Premier League - preview 5. kola

15.09.2018, 08:38, aktualizováno 17.09.2018, 08:08
Previews
Souboj dvou sousedů v tabulce zakončí páté kolo anglické ligy. Southampton naposledy vyhrál na půdě Crystal Palace a tříbodový zisk by rád potvrdil proti Brightonu, oba týmy na svém kontě mají čtyři body a jejich loňské vzájemné zápasy přinesly remízy 1:1...
Southampton FC - Brighton & Hove Albion  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku kola obstarají dvě mužstva z dolní poloviny tabulky. Southampton se po nepovedeném startu konečně dočkal první výhry, stále však pomýšlí navíc. Totéž platí pro Brighton, jenž sice zaskočil Rudé ďábly z Manchesteru, ze zbylých duelů ale vytěžil pouze jeden bod.

Světci chtějí v letošní sezóně udělat všechno pro to, aby se neopakoval loňský scénář, kdy se v lize zachránili až na poslední chvíli. Zatím to však na nějakou hitparádu nevypadá. Po prvním duelu byli rádi, že doma uhráli remízu s Burnley. Následně se jim nepovedl výlet do Liverpoolu, kde podlehli tamnímu Liverpoolu, o týden později zase na vlastním hřišti nestačili na efektivní Leicester. Až těsně před reprezentační pauzou se Southamptonu konečně zadařilo, když vyloupil Selhurst Park, kde své domácí zápasy hraje Crystal Palace.

Manažer Saints Mark Hughes dobře ví, že proti Brightonu nečeká jeho svěřence lehká práce. "Mají několik hráčů, kteří se chopili šance zahrát si Premier League a užívají si dennodenní výzvy, které soutěž přináší. Kromě nich stále mají hráče na nejvyšší úrovni, Glenna Murrayho, který je o něco starší než zbytek a stále má na ně vliv," řekl lodivod Southamptonu.

Racci z jihu Anglie zahájili teprve druhý ročník mezi elitou. Vloni ukázali, že do ligy patří, když se celkem bez potíží zachránili. Často kritickou druhou sezónu začal Brighton podobně jako jeho pondělní soupeř. Seagulls se doposud nepodařilo ani jednou bodovat na hřištích soupeře, přičemž ani ve Watfordu, ani v Liverpoolu nedokázali vstřelit gól. Hned tří branek se naopak dočkali při překvapivé domácí výhře nad Manchesterem United. Naposledy pak útočník Glenn Murray dvěma góly zachraňoval remízu s Fulhamem.

Pro manažera Racků Chrise Hughtona je dobrou zprávou, že José Izquierdo i Florin Andone se po zranění vrátili do tréninku. Chybět mu však v Southamptonu může playmaker Pascal Groß, jehož start je nejistý. Saints zase dost možná nepomůže útočné duo Shane Long, Charlie Austin, jejichž nasazení je taktéž na vážkách.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cédric, Hoedt, Vesergaard, Bertrand - Højbjerg, Romeu - Redmond, Ward-Prowse, Elyounoussi - Ings
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Dunk, Duffy, Bong - Stephens, Pröpper - Jahanbakhsh, Konckaert, March - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.37 - 4.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Burnley FC  (neděle 14:30)
Nedělní várku zápasů Premier League odstartuje na Molineux Stadium Wolverhampton proti Burnley a zatímco domácím patří obstojné dvanácté místo, hosté se s jedním bodem krčí na předposledním místě, když horší už je jenom West Ham.

Pro Burnley je to po poslední úspěšné sezoně těžké vystřízlivění. Svěřenci Seana Dychea loni senzačně vybojovali start v předkole Evropské ligy, ale letos v domácí soutěži nedokázali zatím ani jednou zvítězit.

The Clarets začali sezonu v předkolech Evropské ligy, kde se jim v úvodu dařilo, jenže jakmile se rozeběhla Premier League, všechno vzalo za své. Manažer Dyche teď věří, že reprezentační přestávka jeho týmu výrazně pomůže. "Myslím, že to bylo to jediné, co jsme potřebovali, fyzicky a psychicky se osvěžit. Všechny kluby se snaží najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem, což jsme učinili a jsme s tím spokojeni," sdělil Dyche. Jak si jeho svěřenci po přestávce povedou, to ukáže už následující utkání na půdě Wolverhamptonu. V posledních letech se tam Burnley dařilo, podaří se bodovat i tentokrát?

Domácí si zatím vedou lépe, než jejich soupeř. Wolves sice vyhráli jen jednou, zato však obrali o body Everton a především Manchester City. Před reprezentační přestávkou pak svěřenci manažera Nuna přidali první výhru, když vyhráli na půdě posledního West Hamu 1:0. O jedinou branku se postaral ve třetí minutě nastavení Adama Traoré.

Na domácí straně bude chybět jen zraněný Ivan Cavaleiro, jinak jsou Vlci kompletní. Zato Clarets mají problémů nad hlavu a do utkání nebudou moci nastoupit Gudmundsson, Defour, Pope, Brady, Gibson a Ward. Vzhledem k tomu, že se hostům nedaří, mohl by více minut na hřišti obdržet Matěj Vydra. Český útočník zatím nastoupil jen k sedmi minutám zápasu s Manchesterem United.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Bennett - Jonny, Neves, Moutinho, Doherty - Jota, Jiménez, Traoré
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Cork, Westwood, McNeil - Hendrick, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.62 - 5.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - West Ham United  (neděle 17:00)
Nad fotbalisty West Hamu visí v pátém kole a zápase v Goodison Parku Damoklův meč. Pokud totiž prohrají, stanou se teprve pátým celkem v historii Premier League, který v úvodních pěti kolech nezískal ani bod. A budou to mít velice těžké, neboť domácí Everton dosud ještě neprohrál.

Everton získal ve čtyrech zápasech šest bodů za jednu výhru a hned tři nerozhodné výsledky. Především minulá dělba bodů s Huddersfieldem může Toffees mrzet, na druhou stranu tým manažera Marcose Silvy je stále neporažen a na tom se dá do budoucna stavět. V 5. kole Everton přivítá dosud nejhorší tým Premier League - West Ham United.

Kouč Kladivářů Manuel Pellegrini se před časem nechal slyšet, že jeho tým může porazit kohokoliv, zatím to ale vypadá, že jeho tým může kdokoliv porazit. Chilský lodivod stále hledá optimální základní jedenáctku i formaci, je ale nad slunce jasné, že pokud bude pokračovat v těchto výsledcích, dlouho se v Londýně neohřeje.

Kladiváři zatím prohráli vše, co se dalo a těšit je může jen pohárové vítězství nad Wimbledonem (3:1). V Goodison Parku ale chtějí konečně zabrat a pokud možno zvítězit, protože jestli znovu prohrají, stanou se teprve pátým týmem v historii soutěže, který v prvních pěti kolech nezískal ani bod. Hosté doufají, že jim k lepším výsledkům dopomůže i právě skončená reprezentační přestávka. "Během reprezentační přestávky jsme tvrdě pracovali. Jsme přesvědčeni, že v neděli podáme mnohem lepší výkon a doufáme i v lepší výsledek," nechal se slyšet Ryan Fredericks.

"Nutně potřebujeme body do tabulky a potřebujeme je hned," zavelel záložník Mark Noble. V Goodison Parku se ale budou shánět obtížně. Kladiváři tam sice před více než dvěma lety vyhráli, ale to se stalo vůbec poprvé během dlouhých deseti let.

Everton a koneckonců i West Ham kosí zranění. Jen na domácí straně budou chybět Mina, McCarthy, Keane, Jagielka, Gomes a Coleman. Ti všichni mají zdravotní potíže a aby to nebylo málo, mimo hru je i suspendovaný Richarlison. Kladiváři by zase nutně potřebovali, aby byl k dispozici alespoň někdo z výčtu Reid, Lanzini, Carroll a Wilshere, ale zdravotní stavy to zatím neumožňují. Platí to i o Chicharitovi, který v týdnu marodil.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Baines, Zouma, Holgate, Kenny - Schneiderlin, Gueye - Calvert-Lewin, Sigurdsson, Walcott - Tosun
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Balbuena, Diop, Masuaku - Noble, Sánchez - Snodgrass, Andersson, Antonio - Arnautovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.40 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Pro někoho trýznivý týden reprezentačních zápasů je u konce a ligové soutěže se vrací. Premier League je zpátky s plnou parádou a velkým šlágrem hned na úvod sobotního programu. Stoprocentní Liverpool bude hájit neporazitelnost proti Tottenhamu. Kohouti před mezinárodní pauzou prohráli na hřišti Watfordu a pro udržení kontaktu potřebují doma zvítězit.

Trvalo to jen pár minut a z hubeného vedení se po dvou standardkách stala prohra - a jen podpoření dosavadní pohádky Watfordu. Tottenham na rozdíl od Liverpoolu a právě Hornets minulé kolo neudrželi stoprocentní bilanci a jen tím potvrdili, že jim chybí vlastnost, která v minulosti třeba Chelsea nebo Manchesteru United vyhrávala tituly. Vítězit, i když se týmu úplně nedaří.

Ten zápas trochu připomněl nešťastnou odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Juventusu, kde měl Tottenham postup prakticky na zlatém podnose, jenže během pár chvil jej soupeři odevzdal. To však nic nemění na tom, že nás v sobotu po obědě velmi pravděpodobně čeká parádní ofenzivní podívaná.

A to i přesto, že Tottenhamu bude chybět zraněný Dele Alli. Mauricio Pochettino aspoň bez výčitek může posílit střed pole Winksem (případně změnit rozestavení a postavit třetího stopera Davinson Sáncheze), aby utlumil obrovskou ofenzivní sílu Liverpoolu.

Výbornou formu mají Salah s Maném a střelecký účet v minulém zápase konečně načal i Roberto Firmino. Brazilec se navíc prosadil i při reprezentační pauze a do Londýna přijede v dobré pohodě. Stejně jako zbytek týmu, který vévodí Premier League a konečně to začíná vypadat, že pověstný "next year" může přijít právě letos.

V sobotu mu honbu za vysněným titulem může usnadnit absence Huga Llorise, který má kromě alkoholu za volantem problém i se stehenním svalem. Připojí se tak k Allimu, naopak vítěz Asijských her Son Hueng-min je k dispozici. Jürgen Klopp výrazné absence neeviduje, chybí vlastně jen náhradník Lallana.

Za měsíc to bude rok, kdy Tottenham rozstřílel Liverpool 4:1 a konečně zlomil pětileté prokletí ze vzájemných zápasů. Polovinu z posledních 12 vzájemných zápasů totiž ovládli Reds, zatímco Spurs uspěli jedinkrát. I proto jsou mírným favoritem hosté.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vorm - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dembélé, Dier, Winks (Davinson) - Lucas, Eriksen - Kane
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Milner, Wijnaldum, Keita - Salah, Firmiho, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.57 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AFC Bournemouth - Leicester City  (sobota 16:00)
Na jihoanglickém stadionu Dean Court na sebe narazí dva mančafty nacházející se v horní polovině tabulky. Domácí Bournemouth se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu, zaskočit se jej pokusí Leicester, který se chce vyvarovat brzké inkasovaní branky.

Ač se dlouhá léta pohyboval Bournemouth v nižších ligových soutěžích, nyní je již pátým rokem stabilním účastníkem Premier League. I přes mnohé skeptické pohledy se manažerovi Eddie Howeovi stále daří u skromného celku odvádět dobrou práci. Letos měly Cherries dobrý rozjezd, když porazily Cardiff a následně vyloupily půdu West Hamu. Poté ještě dokázaly uhrát remízu z nedobře rozehraného zápasu proti Evertonu, naposledy ale podehly londýnské Chelsea.

I přes mírný pokles formy se Bournemouth drží na výborné šesté pozici. Podíl na tomto postavení má například Callum Wilson, jenž se góly podílel na úvodních dvou vítězstvích. Jeho služby bude manažer Cherries potřebovat i v sobotu. "Zápasy proti Leicesteru bývají zábavná, těsná a takticky velmi zajímavá. Tradičně bývají brejkovým mužstvem, ale nyní si zakládají na vyšším držení míče," ukázal Howe své znalosti o soupeři.

Lišky působí v Premier League taktéž pátou sezónu. Zpočátku se zařadily do očekávané role mužstva bojujícího především o záchranu. To se však změnilo po šokujícím zisku titulu před dvěma lety. Na tento úspěch však Leicester v následujících ročnících nenavázal. Ani letos to zatím na opakování spanilé jízdy nevypadá, byť se Foxes mohou konejšit faktem, že doposud přenechaly všechny body jen favoritům na titul, konkrétně Manchesteru United a Liverpoolu.

Na King Power Stadium si naopak vylámal zuby Wolverhampton a vedle toho se Liškám podařilo vyloupit půdu Southamptonu. V Bournemouthu bude chtít Leicester vylepšit starty do zápasů, které se jim zatím příliš nedaří. "Musíme se poučit a napravit to. Potřebujeme zlepšit koncentraci hned od výkopu. Proti Manchesteru United i Liverpoolu jsme inkasovali brzy, ale poté jsme ukázali pozitivní věci. Bournemouth začal sezónu velmi dobře a bude pro nás výzvou," nechal se slyšet manažer Foxes Claude Puel.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, Smith, Cook, Aké - Surman, Gosling, Lerma, Brooks - Wilson, King
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Chilwell - Albrighton, Ndidi, Ghezzal, Gray - Maddison, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.37 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Huddersfield Town - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Utkání Huddersfieldu s Crystal Palace dost možná výrazně poznamená situace okolo Wilfrieda Zahy. Hvězda hostujícího týmu se totiž během reprezentační přestávky dávala dohromady po zranění třísel a její zdravotní stav je před sobotním duelem stále na vážkách. Z pohledu Eagles jde doslova a do písmene o bodový talisman, neboť bez Zahy londýnský klub loni ani letos ještě neuhrál ani jediný bod.

Reprezentant Pobřeží Slonoviny se po vynucené bezmála dvoutýdenní pauze vrátil do tréninkového procesu ve čtvrtek a jeho manažer Roy Hodgson přiznal pochyby ohledně jeho nominace do nejbližšího zápasu. "Bavili jsme se o tom, zda se k nám má hned přidat, ale byl neoblomný." Vzhledem k děsivé bilanci Palace bez Zahy v sestavě jde o pochopitelné rozhodnutí, neboť Hodgsonův tým prohrál všech dvanáct ligových střetnutí, v nichž jeho ofenzivní tahoun nefiguroval - v deseti případech dokonce ani neskóroval. "Ostatní hráči nemají chuť akceptovat, že zápas je prohraný jen kvůli jeho absenci, ale dokud nevyhrají, nemůžu říct nic jiného, než že je to fakt," uznává Hodgson.

Ani jeden z týmů do nové sezony nevstoupil nijak oslnivě. Zatímco hosté si po úvodní výhře připsali tři porážky za sebou, Huddersfield s dvěma remízami na kontě stále čeká na vítězství. "Je důležité ukořistit první výhru, a právě to bude v sobotu naším cílem před našimi fanoušky," burcuje manažer David Wagner. Brýlatý kouč Terriers se bude muset obejít bez Jonathana Hogga, jenž si stále odpykává trest za vyloučení v zápase s Cardiffem a otazníky visí také nad startem tria Diakhaby, Quaner a Bacuna. Brankář Ben Hamer se již sice zotavil z poranění kolene, ovšem lze očekávat, že loňská jednička Jonas Lössl si své místo mezi třemi tyčemi podrží.

Také Roy Hodgson se musí vypořádat s několika zraněnými. Vyjma zmíněného Zahy umocňuje ofenzivní potíže zranění Christiana Bentekeho, stejně jako Connora Wickhama, přičemž mimo hru zůstává stále i Scott Dann a dost možná i James Tomkins, jenž vyléčil poraněné lýtko teprve nedávno.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Zanka, Schindler, Kongolo - Mooy, Billing - Diakhaby, Pritchard, Van La Parra - Mounié
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Kelly, Sakho, Van Aanholt - Townsend, Milivojević, McArthur, Schlupp - Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.51 - 3.15 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Manchester City začal již krátce po startu Premier League ztrácet na konkurenty, což chce co nejrychleji dohnat. Další překážkou ve stíhací jízdě je nováček z Fulhamu, který se po počátečním rozkoukávání dostává do formy.

Mají nejlepší skóre v soutěži, přesto jim to nestačí ani na umístění mezi nejlepšími třemi celky ligy. Obhájce titulu z Manchesteru sice soupeře herně válcuje podobně jako v předešlém ročníku, na rozdíl od Liverpoolu, Chelsea a překvapivě Watfordu se však nevyvaroval jednoho výsledkového zaváhání. Citizens začali výborně, po skalpu někdejšího konkurenta v boji o titul Arsenalu doma rozstříleli Huddersfield. Následně už ale přišla zmiňovaná ztráta ve Wolverhamptonu, kde se domácí Vlci vybičovali k srdnatému výkonu a s favoritem uhráli překvapivou remízu.

Na tento škraloup zareagoval Manchester hned v dalším kole, kdy si těsně, ale přece poradil s Newcastlem. Fulham, který je po Strakách dalším soupeřem Citizens, který vyznává červenou a bílou barvu, by pro svěřence manažera Pepa Guardioly neměl být těžkým soupeřem. Otázkou však je, jestli domácí ofenzivě pomůže Raheem Sterling, jenž se z reprezentačního srazu vrátil s problémy se zády. Trénovat již začal dříve zraněný Danilo, očekává se však, že ještě zůstane mimo hru. Totéž platí pro dlouhodobé marody Kevina de Bruyneho a Claudia Brava.

Cottagers jsou v Premier League staronovým členem, což bylo ze začátku znát. Navrátilec se v nejvyšší soutěži nejprve rozkoukával proti Crystal Palace, které Craven Cottage vyloupilo za tři body. Poté ji Fulham statečně vzdoroval městskému rivalovi Tottenhamu, na body to však opět nestačilo. Teprve ve třetím střetnutí se Londýňané konečně dočkali. Po přestřelce 4:2 padlo v hlavním městě Spojeného království Burnley. Následně uhráli Cottagers cennou remízu v Brightonu.

Lodivod Fulhamu Slavisa Jokanović si může pochvalovat zlepšenou střeleckou formu svých útočníků. Aleksandar Mitrović již skóroval čtyřikrát, André Schürrle má o dva zásahy méně. Proti Citizens lze však očekávat, že budou mít více defenzivních starostí. Jisté je, že útočnou sílu Manchesteru nebude bránit absentující obránce Tim Ream a zranění záložníci Tom Cairney a Neeskens Kebano.

Citizens jsou favoritem zápasu i z toho důvodu, že se jim podařilo opanovat pět posledních střetnutí. Cottagers se z výhry radovali naposledy v roce 2009, kdy v jejich dresu řádil tehdy dvougólový Clint Dempsey.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - Fernandinho, Gündogan - Mahrez, D. Silva, B. Silva - Agüero
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Bettinelli - Fosu-Mensah, Odoi, Mawson, Le Marchand - Schürle, Seri, McDonald, Zambo, Sessegnon - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 14.40 - 32.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Londýnský Arsenal doposud v nastalé sezoně Premier League platí za jednoho z nejlepších bavičů nezúčastněného obecenstva a nic by se na tom nemělo měnit ani tento víkend, kdy tým Unaie Emeryho přijíždí do Newcastlu. Přestože výhra nad Cardiffem ukončila trápení Kanonýrů na hřištích soupeřů, k herní jistotě měl výkon z minulého kola stále daleko, a tak bude jako ve všech předešlých kolech napínavé sledovat, zda si nový kouč Emery s nastalou překážkou poradí.

Španělského trenéra Arsenalu v sobotu čeká na soupeřově trenérské lavičce jeho krajan, a to ostřílený Rafael Benítez, jenž loni na favorita ještě pod vedením Arséna Wengera dokázal na St. James‘ Parku vyzrát. Aby se někdejšímu manažerovi Realu Madrid, Neapole či Liverpoolu povedlo tento husarský kousek zopakovat, je příhodný návrat stálic základní sestavy Matta Ritchieho s Jonjem Shelveym zpět na zápasovou soupisku. Oba záložníci Newcastlu totiž během reprezentační přestávky laborovali se zraněním stehna, resp. kolene, ovšem nyní se již vrátili do tréninku a měli by být připraveni naskočit hned v základní sestavě.

"Tyto týdny bývají velmi obtížné, protože se vám hráči vrací zpět, musíte všechny zkontrolovat a zjistit, jak na tom jsou," prohlásil Benítez na předzápasové tiskové konferenci. "Shelvey i Ritchie již trénují, takže nemáme žádné velké obavy, oba jsou v nominaci."

Také Arsenal může být po reprezentační přestávce spokojen, neboť žádný z hráčů severolondýnského klubu si nepřivodil žádné zranění. Svůj podíl na tom může mít i fakt, že řada stálic do svých národních týmů ani nebyla nominována jako např. Mesut Özil, jenž po letním mistrovství světa za dramatických okolností oznámil konec reprezentační kariéry. Podle Emeryho to je z pohledu Arsenalu jen dobře: "Mesut se může každý den soustředit jen na svůj tým a užít si i třídenní volno o víkendu. Jako ostatní hráči si u nás vede velmi dobře, pracuje na sobě a spolu s celým týmem se zlepšuje. Vidím u něj veškeré soustředění jen na nás."

Jako obvykle je složení Emeryho jedenáctky velkou neznámou, neboť zatím v každém zápase došlo k hráčským změnám. Výtečnými výkony z lavičky si o místo hlasitě řekla letní posila Lucas Torreira, přičemž o místo na krajích zálohy se hodlají poprat i Henrik Mchitarjan či Alex Iwobi, kteří po startech v základní sestavě minulé kolo s Cardiffem pro změnu vynechali.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Fernández, Lascelles, Clark, Dummett - Ritchie, Diamé, Shelvey, Kenedy - Rondón
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Sokratis, Monreal - Torreira, Xhaka - Mchitarjan, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.41 - 3.81 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
Pro Chelsea reprezentační pauza nepřišla v nejvhodnější čas. Překvapivě hladce zvládli Blues taktický přechod k novému trenérovi Mauriziovi Sarrimu a výsledkem je relativně pohledný fotbal, a co je hlavní - skvělé výsledky. Jen Liverpool a Watford (!) zvládly spolu s Chelsea úvod sezóny bez ztráty bodu, a proto se očekává, že domácí duel s Cardiffem bude taková formalita.

Důležité však bude, zda si londýnští fotbalisté uchovají dobrou náladu a formu ze začátku září, kdy se většina z nich rozutekla po světě. O takového Edena Hazarda ale rozhodně mít strach nemusíme - belgický kouzelník si dovolenou po dlouhém mistrovství světa evidentně užil a setrvání v Chelsea ho dvakrát netrápí. Zatím nastoupil do šesti soutěžních zápasů a ve všech se postaral minimálně o gól - čtyři dal, na tři přihrál.

Gól dal za anglickou jednadvacítku i Tammy Abraham, jehož jméno se v dnech minulých hojně přetřásalo v médiích. Manažer Cardiffu Neil Warnock totiž mladého forvarda celé léto lákal k sobě na hostování, ale strany se nedohodly. Místo toho odešel Abraham v Deadline Day do druholigové Aston Villy.

To ale pro sobotní zápas není úplně relevantní. Relevantní je spíš to, že na rozdíl od Chelsea se Cardiffu reprezentační pauza zatraceně hodila. Zatímco Sarrimu 9 z 11 mužů ideální sestavy z tréninkového centra zmizelo, Warnock mohl s většinou vyvolených pilovat nedostatky a řešit důvody, proč Velšané doposud skórovali v jediném utkání a ze čtyř zápasů získali pouhé dva body.

První střelecké vlaštovky přiletěly při posledním zápase proti Arsenalu, kde Cardiff sahal po remíze, ale nakonec prohrál 2:3. Branky Camarasy a Warda vyšly vniveč - alespoň psychologický účinek by ale určitě mít mohly - před zápasem s Chelsea je určitě fajn vědět, že proti jasnému favoritovi lze skórovat.

Na vítězství proti týmu okolo Jorginha a Kantého však Cardiff čeká už 32 let. Na Stamford Bridge dokonce naposled triumfoval v roce 1981. To je ostatně taky jediné vítězství z posledních devíti návštěv západního Londýna.

V dresu Chelsea se poprvé od začátku letošní sezóny Premier League může představit Cesc Fábregas, který konečně vyléčil bolavé koleno. Podobně jako v případě Rubena Loftus-Cheeka však možná nebude Sarri riskovat. I Cardiff má na pomezí marodky dva hráče - Joshe Murphyho a Arona Gunnarssona.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić - Pedro, Giroud, Hazard
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Ecuele Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Arter, Camarasa, Ralls - Murphy, Ward, Hoilett
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.42 - 24.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Manchester United  (sobota 18:30)
Málokdo zřejmě před začátkem sezóny odhadoval, že až se Premier League v září vrátí po reprezentační přestávce, půjde Watford do vzájemného souboje s až desátým Manchesterem United z třetího místa v tabulce. The Hornets zažívají nejlepší vstup do sezóny v historii, dosud neztratili ani bod a naposledy porazili favorizovaný Tottenham.

Svěřenci Javiho Gracii vítězstvím nad loňským bronzovým týmem umlčeli všechny, kteří připisovali povedený start do sezóny snadnému losu. Španělský lodivod nicméně i tak drží hráče při zemi. "Momentálně se nám daří, užíváme si to. Víme však, že se to může v budoucnu změnit,” uvedl osmačtyřicetiletý Gracia.

Naproti tomu úplně jiná nálada panuje na Old Trafford. Dvě výhry, dvě porážky a k tomu nevýrazný herní styl rozhodně nevyvolávají u příznivců The Red Devils spokojenost. "Minulou sezónu skončili na druhé příčce a podle mého názoru se jedná o velmi kvalitní tým s výborným manažerem. Bude to náročný zápas. Každopádně hrajeme doma na Vicarage Road, kde se cítíme opravdu silní a věříme, že tady dokážeme porazit kohokoliv,” prohlásil kouč Watfordu.

Javi Gracia, někdejší lodivod Málagy, bude zítra postrádat zraněnou dvojici Gerard Deulofeu a Tom Cleverley. Na druhé straně José Mourinho musí počítat s třízápasovým trestem pro Marcuse Rashforda za červenou kartu proti Burnley, zdravotní problémy navíc nepustí do hry ani Andera Herreru. Drobné potíže měli také Marouane Fellaini a Luke Shaw, oba dva by nicméně měli být do sobotního odpoledne fit.

Ačkoliv aktuální forma a výhoda domácího prostředí hraje do karet The Hornets, statistiky hovoří ve prospěch Manchesteru. Z posledních patnácti vzájemných duelů dokázali žlutočerní zvítězit jen jednou a to téměř přesně před dvěma lety. Pozor si budou na Vicarage Road dávat především na Alexise Sáncheze, jenž ve svých pěti zápasech v anglické lize proti žlutočerným nasázel tři góly a na další tři přihrál.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Gray, Deeney
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Lindelof, Shaw - Matic, Fred, Pogba - Lingard, Lukaku, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.72 - 3.68 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC44009:112
2.Chelsea FC440010:312
3.Watford FC44009:312
4.Manchester City431011:310
5.Tottenham Hotspur43019:49
6.AFC Bournemouth42116:57
7.Everton FC41307:66
8.Leicester City42026:56
9.Arsenal FC42028:86
10.Manchester United42026:76
11.Wolverhampton Wanderers41214:55
12.Southampton FC41124:44
13.Fulham FC41127:94
14.Brighton & Hove Albion41125:74
15.Crystal Palace41033:63
16.Cardiff City40222:52
17.Huddersfield Town40222:102
18.Newcastle United40133:61
19.Burnley FC40133:91
20.West Ham United40042:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (788)

Přidat komentář
avicii

Skoda ze neotvarame ten novy stadion Spurs

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

škoda že už skončila repre pauza

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Škoda Octavia

Reagovat
Mates_Matesović

Hm, ten kurz na nás by se možná vyplatil zkusit, nevím proč, ale docela nám věřím.

Jinak za mě Vorm - Toby, Jan, Sánchez - Trippier, Winks, Dier, Eriksen, Rose - Kane, Lucas

Reagovat
Malresi

Začať ten náročný program, čo nás čaká, výhrou by bolo skvelé Dnes za 3 body

Reagovat
tomasinho

Bral bych i bod vzhledem k tomu, jak na Wembley většinou hrajeme a taky jak dobrý soupeř nás čeká. Ale věřím i ve tři body. Doufám, že nastoupí Keita, je mi jedno místo koho, možná místo Wijnalduma, ten ve venkovních zápasech hraje většinou tužku, takže bych dal dneska asi zálohu Hendo, Milner, Keita. Fabinho podle mě okusí premiéru proti PSG, v LM proti týmu ze své bývalé ligy.

Reagovat
Malresi

Tak to, že Fabinho dnes bude hrať vylúčil už aj Jurgen včera, takže najpravdepodobnejšia zostava dnes bude zrejme Alisson - TAA, Gomez, VVD, Robertson - Milner, Wijnaldum, Keita - Salah, Firmino, Mané.... Ako píšeš, Keita musí hrať, ak namiesto niekoho Henda dosadiť, tak za Giniho. Bod vonku na Spurs by síce nebol zlý, ale myslím, že momentálne máme naviac.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Miguel19

Dnes snad do čela

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Celkom vydarený článok o Kaneovi a jeho momentálnej situácii.

https://www.fourfourtwo.com/features/something-amiss-harry-kane-its-not-all-his-own-doing

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mates_Matesović

*

Reagovat
Mastný Chobot

Rád by som dnes videl Torreiru. Laca musí hrať po minulom zápase. Rád by som videl aj Iwobimu.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobiho

Reagovat
DrQQ

Iwobiho čo? :-)

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát digne?

Reagovat
Liquid

snad to Tottenham zvládne a Nový Zámky aspoň boda

Reagovat
Counter

Ty fandíš Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vždy myslel, že je to jen nepovedenej troll...

Reagovat
Liquid

v dnešním zápase ano, jinak patří do skupiny, že mi nevaděj, ale titul jsem tehdy přál Leicesteru, v souboji TOT-LIV jsou na straně LIV snad jen fandové Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepravdivé tvrzení, spousta mých přátel (fandové NU, Chelsea, WHU,..) dnes přeje Liverpoolu.. Je to dané sympatickým fotbalem Kloppa a nesympatickým týmem nezvladajků z Tottenhamu.. Tak si tady přestaň laskavě překrucovat realitu po svym

Reagovat
Liquid

beru to z těch top týmů, ano pár procent fanoušků Chelsea Tottenham nemusí víc než Liverpool, ale u ManCity, Man United není pochyb o tom, čí prohra by je potěšila víc

Reagovat
Counter

Já ti to neberu, jen mě to překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálna vec, že sa to ráta takým spôsobom.

Reagovat
Pipo123

To je pekna picovina, daju listky sponzorom a na zapas nikto nepride,

Reagovat
smazaný uživatel

S tým súhlasím. Akurát v článku to vyznieva tak, akoby to rátanie divákov bolo nejaké šokujúce odhalenie.

Reagovat
oli9

Hele to je uplne normální vec akorat jde o to jak to klub pocita, ... osbocim k hokeji, nase firma sponzoruje hokwjovy zlín, zlin jeste par let z5 pocital nasvtevnost i s permicema proste je prodal takze celou sezonu je pocital jako ze tam ten clovek je.. posledni cca 2 roky to počítá tak ze clovek musi projit na stadion..pred 2 rokama prodal nebo rozdal 3 tisice permic kazdy zapas je počítal, letos take rozdal 3 tisice permic jenze kdyz prijde na nejaky zapas jen 1000 z permicema takjejich počítají jen tisic...

Reagovat
cristiano.K.

ten kurs je na nás šíleně malý

Reagovat
Coutinho10

neni, kdyby bylo pod 2, tak jo, ale 2,35 je adekvátní

Reagovat
cristiano.K.

pod dva by neměli ani City

Reagovat
cristiano.K.

adekvátní mi přijde na nás kolem 2,8

Reagovat
Coutinho10

nevim no, když se veme v potaz i ty zranění na straně spurs, tak mi to nepřijde nějak extra málo, ale je to ovlivnění tim, jak lidi sázej...při vypsání kurzů na tenhle zápas bylo na nás zhruba kolem 2,50 - 2,85), ale jde to dolů....

Reagovat
Kenneth

Asi to osolím na Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

kurzy byly vyrovnaný, dokud nevyšlo ven to, že nebude Dele a Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Co Giroud, bude hrát ?

Reagovat
SpecialOne

50% Je těžké odhadnut zda je Morata Sarriho kůň výkon nevýkon nebo dá Oliemu šanci.

Reagovat
Coutinho10

tak jo...první velkej zápas PL pro nás...tak jdeme na to

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Fabinho, Henderson, Sturridge, Moreno, Shaqiri, Matip.

Reagovat
REPLIKATOR

lavička nabušená

Reagovat
Coutinho10

kouká se na to líp než v minulých sezonách

Reagovat
tomasinho

Wow, bez Henda jsem to nečekal. Možná znamení, že prostě už tolik hrát nebude, až se zabydlí Fabinho.

Reagovat
Coutinho10

j postupně si taky myslim, že Hendo bude hrát míň a nebo ho šetří na PSG

Reagovat
Coutinho10

Spurs XI: Vorm, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Dembele, Winks, Eriksen, Lucas, Kane

Reagovat
Coutinho10

Davies na lavicce...tam jsem to podělal v draftu

Reagovat
Coutinho10

Subs: Lamela, Aurier, Wanyama, Gazzaniga, Sánchez, Son, Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Winks a Rose

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nezdá, myslim, že shoříme.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jk

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (2x Kane penalta, 1x Mané)

Reagovat
sensei25

Nejaky streamik bez reklam a sekania poprosim pekne.Dakujem

Reagovat
Anacron

A zlatou cihlu bys nechtěl? . Ne na sport365 jich je vždy hromada kvalitních.

Reagovat
smazaný uživatel

Se sestavou spokojený, tak to bude průser

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

joj skodaaaa mini ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

mini.. vzdyt to byly dva metrove ofsajdy...

Reagovat
Coutinho10

Firmino ale nebyl ne ? ...Mane se toho sice nedotkl, ale ta snaha hrat tam byla...takze skoda

Reagovat
smazaný uživatel

podle me byl, telem a hlavou

Reagovat
rave

To byl Mané při přihrávce na Firmina.

Reagovat
Coutinho10

jak pise rave, tak Mane jo, ale Firmino vubec, ted jsem to videl v opakovacce na BeinSports, takze jedina skoda pro nas, ze tam byl ten Mane, protoze jinak by to byl regulerni gol

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak jo, mane byl v ofsajsu, a pak jeste firmino. oba byly jasne.

Reagovat
Coutinho10

Firmino prave nebyl...celou dobu ti 2 obranci spurs byli bliz brane

Reagovat
Miguel19

Docela velkej

Reagovat
Coutinho10

ok muzou bejt i mensi

Reagovat
oli9

1:3 dneska ( Kane - Salah 2, Firmino )

Reagovat
Whitemedia

Tottenham zůstal v šatně?

Reagovat
Nikikrew

marny ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

a presto pred vami jako vzdy

Reagovat
Nikikrew

20 rokov za nami, to je vzdy?

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
eder

Jejich chvíle přijde, neboj. Už to tam zkoušel Erixen "na Lamelu"...

Reagovat
fenixLFC

Simulant

Reagovat
Mastný Chobot

kedy sa z Oľa stal tak zlý rozhodca, čo píska každú chobotinu?

Reagovat
lajka30

Proč nedostal Moura žlutou?

Reagovat
jk

Reagovat
lajka30

Loket do držky je málo?

Reagovat
C-M@ster

V naší lize by za to Slavisti chtěli redku, ale toto se v Anglii tak přísně netrestá.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si vzpomenu na zlutou pro hubnika (tu prvni)

Reagovat
C-M@ster

Ta první nebyl ani faul, natož na žlutou

Reagovat
jk

Tyvole vždyť to byl souboj, kterých je za zápas několik. VVD do toho souboje těma rukama šel úplně stejně jen nevyskočil tak vysoko tak si dej voraz proboha.

Reagovat
Mastný Chobot

Alisson mohol skúsiť zasekávačku

Reagovat
Coutinho10

jak si to Alisson radsi rozmyslel

Reagovat
johnik

Stream někdo?

Reagovat
Svatej

Porad je jeste brzo, ale zatim muzu roct, ze od Keity jsem teda cekal mnohem vic

Reagovat
rave

Kolik jsi viděl zápasů?

Reagovat
Svatej

Reagovat
tomasinho

První zápas byl skvělej, druhý taky dost dobrý, pak jeden slabší. Hraje 4. zápas v základu v novém prostředí, cos čekal jako? Taky vidím ještě rezervy, ty jeho průniky moc neukázal ještě.

Reagovat
Svatej

Bylo nutny do toho davat citrony, kdyz jsem tam naproato jasne sam napsal, ze si uvedomuju, ze je brzo na finalni soudy? Ja po tom vsem hajpu cekal rychlej herni upgrade, protoze vas fotbal by mu mohl sedet, ale nikde z nej prece nedelam trageda.

Reagovat
tomasinho

Však to taky neříkám, ale ani největší optimisti u nás nečekali hned nic převratného teda. A náhodou ten zápas s WHU byl skvělý, MOTM. Sedí mu náš styl, ale je to jiná liga, rychlejší. A taky i jiné rozestavení, Lipsko ve 4-3-3 skoro nehrálo, hrával častěji ve 4-4-2.

Reagovat
tomasinho

A teda vůbec nehraje nijak špatně teda.

Reagovat
Svatej

V poradku, jak rikam, byla to spis vec ocekavani. Ja se na nej v lize hrozne tesil, tak jsem proate zklamanej, ze nedostavam hned to, co bych si pral.

Reagovat
fenixLFC

lenze on to co by si cakal hned predviedol. len si to nevidel

Reagovat
Svatej

Ok, pokud vam tohle staci, tak to muzem uzavrit a nemusime se unavovat diskuzi.

Reagovat
fenixLFC

ja nevravim o dnesku. v prvom zapase hned ako prisiel bol famozny, aj v dalsom. to ze mu nevyjde raz za cas zapas neznamena ze je to sklamanie

Reagovat
Svatej

Ok, tak ja to teda rozvedu, kdyz je potreba do takovy veci doubat.

Ja tomu ale prece rozumim, vzdyt jsem nikde nenapsal, ze je zapas co zapas k nicemu, nebo snad jo? I tomasinho sam popsal prvni dva zapasy jako dobry a skvely, mezitim co dalsi slabsi + ten dnesni, kterej ja sam za slabej povazuju taky. To znamena, ze ma polovinu zapasu zatim pod urovni, na kterou ma. Vzhledem k tomu, ze jsem uz nekolikrat jasne napsal, ze to neni zadnej muj finalni soud teda naposled opakuju, ze pro me je to stale zatim malo a cekam vic, protoze vim, ze na vic ma. Spokojen?

Reagovat
tomasinho

Tak nebyl to ještě jeho top ani s tím WHU, i když tam hrál výborně. Musí si prostě zvyknout, chybí mi od něj víc dopředu, průniky, kdy vzal míč a prodribloval dopředu, ale takhle víc u lajny a v těžší lize to prostě asi nebude až tak časté. Nebo časem až.

Reagovat
Svatej

Je se jeste na co tesit

Reagovat
Jordi Alba

Tak buď musíš očekávat podobný reakce, nebo nepiš zbytečný kraviny.

Reagovat
Svatej

Jo, jsou jen tyhle dve moznosti, hlavicko.

Reagovat
rave

Hned v prvním zápase byl výborný a ukázal, jak naší hru dokáže povznést. Proto jsem se tě zeptal, na základě čeho hodnotíš. Ty ses mi vysmál. Z toho usuzuju, ze jsi viděl hovno a jenom se snažíš jenom rozvířit vody.

Reagovat
Svatej

Vysmal jsem se ti na zaklade toho, ze jsi hnedka hledal zpusob, jak me odstrelit namisto reseni tematu, ke zbytku jsem se uz vyjadril.

Reagovat
fenixLFC

lenze on temu riesil. usuduil- pravdepodobne spravn, ze tvoj nazor sa zaklada na obmedzenom pocte zapasov, v ktorych si ho u nas videl

Reagovat
Svatej

Neresil temu, resil me.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
rave

Vážně jsem tě tou otázkou odstřelil? To mě mrzí.

Reagovat
Svatej

Cist taky koukam moc neumis..

Reagovat
rave

Číst neumíš asi ty, pokud normální otázku bereš jako osobní útok.

Reagovat
Svatej

Dobre, skoncili jsme. S fenixem i tomasinhem se diskutovat da, ty jen v kazdym prispevku zenes do naprosto nesmyslny ofenzivy a ja to s tebou hrat nebudu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, ze to toby chytne do ruk

Reagovat
Miguel19

Dier hezky do prostoru..

Reagovat
Coutinho10

Salaah skoda...

Reagovat
Svatej

Rose herecka To je fakt nedustojny

Reagovat
smazaný uživatel

Dier se toho neboji

Reagovat
Svatej

To je priserny piskani ...

Reagovat
Mastný Chobot

Kane

Reagovat
Gareth Bale 11

Lucas bude tenhle rok fakt super.

Reagovat
Mastný Chobot

len ho musí Emery začať dávať do základu

Reagovat
Svatej

To ho v tom pripade nemel prodavat..

Reagovat
Hachim Mastour

V Laziu sa chytil.

Reagovat
Svatej

Jeste aby ne, kdyz hral za Real Madrid.

Reagovat
DrQQ

Za Atlético nenastúpil, rozbolelo ho brucho.

Reagovat
Nikikrew

co dnes piska Oliver

Reagovat
rave

Basketbal.

Reagovat
Svatej

sasek, akorat z toho zas dela vodni polo

Reagovat
lajka30

Z toho Eriksena se stal dobrej simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tým plný kašparů, co predtim předváděl Rose, jak se držel za hlavu, jsem taky nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

salah to same

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, dokonce již dlouho.. Co třeba předvedli v nedávný sezoně v posledním zápase s Chelsea apod... Nechápu jak může bejt tým plnej idiotů

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobě.. kde se bere ta jejich aura sympataku vůbec nechapu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

rose je strasny, pripomina shawa

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tam Lucas nesel naplno? musi prece vedet, ze mu tam Eriksen mic da do sance

Reagovat
tomasinho

Milner dneska teda dost nestíhá mi přijde, po dlouhé době je fakt mimo.

Reagovat
mr.Silver

Salah je dnes uplne mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Úplně bez formy

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

zmrdi liverpoolští

Reagovat
eder

Chcípni sám, potrate.

Reagovat
oli9

všiml jsem si že nás celkem pravidelně sleduješ..... a ležíme ti v žaludku...zitra dojdi na salavku rád bych viděl co si za debila

Reagovat
Nikikrew

Eriksen konecne asistencia

Reagovat
eder

Reagovat
Miguel19

Vorm

Reagovat
smazaný uživatel

vorm

Reagovat
Gareth Bale 11

Vorm opět.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaal line technology

Reagovat
DrQQ

Ešte ten VAR, dúfajme, že už čoskoro.

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
Cobra

Vorm

Reagovat
Switchback

golman slusnej traged

Reagovat
oli9

Je tam a hráči se budou dohadovat přitom uplně jasný

Reagovat
tomasinho

1st away gol in PL, konečně se Gini dočkal

Reagovat
johnik

Yeaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam toho Vorma tak rád... ale co on dělá za kiksy to je neuvěřitelný

Reagovat
lajka30

van Dijka brání při rohu Winks WTF.

Reagovat
patas92

Nebránil ho Vertonghen?

Reagovat
lajka30

Máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej gol ale, Wijnaldum to vyresil vyborne

Reagovat
hefy

Tahle technologie je super, funguje perfektně.

Reagovat
fenixLFC

Dal uz mane dneska prihravku ktora netrafila prvu sliepku?

Reagovat
Kixi Syhimour

Viděl si dneska Salaha?

Reagovat
smazaný uživatel

v 60. Shaqiri na plac, pokud se nic nezmění

Reagovat
rave

Jsou oba špatní a ještě se vztekají a rozhazujou rukama, když to ten druhý posere.

Reagovat
oli9

Wijnaldum proč to nedat Bobymu který je volný na penaltě

Reagovat
mr.Silver

Dier je neskutecny drevak

Reagovat
eder

Eric Dire Diver.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah dnes naprosto příšerný a ještě furt rozhazuje rukama

Reagovat
tomasinho

Tak rozhazoval po tom jednom faulu, co na něj nepískl a Spurs z něj měli brejk. Oliver pískl každou kravinu a pak toto nepísknul. Jinak je slabší dnes, ale to i Mané, možná ještě víc. Ten měl daleko víc šancí, Salah hraje dost hluboko a skoro furt zády k bráně. Tu poslední situaci ale vyřešil dobře, jen to Wijnaldum zabil pak.

Reagovat
k0udy

Gini to ale dosral neskutečně, kdyby aspon pořádně zakončil tak neřeknu, ale takhle..

Reagovat
fenixLFC

aj napriek golu je wijnaldum priemerak....tak snad fabinho co najskor

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita a Salah strašnej, celkově je útok dost mimo

Reagovat
oli9

tak slepice ještě horší, Salahovi tam něco spadne

Reagovat
tomasinho

Keita rozhodně není strašněj teda. Strašnej byl první půlhodinu Milner, který nestíhal a na vlastní půlce snad 2x-3x ztratil míč, když ho držel moc dlouho místo toho, aby ho poslal dále.

Reagovat
Cobra

Tak jsem zvědavý, co Poche vymyslí, protože ta záloha absolutně nefunguje a Dembele to sám neuhraje. Je tam Son a Lamela, takže se zápasem ještě půjde něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny vykon v 1. polocase

Reagovat
oli9

livesport

https://www.livesport.cz/zapas/p2FaTzJU/#fotoreport

jak dlouho funguje ten fotoreport ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal dnes Rose presnú prihrávku? A Dier, Eriksen? Musí sa zmeniť rozostavenie, lebo to nefunguje. Lamela a Son na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

442 vôbec nefunguje.

Reagovat
Coutinho10

zatim je to takovy ospaly a na uroven PL celkem zklamani, ale vedeme a to je hlavni v sezone jsou a budou zapasy, kdy to tak lehce nepujde a ty se musej zvladat

Reagovat
oli9

hlavně takové zápasy 0:1 atd... ne jak jsme byli zvyklí že bud jsme někoho smetli 5:0 atd...nebo jsme 3:0 vedli a prosrali to

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham silnejsi na lopte, ale nasa kompaktnost vzadu ich k nicomu nepusta. Ba naopak co sa tyka utocneho nebezpecenstva, hrozime stale my so sancami. Alderweireld s Vertonghenom vyborny zapas

Reagovat
oli9

Milner opět ten chlap je skvělý , doufám že ještě u nás vydrží

Reagovat
avicii

sme lepsi a to sme niekolko veci nedotiahli poriadne

Reagovat
Nikikrew

Liverpool tam zazdil min 2 ciste sance kde mohol ist hrac sam na brankara. Od Tottenhamu strasny vykon,Alderweider hrozny, Rose to iste a najlepsi zaloznik Premier league tiez bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom šok od Tottenhamu, nefunguje im rozostavenie ani taktika...nákopy vzduchom na Mouru, to je vtip.

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Těch chyb Spurs se prostě mělo využít a dát 2-3 kusy. Tuhle sezónu ještě útok vůbec nefunguje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ta liverpoolska obrana sla ale strasnym zpusobem nahoru. Maj tam dnes 3 cucaky+Virgila a nepustili soupere vubec k nicemu. Klopp trefil s tim VVD (mozna)bingo. Za predchozich manazeru by to bylo ted 2:0 pro Tottenham po silenych hrubkach vzadu

Reagovat
k0udy

jak VVD tak Robertson to neskutečně zvedli, ktery byl snad ještě lepší nákup, vzhledem k tomu kolik stál. Moreno se s Robertsonem vůbec nemůže rovnat, to i ten Milner tam byl zlatej

Reagovat
smazaný uživatel

Milner hral na tom bekovi hooodne dobre, vlastne on byl primarne bek a Klopp ho daval do zalohy jen z nouze, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Milner nikdy bek nebyl. Odehrál tam jednu sezónu z nouze.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale ja to myslel tak, ze tu sezonu to mel obracene. Hraval beka, ale Klopp ho obcas dal na jeho spravnou pozici do zalohy z nouze nebo (myslim) proti silnym souperum

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta obrana nie je tam kde je len vdaka kupe vvd, ale ma na tom iste velky podiel

Reagovat
Coutinho10

ted na BeinSportu rozebiraj ten gol a je tam krasne videt, jak Verts drzel Dijka, aby Vorm mel co nejlehci cestu k tomu ten mic poradne vyboxovat a stejne to nezvladl

Reagovat
smazaný uživatel

chyba. Jedna z mnohých dnes,

Reagovat
k0udy

Hlavně takové držení by mělo být rovnou na penaltu, to už je fakt moc

Reagovat
oli9

pak přijedou na MS a bude se zase pískat každý kontakt penalta..přitom se v lize nic nepískne....

Reagovat
Coutinho10

j kdyby Dijk spadnul, tak by to asi pisknul...na penaltu to klidne bylo...uz aby fachalo to video i v PL

Reagovat
k0udy

Mane proč to ještě proboha nenahraje a raději střili nějak z otočky levačkou?

Reagovat
Cobra

Ta jeho rychlost

Reagovat
Coutinho10

Mane slusna strela z otocky, dobre Salah

Reagovat
tomasinho

Mane je zkurvený sobec, Keita to měl proti noze na svou silnější. A on radši střílí z otočky svou slabší. Demence fakt, tohle je u něj prostě klasika ale. Ještě nás ta koncovka bude mrzet, Moura to málem ztrestal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Celej útok je zatím hroznější, svádět to na Maného je nesmysl

Reagovat
tomasinho

Myslím tu konkrétní situaci. A celkově jeho dva roky u nás, milionkrát střílí sám z těžší pozice než aby nahrál.

Reagovat
Coutinho10

mrzet by nas to asi nemuselo...ted ta akce vysla, ale jo, asi to mohl prihravat, ta sance na gol by byla asi vetsi

Reagovat
Miguel19

Gomez jak namalovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ale ať nás to nemrzí ty spálené tutovky

Reagovat
Gareth Bale 11

Krásně to udělal, škoda.

Reagovat
oli9

Chce to začít proměnovat ty šance , protože slepice jsou fakt marné..... jinak jak to tak bývá přijde 93. minuta a Kane dá z rohu na 1:1

Reagovat
jk

Lucas když se podívám na některé ty otrávené ksichty a ospalé výkony tak on je tam fakt jak zjevení.

Reagovat
oli9

zajímalo by mě jestli Alisson dostal čočku nebo sám od sebe si už netroufá ..a hraje všechno na jistotu z první nahoru ven

Reagovat
rave

Klopp mu stoprocentně promluvil do duše. Říkal to i v rozhovoru.

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
vilp

Vorm.

Reagovat
smazaný uživatel

Komplikovaný přestup brankáře Ruie Patricia ze Sportingu Lisabon do anglického Wolverhamptonu pravděpodobně skončí dohodou obou klubů. Patricio byl jedním z hráčů, kteří po napadení hráčů Sportingu fanoušky na konci minulé sezóny podali výpověď a odešli jako volní hráči jinam. Vedení Sportingu se však obrátilo na FIFA a ta se snaží všechny sporné odchody urovnat. Podle portugalského listu A Bola nyní našel Sporting společnou řeč s Wolverhamptonem ohledně Patricia. Portugalský klub by měl dostat jako odstupné zhruba 20 milionů eur.

Reagovat
k0udy

lehči gol Firmino asi ještě nedal

Reagovat
mr.Silver

Vorm

Reagovat
Gareth Bale 11

Se z toho Vorma poseru.

Reagovat
Miguel19

Vorm je legrační

Reagovat
smazaný uživatel

A zase Vorm

Reagovat
jk

Já nevím na co tam ten Liverpool vůbec jezdil, slepice se porazí prostě samy...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaal Firminooooo a Mane hezky pripravil

Reagovat
smazaný uživatel

Easy

Reagovat
k0udy

Vorm to chytal jak horký brambor

Reagovat
Miguel19

Bude mít Mané áčko?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Counter

Nebude

Reagovat
johnik

Gólman

Reagovat
tomasinho

Robertson ale zase skvělej, ten pas na Maného lahůdka.

Reagovat
oli9

Reagovat
patas92

Mané

Reagovat
Cobra

Neskutečný, jak nás Liverpool přehrává úplně ve všem.

Reagovat
Miguel19

Lol Mané

Reagovat
k0udy

Kdykoliv má Mané přihrát do šance, tak bud nepřihraje vůbec, nebo nejhůř jak to jde. Neskutečně mě v tomhle vytáčí

Reagovat
cubazi

Reagovat
Coutinho10

wow krasna akce ..vykombinovany az z obrany, nesobeckej Mane a Keita skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Však Mane to mohl nahrát už dávno a do mnohem lepší pozice. Jen čekal jestli se mu neuvolní místo na strelu a nahrál to nakonec v poslední možné situaci.

Reagovat
Coutinho10

ja to beru globalne celou to akci..ta finalovka mohla bejt lip vyresena, kdyz to bylo myslim 3 na 2, ale bylo to zakonceny, takze golovka to byla to jo

Reagovat
patas92

Nesobeckej Mane to úplně zazdil

Reagovat
Coutinho10

kdyby strilel, tak to zazdil...sance to byla, ale mozna spis na druhou stranu to mel dat

Reagovat
k0udy

však to opět uplně zadupal, ale tys ho chválil i za super střelu z otočky když mohl nahrát vedle sebe Keitovi který byl 10 sekund uplně sám, tak v pohodě

Reagovat
Coutinho10

tak je to zakonceny, horsi by bylo, kdyby to ztratili a oni naopak sli do brejku

Reagovat
Miguel19

Ten Winks je slabej jak čaj.

Reagovat
Whitemedia

Jak dlouho bude Hugo pryč? Já jen, že s Vormem bude zábava

Reagovat
Cobra

Nevěřím, že po tomto zápase zůstane dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemáte někdo Digi TV a volný jeden slot pro PC/mobil? zaplatil bych samozřejmě poměrnou část. Potřebuji to pro těch pár sportovních kanálů a úplně se mi to nechce brát celý, když to jinak nepoužiju...

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Delph, Laporte, Otamendi, Fernandinho, Silva (C), Bernardo, Sane, Sterling, Aguero

Saneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

otamendi

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

zatracene, ja tam potrebuju mahreze

Reagovat
Coutinho10

Mendy kde

Reagovat
diastan

Netuším měl by být v pořádku. Říkám pořád, že Mendyho a Saného spolu na hřiště Pep nikdy nevypustí.To bude největší problém, proč Sané jeste nenastoupil do základu

Reagovat
Coutinho10

oni spolu maj nejaky problemy nebo herne si mevyhovej, ale neco na tom asi bude

Reagovat
diastan

Herně

Reagovat
diastan

Nejde o to, že by si nevyhověli, ale Mendy hraje více méně to samé co Sané k tomu i něco ubrání vzadu Sané to bude mít těžký. Toto je jediná varianta..když zaskočí Delph.

Reagovat
Coutinho10

ok dik za objasneni

Reagovat
smazaný uživatel

je tam OtaMendy RIP fanta, mam jak Mendyho, tak Stonese

Reagovat
Coutinho10

Otika jsem potreboval na zacatku sezony ...ted uz ne

Reagovat
Counter

#patasikdejsi

Reagovat
patas92

#jednavlastovkajaronedela

Reagovat
Counter

#pravdudis

Reagovat
Coutinho10

kdyby si aspon ostrihal nehty..ted tam ma Firmino rejpanec

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten kane je hrozny.. on by snad potreboval, kdyby se lehce zranil nebo dostal nejaky trest, aby si odpocinul

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

YNWA

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI V Cardiff: Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso, Jorginho, Kante, Kovacic, Pedro, Giroud, Hazard. #CFC

Reagovat
Whitemedia

tak už jen ten Luiz..

Reagovat
vilp

Ještě bych chtěl v této sestavě vidět Cesca.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

dost slusny.

Reagovat
Miguel19

Tvl Drinkwater na lávce

Reagovat
Snatus

Reagovat
Snatus

Takže Odoi dopadl stejně jako Musonda minulý rok.

Reagovat
mr.Silver

Boze, zase Xhaka - Guendouzi, me poser

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira zase na lavce..

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
oddy

To na Emeryho Xhaka s Guendouzim něco mají nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Zacina to byt divne...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tak behem repre mel nejake mensi problemy ne, treba nechce eme riskovat (ale sam tomu neverim)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten henderson musí něco na někoho vědět to není možný

Reagovat
SCELO

asi

Reagovat
mimi_united

Kane, údajne najlepší útočník na svete, ktorého ale nechce žiadny súčasný veľkoklub (Barca, Real, PSG, Juve, Bayern, City). Asi vedia prečo

Reagovat
Svatej

Dobre jsi tam nezminila vas

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
Miguel19

Dier dobře dostává

Reagovat
rave

Danny běž jim ukázat, jak se proměňují šance, prosím.

Reagovat
tomasinho

Dier a Rose dneska úplně mimo. Nechápu, že nehraje Davies.

Reagovat
Coutinho10

Davies nezasahne do hry draft zije

Reagovat
Miguel19

Lol Salah. Slušně to přehání

Reagovat
tomasinho

Salah a Mane si dneska hrají na to, kdo bude větší sobec? Měli by si vzít příklad z Firmina.

Reagovat
Tommy the Gunner

This year is Liverpool year!

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle v ARSENAL (5. kolo Premier League, 16:00): Čech, Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal, Xhaka, Guendouzi, Ramsey, Özil, Aubameyang, Lacazette.

Subs: Leno, Lichtsteiner, Holding, Elneny, Torreira, Mkhitaryan, Welbeck.

Emery Neco nefunguje, ale bude to zkouset dal a dal

Reagovat
nevros

Jeste horsi nez Wenger...

Reagovat
rave

Gomez

Reagovat
Coutinho10

skoda cistyho konta

Reagovat
Counter

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
patas92

Jasná

Reagovat
vilp

Reagovat
JIMMY-PO

totalne sračka výkon Pool vyhral zaslúžene ale penalta jasná

Reagovat
lajka30

Trošku penaltička ,ale video není třeba.

Reagovat
Ondiis

Tohle měla být remíza

Reagovat
vicinda07

čista penalta kriste

Reagovat
k0udy

Vám jebe ne?

Reagovat
Gareth Bale 11

Pool zaslouzene, ale tohle na Sona se teda piskat melo.

Reagovat
rave

Spurs byli ve hře asi 10 minut v prvním poločase a ještě je z toho kovbojka, klasika.

Reagovat
Lacko_Boh

Counter komu dnes fandis?

Reagovat
Counter

Dneska fandím Arsenalu, ale když vyhraje Rafa, slzičky ronit nebudu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

::good::

Reagovat
smazaný uživatel

::sad::

Reagovat
Kixi Syhimour

No, asi penalta, ale je to odveta za zápas na Anfieldu

Reagovat
JIMMY-PO

odveta za jasnú penaltu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Za tu první na Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Takze za tu ktera nic nezmenila

Reagovat
smazaný uživatel

A opět tu máme nejdebilnejsi argument ever

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta se pískla, tam vám pomohl, tady ne. Kaneův problém, že ji nedal

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, ze ve finale nam ta penalta nijak nepomohla, naopak jste hned po ni dali vedouci gol vy. Imo jste to zacali tak prozivat az po ty druhy na Lamelu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale to že nic nezměnila je stupidní argument. Tahle by taky nemusela nic změnit. Tady vám to prostě nepískl, vybrali jste si to na Anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim

Reagovat
R22

Dobrý výkon, až na ty zakončení výsledek 2:1 je pro Spurs hodně štědrý

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
tomasinho

Wtf kde jste viděli jasnou penaltu?

Reagovat
JIMMY-PO

ved ho trafil uplne jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
JIMMY-PO

ak nie jasna tak minimalne v pohode obhajitelna

Reagovat
vicinda07

uplne jasna, tam nebolo o com, nechapem

Reagovat
Dayman
Reagovat
tomasinho

To pro mě prostě není penalta.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
tomasinho

No sorry, ale fakt ne. To bych se vůbec ani nečertil, kdyby toto nepískl v náš prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale jasnejsi byt nemohla a to fandim liverpoolu...prvni dojem jsem ale taky mel ze byt nemela

Reagovat
JIMMY-PO

ved son sa naprahoval a mane mu tu druhu nohu odkopol do lopty takze ta nasledne letela do pice..ja som nervozny ked alli alebo kane padaju pri malych dotykoch lebo chcem vyhravat ferovo ale toto bolo vazne ovplyvnenie situacie bez toho aby hral loptu

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Reagovat
vilp

Jop, jenom kopanec do stojné nohy, když hráč střílí...

Reagovat
vicinda07

Reagovat
hefy

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Lacko_Boh

omar

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Masi

Reagovat
Svatej

uhh... ja bych to taky nerad piskal teda

Reagovat
Counter

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze chlap musi ustat kopnuti do nohy...

Reagovat
Svatej

Pro zacatek hned napisu, ze podle pravidel to faul je a nic bych nenamital, kdyby to piskli proti mymu tymu. Jen jsem proste nechutne staromodni a nelibi se mi, ze pro tak slabej kontakt se ty fauly piskaj... muj problem

Reagovat
Counter

No tady mi to zrovna jako slabý kontakt nepřijde.

Reagovat
Svatej

mh, me hodne slabej

Reagovat
Counter

Jako já nevím, co ti na tohle říct Trefil ho do stojné nohy zrovna když střílel.

Reagovat
patas92

wtf...Tenhle slabej kontakt znemožnil Sonovi zakončit

Reagovat
Svatej

Hele, ja svy rekl, takhle to mam a netvrdim, ze je to spravne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infi

Reagovat
rave

Klopp by měl trošku srovnat hlavy Manému a Salahovi. Už delší dobu je mezi nima zbytečná konkurence a napětí.

Reagovat
cubazi

Jo, kto zahodí väčšiu šancu.

Už by som dal šancu shaqirimu, nech sa ukaže aj on.

Reagovat
rave

Shaqa bych rád viděl proti Chelsea v poháru, ale spíš to vidím na odpočinek pro Firmina a Dannyho v základu.

Reagovat
tomasinho

V poháru oba, stejně jako příští víkend doma se Saints snad.

Reagovat
lajka30

Firmino neskutečnej hráč toho Liverpoolu hodně závidím.

Reagovat
JIMMY-PO

Lucas Moura to dnes ale zas parádne odjazdil

Reagovat
Coutinho10

ted tu situaci vidim v pozapasovym rozboru a asi ji teda mohl pisknout, takze uff

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nepochopitelně je z jasné výhry výhra velmi rozpačitá, neskutečný.. a Mane by potřeboval poradny fén

Reagovat
Coutinho10

tak ten sled zápasu pro LFC teď nebude úplně easy https://imgur.com/a/EgtkAST

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na digi dávaj i zápas od 4. Paráda

Reagovat
Mastný Chobot

Už ma Emery sere s tou Xhaka - Guendouzi kokotinou

Reagovat
Amos

ma hrat bud Xhaka - Torreira nebo Guendouzi - Torreira

Reagovat
Counter

Zajímavé by bylo i Ramsey - Torreira.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

miky na kridlo, ozil posadit a na am iwobi

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Thorrin

OT. Dokázal by mi někdo poradit slušný notebook v poměru cena/výkon kolem 10 tisic? Hlavně na filmy, internet, běžný Office.

Reagovat
diastan

Nadherny zacatek

Reagovat
Counter

Sané

Reagovat
diastan

Proste musí hrát

Reagovat
Counter

Dohromady s Mendym ho Pepek prostě nechce stavět, takže zůstávám skeptický. Ale jsou to příjemné starosti.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka super ofsajd pasca

Reagovat
mr.Silver

Boze to je sranec...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Nádherný začátek

Reagovat
Counter

Hah, Cardiff gól, gratulace Horcmenovi za nákup Alonsa

Reagovat
smazaný uživatel

I ten odraz se dostane Sterlingovi do břevna

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerín je úplná paródia na futbalistu

Reagovat
off-olda

Kovačič proboha ty vole

Reagovat
Miguel19

Ty vole Kovačič

Reagovat
Whitemedia

Úžasná akce

Reagovat
Svatej

fakt tam zrovna fandove vhodili mic?

Reagovat
off-olda

Cardiffu no..

Reagovat
Whitemedia

u fanoušků Cardiffu tě to nemůže překvapit

Reagovat
Svatej

rad jim ten sestup budu prat

Reagovat
Mimalu

Cardiffu

Reagovat
Counter

Fraser #fantadraft

Reagovat
Rohlíček

Mustafi

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi

Reagovat
Svatej

Jestli udrzime.tohle fempo, tak vyhrajem..

Reagovat
smazaný uživatel

to uz snad ani neni smesne mustafi.. at jde do zalohy

Reagovat
mr.Silver

Mustafi do pici

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi sa uhol jak keby meteorit padal

Reagovat
smazaný uživatel

petr guendo

Reagovat
diastan

Krása a 2+ v půlce taky splneno. Konecne zas pohodovy match

Reagovat
Svatej

oni zdrzujou uz od 19 minuty

Reagovat
Euphael

Jsme jalovi proti tomuto newcastlu??? Mustafi s Xhakou at uz zmizou

Reagovat
smazaný uživatel

Bernie to tam krásně udržel. Sakra, tohle je ono. Ne, Pep tam musel doteď stavět Gündogana, když jsme všichni věděli, že Bernie by tam zahrál líp.

Reagovat
Lacko_Boh

Laca laca laca...

Reagovat
Counter

Mustafi groteska, ale Sokratis parádně uhasil. Snad už tady nikdo nebude tvrdit, že je to lenochod.

Reagovat
Whitemedia

rozhodčí už mě zase vytáčí..

Reagovat
Counter

David Silva #fanta

Reagovat
Svatej

Pro kristovy rany, co to twn Cardiff predvadi za fotbal ?

Reagovat
Counter

Cardiff je tým, který je rád, když má v zápase lepší úspěšnost přihrávek než 60 %.

Reagovat
Svatej

wow To je fakt ulet

Reagovat
Counter
Reagovat
Svatej

musim zacit vic sledovat champ, abych dostatecne porozumel tomu, jak se sakra takovej mancaft dostane do PL

Reagovat
Counter

Champ je prostě nevyzpytatelný a tenhle kopáčský styl jim na druhé místo nakonec těsně stačil, protože chytli velkou fazonu.

Reagovat
off-olda

No řekl bych to, na co mají...

Reagovat
lajka30

Má vůbec Arsenal nějakou zálohu?

Reagovat
mr.Silver

Sedi na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Rudiger dělá?

Reagovat
Svatej

Snad bude Oli hrat porad. Je to po prilis moc strankach lepsi hrac nez Morata..

Reagovat
Lacko_Boh

jeden z najlepsich utocnikov PL

Reagovat
Euphael

najednou

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
Whitemedia

?

Reagovat
off-olda

Alonsova penalta letos nějak nefunguje.

Reagovat
Lacko_Boh

smrdi to suchym trikom jak kkt

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
Counter

Wow Ramsey

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey Laca super

Reagovat
Side

Ramsey ty vole

Reagovat
Euphael

350k/w

Reagovat
smazaný uživatel

co to ramses omg lacagod

Reagovat
Coutinho10

Ramsey ...tohle mam v draftu

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Whitemedia

Pedro

Reagovat
vilp

Azpi má parádní balony do vápna.

Reagovat
Mimalu

Pedro

Reagovat
off-olda

Edééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééén

Reagovat
vilp

Ole.

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAARD bůůůůůůh

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Zlatý míč jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

buuuuuuuuuuuuuuuuuh

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Miguel19

Giroud si tak nechutně maže Moratu na chleba, že bych toho šmudlíka hned prodal.

Reagovat
Svatej

ja uplne zapomnel, jaky je to, kdyz ma tym utocnika. Obrovskej rozdil

Reagovat
Whitemedia

to čumím, že to ještě necpal na Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si myslel

Reagovat
Svatej

Edeeeeeeeen!!!!!!! Giroud je bozi

Reagovat
Trand

Jak hrajeme?

Reagovat
Euphael

otresne

Reagovat
Trand

Takže klasika?

Reagovat
Counter

nn, tohle je otřes i oproti klasice

Reagovat
Euphael

Reagovat
Lacko_Boh

prva pol hodina nic moc, nemame zalohu ale Newcastle na nasej tretine len neucinne centre. Posledne minuty si ale od nas fajn. Caste individualne chyby od Laca a Bellerina. Sokratis je zlaticko.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

od 38. do 41. minuty jsme hrali dobre

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
lenckoj

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je boží

Reagovat
Mates_Matesović

Bournemouth

Reagovat
Whitemedia

Giroudovi stačí, aby sklepl, podržel a přihrál pár nijak zvlášť složitých míčů a my už tu z něj tečeme, protože jsme zvyklí na toho nepoužitelného labila..

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Edééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééén

Reagovat
Whitemedia

HAZARD

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
smazaný uživatel

my si ho nezasloužíme

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Whitemedia

a Olie sbírá asistence jak Cesc v nejlepší formě

Reagovat
Svatej

Nestoji za 200 micu

Reagovat
off-olda

Že prej 220 mega

Reagovat
liquicitizen

Krása

Reagovat
hona.kub

Eden je král a Olie musí zůstat už v základu, 2 Áčka mu snad pomůžou!

Reagovat
smazaný uživatel

A Giroud znovu rozdílový. Morata si to bude muset holt vybojovat

Reagovat
off-olda

Tak to odejde.

Reagovat
Whitemedia

tam už je hotovo, ten bude tak akorát doma brečet do polštáře

Reagovat
Mastný Chobot

Nikto nečakal, že to bude joga bonito, ale toto je exkluzívna sračka. Newcastle pôsobí väčšinu času ako kvalitnejší tím než Arsenal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Liquid

na to že nakonec spadne to není dobrá vizitka pro vás

Reagovat
Counter

nespadne

Reagovat
Mates_Matesović

Proti Cardiffu a Huddersfieldu je Newcastle Barcelona, letos bude na udržení stačit fakt málo.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Liquid

ten Mustafi je nejhorší hráč na trávníku, 2 dětinský chyby, má kliku, že hraje proti volšákům z Newcastlu

Reagovat
Mastný Chobot

na to, že hrá v halovkách, v pohode

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Csaplárova past

Mustafi, Čech, Monreal ... TOP svého času ještě Koschielny a Mertesacker

Reagovat
Counter

Já vůbec nechápu, kde jsme vzali 65% držení míče, přijde mi, že pořád hrál jen Newcastle

Reagovat
mr.Silver

0 strel na branku Ramsey uplne na facku, Mustafi a Cech komedianti, Bellerin dopredu super, dozadu katastrofa. Ozil nebviditelny.

Nechapu proc nehraje Miki...

Reagovat
smazaný uživatel

co cech spatne? (prvnich 15 minut jsem nevidel)

Reagovat
Lacko_Boh

jednu prihravku zajebal. Ale tu sa uz ide taka kampan...

Reagovat
Nebelung

ale že chytil gól, to už nezmíní

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin mi právě přijde dozadu dnes ok, neviděl jsem prvních 10 minut, co udělal?

Reagovat
Lacko_Boh

podbehol protiutok a este nieco len mi to vypadlo. Nie je dnes moc preverovany ale kazi dost.

Reagovat
vilp

Druhá půlka poločasu parádní, hned je vidět, když se ty míče získávají výš.

Reagovat
Svatej

Nesmirne zabavnej polocas. Eden, Giroud ale i Luiz a Marcos super.

Nenechat si dat nejakyho smudlu z centru a bude to fajn, Cardiff je silene slabej.

Reagovat
vilp

Marcos pěkně vypustil ten souboj před gólem.

Reagovat
Svatej

to byl jorginho ne ? nebo myslis jeste.pred centrem?

Reagovat
vilp

Myslím u té první hlavičky

Reagovat
Whitemedia

Kdyby nám tam ten šmudla nespadl, tak se určitě ve zbytku poločasu tak nebavíme

Reagovat
Miguel19

Takový výkon jsem fakt nečekal.

Očekával jsem tak 500 přihrávek a dobývání branky hostů. Zvlášť potom, co jsme inkasovali.

Ale hrajeme velmi slušný a přímočarý fotbal. Hodně tomu pomáhá Giroud, který snad všechny akce hraje na jeden dotyk a v drtivé většině mu to vychází. Oba góly díky tomu.

Rüdiger je docela agresivní magor tvl, s tím by mohl jít do prdele.

Reagovat
hona.kub

Olie jasnej základ, minule ses tomu divil, když sem to psal

Reagovat
Miguel19

Nedivil jsem se tomu, že by měl hrát základ v porovnání s Moratou. Jenom si nemyslím, že tuhle výkonnost udrží dlouhodobě v základu..

Reagovat
Hachim Mastour

Ramsey musí viac pomáhať s tvorbou hry.

Reagovat
Lacko_Boh

keby len.. pressuje otrasne. Ale moc som sa na neho nezameral, možno ma niekto opraví.

Reagovat
Miguel19

Zaha velmi slušný fíkus Škoda že ten blb taky sbírá karty

Reagovat
Counter

Ayewova asistence velký podíl na gólu

Reagovat
Mastný Chobot

náboženstvo Oliviera Girouda naberá nových členov, cením

Reagovat
mr.Silver

Torreira ♥

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Easy

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt Emery nevidí ten rozdíl jen z prvních dvou minut, když hraje Torreira a když ne?

Reagovat
lofin9

Xhaka vzdy som ti veril!!!

Reagovat
Counter

Všemi milovaný Granit ♥

Reagovat
Hachim Mastour

Džaka

Reagovat
Hachim Mastour

Džaka

Reagovat
Mimalu

Xhaka pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

A vy byste ho chtěli posadit na lavku

Reagovat
Tommy the Gunner

XHAKA

Reagovat
Mastný Chobot

wow Xhaka

Reagovat
mr.Silver

Xhakaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

granit

Reagovat
smazaný uživatel

ale neudelal orla, zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

XHAAAKAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Granit

Reagovat
Mastný Chobot

krásny gól a následne zajebe jednoduchú prihrávku Ramseymu do chrbta achjo

Reagovat
diastan

Rehéém

Reagovat
smazaný uživatel

emery je taky dobry gif material

Reagovat
off-olda

A Kovačič v piči.

Reagovat
Miguel19

Kova out. To je na hovno..

Reagovat
Whitemedia

program houstne a záložníků ubývá, snad už bude Cesc připravený příště..

Reagovat
off-olda

Drinkwater je připraven.

Reagovat
Whitemedia

Drinkwatera ani nepočítám.. a on snad ani na soupisce pro EL není ne?

Reagovat
off-olda

Tak tos mě zaskočil. Nevím.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Není pokud vím dobře

Reagovat
Side

Ozil je vtip....

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lynx

ale dobrej

Reagovat
Side

Reagovat
Nikikrew

Sam si

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro... On je tak hrozný hráč, že kdyby neměl tak dobrý pohyb bez míče a nedával goly, tak nemá ani na druhou ligu...

Reagovat
kvasha16

ked sa neukopne (ako uznavam ze vie dat pekne goly), tak je nepouzitelny

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

MESUT

Reagovat
Mastný Chobot

krásna akcia Nacho, Xhaka, Ozil

Reagovat
mr.Silver

Ozil to bylo neskutecnych 10 minut, krasa na to koukat a stacilo jedno stridani

Reagovat
Lacko_Boh

a pri tom Guendouzi nehral zle.

Reagovat
mr.Silver

Nemuze hrat se Xhakou spolecne, uplne stejni hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hral dobre, ale hre to asi prospelo

Reagovat
Lacko_Boh

suhlasim chalani

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna akce, dnes se na to da i divat a Mesutovi to preju

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme fotbal torreira, nacho

Reagovat
Counter

A Xhaka zase výborně

Reagovat
Snatus

Lord Barkley

Reagovat
Lynx

Unai ty první poločasy prostě sabotuje, jinak to nevidim

Reagovat
Trand

Laca

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette jak si to krasne zpracoval

Reagovat
Whitemedia

Pátý zápas a chudák Kepa ještě kromě střely Mchitarjana neměl ani na jeden gól nárok moc si zatím nezachytal..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
salami

takhle slabej Arsenal fakt nepamatuju, škoda že je posadil na koně ten přímák, do tý doby fakt příšerný a nemůžu si pomoct, ale Auba na křídle, to je strašný plejtvání talentem

Reagovat
Svatej

Hazard snad jeste nebyl u mice druhej polocas

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson gol za Hoffenheim

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

krása

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Rüdiger

Reagovat
Miguel19

Pedro dnes velmi dobrý výkon.

Reagovat
Mimalu

akorát by si mohl trochu seřídit mířidla

Reagovat
Whitemedia

normálně by z tolika střel měl už dva fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Ale Garwel tvrdí něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Garwel je mimo

Reagovat
Lacko_Boh

Prosim 8 dole.

Reagovat
Counter

Reagovat
off-olda

Kantík

Reagovat
Lacko_Boh

Hmmm. S Emerym bude ešte sranda.

Reagovat
Svatej

Strasne bych nechtel hrat proti nasi pravy strane. Ona je dopredu celkem neskodna, ale zkus si utikat na branu s Kantem a Azpillucuetou v zadku

Reagovat
Whitemedia

hezky Luize vykoupal

Reagovat
Svatej

Willian me s tim postavanim nad micem sere

Reagovat
off-olda

Hoilett, to je ten mega talent z před pár let, kdy hrál tuším za QPR?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kenedy je ale totálně vymaštěný, jak takový hráč může vůbec nastupovat v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Takze stejna sestava jak minule, jen vynucena zmena Young a Shawa.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford 3-0 Manchester United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
off-olda

Hazard úplně nevypadá, že by ten hattrick chtěl.

Reagovat
off-olda

Nemáš zač.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Edgewalker

Hm, 0:2? Herně je to jaké? Je tam zlepšení?

Reagovat
Mastný Chobot

hej, od príchodu Lucasa je to dosť dobré. Xhaka od gólu tiež skvelý. Aj vďaka Lucasovi.

Reagovat
Edgewalker

Díky Snad už konečně příště Lucas základ, po jeho příchodu se to vždy zlepší

Reagovat
Whitemedia

tak za tohle bych penaltu nikdy nepískl

Reagovat
Snatus

Reagovat
off-olda

Edéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééén

Reagovat
Mastný Chobot

Torreira tam behá za Ozila, za Bellerína, za Xhaku aj za Mkhitaryana top top

Reagovat
Whitemedia

zasloužil si hattrick

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Bamba Co si myslel tvl

Reagovat
Whitemedia

jako je to debil, ale přišlo mi, že Willian padá už hodinu před tím hloupým skluzem

Reagovat
Miguel19

Takhle tam nemůže jít. Strašně amatérský zákrok.

Reagovat
liquicitizen

Kapitán vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta kapitán. Fanta leader. Fanta legend.

Reagovat
off-olda

Wildáááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Supeeeeer

Reagovat
Miguel19

Strašně mu to přeju

Reagovat
off-olda

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, další Fortnite dance

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

ale gol naprosto paradni, takovej Robben z druhé strany

Reagovat
smazaný uživatel

Fortnite taneček

Reagovat
Mimalu

Wilda

Reagovat
Whitemedia

ale s tou oslavou ať jdou do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň to nebyl ten Griezmannův provokativní

Reagovat
off-olda

Ještě, že absolutně netuším a nechci vědět o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
off-olda

Je to dobrý, pořád nic.

Reagovat
Whitemedia

nekecej.. Griezmann ten nesmysl proslavil tak, že ho znám i já a to jsem skončil někde u Flatoutu 2, Mafie 1, GTA SA a Fify 15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Já skončil u Mafie II a teď se chystám na Mafii III, ale přísahám bohu, že absolutně netuším z čeho tohle je, natož o co v té hře jde.

Reagovat
Whitemedia

Žádná Mafie III neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

to buď rád chlape. Ale vyhnout se tomu je i dosti lehký když máš aspoň nad 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

Mafia 3 je dobrá sračka

Reagovat
bbbauch

strasny..

Reagovat
Lynx

ja teda vim, odkud to je, ale nechapu tu popularitu tyhle hry. Asi sem uz moc starej

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kovi81

Mno, Willian uz by mohl jit do prdele uplne

Reagovat
Whitemedia

mně nevadí, dokud chodí na hřiště na poslední půl hodinku a neřeší blbosti přes média a soc. sítě..

Reagovat
Trand

Co tam teď dělal Mustafi???

Reagovat
Miguel19

Kepa zákrok

Reagovat
off-olda

Za co chtěl ten kokot šedivá jako penaltu?

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi zas jbmnt, toto mi prehralo tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka vybornej nakop...dnes jsem podruhe prisel o cisty konto v 90+

Reagovat
smazaný uživatel

gomez, mustafi tipuju, ze budu mit v draftu tak 6 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

ja Robertson a Nacho..A navic mam Granita kterej jako zaloznik o nej prisel taky

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo bude uplna bida.. trochu me zachranuje otamendi s nulou a laca s asistenci (coz mi prijde jeste obrovske stesti, ze mu ji pripsali..) jinak tam treba minusoveho maguirea a vseci ostatni 2 body.. a na stridacce 9 bodoveho Kinga

Reagovat
smazaný uživatel

mesut ted

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nebelung

Suché triko měl Bellerín po návratu při gólu na 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pohledna kombinace barev United, na hracich to vypada dobre

Reagovat
Mastný Chobot

pekná ružová United

Reagovat
smazaný uživatel

co to má Smalling na hlavě

Reagovat
Whitemedia

Pogbu?

Reagovat
r.mrazik

Je jasny ze shaw bez rashe a opacne hrat nemuze

Reagovat
kiwwi

?

Reagovat
Busby babes

ted nevim, je to vytka, ze nehraje hrac, co mel mozna nejakej lehkej otres mozkua tyden netrenoval?

Reagovat
r.mrazik

Já četl že je na zápas připravený...ale oni se asi srazili s Rashfordem

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Utekla mi ta červená Rashforda...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Deeney

Reagovat
Busby babes

u profilu mas chybu. uvadis tam, ze fandis United.

Reagovat
Kaze

Fellaini

Reagovat
mr.Silver

De Gea

Reagovat
Grahf

fellaini hraje s watfordom

Reagovat
smazaný uživatel

de Gea zakrok z jinyho sveta

Reagovat
Mastný Chobot

Watford by nám naložil tak 5:1

Reagovat
Mastný Chobot

môže človek mať prirodzene takú bradu ako má Hughes alebo to má nafarbené?

Reagovat
Mastný Chobot

tak či tak, je to to najodpornejšie, čo som dnes videl a malo by to byť zakázané

Reagovat
SCELO

to sa vazne pytas ?

Reagovat
lajka30

Má někdo v lize pomalejší zálohu než MU?

Reagovat
Grahf

zase sa mourinho musel prispôsobiť súperovi, nasadil tam samých kolohnátov a teraz z toho máme hlavičkovú holomajznu jak na dedine.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by platit

Reagovat
Grahf

to bol zasa gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Watfordu ta repre pauza teda moc nepomohla...

Reagovat
Grahf

konečne poriadne rohy

Reagovat
Miguel19

Fella u obou fíků Ten už ze základu nezmizí.

Reagovat
smazaný uživatel

ten fellaini je prostě nejvíc zbytečný hráč na světě.

Reagovat
mimi_united

Lukaku zase dokazuje že je lepší ako Kane, ale jasné nie je to Angličan

Reagovat
Kixi Syhimour

kolikrát vyhrál Lukaku cenu pro nejlepšího střelce PL?

Reagovat
Tolstobik

Se divim, ze jeste nekoho bavi vubec na tohohle trolla reagovat....

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mastný Chobot

No, škoda, Watford, vyzerali živo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Chudák Grahf... Dva góly po centroch

Reagovat
Busby babes

chudak Adam a Old Trafford. vedem.

btw Smalling takovej gol? stejne bych ho prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon Martiala by mohl poslat do hry

Reagovat
I am Mancunian

Alexis aspon maka

Reagovat
diastan

otocka inc

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 2!

Reagovat
Grahf

no jasneee. A fellaini je ohreblo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně TONÍK!

Reagovat
Grahf

si koledujeme, zase len bránime, dopredu druhý polčas čistá nula

Reagovat
kiwwi

az nato ze sme mali asi 3 tutove protiutoky z ktorych mal padnut minimalne gol...to zahrali jak jelita

Reagovat
Grahf

problém je, že mourinho sa spolieha na tie brejky, ktoré nám vobec nejdú.

Reagovat
kiwwi

akoze v brejku 3 na 2 alebo 3 na 1 alebo 2 na 1 ked si hraci nedokazu poradit tak sa ma na to trener vysrat? Vsak toto uz je cisto na hracoch...polku z toho by som aj ja lepsie poriesil dpc

Reagovat
Grahf

a to akože tieto situácie, keď watford šiel all in majú ospravedlniť totálnu rezignáciu v druhom polčase, čo sa týka tvorenia hry a diktovania tempa. Dopiče, to nebola barcelona, ale watford. A toto sa deje každý zápas, kde vedieme po polčase.

Reagovat
kiwwi

vsak ked mas nahrate tak je to idealna situacia na protiutoky, nechapem co riesis...to dnes mohlo byt o 4-5 golov a hotovo

Reagovat
Grahf

my sme nič nemali nahraté, ako si mohol vidieť, keď sme sa strachovali celý druhý polčas. Mali sme hrať aktívne 90 minut a nedať im ani čuchnuť.

Reagovat
kiwwi

omg vyhravali sme o dva goly a za takeho stavu sme mohli dat dalsie dva keby hraci neboli jelita...vsak tie brejky sa ponukali jak na tacke, tak preco by si to nevyuzil?

Reagovat
Grahf

a gratulujem ti k tomu, ako ťa dokázal mourinho infikovať. Mužstvá, ktoré sa spoliehajú na to, že im vyjdú brejky hrávajú o záchranu.

Reagovat
leroy

Reagovat
Busby babes

tohle je preci naprosta picovina, ze na brejky hrajou jen muzstva o zachranu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Grahf

total beton

Reagovat
Grahf

totálne amatérsky zákrok od matiča

Reagovat
smazaný uživatel

další přetrpěná výhra, která zachraní mourinhovi řiť

Reagovat
Grahf

david!!! Mourinho by mu mal bozkávať ruky dopiče

Reagovat
Busby babes

dal bych mu smlouvu. prazdnou. castku at si doplni sam.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt blázen a asi muj největší omyl v predikcích

Reagovat
r.mrazik

To je magor

Reagovat
Coutinho10

ten nás fakt asi nikdy nepřestane překvapovat...wow

Reagovat
diastan

Proti nemu bych nechtel hrat nohec

Reagovat
vladis271

čo ti ebe? a potom, že je namyslený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
diastan

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kixi Syhimour

Co je na tom vtipného?

Reagovat
Liquid

že by měli fans Liverpoolu po Ramosovi dalšího třídního nepřítele

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tolstobik

Dpc, takze nakonec jeste cela sezona bude zkurvena

Reagovat
smazaný uživatel

Adama opäť na lavičke, tipoval som ho už do základu namiesto Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves super fotbal...

Reagovat
Liquid

Vydru letos nebudou muset changovat do champu, on tam spadne s Burnley sám

Reagovat
REPLIKATOR

Burnley tragický, anglická Sigma

Reagovat
Liquid

čekal jsem že budou dole, ale až tak mizerný jsem to čekal, West Ham se snad z těch sraček dostane, ale Newcastle a Burnley sestup a o 3.padák se asi porvou Huddersfield s Cardiffem

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle dolu nepůjde

Reagovat
Liquid

nemá střelce, domáci zápasy budou často hrát 0:0 a nyní dokonce proti loňsku doma prohráli i s Chelsea i Arsenalem, který byli v minulých sezónách schopný i porazit

Reagovat
Kixi Syhimour

S 0:0 se dá zachránit, Rafa ví co dělá, minule na tom byli podobně a skončili 10. (!). STřelcem je Rondón

Reagovat
fenixLFC

hudder s cardiffem padnu obaja, bojvoat sa bude o to posledne zostupove miesto

Reagovat
smazaný uživatel

easy peasy West Ham

Reagovat
Pipo123

Ta stoperska dvojka Evertonu :D

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Yarmolenko

Reagovat
Miguel19

Musuaku

Reagovat
Zaschrona

Proc sem jen sakra chtel Jarmolenka... misto toho zas koukam na utocnika na kridle, ktery tam je uplne mimo a klasicky nas zarizne v zapase proti nam. Proc sem jen sakra chtel posilit stred zalohy? Proc sem jen psal, ze nas brzo bude stat Pickfordovo sebevedomi gol... Proc rozhodci zas nedal souperi uplne jasnou cervenou? Proc nam zas sakrat dela problemy jinak uplne trapny tym?

Co je pozitivnejsi je, ze to kluci nevzdali a dali fajn tymovy gol. Silva tam spravne poslal Bernarda, ktery tam mel byt uz od zacatku, nechapu proc vubec hral po zraneni a kdyz mu umrel dneska rano tata a obecne tenhle stred zalohy proste nebude fungovat asi nikdy, vzajemne se pletou jeden druhemu v obrane i utoku, tam proste musi hrat jen jeden z nich. Kazdopadne WHU je hrozny tym, jestli z tohohle zapasu budou mit nejake body, tak jen diky nasim hloupym chybam.

Reagovat
Zaschrona

We've had the 'Everton that' half now we need the 'West Ham that' half

Reagovat
hribco

V com je teda Everton lepsi od hrozneho WHU?

Reagovat
Zaschrona

Ve vsem krome skore a individualnich chyb, diky kterym mate ty dva goly?

Reagovat
hribco

Hrate doma proti poslednemu timu tabulky a mali ste presne jednu sancu ktoru ste premenili. WHU hra vonku a z protiutokov sme mali asi tak 5 slubnych polosanci inac sa sustredime na defenzivu. Ak je toto pre teba definicia hrozneho tymu tak ti gratulujem.

Reagovat
Zaschrona

Tosun tam mel dve sance, strely 8-3, drzeni mice taky pro nas. Ale je to jedno, hraje se na goly a ocividne je nase obrana uplne derava...

Reagovat
smazaný uživatel

super West Ham

Reagovat
Zaschrona

Stejna chyba jako pri prvnim golu. Utocna prevaha uplne k nicemu s takovouhle obranou.

Reagovat
REPLIKATOR

https://www.livesport.cz/hrac/yarmolenko-andriy/O00J9ZLN/

Jarmolenko dokáže dát 2 góly při výsledku 1:0

Reagovat
Busby babes

Andy Gray on Burnley’s goalkeeper situation on beINSPORTS: “You’ve got Tom Heaton – a young man. Nick Pope – a young man. You’ve got Joe Hart, who’s what – 35 plus?

“So you have to make a decision, don’t you? What do you do – do you keep one of your young starlets who’s got plenty years ahead of him or do you cash in on both of them and earn your club…”

Joe Hart is 31.

Tom Heaton is 32.

Nick Pope is injured.

https://www.football365.com/news/mediawatch-reminder-arsenal-and-liverpool-both-won

Reagovat
Hokaido

wow

Reagovat
Coutinho10

Hojbjerg fantaaaa

Reagovat
Switchback
Reagovat
REPLIKATOR

Hojbjerg

Reagovat
pingla

kdo sleduje Soton proti Brightonu, tak musí uznat, že je to zatím velká paráda ze strany Brightonu to vyrovnání naprosto zasloužené

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele