Premier League - preview 7. kola

30.09.2017, 09:01, aktualizováno 01.10.2017, 09:23
Previews
Arsenal neprohrál v šesti po sobě jdoucích soutěžních zápasech a další úspěch hodlá přidat doma proti Brightonu. Liverpool cestuje do Newcastlu, Everton bude měřit síly s Burnley...
Arsenal FC - Brighton & Hove Albion  (neděle 13:00)
Nedělní program sedmého kola Premier League nakopne již od jedné hodiny odpolední souboj Arsenalu s Brightonem. Domácí Kanonýři se musejí vypořádat již s třetím soutěžním zápasem v rozmezí šesti dní, a tak lze očekávat, že základní sestava Arsena Wengera bude oproti té poslední z Evropské ligy značně obměněná, přestože si někteří hráči svými výkony řekli o podržení místa na hřišti.

Poté, co si Arsenal poradil v pondělí večer s West Bromwichem Albion, čekal londýnský celek výjezd do Běloruska, kde masivně obměněná soupiska bez největších hvězd dokázala rovněž zvítězit na půdě BATE Borisov v poměru 4:2. Dvěma góly se v tomto klání uvedl Theo Walcott, jenž doposud ligové minuty sbírá velmi poskrovnu. Anglický forvard ovšem gólem v ligovém poháru s Doncasterem a zmíněnými dvěma zásahy proti Borisovu dává manažeru Wengerovi jasný signál, že je připraven na větší zápasovou porci, tím spíše při momentálním zranění Dannyho Welbecka a Mesuta Özila.

Wenger se přesto na předzápasové tiskové konferenci nechal slyšet, že Walcott bude muset být i nadále trpělivý. "Konkurence vepředu je velmi náročná. Dal jsem Theovi najevo svou důvěru tím, že jsem jej postavil do velkého zápasu (s BATE). Pro hráče, kteří odehráli celých devadesát minut, mám připravený jiný harmonogram, v neděli budu znovu rotovat."

Manažer Arsenalu dále odmítl, že by osmadvacetiletému rychlíkovi upíral větší zápasový zápřah kvůli Walcottovým kritickým poznámkám po prohře s Crystal Palace v loňské sezoně, a připomněl i situaci okolo Lucase Péreze, jenž navzdory slibným výkonům v drese s kanonem na hrudi nedostával dostatek příležitostí a upřednostnil letos odchod na hostování. Jestliže má Walcott v neděli začít pouze na lavičce, může v útočné trojici po boku Alexise s Lacazettem nastoupit od prvních minut Alex Iwobi, jenž se již po drobném zranění vrátil do tréninku. Chybět naopak bude kapitán Laurent Koscielny, jenž laboruje s poraněnou achillovkou.

Nováček z Brightonu přijíždí na Emirates Stadium s pramalým očekáváním fotbalové veřejnosti, ovšem právě manažer Seagulls Chris Hughton je posledním koučem, jemuž se husarský kousek v podobě výhry nováčka na hřišti Arsenalu povedl. Psal se rok 2010, když Newcastle v severním Londýně překvapivě zvítězil 1:0 a Hughton si na tento počin dodnes živě pamatuje. "Ano, všechno si to vybavuju, rozhodla hlavička Andyho Carrolla. Je to pro nás výzva, nesmíme podlehnout dojmu, že na jakémkoli stadionu nemáme šanci bodovat."

"Je nám jasné, že v zápase, jako je ten nedělní, nám musí jít na ruku spousta věcí, musíme podat velmi dobrý výkon a Arsenal nejspíš bude muset naopak zahrát pod své možnosti," pokračoval otevřeně trenér Brightonu. "Větší tlak nejspíš leží na Arsenalu, většina lidí od nás nečeká, že bychom mohli z tohoto zápasu něco vytěžit, ale příležitost k tomu máme."
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Holding, Mustafi, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Iwobi, Alexis - Lacazette
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Pröpper, March - Gross - Brown
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.41 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Burnley FC  (neděle 15:15)
Neslavný úvod do letošního ročníku prožívají fanoušci Evertonu. Jejich miláčkům se totiž příliš nedaří jak v Premier League, tak i v Evropské lize, což po letním posilování představuje jednoznačně zklamání. Další možnost, jak alespoň částečně napravit dojem, bude mít parta okolo Wayna Rooneyho v neděli, kdy na svém stánku přivítá Burnley.

Jen zřídkakdy se stává, aby i sám manažer nepřímo přiznal, že se jeho tým topí v menší krize. Ovšem přesně k něčemu takovému se po čtvrteční blamáži s Limassolem uchýlil Ronald Koeman, jehož celek neudržel vedení ani proti oslabenému soupeři. V Premier League to pak taky žádná sláva rozhodně není, což se sice dá tak trochu svádět na těžký los, na druhou stranu tím se některé matné výkony omluvit skutečně nedají. Po nepřesvědčivé výhře proti Bournemouthu tak Karamelky musí zabrat i proti Burnley.

To si zatím vede nadmíru dobře, když ze šesti klání podlehlo jen v jediném, když se muselo sklonit před silou West Bromwiche Albion. Jinak si připsalo dvě výhry a tři remízy, ovšem velkým pozitivem je výrazně zlepšená forma na cizích hřištích, jelikož svěřenci Seana Dyche venku prozatím neprohráli, naopak se jim podařilo vyloupit Stamford Bridge a bod si odvézt i z Wembley či Anfield Road, což značí, že Karamelky se rozhodně musí mít na pozoru.

Vzájemná statistika pak hovoří jasně ve prospěch domácích, ti totiž od roku 1963 s Burnley prohráli jen jedno domácí střetnutí, naopak jich ze čtrnácti hned deset vyhráli. Z posledních pěti měření sil pak Toffees čtyřikrát odcházeli jako vítězové.

Ronald Koeman pravděpodobně nebude moct využít služeb Phila JAgielky a Michaela Keana, zatímco Wayne Rooney by i přes zranění své ruky měl být připraven hrát. Hosté pak nehlásí žádné nové zdravotní problémy, mimo hru tak zůstává jen dvojice Nakhi Wells a Jon Walters.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.85 - 5.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Liverpool se ne a ne vymanit ze své střelecké mizérie. Ačkoliv si tým pod vedením Jürgena Kloppa nemůže stěžovat na to, že by si nevytvářel dobré příležitosti, s jejich proměňováním už je to ovšem daleko horší. Nedá se přitom čekat, že by jich proti Newcastlu United měli zrovna přehršel, Straky totiž vede bývalý manažer Liverpoolu, Rafa Benitez, který si na kvalitní obranu vždy potrpěl.

Newcastle v minulém kole po třech zápasech poznal hořkost porážky, když po těsném průběhu nestačil na dalšího nováčka z Brightonu. Celkově ale mohou být Straky se svým vstupem do soutěže spokojení, na začátku léta by devět získaných bodů po šesti soutěžních duelech jistě brali.

Když Liverpool na konci srpna znemožnil Arsenal čtyřmi góly, začalo se opět hovořit o tom, že by svěřenci svérázného německého kouče mohli přece jenom zabojovat o ligový primát. V září však přišlo kruté vystřízlivění. Nedá se úplně říct, že by snad ofenziva nefungovala tak, jak by měla, jelikož si liverpoolští pravidelně vytvářejí spoustu nadějných příležitostí - jenže se samotným proměňováním už je to úplně jiná písnička, v současnosti se Coutinho a spol. na jakoukoliv branku pořádně nadřou. To ostře kontrastuje s děním na opačném konci hřiště, kde stopeři obrazně řečeno vyrábí jednu chybu za druhou a svým soupeřům za zápas naservírují alespoň jednu vyloženou šanci. Pokud po něčem německý stratég opravdu touží, pak je to jistě nějaká poklidná výhra bez větších zmatků v defenzivě.

Newcastlu se navíc na vlastním stadiónu na Liverpool daří, z posledních šesti takových zápasů totiž hned čtyřikrát dokázali zvítězit, jednou utkání dospělo k remízu a výhra hostů se urodila jen jednou jedinkrát.

Domácím se vrací Aleksandar Mitrovič, který si již odpykal svůj disciplinární trest, k dispozici již je taktéž Florian Lejeune, ovšem Paul Dummett s Haidarou ještě zůstávají na listině zraněných. Liverpoolu se do základní sestavy po karetním trestu vrací Sadio Mane, mimo hru je pak i nadále Nathaniel Clyne a Adam Lallana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.95 - 4.08 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Huddersfield Town - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
V poslední zářijový den zahájí program sedmého kola Premier League souboj obrany Huddersfieldu s rozjetým útočníkem Tottenhamu, Harry Kanem, který v posledních dvou soutěžních zápasech nasázel rovnou pět branek. Pokud tedy domácí chtějí favorita překvapit, o tom, koho musí udržet na uzdě, nemusí zrovna dvakrát dlouho přemýšlet.

Huddersfield zatím širokou fotbalovou veřejnost v pozitivním slova smyslu překvapuje, jelikož se po úvodních šesti kolech drží v horní polovině tabulky - konkrétně na solidní osmé příčce - přičemž zatím našel jen jediného přemožitele v podobě West Hamu United. Ovečky Davida Wagnera do nejvyšší soutěže vlétly jako divoká voda, když v prvních dvou kolech porazily nejprve Crystal Palace a následně také Newcastle. Od té doby si sice již Huddersfield tříbodový zápas nepřipsal, nicméně nasbíral další tři cenné body za remízy se Southampton, Leicesterem a Burnley.

Tottenhamu se zatím na cestách daří náramně, v lize totiž ještě na cizích hřištích neztratil ani bod, ovšem problematickými jsou prozatím duely ve Wembley, kde letos mají Spurs svou základnu. Na největším londýnském stadiónu totiž ještě svěřenci Mauricia Pochettina v lize nezvítězili a poztráceli zde již sedm bodů. Pozitivní zprávou je však rozhodně zářijové probuzení Harryho Kanea, který po srpnovém půstu v tomto měsíci nastřílel již 9 branek. Na svou jubilejní desátou trefu v rámci jednoho měsíce tak může dosáhnout v sobotu odpoledne.

Pokud bychom chtěli porovnat vzájemnou statistiku obou soupeřů, museli bychom zabrouzdat do pořádné historie, jelikož v letech minulých spolu oba soupeři žádné ligové duely nesehrály. Věřte ale, že na vlastním hřišti má Huddersfield proti Kohoutům pozitivní bilanci - z posledních 17 domácích zápasů v nejvyšší soutěži (všechny byly samozřejmě odehrány ještě před vznikem samostatné Premier League) prohrál jen dvakrát, krom toho se hned desetkrát radoval z vítězství a pětkrát skončilo utkání smírem.

Huddersfield nemá žádné nové zdravotní lapálie, což znamená, že k dispozici trenéru Wagnerovi nadále nebudou útočník Steve Mounie a záložník Danny Williams. Tottenham již může využít služeb Christiana Eriksena, který se vyléčil ze své nemoci, do sestavy se také vrátí Dele Alli a Jan Vertonghen, oba hráči totiž kvůli karetním trestům vynechali úterní duel v evropském poháru. Spoluhráčům však stále nepomůže Mousa Dembele, kterého do hry nepustí zraněný kotník, zatímco Serge Aurier bude pykat za své vyloučení z minulého utkání. Dlouhodobě zranění pak vyřadí trojici Erik Lamela, Danny Rose a Victor Wanyama.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Hogg - Kachunga, Sabiri, Ince - Depoitre
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Dier, Davies - Eriksen, Alli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.57 - 4.67 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Leicester City  (sobota 16:00)
Situace ještě rozhodně není vážná, ale zrnko pochybností o budoucnosti Eddieho Howea na lavičce Bournemouthu již zaseto bylo. Tři body z šesti zápasů, to jistě není start, na který by byl anglický manažer hrdý. Jistě, na Bournemouthu vyrukovali těžcí soupeři, nicméně alespoň jedno překvapení se tak trochu čekalo. Příležitost vylepšit dojem budou mít v Bournemouthu hned v sobotu, když na svém hřišti přivítají Leicester City.

Šest zápasů, jedna výhra, pět porážek. Tak přesně zní rychlý souhrn dosavadního průběhu letošního ročníku. Je ale nutné také přihlédnout k tomu, s kým vlastně svěřenci Eddieho Howea poměřovali síly. Za sebou mají těžké výlety na půdu West Bromwiche, Arsenalu a Evertonu, zatímco na vlastní půdě přivítali postupně Watford, Manchester City a Brighton. V nejbližších týdnech však los o nic milosrdnější nebude, když Bournemouth pocestuje na půdu Tottenhamu, Stoke, načež doma přivítá londýnskou Chelsea. Tři body ze sobotního klání by tak sakra bodly.

To Leicester na tom o moc lépe také není - se čtyřmi získanými body se totiž krčí na sedmnácté příčce. I zde je ale nutno podotknout, že za nevydařený start může z velké části těžký los. Lišky se v prvních šesti zápasech utkaly postupně s Arsenalem, Manchesterem United, Chelsea i Liverpoolem, přičemž všechna tato měření sil po těsném boji prohrály. Naopak ve dvou duelech se slabšími celky vždy bodovaly - nejprve doma přemohly Brighton, načež na půdě Huddersfieldu ukořistily alespoň bod za remízu.

Pro domácí může být jistým povzbuzením fakt, že v nejvyšší soutěži ještě s Leicesterem neprohráli. Momentálně se mohou pyšnit jednou výhrou a třemi remízami. Obvykle se ale nejedná o žádné gólové hody, ony čtyři zmíněné zápasy totiž fanouškům nabídly pouhých pět branek, což je tedy skutečně chudé fotbalové menu.

Bournemouthu v sobotním klání nepomůže Harry Arter, kterého vyřadil problém s achillovou patou. Otazník se vznáší také nad Danem Goslingem, který není stoprocentně fit po tvrdém střetu z utkání s Evertonem. Hostům by zase měla chybět dvojice Robert HUth a Matty James.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Smith, Francis, Aké, Daniels - Ibe, Surman, Gosling, Stanislas - King, Defoe
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, King, Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.40 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Těžší start do svého angažmá v Crystal Palace si Roy Hodgson asi ani neuměl představit. Po náročném domácím duelu se Southamptonem a výjezdu na Etihad na jeho čeká další přetěžký test, když v sobotu odpoledne změří síly s Manchesterem United. Rudí ďáblové přitom letos oplývají vynikající formou, dávají zapomenout na loňskou střeleckou mizérii a body zatím ztratili jen za remízu na hřišti Stoke City.

Že střílení branek letos pro United nepředstavuje žádný problém, to svěřenci Joseho Mourinha opět dokázali ve středečním zápase Ligy mistrů, kdy v Rusku naprosto jednoznačně přehráli CSKA Moskva poměrem 4:1. Romelu Lukaku prožívá doslova snový start do nového angažmá - minulý týden rozhodl jedinou brankou duel na hřišti Southamptonu, další dva kousky pak nasázel do sítě ruského soupeře. Celkem má za své působení v Manchesteru na kontě již 10 přesných zásahů.

To Crystal Palace zažilo přímo hororový start do nové sezóny. Je to jen těžko uvěřitelné, ovšem svěřenci Roye Hodgsona zatím stále čekají na svého prvního ligového střelce. Po první šesti zápasech se tak mohou pochlubit úděsným skóre 0:13. Navíc se nedá říct, že by se blýskalo na lepší časy - po výletu na Old Trafford totiž po reprezentační pauze do Selhurst Parku zamíří svěřenci Antonia Conteho, tedy další protivník z kategorie těch vůbec nejtěžších. Na náladě nepřidá ani zranění Christiana Bentekeho, který by měl nejbližší dva měsíce promarodit.

Vzpruhou pro hosty jistě není ani statistický fakt, který odkrývá, že v rámci Premier League svého sobotního soupeře ještě nikdy neporazili. Celkově na sebe oba týmy narazily šestnáctkrát, z toho třináct duelů vyhrál Manchester United a jen třikrát si Palace odnesli alespoň bod. Naposledy pak celek z jihovýchodu Londýna v tomto zápase zvítězil v listopadu 2011, když v Ligovém poháru na Old Trafford zvítězil 2:1.

Domácím se až nebezpečně rozšiřuje marodka, na listinu dlouhodobě zraněných přibyl Paul Pogba, který by se svalovým problémem měl absentovat až do listopadu, na delší časový úsek bude mimo také Michael Carrick. Do sobotního utkání pak s velkou pravděpodobností nezasáhnou ani Phil Jones, Antonio Valencia, Marouane Fellaini a velký otazník se vznáší také nad stavem Anthonyho Martiala. Hosté se budou muset obejít bez svého útočníka Bentekeho, kterého vyřadí poškozené kolenní vazy, na listině zraněných figurují také Loftus-Cheek a James Tomkins, zatímco Timothy Fosu-Mensah nastoupit nemůže, protože v Lodnýně hostuje právě z Manchesteru United.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Lindelöf, Young - Matič, Herrera - Mata, Mchitarjan, Rashford - Lukaku
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Sakho, Van Aanholt - Townsend, Cabaye, Milivojevič, Schlupp - Puncheon, Sako
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.28 - 17.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Stoke City by už nutně potřebovalo zabrat naplno, aby se co nejrychleji vzdálilo sestupovému pásmu, jelikož ho od něj dělí jen nepatrný kousek. Na Southampton se mu přitom v blízké minulosti slušně dařilo, z pěti posledních vzájemných zápasů ho hned třikrát porazilo, přičemž jeho protivník si v průběhu letošní sezóny nevedl zas o tolik lépe.

Ačkoli The Potters letos urvali jen jedno jediné vítězství, a to překvapivě ve druhém kole nad Arsenalem, a celkově mají na svém kontě jen čtyři body, manažer Mark Hughes ani zdaleka nehodlá předem panikařit. "Nemyslím si, že současné postavení odráží to, jak tvrdě jsme pracovali proti silné konkurenci," připomínal těžký los.

A jeho slovům pochopitelně musíme dát všichni za pravdu. Arsenal, Manchester United, Chelsea... Nakonec vlastně nejsou výsledky Hughesova týmu až zas tak špatné. "Teď v sobotu nás čeká opravdu těžký zápas. Ale vzhledem k tomu, čemu jsme čelili doposud, se na něj můžeme pouze těšit," očekává úspěch domácí stratég.

Southampton je přesně na pomezí horní a dolní poloviny tabulky, určitě by chtěl vystoupat výše, aby mohl přičichávat k případným příčkám zaručující evropské poháry. Ne že by hosté museli start do nového ročníku hodnotit vyloženě negativně. Podíváme-li se však na jejich los, byl podstatně lehčí, než třeba musel absolvovat jeho nynější sok.

The Saints se přitom nedaří hlavně v útoku, v uplynulých čtyřech kolech se dokázali trefit jen jednou jedinkrát. "Není to o více útočnících, hráčích na křídlech nebo o vyšších stoperech vašeho protivníka. Jde jen o kvalitu ve finální fázi," myslí si manažer Mauricio Pellegrino. "Potřebujeme být všichni v tomhle ohledu lepší."

Stoke City bude muset vyřešit problémy v defenzívě, protože Bruno Martins Indi společně s Ryanem Shawcrossem jsou zranění a nebudou moci do tohoto utkání zasáhnout. Nejistý je přitom start u dalších obránců Kevina Wimmera a Geoffa Camerona. Southamptonu se vrátil do tréninku Matt Targett, ovšem na jeho ostrý návrat na trávníky si asi ještě počkáme.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.37 - 2.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Watford FC  (sobota 16:00)
Watford je zatím vedle Huddersfieldu rozhodně největším překvapením tohoto ročníku Premier League a portugalská média už v těchto dnech začínají spekulovat o tom, kam výše se příště vydá Marco Silva, který ještě na jaře neúspěšně zachraňoval Hull. Jeho další výzvou je Pulisovo WBA...

Klíčem dosavadního úspěchu Hornets je zrovna venkovní forma: tři body už Watford přivezl z Bournemouthu, Southamptonu i Swansea, přičemž vždy vstřelil dva góly. To je famózní bilance, kterou vhodně doplňuje také domácí remíza s Liverpoolem. Pravda, vypadnutí z Ligového poháru a debakl rukama Man City, oboje navíc před vlastním publikem, přidávají fanouškům na střízlivosti.

Naproti tomu West Brom je téměř perfektní na domácí půdě, kde dosud hájí neporazitelnost. V případě skalpu Watfordu by Baggies šli do reprezentační pauzy se stejným bodovým ziskem jako soupeř, což by se jistě cenilo - zvláště když se dosud WBA může pochlubit všehovšudy čtyřmi vstřelenými góly. Sám Heurelho Gomes nebyl střelci Throstles překonán ve třech ze čtyř vzájemných střetnutí.

West Bromwich zatím pod Tonym Pulisem ve stovce ligových vystoupení zaznamenal přesně sto branek a zvýšení gólové produkce si nejspíš slibuje od vracejících se křídelníků Nacera Chadliho a Olivera Burkea, oba marodi však pravděpodobně ještě v sobotu nebudou riskováni. Watford bude postrádat především Nathaniela Chalobaha, jehož koleno si žádá operaci. Britos se vrací z trestu.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Evans, Gibbs - Krychowiak - Phillips, Barry, Morrison, Brunt - Rodriguez
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Britos, Kabasele, Holebas - Capoue, Doucouré - Carrillo, Cleverley, Richarlison - Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.32 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Swansea City  (sobota 16:00)
West Hamu se v této sezoně příliš nedaří a jeho obrana má mnoho děr. Tým trenéra Slavena Biliće navíc neustále hledá svou ideální jedenáctku, která by ho dostala pryč od pásma sestupu. Do Londýna nyní zavítá Swansea, která na tom není o mnoho lépe.

West Ham se pohybuje v pásmu sestupu, kam ho odsoudily už čtyři porážky z dosud odehraných šesti kol. Aktuálně má tým chorvatského manažera Slavena Biliće na kontě jen čtyři body a hlavním problémem je obrana. Kladiváři dostali už 13 branek, což z nich dělá spolu s Crystal Palace tým s nejhorší obranou. Na rozdíl od posledního Crystalu Palace se alespoň jeho střelci šestkrát trefili.

Domácí West Ham byl po čas letního přestupového okna hodně aktivní a do týmu proudilo mnoho nových hráčů. To trenéra Biliće potěšilo, ale stejně tak to na něj klade odpovědnost najít ideální novou jedenáctku a doplnit posily tak, aby se aktuální opory necítily ohrožené. Zatímco integrace hráčů do týmu mimo hřiště je Bilićova silná stránka, na hřišti už to tak jednoduše nejde.

V posledních týdnech se objevil alespoň náznak stálosti v útočném duu Javier Hernández a Andy Carroll. A manažer Bilić evidentně souhlasí: "V tomhle duu vidím hodně potenciálu. Klíčem k úspěchu je vyrovnanost, ať už v útoku nebo v obraně. Především v ní musíme být mnohem koncentrovanější a stabilnější. Máme v útoku velmi kvalitní hráče, ale musíme pro ně najít správný systém, aby jejich silné stránky vynikly," míní Bilić.

West Ham nebude mít doma kompletní kádr, protože k dispozici mu nejsou Pedro Obiang s Jamesem Collinsem, zatímco zcela fit ještě není Manuel Lanzini. Hosté přijedou bez Kylea Bartleyho a Ki Seung-Yeung má menší zdravotní potíže.

Pro Swansea představuje největší problém schopnost najít největší ofenzivní hrozbu pro soupeře. Jeho zatím vstřelené tři branky jsou jasným důkazem, kde že Swansea tlačí pata. V minulém kole dokázala Swansea vstřelit gól Watfordu, ale ten v samém závěru urval tři body, takže tým manažera Paula Clementa zůstává na 15. místě. Naposledy s West Hamem Labutě navíc prohrály.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Reid, Ogbonna, Cresswell - Ayew, Noble, Kouyaté, Arnautović - Carroll, Chicharito
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Hoorn, Fernández, Mawson - Naughton, Sanches, Clucas, Carroll, Olsson - Ayew, Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.66 - 4.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Nejsledovanější zápas sedmého kola Premier League se odehraje na Stamford Bridge, kde Chelsea vyzve Manchester City. K vidění tak bude další souboj mezi Contem a Guardiolou, přičemž Ital zůstává prozatím jediným manažerem, který proti španělskému stratégovi dokázal vyhrát oba ligové duely v jedné sezóně.

Blues v týdnu předvedli jeden ze svých nejlepších výkonů za poslední roky, když na půdě Atlétika Madrid díky brance v nastaveném čase ukořistili všechny tři body. Velkým příslibem byl návrat Edena Hazarda, který v důležitém utkání konečně startoval v základní sestavě a hned všem připomněl, proč je tak ceněným hráčem. Dá se tedy čekat, že v základní sestavě nebude chybět ani v sobotu. Domácí sice mohou žehrat na trochu nepříznivou termínovou listinu, která jim dala na přípravu tohoto duelu jen dva dny, navzdory tomu by ona středeční výhra měla posloužit jako vhodný katalyzátor k odbourávání jakékoliv únavy.

Soudě dle dosavadního průběhu letošního ročníku se zdá, že Pep Guardiola konečně dostal hráče na stejnou fotbalovou vlnu - jakmile se tak totiž stane, jsou týmy tohoto Španěla často k nezastavení. Citizens prožívají famózní září, vyhráli všech 6 soutěžních zápasů, ve kterých nastříleli úctyhodných 24 branek, přičemž inkasovali jen jednou jedinkrát. Zatím byste opravdu jen marně hledali nějaký aspekt hry, který by Manchesteru City nefungoval. Výlet na Stamford Bridge však představuje první opravdu velmi složitý venkovní test, který může hodně napovědět o tom, jak na tom oba celky vlastně jsou.

Domácí mohou sebevědomí čerpat i ze statistiky vzájemných duelů hraných na Stamford Bridge - z posledních 20 takových střetnutí totiž Citizens vyhráli jen dvě. To první v roce 2010, kdy tehdy ještě svěřence Carla Ancelottiho přehráli 4:2, druhé vítězství se pak urodilo v neslavné sezóně 2015/16, kdy hattrick Agüera zařídil konečné skóre 0:3. Vyjma těchto dvou světlých bodů se však Citizens povětšinou nedaří, o čemž svědčí statistika 13 proher a pěti remíze ve zbylých zápasech.

Pozitivní zprávou pro fanoušky Chelsea je, že Antonio Conte disponuje téměř kompletním kádrem. Mimo hru zůstává totiž jen letní posila Danny Drinkwater, jehož by poraněné lýtko mělo na trávníky pustit až po této reprezentační přestávce. Využít pak ještě nemůže služeb Davida Luize, který si odpyká poslední ze svého třízápasového trestu.

To Pep Guardiola má přece jenom o dost větší starosti. V týdnu mu na stole přistály hned dvě velmi negativní zprávy. Nejprve bylo potvrzeno, že si levý bek Mendy přetrhl křížové vazy v koleni, což znamená, že se na hřiště v letošní sezóně již nepodívá, načež ve čtvrtek večer přilétly informace o tom, jak si kanonýr Agüero z autonehody odnesl dvě zlomená žebra, což by ho mělo vyřadit na zhruba dva měsíce. Hrát by pak neměl ani kapitán Kompany, jehož stále trápí drobný problém s lýtkem.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Moses, Kanté, Bakayoko, Fabregas, Alonso - Hazard, Morata
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Danilo - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Jesus, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.43 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City651021:216
2.Manchester United651017:216
3.Chelsea FC641112:513
4.Tottenham Hotspur632110:511
5.Liverpool FC632112:1111
6.Watford FC63219:1011
7.Arsenal FC63129:810
8.Huddersfield Town62315:39
9.Newcastle United63036:59
 Burnley FC62316:59
11.Southampton FC62224:58
12.West Bromwich Albion62224:68
13.Brighton & Hove Albion62135:77
14.Everton FC62134:117
15.Swansea City61233:75
16.Stoke City61235:105
17.Leicester City61149:124
18.West Ham United61146:134
19.AFC Bournemouth61054:113
20.Crystal Palace60060:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (949)

Přidat komentář
RKBoy

výhra Chelsea 2:0 (Morata , Eden)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vypadá tak lehce, až to smrdí remízou.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
iamek

5:0 v suchem triku.

Reagovat
čutalista

tak nějak cejtím, že dneska ztratíte...CP bude mýt, hromadu štěstí a vy netrefíte nic

Reagovat
Manik...

mýt?? To bude pěkně umyté to štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě ta čárka za tím

Reagovat
Manik...

čárka se stane ... Taky někdy když píšu rychle, vrznu ji někam, kde nedává moc smysl, ale to "ý" je drsný...

Reagovat
smazaný uživatel

"...kdyz pisu rychle..." klasicka vymluva co se dostala ze skolnich dicktatu az na net.

Reagovat
Manik...

S diktáty jsem problémy neměl. Ne každý je ale pořád studentík aby měl hromadu času tady celý dny sedět a psát si v klídku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

nečetl jsem to po sobě, se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže se stát. Za trest nesmíš týden na EF.

Reagovat
Svatej

tohle nemuzete vyhrat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 1:1 Man.City (Morata - De Bruyne)

Reagovat
EXoRcIsT

Chelsea dnes vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Snad udržíme 100% venkovní úspěšnost. Paráda je, že se vrací Chris, bez něj to je bída. Alli by se mohl konečně vzpamatovat. Na CM bych rád viděl Winksyho. Sissoko toho teď odehrál kotel, tak by mohl dostat voraz.

Reagovat
smazaný uživatel

při vaší formě to dneska myslím nebude problém

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápas na Kypru byl celkem horror. Pravda, bez Jana, Alliho a Eriksena se hraje o dost hůř. Přesto ani Huddersfield nedá body zadarmo. Navíc po zápasech v evropě ztrácíme celkem pravidelně.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
iamek

Do sobotního utkání pak s velkou pravděpodobností nezasáhnou ani Phil Jones, Antonio Valencia, Marouane Fellaini a velký otazník se vznáší také nad stavem Anthonyho Martiala.

A i tak napisou Valenciu do predpokladane sestavy

Reagovat
MySch017

Až na Jonesa sú všetci na zápas fit.

Reagovat
vladis271

idem staviť zayov život na x2. Snáď vyhrám aspoň 20 euro.

Reagovat
patas92

Bude hrát Smalling nebo Lindelof?

Reagovat
iamek

Snad Smalling.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kdy jindy nechat Lindelofa rozehrát? Tragický CP podle mě ideální příležitost

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

COYS

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
diastan

Bez trojky - Kompas, Mendy a Kun to už tak pozitivně nevidím,navic Chelsea nabuzená výhrou v Atleticu..i když nevím jak dobře hráli.

Čekám vyrovnaný zápas a tak trochu doufám, že nás podrží Ederson a s bodem odjedeme Dnes si myslím, že na rozdíl od LM na kraj postaví Danila

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta by byla pecka, ale Chelsea hrála proti těm Atletům fakt dobře. Navíc ty zranění na vaší straně. No, moc vám nevěřím. Koho tam vlastně ještě máte na hrot krom Ježíše, když jste pustili Iheanacho do Lesteru?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, jedině že by nějak experimentoval s nasazením Bernarda na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam bernardo delal..

Reagovat
smazaný uživatel

falesnou devitku napriklad. nebo tam da sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze ale proc zovna bernardo, sterling i sane na to maji tisickrat vic predpokladu

Reagovat
smazaný uživatel

mne to nerikej. ale znas guardiolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Delph taky zrovna nemá moc předpokladů na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, ze pises nikdo a jako jedinou alternativu vidis bernarda, coz je proste blbost, kdyz jsou tam i jini hraci.......................................................

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme tady slovíčkařit? Fakt asi nemáš nic lepšího na práci?

Reagovat
smazaný uživatel

jake slovickareni? napsal jsi proste blbost, easy..

Reagovat
Counter

Je to odvislé od systému, takhle si tam dovedu představit i Sterlinga, potažmo Saného.

Reagovat
smazaný uživatel

No budiž, ale tak to vím i já, že jo. Měl jsem na mysli někoho čistokrevného, žádného mudlovského šmejda... Hm, celkem risk mít jen dva hroty v týmu, když hraješ na dva hroty. Hrává ten Jesus u nich na hrotu sám. Si nějak nevybavuju. Ale jako jo, Sterling má celkem nabito.

Reagovat
smazaný uživatel

*na hrotu sám?

Reagovat
Maresma

Minulou sezonu hrával sám na hrotu než se zranil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jedinýho který ho asi můžeš požadovat za hrot je ten z akademie jménem Faupala

Reagovat
Teoretik

On ale ne vždy hraje na 2 hroty, se zraněním Kompanyho už rozestavení 352 moc nedával, ale spíš se vracel ke 433. Ale taky je možný, že 352 si nechává hlavně na velký soupeře. Podle mě nahoře vedle sebe zvládnou zahrát Jesus a Sterling.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by mohl povolat z pl2 diaze ten se mi v přípravě líbil ale tomu moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Na Atleticu hráli výborně. Jeden z jejich nejlepších výkonů.

Reagovat
Miguel19

Ve středu nejlepší výkon v sezoně, navíc jeden z nejlepších výkonu pod Contem. Navíc proti vám máme pod Contem docela štěstí..

Ale určitě je to 50/50, s bodem budu spokojený..

Reagovat
M0rb1D4S

Hlavně nám systém 3-5-2 dovoluje ovládnout střed hřiště. Jsem zvědavý, jestli dneska vyrukuje Conte opět s tím stejným (jediná změna samozřejmě Luiz/Christensen), nebo budeme hrát zase 3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Po pravdě bych byl mnohem radši, kdyby v obraně hrál dneska i Rudiger místo Cahilla.

Reagovat
M0rb1D4S

Ve Španělsku špatně nezahrál. Ale tam byla celá defenziva, až na hloupost Luize, v pořádku.

Reagovat
blade115

Spíš bych to hrál na 3-4-3, City by teď mohli mít problémy na krajích obrany, navíc Fabregas taky nemůže hrát všechny zápasy plných 90 minut. Do tohohle zápasu bych ho nechal jako taktickou variantu na lávce. Courtois - Rüdiger, Christensen, Azpi - Alonso, Bakayoko, Kanté, Moses - Hazard, Morata, Pedro.

Reagovat
mikelinos

Proč myslíš, že by měli mít problémy na krajích obrany? Podle mě jsou jejich beci to nejlepší co do defenzívy mají. Já jsem spíš zvědavý na tu stoperskou dvojici.

Reagovat
blade115

Já dnes od Guardioly čekám nějaké překvapení, možná systém na tři obránce. Ale i kdyby, Danilovi nijak extra nevěřím, přes něj by to mohlo jít.

Reagovat
Miguel19

Já bych zůstal u 3-5-2. Hlavně díky tomu, že Pedro má neustále nějaké zranění a Willian měl poslední zápasy šílené. Nicméně je na hovno, že Drinkwater je mimo a místo Cesca prostě není náhrada do toho systému. Kdo ví jestli by to dal..

Reagovat
diastan

Tak to nerad slyším

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu to byla kromě penaltového zákroku paráda

Reagovat
Kixi Syhimour

Ot

Je nějaký tým kterej byl po prvních 7 kolech na sestupových pozicích a nakonec vyhrál titul a tím samým trenérem?

Reagovat
MySch017

United mávali pod SAFom slabšie začiatky sezóny, ale v poslednej trojke myslím v majstrovskej sezóne neboli. Iné tímy, kto ho vie

Reagovat
Svatej

Saf byl mam dojem docela blizko, okolo nejakych 3- 4 kol, ale az 7 mi prijde celkem dost..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo díky oběma

Reagovat
Svatej

Kazdopadne na Crystal Palace bych bejt tebou tuhle sezonu nevsazel

Reagovat
smazaný uživatel

Trenera uz vyhodili

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Danilo - Fernandinho - B.Silva, KDB, D.Silva, Sterling - Jesus

Reagovat
diastan

Klidně by mohl překvapit v sestavě i Gundogan

Reagovat
chicuita

Dneska se zase osamostatnit na cele GGMU!!

Reagovat
vladis271

Jenom dva až čtyři týdny by měl být mimo hru Sergio Agüero. Útočník Manchesteru City má zlomených několik žeber, zranění utrpěl v týdnu během dopravní nehody.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/mattspiro/status/914046426677694464

A všechno jen proto, že Mourinho je *****.

Reagovat
Miguel19

„Pokud mám být zcela upřímná, celý rok jsem se nemohla na fotbal ani podívat. Finále Ligy mistrů (mezi Realem Madrid a Atléticem Madrid) bylo jediné utkání, které jsem loni zvládla sledovat. Bojovala jsem s tímto obdobím jak to jen šlo. Byl to šok zrovna v době, kdy jsem měla být šťastná, měla jsem se vdávat, odletět na líbánky a užívat si našeho nového domova. Jednoho dne jsem pak přišla domů a řekla: ‚Musím odstoupit‘.“

Jestli ona trochu nepřehání

Reagovat
vladis271

zacítila príležitosť tak chce z toho vyryžovať čo sa len dá. Správny prístup pri niekom ako MOurinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

No to teda hodně přehání.. ale dalo se to od ní čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi to je pica

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka zhrzena krava...

Reagovat
iamek

Reagovat
SpartaOvenka

To zkopírovala z nějaké romantické komedie ne

Reagovat
iamek

Reagovat
Snatus

Ona se vdala? Však ten snoubenec vyprávěl do novin, jak ho s fotbalisty podváděla, ne?

Reagovat
Swarley

a od té doby se na žádný penis nemohla dva roky ani podívat...

Reagovat
smazaný uživatel

naivita svetem vladne.

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Každý čurák ji připomínal Mourinha.

Reagovat
Hokaido

Na fanouška PSG to nemá, ale stejně je to kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

fanouska psg?

Reagovat
Hokaido

Jak ho tenkrát naši fanoušci nepustili do metra.

Reagovat
smazaný uživatel

coze? kdyztak hod odkaz prosim. ja si u chelsea akorat pamatuju na nejaky pohlavky na nastupisti ale to bylo asi v ramci ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty kravo

Reagovat
patas92

Trošku drama queen

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Překlad trochu nepřesný no. Ale i tak nechápu ten všeobecný výsměch.

Reagovat
TopinB

Reagovat
nani92

Povieš A, ale nepovieš B.

Reagovat
Counter

A co je B?

Reagovat
nani92

Eva je ****

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se utkají 2 ropné špíny, které si svůj úspěch koupily bez použití jakéhokoli špetku koncepce a jakožto ropné špíny ... obě ztratí na SB dva body.

Věřím, že toto kolo naplno bodují Arsenal a Tottenham. Come on!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli navážeš na své predikce pod zápasem s Atleticem, tak se nemá Chelsea čeho bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá...... to je jako když Chelski jednou uhaluzila LM... co to je v porovnání triumfy královského Realu v LM? Odpovím si sám (aby sis nenamáhal svou ropnou hlavinku)... ten 1 uhaluzený triumf je takové malé hovno.. takový malý Batsuhai.

Reagovat
čutalista

Pořád tě štve, že jsme to vyhráli?

Reagovat
diastan

tady to někdo už hrubě nezvládl

Reagovat
Kixi Syhimour

On alespoň nějakou hlavinku má

Reagovat
kvasha16

furt lepsi jeden maly Batsuhai ako jedno velke hovno z Europy ktore ma Arseanal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cauky mnauky pusinko

Reagovat
smazaný uživatel

tak zacni chodit pesky.

Reagovat
nani92

Prajem vám všetkým krásnu sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si zlaty

Reagovat
RKBoy

čo si si šlahol?

Reagovat
Svatej

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Aj my ťobě, Zayomír. ♥

Reagovat
Swarley

všetkým určitě ne

Reagovat
nani92

Ale no, dnes mnoho ľudí zabolí hlava, keď nás uvidia samých na čele, tak nech nájdu nejakú radosť

Reagovat
smazaný uživatel

na úplně krásnou sobotu ještě chybí výhra Spurs, prohra MU a výbuch jaderné bomby na Stamford bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmazalo by to z mapy trochu i Tottenham? V tom pripade by se o tom dalo premyslet. Razem by se snizila svetova produkce zluce na polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriguez dnes už gola. Minule tam mel spoustu situaci, že ho to muselo s*at celej tejden

Reagovat
juveforever

dúfam že Conte zastaví ten Guardiolov válec

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám

Reagovat
kiwwi

Huddersfield XI v Tottenham: Lossl, Smith, Hogg, Kachunga, Mooy, Lowe, van La Parra, Depoitre, Ince, Zanka, Schindler

Spurs XI vs Huddersfield: Lloris; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Trippier, Dier, Winks, Davies; Eriksen, Alli, Kane.

Reagovat
Gareth Bale 11

Konečně hraje Winks v základu, snad se chopí příležitosti a pořádně se ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

On uz se moc ukazovat nemusi, vzdycky tam necha vsechno a to se odrazi na jeho skvelych vykonech.

Reagovat
Gareth Bale 11

Já to myslel tak, že bude dostávat víc příležitostí. Jinak souhlas.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Winks v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Stiham este nastavit fantu?

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě. Ale nespěchej, máš na to ještě 14 dní.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
jacobT

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

ještě musíš mít štěstí a v draftu místo Aguera ti jde zrovna Pedro z lavičky proc ne treba ten Smith z Hudd ?

Reagovat
Hokaido

Dneska Slepice nedají gol a ztratí tak body. Tip 0:0.

Reagovat
Svatej

Nah, nedaji gol, ale neztrati body

Reagovat
Hokaido

Mark Hughes reveals that Stoke paid Chelsea £7million to take Kurt Zouma on loan this season, who he describes as being 'impressive' so far.

Co? Tomu snad ani nemůžu uvěřit.

Reagovat
pepinho2

7 mega za hostování

Reagovat
blade115

Ať už má ty prodeje na starosti u nás kdokoliv, je to vážně bůh...

Reagovat
Counter

Marina jede bomby

Reagovat
Svatej

Wow, narez

Reagovat
Spasitel

Pekne ale tak Zouma pred zranením patril medzi top obrancov ligy ta sa nie je čomu čudovať, že sa nášmu vedeniu takéto dačo podarilo

Reagovat
kvasha16

TOP ani nie, skor nadpriemer, mozno sirsiu spicku, co ale bolo vzhladom k jeho veku velmi dobre

Reagovat
Manik...

Slušný

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream? Díky!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Takový snadný gól. Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kaaaane

Reagovat
Gareth Bale 11

Kdo jinej. Po tom, jak na nás vletěli, tak je tohle super uklidnění.

Reagovat
Coutinho10

hm Kane zabijak a ja mu tu pasku stejne zase nedam

Reagovat
Horcmen

u mě je to takový ten pocit, kdy se rozhoduješ mezi ním a Romelem, dáš ji Romeluovi a pak nevíš, jestli mu ty góly vlastně přát

Reagovat
Coutinho10

j ja prave ji dal taky jemu...takze stejne jako ho musel napodobit Kun, tak dnes zase Lukaku

Reagovat
kiwwi

a zacina to by este lepsie

ESPN: Lukaku picked up a knock and is a doubt for today's game.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

To je bránění... Jane zkušeně...

Reagovat
Cobra

Davieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Rozborka borka.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Gareth Bale 11

Krása. Ale ta jejich obrana.

Reagovat
Sali5

Takovou přihrávku by mu ani Eriksen nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Komplet trio už minimálne s kanadským bodom vo fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie. Myslel som, že nahrával Dele.

Reagovat
Teoretik

Ještě víc jim ty góly darujte

Reagovat
Coutinho10

Daviees fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá asistence od obránce Huddersfieldu

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Lukaku zranen7??

Reagovat
Gareth Bale 11

Kdyby Kane nahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať je hladovej, dokud má formu a střílí mu to.

Reagovat
Orlandiiik

DIER zatím fantastickej

Reagovat
Cobra

Taky jsem si toho všiml. Momentálně nejlepší na place.

Reagovat
Orlandiiik

Ta pozice před stoperama mu sedí úplně dokonale podle mě.

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně tak, hrozný zvíře dneska.

Reagovat
liquicitizen

Huddersfield katastrofa

Reagovat
Horcmen

Chance Lukaku may not play today. Has apparently picked up a knock and will have a fitness test today. Not definitely out, but a doubt.

Reagovat
Coutinho10

jeeeeeeeeees takze Harry C

Reagovat
Horcmen

kéž by, ale moc šancí tomu nedávám, že by nehrál

Reagovat
Coutinho10

on je zvire no, ale sance tu je

Reagovat
smazaný uživatel

to snad né, mám všude ManU v handicapu ....bez něj to bude usoplenejch 1:0

Reagovat
mithro

imho ho posetri ak tam bude nejaka moznost zranenia.

Reagovat
Coutinho10

tak nic...musi dnes makat a min. 2 kousky

Reagovat
Horcmen

hlavně ať dá ten jeden já navíc v draftu Bailly v základu, Jones lávka

Reagovat
Coutinho10

jojo ten Bailly stve i me...v jiny fantasy jsem ho dal do zakladu a to jsem se bal Valencii

Reagovat
Manik...

Kane hamounek

Reagovat
smazaný uživatel

What the fuck

Reagovat
Cobra

Král.

Reagovat
Orlandiiik

KANEEEEEEEE

Reagovat
Gareth Bale 11

Jakej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

World-class.

Reagovat
Taiger

Fanta si užívá

Reagovat
Cobra

Reagovat
JIMMY-PO

kto ma trippiera musi tiez tancovat..take 2 asistencie

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Free hit s kanem a tripierem

Reagovat
Coutinho10

twl zase a s takovou lehkosti...to bude asi provar

Reagovat
smazaný uživatel

Harry je dneska schopnej dat pět kousků.

Reagovat
vladis271

Lukaku zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte je skoro hovoriť, ale pri normálnom slede udalostí by mal byť Winks tým chýbajúcim článkom v zálohe Anglicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Taiger

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

cisty zebrak nani

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja ešte stále verím vo Wilshera.

Reagovat
Taiger

To už je rozumnější řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je za zenitem.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

On je vytesany z nejakeho vzacneho druhu dreva?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, z Xaviovníku.

Reagovat
alcantara

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všecko je lepší, než dvojice DM Rooney-Heskey proti Alžírsku

Reagovat
Taiger

Ideální scénář pro fantu by byl, kdyby Lukaku nastoupil na posledních 5 minut.

Reagovat
TopinB

A dal si vlastňáka

Reagovat
Coutinho10

zapomen

Reagovat
Cobra

Takový kop alá Zlatan.

Reagovat
Gareth Bale 11

No ofsajd na hraně, dle čáry nebyl, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

keby nehrali spurs tento rok na wembley tak by to bol krasny suboj o titul so city.

Reagovat
nani92

3/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane, nejlepší útočník Premier League a Champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry je jinde prostě,chtělo by to dnes ale hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě nejlepsi hrac na svete ale furt nema ani jednu trofej - docela smula pro nejlepsiho hrace

Reagovat
Cobra

Tak zase bych nepřeháněl. Na Messiho s Ronaldem se zatím nechytá.

Reagovat
Neutron

vzhladom na to, ze netvori hru a nestriela zaroven goly tak sa medzi najlepsich nikdy radit nebude, vzdy to bude iba doklepavac. Taketo nieco by ti povedal Addyn.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud rikas premier leg tak jakoze wow. pokud rikas champions league tak smutny jelikoz zbejva tak malo zapasu do eliminace.

Reagovat
hitZor

Morata, Aguero > Kane

Reagovat
hitZor

A podle statů i Lukaku > Kane

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2017/2018/álvaro_morata/819/819/1847/0/p|premier_league/2017/2018/harry_kane/819/819/856/47/p|premier_league/2017/2018/sergio_agüero/819/819/564/0/p|premier_league/2017/2018/romelu_lukaku/819/819/897/38/p#goals_scored/shot_accuracy/total_duels_%/assists/chances_created/fouls_suffered#90

Reagovat
hitZor
Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Harry

Reagovat
SpecialOne

Docela by mě zajímalo, jak vypadá nějaká videopříprava na bránění Kanea, když je to očividně všem k ničemu. Super hráč prostě

Reagovat
Cobra

I já už začínám být na Deleho alergický...

Reagovat
smazaný uživatel

Dele ty kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt strašnej poslední dobou.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dele.

Reagovat
Manik...

Za stavu 3:0 , to je dement ten Ali

Reagovat
nani92

Alli sa už vidí mimo Spurs

Reagovat
TopinB

Raiola effect

Reagovat
Cobra

Son in, Alli out. Já se na něj prostě dnes nemůžu dívat, jak se tam jen tak prochází a sem tam popoběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

na facku dneska

Reagovat
Swarley

tak Jones nakonec ready a Bailly nehraje

Reagovat
mithro

a martial nehra

Reagovat
nani92

Ale je na lavičke, čo je super

Reagovat
Swarley

tak dalo se čekat, že dneska bude v základu zase Rashford

Reagovat
mithro

proti palaca mali hrat obaja za ten druhy polcas minuly tyzden, by sme si to zasluzili

Reagovat
Swarley

jako je fakt, že zrovna dneska byla ideální příležitost je tam dát oba...

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Miguel19

Herrera teda dopadl

Reagovat
salm0n

Na lavičce v nejlepší v klubu na světě... taky bych chtěl takhle dopadnout

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
hitZor

Kdy přestoupil do Realu?

Reagovat
Fenri

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to sou bomby tady

Reagovat
vodka

Jose je kokot, že ho nestaví, i když teda letos byl dost slabý, když hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

strašnej kokot no, výsledky na píču a hrajeme furt beton.. a k tomu ještě sedí Ander

Reagovat
Hokaido

Klasickej Mourihův odstřel.

Reagovat
iamek

Snadu uz dneska Mata neco zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už? Několik dobrých zápasů má tuto sezonu za sebou, akorát po jeho přihrávkách nedokázali dát gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane by si letos zasloužil alspoň nominaci do TOP 3 na Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostane ted Alli stopku na 2 zapasy? Za prokazany simulovani?

Reagovat
smazaný uživatel

Delaney v základe a Riedewald sedí

Reagovat
Hokaido

Riedewald je ale strašnej chudák. Jedinej hráč, kterej rozumněl systému de Boera, kterej si jo přivedl a teď je úplně v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

To mě poser. Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Gray a Deeney základ

Reagovat
Orlandiiik

Suché triko

Reagovat
Hokaido

Swansea v základu Bonyho, Abrahama i Ayewa. WHU Chichu, Carrolla, Ayewa i Antonia. Oba týmy slabší střed zálohy a kurz na over přes 2... To se musí dát za barák.

Reagovat
Kluivert9

Ehm

Reagovat
Hokaido

Jebu na to už prostě, končím se sázením.

Reagovat
Kluivert9

Takovéto "logické" úvahy už mě taky stály dost peněz, no

Reagovat
niflheim

Jedééééééééééééééééém

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Matičkááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Mataaaaaaaaaaaaaaa demolice začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Marcus zkušeně

Reagovat
niflheim

Delaney ty ruky okoro Fellova krku, pencle a nikdo by se nedivil.

Reagovat
Whitemedia

West Ham se doma nechá zatlačit i od Swansea, ti jsou na tom teda opravdu mizerně

Reagovat
niflheim

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Fellouuuuuušéééék

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke má fakt mizerné premieňanie šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Young je prostě super nalevo.. A Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Květááááááák

Reagovat
vodka

Young centruje na Fellu Kdo by to byl řekl, že to bude i v této sezoně poměrně běžný jev...

Reagovat
Swarley

Reagovat
EXoRcIsT

skor ze ten center niekoho vobec v 16tke najde

Reagovat
smazaný uživatel

Young je nalevo super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

No, nejvtipnější na tom je, že drtivá většina už ho chce dva roky prodat a když jim někdo napsal, že když nastoupil, tak byl lepší jak Blind s Darmianem dohromady, tak to nechtěli slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě letos před sezonou, když jsem psal, že Younga bych si nechal, tak to nechtěli slyšet

Reagovat
vodka

kdo? Young je jako záloha na 4 pozice plně dostačující a většinou to fakt odmaká... Já sem se ho chtěl zbavit tak 3-4 roky dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to zrovna Swarley?

Reagovat
Swarley

jak píše kiwwi no, to je dlouhodobé

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley

Reagovat
iamek

Taky jsem ho prodaval, ale letos je jak zjeveni. Zatim totalne bez chyby jak smerem dopredu, tak dozadu. Jeste trosku omezit zbytecne fauly a Shaw si kopne max v pratelacich.

Reagovat
kiwwi

dva? Ja ho posielam do pice od jeho druhej sezony u nas

a on kazdy rok vytlaci nejaku 50 milionovu hviezdu na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

A nechápu proč. Svoje si odehraje, v kabině je oblíbený, jeden z nejdéle hrajících hráčů u nás. Darmian s Blindem vůbec nemuseli přijít.

Reagovat
vodka

Blind je super. Darmian přijít nemusel, ale to by musel zůstat Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je na kraji proti lepším týmům úplně nepoužitelnej a vlastně stejně tak ve středu zálohy. Do rotace proti slabším týmům můžeme mít mladíky. Rafael mohl být lepší jak Valencia, nebýt tolika zranění.

Reagovat
kiwwi

no lenze Young je IP hrac takze prist museli

Reagovat
leroy

Však ako vzdy trepeš kokotiny

Reagovat
kiwwi

zase otrepanych 4:0 dnes...trapas co? Kto by mal za to zobrat podla teba zodpovednost? Mourinho ci Herrera?

Reagovat
leroy

No, určite nie ty lebo keby je po tvojom tak nás este trénuje LVG a v strede hra cleverley, schneiderlin, Herrera a napravo Darmian kedže Young by bol uz dávno v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Miky dneska neviditelnej, takže ještě dá gola

Reagovat
vodka

DIOUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Saido toho niekto vo WBA snáď začaroval.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Berahino Napřed přihraje pád, získá penaltu a teď ji kopne jak totální lama a Forster ho vychytá...

Reagovat
iamek

Henrikh uplne tragickej. Takze cekam 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tak napadá, kdo je teď branej za nejlepšího anglickýho LB? Krom Younga?

Reagovat
Hokaido

Bertrand? Rose je zraněnej, jinak teda o parník on.

Reagovat
smazaný uživatel

Creswell, Bertrand.

Reagovat
Hokaido

Cresswell je hodně underrated.

Reagovat
kiwwi

prave naopak...vzdy ho niekto dokaze zbytocne napchat medzi topku

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechapu

Reagovat
EXoRcIsT

Creswell

Reagovat
Hokaido

Bournemouth zatím jasně lepší a měl určitě kopat penaltu. Do druhýho poločasu by to co nejdřív chtělo Slimaniho/Kelechiho místo Okazakiho, Mahréze místo Graye/Albrightona a ideálně i Iboru, protože King je dneska podprůmernej. Pak se to snad zlepší a 1:0 se ukope.

Reagovat
Hokaido

Pf, taky bych to očividně mohl trénovat.

Reagovat
niflheim

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini za chvili nejlepsi strelec

Reagovat
Swarley

to je můj Fellaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Květááááááááááák

Reagovat
One-Real

Může letos LM dopadnout jinak než vítězným gólem Fellainiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini bude nejlepší střelec PL to je jasný

Reagovat
vodka

Stoke mělo mít další penaltu, ruka

Reagovat
Swarley

a Rash dneska super, my na tom levém křídle fakt problém nemáme...když přijde na podhrota Griez a Mkh se posune doprava, tak by to mohlo být úplně super...

Reagovat
Miguel19

Big F > Pogba

Reagovat
Whitemedia

Sanches ať už kurva ty standartky nekope...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle není červená pro Carrola, zase noha v polovině lýtka, CFC by dávno měla červenou, on má žlutou a ještě se diví.

Reagovat
niflheim

U Miky mi připadá, že už mu poněkolikáté za sebou prostě celý zápas odlétává míč od nohy, přihrávky se nedaří... možná by si mohl sednout na nějaký zápas. Nebo se do toho po pauze dostane.

Reagovat
Swarley

poslední zápasy je fakt hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Pokud budou Martial s Rashfordem ok tak by měli nastoupit oba dva od začátku

Reagovat
iamek

Reagovat
supporter

Sakho ty hovado

Reagovat
Whitemedia

Carroll Fabiańskiho solidně sundal..

Reagovat
Swarley

Lukaku to umí někdy tak zazdít

Reagovat
Coutinho10

ještě, že nemáš jinýho kapitána ...každopádně i u mě tahle volba byla mimo

Reagovat
Swarley

tak tady se to nabízelo, to se nedá nic dělat...takových kol ještě bude...

Reagovat
Coutinho10

j jako jo...zatimco Kane jede a mohlo to bejt top kolo s paskou, tak aspoň v ty H2H ted nepropadam

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas pod Mourinhem co Mata dohraje celý?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne

Reagovat
CR7RONALDO

Lukaku si vybral slabý deň akurát vtedy, ked som ho dal ako triple kapitána

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Martial si znich zase prišiel robiť p*cu

Reagovat
smazaný uživatel

premier league veľmi nesledujem, ale Chelsea-City je lahôdka teším sa, o to viac keď sú vo forme. Čudné niekedy veľmi dávno som na tejo lige doslova fičal, časom ma omrzela.

Reagovat
smazaný uživatel

tejto lige

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to face #MCFC: Courtois, Azpilicueta, Rudiger, Cahill, Christensen, Alonso, Kante, Bakayoko, Fabregas, Hazard, Morata.

Reagovat
Whitemedia

wtf

Reagovat
Whitemedia

a jo, Azpi wingback

Reagovat
Svatej

vic defenzivnich hracu to chce. Brzo mame Zappacostu misto Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akorát Moses za Azpiho, to není na facepalm si myslím teda.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
diastan

CITY XI | Ederson, Walker, Stones, Sterling, De Bruyne, Delph, Sané, Silva (C), Fernandinho, Otamendi, Jesus #cfcvcity

tak nakonec zas Delph

Reagovat
Hokaido

Tu defenzivní část vaší sestavy prostě rozbijeme, tím jsem si jistej.

Reagovat
diastan

tak chybí tam jen 1 hráč oproti predchozim zápasům, Kompas ani nejde počítat...Delf si svoje taky odehraje, jen ta podpora ve předu od něj bude mizerná. Nějaké rozbíjení snad nehrozí, ikdyž v PL nikdy nevíš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Miguel19

Dík no, posral si to.

Reagovat
Hokaido

Já nam ale fakt strašně věřil.

Reagovat
Teoretik

On toho Danila fakt odstřelí no na levé obraně mi přijde špatný, ale mohl to s ním hrát na 3-5-2

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Coutinho10

yes...aspon jeden

Reagovat
Swarley

Martial zase božsky

Reagovat
Horcmen

Uff...

Reagovat
vodka

CROUCHIEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
nani92

my máme asi najlepší útok na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Snad Ibra dobře zapadne do rozjetýho vlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

*autobusu

Reagovat
C-M@ster

Pokud kvočnu srazí vlak nebo autobus, je to fuk, stejně bude přejetá na placku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už to začneee, se nudím.

Reagovat
Whitemedia

Já koukám na Swansea a to teda letos není vůbec jednoduché.. koukání do zdi je určitě zajímavější, než jejich letošní hra

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ještě dostali gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku může hrát hrozně, ale gol dá stejně Martial krásně

Reagovat
Whitemedia

A ještě si ti lempli nechají dát branku v 90 minutě

Reagovat
vodka

Zouma dozadu je fakt super

Reagovat
Whitemedia

za 7 mega za sezonu musí být

Reagovat
vodka

wimmer stál 16, nebo kolik a je mnohem nejistější...

Reagovat
SpecialOne

Není nad to mít ve draft fantě Stonese, Otamendiho, Silvu, Hazarda, Batshuayie, Williana a Mosese a čekat, že to nějak dopadne

Reagovat
mithro

otras tu sa mohlo nahnat skore a na miesto toho ...

Reagovat
kiwwi

...trapnych 4:0. To vidime kazdy tyzden.

Reagovat
mithro

prave.

Reagovat
iamek

Zase se hraci nemusi ani sprchovat. Strasne easy zapas. Akorat mi je CP docela lito, protoze ten kadr nevypada vubec spatne. Snad se zachrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si celou dobu myslel, že hrajem venku

Reagovat
smazaný uživatel

link pls

Reagovat
čutalista

Reagovat
Whitemedia

Atkinson.. no potěš

Reagovat
smazaný uživatel

Alvarooo

Reagovat
Miguel19

Sterling to přijel vyskákat, paráda..

Reagovat
Swarley

Mourinho sice pryč, ale ten autobus zůstal na SB pořád zaparkovaný?

Reagovat
TopinB

Ale kurva!

Reagovat
Whitemedia

mrdá jim už při těch rozehrávkách?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva dělají

Reagovat
diastan

skodaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Co Cahill padal Sterlingovi pod nohy hlavou?

Reagovat
Whitemedia

Kanté se zatím pohybuje v zajímavých místech

Reagovat
Hokaido

Stejně jako v Madridu. Přijde mi, že Conte se snaží nechat Bakayoka hrát ve středu a Kantého využít pro presink. S tou jeho běhavostí by to asi mohlo fungovat, akorát když získá balon, tak ho musí okamžitě přihrát nejbližšímu hráči.

Reagovat
kvasha16

tak este keby mal prehlad o hre ako Cesc tak by to bol najlepsi hrac akeho mozes v strede mat no... nemoze byt dokonaly ... ale aj tak sa neskutocne zlepsil pod Contem, ci uz v praci s loptou alebo s nahravkami

Reagovat
pepinho2

Courtois má v p*či

Reagovat
nani92

na Mourinha by sa už za taký výkon nadávalo

Reagovat
TopinB

Protože takový výkon by pod Mourinhem nebyl proti ultraofenzivním City, ale proti Crystal Palace

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Nech je. Momentálně kokot Jožko dělal u nás všechno správně.

Reagovat
vodka

já jenom moc nechápu, proč si nechcete přiznat, že Conte hraje hodně defenzivně skoro furt.

Reagovat
Miguel19

Ve velkých zápasech hraje defenzivně. Kdo to popírá?

Reagovat
nani92

ConteArmy

Reagovat
vodka

nejenom ve velkých. běžně se útočí v malém počtu lidí, spíš hodně brejkový fotbal, který ničí nezformovanou obranu.

Reagovat
Swarley

na klid, hrát doma, momentálně bez útočníka...to je možná ještě trošku jinej level...

Reagovat
liquicitizen

lebo sa zranil

Reagovat
Swarley

tak to jste jediní, komu se někdo zranil...

Reagovat
nani92

na lavičke má útočníka

Reagovat
liquicitizen

a čo to má spoločné s tým že senilný swarloš už nevie čo od zúfalstva vytiahnuť

Reagovat
nani92

moj mozog nechápe tvoju reakciu

Reagovat
Swarley

hrajete v domácím zápase připosraně a bez útočníka, co se ti na tom nezdá?

Reagovat
liquicitizen

proti najofezívnejšiemu tímu v lige a útočník sa zranil už sa teším na váš výkon proti City

Reagovat
Swarley

však Mourinho tak bude hrát taky, jen vy z toho pod Contem děláte něco víc...podobně jako kdysi za Mourinha...

Reagovat
liquicitizen

lebo jožko na rozdiel od conteho aj skutočne pri 1:0 proti crystal palace začal betónovať, sranda ako si to teraz zrazu nepamätáte

Reagovat
Swarley

a mě sere globální oteplování

Reagovat
liquicitizen

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

proti CP by začal betonovat až okolo 55 minuty, pokud bychom samozřejmě vedli alespoň o gól..

Reagovat
diastan

Kompany

Reagovat
Teoretik

Morata už se zas válí

Reagovat
Whitemedia

a Jesus taky

Reagovat
vodka

Bakayoko už mohl mít kartu...

Reagovat
diastan

Aaaaaaa ten gol by tomu pomohl

Reagovat
Swarley

těmhle dvěma klubům nepomůže nikdy nic

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

tebe už tiež nič nepomôže Masopust.

Reagovat
Swarley

není potřeba, nikdy jsem pomoc nepotřeboval

Reagovat
vodka

Sterling s KdB jsou zatím fakt super

Reagovat
Whitemedia

Ten knírač s praporkem už mě začíná štvát

Reagovat
smazaný uživatel

Gary

Reagovat
Miguel19

Morata v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaa

Reagovat
diastan

Ederson chrápe

Reagovat
Whitemedia

A je to v hajzlu

Reagovat
Miguel19

Důvěra v Michyho furt stejná

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Já jsem rád, Michy zatím u nás umí jen zakončovat, nic víc. V mezihře je nulový, tam nám Willian pomůže víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Morata, tak to je fajn.

Reagovat
nani92

Michy SpongeBob karma

Reagovat
Whitemedia

Tak alespoň, že je po tomhle víkendu repre pauza a Morata nebude chybět v tolika zápasech..

Reagovat
TopinB

Vilda

Reagovat
Cobra

Jesus se furt tváří jako ublížené štěňátko.

Reagovat
Whitemedia

a zase ten knírač

Reagovat
TopinB

Piča ty ofsajdy

Reagovat
Miguel19

Willian fakt jede na parádní vlně..

Reagovat
diastan

Ten to mává parádně

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

jak mohl Alonso vyváznout bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Willian se posral ne?

Reagovat
Pospovič

Z toho bolí oči, willian je u něho v poslední době co neposral

Reagovat
Mimalu

Thibo

Reagovat
diastan

jasná karta

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ostane remízka

Reagovat
Teoretik

Jak to chytil?

Reagovat
diastan

Ne že bych to chtěl nějak přivolat, ale čekal jsem že pár zmatků Chelsea v naší obraně udělá

Reagovat
smazaný uživatel

Po příchodu Williana hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Wllian

Reagovat
blade115

Je to sice neobvyklé, ale snad ještě Williana vystřídá, on prostě poslední dobou posere vyloženě všechno, čeho se dotkne...

Reagovat
vladis271

Chelsea síce niečo mala, ale inak City dominantný výkon, myslím, že sú k výhre bližšie, uvidíme po prestávke.

Reagovat
valek9610

To je to nejlepší na Chelsea ona není dominantní,ale stejně dokáže takové zápasy vyhrát

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mimalu

Fabregas druhý zápas v řadě špatný, Willian tragický a Hazard neustále zdvojený, jestli se něco v druhém poločase rychle nezmění, tak na to dojedem

Reagovat
Miguel19

Jn, do ofenzívy v létě nebyl netřeba žádný hráč. To je zoufalost. A jestli bude Morata delší dobu mimo, tak potěš prdel..

Dopředu skoro nulový výkon, asi jenom 2 zajímavé situace. Ani obrana není nijak extra pevná. City tam mělo asi 3 velmi dobré příležitosti a nakonec tutovka Fernandihna..

Velký rozdíl oproti středě je hra zálohy. Několikrát tam propadli. Nicméně je to dáno skvělou hrou City a jejich pressingem. Zase se mi nelíbí Fabregas, bohužel tam není náhrada.

Reagovat
LAM

Takovej zápas a takovej pěší fotbal

Chelsea na to že hraje doma strašně připo.ranej výkon.Od takovýho zápasu bych čekal daleko víc.

Reagovat
Whitemedia

Když už nevěřil Michymu, tak tam měl alespoň poslat Pedra a ne Williana, ten je letos na pěst..

Reagovat
spider_8

Defenzivně to máme celkem pod kontrolou, City měli šanci akorát z brejku po naší standardce a z rohu, ale jsme málo nebezpeční směrem dopředu Místo Moraty bych tam možná radši viděl Pedra, který je mnohem nebezpečnější hráč a umí skórovat. Zato Michy by byl dneska k hovnu, to by bylo jako hrát o 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Fanoušci plastics budou něco říkat o defenzivním fotbale Mourinha. Na to se nedá dívat.

Reagovat
valek9610

Těším se až budete hrát proti pořádným soupeřům a ne ten los který máte

Reagovat
Miguel19

Ježíš to je nádhera

Reagovat
nani92

Reagovat
Fenri

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

si kukni nas zapas z Atleticom, taky vonkajsi zapas Jose nespravil za celu svoju karieru, ked uz teda spominas Jozku

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi celkem fuk, ať si zahraje klidně takových ještě pár Conte. Mourinho toho vyhrál daleko více jak Conte a vyhrával všude, takže mi je jeden takovej zápas na Atleticu volnej. Raději se bez takovýho zápasu obejdu a vyhraji nějakou trofej místo toho.

Ale pointa je, jak někdo může kafrat na Mourinha, když hrajete momentálně nekoukatelnej fotbal. A hráli jste ho i minulej rok celkem často. Já ti nevím, já hrát hovno, tak sklapnu nohy k sobě a mlčím a nebudu si stěžovat na někoho druhého. O to mi šlo.

Reagovat
kvasha16

Jose trenuje dlhsie, takze sa neni co cudovat ze toho vyhral viac, navyse Conte ma zatial samy ligovy titul pocas jeho trenerskeho posobenia takze prave on je ten co zatial vyhrava vsade kde prisiel .... a k tomu ze hrame "nekoukatelnej fotbal", no, k tomu nemam co povedat, len tolko ze to je blud

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je strašnej borec vyhrát titul s Juve v Serii A. Spíš by mě zajímalo, který TOP trenér by to nedokázal...

No, možná tobě se to líbí, ale plno nespokojených fanoušků tady už psalo, jak je to s vaší hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Fanoušci plastics budou něco říkat o defenzivním fotbale Mourinha. Na to se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

City hodně presovali, ale už by měli povolit a bude to snad vyrovnanější. Ale bez Alvara to bude teda sakra těžký vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Sané je dnes zlý

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyzerá akoby bol brat Kreeshy Turner, tak mu to odpustím

Reagovat
Teoretik

Ve velkých zápasech mi ti hráči pod Pepkem připadají zbytečně nervózní, na tom by měl zapracovat, možná to vyplývá z těch jeho velkých nároků. Logicky se ale postupně v tom zápase vždy nervozita vytrácí.

Reagovat
Hokaido

Stejně nechápu, jak nás City s jediným defenzivním záložníkem takhle dobře dokáže ubránit.

Reagovat
Miguel19

Brání jednoho ofenzivního hráče, nic těžkého.

Reagovat
Mimalu

Willian mu to zase hodí jak psovi

Reagovat
Whitemedia

Alespoň do prdele přesně přihraj, když už na to jinak jebeš

Reagovat
Miguel19

To je těžký, když jeden ze dvou ofenzivních hráčů nedokáže nahrát na pár metrů..

Reagovat
nani92

Hazard je dnes slabý

Reagovat
Whitemedia

Ještě není v takové kondici, aby zvládl dva zápasy během čtyř dnů.. měl začínat na lavičce, ale to taky nemohl, protože Willian je úplně mimo a Pedro je asi pořád trochu zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, co Willík hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Steril g

Reagovat
diastan

Kun by tam uz 1 kousek mel

Reagovat
smazaný uživatel

Kun by tu obranu prerazil jak tank

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, snad to bude remíza

Reagovat
Hokaido

Alonso je opět na facku. U něj už to několikátej zápas zavání nějakou zbytečnou červenou nebo penaltou.

Reagovat
valek9610

Pičo jak padají,aby měli penaltu

Reagovat
Whitemedia

naši by třeba taky padali, ale to by se nejdřív museli dostat před bránu Edersona

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson nedá žlutou za nic?

Reagovat
Miguel19

Hmm, střela

Reagovat
Mimalu

pojďme nakopávat balóny tvl, tím si určitě pomůžeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu na Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus

Reagovat
Trapper

Jak to vypadá, začal jsem koukat až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fajn.

Reagovat
Minister

zaslúžene

Reagovat
Miguel19

No a hotovo.

Reagovat
Mimalu

paráda, tak se borci konečně dočkali

Reagovat
diastan

Pekne odevzdal

Reagovat
Tommy the Gunner

Kevin

Reagovat
Switchback

zaslouženě

Reagovat
diastan

\JOooOoooooooooooooooooo

Reagovat
Counter

Fantastický KdB, zasloužené vedení

Reagovat
Whitemedia

dalo se to čekat..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Hazard.. Doufám, že půjde střídat, takhle je tam stejně bohužel zbytečně

Reagovat
Teoretik

KdB

Reagovat
Free_player

Kevin

Reagovat
Switchback

Kevinek

Reagovat
vladis271

City are just too good.

Reagovat
Jollae

Keď to napíšeš po anglicky je to viac pravda alebo si proste debil?

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to lip you idiot...

Reagovat
diastan

To byla fantazie

Reagovat
Miguel19

Kanté vůbec neví jak hrát s míčem tvl..

Reagovat
Greny

Spis nema kam a komu ho hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jupí, gól

Reagovat
diastan

jak tam stáli

Reagovat
Minister

Vy čo to sledujete na Digi, aj vám tak trhá/seká obraz? Alebo je to chyba len u mňa?

Reagovat
cejen13

U mě v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam.

Reagovat
Svatej

Jedinej hráč co mohl něco udělat s výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Když si stejně nemá s kým dát balon, tak ať si jde radši odpočinout.

Reagovat
Svatej

Mě ho bylo fakt šíleně líto. Celej zápas čumim na to, jak se tam snaží ve dvou lidech proti 6 něco vymýšlet, zbytek pomalu vyklusává dopředu a stejně se ten míč nakonec ztratí, protože ani Hazard nedokáže udržet míč proti tak šílený přesile..

Reagovat
vilp

Náhodou dokázal, udělal skoro vždy vše správně. Ale zbytek katastrofa, bez balonu i s ním, vůbec nechytali to tempo City. Nejlepší záložník Kanté zas nebyl schopný nahrát na metr, stejně jako Azpi, Alonso, Bakayoko a úplně nejhorší ze všech Willian. Hrozný výkon.

Reagovat
Miguel19

Kanté má strašný problém v takových zápasech, kdy ho hráči hned presují. Včera zase. Ale včera to měl o dost těžší, že všichni hráli hovno a on tak neměl moc komu přihrávat.

Reagovat
Greny

Achjo, kdyby mel koule sunda Williana

Reagovat
Mimalu

dělat takováto gesta v zápase, kdy na piču hraje dalších 9 frajerů je myslím zbytečné

Reagovat
Nikikrew

lol Chelsea je brytal trapna

Reagovat
blaugrana

Pep už pevne ovláda PL.

Reagovat
kvasha16

s takymi investiciami by bolo trapne keby tomu tak nebolo

Reagovat
vladis271

Reagovat
blaugrana

Investicie su neoddelitelnou sucastou.

Reagovat
Miguel19

B. Silva je rád, že si tam kopne pár minut a my se tam trápíme s Willianem a Pedrem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Teoretik

Sané by se měl probrat, hraje si na Ronalda a jediné čím se mu blíží jsou ty pády a co tam teď pískal s tím Cahillem fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Azpiiiii ty jsi dnes taky mimooo

Reagovat
Miguel19

Na té pozici nemá co dělat. Někdo se tu divil, ale dnes je to krásně vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
diastan

Ederson ale bude/je parádní, super změna po lonsku kdy jsem vypotil litry potu když se jen soupeř dostal na dostřel branky. I celkove obrana funguje ...a hlavne funguje i bez Kompase, tusím 2 goly co jsme dostali byli zrovna sním.... Ota+Stones zatim čistí.

Reagovat
Miguel19

Pokud dnes nějaké pozitivum, tak určitě Christensen. Ten by měl mít základ na furt.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě úspěšnost přihrávek Williana dnes. Jestli je to přes 50 procent.

Reagovat
smazaný uživatel

Michyho nikdo nepresuje a on stejně nezpracuje balon

Reagovat
Snatus

Ty zas dneska předvádíš show.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe jsem čekal

Reagovat
Snatus

Třeba se ted zklidníš a přestaneš řešit každou píčovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Garweli, ty jsi fakt děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Přepni si radši na svůj nick, Garweli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Rudi odehrál dobrý zápas, Christensen nejlepší na hřišti a Fabregas strasny výkon, on v takových zápasech hrát nemůže.. No, možná uvidíme více Luize v záloze

Reagovat
Mimalu

lol, Otamendi jim takhle zajede do nejlepšího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

chtěl jsem ho za dnešní výkon pochválit, ale ty 2 zákroky na Williana...

Reagovat
smazaný uživatel

Červená.

Reagovat
diastan

ne

Reagovat
hitZor

Reagovat
Tommy the Gunner

mohla byt

Reagovat
smazaný uživatel

what

Reagovat
smazaný uživatel

Kartonek červené barvy. Když ho rozhodčí vytáhne, hráč musí ze hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fenri

Otamendi

Reagovat
patas92

Pepek

Reagovat
Switchback

dneska Conteho strašně znemožnil

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazuje, že kamkoliv přijde, je tam nejlepší.

Reagovat
blade115

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, ehmm Bayern

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokud myslíš ligu tak je to dost ubohé když přišel do těch nejlepších týmů

Reagovat
Kluivert9

Ancelottimu nestačí ani to

Reagovat
Teoretik

Barca a Man City nejlepší týmy ve svých ligách

Reagovat
salm0n

Škoda, že ne remíza, ale co taky čekat od Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Super zvládnuté, letos to šlape.

Zajímalo mě co se stalo s Chelsea, po tom údajně super odehraném zápase v Atleticu, hráli podle mě až moc připosraně, což se nevyplatilo...třeba ta situace po golu, když si naši obranci nahrávali a hráči Chelsea jen stáli a zírali Rozhodně si dnes zaslouží rozhodčí nastavil super metr a čároví byli milimetroví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Shitty

Reagovat
diastan

Reagovat
Xaviercreus

Pep kraluje, snad to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

José is KING

btw: tam sleduje španielsko-katalansko radšej

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
smazaný uživatel

Budou dneska zase nervy?

Reagovat
Taiger

Mohl dneska hrát Jackie místo Iwobiho teda, každopádně čekám debakl a minimálně hattrick Laci.

Reagovat
Edgewalker

Čech – Holding, Mustafi, Monreal – Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolasinac – Iwobi, Alexis – Lacazette.

Subs: Ospina, Mertesacker, Wilshere, Maitland-Niles, Walcott, Giroud.

Reagovat
Hachim Mastour

Kiezby hral Holding v strede a Mustafi na RCB.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
nevros

Laca

Reagovat
Fenri

Wow skoda Laca

Reagovat
Counter

NACHOOOOOOOO

Reagovat
Taiger

NACHOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vladis271

OT:

Oľo, díky, že ste včera zobrali body zayovcom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

NACHOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ondiis

Jestli si někdo gól zasloužil, tak Nacho

Reagovat
Nikikrew

Nachoooo

Reagovat
Edgewalker

To byl závar

Reagovat
Nikikrew

Bellerin hra posledne zapasy fantasticky

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo odkaz na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Taiger

Iwobi se s tím míčem moc dlouho mazlí, však ho dej od nohy.

Reagovat
SunFells

Rambo zatim takovy chamberlainsky liverpoolsky vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to tu Jackieho primocarost

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramseyyy

Reagovat
Edgewalker

Ty naše protiútoky někdy

Reagovat
kiwwi

vsak bol cely protiutok vyrieseny dobre az na zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to bolo dobre, nechybalo vela

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

pozor, lebo tým chváliš Ramseyho. To si na tenkom ľade tu.

Reagovat
Counter

ale prosímtě

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

Však to je právě ono, 90% protiútoků zprasíme a když to konečně provedou dobře, tak to stejně gólman chytí

Reagovat
Mastný Chobot

Holdinga učil behať Mertesacker?

Reagovat
SunFells

Proc? Beha na spravnych mistech?

Reagovat
Mastný Chobot

ho tam Bong na 10 metroch predbehol o 20

Reagovat
Lacko_Boh

smooth. Aspon niekto si drzi uroven

Reagovat
smazaný uživatel

Přesněji řečeno - ne běhá, ale pohybuje se.

Reagovat
Counter

Boha to jsou paliči, snad nás to nebude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca tzn. na Lukakua

Reagovat
Mastný Chobot

Okrem obrancov nikto nehrá nič moc, tieto naše domáce zápasy proti mamlasom sú skoro vždy hrozná nuda. Dal by som tam Jacka a Girouda, nech ukážu nejaký futbalový orgazmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

laca při tom 2 na 1 pěkně zachrtil a ještě vyšle takovou plašmušku

Reagovat
Miguel19

Alexis je bídnej.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Iwobi zatím nepoužitelnej, i Thea bych tam radši viděl místo něho.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nevros

Holding dnes zatím TOP, Nacho jakbysmet. Ale chce to oživit - Jack, Theo, Olie do hry!

Reagovat
Counter

fantasticky

Reagovat
Mastný Chobot

Alexiiiiis

Alexxxxx

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi Sanchez

Reagovat
Gunner14

Wooow nádhernej gol

Reagovat
Taiger

Rambo

Reagovat
Counter

Ne že ho budeš kritizovat, s takovou jsi tady na tenkém ledě.

Reagovat
Taiger

Jsem přišel o nějakou rozmíšku mezi tebou a Chobotem? Pošli odkaz.

Reagovat
Counter

Nah, my jsme kamarádi, jen takový banter

Reagovat
Mastný Chobot

pozdravuj doma, Maťo

Reagovat
Azza

Reagovat
SunFells

Sanchez konecne zacal hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Nám to už třikrát vykopli z brankové čáry

Reagovat
smazaný uživatel

700. Pre: povedzme 'nie' šovinizmu, oikofóbii a neomarxizmu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Povezdme nie Oľovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Niasse jde vyučovat.

Reagovat
Zaschrona

Kdyby tam jen neposlal Williamse s Martinou, skoro by se dalo hovorit o tom, ze Koeman se poucil... Takhle je aspon fajn, ze si vsiml, ze vic nez jedna desitka na place je hovadina + ze tam musi byt nejaci rychlejsi hraci. Proc tam ale dneska zas jsou dva defenzivni zaloznici? K nepochopeni...

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je bidnej

Reagovat
SunFells

Elnenyho za Ramba, at tam existuje i nejaka presna prihravka a Wilshu s Giroudem za jakekoli dva vepredu

Reagovat
Mastný Chobot

urobil si v slove Xhaku 5 chýb

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
SunFells

Liskni si

Reagovat
Mastný Chobot

skúšal si niekedy nesprávať sa ako čurák? je to príjemné

Reagovat
SunFells

Jak bys to věděl ty troubo. Cpi si ty své kokotinky jiným.

Reagovat
Mastný Chobot

Výborne, Ero, daj to von všetko, bude lepšie.

Reagovat
SunFells

Na tohle si taky najdi jiného kamaráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

saso

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pohodě, protože Xakha těch 5 chyb vynahradí v zápase.

Reagovat
kiwwi

ale inac keby ich vzdy neurobil, tak top vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

na kterého boha Walcotta

Reagovat
Gunner14

Však jsme projebali tolik šancí, Walcott by půlku z nich dal.

Reagovat
Counter

Poslední dobou rozhodčí všecky tyhle nastřelené ruce opomíjejí, konečně jednotný metr

Reagovat
J0EL

Z Walcotta sa stava parodia na futbalistu.

Reagovat
Fabregas@ole

Kolik hráčů musí mít Brighton zranenejch, aby si Skalák sedl aspon na lavičku ?

Reagovat
Counter

Kdyby měli tolik zraněných hráčů, tak požádají o emergency signing.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme o triedu horsi ako city, united, spurs

Reagovat
SunFells

Ale o tridu lepsi nez Brighton a o to jde dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Přijde mi, že u nás nevidím takový hlad, všechny tyhle ostatní kluby chtějí sázet góly i za rozhodnutého stavu, zatímco my si to jen tak pinkáme.

Reagovat
J0EL

take priposranstvo nepatri k Arsenalu. Mali sme ich dorazit.

Reagovat
kiwwi

to je u nas ale dost novy jav a aj to nie vzdy...trebars vcera keby sli hraci naplno tak tomu CP nalozia aj 6-7 (a mali by sme lepsie skore ako City)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

já tady podobný názor razím už roky

Reagovat
J0EL

A roky si nemal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud s walcottom zabili zapas

Reagovat
Ondiis

Začít s Elnenym a Walcottem v základu, tak prohrajeme ...

Reagovat
Mastný Chobot

jak odišiel Iwobi, tak sme si nedali 2 prihrávky po sebe

Reagovat
Ondiis

Ty jsi proti tomu Granitovi tak zaujatý .. až je mi stydno za tebe

Reagovat
Mastný Chobot

tým, že píšem o Iwobim? to je novinka teda

Reagovat
Ondiis

Já jen, že se to rozpadlo odchodem Xhaky, což nechceš vidět. Bez něj (a bez Jacka) nemáme v týmu nikoho, kdo dokáže propojit obranu s útokem. Iwobi je víc útočnej, na něm náš přechod nestojí a nepadá.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka odišiel v 83. minúte, mne prišlo, že sme teda prestali hrať o dosť skôr. Xhaka má podstatnú úlohu pri build-upe, to mu neberiem, určite je v tom prospešný, výhrady voči nemu mám v iných častiach jeho hry. Na takéto zápasy to ale je dobrý hráč.

Reagovat
Ondiis

To souhlasím, on je bez míče hodně blízko tomu být k ničemu proti takovému Liverpoolu, City apod., kde hrajeme většinu zápasu bez míče by měl sedět nebo mít minimálně pravé DMko u sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

city jde za titulem

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Edgewalker

Pohodový zápas bez větších nervů

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to od Evertonu trochu lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ta obrana ale prisernost... Jak jednoduche, zase... k cemu tam jsou dva defenzivni zaloznici.

Reagovat
Free_player

ten Everton je fakt příšernej letos

Reagovat
Zaschrona

Everton have now gone behind first in eight of their last nine games.

Reagovat
Zaschrona

Poslednich 45 minut Koemana?

Reagovat
tony223

to by měli fanoušci Sotonu radost

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Doufej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

#LFC starting XI: Mignolet, Gomez, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Coutinho, Salah, Mane Sturridge

#LFC substitutes: Karius, Klavan, Milner, Can, Oxlade-Chamberlain, Firmino, Solanke.

hmm zajimavy.....to sem zvedavej na Dannyho

Reagovat
Taiger

Ox hraje pravidelně koukám.

Reagovat
kiwwi

Klopp si kupil taku univerzalnu stetku co ju pouzijes az ked neni do coho pichnut

Reagovat
Coutinho10

zatim si zaklad bohužel nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

To, co zam zatím předvádí je hrůza....časem se třeba chytí.

Reagovat
monty25

Hrůza byla, co předvedl Sturridge v Moskvě. A teď je v základu...

Reagovat
vrabejka

Klopp Out.

Reagovat
Kixi Syhimour

už i vrabejka

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

berieme ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley se mi vůbec nelíbí, takový Řecko v Portugalsku...ale funguje to. Kdyby to Gylfi zakončil v první půlce trošku razantnější střelou, tak bylo po zapase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton

Reagovat
Tommy the Gunner

Sandro, ta posledni strela

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo Shelvey to be carted....kurz 4....to by šlo. Jinak Liverpool 3:1 2 Studge

Reagovat
vrabejka

2-1 pro Newcastle

Reagovat
Swarley

kvalita na trenérů rozhodne

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale Klopp je kvalitní trenér, hodně kvalitní, jenom to holt není trenér pro PL

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry trener se prizpusobi

Reagovat
Swarley

což o to, to Klopp právě udělal...

Reagovat
smazaný uživatel

ten je dobrej

Reagovat
Kixi Syhimour

bohužel

Reagovat
Free_player

někdo dobrej stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

momo prekrásna prihrávka...Bravúrna

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim Hendersona, tak jsem docela i rad za Xhaku

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

toľko smoly, ach jaj

Reagovat
Swarley

není to o kvalitě zakončení nebo co jste to tu minulý rok tvrdili?

Reagovat
Kixi Syhimour

To že ti neodpískaj penaltu není o kvaliě zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Dať tyčku pokladám za smolu za každých okolností či (ne)formy tímu ...

Reagovat
nani92

zrazu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

masopust pls...

Reagovat
Swarley

jo jo, Coutinho dobrý učitel v otáčaní

Reagovat
Kixi Syhimour

Mašťáci

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je super, aj keď často zahadzuje tutovky... bože to čo teraz

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

neskutocne ako to niekedy vyzera ze salahovi ta lopta prekaza a radsej by behal sprinty nez hral futbal

Reagovat
johnik

Chudák Jorgen.....co jako zmůže s tím že jsou to před bránou takové vemena?

Reagovat
kiwwi

on si tie vemena kupil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

co my nedame...porad dokola

Reagovat
smazaný uživatel

potom dáš ty...

Reagovat
Coutinho10

dobra predtucha

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden-dva ...

Reagovat
Coutinho10

bude potreba no

Reagovat
kiwwi

muhahaha...Liverpool zaziva tuto sezonu to, co sme mali my...nepremenia ani tutove sance

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

COUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTS

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
EL Gringo

Couts

Reagovat
johnik

njn

Reagovat
Swarley

pěkně to zatočil, stejně jako svůj vztah k Liverpoolu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

uz zas, ten Coutinho me sere

Reagovat
cubazi

Rozdielovy hráč King Coutinho

Reagovat
monty25

Coutinho Až odejde, tak nevím...

Reagovat
Coutinho10

Jooohooohooo wow

Reagovat
fenixLFC

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Little magician nádherne

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo teda parádna prihrávka, stopéri dosrali ofsajdovú pascu...

Reagovat
Swarley

Voldemort

Reagovat
salami

výborně vyřešený Joselu

Reagovat
stiflerovamama

do pice

Reagovat
nani92

Klopp

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Matip ve Fante, no neber to

Reagovat
Hokaido

V klidu, za tohle snad musí dostat áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to jako cistej vlastnak. Cira sebevrazda mit kohokoliv z defenzivy Poolu, sam si to delam tezsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď koukal na opakovačku a nebyl to vlastní.

Reagovat
Hai

Davat do fanty obrance liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Kloppe běž někam

Reagovat
johnik

piča vole

Reagovat
SunFells

On se dostane do takové šance a gól dá takhle šmatlavým způsobem

Reagovat
monty25

Takovej gól může dostat snad jenom Liverpool...

Reagovat
#33CCCC

Zapnem zapas a za 5 sekund Newcastle gol ach boze.

Reagovat
Coutinho10

takovej smudlackej

Reagovat
Miguel19

Livesport

No tak tohle byla gólová akce par excellence! Jonjo Shelvey byl u zrodu této nádherné situace, a to když vymyslel vynikající přihrávku za obranu, kam si naběhl Joselu (Newcastle), který krásnou přízemní střelou z hranice vápna k pravé tyči upravuje skóre na 1:1.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přihrávka fantastická, nám nedoklapla ofsajdová past ale to zakončení bylo šmudlácké

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
salami

strašně mu to trvalo, než si to navedl na tu pravačku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři úplně k hovnu. To už rovnou můžeme hrát bez nich.

Reagovat
Kixi Syhimour

A to ste se mi smáli když jsem poprvé psal Klopp out

Reagovat
Kixi Syhimour

Coutinho nevýrazný. Mané je bez formy stejně jako Sturridge. Henderson zatím nic moc Wijanldum hrozný a o stoperech se radši ani nezmíním

Reagovat
vrabejka

Bylo jasne když nebude hrát Solanke a Ox tak to bude v prdeli.

Reagovat
Hokaido

Henderson hraje

Reagovat
cubazi

Sturidge by mal ostať najblišie na tribune a popremyšlať o sebe.... takto nemože hrať Ačkovy hráč ako hra on to je k pláču

Reagovat
Hai

Prevzal stafetu po origim

Reagovat
Teoretik
Reagovat
fenixLFC

nech uz pride ten keita, pretoze divat sa na tu posuvacku stvorku (matip loren hendo wijnaldum) na poliacej ciare, to je do placu. ked nedostane loptu coutinho tak proste nespravime nic. wijnaldum klasicky zbytocny, mane nema prilis svoj den a u salaha prvy polcas netreba komentovat (mozno jedina poznamka ze som ani necakal ze z toho najazdu by mohol byt gol), hrat zacne vzdy az v druhom. kto je vsak najhorsi na ihrisku je gomez, jurgen by ho mal cez polcas prefackat nech sa spamata pretoze posral co mohol

Reagovat
smazaný uživatel

Preháňaš...

Reagovat
fenixLFC

v com?

Reagovat
smazaný uživatel

Vo všetkom. Až na Maného, tiež si myslím, že nemá svoj deň.

Reagovat
Hai

Mane sturridge jednozance nejhorsi pak ten gomez kterej ale hraje hovno po kazde kdyz nastoupi on to proste neni rb na to nema rychlost

Reagovat
cristiano.K.

Wijnaldum trefil tyčku první poločas.

Reagovat
fenixLFC

to uplne meni jeho vykon

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Je tam niekde vonku niečo čo je viac predvídateľnejšie ako liverpoolská obrana? Možno východ slnka? Neviem.

Reagovat
nani92

Mourinhov titul v 2 sezone

Reagovat
nani92

hehe, aké úbohé

Reagovat
vladis271

Nerev

Reagovat
nani92

chod Pepkovi bozkať zadok, nech ťa zachráni od verejného poníženia

Reagovat
vladis271

Chces dudlik alebo servitku?

Reagovat
nani92

vreckovku si prosím, začínam slziť z vašej hry

Reagovat
Kixi Syhimour

To že Klopp nepřivede stopera

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Salah by sa mohol skľudniť pri zakončení...

Reagovat
fenixLFC

alebo sa to naucit

Reagovat
EL Gringo

Salah by mal viac trenovat zakoncenie na treningoch, lebo toto je hroza

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

To čo stvára Henderson z Gomezom je na vyhadzov z klubu

Reagovat
fenixLFC

omg ten gomez nema na beka nic, nema rychlost center....

Reagovat
Free_player

měl by jít Firmino na plac ten by to mohl rozhíbat

Reagovat
smazaný uživatel

Goméz je teraz druhý polčas slabý, Milner hore, Joe dole...

Reagovat
nani92

* Joe dole, Milner hore

Reagovat
smazaný uživatel

, Zayo ...

Reagovat
nani92

elementárne pravidlo futbalu, že najskôr musí hráč zísť z ihriska dole,aby jeho náhradník mohol ísť hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nechápu, jak ten titul chcou uhrát, když mají mezery v takových základech

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez dnes...

Reagovat
fenixLFC

kurva stiahni uz gomeza

Reagovat
smazaný uživatel

Milner a Firmino / Solanke hore .

Reagovat
vladis271

Gomez je doslova trapny.

Reagovat
vladis271

Studge mane dolu rychlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebol ofsajd... Alebo veľmi tesný...

Reagovat
smazaný uživatel

ťažko sa už na to pozerá

Reagovat
nani92

ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré striedanie od Jurgena....

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen prosím Joe dole a Jamés hore

Reagovat
cubazi

Dokonca ani posuvanie lopty nam nejde

Reagovat
Taiger

Ox to rozhodne.

Reagovat
vladis271

Solanke je retardovany?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas asi rozhodne nepremieňanie šancí a zlá obrana, Klopp to dobre odkoučoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno dnes veľmi zlá finálna fáza... V obrane hrá dobre.

Reagovat
salami

ale furt ještě o dost lepší než Gomez, kterej se pak v druhý puli už radši jenom schovával

Reagovat
Free_player

lol to je děsná marnost

Reagovat
smazaný uživatel

19:14 Benítez jedná o novém kontraktu

Rafael Benítez začal jednat o nové smlouvě v Newcastlu United, španělský manažer má v anglickém klubu kontrakt do června 2019

Liverpool snad ani neklade odpor, že si tam the Magician vyjednává smlouvu?

Reagovat
Counter

Snad se neozve Bayern, Rafu chci mít na očích v Anglii

Reagovat
SunFells

Jako jestli o někom Rafa neví?

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Arsenal nam predal trojskeho kona.

Reagovat
Miguel19

Kloppeffect

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

neco na tom bude

Reagovat
vladis271

hráč s takými sračkovými výkonmi musí tú hlavičku upratať do siete aby si naklonil fanúšikov a zdvihol sebavedomie. ten chalan mi pripadá, že má podobné IQ ako Moreno, skúsil by som ho na Rb, mali by sme legendárne najtupšiu dvojku wingbackov v histórii futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cubazi

Vdaka Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

jak raplí nácek

Reagovat
nani92

Klopp strašný nechuťák

Reagovat
Mastný Chobot

to sa aj o tebe vypráva

Reagovat
nani92

však ja nevravím, že nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

remizka 1-1 niekdy nie je zla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele