Premier League - preview 6. kola

24.09.2016, 08:40, aktualizováno 26.09.2016, 08:27
Previews
Kromě jiných nabízí pondělní dohrávku i anglická nejvyšší soutěž. Burnley, které se zatím pohybuje jen těsně nad sestupovým pásmem, přivítá nevyzpytatelný Watford...
Burnley FC - Watford FC  (pondělí 21:00)
Možná jste to nevěděli, ale než se Sean Dyche stal legendou Turf Moor, sbíral své první manažerské zkušenosti ve Watfordu. Ve své první sezóně dosáhl s londýnským celkem na 11. místo v Championship - nejlepší výsledek za čtyři roky. Pak ale do klubu vstoupila Pozzova rodina a začal nevídaný kolotoč.

Walter Mazzari snad pro jistotu ani výčet předešlých manažerů nesledoval. Od léta 2012, kdy byl Dyche z Watfordu odejit, museli klub opustit také Gianfranco Zola, Beppe Samino, Oscar García, Billy McKinlay, Slaviša Jokanović a posledně také Quique Sánchez Flores. Nutno dodat, že po vynikající sezóně.

Mazzari má však našlápnuto velmi solidně. Start mu sice nevyšel, nicméně po čtyřech soutěžních zápasech bez vítězství dokázal vyhrát na hřišti West Hamu a doma porazit Manchester United. Kdyby se mu povedla i pondělní dohrávka, poskočí nejhůř na osmé místo, dokonce i před Chelsea, již koučuje jeho krajan Antonio Conte.

Burnley se naopak bude pokoušet o zisk bodů proto, aby uteklo na pohodlnější vzdálenost od sestupových pozic. Momentálně má na osmnáctý náskok pouze jednoho bodu, což je vinou především chabé ofenzivy. Méně gólů než Clarets (3) nikdo v lize nedal. Problém není jen v produktivitě, ale i ve schopnosti vůbec dostat se do šance. V posledních třech zápasech vyprodukovali Dycheovi borci jen čtyři střely na branku.

Změnit to nepomůže útočník Andre Gray, který za své homofobní tweety z roku 2012 dostal čtyřzápasový trest. Burnley tak může setrvat v netradičním systému s jedním útočníkem, pročež mohou nastoupit oba dva nejdražší borci v historii klubu - Steven Defour a Jeff Hendrick. Další forvard Ashley Barnes je totiž zraněný.

Watford, který už doma s Burnley neprohrál osm zápasů napříč dvanácti roky, se bude ve večerní dohrávce muset obejít bez v dobré formě hrajícího obránce Daryla Janmaata, který si zranil rameno. Otazník visí také nad startem druhého wingbacka Josého Holebase a dále stopera Younese Kaboula.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.50
více informací
West Ham United - Southampton FC  (neděle 17:00)
Doba hájení je pryč a s ní jako by byla u konce i doba zvykání si. Po mizerném začátku pod vedením nového manažera Claudea Puela dal Southampton dohromady výhru v Evropské lize, Premier League i Ligovém poháru. Dokáže adekvátně navázat i na londýnském Olympijském stadionu?

West Ham momentálně kupodivu vypadá víc jako tým, který se sehrává pod novým vedením, než samotný Southampton. Nezvládl předkolo Evropské ligy a jeho ligový triumf nad Bournemouthem obklopují samé porážky, ba co víc - ty poslední tři dokonce s celkovým počtem 11 inkasovaných branek.

Nezkonsolidované defenzívě Slavena Biliće se přitom zřejmě neuleví ani v tomto kole, když se k marodícímu Aaronu Cresswellovi přidal i druhý a poslední zbývající kovaný levý bek Arthur Masuaku. Ani návrat Winstona Reida patrně rozhárané Hammers sám nespasí, kór v kombinaci s ofenzívou oslabenou o Andyho Carrolla, Diafru Sakha či Andrého Ayewa.

Naproti tomu zadní linie Sotonu pod dohledem Claudea Puela jenom roste a připsala si na konto nulu při všech třech nedávných úspěších. V každém z daných zápasů se navíc trefil Charlie Austin, v němž francouzský kormidelník konečně objevil spolehlivého střelce, a bývalý kanonýr QPR tak rozhodně nebude chtít začínat na lavičce jako před týdnem. Ani mezi náhradníky naopak neusedne zraněný Rodriguez.

Kromě Austina a obrany West Hamu bude dnes zvýšená pozornost věnována také rozhodčímu Jonathanu Mossovi, který vylučoval v každém z minulých šesti utkání Kladivářů, které pískal. Jak londýnský celek, tak Southampton jsou v tomto směru prozatím v PL neposkvrněny; změní se na tomto stavu tedy něco?
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Arbeloa, Ogbonna, Reid, Byram - Noble, Kouyaté - Antonio, Lanzini, Payet - Zaza
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forsters - Cédric, Van Dijk, Fonte, Bertrand - Romeu - Clasie, Davis - Tadić - Redmond (Long), Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Leicester City  (sobota 13:30)
"Vyhráli Premier League, protože některé z velkých týmů nebyly minulou sezónu dost dobré. Je velmi snadné to zanalyzovat a pochopit," uvedl José Mourinho na tiskové konferenci před utkáním Manchesteru United s Leicesterem. Foxes podlehl i on, tehdy ještě na lavičce Chelsea. Nikterak skvostnou formou nyní neoplývá ani jeho současný kádr, což střetu s kdysi nenáviděným Claudiem Ranierim dodává na peprnosti.

Mourinho jej nazýval ‚looserem‘, Ranieri se obouval do jeho stylu jednání s ostatními manažery, José naopak zesměšňoval Claudiův způsob přípravy týmu před utkáním (před finále italského poháru pouštěl svěřencům film Gladiátor). Nyní je však údajně hladina jejich vztahu klidná a vzájemný souboj tak, doufejme, nabídne především vyhrocený a kvalitní duel na hrací ploše.

Jak jsem zmínil, týmy vstupují do ostře sledovaného zápasu v rozdílném rozpoložení. Ano, Manchester United sice vyhrál 3. kolo ligového poháru proti třetiligovému Northamptonu, ale předešlé tři soutěžní porážky v řadě stále fanoušky Rudých ďáblů budí ze sna. Z čela tabulky tak United spadli až na sedmé místo, pročež ztráta na vedoucí Man City je už šestibodová.

To Leicester naopak po zpackaném startu sezóny konečně začíná své příznivce chlácholit výkony i výsledky. V lize brali Lišáci šest bodů z posledních tří zápasů; a stejně jako minulý týden Burnley, i Bruggy v Lize mistrů smetli hladce 3:0. Mírným zádrhelem budiž jen domácí prohra s Chelsea 2:4 v prodloužení, která Ranieriho celek vyřadila z League Cupu.

Pro Leicester měly v loňské mistrovské sezóně vzájemné duely s Manchesterem United vždy magický náboj. Při prvním střetnutí na King Power Stadium zařídil remízu 1:1 Jamie Vardy, jenž v tom utkání překonal historický rekord Ruuda van Nistelrooye v počtu po sobě jdoucích utkání s minimálně jednou vstřelenou brankou. V květnu pak mohli Foxes slavit titul přímo na Old Trafford, místo kýžené výhry však zápas skončil stejným výsledkem jako na podzim.

Taky jediná výhra z posledních 16 zápasů proti United má zvláštní náboj. Leicester vyhrál 5:3 a Vardy tehdy pomohl svému týmu ke všem pěti brankám. I v Divadle snů bude Ranieri spoléhat na jeho střelecké kvality - byť Islam Slimani i Shinji Okazaki dokázali při svých nedávných startech shodně dvakrát skórovat.

Ofenzivu má Leicester našlapanou, ale v defenzivě se sbírají absence. Vedle ne zcela zdravého Kaspera Schmeichela je určitě mimo hru vykartovaný Marcin Wasilewski a další marod Nampalys Mendy.

V táboře United pak musí významně posoudit zdravotní stav otřeseného Anthonyho Martiala a Luka Shawa, jenž má potíže s tříslem. Otazník visí i nad Mchitarjanem, Phil Jones je mimo hru stoprocentně.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Shaw (Blind) - Fellaini, Pogba - Mata, Rooney, Rashford - Ibrahimović
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel (Zieler) - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Slimani, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Everton FC  (sobota 16:00)
Souboj druhého celku se sedmnáctým bude dnes odpoledne k vidění v Bournemouthu. Především hosté prožívají v podstatě snový start do sezóny - ačkoliv se dosud v kuloárech hovořilo především o týmech "velké šestky", jsou to právě Toffees, kteří se drží hned v závěsu za vedoucím Manchesterem City.

Co se ligové formy týče, Everton se může po úvodní remíze s Tottenhamem pyšnit sérií čtyř výher v řadě. Velkou měrou se o to zapříčinil i probuzený střelec Romelu Lukaku, který v posledních 2 zápasech zaznamenal 4 branky.

To celek Eddieho Howea zažívá další strastiplný start do nového ročníku. Zatím má na svém kontě celkem 4 body, které získal díky hubenému vítězství nad WBA a remíze s Crystal Palace.

Když se tyto dva týmy střetly loni na podzim, bylo z toho vskutku nebývalé drama - už v nastavení totiž tenkrát hosty poslal do vedení Barkley, jenže z úplně poslední akce ještě dokázal domácí fanoušky rozjásat Stanislas a vyrovnat tak na konečných 3:3. Příznivci domácích by se jistě nebránili tomu, aby se něco podobného opakovalo i letos.

Statistika ovšem jednoznačně favorizuje hosty - ti totiž ze 6 vzájemných zápasů nikdy neodešli poraženi, naopak se pětkrát radovali z výhry a jednou se museli spokojit s dělbou bodů. Bylo by proto překvapení, kdyby po sobotním duelu už nepatřili mezi týmy, které se mohou chlubit ligovou neporazitelností.

Utkání každopádně slibuje góly, přeci jen Bournemouthu se podařilo udržet čisté konto jen jednou za posledních 14 ligových zápasů. A za zmínku ještě stojí snaha Jacka Wilshera odehrát kompletních 90 minut - tento kousek se mu totiž naposledy povedl v dresu Arsenalu ještě v roce 2014 v zápase s Manchesterem City.

Manažer Bournemouthu přiznal, že jeho celek trápí několik drobných zranění, zároveň ale odmítl jmenovat hráče, nad jejichž startem takto visí otazník.

To v táboře hostů je situace mnohem jasnější - hrát určitě nebude James McCarthy a Darron Gibson, přičemž mimo je i dlouhodobý marod Muhamed Besic. Všichni ostatní by však k zápasu měli být připraveni.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - King, Surman, Arter, Stanislas - Wilshere - Wilson
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Baines - Gueye, Barry - Bolasie, Barkley, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Hull City  (sobota 16:00)
Fotbal Liverpoolu prozatím v této sezoně určitě není bezchybný, na což koneckonců ukazuje senzační prohra na Burnley, ale oproti tomu Rodgersovu dnes Kloppův herní projev generuje v řadách fanoušků úplně jinačí nadšení. Je živelný, skoro nikdy nenudí, a smést má nyní také Hull...

Liverpool již čtyři góly nastřílel loni lépe se umístivším celkům Arsenalu a Leicesteru, což jsou velice cenné skalpy takhle zkraje sezony. Mimoto po Emirates Stadium vyloupil i jiný londýnský svatostánek, Stamford Bridge, a tak bezpochyby zvládl onen náročný los pro úvod sezony. Duelem s Hullem LFC zdánlivě začíná jednodušší pasáž, ale vzhledem k výbuchu na hřišti jiného nováčka takhle Kloppovi svěřenci jistě smýšlet nechtějí.

Hull měl po prvních dvou kolech jasně nakročeno k zopakování památného podzimu Phila Browna v čele skromného klubu, pak ale třikrát za sebou nezvítězil a naposledy se venku nechal spráskat Arsenalem. V týdnu si sice Tigers spravili chuť spíše neočekávaným postupem v EFL Cupu přes Stoke, dočasný manažer Mike Phelan však stále zůstává bez pevné smlouvy a ligový ročník se stále může ubrat oběma směry.

Mike Phelan v sobotu oslaví své 54. narozeniny, a pokud by zvládl i počtvrté v řadě nepřijet z venkovního soutěžního zápasu s prázdnou, jednalo by se bezesporu o vítaný dárek. V týdnu dal bývalý Fergusonův muž šanci rovnou šesti debutantům a změny se dají očekávat i tentokrát. Jednozápasový trest vypršel Livermoreovi a své místo v základu by mohl obhájit minimálně Ryan Mason.

Také Liverpool za sebou má dva postupy v Ligovém poháru a oba s čistým kontem, které dosud v Premier League neudržel. Jürgen Klopp v týdnu šetřil dvojici Lallana - Wijnaldum, kterou s velkou pravděpodobností zase povolá zpět do akce. Krom toho se čeká ještě na aktualizaci zdravotního stavu Daniela Sturridge, který v úterý nenastoupil i vinou menšího neduhu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Lallana, Henderson, Wijnaldum - Mané, Firmino, Coutinho
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Elmohamady, Davies, Livermore, Robertson - Clucas - Snodgrass, Huddlestone, Mason, Diomandé - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
O své první letošní vítězství před domácími fanoušky budou usilovat hráči Middlersbrough, v cestě jim však bude stát dosud neporažný Tottenham, který se ale pravděpodobně bude muset obejít bez několika klíčových hráčů.

Middlesbrough sice neprožívá nějaký snový start do sezóny, že by se ale na druhou stranu jednalo o nějakou katastrofu, to se také říct nedá. Doposud se mohou pyšnit 5 body, které získali po jedné výhře, dvou remízách a dvou prohrách.

Oproti tomu Kohouti znovu opanují přední pozice. Ačkoliv s výjimkou duelu se Stoke nevstřelili více jak jednu branku, vynesla jim tato potence celkem 11 bodů - a to za tři výhry a dvě remízy.

Pravdou ovšem je, že se domácím proti tomuto celku z Londýna celkem daří - z posledních 11 ligových střetnutí totiž odešli jen jednou poraženi, a to v dubnu roku 2007. Zároveň se jim proti Spurs podařilo vstřelit celkem 37 branek, což je více než proti jakémukoliv jinému soupeři. A nevyhrát ani jednou v úvodních třech domácích zápasech nové sezóny? Na severu Anglie něco neslýchaného. Naposledy se to Middlesbrough přihodilo na začátku sezóny 2001/02.

Naproti tomu ale posledních 9 soutěžních střetnutí vyznívá jednoznačně pro hosty - ti v nich totiž prohráli pouze v jednom případě, a to v srpnu roku 2008. Jinak zaznamenali čtyři vítězství a třikrát uhráli alespoň nerozhodný stav. V případě výhry si pak mohou Kohouti na své konto připsat nejlepší start do sezóny za posledních 51 let.

Domácím v honbě za první domácí výhrou zcela určitě nepomohou zranění Leadbitter a Fabio Da Silva. Naopak Stuani a Rhodes své bolístky vyléčili včas a jsou tak připraveni nastoupit.

V hostujícím táboře je situace trochu horší. Harry Kane bude kvůli zranění kotníku v sestavě Tottenhamu chybět po dlouhých 71 ligových zápasech, zatímco nad startem trojice Rose, Dier a Dembele visí výrazný otazník.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Ayala, Gibson, Friend - De Roon, Forshaw - Stuani, Ramírez, Downing - Negredo
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Dembélé - Eriksen, Alli, Son - Janssen
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.10 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Psát o hrozící páté ligové porážce v řadě pro Stoke City působí surreálně a ono to také surreální do značné míry je. Pro Marka Hughese by se jednalo o úplně první zkušenost v kariéře, pro Potters potom o premiéru od roku 2005. A načít sezonu třemi domácími prohrami, to se Stoke nestalo nikdy v historii. Jak moc proti bude WBA?

West Bromwich do Stoke-on-Trent samozřejmě zajíždí se starým známým na lavičce, který navíc očekává velké jubileum. Skutečně - zní to skoro, um, surreálně, že kulaté tisící vystoupení Tonyho Pulise na lavičce pohostí zrovna Britannia Stadium, kde sídlí klub, v jehož službách si holohlavý manažer odkroutil bezmála polovinu oné úctyhodné porce zápasů.

Pokud WBA v malém midlandském derby padne, určitě se bude hovořit o Pulisově ústupku, taková nařčení však budou dopředu scestná. Throstles totiž teprve nedávno našli sebejistotu, kterou tak dlouho neměli, což je vyjádřeno jejich snahou zdvojit předešlou ligovou výhru vůbec poprvé od měsíce února. Také Pulisův start do sezony byl nesmírně složitý, Hughes v něm ale na rozdíl od něho pokračuje.

Bývalému lodivodovi Manchesteru City aktuálně nefunguje zhola nic. Někdejší Pulisova chlouba - defenzíva - je teď jedním velkým svinčíkem a na povrch zároveň prosakují informace, že trenérský ansámbl není spokojen s pracovní morálkou i nasazením nové posily do útoku, Wilfrieda Bonyho.

Kromě viditelně zrezavělého útočníka Pobřeží Slonoviny je menší záhadou také sporadické využívání Bojana Krkiće, který nehrál ani v týdnu v Ligovém poháru. Mark Hughes se nicméně nechal slyšet, že ho šetřil, čímž nejspíš nasvědčil jeho víkendovému využití. Naopak Walters se prohry s Hullem neúčastnil vinou zranění kotníku a nemusel by hrát ani zítra. Velkým povzbuzením pro Potters by pak měl být comeback Xherdana Shaqiriho po problémech s lýtkem.

U West Bromwich se víceméně nic nemění. Zadní čtyřka se sehrála a zůstane pokupě, rekordní posila Nacer Chadli minule naplno řádila a podílela se na všech čtyřech brankách, a tak jediným stálým bolehlavem zůstává marodění Chrise Brunta, který po úrazu kolena už alespoň zlehka trénuje.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Given - Johnson, Shawcross, Martins Indi, Cameron - Imbula, Whelan - Shaqiri, Allen, Arnautović - Bony
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Galloway - Yacob, Fletcher - Phillips, Chadli, McClean - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Točí se základní sestavou, jak může, přesto se David Moyes od své pověsti odprosit nedokáže a Sunderland je tak poslední krok od uzavření čtvrté sezóny v řadě, v nichž bude čekat na premiérové vítěství až do října. Tentokrát přijede i Christian Benteke, pro něhož jsou Black Cats nejoblíbenějším soupeřem.

Belgický střelec se do jejich sítě trefil už šestkrát během sedmi střetnutí, svůj jediný letošní zásah si pak připsal jen necelou hodinu autem od Stadium of Light, když před dvěma týdny otevřel skóre proti Middlesbrough. Nasměroval tak svůj tým za prvním triumfem v novém ročníku, které posléze potvrdilo zdecimování marného Stoke City, celku, jenž o skóre drží Sunderland nad poslední příčkou.

Během tří návštěv v rámci Premier League si Eagles připsali skvělých sedm bodů, první ztrátu jim přitom letos v březnu přivodil až Boriniův gól v poslední minutě. Na vítězný hattrick tak nestačily ani dvě trefy Connora Wickhama, útočníka, který tu ještě na jaře loňského roku otvíral dveře domácí kabiny. Takový hráč teď ve výběru manažera Moyese výrazně chybí, na vlastním trávníku totiž poslední čtyři branky museli obstarat jen a pouze obránci.

Zkušený vůdce navíc marně hledá tu správnou jedenáctku, kterou by od první minuty poslal na hřiště. Během úvodních pěti kol v ní udělal už čtrnáct změn, ty však prozatím vedly k jedinému bodu a momentálně třem zápasům bez gólu ze hry. Optimismus a lepší zítřky tak snad konečně přiblížil pohárový úspěch v ligovém poháru na půdě QPR, kde se o obrat zasloužil dvěma zásahy další z defenzivních hráčů, Paddy McNair.

Zatímco Jarmain Defoe by se po pohárové pauze mohl vrátit do hry, i nadále bude domácím chybět Larsson, Borini a brankář Mannone. Na druhé straně je přes drobné zranění z minulého týdne opět fit James Tomkins, nicméně obránce Scott Dann, cynicky nejlepší střelec hostů, se na hřiště nepodívá.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Manquillo, Djilobodji, Koné, Van Aanholt, Kirchhoff, Januzaj, N'Dong, Cattermole, Pienaar, Defoe
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Ward, Tomkins, Delaney, Kelly, McArthurt, Joe Ledley, Zaha, Puncheon, Townsend, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Manchester City  (sobota 16:00)
Deset vyhraných soutěžních duelů v řadě. Přesně takového milníku může dosáhnout celek Pepa Guardioly v sobotu odpoledne v případě, že se mu podaří setnout hlavu domácím Labutím. Jak je patrné, španělský kouč do Premier League skutečně vstoupil ve velkém stylu.

Paradoxně nepůjde o první vzájemný zápas těchto týmů v letošní sezóně. To totiž proběhlo uprostřed týdne, kdy v rámci Ligového poháru hosté nedopustili překvapení a zvítězili 2:1.

Ostatně dle statistik by tomu o víkendu nemělo být jinak. Z posledních 8 střetnutí mezi těmito celky jich totiž Citizens vyhráli hned 6, přičemž zbylé dva dopadly dělbou bodů. Samotná Swansea se pak v rámci Premier League radovala z výhry nad svým víkendovým soupeřem jen jednou jedinkrát - to když jej v březnu roku 2012 zdolala na domácím stadiónu 1:0.

Při pohledu na současnou formu je jasné, že ve Walesu zrovna nějaké nadšení nepanuje. Swansea doposud nasbírala pouhé 4 body a krčí se na 15. místě. Navrch stále čeká na první výhru před vlastním publikem. Není tedy příliš velkým překvapením, že se již začaly objevovat spekulace, dle kterých se pod současným manažerem Guidolinem povážlivě houpe trenérská židle.

S něčím takovým si Guardiola věru hlavu lámat nemusí. Jeho celek prozatím Premier League proplouvá bez ztráty jediného bodu a bývalý kouč Barcelony se může stát teprve druhým manažerem, kterému se podaří vyhrát svých všech 6 prvních zápasů v Premier League (tím prvním byl Carlo Ancelotti).

Co se absencí týče, domácí nemohou počítat se službami Nathana Dyera, který podstoupil operaci kotníku a mimo bude až do poloviny listopadu. Naopak by si svůj první zápas v anglické lize mohl připsat Borja Baston, který v týdnu debutoval v Ligovém poháru.

Manchesteru City se po třízápasové absenci se vrací Sergio Agüero a připraven by již mohl být i David Silva. Naopak na marodku opět usedl kapitán Vincent Kompany.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Amat, Kingsley - Fer, Cork, Ki - Barrow, Sigurdsson - Llorente
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Sagna, Otamendi, Stones, Kolarov - Fernandinho - Navas, De Bruyne, Gündogan, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.50 - 5.75 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Bez tradičního kohoutího souboje Wenger vs. Mourinho to možná bude trochu nuda; tak se aspoň v ideální moment dostala ven citace z Josého nové knihy, která se dosti nevybíravě týká právě francouzského kouče. Ten tak už na tiskové konferenci před utkáním proklamoval, že nový výtisk rozhodně číst nehodlá. A soustředí se jen a pouze na šlágr šestého kola a londýnské derby. Arsenal přivítá Chelsea.

Arséne Wenger je každopádně velkou osobností tohoto utkání i bez střetnutí s nesmiřitelným rivalem z Portugalska. Již téměř legendární manažer za pár dní oslaví dvacáté výročí v Arsenalu, což je v dnešní trenérské atmosféře neuvěřitelný počin - i s přihlédnutí na názory zlých jazyků, že Francouz už nějakou dobu přesluhuje.

Wenger však tyto jubilea příliš v lásce mít nebude - a osud tomu chce, že se opět k výročí střetne s městským rivalem ze západního Londýna. Chelsea totiž jeho Arsenal porazila v roce 2005 při pětistém zápase v klubu, aby mu znechutila historický tisící duel na lavičce Gunners debaklem 6:0.

Arsenalu to na Chelsea zkrátka a době nejde. Na ligové vítězství čekají Kanonýři už devět utkání, včetně loňského ‚double‘ při nejhorší sezóně Blues v nové éře. Už šest utkání v řadě navíc Arsenal nedokázal městskému rivalovi vstřelit ani jediný gól. Na ligovou branku proti Chelsea čekají Wenger a spol. už 572 minut. Záblesk naděje skýtá jen loňský Community Shield, který červenobílí vyhráli 1:0.

Oproti Chelsea však mají lepší formu. Zatímco Conteho svěřenci uhráli z minulých dvou ligových kol pouze jeden bod, Arsenal neprohrál už šest zápasů v řadě, no a v Premier League eviduje dokonce tři vítězství za sebou. Výborně jsou na tom především po útočné stránce, jelikož Hullu i Nottinghamu (ligový pohár) nasázeli shodně po čtyřech kusech.

Hned kvarteto přesných zásahů si nicméně užila i Chelsea v čele s dirigentem Cescem Fábregasem, jenž rozhodl o pohárovém triumfu nad Leicesterem 4:2 v prodloužení dvěma góly a asistencí. Španělský záložník nastupuje v důležitých zápasech pouze z lavičky, což by se ovšem po úterním utkání mohlo změnit. V ohrožení jsou jak Oscar, tak Nemanja Matić. Zatímco ze zmíněné trojice bude sedět jediný borec, stoperská dvojice John Terry a Kurt Zouma je mimo hru komplet - francouzský zadák by však už za týden měl být k dispozici.

Marodka Arsenalu je tradičně širší, ačkoli na poměru Gunners to ještě není tak hrozné. Mimo hru jsou Carl Jenkinson, Per Mertesacker, Aaron Ramsey a Danny Welbeck. Ojedinělým mužem na pomezí je potom útočník Olivier Giroud, který se po povedeném Euru stále nedokázal vrátit do stoprocentní zdravotní pohody. Nyní ho trápí palec a jeho start je ohrožen.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Walcott, Özil, Iwobi - Alexis Sánchez
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Luiz, Azpilicueta - Kanté - Willian, Oscar (Fábregas), Matić, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.50 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City550015:415
2.Everton FC541010:313
3.Tottenham Hotspur53208:211
4.Arsenal FC531112:710
5.Chelsea FC531110:610
6.Liverpool FC531111:810
7.Manchester United53028:69
8.Crystal Palace52127:57
9.Watford FC521210:97
10.West Bromwich Albion52126:57
11.Leicester City52127:77
12.Hull City52126:77
13.Middlesbrough FC51225:75
14.Southampton FC51224:65
15.Swansea City51134:74
16.Burnley FC51133:84
17.AFC Bournemouth51133:94
18.West Ham United51047:133
19.Sunderland AFC50143:91
20.Stoke City50143:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1712)

Přidat komentář
FUnk

Spurs!!

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Spurs!!

Reagovat
smazaný uživatel

The last home win over Chelsea was in 2010!!

PATHETIC

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byste to postavili sestava Arsenal? Giroud a křídla Alexis Walcott? Co Xhaka nebo Coq? Cazorla je asi jasny..

Reagovat
Hokaido

Mně by se strašně líbilo Xhaka, Cazorla-Alexis, Ouzil, Iwobi-Olivier.

Tak snad Arséne nezklame a dá tam klasicky něco horšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ofenzivni, to Wenger neumi ukorčulovat

Reagovat
TaylorAFC

Určitě bude hrát Santi-Coq a pokud je Theo v pořádku tak bude hrát taky.

Reagovat
Mastný Chobot

najlepsia mozna, pekne, Hoky

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin, Xhaka - Iwobi, Ozil, Alexis - Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
Le Gunner

Xhaka, Santi - Alexis, Özil, Iwobi - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Yido!!

Reagovat
Ferguson6

Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Xhaka, Santi - Sanchez, Ozil, Iwobi - Giroud (aj keď je mi jasné, že takto to nebude, len nech nie je Sanchez zase na hrote, lebo to je katastrofa. A pravdepodobne by som asi nedal ani Santiho, ale radšej Coqa, netreba byť prehnane ofanzívny)

Reagovat
SunFells

Mně se dnes zdálo, že tam nastoupil Wellington Silva ...a hráli jsme proti Liverpoolu.

Reagovat
Ferguson6

Kým sa ti nesnívalo so Sanogom na hrote, tak je to v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nas zacaka tazky zapas zo psychlogickeho hladiska. Kazdy fanusik vie preco. Snad ho zvadneme a vyhrame. Tesim sa.

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON YOU GUNNNERSSSSSSSSSSSSSS!

Reagovat
smazaný uživatel

USTY DNES FANDI GUNNERS!

Reagovat
icemike

To nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

jediny co vim je, ze MU dneska rupne

Reagovat
Manik...

11. pro výhru Chelsea

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
J0EL

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

a pro tradiční zesměšnění Wankera

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Všichni pevně věříme že dnes přijde Joseho 4ta prohra v řadě. GO LEICESTER!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Neuvěřím, dokud to nepotvrdíš na twitteru.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Busby babes

ehm, ta stredecni vyhra se nepocita nebo jak?

Reagovat
vrabejka

Mufani už považuji za velký úspěch poraženi Northampton. Neee :D

Jsou to mrdky no.

Reagovat
Busby babes

no ty pises 4. v rade. tak si to preber jak chces.

Reagovat
Mastný Chobot

ty by si si zaslúžil jednu takú výchovnú krespič, nech sa prebereš

Reagovat
TaylorAFC

Tomu už nic nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

dneska uz je takova moda, ze se deti nesmi bit a pak to takhle dopada..

Reagovat
smazaný uživatel

GO ZLINCESTER!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě pohárové výhry si nepočítají

Reagovat
Hokaido

4ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Prosim, piš jen anglicky

Reagovat
Bayern +

http://www.takurcitee.sk/sk/042013/clanky/2872/mourinho-upadok-manchestru-nezastavi---naopak.htm

Rád by som si vypočul názor kiwwiho, on tento web pomerne rád propaguje.

Reagovat
vladis271

už sa vyjadril minule. Vraj väčšiu sračku dávno nečítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne 'sracky' na druhych mu nevedia. Ale tak klasicky Ivan, no.

Reagovat
Busby babes

uprimne, podobne spatnej clanek o jinem tymu jsem tu dlouho nevidel. a pokud jo, tak spis stylem: pro pobaveni. Tenhle clanek tu tenkrat hodil nekdo jako seriozni analyzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pridal ho sem avicci a neda sa z toho vycitat, ze si o tom clanku myslel, ze je to analyza . Tento autor pise prevazne taketo clanky, mierne provokacne, cynicke, ironicke. A vlastne je tam aj napisane, ze ten web je 'neobjektivny'... Kazdopadne mne a Vladovi je vtipne uz tak zname a tak omielane Ivanove pokrytectvo, kedze Ivan 'kiwwi' tu tento web s clanky s velmi podobnym nadychom viackrat propagoval...

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

*clankami

Reagovat
Busby babes

btw. tohle je celkem fascinujici. Dam na vyvesni stit to, ze jsem neobjektivni, jako by to mela byt nejaka prednost a pak tim ospavedlnuju to, ze pisu sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takych trollov je vela. U tohto to ale hodnotim pozitivne, lebo si to priznava...

Reagovat
Busby babes

no ja na tom teda nic pozitivniho nevidim.

Reagovat
avicii

len som si rypol

Reagovat
Busby babes

ok. aspon je tu veselo.

Reagovat
Busby babes

tihle fotbalovi Einsteini...

Reagovat
vitasrp

Tam je úplně úžasný, že se kritizuje Van Gaal za to, že United zaplatili za Martiala velkou dardu, respektive že je to postavený tak, že tuhle sumu vyjednal manažer.

Suma sumárum - naprostej sračka článek.

Reagovat
B3n

Tohle fakt někdo přečetl víc, než tenhle článek a nemá ještě rakovinu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes me to sere kor, ze si i ublinknu

O2

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Miguel19

Cesc v poháru neasistoval.

Reagovat
M0rb1D4S

Asi si ten zápas nesledoval, to je dobrý.

Reagovat
vitasrp

Góla dal Cahill, roh rozehrával Cesc, takže asistoval.

Reagovat
Miguel19

Aha, já myslel že to dával nakonec Luiz, jak to obránce vykopával a narval to do něj..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Kdyby se vyhrálo s Liverpoolem tak bych dnes po remíze nijak nasraný nebyl ale skutečnost je jiná a tak musí být výhra

Reagovat
SunFells

Zase predikce se Sánchezem ...pokud jsme koupili 2. útočníka, aby v 6. kole nehrál ani jeden, tak to bude fakt paráda.

Reagovat
Ferguson6

Giroud ešte nie je v pohode po EURE a Perez sa ešte neaklimatizoval na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Není v pohodě více jak 2 měsíce po EURU?

Reagovat
Mastný Chobot

mal zranený palec na nohe, z Eura sa spamätával len 4 týždne

Reagovat
smazaný uživatel

A v pohodě už nikdy nebude

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka Elneny - Alexis Ozil Iwobi - Giroud pls

Reagovat
afc

Santi je tutovka,ze bude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen muj nazor, jak bych to dneska proti Chelsea postavil. Ja jinak cekam Coquelin-Cazorla

Reagovat
SunFells

Tak ta sestava je celkem zřejmá

Reagovat
KKralik77

Spurs s Everton prohraji a na Emarites to skonci krizem. A mi se po sestigolove kanonade posuneme na druhy flek.

Reagovat
jk

Reagovat
nani92

Dnes sa budu diat velke veci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Sakho sa už sťažuje verejne

https://twitter.com/JamesPearceEcho

Reagovat
smazaný uživatel

Papa Momo! Chybat nebudes.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Som znepokojeny tvojim prehladom..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

at klidně táhne, už dva roky měl být lídrem obrany, jsou s ním akorát problémy. Na něm je dobrý akorát jeho manželka.

Reagovat
Ondiis

Očekávám nějakou wengerovinu jako Gabriel základ místo Mustafiho a Ox místo Iwobiho

Reagovat
Amos

Ve fifě bych to hrál takhle: Čech-Bellerín-Mustafi-Koscielny-Gibbs-Xhaka-Cazorla-Ozil-Alexis-Walcott-Iwobi. Určitě bychom vyhráli.

Reagovat
M0rb1D4S

To je neskutečné, na co všechno si Mourinho dokáže postěžovat. https://twitter.com/ianherbs/status/779575990154620932

Reagovat
nani92

A naco ze si tu stazuje?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

“I am blaming the people that after the England/Slovakia was, in my opinion, too strong with somebody that is a very important player in the history of English football, is the captain of England, is the record of goals, is almost the record of matches. I think it was too much but I still think, a big boy like he is, he has to face it in a strong way.”

neboli, kritika byla prehnana, ale i tak se s tim Rooney musi umet vyrovnat. Co presne je na tom za stezovani?

Reagovat
B3n

Už si na to zvykáš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Krleš stale chodi na EF. Ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
iamek

Vyhrozuje ve zpravach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Dneska musí přijít velká výhra.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have failed to score against Chelsea for 571 minutes.

nedokazem si predstavit, ze by sme dnes vobec dali gol.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Chytre na to jdeš

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Whitemedia

Od Conteho očekávám klasiku, takže stejná sestava, jako v minulých ligových zápasech..

Reagovat
icemike

A ja zas očekávám "Costův hattrick"

Reagovat
Hokaido

Fabre už musí hrát prostě.

Reagovat
kvasha16

no neviem ci prave Arsenal je tim na ktory mozme skusat ofenzivnejsie variacie zostavy

Reagovat
mikelinos

to by mi vadilo méně než střídání Bači s Fabrem v 80+

Reagovat
Pospovič

Fabre prý dnes bude hrát základ

Reagovat
Mastný Chobot

Neverím, že MU aj dnes stratí, ale treba veriť v dobro.

Reagovat
Hokaido

Já taky ne, dokonce mám vsazeno, že MU dá tři goly.

Ale snad každej nezkaženej člověk na světě si musí přát, aby „loser“ porazil Mourka na Old Trafford.

Reagovat
B3n

Ne

Reagovat
Hokaido

Čekal jsem, že se ozveš. Mou je pořád asi můj nejoblíbenější trenér, ale za to chování k Ranierimu v minulosti mu prostě dneska přát nebudu.

Reagovat
Busby babes

tak oni uz se nejak i udobrili ne?

Reagovat
Hokaido

Udobřili asi ne, spíš skončila ta mediální válka. Hlavně z toho důvodu, že José už se do něj nemůže navážet.

Reagovat
B3n

"It [the issues] was a long time ago, I'm okay. All managers have a lot of jobs to do. It's normal, he's a great manager and a fantastic person.

"Maybe he has to offer me a good red wine. I love red wine and if he offers I will go and drink it with him [after Saturday's game].

"Mourinho is a fantastic manager, intelligent, clever."

Reagovat
Hokaido

Tohle všechno jsem četl a můj názor to prostě nemění.

Reagovat
B3n

"Yes, but it's prehistoric, not now. It [their relationship] is fantastic, very good, no problems, why?" - Claudio Ranieri. Přenes se přes to, tak jako oni.

Jo a stejně se to furt nafukuje. I tady v tom preview je to blbě napsaný. Teda alespoň podle mě a pokud myslíme s autorem ten stejnej rozhovor. Mourinho řekl :"In 2004, after coming to Chelsea and asking why Ranieri was replaced, I was told they wanted to win and it was never going to happen with him.

"It is really not my fault if he was considered a loser at Chelsea." - To proste není tak, že José řekl "In my opinion Ranieri is a loser"

Reagovat
Hokaido

Tak Ranieri by nic jinýho neřekl, on je v tomhle gentleman.

Jo, je tím určitě myšleno tohle prohlášení. V podstatě to neřekl, ale mohl použít jiný slova, takhle je to strašně „disrespectful“. A jde taky o ty boje v Interu, když byl Claudio v AS a Mourek se mu v médiích pořád posmíval. Že dobrej trenér studuje zápasy protivníků a nepouští týmu Gladiátora atd....

Reagovat
B3n

José vlastně řekl to, co mu bylo řečeno. A řekl to tak, že to z toho jde poznat. Za to ho přece nemůžu hanit. To, že to potom tady někdo překroutí v článku už není jeho problém. Ale mě to celkem vadí teda.

A i třeba věta z tohohle preview "Vyhráli Premier League, protože některé z velkých týmů nebyly minulou sezónu dost dobré. Je velmi snadné to zanalyzovat a pochopit," zní trošičku jinak, než to, co stojí na ofiko stránkách United - "They won the league because they were very good and they are still very good," Mourinho said."I think they are a very easy team to analyse because their defensive process and attacking organisation are clear, but it is very difficult to cope with it. Easy to understand but difficult to play against."

Kdo to vůbec psal to prevko ? Cením práci a tak, nikdy jsem tady snad žáhnýdo autora nekritizoval, ale je fakt divný najít v podstatě protiklad na ofiko stránkách klubu a tady, kterej se má zakládat na jedné citaci z jedné tiskovky. Tu jsem nesledoval, takže nemůžu s jistotou říct, kdo lže, nebo překrucuje, ale v tomto případě myslím, že vím, na koho bych vsadil svoje prachy.

Jo a víc věcí z Itálie si už nepamatuju, sorry. Vím o tom Gladiátorovi, ale už si nevpzomínám přesně jak to bylo atd

Reagovat
Hokaido

Prevko psal Usty. Ale musí to snad být psaný z jiných citací, než z těch tvých. Takhle by to snad nikdo nepřekroutil.

Reagovat
B3n

No, určitý části těch vět tam jsou přesně. To mě na tom mate. Spíš pomotal dohromady víc vět, nebo něco takovýho. Nechce se mi věřit, že by jenom tak změnil pozitivum na negativum. I když u Josého by to zrovna nebylo úplně porpvé Náhodička.

Reagovat
Usty

Tak to koukám. Přísahám, že na BBC byla ta citace přesně tak, jak píšu.

Reagovat
B3n

Jo, v klidu. Já Tě nijak nechtěl obviňovat, nebo tak něco. I věřím, že to tak překroutilo to BBC. Jen je to fakt celkem vtipný. Nebýt to Mourinho, tak si toho velmi pravděpodobně ani nevšimnu. Ale jelikož vím, jak často a rádo se z něj dělá něco, co není a jeho věty se překrucují, tak jsem se mrknul. A ono ejhle. Hned, jak jsem si přečetl tady to prevko od Tebe, tak jsem si říkal, že je to blbost ta citace.

Reagovat
Hokaido

Hele a mimochodem, co naše obrana? Posílili jsme teda úplně v pohodě?

Reagovat
B3n

Těžko říct teďka. Zatím to nefunguje, to vidíme všichni. Na druhou stranu, co bys chtěl posílit líp ? Přišel levej bek a stoper za ne zrovna malý peníze. Oba posty, který jsme prostě potřebovali, takže s tímhle nejde být nespokojenej. Jestli mohli přijít lepší hráči ? Asi jo, byli by zároveň dražší, ale to by mě zas tolik nevadilo. Jenže ani to není záruka, že by to najednou fungovalo. A i tak, Luiz je podle mě v pohodě posila. Lepší, než Cahill, řekl bych. Alonso asi zatím nic moc, ale neodepíšu ho po pár zápasech hned. Takže jak se to vezme, no... Vedení vidělo, kde je potřeba posílit a tam taky posílili. Takže s tím jsem spokojenej. Jestli si to všechno sedne a bude fungovat už je na delší dobu asi a možná to i tak nebude fungovat. Nebo naopak to bude fantazie, to zatím nevíme. Já jsem spokojenej s tím, že klub viděl problémy, kde byly i podle mě, a měli snahu je vyřešit a nějakým způsobem to dotáhli do konce.

Reagovat
Hokaido

Přišel levej bek a stoper, to jo. Luiz byl ukázkovej panic buy, Alonso víceméně taky. Nevěřím, že by třeba i jeden z nich byl v pořadí posil na ty posty v první trojce. Vedení prostě v nákupech obránců úplně selhalo.

A že jsi spokojenej, že klub viděl problémy a snažil se je řešit... Jako promiň, ale tohle je snad úplně automatický. Třeba pozici stopera potřebujeme řešit už skoro rok a půl a jediný, co se stalo, byl návrat Luize. Že budeme potřebovat krajního beka je jasný minimálně půl roku, to znamená, že vedení má minimálně stejnou dobu na jeho hledání a vyjednávání a opět z toho byl jen příchod diskutabilního Alonsa (doufám, že se prosadí a určitě jsem ho neodepsal, ale zatím je vidět, že bude potřebovat čas).

Obhajoval jsi třeba i Ivanoviče. Já jsem ti napsal, že doufat, že se vrátí do nějaký formy je po posledním roce a něco hodně úsměvný.

Fakt myslím, že bys měl sundat růžový brejle a dívat se na celej klub víc realisticky.

Reagovat
Counter

Reagovat
B3n

Tak mám snad být nasranej, že klub řeší svoje problémy ?

Těžko říct, kdo byl na seznamu vyhlídnutých posil první a kdo byl kolikátej. To se asi nikdy pořádně nedovíme. A i tak, vem si, že bychom třeba šli po tom Koulibalim, kterej by byl teda první na seznamu, kterej se ukázal jako nedostupnej a Luiz byl třeba druhej na tom seznamu. Mám na vedení nadávat ? To je přece blbost, ne ?

U Ivana jsem psal, že není tak hroznej, jak se z něj dělá a spousta lidí ho chtěla vykopnout apod. U toho zůstávám, není to fér vůči němu a hlavně by nás to vrátilo zpátky do situace, kdy nutně potřebujem krajního beka. Psal jsem někdy okolo deadline day, že v ideálním případě se chytne Alonso a Azpi půjde na RB. A s tím, že se vrátí do formy z titulové sezony, jsem taky psal, že s tím nemůžeme počítat. Tady zatím fakt nemůžu cokoliv měnit. Sorry.

Já si zase vzpomínám, jak jsi psal, jak vedení ty problémy nevidí a neřeší apod. a psal jsem Ti, že oni to vidí a řeší. A viděli a vyřešlil. Ne úplně dokonale, co si budem nalhávat, že jo... Ale tak to dneska chodí. Neapol si asi může dovolit odmítnout nějakých 50 mega za stopera.

Neberu to od Tebe nějak zle, ale poznámky o růžových brýlích si, prosím, nech pro někoho jinýho. Dík

Reagovat
Hokaido

Snad se nemýlím, ale nikdy jsem nenapsal, že vedení problémy nevidí. Napsal jsem, že je úplně tragický v jejich řešení a za tím si stojím.

A tobě jako ke spokojenosti stačí, že je jenom řeší? To nepotřebuješ vidět nějaký výsledky?

A upřímně? Ano, pokud byl teoreticky Luiz za 30-34M liber naše druhá volba, tak opravdu nevidím jeden jedinej důvod, proč na vedení nenadávat a je to podle mě naprostá neschopnost. (Za tyhle peníze mimochodem dokázal Wenger i Mourinho sehnat lepší hráče v lepším věku.)

Reagovat
B3n

Hele, nebudu teď projíždět efsearch kvůli tomu, stejně je to jedno. To, co si z toho pamatuju je, jak jsi plašil, že nikdo do obrany nepříjde a já Ti říkal, že v klidu, že příjde. No, jak říkám, je to jedno, nechme toho.

Nestačí, i když v určitým případě by mi to i stačilo. V tomhle ale ne. Nicméně ty výsledky jsou takový, že přišel nejdražší obránce všech dob, vítěz LM apod, ne ? Navíc se zkušenostma ze země a se vztahem ke klubu. Jak jsem psal už dřív, nejsem z něj odvařenej. Jsem spokojenej, že klub vyřešil problém hráčem, kterej nám dává určitou jistotu. Jasně, je náchylnej k chybám a všechno, co už je o něm dávno známý, ať už berem pozitiva, či negativa.

Jediný, co mi na tomhle přestupáku, bereme-li jen obranu, vadí, je to, že ti obránci přišli později, než by bylo ideální. I když bych klidně i rád viděl jiný posily, než ty co přišly. Ale jak říkám pořád, klub do toho vidí víc, než my a ty důvody můžou být různý.

A to, že Bailly a Mustafi jsou lepší hráči, resp. lepší hráči pro Chelsea, než Luiz, si zatím netroufnu říct. Mustafiho jsem v Anglii ani ještě neviděl, protože jsem včera nemohl koukat. Jinak jen skrz MOTD. Bailly má zatím výbornej začátek a líbí se mi, nicméně, že by to byla v momentě přestupu větší zaručenost dobrých výkonů, než Luiz, bych teda neřekl.

Reagovat
Hokaido

Btw. :

Chelsea boss Antonio Conte will have to cast his eyes away from Italy for defensive cover in the New Year - after Lazio slapped a £50m price-tag on Stefan de Vrij.

Tohle už je trošku šílený, no.

Reagovat
B3n

+ Ještě se asi sluší dodat, že to, že vedení sice vědělo rok a půl, že bude potřeba stoper a půl rok, že bude potřeba bek, ne-li víc, je sice pravda. Nicméně je dost možný, že se čekalo na Conteho, čímž se z roku a půl stává něco jako měsíc a půl.

Reagovat
Hokaido

Vážně jsem teď přečetl, že Conteho příchod ovlivnil to, že jsme loni v létě nedokázali podepsat nikoho kromě Djilobodjiho? No tak...

Conte se k týmu připojil bohužel pozdě a nevím, jak to chodí. Zda měli už třeba v dubnu sezam posil, o který by on sám stál nebo jestli nejdřív potřeboval vidět tým v tréninku a podle toho se rozhodoval. My jsme ale posily potřebovali tak urgentně, že si tu druhou možnost ani nedovedu představit.

Reagovat
B3n

No, ne, nepřečetl. Kdyby se koupil stoper loni, tak ho nepotřebujem kupovat letos, že jo.

Vím, že to není dobrý, ale řekl bych, že to bylo přesně tak, jak říkáš v druhé možnosti.

Já například vidím problém v tom a souhlasím s kritikou vedení v rámci přestupů, že po titulové sezoně chtěl José rozšírit kádr v každé řadě o prvotřídního hráče a nedostal ani jednoho, pouze jsme horkotěžko nahrazovali odchozí hráče. Asi není náhoda, že od té doby jsme v problémech.

Reagovat
SunFells

Věřme, že je Islam vybombarduje, věřme v dobro.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo a kdo a kdo to je...

Kdo ten fotbalovy svet nejvic kur..

Je to Manchester United s Realem..

Ty zoldacky ........

Či a či a čiči kazdy slusny a normalni fanousek je posle do ....

Reagovat
madridcan

Stare dobre casy, ked som bol tretiak na zakladnej, tak som isiel v sobotu pekne na ihrisko si zahrat futbal a tam mi mohlo jebat. Dnesni tretiaci to idu rovno vyzvracat na internet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha a kdyz tady Madrid boys pisi, at Messi chcipne ve vezeni, tak je to ok?

Reagovat
madridcan

Co tu pisu tvoji spoluziaci ma absolutne nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

už to nefetuj

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale dneska taky chodí ven, jenom tyhle případy nemají s kým hrát tak raději blijou na internetu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Manik...

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Mada

Reagovat
alcantara

palcohonic

Reagovat
nani92

Kedysi to robil na ihrisku, teraz musi na internete..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nekdo je tady normalni

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes sa teším na zostavu viac, ako kedy inokedy. Obrana je jasná, Alexis, Mesut a Iwobi musia byť. Štvrtý hráč do útoku by ideálne bol Giroud, ale hlavne nech to nie je Ox. Pokojne aj variant s Lucasom alebo Theom - ten je na veľké zápasy náš jediný spoľahlivý strelec a aj Chelsea už nastrieľal kopu gólov. Záloha asi bude Santi - Coquelin, pričom Wenger je asi jediný človek, ktorý by ju postavil bez Xhaku v súčasnosti. Ideál by bol Santi - Xhaka, cítim, že by to fungovalo, ale pochopím, že Wenger nebude skúšať také veci v takom zápase.

Reagovat
Busby babes

Wazza na lavicce.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

#MUFC XI to face #LCFC: De Gea, Valencia, Smalling, Bailly, Blind, Pogba, Herrera, Rashford, Mata, Lingard, Ibrahimovic

Reagovat
Busby babes

hodne utocne ladena. kdo tam bude branit by me zajimalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba to dokáže zavřít. otázka zní, jestli bude chtít a nebude se hnát dopředu

Reagovat
SunFells

Ne Shaw, to je jisté.

Reagovat
Whitemedia

Ta záloha docela průchoďák ne?

Reagovat
Busby babes

taky mi to tak prijde. Jesse ma asi zachytavat Mahreze? to jsem zvedavej. no, treba to bude fungovat, uvidime.

Reagovat
Whitemedia

Mně šlo spíš o tu dvojici Pogba-Herrera.. trochu bláznovství

Reagovat
Busby babes

jasne. no Ander posledni zapasy hodne dobre presoval a odebiral balony, tak se mu v tomhle asi dost veri. a pokud Lingard nejak eliminuje Mahreze, tak by to mohlo fungovat.

Reagovat
Makiii

Vysvetli mi nekdo proc treba Memphis neni aspon na lavicce misto naprosto tragickyho Younga?

A ze teda zase Lingard po 3 zapasech co nehral ani minutu je v zakladu...

Jediny plus Wazza na lavce.

Reagovat
Busby babes

protoze tragickej Young zatim posledni rok a pul hraje lip nez Memphis.

Reagovat
Makiii

A co za posledni rok a pul Young udelal?

Reagovat
Busby babes

co udelal Depay? Young letos kdyz nastoupil tak hru dobre ozivil. Loni to same. predloni posadil Di Mariu protoze proste hral lip. Jo, jmeno to neni takove na papire, ale na jmeno se na travniku moc nehraje, nemyslis? A Young to vzdycky aspon oddre.

Reagovat
B3n

Young je úplně v pohodě

Reagovat
Makiii

Nerikam, ze Depay predvadi to co by mel, ale jak se ma rozehrat, kdyz nedostane ani sanci? Vzdyt Young byl tragickej pokazdy v teto sezone co nastoupil.

Reagovat
Busby babes

tragickej? ok no, tak jsme asi sledovali kazdej jine zapasy. Nerikam, ze to Depay ma jednoduchy, ale tak to bohuzel je ve fotbale. Dostanes par sanci a pokud je nevyuzijes, tak mas proste smulu. Memphis zas dostane sanci v EL, poharech nebo proti slabsim souperum, ale zatim si rozhodne nerekl svymi vykony o to, aby nastupoval proti silnym.

Reagovat
Infernoqt

tragickej Young je bohužel 2x lepší než dobrej Memphis

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera paráda!

Reagovat
Mastný Chobot

Pogba - Herrera ako CM dvojka? to musí Leicester na brejky využívať

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

tak prej 4-3-3. Pogba, Herrera a ten vysunutej je Mata. Rash vpravo, Jesse vlevo

Reagovat
smazaný uživatel

a kterej je ten stazenej zaloznik teda?

Reagovat
Swarley

asi Herrera, v jednom zápase už tak chvíli hrál, ale uvidíme, jak mu to půjde...

Reagovat
Spasitel

Legenda a váš najlepší hráč nie je v základe Mourinho To asi vyhráte

Reagovat
smazaný uživatel

#RIPLegenda

Reagovat
Swarley

no to jsem zvědavej, jak to budeme zvládat směrem dozadu...Carrick tam mohl teda být...

Reagovat
smazaný uživatel

71 - Harry Kane has started every one of Spurs' last 71 Premier League matches, in a run going back to 9th November 2014.

Snad se s tím dneska úspěšně poperem.

Reagovat
Orlandiiik

věřím, že ho Vincent zastoupí a něco tam trkne

Reagovat
nani92

Ale vraveli, ze Mou sa u nas nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

A změnil?

Reagovat
Whitemedia

Stačí se mrknout, jakou zálohu poslal na hřiště.. rozhodně se o ty změny pokouší

Reagovat
smazaný uživatel

tak přecejen je to vždy o úkolech těch hráčů na hřišti..

Reagovat
Busby babes

nevim no, proti Leicesteru bez DM. tomu se asi zaparkovat bus nerika.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že leicester zaboduje

Reagovat
smazaný uživatel

Duššoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

olooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Narcos a hlavne Limón prvý zaznamenaný mullet účes mimo hraníc ČR

Reagovat
Whitemedia

každopádně člověk je natěšený, až se mrkne na poslední dva díly a titulkomat místo jejich překladu přeloží další dva filmy..

Reagovat
Mastný Chobot

topserialy.sk, anglické titulky

Reagovat
Whitemedia

Jiné seriály si klidně v originálu zapnu, ale Narcos si chci co nejvíce užít

Reagovat
Aldeano

Vždyť právě proto...

Reagovat
Whitemedia

No však právě proto čekám na české titulky, protože když na to budu koukat bez nich, tak si to tolik neužiji..

Reagovat
vladis271

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Kaze

Se holt nauc Anglicky, neni to zas tak tezky jazyk.

Reagovat
SunFells

Sice jej najdeš u každé starší světové celebrity ...ale jasné, ČR určuje trendy.

Reagovat
Hokaido

David Bowie = synonymum pro mulleta.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Jágr a zaprdení pepíci určujú trendy!

Reagovat
bbbauch

sovinisto

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevaj sa, ale ako mám nazvať človeka z ČR s takým účesom?

Reagovat
bbbauch

Hrdina

Reagovat
Hokaido

(palcohonič )

Reagovat
smazaný uživatel

Narcos

Reagovat
smazaný uživatel

po dvou dilech to prestalo bavit, nema to nic moc cim by to zaujalo...

Reagovat
smazaný uživatel

presne.. ja dal asi 4 dily a musim rict, ze oproti jinejm zanrove podobnejm serialum je to fakt slaby

Reagovat
Hokaido

Jasný, ty abys neměl jinej názor, než většina.

Můžeš mi teda prosím doporučit jiný žánrově podobný seriály, oproti kterým je Narcos slabota?

Reagovat
smazaný uživatel

Prison Break, House of cards, GoT.. na tyhle sem si vzpomel ted.. stejne tak mi treba nesednul super popularni Breaking bad.. nevim no, sem proste divnej

Reagovat
Hokaido

Aha. To jsem si teda představoval něco jinýho pod pojmem podobný žánr.

Prosin Break jako celek se na Narcos vůbec nechytá.

BB se pomalu rozjíždí, první dvě série fakt nejsou žádná pecka, ale pak to graduje až do posleního dílu, což je v seriálovým světě slušná raritka.

Reagovat
smazaný uživatel

no zanrem sem myslel jako ne komedie, ale proste napinavej serial..

stejne tak bych tam moch dat Battlestar Galacticu, ktera je sice scifi, ale atmosferou a napinavosti je to strasne napechovany.. ohledne toho BB mi prisne tohle kazdej rika.. ja to zabalil po druhym dilu ale asi to jeste nekdy vyhrotim az bude cas

Reagovat
Hokaido

Určitě tomu šanci dej. Většina seriálu jde fakt třeba po skvělejch dvoucg seriích do kopru, ale tady je to přesně opačně.

Reagovat
Whitemedia

Každý tvrdí, jak není BB v prvních dvou sériích žádná pecka, ale já u toho seděl přikovanej a civěl jako puk už od první minuty prvního dílu, fakt s tím nesouhlasím, ale tak když to říká každý..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem BB dlouho odmital, az nedavno jsem to rozsledoval a praveze hned od prvniho dilu me to chytlo. Hlavne proto, ze heisenberg je strasne zajimava postava

Reagovat
Hokaido

Heisenberg je jedna z nejlíp napsanejch postav historie TV seriálů. Ta jeho proměna je fakt šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.. Akorat ze asi zatim nevim o jake promene mluvime

Reagovat
Hokaido

Jo ty jsi to ještě nedokoukal.

Reagovat
r.mrazik

Jsi no

Reagovat
Whitemedia

Já vím jen o dvou seriálech točících se okolo drog, které u mě jsou před Narcos a to Breaking Bad a The Wire.. a pak je tu ta Gomora, která je prý boží, ale k té jsem se ještě nedostal.. ale Narcos je prostě úžasný i díky tomu, že se hromada věcí v něm opravdu stala, že Pablo opravdu existoval.. no nazvat to slabým...

Reagovat
Mastný Chobot

to je na tom to najkrajšie, že to je viac menej reálny opis

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby to filmové zpracování nebyla urážka hysterie.

Reagovat
kiwwi

prave najvacsia kritika na tento serial bola ta ze kopa veci je tam vymyslenych aby to bolo co najputavejsie

ale je to proste naslapane

Reagovat
Mastný Chobot

ja som si prečítal Pablov životopis a všetky tie najlepšie veci sa reálne stali a reálne podobne ako v seriály, dokonca v ňom niektoré parádne veci z jeho života ani neboli (lietadlo na bráne do Nápoles, výlet so synom do USA, hrochy v Zoo atď.), čo je škoda.

Reagovat
Whitemedia

co ten CARRILLO, co válel na začátku téhle série, něco jsem si o něm hledal a ten by neměl být reálná postava

Reagovat
Mastný Chobot

jo, to je možné, ale ten bol parádna postava

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší, proto jsem byl zklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

To není reálná postava no, ten nový kolonel Ramiréz jel po Pablovi celou dobu, a myslímže i on !SPOILER! zabil Pablova bratra v první sérii. Co jsem pak projížděl taky tu Pablovu historii, tak La Quica je černoch, Valeria žije doteď, ta bomba v Bogotě z 2 série nebyla nikdy potvrzena, že jí spáchal Pablo, ale celkově se to hází na ten Medellínskej kartel + prezident Gaviria byl v té době v Ekvádoru , takže přímo kvůli němu to taky nebylo, asi.

A smyšlených věcí bude asi ještě víc, ale mě teda způsob, jakým to tvůrci vypráví, vůbec nevadí, chytlavý to je dost tak i tak.

Reagovat
Mastný Chobot

SPOILER: kolonel Martinez, nie? ten je reálny, aj ten jeho syn ako rádioinžinier, ktorý prispel k chyteniu Pabla vraj.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ne Ramiréz, ale Martinéz A reagoval jsem právě na toho Carilla, že není reálný

Reagovat
Trand

SPOILER: A třeba Blackie pravděpodobně vůbec neexistoval a Quicu chytli ve skutečnosti v USA a teď sedí ve vězení. Ale přesně jak říkáš, ten styl mi vůbec nevadí, naopak je to super. Jak to bylo ve skutečnosti si pak můžu dohledat na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jo však mně to taky vůbec nevadí, jen mi bylo líto, že takový bourák ve skutečnosti neexistoval

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

např.? pokud to nechceš srovnávat vyloženě jenom s Breaking Bad

Reagovat
Whitemedia

Jak říkám, The Wire.. nebo třeba druhá série Farga taky může konkurovat.

Reagovat
Whitemedia

nebo The Sopranos

Reagovat
smazaný uživatel

jj, BB/Wire/Sopranos se celkově považuje za svatou trojku TV drama. Ale ani v porovnání s nima mi nepřijde Narcos "fakt slabý".

Reagovat
Whitemedia

však já o fakt slabém Narcos určitě nepsal, jen odpovídám na to, co je podobný žánr na úrovni Narcos

Reagovat
smazaný uživatel

však pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak natoceno je to vyborne asi i pribeh tam je dobry(ale nevim nevidel jsem), ale mne tam prpste vubec nesedla ta hlavni postava, neprisel mi zajimavy, nedokazu se s nim ztotoznit, proste me to s nim jako vypravecem vubec nebavilo...

Reagovat
Mastný Chobot

keď tam máš takú postavu ako Pabla, tak to vôbec nevadí...

Reagovat
patas92

Je dobrý. Typický gringo

Reagovat
Mastný Chobot

"in english please ffs"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
Maresma

Reagovat
iamek

Po Gomorre naprosta topka <3

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze v dalsej serii pojde Pena spolu s Murphym po Cali cartelu

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

*Oberyn

Reagovat
kiwwi

Narcos je strasna pecka, pri tom seriale sa clovek nemoze nudit...a z poslednych co som tera videl je este dobry Marco Polo...teraz idem na stranger things

Reagovat
Whitemedia

Netflix jízda

Reagovat
kiwwi

njn len neviem co budem kukat dalej...sice mam este v talone 4. seriu HoC ale potom fakt budem musiet hladat

Reagovat
Whitemedia

Designated Survivor.. Teď začal, zatím jen jeden díl, ale pro mě to bude jako stvořené.. nebo Bosch, ale to už tu doporučuji rok, takže už si třeba viděl.. a nebo ještě Oz.

Reagovat
Whitemedia

dál pak Ray Donovan, The Killing, The Black Donnellys

Reagovat
Whitemedia

Quarry

Reagovat
patas92

Reagovat
kiwwi

uzsom si odvykol stahovat serialy, Netflix a HBO Go musim najprv preluskat

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

True Detectiv, Fargo, Suits, Sherlock jsi uz asi všechno viděl, co?

Reagovat
kiwwi

bohuzial

Reagovat
Maresma

The Night Of sleduješ?

Reagovat
kiwwi

to nepoznam, dik za tip

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dextříka se tím pádem asi nemusím ani ptát.

Dobrý výběr ale

Reagovat
Hokaido

Peaky Blinders?

Reagovat
kiwwi

zhliadnute

Reagovat
T44v3tt1

Making a Murderer, ACS - O.J.Simpson, Gomorra, Jedna noc.. je toho celkem dost

Reagovat
patas92

Včera vyšel první díl nového MacGyvera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Vidíš, další mullet.

Reagovat
smazaný uživatel

Whose line is it anyway, po tolika vážných dramatech to chce trošku klid

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Limón si to posral tou vraždou na konci..

Reagovat
Whitemedia

ticho tady..

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem to záměrně napsal jen obecně bez žádných jmen.

Reagovat
kiwwi

naco bolo toto dobre?

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Klobouk dolů před Mourkem, příjemně překvapil. S naším štěstím se ale někdo zraní při rozcivčce a Wazza půjde na flek, případně po deseti minutách.

Reagovat
SunFells

Schmeichel je zraněný

Reagovat
Darren Fletcher

link? :)

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON YOUUUU GUNNNERSSSS

Reagovat
Darren Fletcher

kde to pozerate ja mam bud bloknute stranky alebo mi jebe

Reagovat
Darren Fletcher

ok jebe mi, hra sa o polhodinu

Reagovat
smazaný uživatel

HRAJE SE AZ 18:30 !

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Darren Fletcher

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej funkcni stream?

dik

Reagovat
smazaný uživatel

likuoo.com a staci si vybrat ENG,RUS,GER

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

diky zmrde, sedi tu vedle me 8 letej synovec, pico

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
misinho7

ide ti to dat na celu obrazovku?

Reagovat
Kluivert9

ne

Reagovat
misinho7

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty vole se taky nachytas na nejvic obv vec

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Manik...

Ty dement, já jsem v práci a pustím to

To jsou fóry jak pro puberťáky

Reagovat
Busby babes

tak pro sefa by asi bylo fuk, jestli koukas na fotbal nebo na pecko, ne?

Reagovat
Manik...

To pochybuju ... Ono ve fitku koukat na fotbal asi není tak hrozný, ale na péčko?

Reagovat
Busby babes

jo ve fitku. tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha zrovna ked podám na Leicester tak prasiatko ostane na lavičke? to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Akože si zabudol pokladničku niekde v parku?

Reagovat
Swarley

to budou mít tak jména cleou dobu?

Reagovat
Busby babes

uz to sundali a dali tem detem.

Reagovat
eliskafan

Snad vyhraje dobro nad zlem. Vardy a Slimani zničte j e

Reagovat
Busby babes

zrovna Vardyho povazovat za dobro...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bbbauch

Valencia centroval levou? A presne? dneska je asi mozny vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

dneska united musi uz jen kvuli wayenemu na lavicce

Reagovat
Ligter

Wayene Rononai, top nigerijský talent

Reagovat
smazaný uživatel

Proč chytá Zieler? Kasper je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Ligter

Huth

Reagovat
Busby babes

ty vole, ale zas z nikdo nebrani tu druhou vlnu.

Reagovat
Swarley

mávejte tam těma rukama jak čuráci třeba celou dobu

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, Leicester

Reagovat
SunFells

Phill Neville PL loni sledoval ze Španělska a viděl ji tak pod jiným úhlem

Reagovat
smazaný uživatel

blind je postižený? furt to nakopává po lajně jak dement místo normální kombinace

Reagovat
Busby babes

porad je to hrozne pomale. Chce to vic pohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to viac organizacie do pohybu.

Reagovat
Ligter

SMALLING

Reagovat
kiwwi

Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Mikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, konečně taky někdy gól z roku, nádherně kopnuté od Blinďáka...

Reagovat
bbbauch

Mikeeee

Reagovat
Busby babes

A zrovna jsem si rikal, ze by me fatk zajimala statistika jak dlouho jsme z rohu nedali gol. Posledni dal snad jeste Persan, ne?

Kazdopadne Mike skvele.

Reagovat
Swarley

hlavně taky konečně správně kopnutej...Blind to zatím z té levé strany luxusně servíruje...

Reagovat
niflheim

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike!

Reagovat
pingla

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

krásná akce, Smalling

Reagovat
Tomekcz

konecne rohy nekope ronei a je to gol

Reagovat
SunFells

Schmeichel by to měl.

Reagovat
Greny

Rashford jako jo na háčko by to bylo dobrý

Reagovat
Busby babes

fuuuck. tohle musi byt gol.

Reagovat
Busby babes

a tohle teda taky. Sakra Ibra!!! ale Pogba skveleh balon.

Reagovat
Swarley

škoda, ale super brejk...tohle šlo ven ze stadionu, ne?

Reagovat
bbbauch

Tyvole nevadi

Reagovat
kiwwi

ty jo, byt z toho gol tak by nam tu niekto vysvetlil jak to brani Ajax

Reagovat
Manik...

Pogba slabý

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Manik...

Co je? Nejsem troll... Já ho má rád kluka ušatýho, ale zatím přihrává jen dozadu

I když teď na Ibru skvělé

Reagovat
SunFells

Heskey by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

IBRA je frajer

Reagovat
ADM

Ibraaaaaa

Reagovat
patas92

wow, to mohl byt parádní gól

Reagovat
Mastný Chobot

Ibra výborný

Reagovat
Whitemedia

Tak tenhle gol měl padnout, parádní akce..

Reagovat
Swarley

wooow, nádherně Pogba - Ibra, to by byl luxusní fík...ale drtíme, tohle vypadá mnohem líp...

Reagovat
Busby babes

doufam, ze nas to nebude mrzet.

Reagovat
niflheim

Ibra

Reagovat
bbbauch

Tohle by byl nadhernej gol

Reagovat
kiwwi

wau tak to bola krasna akcia, velka skoda, krasne dva goly to mohli byt

Reagovat
Mato178178

najlepsia 5 minutovka za posledne tri roky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Greny

tak jsi si užil a za 3 roky zase?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

si si po 3 rokoch zajebal?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Boha, škoda Ibra.

Reagovat
SunFells

Hohó, Lester se rozpadá ...

btw toto se Linekerovi asi nevydařilo tak, jak zamýšlel

https://twitter.com/GaryLineker/status/779650064285401089

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

jak to najednou jde bez šneka, hráči se nabízejí, mají rychlost, nabíhají si a nebojí se narazit si

Reagovat
smazaný uživatel

Zahadzju tei sance, ako by chceli potopit Mourinha

Reagovat
nani92

Ticha podpora Rooneymu

Reagovat
ADM

Pogba

Rooney sedí a hned sa na to dá pozerať v TV

Reagovat
Busby babes

prej: Fucking hell lads, we're playing football.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nechytá Kasper?

Reagovat
SunFells

Zraněný.

Reagovat
Busby babes

zranenej, je tu k tomu expreska.

Reagovat
Hokaido

Co to je za fotbal? Vraťte nám naše milovaný United, na tohle není nikdo zvědavej.

Reagovat
kiwwi

Pogba ma to futbalove myslenie neskutocne

Reagovat
Kluivert9

Tak je celkem škoda, že je ještě neukázal...

Reagovat
kiwwi

prepni na nas zapas teraz proti Leicestru

Reagovat
Kluivert9

Dívám se od začátku, hrajete dost dobře, ale Pogba mě zatím dneska nezaujal.

Reagovat
Kluivert9

Zrovna jsem to dopsal a takovej oblouček

Reagovat
kiwwi

uz druhy + dalsich par akcii vyriesenych super futbalovo...ja viem ze si zvyknuty na iny standard od vasich hracov, ale na nase pomery je to proste fakt vzpruha v tej zalohe

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

(až na tu akci na Ibru)

Reagovat
Swarley

dnes hraje perfektně zatím...

Reagovat
Swarley

díval ses?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dominator

Slimani ma ten first touch dajaky strasny

Reagovat
Ligter

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
kiwwi

Matickaaaaaaaaaaa

Reagovat
Busby babes

To je parada!!!

Reagovat
Swarley

wooooow, malej ťukec, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je fakt neférové, kebyže hrá prasiatko tak už Leicester vyhráva 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Profesora Chaose je Lester slabuckyyyy..

ale zkusene no, ted 2:0, a v druhe pulce velkej obrat

Reagovat
kiwwi

hmmm napicu co?

Reagovat
smazaný uživatel

uzivej si fantastickou pulku od vasich

Reagovat
kiwwi

uzivam, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gol

Reagovat
bbbauch

Mata

Reagovat
Hokaido

Nádherný a zasloužený. Foxes na ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

One Mata

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

čas to ukludnit, Rooney na plac.

Reagovat
Coutinho10

tutovka za 1,74

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, být tam šrek místo Lingarda, tak ten míč odskočil doprdele

Reagovat
Manik...

Záběr na Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

lol, to sú jatky

Reagovat
Busby babes

That boy again!!!

Reagovat
Swarley

rozebííííračka...

Reagovat
patas92

bránění

Reagovat
Ligter

neskutečnej fotbal

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
ADM

Bolo jasné, že minulý rok Leicester ani náhodou nezopakuje, ale toto je zatiaľ slušné sklamanie. Či tento rok idú na výhru v LM?

Reagovat
bbbauch

Paráda dneska

Reagovat
madridcan

2,79 kurz na 1/3+

Reagovat
Coutinho10

to sem si netroufl ...sel jsem radsi na jistotu cistou 1

Reagovat
Hokaido

United 3 goly za 3,30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Hm, dobrej kotel

Reagovat
Harakan

Ty vole takhle jsme nehráli snad 2 roky...

Reagovat
SunFells

Sranda, když člověk pomyslí na to, že Mourinho chtěl přivést Rooneyho a zbavil se Maty ...teď mu bude hrát Mata místo Rooneyho.

Reagovat
Manik...

Lester si to podělal sám, měli dát gól z těch šancí a že jich bylo

Reagovat
SunFells

Měli nějaké? Já to zapl v 15. minutě a neviděl jsem žádnou

Reagovat
kiwwi

jednu po rohu a este predtym bola taka polosanca, ale to by musel dat Albrighton milimetrovy center

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Tak 3-4 dobré, tak to mohlo spadnout. Neproměnili nic, United jo a už se to veze

Reagovat
Busby babes

3-4? kde je jako meli vzit? Meli jedno precisleni a jeden roh. Jinak nic. Nebo jestli beres za sanci i to, ze jsou za pulkou s micem a muzou centrovat, tak ok no. To jsme pak ale meli asi 20 sanci.

Reagovat
Manik...

Houby, přeháníš . Jednu dobu to by trošku i tlak

Reagovat
Coutinho10

to je jak kdyz sledujeme highlight

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Bez Rooneyho to naajednou jde.

Reagovat
ADM

Reagovat
Mastný Chobot

už by stačilo, ne? ked už aj Pogba dáva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole..co to je

Reagovat
Coutinho10

vecerni sestrih

Reagovat
smazaný uživatel

souhrn PL bude nuda

Reagovat
Coutinho10

j asi zachvilku prepnu na nasi ligu...tady uz je rozhodnuto

Reagovat
Ligter

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny

Reagovat
Swarley

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

len jeden gol Pogba? no nic moc zatial

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
bbbauch

Ja to rikal, ten cetr levou od Valencii na zacatku napovedel, ze to bude neco mimoradnyho dneska

Reagovat
pingla

Jakožto velký fanoušek MU je mi Lestru líto, za tu minunlou sezónu si tolik nezaslouží Ale od nás po tom prvním gólu neskutečné

Pogbaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Blind to servíruje naprosto fantasticky, výborná práce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

No to si děláte prdel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido

Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
smazaný uživatel

daval jsi na tiket 3 goly United ne?

Reagovat
Hokaido

Dával no. Stejně mi zkazí něco jinýho.

Reagovat
SunFells

Ty standardky tam brání Liverpool, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jžš ta obrana je rozbita uplne sudi piskaj polcas lebo tam drbnu este ale 2

Reagovat
vitasrp

Na to, že jsem všude četl, jak jsou United v krizi hráči jsou šokováni Mourinhem, tak celkem slušná půle.

Reagovat
kiwwi

to ta rozjebana satna vis jak to...

Reagovat
Busby babes

hlavne jsem cekal, ze bez klasickeho DM ta zaloha bude vic pruchozi a oni se k nicemu nedostali.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kluivert9

Co to je kurva za rohovou exhibici?

Reagovat
Manik...

Ty kraaavo

Reagovat
eliskafan

Leicester mě zklamal

Reagovat
nani92

Glory glory, fuck you

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Boha co to je

Reagovat
Thorrin

Leicester úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

hanba lester

Reagovat
k0udy

bez prasátka a MU to najednou jde, čím to asi bude

Reagovat
hefy

4-0 a nejvíc nezvládá kiwwi, klasika.

Reagovat
Mastný Chobot

aj so Zayom

Reagovat
nani92

What

Reagovat
smazaný uživatel

klasickí gloryhunteri ako vždy

Reagovat
nani92

Vam to uz jebe ako nasej opozicii po volbach

Reagovat
Mastný Chobot

šak čo si jak

glory glory opozícia

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Njn... chybí tam Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ten by dal 3 góly aj zo šancí MU

Reagovat
smazaný uživatel

ale vazne

Reagovat
SunFells

Jose Mourinho destroying the Premier League champions.

For the second season in a row.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Dominator

Reagovat
kiwwi

Reagovat
ADM

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
shitcool

Reagovat
Rarášek

Reagovat
EXoRcIsT

tak ten je fakt podareny

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
wild

Reagovat
Error

Reagovat
Svatej

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oddy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vodka

Reagovat
Fenri

Reagovat
mojmira

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Rooney naspäť do základu, nech má zvyšok ligy šancu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Miluju anglickou ligu, je nejatraktivnější na světě. Každý může porazit každého. A aby úřadující mistr prohrával v poločase 0:4 na hřišti kdejakých nazdárků, to rozhodně nikde jinde neuvidíte!

Reagovat
smazaný uživatel

cringe

Reagovat
alcantara

Trencin dostal stvorku od Ziliny.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Zilina > mu

Reagovat
Ligter

4 - @ManUtd have scored four goals before half-time in a Premier League game for the first time since Dec 1st 2012 (4-3 v Reading). Rout. a že tam tehdy to byla taky přehlídka krásného bránění rohů

Reagovat
smazaný uživatel

Mou si konecne spravi reputaci na tiskovce a doufejme ze si ranje uz nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne hnusny zapas, mam chut to vypnout, pogba nehraje spatne, vsechno spatne... MU muze sampzrejme dekovat genialite dayleyho, hlavne ten treti, neumim si predstavit, ze by to nekdo jiny takto rozehral.

Lester je divny, slimani je uplne trapny, mel by tam jit ahmed nebo gray. jedini, kdo mi prijdou v pphode jsou drink water a albrighton

Reagovat
smazaný uživatel

*al brighton

Reagovat
smazaný uživatel

alb right on*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ta rychlost a kombinace na jeden dotek jsou dneska super, tohle musime udrzet a snazit se tak hrat porad. Ma to tempo a hlavne ten moment prekvapeni, kterej u nas hrozne chybel

Reagovat
Nikikrew

Toto sú šampióni ty vole

Dufam ze pan Ranieri bude hovoriť it's ok, it's OK no problem ako po Liverpoole

Reagovat
Swarley

ten střed překrapivě funguje, to bych fakt nečekal...ale Pogba nehraje vůbec špatně a Ander potvrzuje formu z minulých zápasů, paráda...i ti vepředu jsou rychlí, skvěle tam kombinujeme...a hlavně bych vyzdvihl Blinda, suprově tu lajnu hraje...skvělé rohy, výborné centry ze hry...jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja vam rikal, ze v tech prohranych zapasech pak chybel Blindak.

Reagovat
Swarley

je to klidně možný no, určitě není bez šance na ten dlouhodobější základ

Reagovat
Busby babes

cekam, ze se spis bude nejak tocit na stoperu. Shaw by nemel byt mimo nejak dlouhodobe.

Reagovat
Swarley

jj, myslel jsem na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera se na tohle koukat

Reagovat
smazaný uživatel

José za posazení šreka se zvedla morálka týmu o 1000000% a bez 2 DM.. konečně One Mata ve středu a 1+1 a dokonce existuje i tlak na míč..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera+Pogba+Mata=super kombinace

Reagovat
wild

Do golu to nebolo bohvieco z nasej strany, Lester bol mierne lepsi. Po Smallingovom gole to akoby z nas opadlo a zacali sme hrat krasny utocny futbal a napadali tam aj goly. Blind dnes paradne kope rohy, Pogba skvely vykon. Konecne potesenie pre fanusika MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si na Slovensku? Všetko najlepšie!

Reagovat
wild

Hej, v nedelu som sa vratil a konecne vidim futbal Ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

14:14 Pogba otevřel svůj střelecký účet

expreska? seriously?

Reagovat
Svatej

co by to bylo za den bez tvýho nezvládání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a vo fante mám Shawa a Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

vystrieda sa mi za shawa hrac s lavicky alebo ostane s nulou Shaw?

Reagovat
Mastný Chobot

vystrieda sa ti, prvý zľava (nie branár)... ak hráš len na 3 obrancov, tak sa ti vystrieda s obrancom

Reagovat
smazaný uživatel

dík, som ho vystriedal ale zabudol som to ulozit

Reagovat
smazaný uživatel

*z lavicky

Reagovat
Coutinho10

ja Shawa taky...ale nakonec nevadi..cisty konto mit nebude

Reagovat
Svatej

Nehraje Rooney a je to uplně o něčem jiným, to je mi ale překvápko.

Reagovat
smazaný uživatel

United umí taky hrát fotbal jen aby to vydrželo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to vypada jako by bailly vypadaval z te televize

Reagovat
Pipo123

Mne sa páči skôr tá strojovosť ktorou Jose nakazil fanúšikov, borec si pije v klude kávu a gól ani neprežíva

Reagovat
patas92

Hmm, Shyamalan. Ještě bych nejásal

Reagovat
SunFells

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Indovia v polokošeli sú kúl? OK potom...

Reagovat
iamek

Blind dneska skvelej. Neni Roo a vypada to hned jinak.

Reagovat
Busby babes

Nejlepsi pule za tri roky. Cekal jsem daleko vetsi problemy od Leicesteru ale oni meli prakticky jeden roh a zablokovanou strelu. jinak nic nepredvedli. A neprosazujou se ani pres ten stred, kde jsem cekal, ze budem vic pruchozi. Naopak tam Pogba a Herrera hrajou hodne dobre.

Blind zatim paradni. Dobre centry, vyborne rozehravane rohy. Jen tak dal. Snad to takhle bude fungovat pokazde.

Reagovat
Busby babes

a Bailly tam mel taky par hodne dobrych zakroku, kdy dobre precetl hru.

Reagovat
C-M@ster

Swarley(Tomáš)15.09.2016 20:53

no Rooney, no party

Reagovat
Zaschrona

Liverpool U18 - Everton U18 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/iDtdw1vxXBz

Poločasový rozhovor s Waynem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tohle bude comeback, o kterým budu jednou vyprávět svým imaginárním dětem. Come on Leicester!

Reagovat
C-M@ster

Lišky se šetří na LM. V Premier League už vyhráli, co mohli. Teď je řada na United.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe dnes hrabe?

Reagovat
Pipo123

To vždy keď pozerám PL, užívam si super futbal a ešte lepšie zábery kamery

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sa chváliš

Reagovat
Pipo123

To nie je môj TV, to mi poslal len kamarát do správy a já som to skopčil, už tá fotka koluje na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

sa len chváli novým televízorom asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fakt dobry asi, vazne mi to pripada jako 3d

Reagovat
Busby babes

Claudio hezky setri na LM. Rozumnej krok.

Reagovat
Mada

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Kai Wayne ‏@KaiWayne 12 min.před 12 minutami

你好,我的名字叫启

Hello, my name is Kai.

(Just practising).

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Mastný Chobot

ten pude

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych Blinda viděl víc na CM vedle Pogby

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Je tam Herrera, ale určitě by měl podporovat útok

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím v dalších zápasech, ne teď

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky myslim v dalších zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Takže raději ať sedí Shaw?

Reagovat
smazaný uživatel

a proč by měl sedět?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kam bys teda toho Blinda chtěl dát prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně stoper kde by jinde hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly je prostě skvělej

Reagovat
SunFells

Na to zpracování obličejem by Rashford potřeboval škraňu Big Sama.

Reagovat
hefy

Reagovat
kiwwi

Grey je super hracik...krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Gray . Bartosz si kopne vôbec?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Busby babes

no, to trefil paradne. snad nas to trochu probere, protoze to ted pripominalo spis nejakej pratelak.

Reagovat
niflheim

Hmm, krásný.

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
Hokaido

gooooooooooooooooooooooollllllllll

Reagovat
SunFells

Gray

Reagovat
Tommy the Gunner

tak jeste tri

Reagovat
Mastný Chobot

Newcastleovsky otočiť

Reagovat
SunFells

Na OT jim sudí asi nepomůže.

Reagovat
SunFells

navíc vyrovnat, ne otočit.

Reagovat
Coutinho10

Gray nadherne, ale cisty konto ve fante v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak Leicester uz to tezko srovna...kdyby to bylo napr. 2:0...tak mi to nevadi, protoze by ta remiza byla mozna...takhle to je jenom kosmeticka uprava skore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

V 62. všechna střídání v prdeli ... Ranieri se toho nebojí

Reagovat
Ligter

sakra, Rooney... ale tak bod s Leicesterem je taky dobrý

Reagovat
Busby babes

sakra Ibra, mysli na moji fantu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Slimani mel uz davno hrat v PL, je to vynikajici utocnik, hodne podobnej Ibrovi

Reagovat
SunFells

Ibrovi, no jistě

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

rovnako namysleny?

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team v @HullCity: Karius, Clyne, Matip, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Mane, Firmino #LFCvHCFC ...tak snad to bude zase padat

Reagovat
nani92

do vašej bránky určite

Reagovat
Coutinho10

haha..

Reagovat
Maresma

Loris

Reagovat
Coutinho10

konecne PL debut

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Sturridge sedí... S Lovrenom je co?

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký vírus má...

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Coutinho10

Mane ho snad zastoupi....aspon mame i kam sahnout na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Určite by som rád videl v +/- 60min. hore útočníka...

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
smazaný uživatel

fúú, inak Hull riadne betonárska zostava, bude to ťažké dať gól... Sturridge sa zranil pri rozvičke či čo?

Reagovat
nani92

pohádal sa s Fuhrerom

Reagovat
smazaný uživatel

skús trápnejšie...

Reagovat
nani92

aj by som, ale v tomto si tu silná konkurencia..

Reagovat
smazaný uživatel

lenže ja neskúšam...

Reagovat
nani92

to je o to smutnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

otravka ujebaná

Reagovat
nani92

aj tak ma máš rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

však je na lavce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

píše mi, že "neistý štart" a otáznik pri ňom...

Reagovat
Maresma

Tak měl menší zranění ze zápasu s Chelsea, ale dneska už je normálně na střídačce..

Reagovat
smazaný uživatel

tak snáď

Reagovat
smazaný uživatel

jde tam ranje

Reagovat
Manik...

To je Depay až tak špatný, že není ani na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
alcantara

Talent

Reagovat
smazaný uživatel

Není, nepodával o moc horší výkony jako Martial nebo Lingard.

Reagovat
smazaný uživatel

rooney střela

Reagovat
alcantara

Krajanek Koller, prve futbalove krocky Pogbu v MU... to tie expresky su vzdy tak mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford....zrovna jsem objevil jeho kouzlo ve Fifě 16, tak doufám, že do 17 mu daj potenciál jak Embolovi

Reagovat
Swarley

Mata zahrál výborně, tohle bude mít Wazza těžký

Reagovat
C-M@ster

Budu se opakovat, ale co jako ten Kapustka? Je zraněnej?

Reagovat
Maresma

Tyjo, Jakupović sedí. Asi se s tím tak nějak počítalo, ale je to pro něj celkem krutý, vzhledem k tomu, jaký výkony předváděl.

Reagovat
Grahf

Reagovat
Hokaido

wtf

Reagovat
kiwwi

Pogba MOTM

Reagovat
Busby babes

pro me asi Blind. Ale Pogba vybornej.

Reagovat
kiwwi

jop, Blind aj Mata super zapas, ale ofiko Pogbic

Reagovat
Busby babes

jo takhle.. To jsem videl.

Reagovat
smazaný uživatel

City XI: Bravo, Sagna, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, Gundogan, Silva, De Bruyne, Sterling, Aguero.

Reagovat
k0udy

Nějaký kvalitní stream na LFC?

Reagovat
k0udy

Nějaký kvalitní stream na LFC?

Reagovat
Coutinho10

froďak

Reagovat
Staenly10

Odkaz prosím?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Maresma
Reagovat
vladis271

Z toho zápasu mám veľmi zlý pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

nedivim se

Reagovat
tweek

nekdo sopcast na city?

Reagovat
smazaný uživatel

Má tu někdo změřeno kolik sežere stream (SD kvalita) MB za celý zápas?

Reagovat
Error

Nevím jak u SD, ale u HDček jsem míval 700+

Reagovat
Malresi

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan

Reagovat
smazaný uživatel

Milner to je pán!

Reagovat
smazaný uživatel

Huddle ty kokot vyjebaný

Reagovat
Orlandiiik

SOONYYYYYYYYYY !!!!!

Reagovat
Counter

Kun už zase válec.

Reagovat
Swarley

? jaktože hraje? neměl mít tři zápasy?

Reagovat
Counter

třetí zápas byl ten ligový pohár - taky proti Swansea

Reagovat
Swarley

já říkám pořád, že tohle přenášení trestů mezi soutěžema je kktina...ve fantě poslední místo místo na střídačce, frajeřina...

Reagovat
Counter

Já jsem kvůli tomu dokonce vzal i -4 body za přestup navíc, protože to prostě stálo za to.

Reagovat
Swarley

njn, to se nedivím no, ho tam musíš mít...

Reagovat
Maresma

2 v lize + 1 v poháru = 3 zápasy

Reagovat
diastan

Kuuuunnn

Reagovat
Malresi

Coutinho WTF ???

Reagovat
niflheim

Co to bylo za zakončení

Reagovat
vladis271

nifl, verný fanúšik. Sleduje každý náš zápas.

Reagovat
mickey mouse

Kdo to byl? Couts?

Reagovat
Coutinho10

mic tam divne skakal

Reagovat
smazaný uživatel

Sony je ve formě. Kde jsou ti co ho posílali v létě pryč?

Reagovat
Swarley

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho sagna nejlepsi pravy bek v PL a aguero to taky vyjimecne nezkazil

Reagovat
smazaný uživatel

neni najlepší ani v City

Reagovat
Maresma

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

toto mi pripomenulo Balotele...

Reagovat
johnik

WTF was that?

Reagovat
Counter

Btw. fandové CFC, Abraham další gól.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Error

To protože nehraje Kalas.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts

Reagovat
Counter

27 - Sergio Aguero has now scored 27 goals in his last 27 Premier League appearances for Manchester City. Superstar.

Reagovat
smazaný uživatel

lol sagna i nejlepsim se tohle povede

Reagovat
Swarley

Coutinho dřevák

Reagovat
johnik

Ten Coutinho má taky jenom jednu nohu to není možné

Reagovat
Malresi

Lallana

Reagovat
mickey mouse

pěkná akce

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaal skvele prihravka a Adam s prehledem

Reagovat
johnik

Joooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo ten pas na de Bruyna tedka

Reagovat
vladis271

kráááááááááááááááááááááááááásnew

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaký tvoj ruský kamarát?

Reagovat
vladis271

to je Andrey. Ale dávno som s ním nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej Krásnev

Reagovat
vladis271

Andrey P.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty buzerant!

Reagovat
vladis271

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Buzerant je povaha, gay je orientácia...

Reagovat
Mastný Chobot

od teba by som čakal, že napíšeš choroba

Reagovat
Maresma

Adamkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

"táto hra bez hrota sa mi nepáči.. a to je Firmino na AM" -akurát toto píšem a Adam Ef dá fól . Ten má formu, len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

*gól

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana you lucky bastard... ale coutinho pekneeeee

Reagovat
johnik

Coutinho je někdy platnější když jenom přihrává

Reagovat
smazaný uživatel

akurát som išiel napísať, že Milner dnes dobre, a ptm dostane takúto kartu

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, práve som videl Morena na lavičke. Čo to mal kurva na hlave??

Reagovat
mickey mouse

na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Bych mu rozvázal smlouvu už jenom za to.

Reagovat
SunFells

Stanislas

Reagovat
vrabejka

Son

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

SONYYYYYYYYYYYYYYYY je fantastickej

Reagovat
vrabejka

Jak Coutinho radši nahrával, ale pěkně Laly :)

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem prečo to Klavan nehrá na vonkajšiu stranu, keď vidí, že tam má hráča. A on to aj tak prihrá domov a zavarí celému tímu. Nerozmýšľa vôbec

Reagovat
fantomas

Milner je na tom beku fakt fantastickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

uz ano

Reagovat
cristiano.K.

dnes ano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny pojď na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Here comes the Son!!!

Reagovat
Swarley

jo tak to nebyl nejchytřejší zákrok

Reagovat
vrabejka

Son

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino, och, to bola parádna prihrávka♥

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

yeees penaltyy ale mohl mi ten gol nechat

Reagovat
Maresma

Reagovat
Coutinho10

Yeeeaaaah 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jamés

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
johnik

jo

Reagovat
vrabejka

Milneeeeeeer!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Budou jatka

Reagovat
Coutinho10

ojojoj Mane skodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio

Reagovat
vrabejka

aT ŽIJE HEAVY METAL FOOTBALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

YEAAAAAA!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stanislasss

Reagovat
smazaný uživatel

To že tečou 0:2 snad není důvod odpouštět jim penaltu

Reagovat
mickey mouse

strašně super hráč ten Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta FA

Reagovat
johnik

Reagovat
vrabejka

Maneeeeeeeeeeeeeee. Zničit!!!!!!!!

Takhle hrát každý zápas a máme titul!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas proti nám nebude hrát tohle

Reagovat
vrabejka

myslím proti slabým soupeřům. City a United zničíme přes brejky.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaal Maaaneeee

Reagovat
Mastný Chobot

Mané <3

Reagovat
smazaný uživatel

:-* (alt+3)

Reagovat
Orlandiiik

jasná pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio, to bol nákup kua. A Adam je aktuálne neposaditeľný! Veľké prekpvanie posledných 3-4 zápasov spolu s Hendom...

Reagovat
smazaný uživatel

No Henderson zrovna nevim. Jakmile bude moct hrát Can, tak bych ho tam viděl radši místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá výborne, Can bude musieť počkať...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne. Can do základu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas hodnotenie podľa obľúbenosti. Snáď nebude dávať na lavičku kapitána, kt. má životnú formu. Palo prosím.

Reagovat
Maresma

Já bych tam chtěl oba, no.. místo Wijnalduma.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten sa zas dnes ukazuje pozitívne, má skvelé nábehy. Holt, konečne príjemné starosti...

Reagovat
cristiano.K.

né asi

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
vladis271

Hendo potrebujebehavy futbal. Ak ho ma je top v lige. A mrazik sa moze aj posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, ale na tomto poste som od neho neočakával dobré výkony, lebo mimo posledných 3-4 zápasov tam bol 9 z 10 prípadov priemerný alebo tragický...

Reagovat
johnik

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

3-4 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

hral lepšie ako pod BR, ale stále veľmi nevyrovnane, asi 1 zápas skvele a 3 baletkovsky, zasekávačkovsky a pod...

Reagovat
fenixLFC

ale prdlajs, celu sezonu je ako utrhnuty z retaze, furt jeden z najaktivnejsich. jasne, postupne odchadzal ale to sa dalo pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

akú celú sezónu? Túto? Lebo minulú nie...

Reagovat
fenixLFC

tuto furt a uz aj ku konci minulej bol vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

To určite.

Reagovat
smazaný uživatel

ma pravdu...a i po cas te lonske, ne jen na jejim konci, byl to lepsi co vam hralo...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Hull nezvládá

Reagovat
Mastný Chobot

dalo sa čakať, keďže tam majú 3 z Tottenhamu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana je pod Kloppom fantastický. Celý Liverpool začína vyzerať veľmi dobre. Len tak ďalej...

Reagovat
Mastný Chobot

odmietam byť fanúšikom Firmina, kým bude mať také vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nechutne

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli nemu mi vadi divat se na liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je? to neni nic proti liverpoolu, kdyz nehraje, ak nemam problem se na vasi hru divat

Reagovat
smazaný uživatel

príde mi to strašne povrchné...

Reagovat
fenixLFC

najdi si stream v nizsej kvalite a nebudes vidiet ten culik

Reagovat
smazaný uživatel

mne vadi i ten jeho ksicht, a kdyz da gol nebo se mu neco povede, tak hu furt zabiraji(bohuzel se to stava casto )

Reagovat
fenixLFC

tak este nizsiu kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se fakt nedá dívat ale

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim jeho noham

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Matip je zatiaľ skvelý, veľmi dobrý. hrá ako posila za 30mega...

Reagovat
Jazdec

Matip > Bailly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Milner mohol trošku porozmýšľať...ale nevadí, 3.0 je paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers to je nula

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 v poločase, škoda.

Mohlo být 0:4 kdyby Alli neměl svůj dřevěný moment a sudí nebyl kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial rozhodcov ma uz dlhodobo vo vacku ARSEnal s tym moc nespravime

Reagovat
smazaný uživatel

*fARSEnal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Lallanka & Mané <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial super. Akurat sa zda ze ARSEnal si okrem vlastnych vymyslenych penalt podplatil aj nepiskanie nasich. Same old gauners, always cheating

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je slabšie

Reagovat
Tommy the Gunner

Same old srandro, still idiot

Reagovat
SunFells

Už mají všichni mufani Maného ve fantě?

Adam

Reagovat
Manik...

City zatím špatný výkon . Tolik nepřesností jsem u nich letos neviděl

Reagovat
blade115

Hlavně u Kevina končí až moc šancí, normálně mu ke gólu nebo asistenci stačí daleko míň.

Ale pořád je úžasný sledovat Sterlinga, ten udělal neuvěřitelný progres pod Guardiolou.

Reagovat
10

úžasný? vždyť je to největší tragéd na hřišti, ta jeho herní demence je neuvěřitelná, na to se nikdo nechytá...

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzes myslet vazne

Reagovat
10

vždyť dneska každou situaci ve finálce vyřeší nejhorší možným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

asi si ho pletes s KdB

Reagovat
10

tenhle inteligentní způsob diskuse zkus na někoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

nebo teda spis silvou, ten mi dneska prijde z te ofenzivy nejsabsi(ale presto o nem nelze rict, ze mu dnes chybi herni inteligence....)

Reagovat
10

Silva připravil několik šancí, De Bruyne taky, třeba teď gólovku právě Sterlingovi, kterej to zase zamrdal do outu...Sterling má nejméně dotyků s míčem v týmu, hru bez míčem tragickou - neví kdy a kam se rozběhnout, s míčem neudělal dobře nic

mluvím o dnešním zápase

Reagovat
smazaný uživatel

do jakeho outu? vzdyt to bylo zblokovane... a takove nicneriakjici fraze, ze "vytvoril nejake sance" jsou k nicemu, to muzu rict i o sterlingovi a nemas mi to jak vyvratit, kdyz nejsem konkretni podobne jako nejsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

a btw zrovna ted pritom golu prokazal herni inteligenci tim, ze to neposlal alibisticky jako 90 % hracu na kuna, protoze videl, ze se k nemu stahuje hrac a tu prihravku nebo Kuna by potom, co museli zpomalit ten obrance mel...

Reagovat
blade115

Jak myslíš no. Já ho sledoval v minulých sezónách i letos a to je skoro neporovnatelný. Dnes to tam ne všem úplně vychází, ale i tak je v některých momentech vidět, kam až se letos posunul.

Reagovat
alcantara

Hele, to tu nepis radsej, bo ta miestni odbornici zozeru zaziva.

Reagovat
Manik...

šel hodně nahoru

Reagovat
Mastný Chobot

Pozerá tu voľado Everton?

Reagovat
vladis271

nepozerám.

Reagovat
smazaný uživatel

si v kine ty bukvica?

Reagovat
Mastný Chobot

s tvojou mamou som bol doteraz, ale už som hotový

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam dvoch fotrov. jeden sa prezlieka za zenu. good for you

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto prípade chápem tvoje správanie...

Reagovat
smazaný uživatel

si ho zotrel teraz, aj svoju mamu

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

to vysvetluje mnohé o tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa nerobí

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel > Klavan

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Poche, Sissoko out Lamela in

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson minule životní střela, teď zase 9 z 10ti střel půjde doprdele.

Reagovat
Mastný Chobot

to jak dokázal Clyne kopnúť tak napiču?

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta! Pískej to!

Reagovat
vrabejka

Dalo se čekat Aspon že máme rezervu 2 golů

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve, že dvoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes je skvely

Reagovat
Coutinho10

gol z rohu

Reagovat
EL Gringo

Kaučiňu

Reagovat
Coutinho10

wohohouuuu what a Goooooiaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
mickey mouse

Coutinho

Reagovat
vrabejka

Coutinhooooooooooooo

Od návratu do sestavy to úplně válcuje!!!!!!

Reagovat
Malresi

Coutinho klasicky Každopádne ak už v takomto zápase nedokážeme udržať čisté konto, tak kedy ?

Reagovat
vrabejka

když budeme vyhrávat o 3+ goly tak je to úplně jedno

Reagovat
Mastný Chobot

Coutinho tuším zlepšil tú streľbu konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Už minulú sezónu...

Reagovat
Mastný Chobot

stále mal priemer tak 10 zajebaných striel na 1 gól, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ale z 10 striel jeden gól u tak kreatívneho a technického záložníka mi príde dosť dobré...

Reagovat
Mastný Chobot

10 striel z >20m som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa... ťažko povedať, aká je štatistika, ale zlepšil sa v streľbe, no...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono, kolko striel na gol ma taky Ronaldo, ci Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

8

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Couts krása, Studge bude mať veľmi ťažké dostať sa do zostavy, všetci ofen. hráči majú formu. Výborne. len škoda čistého konta pre Lorisa...

Reagovat
REPLIKATOR

Milner skvělý zpracování, daroval soupeři roh a gól

Reagovat
cokoliv

Inkasovat z první střely, po rohu, to je definice liverpoolske defenzívy, naopak útok paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan úplne lacný, Matip zadarmo, Milner nový post. Starí obrancovia teda vôbec nechýba a riešenie je takmer zadarmo...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď to nie je ideálne samozrejme, podľa možností som spokojný...

Reagovat
smazaný uživatel

hoorn dal bych mu jste druhou zlutou, ze saha na rozhodciho, to tak nesnasim

Reagovat
Manik...

Už jsem čekal, že ji vytáhne

Reagovat
smazaný uživatel

A toto akoze nebol faul? Co to piska za picusa?

Reagovat
diastan

kunnnnnnnn

Reagovat
smazaný uživatel

to je dement, tak hloupá penalta

Reagovat
blaugrana

City. Pep si tu ligu dá pre kaňky.

Reagovat
alcantara

Najprv si mal zvykat na ligu. Teraz po tom starte sa uz caka na december

Reagovat
smazaný uživatel

hehhe, Jamés. Studge áčko v podstate

Reagovat
Coutinho10

Milneeer jistota

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic (c), Cahill, David Luiz, Azpilicueta; Kante; Willian, Fabregas, Matic, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Begovic, Marcos Alonso, Chalobah, Oscar, Moses, Pedro, Batshuayi. #CFC

Reagovat
blade115

No paráda, tak konečně Cesc od začátku. A i Mikel se nevejde na lavičku, navíc na úkor Chalobaha. Úžasný, až se tomu nechce věřit. Jen je teda škoda Michyho, měl by dostávat víc prostoru.

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Walcott, Özil, Iwobi - Alexis

Klasika

Reagovat
Mastný Chobot

ten Alexis na hrote furt

Reagovat
Tommy the Gunner

Lucas by mohl aspoň od 60 minuty na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, proč hrajou pořád ti stejní? Na co máme hroťáky, když hraje pořád Alexis? Na co přicházel Xhaka?

Fakt mě ten dědek už sere

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa dnes nevyhrá,tak jediný kto to bude mať na zodpovednosť a znášať kritiku bude Wenger(oprávnene). Na Xhaku kašlať to sa dalo čakať,že ho tam nedá a dvojka Coq-Santi nie je zlá,ale prečo Alexis na ST? Chelsea bude veľmi pravedepodobne zalezený vzadu a Alexis nebude mať šancu sa presadiť v prehustenom pristore a zas bude behať niekde na úrovni CAM. Mal hrať Perez namiesto Walcotta/Iwobiho ak Giroud nie je 100% fit.

Reagovat
Edgewalker

Jak říká Kája Gott, to jsem fakt nečekal

Reagovat
Hachim Mastour

Jak Kája tak Arsene by sa na to už mohli vysrať

Reagovat
Edgewalker

Souhlasím, na druhou stranu, Kája narozdíl od Arséna stále sbírá trofeje a sbírat je bude i když bude ležet v rakvi.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale Arsene stále zbiera trofeje.

13/14 - FA Cup

14/15 - Community Shield, FA Cup

15/16 - Community Shield

Reagovat
Edgewalker

Jako jo, já vím, ale chtělo by to konečně nějakého slavíka

Reagovat
Hachim Mastour

Hej no..

Reagovat
teenz

at uz po sezone odejde... prosiiiim

Reagovat
Hokaido

parádní

Reagovat
Tommy the Gunner

Welsh Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Milner do sestavy kola

Reagovat
Mastný Chobot

nech to Kloppovi sedí hocijako dobre bez neho, Sturridge musí hrávať v základe, ten chlapec je inde ako všetci ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

len koho by vystriedal? Klopp potrebuje hráča, kt. vydrží aspoň 70 min behať (napádať) ako odtrhnutý a to Daniel nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinha sere, že ho strieda takto skoro. Snáď Barca nebude cez leto nenažratá, či majú ten zákaz? Ani neviem...

Reagovat
Mastný Chobot

jaký zákza? ten čo už nemajú rok?

Reagovat
Mastný Chobot

zákaz

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som si istý, či budú mať zákaz nakupovať cez leto... Ak nie, tak sa bojím o Coutsa ...

Reagovat
Mastný Chobot

Atlético a Real budú mať, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som sa pomýlil...

Reagovat
Manik...

Jop, Barca už je z toho venku

Reagovat
fenixLFC

preco by mali mat uz im skoncil a teraz ho maju ine kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tu nefacepalmuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Si strasne otravny. Uz zacinas byt komplexacik ako kiwwi.

Reagovat
fenixLFC

pomaham ti zbierat prispevky, ved o to ti predsa ide, nie? nevdacnik

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi pls

Reagovat
fenixLFC

nacek pls

Reagovat
smazaný uživatel

byl by hlupák, kdyby tam šel

Reagovat
diastan

uff a je klid ..Sterling

Reagovat
samson192

Zash, čo ten Everton otočí?

Reagovat
lucius6

Sterling se hrozně zlepšil technicky od minulé sezony. Jeho střelba je pořád bídná, ale co se týče techniky a obcházení hráčů, tak tam je ten posun obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin je neskutečný, bůh, tohle je největší prokauč murínha v kariéře

Reagovat
lucius6

Sterling dostal žlutou, protože se během oslavy gólu objal s faoušky City?? Ta premier league už je vážně jak z 1984, naprostá totalita, už to začíná být vážně moc...

Reagovat
J0EL

Wenger je fakt kus tvrdohlaveho zadubenca. To uz nie je mozne toto. Alexis nahrote aXhaka na lavicke. Nech uz zmizne, kym sa nezhnusi uplne vsetkym

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň počkajme, aký bude výsledok... nie je to bežný zápas, hráme proti silnej Chelsea, nie je to pravdepodobné, ale možno prekvapí niečim neočakávaným.

Reagovat
J0EL

Jj Wenger. Neocakavanym

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

dobry vylsedok zatial nie?

Reagovat
Hachim Mastour

Na to sa zas nebude dať pozerať.Alexis s Mesutom budú úplne mimo.Snáď nám rozhodca pískne penaltu, nech po šiestich ligových zápasoch konečne strelíme Chelsea gól.Na výhru to po 9 zápasoch nevyzerá.

Reagovat
One-Real

Toho Wengera obcas nechapu. Zrovna proti Chelsea by se ten utocnik hodil dvojnasobne a on ho tam stejne neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Wengera už nějakej pátek nechápe většina fotbalové společnosti, ale on si prostě pojede svoje pořád dokola aji kdyby byl Arsenal na sestupových příčkách...

Reagovat
niflheim

BENTEKE!

Reagovat
Coutinho10

a proc za nas tohle Benteke nedaval ?

Reagovat
niflheim

Protože by si musel i ten centr sám kopnout.

Reagovat
Nikikrew

Alexis znova na hrote, Och moj boze

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mazec v zakladu obou londynskych tymu po jednom anglicanovi.

Reagovat
Mastný Chobot

mazec je, keď na to upozorňuje fanúšik Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

a co jako

Reagovat
SunFells

U nás i jeden londýňan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale treba uznať,že ako sa verilo v ten british core nejak to moc nevyšlo. Z tej party Ramsey, Wilshere, Jenkinson, Gibbs, Walcott a Ox sa presadil poriadne(zatiaľ) asi len Aaron. Gibbsovi s Walcottom už moc neverím, Ox by to ešte mohol v Arsenale niekam doťiahnut a tak isto aj Jack,ale zamozrejme musí ostať zdravý. K Jenkovi sa nevyjdarujem na neho som mal slabosť odkedy prišiel,jebo bude slepo veriť až pokiaľ neodíde

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

sklamali ma tí briti veru tiež

Reagovat
Taiger

Jakože nemít Aggyho ve fantě je slušnej prokauč. Ale mít ho a nechat na lávce jak Swarley.

Reagovat
SunFells

Tak pokud máš v sestavě de Bruyníka nebo Manemana, tak si v klidu.

Reagovat
off-olda

Pane bože, ať to není holomajzna.

Reagovat
masly008

Reagovat
nani92

Conte sa s Fabrem poučil,ale Wenger,,

Reagovat
Mastný Chobot

Cesc dá gól dnes

Reagovat
SunFells

Ale komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehravá Xhaka?

Reagovat
teenz

Provokace.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je muslim a je ramadan

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Thoomas

Střílí moc z dálky, nic pro Wengera

Reagovat
Counter

Šetří se na silnější soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajeme 3:1 walcot(iwobi) alexis(iwobi) iwobi(iwobi)

Reagovat
cristiano.K.

stream?

Reagovat
Tommy the Gunner

Prase Fabgregas

Reagovat
Mimalu

Cahill, ach jo

Reagovat
Nikikrew

My sme dali goooooooooooool Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Cahill to je takový kokooooot

Reagovat
Miguel19

JDI UŽ DO PRDELE CAHILLE!!!

Reagovat
SunFells

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOĎ

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Heisenberg

Vedeme, vedeme 1:0

Reagovat
Heisenberg

Jsi pašák Sašo!

Reagovat
Tommy the Gunner

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssss

Reagovat
Hokaido

Gary, beř už fakt doprdele.

Reagovat
Coutinho10

arsenal vede

Reagovat
smazaný uživatel

GARY Alexis♥

Reagovat
bbbauch

takhle mu namazat

Reagovat
SunFells

Proč je těch angličanů v sestavách tak málo, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ten to tak posral ale na druhe strane theo dal fika.

Reagovat
smazaný uživatel

trapaaas

Reagovat
off-olda

Zmrdanej, zkurvenej Cahill. Táhni do severního Pákistánu ty kundo.

Reagovat
andrew96

Gary safra

Reagovat
Hyrax

alexiiiiiiiiis

Reagovat
Edgewalker

GOIOOOOOOOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz chapem, preco im Luiz prisiel ako dobra kupa

Reagovat
Hachim Mastour

mi jsme daly Chelsea góóóól

Reagovat
smazaný uživatel

3 zapasy po sobě a 3 takové hrubice kokot

Reagovat
raduinho

No tak vyhrajem 3-1 no. Nevadí.

Reagovat
Wat

ALEXIS! Úžasně zakončeno!

Reagovat
bbbauch

Cahillovi asi bylo arsenalu lito s tou tragickou bilanci

Reagovat
samson192

Sami sa do šance nedostanú tak musí Gary ukázať to najlepšie čo vie

Reagovat
Nikikrew

Walcotttttttttttttttttttttttttttt

Reagovat
Mimalu

tak už by jsme ale mohli začít, ne?

Reagovat
Counter

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Reagovat
Heisenberg

BARCAAAAAAAAA

Reagovat
Mastný Chobot

theoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

MUEHEHEHEHEHE, nádhera ....Iwobi s Bellerínem

Reagovat
Coutinho10

wau

Reagovat
Tommy the Gunner

FIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Skvěle borci.

Reagovat
bbbauch

Dobrej start ale od arsenalu

Reagovat
Whitemedia

Hazard

Reagovat
Error

To jebu, do návratu Zoumy nemá smysl sledovat.

Reagovat
Kluivert9

Jo, ten vás spasí...

Reagovat
Error

Horší to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mastný Chobot

muž veľkých zápasov

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Walcott

Reagovat
Mastný Chobot

jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo? nemám ho rád, čo si na mňa agresívny Ty vyjebanec?

Reagovat
Mastný Chobot

ani ja teba a nepíšem tu Ol!ver

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ma nemáš rád?

Reagovat
Mastný Chobot

ty prijebanec

Reagovat
smazaný uživatel

za toto som rád, za tento dodatok!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chalani, nebuďte na seba zlí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podobně sympatický hráč jako Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejhezci gol v historii zapasu s Chelsea

Reagovat
samson192

Dal Essien

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Mně se dost líbily i góly Drogby, jeden z 09/10 o břevno a tyčku a druhej 10/11 patou o tyč. A pak ještě z toho samého zápasu Alex z primaku. Skvělý časy...

Reagovat
oddy

Ani ne

Reagovat
blade115

Pochybuju, že se někdy v blízké budoucnosti dočkáme tak úžasné sezóny jako 09/10.

Reagovat
spider_8

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

stream? nedari se mi nic solidniho najit

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě ale poser

Reagovat
Heisenberg

Vynikající od Iwobiho, Bellého i Thea

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je tak trapná

Reagovat
raduinho

No tak vyhrajem 3-2 no. Nevadí.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hyrax

<3

Reagovat
Edgewalker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Ty krávo Hazard.

Reagovat
blade115

To je tak když hraje poslední a předposlední volba na stopera no. Ach jo. S tímhle bude Top 4 fakt problém.

Reagovat
Hachim Mastour

Nedodrbte to pls.

Reagovat
smazaný uživatel

aiwobi, cerny messi

Reagovat
Switchback

... skoro jak od barci

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mi robí radosť, iba utrpenie druhých(a ešte jedna osoba) ma teraz dokáže potešiť

Reagovat
smazaný uživatel

jak se chtel pochvalit, ze rad muci druhe

Reagovat
smazaný uživatel

už nie, prehodnotil som to, bol to len stav zúfalstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda, empatia vo mne zvíťazila.

Reagovat
Counter

Tak ještě jeden, ať je to jak proti MU

Reagovat
andrew96

Iwobi je londýnský Rashford

Reagovat
MCFC_8

CHELSEA...DEFINITELY BACK

Reagovat
samson192

Reagovat
off-olda

Člověk se na ten zápas těší, pak přijde Cahill a domrdá celý den.

Reagovat
raduinho

Arsenal vede ani neví jak...

Reagovat
Mastný Chobot

ty si z tých chytrejších

Reagovat
Counter

Reagovat
Ritchie

ale Cahill ví...

Reagovat
Mastný Chobot

No nič, inú zostavu už neuvidíme asi nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

každé + má svoje -

Reagovat
Counter

Dokud z toho budou výhry, zlobit se nebudu

Reagovat
raduinho

Jo a Courtois... Okamžitě bych ho vyměnil za Čecha. Namyšlený kokotko co nic nechytí.

Reagovat
off-olda

Taky bych je vyměnil, ale co z tohodle mohl chytit proboha?

Reagovat
raduinho

To bylo myšlený na jeho celkový výkony, né na dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

Už prestaňte, nevideli ste ako ho to mrzí?! Tento človek si to nezaslúži. Všetci robíme chyby.

Reagovat
off-olda

No jo, prdelka. Nová smlouva.

Reagovat
andrew96

Oba týmy se snaží!

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych mu i novou smlouvu k tomu, ať z toho není tolik smutný

Reagovat
blade115

Spousta lidí se tu nedokáže ovládat no, na druhou stranu je jedna věc, když někdo udělá chybu, a druhá když je dělá poměrně pravidelně už dlouhou dobu. Prvořadým zájmem klubu musí být vyhrávání, ne city hráčů.

Reagovat
Whitemedia

Co to je kurva za komedii, co to tam ty hovada v čele s Hazardem předvádějí?

Reagovat
Manik...

Hazard drbe, klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

škodááá

Reagovat
Manik...

Bohužel se to dalo čekat s dvojkou Luiz a Cahill

Reagovat
Mastný Chobot

Theo <3

Reagovat
smazaný uživatel

City

Tottenham

Liverpool

Zlin

Arsenal

Barca

Man United

Chelsea

Reagovat
Heisenberg

Na naší levý straně nestíhá Iwobi nebo se Nacho stahuje moc doprostřed? Willian má tam moc prostoru.

Reagovat
Counter

Iwobi nepomůže a asi se víc soustředíme na Hazarda, takže je pak napravo víc místa.

Reagovat
masly008

nacho.na něho hraje normálně křídlo,takže tam iwobi nemusí pomáhat.

Reagovat
Counter

Iwobi je boží

Reagovat
Mastný Chobot

prečo mu to Alexis hneď vracal? Iwobi <3

Reagovat
Corosian

Iwobi je uzasny...

Reagovat
off-olda

Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

to alexis nemusel vracet, mohl zakocit sam nicmene IWOBI

Reagovat
nani92

Coq vs Kante...práve niekde v galaxii vznikla nova planeta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to naše nasazení oproti arsenalu je strašný ! jsme neudělali ani skluz jestě snad

Reagovat
raduinho

Nic moc zápas, docela nuda.Jako každý zápas Arsenalu.

Reagovat
Miguel19

Ivanovič a Cahill. To je síla ty pičo. Asi dva největší tragédi v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

no, konzistence se jim zapřít nedá

Reagovat
Nikikrew

Boa Coq zraneny, to nie

Reagovat
Mastný Chobot

Coq perfektný výkon, snáď čo najskôr späť

Reagovat
off-olda

Xhaka? Tak to Kurtoá loví potřetí...

Reagovat
raduinho

Xhaka Tak to je paráda, stihne redku ještě do poločasu a vítězství je naše

Reagovat
smazaný uživatel

mel kopat Mesut, ten by to dal

Reagovat
vitasrp

Jako Conte na mě zatím sice udělal jako trenér hodně slušnej dojem, nicméně výkony některejch hráčů jsou prostě alarmující.

Nenávidím velkohubý prohlášení po jednom špatném výkonu, ale u Cahilla a Ivanoviče jde o dlouhodobou tendenci a podle mě by po tomhle zápase měla být jejich kariéra v základní sestavě Chelsea víceméně u konce.

Reagovat
off-olda

Je to fakt vážné, když píšeš už v průběhu zápasu. Nicméně s tím nemůže nikdo nesouhlasit.

Reagovat
C-M@ster

Tak to cirkusové představení proti Leicesteru ho asi načlo...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
samson192

a Hazard by si mal radšej tiež sadnúť pretože to je strašné

Reagovat
blade115

No rozhodně je odteď Conte přestane stavět, když je na marodce 36lety Terry a Zouma, co nehrál půl roku. Teď by to měl řešit spíš nějak takticky, třeba uzpůsobit systém tak, aby na ně nebyl vyvíjen takový tlak, nebo co já vím. Nic jiného s tím v tuto chvíli nemůže udělat.

Reagovat
vitasrp

Systém se dá uzpůsobit velmi snadno, nehralt na krátkou rozehralvku, nakopávat to dopředu, což udělal vlastně Di Matteo, Boas, prakticky úplně všichni. Zkrátka jen tohle ne.

Reagovat
kvasha16

Boas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
C-M@ster

Oliver by mohl přestat kouskovat hru. Rád bych viděl obrat...

Reagovat
Mastný Chobot

Theo je fantastický, aj dozadu aj dopredu

Reagovat
Corosian

Pokazdy co se Costa zacne vztekat se na nebi narodi andel....krasa

Reagovat
Miguel19

Tvl Costa se tam rve proti 5 a ostatní na něj čumí...

Reagovat
off-olda

Oliver usnul, nebo proč tohle na Costu nepíská?

Reagovat
VasAFC

protože toho zmrda má už celá PL plny zuby evidentně včetně sudích

Reagovat
mojmira

Reagovat
Taiger

Theo je zatím naprosto skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi je riadne šikovný chalanisko

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tommy the Gunner

Obě naše křídla jsou skvělá

Reagovat
Matić

Cahill pouští ve vlastním vápně za sebe a Ivan dává přesnej pas protihráči, to je prostě úlet, jak ještě u nás můžou být...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ti jsou fakt jak školáci

Reagovat
samson192

Vyhrávajú 2:0 a on aj tak bude pískať im

Reagovat
Counter

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
smazaný uživatel

boze alexis vlvevo uplne volno,proc se tam nepodives...

Reagovat
herly

Mesuuuuuuuuuuut

Reagovat
Tommy the Gunner

MESUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Heisenberg

MAMUTTTTTTTTTTT

Reagovat
off-olda

Reagovat
Edgewalker

GPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

ted ses podival a je z toho gol MESUT

Reagovat
Counter

MESUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Wat

To je LATA!

Reagovat
Error

No, takže...

Reagovat
off-olda

Cahill ukáže Luizovi, aby si vzal Alexise a sám se nepřesune k Ozilovi? Tak do píči?

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeees!! Mesut-Alexis-Mesut.. GOOOOOOL!

Reagovat
teenz

Mesutííííííík

Reagovat
Mastný Chobot

raduinho24.09.2016 18:49#

Arsenal vede ani neví jak...

Reagovat
Mastný Chobot

už možno začína zisťovať

Reagovat
samson192

Tak do golu ste nevedeli a potom Cahill spravi klasiku a už ste na koni

Reagovat
Mastný Chobot

sme nevedeli? vám to tu dobre drboce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bolo 0:0, ste nemohli vedieť, jak vyhrávate.

Reagovat
samson192

Pardon že ste najlepší a vždy dominujete proti každému

Reagovat
Mastný Chobot

lol, nič také som nepovedal, ale dnes sa Chelsea na Arsenal proste nechytá a nechytala sa od začiatku. Arsenal nie je schopný hrať tak stále, ale dnes to tak proste bolo. Urazko.

Reagovat
samson192

Nie som urazený ale naštavný z tých dementov v modrom na ihrisku. Dneska vám vychádza všetko ale do gólu do bolo vyrovnané

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Souhlas

Reagovat
raduinho

Mastný kokotko pls..

Reagovat
Miguel19

To už není ani k smíchu. Hazard zase přihrávka do píči, Kante se úplně posere a debilně vystoupí a završí to dement Cahill, kdy v situaci 2na2 ví že tam je hráč, ale jde bránit do prostoru...

Reagovat
Whitemedia

Že já se na ty naše zápasy ještě těším

Reagovat
Hyrax

mesuuuuuuuuut

Reagovat
smazaný uživatel

Ten návrat Ivanovice

Reagovat
EXoRcIsT

necudoval by som sa keby to presne tak chcel Ozil trafit

Reagovat
oddy

z opakovačky to bylo dobře vidět

Reagovat
Fenri

Nevymenili si ty tymy dresy? Pak bych tomu prubehu i mozna veril...

Reagovat
Counter

Lol, Mesut je tam úplně trollí

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

nejlespi pak jeste v tunelu jak tam poplacaval Costu po hlave

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to chci vidět

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si bude muset zahrát na Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut byl nějaky rychlý. Takovou rychlost jsem u něj ještě neviděl

Reagovat
Le Gunner

Nevěřím.

Reagovat
off-olda

Tohle by se za Mourinha nestalo.

Reagovat
blade115

Reagovat
spider_8

Tak ono se to stalo hodně i díky Mourinhovi.

Reagovat
samson192

Ako Cahill namiesto aby dostupil tak ide do sklzu pri centrovanej lopte

Reagovat
Whitemedia

Cahill čtyřleté prodloužení smlouvy

Reagovat
mr.Silver

Bozi polocas, to jsem dneska potreboval

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

čelzí

jste sice retardi, ale COYG!

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

falosnik!

Reagovat
smazaný uživatel

milé

o tomto je šport, teda, ak by si vynechal to r slovo a výsmech porazenému.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

urazky janko, vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

konstatování faktu, neber se tak vážně

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem uvazoval, ze prispeju na ownysearch

Reagovat
smazaný uživatel

nech si to projít hlavou

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hokaido

„COYG“

-owny

24.09.2016

*uloženo*

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a este walcott hattrick

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Xhaka

Reagovat
Kuchta

Při vyhlášené trpělivosti fanoušků úspěchu dávám Contemu ještě tak 2 zápasy

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Ještě nějaké připomínky k Wengerově sestavě?

Reagovat
Edgewalker

Arsene Knows

Reagovat
Wat

Jak by řekl Hokaido, parádní sestava.

Reagovat
masly008

jsem zvědav co tady budou psát ti co nadávali na Alexise na hrotu.

Reagovat
J0EL

To iste co vzdy, nema tam co robit.

Reagovat
teenz

Jo, to je ten jeden zápas kterej všem zavře hubu, Wengerovi pojistí jeho místo a pak se můžem zase jít klouzat na nějakou dobu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Loni v podobnou dobu hráči ukázali to samé proti MU, jako hodinky

Reagovat
teenz

Jo, přesně na to jsem si vzpoměl. Letos to nebude jiné, v LM půjdem z druhé skupiny, protože na PSG prostě nemáme, vyfasujeme Real a končíme. V PL si odkopeme 3. místo a půjde se dál.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Mastný Chobot24.09.2016 17:41#

aspoň počkajme, aký bude výsledok... nie je to bežný zápas, hráme proti silnej Chelsea, nie je to pravdepodobné, ale možno prekvapí niečim neočakávaným.

...ale nečakal to ani Wenger asi.

Reagovat
smazaný uživatel

klud este mozno otocia

Reagovat
Tommy the Gunner

Vynikající poločas, škoda zranění Coqa, ale Xhaka ho dobře nahradí

Reagovat
Edgewalker

Arsene Knows

Reagovat
Nikikrew

Wau, wau wau

Tento tym nepoznavam, nepamatam si ze by sme takyto vyborny vykon uvidim od nasich . Alexis znova ako utok ale dnes gol a asistencia, asi to proste funguje no ale stale ho chem mat na kridle . Iwobi super, cela obrana fantasticka. Skoda Coqa. Zapas este stale nie je u konca, teraz treba poriadne sa sustredit v obrane a snad to uz ukopene. Nadhera

Reagovat
masly008

Takže taktický genius Conte si vodí dinosaura Wengera? a Alexis nemůže hrát na hrotu? 1+1? hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem ti odpovedať len na tú poslednú otázku. Je to 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Taky bych řekl.

Na facebooku se občas objeví podobný věci s popiskem „90% lidí vypočítá tento příklad špatně... a co vy?!”

Reagovat
norton

Reagovat
Briggus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

Reagovat
ZB 07

Reagovat
blade115

Conte je takticky oproti Wengerovi úplně někde jinde a nic na tom nemění ani tenhle prosraný zápas.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

*poločas

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Gunner14

Theo takhle se bojuje o základ, mohl by se z něj OX přiučit.

Reagovat
Mastný Chobot

Vždy, keď príde veľký zápas, tak Walcott musí byť prvé meno, ktoré sa dá do základnej zostavy.

No, takto. Ak niekto napíše, že do gólu sme nevedeli alebo, že Chelsea bola v niečom lepšia, tak to nechápem úprimne. Toto bol jeden z tých polčasov, kedy nám vyšlo absolútne všetko a vytreli by sme aj Barcelonu. Raz za čas sa taký polčas podarí, naposledy pred rokom proti MU, ale len raz za čas. Celý tím bol perfektný a Chelsea sa absolútne v ničom nechytala, objektívne sme ju rozdrtili v prvom polčase vo všetkom. Naša pravá strana si to dáva na inej úrovni úplne, neviem, či bol lepší Hector alebo Theo. Mäsut dokonalý gól, ktorý si sám aj založil, Alexis rozdielový hráč, Iwobi s loptou je futbalový orgazmus, Coq do striedania stelesnená dokonalosť dozadu. Skvelý polčas, snáď si to druhým nedodrbeme, lebo to by bolo dosť arsenalské.

Reagovat
spider_8

Popravdě, do prvního gólu to bylo vyrovnané. Cahill vám neskutečně namazal a hned jste to dokázali zatlouct druhým gólem. To se většinou nepovede a hlavně díky tomu měl ten poločas takový průběh.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi teda vůbec nepřijde, sice jsme nebyli bezradní, ale Arsenal silně napadal a ztráceli jsme jeden míč za druhým. Pak po gólu se to rozpadlo úplně...

Reagovat
Counter

Arsenalu se to loni dařilo docela pravidelně.

Reagovat
Mastný Chobot

Vyrovnané... mali sme loptu, kontrolovali sme zápas, ale bolo to bez veľkých šancí.

Reagovat
spider_8

S touhle taktikou jsme ale proti vám hráli vždycky a vždycky to vycházelo. Nechat vás vyblbnout a pak to zatlouct Drogbou nebo Costou. Dneska ale Cahil no...

Reagovat
Mastný Chobot

Jo, to mi je jasné, že ste neprišli hrať otvorenú hru a chápem to, ale preto píšem, že to bol jeden z tých polčasov, kedy nám vyšlo úplne všetko a objektívne sme to drtili.

Reagovat
Heisenberg

Vy jste ale do prvního golu bránili ve 2 řadách od sebe vzdálených 5 metrů, strašně moc prostoru jste nechávali naší záloze. Tohle Mour nedělal, on proti nám nikdy takhle nezalezl.

Reagovat
Counter

Ale v té době jste uměli bránit.

Reagovat
Svatej

já fakt nerozumim tomu, že takovejhle super výkon vždycky všichni podaj až v zápase proti nám tuhle sezonu

Reagovat
Le Gunner

Taky nám ale dost pomáhá jejcih rozložená obrana. Co obrana...

Reagovat
Counter

Loni byl proti CFC Theo dokonce kapitán a jak to dopadlo? A hrál i v řadě dalších velkých zápasů, kde byl neviditelný, stejně jako všichni. Každopádně dokud bude makat tak jako dneska, základ si bezesporu zaslouží, hraje výborně.

Reagovat
Mastný Chobot

Z tohto kádru je to vo veľkých zápasoch najspoľahlivejší strelec, len Chelsea už dal hádam 5-6 gólov za kariéru.

Reagovat
Counter

Je jediný, kdo z našeho kádru do dnešního zápasu vůbec dal jakýkoli gól

Reagovat
Heisenberg

Jako Chelsea měla dobrou šanci Williana a na levý straně necháváme občas prostor, ale jinak souhlas.

Reagovat
herbage

nejlepší výkon Arsenalu za hodně dlouhoou dobu Snad to není jen výjimka z pravidla a kucí na tyhle výkony dále navážou

Reagovat
herbage

jen ty nákopy Čecha na Alexise, když má volné 2 stopery, to mi přijde při absenci Girouda trochu nedomyšlené

Reagovat
Counter

Krásný dárek k svátku

Reagovat
herbage

jo, to jo. Dneska jsme si po delší době vyhradil čas a i když jsem čekal, že zápas bude mít klasický průběh, tak jsme zatím příjemně překvapen. Trochu mi to připomnělo asi 6 let starou výhru 3-1 nebo loňskej zápas na Emirates s Manchestrem United

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Takže asi takhle.. S prvními poločasy je Chelsea horší a horší. Proti Liverpoolu bída, proti Leicesteru šílenost a dnes je to na kriminál. Cahiil a Ivanovič si víc o tribunu říct nemohli. Reálně ale jediná změna do příštího zápasu bude Oscar za Fabregase.

Jestli Conte nevystřídá ani po tomhle poločase, tak je to regulérně "střídající břídil". Za celý poločas jsme neměli nic, ale vůbec nic. Všichni tu byli z Conteho vystříkaný, ale mě teda ten chlap zatím vůbec nepřesvědčil.

Reagovat
spider_8

2 věci:

1. Je mi fakt líto Conteho. On má sice odpovědnost za výsledky, ale co sakra s tímhle může dělat. Doufám, že dostane dost času, aby se jeho práce stačila projevit, protože tohle jsou prostě pozůstatky z minula (a nejen od Josého, ale i z naší dlouhodobé neschopnosti přebudovat obranu).

2. Díky bohu, že jsme aspoň o rok prodloužili Terryho, protože ho teď opravdu potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Zas je to jen na něm, že s tím něco neudělal v létě. To se radši celé léto honil za Koulibalym a pak koupí Luize. A na kraj místo pořádného beka Alonsa, který dost možná dopadne asi jako Baba nebo v lepším případě Luis.

Reagovat
spider_8

Sorry, ale tohle jde jednoznačně za vedením. Však těch jmen o kterých se jednalo byly mraky a my jsme horko těžko dokázali přivést aspoň Luize. U Alonsa si ještě počkám, ale obávám se, že máš pravdu. A do téhle situace na levým beku nás dostal hlavně podělal, když poslal pryč Bertranda i Luise.

Conte nemůže během jednoho léta vyřešit všechny naše letité problémy.

Reagovat
blade115

To ne, ale Cahill s Ivanovičem takhle hráli dávno předtím, než přišel. Navíc viděl přípravu, kde taky fakt nijak neoslnili. Beka začal řešit až tak v půlce srpna, alespoň z toho, co víme. Já dlouho podporoval to, že chce svoji první volbu, tedy Koulibalyho, ale jestliže po dvou mesících snažení vidíš, že to fakt nejde, tak to asi fakt nepůjde. A řešit to Luizem? Však rozhoupat se dřív, tak jsme mohli mít Baillyho. Nebo Umtitiho. Nakolik je to jeho práce a nakolik vedení, to fakt těžko říct. Já si jen říkám, že kdyby chtěl, tak tu snahu o Koulibalyho utne dřív a přivede nějaký reálný cíl. Jenže to za tak akutní zas nepovažoval.

Reagovat
cristiano.K.

bod 1. si odporuje částečně s bodem 2.

Reagovat
spider_8

Já vím, ale vzhledem k tomu jaké jsme měli v létě problémy sehnat byť jen jednoho stopera, tak Terryho prodloužení bylo zpětně vzato dobrým krokem. Bez něj je naše obrana mnohem křehčí.

Reagovat
cristiano.K.

já vím, jak si to myslel, jen to je prostě lehce úsměvný

Reagovat
Svatej

Bylo by skvělý, kdyby se Conte fakt nasral a ty dva čuráky okamžitě poslal ze stadionu. To, že ještě stále hrajou na týhle úrovni je urážka.

Conteho je mi líto, ten systém je nastavenej v pohodě, ale hráčskej materiál má v hlavě totálně nasráno. Terry bude muset hrát do padesáti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu pasáž kdy se zranil Coq jsem zrovna nekoukal, odešel aspoň po svých?

Reagovat
Wat

Odešel.

Reagovat
Mastný Chobot

jo, ale asi to bude svalové

Reagovat
J0EL

Ale vyzeralo to zle podla jeho vyrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že bol smutný chápem, miluje futbal a chce odohrať všetko. Ale jeho výraz asi nie je úplne to najdôležitejšie kritérium. Tipnem si, že niečo so svalmi.

Reagovat
vitasrp

Víceméně čím vyšší úroveň, tím míň času a prostoru jednotliví hráči mají. Tenhle rozdíl je samozřejmě vidět při srovnání zápasů se slabšími a naopak TOP celky. Zatímco proto West Hamu či Burnley si to ještě Ivan a Cahill odehrajou, proti těm nejlepším hrůzostrašně hoří.

U Ivanoviče je nádherně vidět, jak je pod tlakem strašně nádchylnej k chybám v rozehrávce a lacinejm odkopům, což je přesně věc, kterou Conte nechce. Nikdo už mě ale nedonutí, abych šel do směru kritiky trenéra, místo toho půjdu kritizovat vedení, které zkrátka tyhle hráče není schopno nahradit.

Velkej problém jsme v celý půli krom rozehrávky měli i s represinkem, při kterém byli hráči často ve špatných pozicích (občas střed pole jistili jen dva hráči, což je zkrátka málo, ke stabilitě jsou potřeba alespoň tři zajišťující hráči), zároveň reakce některých hráčů byla někdy příšerně pomalá. Před třetí brankou to bylo vidět u Kanteho, tradičně máme ale trable vpravo, kde si Ivanovič dává kvůli rychlostním nedostatkům odstup, díky čemu pak ale soupeře není schopnej včas dostat pod tlak, ten pak docela snadno tenhle represink prolomí a utíká do rychlého brejku.

Suma sumárum - naprostá katastrofa. Hrůzostrašný individuální chyby jsou takovým typickým obrázkem dosavadní sezóny, problémy s represinkem se objevují víceméně potřetí (Liverpool, Leicester první půle a Arsenal)), nicméně je to asi trochu logické vzhledem k tomu, že v minulých letech jsme se okamžitě po ztrátě spíše stahovali do hlubokého bloku, než že bychom se okamžitě snažili míč získat zpět. Jen doufám, že změna téhle mentality nebude trvat půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dal i nám 3 góly v první poločasu na emirates Ale jinak stará paprika Wenger si zatím namazal taktického géniuse Conteho na chleba.

Reagovat
Miguel19

Když pomineme tradiční zoufalce Ivanoviče a Cahilla (u Cahilla chápu, že prostě hrát musí, ale proč furt hraje Ivanovič? Wtf?) tak mě zaráží naše útočná fáze..

Arsenal chodí do útoku minimálně v 6 lidech. U nás útočí Costa, pak dlouho nic, pak se tam doplouží křídla, po nich tam vběhnou Kanté a Matič, ale to už se zase běží na naší bránu. Fabregase sem si moc teda nevšiml.

Každopádně snad to byla poslední kapka pro hráče jako Ivanovič a Cahill. To je naprostá ubohost. To nejsou výkony hodné naší ligy, natož PL.

Je mi fakt zle z přístupů hráčů jako Hazard a Willian. Takoví hráči by to mohli být. Ale totálně na to serou.

Costu sice nesnáším, ale je to prostě top útočník. Nedivím se, že z toho bordelu chtěj odejít. Dneska hraje sám proti 11. Začátek sezony slibný, teďka si o nějakým boji o LM můžeme nechat zdát. Nicméně ještě je čas s tím něco dělat, jenom je třeba vyndat hlavy z prdele a zbavit se plevele.

Reagovat
j_mrazik

Ten Zola je v Anglii jak dlouho? 20 let? A pořád mluví, jak kdyby prodával pizzu druhý týden.

Jinak toho nejlepšího DM na světě a super Matiče si vodí naši hráči, kteří neumí na silovou zálohu. Pressink je u Arsenalu skvělý, ale jinak to tam Chesea neskutečně otvírá. Přemýšlím, jestli je to špatným manažerem.... Tolik mizerných výkonů se najednou snad potkat ani nejde. Ale i předtím vyhrával zápasy s neskutečným štěstím v posledních minutách. Jednou se to otočit proti kvalitnějším týmům muselo.

Snad jim 2. poločas ještě přiložíme.

Reagovat
off-olda

Super Matič? To máš flashback do roku 2014?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono si Taliani a rovnako aj španieli či francúzi dosť držia prízvuk. Pozri sa napríklad na Wengera,ten je tam už 20 rokov,ale ten prízvuk tam neskutočne počuješ a nie je na tom nič zlé,pretože pokiaľ hovoríš gramaticky správne a tie slová nemeníš nejak veľmi tým prízvukom ľudia to riešiť nebudú. Dalo by sa tu veľmi o tom písať,zjavne mi seminár "English as a global language" nejak prirástol k srdiekču

Reagovat
vitasrp

Jako ty zápasy s West Hamem i Watfordem sice vyhrál v posledních minutách, ale že by to bylo se štěstím, když metrika expected goals vyšla výrazně ve prospěch Chelsea, to se úplně říct nedá.

Reagovat
Svatej

ses posral ne ?

Reagovat
Whitemedia

Hlavně ty střídání neuspěchat, 80 minuta stačí

Reagovat
off-olda

Se z něj fakt poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea . len do nich, naložte im do cest!

Reagovat
smazaný uživatel

cesty*

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Conte vodi

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, hurá na druhej poločas

Reagovat
Whitemedia

Se člověk tak nějak přestává divit, proč od nás chtěl Costa utéct

Reagovat
Busby babes

co to? To je Chelsea tak marna?

Reagovat
Whitemedia

Tak co bys čekal, když hraje jen Costa proti 11 hráčům Arsenalu?

Reagovat
Busby babes

az tak spatny? to teda koukam.

Reagovat
Heisenberg

Dneska ale Alexis na hrotu funguje skvěle, mezi Kantem a stoperama je dost často mezera, kam si sbíhá a využívá prostor.

Reagovat
REPLIKATOR

Whalecoooott

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
Mastný Chobot

prečo hore, Theo?!

Reagovat
Whitemedia

wtf??

Reagovat
smazaný uživatel

Theooo na co máš tu levačku..

Reagovat
Tommy the Gunner

Vypadá jako Ballackův brácha

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimave striedanie

Reagovat
off-olda

Prosím někoho, aby mi tohle střídání vysvětlil. Děkuji.

Reagovat
Whitemedia

3:0 je lepší, než 6:0

Reagovat
Hokaido

Přechod na 352 s Azpim a Alonsem na WB?

Reagovat
vladis271

fungujúci stream plssssss

Reagovat
Nikikrew

Chudak Cesc, ked si spomeniem ze to bol moj najvacsi oblubenec preco musel ist k tym chudakom

Reagovat
smazaný uživatel

aby vyhrál titul

Reagovat
Hokaido

352?

Reagovat
blade115

3-4-3, tak to jsem zvědav.

Reagovat
blade115

A to je teda další věc - podle mě to k tomuhle systému bude Conte teď dost směřovat, když se vrací pomalu Zouma i Terry. Takže tim spíš se Cahilla s Ivanem jen tak nezbavíme.

Reagovat
Miguel19

Zouma - Terry - Luiz ne?

Reagovat
blade115

No a ty myslíš, že odehrajou takhle celou sezónu?

Reagovat
Miguel19

V lize se to dá no

Cahill tam bude smrdět furt, když je Anglán

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám dnes už 120 komentárov zhruba

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
samson192

ako pubertiačka

Reagovat
smazaný uživatel

Samo. Ty si dlhodobo môj fanúšik.

Reagovat
Kokesh

Nema byt Kante pred stoperami? To je normalne ostuda co on vytvari souperi za prostory, tim ze beha po celym hristi.

Reagovat
Miguel19

Dneska je strašně špatnej.

Reagovat
Whitemedia

Hazard dnes úplné hovno, ale hlavní je, že už stihl 4 patičky

Reagovat
Miguel19

Zachytila už naše 2 DM nějaký protiútok?

Reagovat
smazaný uživatel

no zatial hra len Arsenal

Reagovat
EXoRcIsT

konecne moze Arsenal potupit Chelsea a namiesto toho aby dali co najviac golov tak vymyslaju kktiny

Reagovat
Mastný Chobot

klasika, keby existoval najzložitejší spôsob ako dať gól, tak robia len to

Reagovat
off-olda

Panečku Williane, to byl centr.

Reagovat
Miguel19

Courtois už ani nechce z brány

Reagovat
smazaný uživatel

On pořád vypadá strašně otráveně. Strašně nesympatickej člověk

Reagovat
Heisenberg

Problémy Chelsea s rozehrávkou zrovna proti nám jsou zábavný

Reagovat
off-olda

Cahill, Kurtoá.. WOW

Reagovat
REPLIKATOR

Courtois nezvládá?

Reagovat
Fenri

Haha co vyvadej u ty rozehravky, to je strasny

Reagovat
smazaný uživatel

Theo pěkně bojuje, takhle každý zápas, prosím

Reagovat
Miguel19

El Capitano

Reagovat
off-olda

Ivanovič

Reagovat
nani92

fanušikovia

Reagovat
Miguel19

Thibík se nasral

Reagovat
Trapper

Co se stalooo, sekaj se mi snad všechny streamy

Reagovat
Tommy the Gunner

Škoda Fio

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Kokesh

Ja si Hazarda v 31 letech tak jako treba Cristiana ani radsi nechci predstavit. Nevim, kde by mohla byt jeho prednost az ztrati svou rychlost a dynamiku...

Reagovat
Svatej

ty sis sem přišel taky jen zahejtit co ?

Reagovat
nani92

Conte Out, Thibo In

Reagovat
Tommy the Gunner

GIBBS

Reagovat
Mastný Chobot

jak sa čertí trtko španielskobrazílsky... to je balzam na moju dušu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

ale je zvláštní že když hraje jako člověk a né jako prase,tak je slaboučký jak čaj.

Reagovat
smazaný uživatel

btw to je ten kante, ktery je momentalne stejne dobry jako busquets??

Reagovat
Hokaido

Dneska je špatnej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Gibbse nesere, že už 3. sezónu dělá náhradníka?

Reagovat
smazaný uživatel

zda se mi to nebo na xhaku fanoušci piskaj?

Reagovat
Heisenberg

Shoot

Reagovat
smazaný uživatel

sand to pochopí lip než ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

né.dle mě řvou shoooot.

Reagovat
Tommy the Gunner

Oni hučej, aby vystřelil z dálky a dal dalšího góla z 30 metrů

Reagovat
off-olda

Kvůli tomu, aby střílel.

Reagovat
nani92

Hazard neskutočne stagnuje, on už musí zmeniť klub, aj pre Chelsea by to bolo lepšie, ak ho dokážu dobre predať a nahradiť

Reagovat
off-olda

Depaye..

Reagovat
nani92

vymeníme?

Reagovat
off-olda

Přijde ti to jako win-win?

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka už je banter sám o sebe, to je krása

Reagovat
Heisenberg

Gibbs zas na křídle

Reagovat
SunFells

A už tam hraje dobře

Reagovat
SunFells

Bellééé, v prdeli raketu

Reagovat
Tommy the Gunner

Belle

Reagovat
Nikikrew

Bellerin!!!

Reagovat
masly008

bellerin,konečně se mohl proběhnout.

Reagovat
Generalní Gladiator

proč se bučí na xhaku?

Reagovat
off-olda

Reagovat
SunFells

Nebučí, navádí ho ke střele.

Reagovat
Fenri

Vyzyvaj ho ke strele

Reagovat
Mastný Chobot

nebučí, celý štadión okrem Wengera kričí "shoooot" kvôli tým 2 wondergoalom

Reagovat
Generalní Gladiator

díky

Reagovat
REPLIKATOR

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

Bellé

Reagovat
Mastný Chobot

dokáže toto Walker?

Reagovat
Cobra

Bežně

Reagovat
Miguel19

No když tam máme tuhle sestavu. Kdo přesně by tam měl něco vymyslet nebo tvořit hru?

Reagovat
off-olda

Cahill už něco vymyslí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Costa a ani Pedro se nechytaji na Bellerina rychlostně.

Reagovat
SunFells

poslechl

Reagovat
liquicitizen

päť členná obrana so stopérmi ivanovic luiz cahill čoho som sa to dožil

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka

Reagovat
Usty

Co se to děje ty vole

Reagovat
J0EL

Zvykaj si

Reagovat
blade115

Však my jsme snad ani neměli šanci za zápas ne? Krom střely Williana v první půli.

Reagovat
Miguel19

Jj, ani hovno

Reagovat
masly008

střely na bránu:0

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Čumte, Giroud stihne hattrick.

Reagovat
Mastný Chobot

Gibbsík

Reagovat
Svatej

Jeden zápas a najednou je v očích všech Kanté nemožná sračka, tohle je prostě boží web

Co se týká Hazarda a Thiba, neuvěřitelně se těším na ty jejich žvásty o odchodu po těhlech zápasech. S tímhle nasazením by je nechtěli ani v Segundě. Jejich mentalita je pro mě záhadou, já si fakt nedovedu představit, jakým způsobem ti pitomci uvažují.

Cahill a Ivanovič do Vitesse, nebo do prdele. Conteho je mi líto, ukazuje se, že minulá sezóna ani nemusela být náhoda, tenhle tým má do vyspělosti kurevsky daleko. Je to banda děcek

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tu kantemu nikdo nenadava a ani ho neshazuje, max, ze se mu dnes hoodne nepovedl zapas, nezvladas

Reagovat
Svatej

Nebudu ti to tady vyhledávat, je toho tady napsáno o něm dost a o jednom zápase se tu nemluví, takže si strč kecy o.nezvládaji do prdele. A nezvládám

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to vyhledal sam, o kantem je tu 11 prispevku a vsechny jsou jenom k tomu, ze dnesek se mu nepovedl ani jeden ho nijak dlouhodobeji nehodnoti. max ja jsem napsal neco s busquetsem jako reakci na vcerejsi srovnavani...(a ani tam ho neshazuji jen si neymslim, ze by byl lepsi) nemas zac

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kaze
Reagovat
Tommy the Gunner

Koss

Reagovat
mickey mouse

Costa

Reagovat
Thoomas

Tak tohle si maximalne uzivam, at se ta devka Costa vybreci do ruzova

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Kos, hoď s tím hnusákem pěkně o zem.

Reagovat
Mastný Chobot

ooo ánoo

Reagovat
Edgewalker

Začínám si myslet že dneska nebude redka

Reagovat
Miguel19

Michy je taky slušnej palič

Reagovat
SunFells

Čechýňo Nevím, proč ho tam Nacho přeskakoval.

Reagovat
masly008

nechtěl redku,ale chelsea nebezpečná jenom přes nacha.jako většina mužstev.

Reagovat
SunFells

V první půli dvakrát přes Bellého no. Navíc Nacho občas trpí na špatně postaveného Koscielnyho.

Reagovat
Miguel19

Nebezpečná, pls

Reagovat
masly008

tak jao náznaky no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ne

Reagovat
Coutinho10

costa nezvlada

Reagovat
off-olda

Čech

Reagovat
blade115

Jezis, Michy !!!!

Reagovat
nani92

dnes je komentátor na Digi ale úplne mimo

Reagovat
masly008

co říkal,že je to vyrovnaný zápas?

Reagovat
nani92

že sa Giroud može pripravovať na stredu

Reagovat
masly008

tak třeba myslel na nějakou párty třeba

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Pedro jen těsně minul.

Reagovat
off-olda

Pedro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
REPLIKATOR

Pedro

Reagovat
raduinho

Už je ale fakt pomalu čas na Zenit mode...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

zlatá je

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi ji asi nikdy neslysel mluvit vystrizliveni

Reagovat
smazaný uživatel

ee, nepočul, je to až tak moc zlé?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

heh, prečo majú všetci pocit, že je na túto tému potrebné urobiť song?

Reagovat
SunFells

Hráči si furt myslí, že Xhaka je pravák

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

Paráda

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
SunFells

Mustafi na mě dnes poprvé udělal dojem, s Koscem dnes byli až na menší chybky hodně solidní. I Mesut už vypadal vitálněji A Gibbo po střídání vůbec nezklamal.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Gibbs na mňa pôsobil istejšie než Nacho

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

A nejvíc mě teda těší Theo, který zase potvrdil platnost ve velkých zápasech a stejně tak znova vyvrátil hovadiny o tom, že dost nepomáhá defenzívě. Přes léto jsem mu už ani nevěřil, že by zpátky na svém postu nabral dech ...no velmi brzy očekávám zranění

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

pokud vím tak každý říká že dozadu je to OK,oproti třeba oxovi

Reagovat
SunFells

Myslím, že to říkalo hodně lidí, ale vzešlo to určitě od Wengera.

Reagovat
Mastný Chobot

zatiaľ určite najmilšie prekvapenie sezóny

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas nuda, ani jeden tým se nesnažil.

Reagovat
masly008

arsenal nemusel,chelsea nemohla.

Reagovat
vitasrp

Tabulkově jsme se přiblížili umístění z loňského roku, navrhuju vykopnout manažera a zkusit to s někým jiným, v hráčském materiálu totiž tutově chybka není.

Hráče pořádně vypucovat, Edenovi vysvětlit, že takhle velký zápasy hrát prostě nemůže (Liverpool a dneska), odstavit Ivana a Cahilla a dál intenzivně pracovat na principech Conteho fotbalu, to jsou podle mě jediný možnosti ke zlepšení.

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Akorát to "takhle" je v druhé větě navíc. On už dávno není ten borec, co rozhoduje těžký zápasy.

Reagovat
Usty

To je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

na konci minulé sezóny zvládl zápasy se Spurs i Liverpoolem hodně dobře...

Reagovat
blade115

Jo, ale to jsou asi dva zápasy z deseti, v ostatních nic. A letos v tom úspěšně pokračuje.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
masly008

Po dluhé době jsem se dneska fakt bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak máš smutný život?

Reagovat
masly008

ani ne.jsem totiž viděl jenom 3 zápasy no.

Reagovat
salami

bude se West Ham dál šetřit na EL nebo už začne hrát i tuhle soutěž?

Reagovat
fenixLFC

tak snad Svati zadupu tie polena do zeme

Reagovat
SunFells

Včera jsme nekopali penaltu, ti rozhodčí se strašně zkazili

Reagovat
Counter

Nebylo třeba, šetříme na důležitější zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nedorazily peníze včas na účet.

Reagovat
SunFells

To si asi spíš kvokej s ownym v koutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jste si podplatili nepískání našich penalt a na vlastní zápas už nezbyly peníze.

Reagovat
SunFells

Snažit se uškodit týmu, který se za každých okolností postará sám o to, aby byl za Arsenalem, by bylo vyhazování peněz oknem.

Reagovat
smazaný uživatel

(ne že byste peníze oknem nevyhazovali)

Reagovat
SunFells

(ukaž)

Reagovat
smazaný uživatel

Přepálené přestupy jako Mustafi. Nepovedené přestupy jako Chambers, Gabriel, Debuchy. Přeplácení hráčů, kteří buď trpí na zranění nebo hrají špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

to můžeš napsat o každém klubu

Reagovat
SunFells

Tak to se budeš muset podívat na jiné týmy, nejlépe taky na ten drůbeží, jak oni nepřepalují, když Arsenal má být ten, který přepaluje.

Reagovat
Mastný Chobot

Chambersa buď predáme s minimálnou stratou, alebo sa presadí, stále má len 21 (ty trtko). Gabriel s Pupuchym stáli každý po 10m (?), to je dnes nič. Navyše, Gabriel ešte stále môže zlepšiť dojem. Mustafi bol kurva drahý, ale je to mladý, skúsený stopér do základu na dlhú dobu - to je rarita, za ktorú sa platí. Keď už niekto z posíl, tak skôr Lucas, ten stál polovicu toho, čo Mustafi, ale stále to bolo dosť veľa.

Ak vyhadzuje peniaze oknom Arsenal, tak mi potom ukáž klub, ktorý to nerobí. Lebo Tottenham to nie je určite. http://bit.ly/2dhnws8

Reagovat
teenz

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne tá tretia prihrávka, tomu hovorím rozšíriť ihrisko

Reagovat
kvasha16

Reagovat
samson192

lepšie ako originál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Obrana soupere pomala, bez durazu, naivni a nepřesná...nehrál z nich nekdo za Chelsea?

Reagovat
SunFells

West Ham XI: Adrián, Ogbonna, Reid, Nordtveit, Arbeloa, Antonio, Noble, Payet, Kouyaté, Lanzini, Zaza

Southampton XI: Forster, José Fonte, Bertrand, Cédric Soares, van Dijk, Tadic, Oriol Romeu, Davis, Højbjerg, Redmond, Austin

Redmond - Austin To triko bude sušší než ownyho přítelkyně.

Reagovat
teenz

Reagovat
vladis271

Jurgen Klopp to appear on Monday Night Football

Reagovat
Mastný Chobot

ách jo, WHU

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Austin, tezke zakonceni

Reagovat
SunFells

Austin Myslím, že nějaký čtvrtý zápas po sobě se trefil ...jinak Saints dost marní v první půli.

Reagovat
SunFells

Ale od gólu jedou

Reagovat
SunFells

1600. pro Austina, jednoho z top střelců 16/17

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude v tý formě pokračovat.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

bude uz tuto sezonu v zaklade na dlhsiu dobu?

Reagovat
SunFells

Pokud udrží výkony, tak snad nebude Puel blbnout s Longem.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by v zimě mohl stát Payet? 15?

Reagovat
SunFells

Ses zbláznil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vzhledem k věku má malou resale value a pokud WHU bude na chvostu tabulky i nadále, tak bude chtít odejít.

Reagovat
SunFells

Zase taková duchna to ještě není a pro WHU je klíčovým hráčem, ti by odmítali i dvojnásobek, navíc ještě v zimě. 15 je úplný nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
SunFells

Uvidíš. To co ostatní už ví.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

A co je WHU do resale value proboha?

Reagovat
cristiano.K.

už dávno.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

15+Kane

Reagovat
smazaný uživatel

*Todd Kane

Reagovat
Hokaido

Bereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

dnes je v štúdiu na skysport Jurgen Magnifico Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

*Jurgen Kokotco Klopp

Reagovat
cristiano.K.

* Kurgen

Reagovat
fff

Ked budes do buducna premyslat nad dalsim nickom, odporucam Janko Zufalec.

Reagovat
Mastný Chobot

fico?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Dušo voleeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nejsem žádný mobilový znalec, ale párkrát jsem tu zahlédl v diskusích o mobilech náázor, že windows phone jsou ok. Pyčo co za diletanty tohohle navrhlo? Tchýně mě požádala o jednoduchý úkol, nastavit v její lumii jako vyzvánění její oblíbenou písničku. Stáhnu MP3. Ve výběru pro vyzvánění není viditelná. Na netu se dočtu, že MP3 musím připojením přes kabel k PC nakopírovat do složky ringtones v telefonu. WTF? Pyčo to nevymysleli elegantnější řešení? Ale ok, připojím k PC, ve kterém je taky Windows. Pyčo chyba s instalací ovladače. Teď už půl hodiny hledám drivery k té mrdce, protože když se přes microsoft proklikám k driveru, naběhne: The page cannot be displayed because an internal server error has occurred....

Ty pyčo jaktože tihle diletanti ještě nezkrachovali?! V androidu akce asi na 20 sekund. S připojením na jemu cizí windows v životě žádný problém. Zapálit ty čuráky a nepustit k vodě!

Reagovat
SunFells

Je to tak, tchýně jsou zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tchyně je cajk, ale ty čuráky z finska nebo odkud bych do jednoho postřílel...

Reagovat
SunFells

Myslím, že je odkoupil Microsoft

Reagovat
smazaný uživatel

No však o to víc je to zarážející, že propojit dvě zařízení od jednoho výrobce, je porod na půl hodiny...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tam je taky aplikace Ringtone Maker, se kterou to je hotový za 20 vteřin. Přetáhnout mp3 do mobilu -> vybrat ji v Ringtone Maker -> nastavit ji délku -> uložit a nastavit jako vyzvánění. Hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem idjizdel domu, takze jsen s tim mrdnul, ale dik za tip. Priste prubnu...

Reagovat
SunFells

Redmond 22 letý soplák a může mu prasknout cévka, když jebe Tadice za přihrávku.

Reagovat
SunFells

Wohoo, krása jak od Duša, tak od Austina ...West Ham si říkal o druhý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa

Reagovat
blaugrana

Ako hrá Oriol Romeu v Sotone?

Reagovat
SunFells

Zanedbatelně.

Reagovat
blaugrana

Škoda no. Mal veľký potenciál.

Reagovat
SunFells

V Chelsea zpočátku vypadal slušně no, ale nemělo to dlouhého trvání. Strašně šedý hráč.

Reagovat
blaugrana

A to mal byť cover za Busa.

Reagovat
mimi_united

Payet k nám a Rooneyho vykopnúť

Reagovat
SunFells

Bilič už šedivý byl nebo mu ty kouty zešedly během zápasu? Pěkně do třetice, v druhé půli si zasloužili i víc naložit

Reagovat
smazaný uživatel

No zajímavej víkend

Reagovat
blaugrana

Watford dnes ďalšia výhra, či? Pekný kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney za Manchester United pravidelně nenastupuje, načež média začínají spekulovat o jeho možném odchodu. Podle posledních zpráv mají o služby anglického reprezentanta zájem kluby ze zámořské MLS, sám zkušený útočník ale preferuje setrvání u Red Devils, kde má ještě dvouletou smlouvu s opcí....Borec nenastoupí jeden zápas v základu a už nenastupuje pravidelně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak běž LA Galaxy nejlepší volba

Reagovat
Infernoqt

OT: Hraje tu někdo NHL fantasy? Nejspíš přejdeme na yahoo fantu a rád bych někoho, kdo se v tom orientuje, aby mi to vysvětlil, než se do toho pustíme.

Reagovat
nani92

nadraftuješ si hráčov, každý den meníš zostavu a koniec

Reagovat
Infernoqt

na ten draft musí být všichni online?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale potom nedraftuje on ale hra za neho.. ale moze si spravit poradie podla akeho mu prip. ma vyberat hracov

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

OT: akurát z nudy čítam staré diskusie, rozliknem hrubasa a on má v obľúbených Bournemouth a Saints? Lexess, môžeš mi to ozrejmiť? Veď fandil NUFC...

Reagovat
smazaný uživatel

a pred NUFC mancs

Reagovat
Mastný Chobot

však on bol mufan, kým nekonvertoval, ako veľa iných zo starej gardy vrátane Chazychaza

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, len ten Bormus so Svatcami ma už odrovnal, gloryhunterstvo (síce v inom šate) sa uňho nezapre nikdy...

Reagovat
cristiano.K.

jak se stane, že se vrtáš ve starých diskuzí?

Reagovat
smazaný uživatel

Stare reakcie na moje prispevky v 'Muj eurofotbal'.

Reagovat
cristiano.K.

hezkej stalking přeji.

Reagovat
smazaný uživatel

To tazko. Su to moje prispevky

Reagovat
cristiano.K.

v čase, kdy ses choval normálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

To snáď bolo naposledy keď ešte nevedel čítať ani písať nie?

Reagovat
vladis271

Ivan to prišiel rozseknúť.

Reagovat
Hokaido

Chelsea want Wayne Rooney: Blues to launch £40m move for Manchester United captain

Chelsea are ready to take advantage of Wayne Rooney’s uncertain situation at Manchester United with the Blues preparing a move for the long-term Stamford Bridge target as early as January.

OK.

Reagovat
kiwwi

vymenime za Hazarda

Reagovat
Hokaido

Wazzu si nechte, dejte nám Matu, Rashforda a dohodnem se.

Reagovat
cristiano.K.

Matu? a zbavil by ses radši Fabregase nebo Oscara? ....... i když mám pocit,že si nedávno orodoval za Fabreho.

Reagovat
Hokaido

Za Fabrem stojím pořád, Oscara bych klidně pustil.

Ale byl to spíš jen vtípek, ani Hazarda bych zatím samozřejmě neprodával.

Reagovat
vladis271

takto by si sa správal k vašej legende.

Reagovat
niflheim

Bereme

Reagovat
Hokaido

Btw. co jste říkali na Jurgena? Mně se strašně líbil. Ten jeho náhled na fotbal je mi strašně sympatickej.

Reagovat
cristiano.K.

je to inteligentnější Franta Straka. On rád mluví a je to na něm vidět. Ty jeho řečnické otázky jsou super. Myslíte si, že když koupíte hráč za sto milionů,že vám to zajistí úspěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen je proste boss.

Reagovat
Hokaido

Máš pravdu, způsobem vyjadřování si jsou fakt strašně podobní.

Reagovat
Maresma

odkaz?

Reagovat
Maresma

díky

Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
smazaný uživatel

tlučhuba

Reagovat
Hokaido

Na tlučhubu má docela slušný výsledky.

Reagovat
Mastný Chobot

Burnley zaslúžene

Reagovat
Hokaido

Watfordu tohle možná stačí na demolici United, ale na Burnley už se nechytají.

Reagovat
icemike

už jsem myslel, že se nikdo nedívá

Reagovat
smazaný uživatel

lebo dalo 2 goly a watford 0

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
blaugrana

Sú niekde nejaké informácie, koľko berú hráči v kluboch zo spodnej časti tabuľky PL?

Reagovat
jacobT

Ak ti to stačí za minulú sezónu, tak fanúšikov Chelsea tu je dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blaugrana

To nebolo pekné.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

... ptal se na spodní část, my jsme ještě ta horní polovina

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pawelFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele