Premier League - preview 5. kola

15.09.2017, 09:01, aktualizováno 17.09.2017, 08:43
Previews
K dalšímu souboji těžkých vah se schyluje v Londýně, proti sobě se opět postaví Arsenal a Chelsea a Blues mají svému rivalovi co oplácet. Manchester United začal sezonu skvěle a na další body si brousí zuby v souboji s Evertonem, kterému se naopak nedaří...
Chelsea FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Nedělní program pátého kola Premier League nabídne v brzkém odpoledni očekávaný duel obhájce ligového titulu Chelsea s vítězem FA Cupu Arsenalem. Přestože v posledních dvou londýnských derby mezi těmito dvěma kluby zvítězili svěřenci Arsena Wengera, papírovým favoritem budou domácí Blues. Arsenal se totiž v lize na hřištích soupeřů dlouhodobě trápí, což naposledy neslavně demonstroval dvě kola zpátky proti Liverpoolu.

Celkem již černá šňůra Kanonýrů na stadionech soupeřů z první šestky celkového pořadí čítá třináct zápasů. Naposledy se Arsenal mohl takto radovat takřka před tisícovkou dní, když vyhrál v lednu 2015 na půdě Manchesteru City, od té doby následovalo pouze osm proher a pět remíz. Letos navíc severolondýnský celek vedle debaklu z Anfield Road neuspěl ani proti Stoke City, a tak mu vážně hrozí třetí venkovní porážka v řadě. Něco takového se za Wengerovy nadvlády nestalo ani jednou, naposledy v roce 1954.

To Chelsea může do zápasu vstupovat s vyšším sebevědomím. Překvapivá porážka s Burnley na úvod nové sezony je již dávno zapomenuta, od té chvíle již družina Antonia Conteho opět ve všech soutěžích pouze vítězí. Postupně se o tom přesvědčili Tottenham, Everton a Leicester, v úterý pak hráči Chelsea vyprovodili v Lize mistrů ázerbájdžánský Karabach dokonce šestigólovým přídělem.

Přestože oba celky v tomto týdnu absolvovaly střetnutí v pohárové Evropě, a obzvláště Arsenal má v nohou odložené klání s Kolínem, které ve čtvrtek končilo až skoro o půlnoci, díky značné rotaci kádru se oba manažeři postarali o ušetření klíčových hráčů, aby byli plně fit na nedělní derby. V základní sestavě domácích by se vůbec poprvé v nové sezoně mohl objevit Eden Hazard, jenž doposud sbíral minuty pouze jako náhradník. Scházet bude Contemu pouze středopolař Danny Drinkwater, jinak má italský kouč plně na výběr.

Arsene Wenger se pro zmíněný zápas Evropské ligy rozhodl nenominovat hned sedmičku hráčů obvyklé základní sestavy, a tak by se nakumulovaná únava mohla dotknout pouze krajních beků Kolašinace s Bellerínem či dalšího obránce Monreala. Otazník visí nad startem hvězdného Alexise Sáncheze, který ve čtvrtek odehrál celé utkání, zatímco Danny Welbeck dostal volno a lze tak očekávat, že v útoku Kanonýrů dostane na Stamford Bridge přednost.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Fabregas, Kanté, Alonso - Pedro, Hazard - Morata
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Mustafi, Koscielny, Monreal - Bellerín, Xhaka, Ramsey, Kolašinac - Özil, Welbeck - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.95 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Everton FC  (neděle 17:00)
Páté kolo Premier League zakončí duel Manchester United s Evertonem. Domácí vstoupili do sezóny výborně, naposledy však pouze remizovali se Stoke, a pokud se budou chtít Red Devils udržet v kontaktu s vedoucími Citizens, musí na Old Trafford proti trápícímu se soupeři zvítězit. Toffees letošní nepřesvědčivé výkony korunovali ve čtvrtek v Evropské lize, když podlehli 3:0 italské Atalantě.

Everton se sice může odvolávat na náročný los při startu ročníku, avšak skóre 0:8 z předchozích tří soutěžních zápasů není omluvitelné. Celek z Goodison Parku v Premier League za čtyři zápasy vystřelil jen sedmkrát na bránu - opravdu hrozivá bilance. Uvědomuje si to i manažer Ronald Koeman. "Jsem znepokojen s tím, co jsem viděl ve čtvrtek. Všechno to začalo druhým poločasem utkání s Tottenhamem. Myslím, že tu máme dost důvodů, abychom byli znepokojení," řekl nizozemský kouč.

Nutno dodat, že v Manchesteru se Toffees, za posledních 24 utkání zde vyhráli jen jednou. Ostatně celkově venkovní zápasy nejsou doménou klubu od řeky Mersey, vždyť v roce 2017 zatím všechny tři body z venku nepřivezl. Předchozí dvě vzájemná střetnutí mezi těmito soupeři skončili vždy remízou 1:1.

Nedělní utkání bude velmi specifické pro největší útočné hrozby na obou stranách. Romelu Lukaku v létě za obrovské peníze putoval právě z Evertonu na Old Trafford, místo něho se do Goodison Parku po třinácti letech v Manchesteru vrátil Wayne Rooney. Ten může v Divadle snů očekávat vřelé přivítání. "Myslím, že se mu dostane takového přivítání, jaké si zaslouží. Celý stadion mu prokáže velký respekt," tuší José Mourinho.

Rooneyho následovník, Belgičan Lukaku, si také takřka okamžitě fanoušky United získal. V lize již skóroval čtyřikrát a další dvě trefy již zaznamenal na evropské scéně. Pokud by se mu podařilo vsítit gól i proti svému bývalému klubu, stal by se čtvrtým nejmladším kanonýrem po Robbie Fowlerovi, Michaelu Owenovi a právě Waynu Rooneym, který dosáhl mety 90 ligových gólů.

Poprvé v sezóně bude José Mourinho muset poskládat sestavu bez středopolaře Paula Pogby, jenž si kvůli potížím se zadním stehenním svalem od fotbalu odpočine asi šest týdnů. Na druhé straně Ronald Koeman nemusí řešit žádná nová zranění, mimo hru se nachází pouze dlouhodobě Coleman, Bolasie a Funes Mori.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Darmian - Matić, Fellaini - Mata, Mchitarjan, Rashford - Lukaku
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jagielka, Keane, Williams - Martina, Gueye, Schneiderlin, Baines - Sigurdsson - Rooney, Ramirez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.05 - 9.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Southampton FC  (sobota 13:30)
Fotbalová Premier League má za sebou první trenérskou rošádu. Katastrofální vstup do nového ročníku odnesl Frank de Boer, jehož na trenérském postu vystřídal starý známý Roy Hodgson. Svou premiéru v novém angažmá si odbyde v sobotu krátce po poledni, kdy jeho celek na svém stánku hostí Southampton.

Nemohoucnost, bída, zmar. Tak nějak by se dalo popsat dosavadní účinkování týmu z jihovýchodu Londýna v současné sezóně. Frank de Boer se sebou měl přinést změnu herního stylu, tudíž se určité komplikace daly čekat. Nizozemský kouč však přes léto nedostal téměř žádné posily a do soutěžních zápasů tak vstupoval se stejným materiálem, se kterým loni Sam Allardyce vyznával zcela odlišný, daleko bojovnější způsob hry. První tři srpnové duely se Crystal Palace pranic nevydařily, a když už hráči tohoto celku konečně podali kvalitní výkon, zradila je v duelu s Burnley prachbídná koncovka, kdy hráči nebyli schopni proměnit ani ty nejvyloženější šance. Nový kouč Roy Hodgson přitom před sebou nemá lehký úkol - v nejbližších týdnech jej totiž čekají výjezdy na Manchester United a City stejně jako domácí klání s Chelsea. Výhra v sobotním duelu se tak jeví jako naprostá nutnost.

Ani Southampton ovšem neprožívá bůhvíjaký start do tohoto ročníku. Stejně jako loni je i nadále trápí bídná ofenzivní fáze, však hned ze tří z letošních čtyř ligových zápasů odešli bez vstřelené branky. Své fanoušky rozjásali pouze v duelu s West Hamem, který i díky dvěma penaltám porazili 3:2. Jinak ale ofenziva Svatých tře bídu s nouzí, což ve výsledku přineslo ještě další dva body za bezbrankové remízy, ovšem v minulém klání již Saints poprvé prohráli, když jejich stadión vyloupil Watford.

Pokud se Crystal Palace potřebuje konečně výsledkově chytit, Southampton se zdá býti dobrým protivníkem - domácí jej totiž na svém stadiónu již dvakrát za sebou porazili, budou tedy doufat, že v sobotu bude platit do třetice všeho dobrého. Na jihovýchodě Londýna také doufají, že se jim podaří odvrátit hrozbu překonání vskutku nelichotivého rekordu - mohou se stát totiž vůbec prvním celkem, který prohraje úvodních 5 zápasů bez vstřelení jediné branky.

Dobrou zprávou pro domácí celek představuje návrat Rubena Loftus-Cheeka a Jamese Tomkinse, oba totiž již vyléčili svá drobná poranění. Do hry však ještě pravděpodobně nezasáhne Mamadou Sakho, který se zatím nenachází v dostatečné kondici. Southampton bude stále postrádat Virgila van Dijka a mimo bude také Pierre-EmileHojbjerg, který byl ze zápasu uvolněn kvůli narození potomka.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Fosu-Mensah, Dann, Schlupp - McArthur, Cabaye, Puncheon - Loftus-Cheek, Benteke, Townsend
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cedric, Hoedt, Yoshida, Bertrand - Lemina, Romeu - Tadič, Davis, Redmond - Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.21 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Leicester City  (sobota 16:00)
Nejlepší start do sezóny z nováčků Premier League zaznamenáváme u Huddersfieldu. Skvělá práce defenzivy a efektivní útočná fáze vystřelila Wagnerovu ekipu na příčky zaručující postup do pohárové Evropy. Naproti tomu Leicester doplatil na náročný los a s pouhou jednou výhrou se krčí na chvostu tabulky.

Dánský brankář Jonas Lössl, který je ve střední Anglii na hostování z Mohuče, poprvé v sezóně inkasoval až minulý týden, ve 4. kole. Huddersfield totiž nestačil na West Ham a přišel tak o svou dosavadní neporazitelnost. Manažer nováčka David Wagner ale zůstává nohama na zemi a ví, že jeho mužstvo ještě čeká spousta práce, aby dosáhl svého cíle - záchrany.

"Jsme si vědomi, co stojí před námi, a myslím, že budeme připraveni. Víme přesně, čeho se musíme vyvarovat. Pokud dokážeme tuto teorii přenést do praxe, jsem si jistý - budeme silní," věří německý manažer, který v úterý oslaví šestačtyřicáté narozeniny. Wagner bude v sobotu postrádat zřejmě pouze dlouhodobě zraněného Kaseyho Palmera, jenž zde hostuje z Chelsea.

Craig Shakespeare musí řešit více problémů se zraněnými hráči. Drobné zranění si přivodili Robert Huth, Matty James i Christian Fuchs, poslední jmenovaný by ale podle všeho měl být do sobotního odpoledne v pořádku. "Čeká nás těžký zápas, musíme hrát bez chyb," ví Shakespeare, rodák z Birminghamu.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Billing - Kachunga, Ince, van la Parra - Mounie
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, James, Ndidi, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 3.34 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Odpustek u fanoušků si musí koupit Liverpool. Svěřenci Jürgena Kloppa si letošní první porážku v Premier League nechal na čtvrté kolo, kdy na půdě Manchesteru City padli ostudně 0:5 a reputaci si úplně nenapravili ani v Lize mistrů, Sevilla si totiž z Anfield Road odvezla bod za remízu 2:2. Tentokráte k řece Mersey přijede Burnley, které může být se vstupem do nové sezóny spokojeno.

Clarets v úvodu ročníku senzačně vyloupili Stamford Bridge, uhráli bod také na půdě Tottenhamu a zvítězili i naposledy proti Crystal Palace. O to víc musí mužstvo Seana Dyche mrzet domácí prohra s West Bromwichem. Proti papírově silnějším soupeřům to Burnley umí, avšak na Anfield Road vyhrála naposledy před 43 lety.

Zítra a zřejmě ještě několik měsíců se navíc bude muset celek z hrabství Lancashire obejít bez své jedničky, reprezentanta, Toma Heatona. Zkušený brankář si v duelu proti Eagles poranil rameno, musel na operaci a od fotbalu si nějakou dobu odpočine. Příležitost tak dostane pětadvacetiletý Nick Pope, vedení klubu už navíc jedná s Andersem Lindegaardem, jenž v minulosti chytal za Manchester United.

"V těžkém zápase s Crystal Palace podal Nick velmi dobrý výkon a nyní bude moci znovu ukázat, co umí. Je to pro něj skvělá šance," prohlásil na adresu odchovance Charltonu manažer Sean Dyche. Jeho protějšek Jürgen Klopp bude rovněž postrádat dva anglické reprezentanty - Nathaniela Clynea a Adama Lallanu, třízápasový trest za červenou kartu si navíc odpykává Sadio Mané.

Připraven už by naopak měl být Philippe Coutinho. Brazilský ofenzivní fotbalista byl v létě lákán především Barcelonou, Liverpool ho ale dokázal udržet a po drobném zranění si připsal prvních pár minut v Lize mistrů proti Seville. "Coutinho by už měl být k dispozici. Na tréninku je neuvěřitelný, musíme ovšem brát v potaz jeho dlouhou přestávku. Potěšila mě reakce fanoušků, nebylo totiž jisté, jak budou reagovat," chválí si Klopp.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Arnold, Matip, Lovren, Robertson - Can, Henderson, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Coutinho
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Defour, Cork, Hendrick, Brady - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.65 - 13.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Stoke City  (sobota 16:00)
Newcastle po špatném vstupu do sezóny zabral a po dvou vítězstvích panuje na St. James’s Parku nepochybně dobrá nálada. Jen bod za Magpies se v tabulce nachází Stoke, které zatím prohrálo jen jednou a naposled obralo o body dosud suverénní Manchester United.

Celek ze severu Anglie se do Premier League vrátil po roční přestávce a hodlá se usídlit ve středu tabulky. Minulý týden Newcastle zvítězil na Liberty Stadium proti Swansea i bez trenéra Rafaela Benítez, který se neplánovaně musel podrobit operaci. "Nejprve bych rád všem poděkoval za jejich vzkazy. V zákulisí toho bylo hodně práce, utkání jsem sledoval ze své pohovky a dělal jsem si poznámky. Trochu jsem křičel, ale bylo to okay," prozradil zkušený lodivod.

Benítez se stále musí obejít bez Paula Dummeta a Massadia Haidary, suspendovaný je navíc Aleksandar Mitrović. Naproti tomu, další ze stálic mezi kouči v Premier League, Mark Hughes, postrádá pouze Geoffa Camerona. Problémy se zády má ovšem Ryan Shawcross, o jehož startu se rozhodne až během zítřka.

Brzy čtyřiapadesátiletý Hughes své mužstvo po poslední, již zmiňované remíze 2:2 s Red Devils velmi chválil. "Naše výkony jsou povzbuzující. Jsem spokojen s tím, co momentálně předvádíme, a doufám, že v tom budeme pokračovat i v sobotu," věří. Ve prospěch Stoke hraje i statistika, vždyť Magpies nad Potters nevyhráli již pět zápasů
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Manquillo, Lascelles, Clark, Gámez - Ritchie, Merino, Hayden, Atsu - Pérez - Joselu
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Zouma, Wimmer, Martins Indi - Diouf, Allen, Fletcher, Pieters - Shaqiri, Jese, Choupo-Moting
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.39 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Watford FC - Manchester City  (sobota 16:00)
Souboj momentálně čtvrtého celku tabulky s druhým, to slibuje střetnutí domácího Watfordu s Manchesterem City. Sršně si zatím počínají nad očekávání dobře, zatímco hosté potvrzují roli jednoho z velkých favoritů na celkové vítězství v soutěži.

Celek z Vicarage Road před sezónou vyměnil manažera, když do svých řad nalákal lodivoda Hullu City, Marca Silvu. A jak se zatím ukazuje, tah to byl vskutku vynikající. Watford nejprve na úvod sezóny zachránil v nastavení remízu s Liverpoolem, následně vyloupil stánek Bournemouthu, tři body si připsal i ze střetnutí proti Southamptonu a bod ještě získal z domácího klán s Brightonem. Na rozjezd tedy vůbec ne špatný bodový zápis.

Manchester City v minulém kole naplno ukázal svou sílu, když rozprášil Liverpool vysoko 5:0. Na tuto výhru navázal vynikajícím vstupem do Champions League, kde porazil Feynoord na jeho půdě vysoko 4:0. Cíl Pepa Guardioly je zcela zřejmý - cokoliv jiného než ligový primát bude považováno za neúspěch, španělský stratég si tak se svým týmem nemůže dovolit laciná zaváhání.

Watford navíc zrovna není soupeřem, který by celku z Manchesteru naháněl husí kůži - Sršně totiž Citizens v Premier League ještě nikdy neporazily, když ze šesti střetnutí uhrály dvě remízy, jinak vždy odešly poraženi. Pokud bychom krom ligových duelů započítali i ty pohárové, tam je bilance Watfordu ještě horší - City totiž neporazili celkově v 11 duelech za sebou.

Kiko Femenia se nakonec stihl zotavit ze zranění hlavy, které utrpěl minulý týden proti Southamptonu, a Watfordu tak bude k dispozici. Mimo však bude Younes Kaboul, který laboruje se zraněným svalem, návrat pak ale hlásí Roberto Pereyra. Hosté s největší pravděpodobností ještě nenasadí Vincenta Kompanyho, belgický zadák se sice již zapojil do tréninku, ovšem Pep Guardiola jej ještě zřejmě nebude riskovat. Vrací se také Raheem Sterling, který si odpykal disciplinární trest.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Wagué, Kabasele, Holebas - Chalobah, Doucouré - Carrillo, Cleverley, Richarlison - Gray
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Mendy - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Jesus, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.37 - 5.99 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - West Ham United  (sobota 16:00)
Pod velkým tlakem byl po úvodních třech kolech Slaven Bilič, ovšem po pondělním vítězství West Hamu nad Huddersfieldem se mu jistě dýchá o dost lépe. Potvrdí Kladiváři svůj vzestup, nebo jim naopak domácí West Brom neumožní opustit chvost tabulky?

Tony Pulis si na vstup svých svěřenců stěžovat vskutku nemůže - po dvou kolech Baggies operovali na samé špičce tabulky a před sebou měli utkání se Stoke City na vlastním stadiónu. S Potters však poměrně lacině ztratili body, kdy je o výhru připravila hloupá individuální chyba stopera Hegazyho, a minulý týden již poznali i hořkost porážky, když nestačili na nováčka z Brightonu.

West Hamu jistě nepomohlo, že svá první tři utkání v ligové sezóně musel odehrát na hřištích soupeřů. To kvůli tomu, že na svém stánku hostili Mistrovství světa v atletice, a tak jej přes srpen vůbec nemohli používat. Slavenu Biličovi se takový start určitě nezamlouval, tím spíš, když jeho celek všechny tři duely prohrál - a s Manchesterem United a Newcastlem dokonce zcela jednoznačně. Tlak na Kladivářích tak byl zcela ohromný a alespoň výhra nad Huddersfieldem jim život trochu ulehčí. Slaven Bilič ale vyhráno rozhodně nemá - pokud by jeho tým pokračoval v podobně bídné formě, dalo by se jen těžko čekat, že se na své pozici dlouhodobě udrží.

West Bromu se každopádně na Kladiváře příliš nedaří, z posledních šesti pokusů je totiž dokázali zdolat jen jednou jedinkrát, a to v loňské sezóně po výsledku 4:2. Od zápasu se také nedají očekávat nějaké gólové hody, však West Brom od začátku dubna v lize nastřílel pouhých 8 branek ve 13 střetnutích.

Domácím se po zranění vrací stoper Gareth McAuley, po vypršení karetního trestu také útočník Hal Robson-Kanu, ovšem otazník se i nadále vznáší nad starty Olivera Burkeho a Nacera Chadliho. West Ham již může počítat s Marko Arnautovičem, který si již odpykal trest za červenou kartu z duelu se Southamptonem, ovšem mimo zůstává Mark Noble, kterého trápí poraněné koleno. Slaven Bilič pak stále ještě nemůže využíb služeb záložníků Fernandese a Lanziniho.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazy, Evans, Gibbs - Krychowiak - Phillips,Barry, Livermore, Brunt - Rodriguez
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Collins, Reid, Fonte - Zabaleta, Kouyaté, Obiang, Cresswell - Antonio, Carroll, Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.26 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Swansea City  (sobota 18:30)
Za celou sezónu 2016/17 ztratil na White Hart Lane Tottenham pouhé čtyři body. Letošní bilance po stěhování do Wembley? Odehrány dva domácí duely, bodů ztraceno dokonce pět. O svou první ligovou výhru ve Wembley tak Tottenham v sobotu večer zabojuje se Swansea.

Těžko říct, čím to vlastně je, ale Spurs se zatím ve Wembley prostě a jednoduše nedaří. Svěřenci Mauricia Pochettina klidně zvládnou těžké výlety na půdu Newcastlu či Evertonu, ovšem doma pak tyto těžce vydřené body znehodnotí. Zejména remíza s Burnley může Kohouty opravdu mrzet, jelikož o výhru tehdy na konci srpna přišli až v nastaveném čase. Pozitivní zprávou pro Spurs však představuje lepšící se forma Harryho Kanea, který s koncem srpna opět střelecky obživl a v zápasech s Evertonem a Dortmundem zaznamenal po dvou přesných trefách. Vůbec středeční duel s německým celkem ukázal, že i ve Wembley může Tottenham dosáhnout důležitých výher a fanoušci londýnského celku budou jistě doufat, že ona výhra bude pro jejich svěřence představovat jakýsi odrazový můstek.

Labutě prožívají veskrze průměrný start do soutěže. Zatímco na hřištích soupeřů jsou prozatím neporažení, na půdě domácí pro změnu ještě nebodovaly. Swansea nejprve vytěžila bod ze hřiště Southamptonu, na což navázala venkovním vítězstvím nad Crystalem Palace, ovšem na vlastním stánku to zatím celku z Walesu vůbec nejde - nejprve utržil debakl od Manchesteru United, následně podlehli i nováčkovi z Newcastlu.

Spurs se každopádně na Swansea opravdu daří, v rámci Premier League s ní totiž ještě neprohráli, když ze dvanácti zápasů desetkrát vyhráli a dvakrát se museli spokojit s bodem. Dá se ovšem očekávat, že utkání přinese branky, ostatně Spurs ve Wembley neudrželi čisté konto již jedenáct zápasů v řadě.

Oproti duelu s Dortmundem by v sestavě neměl chybět Dele Alli, který si v Champions League odpykával trest za vyloučení z minulé sezóny Evropské ligy. Chybět však i nadále bude trojice Wanyama, Rose a Lamela. To lodivod Swansea - Paul Clement - na tiskové konferenci nehlásil žádné nové zdravotní potíže, i nadále tak nemůže počítat pouze se zraněnou dvojicí Ki Sung-yeung a Nathan Dyer.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Dier, Davies - Eriksen, Alli - Kane
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Van der Hoorn, Fernández, Mawson - Naughton, Fer, Clucas, Carroll, Olsson - Jordan Ayew, Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.76 - 15.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion  (pátek 21:00)
Na další netradiční páteční předehrávku se mohou těšit v Anglii, a konkrétně v Bournemouthu. Tam zajíždí Brighton, který si minule připsal svou první výhru v dějinách Premier League, když relativně jasně přemohl WBA. To Cherries prozatím nemají na kontě ani bod...

Jihoanglický celek v posledních dvou sezonách předčil očekávání tím, že se vůbec zachránil (a vesměs v pohodě), tentokrát ale naopak za očekáváními zvládá zaostávat. Sám manažer Eddie Howe popsal tři dosavadní výkony svých svěřenců jako "nepřijatelné" a rozhodně tedy není s výsledky spokojen, jakkoliv se při měření sil s Manchesterem City a Arsenalem ztráty určitě daly předpokládat.

Oba celky od pobřeží oceánu se naposledy v jedné soutěži potkaly v dubnu 2015, teď se ale navzájem samy sebe budou moci nabažit do sytosti, neboť se v pátek jedná o nácvik na úterní setkání v rámci Ligového poháru. Bournemouth už s Brightonem neprohrál šestkrát v řadě.

Bournemouth už pět úvodních zápasů sezony prohrál ve dvou případech (1994 a 1983) a pokaždé se zvládl vzpamatovat natolik, aby se vyhnul sestupu, v obou případech se však jednalo o třetí ligu. V Premier League se z tak otřesného vstupu dosud zvládl adekvátně zotavit jen Southampton (1998).

Chris Hughton bude moci v Bournemouthu opět využít kapitána Bruna, který minule nedohrál kvůli poraněným zádům, takže si Aleš Matějů na svůj první ostrý start v Premier League pořád bude muset počkat. Mimo hru zůstává trojlístek Baldock - Sidwell - Kayal, vrací se možná Izzy Brown.

V pátek prozatím bude příliš brzy na Juniora Stanislase, jenž už alespoň trénuje po potížích s třísly, na marodce má dál dlouhodobě rezervované své místo Callum Wilson. Fraserův kotník by se mohl stihnout umoudřit.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, Cook, Aké - Smith, Arter, Surman, Gosling, Daniels - King, Defoe
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Pröpper, March - Gross - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.48 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United431012:210
2.Manchester City431010:210
3.Chelsea FC43018:59
4.Watford FC42207:38
5.Tottenham Hotspur42117:37
6.Huddersfield Town42114:27
7.Burnley FC42115:47
8.Liverpool FC42118:87
9.West Bromwich Albion42114:47
10.Newcastle United42024:36
11.Arsenal FC42027:86
12.Stoke City41214:45
13.Southampton FC41213:45
14.Brighton & Hove Albion41123:54
15.Swansea City41122:54
16.Everton FC41122:64
17.Leicester City41036:83
18.West Ham United41034:103
19.AFC Bournemouth40041:80
20.Crystal Palace40040:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1392)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 za Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten pocit keď kapitán je najslabší článok zostavy

Reagovat
Busby babes

hlavne nezapomenout nastavit fantu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Ale naštěstí jsem ji prozřetelně zběžně nastavil už před několika dny

Reagovat
Busby babes

btw. co ten Ozil k nam zadarmo? To je zas nejakej bullshit Bildu, ne? Ale byla by to celkem sranda.

Reagovat
Nikikrew

never

Reagovat
nani92

Bildu sa nedá veriť

Reagovat
niflheim

Sun zase psal, že by měl jít do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo drahý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhom to bol najlepší ofenzívny záložník... ale no neviem, nejak si nemyslím že by sme ho potrebovali.

Reagovat
icka

Mourinho mel k dispozici v te dobe nejlepsi tym na protiutoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebujeme ho, ale pokud bude zadarmo nevidim důvod proč ne. Peníze bych za něj nedal

Reagovat
spider_8

José ho dost obdivuje, takže bych se vůbec nedivil. Získat ho zadarmo a k tomu ještě v létě Griezmanna, to by byl z vaší strany docela majstrštyk. Snad se to nestane

Reagovat
smazaný uživatel

To neni Eduv styl...

Reagovat
Counter

Dovedu si to představit, jako volný hráč bude mít slušný výběr.

Reagovat
Bayern +

A na to ma dobry nos nase vedenie, plus je to Nemec, ktory sa uz raz na adresu Bayernu vyjadril slubne. Ale nechcem ho, teda bral by som, ale uz nie k Robbery, aby nezamedzil prichodu nejakeho mlsdsieho kridelnika.

Reagovat
Counter

Reagovat
Koláč na pekáč

Everton má celkem solidní los takhle na rozjezd

Reagovat
chicuita

Koeman v kabině: Jste dřeváci, na žádnej ťukec nemáte...

Reagovat
smazaný uživatel

Schytali to hned ze startu ale ještě v neděli a pak už celkem pohoda

Reagovat
tony223

tak jestli to bude pohoda těžko říct. Jedna věc jsou výsledky, ale poslední výkony Evertonu byly také značné zklamání. Ja viděl jsem zápas proti Chelsea a hráli hrozně. Je také otázka, jak budou na tom psychcky po těch třech prohrách, které byly bez jediné vyjímky výprasky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byla to čekal jsem že potrápí ty lepší celky více navíc teď ta prohra v Evropské lize to byla ostuda.Prave proto věřím že tam bude nějaký proslov a změny v sestavě které by je mohly trošku zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

Eddie už musí čosi vymyslieť, 3 body jedine.

Reagovat
vladis271

OT:SURNE: preinstaloval som windows. Lenze uz ma svoje roky a dvd mechanika nechce precitat dvd s ovladacmi kde su takmer vsetky, a bez toho nerozbehnem na kompe zvuk, net , usbb ovladaceproste nic.... ako vravim davno po zaruke, uz ani nvm kde som ho kupoval. Da sa to nejako zachranit? Ja uvazujem o kupe noveho stroja, ale este som si daval nacas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nefunguje ani USB, tak jedině vypálit na jiným pc všechny ovladače stažený z netu a doufat, že to bylo dvd a ne mechanikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na USB by měly stačit i ovladače ve Windows

Reagovat
niflheim

Reagovat
bbbauch

Reagovat
niflheim

Tak zkusit to vypálit na jiné DVD nebo si půjčit někde mechaniku.

Reagovat
nani92

#Kloppeffect

Reagovat
RonaldinhoCFC

musíš to dávat do USB 2.0 ty musí jít hned po instalaci(většinou jsou černé, oproti USB 3.0, které jsou modré)

Reagovat
icemike

naistaluj si antivir a jdi na net, tam všechny ovladače stáhneš, navíc aktuální

Reagovat
Busby babes

tak net by taky meli zvladnout ovladace ve windows a pak uz si postahujes vsechno ostatni.

Reagovat
Busby babes

mely. Ja porad ty stroje tak polidstuji.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom základka ty nulo viď?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Nihilister

Tohle většinou píšou lidi bez základky

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie zakúpiť novú mašinku...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď zajtra uvidíme zostavu s Coutinhom a kľudne aj Alexom Oxom v základe (nech dostane šancu)... Postavil by som to:

Mignolet, Milner-Matip-Goméz-Robertson (Moreno), Can-Ox-Wijnaldum, Salah-Sturridge-Coutinho. Myslím si, že s ňou by sme mohli uspieť .

Reagovat
avicii

dobra ale radsej bez Milnera..

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tu strhol u niektorých naňho prehnaný hejt . Je oddýchnutý, šancu nech dostane, akurát určite nie v zálohe...

Reagovat
avicii

Neviem..neni krajny obranca...nech tam hra radsej Trent...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sa bojím, dosť horel posledné zápasy, kt. hral. Dal by som mu šancu neskôr...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedá raději toho gomeze ten hrál slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, či bude znovu v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

A ináč, ani Trent nie je krajný obranca, ale stredný záložník a Milner zaskakoval kvalitne na bekovi už v ManCity a aj u nás.

Reagovat
eder

Přehnaný hejt - někdo to holt po Lucasovi musel převzít, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Lejko, znovu si zlý :-*.

Reagovat
minoLFC

tomu ani sám neveríš, že tam nebude Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Hej .

Reagovat
Hokaido

Robertson na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - TAA, Matip, Klavan, Robertson - Can, Wijnaldum, Coutinho - Salah, Sturridge, Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby Gomez místo Klavana. A možná Milner místo Wijnalduma.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner v zálohe? Aspoň v PL a LM nie, v utorok nech tam kľudne nastúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde jinde by měl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá až na Klavana, TAA je veľký talent, ale ako som napísal hore, bál by som sa, že by horel, na druhú stranu, ak zahrá dobre a znovu sa o krôčik posunie dopredu, budem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý na tiskovce Klopp říkal, že Gomez hrát nebude, takže TAA asi jasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to asi áno.

Reagovat
Maresma

Firmino?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si oddýchne a nastúpi z lavičky. Bol dosť vyšťavený minulý zápas.

Reagovat
Coutinho10

tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

takto nejak si to predstvujem aj ja. Robertson bude urcite hrat aj Ox. Len miesto Milnera asi klasika, TAA. Este by som cakal, ze bude sediet Salah, ale miesto koho? Zeby Milner?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho na křídle mi přijde jako škoda, jeho přednosti se nejvíc projeví, když je v centru. Nicméně neznám marodku Live...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím, na krídle aj v strede dokáže byť porovnateľne skvelý. A na krídle má viac šancí dať gól si myslím, každopádne môžu si meniť miesta s Oxom, kt. tiež podľa jeho slov túži hrať v strede...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, ze na kridle je skvely taky, ale prijde mi, ze nejvic z jeho schopností live vytezi, kdyz je v prostoru mezi stredovym kruhem a penaltou soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom behá na krídle Firmino, keď je Mané mimo.. A vidíš, ako to včera vyzeralo .

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia Spurs. Kto hráva v systéme s tromi stopérmi stredného? Sanchez či Toby?

Reagovat
Cobra

Sančíz

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě otázka nevíš jak to je s rosem trénuje už ? Kdy by mohl začít hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro to nebude. Mesiac, dva.

Reagovat
Hokaido

Už se vrací do plnýho tréninku, ne? Mohlo by to být dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevracia sa do treningu

Reagovat
smazaný uživatel

Davies is on fire, takže si nekopne, ani kdyby nebyl furt zraněný.

Reagovat
Wat

Aby nezačal Rose trucovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok díky nejspíš ho s startuj vyměním

Reagovat
smazaný uživatel

V draftu *

Reagovat
Teoretik

Cherries dnes už musí

Reagovat
Miguel19

Danny Drinkwater si zřejmě počká na debut za Chelsea. Anglický záložník, jenž do Londýna přišel z Leicesteru City, se bude několik týdnů léčit se zraněným stehenním svalem.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní dovolená z toho balíkova jménem Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

No je to škoda. Zrovna v tomto období by si nejaké minúty pripísal.

Reagovat
icemike

kdyby blbec jel aspon autobusem, nemusel by být zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cobra

Reagovat
Ligter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/PLAktuality/

Aktuality z nejlepší ligy na světe :O

Reagovat
smazaný uživatel

Ten v Tottenhame dlho nevydrží. Som zvedavý, kto ho tohto zla zbaví.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Nemyslim si, uz velakrat hovoril ze chce ostat co najdlhsie. To skor odide Ali alebo Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

Reči. Takých už bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že nebylo. Kane se pravidelně vyjadřuje, jak miluje klub a jak by tady chtěl zůstat navždy, a že by odešel jedině, pokud by klub přestal směřovat dopředu, upadal a výrazně mu to ohrozilo kariéru. Do té doby se můžou "velkokluby" třeba posrat, ale on k nim nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluje klub, ale keď sa mu prestane dariť, tak odíde? Čo je to za druh lásky? To sú obyčajné sračky, ktorými kŕmi fans. A očividne mu to žerú.

Reagovat
smazaný uživatel

U všech ostatních hráčů mám pocit, že by při dobré příležitosti odešli, jen ne u Harryho, který je hodně loajální, až příliš skromný a pokud si četl ownyho text, tak bys pochopil, že nepíše o nic o tom, že se přestane dařit, ale o vizi klubu. Přišel Poche začal tým budovat od píky, nové treninkové centrum, příští rok bude hotový nový stadion - toho se drží i Harry, klub se rozvíjí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som napísal to isté len inak, bez vaty.

Reagovat
Neutron

a co maju robit, ved to je jedina vec co fans sliepok drzi pri zivote

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá zlatokopka: "Budu tě milovat v dobrém i ve zlém, v nemoci i ve zdraví, dokud budeš vydělávat..."

Reagovat
eder

„Irenko, já ťa mám rád i bez peněz!“

Reagovat
kvasha16

a co bude dělat když nic neumí? ani knížky ji nebaví...

Reagovat
icka

Tak jeste, aby to potvrzoval v play off evropskych soutezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, tohle nemá cenu, dává góly všude, kde hraje a lidi jako ty neustále posouvají laťku, aby si dokázali, že není tak dobrý, jak se zdá.

Reagovat
kvasha16

tak hadam uz nikto nepochybuje ze patri medzi najlepsich, ale ostatni menovani to dokazuju aj na navyssej urovni v Europe, tam zatial Harry nedosiel... a ak ho ty chces radit medzi TOPku, musis ho porovnavat s najlepsimi v najtazsich zapasoch... samozrejme, ma na to predpoklady, ale kym vas nebude tahat v LM, furt mu bude nieco na tych ostatnych chybat

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom takový dotaz - koho z top hráčů v PL bys označil, že tahá svůj tým v play off LM?

Reagovat
Lacko_Boh

na tomto fore sa spochybnuje aj Messi. Ale na druhu stranu viem co tym kvasha mysli aj ked nesuhlasim. Lebo ked da penaltu v semifinale proti napr. PSG, tak to bude "len" penalta..ked da hattrick proti Juve, tak Juve nehralo dobre. Sa vzdy nieco najde. Jak pekne zeny ked ich pozvem von Nehovorim ze je bezchybny, Ronaldo tiez nehra kazdy rok vo vyradovackach dobre a nehovorim ze by sa nemali jeho vykony kritizovat ale myslim ze v tej, citujem: "TOPke" utocnikov v europe ten skaredy kokotko z tottenhamu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám pocit, že to podceňování a nedůvěra v Kanea lidmi je dáno tím, že se prakticky zjevil z ničeho nic před pár lety. To je vidět hned, jak si rozklikneš jeho profil tu na EF, nějaký nezajímavý čísla v Championshipu a pak najednou takovej hráč dá 30 gólů za sezonu. K tomu přidej národnost, pro kterou má spousta lidí předsudky a problém je na světě.

http://www.eurofotbal.cz/hraci/harry-kane-36819/kariera-klub/

Reagovat
kvasha16

a ktory tim PL momentalne hra vyrovnanu partiu so spickou v Europe? ... uprimne? momentalne by som podla toho bohuzial neoznacil nikoho vzhladom na to co hraju PL timy v Europe

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ani třeba Hazard není top hráč.

Reagovat
Zaschrona

https://www.theguardian.com/football/2017/sep/15/everton-ronald-koeman-crisis-meeting-wayne-rooney

No, da se ocekavat, ze v nedeli dostaneme na Old Trafford naloz, pak mame nasledne 4 zapasy doma, ktere vsechny na papire mame vyhrat: Sunderland, Bournemouth, Limassol, Burnley, pak bude repre pauza. Sice na zacatek tezky a narocny los, ale predvadena hra byla naposledy solidni nekdy na zacatku pripravy. Tempo zapasu ted sice bude porad velke, ale rozlosovani uz si snad lepsi pro tenhle usek prat nejde.

A je teda hezke, ze si Koeman uvedomuje, ze je neco spatne, ale moc pro nej nevidim cestu, jak z tohohle chce vylezt. Zda se mi, ze to zrejme je klasicky pripad toho, kdy hraci hazeji trenera pres palubu. Jestli je v tomhle system, tak snad akorat ten, ze je v planu hrat uzke rozestaveni na prihravani do nohy, ktere je nechutne lehke pro soupere cist. Tymu zoufale chybi rychlost a neprospivaji mu nektera zoufala rozhodnuti Koemana, kdy porad stavi hrace, kteri opakovane hraji uplnou tuzku. Koeman sice meni rozestaveni, ale na stylu hry a na zapojenim nejakych rychlejsich hracu, to neudelal temer nic - zadny Lennon nebo Lookman, zadny Kenny, Dowella s Connollym radsi po fajn priprave posle hostovat - zatimco Baines, Williams nebo Schneiderlin ocividne nezvladaji hrat porad 2x tydne 90 minut, Klaassen a Rooney jsou neustale cpani smerem do kridla, kde nikdo jiny neni, coz fakt neni jejich pozice, v sestave Martina, ktery zatim vypada jak kridlo pro Champ, ktere nahodou hraje krajniho beka...

Jsem teda zvedavy, jestli dojde k nejake zmene ted o vikendu, kdyz si to "nejak" maji trener s hraci vyrikat, ale ty posledni vykony jsou tak hrozne, ze se mi moc nezda, ze tuhle situaci vyresi nejaka slova akteru, ze se musi vic zacit makat a nejake prozreni Koemana. Ono spatne vykony z nasi strany, tim uz finisovala i lonska sezona. Fakt jsem zvedavy na vykon se Sunderlandem a na tu sestavu. Aby se tim zapasem zas nevyhazoval manazer, jako posledne...

Reagovat
Svatej

Koukam ze ses poucil a do faze 2 se snazis vsi silou vyhnout

Reagovat
Zaschrona

A co vlastne teda ma byt ta faze 2?

Reagovat
Svatej

To je mám dojem bod, kde se začíná pochybovat nad schopnostma manažera, takže těsně před fází #

Reagovat
Svatej

#trenér OUT * nenechalo mě to dopsat

Reagovat
Svatej

Busby to myslim popsal fakt trefně, ale teď už to nenajdu

Reagovat
Busby babes

Faze 1 - trener XY je nejlepsi na svete.

Faze 2 - trener XY by mel zacit resit staveni hracu AB a CD...

Faze 3 - trener XY out

Tohle si myslel?

Reagovat
Zaschrona

Ale tak to klidne priznam, ze nad Koemanem hodne pochybuju a ja byt v pozici Moshiriho, tak mu uz minimalne hazu nuz na krk, protoze tyhle vykony jsou neakceptovatelne. Umet chvalit, kdyz to je zaslouzene, ale zas taky umet konstruktivne kritizovat a nebat se priznat, ze to nefunguje a vcas udelat zmenu. A at uz za to muzou schopnosti Koemana nebo ho chteji hodit pres palubu hraci, stejne to nakonec odnese manazer. Pokud to tak je, tak hlavne at se to zas nenatahuje na tak dlouhou dobu a dava se milion novych sanci a pouziva se giga vymluv...

Reagovat
Svatej

Hele naprosto to chápu, koneckonců my sami byli v hodně podobný situaci dva roky zpátky a všechno se to v nás míchalo stejně, jen mě teď lákalo si nevinně rýpnout.

Koeman se navíc podobně jako předtím José odmítá poučit z některých svých chyb a tak na sebe část viny shazuje uplně sám. Každopádně ani si nejsem jistej, jestli by byl jeho vyhazov správný řešení, když není tolik prověřených kvalitních trenérů bez práce.. Bublina okolo Tuchela celkem splaskla, co Blanc? Otázka navíc je, jestli by to u vás vzal..

Reagovat
Zaschrona

Jo, vsak ja to chapu, taky bych si rypnul do jineho klubu v takove situaci.

S tim srovnanim s Mourinhem souhlasim. Ja bych v pripade jeho odchodu jmenoval trenera nasi rezervy Unswortha, pod kterym okamzite po vyhazovu Martineze sel vykon rapidne nahoru v poslednim zapase sezony a vloni se jeho rezerva prezentovala fajn fotbalem a vyhral ligu rezerv, nemel by se bat zapojit mlade, coz ten tym nutne potrebuje.

Jestli nekoho externiho, tak treba zkusit premluvit Tuchela nebo Enriqueho, to by nemusel byt nejhorsi napad, pokud tym pod Martinezem neumel branit, tenhle tym pomalu vypada na to, ze vubec neumi utocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I wasnt so worried after Chelsea - zaujímavý názor na výkon Evertonu v tom zápase.

Reagovat
Zaschrona

To me taky zaujalo, no. Ale zaroven se ho trochu snazim chapat, predvest se v tomhle stylu na Chelsea, kdyz to dopadlo minule tak hruzne, ok. Ale bohuzel to taky naznacuje, ze tenhle ultrapomaly a uzky styl hry hrajeme s planem.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle je trener nevine. Proste jste oslabili. Na začátku jste proti slabším aspoň vyhrávali 1:0, obrana fungovala, když nemáte ofenzivu. Ale pak přišli těžší soupeři a bylo vymalováno. Prodar Lukaka a nahradit ho Roenyem to je málo, navíc Barkley out, nemáte nic, čim soupeře překvapit.

Reagovat
Zaschrona

S tim, ze jsme v podstate Lukaka nenahradili, to souhlasim, ale to prece neomlouva ten herni styl, kterym se prezentujeme. Ten hrajeme v podstate od prvniho soutezniho zapasu a proste nefunguje. Kdo ty zapasy videl, tak se o tom zrejme vyjadri v tom smyslu, ze Everton hraje nechutne uzkou taktiku bez kridel a nejvetsi problem je, krajni obranci jsou odkryti, coz umoznuje souperum toho vyuzivat ke snadnemu vytvareni sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky je nazor na Mersona? Je to ten, co ho ma skoro kazdy za saska?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, uz chapu proc

Reagovat
smazaný uživatel

vsak s tou kombinovanou sestavou ma uplnou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Kingovi by to tam uz mohlo padnut a rovno 3x.

Reagovat
Coutinho10

#BHAFC team v #AFCB: Ryan; Rosenior, Dunk, Duffy, Suttner; Knockaert, Stephens, Propper, March; Gross; Hemed. #BOUBHA

Skalak dnes ani na lavičce, takže proti Bournemouthu si zahraje až v úterý v poharu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budu musiet postupit, lebo si snad potom uz nezahra vobec

Reagovat
Coutinho10

j jedna z posledních šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z dvojice King - Defoe už dnes snáď skóruje, mohli by aj obaja.

Reagovat
smazaný uživatel

King.

Reagovat
Counter

#fanta

Reagovat
smazaný uživatel

"Cologne fans made so much noise in the Emirates, local residents phoned in to complain, they had no idea they lived near a football ground."

Reagovat
Taiger

Máš celkem slušnou ájinu, ale vymýšlet si věty v pátek večer je fakt dost smutný, Tinder ti nefunguje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak už to na tom Tinderu není ono, ty baby jsou tam pořád stejného typu.

Reagovat
smazaný uživatel

jakože všechny tě swajpují doleva?

Reagovat
smazaný uživatel

já swajpuju doleva 95 %, takže se to ani nedovím

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasne umiestnena kamera.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla byť aspoň nad sedačkami, aj keď výrazný rozdiel by to asi nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries sa nejak zasekla hra...je to celé výrazne pomalšie než z minulej sezóny.

Reagovat
Counter

Faktor Defoe.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tým myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Že konečně mají kvalitního útočníka, který rozhoduje zápasy a nemusí se honit bezhlavě dopředu.

Reagovat
Counter

Defoe je statický hráč, zabiják do vápna, ale už ti toho moc neoběhá. Není to jediný problém, proč letos Bournemouth nešlape jak loni, ale jeden z faktorů určitě.

Reagovat
Lacko_Boh

hm, som dufal ze len provokujes spurs ale ty to mas podlozene

Reagovat
Counter

Nijak zvlášť podložené to nemám, akorát twitterovi stats nerdi jeho přestup k Cherries kritizovali a zatím se zdá, že oprávněně, ten včerejší gól na tom moc nemění.

Reagovat
Coutinho10

zatim celkem zklamani z tohodle zapasu...cekal jsem lepsi fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Charies dnes chýba kreatívny hráč, BHA to dnes dobre zabetonovali. A ani tam nemá koho Howe poslať. To keď tam nepadne po nejakej sranda akcii, tak nijako.

Reagovat
smazaný uživatel

Má. J. Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi

Reagovat
Thab

Nad Defoem ve fantě už je asi nejvyšší čas zlomit hůl, co? Škoda, věřil jsem, že mu to u Cherries sedne

Reagovat
Thab

hezky jsem přivolal

Reagovat
smazaný uživatel

Ceresnicky

Reagovat
Coutinho10

super Brightoooon

Reagovat
smazaný uživatel

Do certa Ibe

Reagovat
Mimalu

Defoeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ibee

Reagovat
SpecialOne

Vítej ve fantě Jermaine. Btw. Ibe hraje těch 10 minut na úrovni Zidana v nejlepších letech

Reagovat
Nikikrew

Pekne Ibe

Reagovat
Coutinho10

tak hezky to mel Brighton rozehrany a takhle to zesere

Reagovat
SpecialOne

No jestli myslíš čistě jen skóre tak možná měli, ale ten výkon není hodný PL

Reagovat
Coutinho10

j koukatelny to od nich moc nebylo, ale dokazali Bournemouth celkem eliminovat a kdyz uz se povedl prekvapivej protiutok, tak se to najednou sesypalo jako kdyby si mysleli, ze to staci...

Reagovat
Svatej

Má smysl si Kinga držet ve fantě ? On mi ještě neudělal ani jeden podělanej bod a podle těch výkonů Cherries to zatím ani nevypadá, že by to mělo být lepší ..

Reagovat
Coutinho10

tak to mas slusnou trpelivost ja jsem si ho nabral ve draftu a jeste pred 1. kolem ho dal pryc a je klid

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na Watford dnes. Nejaký ten bodík či tri by mohli uhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

08:59 Real Madrid nebude opouštět Benzema

Karim Benzema byl během uplynulých let pravidelně spojován s odchodem z Realu Madrid, nakonec by však ve svém současném působišti mohl uzavřít i kariéru. "Pokud jsme pravidelním hráčem základní sestavy, nemusíte přemýšlet o odchodu," řekl Benzema, který devátým rokem patří mezi opory "Bílého baletu" francouzským médiím. (transfermarketweb.com)

Ta uroven zdejsich redaktoru je cim dal tim horsi. Tak snad spravne ma byt - Benzema neopusti Real..

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to jde taky.

Koho nebude opouštět Benzema?

Real Madrid nebude opouštět Benzema?

i když je fakt, že termín "nebude opouštět" zní špatně - lepší by bylo neopustí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ten slovosled je spatnej i tak. Kdyz uz bych dokazal pripustit spojeni "nebude opoustet", tak spravne by to bylo - Real Madrid nebude Benzema opoustet.

A kdyz uz, tak ta otazka by mela znit - Kdo nebude opoustet Real Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

"Real Madrid nebude Benzema opoustet" jednoznačně nejhorší formulace ze všech...

otázku formuluješ taky špatně, protože za hlavní aktant považuješ Real, ale logicky je to v daném sdělení Benzema...

Nepolíbený češtinou, syntaxem a stylistikou, ale hlavně, že sis mohl postěžovat viď.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi z redakce, proč letos neni PL v kostce? Bylo to super! Aspoň měsíční shrnutí by bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to chybí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tuším že to Usty nestíhá

Reagovat
Counter

Usty se místo psaní článků fláká na pláži no.

Reagovat
smazaný uživatel

Není on teďka na Kanárech, nebo se mi to s někým plete?

Reagovat
kvasha16

zeby mu tie kostky vynasali az tak?

Reagovat
TopinB

Usty říkal, že na to nebyl čas a ani chuť, takže si na rok dává pauzu a uvidí příští léto, říkal, že je to práce co musí bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ta chuť zase přijde. Nemělo to chybu.

Reagovat
SpecialOne

Zase Digi nemá zápas v 16? Zrovna od Watford-City jsem si sliboval hodně.

Reagovat
EXoRcIsT

tak maju obmedzenie na pocet zapasov ktore mozu odvisielat o 16tej tak si to setria na lepsie zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli čomu to tak je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrejme asi záleží na dohode, koľko sú ochotní za vysielacie práva zaplatiť, toľko dostanú.

Reagovat
SpecialOne

Tak ať si sakra nakoupí práva na všechno, když už maj na PL v ČR monopol

Reagovat
smazaný uživatel

to právě nedává smysl, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Digi

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Cuadrado by se mohl vrátit do Anglie. Arsenal je sice dohodnutý, že se během ledna vrátí k jednání s Thomasem Lemarem, nakonec by však údajně mohl přesunout pozornost na kolumbijského křídelníka Juventusu

Takze smetak Cuadrado v pripade nedotazeni Lemara?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia legenda Chelasea sa vracia na ostrovy?

Reagovat
smazaný uživatel

King sice vcera zasa sklamal, ale Benteke dnes hattrick

Reagovat
SpecialOne

Na Crystal jsem dnes zvědavý, nové koště dobře mete, ale horší smeták dovést nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

No nedaj si dva deci vina,keď máš dvanaastku

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš dopadnúť ako Adam Johnson?

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace:

Hennessey-Dann, Ward, Schlupp, Fosu - Mensah-Cabaye, Puncheon, McArthur - Townsend, Loftus-Cheek, Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Riedewald ani na lavičke Tam majú 5 celkom schopných stopérov, som zvedavý kto odíde ako prvý.

A za Saints je mimo diania Austin...

Reagovat
SpecialOne

Nechápu, osobně hodnotím Austina vysoko, pro mě je to útočník, který by při stoprocentní důvěře a zdraví byl schopný dát 15 gólů v sezóně. A že máš v týmu Gabiadiiho s Austinem a dáš na hrot no-goal Longa, to nechápu...

Reagovat
icka

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že Pellegrino chtěl trochu zamíchat složením v útoku a tak Gabbiho posadil a vzhledem k tomu, že Austin není ani na lávce, tak není moc těžký si domyslet, že asi nebude fit -> proto Long.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jako

Reagovat
Counter

Dušan asistence

#fanta

Reagovat
Counter

Tak na twitteru ji ohlásí, ale v systému mu body nepřidají

Reagovat
smazaný uživatel

pff, za toto Áčko?

Reagovat
Counter

Podle pravidel fanty to tak funguje. Akorát tam asi je problém v tom, že se musí jednat o střelu na bránu, zatímco Tadič to nejspíš poslal vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

uvolni se

Reagovat
Counter

Uvolněný budu až v kanále po zápase s Chelsea.

Reagovat
Lacko_Boh

alibisto

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Horcmen

snad mu ji dají, ale teda už jsem přemýšlel, jak se ho zbavit

Reagovat
Counter

U mě v klasice má jediné štěstí, že se zranil Pogba a Gabbiadini už ani nehraje základ, jinak by taky letěl.

Reagovat
Horcmen

ale zase ten jejich los mezi 8.-11.kolem

Reagovat
Counter

jj Proto je mám od prvního kola ve fantě hned tři, takhle dlouhý přívětivý los jsem ještě neviděl. Jen by sakra mohli hrát zákald

Reagovat
Counter

Btw. Pereira v základu Valencie v derby s Levante, hnedka i pěkná asistence.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Som nevedel že Palace prišli o Silvu lebo Parish nebol ochotný prísť skôr z dovolenky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tie horné tribúny na zápasy Spurs su uzavreté alebo čo? Návštevu 67k proti Burnley rozumiem ale ani zďaleka nezaplnený dom proti CFC a BVB nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapacita na PL je znížená o 15k na cca 75000. Na ligový pohár je uzavretý celý horný oblúk. Na LM je dostupná celá kapacita. Aspoň tak som to čítal.

Reagovat
smazaný uživatel

A dôvod prečo je znížená kapacita?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ale keď som bol na Chelsea, tak mnoho miest na vrchnom poschodí bolo prekrytých plachtami.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé. Tak je možnosť prekonať divácky rekord v PL a toto tak pokiaľ je na LM celá kapacita tak sa čudujem že na Dortmund nebolo ani zdaleka plno.

Reagovat
vodka

tvl, Benteke už co víc chce?

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke ty ides tak do riti. Tolko slov mam v hlave, ale nechcem bytza rasistu.

Reagovat
vladis271

kde nájdem streamy na taliansku ligu? chcel by som sa kuknúť dnes na ten náš zázrak.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Loftus mat poriadnych spoluhracov tak by to bola uplne skvela volba za 4.5

Reagovat
smazaný uživatel

Cheeky Loptoš!

Reagovat
SpecialOne

Ruben jede

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo Andros, toľko času, miesta a on aj tak počká

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus-Cheek

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/PLAktuality/

AKTUALITY Z PREMIER LEAGUE :O

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac sa mi páčili zatiaľ Tadic a Loftus-Cheek. Domáci zrejme ani sami nevedia, čo chcú hrať.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson za chvíľu vyrovná ten trénerský rekord de Boera

Reagovat
smazaný uživatel

Palace

Reagovat
Raylan

Co ti dřeváci z CP nedaj, to je strašný

Reagovat
kylo ren

Koupil sem si battlefield 1 a chci si zahrát multak co potrebuju kromě pripojeni k netu pls poraďte nekdo je to ps4 verze

Reagovat
smazaný uživatel

Playstation plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy privedieme Leminu?

Reagovat
smazaný uživatel

Az po Van Dijkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až odíde Can, tak by sa tam aj celkom hodil

Reagovat
smazaný uživatel

však práve :D ale obidvoch v jednom prestupáku by asi nepredali :D

Reagovat
Whitemedia

Townsend mi leze na nervy..

Reagovat
Orlandiiik

Lemina

Reagovat
Coutinho10

#LFC team v @BurnleyOfficial: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Robertson, Milner, Can, Coutinho, Salah, Firmino, Sturridge.

zááááklaaaaaad yes

Reagovat
Coutinho10

#LFC subs v @BurnleyOfficial: Karius, Wijnaldum, Lovren, Henderson, Moreno, Oxlade-Chamberlain, Solanke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som aj Oxa v zaklade, Firmina mohol nechat oddychnut, predsa sa hra pohar cez tyzden a nie buduci vikend, ale Hendersona som na lavicke teda necakal.

Reagovat
Coutinho10

jj Oxe bych taky rád viděl v základu ...škoda, ale hlavně snad mu dá víc než 5 minut v závěru

Reagovat
Nikikrew

Oxa uz aj Sturidge vytlačil

Reagovat
Coutinho10

za Dannyho jsem rád....konečně tam máme přímo útočníka, takže věřim, že mu to dnes sedne....u Oxe to bude potřeba asi postupně no

Reagovat
Nikikrew

Mozno ze nato este nemae fyzicky, kto vie

Reagovat
Coutinho10

j ale ze zacatku u vas jeste hral celkem dost, takze taky uplne nevim....snad teda dnes dostane tech 20-30 minut at vime na cem je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ta ofenzivní část je prostě boží, plus Burnley bez Heatona... To budú jatky.

Reagovat
Coutinho10

snad jo ...ten nam delal hodne problemy v minulech zapasech

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

CP už asi nikdy branku nedá..

Reagovat
vladis271

Takze po kazdej chybe sa budu teraz tocit klavan s lovrenom. A ze ich budevela. Klopp toto si strasne posral v lete.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nikikrew

Šašo naozaj. Mal kúpiť 2 top obrancov a aspirujete na titul uplne easy

Reagovat
kvasha16

aspon ma alternativy

Reagovat
smazaný uživatel

#LCFC XI to face #HTAFC: Schmeichel, Simpson, Chilwell, Morgan, Maguire, King, Ndidi, Albrighton, Mahrez, Iheanacho, Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Boo's ring around Selhurst Park as Palace fans are not happy with Roy Hodgson's decision to bring off Loftus-Cheek.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

632 - Gareth Barry will today equal Ryan Giggs' @premierleague record of 632 appearances in the competition. Longevity.

Reagovat
smazaný uživatel

00 - Barry will also become the first player to start 600 games in the Premier League. Milestone.

Reagovat
Mihi

Wow, Ward je úplne príšerný, to snáď ani nie je možné, nič mu dnes nevyšlo

Reagovat
SpecialOne

pojď Gabiadini pojď pojď, Counter chce ten bodík

Reagovat
Coutinho10

bych se taky z toho v draftu uplne....to je jak naschval neda mu čuchnout ok, ale proč ho tam dava jako žolíka v 90+2...to už tam může rovnou dat radši nakyho juniora

Reagovat
liquicitizen

som dropol Vardyho si mal brať, už ti ho niekto vyfúkol

Reagovat
Coutinho10

ja bral Bentekeho...Vardyho jsem mel jako 2. volbu, coz asi nebylo uplne nejlepsi rozhodnuti, ale stejnak bych na Vardyho nemel prednost, takze musim priste nekoho sebrat

Reagovat
liquicitizen

je tam pomerne mizerný výber no, ale nieže by mi to nejak vadilo nakoľko idem stiahnuť tú stratu na vás

Reagovat
Coutinho10

j asi jsem to draftovani trochu podcenil, ze ten utok fakt nic moc...zaloha super, ale ten utok jsem mel asi brat i hrace druhyho sledu

Reagovat
Counter

Mně je to asi jedno, z lavičky mi tam nemá kdo nastoupit.

Reagovat
Coutinho10

ja bych tam pripadne mohl mit Auriera v draftu...takze me to stve, ikdyz samozrejme neni jistota, ze bude v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Za City v základe 3 domáci. To bude rekord od čias Manciniho.

Reagovat
Pasha

čaute,( fantomas, som (Ol!ver) ) u Ondreja, budem pisat z jeho nicku.

Reagovat
Pasha

Reagovat
Pasha

nefandim mancs samozrejme, fuuuuuj

Reagovat
smazaný uživatel

ohromne volaco

Reagovat
Pasha

na rozdiel od fantomasa poznám Ondreja osobne .

Reagovat
smazaný uživatel

a čo pijete s Ondrejom?

Reagovat
Pasha

vodu s citronom

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak čo fúkate?

Reagovat
Pasha

Miky, pls.

Reagovat
Pasha

ale teraz si ideme dat za poharik cervenho vinka na pocest red nosa ...

Reagovat
kvasha16

oni uz su na to stary, tak ako Kalinak

Reagovat
nani92

to je moc

Reagovat
vladis271

teba prečo nepozvali?

Reagovat
nani92

ja čakám na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

.-*

Reagovat
Pasha

tak podme na to, YNWA!!!!

Reagovat
Pasha

tak podme na to, YNWA!!!!

Reagovat
avicii

link na nas zapas prosim

Reagovat
Pasha

Reagovat
Pasha

pockaJ

Reagovat
Pasha
Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Walker to tam dneska krásně brousí.

Reagovat
cubazi

Hrame nakopavane lopty, bravo Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Tykravo, to je neskutečný tohle.

Reagovat
Pasha

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm

Reagovat
smazaný uživatel

Klavanova chyba?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, Kloppova

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že ho tam postavil ...KloppOut

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš že nekoupil nějakýho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

to je už ďalšia vec

Reagovat
smazaný uživatel

KDB

Reagovat
smazaný uživatel

ani neviem, čo mám k tomu povedať

Reagovat
REPLIKATOR

Klavan...

Reagovat
Pasha

Ondrej (Pasha) píše a teší sa z gólu Burnley

Reagovat
Pasha

Reagovat
Side

A všechny to tu strašně zajímá

Reagovat
Pasha

fantomasa áno

Reagovat
Coutinho10

omg twl uz to zase zacina

Reagovat
vladis271

Klavan :D papkaj jurgen.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ti stopeři, to je fakt k pláči.

Reagovat
cubazi

Dobre dopozeral som, Klopp dokym nevymeniš celu obranu a vyjebeš Milnera budeme tragicky ako cigankina piča, tak vdaka za pekny zapas ale po 20 minutach mam dosť, dovidenia na tragedov nemam zaujem pozerať a už vobec nie na nakopavačky od Klavana ...radšej umrem podrezaním ako vidieť ešte jeden zbytočný center

Reagovat
Pasha

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti né

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je král.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pasha

Reagovat
cubazi

Saláááááh BúúúúúHHHH

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Mou krásne, ešte že ho máme

Reagovat
smazaný uživatel

Salah dal svou první šanci, ne?

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaal Saaalaah super odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Kun dneska na hatrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
jk

Heaton by to měl

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek da pred Bruyna a hned zacne davat asistenciu kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

už je spať

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme som s de bruynom dal prec aj jesusa

Reagovat
Counter

Reagovat
diastan

Letos se nezastavime

Reagovat
Pospovič

City se nějak rozjelo

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus! A Kun 2+1 za první poločas i když tohle mohlo bejt pískatelný.

Reagovat
avicii

pekne ich meleme, snad im tam nieco nalozime

Reagovat
Coutinho10

hm a City tam sypou jeden za druhym

Reagovat
avicii

City na titul radsej ako United

Reagovat
Busby babes

here we go again.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos mají fakt super tým.

Reagovat
avicii

Reagovat
Pasha

to aj manU

Reagovat
vladis271

City má lepšiu obranu. Mou to môže vyrovnať ak začne hrať ako to vie len on, ale na papieru má City najsilnejší tím v lige o level pred ostatnými.

Reagovat
Pasha

to si nemyslím, majú kvalitatívne podobne kvalitné tímy, aj Chelsea možno, ak sa im vyhnú zranenia (Oliver)

Reagovat
smazaný uživatel

lepší obranu :D :D bailly Jones v momentální formě nejlepší duo na ostrovech ....Jones hraje chvilku po zranění a hned hrál základ i za repre a sám třener řekl že je to nejlepší obránce kdy je zdravej....city mají lepší kraje , ale ne o moc až se vrátí Shaw

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

maji. meli i loni. Porad je to 5. kolo.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Myslím že i minulý rok začali hodně dobře a potom to šlo z kopce, takže bych zatím nasoudil. Naopak CFC měla slbý start minulou sezonu a potom to vyhrála, rozhodovat budou hry o "6 bodů"

Reagovat
Counter

Liverpool za celou sezonu v zápasech "o šest bodů" ani jednou neprohrál, a stejně se do posledního kola klepal o čtvrté místo.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Ano, ovšem pokud chceš bojovat o titul musíš porážet týmy pod top 6, to by pro MU obvzlášt MC nedělá problém, pro ně budou rozhodovat zápasy s top 6.

Do boje o titul se nedostaneš pokud máš problémy s týmy pod top 10, což liverpool bude mít vždy pokud bude spoléhat na rychlé křídelníky a malého hrota.

Reagovat
Busby babes

a jeste dodam, ze nas loni z boju o titul vyradily hlavne ztraty s tymy z dolni casti tabulky. 11 remiz je proste 22 bodu.

Reagovat
Busby babes

dlouhodobe v PL rozhoduje to, kdo poztraci nejmin bodu se vsema tema Watfordama, CP a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni měli aspoň slabinu v bráně a na krajích obrany.

Reagovat
Counter

Sázkovky s ním souhlasí. A já taky

Reagovat
Busby babes

nikde nezpochybnuju, ze jsou jednim z favoritu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Aguero a Jesus, skvele hrajou

Reagovat
Coutinho10

ouuui skoda Sturridge...super pass na nej, ale asi byl z uhlu

Reagovat
pingla

Aguero a Jesus jsou naprosto dokonalí. Jen škoda, že jsou u konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus nedal snad ještě hezkej gol za city :D v průměrným týmu by byl tragickej kdyby musel sam obejit hráče a dát gol ....takovej dobrej doklepávač

Reagovat
Mindas

Jj, to urcite.

Reagovat
cubazi

Klavan je strašny zmetkar... dovolim si povedať že on by PL nehral v žiadnom inom PL klube... nikto by nechcel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Zabaleta 5. zápas, 4. žlutá

Reagovat
vladis271

Škriniar si otvoril strelecký účet.

Reagovat
nani92

a Perišič gol za golom, my vieme koho nemáme chcieť

Reagovat
Pasha

toho by som bral do LFC, úplne by zapadol na LCB, ach taky velky talent, skvely hrac...konstruktivny, rychly...

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

KloppOut

Reagovat
Hai

Milner dolu za wijnalda a sturridge za solanke nebo oxe a otocime

Reagovat
Counter

Shakespeare s takovouhle už taky brzo dopíše.

Reagovat
Coutinho10

mezi 3...pod sem kam jdes

Reagovat
Manik...

link na city? Něco ne moc kvalitního

Reagovat
Coutinho10

pristi strela uz snad pujde do brany

Reagovat
Coutinho10

dobra Can

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
vodka

Shaq

Reagovat
smazaný uživatel

Kunovi ta nová role strašně sedne. Fakt jsem po těch prvních zápasech a předsezóně tohle nečekal, ale přijde, že hraje nejlíp za tu dobu, co je v City.

Reagovat
Mastný Chobot

a hrá aj oveľa viac pre tím

Reagovat
Manik...

kde koukáš? pls.?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

vidíš, na tuhle stránku jsem zapomněl, díky

Reagovat
smazaný uživatel

jaká přesně role, pls?

Reagovat
Coutinho10

super strela Danny....dobrej zamek uz staci jenom ten gol

Reagovat
cubazi

Trapoši

Reagovat
avicii

boha uz tam nieco dajme

Reagovat
Hokaido

Wow, co teď Vardy nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ritchie dve asistencie..

Reagovat
vladis271

Firmino je na kraji zabity.

Reagovat
cubazi

Reagovat
vladis271

Can omg

Reagovat
smazaný uživatel

bohaaa, poďme

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jak mám Sterlinga celkem rád, tak snad neznám tak kvalitního ofenzivního hráče, co má tak nekvalitní zakončení jako on.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Horší zakončování od útočníka už jsem dlouho neviděl

Reagovat
cejen13

To si dlouho neviděl walcotta v akci.

Reagovat
fenixLFC

prdvadzat lovren to co matip tak je tu nanho neskutocne kydane...ale kedze sa klasicky jedna o oblubenca tak ticho po pesine....

Reagovat
smazaný uživatel

Matip hraje dneska pořád líp než Lovren.

Reagovat
fenixLFC

Jj takze preto moze robit chyby a nie je potrebne na to ani upozornovat...

Reagovat
Kowe

Pochybuju ze matip je neco oblibenec, jen je to holt mensi sracka nez lovren tak se tolik nekyda. Clovek by se z toho pak zblaznil.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad každýmu jasny, kdyby se mělo upozornovat na každou chybu někoho z Liverpoolu, tak je tu snad milion komentářů.

Reagovat
fenixLFC

u lovrena prave na kazdu chybu upozornujete

Reagovat
vladis271

ked vedie ku golu tak určite a navyše ked je to taká neskutočná picovina ako napr. naposledy proti Seville, lebo toto ti stopér v anglickej lige, ktorý berie plat ako berie Lovren nespraví. Už sa zmier s tým, že Lovren je ultrapodpriemerný stopér čo nemá čo hľadať v klube ako je Liverpool.

Reagovat
fenixLFC

Sevillu som nevidel takze netusim co spravil. okej, takze budeme sudit obrancov podla toho ci sposobili gol...ked to za nich zachrani niekto iny tak sa to prejde mlcanim...rovnako ako u ofenzívnych hracov, kd niekto bude hrat hovno a d gol tak je vseto zabudnute, skvele ja netvrdim ze lovren ma na zaklad, len ma fakt nebavi ako sa tu peskuje za vsetko a ked kiksuje mtip alebo nebodaj ten precenovany oblubenec fans sakho, tak je tu ticho a obhajuje sa to tym ze inokedy zahra skvelo urobit to iste co urobil vcera matip lovren tak tu bud milion zvracajúcich smajlov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tak teda Matip

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
avicii

Ox a Solanke podme

Reagovat
vilp

Wow, to byl slalom jak od Messiho. Pěkný způsob, jak dokončit hattrick.

Reagovat
Svatej

FANTUEROOO

Reagovat
smazaný uživatel

Jebem na to, dokiaľ neodíde Klopp tak naše zápasy v PL nepozerám

Reagovat
Setwo

eśte že tam je ten Matip.... jediny obranca čo tam za niečo stoji..

Reagovat
smazaný uživatel

City znásilňuje ďalej... Minulú sezóny by mal Pep po tomto dvoj zápase tak jeden bod a inkasované 4 góly. Takto je to zatiaľ 10:0

Reagovat
SunFells

Minulou sezónu mu tady lidi touto dobou dávali titul.

Reagovat
EXoRcIsT

no cakal som ze Watford aspon trochu City potrapi ale zatial to vyzera ze to bol pre City najlahsi zapas v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Proti MU zase předvede golmán zápas kariery :D ale tem zasraným arabum tam padne každá šunka

Reagovat
smazaný uživatel

Draft on fire Salah, Walker, Aguero...

Reagovat
Coutinho10

to je v haji tohle kolo

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ja Salah, Aurier, Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Solanke

Reagovat
vladis271

Solanke tu chuj.

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Arnold skodaaa

Reagovat
cubazi

Je mi ztoho do plaču

Reagovat
Pasha

už dve penalty sme mohli mať, skurveny kokot

Reagovat
Kixi Syhimour

Oliver? Že jo

Reagovat
Kixi Syhimour

stupidní dotaz

Reagovat
Coutinho10

Solanke ouuu...ale to mela bejt pencle na Salaha ne

Reagovat
Mönchengladbach

Zatím takhle v půlce září to vypadá, že o titul v LM si to rozdají PSG a MCFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct... poslední tři zápasy 15:0

Reagovat
diastan

Za týden CP se má na co těšit

Reagovat
vladis271

Salah mal ist dole, 20 minut je uz mimo.

Reagovat
eder

Další epizoda z cyklu "Kterak deset urputných kopáčů vydolovalo z Anfieldu body"...

Reagovat
cubazi

Dopiče z takym fotbalom spomalujeme to ako možme

Reagovat
Kixi Syhimour

Super bod s Burnley se počítá teď můžeme jít na titul

Reagovat
vladis271

Minula sezona ako vysita nic sanezmenilo, iba obrana je este tragickejsia a nvm ako prelomit zamok.

Reagovat
vladis271

Arnold strieda pekne centre s totalne otrasnymi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nervózny bol zas, mala byť zostava taká, akú som napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je to jeho útočenie totálne neefektívne

Reagovat
vladis271

zas keby nebol solanke neschopné drevo tak mohol Arnold v podstate sám spraviť rozhodujúci gól. V tej pozícií v akej bol solanke bolo oveľa ťažšie ten gól nedať než ho dať.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Typický Liverpool

Reagovat
cubazi

Nepozeratelne trápne... ja trapenie nerád radšej utratiť.... to je cele zle.... a Klopp vidí zlepšenie

Reagovat
SpecialOne

Draft 5 hráčů - 35 bodů bez bonusů. Now coming Son

Reagovat
smazaný uživatel

5 hráčov, 42 bodon. Now coming Kane+Eriksen

Reagovat
SpecialOne

v draftu?

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
SpecialOne

super

Reagovat
avicii

to je v prdeli toto nevyhrat

Reagovat
cubazi

a bude húž

Reagovat
Setwo

boze takto si dojebat den, som to nemal ani zapinat.... sezona bude nahovno, max. 4 flek... realita taky 6. ... pici ked nemohli kupit VVD, tak mali kupit De Vrija z Lazia alebo Manolasa... nie tam stavat Klavana, ktory by si nezahral ani v Burnley..

Reagovat
cubazi

Ono dosť ťažko je braniť štandartky ked nikto nevyskoči do suboja...

Reagovat
smazaný uživatel

môžem *** taký futbal, 30 striel, ale nebezpečné boli tak 3.od 70 minúty to už klasicky bolo trápenie.

posledné sezóny stále to isté. 8/15 z prvých piatich, čakal som min. o 3 viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas dpč... Ale boli to fauly na Salaha, nie že nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Legendary Paulinho, zrejme víťazný gól za Barcelonu.

Reagovat
jk

thfc: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Dier, Sissoko, Eriksen, Son, Dele, Kane

Reagovat
Free_player

Davies ?

Reagovat
jk

Lávka, na LB bude asi Verts a 4-2-3-1... Zítra očekávám, že dá žádnost o přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladám, že Pochettino rotuje.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Free_player

RIP dnešní fanta

Reagovat
Coutinho10

Otamendi + D.Silva to trochu drzej, ale jinak zatim bida

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá na 4 obránce s Janem na beku, tam už jsem ho hodně dlouho neviděl.

Reagovat
jk

ještě teda lávka:

Vorm – Aurier, Davies, M. Dembélé, Foyth, F. Llorente, Winks

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nějakého tvůrce hry, je to naprosto o ničem, za Lanziniho nemáme bohužel adekvátní záskok

Reagovat
Whitemedia

Snad dnes Sanches nevyhoří stejně, jako před týdnem..

Reagovat
Free_player

má někdo dobrej stream na Spurs ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

zkus http://hdhub.live/channel/channel-1-live-stream.html

kvalita nic moc ale je to plynulé

Reagovat
Free_player

Reagovat
Free_player

Reagovat
Whitemedia

Má čas a stejně to vystřelí až někam na střechu..

Reagovat
jk

tvl nečekal jsem, že Sissoko po té svojí kličce ještě nekdy rozmotá nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná koloběžka

Reagovat
smazaný uživatel

After Opta’s review, there is no assist for Southampton’s goal

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Sissiko skvěle zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé od Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš výborná defenzíva od Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme zle, chýba nám pohyb. Chce to rýchlejšie prihrávky, prekvapiť súpera. Swansea hrá presne ako Burnley, vychádza im to.

Reagovat
smazaný uživatel

+ asi by som prešiel na 4-2-3-1, Dembele miesto Sissoka.

Reagovat
jk

Hrajem 4231 resp. hráli v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec. Son hral LWB.

Reagovat
jk

Aha

Reagovat
RonaldinhoCFC

Musím říct že vidím prvních 30 minut od abrahama, ale už ted mi připadá lepší než Bats, dokáže podržet balon, má dobrý dotek, škoda že nemá lepší podporu.

Latka je nízko :(

Reagovat
smazaný uživatel

hrá výborne.

Reagovat
Pospovič

ještě, že nepřišel Llorente. Aspoň je nějaká šance, že se vrátí

Reagovat
Miguel19

To se vrátí, ale pak zase hned odejde.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Kane kapitan a do obrany Davies... takze je jasny, jak tenhle zapas skonci.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Free_player

Kane břevno

Reagovat
Busby babes

dopice.

Reagovat
Coutinho10

ja vedel, ze se nemam nechat strhnout tou slepici vlnou a prendat pasku od Harryho na Lukaka

Reagovat
Gareth Bale 11

Ježiši, to je škody.

Reagovat
jk

jako dobrý tlak

Reagovat
jk

Lloris out, Lorente in.

Reagovat
smazaný uživatel

Son čo to robí?

Reagovat
Gareth Bale 11

Llorente by tam měl jít, stejně furt jen centrujeme, jinak to ani nejde.

Reagovat
Pospovič

Nechápu jak někteří můžete fandit rivalům o umístění kvůli nějaké fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

fantu zrušit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

Reagovat
Manik...

Reagovat
jk

Achjo, ten Dean je kokot

Reagovat
Gareth Bale 11

nedáme gól, ani kdyby jsme hráli do zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam je ještě Dier v tom zápas, to fakt netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

židovské kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

ban pro tuhle kurvičku

Reagovat
smazaný uživatel

kurvička ťa v podnapitom stave okotila za Tescom ty nula

Reagovat
jk

kotleba v akci

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta kurvičko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

celkem jasna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Dean. Ale to má za ten dive

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to nebyl dive

Reagovat
jk

Ťukli tam o sebe .. těžko říct, jeslti ho to ale tak rozhodilo.

Reagovat
Gareth Bale 11

ono v běhu tohle ťuknutí bohatě stačí. Teď už je to ale jedno.

Reagovat
jk

Nj, šancí na gól bylo dost.

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně tak, na tohle se nedá vymlouvat.

Reagovat
DeformFCB

Dean král kktů

Reagovat
Gareth Bale 11

Ač to vypadalo že simuloval, jasná penalta po opakovačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

No jo, chudák Dean opakovačku nemá

Reagovat
Gareth Bale 11

Nasranej být můžu, ale chápu, že tohle třeba fakt nemohl vidět no.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

mrzí ma to

Reagovat
SpecialOne

Akorát, že si štrejchnul o vlastní nohu

Reagovat
jk

Reagovat
Gareth Bale 11

Předtím ho štrejchnul on a pak o svoje nohy, mrkni na to znova, než se tu budeš tlemit.

Reagovat
SpecialOne

Akorát, že to štrejchnutí od protihráče nemělo žádný vliv, žlutou za simulování

Reagovat
jk

Se divím, že z toho gauče neumíš předpovídat i počasí tyjo

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak buď jsi slepej a nebo blbej, výběr nechám na tobě.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Spíš ty jsi nejhorší tipér na světě. Tímhle stylem se na to vyser pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukaž svuj tiket experte :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

uz sem parkrat od tebe videl naky strelce napr. KHL, ale takhle mit zmaknuty i Finsko...tak to kloboucek

Reagovat
Miguel19

Tak v dnešní době už to není tak těžký. V těch top ligách už jsou k dispozici ty základní statistiky co potřebuješ - ice time a střely. Navíc v naší lize, NHL, Švýcarsku a KHL je i čas při přesilovkách.

Jinak na Finsku je dobré to, že hráč co by měl jinde kurz kolem 3, tak tady má třeba 4-5..

Reagovat
Coutinho10

jj ja se v hokejových střelcích až tolik neorientuju, ale je fakt, ze bookies maj spis precteny tu KHL, naší ligu či NHL nez ty mene sledovany jako je napr. Finsko a tam by se to dalo nejak potrestat jako si dokazal ty

Reagovat
Hokaido

Jak jsi na tom vůbec celkově? Máš fakt zajímavý tikety.

Reagovat
Miguel19

Loni jsem měl čistý zisk přes 80K. Letos ten začátek byl slabší. Pak jsem trefil tohle..

https://www.chance.cz/tiket?idu=-75227144570&idb=-11&hash=fe3d0fbc&t=dGlrZXQgNi41MCB6YSAyIDUwMEvEjSBPSw%3D%3D%0A&affid=kHpF40FHubazTvjlHWVPDg%3D%3D&popup=1

No a včera jsem měl výhru asi 18 tisíc, takže to zase jde

Reagovat
cristiano.K.

to bych si tě i platil

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ligter

solidní

Reagovat
kvasha16

skap

Reagovat
Counter

Kane kapitán, ale tohle prostě potěší.

Reagovat
Coutinho10

nastesti jsem se mu vyhnul, ale davat ho ve Wembley asi pro priste nebudu ani zvazovat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Ježíš, snad ne Cahill.

Reagovat
smazaný uživatel

Obávam sa, že dnes hrať bude a bude zase prasiť

Reagovat
smazaný uživatel

Typický hráč Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický fanúšik Tottenhamu.

Reagovat
Mimalu

nějaké nové info nebo jenom zlá předtucha?

Reagovat
Miguel19

Preview

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Kolasinac - Xhaka, Elneny - Welbeck, Ramsey, Alexis - Lacazette a pome

Reagovat
Fenri

Takhle by to bylo fajn Ale ja si snad nepamatuju, kdy Wenger postavil jedenactku, jakou jsem chtel, takze pocitam zase na tri obrance, Holding v zakladu, Kolasinac na lavicce a Elneny na tribune...

Reagovat
Nikikrew

Ramsey nemozs hrat AM, ozil na AM a Aaron namiesto Xhaky. Aj tak budeme hrat 3-4-3

Reagovat
Fenri

Ozil ja pry zraneni. A Ramsey rozhodne muze hrat na AM, proc by nemohl?

Reagovat
Fenri

*ma

Reagovat
Nikikrew

Pretože si nepamätám okrem repre ze by tam podla dobry vykon. Ny ho praveze potrebujeme aby sa pohyboval medzi stopermi a utokom kde je viac platny. Ak ke Ozil zranený tak radšej hrat 3-4-3 s Welbz a Alexisom

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

u nas tam hral naposledy vela rokov dozadu kedy mal krizu. V repre je tam bohovy. Sedelo by mu to podla mna viac, v tej dvojke je prilis ofenzivny

Reagovat
Mastný Chobot

hral tam aj minulý rok jeden zápas

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

No daj si ho ty veru na dres. A aj nad drez.

Reagovat
smazaný uživatel

nasli ste v komentari chybu? mozete nam ju oznamit

Reagovat
Nikikrew

A kto bude brániť ked je Coq zranený? My potrebujeme aby niekto v tom strede behal a bojoval, Chelsea nastupi s Kante a Bakayokom, vsetko silne Dmka

Reagovat
smazaný uživatel

A Ramsey ti jako bude bránit? Zrovna Elneny je taková motorová myš, co to tam obeha

Reagovat
smazaný uživatel

sranda ze to tak je, pricom myslim v sezone 13/14 hral aaron takmer dmko a v defenzive bol skvely

Reagovat
Lacko_Boh

ine rozostavenie brasko

Reagovat
Mastný Chobot

čiže jakože nechceš, aby Ramsey hral na AM, lebo nebude mať kto brániť na CM, hej? fúú, kámo

Reagovat
Nikikrew

A kto tam teda bude behat? Xhaka nebodaj. Maximalne Elneny ak budeme hrať na 3 v strede co nebudeme. AM sa pohybuje hlavne hore za líniou a podporuje viac kridla, hrot

Reagovat
Mastný Chobot

ide o to, že Ramsey hrá ako AM, aj keď hrá ako CM Xhaka je slabučký, ale stredová dvojka Xhaka - Elneny a Ramsey nad nimi je 100x lepšie vyvážená ako Xhaka - Ramsey. Xhaka - Ramsey môžu hrať domáce zápasy proti bournemouthom, nie na Stamford Bridge.

Reagovat
Nikikrew

V prvom rade malo prist DM cez leto aby sa vyriesil tento nedorieseny post a potom tocit stred podla supera. Momentálne bez Coqa to moze hrat jedine asi Elneny. A Xhaka urcite nie je slabucky, je to super holding midfield ale ma problemy s pressingom

Reagovat
Mastný Chobot

hej, je to skvelý holding midfielder, len škoda, že nevie brániť, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

el neny cm, ramsey am je defenzivne milionkrat silnejsie ako ramsey s ozilom

Reagovat
Lacko_Boh

BTW, IMHO tie DM z Chelsea pridu najviac do kontaktu v zapase s nasim AM.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

ideál, ale neverím

Reagovat
mr.Silver

Cech - Bellerin, Mustafi, Kos, Kolasinac - Xhaka, Wilshere, Ramsey - Alexis, Giroud, Lacazette

Reagovat
Nikikrew

Jack nehral 90 min. od zranenia a ty ho chceš dat do základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte pryč tu nechutnou fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

este ked sa hra slager kola

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si zrovna říkal, že ta fotka je fakt hnusná.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Tam bylo Wembley?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpecialOne

Dnes si nedokážu představit nic jiného než dvě výhry domácích, možná i s handicapem.

Reagovat
smazaný uživatel

,,možná i s handicapem" je myslené na Cahilla?

Reagovat
SpecialOne

to bych o něm neříkal, i když bych byl radši za Christensena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Pogba mozno tri mesiace a tak fajn ta sezona zacala.

Reagovat
SpecialOne

Základní stavební kámen no. Jsem zvědavý, jak vaše hra bude vypadat. Nic lehčího než Everton doma momentálně PL nenabízí, ale jestli bude v základu Henrik, Mata i Fellaini, tak očekávám trošku zmatek.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

3 mesice s natazenym svalem? to se z nej stal Rosicky? Nestras.

Reagovat
cristiano.K.

to je spíš přetrženej natažení 3 týdny, natržený 6 týdnů, přetržený 2 měsíce

Reagovat
Carrick

Tak to jsme v obrovským průseru.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Doc_Joshi/status/909359061417766914

Docela dobry vlakno. Je mozny, ze to je vaznejsi nez se puvodne zdalo, ale to co pise Castles je dost mozna jen clickbaitovej bullshit .

Reagovat
Lacko_Boh

Inak, za mna teda Canelo nadherne odboxovane Krasny zapas, skoda ze to nabodovala tak jednoznacne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam je fotka Lukaka? To jakože Blues-Gunners je něco menšího?? To jakože Lukaku zpátky proti svému bývalému klubu? To ale i Čech nebo Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

tak Fabregas asi ani nebude hrat a s Cechom bude za chvilu clanok

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je nejlepsi utocnik v lize + navrat do rodneho evertonu takze asi proto. Arsenal nikoho nezajima a nevim proc by tam mel byt nejaky srac z chelsea

Reagovat
Miguel19

Lukaku není ani nejlepší útočník v Manchesteru.

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

nebýva v Manchestri? že sa mu chce stále dochádzať

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První věta píčovina, druhá věta pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat do rodného Evertonu

Reagovat
Pospovič

stejná sračka jako celý přípsěvek

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

do rodneho evertonu

Reagovat
Hokaido

Lukacoo??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Povinné 3 body,

Reagovat
iamek

Afro nova smlouva . Pokud bude hrat, tak jak letos, tak proc ne. I kdyz uz se slavil jeho oechod do Turecka.

Reagovat
Infernoqt

Paul Pogba will be out for up to 12 weeks with a grade 3 hamstring tear & tendon damage.

Reagovat
smazaný uživatel

Delší posílení MU, než jsme všichni čekali.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak misto nejlepsiho CM v PL, bude hrat druhy nejlepsi, Herrera

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Tak tohle muze byt pruser. Bez nejlepsiho hrace to budr dost tezke. Takze vedle Matice Herrera a Fella na rotaci.

Reagovat
EXoRcIsT

len spekulacie pokial to nepotvrdia vobec ma to neznervoznuje

Reagovat
Placebo

Neděle určená pro týmy bojující o střed tabulky?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

aký klub, taký banter

Reagovat
Nikikrew

Kurvy no

Reagovat
mr.Silver

wtf

Reagovat
bbbauch

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Hokaido

To je fakt stupidní.

Reagovat
Whitemedia

parádní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Dobre zavesil !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

pekné vybičovanie, tak to má byť

Reagovat
Svatej

Kazdopadne ty dementni adminy jsme vytahli z Tottenhamu, nebo co to ma znamenat ?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

asi zase přenášíme tlak z hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka je prostě banda arcizmrdů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mike.84
Reagovat
Miguel19

#CFC XI to face #AFC: Courtois, Moses, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Alonso, Kante, Fabregas, Willian, Pedro, Morata.

Tvl fakt Cahill

Reagovat
Whitemedia

mohl by na konci zápasu vyfasovat další červenou..

Reagovat
SpecialOne

tak má možnost tam dát Christensena s Rudigerem ve středu no

Reagovat
Miguel19

Ve středu tam měl dát právě Cahilla. Ale tak snad dá aspoň fík a nebude prasit.

Reagovat
SpecialOne

Měl ale znáš Conteho no

Reagovat
Miguel19

Tjn. Ale Gary dá určitě top zápas

Reagovat
SpecialOne

To jo, ale Christensenovi by víc dal dnešní zápas než Forest ve středu i Mourinho dával Zoumu do důležitých zápasů a to bylo co říct.

Reagovat
Miguel19

Christensen nikdy nebude hrát LCB. Ten se bude točit s Luizem..

Reagovat
SpecialOne

No vypadá to tak, ale mohl by hrát kdekoliv v té trojici.

Reagovat
Hokaido

Alespoň Cesc, není potřeba hrát proti Arsenalu s tak defenzivní středovou dvojici.

Reagovat
Coutinho10

Willian tak to by ten draft mohl trochu vylepšit

Reagovat
Svatej

Achjo, Tondo notaaaak

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad nejhorší možná sestava

Reagovat
Miguel19

Nejhorší? Mně tam vadí jenom Cahill. Jinak v pořádku sestava..

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, nechal jsem se unést.

Reagovat
Miguel19

Ještě samozřejmě Král, ale u toho Conte říkal, že se musí postupovat pomalu a s tím já souhlasím. Toho v základu nešlo čekat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já doufal ještě v Bakayoka, takhle ten střed můžeme v pohodě prohrát.

Reagovat
mikelinos

To jsem docela zvědavý na tu ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

zkusí to zas nějak zesrat

Reagovat
blade115

Klid, na konci zápasu redka a příště už zas Andreas nebo Ruda. Jinak parádní.

Reagovat
Miguel19

S "kalamity Gary" může přijít hned na začátku

Reagovat
blade115

Kdysi bychom dali Arsenal i v deseti, teď ať si snad radši počká...

Reagovat
Miguel19

#AFC XI to face #CFC: Cech, Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal, Kolasinac, Xhaka, Ramsey, Iwobi, Welbeck, Lacazette.

Reagovat
mr.Silver

WTF?

Reagovat
mr.Silver

Iwobi po EL hrat muze, ale Alexis ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o to nejde, ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi hral 60 minut a je viac fit

Reagovat
Nikikrew

Alexis je u davno fit. Ked hral uz dokonca od zaciatku na Liverpoole

Reagovat
oddy

Reagovat
FCSL

Bez lemry Ozila máme větší šanci, i když stejně dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

S lemrou Xhakom.

Reagovat
Hachim Mastour

wtf

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Erik?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska rozhodne

Reagovat
Mastný Chobot

hej, to je dosť možné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Doufej, že ne.

Reagovat
Nikikrew

to je chmulo faky ten Wenger. Alexis na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Si tam chcel napísať fakt alebo taky?

Reagovat
Nikikrew

Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka - Ramsey nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ozila se dneska obejdu, kor v tom systemu. ale to ''potrestani'' Alexise...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za co by mel byt potrestanej Sanchez?

Reagovat
Mastný Chobot

za to, že si chcel v posledné dni prestupáku vynútiť odchod

Reagovat
smazaný uživatel

to ako vazne? ja nevim cemu uz verit..ale nejlepsi na tom je, ze se mi ta sestava takhle libi. I bez tech dvou kokosaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Kurva kdy uz hodla stavet toho Sancheze ?! Takhle se z ty fanty nevyhrabu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Hachim Mastour

Ked jebe tak nech poriadne.

Reagovat
teenz

Reagovat
Tommy the Gunner

Plesnivej dědek úřaduje...

Reagovat
PP

Xhaka - Ramsey.. tak to je v prdeli.. Ještěže je aspon ten Ozil na lavce..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Ved Ozil na lavičke nie je

Reagovat
masly008

mesut není ani na lávce,je zraněný

Reagovat
SunFells

Nenasazení Alexise chápu, v současném stavu může být platnější když tam naběhne v druhé půli, ale Elneny tam snad být měl. Ten střed bude zas průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

parada, Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Gary je späť

Reagovat
smazaný uživatel

A vráti sa golom.

Reagovat
Teoretik

Livesport absence Arsenalu: Ozil M.(Otřesení)

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Dybala 8 gólů za 4 kola, střelcem v každém zápase a dva hattricky. Další léto ten přestupový rekord posune Real.

Reagovat
Hachim Mastour

Real Dybalu nepotrebuje.

Reagovat
Hokaido

Každý klub na světě potřebuje Dybalu.

Reagovat
Hachim Mastour

Nie ak mas Asensia alebo Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ak máš Wengera na lavičke.

Reagovat
SunFells

Real si už nakoupil hráčů co nepotřeboval. Dybala by ten případ ale nebyl.

Reagovat
Hachim Mastour

Realu by sa viac hodil Lewa/Auba.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíme Kohúti? Čo je najmenšie zlo, remíza?

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza/Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež považujem Chelsea za väčšieho rivala v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Zlo je prostě zlo, zlu se nedá fandit, budu se jen dívat a doufat, že to zkontumujou po hromadné rvačce, která vypukne až Wenger trefí Pedra botou do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

not bad

Reagovat
smazaný uživatel

V boji o štvrté miesto by ste mali fandiť prehre Arsenalu

Reagovat
jk

Na tuhle udičku se ti asi žádná slepička nechytne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si toho živým príkladom

Reagovat
nani92

F1

Reagovat
EXoRcIsT

Verstappen je taky kkt ze to nieje normalne prave znicil Vettelove sance na titul

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

F2

Reagovat
Teoretik

Reagovat
SunFells

Ale pěkně se ho Kim rozhodl vzít s sebou, když už

Reagovat
Whitemedia

Verstappena pochcat, takový dement..

Reagovat
gocii

Dyt za to mohl vettel

Reagovat
J0EL

nic nespravil. To Vettel je curak.

Reagovat
niflheim

Arsenal's away record against the top-6 in the Premier League since 2012/13:

WDLLLLLLWLLDWLDLDLDDL

Wins: 3

Goals: 26

Conceded: 47

Reagovat
niflheim

+ prohra na Anfieldu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Fenri

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Fabregas@ole

opět po týdnu studijní OT; je vás bídně málo.

Mohu poprosit o vyplnění dotazníku k diplomové práci?

https://www.survio.com/survey/d/J6Z9A4O4Y6A7T8P3U

Reagovat
Miguel19

Máš to tam, ale je to kurva dlouhý

Reagovat
Fabregas@ole

Nj, přísná vedoucí práce...

Reagovat
Miguel19

Hmm, tak hodně štěstí..

Reagovat
Teoretik

zas tak přísná být nemůže, když tě nechá sbírat respondenty na EF

Reagovat
Fabregas@ole

Nepodceňuj komunitu PL, navíc United hráli už včera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Welbeck Ramsey Wenger

Na druhou stranu, 1.8 na Chelsea easy money

Reagovat
smazaný uživatel

No jako zas tak easy money to nebudou.

Reagovat
Pospovič

taky si myslím

Reagovat
Miguel19

Easy money jak ve finále FA Cupu a CS..

Reagovat
SunFells

Wenger: "But I don't really believe in that [difference playing home or away]. The pitch is 105 metres long & 68 metres wide everywhere."

Ti fanoušci na Emirates fakt musí stát za hovno

Reagovat
Miguel19

To snad nemohl říct.

Reagovat
jk

Reagovat
Hokaido

To musí snad být nějak vytržený z kontextu, ne? Nevěřím, že by tohle řekl a myslel tak, jak to vyznívá.

Reagovat
Fenri

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

keby len na Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vyhrame. aaron, danny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck to score

Reagovat
doocetung

Prosím o kvalitní stream

Reagovat
fajdax

poslete nekdo link na flash prosím

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fajdax

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nic netusit

Reagovat
Swarley

Chelsea nebezpečná nebýt taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len chcet privolat gol Lacazette. Skoro sa podarit.

Reagovat
Swarley

ty dobře pracovat

Reagovat
Kuchta

Reagovat
icemike

Reagovat
Edgewalker

Giroud by to dal

Reagovat
Nikikrew

boze Welbz, ale pekna akcia

Reagovat
Swarley

no, to zrovna nebyla lehká hlavička

Reagovat
Nikikrew

Nebola ale dala sa urcite lepsie vyriesit

Reagovat
Counter

Hah, stačilo patnáct minut haluzářského bránění a už hrajeme nadějně

Reagovat
Miguel19

Levá strana teďka dobrá minutka tvl..

Reagovat
Tolstobik

Pedro ulomena noha nebo co?

Reagovat
Counter

Proč se musí zranit zrovna Pedro, aby nastoupil Hazard

Reagovat
masly008

ten nacho je kokot.zraní pedra a přijde hazard.

Reagovat
jk

Ten skluz mi přiel v pohodě, Pedro to zas přihrává

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde Hazard a jsme v prdeli

Reagovat
Miguel19

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Snazil sa ale

Reagovat
Kenneth

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro omg

Reagovat
smazaný uživatel

to je retááááááááááááárd

Reagovat
smazaný uživatel

ale Cesc magicky

Reagovat
Manik...

Ten Pedro je šmatlák

Reagovat
Pospovič

bože pedro

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je také strašné hovno až to není pekné

Reagovat
smazaný uživatel

Moc rychly fotbal na neho

Reagovat
SpecialOne

Nebýt pochroumaný tak to Pedro třeba dá, ale výborná přihrávka A za to hlášení se obránců bych rozdával karty.

Reagovat
Tommy the Gunner

Presne, taky nechapu proc nepokracuji ve hre

Reagovat
SpecialOne

Tak je to za prvé vytváření tlaku na rozhodčího, což je pro mě nesportovní a za druhé vytváření si alibi alá "já to nepokazil, to rozhodčí"

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by sa chcelo šprintovať, keď stačí dvihnúť ruku?

Reagovat
Swarley

machruje, přitom sedí doma na gauči a ani tu ruku nezvedne

Reagovat
Tommy the Gunner

Nahodou Swarlosi, musim natahnout ruku pro pivo na stole

Reagovat
Swarley

to jsem si mohl myslet

Reagovat
Manik...

Reagovat
jk

pls

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka dalsi skoro penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi byt dosti v lese

Reagovat
masly008

oba týmy hrajou nejnudnější systém ever.

Reagovat
Miguel19

Do 15. minuty to vypadalo na super výkon. Od té doby solidní sračka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

od obou.

Reagovat
Counter

My právěže od patnácté minuty začali hrát aspoň trošku slušně.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
masly008

ale pořád je to sračka,ikdyž lepší sračka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
Fenri

Reagovat
Whitemedia

to je zase nuda..

Reagovat
Teoretik

Oba týmy mají dneska v plánu více bořit než tvořit

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto prohráváme ten střed... stopeři nemůžou ani nikomu nahrát, to je neskutečné.

Reagovat
Mateo16

Prechod do utoku Chelsea to je zufalost chudak Morata aby kazdu loptu rozohraval Luiz a kazda do prdele Naco tam je Fabregas ??

Reagovat
masly008

fabre je dost často pokrytý

Reagovat
Side

Xhaka už nedokopne ani z rohu do vápna

Reagovat
Miguel19

Ty pičo Cahill

Reagovat
SpecialOne

Cahill

Reagovat
Mastný Chobot

70 miliónoví Xhaka s Mustafim sú najväčšie slabiny. Pekná irónia.

Reagovat
Swarley

a budete pořád Wengerovi do toho kecat, že má někoho kúpiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

keby kúpil 5 Monrealov a 3 Kolašinacov, tak sme za vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
bbbauch

Dost nuda teda

Reagovat
masly008

Reagovat
bbbauch

ja vedel ze to rozhejbu

Reagovat
Counter

Nebo taky ne.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Manik...

Reagovat
niflheim

Kazeťák

Reagovat
Miguel19

Co to předvádí tvl..

Reagovat
Counter

OOOOOMGGGGGG

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette

Reagovat
SpecialOne

Jak namalovaní tvl, Azpi, Luiz.. no aspoň Alexis měl radost

Reagovat
Tommy the Gunner

Aaron skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Easy money no, to bylo hned jasné, že budeme hrát jak dementi.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseycka genius, skoda

Reagovat
Edgewalker

omg

Reagovat
Teoretik

Alexis taková radost

Reagovat
Mastný Chobot

pičééééé

Aaron <3

Reagovat
masly008

aron na messiho a laca na kopyto.

Reagovat
jacobT

No neviem či na Messiho, ten nemá loptu tak ďaleko od nohy ani keď spí.

Reagovat
Whitemedia

Azpimu letos mrdá?

Reagovat
Nikikrew

Boha Laca

Reagovat
Tolstobik

Chelsea vic stesti nez rozumu, to uz je taky klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zatím slaboučká.

Reagovat
pepinho2

Alexis na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda

Reagovat
pantondavo

Školy nemám, ale proč nehraje Sanchez v základu?

Reagovat
Gunner14

Není úplně fit

Reagovat
Whitemedia

Pošli tam Hazarda s Bakayokem.. je fuk, že bude hrát Eden na půl plynu a pořádně se nerozběhne, i tak tu neexistující ofenzívu rozhýbe,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ten alexis to si mam ako vysvetlit?

Reagovat
Counter

Prožíval to tak, že Ospinu dvakrát bouchl do ramene, pak si to uvědomil, tak se mu začal omlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisto slusne proziva..a Aaron neskutecnej

Reagovat
blade115

Žádný náboj, nepadají góly, minimum vyložených šancí ... Děsná nuda.

Reagovat
Nikikrew

lebo konecne dobre branime, to je od nas novinka co

Reagovat
jacobT

zas tak dobré mi naše bránenie nepríde

Reagovat
Counter

Souhlas, ale oproti LFC je to pořád bomba.

Reagovat
jacobT

To sme teda dopadli, že už v úvode sezóny máme latku nastavenú takto nízko.

Reagovat
Counter

Tak tady to beru jako laťku na venkovní zápasy s top6, kde jsme nevyhráli skoro tři roky.

Reagovat
blade115

Líp než obvykle no. Ale je to jinak takový typický výkon od vás, problém bych spíš hledal u Chelsea, ta to jindy dokáže přehrát.

Reagovat
Mastný Chobot

ešte napíš, že Xhaka dobre bráni pls

Reagovat
masly008

až jim přestane oliver žrát ty pády kdy už hráč neví co s míčem tak to bude zajímavější fotbal.

Reagovat
Miguel19

Willian ztratil všechny míče.

Reagovat
Whitemedia

Willian je tam úplně k ničemu..

Reagovat
Manik...

Co udělal Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbil Ospinu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mal potom dostať céčko.

Reagovat
Gunner14

Nic zvláštního, akorát tady se z toho zas bude dělat jak kdyby hodil sprint k Lacazettemu a vysmál se mu do ksichtu

Reagovat
lajka30

to je hroznej trapák ten Morata jak tam pořád jenom padá

Reagovat
smazaný uživatel

Španělské zvyky no.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Simuluje snad ještě víc než ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný match.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Free_player

Reagovat
nani92

na spanie áno

Reagovat
smazaný uživatel

Síce bez gólov, ale tempo je skvelé a to je podstata.

Reagovat
smazaný uživatel

Moratu odtlačí i Monreal

Reagovat
Svatej

Doufám že Conte udělá z kabiny takovou válečnou zónu, že bude hráčům hřiště proti tomu připadat jako bezpečná zóna úniku.

Arsenal naprosto fantasticky blokuje naše přihrávky, ať už ty přes Alonse na Kantého, tak ty stoperský na Pedra/Williana. Conte dostává poslední zápasy od Arséna nafrak, jakmile jde o konfrontaci stejných rozestavení.

Do všech soubojů chodíme jak děvky, jsme líní, necháme se předskakovat, padáme a nenabíháme. Fakt nevim kdo by si z toho týmu zasloužil pochvalu, možná Courtois, zbytek je na vystřídání. Sundal bych Fabregase, hodil tam Bakayoka, stejně se Cesc k míči od 15. minuty nedostává, tak bychom je měli v tom středu přejet alespoň fyzicky.

Hazard namísto Williana a jedeme. Chce to jen dostat ty míče na tu utočnou trojku a potom už si budeme vědět rady.

Reagovat
valek9610

Kurva Bakayoko a Hazard do hry a věřím,že to půjde !

Reagovat
Miguel19

Strašně slabý výkon.

Největší průser je záloha. Fabregas s Kantém neustále běhají s hráčem na zádech, všechno tak musí rozehrávat stopeři, kteří buď rovnou trefí hráče Arsenalu, nebo se Morata s Willianem nechají lehce předskočit a míč v prdeli.

Stejně jako poslední 2 zápasy. Jsme favoriti, většina čeká jak je smázneme a my jsme strašně marní.

Reagovat
Counter

Stačí aby Aaron hrál o trošku níž a hned ten systém funguje. Laca zklamal, strašná škoda

Reagovat
Nikikrew

Njn co som tu hovoril presne pred zapasom a experti Chobot a Bozz sa tu z toho tlemili. Presne takyto bojovny vykon od neho cakam, vzadu nam velmi pomaha

Reagovat
Mastný Chobot

nj, čo hovorí expert Nikikrew na "super holding midfielda" Xhaku?

Reagovat
Nikikrew

Viz nizsie, nehra dobre. Preto som aj hovoril pred zapsom ze nech radsej hrajme s Elneny - Ramsey

Reagovat
Mastný Chobot

však s tým by som nemal problém, aj keď najlepšie by mi prišlo 4-3-3 s trojčlennou zálohou. Najhoršia možnosť bola Xhaka - Ramsey s Ozilom pred nimi, to našťastie nie je, aj keď ani toto zloženie mi neprišlo ako dobrý nápad. Zatiaľ to funguje, snáď aj bude. Ale Xhaka je hovno aj tak.

Reagovat
Nikikrew

No kebyze hrame s takou 3 tak sme v riti, jeden z Xhaka, Ozil proti takemuto tymu vonku by hrat nemal. Tam nam citelne chyba ta letna posila, popripadne ten El neny.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi sa k nemu skvele sťahuje a hlavne robí všetko v rýchlosti.

Reagovat
Hachim Mastour

Takze staci aby sme mali normalne CM.Ale to uz vieme davno.

Reagovat
Counter

Samozřejmě, ale je fajn, že to konečně viděl i Wenger. Anebo Aaron, který přestal respektovat pokyny

Reagovat
Nikikrew

No konecne nejaky pozitivny polcas proti lepsiemu Obrana super, u mna zatial naj hraci na ihrisku. Futbal to nie je bohvieaky ale konecne vidim nejake zlepsenie z nasej strany a ako sme skoncili prvy polcas, zacneme aj druhy. Xhaka s Welbeckom docela zly, rychlo tam dat Alexisa. Dnes bodovat musime.

Reagovat
SunFells

Naši borci si tam kombinují z první přímo na botu a Laca dojebe snadné přihrávky s přípravou

Reagovat
Mastný Chobot

Od 20. minúty veľmi kvalitný výkon, vidno tam motiváciu, Aaron sa vybičoval k parádnemu výkonu, asi to nie je ľahké hrať proti Chelsea za seba, aj za to hovno s no. 29. Wingbeci tiež parádni, Welé top bojovnosť. Mustafi je neistý, ale má tam vedľa seba Monreala, ktorý odohral dokonalý polčas, a Kosa, ktorý je tiež fajn. Lacazette mal dať gól, dopiči, škoda.

Reagovat
Teoretik

Nechci Contemu do toho kecat... ale měl by prohodit Azpilicuetu za Cahilla, Alonso potřebuje za sebe někoho rychlého, kdo bude křižovat. Naopak Cahill zase je schopný pokrýt Welbecka ze vzduchu. Jinak tahle Chelsea nemá šanci obhájit, zachánit už je může jen Hazard nebo nějaká lednová posila. Každopádně vyrovnaný, typicky anglický zápas.

Reagovat
Pospovič

okamžitě posílit střed, bez křídel je tento systém k hovnu, Hazard za Williana, ten se narozdíl od Pedra ani nesnaží a ještě všechno dosere. Cahill to je taky zatím hnus výkon. Že bude mít Arsenal navrch jsem teda nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill až na ten zmatek neudělal nic špatně.

Reagovat
Pospovič

zatím ne, ale přijde mi nějak nejistý

Reagovat
Gunner14

Škoda tý dvojšance od Aarona a Lacy. Nesmíme přestat a nějaký gol tam dáme

Reagovat
smazaný uživatel

A teda do tej 20. minúty prevaha Chelsea a odvtedy držal zápas Arsenal. Je niekto prekvapený?

Reagovat
Hachim Mastour

Ani nie.Chelsea pod Contem je proti Arsenalu nic moc.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja sa tomu desnému tempu ani nečudujem, pred takou "atmosféru" by sa mi tiež pretrhnúť nechcelo.

Reagovat
Counter

Tobě tohle přišlo jako pomalé tempo?

Reagovat
Alberto Aquilani

ved od 10. minúty to nemá nič, mňa by neprekvapilo keby Luiz a Laccazettem stihli odohrať partičku scrabl, ako sa tam celý čas vedľa seba prechádzajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá atmosféra, skvelé tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, vsak takove tempo v Calciu uvidis tak 2x do roka

Reagovat
Alberto Aquilani

pri zápase Beneventa proti Hellasu uričte

Reagovat
smazaný uživatel

Docela boj dneska Chelsea na nas vletela a nutila tu nasi zadni trojku jen odkopavat, coz je bez Girouda vetsina ztracenych balonu. Hlavne dvojka Xhaka-Ramsey s tim mela dost problemy. Postupem casu jsme se prizpusobili, nasli tempo a byli i lepsi.

Za ocekavanim zustava Kolasinac. Bellerin je na druhe strane o dost aktivni, pritom tam ma Iwobiho, ktery je dneska v lese. Dal bych tam za neho Alexise a prohodit ho s Welbeckem.

Libi se mi zatim dost zadni trojka, fakt dobre vystupujou.

Btw. pokud chcem hrat tak vysoko, tak nemuze dostat Fabregas tolik prostoru, bo malem jim to jednou vyslo (Pedro)

Reagovat
Nikikrew

Ja by som teda skor nehal Iwobiho a a dal dole Welbecka.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi nie je moc výrazný, ale aj tak väčšina tých úspešných akcií išla cez neho, dobre spája zálohu s útokom.

Reagovat
smazaný uživatel

inak olivera mam rad ale polku nasich utocnych faulov nemal piskat, hracom chelsea sa stacilo zvalit na zem

Reagovat
Nikikrew

Pocet faulov Chelsea - 1

Reagovat
Counter

Je docela sranda, že v LM nasadí rozhodčí volnější metr (Spurs x Dortmund) než v Anglii na derby AFC x CFC.

Reagovat
jacobT

Dokedy sa budeme nasilu držať tohto rozostavenia? Nepríde mi, že by sme s ním boli v defenzíve lepší, problém je predsa aj tak stále v zálohe. Ono potom až tak nezáleží na tom či sa útoky valia na dvoch alebo troch stopérov viď zápas s Livrepoolom. Pri tom dnes bola ideálna príležitosť hrať s trojčlennou zálohou s Elnenym...

Reagovat
Mastný Chobot

Wengele sa toho bude držať až do hrobu už asi.

Reagovat
Counter

Pochybuju.

Reagovat
Edgewalker

Za dvacet let to vrátí na 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

No Arsenal zatiaľ prekvapivo dobre, nechápem prečo nehrajú takto vždy ...

Reagovat
vitasrp

Prvních 25 minut se mi náš výkon dost zamlouval, do utkání jsme vlétli a připravili si několik příležitostí k finální fázi, tam jsme alw selhali.

Arsenal hraje hodně osobně orientovanou zónu, v podstatě na sebe naráží dva stejný systémy, takže tam každej hráč má přímýho protivníka, kterýho si strážit.

My jsme na to ale v úvodu hrávali vynikající kombinace - balón na útočníka, podhrot aeběhne pod něj, útočník sklepne a podhrot čelem do hry vyváží míč a posouvá útok. Případně tam pak Pedro s Willianem zahráli dvě

Kombinace po diagonále, kdy tam akorát nevyšla finálka, jinak by šel Španěl do velký šance.

Hodně se mi ale líbil Morata, ten udělal v prvních 30 minutách snad všechno dobře. Skvěle udržel míč, sklepl, nohou se parádně zapojil do kombinace, přidržel hráče a narazil, případně zpracoval a přenesl na druhou stranu.

Mně se ale prostě nelíbí Cahill, přičemž vůbec nejde o chyby v bránění jednotlivýho hráče. Ale na míči je prostě nejistej, prakticky se nikdy neotevře do lajny, jakejkoliv balón zpracovává pravačkou zpět do středu. Když už tam pak měl vyřešit situaci po lajně, tak doběhl až ke spoluhráči a dal mu z metru hrůzostrašnou přihrávku pod tlak. Při tý šanci pak byl zbytečně moc uprostřed a nezavřel místo za Alonsem.

Taky jsme málo využívali odskakujících si středních záložníků - wing back se vytáhl, bllkoval tedy toho soupeřova, záložník si odskočil k postranní lajně, kam jej soupeř nenásledoval, ovšem málokdy jsme hráče v těchto místech dokázali zapojit do hry.

O poločase čekám změny, těch posledních 15 minut bylo silně nepovedených, úplně se nám rozpadla mezihra, ztratili jsme kontrolu, ztráceli míče a mohli snadno inkasovat.

Po té šanci lacazetta Conte změnil formaci na 3-5-2, tak uvidíme v druhé půli.

Reagovat
sk333

Iwobi podľa mňa zahral polčas slušne.

Reagovat
smazaný uživatel

mne prisiel dost neviditelny

Reagovat
Mastný Chobot

heh, Bakayoko. Wenger predpokladám bez odpovede.

Reagovat
Miguel19

Však jste hráli dobře.

Reagovat
SunFells

Šak se neboj, že by se tu šašo Wengerovi nesmál, kdyby udělal změnu po poločase, když jsme hráli dobře.

Reagovat
Mastný Chobot

šaša máš v nohaviciach, mama hovorila

Reagovat
SunFells

Tvá máma je akorát už moc jetá.

Reagovat
Whitemedia

yoko

Reagovat
Tommy the Gunner

Tohle uz je asi treti mustafiho kiks v zapase...

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci dnes zoufalej

Reagovat
Miguel19

Koscielny dá hlavičku do Luize a žlutou má Luiz..

Reagovat
lajka30

to je za červenou jako pro Maneho

Reagovat
Counter

Není.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
lajka30

jakej je v tom rozdíl že ho neodnášeli na nosítkách

Reagovat
Counter

Jeden do toho šel kolíkama napřed, druhý ne.

Reagovat
Teoretik

o to fakt nejde

Reagovat
Manik...

Reagovat
Teoretik

Jak ti komentátoři vůbec můžou přirovnávat Luizovy nůžky k Maného šlapáku?

Reagovat
Miguel19

Bakayoko

Reagovat
TopinB

Bakayoko

Reagovat
Euphael

Alexis za Wellbecka pls

Reagovat
masly008

hlavně oli za slaboučkého lacu

Reagovat
Mastný Chobot

za Lacazetta

Reagovat
Euphael

toho za žiruda

Reagovat
Mastný Chobot

ok teda

Reagovat
icka

Ze zluta si za to ten kaspar muze sam.

Reagovat
masly008

Reagovat
lofin9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Hazard na plac za Fabreho

Reagovat
Whitemedia

za Williana

Reagovat
SpecialOne

lepší bude útok posílit, jestli chceme vyhrát.

Reagovat
Tolstobik

Achjo, na Chelsea proste neni vubec nic, k cemu by clovek mohl chovat alespon sebemensi stripek sympatii

Reagovat
Whitemedia

Snad Moratovi brzo dojde, že mu v PL nepísknou každý pád..

Reagovat
Fenri

Hlavne kdyz on byl ten, kdo fauloval...

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

O co se Morata pořád snaží bože

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi je Tom Yates.

Reagovat
Whitemedia

Proč my všechno rozehráváme na krátko?

Reagovat
Nikikrew

ALEXIS Giroud IN!!!

Reagovat
Edgewalker

Arséne oživ to.

Reagovat
masly008

až v 70,jako vždy

Reagovat
Edgewalker

Ještě 7 minut

Reagovat
Edgewalker

Tyjo o 4 minuty dřív, Arséne, ty lišáku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele jak může Contemu z top 6 dělat největší problémy zrovna Arsenal teda opravdu nepochopím...

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oddy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fajdax

to je odpornej fotbal

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Morata

Reagovat
masly008

ale faul to nebyl

Reagovat
Counter

jj, taky bych to nepískal

Reagovat
fajdax

pošli už tam toho |Edena kurva

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, Arséne

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle zápase by se náramně hodil Costa. To by najednou bylo živo

Reagovat
Whitemedia

no konečně Eden

Reagovat
Svatej

Hmm tohle střídání je jak z Pokemonů. Ashséne tam poslal Charizarda a Gantonio Blastoise

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Gantonio Charihazarda a Ashséne Snoralexisa

Reagovat
Svatej

Gary měl Blastoise a Ash Charizarda a Ash mi k Arsénovi sedl víc

Reagovat
Svatej

Ale u toho Girouda mě to napadl o taky

Reagovat
Counter

No jo, ale Charizard je červený, Blastoise modrý, to ladí i barevně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase Charizard je nejlepší pokemon, což pak ladí jenom na Hazarda

Reagovat
Svatej

Taky bych měl radši Charizarda, ale nehodilo se mi to tam

Reagovat
Counter

A Welbeck samozřejmě mimo na x týdnů, sotva začínal vypadat slibně.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Swarley

jak jinak

Reagovat
SunFells

A zranil ho Alexis, protože přihrává jak ženská.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
nani92

Morata dnes jeden z najhorších výkonov v roli profesionálneho futbalistu

Reagovat
niflheim

#MUFC XI: De Gea, Valencia, Jones, Bailly, Young, Matic, Fellaini, Mkhitaryan, Mata, Rashford, Lukaku.

Reagovat
Whitemedia

Matic, Fellaini.. to je aspoň záloha

Reagovat
SpecialOne

Olivere jdi do řiti, každé tělo faul

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi

Reagovat
Horcmen

Mustafi

Reagovat
Svatej

Rozhodčímu fakt jebe

Reagovat
Miguel19

Mustafi Ještě se mohl chvíli radovat..

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Whitemedia

Mustafi

Reagovat
Mastný Chobot

ešteže tak... keby to rozhodli Xhaka s Mustafim, tak ma jebne

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mastný Chobot

srandujem

Reagovat
nani92

Reagovat
pa3ce

Dúfal som, ale nebol som si istý, po tých komentároch na nich som ti to už veril

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Tak snad to rozhodne Cahill

Reagovat
Counter

Reagovat
pepinho2

Mustafi na Higuaina

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

tvle rozehrávejte ty rohy normálně...

Reagovat
Infernoqt

Arsenal by si za dnešní výkon tu remízu zasloužil

Reagovat
Counter

Chjo, na place Giroud s Alexisem, Aaron se už zas posunul kamsi na podhrot

Reagovat
Mastný Chobot

našťastie už ide Elneny, dnes to Wengele valcuje

Reagovat
Counter

Jako dneska fakt jeho střídáním nemám co vytknout

Reagovat
smazaný uživatel

a do hry jde už i Tangela

Reagovat
Miguel19

Bakayoko bude za chvíli náš nejlepší záložník.

Reagovat
masly008

nejnudnější derby za poslední léta

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard dostane poprvé míč k noze a už udělal víc jak Všichni útočníci dohromady za dnes.

Reagovat
Miguel19

Tatum fandí nám nebo Arsenalu?

Reagovat
Whitemedia

snad Arsenalu

Reagovat
Counter

Podle Sky nám.

Reagovat
Mastný Chobot

tak podstatné je ako to on sám cíti, Maťo

Reagovat
Counter

Však Sky se jich před zápasem ptalo přece

Reagovat
Mastný Chobot

tak je dobre, Maťo

Reagovat
Lacko_Boh

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda patriot, fandit stejnému klubu kterému fandil bin Laden

Reagovat
Counter

Ha, Mark Strong

Reagovat
Edgewalker

Borec

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Tatum si teda umí vybrat zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger dnes i predpisove strida. Jedno sice z donuceni, ale i to rozhodnuti Giroud in dobry

Reagovat
Whitemedia

to je komedie

Reagovat
Teoretik

Teď nejzajímavější a nejdivnější úsek hry

Reagovat
Edgewalker

Teď je to jak když si kluci na plácku řeknou "Kdo dá gól vyhraje, protože Tomáš musí jít za chvíli domů"

Reagovat
Miguel19

Pane bože

Reagovat
Counter

Haha

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Nikikrew

Kokot Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Čím je Fabregas starší, tým viac sa podobá na Costu.

Reagovat
lofin9

Luiz

Reagovat
SpecialOne

to už není možný máme hattrick

Reagovat
Edgewalker

Tradice jsou tradice

Reagovat
SunFells

Ty pičo kudrnatá

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rohlíček

čurák

Reagovat
Gunner14

Jebka Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz

Reagovat
Tolstobik

Dobytek Luiz

Reagovat
Whitemedia

Jinak už to proti Arsenalu neumíme

Reagovat
masly008

nechtěl někdo před zápasem na konci redku pro stopera?

Reagovat
Whitemedia

Já ji chtěl pro Cahilla ale za rozhodnutého stavu no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro Cahilla

Reagovat
Swarley

levák bob do kriminálu

Reagovat
Pospovič

to není normální toto

Reagovat
Free_player

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, kdo že chtěl červenou aby mohl hrát Christensen?

Reagovat
Whitemedia

pro Luize ji nikdo nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Píš za seba, nie za všetkých.

Reagovat
Whitemedia

Tady jsem nikoho neviděl psát, že by si přál červenou pro Luize, takže můžu psát za všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

mrdky modry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň 3 zápasy pro Christensena.

Reagovat
bbbauch

To je fakt koste ten Luiz

Reagovat
jacobT

Samozrejme že mám Luiza v drafte

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Na sekundu som si myslel, že vyhodí aj Kolašinaca, toho mám pre zmenu v oboch

Reagovat
Counter

Já taky no, trošku ve mně hrklo

Reagovat
Teoretik

Oliver tohle bylo na přímou redku, přitom mohl alibisticky dát jen druhou žlutou

Reagovat
Snatus

Luiz to je stejně debil

Reagovat
Tolstobik

Typicka Chelsea, nedari se, tak se prasi - jeste jim chybi ta spina Costa....

Reagovat
Snatus

Ale no tak

Reagovat
Svatej

TY JEDE KRIPLE, PÍSKEJ JAK BÍLEJ UŽ

Reagovat
Svatej

jak kurva Hazard fauloval???

Reagovat
SpecialOne

Morata za kecy dostane a Kološinac ne??

Reagovat
Manik...

Dostal ŽK

Reagovat
smazaný uživatel

ŽK dostal za předchozí faul. Za kecy nedostal nic.

Reagovat
Counter

Mně přišlo, že to dal Moratovi za opakované přohřešky nebo tak něco.

Reagovat
Fenri

Reagovat
bbbauch

Mne zas prislo ze za kecy, jeste kdyz mu ji daval tak na nej rukou klapal

Reagovat
Counter

Já viděl, že mu prstem ukazoval někam jinam, jako by mu říkal, že už fauloval tam a tam.

Reagovat
masly008

spíše že už kecal před tím,a tohle bylo druhé kecáni tak ji dostal-

Reagovat
bbbauch

taky si myslim

Reagovat
Counter

Tak to je pořád opakovaný prohřešek, zatímco Kolašinac prskal jen jednou

Reagovat
masly008

však jo.proto kola za kecy nedostal a morata jo:v tomto případě Oliver

Reagovat
bbbauch

Conte taky hroznej sasek na ty lajne s Kloppem vzdycky vypadaj jak na drogach

Reagovat
Manik...

Zase tak hrozný to nebylo. Neměl mu ten míč ukopávat

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to pěkný hnus.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fajdax

Reagovat
TopinB

Kolasinac doslova pění

Reagovat
fajdax

vyhod toho krypla uz

Reagovat
bbbauch

Luiz uz je pryc

Reagovat
SunFells

Už je venku, nespi.

Reagovat
Counter

Remíza z SB v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
Horcmen

Tři zápasy pro Davida, no hlavně proti City bude chybět

Reagovat
Arbiter

zbytečná červená, ztráta 2 bodů...

Reagovat
Placebo

jste rádi za bod

Reagovat
formic81

mrdkyyyyyy

Reagovat
masly008

ale to byla nude,s tím at nejde příště do LM nikdo radši

Reagovat
vilp

Velká škoda, že tam Hazarda nedal dřív. To už byl výkon hodný PL... pěkně hru Chelsea pozvedl.

Reagovat
Edgewalker

Dobrý výkon

Reagovat
Teoretik

Arsenal využil proti Chelsea jejich vlastní zbraň, díky které vyhráli loňskou sezónu. Hráli dobře kompaktně a Chelsea se tam prostě nemohla dostat. Jinak oba týmy hrozná nuda.

Reagovat
masly008

protože je to nudný systém

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

NEKOMPROMISNE musíme dnes! GGMU

Reagovat
smazaný uživatel

na sancheza tam bol faul...mohlo to dopadnut hocijak, remiza spravodliva, skoda ze to nevyslo, vykon slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě neprohru Evertonu na Old Trafford a celkem vydařené kolo. Rooney dá gól, ale nebude slavit.... anebo bude, komu na tom záleží

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

woooooooow

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tondaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tolstobik

TONY

Reagovat
Skalda29

TONYYY

Reagovat
bbbauch

LAV

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Swarley

první rána kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tonda

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman ven!

Reagovat
Counter

Valencia

#fanta

Reagovat
Makiii

Valenciaaa !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
Teoretik

Kdy odletí ta helikoptéra?

Reagovat
Makiii

Pojdme dohnat City ve skore!

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees dobehne karma za to, že robia farmu mancs a začnú hrať o záchranu? Pls.

Reagovat
Swarley

vás až doběhne vaše karma, tak dostanete búra od dunajské stredy

Reagovat
nani92

ked nedobehla Southampton, tak prečo by mala Everton?

Reagovat
kiwwi

len pre tvoju zaujimavost, za Everton nastupili 3 byvali hraci United a za United 2 byvali hraci Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, že na farmu chodia nechcení hráči? Okrem toho, Toffees sú farmou už minimálne desaťročie.

Reagovat
nani92

Angry Birds to už aj náš Tinder je dôstojnejší sponzor

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
Tolstobik

Proc tam misto Fellainiho neni Ander???....

Reagovat
niflheim

Protože naposled co nastoupil tak byl na facku.

Reagovat
Tolstobik

Tak zaloha dnes asi holt moc tvorit nebude...

Reagovat
vodka

Everton je brutálně zalezeny, dopředu chodí ve 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

Mourinho sa nudí, pekné poníženie pre Koemana

Reagovat
Swarley

to se dává ale

Reagovat
Grahf

lukaku wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Keane, ďalší trójsky kôň na farme, fuj, fuj, fuj...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Skalda29

Lukaku ven

Reagovat
SunFells

Obrana Evertonu Romela zná a nechala ho chytře střílet.

Reagovat
Fenri

Lukaku

Reagovat
Ligter

a já už se ani nekoukal, kam letí ten míč, jak jsem si byl jistý gólem a radoval se

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Lukaku

Reagovat
Grahf

problém v našej hre je, že postráda rýchlosť, každý zápas. Záložníci a stoperi vyslovene chodia s loptou. A potom máme problém si niečo z hry vôbec vytvoriť, žiadna akcia po zemi, len nákopy na útočníkov.

Reagovat
vodka

To si nemyslím, horší je to u evertonu, kde takový gylfi vůbec netuší, kde má stát. U nás je to v pohodě...

Reagovat
Setwo

Everton pekne obrali o gol

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa púšťa...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

hej odkedy sa pusta jasny offside ?

Reagovat
Tolstobik

Ze na toho hnupa vubec reagujete nekdo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

My máme tak blbý rozpis, že jsem viděl jen jeden zápas Tottenhamu, ale snad každý United.

Reagovat
Teoretik

já už jsem si zvykl, že to co bych rád viděl, musím vždy dokoukávat ze záznamu.

Reagovat
mimi_united

Momentálne sme asi jeden z najsilnejších klubov na svete.

United, PSG, Barcelona, Real, Bayern

Reagovat
Setwo

Juventus by si s vami vytrel rit a Atletico tiez

Reagovat
mimi_united

Atletico určite nie

Reagovat
Pospovič

soudíš podle čeho? však za sebou nemáte jediného pořádného soupeře

Reagovat
Counter

Mají, Real. A dobře to nedopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejste ani nejsilnější klub ve městě

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford je dnes slabý

Reagovat
Grahf

rashford tragédia, buď spadne, alebo zajebe.

Reagovat
pepinho2

on snad neumí přihrát, strašný sólista

Reagovat
mimi_united

Ukazuje sa že bez Angličanov nám to ide lepšie. Netreba tam tlačiť hráčov len kvôli národnosti

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ty sance nas muzou nakonci dost mrzet..

Reagovat
Grahf

celý útok katastrofa, neviem kto je horší.

Reagovat
nani92

Ty

Reagovat
Tolstobik

Armena stridat, ten je uplne tragickej dnes

Reagovat
bbbauch

Tyvole ta finalka je uplne nahovno

Reagovat
Grahf

prečo musí furt nakoniec letieť nejaký center?

Reagovat
Teoretik

United nemá moc zápas pod kontrolou. O půli vyhodit Koemana a možná z toho Everton i ten bod vyrejžuje

Reagovat
Swarley

chybí tam ten moment překvapení, v tom je právě Pogba v současnou chvíli nenahraditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

tak dost by pomohlo keby Miky aspon jednu situaciu vyhodnotil spravne

Reagovat
Swarley

i minulý zápas hrál hrozně...on buď má fantastický zápas a nedá se bránit nebo je to katastrofa...nepamatuju si výkon někde mezi...

Reagovat
Fenri

Takovej váš Özil

Reagovat
niflheim

1:0 je málo.

Reagovat
Ligter

ale není to 2:0, to je základ

Reagovat
smazaný uživatel

V tom by byl čert, aby Everton alespoň nevyrovnal. United měli dvě šance a z toho jedna potřebovala řádný kus štěstí, jinak bída.

Reagovat
Swarley

čert by v tom byl, protože vyrovnat bez střely na bránu, to by bylo docela peklo...

Reagovat
vodka

Lukaku měl dávno zajebat na 2:0 a byl by klid...

Reagovat
Swarley

Wazzo nedivoč

Reagovat
Grahf

hrozne riešime všetky situácie

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza ted krásně

Reagovat
vodka

Každopádně Rooney nejlepší hráč evertonu, ideální scénář by bylo hodit martiala za rashe, Andera za mkh, dát 2 fíky a pak ať si Rooney sníží

Reagovat
niflheim

Marcus na facku dneska.

Reagovat
Tolstobik

Armen fakt strasnej dnes

Reagovat
Grahf

aboslútne nevieme zahrať dopredu, nehcápem

Reagovat
Skalda29

Lingard?

Reagovat
vodka

Ten druhý poločas je od nás úplně zoufalý...

Reagovat
Grahf

nebyť davida ta sme v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Matica*

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem spíš Martiala

Reagovat
niflheim

Mato hergot, tam má jít přihrávka

Reagovat
bbbauch

Zase spatne

Reagovat
Grahf

mata wtf? dnes sme asi ani jednu nevyriešili správne

Reagovat
Ligter

ty vole, ještě že faul

Reagovat
Swarley

dobře postavená zeď

každopádně škoda, mohl být klid

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
vodka

Tvl, vysvětlí mi někdo,co udělal mkh dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

boa jak to zase hraju, bez pogbu je ta zaloha dopredu nulova, mata a miky nemaju s takou formou na zaklad... to zas bude klasicka minulosezonna domaca remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Young náš nejlepší krajní bek po Valenciovi, ofenzivní čtyřka strašná

Reagovat
Grahf

lingard- zabijak. Kým tam bude mou nasadzovať takých bidakov, tak nič z toho

Reagovat
Ligter

někdy nechápu, proč ještě u nás Lingard je

Reagovat
Mastný Chobot

Angry Birds na rukávoch jebem na to

Reagovat
niflheim

Pencle...

Reagovat
niflheim

Mikyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Counter

A samozřejmě Mchitarjan

Reagovat
bbbauch

To je dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme jen nechteli dat vic golu dokud tam byl Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Williams je tak strašný hráč

Reagovat
Ligter

ZROVNA MIKYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

víš co Williamsi? jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál hrozně, ale dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně řešil situace, ale v mezihře a přechodu do útoku byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vždycky

Reagovat
Tolstobik

Armen dneska uplne katastrofa....

Reagovat
smazaný uživatel

Williams skúsene.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku aspoň asist. Fanta

Reagovat
Tolstobik

A Lingard dnes teda mnohem lepsi nez Rash...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Martial v 87 minutě to nemohl jít v 87 Lingard?

Reagovat
Tolstobik

Dyt Lingard hraje dobre

Reagovat
bbbauch

Lukaku fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooool

Reagovat
EXoRcIsT

odisiel Rooney a zacal sa kolotoc

Reagovat
bbbauch

Lukaku pod na ni

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

wow, 4:0 po takomto výkone...

Reagovat
vodka

65 minut strašných...

Reagovat
bbbauch

Tak Anthony aspon

Reagovat
Ligter

naše závěry, ty vole

Reagovat
Swarley

nemůžeme tak třeba nastoupit na začátku poločasu a vyřešit to hned...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je to dosť ovplyvnené aj únavou súpera

Reagovat
nani92

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nehrajem takhle od začátku. Takovou sračku hrajem a ještě jim dáme 4 góly Pro Everton docela krutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše závěry

Reagovat
Grahf

We still can't play well when Rooney is on the pitch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Druhej poločas čirá tragédie...a nakonec dáme ještě tři góly neskutečný

Reagovat
Kaze
Reagovat
EXoRcIsT

@GaryLineker

Very decent of @ManUtd to wait until @WayneRooney left the pitch before demolishing Everton.

Reagovat
Makiii

45-65 min, byl naprosto otresnej vykon. Muzeme dekovat Davidovi. Nechapu, proc nekdy takhle vypnou. Minulou sezonu se nam to vzdy vymstilo! V teto sezone zatim mame stesti, ze kdyz prepnou do uspornyho rezimu, tak neinkasujeme, ale tohle by se nemelo stavat!

Pokud ale vzdy prijde takovy zaver, jak se nam dari v teto sezone tak ANO!

Kazdopadne Rash a Miky dnes otresni, jedinej Mata jezdil z tech 3 na 110%. Ani jeden z nich nevyresili snad ani jednu situace spravne. ( Miky az gol )

Slo videt, ze nam tam chybel moment prekvapeni a hlavne v druhe pulce dominance na mici... (cti Pogba).

Stridani Rash/Martial zatim naramne funguje, ale rad bych je videl nekdy v zakladu oba.

DDG

Young

Matic

Bailly

Fella

Jones, Mata, Valencia, Lukaku, - dejme tomu ok...

Rash, Miky

Za Martiala jsem vazne rad, ze mu to tam padlo za tu chvili co tam byl, tu pecku si udelal sam

Spurs, liverpool, arsenal, chelsea - vsichni ztratili! Strasne dulezite 3 body!

GGMU!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele