Premier League - preview 9. kola

20.10.2017, 08:03, aktualizováno 22.10.2017, 08:48
Previews
Anglická liga nabízí dvě nedělní utkání. Arsenal bude chtít uspět na hřišti Evertonu, kde má hodně rozkývanou židli manažer Ronald Koeman. Následně Tottenham ve šlágru kola přivítá Liverpool...
Everton FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Nedělní program devátého kola Premier League nabídne souboj dvou týmů v nezáviděníhodném rozpoložení, neboť jak domácí Everton, tak Arsenal zatím v lize zůstávají za očekáváním a potřebují se urychleně dostat na vítěznou vlnu, dokud je ještě prostor nabranou ztrátu dohnat. V případě evertonského manažera Ronalda Koemana by navíc případná další prohra přidala na už tak značné nejistotě ohledně budoucnosti nizozemského kouče.

Zatímco Arsenal si alespoň trochu zlepšuje náladu vítězstvími v Evropské lize, Everton čeká na vítězství již čtyři zápasy napříč všemi soutěžemi a po třech kolech v pohárové Evropě to s jeho šancemi na postup ze skupiny vypadá čím dál bleději. V lize navíc liverpoolský klub paběrkuje s osmi body a záporným skóre 5:13 jen těsně nad sestupovým pásmem.

Jedinou útěchou může být Koemanovi dlouhodobě úspěšné měření sil s manažerem Arsenalu Arsénem Wengerem. Ať už šlo o zápasy Arsenalu s Ajaxem, Valencií, Alkmaarem, Southamptonem, nebo nyní s Evertonem, Koemanovy kluby na Arsenal opakovaně dokázaly vyzrát, o čemž svědčí souhrnná bilance pěti výher, pěti remíz a pouhých tří proher od favorizovaných Kanonýrů.

Oproti čtvrtečnímu vystoupení Wengerovy družiny proti Crvené Zvezdě Bělehrad, kde Arsenal dokázal zvítězit 1:0, dojde v základní sestavě k vysokému počtu změn, neboť výjezdu do Srbska se vyhnuly známé tváře jako Alexis, Özil, Lacazette, Koscielny, Ramsey či Xhaka. Mimo hru je stále Danny Welbeck, Calum Chambers a Shkodran Mustafi. Dlouholetý francouzský kouč londýnského klubu se ovšem na předzápasové tiskové konferenci nechal slyšet, že právě hráči širšího kádru, kteří si na evropské scéně vedou úspěšně, již hlasitě klepou na dveře s názvem Premier League.

Také na straně domácích došlo v prohraném zápase Evropské ligy doma proti Lyonu k výrazné úpravě zahajovací jedenáctky, do níž by se v neděli měli vrátit zkušení Wayne Rooney s Leightonem Bainesem a Philem Jagielkou. Volný program měl také útočník Oumar Niasse, jenž není zařazen na pohárové soupisce, a návrat na trávník hlásí také uzdravivší záložník James McCarthy.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Jagielka, Baines - Schneiderlin, Guye - Vlašić, Sigurdsson, Calvert-Lewin - Rooney
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mertesacker, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.47 - 3.84 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Deváté kolo Premier League uzavře velký šlágr Tottenhamu s Liverpoolem. Oba celky jsou pozitivně naladěné po výborných výsledcích v Lize mistrů, které by nyní rády přenesli i do domácí soutěže. Spurs však krom toho čeká i souboj s vlastní psychikou - ve Wembley v lize vyhráli jen jeden ze čtyř duelů. Totéž ale platí i o Liverpoolu na hřištích soupeře...

Těžko proto v utkání hledat výrazného favorita. Pohled na rozložení sil překlápí misky vah mírně na stranu Tottenhamu. Ať už kvůli fantastické formě Christiana Eriksena a Harryho Kanea, kteří mají na svědomí 14 z posledních 19 gólů Kohoutů, nebo kvůli pětizápasové sérii výher, jíž utnula až remíza na půdě Realu Madrid.

Problém je však ve zmíněné mizérii na "domácí" scéně. Tottenham si na Wembley stále zvyká a po vzoru loňské sezóny tam především zpočátku aktuálního ročníku vysloveně paběrkoval. Minulý týden však prolomil zlou šňůru a nejtěsnějším způsobem porazil Bournemouth. Psychický blok by se tak mohl pozvolna rozpouštět.

Teď už jen rozpustit taky podivný střelecký opar nad Harry Kanem, jenž je absolutním ztělesněním ligových neúspěchů ve Wembley. Považte, že posledních 13 ligových gólů dal Kane vždy venku. V letošní sezóně pak doma stihl vypálit už 28x. Jenže jen 10x trefil bránu a ani jednou nerozvlnil síť...

Co na tohle všechno odpoví Liverpool, jenž má v zádech rekordní sedmigólovou výhru z hřiště Mariboru? Mohamed Salah je v podobné fazóně jako Eriksen s Kanem a můžeme se tak těšit na solidní útočnou podívanou. Ani Firmino s Coutinhem totiž za egyptským fotbalistou o moc nezaostávají.

Kde však Reds zcela evidentně zaostávají, je tabulka Premier League. Na čelo tabulky momentálně ztrácí propastných dvanáct bodů, v tabulce sousedí s Burnley a vzhlíží na týmy, jako je Watford nebo Newcastle. Minimálně remíza je pro Kloppovu družinu absolutní nezbytností; v opačném případě jí čelo tabulky definitivně odskočí.

Liverpoolu bude v šlágru kola scházet tradiční trio Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Sadio Mané, zatímco Tottenham nemůže počítat s Mousou Dembélém, Vincentem Janssenem, Erikem Lamelou a Victorem Wanyamou. V lize už Kohouti Liverpool neporazili devětkrát v řadě...
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Davinson, Alderweireld, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Dier, Davier - Eriksen, Alli - Kane
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Matip, Lovren, Moreno - Can, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.59 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Watford FC  (sobota 13:30)
V posledních týdnech se nad Stamford Bridge začala stahovat nepěkná mračna. Londýnští Blues nejprve před reprezentační přestávkou nezvládli domácí duel se suverénním Manchesterem City, následně vyhořeli na půdě Crystal Palace a náladu si příliš nevylepšili ani v Champions League, když s italským AS Řím uhráli pouze remízový výsledek. V sobotu po poledni navíc na stadión Chelsea zavítá rozjetý Watford, který bude chtít dokázat, že povedený start do soutěže rozhodně nebyl dílem prosté náhody.

Jak už to tak u Chelsea bývá zvykem, stačí pouhé tři zápasy bez vítězství, aby se začalo spekulovat o budoucnosti manažera. Pravdou je, že o údajných konfliktech mezi Contem a vedením londýnského celku média reportují již od léta, ovšem současná třízápasová série bez vítězství opět přilila olej do ohně. Italskému stratégovi navíc situaci neulehčuje ani početná marodka, středeční duel s AS Řím si totiž vyžádal svou daň a je tak dost možné, že si Conte bude muset vystačit s jediným středním záložníkem, Cescem Fabregasem. Takové vyhlídky vskutku nejsou růžové.

Tím spíš, když Watford zažívá báječný úvod letošní sezóny a Marco Silva potvrzuje, že je skutečně velmi kvalitním trenérem. Sršně zatím v Premier League posbíraly 15 bodů, když podlehli pouze Manchesteru City, jinak si připsali čtyři vítězství a tři nerozhodné výsledky. Skalpovat se jim na vlastním stánku podařilo v posledním kole Arsenal, v prvním kole o body okradli i Liverpool, s výjimkou toho nepovedeného střetnutí s Manchesterem City tak dokázali doposud potrápit jakýkoliv tým. Zajímavostí pak je, že v posledních třech duelech Watford vždy skóroval v nastaveném čase, což mnohé vypovídá o morální síle týmu.

Chelsea však má s Watfordem vynikající bilanci - v posledních 12 soutěžních zápasech s ním neprohrála, když uhrála devět výher a tři remízy. Poslední výhra Sršňů nad Chelsea se datuje do září 1999, o favoritovi sobotního střetnutí tak nemůže být pochyb.

Domácí celek však trápí rozsáhlá marodka, Antonio Conte nebude moci využít služeb Kantého, Mosese či Drinkwatera. Krajně nejistá je pak situace okolo zdravotního stavu dvojice David Luiz a Tiemoue Bakayoko. Watfordu bude stále chybět stoperská dvojice Kaboul - Prödl, stejně tak i dlouhodobě zranění Cathcart, Chalobah a Success.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Zappacosta, Bakayoko, Fabregas, Alonso - Pedro, Hazard - Morata
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Britos, Kabasele, Holebas - Capoue, Doucouré - Carrillo, Cleverley, Racharlison - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.41 - 8.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Manchester United  (sobota 16:00)
Velký svátek prožije na The John Smith's stadium nováček Huddersfield Town, neboť přivítá veleslavný Manchester United. Rudí ďáblové budou chtít povrdit mistrovské ambice a nováčka porazit Nic jiného se také od nich neočekává.

Huddersfield už doma hostil Leicester nebo Tottenham, ale přeci jenom Manchester United na lavičce s José Mourinhem je mnohem větší pecka! A jakže si nováček Premier league vede? Dvě výhry v prvních dvou kolech jinak útlum. Šest zápasů v řadě už Huddersfield nevyhrál, na druhou stranu z toho třikrát vyválčil bod a v tabulce mu patří solidní třinácté místo. Skončit Premier league na této pozici by byl dozajista úspěch.

Ale anglická soutěž je jedna z nejtěžších na světě a k obsazení mimo sestupové pozice vede ještě dlouhá a trnitá cesta. Zvláště když The Terriers čeká náročný los. V tomto kole Manchester United, v tom příštím FC Liverpool. Naposledy se domácí představili ve Walesu, kde podlehli Swansea 0:2.

Manchester United ještě v Premier league nenašel přemožitele, přesto je v tabulce až druhý za konkurenčním City. Mohou za to remízy ve Stoke a v Liverpoolu. Každopádně oproti loňským sezonám je to snový start a fanoušci si libují, že je jejich oblíbený tým zpátky v boji o tu nejvyšší příčku.

Rudí ďáblové mají za sebou těžké utkání Ligy mistrů na půdě Benfiky Lisabon, které pro ně dopadlo tím nejlepším způsobem. Výhru 1:0 tam zařídil mladíček Marcus Rushford. Oba tábory jsou hodně oslabené. Na domácí straně budou scházet Jon Gorenc Stanković, Palmer, Quaner, Hefele a Billing. Manchester zase nemůže počítat s Ibrahimovičem, Pogbou, Fellainim, Carrickem a Baillym a to už je slušná řádka opor.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Löwe, Zanka, Schindler, Smith - Mooy, Hogg - Parra, Ince, Kachunga - Mounie
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Jones, Darmian - Matić, Herrera - Mata, Lingaard, Martial - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.76 - 4.80 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Rozjetý Manchester City na svém stadiónu v sobotním zápase přivítá Burnley a papírově by mělo jít o jednoznačnou záležitost. Celek Pepa Guardioly v letošní sezóně zatím řádí, v lize ztratil body pouze po domácí remíze s Evertonem, nastřílel již úctyhodných 29 branek a po zásluze tak celé lize kraluje. Burnley však není radno podceňovat, však letos již zvládli překvapit loňské mistry a body si odvezli také z Anfield Road.

Jen těžko si lze představit lepší začátek. Citizens válcují jednoho soupeře za druhým, již ve třech po sobě jdoucích domácích ligových zápasech nasázeli minimálně pět branek a v porovnání s loňskou sezónou je zdobí i pevná defenziva, která zatím soupeřům povolila jen čtyři trefy. Pokud by si takovou formu celek z Manchesteru udržel i nadále, pravděpodobně by neměl konkurenci. Navzdory tomu si vzpomeňme na loňský rok - tehdy to také zkraje vypadalo na jasnou záležitost v podání Citizens, načež začala parta okolo Kompanyho zbytečně ztrácet. Letos to ale pranic nevypadá na to, že by se takový výpadek měl znovu opakovat.

Burnley však není radno podceňovat. Své o tom ví například na Stamford Bridge, kde svěřenci Seana Dyche na úvod sezóny senzačně vyhráli, případně také na Anfield Road, odkud si odvezli pro změnu cenný bod. Možná trochu nenápadně Burnley sbírá body, momentálně se ale v tabulce nachází na skvělém sedmém místě. Menším zklamáním tak může být hlavně remíza s West Hamem z minulého kola, kdy domácí nebyli schopni využít hodinu trvající početní výhodu.

Jasným favoritem je však vedoucí celek tabulky, která proti Burnley prohrál jen jeden z posledních 16 duelů. Pozitivem pro hosty však je, že v rámci Premier League Manchesteru City vstřelili v každém utkání alespoň jeden gól..

Pep Guardiola již může využít Sergia Agüera, který vyléčil poraněná žebra. Mimo hru však stále zůstává Vincent Kompany, jehož trápí natažené lýtko. Burnley nehlásí žádné nové marody, mimo hru tak stále zůstává Dean Marney a Jonathan Walters.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Agüero, Jesus
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Brady, Hendrick, Cork, Defour, Arfield - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 11.60 - 27.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Newcastle se v St'James Parku pokusí vrátit na vítěznou vlnu a má k tomu optimálního soupeře, totiž poslední Crystal Palace. Hosté v minulém kole šokovali, když si první výhru v sezoně připsali proti mistrovské Chelsea. Podaří se jim na senzační výhru navázat?

Přelom srpna a září byl pro Newcastle doslova požehnáním. Tři výhry v řadě katapultovaly Straky do první poloviny tabulky, kde se drží dodnes. A to navzdory faktu, že další tři kola nevyhrály. Porážka na Bringhtonu byla jistě ztrátou, naopak remízy s Liverpoolem a Sunderlandem se dají považovat za zisk.

O Crystalu už toho v souvislosti s první výhrou bylo napsáno dost. Celek, který dosud nevyhrál a dokonce ani nevstřelil gól si vyšlápl rovnou na mistra. Chelsea předvedla jeden z nejhorších výkonů sezony a The Glaziers se právěm opájeli výhrou 2:1. Dokáží ale svěřenci zkušeného manažera Roye Hodgsona na výhru navázat? Nebo se vrátí zpět k předchozím výsledkům? Tak jako tak je situace hostů stále špatná, z posledníhomísta ztrácí na nesestupové pozice pět bodů.

Crystalu se v St'James Parku nikdy nedařilo a celkově má Hodgsonova družina s Newcastlem špatnou vzájemnou bilanci. Straky prohrály s Crystalem všudy všeho jen jednou, v roce 2015 ale utrpěly v Selhurst Parku debakl 1:5.

Newcastle se musí obejít bez Dummetta a Gayla a dvě ztráty hlásí i Crystal Palace, tomu nepomohou Wickham a Benteke.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Manquillo, Lejeune, Lascelles, Yedlin - Shelvey, Hayden, Atsu, Ritchie - Joselu, Pérez
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Sakho, Aanholt - McArthur, Cabaye, Milivojević, Schlupp - Zaha, Townsend
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.61 - 4.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Nikoli druhá, ale třetí sezóna se zdá být pro ex-nováčka Premier League Bournemouth kritická. Svěřenci Eddieho Howea mají po osmi kolech na kontě pouhé čtyři body, za což mohou vinit především mizernou střeleckou potenci. Pětkrát už vyšli naprázdno a k poražení Stoke pochopitelně nějaký ten gól potřebují. A proč by neměli prorazit právě nyní, vždyť Potters se nachází jen těsně nad pásmem sestupu a spolu s Crystal Palace mají nejhorší obranu v lize...

Oba celky absolvovaly v minulém kole těžká utkání. Svěřenci Marka Hughese se pokoušeli marně zastavit rozjeté Citizens. Od svého bývalého klubu se však Mark Hughes žádného šetření nedočkal. Hráči Manchesteru City rozebrali Potters na součástky a vysokým vítězstvím 7:2 si upevnili pozici na prvním místě tabulky.

Eddie Howe si se svými Cherries vedl proti Tottenhamu o poznání lépe. Jeho družina Spurs v prvním poločase dokonale neutralizovala. Po poločase však Spurs nastoupili v jiném rozestavení a tato změna přinesla hned po dvou minutách ovoce. Po brance Eriksena Cherries prohráli nejtěsnějším rozdílem 0:1.

Oba týmy se nacházejí na konci tabulky. Zisk tří bodů však potřebuje především Bournemouth, který ztrácí na klidné nesestupové pásmo už čtyři body.

Trenér Stoke Mark Hughes v jednom z rozhovorů uvedl: "Ztrácíme jen jedno vítězství na desátou příčku tabulky. Ještě je příliš brzy na hodnocení. Do zbytku sezóny jdeme pozitivně. Těšíme se na další sérii zápasů a pokusíme se v ní uhrát maximální počet bodů."

V dresu Stoke se do sestavy vrací Joe Allen, chybět však budou zranění Martins Indi a Edwards. Nejistý je také start Crouche, Shaqiriho a Shawcrosse. Na straně hostí chybí Brad Smith, Mings a Wilson, otazník visí nad Ryanem Fraserem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.49 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Leicester City  (sobota 16:00)
Swansea v minulém kole prolomila špatnou formu a po delší době konečně zvítězila. Totéž se nedá říct o Leicesteru, který na domácí půdě jen remizoval s West Bromwichem, což stálo místo manažera Shakespeara.

Swansea po minulém kole konečně poskočila tabulkou vzhůru, když na domácí půdě díky dvěma brankám Tammyho Abrahama porazila Huddersfield 2:0. Pro Labutě to byla první výhra od třetího kola, kdy na cizím hřišti zdolali Crystal Palace. Vyhráno však Paul Clement rozhodně nemá a k většímu klidu by potřeboval, aby jeho svěřenci ony tři body potvrdili výhrou nad Leicesterem City.

Lišky v průběhu týdne zažily další rošádu - nepřesvědčivý úvod sezóny odnesl trenér Shakespeare, který byl po pondělní remíze s okamžitou platností odvolán. Mužstvo dočasně povede Michael Appleton a jeho úkol je jasný - co nejrychleji tým dostat ze sestupových příček.

Posledních pět vzájemných zápasů hovoří ve prospěch Leicesteru, Lišky totiž hned čtyři z nich vyhráli a prohráli jen jedinkrát, a to v únoru tohoto roku, což bylo ostatně i poslední utkání pod vedením Claudia Ranieriho. V předešlých čtyřech střetnutích pak Leicester zaznamenal obdivuhodné skóre 11:1.

Swansea se do sestavy vrací Renato Sanches a Ki Sung-yueng, naopak hrát tentokrát nemůže Leroy Fer, který si odpykává disciplinární trest. Domácí také nemohou využít služeb Bonyho Wilfrieda, ten totiž laboruje s poraněným stehenním svalem. Hostům chybí dlouhodoě zranění Huth a Matty James, jinak má ale trenér Appleton k dispozici kompletní kádr.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Ki Sung-Yueng, Britton, Carroll - Narsingh, Abraham, Jordan Ayew
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, Iborra, Ndidi, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.25 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - West Bromwich Albion  (sobota 18:30)
Druhý domácí zápas v řadě čeká na fotbalisty Southamptonu, kteří na svém stadiónu přivítají nepříjemný West Bromwich Albion. A vzhledem k produktivitě obou celků se bohužel nedá očekávat nějaká strhující podívaná, která by diváky zvedala ze sedaček.

Southampton v minulém kole poprvé od 19. srpna v ligovém utkání skóroval více než jednou, na výhru to však stejně nestačilo - Newcastle byl totiž tím aktivnějším celkem a Svatí akorát dotahovali náskok hostí. Domácí forma Saints tak stále není taková, jakou by si asi na jihu Anglie představovali. Z pěti zápasů na vlastním stánku totiž svěřenci Pellegrina zvítězili jen jednou - další příležitost, jak tuto bilanci vylepšit, tak budou mít v sobotu odpoledne.

To West Bromwich si počíná zhruba tak, jak byste od tohoto celku, potažmo od trenéra Tonyho Pulise, čekali. Poctivá defenziva, důrazný střed pole a nebezpečné standardní situace, to jsou aspekty, které Baggies už tak nějak tradičně zdobí. Sluší se však také zmínit, že na tříbodový zápis tým z Birminghamu čeká od druhého kola - od té doby čtyřikrát remizoval a dvakrát odešel poražen, a to v soubojích s Brightonem a Arsenalem.

Hostům se na Southampton v poslední době daří, na stánku svého sobotního soupeře totiž z posledních pěti duelů prohráli jen dvakrát, jinak si vždy odvezli alespoň bod. V celkově 14 vzájemných zápasech v rámci Premier League však diváci viděli jen 21 branek, přičemž hned v devíti utkáních se hostujícímu celku nepodařilo překonat brankáře soupeře.

Southampton nehlásí žádné nové marody, tudíž se na hrotu útoku s největší pravděpodobností opět objeví Manolo Gabbiadini. Mimo hru pak zůstává jen Jeremy Pied. West Bromwich možná bude mít velké problémy s obsazením postu brankáře, jelikož start Bena Fostera i Boaze Myhilla je v ohrožení. Hrát pak nebudou ani James Morrison, Oliver Burke a Hal Robson-Kanu.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cedric, Yoshida, Van Dijk, Bertrand - Tadič, Romeu, Lemina, Redmond - Gabbiadini, Lond
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazi, Evans, Gibbs - Livermore - Phillips, Krychowiak, Barry, Chadli - Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.34 - 5.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Brighton & Hove Albion  (pátek 21:00)
Po nějaké době nabízí anglická liga opět svým fanouškům netradiční páteční předehrávku, v níž se střetnou celky West Hamu a Brightonu. Oba týmy disponují stejným počtem bodů, po osmi odehraných kolech jich mají osm, a v tabulce jsou tedy sousedy. Nováček soutěže z Brightonu je na čtrnáctém místě díky lepšímu skóre, ambiciózní West Ham je na tom o příčku hůře.

Kladiváři vstoupili do nové sezony s velkými cíli, jak by také ne, když kádr londýnského celku posílil v létě třeba hvězdný útočník Javier Hernandez. Svěřencům Slavena Biliče se ovšem vstup do sezony hrubě nepovedl a ze tří úvodních utkání nezískali Kladiváři jediný bod.

Pak se ale Chicharito a spol. k radosti svých fanoušků na novém stadionu konečně rozjeli a z posledních pěti duelů v anglické lize zaznamenal West Ham jedinou porážku. Nejen současná forma, ale i předzápasová statistika hovoří ve prospěch domácích. Není se čemu divit - Brighton vyjel k zápasu na půdě United v historii sedmkrát a jen jednou jedinkrát se zde letošnímu nováčkovi nejvyšší anglické soutěže podařilo vyhrát.

Historické vítězství zaznamenal Brighton na hřišti West Hamu v listopadu 2004. Zda se tento počin podaří po skoro třinácti letech zopakovat, ukáže první duel dalšího víkendu Premier League.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Reid, Fonte, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Lanzini, Arnautovič - Hernández
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Pröpper, March - Gross, Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.49 - 5.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City871029:422
2.Manchester United862021:220
3.Tottenham Hotspur852115:517
4.Watford FC843113:1315
5.Chelsea FC841313:813
6.Arsenal FC841312:1013
7.Burnley FC83418:613
8.Liverpool FC834113:1213
9.Newcastle United83239:811
10.West Bromwich Albion82427:910
11.Southampton FC82337:99
12.Huddersfield Town82335:99
13.Swansea City82245:88
14.Brighton & Hove Albion82246:108
15.West Ham United82248:148
16.Everton FC82245:138
17.Stoke City82249:188
18.Leicester City813410:136
19.AFC Bournemouth81164:124
20.Crystal Palace81072:183

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1123)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT Fanta: Vymenit Kazetu za Jesusa alebo Kuna??

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Davies ok na Liverpool ? Rose by potřeboval na rozehrání něco easy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Davies je v pohode a znovu trénuje. Bude pripravený.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Daily Mail Ozil řekl spoluhráčům, že jde k United

Reagovat
smazaný uživatel

Daily Mail je trošku bulvár, nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku víc

Reagovat
FUnk

pod mourkem hral top, ale naco ho budete mit, když je tam miky a mata????

Reagovat
Ligter

u nas by ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
salami

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Miguel19

Sobota 13:30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Matovi konci v lete smlouva...bude nahrazen Ozilem?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Opce tam není?

Reagovat
r.mrazik

u andera pisou,ze tam opce je...u maty jsem to nikde nevidel...ale mozna ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hned dva krat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
CubONE

Reagovat
iamek

Tech hracu je vic, ale uz zacinaji podepisovat. Dneska Scott, brzo ma podepsat Jones a Herrera. Neverim, ze Matu nechaji zadara odejit.

Reagovat
r.mrazik

ja bych se taky divil...ale tohle se trochu nabizi

Reagovat
vladis271

Vymeníme Fica za Babiša.

PS. pri rýchlom jednaní pribalíme aj Kotlebu.

Reagovat
vodka

dpč, jediné, co bys tím získal, že mu bude nějakou dobu si vybudovat stejnou mocenskou strukturu, jakou má teď ficko...

Reagovat
vladis271

vo vašom politickom prostredí, nevhodnom pre radikálnu pravicu (minimálne v porovnaní so Slovenskom) by prišlo k totálnej politickej marginalizácii toho škaredého šušlavca. A Fico je absolútny fenomén (čo do úspechov a politického marketingu) čiže aj keby vyhral Babiš u vás nepotrvá dlho prekuknete ho a zvalíte. ja sa bojím, že Fico kým ho odtiaľ neodvezú nohami napred.

Reagovat
vodka

ja ti nevim, tech stran, co se prisralo k te sovinisticke vlne je proste drtiva vetsina i u nas. u vas je problem, ze tam neni koho volit uz vubec. opozice je rozhadana, trapna. chtelo by to i nejakou stranu vzniklou odspoda, ne vzdycky po tom, co se jednomu mistopredsedovi neco nelibi, tak se trhne s partou 50 lidi zakladaji dalsi marginmalnmi stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co Starostové?

Reagovat
vodka

proto drtivá většina. výjimky jsou právě starostové, topka, zelení, částečně i ti piráti.

Reagovat
Zaschrona

"sovinisticke vlne"

A jak si to jako predstavujes, aby to bylo ok? Jak se to podle tebe melo resit?

Reagovat
kvasha16

pozeram ze s opoziciou to mame rovnake

Reagovat
smazaný uživatel

no něco jako radikální pravice z FCB koláží bude mít přes 10 %. Takoví knedlíkový fašisti.

Žádná výhra.

Reagovat
Zaschrona

A Okamura je vitr?

Reagovat
Busby babes

Okamura je pica.

Reagovat
Zaschrona

"vo vašom politickom prostredí, nevhodnom pre radikálnu pravicu" mi teda docela na Okamuru sedi

Reagovat
Busby babes

ja reagoval bez toho abych cetl Vladuv prispevek.

Reagovat
Zaschrona

Aha, to pak chapu.

Reagovat
andrew96

Zase je rozdíl mezi slovenským fašistou a českým (česko-japonským) politickým podnikatelem.

Reagovat
Zaschrona

Urcite je, ale oba miri na podobne typy lidi ve spolecnosti.

Reagovat
blade115

Okamura je předseda.

Reagovat
Busby babes

tahni a Babise si vem s sebou.

Reagovat
Busby babes

chtelo by to pro ty volby special clanek...

Reagovat
fenixLFC

jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie Daniels and Alfie Mawson join Juan Mata's charity campaign - http://www.bbc.com/sport/football/41693996

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://thefootytipster.com/in-defence-of-mourinho-and-parking-the-bus/

Nez zacnu obhajovat Ozila jako nejlepsiho zaloznika, tak si dame jeste tradicni obhajobu Zozeho..

Jo a nas Dunk se taky rozjel:

https://uk.sports.yahoo.com/news/antonio-conte-dead-man-walking-chelsea-italian-prepares-exit-071723243.html

Asi bullshit, coz modraci?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi, keďže pred pár dňami povedal, že o jeho osobe číta v novinách samé lži a zároveň dodal, že chce v Chelsea dokončiť rozbehnutý projekt, že je tu spokojný, že je tu aj jeho rodina atď.

Reagovat
Busby babes

Dunk vetsinou mele sracky, ale i slepy kure obcas najde zrno... tak ja jen pro jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to je normálne keď tipuješ, že sa skrátka raz aj trafíš do správneho. Nehľadal by som za tým nič viac ako než len číru náhodu, keď sa takýto pundit bude neskôr búchať do pŕs, že on to predsa hovoril...

Reagovat
Miguel19

Hele, u nás je možné vše.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Naši hráči už dokázali, že v odepisování trenérů, jsou nejlepší, takže by mě to nepřekvapilo

Reagovat
Infernoqt

Koeman byl právě ve Fifě vyhlášen trenérem měsíce

Reagovat
vladis271

Mohamed Salah odmietol luxusnú vilu ako dar za to, že svojim gólom zabezpečil postup Egyptu na MS 2018 do Ruska.

Namiesto toho požiadal, aby boli peniaze darované jeho chudobnej dedine.

Faraón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

pěkný gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je v Egypte luxusná vila?

Reagovat
blade115

Pyramída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Tak co ten Davies kuaaaaaa bude hrát nebo ne ????

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ta to trapi kvoli fante tak nechapem, ciste konto nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
Free_player

tak snad bude v dobrý formě... už trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

on je spolu s Kaneom v najlepšej forme z tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Antonio Conte says Chelsea's playing schedule is impossible"

Reagovat
blade115

Na oficiálním Twitteru je teda jen toto: "Conte says the schedule means less training is possible." Ale nevím, nekoukal jsem. Každopádně pokud to řekl, tak to je kravina, máme stejné podmínky jako ostatní.

Reagovat
blade115

No, tak to v podstatě říká to samé, že se nedá tolik trénovat, jak by si asi představoval. Což je i pravda, ale podmínky mají všichni stejné, tak nechápu, proč to vytahuje. Musí se s tím poprat jako každý jiný.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

To je placko, v F1 sú radi,že si môžu zatrénovať 2 dní pred VC a jemu sa ešte máli

Reagovat
blade115

Na pár kol se v draftu odlepí ode dna a už si otvírá hubu...

Reagovat
nani92

môj cieľ bola TOP 4 a druha sezona je titul a v tretej prestanem aktualizovať zostavu a dostanem Ban

Reagovat
blade115

Poník potřebuje mléko.

Reagovat
Lacko_Boh

"máme stejné podmínky jako ostatní".

Nie.

Reagovat
blade115

Tak ale vy jste s Wengerem sami proti sobě, že jo...

Reagovat
Coutinho10

koho jako kapitana ? celkem tezka volba...co u City, Kun uz asi bude hrat ne...takze Jesus s otaznikem...Kane doma neumi, navic proti nam a nebo Lukaku by mohl, kdyz byl 2x naprazdno

Reagovat
Maresma

Taky rozmyslim mezi Jesusem a Lukakuem.

Reagovat
Coutinho10

Jesusovi bych ji dal, kdyby se nevracel Kun...buh vi, jak to rozdeli a jestli treba Jesuse zase nesunda po 60. min a nebo ho neda treba za Kuna jako zolika, takze asi Lukaku

Reagovat
stiflerovamama

Mat hraca mrdiek v zostave

Reagovat
Maresma

Reagovat
Free_player

vzhledem k tomu, že Kane má formu jako prase tak mu jí nechám ... měl jsem jí nutkání dát na Jesuse, ale bůh ví kolik toho odehraje

Reagovat
Coutinho10

j u Jesuse je otaznik no, ale u Kane jsem se presvedcil uz 2x, ze doma radsi bez pasky....posledne Bournemouth mluvi za vse, takze asi Lukaku u me

Reagovat
Hokaido

7 minut do deadlinu a pořád ji má Hazard. Asi mu ji nechám, třeba budu odměněn za statečnost.

Reagovat
Coutinho10

j ten by nemusel bejt spatna volba nastesti proti tobe uz nehraju

Reagovat
Hokaido

Uf, nějaký body určitě budou.

Reagovat
Coutinho10

ja dal Hazarda C aspon ted do sazkafantasy o tokeny

Reagovat
smazaný uživatel

Veľký match pre Chicarita. Potrebuje sa gólovo chytiť a konečne je na hrote.

Reagovat
Coutinho10

Murray Brighton

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

S Lanzinim to vyzerá omnoho lepšie do ofenzívy. WHU hrá rýchlo a nebezpečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by mohli zlepšiť reakcie na odrazené lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

A inkasovat menej golov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHU zostup konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaal wow super satnak Izquierdo

Reagovat
smazaný uživatel

Bilica vyhodia ešte skôr ako Koemana. Everton je na smiech.

Reagovat
Busby babes

Klasika,vezmu Harta do fanty...

Reagovat
smazaný uživatel

Hart sice nic nechytí, ale zato má víc asistencí než Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

To aj zapasov.

Reagovat
Coutinho10

ja mam ale zase v zakladu Kuyateho

Reagovat
smazaný uživatel

Knockaert

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už konečně vedení vyhodí Biliće?? A ten Arnautović byl skutečně nákup za všechny prachy, zatím hraje jako absolutní tragéd. Proč nehrajeme vůbec přímočaře? Absolutně na <> výkon i zápas.

Reagovat
stas87

OT:

Preco tipsport ani fortuna nevypisuju body na hraca v NBA? Som sa tak tesil, ze si zasa nieco malo zarobim na svojich konov ako Antetokounmpo, Harden ci Westbrook a ono hovno.

Reagovat
Miguel19

Tipsport je vypisuje každý rok. Možná je to tím, že na ty první zápasy neví vypsat hranice +/-. Po pár zápasech je určitě mít budou..

Reagovat
stas87

No ja som presiel na tipac az v priebehu leta, cize neviem ako to tam bolo v minulosti. Dlho som bol na fortune, ale oni mi odmietaju v live stavkach vsetko..cize tam mozem prave davat len predzapasove kurzy. A ani fortuna zatial nema body na hracov...tipac ma aspon kanadske body na NHL. Teraz pravidelne tocim Rantanena za 1,80. Ale na McDavida maju napriklad 1,37, na Crosbyho 1,45 a to uz nema zmysel. Este mi vychadza Gadreau celkom casto.

Reagovat
Miguel19

Já sázím jenom střelce a od loňské nebo předloňské sezony přidali ty kanadské body (NHL, Extraliga a KHL), to je paráda..

Jak říkám, střelci NBA v posledních letech byli vždy. Jsou to dost oblíbené sázky, není důvod je rušit. Takže to chce chvíli vydržet. Nevím jaká je ta hranice, možná po 5 odehraných zápasech..

Reagovat
stas87

Na KHL su dost male kurzy na kanadske body. U strelcov je to lepsie ale ja ked dam viac ako dva, tka nikdy nikoho netrafim. CSKA hralo vonku teraz, premyslal som nad Nicuskinom a Kaprizovom. Samozrejme som dal Kaprizova a po minute hry dal gol Nicuskin. Dalsi zapas vonku vyhrali 7-2 a Kaprizov dal myslim dva goly ale ked som potreboval ja, tak nedal nic.

Koho sa oplati dat okrem Kubalika? Na zaciatku som daval na kanadske body na Ruzicku a on mal dost asistencii. Teraz som uz tak 10 zapasov nedal nic, tak nemam prehlad. Co som tak pozoroval, tak na strelcov su pekne kurzy vo finskej a svedskej lige.

No sam som na to zvedavy. Snad to bude len tych 5 zapasov...ale zaciatok a vysledky otrasne. Zatial som trafil len dva vysledky z osmich. Das Wizards ze vyhraju nad Philadelphiou o 6b a oni vyhraju 120-115. Dneska ma potopil Phoenix a Orlando. Nets som proti Magic neveril, navyse im chybal Lin.

Reagovat
Miguel19

Z každého týmu Extraligy, NHL, Finské, Švédské, Švýcarské, KHL a Rakouské ti řeknu 5 hráčů, který je dobré hrát

Reagovat
stas87

Tak jo, daj mena strelcov trebars z KooKoo. Ja napriklad snad nikdy netrafil Laineho. Casto sa mi stalo, ze moj strelec mal len asistenciu a gol dal hrac, co sbieral body za acka.

Reagovat
Miguel19

Z KooKoo je nejlepší určitě Keranen, který má za 12 zápasů 84 střel. Pak dále Bjorkstrand, Pitkanen, Hakulinen a Vainikainen (ten má kurzy tak 7-8)..

Reagovat
vilp

Kde se na ty střely dají dohledat statistiky?

Reagovat
Miguel19

http://liiga.fi/tilastot/2017-2018/runkosarja/pelaajat/

Laukaukset jsou střely. Můžeš si tam navolit kterýkoliv tým. U hráče pak i statistiky z jednotlivých zápasů..

Reagovat
vilp

Dík, zkusil jsem tiket, tak jsem zvědavý.

Reagovat
vilp

Jinak NHL se nevyplatí?

Reagovat
Miguel19

Určitě vyplatí. Tam jsou nejpodrobnější statistiky, což je super. Bych třeba uvítal, aby se i ve Finsku a Švédsku uváděl čas v přesilovkách. Už i v KHL zavedli čas v útočném pásmu. Sice to není stejné, ale dost to napoví..

Reagovat
patas92

Je to profláklá soutěž, takže kurzy tam jsou o něco menší, ale když na každé kolo naložíš na Kučerova, tak prodělat nemůžeš, ten dá letos tak 60 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Dawes-Boyd-Bochenski svojho času v Astane. Tam snáď nikto iný okrem nich ani nebodoval

Reagovat
TopinB

Dva týdny se na fantu ani nemrknu a v H2H vyhraju dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kto v ČR po včerajšiu vedie vo volbách? Volte KSČM

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

dnes čukotka zase začupne,ten tým je v rozkladu,nefunguje obrana,která byla klenot v minulé sezoně,posili které přišli jsou jenom průměrní žoldáci a Morata není útočník pro top klub,v letě prodej zpatky do toho vidlákova jmenem sranda liga o dva a pul týmech ,tip jednoznačné vítězství watfordu a Troy Deeney hattrick,to je narozdíl od simulanta Moraty top útočník

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Miguel19

Pogba = Özil

Reagovat
iamek

Hmm. Mimo Manche nejlepsi zaloznik PL. Pokud neprestoupi, tak prumerak.

Reagovat
vladis271

tak porovnávať kohokoľvek v PL ku KDB nie je celkom fér.

Reagovat
J0EL

Jak si uz "nenapadne" pripravujes podu, cubko

Reagovat
Busby babes

si pis. a pochybuju, ze nenapadne, kdyz si z toho dva dny delam srandu...

Reagovat
Counter

jojo, čísla má parádní :-)

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Chelsea team to play Watford: Courtois; Rudiger, David Luiz, Cahill; Azpilicueta, Bakayoko, Fabregas, Alonso; Pedro, Morata, Hazard. #CHEWAT

Reagovat
Whitemedia

Ten Fabregas mě tam sere.. a Azpi jako wingback, Cahill opět v základu.. no je to bída

Reagovat
slavex

Taky bych byl radši, kdyby si nějaký zápas poseděl, podává pak lepší výkony. Bohužel bylo jasné, že nastoupí. Je v podstatě jako jediný ze střeďáků úplně fit.

Reagovat
blade115

Tak kdo tam asi místo něj má hrát, když máme 2 zraněný střeďáky, zraněného Luize a polozraněného Bakayoka, tak se asi není čemu divit, že jo. Pauza by mu prospěla, ale nedá se nic dělat. I když takový Ampadu by ho mohl ke konci vystřídat, na to bych se rád podíval.

Reagovat
Whitemedia

Já vím, jak to vedení posralo a že tam nemá kdo hrát, ale to snad neznamená, že si nemůžu postěžovat nad jeho tragickými výkony a nad tím, že ho opět budu muset sledovat..

a u Azpiho na RWB zase budeme trpět jak psi...

Reagovat
blade115

Zas teda nevím, nakolik jdou tři zranění hráči na jedné pozici na vrub vedení, to se prostě předpokládat nedá... Respektive dá, ale to by člověk musel mít třeba šest hráčů na každou pozici.

Reagovat
mikelinos

kdy naposledy byla taková sestava, že by sis nepostěžoval?

Reagovat
Mimalu

Chelsea subs: Caballero, Christensen, Ampadu, Zappacosta, Musonda, Willian, Batshuayi. #CHEWAT

Reagovat
Mimalu

dneska to vidím na jedno střídání

Reagovat
vitasrp

Ta lavička, to je fakt jak v sezóně 10/11, kdy tam byl pravidelně Kakuta, McEachran atd.

Reagovat
spider_8

Bože, Azpi na wingbacku

A Zappa je asi taková posila, že i když se zraní hráč, za kterého má zaskakovat, tak nehraje. V létě jsme to pořešili fakt luxusně...

Reagovat
Miguel19

Jn. A ještě místo něj radši hraje letos náš nejhorší obránce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Minister

Reagovat
Ligter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Mourinho on Conte: "I don't speak to him. I don't know why he speaks to me.". <3

Reagovat
Mastný Chobot

ty tragéd

Reagovat
nani92

Možno ma Wenger kúpi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Deywid

Kok*t korunovany

Reagovat
nani92

Kráľ, Fenomén, Krstný otec

Reagovat
Busby babes

hele jak to bylo? Mou brecel o tech zranenich, ale nikoho nejmenoval nebo jo? A na to pak Conte reagoval?

To je zas komedie.

Reagovat
valek9610

Fans United největší šašci co momentálně jsou naraz všeci stojí za Mourkem i když ví jaký je to arogantní člověk tedka by mu i vylízali kokota fakt kurvičky laciné

Reagovat
nani92

Pekná analýza, dal si si na nej fakt záležať a priniesol si kopu nových poznatkov, ktoré tu ešte nezazneli a neboli vyvrátené.. držím ti úprimne palce v štúdiu sociálnej psychológie

Reagovat
vladis271

ja sa taaaaak nvm dočkať tej doby ked Mou imploduje, ako to má vo zvyku, tých pár krásnych týždňov pred vyhadzovom ako sa budeš vrcet ako chvosť bernardýna keď vidí kostičku.

Reagovat
nani92

To sa ešte nacakas nejaké tie roky...ale je pravda že sa toho dockas skôr ako s Kloppom nejaký úspech, preto si dávaš reálne sny.. podporujem

Reagovat
vladis271

roky nj, čítal som aj na foreign MU fore, kde padali pálky ako u vás vydrží aspoň 6-8 rokov. deluded mancunians.

Reagovat
nani92

Jj to sú kokoti, ja dávam 5-7

Reagovat
vitasrp

Nikoho nejmenoval, akorát bylo docela znát, na koho asi tak naráží, přičemž Conte pak dostal na tiskový konferenci otázku, co říká na to, že o něm Mourinho tohle řekl.

Reagovat
Busby babes

ok, ja tohle zachytil jen tak mimochodem, moc jsem to nesledoval.

Reagovat
Busby babes

a on si Conte nekde stezoval, ze ma zranene hrace?

Reagovat
Svatej

Reagovat
valek9610

Každý čeká,že Chelsea prohraje,že Watford ve formě a podobné kecy přitom Chelsea to zvládne a tip 2:0 minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by každý čekal, že prohrajeme? Hrajeme doma proti Watfordu proboha..

Reagovat
Miguel19

Luiz už tam zase blázní

Reagovat
Mimalu

Pedroooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!

Reagovat
Whitemedia

PEDROOOOOO je bláááázen

Reagovat
smazaný uživatel

PEDROOOO Puskáááás

Reagovat
Miguel19

Nicméně pochybuji, že to měl být roh..

Reagovat
Miguel19

Jn, neměl.

Reagovat
Miguel19

Taková jasná situace..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Pedro je prostě vynikající v takových střelách

Reagovat
smazaný uživatel

nějak si nepamatuju, že by takové střílel i v Barce, ale u nás už podobných gólů dal fakt hodně

Reagovat
nani92

V Barcelone to majú zakázané

Reagovat
Coutinho10

twl Pedro

Reagovat
Whitemedia

Zajímalo by mě, jak přišli na to, že to je roh

Reagovat
Whitemedia

se ten hráč Watfordu k míči ani nepřiblížil.. ale jako nemám s tím problém no

Reagovat
iamek

Tohle jako pomezni nevidel? Asi benzin na rok zdarma

Reagovat
Busby babes

pekne se ukopl.

Reagovat
Miguel19

Omg Pedro

Reagovat
Mimalu

co víc chce?

Reagovat
Whitemedia

Pedro plssss

Reagovat
Whitemedia

a nebo teda Cesc no

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
fajdax

Cescuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Morata si zahrál na Fabreho ale ten ho teda vůbec nenapodobil

Reagovat
Mimalu

dobrý dive

Reagovat
Miguel19

Richarlison

Reagovat
fajdax

Co to je za špínu ten richarlison?

Reagovat
Miguel19

Azpi už by se fakt probrat. To je šílenost.

Reagovat
nani92

Zrazu nikomu nevadia góly po rohu, ktorý nemal byť? Ok.

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

Alonso by potřeboval oddech, ale bohužel má smůlu no..

Reagovat
nani92

Možno len potrebuje viac trénovať, ale nemá chudák kedy..

Reagovat
Whitemedia

neotravuj

Reagovat
T44v3tt1

Na to, že ses tady nedávno chlubil, že si ing., by sis mohl tyhle výlevy snad odpustit.

Reagovat
nani92

Titul nič nezaručuje

Reagovat
T44v3tt1

Je to vidět

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

2 šlapáky a nic

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Morata pěkně.

Reagovat
Cobra

GÓÓÓÓÓOL

Reagovat
smazaný uživatel

a este z vhadzovania, kt. malo byt

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene

Reagovat
Coutinho10

fans Chelsea se vysmali tomu, kdo malem hodil blbe out a bum....ted se smeje Watford

Reagovat
iamek

Ale na Watford se diva docela pekne

Reagovat
Miguel19

Hrají dobře.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Visca el barca

Chelse je letos strašně slaboučká.

Reagovat
smazaný uživatel

jako barca hodně marný týmy

Reagovat
valek9610

Fans Slepic řekl

Reagovat
Visca el barca

Vyloženě každou chvíli ztrácíme no.

Reagovat
vitasrp

Ten Azpilicueta na křídelním obránci je prostě problém, ale nikoliv v tom, co dělá s míčem, spíš kde se vlastně při našich útocích nachází, jak dlouho mu trvá, než se do ofenzivní akce zapojí a pak je tam samozřejmě problém v tom, že v porovnání s Mosesem to není tahový hráč, takže se soupeři nemusí bát nepříjemností v situacích 1 na 1 na stranách hřiště.

Do třicátý minuty to nebylo špatný, pak přišla klasika - vyřešit 10 situací stejným způsobem, čili dlouhým míčem za soupeřovu obranu, což ale ani jednou nevyšlo, takže z toho akorát ve výsledku bylo deset odevzdaných míčů, díky čemu se nám totálně rozpadla hra, bylo to děsně neurovnaný a do konce poločasu to nemělo smysl.

Že dostaneme takovejhle gól v poslední vteřině poločasu, to už je prostě jenom třešnička na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že je možný, že Conte do konce sezóny skončí?

Reagovat
vitasrp

Já doufám, že ne, ta hra na rozdíl od sezóny před dvěma lety má smysl, i když jsme letos už i samozřejmě zahráli vyloženě špatný zápasy. Boj o titul z toho letos asi nevytříská, ale do čtvrtýho místa by to bejt mělo, tam si tým může dovolit občasný zbytečný zaváhání, zbytečnou porážku atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, sice mě mrzí, že v podstatě si přeje jít zpátky do Itálie, ale snad ho Roman nechá dodělat svojí práci. A asi bude hodně záležet i na zimním přestupáku, jestli dokážeme pro něj přivést nějaké posily.

Ale té současné atmosféry týmu se hodně bojím teda, nechci další rozpad

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je možný

Reagovat
Whitemedia

Nevydrží ani do prosince

Reagovat
liquicitizen

Azpi na tej pozícií nemá čo hľadať

Reagovat
vitasrp

Problém je, že Zappa sice je wing back, ale úrovní je to zase skok o level dolů, no a jedinej ideální hráč na tu pozici je momentálně zraněnej. Tohle je prostě zesraný ze strany vedení.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
liquicitizen

A tak isto sa mala zdvojiť pozícia aj Alonsovi, ktorý tam je hodne zúfalý a mohol by si posedieť chvíľu na lavičke, len tiež tam nieje koho dať. Strašný prúser toto.

Reagovat
smazaný uživatel

jako ideálně by potřebovalo odpočinek tak půlka týmu. Zvlášť, když většina je po zranění nebo možná ještě pořád jsou zranění...

Reagovat
spider_8

Jednoznačně

Reagovat
Dufan

Hlavně jste ho jako pravého beka kupovali

Reagovat
vitasrp

Však je to pravý bek, ale není to pravý křídelní obránce.

Reagovat
Dufan

A proto hraje stopera

Reagovat
Svatej

Lol, tak neskutečná nuda, že jsem usnul a probudil se až o poločase, co na to říct..

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som zaspal. A to dokonca hodinu pred vykopom.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Matić

Bakayoko mě teda zatím vůbec nepřesvědčil. Hrozně fauluje a ztrácí míče. Snad až se vrátí Kante, tak ho posadí.

Reagovat
Whitemedia

Kanté posadí Cesca..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko je parádní posila, i v horších zápasech je pořád lepší a užitečnější než Matič na jaře.

Reagovat
pingla

Dukur hraje parádně, jeden z těch lepších záložníků v PL aktuálně.

Reagovat
Miguel19

Strašně nervózní výkon. Ale Watford hraje fakt suprově. Ten Richarlison je sice padavka, ale hraje velmi dobře. Když vydrží, tak by to mohl být dost zajímavý hráč..

U nás se mi fakt nelíbí Azpi, opět. Dopředu mu to trvá hodinu, a když tam teda konečně dojde a má dost času na centr, tak stejně najde jenom hráče Watfordu. Zrovna u něj bych takový pokles formy nečekal.

Ale jsou tam i dobré výkony. Rüdiger se mi líbí, Hazard a Pedro ok..

Reagovat
blade115

Morata je dneska strašnej, je úplně nechutný, jak po každém sebemenším zákroku padá... Azpilicueta na wingbacku je prostě problém, s ním ta podpora útoku negunuje ani zdaleka tolik jak s Mosesem. Jinak to ale není vyloženě špatný, Pedro bojuje skvěle, Bakayoko vypadá hrozně silně a dominantně, Fabregas tam měl několik úžasných pasů za obranu, ale vůbec se nedaří z toho těžit. Hazard pořád v útlumu... Spousta hráčů není úplně fit po zranění, spousta jich je zraněných a někteří jsou z formy, jak se kupí ty špatné výsledky a únava. Je to teda voda na mlýn všem těm, co už od června předvídali projebaný přestupák, ale tak nějak si říkám, jak se měl asi klub připravit na to, že se najednou zraní až sedm hráčů A týmu... Je to naše klasická sezóna po titulu, nic nevychází, tým je z formy a člověk už může jen čekat, kam až to dojde, aby to náhodou zas neodnesl trenér...

Reagovat
spider_8

Jsou zranění 3 hráči, to je úplně běžná situace. Kalamita je to jen díky tomu, že nemáme kvalitní náhrady. Připravit se na to dalo úplně v klidu. Třeba u Hazarda se dal čekat pokles formy, když zmeškal celou přípravu...

Reagovat
icemike

Zraněných je víc, akorát s tím hrají a pak to takhle vypadá. Časovana bomba

Reagovat
Miguel19

Morata neudrží balon, to je pak těžký.

Reagovat
Mimalu

co to nedal

Reagovat
lajka30

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vilp

Takhle si Bakayoka pamatuji z Monaca.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Watfoooord

Reagovat
Whitemedia

Obrana v píči

Reagovat
Error

Hm

Reagovat
Coutinho10

what co to nedal

Reagovat
spider_8

Bože to je kalamita

Reagovat
Coutinho10

ted uz gollaaaaaaso

Reagovat
Matić

Bakayoko tragéd, fakt nechápu, co na něm vidíte...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Matić

Však to byla další jeho nesmyslná ztráta ve středu hřiště. Nevyhraje pořádně asi souboj, všude je pozdě. Zlatý Kante...

Reagovat
Svatej

Vždyt souboje vyhrává, wtf

Reagovat
fajdax

Jsme totalne v řiti...

Reagovat
Busby babes

Chudak Merson.

Reagovat
Makiii

Naprosto zaslouzene! A to uz mel uklidit Richarlison minutku pred tim, co mel 1000% sanci do prazdne. Tak aby se Conte dnes nestehoval zpet do italie

Reagovat
smazaný uživatel

Watford fantázia

Reagovat
vilp

To je šutér. Haha.

Reagovat
Mimalu

toto je těžká deka

Reagovat
EXoRcIsT

Richardlison co ti je.e nedat taketo sance

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Richarlison

Reagovat
Whitemedia

To je pak těžký, když ten borec ani netrefí míč hlavou..

Reagovat
Makiii

A Morata dnes neskutecne smesnej... jakejkoliv souboj hned pada

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když jednou na ten ruskej cirkus vsadíte.

Reagovat
Whitemedia

Tak si asi retard, když vsázíš na Chelsea zrovna v tomhle období..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Ježíš vyhoď toho Azpiho a dej tam klidně Musondu, však je úplně v prdeli.

Reagovat
Edgewalker

Watford je silný soupeř, může porazit kohokoliv!

Reagovat
spider_8

Timeout

Reagovat
Visca el barca

Ta Chelsea je naprosto průměrná.

Reagovat
Svatej

kolikrát to ještě napíšeš, aby jsi upoutal pozornost?

Reagovat
Visca el barca

Pravda bolí?

Reagovat
Svatej

ty jsi nepřelezl základku, že ještě používáš tuhle frázi?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Svatej

čágo bejku

Reagovat
Visca el barca

Tak tenhke zápas vyhrát byla vcelku povinnost. Takže jestli myslíš, že mě to sere, tak to

Reagovat
Infernoqt

Nakonec ta prohra se City není tak nelogická.

Reagovat
Busby babes

1m

25 - Number of missed calls Carlo Ancelotti has got from Roman Abramovich in the past hour. Helpline.

Reagovat
Whitemedia

Však ten Carlo u nás ještě v průběhu letošní sezony skončí, to je tutovka..

Reagovat
vicinda07

Kolko faulov bolo dnes na Richarlisona? Reznici z Chelsea zase nezvladaju, necudo ze maju uz 3 cervene tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

mam normalne chut si ten zapas pustit... stoji to za to? (chcem sa ucit)

Reagovat
EXoRcIsT

stoji podla mna dostane Chelsea cervenu ked sa im nepodari vyrovnat ale uz mali prehravat 1-3

Reagovat
fajdax

Jsme doma těžce přehráváni Watfordem

Reagovat
Miguel19

Však jsou před námi, dalo se to čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice stale iba "Wutford" ale su pred vami v tabulke a body zbieraju hlavne von.

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverly tam pekne lieta

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley

Reagovat
Makiii

Tohle uz melo byt 1;4 a byl by klid.. Watford famozni

Reagovat
vilp

Škoda, tady měl jít Hazard do zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná kopaná..

Reagovat
Whitemedia

Střílej to Hazarde

Reagovat
fajdax

Míchy nás jse spasit

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Trošku nevyšlo.

Reagovat
Miguel19

Stopeři buď souboj prohrají nebo musí faulovat..

Reagovat
Snatus

No nic, tak na příští sezonu nový trenér a zase titul.

Reagovat
smazaný uživatel

je vôbec nejaká šanca, že by dnešok conte neustál u vedenia CFC?

Reagovat
Whitemedia

Samozřejmě je, to neznáš naše vedení? Ale spíš bych to viděl tak, že to Conte zabalí sám..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, minulost hovori dosť striktne pre manažérov, ale žeby až takto skoro? neviem, pýtam sa vás

Reagovat
Mimalu

Michyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Miguel19

M I CH Y !!!

Reagovat
Whitemedia

MICHYYYYYYY zachránce

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tahle lopata

Reagovat
smazaný uživatel

..ale Pedrito 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

na lavi4ke v drafte

Reagovat
Coutinho10

aspon tak

Reagovat
smazaný uživatel

v zakladu

Reagovat
iamek

Armen na lavicce, ale ta lavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Michy nám může dělat aspoň Drogbu, když už nic jinýho

Reagovat
spider_8

Tohle jsme potřebovali, gól úplně z hovna

Reagovat
Miguel19

Snad ho blade vyndal v draftu

Reagovat
blade115

Jak jinak...

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

United XI vs Huddersfield: De Gea, Valencia, Young, Jones, Smalling, Matic, Herrera, Mata, Lingard, Martial, Lukaku.

Lavka, Romero, Darmian, Blind, Lindelof, McTominay, Henrik a Rash. Shaw zas out.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa Lingard predvedie

Reagovat
iamek

Ta lavka je mazec . Porad si rikame jak mame moc siroky kadr a ted tam je tohle

Reagovat
Busby babes

chybi jen CM jinak tam mame dobre beky a vyborne utocne hrace. Nejak nevim, co se ti na tom zda slabeho...

Reagovat
iamek

Spatne slozena lavicka, ale chapu zraneni. Tri beci mi prijdou moc. Ozivit to muze jen Rash, Pri Henrikhove forme ho tam ani nepisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Mchitaryana jsem se mel taky zbavit

Reagovat
Horcmen

Pedro s 1+1 draftlávka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Delph, Fernandinho, Bernardo, Silva (C), De Bruyne, Sane, Aguero

Bernardo, Kun

Reagovat
Whitemedia

Neskutečné jsou ty vaše možnosti do ofenzivy..

Reagovat
Miguel19

Bernardo

Reagovat
Coutinho10

Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiesane pocity, v drafte Kun a v klasike Jesus(C)

Reagovat
smazaný uživatel

a Mkh(V) zabudol nastavit

Reagovat
Coutinho10

ja nastesti Jesuse nedal jako C, ale stve me to, protoze v klasice jsem planoval Kuna koupit, ale chtel jsem pockat az podle dnesniho zapasu a mezitin samozrejme jeho cena sla nahoru ale vic me stve, ze jsem v draftu vyndal Batshuayie...2 goly a kdyz byl minule v zakladu, tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tiez zamrzi. Ja som chcel Kuna tiez kupit. Ale nedalo sa, lebo som ho predal za menej nez stal na trhu a ani za dva tyzdne ci kolko mu ta cena nepadla... picovina.

Reagovat
Coutinho10

ja ho prave prodal hned, takze jsem neco usetril...to sami Jesuse jsem koupil taky hned, takze u nej pak sla cena nahoru, akorat ted jsem to nevychytal a asi Kuna koupim hned dneska, protoze ta cena pujde nahoru urcite nekolikrat do dalsiho kola obzvlast, pokud dneska da naky goly

Reagovat
nani92

Celá PL sekcia by sa mala Delphovi ospravedlniť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

já ho nevrátil do draftu, bože..

Reagovat
smazaný uživatel

Kevinek a Davidek Silva 2+2 kazdej pls

Reagovat
smazaný uživatel

#LCFC XI v #Swans: Schmeichel, Simpson, Morgan, Maguire, Fuchs, Iborra, Ndidi, Albrighton, Mahrez, Okazaki, Vardy

: Fabianski, Naughton, Mawson, Fernandez, Olsson, Britton, Narsingh, Carroll, Sanches, Ayew, Abraham

Foxes si idú tvrdohlavo svoje

Reagovat
Whitemedia

Snad je Tammy sundá

Reagovat
smazaný uživatel

#SCFC XI v #afcb: Butland, Zouma, Cameron, Shawcross, Johnson, Allen, Fletcher, Pieters, Diouf, Jese, Choupo-Moting.

Reagovat
Mimalu

AZPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi

Reagovat
Whitemedia

AZPIIIII

Reagovat
Miguel19

A Z P I !!!

Věřil jsem ti

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
liquicitizen

Goooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Svatej

yayyy

Reagovat
blade115

Zappu a Michyho jsem vyndal z fantyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Miguel19

Zappa stejně nic

Reagovat
blade115

Aha, on to necentroval Zappa, sorry... V tom případě jsem jen napůl smolař.

Reagovat
Miguel19

Ale nastoupil dobře Ten centr předtím byl super..

Reagovat
blade115

Centry má boží, škoda že se k nim tak často nedostává.

Reagovat
blade115

Mehehehe

Reagovat
Coutinho10

Batshuayie z draftu

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOO DO PICCCCEEEEEEee

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je muze nakopnout

Reagovat
Whitemedia

Opovažte se teď nějaký gól dostat

Reagovat
spider_8

Pískej konec

Reagovat
iamek

Snad Conte zustane co nejdele

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vladis271

Reagovat
valek9610

Conte je borec neříkám,že je nejlepší,ale je to trenér kterého bych chtěl mít v Chelsea co nejdýl !

Reagovat
spider_8

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nákup Richarlisona a Moratu mi vyšiel parádne

Reagovat
Mimalu

Michyyyyyyyyyyyyyyyy v suchém triku

Reagovat
Whitemedia

V suchém triku

Reagovat
Miguel19

M I CH Y !!!

C´mooooon

Reagovat
Miguel19

A hned na twitter.

Reagovat
Svatej

Já se poseru

Reagovat
Miguel19

Baka luxus asistence..

Reagovat
Whitemedia

Michy z lavičky je úplně jiný hráč, než Michy v základu..

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko giveth, Bakayoko taketh

Reagovat
Miguel19

Blade z té výhry bude smutnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Fanta je pořád jen hloupá hra, nikdy jsem ji neupřednostňoval oproti skutečným výsledkům. Spíš to je útěcha, když už šupáci jako MU nebo Slepice vyhrají a ty máš v kádru Kanea/Lukaka, ale to je asi tak všechno...

Reagovat
Miguel19

Však jo, jenom prdel

Já si proto nerad beru hráč Chelsea do fanty..

Reagovat
blade115

Tak ta situace s útočníky je v naší skupině natolik zoufalá, že jsem ho minule i vzal no...

Reagovat
patas92

Zkušeně jsem Batshuayie včera v draftu pustil a přived Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

A Michy už po x-té dokazuje, že to je naprosto nejlepší možný žolík, ale do základu je pro nás k ničemu. Nevím, co si o něm myslet... Miluju ho, ale zároveň mi přijde k hovnu

Reagovat
Miguel19

Super žolíka potřebuje každý tým, takže k hovnu není. Nicméně za 40 mega je to kurva drahej žolík no..

Reagovat
celeb

skuste ho striedat uz v prvom polcase - povedzme v 15. minute ...

Reagovat
niflheim

Jones

Reagovat
Grahf

on má proste neohrabaný pohyb a preto sa furt zraní.

Reagovat
iamek

Silene ty voe. Ale dneska jsem cekal, ze nebude hrat, kdyz jeste ve stredu mel zdravotni problemy. Na vanoce bude hrat v zakladu kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

boha

Reagovat
Whitemedia

Fernandez

Reagovat
Whitemedia

Jak si to někdo může takhle narvat do vlastní branky...

Reagovat
Mimalu

goooooool

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

Fu ince som myslel, ze uz to prejebal

Reagovat
iamek

Mata pekne na curaka

Reagovat
vodka

samozřejmě nejvíc wtf ztráta Maty, ale lindelof marny...

Reagovat
iamek

Hlavne tam mel byt i stredak na tu dorazku.

Reagovat
Busby babes

presne, kde byl Matic a Herrera...

Reagovat
smazaný uživatel

Moooooooooooooooooooooooooooooooooooy

Reagovat
Grahf

kokoti

Reagovat
Busby babes

Lol takhle to odbranit... Kazdopadne kde byl nejakej zaloznik?

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Cityy

Reagovat
nani92

Chlapci bojovať

Reagovat
niflheim

Já jsem na toho Lingardu už nějak alergický.

Reagovat
Grahf

od poolu hrajeme zase sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Depoooooiterere

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

Jooooooooooo

Reagovat
valek9610

Unitedshit

Reagovat
Neutron

kreativita

Reagovat
Cobra

Ta obrana

Reagovat
Busby babes

proc jsme si jen myslel, ze by dnesek mohl byt nejak dobrej den??

Reagovat
Busby babes

Csapiho past.

Reagovat
iamek

Infor(dal nvm ). Promin za predchozi diskuzi.

Reagovat
Busby babes

ten ted bude na koni.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze ho to bude tesit?

Reagovat
Counter

Co říkal? Že dneska MU vyteče?

Reagovat
Whitemedia

Že je Lindelof tragéd a měl by jít na hostování.

Reagovat
Counter

MU tomuhle moc neholduje, buď se ten hráč prosadí, anebo jde o dům dál. Aby se reprezentant s obstojnými zkušenostmi za nějakých 30 mega šel někam rozehrávat, to si nedovedu představit.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi Lindelofuv

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Neskutečné, s jakými dřeváky musí Tammy hrát..

Reagovat
Coutinho10

wow Hudde

Reagovat
Grahf

lindeloff u nás skončil

Reagovat
SCELO

ale ale, manchestersky lovren musi hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Chrisrensen > Lindelof

Reagovat
Whitemedia

Miazga > Lindelof

Reagovat
Svatej

Mancienne

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved od Baillyho tiez nikto nic necakal

Reagovat
Teoretik

Ederson je cvok, ale tyhle šílený gólmany prostě žeru

Reagovat
smazaný uživatel

ten bravcovy vocas mason piska ako keby mu huddersfield slubil bok slaniny za zapas

Reagovat
smazaný uživatel

dobre mu bude

Reagovat
nani92

Kokoti bojovať

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme zase v piči

Reagovat
EXoRcIsT

Pál do piče Lingard načo tam si keď hovno robíš . Naša jediná šanca je že to tam Rashford rozbeha

Reagovat
Grahf

lvg futbal sa vrátil, prihrávanie bez efektu

Reagovat
EXoRcIsT

Horšie lebo si ani presne nevedia prihrat

Reagovat
Counter

Pod LvG by to ale bylo 0:0.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Jako je pravda, že tohle byla jeho doména na OT :-)

Reagovat
Busby babes

prave. hlavne LVG by pak dostal v 89. na 1:0. Ted mame aspon 45 minut na to... dostat 3.

Reagovat
Busby babes

to bych uplne nerekl, ale je to bida. ta repre pauza nas hrozne rozhodila.

Reagovat
bbbauch

No, polocas s Huddersfieldem 2:0 tect s 1 strelou na branu.. my sme posledni zapasy uplne marny dopredu, a i kdyz jsme prakrat vyhrali 4:0, tak ty golovy akce jsou proste porad takovy “upachteny”. Ja tam v tom nevidim nejakej smysl, krome nakopavanrjch balonu na Lukakua nebo vxuzivani rychlyho levyho kridla.. kombinovat k vapnu neumime, pod tlakem otocit jsme tuhle sezonu ani nebyli, tak jsem zvedavej, co na druhej polocas vymysli. Podle me pojedem porad to samy, posouvat si balon v pozicich mimo ohrozeni brany nebo na kridle a doufat, ze se ujme nejakej centr. Kdyz se k tomuhle co predvadime prida hloupa chyba a spatny braneni, ypadame jak tym kolem 10. mista.. zlatej pogba.

Reagovat
niflheim

No jako minimálně v bod věřím, ale je naprosto k pláči to, jak absence jednoho hráče (Pogby, duh) způsobuje takové sračkoidní výkony ve středu zálohy.

Reagovat
nani92

Nemyslel si náhodou Fellainiho?

Reagovat
Busby babes

tenhle zapas musime/meli jsme vyhrat i bez Pogby.

Reagovat
Counter

Reagovat
Grahf

celý náš útok je o tom, kto dá kokotnejší center

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Účka

Reagovat
Svatej

Jak ten den vypadal bídně ještě před pár hodinama, tak teď mi to už příjde o moc zajímavější

Reagovat
vladis271

Nesmú teraz úplne zaliezť. Minimálne bod z tohto zápasu dostanú, ale môžu aj 3, ale ak teraz zalezú ako kurence tak to ten tlak nevydržia.

Reagovat
smazaný uživatel

to budu nervy, vacsie nez pri sledovani LFC, co?

Reagovat
Miguel19

Lindelof To je fakt jak koukat na Cahilla v plné formě.

Reagovat
Ligter

tady aby se člověk zpětně omlouval Evansovi

Reagovat
wild

Nemame obranu. Utok tragicky. Ziadna finalna prihravka. Nikto nie je schopny dat poriadny center. No proste tragedia. Len si prihravaju jak retardi

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Klopp 2 drzte to a prekvapko mesice je na svete

Reagovat
niflheim

On tam nechal Lingarda?

Reagovat
Busby babes

no osobne bych asi stahl Herreru...

Reagovat
EXoRcIsT

osobne by som dal asi facku Herrerovi Lindelofovi Matovi a Youngovi a zo tri Lingardovi

Reagovat
Ligter
Reagovat
Ligter

to je hrozně bezkrevné

Reagovat
niflheim

Jako toto nebyla žlutá?

Reagovat
Ligter

Herrera

Reagovat
Miguel19

Lingard Jak tenhle může brát 100K.

Reagovat
RKBoy

je to angličan...prípad vyriešený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ľingard

Reagovat
Nikikrew

Matic dnes ako za Chelsea

Reagovat
EXoRcIsT

ku*va Lingard ty drevo

Reagovat
Svatej

Já si říkal, jak bídně jsme hráli, ale hra United mi příjde ještě horší dneska. To je šílená zoufalost... Ten Pogba tam fakt brutálně chybí

Reagovat
bbbauch

tady radsi cumim jak mele Paroubek na nove

Reagovat
Counter

Není zrovna dobrá vizitka, že po takových investicích má jejich ofenziva stát na jednom hráči.

Reagovat
Svatej

ja osobne treba cekam uplne jiny vykony od Mchitarjana, Martiala i Maty. Ti tri maji obrovsky jmeno a nespornej talent, ale ty jejich vykony mi prijdou celkove silene slaboucky.

Vzdycky se jeden z nich nejakej zapas predvede, dostane zaslouzenou chvalu, ale pak dalsich nekolik zapasu zahrajou nezazivne, nudne nebo pri nejlepsim prumerne. Hlavne Henrik by podle mel atakovat alespon top10 hracu v lize..

Reagovat
leroy

Nuž, prilis vela priemerných hráčov na ihrisku...Herrera, Lingard, Valencia, v súčasnej forme Mkhita, Mata.. To iste ako ak v minulej sezóne.

Kto to tam je schopný rozhybat, urobit hráča. Rashford a Young, tot vse.

Reagovat
niflheim

Může mi někdo říct, proč stáhl Matu? .. jako ta chyba byla na facku jak cyp, ale snad Mourkovi mělo být jasné, že je budeme v druhé půli obléhat. Tam měl jít jasně Lingard dolů, který v takové situaci nemá týmu co dát.

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard nema skoro nikdy tymu co ponuknut

Reagovat
niflheim

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash ¨

A jedééééééééééééééééém

Reagovat
EXoRcIsT

jak sa Lukaku vysral na Lingarda lebo videl ze by to znamenalo koniec akcie tak hned gol

Reagovat
Miguel19

Lukaku parádně

Reagovat
Busby babes

Rashhhhhhhh!! ! Skvelej centr od Lukaka. Pojdme jeste maknout!!

Reagovat
Ligter

RASHFOOOOOOOOOOORD!

Reagovat
TopinB

Ale fanoušci v Huddersfieldu

Reagovat
RKBoy

City sú neskutočný válec, stále im to nevydrží ale momentálne hrajú najlepší futbal v europe.

Reagovat
smazaný uživatel

Po Slavii

Reagovat
vilp

Jesus.

Reagovat
niflheim

Ander by se tež neměl bát dávat delší přihrávky... volný hráč na kraji a on pošle raději krátkou přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Merinoo..

Reagovat
niflheim

Kurva co to je .... to je až trapné jak se ani k šestnáctce nedokážou dostat

Reagovat
EXoRcIsT

Keby nemame tolko zranenych tak byt Josem nechal by som Herreru Lingarda Younga Mkhitaryana a Lindelofa preradit na par zapasov do rezervy sak nieje normalne aby hrali taketo hovno dnes nam to prave tato 5tka prehrala

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
niflheim

Terriers úžasný zápas.

Reagovat
Nikikrew

Krasne Hudesfield , stred United totalne zalostny, ten Pogba im chyba, vyzera to tak ze aj Kvetak

Reagovat
liquicitizen

pekne

Reagovat
valek9610

Unitedshit

Reagovat
EXoRcIsT

vidis to a furt pred Chelsea a Liverpoolem

Reagovat
valek9610

Zatím kámo zatím

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to malo byt smiešne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tie modré hovná ako sa tu radujú

Reagovat
EXoRcIsT

to je normalne aj fans MU sa vysmievaju ostatnym ked prehraju

Reagovat
diastan

Nié budu brecet

Reagovat
samson192

Reagovat
vladis271

chalani, verejný výsmech United sa potom organizuje tu, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty spekulace kolem Harryho už mě začínají trošku srát... Jako kdyby jediný místo, kde se dají vyhrát trofeje byl Real Madrid... Dneska je prostě trend jít tou nejjednodušší cestou - u majitelů nalít miliardy do týmu a koupit si ligu a u hráčů přestoupit do "velkoklubu" typu Real Madrid, který si zahraje tak 10 zápasů do roka proti rovnoceným soupeřům a zbytek proti týmům, který nemají ani 10% rozpočet to co oni... Nehledě k tomu, že skoupí nejlepší hráče na světě a to se to pak machruje a bijou se do prsou... To je jak když by banda dospělejch chlapů - hrála 90% zápasů proti starším dorostencům a na konci sezóny zapíjeli vítězství v dorostenecký lize..

Ještě, že v reprezentačním fotbale se nedá přestupovat - tam je to aspoň ještě sport...

Doufám, že těm blbcům ve fotbalovým vedení dojde, že tahle absurdní sitauce nemůže pokračovat věčně a zavedou platový stropy jako NHL, aby se do fotbalu vrátila vyrovnanost a soutěživost...

Reagovat
smazaný uživatel

v španielsku sú platové stropy

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Boufal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

tak dik United, krasny vikend, este, ze som to nevidel

Reagovat
nani92

dnes fandíme klubom z Liverpoolu Kloppinho

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, bat se současného Arsenalu?

Reagovat
vladis271

tak myslím, že už prehliadli a zabalili súboj o titul, takže sa strachaju yazo o B4.

Reagovat
nani92

Arsenal nikdy nepodceňujem, to sú neskutoční luckeri, každá ich strata poteší

Reagovat
smazaný uživatel

Luckery si teda představuju jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Luckeři

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Jen jednomu

Reagovat
smazaný uživatel

Cez zápas s Mariborom som písal, že by som rád videl Milnera napravo v obrane, ale počas zápasu som zistil, že hráme so silnými Spurs, preto by som rád videl takmer takú istú zostavu ako s Mariborom a napravo v obrane Gomeza.

Henderson patrí aktuálne z hľadiska výkonnosti na lavičku a do budúcnosti by som ho striedal na CM s Ginim a Lallanom, prípadne Milnerom (aj keď pri zranení Clynea by som ho rád videl v určitých zápasoch v obrane) a pri oddychu Cana v prípade núdze na DM.

Avšak si myslím, že Henderson bude dnes hrať na DM, čo ma neteší, tak snáď bude aspoň bojovať a svoje si uhrá.

Reagovat
PP

Tak snad nás neporazí ani letos tragický Everton.. Tip 1:2

Reagovat
Nikikrew

Zda sa mi to alebo hrame dnes po prvykrat Ozil+Sanchez+ laca = ⚽

Reagovat
J0EL

Este by to chcelo vymenit Jacka za Ramseyho.

Reagovat
Nikikrew

Ja by som teda vymenik Jacka za Granita

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes by to teoreticky mala byť tá najsilnejšia zostava, akú máme k dispozícii. Tak som zvedavý teda.

Reagovat
J0EL

Kym tam nie je Jack, tak to nemoze byt najsilnejsia zostava

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

myslím to z pohľadu Wengera a nášho trénerského tímu. Xhaka - Ramsey je pre nich zjavne fungujúca dvojka a Mustafiho sa chceli cez leto zbaviť, takže asi toto je to najsilnejšie, čo máme.

Reagovat
havrys99

Reagovat
PP

vždyt je tam Ozil..

Reagovat
mithro

arsenal suche triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsia prehra Arsena proti Koemanovi vdaka rozhodcom?

Reagovat
smazaný uživatel

jasná výhra evertonu

Reagovat
supervizor

Ozil vyborný.

Reagovat
Whitemedia

Everton vůbec netuší..

Reagovat
Whitemedia

takže klasika

Reagovat
havrys99

Laca škodáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Xhakaaaa

Reagovat
PP

Xhaka je prostě pičus..

Reagovat
Mastný Chobot

Nech Xhaka okamžite vypadne z klubu

Reagovat
Mastný Chobot

skruvený zákerný leňochod, čo mu všetko trvá 10 minút. Nech sa prace niekam do prdele.

Reagovat
haracky

Videls, ze to byl faul?

Reagovat
Mastný Chobot

keby mu všetko netrvalo 3x dlhšie než má, tak sa ani k niečomu, čo by mohol byť faul, nedostane

Reagovat
gocii

No prave ze to faul nebyl, je to lempl, kolik golu bude muset zajistit nez bude prerazen misto jacka do “b-tymu”

Reagovat
Edgewalker

Classic arsenal

Reagovat
Whitemedia

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEY

Reagovat
Cobra

Roooneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
Rohlíček

jak to Xhaka ztratil, bylo mi to jasný

Reagovat
Edgewalker

Xhaku poslat zpátky do Německa a ještě k němu přibalit 20 mega, aby si ho vůbec vzali

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy uz toho blbecka posadi

Reagovat
Edgewalker

Až se zraní.

Reagovat
smazaný uživatel

dpc bol to faul

Reagovat
havrys99

to byl v Gladbachu Xhaka tak dobrej že stál tolik peněz?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Mastný Chobot

predpokladám, že tam nehral toho posledného záložníka, resp. že ho nehral sám. to už je zas wengerovina.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PP

Zase ten vyjebanec.. Kolik nás stál Xhaka už bodů, šupák jeden?

Reagovat
kiwwi

celkom jednoznačný faul na xhaku... to ze borec na konci súboja počas ktorého fauluje zasiahne loptu, je úplne nepodstatný fakt

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

wow, jak jsme se dostali k vedeni? ted jsem k tomu prisel

Reagovat
PP

Xhaka vám to zařídil..

Reagovat
Whitemedia

Deset minut jste vůbec nevěděli, pak tam Xhaka ztratil míč(teda asi po faulu) a Rooney vystřelil.. ale teda ta vaše defenziva..

Reagovat
Busby babes

klasika, Xhaka to zamrdal pet metru pred vapnem, Waza vzal mic a trefil to.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak nějak jste přežili počáteční tlak Arsenalu a obrovskou šanci Lacazetta a potom tam poslal jednu střelu z poza vápna Rooney.

Reagovat
Zaschrona

diky vsem

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektný úvod zápasu,

Reagovat
Busby babes

Wazinko.

Reagovat
FCSL

Na kom jiným by se už měl Koeman chytit než na Wengerovi Rvačka kriplů

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je vidět šílenej rozdíl mezi Sanchezem s Ozilem a zbytkem týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Laca hraje taky velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ale zbytek to je fakt příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

wenger musi vydržet ještě dalších 10 let,není na ostrovech směšnější tým jako je arsenal s xhakou v zakladu

Reagovat
herbage

Ramsey-Xhaka - to je středová dvojka "snů". Věřím, že fotbalisti nejsou špatní, ale pod vedením Wengera, který zvolí sestavu a taktické pokyny zní "hrajte jak umíte", z toho nikdy nic kloudného být nemůže. Kdyby Ramsey alespoň po nocích koukal na youtubu na videa, jak hraje středový hráč, tak by udělal nejlépe, ale takhle se tam motá jak vítr v bedně a je všude a nikde. Momentálně nejlepším řešením by bylo prodat Özila s Alexisem v zimě, aby zbytek své kariéry nedojebali u nás a doufat, že po další sezóně bez LM prokáže vedení trochu sebereflexe a odvolá Wengera. Pak nezbývá než jen doufat, že se podaří sehnat nějakého trenéra s vizí, někoho jako na začátku kariéry byl Klopp, Pochettino nebo Simeone a s tím zbytkem kádru doplněním o mladé, nadějné hráče začne hrát něco, aby se člověk nemusel stydět za výkony, které tam v současnosti hráči Arsenalu předvádějí

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to ale vobec podla mna neni zly vykon. inak ako ten trener sa cim dalej tym viac javi silva

Reagovat
herbage

není zlý, ale proti Evertonu. Vem si, že proti týmům s koncepcí jako Tottenham, Liverpool, Mancity nebo Chelsea jsme zpravidla v prdeli a vyjde nám jeden zápas s desíti, kdy jsme beztak herně horší a spadne tam nějaká haluz. Hlavně ve středu hřiště jsme náš všichni přehrajou, což se sice lehce kompenzovalo tím, že se přešlo na 3-4-2-1 a při výletech krajních beků nejsou vzadu jen 2 hráči, ale 3, jenže nějaká postupná kombinace, která nás dříve zdobila, to je už jen minulostí. Hlavně ta dvojka Ramsey-Xhaka nemůže hrát spolu, protože mají herní inteligenci houpacího koně a absolutně neumí dirigovat hru. To se projeví hlavně v zápasech proti silným týmům, viz výsledky v LM a debakl od Bayernu, kdy střed hřiště vůbec nefungoval. Ramseyho si v tomhle systému dokážu představit na místě Özila, kde hraje i ve welšské reprezentaci a kde se mu daří, ale jako dispečer hry je absolutně nepoužitelný a jeho ztráty ve středu jsou pro nás smrtící. Tam by to chtělo někoho jako Gündogan a k němu běhavé DM jako Kanté, jenže to je bohužel utopie. Stejně by tihle dva pod vedením Wengera hráli stejnou tužku, jako hrajeme teď, což je to nejsmutnější

Reagovat
Tommy the Gunner

NACHOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Edgewalker

gooool

Reagovat
Mimalu

Pickford kvalitní zákrok...

Reagovat
Whitemedia

Koukám, že Evertonu ta defenziva funguje asi jako nám v posledních pár týdnech..

Reagovat
Rohlíček

NACHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

náhodák twl

Reagovat
Whitemedia

neuvěřitelné

Reagovat
Busby babes

to mi Monreal dela schvalne.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal pěkně na kolotoči,skoda že everton z toho tlaku nevytěžil víc golu,arsenal ma co dělat aby vubhec přešel pulku

Reagovat
Mervin

sis nějak spletl týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

aha, tak potom solidní trolling

Reagovat
Whitemedia

Koukáme na stejný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Nejsi ty náhodou Pavel Poulíček?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gunner14

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

popravde hrame skvele. serie len alexis, ozil je fantasticky, nacho je laska, z neho by som normalne spravil kapitana. skoda rozhodcu

Reagovat
Gunner14

Wow hrajem fantasticky, ted ještě střílet goly a Nacho Monreal

Reagovat
iamek

Pickford by nebyla spatna nahrada az DDG pujde jednou do Madridu. Prvnich 20-25 minut Everton asi nejlepsi vykon v sezone a pak klasika no. Stred zalohy totalne nestiha, obrana neustale pod tlakem a drzi to jen Pickford. Rooney krasne vymetl, ale od Guyeho to byl asi faul. Jinak Sanchez a Ozil jsou uplne nekde jinde. Skvelej vykon. Uz se na ne tesim v jinych tymech

Reagovat
Gunner14

Už začíná vychvalování Ozila, ikdyž před půl rokem ještě říkali jakej je to šmatlák

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
iamek

Chvalim ho za dnesni vykon. Takze chces rict, ze je spatny ?

Reagovat
Gunner14

To jsem nikde nepsal? Jen poukazuju jak zase obrátite karty a najednou to bude world class player, ikdyž se tady vždycky píše jakej je to šmatlák.

Reagovat
iamek

Znova. Chvalim ho za DNESNI vykon v JEDNOM polocase. Co tam je proboha za obrat ?

Reagovat
kiwwi

chápanie písaného textu ti očividne robí veľké problémy

Reagovat
Whitemedia

Prvnich 20-25 minut Everton asi nejlepsi vykon v sezone

V prvních desíti minutách nevěděli, kde jim hlava stojí a i přesto nejlepší výkon v sezoně jo?

Reagovat
14titi

Ten hejt na xhaku je fakt trapnej. Si to pusťte znovu a chyťte se za hubu respektive prsty ruky. Když vám někdo nahraje, jste zády k bráně, snažíte se nahrát a zezadu vás někdo sejme...hráči evertonu hrajou dnes na hraně a sudí jim to zatím žere. Jinak ten samý xhaka má nepřímo nahrávku na gól. Hrajeme parádně a ten inkasovnaý gól nám do druhý půle může peradoxně pomoct. COYG

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvy dotyk mal zly, ale bol to jasny faul, inak nehra zle, ale taketo momenty ma relativne casto a dost ho zrazaju

Reagovat
Gunner14

Tady se musím Xhaky taky zastat, on pořád ten balon dostává takhle na hovno pod tlak blízko branky, není žádnej Cazorla aby s tím balonem vytancoval mezi 2 protihráčema a stáhl jim při tom trenky.

Reagovat
Whitemedia

Tady ten rozhodčí nám v zápase s Burnley rozdával karty za každou prkotinu a Evertonu dnes zase všechno odpouští.. ty jejich rozdílné metry fakt nesnáším..

Reagovat
Mastný Chobot

lol však si predkopol loptu 5m pred seba, čo je s jeho zrýchlením samovražda. Zaujímavé, že Coquelin alebo Elneny sa z takých situácií dokážu dostať vždy a Xhaka tak stratí v priemere 3 lopty za zápas

Reagovat
Tommy the Gunner

MESUUUUUUUUT

Reagovat
Edgewalker

MESUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Ronaldova labuti pisen...

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiiiiiiiil , akurat som to zapol

Reagovat
Rohlíček

MESITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Gareth Bale 11

Everton brání fakt příšerně.

Reagovat
lajka30

Ozil gol hlavou to mě poser

Reagovat
Mervin

Mesuuuuuuuut

Reagovat
havrys99

tak ale co oni dvaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

My vlastně s Evertonem hrajeme ve středu.. tak to snad ještě dnešní tragédii Koeman přežije, ve středu dostane pětku na rozloučenou a potáhne..

Reagovat
mithro

ozilove suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dorazte je

Reagovat
Edgewalker

Rambo ty si takový plašan

Reagovat
fenixLFC

Aj by som sa smial xhakovi ale ked si uvedmim ze kvoli tomuto kriplovi sme my nemohli dotiahnut dahouda...

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut je fantastický dnes

Reagovat
smazaný uživatel

zavidim united

Reagovat
Kluivert9

Özil ožil?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigurdsson je po prestupe podpriemerný.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Gareth Bale 11

Se veze s týmem.

Reagovat
Dufan

Ale on je z nich asi fakt nejhorší

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

alebo nema na viac ako swansea

Reagovat
smazaný uživatel

momentálne nevidím žiadny rozdiel medzi jeho spoluhráčmi v Swansea a Evertone,

Reagovat
Hokaido

U něj je problém, že hra na něm musí být postavená, pak je božskej. Ten přestup moc nedává smysl.

Reagovat
fenixLFC

co sa ale vedelo uz ked sa o prestupe zacalo spekulovat

Reagovat
Counter

Zasch o tom nevěděl, Gylfi byl za 50 mega jedinečný nákup, protože takového hráče za takovou cenu nikde neseženeš.

Reagovat
Mervin

dobře mu Nacho vrátil

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

toto nechápu, lewinovi očividně nic není, jenom mu teče krev z nosu, ale 3 minuty ho ošetřujou metr od brankové čáry, místo aby se o ten metr posunul a mohlo se hrát...

Reagovat
Mastný Chobot

Davies vyzerá jak z castingu na Trainspotting

Reagovat
smazaný uživatel

největší kundolap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guye retard, bola tutovka ze pojde

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
iamek

To je idiot

Reagovat
Whitemedia

Tak dobrý, Pawson už se rozjíždí i tady.. ale Koeman opět zaváhal, už někdy od 35 minuty mi bylo jasné, že ten zápas nedohraje..

Reagovat
mikelinos

To má stáhnout všechny se žlutou?

Reagovat
Whitemedia

Ne, jen toho, co byl po zisku žluté karty snad dvakrát napomínán za další fauly..

Reagovat
mikelinos

Tak to udělal s Williamsem, nechceš o poločasu sáhnout dvakrát do sestavy

Reagovat
Whitemedia

Raději dvakrát, než pokračovat s hráčem, u kterého je na 90% jisté, že tu druhou žlutou dostane..

Reagovat
havrys99

tak a teď v klidu dohrát kurňa

Reagovat
smazaný uživatel

Laca nic moc, chyba mu kreativita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

jako sorry ale vyčítat hroťákovi nedostatek kreativity je jako vyčítat stopérovi, že neumí zakončovat.

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaa...strašně jsem mu to přál

Reagovat
iamek

Koemane vydrz jeste

Reagovat
Whitemedia

do čtvrtka

Reagovat
Trand

Lacaaaaaaa

Reagovat
Zaschrona

...

Reagovat
havrys99

Buum kdokoliv Laca

Reagovat
havrys99

Mesut

Reagovat
Rohlíček

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Aurier, Winks, Dele, Eriksen, Son, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sú Davies a Dier na lavičke? Toto sú rozhodujúce zápasy sezóny a my ich potrebujeme na ihrisku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky jsem tohle moc nepochopil teda.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Dier nechapu,je to extremně utocna sestava + Son tam nema při jeho formě co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Son tam nemá čo robiť. A rovnako mal hrať Sissoko, ktorý je v skvelej forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je 343? Kdo bude hrát střed zálohy s Winksem?

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz ich dokoncit

Reagovat
smazaný uživatel

Sudi

Reagovat
nevros

Wenger a stridani. jeste tam poslat Holdinga a bude to vyreseno.

Reagovat
Tommy the Gunner

RAMSEYYYYYYYYY

Reagovat
Edgewalker

Válec

Reagovat
Trand

Jackie

Reagovat
supervizor

Takhle to měl udělat v první šanci, né až vedeme 1:3 ...

Reagovat
Mimalu

Peťa

Reagovat
Tommy the Gunner

Cech

Reagovat
Trand

Niasse bůh

Reagovat
herbage

středová dvojka Coquelin-Xhaka a před nimi Ramsey a Wilshere, to by mohla být zajímavá herní varianta proti silnějším soupeřům i po odchodu Mesuta s Alexisem. Hned záloha působí kompaktněji, byť je to dáno soupeřem, který hraje v desíti lidech

Reagovat
Nikikrew

Ja verim, ze aspon Ozil nejakym bozim zazrakom podpise.

Reagovat
Counter

Proč by to dělal?

Reagovat
Nikikrew

Tal predsa stale tvrdil ze sa citi dobre a v Londyne sa mu zije dobre. Ja si myslim ze jeho rozhodnutie za bude odvijat ci skoncime v TOP4, lenze na strane druhej by sme ho pustili za free nieco z neho vieme vydolovat, Hlavne nech to nie je ten United.

Reagovat
Edgewalker

No lepší dneska než příště

Reagovat
Busby babes

Moyes in!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse je legenda. Lookman a Niasse majú hrávať od začiatku, a Sigurdsson s Rooneym sedieť.

Reagovat
Mimalu

Sanchez

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
mithro

moyes pod

Reagovat
Edgewalker

Alexis ho chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Koeman po tomto zápase už určite končí

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Záver zápasu bol na preradenie do béčka od domácich hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

alexisovi na ten gol prihraval ramses nebo wilsherer?

Reagovat
Hokaido

Rambo

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné, Milner aj Hendo budú hrať, tešme sa na kreativitu...

Reagovat
Hai

Takze normalka kdyby nehral milner tak je tam wijnaldum kterej kreativitou taky neoplyva

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal hrať Hendo a Can mal diktovať z pozície šestky... Prípadne pri prižmúrení očí Hendo na CM!

Reagovat
Gunner91

Je videt ze Alexis s Mesutem si chteji vykopat co nejlepsi angazma!

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman už ale poletí, ne ?

Reagovat
fenixLFC

totac na to ide dobre. proti nam branit nemusi aj tak to nikdy nevedel a pri nasich zakoncovatelskych schopnostiach to je jedno. proste nas idu prestrielat

Reagovat
Whitemedia

Liverpool

Reagovat
FUnk

kaneeee

Reagovat
Free_player

stream pllsss

Reagovat
Gareth Bale 11

acestream://8c9e7676105b3d3b411380897fa913e43fb4eed7

Reagovat
Gareth Bale 11

On je neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Cmooooon Harrrrryyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
iamek

Golman

Reagovat
jk

One season star

Reagovat
mithro

liverpool a ta ich obrana. my sme tomu nedali ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

keby nemáte posratého trénera...

Reagovat
mithro

njn to posral

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZO

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes keď vyhráme, budem veľmi prekvapený.

Reagovat
vladis271

ako sa tí tragédi spoliehali, že sudí púískne offside a ako bol Lovren prekvapkaný ako sa okolo neho prehnal hráč Spurs a sudí nepískol. Ale tam to bolo totálne úbohé od všetkých troch. Lovrena, Matipa aj Mignoleta. Povedzte niekto dopiče Kloppovi že futbal nie je len o útoku ale aj o obrane, a ak to nechápe nech....

Reagovat
Hokaido

Nádhera...

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, to je kokot

Reagovat
Horcmen

Lovren

Reagovat
stiflerovamama

Lovren

Reagovat
FUnk

sooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

liverpoolsky Lindelof

Reagovat
vladis271

včera si sa tu neukázal ty feťáčik, ako to? došlo piko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
hefy

Lovren

Reagovat
stiflerovamama

no co, jurgen si toto nevyriesenie obrany cez leto proste vypije

Reagovat
Whitemedia

DPČ Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Kane top class

Reagovat
Gareth Bale 11

Harry a Son. Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren parodie

Reagovat
iamek

Dejte tem saskum buuuura

Reagovat
smazaný uživatel

Harry for balon d'or a lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny to je rychlost

Reagovat
Free_player

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Kane 1+1

Chyby Liverpoolu dokážu aj po xy krát šokovať.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana jak v okrese twl SPURS

Reagovat
iamek

Lovren na Lindelofa

Reagovat
Nikikrew

neviete kto tvrdil ze Liverpool je zhavym kandidatom na titul? S takou obranou a brankarom budu radi ked budu v top4

Reagovat
Flamex

Krypl lovren, dira mignolet

Reagovat
vladis271

lovreeeeeeeeeeeeeeen to je ako včerajší Lindolof

Reagovat
misinho7

Lovren by nehral ani v Presove ... im drbe v Liverpoole? 2 goly a obidva cisto jeho

Reagovat
Nikikrew

prvy nie, podla mna dobre vystupil a nehal Kane v offside, lenze pravy obranca tam ostal ( trocha smolne).

Reagovat
Busby babes

tyhle ztraty se slabyma souperema nas budou na konci zas srat no. Nechapu, ze jsme nedokazali Lovrena nijak ohrozit...

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

cim dalej sa to javi ako hrozny prekauc ten zapas

Reagovat
Erdovec

nemůžeš někoho moc ohrozit, když nevystřelíš na bránu

Reagovat
Busby babes

noa to je prave to, na co narazim.

Reagovat
vladis271

v akom zmysle? Dostali ste ľahkú skupinu v LM a super žreb na začiatok ligy. Je evidentné, že súboj o titul sa vás týkať nebude a skôr do toho prehovoria spurs než vy, aj ked proti City neverím ani im. A vaše výsledky by stále mali stačiť na B4 takže nvm o čom hovoríš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

je evidentni... ok.

v jakem smyslu? no v tom, ze nam na konci budou chybet body, ktery jsme poztraceli s vama a ted Huddersfieldem. Oboje svoji blbosti a ne tim, ze by souper hral nejak uzasne.

Reagovat
vladis271

áno? vzhľadom na priebeh zápasu na Anfielde ste skôr 1 bod získali, než dva stratili, alebo to chceš poprieť?

Reagovat
Busby babes

zkus cist co pisu. v tom zapase jsme zahrali hrozne spatne a to je to, na co poukazuju. Protoze vy jste rozhodne nic svetoborneho taky nepredvedli, jen nas vykon byl jeste horsi. A to nas na konci bude mrzet, ze zrovna proti relativne slabemu vykonu Liverpoolu jsme vytahli jeste vetsi holomajznu. Nebo ze jsme vcera udelali dve obrovsky chyby, za ktere nas souper potrestal.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

vy muzete byt radi, ze jste od nich neodstali trojku...

Reagovat
Busby babes

od koho? Live? a z ceho by ty tri goly jako meli dat? Meli jednu poradnou sanci za celej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

ano od liverpoolu

Reagovat
Busby babes

to fakt nevim z ceho, vsak byli smerem dopredu taky docela zoufali.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

škodááááá

Reagovat
Hai

Klopp je stejnak kkt ze nedokazal pres leto privez stopera Lovren a Klavan to jsou snad ti nejhorsi stoperi ktery jsem zazil v liverpoolu

Reagovat
FUnk

oooou skoda

Reagovat
LAM

Tak snad Coutinho v zimě k nám

Reagovat
Hai

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

ten dnes totalne mimo vyzera ze ho to tam totalne nebavi

Reagovat
smazaný uživatel

Už se vidí v Barce, no...

Reagovat
smazaný uživatel

hej jeden zapas sa mu nedari a uz ho to nebavi

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Gareth Bale 11

Son dneska překvapuje zatím.

Reagovat
iamek

Skoda Okamura

Reagovat
smazaný uživatel

Soníku

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to udělal skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Coutinho... V Barce mu bude líp...

Reagovat
Visca el barca

nejlépe od zimy

Reagovat
smazaný uživatel

Doražte jeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

nádherné protiútoky

Reagovat
stiflerovamama

A teda, ze by som ronil slzy aj nad Canom kebyze odide, to sa neda povedat, v pohode nahraditelny hrac.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho a Can odídu si myslím, Hendo by mal ísť tiež, keď chce hrávať DM. Lovren detto.

Reagovat
fenixLFC

okej lovren je totalny traged ale dpc mohli by uz coutinho s emrem prestat odovzdavat kazdu jednu loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dele má momentálne snáď najslabšiu formu odkedy je v Tottenhame a na hre tímu to nie je poznať.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gareth Bale 11

Nehraje vůbec dobře.

Reagovat
jk

Nevím teda jeslti je to streamem ale ten support dneska místama celkem mrazí

Reagovat
misinho7

Moze sa Klopp snazit ale ked bude mat v obrane takych drevakov ako Lovren ci Moreno ktory jedine co vie nahrat je naspat na stopera pritom v dnesnej dobe ti krajni obrancovia musia byt uz uplne aj na inej urovni co sa tyka hry dopredu ... dalej ako moze hrat v zalohe Henderson dalsi typek co vie max nahrat do zadu alebo pod tlakom stratit... asi jedien ta utocna trojka splna parametre velkoklubu inac bieda bieda ... dokym nenakupia poriadne tak ten titul tak skoro nedaju

Reagovat
smazaný uživatel

hendo

Reagovat
Erdovec

pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Levy s nějakym feťákem

Reagovat
Erdovec

Lloris

Reagovat
FUnk

tak to posrat

Reagovat
Gareth Bale 11

Lloris absolutně zaspal.

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
EL Gringo

Esteze mame toho Salaha

Reagovat
pepinho2

Hugo

Reagovat
smazaný uživatel

Salah akbar!!! plus hendo prihravka (vyhonené)

Reagovat
smazaný uživatel

už to neber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Kde byl Lloris

Reagovat
Whitemedia

Dnes to vypadá na souboj Lloris vs. Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

bez Salaha by byl Liverpool na sestup, vedle těch Canů a Gomezů a Lovrenů a Hendersonů vypadá jak bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Messiho by ste hrali tretiu ligu, picus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drz picu fetak bo ti znasilnim dilera.

Reagovat
smazaný uživatel

neriešte s vladkom svoje absťáky plodením hovien na ef

Reagovat
smazaný uživatel

pri plodeni hovien na ef som sa inspiroval tebou, picus.

Reagovat
smazaný uživatel

pod do PP na vlakovku poznasilnovat dilerov pls, lebo mi tu jebne

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, som daleko od Popradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechal som sa uniest

Reagovat
smazaný uživatel

Can? Gomez má 19 a je stopér ty tĺk.

Reagovat
smazaný uživatel

teda 20*

Reagovat
iamek

Kane i u tretiho golu. Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

To je gól. Asi faul na Harryho, Lloris nevyběhne a míč se tam nějak dokoulí

Reagovat
jk

To zakončení z opakovačky to bylo profi

Reagovat
Gareth Bale 11

A on do toho kop navíc jak idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

harrynko sa tam zvalil ako cupka lebo uz nevedel co ma robit. neznasam to

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš to vypadalo, že neví o hráči za sebou a ten ho kopnul. Chtělo by to průkazný replay

Reagovat
fenixLFC

lloris a obrana hendo

Reagovat
vladis271

nj jeden z 100 pokusov o lepší pas mu vyjde to by som zvládol aj ja.

Reagovat
fenixLFC

jeden zo sto pokusov mu vyjde...to mozme tvrdit aj o salahovi a z toho sa tu robi bozi hrac

Reagovat
jk

Že se tu obraně spurs vysměje nějaký scouser sem nečekal

Reagovat
fenixLFC

ty budes urcite nejaky logik

Reagovat
smazaný uživatel

kane sallah

Reagovat
Gareth Bale 11

Son, zase to už začíná pálit.

Reagovat
jk

To zakončení okopíroval od Salaha, bohužel nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren motm

Reagovat
stiflerovamama

boha je mi ho az luto

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny co to je za zakončení ? Měli tam mít už tak 4 fíky a je to 2:1 .

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-3 od Kloppa?

Reagovat
Erdovec

Salah

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

naše šance práve stúpli.

Reagovat
iamek

Reagovat
monty25

Konečně tam Ox jde brzy...

Reagovat
Svatej

Wow... Auriera povazuju za nepredbehnutelnyho obrance, ale Salah si s nim uz dvakrat vytrel prdel

Reagovat
Gareth Bale 11

Rozhodčí zatím zlehka mimo, faul na Harryho před gólem, tohle taky nepískl.

Reagovat
Erdovec

faul?

Reagovat
vitasrp

Jo, podle mě to taky byl faul.

Reagovat
Erdovec

nevím, nepřišlo mi, komentátor taky říkal, že ne, ale rozhodčí nejsem

Reagovat
Gareth Bale 11

Ano, obě situace byli gól a ten na Harryho na 100%.

Reagovat
Gareth Bale 11

Faul.

Reagovat
JIMMY-PO

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Ox som myslel že ide na CM, ale zrejme na krídlo a Coutinho do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ma vyslišal, Milner na RB a Lovren dole

Reagovat
smazaný uživatel

Milner ale není na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že Can asi

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa tam presunie James.

Reagovat
fenixLFC

*vypocul alebo vyslysel

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
nani92

*vyslyšal. ty kundo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, Jazko...

Reagovat
Erdovec

ten Sanchez je co zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovaný stopér.

Reagovat
vitasrp

Ten Kane je fenomenální fotbalista, to je fakt radost se na to dívat.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to som si hovoril, že čo je to za dreváka, keď behal v Norwichi (na hosťovaní) na krídle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by coutinho, ma-li odejit, odesel nekam jinam, nez do uefalony.. nejlepe do psg

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze vubec ne, tohle nema s prubeznym vysledkem lfc nic spolecneho... to jen vy se tu vzdy vyrojite a chovate se jak arogantni píče, uz od leta

Reagovat
jk

Dele je dneska ale úplně mimo. Na balónu naprd, v soubojích večně pozdě, dozadu nepomůže a dopředu to domrví.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
JIMMY-PO

dobre ty

Reagovat
jk

Je potřeba je trochu hecnout kurva!

Reagovat
Erdovec

tvl do toho bych hlavu strčit nechtěl

Reagovat
FUnk

jak ma piskat nepiska a naopak, vyhodu nenecha

Reagovat
Gareth Bale 11

On píská jak debil, proč nenechal výhodu?

Reagovat
johnik

Hendo to dobře rozdává

Reagovat
smazaný uživatel

Can na RB, to nevyzerá dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Piče kurva spite vy kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL mrdky

Reagovat
johnik

Fuck...

Reagovat
FUnk

konecne, snad se chytne, ALLI

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbil by som celú kabínu na mieste Kloppa.

Reagovat
tomasinho

Spíš jemu hubu za to, co s tou obranou za 2 roky udělal. Není lepší a dokonce ani stejně špatná. Je ještě horší. Sakho se Škrtelem by furt byli lepší než ti komedianti teď tam. Nejpozději letos v létě se to mělo vyřešit a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, no. Každopádne, ktovie, aké sú jeho kompetencie pri nákupoch... Virgila očividne chcel, alternatívy neviem, kde boli a či vôbec boli pripravené...

Reagovat
tomasinho

Nebyly, protože je Klopp je kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No sorry, ale je. Mastil si ego se Sakhem a pak projebe 2 přestupáky totálně, kdy nepřivedl stopera, krom Wijnalduma středního záložníka, gólmana, levého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem veriť tomu, že Klopp by nechcel kvalitnejších hráčov, to, že majitelia nezainvestujú, je druhá vec.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

v tomto by som ho zas nehajil, sotpera mal priviest. mna neserie ze neprisiel dijk ktory je proste hype za neskutocnu palku ale to ze sme ho najskor vobec chceli a potom ze sme nemali ziadnu inu alternativu

Reagovat
fenixLFC

jj sahko ktory proti totacu buchol podobne ako dnes lovren len na rozdiel od dneska vtedy kane ani jeden zo svojcih 6 brejkov za polcas nepremenil

Reagovat
iamek

Klopp tu kabinu vytvoril.

Reagovat
stiflerovamama

boze my sme strasni komici pri tom braneni

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

ved si vravel, že nám budeš fandiť dnes.

Reagovat
nani92

ja vám fandím stále, ale čo je veľa, to je málo

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost vítězí

Reagovat
stiflerovamama

By som povedal aj, ze sme boli po tych 2 golov lepsi, ale co ked dostaneme z kazdej picoviny gol....

Reagovat
Gareth Bale 11

Zrovna Alli.

Reagovat
monty25

Co to je za bránění?

Reagovat
tomasinho

Už to vypadalo jako docela hratelné, z té katastrofy docela zajímavý zápas, který se dal v pohodě srovnat/otočit. A oni předvedou tohle, gól ze standardky, na kterou ani nikdo nenabíhá, To je prostě trapas toto. Doufám, že je Klopp spokojen, tohle jde jen a jen na jeho hlavu, nikoho jiného, těžce to nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo presne Klopp nezvládol?

Reagovat
Whitemedia

přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, nechcel stopéra ...

Reagovat
vitasrp

Tak ale přestupák přece není jenom o trenérovi.

Reagovat
tomasinho

Je, pokud trenér má jedno jméno a přes to nejede vlak. A pokud když není to jméno, nekoupím radši nic. A pokud řekne, že neviděl 5 lepších stoperů než Lovren. Jako já nevím, já jich v kádrech top 6 týmů vidím tak 15 možná

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně van Dijk by přišel, kdyby to neposral někdo z vedení.

Reagovat
tomasinho

To ano, ale tak pak měl dost času prostě najít náhradní řešení.

Reagovat
tomasinho

Třeba to, že po dvou letech nemáme žádného stopera hodného základu top 4 týmu? Půlka ligy má lepší stopery. Třeba to, že i syséomově je to bránění na úrovni okresního přeboru? Ta obrana je horší než za BR, ještě fakt horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie nákupy by som mu nedával za vinu.

Reagovat
vladis271

v pohode, zo všetkých troch golov mi tento prišiel najmenej zabrániteľný. Ja som spokojný.

Ako nejsom, tá obrana je proste joke. Aj obranná hra. Ja nie som zdaleka v tábore Klopp out, lebo chcem vidieť čo Klopp urobí s Keitom a ak dostane stopéraa ktorého chce. Ale ak by malo toto pokračovať aj v budúcej sezóne tak by to dokázalo, že Klopp nie je manažér pre PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Sturridge, který je přece lepší než Kane?

Reagovat
jk

Ha, EFcomment efekt

Reagovat
REPLIKATOR

Matip

Reagovat
Erdovec

tvl hrajou kokoti, pak se začnou zvedat a nechají si dát takový náhoďák do šatny, se na to můžu vysrat

Reagovat
Free_player

a nebrečte

Reagovat
iamek

Takze Klopp uz nezvlada ani tezke zapasy ? Kohouti nam za tyden slusne nalozi

Reagovat
Busby babes

nenalozi. 1:0.

Reagovat
Busby babes

uz by mel snad byt Bailly a Zinedine Fellaini.

Reagovat
iamek

Bailly urcite, ale i Zinedine ? Boze to je zoufalost se tesit na navrat Afra

Reagovat
Busby babes

prej to pise nejak ata physio PL stranka, tak uvidime. Pogba o tyden pozdeji, stejne jako Rojo, Zlatan 6.12...

Reagovat
iamek

A Jones zadne info ?

Reagovat
Busby babes

Jones a Carrick bez data. Jones asi moc brzy a nemaj info.

Reagovat
vladis271

práveže nerozoberú. Všetci to budú očakávať, ale Mou tam predvedie svoju sračku a vyhráte 1:0 v suchom triku. Budú po dnešku učičíkaný a podcenia vás.

Reagovat
iamek

My po te repre pauze hrajeme otresny, nekoukatelny a uplne smesne pomalej a nekreativni fotbal. Ja cekam, ze nas i Swansea potrapi, natoz Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý polčas. Zatiaľ jeden z vrcholov sezóny Pochettino bez DMka a valcuje to ako nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co by potřeboval DM, když hraje se 3 stoperama?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme na to, na čo ho potreboval vo väčšine zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo to je naša taktika. Alderweireld a predovšetkým Vertonghen sa často zapajajú do rozohrávky a útoku a Dier sa zasúva na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, to beru, ale to neznamená, že to je nějaký velký oslabení. Jsem si jistý, že hrát třeba Winks - Dembele, tak máte výsledky stejně dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Canov gól, stratí loptu, urobí faul a potom zaspí po štandardke, paráda.

Reagovat
vladis271

ja nechápem, čo z neho všetci tak vyšilujú, nech vypadne do Juventusu alebo mancs, ak má na jeho miesto prísť Keita tak to je upgrade jak sniňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Can je kvalitný hráč podľa mňa, len potrebuje hrať na jednej pozícii a vyhrať sa. Ak má zámer odísť, nečudujem sa, že ho Klopp využíva ako lepiča zostavy...

Reagovat
vladis271

ale hovno tu ľudia šaleli ako by jeho strata mala byť rovnako bolestivá ako Coutinhova, nech si ide. Je v pohode nahraditeľný.

Reagovat
tomasinho

Bude v tom, že bude potřeba krom Keity přivézt ještě tak dva záložníky potom, jenže nepřijde nikdo a Hendo bude DM a budeme zas tragédit. A VVD fakt taky nic nevyřeší.

Reagovat
fenixLFC

keita dm pred nimi hendo s coutinhom

Reagovat
smazaný uživatel

Keita na DM? Tomu neverím, nehodí sa na to... Zabíjanie jeho potenciálu...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo pěkný mrhání talentu, kterej Keita má.

Reagovat
nani92

ale Coutinho už o rok u vás nebude

Reagovat
tomasinho

Keita na DM hrát nebude, píčovina.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, že získame lepšieho DM ako Can a Keita DM nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bychom se pokusit získat Goretzku. Pokud ho teda už nemá domluvenej Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

On je DM?

Reagovat
smazaný uživatel

No není. Ale Goretzka - Keita ve 4-2-3-1 třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...Tak ok.

Reagovat
tomasinho

Nevím no, není spíš tež B2B?

Reagovat
smazaný uživatel

už len to, že je lepič na CM ako naše najlepšie DM ma vytáča a nie ešte aby bol lepič na RB, to je diletanstvo od Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ výsledok slušný, ale nechávame sa Liverpoolom celkom prehrávať. Asi to je taktika, ale nepáči sa mi.

Reagovat
fenixLFC

okej k lovrenovi sa asi netreba vyjadrovat, taky tragicky vykon ako predviedol on som videl naposledy od sakha tiez proti spurs. ale toto sa nebude dat vyhrat. totac nas ma totalne precitanych. problemy su iba dva- obranna a utocna faza v obrane stoperi nie su absolutne kryti nikym zo zalohy, kane je tam furt sam a nikdy osamoteny. aky rozdiel od nas, ked sa fimirno musi stahovat nizsie a proste tam tne hrotak chyba. nehovoriac o tom ze aj keby tam je tak by bol sam proti trom. nasa podpora utoku toti neexistuje. nadherna bola ta situacia ako sme to vykombinovali a na strede bol moreno-sam, nikde nikoho, presne v situacii ked by si mal nabiehat dalsi hrac medzi obrnacov, ale tam nikto nebol. takto jedine nebezpecenstvo od nas pochadza od sprintera s mizernym prvym dotykom a este horsim zakoncovanim. preto chyba mane, pretoze on ma vsetky potrebne vlastnosti na toto, aj minule vlastne on porazil totac.

kto ma vsak kardinalne po odchode (aj pred nim) lovrena sere, je emre. ten je dnes totalne mizerny, straca loptu za loptou a dostava nas pod tlak ked maju sliepky brejk za brejkom. inymi slovami to, co by mala byt nasa hra, hra totac. toto nevyhrame, nie je z coho, z dvoch nasich kreativnych hracov sa jeden snazi az moc, chce to brat prilis na seba, pricom to vdaka rozostaveniu a zhusteniu priestoru sliepok vyzera casto beznadejne a druhy je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

na to že nehrame bez wanyamy,dembeleho,sissoka a diera tak si to tam winks jedinej sam docela dava twl

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše bez LB/LWB.

Reagovat
Free_player

a Daviesa

Reagovat
FUnk

diego maradona na stodionu

Reagovat
13

Jestli je tohle ten zápas, který nás zbaví Lovrena, tak to beru. Jinak je to asi 265. lekce pro Kloppa. Takhle to nejde, to bylo tak průchozí, že golem smrděl každý útok Spurs a to nechodí dopředu v tolika lidech.

Reagovat
Cobra

Škoda Sona, za stavu 3:0 by to byla výhra bez větších problémů. Takhle se budu ještě strachovat o výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ťahu Cana na RB a Jamesa na CM.. Ak chce Can odísť a nechce podpísať zmluvu, nech nehráva zápasy vôbec dpč...

Reagovat
nani92

Oxovi by niekto mohol povedať, že už nemá na hrote Girouda..pekné prieniky zajebáva zbytočnými centrami bez úspechu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

aj v Arsenale to robil len, keď Giroud nehral. Ak chce Klopp, aby prestal, musí kúpiť Girouda.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vitasrp

Ty krááááávo

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme rezy v zostave, Jurgen. Po tomto zápase to už pochopíš?

Reagovat
Hai

A koho bys tam dal? Do brany kariuse na stopera klavana a jsme na tom porad stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Milner na RB, Can na DM (ak s ním Jurgen počíta, ak ho chce dávať na RB, nech nehrá vôbec), Goméz na stopéra, Coutinho aktuálne na krídlo a viac šancí pre Solankeho.

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

to máte za to machrování nad Mariborem

Reagovat
FUnk

mignolet , harry na spravnem miste

Reagovat
stiflerovamama

Mignolet my si tie goly davame sami

Reagovat
nani92

1000. pre obranu Liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Mimolet

Reagovat
iamek

Reagovat
Switchback

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gareth Bale 11

Krása.

Reagovat
FUnk

kazdopadne jak byl vetrs nasrany ze zase nedal gola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Že jsem to zapínal...

Reagovat
johnik

To je tragikomedie

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
iamek

To je panoptikum

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno tupý futbalista, neuveriteľne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harry pohotově

Reagovat
Steven666

i Cahill je o 2 triedy inde než celá liverpoolska obrana

Reagovat
Whitemedia

hned ho člověk vnímá jinak ale samozřejmě jen do té doby, než ho příště zase uvidím v základu..

Reagovat
Steven666

momentálne si myslím že Klopp by bral Cahilla všetkymi 10

Reagovat
Hai

At ji daj 6 saskum

Reagovat
Il Architetto

Ta pětka vzadu je k smíchu.

Reagovat
vicinda07

Btw reznici z Tottenhamu 60 minut bez faulu

Reagovat
Erdovec

tak za stavu 4:1 to logicky nepotřebuješ

Reagovat
vicinda07

Ano zacalo sa hrat za stavu 4:1

Reagovat
Erdovec

lol, mně se líbí vždy ta zoufalá snaha vyvrátit něco, prostě tam máte pár zákeřných čur*ů, stejně jako u nás byl Suarez diverský blb, Pepe v Realu prase atd

Reagovat
kiwwi

véd je to úplne úžasná štatistika a práve ty si sa snažil zúfale ju dehonestovat, tak čo tu skusas... vicinda sa právom a fakticky správne ohradil

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Free_player

Kane je bůh Liverpool do 2. ligy !

Reagovat
Nikikrew

Wenger>Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavně ve vzájemných zápasech se to projevuje..

Reagovat
J0EL

okamzite by som menil.

Reagovat
Whitemedia

Najednou mi ani moc nepřijde, že bychom měli velké problémy v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Son je korejský ramil guliyev, neskutečná rychlost

Reagovat
vladis271

posledný týžden som rozmýšľal ako sa Mignolet zlepšil, že už nerobí tie pcviny. Nj.

Inak Spurs sa pomaly dostavajú do dosť nevdačnej pozície, že hrajú dobre, o titul ale vždy je tam niekto lepší. Líšky prvý rok, Chelsea druhý a teraz to ťažko bude stačiť na City.

Reagovat
smazaný uživatel

80 827

Reagovat
Gareth Bale 11

Aurier byl za ty penze ale super kauf.

Reagovat
Gareth Bale 11

*peníze

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to zakřik, tohle posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jsem rikal, ze ten co ho koupi, tak to bude jackpot. Nechapu proc ho Jose nevzal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

takú diaľnicu urobiť Kaneovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham konečne zvláda veľký match vo Wembley. Tesne pred Realom doma.

Reagovat
smazaný uživatel

A síce, porazili tam už Dortmund.

Reagovat
vicinda07

Proti Chelsea sme sice prehrali ale doteraz to bol v PL na Wembley najlepsi vykon...a Liverpool Dortmund porazene...vyzera ze budeme tam mat viac problemov s papierovo slabsimi a zatiahnutymi muzstvami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

hugooo

Reagovat
Gareth Bale 11

Teď to Hugo odčinil.

Reagovat
monty25

No jo, v brankáři je taky velkej rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Hogoooooooooooooooooooo Poslední 3 zápasy 3 world class zákroky

Reagovat
monty25

Škoda, Ox mohl mít asistenci...

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp out

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fajdax

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
J0EL

berieme

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

A jako řekněte mi co máme dělat. Klopp s tím mužstvem neudělal co se chtělo. A nejsme schopni vyhrát proti Watfordu nebo Newcastlu

Reagovat
fenixLFC

klopp s muystvom urobil co sa chcelo, dostal ho do LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale co byl druhý cíl?

Koupit obranu a ono nic

Fakt nemůžeme se nikam dostat když nám v obraně hraje Moreno nebo Lovren a chytá Mignolet nebo nedej bože Karius

Reagovat
fenixLFC

prvy ciel- dosta sa do LM, druhy ciel- kupit obranu jj urcite. cielom je znova sa dostat do LM. ja netvrdim ze nekupit stoperov brankara a bekov nebola chyba (tak ako cely prestupak)ale nebudem z toho totalne vysilovat a pozadovat kloppov odchod kvoli krize. verim v nejaku koninuitu a pod kloppom sme sa posunuli. to ze sa teraz nedari je jedna vec ale riesenim nie je zas zacinat odznova. riesenie je jedno, aby amici tiahli do prdele a predali klub niekomu kto chce aj sportove uspechy

Reagovat
Kixi Syhimour

Musíme využít toho že po Rafovi zatím nejde žádnej velkoklub

Reagovat
vladis271

a povedz koho za neho. Môj Nr.1 wish bol ešte pred Kloppom Simeone, ale ten je nereálny. Čaká nás trápnučká sezóna s Lovrenom Canom a Gomezom vzadu, obanu je napicu, ale čo môžeme. Klopp dostane sezónu s Keitom a svojim stopérom, pri troche šťastia nedáme ani El a budúci rok sa rozhodne o jeho osude.

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme DM, 2xCB, RB, LB a aj ST, ak chceme byť úspešní. Chce to, aby klub Amíci predali schopným ľuďom...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

rovno to povedz natvrdo, Arabom.

Reagovat
smazaný uživatel

LB a RB tak nutně nepotřebujeme. Stoper stačí třeba ten van Dijk a k němu nějakej dobrej střední záložník. Nějakej top útočník by byl super, ale pochybuju, že můžeme někoho takovýho získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne a Moreno sú jednoduchí hráči s nízkym futbalovým IQ (Moreno je v tomto úkaz). Sú slabí, prípadne priemerní v súbojoch a v hlavičkovaní. Nie som s nimi spokojný, aj napriek tomu, že Moreno sa zlepšil z tragéda na priemeráka.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno je v tehle sezone dobry. Clyne nebo Trent nejsou top krajni obranci, ale da se s nimi hrat. Nahradit Henda a Lovrena podle me daleko dulezitejsi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Alli jaký jesle.

Reagovat
blaugrana

Pool sa v minulych sezonach vedel hecnut aspon na top timy, teraz uz ani to.

Reagovat
smazaný uživatel

13 - Simon Mignolet has made 13 errors leading to goals in the PL since making his Liverpool debut; three more than anyone else. Oops.

Reagovat
smazaný uživatel

horšie je, že Karius chytá tiež neisto....

Reagovat
monty25

Ten chytá ještě hůř. Příchod brankáře je nutnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz by som najradšej videl Kariusa aspoň 3-4 zápasy v základe, nech sa ukáže. Ak nie, tak potom hľadať nového...

Reagovat
smazaný uživatel

môže byť, no...

Reagovat
nani92

verím tomu, že s pevnejšou obranou by obaja chytali lepšie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

seděl Kane, už když Tottenham útočil?

Reagovat
Side

jo

Reagovat
Erdovec

Reagovat
FUnk

co tam predvadi ox

Reagovat
Busby babes

ach jo, Kane zranenej?

Reagovat
Free_player

jo ... snad to nebude nic velkýho

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho jen křeč

Reagovat
tuny

Doufám, že to byl třeba nějakej koňar nebo něco takového, kdyby byl zraněnej, tak se pak nepůjde promenádovat po hřišti, ne?

Reagovat
Free_player

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele