Premier League - preview 8. kola

18.10.2014, 08:10, aktualizováno 20.10.2014, 08:15
Previews
Pondělní dohrávka anglické nejvyšší soutěže nás zavede do Birminghamu, kde West Bromwich Albion přivítá Manchester United. Ten před reprezentační přestávkou poslední dva mače vyhrál a ve stejném duchu by rád pokračoval i na půdě WBA...
West Bromwich Albion - Manchester United  (pondělí 21:00)
Suďte mě až po třech měsících, prosil Louis van Gaal, když dorazil na Old Trafford. Tehdy měl v sandálech ještě brazilský písek s bronzovými zrnky a nad jeho jménem se snášela téměř svatozář. Tři měsíce jsou pryč a my můžeme soudit. United vyhráli jen tři z osmi soutěžních duelů a Bludný Holanďan je jen o chlup lepší než "packal" David Moyes.

Řečí čísel o jeden bod. Skotský manažer měl po sedmi kolech deset bodů, Van Gaal má o jeden víc. V tabulce je na tom ovšem o parník lépe než tehdy Moyes. Ten byl v této fázi soutěže na desáté pozici, zatímco v pátek byli United dokonce v Top Four. Je to však zapříčiněno nesmírně vyrovnaným středem tabulky, z nějž ční jen Chelsea, Manchester City a Southampton.

Výkonově však Man United rozhodně nepřesvědčují o tom, že měli před sezónou patřit ke kandidátům na boj o příčky nejvyšší. Obzvlášť když se podíváme na jejich los - kromě West Hamu a Swansea se utkávali se soupeři od 13. místa dolů. A k těm patří i West Bromwich Albion.

Horší to budou mít Red Devils od příštího týdne. Utkají se totiž se dvěma nejsilnějšími týmy v Anglii - Chelsea a Manchesterem City, po nichž narazí ještě na Arsenal. Je proto více než nutné jít do tohoto nesmírně obtížného trojboje s dobrou náladou a třemi body proti Baggies v zádech.

Legrace to však rozhodně nebude, ba naopak. West Bromwich je sice v těsné blízkosti sestupových pozic, ale v této fázi to nemá prakticky žádnou vypovídající hodnotu. Když už jsem narazil na velkou vyrovnanost Premier League, posuďte sami - když WBA porazí Manchester o dva góly, budou na totožné úrovni. A to mají mezi sebou devět příček.

Baggies se navíc v posledních týdnech daří. Prohráli sice na hřišti Liverpoolu, ale i tam by si alespoň bod zasloužil. Předtím navíc vyhrál třikrát v řadě, z toho i na Tottenhamu a v ligovém poháru proti Hullu. V poháru, kde United potupně vypadli už v srpnu s třetiligovým MK Dons.

Manažer West Bromu Alan Irvine má navíc ve svém středu anglické wonderkid Saida Berahina. Hvězda Albionu do 21 let sází jeden gól za druhým a s pěti brankami jí patří čtvrtá pozice mezi kanonýry v Premier League. Je v této tabulce navíc suverénně nejlepší ze všech Angličanů - mezi čtyřčlennou partou třígólových střelců je nakonec i Wayne Rooney.

Kapitán United bude dnes Van Gaalovi scházet - odpyká si druhý zápas za červenou kartu proti West Hamu. Naopak kvartet Ander Herrera, Chris Smalling, Ashley Young a Phil Jones už je k dispozici. Trénoval dokonce i Michael Carrick, a jedinými marody tak zůstávají Evans, McNair a Valencia.

West Brom, který doma proti Man Utd získal v novodobé Premier League jediný bod z 24 možných, stále postrádá záložníka Silvestreho Varelu, jenž na marodce doplňuje Claudia Yacoba. Otazníky pak visí nad útočníkem Victorem Anichebem a kapitánem Chrisem Bruntem - ten by však i přes reprezentační absenci (nebo právě díky ní) k dispozici.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Gamboa (Wisdom), Lescott, Dawson, Pocognoli - Gardner, Morrison - Dorrans, Sessegnon, Brunt - Berahino
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Jones, Rojo, Shaw - Blind - Herrera, Di María - Mata - Van Persie, Falcao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Premier League pokračuje jízdou Chelsea, Manchesteru City a Southamptonu. Pokračuje také mizérií Burnley. Nyní se střetávají celky, které mají (měly by) s oběma póly tabulky dost společného - zatímco Queens Park Rangers se snaží ze dna vymanit, Liverpool zase cílí na dotažení špičky.

QPR úvod soutěže moc nevyšel. Z prvních sedmi kol získalo jen čtyři body a tak nějak navázalo na tragický konec ročníku 12/13, v němž se skutálelo o patro níže. Z posledních 16 zápasů v Premier League tak zaznamenali jednu jedinou výhru.

Velké trable má manažer Harry Redknapp kromě formy i se složením středu zálohy. K prvnímu kolu počítal s trojicí Faurlín - Barton - Mutch. Všichni tři jsou nyní na marodce, a tak musel kouč pořídit zbrusu nové trio Henry - Sandro - Fer. Dobře se zatím jeví trenérův oblíbenec Niko Kranjčar, jehož si Redknapp vozí od štace ke štaci.

Liverpool si nicméně příliš dobře nevede. Vicemistr Anglie měl být jedním z kandidátů na titul, ale místo toho se plácá uprostřed tabulky. S utkáním na QPR k dobru ztrácí na vedoucí Chelsea propastných 12 bodů a cesta vzhůru se zdá být velmi trnitá.

Kromě odchodu Luise Suáreze a zranění Daniela Sturridge za to může i horší forma Raheema Sterlinga, jenž je nyní pod obrovským tlakem médií i veřejnosti. Anglické "wonderkid" zaostává za loňskými výkony z jara, ale v 19 letech se není čemu divit. Naopak, bylo by překvapivé, kdyby loňský dorostenec předváděl stabilní výkony týden co týden.

Netrefil se už čtyři soutěžní zápasy, včetně posledního duelu s West Bromwichem, který Liverpool vyhrál těsně 2:1, čímž ukončil třízápasové čekání na ligový triumf.

Proti QPR se nicméně Reds dlouhodobě daří. Před dvěma lety například vyhráli oba vzájemné zápasy bez obdržené branky. Z posledních 12 zápasů pak vyhráli celých devět.

Manažer Brendan Rodgers sice postrádá zmíněného Sturridge, může však počítat s uzdravenými Lovrenem, Allenem i Canem. Domácí kromě výše zmíněné trojice čerstvé raněné nemá, Kranjčar si však poranil palec a bude hrát pod injekcemi.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Onuoha, Ferdinand, Caulker, Traoré - Hoilett, Sandro, Henry, Kranjčar - Fer - Austin
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Manquillo, Škrtel, Lovren, Moreno - Gerrard, Lucas, Henderson - Sterling, Balotelli, Lallana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.33 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Swansea City  (neděle 17:00)
S cílem skončit v horní polovině tabulky v zádech nemůže být manažer Stoke City Mark Hughes spokojen s úvodem sezóny. Obzvlášť po heroické výhře na Etihad Stadium, po němž však Potters vyhořeli doma s Leicesterem. Domácí tříbodový zisk potřebují jako sůl, ze tří zápasů na Britannia totiž dva prohráli. A teď je v cestě Swansea.

Stánek Stoke City býval obávanou tvrzí, na kterou neradi vyjížděli i špičkové celky jako Chelsea nebo oba manchesterské kluby. Letos si odsud však odvezla všechny tři body vedle Leicesteru i Aston Villa. Jediný gól vsítili Potters na své půdě posledně proti zoufalému Newcastlu - a stačilo to na vítězství.

A jeden gól by možná mohl stačit i tentokrát. Velšský soupeř Swansea už dávno není tím celkem, jenž v srpnu oslnil celou Británii. Po třech výhrách v řadě pro změnu dvakrát po sobě prohrál a poslední dvě utkání se museli Swans spokojit s bodem. A to hráli doma právě i s Newcastlem, jenž se brodil ve vlastních potížích až po uši.

Vzpruhu by měl do kádru Garryho Monka přinést opět Gylfi Sigurdsson, jenž prožil srpen opravdu v báječném stylu. Pět kanadských bodů ze tří špílů však další tři zápasy zůstali ve statistikách osamoceny. Až proti Magpies se Islanďan blýskl dvěma asistencemi, na něž navázal i v reprezentaci, kde ve dvou utkáních minulý týden nastřílel tři góly.

K dispozici však nebude mít kolegu Jonjo Shelveyho, jenž už stihl nasbírat pět žlutých karet. Naopak se po odkroucení trestu vrací obránce Angel Rangel. Mimo hru je kvůli zranění Jordi Amat, stejně jako Leona Brittona jej trápí koleno.

Mark Hughes minulý zápas přišel o klíčového křídelníka Victora Mosese, ale přes reprezentační přestávku se zřejmě dal Nigerijec do pořádku. Stejně tak i Mame Biram Diouf. Otazníky tak visí jen nad Glennem Whelanem, Markem Arnautovićem a Robertem Huthem.

Nepomůžou tak prodloužit sérii ve vzájemných zápasech Stoke a Swansea, které pravidelně končívají neprohrou domácích. Loni oba zápasy skončily nerozhodně, předchozí čtyři duely zvládl vždy celek podporovaný ochozy.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Sidwell - Diouf, Adam, Moses - Crouch
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Williams, Fernández, Taylor - Carroll, Ki - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Tottenham Hotspur  (sobota 13:45)
Jestli má Tottenham z nějakého soupeře kopřivku, jakmile si na něj vzpomene, je to určitě Manchester City. Snad s žádným jiným protivníkem nemají Spurs tak příšernou bilanci z posledních let. A rozhodně ne z minulé sezóny - a to dokonce i přesto, že s Liverpoolem se nechali zesměšnit porážkami 0:4 a 0:5.

Ještě větší jatka to byla právě se Citizens. Loni v listopadu přijeli hráči Tottenhamu na Etihad Stadium na hřiště aktuálně devátého týmu tabulky. Přesto s pozdějším obhájcem titulu působili jako dorostenci v utkání s mužským týmem. Od Manchesteru City dostali kanára, set, 6:0, jak chcete. A tuhle ostudu korunovali navíc doma, kde dostali potupného bůra.

Tohle navíc není všechno - Pellegriniho družstvo vyhrálo 6 z posledních 7 vzájemných zápasů, a to včetně dalšího világoše 5:1 na White Hart Lane ze srpna 2011. Mauricio Pochettino tak na vlastní kůži může zažít hněv anglického mistra.

Je však pravdou, že taková hitparáda jako loni to od Manchesteru City není. Tedy, hlavně co se domácích zápasů týče. Tehdy skončil květen a v tabulce zápasů na Etihad Stadium svítilo impozantní 17 - 1 - 1. Teď mají Citizens o poznání slabší bilanci 1 - 1 - 1, která pravda takovou hrůzu nevzbuzuje.

Na konci září už ale opět začali naplno, z posledních čtyř zápasů ve všech soutěžích nasázeli 14 gólů a Tottenham se tak má co obávat. Velkou zásluhu na tom má i Frank Lampard, který vstřelil více než čtvrtinu posledních gólů Man City. A je dost možné, že proti Tottenhamu nastoupí v základní sestavě - Yaya Touré prý není připraven po včerejším návratu z Afriky a Fernandinho laboruje se stehenním svalem.

Že by to však pro Manuela Pellegriniho byla kdovíjaká potíž, to teda určitě ne. Lampard sice ztratil ze své rychlosti a dynamičnosti, ale svůj hlavní přínos - čich na branky - svému týmu odevzdává dokonale. Není proto divu, že 36letý Angličan hájí druhé místo v tabulce střelců s nejnižším minutovým průměrem. Lepší je mezi střelci s více než jedním gólem jen Papiss Cissé.

Že Chelsea svou legendu, nejlepšího střelce a patrně i hráče historie nechala jít bez důstojné rozlučky s fanoušky, to je dosud něco, nad čím mi zůstává rozum stát. A teď si snad právem ve vedení včetně Josého Mourinha drbou hlavu...

Kdo si ale drbat hlavu nemusí, je v posledních týdnech Tottenham. Výhra nad Southamptonem byla opravdu vydřená a Pochettinovi borci ji potřebovali jako sůl. Navázali tak na cenný bod z North London derby na hřišti Arsenalu.

Menší zdravotní problémy nicméně trápí Huga Llorise a Nacera Chadliho, jejichž stav ještě bude analyzován před utkáním. To samé platí u Emmanuela Adebayora, zato Kyle Naghton je mimo hru stoprocentně. Citizens kromě výše zmíněných postrádají ještě stopera Mangalu či Samira Nasriho.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Kompany, Kolarov - Milner, Lampard, Fernando, Silva - Agüero, Džeko
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Kaboul, Vertoghen, Rose - Capoue, Mason - Lamela, Eriksen, Chadli - Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 5.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Southampton bude chtít dokázat, že porážka na Tottenhamu byla jen zaškobrtnutí při jinak báječném vstupu do sezóny. Pád na White Hart Lane znamenal ukončení fantastické šestizápasové vítězné série z Premier League a ligového poháru - za tu si ostatně Ronald Koeman a Graziano Pellé odnesli ceny pro nejlepšího manažera a hráče měsíce září...

Sunderlandu má navíc Southamtpon co vracet, neporazil ho už skoro 12 let, navíc s ním loni vypadl v obou pohárech. Nebude to pro Saint lehký oříšek - Mackems sice letos vyhráli jen jeden ligový zápas, ale stejně tak pouze jeden i prohráli. Ono vítězství si navíc nechali na minulé kolo se Stoke City.

Nálada je tak v táboře Severoangličanů vynikající, a to i proto, s jakou skvělou pořízenou se vrátili jejich reprezentatni. Stoper John O’Shea kupříkladu zařídil Irsku bod na hřišti mistrů světa z Německa - a co víc, při svém jubilejním stém reprezentačním utkání.

Parádní formu si ale přivezl i jeho přímý sobotní konkurent Graziano Pellé, jenž získal vůbec první nominaci v životě. Na půdě Malty si připsal první zápas za Squadru Azzuru - rovnou v základní jedenáctce - k tomu navíc i první gól, a dokonce vítězný.

Právě on bude spolu s Dušanem Tadićem hlavní hrozbou Saints. Zrovna srbský křídelník, jenž byl naopak svědkem ohavného incidentu s labilními albánskými fotbalisty a následným atakem od srbských fanoušků, čeká na svou produktivní formu z Twente, kde během 73 ligových zápasů vstřelil nebo nahrál na 60 gólů.

Dnes bude mít okolo sebe všechny opory ze základní sestavy, jen jeho protějšek z levého křídla po pozdním návratu z africké kvalifikace zvládne jen nižší minutovou porci. Sunderland naproti tomu ztratil obránce Billyho Jonese, jenž se tak připojil k Sebastianovi Coatesovi, Emanuelemu Giaccherinimu a Rickymu Alvarezovi.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonté, Alderweireld, Bertrand - Davis, Wanyama, Schneiderlin - Tadić, Pellé, Mané
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Vergini, O'Shea, Brown, Van Aanholt - Cattermole - Buckley, Larsson, Gómez, Wickham - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Před měsícem byla Aston Villa druhá v Premier League a vedená fantastickým Ronem Vlaarem měla suverénně nejlepší defenzivní statistiku. Dnes v obou ohledech upadla do šedivého průměru, ve vstřelených brankách dokonce patří mezi sestupující. Teď má šanci napravit si reputaci na hřišti Evertonu - týmu s nejhorší obranou v lize...

Kdo by to byl řekl. Tým známý především precizní obranou, tým, který loni bojoval o Ligu mistrů a právě v defenzivním ohledu neměl kromě Chelsea konkurenci. Teď i kvůli selhání proti Blues nemá konkurenci v obdržených brankách - pro porovnání: 16 jich Everton loni inkasoval až po 17 kolech, letos stačilo o deset méně.

Na chvíli se ale ještě vrátíme do Birminghamu, kde v polovině září vládla naprostá euforie. Ukázalo se však, že těžký los a zraněný Vlaar je pro Villans přílišné sousto. V Liverpoolu ještě předvedli dokonalý výkon, pak už se ale na vlně nadšení vézt přestali. Tři zápasy, žádný bod, osm inkasovaných branek a nula vstřelených.

Na branku ostatně tým Paula Lamberta čeká už skoro šest hodin. A problém není jen v zakončení, ale hlavně v neschopnosti si šanci vůbec připravit. Za celou sezónu vystřelili Villans na branku soupeře desetkrát, což je o 11 (!) méně, než kterýkoli jiný tým. Dokonce i Diego Costa a Sergio Agüero stihli sami vystřelit na branku víckrát.

Nyní by se však mohlo začít blýskat na lepší časy. Fit je Ron Vlaar, fit je i Christian Benteke, který se vypořádal se zraněním kolene - a může poprvé od března nastoupit v základní sestavě. Už proti Man City odehrál coby náhradník půl hodiny. Největší opory obrany i útoku jsou k dispozici a Aston Villa může opět začít trápit celou ligu.

Ne snad že by měl Everton trápení málo. Na vítězství v jakékoli soutěži čeká už měsíc, za tu dobu stihl v ligovém poháru, Evropské lize a Premier League selhat dohromady pětkrát. Naposled si Toffees vylámali zuby i na Manchesteru United a jeho brankáři Davidu De Geovi, jenž před dvěma týdny předvedl úžasný výkon.

Svěřenci Roberta Martíneze se opírají alespoň o statistiku vzájemných zápasů s Aston Villou - neprohráli už čtyři roky a sedm zápasů. Loni pak dokonce získali tzv. double, tedy triumf venku i doma.

Ke všemu se jim vrací dlouho zraněný Seamus Coleman, k dispozici by měli být také James McCarthy a Steven Pienaar. Poprvé by se mohl v utkání objevit i Ross Barkley.

Aston Villa sice získala dvě důležité opory zpět, o dva podstatné články základní jedenáctky nicméně zároveň přišla. Fabian Delph a Philippe Senderos jsou oba zřejmě mimo hru.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - McCarthy, Barry - Mirallas, Naismith, McGeady - Lukaku
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Vlaar, Baker, Cissokho - Westwood, Cleverley, Sánchez - N'Zogbia, Agbonlahor (Benteke), Richardson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Po reprezentační přestávce se opět vrací nekonečně zábavný koloběh zvaný Premier League. Chelsea v rámci osmého kola vyjíždí na půdu Crystal Palace, kde loni prohrála vlastním gólem Johna Terryho 0:1 a prakticky tak přišla o reálnou naději na ligový titul.

Postoupíte do čtvrtfinále Ligy mistrů a při Wengerově tisícím zápase v Arsenalu zesměšníte všechny kanonýry tzv. kanárem. Dostanete se do čela Premier League a sedm kol před koncem máte situaci víceméně ve svých rukou. A pak přijedete na hřiště div ne sestupujícího Crystal Palace, které vás nejen porazí, ale taky herně přehraje. Asi takhle se na konci března cítili aktéři Chelsea po posledním vzájemném zápase...

Tehdy navíc Crystal Palace ukončil dvanáctizápasovou ligovou šňůru, v níž si na Chelsea ani jednou jedinkrát nepřišli. Co do času, trvalo to 24 let.

Dnes je situace docela podobná. Chelsea vede ligu, byť suverénně s pětibodovým náskokem po pouhých sedmi kolech, a Crystal Palace opět balancuje nad propastí do druhé anglické ligy Championship. I nyní se navíc Chelsea do Selhurst Parku vydává po bezproblémovém triumfu v derby s neškodným Wengerovým výběrem.

V něčem se však přeci jen zápas liší. Kromě toho, že tehdejší nešťastný hrdina John Terry odkroutí fantastický pětistý zápas za Chelsea s kapitánskou páskou, se navíc Diego Costa může stát druhým nejrychlejším střelcem deseti ligových gólů v modrém klubu. V sedmi zápasech jich nastřílel už devět, lepší je v tomto ohledu jen Jack Cock, a to v roce 1919 (čti: v roce, kdy bránil jen ten, kdo nevěřil brankáři).

Fenomenální střelec, jenž svou dosavadní statistikou trumfne i třetinu klubů v Premier League, však má nad svým jménem malý otazníček. Není stoprocentně fit - to však nebyl ani před zápasy se Swansea a Evertonem, v nichž dohromady nasázel pět gólů.

Chelsea je nyní jediným celkem v elitní anglické soutěži, který ještě neprohrál. Daří se jí to navíc i globálně, bez porážky je také v ligovém poháru a Lize mistrů. Další neprohra bude už jedenáctou v tomto ročníku.

To Crystal Palace dokázal natáhnout sérii neporazitelnosti v Premier League na čtyři, což je na jeho poměry skvělý počin. Obzvláště výhry na hřišti Evertonu a doma s Leicesterem City stojí za zmínku. Vždyť díky nim se celek - po odchodu Tonyho Pulise právem považovaný za jasného kandidáta sestupu - dostal na čtyřbodovou mezeru od dna.

Minulé kolo na hřišti Hullu City však Eagles vůbec nezvládli. Prohráli 0:2 a jejich aura nesmrtelnosti pod Neilem Warnockem je rázem fuč. Navíc se zranil stoper Scott Dann, klíčová postava defenzivní složky Crystal Palace.

José Mourinho kromě Diega Costy eviduje ještě řadu dalších marodů. Na vážkách je totiž i v případě dalšího útočníka Didiera Drogby, a záložníků André Schürrleho, Johna Obi Mikela a Ramirese. U všech jde však pouze o menší trable a jejich zapojení do utkání vyloučeno rozhodně není.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Hangeland, Delaney, Ward - Puncheon, Jedinak, McArthur, Bolasie - Ledley - Campbell
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Burnley postoupilo do Premier League s přehledem. Druhé místo si zajistili s pohodlným předstihem a vyhnulo se baráži. V samotné soutěži však zatím předvádí zhruba to, co od něj skeptici očekávali. "Body budou sbírat sporadicky a žádná velká sranda s nima taky nebude."

Až do posledního zápasu s Leicesterem to platilo naprosto dokonale. Clarets vstřelili gól v prvním kole Chelsea a pak šest utkání, včetně jednoho v ligovém poháru, čekali na úspěšnou trefu. Vysvobození přišlo až právě v bitvě nováčků, kdy se Burnley prosadilo hned dvakrát a vykřesalo cenný bod.

Na tento sporadický úspěch bude chtít navázat i proti West Hamu, jemuž dluží porážku z loňského října, kdy na Turf Moor Hammers vyhráli v ligovém poháru lehce 2:0. V ligových zápasech je však bilance vyrovnaná, v posledních třech případech vyhrály oba kluby jednou.

Aktuální formu má však rozhodně lepší hostující celek. Z posledních čtyř zápasů získal skvělých sedm bodů, když výhry zaznamenal proti Liverpoolu a Queens Park Rangers. Darem z nebes je pro Sama Allardyce především útočník Diafra Sakho, jenž se trefil ve všech čtyřech ligových zápasech.

Ani dnes by neměl na trávníku chybět, stejně tak jeho kolega Enner Valencia. Ten patrně naskočí i přesto, že strávil dlouhou dobu na cestách kvůli kvalifikaci. Po zranění lýtka by se měl vrátit do hry taky Mark Noble.

Manažer Burnley Sean Dyche rovněž zaznamenává řadu šťastných návratů. Danny Ings, Kieran Trippier, David Jones, Nathaniel Chalobah i Michael Keane jsou po zraněních k dispozici. Na marodce tak zbývá pouze trojice Dean Marney, Steven Reid a Matthew Taylor.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Ings, Jutkiewicz
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Tomkins, Reid, Cresswell - Song - Amalfitano, Noble - Downing - Valencia, Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Hull City  (sobota 16:00)
Hlavní průvodní téma zápasu mezi Arsenalem a Hullem je na první pohled jasné - půjde o reprízu loňského dramatického finále FA Cupu, v němž favorizovaní Londýňané heroicky stáhli rychle nabyté dvoubrankové manko a zajistili si tak první trofej po devíti letech. Nyní Gunners nutně potřebují na téhle psychologické výhodě stavět i v lize...

Proč "nutně potřebují", po tom také není nutno bádat nijak dlouze - Arsenal má po sedmi kolech na kontě jenom deset bodů a i přes doposud jedinou utrženou porážku od suverénní Chelsea nemůže být se svým bodovým výkazem plně spokojen. Proti Hullu si teď tedy Gunners nemohou dovolit žádné zaváhání a předešlých pět ligových výher nad tímto soupeřem jim určitě hraje do karet.

Současní Tigers se na druhou stranu nemají čeho obávat a mohou jít do zápasu bez přehnaného respektu. Poslední důležitý zápas před reprezentační pauzou ostatně tváří v tvář Crystal Palace zvládli a momentálně se nachází pouhý jeden bod a tři příčky pod svým dnešním soupeřem.

Manažer Steve Bruce ovšem bude před výletem na Emirates Stadium řešit jedno větší dilema, a to zdali zůstat při ofenzivnějším rozestavení 3-5-2 (k němuž se s úspěchem vrátil v minulém kole), nebo přetočit formaci a hrát na jediný hrot. Stejně tak bude muset někdejší lodivod Sunderlandu pečlivě zvážit kondičku vybraných hráčů, jichž se hned 13 před časem vydalo plnit reprezentační povinnosti.

Rovněž Arsene Wenger nemá o starosti nouzi. Kabinu Arsenalu jako už klasicky terorizují zdravotní problémy a v tuhle chvíli se na marodce londýnského celku plácá osm až devět členů širšího kádru A-týmu. Mezi ty dobré zprávy spadá návrat Mikela Artety a Walcottův letošní debut za rezervu; mezi ty (četnější) špatné naopak trest pro Chamberse a čerstvá zranění Koscielného s Özilem.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Bellerín, Mertesacker, Monreal, Gibbs - Arteta, Wilshere - Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Sánchez - Welbeck
Hull City - pravděpodobná sestava:
Harper - Chester, Dawson, Davies - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Diamé, Robertson - Hernández, Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.10 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Leicester City  (sobota 17:00)
Vypadá to, že každý zápas Newcastlu je pod velkým drobnohledem. A bude to tak zřejmě do té doby, než Magpies vyhrají. Nebo dokud Mike Ashley neztratí trpělivost a nevyhodí Alana Pardewa. O Angličanovo propuštění se nyní pokusí zasadit nováček Leicester City.

S každým týdnem je to s Pardewem horší a horší. Jediná výhra z posledních patnácti zápasů, jen 7 bodů z 45 možných. Newcastle potřebuje nějakou vzpruhu jako sůl. Alespoň psychickou, vždyť z minulých 23 zápasů dokázal vstřelit gól jen v devíti (!) z nich. Nepomohly ani další z nekonečna francouzských ofenzivních posil Rémy Cabella a Emmanuel Riviére.

Z posledních osmi zápasů Magpies skórovali jen jednou, aniž by jim pomohl Papiss Cissé. Ten ostatně zařídil všechny čtyři poslední góly, čímž zachránil svému manažerovi krk. Proti Hullu i Swansea zajistil remízy 2:2. Bez něj už by Pardew patrně počítal rentu od svého někdejšího zaměstnavatele z pohodlí domova.

Proti Leicesteru City to bude mít velmi těžké. Foxes působí svěžím dojmem a především v době, kdy vyhráli na Stoke a doma s Man United, se na ně těšila celá fotbalová Anglie. Porážka s Crystal Palace a domácí remíza s Burnley nicméně euforii trošku zbrzdila, a nováček Premier League tak opět může překvapit.

Má k tomu dobré předpoklady, současný manažer Nigel Pearson dělal v Newcastlu asistenta manažera Glennu Roederovi a Samu Allardycovi - tým dokonce chvíli vedl sám, když oba trenéry klub vyhodil.

Ve vzájemných zápasech nicméně vládnou Magpies, kteří neprohráli osm posledních střetnutí. Na St James’ Parku dokonce poslední čtyři duely vyhráli. Leicester v Newcastlu vyhrál naposled před 14 a půl rokem.

Tentokrát nebude Alan Pardew moci využít jednoho z Francouzů Emmanuela Riviéreho. Otazník visí i nad Sammy Ameobim. Leicester pak musí zvážit stav Jeffreyho Schluppa a Riyada Mahreze, kteří se vrátili z reprezentační přestávky později než by bylo záhodno.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Dummett - Colback, Tioté - Obertan, Sissoko, Gouffran - Cissé
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Moore, Konchesky - Drinkwater, Cambiasso, Hammond - Mahrez, Ulloa, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC761021:719
2.Manchester City742114:714
3.Southampton FC741211:513
4.Manchester United732213:1011
5.Swansea City732210:811
6.Tottenham Hotspur73229:711
7.West Ham United731312:1010
8.Arsenal FC724111:910
9.Liverpool FC731310:1010
10.Aston Villa73134:910
11.Hull City723211:119
12.Leicester City723211:129
13.Sunderland AFC71518:78
14.West Bromwich Albion72238:98
15.Crystal Palace722310:128
16.Stoke City72236:88
17.Everton FC713313:166
18.Newcastle United70437:144
19.Burnley FC70433:104
20.Queens Park Rangers71154:154

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2518)

Přidat komentář
madridcan

1 pre Angela di Mariu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výhra Arsenalu a Southamptonu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu někdy ty lidi kteří určují časy zápasů. dnes se v 18:30 nic nehraje a my hrajem v pondělí v 9, měli to šoupnout na dnešek

Reagovat
iamek

Nene. Pondeli je idealni. Dneska jdu do kinecka na svuj letosni cca 122 film v kine, takze bych zapas nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

cca 122

Reagovat
iamek

Tak dneska 123 film

Reagovat
smazaný uživatel

forever alone

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

1, je to moje bokovka ( prace ), 2, 90% prestaveni mam proplaceno a za 3, na vetsinu filmu chodim s pritelkyni. Takze budes muset vyzkouset neco jineho

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě si dělám srandu

Reagovat
SunFells

2,90% proplaceno teda není žádné terno.

Reagovat
Svatej

Taky me to napadlo

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Tolikrát bych do kina nešel i kdyby mi zaplatili 100%.

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt strašně zábavnej vejtaha.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villans!!!

kua už som zvedavý na útok Gabby, Benteke, Andi

Reagovat
FUnk

Reagovat
blade115

Zase Foxes ve stejnej čas jako Chels... Ten harmonogram je letos fakt otřesnej, mimo tenhle zásadní problém, kterej jistě trápí i všechny ostatní fandy, jednoduše nerozumím tomu vynechávání hracích časů.

Nicméně se musíme přenést i přes nepříznivé podmínky a nepřipustit žádnou ztrátu s Eagles, tentokrát už prostě ne. Těch XX zraněných mě sice děsí, ale na druhou stranu mě uklidňují situace v jiných táborech... Co se Foxes týče, tak snad si Pardew zas najede na správnou (špatnou) cestu, už by to chtělo zas pořádně zabodovat. Snad už bude hrát Cambiasso.

Reagovat
Nikikrew

Ach, ja som zabudol ze Chambers nemoze hrat kvoli trestu , to bude dnes teda asi zabava s Mertesackrom a Monrealom . Nepochopitelne ze Wenger nekupil ziadneho stopera, teraz si to mozeme vypit az do dna. Proti Hullu to nebude jednoduche ale dnes povinne 3 body, inak uz bude asi vsetko v haji.

Reagovat
Gunner14

17.10. Sturridge je Liverpoolu opět k dispozici

Daniel Sturridge dokázal vyléčit zranění stehenního svalu a měl by tak být Liverpoolu k dispozici pro nědělní utkání s Queen's Park Ragers. Anglický reprezentant nebyl Reds k dispozici od začátku září a také díky jeho absenci se tým od řeky Mersey propadl do středu tabulky.

18.10 Daniel Sturridge will be out for up to four weeks with a calf injury.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fantomas

Kdybys počkal pár minut taky

Reagovat
Gunner14

Jseš moc pomalej

Reagovat
fantomas

Holt se tu nedrží služba 24/7 no.

Reagovat
Gunner14

No právě... Někdo musí ty lidi informovat čerstvými informacemi , když vy to nejste..

Reagovat
Miguel19

This weekend John Terry will captain Chelsea Football Club for the 500th time.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs, Toffees, Tigers Škoda že ti všichni dnes rupnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Toffees s Villou snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak sem rád že konečně uvidím PL! Po 4 týdnech, kdy mi nejel PC! KONEČNĚĚ!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo by malo vyjsť je City 1, Everton 1 a Arsenal 1 .. .ostatok ťažké zápasy...dosť verím v neprehru Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zapomeneme na loňskou ostudu a navážeme na 3 předchozí zápasy, kdy jsme byli vyrovnanými soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude hrat hayden na stoperovi a ukaze se v nejlepsim svetle

Reagovat
fantomas

Bohužel to vidim na jasnýho Monreala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale on tam vobec nehral zle, co hral

Reagovat
fantomas

A asi tak z 90 % šlo o bezcenný zápasy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak raz to musi prist aj v cennom

Reagovat
Counter

Ale tak v Community Shieldu v druhém poločase ManCity zkoušeli aspoň trošku něco zahrát.

Reagovat
Zaschrona

Everton are back today , and so is that threat of having your day ruined.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Článek na Chelsea-FC.cz od Faircopa -

Reagovat
smazaný uživatel

Usty,FairCop,blade

vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda LFC čte na našich stránkách?

Reagovat
fenixLFC

nie, ale vita je jeden z vasich naj fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Dnes Chelsea stratí. Garantujem.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja to cítim v kostiach...zápasy po repre pauze nikdy nevychádzali, a CP sú tak slabí až sú silní

Reagovat
Counter

Vy scouseři jste na tu garanci nějací vysazení.

Reagovat
Miguel19

Paráda, takže lehká výhra. Díky

Reagovat
Godwinson

Leicester tři body

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska totální easy win. Lamela dva fíky, Soldado v 90. z penalty a nazdar, čau

Reagovat
Miguel19

Proč ne

Reagovat
Counter

Kun čtyři trefy a ahoj, zdar

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho dvě z ofsajdu a čégo, čus, je mu to k prdu

Reagovat
Counter

Jsou to ManCity doma, ofsajdy rozhodčí přehlédnou

Reagovat
Swarley

čus a zdar

Reagovat
smazaný uživatel

cauko

Reagovat
Svatej

Čaviny

Reagovat
fenixLFC

ked mu to uznaju tak sa aj rozkrajajte

Reagovat
Counter

Už jenom dvě

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nikolai Davydenko oznámil, že po skončení tenisovej kariéry vidí svoju budúcnosť vo svete obchodu a financií.

Reagovat
cristiano.K.

si otevřou s Youznym sázkovku?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevie prosim vas niekto stranku, kde si mozem pozriet cely zapas zo zaznamu bez toho aby som vedel skore? a este asi kolko minut po zapase tam ten zapas uz bude? dakujem

Reagovat
Jardin

http://matchofthedays.com/forum/

Dřív jsem stahoval z téhle stránky, mají tam pravidlo nezveřejňování výsledků. Ten zápas tam často bývá tak max do hodiny.

Reagovat
Svatej

Ono něco takovýho fakt existuje, super

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vicinda07

tak docela sa bojim subojov Aguero - Kaboul, ale Younes bol proti Arsenalu najlepsi na placi a taktika bude urcite podobna, takze dufam ze ten vykon zopakuje, a Chadli sa dnes urcite trafi COYS

Reagovat
Miguel19

Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 3m3 minutes ago

#THFC team: Lloris, Dier, Fazio, Kaboul (c), Rose; Capoue, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Soldado

Manchester City FC ‏@MCFC 3m3 minutes ago

TEAM NEWS @MCFC: Hart, Clichy, Demichelis, Kompany (C), Sagna, Milner, Lampard, Fernando, Navas, Silva, Aguero

Ten střed City

Reagovat
smazaný uživatel

Slabej mno, to bude jenom tak 3:0

Reagovat
fenixLFC

mozno dostanete iba 2

Reagovat
cristiano.K.

co to je do prdele? koukat na zápasy b týmu jsem nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

júú, Sagan, teším

Reagovat
smazaný uživatel

*Sagna, čo ti jebe

Reagovat
smazaný uživatel

..myslíš si že si raper? rytmus ťa utre vydrbe nevidíš kde je sever

Reagovat
smazaný uživatel

viem, Sever vidím z okna.

Reagovat
fenixLFC

co vidis bielych chodcov?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, sídlisko Sever

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard Nakonec zůstane v City celou sezónu

Reagovat
Miguel19

Aha, on byl předpokládaný..

Reagovat
smazaný uživatel

a zvedavý som na ten stred Mason - Capoue, to môže byť parádička.

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio

Reagovat
smazaný uživatel

Asi trochu trapné, ale kdo je Mason ?

Reagovat
smazaný uživatel

Třiadvacetiletý odchovanec, od kterého už asi nikdo nic nečekal a on v posledních třech zápasech předvedl víc než ostatní záložníci za celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth 16 v pre season: Nemůžu uvěřit, že Mason je ještě v týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on i v té přípravě hrál prd. Jsem nechápal, proč jsme se ho nezbavili.

Reagovat
smazaný uživatel

No teď jsem si přihřál polívčičku, ale nechápal jsem to úplně stejně jako ty Že dneska nehrajou Verts s Moussou ale bude problém. Mason možná vymyslí lepší přihrávku něž Moussa, ale budem to muset hlavně zavřít. A dva hromotluci na Aguera, no nevim nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bobby

Reagovat
Svatej

Strašný sestavy, takhle vypadají Citizens hrozne neškodně

Reagovat
vicinda07

ty vole preco zase Jan na lavicke

Reagovat
fff

Kun dnes minimalne dva goly, zn. buble garancia .

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem ho původně chtěl vsadit,ale za ten kurs to s touhle zálohou nestojí.

Reagovat
fff

Ja uz asi 10 rokov som na ziadny sport nestavil, ale toto dnes skratka citim v kostiach .

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jestli to tady mám psát,ale..........

Reagovat
Godwinson

Raději ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když už si naznačil

Reagovat
cristiano.K.

jsou to tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale dneska vyhrajou tak 4:2.

Reagovat
vicinda07

lavičky vyzerajú lepšie ako základ

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby někdo chtěl vidět 12:2 CFC AV asi před 2 týdny, nového Big Black Boy v akademii CFC s 15g v 9 zápasech v první sezoně v U18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..... no vsadil sem Velké prachy ( pro mě velké) na Tragédy a padne + a na CFC a padne - !

Reagovat
cristiano.K.

dneska někdo padne, cítím to

Reagovat
smazaný uživatel

Taky a hned v 1.zápase City !

Reagovat
Manik...

Přijde mi, že to trošku nedává smysl. Minimálně by tam mělo být "when", ale jinak není důvod

Reagovat
SunFells

Kde má být when?

Reagovat
Dawon

spise ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey in the squad!!

vraj..od pondelka mal zacat trenovat, hm

Reagovat
fantomas

Takže vystřídá v 88. minutě a v 90. na nosítka.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo nějakej flash nebo ustream?

Reagovat
dantetomas

http://streamsp.com/hd/index.html

pass je to dole: getRektAbbas

Reagovat
Side

Reagovat
Side

HD stream někdo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Mason omg

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli opat vyborny kde su ti "odbornici" co sa mu tu posmievali? Specialne sandro n30 a podobni diletanti

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Side

Hart

Reagovat
kiwwi

SPurs trochu nastup

Reagovat
nani92

Mason

Reagovat
Manik...

Tohle přesně na Silvovi nesnáším... On je v takové šanci a nevystřelí

Reagovat
Miguel19

Skvěle Lamela

Reagovat
Manik...

Góóóóóóóól

Reagovat
smazaný uživatel

rozdílový hráč no

Reagovat
kiwwi

Kun

Reagovat
Maresma

Aguero je božííí

Reagovat
Whitemedia

Lamela mě nebaví..

Reagovat
Miguel19

ERIKSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Whitemedia

GOOOL !

Reagovat
smazaný uživatel

ERIKSEEEEEEEEN

Reagovat
Miguel19

Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

A Soldado prinosnejsi pre hru spurs ako Ade

Reagovat
Side

Fernando

Reagovat
kiwwi

Erikseeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Manik...

Demichelis, Fernando

Reagovat
Dawon

Pochetino

Reagovat
smazaný uživatel

co si ten fernando myslel

Reagovat
fajdax

Pochetino vypadá příšerně

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní tackle od Masona

Reagovat
Miguel19

Lamps vlastně asistence

Reagovat
Jesse Pinkman

neskutečně Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela zatial man of the match

Reagovat
Side

Lamela řádí

Reagovat
Nikikrew

toto a penalta?

Reagovat
Whitemedia

nesimuluj

Reagovat
smazaný uživatel

what a cunt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lamparde, ty kokote

Reagovat
raduinho

drž hubu

Reagovat
minoLFC

Lamprd diver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ani náhodou, Lampard je taky zkurvená špína.

Reagovat
raduinho

drž hubu

Reagovat
fantomas

Lamps se tam spíš jen leknul toho dupnutí ne.

Reagovat
Miguel19

Tam byl spíš faul zezadu..

Reagovat
supervizor

Žlutá pro Lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps 2 assists thx Chelsea

Reagovat
Manik...

Penalta ani náhodou

Reagovat
spider_8

Pískatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ve Španělsku

Reagovat
Mimalu

Reagovat
raduinho

Reagovat
Whitemedia

Lamelu vystřídat

Reagovat
minoLFC

už mohol byť hatrik

Reagovat
fajdax

ježiši aguero to teď neskutečně domrdal

Reagovat
Maresma

Fernando tu práci tam odvádí parádně, zavidím takovýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je snad nejhorší sport co se výroků rozhodčích týče... víc skorumpovanej je snad už jedině box

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda, rozhodčí dělají chyby všude

Reagovat
smazaný uživatel

ve fotbale, ale nejvíc ovlivňují výsledek zápasu

Reagovat
nani92

a wrestling

Reagovat
smazaný uživatel

wrestling není sport to je spíš taková šou pro lidi něco jako cirkus

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se ten zmrd zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YESSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Manik...

IQ tykve co? Neboj jenom možná dospěješ

Reagovat
Manik...

*jednou

Reagovat
raduinho

Vylízanče vypatlanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

karma zauradovala teraz veľmi rýchlo

Reagovat
spider_8

Ten první platit neměl, tohle se píská jako ofsjad.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamparde patří ti to ty sráči asi začnu věřit na karmu

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
raduinho

drž hubu debile

Reagovat
smazaný uživatel

No, aspoň že se zrakvil zmrd. Kéž už by sis nekop...

Reagovat
Manik...

idiote

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste fakt sliepky...

Reagovat
smazaný uživatel

nezajímáš mě

Reagovat
raduinho

drž hubu blbe

Reagovat
DieFohlenBMG

dobrý výkon Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

LAMPARD sa nestratí nikde. Obrovská legenda.

Reagovat
Manik...

Slepice měli vždycky fanoušky kre*ény nic novýho

Reagovat
smazaný uživatel

real saprta chelsea a city? Není to nakažlivý?

Reagovat
Manik...

Nebój, ty to nechytneš, to jsou na tebe moc dobré kluby

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

už som myslel, že za City bude hrať pravidelnejšie než za Chelsea sezónu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Side

Kaboul

Reagovat
Whitemedia

HUGOBOSSSSSS

Reagovat
Side

to bych kopl aji já líp

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboule, ty jsi fakt kokot. Kapitán za všechny prachy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt divnej zápas, zatím je tam to jediný pozitivum zraněnýho Lamparda, snad už zlstane na vozejku.

Reagovat
Nikikrew

Kua tak Kaboul proti nam poda zivotny vykon a teraz toto stvara

Reagovat
DieFohlenBMG

mam 1-3 goly v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

tahle byla jasná, ale karma to zařídila tak, že to vocas nedal

Reagovat
kiwwi

Kuuuuuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

tak kurva, co ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Silva si pro ní chytře došel, Kaboul to hřešil debilně a Kun tomu dal korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

řešil*

Reagovat
Miguel19

Kaboul

Reagovat
kiwwi

kazdopadne

Sergio Aguero is now Manchester City's all time Premier League top scorer with 59 goals

to je vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

to vazne?

Reagovat
kiwwi

jj prekonal Teveza s 58 a treti je Dzeko so 48

Reagovat
minoLFC

to rozlišovanie medzi ligou a Premier League....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Druhej už pomalu bude Lamps, ne?

Reagovat
spider_8

Myslím, že plastový tyčky by to dneska odbránily líp, jak obrana Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Radši se měl zranit Kun Lampard je neškodný...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zajímavej boj o krále střelcům mezi Agüerem a Costou, oba fakt fantastičtí... Neuvěřitelný, jací útočníci hráli v posledních letech za Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

Se toho hattricku nejak boji.

Reagovat
smazaný uživatel

fat Frank už tu má bleskovku na EF

Reagovat
Miguel19

Hrozní zoufalci ten Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue hraje doted jsem o něm nevěděl

Reagovat
cristiano.K.

Může mi konečně někdo vysvetlit,jak muze Kaboul byt kapitán? To si to jako odpracoval za dlouhodobě slabé výkony krom jedne sezony,to je stoper tak pro nakej Sunderland nebo tak neco,ale fakt ne pro Slepice.S temi silnějšími souperi absolutne nevi,ktera bije

Reagovat
smazaný uživatel

protože Pochetino je tragickej trenér a zbaví se Dawsona a předtím AVB se zbaví Caulkera a pak to takhle dopadne, že tam jinej hráč není

Reagovat
cristiano.K.

Dawson je pochopitelnej,Caulker nikoliv,dal bych pásku Llorisovi

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že hlavně protože je tam ze všech nejdýl

Reagovat
Manik...

A Slepice jsou na tom líp než Sunderland?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to zamrdat

Reagovat
cristiano.K.

Eriksen je suverénně nejzábavnější hrac slepic

Reagovat
Miguel19

Eriksen hraje super. Škoda že je na to sám..

Reagovat
Side

to jej elito ten Lamela, proč to nerval zp rvní?

Reagovat
fajdax

Proč nepalííííl

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že je Silva dneska takový tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Silva jo, ale Aguero si ještě nějaké šance vytvoří

Reagovat
vladis271

Tu sa smeje nad obranou Spurs, ale tá City mi príde dnes ešte tragickejšia.

Reagovat
Whitemedia

sledovat Lamelu, to je utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mu to nejde, ale jinak je od začátku sezony jeden z nejlepších.

Reagovat
blade115

Tak první půli jsem nestih ... Jak to vypadá, jsou Slepice marný úplně, nebo by to ještě mohly aspoň vyrovnat?

Reagovat
cristiano.K.

Z pohledu sanci vyrovnany zapas,bohuzel hraje Kaboul

Reagovat
blade115

Hrozný? Teď opakovali góly a nezdálo se mi, že by při nějakém chyboval ...

Reagovat
smazaný uživatel

prvý gól + penalta, horel aj pri iných akciách

Reagovat
cristiano.K.

.

Reagovat
Murtago

Milner čistě, nevim co mektá ten komentátor.

Reagovat
Manik...

Ti hráči City to je děs. Krom Aguera není nikdo schopný vystřelit ani z vápna

Reagovat
Nikikrew

Tak zatial paradny futbal. Ako povedal komentator, kludne to mohlo byt 4:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Divat sa na Navasa je utrpenie

Reagovat
smazaný uživatel

oproti vlanajsku ma ovela viac svetlych momentov....až tak hrozne by som to nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

V mezihre je spatny,ale od toho tam není, tutovku Aguerovi připravil,nehodnotil bych ho celkove zle

Reagovat
fff

Dneska tusim aj dvakrta siel do opacej strany, celkom pokrok

Ale celkovo to podla mna od neho nie je urcite ziadna tragedia.

Reagovat
kiwwi

hra dobre

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď propleskat Kaboula a rozhodčího za 2 neregulérní góly a ve druhém poločase otočit.

Reagovat
fantomas

Soldado je naprosto vynikající a odvádí tam na tom hrotu přesně to, co neodvádí Adebayor. V podstatě vytvořil dvě tutovky, s míčem pracuje v rychlosti, efektivně. Už jen ty gólovky pro jeho samotnýho chyběj.

A teda.. Eriksen ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen si paradne natiera obranu City na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajúci výkon od Soldada a Eriksena.

Reagovat
smazaný uživatel

Boby potřebuje útočný fotbal a jeho kvality se projeví hned. Eriksena ji mi někdy fakt líto, vymýšlí akce, zakončuje a pak to zadrbe obrana, většinou Kaboul nebo Rose. Dodnes nechápu za co dostal Kaboul pásku měl ji mít Lloris a má hrát Verts

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ty penalty.. nevim, jestli je dobrej napad jich za jeden zapas vic. Podle me mel jit nekdo jinej.

Reagovat
fajdax

Co?

Reagovat
fff

Myslis kopat za zapas viac? Preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, kopat.. co jinyho? Proste jak proti tobe golman stoji a sleduje tvu zpusob provedeni a pripravu, tak je pak daleko vetsi sance, ze to podruhy chytne.

Reagovat
fantomas

S vidinou hattricku? To bys chtěl fakt moc.

Reagovat
Manik...

Souhlasím, ale kdo měl jít? Tak nikdo lepší není.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner kope dobre.

Reagovat
Manik...

Dejme tomu no. Pak už fakt nikdo jinej

Reagovat
Mindas

Při absenci Kolarova, jediná další možnost.

Reagovat
Mindas

Hlavně mně nepříjde, že by byl Kun nějaký skvělý exekutor. Má víceméně jednu variantu, i když skvěle provedenou, jinak nic víc, což bylo vidět v druhém případě.

Reagovat
Atlético de Madrid

chybí Barry

Reagovat
Mindas

Tak ten byl v tom absolutně fenomenální. Škoda, že v City se k tomu už nedostával, ale ve Ville, navíc jako levák, hm...

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya taky dava s prehledem.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Presne o to jde taky, podruhy zacnes vymyslet neco jinyho nez to, co ti jde nejlip, a to je zase pro golmana vetsi sance. Ale na druhou stranu dal zatim vsechny.. tak snad se i tak vyhraje.

Reagovat
Atlético de Madrid

To je spíš střelec od střelce.. Jsou borci, který dávaj dvě penalty za zápas pravidelně. Kun akorát není žádnej elitní exekutor, divil bych se, kdyby jich v životě kopal víc než 10

Reagovat
Atlético de Madrid

tak se pletu, v City kopal víc, než jsem myslel. za celou kariéru má 15/17, dneska nedal druhou penaltu v životě

Reagovat
smazaný uživatel

Technicky dve, ale vlastne ta dnesni je prvni, pac ta druha stejne skoncila v brane.

Reagovat
Mindas

Jo, v tom je nejlepší Walters. Ten to kope pořád do stejného místa, i když mu to brankáři předtím třikrát a vícekrát chytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si vzdycky vzpomenu na Benta proti Spurs.

Reagovat
Atlético de Madrid

Only Diego Costa (9) has scored more goals in the Premier League this season than Sergio Agüero (7)

Atlético

Reagovat
Counter

A počkej, až se ještě rozstřílí Falcao

Reagovat
Atlético de Madrid

jestli se rozstřílí, v systému se dvěma hroty se mi vedle Van Persieho šíleně nelíbí

Reagovat
Counter

To souhlas, chtělo by to Persieho posadit.

Reagovat
kiwwi

to je fakt sialene co Atletico dodalo do PL

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, ale do špatných týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi byl ale stejne Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejlepší v PL byl Torres, nejlepší fotbalista z nich je Falcao a nejlepší výkony, co jsem kdy viděl podávat v loňský sezoně Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je nejlepsi fotbalista Torres, pak Kun a pak az Falcao, ten je pro me nejlepsi zakoncovatel.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Toho bych mezi ně neřadil, do PL nešel z Atlética a ani to není jejich produkt/objev jako v případě Agüeraaaaa nebo Diega.

A navíc se nerozstřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

j protože Aguera přes přestupem do Atletica nikdo neznal

Reagovat
Atlético de Madrid

sice to neni náš objev ani produkt, ale dostal se u nás do svojí životní formy a nikdy předtím ani potom nedával tolik gólů... Simeone z něj vyždímal t onejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

no zatiaľ komická obrana Spurs, na druhej strane tiež nie neprekonateľná obrana Citizens, hlavne vďaka podpriemerným F+F a skvele pracujúcemu Vojakovi, kľudne to ešte mže skončiť remízou, stačí zvýšenie koncentrácie Kaboula a štandardný výkon Llorisa ... P.S.: Eriksen super, Lamela tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela na polčas dole. bohužial tak ako proti Arsenalu vonku, tak aj dnes úplne márny. Skúsil by som tam Townsenda.

Navyše nechápem, prečo hraje Capoue tak vysoko a často sa zapája do útočných akcií. mal by hrať osobnú obranu na Aguera podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, nevim co Pochettino čekal.

Reagovat
cristiano.K.

Ta penalta na Lamparda obhajitelna,ale kontakt minimální a Lampard si pro ni dost okate sel,abi by nikam dal nedobeh,ja bych ji nepiskl moc okaty od Lampse

Reagovat
Miguel19

Mně přijde, že ho vzal Lamela kolenem zezadu..

Reagovat
Mindas

Satisfakce za to, jak při první brance se přiznal k tomu, že stál v offsidu a bránil Llorisovi ve výhledu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak místo jednoho pochybného gólu byly dva, tomu fakt říkám satisfakce

Reagovat
Counter

Sergio Aguero has now scored a goal once every 69.6 minutes in the Premier League this season.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 430 - 430 days after his last game (3-3 with Germany against Paraguay) Gündogan gives his comeback for Dortmund after backache. Finally.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Ilkay, asi se dnes podívám na Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya v zimě odejde? Nebo proč nehrává?

Reagovat
smazaný uživatel

bol v afrike hrať kvalifikáciu a vrátil sa asi ešte len predvčerom. možno preto

Reagovat
Counter

Vyždímal se na represrazu. Nejenže hráli později než Evropané, ale ještě Sloni dohrávali velkou porci zápasu o desíti a Yaya musel dokonce i bránit.

Reagovat
Svatej

"Dokonce i"

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
diastan

Vždyť hrává. Dnes ho asi šetří na úterý.

Reagovat
Counter

Younes Kaboul is yet to win a single tackle vs Man City today.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda ako sa tu teraz cechacci snazia obhajit ten Lampsov dive potom co predviedli pod clankom nasej U21

Reagovat
Svatej

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Inak hrame lepsie ako som cakal. Az na Lamelu ten je uplne mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal team to play Hull: Szczesny, Bellerin, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Flamini, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal subs: Martinez, Ajayi, Coquelin, Arteta, Rosicky, Ramsey, Campbel

Reagovat
Counter

Szczesny, Bellerin, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Flamini, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza

Reagovat
smazaný uživatel

obrana snů

Reagovat
Counter

Lepší než od Tottenhamu.

Reagovat
Manik...

Jasná neprohra Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Everton team (to face Aston Villa): Howard, Coleman, Baines, Jagielka, Alcaraz, Barry, McCarthy, Barkley, Naismith, Osman, Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

#AVFC XI to play #EFC: Guzan, Hutton, Vlaar (c), Baker, Cissokho, Westwood, Cleverley, Richardson, N’Zogbia, Agbonlahor, Benteke.

Reagovat
Zaschrona

ROSS & SEAMUS ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Kazdopadne, Distin asi teda skoncil... Kdyz neni ani na lavicce. Skoda, ze nedostal sanci Tyias jen.

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Remy. #CFC

Reagovat
fajdax

Kostička

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v Palace: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Salah, Drogba, Solanke. #CFC

Reagovat
Svatej

Ani na lavce, to smrdí pruserem

Reagovat
blade115

Njn, hlavně že musel hrát zápas co zápas no... Ale aspoň si zahraje Rémy, na něj se vážně těším. A Solankeho je příjemné vidět aspoň na lávce. Snad to půjde dobře a dostane se do hry (i když to už tam spíš půjde Drogba...).

Reagovat
Atlético de Madrid

Já jsem řikal, že je přetíženej

Reagovat
blade115

Taky jsi nebyl jedinej.

Reagovat
fajdax

Lamela je příšernej tragéd. A Navas totéž, šíleně jednoduchej hráč.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea subs v Palace: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Salah, Drogba, Solanke. #CFC

Solanke

Reagovat
Whitemedia

to čumím teda

Reagovat
Svatej

Takhle slabou lavku jsme zas dlouho neměli

Reagovat
fajdax

Co on je zač, klasickej hroťák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

hmm jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Navas toho tolik dokurvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak vyborny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

#SaintsFC XI to play #SAFC: Forster, Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand, Cork, Schneiderlin, S. Davis, Tadić, Long, Pellè.

Reagovat
Zaschrona

CORKY !

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre striedania

Inak Mason dnes opat parada

Reagovat
smazaný uživatel

hayden si asi nieco spravil lebo vcera mal hrat ajayi a v posledneh chvili ho stiahli

Reagovat
smazaný uživatel

hádam, že do konca sezóny je out

Reagovat
blade115

Hohoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

to je ostuda odpískat takovéto penalty dneska

Reagovat
Miguel19

Demichelis

Reagovat
Counter

Tak a fandové Spurs můžou šoupat nohama, tohle bylo mimo šestnáctku

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako, předtím jim penaltu nepískli a City dalo gól z penalty která nebyla. Takže je rozhodčí dost poškodil.

Reagovat
Counter

Však jasné, jde o to, že rozhodčí tam sype chyby na obě strany, ne jen na jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo s tím souhlas, jen se není třeba opírat do fandů Spurs a to je taky nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

on z toho zije... a nam to nevadi. sme radi ze spurs dokazu aspon na chvilu osladit jeho biednu existenciu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí je dnes tragický

Reagovat
Miguel19

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
Counter

Soldado nezklamal

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

snad i dobře, že jí nedal.

Reagovat
Zaschrona

Penalta tohle fakt nebyla a Hart zrejme ma nastudovano, kam to Soldado nejcasteji kope.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

By Hart stihl, i kdyby skočil na druhou stranu..taková žabka

Reagovat
smazaný uživatel

Hart.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Clichy genialne.

HART.

Reagovat
Thoomas

Soldado za Fair Play

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem přesně čekal, když už ho tu každej začal chválit

Reagovat
smazaný uživatel

Pendado uz ani z penalty skoda lebo inak hral dnes velmi dobre.

Ale mrzelo by ma to viac ak by ta penalta bola opravnena. Toto bolo dost smiesne

Reagovat
vladis271

čukotka bez Costy, Arsenal so sranda obranou. To je dilema čo si pustiť.

Reagovat
Manik...

Demichelis zase City potápí, otřesný obr

Reagovat
Infernoqt

Spurs si dneska ten bodík zasloužej, ale Hart je pro mě zatím MOTM

Reagovat
fajdax

Rose parádní míče do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto Santiho mohol hrať Rosa, ale spokojnosť aj tak. V podstate nič iné sme ani nemohli postaviť. Dnes sa musí bezpodmienečne vyhrať a ideálne by bolo pohodové víťazstvo, polčas 2-0 a potom dať šancu Joelovi.

Reagovat
Zaschrona

To je zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard za 30min 0+2 to je pán

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Kurva to je match

Reagovat
smazaný uživatel

Bent 2?

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

Reagovat
Counter

Eeeej, Kuun

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Costa zraněný a Aguero ho už dohání sakra

Reagovat
Swarley

heh, jít na to znovu

Reagovat
Miguel19

Rovnou měl písknout technickej gól tvl

Reagovat
Zaschrona

4 penalty v jednom zapase a ani jedna pro Liverpool, divny.

Reagovat
fenixLFC

a ani jedna proti evertonu nezvycajne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle fakt nemám nervy, kdybych chtěl vidět zápas, kterej rozhodují rozhodčí, tak koukám na Everton.

Reagovat
Counter

Ale tak tohle byla jasná penalta.

Reagovat
Zaschrona

Ale nebylo to na rudou...

Reagovat
Counter

Nj, s těma červenýma to taky nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

a kto ho má rozhodovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, hráči? pravda, jmenuje se sice rozhodčí, ale slovo moderátor by bylo víc vystihující to, co má dělat

Reagovat
smazaný uživatel

A.Januzaj's agent has insisted the player is happy at Manchester United and is determined to fight for his place

Rozdíl mezi ním a Pogbou!

Reagovat
vladis271

v januári je preč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

I Hayden se zranil, hezky pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ale tak hezky si to Slepice posraly. Místo vyrovnání rudá a obdržený gól, to už je něco. Každopádně škoda, od City to nijak zvlášť dominantní zápas není, v klidu mohli ztratit aspoň ty dva body. Škoda, takhle se ta výhra nad Eagles stává o to důležitější.

Reagovat
blade115

A jinak jsem teda klasicky těsně před zápasem vzal Agüerovi VC (C Costa, takže by na něj přešla...)...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda zrovna dnes by sme si bod zasluzili...

Aguero tejto penalte dost pridal ale kontakt tam bol no, co uz...

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej Aguero s penaltami ako Costa

(Top scorer)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio pozerám podarená premiéra

Reagovat
kiwwi

4 penalties in one game. Incredible. And what's more amazing is that none of them have been given to Liverpool.

Reagovat
Zaschrona

Pozde.

Reagovat
smazaný uživatel

vtípek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Somehow Hart pushed that penalty away harder than it was hit at him.

ale úplně

Reagovat
Counter

Jenks v základu WHU

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

KUUUUUUUUUUN

Reagovat
diastan

KUUN

Reagovat
smazaný uživatel

JESTE!!

Reagovat
blade115

Hmm... Jen počkej, až se Diego vrátí.

Reagovat
Svatej

Bude to krásnej závod

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero, to je blázon

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný útočník

Reagovat
Counter

Counter

18.10.2014 12:31

Kun čtyři trefy a ahoj, zdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych pockal.

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad dá ještě jeden

Reagovat
Zaschrona

Kolik dneska bude hrat Everton, at nemusim mit nervy?

Reagovat
Counter

Nebudu už do konce života tipovat nic, abych měl stoprocentní úspěšnost

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Yido se taky docela trefil. Lamela 2 fíky posral a Soldado si tu penaltu taky kopl

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

niice

Reagovat
Manik...

Reagovat
alcantara

Counter je vestec

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mu ide, ani zostava arsenalu nebolo velmi jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Je to pan

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero napodobnil Suáreza, akurát, že Luisík nekopal penalty Fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

aj tebe tak chýba? To je ako zlomené srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hryzol superovych obrancov, necudo, ze sa mu vyhybali a daval lahko goly

Reagovat
minoLFC

Counter18.10.2014 12:31

Kun čtyři trefy a ahoj, zdar

Reagovat
Miguel19

Suaréz dostává dobře na prdel..

Reagovat
vladis271

Kun a jeho komplexy zo Suáreza.

Reagovat
Atlético de Madrid

Agueroooooooo ještě dva prosim

Reagovat
SunFells

2 z penalt ale, s tím nemůže šahat Aršavinovi ani po prsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Spurs are the only team who get smashed more times than Arsenal.

Reagovat
Counter

Existují teorie, že právě proto existujou - abychom se i v případě největších krizí měli čím pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

matně vzpomínám nad nějakým smyslem vaší existence, ale jaksi mě nic nenapadá

Reagovat
Counter

Rekordních 49 ligových zápasů bez porážky třeba

Reagovat
fantomas

Emmm.. bejt permanentně lepší než sousedi ze severu Londýna? Fine by me.

Reagovat
smazaný uživatel

vždy, ked ti ako fanúšikovi Arsenalu je smutno, spomeň si, že ešte vždy existuje Tottenham, ktorý je na tom ešte horšie a skončí až za tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho Navase fakt nemuzu ani videt..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck dnes 4 góliky a ahoj, zdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Tak zkusím i já:

Ben Arfa vítězný gól na 0:1 a ahoj, zdar

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Strhnul jsem lavinu

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je velky svetovy milnik, vynasiel si jasnozrivost..staci pouzit formulku ahoj zdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale ramsey ktory netrenoval na lavicke, ale podolak tam nie je

Reagovat
Counter
Reagovat
blade115

Budeš taky jedním očkem koukat na Foxes? Hledám najěký solidní stream, ale zatím to na nic kvalitního nevypadá.

Reagovat
Counter

Hm, zkusím něco pohledat, ale taky tomu moc nedávám. HD na Arsenal bude mít přednost.

Reagovat
blade115

Jedinou naději dávám tomuhle, ale bůhví, jestli to tam vůbec poběží...

http://goatd.net/91489/watch-newcastle-united-vs-leicester-city

Reagovat
Counter

Já nemám vůbec nic zatím

Reagovat
fantomas

Jo tak ty chceš koukat na Leicester a hledáš něco "kvalitního"?

Reagovat
blade115

Jj.

Reagovat
fantomas

Tak to se prober z tý diskotéky.

Reagovat
blade115

A nebo ty radši neplácej, když nevíš. Zatím jsem na ně pokaždý sehnal koukatelný stream, i když hráli proti Burnley. Samozřejmě nechci ultra kvalitu v podobě HD přenosu, ale solidní stream, který se každých pět vteřin nesekne, není nijak nereálný sen.

Reagovat
Counter

A doteď se ještě nezačalo hrát Si je můžem pustit o přestávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Krasne vymazal ten naskok Costy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkusím já:

Szczesny 4 goly a ahoj nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

campbell dneska debutovy gol #ahoj#zdar

Reagovat
smazaný uživatel

po tých 4 Welbeckových

Reagovat
minoLFC

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej cock malej..

Reagovat
Infernoqt

sis zase stáhnul trenky?

Reagovat
smazaný uživatel

humor z poslednej cenovej, ale pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zabavas EF

Reagovat
smazaný uživatel

si mi obsadil fb, tak som si musel nájsť niečo nové

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna tak tvoji mame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda te hazene, klidne tam jeste mohlo neco padnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart vyborny, vidis kennethko, toto je svetova trieda, nie ten tvoj lapac motylov v kralovskom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor je výborný

Reagovat
fantomas

Fakt srandaklub. Průměr pěti obdržených branek za poslední tři vzájemný zápasy; už dva 4góloví střelci ManCity v rozmezí plus mínus tří let... to vážně nemá obdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu, že se fanoušek Arsenalu, který má diletanta v čele a mizerné vyhlídky na budoucnost, musí něčím utěšovat.

Reagovat
fantomas

Holt když se nám tak vnucujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Liverpoolu se nepovedlo přivést do svého týmu bývalého brankáře Barcelony Victora Valdése, a proto se zaměřuje na novou potencionální posilu. Ikera Casillase! (Metro)

Reagovat
smazaný uživatel

BOOM!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo něco podobného streamsp, když ho zabanovali?

Reagovat
blade115

Třeba streamsp, to je celkem dost podobný.

http://streamsp.com/hd/index2.html

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem blázen...

Reagovat
smazaný uživatel

a heslo? :)

Reagovat
smazaný uživatel

už mi to došlo :D

Reagovat
blade115

Je napsané pod streamem (ForzaJules!).

Reagovat
Manik...

? Já na něj právě koukám

Reagovat
smazaný uživatel

niekto stream na AFC? flash

Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to po vás taky heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

getRektAbbas

Reagovat
smazaný uživatel

to si skusil a ti vyslo?

Reagovat
smazaný uživatel

jop, začal som s "aaaAaaaAaaaa" a postupoval som podľa abecedy dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

je přímo pod tím streamem napsané

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem debil. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

pf, tak ja ti ušetrím prácu, aby si sa nemusel ani pozerať a mne ani nepodakuješ? Dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, pardon, tak děkuji i Vám.

Reagovat
smazaný uživatel

môžeš mi aj tykať

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci

Reagovat
Counter

Zatímco ty jsi mu dal jen jednu "propustku", já mu změnil život, protože příště se už ptát nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

"give man a fish and you will feed him for a day. learn him how to fish and you will feed him forever."

Reagovat
Counter

Exactly

Reagovat
smazaný uživatel

alebo teach? nevjem uš

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

nz :-)

Reagovat
smazaný uživatel

heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

ahojzdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115
Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude stejně Arsenal...

Reagovat
blade115

No vždyť taky Yung chtěl stream na AFC, tobě jsem poslal na CFC ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem slepé hovno...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Jsou dva (vlevo v panelu)

Reagovat
Mindas

Kun, Hart, Milner dnes fantazie. Hart konečně zachytal a opět proti Spurs. Demi opět jeho klasika. Nic moc ani dvojice Ferdů. V defenzívě ok, ale rozehrávka děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasch, čo presne sa stalo medzi Distinom a Martínezom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Promin, prehlidl jsem. Spekuluje se o tom, ze nedokazal prijmout zaslouzenou kritiku od Martineze po zapase se Swans a ve vysledku, co je 100% potvrzene ze zdroju kolem klubu, dalsich 14 dni s tymem netrenoval. Proc ale nebyl vubec v tymu ani dneska, to netusim... Je mozne i zraneni, tezko rict.

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

kde sa da sledovat vyhra Hullu?

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
vladis271
Reagovat
Counter

http://streamsp.com/hd/index.html

Tady by to mělo jet.

Reagovat
kiwwi

streamy su zverejnene az hodinu pred zapasom...musis si este pockat tyzden

Reagovat
Miguel19

Zase límečky..

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Spurs nad Arsenalem i na konci sezony.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Infernoqt

tenhle sudí se mi líbí, vypadá jako fanda Hullu

Reagovat
Counter

Ten rozhodčí vypadá jak Bould

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ma napadlo... 18-tka na stopérovi... To nemôže dopadnúť inak než nejakou silvestrovinou alebo squillacovinou

Reagovat
Godwinson

Zase bez Rémyho

Reagovat
fantomas

Tak já nevim, to sem jedinej, komu se to streamsp nenačte?

Reagovat
smazaný uživatel

ide nádherne

Reagovat
fantomas

Hah, asi nával akorát.

Reagovat
Counter

To tak bylo i minulé kolo, je čím dál víc populární asi.

Reagovat
blade115

Foxes posunuti až na pátou, takže při troše štěstí by pak mohlo být i něco koukatelnýho, navíc nebude nutný překlikávat mezi dvěma zápasy.

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

ty vole, Courtois

Reagovat
Zaschrona

Palace

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL OSCAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
Miguel19

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR PICO

Reagovat
Mimalu

Oscaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
blade115

OSCAAAAAAR

Reagovat
Arbiter

OSCAAAAAR VOLEEEEE!!!

Reagovat
fajdax

Oscááreeeek

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ sa tam zjavil Alexis na ten rebound teraz? v milisekunde tam bol

Reagovat
Whitemedia

OSCAAAAAAAAR Krása!!

Reagovat
Miguel19

Úplně totožný přímák jak loni(?) proti Stoke v FA doma..

Reagovat
Kovi81

tez sem si na to hned vzpomnel

Reagovat
fajdax

Reagovat
diastan

neví někdo co se děje na Newcastlu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přiletěl tam dron s vlajkou "Velkého Sunderlandu".

Reagovat
diastan

Reagovat
Counter

Reagovat
Minister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

santi je booooh, musi hravat stale, to je radost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Co tam předvádí Cahill omg..

Reagovat
Zaschrona

Saints

Reagovat
Zaschrona

takovej vystavni vlastenec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rohlíček

Alexiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Tywin Lannister

alexis je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

boh proste

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez je top 5 hrac ligy, neskutocne vlietol do sezony

Reagovat
smazaný uživatel

To je dabel.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nákup desaťročia, ja to hovorím stále, niečo neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to Ozil?

Reagovat
fenixLFC

ni, lamela po aklimatizacii

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Soldado

Reagovat
Counter

Ten byl nákup století, nauč se to rozlišovat

Reagovat
smazaný uživatel

takže lepší nákup než Henry a další, hmm

Reagovat
Arbiter

Henry ale přišel v 20. století...

Reagovat
Counter

Ok, tak začni tím, že se naučíš rozlišovat jednotlivá století

Reagovat
smazaný uživatel

když se o něčem říká, že je *whatever* století, myslí se tím vůbec od začátku aktuálního kalendárního století nebo že je to lepší než všechny ostatní možnosti, které se udály za posledních 100 let?

Reagovat
Counter

Století je století. Dvacáté století, jednadvacáté století atd. Slyšels někdy "století 1914-2014"?

Stejně nechápu, o čem se tu přehadujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Boží, to byl panečku přestup.

Reagovat
Nikikrew

Sancheeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Minister

Alexis král.

Reagovat
SunFells

jsem to piči zas neviděl.

Reagovat
fantomas

vine.co/v/ObmF29uViE1

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Zase Cahill

Reagovat
Whitemedia

Gary kurva

Reagovat
Arbiter

Campbell si s Cahillem dnes dělá, co chce

Reagovat
Infernoqt

krásnej

Reagovat
Infernoqt

i sudí má radost

Reagovat
Zaschrona

JAGSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Zaschrona

a Bainesy acko pravackou, nadhernej centr

Reagovat
Counter

Diamé pokračuje ve svém gól / zápas

Reagovat
smazaný uživatel

DIAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Rohlíček

jasnej faul, to je zas komedie

Reagovat
SunFells

faul

Reagovat
tweek

No, jasný faul, kdyby Flam spadl, tak to pískne, proto se simuluje. Ale taky Flaminiho pičovina, neměl na to spoléhat..

Reagovat
Thoomas

Diame jasnej faul

Reagovat
Tywin Lannister

no to mě poser, 15 minut tlak jak debil, hull nevi kde mu hlava stojí a pak takovejhle gól

flamini

Reagovat
Zaschrona

Magnificiano Graziano

Reagovat
blade115

Vypusťte Zoumu, Cahill tam je dnes snad jenom fyzicky.

Reagovat
fantomas

Faul byl, rozhodně, ale proč se s tim do píče tak mrdá zas.

Reagovat
Nikikrew

Co ti jebe toto akoze neodpiskal fail?

Reagovat
smazaný uživatel

haha faul, ale aj tak to mal Flamini spraviť lepšie

Reagovat
Counter

Bez ohledu na to, jestli to byl faul, nebo ne (byl ), tak to Flamini zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Flamini dál hrál, nerozhazoval rukama a nespolíhal na to, že to pískne, tak k tomu gólu nedojde. Dobře mu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi gol Flaminiho.. Coquelin in.

Reagovat
13

Kdepak nějakej Lukaku, střelecky je táhne Jags

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle, ach.

Reagovat
SunFells

huh, další

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar kouká tady někdo na Chelsea a může mi po prvním poločase poslat jakýsi souhrn taktiky? Musím jít někam pryč a píšu o tom report.

Reagovat
13

počkej si na vitasrpovo vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

vitasrp je v Londýně.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, když mi to někdo pošle do PM. Díky.

Reagovat
Zaschrona

S Barkleym a Colemanem to je uplne o necem jinym... Strasne chybeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Diame hrá ten futbal viac rukami než nohami, ako pozerám

Reagovat
Zaschrona

Baines has now scored or assisted 8 of Everton's past 12 goals (in all comps). 6 assists this season. No other EFC player has more than 1.

Reagovat
Counter

"Who the f**k is Pochettino?" sing jubilant Saints fans.

Reagovat
SunFells

Reagovat
13

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

from hero to zero

Reagovat
Zaschrona

nj ale muze si za to sam

Reagovat
smazaný uživatel

u nás bol "svätý" a teraz je "kurací"

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Hutton

Reagovat
smazaný uživatel

právě sem pojedl vynikajícího grilovaného pstruha

Reagovat
smazaný uživatel

Cooooooork

Reagovat
Zaschrona

CORKYYYYYYYYYYYY !

a Dusan asistence

Reagovat
SunFells

ti je mydlí

Reagovat
Zaschrona

po ocku to sleduju - je to s peknou porci stesti... proti Saints mela byt ruda a jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou, prepadol cez brankára až po zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky keby dá gol tak platí...

Reagovat
SunFells

Alexis se staví na střelu levou, tomu tak někdo uvěří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som prekvapený že vedel ako sa k tomu vôbec postaviť

Reagovat
SunFells

Dokonce si vyhrnul levou nohavici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Červená?

Reagovat
Trapper

ok no..

Reagovat
Arbiter

bohužel, není o čem...

Reagovat
Trapper

jj, neviděl jsem první záběr pořádně

Reagovat
Miguel19

To je zoufalost..

Reagovat
Zaschrona

Zatim to je dneska super. Bainesy a Seamus uzasni, neprekonatelna dvojka wing-backu.

Reagovat
Arbiter

hmm... Tak Solanke si dneska nezahraje

Reagovat
Miguel19

Výborně Azpi..to snad není možný tvl.

Reagovat
blade115

To je hrůůůůůza ... Ta hra je plná chyb, laciných ztrát, nepřesností ... Bez Costy jsme taky nějak podezřele impotentní vepředu ... Začíná to nápadně připomínat loňskou sezónu, tam to většinou končilo vyrovnávacím gólem. Ale tak snad se to zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že se to zvedne.

Reagovat
blade115

Třeba jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je to možné.

Reagovat
blade115

Hmm a teď ještě červená no.

Reagovat
Arbiter

klasické zápasy po repre přestávce...

Reagovat
SunFells

Azpi

Reagovat
Trapper

Loooooool ....

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEEE

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně , konečně,,..tenhle taky měl jít ven .

Reagovat
Miguel19

YES!! Paráda Remy..

Reagovat
Counter

Eagles si tu přesilovku moc dlouho neužili.

Reagovat
Mimalu

aspoň že tak, stavy vyrovnány

Reagovat
Miguel19

Delaney je fakt blb

Reagovat
Miguel19

Takhle ho chytit se žlutou na kontě

Reagovat
vladis271

na pokutu. Situácia poskytne jeho tímu so zápasom niečo spraviť a on to takto zabije.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Hlavně Remy tam byl sám kolem snad 4 hráčů Palace..

Reagovat
blade115

Nejdřív 4 penalty, tak teď že bychom pokračovali v trendu trochu jinak?

Reagovat
Whitemedia

Pěkněěěěěěěěěěěěěěěě červená!

Reagovat
Arbiter

haha Ale i tentokárt správně, Delaney je čuryna, když hraje takto po jedné žluté kartě...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si teď 3 a půl zápasu v kuse zahraje Luis.

Reagovat
Arbiter

ne, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ne?

Reagovat
Arbiter

hrajeme přes týden LM, tam nastoupí Azpi. Pak už si ty tři zápasy v kuse Luis odehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no.

Reagovat
fajdax

Proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Hrozně moc nepřesností, to vyrovnání je docela narušilo.

Reagovat
smazaný uživatel

dovtedy sme hrali super, odvtedy sa to zaseklo na pritukavani si okolo sestnastky

Reagovat
fajdax

Divokej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin "nema na to lebo nevie branit" je zatial defenzivne uuuzasny skoda ze sa to zatial boji rozbalit dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie je úplne najistejší na lopte.

Reagovat
Counter

Přece jen ligová premiéra dělá svoje.

Reagovat
Tywin Lannister

mě se zatim taky líbí, ale je fakt, že ho hráči hullu moc neprověřujou

Reagovat
smazaný uživatel

nervozitka

Reagovat
smazaný uživatel

ved jasné

Reagovat
smazaný uživatel

he Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Hull okrem Diamého wrestlingového hmatu nepredviedol skoro nič, takže dnes si nepripúšťam nič iné ako výhru. Ten gól nás nejako zrazil, doňho sme boli skvelí, od neho biedni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tu výhru neviděl tak jasně teda, hrajem na přesdržku

Reagovat
smazaný uživatel

spolieham sa na dalšiu božiu intervenciu Alexisa

Reagovat
smazaný uživatel

No a já se děsím, že tam ta obrana ještě zafailuje

Reagovat
smazaný uživatel

ty smrad

Reagovat
smazaný uživatel

To se prostě stát muselo :D Ta obrana je fakt na papíře děsná :D

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ti 4 diváci kolem Diamého předtím bylo sakra co??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hrozný výkon. Vepředu je to neskutečně mrtví. Do půlky poločasu neskutečně hořela obrana, pak se to naštěstí zvedlo. Cahill je totálně mimo.

Reagovat
Nikikrew

Hull absolutne bezubi. Jasny faul do pici na Flaminiho a on neha hrat hru. Katastrofa s tymi rozhodcami. Zaujimave ze ani postrany si nevsimol nic. Pred tym golom sme hrali fakt dobre, po tom gole to uzavreli a zase sa uz len betonuje. Z nasej strany aj tak celkom dost nepresnosti, ale je to celkom ok. Tento zapas jednoducho must win.

Reagovat
smazaný uživatel

za gramatiku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

emocie

Reagovat
smazaný uživatel

klídek, nebo tě klepne

Reagovat
smazaný uživatel

flamini je neviditelny, tak si rozhodcovia nemohli vsimnut, proti komu Diame fauloval

Reagovat
Zaschrona

Zatim je to super, ale chce to co nejdriv pridat druhy gol, sice to je zatim naprosto zaslouzene vedeni, ale dobre si lze vzpomenout, jak to umime treba proti Ville zkonit a Villa se umi proti nam vytahnout. Zatim vsichni od nas hraji dobry zapas, snad to tak vydrzi. Baines, Coleman a Barkley obzvlast vyborni. Ze strany Villy mi prijde, ze tam strasne chybi Delph, zaloha ji moc nefunguje. Clev a Hutton ale slusne vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Videli ste vlastnak SUN?

Reagovat
Counter
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

miluju tyhle akce na jeden dotek

Reagovat
smazaný uživatel

takto to urvat, to už chce fištróna

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

jj, neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

gol kola

Reagovat
Zaschrona

Ten centr Tadice na Corkyho gol (mimochodem super nabeh ) uplne famozni.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi ty vole

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
Nikikrew

no tak toto bude zaujimave. Mert fakt klobuk dole...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
Rohlíček

Mertesacker, boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

GOoooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Per

Reagovat
smazaný uživatel

ABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ty štětka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

tyvole ten vojta fakt nechytí nic navíc

tohle moh mít

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

konecne super protiutok... od McCarthyho i Barkleyho suprove provedeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOL! A jak hraje Welbeck?

Reagovat
smazaný uživatel

Na hovno, jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

wojta 2 goly a este sa nedotkol lopty

Reagovat
J0EL

Drevo fakt...

Reagovat
Zaschrona

Sakho zas?

Reagovat
Miguel19

CEEEEEEEEEEEEEEEEESC

Jaká akce

Reagovat
Trapper

Fabreee

Reagovat
Mimalu

Cesc

Reagovat
blade115

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESC

Kurva důležitej gól!

Reagovat
smazaný uživatel

FABREEEEEEEEEEEEE

Krásný gól

Reagovat
Whitemedia

CEEEESCC <3

Reagovat
smazaný uživatel

CEEEEEEEEEEEEEEEEESC

Reagovat
Miguel19

N e s k u t e č n ý !!!!

Cesc, Oscar, Hazard

Reagovat
fajdax

Ty vole dejte nám ten pohár, tohle nikam nevede

Reagovat
Arbiter

myslím, že je hotovo

Reagovat
Infernoqt

no já doufám, že Hull ještě gol přidá

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak u nas v okresu, 1:2 tak všecko rub dopředu .... 60 ketru do pryč hull

Reagovat
Miguel19

Pojďme třetího a Solanke na hřiště..

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck, wilshere, ox nic nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

nikto nič nehrá, akurát Nacho a Hector

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tím, že Hull moc neútočí

Reagovat
Rohlíček

jen je vybučte

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už jsme po patičkách ztratili asi 20 míčů, a to je Ramsey na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Sundejte někdo toho Welbecka, on je tam fakt k ničemu.

Reagovat
Rohlíček

tak to běž někam, Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Hull bude neprejiemni jak svina, stoperi zatial super pracuju

Reagovat
smazaný uživatel

*budu

Reagovat
Infernoqt

Arsenal mi trochu připomíná naši formu z minulé sezony. V LM se vám, chlapci, bude dařit. Ovšem jen do doby než potkáte Bayern.

Reagovat
Nikikrew

Vinu kazdopadne hadzem na Vitarpsa. Ked jde vzdy na Emirates tak nevyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes meets West Ham co-owner David Gold in the stands.

https://pbs.twimg.com/media/B0PS3TwCQAAHORg.jpg:large

Že by?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey? ježiši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

welbz hral zatial vzdy bud skvelo alebo hrozne, dnes je to katastrofa

Reagovat
Trand

Aaronek. Konečně zas fešák. Snad se ten návrat moc neuspěchal.

Reagovat
fajdax

Reagovat
supervizor

Konečně od Wengera normalní střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
captain18

Flamini dnes bez karty ?

Reagovat
fantomas

Ovšem svou kvótu na zaviněný branky dodržel.

Reagovat
Zaschrona

Dalsi relativne dost vtipnej vlastenec Sunderlandu, ale na ten prvni nema, to ne...

Reagovat
fantomas

Ježiiiš, at to tam házej Dušanovi aspoň.

Reagovat
Zaschrona

Malem pred chvili dal, ale vykopl mu to Van Aanholt z cary.

Reagovat
smazaný uživatel

ten doktor Crystalu vypadá , že se tam za chvíli odpálí

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/NegativeGorgeousArgali

Bayern pekny timovy...podobny tomu Arsenalskemu aj ked nie az taky dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Gól pěkný ale neskutečně mě sere jak se pořád všichni obránci hlásí jak v první třídě na základce

Reagovat
Rohlíček

Ox je tragickej, okamzite dolů

Reagovat
Zaschrona

Barkley dneska super vykon. Nase ofenziva s nim totalne o necem jinem.

Reagovat
Ángel di María 22

Ulalalaaa. Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi priamy kop

Reagovat
fajdax

Ty vole to je neskutečná exhibice

Reagovat
smazaný uživatel

Hele koukáš celej zápas? Mohl bys mi napsat jak to takticky vypadalo prvních 60 minut? Ryl sem zahradu.

Reagovat
Counter

Jenkinson assist na průběžně vítězný gól

Reagovat
smazaný uživatel

nejake solicko?

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere out do konca sezony, jasné

Reagovat
Counter

A Jackie vlastní vinou v hajzlu na x měsíců, bomba.

Reagovat
Arbiter

co se stalo?

Reagovat
Counter

Strčil nohu do souboje ve skluzu, šprajcla se mu tam.

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě.

Reagovat
kiwwi

na x mesiacov

Reagovat
fajdax

Zaha vypuštěn ze řetězu

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň Joel

Reagovat
kiwwi

same old Arsenal, always cheating

Reagovat
Zaschrona

Naismith je neuveritelnej. Obeha vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey,ox,cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé 5:0

Reagovat
Zaschrona

Tadic -> Pelle = 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřil jsem, že to bude Pellemu střílet v EPL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to neni nic překvapivýho.

Reagovat
Nikikrew

Wilshere zevraj twisted knee

Reagovat
fantomas

Twisted knee pro Jacka.

Reagovat
kiwwi

to nemusi byt nic vazne

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že ne, já nejsem ten, co odhadoval "x měsíců" . I odešel po svých.

Reagovat
Counter

Je pěkné, že máš ještě víru v krátká zranění u Arsenalu

Reagovat
Counter

Saints jedou šíleně

Reagovat
fantomas

*Pelle jede šíleně

Reagovat
Zaschrona

*Tadic a Pelle jedou silene.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle jen, Tadič je sviňák.

Reagovat
Zaschrona

A kdybych mel radsi Pelleho, bylo by to naopak, vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ty mi seš ukradenej, narozdíl od Pelleho.

Reagovat
Zaschrona

Pche, Graziano je uzasnej, ale nesnizuj mi tady kvality Tadice, to je jinaci buh.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Tadič jen, Pellé se veze

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Jen dva fíky, nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joel <3

Reagovat
smazaný uživatel

campbell jaky zjav

Reagovat
Trand

Joel.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere Měl by přestoupit, jinak ho Arsenal zničí.

Reagovat
andrew96

Sančíz

Reagovat
Zaschrona

COLEMAAAAAAAAAAN

Reagovat
Zaschrona

Bainesy zase asistence. Fakt timhle oba korunujou dnesni vykon. Uzasny sledovat.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dawson 2 minuty ošetřování, minuta kulhání z hřiště a za 15s zpátky na place

Reagovat
Zaschrona

TADIIIIIIIIIIIIC Paradni chyba Mannoneho.

Reagovat
Miguel19

Pelle dobrý nákup do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus Sunderland

Reagovat
PhilipS

Proč do piče tam nedá Rósu

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
Zaschrona

Wanyama 7

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla ma tak sere v poslednej dobe...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs by měli koupit Vitasrpovi permici na Arsenal.

Reagovat
Nikikrew

Hull to je neskutocne ako vselijako mozne zdrzuje. Hnus fakt

Reagovat
smazaný uživatel

tolko zdrzvania som uz davno nevidel,dve minuty sa hra, minutu nie

Reagovat
blade115

Albrighton To mohl bejt gól sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Soton pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Na sestup

Reagovat
Zaschrona

A to mi nikdo neveril, ze budou lepsi jako vloni.

Reagovat
fenixLFC

su skveli

Reagovat
Trapper

CAhill

Reagovat
Arbiter

Soton WTF

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Joel nezakončil

Reagovat
Trand

Campbell je skvělej, musí hrát víc. Ale teď měl asi střílet.

Reagovat
andrew96

Dawson hrdina severního Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jsem za tu čtyřku od Southamptonu rád

Reagovat
smazaný uživatel

si robia srandu, by sa malo nastavovat tak 20 minut

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Hull to je fakt horsie ako Stoke

Reagovat
Tywin Lannister

zasranej hul, celej zápas je zalezlej v 10 na vlastní polovině a posledních 20 minut ti čůráci víc leželi než hráli fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ale bellerin si snad udrzi zaklad, seria zapasov a bude pomaly nas najlepsi pravy obranca, bez chybicky dnes

Reagovat
smazaný uživatel

tak nebol nejak prevereny zase, väcsinou sa Hull iba brani

Reagovat
kiwwi

7:0 nech ti nejebe

Reagovat
-Kopy-

nechápu, Cazorla a Ox jsou druhej poločas marný a on tam toho Rosu stejně nedá, ten je fakt odepasnej ale nevim proč...

Reagovat
tomasinho

Dušo parádně, dneska jsem ho vzal do fanty a on 1+3 Škoda, že je to jediný hráč, který mi uhraje nějaké body

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
blade115

A já ho naopak vyndal... Podle mě si všichni můžete řídit svoje přestupy, zatím mám 100% úspěšnost tragičnosti svých kroků.

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Mane 8:0

Reagovat
kiwwi

neeeeeeeee

Reagovat
Mimalu

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Soton. 8, neuveritelny co s nima Koeman predvadi.

Reagovat
Counter

O S M

Reagovat
Zaschrona

Tohle asi Poyet neprezije.

Reagovat
smazaný uživatel

ta naše výhra je teda nakopla

Reagovat
Trapper

omg to je tak zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
Counter

Jenom šest minut?

Reagovat
Whitemedia

Takže se Solanke může zase posadit

Reagovat
Arbiter

škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton si dobře zatrénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Welbez, pome skusme este

Reagovat
Counter

eeeeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz

Reagovat
Trand

Welbeeeeeeeeeeeeeeeeeeck! ALEXIS ÚŽASNĚ!

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho Alexisa sme fakt v piči

Reagovat
Counter

Alexis božsky

Reagovat
andrew96

Kopyta

Reagovat
SunFells

Alexiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

ok este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, odešel Dawson a už se to sype.

Reagovat
smazaný uživatel

krasne zakoncenie danny

Reagovat
kiwwi

kristofyk18.10.2014 17:15

Sundejte někdo toho Welbecka, on je tam fakt k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz ♥ ♥

Reagovat
smazaný uživatel

ved si len robí srandu, Ivo

Reagovat
Counter

Liverpool latest: Brendan Rodgers has just bid £30m for Ronald Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Joel hraje úžasně. Ale Chambo je strašný.

Reagovat
Arbiter

kolikrát letos jsem udrželi čisté konto?

Reagovat
Whitemedia

2x?

Reagovat
Whitemedia

Oukej, tak třikrát dokonce

Reagovat
Whitemedia

v PL samozřejmě, je to bída!

Reagovat
kiwwi

to by si mal vediet ty sam

Reagovat
Arbiter

řečnická otázka?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Tedka jsme měli sérii asi 3 čistých..

Reagovat
Ángel di María 22

Koukam, ze ten vyprodej zas tak Southamptonu neuskodil

Reagovat
Lynx

Ox je dnes fakt napřesdržku

Reagovat
smazaný uživatel

ox najhorsi vykon aky som kedy videl

Reagovat
blade115

Fuuu, udřený tři body, ale hrozně důležitý. Díky bohu za to.

Reagovat
Miguel19

Luis tvl

Ale hlavně že 3 body..

Reagovat
Trand

Monreal.

Reagovat
Zaschrona

Dneska to fakt bylo perfektni odpoledne.

Reagovat
Counter

Unbeaten znovu rozjet v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

nj, úžasné mať 5 remíz z 8 zápasov...

Reagovat
Counter

Je to tragédie, co ti budu povídat :-)

Reagovat
Rohlíček

tak a dost

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

niečo podobné robil kiwwi pri Moyesovi. Aby ste nedopadli rovnako.

Reagovat
kiwwi

Vlado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Montreal

Reagovat
SunFells

Škoda ty vole. Dobře na konci zabrali.

Reagovat
Counter

Měli zabrat dřív ale.

Reagovat
Rohlíček

hrůůůůůůůůůůůůůůza

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
Ángel di María 22

Hull parádně

Reagovat
SunFells

Saints ještě osmý Dušan 1+47, to je pán.

Reagovat
blade115

No to teda, zvlášť když padlo jen osm gólů.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

*1+4

Reagovat
smazaný uživatel

kua preco sme zacali hrat az po gole? preco sa muselo 60 minut odsrat? nakoniec keby sa hralo len trochu dhlsie tak to dame..alexis je kral, joel musi hravat viac a bellerin je buducost..nacho to zvladol fajn, ostatni slabota

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Ach moj boze. To ze vydali hraci zo seba maximum je plus ale tato remiza pre nas znamena asi killer. Na Chelsea 11b to uz asi nic. Znova to bude boj o LM, ako kazdy rok. Cize realne znova zasa jediny FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně braníme jak neskuteční vandraci...s takovým přístupem nemáme šanci na žadnou trofej a to není o tom, že máme zranění, ta hlavička nechapu co tam dělal Mertesacker a Flamini? místo aby ten mič hned odpalil na tribunu tak tam něco vymýšlí a doufá ve faul

Reagovat
Tywin Lannister

hull jsme prostě měli porazit, pro mě jeden z kandidátů na sestup. Takhle to zas bude boj o LM. Každej rok to samý, už mě to fakt přestává bavit. Asi by bylo nejleší, kdyby se letos LM nepovedla. Možná by se s tím začalo něco dělat.

jinak dnešní výkon nebyl špatný,šancí jsme měli dost. Z hráčů se mi líbili oba krajní beci, Bellerín dobrej debut, Alexis tradičně nejlepší z týmu a střídajíci Joel taky potěšil

naopak tragickej ox, a slabej výkon i od Mertesackera, Cazorla, Čestný a Welbs taky nic extra,

Reagovat
fantomas

Kandidát na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

aha fantik ma na fandenie dalsi underdog team ? tak to bude urcite kandidat na sestup

Reagovat
fantomas

Ehm, ne...?

Reagovat
Tywin Lannister

hull jsme prostě měli porazit, pro mě jeden z kandidátů na sestup. Takhle to zas bude boj o LM. Každej rok to samý, už mě to fakt přestává bavit. Asi by bylo nejleší, kdyby se letos LM nepovedla. Možná by se s tím začalo něco dělat.

jinak dnešní výkon nebyl špatný,šancí jsme měli dost. Z hráčů se mi líbili oba krajní beci, Bellerín dobrej debut, Alexis tradičně nejlepší z týmu a střídajíci Joel taky potěšil

naopak tragickej ox, a slabej výkon i od Mertesackera, Cazorla, Čestný a Welbs taky nic extra,

Reagovat
Mimalu

to těch kandidátů na sestup máš kolem 10 předpokládám

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, hrát 30 minut z 90 nestačí. Ale střídání bylo opět diletantské. Ramsey tragický,měl tam jít Rosický, a když už ho tam chtěl,tak měl stáhnout i dnes tragického Oxe.

Alexis bůh,Tomáši,v lednu zdrhej!!!

Reagovat
kiwwi

boha ale sa naplacete kvoli tomu Rosickemu

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím,že má týmu co dát a přitom hrají jiní,kteří nepředvádí kvalitnější výkony,tak střídám pláč s nadávkami no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Máme nějakou rumour sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

gerrard pod balotellim je rumour, zvyšok zatiaľ ticho

Reagovat
tomasinho

Jakože by hrál Lucas jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas včera večer zjedol celú pizzu takže neverím, že bude hrať

Reagovat
smazaný uživatel

allen a can sú zdraví

Reagovat
tomasinho

Allen posledního moc nezahraje. Can jo, ale nemyslím, že by ho BR hned hodil do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná asi tahle.

Mignolet, Johnson, Skrtel, Toure, Enrique, Henderson, Allen, Lallana, Gerrard, Borini, Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tomu nevěřím. To snad ne, kurva.

Reagovat
minoLFC

ťažko Balotelli bude hrať...

Reagovat
tomasinho

WTF, co to má být? Glen, José, oba z dvojice Borini-Lambert? To snad ne

Reagovat
vladis271

aspoň konečne Ballofilovia uvidia, že kvalita všetkých našich útočníkov s výnimkou Studga je na posledný atóm rovnaká.

Reagovat
tomasinho

Ty z něho máš pěkný mindrák. Já ho taky nemusím zrovna, ale přeháníš to. Je jinde jak Borini i Lambert.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hlavně psychicky

Reagovat
avicii

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele ať už je zítřek 21:00!! To čekání je nekonečné! Snad mě dnes potěší QPR! Rio rozhodne!!

Reagovat
vrabejka

Raheem Sterling is set to finalise new Liverpool contract. [Mirror]

Reagovat
smazaný uživatel

Mirror

Reagovat
vrabejka

to neznamená že to nemuže byt pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jack Wilshere nedokrál včerejší utkání Arsenalu s Hullem City (2:2), na vině přitom bylo zranění kotníku. Vyšetření však ukázalo, že by se nemělo jednat o nic vážného a záložník by tak měl být Gunners opět brzo k dispozici. (clubcall.com)

Vzdyt mel chybet x mesicu ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

na prvý pohľad určite

Reagovat
smazaný uživatel

On je dobrý herec, tohle dokáže díky své praxi zahrát dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

mám šťastie, že už som si stiahol ten addon na tie linky, inak by som sa ti musel vtierať a dať ti palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lambert, ktorý je trojka do útoku a Lallana, ktorý nemal žiadnu prípravu a akurát sa vracia po zranení verzus dvojka, na ktorej je založená hra Sotonu a ktorá spolu hrá od prvého kola. Wow, to je kumšt porovnávať ich.

Reagovat
smazaný uživatel

logicke, ze to ludia budu porovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

ale nech to porovnávajú aspoň, keď budú všetci zdraví a hraní. A porovnávať Lamberta, ktorý vyslovene prišiel kryť chrbát s Pellém, ktorý prišiel ako jasná jednotka na hrot a ťahúň, mi fakt logické nepríde.

Reagovat
vladis271

chel by si logické myslenie od mufana

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavat to klidne muzes, spis jde o to, jake zavery z toho vyvodis. Lallana byl zranenej cele leto, tak tam to asi moc smysl nema. ale porovnat Pelleho s Lambertem, proc ne. Jen to musis pak hodnotit ne stylem: Liverpool je blbej, ale spis tim, jak se Lambertovi ten prestup vyplatil. Financne asi jo, "hraje" ve svem obibenem klubu, ale zaplatil to teda tim, ze vysedava a bude vysedavat na lavce.

Reagovat
papos182

Lambert vedel, ze si moc nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja ani nerikam, ze s tim nepocital.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

kúpime ich, neboj, kúpime.

Reagovat
SunFells

Super porovnání

Reagovat
fff

Ako je jasne, ze to porovnanie sa priam ponuka, ale Lambert trojka v utoku vs Pelle, ktory siel ako jednotka .... a Lallana, ktory sa vratil po kolko, 6 tyzdnovej absencii kvoli zraneniu?

Samozrejme, ze Sotonska dvojica je aktualne lepsia ale to porovnanie v tomto momente je nezmyselne.

Reagovat
cristiano.K.

kterého blbce to napadlo porovnat?

Reagovat
smazaný uživatel

ON THIS DAY: In 2002, a 16-year-old Wayne Rooney announced himself to the world with Everton's winner vs Arsenal.

Wazza

Reagovat
Swarley

remember the name, Wayne Rooney !

Reagovat
smazaný uživatel

emre can začína yaay

Reagovat
smazaný uživatel

sa z toho neposer.

Reagovat
smazaný uživatel

*emre can't

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

LFC team to play QPR: Mignolet, Johnson, Lovren, Skrtel, Enrique, Gerrard, Can, Henderson, Lallana, Sterling, Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

Official Subs: Jones, Toure, Lambret, Coutinho, Manquillo, Allen, Markovic

Moreno zranený

Reagovat
smazaný uživatel

to ta tesi ked davas palec?

Reagovat
fajdax

To je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha supr.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná sestava.

Reagovat
Coutinho10

asi podle předpokladu....jedinej Couts to muze nak ozivit

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic, Allen i ten Lambert jako nic?

Reagovat
Coutinho10

Markovic v priprave vypadal dobre, ale potrebuje cas....Lambert sice srdcař, ale už je starej a Allen nwm no

Reagovat
smazaný uživatel

Wau vidim ze hracov nesetrite . Sakho je zraneny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný. Ale hlavně Liverpool ani nemá pořádně koho šetřit. Nemůžeme.

Reagovat
fenixLFC

hlen hovnson

Reagovat
LGT

Obrana

Reagovat
minoLFC

proti QPR musí byť výhra

Reagovat
vrabejka

Bily Yaya v zaklade!

Reagovat
Erdovec

Can

Reagovat
tomasinho

Emreeee

Reagovat
cristiano.K.

Allen zřejmě není 100% ještě, jinak by musel hrát. Snad se i Can konečně ukáže.

Reagovat
vrabejka

Can je lepší jak allen

Reagovat
LGT

White Yaya X Welsh Xavi.... no nevim nevim.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože. Už je to tu zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed @QPRFC team v #LFC: McCarthy, Isla, Onuoha, Dunne, Caulker, Suk-Young, Henry, Fer, Sandro, Austin, Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

A ako naschval dneska Ferdinand nehra

Reagovat
papos182

Redknapp uz dostal rozum.

Reagovat
Carrick

Dobře pro vás, Lpool si Rio vždycky mazal na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

srandovný tím.

Reagovat
nani92

Suck Young

Reagovat
Coutinho10

proc nechyta Green ?

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

nahradnici prosim ta??

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Rio dpč :( ale nevadí, vyhrají i bez něj! Zamora 2 goly

Reagovat
vrabejka

Zmen si nick kdyz si tak velky fanda QPE

Reagovat
Svatej

Rio out ? Šance QPR se zvyšují

Reagovat
vladis271

Dnes dá gól aj biely Yaya.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Ted cekam dalsi serii zprav jak v lednu kupujem Sneijdera:

http://lockerdome.com/bbcsporf/6169461380096065/7072303737470996

ale trefil to pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Flash prosím?

Reagovat
vrabejka

Digi sport

Reagovat
vrabejka

Alberto Moreno rested ahead of Real Madrid game. No injury problem. #LFC

Reagovat
R22

link na LFC pls?

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
R22

díky oboum

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rio už mimo základ i v QPR?

škoda že se ho United před sezónou zbavili, to byl od nich zřejmě nejlepší přestupový tah

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Sice je to nereálné, ale QPR musí dát gól.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
monty25

Dneska to vidím na povinné 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Magic Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

čo s ním?

Reagovat
nani92

Liverpool nevie

Reagovat
k0udy

Onuoha trošku poslal Lallanu na párek

Reagovat
vodka

Henderson, Johnson, Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

škodááá

Reagovat
smazaný uživatel

OMG NASA OBRANA JE KOMICKA WTF JOHNSON A SKRTEL

Reagovat
Side

Škrtel

Reagovat
vladis271

hlen ty piuča, vypadni už konečne z Liverpoolu.

Reagovat
fff

Skrtel uf

Reagovat
Whitemedia

Ta obrana

Reagovat
monty25

Zatím teda bída... Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Glen nečekaně uplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

snad nastoupí ve středu

Reagovat
fff

To by bolo tak hrozne, ze ani Teba by to nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Manq je zraněný?

Reagovat
fff

Nezachytil som, ze by bol.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, je na lavce, tak ho asi jen šetříte na středu

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ten neni tiez ziadna vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel

Reagovat
fenixLFC

kde zas bol kokot?

Reagovat
fenixLFC

sorry johnson

Reagovat
vladis271

Sterling musí brániť za to hnilé 100 kilové hovado.

Reagovat
Whitemedia

Při každém útoku QPR je Glen někde v prdeli, baví mě

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Za Johnsona musí bránit i Sterling

Reagovat
vladis271

toho talianskeho chuja nám bol čert dlžný.

Reagovat
fenixLFC

a najhorsie je ze nie je tym, ktory ma najviac vytaca

Reagovat
nani92

lebo ste ešte neboli v útoku..daj mu čas

Reagovat
fenixLFC

vidis a ten najvacsi traged je tam napriek tomu skoro nonstop

Reagovat
nani92

kúp si profutball najnovší, budeš tam mať jeho plagát

Reagovat
smazaný uživatel

si fakt zaujaty, vas problem nie je v nom, fakt robi maximum, stale patri k najaktivnejsim a furt na neho blijes, nech uz urobi cokolvek

Reagovat
fenixLFC

lebo to robi na hovno...

Reagovat
vladis271

robí veľké hovno. Mňa nesere ani tak on, ale tá piča vo vedení, ktorá rozhodla, že ho kúpime. Totálne sa pre nás nehodí. A netuším v čom je tak dobrý, že vystriedal toľko top klubov.

Reagovat
monty25

Balotelli a jeho "klička"

Reagovat
smazaný uživatel

zamorovi sme niečo spravili? V živote tak nehral

Reagovat
fff

Ale nechapem, Glena, 30 rokov, cely zivot hra futbal, cely zivot hra na jednom poste a stale je pozicne uplne mimo

Reagovat
Miguel19

Liverpool dobře neví..

Reagovat
smazaný uživatel

To je děs. Oni si nepřihrajou 2x po sobě.

Reagovat
fff

Lallana uplne cista lopta dpc.

Reagovat
fenixLFC

real nas neskutocne zadupe do zeme....

Reagovat
Erdovec

link?

Reagovat
vladis271

nerob to, dobre ti radím.

Reagovat
Erdovec

ještě bych se měl učit, takže i tak je fotbal jasná volba

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LGT

Tak už si náš maže na chleba i QPR, těším se na Real

Reagovat
monty25

Tak tohle rozhodně nebyl ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to kopnul do golmana tak co

Reagovat
smazaný uživatel

To byl teda ofsajd.

Reagovat
LGT

Pomezní

Reagovat
fff

Jaaaj jak to vyzeralo po tretom kole vsetko dobre ....

Reagovat
Whitemedia

teď to vypadá ještě líp

Reagovat
nani92

Reagovat
monty25

Další (ne)ofsajd...

Reagovat
fenixLFC

wow, tri prhravky za sebou

Reagovat
Tywin Lannister

kdo si myslíte že je lepší - Wilshere nebo Henderson?

Reagovat
tweek

wilshere

Reagovat
J0EL

Wilshere Neskutocne zbytocna otazka.

Reagovat
smazaný uživatel

henderson, wislhere je lepší průměrnák, co se uz tak pred dvema lety zastavil ve vývoji

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, my hrajem picu.

Reagovat
Miguel19

Fer To ne...

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

dopiče on tohle nedal ?

Reagovat
Side

te'd nevím komu se smát

Reagovat
fff

Akoze Can jebe ti???????? Vyklus jak od Lucasa.

Reagovat
Miguel19

Však Yaya..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

FEEEEER

Reagovat
LGT

Fer

Reagovat
monty25

Fuj, to byla klika...

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za trapne urvanyho kokota na Digi? To je ten ze SlovakSportu?

Reagovat
smazaný uživatel

On křičí jen při šanci, nemůže za to, že liverpoolská tragická defensiva pouští svého soupeře do šancí neustále.

Reagovat
smazaný uživatel

Fer.

Reagovat
Maresma

Z toho boli oci, i pod Hodgsonem sme hrali lip..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten Liverpool sa fakt nedá pozerať...keby tam neboli tribúny okolo tak poviem že pozerám Corgoň ligu :D

Reagovat
nani92

:D (y)

Reagovat
smazaný uživatel

What the Fer?!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Glenova krásně umístěná!

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fff

Simon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Sterling je taky úplně jalovej...

Reagovat
Miguel19

Jsou normální

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

toto je fakt moc

Reagovat
Zaschrona

No ty....

Reagovat
smazaný uživatel

mame viac štastia ako rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole jak to ze tohle nebyl gol? .

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitka

Reagovat
minoLFC

QPR drtí LFC

Reagovat
Whitemedia

Já u toho asi chcípnu

Reagovat
Dawon

Wtf do pice, to uz snad neni ani mozne

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
LGT

Já se poseru

Reagovat
Erdovec

skrtel

Reagovat
fff

?

Reagovat
smazaný uživatel

po tomto verim ze to LFC nejak nahodne ukope :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten magor Can co robi? sa tam kuka ako centruju lucas 2

Reagovat
Usty

Obrana Liverpoolu je neskutečně groteskní...

Reagovat
smazaný uživatel

To je prdel. Radši ať do druhýho poločasu ani nenastupujou a jedou domů.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Mohlo to byt 3-0 a my sme si ani neskrtli.

Reagovat
fenixLFC

nechapem, fakt nechapem co sa s tym timom stalo....proste tam nie je nic, technika myslienka obetavost rychlost nic..fakt ako pod royom

Reagovat
Zaschrona

Chybi Suarez...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

No mozna se tomu smej, ale neco, cemu by se dalo rikat "fear factor", to u vas v soucasnosti slo neskutecne nizko. Vloni bylo skoro jasne, ze kazdeho muzete velmi realne prestrilet a kazdy do toho zapasu pak tak podvedome vstupoval. Obranu bych nejak moc nekritizoval, problemy zacinaji zepredu, prave u Suareze tam zacinala faze obrany aktivnim presinkem.

Reagovat
fenixLFC

len ma pobavilo ze vzdy sa to spomenie ako prve. Tu psychiku som do toho moc neratal to uznavam a luisov vplyv nepodcenujem-on bol nasou zálohou aj utokom. Ale toto? ti hraci si nevedia nahrat, je to staticke bez presingu ktory spominas vsetci totalne mimo. Doslovna paralela s odchodom xabiho a to bez prehanania. Proste to nechapem, ti hraci su kombinacne aj pohybovo v pohode ale toto? To je fakt bieda z nasej strany fakt bez prehanania horsia ako v nasej lige

Reagovat
Zaschrona

To mas taky pravdu. Ten vykon nevypada moc tymove, krasne za tohle vypovida ta situace, kdyz byl Fer uplne sam ve vapne, nikdo ze zalohy se ani nehnul, aby se ho snazil pokryt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Suarez odišiel

Reagovat
monty25

No, kdyby Liverpool prohrával 2:0, tak bychom nemohli říct ani popel...

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to ešte aspoň troch nových CB

Reagovat
nani92

Maaaaaaaaario

Reagovat
Erdovec

balotele

Reagovat
vladis271

chceme len zmiasť Real.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to spíše vypadá že LM hraje qpr

Reagovat
Svatej

Reagovat
minoLFC

šetríme sa na nich

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý do kdy budou fans Liverpoolu obhajovat Balotelliho. Tak hrozného útočníka snad ještě nemeli. Línej jak prase, když má balón tak o něj vždycky naivně příjde...

Reagovat
monty25

Já ho neobhajuju a myslím si úplně totéž...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

väčšina ho ale neobhajuje, skôr je z jeho príchodu nasraná

Reagovat
smazaný uživatel

to se teda fakt nedivím

Reagovat
Tywin Lannister

jenže jemu fakt nepomáhaj aqni okolnosti, nedostane jedinej pořádnej balon a do hry na jednoho hrota se nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

LFC udržať a vydýchať do šatne

Reagovat
I am Mancunian

skrtel skala

Reagovat
smazaný uživatel

podmeeeee QPR

Reagovat
fff

Strasne by sa nam hodil hrac ako Fernando ci Fernandinho, preco ma MC oboch ?

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze ste sa ani o jedneho nezaujimali?

Reagovat
smazaný uživatel

protože je koupili

Reagovat
fff

Tiez nechapete vtip

Reagovat
smazaný uživatel

spasitel Can sa ukazuje fakt

Reagovat
smazaný uživatel

20 rocny chlapec no

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho na ukor gerrarda nedaval do zostaviciek no

Reagovat
LGT

Hraje poprvé od zranění, zas v klidu ježiš

Reagovat
smazaný uživatel

o to viac by mal makat a nie sa prechadzat jak na prechadzke...

Reagovat
minoLFC

hrôza keď vídím Cana a posuniem si diskusiu o čosi vyššie, kde je z neho robené bohvieaká opora

Reagovat
smazaný uživatel

uolne to vidim, tohle udrzi, v polocase dostanou kartac od Rodgerse a nejak to ukopou v druhe puli. Ty nepromeneny sance budou QPR mrzet.,

Reagovat
fff

BR im povie, ze ukazali great character ked nedostali gol

Reagovat
smazaný uživatel

ja jeho proslovy nesleduju, takze ma koukam Moyesovu skolu?

Reagovat
fff

Tak on pomaly v kazdom pozapasovom rozhovore pouzije slovne spojenie great character .

Reagovat
Maresma

nebo outstanding

Reagovat
Whitemedia

ale teda.. au!

Reagovat
nani92

Can je presný Lucas..ešte aj fauluje na miestach, kde on

Reagovat
papos182

Ale je tak o 7 let mladsi, takze mame Lucasa na dalsi roky zaruceneho

Reagovat
smazaný uživatel

Kwopor už prepisuje Rafa Revolution články na Rodgers revolution...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafulation ked tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak a Balotelli jednym dotykom zatial MOTM z liverpoolu :D

Reagovat
minoLFC

prvá akcia paradoxne od dedka Gerrarda

Reagovat
monty25

Stevie Ale kdybychom po půli vedli, to by snad bylo proti přírodě...

Reagovat
fff

Tie Balotelliho strely z dialky su uz tiez na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chtěl, tak je to gol.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze nechtel.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To jsou střely?

Reagovat
Whitemedia

Mario

Reagovat
monty25

Blbotelli

Reagovat
nani92

z Bala sú už všetci hráči nasratí, to bol fakt nákup leta

Reagovat
vladis271

kokooooooooooooot, dam tam Boriniho, toto neni normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

To tupy tele uz me fakt sere. To uz radsi at hraje Borini.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska obzvlášť, takový alibistický zakončení.

Reagovat
Side

Balotelli takovou bych mu přijebal o přestávce

Reagovat
LGT

Mario ať fakt táhne dneska, to je nemožný

Reagovat
kiwwi

vyborne zakoncenie protiutoku

Reagovat
J0EL

Pool zatial vobec nevie.

Reagovat
Miguel19

Maria mám rád, ale v týmu bych ho fakt nechtěl

Reagovat
monty25

Liverpool je přehráván nejslabším týmem PL. To jsme to teda dopracovali...

Reagovat
fenixLFC

keby prehravany..oni nas doslova nicia

Reagovat
monty25
Reagovat
Swarley

Mario, pls

Reagovat
Erdovec

nikdy by mě nenapadlo, že to ještě ve spojení s LFC řeknu, ale Borini na plac, hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

horší než Mario dneska být ani nemůže

Reagovat
papos182

Borini neni na stridacce.

Reagovat
minoLFC

hrôza...proti Realu radšej nech ani nenastupujú, kontumačných 0:3 bude prijateľnejších

Reagovat
smazaný uživatel

zatím mě z toho zápasu nejvíc baví Balo.

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebude ani v 7.miesto

Reagovat
smazaný uživatel

bez "v"

Reagovat
smazaný uživatel

Takový nudný zápas a tolik komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

a to pockej na zitra vecer, to to pojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov.

Reagovat
smazaný uživatel

No já teda nevím, jaktože to není 2-0 Pool neví, ta obrana je tragická. Mario sice zdí jak nikdy, ale to že si 35 minut nejsou schopni přihrát není jeho chyba.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl asi vidět?

Reagovat
Zaschrona

No prave blbe, kdyby tam byl sudi za brankou, tak by to v klidu videli. Nicmene jasnej obrazek toho, ze tohle se proste musi do budoucna nejak resit. Chapu, ze nejde videt vsechno, ale porad se to piskat melo, takze neni spravny, aby se tohle totalne preslo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kopnul do mice a pak se v padu srazil s protihracema... to mela byt penalta?

Reagovat
kiwwi

cervena karta jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to teda nepiskl. ze toho hrace trefil byla spis smula. defakto v padu nakopnul mic a pak uz moc nadelat nemohl.

Reagovat
monty25

Taky si myslím, že by to bylo hodně přísné.

Reagovat
fenixLFC

to nevadi, pokial sa nemusime pozerat na Johnsona tak kludne mu ju mohol dat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemohol to ale vidieť

Reagovat
Liquid

jasná penalta a červená pro Johnsona, ale ze záběrů v TV jsem to ani nepostřehl

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch dvou břeven, aspoň jeden gól mohl být, no nevadí, snad 2 poločas! Come on QPR!

Reagovat
Miguel19

United se na to musí koukat krásně..pro tu LM si dojdou úplně v pohodě. Ještě skončí v klidu 3.

Reagovat
kiwwi

my ideme na titul

Reagovat
Miguel19

To jde i Liverpool

Reagovat
Tywin Lannister

jasný

Reagovat
smazaný uživatel

tak my jdem kazdej rok na titul. jinej cil ani byt nemuze. Ale letos tu Chelsea urco nedame, pokud bude hrat takhle a City... uvidime. Samozrejme to predpoklada, ze zlepsime hlavne obranu.

Reagovat
Erdovec

tady zase někomu po pár uhaluzených výhrách stouplo sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne. Jak na tom jsme ukazou prave ty dalsi dve kola, kdy mame Chelsea a City. Na to jsem hodne zvedavej. Obrana zatim nebyla tak dobra, tak snad se to podari zlepsit.

Nebo jestli to sebevedomi bylo na ten boj o titul? Tak to je spis dany tim, ze jsme nejvetsi klub v Anglii, tak si tezko muzes rikat, ze druhy misto je fajn na zacatku sezony. ale realnej cil vyhlůasenej vedenim je treti misto.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Erdovec

no, zrovna ti můžou v suchém triku zítra rupnout s wba

Reagovat
Infernoqt

a na co jiného má hrát nejdražší anglický tým? já si naopak myslím, že máme tým hotový, i ta obrana si zvykne, jen to chce zmírnit zraněný, protože se nám jinak nikdy nesehrajou

pro mě titul nebo top4 jasné cíle, když vidím jak hrál Arsenal nebo teď jak hrajete vy, kam se na vás hrabeme s obrannou činností

Reagovat
Infernoqt

tím neříkám, že nevyhrajete, podle mě to ukopete (s QPR), ale z mého pohledu hrajem přehledněji a taktičtěji než vy

Reagovat
Erdovec

tak to v současné době i baník ratíškovice, nevím, peníze nedělají tým a podle mě budete mít kurevský problém se do 4 dostat

Reagovat
Infernoqt

to je možné, jak bude zápas co zápas furt 8 hráčů mimo a furt jiné sestavy, bude to o něčem jiném, ale naši rivalové nám to zatim usnadnují, proto tomu začínám věřit i výš

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado tam šupol aspoň tých pár gólov z penált. ale čo ten Balotelli predvádza, vyzerá byť nejaký nasraný

Reagovat
minoLFC

no neviem, mne s tým jeho výrazom v ksichte príde ako totálne vymletý a nie nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

koukate na to studio?

Reagovat
smazaný uživatel

sileny, nic nefunguje, gerrard je docela tragickej, jasne v noze to porad ma, ale jeho pohyb je strasnej, mozna tak na standardky je ok - balotelli hroznej a to sem jeho zastance, ale tak ono proste dopredu to cely nejak nefunguje tak neni o cem

Reagovat
fff

Aspon na zlepsenie nalady som si zatial pustil MOTD zo vcerajska, ten prvy gol Sotonu je neskutocny

Reagovat
Liquid

nemůžu si pomoct, ale ten Liverpool je tak strašně špatnej, že to snad ani není možný, mělo to být 3:0 už do půli, velká smůla QPR, ale štěstí se Reds nemůže držet věčně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

modlete se že vás pak spasí Sturridge jinak fakt nevím

Reagovat
fenixLFC

ved ja s tebou suhlasim

Reagovat
Coutinho10

tragicky...chce to co nejdriv stridat...Maria sem se sice dlouho zastaval, ale asi vetsina lidi ma pravdu

Reagovat
Tywin Lannister

liverpoolu se fakt není proč obávat, ti budou rádi když se dostanou do evrposký lígy, průměrnej golman, průměrná obrana, v záloze jedinej kvalitní hráč henderson a jediný co maj kvalitní jsou křídla a sturridge

Reagovat
Miguel19

Can u toho břevna Fera Za to bych ho okamžitě poslal pryč a 5 zápasů by si nezahrál.

Reagovat
fenixLFC

najlepsim z nasich je brankova konstrukcia

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
minoLFC

tá patrí tiež QPR

Reagovat
fenixLFC

rovnaky pripad ako Johnson- ani u jedneho by si to nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na středeční zápas Real vs obrana Liverpoolu, ti budou rádi když dostanou "jenom" 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

myslis za polocas, ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

i to je možné

Reagovat
fenixLFC

za 20 minut

Reagovat
Infernoqt

to bude ale nudné nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neviem čo sú všetci takí posratí z Realu ... stačí nasadenie + podpora fans a bude to vyrovnaný zápas...Real hrá Clasico potom cez víkend

Reagovat
smazaný uživatel

štúdio Digi: Posledná otázka tebe Filip - Dá Martin Škrteľ túto sezónu viac gólov súperovi ako svojmu brankárovi?

Reagovat
fenixLFC

ok tak to uz je provokocia od sky- uputavka na vecernu relaciu ked Liverpool vladol europe

Reagovat
fff

Dopozeral som to MOTD, my sme z toho Sotonu kupili zrejme inych hracov, nez sme potrebovali (Clyne, Schneiderlin), dali im 47m a tusim aj nasu formu

Reagovat
smazaný uživatel

Ballo dobře rozjebává tu loňskou kombinační hru Liverpoolu :)

Reagovat
monty25

No a další gólovka QPR... Mignolet

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a další Glenova pumelice

Reagovat
fenixLFC

neskutocne aky sme staticki

Reagovat
monty25

Karolínko, dneska se radši ani nedívej...

https://twitter.com/CaroWozniacki/status/523830509508382720

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem ani nevede, ze je fanynka Liverpoolu, to je pak jasne, ze jim to s Rorym neklapalo.

Reagovat
monty25

Jo, taky se kvůli fotbalu občas kočkovali...

Reagovat
fenixLFC

kokos, can kazi aj prihravky na meter

Reagovat
fff

Vzdy ked sa Glen nahodou dostane do superovej sestnastky je sranda pozerat ako absolutne netusi, co ma robit

Reagovat
Erdovec

běží a čumí před sebe až do autu a nebo zkusí tu svoji ránu...

Reagovat
Whitemedia

Baleteleho už to vůbec nebaví

Reagovat
Error

Sandro v této sezoně snad ještě nedohrál zápas bez zranění...

Reagovat
Miguel19

Neeee

Reagovat
Mimalu

Balo

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
Whitemedia

Marioooooooooooooooooooooo

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídat. Hned.

Reagovat
fff

Baloteli dpc Ty neschopnak kurva kurva kurvaaaaaaaaaa

Reagovat
johnik

Ballotelli

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOL Balotele

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOL wtf

Reagovat
smazaný uživatel

mna jebne balo

Reagovat
smazaný uživatel

On prostě dneska nechce, to říkám

Reagovat
Erdovec

teleeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

to je hráč, za tohle by se nemusel stydět ani Torres

Reagovat
fenixLFC

to by dal aj borini kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Balotelli je totální kretén.

Reagovat
nani92

Torres > Balotelli

Reagovat
Il Architetto

Táhni do prdele Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Balotelli to snad schválně nedává nebo nevím

Reagovat
Hai

To je horsi jak Torres v chelsea dpc at tahne kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ak stymto chce vyhrat titul tak by sa mali rychlo prebudit zo sna

Reagovat
smazaný uživatel

o titule tu pisal snad len Duso

Reagovat
Zaschrona

Vergini by to dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

kto?

Reagovat
kiwwi

sak prave...

Reagovat
smazaný uživatel

s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Brána na té straně musí být zakletá..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EXoRcIsT

To hraci QPR nepozerali video Garyho ako vysvetloval ze na Mignoleta platia streli pod brvno a nie po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

jak tatka Per a syn Alexisek

Reagovat
Whitemedia

Johnson, Balotelle a hned je o zábavu postaráno

Reagovat
Erdovec

už mě to začíná bavit

Reagovat
Maresma

Joey

Reagovat
johnik

Allen Couts come on!

Reagovat
Miguel19

To si děláte prdel

Reagovat
Erdovec

glen

Reagovat
fff

Tento zapas je uplne absurdny.

Reagovat
smazaný uživatel

tragedia

Reagovat
wild

Tak iny gol dnes ani mohol padnut

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

to je pičus bože

Reagovat
smazaný uživatel

Who else than Richard Dunne?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ti šašci mají víc štěstí než rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

GLEN JOHNSON JE GENIUUUUS

Reagovat
minoLFC

díky QPR

Reagovat
TopinB

To byla podpásovka

Reagovat
johnik

hurrá

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi do sbirky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

mario ani nevedel ze sa hra

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná šance, jak vyhrát...že se QPR porazí samo.

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Dobrá haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz sa na Maria nemohol pozerat tak si dal radsej vlastny

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze to tam Dunne dal, inak by Mario dal na out

Reagovat
smazaný uživatel

Dunne ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu ukazoval "nepocul som vas, tak co som mal urobit, zajebat si to do branky"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A milestone 10th Premier League own goal by Richard Dunne....the first player in to double figures !

Gratulace.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Richard Dunne. Scored 11 goals in the Premier League, 10 own-goals.

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Evertonska skola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

tohle je fakt srandovní match..

Reagovat
smazaný uživatel

balotelli s loptou je fakt komicky

Reagovat
smazaný uživatel

On je komický aj bez lopty

Reagovat
vladis271

Carroll 2.0 a kolko to bere ten kokot 110k p/w?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ja ze koho mi pripomina

Reagovat
Miguel19

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdotelli no comment, jinak celkově hrajeme opět velkou píču...Real si nás dá na chleba s cibulí, to bude utrpení středečního večera

Reagovat
LGT

Sterling je dnes zas super

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude mít Liverpool takové štěstí i ve středu, tak vyhrají díky vlastnímu golu Ronalda

Reagovat
fff

Balotelli letel na zem skor, ze sa vobec priblizil k hracovi ... keby radsej hral.

Reagovat
smazaný uživatel

N'Gog > Balotelli

Reagovat
fff

Snad po sezone vypadne naspat do Talianska.

Reagovat
smazaný uživatel

stejný barvy, stejný výkony

Reagovat
Maresma

David ♥

Reagovat
johnik

Mignolet

Reagovat
monty25

Mignolet si dneska docela zachytá...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

primitív Filip Šebo

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznal sem ho hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jo Šebo

Reagovat
smazaný uživatel

to je najvacsia legenda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je nejhorší přestup PL letos

Reagovat
fff

Ked si clovek k tomu prida, ze prisiel ako nahrada za Suareza ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
monty25

Může mi někdo říct, proč tam toho troubu Balotelliho ještě nechává?

Reagovat
smazaný uživatel

ubožák na lavičce, co ti na to mám říct

Reagovat
johnik

páč 2 střídání už proběhli a nechce riskovat kdyby přišlo zranění?

Reagovat
monty25

QPR už taky vystřídal třikrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by to jeho ego nemuselo unést... s takovým člověkem se holt musí jednat jako s malým děckem, aby byl relativně hodný a nedělal problémy

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa tak nejedná aj so Sakhom?

Reagovat
smazaný uživatel

QPR si nezasluzi byt v PL

Reagovat
monty25

Mignoleeeet

Reagovat
smazaný uživatel

teraz vazne, on tie goly nedava schvalne, ved teraz to uplne odjebal

Reagovat
fff

Odkedy je u nas mal sance aspon na 5 ci 6 golov mimo toho jedneho, co nahodou dal.

Reagovat
johnik

classic

Reagovat
smazaný uživatel

VARGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Vargas

Reagovat
minoLFC

zaslúžené

Reagovat
Zaschrona

VARGAAAAAAAS

Reagovat
Whitemedia

Vargaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
madridcan

Vargaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

SPRAVEDLNOST EXISTUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Reagovat
monty25

Zaslouženě. Dneska si prostě nezasloužíme vyhrát.

Reagovat
wild

Zasluzene

Reagovat
Swarley

oni to dali

Reagovat
smazaný uživatel

LIVE paradny vykon to malo ist na tiket

Reagovat
kiwwi

tak toto je este strasnejsia obrana ako nasa

Reagovat
Miguel19

A to je už co říct..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Precejen existuje spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

si to zakřiknul ty

Reagovat
nani92

Lovreeeeeen

Reagovat
minoLFC

Škrteľ

Reagovat
smazaný uživatel

vargas vyzera super

Reagovat
Maresma

COUTINHOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fff

Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak slaby vykon od utocnika som uz daavno nevidel

Reagovat
Hai

Coutinhooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

U MĚ SOU TO ŠŤASTNÉ PIČE

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
johnik

JO KURVA

Reagovat
Whitemedia

.....

Reagovat
smazaný uživatel

My máme tak neskutečný štěstí.

Reagovat
monty25

Góóóóol!!! Coutinhoooooooo

Reagovat
minoLFC

Coutinho

Reagovat
LGT

COUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Miguel19

To jsou zoufalci ty QPR

Ale Coutinho skvěle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak toto je strasne nespravodlive ale futbal je uz raz taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Liverpool hnuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

se asi zbleju...

Reagovat
Zaschrona

2:2

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

prečo toho Sterlinga v strede ihriska nefaulvoali

Reagovat
johnik

komedie

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fff

Reagovat
Hai

vyhul meeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
wild

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten konec mě fakt baví

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fenixLFC

co to je

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOL mna mrdne

Reagovat
monty25

To si snad děláte prdel.

Reagovat
LGT

Teď čekám Balotelliho vlastňák z půlky nebo tak něco

Reagovat
Usty

LOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

blbej a blbější

Reagovat
kiwwi

boze, futbal je tak spravodlivy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

ROFL

Reagovat
fff

Akoze Allen na tyci a dostane gol medzi nohy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

tohle je snad jeste lepsi nez city - spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

yeeees Couuuts je buh

Reagovat
Coutinho10

omg

Reagovat
kiwwi

Reagovat
LGT

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec to dopadlo dobre

Reagovat
johnik

ten Balo je traged

Reagovat
TopinB

Ten hlas BalloteLLIIII

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je do piči? Srovnaj, tak to vypnu, dáme na 2:1, tak to pustim, abych viděl góly a ono je to už 2:2.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Usty

patří ti to... a všem idiotům, co odchází ze stadionu před koncem ještě víc

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Carrick

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

miesto toho aby z toho zajebal gol, tak ide skusat päticky

Reagovat
smazaný uživatel

Balotellíííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

tiket v ..., ale za tu srandu to dnes snad i stálo.

Reagovat
wild

Tyler jak zmutoval pri tej sanci Balotelliho

Reagovat
Swarley

ty vole ty obrany obou jsou neskutečně komický, to je naprostá šílenost

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
monty25

Balotelli nedá gól, i kdyby čert na koze jezdil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak hlavně, že máš sebevědomí na patičky....

Reagovat
fff

Balotelli stvrta sanca a zas nic z toho. Krasa. Ale dal si paticku, jupi.

Reagovat
smazaný uživatel

balo ty kokot vypadni uzfakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

joooooooooooo

Reagovat
fff

Reagovat
Miguel19

To si děláte prdel

Reagovat
Hai

jooooooooooooooooo pycoooooooooooooooooo

Reagovat
minoLFC

sa poserem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Co to su za chuji v tom QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

SPRAVEDLNOOOOOOOST

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Já z vás chcííííííííííípnu

Reagovat
wild

To su piceeee

Reagovat
smazaný uživatel

NO FUCKING WAY

Reagovat
LGT

AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Swarley

no to si snad děláš kozy

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Tak to je teda síla!

Reagovat
kiwwi

mna jebneeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chodte domov toto je najvacsia tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

ty vole bláznivější zápas nepamatuju

Reagovat
Maresma

To to je nejdivnější zápas ever

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný. včera 4 pecky, dneska toto.

Reagovat
Hai

jeste ze to tam dal Caulkar Blboteli by to zas poslal do pyce

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Balloteli je skôr zaklínač, než útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje dpč

Reagovat
fff

Potrebovali sme iba dva vlastne a jeden tecovany

Reagovat
smazaný uživatel

nabuduce to musi byt bez bala proste

Reagovat
smazaný uživatel

TO CO BOLO TOTO AAA

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, QPR po 8 kole stale len jedna vyhra menej ako Arsenal

Reagovat
monty25

Ještěže si ho tam Caulker dal, protože Balotelli by zase netrefil prázdnou bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ještě že tam byl Caulker, Balotelli by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ostudy, vyhrát díky 2 vlastencům

Reagovat
fenixLFC

to nebolo na tom to najhorsie

Reagovat
Ranoth

ostudu mas v nicku

Reagovat
Infernoqt

a ty v trenkách

Reagovat
smazaný uživatel

tss Southampton tiež vyhral vdaka 2 vlastnym golom

Reagovat
-Kopy-

Edu strašnej sympaťák a borec

Reagovat
smazaný uživatel

toho sme mali zobrat radsej.. viac sa hodi

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
LGT

Reagovat
Dawon

To sou neuveritelne pice...ani neposlou stopery do vapna, nejhorsi primak v historii, a zakonci to vlastnakem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

QPR. Tri utopcny standartky, 2 obdrzeny goly...

Reagovat
nani92

Reklama na Priemer League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AHAHAHAHAHAHAAHAHAH retardovanejší zápas som ešte nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

What am I supposed to do with the rest of my Sunday. I'm just gonna sit here and stare at a wall.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný tohle

Reagovat
Miguel19

Jak tam ti debilové poslali na tu standardku méně hráčů jak před tím 2. gólem a stejně to bylo hovno platný...

QPR v tý PL nemá co dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

v suchém triku

Reagovat
Jazdec

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

jedno se musí nechat.....když se díváš na Liverpool......nenudíš se......YNWA

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

zatím šílený zápasy v tomhle kole, v pondělí to završí jediné, udržíme čistý konto

Reagovat
smazaný uživatel

no s Realom to bude zaujimave

Reagovat
Swarley

no aby nešel Ramos na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude rád, ak bude hrať

Reagovat
Coutinho10

neskutecny

Reagovat
monty25
Reagovat
Dawon

To je presne duvod, proc tenhle tym spadne...kdyz ma standardku 5 sekund pred koncem nastaveni, necha vsechny obrance pro jistotu vzadu, a stejne dostanou gol z brejku

Reagovat
nani92

Reagovat
Carrick

No, každopádně Madrid je vyzuje z kopaček.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby ne Ti nemají takové matláky, kteří si dávají vlasťkáky

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, ze keby som napr z Bayernu, Barcelony a Realu vytvoril jedno top muzstvo a dal ich hrat do PL do QPR, tak by to bolo rovnako zufale, im ta PL proste nie je sudena

Reagovat
smazaný uživatel

A mozno je chyba v trenerovi .

Reagovat
smazaný uživatel

nie mozno, ale urcite je chyba aj v nom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

a Caulker si musel vsadit na Lpool

Reagovat
rickroll

Benny Hill hadr

Reagovat
Zaschrona

Ten zaverecnej primak QPR, to fakt byla nejvetsi prisernost vsech prisernosti... Fakt extremni absolutni ukazka toho, jak nejlepe zahodit celej zapas, ktery si jednoznacne zaslouzili predvedenou hrou vyhrat. Nicmene holt rozhoduji chyby a ty byly fakt neuveritelny...

Reagovat
smazaný uživatel

to je na pokutu pre cele muzstvo ten posledny priamy, to je nieco neuveritelne proste

Reagovat
Dawon

Fakt banda retardu...pritom tam maji relativne dost zkusenych chlapu, tohle fakt nepochopim...a taky nepochopim, proc nikdo nezatahl za zachranou brzdu pri tom brejku, klidne i za cenu cervene, neni to sice zrovna sportovni takhle premyslet, ale holt to nekdy jinak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? gól dali v minúte 94:36 a nadstavený čas bol 4 minúty. Ten priamy kop sa kopal niekedy v 94 minúte. Malo sa to odpískať hneď potom, ako to obrana LFC odvrátila...

Reagovat
fenixLFC

az na to, ze v tom nastaveni dovtedy padli dva goly tak sa to natiahlo

Reagovat
smazaný uživatel

neviem o tom, že by sa v nadstavenom čase hral ďalší nadstavený čas...

Reagovat
kiwwi

a ja neviem o tom, ze ked sa nastavia 4 minuty tak sa musi piskat ked uplynie 4. minuta

Reagovat
smazaný uživatel

No áno v United na to zvyknutí nieste, tam sa píska podľa celkom iných pravidiel

Reagovat
kiwwi

ty vies o pravidlach ocividne velke hovno, ale mudrovat musis

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne? Kde je to očividné?

Reagovat
kiwwi

ty si nedokazes ani sam po sebe precitat co pises?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo keby si ma poučil?!

Reagovat
fenixLFC

tak nadstaveny cas sa hra aby sa dohral cas co bolo prerusene. Ked ti v nastaveni padnu dva goly a hra sa dve minuty napríklad tak je normalne to este predlzit

Reagovat
smazaný uživatel

Skús si niekedy odstopovať, koľko sa v riadnom hracom čase nehrá a porovnaj to s tým, koľko sa nadstavuje. A ted keď už sa dve minúty nehralo, lebo padli dva góly, prečo sa teda nehralo do 96 minúty?

Reagovat
Zaschrona

Jojo. Navic z celeho tohohle pro QPR fakt prisernej zaver = neporazit takhle prisernej Liverpool a navic to takhle jeste zahodit. Zase to strasne zacina smrdet sestupem, protoze se tam v tomhle asi nic nezmenilo...

Reagovat
eden_h

priznajte sa!! kto trhal tiket v 92?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak neskutocne ze Balotelli v 92 m za stavu 2:2 prakticky sam na branu a on si ide davat paticky To uz musi robit naschval .

Reagovat
smazaný uživatel

takhle retardovaně jak sehrál závěr tým QPR by to nezahráli ani kluci z okresního přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotelli's last 20 Premier League appearances:

39 shots

1 goal

0 assists

2.6% chance conversion rate.

"SuperMario"

Reagovat
vladis271

z čej hlavy vyšiiel nápad angažovať by som rád vedel.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

lol? to co sa dialo na Lofus road? 2 vlastne QPR. Liverpool znova so stastim?

Reagovat
Jazdec

pokiaľ sa chceš udusiť smiechom tak si posledných 10 min. rozhodne pozri.... Viac-menej celý zápas obrovská komédia.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě paráda, já se po závěrečným hvizdu smál víc než u většiny komedií za poslední rok

Reagovat
Jazdec

Ja sa naposledy tak smial keď Suarez pohryzol Ivanoviča. A následné vynorenie sa miliónov vtipných obrázkov. Ale mám pocit, že tento zápas to prekonal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

pozrel som si zostrih . Stoperi sa teda vyznamenali, hlavne Dunn. Na konci ten priamy, tiez ostuda . Skoda no, mohli bodovat.

Reagovat
Infernoqt

a to nekopali penaltu ještě

Reagovat
Infernoqt

Zejtra musíme povinně 3 body s West Bromem vzít, ačkoliv týmy venku umí vždy překvapit. Uvidíme kdo nás nastoupí do zálohy a co LVG naordinuje. Celkem bych si ale přál vidět jednou zase poklidné utkání, bez zranění, bez penalt a bez vyloučených hráčů. Snad se povede.

Reagovat
smazaný uživatel

v to taky doufam, nicmene WBA je schopno pozlobit, tak snad neprijde zase nejakej nas blackout.

Reagovat
Zaschrona

Nemuzu se ubranit dojmu, ze Gylfi ma jednoznacne na vic, nez na Swansea... Hraje uzasne, dneska zas...

Reagovat
smazaný uživatel

napr. Spurs?

Reagovat
Zaschrona

Taky ze suse na Spurs mel...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, proto podával takové skvělé výkony

Reagovat
Zaschrona

Taky nikdy nebyl dlouhodobe vyuzity tak, jak mu to sedi nejlip.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší než Eriksen není ani náhodou. Mohl by hrát max EL místo Paulinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, podle mě jsou Swans akorát, tam to může stát na něm a on tak podávat nejlepší výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

No je pravda, ze tahle role mu sedi, ale v klidu by se proste chytal i nekde vys... Na druhou stranu to je mozna dobre, byla by skoda, kdyby treba ted v Totenhamu sedel.

Reagovat
vodka

a takovou kvalitu, aby to na něm postavil tým bojující o LM zase nemá...

Reagovat
Zaschrona

sudi

Reagovat
vodka

jak kontroverzní penalty? Shawcrossova úplně jasná, teď na Mosese teda víc diskutabilní...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, ted bych to nepiskal..

Reagovat
vodka

Moses hraje fakt slušně celou sezonu...

Reagovat
nani92

Fabianski

Reagovat
fantomas

Že jo taky sem nepochopil, co tam jako dělal. Jako by měl v cestě nákou překážku.

Reagovat
Arbiter

1800. pro Chelsea FC - nejlepší tým Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ty vole! to nejlepší nakonec! Dneska prostě musíme odvést tři body! Hlavně musí hrát ANDER! TIpuju těsnou vyhru 1-0 nebo 2-1! GGMU! Už se nemůžu dočkat večera, po 3 zápasech, kdy sem trpěl u onlajnů na mobilu zas uvidím moje miláčky hrát! tak doufám že to neposerem! UNITEEEEEEEEEEEED!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Ne pry si uzil Everton.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fff

Inak vcera ma tak napadlo, myslite, ze pod BR budeme niekedy tu obranu mat schopnu?

Ako je mi jasne, ze SG pred obranou nepomaha a tazko to uplne oddelit jedno od druheho, no ked to teoreticky skusime.

Ci uz hral v tej obrane ktokolvek a vieme, ze tych hracov sme tam skusili dost, stale to bolo zle. Uplne chaoticke, bez nejakej istoty, systemu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to poriadneho vodcu, ktoré budú žrať nielen hráči, ale aj fanúškovia. Jedine taký obranca bude žať úspech a obrana LFC s ním!

Reagovat
fff

Nj .. len kto. Idealne nejaky Silva ci Hummels, ale to si samozrejme mozme nechat zdat .

Ja som tomu Lovrenovi veril ale zatial sa mi zda, ze on nie je nejaky lider. On primarne sa stara o seba, sam chce vsetko povyhravat, lieta hore dole, taky hrac mi moc na lidra nesedi ... tu som sa zrejme dost okaslal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na to, že Rodgers investoval radšej do Maria, než do poriadneho obrancu a kúpil priemeráka, tak sa niet čo čudovať, že tam nehrá napr. Hummels(Silva je nereálny a do LFC sa mi nehodí ) Ale s Borusiou to ide dole vodou, tak sa snáď cez leto Rodgers ulakomí a kúpi za akúkoľvek cenu. No a nech sa zbaví Balloteliho, ten kandiduje na najhorší prestup roka zatiaľ...

Reagovat
Kowe

Furt nechápu co jste na něm všichni viděli Jinak samozřejmě teď Lovren i Škrtel často vypadají jako ještě větší šašci než doopravdy jsou. Díry před stoperama jsou prostě obrovský, nepomáhá tomu ani změna formace (proč to kurva Rodgers dělá..) ani Gerrard, ani nulovej presing.

Měl se přitáhnout Benatia, zkusit ho se Sakhem, těm dvěma bych věřil. Takhle to chce klidně oba nový stopery.

Reagovat
tomasinho

To by bal neskutečná dvojka, ale bohužel. Lovren fakt zatím hrůza, to mohl zůstat Danny, kvůli tomuhle ho vyhnat, to je nechutnost.

Reagovat
Kowe

Já to tvrdil od začátku a jak jste se mi tu vysmívali Danny sice taky není někdo, koho bych chtěl v základu, ale furt lepší než tady ten dement. Rodgers je bohužel v obranné činnosti naprosto mimo celou dobu. Kdyby měl alespoň vedle sebe někoho zajímavýho a ne Packala, kterej je.. hm jak to říct.. prostě nic.

Reagovat
cristiano.K.

to tvrdila většina

Reagovat
Kowe

většina tu z Lovrena jásala, že je to skvělej stoper, dobrá posila a jak dobře hrál u Saints..

Reagovat
SunFells

Rychle ho tam posrali

Reagovat
cristiano.K.

já to hatoval od první chvíle,zkrátka kvalitou mladší Agger.

Reagovat
CubONE

No povedzme si uprimne, Benatia nemal ziaden dovod ist prave do Live. Nemate akeho top stopera pritiahnut.

Reagovat
Kowe

ale jo, šlo by to přes prachy a PL, ale to by se muselo začít hned u začátku přestupáku.

Reagovat
kubys

Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy takového hráče máte, ale hraje místo něho Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Prostě to chce partnera pro Sakha, se Skrttelem a Lovrenem to fungovat nebude

Reagovat
vrabejka

Sakho-Škrtěl a nebudu takové problemy. Lovren včera hrozně hořel, vůbec nevytahoval obranu, prohrávál nebo podskakoval souboje prostě hroza

Reagovat
vrabejka

1810. Pro prohru United a tim padem udrzeni LFC na 5. miste

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se radši připravte na to až vám dá Cristiano 3 goly

Reagovat
vladis271

sa posere jak sa naňho bude bučať.

Reagovat
Sandstorm

Myslim, že hráč jako Ronaldo má bučení nějakých scouserů těžce u řitě. Spíš ho to ještě nakopne k lepšímu výkonu, ale nesmí být samozřejmě přemotivovanej.

Reagovat
fenixLFC

videli sme ako ma bucenie u riti ked hned plakal ked ho v zahrebe ci kde po prichode vypiskali

Reagovat
smazaný uživatel

A kto vám dá gol v utorok/stredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže nikdo, my mužem byt v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwegian wonderkid Martin Odegaard is reportedly ready to snub a move to Manchester United and Barcelona in order to join boyhood heroes Liverpool.

Je to norsky bulvar ale tak snáď

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

včera 2 goly

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
LGT

Tutovka

Reagovat
r.mrazik

@vrabejka...

Reagovat
minoLFC

na čo nám bude? ja toho Rodgersa pôjdem nakopať ak neskúsi a nepošle poriadný balík v januári do Dortmundu....

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo by nám len bol zrejme najvačší talent na svete

Reagovat
minoLFC

to sú zas kecy o najväčom talente na svete....a talentov máme plnú riť, on by aj tak nebol teraz rozdielový hráč do základu a ísť k nám striedať alebo chodiť po hosťovačkach preňho nieje vhodné....potrebuejem top svetového hráča čo urobí rozdiel hneď

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš ako keby sme sa rozhodovali medzi nim a Reusom...Toto nie je buď on alebo top hráč, Martin nebude stáť 40mil...omg bol by pre nás obrovskou posilou

Reagovat
minoLFC

po minulých prestupových obdobiach by som sa ani nečudoval ak by pre Rodgersa bol hlavnou posilou a vypláznul zaňho poriadný balík,,, a posilou by bol tak najskôr za 2-3 roky

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

bola by to pre neho super volba

Reagovat
SunFells

Suso mu akorát uvolní fleka a může jít v jeho stopách.

Reagovat
CubONE

do AC

Reagovat
Swarley

jinak k té fotce, dneska bych fakt jednoznačně zvažoval posazení právě Robina...uvidíme no...

Reagovat
smazaný uživatel

Což bohužel nehrozí, protože LVG nenechá sedět krajana a ještě když je při absenci Waynea kapitán, Fletch jak zástupce hrát nebude

Reagovat
kiwwi

LVG bohuzial Robina neposadi a uz vobec nie ked je out Rooney

keby bolo na mne tak to tam dnes ide takto:

DDG - Shaw, Blackett/Rojo, Jones, Rafa - Blind - DiMa, Herrera (vraj moze hrat s nejakym speci korzetom) - Januzaj - Falcao, Wilson

Reagovat
Carrick

Tvoje ideální sestava a bez Maty? Vypadá, že už si prozřel.

Reagovat
kiwwi

to nie je ziadna idealna zostava, to je zostava na dnes...Januzaj by si uz zasluzil jeden zapas od zaciatku

Reagovat
Swarley

co by ne, já bych to viděl podobně...Jonese bych vrátil do základu, ale Rojovi bych ještě nechal šanci, ten se tam vůbec nejevil špatně, škoda ho usadit...

jen dopředu bych nechal Matu, ale napasoval bych tam vedle Falcaa Januzaje...nehrál by přímo druhýho hrota, ale dodal by tomu pohyb, šířku a Falcao by možná daleko víc uvítal trošku samostatnosti na tom hrotu...

ale jinak samozřejmě souhlas se všema, těžko očekávat, že Robina posadí, bohužel

Reagovat
Darren Fletcher

ja nie, lebo som odohral prvu sezonu v FM za nas a Robin top kanonier planety

Reagovat
Swarley

tak není všem dnům konec, ale poslední dobou hraje opravdu špatně...sice poslední zápasy dal alespoň branky, ale pořád je to spíš špatné...to se samozřejmě může změnit, ale tak někdy není na škodu se posadit, potrénovat a jít na to po pár zápasech s čistou hlavou...

Reagovat
Darren Fletcher

jj true, ale ja verim, ze repre pauza bola dost dlha a hoci holandanom nejak nevysla, mozno trapenie v klube troska vyresetoval. no, kazdopadne, nech sadne, ak to ma pomoct, wilson je wilson

Reagovat
smazaný uživatel

United docela nabity program. Dnes liga, pak hned LM.

Reagovat
r.mrazik

musi si ti hraci ty prachy trochu uzit a porad jenom nekopat do mice...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Yes, we can

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj my to zvládnem, vyhrajem dneska a do LM dáme béčko!

Reagovat
Swarley

s vaší formou a nejbližším soupeřem bych si být váma možná přál, abych ji taky nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jen skoda,ze to Bale prehnal na nejaky gay akci...

Reagovat
Swarley

nebude hrát? vůbec nevim

Reagovat
r.mrazik

Real Madrid v týdnu čeká zápas Ligy mistrů na půdě Liverpoolu a chybět by mu mohl Gareth Bale. Velšský fotbalista má problémy s hýžďovým svalem a jeho start je nejistý, kvůli zranění nenastoupil už o víkendu proti Levante.

Reagovat
Swarley

aha, no tak to je nepříjemné, hlavně kvůli fantě

Reagovat
smazaný uživatel

jenom kvůli fantě, Real hraje lépe bez něho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pokud Isco zustane na lavicce a Jamese najebe na kridlo, tak ani ne.

Reagovat
C0br

and nothing of value was lost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ideme si pre dalsi rekord?

United have never lost at the Hawthorns in the ‪#‎EPL‬. Won 7, Draw 1

Reagovat
off-olda

Liverpool si kromě půlky základní sestavy Sotonu koupil i jich umístění z minulé sezony ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

hej sme 5. (zatiaľ)

Reagovat
mithro

On this day in 2010, Wayne Rooney released a statement confirming he wanted to leave Manchester United

Reagovat
J0EL

Reagovat
mithro

jedina skoda, ze nieco takto trefne a vtipne nespravili aj ked chcel odist druhy krat

Reagovat
jacobT

Captain

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza, legenda, kapitán, srdciar

Reagovat
smazaný uživatel

Hleď si radši svojich vlastních srdcařů jako třeba Fabre, Peršan, nebo Nasri jo?

Reagovat
hefy

Kdo psal to preview k United? Ten člověk by měl bejt bez vejplaty.

Reagovat
kiwwi

takto sa navazat do United

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

No, zní to jak článek od toho borca s divným jménem, co tu psal pár článků.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jasná 2 !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Only Lionel Messi and David Silva have created more UCL chances this season (9) than Nani (8). traged

Reagovat
kiwwi

a od nas mu nikto nesiaha ani po clenky

Reagovat
Darren Fletcher

palike co dnes? madridcan este neotvoril postu

pod na gmail

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Kiežby ostal v Sportingu

Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

Giga sympaťák proste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Tera sympaťák proste

Reagovat
Cescio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Peta sympaťák proste

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

takú profilovku mám aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

mas poldiho na profilovke?

Reagovat
minoLFC

nie, seba ale mám tam rovnakú vec na ksichte

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel

tjn až na to ročné obdobie, šaty, prostredie a na to že si opačne otočený je to rovnaká fotka

Reagovat
minoLFC

je, mám tu masku...ale ja som na to mal aspoň mal dôvod v tej fujavici v zime na krivani

Reagovat
smazaný uživatel

si zlyzoval krivan?

Reagovat
minoLFC

skialp no

Reagovat
smazaný uživatel

wau parada a respekt..co vsetko chodis na skialp?

Reagovat
minoLFC

no to bolo asi moje maximum zatiaľ(fatra)...ja to mám hlavne kvôli tomu, že sa mi nechce chodiť na predražené/preplnené slovenské zjazdovky, tak si skôr vyšlapem niečo pomimo

Reagovat
minoLFC

ale túto sezónu sa nedalo nikam, to je staršie foto

Reagovat
vodka

to když vidím, jak se tam ti chudáci plahočí do kopca, zatímco já se vezu na lanovce, tak je strašně obdivuju...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt on opakuje

Reagovat
Nikikrew

Teraz som si pozrel zostrih Stoke vs Swans. To je neskutocne ako mohol zapiskat na Mosesa faul, fakt hnus. Prva penalta jasna. Shawcross stale len drzi a drzi za dres, som rad ze mu to piskol.

Reagovat
vodka

to mohl potom i písknou penaltu na Crouche, po tom centru zleva, kde ho ten obránce taky slušně držel.

Reagovat
Nikikrew

Moze byt, videl som iba kratky zostrih. Ale kludne by som nariadoval penalty za evidentne tahanie. Fakt sa mi to nepaci.

Reagovat
smazaný uživatel

1900. pre psy

Reagovat
SunFells

Už vyšel z módy.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tady je dnes sraz Tragédů?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď už si tu tak asi hej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

No ale maju nato, aby to dokazali

Reagovat
Pigeon

s tebou jsou komplet

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: oslava golu v Indii skoncila smrti, je to docela brutal...

http://i.imgur.com/pRTGvjv.gif

Reagovat
minoLFC

už to tu bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

šel do toho po hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

prolomil svou šňůru bez golu

Reagovat
13

Tak dneska snad WBA ty špinavce porazí. Kdyby náhodou United nějakou tu branku dali, tak ať je za tím prosím ADM (Ve fantě potřebuju zachránit)

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si špina, dnes berem 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

mám 100euri na WBA..Snáď zažijem najlepšiu tipérsku noc ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fúú

Reagovat
smazaný uživatel

kamo ak to vyjde kupujem iphone z bazaru..drž mi palce

Reagovat
Pigeon

tak buď vyhodíš prachy, nebo vyhodíš prachy. Profit

Reagovat
Maresma

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu som kámo

Reagovat
fff

ani sa mi to dnes moc nechcelo pozerat ale mozno to predsa mrknem

Reagovat
Maresma

To vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt super tipovať len z nenávisti

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

mám 100euri na WBA..Snáď zažijem najlepšiu tipérsku noc ever

Reagovat
Infernoqt

tak bud jsi zazobanec nebo blb, tipuju tu druhou možnost

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš jirko?

Reagovat
Infernoqt

nic proti tobě nemám, ale mluvíš z cesty, a Jirka také nejsem

Reagovat
minoLFC

kecáš

Reagovat
smazaný uživatel

dneska United musia zabrať aj chcú v nedeľu stiahnuť body na Chelsea...u mňa dvojka

Reagovat
Swarley

tohle je přístup

Reagovat
niflheim

Pod Vita?

Reagovat
Swarley

chvilku počkej, counter ti vysvětlí kam...nebo teda bude mít určitě návrh

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

ticho tam

Reagovat
mithro

Falcao nie je ani v zaklade h,mm

Reagovat
DieFohlenBMG

OT: ty góly Sneijdera proti fenerbahce

https://www.youtube.com/watch?v=_7Eo1DEGMkg

Reagovat
niflheim

Official #MUFC XI : David de Gea, Rafael, Jones, Rojo, Shaw, Januzaj, Blind, Herrera, Mata, Di Maria, RVP.

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

Subs: Lindegaard, Smalling, Carrick, Fellaini, Fletcher, Young, Falcao

Reagovat
Swarley

tak mám co jsem chtěl, akorát teda místo Falcaa je tam Robin...tohle si člověk bude muset u van Gaala zvyknout, má své koně...tak snad to Robin rozhodne

Reagovat
Swarley

a jsem zvědavej jestli je to přechod na klasický 4-3-3 a bude tam Mata hrát z křídla...nebo to bude kus za kus a Januzaj bude hrát vedle Robina tzv. na Robbena

Reagovat
r.mrazik

4231?

Reagovat
Swarley

tak tak, to bude pravděpodobnější

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mě to líbí. Falcaa bych sice taky viděl radši, ale na druhou stranu Robin je dobrej hráč a přijde mi, že kdyby přišel z lavičky, tak to moc nepříjemný střídání nebude, zatimco Falcao z lavičky s tim svojim pohybem může rozhodnout zápas.

Reagovat
Infernoqt

vypadá jak 4-4-1-1

Reagovat
wild

alebo 4-2-3-1

Reagovat
vodka

spíš 4231, ale jo, je to v podstatě to samé.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

toto by mělo nejvíc sedět Matovi, tak očekávám konečně výkon...

Reagovat
Swarley

měl by se pochlapit...navíc by tam měl být s Januzajem víc pohybu, tak snad toho využijem...

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Rafael, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Herrera, Januzaj, Mata, Di Maria, van Persie

WOW!! Adnan hraje ale kurva kde je RADAMEL??? RVP co tam dělá?

Reagovat
EXoRcIsT

tak dufam ze sa mu bude darit ale nech LVG nehovori ze unho nema ziadny hrac protekciu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ale třeba mu to dnes bude vyhovovat víc, protože hraje na hrotu sám

Reagovat
vladis271

Jak to, že sem ešte stroskotanci nepostli zostavy?

Reagovat
Infernoqt

vy jste hráli včera ale

Reagovat
niflheim

Myhill; Wisdom, Lescott, Dawson, Pocognoli; Morrison, Dorrans, Gardner, Brunt; Sessègnon, Berahino

Reagovat
smazaný uživatel

woo wisdom hra

Reagovat
vladis271

Reagovat
papos182

Vzdyt Wisdom odehral zatim vse, co mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

a ako hra?

Reagovat
papos182

Nevidel jsem zadny zapas WBA (jen ten s LFC, kde pochopitelne nehral), takze nejak moc relevantne nevim. Ale jinak ze sestrihu z MOTD si nevybavuju, ze by z jeho strany plynul nejaky gol (stridal RB a LB). Nejake chybky, kdy nechal na sve strane odcentrovat apod., tam byly, ale nic strasneho. Do utoku se prekvapive taky zapojoval (na nej relativne dost).

Reagovat
vladis271

RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

Still better than Balotelli

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Louis Van Gaal na zloženie dnešného útoku: ,,Van Persie tu bol o dva dni skôr ako Falcao, ktorý má za sebou let z Južnej Ameriky."

Reagovat
ElectrickMann

Ježíši ten čůráček mourek už zase brečí... Má jednoho zraněného hráče a už brečí, to je kokůtek. Titul je v prdeli

Reagovat
vladis271

konkretizuj.

Reagovat
smazaný uživatel

však napsal ''čůráček mourek'', to bohatě stačí

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli Costovi?

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajimalo co by říkal kdyby trénoval nás

Reagovat
Infernoqt

oněměl by

Reagovat
Jardin

Podle mě je rozumné co řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal explains striker selection: "RvP came back [from internationals] two days before Falcao, who was in South America. He had jetlag."

Reagovat
Swarley

může být no, ale tak snad ho tam pak vyšle

Reagovat
smazaný uživatel

"RvP came back [from internationals] two days before Falcao, who was in South America. He had jetlag." to by bolo asi jedine logicke vysvetlenie.

Reagovat
kiwwi

RVP na ukor Falcaa je proste joke. A ta nasa lavicka, jak keby som sa pozeral na zakladnu zostavu pod Moyesom

Reagovat
kiwwi

kazdopadne mam podane 1X, takze som si poistil nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

som rad že v tom nie som sam..ivo dnes držíme spolu

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si si zmeniť nick bubble?

Reagovat
smazaný uživatel

máš zlé boty k saku ty pamprdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

jak jsi jen mohl

Reagovat
wild

odovodnil to celkom logicky..ale Gary to dobre povedal, ze vsetko sa ukaze az v zapasoch proti Chelsei a City kde budeme mat takmer vsetkych k dispozicii a potom bude musiet LVG postavit to najlepsie co podla neho mame a ukaze sa ake su jeho plany

Reagovat
Swarley

2000. pro výhru MU

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
papos182

Obavam se, ze to bude jasna zalezitost a ManU vyhraje

Reagovat
C-M@ster

Kéž by

Reagovat
Infernoqt

takhle to sharovali na fb

------------ De Gea ---------

Rafael - Jones - Rojo - Shaw;

------------- Blind -----------

Herrera ---------------- Januzaj;

-------------- Mata ---------

Di Maria ------------- van Persie

Reagovat
Sandstorm

Těšil sem se na Falcaa. Škoda. Ale je zase dobře, že je v základu Januzaj. Falcaa tam snad pošle ve druhým poločase.

Reagovat
Infernoqt

jo, očekávám, pokud ta sestava teda sedí, že se Di Maria stáhne do středu a stáhne Herreru, pak asi Januzaje

Reagovat
r.mrazik

ten fellaini musi proste v zime odejit...a young to same...a i smalling,kde sel blackett vykonnostne pred nej

Reagovat
Sandstorm

Souhlas. Všichni tři v současnosti v podstatě nepotřební hráči. Fellainiho bych poslal v zimě hostovat. Příští rok by se ještě mohl hodit. Young i Smalling na přestup. Místo Smallinga tam můžou být v klidu McNair nebo Blackett.

Reagovat
Infernoqt

mno, já bych je klidně prodal všecky i s Nanim, ikdyž se mi to příčí a koupil bych Depaye, který by mohl do konce sezony hostovat v současném klubu a možná bych zkusil Kelvina z Porta. Strootman je jasná priorita

Reagovat
Sandstorm

Uvidíme, jak se Nani rozehraje. Příští sezonu, kdy bude více zápasů, by se mohl hodit. Kelvina z Porta moc neznam tak nevim. Depay a Strootman by byli super.

Reagovat
Kenneth

Ještě Mata ne?

Reagovat
kiwwi

Fella, Young, Smalling out - Strootman, Depay in a sme vybaveni...snad nejaky stoper este ale nikto mi nenapada

Reagovat
Sandstorm

Stoper mě taky nenapadá, ale vzhledem k tomu, že ještě v červnu by mě nenapadl Rojo, tak výběr může být opravdu velký...

Reagovat
Jardin

Takže to bude ten Wengerův kůň, kterého přivede v zimně? Sice to skupování angličanů schvaluji, ale že bych chtěl zrovna Smallinga...

Reagovat
Tywin Lannister

jen to ne, strašnej kopyťák

chci někoho kvalitního na trojku na stopera a zároveň má na to nahradit mertesackera

Reagovat
Tywin Lannister

a brazilskej kouzelník anderson nic?

Reagovat
Infernoqt

toto je best

I was really scared when I saw Smalling, Carrick, Fellaini, Fletcher and Young on the bench. Let's hope they won't be needed at all.

Reagovat
Sandstorm

No ale Carricka bych ještě nezatracoval. Fletch si svoje proti slabším soupeřům taky odehraje. Young musí odejít a vzhledem k výkonům McNaira a Blacketta by měl odejít i Smalling. Fellaini těžko říct. V lednu asi hostovačka a v létě se uvidí...pokud by za něj někdo nabídl slušný peníze tak asi prodat.

Reagovat
Sandstorm

Celkem luxus, když si můžeme dovolit hráče jako Falcao nechat sedět. A to je ještě vykartovaný Rooney A obrana konečně v ideálním složení. Fakt se mi ten kádr líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pí*o luxus na brýle jak cyp, v lize hrajou tak na 10. plac a Ty tam cikneš brýle..

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/R4cYplH.png

He does what he wants

Reagovat
smazaný uživatel

je voprsklej

Reagovat
chicuita

nekdo kdo ma HD link na United pls ? /SP/Streams je kaput

Reagovat
nani92
Reagovat
vodka

nějaký HD link? nic p2p prosím...

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

password ??

Reagovat
nani92

JBMNT

Reagovat
vodka

děkuju

Reagovat
Sandstorm

Zkusim dneska Digi Shit. Snad se jim to nebude sekat.

Reagovat
Swarley

away fandové Radamel Falcaoooooo

Reagovat
Swarley

to vypadá fakt na 4-3-3 s Angelem a Januzajem na křídlech

Reagovat
Miguel19

United 5 minut bez míče

Reagovat
Swarley

a nedostali jsme branku, tomu říkám výrazný obrat k lepšímu

Reagovat
vodka

Reagovat
J0EL

ouch

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

kebyže ťa na EF nepoznám,tak poviem že si kkt

Reagovat
Swarley

snad jsi nedoufal, že udržíme čistý konto možná dobře, že to přišlo tak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Náááááááádhera

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooo, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Snad sa prebereme konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžene, zatiaľ slušný trapas od nás

Reagovat
havrys99

Sesséééé

Reagovat
J0EL

Reagovat
vodka

omg, Shaw s Rojem k hovnu...

Reagovat
Whitemedia

Ten byl !!!

Reagovat
Maresma

Krásný gól

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooool gooooooooooooooooool dopiče gol jkopsdaf gooooooooooooooooooooooooooooooooold WISDOM OOOOOOOOO a Berahino, ten mal byt back up za Sturridga JOOOOO

Reagovat
Minister

akurát, že to bol Sessegnon...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine pozitivum zatial narazacka Roja s De Geom

Reagovat
Tywin Lannister

tohle měl mít de Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

krásne

Reagovat
smazaný uživatel

PISKAJ KONIEC nech si idem po 450 zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Wisdomika chcem vidiet buducu sezonu uz u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad udělá Neville rozbor, co udělal De Gea špatně a že se to dalo chytat.

Reagovat
PhilipS

Proč tam, človíček nešťastná, furt cpe toho zbytečnýho Matu? Co to je za úchylku?

Reagovat
J0EL

Co to teraz spievali fans West Bromu?

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck off United!

Reagovat
J0EL

Myslim, ze som tam pocul skor "shit", ale v podstate je to jedno

Reagovat
Whitemedia

Nevím, ale tu melodii odněkud znám!

Reagovat
vitasrp

Rojo zatím příšernost.

Reagovat
Miguel19

Tedka moc netušil no

Reagovat
Ángel di María 22

On je dobrej back up, ale základ dlouhodobě kvalitně nemá. Bude mít vždycky chvíli formu a pak to bude bída.

Reagovat
kiwwi

co nam este vyvestis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Mata po sezóně za 20 do Vale to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

20 mega euro možno tak...

Reagovat
Ángel di María 22

Vždy´t jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se, že Mourinhův krok byl geniální. Za tu cenu určitě.

Reagovat
Miguel19

Na Di Máriu budeme muset hrát osobku.

Reagovat
Whitemedia

Ramires bude snad fit, ten se bude hodit

Reagovat
Ángel di María 22

Když si vezmu, že tady je největší hvězda a všichni se na něj extra zaměřujou, tak si řikám, co to pro soupeře muselo bejt, když ještě před nim operoval Ronaldo a Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

V té bídě co united hrají to nepochybně jejich největší hrozba je.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, spíše ho posílat k zemi, ho to přestane bavit po pár minutách

Reagovat
smazaný uživatel

a Wisdom áčko, malé derby preňho

Reagovat
smazaný uživatel

Pussy má podobný pohyb ako Balotele

Reagovat
vodka

to bránění je příšerně chaotické, žádný systém nejde vůbec vidět, Mata s Herrerou nevědí, která bije, Rojo s Shawem pozičně mimo. RVP stažený nevim na co.. hrozně to WBA ulehčujeme...

Reagovat
Ángel di María 22

Nejlepší je stejně tan Falcao na lávce.

Reagovat
vodka

ten určitě přijde, otázka je, jestli místo Maty, Januzaje, případně RVP, jeho pohyb vepředu strašně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm nádherná akce a krásný gól ! Paráda Wisdom i Sessegnon.

Reagovat
nani92

Chelsea nás rozobere na šrobiky..

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

hmm snad

Reagovat
Manik...

snad

Reagovat
Miguel19

Shawovi teda moc nepomáhají. Ať už di Mária či Blind..

Reagovat
chicuita

jake je heslo na ten stream pls ?

Reagovat
jenage

Je to napsané pod tím.

Reagovat
nani92

eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

0000

Reagovat
smazaný uživatel

nani92jemasopust

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

shaw je tučný?

Reagovat
Pigeon

Tučný...

Reagovat
smazaný uživatel

zdá sa mi plnší a pomalší ako minulý rok...

Reagovat
Pigeon

Jako tučného si predstavim třeba Adriana.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je na futbalistu už extrém

Reagovat
Pigeon

Ani u Rooneyho to moc nechapu. Jsou typologicky jiné postavy než třeba ADM nebo januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

ale roeni je ešte vcelku rýchly...

Reagovat
Pigeon

U něho ta podsaditost nemá vliv bych taky řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedal by som...

Reagovat
Pigeon

tak na ten podhrot který mu sedí nejvíc to nemá vliv. Rychlý celkem je jak říkáš, fyzička vynikající a je silný

Reagovat
smazaný uživatel

ale u Shawa možno aj hej

Reagovat
vodka

ale má příšerné zrychlení oproti dřívějšku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

a teply

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

zda sa mi taky smahnuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tato taktika je teda riadny chaos...

Reagovat
smazaný uživatel

sranda klub

Reagovat
stiflerovamama

Mata je strasny, hrozne to spomaluje.

Reagovat
Swarley

Rojo má neuvěřitelnej (ne)odhad na balon

Reagovat
Tywin Lannister

ten shaw je uplně marnej, pozičně to vůbec nedává a všechny jeho centry uplně mimo

Reagovat
Miguel19

United musí být tým s nejvíce levonohými fotbalisty..dneska jich hraje snad 7 ne?

Reagovat
nani92

okrem Di Marii sú tam dnes všetci ľaví..

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo, Shaw, Blind, DiMa, Mata, Pussy, Januzaj.. fakt, sranda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tým s nejvíce leváka je ale chelsea

Reagovat
nani92

Herrera sa dnes zle zobudil

Reagovat
Tywin Lannister

no rozhodně v tom neni sám, zatim se za svůj výkon nemusí stydět akorát Blind,Rafael, DeGea a tradičně DiMa

Reagovat
smazaný uživatel

Mal niekto niekedy viac lavakov v zakladnej zostave? (dnes su ale vsetci lavi zatial)

Reagovat
fff

Hm Shaw ma zatial celkom problem zvladnut sam celu lajnu jak kedysi Evra, hoci je pravda, ze moc pomoc tam nema.

Wisdom v pohode zatial, vidim ho teraz druhykrat tuto sezonu a do buducej sezony by mohol s Manquillom byt dobra dvojica na RB.

A inak akcia pred golom paradna

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jestli Manq zůstane.

Reagovat
fff

Jak sme to vlastne dohodli s AM? Dva roky hostovacka a opcia? Ci ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky hostování. Po prvním roce si ho může Atlético za nějakej poplatek asi stáhnout a po dvou letech ho můžeme koupit. Tuším, že takhle nějak.

Reagovat
fff

Hm to by nasralo, keby si ho po roku vzali .

Reagovat
Swarley

Robin ve formě by už měl dva góly, škoda...pome, to Angelito trefí

Reagovat
Swarley

hm

Reagovat
Ángel di María 22

hehe, on by to trefil, ale to by to nesmel kopat Mata

Reagovat
Swarley

tak je to docela jasná podmínka

Reagovat
wild

Robin

Reagovat
Ángel di María 22

Lescott to jistil tak dlouho až to totálně zesral.

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott

Reagovat
Miguel19

Mata

Reagovat
C0br

wtf

Reagovat
Nikikrew

Mata

Reagovat
LAM

Může někdo vysvětlit proč tak LVG pořád cpe toho tragéda Persieho?

Vždyť on je mimo formu snad pořád.Na jeho fleku má hrát stabilně Falcao.

Reagovat
Manik...

Aby kapitánoval

Reagovat
Pigeon

RVP dnes hraje vepředu dobře. Jak pozičně tak bojovně

Reagovat
Sandstorm

Bojovně ano. To se mu upřít nedá. Snaha je vidět, ale efekt to jaksi nemá žádný a už mě to nebaví.

Reagovat
Sandstorm

Na dnešek si to LVG obhájil tím repre srazem, ale od příště prostě musí být stabilně na hrotě osamocený Falcao.

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

Boha jeho

Reagovat
Whitemedia

I tohle už Mata zapomněl

Reagovat
I am Mancunian

rvp

mata

Reagovat
r.mrazik

Vyhodte toho malyho spanelaka!!! Vzdyt je dobrej akorat na plakaty

Reagovat
r.mrazik

Von to proste nenahraje nikam,nez na stopery...ja se z nej poseru

Reagovat
nani92

fakt mohol ostať Kagawa a Mata mal ísť preč

Reagovat
Sandstorm

Mata hlavně vůbec neměl přicházet. To samý Fellaini. Že Moyes posral sezonu, to stát mohlo, ale že posral i jediný dva nákupy, to už je moc.

Reagovat
Sandstorm

Mata zatím jasnej kandidát na vystřídání hned o poločase. Podobně je na tom i Van Persie. Moc se mi nepozdává ani Ander, ale těžko říct, co mu dovoluje to žebro. V posledních minutách už se zlepšil. Ale Matu prosím vystřídat hned o poločase a do 60.minuty i Peršana.

Reagovat
Swarley

zase další souboj, co Rojo nedal...na Chelsea to bude chtít Evanse...

Reagovat
Sandstorm

No že by Evans oplýval na začátku sezonu jistotou se říct nedá. A teď po zranění bude zase mimo. To už bych tam dal radši Smallinga nebo McNaira.

Reagovat
kiwwi

no nestras

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Manik...

Chybí tomu myšlenka... Mata je totálně mimo. Herrera celkem zklamání po těch výkonech co jsem viděl dříve. van Persie neví kde stát, co dělat... Falcao a někdo technický do hry

Reagovat
Sandstorm

Herrera hraje s nedoléčeným zlomený žebrem, takže tady bych hledal příčinu. A Falcaa to tam chce poslat, co nejdřív. On má naprosto geniální výběr místa a Angel mu tam jistě pošle nějakou parádní přihrávku. Persiemu pošle starou belu, protože Peršan si vybírá místo příšerně.

Reagovat
Manik...

Ve všem souhlas

Reagovat
niflheim

Boha jeho, z toho bolí celý člověk.

Reagovat
r.mrazik

Kazdopadne sessegnon to trefil totalne skvele

Reagovat
kiwwi

boha jeho, WBA jedna sanca - gol...to je uz proste pravidlo

a my si tam posuvame tu loptu jak drbnuti...som zvedavy co vymyslime v druhom polcase...zatial mi vychadza tiket

Reagovat
iamek

Mata , Januzaj

Reagovat
Swarley

to je tak pomalý a komplikovaný, nechápu, kde se ztratil ten pohyb...okamžitě Mata dolů a na hřiště Fella, tam bych nic nevymýšlel a udělal to okamžitě, snad to tam ty posunky naznačovaly...pokud to chceme hrát takhle komplikovaně a pomalu, tak ať je alespoň vepředu vedle Robina někdo, kdo to dokáže zarvat z vápna...

i tak se dostáváme do šancí, ale nechápu, proč to nezrychlíme...Mata mimo, Januzaj nedostal ani jeden balon za obranu do nohy, Herrera mimo...jedinej Angel to tam rozhýbává, Blind hraje dobře...Robin docela taky, ale mít svou formu, tak má už branku na kontě...každopádně dneska špatnej není...u Angela by to chtělo, ať to stahuje víc do středu, pak tam přes sebe zbytečně přepadávají se Shawem...

ten to moc nestíhá dozadu, ale tam to hoří hlavně díky Rojovi, těžko to tam nezvládají, nezajišťují...ten je zatím zmatenej neskutečně...

Reagovat
Swarley

u toho gólu Rojo úplně zbytečnej na tom hřišti...nezajistil to propadnutí Shawa a ani nepokryl toho nabíhajícího hráče...dvojitě špatně...

Reagovat
Sandstorm

Rojo tam měl dříve vystoupit, ale především tam propadla dvojka Shaw - Blind. Rojo je až ten poslední na koho se to dá svádět.

Reagovat
vodka

ani ne, Rojo byl pozičně naprosto, ale naprosto mimo. on šel napůl pokrývat Sessegnona a napůl vykrývat Shawův prostor (k tomu ještě pozdě).

Reagovat
Swarley

ale tohle má zajišťovat, co tam v tom prostoru bránil? přihrávku na Jonese?

Reagovat
vodka

taky su za střídání Mata - Fella, Fella aspoň podrží balon vepředu.

Reagovat
Sandstorm

Mata - Fella a potom buď Robin - Falcao nebo Januzaj - Falcao. Víc toho vymyslet nejde. Časem by se možná ještě nabízelo Herrera - Carrick. Hlavně doufam, že tam nepošle Younga.

Reagovat
Sandstorm

Vzadu to hoří hlavně kvůli výletům Shawa, kterého nikdo nezajišťuje a občasným ztrátám Herrery. Rojo je dobrej!!! A jako jeden z mála to tam jistí vzadu při protiútocích WBA.

Reagovat
Swarley

tak je jasné, že když na jedné straně bude hrát dvojka Shaw a Angel, tak to tam směrem dozadu bude daleko víc hořet...ale s tím se samozřejmě musí počítat, musí tam Rojo na to být s Blindem připravení...u gólu to nedali vůbec, především Rojo...

Reagovat
vodka

no, jeden člověk do vápna navíc je fakt nutnost, Herrera má strašně moc ztrát, příšernost, Januzaj to strašně zdržuje, RVP měl 2x přihrát mnohem rychleji, Mata o hovně, dimaria centroval několikrát na nikoho, Blind ujde, ale strašně pomalý, Shaw má pokrývat tak obrovský prostor, že by měl problémy asi každý. Jones zatím docela slušně, Rojo nic moc, Rafael super.

Reagovat
Tywin Lannister

tak Blind je prostě pomalý hráč, to mu nemůžeš vyčítat, tak to prostě je, ale hraje na pozici kde ta rychlost není zas tak důležitá

mě se líbí jak hraje

Reagovat
smazaný uživatel

tam kde operuje je najmenší problém pohyb..a myslím si že tu loptu odovzdáva včas..problém je v united skôr ten, že van persie je tam ako päsť na oko..absolútne nulová ponuka, pohyb od neho neexistuje

Reagovat
vodka

šak já vim, ale pozičně propadl víckrát. dispečer je to skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

United už mohli vyrovnat, kdyby RVP přihrával jinak WBA nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

na united staci aj to nic extra

Reagovat
Tywin Lannister

tak trochu pararela s tím včerejším zápasem Liverpoolu ten dnešní mač

Reagovat
Infernoqt

Bych radši koupil WBA za pár korun a hrál radši s nima. Stejně je to o hlavě a my jsme tým individualit.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyť di mariu tak je to tá istá sračka jak za davida

Reagovat
smazaný uživatel

vy zase bez Suareze je to ta jistá sračka jak za Kennyho.

Reagovat
smazaný uživatel

to si povieme keď bude v útoku snáď útočník

Reagovat
smazaný uživatel

stáť*

Reagovat
Ángel di María 22

A přitom Angel hral v prvnim polocase docela hrozne.

Reagovat
Ángel di María 22

Nebo hrozne...Nic, za co bych ho mel chvalit nak extra. Jeho sedej prumer.

Reagovat
smazaný uživatel

on i když bude hrát podprůměr, tak bude mezi nimi vypadat jak zdravý mezi postiženýma

Reagovat
smazaný uživatel

United to moc komplikujou a hrajou moc složitě, možná Mata dolů a Fella místo něj a Falcaa bych tak zkusil.

Reagovat
13

Wisdom je dobrej, takovej jednoduchej hráč, co si dozadu svoje odehraje a dopředu sem tam vyběhne a hlavně nevymejšlí. Místo Glena bych ho bral zpět hned. Připomíná mi Kellyho když měl formu.

Jinak WBA mě solidně překvapují s tou jejich kombinací na jeden dotek. Místy to tam dokážou dobře vymotat ze svojí půlky. Snad nedojdou síly. Berahino by mohl ještě zazlobit.

United nehrají špatně ale v koncovce jim chybí víc lekosti. ADM je jejich nejlepší hráč o parník.

Reagovat
Infernoqt

Tohle je o hovně. Prodat Rooneyho, nic nehraje a ještě se nedotkl balonu.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Pigeon

Devilpage fb

Reagovat
Swarley

tak Herrera asi není v pohodě

Reagovat
Swarley

nebo teda van Gaal

Reagovat
wild

Fellaini miesto Herreru

Reagovat
mithro

If Fellaini is the answer, what is the question?

Reagovat
pajamu

Reagovat
wild

Who will score the goal?

Reagovat
vodka

Reagovat
Dawon

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mithro

debil.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Jones dneska naprosto příšernej..

Reagovat
C0br

vlasááááááááááááááč

Reagovat
Swarley

já ho žeru, paráda

Reagovat
vodka

FELLAAAAAAAAAA

Reagovat
EXoRcIsT

To co bolo Fella jaky bomber

Reagovat
Dawon

DO PICE KVETAAAAAAAAAK

Reagovat
wild

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
niflheim

Květáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááák

Reagovat
CubONE

Fellaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo, tak to bych nečekal, jaká parádní střela.

Reagovat
mithro

hovno

Reagovat
Dawon

A Angel asist pravackou

Reagovat
r.mrazik

Ty kraso..kvetak!!

Reagovat
smazaný uživatel

wow jako za Everton

Reagovat
smazaný uživatel

ok. to striedanie sa vydarilo. a teraz Lindegaard na platz

Reagovat
Miguel19

Ten Lescott je úplně k hovnu..

Reagovat
Miguel19

No smrdělo to faulem..

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaaaal efekt..

Reagovat
smazaný uživatel

kurna to je zolik

Reagovat
nani92

Blind je biely Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

zajo prosím

Reagovat
nani92

tak jeho strely sú des

Reagovat
vodka

ty centry smrdi, aby to ale nakonec nedopadlo jak s Fulhamem...

Reagovat
Swarley

tak co chceš dělat, když bylo jasně vidět, že se tam nikdo nepohne...alespoň to zkusíme vyhrát takhle no...navíc Angel je schopnej všeho, tak snad...teď dobře držíme balon, máme tlak...až se bojím toho, že to využijeme a začneme bránit...ať to radši dáme v 90. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Paddy Power ‏@paddypower

All the money spent, all that shite on LVG's CV, the wing back bollocks; the game is changed by Moyes' signing, Marouane f*cking Fellaini.

Reagovat
Infernoqt

Už by mohlo WBA podruhé vystřelit, aby to bylo zase 2-1 "zajímavější"

Reagovat
vodka

peršan out, to je strašná bída...

Reagovat
Robochelsea

Len pekne do toho Účka, ukážte že vo vás niečo je a vyhrajte mi tiket

Reagovat
r.mrazik

Falcao za Matu...na to se neda koukat

Reagovat
vitasrp

Ne, nebyla ruka..

Reagovat
vodka

ale napřed sem taky myslel, že se do toho hodil tělem...

Reagovat
wild

Angel tie standartky kope otrasne

Reagovat
vodka

a zase, hrozný roh, ať je kope persie...

Reagovat
vodka

*když už má byt na hřišti

Reagovat
Sandstorm

Tak už tam pošli Falcaa, ať rozhodne.

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Berahiiinooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Sandstorm

Digi Shit už sekl. Fakt paráda teď honit nějakej stream.

Reagovat
Sandstorm

*se sekl

Reagovat
tweek

chyba bude u tebe.. mne se to za cely match ani jednou nehryzlo..

Reagovat
wild

Reagovat
13

BERAHINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vodka

krása, Rafael první chyba v zápase a je to v piči...

Reagovat
Swarley

Buttnerovka

Reagovat
kiwwi

Jones, nie Rafael

Reagovat
wild

Rafael

Reagovat
vodka

rafael byl ale taky poslední na ofsajdlajně. Jones se blbě vysunul, ale kdyby se vysunul i Rafa, tak je Berahino v ofsajdu.

Reagovat
Swarley

spíš zase komplexní chaos, kdy každej dělá něco jinýho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

BERAHINOOOO

Reagovat
C0br

obrana

Reagovat
Rohlíček

BERAHINO

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Miguel19

Rafael asi 3 metry mimo

Reagovat
kiwwi

Rafael?

Reagovat
Miguel19

Já myslel, že hráli past a Rafael byl o dost vzadu...ale z opakovačky to vypadá spíš na kiks Jonese..

Reagovat
PhilipS

Okresní obrana ManU mě nepřestává udivovat...

Reagovat
niflheim

Proč mě to kurva nepřekvapuje

Reagovat
Swarley

to už prostě není normální, 2 střely, 2 góly, nazdar

Reagovat
fff

Vravel som, ze Berahino nedovoli MU bodovat .

Reagovat
smazaný uživatel

taky si vravel něco o Alexisovi

Reagovat
fff

Najdi si novy vtip

P.S. v stredu sa nieco urcite najde

Reagovat
smazaný uživatel

snad Magic nastoupí

Reagovat
Sandstorm

Z té obrany bych se posral. Dvě chyby, dvě šance, dva góly.

Reagovat
kiwwi

vyborne, druha strela na branu, druhy gol...Jones jak mantak

Reagovat
Pospovič

tak hlavně, že Gaal je spokojený

Reagovat
wild

daj tam uz Falcaa kurva

Reagovat
niflheim

Ale strč už toho Robina do řiti.

Reagovat
Miguel19

Kde je Januzajovo přímočarost a tah na branku?

Reagovat
Swarley

to bych taky rád věděl

Reagovat
Nikikrew

zase uznajme, ze si toto United nezasluzili. Su ovela lepsi.

Reagovat
fff

V com konkretne?

Reagovat
Nikikrew

Celkovo, sance, drzanie lopty, viac standartiek.

Reagovat
Miguel19

Dyť žádný šance neměli..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fff

Drzanie lopty a pocet standardiek su nepodstatne a sanci moc nemali.

Reagovat
Sandstorm

Sledovali jste ten zápas vůbec? Spíš jste u toho surfovali viď?

Reagovat
fff

Akoze sanci ste fakt nejako vela nemali, cim netvrdim ako Miquel vyssie, ze ziadne.

Ale napisat, ze ste OVELA lepsi? To urcite nie a v tom som prave vyssie nesuhlasil. Sanci minimum a bezradnost okolo sestnastky pre mna zrovna nie je byt ovela lepsim.

Reagovat
Sandstorm

Třeba v tom, že udávají tempo hry a mají tlak kolem pokutovýho území? To, že si z toho neumí vytvořit šance je samozřejmě problém.

Reagovat
fff

Ako sorry, ale byt okolo sestnastky je fakt nic .

Reagovat
Sandstorm

nebo šance by i byly, ale finální fáze nefunguje.

Reagovat
fff

Ja som teda fakt nejake sance moc nevidel, ak sa teda bavime o obdobi do golu Berahina.

Reagovat
13

Nemá někdo nějaký srovnání kolik stála jedenáctka MU a kolik WBA? Tyhle statistiky nepřestávají být zábavné

Reagovat
Matić

Ten Januzaj je otřesnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Sandstorm

Tak už tam dej Falcaa do piče. To je jediná naděje na nějakej bod dneska.

Reagovat
PhilipS

Může mi někdo zasvěcenej vysvětlit k čemu je tam Mata? možná tomu jenom nerozumím...takhle mám pocit, že takovej zápas, bych zvládnul odehrát i já...

Reagovat
Miguel19

Jones tvl A pak ještě ten výklus

Reagovat
alcantara

Kam išiel Jones?

Reagovat
Sandstorm

Čert vem, že sme dostali dva góly. S touhle ofenzivou a celozápasovým tlakem už sme měli dávno tři góly vstřelit. Jenže naše finální fáze je snad ještě horší, než obranná činnost.

Reagovat
PhilipS

Falcao to otočí sám...

Reagovat
niflheim

Ruka

Reagovat
wild

PENALTA DO PICE..kedy nam uz kurva odpiskaju penaltu?

Reagovat
kiwwi

ale noooo, snad by si nechcel za toto penaltu

Reagovat
wild

bola ruka? bola.. uz som videl aj vacsiu hluposti odpiskat

Reagovat
kiwwi

absolutne netusil kde je lopta cize o umysle sa nema ani cenu bavit a bol rozhodeny zo suboja preto ta neprirodzena poloha...kokot bol Robin ze nehral hratelnu loptu ale namiesto toho zastal a dozadoval sa penalty

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo s Matom? veď v Chelsea býval jeden z ich najlepších hráčov

Reagovat
r.mrazik

Pred trema rokama...je mimo jak torres...

Reagovat
Sandstorm

V té době tam vyčníval, ale v té době měla Chelsea hodně daleko ke kvalitám současné Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

veď nevyhrali vtedy Ligu Majstrov?

Reagovat
Sandstorm

no a v lize skončili šestí

Reagovat
smazaný uživatel

no to mi ani nespomínaj, kvôli tejto neskutočne šťastnej udalosti (vyhra Chelsea v LM) sme vtedy po výbornej sezóne nepostúpili zo 4. miesta do LM

Reagovat
niflheim

Reagovat
fff

Jaaaj ale s aktualnou formou obran by zapas LFC s MU bola lahodka .

Reagovat
fff

Jones urobil Lovrena, Shaw Glena a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Robine ty jsi fakt pokaženej

Reagovat
Pigeon

upřená pencla a tyčka RVP...kuva mohl být klid

Reagovat
Miguel19

Nemyslíš vážně, že bys chtěl penaltu

Reagovat
Pigeon

byla ruka u těla? nebyla. Byla ruka nastřelená? nebyla. byla ruka v šestnástce? byla. Tak o čem se chceš bavit?

Reagovat
Miguel19

No že to penalta nebyla.

Reagovat
Pigeon

ok, tak to stačí napsat jako normální člověk, že si myslíš že nebyla penalta a ne tvůj arogantní a hloupý příspěvek

Reagovat
Tywin Lannister

pokud se mělo něco pískat task faul útočícího hráče, kterej toho obránce atakoval, tomu pak dezorientovanýmu přistál balon na ruce a rozhodně v tom nebyl žádnej úmysl, navíc ten míč ani nemířil na bránu

ty si dobře mimo

Reagovat
Pigeon

dobře, pokud míč nemíří na bránu, nepíská se ruka. Budu si to pamatovat. Děkuji

Reagovat
Tywin Lannister

není zač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Poznáš pravidlá? Nie, a predsa mudruješ, bohužiaľ...

Reagovat
Pigeon

rád se nechám poučit

Reagovat
J0EL

Reagovat
wild

Mat tak trocha toho Liverpoolskeho stastia ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by vám v 94tej minute dal Wisdom gol

Reagovat
minoLFC

Bublina bude mať iPon

Reagovat
niflheim

No to je kurva střídání

Reagovat
kiwwi

Ashley FUCKING Young

Reagovat
wild

Tak toto je konec

Reagovat
Swarley

tak teď ještě že je Angel zraněnej a máme to zase jednou skvělej zápas

Reagovat
nani92

The best subtition ever

Reagovat
mithro

young. tak gratulujem WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa smial na zranení Sturridgea

Reagovat
Zaschrona

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude na Chelsea out diMaria i Rooney, tak ta možná absence Diega nebude tak bolet.

Reagovat
Infernoqt

ADM a Wazza nebudou, Costa bude

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

youngster to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

no vzhledem k tomu že za těch 1é minut snad neměl míč tak nevim no

Reagovat
vodka

hm, další rekord asi zbořený, nevěřím, že to otočíme...

Reagovat
kiwwi

ale ked sa ani proti WBA nemozme spolahnut na nase najlepsie zlozenie obrany, tak co to bude proti Chelsea alebo City?

Reagovat
Erdovec

sranda

Reagovat
nani92

McNair sa musí dať dokopy no

Reagovat
wild

debakel

Reagovat
fff

Aj tak je sranda, ze LFC, MU, AFC aj Tottenham hraju v podstate vsetci strasne Vsetci, malo akoze bojovat o top4.

Reagovat
Counter

Pf, jen jedna prohra letos, a to ještě na Chelsea

Reagovat
fff

Ked Ti to staci, tak ja Ti to rad doprajem .

Reagovat
Counter

Však letos jedem na skorounbeaten (nechávám si tenhle termín patentovat)

Reagovat
fff

Vlastna remizova liga

Reagovat
Counter

Od remízy je to jen krůček k vítězství, žádný problém

Reagovat
smazaný uživatel

i s unbeaten se dá sestoupit

Reagovat
Zaschrona

Je fajn, ze nas nejmenujes, protoze my hrajem v souctu dobre, jen nepochopitelne zatim moc nesbirame body.

Reagovat
Infernoqt

Já bych náhodou Evertonu LM i přál. Je to sympatický tým bez zbytečných útrat s mladými hráči, ze kterých se později stávají hvězdy. A právě tímto byste si je lépe udrželi než prodali do konkurenčních klubů. Jen nevím jak na tom budete a jak daleko jste vlivem zranění se schopni až dostat.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/FunnyGooner/status/524297445472092164

Příkladná ofsajdová lajna, jen co je pravda.

Reagovat
kiwwi

takze Berahino bol este v rovine aj s Rojom, tam pada aj tato chyba Rafaela

Reagovat
vodka

uz za, tak pul metru

Reagovat
vodka

podle sestrihu travniku to jde videt.

Reagovat
kiwwi

no podla mna ma nohy Rojo este blizsie k nasej brane ako Berahino, otazne je kde ma Berahino hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak to zkusíme znova: If Young is the answer, what is the question?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Moyes efekt pokračuje a WBA takticky parádně.

Reagovat
Miguel19

Shaw je příšerný..

Reagovat
Sandstorm

Na ty svoje "příspěvky" máš nějaký random generátor?

Reagovat
Nikikrew

Inac Shaw za 40mega, tak to je mega vysmech fakt a potupa futbaloveho trhu a jeho hodnot

Reagovat
Counter

Jestli mluvíš v eurech, tak to bylo max 38. A platí se za talent a anglickou přirážku + Saints nepotřebovali prodávat zalevno.

Reagovat
Infernoqt

souhlasím prozatím, ale věřím, že to v sobě má

Reagovat
Tomekcz

lvg zase si nas vodi tym na sestup

Reagovat
fff

bublina a kup si radsej za 300 eciek Xperiu z1 compact alebo daco ine, nez predrbat vsetky tazko zarobene prachy za iphone

Reagovat
minoLFC

Z3 compact by som bral

Reagovat
fff

Tak nic, mal si 1 ci 1x ?

Inak paradna strela. S rozumom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ano ano pokazil som to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

iphone je the best mobile

Jdi do iPhone

Reagovat
Erdovec

haluz

Reagovat
Swarley

a dělejte, berte balon v takovým hovnu nemůžeme nechat 3 body

Reagovat
Swarley

teď už teda 2

Reagovat
niflheim

Daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
Pigeon

BLIND krááásně

Reagovat
I am Mancunian

bliiind, podme teraz youngster esteee

Reagovat
vodka

naderna prihravka do brany

Reagovat
mithro

naaaaadherne, klobucik

Reagovat
Sandstorm

Dneska to vidim na Fergie time

Reagovat
vodka

jj, Berahino da druhy...

Reagovat
Miguel19

Hmm, pěkně Blind

Reagovat
Counter

Chudák bubble

Reagovat
minoLFC

iPhone je aj tak shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

není to shit, ale cenu maj moc vysoko

Reagovat
Swarley

Falcao time, pooojď

Reagovat
minoLFC

ako slepý ku gólu prišiel...

Reagovat
smazaný uživatel

wba pomeeeeee

Reagovat
kubys

Januzaje ale ať už někdo pošle do piče. To je fakt takový kokot.

Reagovat
kiwwi

ukudni sa blbecku

Reagovat
kubys

Vždyť se z něho stal naprostý mentál.

Reagovat
kiwwi

pozeram ze aj z teba

Reagovat
kubys

Ok, kiwwi, ten kluk hraje skvěle, úžasně, nehraje na sebe, nehraje si na frajera...

Reagovat
kiwwi

ocividne si pochopil preco na teba reagujem

Reagovat
kubys

Očividně jsi ty nepochopil, však? Dívej se, když někdo hraje hovno a potom se ještě neustále tváří ublíženě, otráveně a já nevím jak, tak opravdu to je prostě debil. Podle mě si vůbec neváží toho, že může nastupovat v MU, zapálenost asi tak 0%.

Reagovat
Sandstorm

Mě přijde, že mu sláva stoupla do hlavy. Měl by si to rychle srovnat, protože jenom talent nestačí. Dneska to bylo od něho takový líný. Jak řikáš bez zápalu. Málo na náběhů, všechno do kroku, pomalé řešení situací. Tváří se u toho, jako "mam v piči na lehátku." Fakt nevim, co se s nim děje.

Reagovat
vodka

ale mě taky pěkně sere, že jinak než do stoje balon nechce, pak ho 5s drží, přímočarost šla úplně do prdele u něho. strašně málo nabíhá, LAV to minule hrál o třídu líp...

Reagovat
kiwwi

proste je to kokot vsak?

Reagovat
vodka

tak z toho oslovení si já osobně teda nic nedělám a pro jeho dnešní výkon to aj docela sedí...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Začíná si o podobné oslovení říkat. Sympatiemi šel v poslední době na bod mrazu. Snad mu LVG trochu utne řemínek, jinak se z něho stane hrozná primadona.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

vždyť má pravdu. Je hrozný, co se z něho stává.

Reagovat
Swarley

Youngu spadni ty vole alespoň !

Reagovat
fff

Reagovat
vodka

penalta, držení Felly

Reagovat
kubys

Reagovat
nani92

Januzaj

Reagovat
niflheim

To je škody

Reagovat
Miguel19

Dobrá remízka

Reagovat
Sandstorm

Januzaj trénuje s Youngem nebo proč Youngovatí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je zase zápas, jak tohle můžeš remizovat 2:2, to nepochopím

Reagovat
Counter

WBA na sestup.

Reagovat
r.mrazik

Kurva ze nehral Falcao misto Persieho odzacatku...Radamel je bourak jak svin

Reagovat
Erdovec

chudáci WBA, takhle ztratit 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi19.10.2014 16:18

boze, futbal je tak spravodlivy

Reagovat
vitasrp

Mít z venkovních zápasů proti Sunderlandu, Burnley, Leicesteru a WBA přesně 0 výher, to není vůbec špatný..

Reagovat
Swarley

šílený no...odnese to City, nedá se nic dělat...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

a teď teprve dojde na krušný los.

Reagovat
kiwwi

to je ta nasa vyhoda o ktorej hovorim od zaciatku

Reagovat
Dawon

To me fakt dokaze do pice nasrat, kdyz ma clovek tak strasne na hovno den, a do toho nas porazi ocasi, kteri za zapas 2x vystreli na branu...11 rohu sme kopali a ani z jednoho ani naznak sance...neuveritelne zoufalstvi zas do pice

Reagovat
Dawon

jsem tak nasrany, az si pletu porazku s remizou

Reagovat
Counter

Měli jsme teď to samé s Hullem, plně rozumím

Reagovat
Tywin Lannister

jj dneska docela přesná paralela toho našeho zápasu s Hullem

Reagovat
Dawon

koukam, ze paralela je tvoje oblibene slovo...

Reagovat
Counter

S Hullem je to horší v tom, že šlo o domácí zápas. Ten druhý poločas...

Reagovat
Atlético de Madrid

chudák Falcao si tam furt nabíhá na centr a dřevák Young nedokáže pořádně nacentrovat

Reagovat
r.mrazik

To je fakt...a kdyz to tam slusne daval di maria,ta tam nikdo nebyl

Reagovat
Dawon

Ja si nemuzu pomoct, ale mam pocit ze Falcao ma ve vapne asi tak 100x lepsi cuch na misto nez RVP...fakt verim, ze kdyby hral dneska od zacatku tak se tam od nej minimalne 1x neco odrazi...treba kdyz rafa daval prizemni centr po malem vapne a na zadni tycce uplne prazdno, a RVP kde? nekde na vapne

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, mám uplně přesně ten samej pocit. Nejhorší je, že on je nestřídá kus za kus, ale zkouší vedle sebe. To je pak těžký, protože Falcaovi chybí nějaká podpora a zároveň si lezou pod nohy s druhym hroťákem.

Reagovat
I am Mancunian

som vdacny aspon za bod

Reagovat
wild

Zase stratene body..nechapem to, ako to mozeme takto prejebavat. Spravime dve chyby v obrane a z dvoch striel dostaneme dva goly..

Reagovat
smazaný uživatel

jedine pozitivum - zaloznici zacinaju strielat goly

Reagovat
Pigeon

Tohle jsme měli vyhrát. Míčů tam lítalo do 16 až až. Přechod do útoku špatný, obrana špatná

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomína jeden legendárny zápas pod Moyesom, hlavne tie lopty do 16.

Reagovat
Pigeon

ale dnes ty míče byly vesměs v pořádku, akorát tam byl sám RVP, někdy i to ne

Reagovat
Tomekcz

kde je ten tlak co sme meli za fergiho, tady ani nemame sanci

Reagovat
kubys

Chybí Giggs.

Reagovat
Sandstorm

To je neuvěřitelný, že ani takovej zápas nevyhrajeme. Celý zápas obrovský nasazení, obrovský tempo, všichni makali a snažili se, tolik náznaků na gólovku a vždycky tomu kousek chybí. Místy i štěstíčko. Na takových výkonech musíme stavět a naučit se tyhle venkovní zápasy vyhrávat.

Reagovat
iamek

Prej cely zapas

Reagovat
Tywin Lannister

zasloužená remíza, WBA sympatickej výkon, rozhodně nehráli žádnýho zandoura, United začali něco hrát vžycky až po obdrženým golu, jak prvním tak i druhým

MOTM Blind, dobře hráli i květák a rafael

nejhorší Shaw,Mata a Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, meli jsme docela velkej tlak pred tim druhym obdrzenym, to byl celkem blesk z cisteho nebe od WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

som si istý ze s obranou, ktora by bola zorganizovana by to s leicestrom bolo 3:1 a toto 2:0.

Reagovat
Sandstorm

Ta obrana je moc mladá. Chybí tam zkušenost. V každém zápase se prostě najde někdo, kdo z těch mladíků udělá chybu a v soutěži jako PL to soupeři ihned trestají. Na tu obranu není spoleh, chybí jí jistota. Ale potenciál do budoucna má opravdu obrovský a věřim, že ti hráči půjdou postupně nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

preto som tam nenapisal kvalitnejsia. ja im tiez verim, len to chce chytiti istotu.

Reagovat
Sandstorm

Mají to těžký no. Nemají tam nikoho, kdo by je usměrňoval a vedl na tom hřišti. Myslim, že Vidič nebo Evra mohli ještě klidně rok zůstat. Na tuhle roli by byli ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

vidič je presne to čo tomu chyba, ale verím ze jonesovi to nebude trvať dlhsie ako do konca tejto sezony aby to zacal drzat on

Reagovat
Pigeon

Adekvátní částka zas Hummelsa do BVB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele