechno zahlazený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
masina_LFC

nejak nerzumiem co je take skvele na tom? ze pridali k vyjednavaniu nepodstatne videjko?

Reagovat
icemike

Zdrzovacka jako v 2k, neví, co tam dát nového lepšího, tak to staré prodlouží, aby to trvalo déle. Ale tak nevypadá to zle

Reagovat
ADM

Som vždy myslel, že jednania trvajú dni/týždne. Dúfam, že sa naše vedenie pozerá ako sa robia prestupy

Reagovat
Zaschrona

To jsem teda zvedavy, kdyz po dnesku je moznost Giroud ocividne nejspis pryc. To smrdi prusvihem.

Reagovat
Counter

Máte přece roneie, co chceš víc

Reagovat
Zaschrona

Nejakeho utocnika do vapna, DCL fakt nestaci.

Reagovat
Counter

Sandro alias gólovější Neymar to zvládne

Reagovat
Busby babes

cely leto clovek cte jak je Sandro nejlepsi prestup a najednou nestaci... divny, co?

Reagovat
Zaschrona

MU taky nestaci jen jeden utocnik, ne?

Reagovat
kiwwi

zda sa ti, ze ideme kupovat este nejakeho?

Reagovat
Zaschrona

Vsak uz mate krome Romela jeste Rashforda, Martiala a zrejme podepisete znova Zlatana. My mame nikoho, DCL, Sandra a Rooneyho, ktery je ale u nas zatim spis podhrot/falesne kridlo nez primo utocnik. To je proste bida, vetsina PL klubu to ma vyresene lepe.

Reagovat
kiwwi

my máme troch, vy máte troch... A to sa stavím ze odohráme viac zápasov ako vy

Reagovat
Zaschrona

Diky tem ctyrem zapasum v EL v predkolech to treba ani vic nebude. Kazdopadne Lukaku proste zatim nahrazeny neni.

Reagovat
Busby babes

Mate Wazzinku. Trochu ucty.

Reagovat
Zaschrona

Sam to uhrat nemuze.

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Koeman opakovane do medii vyhlasuje, ze potrebujeme dalsiho utocnika, naposledy dneska vecer, kdy rekl, ze jediny opravdovy utocnik pro acko v kadru je Sandro, DCL je porad hlavne hrac pro U21 a musi se zlepsit...

Reagovat
niflheim

A co třeba toho Lucase z Arsenalu?

Reagovat
Zaschrona

V soucasne situaci - proc ne. Zas na druhou stranu nam dal vloni kosem prave kvuli Arsenalu, tak mozna kvuli tomu uz ho letos nebudeme zhrzele chtit.

Reagovat
Gareth Bale 11

Super zápas, zábava celých 90 minut. Vardy zase úžasný, opět výbušný a agresivní, naopak Mahréz šílenost a nechápu, že to dohrál.

Özil na konci pobavil, když se snažil uklidit míč do prázdný branky.

Reagovat
smazaný uživatel

#thfc are close to sealing a €38.5M deal to sign Ajax centre-back Davinson Sanchez. [Sky Italy]

Jakože žádná spekulace, žádnej vtip. Levy je v Amsterdamu a borec začal followovat Alliho na instagramu. Testli dá Levy tyhle prachy za stopera z Holandska, trh je definitivně v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem se díval na jeho youtube videa, tam vypadá super, ale to asi každej...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

hlavne teda na stopera, kterej nebude v zakladu? nebo budete letos hrat primarne na 3?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to hlavně na 3. Zároveň teda zřejmě pustíme Wimmera do Southamptonu, díky čemuž Southampton bude moct pustit Van Dijka do LFC, což obměkčí vedení LFC a pustí Coutinha do Barcelony, která dá pokoj s Eriksenem. Masterplan

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frank

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ADM

Suma je trošku prestrelená, stopér je to ale velmi nádejný.

Reagovat
Zaschrona

Na tomhle trhu by byl za tu castku skvely nakup. Jeden z nejtalentovanejsich mladych stoperu. Snad kachna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak co k vam prislo z Holandska to stalo za to.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ajaxu.

Reagovat
Maresma

Závist

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

http://sportyhl.com/video-arsenal-vs-leicester-highlights-full-match/

Sdílím to sem kvůli Post-Match diskuzi, Carra s Garym tam probírají nejen zápas AFC (+ rozhovor s manažery), ale i Coutinha a Rose.

Reagovat
norton

Ramsey pri tom gole ten first touch ale ten giroudov gol atakovany dvoma hracmi (mozno aj faulovany) + v zaklone a este to posle od brvna. proste top utocnik

Reagovat
tomasinho

Nefauloval spíš Giroud?

Reagovat
Counter

Maguire z něho ten dres málem serval...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Lacko_Boh

ranne vtaca

Reagovat
Lacko_Boh

ci dojazdik?

Reagovat
kiwwi

praca

Reagovat
Lacko_Boh

do tej tretej este ako tak, potom uz bez sance, energetak neenergetak, kava nekava

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ale ved Eriksen vravel...

Reagovat
FCSL

Ideální zápas pro nás podle mě. Výhra v parádním zápase, otočka + spousta chyb, ze kterých by bylo dobrý se poučit. Ne že bych věřil, že chyby, který se opakujou už několik let dokážem napravit, ale třeba věřit. Čech v těch centrech strašně nejistej. Něco se musí udělat s obranou, Holding může bejt maximálně záskok. Mustafiho dostat do formy a Mustafi, Koscielny, Monreal - Bellerin/Ox, Kolasinac už by nevypadalo špatně. Xhaka je sice stroj na chyby, ale jinak se mi hrozně líbí, kéž by se jich dokázal vyvarovat, pak bude zvíře. Mesut snad po Holdingovi nejhorší z týmu, že na to občas/často sere už jsem si zvyknul, ale aby ho tolik neposlouchal míč jako včera jsem snad ještě neviděl. Laca/Giroud bude dobrej útok. Začlenit Kose, Mustafiho a Alexise a půjde to Ted musíme vyhrát na Stoke, protože v Liverpoolu nevyhrajem

Reagovat
gocii

jako obrana byla hrozná, ale věřím že by byl holding jistější kdyby měl vedle sebe pera nebo kose, a nacho by měl hrát nanejvýš krajního z těch tří a ne uprostřed, gabriela bych s klidem poslal pryč pokud jej opravdu chtěji ve valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby se rozjela Seria A , na tohle se nedá koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš lopata...

Reagovat
vrabejka

OK chápu že někoho baví nudné zápasy o 1 golu.

Reagovat
Alberto Aquilani

ked už na to nekukáš, tak si aspoň zisti koľko tam padá gólov

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vubec nejake

Reagovat
Counter

Loni myslím víc než v PL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Nefetuj

Reagovat
Heisenberg

AW za střídání. Dozadu to bylo hrozný, ale dopředu to po dlouhé době byla zábava sledovat.

Reagovat
Heisenberg

A Ox s Welém na jedné straně už nikdy víc, prosím. Oba dva si sbíhají do středu a pletou se navzájem, na křídle pak nikdo není a soupeři se to lépe brání. Napravo hrál Ox pak daleko lépe.

Reagovat
vladis271

OT:

http://historyweb.dennikn.sk/clanky/detail/co-si-myslia-historici-o-filme-dunkerque#.WY8hbtLyiUl

stále som to nevidel, ak tí francúzi. No to ma fakt Nolan sklamal s týmto.

Reagovat
iamek

Kdyby jen v tomhle.

Reagovat
vladis271

čo ešte? kľudne spoileruj, ja som imunný, mne to nikdy zážitok nepokazí.

Reagovat
Counter

To je hloupost, zajdi se na to podívat a pak to tu můžem probrat od a do z...

Reagovat
iamek

Reagovat
minoLFC

čo chceš spojlerovať na historický známej udalosti?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tohle prostě nebyl film o válečném hrdinství.

Reagovat
r.mrazik

Tak je to film,ne dokument

Reagovat
vladis271

hej, ale trocha tej úcty mohol prejaviť, nevyžadovalo by si to nejaké predĺženie stopáže, ale nechcem sa púšťať moc do kritiky ked som to ešte nevidel, preto som sa na to aj pýtal.

Reagovat
r.mrazik

Nerekl bych,ze tam byla nejaka neucta...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to film, na jednu stranu se snaží nebýt vyloženě historicky nepřesný, na druhou si dovoluje některé maličkosti vymyslet. Celkově je ten film sice atmosférický, ale dějová linka je krátká a nudná. Stojí to za shlédnutí, ale ten hype okolo mi přijde přehnaný. Podruhé bych to už vidět nechtěl.

Reagovat
Counter

*zhlédnutí

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

V Imaxu bych si to znovu klidne dal

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

niekoho(napr. mna) čo má rád tieto veci okolo II. svetovej, tak je to perfektná vec. celé to bolo úžasné, hype je kvoli Nolanovi a zaslúži si ho, za to, že roky točí kvalitu. to už fakt neviem kto by mal potom mať hype, keď nie Nolan.

Reagovat
vladis271

film o druhej svetovej sa nedaju nemilovat....

Reagovat
Edgewalker

Ach jo, a já to kvůli výpadku netu neviděl Asi se vyplatí podívat na celý zápas, co?

Reagovat
Counter

Buď celý zápas, anebo aspoň tak patnáctiminutový sestřih

Reagovat
Edgewalker

Chápu, takže celý zápas

Reagovat
Edgewalker

Parádní zápas, na konci jsem byl napjatý jak prase, přitom jsem věděl jak to dopadne

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

10:27 Lacazette napodobil Adebayora

snad tento titulek uvidíme častěji

Reagovat
Counter

Aby měl třicetigólovou sezonu? Kéžby

Reagovat
Mates_Matesović

19.7.2019 - Lacazette přestupuje do Manchesteru City.

26.3.2020 - Lacazette za svou nesportovní oslavu vůči fanouškům Arsenalu dostává 2 zápasový distanc.

3.8.2021 - Lacazette přestupuje do Tottenhamu.

30.7. 2024 - Lacazette na cestě do Slavie?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ten Rose se chudák nagooglí

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool is back!

Reagovat
Infernoqt

Až bude ta videotechnologie, tak to nasere hodně lidí.

Reagovat
Godwinson

Pokud bude fungovat jako do teď, tak jo, no

Reagovat
Infernoqt

Nj, já si to vyrovnání užil třeba, ale ten gol neměl platit. Navíc Watford měl snad 4 střely, nepředvedl nic, čím by si zasloužil současný výsledek... ale stalo se.

Reagovat
Godwinson

Jj, to asi ano. Nevím, já viděl do této chvíle asi pět nebo šest videorozhodnutí a z toho čtyři byly špatné, což mi sice tak nějak sedí k celkové aktuální situaci ve fotbale, ale je to drsný

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyhoďte Kloppa

Reagovat
Godwinson

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Nával emocí, ale i přesto s tím týmem něco dělej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

13 golov za 2 zapasy, not bad

Reagovat
Infernoqt

To jen do doby, než na to naběhneme my.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak nakonec to zas tak marné nebylo.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

Po prvom polčase by som x bral po záverečnom hvizde samozrejme nie, mali sme premeniť šance. Bránenie rohov napiču ako vždy. Ale čo si budeme vravieť, nad bodom z vonku v PL sa neplače nikdy a zaváhajú tam mnohí favoriti.

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy mám naozaj chuť poslať Kloppa doprdele za dlhodobé neriešenie obrany.

Reagovat
Infernoqt

just do it

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nedočkám toho, že někdy budeme umět bránit standardní situace

Reagovat
smazaný uživatel

To sou úžasné zápasy

Reagovat
bbbauch

zejtra uz to takova parada nebude

Reagovat
tomasinho

Mělo být dávno 4:2 a byl by klid, šancí bylo dost, dvě po rohu, salah, gini. Vzadu se nic nemění, každý centr smrdí gólem. Proti loňsku žádná změna a posily netřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vo vsetkom suhlasim, len si treba este uvedomit jednu vec: 2 goly boli z ofsajdu...

Reagovat
kiwwi

Jerry?

Reagovat
tomasinho

Jo a příště Karius in a Hendo na lávku, bohužel lallana i coutinho out, takže hrát bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ejariu by som normálne dal, aspoň v sobotu v lige...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

prvy polcas tragedia, druhy podstatne lepsie, remiza zasluzena

Reagovat
smazaný uživatel

az na to ze ten gol v nastaveni mi prisiel z ofsajdu..

Reagovat
papos182

No jo, zase 2 goly ze standardky

Reagovat
smazaný uživatel

To branenie rohov od LFC je hrozne ako ale tak vyrovnanie domacich z ofsajdu

Reagovat
papanegra

Nejlepší stoper je na prodej a potřebná posila na tuto pozici ani nepřijde. Do zálohy taktéž nikdo nepřijde. Ani do útoku, na co, tam máme kanonýra Sturridgeho, kterej je opět zraněný. A ubohá lavička.

Stejná písnička jako minulej rok. K tomu budem hrát ještě evropu.

Pokud se nestane zázrak a tým nerozšíří aspoň 2 posily a nezačne hrát Sakho, tak se řítíne do průseru a nahovno sezony, jelikož united podruhé v sezonéě nekloppítnou.

Reagovat
fenixLFC

Nerob zo sakha spasitela preboha

Reagovat
vladis271

Normálne, že by som ochotníkom toho Coutinha predal za 120 a jebol to na City style a nakúpil za 250 mega obranu, asi by to nakoniec vypálilo aj lepšie než Coutinho plus súčasná obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

City style .....

Reagovat
Infernoqt

Bys opravdu chtěl za 250 mega přivést 2 hráče do obrany?

Reagovat
vladis271

prečo dvoch? kolko vyjde.tak 4-5.

Reagovat
Infernoqt

Jsi říkal na City style

Reagovat
nani92

Kúpil 3 hráčov do obrany

Reagovat
nani92

Teda štyroch, pardón za chybu v názore

Reagovat
vladis271

No? ved tí za posledných pár prestupových okien preinvestovali v obrane ročné DPH stredne veľkého afrického štátu.

Ak by sme nakúpili 5 obrancov a aspon dvaja z nich by boli fakt, ale fakt posily som spokojný. Zvyšok doplníme z akadémie, TAA ostane a odpad vyhodíme.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk prave zdrazel o 10 milionov

Ak sa nevyriesi CB a LB tak sezona lepsia nebude urcite.

Obrana zalostna.

Can dobry, Hendo a Wini priemer.

Firmino strateny v medzihre, ale gol a assist, Mane dobre na to ze je po zraneni. Salah mi prisiel trochu laxny, asi si bude musiet zvyknut na PL tempo.

2 goly zo standartky. 2 z ofsajdu.

K tomu sa uz neda asi nic moc napisat....

Reagovat
Kixi Syhimour

Jedno priemer to byl jeho nejhorší výkon v kariéře

Reagovat
Alberto Aquilani

neexistuje väčšia zaužívaná hlúposť ako nejaké "zvyknúť si na tempo v Premier league". Tak si na to musí "zvyknúť", že po hodine hry spravil šprint od polovice ihriska, kedy doplnil útok a sám akciu zakončil

Reagovat
smazaný uživatel

Nie rychlost sprintu ale vseobecna rychlost kluciek, rozhodnuti a pod.

Neviem to rozumnejsie vysvetlit ako tak, ze mi pripominal Coutinha 2 sezony dozadu, kedy bolo vidno co vie, ale muselo to byt vsetko o kusok rychlejsie, nie spracovat a pockat ale rovno klucka a strela.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

vot d fuk?

Reagovat
vladis271

teplejší káder MU nemal nikdy. A to tam hral Beckham.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty srovnavas Beckhama s temhle hovnama

Odchovance jako Neville, Becks,Giggs, Scholes nahradili tyhle picusky...

Kurna bych asi dostal banana, kdyz to dopisu.

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak to asi zase nebude váš rok.

Reagovat
eder

Jak to?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože máte obranu jako ementál.

Reagovat
eder

To je právě ta frajeřina, uhrát to bez obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu veľmi chýbal nie len Coutinho, ale aj Lallana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě,když ti vypadnou jediní dva hráči,kteří zahrajou na AM

Reagovat
Coutinho10

ach jo...pořád dokola sice fajn návrat do zápasu, ale pokud se nevyvarujeme těmhle nedorazům v obraně, tak je úplně jedno, kdo tu bude nebo nebude hrát

Reagovat
eder

Tak úplně jedno to není. Ať tu hrají ti, kteří tu chtějí hrát.

Reagovat
Coutinho10

tak jasný, ale ten tým to sráží poměrně často....pokud nebudeme mít pevnější obranu, tak na nějakej úspěch můžeme zapomenout...

Reagovat
spider_8

Sorry, ale za tohle rudou? Vždyť toho hráče podrážkou vůbec netrefil. To akorát vypadalo blbě...

Reagovat
spider_8

Ou, vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

kks, ale ten pocit, keď v 70. minúte viete, že v nadstavení z rohu dostanete gól a nič s tým nemôžete urobiť, iba sa modliť, aby vpredu ešte 1 padol.

Reagovat
Infernoqt

Tak jeslti Chelsea získá titul v každé své druhé sezoně, tak to nebude tak zlý.

Reagovat
Nikikrew

To by som bral. Ale končiť každú druhú sezónu 10 nie je bohviečo

Reagovat
Juan Román Riquelme

Breaking news: Paulinho prestupuje do Barcelony za £36,5 mio

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam CFC urve 3. miesto v skupine LM a pak cez EL sa dostane do LM ďalšiu sezónu.

Reagovat
vrabejka

Za ten odflaknutý 1.poločas jsme si víc jak bod nezasloužili. Ve 2. už to sice bylo a otočili jsme to ale měli jsme dat 4 gol šanci na to bylo dost. A závěr byl typicky Liverpoolsky neštastný gol ze standartky. Snad to Kloppovi otevře oči aby koupil Virgila a někoho do zálohy. Motm pro mě Arnold hrál celý zápas velmi slušně a skvěle kopal centry. Ten závěr jsme fakt posrali zbytečně jsme moc bránili takto nemužeme hrát když víme kde je naše bolest.

Salah slušný debut, když zlepší koncovku tak bude bestie.

Tento výsledek nám sice moc nepomohl, ale furt lepší ako Chelsea, která teče 0-3 po poločase s Burnley.

Reagovat
vladis271

tak hej, ale je to bod zvonka, toto nie je sranda liga. Aôe súhlasím malo sa to dotiahnuť k trom bodom, hlavne potrebujeme zvládnuť utorok, en je dôležitejší zápas než bol tento.

Reagovat
vrabejka

Ale Watford si ten bod zasloužil jak makali celý zápas a my jsme ty tři goly dali fakt lehce. Kdyby jsme dnes vyhráli ani bych nebyl moc štastný.

Reagovat
Sm0ker

No hlavně jak jsme loni hráli na Burnley my

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotka

Reagovat
smazaný uživatel

No ale kessel po 3 minutach gol.

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
icemike

Reagovat
vrabejka

Neskutečné přestřelky

Wazza návrat krále

Reagovat
blade115

Jako je to v prdeli, ale já jsem si ten zápas i tak strašně užil. Od vyrovnání chyběl jen kousek.

Reagovat
Whitemedia

No nevím, já se z toho třeba v prvním poločase málem poblil.. a těch pár zajímavých minut ve druhém poločase to nezachrání..

Reagovat
blade115

Tak právě ta reakce byla úžasná, Conte na to očividně nerezignoval, o poločase je sejmul a oni začali bojovat. Tohle je obrovský rozdíl oproti té předloňské sezóně, tam na to vyloženě srali. Jako je tu spousta věcí, co jsou špatně a potřebují nutně vyřešit, ale týmový duch mezi to určitě nepatří.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Famózny záver, Alonso mal takmer gól

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka

Reagovat
vrabejka

Aby tě zítra nepřešel smích a nebyli tři kandidáti na sestup v TOP 3

Reagovat
Godwinson

Výhra Newcastlu by nebyla žádný překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Za 30 min. 1+1 neni spatny debut. Nejlepsi stridajici hrac na svete.

Reagovat
masina_LFC

uz len keby mali koho do zakladu dat

Reagovat
Whitemedia

Frajeři hrají proti týmu o devíti lidech a stejně zalezou jak posraní do obrany

Reagovat
Counter

Takový Morata stál víc jak celý tým Burnley dokupy, to se pak dobře moralizuje.

Reagovat
blade115

To je hodně hloupý argument.

Reagovat
Counter

Zatímco argument "hraju přesilovku, a tak nesmím bránit" je jako z partesu.

Reagovat
blade115

A to ospravedlňuje tu hloupou reakci?

Jako proč by nebránili, 3:0 je komfortní náskok a na SB je hloupost hrát hurá fotbal, když nemusíš. K zamyšlení je to, že když tým v devíti lidech sníží z 0:3 na 2:3, tak jestli náhodou není čas s tím něco dělat i dopředu.

Reagovat
Counter

wtf, však právě že to CFC takhle zdramatizovala, tím tuplem to na posledních pár minut zavřou.

Reagovat
blade115

Žádné wtf, vždyť to očividně nemají ani natrenované, to pokrytí hráčů, zahuštění vápna, to bylo hrozný... Dva ofsajdy a obrovské štěstí v jedné šanci je dělilo od ztráty bodu. V tu chvíli si to prostě zadalo víc kontrolovat hru a nechat Chelsea se vyčerpat. Vždyť hráli proti devíti lidem, proboha...

Reagovat
Counter

Je to Burnley proboha. Za celou loňskou sezonu venku vyhráli JEDNOU. Teď to měli možnost zopakovat hned v prvním kole na hřišti obhájce titulu, ti se fakt v závěru zápasu necítili na to, aby hráli tiki taku.

Reagovat
blade115

Tak očividně něco dělali špatně. Já jen říkám, že ten tým absolutně nebyl připraven organizovaně bránit a mohli na to šíleně doplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

V devíti lidech parádní závěr. Když už nejsou body, tak aspoň týmový duch přetrvává

Zbytek nemá cenu moc komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

prohra, 2 červené, 3 žluté, proti jednomu z nejhorších týmů v lize a ještě doma. Horší začátek si teda představit nemůžu. Ale teda aspoň Morata potěšil

Reagovat
Taiger

Ok, asi jdu na wilcard.

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Tak našťastie sa to neotočilo, to by si vedenie začalo myslieť, že 9 hráčov stačí a predalo by Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej druhej poločas. Musím říct, že rozhodčí udělil obě redky správně, ale i tak zápas trochu nezvládl z pohledu natahování hlavně Heatona. Ten měl odkopy vždy delší než půl minuty. A strašně mi ten skvělej fotbal v druhý půli ničil. Pokud se teda uchýlil k červený kartě ve 14, tak měl hlídat i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hitZor

Celkem slušná přesnost střelby

Reagovat
afc

Chelsea a jej team spirit

Reagovat
valek9610

Nevěřím že se bude opakovat ta špatná sezona co Chelsea zažila ! ta hra i v 9 lidech prostě věřím že letos to půjde.

Reagovat
Whitemedia

Dva nejzkušenější hráči dnes za největší dementy..

jen je škoda, že rozhodčí měřil dvojím metrem.. pokud šel Cahill ven, tak měl jít úplně jasně ven i jeden z těch hráčů Burnley, které neznám jménem.. šel do toho stejně nebezpečně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ten závěr super. Willian se druhý poločas parádně rozehrál. Morata debut a 1+1. Takhle pojede dál a budu se mu muset omluvit

Nicméně platí co jsem psal v půli. Od nás se letos nemůže nic očekávat, bohužel. Posrali jsme to. Bude to tuhý boj o LM. V LM nám musí přát los..

Asi je to nereálný, ale kéž by to Cahilla stálo místo. Rüdiger mi připadal velmi dobrý. Z těch obránců určitě nejlepší.

Fabregas to totálně nezvládl. Ale možná dobře, že na Spurs nebude. Já osobně bych tam dal Luize. Obrana pak Moses - Azpi, Christensen, Rüdiger - Alonso.

Reagovat
Superme

Morata bude dobrej, lepší než Lukaku. S Willianem souhlas, druhou půlku to tam chvílema pěkně rozdával. Ale nejlepší podle mě dneska Alonso.

S čím ale nesouhlasím je Rudiger. Nemůžu si moc vzpomenout na souboj, který vyhrál. V obraně nejlepší Luiz, který byl často i vepředu. Cahill je prostě vůdčí typ, který si to tam diriguje a toho tam mít prostě musíme!

Ovšem ta klukovina od Fabregase.. to byla prostě škoda. Kdo ví, jak by to jinak dopadlo. Tak snad se na Spurs dá dohromady Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím Alonso výborný výkon a rudiger rozhodně bída

Reagovat
Miguel19

Luiz teda nevím. 3. gól jeho. K tomu možná i první, kde si to špatně pobrali s Christensenem.

K čemu je Cahillovi vůdcovství, když fotbalově stojí za hovno? Kapitána může dělat v pohodě Luiz, který ten tým dokáže navíc strhnout. Cahill už musí vypálit.

Reagovat
Superme

Hádat se nebudu, ale ten první poločas se nepovedl nikomu. Samozřejmě Luize nevyjímaje.

"Musí vypálit"... krásně mluvíš o hráči, který u nás strávil několik let a je kapitán. Každopádně já si stojím za tím, že Cahill tam má být a že Rudiger není lepší. Rudiger nebude proti lepším týmům stíhat, bude dělat hrubky.

Reagovat
Miguel19

Cahill nestíhal a ty hrubky dělal v loňské sezoně, kde to celé klapalo. A ne jenom proti silným týmům. Nechci vidět, co bude předvádět teďka, kdy na tom nebudeme nejlépe. To má mít základ jenom protože je kapitán.

Reagovat
Superme

Nechme se překvapit Já si myslím své, ty též.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Jinak teda Rüdiger:

Clearances: 6 (Luiz taky)

Interceptions: 2 (Luiz taky)

Tackles: 1 (Luiz 0)

Blocked shots: 1 (Luiz 0).

V přihrávkách taky o něco lepší Rüdiger..

Reagovat
blade115

Byl super, snad už Cahilla do základu nepustí. Alespoň na ty tři zápasy to má jistý, tak snad ohromí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

This is my sen

Reagovat
kiwwi

500. pre Rooneyho

Reagovat
icemike

Wow, rvali se a chtěli vyhrát. Taková mentalita se mi líbí. Chyby se opraví, akorát kdo nastoupí za týden?

Reagovat
SuperFrankie

Může disciplinárka ještě osvobodit Fabreho a Cahilla na zápas se Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to trepeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

U Cahilla bych spíš požadoval delší stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
SuperFrankie

Lol

Reagovat
vladis271

Reagovat
Snatus

Reagovat
Counter

Cahilla jo (ale neosvobodí), Cesca ne.

Reagovat
SuperFrankie

Dík. Tam je stopka na jeden zápas klasicky, pokud se nerozhodne jinak, ne?

Reagovat
Counter

U dvou žlutých se nedá odvolávat. Určitě jeden zápas.

Reagovat
SuperFrankie

Vidíš, to jsem nevěděl, nebo mi to vypadlo, budu si to pamatovat.

Reagovat
DeformFCB

Cahilla určitě ne a u Fabregase si nejsem jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko, ani u jedný redky se nedá nijak spekulovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
SuperFrankie

Cahill by třeba mohl dostat stopku jen na jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

Co je zač ten Davinson Sanchez, nechce se mi to Googlit

Reagovat
lofin9

Ani Roseovi nie

Reagovat
blade115

Simon Johnson‏ @sjstandardsport 7 min

Referee Craig Pawson has been escorted off the pitch by some burly stewards forming a protective corden around him. #cfc

Reagovat
smazaný uživatel

No to se ani nedivím . Na něm bylo vidět, že to ke konci moc už nedává, ale může si za to sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Nezvladajka

Reagovat
blade115

Ale prosimtě, jako by to jinde bylo jinak. Každopádně pořád lepší než studení asijští turisti.

Reagovat
iamek

Jojo. Agresivita je lepsi, nez se chovat slusne

Reagovat
blade115

To jo no, na fotbalovém zápase by člověk vážně preferoval gentlemany s čajovým servisem než zapálené fans. Vždyť ani k žádnému útoku nebo napadání nedošlo, tohle eskortování bylo čistě preventivní, tak zas nešaškuj ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea toho Costu jeste oplace... Sice to je strasny ocas, ale spolu s Hazardem rozdilovy hrac.

Michyho posadi i Morata. Pristi vikend je porazi o Tottenham a nastane panike mod

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jeste neletel driv Conte a Chelsea vezme Costu na milost

Reagovat
smazaný uživatel

No... to je tak reálný, až mě zamrazilo

Reagovat
Whitemedia

A proč oplakávat hráče, který od nás chtěl už několikrát zdrhnout?

Reagovat
Snatus

Rozdílový hráč, který se půl roku netrefil do balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Mehehe, krásný start ligy!

Reagovat
Zaschrona

Rooney, Rooney, Rooney! Hrac utkani.

Pickford super, Keane, Klaassen i Sandro vsichni solidni debut, Martina oproti ocekavanim nebyl zas uplne priserny a DCL zas potvrdil, ze jako stredni utocnik je o dost lepsi nez cokoliv ze strany. Krome jedne daleke strely Shaqiriho, na kterou Pickford vytahl super zakrok, tak to dozadu byl fajn vykon, druhou puli to bylo i lepsi dopredu. Dobry start pred tim silenym losem, ktery nas ted ceka, vcetne dulezitych zapasu v EL.

Reagovat
DeformFCB

Jak hrál Bojan?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro se nedostal do hry.

Reagovat
Zaschrona

Byl hodne neviditelny, poradne mi ani neutkvel v pameti. Stoke zacal byt aspon nejak nebezpecny az kdyz prisel Crouch.

Reagovat
norton

Rooney neskutocny. Snad to nebol len ojedinely zapas a bude pokracovat v takychto vykonoch.

Reagovat
smazaný uživatel

No to se ani nedivím . Na něm bylo vidět, že to ke konci moc už nedává, ale může si za to sám...

Reagovat
smazaný uživatel

On když tohle předvede kapitán ve 12. minutě, to je potom těžkej zápas.

Musíme si z toho ale vzít pozitiva. Druhá půle byla skvělá. Úžasná bojovnost, kterou prostě od těch hráčů chcete při takovym výsledku vidět. Vyrovnání nám těsně ušlo, což je škoda. Ten zápas by potom fakt stál za to.

Rozhodčí trapnej, neříkám, že červený nebyly zasloužený, ale jednoduše měřil dvojím metrem. Jinak potěší výkon Rüdigera, Christensena, v druhý půli Williana a samozřejmě Moraty, na kterýho se teda nesmírně těším. Ten klučina nám ještě ukáže.

Sranda bude jak to postavíme proti kohoutům, ale jsem za tuhle facku rád - facku pro vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím premier League na jedničku posily se prosazujou snad všude bude to super sezona uvidíme co jeste dnes city snad vyhrajeme

Reagovat
Whitemedia

Kéž by to pro Garyho znamenalo konec v základní sestavě.. to by mi pak ta prohra vůbec nevadila

Reagovat
Superme

Reagovat
smazaný uživatel

Jako i tak trošku vadila, ale ne tak moc.

Reagovat
Manik...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Snatus

Vadí každá prohra, navíc když to je xtá v řadě, tak už to tak veselé není.

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

po prvom kole Salah a de Boer presne podla mojich predpokladov

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když čukotská prasata jenom dnes dostala 2 redky, zatímco Spurs, do kterých se kvůli agresivnímu hernímu stylu pořád naváží, nemají za poslední 2 roky v lize ani jednu.

Reagovat
spider_8

Jenom v tom jednom zápase jste jich měli dostat pět.

Reagovat
SixtoRodriguez

protekcia slabších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Koukam ze jste tuhle nemoc of Swarleyho a spol uz chytili taky.

Reagovat
Hokaido

Nastavit ve vašich zápasech rozhodčí metr jako u Cahilla, tak jich máte minimálně 10.

Reagovat
Counter

Takový Costa nebyl vyloučený dokonce nikdy v kariéře, takže tak.

Reagovat
Kokesh

Ale byl, 4x.

Reagovat
Counter

Dokonce i v CFC už šel, to si ani nevybavuju

Reagovat
Svatej

wtf, já taky ne

Reagovat
Sali5

FA Cup na Evertonu, to si pamatuju až moc dobře, jsem se na ten zápas díval na svatbě na mobilu pod stolem

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

fake news

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Ale v PL ještě vyloučený fakt nebyl, takže takové polofake news

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
pingla

Přitom v legendárním nezvladajkovém zápase právě proti Chelsea kdyby 2 padly, nikdo by se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

já ano

Reagovat
pingla

ty jsi abnormální idiot, to by ti odpovídalo

Reagovat
icemike

Jdi si googlit posily

Reagovat
Superme

Foden na lávce City.. snad ho Guardiola zapracuje. V přípravě hrál skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Proti United jo ale proti reálu neviditelný hodně toho zkazil nemá na to nahradit silvu

Reagovat
smazaný uživatel

Soton - Swans na střely 29-4, na střely na brány ale jen 2-0... Každopádně koukal jsem teda jen druhý poločas a i když takový výsledek je určitě zklamání, tak posun oproti loňsku tam je velký, čistě jen kvůli tomu, že se na ten fotbal dalo koukat.

Reagovat
Zaschrona

Jak se ti libil Tadic?

Reagovat
Hokaido

Jak hrál Boufal? Už by se měl poamlu probudit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to vidis s Redmondom a Gabbiadinim?

Narobia mi body vo fante?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak pro všechny. Mezihra všech ofenzivních hráčů byla dobrá, zdálo se mi to plynulý a hlavně atraktivní - to platí pro Tadiče a Redmonda (toho bych do fanty nedával, Tadiče možná jo). Akorát škoda toho zakončení, třeba Gabbi tam několikrát střílel úplně do prdele (toho osobně mám ve fantě i já, ale dnešek mě moc nepřesvědčil), Yoshida pak spálil asi největší šanci celýho zápasu. Co se týče Boufala, tak ten hrál akorát chvíli, technicky je na tom skvěle, asi 2x se tam nebezpečně prodribloval mezi hráč Swansea, ale taky měl několik ztrát. Od něj letos taky čekám víc no, ta první sezona byla taková všelijaká, ale teď už by měl být adaptovaný a mělo by to být i vidět na hřišti.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mikelinos

Největší pozitivum na dnešní zápase určitě Morata a v závěsu hned Kanté, který se oproti minulé sezoně nebojí hrát dopředu. Při obklopování šesnáctky tam rozdával dobré přihrávky a nejen alibisticky vedle sebe na Fabreho, aby vymyslel něco on jako v minulé szoně. Zapojoval se často do kombinace s Willem a kromě toho golu co jde na jeho triko super výkon.

Reagovat
Taiger

Reagovat
icemike

Tak když tam pak fabre nebyl

Reagovat
SuperFrankie

https://twitter.com/11tegen11/status/896407100510941186

Burnley klasicky víc štěstí než rozumu

Reagovat
Hokaido

Courtois je díra, no. Snad brzo odejde do toho Realu a my seženeme nějakýho sympatickýho a opravdu top golmana.

Reagovat
icemike

Reagovat
minoLFC

Pokiaľ chce Klopp nasadzovať Morena, nech si ho nasadzuje v zálohe, lebo potom je bez LB obrana rozhodená. Celá vrátane brankára horela, Matip sklamanie. No ale lepšie padnúť na hubu v prestupovom ako po ňom.

Reagovat
Hokaido

I přes prohru jsem rád za Christensena a Moratu. Dán se snad brzo prosadí a bude hrát pevně v základu.

Reagovat
Hokaido

3 - Chelsea are the first reigning Premier League champions to concede three goals in their opening match of the next season. Collapse.

To mi připomíná dobu zpřed dvou let, kdy se podobný statistiky vytahovaly snad po každým kole.

A to by člověk řekl, že po krasojízdách Foxes a nás už se toho moc překonat nedá...

Reagovat
Azza

Pěkně Wolvesáci dneska proti Chelsea.

Reagovat
blade115

Mohamed Bouhafsi @mohamedbouhafsi

Info @RMCsport #Tottenham a transmis une offre de transfert à @ManUtd pour Anthony #Martial ! Offre refusée par United ! #MUFC

Co to ty slepice zkouší?...

Reagovat
DeformFCB

Kachna, proč by chodil do lepšího.

Reagovat
blade115

Právěže tohle jeden z úplně nejlepších zdrojů ve Francii, ne-li vůbec nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

*slepice

Reagovat
r.mrazik

Levy trochu trouba

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, to by bolo krasne keby ho niekto vyslobodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no to jo, Levymu bych neprodal ani Younga

Reagovat
iamek

Mourinho pred tydnem rekl, ze nikde nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Terrieeers..

Reagovat
vladis271

SPARTAK oléééé

Reagovat
vladis271

sry to malo ísť vedľa.

Reagovat
Spasitel

Som čakal drámu ale prekvapili hráči v prvom polčase hlavne kapitán Cahill zbytočný faul síce ten rozhodca bol premotivovaný a pískal proti nám všetko ale červená je obhájiteľná No čo už radšej stratiť s Burnley a prebudiť sa ako s konkurentom o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Standartky liverpoolu klasika Kloppa mam rad, ale ked trochu prestane byt tvrdohlavy bulo budem ho mat radsej.

PL som aj tak neveril skor to finale LM, kt. zas Klopp prehra lebo je to KLopp.

Inak dobre ze vo fante som sa vyhol obrancom Chelsea ci Arsenalu. O obrancoch LFC som ani neuvazoval

Reagovat
REPLIKATOR

Kalasova červená Ten kluk na to nemá.

http://www.dailymotion.com/video/x5wsgog

Reagovat
patas92

Úplný Cahill

Reagovat
Counter

Přirozená náhrada, tak proto si ho Chelsea pořád drží...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodně přísný.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak dva hráči by šli do jasné gólovky...

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhý aj išiel, mala byť výhoda, nie?

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Teoretik

nemá no

Reagovat
icemike

To je vůl

Reagovat
C-M@ster

Neměl moc komu a zamotal se.

Bude dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

už viem ako sa cítili fans Chelsea po polčase https://www.youtube.com/watch?v=nAdniWncWu4

Reagovat
h8_sfatto

Coutinho by měl hodně rychle vypadnout, celkově ty hráči PL by si asi i v Turecku zahráli lepší fotbal

Reagovat
Kokesh
Reagovat
frank

Reagovat
alcantara

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
vilp

Reagovat
Usty

to je super

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ZB 07

Reagovat
teenz

Reagovat
Grahf

to je ale hrozné, však tak už ani na dedinách nehrajú

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Walker zahrál parádně, zaslouženě MOTM.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Jj brousil tu lajnu neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Ani si nechcem predstaviť, čo by tam robil lepší Trippier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Podľa Kloppa rozhodnú o Coutinhovi majitelia.

To ma na jednu stranu naplňa zdesením na druhú stranu to môžu byť aj chytrý taktický ťah.

Reagovat
nani92

V čom to je chytrý taktický ťah?

Reagovat
vladis271

no, ak by ho nepredali, Coutinhov počiatočný hnev by mohol byť nasmerovaný na majitelov, nie na manažéra. Ale priznávam, že reálnejšia mi pripadá prvá možnosť.

btw. už máš prichystané kapesníky na budúcu sobotu večer?

Reagovat
minoLFC

tak kto iný, on povedal, že mu brániť nebude a Coutinho odísť chce

Reagovat
fenixLFC

okej, takze ho fakt chceme nahradzat lanzinim?

Reagovat
smazaný uživatel

To ani srnky netušia.

Reagovat
Usty

OT: Kde koukáte na Sky Sports? Já v HD dovedu najít vždycky NBC...

Reagovat
Zaschrona

Ja teda mam radsi NBC, hezky tam nahore blikaji vysledky vsech ostatnich zapasu, ve studiu o polocase i po zapase hned ukazuji goly, pripadne hned prepinaji na dalsi zapas po konci polocasu na tom hlavnim TV zapase. Proc uprednostnit Sky Sports?

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko lepsi komentar.

Reagovat
Usty

Komentář samozřejmě, ale víc mi na NBC chybí rozhovory s trenéry... Jo, technicky to mají zvládnutý bezvadně, poločasový gólovky cením, to se musí nechat. Ale třeba ve studiu jsou trubky. Když to srovnáš s Lampardem, Nevillem, Carragherem apod., je to k smíchu.

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem asi predevsim z ceskych fotbalovych prenosu celkem zvykly ten komentar a studia moc neresit, tak mozna i proto mi to NBC vyhovuje - navic Everton zase tak casto jako ty nejvetsi kluby v britske TV neni, tak to asi je dalsi duvod.

Ono taky letos mozna je problem s tim, ze jsem zachytil nejake zpravy, ze hodlaji vic resit v letosni sezone nelegalni streamy - dost mozna je vetsi problem prave s temi v britskych TV.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: menší zajímavost pro zdejší extremisty https://i.redd.it/bfg2ndh786fz.png

Reagovat
smazaný uživatel

Muslimstvo celoevropsky oblíbené

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

je to ještě z roku 2015, takže už by to bylo červený asi i na západě

Reagovat
smazaný uživatel

Tam uz pak musis pocitat s tim, ze desitky procent obyvatel jsou muslimove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

v cesku a na slovensku ziju strasni zadubenci, to je neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale přijde mi to spíš jenom tím, že se s těma lidma nedostávají do kontaktu a jenom čtou noviny o tom, jak někde nějakej černoch nebo muslim něco udělal. Je to škoda, ale moc se s tím udělat nedá.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Zaschrona

Mam pocit, ze to tim neni. Vietnamcu je u nas dost, zkusenosti jsou s nima celkem pozitivni - ale stejne v te statistice vychazime nejhur v Evrope.

Reagovat
icemike

Drogy, pašování, plagiátorství... Jj, pozitivní

Reagovat
Zaschrona

A Cesi tohle nedelaji?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to neco meni, ze to neni pozitivni?

Reagovat
smazaný uživatel

No, půjdou si od Vietnamců něco koupit, a pak je u přátel budou parodovat a dělat vtipy o žraní psů. A to jsou právě ty předsudky, kvůli kterým by je nechtěli přijmout do rodiny (o čemž v podstatě ty mapky jsou). A tyhle předsudky mají Češi/Slováci snad ke všem, protože jsou takhle asi vychovávání a zároveň se nedostávají ke styku s nikým jiným, než "se svejma".

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipy o žraní psů dělám i já a to mám mezi vietnamci několik přátel. Stejné vtipy (někdy včetně parodií) dělám i na ostatní mé známé jiných národností (rusové, ukrajinci, afgánci, syřané...), samozřejmě před nimi, jak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to beru. Záleží ale, jestli to člověk dělá z averze nebo prostě z prdele přímo před nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde hloupý popírat různorodost. Lidi jsou jiní. Někdo je černej, někdo bílej, někdo žlutej, někdo malej, někdo tlustej, někdo je muž, někdo ženská, bla, bla, bla.

Stejně tak hloupý snažit se nějakým způsobem vynucovat "respekt" pro určitou skupinu, ať už etnickou nebo specificky sexuálně orientovanou, protože respekt je věc, kterou si každá osoba dle mě má vybojovat sama. V ten moment je respekt skutečný, jinak se nedá ani o respektu mluvit, protože to je jen tolerance, často i vynucovaná.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to taky beru, každý začíná na nule a musí si "respekt" vybudovat. Ale chyba je v tom, když někdo odmítá toho člověka poznat na základě toho, jak vypadá na první pohled. Jak si může černý transsexuální muslim vybudovat respekt, když se s ním nikdo nebude chtít bavit, nikdo ho nebude chtít mít ve společnosti, protože jim prostě nesedí, jak vypadá? Když ho jenom nějaký Čech/Slovák z dálky uvidí, tak si hned bude přát, aby zemřel?

Jako neříkám, že sám nemám nějaké předsudky k různým typům lidí, ale pokud mi nějakým způsobem neškodí, tak si jich nevšímám. Pokud si chtějí promluvit, tak s nima promluvím.

Což ale neznamená, že budu chodit na nějaké gay pride nebo nevím co a slavit jejich "statečnost"

Reagovat
smazaný uživatel

Transsexualni muslim

Reagovat
smazaný uživatel

dej si to do googlu, fakt někdo takový existuje

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, aby ti lidi meli k tomu respektu stejnou startovni linii... co se zjevne nedeje treba jen na prikladu tech mapek.

Reagovat
smazaný uživatel

je to asi tak. Ked asiatov poznas len z filmov so Stevenom Seagalom, alebo obchodov na Slovensku, z ktorych mas negativny pocit uz len kvoli tomu smradu tam. A cernosi si tmavsi jak cigani takze musia byt horsi... Ja som napriklad tiez nemal moznost stretavat cudzincov, pokial som nesiel na vysku a teraz mam spoluziacku z Afriky a ako je trochu blba, ale naopak, ludia najma vyucujuci na nu chce spravit dojem.

Dalsia vec je, ze u nas sa fakt velmi dava priorita tomu co si o nas myslia susedia/rodina/ludia. Preto sa ludia nechcu nicim lisit, putat pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Se podívej, kdo u nás má volební preference přes 30%, jsme banda naprostejch kreténů.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat
kiwwi

to je mi jasne, kedze si jeden z nich

Reagovat
Zaschrona

No ja nevim jestli se da spojovat omezenost cloveka s otazkou jestli bys byl v pohode, kdyby tvoje dite melo vztah s cernochem nebo muslimem. Predpokladam, ze spousta lidi u nas to muze videt tak, ze takovy vztah v nasich podminkach pravdepodobne znamena vztah s cizincem a predpokladam, ze velka vetsina rodicu chce svoje deti a pripadna vnoucata mit pobliz, nekteri v tom muzou videt moznou jazykovou barieru atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si projdeš ten výzkum, tak to opravdu není kvůli tomu. Je tam i otázka, jestli by těm lidem vadilo pracovat s těmi etniky. No, hádej jak to dopadlo. Češi a Slováci fakt ve všem byli ti nejhorší

Reagovat
Zaschrona

Tak hlavni problem je v tom, ze jsme vetsinou skeptici ke vsemu a na vsechno kolem nadavame, ze jo. Na otazku prace s cizinci ti logicky vetsina odpovi negativne, protoze ta prace uz je na houby jen s Cechy a jelikoz vetsina lidi u nas tipuju pracuje jen s Cechy... pak to ma takove vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci (a asi aj Česi) skritizujú všetko a každého. Začína to už u susedov. Samozrejme, neplatí to vždy a je to hrubo zovšeobecnené.

Reagovat
kiwwi

> predpokladam, ze velka vetsina rodicu chce svoje deti a pripadna vnoucata mit pobliz

to snad plati na celom svete rovnako, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

to si snad nemuzes myslet vazne, ze je to z techto duvodu

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taky dost o tom, jestli si to vubec dovolis vyslovit. Tady s tim lide nemaji problem. Na zapade je to tabu.

Reagovat
Swarley

jj, tady jsme experti na p-čování na vše, ale nikdy s tím nic neudělat

Reagovat
Zaschrona

Tohle je ten pravy problem. Nebo... je to vubec problem?

Reagovat
kiwwi

alebo su proste len ludia na zapade tolerantnejsi, rozhladenejsi a hlavne sa s takymi ludmi stretavaju omnoho castejsie a chapu, ze su to taki isti ludia ako bieli krestania

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna o trochu, ano, urcite ano, urcite ne.

Reagovat
Kokesh

No nejsou. Jeden je cerny a druhy bily. Uz jen barva ti naznacuje, ze jsme rasove jini.

Osobne jsem zil chvili s cernoskou, ale nechtel bych mit proste cerny dite. To ze me dela presne co? Rasistu, xenofoba ci netolerantni osobu?

Reagovat
kiwwi

tak na to musíš prísť sám, prečo by si miešané dieťa nechcel

Reagovat
Kokesh

Tak to proste citim. Na to nepotrebujes nejakou brozuru nebo nazor ostatnich.

A jestli jsou podobne pruzkumy relevantni, proc obvinovat lidi za to, ze to tak citi? Kvuli tomu ze jina stat to ma jinak?

Reagovat
kiwwi

akoze cítiš co? že nechceš malého Negra alebo ze nechceš malého Černoška lebo by ho rasisti sikanovali, alebo sa ti nepáčia tmavi ludia?

Reagovat
Kokesh

Jak myslis, ze tyhle pruzkumy vznikaji? Ze ti nekdo napise 10 strankovou esej, proc zrovna nechce mit cernouska v rodine? Nebo proste reknou ne a 80% lidi ti ani nerekne duvod?

Mame neco v sobe zakorenene, nikdy jako treba Francie nebudeme. Proste to tak citime...

Reagovat
kiwwi

jj, na styl "niesom rasista, ale..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Má to viac premenných. Geografická poloha, historické povedomie, vplyv neomarxizmu a médií dlhé desaťročia, tabuizovaná téma, o kt. sa ľudia boja hovoriť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

tak na slovensku ked sa povie cernoch tak podvedome si to hned spojis s ciganmi a na vychode duplom

Reagovat
vladis271

Podla mna je aj palo cigan.

Reagovat
patas92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Židy #přijímám

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Milan.B

finsko zaujimave, cerny im nevadi , moslima nepusti

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
havrys99

Reagovat
Zaschrona

Z tehle mapicek v podstate vychazi, ze extremista je u nas nekdo trochu jiny nez ve vetsine jinych evropskych zemich. Hlavni proud je jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyžtak celý výzkum je zde - http://www.equineteurope.org/IMG/pdf/ebs_437_en.pdf , jsou tam i výzkumy ohledně LGBT diskriminaci. Slovensko je, k mému překvapení, ještě horší než Česko snad ve všem, co to zatím čtu

Reagovat
smazaný uživatel

Co tě na tom překvapuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím všechny slováky co jsem osobně potkal byli strašně v pohodě. Na Slovensku jsem nebyl, ale měl jsem prostě pocit, že slováci jsou ti víc "chill" z nás dvou

Reagovat
kiwwi

tak prave ti co idu do zahranicia su vacsinou viac rozhladenenjsi a viac v pohode ludia...prid na nejaku dedinu na vychode a ukaz im cernocha a budu vytahovat lopaty lebo si budu mysliet ze dosiel nejaky satan (prehanka, ale niekedy sa tam proste tak citim)

Reagovat
Teoretik

A tím že budeš nějakému vidlákovi říkat, že je hloupější než zcestovalí lidé (tedy zřejmě ty), tak se ještě více zakonzervuje. Bude liberálnější lidi z města považovat za namyšlená hovada a nakonec zvolí Trumpa Ty jsi taky příčinou té "omezenosti".

Reagovat
kiwwi

nikomu to nehovorím, snažím sa im naopak trpezlivo vysvetľovať veci ale vždy skončím s označením ovca... ale. rátajú sa aj malé krocky

Reagovat
EXoRcIsT

zase nerob z dedincanov dementov

Reagovat
kiwwi

sam som. dedincan z východu... hovorím o. svojich skúsenostiach keď. sa s tými ľuďmi bavím.

Tých ktorí majú také názory. je naozaj viac ako v mestách.... A takto je to. všade nie len v československu

Reagovat
EXoRcIsT

ktora dedina ?

Reagovat
EXoRcIsT

kiwwi z ktorej casti slovenska pochadzas ?

Reagovat
kiwwi

vyššie ti odpovedám... A áno, neďaleko mame ciganski osadu a chodil. som. s. ciganmi do školy

Reagovat
Milan.B

bitky 2 vs 30ti... stare casy

Reagovat
vladis271

Reagovat
Teoretik

už jsem tě chtěl seřvat za nějaké nekvalitní mapy bez kontextu

Reagovat
Gunner14

Pěkně se reprezentujeme

Reagovat
vladis271

strašná diera toto.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

štatistiky vycucané z prstu

Reagovat
Godwinson

Konecne neco pozitivniho

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne pozitivni zprava.

Reagovat
vodka

ta německá výškařka se jménem jungfleisch

Reagovat
Whitemedia

a Inika McPherson

Reagovat
Mates_Matesović

Tu potkat v noci, tak se poseru strachy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Levchenko

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Gunner14
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Miguel19

Vadlejch

Reagovat
Whitemedia

Železný vypadá znuděně

Reagovat
Miguel19

Farah

Reagovat
Swarley

škoda, ale z mého pohledu fakt o nic menší legenda než Bolt

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, stále na 1. strácame 2 body.

To dáme, len treba dávať aspoň 5 gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych tomu 3 zápasy a budete první.

Reagovat
Swarley

Wazza

Reagovat
Whitemedia

Levchenko paráda

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ale musi to byt trochu frustrujici soutezit pouze o 2. misto za neporazitelnou kralovnou

Reagovat
Whitemedia

Pro mladou holčinu, která o tolik překonala svůj osobní rekord právě na MS, to zase tak frustrující nebude

Reagovat
TheTopFootbaler

Jj, taky jsem fandil po vypadnutí Hrubé...

Reagovat
iamek

Aurier se pry dohodl s manche na 5 letem kontraktu. Snad to klapne

Reagovat
Godwinson

A ktery z manchesteru "vyhraje" tenhle jackpot?

Reagovat
Whitemedia

United

Reagovat
Godwinson

To jim preju

Reagovat
iamek

Diky. Snad to dotahnem.

Reagovat
Godwinson

Snad jo, no

Reagovat
Whitemedia

Ale tak on není špatný hráč ne? Jen úplně vylízaný, takže do té jejich party zapadne

Reagovat
iamek

Na hristi bestie, ale v soukromi vypatlany curak. Jose si ho uz veme pod sva kridla. A hlavne hraje dobre na LB a RB.

Reagovat
Miguel19

No vypatlaný čurák je i na hřišti.

Reagovat
iamek

216 zapasu a dve redky. Jedna prima a jedna po dvou zlutych.

Reagovat
Miguel19

Tak já "ke hřišti" počítám i to urážení trenéra a spoluhráčů či nevhodná gesta k fanouškům.

Reagovat
iamek

Jo takhle. Tak tohle pochopitelne bude muset v MU vynechat :-) .

Reagovat
Miguel19

Tjn, urážek Jožka By hodně rychle skončil..

Reagovat
nani92

emocie k futbalu patria, my odpúšťame

Reagovat
Miguel19

To my víme.

Reagovat
Counter

Někteří odpouštěli hozenou kopačkou třeba

Reagovat
nani92

https://www.youtube.com/watch?v=8YT7x0YAlIE ..tak Moslimovia sú troška agresívnejši v tom, to je pravda, ale nakoniec mu odpustil a po zápase si podali ruky

Reagovat
vladis271

Preco si mi neodpovedal hore? Mas stiahnutu ritku?

Reagovat
nani92

nebudem sa na tlačovej konferencii o PL venovať FL

Reagovat
vladis271

Ani si nebol pod FL. :(

Reagovat
nani92

prepáč, ešte som nestihol predýchať, že po 2 rokoch sme preradili najhoršňích hráčov v historii Slovana do Béčka

Reagovat
Swarley

on hrál někdy levýho beka?

Reagovat
Godwinson

Neni, podle me upadl, ale tam mu muze pomoci zmena prostredi. V sobe to ma. Ale malokdo by takovyho zmrda chtel v tymu, no.

Reagovat
iamek

Za silne PSG zvladl snad 30 zapasu a to jeste byl na APN a mel nejake zraneni. Navic 24 je fajn vek. Pokud dostane rozum, tak to za 25 mega muze byt fajn posila.

Reagovat
vrabejka

Taky doufám

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

ja by som bol v klude, on ma stale zakazany vstup do UK.

Reagovat
nani92

to budeš mať o rok aj ty

Reagovat
mithro

ja uz toho na kraji obrany moc aj tak nezahram

Reagovat
nani92

tam zahráí každé jelito..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Známkování za dnešek:

Ederson 7

Walker 9

Otamendi 8

Kompany 7

Stones 7

Danilo 7

Fernandinho 7

KDB 9

D.Silva 8

Kun 8

Gabriel 8

Sané 7

Sterling 8

B.Silva nehodnocen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme koukali oba asi na úplně jinej zápas.

Reagovat
mithro

Reagovat
El Cid z City

moc vyskové, 9 zaslouží jen walker, zbytku ubrat po jednom..loni by tenhle zápas skončit plichtou, nula v zadu super, obrana při brejcích soupeře byla o level výš než loni

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana bola vyborna

Reagovat
Miguel19

Kaveh Solhekol‏

West Ham winger Sofiane Feghouli flying to Turkey tomorrow to sign for Galatasaray. West Ham still in talks to sign William Carvalho

Reagovat
blade115

I toho Carvalha bych bral radši než Drinkwatera... Nebo Kondogbia, už za nás dal i gól a stojí jen 25 mega éček, ach jo.

Reagovat
Miguel19

Carvalha nechci ani v takové krizi. Strašnej hráč.

Reagovat
blade115

Já si ho pamatuju jen jako to hypované dítě, za kterého už v devatenácti chtěli dávat tenkrát závratných 45 mega... Ale možná právě proto je kravina se o něj zajímat.

Reagovat
Whitemedia

Carvalha nikdy, to raději průměrný Drinkwater

Reagovat
Whitemedia

Frydrych

Reagovat
Whitemedia

JE TO TAM!!!

Reagovat
Miguel19

Oštěp nám docela jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

MOTD kedy ?

Reagovat
Counter

23:30

Reagovat
vrabejka

Vedu ve fantasy ligu Šéf

A to mi Lemina vůbec nehrál a Courtois moc nepodržel

Reagovat
smazaný uživatel

co si dal triple kapitana?

Reagovat
vrabejka

Kapitán Aguero, podrželo naše trio Firmino, Mane, Salah dobře zabodovali i Keane, Baines a Luiz :)

Škoda že nehrál Lemina myslel jsem že má jasný základ.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Lemina absolvoval s týmem tak 2 tréninky. Těžko bude tak brzo v základu.

2) Pravděpodobně bude hrát s Romeem v double pivotu B2B/DM, takže žádný zázračný body nahrávat ani nebude. Koukal jsem a podle TM má za 110 zápasů 5+1 a naopak 14 žlutých karet. To je přesně hráč, od kterýho by ses měl držet ve fantě dál.

Reagovat
smazaný uživatel

no trio firmino, mane, salah bombove, len tam som nevedel ako to bude klopp pripadne rotovat kedze sa bude hrat aj Europa

Reagovat
smazaný uživatel

musí hrať Couts na krídle, prípadne jeho náhrada, prípadne by mohol prísť Lanzini, aj keby neodíde, lebo odíde budúci rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini na to ma? ja ho moc nasledovaneho nemam iba ho mam zafixovaneho, ze je tusim casto zraneny

Reagovat
Hokaido

Je to Coutsova o trochu méně vyzrálá kopie, nejspíš by na to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tiez juhoamerican, to by zas bolo srandy po par rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kľudne nech príde niekto iný, ale hlavne nech sa presadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trener Huddersfieldu na mna posobi ako velky sympatak

Reagovat
Koubic_

Krása pohledět

https://goo.gl/JK9Pnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, nabidnout za Martiala 25 mega je hodne smesny, ale Inter nabidnul hostovani s opci

Reagovat
Miguel19

Pičo Bolt, to je konec kariéry jak lusk

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Minister

Reagovat
nani92

what happened?

Reagovat
Swarley

hamstring

Reagovat
Counter

V půlce běhu mu lupl zadní stehenní sval.

Reagovat
fabec1222

rovnou do domova důchodců

Reagovat
vrabejka

Jakoby nestačilo že prohrál s podvodníkem Gatlinem

Reagovat
Teoretik

Bolt

Reagovat
Whitemedia

tvle Bolt

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole co tam šaškoval ten Brit? A zrovna před zraněným Boltem

Reagovat
smazaný uživatel

vyhral?

Reagovat
nani92

bude nejaký streamik na MOtD?

Reagovat
bbbauch

http://tvcatchup.com/watch/bbcone Nebo klasicky filmon, ale tam uz jede jenom 240p.. tohle je lepsi snad

Reagovat
nani92

23:30?

Reagovat
bbbauch

cas udelat popcorn, tak utikej

Reagovat
bbbauch

I kdyz dneska by to mozna bylo spis na kakauko

Reagovat
bbbauch

Konecne zas MOTD

Reagovat
iamek

25 za Martiala

Reagovat
vrabejka

Moc no půlka by vám měla stačit

Reagovat
Infernoqt

za minulou sezonu určitě

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto dobe by tolko za neho nestacilo ani keby si dal 5 vlastnych golov a 5x prestrelil branu z metra

Reagovat
vladis271

To fakt ponukli? Neberim :D

Reagovat
iamek

Inter dokonce hostovani s opci

Reagovat
mithro

v ramci dealu pre Perisica.

Reagovat
nani92

a nie nahodou 25 + Rose?

Reagovat
smazaný uživatel

no scam good porn on www.hotgirlstube.ru threesomes orgy black cocks in white vaginas interracial gangbang man cuckolded into black fucking white wives incest family swingers transexuals fighting orgy actor Lubos Dufek star fucking big penis wife swap asian league blacks facerape white supremacist orgy bbw

Reagovat
Gunner14

Todle všechno a anál nikde?

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Counter

MOTD 20 minut zpoždění kvůli atletice.

Reagovat
Gunner14

však tam je nějakej ocas v řetězech

Reagovat
Gunner14

ty vole USA to je nějaká Michael Bay vesnička?

Reagovat
Counter

Jde o to, že atletika se protáhla, takže tyhle zprávy už jedou v časovém skluzu.

Reagovat
Usty

ideál

Reagovat
Whitemedia

a kvůli Trumpovi

Reagovat
Counter

Je to prostě kazisvět.

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

A ja som mu tu Barcu zelal, buduci rok.

Ale LFC by to este mohol skusit teraz na Van Dijka ci este Keitu. Now or never

Reagovat
kiwwi

Barca cita eurofotbal now or never

Reagovat
Counter

1st MOTD running order of the season: Che/Bur, CP/Hud, Wat/Liv, Ars/Lei, Bri/ManC, Eve/Sto, WBA/Bou, Sou/Swa

Chelsea jde první, její fandové musí mít radost!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Chci se vlichotit Swarleymu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som fanda Chelsea, ale tesim sa tiez doteraz som si este nepozrel ani highlighty

Reagovat
stiflerovamama

hodte este nejaky link na MOTD prosim, ten hore nejde

Reagovat
stiflerovamama

hodte este nejaky link na MOTD prosim, ten hore nejde

Reagovat
Svatej
Reagovat
Whitemedia

Pořád jsem neviděl, za co Rudiger dostal žlutou kartu

Reagovat
fantomas

Cesc Willian je ale vynikající hráč, jeho styl vedení míče fakt žeru.

Reagovat
Whitemedia

Cesc je dement no, s Luizem v záloze nám bude líp

Reagovat
kiwwi

ja fakt nerozumiem tomu, preco vela nasich fans nadavalo, ked sa spajal s nami...lepsie kridlo sme nemali uz ani nepamatam

Reagovat
fantomas

On je obecně dost nedoceněnej no, sám mi dlouho "unikal".

Reagovat
Counter

První kolo a Dyche už klasicky nemá hlas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Lol, Burnteke klasik.

Reagovat
Counter

Lössl parádní výkon, pěkně Terriers podržel

Reagovat
Whitemedia

Mounié vypadá dost dřevěně, ale stejně zvládl dát dvě branky a měl dvě další velké šance

Reagovat
Godwinson

Je dobrej, docela jsem mu věřil, tak snad tak bude pokračovat

Reagovat
Hokaido

Okaka to samý. Vůbec nevypadá jako fotbalista PL.

Reagovat
Counter

Právěže přesně vypadá jako fotbalista PL. Urostlý útočník výborný ve vzduchu...

Reagovat
Hokaido

Dobře, tak nevypadá jako fotbalista/sportovec, ale jako security z Walmartu. Ale ve Watfordu to asi nebude problém, viz Fat Drake.

Reagovat
pepinho2

Tak takovej Deeney..

Reagovat
smazaný uživatel

Fat Drake

Reagovat
Hokaido

Wagnera strašně žeru. Nemyslím si, že někdy v posledních letech přišel do PL z Champu zajímavější trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

heh, Wagner i love the smell of napalm in the morning

Reagovat
Counter

Konečně pořádný fotbal

Reagovat
r.mrazik

Slepice....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik za něj reálně můžete chtít? Cokoliv nad 35 je s jeho loňskýma výkonama totální blbost. Já bych nad 30 nešel. První otázka ale asi zní, jestli ho vůbec chcete prodávat. Každopádně podle mě to není špatný nápad a za pokus to stálo.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že jste za něj dali 50 je hezký, ale abyste ho za 50 zase prodali, tak by nesměl dát vloni 4 góly v lize...

Reagovat
Swarley

x let nám neprodají ani hovno a teď by chtěl Martiala pod 50...jako doufám, že je naše vedení normální a automaticky vás posílá do hajzlu...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy jste od nás taky nikdy nechtěli Chadliho, že jo...(neříkám, že jsou to stejně kvalitní hráči, ale mají v týmu zhruba podobnou pozici). A piče odkud jste vzali Carricka a Berbu? Od vás nepřišlo ani hovno a slintáte jen nad našima nejlepšíma hráčema.

Reagovat
Swarley

Levy nám taky od dob Berbatova neprodal a neprodá nic...jenom ne do MU, radši míň peněz od Realu než do MU...

hele já bych vám klidně i někoho prodal, ale říkal bych tomu tottenhamská přirážka...normální cena hráče + 50 mega liber...takže to nejlevnější, co od nás můžete nyní koupit, je Young za 50 mega liber...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, ale vy jste jak malé uražené děcka. KAŽDÝ tým prodá raději o něco levněji hráče o kterého nechce přijít mimo ligu než dráž rivalovi. Hele v klidu, já myslel, že to vychází z toho, že neoslnil a potřebujete se ho zbavit, abyste koupili za 500mega Griezmanna. Nejsem tak naivní, abych si myslel, že vás dokážeme umlátit prachama, abysme získali hráče, kterého si chcete nechat. Na to jsou tady jiní, včetně vás.

Reagovat
Swarley

však si takové obchody klidně dělejte, ale pak musíte očekávat následky...není to o urážení, je to jednoduchá akce a reakce...žádný sorry bro, vždyť víš, to je přece pochopitelný...totálně nasrat, to je zase z naší strany v tuto chvíli pochopitelný...

a z mého pohledu to fakt není ani o tom, že ho nechci prodat...to je jedna část problému, ale možná ta podstatnější je, že by se měl někdo prodat konkrétně vám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já bych vám Sissoka za správnou cenu možná prodal.

Reagovat
Swarley

tak to můžeme vyměnit za Younga...a já myslím, že to je ten nejreálnější deal, který se teď může mezi náma stát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A netýká se to jenom vás. Modrić šel tay raději do Realu za 30 než do Chelsea za 40, tak nevím co furt kvičíte. Jako chápu, že při představě, že jste si od nás vzali Modriće a Bale, vám ještě teďka stojí péra, ale holt to kurva furt není Martial. A jo, Kane nebo Alli k vám fakt nepůjdou ani za sochu SAFa vytesanou do černého diamantu.

Reagovat
Swarley

dřív nebo později vám stejně utečou a klidně si je zase prodávejte ve Španělsku, ale pak fakt neočekávej nějakej rozumnej obchod z naší strany...vždyť to přece nedává smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už tomu rozumím. My vám pošleme Kane za 80 a můžeme se těšit na steal století v podobě neprosazeného squadplayera za 50. Vám to dobre jebe.

Reagovat
Swarley

za Bale jsme nabízeli minimálně stejně jako Real, takže fakt nepodáváme nějaké směšně nízké nabídky (což je třeba teď zrovna váš případ)...hodně zdrojů pak přišlo s tím, že jsme dokonce nabízeli víc než Real a jediný důvod, proč to bylo zamítnuto - jenom ne do MU, mimo ligu, do Realu...

ok, ale snad víš, co v budoucnu můžeš čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok takže Kane za 120 a Martial za 50. No furt v tom pro nás nikde nevidím žádnou výhodu, tak bude nejlepší pokračovat ve vzájemných obchodech jako doposud.

Reagovat
Swarley

a jako co teda chceš? nic nám neprodat a když by se mohl tak trošku nabízet steal mladýho nadějnýho borce, který neměl nejlepší sezónu, ale očividně to v sobě má, tak jsme č-ráci, že vám ho nechceme prodat za směšných 35 mega liber? a ještě mi říkáš, že mi jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že jste čuráci. Jen píšu svůj názor ohledně toho, kolik si myslím, že je teď racionální za něj zaplatit. Vy tady hážete jeden smajl za druhým, ale nějakou cifru jsem od vás zatím nedostal. Za 50 bych koupil jen hráče, o kterém budu na 99% přesvědčený, že potáhne tým, ne dvojku do útoku, případně hrota který bude muset hrát většinou křídlo. Celý ten rumour je asi jedna velká pitomost, když tak nad tím uvažuju, ale prostě bych z vás strašně rád dostal, že za neprosazeného hrota, který ne zrovna úspěšně alternuje na křídle chcete 50 mega a pak už můžu jít konečně spokejeně spát.

Reagovat
Swarley

z mého pohledu to není o částce...já ho nechci prodat, nevidím důvod...jedině, že bude chtít odejít, pak by se to muselo řešit jinak...ale rozhodně vím, že bych ho konkrétně vám prostě neprodal, kvůli té naší společné historii přestupů...to by vaše nabídka musela výýýýrazně převyšovat tu druhou nejvyšší a to vy prostě stejně nikdy neuděláte...takže z mého pohledu je Martial k Vám za všech okolností neprodejný...

ale já o tom nerozhoduju, takže je možný všechno...

Reagovat
vodka

to, že hrál loni docela prd neznamená, že by mu měla nějak klesat cena, když záblesky, že to v něm je ukazoval furt + odehrál hodně solidní přípravu. to je prostě jenom o tom, že se musí chytit, nabrat trochu sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

V poho, však já neříkám, že je shit. Já ho mám celkem rád a věřím, že v něm je víc než zatím ukázal. Ale za 50 koupil Arsenal Lacazetteho a to mi snad nechcete tvrdit, že jsou stejně hodnotní hráči. Ok, trh je zkurvený, ale odsaď podsaď. Ostatně za kolik šel od vás Welbz? To mi přijde jako celkem podobný případ, jen jste za něj prostě nevysypali 50m raketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vsech ostatnich klubech kdyz hrac hraje picu, cena klesa. Si myslete co chcete, ale kdyz prijde nabidka na hostovani s opci z Interu (ani mu neverej natolik, ze by ty prachy dali rovnou), ten hrac na tom proste aktualne neni dobre. Jestli neni na prodej a nehodlate si snizit ztratu z toho, kolik jste preplatili, ok. Vic nez co jste za nej dali vy vam nikdo neda, protoze za to ten hrac aktualne nestoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
oddy

Chceš mi říct, že byste takovýho Alliho nebo Kanea příští rok prodali za méně než letos, kdyby se jim tahle sezona nepovedla?

Reagovat
smazaný uživatel

Chci ti říct, že bychom zřejmě dostali nižší nabídky než letos.

Reagovat
r.mrazik

Inter to tak udelal kvuli FFP...

Reagovat
smazaný uživatel

To si namlouvej, v Itálii to takhhle dělají s hráči, u kterých je riziko, že flopnou

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
CubONE

Nie, robil to kvoli FFP.

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Naopak bych jim slušně odpověděl a poslal protinabídku, že za Alliho a 15 milionů k tomu bude deal, aby Levy ochutnal svojí polívčičku.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik?

Reagovat
kiwwi

not for sale

Reagovat
smazaný uživatel

čímž je pak celá diskuse k ničemu, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Spurs a Interu si to zřejmě nemyslí.

Reagovat
kiwwi

a prave preto su obe vedenia na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme za Martiala takovou dardu nezaplatili, tak nevim, jaké vedení je tu k smíchu

kiwwi t+x minut

[koment zmiňující Sissoka]

Reagovat
kiwwi

vedenie ktore zaplati za supertalent 50m vs. vedenie, ktore si mysli, ze ten isty supertalent moze od konkurencneho timu kupit za 30 (zvlast v dnesnej dobe)

tak ja mam v tom jasno, ktore vedenie je k smiechu

Reagovat
smazaný uživatel

nj, supertalent

Reagovat
kiwwi

snazis sa dostat v trapnosti na uroven vasho vedenia?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, jenom se narozdíl od vás nesnažim z hovna udělat bič.

Reagovat
r.mrazik

Reálné si můžou slepice hodit v kurníku mašli...nemá smysl psát nějakou částku

Reagovat
smazaný uživatel

Necháme to raději na vašem vedení, ju?

Reagovat
r.mrazik

No vsak rikam,ze Levymu ani nezvedli telefon...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty z nás máš ale hrozný mindrák nebo jinak nechápu tohle tvoje věčné nezvládání ohledně Spurs.

Reagovat
r.mrazik

Jojo...zrovna ja a zrovna ohledne slepic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepamatuju si od tebe jediný koment na adresu Spurs, který by neobsahoval urážku, výsměch nebo opovržení. To i já jsem schopný napsat občas něco normálního na adresu Arsenalu nebo Chelsea. A to nevím o tom, že by Spurs a United byli nejací rivalové. Tak si říkám jestli to nebude tím, že poslední dvě sezony nám v lize čumíte na záda dalekohledem...

Reagovat
r.mrazik

Mne jsou slepice sumak...nejak nevim,ze bych prskal nejak vic...maximalne na vetsinou vymyty fanousky,co tady jsou a je jich mraky

Vzhledem k tomu,ze za Diera delal Levy zas drsnaka a pak zkusi marťu za takovy drobny,je pocinani slepic idiotsky

Ale pak to tady vztahuj na muj mindrak z nebesky uspesnyho klubu co zas vyhral houno

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...no za stopera ajaxu nabizeli vic...no kreteni,pokud to byla pravda

Reagovat
nani92

ver mi, zo Spurs majú mindrák maximálne fanúšikovia Spurs

Reagovat
icemike

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Reagovat
nani92

ty vole, ak tu prvu vetu myslíš vážne, tak ako je možné, že ste Walkera pustili za 50 a nedali ho za 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Walker lepší hráč než Martial?

Reagovat
Hokaido

Máš pravdu. Momentálně nemá moc velkou cenu, ale i díky tomu ho ManU na 99% neprodá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, já jen hodnotil racionálnost naší nabídky a o kolik bych jí případně zkusil zvednout. Že ho neprodají je věc druhá.

Reagovat
Hokaido

Nemyslíte, že 343 už může být přečtený? Po Contem ho v PL hrálo docela dost týmů (Arsenal, Spurs, něco 3xx pak hrál třeba Watford, WBA, Live a další). Přijde mi, že už se na nás týmy dokáží daleko lépe připravit, eliminovat silný stránky a naopak využívat slabý. Možná je čas na změnu a teď to vypadá na vhodnou chvíli, vzhledem k marodce.

Tibo-Azpi, Christensen, Rudiger, Alonso-Luiz, Kanté- Morata, Willian, Moses-Bats

Reagovat
Svatej

Hmm to spíš nějakej návrat ke klasickýmu 4-3-3 bez Batse. Problém je, že ve čtyřčlenný záloze Alonso vypadal pěkně mizerně.

4-4-2 s hazardem vedle Moraty by možná nemusel bejt úplnej průser, popř 3-5-2 až se vrátí bakayoko. Stoperů (a celkem kvalitních ) máme hodně, byla by škoda je odstřelit a vzít Alonsovi a Mosesovi jejich nově nalezený ideální posty.

Reagovat
Svatej

+ Azpi se mi na klasickým bekovi líbil jen dozadu. On dopředu fakt moc neumí a v jakýkoliv 4členný obraně by to bylo zas vidět.. Jemu ten stoper taky celkově sednul.

Reagovat
Svatej

4členný obraně vypadal Alonso mizerně*

Reagovat
icemike

To soudís podle dneška?

Reagovat
Hokaido

Ne, jen podle včerejšího zápasu samozřejmě ne.

Reagovat
spider_8

Mně to přišlo už na konci loňský sezony, že se soupeři konečně naučili, jak nás mají presovat. Ale taky jsem to trochu přičítal naší únavě, vždyť jsme odehráli celou sezonu s jednou jedenáctkou. Jakkýkoliv úvahy o změně rozestavení jsou teď ale celkem zbytečný, když máme 13 hráčů. Na to je nejdřív potřeba mít plnohodnotný kádr a ne tohle torzo.

Reagovat
Hokaido

Taky mi to tak už loni přišlo. A navíc nás porazil Arsenal !! dvakrát !!, to už je jasnej wake up call.

Reagovat
vrabejka

Barcelona are preparing to break the £100M barrier as they make a third attempt to lure Liverpool into selling Coutinho.

( Express )

Liverpool are understood to rate Coutinho nearer to £145M which is likely to price out even Barca’s budget.

( Express )

Jurgen Klopp wants £60M-rated Lorenzo Insigne if he has to replace Barcelona target Philippe Coutinho.

( Mirror )

Liverpool boss Klopp has long admired the 26-year-old playmaker, who scored 20 goals from midfield for Napoli last season.

( Mirror )

Jurgen Klopp wants £60M-rated Lorenzo Insigne if he has to replace Barcelona target Philippe Coutinho.

( Mirror )

Juventus are reported to be lining up a £23M offer for Can, with the midfielder in the final year of his current deal.

( Mirror )

Emre Can is demanding £100,000 a week – but Anfield sources say other contractual demands have made negotiations stall.

( Mirror )

Reagovat
smazaný uživatel

Svině Dawson

Reagovat
Whitemedia

*Pawson

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kvasha16

do pici aj s futnalom pojebnym

Reagovat
kvasha16

len tolko som chcel pvedat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

J-Rod i Abraham se uvedli slušně

Reagovat
Svatej

Jo ? Paráda, snad si ten základ udrží, to by bylo naprosto fantastický

Reagovat
Counter

Až se vrátí Llorente, na lavičku může jít i tak.

Reagovat
Whitemedia

Tammy měl tu hlavičku proměnit.. Swansea každopádně mělo z prdele kliku

Reagovat
Rišty

level vidlákov

Reagovat
r.mrazik

Slusny hasici

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rssa

Skoda, prvni zapas je vzdy loterie. Kazdopadne vyrovnavaci branka jasny ofsajd, ktery se dal dokonce posoudit dvema zpusoby. Tady rozhodci jednoznacne pochybil i kdyz to mel krasne viditelne.

Nase braneni rohu a standardek, smrt a zemska rotace, to jsou 3 veci, na ktere se da vzdy spolehnout....

Reagovat
kiwwi

co znamena jasny ofsajd? Ved to bolo prinajlepsom par centimetrov

Reagovat
iamek

V superpoharu poustet, protoze byl tesny. Vcera byl samozrejme jasny

Reagovat
Rssa

Superpohar jsem fakt nesledoval, ono zapas MU - Real neni pro me vubec lakavy

Reagovat
Rssa

Kdyz pominu to, ze carovy musel videt pri pohybu strilejiciho hrace Britose, ktery uz stal v ofsidu, tak i braneni ve hre brankari se musi povazovat jako ofsajd, ne?

Reagovat
kiwwi

> carovy musel videt pri pohybu strilejiciho hrace Britose

h?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme podepsali toho Martiala?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial citam len o aktivovani klauzuly Isca.

Reagovat
Bayern +

100. pre West Ham United

Reagovat
Bayern +

*1000

Reagovat
spider_8

Koukal jsem na MoTD a ta Cahilova červená prostě není červená. Za prvé toho hráče podrážkou vůbec netrefil, za druhý i kdyby trefil, tak to bylo v tak malý rychlosti, že by mu stejně nic neudělal. Bylo vidět, jak ještě před tím skluzem ztratil rychlost a v podstatě do toho šel jen z odrazu. Ok, vypadalo to blblě, ale to je asi tak všechno. Kdyby se za tohle pokaždý dávaly červený, tak se dohrává v 8 lidech na obou stranách. Navíc ve 13. minutě, prostě fucking disgrace

U Fabregase je to něco jinýho, tam to naopak mohlo být i na přímou redku.

Reagovat
Usty

Ale notak... podrážka nahoru, prakticky ani nešel do míče, to je červená all day long. Že to bylo ve 13. minutě jen dodává Pawsonovi kredit za odvahu. Ten si sice hlavně v závěru zase zkurvil, ale klíčový rozhodnutí zvládl.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená.

Reagovat
Jerichoo

jasná červená, mal šťatie že mu nezlomil nohu

Reagovat
cristiano.K.

Naše obrana je něco příšernýho, opět dva goly po rozích. Wijnaldum nebyl v první půli vidět a v té druhé posral dvě situace, po kterých nebereme body. Nejdřív sám na vápně zbrkle přestřelí, pak hlavičkuje jak lama a dostaneme kvůli tomu gol z ofsajdu (at už pro boha začne fungovat to video!)

Jsem ale nasranej především na hráče, protože jsme uplně v klidu mohli dát pět-šest golů a klasicky přišel trest. Mignolet je příšerně nejistej, ty goly bych mu nevyčítal, ale jeden výhoz mimo, dva odkopy mimo, v podstatě nic nechytil a dostal tři goly. Dal bych šanci Kariusovi.

Salah byl sice zbrklej, ale i tak dal gol a při faulu na něj se kopala penalta, takže bych ho hodnotil rozhodně kladně. Chyběli nám Coutinho a Lallana,což prostě muselo na té kreativitě být znát.

Jinak zdravím Swarleyho, "prý máme slabou ofenzivu" Všichni tři ofenzivní hráči si připsali gol, Firmino ještě áčko, Salah vybojoval penaltu a Mané byl nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zdravím Swarleyho, "prý máme slabou ofenzivu"

Reagovat
fenixLFC

salaha by som rozhodne kladne nehodnotil aj napriek golu a penalte. v druhom polcase hral neporovnatelne lepsie ale ako pises, palil na co prislo. okrem tej golovej hlavicky navyse branu ani neohrozil kedze ju tusim ani raz netrafil

Reagovat
cristiano.K.

z pěti střel trefil bránu pouze jednou, dát ještě jeden gol, tak by byl hvězda utkání. On se do těch šancí umí dostat i tu první si vybojoval sám, zkus bejt objektivní trochu.

Reagovat
fenixLFC

Pred prestupom som tvrdil ze je to hrac po vapno a bol som tu strasne zjazdeny za to. Prvy zapas to de facto potvrdil. Netvrdim ze sa to nemoze zmenit ale tento zapas zatial tomu nahral

Reagovat
tomasinho

Hráč po vápno, co dal gól skoro v každém zápase, ve kterém nastoupil. Ty vole, ty seš neskutečnej případ fakt. Místo abys uznal, žes plácnul naprostý hovno, tak hledáš úplně nesmyslné a neexistující záminky, abys to potvrdil. Fakt tě absolutně nechápu.

Reagovat
fenixLFC

jj z piatich sanci trafil raz, spalil minmalne jednu stopercentnu lozenku, inak sa len zastreloval..ale ked poviem ze okrem jednej sance vsetko palil tak som placol uplne hovno, fajn

Reagovat
tomasinho

Ne, plácl si hovno, že je to hráč po vápno. A teď se do snažíš nějakými dalšími sračkami obhájit. Hráč po vápno se ti nedostane ve vápně do 5 šancí. Jasně, spálil nějaké šance, ale kdo je taky nepálí, Firmino pálí, Suárez svého času pálil jak nikdo jiný.

Já se schválně podíval, měls tady nablito na něj o poločase, pak udělal 2 góly a stejně brbláš. Jasně, mohl hrát lépe, má mezery, ale ty vole ty z něj děláš na sílu nějakého průměráka jenom proto, aby sis obhájil, žes před jeho přestupem napsal z neznalosti na něj naprosté nesmysly. Asi pořádně nechápeš pojem hráč po vápno.

Jak to tak vidím, on i kdyby v zápase dal 2+2 a spálil k tomu 3 šance, tak ti to bude málo. Protože musíš si nějak prosadit tu svoji a napsat si, já jsem to říkal, já jsem měl pravdu. Jako sorry, ale je to prostě od tebe totální úlet. Ale co už, nic jiného bych ani nečekal.

Reagovat
fenixLFC

Jj hlavne ked zarubal tu prvu sancu tak tych komentarov ze takto si ho pamataju tu bolo viac. Presne tak si ho pamatam dostat sa do sance dobtedy vyzera skvelo ale potom ako keby vypbe. Tak si ho pamatam. A v prvom polcase hral hovno. Vzdy ked bol pri lopte tak ju nedokazal dostat na spoluhraca lebo mu to zblkovali ked mal sancu na brejk neustrazil si ofsajd. Stane sa. Ale dokopy s tou zahodenou sancou a totalnym vysmechom pri dalsej ked heho nahravla skoncila na tribune mu ten polcas proste nevysiel.

Ja z neho nerobim priemeraka ale nepovazujem ho za hraca do zakladu. Strirdat kludne. Ked v druhom polcase watford hru orvoril uz sa chytal. Dovtedy bol ale marny. A sorry ale vybojovanu penaltu ked brankar netrafi loptu nepovazujem za nieco hviezdne. Mne od utocnika nestaci len to ze da dva goly nie som whoscored kde mozes hrat akokolvek e s golom ti hodnotenie vystreli. Keby mal 2+2 tak nepoviem ale on raz spadol dal jeden gol a zahodil dalsie 4 sance. Asponze v druhom polcase ukazal aspon cosi. Som zvedavy kolko mu bude trvat nez sa chyti

Reagovat
tomasinho

Neskutečné

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud Chelsea môže byť

Reagovat
FCSL

https://www.youtube.com/watch?v=AdSvUkRi0yY

Lord včera solidní šajtlička

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle XI vs. Tottenham: Elliot, Manquillo, Clark, Lejuene, Dummett, Ritchie, Hayden, Shelvey, Atsu, Pérez, Gayle.

Tottenham XI vs. Newcastle: Lloris, Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Sissoko, Eriksen, Dele Alli, Kane.

Reagovat
Mastný Chobot

to je aj tak proste neskutočný banter, že náhrada za Kylea Walkera je Kyle Walker-Peters

Reagovat
Counter

Otázka je, kdo bude další? Danny Rose-Peters? Dele Alli-Peters, Harry Kane-Peters, Christian Erisken-Peters? Snad má Kyle rozvětvenou rodinu.

Reagovat
Mastný Chobot

Filip Lesniak-Peters

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc dneska zahrál výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál slušnej debut. Ale dát mu MotM bylo dost mimo (Eriksen...).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

ináč ten tohtoročný font na menách a číslach hráčov pre PL je top, konečne ho zmenili

Reagovat
tweek

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/6ofl8

Pěknej výkon RLCH, snad si udrží místo v základu.

https://pbs.twimg.com/media/DHGJKD1WsAAvHCB.jpg:large

Tohle prý bylo chvíi na Instagramu Zahy, ale hned to smazal.

Reagovat
Svatej

Wow, na to se paradne diva

Hm..zahu mam ve fante..bezva

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by neprišla žiadna posila, snáď dostane viac šancí hlavne Ejaria, Woodburn, Grujič a možno aj Kent. Zaslúžia si aspoň šancu. Ejaria je taký zdravší Diaby, vyzerá ako sympaťák a v nohe to má.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hai

Kent by podle me mohl v pohode chodit na poslenich cca 20 min misto Maneho nebo Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Nech sa ukáže.

Reagovat
SunFells

Jako při třígolovém vedení?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som na ďalší víkend rád videl takúto zostavu: Mignolet / Karius, TAA-Matip-Klavan / Lovren-Robertson, Can-Wijnaldum-Ejaria, Mané-Firmino-Woodburn. Z lavičky by nastúpili Hendo, Salah a Solanke.

Reagovat
cristiano.K.

proč budeš Salaha cpát na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože v utorok predpokladám, že bude hrať. Ja chcem mať obe krídla čerstvé a včera krátko pred striedaním už poriadne nestíhal.

Reagovat
cristiano.K.

ok, proč uvažuješ týden dopředu?

Reagovat
smazaný uživatel

rád premýšľam nad LFC, koníček.

Reagovat
cristiano.K.

Klopp není člověk, co by moc rotoval.....

Reagovat
smazaný uživatel

A to je občas chyba vzhľadom na štýl hry LFC, náročnosť zápasov a počet zápasov...

Reagovat
Zaschrona

Wins after 100 games as Liverpool manager:

Brendan Rodgers (53)

Jürgen Klopp (50)

Reagovat
kiwwi

je to Rodgersova chyba, že ma Klopp tak málo výhier

Reagovat
Lacko_Boh

A radičovej vlády

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiwwi

tak

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gareth Bale 11

První půlka byla hrozná dneska. naštěstí je Shelvey totální idiot a udělá takovou volovinu metr od rozhodčího.

Dneska super Eriksen a překvapil KWP, na debut slušný výkon. Rose to taky nebude mít přes Daviese úplně snadné.

Reagovat
Counter

Snad se teď Merino chytne místo Voldemorta, Lejeune bude v pohodě, Ashley schválí nákup Lucase, ať tam má kdo sypat góly, a Newcastle bude za vodou.

Reagovat
Free_player

V suchým COYS

Reagovat
smazaný uživatel

easy 3 body pro Spurs a za tejden hurá na nezvládající čukotku

Reagovat
Counter

https://youtu.be/X-C9r3mGRug

Nejlepší stejně ta Mourinhova reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sme kontrolovali zápas a skúsene získali tri body. Verím, že aj bez vylúčenia Shelveyho by sme to zvládli. Bolo by to ale náročnejšie. MotM Eriksen, ktorý je v skvelej forme a pokračuje tam, kde v Máji skončil.

Výborný debut aj od KWP, ale treba uznať, že Newcaslte ho veľmi nepreveril. Hlavne pozične je často mimo a proti kvalite by to mohlo bolieť. Skvelý vstup do sezóny a o týždeň už osobne na Wembley.

Reagovat
Orlandiiik

Jak těžké bylo sehnat lístky ? Kdyžtak mi hoď info do zpráv

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, v pohode to bolo. Hneď ako boli lístky v general sale, tak som ich kúpil online v rezervačnom systéme.

Reagovat
smazaný uživatel

Závist zrovna na takový match.

Já se loni s Leverkusenem docela spálil

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kamplov gól mi doteraz kazí sny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozhodčí se uplně posrali první kolo, ne? Jako dobře, jestli tam byl prokazatelnej umysl od Shelveyho pak ano, jasná redka, nicméně já teda žádnej zlomyslnej zákrok neviděl, podle mě ho spíš nechtěně přišlápl a hned se mu omluvil.

A Kane za tu prasárnu dostane žlutou, hlavně že Cahill dostal redku

Reagovat
Counter

Mně teda přišlo, že Shelvey moc dobře věděl, co dělá.

Reagovat
Busby babes

ten Shelvey teda jasna redka. I kdyby nechtene.

Reagovat
Busby babes

a teda vsechny cervene co jsem videl jasne. Nechapu treba co se Fabregas divil, to bylo na cervenou rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas jo, vo tom žádná. Cahill je diskutabilní, já si myslim, že to sice bylo na hraně ale redka takhle brzo byla dost odvážná. Každopádně když už to je za redku, tak at je všude stejnej metr. Kane měl jít do sprchy taky...

Reagovat
Busby babes

Kane jsem nevidel, tak nesoudim. Cahill jasna. Ze to bylo brzo v zapase je preci fuk. Sel tam blbe. Nebyl to nejakej umysl, proste jen nesikovnost, ale cervena na miste.

Reagovat
Counter

Kane vytáhl nůžky, Lejeune už to chudák nerozchodil.

https://twitter.com/SquawkaNews/status/896720698844073984

Reagovat
Busby babes

hm, tak to teda mela byt taky jasna. a vetsi trest.

Reagovat
Counter

Live to leckomu mohlo přijít jako dobrý zákrok, i první opakovačky nevypadaly nijak zvlášť blbě

Reagovat
Busby babes

to treba ani ten Cahill live nevypadal nejak hrozne. Obcas to tak je. Ale nuzky, to je hnus, to mu mohl dopadnout jak Shaw. Za tohle by mel prijit dodatecnej trest. coz neprijde, protoze dostal kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

hodnocení faulu z fotky Byla to pičovina, vletěl do něj nesmyslně, ale hrál i balon a bylo to na soupeřově polovině. Mohl vytáhnout i redku, ale že by byla jasná? To bych neřekl.

Reagovat
Busby babes

v tomhle pripade je uplne fuk, ze hral balon.

Reagovat
bbbauch

Ja bych za tyhle skluzy, kdy vemes protihracovu nihu do nuzek daval cerveny vzdycky. Idealni cesta jak nekomu akorat zlomit nohu.

Reagovat
Counter

Myslím, že je jedno, kde na hřišti takový zákrok zahraje. A stejně tak, zda ťukne míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no. Byl to běsný zákrok.

Reagovat
Counter

Jeden z těch, který je nebezpečnější, než vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield si jde pro titul.

Reagovat
vladis271

prečo sme nešli po zabaletovi?

Reagovat
Counter

Protože má 32 let.

Reagovat
EXoRcIsT

noa stale lepsi ako obrancovia ktorych momentalne maju

Reagovat
Counter

Lepší než Clyne není určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Sagna je stále bez klubu a stále je to kvalitný hráč. Ja som myslel, že po ňom pôjdeme my a stále si myslím, že by to nemuselo byť odveci.

Reagovat
oddy

Reagovat
Tolstobik

Roh roku

Reagovat
bbbauch

Top of the league

Reagovat
Steven666

Mourinho a jeho druhé sezóny, tu snáď nie je pochýb o tom kto bude na konci sezóny majstrom.

Reagovat
Counter

ManCity.

Reagovat
blade115

Snad jo, je to menší zlo.

Reagovat
Busby babes

ve kterem vesmiru a v porovnani s kym muze byt Man City mensi zlo...

Reagovat
kiwwi

tipnem si, ze ten rozdiel robi Mourinho

Reagovat
blade115

Vzhledem k tomu, že jsem tu Mourinha u nás téměř vždy obhajoval a Guardiolu naopak pořád hejtil, tak trenér s tím asi vážně nebude mít moc co dělat...

Reagovat
kiwwi

tak potom naozaj nerozumiem

Reagovat
blade115

To ani neočekávám, je to věc sympatií.

Reagovat
blade115

V tomhle a v porovnání s vámi. Krom Spurs není tým, kterému bych ten titul přál méně.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

ten hejt na Spurs je tu už fakt neuveriteľný.

U mna je to

1. LFC obvious

2.ktokoľvek kto tu nemá fanúšikovskú základnu

3. Arsena/ Spurs

(dosť veľká medzera)

4. Chelsea

5. ISIS

nekonečno

6.MU

Reagovat
vladis271

6. a to som to ani neplánoval...prisahám

Reagovat
fenixLFC

Akoze spurs maju jeden z najzaujimavejsich kadrov v lige ale fandit sa im fakt neda a to ani ked neratame fans a hovorime len o hracoch

Reagovat
TopinB

Když vyhraje Man City tak se tu furt dá chodit po tom, pokud vyhraje Man Utd, tak je to tu na posrání dva měsíce Stejně jak když Liverpool vypadal, že to nenechá "slip", tak jsem přál Man City, byl to i jeden z faktorů proč jsem přál Leicesteru, atd.

Reagovat
nani92

Reagovat
Steven666

kebyže Pepovi mužstvá vedia brániť tak ano

Reagovat
kiwwi

Pogba paradny zapas + gol

Miky 0+2

Lukaku 2+0

Martial 1+1

a ja by som aj tak dal MOTM Maticovi...neskutocny bol

Reagovat
Busby babes

skvelej. Ted jen takhle pokracovat a bude to dobra sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
miky10

Díky.

Reagovat
Busby babes

Snovy start. Matic skvelej, Lukaku dva goly, lepsi to byt nemohlo.

WHU slaby ale nas vykon byl vybornej. Rychle, primocare, napadite... fakt radost sledovat. Tak snad to tak bude pokracovat.

Reagovat
nani92

túto sezonu tu bude mať veľa ľudí veľké bolesti svojej hlavičky not arrogant, just better

Reagovat
fajdax

Po 4 letech totálního zmaru letos možná budete konkurenceschopni, gratulace

Reagovat
nani92

no vidíš, a niekto to nedokáže ani po 4 rokoch

Reagovat
fajdax

Kdo?

Reagovat
nani92

Liverpool, Arsenal, Tottenham

Reagovat
Counter

Tottenham loni získal 86 bodů.

Reagovat
Busby babes

a to skvele DVD, ktere z toho mohli udelat...

Reagovat
Counter

Řeší se tady konkurenceschopnost v posledních letech.

Reagovat
Busby babes

ale vsak jo. ja tady celkem dlouho rikam, ze hrajou fakt dobre, pekne a ze to tam skladaj solidne dohromady.

Reagovat
nani92

ale pre majstra neboli žiadna konkurencia..ani pre Chelsea, ani pre Leicester

Reagovat
Counter

Liverpool před třemi lety získal 84 bodů.

Reagovat
nani92

ale pre majstra neboli žiadna konkurencia

Reagovat
Counter

Skončili dva body za ManCity, o titul se hrálo do posledního kola.

Reagovat
nani92

ale to vdaka Rodgersovi, nie mužstvu

Reagovat
kiwwi

*vdaka Kloppovi...hraci uz vedeli ze pride a hrali zanho...Rodgers to na konci akurat tak dokurvil

Reagovat
Busby babes

to byli. vsak jakej jsme tenkrat meli strach, ze to ukopou.

Reagovat
Busby babes

a ten zapas, kdy vedli 3:0 na CP jeste v 70. minute a pak se sesypali a skoncilo to 3:3, diky cemuz ztratili ty 2 body... to byla parada.

Reagovat
nani92

ok ok, tak 4 roky je moc, vtedy tam bol ešte aspon Suarez, ale po jeho predaji už nič

Reagovat
Counter

Jsem rád, žes to uznal

Reagovat
papos182

Titul se prohral s Chelsea. To sesypani s CP byl dusledek toho, ze pri rovnosti bodu jsme meli horsi skore, tak hraci blaznili, aby vyhrali nejakych 6:0.

Reagovat
Busby babes

jo, to je fakt, ze tam bylo jeste to skore.

Reagovat
vladis271

ty si aký pomätený. Counter si ťa pekne natrel na chleba

Reagovat
nani92

Ber si príklad, keď má niekto opraví, tak uznam chybu a nezačnem odbočovať od témy a bezhlavo útočiť

Reagovat
vladis271

run or fight

Reagovat
kiwwi

...a potom sa Steven posmykol

Reagovat
Swarley

třeba vy celou vaši historii až po příchod toho ruskýho hnoja?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

zas mu jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

první výhra, jedeme dál...

Reagovat
Infernoqt

Matič zatím tři zápasy a třikrát nejlepší na hřišti. Takové dmko, co vybojuje míč a hned ho pošle dopředu, nám prostě chybělo. Navíc přinesl klid do naší shaky shaky obrany. Zatím má teda vstup, jakej bych od něho vůbec nečekal.

Reagovat
Infernoqt

Nutno říct, že na WHU byla místy vidět nesouhra, hlavně Chicha nevěděl, kdo mu jak bude nabíhat. Tým nemají špatnej, ale bude jim trvat, než si to sedne.

Reagovat
C-M@ster

První 4 místa by mohly zůstat.

Reagovat
haracky

Aktuální tabulka přesně zobrazuje můj pocit z předvedené hry všech týmů...

Reagovat
Devil

Konečně fotbal......

Reagovat
Darren Fletcher

wtf co urobil?

Reagovat
EXoRcIsT

Tak Lukaku , Morata aj Lacazette sa uviedli paradne som fakt zvedavy kto z nich da najviac golov

Reagovat
Counter

Lukaku.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

S přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jasný ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
SunFells

Pravděpodobně, ale nažene to doma na West Hamech a odehraje toho nejvíc.

Reagovat
Counter

Přesně tak.

Reagovat
Godwinson

Saša

Reagovat
Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku, protoze bude hrat furt. My si muzem dovolit tocit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
kiwwi

jj, z trojky Morata, Lukaku, Lacazette da najviac golov Kane

Reagovat
Counter

oni prostě za vším vidí útok na svůj klub

Reagovat
kiwwi

oni sú taky váš Liverpool

Reagovat
kvasha16

skor taki typicky sloviänsky vlastneci

Reagovat
r.mrazik

Skvely zapas...od vsech hracu vcetne jozka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Tss...kdyz si to zaslouzi,tak pochvalim

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Příjemné překvapení po středeční katastrofě. Naprosto dominantní výkon. Jen tak dál. Domácí zápas jak za Sira.

Reagovat
Miguel19

Monaco si jede furt svojí. 2 zápasy a 7 branek (Falcao dnes hattrick - fakt škoda že mu to v PL nesedlo). Ale Mbappé dnes jenom lávka, že by fakt přestupoval do PSG?

Reagovat
EXoRcIsT

nezranil sa v minulom kole ?

Reagovat
Miguel19

A jo vlastně, sem na to úplně zapomněl

Reagovat
Miguel19

Leonardo Jardim: "Kylian Mbappé being on the bench was the club's decision."

Reagovat
Pagy

Super zapas. Skvely pohyb a intenzita. Skoda ze to tam rashovi nespadlo. Martial super.

Kam se bude v zime smalling stehovat?

Reagovat
kiwwi

do zimy to bude nas jediny zdravy stoper

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Counter

Ve fantě to vypadá na 93 bodů, letos asi v Chazy league pojedu stylem start-cíl

Reagovat
smazaný uživatel

Pff, po vikendu skladam sestavu, abych si vas zase povodil a nasledne se na to kolem 28. kola vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka za Matica, Kokonte

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Switchback

Reagovat
RonaldinhoCFC

Na 90% chtěl matič sám odejít.

Je taky nutno říct že poslední 2 sezony za CFC od něj byli hodně slabé takže přestup dával smysl z obou stran.

Demence vedení že ho nechá jít do MU kde přesně takového hráče hledali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od MU solidni vykon, ale WHU jim to strasne ulehcil. Nejslabsi vykon, co jsem v prvnim kole videl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mimi_united

Lukaku >>>> Kane

Za lacnejší peniaz lepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Však to potvrdil i tím, jak minulý rok vyhrál nejlepšího střelce. Oh wait...

Reagovat
Counter

Gólů ze hry měli stejně, Kane akorát těžil z protekce Spurs v kopání většího počtu penalt

Reagovat
Gareth Bale 11

A v tom, jak hrál míň zápasů taky.

Reagovat
Counter

To se mi už do krámu nehodí ale

Reagovat
DeformFCB

Harrymu nikdy nešly srpnový zápasy, počkej na další měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

no to isto. Kane je lepsi

Reagovat
kiwwi

Nemanja Matic: Completed 7 dribbles against West Ham; he has never managed more in a Premier League game

ten sa chcel silno ukazat

Reagovat
kiwwi

a teda okrem toho aj nieco z jeho remesla

Matic won possession more times than any other MU player (11), most passes (69), had more touches (89) & got involved in more duels (19)

Reagovat
smazaný uživatel

To bude výborná posila.

Moc nechápu kdo mohl dovolit jeho prodej k United. Nedivím se, že je Conte nasranej.

Reagovat
vladis271

Presne tak.

Reagovat
blade115

Tak i Mourinho říkal, že bez jeho samotného by se ten přestup nikdy neuskutečnil. Prostě se rozhodl, že chce za Mourinhem, a jinam nepůjde. Vedení pak už jen, stejně jako s Costou, stanovilo svou cenu a MU jim ji na rozdíl od Atletica zaplatili. Je to hrozně blbá situace, ale stalo se. Ale celkově je na to potřeba se dívat s určitým časovým odstupem, ne hned po prvním kole dělat závěry, jak je tady zvykem. U nás měl výborný první půlrok, kde byl snad nejlepší DM ligy, ale pak šel šíleně dolů. Uvidíme, jak se mu bude dařit tady. Možná se zpětně na to budeme dívat jako na úžasný prodej. A nebo taky ne. Každopádně bych s finálním verdiktem počkal.

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

jo tak ono je to nakoniec z nevydareneho roku a pol uz dva a pol z troch rokov

Reagovat
smazaný uživatel

další sezónu nebyl nejhorší, ale určitě nebyl jedním z nejlepších v lize. Nebyl hlavně ani nejlepším záložníkem v Chelsea, protože přišel Cesc.

Reagovat
vodka

To je samozřejmě shit, ale v principu má recht

Reagovat
blade115

Měl u nás tři dobré půlroky, ale nejlepší byl hned ten první, když přišel, a na tu úroveň se už znovu nikdy nedostal. Až teď u vás to vypadá, že by zas mohl. Fakt nerozumím té tvojí patetické potřebě vyhledávat všechny příležitosti k výsměchu... Přitom to většinou spíš sám pořádně nepochopíš a k žádnému výsměchu ani není důvod.

Reagovat
kiwwi

jj po úžasnom polroku šiel ŠIALENE dole = mal 3 dobre polroky... omg ty keď začneš preháňať tak to stojí zato

Reagovat
blade115

No šel... I když měl zrovna ten dobrý půlrok, tak na ty svoje začátku se nechytal, tehdy byl pro nás naprosto rozdílový hráč.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to beru, že třeba nehrál nějak skvěle, ale pořád byl součástí základní sestavy, která vyhrála docela suverénně ligu. A pak ho prodáte do United.

Reagovat
cristiano.K.

né asi a ten argument Matič řekl,že chce za Mourinhem

Reagovat
blade115

No byl součástí základu v sezóně 14/15 a loni jen na podzim. Důležitý ale je, že aktuálně prostě ze základu vypadl a že měl být dřív nebo později nahrazen, nebyl to pro nás klíčový hráč, to je důležitý si uvědomit.

Já tady tomu z určitého pohledu rozumím, to máš jak s Čechem. Úžasný hráč, pro Arsenal měl být jasná jednička, která jim měla vyřešit dlouhodobě ty problémy s brankáři, ale u nás dělal dvojku. Choval se jako profík, požádal klub, aby mohl zůstat v Londýně, a tak mu vyšli vstříc. Matic to samé. Krásně je to vidět v kontrastu s Costou, který sice chce do Madridu, ale chová se jako debil, a tak vedení prostě při těch vyjednáváních nesleví a radši ho pošle jinam, případně si ho prostě nechá. Nebo to tak alespoň aktuálně vypadá.

Ono tyhle přestupy jsou vždycky dvojsečné. Můžeš vydělat na rivalovi, ale taky mu můžeš poslat klíčového hráče. Já jsem si třeba nemyslel, že Matic pro ně bude až tak skvělý, u nás měl strašnou formu, tak mi to nepřišlo jako špatný obchod, zvlášť když Juve nabízelo tak o 15 mega míň. Teď to vypadá, že to špatný obchod byl, ale definitivně to budeme moct posoudit až později.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

29 - Since the start of the 2015/16 season, Christian Eriksen has assisted more @premierleague goals than any other player (29).

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh.

Reagovat
nani92

ale iba od 2015/16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Od United a City se letos ten boj o titul čeká. Po našem přestupáku jsou naše očekávání naopak nízká. První zápas sice nevyšel, ale já beru jako obrovský pozitivum druhem poločas, kterej ukázal, že ti hráči nestojí o zopakování sezóny 15/16. I když jsme hráli v 10., potažmo 9. lidech, hráli jsme dobrej fotbal. Věřím, že ještě alespoň 3 hráče přivedeme a až se ta šířka kádru zvedne, bude to šlapat mnohem lépe. Hlavně se nevdávat. Ta cesta je ještě dlouhá!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se nevdávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Abrova budoucí bejvalá nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkál jsem si která slepice se ozve

Reagovat
PP

hmm.. už pozdě..

Reagovat
vladis271

Carragher:"Ak Liverpool naozaj predá Coutinha, v klube môžu nastať nepokoje. Stojím si za tým, pretože ich budem viesť."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Kurva ale nejaky ten kreativny zaloznik musi este prist aj bez toho, ze by odisiel Coutinho. By som trebars skusil Mayera.

Reagovat
Kowe

Nemá cenu o někom takym uvazovat, prioritou byl beztak podpis Kenta..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cristiano.K.

jdu za ním

Reagovat
icemike

Reagovat
frank

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jsme vypadali dost rozevlátě, ostatně jako na začátku každé sezóny. Jediný kdo snesl ty nejpřísnější měřítka klasicky Eriksen. Jestli už fakt dospěl do hráče, co dokáže udržet formu dýl než 5 měsíců a pojede takhle celou sezónu, tak jsem zvědavý na to jak budem příští léto odhánět hyeny.

Jinak Georgies dobří kokoti teda. Nejdřív bučí na toho trójského koně, co k nám dostali za 35 mega, aby se bučení přeneslo i na chudáka mladého Pieterse jenom proto, že je černý a hrál poblíž Sissoka, tak si je pletli a pak ještě bučí na Alliho, že mu ten jejich plešatý kokot šlápl na kotník.

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud on staying at Arsenal: "To be honest, there was something in my soul and in my heart which told me to stay."

Giroud: "I have been through five amazing years here. The story had to continue. There are nice days to come for me in an Arsenal shirt."

Giroud: "I am the most happy man when I am on the pitch. I still believe I can have an important part to play this season in the club."

takého sympaťáka si ani nezaslúžime hanba mi za to, že som bol za jeho predaj pred letom

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc underrated hrot v PL.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hyrax

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Amos

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimne, vzhľadom na to za koho "kope" si neodpustím kompliment.... Lukaku je bombardér

...bodaj by Sturridge nebol furt zranený, bola by krása ich sledovať v jednej lige a v takej ťažkej konkurencií.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
cink

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Conte: "The club are trying to do their best," said the Italian.

"I am not worried, I am ready to fight with these players.

"I repeat: It is important for us to concentrate on our work, to be focused every day in training and to try to work in our best way. No excuses."

Na jednu stranu je dobrý, že už se zklidnil, na druhou stranu ti hráči prostě přijít musí.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto odporná fotka toho Lukaka.

Reagovat
kiwwi

ukaz svoju

Reagovat
cink

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

REPORT : AS Monaco midfielder Fabinho wants to leave the Ligue 1 Champions this summer. PSG in pole position. #ASMFC #PSG

Proč nezkusíme?

Reagovat
blade115

Bylo by krutý jim vzít dvě důležitý DMka během jednoho léta, ale Fabinho by byl fakt boží. Ale spíš ve středu, na wingbacku si ho neumím moc představit.

Reagovat
Miguel19

To je mi jedno co je krutý

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by sme poslať 50 mega za Martiala, asi by to bolo k ničomu, ale bol by skvelou posilou. Martial, Eriksen, Alli - Kane. Je to ale nereálne si myslím.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by lepší než Sissoko.

Reagovat
smazaný uživatel

V prípade potreby by mohol zahrať aj hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak myslím, že za 50 by ho museli pustit, to je dvojnásobek toho, co jsme nabízeli a je to dost velkorysá nabídka.

Reagovat
vodka

on je díky potenciálu, co má, reálne neprodejný...

Reagovat
smazaný uživatel

jenom do okamžiku, kdy ho prodáte

Reagovat
bbbauch
Reagovat
cink

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

*velkokrysá

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Ke slepicim snad nikoho neprodame uz jen kvuli Levymu

Reagovat
niflheim

Nemusíme nic

Reagovat
Busby babes

Za 50? To chcete jeho kopacky?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel trucovat a chtit prestoupit, abychom o 50 mega uvazovali. Doufam

Reagovat
smazaný uživatel

To je len taký môj sen. Kto vie, či ozaj sme učinili nejakú ponuku. A 50 za jedného hráča si asi nemôžeme dovoliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Pade je na nás moc a na ně asi stejně málo. Ale jako jo, posila by to byla luxusní.

Reagovat
Busby babes

50 je pro nas hrozne malo. vsak jsme za nej dali 36 rovnou a od te doby uz nejakych 15 mega na bonusech, ne? A pri dnesnim trhu se o cemkoliv pod 80 nema cenu ani zacit bavit.

Reagovat
r.mrazik

za 50 at ani nezvedaji telefon...navic nevidim duvod,proc nekoho prodat Levymu...proste totalne nasrat

Reagovat
Miguel19

Holuša ten sprint na 1500m

Reagovat
smazaný uživatel

Zo všetkého najkrajšie sú tieto súdy po jednom zápase, nie len o tímoch ale aj hráčoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

kdyz koupis spatneho Walkera...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
nani92

Lucas odíde z Liverpoolu a hned má trofej

Reagovat
Hokaido

A co jako? Však v Liverpoolu taky jednu vyhrál.

Reagovat
papos182

Reagovat
Hokaido

Bude Bailly-Jones stabilní stoperská dvojice? Vypadá to, že si spolu rozumí a Lindelof mi proti Realu přišel špatnej. Dneska se na lavičku nevešel nebo ho něco trápí?

Reagovat
nani92

Bailly, Jones, Rojo, Smalling, Lindelof..poradie stoperov, točiť sa budu podla zranení a trestov

Reagovat
Infernoqt

No nevím, ale Bailly a Jones jednoznačně nejlepší duo.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Mourinho povedal ze Viktor potrebuje čas na adaptáciu. Momentálne je Bailly - Jones základ až kým sa Jones nezrani. O týždeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa ten Jones... jedine s ním Bailly občas vyzerá ako ten horší zo stopérskej dvojice. Skvelý je

Reagovat
stiflerovamama

Boze snad Coutinho nepojde do toho cirkusu

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná komedie co ? Škoda že výška IQ většiny Jihoameričanů nepřevyšuje počet jejich zubů, takže mu to zřejmě bude jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax accept the sale of Davinson Sanchez is unavoidable with #thfc his choice after talks with Mauricio Pochettino.

Ajax will receive a fee close to €50M for the eventual sale of #thfc target Davinson Sanchez.

Davinson Sanchez has informed Ajax of his desire to join #thfc with the club confident of completing a deal.

#thfc are set to step up their interest in Lazio winger Keita Balde after they complete a deal for Davinson Sanchez.

Reagovat
Hokaido

Jestli Levy zaplatí „fee close to €50M“ za neprověřenýho stopera z holandský ligy, tak je trh definitivně v prdeli.

Reagovat
Zaschrona

A kolik by mel stat jeden z nejvetsich talentu soucasnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska evidentně pade, ale předminulé léto by dostali 18m € a byli by rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen za 11, Verts za 15. Kde jsou ty časy kurva

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
fenixLFC

35?

Reagovat
Miguel19

Na Keitu by se měl Tottenham vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea's interest is concrete, and Madrid is preparing a bid. Ajax expects the transfer fee to thus increase.

Aby ty modrý mrdky jednou nechtěly hráče, kterýho chceme my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

Nějaký panic buy?

Reagovat
Free_player

svět se posral

Reagovat
popltak

Nikoho jsme nekoupili tak dáme 50 za borca, který odehrál 30 zápasů za Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Vybornej. On bude mimo hriste snad I sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej Spanel. Hned se urazi a zdrhne do brazilsky favely

Reagovat
Phillipinho

Tak uz pojd zpet domu

Reagovat
Svatej

Jeste bych podobnej uvital i z Conteho strany. Takhle je to prirozene prilis jednostranny.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Busby babes

Usty, budou i letos kostky po kazdem kole?

Reagovat
Sali5

Jen když Chelsea vyhraje

Reagovat
r.mrazik

nema nekdo datum,kdy naposledy jsme byli na prvnim miste?

Reagovat
Sali5

Hm, naposledy loni po 1.kole

Reagovat
r.mrazik

fakt? tak to docela jde...jsem cekal delsi dobu

Reagovat
vladis271

ved ste mali 9 bodov o prvých troch zápasoch minulý rok.

Reagovat
r.mrazik

ja si to fakt nepamatuju

Reagovat
Sali5

Jo, ale vedli jste jen fakt po tom prvním, pak už ty další 2 o skóre City

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ligter

taky jsem na to už zapomněl, vlivem tolika prochlastaných nocí z žalu nad hrou, potažmo nad výsledky

Reagovat
nani92

To boli krásne časy

Reagovat
pingla

i po druhem, protoze jsme druhe kolo hrali v patek proti Sotonu

Reagovat
vladis271

ked si spomeniem ako Klopp vravel ako chce mať posily podpísané pred začiatkom prípravy....toto je najhorší prestupák čo pamätám a to ešte možno stratíme coutsa.

Reagovat
Sm0ker

nějaký nový rumours vrabejka approves and guaranteed © kdo by měl přijít, jestli vůbec

Reagovat
mul

inak aky ma nazor na Kloppa ohladom ziadneho planu B pri posilach ?

Reagovat
smazaný uživatel

a čítal si, čo hovoril o vlastníkoch?

To, že mu neprivedú hráčov, kt. chce, prípadne mu predajú Coutsa nie je jeho chyba... Je to v piči...

Reagovat
vladis271

ako sa to vraví? Neverím na zázraky, ale sú súčasťou mojich plánov? Nás by zachránilo už len keby okamžite vyskočili z juniorky 2-3 hráči úrovne Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

Ejaria, Woodburn, Grujić, Kent ...

Reagovat
vladis271

Ze grujic, nech ti nejebe

Reagovat
cristiano.K.

1400. pro Coutinha v LFC

Reagovat
blade115

(G)OT: Úžasná epizoda

Reagovat
patas92

Ten Dream team na konci...ohh

Reagovat
blade115

Další epizoda bude možná nejlepší ze všech, pokud se stane, co očekávám. Každopádně hezky to gradují. I když to teda vypadá, že se v téhle sérii zas nedočkáme vyřešení ani situace s trůnem, ani s Jinými.

A Daenerys je definitivně opovrženíhodná bitch, to už snad radši fandit i Cersei...

Reagovat
vilp

Co očekáváš? Jinak Jon byl jasný...

Reagovat
blade115

No jedna taková výprava za zeď už se v minulosti udála a dopadla... zajímavě. Vzhledem k tomu, jak se rádi odkazují na minulost (kladívko <3), tak by to mohlo být příště poměrně drsný. Ale uvidíme, ten Dream team tak či tak slibuje úžasnou podívanou.

Reagovat
vilp

Jinak čekám, že skončí Littlefinger, protože Aryu nemůže porazit.

Reagovat
blade115

Někdy asi skončí, podle mě ho zabije Sansa nebo Varys. Ale tohle s Aryou zahrál dokonale. On je to teda nevyzpytatelný magor, ale tu postavu mám jinak od začátku celkem rád. Není to moc vidět, ale on z velké části utváří celý ten děj.

Reagovat
vilp

Uvidíme. Ale on pořád neví, že Arya umí víc než skvěle bojovat a číst z papíru.

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Counter

nah, na toho v pletichaření nemá ani Arya.

Reagovat
patas92

Však ten starý byl zmrd, dobře mu tak Cersei fandit fakt nejde, obzvlášť po dnešku.

Co se stane příště? Díly příští série fakt budou muset mít aspoň 90 minut, no.

Reagovat
blade115

Vůbec, selhal jen jako otec, a to navíc jen z půlky. Skvělá postava. Od Cersei tě aspoň nic nepřekvapí, to je bitch od začátku, ale z Daenerys se to stává postupně. Jsem jí v prvních sériích i dost přál.

Blbý je, že osmá bude možná až 2019.

Reagovat
patas92

Btw kdo má větší nárok na trůn? Daenerys jako poslední žijící potomek nebo Jon, jako vnuk a syn nejstaršího potomka?

Reagovat
blade115

Za normálních okolností Jon. Ale teď spíš záleží na tom, kdo má větší sílu ...

Reagovat
patas92

Tak to bude zajímavé, jak se to Dany dozví, ale podle těch jejích "fuck me eyes" ji to vadit snad nebude....Zatím to vypadá, že ona "bend d knee" jako první

Reagovat
blade115

Jj, však u Targaryenů je to v podstatě rodinná tradice. Vlastně to ten jejich potenciální vztah ještě podporuje.

Reagovat
Counter

Mám čím dál větší obavu, že to dají dohromady. Na jedné straně brácha se sestrou, na druhé teta se synovcem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

ani jeden najvacsi narok ma Gendry lebo je syn Roberta Baratheona aj ked iba bastard , Daenerys stratila pravo na tron ked jej otec prehral rebeliu

Reagovat
blade115

Podle téhle logiky je na trůně správně Cersei. Gendry nemá absolutně žádný nárok na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

njn na to som nepomyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bereš takhle, tak Baratheoni ztratili pravo na trůn v momentě, kdy jim ho vzala Cersei.

Reagovat
Hokaido

Aegon

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho absence v seriálu dost naznačuje, že asi moc důležitej nebude. Claim má asi největší, ale otázka je, jestli je ten za koho se vydává.

Reagovat
Hokaido

Já trochu doufám, že to on je a bude tím hlavním „differential“ mezi seriálem a knihou, aby si i čtenáři užili nějaký překvapení a jinej konec.

Reagovat
blade115

Spíš ne, není náhoda, že vynechali i Ariannu Martell, která s ním bude zřejmě sdílet dějovou linku. Každopádně právě absence těchto dvou postav se tak nějak nejvíc zapříčinila o to, že Dorne a Bouřlivé krajiny úplně ignorují, přitom minimálně Dorne a potažmo Martellové jsou úžasná a děsně zajímavá frakce. Navíc jsou silní i vojensky, od Robertovy rebelie se aktivně nezúčastnili snad žádné války. Škoda no.

Reagovat
Neutron

trosku mi to pripomina Rytir Sedmi kralovstvi a Daemon the Blackfyre, aj ta suvislost s Golden Company, detstvo v Essose cosi na tom byt moze

Reagovat
Busby babes

no ono se tam hlavne na tohle moc nehraje. Porad plati, ze silnejsi pes mrda a 3 draci jsou asi porad tim nejsilnejsim narokem na trun.

Reagovat
Busby babes

v tohle bylo docela podstatny, ze serial prvne defakto potvrdil, ze Jon neni bastard protoze si Raegar Lyannu vzal... Jen Tarly to zas zazdil no.

Reagovat
Neutron

ale ved Gilly prave potvrdila, ze Rhaegarov vztah s Eliou Martell nejaky ten velmistr anuloval a ozenil ho v Dorne s niekym cudzim

Reagovat
Busby babes

no vsak to pisu, ne? Ten nekdo jinej je Lyanna Stark, teda dle nejcastejsi teorie. A tim padem by Jon nebyl Targaryenuv bastard ale pravoplatnej syn a tudiz nastupce trunu.

Reagovat
Neutron

hej jasne, som si to blbo precital.

Reagovat
Busby babes

V cem je Daenerys opovrzenihodna? Dala jim na vyber, vybrali si.

Cersei je v serialu zahrana naprosto dokonale, presne jak v knizkach. Blba bitch, co si dela zbytecne nepratele na kazdem kroku.

Reagovat
blade115

To, co předvedla s drakem, je totální hromadné vyhlazování a zločin proti lidskosti. Osobně si nedovedu představit horší smrt, než kdyby mě měl někdo usmažit v brnění za živa. Není o moc lepší než její táta. Mimo to se mi úplně hnusí ta její povýšenost.

Cersei je úplně blbá zahořklá děvka, ale člověk aspoň ví, co od ní může a nemůže čekat. Daenerys vypadala na začátku jinak, ale teď se mi poslední dobou hrozně zprotivila. Snad jí Night King zabije draka, aby jí aspoň na chvíli sklaplo.

Reagovat
Busby babes

tohle byla rychla grilovacka, mrtvi byli behem vteriny. Tatik byl sadista, co je upaloval pomalu a navic jen z rozmaru sveho sileneho mozku. Tohle byla proste poprava odbojneho slechtice, kterej porusil sve slovo.

A zlociny proti lidskosti a hromadne vyhlazovani? Pockej, nebudem uplatnovat zenevske konvence, ne? Kdyz tech 300 lucistniku vystreli svoje sipy, je to taky hromadne vyhlazovani?

Na me teda pusobi Daenerys presne naopak. na zacatku byla naivni hloupa nana, ted je aspon rozumna a dela spravne kroky. Sla do bitvy, ukazala draka a zaroven pak i velkorysost ve vitezstvi. Dala jim moznost, oni si vybrali smrt. Za me fair enough.

Reagovat
blade115

V té bitvě teda určitě všichni nezemřeli hned, bylo tam několik takových scén, jak se jim pálí kůže a jak utíkají beznadějně k řece... To byl naprostý hnus. S Tarlyema to byla poslední kapka, takhle vyvraždit jeden z nejstarších rodů, když se vzdali... Aspoň Dickona mohla nechat žít. Sice nechce prý dávat lidi do okovů kvůli image, ale nemyslím si, že upalování lordů za živa vyzní líp. Prostě jen potvrzuje, že Cersei ohledně ní měla pravdu. A není náhoda, že Varys s Tyrionem to vidí taky.

Dřív jsem ji taky měl docela i rád. Začínala z ničeho a vždycky dokázala najít cestu nahoru, i když spadla na dno. Ale teď je fakt děsně povysená, každou chvíli si na scéně honí ego a její dialogy jsou upřímně strašný.

Reagovat
Busby babes

s tim nesouhlasim a uz vubec ne s tim, ze by Cersei ohledne ni mela pravdu. Popravila lorda, kterej odmitl poslusnost. Jaka byla alternativa? zavrit az zcerna a doufat? Pak by se nechal zavrit kazdej.

Stejne tak v te bitve. btw. ja mluvil jen o tech Tarlyovcich, ze umreli rychle. V bitve to bylo jine. Zapalne strely se pouzivaji bezne a smrt to neni pekna. Ale troufam si tvrdit, ze kdyz ti nekdo rozpare streva mecem, ze to taky neni nic moc prijemnyho a rychlyho. V tom, ze pouzila draka fakt nevidim problem. Kdyz uz v tom serialu jsou, tak je nemuze mit jen na ozdobu.

Nebo si treba stejne kritizoval i tuhle scenu?https://www.youtube.com/watch?v=Y0z3uMwmaGI

Reagovat
blade115

A proč by ji proboha ten lord měl poslouchat? Přísahal jí? Byl jí něčím povinován? Ne, prostě jen sloužil těm, kterým skutečně patřila jeho loajalita. Randyll je sice paličák, ale jednou už se novému pořádku přizpůsobil, když začal vládnout Robert. Jenže Robert byl tak nějak hoden jeho loajality, nebyl to někdo, kdo přivezl divoký koňomrdy, aby drancovali vlastní království, a s nimi draky, co za živa upálí každého, kdo bude vzdorovat. Tyrionův plán byl ta správná cesta, už od samého začátku. Jen mu nevyšel tah s Casterlyovou skálou.

Jasně, že nekritizoval, však co to taky ale bylo za člověka...

Reagovat
Busby babes

no ciste vecne byl. Jelikoz byl poddanym Targaryenum nez do hry vstoupil terorista Baratheon.

Vsak tam nikdo nic nedrancuje. To jim Daenerys zakazala.

Tak znova, jaka byla moznost v takove situaci? Tam je jen jedna, Tarly zvolil svoji hrdost, ok, respekt, ale za to se pak proste plati. A pak se uz muzem v zasade jen bavit o zpusobu popravy. Ale fakt na tom nevidim nic opovrzenihodneho. Mohli ohnout koleno a byt v klidu. Neohli, tak prisel dusledek o kterem vedeli, ze prijde.

Kdyz si ji srovnaval s Cersei, tak to je podle me mimo, protoze ta by nechala popravit vsehcny a ani by jim nedala na vyber.

Tyrionuv navrh vzal za sve v momente, kdy ho Jamie prevezl.

Reagovat
patas92

Reagovat
Busby babes

ale abychom se nedohadovali do aleluja, tak beru, ze mas jinej pohled, jen s nim nesouhlasim. Uvidime, kdo bude na konci serialu pravde bliz.

Reagovat
blade115

Jaké pravdě? Vždyť ohledně sympatií k Daenerys se ani k žádné pravdě nikdy nedobereme.

A teda nedá mi to, protože ohledně Cersei si asi jen nerozumíme - to je samozřejmě daleko hnusnější postava, říkal jsem to původně spíš proto, abych to záměrně přehnal. Lepší je to s ní vážně možná jen v tom, že člověk už u ní ví, na čem je a nebude od ní žádné dobré věci čekat.

Reagovat
patas92

Wtf, jako chceš řešit humánní stránku ve "středověké" bitvě, jo? Myslíš si, že když tam v souboji někoho přemůžeš, tak ho hned dorazíš, aby se netrápil? Ti vojáci tam ve většině případů umírají pomalu v bolestech. Drakem je to možná mnohem humánnější, když tě trefí napřímo, tak je z tebe popel v okamžiku.

Reagovat
blade115

Tak ale v jiných případech se mají jak bránit že jo... Když je někdo bodne, tak je to jejich hloupost, protože se měli líp krýt. Ale když přiletí drak a všechny je sežehne, tak to jsou prostě nehumánní jatka. Se podívej, jak to řeší i postavy přímo v tom seriálu, že to není zrovna dvakrát košér. To se pořád chce odlišovat, že není stejná jako ostatní dobyvatelé a králové, ale přitom se chová snad ještě hůř.

Reagovat
patas92

To je pravda, na druhou stranu ona mohla letět sama a udělat ještě větší škodu. Draka použila jen na ty povozy a aby rozbila tu hradbu pro dothraky. Na samotné vojáky útočila jen minimálně. Kdokoliv jiný by je použil na vypálení Red keep a bylo by hotovo

Reagovat
blade115

Což je taky mimochodem geniální - Neposkvrnění nemají v CR co žrát a ona spálí povozy se zásobami jídla... A teda bohatě stačilo tam poslat Dothraky, Jaime s Randyllem by i tak neměli nárok. V otevřeném poli s Dothraky je to sebevražda. Ten drak tam mohl být spíš pro psychický efekt, ale jinak prostě tenhle druh vraždění odsuzuju...

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Teď se mi taky docela líbí. Nejvíc se mi znechutila v pátý knížce, ty kapitoly byly nejhorší, co Martin kdy napsal.

Reagovat
Busby babes

i kdyz drak jako zbran hromadneho niceni bych uznal...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
EXoRcIsT

Spoiler : RIP DICKON

Reagovat
vladis271

5 vonku? pomaly aby som na to skočil.

Reagovat
blade115

A teda tleskám za tu poznámku Davose o veslování, to bylo geniální.

Reagovat
Hokaido

A Drogon vypadá v pohodě, že? Trochu jsem se bál, že Qyburn a Cersei ta kopí vylepší po dornsku.

Reagovat
blade115

Bohužel no, celkem zklamání. Taky jsem si říkal, že ho Cersei mohla trochu olízat jako tu písečnou hadici... No, snad bude Night king úspěšnější a zabije jí rovnou dva.

Reagovat
Hokaido

Jo a ještě se zeptám, co bylo na tom dopise, který Arya našla u Malíčka? A proč to udělal? To mi nějak nedošlo.

Reagovat
blade115

To byl ten dopis, jak Sansa pod nátlakem Cersei psala Robbovi, aby se vzdal Joffreymu, že jejich otec byl zrádce. Malíček věděl, že ho Arya špehuje a věděl, že se se Sansou nemají v lásce, tak to Arye podstrčil, aby ji proti Sanse poštval. A ona pak teoreticky proti ní poštvala i Jona. Což by vytvořilo další Malíčkovský chaos, z kterého by on nejspíš profitoval.

Reagovat
Hokaido

Dík.

Reagovat
Miguel19

Jesé do Stoke. Taky dobrej sešup..

Reagovat
vodka

tak jemu fakt moc nevěřím...

Reagovat
Free_player

Reagovat
nani92

Isco v Stoke je väčšia pravdepodobnosť ako Isco v Tottenhame

Reagovat
kiwwi

@vodka

No player created more chances (6) in the Premier League this weekend than Henrikh Mkhitaryan.

2 assists to boot. [SQUAWKA]

Reagovat
Counter

Sranda je, že Özil, který proti Leicesteru podal dost bídný výkon, vytvořil šancí pět

Reagovat
kiwwi

tak pocet vytvorenych sanci nemusi ukazovat vyslovene na dobry vykon...my sme sa s vokom bavili prave o vytvorenych sanciach v porovnani medzi Mikym a Matom v tom zapase

Reagovat
niflheim

Pořád mi ale nějak připadá, že třeba do plné obrany je lepší Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak urcite je

Reagovat
mithro

preto vcera aj zacal podla mna

Reagovat
Busby babes

snad bude pokracovat v podobnem stylu. I kdyz myslim, ze ma porad jeste na lepsi vykon.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

pořád se mi Mata líbil víc

Reagovat
EXoRcIsT

Days at at the top of the Premier League in the last two years:

Huddersfield Town: 1

Tottenham Hotspur: 0

Reagovat
Miguel19

Philippe Coutinho's bad back woes continue. Not in Liverpool squad for tomorrow's Champions League qualifier at Hoffenheim

Reagovat
fff

Tie reci predtym, ze mal problemy s chrbtom, boli asi uplny vymysel, neviete niekto?

Reagovat
vladis271

ja som tomu neveril hned. Spôsobovalo mi to tien pochybnosti ešte v dobe ked to vyzeralo, že h nepustíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To isté bolo s Mascheranom. Couts odchádza.

Reagovat
vladis271

ja mám pocit, že už nechce ani Klopp. Its over.

just selling club

Reagovat
smazaný uživatel

Čo nechce Klopp? Aby zostal?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

https://twitter.com/RorySmith/status/895331292488753152

Rory ti vysvětlí, že být selling club není nic špatného, naopak.

Reagovat
vladis271

že mu to aj vydali.

Reagovat
Counter

nn, to není jeho článek, mi jde o tu sérii tweetů.

Reagovat
Busby babes

ale tak na tom co pise neco je.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

respektive videl bych to asi takhle: pokud by ho prodavali za 25 tak jo, to by byl pruser. ale pokud ho prodaj za 100+ tak to je uz neco jineho. To je nabidka co se tezko odmita.

Jsme selling club protoze jsme prodali Ronalda? Nebo Real protoze prodal treba DiMariu? Jde o ten kontext.

Reagovat
kiwwi

> Jsme selling club protoze jsme prodali Ronalda? Nebo Real protoze prodal treba DiMariu? Jde o ten kontext

nie, pretoze Real Di Mariu predat chcel a my sme Ronalda predali ako jedineho hraca v celej historii proti nasej voli...naopak Liverpool takto predal uz Torresa, Mascherana, Xabiho, Suareza, Sterlinga a Coutinho by bol proste len dalsi do zbierky...takze mas pravdu, ide o ten kontext, ktory ale vobec nie je o peniazoch

Reagovat
Busby babes

zajimavy, zrovna toho Coutinha za 100+ bych vnimal trochu jinak. ale chapu jak to myslis.

Reagovat
nani92

nechutné, a to som vám fandil

Reagovat
cristiano.K.

pořád tu jeho páteř hledaj

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

uz at ho prodaj, at je tahle saga u konce...

Reagovat
vladis271

mohli by predat LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude predaj, myslím si, že až o 2-3 roky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Minule ma napadlo, ze Klopp vzdy vravi, ze chce hracov, ktori chcu v klube hrat.

Ja si viem predstavit, ze by ho Klopp pustil, kedy sa toto riesilo dva mesiac dozadu.

Reagovat
minoLFC

Klopp povedal, že mu brániť nebude

Reagovat
smazaný uživatel

*mi

Reagovat
Busby babes

a Barca potvrdila Paulinha. to jsem zvedav, jestli to bude mit nejakej vliv na jejich zajmu o coutinha.

Reagovat
Busby babes

spis teda z financniho hlediska, ale asi ani tam teda nebudou mit problem.

Reagovat
Counter

Hlavně by už nemuseli chtít Seriho

Reagovat
patas92

Reagovat
Miguel19

Jdou zprávy, že chce odejít Roberto. Takže by to byla výměna a na Coutinha by to nemělo mít vliv..

Reagovat
vladis271

a nie sú správy kedy chystahú ochotníci prísť s 3. ponukou? Dúfam, že 29. augusta nech máme čas zohnať náhradu.

Reagovat
Maresma

Jinak oni plánujou přivést jak Coutinha, tak Dembelého? To už by bylo i na ně dost peněz.

Reagovat
vladis271

podľa mna len jedného, koho dostanú prvého, záujem o druhého potom vypustia.

Reagovat
cristiano.K.

jednoho

Reagovat
Nikikrew

Ja uz to presne viem ako to bude. Proti nam Coutinho nastupi, znova nam jebne nejaky wonder goal a vyhrate, bude vyhlaseny za MOTM a na druhy den prestupi do FCB

Reagovat
vladis271

ja už len v kútiku duše dúfam, že majitelia sú egocentrickí a budú chcieť trvať na svojom offiko prehlásení.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

já pořád nechápu, proč nejdou po 2x levnějším Alexisovi. Alexis by aktuálně dokázal dělat víc bodů na sezonu než Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože už tam hral . Nie každý je jak mancs.

Reagovat
cristiano.K.

dobu bez úspěchu už si v Arsenalu odbyl.

Reagovat
Counter

Já ho vůbec nechápu, vždyť v Chelsea si ve středu zálohy nezahraje o nic víc než u nás. A ještě budeme muset shánět nového RB/RWB...

Reagovat
Deywid

on bude hrať RWB

Reagovat
blade115

Pokud dojde do pátku, tak bude hrát v záloze už proti Spurs, aktuálně tam máme jen Kanteho...

Reagovat
cristiano.K.

tak on vlastně nikdo neví,co v tom je, plat, vytížení, chce hrá CM......

Reagovat
Counter

Neustále z jeho tábora zaznívá, že to je čistě o CM.

Reagovat
vodka

na to nemá, už tuplem v top klubu.

Reagovat
cristiano.K.

z jeho tábora nebo od něj?

Reagovat
Counter

Obojí.

Reagovat
Nikikrew

nesmie odist

Reagovat
cejen13

Měl už mít dávno novou smlouvu.

Reagovat
blade115

Teď koukám, že tyhle zprávy jsou z tábora Arsenalu... To je zajímavý, většinou tohle chodí od nás. Navíc Wenger se už dřív údajně vyhnul odpovědi, jestli Ox zůstane. Snad to dopadne, prý už dneska klub odeslal nabídku na těch 35 mega.

Reagovat
Nikikrew

Pokial viem tak Wenger uz viackrat zdoraznil ze Ox ostane

Reagovat
blade115

Teď koukám, že to video s Wengerem je přímo nahoře u toho článku. Asi to ale nic neznamená no, čekal jsem to zajímavější.

Reagovat
spider_8

Teď bych za něj dal klidně i 40. Akorát nevím, jestli bychom ho postavili do středu zálohy nebo na křídlo. Hoří nám to tam i tam Jinak by hrál asi převážně pravého wingbacka.

Reagovat
Mastný Chobot

Nechápem, dúfam, že to je len nejaká hra jeho agenta, aby dostal čo najviac v novej zmluve.

Reagovat
Maresma

Ed Aarons‏ @ed_aarons

Told that Liverpool are the latest club to register an interest in Nice's Jean Michaël #Seri. Player available for €40m #lfc

Reagovat
tomasinho

Co to je vůbec za hráče? Než začal být tady spojován s AFC a Barceou, tak jsem o něm neslyšel

Reagovat
tomasinho

Koukám, že spíš alternativa ke Keitovi? Černé, malé, běhavé CM s dobrou technikou?

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Já teď žádné spekulace nečetl. Co by mohlo případně přijít za Coutinha? Viděl jsem tady akorát Insigneho. To vážně bychom ho nahradili čistým křídlem? To se mi nechce věřit, když se s ním počítalo do zálohy letos.

Reagovat
Maresma

No když nad tím tak přemýšlím, tak by Seri mohl být náhrada za Coutinha.. Já osobně bych za ty peníze zaplatil Icardiho klauzuli, ale to se nestane.

Reagovat
tomasinho

Já bych hrot ani možná neřešil, mnohem dříve CM, CB, pak možná. Ale prostě nevěřím, že seženeme náhradu za Coutinha. CM je potřeba i bez jeho odchodu. Pořád věřím, že vedení dodrží slovo a zůstane.

Reagovat
Maresma

Tak jasně, CB a CM musí být priorita. Tady mluvím čistě o náhradě za Coutinha.

Reagovat
tomasinho

Seri je přeci jen ale jiný hráč ne? Víc z hloubky hrající, úplně něco jiného jak Coutinho ne? My potřebujeme i podobně tvořivou náhradu prostě.

Reagovat
Maresma

Já ho nasledovanýho nemám, ale má být právě tvořívý CM, žádný DM. A jak říkám, přivedl bych CM a peníze za Coutinha bych investoval do top class strikera.

Reagovat
tomasinho

Jenže to nenahradíš Coutinha. Jedno tvořivé CM, ale pořád to je málo. Mané se Salahem nejsou moc hráči do zavřených obran, potřebuješ i hráče jako Coutinho.

Reagovat
Maresma

Can, Seri - Mane, Firmino, Salah - Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho Icardiho . Icardi je kokot a nie je taký pohyblivý, Klopp má rád pohyblivejšie hroty ako Icardi.

Reagovat
Maresma

Možná je to kokot, ale u nás by dávál tak 25+ gólů za sezonu. Je to takovej sebevědomej magor, no.. trochu mi připomíná Suaréze.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez je 2x väčší bojovník a 2x viac tak (bol v LFC) pohyblivý...

Reagovat
cristiano.K.

top class striker není potřeba, hodil bych po Wengerovi 60 milionů liber a jednu libru navrh za Alexise

Reagovat
SunFells

Co to hulíš, Alexis nemá žádnou klauzili či dohodu s klubem, za co ho nechaj jít

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má dohodu, že za rok ho nechají jít zadarmo.

Reagovat
cristiano.K.

ale přiznej si,že je to částka, za kterou byste zvažovali jeho prodej

Reagovat
SunFells

Já jo, Arsenal ne.

Reagovat
Hachim Mastour

Keita je uplne inde defenzivne ako Seri.Tiez je lepsi na lopte, ale Seri je lepsi tvorca hry a nahravac.

Reagovat
smazaný uživatel

takže vlastně Veratti pro chudé

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne ho zobrať + Lanzini / Draxler / neviem fakt. A nejaké CB. Sakho odíde a budeme mať +/- vyrovnaný rozpočet. Ale to sa nestane, lebo vlastníci budú chcieť byť určite plusoví .

Reagovat
smazaný uživatel

OT: má tady někdo novou DIGI TV? jaká je kvalita obrazu a služeb? na netu moc recenzi není, nebo spíše staršího data a ne moc pozitivní? je to pořád stejné i u nové DIGI TV?

Reagovat
Busby babes

ja mam netovou Digi prakticky od zacatku a jsem s tim spokojeny. Kvalita obrazu je ok.

Reagovat
cristiano.K.

kolik to stojí?

Reagovat
Busby babes

500, 4 zarizeni, takze to mame s kamosem na pul.

Reagovat
Hokaido

Já mám novou DIGi a nemůžu si stěžovat. Obraz je super, normální HD a vypadne to jen občas, když je velká bouřka.

Kvalita služeb byla u starý DIGI žalostná, teď už se to trochu zlepšilo.

Reagovat
vladis271

Poslal by som všetko za Coutsa do Monaca akoby zareagovali.

Reagovat
Grahf

neviem jak by reagovalo monako, ale viem, ako by reagoval mbappe

Reagovat
nani92

neviem či by Falcao šiel opäť okúsiť PL, ale skúste no

Reagovat
vilp

To bych raději za drobné koupil Torrese z Porta.

Reagovat
tomasinho

To je za Fabinha moc

Reagovat
minoLFC

akože za koho?

Reagovat
Mastný Chobot

do automatov

Reagovat
salami

Joselu Horko těžko se zbavujeme všech těch francouzskejch nepovedenejch pokusu a natahame si tam teď to samý, akorát španělský národnosti, to je fakt des. Trochu jsem se tohou Beniteze bál, ale trochu mě uchlacholil téma lonskejma ostrovnima prichodama. Teď budeme brát Joselua, kterymu je 27 a poslední 3 sezóny nic nepredvedl.

Reagovat
Counter

Nejsem si jistý, zda zrovna takovýhle útočník za pár šupů je Rafova vysněná posila.

Reagovat
kissak

bohužel

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/FourFourJordan/status/897068561851707395

Lukaku a Pogba o vikendu nejrychlejsi. Rash 4. Docela cumim.

Reagovat
Lacko_Boh

OT: tip na dobre futbalove forum?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
tuny

Už jsme podepsali toho Cancela, Sancheze, Barkleyho a Martiala?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele