Premier League - preview 9. kola

20.10.2018, 09:05, aktualizováno 22.10.2018, 08:57
Previews
Deváté kolo Premier League se bude dohrávat na Emirates Stadium v Londýně, kde Arsenal hostí Leicester. Domácí budou chtít především prodloužit vítěznou sérii, která pomalu nabírá na působivosti. Pokud zvítězí, oslaví Kanonýři už desátou výhru v řadě. Hosté jako tradičně nemají co ztratit, což jim ale neubírá nic na nebezpečnosti...
Arsenal FC - Leicester City  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka anglické Premier League připadne duelu Arsenalu s Leicesterem. Oba týmy se těší dobré formě, obzvláště Arsenal po dvou porážkách na úvod sezony výsledkově zabral a vítězí v jednom zápase za druhým. Pokud se Kanonýrům podaří potvrdit roli favorita i tentokráte, půjde již o jejich desátý triumf napříč všemi soutěžemi v řadě za sebou.

Dvojciferného počtu vítězství bez jediného klopýtnutí se naposledy londýnskému klubu podařilo dosáhnout před jedenácti lety, kdy nakonec sérii výher natáhl až na dvanáct. Právě Leicester je v tomto ohledu oblíbeným soupeřem, neboť všech posledních jedenáct duelů hraných na půdě Gunners skončilo výhrou domácích a poslední triumf hostí v tomto vzájemném zápase se datuje až do dávného roku 1973.

Po několika vydřených, až šťastných výhrách se v minulém kole před reprezentační pauzou Arsenal poprvé naplno odvázal a rozstřílel Fulham na Craven Cottage vysoko 5:1. Sestava Unaie Emeryho přitom kuriózně postrádala většinu největších hvězd v čele s Mesutem Özilem, Piérrem-Emerickem Aubameyangem či Aaronem Ramseym. Poslední dva zmiňovaní však měli brilantní přínos z lavičky náhradníků, zatímco Özil se již zbavil potíží se zády a je opět připraven naskočit. Nový kouč Arsenalu tak má příjemné starosti, zda setrvat u předešlé úspěšné sestavy s křídelníky Iwobim a Mchitarjanem, anebo se vrátit ke složení papírově nejsilnější jedenáctky, která však doposud herně příliš nepřesvědčovala.

Zatímco Danny Welbeck se stihl dát do pořádku z drobného svalového zranění, které mu znemožnilo nastoupit za anglický národní tým, pondělní duel dle Emeryho slov nejspíš přichází příliš brzy pro Sokratise Papasthatopoulose s Petrem Čechem a mimo hru dlouhodobě zůstávají i další stopeři Koscielny s Mavropanosem. Návrat do hry naopak hlásí Ainsley-Maitland Niles, jenž si v prvním kole sezony zlomil nohu.

Foxes přijíždějí na Emirates Stadium v dobrém rozpoložení, neboť se s dvanácti body drží v horní polovině tabulky a mají na kontě dvě venkovní výhry z tří posledních zápasů. Claude Puel se bude jako obvykle spoléhat na um Jamieho Vardyho, jenž má proti Arsenalu excelentní kariérní bilanci šesti branek v témže počtu zápasů. Chybět budou hostům pouze vykartovaný kapitán Morgan, Demarai Gray a Matty James.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Holding, Monreal - Torreira, Xhaka - Özil, Ramsey, Aubameyang - Lacazette
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Evans, Maguire, Chilwell - Ndidi, Mendy - Pereira, Iheanacho, Maddison - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.52 - 6.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Crystal Palace  (neděle 17:00)
Jediný nedělní zápas anglické Premier League obstarají Everton FC s Crystal Palace. Oba týmy se nacházejí v druhé polovině tabulky, vítězství by tak velice pomohlo jak jednomu, tak druhému. Mírným favoritem by měli být Toffees, kteří vyhráli poslední vzájemný zápas 3:1, naposledy navíc s Eagles prohráli v roce 2014.

Everton se s 12 body nachází na 11. místě a případná výhra by jej mohla posunout až na 8. místo v tabulce. V posledním zápase se mu podařilo porazit Leicester City 1:2. Pozitiva lze najít i mezi navrátilci, z dlouhodobého zranění se totiž vrací obránce Yerry Mina, kolenní šlachu doléčil záložník Andre Gomes a k dispozici bude i ostřílený stoper Phil Jagielka. Otazník visí nad účastí Idrissy Gueyeho, který má problémy s kotníkem. Velkým nebezpečím pro soupeře bude záložník Gylfi Sigurdsson, který ve čtyřech ligových zápasech nasázel čtyři branky. Síly svého mužstva si je vědom i lodivod týmu Marco Silva: "Vypadáme teď více jako tým, kompaktnější, v některých momentech solidnější, během zápasu se více soustředíme," všímá si.

Horší nálada ovšem panuje v týmu hostů, kteří se nacházejí na 14. místě se 7 body, což je jen 2 body od sestupového pásma. V posledním zápase podlehli Wolverhamptonu 0:1. V příštích čtyřech zápasech je navíc čekají Arsenal, Chelsea, Spurs a Man United. Povzbuzením však pro hostující celek může být to, že ač letos vyhráli pouze dvakrát, obě vítězství vybojovali venku. S otazníkem je start křídelníka Wilfrieda Zahy, jehož trápí tříslo. Jeho důležitosti si je vědom i sám Roy Hodgson: "Mé informace jsou, že s námi netrénoval od zranění, ale doktoři doufají, že bude moct trénovat, a jestli ano, myslím, že bude připraven." Týmu nepomůžou Joel Ward a Jonny Williams, po operaci kolena je Christian Benteke. Kvůli nemoci je nejistý start Maxe Meyera a Alexandra Sorlotha.

Hodgson se jako manažer s nikým neutkal tolikrát jako s Evertonem. Z osmi domácích utkání si nese nelichotivou bilanci 7 proher a 1 remízy. Kouč s jeho zkušenostmi však nepochybně ví, co ho čeká, a udělá vše proto, aby jeho tým zaplul do klidnějších vod ligové tabulky.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Keane, Zouma, Digne - Davies, Schneiderlin, Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Kouyaté, Milivojevic, McArthur - Townsend, J. Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.66 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (sobota 13:30)
Co by si zasloužil José Mourinho po senzačně vítězném utkání s Newcastlem? Respekt, pochopitelně. Ale kromě toho? Další domácí zápas - pokud možno snadný a vítězný - aby se Manchester United dostal na vítěznou vlnu a mohl vytvořit tolik potřebné momentum do klíčové zimní fáze. Místo toho se portugalský kouč vrací na stadion, kde po odchodu z Chelsea pokaždé prohrál.

Byl to právě Mourinho, kdo ze Stamford Bridge udělal nedobytnou tvrz. Během obou svých angažmá v modré části Londýna dokázal neprohrát 77 domácích ligových zápasů za sebou. Na lavičce Rudých ďáblů zatím drží zcela opačnou šňůrku. První návrat ve službách soupeře skončil čtyřgólovou potupou, těsně pak nezvládl ani pohárové intermezzo a doposud poslední venkovní šlágr loni v listopadu.

Proto by se dalo očekávat, že bude José speciálně namotivován - avšak převládá u něj úcta k bývalému zaměstnavateli. "Zda bych slavil jako pominutý gól nebo výhru svého týmu na Stamford Bridge? Nemyslím si. Vždy bych se snažil kontrolovat své emoce a respektovat stadion, který byl mým stadionem, a fanoušky, kteří byli mými fanoušky," slíbil.

Zápasy Chelsea s Man Utd patří k těm tradičním anglickým, v nichž se hostům zpravidla nedaří. Naposled vyhráli Blues na Old Trafford před pěti lety - od té doby si domácí tým vždycky aspoň bod odnesl. A vzhledem k rozpoložení obou soupeřů se dá očekávat, že se v téhle tradici nic měnit nebude.

Formu Manchesteru United jsem naťukl už v úvodu. Osmé místo přílišný optimismus nevzbuzuje, totéž platí o pětibodové ztrátě na pětičlennou skupinku v čele Premier League a čtyřzápasová krize předcházející zmíněné výhře 3:2 nad Newcastlem pořád hráčům koluje v žilách. Hlavně vypadnutí ve třetím kole ligového poháru doma proti Derby div Mourinhovi nezlomilo vaz.

Naopak Chelsea si užívá počáteční období pod Mauriziem Sarrim, který na Stamford Bridge nastolil po letech konzervativnějšího fotbalu ryze ofenzivní systém. Londýnský tým se prezentuje pohledným projevem, ve většině zápasů má celý zápas pod kontrolou a tomu odpovídají i výsledky. Dokonce i děsivý dvojzápas s Liverpoolem Chelsea zvládla - doma sice při remíze 1:1 ztratila, jenže o pár dní dřív vyplenila Anfield Road v pohárovém klání.

Italský trenér ovšem před sobotním zápasem varuje, přestože nehraje ve zrovna nejlepší formě. "Mají opravdu silný tým. Když se podíváme na jejich sestavu hráč po hráči, možná je to nejlepší tým v lize," prohlásil dokonce Sarri na tiskové konferenci před utkáním. Nad tímhle tvrzením se možná ušklíbli i fanoušci Red Devils, uznání však trenérovi Chelsea rozhodně nechybí.

A chybět by mu neměla ani žádná z jeho opor. Antonio Rüdiger se otřepal ze zranění třísel a fit by měl být i Mateo Kovačić. Drobné potíže má po návratu z vydařené reprezentační přestávky Ross Barkley a právě tihle dva se poperou o volné místo v záloze po bohu Kantého a Jorginha. Otazník visí nad zdravotním stavem mladíků Ampadua a Hudsona-Odoie; jejich tvář ale beztak vídáme pouze na tribuně.

José Mourinho se bude muset obejít bez záložníka Jesseho Lingarda, který na rozdíl od Rüdigera svá třísla k zápasu ještě připravená nemá. Do nominace se nejspíš nevejdou ani Ander Herrera a Marcos Rojo. Nadějnější už je stav Nemanji Matiće, Scotta McTominaye a novým kontraktem mávajícího Luka Shawa. Jejich drobné šrámy by je z utkání neměly vyřadit.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić (Barkley) - Willian, Giroud, Hazard
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Lindelöf, Smalling, Shaw - Fellaini, Matić, Pogba - Rashford, Lukaku, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.95 - 4.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Southampton FC  (sobota 16:00)
Zcela opačné vstupy do sezony zažívají dva soupeři, kteří se dnes střetnou na Dean Court, jak se stadionu AFCB stále přezdívá. Zatímco domácí Bournemouth v úvodu ročníku šlape a po osmi kolech mu patří šestá pozice, Soton zatím paběrkuje a pět nasbíraných bodů za osm utkání stačí jen na šestnácté místo a tím pádem reálné ohrožení sestupem.

Tým Marka Hughese by tedy potřeboval začít bodovat. Pomoci by mu dnes mohla případná absence největších hvězd domácího mužstva - jak křídelník Ryan Fraser, tak forvard Joshua King, mají v úvodu sezony parádní formu a patří mezi hlavní tahouny mužstva, které vede Eddie Howe. Jejich start do dnešního střetnutí je ale ohrožen. Frasera trápí harmstring, druhého jmenovaného pak zraněný kotník.

Zatímco o dva zmiňované hráče se teď zajímá především týmový fyzioterapeut, v případě Nathana Akého jsou to konkurenční týmy. Perspektivního stopera si vyhlédli třeba Spurs, předkupní právo na něj má ale jiný londýnský klub, ze kterého do Bournemouthu přišel, tedy Chelsea.

Howe ale bude potřebovat, aby byl dnes Aké myšlenkami na hrací ploše a ne v jiném týmu - aby Bournemouth dokázal teprve podruhé ve své historii Soton porazit (poprvé se tak stalo v březnu 2016 zásluhou gólů Stevea Cooka a Benika Afobeho), bude svého elitního stopera potřebovat plně koncentrovaného.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Smith, S. Cook, Aké, Rico - Lerma, L. Cook - Brooks, Stanislas - King, Wilson
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Yoshida, Vestergaard, Hoedt - Cedric, Lemina, Hojbjegr, Bertrand - Gabbiadini, Ings, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.48 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
O další tři body bude usilovat Manchester City, jenž si v minulém kole přivezl cenný bod z Anfield Road. Dopadnout však mohl i mnohem lépe, kdyby Mahrez pár minut před koncem proměnil pokutový kop. Duel s Burnley mimochodem nabídne jeden speciální návrat - Joe Hart se od svého odchodu od Citizens poprvé představí proti svým bývalým spoluhráčům.

Citizens mohou být se svým vstupem do sezóny spokojení, po osmi odehraných duelech mají stejně jako druhá Chelsea a třetí Liverpool 20 bodů a doposud body ztratili jen dvakrát, a to po remízách s Wolverhamptonem a právě s Reds. Vedoucímu celku tabulky to i letos náramně střílí, důkazem budiž přes dvacet vstřelených branek, což je samozřejmě nejvíce z celé ligy. I s defenzivní prací svého celku může být Pep Guardiola spokojen, Citizens totiž doposud inkasovali jen třikrát a společně s Liverpoolem se pyšní nejlepší defenzivou.

To hosté zaznamenali oproti loňskému ročníku výrazný propad, když v prvních pěti kolech ani jednou nezvítězili. V posledních týdnech naštěstí přišlo zlepšení, když loňské překvapení zdolalo nejprve Bournemouth, následně i Cardiff a bod bralo i po remíze s Huddersfieldem, Sean Dyche však od svých oveček jistě čeká o dost víc. Nedalo se sice čekat, že by Burnley pokračovalo v senzačním tažení z loňského roku, přesto však výkony tohoto týmu zatím patři mezi zklamání.

Domácí po reprezentační pauze hlásí jeden velký návrat, po zranění se totiž vrací Kevin de Bruyne. K dispozici již bude i Fabian Delph, avšak Ilkay Gundogan zůstává mimo. Hosté mohou konečně využít služeb Stevena Defoura a fit je také James Tarkowski.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Laporte, Stones, Mendy - Fernandinho, Bernardo Silva, David Silva - Mahrez, Aguero, Sterling
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor - Lennon, Westwood, Cork, Gudmundsson - Barnes, Vokes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 15.50 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Přestože se anglická Premier League stále teprve rozjíždí devátým kolem, hodí se na adresu Newcastlu před domácím zápasem s Brightonem použít úsloví "teď, nebo nikdy". Tým Rafaela Beníteze totiž stále čeká na první ligové vítězství nové sezony, a právě v Brightonu má na papíře ideálního soupeře k tomu, aby tuto černou sérii zlomil.

Hosté totiž přijíždějí do St. James‘ Parku s tragickou bilancí sedmnácti venkovních ligových zápasů bez jediné výhry a manažer Chris Hughton volá po okamžitém zlepšení. "Když se na to podíváme logicky, budou proti nám favority jakožto domácí tým, přičemž jsme na úvod sezony nastoupili proti obdobným soupeřům," nachází Hughton paralely mezi oběma kluby v náročném losu, který jim hned na úvod postavil do cesty jednoho favorita na přední příčky za druhým. "Myslím, že pro ně bude úleva mít všechny týmy z takzvané "velké šestky" za sebou. My měli také náročné zápasy a tohle je další v řadě - víme, jaká je to výzva vést si dobře mimo domácí půdu," uvědomuje si Hughton, jenž právě v Newcastlu startoval svou manažerskou kariéru, přičemž na druhé straně barikády zde ještě nikdy nezvítězil.

Takto špatný vstup do sezony Newcastle nepamatuje. Pokud se Magpies nepodaří zvítězit ani v sobotu, bude nutno v klubové historii hledat paralelu až v dávném devatenáctém století, kdy tento klub ze severu Anglie nedokázal na úvod nového ročníku zvítězit v deseti kolech. I tehdy však Straky dokázaly uloupit více bodů za vybojované remízy než letos, kdy se jim takto zadařilo jen dvakrát. Naposledy tým Rafaela Beníteze prodělal obzvláště bolestnou prohru na Old Trafford, kde přišel o dvoubrankové vedení a gólem v 90. minutě nakonec prohrál 3:2.

Přesto španělský manažer zůstává klidný a věří, že se jeho týmu brzy podaří tuto krizi zvrátit. "První výhra je skoro to nejtěžší ze všeho, a jakmile onen první zápas zvládneme, nabereme větší sebevědomí a pak už to pro nás bude všechno jednodušší."

Zatímco Benítez se musí obejít bez zraněných Rondóna s Lejeunem, hostům bude scházet Davy Pröpper vinou poraněného kotníku a otazníky visí také nad starty Pascala Grosse, Dalea Stephense a Gaetana Bonga.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Fernández, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy - Pérez - Muto
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Bong - Knockaert, Kayal, Stephens, Jahanbakhsh - March - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.23 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
West Ham se pomalu zvedá, o tom není pochyb. Po krutém začátku se čtyřmi ligovými porážkami v řadě konečně papírově silný celek dostává svému jménu a v Premier League se odráží ode dna. Odráží se paradoxně v zápasech, kde se to zas až tak úplně nečekalo - a to je pro fanoušky Kladivářů dobré znamení. V sobotu totiž do olympijského parku přijede Tottenham.

A to je nepochybně další z týmů, kterým se body berou těžko. Hammers zahájili svůj vzestup v utkání na hřišti Evertonu, pokračovali velmi cennou remízou s Chelsea, aby nakonec porazili Manchester United. To už bubliny foukaly s pořádnou radostí, dokud je překvapivě nepropíchl naopak outsider z Brightonu.

K ideálu má tedy globální nálada ve West Hamu pořád ještě daleko a patnáctá příčka optimismu úplně taky nenahrává. Pomáhá aspoň vědomí, že trio Cardiff, Newcastle, Huddersfield je tak špatné, že pětibodový náskok na sestupové pozice je v současné chvíli měkoučká a neprodyšná bariéra od nebezpečných vod.

Tam však ambiciózní klub nehledí. Rád by zaujímal spíš pozice, které okupuje Tottenham. Kohoutům úvod sezóny taky zrovna nevyšel - i vinou nespočtu úspěšných hráčů na uplynulém mundialu měli v půlce září na kontě už dvě prohry a na čelo tabulky ztrátu šest bodů.

Pak se ale vše začalo obracet k lepšímu (kromě hrůzných výsledků v Lize mistrů). Pochettinova parta vyhrála tři ligové zápasy v řadě, naopak elitní trio Man City, Chelsea, Liverpool svorně body poztrácela, no a najednou už to tak zle nevypadá. Tottenham je sice až pátý, ale na čelo ztrácí pouhé dva body.

Těší navíc i pohled na marodku, odkud se vytratil klíčový záložník Christian Eriksen. Fit je navíc i Mousa Dembélé a podobně dobře vyhlížejí i Victor Wanyama a Serge Aurier. Mimo hru tak setrvávají vlastně jen Dele Alli, Danny Rose a Jan Vertonghen.

Manuel Pellegrini se poslední týdny zabývá především zdravotním stavem nejlepšího střelce Marka Arnautoviće, který se ukazuje být pro West Ham zcela esenciální osobností. Přestože má rakouský útočník problémy s kolenem, měl by být pro malé londýnské derby k dispozici. Stejně jako jeho kolega Chicharito a obránce Arthur Masuaku.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku - Noble, Rice, Obiang - Jarmolenko, Arnautović, Felipe Anderson
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Davinson Sánchez, Davies - Dembélé, Dier - Lucas Moura, Eriksen, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.87 - 3.66 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Watford FC  (sobota 16:00)
Anglická liga se po reprezentační přestávce vrací s bohatým programem, který mimo jiné nabídne vůbec první střetnutí mezi Wolverhamptonem a Watfordem v novodobé historii Premier League. Forma obou celků snad ani nemůže být dále od sebe, neboť Wolves po nevýrazném vstupu do soutěže prožívají excelentní podzim, zatímco Hornets naopak po čtyřech výhrách na úvod sezony sbírají jednu porážku za druhou.

Jediný Arsenal se může v posledních týdnech pochlubit lepšími výsledky než Wolves a není tedy divu, že Nuno Espírito Santo získal ocenění manažera měsíce září. Ligový nováček má z posledních pěti kol čtyři vítězství a jednu remízu, díky čemuž se vyšvihli již na sedmou příčku v tabulce. Ozdobou Nunova týmu je především defenziva, která za posledních sedm zápasů napříč všemi soutěžemi inkasovala jeden jediný gól.

Za unikum lze označit také Nunovo svědomité nasazování jedné a té samé základní jedenáctky. Ta se od prvního kola ještě ani jedinkrát nezměnila a nic nenasvědčuje tomu, že by mělo dojít k přetržení této šňůry nyní v kole devátém. "Wolves hrají v neměnné sestavě, ale možná nastoupí Adama Traoré, který je nebezpečný," všímá si manažer Watfordu Javi Gracia rekordní posily soupeře, která v létě dorazila z Middlesbrough.

"Víme, že nás čeká těžký zápas, ale v tuhle chvíli pro nás není důležité, proti komu zrovna nastoupíme," pokračoval Gracia. "Důležitější je soustředit se sami na sebe a pokusit se vést si nejlépe, jak to jen půjde."

Ani strmý vzestup tabulkou nepřiměl Graciova protějška Nuna, aby přehodnotil klubové ambice. "Tvrdá práce a způsob, jakým na sobě chlapci od začátku pracují, nám umožňuje vidět, jak se tým zlepšuje. Očekávání se tím ale nemění. Myslíme jen na zítřek, tabulka pro nás vůbec nic neznamená."

Zatímco domácí se těší soupisce bez vážnějších zranění a Nuno tak může směle nasadit podeváté tutéž sestavu, na straně hostí zůstávají mimo hru dlouhodobě zranění Janmaat s Cleverleym i suspendovaní Holebas a Kabasele, ovšem Gérard Deulofeu se konečně vrátil do tréninkového procesu a mohl by se poprvé v sezoně objevit i na trávníku.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Jonny - Costa, Jiménez, Jota
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Navarro, Mariappa, Cathcart, Masina - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Gray, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.54 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Veledůležitý souboj se odehraje mezi Cardiffem City a Fulhamem FC, dvěma obyvateli spodních pater ligové tabulky. Prognózy přejí spíše Cottagers, kteří si z posledních sedmi vzájemných utkání odnesli tři výhry a čtyři remízy.

Těžko na tom někdo může být hůře než Cardiff. Ten se krčí na 20. místě s pouhými dvěma body. Posledně těsným rozdílem 1:0 podlehl Tottenhamu. Vážnost situace si dobře uvědomuje manažer Neil Warnock a burcuje: "Kdybych sázel, nevsadil bych si, že se udržíme. Ale minulou sezónu bych nevsadil ani cent na to, že postoupíme." Bluebirds neuspěli s odvoláním proti třízápasovému trestu záložníka Joea Rallse, který tudíž nebude k dispozici. Obejít se musí rovněž bez útočníka Dannyho Warda, nejistý je start dalšího forvarda Geryho Madina. Návrat naopak hlásí záložník Aron Gunnarsson a gólman Alex Smithies.

V obdobné situaci se nachází i hosté z Fulhamu. Ti sice chuť vítězství již v tomto ročníku okusili, pohybují se nicméně těsně nad sestupovým pásmem s pěti body. Poslední souboj pro ně skončil debaklem 1:5 proti Arsenalu. Situaci se snažil odlehčit trenér Slavisa Jokanovic: "Tento zápas není konec Premier League. Pokud vyhrajeme, je před námi dlouhé období, kde nás čeká mnoho těžších zápasů. Pokud prohrajeme, bude to stejné, zbývá 29 dalších utkání." Kvůli nedostatečné zápasové kondici mu bude chybět kapitán Tom Cairney a kvůli zranění kolenní šlachy nebude k dispozici ani obránce Joe Bryan. O startu obránce Timothyho Fosu-Mensaha, který měl vykloubené rameno, se rozhodne před zápasem.

Poslední vzájemný zápas se odehrál ještě v League Championship, když Fulham slavil vítězství na sokově území 2:4. V Premier League se naopak naposledy radoval Cardiff, což však bylo v roce 2014. Za zmínku stojí i několik statistik. Ačkoliv oba celky od sebe v tabulce dělí jen pár bodů, přesnost přihrávek Bluebirds je nejnižší v celé lize, kdežto ta soupeřova se řadí k jedněm z nejvyšších. Přes obranu domácích letos prošlo 17 gólů, hůře je na tom už jen právě jejich sok, který inkasoval 21krát. Mohlo by tedy jít o zajímavý duel.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Camarasa, Gunnarsson, Arter, Murphy - Reid, Zohore
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Bettinelli - Le Marchand, Mawson, Odoi, Fosu-Mensah - Seri, Anguissa, Sessegnon, Schürrle, Vietto - Mitrovic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.42 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Huddersfield Town - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Huddersfield Town se pokusí vymanit ze sestupového pásma - proti však stojí silný Liverpool z opačného konce tabulky.

Souboj Davida s Goliášem, i tak by se dalo nazvat další utkání Premier League. Manažeři obou týmů se dobře znají z Německa, takže můžeme očekávat strategickou bitvu. Lodivod domácích David Wagner na tuto skutečnost nezapomněl, když před zápasem prohlásil: "Jediná dobrá věc je, že toho o myšlení hostujícího manažera vím více než obvykle." Především s první částí výroku nelze než souhlasit, protože Terriers se zatím potácejí v sestupovém pásmu s pouhými třemi body, když v letošní sezóně anglické ligy ještě nepoznali chuť vítězství. Před reprezentační pauzou však na půdě Burnley sahali po vítězství, nakonec se ale museli spokojit jen s remízou. Proti Liverpoolu je ovšem důvod k obavám, oba souboje z minulé sezóny podlehli 3:0. Navíc týmu Reds naposledy vstřelili branku v roce 1962. O body se nebudou rvát zranění Smith, Kongolo a Williams, start Billinga se Sobhim bude posouzen před utkáním.

To hosté by rádi naskočili zpět na vítěznou vlnu z počátku sezóny, která je vynesla do čela tabulky. V posledních čtyřech soubojích ve všech soutěžích se jim však nepodařilo vyhrát. Naposledy došlo k dělbě bodů s Manchesterem City. Proti stojí i statistiky, které ukazují, že se Liverpoolu proti papírově slabším soupeřům nedaří. V posledních šesti utkáních proti celkům ze sestupových vod nevyhráli. Z reprezentačních povinností si navíc mnoho klíčových hráčů odneslo zranění, a tak se o startech Van Dijka, Salaha, Maného a Milnera rozhodne až před zápasem. Do hry nezasáhnou Keita a dlouhodobě zraněný Oxlade-Chamberlain, na druhé straně se vrací Lallana. Dle slov Jurgena Kloppa by od začátku mohla startovat posila z Monaca Fabinho.

Liverpoolská ofenziva si minulou sezónu nasadila laťku hodně vysoko a zatím se úplně nerozjela, a proto můžeme spíše očekávat utkání, kde budou rozhodovat maličkosti. Důležitost tohoto souboje si však oba týmy nepochybně uvědomují a určitě neponechají nic náhodě.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lossl - Durm, Zanka, Schindler, Lowe - Mooy, Hogg - Van La Parra, Pritchard, Kachunga - Depoitre
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Shaqiri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.50 - 5.67 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City862021:320
2.Chelsea FC862018:520
3.Liverpool FC862015:320
4.Arsenal FC860219:1018
5.Tottenham Hotspur860215:718
6.AFC Bournemouth851216:1216
7.Wolverhampton Wanderers84319:615
8.Manchester United841313:1413
9.Watford FC841311:1213
10.Leicester City840414:1212
11.Everton FC833213:1212
12.Burnley FC822410:128
13.Brighton & Hove Albion82249:138
14.Crystal Palace82155:97
15.West Ham United82158:137
16.Southampton FC81256:145
17.Fulham FC81259:215
18.Huddersfield Town80354:173
19.Newcastle United80266:132
20.Cardiff City80264:172

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1070)

Přidat komentář
nani92

1. Pre naše víťazstvo po peknej krídelnej hre okorenenej Lukakovymi nožničkami

Reagovat
andkoo

dneska caka Joseho tazky den

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
I am Mancunian

GGMU

Reagovat
mimi_united

Lukaku ich dnes zostrelí

Reagovat
diastan

solidní sobota

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

neprohra MU za ten kurs hodně lákavá

Reagovat
I am Mancunian

bez sance

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Lákavý sice ano..2,2 na neprohru Úček se nevidí každý den, ale docela bych s tím nadšením počkal, já to nakonec z ticketu vyhodil a dal za 2,0 neprohru WHU

Snad to Mou úplně nezavře a bude to aspon solidní podívaná. X bych bral

Reagovat
fenixLFC

co dnes sotnes a kevin? stones zaklad a kevin z lavicky?

Reagovat
diastan

Stones věřím, že bude v základu určitě. Kevin netipovatelný, Pep sám řekl, že neví jestli už dá celý zápas, tak bych to taky spíš viděl na start z lavičky.

Reagovat
madridcan

cistu dvojku som dal solo

Reagovat
Makiii

Dnes by se konecne mel udelat prurez sezonou a nasi budoucnosti. Bud teda ti hraci doopravdy budou stat za Mourkem a bude to tak podle toho vypadat, jak druhy polocas se Zamkama. A nebo to uz proste musime ukoncit tohle spojeni United - Mourinho. Jine vychodisko uz vazne nevidim a hlavne by nemelo byt uz ani jiny vychodisko realny, nez tyhle dve moznosti. Chelsea, Juve rozhodnou.

Pokud udrzime na uzde Edena, tak by to mohlo jit. Momentalne hrac ktery dohromady s MS a zacatkem ligy ma nejlepsi formu na svete.

Sice strasne tezkej zapas, Chelsea v totalni pohode a forme. My naopak, takze prave kdy jindy se odpicnnout nez dnes. A nejakou motivaci jak u hracu, tak hlavne u Mourka asi neni treba zminovat.

DDG - Young, Bailly, Smalling, Shaw - Matic, Herrera, Pogba - Martial, Lukaku, Rash

Alexis, Fred, Pereira, Lindelof, Valencia, Fellaini, Mata

Reagovat
iamek

Shaw prý zraněný lehce. To samé Matič.

Reagovat
smazaný uživatel

Leaked United XI vs Chelsea: De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, Matic, Pogba, Martial, Rashford, Mata, Lukaku #mufc [MEN]

Reagovat
iamek

Shaw prý zraněný lehce. To samé Matič.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý by měli oba hrát

Reagovat
iamek

. Ono to bude asi jedno koho tam budou točit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

kde je alexis? má koncert na klavír?

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náročný zápas proti WHU, ktorý sa na Tottenham vyhecuje. Očakávam usoplenú remízu alebo prehru.

Lloris - Trippier, Davinson, Alderweireld, Davies - Dier, Winks - Lamela, Eriksen, Lucas - Kane

Reagovat
Kluivert9

Určitě si tam zase nasere Sona.

Reagovat
SpecialOne

Asi proto, že je lepší než Lamela.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale Lamla má větší formu momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší, ale momentálne má Lamela formu a Son naopak nemá žiadnu.

Reagovat
SpecialOne

V posledním zápase s Cardiffem se do toho slušně dostával, zrovna opožděně koukám na MOTD week 8 a byl aktivní, vytvářel šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Btw., co říkáš na toho Barriose? Jeho agent to instagramu potvrdil, za 23 mega by to mohl bejt docela dobrej kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som z toho veľmi nadšený, na MS má veľmi nepresvedčil. A navyše agentom neverím ani slovo. Už v lete sa písalo ako o hotovej veci a dopadlo to úplne inak.

Ja by som radšej Ndombeleho, alebo Frenkie De Jong.

Reagovat
iamek

To zase bude dneska ostuda

Reagovat
mithro

na stamford bridge je to otras aj ked mame dobru formu. dnes to bude velka parada

Reagovat
smazaný uživatel

hodně silně cítím remízu 0:0

Reagovat
bbbauch

podle me si pro ni Jose pojede, otazka je jenom, jestli se mu to vymsti

Reagovat
avicii

United dnes neprehraju

Reagovat
Swarley

snad se José dočká adekvátní rozlučky na SB

Reagovat
masly008

s kariérou?

Reagovat
Swarley

s PL, pak na otočku Itálie a už jen repre kariéra...

Reagovat
Mastný Chobot

Mu prajes dobre, to je pekne

Reagovat
Swarley

pro repre a krátkodobý turnaj to bude ideální kouč

Reagovat
mithro

Reagovat
blade115

Hrozné, jak fandové těhlech zbohatlických klubů jako MU vůbec nedokáží stát za svým trenérem...

Reagovat
Swarley

jen přeji vaší největší legendě pořádnou rozlučku, ať to nedopadne jak s Lampardem

Reagovat
Whitemedia

Však Lampard se rozloučil stylově

Reagovat
Swarley

modrá ropa jako modrá ropa, ale myslel jsem, že se na to díváte jinak...

Reagovat
Whitemedia

Tak já mám ten jeho gól do naší sítě a následné skandování Frankova jména od našich fanoušků rád no..

Reagovat
blade115

Však Mourinho už vás taky z několika soutěží vyřadil, podobně jak Lamps.

Reagovat
Swarley

skoro

Reagovat
blade115

Džbán

Reagovat
Swarley

tepláky, ty respekte

Reagovat
blade115

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně tenhle ještě pár týdnů zpátky lízal Josému zadek a najednou otočil, krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nikdy nemám dobrý pocit z našich zápasů hraných v sobotu takhle brzy..

Reagovat
Mimalu

+ po repre přestávce, jsme favoriti, doma, soupeři se nedaří... smrdí to no

Reagovat
spider_8

+ Mourinho

Reagovat
Mastný Chobot

Ten smrdi najviac

Reagovat
andrew96

Jestli mu dá Sarri cigaretu...

Reagovat
nani92

Keby hral Giroud, tak by som mal aj strach, ale takto nie

Reagovat
smazaný uživatel

Abys nebyl překvapený.

Reagovat
nani92

že sa Morata zraní na rozcvičke a bude hrať?

Reagovat
Whitemedia

Pedro měl hrát v základu omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Valencia je zraněnej?

Reagovat
mithro

Glad it doesn’t look like a bus-parking sort of game but will be very very pleasantly surprised if that midfield doesn’t get torn a new one by Chelsea’s...

Reagovat
blade115

Willian, Luiz, Sarri

Reagovat
Deywid

no hej mal tam dať radšej tragického Christensena

Reagovat
blade115

Sám jsi tragický.

Reagovat
Kixi Syhimour

No a koho tam mêl dát?

Reagovat
blade115

Neměl tam dávat nikoho a nechat to na jiném trenérovi.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
valek9610

Myslím,že Luiz je na místě dnes ! ty jeho pasy za obranu se hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věk > Forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Whitemedia

vždyť byl ten Luiz dávno jasný, tak nezvracej, na to ses měl připravit už před dvěma týdny..

Reagovat
blade115

Já vím, ale dva týdny zpátky na to nebyl čas...

Reagovat
raduinho

Tahle pózička už je pěkně trapná.

Reagovat
Euphael

Sarri musí normalne trolit Jožka s tím Moratem na hrotu

Reagovat
Euphael

Moratou*

Reagovat
C-M@ster

Moratem*

Reagovat
smazaný uživatel

kotatem*

Reagovat
Kixi Syhimour

Chytá formu

Reagovat
spider_8

Tak Morata dal v posledních dvou zápasech proti United gól (byť jeden mu neuznali).

Reagovat
smazaný uživatel

Co José blázní na starý kolena...takto ofenzivně?

Reagovat
valek9610

Sarri má těžce na párku,když staví Moratu

Reagovat
RKBoy

vyplakávanie nad Willianom a Moratom, takže od jedného z nich čakám aspon jeden gol...klasika.

Reagovat
Whitemedia

Vždyť tu nikdo nebrečí..

Reagovat
RKBoy

ja áno.

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

a vůbec, ty zápasy ani nesleduješ, tak nemáš právo vyplakávat

Reagovat
RKBoy

ani netušíš ako koli tomu trpím.

Reagovat
Svatej

O moc lip to postavit Jose nemohl..

Reagovat
iamek

Až moc útočné na JM

Reagovat
nani92

namiesto Lindela Bailly

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Zvláštní, tohle je sestava, kterou by se José normálně bál postavit i doma proti Burnley, natož na SB.

Reagovat
raduinho

Come on Chelsea! Pojdme zničit ten one manager club.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 3-1 Man Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Graeme Souness criticising Paul Pogba yet again on Sky Sports. Grass is green.

Už zas

Reagovat
iamek

Ty vole ten střed Chelsea nás totálně rozdrtí.

Reagovat
nani92

čo to je za show na SB?

Reagovat
iamek

Co to tam je za šaškárnu ?

Reagovat
nani92

myslíš Smallinga?

Reagovat
iamek

To až po pár minutách.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON UNITED!

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím ta sestava snad půjde Alexis místo Martiala, který tam hraje zatím hovno a Fella místo Maty, který hoří už teď... no a pro jistotu Bailly místo Smallinga, za kterého tam musí hasit Lindelof.

Reagovat
oli9

Jeste ,ze se může střídat jen 3x

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ještě by se hodil McTom místo Pogby

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť tady všichni ríkaj, ze Martial je dobrej a Fella spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

lol Martial je marnej a vůbec neběhá snad vypadne v zimě a Fella je nenahraditelný, jediný z mála ví, co je to hrát za MU a bít se za klub

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri si píše: Příště kope Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Willian To bylo naprosto jasné

Reagovat
Steve Stifler

Za tohle žlutou, to je čůrák

Reagovat
Mimalu

už jí měl dostat při prvním faulu

Reagovat
SaianSupaCrew

Jen mu to sečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

stream? na redditu je to nejake divne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam Totalsportek nebo tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Hele hraje Morata ? Nějak není vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

José ho vymyzal nasazením Lindelofa

Reagovat
kvasha16

hraje, zatial je ho vidiet viac ako Lukakua napr.

Reagovat
Taiger

Leaked, Mane missing. Hahahahahaha.

Reagovat
Kixi Syhimour

A ještě někdo?

Reagovat
Taiger

Vsechno ostatni podle ocekavani

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, dík

Reagovat
fenixLFC

shaqiri alebo sturridge?

Reagovat
Cobra

Mou je jakýsi podrážděný.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze tam nikdo nebyl

Reagovat
Mimalu

Rudigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Antooooooonio

Reagovat
Whitemedia

konečně gol z rohuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbo děkujem

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna když hrajeme vcelku dobře tak dostaneme gol z hovna

Reagovat
Whitemedia

gol z rohu není gol z hovna

Reagovat
nani92

Ale je

Reagovat
Whitemedia

ale není

Reagovat
Hokaido

Pogbargainek hezky pěkně

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

Pogba se bránit rohy asi nikdy nenaučí

Reagovat
R.Meireles

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

oléééééééééééééééééé

Reagovat
EXoRcIsT

Young v lese

Reagovat
Greny

RUDIGEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

RUDIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
13

Zapnu a golík... Jestli už má konkurent zvítězit, tak je aspoň bijte!!

Reagovat
Taiger

Ahoj swarley

Reagovat
blade115

Jakože by ta výsledková běhna teď vylezla z kanálu? Pls...

Reagovat
Taiger

Chybi mi vase convos

Reagovat
blade115

To každému, jen si to nechtějí přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

ten vyleze až po zápase

Reagovat
icka

ten nevyleze

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle otočíme, věřím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
kvasha16

v momente ako ukazali tu nasu nestastnu statistiku s rohmi som mal tusaka ze tam padne

Reagovat
spider_8

Pogba další asistence

Reagovat
nani92

Pogbranenie

Reagovat
wild

Chelsea ma takmer najhorsie rohy v lige ale tej nasej tragickej defenzive da hned gol..

Reagovat
Greny

Pogba jak tam skakal

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea moc golu po standardkach nedava, jo?

ale kombinace Kovacic+Hazard je smrtici, ti dva jak to roztoci radost koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Young krásně, jen mu nalož, klidně at je měsíc dva mimo

Reagovat
Greny

frustrace je z tebe citit

Reagovat
smazaný uživatel

sám se tomu divím, jak chci aby jsme vyhráli, když bych chtěl aby byl Mourinho co nejdřív pryč

Reagovat
diastan

Nedivím se mu, hlavne po té šou co tu předváděl do minulého týdne, kdy konečně otočl...ted mu to zas dlouho nevydrzi

Reagovat
blade115

I tak by dal víc gólů než vy.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ubohost

Reagovat
bbbauch

Od nas zatim nejprimocarejsi Matic

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Musim říct, že Manchester United to fakt dokázal a je momentáně suverénně nejodpornějšim klubem v PL. To co předvádí je nechutný. Fakt smutný, kam takový klub padnul po konci SAFa.

Reagovat
Raylan

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

dalsi..

Reagovat
Sandstorm

Ale máme nejzdravější platovou politiku

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

kam padnul? tak, že jsme vyhráli treble?

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
pingla

Se podiv, co jste vy táhněte do Champu sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Neházej tady librama.

Reagovat
madridcan

Pogba pozre na Rudigera, na zlomok sekundy pozre ci sa kope roh a Rudiger styri metre od neho

Reagovat
Greny

a pak zmrda Lindelofa

Reagovat
Hokaido

Stejně je šílený, že ani jeden obránce United by u nás neměl šanci na základ.

Reagovat
I am Mancunian

*hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

vaše dnešní ofenzíva by si u nás zahrála dost

Reagovat
Sandstorm

Lukaku by hrál místo Moraty.

Reagovat
smazaný uživatel

de Geu bych asi místo Kepy vzal

Reagovat
blade115

DDG, Lukaku, Pogba a probral by se u nás určitě i Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba místo koho? Jorginho s Kovačičem jsou úžasní

Reagovat
blade115

Místo Kovačiče nebo Kantého, on by v tomhle systému a s těmihle spoluhráči byl úplné dělo.

Reagovat
kvasha16

no Kovacic zatial uzasny nie je

Reagovat
C-M@ster

Ve Spartě?

Reagovat
Grahf

podľa predpokladu hrajeme mrdku aj s ofenzívnou zostavou. Jožko

Reagovat
PP

zas na druhou stranu - na Chelsea to nebude jednoduché pro nikoho.. kór když jste po krk ve sračkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso škoda

Reagovat
Whitemedia

Hazard brání za Alonsa a ten mezitím někdo v útoku na pravé straně

Reagovat
Taiger

Proc Hazard furt hasi za Alonsa lmao

Reagovat
Greny

protoze Alonso utoci na prave strane misto Williana

Reagovat
Whitemedia

Hazard said: "Sometimes, Alonso is in front of me. I said to him once, 'Marcos, I think your first target is to defend, because you play left back', but this guy don't want to listen, he just wants to score goals."

Reagovat
Taiger

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Mastný Chobot

To je dosť trápne od Alonsa

Reagovat
blade115

Škoda, už to mělo náběh na Boring James story.

Reagovat
Sandstorm

V poločase vystřídat Pogbu, Martiala, Matu. Poslat tam Pereiru, Alexise, Herreru.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Mit Moratu za spoluhrace tak ho zabiju za to padani a nasledny lomeni rukama..ted si sedne, ocima hleda rozhodciho po pidikontaktu a metr od nej probiha Hazard v brejkove situaci a na hrotu nikdo

Reagovat
Free_player

Hazard je všude

Reagovat
Greny

a to United maji docela stesti ze hrajeme jen v deviti (Moratu a Williana nepocitam)

Reagovat
Whitemedia

tak zrovna dnes Willian po sto letech zahrál dobře roh, tak klid..

Reagovat
Greny

ty jo to bych jednou za sto let zvladl taky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně jsme dnes do zápasu vstoupili docela dobře, ale ten smolný gol nás srazil, je to škoda

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Neměli jste ani jednu šanci

Reagovat
Free_player

Reagovat
Euphael

Reagovat
diastan

Reagovat
Hokaido

Dneska hrajete skoro stejně dobře jako památnej první poločas proti Tottenhamu. Akorát se vám lepí smůla na paty, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za střelu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alonso je dobrej blázen Snad každou útočnou akci končí ve vápně United

Reagovat
andrew96

Morata, to je děsný výkon.

Reagovat
celeb

Ako celkom ok fotbal, ale co tam robi to drevo Morata? Nahrava nikomu, ked dostane loptu do otvoreneho priestoru, tak to nahra naspat, lebo nema ani ponatia o volnom priestore kde je, ked Wilian napada, tak on sa zabudne, nepresny, nekoncentrovany proste otrasny fotbalista.

anybody >>> Morata

Reagovat
fenixLFC

morata by zapadal do united, rovnaky traged...

Reagovat
Whitemedia

Proč se kurva pořád válí, když mu to žádný rozhodčí nepíská....

Reagovat
smazaný uživatel

umi morata i neco jineho nez spadnout, kdyz je zady k brane?

Reagovat
Mimalu

jo, ještě nepřesně nahrát směrem dozadu

Reagovat
Whitemedia

brečení mu jde

Reagovat
celeb

mate vy vobec nejaku slusnu devinu?

Reagovat
Whitemedia

na hostování nám jedna slušná běhá.. ale taky žádný zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je fakt hrozný komik

Reagovat
smazaný uživatel

Matic dole Andreas do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to uplně špatné, určitě šance na otočení je

Reagovat
Cobra

Přestože jsou na trávníku hráči United, stejně je největší tragéd Morata.

Reagovat
hona.kub

on jako třeba vypíchne, dobře zpracuje, ale pak dá přihrávku 3m vedle...

Reagovat
Cobra

Vypíchne možná, zpracuje těžko, když při každém souboji spadne.

Takový o 40mil dražší a horší Soldado.

Reagovat
celeb

ako nezainteresovany divak to 100% potvrdzujem. To strasnym sposobom bilo do oci. Ako klobuk dole, ze CFC s 10timi hracmi dokaze vyhravat nad MU. Ku koncu uz tam aj Alonsovi tiekli nervy, ked tam Moratovi rozhadzoval rukami, ze kde fp. zas je.

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je neskutočný fraud

Reagovat
iamek

Ty vole to je strašný fotbal z obou stran . Martial hraje ? Pogba . Shaw

Reagovat
Hokaido

Takovej egomaniak jako Mourinho prostě musí uvnitř strašně trpět, když vidí, jakou tvář dokázal Sarri tomuhle týmu vtisknout za 3 měsíce versus ten Mourinhův styl nestyl. Takhle v přímý konfrontaci je to brutální.

Reagovat
Mastný Chobot

Rozdiel medzi kvalitou Moratu a zbytku tímu Chelsea je len o chlp menší ako rozdiel medzi Pogbom a svetovým záložníkov.

Reagovat
Mastný Chobot

*m

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

Misto Pogby Ramsey a

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně hroznej fotbal. Juve v úterý United zníčí.

Reagovat
spider_8

Hrozný zápas, úplná definice zápasu po repre pauze Spousta nepřesností, nekvality, odskakování míče, půlka našich hráčů je úplně mimo. A korunu tomu nasadí Azpi, když špatně hodí aut. Doufám, že na to nekouká nikdo z italské sekce, protože tohle je jak zápas vidláků

U United mi přijde, že José postavil taktiku docela dobře a my moc nevíme (nebo spíš nejsme schopni), co hrát. Ale je to těžký, když pak při prvním našem rohu nechají Rudigera hlavičkovat samotnýho na penaltě a v dobrých pozicích to řeší úplně příšerně.

Reagovat
Alberto Aquilani

smola Ale pravda je, že som to po polhodine vzdal, lebo som pri tom sledovaní začal cítiť, ako ma chytá mŕtvica.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna z italské sekce na to musí být zvyklí

Reagovat
Whitemedia

Mám asi po repre pauze a sledování zápasů naší repre nulové nároky, protože mně se první poločas docela líbil..

Reagovat
C-M@ster

Zápas repre s Ukrajinou byl náhodou docela záživnej... a ten se Slovákama měl zas fajn průběh a výsledek.

Reagovat
Whitemedia

hezká přihrávka na brankáře od Moraty

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Morato už běž do řiti pane bože.

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérní penalta tahle kosa na Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz lepší utočník než Morata

Reagovat
Raylan

Proč tohle není penalta? Regulérně druhá žlutá pro toho dementa

Reagovat
Nikikrew

Uplne vklude odpistaketlna, ale pre proti Yongovi sa nic nepiska, spomen si ten zakrok na Aguero minulu sezonu, opat nic

Reagovat
diastan

Reagovat
bbbauch

zase dobry prehanky..

Reagovat
hitZor

Reagovat
C-M@ster

Nevím, jestli je to morální, no...

Reagovat
C-M@ster

Ale už běhá jak kamzík...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v pohodě to bylo. Jako nemůžou po nich chtít aby zakopli míč při útočný akci když se někdo složí ve vápně.

Reagovat
C-M@ster

Jj... pak to bylo vidět... ale prostě než se zvedl, tak to vypadalo všelijak... leží tam hráč a vedle něj Martial skóruje

Reagovat
Raylan

Nic mu nebylo, nechápu proč ležel, gól v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAAAARTIAAAAAAAAAAAL PODMEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

A je to

Reagovat
Mimalu

Alonso

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tváří se, že umírá a po góle vstane a běží za rozhodčím...

I kdyby to faul na něj byl, tak simulováním si přerušení nevytrucuje, měl dál hrát.

Reagovat
hitZor

Tak toho, že hned vstal a běžel za rozhodčím sem si nevšiml. Jen jsem pak viděl, že před rozehrávkou, když dobíhal na pozici, tak celkem kulhal. Myslím, že fakt nesimuloval, vypadalo to, že mu Lukaku před tou hlavičkou přišlápl kotník.

Reagovat
C-M@ster

Jako jo... ale jsou hráči, kterejm přišlápneš kotník a vidí, že se nepřerušuje, tak se zvednou a hrajou dál... a to měl zkrátka udělat...

Reagovat
Cobra

To kulhají všichni, aby nebyli ještě za větší simulanty, než za které je většina lidí má. A i kdyby nesimuloval, to nemůže zatnout zuby a odbránit situaci a potom se složit na trávník? Očividně to nic strašného nebylo, když teď normálně hraje.

Reagovat
Mimalu

co jako dělal? Rozhodčí to evidentně odpískat nechtěl, zraněný nebyl, ale stejně tam zůstal ležet v době kdy byl míč ve vápně. Inteligence 0

Reagovat
smazaný uživatel

Martialek pekne uklidil....ale jak se Lukaku po ocku dival po Mourinhovi, to nevestilo nic dobryho

Reagovat
Raylan

Místo 2:0 ty špíny vyrovnaj...

Reagovat
wild

Martiaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso

Reagovat
Counter

Paráda, bojuj, José, BOJUJ

Reagovat
Cobra

To byl Alonso kdo tam ležel? Tohle je regulérně na pokutu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas

Reagovat
Hokaido

Dneska je hroznej. S Moratou náš nejhorší hráč dnes.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
numeromis

To je fakt koště ten Alonso. Mám ho jinak rád, ale za takovou píčovinu bych se po tom ošetření styděl dostat zpátky přes celý hřiště na svoje místo jinak, než vylízt u praporku z krtince.

Reagovat
Whitemedia

to je hrozná ostuda, že nedokážeme víc využít té jejich tragické defenzívy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys prosím už sundat toho Moratu a Williana?

Reagovat
wild

utocne standardky napicu, obranne este horsie

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle měla bejt pro Matu klidně rudá teda

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
hitZor

Reagovat
nani92

sme lepší, sympatickejší, kvalitnejší, už to len potvrdiť golom

Reagovat
nani92

odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si z neho Mata jeste delal prdel ze skocil :D

Reagovat
wild

Lukaku by uz mohol konecne nieco spravit a dat aj gol..dalsi zapas by som ho posadil

Reagovat
Whitemedia

střídej toho Moratu.....

Reagovat
Grahf

lukaku je strašný tankista

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

TY PICOOO JOOOO TONY JE BŮH

Reagovat
Whitemedia

Luizovina....

Reagovat
liquicitizen

Daj tam girouda ty vole

Reagovat
diastan

City XI | Ederson, Laporte, Kompany (C), Stones, Mendy, Fernandinho, Silva, Mahrez, Sane, Bernardo, Aguero

Reagovat
diastan

Konecne Saneho stavi pravidelne

Reagovat
Grahf

toníííík

Reagovat
wild

MARTIAAAAAAAAAAL

Reagovat
Nikikrew

Luiz

Reagovat
SaianSupaCrew

Šlapák?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě se najdou tací, kteří nesouhlasí s Martialem v základu?

Reagovat
Han střelil první

Luiz

Reagovat
Tuard.MUTD

Tonyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

A Alonso jak se na to vysral

Reagovat
smazaný uživatel

MArtiaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

A to mi do teď Luiz přišel jako nejlepší hráč zápasu

Reagovat
Whitemedia

to je prostě Luiz.. hodinu může hrát jako nejlepší stoper světa, jenže pak mu rupne v palici a je to..

Reagovat
nani92

Martial sa naučil od Romela prvý dotyk a hned to ide

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Davies, Dier, Winks, Sissoko, Lamela, Lucas, Kane.

Tyvole

Reagovat
C-M@ster

no, čekal se eriksen a Son místo lamela sissoko, jinak očekávaná, ne?

Reagovat
Mates_Matesović

Sissoko tu jinak docela vpoho sestavu kompletně degradoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak ostatní, ale po zranění Pocche hráče do základu nestaví.

Reagovat
Cobra

Pokusím se prvních 5 minut na Sissoka nenadávat a dát mu šanci.

Reagovat
blade115

Luiz doufám příště opět v základu.

Reagovat
dextroza_m

Ty voe MArtial krásně

Reagovat
diastan

Jeste by mohl ztratit i Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Vám to fakt může být jedno

Reagovat
Taiger

Zase pesimista

Reagovat
diastan

Jako vždy

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak byla reprezentační pauza . Nicméně trochu ten pesimismus klidním. Ale fakt si myslí, že po remíze na Anfield jim to může být jedno, nicméně dneska to chce aby se rozehrál útok. Huddersfiele prostě musíme porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady! Vyhlášení 2. ročníku o největšího dementa na EF, Nejdřív statistické fakta. Celkem hlasovalo 329 lidí (oproti loňským 224). nominovaných bylo 152 jmen (loni 104).

Rozdělení hlasujících bylo následující: 86 Anglická, 70 Česká, 56 více sekcí, 48 Španělská, 39 Žádná sekce, 18 Italská, 6 Slovenská a 6 Německá.

A nyní k samotnému pořadí.

Fotbalovou TOP 11 uzavírá TrevorFCB, který stejně jako 10.REPLIKATOR obdržel 39 bodů.

9.příčku obsadil technecium 46 bodů, 8.místo sám já 47 bodů, 7.místo Zenthuras 52 bodů, 6.místo kiwwi 52 bodů.

A jak dopadla TOP 5? 5. a 4. místo je úplně jiné. 5. skončil CHONG s 71 body, s velkým rozdílem pak skončil 4. jeden z nejrespektovanějcíh uživatelů - Liquid (102 bodů)

¨

Nyní už ale jdeme do finále. Letos panoval velký boj mezi TOP3, vítěz měl od začátku náskok, který se chvílemi dařilo dotáhnout, no nakonec ho uhájill. 3.místo obsadil loňský vítěz Owny (121 bodů). Na 2.místě se znovu umístil a vítězství znovu nedotáhnul Nr.Nobody (Dolar) - 140 bodů a letošním vítězem se 148 body a králem dementů pro další rok se stává VALLOIRE - GRATULUJEME!!

Celé výsledky jsou k dispozici zde. https://files3.uloziste.com/51b182e52b2ab696/ Je potřeba asi stáhnout, pouhé otevření mi hlásilo chybu.

Na konec chci pogratulovat uživatelům technecium a Zenthuras, které jsem označil jako skokany roku, jelikož se loni neumístili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
blade115

Nekecej, že tady má Swarley tak málo multiúčtů...

Reagovat
masly008

owny jako totáč.presure on a pak stejně až 3

Reagovat
Cobra

přitom letošní rok byl na uzdě a 3 místo je sakra úspěch.

Reagovat
diastan

Beztak je tam už jen z protekce a kvůli jménu

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Čenda

Slepičí geny nezapře.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nebelung

Reagovat
jk

chybí 10, jinak owny teda dost vysoko, to je spíš ze setrvačnosti...

Reagovat
Ross Geller

Jsem rád, že komunita EF rozhodla, že Kang & Kodos je větší dement než já. To mě zahřálo u srdíčka. https://media.giphy.com/media/113PoJxEaRxKbm/giphy.gif

Reagovat
blade115

Tebe nikdo nezná.

Reagovat
Azazelo RD

Děkuji Chongovi a Valloarovi za hlasy.

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Až 10. místo Musím se víc snažit, jenom chudáci z italské sekce mně lepší umístění nezajistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata musí pryč už v zimě, je nám úplně k ničemu

Reagovat
Raylan

První poločas dobrý, ale v tak od 50. minuty lážo plážo tempo a takhle to dopadne... Penalta měla být, ale na to se vymlouvat nedá. Morata skoda mluvit, Alonso hrůza, Willian kromě standartek hrůza, Eden taky slabší, Luiz klasickej brain fart. S tímhle united by se prohrávát nemělo.

Reagovat
HorajzmAmmann

s touhle Chelsea taky ne

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sakra je? Oni se uplně sesypali.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč 6 minut

Reagovat
masly008

taky bych za ty zdržovačky od utd dal aspoň 8,ale i tak se dá

Reagovat
Raylan

Proč asi demente

Reagovat
Ross Geller

Aby rozhodčí nadržoval Chelsea a ona měla čas dát gol.

Reagovat
Kluivert9

Už víš

Reagovat
andrew96

Dean

Reagovat
smazaný uživatel

Když se díváš 70 minut na Kovačiče a pak tam vidíš gumu Barkleyho, který neumí ani obejít hráče

Reagovat
Malresi

Reagovat
10

Reagovat
masly008

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
diastan

GJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blade115

Trouba.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
hona.kub

*když se musíš dívat na Moratu a Williana v základu

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
Snatus

Dement

Reagovat
Mimalu

Barkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
Minister

loooooooool

Reagovat
diastan

looooooooool asi nejlepsi vysledek

Reagovat
Counter

PAráda

Reagovat
Grahf

kokotiiii

Reagovat
Cobra

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně, minutu po tom, co to vypnu

Reagovat
REPLIKATOR

Fanoušek úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

TAKOVÁ ŠKODA TAKOVÁ ŠKODA

Reagovat
Miguel19

B A R K L E Y !!!

Reagovat
Hokaido

Heh, nezvladajko

Reagovat
diastan

Jeste meli nechat mourka at se pobije

Reagovat
dextroza_m

Jste měli nechat Mourka, ať dostane přes držku

Reagovat
Kluivert9

To je za to zdržování

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

BARKLEY

Reagovat
Raylan

Aspoň ze tak...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasně, Baník v poslední minutě na 2:2, United v poslední na 2:2

Reagovat
Error

Komik

Reagovat
Minister

kto ho to tam vyprovokoval?

Reagovat
masly008

nějaký kar z chelsea tam pumpoval.

Reagovat
Cobra

Tak to se Mourkovi vůbec nedivím, když tam ten šašek jde slavit přímo před něj, kde nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Cobra

Mourinho je šašek, ale dnes je Sarri za většího.

Reagovat
Whitemedia

proč Sarri?

Reagovat
raduinho

Sarri je majitel SWAGU a Mourinha si namazal na chlebíček.

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
dextroza_m

Co tam Mourek zase nacvičuje?

Reagovat
iamek

Reagovat
Taiger

mcgregor vs khabib n2

Reagovat
Nikikrew

Mourinho je sice idiot ale takto by sa zachoval asi kazdy, v tomto je bez viny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
iamek

Reagovat
Minister

jj

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
spider_8

Reagovat
Agent z Melmacu

Mourinho rád provokuje.Teraz skúsil aké je to byť provokovaný

Reagovat
Euphael

A co se tam stalo? Videl jsem meme jak vystrelil z lavicky ale co presne pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

To jsou hrozní ubožáci ta Chelsea

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Nenech se vysmát ty kokotko.

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Mourinho

Reagovat
SCELO

tak tak

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Snad prodlouží.

Reagovat
celeb

Sari ako si skusene utrel susen z nosa do Joseho saka

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

bod je kazdopadne ztrata ... natoz doma proti tymu ze stredu tabulky

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
iamek

Jak neunáší

Reagovat
Greny

konstatuji fakta

Reagovat
smazaný uživatel

To čo za kkt vybehol pred Mourinha?

Reagovat
mithro

s takou obranou nikdy nic nedokazeme, ti potopia nemozne

Reagovat
mithro

a Dean by uz tiez mohol na dochodok

Reagovat
Cobra

Jojo Dean, který prakticky dnes nic nepokazil.

Reagovat
mithro

to sa nevylucuje, ja ho nemozem vystat. a tych 6 minut si mohol odpustit

Reagovat
Cobra

Za to střídání Úček bych dal nastavení do té doby, než by Chelsea nevyrovnala.

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Tak marnou Chelsea jsem nečekal a i tak bod beru. To ti šašci nemůžou takhle hrát častěji ? Najednou jak teče do bot, tak makají, běhají a dokonce si umí i nahrát . Tam bojkot JM nebude určitě.

Reagovat
mithro

jj hlavne branenie im ide fantasticky, nie je mozne dostat takyto gol v 96. minute.

Reagovat
valek9610

Je jedno co tam řekl,ale tak to má být boj jak se sluší a patří !

Reagovat
Superme

Jsem strašně rád, že jsme s těma čuráčkama z Manchesteru neprohráli S každým to snesu, s nima ne.

Reagovat
13

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že čukotka ani není rival Manchster United máš dobrý trauma...

Reagovat
iamek

Jojo. A proto jsem psal před cca 10 dny, že ji přeju titul z toho co je v nabidce na předních místech. Kašpárku

Reagovat
salm0n

Taky jsem rád, že se dneska na 1. místo dostane někdo, kdo si to zaslouží

Reagovat
Superme

Jono, vaše oblíbená dvojice Pool, City Pro fanouška Manchesteru jeden lepší než druhej ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Ideálny výsledok

Reagovat
Nikikrew

ak vyhrame, tak sme narovnako s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SpecialOne

Nepřispět k vyhazovu Mourinha, neprohrát a zremizovat zápas tak, aby to Man U co nejvíce bolelo, víc z toho vytěžit nešlo. Sarri

Reagovat
mithro

mourinha by nikto po prehre na chelsea nevyhadzoval prosim ta.

Reagovat
SpecialOne

Píšu "nepřispět" Ten pohár dřív či později přeteče, čím později, tím lépe

Reagovat
SCELO

tak tak

Reagovat
Superme

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko na RW? Spaste naše duše!

Reagovat
jk

Tak #23 se vrací a jediný by tam mohl jít Son, za ty prachy by mohl sem tam i zahrát sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehraje Sonny ?

Reagovat
jk

Podle mě čistě z rotace nebo nějaký taktický úmysl, který jsem teda ale nepostřehl

Reagovat
smazaný uživatel

Veď od leta je úplne mimo. Zavadzia mu lopta. A bol kdesi v Asií znova odohrať 180 minút bezvýznamného futbalu. Lavička a oddych mu len pomože.

Reagovat
jk

No nevím jestli Sissoko na tom je líp, co se formy týče

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zahral dobre, asistoval u gólu a i smerom do obrany bol platným.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko hrá CM 4-3-2-1

Reagovat
Raylan

Schürrle

Reagovat
Coutinho10

draft

Reagovat
Counter

Watfordík válec.

Reagovat
Cobra

Lamelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Cobra

Ale teda Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Ok sice mě stále sere, ale Sissoko parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Davinson nedokáže překopnout ležícího gólmana

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mates_Matesović

Lamela si je tam teď začal parádně vodit, je od nás suverénně v nejlepší formě

Reagovat
jk

On se na ten Pocheho styl hodí fakt náramně. Před tím zraněním to byl jeden z nejdůležitějších hráčů a teď se zase dostává do pohody..

Reagovat
Cobra

Po dlouhé době se na to dá dívat, aby z toho neboleli oči. Máme klid na rozehrávku, protože WHU vůbec nenapadá, takže je Dier zatím nevyslal na Huga. Lamela famózní, jak 1 na 1, tak do kombinace. Trojský kůň náš druhý nejlepší hráč a Winks je jediný z toho středu, kdo se nebojí nahrávky do předu. Jen by to mohl dávat dřív od nohy.

Snad to nějak doklepeme, dotáhnout se na čelo by bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je Boh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak u gólu "druhá asistence" Trippiera . Nešlo by ho tak 5-8x naklonovat? To je tak komplexní a inteligentní hráč. Perfektní technika, nedělá chyby, kope standardky, vzadu spolehlivý, vždy soustředěný na hru, neprasí z frustrace (zatím) a to si neumím představit, jak bychom bez něj rozehrávali.

Moc moc doufám, že nám ho nikdo nezláká, naštěstí Angličani tolik ven nechodí a Levy nerad prodává konkurentům.

Reagovat
jk

WTKF co to bylo ten Mourinho na SB

Reagovat
fenixLFC

fulham je uplne najzufalejsia obrana co som kedy videl a to som niekolko rokov videl liverpool...ale zapas s cardiffom sranda, typicky kopacsky championshipovy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo boss

Reagovat
Gunner14

Nelson dneska další 2 góly

Reagovat
Gunner14

Reiss Nelson is the first English player to score multiple goals in a Bundesliga game in the 21st century. Snad on a Sancho odstartují trend aby mladí Angláni chodili hrát i do zahraničí. A me aby je klub poslal na hostování třeba do West Bromu kde mu nějakej ťulpas jako Pulis řekne že hrát nebude protože neváží 90kg a málo brání.

Reagovat
SpecialOne

Atkinson Faul ne, ale pojďte ho ošetřit. Asi infarkt...

Reagovat
masly008

jako že se ještě nikdo nezranil v souboji kdy se nepískal faul? to se mi nezdá.

Reagovat
SpecialOne

Byl to jasný faul

Reagovat
masly008

ale až tak ze 4 spomaleného záběru.hned za hry hrál míč a jako faul to fakt nevypadalo.tohle by nepískl nikdo.

Reagovat
SpecialOne

Byl to jasný faul na první pohled. Písknul by to každý rozhodčí při smyslech.

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton hraje dobře. Malej tým v PL. Newcastle si hraje na velkoklub, kterym není a hraje prd. už deset let

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že velkokluby i kupují hráče...

Reagovat
kissak

Nevím kdopak u nás by si za tak dlouhodobě špatnou bilanci ještě mohl hrát na velkoklub. Cashley jasně předvádí, že mu o klub vůbec nejde a posílá nás do pekel.

Reagovat
diastan

tohle bylo rychly

Reagovat
Lynx

Burnley na co si stěžujou?

Reagovat
SpecialOne

Co se tam stalo?? Video na livesportu končí "faulem na penaltu"

Reagovat
Lynx

Rozhodčí to nefouk a City tu akci dohráli a dali gól..hráči Burnley pak pořád diskutovali s rozhodčím, asi proč nefouk tu penaltu proti nim Byli tak rozhození, že hned na to dostali další kus

Reagovat
SpecialOne

Aha, no hrozně nepřehledné, jsem zvědavý na nějaký rozbor. Jinak nevím jestli ta Fernandinhova pumelice nějak souvisela s rozhozením

Reagovat
Lynx

No kdyby byli koncentrovaní na hru, tak by se k tý pumelici třeba ani nedostal

Reagovat
SpecialOne

třea ne, nevím z čeho byl ten roh

Reagovat
Coutinho10

byl tam zrejme faul na Saneho a vsichni prestali hrat a City rychle zareagovali a vyuzili to prihravkou na Bernarda a ten dal gol

Reagovat
vilp

Ten balon po faulu se kutálel za lajnu a podle mě tam už byl, Moss vypadal, že bude pískat penaltu, hráči přestali hrát, ale k míči rychle doběhl Silva, přesná přihrávka pod sebe a gól.

Reagovat
SpecialOne

díky

Reagovat
vilp

Tak ten balon vypadal venku z hřiště.

Reagovat
Lynx

No ale kokoti jsou oni, když přestanou hrát, tak si nemaj co stěžovat..a byli za to potrestání třetím gólem

Reagovat
vilp

To možná, ale balon byl prostě venku celým objemem, teď to z té opakovačky šlo jasně vidět.

Reagovat
Lynx

Tak oni asi ani rozhodčí už nehráli

Reagovat
Coutinho10

Tak Mane bohuzel neni ready ale Shaq a Danny

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Lallana, Shaqiri, Salah, Sturridge.

Subs: Mignolet, Fabinho, Wijnaldum, Firmino, Origi, Matip, Alexander-Arnold

Reagovat
Coutinho10

* jo a Adam je zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez je lepší na cb, Trent vie podporiť ofenzívu v takomto zápase výrazne viac

Reagovat
R22

měl nějaké menší zdrav. komplikace tak ho asi raději šetří

Reagovat
SpecialOne

Co má najednou proti TAA? Proti City jsem to chápal, ale vždyť ta obrana s Gomezem na stoperu fungovala skvěle, tak proč tam dává Lovrena

Reagovat
Coutinho10

mozna to chce jenom protocit a proti Zvezde to bude s nim

Reagovat
El Cid z City

no,to byla rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez dobrej fík

Reagovat
fenixLFC

klopp moju fantu vyjebal poriadne natvrdo zozadu bez lubrikantu

Reagovat
SpecialOne

hmm.. me too

Reagovat
Hai

Reagovat
Coutinho10

ani se mi nechce psat, ze jsem vyndal Salaha za Maneho den pred zranenim

Reagovat
Kixi Syhimour

Lallana

Reagovat
fenixLFC

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana hned dojebal no konec

Reagovat
nani92

som ochotný sledovať tento zápas kým LPool nebude vyhrávať o 2 goly

Reagovat
SpecialOne

Co tam ještě dělá Lallana Jediná absurdnější věc než to, že tenhle kopáč hraje za Liverpool je že jej povolávaj do repre. Ten by nehrál základ ani v Jablonci.

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci by bol dosť pravdepodobne najlepším hráčom tímu aj celej ligy.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Coutinho10

Alisson si zase zahraval stejne jak ted v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana na ľavom krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Mo in all his glory a Shaq <3

Reagovat
Kluivert9

Proč Shaqa zabíjí ve středu zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

nekreatívne, pomalé...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

A AKURáT dá Momo gól, ok

Reagovat
Coutinho10

Salaaaaaaaaaaah...musel jsem ho prodat, aby dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

MOMOOOOOOOOOO

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaah a Shaqiri

Reagovat
nani92

Salah ako keby bol nasratý, že dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Křeč

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Všeci nějak pozadu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
Coutinho10

koukame pres Sport365 -> HD kvalita > 2-3 minuty pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana ich už druhýkrát pekne potočil

Reagovat
smazaný uživatel

uff, tykča

Reagovat
Coutinho10

to hodne smrdelo ta strela

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo mám z toho pocit, že to berieme ako polotréning?

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle hrajem už 3. zápas v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemám, hráme dobre, len menej napadáme ako minulý rok ( no dalo sa to dnes čakať, Lallana + Salah možno nie je 100 % fit, Sturridge nikdy nebol silný v pressingu)...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pressing hej, ale tá kombinácia nevyzerá nejak dobre, v podstate len Shaqiri dokáže trochu niečo vymyslieť

Reagovat
smazaný uživatel

Táto zostava hrá prvýkrát v sezóne, Lallana po zranení a na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

+ záloha proste nie je kreatívna (ak nerátam Shaqiriho)...

Reagovat
smazaný uživatel

hráme dobre, hrali sme tak 15 min...

Reagovat
fenixLFC

vobec nehrame dobre

Reagovat
smazaný uživatel

no však hore som napísal, že sme hrali dobre tak 15 min. (akurát keď som písal ten príspevok)...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

by som aj domácim doprial gól, nech sa preberieme

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, už ho aj dali, ale offside... každopádne ako budíček by mohlo stačiť :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Tak LFC zatím hodně nezaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

ako nie je to nejaky vykon roka, ale ze nezasluzene

Reagovat
jk

Domácí mají daleko víc ze hry než reds. Ten gól byl z kategorie uplést z hovna bitch

Reagovat
fenixLFC

ved nic nehrame

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

asi by to chtelo zabrat...tohle je jenom otazka casu...

Reagovat
REPLIKATOR

Hrůza, jsme z formy. Vlastně jediná šance skončila gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia sú po minulosezónnych bodových hodoch trošku nenažraní, sa mi zdá :-).

Reagovat
fenixLFC

ale houby, hrame smerom dorpedu podstatne horsie..otazne ci je to kvoli bilicovi alebo oxovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno podľa mňa. Zmenili sme taktiku, nehráme taký vysoký pressing ako minulý rok. Kvalitne sme hrali min. sezónu dobre aj bez Oxa. Na začiatku tejto sezóny sme mali dobre zápasy, potom Klopp utavil hráčov a nestriedal, prišla neforma, únava a potom repre pauza a ďalšie zranenia.

Reagovat
Kixi Syhimour

Může být rádi, že jsme ještě neinkasovali

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhého polčasu sa treba zlepšiť. A vyskúšal by som aj Shaqiriho vľavo, to musí hrať RCM, lebo je ľavák a na ľavom krídle sa mu nehrá ideálne? Neviem, no, Lallana sa na krídlo vôbec nehodí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lallana se nehodí nikam

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

hroza, ten tim absolutne nefunguje. vdaka shaqirimu je tam o jendeho hraca dozadu menej. utok vidno ze spolu nikdy nehrali, absolutne si nerozumeju. zmatky v obrane...aj ked sturridge totalne neviditelny a lallana dopredu ni neprdviedol, tak ja napriek golu je najhorsi salah. tomu okrem toho golu nevyslo vobec nic, nedal jedinu presnu prihravku a zadrbal kazdu akciu...hrozny vykon. klopp to vidi podla toho ako zuril, tak snad sa do toho nebude bat siahnut a dat dole jedneho z dvojka lallan/shaqiri namiesto zaloznika, pripadne dat tam firmina za dannyho....ale je to totalny otras...

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím Salahem sesnouhlasím, takovej Lallana je 100x horší

Reagovat
fenixLFC

lallana tam aspon dokazal prejst cez protihracov ale od idealu to ma daleko. furt ale nehra tak mizerne ako salah ktory dosere na co siahne

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah nedo*ere na co sáhne, stále to je od idálu daleko, ale hrál i hůř, Lallana ztrácí míče všude, náběhy neumí, ztrácí míče ve středu pole....

Reagovat
Kowe

kdyby Klopp nevymýšlel pičoviny se sestavou, tak teď nemusí zuřit

Reagovat
Kixi Syhimour

No, na druhou stranu musí rotovat. Keita a Mané nejsou zcela fit a čeká nás Bělehrad, nějak to protočit musí

Reagovat
Kowe

rotovat jo, ale nevymýšlet píčoviny

Reagovat
smazaný uživatel

"tak ja napriek golu je najhorsi salah"

to je snáď vtip toto... predviedol kvalitný výkon...

Reagovat
fenixLFC

Coze

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom polčase hral nadpriemerne, v druhom zle...Snáď mu ale gólik pomôže, nezabúdajme, že kvôli nemu berieme 3 b..

Reagovat
stiflerovamama

Dosť vlažný zápas od nás, mohli sme byt radi ze sme zavere polcasu neinkasovali. Pritom priestoru tam je dost, ale opat velke mnozstvo nedotiahnutych akcii vo finalnej faze.

Reagovat
Kixi Syhimour

Příšerný výkon, hrajeme už 3. zápas po sobě hrozně

Reagovat
masly008

no penalta měla být že.

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi se dalo pískat

Reagovat
smazaný uživatel

neměla

Reagovat
masly008

tak zvětšoval svůj objem, a nebylo to z takové blízky aby nemohl tou rukou uhnout..za mě pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

ale šlo to od nohy do ruky ne?

Reagovat
masly008

to jo,ale pořád beru že zvětšoval objem a ruku u těla neměl a ani neměl tendenci ji stáhnout.a on si tu ruku nenastřelil při odkopu aby se to bralo jako nešťastná náhoda.

Reagovat
fenixLFC

urcite nie

Reagovat
smazaný uživatel

nepáči sa mi to vôbec

Reagovat
Coutinho10

Mohamede tref to

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu Salaaah

Reagovat
smazaný uživatel

chce to striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

strašne to smrdí stratou bodov...

Reagovat
Coutinho10

co to bylo od Adama na Kloppa..jak ho zatahnul za bundu

Reagovat
smazaný uživatel

vypýtal sa, nech ide dole...

Reagovat
Coutinho10

trosku divny provedeni, ale je to fakt chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte pred tým ostrým zákrokom naňho sa pýtal dole (čo potvrdili aj komentátori, Fabinho sa následne začal rozcvičovať), možno niečo cítil, ktovie...

Reagovat
redyyz

povedal: I have enough

Reagovat
Kowe

*neschopák

Reagovat
smazaný uživatel

chudák lallana, možno znovu zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

normálne som zadriemal.... Klopp out

Reagovat
smazaný uživatel

... jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, trochu :D zadriemať pri futbale sa mi už dlho nepodarilo, až som sa s takou hrôzou zobudil

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren vďaka,...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň Fabinho dnes vyzerá dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pony Slaystation

Lovren, zrusit smlouvu, zbavit se ho hned. Klopp musi byt slepy, jinak to nechapu. Hra dneska priserna, ten brejk ke konci je skutecny odraz nasi sehranosti. Kloppe kur_a, delej s tim neco!

Reagovat
Pony Slaystation

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

VvD hasí všetky Lovrenove chyby

Reagovat
Pony Slaystation

Je to jak bysme hrali 3-3-3

Reagovat
REPLIKATOR

Hráč zápasu Salah

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi VvD, ale neznám nikoho od Huddersfieldu, takže nejsem objektivní

Reagovat
stiflerovamama

Dpč neskutočné množstvo dojebaných prihrávok vo finalnej fáze. Firmino tam po striedani paradne zapadol medzi Moma a Daniela a pokazil všetky prihrávky ktoré sa dali. Tí traja by dnes mohli ist spolu aj sami na bránu a nedali by gol. Toto sa musí zlepšiť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Van Dijk za mě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

hlavne v tom zaveru...mohlo bejt 0:2 a byl klid

Reagovat
Zaschrona

Zaha je skvely hrac. Palace by bez nej byl polovicni.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic Walcott dole, Richarlison na kridlo a Tosun hore

Reagovat
Zaschrona

Ja bych posunul do utoku Gylfiho, Richarlisona vlevo a Bernarda na stred a jeste to zkusil ctvrt hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ jeden z najslabších polčasov v tejto sezóne.

Reagovat
Zaschrona

Casual reminder that Everton have not won a game since December 2016 without Tom Davies playing.

Timhle to bude.

Reagovat
Mastný Chobot

wot, však nehráva nič moc, či? či má dobrú karmu?

Reagovat
Zaschrona

S tou karmou jsi to docela vystihl prave. Ale ted nezahral uplne spatne, co hral posledni tri zapasy v zakladu rovnou jako kapitan a ukazal progres. Porad je mu teprve 20, jeste ma spoustu casu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gomes zatial dobre hra, pokial by takto podaval vykony pravidelne, tak Schneiderlin moze kludne odist, ten hrac sa mi pacil akurat tak pod Koemanom prvu sezonu

Reagovat
Zaschrona

Libi se mi, jak se snazi vsude hledat fotbalova reseni, je na nem hezky videt, jak ho Barcelona naucila. Digne to stejne. Oproti tomu na druhe strane Coleman a Walcott je uplne jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho napadlo dát na neděli jako jediný zápas Everton a Palace?

Reagovat
Zaschrona

Obvykle to byvaji dobre a napinave zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

dva nanejvýše podprůměrné týmy... očekávaná nuda

Reagovat
Zaschrona

No jo, jsme tak podprumerni, ze dle expected points tech bodu mame mit vic nez slavny nadprumerny Arsenal, kdyz jsme ve vzajemnem zapase byli spis mirne lepsi.

Reagovat
fenixLFC

tak ten arsenal sa vymyka vsetkym statistickym zakonitostiam...nemozes to porovnavat s nejakym random timom

Reagovat
Zaschrona

Ja fakt nechapu, koho by si tam jako v te TV predstavoval. Vzhledem k tomu, ze krome Arsenalu hraje cely zbytek papirove nad nama v LM, takze tezko asi muzou hrat v nedeli... A jaky dalsi zapas byl papirove ze vcerejska atraktivnejsi? Objektivne zadny.

Reagovat
smazaný uživatel

proč do toho taháš Arsenal zoufalec

Reagovat
Busby babes

protoze fandis Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme, že hrají v neděli jako jediný zápas dva průměrné týmy. Pro atraktivitu ligy nepochopitelný tah. Kdyby hrál dnes Arsenal s EFC nebo Palace, taky bych to považoval za nepochopitelný tah od vedení PL.

Reagovat
fenixLFC

tak povedz aky zapas by si si predstavoval? nehovoriac o tom ze FA tie zapasy rzodeluje tak aby v telke bol kazdy tim, nie len top 6 hrajuca proti ostatnym

Reagovat
smazaný uživatel

Watford Wolverhampton napríklad z tohto kola tiež mohol byť v TV... Ale tak zápasy sa do programu TV dostávajú tuším 6 týždňov pred samotným zápasom, ťažko vtedy predvídať, ktorý zápas bude atraktívny.

Reagovat
fenixLFC

a to by nebola ocakavana nuda hej? ved by to boli uplne rovnake zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhľadom na postavenie v tabuľke a výkony pre mňa nie.

Reagovat
Zaschrona

Tak hlavne, ze zitrejsi zapas Arsenalu s Leicesterem bude mnohem atraktivnejsi nez by byl dnesni zapas Arsenalu s Evertonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Takze ty teda nefandis tomu podprumernemu klubu jmenem Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak alternativa byla asi jen zapas Arsenalu, coz by asi davalo i smysl protoze Arsenal bude hrat ve ctvrtek. Ale to bys pak rikal to same zitra no.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcooooooot jaaaaaaaaaaj ....

Reagovat
fenixLFC

bernard je dneska uplne k nicomu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bol k ničom stále, keď som mal možnosť vidieť v drese Evertonu.

Reagovat
Zaschrona

S Leicesterem byl vynikajici,

Reagovat
Busby babes

http://www.juventus.com/en/news/news/2018/medical-update-on-emre-can.php

Emre Can diagnostikovan s thyroide nodule. Coz pokud jsem to dobre pochopil je neco, co se v malem procentu pripadu muze rozvinout v rakovinu. Tak snad to zachytili brzy a bude mit stesti.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

tak pisou, ze to asi bude jen drobjen chirurgickej zakrok na stitny zlaze, tak asi relativne ok. Dokonce snad psali ze by i o vikendu mohl hrat...

Reagovat
Lexi Belle

Takže z rakoviny na "o víkendu hraje"... Takovej Jarda Kužel

Reagovat
Busby babes

mozna si precti jeste jednou to, co jsem psal. V malem procentu pripadu se to muze rozvinout az do rakoviny, predpokladam, ze stitne zlazy, ale doktor nejsem, tak treba to nekdo vysvetli lip...

Reagovat
Zaschrona

Tenhle zapas si uplne rika o to, ze dame za chvili gol, abychom pak jeste dostali na 1-1.

Reagovat
Zaschrona

Prvni cast by tam byla, super stridani.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol tam máme... tak udržet

Reagovat
Zaschrona

Nebo ze by jsme to dneska zvladli legendarne jeste ztratit z 2-0? TOSUN

Reagovat
smazaný uživatel

Striedania na 1*

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham, prvykrát od Novembra 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

Vinikajuco

Reagovat
kvasha16

700. pre pokracujuci unbeaten run

Reagovat
hona.kub

minimálně do Vánoc by to bylo fajn... v té době se reálně bude rýsovat, kdo na ten titul opravdu má

Reagovat
Nikikrew

Dnes to nebude lahky zapas, Vardy nam dava goly ako na beziacom pase cize bude dolezite ho eliminovat a to najma vysokym percentom drzania lopty. Mame formu, Lacca je fantasitcky a verim, ze dnes sa presadi.

Neviem ako to Emery dnes namiesa nakolko sa vracia Ozil a Auba, uvidime ale asi ista zmena / iste zmeny budu aj dnes

Reagovat
Liveral

A koukám, že nejen nám:

Goals versus the top-six clubs in 2017/18

Jamie Vardy - 11 goals

Mohamed Salah - 7 goals

Harry Kane - 4 goals

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy je kvalitou špička, nie že nie

Reagovat
smazaný uživatel

A ve všem ostatním pička, nie že ano

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Reagovat
A Seleção

Dnes máme před sebou nelehkeho soupeře,verim v těsnou vyhru.Porad to ovšem není nikdo z top6.Vsechy ty předešlé výhry byli v zápasech kde se od nás výhra očekávala,nepočítám-li zapas s Evertonem,ale myslim,ze až domácí listopadovej zapas s Lpoolem ukáže jak velkou formu máme.

Reagovat
Mastný Chobot

Zápasy s Leicestrom zvyknú byť skvelé a napínavé zápasy s víťazným koncom pre nás, čiže dnes by som ocenil zasa jeden taký. Každopádne, pozrel som si hajlajty z minuloročného zápasu (https://youtu.be/hJAj7wqcHqw) a tie prvé dva góly a bránenie pri nich ma len utvrdili v tom, ako som rád za Emeryho. Nehráme nič moc, ale keď to porovnám s tým minuloročným organizovaným chaosom, tak je to tisíc a jedno.

Reagovat
Busby babes

ma drobny zraneni.

Reagovat
Mastný Chobot

ten dopadol u nás by mal aspoň poriadne zranenie

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
oddy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Euphael

Brali byste ho gunneri zpet, kdyby sel skoro zadarmo?

Reagovat
Mastný Chobot

je to úžasný hráč, ale asi nie, nehodí sa mi momentálne do toho tímu

Reagovat
Lacko_Boh

hmm..na kridlo?

Reagovat
Lacko_Boh

jasne

Reagovat
Lacko_Boh

on, cesc a henry kedykolvek. a silvestre

Reagovat
Nikikrew

Cygan*

Reagovat
Lacko_Boh

ten je tak trocha v torreirovi

Reagovat
smazaný uživatel

bez mrknuti oka

Reagovat
Counter

Zadarmo s půlmilionovým platem týdně, to asi ne, stačí Mesut

Reagovat
Minister

Čo je s Monrealom?

Reagovat
Nikikrew

Zadný stehenny sval zevraj

Reagovat
Counter

To je sakra kumšt aby se zničehonic zranili oba leví beci, aniž bychom o tom dopředu věděli

Reagovat
Liveral

Monreal not involved as a precaution. Think Kolasinac might be injured. Didn't train yesterday. Nacho by měl bejt ok snad

Reagovat
SpecialOne

Precaution? Není ani na lavičce a těžko ho šetří na EL, která je všem u zadku. Nějak se mi to nezdá.

Reagovat
Liveral

Je to od George Birda, většinou má info dost spolehlivý

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráte dnes? čakam na tikete už len vás

Reagovat
Lacko_Boh

vyhrame

Reagovat
Svatej

Zatracenej Blade mi toho Ramseyho proklel. Proč nehraje?!

Reagovat
smazaný uživatel

ten ramsey

Reagovat
Side

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

A kde by si ho dal? Na kridlo?

Reagovat
ernyyyy

Od kdy jsou sázky na návštěvnost?

Over 59950 in attendance at Arsenal vs Leicester 1.91

Reagovat
Busby babes

Monday night football a je tam Souness. SKy dosly prachy na nekoho normalniho?

Carragher taky dobre: Carragher just said, "Think of Drogba, not great at marking but brilliant at defending a set pieces..."

Pogba 55 headed clearances in 69 games.

Drogba 56 in 254 appearances.

I kdyz je otazka jak presne statistiky z te Drogbovo ery jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Xhaka, Lacazette

Reagovat
mr.Silver

Emirates vypada celkem plne dneska, hezka zmena

Reagovat
Tommy the Gunner

3:0

Reagovat
Nikikrew

Xhaka taky faul

Reagovat
masly008

xhakovina no.v takové pozici.a to ten borec ani nedělal žádnou kličku.

Reagovat
norton

inak hrat so xhakom a torreirom v zaklade, to je asi len otazka casu, kym niekto dostane cervenu

Reagovat
Mastný Chobot

Holding je dobrá korba oproti tomu ked prišiel

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta jak prase

Reagovat
masly008

hm,stopeři 5 metrů na půlce soupeře a stejně bez presingu,to moc nechápu.

Reagovat
pingla

a tohle penalta jakože není? to si dělá prdel

Reagovat
havrys99

ouu docela penalta, ještě když je ve vzduchu bílá a černá ruka

Reagovat
Mastný Chobot

ked dnes nebude penalta, tak ja už neviem

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná penalta FArsenal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mr.Silver

wtf ta ruka

Reagovat
Hokaido

Rozhodčí snad nemohl mít lepší postavení/výhled a stejně to nepískne.

Reagovat
norton

ty kkt čech asi dochytal

Reagovat
Kixi Syhimour

Ofsajd, to jsou zase rozhodčí

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerinovo braneni

Reagovat
Nikikrew

paneboze to je zase trapenka

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta tohleje znak drevactvi

Reagovat
mr.Silver

Leno

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

lenoooo parada. ale hrame hovno zase, dnes uz ligneme

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie, lester to v druhej polovici neubeha, svihneme tam jedneho kreativneho hraca naviac a je vybavene.

Reagovat
Lacko_Boh

asi tak

Reagovat
havrys99

Madisson - Maguire by bylo za 9 bodů do fanty

Reagovat
Tommy the Gunner

Evans hraje za Leicester

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten z WBA?

Reagovat
Tommy the Gunner

jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpecialOne

Proč jen ti rozhodčí nemají ždnou kuráž? Mně je opravdu jedno, kdo dnes vyhraje, ale to je přesně ta situace, kde by tu ruku na půlce písknula ve vápně ne. Desetkrát může být v těch pravidlech napsáno, že je jedno, kde se situace odehraje Jinak tohle Maguire nezvládl, to šlo hlavičkovat lépe a co pak předváděl Vardy, kdy stínuje míč na roh, místo aby hrál

Reagovat
Lacko_Boh

Holding s Mustafim je jak borovicka s pivom.

Reagovat
norton

vysvetli!!

Reagovat
Lacko_Boh

mam ich rad ale je mi z nich zle :)

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Jedno na picu a dokopy na zvracanie

Reagovat
pingla

borovicka a pivo je lahoda, to nesedi u tech dvou

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

praveze sedi

Reagovat
Rišty

nějaký stream, prosím?

Reagovat
Lacko_Boh

http://rvnistelrooy.blogspot.com/p/page-2.html

inak reddit/soccerstreams ked tak

Reagovat
Rišty

děkuji

Reagovat
masly008

hm.oliver zatím slušně mimo.

Reagovat
Nikikrew

aky Oliver?

Reagovat
masly008

jsem viděl odstávající uši no.sory.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

Kavanagh

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Iwobi je dnes sialeny

Reagovat
tweek

Zatim jsou všichni šialení...

Reagovat
masly008

hm a co miki.vlastně on je v poho, však ani nevíme že hraje.

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin sel strasne dolu

Reagovat
Mimalu

Chilwell

Reagovat
pingla

je táááááám

Reagovat
mr.Silver

omg

Reagovat
Nikikrew

zasluzene

Reagovat
Mastný Chobot

smolný gól, skvelý nábeh, ale zaslúžili sme si

Reagovat
havrys99

za trest bych Bellerina poslal na LB

Reagovat
masly008

tam by byl v klidu.tam by mu pomohl dozadu iwobi.takhle brání sám.už poněkolikáté byl miki někde v trapu.

Reagovat
nani92

ked človek vidí Bellerina (ktorého má vo fante), tak si začína vážiť aj Darmiana

Reagovat
Lacko_Boh

ked clovek vidi tie neustale komenty o fante, tak si zacina vazit aj diskusiu na slobodnom vysielaci

Reagovat
nani92

tam sa hovorí o vodke?

Reagovat
Counter

Už ti to vynahrazuje!

Reagovat
nani92

tak ako Jose urobil kritikou zo Shawa futbalistu, tak ja urobim to iste s Hectorom

Reagovat
cejen13

Prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Neda se na to kukat, OPĚT

Reagovat
Kixi Syhimour

5 gólů Fulhamu nestačí

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

rohy na kratko = nejvetsi rakovina fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

ozil 350 tyzdenne, mhikhi 200, ale ramseyho posielame do riti

Reagovat
Lacko_Boh

hm, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

armenec bere tolik?

Reagovat
norton

iwobi sa rozbieha

Reagovat
Mastný Chobot

Torreira je láska

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Armenec hraje?

Reagovat
masly008

ne.ale je na hřišti

Reagovat
havrys99

Torreira je úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

xhaka už táhni ze hřiště

Reagovat
pepinho2

Máš Torreiru a kope to Xhaka

Reagovat
pingla

wow, krásná akce

Reagovat
norton

neda se na to kukat ... :)

Reagovat
Counter

Reagovat
norton

narazka na to co tu pisu niektori

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
Tommy the Gunner

MESUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
havrys99

Mesuuuut po třicítce zraje jako víno

Reagovat
Rohlíček

Ozilkooooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

OZILLLLLLLLLLLLLL

dnes je boží

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Ze začátku moc vidět nebyl, ale postupně se do toho dostal a závěr poločasu už byl perfektní.

Reagovat
Lacko_Boh

fuu, popravde dnes pomerne dost nepresnosti, aj ked treba povedat ze v utocnej tretine. Okrem golu pre mna slabota.

Reagovat
Mastný Chobot

to je kokot tento magor

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

? Prihral iba raz zle, na Lichstainera ale podla mna dnes si to v strede dava, ci len trolujes?

Reagovat
Lacko_Boh

dpce netrolujem !

tak ja neviem co pozeram, hadat sa nejdem, asi hra fakt dobre ale sak pozeram od 10. minuty a az po tu peknu akciu ku konci a gol sa mi zdalo ze kazil

Reagovat
Lacko_Boh

a som si isty ze prihral aspon 3x zle

Reagovat
mr.Silver

buuuuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

pekne uklidnil Mesut

Reagovat
Minister

Záver polčasu už lepší výkon.

Reagovat
Counter

Od té Iwobiho parádičky jsme se konečně rozjeli.

Reagovat
Lacko_Boh

ANO

Reagovat
Kixi Syhimour

S touhle nás i ten Arsenal porazí

Reagovat
jacobT

MESUUUUUUT

Reagovat
REPLIKATOR

Ožil

Reagovat
Gunner14

Monreal neskutečně chybí. Jinak Iwobi nutmeg prince ten musel trénovat s Okochou před sezonou, každý zápas tam dá neskutečné jesle

Reagovat
Gunner14

A Mesutek krásný gol

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

koniec polčasu bol super, druhé polčasy máme lepšie, tak snáď vyhráme. Už pred gólom som si hovoril, že Ozil je dnes skvelý, radosť pozerať naňho dnes. Bohužiaľ, okrem Lucasa a jeho je to slabé zatiaľ. Iwobi dnes nemá deň, ideálne cez polčas dolu a Ramsey hore.

Reagovat
masly008

iwobi nemá den,ale mikiho si strčí do kapsy jak ve hře dopředu tak dozadu,ale stídal by si iwobiho.asi víš no.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

ok, alebo za Mkhiho kľudne, nemusíme hneď citrónovať, či?

Reagovat
masly008

tak napíšeš blbost,tak dostaneš citrón no. ,jinak xhaka, miki a lichstainer nejhorší.tam bych vystřídal kohokoliv.a xhaka má žlutou tak jeho.

Reagovat
norton

iwobi sa rozbehol postupne

Reagovat
Fenri

i kdyz iwobi mel dobry momenty...

Reagovat
mr.Silver

Lichtsteiner je uplne na picu hrac, dopredu na hovno, dozadu chybuje, uskakuji mu balony, fakt tragedie na nej koukat. Bellerin to stejne, ale porad hraje alespon dopredu celkem obstojne

Reagovat
Mastný Chobot

Lichtsteiner je zatiaľ tragický, no

Reagovat
masly008

tak došel ze serie A.tohle je na něj prostě moc rychlé a už má věk.

Reagovat
mr.Silver

Ale hovno, tady nejde o rychlost, on nedokaze zpracovat jednoduchou prihravku, a obcas pusobi jako Jenkinson, totalni zmatek ve fotbalovem mysleni.

Reagovat
J0EL

On mi pride akokeby vobec nemal techniku. Kazda lopta u neho konci ked nema pri sebe hraca, ktoremu to koze dat na par metrov.

Reagovat
mr.Silver

Jn, idealne fakt RB v zime, ale neni sance bohuzel

Reagovat
Fenri

Podle me Lichteinera hodne limituje to, ze hraje nalevo, je hodne videt, ze to neni jeho strana. Ale je fakt, ze od takhle zkusenyho hrace bych cekal, ze se s tim vyrovna lip.

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

ta opacna strana to robi

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa bol solídne hrozný aj napravo teda

Reagovat
Fenri

Napravo mi prisel spis prisel jako takovej prumer, asi tak co bych cekal od 34 letyho nahradnika...

Reagovat
masly008

ale prd.on není hráč co by tam sypal centry, nebo měl kličku doprava.prostě jenom běhá nahoru a dolů a to svede i nalevo.

Reagovat
Fenri

To taky nerikam, ale nalevo se neustale dostava do pasivni situace cumakem ke svy brane, pac si neni zvyklej prebrat mic zprava na levacku...

Reagovat
masly008

hel to není okres.ti kluci umí spracovat balon po zemi oběma nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Uf, chvalabohu za ten gol, ten koniec polcase sme si uz docela davali. Lichsteiner je uplne mimo, chaoem ze hra na pravo ale Monreal je o parnik lepsi, skoda ho dnes. Torreira a Ozil velmi dobry, Iwobi a Michky slabsi, Bellerin des ale assistencia pekna. 2 polcasy mame lespie, treba ale Ramsey a Auba hore

Reagovat
smazaný uživatel

Holding mal dostať aj druhú žltú nie?

Reagovat
Nikikrew

zaco?

Reagovat
smazaný uživatel

pri tej penalte

Reagovat
Nikikrew

Za toto zlta? Ved bol vo vyskoku v suboji, to by bolo velmi prisne

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej, beriem spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

tak jsme si zapřeháněli.za to žlutá nikdy není,když byli v souboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa len pýtal.

Reagovat
masly008

ok

Reagovat
Lacko_Boh

samozrejme. Ale budme radi ako to je. Este ze owny nepozera.

Reagovat
mr.Silver

Ani ne, penalta mela byt.

Reagovat
masly008

za co?

Reagovat
Marosh16

ako hra Evans? agresivne? dostane zltu?

Reagovat
mr.Silver

Kazdopadne ten Madison je super hracik.

A Chilwella bych bral hned v zime.

Reagovat
Mastný Chobot

keď odíde Ramsey, tak Maddisona by som zvažoval zaňho, luxusný hráčik to je

Reagovat
Hokaido

U Maddisona se akorát bojím, aby zvládnul ten tlak médií, protože už teď je jasný, že jako jediná schopná anglická desítka/kreativní střeďák bude zanedlouho stavěnej do role spasitele repre a považován za možná poslední díl Southgatovy skládačky týhle fakt nadějný anglický generace v cestě za opravdovým úspěchem na mezinárodní scéně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chilwell je super, ale zrovna podepsal novou smlouvu

Reagovat
Hokaido

Z Arsenalu se mi líbí snad jen Torreira, jinak dnes zatím velký zklamání. Nad Xhakou fakt zůstává rozum stát a nechápu, jak může mít pořád tolik minut.

Leicester do golu jasně lepší. Bylo vidět, že dnes v podstatě nemají co ztratit a můžou hrát v klidu. Evans nic moc, ale stejně je o 100 % lepší než Morgan. Škoda, že se po MS ještě pořádně neprobral Maguire, už je docela na čase.

Jinak je super vidět tu mladou osu týmu s Ndidim, Maddisonem a Chilwellem, to mi fakt dělá radost.

Reagovat
masly008

Ndidi by se kua hodil do arsiku místo xhaky.to by byla dvojce ve středu hřiště.strašně se mi líbí jak hraje.

Reagovat
Hokaido

On asi v létě půjde. Nechci znít hnusně, ale myslím, že by měl ještě na víc než na Arsenal.

Reagovat
masly008

tak ale kam.jedině city za fernandinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
Hokaido

Tak nemusí zůstávat v Anglii... Pokud třeba PSG neudrží Rabiota, tak po něm klidně můžou jít.

Reagovat
cejen13

No nevím, on Ndidi taky umí zahrát hodně slabej zápas. Do základu by se z těch Top tymů dostal asi jenom v Arsenalu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

na vic nez mistra Anglie? nemyslim si

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

strasne ty hrace Leicesteru precenujes, vsimam si toho uz dyl. Jen ten Maddison o kousek vys bude mit problem v repre vubec se zakladem (a to nevim jestli to jeste casem zas nerozbali Barkley, kterej je imho lepsi)

Reagovat
Hokaido

Asi trochu jo. Jsou to miláčci, no.

Barkley měl obrovskej potenciál, ale bohužel se strašně zastavil v Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ross si to srovna v hlave, tu posledni sezonu u Karamelek mu ani nepocitam, tam mel plnou hlavu Chelsea a v nasledujici se zrakvil na dlouho a myslim, ze ani neabsolvoval pripravu,. A ani Conte ho moc nechtel. Ted to tprve uvidime, je uz adaptovanej, snad uz i zdravotne v cajku a ja mu i u vas verim, ze by se to dalo na nem pri odchodu Hazarda postavit. Momentalne mate vynikajici zalohu a jeho hre by tohle typologicky slozeni hracu pod nim mohlo vyhovovat

Reagovat
Counter

Co se ti dneska nelíbí na Xhakovi?

Reagovat
Hokaido

Co udělal dobře? S trochou smůly už mohl mít dvě žlutý, zahodil dvě nadějný standardky, pokud se nemýlím, a nic vaší hře nepřináší.

Reagovat
Counter

Standardky kope dobře. Jestli mu dneska dvě nevyšly, tak bych z toho vědu nedělal. A že naší hře nic nepřináší? Tak to se díváme na fotbal úplně jinými pohledy, protože Xhaka je pro naši rozehrávku zcela klíčový, i tu gólovou akci založil pasem na Mesuta.

Reagovat
mr.Silver

Taky nechapu, podle me az na ten faul pred pokutovym hraje celkem v pohode, a s Lucasem se pekne doplnuji.

Reagovat
Lacko_Boh

v druhom polcase da viacej deep passov a Hoki uvidi

Reagovat
Lacko_Boh

videl si ten pas na belerina z poliacej ciary?

Reagovat
masly008

a ten na iwobiho?

Reagovat
masly008

že ktom kopací techniky na středního záložníka nic neumí.pod tlakem tragický,dlouhý balon dá tak na stojícího hráče,pozičně mimo a dělá fauly jak žáček.a to ještě dokáže i z klidu namazat soupeři.a prohrává spoustu důležitých soubojů.asi tak.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Hokaido

A když to vezmu obecně, tak on má neotřesitelnou pozici v sestavě Arsenalu a přitom když hraje slušný zápas, tak tomu týmu stejně nijak výrazně nepomáhá, pokud vůbec.

Reagovat
Fenri

Kdyz hraje slusny zapas, tak toho prinasi naopak hodne, respektive to, co zadny z nasich ostatnich stredaku prinest nedokaze. Bohuzel hraje vylozene slusny zapas malo casto, nebo si vybira katastrofalni momenty...

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

S tím přínosem nesouhlasím.

Reagovat
norton

no raz bol v strede uplne sam a ležerne prihraval po vyske rovno na hlavu protihraca, proste to su take veci ze to by si cakal od dorastenca a nie od hraca zakladu arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je hrozný odpad

Reagovat
Counter

Hlavní sudí je možná nic moc, ale má na lajně Sian, která to všechno převažuje k pozitivům ♥

Reagovat
SpecialOne

plochá

Reagovat
Counter

To je mi jedno, je to špičková lajnová sudí ♥

Reagovat
Mastný Chobot

to je tá, čo má nos jak klučku od blázinca?

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron

Reagovat
masly008

už ho emery odepsal,bohužel

Reagovat
Mastný Chobot

wow Xhaka na LB tak to bude party

Reagovat
Nikikrew

Akoze Xhaka bude hrat laveho obrancu?

Reagovat
pepinho2

On hrál Henrik

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi miesto ramseyho omg

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaa, ale Ozil kurva!!!!!!!!!!!!!1

Reagovat
Nikikrew

Bellerin tiez super

Reagovat
Counter

BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
smazaný uživatel

belleeee super dnes

Reagovat
Tommy the Gunner

NADHERAAAAAAA AUBAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Mastný Chobot

OZIL <333

Reagovat
havrys99

Hector - Aubaaaaaaaaaaa

Reagovat
Rohlíček

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Mesut

Reagovat
mr.Silver

Kraaaasa Bellerin 2 acka, odcinil a Mesut

Reagovat
Lynx

kraaaasa tohle mi presne chybelo od Ozila

Reagovat
Tommy the Gunner

Ozilovka <3

Reagovat
masly008

mesut abelle vol. 2

Reagovat
masly008

*belle

Reagovat
jacobT

Ozil genius a Bellerin sa s tymi ackami rozbehol

Reagovat
masly008

kolik už má belle asistencí? tak 5 ne?

Reagovat
Hokaido

Wow. Neskutečný góly.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Assassin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Nikikrew

Woooooooooooooooooooooooooooow

Reagovat
Tommy the Gunner

ORGASMUS!!!!

Reagovat
Rohlíček

DOPICI TO JE FOTBAL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

ORGAZMUS

Reagovat
Fenri

*Ozilazmus

Reagovat
J0EL

Auuuuba a Mesut je Boh, toto je snad pluvanec dos ksichtu vsetkym jeho hejterom uz. Goat

Reagovat
Counter

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reagovat
jacobT

Reagovat
havrys99

orgasmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus <3 <3 <3

Reagovat
Lynx

Ozil > Eriksen

Reagovat
Minister

práve som sa urobil dpc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Zimomrivaky

Reagovat
cejen13

NESKUTEČNÝ <33333

Reagovat
jacobT

Wooooow

Reagovat
Assassin

Nádherné akcie, góly krása, orgazmus <3

Reagovat
masly008

wangerball is back

Reagovat
Counter

Who needs Aaron Ramsey

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

,ale pokud bude xhaka na levém beku nebo na střídačce tak ok.

Reagovat
svaca

Bože na tohle je radost koukat

Reagovat
havrys99

Xhaka na LB a už to šlape

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Lynx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

Pereira sa uz radsej vypytal z ihriska.

Reagovat
Acquanni

Ještě dneska na Pro Evu z něj snad udělám LB bude se hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Assassin

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

ghendouzi už udělal víc jak xhaka za 2 zápasy.klenot

Reagovat
mimi_united

1. City

2. Arsenal

3. Chelsea

4. Liverpool/United

Reagovat
smazaný uživatel

maddison je presne taky hrac, ktory vyzera v leicesteri slusne, ale vôbec neverim ze ma na viac

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
mr.Silver

Laca

Reagovat
Fenri

Lacaaaa

Reagovat
Nikikrew

Laca kua

Reagovat
havrys99

Laca

Reagovat
Tommy the Gunner

laca

Reagovat
havrys99

chtěl ještě vrátit Mesutovi

Reagovat
J0EL

Zas bol pri tom ale Mesut. Toto uz je bohova forma

Reagovat
masly008

to není o formě,ale o tom ho dát tam kde patří a to je na 10ku. né ho cpát na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

aj to samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Laca to mohl být dalsi bananek do sbírky.

Reagovat
vodka

dobře lacazette, myslí na fantu, dneska by dát gól neměl, ale auba ještě jedn by mohl

Reagovat
Lacko_Boh

Torreira mal ist dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ghezzalovi to absolútne nejde...

Reagovat
pepinho2

Však to je strašný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Pred touto sezónou som ho nepoznal, no a za Foxes som ho snáď ešte nevidel urobiť dobre jedinú vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Laca je nasraty ze dal Aubu gola? Ci kde je problem, bro?

Reagovat
masly008

je nasraný že nedal ty minimálně 2 co měl dát on.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Acquanni

Ale určitě si i říkal, že mohl taky dostat jeden balón do prázdné brány. No, pak defacto dostal od Mesuta kde měl 80% branky k zakončení a vybral si Schmeichela

Reagovat
Frony

Vardyho chytlo sraní?

Reagovat
jacobT

Zo Xhaku na LB sú všetci zosratí.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Frony

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Assassin

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

do háje Nacho a Seadko nemají šanci

Reagovat
jacobT

Ale experiment Kapitan Xhaka na LB celkom vydarený. Bez ironie.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
masly008

i s xhakou na LB

Reagovat
SpecialOne

Druhý poločas velká paráda. Kdyby měl Ozil takových zápasů víc než 1/10 to by byla jiná. Jinak Laca a jeho fyzička, neuvěřitelné, od začátku do konce ve sprintu. Tu dvojici s Aubou vám závidím. Aby taky ne že

Reagovat
Counter

Je to šílený luxus, po letech trápení se všemi Chamakhy, Parky a Sanogy máme najednou dva špičkové hroťáky a je to sakra znát. Nezbývá než doufat, že Mesut letos takových výkonů bude vážně podávat více, má k tomu konečně parádní možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem preco wengerovi tolko roky vpredu stacilo to co mal, pride mi ze casom sa mu hrozne znizili naroky, a tiez tak prial giroudovi, ze to slo na ukor timu a vysledkov...ten laca mal prist ovela skor, vyzeralo to ze nad nim roky ohrname nos...pritom je to bingo

Reagovat
Counter

Já to nechápu vůbec, protože v době největší slávy měl naopak útok naprosto nadupaný. A nemyslím si, že by Giroudovi vyloženě přál, protože kdykoli se objevila možnost jej posadit, tak šel sedět (především Theo, potažmo Alexis, chvíli hrál základ i SANOGO). Ale je prostě na hlavu, že za celé roky dalšího opravdu kvalitního hroťáka nepřivedl.

Reagovat
smazaný uživatel

aj giroud a morata su super

Reagovat
SpecialOne

Jojo, ale jen ve FIFĚ, když máš dobře zmáknuté rohy.

Reagovat
nani92

Vo Fife je topka Vardy

Reagovat
Frony

Werner

Reagovat
jacobT

No už mi tam šupnite highlighty, nech si to ešte raz vychutnám.

Reagovat
jacobT

Ďakujem NBC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele