Premier League - preview 38. kola

21.05.2017, 08:58
Previews
Anglická liga navazuje závěrečným 38. kolem. První Chelsea jakožto jistý šampion poměří síly s posledním Sunderlandem, který naopak sestupuje. Tottenham čeká utkání s Hullem City, zatímco Man City se představí ve Watfordu. Městský rival United hostí Crystal Palace. Liverpool si to v souboji o pohárové příčky rozdá s Middlesbrough a Arsenal se střetne s Evertonem...
Arsenal FC - Everton FC  (neděle 16:00)
Dokáže Arsenal nemožné a i přes mizernou sezónu se probojuje do první čtyřky? Vyloučené to není a Arséne Wenger ještě stále může svůj nejhorší ročník na lavičce Arsenalu zakončit kýženým umístěním a výhrou v FA Cupu. Paradox, že? Gunners dnes na každý pád musí porazit Everton a doufat, že Liverpool nebo Manchester City v souběžně hraných duelech klopýtnou.

Matematika je kvůli třem proměnným poměrně složitá. Cokoli jiného než výhra Arsenal na devětadevadesát procent vyřadí ze hry, ale ani tříbodový zisk není sám o sobě dostačující. Pro skok mezi první čtyřku potřebují Kanonýři zároveň jakoukoli ztrátu Liverpoolu nebo porážku Manchesteru City.

Ve hře je stále ještě varianta play-off o Ligu mistrů, tento scénář je však takřka utopický. Pro absolutní rovnost bodů i skóre mezi Arsenalem a Liverpoolem by bylo nutné, aby Londýňané doma remizovali s Evertonem 1:1 a Kloppova ekipa zároveň doma prohrála 0:2 s Middlesbrough.

Začít každopádně musí Arsenal sám u sebe. Jeho květnová forma je skvělá, minimálně o dva góly vyhrál všechny čtyři zápasy a tuhle sérii by rád prodloužil i nyní. Everton patrně zas až tak velký odpor klást nebude, o nic mu nejde, na sedmém místě skončí tak jako tak. Skvostnou formou navíc neoplývá ani kanonýr Romelu Lukaku, jenž už čtyři zápasy nedal gól a přišel o první místo v tabulce střelců.

Zápas nejspíš nestihne Laurent Koscielny, jenž má problém s lýtkem, Alex Oxlade-Chamberlain je mimo hru kvůli stehennímu svalu. Ronald Koeman žádné čerstvé trable s marodkou nemá.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.10 - 7.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - West Ham United  (neděle 16:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.40 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Sunderland AFC  (neděle 16:00)
Je to tady, dlouho očekávané finále Premier League, během něhož se odehraje všech 10 zápasů v jediný čas. Velkolepá uzávěrka strhující anglické sezóny nepřinese žádný bláznivý boj o titul, jako třeba v legendárním ročníku 2011/12. Chelsea už má zlato v kapse a hráči se již těší, až loučící se kapitán John Terry převezme po závěrečném hvizdu pohár nad hlavu. Elitní společnosti dá vale i soupeř Blues - Sunderland.

Chelsea si zajistila titul už minulý pátek na hřišti West Bromwiche, kde gólem střídajícího žolíka Michyho Batshuayie zvítězila 1:0 a definitivně odstřihla posledního konkurenta z Tottenhamu. Další dny se nesly v duchu oslav, pivo teklo proudem především do žaludku Diega Costy, který byl jedním z devíti mužů základní sestavy, jenž dostal na pondělní duel s Watfordem (4:3) volno.

Dnes už by měla být sestava Antonia Conteho blíže ideální podobě, byť několik hráčů pravděpodobně dostane volno před blížícím se finále FA Cupu. Vedle Luize, jenž patrně uvolní místo Johnovi Terrymu, by si mohli odpočnout Cahill, Matić nebo Hazard. Mimochodem, legenda Chelsea může v neděli nastoupit k 717. zápasu v modrém dresu.

Guard of Honor postaví novým mistrům symbolicky nejhorší tým Premier League. Sunderland už je na cestě do Championship nějaký ten pátek, a tak si může bez nervů vychutnat atmosféru vyprodaného Stamford Bridge a oslav titulu. Z posledního dvacátého místa už je nedostane ani vítězství. Mentální pohodu může Moyesově družině přinést i skutečnost, že hned 11 hráčů Black Cats je zraněných a utkání bude skutečně spíš rozlučkou než vyhroceným kláním.

Chelsea ale přece jen o něco půjde, má totiž před sebou několik milníků. Ještě nikomu v historii anglické první ligy - v systému s 38 zápasy - se nepovedlo vyhrát hned 30 duelů. Blues jsou momentálně na čísle 29. Navíc můžou v této sezóně vytvořit největší bodový zisk od vlastní mistrovské sezóny 2004/05, kdy Mourinhova parta nasbírala hned 95 bodů. Conte se se svými muži může dostat na 93.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Terry, Aké - Moses, Fábregas, Kanté, Alonso - Pedro, Diego Costa, Willian
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, O'Shea, Koné - Manquillo, N'Dong, Cattermole, Larsson, Oviedo - Borini, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 11.70 - 30.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Tottenham Hotspur  (neděle 16:00)
Sestupující Hull City se rozloučí s nejvyšší soutěží v posledním kole soubojem s Tottenhamem, který se v tabulce nemůže posunout výše ani níže stejně jako jeho soupeř a bude oslavovat zisk možná trošku překvapivé druhé příčky. Když Tygři naposledy Spurs skolili, psal se už poměrně vousatý rok 2008.

Protože závěr tohoto ročníku vyšel daleko lépe Swansea, která se s mužstvem kouče Marca Silvy prala o záchranu skoro až do posledního dechu, museli domácí nakonec smutnit, protože v uplynulých třech kolech získali jen jeden bod. A aktuální čtyřbodová ztráta na bezpečnou sedmnáctou pozici je matematicky už nestažitelná.

O hullském sestupu rozhodla asi především mizerná defenzíva, třiasedmdesát inkasovaných branek je v rámci Premier League to nejhorší číslo vůbec. "Chci hráče motivovat, aby se slušně rozloučili se svými fanoušky," sliboval portugalský stratég. "A to i přesto, že hrajeme proti někomu, kdo je v tabulce na skvělém umístění."

Tottenham je ve velké pohodě, malebně si letos vysloužil ocenění vicemistra liga a po právu se účastní základních skupin Ligy mistrů v příští sezóně. To, že jsou hosté v naprosté pohodě, ukázala i čtvrteční dohrávka na půdě Leicesteru, který vypráskali hned šesti góly. Čtyři z nich přitom zaznamenal letos neudržitelný Harry Kane.

Hostující manažer Mauricio Pochettino v podstatě myslel už na budoucnost. A hodně se těší na ročník nový, který by mohl být zlomový. "Budujeme tu velmi zajímavý projekt," pochvaloval si. "Budeme chtít udržet hráče v kondici. Možná budeme prodávat některé hráče, ale buďte v klidu, co se těch klíčových týče. Ti jsou tady šťastní."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.20 - 5.60 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - AFC Bournemouth  (neděle 16:00)
Jak Leicester, tak i Bournemouth si v posledním duelu sezóny mohou vylepšit své umístění - v případě výhry může každý z týmů poskočit do první poloviny tabulky, což by pro oba kluby znamenal úspěch.

Dlouho to vypadalo, že se obhajoba v podání Leicesteru zvrtne v tuhý boj o záchranu, únorová výměna manažera však Lišky zachránila a ti od té doby zachraňují, co se dá. V Champions League se podívaly až do čtvrtfinále, v Premier League se vyšvihly až do klidného středu tabulky. Kaňkou tak může být akorát čtvrteční prohra s Tottenhamem, kterému Leicester podlehl vysoko 1:6.

To Bournemouth může být se svým vystoupením rozhodně spokojený. Už teď je jisté, že se mu povede vylepšit loňské bodové maximum, stejně tak se v tabulce umístí na vyšší pozici, než tomu bylo loni. Ačkoliv se ani svěřenci Eddieho Howea v průběhu roku nevyhnuli menší krizi, nakonec je to příliš trápit nemusí.

Leicesteru se proti hostům příliš nedaří - ve třech duelech v rámci Premier League je totiž ještě neporazil a podařilo se mu vstřelit jen jeden jediný gól. Hlavní postavou hostů je pak rozhodně Joshua King, který letos nasázel už 16 ligových branek.

Co se absencí týče, domácím bude chybět stoper Robert Huth, který se stále nezotavil ze zranění nohy. Naopak Andy King by již měl být k dispozici poté, co vyléčil natažený stehenní sval. Wes Morgan, Danny Drinkwater a Nampalys Mendy však zůstávají na listině zraněných. Bournemouthu se naproti tomu vrací Dan Gosling a Andrew Surman, ovšem nepomůže jim dvojice Benik Afobe a Lewis Cook.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.95 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Middlesbrough FC  (neděle 16:00)
O majiteli titulu je sice v Premier League již s předstihem rozhodnuto, ovšem postavení klubů na chvostu první čtyřky skýtá stále jisté napětí i v posledním osmatřicátém kole. Mezi třetím Manchesterem City a pátým Arsenalem totiž leží pouze tříbodová ztráta, přičemž mezi tyto dva celky je ještě vklíněn Liverpool, který čeká domácí zápas s již sestupujícím Middlesborough. Pokud se družina Jürgena Kloppa nechce ohlížet na výsledek z Emirates Stadium, kde se Arsenal utká s Evertonem, potřebuje k udržení postupu do Ligy mistrů nutně zvítězit.

Anfield Road si v posledních letech již kultovní znělku milionářské soutěže příliš neužila - případná kvalifikace do příštího ročníku Ligy mistrů by pro liverpoolské byla teprve druhou za posledních osm let. Přesto německý manažer odmítá dát tomuto počinu přílišný význam. "Můžete si o tomhle zápase pomyslet leccos, ale nakonec je to pořád jen fotbalový zápas. Nejdůležitější je respektovat soupeře, pravidla, a to po devadesát minut. Vše ostatní, co se týká, můžeme probrat po zápase. Jestli budeme mít dostatek bodů na postup do Ligy mistrů, tak jsme si to zasloužili. V opačném případě si to nezasloužíme."

Dobrou zprávou je pro domácí ofenzivu lepší zdravotní stav Roberta Firmina. Brazilský forvard vynechal kvůli svalovému zranění minulé kolo na půdě West Hamu a s týmem ani celý týden netrénoval, ovšem Klopp zůstává optimistický, že na nedělní zápas bude Firmino k dispozici. Dalšími alternativami do útoku jsou Daniel Sturridge s Divockem Origim, kteří se ve zmíněném klání proti West Hamu velmi slušně osvědčili a přispěli k drtivé výhře 4:0.

Hosté se tímto posledním kolem s Premier League přinejmenším na rok loučí. Bídnou sezonu Boro již nedokázal zachránit ani dosavadní asistent trenéra Steve Agnew, jenž jedenáct kol před koncem nahradil ve funkci Aitora Karanku. Jednapadesátiletý kouč sice zadaný úkol nesplnil, ale i tak se práce manažera vzdávat nehodlá. "Pozici asistenta jsem si za těch pět let opravdu užil. Být v klubu jedničkou je odlišné, ale bavilo mě to stejně tak. Jsem samozřejmě velmi zklamaný, jak to s námi dopadlo, ale že by mě to odradilo od práce manažera na plný úvazek? Vůbec ne."
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Can - Wijnaldum, Coutinho - Lallana - Origi, Sturridge
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Guzan - Fabio, Chambers, Gibson, Friend - De Roon, Clayton, Leadbitter - Bamford, Negredo, Fischer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 9.70 - 30.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Crystal Palace  (neděle 16:00)
Závěrečné utkání čeká také diváky na Old Trafford, kde se Manchester United představí v duelu proti Crystal Palace. Oběma celkům již v lize o nic nejde, hostující Eagles se v minulém klání proti Hullu City definitivně zachránili, zatímco Rudí ďáblové své síly soustředí na středeční finále Evropské ligy proti Ajaxu.

S ligovou sezónou na Old Trafford rozhodně nemůže panovat spokojenost. Až příliš mnoho zbytečných ztrát, až příliš mnoho zbytečných remíz zapříčinilo, že se United potřetí za čtyři sezóny neumístí mezi nejlepšími čtyřmi týmy v Anglii. Jose Mourinho musí pro příští rok zapracovat především na domácí formě, kde jeho svěřenci přišli až o příliš velké množství cenných bodů. Nepovedený dojem z ligové scény však svěřenci portugalského stratéga mohou napravit ve finále Evropské lize, kdy je případné vítězství zajistí účast v milionářské Champions League.

Ani v Crystal Palace nebudou se svým ligovým vystoupení příliš spokojeni. Po parádních výkonech v roce 2015 následovala bídná forma v roce 2016, která tento londýnský klub odsoudila k bojům o záchranu. Celé trápení odnesl trenér Alan Pardew, ale ani jeho nástupce Sam Allardyce klub nemohl dlouhou dobu vzkřísit. Hlavní zlom přišel až v dubnu, ve kterém přišly výhry nad Chelsea, Liverpoolem a Arsenalem, které tento celek výrazně přiblížili k záchraně. Když pak parta okolo Christiana Bentekeho zvládla i klíčový duel s Hullem dvě kola před koncem, bylo definitivně rozhodnuto o tom, že si prvoligovou příslušnost zachová i pro příští rok.

Dle statistik je jasným favoritem domácí tým - ten totiž s Crystal Palace v Premier League nikdy neprohrál, když z patnácti duelů vytěžil dvanáct výher a tři remízy. Na domácí půdě pak zvítězili v posledních 9 střetnutích.

Manažer Manchesteru United na páteční tiskové konferenci jasně naznačil, že v nedělním zápase hodlá dát příležitost hned několika mladíkům. Čeká se, že v brance začne mladý Joel Pereira, zatímco na svou příležitost čekají také Demi Mitchell, Angel Gomes, Josh Harrop a Scott McTominay. To hosté by měli nasadit nejsilnější možnou sestavu, ve které ale nebude figurovat Andros Townsend ani Scott Dann, kteří v týdnu přibyli na listinu zraněných
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.37 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Stoke City  (neděle 16:00)
Utkání Southamptonu se Stoke City možná na první pohled vypadá nepříliš důležité, ovšem oba celky budou mít na paměti, že jejich konečné umístění může být ze značné části odvislé právě od výsledku jejich posledního kola. Zatímco Saints hodlají hájit osmou příčku, jejich soupeř může stejně tak poskočit do středu tabulky, jako propadnout se až k samému chvostu. A nejde jen o prestiž samotnou...

Anglická Premier League patří díky štědrým smlouvám s televizními společnostmi k vůbec nejbohatším soutěžím na světě a v oblasti rozdělování těchto odměn se vyznačuje spravedlivým podílem všem zúčastněným. Jak v grafickém znázornění uvádí agentura PA, v případě hostí se konečná částka pohybuje hned v desetimilionovém rozmezí...

Trenér Southamptonu Claude Puel již s předstihem vyhlásil útok na kvalifikaci do pohárové Evropy v příštím ročníku. Saints v tomto ohledu mají co napravovat, neboť letos nedokázali postoupit ze skupinové fáze Evropské ligy. "Před zápasem s Manchesterem United jsem se bavil s Josém Mourinhem, jak pro ně bylo náročné hrát co tři dny ve všech soutěžích dohromady," připomněl Puel nedávnou bezbrankovou dohrávku.

"Hrát v Evropě je obtížné, zápasy jsou ve čtvrtek, pak jen dva dny odpočinku do nedělního kola Premier League, což je vlastně ještě náročnější než působit v Lize mistrů, neboť aspoň máte více času na zotavení. Dost jsme se z toho poučili, byla to zajímavá zkušenost a myslím, že naším cílem do příští sezony bude si tohle všechno zopakovat, protože nyní už hráči budou vědět, jak na to," dodal Puel.

Pro hosty půjde v posledním kole o poslední možnost, jak zlomit zápasovou mizérii proti soupeřům z horních pater tabulky. Ve čtrnácti letošních duelech s týmy na prvních sedmi místech uhrála družina Marka Hughese pouhé čtyři body, a to za remízy s Manchesterem City, Evertonem a dvojnásobnou dělbou bodů s remízovým králem Manchesterem United. "V minulých letech jsme byli kritizováni za slabé výsledky s týmy okolo nás, jsem si jist, že ostatní kluby okolo nás jsou na tom letos podobně," poznamenal manažer Stoke.

"Ve čtvrtek večer jste mohli vidět, jak si obhájce titulu Leicester vylámal zuby na Tottenhamu," připomíná třiapadesátiletý kouč šestigólový výprask, jaký Spurs svému loňskému přemožiteli uštědřili. "Ať už za tím stojí cokoli, v této sezoně zkrátka prvních šest nebo sedm týmů zcela odskočilo od všech ostatních. Příští rok se všichni uprostřed tabulky pokusí zlepšit stejným způsobem, aby už mezi námi nezela takováhle propast. Nás se to také týká, rozhodně budeme usilovat o to, abychom tyto naše statistiky pro příště vylepšili."
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu - Ward-Prowse, Tadić, Boufal - Rodriguez
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Allen, Cameron - Shaqiri, Berahino, Arnautović - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.95 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Manchester City  (neděle 16:00)
Před Manchesterem City nestojí těžká překážka, ale poslední krok zkrátka udělat musí. Na hřišti Watfordu potřebuje k jistotě umístění v první čtyřce uhrát alespoň bod, výhra ho pak s definitivní jistotou pošle přímo do základních skupin Ligy mistrů.

A při pohledu na tendenci výsledků obou celků se nic jiného než tři body pro Man City očekávat nedá. Návrat Gabriela Jesuse Guardiolově týmu obrovsky pomohl a poslední tři duely zvládl bez ztráty bodu a s deseti vstřelenými góly.

Hornets naopak už pětkrát v řadě prohráli a po čtyřech utkáních bez gólu do sítě soupeře dokázali skórovat až na hřišti velmi poslepovaného týmu Chelsea. Špatnou náladu umocnil ještě předem avizovaný odchod Waltera Mazzariho, jenž po sezóně u týmu skončí. Důvodem má být mimo jiné i špatný vztah s kabinou.

Watford navíc stojí před takřka neuvěřitelnou úmrtností středních obránců, Mazzari jich při své derniéře může postrádat až šest! Prödl je vykartovaný ze zápasu s Chelsea, trio Kabasele, Cathcart, Kaboul je mimo hru vinou zranění a nad Mariappou s Britosem visí vážné otazníky.

Klíčový stoper Man City Vincent Kompany by si naopak měl zahrát i přesto, že poslední duel musel střídat. Jeho kolega John Stones pak vyléčil bolavé tříslo a může se svým kapitánem opět utvořit dvojici v centru obrany.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.00 - 8.90 - 1.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - West Bromwich Albion  (neděle 16:00)
Swansea zvládla psychicky velmi náročný souboj o záchranu a v posledním kole proti WBA se nemusí vůbec ničím stresovat. Může se navíc ještě posunout na patnáctou pozici, to by však nesměl Watford ani Burnley zvítězit. Její soupeř se drží v klidném středu tabulky, s formou je na tom v závěru sezony ale opravdu hodně bídně.

The Swans získali v posledních čtyřech utkáních hned deset bodů a vysloužili si udržení prvoligové příslušnosti i pro příští ročník. Především jejich vítězství před týdnem na půdě Sunderlandu bylo doslova klíčové, neboť Hull, s nímž se o záchranu vehementně prali, absolutně nezvládl svůj souboj na půdě Crystalu Palace.

Domácí trenér Paul Clement pochopitelně zářil spokojeností. "Jsme samozřejmě potěšeni, že jsme v lize zůstali, ovšem sezóna ještě není u konce. Chceme jí zakončit dobrým výkonem," říkal. "Pokud v neděli vyhrajeme, mohli bychom získat celkem dvacet devět bodů ve druhé polovině sezóny. Jsme určitě motivováni."

West Bromwich Albion prohrál hned šestkrát v uplynulých sedmi případech, a to navíc hned pětkrát padl před vlastními fanoušky. I jeho výkon na půdě Manchesteru City dokázal, že má v tuhle chvíli jedny z nejhorších výsledků v Premier League. Dubnové a květnové období zkrátka dosti pošramotila jinak poměrně povedenou sezónu The Throstles.

Pochopitelně že Tony Pulis nemohl hledat příliš pozitiv. Jeho celek každopádně ještě může skončit osmý a předskočit v tabulce Southampton. "Byl by to pro klub fantastický úspěch," maloval si před očima. "Myslím si, že hráči do těch nepovedených zápasů dali vše. A bylo trošku nešťastné, že jsme body nedokázali vytěžit."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.40 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC37293580:3290
2.Tottenham Hotspur37258479:2583
3.Manchester City37229675:3975
4.Liverpool FC372110675:4273
5.Arsenal FC37226974:4372
6.Manchester United371715552:2966
7.Everton FC3717101061:4161
8.Southampton FC3712101541:4746
9.West Bromwich Albion371291642:4945
10.AFC Bournemouth371291654:6645
11.Leicester City371271847:6243
12.West Ham United371191745:6342
13.Crystal Palace371252050:6141
14.Stoke City3710111640:5641
15.Burnley FC371171938:5340
16.Watford FC371171940:6340
17.Swansea City371152143:6938
18.Hull City37972136:7334
19.Middlesbrough FC375131927:5028
20.Sunderland AFC37662528:6424

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1004)

Přidat komentář
Error

Dnes jsem myslel, ze jednim z setrenych hracu bude Azpi, no frajer ma naslapnute na to odehrat kazdu jednu minutu v rocniku, takze jeho nenasazeni pada.

Reagovat
Miguel19

Azpi nepotřebuje být šetřenej

Reagovat
Error

Prevence proti frustrovanym magorum.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď finále budeme hrať až o týždeň, takže nevidím dôvod pre nejaké väčšie zmeny oproti klasickej základnej zostave. Očakávam ale, že Terry a Aké budú v základe.

Reagovat
Error

Duvod je ten, ze chci videt mlade, ne Acko.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ja tiež, ale Azpi môže hrať aj s mladými

Reagovat
kiwwi

Na to v Chelsea predsa nie je priestor, miky-noel ti to vysvetli

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo zo seba robíš Mastného Chobota?

Reagovat
Svatej

Yung je fajn chalan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

len keby toľko nepil

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid signs 16-year old Brazilian Vinicius Jr. from Flamengo for a €45 million fee. He will stay at Flamengo until july 2018, when he turns 18

hustý

Reagovat
cr7sux

To musi byt blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Debut v prom time mu teda moc nevysiel(ani sa nedivim, ten tlak musel byt obrovsky), ale zeby niekto riskol 45mega za hviezdu detskeho futbalu, no to sa mi nechce verit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to být oficiální. Tak už se o tom nějakou dobu mluví, Real asi fakt věří, že z něj bude další Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blbej snad nikdo být nemůže, ne?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

jasne no, chudej kluk z brazilie odmitne sanci zajistit se na zbytek zivota. Kdo by mohl byt tak hloupej.

Reagovat
Teoretik

ono to spíš platí na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

dalo se to vylozit tak i tak. kazdopadne sorry Owny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Zkus premyslet nekdy.

Reagovat
Teoretik

Real

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vaše názory na One More Light od Linkin Park?

Reagovat
nani92

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Pohodička, v jednoduchosti je krása. LP jsem nikdy extrémně neposlouchal (snad jen nějaká epizodka na základce), ale já jsem obecně umění otevřen a nechápu tu agresi a hate na to, co dělají. Nebo na kteroukoliv jinou kapelu.

Tím jsem nemyslel tebe, samozřejmě.

Reagovat
fenixLFC

agresii? ta nejaka velka ani nebola, ponda sa na posledny album a teda na heavy pretoze si fans myslia ze sa odklonili od svojej cesty a je to pesnicka, ktoru by mal spievat bieber, ze vtedy by mala uspech....stale sa od nich caka styl meteory

Reagovat
Le Gunner

Tak to, co se od nich čeká, se může diametrálně lišit od toho, co oni chtějí tvořit. Tobě se to líbit může a nemusí, ale vnucovat jim své idee o tom, co by měli tvořit, je zcestné a absolutně se to vymyká podstatě umění jako takového.

Reagovat
fenixLFC

nehovorim o sebe. mne to je jedno, prve dva albumy mam najradsej ale nech si robia co chcu, ked sa mi to nepaci tak to nepocuvam....

Reagovat
Le Gunner

Nemyslel jsem to konkrétně na tebe, myslím obecně, špatně jsem formuloval oslovení. A jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

*scestné

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Godwinson

Jo Meteora, to byly časy

Reagovat
smazaný uživatel

hybrid theory na vypáleném cd na discmanu, připnutém na opasku, a pak Reanimation.. na tom jsem trávil pubertu

Reagovat
Mimalu
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Tohle nejsou LP jaký jsme měli rádi.

Reagovat
Masi

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Že to už nejsou LP. Absolutně potlačili to, v čem je Chesterův hlas nejlepší. Chápu u některých skupin pokus přiblížit se mainstreamu (Metallica, Slipknot etc.), ale ta současná podoba LP je jejich čisté vykastrování. Samozřejmě nebudu tvrdit, že některé kousky z nového alba nejsou dobré, ale rozhodně je to mnohem plošší. Prostě něco, co můžu dostat od 10 dalších jiných a zaměnitelných skupin.

Reagovat
Nihilister

Strašná popina pro pipiny. Dík že jsi mi zkazil den. Jinak Hybrid theory je asi jediný dobrý album od nich.

Reagovat
Le Gunner

OT: https://www.bermobil.cz/katalog/mobilni-telefony-2/xiaomi-448/xiaomi-redmi-4-2gb-16gb-gold-580/

Názory, respektive tip na nějaký jiný mobil v cenové relaci do 4-5 tisíc?

Reagovat
Miguel19

Dnes bych hrál:

Thibo - Azpi, Terry, Aké - Moses, Kanté, Cesc, Alonso - Pedro, Costa, Willian.

Snad tu výhru urveme. Thibo má sice jistou GG, ale čisté konto taky neuškodí.

Reagovat
Mimalu

má ji jistou? Kdyby Lloris dneska vychytal 0 a Thibo ne, tak mají stejný počet čistých kont, ale Lloris bude mít o zápas míň, nerozhoduje i počet odchytaných zápasů?

Reagovat
Miguel19

Nn, to by ji měli oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lloris by byl neoficiální vítěz.

Reagovat
icemike

ono nestačí, že je nejlepší na světě?

Reagovat
Miguel19

A Thibo oficiální.

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel19 21.05.2017 11:59#

Nn, to by ji měli oba.

Reagovat
Counter

Dostane i DVD?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude bus parade, pokud dneska ukopete 4. místo?

Reagovat
Counter

Já bych byl pro, ale asi tak jako tak počkáme až na FA Cup.

Reagovat
Svatej

Lol

Reagovat
Mimalu

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Preco su 3 pozície do europskej ligy ?

Reagovat
fenixLFC

pretoze ma anglicko tri miesta v EL?

Reagovat
cubazi

a víťazi pohárov?

Reagovat
fenixLFC

prave preto su tri miesta v lige, pozri sa, kto ich ziskal/ziska

Reagovat
Greny

Reagovat
blade115

Pojďme to ukončit ve stejném stylu jako před sedmi lety.

Reagovat
samson192

Reagovat
C-M@ster

Na můj post o tom, že Zlatan bude hrát finále EL nikdo nereagoval... proč?

Ono se to už někde řešilo?

Hned člověk věří United o malinko víc...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Nikoho to nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

No to urcite hrat nebude teda..

Reagovat
C-M@ster

Je to terminátor. Nezničitelný!

Reagovat
Busby babes

protoze s pretrzenyma krizovyma vazama se hraje blbe.

Reagovat
C-M@ster

Ne když seš Zlatan.

Reagovat
Cobra

Gylfi Sigurdsson v minulosti hrával za Tottenham a do londýnského klubu by se mohl vrátit. Kohouti mají o záložníka Swansea zájem, ve hře může být suma pohybující se okolo 25 milionů liber. (sport-express.ru)

Klidně i za 35mil. Sice nevím kam s ním, ale musí zpátky domů.

Reagovat
icemike

tím myslíš Reading?

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Zrovna v týdnu jsem přemýšlel, jakou cenu vlastně pro Swansea Gylfi může mít. On je mozkem i motorem týmu, po dochodu Payeta je Swansea asi nejvíc one man team v PL. Přesto jsou jen 4 body od sestupu.

Od příští sezony je rozdíl mezi příjmu z TV práv mezi PL a Champem minimálně 100 mega. A to jsou jen TV práva... Adekvátní náhradu za něj Swansea prostě nesežene. Takže teoreticky i těch 35 mega je strašně málo a Swansea by se vyplatilo ho neprodat a klidně nechat odejít po konci smlouvy zadarmo (a samozřejmě doufat, že nebude celý tři roky trucovat v rezervě).

O ekonomický síle slabších klubů, a týhle situaci konkrétně, už mluvil Zasch před nějakou dobou. Myslím, že jsme se mu tu všichni vysmáli, ale časem mu dáme za pravdu.

Reagovat
Cobra

Gylfi je moje srdcovka. Já bych se nebál tam vysolit 50mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa Sissoko připustil, že by po jedné sezoně mohl odejít z Tottenhamu. Ten hráče koupil před rokem za třicet milionů liber z Newcastlu, francouzský záložník ovšem nenaplnil očekávání a neprosadil se do základní sestavy. (clubcall.com) takze za 50 do chinatown , levy musi prodat aby mohl kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vymena za Gylfiho + 30 mega na drevo.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale taky chce na MS, takže bych to spíš viděl někam do Milána. A za menší prachy než do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

+ bych prodal wimmera zpatky do nemecka za 10-15 a koupil bych Harryho Maguirea na lavicku paradní hrac + je to anglán , Wmmer dokazal paradne zaskocit v prvni sezone ale letos v tech par zapasech byl hroznej

Reagovat
Cobra

Jako čtvrtá volba je Wimmer více než dobrý backup.

Reagovat
smazaný uživatel

co rikas na reči kolem schica?

Reagovat
smazaný uživatel

*schicka

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmera nepouštět a dnes do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Gylfi na hřišti vždycky nechal všechno a dokázal dávat důležité goly ikdyž nebyl v základu. Jeho a Chadliho odchod jsem bral docela těžce.

Reagovat
smazaný uživatel

chadli na to posledni rok totalne sral vubec nebojoval o misto v zakladu,odchod byl jedine dobre ale i sam poche rikal ze je skoda ze gylfi odesel tesne pred jeho prichodem a ze kdyby prisel driv rak by si urcite gylfiho ponechal ze je to hrac do jeho systému

Reagovat
Le Gunner

A vlezl by se tam ještě? Byla by škoda nechat ho sedět podle mě. Jako jasně, rotace, ale i tak...

Reagovat
Godwinson

Tak snad to Watford dá

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Watford - City 0:0

Lfc - Boro 3:0

Reagovat
Nikikrew

Calumn, veríme ti

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 1

Odvážný tip, tak uvidíme.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
niflheim

No klidně bych taky v Anglii nasadil ten model, kdy se už v sobotu či v jiný čas hrají zápasy, ve kterých už o nic nejde.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Erdovec

málokdy o nic nejde ani jednomu týmu

Reagovat
Swarley

ve všech kromě zápasů City, Poolu a Arsenalu?

Reagovat
Godwinson

Však ony nejsou finanční prémie odstupňovaný za umístění?

Reagovat
Swarley

v pořádku, ale to vyžaduje souběžné zápasy, aby Watford spekuloval nad tím, jestli bude 16. nebo 12.?

Reagovat
Godwinson

Je to standard proti různýmu spekulování a přílišnému taktizování. Nemyslím si, že je třeba vymýšlet v tomhle směru nějaký píčoviny.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

a je prave otazka, zda je to nutny, kdyz pulka zapasu je jen o tom, jestli nekdo skonci 10. nebo 12. Coz samozrejme, ze jde o pak o penize, ale tim spis se i tak ty kluby budou snazit vyhrat, ne?

vsak si vem, ze posledni kolo se takhle hraje ve stejny cas a uz o nic duleziteho neslo. A kdyz se hralo o titul nebo o zachranu dve tri kola zpatky, tak jeden tym vzdycky vedel, jak hral jeho primej konkurent... a mohl spekulovat, taktizovat atd.

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

tak p-čoviny, prostě by bylo úplně v klidu víc zápasů ke sledování...ten španělský model mi přijde prostě v pohodě...a to úplně ve všem, jak v rozdělování peněz z televize, v úpravě zápasů pro velké týmy a i v tomhle rozdělení posledního kola...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

stačí se podívat, jak to mají ve Španělsku...tam, kde o něco jde, se souběžné zápasy hrají...jinak je to normálně rozházeno..

Reagovat
TopinB

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

a i tak to maj rozhazeno. tymy o zachranu hrali vcera, souboj o titul je dneska vecer.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

tak dalece mufanské oko nevidí

Reagovat
niflheim

Vezmi to tak, že dnes už 7 týmů nemůže změnit svou pozici. Z těch týmů hrají spolu Chelsea - Sunderland a Spurs - Hull. Toto se klidně mohlo hodit na jiný časový slot a nikdo by nebyl ohrožen žádnou spekulací.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže se nehraje jenom o umístění v lize, ale i o individuální ocenění, přestože je to méně významné.

Reagovat
Erdovec

jo, to je asi pravda, nechtělo se mi čumět na tabulku a řešit, kdo se už nemůže posunout, jen poukázat, že jde i o mega prachy za blbý posun o jedno místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jo no, nema moc smysl to hrat v jeden cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budeme mít dostatek bodů na postup do Ligy mistrů, tak jsme si to zasloužili. V opačném případě si to nezasloužíme."

Reagovat
jacobT

OT: Nejake tipy na sportbar v Prahe kde budu o tyzden premietat FA Cup? Idealne nieco kde clovek neda za pivo 80 kc. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtěl bych si založit twitterový účet, ale nepřijde mi OK mít např. účet celý zasvěcený sportu s tunou sledování sportovců a novinářů a míchat do toho své ostatní zájmy a osobní život. Řešíte to nějak? Více účtů?

Reagovat
Godwinson

Udělej to jako vrabejka, ten měl rozmanitý twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tomu bych se chtěl vyhnout.

"Survivor fan. fan of Liverpool FC, Fastav Zlín, Florida Panthers, Sport blogger. Vlastenec a sympatizant SPD. "

Reagovat
Godwinson

Já tam koukal jednou, takže se mu tam třeba někdo naboural, ale tehdy tam měl zdravou kombinaci tuny porna a fanouškovství Liverpoolu. Jestli k tomu přidal i politická témata, tak to musí stát fakt za to

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Carrick

Čím více lidí tam sleduješ, tím více je to na hovno. Já tam sleduju asi jenom 20 lidí, mrknu na to dvakrát denně a stačí mi to bohatě. Nechápu ty lidi, kteří tam sledují stovky nebo tisíce účtů. To nemůžeš stíhat procházet a navíc v tom musí být hrozný guláš. A takoví, co ještě tweety komentují a reagují, na tom musí být přilepení celý den a nedělat nic jiného. Pro mě nepředstavitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám len jeden, na šport.

Reagovat
pepinho2

Tak můžeš si vytvořit seznamy pro lepší přehlednost, ale pokud ti jde o tvé vlastní příspěvky, tak bych řekl, že Twitter moc o osobním životě není pokud chceš mít hodně followerů, pojmenuj si svůj účet debilně, nebo jen křestním jménem, nebo buď gay a fame je jistá

Reagovat
smazaný uživatel

Mam vsechno dohromady. Nevadi mi to.

Reagovat
vrabejka

Twitter tvůj život nezajímá, na to je Facebook.

Reagovat
Coutinho10

ja mam taky twitter vesmes na sport a pohoda

Reagovat
Busby babes

seznamy. mam seznam jen na fotbal, dalsi na golf, dalsi na rugby, dalsi na politiku a tak... Je to teda pak o tom prepnuti na danej seznam, protoze timelinu mas namichanou ze vseho...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Na tohle bych ti doporučil používat Tweetdeck (oficiální twitterem podporovaná alternativa), kde si můžeš poskládat vedle sebe sloupce s vybranými účty, takže do jednoho si dáš fotbal, do druhého hudbu, do třetího svoje oblíbené tweety, do čtvrtého vrabejkovy pornoúčty a je to pořád hezky přehledné. Navíc se to všechno aktualizuje, takže nové tweety plynule naskakují samy.

Může to vypadat třeba takhle:

https://drive.google.com/file/d/0B67Bi2wvliSdQWl5R3M2S1BjMjg/view?usp=drivesdk

https://about.twitter.com/products/tweetdeck

Reagovat
smazaný uživatel

whaaaat, tak tohle je bozi

Reagovat
Counter

jj, nemůžu si to vynachválit. Je to taky ideální na spravování víc účtů najednou - na of. twitteru se musíš vždycky přelogovat, tady si jednoduše u každého nového tweetu vybíráš, který účet zrovna použít. Stejně tak si jde uzpůsobit velikost obrázků/videí nebo je skrýt úplně atd.

Jedna z mála věcí, co tomu chybí, je třeba hlasování v twitterových anketách, je nutné si je rozkliknout do twitterového rozhraní. Ale to jsou jen prkotiny, pozitiva jednoznačně převažují.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle už z toho chaosu asi udělá celkem užitečnou platformu.

Reagovat
Mastný Chobot

hm, úprimne som nechápal, ako také niečo ešte nemôže existovať na takej sieti ako twitter. A ono to existuje, čiže všetko už chápem. Ďakujem sa vaše otázky.

Reagovat
Lacko_Boh

Hmm

Reagovat
icka

Tys byl vzdy jednodusi...pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, díky

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Le Gunner

Asi více účtů, otázka je, jak moc a jak dlouho by tě to bavilo selektovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se chtěl zeptat na to podobné s Tinderem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska potvrdíme 3. příčku a LM Watford 2-4 Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes kohúti roztrhajú tigre.

Reagovat
TopinB

https://www.facebook.com/828777003809568/videos/1520196108000984/?hc_ref=NEWSFEED

Video rozhodčí Trvalo to dost dlouho, ale na tom by se dalo zapracovat, si myslím

Reagovat
masly008

tak jenom to sledování videa a vyhodnocení zase tak dlouho netrvalo.ten rozhodčí se na to mohl jít podívat zatím co ošetřovali toho hráče a nezdržovalo by se nic navíc krom toho ošetření.

Reagovat
Teoretik

ale zajímalo by mě, na základě čeho se zrovna v tomto případě rozhodl použít video. Trochu to pak nahrává k tomu, aby se pády ještě víc přihrávaly a dramatizovaly, ten Angličan se tam válí 5 minut na hřišti s tím to chce taky něco dělat

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Podle komentů si to vyptal druhý tým, jak v tenise prý

Reagovat
Le Gunner

Něco na způsob trenérské výzvy.

Reagovat
Hokaido

Fakt se bojím, že tohle z fotbalu odebere všechnu tu vášeň a emoce, který z fotbalu dělají nejlepší sport na světě.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším, až vy dva zmizíte někam ke krasobruslení

Reagovat
Taiger

Co máš proti krasobruslení? Nikdy ses nenaučil bruslit?

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa teším, keď ti raz dôjde, aký si chumaj potom napíš

Reagovat
samson192

vy si máte čo vyčítať

Reagovat
Mastný Chobot

ja mu nič nevyčítam

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Každá mince má dvě strany.

Reagovat
patas92

Proč tu rozhodovací pravomoc nemůže mít ten videorozhodčí? Bylo to celkem jasné už z toho prvního záběru. Ten Argentinec mohl být venku dřív, než vůbec doošetřovali toho černocha.

Reagovat
blade115

Reagovat
TopinB

Čekalo se (asi, prý) na trenérskou výzvu

Reagovat
blade115

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přidejte k tomu reálný čas ve fotbale, nastavování času je naprostá 3,14čovina. Ale za video jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jj to beru jako samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si predstavt, ze dnes Liverpool ztrati

Reagovat
Maresma

Reagovat
Hachim Mastour

Boro ma dobru defenzivu, mohli by to ukopat.

Reagovat
avicii

to sa da velmi lahko predstavit

Reagovat
nani92

ale je to zbytočné, ked za pár hodín to budeme mať naživo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

from doubters to believers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

behold, witcher! BURN HIM!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT : nestihnu zapas od 16:00 , bude někde hned k vidění celý zapas ? třeba hned po zapase ?

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Taiger

Že sezóna končí. Více času na zkouškový.

Reagovat
Nikikrew

Chvalabohu ze dnes skonci sezony. od 2017 to bolo len utrpenie, teraz hrame naozaj dobre. Stale si ale myslim ze mame najlepsi kader odkedy hrame na Emirates. Skoda

Reagovat
Le Gunner

Stoper, levé křídlo a v tomto systému by se dalo něco uhrát. Prostě si vzít příklad z Conteho.

Reagovat
Hachim Mastour

CM a hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy novinka: King nenastúpi dnes za Cherries.

Reagovat
Coutinho10

protoze ho ma Counter

Reagovat
Counter

Už nemám, dal jsem si na poslední kolo wild card a narval soupisku drahými hvězdami s lavičkou do počtu. Akorát je teď o to těžší vybrat kapitána

Reagovat
Coutinho10

sakra ja teda udelal jeste 2 volny prestupy + mam jeste Bench Boost , takze aspon timhle muzu z lehka konkurovat...no jsem zvedavej a kapitan taky tezka volba, ale hur jak s Costou minule to snad dopadnout nemuze

Reagovat
Coutinho10

*tak Bench Boost k nicemu, kdyz 3 ze 4 nahradniku najednou nehrajou a minule hrali aspon volba kapitana zatim dobra

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

Krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace dá dnes plnú paľbu alebo sa Sam nad cigáňom zľutuje?

Reagovat
Counter

Plnou palbu. Ale stejně čekám 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

jj radšej tie prachy drbnem do pokru

Reagovat
icka

JT dnes naposled

Reagovat
spider_8

Definitivně odchází dynastie, které se v rámci PL může rovnat akorát ta okolo Scholese, Giggse, Ferdinanda atd.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa Sissoko připustil, že by po jedné sezoně mohl odejít z Tottenhamu. Ten hráče koupil před rokem za třicet milionů liber z Newcastlu, francouzský záložník ovšem nenaplnil očekávání a neprosadil se do základní sestavy. (clubcall.com)

Vetsinou se snazim hrace spurs hajit i kdyz jsou fakt dost hrozni nebo prumerni. Bobby, Paulinho, Fazzio, Calamity Vlad, Capoue, vsem jsem drzel palce dokud byli u nas, ale tenhle chlap je fakt hroznej srac. Urcite je to dano i tim, ze kolem nej ted za spurs nastupuji o level lepsi hraci, mezi tu prumernost v tymu AVB by asi nejak zapadl, ale ted je to do oci bijici. Co na to rict nez: Tos bez, bez,bez, val, val, val a uz sa nevracaj!

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Al-Caponeho Stamboulli. Capone si nezaslouzi byt v te spolecnosti co jsem vyjmenoval. Kvalitni hrac, ktery by mi ani ted v tymu nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tie peniaze určite nestál, ale úprimne si myslím, že to nie je len jeho chyba. On jednoducho nehráva na svojej prirodzenej pozícií, kde hrával v Toulouse alebo v Newcastli. On nie je RWB, RM a už vôbec nie RW. Oveľa viac sa mi pozdával, keď par krát hral na CM. Škoda, že tam nedostával viac príležitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel dojem, ze v Newcastle toho nejvic odehral prave na RW, nebo ne? Kazdopadne jsem ho bral jako Backup za Dembeleho, ale tam toho fakt moc neodehral, i kdyz k tomu byly prilezitosti i diky Moussove trestu a zranenim. Tezko rict co za tim je, ale mozna je proste shit i tam a Poch mu na tak dulezitou roli neveril. Precejenom na CM se toho da zkurvit vic nez na RW

Reagovat
smazaný uživatel

Na RW mi príde príliš drevený a hlúpy. Je neproduktívny. Na CM by mohol využiť svoje prednosti (viem, znie to divne), slušná akcelerácia a rýchly prechod cez stred ihriska. Podobne ako Dembelé. Potom by rýchlo jednoduchou prihrávkou odovzdal loptu na Alliho alebo Eriksena.

A na CM sa toho dá pokaziť viac, ale hral by pri ňom Wanyama alebo Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, souhlasim, ze mel nastupovat spis na CM a doufal jsem v to. Co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Až Rafa ho posunul na CAM, kde hrál dobře. Předtím odehrál všechno na RW.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na CAM si u nas muze nechat zajit chut, na to je fakt shit.

Reagovat
Miguel19

Team to face Sunderland: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Terry (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Diego Costa, Hazard. #CHESUN

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Begovic, Zouma, Cahill, Chalobah, Matic, Pedro, Batshuayi.

Reagovat
Svatej

Hrozna... fakt jsem doufal ze i tentokrat se tam nejakej prcek vejde..

Reagovat
Miguel19

Já to čekal. Conte nechce, aby ti hráči před finále nebyli 15 dní bez zápasu...

Reagovat
Svatej

Jup, plus je tam celkem logickej duvod nechat si to dohrat ty borce, kteri si tu ligu vykopali... snad aspon z lavicky no

Reagovat
Miguel19

Možná jsem čekal, že nebude hrát Hazard, když to odehrál minule..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák kiwwi, zase je za kokota

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze za kokota jsou tu jiny lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

*i jiny lidi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

Wau, tvoje dno nepozná hraníc

Reagovat
smazaný uživatel

Moje dno bude vždy tvoj strop.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Btw na jedny strane se nam sejde rychlostni trio Terry-Alonso-Fabregas, to bude prdel

Reagovat
Busby babes

koukam, ze Conte dava sanci mladikum.

Reagovat
Counter

Šetří je na FA Cup

Reagovat
Busby babes

a taky viz niz reakce na blade115.

Reagovat
Svatej

viz vejš, nenechat to odehrát kluky, kteří si to vykopali, by nedávalo smysl tentokrát úplně stejně. Mělo se to vyhrát dřív

Reagovat
iamek

A Jose nic.

Reagovat
blade115

Oni si tu ligu uhráli, tak ať si ji i se vší parádou zakončí. Navíc si nemůžeme dovolit, aby byli nerozehraní na FA Cup. Mladíky a Cahilla tam poslat během hry a bude to paráda.

Reagovat
Busby babes

jo, tohle bude ten duvod. V tom se to da chapat.

Reagovat
Swarley

jj, super paráda, hlavně v motivaci pro ty mladé

Reagovat
blade115

Super paráda.

Reagovat
Swarley

možná i žůžo, ale určitě je to posune dál...krásně s něma pracujete, jen co je pravda...

Reagovat
blade115

Jako by na té celoroční práci snad jeden zápas měco změnil... Tohle je naopak jeden z mála zápasů, kde takovou sestavu naprosto chápu. Nechápu, o co ti jde.

Reagovat
Swarley

nechápu, co je na tom ta paráda jako?

Reagovat
blade115

S tou si přišel ty, já jsem s touhle sestavou prostě jen "v pohodě". Taky bych nejradši, aby nám pravidelně hrálo 11 odchovanců základ. A i když je to utopie, několikrát jsem v průběhu roku psal, abychom tomu šli víc naproti. Teď máme poslední zápas, který si zaslouží odehrát hráči, co tu ligu vyhráli a kteří budou za týden hrát FA Cup, tak musí být v kondici. Kdybys věnoval trochu víc času čtení a nehledal ve všem něco, co tam není, stačil by ti původní komentář.

Reagovat
Swarley

sestava v pořádku a že tam pošlete mladíky v průběhu a bude to paráda, to jsem fakt nepsal já...

(a ta poslední pasáž zní od tebe velmi vtipně, vzhledem k té nedávné sálodlouhé diskuzi, kdy jsi nedokázal pochopit tu jednoduchou myšlenku toho celého a řešil jsi vše okolo)

Reagovat
blade115

Se sestavou jsem v pohodě a když do hry přijdou mladíci v průběhu, bude to paráda, proboha...!

Když myslíš, že po těch letech, co jste s tím tady každodenně otravovali, by to někdo ještě nepochopil... Já se jen snažil ... No, ale víš co? Necháme to být. Stejně by to s tebou nemělo cenu.

Reagovat
Swarley

klidně se ptej, rád odpovím

Reagovat
blade115

Běž se radši dívat na zápas.

Reagovat
Swarley

to už nemusí být tvoje starost

Reagovat
Svatej

Je ti jasny, ze tohle trosku zacina hranicit ze zoufalosti, zejo ? jsou dny, kdy se takovyhle zvasty daly brat vazne, ale dneska je soousta duvodu proto, aby ta sestava hrala v top slozeni

Reagovat
Swarley

jako ta nerozehranost na FA cup?

Reagovat
Svatej

Treba to, ze si hraci dohrajou posledni zapas pred predanim titulu, kterej si vykopali, nebi treba to, ze mit pred FA Cupem na hristi hrace,kteri nehrali dva tydny je naprosto hloupej risk ...

Reagovat
Swarley

a že to je zápas, kde jde úplně o hovno, zařadíme kam?

Reagovat
Svatej

jako jedinou protiváhu. Teď si to spočítej

Reagovat
Swarley

s pozitivní motivací pro mladé směrem do budoucna to máme 2:2...napravit alespoň trošku bídnou sezónu v tomhle ohledu? 3:2?

Reagovat
Svatej

Ale hovno, snažíš se to akorát okecat tak, aby jsi nemusel za každou cenu ustoupit.

Nazvat tohle bídnou sezonou v žádným ohledu absolutně nejde. Všichni mladí kluci jsou na tom dřív, než byli před touhle sezonou. Conte z nich udělal druhou nebo i první variantu na každej post, když prodal jejich konkurenci. Někteří si pak zahráli víc, někteří míň a jeden zápas nezmění absolutně nic.

Nějaký kouzelný formule s motivací nejsou relevantní důvody pro to, aby si Conte rozdrbával týmovou souhru před zápasem, kterej mu může vyhrát double. Nehlědě na to, že jsou to dva stejný důvody v jiným kabátu a ještě k tomu s přihlédnutím k okolnostem prostě hloupý

Reagovat
Swarley

"Ale hovno, snažíš se to akorát okecat tak, aby jsi nemusel za každou cenu ustoupit."

nápodobně, je to v tomhle ohledu od vás katastrofa...a to dlouhodobá...

Reagovat
Svatej

To vůbec, my ty mladý kluky chceme na hřišti vidět víc jak vy a taky na jejich nezařazení často nadáváme sami, ale dneska prostě ne

Reagovat
Swarley

dneska nebo minulej týden, je to úplně jedno...vždy se najde důvod, proč ne a hrát to na jistotu za každou cenu...

Reagovat
Svatej

my hráli minulej týden na jistotu jak přesně ?

Reagovat
Swarley

ti tři jo?

Reagovat
Svatej

Jo, v čem je jako problém ?

Máte zraněnou půlku kádru a druhá část hraje už za pár dní finále EL, tak nasadíte pár mladých kluků a hnedka vám koule dorostou do velikosti melounu ....

Reagovat
Swarley

já myslím, že dlouhodobě nemáme s odchovanci problém...

Reagovat
Svatej

Ta jen nasazovat random prcky je k ničemu, když ti nejsou užiteční. To my si radši trošičku počkáme na nějakej opravdovej klenot !

Teď vážně - Kdo ze současnýho kádru je užitečnej do top týmu, kterej chcete stavět ? Pokud zlepší produktivitu, tak časem třeba Rashford. Jinak jsou to s přihmouřením oka lavičkáři a v úplným top týmu tribunáři.

Reagovat
Swarley

rozhodně Rashford a zrovna pro Mourinha určitě i Lingaard...

to opět bohatě stačí na většinu týmů na špici, i když je to z našeho pohledu útlum...

Reagovat
Svatej

Rash na tu špici patřit může, hlavně jakmile začne bejt gólovej. Lingard fakt maximálěn tak u toho Mourinha, na špici to není ani zdaleka. Je fajn mít takovýho hráče v týmu, protože je užitečnej i v kabině, ale v TOP 6 by minuty sbíral max tak v současným liverpoolu a ten se do tý špice teprve snaží dostat.

Už jen když si porovám ten rozdíl, kdy Real Madrid pošle ve vyrovnaným zápase do hry Isca a United Lingarda, tak je jasný, kterej z těch klubů je špička

Reagovat
Svatej

nebo si za hloupý dosaď nedostatečný, abych nevypadal tak ofenzivně.. je to fuk

Reagovat
Swarley

že si hráči odehrají poslední zápas a převezmou titul? tohle stejně moc v nedostatečnosti trumfnout nejde...

Reagovat
Svatej

Jeden zápas dá mladíkům teda obrovskou motivaci

Celkově je naprostá paráda nenechat rozjetej první tým oslavit svůj vydřenej titul přímo na hřišti

před finálovým zápasem a nechat je po druhý za sebou sedět na úkor mladých kluků, protože ten jeden zápas jim naprosto změní pohled na jejich šance v klubu.

Reagovat
Swarley

však se mrknete na Vittese, když je budete chtít vidět...Terry končí a pak už tam budete mít úplný prd...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To je cieľ sezóny, stavať do zápasov mladých? No čo sa tu človek nedočíta

Reagovat
Swarley

hej vole vy fakt neumíte číst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Začíná? Hraničit? U Swarleyho??

Reagovat
icka

Zas začínáš? Aby si to pak zas neunesl a nekopal okolo

Reagovat
Swarley

už máte ty kurzy čtení?

Reagovat
samson192

myslel som že senilitu už máš za sebou

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team v @Boro: Mignolet, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Can, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Firmino, Sturridge

#LFC subs v @Boro: Karius, Moreno, Alexander-Arnold, Klavan, Lucas, Grujic, Origi.

tak jdem si pro LM

Reagovat
mr.Silver

Uz to vidim, jak se sesypete a rupnete 2:0

Reagovat
Coutinho10

musime zopakovat vykon jako proti WHU....Sturridge byl klíčovej a věřim, že bude i dneska...s nim to je hned o ničem jiným

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

? proč ten negativismus

Reagovat
fenixLFC

pretoze nas poznam

Reagovat
Taiger

Our team to face @Everton once more: Cech, Holding, Koscielny, Gabriel, Bellerin, Ramsey, Xhaka, Monreal, Ozil, Alexis, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Bez Gibbse a Girouda, dva palce jasné. Třetí jsi přihodil z euforie?

Reagovat
smazaný uživatel

treti za gabriela, ten hral super az na jeden zapas a v podstate jednu chybu

Reagovat
Counter

Ne že by se to ukázalo jako špatný tah, Holding je boží, ale dost mě překvapilo, že ho Wenger takhle zničehonic odpálil na lávku.

Reagovat
Taiger

Podle mě rest Mustafiho na finále, celkem pochopitelný.

Reagovat
vodka

snad Welbz hattrick

Reagovat
Busby babes

United XI: Pereira, Fosu-Mensah, Bailly, Jones, Mitchell, McTominay, Tuanzebe, Pogba, Lingard, Rooney, Harrop.

Gomes, 16, on the bench.

Reagovat
smazaný uživatel

7 angličanov v základe.

Reagovat
Busby babes

8 odchovancu v zaklade. Zoze.

Reagovat
iamek

A 5 na lavce,

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Busby babes

I make it the shirt numbers of @ManUtd starting line-up add up to 259

Reagovat
smazaný uživatel

I tohle se dá poskládat z nejdražšího kádru historie

Reagovat
Greny

já jen nechápu proč tam napral Pogby , pri stesti United na zraneni dneska v 15. minute konci

Reagovat
nani92

potrebuje zápasovú prax

Reagovat
Busby babes

protoze dlouho nehral.

Reagovat
Greny

to by davalo smysl

Reagovat
Busby babes

mohli jsme postavit kadr jen z odchovancu a i tak by mel cenu 150 milionu liber.

Reagovat
M0rb1D4S

A k té částce jsi se prosímtě dopracoval jak?

Reagovat
icka

Reagovat
samson192

Pogba

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Euphael

spočítal to cetto

Reagovat
Busby babes

twitter, takze to nemusi byt uplne presny, protoze jsem fakt linej tohle overovat. ale pogba je tech 96 nebo kolik. A pak dneska i ty teenegeri prestupuji treba za 5-6 mega liber uz v 16ti...

Reagovat
nani92

José > všetci

Reagovat
nani92

inak by to bola pekná romantická rozlúčka pre Rooneyho, ktorý k nám prišiel ako mladoch a jeho posledný domáci zápas bude v roly lídra, kapitána "budúcej generácie" <3

Reagovat
Usty

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Wanyama, Eriksen, Son, Dele, Kane.

Hm, v plne palbe az do posledniho dechu. Skoda aspon Vinnieho za Sonnyho bych tam dal.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne vyhrat a dat co nejvíc golů a hlavne Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

So if Liverpool, Arsenal, City need a play off...no extra-time or pens. It'd be a normal league game and if draw they play again. And again.

Reagovat
Counter

No ještě že se to netýká MU, to by se hrálo celé léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

to bysme museli hrat porad doma ale, rekl bych, ze by to byl pripad, kde by ani souper nebyl proti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

stacilo by nehrat doma.

Reagovat
Counter

Vaše výkony na Anfieldu nebo Etihadu mluví o něčem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette to Atletico confirmed.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

je to jasný

Reagovat
Godwinson

Reagovat
cejen13

Hm to je v prdeli.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Walter Mazzarri is going out in style.

His final line-up has no centre-backs & two keepers on the bench.

Reagovat
Counter

To je jak kdyby si to už ti hráči poskládali sami jen tak pro legraci.

Reagovat
Swarley

třeba půjde na hrot

Reagovat
Counter

LOL, Watford má dneska na lavičce dva brankáře

Reagovat
Coutinho10

nojo

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na rozlúčku s divákmi Mazzarri sa už možno ani nikdy nevráti na ostrovy, po takej skúsenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Chýbať mi nebude. Watford by mohol angažovať nejakého angličana na lavičku. Ale asi utópia.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to celkom dobrý tréner, akurát ten Watford pôsobí trochu ako cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo Mazzarrimu?

Reagovat
smazaný uživatel

Trénoval Watford.

Reagovat
cubazi

Najdôležitejší zápas tejto sezony, pome LFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto nejaký ACE na Tottenham prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naposledy dnes, bola to skvelá sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

krásne dresy LFC.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

John

Reagovat
vilp

Stream Chelsea?

Reagovat
Ondiis

Stream Arsenal? Pls pls

Reagovat
Ondiis

Zapomeňte na to, už ho nechci

Reagovat
TopinB

Stream na Chelsea? Ty ze soccerstreams jsou zasekané jako sviň

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Cortouis už môže byť vystriedaný

Reagovat
Whitemedia

Chudák Thibo

Reagovat
diastan

Vinccíííííííííííík

Reagovat
smazaný uživatel

wow, trapas

Reagovat
Teoretik

Watford

Reagovat
FUnk

nejaky koukatelny stream na spurs?

Reagovat
Swarley

poctivá příprava na FA cup...

Reagovat
off-olda

Tak to bylo rychlé.

Reagovat
Greny

Je potreba si vyzkoušet i otaceni zapasu pro finale FA cupu

Reagovat
smazaný uživatel

slepý Clyne...

Reagovat
vodka

tvl, to je tempo asi přepnu na arsenal...

Reagovat
Counter

BELLERÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍN

Reagovat
smazaný uživatel

belleriiin, welbeck

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Nikikrew

beleeeeeeee

Reagovat
Taiger

Welbz

Reagovat
kiwwi

Welbz klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck srdce pořád v Manchesteru? TOhle jinak neni možný.

Reagovat
Counter

Ale Welbeck proboha

Reagovat
off-olda

Jo on hraje Rodwell, tak to jsem v klidu.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

WILLIAAAAN

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Belle

Reagovat
smazaný uživatel

willllliiiiiiiaaaaaan

Reagovat
off-olda

Woooooooooooow, obrana Srandalandu....

Reagovat
smazaný uživatel

to vypada, ze vetsina zapasu skonci 5:4, 2:6 a podobne, jen u nas ocekavam bezgolovou remizu

Reagovat
Greny

to bylo dobry bago ve velkym vapne

Reagovat
Whitemedia

Jak si tam v klidu přihrávali v pokutovém území Sunderlandu

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Reagovat
Mates_Matesović

Harryyyyyy

Reagovat
Swarley

Wazzooooo, to mohla být rozlučka přímo pro mě...

Reagovat
FCSL

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo Káně! Levá, pravá, hlava, volej...ten kluk nemá slabin

Reagovat
smazaný uživatel

Kane !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny

Reagovat
Taiger

aha

Reagovat
smazaný uživatel

HARRY KANE

Reagovat
Cobra

Kane momentálně nejlepší útočník na světě.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud není, má k tomu sakra blízko

Reagovat
Whitemedia

Kdyby napsal, že je to jeden z nejlepších útočníků na světě, tak bych souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Kane chce 30!

Reagovat
mr.Silver

Koscielny wtf

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu zlatý míč.

Reagovat
Coutinho10

Kane captain skoda ze jsem mu nedal minule duveru v triplu ...Countere mas se na co tesit

Reagovat
off-olda

Dnes je vlastně ligová rozlučka Costy co?

Reagovat
Whitemedia

Snad ano..

Reagovat
spider_8

Snad ne...

Reagovat
Edgewalker

ok

Reagovat
smazaný uživatel

HARROOOOP

Reagovat
vodka

koscielny tvl

Reagovat
Gunner14

Koscielny kokot a ještě bez něj ve finále, proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

HARROP krásně

Reagovat
Cobra

Dilema jak prase. Dívat se na Arsenal v 10 proti Evertonu nebo na L´pool? Kane to má v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupak

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ADM

Koscielny slusne premotivovany

Reagovat
smazaný uživatel

Kosčélny nebude hrát finále?

Reagovat
Gunner14

ne...

Reagovat
wild

Rooney moze ist papa Harrop a Pogba

Reagovat
Gunner14

To fakt nepochopíš

Reagovat
Swarley

wow, pěknej fík

Reagovat
mithro

este, ze to nedaval rooneymu

Reagovat
Swarley

jako čekal jsem to, že nebude mít odvahu to zakončit, ale pěkně

Reagovat
iamek

Tak hraje i v becku. Nesere se stim.

Reagovat
Swarley

tak jen tak dál

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

WTF Kosc

Reagovat
Minister

to je dement...

Reagovat
Whitemedia

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to všichni cpou na sílu na Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, Koscielny nebude hrát ve Wembley.

Reagovat
off-olda

Tak to ve finále nemusí Arsenal ani nastupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu jeblo v hlavě? Proč tam jako přiběhnul a střihnul mu nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Harrop toho za pár minut ukazal víc jak Lingard za celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jo no, gol v zapase o nicem vs gol ve finale poharu...

Reagovat
Swarley

Kostelník

Reagovat
Gunner14

A to to vypadalo že je rozdrtíme...takhle zbytečná

Reagovat
FCSL

Celej zápas v 10 a ještě s lemrou Ozilem

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reagovat
off-olda

Alexis by redku nechtěl?

Reagovat
niflheim

Pogbaaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

Wau mladíci to rozbalili v plnej paráde

Reagovat
Swarley

teď budeme dávat góly...

Reagovat
EXoRcIsT

LFC krasne dresy

Reagovat
wild

Nemohli hrat tito chlapci celu sezonu?

Reagovat
cristiano.K.

stream na lfc?

Reagovat
cristiano.K.

nejde, hlásí mi to nějakou hlášku......

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Harry Kane has now gone more than 5 minutes without scoring another goal. Overrated.

Reagovat
mithro

takze prestupy mame na leto vybavene

Reagovat
smazaný uživatel

Terry na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Terry chce být pamatován jako útočník

Reagovat
Taiger

WTF? Boro mělo kopat penaltu.

Reagovat
fenixLFC

nieco funckne na nas? vsetky streamy mi padaju

Reagovat
diastan

Kun

Reagovat
diastan

KDB zas 2* assist

Reagovat
Counter

Booo, penaltu pro Boro

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kde je ten typek, co dal velke prachy na Lukakua ako Pichichiho?

Reagovat
Swarley

že je Lukaku Pichichi bys mu do očí neřekl

Reagovat
Juan Román Riquelme
Reagovat
Swarley

vím, ale neřekl..

Reagovat
Juan Román Riquelme

Si pis, ze ano

Reagovat
spider_8

Jako nečekal jsem, že k nám přijede ještě tragičtější tým než Boro

Reagovat
Miguel19

A stejně zase inkasujeme. Fakt komický..

Reagovat
lucius6

Kevin 18 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

v lize?

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Coutinho10

sakra

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

Terry kašlat na číslo, měl ho vystřídat až na konci zápasu..

Reagovat
Taiger

ALEXIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Nikikrew

saaaaaaaaaanchez

Reagovat
mr.Silver

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Miguel19

Wow, Terry konec

Reagovat
TopinB

Stream?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Trand

Stream na Arsenal prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

v téhle situaci už spíš na Liverpool, ne?

Reagovat
Lacko_Boh

Aj ked to znie neuveritelne, niektori ludia este stale pozeraju futbal pre pozitok z hry a nie kvoli umiestneniu a bitiu sa do hrude pre kvalifikaciu do nejakej CL alebo trofejam...heh, ale komu to tu rozpravam, to mufan a clovek ako ty nemoze NIKDY pochopit. Na koniec si len dovolim citovat Malcoma X, “A man who stands for nothing will fall for anything.” Prajem pekny zvysok vikendu a ..mier.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

a ty se nesměj, sám tu prskáš na to, že měla být penalta, tak ten stream máš na 100% rozjetej

Reagovat
Counter

Vážně nemám, o všechno se mi stará twitter, včetně gifů zmíněnch incidentů

Reagovat
Swarley

a ty tvoje reklamy na twitter, kolik ti platí?

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
masly008
Reagovat
Trand

Díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Joel a obrana Evertonu: ''Tak si ho teda dej''

Reagovat
Ondiis

Welbz dvě prazvláštní Áčka

Reagovat
smazaný uživatel

Terry ve 26. minutě střídá.

Reagovat
off-olda

Time to say goodbay, John!

Reagovat
Counter

Ale jako co dělala obrana Evertonu, to netuším

Reagovat
Greny

Joooooohn Terry díky kapitáne

Reagovat
vodka

welbz 2 asistence

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je proste jedinecnej

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně někdo čekal, že by šel Lacazette do Arsenalu? Možná 5 let zpátky ano, kdy byly ta ambice uvěřitelné, do téhle rozhádané močky, kde není wenger schopnej se vyjádřit a trolí miliony fans, se ani nedivím že nejde

Reagovat
FUnk

uz skoncilo prestupove?

Reagovat
smazaný uživatel

pre Arsenal ano

Reagovat
oddy

Ne

Reagovat
cejen13

A tak aby se z tyhle situace dostali tak by asi přesne měli snažit o podobný přestupy ne? Nebo co by si teda doporučoval? Kupovat další mocky a topit se v průměru jako posledních pár let třeba Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalý obránce. Děkujeme

Reagovat
niflheim

Jinak nejmladší starting XI v historii klubu

Reagovat
Taiger

Držíme Boro! Ještě 60 minut!

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

A to už měli kopat penaltu

Reagovat
Taiger

Koukám oba streamy, naprosto jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Skvělý rozloučení... Konečně jsme to u takové legendy neposrali.

Reagovat
off-olda

Asi bych radši, kdyby to bylo na konci zápasu, ale i tohle beru...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čestná stráž hráčů byla super.

Reagovat
off-olda

To každopádně.

Reagovat
off-olda

Wilda je nějak při chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi tyden se skoncenim nasi ligy a serie a koncim se sledovanim fotbalu navzdy. Vsechny sledovane evropske souteze budou ukonceny, idealni cas se posunout dal. Jak terry, jak lahm atd

Reagovat
off-olda

To si tu moc dlouho nevydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal sleduju odmalicka, tady jsem byl kratce, holdd to tak vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

holt

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Who the hell cares?

Reagovat
FUnk

po deviti dnech na eurofotbalu? wau

Reagovat
smazaný uživatel

Viz odpoved oldovi

Reagovat
FUnk

kazdy se vrati

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, bude to tezke, ale je to jak u Terryho. I hraci se museji ppsunout dal v zivote

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ti nasi čestí traineri jeden jako druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha Big Sam vydržal dlhšie u anglickej repre!

Reagovat
smazaný uživatel

aj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super loučení. Tohle je konec jedné velké éry Chelsea a Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford jak to zakopol

Reagovat
Trand

Danny jako stoper.

Reagovat
mr.Silver

Everton

Reagovat
Miguel19

Ach jo Costa Snad fakt půjde pryč..

Reagovat
blade115

Reagovat
off-olda

Příprava na žlutý...

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Žádnej příspěvek scouserů od začátku zápasu? Ti musí bejt jak na trní.

Reagovat
Edgewalker

... ale Liverpool ho tam nějak narve

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Costa chce taky říct sbohem, jak jinak než s červenou kartou...

Reagovat
Coutinho10

City 4:0, Arsenal s redkou 2:0...jenom my nejsme schopny dat gol

Reagovat
diastan

10 jim dejte

Reagovat
off-olda

Arsenal, MU nebo Tottenham... Aspoň jeden z nich se podle mě chytí do Csaplárovi pasti.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
FUnk

everton zacne hrat....

Reagovat
Teoretik

Reagovat
off-olda

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Watford To radšej bojovný Middlesbrough, aj keď bez gólov..

Reagovat
Trand

Taktika se u nás nevede.

Reagovat
Miguel19

Zase tutovka po přímáku..

Reagovat
Hokaido

Obrana Watfordu.

Reagovat
cubazi

Klopp to máš zato že si cez zimu nepriviedol do utoku ani kokot!!! Bez Maneho hrame piču a lalana nech zdochne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dali jste gól. Krávo ubrečená.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
eder

cubazi to máš zato že si se posral ještě před poločasem!!!

Reagovat
cubazi

Nič to nemení natom že bez Maneho sme v utoku polovičný a Lalana je budiškničemu

Reagovat
niflheim

Boro tak blbě do šatny

Reagovat
Setwo

gooool

Reagovat
Taiger

kurva

Reagovat
cubazi

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Reagovat
EL Gringo

Giniiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Giniiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino.. nesmírně inteligentní asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff.. ale pravda je, ze boro melo mit pentli

Reagovat
cubazi

Futbalovy Ježiš existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na kolenou

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Wijnaaalduuum konecne to tam nekdo narval

Reagovat
Swarley

Pogba se zranil nebo byl v plánu poločas?

Reagovat
Greny

a proč Lingaarda? Řekl Mourkovi nekdo, ze musi hrát i druhej polocas? treba uz takticky zdrzoval vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Proc asi? Protoze s obema pocita na EL, to neni zas tak tezky na premysleni

Reagovat
Greny

tak kdyz sleduju jinej zapas tak jak to mam vedet , ze se tam neco nemohlo stat , jo a normalne se to dela o polocasove prestavce

Reagovat
smazaný uživatel

v plánu poločas

Reagovat
iamek

Polocas asi. Jesse taky sel.

Reagovat
Dawon

jako chapal bych ze je v planu polocas, co ale uplne nechapu je stridani pred polocasem

Reagovat
Teoretik

třeba pro ně chtěl ovace od fanoušků na zvednutí sebevědomí

Reagovat
Dawon

zajimava Teorie

Reagovat
Swarley

právě proto mi to přišlo neobvyklé...

Reagovat
EXoRcIsT

podla mna bol v plane polcas + ho nechal vytlieskat fans to iste Lingard takze ich mozme cakat v zaklade na finale EL

Reagovat
Greny

Proč stridal Pogby?

Reagovat
masly008

tak to vypadá že příští rok uvidím poprvé evropskou ligu

Reagovat
Edgewalker

Hmm, Arsenal, APOEL Nikósie, Hapoel Be'er Sheva, Zlín

Reagovat
Tommy the Gunner

Chambers srovna

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Zlín 9:0 se blíží

Reagovat
bbbauch

Pokud se nepotkaj v osmifinale..

Reagovat
Setwo

už len na základe vzájomných zápasov si LFC zaslúží LM viac ako Arsenal... dúfam, že Liverpool pridá ešte jeden gól a v klude si dojde pre víťazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslúži, lebo na vzájomné zápasy sa v PL nehrá.

Reagovat
Setwo

ak dnes vyhrajú prečo by si to nezaslúžili? túto sezónu neprehrali ani jeden zápas so súpermi z TOP7..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes vyhrajú, tak si to samozrejme zaslúžia. A tá štatistika proti top 6 je veľmi pôsobivá..

Reagovat
smazaný uživatel

to neznamena vubec nic, protoze nejsou schopni porazit nosice vody ze sunderlandu a podobny hlupaky

Reagovat
eder

V Premier League není slabých soupeřů, to není La Sranda Liga...

Reagovat
Setwo

no ako to je velká škoda, že proti takým tímom sa trápia... ja LFC prajem LM, lebo verím, že keď ju dajú, tak cez leto prídu potrebné posily, ktoré v budúcej sezóne pomôžu tímu takéto zápasy vyhrávať

Reagovat
Teoretik

tak hlavně Liverpool pod Kloppem umí velké zápasy, proto v LM se můžou dostat mnohem dál než Arsenal

Reagovat
Setwo

jj tiež som toho názoru akurát sa bojím, žeby zase zakopli s nejakym Malmo

Reagovat
Teoretik

to je fakt, že předkolo by mohlo být zrádné, naštěstí je to těžší nemistrovská část

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lingarda a Pogbu pošetřil na finále, snad dá do druhého poločasu ANGELA GOMESE! Na něj jsem hodně zvědavý

Reagovat
Gunner14

To fakt mělo být mít Boro penaltu? Kokos

Reagovat
smazaný uživatel

nemalo prosimta

Reagovat
Taiger

? Úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
eder

Ano, měla se nejspíš pískat.

Reagovat
Gunner14

nevím co tam dělá to být

Reagovat
vinetou

Pískej konec

Reagovat
FUnk

no zatim kocka mys, jeste by mohl prijit vincent at je uplne ozobeme COYS

Reagovat
rave

Lovren, ty máš takové, ale takové štěstí! To byla jasná penalta... No stěžovat si nebudu, teď už to nesmíme posrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to teda jako tak jasná penalta nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne je kral A Jesus tak isto, nesmierne produktivni hraci. Buducu sezonu jeden z nich POTY, ak vydrzi zdravicko.

Reagovat
Counter

Tak z těch dvou jednoznačně KdB, Gabriel má ještě všecko před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Ale Jesus na to, ze sa na ihrisku vlastne stale este len hlada tak ma skvele cisla. Ak sa definitivne usadi, tak to pojde hore si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Famózni hráči, ale ak City nevyhrá titul...tak to bude asi len team of the year.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, tam bude zalezat na mnoho faktoroch.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik má teda těch asistencí? v lize a v i celkově v sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

18 zatial v lige, ak sa nemylim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Kdyby Kosta nedostal tu zbytečnou červenou tak by Everton dostal 6ku a byli by ještě rádi tedkom to ještě bude o nervy.

Reagovat
Taiger

My už žádný nervy nemáme, nervy má akorát Pool s udržením výsledku, snad to Boro moc neotevřou.

Reagovat
Gunner14

Však tam měl ke konci Everton docela dost šancí... nás podržel Gabriel s Čechem. Jestli nepřidáme 3 tak to ještě bude točo.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli najhorší na ihrisku, ale aj tak dal gól. Normálne ma dnes štve.

Reagovat
FUnk

taky...ten uz je nekde na plazi...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana vo fantasy zatiaľ spolu -1.

Reagovat
cristiano.K.

scouseři, máte někdo fungující stream?

klidně ruskej,španělskej, je mi to jedno

Reagovat
vinetou
Reagovat
cristiano.K.

to mi zas nezmizí to start a na velkou obrazovku je videt <>

Reagovat
vinetou

refreshuj stránku a vykřížkuj to než se to start reklama objeví.

Reagovat
Zaschrona

Pojdme Boro

Reagovat
Gunner14

vy zatím svojí část plníte na jedničku, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Defenziva v totalnej kurve.Merte a Coq na ihrisko

Reagovat
Gunner14

Merte vítěznej gol ve finále FA Cupu

Reagovat
Edgewalker

Po sólu

Reagovat
Taiger

Patičkou?

Reagovat
smazaný uživatel

ľavou žiadnou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Po sprintovém úniku Hazardovi, který bude ve finále hrát na stoperu.

Reagovat
Greny

s Costou a chytat bude Kante

Reagovat
off-olda

Kanté by góla nedostal.

Reagovat
Greny

no myslim, ze s centrama do vapna by měl problemy

Reagovat
off-olda

Za 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

V totalnej kurve.

Reagovat
Miguel19

Jones dobrej dobytek.

Reagovat
off-olda

Ty vole co to je za čuráka?

Reagovat
Ondiis

Alexisovy patičky dneska to už je tak desátá pokažená

Reagovat
Counter

Coutinho

Reagovat
Setwo

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis kludne sa rozstrielaj

Liverpoooool

Reagovat
Taiger

Konec :(

Reagovat
EL Gringo

Couts

Reagovat
cubazi

búh

Reagovat
Trand

V poháru stopeři Holding-Merte-Monreal?

Reagovat
Counter

Mustafi bude fit.

Reagovat
vinetou

Coutinhooooooooo

Reagovat
Miguel19

Roh a tutovka. Jděte už do prdele s takovým bráněním

Reagovat
Nikikrew

a je to v pici

Reagovat
Lacko_Boh

Niečo sa končí

a niečo sa začína.

Na tie ťažké dni a noci

sa dnes ľahko spomína.

Niečo sa končí

a pred nami je veľký svet.

Možno schytáme pár modrín,

no radšej než sa za ruku nechať viesť.

Teraz je ten správny čas

ukázať všetko čo je v nás.

BTW IMHO najlepsa seria SHS EVER

Reagovat
J0EL

Finale bez Kosa a Gabriela

Reagovat
off-olda

Reagovat
Swarley

kolikrát už letos dostal Bailly na to koleno? tisíckrát?

Reagovat
wild

hlavne tam nedavaj Blinda lebo sa zrani este aj ten

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooo Goolaaaaaasoooooo super free kick

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy, Coutinho, a Liverpoolske neopísateľne krásne dresy

Reagovat
Taiger

Jestli ale Pool vypadne v kvalifikaci, tak mě solidně naserou.

Reagovat
Gunner14

Merte naladit formičku na finále

Reagovat
off-olda

Také v to doufáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal po kolika letech bez LM?

Reagovat
Counter

Poprvé pod Wengerem, víc jak dvacet let.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, ale nedá se, máš zase větší šanci je vidět v Česku.

Reagovat
Counter

Raději bych na ně koukal v televizi, jak hrají LM

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už bylo načase.

Reagovat
Edgewalker

Si jen dáváme kraťoučkou pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, klidně, přesto vám takovej bodyček s realitou pomůže.

Reagovat
Edgewalker

Jo, to může být pravda. Facka neuškodí

Reagovat
Lacko_Boh

trosku osobne, nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford fans singing - "How shit must you be, it's only four nill

Reagovat
off-olda

Boha, ten Kantelele

Reagovat
smazaný uživatel

GIIINi

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
Coutinho10

Yeeees nadhera 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana jako gol super, ale predtim to vyreseni brejku na pest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

On neni hrač do základu, hra strašne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vinetou

Liga mistrů je doma

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Liquid

pouze předkolo, tam končíte buď na Viktorce Plzeň nebo na Nice či Hofících

Reagovat
Setwo

dopraješ

Reagovat
eder

To těžko, spíš na Kukesi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě předkolo, ne?

Reagovat
vinetou

To je formalita

Ne myslel jsme předkolo samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no uplna formalita to zase neni ...bude to nemistrovska cast, takze tam budou souperi ze silnych lig...ale dokud presne nevime vsechny potencialni soupere, tak to nema cenu nak vic rozebitat

Reagovat
Edgewalker

Pencle...ještě že už jde o hovno, jinak bych byl fakt nasranej

Reagovat
Zaschrona

Plan A asi uz nema smysl, je cas prejit na Plan B.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mi někdo nebude v EPL chybět, tak Lee Cattermole. Jednoznačně největší dobytek v lize.

Reagovat
Miguel19

Michy 30 minut

Reagovat
off-olda

Snad tam něco foukne.

Reagovat
captain18

Aj tak sme sa chceli sustredit len na ligu..

Reagovat
off-olda

*Emirates cup

Reagovat
Whitemedia

Michy

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

HAZAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obránce vedle Hazarda vypadal jako ve slow motion :D

Reagovat
Miguel19

Za Costu A myslím že odchod je jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH.

Jak se Costa už vzteká, když vídí, že bude střídat

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel > holding

Reagovat
Lacko_Boh

Tupcek je to. Ma strasne napicu vibe. Proti Evertonom musi byt dobry..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Costa mává, ten zdrhne.

Reagovat
Greny

no jen at jde do Číny mohl by za nej byt slusnej balik

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka koho za něj. Lukaku nebo Morata? Pro mě je asi lepší Morata. Bude levnější, mnohem více do kombinace a navíc to má v hlavě podle mě mnohem více srovnané.

Reagovat
Whitemedia

Morata i Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku. To je nejlepší útočník v lize o parník.

Reagovat
off-olda

*Druhý nejlepší...

Reagovat
Whitemedia

není

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Tak samozřejmě je to především můj pocit, ale čísla hovoří také jasně v jeho prospěch:

https://www.youtube.com/watch?v=xgXb_-u0ev4

Reagovat
off-olda

Přestaň, jasně že je to Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

"samozřejmě je to především můj pocit"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

To je v konkurenci Sanchez a Kane dost odvážné tvrzení. Jeden má víc gólů i asistencí a druhý ho zase neskutečně drtí v mezihře a asistencích.

Reagovat
Greny

ale oba hraji v mnohem lepsich tymech

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád beru Alexise spíš jako křídlo/podhrot, než jako čistokrevný hrot. Ale jasně, jak už jsem výše avizoval, je to především moje preference.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, beru to. Mě jen zarazilo to "o parník". O to víc si těch gólů cením u Sancheze. Takový pravý opak Hazarda v produktivitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Alexis je letos fakt super. Po Kantém letos druhý nejlepší hráč ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm... SuperFrankie21.05.2017 17:23#

"Lukaku. To je nejlepší útočník v lize o parník."

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...

"Já pořád beru Alexise spíš jako křídlo/podhrot, než jako čistokrevný hrot."

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
off-olda

Costa se rozloučil.

Reagovat
Greny

tak trochu po svém

Reagovat
wild

Mohol by tam dat toho Gomesa aspon na 20min

Reagovat
smazaný uživatel

Costa jaké loučení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na gólový rekord v sezóne to už asi nevydá, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik nám chybí? Zase budeme první tým, kterej vyhraje 30 zápasů v sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel ligový celkovo.

Reagovat
fenixLFC

okej, pridajte este jeden, 3:0 sme odkazali odpalit aj proti CP....

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to bylo 3:1.

Reagovat
Ondiis

Oliver ...

Reagovat
Miguel19

Něco ti tam spadlo, Hugo

Reagovat
Zaschrona

Oliver si to piska uplne jak chce

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Counter

Ještě buď nespokojený

Reagovat
Zaschrona

Mysleno i vzhledem k vam, byt prisny, tak to mohlo byt 9 na 9.

Reagovat
off-olda

Huuuuull, Thibo

Reagovat
smazaný uživatel

TYBOOOOOO, zlatá rukavička jen pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

50 - Peter Crouch is the first player to score 50 headed @premierleague goals.

Fenomen

Reagovat
Taiger

Počítá se i ta ruka proti nám?

Reagovat
Svatej

Vždyt Costa naopak těma rukama mával ve stylu - Nelučte se se mnou, nikam nejdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože dostředivě?

Reagovat
Svatej

Jako hráč, kterej se rozhodčímu snaží gestikulovat, že se protihráče nedotkl, točil rukou, nekýval s ní

Reagovat
smazaný uživatel

To ukazuje prstem vždycky :D

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Edgewalker

Snad bude aspoň Alexis na finále fit

Reagovat
blade115

Clucas

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva..

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ondiis

Iwobi ♥

Reagovat
Miguel19

Král nemával, nikam nejde

Reagovat
off-olda

Reagovat
FUnk

harry

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
minoLFC

toto už snáď neposerú

Reagovat
eder

Psst!

Reagovat
Cobra

Kane je prostě někde jinde.

Reagovat
GarethBaleCZ

Kane

Reagovat
blade115

5 min před třetí jsem přesunul céčko Kaneovi od Hazarda.

Reagovat
fenixLFC

hod tam trenta namiesto clynea pls

Reagovat
smazaný uživatel

Kane hattrick levasem :-D

Reagovat
Zaschrona

Holgate je smerem dopredu uplny traged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Pereira

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!

Reagovat
blade115

Pedritooooo

Reagovat
Whitemedia

Pedroo

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Lescott a Pickford

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
Ligter

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
frank

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Lescottovi to nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

He's Magic, you knooooow, Mauricio Pochettinoooo!

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Costa Ten se strašně zřídí. A v té Číně to bude hrozně ojebávat..

Reagovat
Zaschrona

"Judging by Everton's performance, I'm certain some of these Everton players know their futures are elsewhere in the summer."

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo ví, že v tom zápase jde o hovno?

Reagovat
Zaschrona

Minimalne pro psychiku by bylo dobry tenhle zapas vyhrat, na Emirates jsme jeste nikdy nevyhrali.

Reagovat
FUnk

barkley hraje?

Reagovat
off-olda

Wilda

Reagovat
Zaschrona

Valencia za Koneho... ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

rozlucka

Reagovat
Zaschrona

nezaslouzi si

Reagovat
Greny

Pošli tam Terryho v 90 zpět .. kontumaci zapasu si muzeme dovolit

Reagovat
Svatej

Jéé, Spurs inkasovali, takže Thibo má ty rukavice pro sebe ne ?

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Když vám to udělá takovou radost.

Reagovat
off-olda

Zpestření po titulu.

Reagovat
Svatej

si kuř

Reagovat
smazaný uživatel

Batshuayi na to fakt absolutně nemá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente král.

Reagovat
Miguel19

Costa

Reagovat
fenixLFC

okej, arsenal ma este sancu

Reagovat
blackhawk88

Alexis vitaj v Bayerne !

Reagovat
off-olda

Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prvá 7 tejto sezóny.

Reagovat
FUnk

deset deset

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin dnes uplne uzasny

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Greny

a Janssen by netrefil ani more kdyby stal na lodi

Reagovat
smazaný uživatel

Hull to neskutečně vypustil. Za takový výkon by měly přijít pokuty i když už o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě větší demolice než ve čtvrtek

Reagovat
Swarley

tak co? Wazza naposled?

Reagovat
Swarley

goes by the name of Wayne Rooney

Reagovat
rave

Lucad tak už vystřel konečně

Reagovat
fenixLFC

to nanho furt hukaju alebo kvôli comu?

Reagovat
eder

"Shoot!"

Reagovat
rave

všichni fans na něho řvou "Shoooot!" při každém dotyku

Reagovat
fenixLFC

pocujem ze kricia ale nebol som si isty co

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
Ligter

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

iwobiiii pls

Reagovat
Trand

omg

Reagovat
Edgewalker

Ty zahozené šance

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs tak nakoniec najviac gólov dali aj najmenej dostali.

Reagovat
Miguel19

M I CH Y !!!

Pán

Reagovat
off-olda

To čumíš na stadionu ne? Zkurvil jsi mi všechny goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Michyyyyyyyyyyy

Reagovat
Whitemedia

MICHYYYY

Reagovat
off-olda

Michyyyy

Reagovat
Greny

M I C H Y

Reagovat
Setwo

zdá sa mi to alebo pískajú na Lucasa Leivu?

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné.

Reagovat
Whitemedia

nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře...

Reagovat
Svatej

Neskutečně gólovej týpek

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Spurs hrají házenou nebo basket poslední dva zápasy,

Reagovat
Zaschrona

krasny gol

Reagovat
Greny

Tak kdo zitra umre

Reagovat
Counter

Pěkně Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Rambooo

Reagovat
smazaný uživatel

5 gólů za poločas a on nastaví jenom minutu.

Reagovat
Counter

Góly můžeš brát jako součást hry, především dlouhé oslavy si zaslouží nastavit čas navíc.

Reagovat
Trand

Konečně Mesut král

Reagovat
Edgewalker

Aaaarooooooon!

Reagovat
smazaný uživatel

ozil, ramsey

Reagovat
Miguel19

M I CH Y !!!!

PIčoooo

Reagovat
nani92

Gratulujem Liverpool, snád sa o rok vidíme vo finále, kde vás rozjebeme betonom

Reagovat
eder

Taky byste furt jen jebali... ale díky

Reagovat
Nikikrew

Krasa Ramsey,

Ozil ostan pls

Reagovat
blade115

MICHYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mitchell > Darmian

Reagovat
eder

Karamelky jsou taky dobří chcípáci.

Reagovat
Miguel19

Vypněte twitter.

Reagovat
norton

ach jaj. preco nemozte hrat takto castejsie ?

Reagovat
Greny

M I C H Y 2

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Whitemedia

MIICHHHHYYYYYYY

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Michyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Nemá na toooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

No to byla děsná sezóna.

Reagovat
Svatej

BATSMAAAAAN

Reagovat
Snatus

Michy v současné formě lepší než Costa, nechápu, že poslední 3 měsíce hrál Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl v ofsajdu? :D

Reagovat
Miguel19

Vzadu někdo zůstával, tak asi ne..

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin > ox

Reagovat
smazaný uživatel

Michy ty vole

Reagovat
Whitemedia

Oni to z oslav přepnou na Arsenal?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Takže naše oslavy ukazovat nebudou, ale ukážou, jak dohrává zápas Arsenal a Liverpool..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak snad Arsenal - Zlín

Reagovat
FUnk

aspon to na ne budete mit kousek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Arsenal - Sparta, lepší pro Pražáky

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nemýlím, tak Sparta je ani dostat nemůže? Je na pomezí 1/2 koše pro nasazení do skupiny, takže kdyby byli ve stejném koši.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.coen.wz.cz/evropskaliga17-18.htm

No, jasný, Sparta má teď lepší koeficient i než AC Milán.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak krásné zakončení sezóny

Reagovat
off-olda

Oni mi to přepnou na pochcanej Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit tu radost fanoušků Chelsea, kdyby měli i nejlepší útok.

Reagovat
off-olda

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

trapas

Reagovat
Lacko_Boh

*ownas

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
masly008

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

Best attack trophy už je spolu s Put the pressure on Cupom len vaša

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
merlick

tak od liverpoolu som cakal ze sa budu viacej tesit..

Reagovat
Taiger

Vypadnou hned v kvalifikaci, ví, co je čeká,

Reagovat
Gunner14

Reagovat
FUnk

Ale goal different 60 je krasny

Reagovat
FUnk

a Kane 29+7 pecka

Reagovat
vicinda07

Trippier tuto sezonu 568 minut - 5 asistencii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej horší Bogdan Vătăjelu.

Reagovat
Greny

To jde Michy 716 minut a 9 branek

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier ale nepřišel za 39 mega eur.

Reagovat
Hachim Mastour

33

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan musí mít nějaký rekord v počtu sestupů, ne?

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohlo tohle kurva nestacit na titul? Skvely fotbal, hromada otocenych zapasu, vyborna obrana, prechod do utoku a neskuteneskutecna jarni fazona. I tak ale uzasna sezona. Diky! Winning trophies is just too mainstream for Tottenham Hotspur.

Reagovat
Taiger

"too mainstream"?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neskutečná jarní fazóna, že jste v tabulce posledních 19 zápasů 4. za Arsenalem a získali jste o 10 bodů míň než CHelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to špatně přefiltroval.

Reagovat
Counter

Takový alternative fact

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

WTF. Co to mají za divný filtry na premierleague.com Teď na to koukám a získali jste teda o tři body víc než Chelsea. Tak to se omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Kurva já mám pocit, jakobysme posledních 15 zápasů jenom vyhrávali. To jsou věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte o tři body víc než my, jak už psal Countre. Chelsea měla taky skvělý jaro a nepomohla vám ani ty hrozně dlouhoá série vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

really ?

Reagovat
Liquid

Arsenal mimo LM, tam se to bude asi hodně těžce zkousávat, Özil a Sánchez budou nasraní a pošilhávat po atlernativách typu Šanghaj nebo Peking

Reagovat
Lacko_Boh

z hladiska nakupov to je pre nas asi skoda, predsa len nemame prostriedky ako United ci City ale ...LM fakt nebola nic pre nas, furt len stresy ci postupime zo skupiny, potom nic, dufam ze sa na EL vykasleme a budeme hrat pekny futbal + FA Cup. Nie som rad ze sme nedali top4 ale ja osobne, ako fanusik, som si LM moc neuzival...

Reagovat
cr7sux

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele