Premier League - preview 8. kola

03.10.2015, 08:52, aktualizováno 04.10.2015, 08:46
Previews
Hodně atraktivní je nedělní program anglické ligy. Arsenal hraje doma s Manchesterem United a v případě výhry se bodově dotáhne na svého rivala. Goodison Park zase uvidí tradiční liverpoolské derby mezi Evertonem a Reds, trochu v pozadí tak bude souboj Swansea s Tottenhamem...
Everton FC - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Super Sunday jak se sluší a patří! Obrovskému šlágru mezi Arsenalem a Manchesterem United předchází další z ostře sledovaných a vypjatých klání, v nichž ani jeden tým tomu druhému nedaruje milimetr prostoru. Everton spolu s Liverpoolem opět utvoří slavné Merseyside derby - střetnutí, v němž padlo nejvíc karet v historii Premier League.

Za dva týdny to bude už celých pět let, co Everton naposledy městské derby vyhrál. Toffees jsou v Liverpoolu dlouhá léta pouze tím "druhým vzadu" za veleúspěšným klubem s bohatou historií. Nad Anfield Road se však začínají stahovat mračna, fanoušci se bouří a zlepšení v nedohlednu. Využije Everton této špatné nálady u Reds?

Brendan Rodgers je pod největším tlakem od nástupu k liverpoolskému celku. V Premier League sice jakž takž drží krok s elitou - na třetí místo ztrácí pouze dva body; příznivci si však nemohou přestat stěžovat na styl hry a především předváděné výkony. A abych byl spravedlivý, mají k tomu právo i co se výsledků týče.

Vždyť z posledních dvanácti zápasů ve všech soutěžích zvládli úspěšně jen tři! A v té době dostali potupnou "šestku" od Stoke a před vlastními fanoušky prohráli s Crystal Palace, West Hamem, plus pouze remizovali s Norwichem, Carlislem a Sionem. A teď je před Liverpoolem městské derby, nesmírně náročné po herní i psychické stránce. Derby, které klidně může Rodgersovi zlomit vaz.

Liverpool má ale velkou výhodu v návratu Daniela Sturridge. Kdysi obávaný kanonýr se po dlouhé pauze vrátil od základní sestavy a hned dvěma góly rozhodl o výhře nad Aston Villou. Proti Evertonu se mu navíc daří - v posledních dvou zápasech v základní sestavě (sezóna 2013/14) nastřílel tři branky. I Toffees však mají ve svém středu muže, jenž dobře ví, co je to srazit do kolen městského rivala. Romelu Lukaku se dvakrát prosadil ve vyhroceném derby před dvěma lety, které skončilo přestřelkou 3:3.

Právě na belgického forvarda bude Roberto Martínez hodně spoléhat, ačkoli snad nikdo jiný nemá letos nevyrovnanější výkony. Lukakuovi se povedly dva letošní duely stylem, že s klidem mohl aspirovat na titul nejlepšího hráče kola. Zbylé zápasy však nevyčníval z průměru a jeho letošní produktivitu tvoří čistě ony zápasy na hřištích Southamptonu a West Bromwiche minulý týden.

Everton je tak v dobré náladě a těší se, že po pěti letech ukončí neporazitelnost svého nesmiřitelného rivala. V neúspěšných deseti zápasech ve všech soutěžích uhráli Blues pouze šest remíz, zatímco Liverpool čtyřikrát zvítězil. Celkově se jedná už o 225. Merseyside derby, v němž jsou historicky úspěšnější rovněž Reds. Druhý nejlepší tým anglické historie vyhrál už 88 zápasů, zatímco Everton jenom 66.

Po zranění by domácím mohli pomoci dva klíčoví obránci, kteří propásli zápas na Hawthorns - Seamus Coleman a především John Stones, jenž je v letošní sezóně Premier League fantastický. Trest za červenou kartu nepustí do zápasu Kevina Mirallase a zranění trápí Muhameda Bešiće. Mimo hru je zas a pořád duo Leighton Baines - Tom Cleverley.

Ani Brendan Rodgers nemůže počítat úplně se všemi hráči svého kádru. Týmu hodně chybí kapitán Jordan Henderson, zatímco absence Dejana Lovrena minimálně fanouškům vůbec nevadí. Drobné problémy má i Christian Benteke, ale ani to asi Liverpoolu dvakrát žíly netrhá, protože duo Ings - Sturridge se jeví výborně.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Galloway - McCarthy, Barry - Deulofeu, Barkley, Koné (Naismith) - Lukaku
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Škrtel, Sakho - Clyne, Lucas, Milner, Moreno - Coutinho - Ings, Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Fotbaloví fanoušci na celém světě mají před sebou opravdovou superneděli. Čtvrtý říjnový den totiž bude k vidění napříč všemi nejprestižnějšími ligami několik opravdu velkých zápasů a hned dva z nich se odehrají na Britských ostrovech. Po Merseyside derby bude následovat duel mezi Arsenalem a Manchesterem United.

Gunners sice v Premier League naposledy v atraktivním utkání nastříleli pět gólů letos výbornému Leicesteru, následně však v Lize mistrů na vlastním stadionu nestačili na Olympiakos Pireus a potvrzují, že letos jsou jejich výkony tak trochu jako na houpačce. "Učíme se z vítězství stejně jako z porážek. Po velkém vítězství s Leicesterem chceme na tento úspěch navázat," prohlásil manažer Arséne Wenger.

Francouzský manažer vzbudil v týdnu kontroverze, když v Lize mistrů opět dal mezi třemi tyčemi před Petrech Čechem přednost Davidu Ospinovi a Kolumbijec se svou velkou chybou podílel na další prohře. Na tiskové konferenci se pak Wenger ohradil proti otázkám novinářům ohledně tohoto tématu: "Mám dva brankáře světové třídy. Nechoďte na mě pořád se stejnými výmysly. Myslím, že vám trochu chybí kreativita. Je to vážně deprimující. Ano, brankář chyboval, ale stále jsme mohli zápas vyhrát." A pak ještě dodal: "Podívejte se, buď s tím přestanete, nebo skončíme tuto tiskovou konferenci."

Zítra se téměř jistě v bráně objeví znovu Petr Čech, který bude před sebou dirigovat opět novou stoperskou dvojici - vedle Pera Mertesackera se totiž po odpykání trestu postaví Brazilec Gabriel, neboť Němcův obvyklý parťák Laurent Koscielny bude kvůli svalovému zranění chybět. Mimo hru jsou dále ještě Mikel Arteta, Mathieu Flamini, Jack Wilshere, Tomáš Rosický a Danny Welbeck.

Nyní se přesuňme do tábora Manchesteru United, kde momentálně musí panovat dobrá nálada. Red Devils ve středu na evropské scéně porazili silný Wolfsburg, v Premier League třikrát v řadě vyhráli a pokud si tři body připíšou i v neděli, vrátí se před svého městského rivala do čela tabulky. Louis van Gaal však ví, že jeho tým čeká velmi těžký úkol. "Myslím, že Arsenal je po taktické i technické stránce jeden z nejlepších týmů v soutěži - možná i úplně nejlepší. Líbí se mi způsob, jakým hrají," říká nizozemský manažer.

Van Gaal už by zítra měl mít k dispozici středopolaře Michaela Carricka a Andera Herreru a v záložní řadě tak rozhodně má z čeho vybírat. Naopak s velmi omezenými možnostmi musí skládat obranou čtveřici, z níž vypadli zranění Rojo, Shaw, i McNair. Okleštěná defenziva United se bude muset vypořádat mimo jiné s Alexisem Sánchezem, který naposledy nastřílel hattrick Leicesteru, a také Theem Walcottem, jenž v jeho předchozích třinácti ligových startech vsítil dvanáct gólů.

Tito dva ofenzivní hráči by měli Gunners pomoct k vítězství na Red Devils, na nějž v Premier League příznivci severolondýnského klubu čekají již od května 2011. Zda se Arsenalu povede tuto nepříznivou sérii přerušit, se dozvíme v neděli v podvečer. Ostře sledovaný duel zahájí hvizdem do píšťalky zkušený rozhodčí Anthony Taylor v 17 hodin středoevropského času.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Gabriel, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Özil, Sánchez - Walcott
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Jones, Blind - Carrick, Schweisteinger - Mata, Rooney, Depay - Martial
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.80 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Swansea City - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Tottenham i Swansea se sice nacházejí ve středu tabulky a dělí je od sebe pouhé tři body, jejich forma však ani nemůže být více odlišná: zatímco domácí Labutě se trápí a klesají stáje níž, Kohouti po váhavém začátku konečně začínají ukazovat pohárové ambice..

To v tomto případě znamená tři ligové výhry za sebou, včetně té poslední proti mocnému Manchesteru City; pokud by Spurs uspěli i dnes, statistici si mohou připsat do záznamů jednu malou perličku: čtyři triumfy v řadě zaznamenal severolondýnský tým naposledy v lednu 2014, přičemž posledním soupeřem této série byla právě Swansea, doma na Liberty Stadium. Hosté tehdy vyhráli 3:1. Dnes by kouč Mauricio Pochettino podobným výsledkem určitě neopovrhl.

A není to vůbec nepravděpodobný scénář: Swans se totiž vůbec nedaří. Od konce srpna, kdy slavně udolali Manchester United, získali jediný bod z domácího zápasu s Evertonem; všechny tři výjezdu do Watfordu, Hullu a Southamptonu skončily porážkami. Navíc musí Garry Monk řešit impotentní ofenzivu, v září totiž jeho svěřenci skórovali jedinkrát a ještě k tomu z penalty. Že v tento okamžik přivítají zrovna Tottenham také nejsou příliš dobré zprávy.

Minulou sezonu Spurs vykradli velšskou půdu 2:1 a potvrdili tak dlouhodobý trend: Swansea je neporazila už osmkrát v řadě, vlastně od doby, co postoupila do Premier League. V prvním vzájemném zápase v prosinci 2011 ještě vydolovala alespoň bod, poté však přišlo sedm porážek. Pro Spurs je to rekordní série, sedmkrát za sebou dosud udolali pouze Manchester City mezi lety 2004 a 2007; pokud dnes uspějí, mohou vytvořit nové klubové maximum.

To je samozřejmě obrovská motivace navíc, Pochettino však zůstává opatrný. "Očekáváme velice těžké utkání. Swansea je tým, který zahájil sezonu ve skvělé formě," připomněl. "Myslím, že mají v kádru spoustu dobrých hráčů a jejich filozofie se z nich dělá velmi těžkého soupeře. Toto je pro nás výzva. Případné tři body by pro nás měly ohromnou cenu." Hosté budou nicméně muset zlepšit efektivitu oproti poslednímu soutěžnímu utkání: ve čtvrtečním zápase Evropské ligy v Monaku měli na dosah další triumf, nakonec se však museli spokojit pouze s remízou 1:1.

Ofenzivní problémy Labutí podtrhává fakt, že zatím pouze tři jejich hráči dokázali letos v Premier League skórovat. "Samozřejmě bychom chtěli rozložit góly mezi více pozic," přiznává Monk, "důležité ale je, abychom se zlepšili jako tým. Proti Southamptonu a Watfordu jsme podali špatné výkony, to je třeba napravit. Skutečné sezonní cíle se určují až po odehrání patnácti zápasů; potom budeme vidět, jak na tom jsme a čeho vlastně můžeme dosáhnout."

Domácí kouč si při sestavování základní jedenáctky může vybírat; kádr Swans je totiž kompletní, což u Tottenhamu zdaleka neplatí. Pochettino se musí obejít bez Heung-min Sona, skvělé letní posily z Leverkusenu; korejský forvard si poranil chodidlo a doplnil na marodce Bentaleba, Dembélého, Pritcharda (všichni kotník) a Masona (koleno).
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Alli - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - West Bromwich Albion  (sobota 13:45)
Velice netradičním zápasem začíná sobotní program anglické Premier League. Čas 13:45 obvykle patří největšímu šlágru kola nebo přinejmenším dne - dnes se ovšem po obědě střetnou fotbalisté Crystal Palace a West Bromwiche Albion. V utkání se střetnou mimo jiné dva manažeři, kteří za sebou shodně mají jednu velmi úspěšnou záchranářskou misi právě u Eagles.

Ještě než se pustíme do analýzy nastávajícího utkání, věnujme odstavec zmíněným záchranám Orlů v posledních dvou sezónách. Tony Pulis přebíral Crystal Palace na konci listopadu 2013, po dvanácti kolech, když byl tým s ubohými sedmi body na předposlední pozici. Současný šéf WBA však s klubem povstal z mrtvých a díky průměru 1,46 bodu na utkání vystoupal až na jedenáctou příčku.

Tento famózní vzestup v něm vyvolal dojem, že by si zasloužil vyšší plat a po neshodách klub opustil. Neil Warnock si však nepočínal ani přibližně skvěle a na přelomu roku jej nahradil Alan Pardew. Tehdy byli Eagles také 19., jen těch bodů měli po dvaceti zápasech osmnáct. Pardew ovšem vlil do hráčů ještě čerstvější krev než Pulis, a s průměrem 1,72 (!) bodu na zápas dokonce úspěšně atakovat horní polovinu tabulky.

Není divu, že si jej vedení klubu tak hýčká, upřímný lodivod totiž pokračuje v dobrých výkonech i nadále. Crystal Palace má dobře poskládaný tým, kterému se navíc povedlo skvěle posílit. Není divu, že je nyní na výborné sedmé pozici - pouhý bod od třetí příčky. Právě tu může alespoň do večera obsadit, pokud se mu podaří zopakovat triumf nad Watfordem z minulého týdne i doma proti West Bromu.

Ten se zatím v aktuální sezóně není schopen zcela zkonsolidovat. Na přelomu srpna a září získal proti Stoke, Southamptonu a Aston Ville skvělých sedm bodů, jenže vzápětí po ostudném výkonu vypadl z ligového poháru a v pondělí Baggies doma podlehli Evertonu. WBA se letos obecně daří spíš na hřištích soupeře - ve třech kláních tam ještě neprohrál, a dokonce ani jednou neinkasoval. Jako jediný v lize.

Tyto plány by však mohla zhatit zranění stoperské dvojice Jonas Olsson, Gareth McAuley, pročež se jindy pravý bek Craig Dawson přesune do středu obrany. Mimo hru nejspíš bude i útočník Salomon Rondón, ale gólová potence Saida Berahina z posledních dvou utkání vzbuzuje ve fanoušcích oprávněné naděje.

Ani Alan Pardew nemá k dispozici kompletní kádr. Loňská opora Mile Jedinak je zase zraněný a bolístky nepustí do zápasu ani Marouana Chamakha s Joelem Wardem. Nezahraje si ani nezdařená posila Connor Wickham - v útoku místo něj dostane přednost Dwight Gayle.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Dann, Hangeland, Souaré - Cabaye, Ledley - Puncheon, Sako (Zaha), Bolasie - Gayle
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Chester, Dawson, Evans, Brunt - McClean, Fletcher, Yacob, Morrison, Berahino - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Watford FC  (sobota 16:00)
Nováčci si v letošní Premier League nevedou vůbec zle. Absolutní novic Bournemouth má po sedmi kolech sedm bodů, Watford a Norwich dokonce o dva více. Teď se dva nejlepší týmy loňské Championship střetnou v důležitém vzájemném souboji.

Minulý víkend se pro Bournemouth změnil v absolutní katastrofu. Zápas na hřišti konkurenta v boji o udržení Stoke City prohráli Cherries 2:1 gólem v samém závěru, a přišli tak o poměrně luxusní nováčkovskou pozici. Ještě hůře se však jeví moment z prvního poločasu utkání, kdy se vážně Callum Wilson.

Nejlepší střelec týmu s pěti ligovými góly nyní propásne minimálně půl roku fotbalového života. "Bez Calluma budeme jiný tým. Záleží na každém dalším hráči, aby vystoupili z řady a nahradili jej. Je to pro nás velká výzva, ale nemyslím si, že bychom měnili herní styl. Musíme si jen zvyknout," uvedl manažer Bournemouthu Eddie Howe.

Mladý a ambiciózní kouč, který si potrpí na každý detail, se proti Watfordu utkal dvakrát už v minulé sezóně a zkušenosti má vynikající. Na domácím hřišti jižané vyhráli 2:0 a bez bodu neodjeli ani z Vicarage Road. Hornets tak nyní touží po pomstě.

"Je to velmi silný tým, minulý rok vyhráli Championship. Nebyli jsme schopni je porazit, takže víme, jakou kvalitu mají. Jsou součástí naší ligy, navíc se pravděpodobně budeme pohybovat i v podobných patrech tabulky, takže nás čeká hodně důležitý zápas," nechal se slyšet manažer Watfordu Quique Sánchez Flores.

Jeho tým je poměrně závislí na formě dvou útočných opor Troye Deeneyho a Odiona Ighala. Druhý jmenovaný borec nastřílel už čtyři ligové branky - a na tři z nich mu nahrál právě kapitán týmu. Právě jejich eliminování zajistilo minulý týden tři venkovní body Crystalu Palace.

Bournemouthu budou kromě Wilsona chybět i další dva dlouhodobí marodi - Max Gradel a Tyrone Mings. Z méně vážných zranění se pak ještě nestačili vykurýrovat kapitán Tommy Elphick a záložník Harry Arter. Watford se musí obejít bez zraněného Joela Ekstranda a suspendovaného Valona Behramiho.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Distin, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Gosling, Pugh - Tomlin - Murray
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Anya - Watson, Capoue - Abdi, Deeney, Jurado - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Stoke City  (sobota 16:00)
Ani Stoke, ani Aston Villa si zatím nemohou příliš vyskakovat. Oba celky mají v právě probíhajícím ročníku na svém kontě pouze jedno vítězství, a proto není překvapením, že se nachází u dna tabulky. Uvidíme, jestli se bude pokračovat v trendu posledních vzájemných zápasů - vždy totiž zvítězili hosté.

Manažer Villans Tim Sherwood dosud často smutnil nad tím, že výsledky jeho mužstva neodpovídají výkonům předvedených na hřišti a ani v předchozím kole proti Liverpoolu fotbalisté z Birminghamu nepropadli. Navzdory tomu nepřivezli z Anfield Road žádné body a pozitivem tak může být jedině dobrá forma Rudyho Gestedeho, na které by Sherwood rozhodně měl stavět.

"Je příliš brzy řadit nás mezi týmy bojující o záchranu," odmítá všetečné otázky novinářů šestačtyřicetiletý kouč. "Máme mladý, nový tým. Věřím, že nastane změna k lepšímu. Tlak je běžnou součástí naší práce," řekl. I když sám nepropadá žádné panice, faktem je, že Villans pod jeho vedením v roce 2015 prohráli již šestnáctkrát, což je ze všech týmu nejvíce.

Zatímco oni si premiérovou výhru v nové sezóně dopřáli hned v prvním kole, Stoke zvítězilo prvně až minulý týden proti Bournemouthu. "Získali jsme svou první výhru, na tom to chceme postavit a před reprezentační přestávkou prodloužit sérii neporazitelnosti na čtyři," připomněl Mark Hughes, že jeho svěřenci kromě zmiňovaném triumfu s Cherries ještě v Capital One Cupu vyřadili Fulham a před tím remizovali s Leicesterem.

Zkušený velšský stratég se v sobotu možná bude muset obejít bez své největší hvězdy, Xherdana Shaqiriho, jenž má problémy se stehenní svalem, kvůli němuž minulý týden střídal ještě v průběhu úvodního dějství. Mimo hru je rovněž kapitán Ryan Shawcross, který by se ale už v nejbližších dnech měl zapojit do tréninku. Tim Sherwood zase nemůže využít Traorého, naopak Gabriel Agbonlahor by podle nejčerstvějších informací už měl být fit a připraven alespoň mezi náhradníky.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Lescott, Amavi - Gueye, Westwood, Sánchez - Sinclair, Gestede, Grealish
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Cameron, Wollscheid, Pieters - Whelan, Van Ginkel - Walters, Krkić, Arnautović - Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Velmi špatný vstup do sezóny zažívá Newcastle, který dosud ještě neokusil, jak chutná vítězství a krčí se na předposlední místě tabulky. Družinu Steve McClarena by měla nakopnout nedávná remíza 2:2 s mistrovskou Chelsea, podobný výsledek by Magpies rádi zopakovali i proti vicemistrovi. Manchester City se navíc také nenachází úplně v ideálním rozpoložení.

Citizens prohráli oba poslední ligové zápasy, když nejprve doma nestačili na West Ham, aby následně utrpěli těžký direkt na White Hart Lane. Nedařilo se ani v Lize mistrů, po úvodní domácí porážce s Juventusem však nakonec Pellegriniho svěřenci přivezli Mönchengladbachu tři body, přestože i sám chilský lodivod přiznal, že si jeho tým výhru nezasloužil a může děkovat skvělým zákrokům Joea Harta.

Těchto pár nevydařených zápasů se ovšem vůbec nedá srovnávat s výsledky Newcastlu. Hůř než Straky je na tom v Premier League pouze jejich odvěký rival Sunderland, na druhou stranu je nutno poznamenat, že dosavadní tři body získal klub ze severovýchodu Anglie za remízy proti favorizovanějším protivníku - Southamptonu, Manchesteru United a Chelsea. Navzdory tomu bude Newcastle v sobotu na Etihad jasným outsiderem a to nejen kvůli nevydařenému startu sezóny. Manchester City totiž není pro Toons vůbec oblíbeným soupeřem, v lize s ním prohráli jedenáctkrát v řadě, na vítězství čekají dokonce již přes deset let a konkrétně na City of Manchester Stadium vyhráli naposledy v září 2000. Pokud však vezmeme v potaz i ligový pohár, ani zdaleka nemusíme zacházet tak hluboko do historie. V úvodu předcházejícího ročníku Capital One Cupu mužstvo vedené Alanem Pardewem přivezlo z bleděmodré části Manchesteru postupové skóre 0:2.

Citizens po uplynulém kole ztratili pozici na čele tabulky, připravil je o ni městský rival z Old Trafford. Manuel Pellegrini ale na tento fakt prozatím vůbec nehledí. "V této chvíli vůbec o první příčce nepřemýšlíme - jen chceme hrát dobře a zvítězit. Důležité bude být na špici v květnu," ví devětašedesátiletý rodák ze Santiaga.

Jednou z příčinou posledních špatných výsledků Manchesteru je i zranění klíčového stoper Vincenta Kompanyho. Belgický kapitán má stále problémy s lýtkem a to mu znemožňuje nastoupit. Mimo hru je i další důležitý článek kádru - Yaya Touré. Záložník původem z Pobřeží Slonoviny si v týdnu proti Mönchengladbachu obnovil svalové zranění. Ve středu pole tak Pellegrini nemá moc na výběr, na marodce se totiž nachází i Samir Nasri a Fabian Delph.

A obdobné potíže musí řešit i Steve McClaren, ostřílený manažer nemá stále k dispozici Cheika Tiotého a nejistý je start i Jacka Colbacka. Dále listinu zraněných zaplňují Gabriel Obertan, Rolando Aarons a Massadio Haïdara.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov - Fernando, Fernandinho - De Bruyne, Silva, Sterling - Agüero
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Mbabu - Sissoko, Colback (Thauvin), Anita, Wijnaldum - Pérez, Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Leicester City  (sobota 16:00)
Dvojice klubů, které zatím v lize příjemně překvapují a před nedávnem ve třetím kole Capital One Cupu přemohly jiné prvoligové mančafty, se v sobotu potká na Carrow Road. Jak Norwich, tak Leicester přitom prožili divoký minulý víkend a s remízou 0:0 se nedá počítat ani nyní...

Důvod je nasnadě: duel Norwiche s Leicesterem totiž nabídne souboj ofenzivních individualit, které by možná za normálních okolností patřily k druhořadým, ne-li třetiřadým tvářím Premier League, při relativním tápání větších mužstev však v počátku sezony září zcela naplno.

Jamie Vardy z Leicesteru je se šesti góly nejlepším střelcem soutěže a na prostoru pouhých sedmi kol překonal své střelecké já z loňské sezony, kdy naskočil celkem do 36 utkání. Pokud nyní opět zavěsí, trefí se již v pátém po sobě jdoucím ligovém kole, což se mu dosud nepovedlo ani o patro níž.

Veskrze podobné jsou potom příběhy rozkvetlé dvojice Mahrez - Hoolahan, kterou dělí bezmála jedna dekáda. Oběma se letos dostává větší porce volnosti než kdy dřív a zvýšenou důvěru svým manažerům Ranierimu, respektive Neilovi oba ofenzivní záložníci splácí vrchovatě.

Před zápasem s Arsenalem se alžírský driblér Riyad Mahrez podílel na neskutečných 62 % gólech svého týmu (pět gólů a tři asistence), přičemž irský tvůrce hry Wes Hoolahan letos připravil už pět branek a po dosažení Kristových let patrně zažívá nejlepší období své kariéry.

Horší to už je vzadu. Oba týmy doposud v tomto ročníku neudržely čisté konto, a co se Leicesteru týče, po týden starém výprasku od Arsenalu (2:5) už je to jen Sunderland, kdo registruje propustnější defenzívu.

Také v Norfolku pak po minulém víkendu zavládlo pořádné zklamání, když Kanárci v závěru přišli o cennou výhru ze hřiště West Hamu. Dobré cameo z lavičky si nicméně odbyl Nathan Redmond, jenž coby střelec důležitého gólu usiluje o návrat do základu stejně jako Matt Jarvis. Levý křídelník proti Hammers nenastoupil jakožto jejich kmenový hráč.

Na leicesterské straně přivítali zpět v tréninkovém cyklu Nathana Dyera, bývalý fotbalista Swansea se však prozatím měření sil na Carrow Road nezúčastní.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.50 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - West Ham United  (sobota 16:00)
Před prázdninami byl Dick Advocaat žádné zboží. Sunderland po něm prahnul a on napůl vtipkoval, že prodloužit smlouvu nemůže, že by se s ním manželka rozvedla. Na začátku října to však vypadá, že obnovený svazek s Black Cats bude mít velmi krátké trvání. Katastrofální vstup do sezóny se nyní Mackems pokusí napravit doma proti West Hamu.

Dva body ze sedmi klání je málo i na Sunderland, a to už je co říct. Celek ze severovýchodní Anglie je na děsivé začátky ligy absolutní kadet - loni čekal na první výhru do sedmého zápasu (ale se ziskem pěti bodů za remízy), o rok dříve dokonce triumfoval až v kole číslo devět. Jenže oba tato starty ve výsledku stály manažery místo (byť Poyet na to dojel až v březnu). Dopadne stejně i Advocaat?

"Přemýšlím jen o faktech a fakt je, že jsem manažerem Sunderlandu a budu jím i zítra na zápase. Co se stane v neděli, týden po neděli nebo devět měsíců po neděli, to už je jiný příběh. Můžu vám říct, že až ucítím, že je potřeba něco udělat, udělám to," vyjádřil se zcela jasně Dick Advocaat.

V docela podobné pozici byl na konci srpna i Chorvat Slaven Bilić, jenž si ve West Hamu počínal dosti rozporuplně. Jenže pak vyhrál v Liverpoolu, vyplenil i stánek Manchesteru City, no a takový šéf se vyhazuje docela těžko. Venku v Premier League nehraje žádný tým lépe, po šokujících triumfech nyní mají Kladiváři o poznání měkčí oříšek na rozlousknutí.

Vůdce zatím třetího týmu tabulky však nadšení velmi razantně tiší. "Ty tři výhry a naše současné umístění vůbec nic neznamená. Je nepřípustné, abychom si začali myslet, že zápas v Sunderlandu bude snazší než na Arsenalu, Liverpoolu nebo Man City. Jsme sebevědomí, ale čeká nás těžký zápas proti týmu, který zoufale potřebuje body a bez pochyb je sbírat začne," tvrdí střízlivě Bilić.

West Ham mu před sezónou sehnal Alexe Songa, který však stále nemůže vinou zranění nastoupit. Mimo hru je i Angelo Ogbonna. Mírný otazník se vznáší i nad Winstonem Riedem, ale jeho absence je něco nepředstavitelného. Sunderland byl minulý týden bez zraněného Jermaina Defoa, jenž by v sobotu dost možná už nastoupit mohl.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Kaboul, Van Aanholt - Cattermole, M'Vila - Lens, Toivonen, Borini - Defoe (Fletcher)
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Kouyaté, Noble - Lanzini, Payet, Moses - Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Southampton FC  (sobota 18:30)
Po Lize mistrů se oči fanoušků Premier League opět upírají k domácí soutěži. Sobotní sedmidílný program uzavře utkání Southamptonu na půdě Chelsea, která v úterý prohrála 1:2 v Portu. Londýňané nyní musí stoprocentně naplno bodovat, aby se ztráta osmi bodů na čelo ještě nenavýšila. Na čtrnácté pozici se ostatně obhájce moc dobře necítí...

Chelsea po třízápasové sérii vítězství opět zabředla do srpnové mizérie a v defenzivě se zoufale trápí. Ve dvou utkáních inkasoval Asmir Begović čtyři branky - proti Newcastlu udělali velké chyby Zouma s Fábregasem, v Portu zase předvedl zcela skandální výkon Branislav Ivanović. José Mourinho přesto na tiskové konferenci prohlásil, že jeho tým hrál v obraně dobře. Vytoužených změn v sestavě se tudíž fanoušci Chelea pravděpodobně nedočkají.

Přesto je v základní jedenáctce Blues několik otazníků. O dvě místa se přetahují Pedro, Oscar a Willian, zatímco Ramires by rád vytlačil jednoho z dvojice Fábregas - Matić. Fanoušci pak volají po návratu Johna Terryho, který poslední čtyři zápasy v Lize mistrů a Premier League vůbec nenastoupil.

Se Southamptonem každopádně Blues nečeká nic snadného. Od definitivního průlomu Saints v Premier League se na Stamford Bridge předvedli třikrát a jen jednou prohráli. Cenný bod získala Koemanova družina i letos v březnu, když v Londýně remizovala po gólech Costy a Tadiće 1:1.

Když jsem psal o krizi Chelsea, musím pár řádek věnovat i formě jejího soupeře. Ani Southampton rozhodně není v ideálním rozpoložení, vždyť v tabulce je pouze o bod před obhájcem na desátém místě. Soton trápí nevyrovnané výsledky.

Na hřištích soupeře se mu navíc vůbec nedaří - proti papírově slabším soupeřům uhrál jen tři remízy, přičemž gól dal jen Newcastlu. Celkově už na venkovní výhru čekají osm měsíců a deset zápasů (4 remízy, 6 proher)!

Stejně jako v Newcastlu, bude Chelsea postrádat pouze dva hráče. Thibaut Courtois se s poraněným kolenem zdrží na marodce ještě minimálně dva měsíce, zatímco pro Diega Costu bude Southampton poslední částí jeho třízápasové suspendace.

Ronald Koeman se na Stamford Bridge bude rovněž muset obejít bez své dlouhodobé brankářské jedničky, Fraser Forster nechytá už od konce března a je docela dobře možné, že se do branky v této sezóně vůbec nepostaví. Jinak jsou ale všichni v pořádku, včetně bývalého zadáka Chelsea Ryana Bertranda.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Ivanović, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Pedro (Willian), Oscar, Hazard - Rémy
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Wanyama, Ward-Prowse - Mané, Davis, Tadić - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United751112:516
2.Manchester City750213:615
3.West Ham United741215:913
4.Arsenal FC741210:713
5.Everton FC733111:712
6.Tottenham Hotspur73319:512
7.Crystal Palace74039:712
8.Leicester City733115:1412
9.Liverpool FC73227:911
10.Southampton FC723210:99
11.Swansea City72328:89
12.Norwich City723211:129
13.Watford FC72325:69
14.Chelsea FC722311:148
15.West Bromwich Albion72236:98
16.AFC Bournemouth72149:117
17.Stoke City71337:106
18.Aston Villa71158:124
19.Newcastle United70345:113
20.Sunderland AFC70256:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2131)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stoke City - pravděpodobná sestava:

Butland - Jones, O'Shea, Coates, van Aanholt - Cattermole, M'Vila - Lens, Toivonen, Borini - Fletcher

:-)))

Reagovat
smazaný uživatel

však mají se Sunderlandem podobný dresy

Reagovat
13

Jak se tohle může stát?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že se to kopíruje odjinud a pak běžný překouknutí...

Reagovat
13

Ale ten Butland?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci zaberte v té fantě trochu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nick?

Reagovat
Counter

Counter Attack samozřejmě, je to hrůza. Třeba dneska sice Kun kapitán, ale měl jsem ho dát jako triple captaina

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska keby sa podarilo udržať čisté konto....Ale zrejme opäť nastúpi Ivanovič, takže čakám tak 2-3.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo ideální

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

posadiť Lescota a body ostanú doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hate na neho je už trochu moc. Hraje fakt zle, ale to už sme pomaly ako fandovia LFC a Lovren..

Reagovat
smazaný uživatel

Kterak se z jednoho z nejlepších hráčů po 7 sezon stane nejnenáviděnější hráč za 2 měsíce. Trochu se v tomto za některé fandy Blues stydím... Neříkám, že hraje ideálně, ale nemusíme se k němu chovast v diskuzích jako idioti. Hlavně se tak nějak koupe v tom, že za něj nepřivedlo vedení rozumnou náhradu a máme defacto jednom 2 beky...

Reagovat
Miguel19

Ne. Máme 3 beky a z toho ten jasně nejhorší hraje furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tu hru, že jsi neviděl co předváděl Baba dozadu budšeš hrát pořád?

Reagovat
Miguel19

Tak ještě jednou. I v zápase CoC byl Ivanovič tím horším obráncem. A pokud ti nestačilo další vystoupení Braníka v úterý, tak už fakt nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou viděl jsi jak hrálo Baba dozadu?

Reagovat
Miguel19

Ano viděl. Viděl jsem ten zápas. Viděl jsem, jak Ivanovič nestíhal Lalkoviče, jak se tam motal jak vítr v bedně. Baba směrem dozadu taky nehrál bůh ví jak, ale furt to bylo na lepší úrovni jak Ivanovič. Navíc přidal něco směrem dopředu. Ivanovič nic.

Nějak nechápu tvoje myšlení. Baba odehrál 2 zápasy. V nich nebyl hroší jak Ivanovič = nesmí do základu. Ivanovič hrál kromě jednoho vše, ve všech posral co mohl = dáme mu ještě šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál bůh ví jak = zkurvil absolutně každý souboj a balon dozadu?

Reagovat
Miguel19

Není to pravda, ale i kdyby. Proč ti to vadí jenom u Baby a u Ivanoviče ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ivanovič i přes ty chyby dozadu alespoň něco předvede, boha jeho ten Baba dozadu nestíhal ani dobíhat a to hrál proti Wallsallu a Tel Avivu.

Reagovat
Miguel19

Však tvůj Ivanovič byl proti tomu Walsallu ještě horší a furt ho tu obhajuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu byl horší, dozadu toho předvedl víc než Baba, i přes tu hrubku. Co na tom pořád nechápeš ?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Ježiši, předvedl to v jednom zápase, Ivanovič v několika, co je na tom tak těžkýho pochopit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím že je to pro Svatého problém, ale jsem Tomáš, ne Ježíš.

A ne Baba byl totálně na hovno ve dvou zápasech od začátku do konce a to byl třetiligový celkem a izraelský celek, nedokážu si představit, jak by ho koupal Sanchez.

Reagovat
Miguel19

A Ivanovič by na hovno od začátku do konce v 10 zápasech a to byl třetiligový celek a Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě není pravda.

Reagovat
Svatej

tak dokonce dvou zápasech, to je jiná

Reagovat
smazaný uživatel

a ne?

Reagovat
Svatej

Když tě nějakej hráč stojí x zápasů a není vidět ani náznak zlepšení a ty máš náhradu v mladým klukovi, kterej se ještě ani nestihnul rozehrát a k tomu v těch zápasech, kdy hrál, stejně nezavinil ztrátu bodů jako ten, kterej mu zabírá místo, tak tam stejně šoupneš toho samýho hráče, i když ti to pokaždý posere, at je soupeř jakejkoliv, jasnačka.

Tvoje tvrdohlavost je fakt uplně bezmezná, ty i kdyby jsi věděl, že nemáš pravdu, tak pojedeš to svoje, jen aby jsi hlavně neustoupil. Nechápu, proč to děláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká tvrdohlavost? Já konstatuju fakta a ty jsou, že byl Baba neskutečně špatný dozadu proti týmu z Izraele a třetí ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, když fakta, tak třeba podle hodnocení na whoscored, kteří to mají dle mýho názoru víc neš obstojně zvládnutý, má Baba rating z toho zápasu s Izraelcema 7.71, tomu se Ivanović nepřibližuje. Svůj průměr má na 6.52.

Ivanović už je odskouženej dost a nepředvádí absolutně nic. Není důvod tam nezkusit mladýho beka, kterej bude plnej motivace. Navíc nepředpokládám, že jste za něj dali X milionů, aby seděl na lavičce a vzhledem k tomu, že je Azpi "neposaditelnej", tak fakt nevim kdy jindy ho zkusit, než když je Ivanovic na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Whoscored rating je výsměch, mám pocit, že jsme se tu na tom x-krát u spousty případů shodli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně já mluvím čistě o defenzivnění činnosti, že je bek dobře hodnocený, protože je rychlý dopředu mne tady opravdu nezajímá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

... A mě tě bylo vždycky celkem líto. Doteď jsem nevěděl, jaký je to s tebou o něčem debatovat. Ivanovič byl zkrátka o dost horší v necelým tuctu zápasů, ale jo , cpi si ho tam dál, protože nejlepší levej bek Budesligy odehrál dva špatný zápasy.

Doufám, že jsi takhle posílal do prdele i Zoumu, když ho v přípravce pod Mourinhem poprvé školili šikmoočka jako malýho kluka. Rozhodně si ten kluk nezaslouží hrát, ani teď.

Reagovat
smazaný uživatel

" Ivanovič byl zkrátka o dost horší v necelým tuctu zápasů," swuper tak s podobně smyslplnýma větama snad ani nedebatuj

Reagovat
Svatej

Věděl jsem, že se z toho nějak vykroutíš. Ty prostě vevnitř víš, že máme pravdu, ale prostě nedá ti to, Masopust nikdy neustupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím a nemáte.

Reagovat
Svatej

Jasný, jseš bůh, my jsme všichni zaslepenci.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ta absencia bekov je katastrofa, ale tu je hlavný problém Jose a jeho posadnutosť Ivanovicom. Niekedy počas zápasov sa Braňo tvári, že by si najradšej išiel sadnúť sám.

Reagovat
Kenneth

Jste odpad no. Jaký klub, takový fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to napsal kdokoliv jiný.... i od kiwwiho bych to asi bral líp

Reagovat
Kenneth

To mě mrzí ty případe.

Reagovat
Svatej

doprdele

Reagovat
cokoliv

Jak ho můžeš srovnávat s Lovrenem? Ivanovič je v Chelsea nějakých 7 let, dost dlouho člen základní sestavy, pomohl k několika trofejím, jen teď vypadl z formy. Lovren je v Liverpoolu druhým rokem, od začátku podává špatné výkony, udělal spoustu chyb které vedly ke gólům.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to ma spoločné so mnou?

Reagovat
smazaný uživatel

a koho ja vlastne porovnávam s Lovrenom

Reagovat
smazaný uživatel

O to je to z pohledu fans Blues ještě vtipnější.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

ono to srovnaní s Lovrenem pokulhává na dosti úrovních. Jestli se na něj nadává, tak kvůli posledním výkonům které jsou vážně slabé a nevidím na této kritice nic špatného. Nikdo z něho nedělá nějakého tragéda co by v klubu neměl co dělat, ale odpočinek evidentně potřebuje. Už vůbec se neobjevuji nechutnosti jako u Lovrena kde to došlo až do situace, že si raději zrušil twitter nebo co to bylo.

Reagovat
vladis271

Ivanovič je oproti Lovrenovi Beckenbauer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja som porovnával fanúśikov, nie hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

¨Vždyť jasně, u nich přijde předraženej hráč, co předvedl pokaždý hovno a nedostanou ho ze základu, u nás je to po dvou měsících plivání na top hráče 7 sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

A také správanie ma mrzí viac než tie stratené body. Čo nám Braňo zachránil zápasov, to ani nejde spočítať. A koľko dôležitých gólov...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně on je v tom do jisté míry ne uplně vlastní vinou, být tam rozumná náhrada, naskočí za něj po poklesu formy a on se tam dřív nebo později dostane zpátky, takhle se v tom neskutečně koupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten predpoklad tam je, ale znovu musím zareagovať s tým, že Jose by ho zrejme ani tak neposadil. Takže Braňo nemá kam utiecť a nedostane sa z toho...nemá jak.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, tady je problém, že je náíhrada akorát na druhou stranu a navíc ještě šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpiho pozícia je RB...

Reagovat
smazaný uživatel

A ja by som sa tam nebál postaviť hoci aj Zoumu, ten nemá rychlostne problém.

Reagovat
cokoliv

Vy nadáváte na hráče který je u vás 7 let, hodně se zasloužil o několik trofejí a vypadl z formy. LFC fans nadávají na hráče, který je u nás rok a hraje od začátku hovno. V tom je ten rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ja som len chcel ujasniť, že som neporovnával Braňa s Lovrenom. Akurát som hľadal príklad podobného správania fanúšikov, a ako prví mi napadli fans LFC. Samozrejme je zosmiešňovanie hráča, ktorý sa zapísal pozitívne do histórie klubu, horšie. Ale blbé mi to príde za akejkoľvek situácie na akéhokoľvek hráča.

Reagovat
Mimalu

Vždyť ani to chování fanoušků není podobné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi vysvetli.

Reagovat
Mimalu

U Ivanoviče se kritizuje současná forma, která je špatná a Mourinho s tím nic nedělá/neví co dělat/whatever. Ale fakt pochybuji, že by kdokoliv zpochybňoval Ivanovičovi kvality jako takové, všichni ví čeho je schopný. Na Lovrena se kritika dostala do takové situace, kdy mu lidi přáli smrt/označovali ho nejhorší obráncem jaky kdy byl apod. Jako je blbý že jsem v situaci kdy není kým ho nahradit, ale osobně si nemyslí že to herní trápení zápas co zápas mu nějak pomůže dostat se z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

No ono to nakonec je tak, že Braník je ten chudáček, protože José s tím chce něco udělat, ale nemá náhradu..

Reagovat
Mimalu

no ano, to že se hráč dostane do nějakého herního úpadku je časté, ale už méně časté je to, že by za daného hráče nebyla náhrada/trenér nebyl ochotný ho vystřídat. Toto je fakt vcelku unikátní situace (pro top klub) kterou Mourinho dost po..... a tak místo aby Ivanovič dostal nějaké volno(nebo se mu aspoň ulevilo v intenzitě odehraných zápasů), tak musí hrát 2x týdně a zatím se koupe ve vlastní šťávě

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Chelsea mají dnes dovoleno opustit pokoje ústavů a jít do společenské místnosti na TV

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrajeme si takovou malou hru, vyber si číslo.

Reagovat
fff

Co ten BR, konci uz?

Cely twitter mi zabera Carlo, Klopp, de Boer... Nakolko je realne, ze konecne bude zmena?

Reagovat
I am Mancunian

konci uz urcite

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia volba Carlo, bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol psychoboj o tie 4 miesta

Reagovat
vladis271

pomôž mi, ten fanúšik AC Milan a MU, aký má nick? Chcem mu potom poslať blahoželanie, že jeho obľúbený manažér sa stal manažérom najväčšieho klubu na svete.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

CubONE?

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

To by som bol fakt rad.

Hlavne som zvedavy, teoreticky, ako by to u nas fungovalo po jeho prichode. Komisia a tak. Ale zas si myslim, ze aj keby ten system zostal taky ako je teraz, tak Carlo by mal urcite vacsie slovo a autoritu si presadit svoje nez BR.

Reagovat
cristiano.K.

to je právě to celé zvláštní,egoista BR má malé slovo?

Reagovat
tomasinho

Tak hlavně Klopp už v létě řekl, že mu vyhovuje tenhle systém, kdy vyjednávají jiní a on se soustředí na svou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

budete z něj nadšení

Reagovat
I am Mancunian

aj pre nas

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

jaj, sry Samo, som ťa zle pochopil.

Reagovat
I am Mancunian

praveze dobre, Carlo u vas vyhori

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ja to cakam u Kloppa inak

Reagovat
vladis271

krásne je len to, že jeden z nich 2 budem náš manažér. Napriek vašim rečiam, že Liverpool nemá šancu prilákať manažéra takého zvučného mena ako Klopp alebo Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to Hyppia, vsak uz sme sa stavili, ziadny Carlo ani Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že tím nám hubu docela zavřete a myslím, že to bude teoreticky šok i pro vás.

Ale ten tým je tak hroznej mimo pár hráčů, že to ještě fakt vůbec nezaručuje úspěch...

Reagovat
fff

Suhlas, no stale si myslim, ze sa s tym tímom da uhrat viac.

Plus verim tomu, ze obaja menovani by k nam vedeli nalakat zvucnejsie mena. Snad aj to, ze potrebujeme DM by si vsimli

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A v cem jako? Carlo si nikdy hrace nekupoval pokud vim, vsude mu poskladali TOP tym a on prisel a vyhraval s nim. Ale neni to superman, aby s LFC delal zazraky. Navic jeho hra byla hodne postavena na individualnich vykonech jednotlivcu nez na dokonalym systemu, naopak Klopp v Borussii dokazal neskutecny veci s ne tak dobryma hracema hlavne diky tymovymu pojeti a modernimu systemu zalozenym na super pohybu a vykonu hracu na hranici moznosti, coz jsem teda pod Carlem nikdy nevidel.

Reagovat
Tomanatura

NE RE AL NE

Reagovat
smazaný uživatel

ja budem len rad

Reagovat
smazaný uživatel

dost, přijde Pearson

Reagovat
CHONG

Carletto

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CHONG

My jsme si ho dostatečně nevážili, tak mu přeji alespoň co nejdřív nějaké zajímavé angažmá.

Reagovat
mul

keby siel do LFC, tak tam by mal riadnu podporu od vedenia, ked ju zatial stale ma ten komik, ktory ich trenuje teraz

Reagovat
Kenneth

Carletto měl být u nás a Benítez v Liverpoolu.

Reagovat
CHONG

To by v prezidentské sesli nesměl sedět ten debil.

Reagovat
vladis271

party time

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Jednoznačně Klopp. Pro náš klub vhodnější než Carlo, ten je sice hodně dobrý, ale vhodný spíše pro ty špičkové týmy - Chelsea, AC, Real.

My potřebujeme pracovat dlouhodoběji a s nějakou koncepcí, kterou vidím nejvíce u Kloppa. A i ten hráčský materiál by seděl více Kloppovi.

Reagovat
masly008

ten hráčský materiál by neseděl nikomu.vždyť tam mají samé průměráky.tam jsou trošku lepší hráči jenom 3.

Reagovat
R22

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Ale za Carla bych se vůbec nezlobil, naopak no.

Reagovat
Svatej

On i Carlo se neštítí nasazovánní prcků, pokud vím, tak nejvíc šancí dostali mladí kluci u nás právě pod ním

Reagovat
smazaný uživatel

McEachran, Bruma, Kakuta, Borini.

Reagovat
Svatej

I Aanholt možná ne ? Nepamatuju si to přesně, jen mám ten pocit, že u něj to šlo nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta si zahrál snad 2 zápasy v double sezoně a pak už nehrál, Borini si zahrál snad 3 zápasy a to v COC povětšinou, ten skoro nehrál. Bruma měl stejnou porci zápasů, taky skoro nehrál. Jednou nastoupil proti Ville doma a pak nic. Jediný McEachran měl více prostoru ale stejně to podělal přístupem a životosprávou. Tak teda nevim, kde ty mladíci měli takový prostor. To spíš teď je možná větší potenciál na prosazení mladíků Kennedy, Loftus, Zouma už je stabilní člen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba Sturridge docela hrával, i když to byl už tehdy hráč velmi dobrý, když přišel do Chelsea

Reagovat
Rssa

To je možné, ale pořád se mi jeví jako lepší volba Klopp, a to hned z několika důvodů:

- nečekám, že by Carlo u nás strávil delší dobu než jsou 2-3 sezóny

- i když Carlo není mladší, tak mi nesedí na dlouhodobější koncepci, což je dle mého nejlepší šance jak dostat Liverpool do užší špičky na delší dobu než 1 sezónu

- nejsem proti tomu, aby se tým skládal a tvořil třeba 2-3 sezóny, než tam bude na každém postu ten hráč, který by vyhovoval systému a utvořilo se něco, co bude fungovat

- Klopp se mi zdá jako vhodnější i pro povahu - charismatický motivátor s jasnou taktickou vizí je pro nás vhodnější, než zkušený harcovník s úspěchy (leč ve větších klubech)

Problémem LFC je to, že je tu sice možnost se dostat nakrátko na špičku, ale není tam ta konstantnost výsledků a kvality jako u špičkových týmů. Proto po skorotitulové sezóně to odchodem jednoho hráče upadlo.

Carlo je svým způsobem podobný Guardiolovi, ze špičkového týmu dokáže udělat nejlepší klub světa.

My špičkový klub nejsme. Jsme nadprůměrný klub, který pokulhává za svou historií a oblíbeností ve světě. A návrat je na dlouhou cestu, kterou vidím spíše s Kloppem než s Carlem.

Reagovat
Svatej

Nemám v podstatě co říct, rozepsal jsi to hezky nejspíš máš pravdu. Já už po deseti debatách po různých serverech nemám buňky na to, abych zvládnul další

Já bych vám rozhodně přál to, co vás dlouhodobě dostane nahoru. PL má být nezajímavější liga na světě a čím víc bude kandidátů na nejvyšší příčky, tím větší budu mít radost. Stejně tak bych Carla uvítal u Citizens, prostě jen houšť.

Reagovat
cristiano.K.

Carlo je lepší taktik,Klopp motivator. Obě volby jsou správné

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Já si neumím představit, jak Carlo hraje s beky Clyne-Moreno. Toho De Boera se bojím,ale furt lepší než BR

Reagovat
tomasinho

Clyne je dozadu fajn náhodou, jemu spíš právě nesedí hrát wingbacka. Víc pozitiv ukázal směrem dozadu a ne dopředu. Opak Morena.

Reagovat
cristiano.K.

proti Clynovi dozadu nemám problém,i když ted zavinil gol špatnou přihrávkou,ale furt je u mě daleko za očekáváním

Reagovat
tomasinho

Tak úvod měl dobrý, pak se svezl s týmem. Hlavně mu nesedí to, že před ním nikdo není no. Celkově prostě nemáme na pravé straně skoro nic a všecko taháme zleva.

Reagovat
Swarley

tak snad ani jeden

Reagovat
Rssa

Jen ve tvém přání, dědku. Zatím si užívej váš koupený úspěch.

Reagovat
Swarley

tak vám nepomohly ani prachy, to je těžký

Reagovat
Rssa

Tak my neumíme nakupovat, to snad ví každý.

Reagovat
bbbauch

Tak si uzivej vas koupeny neuspech

Reagovat
Rssa

Co je blbost, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nech dnes nastúpi JT. Nebude to nahoru-dolu, s Pellem rýchlostne stačí a hlavne bude na ihrisku opravdový líder a vodca. Na Newcastli a Porte som mal z tých zápasov pocit, že presne toto chýbalo...

Reagovat
bbbauch

S Pellem by treba stacil, ale na Maneho, ktereh casto nabiha az na hrot by byl malo. Bude treba si je dobre rozebrat, jsem na vas zvedavej dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som zvedavý tiež. Maneho by mohol hlídat Cahill/Zouma. Ale bez JTho mi príde ta organizácia obrany o level horšia. Braňo to očividne nezvláda.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych zápas pravdy proti relativně silnému soupeři, naštěstí doma. Je tam několik otazníků, koho vystrnadí Ramires ze základu tentokrát, Falcao nebo Remy? A riskne to ještě jednou Mourinho s Ivanovičem nebo to riskne s Babou, který byl prozatím dozadu úrovně Cuadrada? Dozvíme se za 7 hodin!

Osobně bych dal Braňovi poslední šanci a pro příště už to řešil Babou, který předpokládám bude dozadu stejně katastrofální a tenhle průser se bude řešit Ramiresem nebo Willianem na kraji, což by imho nebylo tak blbý řešení. I Pedro by tam snad nezahrál tak blbě jako teď Ivanovič

A mám ještě jedno takové nesplnitelné přání, RLC a Kenedyho v základu. Snad boha jeho Usty nemá pravdu, protože dvojku Fabregas - Matič jako pilíř už snad v životě nechci vidět. Podle mne by byl ideál přechod na 433, tím se částečně vyřeší průser na pravém beku větším vykrytím toho prostoru zálohou a zlepší to i horší formu některých záložníků, kteří prostě double pivota hrát nemohou, jelikož tam hoří. Takže v klidu něco typu Fabregas,RLC,Ramires - Willian,Remy,Hazard nebo Oscar,Matič,Ramires - Willian,Falcao,Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude bez debát rozhodovať Oscarov štart v základe. Snáď Jose nie je až taký sprostý, aby ho vynechal ...

Reagovat
niflheim

Drž se, Brendan, natiskneme trička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohli fans United zaplatit letadlo se sloganem ať vydrží, na to byhc i přispěl

Reagovat
minoLFC

a Rodgers by sa po zápase na tlačovke chválil akú veľkú podporu ešte

Reagovat
Rssa

Vidím paniku?

Reagovat
fff

Idealne zajtra vyhra a BR odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde, hele :-) Everton 3-0 a potom môže ísť :-)

Reagovat
cristiano.K.

trochu se bojím,že to nepude spojit

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Treba dufat

Reagovat
vladis271

Tak prinajhoršom prehráme no. Nič strašné. Hráme s karamelkami, nie s mancs. Tam bych si prehru neželal ani keby mal vstať zmŕtvych Shankly.

Reagovat
kvasha16

realita: prehra a BR ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snad Southampton nestrati body s tragedmi z dolnej casti tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechať Rooneyho v základe alebo tam dať Sinclaira? Neviem sa rozhodnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chápu to správně tak, že když LM i EL vyhrají týmy, co postoupí do dalšího ročníku i z domova, tak máme už jistého za 2 roky účastníka LM a EL i ze 13. místa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

tak to aby sme na 13. miesto rýchlo poskočili my!

Reagovat
smazaný uživatel

#BrendonIn #PrayForBrendon

Reagovat
vladis271

Tak podľa stávkoviek je to v podstate 50 na 50 Carlo a Klopp.

DeBoer má kurz osem. Vypadá to dobre.

Reagovat
Nikikrew

Takze v Nedelu menite trenera?

Reagovat
vladis271

tak prepustenie príde po derby, či v pondelok predpokladám. A počas týždňa oznámime Carla alebo Kloppa.

Reagovat
Nikikrew

Alebo vyhrate derby a nikoho neoznamujete. To je ten lepsi pripad nie?

Reagovat
fenixLFC

po remize so sionom je jasne ze rodgers konci

Reagovat
smazaný uživatel

ked vyhrame napriklad 0:3 tak ho vyhodia?

Reagovat
fenixLFC

ked si budu stat za slovom tak ano

Reagovat
CHONG

Filmové a seriálové OT: Viděl jste někdo Gangster Ka a sledujete někdo Vinaře?

Reagovat
niflheim

Tak zrovna nevím, zda se tady někdo vyžívá v české produkci.

Spíše ale - viděli jste už někdo http://www.csfd.cz/film/56207-narcos/prehled/ ? Zatím to vypadá dobře, nějaké názory?

Reagovat
masly008

viděl jsem pilot a čekal jsem to lepší no.ale ted jsem se dodíval na ballers s the rockem a to mě bavilo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to nudilo, moc takové dokumentaristické....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to boží. Stahuj.

Reagovat
iamek

Naprosto famozni. Myslim, ze to hodnoceni je dostacujici faktor :).

Reagovat
bbbauch

Mam zkouknuto 6 dilu a je to super

Reagovat
13

to vypadá zajímavě Možná tam bude zmíněnej i příběh Boston George.

Reagovat
minoLFC

aaaaaaaaaaaa môj obľúbenec kapitán Nascimento...tak to sťahujem

Reagovat
smazaný uživatel

dokoukáno včera, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

a to bude aj druhá séria!

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se moc netěšim..prakticky teď to s nim pochopitelně půjde dolů a nechápu, jak to chtěj všechno vecpat do další série ..postupně se na něj prostě každej vysere, až skončí sám a mrtvej

Reagovat
Blasphemer

Letos jednoznačně nejlepší na poli sériálový produkce.

Reagovat
Kenneth

Když už jsme u těch filmů a seriálů, vyplatí se koupit si Netflix? Jaká je tam nabídka?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že vyplatí, jejich aktuální hodnota se pohybuje někde nad 30 miliardami dolarů, tržní může mít tak 50 mld. Otázkou je, jestli bys sehnal dost investorů, co by do toho s tebou šli...

Reagovat
smazaný uživatel

joj ty pičiak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Netflix zatím v Česku oficiálně není. Jestli si ho i přes to chceš koupit, tak tam musíš (skrz VPN nebo nějaký doplňky v Chromu jako byla Hola) chodit přes americkou IP adresu. A samozřejmě takový věci jako český titulky nebo dabing tam logicky nenajdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hola je něcoc jako torrčent, to bych nedoporučoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, proto sem tam napsal to "byla". Já si jen nemohl vzpomenout na nějakou alternativu.

Reagovat
smazaný uživatel

To na Z, teď mi to taky vypadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

brazzers

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už vím no. Zenmate.

Reagovat
vodka

tam zase nemám UK

Reagovat
fantomas

Počkat co co, něco mi uniklo?

Reagovat
Mimalu

hola je celkem prasárna, tím že ty využíváš IP adresu do nějaké země současně umožňuješ používat tvojí IP adresu někomu jinému....

Reagovat
niflheim

To spíše Popcorn time, u Netflixu je v našich hájích toto problém vůbec rozjet (viz imp).

Reagovat
bandwagoner

Ja myslim, ze se to vyplati. Na jeden ucet muzes mic vic uzivatelu, takze treba ja to mam dohromady s trema kamosema a mesicene platim necely 4 dolary. A kdyz sem v CR tak pouzivam Tunnelbear (za to si teda taky musis priplatit)

Reagovat
smazaný uživatel

plata o plomo! stahuj narcos, tohtorocny najlepsi serialovy pocin, Wagner Moura (Pablo Escobar) tu ulohu zahral naprosto dokonale :)

Reagovat
Mastný Chobot

Gangster Ka bol podľa mňa celkom dobrý film. Je v kine dosť lepších, ale určite to nie je niečo, od čoho by som ťa odhováral.

Reagovat
CHONG

A můžu se tě zeptat, jestli jsi předtím, než jsi ten film, věděl něco o Krejčířovi, Mrázkovi, kauze Čepro apod.?

Reagovat
smazaný uživatel

Superb? To vypadá spíš na nějaký pickup, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Podle bělma zhulenej jak paprika

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktoze nejdou reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

HE REMEMBERS ME !!!

Reagovat
fenixLFC

link na CP?

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

CPFC, CPFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes najprv pozriem na 3. najlepsiu ligu sveta a potom si dam ceresniku v podani Sevilla - Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak preco to pises do sekcie PL ked ju dnes sledovat nebudes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Palace chýba nejaký lepší útočník. Bamfordinho by sa chytil, ale nedáva mu šance.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je úbohé, nudné mužstvo úplne o ničom, fakt na nich nie je nič zaujímavé, snáď konečne vypadnú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tam hraje Fletch, jak nic zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Náš bývalý hráč tomu ich hernému prejavu nijak nepomôže. Však oni hrajú betón proti úplne každému, nedá sa na to pozerať.

Reagovat
Trand

Reagovat
mul

kym bude trener Tóno, tak si myslim,ze oni tu zachranu nejak daju

Reagovat
smazaný uživatel

nanešťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Sedím si takhle u TV, natáhnu se intuitivně pro pití, už mám petku v ruce a v tom jsem ucítil ohromnou bolest na prostředníčku. Nejdřív jsem nevěděl co se děje, až když jsem se podíval na ruku, viděl jsem, že tam je vosa a prostě to do mě naprala jen tak bez důvodně. Byla potom nějaká ochromená, tak sem si došel pro destičku do kuchyně a 3 tvrdýma ranama jsem ju vyřídil. Mrtvola zůstala přilepená na destičce, tak jsem ju odnesl do kuchyně a spláchl do dřezu, aby ju už nikdo nenašel.

Reagovat
Dominator

Neuveritelny pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som raz jednu prislapol a jebla ma do nohy. 2 dni som potom chodil jak kripel

Reagovat
smazaný uživatel

tady je to o mně...napiš si vlastní příspěvek

Reagovat
Mastný Chobot

Erdovec approves

Reagovat
Hokaido

matně si vybyvuju... nebyla tady nějaká legendární diskuze o vosách?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

to donutí člověka přemýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

No proto to píšu...už jenom to že byla v obýváku a nedala o sobě vědět, nepoletovala u okna, že chce letět ven. Nemůže být pochyb, že tady byla s jasným úmyslem, tak dostala co jí patří.

Reagovat
Swarley

nebojíš se pomsty?

Reagovat
niflheim

Tak letos jich je hlavně nehorázně namrdáno všude.

Reagovat
Dominator

Reagovat
niflheim

Pořád lepší, než když tě bodne do nohy při sexu, to je teprve

Reagovat
Swarley

to je stejné ne? zajdeš do kuchyně pro destičku a třikrát ji plácneš

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by šukal vosy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Infi

Reagovat
CHONG

Ještě, že ne do ruky, to bys ji musel rychle prohodit.

Reagovat
niflheim

Tak tohle je ještě pubertálnější než od Cartmana, navíc ne tolik vtipné.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

A to navíc týden zpátky jsme s otcem mleli hrozny, já mu je házel do mlýnku, a taky mě pichla vosa nebo včela, tenkrát byla ukryta v hroznech.

Reagovat
kvasha16

mna raz jedna pitcha bodla za stehno, na tom by nebolo nic nezvycajne kebyze nemam oblecene teplaky nejak nepozorovane presla pod teplakmi az hore k stehnu, pritom som o nej vobec nevedel, len odrazu som pocitil ze ma nieco jeblo... nenapadne pice su to

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

zaha hra famozne

Reagovat
Hokaido

snad CP vyhraje, WBA se začíná vzdalovat

Reagovat
Hokaido

Ještě fanta OT: když hraju 352 a nenastoupí mi záložník, asi mi to tam nehodí obránce nebo útočníka, že?

Reagovat
Mastný Chobot

hodí ti to tam prvého z lavičky

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

*zleva

Reagovat
Mastný Chobot

odkedy odtiaľ odstránili tie čísla 1, 2 a 3, tak mi dosť sťažili vysvetlovanie

Reagovat
Hokaido

super, tak to tam mám Colemana, Bentekeho a pak Koscielného

Reagovat
Swarley

Evans se podle všeho zranil, co?

Reagovat
Sali5

Left hamstring říkali v přenosu

Reagovat
Swarley

díky, no, to zase bude beztak na dýl

Reagovat
smazaný uživatel

levý šunkový provázek?

Reagovat
Mastný Chobot

owned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Prostě Jonny no..

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooool, konečne

Reagovat
niflheim

Čabajka

Reagovat
Infernoqt

Ten Bolasie je super. Nedivil bych se, kdyby po něm šel v zimě Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně skvělá tabulka, už by mohl bejt konec

Reagovat
Usty

Nevím, jak bych tohle řešil... kontakt samozřejmě byl, ale Zaha ležel asi vteřinu před tím, než ho Brunt zasáhl. Tohle je pro mě simulace a žlutá karta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzoval za tú ruku čo neodpískal

Reagovat
GeneralGoat

Zaha je blbec, kdyby nepadal hned a šel dál tak je to jasný faul a byla by stejně penalta, takhle pr mě určitě taky žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

toto nemala byt penalta

Reagovat
Usty

Nevíte někdo o stránce, kde jsou HD přenosy více zápasů? Třeba teď Bournemouth nebo Norwich?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Error

Aké v základu.

Reagovat
fenixLFC

preco nehra mahrez?

Reagovat
smazaný uživatel

požádal o přestup do lfc

Reagovat
fenixLFC

pal uz do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

rip fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Můj kapitán ve fantě nehraje? rip.

Reagovat
frank

Man City?

Reagovat
fenixLFC

frodo

Reagovat
smazaný uživatel

melon

Reagovat
smazaný uživatel

Micah je proste fenomén

Reagovat
bbbauch

Fans liverpoolu: Gomez asi hrat nebude co?

Reagovat
smazaný uživatel

Villans na 3 stopérov?

Reagovat
niflheim

300. za Martiala

Reagovat
Mastný Chobot

West Ham veľké tímy pohoda, Sunderland prúser

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Bilic to zakriknul

Reagovat
Infernoqt

Oooou :D pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Coutinho10

city

Reagovat
Rohlíček

Mitroviiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nehledá někdo nevěstu? http://i.imgur.com/rJTXIH8.jpg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Sunderland vede, Newcastle vede, Chelsea se ještě bude bát o záchranu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu někdo před 2 kolama psal, že půjdou City dohajzlu, tak jsem nečekal, že to bude tak rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

omg, co dělá ten west ham?

Reagovat
Infernoqt

West Ham se chopil té role Robina Hooda doslovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland poďmee

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham Tiket zase v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl ten ofsajd teď u Newcastlu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mával Janmaatovi, ale taky mi to nepřišlo jako ofsajd.

Reagovat
Whitemedia

ofsajd?

Reagovat
Infernoqt

Wijnaldum je super a prokazuje dobrý charakter, už zbystřil Rodgers?

Reagovat
Jazdec

Job, jeho ďalšie kroky budú smerovať do Newcastlu

Reagovat
Infernoqt

V managmentu bych tomu i věřil

Reagovat
smazaný uživatel

City škoda

Reagovat
Rohlíček

City totálně mimo

Reagovat
Dawon

obrana City

Reagovat
Whitemedia

Defenziva City je dnes hodně podobná té naší

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

link prosim

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/140333

Ruskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, skoda.. aby je to potom nemrzelo..

Reagovat
Whitemedia

Sterling je super

Reagovat
smazaný uživatel

McClaren je taký smiešny

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vodka

glenson

Reagovat
RKBoy

táto sezona PL bude naozaj zaujímavá. ju nakoniec vyhrá United s tým ich smiešnym útokom a obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak je to na čísla, ale z blbýho Pedra mám zatím lepší herní dojem jak z De Bruyneho a Sterlinga dohromady....

Reagovat
Whitemedia

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo.

Reagovat
Infernoqt

Tady asi mohla přijít červená.

Reagovat
REPLIKATOR

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Friend. Idiot.

Reagovat
vodka

Arnautovič sice z něho ta arogance fakt stříká, ale dostává se do formy zase ale lehky ofsajd asi jo, no...

Reagovat
vodka

a jak se vrací

Reagovat
smazaný uživatel

Arnie je super Je to taková komická postavička, ale je mi tím hrozně sympatickej

Reagovat
Infernoqt

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
iamek

Diky bohu, ze ten Otamendi neprisel.

Reagovat
bbbauch

Zatim to vypada, ze ta minula sezona byla vyjimka v jeho kariere

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak sme ho nechceli

Reagovat
Miguel19

Otamendi

Reagovat
Whitemedia

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý krát som nedal céčko Kunovi a on dal gól

Reagovat
Miguel19

Dík

Reagovat
frank

Já ho akorát koupil, ještě jsem uvažoval, že mu dám trojitý céčko. Ale i jako normálního kapitána ho beru.

Reagovat
Miguel19

Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

On to dal.

Reagovat
diastan

KUNN

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott je úplne nanič

najlepší z Villy je tradične Micah

Reagovat
smazaný uživatel

MIcah je super, normálně bych ho koupil do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

To potesi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Ten Boruć je fakt kretén. Musí si tu svoji schyzofrenní chvilku vybrat zrovna v takovým zápase, ty vole...

Reagovat
vodka

*schizofrenní

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je použití slova schizofrenie blbě.

Reagovat
Error

Jinak Usty, všímám si toho už delší dobu, proč píšeš Borucovo jméno s čárkou nad c?

Reagovat
Usty

Aha, no vidíš to, já měl celej život zato, že je to "boruč"... Díky

Reagovat
liquicitizen

Adam to tam skúšal zas od pólky

Reagovat
liquicitizen

Boruc

Reagovat
Coutinho10

nejlepsi ten zaver jak si myslel, ze to tim skokem eate zachrani

Reagovat
vodka

villa je úplně trapná, ostudný výkon na to, že hrají doma. Stoke má pořád problém nahradit N'Zonziho, ale s Bojanem a Arnautovičem to vypadá líp jak s Shaquirim. gol by zapasu pomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi Mangala, to je šialenstvo čo tam robia

Reagovat
Infernoqt

tak Mangala celkem dobrý, ten se dost zlepšil, Otamendi není dobrej, ale možná je to i tím, že operuje na RCB než LCB, kde byl zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

Anabáze stoperů City je prostě neskutečná. Když kouknu jak teď hraje Micah a to ještě envím jak je na tom Nasta nebo Savič....

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany Richards by nemali konkurenciu. To som chcel fakt vidieť ich dvoch spolu. Lenže Pelegrini je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

No blbec... hráč co odehraje v kuse v průměru 500 minut za sezonu nebyl pro City moc velkej přínos...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Sterling dole :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling vystriedaný Navasom. To je potupa toto

Reagovat
Coutinho10

ma co chtel

Reagovat
Miguel19

Sterling

Reagovat
liquicitizen

Kun je pán proste..

Reagovat
iamek

To braneni castlu. Strasne smesny tym.

Reagovat
Infernoqt

Nějak mě ten zápas přestává bavit. Hoďte tam Chelsea.

Reagovat
diastan

Vítej z5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Aspon že jsem dal Aguerovi kapitána ve fantě

Reagovat
Miguel19

Mbemba

Reagovat
iamek

Ten svetlejsi cernoch tam sel jak idiot.

Reagovat
RKBoy

len sa ukazuje ,že Sterling je hráč úrovne Chamberlaina či Mosesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain a Moses su na jednej úrovni hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Chamberlain je sice mladší, ale zatím žádné terno, takový věčný talent.

Reagovat
Counter

Čerstvých 22 let = věčný talent.

Owny.

Reagovat
smazaný uživatel

pff, ve stejném věku je už Kane aspirant na zlatý míč

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Silva aspon asistence

Reagovat
Miguel19

Lool Kun

Reagovat
RKBoy

Aguero.

Reagovat
smazaný uživatel

King je zpet. Trhej, Kune.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ja som fakt expert na fantu, prvý krát zmením kapitána a Aguero hneď hattrick

Reagovat
Coutinho10

to je blazen ten Kun

Reagovat
Coutinho10

aspon v seznamovsky fante mam Kuna kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero si pěkně honí sebevědomí na nejtragičtějším týmu ligy.

Reagovat
iamek

OT- Kliment gol =-O

Reagovat
iamek

Sterling dole a masina se rozjizdi. Ten smesny Liverpool mu uz pasoval idealne.

Reagovat
niflheim

Člověk to ze zvědavosti zapne za stavu 0:1 ...

Reagovat
diastan

10 jim dejte

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pyčo Bruyne

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

tak to je naloz

Reagovat
smazaný uživatel

mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit ked pre zapasom vezmes pasku Sergiovi a das ju Payetovi

Reagovat
smazaný uživatel

piči vyjebanej

Reagovat
smazaný uživatel

TOP of the league.

Reagovat
fenixLFC

norwich posobi ale strasne kopytacky

Reagovat
Dawon

Achjo, ten chlap je proste buh...

Reagovat
diastan

ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Kunečku dost!

Reagovat
Miguel19

Kun Škoda že další 4 hráči mi ve fantě nehrají

Reagovat
Coutinho10

destrukce Newcastlu

Reagovat
niflheim

Kolik je max u hráče v PL? 5? Vím, Berba a Defoe tolik myslím sicher dali v jednom.

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick za 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski who.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

To je hovado

Reagovat
diastan

TO už vypadá hodně zle

Reagovat
Miguel19

Ty voleeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opičí se po Lewovi

Reagovat
smazaný uživatel

KUUUUUUUUN

Reagovat
REPLIKATOR

Lewandowski style

Reagovat
iamek

Zvire. To Kane bude davat celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney rok.

Reagovat
smazaný uživatel

neunášíš

Reagovat
iamek

Ano ano. Vase osme misto a vasi porazku na OT neunasim

Reagovat
smazaný uživatel

jako obvykle

Reagovat
SpecialOne

Hmm tak které svině ho maj ve fantě?

Reagovat
martin1

Jako kapitána

Reagovat
Manik...

Reagovat
liquicitizen

ja som to prepol na Barcelona - Sevilla keď bolo 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Kune, já věděl, že ti s tou páskou mám věřit.

Reagovat
martin1

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

S lidma co mají ve fantě Kuna se NEKAMOŠÍM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jednoducho neverím, že toto je len smola, alebo náhoda, že zrovna keď sa ja génius rozhodnem zmeniť kapitána, tak zrazu dá 5 gólov. 5 gólov. Prečo?

Reagovat
Coutinho10

kolik je rekord v poctu golu od 1 hrace v 1 zapase PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, at ta ten double.

Reagovat
EXoRcIsT

PEllegrini ty curaaak com si stiahol Kuna

Reagovat
niflheim

Mohl ho nechat na rekord, ale raději bez zranění

Reagovat
Coutinho10

a jakej je rekord ?

Reagovat
liquicitizen

6

Reagovat
Coutinho10

a jakej hrac

Reagovat
liquicitizen

rekord je 5 má ich napr Berbatov Defoe čo si pamätám za poslednú dobu

Reagovat
liquicitizen

a teraz aj Kun

Reagovat
smazaný uživatel

To je skody, to je skody..

Reagovat
Sali5

+ Andy Cole a Shearer v Premier League

Reagovat
Coutinho10

ok diky obema

Reagovat
smazaný uživatel

čosi stavkove hned volali princovi, nech on vola Perelgrinimu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
martin1

Sice Bony na hřišti, ale proč místo Kuna.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pica sediva, achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

toto jsou hodnoty fanoušků Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu trenerovi fakt nefandim, takze asi tak, hodnoto.

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes niekto riskol dať Kunovi triplecaptain, tak RIP fanta.

Reagovat
martin1

A to si vem, když máš Kuna jako kapitána a De Bruyneho v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam oboch a kapitana Payeta

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám aj De Bruyneho a práve jemu som dal céčko.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal Hindi ‏@ArsenalHindi 3 min.před 3 minutami

Lewandowski 5 goals in 10 minutes

Aguero 5 goals in 20 minutes

Giroud 5 offsides in 5 minutes

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je tu někdo, kdo dal Kunovi triple captaina?

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

200 bodů?

Reagovat
frank

Nekecám, měl jsem jí tam, ale samozřejmě jsem vyměknul s tím, že si jí nechám na ty dvojzápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď aspoň niekto má väčšie "nervy" než ja, ja som ho mal vždy ako kapitána a zrazu to pred domácim zápasom s tragickým Newkástlom zmením. Génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bude mít bodů v základu?

Reagovat
frank

Pokud dostane bonus 3(což se dá celkem předpokládat ), bude mít 25.

Reagovat
Counter

5x4 za góly + dva body za odehrané minuty + 3 body bonus. Kdo dal Triple Captain, může si chrochtat blahem.

Reagovat
Manik...

Kolik by dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

120 něco, tj třetinu mý fanty třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nene, s bonusem bude mít 25 bodů bez pásky, takže 75 s triple páskou.

Reagovat
Counter

Skoro já, jsem teď nasraný

Reagovat
frank

To jsme dva

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit keď máte Aguera vo FANTE za kapitána a veríte, že práve toto kolo sa rozbehne

Reagovat
Miguel19

Chelsea team v Southampton: Begovic; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Falcao. #CFC

Chelsea subs today: Blackman, Zouma, Baba, Matic, Loftus-Cheek, Pedro, Remy. #CFC

To už je bez komentáře ty krávo.

Reagovat
Miguel19

Ještě bych vzal Terrymu céčko a dal ho Braníkovi.

Reagovat
Whitemedia

Ivanoviiiiiiiiic jupí

Reagovat
iamek

Falcao dneska dva kousky da.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

objedná si pizzu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbněte ty vole, takový sofistikovaný fóry.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumovi něco je?

Reagovat
Miguel19

Posral gól v Portu, tak lávka U někoho to jde hned, u někoho ani po 10 zápasech.

Reagovat
vitasrp

V Portu žádnej gól neposral, nechápu, proč se jeho nenasazení bere jako nějakej trest.

Reagovat
Miguel19

Jo s Newcastlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, on prostě střídá typově stejného stopera, víc bych v tom neviděl.

Reagovat
Whitemedia

Když má slabší období Zouma, tak ho Jose posadí(určitě oprávněně).. jen Ivan je výjimkou, což je opravdu perfektní, když je to nejslabší hráč téhle sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma

Reagovat
Infernoqt

no, až na Ivanoviče, Cahilla, Terryho, Azpilicuetu, Ramirese, Fabregase, Oscara, Hazarda a Falcaa celkem dobrá

Reagovat
Miguel19

Azpi, Ramires, Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

ale divím se, že není Zouma na Pellého

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi, Ramires, Oscar a Fabregas tam máš proč?

Reagovat
Infernoqt

jsem rád, že se ptáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ignorace Remyho je na pěst. Na druhou stranu měl vědět, do čeho jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká ignorace?

Reagovat
Miguel19

S Newcastlem hrál hovno. Dalo se čekat že nasadí Falcaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

kokoti fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som chcel dnes obranu Zouma Cahill Terry Azpi, Terryho prítomnosť je dôležitá.

Reagovat
Miguel19

Ale teda dneska věřím, že vyhrajeme s nulou, když sedí Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Já už snad začnu přál týmům proti aby ten kokot, letěl

Reagovat
kvasha16

tvl zas Brano a Zouma som necakal ze bude sediet, inak zaolha a ofenziva celkom fajn, som hlavne na Ramiresa zvedavy ako zahra vedal Fabreho

Reagovat
martin1

Tak za Kuna mám 42 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off

Reagovat
REPLIKATOR

a co jako

Reagovat
martin1

No že mám 42 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

44 nie ?

Reagovat
martin1

Nakonec 46

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Micah To byl zase let.

Reagovat
liquicitizen

Murray omg

Reagovat
minoLFC

A furt sa bude kydať na De Bruyna.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle není měřítko, viděl jsi tu jejich srandovní obranu? Těm by dal gola možná i Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Nikikrew

to sa ani hraci ako Newcasle fanusikom nepodakuju?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle karma za toho borce s rakovinou vajec, co ho vyhodili

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mne teda mrzí, že není Kenedy. Jeho bych v klidu zkusil i na hrota, ten kluk to tam má a je neskutečně fyzickej na ten věk. Takovej Zouma akorát v ofensivě řekl bych. Ramires s Willianem určitě dobře že hrajou, oba si to zasloužili...

Reagovat
Nikikrew

Prosim Vas mate niekto link na Chelsea vs Soton s tym ze potrebujem to v horsej kvalite nakolko net nie je bohvieco. Vdaka

Reagovat
icka
Reagovat
Nikikrew

Dik ale moc kvalitny

Reagovat
smazaný uživatel

Diky super stream kde si ho vyhrabal?

Reagovat
Miguel19

Tak jedeme!! Braňo fík!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan jaký nasraný výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hráče ten Romeu a Bertrand, ty bych v klidu přived do Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

JT26 captain, legend, leader, lover

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co je s tim Terrym? Ted zase uplne sam jeho hrac pri rohu

Reagovat
Mimalu

Williaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Whitemedia

WILLLLLLLLLLLLLLLLLLLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Miguel19

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN PICOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Romeu dobytek, kde se tohle naučil?

Reagovat
Fenri

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Už tretí takýto gól

Reagovat
smazaný uživatel

To lip trefit neslo

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus Christ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO KURVA JE? ON JE BŮŮŮH

Reagovat
liquicitizen

Náááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

TY PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČOOOO

kDO AKTUÁLNĚ NA SVĚTĚ KOPE PŘÍMÁKY LÍP JAK wILLIAN?

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej si prdelky z vážný otázky símtě

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze ste se dosmili

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze ste se dosmili

Reagovat
smazaný uživatel

hentake nahodne centre sa s Eriksenom nemozu porovnavat

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Williaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Manik...

Co se s tím Willianem stalo, že má takovou úspěšnost z přímých kopů

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude takhle kopat, tak mu odpustím i to jeho příšerný kurvení písniček.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímák hezkej, ale Stekelenburgova chyba.

Reagovat
Error

Tohle je ten Willian, který pravidelně trefoval prvního hráče? BŮH

Reagovat
Miguel19

Ramires klídek tvl. 3. jasnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

uz mel mit zlutou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic

Reagovat
Miguel19

Ivanovič se posral? Úplně jasná penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

se mi zdálo, že držel dva naraz

Reagovat
Mimalu

Ivanovič tvl

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Braňp

Reagovat
smazaný uživatel

Jako on to přihrál luxusně na žlutou, ale stejně má Ivanovič štěstí jako prase.

Reagovat
Trapper

Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo je fakt mimo. Niečo sa musí diať mimo futbal v jeho živote, inač si to neviem vysvetliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian raz trafil, ale zatiaľ celkom des hra

Reagovat
nani92

Roman tam ej tak sám

Reagovat
jiriczeQ

Hazard je mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

No díky bohu za ten wonder goal, zatím je to takové všlijaké.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tole bych v klidu dal i redku

Reagovat
smazaný uživatel

to je holt Bertrand, dúfam, že už všetci chápu prečo sme ho predali

Reagovat
Mimalu

samozřejmě, stačí nám dva krajní obránci, jeden náhradník je zbytečný luxus

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl faul? Vždyť mu přistál na rameni.

Reagovat
Miguel19

Hazard je strašně marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

má áčko :-)

Reagovat
Mimalu

jak může mít áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm, vo fantasy mu pripísali body za asistenciu :-)

Reagovat
Mimalu

aha, asi za vybojovaný přímák, ale to mi přijde trochu zvlátní

Reagovat
smazaný uživatel

ty kurvo

Reagovat
Miguel19

2. jasná penalta.

Reagovat
Dawon

jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

väčšiu rybičku už nemohol urobiť

Reagovat
Dawon

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OMG. 2 penalty už.

Reagovat
nani92

aspoň sa bude mať Mourinho načo vyhovoriť..

Reagovat
Cobra

Asi dobrý kurz na Čukotku

Reagovat
Trapper

Kdyby sebou nehodil jak šašek, tak je jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná simulácia

Reagovat
J0EL

2 jasna penalta... kampan

Reagovat
Whitemedia

Ten rozhodčí je úplně mimo.. a to se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to Ivanovičovo držení zatím super.

Reagovat
Nikikrew

ahjaj no kampan znova

Reagovat
Infernoqt

Abramovič musel přikoupit, to není možný toto. I ty tři Ramiresovy fauly během 10 minut bez žluté.

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň proti Chelsea.

Reagovat
Dawon

fantasticka minuta od rozhodciho

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tohle posoudil rozhodčí na jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudi je řadne na pest.

Reagovat
nani92

looool to čo robi ten rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Zkorumpovana a vlastne trapna Chelsea.....

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Chelsea si platou Wanyamu s Maném.

Reagovat
jiriczeQ

Chelsea špatná opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasny

Reagovat
liquicitizen

Ivka pls

Reagovat
Whitemedia

My hrajeme takové neuvěřitelné hovno

Reagovat
Mimalu

otřesné

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

klasika

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Rete!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!!!!!!!!! pro mě to je 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

úplne zaslúžene, soton mal dokonca vyhrávať už

Reagovat
Mimalu

Přestávám věřit že je Mourinho z toho dostane, zápas co zápas horší výkon

Reagovat
Infernoqt

třeba přijde nějaká standardka ještě

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Ramires musí jít dolů. Je jedno komu sudí fandí, ale tímhle tempem to nemůže dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Davis paráda. Gólostroj.

Reagovat
smazaný uživatel

+ nějak omládl se mi zdá

Reagovat
Svatej

Když jdou rozhodčí proti nám, všichni se smějou a maj to u řitě, ale jakmile se rozhodčímu nevyvede poločas, tak se tu každej může posrat.

Reagovat
Svatej

v náš prospěch*

Reagovat
Infernoqt

Willien na to, jak je malej, tak má moc velký zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam fakt Jose nevidí, že sa nedá hrať 4 2 3 1 s Fabregasom? Jak dlho ešte kurva.

Reagovat
Whitemedia

Vydržel jsem na naše zápasy koukat pod Scolarim, Boasem i Benitezem... ale tohle už začíná být moc... hrajeme nekoukatelnou sračku plnou chyb, nic se navíc nemění, spíš hrajeme hůř a hůř.. Mourinho

Reagovat
Infernoqt

Ten pocit, když se po poločase dovíte, že na hřišti je i Falcao.

Reagovat
Cobra

fakt, že jo

Reagovat
Nikikrew

Ty kokso ta Chelsea neskutocne isla dole. Southampton zatial velmi dobry vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to tím pseudo presingem docela ulehčuje, ale moc pěknej výkon.

Reagovat
Miguel19

Další čas uplynul, srpen je pryč, září je pryč, on už je říjen a my hrajeme hůře a hůře. V týmu se nic nemění.

Našemu nejlepšímu hráči dělá problémy zpracování balonu, nejlepšímu nahrávači dělá problém nahrát na pár metrů, navíc ho obejde i ženská o holi, nejlepšímu defenzivnímu záložníkovi dělá problémy všechno, nejlepší obrana z ničeho nic neumí bránit, nejlepší RB ligy je totálně v prdeli, stopeři vlastně taky.

Na začátku se to mohlo svádět na špatně zvolenou přípravu, ale on už je říjen a nic nového. Naopak je to horší. Na ty zápasy se nedá dívat. Kdyby nám s Arsenalem nepomohl rozhodčí, tak už je Mourinho fuč. Pokud o tom Roman ani neuvažuje, tak už by možná pomalu mohl. Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič nemôže za to, že stráca vekom rýchlosť a na kraji obrany už proste nejde ďalej hrať. Nemusel sa kupovať Djilobodji, ale presunúť Braňa na stopéra a dokúpiť slušného krajného beka (čítaj Alaba, Carvajal), alebo stačilo aby ostal Luis. Jose je tvrdohlavý až to není pekné.

Reagovat
Miguel19

Alaba, Carvajal

Máme na lávce nejlepší LB loňské Bundesligy, to je snad málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Joseho áno, keďže nemá hviezdny status.

Reagovat
Miguel19

Tím pádem by měl vypadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

musí jít, on se s tím jeho egem prostě přes tu krizi nedostane

Reagovat
Talker

Teď je otázka, jestli Baba nebo Mourinho...

Reagovat
Talker

Je otázka, jestli je to nějaký absolutní propad, kdy už se nezvedne nebo jen prostě vypadl brutálně z formy. Podle mého by potřeboval prostě posadit na 1-2 zápasy a prostě by měl máknout. Takový brutální propad prostě není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Link prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Vy kurvy

Reagovat
Switchback

a kurva, to je nějak moc pozadu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vdakaaa obom

Reagovat
Liquid

jsme lepší, ale výkon stále není optimální, přesto se vedení mělo udržet, vyjimečně nám pomohl rozhodčí, Ivanovič jasně fauloval ve vápně, 2. zákrok ve vápně ale penaltou nebyl, Mané si pro penaltu šel, kontakt tam byl ale nebyl důvodem k pádu, opět nám chybí Costa, bude to boj ale výhru 2:1 urvem

Reagovat
Infernoqt

mno já ti nevím, mi přijde Southampton lepší v prvním poločase... víc korektní, přesnější a bojovnější, vyhrajete hodně na individuality

Reagovat
J0EL

Lepsi? nesklamal si..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole fans chelsea tady ještě jsou schopní tvrdit, že to na Maného nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

protože to nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Kde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

třeba lovec nademnou

Reagovat
Liquid

ten ve vápně nebyl faul, ten mimo vápno faul byl, problém Maného jsou ty jeho rybičky při pádu, on prostě čeká faul tak se na to připraví a tím zplete sudího

Reagovat
Counter

Jsem zvědavý, jestli máš stejný metr i na Falcaa

Reagovat
Vrana17

Cahill ten nemá na to aby byl vůbec stoper v průměrném klubu. Smutné je že sem to psal už jak se prodal Alex a JM to nevidí do teď. JT plus ten Papy Djilobodji a obrana má šanci začít fungovat , Zouma ještě není na potřebné úrovni na CB plus Ramires ten patří taky k nejslabším hráčům Chelsea a hraje omg. dal bych na DM Zoumu. Baba na LB, RB podle soupeře.

Reagovat
jiriczeQ

Alex byl skvělý

Reagovat
Talker

Cahill je slušný stoper. Není to TOP, ale kdyby byl tak špatný, jak píšeš, tak bychom loni i předloni neměli nejlepší obranu v lize, co se týče obdržených golů.

Ramires hraje prostě na blbý pozici. On je skvělej hráč jako box2box, kdy má prostě jištěná záda. Ale na pivotu je prostě nepoužitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Matic, no potěš koště..

Reagovat
Infernoqt

Ivanovič

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic

Reagovat
Mimalu

Matic zkušeně

Reagovat
Mimalu

Ivanovice radsi ani neresim

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic

Reagovat
EXoRcIsT

Ivanovic je fakt na facku

Reagovat
Miguel19

Ivanovič

To už ho snad nemůže omlouvat ani Masopust tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

to není možný ten Sadio

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni moźné toto

Reagovat
Ritchie

boha Ivan zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič

Reagovat
Whitemedia

Já z té srbské dvojice umřu ty vole...

Reagovat
jiriczeQ

Braňa mám fakt rád, ale nepamatuju už dlouho takovou sérii příšerných výkonů v řadě..možná proto, že když někdo hraje tak špatně, tak prostě nehraje

Reagovat
Trapper

IVANOVIČ JE TAKOVÝ JELITO.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kjavo

Reagovat
liquicitizen

.

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem si ho všiml, jak presoval gološa

Reagovat
Whitemedia

Si neumím představit, že bychom s tímhle mohli vůbec někdy vyhrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Netočí sa mnoho dobrých komédii momentálne, Ivanovica a spol. by trebalo pustiť do kín. Svetový trhák.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vul, kdyby neskakal uz predem, tak jasna pecka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Falcow

Reagovat
Miguel19

Falcao taková ryba

Reagovat
Switchback

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle posouzené.

Reagovat
Orlandiiik

jasnej dive

Reagovat
Infernoqt

ale ukázal charakter, příšít rok je v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Falcao neskákal ještě před kontaktem tak jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se ztrapňuje na takových situacích.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho zase bude brečet

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Hokaido

Úplně vidím Mourka, jak bude na tiskovce brečet, že jsme měli kopat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Falcao

Reagovat
EXoRcIsT

Mourinho to je komediant to co robi na lavicke je uz priznak zufalstva

Reagovat
Whitemedia

a Willian už za Ivana brání, hezký

Reagovat
Miguel19

Ivanovič Míč na jeho stranu. Hráč Sotonu v pohodě zpracuje a 20 metrů za ním funí Braník tvl...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Terryyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Orlandiiik

GOOL

Reagovat
Infernoqt

tak pěkně Mané, no

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Rete!

Reagovat
Miguel19

Cahill, Terry

MOURINHO VEN!!!

Reagovat
Whitemedia

Mourinho bude ráno vyhozený

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentator co komentuje teraz na digi je uplne hrozny. urcite najhorsi z digi.

Reagovat
smazaný uživatel

mně tam přijdou všichni jakš takš v poho...ale vlášek s radotínským nenastavili laťku moc vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam pochopenie pre komentatorov a viem zniest u nich nejake nepresnosti. viem, ze to nie je lahke komentovat. ale neznasam ked sa pripracuju na zapas z bulvarnych clankov a este tomu prispeju svojim "odborným" nazorom na ten bulvar

Reagovat
smazaný uživatel

a tento to robi zapas co zapas

Reagovat
pepinho2

Nemá rád Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý.

Reagovat
EXoRcIsT

wtf Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitě prodloužit Maného.

Reagovat
EXoRcIsT

skor okamzite kupit Maneho do united

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nevěřím tomu, že se to stane. Až bude mít rok do konce smlouvy, tak pláchne stejně jako Clyne.

Reagovat
smazaný uživatel

A to samý čekám u Wanyamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a u obou to je už následující léto. U Vica jsem to věděl, ale Mané mě překvapil.. já myslel, že podepisoval na dýl.

Reagovat
smazaný uživatel

U Wanyamy je to tutovka, u Clynea už se to stalo, tak právě očekávám ponaučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry, Ivanovic

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEE

Reagovat
Minister

Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Je totalne zarazajuce, ake chyby robia hraci Chelsea, to je neuveritelne proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já se z toho poseru...

Reagovat
Talker

Většina trenérů by se při takové sračce nedožila 5. kola... Mourinho ještě pořád dejchá v říjnu.

Reagovat
mojmira

tak když mu těsně před sezonou prodlouží smlouvu

Reagovat
Talker

Jo, to jsem v létě hejtoval...

Reagovat
Mimalu

tak pořád je to po sezóně kdy získal titul + ta nová smlouva, by jsme mu museli vyplatit neskutečnou dardu

Reagovat
Talker

Na zásluhy se nehraje... A ta smlouva byla pořádná demence, ale to jsem psal už předtím.

Reagovat
Talker

Navíc jde o jeden titul za 3 roky - první sezona hovno, letos už to titul taky nebude, to by se musel stát zázrak a s tímhle bychom se mohli bát o postup ze skupiny. Vyhazov je jediná logická varianta.

Reagovat
Trapper

debilové, dobře nám tak.

Reagovat
Hokaido

Bye bye José...

Reagovat
Manik...

Jestli prohrají a Mourek nepoletí, tak už nevím kdy jindy...

Reagovat
J0EL

Uz tomu bude chybat len Mourinhov klasicky plac na tlacovke a bude to dokonale

Reagovat
Ritchie

on přijde, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na Digi Chelsea dobre hejtuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale snad ve všem má pravdu

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Já to absolutně nechápu, ti hráči nejenom, že nejsou schopni a přihrát na 5 metrů, ale oni nejsou schopni ani zpracovat balon, jmenovitě Ivanovič a Willian před golem, co to ty vole je. Za to bych se já kdysi styděl v dorostu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Terry se nechá přehrát jak malý kluk

Reagovat
smazaný uživatel

A to co urobil Cahill? neskutocne...teda nemyslime to iste? ale bol to Cahill ne? co tak nespracoval

Reagovat
smazaný uživatel

spletl sem si je, něco neskutečného prostě

Reagovat
Miguel19

No on to zpracoval. Ale pak to tam nechal nebo co

Reagovat
Whitemedia

To prostě vypadá, že se Mourinha chtějí zbavit kdyby bylo alespoň nějaké zlepšení, ale oni hrají čím dál hůř..

Reagovat
smazaný uživatel

já je teda nevidím tak často, ale oni prostě nehrajou nic, ofenzivně neviditelní bez nápadu a defenzívně zmatení v prdeli

Reagovat
Hokaido

třeba Hazard to mám absolutně v piči... neskutečný

Reagovat
Manik...

To mě už taky napadlo

Reagovat
Whitemedia

Teď doufat, že Roman přemluví Carla

Reagovat
Manik...

Klopp je podle mě jasnej, ale podle mě se do Chelsea nehodí a bude to provar

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Klopp by k nám snad nešel... To by nemohlo fungovat. Momentálně připadá v úvahu jen jedno jméno

Reagovat
Manik...

Já myslím, že šel. Chce jít do Anglie a jestli si má vybrat mezi Liverpoolem a Chelsea, tak to nevím nevím no . V Arsenalu bude Wenger i kdyby spadl do Champu, takže tam s ním nepočítám.

Jaké jméno kromě Ancelottiho? Kdo je volný a vypadl mi z paměti?

Reagovat
Hokaido

Myslel jsem Carla

Reagovat
Manik...

Já se obávám, že znovu se nevrátí, ale kdo ví. V Realu jsem ho zbožňoval, takže pokud by jeho následující angažmá byla Chelsea, přál bych mu to

Reagovat
Hokaido

mega sympoš, snad dojde.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Klopp v žádném případě..

Reagovat
Manik...

Proč?

Reagovat
Miguel19

Klopp se na nás vysere.

Reagovat
Manik...

Proč?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

On hraje Oscar

Reagovat
Manik...

Stydím se, že jsem letos měl Chelsea jako favorita na titul

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao to moze byt rad, ze nedostal druhu teraz

Reagovat
Miguel19

Falcao jasná druhá. Nejlepší je, že nevyhrajeme ani s rozhodčím

Reagovat
J0EL

Reagovat
pepinho2

Ivanovič a Matič jsou neuskuteční komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAARD. No konečne. GOOOOL.

Reagovat
m.sali

jenom co je s tim Rahmnem nebo jak se jenuje? neni přece možný, že by ivanovic pořád hrál, kdyby ya něj byla náhrada

Reagovat
Hokaido

Mourinho style no

Reagovat
Infernoqt

Ivanovič zkušeně, jak o něm může někdo pochybovat

Reagovat
Switchback

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

RETE!

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
EXoRcIsT

Pelleeeeeeeee

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooooooooooool teda co?

Reagovat
smazaný uživatel

PELLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pelle je fantasticky, ked tak niekto sa zamera na jeho hru, kto je lepsi utocnik v lige momentalne, asi len Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
Counter

Takový Giroud pro chudé Formu má teď fantastickou, radost pohledět.

Reagovat
Orlandiiik

GOOL

Reagovat
Miguel19

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

golasoo

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Counter

PELLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Minister

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Whitemedia

Končím, prostě si náš zápas nezapnu, dokud tu bude Mourinho..

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa toto vôbec skomentovať? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct.

Reagovat
pedro-pedro

já snad začnu fandit chelsea - vždycky fandím outsiderům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Gol no výborně, ještě že nekoukám, tak začnem sázky, jestli poletí už dnes nebo až zítra?

Reagovat
Infernoqt

Matič si moc dlouho nezahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Matić

Reagovat
Hokaido

Matič neuvěřitelnej příběh

Reagovat
Rohlíček

Čukotka

Reagovat
Trapper

Na to se nedá dívat. Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt strieda Matica? To sa už úplne posral ne?

Reagovat
Miguel19

Matič

Reagovat
smazaný uživatel

jenom my tam prohrajem

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
afc

Vsak to bolo podplatene,tak co cakas?

Reagovat
Mimalu

toto taky, akorat ani to nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne chvíle

Reagovat
Ritchie

Matic

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
miky10

To je super.

Reagovat
DelPiero137

Uz aj v studiu srotuju Mourinha, taky odpor voci trenerovi, klubu som davno nezazil.

Reagovat
Whitemedia

Jako sorry, ale po dvou měsících hrát takovou sračku bez sebemenšího zlepšení.. to není dobrá vizitka pro našeho spešla č.1

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tadiiiiiiiiiic ty si picus

Reagovat
Ritchie

Cahill

Reagovat
Hokaido

Kluci, co dělaj fantu maj asi smysl pro humor, když má Hazard áčko

Reagovat
Whitemedia

a Begovic měl taky na vychytanou nulu větší šanci ve Stoke, než v Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

"Hráči Chelsea už sú na smiech..." komentátor hovorí len pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo tyvoleee...

Reagovat
fajdax

cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nezpracuje ani tak jednoduchou prihravku.. na to jebu

Reagovat
mimi_united

Tak žeby výmena Rodgers Mourinho?

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Mimalu

tak charakter nám chybí, to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla nejlepší obrana PL...

Reagovat
smazaný uživatel

vazne by ma zaujimalo, co sa stalo. ved to uz aj moyesov united vyzeral nebezpecnejsie.

Reagovat
EXoRcIsT

za Moyesa tam aspon lietali centre jeden za druhym ale Chelsea absolutne nic

Reagovat
Manik...

Reagovat
iamek

Klasicky Mourek. Tohle me bavi.

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho

Reagovat
Mimalu

dneska se fakt tesim na pozapasovy rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

a to som si myslel, že sme na tom až tak na piču

Reagovat
GeneralGoat

To je fakt jako když přišel Torres do Chelsea, akorát teď to postihlo celý klub...

Reagovat
Manik...

V klidu, do Champu daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle už nemám ty vole, fakt že ne. Prohodim televizi oknem. kurva, sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

kdybys tak letěl za ní

Reagovat
iamek

Skoda, ze ten Mane nevysel. To by byla paradicka.

Reagovat
smazaný uživatel

José z toho týmu vyždímal maximum, tak zase za 10 let.

Reagovat
Hokaido

Ne, určitě nevyždímal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vyždímal. On prostě není long-term trenér. Ten tým úplně jasně potřebuje novej impuls.

Reagovat
Hokaido

To souhlasím, ale z toho týmu, narozdíl od angažmá třeba v Interu a Portu, maximum ani náhodou nevyždímal.

Reagovat
smazaný uživatel

Maximum toho týmu bylo vyhrát se slušným náskokem PL. Na Bayern, Real a Barcu se to mužstvo prostě nechytalo/nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

To je zas píčovina. Loni jsme byli o kus nejlepší v Anglii, na podzim se mluvilo o sezoně bez prohry. Kdyby se dobře posílilo (=rozšířit kádr), tak od toho Bayernu, Realu nebo Barcelony moc daleko nejsme.

Ty to hodnotíš z pohledu posledních 8 měsíců, kdy to vypadalo tragicky (i když výsledky na jaře byly).

Reagovat
Hokaido

A před titulem v LM s Portem asi nikdo nevěřil, že maximum toho týmu je takhle vysoko. To samý s Interem. Ne, s touhle Chelsea to fakt není úplnej vrchol.

Reagovat
Talker

Ono bude stačit vykopnout Mourinha a pojede se dál...

Prostě to Mourek neukočíroval, nezvládl a ted zaslouženě poletí.

Reagovat
iamek

A to ho budou pet let platit?

Reagovat
Talker

Do té doby, než si najde novej job. On po něm někdo zas brzo skočí.

To, že mu prodloužili smlouvu bylo kreténství, ale to není nic nového pod sluncem.

Reagovat
smazaný uživatel

v mori tech rozhazenych prachu bude vyplata mourinhovi flusanec

Reagovat
alcantara

Ma silnu poziciu, nie?

Reagovat
Talker

Silnou pozici má, proto neletěl už po Evertonu (4 prohry, 1 remíza, 1 výhra)...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Soton jsem teď poslední dobou vůbec neviděl, ale Cedric mě dost příjemně překvapuje. Je vidět, že se v PL už slušně zabydlel a na tu hrůzu ze začátku sezony dává dobře zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neska by proti chelsea kraloval aj adrian rolko

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard faulovany a lezi na zemi, Chelsea prehrava..ako doktor Chelsea by som sa nepostavil, ani keby tu nohu mal zlomenu

Reagovat
iamek

Falcao hezky. Neupadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Knižnica sa už vyprázdňuje

Reagovat
jk

Masopust, na scénu.

Reagovat
Counter

Eight points from eight games. No team has ever finished higher than 5th in the PL after a start like that. Average finish: 14th.

Vypadá to slibně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Darmo, on chce trhnúť ďalší rekord, skončiť takto do 4. miesta. Už to je jasné.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

vypustili ligu na ukor LM, skutecne to vidim jenom ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC4EVER pls

Reagovat
Counter

Heh, to je dobrá hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

a že v té LM válí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Ten rozdíl 5 bodů na Vás (tedy jednoho z dalších kandidátů na LM je směšný)

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
frank

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro ten neudelal snad jedinou vec dobre..

Reagovat
Switchback

Pedro to je konec toto ...

Reagovat
Ritchie

Pedro

Reagovat
Nikikrew

Joj idem tancovať. Krásne Chelsea

Reagovat
Hokaido

Nečekal jsem, že Pedro takkhle rychle zapadne. Ze začátku hrál dobře, ale pak našel společnou řeč s týmem a zapadl.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
liquicitizen

boha Pedro

Reagovat
Counter

Každopádně by byla dobrá zábava, kdyby Chelsea teďka Liverpoolu vyfoukla Ancelottiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to zní až moc dobře

Reagovat
mojmira

Carlo snad neni tak blbej aby do toho hnusu znova šel

Reagovat
Infernoqt

nebo Rodgerse a on s nima vyhrál LM

Reagovat
Manik...

Liverpoolu? O tom se snad někdy mluvilo?

Reagovat
vladis271

si zaspal dobu? Po Evertone BR letí a správy vravia, že Carlo je mierny favorit a druhý je Klopp.

Reagovat
Jazdec

Prečo vyfúkla? Je jasné, že Chelsea je úplne niekde inde a je to oveľa väčšie lákadlo. Nevraviac o tom, že je to klub presne pre Ancelottiho.

Reagovat
Counter

Jde o to, že podle nějakých pofidérních informací poslední dobou jedná Liverpool s Ancelottim. No a teď by se do toho vložila Chelsea a Liverpoolu ho prostě vyfoukla na poslední chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci je Carlo pre LFC realny ci uz s ponukou alebo bez ponuky Chelsea

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Terry on to sabotuje

Reagovat
iamek

To je bozi. Jen tak dal kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

co je bozi? ved cesi v boha neveria

Reagovat
Counter

Teď ta Terryho přihrávka krásně symbolická, z toho by měl někdo udělat gif.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhrá túto sezónu LM. Pamätajte na to čo tu teraz píšem.

Reagovat
frank

S jakým trenérem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

strasne komickej pohyb, i já bych tam vypadal mín nemotorně

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo Bartosak by to odbranil lip

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted se divam ta reklama v pozadi "compettive energy deals for you" taky solidni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně za Mourinho dopadl stejně jak v Realu. Rozhádal celou kabinu a takto to dopadlo.

Reagovat
misinho7

terry to robi naschval abo co? kazdu nahravku co teraz mal tak dal zle

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Chelsea, Chelsea

Chelsea, Chelsea, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

No a kam pujde Mou? Jednou bych ho rad videl u portugalsky repre, ale do jakeho klubu momentalne. Z tech TOP me napada snad jedine PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha proč by PSG odvolávalo Blanca?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by LM? Tym maji skvely a v Evrope nic. Ve Francii by s tim materialem mel byt titul naprosta povinost, to neni meritko jaky je Blanc trener

Reagovat
smazaný uživatel

jasně LM... jenže ani s kupou peněz se ti úspěch nedostaví hned... podívej se na City v LM... kádr mají fantastický, ale taky to v LM doposud nebyla žádná hitparáda... Uvidíme co letos...

Nevím jistě ale myslim, že Blanc dostal PSG do top 8 v LM za poslední dvě sezóny... Neřekl bych, že je to úplně zlé....

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelná sezóna zatím.

Ale fakt doufám, že se jednou nezachováme jak idioti a trenéra neodvoláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
blade115

Reagovat
Error

Vážně čekáš, že tohle někam povede?

Se závistí teď sleduju Gladbach, jak jim nedávná výměna kouče nalila novou krev do žil.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
vitasrp

A bude to pro Gladbach dobrý dlouhodobý řešení? Tohle není Moyesc kterej nikdy nevytvořil fungující systém, Mourinho vytvořil takovej, kterej udělal s přehledem titul. Vyměnit kouče a za rok bejt v podobných problémech, to nějak moc nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

vytvoril leda tak system nahodnych zapasu, na ktery se nedalo divat, ale udelali se tri body, vysrani se na akademii a odchovance...to mas taky reseni na rok...a ted jses v tech problemech

Reagovat
vitasrp

Hlavně ta první půlka sezóny byla totální náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate jo...coz se ted ukazuje

Reagovat
vitasrp

Určitě

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Proč za ním furt stojíš? Vždyt ty chyby jdou na jeho triko. Vážně věříš, že zrovna on dokáže vyvést tým z krize?

Reagovat
vitasrp

Věřím mu proto, že se nechovám jak vítr, nejdu tam, kam se zrovna foukne.

Všude dokázal, že je to jeden z nejlepších trenérů na světě, v tom našem prostředí se už utopila solidní spousta trenérů. Krom toho všichni voláme po stabilitě - ale ta nefunguje tak, že nikdy nevznikne krize, ale že si ji ten dotyčný vyřeší. A hlavně vyhldit trenéra po doublu po 8 ligovejch zápasech nový sezóny, do toho já nejdu.

Výsledky jdou nepochybně na Mourinhovo triko, některý taktický chyby taky. Neposílení kádru si ale musí rozdělit s vedením, no a některej naprosto nereálnej pokles individuálních výkonů jde zase za hráčema.

Je jednoznačně odpovědnej, tenhle stav je jeho neuspěch - ale měnit zase trenéra, tu hru si tady hrajte beze mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Otázka je, jestli fakt tomu týmu se svým stylem ještě má co dát.

Reagovat
mojmira

je to trenér pro 2 sezony, ve kterých se mu nakoupí hráči na který si ukáže, nic víc

Reagovat
Talker

Všude dokázal, že je jedním z nejlepších trenérů na světě. Ale ještě nikdy nedokázal koučovat úspěšně tým déle než 3 roky. Nikde nepřekonával tak brutální krizi. Je v situaci, kterou vůbec nezná, není ve své komfortní zoně a je očividně bezradný.

Pokles formy hráčů si také musí dělit s hráči. Vede treninky, pracuje s těmi hráči. Má na starosti výkony a motivaci. A v tom žalostně selhává.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Melda

plášť, ne vítr

Reagovat
vitasrp

Já použil citaci Mourinha, ale nikdo ji neodhalil no. Takže skutečně vítr.

Reagovat
Manik...

Děláš si srandu? Právě že pokud teď Mourinho zůstane, tak za idioty budete, narozdíl od jiných vyhazovů

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vitasrp

Ne, nedělám a ne, nebyli bychom za idioty

Reagovat
Counter

Taky doufám, že ještě zůstane. Zajímalo by mě, jestli fakt po té své klasické +- tříletce dokáže ještě být nadále úspěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě taky šíleně zajímá, jestli příští sezónu fakt přijde s něčím novým, silnějším, nebo bude pokračovat v tragédii.

Reagovat
vodka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Talker

Jako vkládat naděje na nějakou dlouhodobou stabilitu u trenéra, který nikde nevydržel více, než 3 roky je pitomost.

Mourinho svojí práci odvedl, přinesl double, může jít o barák dál. A my bychom měli najít trenéra, který je schopný pracovat koncepčně, dlouhodobě a umí zajistit stabilitu.

Mourinho je naprosto bezradný a většina této krize jde zcela jasně na jeho bedra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže vy vždycky hledáte koncepčního trenéra který po dvou letech letí. Nechápu to. Mourinho má pro vás slabost, má úspěchy a je schopný vyhrávat. A stejně ho při první krizi většina lidí odepíše. Jo, to že je tak spjatý s Chelsea je dost možná dějinná nahodilost, protože před těma deseti rokama by s Abramovičem za zády vyhrál titul snad každý, ale stejně. Měli byste si ho nechat, protože nikoho lepšího neseženete. Každý tým si projde krizí a vy byste vyhodili kohokoliv kdo by se do ní dostal.

Reagovat
Talker

Já Mourinha v CFC nikdy nechtěl. A nechci ho ani teď.

Reagovat
Vrana17

To není pravda, já ho odepsal za jeho činy s kterými nesouhlasím a diky nimž ztratil moji důvěru. Byli zde jiní co sem podporoval a byli vyhozeni (za málo a předčasně¨) a hráli jsme pod nimi v porovnáni JM fotbalou, fotbal z jiného světa. Pod Grantem hrála Chelsea neskutečný fotbal, RDM byl člověk co měl prostě pouto s hráči a uměl je motivovat a rozvíjet (nemluvě o tom že měl cit pro Chelsea), i Benitez nebyl špatný trener a hráli jsme pod ním solidní fotbal. Zato pod JM nehnusnější fotbal za těch 20 let co je podporuji a počítám do toho i minulou sezonu. Jak kdyby jsme si chtěli hrát na Barcelonu a unudit soupeře k smrti. To všechno sem zkousl, ale ne to že,, Jožko likviduje vlastní hráče. Můj názor je ten že nechtěl mít top hvězdy a tou chtěl být sám....................................................................

Reagovat
iamek

Reagovat
vitasrp

Jj, takovýho trenéra, kterého velmi úspěšně hledáme 11 let

Reagovat
Talker

To, že bylo několik špatných voleb (ať už přivedení trenérů jako Scolari a AVB) nebo vyhazovů (Carlo, RdM) je pravda. Ale stejně tak může být špatnou volbou Mourinho.

Reagovat
vitasrp

Z hlediska dlouhodobý práce jsme zaznamenali jenom neuspěchy.

Problém není v trenérech, ale v našem přístupu k nim.

Reagovat
Talker

Já říkám - ano, dejme trenérovi dlouhodobou šanci. Ale trenérovi, který už za sebou má prostě něco víc, než jen hromadu dvou-tříletých angažmá. Takový trenér totiž neumí pracovat dlouhodobě s hráči. Vždyť je to vidět na tom kádru. Lavička je každý půl rok obměněná, neustále někdo odchází (kdo navíc před rokem přišel), protože ho nebaví sedět na lavičce/tribuně.

Je jasné, že pokud se Mourinho nezmění (a zatím v tomhle směru moc změn nenaznačil), tak to prostě bude pravidelně takovej fail, jako je to teď.

Stačí se mrknout na jeho první angažmá u nás i na to druhé - v tom prvním protočil asi 20 záložníků (počítám i křídla) za 3 roky.

A za těch 5 přestupových období teď:

8 útočníků (Torres, Lukaku, Demba, Etoo, Torres, Remy, Costa, Falcao)

9 křídel a AM (Oscar, Hazard, KdB, Schurrle, Mata, Willian, Moses, Salah, Cuadrado) + Kennedy + Cesc

To je 17 hráčů na 4 posty během 5 přestupových období. Takovou fluktuaci jsme měli vždy jen pod Mourinhem, kdy prostě s tím širším kádrem neumí absolutně pracovat.

Reagovat
vitasrp

Jo tak on to dokonce bude pravidelně takovejhle fail, protože to vlastně vůbec není extrém. Ach jo.

Vždyť tu trenéři na dlouhodobou práci byli (Carlo, Boas, Di Matteo), ale stejně jim nikdo ten čas nedal (vedení a ani většina fandů)

Reagovat
Talker

Není to extrém? V rámci TOP klubu to extrém celkem je mi přijde.

Reagovat
vitasrp

No samozřejmě, vždyť říkám, že takováhle krize je naprostej extrém a ty napíšeš, že se to bude pravidelně opakovat.

Reagovat
Talker

Jinak ligu odpískal i Mourinho a mluví o finiši v TOP4 (jako o cíli), takže aby sezona byla úspěšná, tak bychom museli vyhrát LM.

Reagovat
Counter

By ses nespokojil třeba s domácím pohárovým doublem?

Reagovat
Talker

Pokud by to bylo doplněné 3. místem či lépe, tak asi ano. Ale tenhle tým má (nebo ještě před pár měsíci) měl na to, aby dominoval PL pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fanoušek Mou musí zůstat!!!!!!!

Reagovat
Talker

Reagovat
Nikikrew

dnes sa na Chelsea a José ho výber . Uzi si krásny zápas a super Sunday

Reagovat
smazaný uživatel

Taková Chelsea se mi líbí. Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mané už dlouho nebude u Svatců. Tipuju, že po něm půjde Liverpool nebo United.

Reagovat
iamek

Pred par tydny jak mel jit do United, tak to byl strasny prumerak preci.

Reagovat
fantomas

Pelle zase hravě bude atakovat hranici 15 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti tymum z dolni poloviny tabulky, ze jo

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel by Simeone kvuli Chelsea z Atletica?

Reagovat
Dawon

A jose uz breci na rozhodci ja ho zeru

Reagovat
frank

No určitě to není "boring boring Chelsea" U toho se musel pobavit každý

Reagovat
vladis271

doprdele rýchlo doriešme Kloppa alebo Carla, lebo nám ich Roman ukradne.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna je na case si priznat, ze ten kadr je prumer ligy a tihle treneri nemaji chut do liverpoolu jit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tym proste prumernej neni.

Reagovat
Vrana17

No nejsmutnější je na tom to, že mě to začíná být jedno a to se mi, za těch 20 let co fandím Chelsea ještě nestalo. Mourinho si za současnou situaci může sám"!! To je fakt a na to pamatujte, právě teď by měl vystupovat arogantně, ale on to radši hraje na smutné oči jak kdyby byl zodpovědný za jeho činy někdo jiný.

PS: moji důvěru již dávno ztratil a nevím proč bych mu měl znova začít věřit. Na prohře se dají najít pozitiva a to že je zase o něco blíže k tomu že skončí. Jak sám několikrát řekl, nikdo není víc než Chelsea. Tak proč by měl být trenér co není schopný vybrat funkční 11 ..................

PS: Chelsea má top hráče o tom žádná vyhráli jsme ligu, ale prostě to chce někoho jak RDM toho sem miloval a on věděl co Chelsea potřebuje a měl cit pro ni. Mimochodem RDM by byl již minimálně 3x vyhozen za současné situace, být na lavičce Chelsea a nemít jméno JM.

Reagovat
jacobT

20 let

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

změna trenéra popř. RADIKÁLNÍ změna ve hře Chelsea

Reagovat
habinity

V piatok 2.10 mi v bratislave cast ruzinov ukradli z pred baraku skoda octavia rs combi cierna metaliza 2013 rok spz mala ceske 1bc 6395 za kazdu pomoc dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká přítelkyně.. K auto není co říct.. Jsou to kurvy, na cizí auto se prostě nesahá.

Reagovat
habinity

Jj aj poistovna su defky..snad preplatia vacsiu cast auta.vies nieco o ceskej kooperative? Aky su?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, vůbec ne.

Reagovat
kiwwi

Kooperativa su kurvy, ale s vyplacanim penazi problemy nerobia...ak si mal teda auto nejakym sposobom preukazatelne zaistene (defend lock a pod.)

Reagovat
habinity

Zabespecenie bolo take ako som kupil auto imobilizer alarm a dalej neviem...mozem ich vies co, chcem prachy malo havarijnu proti kradezi tak malo by to vyplatit...ale bavime sa o ceskej kooperative

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes

Karamelky 2:1 možná 2:2

Arsenal 3:2

Swansea 2:0 možná jen 1:1

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

ideálne dnes :

Everton - Liverpool: 1

Arsenal - Manchester United: x

Swansea - Tottenham: 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně pro nás X, 2, 2, ale taky budu fandit Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu všude 3 a víc gólů

Reagovat
tomasinho

Je nějaká rumoured sestava? Nejspíš ale budem hrát takhle ne?

Mignolet - Can, Škrtel, Sakho - Clyne, Lucas, Milner, Moreno - Ings, Coutinho, Sturridge co?

Reagovat
Talker

"Clearly it's time - not to play four, five or six kids because some of them are not ready - but I think Ruben is the one who is more ready. If everything goes normally in the next two weeks yes, he is a player to start the next game and have a run of matches to try to get that stability as a first-team choice."

Že by?

Reagovat
Talker

Jinak je to Mourinho o Loftus Cheekovi...

Ale je otázka, jestli bude mít koule i za 2 týdny a jestli ty koule najde i tehdy. Nechává si zadní vrátka.

Reagovat
icemike

Mikel a Ruben, před nima oscar, will,hazard a costa. A to pude

Reagovat
Talker

Já bych vynechal i Oscara a dal prostě pevný střed. Místo Oscara Ramires/Willian, případně oba a odebrat Mikela.

Reagovat
icemike

jestli místo Oscara dáš doprostřed Willa, tak potřebuješ nějaké běhavé křídlo, kterých moc není aktuálně....spíše je třeba aktuáně postavit tým na hráčích, kteří chtějí hrát, kteří chtějí běhat, kteří jsou hrdí na modrou barvu svého dresu...Zouma, Kenedy, Costa...skončil čas profesorů, teď už se musíme porvat

Reagovat
Zark

Chelsea.. hoďte tam už toho Ameliu

Reagovat
FCSL

Na United už se třeba i namotivujou a nevyserou se na 1. poločas jako s Olympiakosem nebo Záhřebem Sestava jinak jasná no, jako vždy. Výsledek taky, nevýhra

Reagovat
vladis271

Neskutočné ako v podstate 2 krajiny vládnu svetovému maratónu.

Reagovat
habinity

Ked mi niekto pomoze najst ukradnutu octaviu rs alebo nejako zasadne pomoze 1000 e odmena

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ťa ve'la rad pomohol, ale na opicu je tu záchytka. Toto ťa určiťa pomože! http://www.zzz.sk/?profil=10851

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes to zas neuvidím, čo ma skôr asi teší, ako serie, lebo scenár je jasný. Začneme dobre, budeme tlačiť, tlak využijeme max. na jednu tyčku, United dajú gól z protiútoku, dosť možno z prvej strely na bránu okolo 30. minúty, my začneme panikáriť, celá naša hra sa rozpadne, dokonca zápasu ešte aspoň raz inkasujeme, pričom možno jeden gól aj dáme a United easywin.

Reagovat
I am Mancunian

protiutoku ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

ujebanec Samo

Reagovat
smazaný uživatel

vsak my nehrame na protiutoky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ja to chvalabohu uvidím a tesim sa na ten zápas veľmi

Reagovat
fantomas
Reagovat
Mastný Chobot

veď vravím, že to musí byť každému jasné, veď je to tak vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně Ďáblové a Slepičky dnes 2.

Reagovat
fff

.. @Tea_Beer_LFC It's a win win situation for Liverpool!!

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Voldemort je oproti Van Gaalovi sympaťák...

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho has insisted that although Matic isn't playing well, he didn't haul him off to embarrass him.

"It was not humiliating," said the Portuguese manager. "It was not the case. I do not do that to anyone, in football and in life.

"With the players, it is not easy. I like them, I trust them. I know they are good players but some of them are in a difficult moment - Matic is one of them. He is not playing well. He is not sharp defensively. He is making mistakes with the ball and not making the best decisions."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak strasne som ho este nikdy nevidel hrat, ako to co vcera stihol za ten kratky cas, nechapem, co sa s nim stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je všetko pre to, že 4231 s Fabregasom v tej dvojici, nemôže fungovať. Matic je brutálne z formy,ale Fabregasa si nikto nevšíma, a kritizovaný by mal byť hlavne on.

Reagovat
smazaný uživatel

Zle som sa vyjadril, najväčšia kritika musí ísť na Mourinhove rozostavenie. Je šialenosť hrať 4231 s Fabregasom ako jedným z dvoch záložníkov. Ten chlap už ani nebehá, ona sa len plazí. Neskutočné ako stratil rýchlosť. Včerajší prvý gól bol jeho chybou. Matic musel mať životnú formu minulú sezónu (a aj mal) aby sa nám defenzíva nezosypala. Teraz nastal pokles a výsledok vidíš.

Reagovat
Dawon

Ze to timhle Maticovi neusnadnuje je sice pravda, ale prave takovy Matic ve forme v te zaloze je schopny odvest praci za 2 no...ted tam bohuzel neodvadi praci ani za jednoho

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že to může fungovat, vždyť to loni půlku sezóny drtilo ligu. To jste spadli z višně nebo co, že si to nepamatujete?

Reagovat
Talker

Ano, může. Pokud je Matič ve formě, kdy dokáže zastat víc práce, než kterýkoliv jiný střední záložník v rámci PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Volim kvalitu, volim Bundesligu.

Reagovat
smazaný uživatel

si v sekcii PL, v článku Preview 8 kola

Reagovat
smazaný uživatel

No ved.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co sem lezeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

masturbacna chvilka...sialeny sympatak

https://www.youtube.com/watch?v=ACXSPkPDUT0

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
vladis271

Klopp & his assistant Buvač sign 3-year deal at Liverpool: report in the Bosnian's hometown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

čo je podľa teba lepší nick? "Som hlúpa Bača" alebo "Košický chobot"?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to druhe je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Mastný Chobot

druhé

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

18-ka ukázala áčku, ako sa to robí!

Mladý výber The Reds porazil v derby Manchester United na jeho trávniku presvedčivo 4:0.

2 góly dal kapitán Alexander-Arnold, po jednom Paulo Alves a Corey Whelan.

Man Utd - LFC 0:4

George - Lewis, Johnston, Parker, Whelan, A. Phillips, Alexander-Arnold, Coyle (Dobie, 82), Woodburn, Alves (Dhanda, 69), Ejaria.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera v carringtone vyhrala aj vasa U16 nad nasou 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v příštím kole trumfne Chelsea AV. Mourek se svým týmem na sestupových pozicích, o tom jsem ani nesnil. Pravda, prohra s AV a až další kolo na sestupu, aby mne někdo nechytal za slovíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi Chelsea, buduci rok uz titul vyhrate Druhy bude Reading, treti Ipswich a stvrty Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

"Neprajem si prehry The Reds

Ako každý fanúšik, ani ja si neprajem, aby môj obľúbený klub strácal body či dokonca prehrával. Obzvlášť proti mestskému rivalovi. Lenže je tu druhá strana mince – čo ak ďalšie zaváhanie bude znamenať skorší rozchod LFC a Brendana Rodgersa? Nebolo by v takom prípade predsa len fajn, ak by červení na opačnej strane Stanley Parku zasa zakopli?

Popravde, čo sa týka diania okolo Liverpoolu upadám pomaličky do apatie. Unavuje ma hra, unavuje ma manažér, unavuje ma rozčuľovať sa kvôli niečomu, čo nemám možnosť ovplyvniť. Zároveň ma hnevá nezáujem majiteľov riešiť situáciu okolo Rodgersa radikálne, hnevá ma počínanie na prestupovom trhu, hnevá ma, že som kolegom v práci len na posmech.

Paradoxne toto všetko má za následok, že ma už prípadné straty bodov ani toľko netrápia, výsledky neprežívam tak silno, ako kedysi. Jasné, prehry či remízy ma netešia, obzvlášť také, ako prišli na Old Trafforde.

No už pred úvodným výkopom som akosi naladený na vlnu neúspechu, a tak vo mne emócie po konečnom hvizde nelomcujú. (Možno si poviete, že nie som pravý fanúšik. Ja odpoviem, že futbal nie je v mojom živote to najdôležitejšie, a tak naozaj nie je dôvod ničiť si psychické či v niektorých prípadoch i fyzické zdravie nevydarenými výsledkami LFC).

"

presne takto vidim aj ja, Dante vystihol vo svojom clanku

http://www.lfcway.com/danteho-tyzdennicek-dilema/

Reagovat
I am Mancunian

konfidenti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
vrabejka

Vrabejka Preview

Preview 7. kola Everton - Liverpool FC

Bitva o Liverpool je opět tady!

A mnoha pohledů to bude velmi zajímavý zápas.

Doufám, že budeme svědky golových hodů v náš prospěch.

Mělo by take jít o poslední zápas Brendana Rodgerse na lavičce Liverpoolu.

Čtyři příčky od sebe dělí oba dnešní soupeře. Domácí Toffies se nacházejí na páté příčce tabulky, hostující Reds na příčce deváté. Ten tabulkový rozdíl však je trochu zavádějící, Everton má totiž na svém kontě 12 bodů a FC pouze o bodík méně, tedy 11.

Oba celky se nacházejí v odlišné pohodě. Karamelky zatím prohrály v lize jediný zápas a to ten s Citizens (0:2), hrají tak v pohodě, sbírají body a hlavně dávají branky. Liverpool sice v lize prohrál jen o jeden zápas více, předvedená hra je však katastrofální a výsledky hlavně v Evropské lize taktéž.

Za to říct o LFC že se nachází v herní pohodě je hodně scestné. Narozdíl od Evertonu se trápíme jak v PL tak EL.

Hráči už čekají až přijde nový impuls a pak snad uvidíme zase ten starý ofenzivní Liverpool FC.

Bude to těžký zápas. Everton jsou určitě favorité, ROdgers se zřejmě bude spolehat na Sturridge či Coutinha ti jediní mám zřejmě mohou vystřelit 3 body.

Možná jste nevěděli že:

Merseseyde derby se už odehraje po 225té.

Liverpool odehral s Evertonom v Premier League 46 zápasů - bilance 19v, 18r, 9p, skóre 61:43 v jeho prospěch.

Hráči ke sledování: Sturridge - Danny nás spasil 2 goly proti AV což znamenala divokou výhru 3:2

Dokáže udeřit proti Tofees znovu?

Lukaku - Belgičan prokazuje znovu a znovu proč právě Tofees za něj zaplatili 30 milionů liber. Sezonu co sezonu dokazuje proč je právě on jeden z nejlepších utočníků PL a fanoušci Tofees jistě doufájí že se prosadí i proti Reds.

Tip :2-1 -Sturridge 2, Lukaku

Zápas začíná dnes ve 14.30, živě ho vysíla Digi Sport 1

Come on REDS!

Reagovat
vrabejka

Mignolet, Clyne, Can, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Milner, Coutinho, Ings, Sturridge.

Rodgers se evidentně nepoučí ani ve svem poslednim zapase

Reagovat
tomasinho

Nejlepší, co máme, nic lepšího tam dát nemohl ani.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze jebnute rozostavenie zas ...

Reagovat
tomasinho

Ani ne, prostě to takhle sedí no, sedí to Škrtelovi, Sakhovi, Morenovi. Tohle mu zrovna fakt za zlé nemám, že dává něco, co loni jediné fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fungovalo a funguje aj teraz

Reagovat
tomasinho

Nefunguje to stejně jako nefungovala hra na 4 obránce. To je úplně fuk, je to prostě to nejlepší, co tam momentálně dát mohl. Když to nepůjde, může klidně vytáhnout Cana do zálohy a hrát normálně na 4, nevidím v tom problém, ten je prostě jinde.

Reagovat
Kowe

tak ono to nefungovalo ani loni, jen to mělo k fungování o kapánek blíž než ten zbytek

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, ideál to není, ale tak dobrý měsíc jsme s tím nedostali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Si moc teda nemyslím, že by to těm hráčům tolik vyhovovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak zmíněným třem určitě jo. Moreno ve čtyřčlenné obraně dozadu nestíhal, pro Šrktela je tohle lepší, nemusí rozehrávat a jen boží. A Sakho uplatní svoji rozehrávku a není tak náchylný k chybám jako ve čtyřčlenné obraně. Samozřejmě bych rád viděl hrát na 4, ale ani tohle BR nezazlívám no narozdíl od dalších asi 100 věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bys to postavil ty, Honzo?

Reagovat
vrabejka

Migno, Clny,e Gomez, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Milner, Coutinho, Ings, Sturridge

diamand s tím že by Emre měl defenzivnější úkoly aby to pořípadě hasil za Morena

Reagovat
tomasinho

Liverpool subs: Bogdan, Gomez, Rossiter, Allen, Ibe, Lallana, Origi

Reagovat
cubazi

Okrem Origiho hrúuza

Reagovat
liquicitizen

José Mourinho "přežil" včerejší setkání s vedením Chelsea, které vyjádřilo portugalskému trenérovi podporu, ačkoliv je Roman Abramovič se současnou formou týmu značně nespokojený. Abramovič ví, že Mourinho by se už potřetí nevrátil a nechce učinit rozhodnutí, kterého by mohl později litovat. (Daily Mail)

z fb

Reagovat
tomasinho

Everton: Howard, Galloway, Funes Mori, Jagielka (c), Browning, Barry, McCarthy, Naismith, Barkley, Deulofeu, Lukaku.

Tak to není možné, abychom tomuhle nedali aspoň gól

Reagovat
R22

vyhrajeme snad to ale BR nezachrání krk

Reagovat
fantomas

To bude 3:3.

Reagovat
iamek

Nic moc ta obrana.

Reagovat
Kowe

1:1

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dawon

no, to jsem si rikal i u stoperske dvojky Gabriel - Chambers

Reagovat
Zaschrona

Kdyby tam nebyl Funes Mori, tak by to bylo hodne pravdepodobne vzadu na nulu, takhle tezko rict.

Reagovat
vladis271

Dneska cítim ideálnu nedeľu. Výhra v derby, Rodgersovo pozápasové oznámenie, že končí a následne to výhrou 3:0 zaklincuje Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Az prilis snove

Reagovat
Mastný Chobot

to by proti nám musel hrať Falcao, aby sme udržali čisté konto

Reagovat
Pasha

Arsenal 3-0 Manchester United

Reagovat
icemike

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Komentář u zápasu Everton - Liverpool na livesport.cz

Týmu Liverpool se v poslední době hodně daří. Naposledy odcházeli s hlavou skloněnou 12.9. po zápase proti týmu Manchester Utd (1:3).

Reagovat
smazaný uživatel

To musel psát úplný ignorant

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že se to tam generuje nějak automaticky, jinak přece není možné, aby se Pool tak trollil

Reagovat
Kowe

samozřejmě že je to generovaný, představ si na kolik by ta služba musela vyjít kdyby to všechno psali ručně lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ony tyhle popisky jsou třeba jen u top lig a ani ne u všech zápasů

Reagovat
Kowe

nojo, ale podiv se pak když je tam zaznamenaná nějaká šance, to často vůbec neodpovídá popisu reality. Tam se to jen vybírá z předem napsaných vět a vzhledem k tomu, že Liverpool pět zápasů neprohrál tak tam vyšel tenhle shit

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/eDFJ3XADI9P neverim ze dnes je iba na lavicke

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ten Škrtěľův otec je diletant...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa dnes 35..

Reagovat
Mastný Chobot

už by som ho rád videl hrať... že či stále hrá ako keby mal o 10 rokov menej

Reagovat
iamek

Cmon Zachrona boys

Reagovat
stiflerovamama

stream ?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

*ebe?

Reagovat
nani92

mne? ja mám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cubazi

Pome LFC nie za Brendona ale za klub, prestíž a fanušikov. A teraz tu našu! :

"Nie sme zlí, občas bývame bezradný.... "

Reagovat
nani92

súdia nás podľa trofejí, výkonu, hry..a vnás je sto krát viac

Reagovat
Infernoqt

Howard úplnej nesmysl -.-

Reagovat
Pigeon

ale vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Dost riskoval

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Dick odešel

Reagovat
nani92

Advokát

Reagovat
Jardin

#SAFC can confirm that Dick Advocaat has left his position as head coach with immediate effect.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zatím o hodně lepší.

Reagovat
nani92

Skrtel už mohol mať 2 asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

NEverton si koleduje

Reagovat
liquicitizen

http://www.sknazivo.com/online.php?read=18478

Digi Sport 1 slovenský jazyk HQ

Reagovat
smazaný uživatel

To nevypadava?

Reagovat
liquicitizen

mne to ide v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim sekanie, ale to, ze to vypadne a nepojde vobec

Reagovat
liquicitizen

ruku by som za to do ohňa nedal, ale malo by to vydržať

Reagovat
nani92

milujeme túto dobu, ona nás nenavidi vedie nás do hrobu

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe...

Reagovat
nani92

však ešte nevyhrávate, tak čo si taký

Reagovat
smazaný uživatel

Ings

Reagovat
cubazi

jak my to seka kuva...

Reagovat
Zaschrona

Zatim jako tradicne delame v derby z LFC uzasny tym.

Reagovat
pedro-pedro

Btw. Necid dneska hattrick

Reagovat
vinetou

Reagovat
Pigeon

rozhodci to nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá fotbal. To je super.

Reagovat
masly008

rozhodčí vzatím

Reagovat
smazaný uživatel

Everton má taktiku venkovního mužstva a Liverpool domácího?

Reagovat
nani92

Everton má falošnú taktiku, Liverpool žiadnu

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool alespoň drží balón a snaží se kombinovat. Hráči Evertonu se ho rychle zbavujou dlouhými nákopy a nebo přihrávkami na náhodu. Přitom kdyby to zpomalili a cíleně někde zatlačili, tak by mohli Liverpool přetížit a projít snadněji. Jejich obrana zrovna pevná není.

Reagovat
Zaschrona

Zaciname takhle vicemene vsechny zapasy tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se to láme? Já jsem od vás viděl snad jenom jeden zápas.

Reagovat
Zaschrona

Az pote, co dostanem prvni gol nebo z nejakeho protiutoku, vetsinou se kazdy zapas neco ujme.

Reagovat
ďuriLFC

neeeeeee

Reagovat
masly008

ěkrtěla bolí palec na ruce a on tam sedí.co se nezvedne a nenechá se ošetřit za lajnou,takhle zabijí tempo hry jenom.

Reagovat
masly008

*škrtěla

Reagovat
smazaný uživatel

to si sadol na travnik lebo ho bolel palec?

Reagovat
Side

Atkinson

Reagovat
tomasinho

Škodaaaa, Couts ale geniálně

Reagovat
Dawon

Proc ted Naismithe nikdo nebranil?

Reagovat
nani92

Sakho

Reagovat
monty25

Caro vyhrála, tak pojďte vyhrát taky!

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Mignolet.. A Sakho je gigantickej traged.

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
tomasinho

Kterého diletanta může napadnout dát na derby Atkinsona? Bych mu napočítal už tak 6-7 puštěných jasných faulů, 2-3 blbostí písknuté.

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Nerehni se ujebaný, však je to jednoznačně nejhorší rozhodčí v PL.

Reagovat
masly008

dean?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

tak trošku neobjektivní jsem,né že ne

Reagovat
masly008

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný je.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Zas třepeš hovna, to je neskutečný co z tebe padá.

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A nechápu Milner tak vysoko, jedna přihrávka a jsme v tom středu púřečísleni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Milner hraje pravy kridlo, ne?

Reagovat
tomasinho

Ne, Milner hraje CM. Hrajem 3-4-1-2, napravo je Clyne.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ti nevim, porad beha napravo a centruje odtud.

Reagovat
tomasinho

Běhá všude, stahuje se ke krajům no.

Reagovat
Dawon

Kokot Can...za tohle drzeni balonu, kdyz na nej nemas co sahat, bych daval okamzite zlute, za kazde situace

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Fenri

Hlavně když už to udělá, tak má počítat s tím, že to od soupeře schytá. A on ještě vypěnil, když se mu Barkley snažil ten míč vzít...

Reagovat
Dawon

prave, to me na tom vytaci nejvic...zlutou dostanou v takove situaci skoro vzdycky oba, pritom hrac v pozici Barkleyho je naprosto v pravu a nedela nic spatneho

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Can rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

dostane ji později

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ukázať, že Liverpool je červený.

Reagovat
smazaný uživatel

Can mel ale dostat druhou hned za ty noznicky

Reagovat
cubazi

utri semeno pls

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za prispevek ty chudacku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanda Liverpoolu. Měl jít ven. Prosím, nebuď zaujatý.

Reagovat
cubazi

nemal, nešiel mu na hlavu prva bola lopta, a ak hrač vidi že niekto ide nožničkamy tak tam nejebem hlavu....jeho chyba... hrač predsa nema vzadu oči prosim ťa

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi hloupy

Reagovat
cubazi

nejsem touléne

Reagovat
smazaný uživatel

na me tak pusobis

Reagovat
cubazi

tak prepač

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně neznáš pravidla.

Reagovat
cubazi

Ten komentator na dzigi sporte ježišu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Liverpoolu říkám, že Can je kokot a měl být venku. Pro mě ať už ho Atkinson vysypal nebo ne, je tím, kdo rozhodl tenhle špil a prostě měl dohrát. Tu žlutou měl dostat jen on, ne Barkley. A teď druhá, na Barryho.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď z toho gólu kvůli tomu dementovi nemám radost.

Reagovat
Zaschrona

RFM

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
vodka

to bránění

Reagovat
pepinho2

Tolik hráčů Evertonu okolo něj

Reagovat
Side

horší bránění jak od Arsenalu

Reagovat
Infernoqt

Rodgers Effect

Reagovat
Dawon

fantasticke braneni

Reagovat
masly008

howard

Reagovat
SunFells

Wow, takhle sám stát uprostřed malého vápna.

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Roh jako ve Fifě 10

Reagovat
Hokaido

Barkley jak zvednul tu ruku a pak mu došlo, že tam není co pískat, výborný

Reagovat
cubazi

Je to tááám!!!!

Reagovat
cubazi

Huráááá dobro víťazí nad zlom

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson zatím výborný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť nemá žádný metr. Ti hráči vůbec neví, co si můžou dovlit

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt je evidentní, že to dost pouští...

Reagovat
masly008

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Centr doprostred malyho vapna a Howard to nema? Tohle musi golman mit naprosto vzdy... Jeste trapnejsi gol nez jsme dostali z rohu proti WBA.

Reagovat
vodka

primarne to dodrbala obrana, ten centr se tocil solidne, howard tam teoreticky jit mohl ,ale rohodne neni chyba, ze tam nesel.

Reagovat
masly008

je to chyba,do jakých jiných míčů má asi už golman chodit,zvlášť když mu nikdo nebránil v pohybu.

Reagovat
Zaschrona

No pockej, pokud ti jde centr do stredu maleho vapna, dva kroky pro golmana, to prece musi golman mit uplne vzdycky, ne? Sice je pravda, ze braneni Barkleyho bylo totalne neexistujici (a jen to potvrzuje, co uz jsem tu psal - nemel by ty standardky chodit branit vubec), ale to neomlouva Howardovu neschopnost se v tehle situacich pohnout z cary.

Reagovat
masly008

Reagovat
vodka

ale ten centr se dost tocil, vic hracu bylo prekvapenych, ze pak letel az na male vapno.

Reagovat
vodka

LUKAKUUUU

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

A zase po balonu od Deulofeua

Reagovat
Infernoqt

Rodgers Effect vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Can. Karma.

Reagovat
monty25

Co se týče Atkinsona, tak nevím jak dneska, ale úterní LM Barca - Leverkusen odřídil s přehledem...

Reagovat
smazaný uživatel

v pl patří podle mě k jasně nejhorším

Reagovat
smazaný uživatel

TO jsou kokoti, to to nemohli vydrzet aspon do polocasu??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Do šatny

Reagovat
Dawon

Reagovat
Side

Can

Reagovat
smazaný uživatel

obě obrany strašné při těch gólech

Reagovat
Switchback

no Howard se taky moc nepřevedl, stál na čáře jak přikovanej ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já to tak myslel - prostě oba góly velké chyby bránících hráčů.

Reagovat
Switchback

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Klooooooooooooooooooopp

Reagovat
fff

Dpc Emre a jeho odkopy . Nemoze, nemoze hrat v obrane preboha.

Reagovat
Fenri

Can dneska hvězdí fakt

Reagovat
cubazi

Kurva We Can

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz neviem, kto je vacsi picus, ci falosnik Martinez alebo jebnuty Brenton s prstom hore . Can v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Brendon a jeho úprimný úsmev.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skuste si pri sledovani Premier League vypnut zvuk a dostanete 2. slovensku ligu.

Reagovat
Hokaido

Oba dají goly easy

Reagovat
smazaný uživatel

já měl první kus reds za 2,8

Reagovat
Hokaido

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som skúsil +3,5 g. Ta uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

já přemýšlím nad rudou pro Liv za 6,5

Reagovat
Hokaido

ještě mám over Monaco a oni zas nedají pencli

Reagovat
Hokaido

hm banda kokotov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

ten Can by mel byt stridanej, tureckej traged

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo by, kdyby hrál na svém postu ty vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

je to Nemec

Reagovat
Luc-Luc

jj, typickej

Reagovat
stiflerovamama

Dobra hra od nas, ale zase hlupy gol

Reagovat
smazaný uživatel

máte slaboučký střed zálohy, kde vás Everton strašně snadno přehrává. Naopak se mi líbí, jak se hýbou a přemýšlejí ti tři vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Streďák je najväčši problém, a že ich tam nemajú málo

Reagovat
Fenri

Ten musí Ingse vyloženě nesnášet teďka

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý retard

Reagovat
SunFells

Takový dement by stejně neměl studovat

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pro "stopery" poolu je všeříkající, že je s přehledem nejlepší Škrtel....Sakho neohrabaný kopyto, Lovren psychicky zdecimovaný kiksér a Can si na stopera jen hraje...Může mi někdo říct, jaká je jeho pozice? Vždyt ten chlap v ničem nevyniká....

Reagovat
tomasinho

Tak jako ty nevynikáš v popisu hráčů LFC no

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho není pravda?

Reagovat
tomasinho

Sakho rozhodně není neohrabané kopyto, je to stoper s nejlepší rozehrávkou v týmu. Jasně, vypadá u toho divně, ale s míčem je prostě dobrý. Ideál to není, občas udělá kiks (dneska u té hlavičky Naismithe jasná jeho chyba), ale rozhodně to není kopyto prostě.

A samozřejmě, že Can v něčem vyniká a ne v jedné věci. Ale je to prostě záložník-univerzál, který hraje tam, kde je potřeba. Stoper to není a nebude nikdy. A ty přednosti teda. Vyvážení míče, technika, síla v soubojích, kopací technika taky fajn. Slabina je ta jeho horká krev, pohyb bez míče, místy poziční hra a laxnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, a že má s tou rozehrávkou mezi stopery LFC velkou konkurenci...působí strašně neohrabaně, jeho defenzivní zákroky jsou krolomné, ve vzduchu vzhledem ke svým dispozicím taky zrovna nedominuje...zkrátka žádná defenzivní jistota, kterou aktuální obrana LFC potřebuje.

A ke Canovi...pokud má být měřítkem PL, pak v tebou popsaných věcech skutečně nevyniká, ale zapadá do průměru. Možná ta síla v osobních soubojích je trošku výš, ale v kombinaci s jeho slabinami to vyznívá trošku do prázdna.

Reagovat
tomasinho

A viděls ho někdy před dneškem? Podle toho, co píšeš, mi připadá, že ne teda. Má 21, je v PL rok, hraje všude možně, takže prostě nemá ustálenou pozici, což mu moc nepomáhá, každopádně talent je to velký.

Nejen mezi stopery LFC, má pravidelně jednu z nejvyšších % úspěšností přihrávek ze všech stoperů v PL a to narozdíl od některých stoperů-posunvačů i riskuje a nahrává dopředu. Je pravda, že vypdá krkolomně v některých situacích, ale kopyto to rozhodně není. Souhlasím ale, že ve vzduchu by mohl být dominantnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt neskutečný, sleduješ Liverpool a fotbal x let, a stále nemáš o fotbale ani páru. Asi jsi ho na vyšší úrovni nikdy nehrál...

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

Sandro píšící česky? I když on by ani dokupy tak jednoduchou větu nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen krátce ke Canovi...sledoval jsem ho loni v PL, pozorně na ME U-21, kde měl jakože hrát svoji ideální pozici (zřejmě něco mezi DLM a CM). Ten kluk zkrátka na DM nemá defenzivní zodpovědnost a poziční hru, na B2B nemá rychlost ani dynamiku, na AM techniku a produktivitu, na kraje viz B2B...CB to taky není...Ok, jako lepič dejme tomu, ale jako člen základu mi fakt není jasná jeho primární pozice, na které by měl Poolu pomoci.

Reagovat
tomasinho

Rychlost a dynamiku má, právě B2B by měla být jeho pozice, ale musel by tam hrát pořád a bohužel u nás na to jsou Henderson a Milner už. Takže se posílá, kam je třeba. Souhlas s tím DM. Momentálně by byl za ideálního stavu dobrý náhradník na více pozic, to netvrdím no.

Reagovat
smazaný uživatel

To se na mě nezlob, ale to prostě nemá, což je do jisté míry dáno jeho fyziologickými předpoklady. Já být ním, tak bych zapracoval na té defenzivě, protože to jsou nedostatky, kterých se může zbavit a profiloval se jako konstruktivní DM.

Reagovat
tomasinho

Rychlost má, dynamiku taky, ne nějakou super, ale zase z něj nedělej úplně statika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, jestli máš takové nároky na B2B pro Pool, pak se nediv, že hrajete střed tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Však ti píšu, že ideálně je to prostě lavičkový hráč pořád. Jak jsem ti psal, má 21, bude se ještě vyvíjet, když na sobě zamaká, může být kvalitní B2B v budoucnu, nevidím jediný důvod, proč by nemohl být, se podívej na Yayu. A ano, může vypilovat a být ten kreativní DM, proč ne, ale momentálně je spšíe využitelný výše.

Ale prostě v ideálním rozpoložení by byl na lávce, kdybychom měli DM a zdravého Hendersona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento výrok jsme vyhodnotili jako nepravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Mě zatím úplně děsí, jak neohrabaný je Sakho.

Reagovat
cokoliv

On při všem vypadá jako by viděl balón poprvé a že každou chvíli spadne, ale ve výsledku to nijak nejde poznat, svoje si vždycky odehraje, věci řeší konstruktivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neohrabaný kopyto, který dokáže stáhnout centrovaný míče na prsa a v klidu rozehrát po zemi na spoluhráče? Je pravda, že při hře tak dost často vypadá a když jde do skluzu nebo do nějakýho zákroku, tak při tom vypadá dost divně, ale zrovna jako kopyto mi teda nepřijde.

Reagovat
fff

Tieto reci o kopyte pri Sakhovi si uplne absurdne

Reagovat
tomasinho

Ale furt dokážou překvapit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše...není to jen o rozehrávce

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas bude psycho. Lukaku Barkley ešte góly nech mi zachránia fantu. Koho by napadlo tam pchať Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Howard nesel po tom centru? Vsak to slo do maleho vapna, to musi byt jeho!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec ve studiu na Digi je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

*Liverpool TV Slovakia

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tam fandí Liverpoolu, což je nepříjemný. Měli by alespoň zkusit o objektivitu. Ale tenhle borec je z nich nejlepší. O parník největší trouba je tam Škrtel.

Reagovat
Zaschrona

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Moreno pri centru Deulofeua pred nasim golem taky dobre braneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to tak dělají oba krajní wingbaci. Asi je někdo na trénincích učí bránit.

Reagovat
cubazi

Nehnevajte sa na mna hoši, ale Sturidge potrebuje bud dalšiu motivaciu, vyšší plat alebo iný klub. Strašny je dneska. Obrana stred nemáme a útok

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že u Deua se nic nezměnilo.

Reagovat
Zaschrona

Mel to dnska tezke, byl hodne braneny a moc nemel s kym kombinovat, zapas mu sice moc nevysel, ale mel hodne prstu v prvnim golu, vytvoril dalsi sanci. V minulych zapasech hral vytecne, vubec se zacal dozadu vracet, i mene soluje. Urcite dela progres.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo dobrý

Reagovat
masly008

ten delafeu nebo jak se jmenuje je zatím dost špatný teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon on

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley zatím válec.

Reagovat
Zaschrona

ale rohy kopat porad moc neumi

Reagovat
pepinho2

Lukaku skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý. Já zrovna jeho dneska vidím jen líně postávat a mávat rukama.

Reagovat
pepinho2

Teď posledních pár minut začal nějak prohrávat souboje, ale předtím skvěle zklepával a rozdával balóny..a teď zahodil gól

Reagovat
fff

Mignolet

Reagovat
Zaschrona

proc nezkusil dat prunikovku

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nema velmi dobry den.

Reagovat
nani92

Lucaaaaas

Reagovat
cubazi

Bože Milner chodiaca hrúza

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas fotbal ty vole tohle.

Reagovat
fff

Chudák Lucas, 1 z 10 trafi loptu a prave za ten zakrok dostane kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson tie male suboje riadne nezvlada dnes.

Reagovat
wild

United: De Gea, Young, Smalling, Blind, Darmian, Carrick, Schweinsteiger, Mata, Rooney, Memphis, Martial #mufc

Reagovat
wild

Subs: Romero, Jones, McNair, Schneiderlin, Valencia, Fellaini, Wilson #mufc

Reagovat
Dawon

nase ofenzivni alternativy na lavicce jsou fakt skvostne

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Anderom?

Reagovat
nani92

hmm takže Young, zaujimave

Reagovat
Ligter

Young no ale dobře, lepší to asi být v tuhle chvíli nemohlo

Reagovat
I am Mancunian

na youngstera som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

podme

Reagovat
Dawon

Carrick-Schweini to zas bude pohyblivy fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to momentalne lepsia varianta ako s Morganom

Reagovat
Dawon

ja nevim, mi prijde ze on tam odvede hodne te cerne prace, a doda nam do zalohy nakou silovejsi moznost

Reagovat
vodka

chodit má balon, lvg ale chce očividně vyhrát v držení balonu...

Reagovat
wild

inak s tym Herrerom je co? Zachytil som ze sa zranil na treningu pred LM ale co mu je? A na ako dlho to vyzera?

Reagovat
smazaný uživatel

Na dva klasické obránce?

Reagovat
Dawon

nevim, lip se ta obrana ted asi moc postavit neda...stoperska dvojka funguje a young se mi pres tyden na tom RB libil vic nez valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Proti Wengerovi je každá netradiční taktika dobrá.

Reagovat
wild

?? Ved tak hrame celu sezonu.. a na kraj mozes postavit jedine Valenciu alebo Younga, takze to je jedno..a smerom dopredu je lepsi Young

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Monreal - Cazorla, Coquelin - Ramsey, Ozil, Alexis - Walcott

Reagovat
Zaschrona

Galloway je dozadu fakt skvely

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Alli, Dier; Chadli, Eriksen, Lamela; Kane. #COYS

Reagovat
cubazi

Xavi pome

Reagovat
Zaschrona

Atkinson

Reagovat
vodka

jak může být lucas ještě na hřišti fakt nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
Dawon

jasna druha zluta pro lucase

Reagovat
smazaný uživatel

No jasna prva kedtak.

Reagovat
Dawon

to je celkem irelevantni snad...byl to ted jasny faul na zlutou a byla by jeho druha

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. To mala byt len taka hra so slovickami.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas teď měl jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Lucas měl jít ven no. Už tam dávno měl být Allen, nestíhající Lucas se žlutou na krku a on ho tam nechá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je tupelo ten Lucas.

Reagovat
Orlandiiik

co chce víc ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

druhá žltá

Reagovat
Hai

To je strašná pica ten Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, na co Lucas myslel, když do toho faulu šel.

Reagovat
Mada

nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Barkley zmrd.

Reagovat
Minister

dobre ukazoval Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je tiez dobre hoviadko.

Reagovat
m.sali

tvl te Sakho - ty jeho pohyby jsou oku lahodící

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Sympoš ten Sakho.

Reagovat
tomasinho

Už jsme toho idiota odvolali?

Reagovat
cubazi

klope to na dvere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

zajtra to musi prist to inak nemože byt už

Reagovat
tomasinho

Ježiš, to byl děs. Trošku zábavnější jak jarní derby, ale přesto mě to absolutně nevzalo, nebavilo. Totální zmar v 2. poločas, další výkno nehodný LFC, nebýt vyhrocených momentů Cana a Sakha, tak ani nevím, že je to derby pořádně. Fotbalově taky hrůza prostě, vůbec mě to nevtáhlo. A navíc totálně n prd výsledek, ani výhra a beztak ani BR out.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze v tomto mometne je uz jedno, ci uhral bod alebo nulua bodov. Ci sa ho chcu zbavit alebo nie, tento bod v tom nehra ziadnu rolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to oba tímy zabalili a vzali bod. Liverpool ak by tlačil druhý polčas, tak by ich kľudne mohol zlomiť. Barkley MOTM, ten chalan je fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

*Everton samozrejme

Reagovat
Grahf
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mimalu

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

hodiť ich oboch do MMA arény. To by bol zápas.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
EXoRcIsT

toho stretnut c noci ta sa asi pokakam

Reagovat
SunFells

Vždyť to máš v každém animáku. A když je to pro děti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac ma šokovala diera medzi zálohou a obranou Liverpoolu. Nebyť Škrteľa tak sa škaredo zosypú. Rodgers je síce nahovno tréner, ale tá absencia svetového streďáka je do očí bijúca. Každopádne pre dobro LFC by mal vypadnúť. Potešil Sturridge a Ings, tým dvom to sadne s dobrou podporou zálohy.

Reagovat
Fenri

To tě šokovalo? Vždyť je to poslední roky (snad od odchodu Alonsa s Mascheranem) jedna z nejstabilnějších slabin Liverpoolu..

Reagovat
tomasinho

Stream na AFC-MU?

Reagovat
Side
Reagovat
tomasinho

Díky

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Swansea-Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jirkal. By mě zajímalo, jestli těm kecem sám věří.

Reagovat
teenz

Neuvěřitelný hovna.

Reagovat
tomasinho

Ty trenky jsou odporné od MU

Reagovat
Swarley

docela škoda, mohly být čistě černé a oranžové pruhy k tomu...pak by to vypadalo suprově...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu tie dresy utd su dobry ulet.

Reagovat
Swarley

když se dívám na Diega, co předvádí na rugby, tak je určitě úplně čistej...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju čistou dvojku za 3,7.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Swarley

tak teď to osol na obrat, buď a nebo

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Hokaido

gratuluju

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Dresy United jsou naprosto parádní

Reagovat
Ligter

docela vlažný začátek

Reagovat
Miguel19

Hmm, penalta.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
SunFells

Schweiny je vůl, že tohle dělá, ale je dobře, že sudí takhle zezačátku nedomrdává zápas

Reagovat
Miguel19

Jj, United si ho domrdali sami

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

hm, to mohla bejt pecka.

Reagovat
havrys99

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
SunFells

Pičoooooooooooooooooooo

Reagovat
Kaze

Pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Rohlíček

SANCHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Dawon

Co to predvadime? Dotkli sme se balonu za tech 5 minut?

Reagovat
pa3ce

Kráááááása

Reagovat
Swarley

hm, pěkný

Reagovat
I am Mancunian

krasa

Reagovat
jacobT

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Trand

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL Alexiiiis sakra zatím je to super!!

Reagovat
havrys99

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

jsme zůstali v šatně, supr

Reagovat
Swarley

tak můžu zase na ragby

Reagovat
teenz

MEEESUUUUUUUT.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

sem fakt ne, to je celkově na ten začátek

Reagovat
wild

Reagovat
SunFells

ÖZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL Ty kráso

Reagovat
Hokaido

lol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis Mesut Ozil Sanchez :

Reagovat
smazaný uživatel

OZIIIIIL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOL KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Counter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

8:2

Reagovat
smazaný uživatel

Trhám tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky neprohra MU?

Reagovat
smazaný uživatel

čistá 2

Reagovat
vodka

blind mel vystavit walcotta do ofsajdu

Reagovat
Dawon

rucnik a sup do autobusu kluci

Reagovat
Rohlíček

MESUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
SunFells

Theo zachoval chladnou hlavu, parááááda

Reagovat
Hokaido

Nádherný goly

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADFS safdgnkjgsn kjgrny

Reagovat
Miguel19

Looool, United

Reagovat
Trand

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
Fenri

kurva jooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuuuuuut to není možný gooool!!

Reagovat
teenz

MESUUUUUUUT.

Reagovat
Heisenberg

Fatality

Reagovat
jiriczeQ

trošičku bych ten 1. gól i vyčetl i de Geovi, co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

No vobec.

Reagovat
Darren Fletcher

a teraz desat eur na dvojku

Reagovat
I am Mancunian

uz nas netrenuje genius fergie

Reagovat
Counter

Takhle to vypadá, když nám to klape

Reagovat
tomasinho

Swarlosi, aspoň jedno pozitivum, porazíš mě ve fantasy

Reagovat
Swarley

na to ti seru

Reagovat
tomasinho

Ok, tak šup tam Gomis s Kanem goliky nějaké

Reagovat
Swarley

hovno, Rooney hattrick a je vybavené všechno

Reagovat
tomasinho

To už je teď, měl jsi náskok bodu, během zápasu EFC-LFC jsi nabral 7 a já 3, takže další 4 navíc. A ted Theo asistence, takže hotovo. By se museli Kane s Gomisem zbláznit

Reagovat
Swarley

super, to jsem měl Theovi říct, ať se na to vysere, že dneska to není už potřeba

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ligter

ty vole, já ještě ani nenaladil stream a ono už je po zápase?

Reagovat
SunFells

Ty vole už sousedi klepou

Reagovat
jacobT

Reagovat
masly008

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nástup Arsenalu famozní. Válec.

Reagovat
J0EL

Reagovat
pa3ce

To je proste najväčšia paráda, takýto začiatok proti United za Wengera, proti UNITED!

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥MESUT♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (a neutocnik Theo taky dobre)

Reagovat
FCSL

80 mega

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky min kvalitni stream pls... tam ten semi seka... zasrany internet

Reagovat
Swarley

to není kvalitou, já tam naše hráče taky nevidím

Reagovat
masly008

Reagovat
Mada

Reagovat
nani92

na pripomenutie..ani Moyes neprehral s Arsenalom..a LVG si ide po druhú prehru

oprávnena kritika bude na mieste?

Reagovat
Lynx

tvl teď přijdu a už 2:0..a to jsem si ještě říkal, že musí dát alexis aspoň 2 goly a mesut 2 assisty, jinak je fanta v prdeli

Reagovat
Sandstorm

Někdo by měl našim hráčům říct, že zápas už začal Obrana zralá na ručník.

Reagovat
Miguel19

To je moda s těmi kopačkami zase...

Reagovat
Tomekcz

kaspari LVG ven

Reagovat
teenz

Mesut neskutečnej.

Reagovat
vodka

to je pohybu z naší strany, hlavně se neunavit

Reagovat
Nikikrew

teraz som to zapol. Dafuq

Reagovat
icka

ahahahah sasci

Reagovat
smazaný uživatel

Young tam na tý lajně hoří mocným plamenem, ale na druhou stranu je na to sám. Depay na bránění zatím úplně sere. Hvězdička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se nechat hned z kraje zatlačit Naštěstí je čas to ještě otočit. Ale to bysme museli začít běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, necháme je unavit, počkáme, až se jim zraní ze dva hráči a pak teprve otočíme

Reagovat
Ligter

Blind šetříme čas

Reagovat
minoLFC

Už ho vyhodili?

Reagovat
Hokaido

stejná otázka!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Rooney má excelentní statistiky. Akorát nejsou vidět, protože to není žádný fotbalový krasavec.

Reagovat
Sandstorm

Proč ne? Rooney je posledních pět let jeden z nejpodcenovanějších TOP hráčů.

Reagovat
Swarley

já fakt nechápu, že tohle pořád někoho překvapuje...

Reagovat
jiriczeQ

tak Rooney byl vždycky výborný, to až teď nám začal dělat radost

Reagovat
Sandstorm

To je zase majstrštyk v podání LVG ten Young na LB

Reagovat
smazaný uživatel

konesne sme neco rozjel... tak jo hosi, muzem zacit hrat !

Reagovat
Swarley

to chce nějakej rychlej haluzák, ať jsme zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Už se zvedáte. Já bych vám možná i ještě věřil.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

hm, já už ne, hlavně je fakt na blití, že nejvíc se nabízí starý schweinsteiger a depay je líný udělat krok...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do prdele už

Reagovat
Counter

Prosímtě, já tomu nevěřil o nic víc než ty a je to neuvěřitelná raritka, tak mě dneska nech

Reagovat
smazaný uživatel

užij si to. Bijete je jak psi.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak teď už ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Rooney tam hodí nějaký oblouček a než se obrana Arsenalu dosměje, tak to bude 2:1

Reagovat
J0EL

Reagovat
masly008

tady ho máš

Reagovat
Swarley

tak dva no

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vodka

ty krávo

Reagovat
havrys99

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES to je Bůh !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Nikikrew

Aleeeeeeeeexis

Reagovat
SunFells

OH MŮŮŮJ BOŽE

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaA

99999:0

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Jardin

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Minister

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

Reagovat
Darren Fletcher

TERAZ dat desat eur na dvojku!

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
wild

jebe im?

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIS BUUUUUUUUUUUUUUUUUH

Reagovat
Heisenberg

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BŮH

Reagovat
smazaný uživatel

dejte tomu muži zlatý míč!

Reagovat
smazaný uživatel

Woooooooooow

Reagovat
jacobT

Boooooooooooooooooooooooooooooooh

Reagovat
smazaný uživatel

dejte jim 8

Reagovat
Jardin

Reagovat
Dawon

CURACI POSTIZENI

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis for GB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

naši majú v piči. Snad dostaneme poriadne a lvg už pojde konečne

Reagovat
Pigeon

nebud jak ubozaci z cukotky nebo liverpoolu

Reagovat
Trand

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Tohle není pravda tyvole, po 20 minutách 3:0 vést nad MU, tohle není možný.

Reagovat
Ligter

Davidův

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

co je? já už si z toho musím dělat prdel ten byl snad spíš Martiala, než Davidův

Reagovat
VasAFC

Alexis vysušil konečně střelnej prach!!!

Reagovat
Pigeon

od shawova zraneni je obrana v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiis!!!

Reagovat
Ángel di María 22

United

Reagovat
Counter

Ty to máš dneska vylej nalej, co? Smát se směješ oběma...

Reagovat
Ángel di María 22

Ideální zápas PL pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIS JE NEUVĚŘITELNÝ!!

Reagovat
bbbauch

Tak tohle je velkej pruser kurva

Reagovat
bbbauch

Tak tohle je velkej pruser kurva

Reagovat
smazaný uživatel

tady nám chce někdo vrátit ten starý debakl z dob Fergieho

Reagovat
smazaný uživatel

Od Arsenalu ? Opravdu ?

Reagovat
Sandstorm

Aha, vypínam. Po dvaceti minutach je po zápase. Tak aspon mohu dodělat to stěhování.

Do takového zápasu dát Younga do obrany, to je na přes držku. LVG

Vim, že sahat do fungující stoperské dvojice je blbý, ale Darmian, Smalling, Jones, Blind by bylo lepší, než tenhle průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si hned myslel že je to moc ofenzivní. Ale co už. Třeba to furt ještě otočíme. Proti Tottenhamu to šlo.l

Reagovat
Sandstorm

Levá strana strašnej průser - Young nezvyklý hrát na takové pozici + pomalý Blind => proti rychlostním hráčům Arsenalu sebevražda. K tomu statický střed a je hotovo. Young může hrát na LB v poháru nebo doma proti Ville, ale do takovýho zápasu ho nasadit...nevim čim LVG přemýšlel.

Reagovat
Darren Fletcher

spravny fanusik, vypni to

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli to možná bude chtít větší balení

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je paradni hrac kde se hrabe Hazard

Reagovat
minoLFC

Darmian krásne góly, dajte im bura aspoň bude od kiwwiho týžden pokoj

Reagovat
I am Mancunian

bohuzial nebude, on nema sudnost

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Spurs

Reagovat
Switchback

tak na Swansea ...

Reagovat
jk

odvážné

Reagovat
Switchback

1:1

Reagovat
I am Mancunian

a tu boli reci o titule

Reagovat
Miguel19

Darmianko nějak nestíhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič > Darmian

Reagovat
Miguel19

Za vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Co jiného mi zbývá.

Reagovat
Ritchie

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tu to mas ty kokot stary plesnivy, prvy top tim a s tym tvojim pomalym tazkopadnym futbalom mozes ist do pice

Reagovat
masly008

Reagovat
I am Mancunian

ale ved to funguje

Reagovat
Ed_Hazard

búra, búra dajte im tam búra

Reagovat
minoLFC

Ten spievajúci fanušik Arsenalu za LVG

Reagovat
liquicitizen

8:2 pls nech skončí

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Young půjde ven. Otázka je, kdo mu k tomu dá příkaz.

Reagovat
Mervin

Reagovat
teenz

[reagovat]

jiri - fcb04.10.2015 17:01

Hraju čistou dvojku za 3,7.

Reagovat
Mervin

tak za ten kurz to nešlo nezkusit

Reagovat
teenz

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
masly008

Reagovat
Ritchie

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

taky preklik

Reagovat
PP

Tak takto hrát Arsenal jsem neviděl za posledních x let.. Ale zase nám vyšlo vše co se dalo.

Reagovat
Hokaido

Louis van Gaal: 'When we win at Arsenal everyone will believe we can win the title'

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

takticky tah od Gaala. je to genius

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhrajeme teďka, tak už ho musíme získat

Reagovat
I am Mancunian

ujebany hokaido

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
minoLFC

Schweinsteiger to výborne diriguje

Reagovat
smazaný uživatel

V TOP zápasoch je Mata nulový, Mou vedel prečo ho pustil.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Swarley

což se teď jednoznačně potrvrzuje na výsledcích Chelsea

Reagovat
icka

krec

Reagovat
Whitemedia

jo, Mata by nás zachránil

Reagovat
vodka

liverpool minulou sezonu by dokazal vypravet....

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool minulou sezonu - opravdu TOP zápas

Reagovat
vodka

měli tehdy tu vítěznou šňůru

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Heisenberg

Lol, Alexisovi opakovaně vyšla zasekávačka do středu, Darmian nestíhá. Jak loni proti Poolu, tak letos proti United dal svoje nejhezčí goly (ještě přímák proti Saints v COC se mu taky vyvedl).

Reagovat
jk

Eriksen > Özil

Reagovat
Counter

Zatím dneska zaostává o jednu asistenci :-)

Reagovat
jk

Hodnotit hráče podle jednoho zápasu

Reagovat
Counter

Já ho ale nehodnotím.

Reagovat
smazaný uživatel

uz betonuji

Reagovat
Orlandiiik

jak padl gol ? zrovna se mi to seklo

Reagovat
Ligter

normálně si představ takový ten mód, než začne online hra u FIFY, jak tam jdeš sám na brankáře. akorát si tam jen přimysli pár stínů

Reagovat
Orlandiiik

nejsem si jistej, že mluvíme o stejným zapase

Reagovat
Ligter

a, sorry, ty jdi fanda Tottenhamu

Reagovat
Hokaido

přímáček

Reagovat
jk

Eriksen přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen ze standardky. Fabianski asi ožralej.

Reagovat
Dawon

Jop, solicko do 3 hracu, tak to pujde Memphisku

Reagovat
I am Mancunian

hra uplne napicu kazdy jeden zapas v pl, hlavne, ze sme januzaja poslali na hostovanie

Reagovat
PP

Tipovačka - který krajní bek Mufanů bude venku dřív? Vsázím na Younga..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to stejně - LVG ho nepustí do druhé půlky.

Reagovat
Grahf

máme possesion, to je ako keby sme my vyhrávali, good job lvg

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Harry

Reagovat
Mervin

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Hokaido

KANEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

tá Swansea má dnes ale šťastie

Reagovat
Counter

Kane konečně regulérní gól

Reagovat
jk

Yeah, Harry

Reagovat
Switchback

Kane střelec

Reagovat
liquicitizen

Kane umlčal kritikov

Reagovat
vodka

Depay ven, nechápu, jak může být furt v základu, když hraje věčně hovno

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

a kto miesto neho ?

Reagovat
vodka

Young a do obrany postavit obránce, no, co asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo.

Reagovat
smazaný uživatel

On si musí zvyknout na ligu. Ale jasně. Poslal bych tam Květáka. Ten podrží balón, vyhraje souboje a vždycky se dá na něho nakopávat.

Reagovat
icka

kane se rozstrilel, bohuzel jen ne do te spravne branky

Reagovat
Fenri

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Counter

Boha, takový ofsajd a čárový nic, už to začíná (-.-)

Reagovat
protiproudu

(_._) lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ofsajd jak kráva

Reagovat
Swarley

to je příšerný bránění...ale jak stačí to trošku rozpohybovat, to by měl být návod pro nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím tam jednu překážku - rozpohybovat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Aarone BOHA

Reagovat
Ligter

Díky, Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
Mervin

boha jeho

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey

Reagovat
Miguel19

Young, Darmian Ti vůbec neví..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyyy sakra to se musí dávat

Reagovat
Mervin

Hector taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerína už prodat do té Barcy, Jenks by dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane chytá střeleckou formu, opět se prosadil

Reagovat
Swarley

lobááááánek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten měl být na 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dloubacek, krasa, mozme vypinat uz

Reagovat
Switchback

Reagovat
wild

ti kokoti nevystrelia a budu si stale prihravat jak keby vedu 3-0

Reagovat
I am Mancunian

verni filozofii za kazdeho stavu

Reagovat
I am Mancunian

rooney on bude dokedy hrat zaklad

Reagovat
Dawon

a Rooneyho dloubacek ja z tohodle umru

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney střela na branku

Reagovat
Switchback

Rooney, to je tragédie tohle úplná bezmoc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam stačí dát jednu kolmici a obrana je na lopatkách. Kdo má hrát toho nejdefenzivnějšího středopolaře? Je tam díra jak vrata.

Reagovat
masly008

podle mě carrick,ale moc mu to nejde

Reagovat
wild

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

2. nejlepší DM na světě přece

Reagovat
smazaný uživatel

ty primitiv, ako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

nervičky

Reagovat
Grahf

rooneyho by som odloboval na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan na travnik, urychlene preboha

Reagovat
Swarley

na to jak jsem minulý zápas na něj nadával, tak dneska je ten střed totální průchoďák

Reagovat
REPLIKATOR

Walcott

Reagovat
Counter

Schweinsteiger si to zatím vodí opravdu luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

a Mike s přehledem nejlepší stoper na ostrovech

Reagovat
Corosian

Walcott je skvelej

Reagovat
minoLFC

Kane umlčal kritikov

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl United vubec nestíhaj, krajní obránci sou na kolotoči, Depay hroznej a těch ztrát celkově..

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to je nuda. Arsenal, dejte gól už kua.

Reagovat
Grahf

a nikto nestriela, klasika, však načo, goly padnu z neba

Reagovat
Dawon

A taky je super, ze je to po 20 minutach 3:0, vypada to jako kdyby hrali dorostenci proti muzum, a LVG sedi na laicce a mlci

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa postavil, tak dame tri goly aj my

Reagovat
Dawon

mohl by treba trosku reagovat na prubeh zapasu no, rekl bych ze to je tak trochu trenerova prace

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze o tom Gaal nevie

Reagovat
Dawon

jako ja te ted moc nechapu tobe nevadi, ze to ma trener zdanlive totalne v pici a neni schopny jakkoliv cokoliv zmenit, kdyz je na hristi jen jeden tym?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nasrat na nich, predpokladam, ze sa na ten zapas pripravovali a vedeli co bude Arsenal hrat a oni nastupia ako na trening, tak mozem ich osrat vsetkych co nastupili, v satni im zjebe jak psov a bude pokoj..

Reagovat
smazaný uživatel

Santi je stejně skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Depay jak píchá na to bránění

Reagovat
Ligter

UF, Martiale... ale Čech skvěle

Reagovat
Whitemedia

Pííííítr

Reagovat
smazaný uživatel

Za úřaduje Istambulský zázrak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to hráčům v černém krátí. Ještě pár minut a budou muset za LVG do kabiny ...

Reagovat
Dawon

kdyz se sere, tak se sere

Reagovat
Rohlíček

Mertesacker , Cechino

Reagovat
Counter

Kroť se trochu (-.-)

Reagovat
Rohlíček

Už nejsi můj kapitán

Reagovat
Counter

Stejně bys mě měl brát jako svého mentora, co se mravů a etikety týče

Reagovat
Rohlíček

Tak určitě

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Petr!!

Reagovat
REPLIKATOR

Čech Mertesacker

Reagovat
Counter

Čech

Reagovat
Whitemedia

Petr zase zákrok kola ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Anthoonyyyy skoda, fakt jediny svetly bod od nas...za to Memphis je tak naniovsky hrozostrasny

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

tomasinho, za kolik je ve fantě vlastňák?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

ale Shelvey asist, já jsem říkal že se neskutečně zlepšil...už i Kane z jeho akcí dokáže skórovat...

Reagovat
fff

Jemu to zarataju ako asistenciu ?

Reagovat
Swarley

svítí to tam, tak nevim

Reagovat
tomasinho

Každopádně jsi vítěz no, gratuluju

Reagovat
Swarley

jen by to mohl Rooney potvrdit tím hattrickem

Reagovat
Busby babes

porad jsi rad za vymenu?

Reagovat
Swarley

Alexis má neskutečnou stabilitu, do něj kopeš, fauluješ, ale když chce, tak ustojí vše

Reagovat
minoLFC

to aj Young, ale nikdy nechce

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
Darren Fletcher

ale inak dobry zapas zatial len skoda, ze hrame hadzanu a malo kolmo. skoda martialka, skvely cech

Reagovat
Ligter

„Tak první polovinu máte za sebou, do té druhé vyběhněte a v klidu to dohrajte.“

Reagovat
m.sali

Agresivně: "no tak hoší, nevypadáte jako tým, který by chtěl vyhrát!"

Reagovat
Ligter

jo, po tomhle vždy působí nažhaveně a motivovaně. a pak jim tam loupnou další tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Málo, ještě aspoň tři

Reagovat
smazaný uživatel

prvych 30 minut asi najlepsi futbal od arsenalu v tazkom zapase aky si pamatam

theo, alexis, ozil orgazmus

snad si nedame 3 vlastnaky

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza. Depay dolů, někdo do obrany a já si dojdu pro další lahváče. A druhou půlku musí Rooney střílet jak Agüero s Lewandowskim dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

rooney je vyčpělej... slušela by mu lavička, aby se nad sebou trochu zamyslel....

Reagovat
blaugrana

Cazorla v januari pekne do Barcy.

Reagovat
patas92

Škoda, že není mladší....Ale Monreal místo Adriana by bylo topové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Samozřejmě jen kdyby ho nahradil třeba Gaya, nebo někdo stejně dobrý. Arsenal mám rád, nerad bych je oslaboval

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně, nikdo není stejně dobrý jako Nacho

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

málokedy tu niekto vyzdvihuje Santiho

Reagovat
smazaný uživatel

já každé kolo...

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Swarley

tohle ani nemá cenu hodnotit, naprostá katastrofa, co dneska předvádíme...obrana absolutně netuší, stačí trošku víc pohybu a máme obrovský problém...střed zálohy tam absolutně není, nechápu, jak to tak zkušená dvojka nemůže mnohem lépe zalepit, tam je neuvěřitelný průchoďák...nechat takový prostor Ozilovi a podobně, to je fakt sebevražda a taky to podle toho vypadá...

škoda, že jsme teď nesnížili, bylo by druhou půli o co hrát...takhle to bude neskutečně složité, ale tak snad to alespoň vlítneme a zkusíme to...

Reagovat
smazaný uživatel

já teda nevím, jestli tě to potěší, ale já bych vám ještě i věřil

Reagovat
Swarley

tak být to proti někomu jinému, složil bych zbraně úplně, ale Arsenal má kouzlo některé věci dokonale posrat

Reagovat
Jardin

nevím o čem mluvíš

Reagovat
Swarley

počkej si necelou hodinku

Reagovat
Counter

Pf, nepamatuju, kdy jsme naposledy prohospodařili nějaký vysoký náskok 3:0 nebo 4:0

Reagovat
Swarley

úplně z toho cítím ten strach, když jsi tenhle komentář psal...

Reagovat
iamek

Bych se pokusil, tak maximalne o tri stridani najednou. Ale na to LVG nema koule. Jsem cekal, ze budeme uzkeho kadru litovat, tak po 25 kole a ne u osmeho, kde totalne nestihaji.

Reagovat
Swarley

prostřídat to musí, Jones na plac a hodit si mincí, kterého z těch krajních stáhnout, to je prašť jak uhoď...

a poslat tam Wilsona nebo Fellu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak psal vodka, já bych tam poslal McNaira a Younga vysunul místo Depaye. Plus si nechal v záloze Květáka.

Reagovat
Swarley

tak Fella a Tony...jako ono je to jedno, jestli dostaneme ještě dva, tak co už...musíme to zkusit otočit...

Reagovat
Dawon

mel hrat proste Morgan misto jednoho z nich, ja absolutne nechapu, jak zrovna na takovy zapas a proti tymu s takovou ofenzivni silou posadi naseho nejlepsiho zaloznika smerem dozadu...jen magor muze cekat, ze Carrick a Schweini tam budou behat s Alexisem a spol

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

souhlas, ale i tak bych teda nečekal takovou dálnici

Reagovat
Dawon

jako jasne, i v ramci moznosti hrajou hruzostrasne, ale dalo se tomu alespon castecne podle me pomoct

Reagovat
vodka

ale mne se to zda problematicke celou sezonu, na nas staci trochu pohybu a obrana az na smallinga je v prdeli. a ta staticnost v ofenzive je taky zoufala, depay v podstate posledni mesic neudelal dobre temer nic (ten brejk proti SAFC, kdy šel sam na golmana me strasi porad).

Reagovat
Swarley

to mi na tom vadí nejvíc, už několikrát nás soupeř totálně rozhodil nějakým překvapivým náběhem a my to hrajeme pořád všechno tak pomalu...chápu ten styl držení míče, ale ve finální fázi už musí přijít pohyb a nějaký moment překvapení...a to zkoušíme strašně málo, přitom tady to máme zase jako na podnose, nějaké zakřižování, co se učí v žácích a my máme problém...a není to jen o nás, stejný problém by měl i Arsenal, ti v obraně jistotu taky nemají...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně zábavný zápas

Reagovat
tomasinho

Tak už jen dneska vyhodit BR a bude to fajn den.

Reagovat
iamek

Snad nam tam jeste neco daji, prtz takovy vykon si nic jineho nezaslouzi. Krome Martiala, ktery se opet jako jedinej pohybuje to stoji za hovno. Rooney opet a zase parodie na fotbalistu, Depay opet soluje, Basti nejak nestiha, Carrick se nepohne a nepohne, krajni beci hruza v obrane a jeste vetsi hruza v utoku. Arsenal naopak fantasticky vykon. Uz se nemuzu dockat v repre na dvojici Kane - Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney vybojoval hodně balonů. Jako jeho bych zrovna dneska úplně nekritizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Kane rozstřílel se!

Fabianski , ale aspoň Montero je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

takový příjemný nedělní odpoledne zatím, vid?

Reagovat
Counter

Už jsi to dopracoval do stavu zoufalého smíchu?

Reagovat
jk

Reagovat
minoLFC

už ho vyhodili?

Reagovat
Dawon

Neco neskutecneho proste...Rooney, Carrick, Schweini totalne na rucnik, oni nedaji nahravku na 3 metry, oba beci totalni zoufalost, uplne v lese, Memphis zkazil kazdy balon, ktery se k nemu dostal, Mata neviditelny, jediny svetly bod Marital...

vecna skoda ted te sance, verim, ze by Arsenal trochu znervoznel, ikdyz s touhle hrou nam beztak z brejku pridaji jeste dalsi 3

Reagovat
smazaný uživatel

To je hanba na sto rokov, neexistuje väcsia hanba ako takto dostat od Arsenalu, katastrofa, pre prvych 20 minut nie je ospravedlnenie a prvych 10 je na pokuty pre kazdeho...Memphisa poslat na farmu, alebo co nech sa spamäta

Reagovat
I am Mancunian

hanba je, ze takyto chodiaci futbal hrame az na vynimky stale

Reagovat
PP

nějaký slušný stream pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane, he scores in our own.

Reagovat
nani92

umlčanie kririkov vo veľ+kom štýle..len tí ujebanci zajo a samo to nie a nie pochopiť kurva

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

kiwwi dnes ani nevylezie radsej

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

inak fakt ten utok s theom je o niecom uplne inom, este jedneho take rychleho technickeho hraca k nim a bolo by to velmi dobre

Reagovat
Jardin

Theo si zároveň musí udržet tuhle výkonnost. Minulou sezonu by mě nenapadlo, že mu to takhle půjde na hrotu.

Reagovat
mr.Silver

Welbz

Reagovat
Counter

Reagovat
jenage

Technický hráč.

Reagovat
Counter

Oxe.

Dneska tam je zas moře prostoru, tak mu to sedí. Je parádní sledovat, jak si s Mesutem a Alexisem rozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
vitoAFC

Sice je teprve poločas, ale myslim si, že navzdory tomu, že dneska zatím nedal gól, předvádí Theo svůj doposud nejlepší výkon na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Do těch jejich oken je to s Alexisem výborná zbraň

Reagovat
Minister

posledné zápasy hrá výborne

Reagovat
pa3ce

bez gólu, ale 2 assist, takže aj štatisticky je to super.

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Wau je to paráda. Čaká nás avšak ťažký 2 polcas. Treba hrať hlavne umne a vyraziť do protiútokov.

Reagovat
Miguel19

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ticho tam dole v tabulce

Reagovat
J0EL

Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

nechte nás být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Kdyby to tam Martialovi padlo tak jeste verim, ale tohle uz si Arsenal asi pohlida

Reagovat
bbbauch

Kdyby to tam Martialovi padlo tak jeste verim, ale tohle uz si Arsenal asi pohlida

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme dobře, jen to chce trochu štěstíčka a nevyvádět před vlastní bránou pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend na plac místo Chadliho, kterej hraje otřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

= "nesmíme hrát jako Tottenham". Good luck with that

Reagovat
smazaný uživatel

trapné

Reagovat
Counter

Vždyť máte obranu dlouhodobě příšernou a pravidelně inkasujete po vlastních hrubkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kane už to tam sází zase pravidelně

Reagovat
Hokaido

Darmian hattrick a fanta bude zachráněná

Reagovat
Hokaido

hm

Reagovat
Swarley

jakože by jinak ten hattrick v druhé půlce dal, jo?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

prekvapivo nasa tradicna sracka na arsenal nestaci

Reagovat
Heisenberg

Nádhera, energie týmu v rpvních 30 minutách by mohla pohánět celý Londýn.

Týmu není skoro co vytknout, přední trojka úplně úžasná, Theo na hrotu poslední 3 zápasy boží. Alexis to samé a Mamut z toho jen profituje, super. Aaron taky skvěle, vynikající přihrávka u prvního golu, dobře se s Mamutem a Santim doplňuje. Santi strká Schweinsteigera do kapsy, paráda, to samé Coq, jeho skluzy fungují na jedničku. Obrana bez problémů, jen se mi Mert zdá trochu nervozní a Martial ho odstavil v jejich jediné šanci.

i AW za taktiku, že útočí i po pravé straně a doráží na Younga, který na obránci neumí a nemá tam ani podporu. Stejně to letos použil proti Palace, jen nalevo, tak se mi to líbí.

United a hlavně Van Gaal Jasný, že chybí levý obránce a Young není dostatečná náhrada, ale dát ještě před něj nebránícího Depaye je kumšt. To samé ve středu zálohy, obrovská díra, do kterých si hráči Arsenalu nabíhají jak se jim zlíbí. Přesně to by odstranil Schneiderlin. Ale filozofie je filozofie. Ferguson se musí smát, přesně takhle porážel on nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je celý týden smutno, tak United v neděli tu náladu zase zvedne. Děláte mi radost hoši

Reagovat
smazaný uživatel

kebyze hrame takto proti mnichovu tak mame sancu nieco uhrat..aj ked by to mozno bolo dobre vykaslat sa na lm

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, vykašlete se na LM, abyste mohli skončit 4. v lize a příští rok se na ní vykašlat znova. Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

No, teď koukám na Bayern a byť nehrajou špatně, tak neporazitelní vůbec nejsou. I když v tomhle případě to bude spíš Dortmundem

Reagovat
Trand

Tým jako Arsenal se prostě nemůže vykašlat na jednu soutěž..

Reagovat
Counter

A unavovat se v EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to neposerem..

Reagovat
wild

Valencia Fella ON

Darmian Depay OFF

Reagovat
SunFells

Fellaini, je to tady

Reagovat
Nikikrew

Ach to som presne vedel ze pôjde hrať kvetak

Reagovat
niflheim

Co jsem prošvihl?

Reagovat
kiwwi

vsetk je to o pohybe...Arsenal nonstop v pohybe, my v stoji....no a ked k tomu Arsenal prida perfektnu techniku jednotlivcov, tak su ohromne silni

totalne sme sme tento zapas nezvladli a toto ide jednoznacne na triko LVGho, ktory ich na to mal pripravit a nasadit tam vyssi pressing a omnoho viac pohybu

Reagovat
vodka

ten problem je ale skoro celou sezonu...

Reagovat
Grahf

kiwwi to vidí, len keď prehrávame 3:0

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

lenze v lige sa Arsenalu v tomto moze rovnat snad len City, rozumies...ostatnych v pohode prehrame svojim stylom

Reagovat
Swarley

ale tak loni jsme se na to v pohodě připravili no, ty velké zápase se v pohodě zvládly všechny, tohle je dost ostrá sprcha...

Reagovat
kiwwi

no vsak prave o tom hovorim...nastupili sme dnes nepripraveni a ide to na vrub LVGho, pretoze vieme, ze sa vie pripravit lepsie

Reagovat
Dawon

Reagovat
Jardin

Vedeme 3:0, je po poločase, hrajeme doma a já mám stejně z 2. poločasu strach...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že není důvod... viděl bych to tak na 6:0, protože my jsme tragičtí úplně ve všem

Reagovat
Mada

Reagovat
Dawon

A teda ne ze by si Depay stahnout nezaslouzil, ale Rooney zase odehraje cely zapas supr

Reagovat
vodka

rooney udela aspon nekdy neco dobre, narozdil od toho solujiciho mantaka...

Reagovat
Dawon

Jo? tak to sem se asi zrovna nedival, kdyz udelal neco dobre

Reagovat
vodka

nemusím se dívat 45 minut na depaye

Reagovat
Swarley

trošku se to alespoň pohlo, tak pome...Young takový levnější Alexis..

Reagovat
Mervin

to je blb ten Theo

Reagovat
Counter

Jasná žlutá pro Carricka teď, ale Aaron to stejně trochu prováhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

on mu nedal kartu?

Reagovat
Counter

Právě že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude rozehrávat Mesut, tak je to 4:0

Reagovat
Mervin

bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

áááá to je krása, přijdu zvenku a Swansea i Arsenal moc pěkně

Reagovat
Swarley

přijdu z venku...měl jsi alespoň gatě na lítačku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

myslíš tepláky?

Reagovat
smazaný uživatel

jj a přemýšlel jsem, jestli si do bundy mám navlíknout rukavice na gumičce

Reagovat
smazaný uživatel

to co si robil tak dlho na balkone

Reagovat
I am Mancunian

Arsenal fans chanting at Martial: 'You're just a s**t Danny Welbeck.' Their tongues must be lodged in their cheeks.

Reagovat
Darren Fletcher

padol stream dajte nieco dobre

Reagovat
I am Mancunian

vipleague.me

Reagovat
tomasinho
Reagovat
kiwwi

najvacsie pozitivum na tomto zapase by asi bolo, keby dostal Rooney cervenu kartu

Reagovat
vodka

rooney>depay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Snaží se, bojuje. Dneska bych mu nic nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners

Reagovat
PP

Zbytečně hluboký blok hergot..

Reagovat
Fenri

Ramsey dneska vsechny dulezity akce provahal, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey před bránou dnes všechno špatně...poslal bych tam pak Oxe.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

To je Rooney tak trapný celý zápas?

Reagovat
pepinho2

Celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozdíl mezi nim a Sanchezem je IMHO šílený ve všech ohledech....

Reagovat
Miguel19

sezonu

Reagovat
bbbauch

A neni jedinej

Reagovat
bartlu

Miláček se zase rozstřílel, bylo na čase. Ňufíček ♥

Reagovat
Side

Aarone kurva prober se

Reagovat
niflheim

Předvedli jsme vůbec něco v první půli? Je to zasloužené?

Reagovat
Ligter

jednoznačně

Reagovat
Trand

Ne a ano.

Reagovat
Dawon

Martial mel jednu tutovku v zaveru, jinak ale totalne zaslouzene...Ramsey jeste pred tim spalil 100% sanci na 4:0 a vicemene kazdy jejich protiutok smrdel golem

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme jednu šancu. Arsenalu vyšlo všecko na co šáhl. Ale aji tak je to 100% zasloužené.

Reagovat
Counter

Všechno ne, to by musel Ramsey trefit tu tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Obšas když je dobrej záběr tak mi trenky united připomínaj takový sukýnky jinak Aaron dolu, dneska mu to nejde prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

United to nezabalili.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcú vidieť van Gaalove gule.

Reagovat
smazaný uživatel

ERIKSEN BŮH <333333333333333333333333333333333333

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen sen sen sen

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Zaschrona

Eriksen uzasne

Reagovat
Orlandiiik

ještě jeden kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Dost by mne zajímalo, jak se to s Waynem vyřeší, jestli si takovouhle pojede celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mesuta sa dnes skvelo pozerá.

Reagovat
vodka

konecne golovka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Eriksen > Özil

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, už jsme dva dát mohli.

Reagovat
Swarley

pomalu střelecká pozice a my se vykombinujeme z toho pryč

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

zrazu sa ti filozofia nepozdava

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co se ti nelíbí. Pod Fergiem jsme hráli hrůzný fotbal pravidelně do půlky listopadu. Až pak to začalo nějak vypadat. LVG má pořád ještě náskok.

Reagovat
I am Mancunian

pod lvg hrame hrozny futbal stale a v utoku sme takto smiesni pod fergiem nikdy neboli a to ani nechcem spominatm ze LVG si kader vystaval podla seba za neskutocne peniaze a hraje stale na grc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si Fergieho nikdy nezažil.

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

posledné 2-3 sezóny pod Fergiem nás City prehrávalo každý zápas ako tím z druhej ligy, Arsenal to isté, akurát klasicky zahadzovali šance - Fergie nebol žiadny taktický génius, do posledných chvíľ hral tvrdohlavo svoje 4-4-2, pričom každý lepší tím len prihodil jedného stredného záložníka a mali loptu pod kontrolou - krásny futbal sme hrali keď tam boli individuality, ktoré si perfektne rozumeli (v tomto bol SAF majster, ten tím proste vedel poskladať)

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
REPLIKATOR

Gabriel

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal přestal hrát

Reagovat
Swarley

Arsenal prvních dvacet minut, my posledních

Reagovat
Dawon

akorat nam krapet chybi sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

To je technika, Chris nádherně A teď se Pochemu nevyplácí, že sme nekoupili útočníka, v horším případě si nechat Bobbyho, to co poslední zápasy předvádí Kane je opravdu na lávku, ale není za koho Ztratil veškerou lehkost a přímočarost co ho zdobila minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat ho sedět pár zápasu a stavět ho jen v EL. Na místo něho Son/Njie.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to zabalil. To by chtělo potrestat

Reagovat
Trand

Reagovat
iamek

Martial uzasny.

Reagovat
SunFells

Výborný střídání A Per je všude

Reagovat
smazaný uživatel

a to tu bylo na něj výsměchu, jak nebude stáhat

Reagovat
bbbauch

tady se pisou hrozny veci, vcera tu nekdo obhajoval Ivanovice

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano, přesně o tom tu z mé strany bylo

Reagovat
SunFells

Jó, to jsou vždycky takové srandovní teorie.

Reagovat
kiwwi

tak 2x mu zdrhol - 1x z toho bola jasna tutovka a druhy krat sa Martial dostal paradne do vapna kde to uz smrdelo

celkovo odohral Per dobry zapas, ale to dnes nebolo az take tazke proti nam

Reagovat
SunFells

Jedinkrát mu utekl, respektive přes něj přešel, a to ani nevím, kde se Per v těch prostorech objevil. Nevím, co myslíš tou tutovkou po útěku ...jednu tutovku tam Martial měl a to poté, co tam Mertesackera ať už dovoleně či nedovoleně na jedenáctce odstavil. Když už se u něj jinak objevil, tak to vždy končilo odklizeným míčem od obránce.

Reagovat
kiwwi

no vsak to, 1x sa cez neho presadil a vytvoril si totalnu golovku - to Per tazko nezvladol...no a druhykrat mu zdrhol

Reagovat
bbbauch

Martial je proste skvelej

Reagovat
masly008

basti neunáší

Reagovat
bartlu

Ramsey debilek, Basti vklidku typek a ten nas namistrovany kkt musi pri stavu 3-0 delat divadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

co si tamRamsey otvira hubu na Schweiniho? spis by si mel rict o autogram

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se hroutěj. Otočit !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se hroutěj. Otočit !!!

Reagovat
Swarley

Basti maká neskutečně, prej problémy s fyzičkou a že nedá celý zápas

Reagovat
bartlu

Je to borec a hlavně sympaťák

Reagovat
I am Mancunian

dneska mi je ho luto

Reagovat
Dawon

v 1. polocase stejne strasny jako ostatni...ja fakt odmitam hrace porad chvalit jen za to, ze makaji, ikdyz hrajou totalni sracku to je to naproste minimum, ktere od kazdeho ocekavam v kazdem zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

nuda, přepínám na Swansea

Reagovat
kiwwi

do takychto situacii sme mali Martiala dostavat cely zapas - 1v1 s Perom

Reagovat
elChe

Uchyle!

Reagovat
Trand

Martial je fakt dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs na křídlo

Reagovat
Swarley

Alexis, ten nás dneska pěkně rozebral, super výkon

Reagovat
I am Mancunian

wilson teraz ho tam da

Reagovat
smazaný uživatel

Sundat Matu

Reagovat
Mervin

ten Giroud je taky poněkud kokot

Reagovat
teenz

Reagovat
kiwwi

Valencia ten je fakt marny v braneni

Reagovat
Side

Giroud taková šmudla dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Čech > De Gea

Reagovat
Ligter

nehrát se prvních 19 minut, tak možná věřím i v tu remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrát se prvních 19 minut, tak by to remíza byla.

Reagovat
smazaný uživatel

hralo by sa uplne inak no

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.

Reagovat
Ligter

tady si člověk nemůže ani dělat srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znovu. Na krátko může rozehrávat rohy a standardky tým který si umí vyvářet šance jako na běžícím pásu. Tým který má problémy dostat se do vápna musí mířit přímo k brance při první příležitosti kterou dostane. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas slabotkaa, skoda

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

hraje si v klidecku to co je potreba

Reagovat
smazaný uživatel

nacho je najlepsi lb v lige

Reagovat
smazaný uživatel

na svete*

Reagovat
Mercury

Reagovat
teenz

Reagovat
SunFells

To není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale nevymenil bych ho za nikoho

Reagovat
SunFells

Za jednoho z těch lepších než on, Alabu, bych ho obětoval.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fans Arsenalu opět útočí na naše bránice

Reagovat
Azza

blbost nejlepší je Rose!

Reagovat
smazaný uživatel

těžko srovnávat no, ale určitě Rose není horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, hodnotný názor

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Dean

Reagovat
Swarley

Fella už to trošku přehání, to jak to teď s klidem na rozhodčího "Fuck off" ?

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Plán B. Musíme dát dva góly, abysme byli na druhém místě tabulky.

Reagovat
Dawon

Ale drzeni mice 59 %, takze bude spokojenost, filozofie funguje

Reagovat
Swarley

ty se starej o to, co ti předvádí na lavičce Ivory

Reagovat
Dawon

zkurvena nedele no, co ti budu povidat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
SunFells

Aaa, pěkný chip.

Reagovat
Nikikrew

Áno je to tam!

Reagovat
Trand

Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

LLoris

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se na fotbal těší celý víkend a hráči mu to dojebou po 19 minutách. Tož alespoň se nikdo nezranila bude repre pauza. A doufám, že se z toho LVG poučí, páč tohle jde na jeho triko.

Reagovat
Counter

4:0 by tomu slušelo víc, ale tak spokojím se i s trojkou. Luxusně Arsenal, suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Oxík..

Paráda, velmi cenné 3 body, snad se probudíme i v LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele