Premier League - preview 6. kola

22.09.2018, 08:46, aktualizováno 23.09.2018, 08:29
Previews
Liverpool v sobotu uspěl a nyní je na tahu Chelsea, pokud porazí West Ham alespoň o dvě branky, posune se zpět do čela tabulky ona. V Londýně se dnes hraje ještě jedno utkání, Arsenal hostí Everton a pokusí se natáhnout svou sérii výher...
West Ham United - Chelsea FC  (neděle 14:30)
O nečekaně hladkém startu Sarriho Chelsea už se píše dlouho a napsalo se toho dost a dost. Radost z toho mají v klubu a okolo něj všichni - snad až na Garyho Cahilla, který kvůli změně herního stylu přišel o šanci zahrát si byť v Evropské lize. Šest zápasů, šest výher a sedmá se rýsuje. West Ham ale minulý týden zažehnal svou krizi a doma hodlá Chelsea pořádně potrápit.

Ještě před týdnem by si Hammers jako soupeře každý přál. Příšerná obrana, zisk bodů nulový, psychika na dně. Pak ale Pellegriniho parta konečně projevila svůj nezměrný potenciál a vyhrála na hřišti do té doby neporaženého Evertonu. A ne jen tak - Arnautović s Jarmolenkem si s Toffees pohráli, třikrát mu zasadili smrtící úder a dali Chelsea důvod se obávat.

Blues ovšem mají pro strach uděláno. Před začátkem kola se pyšnili nejlepší ofenzivou v lize, stoprocentní bilancí a patrně i hráčem s nejlepší formou v Premier League. Eden Hazard navíc necestoval k utkání Evropské ligy a místo toho trénoval a odpočíval doma v Cobhamu. Může tak navázat na svých pět branek z dosavadních pěti utkání v plné síle.

Do ní se snad vrací i Willian, hráč s nezměrným talentem, avšak s ochablou mentalitou. Teď se těší dobré formě, gól dal Cardiffu a proti PAOKu byl na hřišti nejlepší. Do sestavy se s ním dnes počítá i proto, že Pedro si z Řecka odvezl drobný šrám. Otazník visí i nad Kovačićem, naopak Fábregas je stoprocentně fit.

Pellegriniho trápí hlavně zdravotní stav Marka Arnautoviće, momentálně největší hvězdy West Hamu, který není úplně stoprocentně fit. K zápasu by však měl být připraven, na rozdíl od dlouhodobých marodů Carrolla, Lanziniho a nyní i Wilshera.

Ani jeden z nich nebude Kladivářům pomáhat povzbudit překvapivě dobrou domácí bilanci proti Chelsea. Na Olympijském stadionu ze tří utkání dvakrát uspěli domácí - a to samé platí i o posledním vzájemném duelu na Boleyn Ground.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku - Noble, Obiang, Rice - Jarmolenko, Arnautović, Felipe Anderson
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić (Barkley) - Willian, Giroud, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.94 - 4.52 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (neděle 17:00)
Nedělní podvečer bude v anglické Premier League patřit Arsenalu s Evertonem. Tým Marca Silvy se v posledních týdnech výsledkově trápí a výhra na Emirates Stadium by pro liverpoolský klub znamenala první výhru z hřiště soupeře. Triumf na půdě Arsenalu se však evertonským povedl naposledy v roce 1996 a favoritem nebudou ani tentokrát.

Drobnou výhodou pro hosty může být delší odpočinek, neboť Arsenal má za sebou první utkání Evropské ligy, když proti Vorskle Poltava doma zvítězil 4:2. Manažer Unai Emery sáhl k řadě změn v sestavě, ovšem zároveň nevyloučil, že některý z hráčů si své místo v jedenáctce podrží i o víkendu. Nejvážnějším kandidátem byl v tomto ohledu Lucas Torreira, který si ale v zápase přivodil šrám na koleni a jeho případný start je v ohrožení. "Bylo pro něj lepší, že v zápase skončil," pověděl Emery k Torreirově předčasnému stažení ze hřiště. "Doufám, že v pátek a sobotu už bude v pořádku a připravený na neděli."

Po třízápasové absenci zaviněné červenou kartou se Evertonu vrací do hry letní rekordní posila Richarlison. Nejlepší střelec klubu si v prvních dvou kolech připsal hned tři zásahy, ovšem vyloučení proti Bournemouthu zabrzdilo jeho skvělý nástup do sezony a na hřišti pak trpěl celý klub, o čemž svědčí nedávná domácí prohra s West Hamem 1:3 z minulého kola. "Je pro nás důležitým hráčem. Začal velmi dobře, skóroval klíčové góly a je velmi užitečné, že je zase s námi," pochvaluje si trenér Silva.

V sestavě Arsenalu lze očekávat ty, kteří čtvrteční duel s Poltavou buďto vynechali, anebo pouze naskočili z lavičky, tedy Petra Čecha, Aarona Ramseyho, Mesuta Özila a Alexandra Lacazetta. Na opačné straně se pozvolna vrací do hry Yerry Mina, jenž má za sebou týden tréninku v novém klubu od příchodu z Barcelony, zatímco jeho stoperský kolega Phil Jagielka ještě zůstává mimo hru, stejně jako André Gomes a Seamus Coleman. Tento duel pak bude speciální pro Thea Walcotta, jenž se v dresu Arsenalu proháněl po velkou část své kariéry a nyní se poprvé představí na opačné straně barikády.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Sokratis, Monreal - Guendouzi, Xhaka - Özil, Ramsey, Aubameyang - Lacazette
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Holgate, Zouma, Digne - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 5.01 - 6.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Watford FC  (sobota 13:30)
Každá pohádka jednou končí. Nikde ale není psáno, že končí prvním zaváháním. Watford vstoupil do letošního ročníku Premier League fantasticky - čtyřikrát vyhrál a po boku Chelsea a Liverpoolu vládl tabulce. Až minulý týden přistřihli Hornets křídla Rudí ďáblové. Na Pereyrovi, Deeneym a spol. nyní je, aby na porážku zapomněli a vrátili se na vítěznou vlnu. Proti bude Fulham.

Když Watford ve čtvrtém kole slavně udolal Tottenham, začaly se v hojnosti spřádat plány na nový Leicester - dokonce tvůrci na sociálních sítích vyhrabali i dokonalou analogii v počtu vítězných a prohraných zápasů z předmistrovské sezóny Foxes a loňské sezóny Watfordu. A každý by to celku z předměstí Londýna asi přál, vždyť neopakovatelné pocity z tehdejší jízdy Kantého s Mahrezem jsou doteď silné i u fanoušků ostatních celků.

Tým Javiho Gracii se nyní musí udržet hlavně mentálně na stejné úrovni jako před první porážkou, která může Watfordu vzít vítr z plachet a taky ten potřebný suverénní pocit, s nímž už při vstupu na hřiště vlastně vedete 1:0. Výhodou pro Graciu je to, že může i pošesté za sebou vsadit na totožnou jedenáctku - jeho týmu se totiž zranění vyhýbají.

Stejně tak se Fulhamu vyhýbá dobré bránění. Nováček Premier League má nejhorší obranu, inkasoval už dvanáctkrát, přičemž v každém utkání minimálně dvakrát - a to i při jediné výhře sezóny 4:2 nad Burnley. Na druhou stranu je to aspoň záruka dobré podívané.

Watford totiž letos patří k týmům, které na gól moc šancí nespotřebují - ke skórování totiž jeho hráčům stačí průměrně 2,4 střely na branku (lépe jsou na tom jen Bournemouth, Brighton a Chelsea). Naproti tomu Cottagers zrovna nejefektivnějším týmem nejsou, když ke gólu spotřebuje 4,14 střel na bránu - jen čtyři týmy pálí ještě hůř.

Slaviša Jokanović, jenž nyní vede Fulham pevnou rukou, dřív dovedl do Premier League i Watford, ale hned po oslavách dostal padáka. Přesto podle svých slov zášť necítí. I tak by však určitě rád svého někdejšího zaměstnavatele porazil, k čemuž mu nepomůže jeho kapitán. Záložník Tom Cairney je pořád na marodce kvůli kotníku.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Bettinelli - Fosu-Mensah, Mawson, Odoi, Bryan - Johansen, McDonald, Seri - Schürrle, Mitrović, Vietto
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra - Gray, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.41 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Tenhle zápas bude speciální hlavně pro jednoho mladého manažera, na nějž se ubírá čím dál tím větší pozornost. Eddie Howe začal trénovat Bournemouth v jednatřiceti a z League Two postoupil o úroveň výš. Po dvou letech ale vyslyšel právě volání Burnley, které v té době hrálo dokonce Championship. Tohle angažmá ale nevyšlo, a před šesti lety se Howe vrátil zase k Cherries a zahájil pohádkovou cestu, která pokračuje dodnes...

A letos je to obzvlášť parádní jízda. Bournemouth je v lize pátý, prohrál jen s Chelsea a celou Anglii zas a znovu překvapuje (stále ještě?) tím, jak se i s relativně titěrným rozpočtem a nehvězdným kádrem dá hrát pěkný fotbal s myšlenkou. A tím se zase vracíme k prvnímu odstavci.

Bournemouth, to však není jen Eddie Howe. Neskutečně za poslední měsíce vyrostl Ryan Fraser, jenž ještě před dvěma lety po návratu z hostování paběrkoval mezi lavičkou a základní sestavou. Dnes je jednou z největších opor týmu a v současné době i jeden z nejlepších hráčů dosavadního průběhu Premier League. Jeho tři vstřelené góly a další asistence jsou silným důvodem, proč jsou Cherries tam, kde jsou.

No, Burnley by někoho takového taky potřebovalo. Matěj Vydra má sice podobnou stavbu těla, rychlost i zakončení jako Fraser, ale forma, nebo spíš čas na hřišti, mu zatím tolik do karet nehraje. Český fotbalista nastoupil z lavičky do tří zápasů, dostává se do šancí a dal i gól. Vzhledem ke katastrofické formě Clarets by ho ve svém zájmu měl Sean Dyche brzy zkusit od první minuty.

Útočníci Vokes, Wood a Barnes, kteří si rozdělili největší porci minut, jsou totiž po pěti zápasech na nule a právě tragická potence je velkým problémem loňského překvapení. Burnley dalo dosud jen tři góly a dva z toho při divoké přestřelce s Fulhamem (4:2). Důsledkem je zisk jediného bodu a poslední místo v tabulce.

Pomoct ke zlepšení by mohl i návrat záložníků Stevena Defoura s Robbiem Bradym, ale oba dva si na něj ještě musí nějaký ten týden počkat. Mimo hru je i stoper Ben Gibson, byť rovněž ne na dlouho. Bournemouthu chybí Charlie Daniels, zatímco Junior Stanislal se po půlroční pauze konečně hlásí zpět do zbraně.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Bardley, Mee, Tarkowski, Taylor - Lennon, Cork, Hendrick, Gudmundsson - Vydra, Wood
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Smith, S. Cook, Aké, Rico - Brooks, Gosling, Lerma, Fraser - King, Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.31 - 3.43 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Newcastle United  (sobota 16:00)
Nabitý sobotní program anglické Premier League nabídne mimo jiné také souboj Crystal Palace s Newcastlem. Výkony obou týmů do značné míry ovlivnila (ne)přítomnost klíčových hráčů - zatímco první jmenovaní jsou doposud životně závislí na Wilfriedu Zahovi, Newcastle pro změnu trpí při absenci Jonja Shelveyho. Nyní by se oba tahouni svých mužstev měli objevit rovnou v základní sestavě, což slibuje atraktivní podívanou.

Přestože vstup domácích Eagles do nové sezony není nijak oslnivý, o čemž vypovídá bilance dvou výher a tří porážek, oproti loňskému ročníku jde stále o mimořádný posun vpřed. Loni touto dobou odzvonilo kratičké éře Franka de Boera a nově jmenovaný manažer Roy Hodgson se v prvních zápasech ve funkci marně pokoušel oživit tým s nulou bodů i vstřelených branek. Od té doby ovšem londýnský celek pod vedením zkušeného kouče ušel pořádný kus cesty a v zápase s Newcastlem bude papírovým favoritem. Hráči mají na Selhurst Parku před vlastními příznivci rozhodně co napravovat, neboť doposud na domácí půdě pouze dvakrát selhali proti Liverpoolu a Southamptonu.

Newcastle má za sebou extrémně náročný úvod letošního ročníku, neboť se již nyní utkal s Arsenalem, Chelsea, Tottenhamem a Manchesterem City. Není tedy velkým překvapením, že tým Rafaela Beníteze doposud ukořistil pouze jeden jediný bod za venkovní remízu s Cardiffem a prožívá vůbec nejhorší start do novodobé Premier League. Roy Hodgson si je však dobře vědom soupeřových kvalit a na dosavadní výsledky nehledí. "Myslím, že vědí, v čem jsou dobří a jak vyhrávat zápasy, protože loni skončili na desátém místě."

"Mají za sebou těžké zápasy a uvědomují si, že nejsou v ideální situaci, ale zároveň věří, že jsou dostatečně dobří na únik z pásma sestupu," pokračoval manažer Crystal Palace na adresu Newcastlu. "Sám bych se řečem o sestupu nebo umístění v horní polovině tabulky vyhnul až do března. Loni jsem strávil řečněním o záchraně tři nebo čtyři měsíce, ne-li víc. Rozhodující je, kde skončíme v květnu."

Zatímco domácí se stále musí obejít bez zraněného Christiana Bentekeho a nadále spoléhají výhradně na střeleckou fazonu Wilfrieda Zahy, autora tří branek z celkového počtu čtyř, Newcastle naopak hlásí návrat Jonja Shelveyho do sestavy. Anglický středopolař jen těsně nestihl předešlé kolo s Arsenalem, ovšem nyní by již měl být plně připraven, stejně jako kapitán Jamal Lascelles či útočník Salomon Rondón.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Kouyaté, Milivojević, McArthur - Townsend, Ayew, Zaha
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Fernández, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Murphy - Pérez - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.30 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Po dvou porážkách v řadě je opět na čase zvítězit. Leicester City přivítá na King Power Stadium soupeře, kterému se zatím tři body získat nepodařilo. Huddersfield prožívá mizerný vstup do sezony, dokáže se proti Liškám zmátořit a konečně uspět?

U desátého Leicesteru je nálada přeci jenom příznivější. Někdejší anglický mistr po pěti kolech půli tabulku Premier League a to díky bodům, které uhrál prot Wolverhamptonu respektive Southamptonu. S Manchesterem United ani Liverpoolem to na body nebylo a s letos skvěle hrajícím Bournemouthem taky ne.

Huddersfield se zatím hledá a už by bylo příhodné, aby se našel nebo mu vlak mířící do stanice záchrana ujede. The Terriers zatím nebyli v prvních pěti kolech schopni ani jednou zvítězit. V zápasech s Chelsea a Manchesterem City pak schytali opravdový debakl. Před týdnem pak Huddersfield doma nestačil na Crystal Palace, když jedinou branku utkání obstaral Wilfried Zaha. V šestém kole se Huddersfield představí na půdě Leicesteru, kde hodlá překvapit. "Budeme bojovat za dobrý výsledek. Hlavní je, jako vždy, náš výkon, protože jen s dobrým výkonem se objeví výsledky," nechal se slyšet hostující manažer David Wagner.

V Premier League toho Leicester s Huddersfieldem ve vzájemných zápasech mnoho neodehráli. Teprve před rokem se na scéně nejvyšší anglické soutěže potkali poprvé a lépe z toho vyšel Leicester, který po venkovní remíza doma zvítězil přesvědčivě 3:0. Za podobný výsledek by se jistě nezlobil ani tentokrát.

Liškám bude chybět zraněný Matty James a vykartovaný, a pro defenzívu zcela klíčový stoper, Wes Morgan. Francouzský manažer Claude Puel bude muset jeho absenci zalepit Evansem. Na druhé straně bude s jistotou chybět suspendovaný Jonathan Hogg a pak je to jedna velká neznámá. Jisté potíže totiž před zápasem na King Power Stadium měli Durm, Quaner, Kongolo, Bacuna a Sobhi.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Chilwell, Maguire, Evans, Pereira - Iborra, Ndidi - Gray, Maddison, Albrighton - Vardy
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Schindler, Zanka, Kongolo - Hadergjonaj, Biling, Mooy, Löwe - Diakhaby, Depoitre, Parra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.62 - 5.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Rozjetý Liverpool touží po zachování stoprocentní bilanci v Premier League. K tomu potřebuje zdolat svou "farmu" ze Southamptonu, jemuž se zatím příliš nedaří.

Sotva milovníci kopané strávili dechberoucí představení Reds v Lize mistrů, už se mohou znovu těšit na další zápas, ve kterém se stroj manažera Jürgena Kloppa představí. Přitom je již nyní jasné, že úterní bitvu proti Paris Saint-Germain bude horko těžko překonávat. Liverpool svého úterního soupeře z Francie přehrál, a přestože hosté dlouho vzdorovali, nakonec se díky trefě Firmina radovala většina diváků na Anfield Road.

Z výkonů Reds v novém ročníku jde strach. V Premier League dosud zvítězili ve všech případech se slušným skóre 11:2. Lépe je na tom pouze londýnská Chelsea, jež své soupeře skolila ještě výraznějším způsobem. To výčtu úspěchů ještě musíme připočíst zvládnutý start do Champions League. Při pohledu na výkony Liverpoolu si pak lze představit, že letos by přece jen konečně mohl získat premiérový titul v novém formátu nejvyšší anglické soutěže.

Dalším soupeřem Kloppovy mašiny je Southampton, který bude chtít přerušit čtyřzápasový gólový půst ze vzájemných střetnutí. "Southampton sem přijede s plánem a my budeme muset najít řešení. Potřebujeme jim ukázat, jak je pro soupeře těžké, když dorazí na Anfield Road," prohlásil německý manažer.

Světci zahájili ročník podstatně hůře než jejich sobotní protivník. Klub, který je známý tím, že jeho hráči často přestupují právě k Reds, se pohybuje v dolní polovině ligové tabulky. Nahoru se Saints mohli vyšplhat v pondělní dohrávce proti Brightonu. Domácí na St Mary's Stadium vedli dokonce o dvě branky, hostující Racci ale v samotném závěru stáhli náskok a oba týmy se rozešly smírně.

Manažer Southamptonu Mark Hughes bude v zápase postrádat útočníka Dannyho Ingse, jenž na jihu Anglie hostuje právě z Liverpoolu a kvůli pravidlům do hry nezasáhne. Hughesův protějšek Klopp nemůže počítat se zraněnými Dejanem Lovrenem, Divockem Origim, Dominicem Solankem a Adamem Lallanou. Zcela zdráv již je naopak hrdina z úterý Roberto Firmino.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Milner, Keita, Henderson - Salah, Firmino, Mané
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cédric, Hoedt, Vestergaard, Bertrand - Højbjerg, Romeu - Redmond, Lemina, Elyounoussi - Long
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 7.95 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Podařilo se José Mourinhovi zažehnat riziko vyhazovu? Často kritizovaný manažer měl nůž na krku především po prvních třech ligových kolech, kdy dokázal porazit s odřenýma ušima pouze Leicester, naopak utržil třígólový debakl od Tottenhamu. Od té doby se však na Old Trafford změnily věci k lepšímu. V Premier League se Rudým ďáblům podařilo zdolat Burnley a do té doby neporažený Watford. Vedle toho se United vyvedl vstup do Ligy mistrů, když zvítězili na hřišti švýcarských Young Boys Bern.

V lize doposud červená část Manchesteru získala devět bodů. Na první místo, po kterém Rudí ďáblové touží však nadále ztrácí šest bodů. Mourinho proto potřebuje nejen kvalitní výkony a dobré výsledky od svých svěřenců, ale také zaváhání konkurence. Práci mu přitom komplikuje několik absencí. Trest za červené karty si odpykávají Marcus Rashford a Nemanja Matić, zdravotní problémy pak sužují Andera Herreru a Marcose Roja. Návrat na trávníky naopak hlásí Phil Jones.

Mourinha čeká v sobotu zajímavé střetnutí, neboť v čele Wolverhamptonu stojí Nuno Santo, který ještě jako hráč působil v Portu v době, kdy jej trénoval právě Mourinho. Ostatně Portugalců bude k vidění na hřišti několik, a to především v dresu hostí. Tento pozoruhodný projekt vstoupil do Premier League letos a zatím se mu celkem daří.

Vlci doposud získali jen o bod méně než Rudí ďáblové, přičemž o body dokázali obrat také jiný celek z Manchesteru, a to obhájce titulu City. Velkou měrou se na úspěších Wolves podílí obrana. Doposud Wolverhampton inkasoval pětkrát. Lepší obranu má pouze Chelsea, Liverpool a Manchester City.

Z posledních vzájemných střetnutí mají výrazně lepší bilanci Rudí ďáblové. Ti totiž zvítězili v posledních osmi ligových i pohárových duelech. Hodně fousatá je poslední výhra Vlků na Old Trafford. Datuje se do 9. října 1980, kdy Wolves k úspěchu stačil jeden gól.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Lindelöf, Young - Fred, Fellaini, Pogba - Lingard, Lukaku, Sánchez
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patício - Bennet, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Castro - Costa, Jota - Jiménez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.89 - 6.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Manchester City  (sobota 16:00)
Po nečekaném zaváhání v zahajovacím utkání Lize mistrů čeká Manchester City výjezd na půdu nováčka z Cardiffu. Suverén loňského ročníku Premier League si letos počínal znovu úspěšně, ovšem ve středu tvrdě narazil a vinou laciných ztrát míče podlehl doma na Etihad Stadium francouzskému Lyonu. Druhá ztráta Citizens v rychlém sledu za sebou by však byla ještě větším šokem, neboť sobotní duel proti sobě svede dva týmy, které by od sebe ani nemohly být dále.

Zatímco tým Pepa Guardioly se těší v dosavadním průběhu ligové sezony nejvyššímu procentu úspěšných přihrávek, Cardiff je naopak v tomto ohledu na samém chvostu. Přestože za sebou máme teprve pět odehraných kol, hráči modré části Manchesteru již nastřádali přes dva tisíce přihrávek více než jejich velšský soupeř, který jich naopak má na kontě nejméně z celé ligy. Navíc se Citizens proti nováčkům dlouhodobě daří, o čemž vypovídá jejich bilance třiadvaceti výher a jediné prohry z posledních jednatřiceti klání proti novým prvoligovým účastníkům.

Oba týmy se shodou okolností utkaly i loni, a to v emocemi nabitém čtvrtém kole FA Cupu, které Manchester opanoval výhrou 2:0, ovšem zároveň přišel na několik týdnů o Leroye Saného, jehož nevybíravým způsobem fauloval Joe Bannett. Manažer Bluebirds Neil Warnock se k celému incidentu na tiskové konferenci ještě vrátil a poukázal mimo jiné na zákrok Kevina de Bruyneho z téhož zápasu, kvůli němuž Jazz Richards utrpěl vážné zranění kolene.

Bennett se Saném by se mohli na hřišti potkat i tentokráte, neboť Guardiola nemůže na levé straně počítat se zraněným Benjaminem Mendym, a tak se německý křídelník může dočkat dalšího startu po úspěšném vystoupení v minulém kole s Fulhamem, kde se dokonce postaral o vítězný gól. Cardiffští se zase musí vypořádat se stavem Arona Gunnarssona, jenž letos stále nenaskočil do hry ani na jedinou minutu a jeho zotavení ze zranění kolene se nadále protahuje.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Ecuele Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Camarasa, Arter, Ralls, Hoilett - Ward, Reid
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Delph - Gündogan, Fernandinho - Sterling, D. Silva, Sané - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 21.20 - 9.22 - 1.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Nepovedené období zažívá Tottenham, po dvou porážkách v Premier League přišel v úterý neúspěch i v Lize mistrů. V sobotu bude mít příležitost vrátit se na vítěznou vlnu, sobotní program totiž uzavře duel The Spurs na půdě Brightonu. Ani ten nemůže být se svými současnými výkony nikterak spokojen.

V Tottenhamu neměli povedený týden. Nejprve doma nestačili na Liverpool, poté stejným výsledkem, a to až po gólech v samém závěru, přišli o výhru proti Interu Milán, během týdne se navíc v médiích šířily spekulace ohledně potížím s dokončením nového stadionu. "Vy víte, co se stane, když nebudeme vyhrávat. Hlavní odpovědnost leží na mě," komentoval současný stav na severu Londýna manažer Mauricio Pochettino.

Porážky přišly ruku v ruce se zraněním kapitána Huga Llorise, místo něhož již tři zápasy odchytal Michel Vorm. Nutno dodat, že ačkoliv od té doby The Spurs ani jednou nebodovali, Vorm na inkasovaných góle nenese takřka žádnou vinu. Mezi třemi tyčemi ho s velkou pravděpodobností uvidíme i v sobotu na Falmer Stadium, Lloris zůstává nadále mimo hru. Naopak k dispozici už bude Dele Alli a Moussa Sissoko, odpočinutí po vynechání úterního klání v Lize mistrů jsou i Toby Alderweireld a Kieran Trippier.

Ani lodivod The Seagulls Chris Hughton nemusí řešit žádné zdravotní indispozice, pouze záložník Pascal Gross kvůli potížím s kotníkem nenastoupí. Jeho svěřenci si budou chtít připsat teprve druhou výhru v sezóně, ačkoliv poslední porážku Tottenhamu v Brightonu pamatují před téměř pětatřiceti lety. "Budeme muset hrát opravdu skvěle, abychom z tohoto utkání něco vytěžili. Stojíme proti týmu, který často neprohrává," ví Hughton.

Tvrzení kouče Brightonu potvrzuje i fakt, že třikrát po sobě (což by se v sobotu potenciálně mohlo stát) v lize The Spurs prohráli naposledy v roce 2012 pod taktovou André Villase-Boase. Naproti tomu ještě můžeme postavit ještě poslední statistiku a to, že ve populárním přímořském letovisku na jihu Anglie již devět utkání nikdo nezvítězil.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Bong - Stephens - Konckaert, Propper, Bissouma, March - Murray
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vorm - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Winks - Moura, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.34 - 3.99 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC550014:415
2.Liverpool FC550011:215
3.Manchester City541014:313
4.Watford FC540110:512
5.AFC Bournemouth531110:710
6.Tottenham Hotspur530210:69
7.Arsenal FC530210:99
8.Manchester United53028:89
9.Wolverhampton Wanderers52215:58
10.Leicester City52038:96
 Everton FC51318:96
12.Crystal Palace52034:66
13.Southampton FC51226:65
14.Brighton & Hove Albion51227:95
15.Fulham FC51137:124
16.West Ham United51045:113
17.Cardiff City50233:92
18.Huddersfield Town50232:112
19.Newcastle United50144:81
20.Burnley FC50143:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1083)

Přidat komentář
chicuita

1. pro dalsi vyhru MUFC

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo wolves budou, ale oříšek

Bohužel si myslím,že nastoupí tony a z leva young namísto dalota a shawa stoperská dvojice snad bailly a smalldini. Budou mít,ale nahnáno proti urostlému Jimenezovi. Nebojím se takové odpočaté hry jako proti YB kde tomu pomáhali samotní YB. Wolves budou určitě útočit a to nám pomůže

Reagovat
chicuita

No ja cekam nejspis zmeny jen v zaloze a na kraji a to Fellu misto Matice, pravdepodobne i Fred bude hrat, ikdyz z nej zatim nadseny nejsu a misto Dalota bude urcite Tony. Ale Dalot me urcite herne nezklamal, potencial tam je. Cekam taky ze Wolves budou utocit, ale meli bychom si s tim poradit. Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak fella určitě otázka je kdo místo matice tipuju to mezi fredem a perreirou tak uvidíme. A změna ještě místo rashe pravděpodobně JLINGZ

Reagovat
r.mrazik

Dalot hrat urcite nebude...

Alexis a kvetak budou taky nejspis v zakladu

Reagovat
iamek

Dalot bud hrát v základu v Úterý.

Reagovat
celeb

Ked uz pises tie ciarky, tak ich skus nedavat pred ''ale''.

Reagovat
chicuita

?

Reagovat
smazaný uživatel

vy to máte na slovensku jinak nebo nechápu. Umím lépe anglicky než česky to si přiznám.Ale před spojkami jako je právě ale protože nechť by se měla pokaždé psát čárka. Ale jak píšu nevím jak to máte na slovensku,ale i tak tady by se mělo řídit podle českého jazyka ne slovenského

Reagovat
kiwwi

Nie je to automatika, že sa pred ale dáva čiarka... ShowMan to použil naozaj zle a verím tomu ze zle aj v českej gramatike to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

já neříkám klidně se poučím. Čárky mi dělají dlouhodobě problém přiznávám se. Doteď si pamatuji jak jsem písemnou práci z ČJ dal na minimum 12 bodů a u angličtiny mi chyběl 1 bod abych měl plnej počet. Já se tady,ale zkráceně nebráním a přiznávám chybu, protože jak jsem psal čeština není zrovna můj šálek kávy

Reagovat
kiwwi

Jaj vlastne ty si sám ShowMan

Reagovat
pepinho2

Tak to můžeš být na úrovni A1 v AJ, abys uměl líp než česky.

Reagovat
smazaný uživatel

však jsem psal někde výše ,že i vím,že angličtinu ovládám lépe než češtinu. Protože v angličtině toho není tolik nahromaděno. Ale na to jsem si v česku zvykl,že si všechno ztěžujeme abychom byly vidět kde místo jednoho papíru máme 10 papíru.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Máš tam 4x ale a len jednu čiarku. Ako to vysvetlíš?

Reagovat
Lynx

Si zkus to souvětí po sobě přečíst. Ty čárky tam maj nějakej smysl a tady to zrovna uplně bije do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to ale nikdy nehrkne Tedkom ještě píšu z mobilu to je ještě horší

Reagovat
Rišty

ale ale není vždycky spojka, je to třeba i pivo, a tam je to pak s čárkami jinak...

Reagovat
mayday

Když už chceš poučovat, tak si zjisti, ale v češtině je před ale vždy čárka.

Reagovat
alcantara

Cize ked das "ale" na zaciatok vety, tak zacnes ciarkou? Ok.

Reagovat
kiwwi

, Ale, ale, takéto príklady...

Reagovat
El Cid z City

V češtině se před ale dává vždy čárka? Takže to mám špatně?

Reagovat
Hokaido

To ale přece není pravda...

Reagovat
mayday

Sorry, špatně jsem se podíval. V tomhle případě samozřejmě ne

Reagovat
joshua

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Čiarky top

Reagovat
smazaný uživatel

ten hraje už několik let hoooodně tragicky, výsledkově i herně...po Fergusnově éře nepředvedli nic...

Reagovat
smazaný uživatel

zase další prudič

Reagovat
chicuita

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o prudění....to je realita...vždy jsem rád koukal na MU, pod Mourinhem, to je odporné Fakt se divím, že ho tam někdo takhle drží...

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

kéž by udělal aspon dvě změny, ale čekám jen jednu - Keitu.

Reagovat
Malresi

Imho bude zmena aj na hrote, Firmino si zahrá dnes a sobotu v lige, Studge v stredu.

Reagovat
cristiano.K.

to neberu jako změnu, ale je to tak jak píšeš.

Reagovat
tomasinho

Já bych dal oba dneska. Shaqiri - Fabinho - Keita - mane, firmino + studge

Reagovat
tomasinho

4-4-2, nebo 4-2-3-1, 4-4-1-1, jedno jak to popíšeme

Reagovat
Kixi Syhimour

Bych tam dal Salaha, potřebuje chytit formu, proti Saints by se mu to mohlo (snad) podařit.

Reagovat
Malresi

Kloppo je v tomto pragmatik, takže toto je unreal. 4-3-3 sa na ligu meniť nebude. Hrozne rád by som bol za Shaqiriho v základe ale.

Reagovat
Wat

Kéžby byla ta středová trojice přesně takhle. Ale bojim se, že se na hřišti od začátku objeví tak jeden z těch tří.

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita by měl

Reagovat
fenixLFC

budu alli s mourom hrat zaklad alebo nastupi son a niekto?

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska bych to viděl na Son, Eriksen, Moura - Kane

Reagovat
Svatej

Prestavam videt jako nahodu, ze uz tretim rokem se mi dobrych 80% zapasu Chelsea dnem i casem dokonale kryje s myma zapasama Sunday league...

Reagovat
Manik...

Propaganda

Reagovat
Svatej

Kampaň!!! Ve Fačru musim mit mocnyho nepritele

Reagovat
smazaný uživatel

Ilumináti?

Reagovat
Carrick

Normální věc, s kterou se potýkám vlastně celý život. Dřív mě to vadilo hodně, teď už skoro vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs poprosím za 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snáď nedáme šancu Svätým :).

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Mi radšej napíš, ako bolo v Kóree a či si bol aj v iných ázij. štátoch.. Ja som príliš nechodil na EF, keď som bol v USA, nehnevaj sa, že som neodpísal ...

Reagovat
nani92

nechceš sa tam vrátiť?

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde v USA?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som v siedmich štátoch... V New Jersey som robil a na výlety a dovolenku som bol v New Yorku, Massachusetts, Californii, Nevade, Arizone a Utahu.

Reagovat
Lacko_Boh

co si robil v NY? Kde v Cali?

Reagovat
smazaný uživatel

San Francisco, Los Angeles, Malibu, Santa Monica a národné parky.

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy se říká Popradu New Jersey, Dubnici Nevada?

Reagovat
Lacko_Boh

S tou Dubnicou daleko nie si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jses si jistej, ze ses trefil?

Ja se v zivote Asii geograficky priblizil nejvic navstevou Brna a v lete skocil akorat do Egypta za delfinama

Reagovat
Svatej

ok... ten egypt je asii bliz, mam mizernej odhad

Reagovat
kiwwi

On sa len chcel pochváliť že bol v USA

Reagovat
Lacko_Boh

asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemine, pomýlil som si ťa s Taigerom, teraz ma zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo som si písal správy cez EF s ním a s tebou v rovnakom čase a zle som to prečítal. On bol vlastne v Kórey.

Reagovat
kiwwi

Tak ani na druhý pokus ti to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Napíš ako, teda:).

Reagovat
Mastný Chobot

V Kóree

Reagovat
kiwwi

Nepicuj do hrdeho Slováka... Gramatika je pre slnieckarov

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nie pre teba, Ivan ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je to pád vlastne?

Reagovat
kiwwi

Jaj tak ty nevieš ani pád... Ja som myslel ze nevieš vzor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vzor bohužel ví.

Reagovat
Mastný Chobot

Dr Jozef Tiso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ty k0k00t

Reagovat
smazaný uživatel

chvilu mi to trvalo tiez

Reagovat
alcantara

Andrej Danko approved.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

O nepravidelnom sklonovani si nepočul ešte?

Reagovat
smazaný uživatel

už som zabudol na to

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero 300. zápas za City, to bude hattrick ako nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham - Watford by mohol byť skvelý match, som rád že ho dali do vysielania hneď na úvod.

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : 1:36 mají to ještě někdě jinde na fotbale? Viděl jsem to pouze v NFL

https://www.youtube.com/watch?v=zusCic2mQaE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

pěkná kktina ale z toho může být nadšená akorát tak ta borka...houno tam je vidět..lidi vás očumují no nevim radši normal na tribuně a pak do vířivky

Reagovat
Seydou Doumbia

čtyři góly, penalta, dvě červené...jestli byl čas je vůbec sledovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Cardiff 0:8 MCFC

Reagovat
Whitemedia

Dnes super program, od 13:30 do 20:20 fotbalový program jasný.. akorát že zase celá sobota v hajzlu

Reagovat
Seydou Doumbia

naopak celá sobota by byla v hajzlu kdyby fotbal nebyl, ne?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Seydou Doumbia

Je v té sestavě City někdo jistý nebo to zas může být úplně jinak?

Reagovat
eder

Podle toho jak se Pep vyspí...

Reagovat
Seydou Doumbia

a jak se vyspal?

Reagovat
eder

To se po posledních dvou nocích predikuje jen velmi těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero a David Silva by mali byť istí.

Reagovat
Kixi Syhimour

+Ederson

Reagovat
diastan

a Ferna s Walkerem taky budou hrat

Reagovat
diastan

Dnes to voni Leroykem

Reagovat
kiwwi

Cristiano Ronaldo vs Marcus Rashford (first 3 seasons)

https://twitter.com/AMKFootball/status/1043130465123815424

Fakt by som nepovedal že tie čísla môžu byť tak podobné

Reagovat
Busby babes

vtipny mi taky prislo jak se resilo ze hraje malo, tak nekdo psal, ze v jeho veku odehral Kane 1 zapas v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to pár let,ale ten fotbal se na britských ostrovech změnil.Stále se tam hraje tvrději,ale ta změna byla i celo světová teďkom se více zakládá na rychlosti.Můžeme to vidět i,že hráči tráví více času v posilovně. Fotbal se hodně změnil.Ale celkově mi to stejnak přijde divné Cris hrál od začátku angažmá celkem často co se o Rashovi moc mluvit nedá.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi Ronaldove zaciatky velmi nepamätas

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to špatně napsal moje chyba ten mobil to taky píše jak chce

Reagovat
Swarley

dřív jsem ten fotbal respektoval

Reagovat
TheTopFootbaler

Rashford > Ronaldo

Reagovat
alcantara

Akurat Ronaldo sa neustale zlepsoval, Rashford, skor upada, nie?

Reagovat
vodka

Rashford až tak neupadá, ale je pravda, že by dřív produktivnější, ale taky se vytvořilo víc šancí za zápas, teď je to fakt bídná ta hra..

Reagovat
Free_player

Čekáte, že City Cardiffu dnes naloží ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiffu jo ten tým mě hodně překvapil, že vůbec postoupil z prvního fleku tipuji tak 3-0 nebo 4-0 možná i cardiff nějaký ten fík tam dá

Reagovat
Kixi Syhimour

Šli z druhého místa, Championship vyhráli Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

A jo já si to spletl já myslel že i druhý tým dělal baráž

Reagovat
SpecialOne

Nemyslím si, Cardiff by měl dát gól, City nastoupí asi s Otamendim a Delphem/Zinčenkem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta OT: když mam 2 free transfery, ale chci jich udělat víc a zahrát wildcard, smažou se mi ty dva transfery? Dík.

Reagovat
Free_player

myslím, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Counter

jj, po Wild Card budeš mít další kolo jen klasicky jeden volný transfer.

Reagovat
smazaný uživatel

United are leading a move by Premier League clubs to return the transfer deadline to the end of August. #mufc [Mail]

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Mateo Kovačić: "Každý hráč by měl být sám sebou, ale pro mě byl Paul Scholes jedním z nejlepších v historii. Byl úžasný. Stále sleduji jeho videa na YouTube. Občas si je doma pouštím, abych se naučil zase něco nového. Měl všechno, byl to moderní záložník - dával góly i dobře bránil. Nikoho nekopíruji, ale rád se dívám na jeho videa. Dívám se i na jiné hráče, abych viděl, v čem se mohu zlepšit. Například Luku Modriće či Andrese Iniestu. Mým problémem je, že nedávám dostatek gólů, což je něco, na čem musím zapracovat."

Tak snad na tom zapracuje co nejdřív, gólový záložník by se hodil

Reagovat
Svatej

Kdyz jsem videl v tydnu Seriho, tak jsem trochu zaplakal. Mit jeho i Matea, tak mame tu zalohu srovnatelnou s kymkoliv..

Reagovat
Whitemedia

se Serim se to prováhalo no, jemu PL sedí neskutečně..

Reagovat
Svatej

.... jsem pitomec... myslel jsem Fekira, uz zas jedu jednim okem v ddaftu a druhym v diskuzi

Reagovat
Whitemedia

toho je ale taky škoda

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim Schooles bol top

Reagovat
masly008

Realu.

Reagovat
Whitemedia

Píšu co nejdřív, tím myslím co nejdřív, tzn. co nejdřív a to klidně i hned, aby to tam sázel ještě u nás. ok? co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Bettinelli - Fosu-Mensah, Chambers, Mawson, Sessegnon - McDonald, Johansen, Seri - Vietto, Mitrovic, Schurrle

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Sessegnon makes his 60th consecutive appearance for @FulhamFC

Reagovat
blade115

Hmm, tak Ryana už asi definitivně vrátili na beka. Asi zaslouženě, ale je to škoda, Champ si docela dával.

Reagovat
Svatej

Vsak to je dobre ne ? Ofenzivne schopni beci jsou budoucnost

Reagovat
blade115

On by byl nejlepší jako wingback. Být tu pořád Conte, tak bych ho k nám hrozně chtěl. Ale má čas, jen ať ještě chvíli zůstane, kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že sa časom presadí aj na krídle, keď si zvykne na PL.

Reagovat
El Cid z City

Rabiot? Zadarmo? No kurva proč ne! Sem s ním!

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

skoda jen, ze do sympataka ma daleko

Reagovat
El Cid z City

No to kurva, ale tak máme sympatickej celej tým (až na gundogana),takže jeden až dva jsou taky potřeba..nahovno je,že je zrovna nesympatickej svým fňukáním,nadřazováním sebe sama nad tým, třeba dospěje

Reagovat
Seydou Doumbia

tak objektivně Sterling a Otamendi mají do sympatáku hodně daleko

Reagovat
blade115

Agüero, Jesus, Sterling, Walker nebo Ederson taky teda žádní sympaťáci nejsou.

Reagovat
El Cid z City

Nadsázka, kun a jeho výraz pitomce, uplakanej výraz jesuse-ok, ale nic hrozného, sterling mě sere mimo pol.projevy gundogana nejvíc, simuluje a to já neodpouštím

ale walkera žeru víc,než svýho času toho z texasu, ederson-jeho pohled bitkaře ze čtvrtý cenový taky můžu a otamendiho rypák rozbitej z boxu,obětavost a tvrdost mi není vůbec proti srsti

Reagovat
blade115

Otamendiho jsem nezmínil. Jesus je uplakanej, o Sterlingovi netřeba dlouze rozprávat, Agüero je zákeřnej zmetek, Gündogam mi vadí spíš mimo hřiště, když už, Walkera mají asi rádi jen fans klubu, kde hraje, a Ederson má taky takovou zvláštní vizáž a projev... Nic hroznýho, některý týmy jsou na tom daleko hůř (třeba MU), ale sraz sympošů vaše kabina taky teda není.

Reagovat
El Cid z City

No,skoro jsme se shodli, oťák byl reakce na týpka výš

Reagovat
Taiger

Zrovna ty hodnotíš kdo je sympatickej a kdo ne.

Reagovat
blade115

Jistě, třeba ty jseš.

Reagovat
Whitemedia

jseš?

Reagovat
blade115

Jasně, každý má rád ve svém okolí někoho, kdo je ještě víc hloupoučký, nešikovný nebo nemotorný než on sám.

Reagovat
Rakoid

Hele Aguera jsem taky měl za debílka, ale po All or Nothing: Man. City už mi nesympatickej ani není

Reagovat
Whitemedia

All or Nothing je hezká pohádka no, ale Aguero je pořád zmrd..

Reagovat
Rakoid

Tak aspoň nevypadal jak výmaz (jako napr. Otamendi)

Reagovat
icka

Reagovat
diastan

Vetsina z nich je o subjektivnim nazoru. Ale u Rabiota je hned jasne, ze si 9 lidi z 10 rekne, ze je to kokot.

Reagovat
blade115

Asi jsem ten desátej.

Reagovat
diastan

Styd se

Reagovat
blade115

Reagovat
El Cid z City

jj,vypadá jako student literatury,ale jeho vyjádření jsou napřesdržku, raději pokérovanej ederson

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se v Manchestru líbit moc nebude a pokud tam dojde, moc dlouho tam nebude to je jasné už ted

Reagovat
El Cid z City

Za raketu nazdar

Reagovat
Taiger

113. pro nenastoupení Salaha a Aguera v základní sestavě a Edenův hattrick.

Reagovat
diastan

ja bych si objednal jeste jeden kousek od Maneho

Reagovat
smazaný uživatel

To chce kozmodisk

Reagovat
smazaný uživatel

To je Pat Rice, či Sir Alex Ferguson?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex Ferguson was due to make his comeback at Old Trafford towards the end of the year. It’s September and he’s back already. What a man

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

musíme vyhrať titul ešte pred jeho očami kým to zabalí.

Reagovat
Swarley

myslím, že těžko teď doženete to, jak si vás celou svou kariéru vodil

Reagovat
icka

Reagovat
I am Mancunian

Tento ročník to dáte

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Horcmen

To šlo rychle...

Reagovat
Whitemedia

tohle bude super zápas

Reagovat
Taiger

Gray triple cpt

Reagovat
Rakoid

Nemá pls ěkdo stream na mobil? Nejlip kterym si ho nezaviruju, vsexhny dobry odkazy mam ulozeny na compu.

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Rakoid

Dik, tenhle jsem přesně myslel kazdopadne mam stejne asi moc slaby pripojeni na to

Reagovat
pepinho2

Si stáhni třeba prohlížeč pidgin.

Reagovat
smazaný uživatel

watford v tych dresoch vyzera ako 11 brankarov

Reagovat
Mastný Chobot

Ako FK vorskla

Reagovat
Whitemedia

Mawson je šílenej..

Reagovat
Whitemedia

hned ho sundat, ten to buď nedohraje kvůli rudé a nebo zaviní dvě branky..

Reagovat
lajka30

Tak Fulham měl už mít 2 redky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mawson a kto je ten druhý?

Reagovat
lajka30

Fosu-Mensah

Reagovat
Whitemedia

Atkinson

Reagovat
lajka30

Jo to je hrozně tragickej rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopérska dvojica Fulhamu by dnes nestíhala ani v League One...

Reagovat
smazaný uživatel

Impressed with Watford. Tactically on a different level, should be out of sight. Fulham central midfield with the pressing resistance of a rotten avocado.

Reagovat
Taiger

Kvalitní ájina, máš C1?

Reagovat
Taiger

10 minut než se dozvíme, že Aggy i Salah budou benched.

Reagovat
Maresma

Pokud budou oba benched, tak aspoň nebudu nasranej, že sem vybral špatně

Reagovat
Taiger

Reagovat
Maresma

Je tam

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Chlapáci, potřeboval bych radu. Už asi týden řešim problém v PC, kdy se mi polovina videí zbarví do šedý s nějakým lehkým fialovým odstínem. V klasickým Windowsáckým prohlížeči videí, na facebooku, na flash streamech, případně i na stránkách nějakých seriálů. Naopak Acestream, Youtube a VLC player jede v pohodě.

Má někdo teorii, proč se to děje ?

Reagovat
Busby babes

je to rozbite.

Reagovat
Svatej

Tuhle základní diagnostiku jsem taky zvládnul, potom už moje znalosti končí

Reagovat
VanKun88

Děje se to náhodně?

Reagovat
Whitemedia

Mensah

Reagovat
iamek

Jak hraje ?

Reagovat
Whitemedia

Koukám jen po očku a do té jeho úžasné akce jsem ho v podstatě zaregistroval jen u jednoho riskantního faulu..

Reagovat
Whitemedia

Hughes že má 23 let? vypadá jako dědek

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Laporte, Otamendi, Delph, Gundogan, Fernandinho (C), Bernardo, Sane, Sterling, Aguero

Kun i Sane

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Mahréz a De Bruyne v draftu

Reagovat
diastan

Proc Kevin

Reagovat
Svatej

Automatický vystřídání za nejvíc bodovýho z lavičky, spíš mě mrzí že z mistrovksýho týmu mi nehraou hráči..

Reagovat
Kluivert9

Bernardo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pro zvědavce - každej den (snad) jedna fotka z africkýho venkova - https://twitter.com/jan_ures

Reagovat
Busby babes

co tam vlastne delas?

Reagovat
Taiger

Doporučuju spíš na tohle instagram, dal bych i follow.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

já nejsem moc aktivní a doteď jsem měl twitter jen kvůli inforamcím o fotbale, takže instagram asi zakládat nebudu kvůli pár fotkám, ale dík za tip, možná to ještě zvážim

Reagovat
Taiger

Na fotky je fakt IG ideální, snadnější, aby tu tvoji práci vidělo víc lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím, ale jsem stará škola, pár fotek pro známý a kámoše hodím na twitter a fb, ze zbytku pak nějaká prezentačka v čechách, Kladno, Praha, kdo dorazí dostane cca 100-150 fotek i s vyprávěnim a prostorem na dotazy a tím to hasne

Reagovat
Lacko_Boh

*víc detí

Reagovat
Lacko_Boh

*flicker

Reagovat
iamek

Vyloženě cestuješ nebo někdy dobrovolničíš ? Už taky uvažuju, že vyjedu mimo Evropu. V listopadu mám trip Oslo - Helsinky - Tallinn - Riga - Kaunas - Vilnius - Benátky - Verona - Brescia - Bergamo. Prosinec Sofia a Únor Skopje. Ale chce to už někde dál.

Reagovat
Taiger

Doporučuju Koreu a Vietnam, kdybys uvažoval, můžu helpnout. Já letos zčekl už Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Norsko, Švédsko a ty 2 asijský. Příští rok je plánem Japonsko a JAR.

Reagovat
Busby babes

Japonsko, takze MS v rugby?

Reagovat
Taiger

Je během léta? Jestli jo, worth a shout. I když nejsem rugby fanda, tak atmoška musí bejt šíleně dobrá.

Reagovat
iamek

Lucembursko, Lichtenštejnsko a Švýcarsko ( Ženeva, Davos, Bern, Lausanne, Lucern, Curych a prostě, kde nás auto zavede :D ) dávám asi v Květnu. Aspoň takový máme plán. Tentokrát autem. Úplně mega se na to těším.

Reagovat
Taiger

Na Švýcarsko a zmiňovaný Oslo doporučuju si vzít trošku víc peněz na žrádlo, ubytování a dopravu, byl jsem tam před tejdnem a vystačil jsem jen tak tak.

Reagovat
iamek

Už jsem viděl ceny . V Oslu jsem už byl. Jinak stejně takhle jsem čumel v Malmo a Kodani. Ve Švýcarsku spaní asi na divoko, protože ty ceny ubytování jsou úplně někde jinde.

Reagovat
Kaze

Vietnam bych doporucil zrovna udelat trip dvakrat, jednou normalni pres leto delsi a jednou klidne i tydenni na Lunarni novy rok

Reagovat
Lacko_Boh

mandam

Reagovat
Hokaido

To máš na jak dlouho? Poznáš ty místa alespoň trochu?

Reagovat
iamek

Bez časového omezení. Mám to na narozky, tak to nechci řešit. Jen letím do Osla z Katowic. Tam budu 2 celé dny a pak letecky do Helsinek a pak už záleží čistě na mě. Trajekt do Tallinnu jezdí často. Mezi městy vlaky a busy. Pak z Vilniusu do Benátek letecky a termínu tam je taky mraky a letenky se tam pohybují i těsně před odletem za pár korun. V itálii zase vlak. Vlakem jsem projel, tak 3/4 Itálie a nedám an to dopustit. Na Skopje a Sofii mám 2 a půl dne. Tam jsem využil akci Wizz air a za obě destinace jsem zaplatil dohromady litr.

Reagovat
Hokaido

Když se v tom takhle orientuješ, tak to zní strašně jednoduše.

Reagovat
iamek

Hele já anglicky neumím. Ani jiný jazyk. Prostě google, překládač a jedu . Letos už Glasgow, Edinburgh, Kyjev, Lvov, Černobyl, Hel, Gdaňsk, Sopoty, Gdinye, Rimini, Bologna, Parma, Modena, San Marino a Ferrara a vždy bez problému. Nejhůř jsem se domlouval ve Skotsku, protože jsem jim fakt nerozuměl ani slovo . Letos ještě to co jsem psal.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Jinak v Oslu jsem už byl jak tam hrál Manche přátelák, ale nestihl jsem muzea. Tak si je dám teď.

Reagovat
Swarley

zajdi na lodě, to je super...neskutečný, na čem se dostali tak daleko...

Reagovat
Taiger

Doporučuju Nobel Peace Center, já muzea moc nemusím upřímně, ale tohle mě fakt dostalo. Vstup s anglickým průvodcem něco kolem 300-400Kč.

Reagovat
smazaný uživatel

i pro Busbyho - řeším tu kvalitu,ochranu zemědělský půdy a vodní režm v krajině, její zadržení a předcházení povodním

Reagovat
iamek

Wow hezký

Reagovat
Taiger

Respekt

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

ty delas pro CvT?

Reagovat
smazaný uživatel

co bys čekal od židosluníčkozednáře jako já?

Reagovat
Busby babes

ja jsem zas neziskovkar z bruselu. Soros nas plati vsechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal je nejtolerantnější stát, přijímá mezi sebe všechny

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

mimo Evropu doporučuju vyjet do asie, Gruzie, Armenie, Kyrgyzstán.. to jsou krásný země a ten střed s cizí kulturou není takový šok, jako třeba tady

Reagovat
iamek

A hlavně do Gruzie letenky do 1000kč a pak cestování místní dopravou. Už to mám taky v deníčku

Reagovat
Taiger

Kde scháníš tak levný letenky? To je šílený. Spoléháš, že jsou levný den před odletem nebo jak to máš?

Reagovat
iamek

Čím více dopředu, tím jsou levnější. Do Kutaisi jsou letenky levné dlouhodobě. Z katowic nám to tam lítá za pár stovek. Do Osla jsem platil 213 kč . Koukni na Skyscanner.cz třeba. Najde ti letenku a pak ji koupíš přes leteckou společnost.

Reagovat
Taiger

213Kč??? Já platil zpáteční do Osla 2,3k

Reagovat
iamek

Za zpáteční jsem minulý rok dával 480kč. Ale doprava z a na letiště za 1500kč snad

Reagovat
Taiger

A to si letěl z Prahy? To mi hlava nebere fakt. Z letiště je nejlepší "Flytoget" vlka, jede všude (Já potřeboval do Oslo Central Station), 500Kč za 20 minut cesty no. Hlavně se vyhýbat Uberu

Reagovat
iamek

Katowice. Mám to tam hodinu autem po dálnici ( bezplatná ). A parking tam na týden vyjde na 36kč

Reagovat
Taiger

Tak já mám Katowice celkem z ruky no.

Reagovat
andycek1

Čo sa týka letísk a doprava z nich tak to dosť sledujem, vy ste sa nepochopili z Katowice to lieta na Torptl Sandefjord to je letisko ktoré je tak 120 km od Osla a cesta trvá 3 hodiny, je jasné keď lietaš cez Wizz tak ťa stoja letenky 20€(spiatočná) ako mňa do Prištiny v Kosove, ale ty si letel do Osla na Gardermoen ktoré hlavné a najväčšie letisko nielen v Osle ale aj v celej Európe a letel si pravdepodobne cez Norwegian AirShuttle ktorý sú síce nizkonakladovka ale služby už na palube máš lepšie preto ťa letenka vyjde 100-150 €. Názorný príklad Brussel-Charleroi, Milan-Bergamo, Stockholm-Skavsta, Rím-Ciampino, Barcelona-Girona, Paríž-Beauvais, London-Luton, London-Stansted alebo Berlín-Schonefeld toto nie sú hlavné letiská sú zväčša veľmi ďaleko mesta a preto sú tam lacné letiskové poplatky a máte letenku napr z 20€

Reagovat
pa3ce

Fakt? Ja som mal spiatočnú do Osla za 18€ z Katowic o hodne drahšie ma vyšlo dostať sa z Brna tam na letisko

Reagovat
smazaný uživatel

bol som v kyrgyzsku, nedokazem si predstavit krajsiu krajinu

Reagovat
cristiano.K.

to jezdíš sám? Taky bych něco takového podnikl, mám 24 dní dovolené a všichni moji kamarádi ženatí

Reagovat
andycek1

V Sofii som bol 2 týždne nazada

Reagovat
Swarley

zajímavější než močály

Reagovat
Taiger

AKA tvý příspěvky

Reagovat
Swarley

pokecej si s bladem, půjde vám to

Reagovat
smazaný uživatel

komárů je tu tak stejně

Reagovat
Swarley

kamárád mi říkal, že tam prej existuje Safari na kole...je to možný?

Reagovat
Taiger

Ty máš kamarády?

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

plnej domov důchodců, haha

Reagovat
Lacko_Boh

*plné Al-Mathaf, hahah xD

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
cristiano.K.

blade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no idea, dřu jak mezek tady, dneska první volnější den navíc myslim, že na safari musíš do Keni

Reagovat
smazaný uživatel

to muselo být kurva těžké naučit ty zvířata jezdit na kole

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

Medojed by to zvládl

Reagovat
Swarley

Cibulka na klid

Reagovat
smazaný uživatel

Cibulka od medvědů nebo se Siderickým kyvadlem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rišty

Reagovat
Busby babes

De Gea, Valencia, Smalling, Lindelof, Shaw, Fellaini, Fred, Pogba, Lingard, Sanchez, Lukaku.

lavka Romero, Bailly, Young, Andreas, McTominay, Mata, Martial

Reagovat
Busby babes

a pro Mrazika: Rashford ma porad trest.

Reagovat
iamek

Tak napíše třeba Gomese

Reagovat
iamek

Očekávaná sestava

Reagovat
Hokaido

Vydra

Reagovat
diastan

konecne

Reagovat
oli9

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Bobor

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

MITROVIIIIIIC

Reagovat
pepinho2

Mitrovič

Reagovat
Hokaido

Janmaat a Kabasele

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič beast

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic zabiják

Reagovat
Hokaido

Leicester 442 bez Perreiry... Nechápu, že nehraje. Je to s přehledem nejlepší RB v týmu. Za dva hroty jsem rád, snad to bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál super. Jinak Silva je už odepsanej ?

Reagovat
Hokaido

Hrál. Puel si tímhle sám pod sebou podřezává větev.

Silva odepsaný asi není, ale úplně si s Puelem nesedí. Ve středu hraje neposaditelnej Ndidi a Mendy dostal šanci, kterou chytil za pačesy a místo v základu si zatím zasllouží.

Reagovat
Horcmen

dopředu dobrý, ale dozadu tragédie, plno akcí přes něj, bohužel

Reagovat
Hokaido

Určitě ne. Amartey tam byl dobrý loni, když měl Puel Simpsona a.k.a nejhoršího krajního obránce v PL, teď už by tam hrát neměl.

Reagovat
Horcmen

možná máš pravdu, čerpám jen z MOTD, přišlo mi, že přes něj šel nejeden gól/penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri od začiatku namiesto Milnera, Matip zase namiesto Gomeza, ale to som nepochopil

Reagovat
Hokaido

Prostě potřebujete rotovat, na tom není nic k chápání.

Reagovat
oli9

Potřebují trochu oddech i ostatní..navic v jakych jinych zapasech davat sanci jinym nez v tehlech

Reagovat
Malresi

Alisson - TAA, Matip, VVD, Robertson - Hendo, Gini, Shaqiri - Mane, Firmino, Salah

Konečne SHAQIRI ! Trochu sa čudujem Matipovi.

Reagovat
Coutinho10

hodně se na něj těšim

Reagovat
smazaný uživatel

stale nie je v zaklade Fabinho, fans ostatnych timov sa zasa zhrozia

Reagovat
Malresi

Musia si počkať do stredy

Reagovat
Whitemedia

Chambers s Mawsonem jsou hrozní šašci.. fandit Fulhamu, tak z nich zešedivím..

Reagovat
oli9

Dnes jsem zvědavý i na Vydru

Reagovat
Horcmen

Just seen Wilfried Zaha have to leave the prematch warmup to receive attention for what looked like a shoulder injury. He didn’t look happy.

Reagovat
Coutinho10

neeeeeee to mi ani neříkej...zrovna jsem si ho koupil zpět za -4 na toto kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Omg, právě jsem ho narval jako střelce na všechny tikety.

Reagovat
Taiger

Jestli nenastoupí, tak ti to hodí za kurz 1, no worries.

Reagovat
Free_player

neeeeeeeee

Reagovat
Taiger

Reagovat
iamek

Jinak dorost dneska parádní zápas proti WBA. Greenwood 2 + 2 a letos ze 7 zápasů má 10 + 3

Reagovat
avicii

Shaq a proti Chelsea v pohari snad zaloha Milner Fabinho Keita

Reagovat
smazaný uživatel

City bol celkom sympatický futbalový klub ,kým ho neprebral šejk

Reagovat
smazaný uživatel

tá naša lavička vyzerá dnes celkom luxusne

Reagovat
Busby babes

DDG. ale ten zbytek zas...

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaal suprove Shaq

Reagovat
pingla

pogba je hrozný

Reagovat
Whitemedia

United nebudou bránit?

Reagovat
Whitemedia

tak asi nebudou

Reagovat
Busby babes

no zatim to vypada, ze ani utocit.

Reagovat
Taiger

City hrajou hrozně, prodej Aggyho je nevyhnutelný.

Reagovat
wild

Len vdaka DDG to neni 0-2..strasnu sracku zas hrame

Reagovat
Kluivert9

City dnes mají zakázáno střílet?

Reagovat
Busby babes

Freeeed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaslouzene.

Reagovat
pingla

freeeeeed

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Salaha a Aguera cpt ve fantě.

Reagovat
Coutinho10

zacatek je nadejnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ste to nezakřikli

Reagovat
Coutinho10

ajajaj Hazard bude muset dat vic no

Reagovat
Counter

Přesně

Reagovat
Taiger

Říká ten, co má 45 bodů a už mu hrála celá jedenáctka.

Reagovat
Counter

Dva z ní mi nehráli, takže easy.

Reagovat
Whitemedia

Wolves takové šance a nakonec to tam spadne Fredovi

Reagovat
Hokaido

Wow, Pogba

Reagovat
Busby babes

paradne to udelal. chudak Souness

Reagovat
Swarley

Fredííík, on bude dobrej

Reagovat
Swarley

nádherně Pogbička

Reagovat
nani92

PogFred

Reagovat
smazaný uživatel

Matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

2:0 goaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Taiger

hahahahahahah Salah

Reagovat
smazaný uživatel

pool si ide po titul start ciel

Reagovat
Whitemedia

start cíl asi ne

Reagovat
Coutinho10

Matio hezky super start

Reagovat
m.sali

no i přesto jak se tady na pogbu nadává, tak nějaký momenty má fantastický .... ale standartky brání tragicky

Reagovat
Miguel19

Arnold konečně áčko

Reagovat
smazaný uživatel

tipovačka, jestli bude mít na konci sezony víc než Robertson?

Reagovat
Miguel19

Fanta

Reagovat
smazaný uživatel

taky si ho tam držím, věřím, že bude dál kopat rohy i přímáky a něco mu tam napadá

Reagovat
Miguel19

Proto jsem ho bral no. Ale centry mu zatím vůbec nešly, navíc hezky sbíral kartičky

Reagovat
Busby babes

orak bych si to, ale nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Matip

Reagovat
Busby babes

Wolves fans in full flow with "We support our local team". Their average home league crowd this season is 31,322. It was 21,570 in 2017 and 20,157 in 2016.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

tie góly idú samé

Reagovat
Taiger

Ahoj Oli, jak se máš? Jaké jsou Státy?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď mi tvoj FB do správy.

Reagovat
wild

uz si doma?

Reagovat
smazaný uživatel

jop, v stredu som priletel... Zajtra nejdeš na hokej? Ja idem

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok to je nic moc zatial

Reagovat
smazaný uživatel

čo už, treba fandiť za každých okolností

Reagovat
wild

Asi nie..ale napis na FB, ze ako bolo

Reagovat
smazaný uživatel

odpíšem po zápase, ale to je na dlhú debatu, radšej behnime na pivo niekedy

Reagovat
wild

rad, dohodneme sa

Reagovat
diastan

konecne

Reagovat
salami

dneska konečně nejsilnější možná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

ktory zapas si mam zapnut? Poradte

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero Bernardo

Reagovat
diastan

Bernardo je tuto sezonu snad nejvetsi tahac

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje super a hlavne vela toho nabeha

Reagovat
Horcmen

Vydra

Reagovat
Malresi

Vydraaaa !!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Vydraaaaaaaa

Reagovat
Malresi

Burnley Som vedel, že dnes to prelomia !

Reagovat
smazaný uživatel

vydra

Reagovat
Grahf

to je sračka zase

Reagovat
smazaný uživatel

Salah wow

dnes konečne vyzerá dobre, aj keď nedal

Reagovat
oli9

Vydra od priste v zakladu porad

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, ten Salah toho góly prostě nedá

Reagovat
Nikikrew

Alexis

Reagovat
diastan

kanonada

Reagovat
Kostomlat

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

to je kral ten Shaqiri

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Shaq paráda

Reagovat
Kixi Syhimour

Shaqiri

Reagovat
EXoRcIsT

sakra toto mal byt gol od Freda

Reagovat
iamek

Fred je dneska všude . Sanchez

Reagovat
Nikikrew

Wolves sympaticky vykon, United do nicoho nepustili okrem golu kde to spravil perfektne Pogba. Dnes by tam mohli remizku uhrat.

Liverpool je fakt masina

Reagovat
Coutinho10

Shaaaaaaaq a Salah si proto dosel...

Reagovat
Minister

Na ten Liverpool sa momentálne fakt dobre pozerá.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints išli hrozne dole. Od kvality kádra, trénera až po najhoršie dresy v lige.

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah se už dotáhl na Ingse

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel by si si svoje názory nechať pre seba? Toľko blbosti čo ty dokážeš napísať za jeden deň je už snáď aj na trolla veľa. Kašli nato a chod sa venovať niečomu, čo ti ide lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten úsměv Salaha ten kluk gól hrozně potřeboval

Reagovat
avicii

Shaq zariadil vsetko podstatne super posila na rozsirenie kadru

Reagovat
2miguel1

On bude zaklad zachvilu

Reagovat
avicii

v takychto zapasoch kludne

Reagovat
Busby babes

Vedem, to je hlavni, ale jinak je to bida. Alexis i Lingard voli spatny reseni, Pogba taky slabej, krome te prihravky. Fred je dobrej.

Reagovat
Nikikrew

Felaini je tam dnes uplne k hovnu

Reagovat
Busby babes

on sve uplatneni jeste najde, mam obavu.

Reagovat
dextroza_m

Jaký dal Matej gól???

Reagovat
smazaný uživatel

do prazdnej

Reagovat
dextroza_m

Na Ronalda...

Reagovat
drussbarb

Tady toho nech

Reagovat
Horcmen
Reagovat
TopinB

Reagovat
Malresi

Ondro Duda 3. gól v 3. zápase za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

4. gól

Reagovat
Malresi

Jo vlastne.. proti Schalke dal 2

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je za střídání?

Reagovat
Kluivert9

Je potřeba šetřit hráče, kteří to nepotřebují

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

leda, ze by ho chtel nechat hrat celej zapas v poharu a nechce, aby mel 2x behem par dnu 90+ minut

Reagovat
Coutinho10

Shaq dolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq asi celý zápas s Chelsea potom

Reagovat
r.mrazik

Sorry jako,ale ten sanchez je tam uplne k hovnu...

Kvetak pred stoperama dobra taktika,kdy muzou chodit dopredu vice beci...skoda ze toho moc nevyuzivame

Wolves hrajou ale dost pozorne,takze je to tezky

Mozna by Mata a martial byla lepsi varianta nez sanchez a lingard

Reagovat
r.mrazik

Hm,tak jsem toho kvetaka prechvalil

Reagovat
Whitemedia

Zajímalo by mě, jestli je to u Alexise jen tím Mourinhem a nebo by takhle tragický byl všude

Reagovat
r.mrazik

Hm,tezko rict..ale fakt mimo

Reagovat
Counter

No u nás tragický vážně nebyl.

Reagovat
Whitemedia

MOUTINHOOOOO

Reagovat
wild

Zasluzene

Reagovat
Grahf

rozhodne, odovzdaná hra, prihrávanie si vzadu, žiadna chuť útočiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moutinho takovej veseak

Reagovat
Busby babes

zrovna kdyz jsme meli naznak nejakeho tlaku... ale zaslouzene no, hrajem spatne.

Reagovat
Busby babes

a Pogba to na ty pulce pekne zajebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mouts

Reagovat
LGT

Link na liverpool někdo prosím? :)

Reagovat
Swarley

perfektní bránění...opět...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa toho cisteho konta DDG nedockam

Reagovat
Malresi

Virgil dole... kurva snáď to nebude nič vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to bolo vážne, tak sme skončili

Reagovat
smazaný uživatel

Egomaniak Klopp vyhrava na polcas 3:0, tak posilni tim

Reagovat
spider_8

Pogba má další asistenci

Reagovat
Busby babes

6 zapasu, 1 cisty konto. To je fatk bida letos.

Reagovat
Lacko_Boh

číste konto, to je čo? Dík.

Reagovat
Kixi Syhimour

EHmm , když nedostaneš gól

Reagovat
Kixi Syhimour

sorry, teď mi to došlo

Reagovat
Lacko_Boh

pohodička :)

Reagovat
Whitemedia

Ta obrana United je ale hrozná šílenost a to já jsem na nějaké ty šílenosti zvyklý od Luize..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaku je tiez na hovno od zaciatku sezony pokial to nedostane presne na hlavu tak je nulovy

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tam hra dnes len Fred asi

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof uz zacina nekdy ho sledovat je zabava jak se tam mota spatne, ukazuje rukama jak pruvodci na nadrazi a neumi ani zavazet spoluhracum

Reagovat
Busby babes

zrovna dneska teda blbe nehraje.

Reagovat
Whitemedia

ty už u něj musíš být zvyklý asi na solidní šílenosti

Reagovat
Busby babes

je fakt, ze se ho tu zastavam a Viktor mi letos casto vubec ale vubec nepomaha.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim od toho golu..blbe si tam prebiral protihrace, pak hned posral ofsajd system a jeste tam zacal klasicky srovnavvat hrace rukama a sam stal spatne a vubec je nemotornej, nema navyky stoperu, mne se proste nelibi. Ikdyz nekdy zahraje dobre, uznavam

Reagovat
smazaný uživatel

Pobga dobre slaby druhy polcas

Reagovat
Busby babes

Alexis is new Di Maria. ja to fakt nechapu. skvelej hrac, konecne ma v lete pauzu, v priprave nejlepsi hrac a prijde liga a uplne mimo.

Reagovat
EXoRcIsT

on si vobec s nikym nerozumie to su same lopty na päty alebo nabehy uplne mimo

Reagovat
vodka

nakup Sancheze je sileny flop... nejlip placeny hrac v lize a jak herne, tak individualne vypada strasne...

Reagovat
Swarley

tam měl vyjít ten Griezmann a byla to pohoda

Reagovat
wild

to ma bude mrziet navzdy..

Reagovat
Busby babes

hlavne by ho mel zacit davat doprava.

Reagovat
r.mrazik

*do prdele

Reagovat
wild

jop..ako som pisal nedavno, to je este vacsi fail ako Di maria

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

dneska tam mel par slibnych veci, ale proste vzdycky mu to o kousek nevyjde. Fakt strasny utrpeni na nej koukat.

Reagovat
spider_8

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

strateny je chalan

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Hroznej traged...navic nesympatickej jak prase

Reagovat
Euphael

Reagovat
cristiano.K.

měl tenkrát vyjít nám po odchodu Suareze

Reagovat
Amos

Jsem rád, že se zatim Henrikhovi daří a Sanchez se trapi, to ma za ty kecy o titulech s MU. Dokud tam bude Mourinho, tak PL ani LM nevyhrajou.

Reagovat
masly008

Já bych teda neřekl že se mikimu daří,takový slabší průměr.Ale určitě lepší než sanchez v MU

Reagovat
Counter

Letos hraje dobře, byla škoda, že posledních pár kol jen střídal.

Reagovat
noustres

Od jisté doby je vidět jak MU je jen značka na tisk prachů. Dojí se minulost a přirozeně přijdou mr.ky, který chcou jen tučný konto. Když nenalákáš na kouče a filozofii nebo styl hry a úspěchy sportovní, musíš nalákat na výplatu. Pokud chcou držet tento trend jsou hlavní kandidáti na převzetí štafety od Liverpoolu že?

Reagovat
Horcmen

Maddison

Reagovat
smazaný uživatel

hezky zavesil

Reagovat
diastan

Mahrez konecne

Reagovat
Busby babes

dopice ale tohle musi Romelu davat. offside neoffside.

Reagovat
PhilipS

wtf. To je nejlepší gól, co kdy padl ne

Reagovat
niflheim

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Gundogan hraje dneska výjimečně výborně.

Reagovat
Grahf

furt hrajú jak keby viedli 3:0

Reagovat
spider_8

Na Wolves se krásně kouká, přechod do útoku mají parádní.

Reagovat
Cobra

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

Ta záloha utd im to dosť ulahcovala teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
EXoRcIsT

kriste boze jak keby spolu hrali 1x tam pogba otoci hru na valenciu a ten je tam sam a nikto mu nepride pomoct

Reagovat
niflheim

Skvělé střídání

Reagovat
nani92

Bojím sa, aby sa po zápase SAFovi opäť nepohorsilo

Reagovat
diastan

Chtel jsem to napsat, ale nechtel jsem dnes byt hnusný, když je tak krasne

Reagovat
Whitemedia

Zrovna jsem si říkal, jestli by mu lékař zápasy pod Mourinhem neměl zakázat..

Reagovat
Counter

Reagovat
wild

Mam taky pocit, ze budeme kopat penaltu a Pogba neda

Reagovat
Busby babes

jo no, presne tohle zakonceni tomu zapasu chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

traore <3

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Gazzaniga, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Dembele, Eriksen, Lucas, Son, Kane (C).

Paráda

Reagovat
Cobra

Za mě teda Victor za Diera a byl bych spokojený.

Reagovat
pingla

Lukaku je dnes úplně mimo

Reagovat
EXoRcIsT

celu sezonu jak keby nevedel co ma s loptou urobit

Reagovat
EXoRcIsT

ale do pice i s tebou Lukaku co to bolo

Reagovat
SpecialOne

Vorm ani lávka?

Reagovat
smazaný uživatel

to bol gól nie?

Reagovat
diastan

Kéž by to dnes Mahreze nakoplo

Reagovat
lucius6

Přijde mi, že hraje lépe, když si více cpe do středu, ale celkově to je zkrátka o tom, že si musí najít pozici v týmu. Stejně tak to bylo s Bernardem a Saném, oba měli pomalejší začátky a kde jsou teď...

Reagovat
niflheim

Fella tvl

Reagovat
niflheim

Jako raději teatrálně spadnout než se pokusit vybojovat míč.

Reagovat
smazaný uživatel

omg traore je skvely, on musi hrat v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku takovej sprint

Reagovat
niflheim

Wolves zaslouženě

Reagovat
Whitemedia

U Traoreho se tolik nezměnilo.. po vápno boží

Reagovat
Hokaido

Jako v tom zakončení šel nahoru asi o 400 %, ale stejně je v něm hrozný.

Reagovat
Grahf

Takto možme hrať o velký kokot a nie titul, keď všetci pred nami vyhrávajú a my strácame.

Reagovat
diastan

Hrajete o LM

Reagovat
oli9

já sem si zvykl , ted jsem jenom překvapený poslední 2 sezony

Reagovat
Greny

United muzou byt radi ze Traore ty posledni brejky vyresil tak jak vyresil

Reagovat
Vrana17

Ale aspon ve předu podržel balon. Měl tam hezké akce za těch pár minut. Mít lepší zakončení tak už je dávno v TOP klubu. Snad v budoucnu v Chelsea s Hazardem bych je chtěl vidět hrát ..........

Reagovat
Nikikrew

Traore

Reagovat
r.mrazik

To byl zas slusne odevzdany vykon

Alexis by mel vypadnout do Ciny

Jinak hruza a des...pochvalil byl Shawa,ale ten gol byl dost i jeho,skoda jinak hral slusne

De gea klasicky skvely

Ostatni na facky

Wolves hrali hodne dobre

Reagovat
iamek

Fred byl skvělý.

Reagovat
r.mrazik

Jj,ten hral taky slusne

Reagovat
iamek

Neboj. Ještě pár zápasů a zapadne do toho průměru

Reagovat
r.mrazik

.... tak tohle byl jeho prvni povedenejsi zapas ne? Zatim je v aklimatizaci

Reagovat
iamek

Líbil se mi i jeho předchozí zápas, ale dneska to byl jeho určitě nejlepší. Měl by přestat hrát dobře. Už to stačilo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
salami

Newcastle příšernej, CP si musej rvát vlasy, že nemaj 3 body, s timhle jsme jasný adepti na sestup s Cardiffem a Huddersfieldem, Van Aanholt s Bissakou se dozadu nenadřeli a ještě nás tam celej zápas terorizovali, z Bissaky roste výbornej hráč, jediný pozitivum jsou stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strašný. Přitom jsme pod Rafou hráli i pěkný fotbal, tahle defenzivní pragmatičnost mi leze na nervy. Není tam vidět žádný pokrok oproti minulý sezoně.

Reagovat
Counter

Tak loni bych to desáté místo považoval za výrazné překonání očekávání, to už vylepšit nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne. Los jsme měli asi nejtěžší ze všech týmů a skore máme slušný. Co mě děsí je herní projev proti srovnatelně silným týmům.

Reagovat
Counter

Je to zatím bída, ale pořád jde o malý vzorek - s Cardiffem to poznamenalo blbé vyloučení, dneska bylo asi hlavní po blbých výsledcích neprohrát a sebevědomí se hledalo marně.

Reagovat
salami

zase takovej problém se sebevědomím bychom mít neměli, ty výsledky s top týmama byly dost pozitivní, přestože ten styl jakym jsme k nim dospěli nebyl moc fotbalovej, ale že nás Crystal Palace tak výrazně přehrává je dost alarmující, nedokážeme vůbec kontrolovat hru a držet balon, ani v nějakejch kratších pasážích, druhá půle byla fakt jenom o čekání na gol, kterej se štěstím nepřišel

Reagovat
salami

kdyby aspon teda člověk viděl nějakej vzorec v tom, že sice hrajeme defenzivně, ale máme propracovaný brejky z kterejch hrozíme, ale my nejsme schopný bejt nebezpečný ani z brejků, většinou se zmůžeme na nějakej neadresnej nákop a když už najdeme hráče, tak ten balon nepodržíme, nedoplníme útok a nejsme schopný zakombinovat, většinou to prostě zkusí náš hráč sám do 3 a přijde o balon

Reagovat
smazaný uživatel

jediný, co trochu funguje je Shelvey a jeho balony na Yedlina/Ritchieho, pokud tihle tři nemají dobrý zápas, tak hrajeme špatně

zklamává zatím i Ayoze, mám ho hodně rád a hraje dle mě mimo post, je to jasná devítka a zakončovatel, ale on paradoxně letos selhává i v tý koncovce

Kenedy ani Atsu nejsou schopní nějak efektivně zaútočit, hrál bych stokrát radši Murphyho, možná má míň talentu, ale dožene to pracovitostí

ten tým se mi vůbec nelíbí... pomalý, nekreativní, nepřesný.. obranu máme z druhý půlky tabulky nejlepší, ale dopředu jsme fakt na úrovni Terriers a Cardiffu, oba vidim jako sestupující a jestli se něco nezmění, tak my jsme vážnej kandidát

Reagovat
salami

Já když viděl hrát minulý kolo Murphyho, tak jsem nad ním trochu zlomil hůl, měl proti sobě Bellerina a Mustafiho, jeden hoří dozadu víc jak druhej a přesto z toho nedokázal udělat nic, furt jak kolovratek si to hází tím svým dlouhým vedením mezi 2 nebo 3 hráči a ztrácí balóny, v podstatě vůbec nekombinuje, já ani nevím jestli to umí, jediná jeho deviza je rychlost, toho fakt používat max jako zolika do otevřený obrany, ale Kenedy je taky na facku a Atsu byl dlouho zranenej, nicméně toho bych preferoval, ale i tak je to slabota a on Ritchie je sice pracant, ale hráč taky spíš pro Champ, nicméně jsem za něj i tak rád. A Ayoze ten jako celou dobu u nás střídá povedený období s mizernejma, ted má to mizerný, celej prestupak jsem řikal, že je priorita nějaký CAM nebo podhrot a nikdo na ten post nepřišel, Muta tak teda aspon podle nasazování zatím moc neberu, ale viděl jsem ho hrát jenom pár minut.

Reagovat
kissak

Jestli my jsme neměli přivést raději Joshe, ten se mi proti nám moc líbil a dělal si na kraji co chtěl. Je fakt, že proti sobě neměl dost potřebnou kvalitu, ale jak Manquillo tak Hayden se na něm udělali.

Reagovat
kissak

To se obsah vašich žaludků ještě dosti nevyprázdnil při pohledu na naši hru? Já na to opravdu nemám sledovat naše zápasy.

K Benitezovi jsem vždy měl velký respekt a to co dovedl udělat s naší infrastrukturou, tréninkovým centrem atd. mu respekt i zůstává, ale jako trenér u mě skončil.

Můj subjektivní názor je, že by se na to měl vykašlat a Magpies by si měli hledat někoho jiného. Nemyslel jsem si, že tohle někdy vyslovím/napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se ti to asi splní na konci roku.

Reagovat
Hokaido

A teď pojďme Brughton!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že už si všichni uvědomili, že to samo nepůjde.

Letos se nám zatím povedl pouze jeden poločas, jinak velká bída. Tradiční opory musí strhnout tým k lepším výkonům...

Reagovat
Cobra

Konečně je vidět na hráčích nasazení a hned ta hra vypadá úplně jinak.

Reagovat
Greny

OT : https://twitter.com/Georgo10/status/1043540384478126082

pro ty co nechodi do ceské sekce .. vyprcanci z O2

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
lajka30

Teda dost divná penalta.

Reagovat
Greny

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Juchu, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zápas veľmi zvláštny a ťažko sa presadzuje, Brighton bráni výborne.

Reagovat
pingla

no z těch opakovaných záběrů to fakt vypadá, že mu míč letí na obličej... tak proč to pískal ...

Reagovat
jk

Gazzaniga dneska celkem fajn. V bráně i s balónem jistější než Vorm.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
supporter

Nejlepsi moment celeho zapasu se odehral vlastne jeste pred zapasem. Welcome back Boss. https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/237065670496476/

Reagovat
celeb

za 20 rokov takto budu tlieskat Josemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Hezká nostalgie. Žel do MU už chodí hráči spíš kvůli číslům na výplatních páskách. Klub čeká v budoucnu důležitá metamorfóza.

Reagovat
Gunner14

Imagine if we still had Alexis Sanchez in our team. Our front 3 would be. Auba Lacazette Özil

Reagovat
smazaný uživatel

no to urcite, ozil

Reagovat
Nikikrew

Ozil by hral 10 mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

auba vpravo a alexis vlevo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

A v preview je chyba, Walcott uz proti Arsenalu hral, kdyz dal Ramsey hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Cunter se tam snažil na sílu zakomponovat nějaké perličky ohledně Arsenalu, které nikoho aj tak nezajímají a stejně to posral

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

dík za opravu

Reagovat
smazaný uživatel

nyní je na trhu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Dole máš formulář na chyby. Psát do komentářů korekturu, abys upoutal pozornost je neprofesionální. Takže přidej se k nám profíkům a opravuj tiše.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem si třeba myslil, že to je naschvál

Reagovat
Azazelo RD

Se nedivím. Taky bych jí prodal.

Reagovat
Miguel19

#CFC XI v #WHUFC: Kepa, Rudiger, Azpilicueta, Luiz, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Willian, Hazard, Giroud

Reagovat
nani92

je PEdro na lavičke?

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

ta lavička je příšerná nesmíme prohrávat, z lavičky nás nikdo nespasí

Reagovat
Miguel19

#WHUFC XI v #CFC: Fabianski, Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku, Obiang, Rice, Noble, Anderson, Yarmolenko, Antonio

Reagovat
kolouch

Bez Arnautoviče to bude těžký...

Reagovat
Euphael

Je vubec realne, ze byste bodovali? Zvazuju ze vas zkusim osolit, ale ta sestava se mi nepozdava a Chelsea posetrila v EL Hazarda s Luizem, tak nem

Reagovat
Whitemedia

pošetřený Luiz je velká výhra

Reagovat
blade115

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Běž, Ruben, běž!

Reagovat
Whitemedia

v pohodovém poklusu

Reagovat
smazaný uživatel

To stačí na to, aby prišiel do Tottenhamu.

Reagovat
Orlandiiik

kéž by

Reagovat
Svatej

normalne mu to zacinam prat.

Reagovat
blade115

RLC bohužel už asi na přestup, ale Odoi a Ampadu by mohli rok a půl na hostování vydržet, než Sarri vysmahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja sú ešte dosť mladí, takže je to celkom pravdepodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, ako naložia s Mountom, keď bude pokračovať v Derby na takej úrovni...

Reagovat
blade115

U něj by to ještě sneslo rok hostování někde v PL. Champ si sice dává neskutečně, ale ten přechod je často náročnej. Tam není na co spěchat, taky je mladej. Ale ta generace okolo RLC už pomalu odchází, tam už je na čase, aby se to s nimi nějak vyřešilo.

Reagovat
Taiger

Edenicku, zachran me ve fanticce, dekuju

Reagovat
avicii

dnes by uz Chelsea mohla nieco stratit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: NHL fanta tady? Pokud nějaká je, rád se přidám, pokud ne, mohli bychom se nějak domluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je napíšu SZ.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea nebude mít problémy s WHU

Reagovat
blade115

Ty jo, my vlastně máme nejdřív ve středu a pak hned zas o víkendu Liverpool... To jsem docela zvědav na tu středeční sestavu. Reálně hrozí, že Kanté, Jorginho, Alonso a Rüdiger odehrají během devíti dnů čtyři zápasy... To se nutně někde projeví, jestli to tak bude celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nezačne rotovat, tak sem zvědavej, jak budete vypadat v období kolem vánoc.

Reagovat
Miguel19

A jak vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp určitě neodehraje LC s áčkem. Navíc rotuje už teď a to ještě chybí Lovren,OX, a Fabinho si musí zvyknout.

Reagovat
Miguel19

Však Sarri už taky rotuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mi to máme ještě těžší. Vy si hrajete tu sranda ligu, zatímco my máme nechat hrát B-tým proti PSG?

Reagovat
Svatej

Realne mam strach jen o Alonsa a Jorginha.. Kante je schopnej odehrat i 9 zapasu za 4 dny a Rudi je nadupanej taky a nadre se o neco min... A nebo bude hrat ve stredu Luiz s Christensenem

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Srbský záložník Manchesteru United Nemanja Matič by se mohl po zranění vrátit na hřiště v úterním utkání Carabao Cupu proti Derby County. Kvůli zranění břišního svalu vynechal sobotní ligový duel s Wolverhamptonem.

Já myslel, že nehrál kvůli červené kartě

Reagovat
smazaný uživatel

TVL, proč hrajeme ve žlutym

Reagovat
TopinB

Ten děda za Zabaletou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

* ten byl fakt bozi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

To bude hrozný zápas...

Reagovat
Raylan

Reagovat
Miguel19

Však hrajeme ok.

Reagovat
off-olda

Však jsme nebezpeční jak krabice s koťatama.

Reagovat
blade115

Koťata

Reagovat
spider_8

Sarri s tím filtrem v hubě

Reagovat
Coutinho10

Antonio uz 2. tutovka

Reagovat
off-olda

Dean se posral v kině ne?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
off-olda

To vypadalo jako faul na Hazarda. Podle opakovačky to beru zpět.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

nic neber zpět, faul to byl

Reagovat
blade115

Ani náhodou.

Reagovat
off-olda

Nevim no, spadnout takhle Neymar, tak po netu koluje 16 gifů, 10 videí na YT + posměch po celém EF. Mě přišlo, že se ho nikdo nedotkl.

Reagovat
Miguel19

Tak Neymar je kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

aj hazard

Reagovat
Whitemedia

Dean kokot, tohle byl prostě faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Rice zatiaľ lepší ako Wilshere.

Reagovat
Whitemedia

a Kepa si konečně zachytal, přál jsem mu to

Reagovat
Miguel19

Taiger zničil Hazarda. Děkujeme.

Reagovat
Whitemedia

Hazard vypadá, jak kdyby hrál taky ve čtvrtek EL

Reagovat
Raylan

Willian si musí začít nabíhat bez balonu, všichni chtějí mít míč u nohy a tvořit, ale nikdo v náběhu.. a přestat ztrácet

Reagovat
alcantara

No Pedro, no fun.

Reagovat
Svatej

Co to je za pochoďák ?

Reagovat
Whitemedia

Kanté s Willianem si dnes mezi sebou ještě nevyměnili přesnou přihrávku..

Reagovat
icka

Je to cele takove pomale a kostrbate.

Reagovat
blade115

To je příšerný. Milion přihrávek, 65% držení míče, ale úplně k ničemu. Ani jediná šance za zápas. Všechno statický, přihráváme většinou jen do stran nebo dozadu, ale dopředu skoro vůbec, Hazard to chce dnes asi uhrát sám a zatím snad všechno zkazil, Kantého schopnosti se na té současné pozici úplně zabily a co dovolí ta stoperská dvojka i takovému Antoniovi, to je fakt k pláči. Tenhle fotbal si ani nezaslouží nějaké srovnání s Guardiolou, u něj každá přihrávka, každá akce musí vést k brance soupeře. Tady si ten míč bezdušně vyměňujeme, ale nevede to nikam. A to hrajeme v nejsilnější sestavě, možná jen bez Pedra... Snad to je tím, že je to pořád jen polotovar a že se to časem zlepší. Protože jestli tohle má být finální produkt, nebo něco co je mu blízko, tak už Sarri nepřináší ani tu jedinou výhodu hezkého fotbalu.

Reagovat
Svatej

Hele, Sarri si zdaleka zatím nezískal ani mě, ale tohle částečný hodnocení je pořád naprosto nesmyslně brzo ..

Se zbytkem souhlasim.

Reagovat
blade115

Taky jsem to uzavřel v naději, že se to ještě zlepší. Vzal si někdy během srpna ještě 2 měsíce. Já myslím, že bude potřebovat víc, ale začátkem příštího roku už bychom vážně měli vidět něco, co se té loňské Neapoli alespoň blíží.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icka

Hrozne pomale, kostrbate. Kluci musi zacit davat ten balon rychleji a hybat se.

Reagovat
spider_8

Těžký zápas, West Ham hraje fakt dobře. Dobře brání, moc nám toho nedovolí a ještě jsou schopní rychle přecházet do protiútoku a vytvářet si šance. Nechápu, jak mohli prohrát tolik zápasů na začátku.

U nás platí to, čeho se dost bojím. Jakmile ten náš styl není efektivní a nejsme schopní si vytvořit dostatečnou převahu, tak bez míče jsme hodně zranitelní. Sarri o tom mluvil už po Arsenalu, tenhle styl vyžaduje neustále velký tlak na míč a když ho nemáme, tak jsme otevření směrem dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Další ze zápasů, který je třeba zlomit víc než ten typ, kde to soupeř otevře. Fakt bych byl nerad, aby tohle na nás soupeři hráli častěji, nedá se na to koukat ani z jedný strany..

Reagovat
spider_8

Tak ono když máš styl založený na maximálním držení míče, tak soupeři většinou nezbyde nic jinýho, než hrát takhle. Řekl bych, že si na to musíme zvyknout.

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
Miguel19

Jorginho je dneska hroznej.

Reagovat
Whitemedia

to teda nevím, co teď Rudigerovi odpískal..

Reagovat
off-olda

Luiz

Reagovat
Miguel19

Dean tvl

Reagovat
Whitemedia

leze mi na nervy.. si vymyslí útočný faul Rudigera, pak jim neodpíská ruku, aby ji za deset sekund odpískal nám..

Reagovat
off-olda

Proč ty centry létají pořád na metr padesát vysokého Kantého a ne na 2x většího Girouda omg?

Reagovat
Error

Dnes nemuzu sledovat, takze se akorat nervuju s otevrenym livesportem... No z jakeho duvodu jeste neni na hristi Cesc a Barkley?

Reagovat
off-olda

Byl už Hazard u míče?

Reagovat
Miguel19

Jakmile Giroudovi nebudou vycházet ty narážečky na jeden dotek, tak bude platný jak Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe som taky rad ze sa ma toto uz netyka

Reagovat
Mimalu

Hazard

Reagovat
off-olda

Však polák tam byl hrozně rychle. Nemohl nic. Max ho sestřelit.

Reagovat
spider_8

Giroud takový moratovský výkon

Reagovat
Mimalu

a Fabianski se snaží

Reagovat
Whitemedia

Morata se rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Morato, dej góla

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Jarmolenko je strašnej v tý defenzivní části.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabi na Chicharita

Reagovat
Whitemedia

Luiz - Cahill.....

Reagovat
smazaný uživatel

Mnichov 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill dá góla po rohu

Reagovat
lajka30

do vlastní brány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ako tak pozerám na to bránenie WHU, tak by sa im ideálne hodil Mustafi do systému. Predáme.

Reagovat
off-olda

Hmm Levandule

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Sokratis, Mustafi, Monreal - Torreira, Xkaha - Ramsey, Ozil, Lacazette - Auba

Reagovat
Mastný Chobot

hm, plná sila asi, teším sa

Reagovat
smazaný uživatel

konecne uz len nahradit cecha s mustafim a mame idealnu 11ku..a celkom kvalitnu

Reagovat
masly008

a xhaku

Reagovat
PhilipS

*Xhaku a Mustafiho. Ti dva v podstatě sami zabili Wengera a způsobili několik ztracenejch sezón. Kéž by se přivedl Jorginho a stoper. Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda, na druhu stranu, xhakovi na rozdiel od mustafiho este stale verim. v gladbachu sa tiez rozbiehal pomaly a potom to bossoval. chyb sa stale nezbavil, ale mam pocit ze sa zlepsuje a tuto sezonu je dobry. a predovsetkym si myslim, ze mu to s torreirom moze velmi dobre sadnut. uvidime dnes, som zvedavy

Reagovat
Taiger

Líp to nešlo, Auba snad hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

vitezna

Reagovat
Mastný Chobot

lol to čo odpískal

Reagovat
Whitemedia

ať mu to ku... Hazard nepřihrává

Reagovat
Salfovic

Jen jestli se s tím Toreirou Emery neunáhlil

Reagovat
Horcmen

Reagovat
off-olda

Ufffffffffff

Reagovat
JessePinkman

Škoda Yarmolenko

Reagovat
Miguel19

Offside

Reagovat
lajka30

WTF Yarmolenko

Reagovat
Coutinho10

Yarmolenko co chce vic

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL v Everton (6. kolo Premier League, 17:00): Čech – Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal – Xhaka, Torreira – Ramsey, Özil, Aubameyang – Lacazette.

Subs.: Leno, Lichtsteiner, Holding, Elneny, Guendouzi, Iwobi, Welbeck

Torreira uz od zacatku, minule to vypadalo herne chvilema hodne dobre, tak proc ne..

Reagovat
SunFells

Mkhi je zraněný?

Reagovat
Liveral

Jo, něco drobného z EL

Reagovat
Mastný Chobot

Willian je top a hovorte si, čo chcete

Reagovat
Whitemedia

pomezní taky šašek

Reagovat
lajka30

Všichni jsou proti Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

nemusí být proti Chelsea, jen je prostě neschopnej

Reagovat
Taiger

4:3 (12. Auba, 29. Auba, 58. Auba, 79. Auba, 5. Theo, 22. Theo, 45. Theo)

#fanta

Reagovat
Whitemedia

tobě nestačí, že si dnes rozbil Hazarda?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

misto thea richarlison

Reagovat
off-olda

Ty vole to je Konaté ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Som si istý, že Carlos Sanchez by bol lepší sicario než futbalista

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

fuu Willian, skoro

Reagovat
off-olda

Škoda Barkley...

Reagovat
smazaný uživatel

Williane ty jsi fakt ***

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
off-olda

Boha Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Lukas naprosto skvělej a Zabaleta taky

Reagovat
Mastný Chobot

Sarri jak bral tie cigarety rýchlo

Reagovat
JessePinkman

Krásnej autobus WHU.

Reagovat
Rakoid

Hazard hroznej dneska teda...

Reagovat
vilp

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Tak aspoň Fabianski ve fantě

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělej zápas pro něj, lepší jak Adrián

Reagovat
Miguel19

To je zácpa nebo proč je tam polovina lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Petr ale co to jako bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Belle lichty na plac

Reagovat
Taiger

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
lajka30

Xhaka se už zahřívá

Reagovat
Tommy the Gunner

Co to Xhaka predvadi?

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka ma horsi rozehravku nez cech

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je proste problém

Reagovat
Miguel19

Xhaka

Reagovat
Taiger

Aubo pls

Reagovat
Taiger

To musíš dávat Nacho

Reagovat
Heisenberg

Ramsey a Laca vynikající, tyhle rychlý přechody potřebujeme.

Reagovat
Miguel19

Klidně rudá.

Reagovat
Taiger

wut

Reagovat
lajka30

Taky si myslím.

Reagovat
Lacko_Boh

presla by, ale bolo by to zbytocne prisne. Dobre to vyriesil sudi.

Reagovat
Minister

ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ve Spanelsku

Reagovat
Mastný Chobot

dneska padne redka, možno aj do polčasu

Reagovat
mr.Silver

Ramsey jeste dobre nenahral

Reagovat
Taiger

Jsme toho Aarona měli prodat.

Reagovat
Euphael

hlavne neprodluzovat

Reagovat
PhilipS

No neumím si představit, že bychom odehráli zápas bez obdrženýho gólu

Reagovat
Zaschrona

At uz to dopadne dneska jakkoliv, tohle me bavi. Hrajeme na Arsenalu fotbal, na ktery se da divat a ma i nejaky plan. Naposledy 5 let zpatky.

Reagovat
lajka30

Když jsi člověk vzpomene na minulý rok kde bylo za 20 minut hotovo.

Reagovat
Taiger

Klidně rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

cech zatial vyborny, snad mu to vydrzi. aaron pod emerym zatial velka slabota, vlani nas najlepsi hrac

Reagovat
lajka30

Arsenal je mizernej to musíme vyhrát.

Reagovat
Mastný Chobot

Djourou > Squillaci > Silvestre > Mustafi

Reagovat
Trand

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

hm ne

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi je lepsi ako squillaci so silvestrom dokopy, aj tak je ale zly, a oni aspon nehrali v zaklade

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi je lepší futbalista ako oni, ale je tak vymetený, že pre tím je väčšia príťaž než všetci ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison uz to rozjizdi. Nabere rychlost, spatne si ho tam nasi obrance prebiraji a uz takhle dvakrat zakoncoval..To smrdi pruserem

Reagovat
smazaný uživatel

čechíno

Reagovat
Taiger

Čech je výbornej.

Reagovat
Zaschrona

Vsechny streamy uplne k nicemu. At uz proboha udelaji nejaky ten league pass.

Reagovat
lajka30
Reagovat
Zaschrona

Dik, ale i tenhle mi prave nefunguje.

Reagovat
lajka30

mě funguje dobře

Reagovat
lajka30

mně

Reagovat
Trand

http://www.socolive.net/arsenal-live-stream.html

Tohle je asi můj čtvrtej, kvalita nic moc, ale pokud mi vydrží do konce zápasu, tak budu spokojenej, už nechci hledat nic jinýho.

Reagovat
Zaschrona

Diky, beru cokoliv, tohle se rozjelo.

Reagovat
Lacko_Boh

Ace nechces?

86194fbd02c1489120736e3bc7aa471ff53e3895

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

everton o dost lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nasich 2 schopnych obrancov sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Everton se docela snazi, cekal jsem to jednodussi...

Reagovat
Lacko_Boh

Ou, toto je velmi smutne

Reagovat
nani92

Vráti sa silnejší

Reagovat
smazaný uživatel

no hral dnes skoro stejne blbe jako mustafi..

Reagovat
Taiger

Nah, Mustafimu tam několikrát zachránil prdel

Reagovat
smazaný uživatel

spis tak jednou a to jeste vyresil dost blbym faulem

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis moc dlouho nevydrzel zdravej Ale Holding to zvladne

Reagovat
Taiger

Theo, to si měl dát ffs

Reagovat
smazaný uživatel

spadnout mame penaltu, rozhodci ale dobre, ze neni laca kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Presne proto ma fungovat VAR. Laca supr ze neupadl, ale kvuli tomu se to nepisklo.

Reagovat
Taiger

Chybí mi Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

vidno ze si dnes nevidel chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kromě toho, že byl náš nejlepší fw za posledních 10 let, tak aspoň se dalo koukat na jeho gorgeous obličej, místo toho tam koukám na pobíhajícího koně na pravý lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pepinho2

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Doufam, ze Everton hral lip behem tech par minut bez fungujiciho prenosu nez ted. Zrejme nepiskla penalta, brevno a tlak Arsenalu. Snad to prezijeme do polocasu.

Reagovat
masly008

Everton je o dost nebezpečnější a i herně lepší.pokud to takhle bude dál tak lehneme.

Reagovat
Trand

No, to břevno.. To by byla velká smůla, kdyby to tam padlo.. Každopádně hrajete dobře, vůbec si nevíme rady s Richarlisonem.

Reagovat
mr.Silver

Bellerin si s nim nevi rady. A na kridle mu hraje Ozil, ktery mu proste nepomuze. Ta sracka s Ozilem na kridle musi skoncit co nejdrive, ale na 99 % skonci teprve ve chvili, kdy se Ozil zrani.

Reagovat
Zaschrona

Na kridle proste nesmi hrat hraci, kteri tam nepatri. Plati to vlastne o vsech pozicich, ale na to kridlo jsem specialne alergicky. Nechapu to s tim Ozilem vubec...

Reagovat
Trand

Tak ve zlatý éře u nás hral na křídle Bendtner, my jsem zvyklí.

Reagovat
Zaschrona

Byla, ale brevno jako brevno, neni to daleko od golu. Ale je to nebe a dudy, kdyz ten tym ma na kridle Richarlisona a ne DCL. V tomhle Silvove systemu se zda, ze utocnik se snazi utvaret prostor kridlum pro zakoncovani i finalni kombinaci, je to docela hezky koukat na Thea i Richarlisona, jen pripominam, ze to neni tak davno, co u nas na kridle hral Cleverley nebo Niasse.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, zadny tlak nebyl, brevno byla nahoda a stejne by to imo golman chytil a ta penalta byla light

Reagovat
masly008

penalta byla jasná,ale když se nespadne tak se nepíská.Pak se nadává na to že ti hráči nic nevydrží,ale když je rozhodčí takoví kaři.

Reagovat
Zaschrona

Byt VAR, tak by byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste celý zápas o dost lepší.

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem tak pulku toho polocasu proti vlastni vuli bohuzel nevidel, tak mam dost zkresleny pohled.

Reagovat
mr.Silver

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocna sracka sa stala z tohto dobre rozbehnuteho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Digne jak to zkousi nesnasim

Reagovat
Counter

Ramsey udělal tak jednu dobrou věc za celý poločas

Reagovat
masly008

a tím připravil tutuli.Xhaka taky jednu připravil,ale soupeři.

Reagovat
Counter

Xhaka je dneska milionkrát lepší a užitečnější než Aaron.

Reagovat
masly008

jsou užiteční skoro stejně.to co hraje xhaka by zahrál kde kdo a třeba by nepřipravoval tutovky soupeři.

Reagovat
Counter

Ono to v jeho podání možná vypadá jednoduše, ale věř mi, že to fakt tak jednoduché není, aby to zvládal kdekdo.

Reagovat
masly008

jako spracovat si míč a nahrát na 2-3 metry?nebo dát dlouhý balon na stojícího hráče?to mi fakt neříjde těžké.Pozičně bývá dost mimo takže tam je to jedno.já fakt nevím co on má za přednosti na středního záložníka.

Reagovat
Counter

Zkus si někdy najít sestřih Xhakova výkonu z nějakého zápasu, jinak nevím no. Tvoří hru podstatně víc, než jsi ochotný vidět.

Reagovat
Mastný Chobot

kdekdo sa možno ale dokáže takým situáciám vyhnúť a nedostávať sa do nich 5x za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ho nemusi dostavat do takovych situaci spoluhraci, ze?

ale tim nechci rikat, ze je bezchybnej, ale to, co tu schytava, si vubec nezaslouzi

Reagovat
Mastný Chobot

on sa do nich dostáva sám práve tou svojou nemotornosťou, zlou kontrolou, pomalosťou a z toho vyplývajúcim slabým periférnym videním

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

ale tá jeho ťažkopádnosť, absencia periférneho videnia a tým spôsobené individuálne chyby sú stále časté.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Pod Emerym mu to zatím tolik nejde no, ale nevím čím to je. Ne že by byl vyloženě strašnej, ale hraje dost pod svoje možnosti.

Reagovat
masly008

a nepřijde ti že se pod emerym nikdo nezlepšil? mi přijde že jsou spíš všichni horší.

Reagovat
mr.Silver

*Za celou sezonu

Reagovat
Sali5

Nevadí si v té záloze s Özilem?

Reagovat
Counter

Já hlavně netuším, co má vlastně dělat. Protože má jednu z nejdůležitějších rolí na place a přitom je téměř neviditelný.

Reagovat
Sali5

Reagovat
Counter

Neřekl bych, že ta gólová situace na tom nutně něco mění

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Hlavně, že jste chtěli Jackieho pryč a tohle dřevo zůstalo.

Reagovat
Trand

Zato Jack to rozjíždí ve velkým stylu.

Reagovat
Mastný Chobot

Hrozné, okrem posledných piatich minút úplný otras, čo predvádzame. Momentálne sú to fakt výkona na pomedzí druhej polovice tabuľky. Ozil s Ramseym ma strašne serú, Xhaka jebo, Mustafi v piči úplne, Laca odrezaný, Auba vôbec nevie hrať naľavo, nechápem, prečo ho neskúsi napravo, keď tam hrával aj v BVB. Chce ho Iwobiho a dúfať v to, že má dobrý deň, inak nemáme šancu. Vďakabohu za Čecha, že je 0-0.

Reagovat
Mastný Chobot

*výkony

**to

píšem v emóciách

Reagovat
mr.Silver

Je to sranec, co si budem povidat.

Reagovat
Hachim Mastour

Niečo tu nefunguje... Je to asi Xhaka+Auba na krídle+Ramsey na podhrote.

Reagovat
masly008

škoda že se nezkusí mesut na 10 a na krajích rychlé křídla.

Reagovat
Heisenberg

Já bych pro Ozila na 10 a Mkhiho nalevo, v BVB pod Tuchelem hrál Mkhi levé křídlo a šlo mu to skvěle. Jenže by bylo potřeba převzít i styl Tuchela. Na druhou stranu Nacho potřebuje přesně někoho jako Mkhi, který se mu nabídne a vytvoří mu prostor.

Reagovat
masly008

nehrál miki spíš vpravo?

Reagovat
Heisenberg

Napravo hrál Reus, ale vzhledem k Tuchelově systému se často prohazovali. Každopádně bych ho viděl rád v základu a 1 z dvojky Ozil/Ramsey dole.

Reagovat
Counter

Problém je v systému / hráčích, kteří do něj nesedí. Auba s Mesutem hrají mimo svoji normální pozici a Ramsey je na desítce absolutně nulový. Bez křídla by to chtělo větší podporu beků, jenže ti si musí hlídat Walcotta s Richarlisonem, takže trpíme.

Reagovat
PhilipS

Ramseyho místo Xhaky. Auba mi nepřijde vůbec špatnej a klidně bych ho nechal hrát z křídla. Ozil na desítku.

Reagovat
Hokaido

Pro vás by možná bylo ideální nějaký 4-1-2-1-2, ne?

Reagovat
masly008

to si myslí všichni krom emeryho.

Reagovat
Counter

jj, ale to Emery snad nikdy v kariéře nehrál, takže pochybuju, že k tomu sáhne. Nejlepší fotbal jsme zatím hráli s Aubou na hrotu a dvěma křídly Iwobi-Mchitarjan, zatímco tahle momentální sestava je na papíře kvalitnější, ale neúčinná.

Reagovat
PhilipS

Xhaka a Mustafi - moji dva miláčci. Problém s Xhakou je ten, že není úplně špatnej záložník. Občas odehraje dobrej zápas a v některejch fázích má výbornej přehled a umí zvolit správnou přihravku. Jenže na jeho pozici musí hrát někdo maximálně konzistentně. Jako robot - odehrát zápas, co zápas stejně. Navíc Xhaka má pomalý první kroky, takže když zaváhá, nedokáže to napravit. Mustafimu se povedlo málem vymyslet soupeři dvě gólovky a sundat kolegu Sokratise. Péťa dneska chytá jako ve svý největší formě. Dělá mi radost. On a Pierre jsou jediný, kdo si zaslouží pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

pierre?

Reagovat
PhilipS

Pierre-Emerick Aubameyang

Reagovat
Heisenberg

Vepředu chybí někdo jako Richarlison, někdo kdo se nebojí zkusit 1 na 1. Hlavní problém je ale v poziční hře, kdy si všichni buď seběhnou na 1 místo, nebo jsou od sebe na 15 metrů přes 4 hráče.

Aubamayeng je na křídle příšernej, pozičně neví co má dělat (Nacho dostane míč do stoje a on mu odběhne do vápna, takže je tam Nacho proti 3 hráčům sám) a první dotek má někde mezi Sanchezem bez formy a stěnou.

Torreira musí jít bohužel dolu, protože sice hraje dobře, ale tenhle zápas nemůže dohrát bez další karty.

Reagovat
smazaný uživatel

ohromny rozdil ve hre evertonu (zvlast oproti poslednimu smesnemu zapasu), hodne dobre propracovana defenziva, kde dostanem k sanci bud nahodou, odrazem, a nebo kdyz to sehrajem uplne dokonale (sance nacha). do utoku navic richarlison, ktery zesmesnuje belleho

cech absolutni vykon i v rozehravce.

mesut, ramses, auba takrka neviditelni. laca dostal asi dve prihravky v momentech, kdy se dostal k mici tak perfektni, krome toho nejdulezitejsiho.. tipuju, ze everton to snad trochu otevre a nebo odejde, a tak neco dame. poslal bych tam iwobiho, hlavne e welbecka..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ne*

Reagovat
Zaschrona

Dost klicovy hrac dneska zatim je Davies pro nas, ta zaloha ma o dost lepsi balanc nez kdyz tam vedle sebe jsou Schneiderlin a Gueye. A do obrany se taky k sobe hodi Keane a Zouma lip. A hlavne nedelaji hrozne chyby. Aspon zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty chyby delaji hodne tedka je udelali (aspon u toho druheho golu) ahned to je. a vlastne oba ty goly padly po nahode a blbem odrazu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holding

Reagovat
smazaný uživatel

laca boh

Reagovat
smazaný uživatel

neskutona strelka. aaron tiez krasne

Reagovat
smazaný uživatel

A Torreira

Reagovat
jacobT

Lacaaaaaaaaa

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
havrys99

Lacaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
PhilipS

Everton je lepší

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

paradna strela

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Heisenberg

Laca z křídla a jak to jde.

Reagovat
lajka30

fotbal je občas nespravedlivý

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

2 mozne penalty pre Arsenal neodpiskane

Reagovat
Zaschrona

obcas

Reagovat
Edgewalker

GOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOP!

Reagovat
Edgewalker

*gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Taková lahůdka

Reagovat
Mastný Chobot

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAA

WOW

Reagovat
Mastný Chobot

Rambo tiež top

Reagovat
Counter

Mít dva špičkové útočníky je vždycky výhoda

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

ale hovno, nejlepší je nemít ani jednoho špičkového útočníka

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Lacaaaa

Reagovat
Trand

Lacaaaa

Reagovat
Euphael

Kazetka <3

Reagovat
smazaný uživatel

E X H I B I C I A

Reagovat
Rohlíček

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

AUBAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd jako prase

Reagovat
masly008

sice menší prase,ale byl jasný

Reagovat
havrys99

už jsem myslel, že to zadrbou - Aubaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

Lacaaaaaaaaaaaaaa A pěkně Rambo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hodně krutý pro Everton

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAA

Reagovat
Mastný Chobot

Všimnite si, ako to Ramsey naschvál nahral Lacazettovi na pravú, aby mohol hneď strieľať a nevytlačil ho k čiare

Reagovat
Counter

Stejně mu to ale dal trochu za tělo, že to musel Laca tak tak zpracovávat

Reagovat
supervizor

... Ramsey to podklouznitím cele posral...

Reagovat
Euphael

Myslis ze to fakt takto zamyslel jo? Podle me to prihraval v takove tisni, ze chtel at kohokoliv najde

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Uz som sa zlakol, ze tu akciu doserieme

Reagovat
Counter

Taky že dosrali, jen to naštěstí posral i čárový

Reagovat
jacobT

Nj, pisal som to este pred opakovanym zaberom. Ale bal som sa uz odvtedy co to Mesut tahal do precislenia 3 na 1, pri tej prihravke na ramseyho ma potom az nadvihlo.

Reagovat
Hokaido

Tu akci jste dosrali přímo ukázkově.

Reagovat
jacobT

Ale bol z toho gol, takze na nase pomery to este uslo.

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
Minister

ofsajd

Reagovat
Hokaido

Jak tohle kurva nemůže vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

ty prihravky sly v rychlem sledu, z jeho pohledu to nebylo moc prehledne

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je prostě video nutnost.

Reagovat
Hokaido

Ne, nešly.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jinak, ten pohyb obrance byl hrozne zmatecny, nejdriv byl auba v jasnem neofsajdu a o pul sekundy v nem byl. a nebyla to vubec klasicka situace, asi kazdy cekal bud strelu mesuta nebo prihravku a zakonceni, ze jim to tak proskace bylo dost zmatecne.

Reagovat
lajka30

jasnej offside jdu blejt

Reagovat
smazaný uživatel

lol mesut asi vi o me fante..

Reagovat
Miguel19

2 metrovej offside

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

offside

Reagovat
Tommy the Gunner

jasnej ofsajd

Reagovat
Edgewalker

Aubaaa

Reagovat
supervizor

Lol, dva offside.

Reagovat
Heisenberg

Ramsey a Lacazette u obou golů Ale tenhle gol byl bohužel FArsenal

Reagovat
havrys99

ajajaj pachuť ale těžká situace, o zlomek sekundy už tam měl dva frajery

Reagovat
masly008

jak těžká,vždyť měl čistý výhled.

Reagovat
havrys99

Když Auba zakončoval, tak už ta situace byla jiná a měl v linii dva hráče, je to mžik. Nechci to zlehčovat, je to chyba a ovlivnění, ale ještě mu podle mě nepřidalo, že je přesně na pomezí sluníčka a stínu.

Reagovat
mr.Silver

Takovy luck

Reagovat
smazaný uživatel

aaron to urobil neskutocne sikovne aby zmiatol ciaroveho . KRAL

Reagovat
Mastný Chobot

lol taký ofsajd

Reagovat
Trand

Offside jako kráva

Reagovat
Zaschrona

To je proste vtip, ze PL nezavedla VAR. Generator nahodnych golu...

Reagovat
smazaný uživatel

nikto tu ale neriseil digneho ruku, co myslite, podla mna bola..

Reagovat
Zaschrona

To byl Kenny, ne? Myslim, ze spis ne, tezko na to mohl nejak reagovat. Zas na druhou stranu si za tu ruku zodpovida sam. Ale tohle je vecny problem fotbalovych pravidel...

Reagovat
smazaný uživatel

monrealovi sa taka piskali vo vasej sestnastke v prvom polcase...ale suhlasim ze pravidla su zmatocne

Reagovat
masly008

ale nachovi pískl ruku kdy ji měl před xichtem,takže si prostě nasral do píšťalky tím že to nepískl.jinak nebyla ani jedna dle pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Ale keby bol VAR, tak by predtým bola penalta za tú jasnú ruku.

Reagovat
masly008

a za faul na lacu

Reagovat
Zaschrona

Prave proto to i takhle pisu, meli jste mit penaltu v prvni puli.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Edgewalker

Jo, VAR je už nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc tvl Ozil nezakonci...

Reagovat
Counter

Podle mě bylo správné přihrávat, ale měl ještě chvíli počkat.

Reagovat
PhilipS

Počkat tohle uznal?

Reagovat
Edgewalker

Nějak nechápu jak to že to čárový neviděl

Reagovat
lajka30

jak na to ještě ten čárovej napřímo čuměl

Reagovat
alcantara

Vyspela PL nema VAR? To je ale skandal...

Reagovat
Hokaido

PD ho má, ale je úplně k hovnu, viz derbi sevillano.

Reagovat
lajka30

Tak ale tohle by určitě neuznali.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
alcantara

A nam zase spravne uznali gol... 100%-ne to nebude nikdy, ale vela veci to eliminuje.

Reagovat
Taiger

Eliminuj se radši ty z PL diskuze.

Reagovat
alcantara

Ty si zas co za individuum?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Jollae

Reagovat
Hokaido

Chápu. Nevíš prosím, jestli bude video i v zápasech v Americe?

Reagovat
alcantara

Zrejme bude. Este nieco?

Reagovat
Lacko_Boh

lol,gtfo

Reagovat
Taiger

Jdeš do blocku, čus.

Reagovat
alcantara

To je strasne smutne

Reagovat
lajka30

Jako v tomhle má pravdu i v gambáč lize je video tak proč ještě v roce 2018 není v premier league opravdu to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

u vás v sekci nuda co?

Reagovat
alcantara

Neviem, preco?

Reagovat
Counter

Tak tohle není o vyspělosti, ale spíš konzervativnosti. Letos to ještě budou testovat, od příští sezony už to čekám naostro.

Reagovat
alcantara

Je to uz iste? Musel som si kopnut, PL sa hrdi casto tym, ze organizacne, marketingovo, finance, zazemim je to najlepsia liga na svete, co aj je pravda, ked uz futbalovo je to dvojka. Nemat VAR je pre mna vtipne, hlavne ked to zvladaju implementovat nasi tragedi. Ty ako jeden z mala rozumnych to chapes.

Reagovat
lajka30

Ale co na tom jako testujou offsidy by snad mohli aspon podle videa řešit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

walcott mi pride ako najslabs clanok evertonu. ako mohol byt u nas tak dlho..

Reagovat
jacobT

Prave si privolal jeho gol.

Reagovat
jacobT

Chcel som napisat striedanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

rád bych viděl hrát proti nám Xhaku a říct si to samý. U nás jsou ti hráči bohužel dvě sezóny dýl než by měli bejt. Viz Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

milujem lacu.

Reagovat
Mastný Chobot

posledné zápasy vždy najlepší

Reagovat
Hokaido

Auba čus, alespoň se s mým fanta týmem rozloučí golem.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Kdo místo něho?

Reagovat
Hokaido

Koho prodáváš?

Reagovat
Taiger

Aubu

Reagovat
Hokaido

Sakra. Že bych si ho ještě nechal?

Ale ne, nejspíš Vardy a pak upgrade zálohy.

Reagovat
Taiger

Já přemejšlím nad Iheanachem a upgradem zálohy.

Reagovat
Lynx

Reagovat
Taiger

Proč Aubu ty kreténe

Reagovat
Counter

Hrál EL.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi LW inject that into my veins

Reagovat
Taiger

Čechíno je prostě skvělej, retard Wojta by už pustil nejmíň 3.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Wojta by pustil -1.

Reagovat
Mastný Chobot

kretén, čo robí jednotku v jednom z najlepších tímov sveta, či koho myslíš?

Reagovat
papi.v.ole

Aubu stáhne a ramseyho nechá dpč

Reagovat
papi.v.ole

A ještě welbz na plac.. tak to je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

čechíno frajer

Reagovat
havrys99

Xhaka mimoooo

Reagovat
masly008

xhaku už snad nikdo nemůže obhajovat.ten tam prostě nemá co dělat

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

já vím že se snažíš seč můžeš na něm něco dobrého najít,ale on fakt nic nemá jako střední záložník.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

zkus koukat na hru a nebyt dopredu negativni a hlavne necist komentare tady na EF, mozna pak prehodnotis nazor na Granita

Reagovat
jacobT

Tak co, dnes prideme o ciste konto v ktorej minute?

Reagovat
Taiger

Záleží, jestli máš někoho z naší obrany ve fantě.

Reagovat
jacobT

Nie, ale v predchadzajucich kolach som tiez nemal.

Reagovat
Mastný Chobot

Gueye je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Až na to, že mohl snadno zavinit penaltu, tak si nás v soubojích slušně mazal na chleba.

Reagovat
masly008

já vím že se snažíš seč můžeš na něm něco dobrého najít,ale on fakt nic nemá jako střední záložník.

Reagovat
Counter

Má, jen to nevidíš, nebo nechceš vidět.

Reagovat
masly008

Tak mi napiš co vidíš ty.(xhaka(

Reagovat
Counter

Jeho přihrávky do útočné třetiny hřiště. Je to v několika ohledech slabý hráč, kterého by nebylo od věci v základu nahradit (má tuším aktuálně 56 ligových startů z posledních 57 zápasů, přičemž v tom jednom střídal), ale musel by se najít někdo, kdo jeho zakládání útoků dovede nahradit. V budoucnu možná Guendouzi, ale ten zatím neumí bránit úplně stejně a je pomalý úplně stejně.

Reagovat
masly008

jenže on ty nahrávky má jenom když není pod tlakem.pokud je tak nedá nic a ještě hoří na naší půlce.mateo je lepší už teď dle mně.hlavně dělá svým pohybem hodně místa ve středu hřiště oproti stojícímu xhakovi.

Reagovat
masly008

to nemělo být tady.

Reagovat
smazaný uživatel

hraci evertonu budu mat po dnesnom zapase dokopy 11 oci

Reagovat
Mastný Chobot

Richarlison práve pripravil Mustafiho o kopu malých zlých stopérov

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jacobT

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzeny oddych pre aarona. vacsinu zapasu nehral velmi dobre ale pomohol ho zlomit

Reagovat
smazaný uživatel

inak holding dnes bez chybicky

Reagovat
Mastný Chobot

nabudúce snád základ

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se snažil dost debilně vyvézt míč, prostě běžel rovně až než mu soupeř vzal míč naštěstí to Everton pojebal

Reagovat
Counter

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je naprosto parádní, o parník náš nejlepší hráč aktuálně

Reagovat
masly008

Peťa?

Reagovat
Mastný Chobot

obidvaja + Sokratis

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to ne jen podle dnešního zápasu, ale podle letošní sezóny

Reagovat
masly008

i tak peťa?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá skvěle, což o to, ale všechny ty kiksy, co udělal při rozehrávce, prostě nemůžeš jen tak ignorovat

Reagovat
masly008

to asi jo,ale já to beru tak,že nás to nesálo body a naopak nám je dá se říct vyhrál.

Reagovat
Taiger

Hodnotit hráče podle toho, jestli nás to stálo body nebo ne. Zajímavé.

Reagovat
masly008

asi bych neměl,ale prostě to co má dělat,což je chytání to dělá super.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrávka nepatří k tomu, co má gólman dělat? Jak by se tedy měl míč od něj dostat?

Reagovat
masly008

dá se rozehrávat i jinak než pořád na krátko a třeba i beci by mohli rozehrávat a né alibisticky to dávat golmanovi do 5ky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda beru podle předváděné hry

Reagovat
masly008

ok

Reagovat
Taiger

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Mastný Chobot

ten panel Richarlison zaplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger
Reagovat
Mastný Chobot

;-)

Reagovat
smazaný uživatel

toz ted jsem nepochopil, proc to cech kopnul do podavacky micu

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele