Premier League - preview 6. kola

27.09.2014, 08:20, aktualizováno 29.09.2014, 09:35
Previews
Souboj týmů ze suterénu tabulky zakončí šesté kolo anglické ligy. Stoke zatím získalo jenom pět bodů a je až sedmnácté, ještě hůře na tom je Newcastle, tomu se třemi body patří předposlední pozice...
Stoke City - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Jedna další porážka a je konec. Hotovo. Vyřízeno. Mrtev. Ne zrovna příjemná slova na svou adresu dostává manažer Newcastlu Alan Pardew od svého nadřízeného. Mike Ashley, majitel klubu, však evidentně ztrácí trpělivost a 53letý Angličan má jasný pokyn. Na hřišti Stoke City musí uhrát alespoň bod. Jinak přijde o práci...

Po Arsénu Wengerovi je nejdéle sloužícím manažerem v Premier League. A dost možná proto se čas Alana Pardewa u "Strak" začíná pomalu ale jistě naplňovat. Dle původních slibů měl z klubu zmizet už po domácí remíze s Hullem, Majitel Mike Ashley však dal 53letému trenérovi další šanci. Poslední? Kdo ví. Jistotou každopádně je, že má Pardew hlavu na špalku.

Vaz zkušenému manažerovi málem zlomila už první čtyři kola, z nichž Newcastle získal jen dva body a vstřelit gól dokázal jen v jednom z nich. Minulý týden proto potřeboval nutně vyhrát. S Hullem sice uhrál jen bod, ale krásné závěrečné dotažení zásluhou Papisse Cissého by mohlo Strakám vehnat krev do žil. V týdnu ostatně vyhráli na hřišti Crystal Palace a postoupili do čtvrtého kola ligového poháru.

To samé se podařilo Stoke City, který uspěl na půdě Sunderlandu. A i pro svěřence Marka Hughese to bylo vysvobození z výsledkově méně šťastného období. V úvodu Premier League vyhráli Potters jen jednou, a to na hřišti Manchesteru City. Senzační a šokující úspěch však zůstal zapomenut, když ze zápasů proti Leicesteru a QPR získali jen bod.

Proto se nyní nacházejí těsně nad sestupovou hranicí. Horší než Stoke je už pouze zmíněný Queens Park Rangers, Burnley a ...Newcastle. Oba dva týmy by jako sůl potřebovaly uhrát hned tři body ve vzájemném zápase. A lepší podmínky k tomu mají určitě domácí, kteří uspěli hned třikrát z posledních čtyř duelů s Magpies na své půdě.

Kromě zraněných Camerona s Odemwingiem už musí červenobílí čekat jen na stav Jona Walterse, k který laboruje s lýtkem. Pardew při své eventuelní derniéře zvažuje, zda na hrotu věnuje většinu času jeho zachránci Cissému nebo Riviéremu, který naopak dvěma góly zařídil postup v poháru a je stabilním členem základní sestavy.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Mame Biram Diouf, Ireland, Moses - Crouch
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Dummett - Tioté, Colback - Sissoko, Cabella, Gouffran - Riviére
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Burnley FC  (neděle 17:00)
Jestliže se sobotní program Premier League dá hodnotit jako nesmírně (možná až přespříliš nabitý), logicky z toho vyplývá, že neděle bude veskrze dietní. A to až natolik, že si leckdo klidně místo sledování anglické klasiky nechá "Super Sunday" ujít docela. Tohle vedení nejsledovanější soutěže světa skutečně nezvládlo, jediným duelem nedělního vysílání je West Bromwich Albion vs. Burnley.

Dobře, vzhledem k účasti v Lize mistrů je pochopitelné, že utkání Chelsea, Manchesteru City, Liverpoolu a Arsenalu musí být v sobotu. Ale proč k nim na čtvrtou odpolední nacpali i zajímavý zápas Manchesteru United nebo druhého týmu tabulky Southamptonu, nad tím zůstává rozum stát.

Nebuďme však jen negativní. Kdo si nedělní program představuje jako čistě oddechový, neřkuli má v plánu si odpoledne po vydatném obědě zdřímnout, má na druhou stranu dokonalé předpoklady. Tahákem Premier League je totiž střetnutí Burnley a WBA. Tedy týmu, který už pět soutěžních zápasů nedal gól (a třikrát jej ani nedostal) proti celku, jenž se ve čtyřech posledních ligových zápasech trefil všehovšudy jednou. Slyšeli jste už lákavější pozvánku? Já taky...

Zpět už ale čistě k utkání. Tři body by pro oba týmy byly obrovskou pomocí. Vždyť Burnley jich doposud nasbíralo přesně tolik a Baggies jen o dva více. Nedělní soupeři se nacházejí na samém dně tabulky a jen vítězství je vyžene směrem vzhůru.

WBA má na co navazovat, po třech trapných výkonech konečně zabrali a jediným gólem udolali ještě zoufalejší Tottenham. A co víc na jeho půdě. To Burnley se v Premeir LEague honosí famózním průměrem 0,2 gólů na zápas, celkově pak na vstřelenou branku čeká už 436 minut. A pak že se není na co těšit!

Co dodat ke vzájemným střetům. Poprvé se kluby setkal už v roce 1888, ale dnešní duel bude vůbec první v Premier League. Burnley nevyhrálo na Hawthorns už skoro 45 let, ale poslední vzájemný zápas uspěli právě Clarets. Před pěti a půl roky v FA Cupu - vyhráli 3:1.

West Brom ještě čeká na zdravotní stav Browna Ideyeho, nejdražší posily historie klubu. Domácí nemohou naplno počítat ani s Victorem Anichebem a Chrisem Bruntem. Ani Burnley není kompletní, mimo hru jsou Danny Ings, Matt Taylor a Sam Vokes, menší otazníky pak visí nad trojicí Jones - Marney - Trippier.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Lescott, Dawson, Pocognoli - Gardner, Morrison - Dorrans, Sessegnon, Brunt - Berahino
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Arfield, Marney, Jones, Boyd - Sordell - Jutkiewicz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Everton FC  (sobota 13:45)
Když Brendan Rodgers komentoval tým Liverpoolu jako "poněkud rozbitý", ani si patrně neuvědomil, že může hovořit vlastně v globálu. Styl, jakým oba týmy z města Beatles probíhající sezónou klopýtají, se totiž nijak jinak než "broken" nazvat nedá. Nyní se mohou odrazit ze dna, ve slavném Merseyside derby.

Jen málokterý zápas v Premier League se těší větší pozornosti než liverpoolské derby. Ani jeden z celků nicméně ani ve snu neočekával, že k tomu zářijovému nastoupí v pozici v dolní polovině tabulky. Loni v této fázi soutěže měly oba celky o čtyři body více.

Především od Liverpoolu se nečekal takový propad oproti loňské fantastické jízdě, která jen díky fatálnímu selhání v závěru neskončila prvním ligovým titulem po 24 letech. Vstup do další "přelomové" sezóny však Reds absolutně nevyšel, z pěti duelů prohráli hned tři, a pokud prohrají i s Evertonem, bude to první třízápasová šňůra porážek od jara 2012.

Že by přece jenom tak moc scházel Luis Suárez? "Upír z Uruguaye" byl klíčovou postavou loňského Liverpoolu, ale obecně se předpokládalo, že jej vedení klubu dokáže nahradit. Realita je ovšem bolavá - a o to citlivější, když je momentálně mimo hru (nebo přinejmenším stoprocentní kondici) Daniel Sturridge.

Suma sumárum, tým, jenž loni zaznamenal třetí nejvyšší počet gólů v novodobé historii Premier League, dal v dosavadních pěti kláních jen sedm branek. Hned deset týmů, včetně Leicesteru nebo Crystalu Palace, má lepší bilanci.

Jenže ani Everton se tak nějak nemůže opřít o pilíře, jež jej až do konce minulého ročníku držely v boji o Ligu mistrů. Momentálně až čtrnáctý tým nejvyšší anglické soutěže má k podivu největší počet obdržených branek v celé Premier League, což je oproti loňské sezóně (třetí nejlépe bránící celek po Chelsea a Manchesteru City) alarmující.

Opět, suma sumárum, inkasovali svěřenci Roberta Martíneze už třetinu (!!!) všech gólů z posledního ročníku. Kdekdo by mohl namítnout, že je to zkrátka vina šíleného devítigólového cirkusu v utkání s Chelsea, ale i kdybychom celý nešťastný zápas kompletně smazali, byl by Everton ve zmíněné defenzivní statistice přeskočil jen sedm týmů.

Bídná obrana, naproti tomu druhý nejlepší útok v lize. Karamelky zažívají zvláštní časy a i proti je derby s Liverpoolem symbolické. Dočkáme se něčeho podobného jako v loňské sezóně, kdy byly Merseyside derbies ozdobou celé sezóny? Dechberoucí přestřelce 3:3 z Goodison Parku, ani drtivému debaklu 4:0 z Anfieldu (které například James McCarthy označil za nejhorší moment své kariéry) by se nezaujatý fanoušek určitě nebránil.

Liverpoolu ovšem budou scházet střelci pěti ze všech sedmi loňských branek. Dvougólový Suárez odpykává distanc v Barceloně, zatímco Daniel Sturridge je jak známo z velké části mezi zraněnými. Na lavičce bychom ho však možná zahlédnout mohli. Již menší otazníky visí nad záložníky Jordanem Hendersonem a Coutinhem.

Ani Everton nemá k dispozici to nejlepší, co by mohl využít při stoprocentním vyprázdnění marodky. Zranění hlavy dost možná nepustí do utkání Seamuse Colemana, na jehož místo pravého obránce se tak patrně zasune John Stones, a Sylvain Distin se vrátí na stopera. Nejistý zdravotní stav rovněž řeší Steven Pienaar, stoprocentně mimo je naopak Ross Barkley.

Historické klání, které na Anfield Road Liverpool neprohrál už patnáctkrát v řadě, dostane na povel rozhodčí Martin Atkinson. Oříšek to bude bezpochyby, Merseyside derby je totiž "nejčervenějším" v historii novodobé Premier League. Od 13:45 jej můžete sledovat na kanálu Digi Sport nebo vybraných internetových streamech.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Manquillo, Škrtel, Lovren, Moreno - Henderson, Gerrard - Marković (Coutinho), Sterling, Lallana - Balotelli
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Stones, Jagielka, Distin (Coleman), Baines - McCarthy, Barry - Mirallas, Naismith, McGeady - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Swansea City  (sobota 16:00)
Na hony vzdálen ideálnímu navázání na zázračnou koncovku loňské sezony je momentálně Sunderland, který sice ve čtyřech kolech utržil jedinou porážku, zároveň ale ještě nestihl poznat slast vítězství. Swansea naproti tomu výborně trefilo začátek, teď ovšem dvakrát po sobě nebodovalo, a také má tedy co napravovat...

Po třech kolech byly labutě na stejné úrovni s Chelsea jakožto jediným dalším stoprocentním týmem Premier League; pak se oba celky potkaly tváří v tvář, favorizovaní Blues díky silnému druhému poločasu triumfovali 4:2 a Swansea se záhy ještě víc přitížilo po hubené domácí prohře se Southamptonem.

Nyní si tedy Velšané docela nutně potřebují rozpomenout na loňské vzájemné souboje se Sunderlandem, které dávají dohromady zcela jednoznačné skóre 7:1 (a u jarní porážky už byl i Gus Poyet), a vrátit se na vítěznou vlnu - pro což se dobře naladili alespoň v rámci Ligového poháru, kde úvodem zničili Everton.

To Black Cats se pořádně nemají k čemu vracet, když dokonce uprostřed tohoto týdne pro jistotu zahodili pohárové vedení se Stokem a Premier League tak již není jedinou frontou, kde se jim pod Poyetem letos hrubě nedaří/nedařilo.

O to zajímavější nyní bude sledovat, nakolik bývalý lodivod Brightonu bude míchat se sestavou. Výběr přitom bude mít poněkud omezený, neboť mu po ruce zřejmě opět nebude skleněný Fletcher a v ohrožení jsou starty dvou dalších klíčových mužů ofenzívy Giaccheriniho s Wickhamem.

To útočná vozba Swansea bude znovu kompletní; Bony Wilfried si jednozápasový trest z posledního ligového kola odpykal již v týdnu proti Evertonu. Mimo hru nicméně zůstávají středopolař Britton se stoperem Amatem.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, O'Shea, Vergini, van Aanholt - Cattermole - Buckley, Larsson, Rodwell, Älvarez - Wickham
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Williams, Fernández, Taylor - Shelvey, Ki Sung-Yueng - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Queens Park Rangers  (sobota 16:00)
Za necelý měsíc uplyne 115 let od prvního střetnutí mužstev, které se potkají tuto sobotu v rámci 6. kola Premier League na St. Mary's Stadium. Domácí Southampton bude chránit pozici nejlépe bránícího celku proti londýnským hostům z QPR, kteří jsou po Burnley nejméně skórujícím týmem.

Za dob Southern Leauge se jen málokdy přihodilo, aby si Saints nepřipsali nad svým sokem vítězství, však více jak třetinu svých dosavadních úspěchů nad ním slavili do roku 1919, favoritem však bude i tento víkend. Právě teď se totiž zdá, že je správný moment k ukončení pěti domácích představení bez tříbodového úspěchu, když každý, kdo zažil poslední výhru nad Hoops, je již alespoň rok plnoletým.

Ještě o pár let starší fanoušci totiž mohli na vlastní kůži pocítit tak skvělý start do sezóny, kterým se podceňovaný tým pyšní letos. Deset bodů a druhé místo v první lize, to se v Southamptonu stalo naposledy v roce 1988. Kromě dokonalé obrany na vlastním trávníku, kde jako jediní z Premier League ještě neinkasovali, podporuje sebevědomí i pohárový úspěch na hřišti bídného Arsenalu. A podle všeho se fanoušci nemusí bát ani předčasného usnutí na vavřínech, když přílišné emoce krotí sám manažer Koeman, jenž přes markantní letní změny dokázal vstoupit do nového ročníku pravou nohou.

Naopak povzbudivé momenty vyhlížejí v šatně Queens Park Rangers, ve které se letos slavilo jen jedenkrát. Výjezdy na White Hart Lane a Old Trafford skončily čtyřbrankovým fiaskem, kromě slabého útoku, jenž dva ze tří dosavadních zásahů psal při remíze s Potters, tak v Londýně řeší i druhou nejhorší obranu ligy. Ta tentokrát bude muset uhlídat i Victora Wanyamu, vůbec prvního keňského střelce Premier League.

Pověrčivým fanouškům bodově strádajícího celku navíc neudělala radost čtvrteční zpráva o dopoledním tréninku, na který se opozdil Harry Redknapp kvůli poruše svého auta. U stejného článku se naopak od srdce zasmáli fanoušci rivala ze Southamptonu, kteří ho po podepsání smlouvy u QPR začali posměšně nazývat žoldákem.

Relevantnější a ne tolik veselé informace pro domácí diváky přináší oznámení o marodících, do hry se totiž téměř určitě opět nezapojí obránce Maya Yoshida, bez debat je pak několikatýdenní absence Jamese Ward-Prowseho. Na druhé straně smutní Niko Kranjčar, ten se v minulém kole trefil po dvou a půl letech, v sobotu se ale na hřišti neukáže.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Davis, Schneiderlin, Cork - Mané, Pellè, Tadić
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Ferdinand, Caulker, Traoré - Henry - Fer, Sandro - Kranjčar - Vargas, Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - West Ham United  (sobota 16:00)
Manchester United potřebuje body. Zoufale. Nejhorší vstup do sezóny v novodobé Premier League umocňuje navíc fakt, že Red Devils doposud nenastoupili proti týmu, který by skončil v první lize na lepším než dvanáctém místě. Dalším outsiderem v "snadném" losu Van Gaalova výběru je West Ham.

United se topí ve velké krizi. Revoluce s novým manažerem se od prvních dní rozhodně nedaří a pět bodů z pěti utkání rozhodně není to, co si fanoušci, hráči a především slovutný Louis van Gaal s bronzovou medailí z MS v zádech představovali.

I Wayne Rooney si svou kapitánskou jízdu přál začít lepším způsobem. O motivaci má, kromě jiného, postaráno i díky tomu, že sobotní ligový duel téměř na den přesně vychází na jeho deset let starý debut v rudém dresu. Tehdy nastoupil v Lize mistrů proti Fenerbahce a rozhodl o výhře 6:2. Hattrickem.

Oslavu budou chtít jednomu z nejlepších fotbalistů anglické historie překazit hráči West Hamu, kteří si momentálně hoví na pohodlné osmé příčce tabulky. Minulý týden porazili Liverpool a o sebevědomí tak mají postaráno.

Na Old Trafford se jim sice daří pramálo, z osmnácti utkání Premier League zde šestnáctkrát prohráli, ale na tu poslední výhru mohou vzpomínat s pořádnou nostalgií. Vítězný gól Carlose Téveze rozhodl nejen o třech bodech na hřišti již korunovaných šampionů, ale taky o záchraně West Hamu mezi elitou.

Souboj Red Devils s West Hamem nebude okořeněno jen Rooneyho jubileem, ale taky dalším novým debutem. Pozoruhodné množství zraněných stoperů Red Devils donutí Louise van Gaala využít jednoho z mladíků , kteří doposud o hraní v prvním týmu jen snili. Favoritem je Patrick McNair, 19letý reprezentant Severního Irska do 21 let, o šanci však bojuje i 21letý Tom Thorpe.

Mimo hru jsou totiž hned čtyři středí obránci Van Gaalova výběru. Phil Jones, Jonny Evans a Chris Smalling budou koukat na utkání z marodky, Tyler Blackett je pak suspendován. Vzhledem k tomu, že holandský taktik nehodlá vedle Roja postavit dalšího leváka Blinda, musí nasadit mladíka z juniorky.

Kromě zmíněných stoperů pak seznam "not available" čítá i jména Michaela Carricka, Marouana Fellainiho nebo Ashleyho Younga. West Ham naproti tomu může využít všechny své hráče s výjimkou tří. Tříslo nevpustí do zápasu Cheikhoua Kouyatého, dvojice Kevin Nolan a Matt Jarvis pak sice konečně trénuje, ale do utkání ještě zasáhnout nemůže.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, McNair, Rojo, Shaw - Blind - Herrera, Di María - Rooney - Van Persie, Falcao
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Tomkins, Reid, Cresswell - Song - Noble, Poyet - Downing - Valencia, Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 6.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Už potřetí za sebou Chelsea figuruje v programu Premier League coby aktér jednoho z šlágrů. Duel se Swansea byl soubojem prvního s druhým, o hodnotě klání na Etihad Stadium není třeba dlouze polemizovat a už tuto sobotu vyzvou Blues na Stamford Bridge Aston Villu. Druhý nejlépe bránící celek Premier League, jenž momentálně sídlí na krásném třetím místě.

Chelsea vlétla do letošního fotbalového ročníku jako uragán. Osvěžena dvěma velkolepými posilami Diegem Costou a Cescem Fábregasem si hned zpočátku podmanila Premier League, kterou vede o tři body před Southamptonem a právě Aston Villou. Byť minulý týden přišla o stoprocentní ligovou bilanci kvůli brance Franka Lamparda, stále je neporažena. Co víc, je neporažena ve všech soutěžích jako jediný anglický profesionální celek.

Je samozřejmě brzy na nějaké závěry, ale obecně to tak nějak vypadá, že letos už by to mělo vyjít. Řeč je logicky o ligovém titulu, jenž Chelsea touží získat znovu po pěti letech. Pokud se největší opory londýnského celku udrží v dobrém zdravotním stavu, jsou Mourinhovi dnes už dospělí a vyzrálí hřebci favoritem na zisk trofeje. A věří tomu nejen experti, ale i sázkové kanceláře (nyní kurzy od 1,57 do 1,67).

A není to jen domněnka založená čistě na bodovém zisku. Chelsea především zvýšila svoji gólovou potenci - v dosavadních pěti zápasech nastřílela už šestnáct gólů - což je nejen suverénně nejvíce v Premier League, ale i o deset více, než vsítila v minulé sezóně. Že na to má obrovský vliv zatím sedmigólový robot Diego Costa, o tom není nejmenších pochyb.

Utkání s Aston Villou však bude, byť to tak na první pohled nevypadá, velkou zkouškou ofenzivních řad Chelsea. Méně branek než Villans totiž inkasovali jen hráči Southamptonu - a to ještě musíme vzít v potaz, že nebýt fatálního čtyřminutového zatmění v minulém kole s Arsenalem, svítila by na kontě Villans hubeňounká jednička.

Birminghamský celek vůbec zažívá sympatický vstup do sezóně. Posledně si vedli lépe před pěti lety, kdy nakonec dosáhli na skvělé šesté místo. Aston Villa je se svoji opatrnou a perfektně zabezpečenou taktikou úspěšná především venku, kde vyhrála na hřišti Stoke City i Liverpoolu - obojí bez obdržené branky.

Nebylo by tak úplným šokem, kdyby zopakovala tento počin i na Stamford Bridge, kde se jí ostatně čas od času nějakou tu parádičku podaří předvést. O Vánocích 2011 tam vyhrála 3:1, o rok předtím uhrála remízu 3:3 a po bodu získala taky na Boxing Day 2007 a v září roku 2006.

Dnes jí nicméně budou chybět dvě velikánské opory. Mimo hru je stále útočník Christian Benteke, hlavní ztrátou je nicméně absence nejlepšího stopera mistrovství světa a klíčové postavy nynějších Villans Ron Vlaar. Chelsea se bude muset obejít bez jediného hráče, jímž je Brazilec Ramires.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Schürrle, Oscar, Hazard - Costa
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Senderos, Baker, Cissokho - Westwood, Cleverley, Delph - Wiemann, Agbonlahor, Richardson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Leicester City  (sobota 16:00)
Vzalo to celou Anglii. A nejen ji. Leicester City předvedl ve druhém poločasu proti Manchesteru United dechberoucí obrat z 1:3 na 5:3 a na několik hodin si podmanili Premier League. Vardy a spol. nyní vyjíždí na hřiště Crystal Palace - celku, jenž byl po odchodu Tonyho Pulise pasován na jasného kandidáta na sestup. Minulý týden ale Eagles všechny překvapili a kdo ví, co od nich můžeme čekat nyní...

Minulou neděli se fanoušci Premier League nestačili divit. O senzační přestřelce v Leicesteru už byla řeč, ale nebyla to jediná kanonáda, která všem vzala dech. Dvě minely Tima Howarda přispěly k šokujícímu vítězství Crystal Palace na plácku Evertonu 3:2 a místo pádu na samé dno tabulky se svěřenci Neila Warnocka vyšvihli na patnáctou příčku.

Dnešní duel tak pro oba tábory bude takovým zápasem pravdy. Nakolik byly úspěchy letošního respektive loňského nováčka dány neschopností soupeře a nakolik naopak talentem jejich, na to dostaneme dokonalou odpověď v nebývale nabytou fotbalovou sobotu.

Především Crystal Palace bude muset ukázat, že tříbodový zisk z Goodison Parku nebyl dílem náhody. Předchozích sedm ligových klání totiž vyhrát nedokázal a jediným sólo úspěchem byl postup v ligovém poháru přes třetiligový Walsall, na nějž navíc v týdnu proti Newcastlu nedokázali navázat.

To Leicester vlétl do Premier League z druhé ligy jako uragán a i přes nemilosrdně krutý los jednoznačně přesvědčil o svých kvalitách. Remízy s Evertonem, Arsenalem a výhra na půdě Stoke hovoří za vše.

Foxes navíc mají v zádech i lepší bilanci ze vzájemných zápasů. Z posledních deseti ligových duelů vyhráli celou polovinu, zatímco Eagles jen dva. V Selhurst Parku se ještě k tomu domácí radovali naposledy před více než čtyřmi roky.

Pozitivem na obou stranách je nicméně zdravotní stav hráčů. Ani jeden manažer nehlásí žádná čerstvá absentující jména - Crystal Palace navíc může počítat s vyléčeným Marouanem Chamakhem.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Dann, Delaney, Ward - Puncheon, McArthur, Jedinak, Bolasie - Ledley - Campbell
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Moore, Konchesky - Drinkwater, Cambiasso, Hammond - Vardy, Ulloa, Nugent
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hull City - Manchester City  (sobota 16:00)
Steve Bruce změnil ve středečním utkání ligového poháru proti West Bromu celou základní jedenáctku a dal tím jasný signál - po vypadnutí z Evropské ligy se chce Hull City soustředit na jednu jedinou soutěž - Premier League. Dnes na KC Stadium vyzve obhájce titulu Manchester City.

Svěřenci Manuela Pellegriniho za sebou mají o poznání lepší středu, když zcela bez potíží rozprášili Sheffield Wednesday 7:0 a postoupili do čtvrtého kola Capitol One Cupu. Dali tak alespoň částečně zapomenout na nepovedenou sérii výsledků, jichž se na konci srpna a v září dopustili.

Abychom však k Citizens byli spravedliví, vyjma domácí porážky od Stoke City nešlo ani v jednom případě o špatný výkon. Na Emirates Stadium měli bleděmodří vyhrát, lepším týmem byli i v šlágru s Chelsea. Na hřišti Bayernu Mnichov pak drželi cennou bezgólovou remízu až do poslední minuty, kdy inkasovali vinou tečované střely. Není divu, že Joe Hart porážku obrečel.

Na lepší časy se však v Manchesteru začalo blýskat se zlepšenou formou legendy Chelsea Franka Lamparda. Ten před týdnem obral svůj milovaný bývalý tým o dva body gólem v závěru utkání, aby se v týdnu v poháru zasadil hned o čtyři zásahy. Nejgólovější záložník v historii Premier League dva góly sám dal, na jeden přihrál a další zařídil coby faulovaný hráč v pokutovém území. K tomu navíc dostal soupeř i červenou kartu.

Nedá se však předpokládat, že by 36letý středopolař nastupoval pravidelně v základní sestavě i v Premier League. V hierarchii středních záložníků je až za Tourém a Fernandinhem, při zranění dalšího halva Fernanda však bude dostávat příležitostí ažaž.

Svůj díl na hrací ploše by koneckonců mohl dostat i v Hullu, který je dnes v podobné pozici jako City ve středu. Čtyři utkání bez vítězství, navíc vypadnutí z Evropské ligy i poháru - černému měsíci by další neslavný výsledek dodal pomyslnou korunu.

Pozitivem je nicméně návrat Jamese Chestera mezi zdravé, což by mohlo vrátit na hrací plochu rozestavení 3-5-2. V něm sice asi opět nenastoupí Gaston Ramírez ani David Meyler, jinak se ale Hull těší plnému kádru. Man City kromě zmíněného Fernanda nemůže počítat se Stevanem Jovetićem a Samirem Nasrim.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Dawson, Davies - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Robertson - Diamé - Hernandéz, Jelavić
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Mangala, Kompany, Clichy - Milner, Touré, Fernandinho, Silva - Džeko, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.33 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Dá se s jistotou tvrdit, že slovutné severolondýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem je starší než kterýkoli člověk na světě. NLD, jak se utkání ve zkratce říká, je staré už téměř 127 let a žije nadále. Tentokrát uzavře nevídaně nabitý sobotní program šestého kola Premier League - a fanoušci Arsenalu vyhlíží čtvrtou výhru v derby v řadě.

Psal se 19. říjen 1887, když na Tottenham Marshes nastoupily celky, které píší historii dodnes. Spurs tehdy ještě Woolwich Arsenal porazili 2:1, když utkání předčasně ukončilo zapadající slunce. Příznivci Yidos vždy na tenhle premiérový duel vzpomínají s hrdostí, zatímco Kanonýři jim díky nedohranému závěru práva na oslavy odpírají.

Nyní se Arsenal a Tottenham střetnou v poměrně pochmurné náladě. Ne snad, že by na severu Londýna panovala podobná nálada jako v Liverpoolu, ale od ideálu mají formy obou týmů na míle daleko.

Gunners vyhráli z posledních pěti soutěžních zápasů jen jediný, přičemž hned dvakrát odešli z trávníku poraženi. Poměrně jasným způsobem podlehli v Lize mistrů Borussii Dortmund a po domácí prohře se Southamptonem se museli rozloučit s Capitol One Cupem. Celý zápas v něm konečně odehrál Tomáš Rosický, ale nejhoršímu nezabránil, ba co víc, zavinil penaltu.

Tottenham si však v tomto směru může s Arsenalem potřást rukou. V minulých pěti zápasech mají totožnou bilanci (1 výhra, 2 remízy, 2 prohry) a v lize je to marnost nad marnost. Doma proti Liverpoolu a West Bromu nedali ani gól a během obou utkání čekali na střelu na branku celých 118 minut (!). Síť nerozvlnili ani v Evropské lize na hřišti Partizanu Bělehrad. Chuť si částečně spravili alespoň v Sunderlandu remízou 2:2 a postupem do čtvrtého kola ligového poháru přes Nottingham.

Co napravovat mají i v nejdůležitějším měření sil ze všech utkání Premier League, jelikož s Arsenalem prohráli třikrát v řadě a - jak symbolicky - ani jednou nedali branku. Katem se jim stal již zmíněný Tomáš Rosický, jenž ze čtyř gólů nastřílel rovnou polovinu, poslední vzájemný duel dokonce rozhodl úplně sám.

Celkově v severním Londýně zacinkají zbraně už postočtyřiasedmdesáté a v historické statistice mají rovněž navrch červenobílí. Vyhráli 74 zápasů, zatímco Tottenham o celých 20 méně. Ještě markantnější je rozdíl na hřišti Arsenalu, kde Spurs dokázali vyhrát jedinkrát z posledních 25 zápasů ve všech soutěžích.

Nejčerstvější výsledky tomu sice úplně nenahrávají, ale vězte, že pokud v sobotním duelu padnou alespoň čtyři góly, stane se duel Arsenalu s Tottenhamem tím nejproduktivnějším ze všech v historii novodobé Premier League. Ještě v živé paměti obou táborů mohou být dvě domácí výhry Arsenalu 5:2, či divoká přestřelka 4:4 s nervydrásajícím koncem - rovněž na Emirates.

Arsenalu se konečně dali dohromady alespoň někteří obránci, takže na Tottenham mohou vyrukovat bez juniorů v defenzivní čtyřce. Mimo hru jsou pouze Olivier Giroud, Theo Walcott a Mathieu Debuchy. Jeho jmenovec Flamini je naopak již k dispozici.

Drtivou většinu kádru může využít i Mauricio Pochettino na opačné straně barikády. Tottenham řadí mezi zraněné pouze Kyla Walkera, stoprocentně zdravý je totiž i defenzivní univerzál Jan Vertoghen.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Arteta, Ramsey - Alexis Sánchez, Özil, Cazorla - Welbeck
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Kaboul, Vertoghen, Rose - Capoue, Dembélé - Lamela, Eriksen, Chadli - Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.90 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC541016:713
2.Southampton FC53119:310
3.Aston Villa53114:410
4.Arsenal FC523010:69
5.Swansea City53028:69
6.Manchester City52218:58
7.Leicester City52219:88
8.West Ham United52129:87
9.Tottenham Hotspur52127:67
10.Hull City51317:76
11.Liverpool FC52037:86
12.Manchester United51229:85
13.Stoke City51224:55
14.Everton FC512211:135
15.Crystal Palace51228:105
16.West Bromwich Albion51223:75
17.Sunderland AFC50415:64
18.Queens Park Rangers51133:114
19.Burnley FC50321:43
20.Newcastle United50325:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1870)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Preview

Reagovat
supporter

Manchester United!

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.snag.gy/SPnwY.jpg

Dreaming of another victory!! #derbyday #northlondon #rivalry #Poldi #aha #Fight #Power #whatdoyouthinkoftottenham? #RedArmy #AFC #Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

krááľ

a ešte k tomu ten zápas uvidí z pomaly najlepšieho miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to blbý šestý kolo teprve ale Merseyside derby nemohlo přijít pro oba týmy ve vhodnější dobu. Snad tenhle zápas vyhrajem a nastartuje nás to. Každý zápas jsme hráli zatím moc pomalu. Kdyby hráči pokračovali v pomalým tempu i tenhle zápas, tak by to bylo moc špatně. V predicted sestavě byl napsanej Lazar. Doufám, že ho nebudem utápět na křídle. S Boro ukázal, že ve středu hřiště je mnohem platnější. Jen mi od něj chybí zatím střelba. Snaží se až moc vymýšlet ale pořád mu to jde líp jak Coutinhovi. Jestli BR chce zase hrát diamant, tak by s Mariem vepředu měl hrát Raheem. Pod nima Lazar a ve středu Adam s Hendem a za nima Gerrard. Jenže tuším, že bude hrát Stevie i Lucas. Sice k tomu nedojde ale při týhle variantě by bylo ideální rozestavení s 2 dz ale radši bych viděl druhou variantu. https://pbs.twimg.com/media/ByhXgAECYAAGTUq.jpg

Reagovat
icka

Ta tvoje jistota vyhry je smesna .

Reagovat
smazaný uživatel

Kde napsal, že si je jistej dnešní výhrou?

Reagovat
Kowe

Ta první sestava je strašná a bojím se, že takhle přesně to bude. A Markovič klidně na křídle hrát může, ale ne v pitomým 4231 který ubíjí jeho i Raheema. 433 ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
Zaschrona

S temi prvnimi ctyrmi vetami bych nemohl vic souhlasit. Vloni, kdyz jste nas na jare z protiutoku rozsekali, tak preci jen to tenkrat prospelo obema klubum a diky tomu jsme pak i my odstartovali tu dlouhou snuru vitezstvi. Snad to bude mit letos pripadne podobny efekt, pokud nic jineho...

Reagovat
niflheim

To bude prča dneska.

Reagovat
Tuxedo

Dneska Vyhra Chelsea a zavahanie City a v merseyside derby remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

United 3-0 West Ham

Obrana: Rafa - Thorpe - Rojo - Shaw

Reagovat
FCSL

Wilshere se vrací, takže Ozil na křídlo

Szczesny - Chambers, Merte, Kos, Gibbs - Arteta - Alexis, Ramsey, Wilshere, Ozil - Welbeck

Reagovat
niflheim

Takový druhý Kagawa

Reagovat
Miguel19

Až na to, že Ozil má jistý základ

Reagovat
fantomas

Já ho teda v základu nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Proč vlastně nezkusíte trojici Ramsey-Wilshere-Ozil uprostřed a na křídla křídla?

Reagovat
fantomas

Protože průchoďák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Dneska už by to chtělo čisté konto. Ale hlavně 3 body.

TC - Ivanovič, Cahill, Terry, Luis - Matič, Cesc, Oscar - Schürrle, Costa, Hazard

Reagovat
blade115

Cesca s Oscarem bych k sobě do 4-3-3 nedal, to ať radši zkusí ten formát 4-2-3-1, kdy si mění pozice. Takhle by to bránění bylo vyloženě na Matičovi.

Reagovat
icka

Reagovat
FUnk

dneska v NLD 2. vysledek 2-3, cervena pro ars*nal

Reagovat
Talker

Komu pánové dáváte pásku ve fantě? Respektive komu by jste jí dali z tohoto výběru: Costa, Hazard, Lukaku, Fabregas? Zbytek už hraje spíš vedlejší roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa/Fabregas

Reagovat
Miguel19

Lukaku

Reagovat
Talker

Ten mi vyhrál minulé kolo ve fantě s céčkem...

Reagovat
Talker

A kterej ty seš ve fantě u nás..?

Reagovat
Miguel19

FC Pilsen Blues

Reagovat
Talker

A ještě otázka: Mám na lavičce momentálně Diera a Downinga, přemýšlím, jestli jednoho z nich nacpat do základu místo někoho ze zbytku týmu: Bertrand, Williams, Caulker, Kompany, Sigurdsson, Ulloa.

Přemýšlím nad Caulkerem, protože ten bude hrát proti Sotonu, který podle mého gol dá.

Reagovat
Usty

...

Fanta se hraje snad proto, aby každej hráč vsadil na svůj instinkt a tušení, ne proto, aby sis nechal nalinkovat celou sestavu od ostatních hráčů.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak já svůj tým mám, jen jsem chtěl prostě poradit, protože jsem si nebyl jistý, jestli má smysl měnit náhradníka.

Reagovat
Usty

No tak z mýho hlediska je zřetelný, že Caulker body neudělá a Downing proti tý směšný obraně může klidně nahrát na gól nebo něco... ale stejně tak může i přes porážku Caulker dát hlavou gól a Downing dostat žlutou a skončit s jedním bodíkem. Prostě se rozhodni podle sebe a uděláš nejlíp.

Reagovat
Talker

Člověk se jednou s opicí zeptá o radu a je mu vyčítáno, že mu to nemyslí a musí se ptát...

Reagovat
Usty

.... a teď se ještě vymmlouváš na alkohol. Achjo

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Rooney

Reagovat
13

Lukakovi jí dej

Reagovat
Talker

Ten mi vyhrál minulé kolo celý zápas, kdy všichni měli Costu se dvěma body jako kapitána a já to hodil Lukakovi

Reagovat
smazaný uživatel

"He is a Lampard type and when you watch the picture again, who is in the box? Oh, my friend Aaron is there." Arsène Wenger

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Paddy McNair is set to start in the middle of the defense today vs West Ham. [Times] #MUFC

no uvidime, myslel sem ze bude hrat Thorpe

Reagovat
smazaný uživatel

mcnair to ej ten zrzek?

Reagovat
smazaný uživatel

stále lepšie ako Thorpe

Reagovat
EXoRcIsT

je to dost ubohe ked sa k United vyjadrujes viac ako k svojmu milovanemu Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro asi také úbohé ako mi písať, že sa vyjadrujem k niečomu inému ako k Liverpoolu Len preto že fandím Liverpoolu tak nemôžem reagovať na komentár týkajúci sa MU? Si vyrastal v Severnej Korei?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Neznac ani jednoho, ale komentar si proste neodpustis

Reagovat
smazaný uživatel

bohuižiaľ vašu akademiu budem tohto roku sledovať viac ako našu (hlupa LFCTV) tak sná´d sa naučím viac o vašich priemerákoch ♥

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to bude znieť kruto ale Thorpe bude rád za tretiu ligu...Prekvapilo by ma ak by hiral v PL a nie ešte nejaký zápas za MU, má 21 rokov nemá žiadne skúsenosti so seniorským futbalom, je IP a aj keď mal na konci sezony formu tak neni ani taký dobrý ako sa tu Kiwwi snaži naznačiť...

McNair ma 19? Videl som ho len par krat (aj to v LM v min sezone kde bol strašný ) takže nebudem riešiť či na to má ale určite má viac šancí ako Thorpe.

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorí treneri si dokonca myslia, že ak hráč do 18tich nezahrá aspoň jeden zápas za seniorov tak to bude mať veľmi ťažké v budúcnosti, dáva to zmyslel ale myslim si, že už to až tak neplatí

Reagovat
vladis271

scouser má väčší prehľad o juniorke MU ako 99 percent tunajších mufanov.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Jak se rika... Chces vedet, jak na tom je Liverpool? Zeptej se fanousku Evertonu, oni budou vedet nejlip... Tady to asi bude podobny...

Reagovat
kiwwi

ani ty nic nevies o Liverpoole?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

mají v PL nějake pravidlo ohledně žlutých karet a následné stopce jako tomu je české lize BL nebo LM

Reagovat
Usty

pět a dost!

Reagovat
smazaný uživatel

5 a po novom roku? 10...

Reagovat
smazaný uživatel

If a player accumulates five cautions between the opening day of the playing season and 31 December in the same season, he will be suspended automatically for one match.

If a player accumulates ten cautions between the opening day of the playing season and the second Sunday of April in the same season, he will be suspended automatically for two matches.

If a player accumulates fifteen cautions between the opening day of the playing season and the last day of the same season, he will be suspended automatically for three matches.

If a player then accumulates a further five cautions then he will be hauled before the regulatory commission, within seven days of the date of the last caution. The members of a regulatory commission will have the power to deal with the player in such manner as they deem fit. The same procedure will apply for every further five cautions received by that player.

5 karet do konce roku -1 zápas

10 karel do 1. dubna- 2 zápasy

15 karet do konce sezony- 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

the second Sunday of April Tak asi druhou neděli v dubnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Falcao hattrick a 4-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes taká istá zostava ako proti Ville, akurát Alexis namiesto Oxa, prosím. Jack je veľmi dobrý tento rok, ale ak si mám vybrať medzi ním a Mesutom, tak vyberám Mesuta, predsa len má stále na tím väčší vplyv jeho hra. On a Santi by mali zabezpečiť jasnú prevahu v držaní lopty, na záver tam pošleme Oxa a Jacka a tí roztrhajú unavenú obranu Spurs.

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

posadil bych Ramseyho..

arteta-jack

alexis-ozil-santi

Reagovat
norton

kedy by mal byt uz Theo fit ?

Reagovat
smazaný uživatel

už je, hádam, že nabudúci týždeň už sa objaví za rezervu

Reagovat
smazaný uživatel

keď bude fit tak bude hrať základ?

Reagovat
Counter

Tak ze začátku ho tam Wenger příliš tlačit nemusí, ale z dlouhodobého hlediska jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď bude úplne fit, tak určite áno, pravé krídlo je jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhladom na to, ze je to ich najlepsi hrac, tak by hada mal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Před devíti měsíci.

Reagovat
Counter

Reagovat
Spasitel

Hádam sa zotaví úplne a už sa mu budú vyhýbať zranenia lebo je to najtalentovanejší anglický hráč.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Spasitel

Od ManU fans nič iné nečakám toho svojho dreveného Shreka budú velebiť vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

pobavils

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Dohram tenisek a o 18:30 berem sal, dres a come on Gunners!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja som šál stratil a dres roztrhal.

Reagovat
smazaný uživatel

*roztrhal nechtiac.

Reagovat
Usty

jsem si říkal, že jsi stahoval kalhoty před brodem

Reagovat
Nikikrew

Pri com si ho roztrhal ak sa smiem spytat?

Reagovat
13

https://www.youtube.com/watch?v=d_UL-Ba6OOA

Jestli to tu ještě není

Mário ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska beru jedině výhru, už prostě musíme.

Reagovat
FUnk

bod dobry hlavne at ta hra za neco stoji.....

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C-M@ster

Moh by sem pak někdo dát link na dnešní zápasy? L'Pool - Everton, MU-WH, NLD?

Internet mám relativně rychlej, ale v poslední době nedokážu sehnat stream, co by se nesekal -nepadal. Dřív jsem se díval na SopCast, ale i tam to seklo třeba 2x za poločas.

Nadávejte si na české a slovenské komentátory jak chcete, ale zlatá TV oproti nervům z padajících streamů - ideálně těsně před gólem.

Reagovat
Sandstorm

Já hledám streamy na wiziwig.tv. Tam se najdou kvalitní i v HD, ale akorát je blbý, že streamy s anglickým komentářem jedou přes acestream a ten se mi seká. SopCast mi jede v pohodě, ale na něj jsou streamy většinou s ruským komentářem, což je otravný, ale dá se skousnout. Teď mam doma Digi Shit, takže streamy na PL už tolik nehledam...

Reagovat
smazaný uživatel

dnešný program Liverpool vs Everton, Man Yoo vs West Ham a Arsenal vs potatoes

http://streamsp.com/

Reagovat
Zaschrona

potatoes

Reagovat
masly008

Reagovat
C-M@ster

Pecka, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

No Daniel Sturridge in the Liverpool squad for the derby. He hasn't arrived with the team at Anfield. Coutinho was with the group though.

Reagovat
tomasinho

Doufal jsem, že lávku dá. Couts teda na lávce asi bude. Musíme doufat, že se Gerrard hecne na derby, Lallana bude hrát trošku hlouběji a Markovič konečně něco zahraje.

Reagovat
tomasinho

Jinak dneska cítím, že to bude Mariův zápas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

AW: “He is back now,” the boss said. “He had a little moment when he was not at his best but that can happen. I am fully confident that he is back.

aw priznal vlastne ze tam nejaky problem bol ale je to na dobrej ceste..a tiez som videl pozitiva od aarona proti ville..moja teoria: este nikdy nezacinal sezonu ako velka hviezda, vlani sa do toho dostal prirodzene a prirodzene v tom pokracoval..potom to pretalo leto a pauza a do futbalu sa zrazu mal vratit v inom statuse a bolo to pre neho nove..ako zacala sezona tak to prilis silil..ale som presvedceny ze postupne to pride samo a ten proces uz zacal..a ked toto zvladne, tak uz bude mat zvladnute vsetko a bude kompletny

Reagovat
smazaný uživatel

je to o aaronovi btw

Reagovat
smazaný uživatel

stejne by si dnes zaslouzil sedet a v zakladu by mel byt jack

Reagovat
fantomas

Blbost, speciálně proti Eriksenovi s Lamelou je ten střed potřeba zajistit - a to udělá Ramsey spíš než Jack.

Reagovat
smazaný uživatel

bude zaujimave ako sa to vyriesi z dlhodobeho hladiska..idealny by bol asi diamant..ale v tom velmi neni priestor pre oxa

Reagovat
Trand

Kéž by to byla pravda.

Reagovat
kiwwi

ako je ta stranka, kde su vypisane zapasy a ktora telka ich dava?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

no to je slusna kravina...urcite nas niekto vysiela a podla tohto odkazu v UK nikto

Reagovat
smazaný uživatel

no sky sports ani BT sports vás nevysiela BT sports dáva liverpool a sky dáva arsenal

Reagovat
wild

Setanta Sports dava zapasy v sobotu o 16tej nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj dávajú vás, ale to nie je UK

Reagovat
Zaschrona

Vsak je tam psano, ze vas dava beIN Sports a Setanta... stream tutove bude

Reagovat
kiwwi

mne ide o to, ze som to chcel ist pozerat do podniku ale tam mi povedali, ze Digi ani ziadna UK stanica nas nedava, takze to nevedia zapnut

Reagovat
Zaschrona

Ja mel za to, ze na Digi davaji presne to same, jako dava SS/BT v Britanii, ale to je koukam taky blbost, oni dneska od 4 nic v Britanii nedavaj. (nechapu ) Holt PL v tomhle neni tak daleko, jako treba La Liga, kde Barcelonu s Realem davaj v TV snad vzdycky...

Reagovat
kiwwi

ale na SKy davaju aj Barcu aj Real

Reagovat
Zaschrona

Nechapu, proc radsi nemuzou vysilat vic zapasu z jednoho PL kola, aspon by na TV pravech vydelali vic...

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa FA v sobotu o 3tej žiadna UK telka nesmie vysielať premier league/druhú ligu... Niečo s fans aby chodili na zápasy druhej ligy...

Reagovat
Zaschrona

Aha, ze jsem si toho nikdy dosud nevsiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley F.C. Chairman Bob Lord successfully convinced fellow Football League Chairmen that televised matches on a Saturday afternoon would have a negative effect on the attendances of other football league games that were not being televised and as a result reduce their financial income.

As a result The FA, Premier League and Football League do not want English matches to be televised live between 2:45pm and 5:15pm on a Saturday within the United Kingdom.

Reagovat
Zaschrona

Zda se to byt jako celkem fajn napad.

Reagovat
smazaný uživatel

vôbec, kto chce, tak si ten zápas aj tak pozrie na inej TV alebo na nete, to má na návštevy minimálny dopad, neverím tomu.

Reagovat
Zaschrona

No, ze v Britanii nebude od 4 v TV znamena, ze v tu dobu se nebude hrat prakticky zadny nejaky superatraktivni zapas, protoze Sky Sports a BT Sport si ty nejlepsi zapasy kola vyberou na jine terminy. Takze pak ve vysledku se fanousci tehle mensich klubu rozhoduji mezi zapasy vlastniho klubu a zapasy, kterych je v PL za cely rok stovky. O Merseyside nebo NL derby diky tomu neprijdou, coz treba jsou zapasy, ktere rozhodne v tomhle kole budou tahnout nejvic. Urcite to ma pozitiva.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý

Reagovat
wild

Myslim, ze jednotlive televizie maju aj urcity limit na pocet zapasov, ktore mozu vysielat

Reagovat
kiwwi

aha, ja som kukal na United - Everton

tak nas davaju asi fakt len v US pici, to som uz dosiel do All Stars

Reagovat
smazaný uživatel

satanta sports je irsko. Ak maju Sky Sports tak by mali mať aj satantu..A bein Sports je severná afrika/Qatar

Reagovat
kiwwi

ale aj tak je cudne, ze ciganska Digi dava 3 zapasy dnes a v Anglicku dava Sky jeden a BT jeden? To sa mi nejak nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Možná NBC? Sice amíci ale dostupní v GB.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa FA v sobotu o 3tej žiadna UK telka nesmie vysielať premier league/druhú ligu...Preto len 2 zápasy...

Reagovat
kiwwi

pozeram ze Setanta sa predava v baliku s BT Sport nie so Sky, a BT tam nemaju, takze nebudu mat ani Setantu pici

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have failed to score in just one of their last 30 PL meetings with Tottenham.

To sú štatistiky proste najlepšie derby

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Coleman nedorazil s tymem na Anfield, asi teda nebude hrat... Tak to bude show...

Reagovat
tomasinho

Stones vpravo a střed Jagielka-Distin?

Reagovat
Zaschrona

Melo by to tak byt, uvidime za par minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbert?

Reagovat
Zaschrona

To radsi hrat o deseti...

Reagovat
kiwwi

nn, pekne s Hibbertom

Reagovat
Zaschrona

To je hrozny, hodte tam rucnik nekdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

#LFC team to play #EFC: Mignolet; Manquillo, Skrtel, Lovren, Moreno; Gerrard, Henderson; Lallana, Markovic, Sterling; Balotelli

Reagovat
tomasinho

On the bench for #LFC: Jones, Toure, Enrique, Lucas, Suso, Coutinho, Lambert

Sakho ani na lávce? BR si už dělá prdel ale.

Reagovat
minoLFC

Možno mu niečo je

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, že tam vrátil Martina, ale ten Sakho..

Reagovat
tomasinho

No prej přijel normálně s týmem a vypadal nasraně. To říkám, tak mu to otrávíme, až nám do roka zdrhne a nakopeme BR do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Základ si nezaslouží. Ale na lavičce místo Kola by měl být.

Reagovat
tomasinho

A za co si ho zaslouží Lovren? Že stál o 2 mega více? Když hráli společně, Sakho nebyl nikdy horší, naopak.

Reagovat
fff

Zas je to taka situacia... mozno sa nasere, ale zatial nehra tak, aby si mohol akokolvek vyskakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jak psal tomasinho. Čím si ten základ zaslouží Lovren? Jedinej tak nějak slušnej výkon podle mě podal se Spurs. Ale protože stál nějaký peníze, tak prostě musí nastoupit.

Reagovat
tomasinho

Se Spurs byl mimo, akorát dokázal své chyby hasit ještě. Sakho stál taky dost peněz a nic. Pustíme Aggera, tak bychom mohli koupit spíše RCB a my koupíme dalšího hráče, který je lepší na LCB (pořád stojím za tím, že RCB zahraje po pár zápasech stejně) a Sakha odstavíme tímhle. Nejtalentovanější stoepr v týmu a my s ním děláme tohle. Potřebuje cítit důvěru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam si pamatuju jen na tu chybu u lobu Adebayora, jinak, jak píšeš, dokázal své další zaváhání napravit. Což bylo fajn. Jinak rozhodně není o nic lepší než Sakho (nebo zatím mě o tom nepřesvědčil).

Reagovat
smazaný uživatel

nikto necakal, ze Skrtel bude hlavny stoper v time, to je cely problem

Reagovat
tomasinho

Tak hrál dvakrát a pak minule hráli prd všichni 3. Zatím se to z toho nedá usuzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

akoze nie? ved Skrtel bol zraneny, mohol sa po zraneni vratit na lavicku, ale Rodgers zjavne nechce Sakha v zaklade

Reagovat
tomasinho

Což ale nedokládá, že je jednička. Klidně může být jedničkou pro něj Lovren, kterého podle jeho slov chce na LCB. Zatím jsou jedničky se Škrtelem společně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrel musel byt pre neho jasny stoper uz pred sezonou, predsa by nekuoval hraca na LCB ku Skrtelovi, aby ty odpisal Sakha..a teraz mate jasnu zakladnu dvojicu, Skrtel-Lovren

Reagovat
#33CCCC

podla mna Lovren ma zaklad, preto lebo ROdgers si ho doviedol a doveruje mu ze sa coskoro dostane do formy

Reagovat
tomasinho

Sakha nedovedl on? Začínám pochybovat, přišel mi to jako takový panic buy loni v létě.

Reagovat
SunFells

Gerrard, Henderson; Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

pic.twitter.com/9DN1HSlcIG

Reagovat
smazaný uživatel

Everton XI to face Liverpool: Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Stones, Barry, McCarthy, Besic, Mirallas, Naismith, Lukaku #LFCvEFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbert

Reagovat
Error

Hibbo

Reagovat
smazaný uživatel

Everton subs: Joel, Gibson, Eto'o, McGeady, Browning, Osman, Alcaraz.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Distin ani na lavicce = nekdo to zrejme odskakal... Stonese v zakladu chvalim, ale proc nehraje misto Hibba aspon Browning kurna... To bude totalne smesny, az si z nej Sterling udela krasny den...

Reagovat
kiwwi

Hibbert

Reagovat
smazaný uživatel

dal som to!

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Zaschrona

OMG proc Hibbo, proc? Jedina jeho poradna prednost vzdycky byla, ze mel celkem rychlost a tu uz ztratil... A Besic je taky drsnej napad pro derby, skoro bych si tipl, ze nedohraje nebo tam nekoho zrakvi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já uplně vidím, že Besič a Lovren rudá.

Reagovat
tomasinho

Jo, Lovren je přemotivovaný furt, natož v derby.

Reagovat
Kowe

Lovren neni přemotivovanej, on je prostě průměrák

Reagovat
tomasinho

To zase ne.

Reagovat
Kowe

To teda jo

Reagovat
tomasinho

Ne, průměrák není. Není top stoper, ale průměrák taky ne.

Reagovat
Kowe

Pokud vezmeš všechny stopery světa tak ne, ale na poměry velkoklubu prostě je. Nejkokotštější nákup od Carrolla

Reagovat
Zaschrona

No, jeste Mirallas od nas bude asi opravdu hodne namotivovany, to nebezpeci rude vidim spis vetsi u nas...

Reagovat
tomasinho

A u nás máš Balotelliho, si nevybereš

Reagovat
Zaschrona

To je fakt, dneska by ho mohl nekdo vyprovokovat.

Reagovat
tomasinho

Everton XI to face Liverpool: Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Stones, Barry, McCarthy, Besic, Mirallas, Naismith, Lukaku #LFCvEFC

Wow, Bešič, zhuštěný střed, ale přes Hibba to půjde.

Reagovat
tomasinho

Everton subs: Joel, Gibson, Eto'o, McGeady, Browning, Osman, Alcaraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbo vs Raheem by mohla být zábava.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

LFC team to play #EFC: Mignolet; Manquillo, Skrtel, Lovren, Moreno; Gerrard, Henderson; Lallana, Markovic, Sterling; Balotelli

Jones, Toure, Enrique, Lucas, Suso, Coutinho, Lambert

Reagovat
fff

Mohol by dnes dostat Suso sancu miesto Markovica, ten zatial nic moc, snad to dnes zlomi.

Sakho zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho není zraněný. Rodgers ho prostě nemá rád. Ten u nás dlouho nevydrží.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

blbost, Rodgers nemá rád ani jednoho našeho stopera spíš mu něco bude

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že miluje Gerrarda

Reagovat
Kowe

je z něj posranej, tváří se jak je hrozně odvážnej, že dává prostor mladým, ale opravdový koule něco pořádně změnit nemá

Reagovat
iamek

Berem.

Reagovat
smazaný uživatel

For those asking where Sakho is; he has just left Anfield

https://twitter.com/PanayLoukos/status/515815830710673408/photo/1

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Maly sme kupit miesto Lovrena radsej poriadne RCB k Sakhovi asi

Reagovat
smazaný uživatel

máme iloriho

Reagovat
kiwwi

radsej ste mali kupit velky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

BR je talentovaný mladý manažer, ale ještě se má co učit pořád. V přístupu k hráčům, taktice. Snad se v tom zlepší.

Reagovat
fff

Ktovie ako ta jeho komunikaciia so Sakho prebieh, ked som tak cital, co Agger o tomto hovoril ...

Reagovat
tomasinho

No právě..a dneska ho zjebal i Downing

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Downing něco hrál, tak si ho Rodgers nechá. Jenom pláče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zase nepřeháněj. A narážím na to, že veřejně prohlásil, že nemaká. To byla fakt kravina.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je celkom napiču, keď ani na zápas neostal.

Reagovat
Kowe

Rodgers je ohledně obrany naprostej dement

Reagovat
vladis271

sa teším ked bude zdravý Glen.

Reagovat
vladis271

BR si myslí, že problém je v stopéroch. Nijaký mu nevyhovuje, tak icch strieda ako ponožky. Je to preňho lepšie než si uvedomiť, že problém bude skúr v ňom a v systéme. Pretože akk chce hrať útočný futbal s wingbackmi, tak mu to tam neodbrání žiadny stopér na svete. A ak sa strieľajú góly a hrá perfektný futbal čti Suárez, tak to taký problémk nie je. Ale ak ti na hrote hrá Balotelli, tak to už problém je. Chce hrať vysunutú obranu, sranda však je, že stopéra Nr. 1 mu stále robí hráč, ktorého priviedol ešte Rafa.

Reagovat
fff

Ono tiez mam ten pocit ... Obrana zla, pomenime stoperov ale Gerrarda pred nimi nechame

Reagovat
tomasinho

Hlavně, jestli chce hrát s vysunutými krajními beky, tak musí holding midfieldera jiné úrovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers právě zničil nejlepšího stopera, co Liverpool má.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
LGT

Fakt, Rodgers je co se týče obrany úplně mimo..

Reagovat
fff

Aj tak je sranda, ze v repre hra zaklad ale u nas ma problem sa usadit v zakladej zostave

Reagovat
smazaný uživatel

S odstupem času by si možná víc zahrál i v tom PSG, než v Liverpoolu, ale kdo to mohl tušit, že?

Reagovat
tomasinho

Když si vzpomenu, jak jsme řešili, proč musí Danny jít, aby mohl hrát Sakho a že na to na něm postavíme. A jeb, my koupíme dalšího stopera, který hraje na jaeho místě

Reagovat
smazaný uživatel

beriete to moc vážne, kludne tie fotky môžu byť z ineho dna alebo si len šiel pod tašku alebo čo Nemusi to byť hneď také vyhrotené

Reagovat
Hai

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

hibbert zavesi, skoda ze uz mam podane na ten zapas

Reagovat
I am Mancunian

"@OptaJoe: 666 - Everton's Tony Hibbert is making his first @PremierLeague start for 666 days (Dec 1st 2012). Devilish."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fandím z celého srdce Evertonu !!!!!!! Karamelky

Reagovat
iamek

Anderson Indie ? Bez klukuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

mat tam Everton Colemana, tak to je paradna zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge nebude ready ani na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Musíme tam nějak zázračně ukopat bod a bude to ok

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt na " "

Reagovat
fff

Ono ked si spomeniem, ze v poslednom derby bol utok Suarez - Sturridge a dnes je na hrote Balotelli ....

Reagovat
kiwwi

ok podane za 2 kurz na LFC, za 17 kurz na 0-0 a za 30 kurz na Skrtela ako prveho strelca zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Strelec sa pocita oboma smermi?

Reagovat
kiwwi

tak to neviem, ale zvysilo by mi to rapidne sance keby hej

Reagovat
fff

Ja nestavkujem, tak cisto zo zvedavosti som sa pytal ako to beru, predsalen ... gol ako gol

Reagovat
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno ti nevyjde

Reagovat
kiwwi

nech sa paci, mozes dat vsetko opacne

Reagovat
Miguel19

Pěkně Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má podle anglických médií zájem o Chrise Smallinga. Manažer Arsene Wenger údajně chystá konkrétní nabídku na přestup obránce Manchesteru United.

Jojo, to si Arséne vybral perfektní chvilku na nákup obránce z United.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho prodají, aby mohli zafinancovat návrat Ronalda.

Reagovat
Swarley

ok, za 70 je váš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já bych ho nechtěl, Sakho bude v lednu volný

Reagovat
fff

Chodte do kelu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
LGT

Hovno

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

chceš zabiť Umtitiho?

Reagovat
smazaný uživatel

nečítal som začiatok vlákna

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale fakt, že Sakho by to měl přes Umtitiho docela těžké no

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

on ho chcel uz v lete vymenit za Vermaelena, ale odmietli sme, chceli sme Vermu len kupit, tak nas Arsene poslal do fucku a predal ho do Barcelony

pochybujem ze to vyjde, ale ja by som bral aby to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska Hibbo hattrick... škoda, že uvidím jen prvních 30 minut.

Reagovat
Zaschrona

Kurna, hattrick vlastnaku, nestras...

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím, že dneska vyrazí všem dech... v pozitivním smyslu...

Reagovat
Zaschrona

Ale jako je fakt, ze proti Swansea byl az nelogicky casto v prostoru blizkemu souperovu vapnu a dokonce mel jednu strelu. Nedokazu si predstavit, co by se delo, kdyby dneska fakt dal gola.

Reagovat
nani92

predzapasovy OT: mohol by tu niekto hodiť stránku, kde nájdem fifa ratingy všetkých hráčov pre FIFA 15?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

presne to som hľadal, vdaka chlapci z Liverpoolu, zato vam prajem remizu,nech ste obaja happy

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Marosh16

ide vam Bloodzeed????

Reagovat
kiwwi

krasne ide BT Sport

acestream://e1e18d9ead7c07ec7ee7fb9e4313ef2eb96d5459

Reagovat
smazaný uživatel

Neither Rossiter nor Williams on bench today but both warming up with #LFC before kick off here.

Reagovat
tomasinho

Co to furt ťukáý na streamsp.com, když tam není chat?

Reagovat
nani92

je tam chat,len ho nemožeš vypnuť,len písať

Reagovat
tomasinho

Supeeeeeeeeeer

Reagovat
nani92

dá sa vam vypnuť chat na streamsp.com?

Reagovat
smazaný uživatel

hej mam xko vpravom rohu

Reagovat
smazaný uživatel

a da sa vypnuť aj zvuk

Reagovat
nani92

ja ho mam v ľavom,ale už aspon nemam zvuk

Reagovat
nani92

teda zle som to prečital,aj ja tam mam xko,ale nefungovalo..

Reagovat
Whitemedia

Já chci taky xko v rohu, jinak u toho chcííííípnu

Reagovat
Whitemedia

už to neťukáááá eeeeeeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

jaký chat

Reagovat
Zaschrona

Uz se mi povedlo, ale jeste tam je nejakej blbej zelenej obdelnicek.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

ten som si doteraz ani nevšimol,lebo ma nasral ten chat

Reagovat
Minister

mňa tam rozosmial ten obrázok dole pri zápase Arsenal vs

Reagovat
smazaný uživatel

mě i celkem zdůvodnění, proč vysílá United

Reagovat
fff

No pome, chcelo by to po dlhsej dobe si opat zapas uzit dnes

Reagovat
Swarley

už i to YNWA ztrácí na síle

Reagovat
Svatej

Zaschu ? Atsu se nevešel na lávku, nebo je zraěný ?

Reagovat
Zaschrona

Nevesel, zatim nic nepredvedl.

Reagovat
Svatej

okej, dík

Reagovat
Miguel19

Slušnej začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana má koľko kg? 30?

Reagovat
tomasinho

Lallana na to vletěl

Reagovat
smazaný uživatel

žlzá nič?

Reagovat
Miguel19

dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal jí.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry jak žáček

Reagovat
tomasinho

Konečně ale trošku dynamický úvod, z naší největší zbraně se letos stala slabina.

Reagovat
nani92

proti Liverpoolu sa nepíska

Reagovat
Side

Besice si asi hodně rychle zamiluju

Reagovat
Zaschrona

je uzasnej

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
tomasinho

Bylo to mimo stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A ne snad Souboj začal mimo vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

a co? faul bol v sestnastke

Reagovat
tomasinho

Byl už před.

Reagovat
kiwwi

s drzanim je to ale ine...tam sa srata moment kde ho pustis, nie kde ho zacnes drzat

Reagovat
tomasinho

To fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Mada

ani náhodou

Reagovat
kiwwi

If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick

http://www.fifa.com/mm/document/footballdevelopment/refereeing/81/42/36/log2013en_neutral.pdf

tak ani nahodou hovoris komik fakt

Reagovat
Mada

na komika celkem ujdeš

Reagovat
kiwwi

tak jak to je s tym ani nahodou?

Reagovat
vodka

umí mada anglicky?

Reagovat
SunFells

umí kiwwi anglicky?

Reagovat
kiwwi

umi SunFells anglicky?

Reagovat
Zaschrona

umi Zaschrona anglicky?

Reagovat
SunFells

Já jsem funda do angličtiny.

Reagovat
kiwwi

ty si skor kunda a nie len do anglictiny

Reagovat
SunFells

A ty velice vyzrálý chlapec.

Reagovat
Mada

Měl jsi pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ako nechapem, davate tu smajliky, neviem co, ale pravidla sportu, ktori sledujete, nepoznate

Reagovat
smazaný uživatel

*ktory blee

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

lol a dalsia

Reagovat
Sandstorm

penalta piči

Reagovat
masly008

penalta ne,faul jo.bylo asi mimo 16

Reagovat
Swarley

řekněte někdo Barrymu, že už se hraje

Reagovat
Zaschrona

Zatim bohuzel jeho docela standartni vykon v tehle sezone..

Reagovat
Swarley

hm, zatím fakt jede

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Atkinson.

Reagovat
SunFells

To by dal i Welbeck.

Reagovat
SunFells

taková ruka

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

barry je uplně v lese.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

a znova

Reagovat
Swarley

hm, tak to se dalo pískat taky

Reagovat
smazaný uživatel

zobral nám penaltu, super

Reagovat
fff

Hm penalty 1-1 a Barry cervena . Slusny uvod.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 na penalty

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EXoRcIsT

čista penalta

Reagovat
tomasinho

Hendo je boží

Reagovat
13

rukááááááááááá

Reagovat
nani92

chránil si hlavu, Atkinson

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Tomu pánovi v sedmé řadě chránil hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Atkinson an to čumí ze 2 metrů a stejně to envidí

Reagovat
Svatej

hm, jasná no

Reagovat
Zaschrona

To je zase zapas, achjo...

Reagovat
tomasinho

Jasná

Reagovat
Sandstorm

Tak tohle se pískat dalo jako pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hendo tne pressing je ukážkový len škoda, že nehrá Suso... Lazar nie je ešte úplne oťukaný a zvyknutý na tempo...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca spí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tempo zatím exkluzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry bude rad ak dohrá polčas

Reagovat
EXoRcIsT

Barry totalne mimo este dostane do konca polcasu cervenu

Reagovat
fenixLFC

barry mal uz dvakrát letiet

Reagovat
kiwwi

Barry si ide svoje...zlta, penalta a teraz zasa na zltu...9. minuta

Reagovat
fff

Barry so dnes tu cervenu pyta

Reagovat
Whitemedia

Barryho vystřídat hned!!

Reagovat
smazaný uživatel

aaaatkinson ty píčča

Reagovat
fff

Uf Adam skoda

Reagovat
Miguel19

Neskutečný zápas zatím

Reagovat
Rohlíček

Howard

Reagovat
monty25

Na derby se mi líbí, že už od začátku to není žádné oťukávání...

Reagovat
Swarley

to byla výhoda panečku

Reagovat
Zaschrona

Hibbo Timmy snad dneska ma zapas, kdy utoci na rekordy v zakrocich a ne, ze si nechytne vubec nic, snad...

Reagovat
13

Barry je nervozní, protože takhle velké derby v dřívějších týmech nezažil

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

On je snad první sezonu v Evertonu?

Reagovat
Zaschrona

A jakou to hraje roli, jestli hraje 1. nebo 5. derby? Nejak moc ostrileny v tomhle typu utkani neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Balo ten pas

Reagovat
Swarley

pro Lallanu bych tam už pomalu chystal nosítka

Reagovat
tomasinho

Lallana a Hendo jsou super zatím

Reagovat
Maresma

Aji Balotelli

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel tá ulička šovinisti plačú

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtič vysunul Sterlinga ako Ben Arfa.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel aky plejmejkr

Reagovat
tomasinho

Škrtel jaký pas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel aky plejmejkr

Reagovat
nani92

nemôžem si pomôcť, ale chlap čo má šedivé vlasy by už nemal byť rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nenapíšeš "atkinson"? ušetríš si znaky

Reagovat
nani92

lebo nieje jediný

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš "chlap", zatiaľ čo sa odohráva ms-derby

Reagovat
nani92

*chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

no ale vážne,všimni si ten trend, Oliver je super rozhodca,je mladý a bez šedín Clattenburg bol tiež super,ale ako starne tak sa z neho stáva tiež kkt..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a Persie co?

Reagovat
nani92

ten rozhdoca nieje a nebude

Reagovat
smazaný uživatel

A futbalistom byť môže?

Reagovat
nani92

áno, lebo tam nieje jeho hlavnou naplnou mať dobré oči a zdravý úsudok

Reagovat
Sandstorm

To byl Sakho?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
tomasinho

Balotelli je faulovaný a on pískne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já bych to pustil, drželi se tam obdobně oba

Reagovat
Swarley

ale byla tam ruka, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Mario nikoho nedržel

Reagovat
smazaný uživatel

ruka nic ?

Reagovat
fff

Podla mna mu tam ale piskol ruku.

Reagovat
SunFells

pískal ruku předtím.

Reagovat
tomasinho

Aha, dík

Reagovat
SunFells

Stevie popil nebo takhle jeho defenzivní práce vypadá pořád?

Reagovat
tomasinho

Pořád.

Reagovat
SunFells

Zlatý Arteta bez formy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

V obraně je nic moc, ale jinak je to vzorňák náhodou

Reagovat
fff

Markovic odkedy je u nas zatial fakt skoro nic neukazal ...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Sandstorm

Ale podle Lolkace bude za rok na úrovni Hazarda

Reagovat
fff

Ja hovorim o aktualnej forme a odohratych cca 3 zapasoch.

Reagovat
Sandstorm

ok

Reagovat
Whitemedia

Vůbec nic zatím neukázal, nula, nula, nic..

Reagovat
Swarley

teď se docela ukázal

Reagovat
fff

Reagovat
13

herně takovej Milan Jovanovič.

Reagovat
Sandstorm

Proč manažeři nepoužívají tablety a poznámky si píšou postaru propiskou do notýsku?

Reagovat
icka

Protoze je to rychlejsi ?!

Reagovat
Sandstorm

Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

kua drát, lazar vôbec nestíha načo ho dáva do základu, nechápem

Reagovat
fff

Lazar teraz co, si chcel akoze Bainesa obhotdit, vo vlastnej sestnastke ?

Reagovat
icka

Reagovat
tomasinho

Lazar

Reagovat
Zaschrona

Romelu zatim skvely.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Suso proste musí nastúpiť...

Reagovat
smazaný uživatel

no Markovic zatial to nedava

Reagovat
fff

Henderson, to je dobry strelec zo strednych vzdialenosti Digiii sport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hendo je všade

Reagovat
Side

hibbert toho Sterlinga odcouvá jednou až za čáru

Reagovat
Zaschrona

kurvaaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

pre Mirallasa, že sa hodil mimo hraciu plochu

Reagovat
Miguel19

Naismith je tam úplně k hovnu

Reagovat
Swarley

jn, všude pozdě, všechno se od něj odráží...brzo dá gól..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jeho chvile snad jeste prijde, ukazoval dobrou conversion rate, jen se do ty sance musi dostat, no...

Reagovat
tomasinho

Hendo je neskutečný

Reagovat
Sandstorm

zadní stehenní sval...to neni dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

neprajem zranenie nikomu, ale tej piče Mirallasovi sa to tuším vrátilo, ako chcel minule zraniť Luisíka (a falošný Martínez sa hlavne že sťažoval na simulácie a zranenia protihráčov sú v pohode )

Reagovat
icka

ty si tez dobre na hlavu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jako sorry, ale jestli tohle napises, tak sam ses to, cim tady Mirallase pojmenovavas... A s tim strkat vsude ty blbosti o falesnosti, uz to je taky pekne otravny...

Reagovat
tomasinho

Zrovna Mirallas si tohle pojmenování zaslouží ale.

Reagovat
Zaschrona

Ne, je to jeden z nejvetsich sympataku u nas vubec. Famozni kluk.

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Paddy Power ‏@paddypower 20m

Gareth Barry apparently a big golf fan and just wants to get off the pitch to watch the Ryder Cup. He's going to bite the ref next.

Reagovat
Infernoqt

současná situace na hřišti ohledně Mirallase mi něco připomíná, jako bych to už někde viděl a poměrně často

Reagovat
masly008

ta kolobrnda byla teda kontraproduktivní pro mirallase.

Reagovat
eden_h

mate niekto dobry hd stream? alebo vlc?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je ten Simon tak zalezlej na čáře kurva

Reagovat
tomasinho

A když tam má být, tak je vyběhnutý zas

Reagovat
Sandstorm

bojí se

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
TopinB

STAT: Everton have only been awarded ONE penalty at Anfield since World War II.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
fff

Kurva Mario dpc Sak traf tu loptu poriadne pred tou branou uz.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
SunFells

Ten Koné je furt zraněný?

Reagovat
Zaschrona

Minule uz byl na lavicce, uz by se mel vracet.

Reagovat
božský John

20 mega liber za Markovice, to je sileny. Za to bych si v gambac lize koupil celou jedenactku, s kterou bych valcoval ligu a jeste prestavel stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Euphael

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
tomasinho

TY pičo, takový šlapák a on nechá hrát dál

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo od Barryho?

Reagovat
icka

Reagovat
tomasinho

Jasný faul, nevím, co se řehníš.

Reagovat
icka

Zas tak jasne to opravdu nebylo.

Reagovat
masly008

anglie ,tohle se nemá pískat když trefí míč.mě se to líbí že to pouští.

Reagovat
tomasinho

Míč nemíč, jasný šlapák.

Reagovat
Side

takovej šlapák se žlutou a Atkinson nic, to je fakt cirkusák

Reagovat
fff

Manquillo skodaaa

Reagovat
Zaschrona

To je nepresnosti...

Reagovat
Rohlíček

Henderson výbornej balón

Reagovat
icka

Henderson s euci od nejlepsiho .

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeim i Mario oba na zadní Slepci. Kdyby si jeden odskočil na penaltu tak dávaj gol...

Reagovat
Swarley

teď i jak ukazovali to podskočení, to prostě jen blbě načasoval...zatím překvapivě špatnej výběr místa ve vápně...

Reagovat
Side

Balotelli strašně tragickej, udělal něco dobře dneska?

Reagovat
Swarley

v mezihře je zatím právě parádní, čekal bych to s tím zakončením opačně

Reagovat
vladis271

šak ked dostane loptu, tak rozmýšľa toľko, že kým ju odovzdá(alebo vystrelí) si stihnem vyfajčiť jednu cigu. A lepšie strely jak on má aj Mignolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado nefajci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se pri tom fajceni zkus koukat na fotbal a pak treba nebudes psat takovy picoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

balony skvěle podrží, sklepne, dokonce i hodně solidně rozehraje...nelíbí se mi akorát ten jeho pohyb v 16ce, tam mohl pár situací řešit mnohem líp, ale celkově mi to z jeho strany přijde jako velice dobrý výkon...a střelba? buď rád, že to tam někdo zkouší, však nic extra jiného jste ani neměli, klidně mu tam nějaká může padnout a rozhodne zápas...docela bych si na to i vsadil...

Reagovat
Maresma

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sandstorm

Sledujte chvíli Markovice, jak se pohybuje. On prostě vůbec neví a netuší , kde má být.

Reagovat
Zaschrona

Barkley tomu nechutne chybi, absolutne nemame takoveho hrace, naznakem mozna Pienaar. Naismith vsechny ty protiutoky totalne zajebe...

Reagovat
masly008

no dneska je fakt strašný.tím trpíte nejvíc v ofenzívě.

Reagovat
SunFells

Byl tam srandovní okamžik, kdy McCarthy a spol měli před sebou dost prostoru a místo, aby vzali míč a šli s ním dopředu, tak to přehazovali jeden na druhého no ...Barkley by se toho nebál.

Reagovat
SunFells

*místo aby

Reagovat
Zaschrona

A pritom zrovna McCarthy na to ty schopnosti ma, jen se musi prestat tolik bat do toho chodit... U Naismitha chapu, ze tohle neni zrovna jeho prednost, ale dneska je v tomhle obzvlast hrozny...

Reagovat
SunFells

To Bobove tleskání s takovým výrazem "No, to se ti opravdu povedlo pyčo"

Reagovat
Svatej

co to tam zas lítá za letadlo nad stadionem ?

Reagovat
Side

škoda pro Everton, že všechny ty protiútoky vede Naismith

Reagovat
Whitemedia

Naismith na co dnes šáhl, tak to i posral..

Reagovat
fff

Lazar vystreeeel ved. Proti Boro podobna situacia a tiez nestrielal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to ten Markovič nezkusí. Stejný jak s Boro, 2x tam měl nádhernou pozici pro střelu a ještě vymýšlí nahrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

pretože nevie strielať. Ani v Benfike nestirelal. Ale je vidno že nie je absolutne zvyknutý na PL, všetko je príliš rýchle pre neho

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho by sa teraz zišiel heh Brendan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
wild

Kua Skrtel neee

Reagovat
Minister

Dúfam, že sa Škrteľ nezranil, keď sa blížia repre zápasy.

Reagovat
Minister

*Škrtel samozrejme

Reagovat
fff

Martin vymeni ponozku a moze ist.

Reagovat
smazaný uživatel

Robot.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne kvoli tomu Markovic nestriela

Reagovat
Whitemedia

Lazar vystřeliiiil

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Balotelliho Liverpoolu fakt přeju...

Reagovat
smazaný uživatel

no ten Marković zatiaľ tragéd, absolútne nič mu nevychádza

Reagovat
fff

Dnes by teda Suso fakt sancu dostat mohol a mal podla mna.

Reagovat
tomasinho

Místo Markoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak znám Rodgerse, tak ho tam pošle v 85. minutě tak ale to Susovi na gól stačí

Reagovat
papos182

Po tom, co Markovic predvedl v Ligovem poharu, mel Suso hrat v zakladu misto nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ballo je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Howard ještě božejší.

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

Peneboze zostrelte niektio to lietadlo sak to sa neda pocuvat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Barry

Reagovat
wild

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Garethova rozohravka

Reagovat
Sandstorm

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Barry

Reagovat
fff

Hendo dnes dava take pasy, ze Stevie uz to moze fakt zabalit .

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se nějak zbavit těch reklam na streamsp?

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se nějak zbavit těch reklam na streamsp?

Reagovat
Swarley

nějakej adblock si nainstaluj a máš klid...podobně by potřeboval Everton barryblock...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, dík, nedošlo mi, že nemám adblock na tomhle noťasu

Reagovat
SunFells

Babel krouží nad stadiónem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

kurva streeeeamm..

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas Škrtel do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

do diamantu k Balovi

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Zaschrona

Zase tam je extremne velky mnozstvi uplne zbytecnych chyb od nas. Jesteze ta stoperska dvojka je se Stonesem uplne na jiny urovni...

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Ti komentátoři čtou Škrtěla jako toho pokémona Squirtle

Reagovat
fenixLFC

skertal....

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to šovinisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco ho rovno nevolaju strangler

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha evertonu zatial velke sklamanie

Reagovat
Sandstorm

Chybí Barkley no.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nie

Reagovat
fff

Davame dost lopt do sestnastky, dobrych, mohla by sa nejaka uz ujat.

Reagovat
monty25

Škoda, že tam zatím nic nespadlo. Snad ve druhé půlce...

Reagovat
tomasinho

Škrtel už 2 fotbalové momenty dneska

Hendo s Lallanou a Balem super, Sterling taky, ale potřebuje zlepšit finální fázi. Markovič hrozný, okamžitě tam poslat Susa, ten aspoň podrží míč a umí vystřelit.

Reagovat
tomasinho

Je ale škoda, že jsme nedali gól, příležitosti byly. Zázrak je, že Barry ještě hraje, ale možná můžem být rádi, jestli nám to bude namzávat i nadále.

Reagovat
fenixLFC

on mohol letiet v 10. minute dvakrat

Reagovat
Miguel19

Záloha a útok Evertonu je neuvěřitelně zoufalá..

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha vobec nie, len tam zatial nie je velka podpora Lukakuovi

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak ta malá podpora Lukakuovi právě pramení ze zálohy a ty píšeš, že záloha za to vůbec nemůže. To je hotový oxymoron.

Reagovat
smazaný uživatel

co hovoris?

Reagovat
Sandstorm

No hlavně ta záloha je slabší a z toho potom plyne, že se dostává málo příležitostí pro Lukakua.

Reagovat
smazaný uživatel

Bešić pre mňa hráč 1.polčasu, skvelí aj Howard a Lukaku, na druhej strane Henderson, Balo, Škrtel, Lallana

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

SpStream.com is for sale (Sp Stream)

Click here to buy SpStream.com for $2,195

Reagovat
stiflerovamama

Skoda, ze sme na zaciatku nedali gol, je to take, nemastne neslanne, nie je to suvislejsi tlak. Tu stranu kde je Raheem a Moreno proste musíme vyuzit tam je stale dialnica, len problem je ten, ze nikto nie je v 16 tke. Markovic sa strasne boji nieco vymysliet. Druhy polcas treba pridaat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazar je hroznej, to jako jo, ale netrpi on i tim, ze nehraje z leva? Mne by tam sedel vic kdyz uz, aspon by si to daval dovnitr a sbihal do stredu. I kdyz to by asi nijak nepomohlo, tam hraje i velkou roli psychika, na tom jeho vykonu... Snad se casem zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentně by pro něj bylo lepší hrát střed pod Mariem, ale tam se momentálně prostě nedostane. S Boro mu to celkem šlo, když se přesunul víc na střed. I tak ale potřebuje zakončovat prostě. Nejhorší je, že on ani nevystřelí, prostě se to bojí vzít na sebe nebo nevím...

Reagovat
stiflerovamama

A Atkinson ten zaciatok

Reagovat
iamek

Vic Markovicu v LFC . Ale Henderson fantasticky. Mario sice nektere situace resi spatne, ale vidim na nem znamky bojovnosti . Jinak Barry

Reagovat
fff

Mario je v pohode ale odkedy je u nas, tak v sestnastke ma uz serie. Uz mal dat minimalne tri goly hlavou (dva proti Spurs, jeden dnes) a ani to poriadne netrafil, zakoncenie fakt nic moc ... S Dannym to moze byt fajn, ale ked je tam sam tak mame strasny problem dat gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, že jo. Keď si zvykne na PL tak bude hviezda

Reagovat
LGT

Tak zatím Lallana za 25 > Markovic za 20. Fakt jsem teda od něho čekal víc, hraje hrozně. Poslal bych tam Susa

Reagovat
smazaný uživatel

Taky kolik je Markovicovi a kolik Lallanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Markovic hrá prvú sezonu v PL, Lallana má za sebou celú sezonu...A má viac skúseností...

Reagovat
smazaný uživatel

čekal někdo, že to bude naopak?

Reagovat
LGT

Nečekal jsem teda, že mezi nima bude ž takovej rozdíl. Lallana v podstatě neměl preseason a úplně si ho maže na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Markovic tu preseason měl. Hrál snad jenom proti Olympiakosu.

Reagovat
tomasinho

A to jenom poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic tiež nemal preseason

Reagovat
LGT

Aha, sorry, to sem si neuvědomil. Tak jako tak je zatím zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak lallana je starsi a ma skusenosti s ligou no

Reagovat
SunFells

To snad nemyslíš vážně takové porovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je mu asi 20 do pici.

Reagovat
fff

Podla statistik sme mali 16 pokusov, z toho 6 na branu, dost.

Reagovat
Minister

To by Suarez už mal minimálne 2 góly na konte.

Reagovat
Zaschrona

Besic s McCarthym jsou zatim skveli, Howard a obrana zatim slusny vykon, zvlast s ohledem na minule zapasy, Stones je super. Velka skoda Mirallase, aby se zranil zase v derby a zase v prubehu nebezpecne akce, to je proste typicky "Everton"... Naismith a Barry slabiny, oba jednoznacni kandidati na stridani, temer nic jim nevyslo. Eto'o a Osman se dneska budou hodit, je tam potreba vic kreativity a pohybu v ofenzive, Lukaku na to sam nemuze stacit, zvlast kdyz misto Mirallase tam je extremne nevyrovnany McGeady. Ale neco by z tohohle mohlo jit uhrat, potrebujem se ale zlepsit, jinak prohrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, prej ze si branil ksicht, ukazoval Atkinson.

Reagovat
nani92

hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Zevraj..

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Shrne mi prosím někdo krátce první poločas? Na vinobraní s emi nechce rozběhnout stream

Jak si stojí Romelu v porovnání s Mariem. Díky

Reagovat
mickey mouse

Ty naše rohy jsou hrůza, 7 rohů a nic z toho. To i Plašil by je kopal líp.

Reagovat
smazaný uživatel

To je riadne v piči, keď mám Digisport a aj tak budem musieť pozerať United na streame Prečo nedávajú zápasy aspoň na troch staniciach, aby si každý mohol vybrať svoj zápas?

Reagovat
minoLFC

máš fandiť lepšiemu klubu

Reagovat
Marosh16

Henderson vzdy ked zapnem Liverpool hra lepsie a lepsie

Reagovat
fff

buduci kapitan, srdce timu

Reagovat
fantomas

Jako bych to neřikal, že Markovićovo zdejší vyobrazování jako šílenýho spasitele, nemá žádnej reálnej podklad. Má ještě hodně co dělat, a bylo to znát už v blbý portugalský lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vysvětlení.

Reagovat
tomasinho

Kdo o něm proboha mluvil jako o spasiteli?

Reagovat
fantomas

Kdekdo. Jak uplně vyléčí veškerý bolístky, co vám přináší Coutinho, atp...

Reagovat
fff

Ehm, nie.

Reagovat
tomasinho

Sis něco pěkně přibarvil a domyslel teda.

Reagovat
fantomas

Kdybych jen věděl, kde se o tom Coutinhovi/Markovićovi diskutovalo tehdy.

Reagovat
tomasinho

V preview před Aston Villou? A ano, v té době hrál Coutinho takové hovno, že jsme čekali, že Markovič přinese víc pohybu. Ale omg, jaký spasitel, to fakt nepadlo, ani nic podobného

Reagovat
fantomas

Ne, to byl nákej menší článek.. a jo, pamatuju si, že ste z něj byli enormně vyplesklý, žádnej "jen lepší pohyb"..

Reagovat
tomasinho

Pochybuju, děláš z toho jenom vědu, abys mohl ukázat, že sleduješ portugalskou ligu a žes nám to říkal.

Reagovat
fantomas

Lol.

Reagovat
tomasinho

Každý si rád přihřeje polívčičku, na to nic špatného není.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bereš v potaz Duša a lolkace,tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

Nema??? A my mysleli ze je to prima nahrada za Suareze.

Reagovat
Sandstorm

Tak že z něho bude hned hvězda v PL čekali asi jen ti největší snílci. Bylo jasné, že se bude muset ještě hodně zlepšovat a hodně na sobě pracovat. On zatím ani není na úrovni PL a to už ho tady někteří přirovnávali k Hazardovi.

Reagovat
tomasinho

HRaje 2. PL zápas a už se tady hodnotí, klasika.

Reagovat
fantomas

Hodnotí se tak, že "má co dělat" no... šílenou věc sem si dovolil.

Reagovat
tomasinho

No dovolil sis šíleně přibarvovat to, co kdy tady nějaký fanda LFC řekl. Že hraje prd a má co dělat víme i my. Na základ prostě ještě nemá, ale přinutily nás okolnosti.

Reagovat
Sandstorm

Tak hodnotí se právě s přihlédnutím k tomu kolik mu je a jaké má zkušenosti a že z toho plyne, že má před sebou ještě dost práce. Aspoň já ho tak hodnotím, protože vím, že má talent, ale že ani zdaleka to není hotový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Besič

Reagovat
Infernoqt

kua kdyby toto pískal Clattenburg a my byli na místě Evertonu, tak už se píská 4. penalta a dohráváme o devíti

Reagovat
Spasitel

Prečo lepia fanúšikovia Spurs na svoje automobily logá svojich tímov?

Aby mohli parkovať na miestach pre invalidov.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
Zaschrona

pro nas tradicni nevyhoda rohoveho kopu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

ale kdyby z toho aspon hrali signaly, ale oni to tam vzdycky nacutnou a je z toho velke nic na prvnim obranci nebo to preleti uplne do rite... jestli se nepletu, tak od lonskeho derby, kdy po rohu dal Lukaku gol, tak nic

Reagovat
Swarley

já tě chápu, protože obdobně to bylo i u nás, naprosto neuvěřitelný, jak tak kvalitní hráči nejsou schopní několik zápasů zahrát slušný roh...jak pro tak našlapaný hráč musí být složitý kopnout blbej roh a načasovat nějak rozumně náběh...chápu, že to nevyjde vždy, ale drtivou většinu rohů?

Reagovat
Zaschrona

Jojo. Proste kdyz spocitas kvalitni rohy za sezonu na prstech jedne ruky, tak to neni dobre. Mnohem vic bylo z toho nebezpecnych protiutoku a karet za rychle zastaveni protiutoku. Smutny.

Reagovat
Euphael

Špíny scousserské hrajou na penaltu jenom. Zapomeň na to Penrard.

Reagovat
Swarley

který?

Reagovat
Euphael

Kdo má asi Penrarda. Kua ve tvém věku, už bys to měl poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson tu slepý debil

Reagovat
smazaný uživatel

ty*

Reagovat
tomasinho

Ukázali už tu situaci na Maria ve vápně?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nebola to penalta

Reagovat
Side

jo, nebyl to faul, se ho snad ani nikdo nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku strašne ničí toho chudáčika Manquilla

Reagovat
tomasinho

Hmm, chudák Manquillo hraje na obou krajích jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moreno, kto ich má rozoznať. Šupáci.

Reagovat
tomasinho

Tvoje matka je šupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli Lovren

Reagovat
Rohlíček

Lovren

Reagovat
C-M@ster

Tak už vypli i sportz-hd, co máte dál?

Reagovat
Error

zpátky na streamsp

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
C-M@ster

dík, až zas vypnou streamsp, tak zkusím

Reagovat
tomasinho
Reagovat
C-M@ster

Jo, oni to mezitím zapli... si člověk během sledování tahle pěkně zacestuje od streamu ke streamu.

Reagovat
Sandstorm

To Vám tak vadí ruština, že si nepustíte HD sopcasty z wiziwigu?

Reagovat
C-M@ster

Já se třeba díval párkrát rusky a rumunsky a fakt to není to samé, jako jazyk, kterýmu rozumím.

Reagovat
Sandstorm

Tak rumunština se nedá poslouchat, ale na ruštinu se dá časem trochu zvyknout, i když samozřejmě zlatá angličtina.

Reagovat
Infernoqt

i já přepnu na stream za chvilku, protože na digi sportu budou ted preferovat Chelsea

Reagovat
fff

Ten Lovren brani vacsonu casu okolo stredoveho kruhu

Reagovat
fff

Pojde Couts, skoda, ze nie Suso.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea line-up v Villa: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Rafael, McNair, Rojo, Shaw, Blind, Herrera, Di Maria, Rooney, van Persie, Falcao

Reagovat
wild

kkt to je obrana

Reagovat
Sandstorm

TOP

Reagovat
smazaný uživatel

no ona je v idealnom zlozeni, az na McNaira

Reagovat
tomasinho

Což je teda smutné

Reagovat
smazaný uživatel

sak si ju v takom zlozeni ani nevidel hrat, takze nemozes vediet

Reagovat
tomasinho

Stačí mi představa

Reagovat
wild

ake kraje su ake si predstavujem..pre mna vsak ani Rojo neni hrac do zakladu ked hrame na 2stoperov, ale momentalne neni na vyber

Reagovat
Swarley

a to je teda přesně kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja to vidim, ze nejaky ideal by mohol byt Rafa, Jones, Rojo/Blackett/Evans, Shaw, ci?

Reagovat
Swarley

to souhlasím, rozhodně...ale kdo je ku-va McNair?

Reagovat
wild

*kurva

Reagovat
smazaný uživatel

viem iba to, ze zahraje sprehladom

Reagovat
wild

v momentalnom zlozeni hej..ale pre mna Rafael-Jones-POSILA-Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Rafael, McNair, Rojo, Shaw, Blind, Herrera, Di Maria, Rooney, van Persie, Falcao #MUFClive

Reagovat
Swarley

tak McNair říkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian, Demel, Reid, Tomkins, Cresswell, Song, Poyet, Amalfitano, Downing, Sakho Valencia

Reagovat
iamek

team: De Gea, Rafael, McNair, Rojo, Shaw, Blind, Herrera, Di Maria, Rooney, van Persie, Falcao

Reagovat
iamek

United subs: Lindegaard, Thorpe, Fletcher, Pereira, Valencia, Mata, Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS: Caballero, Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy, Milner, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Aguero, Dzeko #hullvcity #mcfc

Reagovat
smazaný uživatel

SUBS NEWS: Hart, Sagna, Kolarov, Navas, Lampard, Pozo, Demichelis

Reagovat
nani92

Man Yoo vs West Ham (because admit it, it's better to see Man U lost at home than seeing Chelsea and City confirmed wins)

Streamsp

Reagovat
Miguel19

Chelsea line-up v Villa: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Luis zase nic.

Reagovat
Swarley

jak se jevil? lepší než Azpi?

Reagovat
Miguel19

Ty 2 zápasy hrál výborně. Ale tak bylo to Schalke a Bolton. Ale lepší jak Azpi byl no, navíc ta obrana nefunguje, tak nevim proč ho tam nezkusí v lize..

Reagovat
Whitemedia

nefunguje no, protože se z Ivanovice stal útočník..

Reagovat
icka

SPis nez kritizovat Azpiho bych se pozastavil na Ivanovicem, ano podporuje utok a dava goly , ale casto zaspal a byl z toho gol , viz treba Everton..hned dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou skvělí, očekávaně.

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Schürrle

Reagovat
smazaný uživatel

@QPRFC XI to play @SouthamptonFC: Green; Isla, Ferdinand, Caulker, Traore; Phillips, Fer, Sandro, Kranjcar; Austin, Vargas

Reagovat
Swarley

Lallana je dobrej hadrák, lítá jak papír

Reagovat
fff

Bez tej brady je o polovicu lahsi

Reagovat
Zaschrona

Zaloha vubec neplni roli neceho, co ma fungovat mezi obranou a utokem. Tohle by mohl byt zapas pro Ossieho, ve vytazene pozici...

Reagovat
SunFells

#SaintsFC team vs @QPRFC: Forster, Clyne, Fonte (c), Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, S. Davis, Tadić, Mané, Pellè.

Parádní, to budou snadné body

Reagovat
Zaschrona

Akorat by mohl hrat Corky...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Song kapitánem WHU

Reagovat
kiwwi

on tam zase necha Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Shaw, ale McNair bude proti tým drevorubačom určite horieť...

Reagovat
tomasinho

STEVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Reagovat
fff

Kurva SG a derby

Reagovat
monty25

Góóóóóól!!! Kapitááááán

Reagovat
fenixLFC

steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeve

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
13

HIS CITY

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
minoLFC

Legend aspoň ten priamy kop semtam dá ešte

Reagovat
smazaný uživatel

GEEEEEEEERRRRRRRRRARD!!!

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Zaschrona

Atkinson a Howard

Reagovat
fantomas

Howard pocukroval, a velký kulový. Strašidelnej zákrok, chytatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

STEVIEEEEEEEE

Reagovat
minoLFC

a hneď mal syna na chrbte

Reagovat
C-M@ster

To nebylo zas tak dobře umístěný, aby to neměl...

Reagovat
Sandstorm

To byla ale hodně tragická zeď.

Reagovat
SunFells

To by měl i Ospina.

Reagovat
fantomas

West Ham XI vs United: Adrian, Reid, Cresswell, Tomkins, Downing, Sakho, Demel, Amalfitano, Poyet, Song, Valencia.

Zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

takže tá fotka so Sakhom je vyriešená, šiel do Manchestru...

Reagovat
Counter

No hlavně Song prý kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

a jenko nema ani na zaklad west hamu

Reagovat
Counter

Šetří se na lepší soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z hovna no, od nefaulu na Balotelliho až po hrozný Howardův zákrok.

Reagovat
fff

Nefaulu, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeho pád byl přinejmenším pochybný

Reagovat
Zaschrona

dive...

Reagovat
fff

Faul to bol, zmier sa s tym

Reagovat
tomasinho

Jsme si pomohli Coutsem, ty jeho ztráty zas

Reagovat
minoLFC

Preboha čo ešte Balotelli chce

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
SunFells

Aaa Romelu

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak krásne pozerať sa na to aká je Ballotelli nula

Reagovat
smazaný uživatel

Mario vole

Reagovat
smazaný uživatel

Howard jeho gol

Reagovat
DieFohlenBMG

United vs. Hammers - 88 @1,98 no neber to

Reagovat
Zaschrona

Uz se zas sypem jak domecek z karet...

Reagovat
tomasinho

TY vole, Balo ale musí tohle dávat, mohlo být hotovo.

Reagovat
Swarley

Lukaku se na něj podíval z blízka

Reagovat
smazaný uživatel

gól Guidettiho v St.Mirren za Celtic ... 1:2

Reagovat
Zaschrona

Kurna stridej uz...

Reagovat
Whitemedia

Etoo na hřiště a vyrovnat

Reagovat
Zaschrona

Wow, Browning tam pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje Lukaku křídlo nebo teda proč je skoro pořád jinde než v 16ce?

Reagovat
Zaschrona

To by me taky zajimalo...

Reagovat
Maresma

Teď je dorazíme

Reagovat
Miguel19

To je Martinéz takový blb a bude hrát furt s Lukakuem na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ballotelli

Reagovat
Counter

17 of Steven Gerrard's last 18 Premier League goals have been penalties or direct free-kicks.

Reagovat
Maresma

A ten jeden byl hlavičkou z rohu, ne?

Reagovat
tomasinho

Jo, v derby na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 14 muselo byť z penált, minimálne.

Reagovat
Zaschrona

To je jak od Moyese toto. Prohravame a on si strida praveho beka za stopera...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Rohlíček

Lukaku je solidně tragickej dneska

Reagovat
Whitemedia

Lukaku na křídle tragédie

Reagovat
fff

Mario tym subojom pridava skoro tolko jak Suarez miestami.

Reagovat
Zaschrona

Absolutni nesmysl tam mit v tuhle chvili Barryho i Besice najednou... kurna, posli tam Sama...

Reagovat
smazaný uživatel

Love Steven, cant lose today

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je kokotko ten Balotelli Len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

to je saso

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
Maresma

Balo

Reagovat
smazaný uživatel

už by se mohl krotit

Reagovat
Side

To už by aji Wenger střídal

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
tomasinho

Mario

Reagovat
Maresma

Dravec

Reagovat
tomasinho

Dneska je výborný, škoda zakončení, jinak super, podrží míč, občas se vrátí, střílí.

Reagovat
fenixLFC

kto by si kedyisi pomyslel ze v merseyside derby proti sebe nastupi balotelli a etoo

Reagovat
smazaný uživatel

Besic ma este tempo z Madarska

Reagovat
fantomas

Zato Barry pro jistotu z Andorry

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem, Besic nastastie uz dole

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli sa velmi snazi, obcas ukaze aj tu futbalovu genialitu, nechapem, komu moze prist jeho dnesny vykon zly.

Reagovat
Maresma

Pár zbytečných ztrát, ale jinak dneska super.

Reagovat
tomasinho

Tak ztráty měl i Suárez no.

Reagovat
smazaný uživatel

kácí se dnes k zemi slušně

Reagovat
fenixLFC

sutazi s lallanom

Reagovat
fantomas

Martínez to normálně sabotuje.

Reagovat
tomasinho

Ham, Matinez prej v 6 zápasech ještě Rodgerse neporazil. Co ty na to Zaschi?

Reagovat
Zaschrona

Dneska to neprotrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

BR je takticky koumak

Reagovat
Whitemedia

Lukaku na facku..

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Balotelli hraje skvěle

Reagovat
tomasinho

Atkinson

Reagovat
Honza Matoušek

Proč nestáhne toho Balotelliho? Už tam jenom chodí beztak...

Reagovat
Zaschrona

Kolik jsme dneska presne meli sanci? Jestli z tohohle neco uhrajem, tak je to absolutne nezaslouzeny...

Reagovat
smazaný uživatel

1 Jagsova šanca a je to remízka

Reagovat
Zaschrona

Hmm, radsi bych ale fakt asi prohral po super vykonu, nez bral takovej trapnej bod.

Reagovat
Counter

Tak to já bych vždycky raději bral bod po tragédii než nic po dobrém výkonu.

Reagovat
wild

Reagovat
Zaschrona

Tak jasny, ze body a vysledky jsou jedina vec, ktera by me mela zajimat, ale z takovy remizy ani clovek nemuze mit poradnou radost... Meli jsme dneska nejakej herni plan, byla v tom nejaka strategie? Ja jsem ji tam teda nevidel...

Reagovat
fff

Lambert hore ... Suso nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se učí italsky.

Reagovat
fff

Skoda ho, ak fakt pojde.

Markovic sa snad v buducnosti este riadne vytiahne, inak ma 20m zanho a odchod Susa budu celkom srat

Reagovat
GEGE

Suso už se vidí v ACM

Reagovat
Sandstorm

Tak Suso nedostane ani čichnout.

Reagovat
Swarley

zase ten roh

Reagovat
Swarley

teď i aut

Reagovat
Swarley

jsem se polil do prdele

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Side

to byl roh

Reagovat
Zaschrona

Ty vole, tohle je totalni ubohost... Jaky pozitiva z tohohle pujdou vyvodit, to by me zajimalo...

Reagovat
fff

Ze mate bod

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Zaschrona

Vic nezaslouzeny byt nemohl.

Reagovat
Counter

Myslím, že pohoda

Reagovat
Zaschrona

Achjo, jednou se Jagielka ukopne a to ma jako zachranit celej zapas?

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

PICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
monty25

Tak to je v pr*eli

Reagovat
fff

Jebem na to

Reagovat
Swarley

ok no, tak na tohle se zase Vida s Riem mohli podívat...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Jaggggggggggggggggggggzzzzzzzzzzzzz

Reagovat
Rohlíček

JAGIELKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

DO PÍČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

co ti jebe

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA JO

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Balo měl dát gola na 2:0, byl by klid. Tohle je prostě noční můra.

Reagovat
smazaný uživatel

mignolet dira

Reagovat
Side

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOL NO TY VOLEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoučitelný... zase pasivita.

Reagovat
fff

Poslednych 10 minut sme stali okolo sestnastky a cakali na koniec ...

Reagovat
I am Mancunian

jags

Reagovat
SunFells

CAN YOU BELIEVE THAT

Reagovat
Counter

*KANU

Reagovat
SunFells

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
minoLFC

kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....keby Balotelli nebol tak ľavý v zakončení, tak mohlo byť hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

keby keby este na neho zvalujte ten gol krista

Reagovat
minoLFC

nie, zvaľujem naňho že nedáva góly...už nech je späť Stu

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez bol predminulu sezonu tiez slusny palic.

Reagovat
kiwwi

WOW drevak Jagielka takto trafi

Reagovat
tomasinho

Tohle je fakt na posrání kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, gol svojho života da

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Jagz

Reagovat
wild

Reagovat
Rohlíček

podme jeste jeden Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta by to měl

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ty vole,zahodit celejch 90. minut, kvůli jednomu haluzáckýmu nákopu ...

Reagovat
13

Tyvole, dejte druhej a jdu pro kapesník

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
tomasinho

Ty píčo, taková studená sprcha. Ještě dostanem druhý ze stadardky a bude hotov a můžem to zabalit

Reagovat
Sandstorm

Ty vole Jagielka životní gól. To by mohlo aspirovat i na gól sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGS GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký sopcast na United, prosím?

Reagovat
tomasinho

Jasně no a pak nenechej ani půl minuty, jkdyž minutu zabral gól minimálně, super

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka je prostě borec Dobrá remíza...

Reagovat
fff

Z pohladu EFC nezasluzeny bod, ale tak co narobime. Mali sme dat dali gol, Mario v pohode zapas ale ked nebude davat goly, tak nam to bude trt platne.

A celkom ma potesila dnes obrana, po dlhsej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton absolutne nezaslúžene ale čo sa da robiť

Reagovat
smazaný uživatel

já bych radši pomlčel

Reagovat
johnik

pica vole to je v prdeli tohle se klasicky muze stat jenom Liverpoolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Sandstorm

Liverpool další ztráta, toho už musíme kurva využít!

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Hrozná ztráty, tohle týmy musej bejt poražený už po poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaa, mohlo sa rozhodnut este

Reagovat
smazaný uživatel

SOPCAST NA UNITED, PROSÍM

Reagovat
smazaný uživatel

este je skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Potom sem prosím ťa niečo hoď

Reagovat
LGT

Hm, nezaslouženě, tak zas nic

Reagovat
stiflerovamama

ach

no co, po dnesku ale zase dalsi bod na United

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku hral dnes schovavacku

Reagovat
kiwwi
Reagovat
FUnk

skrtel radeji uhnul at ho to neskalpuje

Reagovat
fenixLFC

skoda toho, everton si bod nezasluzil ale mario to mal dat+ toto jagielka ani keby chce netrafi znova

Reagovat
Sandstorm

Scouseři jak nechápou

Reagovat
Swarley

tak nedivím se, tahle ztráta fakt nasere

Reagovat
vrabejka

Aspon se muzeme zamerit na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Kurva ale Balotelli mal dat dnes dva goly, stacil by aspon jeden kurva a nic. Ako mna tesi, ze v medzihre bol schopny,aj zabojoval, ale potrebujeme body a goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanoušky Liverpoolu aspoň útěcha...

https://mediacru.sh/vKUcPYNlhcj8

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel před tím uhnul, jeho gol

Reagovat
Maresma

Reagovat
iamek

Hmm za dve hodky a deset minut budeme pred Poolem

Reagovat
smazaný uživatel

to ste pisali aj min. týžden

Reagovat
smazaný uživatel

.tyzden

Reagovat
Sandstorm

Po minulém kole bych tohle už radši fakt nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nás ZASE nezareže rozhodca tak to bude v pohode, starosti mi ale robí ten McNair.

Reagovat
iamek

V suchem triku

Reagovat
Liquid

oba kluby z Liverpoolu zatím velké zklamání, vypadá to, že u dna ještě nějakou dobu zůstanou

Reagovat
Zaschrona

Takova bida, to se jen tak nevidi. Jagielka zachranil Martinezovi hodne z jeho reputace, kterou si u nas stihl vybudovat, protoze myslim, ze nejen ja jsem ho mel chut zjebat, ze to svet nevidel... No, pokud nic jinyho, snad tenhle gol aspon nas pomuze trochu nastartovat, lonske druhe derby taky pomohlo...

Reagovat
Infernoqt

nech si to až na přespříští kolo

Reagovat
Counter

6 - Man Utd have conceded six penalties in their last 15 PL games – before this run, they hadn’t conceded one in 85 PL matches. Increase.

Heh, snad to bude dál narůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, snad ne.

Reagovat
wild

Navyse este aj prestali piskat jasne penalty v nas prospech

Reagovat
smazaný uživatel

No one loosebody can stop us, let go Toffees

Reagovat
vrabejka

Musíme se někde nastartovat, věřím že na Basileji. nejake reci o tom jak muzeme byt treti zahodte za hlavu. Mame nepovedeny start, nejlepsi stredaky a utocnika zraneneho, vubec to nevidim dobre. Snad se cely tym co nejdriv sehraje a Mariovi to tam zacne padat.

Reagovat
kiwwi

acestream://dc1c580153a1e982c856b97289040be4e04b91ac

anglicky ACE stream

http://liguendirect.com/ch2.html

holandsky flash

nic lepsie som nezohnal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

because admit it, it's better to see Man U lost at home than seeing Chelsea and City confirmed wins

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

password?

Reagovat
smazaný uživatel

thecosmickey

Reagovat
Minister

je napísané pod tým

Reagovat
kiwwi

aha je to pod streamom

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck, skurvený Digisport.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
SunFells

sportz-hd

Reagovat
smazaný uživatel

http://liguendirect.com/ch2.html ...dobra kvalita, akurat nejaky flash Islamskeho statu alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

http://vaughnlive.tv/django73

skvělý stream na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to má RvP za boty?

Reagovat
nani92

halovky

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
smazaný uživatel

Song ma nejaký beef s DiMariom z elclassica?

Reagovat
C0br

tak jedem a hlavně to zas neposrat

Reagovat
wild

WAZZAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOONEY

Reagovat
kiwwi

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Rooney

Reagovat
Swarley

Wazzenkaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

RONEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
tomasinho

Super, aspoň to můžu vypnout a jít dělat úkol do školy

Reagovat
Side

to sem si říkal aji minule, když to bylo 2:0 s Lecisterem

Reagovat
Swarley

jj, naše vedení 1:0 = úplná jistotka

Reagovat
tomasinho

To ne, ale bude to nuda. Zapnu to, až bude dávat Stew na 1-3.

Reagovat
I am Mancunian

zemiak

Reagovat
Swarley

už to začíná

Reagovat
Miguel19

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Willian Brano

Reagovat
Rip

žádný channel pro sopcast :/

Reagovat
Rip

pro zápas Manchester - Whu

Reagovat
smazaný uživatel

Oscarito

Reagovat
smazaný uživatel

nabudúce by mohol dať Blind taký pas na druhú stranu

Reagovat
Whitemedia

Willian super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Senderos

Reagovat
Arbiter

OSCAAAAAAR!!!!! Krásné od Branislava a perfektě od Williana

Reagovat
Swarley

moc nevím, proč se snažíme zrovna s touhle obranou hrát proti WHU nahoru dolů...chtělo by to trošku déle podržet balon...

Reagovat
Swarley

lepší

Reagovat
Counter

zemiak ronei

Reagovat
Counter

10 - Sergio Aguero has scored 10 goals in his last 12 Premier League away games. Voyage.

Reagovat
wild

ako dlho este budu mimo Carrick a Fellaini?

Reagovat
Swarley

jediné co vím, že oba už trénují, ale kdy budou ready...

Reagovat
Miguel19

Ruka

Reagovat
C0br

oni tam to letadlo fakt poslali

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo uz pozeral na lietadlo

Reagovat
wild

dufam, ze po zapase na nom pojde spat do Manchestru

Reagovat
Swarley

buď ať ho to nalomí a má o čem přemýšlet...nebo ať si ty svoje stupidní povídačky i s fandama Realu vyžere

Reagovat
wild

Snad da dneska Falcao gol

Reagovat
Swarley

dá, bude to hlavou po přesným centru Angela

Reagovat
Zaschrona

kurna, Tadic tycka

Reagovat
C0br

Robinek

Reagovat
wild

ROBIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Swarley

konečně Robinku, to je ono, nádhera

Reagovat
Swarley

a že bude Falcao jeho hlavní nahrávač, to bych fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

PERŠÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN

Reagovat
smazaný uživatel

PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEE...Herrea uzasna robota dnes

Reagovat
kiwwi

Persieeeeeeeeeeeeeeee

krasne to spravil

Reagovat
smazaný uživatel

najednou Peršan

Reagovat
t0mmy33MCFC

Hull 0 attempts - 1 goal

Reagovat
Zaschrona

Falcao je uzasnej...

Reagovat
Swarley

nevím, kdo přišel s tím, že není pohyblivej

Reagovat
Counter

Krásně tam Song ztratil míč, přesně tohle potřebujeme

Reagovat
t0mmy33MCFC

co se to deje tady fanousci Utd radost jako by to bylo finale LM

Reagovat
wild

musime sa tesit aj z malickosti

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
jenage

?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kiwwi

zaloha Herrera, Blind, Di Maria je uzasna...tam proste neni co vylepsovat...v utoku tiez asi nic nenavymslame, doriesit obranu, zohrat sa a toto bude valec

Reagovat
Swarley

a toho stopera to chce hned v zimě, ať to stojí, co to stojí...protože by bylo fakt stupidní neudělat LM jenom kvůli tomu, že jsme nebyli schopní tohle za rok a půl vyřešit...

Reagovat
wild

myslim si, ze v zime to bude este tazsie ako v lete niekoho ziskat.. ja uz by som si fakt pockal na Hummelsa do leta a dufal, ze sa nam nasi stoperi daju nejak dokopy

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu, mame McNaira

Reagovat
Tywin Lannister

no že to má zatim opravdu těžký, to by tam mohli postavit nějakýho hráče z divize a vyšlo by to nastejno

Reagovat
wild

Dajme tomu, ze hej..fakt keby mame lepsiu obranu a nie kazdy zapas inu s tym, ze dnes hra nas stoper c.6 tak by sme mali aj bodov viac..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bude to válec na týmy od šestého místa dolů

Reagovat
kiwwi

ta si zabil

Reagovat
Tywin Lannister

no herrera se mi hrozně líbí, to je supr hráč, takovej typ jste hodně potřebovali, oproti loňsku je ta záloha uplně někde jinde

až se sehrajete, tak to asi bude velkej válec, určitě máte ze všech týmů největší dispozice ke zlepšení

Reagovat
Matić

Někdo HD flash na CFC? django se mi hrozně seká

Reagovat
Sali5

http://games-host.info/Channel4.php HD to není, ale kvalita dobrá

Reagovat
Swarley

tak Djanga vypni a dívej se jen na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď West Ham otočí na 5:3

Reagovat
Swarley

jinak tam Blind teď vybojoval tři balony za sebou

Reagovat
wild

ale obcas to dobre zadrbe..aj teraz dal Rojovi dost nahovno prihravku a ten naposlednu chvilu odkopaval na aut pred hracom WHU

Reagovat
Swarley

jo to jo, pár ztrát tam v rozehrávce měl, ale to by přece jen neměla být úplně jeho náplň práce...měl by to jen rozhazovat kolem sebe na krátko a ne úplně vymýšlet nějaké složité rozehrávky...

Reagovat
kiwwi

po gole urobil velku chybu, ale odvtedy hra paradne

Reagovat
Swarley

to je fakt, to byla šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

McNair sprehladom

Reagovat
Zaschrona

Mangala vlastnak a ted zavinil penaltu

Reagovat
t0mmy33MCFC

neuveritelny a nepochopitelny.... z rozhodnutyho zapasu udela nervak a oboji naprosto zbytecne...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

děláš, jak kdyby to bylo finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
t0mmy33MCFC

to sis moc nedal ja to pisu v klidu a ne JOOOOOOO AGUERRRROOOOOO GOOL

Reagovat
t0mmy33MCFC

bez emoci sem v klidu konstatoval a smajlik to mel zduraznit... to je trosku rozdil oproti PERŠÁÁÁÁN JO střík

Reagovat
smazaný uživatel

a co?

Reagovat
t0mmy33MCFC

no nic, co jinyho, vsechny tyhle diskuze sou o nicem, ale jen aby to bylo uvedeny na pravou miru

Reagovat
Swarley

tak nad tím mávni rukou a buď dál nad věcí

Reagovat
Miguel19

Oscar je skvělý..

Reagovat
wild

skoda..ale krasna kombinacia

Reagovat
FUnk

livesport :Tom Huddlestone (Hull) se očividně neřídí pravidlem: „Čiň druhým, co chceš, aby oni činili tobě.“ Do souboje vlétl hodně tvrdě a to sudí Anthony Taylor ocenil hvizdem signalizujícím faul. kdo to tam vymysli?

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tom ma vedlejsak zrejme

Reagovat
fantomas

No to sorry, ale tohle je horší i než moje srandy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

ponorka-real :Gól -32'

Modrić L. (Kroos T. + Kroos T.), Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Novotný

Reagovat
C0br

a jedem

Reagovat
smazaný uživatel

here we go

Reagovat
Tomekcz

jeste vyhodit chodiciho Persiho za matu a bude to valec

Reagovat
FUnk

kladivari jedeeeem

Reagovat
Counter

Sakhoooooo

Reagovat
DieFohlenBMG

je tam

Reagovat
kiwwi

klasika, jak mu nabili

Reagovat
hribco

Sakho tam je !!!! A teraz opakovat minuly tyzden

Reagovat
Swarley

tak, groteska je za náma, snad to dneska bude stačit jen jednou

Reagovat
Zaschrona

hmmm, WHU gol a ve stejnou chvili MCFC znova ve vedeni... sranda

Reagovat
Counter

?

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Oba dva ty goly padly v uplne stejnou chvili na mych streamech a kdyz vezmu v potaz fakt, ze jde o dva kluby z Manchesteru... no ale je fakt, ze vyraz sranda bych na to nepouzival, no...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jake znova ve vedeni?

Reagovat
blade115

Já vůbec nerozumim té části "MCFC znova ve vedení".

Reagovat
Zaschrona

Aha, tak jeste vetsi blb jsem... Oni ukazovali jen zaznam a ja mam za to, ze to je 2-3...

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

hihi

Reagovat
Rip

Deja Vu

Reagovat
wild

klasika

Reagovat
Counter

Luxusně De Gea

(udělat tohle Szcz, tak tu máme v mžiku nejeden pranýř)

Reagovat
nani92

ale on robí pičovinky celkom pravidelne

Reagovat
Counter

To jo, ale nestojí nás góly.

Reagovat
nani92

áno,ale nesrší z neho istota, čím je vaša obrana pod tlakom, čo im berie psychickú pohodu, ktorej nedostatok sa prejavuje na fyzickej zdatnosti a častými zraneniami...začarovaný kruh

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

konecne sa to objasnilo

Reagovat
Zaschrona

LOL, Cellino je v away sektoru fans Leedsu

Reagovat
FUnk

old trafford has the highest capacity in the prem yet the fans cant seem to make more noise than a 15 year old nissan micra

Reagovat
t0mmy33MCFC

to vis turisti s turbanama moc rachot neudelaj

Reagovat
TopinB

No to zase bacha, někteří dokážou být hodně výbušní

Reagovat
FUnk

Reagovat
Tomekcz

DDG uz by se taky mohl posadit na jeden zapas, nic nechytne a jen chybuje

Reagovat
Euphael

Vydra gól

Reagovat
smazaný uživatel

Posledných 6 striel na bránu proti manchestru sa skončilo gólom

Reagovat
Swarley

daří se no

Reagovat
Zaschrona

Ander

Reagovat
kiwwi

fantasticky box to box vykon zatial

Reagovat
FUnk

hh banik

Reagovat
Whitemedia

Dneska mě to teda brutálně nebaví, přihrávání kolem vápna, nepovedené střely..

Reagovat
blade115

Hrajeme doma proti soupeři s (překvapivě) pevnou obranou no. Jinak to nepůjde. Je to jak loni s WHU, akorát teď máme Fabregase s Matičem, kteří ten blok občas otevřou. Pak už je to jen o proměňování šancí. Já bych tam osobně narval Schürrleho a Luise, Willian i přes asistenci hrozně kazí a Azpi je místy mimo. Chtělo by to dát co nejdřív pojistnej gól, protože tady nás o body může obrat jeden povedenej protiútok. A jinak jsem moc rád, že padla další má obava ohledně Costy - hru ve velké rychlosti, pod tlakem a na malém prostoru zvládá perfektně. Ta situace, kdy vyslal Williana, to bylo neuvěřitelný. Dřevák no.

Reagovat
Mimalu

co se děje v Southamptonu že se hraje už 5. minuta nastavení?

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme kvoli zraneniu Sandra

Reagovat
Zaschrona

Zraneni Sandra a osetrovani Vargase

Reagovat
smazaný uživatel

Účka dnes hrají nový zápas nebo jen reprízují ten minulý?

Reagovat
Swarley

Mangala dobrá kung fu penalta

Reagovat
smazaný uživatel

skoda skoda, ze si sami urobime komplikovany zapas zase

Reagovat
Swarley

musíme dát ještě gól, protože mi jsme schopni dostat z každýho hovna gól...ale jinak jsme hráli do toho gólu opravdu dobře, těch zmatků vzadu zase až tolik nebylo, drželi jsme dobře balon, dostávali se vepředu do šancí...musíme nějaký gól přidat, protože beztak ještě jeden dostaneme...

Reagovat
smazaný uživatel

hrál už Chalobah za Burley ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri každom útoku a štandartke drevorubačov tŕpnem...

Reagovat
smazaný uživatel

preco? defenziva pracuje v ramci moznosti dobre, nemali v podstate ziadnu sancu, okrem toho, ked tam urobil Blind na zaciatku chybu, gol im daroval DDG, inak mi to neprislo vobec zle

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, bojím sa, že niekto urobí chybu, pošmykne sa, zle prihrá, ja neviem... Necítim takú istotu. Potrebujeme v zime nejakým spôsobom kúpiť TOP stopéra, ale to sme samozrejme mali už v lete...

Reagovat
Infernoqt

nevim jak vás, ale DDG mě začíná pěkně srát poslední dobou, ty jeho kiksy jsou čím dál častější a vůbec nezvládá standardky

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu jsme poslední tři zápasy neskuteční.. Když to srovnám se stejnou dobou loni, to je jiná galaxie.. snad to tam Persil teď začne sypat pravidelně

Reagovat
Miguel19

Zase profesorskej, chodící fotbal. Čekám, že to opět budeme honit v posledních minutách jak se Schalke...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

tak pojďme, Falcao otevře svůj střeleckej účet

Reagovat
stas87

je Southampton lepsi?na jednom tikete mam ze da gol a na druhom jednotku tak ci maju daleko k vyhre

Reagovat
Counter

Můžou být trochu utahaní po CoC s Arsenalem, ale i tak čekám, že to zvrátí.

Reagovat
stas87

a su lepsi?cosi som cital na livesporte ze Tadic trafil zrd tak aby tam ten gol nejak dotlacili..hostia neskodny?

Reagovat
Counter

Nekoukám na to, sry.

Reagovat
Counter

Tak už můžeš být klidnější :)

Reagovat
stas87

na tom jednom som mal revierderby +1,5 a gol Southamptonu,na druhom Southampton,Lille a Legiu 1 a Spartu 2

Reagovat
Zaschrona

Jojo, jednoznacne lepsi, byla to jen otazka casu.

Reagovat
niflheim

Göl Davidův, ale jinak dobrý.

Reagovat
niflheim

Za co žlutá?

Reagovat
kiwwi

boha sak sa ho nedotkol ani

Reagovat
Swarley

Falcao je v té mezihře ještě lepší, než jsem vůbec čekal

Reagovat
JIMMY-PO

ta 4 vpredu Angel, rooney, persie, falcao to je niečo neskutočné oproti tej obrane

Reagovat
kiwwi

rohy nakratko - najvacsia zhovadilost vo futbale

Reagovat
Swarley

horší roh už jedině jen jakýkoliv evertonský

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao dokaze davat goly len v slabych ligach

Reagovat
Counter

Foxes

Reagovat
Swarley

ach jo, být dneska na hřišti Carroll, tak jsme v prdeli

Reagovat
nani92

konečne nejaký zákrok

Reagovat
Swarley

ale to je zase obdobná pasáž jak s Leicesterem, kdy nejsme schopni delší dobu podržet balon, to je špatně

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Side

rudá?

Reagovat
Side

hm jasná no z opakovačky, vylízanec fakt

Reagovat
fantomas

Sem si taky řikal, že taktickej faul, a on ho takle dementně nakopne.

Reagovat
Miguel19

Neskutečný. Ten má na to čich jak Lafata...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a zase nás zarezal rozhodca, okay

Reagovat
Counter

ale prosímtě, jasná redka

Reagovat
ďuriLFC

správne ...kopol ho jak prasa,stačilo ho zatiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil ten Rooney

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

Wazzík

Reagovat
Arbiter

DIEGOOOO!!! A Azpi perfektně společně s Willianem a Hazardem

Reagovat
I am Mancunian

zaco ?

Reagovat
C0br

kokot zemiak

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAA zpátky na trati. Už jsem se bál

Reagovat
Miguel19

Hazard, Willian a hlavně Azpi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Nedívám se... ALE COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena, ale predtym jasna ruka

Reagovat
smazaný uživatel

zemiak

Reagovat
TopinB

Azpi krásný centr

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
stiflerovamama

, Downing si ho vodi tak ho musi zakerne kopnut, tak mu treba.

Reagovat
fantomas

To je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

kapitan

Reagovat
Arbiter

co dělal Wazza?

Reagovat
Side
Reagovat
Mimalu

to je blbec

Reagovat
Swarley

ale zase Shaw, to je to, o čem mluvím, do prdele jak to může takhle posrat? kam to v tuhle chvíli hraje, má se to zahrát někde do klidu a on to takhle posraně nahraje hráči WHU...a Wazzovi asi dlouho nehráblo, úplně zbytečný, to radši měl nechat hráče jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Super a zase epicky obrat na 2:4, big sam to dokaze

Reagovat
I am Mancunian

toto je tutovka ze dostaneme gol

Reagovat
Tomekcz

pos.ana FA,

Reagovat
JIMMY-PO

jasná, čo tu blujes

Reagovat
icka

Reagovat
Arbiter

mimochodem, není to za hrubost jedna z prvních rudých v PL? Protože co si pamatuju, tak se mu červené zákroky často promíjely.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybavím si akorát Bartona.

Reagovat
Arbiter

mluvím o Wazzovi

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, není to za hrubost jedna z prvních rudých v PL? reagoval jsem na tohle

Reagovat
Arbiter

jo, jasně, já to blbě napsal, bylo to směřováno k Rooneymu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři do bojeee !!

Reagovat
CubONE

Cervena spravna, ale tu ruku pred nou mal piskat.

Reagovat
Miguel19

Taková akce....Oscar

Reagovat
Arbiter

no co, stane se

Reagovat
Miguel19

Jasný. Ale škoda, to fakt chtělo gól. Nádherný ťukec..

Reagovat
Counter

Wayne Rooney gets the first straight red card of his 380-game Premier League career.

Reagovat
C0br

to snad ani není možné

Reagovat
JIMMY-PO

neskutočné

Reagovat
Arbiter

myslel jsem si to

Reagovat
Swarley

tak to je překvápko, to bych fakt neřekl

Reagovat
nani92

a takú uplne zbytočnu a nepohpiteľnu..keby aspoň v derby alebo po bitke..ach

Reagovat
smazaný uživatel

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2575717.stm

podle tohodle dostal uz jednu v Evertonu.

Reagovat
Counter

On dostal nějaké redky, ale vždycky až jako "dvě žluté"

Reagovat
Arbiter

Hazard se v druhé půli rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza je strašný výmaz

Reagovat
nani92

fuuu, ešte že ide hrať Jenkinson, aspoň sa počet hráčov opať vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Zastavil akci soupeře lehkým kopíkem, za to mohla být jen žlutá...

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Swarley

no tak to měl udělat a ne ho takhle naprat

Reagovat
smazaný uživatel

Dělám si prdel, každopádně zákrok to byl takovej dost neobvyklej a nepochopitelnej...

Reagovat
fantomas

Právěže kdyby to byl lehký kopík, tak nikdo nic neřekne...

Reagovat
smazaný uživatel

"kopík"

Reagovat
Zaschrona

Wazza

Reagovat
J0EL

Nema niekto stream na United? Moze to byt este zaujimave tam.

Reagovat
Swarley

stáhl bych teda rozhodně Robina, dneska Falcao výborně, škoda, že nedal branku

Reagovat
nani92

ked bude Falcao takto stále striedaný, tak sa na nás po roku vykašle

Reagovat
Miguel19

Dobrý střídání

Reagovat
r.mrazik

doprdele proc nevyndal persana,kterej tam bude ted totalne na picu

Reagovat
Arbiter

dneska Mou střídá podle zásluh?

Reagovat
Whitemedia

Spíš chce pošetřit Hazarda na LM

Reagovat
Zaschrona

#THFC XI vs #AFC Lloris, Naughton Kaboul Vertonghen Rose, Capoue Mason Lamela Erikssen Chadli, Adebayor #COYS #NLDerby

Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Pochettino asi zkouší "udělat Rose"..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, proti NF předvedl zhruba tolik, co ostatní CM za celou sezónu Ale chápu, že tohle bude trošku vyšší stupeň obtížnosti. Měl hrát Dembélé..

Reagovat
fantomas

Já vim, že hrál suprově narážel sem na tu zázračnou trefu kdysi debutujícího Rose.

Reagovat
FUnk

neni ani na stridacce.....

Reagovat
JIMMY-PO

..ale ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

až na Rose, místo kterého bych tam radši viděl Daviese, to není nejhorší. Mason může jen příjemně překvapit, v což bych u Bentaleba nemohl ani doufat.

Reagovat
Tomekcz

falcao dole a chodici pussy tam je porad to uz hrajem v 9

Reagovat
kiwwi

DDG dneska katastrofa

Reagovat
Arbiter

jinak až teď jsem si všiml - Hart nechytá, protože zraněný?

Reagovat
Counter

Je na lavičce, takže asi nee.

Reagovat
Zaschrona

Vargas

Reagovat
Zaschrona

Austin taky super... uplne nezaslouzene ale...

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Miguel19

Joe

Reagovat
FCSL

Szczesny - Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Arteta - Ox, Ramsey, Wilshere, Ozil - Welbeck

Bez Alexise a Ozil na křídle

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, za co ti šašci chtěli rudou?

Reagovat
C-M@ster

Za to samé, za co ji dostal Rooney

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo -

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé

Reagovat
kiwwi

jak som kedysi citil ze na konci gola dame tak teraz citim ze dostaneme

Reagovat
Swarley

hovno, teď se právě všechno láme, udržíme, nahoníme sebevědomí v deseti a už povalíme až do finiše ligy

Reagovat
Zaschrona

PELLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Jak teď chtějí redku pro WHU za každou blbost

Reagovat
C-M@ster

Zastavený úprk do brejku na obou stranách.

Reagovat
CubONE

Az na to, ze nas kapitan ho tam nakopol jak debil.

Reagovat
Counter

Jenže ono jaksi nešlo o to, že zastavil úprk.

Reagovat
Euphael

#Arsenal team to play Spurs: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Arteta, Ramsey, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé další gól. Začíná mu to tam slušně padat.

Reagovat
Zaschrona

A jakej gol, krasnej... A i celkove to je moc peknej zapas, Saints me strasne bavi.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
FUnk

Reagovat
Sandstorm

Je to bombér prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Ander bude dobrej, snad to bylo jen nakopnutý

Reagovat
Sandstorm

To je fakt vymaštěnec ten Rooney. Je vtipný, že v dnešním světě stačí umět kopnout do balonu a i člověk s podprůměrným inteligenčním kvocientem může být miliardář.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ani tak nesúvisí s inteligenciou ako skor s povahou. On je jednoducho agresívne prasa

Reagovat
smazaný uživatel

Masoooon, dneska to bude jasná výhra.

Reagovat
Swarley

Robin tam odřízlej úplně sám, nepodržíme to tam, měl zůstat prostě Falcao, který má daleko lepší pohyb...Robin odehrál super zápas, ale tohle van Gaal tlačí jenom kvůli tomu, že to je Robin...zbytečný...

Reagovat
niflheim

Zrovna u Falcaa se mi zdálo, že ke konci trochu pajdal, tak možná proto.

Reagovat
Swarley

to jsem si nevšiml, spíš se mi právě zdálo, že je překvapenej, když šel dolů

Reagovat
Miguel19

WILLLLLLLIAN

Ale škoda, že to tam nespadlo Costovi, to by byl další super fíkus

Reagovat
Counter

Arsenal plný cizinců - 5 Angličanů + Welšan Ramsey v základu X Ostrovní tvrďáci Spurs - 3 Angličani v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt zasekl někdy v roce 2010, co?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Michael Cox ‏@Zonal_Marking 1m

Absolutely brilliant goal by Graziano "Howlin'" Pelle for Southampton v QPR

Reagovat
Counter

vždycky jsem mu věřil

Reagovat
smazaný uživatel

*průměráků

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v součtu s lávkou jich máme víc.

Reagovat
Whitemedia

Williaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
Arbiter

pěkně Costa, skvěle Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Willian odčinil svůj výkon proti city, to se mi líbí.

Reagovat
Swarley

Rojo se mi dneska líbí, není to na tom stoperu taková hrůza

Reagovat
Sandstorm

U něho bude zatím asi největší problém vyrovnanost výkonů. V první zápase se dostane do sestavy kola a hned v dalším zápase je tragickej...

Reagovat
Sandstorm

Jak si zatím vede McNair?

Reagovat
Miguel19

Costa bez potyčky, bez karty. Ještěže dal ten gól, jinak bych ho nepoznával.

Reagovat
Whitemedia

konečně tam neposílá Drogbu

Reagovat
Swarley

Rafael dneska naprosto famózní

Reagovat
Side

Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael

Reagovat
niflheim

MCNAIR!

Reagovat
Sandstorm

Negr zamrdanej takhle si dovolovat na Rafu.

Reagovat
niflheim

MCNAIR DO REPRE

Reagovat
Sandstorm

Severoirská repre bude mít výbornou dvojici.

Reagovat
fantomas

Severoirský

Reagovat
Sandstorm

McNair - Blackett to je budoucnost

Reagovat
Euphael

Podle livesportu spíš současnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystalu Palace

Reagovat
tomasinho

Wow, Bent hraje

Reagovat
fantomas

Lambert ho vzal "na milost" už dávno, měl jen zdravotní problémy náký.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
Whitemedia

"hraje"

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

škoda Loïc

Reagovat
smazaný uživatel

Fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaank legenda

Reagovat
Miguel19

Lamps zase fík.

Reagovat
niflheim

Rozhodčí

Reagovat
Swarley

to je alespoň rozhodčí, konečně taky...pánové, dneska se to láme

Reagovat
hribco

Reagovat
SunFells

Ufff, Kranjcar tam málem napálil angličáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajdová past sklapla, v pohodě...

Reagovat
fantomas

To sou haluzáci

Reagovat
C-M@ster

Dobrý oko

Reagovat
Zaschrona

ufff, famozni primak od Krancjara z obrovsky dalky, nastesti do brevna...

Reagovat
tomasinho

Škoda, byl jasný no

Reagovat
C0br

ayy lmao

Reagovat
Counter

Jenks famózní

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nebyl ofsajd, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Hraje se na OT, snad nečekáš, že rozhodčí budou nechávat takový to hraniční situace pro soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně nečekám, jen jsem se ptal.

Reagovat
tomasinho

No podle mě byl.

Reagovat
niflheim

Však se shodnou jen dva hlavní hateři z tábora slepic a zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, proč se dává za některý věty otázník, ty shodo?

Reagovat
Sandstorm

No ty kráso tak teď můžeme děkovat pomeznímu. To se dalo nechat...

Reagovat
diastan

Lampard

Reagovat
blade115

Lamps je prostě neuvěřitelnej.

Reagovat
Swarley

proč v tom vápně nikdo není do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

WHU okradeno o gól.

Reagovat
kiwwi

ukradli im ofsajdovy gol, tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd ani náhodou

Reagovat
kiwwi

daj sa vysetrit sefe

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Sandstorm

ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku si dovolím tvrdit,že česká liga nesahá te anglické ani po kotníky u nohou

Reagovat
smazaný uživatel

ale tie zostavy su aspon tento rok menej predvidatelne, si pamatam ked sme tak pred dvomi rokmi uhadli dopredu kazde kolo

Reagovat
Whitemedia

Pohodová výhra

Reagovat
Zaschrona

Tadic je naprosto uzasnej... strasna skoda, ze tohle bylo jen brevno zas... Saints totalni valec

Reagovat
SunFells

Žrťka myslím.

Reagovat
kiwwi

ten Mason je pica, kolko im este prida buzerant jeden

Reagovat
smazaný uživatel

fergie time

Reagovat
Swarley

ubojovaný, tohle jsme potřebovali jako sůl, každopádně Wazza je magor...suchý triko

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra důležitá výhra

Reagovat
niflheim

V suchém triku

Reagovat
Sandstorm

Ta obrana vypadá jistěji, když tam není Blackett.

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/mqbo7yv

Pěkně si střihl

Reagovat
SunFells

A Austin ještě lépe

http://tinyurl.com/k4euuf9

Reagovat
C0br

s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

V hodně mokrým triku...a to ani nemluvím o slipech...

Reagovat
kiwwi

Rafael MOTM!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
niflheim

S přehledem

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Paráda. Důležitá výhra pro nás. Teď už je třeba najet dlouhodoběji na vítěznou mentalitu. Ten Leicester mi stále sere, protože sme mohli mít krásných 11 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

neregulérně a zázrakem jste vyhráli u už byste chtěli vítěznou mentalitu, boha

Reagovat
Miguel19

Tak po QPR chtěli titul no..

Reagovat
Sandstorm

Tak titul chceme stále od prvního kola jako každou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty co si mimo momentalne alebo co?

Reagovat
kiwwi

momentalne? ten je mimo uz hodnu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

právě teď si mezi vámi připadám jako jediný při smyslech...

Reagovat
smazaný uživatel

nestrapnuj sa, snad to nemas za potrebu no

Reagovat
smazaný uživatel

neregulérně co ty jsi za idiota

Reagovat
Sandstorm

Neregulérně vyhrát? Co je to za nesmysl...to snad ani nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to asi není to nejlepší slovo

Reagovat
Zaschrona

Blba Cheslea, Saints mohli jit do cela.

Reagovat
Miguel19

Nemohli.

Reagovat
Zaschrona

Kdyby jste nebyli, tak mohli.

Reagovat
Zaschrona

A to nic proti vam osobne, kdyby tam byl treba Everton, stval by me z tohohle pohledu taky. Po tom, jak byl ten klub cele leto odepisovany, je tohle hlazeni po srdicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

kolik zápasů dostane Rooney stopku za tu redku... 2? pokud se nezkusíme odvolat, aby to nepřezkoumávali a ještě mu nepřidali

jinač proti Evertonu jsme nejen bez obrany, ale i bez Herrery a Rooneyho, pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

McNair výborný výkon

Reagovat
SunFells

S čím to proboha zas nastupujem

Reagovat
smazaný uživatel

výměna Arteta Sančíz a bylo by to ideální

Reagovat
SunFells

Arteta těžko, Ramsey nebo Wilshere.

Reagovat
smazaný uživatel

a to právě že ne on i ten Chambo dokáže zahrát ve středu v tomhle jsem ale zaujatý cokoliv je pro mě lepší než Arteta ale zase Aarona a Jacka bych nikdy neposadil takže pro mě easy bude střed Ramsey Wilshere nebo Ramsey Chambo v dohledné době to asi ještě neuvidíme ale v budoucnu se na to určitě těšit mužeme ::thumbsup ::

Reagovat
SunFells

Nechci tě urážet, ale já se na to přece jen snažím dívat tak, aby to fungovalo.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

A je to sice jeden post, ale s tím se mění i formace a z ideální se stává naprosto dokurvené.

Reagovat
J0EL

Wenger s tym nech fakt ide do pice uz. Takto mi zkazit sobotu este pred zapasom. To zas bude hnus.

Reagovat
SunFells

Vědět to dřív, tak mám jiné plány na sobotní podvečer.

Reagovat
smazaný uživatel

Guidetti dva goly

Reagovat
Sandstorm

Wengerovi přeju za tu sestavu normálně prohru i přesto, že slepičáci jsou tady momentálně daleko otravnější, než gooneři.

Reagovat
Tywin Lannister

zas ta sestava

fakt wrangler zas musí čachrovat s tím debilním 4-1-4-1, podle tý soupisky

on je fakt nepoučitelnej, a ozil zas asi na křídle

Reagovat
Euphael

Máte prosím flashový stream? Ty hd jsou na piču, když to za pár minut vypnou.

Reagovat
niflheim

Tak ono stačí jet na jednom a přejít na druhý v momentě, kdy ten první vypnout... a opakovat

Reagovat
TopinB

Sere ten zelený flek na stream.sp ještě někoho?

Reagovat
SunFells

Dík, než si mi o něm neřekl, tak jsem o něm nevěděl.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Už jsem si na něj zvykl

Reagovat
niflheim

ISIS blok, nebude odstraněný do té doby, než se nevybere nějaká částka v příspěvcích na provoz

Reagovat
SunFells

Piča proč se ten Jack nepodívá doleva

Reagovat
Rohlíček

proboha

Reagovat
Mervin

zdar, teď jsem přišel? to jako fakt hraje Mesut zase křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Trand

Welbz.

Reagovat
SunFells

Weeelbz

Reagovat
SunFells

Vertonghen jak kašpárek.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Danny.

Reagovat
Side

je toto do piče normální jak nás po každým rohu přečíslí? kdo tam teď kurva zas vystoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

a zas

Reagovat
smazaný uživatel

protiutoky spurs su strasne hlupe

Reagovat
SunFells

Už podruhé měli jít Spurs do gólové šance, naštěstí to měl Eriksen. Mám pocit, že Wenger tady ten 433 sranec hraje kvůli defenzívě a přitom je to jen horší.

Reagovat
Euphael

Ty naivko. Wenger nad taktikou vůbec nepřemýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ludia teraz zacnu konecne vidiet co je Welbeck za super hraca...doteraz im v tom branili haterske okuliare

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, že vačšina ho ma za dobrého hráča s priemernou koncovkou, problem bol skor v tom, že vy ste z neho klasicky robili pomaly najlepšieho hráča v lige

Reagovat
kiwwi

lenze on nie je dobry, on je super

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Tottenham už 2 totálně zadrbané brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

lets go smurfs

Reagovat
Trand

Nechci žádný naše rohy už.

Reagovat
smazaný uživatel

rudaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver je strašnej mazák. Nejdřív pošle všechny do píče a pak jí stejně tasí!

Reagovat
Miguel19

Lamela je slabej jak čaj...

Reagovat
smazaný uživatel

obrana spurs brani ani ako mech zemiakov

Reagovat
SunFells

Calum zatím hraje moc pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nuda

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že to je NLD

Reagovat
SunFells

Skoro Usain Bolt ten Flamini.

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli je vyborny

Reagovat
Miguel19

Proti Arsenalu je sranda hrát. Stačí stát, chodit do protiútoku a dávat góly. Škoda že na to Tottenham nemá kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!!!

Reagovat
Miguel19

A je po Jackovi.

Reagovat
SunFells

Není, on to dohraje. Ale pak bude chybět.

Reagovat
Miguel19

Vypadalo to zle. Ale snad v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je špatný

Reagovat
Zaschrona

Chudak Wilshere, asi ma po sezone...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Hmm, tak to nechapu, jaktoze uz zas beha?

Reagovat
SunFells

Prostě Wilshere

Reagovat
Whitemedia

On dnešní zápas doběhá a pak to odnese tak dvouměsíční pauzou

Reagovat
fantomas

Ani já sem ho ale tentokrát nepřečet. Vypadalo to, že i brečí.

Reagovat
Zaschrona

No prave a z opakovaneho zaberu peknej hnus. Peknej komediant.

Reagovat
SunFells

On fakt zraněný může být a já bych si spíš i tipl, že je. Ale on se nikdy nenechá stáhnout, dokud může běhat ...tím spíš, když jde o NLD. Pak si to zas odsere.

Reagovat
Zaschrona

Ok, tak snad bude ok.

Reagovat
fantomas

Fuck off. To snad neni možný.

Reagovat
supervizor

Každopádně penalta.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude asi nejslabší NLD za poslední roky... Pochetinův připosranej styl přihrávek dozadu a kolem vápna k tomu dost přidává a Wengerův styl všichni známe už dlouho - zkombinujte to a dostanete nezáživnou sračku...

Reagovat
fantomas

Už předešlý dvě byly slabý. Portugalec s Argentincem to posunuli do uplně jiný dimenze svym přizdizráčskym přístupem.

Reagovat
fantomas

sráčskym

Reagovat
FCSL

Ramsey zas dělá píčoviny.

Reagovat
SunFells

Ramsey jak idiot

Reagovat
Rohlíček

Ramsey a patičky

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey hraje??

Reagovat
SunFells

Jop, zatím se Spurs.

Reagovat
Swarley

nevidíš ty patičky a tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

lol tie rohy ma Arsenal osefovane ako pozeram. Treti roh a treti krat 2metrovy adebayor nebranený...

Reagovat
FCSL

Ozil hraje?

Reagovat
Miguel19

Hrozně zoufalý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Krles by ten zapas nazval Tragedi vs. Zufalci

Reagovat
Miguel19

To přijde. Ten je v lihu, když CFC i Baník vyhráli..

Reagovat
Miguel19

Chadli

Reagovat
fantomas

A co tahle patička blbečci?

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Patičky ať si dělá, ale ne 5 metrů od 16 :)

Reagovat
SunFells

Trochu smutné, že tohle je třeba fantíkovi vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham je komický

Reagovat
smazaný uživatel

a i přesto je před looserpoolem špatná vizitka pro vás

Reagovat
smazaný uživatel

tjn ani sa nečudujem, že sme nad nimi vyhrali 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

njn vyhrát vzájemný zápas a stejně být za takovým týmem musí být frustrující to věřím

Reagovat
smazaný uživatel

a aj tak vam to v tabulke howno pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

vam? niekedy si nam fandil..Gloryhunter

Reagovat
Hai

a i presto dostal trojku doma od liverpoolu sasku

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor zas všude možně, jen né tam kde má bejt. Zas za celej poločas jediná kloudná akce, akorát zadrbaný brejky. Nejlepší na hřišti Oliver, sry no.

Reagovat
Whitemedia

Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by to nezkurvil ani hráč z okresního přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

hamstring a 2 mesiace out

Reagovat
Miguel19

Aarona už to nebaví.

Reagovat
fantomas

PÁÁÁNEBOŽÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Whitemedia

se snaží vylepšit Wengerovi jeho průměrný čas u střídání..

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey off omg...moja fanta je na nič

Reagovat
SunFells

Alexis in a začnem to hrát rozumně, ne?

Reagovat
Side

jo a sme v kundě, super

Reagovat
Sandstorm

To je tak když hrajou tragédi s tragédama.

Reagovat
smazaný uživatel

no tyvole další

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho zase utavil

Reagovat
Trand

Já nevím, ale až na tu patičku před vlastním vápnem, kde by se kdokoliv kromě Per rozeběhl a běžel do útoku hrál Aaron dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez si dnes nezahraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Odporny zapas..

Reagovat
SunFells

Santi nalevo? To by taky šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

2,5 zranění za poločas, to je nemilé.

Reagovat
Trand

*klasické

Reagovat
VasAFC

Oba hráči hráli piču, pokud to nebude nic vážného, tak je to jenom k dobru, takhle by se tam trápili ještě dalších 30-40 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Vie sa, čo je Alexisovi?

Nič moc výkon zatiaľ, môžeme byť radi za 0-0 a podakovať sa Wojtovi. Inak, ten Mason, čo je zač, dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec. mal výbornú prípravu v USA ale potom sa neštastne zranil a až teraz sa dal 100% dokopy. v stredu krásnym gólom naštartoval výhru proti Nottinghamu. za mňa

Reagovat
smazaný uživatel

za Domina a mna

Reagovat
Tywin Lannister

celkem zoufalej výkon, hrajem neefektivní sračku plnou zbytečnejch přihrávek s téměř absencí křídelní hry, celý je to hrozně pomalý a předvídatelný, tottenham je snad ještě horší

ozil zase uplně utopenej a ramsey si drží svou "formu" - fakt wenegr už se na tohle rozestavení vyser, jedinej welbeck se mi z ofenzivních hráčů líbí, jinak stoperská dvojka a defenzivní hra celkem ok

zatim nuda k posrání a dost velký zklamání

Reagovat
FUnk

skoda ty protiutoky, tohle se musi promenovat! Lloris zatim vsechny zakroky na protahnuti jestli z takovym vykonem budou body, budu spokojeny....

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, kto je Mason, zatial solidny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

neopakuj

Reagovat
smazaný uživatel

mne az teraz skoncil polcas, tak som ani nerefreshoval

Reagovat
smazaný uživatel

do artetoveho zranenia to bolo vsetko super a potom sa to zacalo sypat

Reagovat
smazaný uživatel

čo je Alexisovi, Kubo?

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladne 2 zapasy tyzdenne

Reagovat
smazaný uživatel

tak super, 90 minút v sranda cupe je určite lepších ako hrať derby. Zedz mi slivku, Arséne, ak to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak povedal to v rozhovore pred zápasom...+ bude LM tak zrejme chce aby bol fit na LM

Reagovat
Cobra

Soldado do hry. Jinak Mason hraje parádně, rozhodně lepší, než Bentaleb. Škoda těch zadrbaných brejků.

Reagovat
FUnk

presne ade mi strasne pije krev...

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ nič moc zápas, ale teší ma že aspoň bojujeme a obrana drží v rámci možností svoje pozície. to už je posun oproti predchádzajúcim zápasom.

Arsenal, fakt smola so zraneniami. to už ani nemôže byť náhoda. ďalej nechápem, prečo nehrá Rosický. Ten svoje typické 2 góly za sezónu strieľa pravidelne proti nám.

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Pravidelně, jednou?

Reagovat
Lacko_Boh

tento zápas vyhrá ten kto da viac golov

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dobre mimo, pekná pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je blbost

Reagovat
Whitemedia

to těžko..

Reagovat
Counter

Ta představa, že se teď zraní Szcz a Alexise na place vůbec neuvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

alebo predstava, že sa zraní stopér a iného stopéra už neuvidíme.

Reagovat
SunFells

Ta představa, že se teď zraní Szcz

Reagovat
FUnk

adeho vidim poprve stim kvetakem hrat za nas .....

Reagovat
FCSL

Tolik brejků to je neskutečný. Čukotka by nás strašně ztrestala za to

Reagovat
Side

Gibbs co to bylo ty vole?

Reagovat
Rohlíček

Gibbo

Reagovat
Rohlíček

co to je za roh doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl horší roh než od Evertonu...

Reagovat
ElectrickMann

ty arsenalské rohy jsou taaak bídné... a z každého jim příští kolo dá z brejku čelzí góla

Reagovat
Miguel19

Skvělá akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul si to dáva dobre

Reagovat
smazaný uživatel

teraz Spurs vôbec nevedia

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Miguel19

Chadliiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Side

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Vojta

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

By mě zajímalo, co jsi od něho tady chtěl. A proč je furt na něj tolik kritiky, zkuste si Mignoleta v současné formě.

Reagovat
ElectrickMann

zbytečně to vyhodil na chamberse, když v okolí byli asi tři hráči slepic...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Flamini.

Reagovat
Whitemedia

EEEEEEEEEEEEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini omg

Reagovat
Miguel19

Flamster klasa

Reagovat
smazaný uživatel

CHADLIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Rohlíček

kreténi

Reagovat
Zaschrona

CHADLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Cobra

Chadliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný

Reagovat
Mervin

jo, za týden dostaneme tak osmičku

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
captain18

OMG Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačíme, tlačíme a potom klasika...

Reagovat
Mervin

ale leda hovno tlačíme

Reagovat
smazaný uživatel

Chadliiiii Erikseeen

Reagovat
FUnk

yeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis in

Reagovat
smazaný uživatel

Nacer, kluku usata

Reagovat
GarethBaleCZ

Naceeeeer

Reagovat
Mervin

piča

Reagovat
smazaný uživatel

Cos cekal Mathieu ?

Reagovat
Cobra

Hugo

Reagovat
Whitemedia

Hugo

Reagovat
fantomas

Uplně dokonalý "in your face" Wengerovi. Flamini na to byl zas zralej celej zápas.

Reagovat
Miguel19

Lloris

Reagovat
FUnk

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je vážně čurák, mohl by z fleku dělat modela a ještě je tak dobrej ve fotbale

Reagovat
Side

hm ale já bych radši viděl ten další záběr, kdy se to kutálelo na čáře

Reagovat
REPLIKATOR

This is Arsenal... dva zranění, Ozil na křídle, Alexis na lavičce a prohrává doma s tragickýma Slepičákama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil nehrá na krídle

Reagovat
FUnk

eriksen dolu, lennon nahoru pls

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wenger zkousi vsemozne taktiky, ale posadit nejlepsiho hrace na lavku a vymluvit se na to, ze neda 2 zapasy za tyden, tak to je panecku neco...

Reagovat
Side

neměl ho stavět na sranda pohár, fakt na facku tohle

Reagovat
smazaný uživatel

To sou pi.coviny, ze neda 2 zapasy za tyden. Ten by mohl hrat 8 hodin denne a neunavi se. To zase Wenger neco vymyslel....

Reagovat
Miguel19

Jaký taktiky? Dyť má jenom jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, moje blbost...

Reagovat
SunFells

Lež, jeho blbost.

Reagovat
Side

Alexis na plac kurva

Reagovat
Whitemedia

Lennonek na hřiště

Reagovat
tomasinho

Remízka by byla fajn

Reagovat
Zaschrona

Lamela hraje dobre, ale radsi bych ho vystridal, s takovouhle brzo dostane druhou zlutou...

Reagovat
Miguel19

Ta Chadliho oslava je za žlutou?

Reagovat
tomasinho

WTF, co bylo na té oslavě špatné?

Reagovat
Zaschrona

Za co ze to Chadli dostal zlutou?

Reagovat
FUnk

chadli dostane zlutou za to ze zvedne ruku pri oslave k uchu? really ?

Reagovat
smazaný uživatel

chýba tam Giroud... toľko lôpt čo lieta do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byl gol

Reagovat
FUnk

to bylo ostreee

Reagovat
Mervin

ty vole, ten by byl

Reagovat
smazaný uživatel

Máme už moc žluto, chtělo by to prostřídat.

Reagovat
SunFells

Alexis to pořád chce do nohy, ať se vysere na tu lajnu a hledá si prostory šmarja.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
Mervin

Chambooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Taková haluz

Reagovat
Rohlíček

OXLADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Trand

Chambooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
SunFells

OXÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK

Reagovat
captain18

Oxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Reagovat
smazaný uživatel

OXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
13

Danny geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

yeeees a jedeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Yes!!!( ale Welbeck )

Reagovat
SunFells

Giroudovsky oklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Možná se tohle v Arsenalu trénuje.

Reagovat
SunFells

Neslavte kurva, vemte míč a hrajem

Reagovat
Mervin

Welbeck jak je oklamal

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOX

Reagovat
Minister

goooooooooooooooool

Reagovat
Counter

Welbeck best assist ever

Reagovat
tomasinho

Lamela

Reagovat
niflheim

Danny klasik

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrá haluz. Lamela Welbeck

Reagovat
Miguel19

Lamela jenom ukázal, jak je k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

danny jak ojebal

Reagovat
smazaný uživatel

*ich

Reagovat
Whitemedia

Remízka by byla ideální

Reagovat
smazaný uživatel

hráme úžasne, hlavne Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

jen zlepšit rohy

Reagovat
fajdax

Welbeck je neskutečná parodie na útočnka

Reagovat
Whitemedia

Až na to zakončení je fájn, nepřeháněj

Reagovat
fajdax

Útočník bez zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže konečník

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

fajdy, utíkej

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul už asi 1642 lôpt odvrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul dnes asi nejlepší z Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

určite

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs tiež úžasný, musíme dať gól a vyhrať

Reagovat
Whitemedia

bez Kaboula by obrana Spurs byla v úplném hajzlu

Reagovat
Trand

Alexis ta jedna nohavice vyhrnutá. Sexy.

Reagovat
smazaný uživatel

SWAG

Reagovat
Rohlíček

Gibbs neuveritelne mastí tu lajnu, skvelej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul dnes perfektny ale inak slusne horime, takto nie je sanca to udrzat

Reagovat
smazaný uživatel

žolík Bentaleb to jde rozhodnout

Reagovat
FUnk

nas ukamenuji v te sestnacte

Reagovat
smazaný uživatel

Wellbeck by pro Arsenal skvělej kauf výborně tam zapadne do vápna za celej zápas skoro nepáchne akorát to šolichá kolem něj pořád

Reagovat
fantomas

Alexis fakt absolutně neumí přihrávat něco nevídanýho u tak kvalitního fotbalisty.

Reagovat
SunFells

Ježíš, zrovna naše největší opora

Reagovat
Miguel19

Ten Welbeck

Reagovat
SunFells

Kaboul ho nechal vystřídat

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul je ale strašný nesympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver je jebnutý? Dávať žlté karty pretože Rose neopustil ihrisko dostatočne rychlo?

Reagovat
FUnk

lennon mg

Reagovat
smazaný uživatel

ten Zednář hraje dobrej zápas v Londýnský lóži pro něj určitě najdou dobrý místo

Reagovat
niflheim

Vždyť to je takové impotentní, Lloris pořádně nemá ani co na práci.

Reagovat
FUnk

venger na stridacce hlavu v dlanich

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si uvedomil, jaky je to kreten

Reagovat
tweek

to zdržování slepic od 30. minuty.. poche

Reagovat
SunFells

Nechápu, proč je Alexis celou dobu nalevo.

Reagovat
Mervin

Kos

Reagovat
tomasinho

Parádní výsledek

Reagovat
Miguel19

Remízku beru

Reagovat
Counter

Unbeaten pokračuje v suchém triku

Reagovat
Mervin

hmm, asi poslední kolo

Reagovat
smazaný uživatel

necht to pokračuje až do konce sezóny stylem 4 remízy ze 6 zápasů to se body jen pohrnou

Reagovat
Counter

Na čtvrté místo to stačit bude

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

tomu říkám progres

Reagovat
fajdax

Fan slepic říká něco o progresu

Reagovat
smazaný uživatel

A fan Čukotky, která už dekádu kurví ligu, se ozývá...

Reagovat
kiwwi

preco radsej nedrzis hubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle otázku by sis taky mohl občas dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

uuuuuu ster

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Furt lepší nedělat progres v rámci příček zajišťujících účast v LM, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme, kdybyste tu LM jednou nedali, tak by se u vás třeba něco změnilo, rozhodně pravděpodobněji než když to vždycky nějak uhrajete a každý jen doufá, že to bude příští rok lepší. Ale to ty víš, myslím, sám.

Reagovat
fantomas

Uvědom si, kdo nás trénuje. A pak si to první souvětí řekni ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by toto byl ten impuls, po kterém by se Wenger zvedl a odešel, i když to je asi nepravděpodobné.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ale už bychom mohli začít i vyhrávat

Reagovat
Counter

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
SunFells

Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

dalsi 2 body v riti

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
smazaný uživatel

no co vám budu povídat, před zápasem by mi bod stačil a vzhledem k průběhu ho beru všemi deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tohle jsme měli vyhrát. Ale lepší než nic. Spurs byli tragičtí, až na 15 minut na konci prvního poločasu. A náš návrat do obrany po našem rohu ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, otřesnej výkon, ještě že už je konec.

Reagovat
FUnk

poche prijel bod a ten ma skoda tech protiutoku...

Reagovat
smazaný uživatel

Poche přijel dostat na prdel, ale Wenger mu daroval bod

Reagovat
FUnk

takze spokojenost....bod dobry, nestezuji si motm hugo

Reagovat
Side

kunda z ryby

Reagovat
fajdax

taky názor

Reagovat
LGT

Tak aspoň něco dneska vyšlo

Reagovat
Tywin Lannister

remíza je vzhledem k průběhu celkem zklamání. V prvním poločase to byla bída od obou týmů, ale v tom druhým musím bejt s výkonem spokojenem. Byli jsme jasně lepší. Zjednodušili jsme hru, zrychlili přechod a konečně to tahali i přes křídla. Hlavně ta pasáž mezi 60 - 80 minutou byla skvělá, tam Tottáč nevěděl kde jim hlava stojí.

Jen mě mrzí, že jsme dostali góla z jediné pořádné akce kokrháčů.

Na čem se ale musí fakt zapracovat, jsou standartky a především rohy. V lize snad není jedinej tým, co by je zahrával hůř. Vůbec rohy, ja ty útočné, tak ty obranné nám dělaj fakt problém. Měli bysme přijít s nějakými novými signály, když je nedokážem hrát vzduchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses asi dnes nedíval na Everton že?

Reagovat
Tywin Lannister

nope, to je zahrávaj ještě hůř?

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem viděl tak jo, navíc u nich je to prý dlouhodobý jev

Reagovat
Zaschrona

Jojo, jedine co mame vyborne, to jsou primaky na strelu a penalty, v tech jsme neprekonatelni. Jinak to je na potok slz.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize snad není jedinej tým, co by je zahrával hůř.

Je, my.

Reagovat
Zaschrona

Tak to urcite ne, na nas nema nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

On je ten poslední hráč na světě, který by se takhle tvářil po vykartování spoluhráče.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Ten dopadl...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
vanGomm

Chelsea šlape zatím velice dobře,takže to pro Čecha moc dobře nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera teda dodatečně Masopust challenge, za každý náš gól litránek burčáčku. 2 lahvinky vína, pár piv, pár panáků. Ale jinak dobrý vinobraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastie, že nefandíš Barclone

Reagovat
smazaný uživatel

To nejenom kvůli tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by to bolo za vinobranie, bez piva a pol deci

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
M0rb1D4S

A fajdaxe.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne dnes zapas, na ktory sa tolko cakalo, zasluzil si samostatnu nedelu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nech tomu už na Sky nehovoria Super Sunday!

Reagovat
M0rb1D4S

Did you know that we’re the next proud shirt sponsor of Chelsea? #football https://pbs.twimg.com/media/BydcpVMCEAEQ6FX.png:large

Takže od příštího roku oficiálně místo Samsungu Turkish Airlines.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadšený z toho nejsem, ale běhají po trávnícíh i horší sponzoři. Uplně vidím, jak se nám bude nadávat do čukotkářských kebabů nebo tak něco. V tomhle říkám, že u sponzora na dresu prachy nesmrdí, pokud mi teda ve vršovicích nebude běhat klub s názvem FC Rittig a prasetem na dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

25m liber ročně by nám to mělo vydělat. O 7m víc jak od Samsungu.

Reagovat
Miguel19

Nějak málo ne?

Reagovat
blade115

Mi to teda vůbec nevadí, dojem může zkazit jen výsledné logo na dresu - snad nebudou trvat na té červené.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by vám to dopadlo nějak tak, jako je na dresu 2 nebo 4, tak by to, co se týče vzhledu, bylo ok...

http://i.imgur.com/oh6SBw6.png

Reagovat
smazaný uživatel

ODS

Reagovat
Usty

Dvojka je krásná

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jenom 1 a 3 jsou hnusné, 4 s 2 ujdou, ale Samsung je prostě Samsung

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak když už jsme měli Samsung vyměnit za arabáče, tak aspoň jsme mohli vydělat víc, než jenom o 7m víc

Reagovat
Miguel19

Aspoň se dostat před Arsenal..

Reagovat
smazaný uživatel

Není nic víc k nasrání, než si stáhnout MOTD, kde není sesynchronizovaný zvuk s obrazem

Reagovat
Jesse Pinkman
Reagovat
smazaný uživatel

Hraje vubec nekdo z tech mladych co jsme poslali hostovat? Lawrence a Powell ne, Keane se uvidi dneska, ale nevypada to...Nevim teda, jestli nejsou zraneni nebo tak, vi nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: videli jste nekdo kmotra3?

Reagovat
Lacko_Boh

fúú kámo neviem či tu najdeš fanuška takto alteranativnej filmovej scény .Videl

Reagovat
smazaný uživatel

a je to lepsi nez 1,2? videl jsem zatim jen 1 a 2 a docela me to chytlo, zitra davaj trojku, tak uz se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Není rozhodně není, ale tak špatné jak se většinou říká to není ještě víc. Mně se to líbilo hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrát v tom Coppolová tak by to bylo super.

Reagovat
minoLFC

typické rodinkarstvo

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

neni, ale to zrejme ani nemohlo byt... presto samozrejme dustojny pokracovatel a fungujici soucast nejlepsi filmove trilogie vsech dob

Reagovat
madridcan

Bourne a dolarova trilogia

Reagovat
smazaný uživatel

LoTR

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale LoTR se fakt treba na zminenou dolarovou trilogii nehrabe ani k nejspodnejsicmu chlupu na hobitim chodidle

Reagovat
patas92

Viděl sem jen Hodný, zlý..., ale předchozí dva filmy na to nijak nenavazujou, ne? To bych za trilogii nepovažoval.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

Clerks jsem nikdy neviděl, ale slyšel jsem spoooustu kladných ohlasů, a vždycky jsem se chtěl podívat. Po tomhle se na to teda podívám určitě

Reagovat
madridcan

Spolu s Big Lebowskim moje oblubene komedie...

Reagovat
r.mrazik

jsou tam neskutecny zivotni pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je z dvojky, že? Jednička je lepší, ne( )?

Reagovat
madridcan

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Nie nebo Ano, Nie nebo prostě Nie?

Reagovat
r.mrazik

mne se libila vic dvojka...jednicka ma zas kultovnejsi status...tezko rict...oboje je super

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ostatní už to řekli ale řeknu to taky, je to skvělý film, ale jelikož je to pokračování 2 nejlepších filmů v historii, tak se s nima musí i srovnávat, byť prostě kvalit originálních 2 dosáhnout nejde.. Ale jinak film sám o sobě je dobrý, mě se líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

me se strasne libila 1 a 2, tak jsem zvedavej na tu trojku jinak by si tu trilogii nemel nechat ujit zadny fanda vybornyho filmu

Reagovat
Lacko_Boh

na prve pozretie sa mi moc 3 nelubila na druhe už viac,oplati sa vidieť

Reagovat
blade115

Já bych teda dvojku nedával na stejnou úroveň jako jedničku. Jednička je ještě o level výš, zvlášť teda kvůli Brandovi. Mám v plánu si to celé zanedlouho znovu pustit, takže třeba ještě změním názor, ale po prvních dvou zhlédnutích mě dvojka neohromila tolik, co jednička. Což ji ale nijak nedehonestuje, jednička je jednoduše skvost a je těžké se mu vyrovnat.

Reagovat
kmotor corleone

Reagovat
smazaný uživatel

btw doporučuji ještě Tenkrát v Americe

Reagovat
J0EL

OT: Gotham

Reagovat
fantomas

Neskutečně špatnej seriál.

Reagovat
J0EL

Reagovat
niflheim

Strašně umělé, nudné, tahané. Snad se to zlepší.

Reagovat
puji

Reagovat
smazaný uživatel

Meh, přišlo mi, že tam až násilně roubovali ty budoucí batmanovský záporáky a dávali až moc jasně najevo, kdo jsou. Penguinovi je nutný minimálně 10x za epizodu říct, že chodí jako tučňák. Riddler mluví jen hádankách a bylo samozřejmě nutný tu jeho posedlost zmínit hned v první větě v první (a jediný) scéně, kde se objevil. Pamelu pro jistotu hned přejmenovali na Ivy a posadili ji mezi kytky, aby to došlo i člověku, který si sám nezaváže tkaničky.

Celkově mi z toho asi nejlíp vychází to ztvárnění Alfreda. Tenhle drsný s-ničím-se-nesere Alfred se mi fakt líbí, slušný kontrast mezi tímhle a Cainových ztvárněním v Nolanově trilogii.

Reagovat
Atlético de Madrid

"Diego Costa can do 'almost nothing' in training due to his hamstring injury - but Chelsea want him to start against Sporting Lisbon and Arsenal, says Jose Mourinho."

no, jestli je pravda, že ho budou donekonečna přetěžovat, tak si velmi brzo přivodí opravdu vážný zranění a Chelsea bude mít po legraci...

Reagovat
M0rb1D4S

Kdo ho přetěžuje? Nastupuje jenom v Premier League a pravidelně je během druhého poločasu střídán.

Reagovat
Atlético de Madrid

pokud má takovýhle zdravotní potíže, tak by prostě neměl hrát vůbec, zvlášť, když má Chelsea velmi kvalitního Rémyho... jako taky jsem si myslel, že Simeone ví, co dělá, ale pak si DC dvakrát zhoršil zranění jen kvůli tomu, že ho poslal na hřiště nedoléčenýho (nemluvě o tom, že kvůli střídání v 9. minutě měl o hráče míň na konec zápasu, když už všichni sotva pletli nohama)

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

Mi se zatím nezdá, že bychom ho přetěžovali, Mourinho celkem jasně řekl, že nemůže hrát celé dva zápasy týdně a to se zatím dodržuje. O tom, že by na tom byl až tak špatně, že nemůže ani pořádně trénovat, čtu prvně. A moc to nekoresponduje s tím, co předvádí na hřišti, nejsou na něm vidět prakticky žádné limity. Mimo to si ale myslím, že proti Sportingu nastoupí Rémy (případně zase oblíbenec Drogba).

Ale pokud takhle Costa hraje se zraněním, tak se upřímně těším, co bude předvádět, až bude v plné kondici.

Reagovat
Atlético de Madrid

no, ideálek by byl, kdyby proti Sportingu hrál Rémy, pak Costa odkopal ten Arsenal, CFC rozhodla v první půli a druhou by odehrál pro změnu Drogba.. pak by měl repre pauzu prostě léčit to zranění, takže ho snad Markýz nepovolá

Costa v Chelsea je oproti Costovi v Atléticu paradoxně o něco slabší v mezihře a produktivnější v koncovce. V Chelsea jeho celková kvalita bez míče tolik nevinikne, když má kolem sebe tak dominantí tým, ale za Atlético měl mnohdy zápasy, kdy tam sám fyzicky vyčerpával celou obranu, 90 minut jenom míjel stopery a táhnul sám na branku. V Chelsea tam má toho Fabregase, kterej mu posílá milion kolmic a díky tomu má šance, takovej servis v Atléticu neměl a taky si tim pádem teď nemusí tolik sáhnout na hranici svejch možností (což bude určitě i díky tomu zranění). Těch 8 gólů za 7 (?) zápasů je zlepšení, ale daný jenom počtem šancí, pohybuje se a nabíhá si tak nějak stejně jako v Atléticu, jen mu do těch pozic přijde třikrát víc míčů a dá tim pádem třikrát víc gólů.

Nicméně chápu, že to asi moc neposoudíš a přijde ti uplně nadpozemskej, když jsi tam poslední roky vídal hlavně Torrese, no

Reagovat
blade115

Tak naši doktoři musí nejlíp vědět, jak na tom je, a pokud řeknou, že to nejde, tak ho tam Mourinho jednoduše nedá. Já v tomhle prostě nevěřím v takový amatérismus, Sporting není soupeř, jehož vzájemný zápas s námi by byl natolik důležitý, abychom riskovali zranění našeho nejlepšího hráče. To ho spíš odrovná repre, kam ho na 90% povolají. Už o tom dokonce Mourinho mluvil, tuším.

Jasně že u nás nebude mít totožné úkoly na hřišti jako u vás. Ale neřekl bych, že větší počet gólů je zásluhou jen toho kvanta šancí od spoluhráčů, on si jich spoustu vytváří sám. Mimo se právě tady projevují ty rozdílné pokyny - my potřebujeme koncového hráče, který bude dávat góly, do kombinace tam jsou jiní hráči. Podle toho taky hraje.

Vůbec bych se nedivil, kdybych z něj byl přehnaně unešenej, ale člověk se mi snad ani nemůže divit, jak píšeš. Faktem ale je, že on vyvrátil i těch několik málo obav, které jsem ohledně něj měl. Přijde mi, že umí snad úplně všechno. Úžasnej nákup.

Reagovat
Atlético de Madrid

Uplně všechno umí bez míče, to lepšího útočníka neznám a ani si moc neumim představit (možná by mohl bejt ještě trošku lepší ve vzduchu).

Zato s míčem upřímně je to o dost horší, respektive dokáže celkem dobře zakončovat, ale zase v podstatě jen ze dvou situací - z náběhu za obranu po kolmym pasu (v Chelsea mu je posílá Cesc, v Atlético hlavně Koke) a z rohovejch kopů. Pak ještě umí celkem pěkný nůžky a to je tak vše. Technika nic moc, málokdy udělá hráče ze stoje (v rychlosti si to dává, proto je taky tak (dobre). Ten rozdíl mezi nim a Falcaem je právě v tom, že Falcao umí i střely z dálky, strašně moc gólů dává hlavou, dokáže uplést z hovna bič a stačí mu v podstatě pas do vápna v jakýkoliv pozici. Costa potřebuje míč do jasný šance nebo do běhu. Proto jsem teda taky řikal, že je Falcao lepší hráč, ale přeesnější je spíš lepší zakončovatel, je pravda, že Costovo hra bez míče je neskutečně perfektní.

Reagovat
blade115

No já nevím, kolikrát si na nás letos koukal, ale možná bys byl překvapenej. Hlavou už dal dva góly (minimálně, v přípravě už si to tolik nepamatuju), zrovna tak minimálně dva góly si sám vypracoval sólovou akcí a hned včera mohl přidat další. Zakončuje levou, pravou, hlavou, vším. Ta precizní hra bez míče až tak vidět není (nebo alespoň v mých očích je přehlížena díky té úžasné produktivitě), ale třeba v nábězích samozřejmě nezaostává, zrovna tak dobře vybírá prostor, kde by se měl pohybovat, a využívá celou šíři hřiště.

Falcao naproti tomu vyniká právě v zakončení a kopací technice. Ale zas je to věc, která se dá těžko porovnávat - ani o jednom se nedá říct, že by byl výrazně lepší, pro svůj tým jsou oba platní trochu jinak. Vím sice, že ty máš Falcaa doooost v oblibě, jak se dalo poznat z nadšení jeho příchodu do PL, takže bys ho možná postavil výš, ale já bych nezvýhodnil ani jednoho. Přitom by se dalo říct, že PL si zatím dává celkem jasně víc Diego, ale zas - není to tak černobílé, když Falcao nehraje vyloženě hrotového útočníka a spíš připravuje šance pro druhé.

A já v ten amatérismus pořád nevěřím, náš lékařský tým mi už několikrát dokázal, že je na vysoké úrovni, zvláště prevence vůči zranění je u nás celkem přísná, takže nemám obavy.

Reagovat
Atlético de Madrid

ale on hlavou neni nějak děsnej, ale pořád nemá to hlavičkování na úrovní chlapa s metrem devadesát a velkou fyzickou silou.. a ještě víc to vyniká vedle Falcaa, ten dal snad 50% svejch gólů hlavou, neskutečný při jeho výšce

Reagovat
Atlético de Madrid

byť teda na Henryho 15 gólů hlavou z 228 za Arsenal taky nemá

Reagovat
Atlético de Madrid

jo a já v ten amaterismus věřim, v Atléticu taky máme dobrý doktory a Costa opakovaně hrál zraněnej a střídal po pár minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Důsledky Schalke no. Tedka Mourinho postaví to nejlepší, protože pokud padneme, tak nám se začne zapalovat koudel..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Kightly

Reagovat
fantomas

Otřesnej

Reagovat
smazaný uživatel

Super Sunday jak víno

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Tohle kolo teda moc dobře nenaplánovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Sunday.

Reagovat
SunFells

Sunday Bloody Sunday.

Reagovat
smazaný uživatel

u2

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mužstvá ako United alebo QPR kludne mohli v nedelu hrat. ved nehraju ziadnu sutaz v stredu

Reagovat
smazaný uživatel

demence uplná

Reagovat
niflheim

Tak začni koukat na NFL

Reagovat
madridcan

1800 pre poker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

neni vetsi nuda

Reagovat
madridcan

Paradoxne mas vacsiu nudu v oblubenych kluboch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Texas hold'em jedině

Reagovat
kubys

OFCP

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

ani jednu kvaldu jsem do toho turnaje nevytočil a přitom 2x těsně

Reagovat
Darren Fletcher

mam chut si zahrat

Reagovat
madridcan

Mozme v meste po pri LM

Reagovat
Darren Fletcher

ja uz som rezignoval na akukolvek snahu vas stretnut

raz som hral turnaj v olympicu, taky pracovny, no a vyhral som fajne hodinky.. potesilo :)

Reagovat
madridcan

Ta vsak mozme sa cielene dohodnut. Ked viem, ze budem v meste, tak ti dam vediet a mozme ist daco pozriet do sport baru a pokecat.

Reagovat
Darren Fletcher

v pohode. aj ked moje vikendy su teraz celkom vtipne, lebo robim od rana do vecera :) ja mam skor volno cez tyzden a vikendy len po 21.00 :) takze skor prichadza do uvahy nejaka LM alebo EL

Reagovat
Nikikrew

dnes som konecne vyhral

Reagovat
Sandstorm

Pogba 4 mil. eur ročně, takový drobný podle toho, co by mohl mít v United. Kdo chce kam, pomozme mu tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jste strašně provařili...

Reagovat
smazaný uživatel

"Kdo chce kam, pomozme mu tam... " Napsat tohle mancunian u Pogby....

Reagovat
smazaný uživatel

ste mu pomohli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Podla Carru a Nevilla nie je Mignolet až taký dobrý bránkar a stojí nás veľa bodov. Podla Nevilla mal tú Jagielkovu strelu chytiť. Celkom zaujímavý pohľad na vec

Reagovat
Maresma

Jak tam ukazovali, ze Mignolet stoji strasne nizko bylo celkem zajmavy.. a maj pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

najdôležitejší zápas kola a tu je mrtvo

Reagovat
smazaný uživatel

zápas kola bol včera ... Super Sunday

Reagovat
madridcan

Peteeeeeeeeer...1x bude uz asi v suchu.

Reagovat
Mimalu

Moses

Reagovat
fantomas

Tak já nevim, tohle se mu prostě MUSÍ začít pískat. Však tam zas Colovi prohmát ksicht a nic.

Reagovat
nani92

Moses + Crouch > Fabregas + Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

á dnes je ešte súboj medzi žumpou a novými zámkami, takže ešte stíham dať over

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moses zatiaľ pár ekselans...

Reagovat
vitasrp

Moses zatím dost dobrej..

Reagovat
smazaný uživatel

A to mal mať podľa mňa už aj penaltu za faul od Gouffrana...Hrať vysokými centrami proti Stoke,to môže naordinovať len Pardew,až na strelu Janmaata sme ešte neohrozili bránu...Papiss bezdpomienečne druhý polčas za Riviéra

Reagovat
Gunnersaurus

normalne som sa pristihol ze prajem Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak Pardewovi to nejde priat, u mna je to take prianie Stoke, aby Pardew dostal zas po cumaku

Reagovat
kiwwi

#nufc fans to #scfc: “You’re nothing special, we lose every week”

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ten Janmaat je dnes tragický

Reagovat
Nikikrew

No takze Pardew out, Moyes sa vracia do PL!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele