Premier League - preview 37. kola

04.05.2018, 08:22, aktualizováno 06.05.2018, 08:48
Previews
Tottenham v sobotu senzačně prohrál s WBA a nabídl šanci Chelsea, ta se v případě výhry nad Liverpoolem přiblíží ke čtvrtému místo na rozdíl jednoho bodu. Arsenal a Burnley si to rozdají o šestou příčku, Manchester City hraje s Huddersfieldem...
Manchester City - Huddersfield Town  (neděle 14:30)
Přetěžká mise čeká v tomto kole na Huddersfield, který by potřeboval získat body na půdě nového mistra Manchesteru City. Citizens doma za celou sezonu ztratili jen dvakrát, takže jakýkoliv jiný výsledek, než jejich výhra by byla považována za senzaci.

Manchester City je v tomto duelu obrovským favoritem a nic na tom nemění ani fakt, že má už titul v kapse a trenér Pep Guardiola může se sestavou experimentovat. Koneckonců výsledky Citizens hovoří jasně, žádné vypouštění v závěru sezony nepřipadá v úvahu. Tottenham doma schytal od Manchesteru tři branky, Swansea dostala na Etihadu pět gólů a jen o jeden méně inkasoval před týdnem West Ham. Guardiolův tým dál válcuje Premier League a stanovuje si nový a nový klubový rekord. V lize už nastříleli přes sto branek, pro srovnání o dvacet víc, než Liverpool a o třicet pět než druhý rival Manchester United.

Huddersfield je v obtížné situaci, na Southampton má sice tříbodový náskok, jenomže v tomto kole hraje na Etihadu s Manchesterem City a ani další los není příznivý. V týdnu ho čeká dohrávka na půdě Chelsea a v posledním kole Terriers přivítají Arsenal. Jinými slovy, Huddersfield čeká velmi těžký boj o záchranu.

Hosté na celky ze špičky Premier League příliš neumí. Dokázali sice doma zaskočit Manchester United a zvítězit, ovšem od té doby už to byly výsledky rozdílem třídy ve prospěch jejich soupeřů. Terriers se příliš neukázali ani v minulém kole, když doma přenechali všechny body Evertonu.

Manchester City se s Huddersfieldem utkal jen třikrát, z toho dvakrát to bylo v FA Cupu. Není překvapením, že bohatý klub z průmyslového města Huddersfield vyřadil, ale ovládl také první zápas na jeho půdě. Připomeňme ovšem, že výhra 2:1 se nerodila vůbec snadno. Terriers nad favoritem vedli a vítěznou trefu zařídil až šest minut před koncem Raheem Sterling.

Citizens budou stále bez útočníka Sergia Agüera a k dospozici nebude ani obránce Stone. Huddersfield se na Etihadu představí bez Hefeleho, Williamse, Kachungy a Ince. Hefele, Williams, Kachunga, Ince
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Delph, Laporte, Kompany, Walker - Gündogan, Fernandinho, De Bruyne - Sané, Jesus, David Silva
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergionaj, Zanka, Schindler, Kongolo - Quaner, Billing, Hogg, Mooy, Parra - Mounie
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 11.00 - 31.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Burnley FC  (neděle 17:30)
Po takřka dvaadvaceti letech věrné služby čeká Arséna Wengera vůbec poslední zápas v pozici manažera Arsenalu před domácími příznivci. Soupeřem v tomto emocemi nabitém zápase bude Kanonýrům Burnley, tedy přímý konkurent v boji o šesté místo.

Arsenal má za sebou hořké vypadnutí z Evropské ligy, kde v semifinále podlehl Atléticu Madrid a jeho šance na účast v příštím ročníku Ligy mistrů se tak rozplynuly. Místo toho čeká londýnský klub opětovná účast v druhé z evropských pohárových soutěží, ovšem stále není rozhodnuto, koho z anglických klubů čeká přímý postup a koho naopak série předkol, která do značné míry nabourává týmovou letní přípravu s lukrativními výjezdy do zahraničí. Právě to je rozdíl mezi šestým a sedmým místem, která okupují Arsenal s Burnley, jež na slavnějšího soupeře ztrácí v ligové tabulce tři body.

Středem pozornosti ovšem bylo přece jen loučení Arséna Wengera, pro nějž půjde dle vlastních slov o smutnou událost. "Jsem smutný, protože tento klub a jeho zásady miluji. Po dvaadvaceti letech života není jen tak snadné odejít. Ovšem vypořádal jsem se již s leckterými složitými situacemi a zvládnu to i tentokrát."

Wengerův protějšek a jeden z adeptů na ocenění manažera sezony Sean Dyche si pochvaloval, jak jeho tým v posledních měsících po dvanáctizápasové sérii bez vítězství vylétl až k pohárovým příčkám. "Hráči si za tuto sezonu zasluhují obrovské uznání, stejně jako za všechny předešlé během mého působení. Ještě jsem nezažil ročník, kdy bych nebyl hrdý na to, co se hráči snažili dokázat - i tehdy, když nám to nevyšlo," připomenul šestačtyřicetiletý manažer sestup Burnley v roce 2015. Clarets se v posledních měsících těší opravdu výtečné fazoně, o čemž svědčí bilance jediné prohry z posledních devíti kol, během nichž došlo i na šňůru pěti vítězství za sebou.

Jelikož Arsenal po zmíněném konci v Evropské lize čekají již jen ligové duely, a navíc v neděli půjde o Wengerovu rozlučku s Emirates Stadium, lze očekávat menší rotaci kádru, než jak tomu bylo v předešlých týdnech. Jistými absentéry jsou pouze Mohamed Elneny a Laurent Koscielny, jehož bude poranění achilovky stát i účast na mistrovství světa. Na opačné straně panují obavy o stav útočníka Chrise Wooda, zatímco stoper Ben Mee se již vrací zpět do tréninkového procesu.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Chambers, Mustafi, Monreal - Ramsey, Xhaka - Mchitarjan, Özil, Aubameyang - Lacazette
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Long, Tarkowski, Ward - Lennon, Westwood, Cork, Gudmundsson - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.71 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Fotbalisté Liverpoolu v týdnu proklouzli do finále Champions League, vydechnout si však nemohou a hned v neděli je čeká ostře sledovaný duel na Stamford Bridge. V případě bodového zisku si pak definitivně zajistí alespoň čtvrté místo a účast v Lize mistrů i pro příští rok, naopak prohra ještě může tento souboj zdramatizovat a dát Chelsea určitou naději - ta by musela porazit Huddersfield a Newcastle a doufat, že Reds nezvládnou své poslední domácí utkání s Brightonem.

Svěřenci Antonia Conteho se v rámci posledního měsíce trochu vrátili do herní pohody - na přelomu března a dubna to s nimi skutečně vypadalo zle nedobře, když na vlastním stánku podlehli Tottenhamu, načež o týden později pouze remizovali s West Hamem. A když v polovině dubna prohrávali po 60 minutách hry se Southamptonem 2:0, vypadalo to, že italský trenér Conte se nedožije ani konce sezóny. Jenže zázračný obrat v posledních 20 minutách Blues vrátil na vítěznou kolej, od té doby porazili Burnley, v semifinále FA Cupu Southampton a minulý týden také Swansea. Pokud ovšem chtějí živit naděje na účast v Lize mistrů i v sezóně 2018/19, nesmí již ani jednou ztratit body, naopak musí doufat, že buď Liverpool, nebo Tottenham ještě jednou zaváhají.

Liverpool ve středu oslavil postup do finále Champions League, kam se tento klub vrací po dlouhých 11 letech. Souboj s AS Řím nabídl nesmírně atraktivní podívanou, ukázal ohromnou sílu ofenzivní části Reds, zároveň však poukázal i na velké defenzivní nedostatky. Přece jenom celkové skóre 7:6 nemá v rámci semifinále milionářské soutěže obdoby. V Premier League to pak v posledních týdnech v podání Liverpoolu žádná sláva není, přece jenom Jürgen Klopp občas pošetřil některé hráče na pohárová klání. V dubnu brali liverpoolští tři body jen jednou, když na vlastním stánku přehráli Bournemouth 3:0, v duelech s Evertonem, West Bromwichem a Stoke se však o body museli dělit.

Chelsea se po disciplinárním trestu vrací Marcos Alonso, k dispozici však stále nebudou zranění David Luiz a Ethan Ampadu. Na druhé straně Liverpool hlásí početnější marodku, která čítá Joa Gomeze, Joela Matipa, Emre Cana, Chamberlaina a také Adama Lallanu, který se sice již vrátil do tréninkového procesu, nicméně do utkání by ještě zasáhnout neměl.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.53 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Crystal Palace  (sobota 13:30)
Stoke je již jednou nohou v Championship, vzdát se však ještě nehodlá. To sestup Crystal Palace je již málo pravděpodobný, ale úplnou jistotu celek ze Selhurst Parku stále nemá. Na Bet365 Stadium tak lze očekávat pikantní utkání.

Potters v celé sezóně marně hledali konstantní formu, od níž by se odpíchli k lepšímu postavení v tabulce. V Premier League však zvítězili pouze v šesti případech, což je zoufale málo. Aktuálně čekají na výhru přes tři měsíce a jedenáct zápasů. I kdyby ve zbývajících dvou duelech zvítězili, musí se spoléhat na zaváhání konkurence. Aktuálně je totiž Stoke předposlední a na sedmnácté Swansea ztrácí tři body. Labutě však mají zápas k dobru.

V posledních třech utkáních již Hrnčíři alespoň neprohráli a vždy uhráli remízu. Nejdříve po výsledku 1:1 vybojovali bod na Olympijském stadionu proti West Hamu, když za Stoke skóroval nestárnoucí Peter Crouch. Stejně dopadlo i střetnutí s Burnley. Poslední plichta byla velmi překvapivá, tu totiž Potters vybojovali na půdě silného Liverpoolu. Do utkání proti Crystal Palace nezasáhnou zranění Martins Indi, Choupo-Moting a Stafylidis.

Eagles taky donedávná vážně řešili úlohu, jak se vyhrabat ze záchranářských starostí. Dobré dubnové výsledky jim však poskytly odpoveď. Palace v celém měsíci nenašli přemožitele a uzmuli osm bodů za dvě výhry a stejný počet remíz. Z domácího Selhurst Parku vybudovali nedobytnou tvrz, kterou nepokořili Brighton ani Leicester. Důležití bod pak Orli vydolovali v Bournemouthu a Watfordu.

Zejména poslední duel proti Liškám z Leicesteru se Crystal Palace povedl. V prvním poločase řádilo duo McArthur-Zaha, které domácím zajistilo dvoubrankový náskok. Po přestávce ulehčil práci hostující Albrighton, který se nechal vyloučit, což Eagles ztrestali dalšími třemi brankami v poslední desetiminutovce. Trefil se i doposud trápící útočník Benteke. Belgický fotbalista by měl být připraven i v sobotu což neplatí o čtyřlístku Puncheon, Dann, Sako, Wickham.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Bauer, Shawcross, Zouma, Pieters - Allen, Cameron, Ndiaye - Shaqiri, Crouch, Diouf
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Towsend, Cabaye, McArthur, Milivojević, Loftus-Cheek - Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.49 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - West Ham United  (sobota 16:00)
Leicesteru v posledních zápasech došel dech a místo boje o sedmé místo bude mít co dělat, aby uhájil postavení v první polovině tabulky. Jeho sobotní soupeř West Ham je na tom ještě hůře a stále mu reálně hrozí sestup.

Na konci března porazily Lišky Brighton a vypadalo to, že se ještě poperou o sedmou pozici, z níž by postoupily do předkola Evropské ligy. V následných zápasech však zcela selhaly a vybojovaly pouhý bod po remíze se Southamptonem. Rozhoupala se tak židle pod manažerem Claudem Puelem, jehož svěřenci čekají již dvě utkání na radost ze vstřeleného gólu.

V minulém kole musely Foxes skousnout hořkou pilulku poté, co v Selhurst Parku dostaly pět branek. Domácí Crystal Palace svého soupeře naprosto přejeli a Leicester navíc přišel o Marka Albrightona, který se na začátku druhého poločasu nechal vyloučit. Kromě Albrightona se na King Power Stadium v sobotu nepřestaví ani zranění Matty James a Vicente Iborra a nejisté je, zda nastoupí Kasper Schmeichel, Shinji Okazaki a Wilfred Ndidi.

Co by za postavení Lišek dali Kladiváři z Londýna. West Ham se letošní sezónou trápí a nespokojení fanoušci dali svou nelibost již několikrát najevo. Hammers se drží na patnáctém místě se ziskem 35 bodů. Na první sestupovou pozici mají náskok tří bodů, tudíž se stále klepou o holé přežití. Proti Kladivářům hraje i současná forma. Svěřenci Davida Moyese čekají na výhru již čtyři zápasy.

V posledních dvou střetnutích padli svému soupeři po shodných výsledcích 1:4. Nejprve úřadoval Arsenal, který o vysokém vítězství rozhodl až v posledních deseti minutách. Následně se na Olymlijském stadionu rozstřílel už jistý šampión Manchester City. Do Leicestru neodcestovali Pedro Obiang a James Collins, kteří nejsou zdravotně v pořádku.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hamer - Simpson, Morgan, Maguire, Chilwell - Mahrez, Choudhury, Silva, Gray - Vardy, Iheanacho
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Rice, Ogbonna, Cresswell, Evra - Zabaleta, Masuaku, Kouyaté, Noble, Evra - Lanzini, Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.45 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
V poměrně uvolněné atmosféře spolu změří síly celky Watfordu a Newcastlu. Domácí sice ještě nemají stoprocentní jistotu setrvání v nejvyšší soutěži, ovšem muselo by dojít k nevídané shodě náhod, aby s dosavadním ziskem 38 bodů ještě sestoupili. Případná výhra nad Newcastlem by pak jejich setrvání dala definitivní razítko.

Watford si v posledních týdnech s dobrou formou zrovna nepotykal, kvůli čemu čeká již sedm soutěžních zápasů na vítězství. Před týdnem sice ve Wembley podal dobrý výkon a brankáře Tottenhamu několikrát pořádně zaměstnal, k bodovému zisku to však nevedlo, jelikož domácí díky zásahům Alliho a Kanea vyhráli pohodlně 2:0. Velký problém pak v posledních týdnech představuje ofenziva, ta totiž ve čtyřech ligových kláních vyprodukovala jen jediný gól, což je bilance, se kterou se body sbírají jen velmi těžko.

Newcastle sice v minulých dvou ligových duelech prohrál, Rafaela Beniteze to ale mrzet nemusí, svůj úkol již totiž splnil - se svými svěřenci nasbíral 41 ligových bodů, čímž si zajistil prvoligový statut i pro nadcházející ročník. Dopomohla mu k tomu zejména brilantní forma mezi 10. březnem a 15. dubnem - v tomto rozmezí totiž Newcastle odehrál čtyři zápasy, ze kterých vytěžil plný počet 12 bodů.

Watfordu se uzdravil kapitán Troy Deeney, Roberto Pereyra pak s největší pravěpodobností do hry nezasáhne. Mezi další absentéry pak patří Andre Carrillo, Nathaniel Chalobah, Stefano Okaka a Tom Cleverley. Na straně hostí do zápasu nezasáhne potrestaný Islam Slimani, k dispozici naopak už je záložník Mikel Merino.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.30 - 3.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
West Brom stále živí šanci na udržení se v Premier League, avšak stále jsou jeho naděje pouze teoretické. Na The Hawthorns v sobotu zavítá Tottenham, který bojuje o třetí místo a zároveň o účast v Lize mistrů pro příští rok.

Záchranu Baggies před dvěma týdny odsuzoval snad každý pozorovatel ostrovního fotbalu a u mnohých z nich se názor stále nezměnil. Fanoušci však po zisku sedmi bodů z devíti možných v posledních třech zápasech vycítili naději a stále věří, že se Albionu podaří fotbalový zázrak. Stačí však jedna výhra sedmnácté Swansea a sen se promění v prach. West Brom je v tabulce stále poslední a na Labutě ztrácí pět bodů.

W.B.A. se vyvedl poslední duel v St. James's Parku proti domácímu Newcastlu. Jedinou branku vstřelil Phillips. Domácí měli celou hodinu na odpověď, ale pořádnou příležitost si nevypracovali. Po krádeží tří bodů z Old Trafford si Albion připsal druhý vítězství venku v řadě. Nyní musí Baggies porazit Tottenham a v dalším kole Crystal Palace. Do těchto utkání však nezasáhnou zranění Garreth Barry a James Morrison.

Kohouti se nachází u zcela opačného pólu tabulky, kde svádí boj s těžkými váhami, kterými jsou Manchester United, Liverpool nebo další londýnský klub Chelsea. Spurs si stále brousí zuby na třetí místo a pokud by jej dosáhli, umístili by s v Premier League ve třetí sezóně v řadě na pomyslných stupních vítězů. Mají k tomu dobrou příležitost protože na doposud třetí Liverpool ztrácí bod a oproti Reds mají zápas k dobru.

Zároveň si musí Tottenham dávat pozor na zezadu dotírající Chelsea, která však ztrácí již pět bodů. Naposledy hráli Kohouti v pondělí na dočasně domovském Wembley, kde zdolali Watford po trefách Alliho a Kanea. Důležitou postavou by brankář Lloris, který pochytal několik dobrých příležitostí Hornets. Mimo hru na straně Spurs stále zůstává Harry Winks, jehož sužují problémy s kotníkem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazi, Gibbs - Livermore, Phillips, Brunt, McClean - Rodriguez, Rondón
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Vertonghen, Davies - Sissoko, Dier - Alli, Eriksen, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.43 - 4.45 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Swansea City  (sobota 16:00)
Velmi důležitý zápas mají před sebou fotbalisté Swansea, kteří v sobotu odpoledne zavítají na půdu Bournemouthu. Zatímco domácí již jsou takřka zachráněni, hostující Labutě bojují o holé přežití. Momentálně mají jen jednobodový náskok na osmnáctý Southampton, tudíž je čeká skutečně nervy drásající závěr ročníku.

Forma Bournemotuhu v posledních týdnech není kdovíjak růžová, svěřenci Eddieho Howea totiž na výhru čekají již pět zápasů. Nejprve si připsali dva body po remízách s Watfordem a Crystal Palace, které shodně zachránili až v poslední desetiminutovce. V následujících tří zápasech pak již odešli bez bodu, když nejprve podlehli Liverpoolu, následně Manchesteru United a nakonec Southamptonu.

Swansea sice v minulém kole podala sympatický výkon a pořádně potrápila londýnskou Chelsea, jenže k bodovému zisku to nevedlo. Forma Labutí se v posledním měsíci a půl výrazně zhoršila a už šest soutěžních zápasů čekají fotbalisté Swansea na výhru. Od poloviny března si na své konto připsali jen tři body za remízy s Huddersfieldem, West Bromem a Evertonem.

Domácímu celku nepomůže trojice Adam Smith, Harry Arter a Junior Stanislas. Hostům se do nominace vrací Federico Fernandez a Luciano Narsingh, k dispozici už bude také Tammy Abraham, který minulý týden nemohl nastoupit proti svému mateřskému klubu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.57 - 3.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Southampton FC  (sobota 18:30)
Domácí derniéru si v letošní sezóně odbydou fotbalisté Evertonu, kteří na svém stánku přivítají Southampton. Toffees prožili sezónu plnou zklamání - nejen že se jim nepodařilo naplnit předsezónní ambice a pořádně zabojovat o pohárové příčky, stejně tak kvalita fotbalu zůstala za očekáváním. To dost možná odnese manažer Sam Allardyce, jelikož se hojně spekuluje o tom, že u mužstva nemusí zůstat. Southampton je na tom však ještě daleko hůř, jelikož se tři kola před koncem krčí na sestupovém osmnáctém místě tabulky.

Evertonu vyšly dva poslední zápasy, když nejprve na vlastním hřišti porazil Newcastle, minulý týden zase přivezl tři body z půdy Huddersfieldu. Své současné osmé místo v tabulce však již vylepšit nemůže a čtyřbodový náskok na devátý Leicester by zase měl představovat dostatečnou rezervu, kterou Lišky v závěru s největší pravděpodobností smazat nedokáží.

Naproti tomu Southampton čekají tři zápasy úplně o všechno. Minulý týden svěřenci Marka Hughese vykřesali jiskřičku naděje vítězstvím nad Bournemouthem, to těžší je ale ovšem čeká. Příští kolo totiž vyjíždí na půdu Swansea, což bude klání, které s největší pravděpodobností rozhodne o posledním sestupujícím. V posledním kole totiž Svatí na svém stánku přivítají mistrovský Manchester City, což je na závěr takto vypjaté sezóny asi ten nejhorší možný soupeř.

Evertonu bude do konce sezóny chybět Calvert-Lewin, do sestavy se naopak vrací Mason Holgate. Southampton se bude muset obejít bezkapitána Stevena Daviese, kterého trápí potíže s achilovkoou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.30 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Manchester United  (pátek 21:00)
Manchester United se může definitivně stát anglickým vicemistrem, stačí k tomu porazit Brighton na jeho půdě a třetí Liverpool už nebude mít šanci se dotáhnout. Mourinhovu partu nečeká na Falmer Stadium vůbec nic lehkého, protože domácí Brighton potřebuje body k záchraně.

Brightonu sice tolik do bot neteče, nicméně v Premier League si až do závěrečného kola nemůžete být ničím jistí. The Seagulls mají k dobru pět bodů, ale pořád jsou pro osmnáctý Southampton k dispozici tři zápasy, které mohou leccos změnit. Zvláště, když Brighton má na závěr sezony smrtící los - oba Manchestery a Liverpool. A Seagulls zrovna nejsou v optimální formě, protože už šest zápasů v řadě nedokázali zvítězit. Na druhou stranu v předchozích dvou kole bodovali s Tottenhamem a minulý víkend přivezli bod ze hřiště sedmého Burnley, což už tak špatná vizitka není.

Rudí ďáblové usilují o definitivní pojištění druhé příčky a to se stane jen v případě, že zápas v Brightonu zvládnou. Manchester minulý týden zvládl šlágr kola s Arsenalem a k zisku druhého místa už je velmi blízko. Na půdě nováčka se představí poprvé v historii.

"Je to vždycky trochu zvláštní, když se objevím na hřišti, kde jsem předtím ještě nikdy nehrál, nebo nehráli, takže jsem nadšený a natěšený, že uvidím stadion a že si budu moci užít dobrý zápas. Doufejme, že to pro nás dopadne dobře, že předvedeme dobrý výkon a odvezeme si tři body," rozpovídal se pro klubové stránky brankář David De Gea.

Pro Brighton to bude velký svátek. Doma totiž jeden z nejslavnějším klubu v historii kopané nikdy nehostil. Manchester se vydá na Falmer Stadium vůbec poprvé. Oba týmy se sice potkaly už dvakrát, ale pokaždé na Old Trafford a není překvapení, že oba zápasy ovládli United. Ligové utkání ale dopadlo velmi těsně, Manchester vyhrál "jen" 1:0.

"Byl to velmi těsný výsledek a co víc, bylo to na Old Trafford. Myslím, že je to dobrý tým, který pozorně brání a nedostává mnoho gólů. Jsou nebezpeční a mají několik rychlých hráčů, kteří mohou z protiútoku udeřit," varoval De Gea.

Chris Hughton nebude moci postavit pouze záložníka Steva Sidwella, jinak je jeho kádr pohromadě. José Mourinho nemůže vytasit to nejlepší, už jen proto, že Lukaku je zraněný a stejně jsou na tom Jones či brankář Romero.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bong, Dunk, Duffy, Schelotto - Izquierdo, Pröpper, Stephens, Knockaert - Gross, Murray
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Lindelöf, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Alexis Sánchez, Mata, Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 3.50 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City353032102:2693
2.Manchester United35245667:2777
3.Liverpool FC362012480:3772
4.Tottenham Hotspur35218668:3171
5.Chelsea FC35206960:3466
6.Arsenal FC351761267:4857
7.Burnley FC3614121035:3254
8.Everton FC361391442:5448
9.Leicester City3511111349:5244
10.Newcastle United351181635:4441
11.Crystal Palace369111641:5438
12.AFC Bournemouth369111642:6038
13.Watford FC361081842:6238
14.Brighton & Hove Albion358131432:4737
15.West Ham United358111643:6735
16.Huddersfield Town35981827:5635
17.Swansea City35891827:5233
18.Southampton FC356141535:5432
19.Stoke City366121832:6530
20.West Bromwich Albion365131830:5428

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (718)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska cítím klasický nevýherní zápas...

Reagovat
wishmaster

Reagovat
niflheim

Jednoznačně je přejedeme 0:0

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
oli9

Reagovat
Erdovec

Btw na Real ve finále 2,26, kdyby mi to nezakazovalo fanouškovství, tak bych do toho asi šel.

Reagovat
Seydou Doumbia

ty máš právě největší výhodu...vyhraje Real máš prachy, vyhraje Live můžeš slavit...to je win win situace pro tebe

Reagovat
Hokaido

Jop, takhle jsem si jednou vsadil na Tampu ve finále konference proti Pens. Sledovat jak dává Crosby gol v první minutě prodloužení bylo k nezaplacení.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Masi

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

toto kolo fanty rozhodne o vsetkom...uz len 35 bodov mi chyba na top 3 v Digi Sport lige tak drzte prsty

kazdopadne uz tak ako tak je toto moj najlepsi rocnik...24k miesto z 5.9m hracov...

serie ma len H2h kde som mal neuveritelnu smolu - 4 remizy!!! a 3 prehry o 1 bod (v kole kde nahram 99 bodov musim hrat zrovna s clovekom ktory nahra bodov 100 )

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v tom slyším Mourinovu sebechválu

Reagovat
Busby babes

co tu sakra lidem pripominas, ze se hraje uz dneska!!!

Reagovat
Hokaido

GL.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Coutinho10

se mnou no aspon se muzu porvat s Counterem a Watem o 1. misto

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

fuck off

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

snad Martial v utoku

Reagovat
kaaspis

lukaku ať spočne..martial se mi stejně více líbil na hrotu než na křídle

Reagovat
kiwwi

Alexis na hrote, Mata na krídle a Fellaini na podhrote... mark my words

Reagovat
mithro

nebudem prekvapeny ani trochu. ale snad vie o tom, ze Martial chce ist na MS

Reagovat
Stannis Baratheon

OT: Nějaký fanda jihoafrického fotbalu?

Reagovat
nani92

nudná výhra 3:0

Reagovat
Busby babes

tolik snad nedostaneme...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

husty...tohle az praskne,tak to pujde slusne do kelu

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu United tazko za vodou

Reagovat
r.mrazik

to teda jo...az neskutecny oproti zbytku

Reagovat
mithro

no SKY uz problemy mat zacne, prisli o La Ligu a dalsie sportove prava, ich ponuka sa vraj dost zuzuje a to este zdrazovali

Reagovat
r.mrazik

dokdy je vubec smlouva a kluby maji tedy prachy "zajistene"?

Reagovat
Busby babes

tak ono i ty kluby se pak taky uskromni. I kdyby to prasklo, tak to nebude ze dne na den.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby Sky krachla...

Reagovat
Busby babes

tak by ta prava koupil nekdo jinej. a krach neceho jako SKy taky neprijde ze dne na den.

Reagovat
Lacko_Boh

hah, to nie, ale zo sezonu na sezonu ? :)

Reagovat
Busby babes

tak to koupi nekdo jinej. nepujde ze soucasne castky na nulu. Ty tymy taky nejak fungovaly, kdyz ta smlouva byl nizsi.

Reagovat
Lacko_Boh

no fungovali ale nemali podpisanych hracov na takych zmluvach brasko. A vela klubov je zadlzenych aj tedkom, pri tech prijmech.

Reagovat
r.mrazik

a jak to bylo s tim medialnim imperiem v nemecku? taky to bylo hned

staci,aby SKY oznamilo,ze za penale tu smlouvu vypovida,nikdo jiny tak sileny se nenajde,bude treba krize...a kluby budou mit hrace pod smlouvami....to pak pojede pekne z kopce

Reagovat
Busby babes

jenze takove veci dneska neutajis. Byly by nejake naznaky, ze na tom Sky neni tak dobre. a jak rikam, nekdo by ta prava pak stejne koupil. Ne vsechno je od Sky, PL prodava prava do celeho sveta.

Reagovat
kiwwi

su tu dalsi velki hraci - hovorilo sa o Amazone a vobec by som sa necudoval, keby sa do toho vlozil aj taky netflix

pokial je po tom dopyt, tak moze skrachovat aj desat SKY, furt sa najde niekto kto to prevezme

Reagovat
Busby babes

Amazon bude mit od pristi sezony PL taky no.

Netflix moc neverim, tam ty finance vypadaj zatim strasne divne. Chrli strasne obsahu, coz musi stat sileny prachy a jsou porad v cervenych cislech... To spis splaskne Netflix nez Sky.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, jaká červená čísla? Netflix se doslova topí v penězích:

https://www.statista.com/chart/12646/netflix-annual-profit-loss/

Ty poklesy v zisku z let 2012 a 2015 byly dány investicemi do globální expanze, která je teď víceméně hotová a Netflix je už v zisku i v zemích mimo USA.

Reagovat
Busby babes

myslis tu kumulovanou ztratu 20+miliard dolaru?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš investice do obsahu? Tak v těch brzo uvidíme právě i ty licence na sport

Reagovat
Busby babes

myslim to, ze maj dluhy jako prase a jejich byznys model mi prijde zatim porad riskantni. Ted zas sli pro prachy na burzu, 1.5 miliardy dolaru, a porad jsou v kategorii junk bonds. Tim nerikam, ze krachnou, ale ze je porad zajimava pravdepodbnost, ze se to stane. Chrli hrozne obsahu za velky penize, zacinaji delat vysokorozpoctove serialy a filmy a jejich jedinej prijem jsou predplatitele. Tak uvidime.

Reagovat
r.mrazik

byl o nich super clanek na moviezone

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz mi technologickou firmu, jejiz business model neni podle bankeru "riskantni" Tyhle firmy se vymykaji starym konvencim bankeru a investoru.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale trochu něco jinýho než "topí se v penězích", že jo

Reagovat
kiwwi

lenze oni sa v nich fakt topia kebyze ich neinvestuju dalej...je to ich slobodny vyber co s tymi peniazmi urobia...pre rast firmy len a len lepsie ze ich investuju dalej a trebars taka investicia do sportovych prenosov by pre nich mohla byt dalsia zlata bana

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ty investice jsou pro ně existenčně důležitý, mají na tom vybudovanou značku. A pořád trvá, že teda popsanej stav by mohl být pravdivý možná za nějakých dalších vložených podmínek no.

Reagovat
Busby babes

lol no. protoze wall street firmy v dnesni dobe zijou porad v dobe papiru a vrcholem technologickeho pokroku je pro ne Excelovska tabulka...

A to uz nemluvim ani o tom, ze streamovaci sluzba fakt neni prevratna technologie, kterou chape jen par vyvolenych.

Hele jinak ja Netflixu fandim, mam ho predplacenej a sluzba je to super, ale kdyz vidim, jak toci filmy za 100 mega dolaru, tak si rikam, jak na to chtej vydelat no.

Reagovat
kiwwi

Netflix ma uz zisky pomaly na urovni Sky a stale rastie...to ze produkujes a investujes hodnotu spolonosti len posuva hore

Reagovat
mithro

je tam nejaky eleven sports, prave oni kupili prava na la ligu a vraj budu chciet aj PL

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
r.mrazik

ono by stacilo, aby za to pak nekdo zaplatil o tretinu mene a kolik klubu by bylo v problemech...

tak v nemecku to bylo taky hned...vsak to v klidu utajis...si vem financni krizi v americe,jak dlouho to drzeli a jeli šusem do černý díry

Reagovat
Busby babes

fkat uplne jina doba nez dneska. Tech regulaci a kontrol co tyhle korporaty maji a musi zverejnovat... Fakt se neda porovnavat s dobou pred 5ti lety natoz pred 10+... Ucetnictvi a bernaky uz jsou uplne jinde.

Reagovat
r.mrazik

a presne tohle si rikali i minule

Reagovat
Busby babes

ver mi, nerikali.

Reagovat
r.mrazik

neverim...

vzhledem k tomu,jak vim,jak se da s cislama cachrovat...

Reagovat
Swarley

Což už ale ví i ti, co je kontrolují. Ono není zase tak složité přemýšlet stejně jako ten vlastník a tu kontrolu můžeš vést celkem na jistotu, když víš, kde hledat.

Jako porad se dá, ale už ty kontroly nedělají 100 letí dědci.

Reagovat
r.mrazik

Rekl bych,ze to je jako se vsim...ten kdo podvadi je vzdy dal nez ten kdo kontroluje...

Mas to se vsim...s dopingem,s uctama,s dotacemi a malymi firmami a podobne

Reagovat
Swarley

Tak jasný, vždycky je tahle stránka o krok napřed, ale je to trošku složitější než dřív. Na druhou stranu, tam se o některých věcech vědělo a záměrně se mlčelo a to se určitě dá zařídit i dnes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

btw. vsak ani v tom nemecku kluby nejak hromadne nebankrotovali, ne?

Reagovat
Talker

Celkem úžasný je ten Tottenham v platech - polovina toho, co má špička, ale stejně s ní bojují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale taky je to zacina dohanet. dost jim pomohlo to, ze mladi a nadejni (alli a Kane) vystrelily jako rakety a tak zacinali na dost malych platech. Uvidime jak to pujde dal.. Pokud by treba o tyhle dva prisly, tak neverim, ze za ty penize najdou stejne kvalitni hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenajdem, protože hráč jako Alli bude stát 100+ milionů liber + obrovský plat a hráč jako Kane 200+ milionů liber + obrovský plat. A takoví hráči ani na trhu nejsou. Jediná volba jsou nějací neznámí wonderkidi nebo nějací top talenti, kteří nedostávájí moc prostoru ve velkoklubech a ty si zase 2 sezony vypracovávat.

Reagovat
Busby babes

tak jsem to myslel. ze byste zas museli mit kliku na to, vytahnout kluka ze L1 a on by se prakticky hend chytil tak jak se chytil...

Reagovat
Makiii

DDG

Valencia , Smalling, Lindelof , snad Shaw

Herrera, Matic

Pogba

Rashford Martial

Alexis

Prosim Jozko, zkus to takhle dnes...

Reagovat
Makiii

Martial na svym, Alexis na hrote.. ale zaroven aby se vsici 3 tocili vepredu..

Reagovat
Busby babes

DDG

Valencia, Smalling, Jones, Young.

Matic, Fellaini, Pogba

Mata, Alexis, Rash/Martial.

Sestava, ktera nejvic nasere, takze je jasne, ze takova nastoupi.

Reagovat
Hokaido

Bude hrát určitě Lindelof?

Reagovat
Busby babes

urcite ne. mozna jo. u nas bych vsadil jen na Smallinga ze stoperu.

Reagovat
havrys99

https://www.sporcle.com/games/sixte105/football-players-mapped-out?playlist=football-players-mapped-out&creator=sixte105&pid=1Ze9fc73W

Kdo chce zabít čas. Je tam 20 map. Většinou mám 10-15 správně, ty starší jsou těžký

Reagovat
hefy

To je docela easy, jen Platta jsem nedal.

Reagovat
havrys99

jsou tam další

Reagovat
hefy

A jo, super, dík.

Reagovat
Horcmen

Multiple changes expected tonight for United. Suggestion is Martial and Rashford will both start and Rojo could make first #mufc appearance since February 3.

Reagovat
kiwwi

Martial, Rashford and Lingard are set to start in a front three for United this evening. #mufc [MEN]

https://twitter.com/utdxtra/status/992438114860851200?s=19

Reagovat
iamek

Omg Darmian, Afro a Young

Reagovat
Busby babes

Man United XI vs Brighton: De Gea, Darmian, Young, Smalling, Rojo, Matic, Fellaini, Pogba, Mata, Martial, Rashford.

Alexis ani na lavce, holt nejede na MS no. Mrazik bude happy. Teda aspon trochu, jsou tam jini...

Reagovat
kiwwi

tak ešte že Taliani idú a dostal pred Shawom šancu Darmian

Reagovat
Busby babes

Alexis je zranenej.

Reagovat
mithro

talian darmina potrebuje sancu. no bude to asi velka zabava, este, ze o nic nejdec

Reagovat
Busby babes

musis to zbozi dat do vylohy...

Reagovat
mithro

vsak potom ho uz nikto nekupi

Reagovat
Busby babes

Who's in the no. 9 role tonight, MarcusRashford or AnthonyMartial?

Jose: "Both. They are attacking players with freedom."

Reagovat
kiwwi

Mata na krídle, Fella na podhrote... čo som hovoril

Reagovat
Busby babes

4-3-3

Reagovat
kiwwi

velmi o tom pochybujem...jeden z dvojice Pogba - Fellaini sa tam vpredu bude motat...tajne dufam, ze to bude Pogbic

Reagovat
Busby babes

mozny to samozrejme je, ale radsi bych to 4-3-3. Bylo by to i logictejsi protoze posledni zapasy, kdy to za neco stalo byl Pogba ten vysunutejsi z te trojky a dvojclennou zalohu hral az pak ke konci zapasu, kdy jsme nejak reagovali na vyvoj.

Reagovat
smazaný uživatel

proč Fella na podhrotě?

Reagovat
Busby babes

prootze si preje aby mel pravdu.

Reagovat
Busby babes

http://www.espn.co.uk/football/arsenal/story/3483208/arsenal-hierarchy-want-emerging-coach-to-replace-arsene-wenger-sources

Na tohle jsem zvedavej. Ono tenkrat Wengera taky skoro nikdo neznal, takze v tomhle by to bylo pokracovani trendu. A zaroven bych tomu i fandil, nova tvar... je to ale risk jak prase, protoze Arsenal a LA Rams, to jsou jine vesmiry...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že dlouhá léta bez výměny trenéra se teď musí zákonitě podepsat na tom, že nebudou schopni najít někoho vhodného. Stejně jako se to stalo a stále děje Manchesteru United, který si naivně myslel, že vymění Skota za Skota a pojede se dále. Tahle unáhlenost je, jak víme, nakopala do koulí a od té doby nemohou nebo se bojí najít někoho s vizí, a tak post trenéra zalepují krátkodobými angažmá "Big Samů pro bohaté". Arsenal si snad zopakuje stejně strastiplnou cestu.

Reagovat
Busby babes

to je samozrejme dost mozne, proto rikam, ze Arsenal neni LA Rams a za ta leta se z nej stal taky dost velkej klub, kde by to nekdo nezkusenej nemusel ustat. Holt ne kazdej klub si muze dovolit davat sanci neznamym Pochettinum.

btw. rict, ze Mourinho je Big Sam pro bohate... vtipny, ale picovina.

Reagovat
r.mrazik

květák před koncem smlouvy. Darmian na odchodu. Rojo...

Škoda že nehraje Mctominay a Shaw

Reagovat
Busby babes

tim Darmianem dost riskujem, jeste si to kupce rozmysli.

Ale ne, Darmiana jeste jakz tak chapu, Kvetak po tomhle tydnu uz nema co delat pobliz sestavy.

Reagovat
Sandstorm

Květák pravděpodobně prodlouží a s Darmianem Mourinho dle vyjádření počítá. Na odchodu je tak možná Shaw...

Reagovat
Busby babes

jezis, to vyjadreni preci nemuzes brat vazne. vsak rekl, ze nechce nikoho prodat.

Reagovat
Sandstorm

Ale jmenoval zrovna Blinda a Darmiana. Ale myslím, že oba budou chtít sami odejít a slušná nabídka by přijít mohla.

Reagovat
Busby babes

nejmenoval. Dostal primou otazku na Blinda a Darmiana, kdy novinar se konkretne na ty dva zeptal.

Reagovat
Busby babes

takze jo, ve vysledku jmenoval, ale proste se ho na ty dva zeptal novinar.

Reagovat
Grahf

Jožko postavil kučeráka asi za tie jeho vyjadrenia minulý týždeň, za odmenu

Reagovat
Sandstorm

Tak ještě aby ho nestavel když je blízko podpisu nové smlouvy.

Reagovat
Kuba94

Snad,ale v jiném klubu

Reagovat
Busby babes

skoda, dobre kopnuty.

Reagovat
Grahf

už po 15 minutach možem konštatovať, že som to nemal ani zapínať, pretože futbal dnes zase neuvidím. Jediné čo vidím, je 11 hráčov, ktorých odhodlanie a chuť pripomína 12h šichtu v bani. Mourinho kompletne zabil radosť z futbalu, v tomto je fakt Special one.

Reagovat
Busby babes

Zatim tezka bida. Budicek ty vole...

Reagovat
Busby babes

hrozne snadno a hrozne casto ztracime balony. To pak proste nic nefunguje...

Reagovat
Miguel19

Rashford

Reagovat
Miguel19

Proč to nedal tvl.

Reagovat
Busby babes

vsichni jsou uplne mimo...

Reagovat
mithro

len david si zachyta aspon.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych dal Dunkovi +2 do fanty

Reagovat
Miguel19

Matič je příšernej.

Reagovat
Kuba94

Mata,Fellaini taky naprosty děs,běhají tam jak zajíci,doufám že tihle a Darmian hrají poslední sezónu u nás

Reagovat
Busby babes

Mata musi samozrejme zustat.

Reagovat
Kuba94

v Brightonu at klidně zůstane

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

jediny hrac ktory splna standardy zapas co zapas

Reagovat
mithro

vykon ocakavany,

naco hra kvetak, ked povedal, ze chce prec, to nechapem.

Reagovat
Kuba94

Pogba taky těžký průměr ty vole

Reagovat
Busby babes

v zasade v tom utoku hrajou vsichni co jsme chteli a stoji to totalne za picu. Klasika no.

Reagovat
Busby babes

jedinej kdo snese meritko je DDG a Rojo.

Reagovat
mithro

a to nebol faul sudi, nie

Reagovat
Busby babes

Fella a kdokoliv z trojice Martial, Rash, Mata dolu, Lingard a Herrera nebo McTominay na plac.

Reagovat
Busby babes

Mozna nejhorsi polocas v letosni sezone... Des. Ode vsech. Neprihrajou si, nezpracujou poradne balon... vsechno spatne.

Reagovat
Busby babes

Simon Stone

@sistoney67

3m3 minutes ago

More

Whatever Jose was looking for, it has either been missing or confirmed. Either way, futures are being shaped.

Tohle je bohuzel presny. Doufam, ze se to v druhe puli zvedne. Hlavne od Rashe a Tonyho. Ti potrebuji dobrej zapas.

Reagovat
mithro

Brighton have had four different home grounds since they last scored a goal against Manchester United.

Reagovat
Makiii

Jednim slovem WTF!

Tech hnusu jsme hrali uz milionkrat, ale dnes opet to dokazalo predcit vsechno.

Tohle je doopravdy trapas, nejlinejsi muzstvo, nejmin nabehanych km, nejmin sprintu za zapas....

Ostuda... to jako nikdo nevidi?!?!

Fellaini po takovym rozhovoru co podal jako zaklad? To snad nemysli vazne posranej Kvetak, a Mourek ho jeste postavi “hrdinu”. Ze to neni oboum blby! Okamzite Mata, kterej ani nevim, ze cestoval na zapas a kdyz uz tak vsechno na jistotu... a Fellaini snad dnes naposled v sestave. Herrera a a Lingard nahoru, potrebujem hrace, kteri nejsou lini na krok..

Reagovat
Busby babes

bohuzel tohle plati na komplet vsechny krome DDG a mozna Roja...

Reagovat
Makiii

Pogba A Matic se snazi s tim aspon udelat i kdyz hrozne kazi oba... a jinak jak pises, zbytek ke zralej na stridani..

Reagovat
Busby babes

Pogba je tam ztracenej. Kvetak k hovnu, zbytek se taky moc nenabizi. Tak zas zkousi vymejslet kraviny a stoji to taky za hovno.

Reagovat
Busby babes

lol.

Reagovat
Busby babes

vtipny, ze zrovna v momente kdy jsme zacli hrat malinko lip.

Reagovat
Miguel19

Ale pěkně Rojo

Reagovat
Busby babes

jako jo.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Knockaert nadherne udelal Martiala

Reagovat
smazaný uživatel

aj teraz

Reagovat
smazaný uživatel

hezy to potahnul v rychlosti...a v te prvni situaci tam byl jeste pochybnej zakrok na nej v sestnastce. Zajimavej hrac

Reagovat
mithro

ja som vedel, ze mam naskocit o polcase za ten kurz na Brighton, otazka casu

Reagovat
Busby babes

1:1.

Reagovat
Busby babes

Unlike VAR, the players trust goal-line decisions. Rojo was going to argue, ref pointed to watch, Rojo stopped.

Reagovat
mithro

to je hrozna sracka teda. tych hracov to vobec nezaujima. dobry vyber dnes Jose hlavne, ze managerov hrac roku nehra.

Reagovat
Kuba94

rekl bych ze jim doprava posledni chvilky v United,jeste ze sezona je u konce a v te dalsi je uz neuvidime

Reagovat
Grahf

ej ale som rád, že sa na to nemusím dívať

Reagovat
Busby babes

nikdo z nas se na to nemusi divat.

Reagovat
Grahf

masochistov nepočítam

Reagovat
Busby babes

ver mi, nikdo se na ten fotbal divat nemusi. Neni to povinne. Ale fanousci koukaji na zapasy tymu, kteremu fandi.

Reagovat
Grahf

takže je to pre teba povinnosť, asi ako pre tých hráčov, čo tam zrovna behajú.

Reagovat
Busby babes

neni to povinnost, jen chci videt tym, kteremu fandim. Ale chapu, ze to mas jinak.

Reagovat
Grahf

jo to mám, z tímu, ktorému som začal fandiť neostalo prakticky nič.

Reagovat
Busby babes

no to vis, ja fandim tymu, ne hracum, kteri za ten tym momentalne hrajou... jak rikam, mame to jinak.

Reagovat
Grahf

keby United hrali takýto futbal vtedy, keď som im začal fandiť, tak by som si ich nikdy nevybral, naopak, velkým oblúkom by som sa vyhýbal sledovaniu ich zápasov. Len tolko k tomu.

Reagovat
Busby babes

mozna je na case se tim ridit a zacit fandit nekomu jinemu.

Reagovat
Grahf

ja už ten futbal tak nežerem, ako v minulosti, takže je mi to docela šumak.

Reagovat
Neutron

tym padom to nekomentuj a drz picu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

inak ja nehovorím len o hráčoch, ale o celkovom fungovaní klubu, nemám rád vedenie, nemám rád manažera, nemám rád (väčšinu) hráčov.

Reagovat
Busby babes

neboj, to jsme si vsiml. jak rikam, mas to jinak. pro me plati to, ze hraci prijdou a odejdou, manageri prijdou a odejdou, majitele se zmeni, ale Manchester United zustane...

Reagovat
Miguel19

Fella odchod

Reagovat
Busby babes

Aspon ze to stridani dal spravne. Jen to takhle melo byt od zacatku.

Reagovat
mithro

rovno ich tam na juhu aj nechat.

Reagovat
Busby babes

Fellaini straight down the tunnel and hopefully out the stadium and to the airport for a one way ticket to anywhere but Manchester. Don’t worry about your belongings. I’ll pay to have them shipped anywhere worldwide.

asi tak.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

I've never been surer that we'll challenge City next season. I actually don't want any transfers in or out over the summer. Nothing to upset the perfect balance of this magical team

Reagovat
Busby babes

Such an odd season from United. Second in the table and yet so many times resilient/impressive displays followed by very tedious and uninspiring stuff.

Reagovat
nani92

Blahoslavený ja, že to nemusím pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpozdeji v 87: minute zacne Mou rvat na Shawa co dela..jesteze ho uz nemuze stahnout

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

chapu, snizil by jeho cenu. Vubec to byl dneska takovej bazar. A Luke nevypadal spatne

Reagovat
mithro

tak diky, to bola parada

Reagovat
Busby babes

Zoze, record breaker. Poprve jsme prohrali vsechny 3 zapasy venku proti novackovi PL.

Reagovat
Busby babes

Star Wars day, je cas spravit si chut u nejakych SW.

Reagovat
mithro

najhorsie je, ze vyjadrenia po zapase budu este horsie, nez samotny zapas.

Reagovat
mithro

When you beat all the top 6 but lose to all the promoted teams then “the players are cheating their manager” as Fergie once said.

Reagovat
Coutinho10

Brighton hezky

Reagovat
iamek

Mertens jen 28 mega euro výkupka ?

Reagovat
YNWA__MSN

Ono se dá nakupovat i chytre.....napr. letos v lete dva topovy utocnici za pakatel - Mertens 28mil., Balotelli - zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz 31 let..

Reagovat
smazaný uživatel

věk + hra postavená na rychlosti.. nevím no..

Reagovat
iamek

Já ho do Manche ani nechci, ale divím se, že za ty prachy ho nezkusil někdo z premier league.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal uvolní na přestupy 200 milionů

Až 200 milionů liber na přestupy má údajně dostat k dispozici nový manažer Arsenalu. Podle Daily Star je pak žhavým kandidátem na místo, které uvolní po 22 letech Arséne Wenger, současný kouč Juventusu Massimiliano Allegri. (dailystar.co.uk)

Reagovat
Edgewalker

200 mega? Nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

STARTING XI: Butland; Johnson, Shawcross, Zouma, Pieters; Shaqiri, Allen, Badou, Bauer; Crouch, Diouf.

442 rovnako ako CP. Stále mi pripadá ako veľká vec, čo dokázal Hodgson túto sezónu - na hrote krídla Zaha a Townsend, na krajoch Loftus-Cheek a McArthur, obaja hroťáci na lavičke A celkom reálne je stále umiestnenie v top 10...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne po prvých 10 kolách, kedy mali snáď jeden bod.

Reagovat
Coutinho10

na to, ze Stoke hraje o zachranu, tak zatim slaby....cekal bych od nich vetsi zapal a boj

Reagovat
oli9

Doufam ze spadnou za ten hnus co hraji uz nekolik let

Reagovat
Coutinho10

ted tomu vse celkem nasvedcuje, tak uvidime, jestli budou schopny ty 3 body jeste urvat nebo ne

Reagovat
oli9

hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

#thfc secured @ChampionsLeague for the first time in their history eight-years ago today after @PeterCrouch scored a late goal away at @ManCity.

A teď jsme skoro v LM už třetí rok v řadě a říkáme si, jestli to není málo. Klub ušel velký kus cesty od té doby.

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby to bolo včera, ten zápas bol parádny, Kaboul na RB.

Reagovat
Čenda

Skoro v LM třetí rok v řadě.. vzpomeň si na to až se zase budeš chtít vysmívat sedmnácti účastem v jarní fázi v řadě

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

klub ovenčený úspechom

Reagovat
Lacko_Boh

tomu vrr

Reagovat
popltak

teď už meleš z posledního.

Reagovat
Coutinho10

hezky Shaqiri trefil

Reagovat
Coutinho10

Stoke si to celkem komplikuje

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Trippier, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Wanyama, Eriksen, Lamela, Dele, Kane. #COYS

Reagovat
Coutinho10

Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha takto to odpáliť...škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Loftus-Cheek znova ukazuje dobrý prehľad a pokoj v hre.

Reagovat
smazaný uživatel

Today’s starting XI: Hamer, Benalouane, Morgan (c), Maguire, Fuchs, Choudhury, Iborra, Silva, Mahrez, Diabaté, Vardy.

Team to play Leicester: Adrian, Ogbonna, Zabaleta, Rice, Cresswell, Kouyate, Noble, Joao Mario, Masuaku, Lanzini, Arnautovic.

Team to play Newcastle: Karnezis, Janmaat, Cathcart, Kabasele, Holebas, Pereyra, Capoue, Doucoure, Hughes, Gray, Deeney

Team to play Watford: Dubravka, Manquillo, Lascelles, Lejeune, Dummett, Diame, Shelvey, Murphy, Perez, Kenedy, Gayle

Reagovat
smazaný uživatel

"Pieters dotiahol tento zákrok až do neprípustnej sexuálnej polohy."

Tiež možnosť ako to okomentovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrejme definitíva.

Reagovat
Rohlíček

nádhera

Reagovat
FCSL

Konečně Stoke Dřeváci

Reagovat
Coutinho10

adios Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke prave pada, kdysi se jim dalo prat a hrali pohlednej fotbal, ale vsichni ti Chuopove, Martins Indiove (hroznej traged) a Glensonove je stahli do Champu. A to tam meli jeste nedavno utok Krkic-Affelay-Arna, plus do toho Bony, Berahino..divny

Reagovat
smazaný uživatel

Moting bol jeden z lepších hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

jo? asi jsem mel smulu na jeho spatny zapasy, ale prisel mi dost spatnej. Budu ti ale verit, vim, ze mas PL nasledovanou o moc vic nez ja

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či to vlastne stojí za zmienku, lebo pochvalu si zaslúžia snáď len Shaqiri a Allen. Akurát podľa mňa hrali niektorí hráči ešte podstatne horšie než on. Ale k lídrom nepatril, to zase nie.

Reagovat
SpecialOne

Jmenování Lamberta to pohřbilo už dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
jk

hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa nie,

Reagovat
jk

proti gustu... :) ale vybojoval těch balónu dneska víc než kdokoli jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Čakám od neho jednoducho viac. Je málo efektívny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Harry, do something.

Reagovat
fajdax

West Brom pomeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt o ničom, Lamela dole. To je neuveriteľné fakt.

Reagovat
Cobra

Co na to říct? Festival alibistických přihrávek. Nejlepší moment zápasu byl střih na týpka, který měl transparent don't sell toby and rose, což mě přivádí na Rose>Davies. Kane opět k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Davinson a Roseove centre

Reagovat
Cobra

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela tragedie, prodat pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je bieda, neskutočné. Alli, Lamela dolu ASAP.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny zkušeně

Reagovat
Horcmen

Noble pěkný volej

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela je po každej strele alebo prihrávke na zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Däbravka pekne chytená penalta aj s dorážkou, škoda toho 2. gola na Cecha

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
fajdax

Danny Ukaz to modrý srdíčko a dej tam jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Moura = Slávek Boura

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas zahral za tých 10 minút viac ako Lamela za celý zápas.

Reagovat
Horcmen

Livermore

Reagovat
Cobra

WBA

Reagovat
Mates_Matesović

Výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo sa presne to, čo sa čakalo pred zápasom. Klasicky po štandardke. WBA bojuje a zaslúžene vyhráva. Toto je na pokuty.

Reagovat
Cobra

A budeš stále nadávat jen na Lamelu? Třeba takový Kane zahrál stejně, jako takový Lamela...

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela bol jednoznačne najhorší hráč na ihrisku.

Reagovat
Cobra

Byl úplně stejně špatný jak Kane. Zazdili tutovky oba dva, nic nevymyslel ani jeden s tím rozdílem, že na Lamelovi šla vidět aspoň snaha s tím něco udělat.

Reagovat
JessePinkman

Pěkně WBA..

Reagovat
Tommy the Gunner

Another great escape is loading WBA

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
hightower

To byla zase nádhera Chlapcům se asi stýská po čtvrtečních výletech do Norska, Rumunska...

Reagovat
Taiger

LIVERMORE <3

Mohli by modráci tu 4. příčku čornout.

Reagovat
blade115

Bez šance ... Ne že by teda Tottenham nebo Live nebyli schopni ještě jednou ztratit, ale my prostě ani náhodou nevyhrajeme všechny ty 3 zápasy, na to jsme letos až moc leví.

Reagovat
Taiger

Slepice bez LM a my se zvládnutým Finteem, to by bylo.

Reagovat
blade115

THIS IS MY SEN !!

Reagovat
Horcmen

Hoedt

Reagovat
Snatus

OT: Chelsea Under-18s have won the quadruple this season!

U18 Premier League Cup

U18 Premier League South

U18 Premier League

FA Youth Cup

Reagovat
RonaldinhoCFC

finále LM pro mladé taky :)

Reagovat
M0rb1D4S

Rok co rok je to to stejné. A stejně se ani jeden neprosadí.

Reagovat
kiwwi

za to môže Mourinho

Reagovat
mikelinos

A kdo za to mohl v době jeho působení

Reagovat
kiwwi

vaše vedenie... v dobe pôsobenia každého trénera u vás

Reagovat
Snatus

To je dost zkreslující závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie. Nemôže byť totiž už viac do očí bijúca nemohucnost zapracovať úspešného mladíka, než je tomu v Chelsea. Je to otázka len a len klubu. A v tomto klub už vyše dekádu zlyháva.

Reagovat
Snatus

Není to jenom chyba vedení, je tam dost dalších faktorů, a jeden z nich je třeba i konzervativní typ trenérů, které nabíráme.

Reagovat
kiwwi

prečo teda Mourinho u nás s odchovancami pracuje?

Reagovat
Snatus

On je rozdíl prosazovat odchovance, co už kroutí třetí kompletní sezonu v A týmu, od odchovanců, kteří mají před sebou první sezonu v A týmu. Příležitost u vás dal jenom McTominay, a na druhou stranu vyštípává mladé hráče jako je Martial nebo Shaw. V období, kdy nás trénoval podruhé Mourinho, jsme byli ve fázi, kdy jsme potřebovali, aby posunul mladé hráče a dal jim čas a prostor na vývoj.

Reagovat
mikelinos

Takže Mou chtěl KdB dát prostor, ale vedení mu to zatrhlo

Reagovat
Snatus

Reagovat
kiwwi

takže vy už beriete za odchovanca aj KdB? Dobre vedieť

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

nie nie, on moze za to ze vam to tu poniektorym jebucje na hlavy

Reagovat
Snatus

Zajímalo by mě, na čem to zapojení mladých hráčů vázne.

Reagovat
masly008

okamžitý úspěch.si vem že kdokoliv udělal titul a pak měl slabší sezonu tak letěl.nikdo teda nedostal šanci ty mladé zapracovat.a upřímě, kolik z těch co vyhrávali teď jsou aspoň důležití ve slabších týmech?aké? pak už nevím.jsem viděl první zápas finále FA cupu proti arsenalu a tam byli prostě ti vaši hlavně fyzicky někde jinde a to se ti v dospělém fotbale smaže.

Reagovat
Snatus

V poslední době to je Aké, Chalobah i RLC, u toho záleží, zda se vrátí a bude hrát. Ze starší generace Bertrand, Bruma nebo PvA mě teď napadá. Jinak ano, okamžitý úspěch je jedním z důvodů, proč to tak vázne, ale jak jsem psal výše, vypadá to, že Abramovič se rozhodl přerušit vývoj mužstva a nabral konzervativní trenéry (Mourinho, Conte), kteří ty mladší hráče úplně zničili. Kdyby se lépe pracovalo s KdB, Lukaku a Salahem, tak bychom měli zlatou generaci a vládli Anglii.

Reagovat
valek9610

Jo ti naši mladíci jsou skvělý škoda, že to v Chelsea zatím nefunguje, že by jsme z toho čerpali.

Reagovat
lvrpl

Chystám sa dnes na zápas Chelsea- Liverpool. Vie niekto poradiť kam na pivko a jedlo pred zápasom? Resp čo sa mi oplatí vidieť v okolí? Dik

Reagovat
kolouch

Jak se tak koukám na los Huddersfieldu, tak to s jejich bojem o záchranu moc růžově nevypadá

Reagovat
kolouch

sry, to neměla být odpověď :-)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pipo123

Viaceré media pisu o tom ze sa United a Lazio dohodli na prestupe Milinkovica za 80 milionov libier... To by mohlo značiť odchod Pogbu?

Reagovat
Rssa

Spis triclenna zaloha Pogba-Matic-Milinkovic-Savic

Reagovat
Pipo123

To znie sz moc beštiálne, tak fyzicky silnu zálohu

Reagovat
Rssa

Pokud se upravi styl hry, tak to muze fungovat. Vsichni umi branit i utocit, Pogba vice vpredu, Matic vice vzadu. Sila je v PL potreba vice nez jinde, technicky to mozna bude trochu horsi, no...

Reagovat
kiwwi

nemám nasledovaneho Savica, ale Pogba s Maticom sú na lopte technicky skvelí takže np

Reagovat
Pipo123

Milinkovic to iste, on nema slabinu, na svoju výšku je na lopte super hracik

Reagovat
Pipo123

Podla mna by si prekážali, SMS je rad ten okolo ktoreho sa točí cela hra, on sa az moc podoba herne na Pogbu

Reagovat
Il Architetto

Víceméně

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

Z toho co jsem viděl a četl mi to tak taky přijde...spíš si myslím, že potřebujeme do té zálohy někoho behaveho, kdo tam bude makat a pomůže Pogbovi částečně s tím tvořením...

Ale zase těžko odmítat takového hráče a kdyby si to sedlo, mohl by to být válec...

Reagovat
smazaný uživatel

nutně by si překážet nemuseli. Já bych ho chtěl hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Neni to level jako Silva nebo KDB, přednosti mají někde jinde.Čímž neříkám, že jsou špatní.

Reagovat
kiwwi

Pogba ma technicke zrucnosti na urovni Silvu alebo KdB...Matic je na DMko nadrpiemerne technicky vybaveny, a jeho ulohy su aj ine takze tam o tom zbytocne polemizujeme...otazny je len ten Savic, ale u nas je to aj tak viacmenej o tom, aby mohol Pogba robit to v com je dobry a ten druhy B2B zaloznik vedla neho by mu to ulahcoval

je to uz vidiet ked vedla Pogbu hra Herrera a nie Fellaini, ze je to rozdiel

Reagovat
Rssa

No o tom prave pochybuji. Zatím teda nepřesvědčil. Matic neni primárně DM.

Každopádně záloha by to byla zvířecí.

Reagovat
Swarley

Jako nepřesvědčil, že je nadprůměrně technický vybaveny?

Reagovat
Rssa

Pogba level Silva

Reagovat
Swarley

Technikou? Úplně v klidu

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím. Ano, dokáže stejný věci, ale daleko méně častěji a naopak daleko častěji se mu to nepovede a je z toho komická chyba.

Reagovat
Swarley

Jo to jo, vyhranost a vyzrálost hraje roli. Ale techniku jako takovou má Pogba mezi nejlepšími v lize.

Reagovat
Hokaido

Ok, no. Já si prostě nemyslím, že by se mohl rovnat se Silvou, Hazardem nebo Mahrezem.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
Swarley

Já si teda myslím, že úplně v pohodě.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

Technikou účesu ano.

Reagovat
Swarley

což zní jako Mourinhův sen

Reagovat
smazaný uživatel

To zní spíš jako čtyřčlená

Reagovat
kiwwi

zatiaľ len pochybné zdroje ale bola by to asi paráda z toho co o Savicovi čítam

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan Gazidis, Raul Sanllehi and Sven Mislintat cannot agree on who should succeed Arsene Wenger despite the manager leaving in one week’s time.

let the chaos begin

Reagovat
blade115

Ví se už o jakých finálních jménech rozhodují? Naposled jsem četl něco o Jardimovi, Ancelottim a Vieirovi...

Reagovat
Hachim Mastour

Naposledy písalo Sky o tom, že Mislintat chce Buvača.

Reagovat
Lacko_Boh

zdroj? Dude, trust me?

Reagovat
tomasinho

Tak co, už někdo leaknul sestavu LFC zase?

Reagovat
Maresma

To leakoval jeden člověk na twitteru a psal, že už to dělat nebude.

Reagovat
Hokaido

Aby to nebyl Buvač.

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Karius - Clyne, Lovren, van Dijk, Robertson - TAA, Henderson, Milner - Salah, Firmino, Mane

Reagovat
Horcmen

V Champu teď ideálně Fulham vyhrát a Cardiff nějakým zázrakem ztratit, ale...

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ to tak ale nevyzerá, Birmingham hrá veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

este derby a preston prehrat a do baraze ide milwall)))

z league 1 sa vracaju wigan a blackburn a z league 2 postupuje po dlhych rokoch luton. a v conference verim v barazi tranmere. pamatam si sezony v 90-tych rokoch ked trikrat po sebe prehrali finale baraze o postup do premiership.....

Reagovat
Horcmen

nahoře už je asi hotovo, ještě bych přál Burtonu záchranu za ty jejich poslední výsledky

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Delph, Fernandinho, De Bruyne, Sane, Silva (C), Sterling, Jesus

Sterling dnes 2+1 minimálně

Reagovat
Busby babes

nechapu, ze Pep totalne ignoruje akademii. Proc tam toho Fodena neda. Doma proti Huddrsfieldu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes padnú rekordy, tak na posledné 2 zápasy...

Reagovat
Busby babes

coz je to, co nechapu. Nerikam, ze ma postavit 11 hracu z akademie, ale treba toho jednoho, kterej vypada, ze na to ma. Tim asi tezko ohrozis nejaky rekordy...

Reagovat
blade115

To už je jak my ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

a nakonec to zajebali i tak.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Horcmen

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Wat

Reagovat
Coutinho10

ale musim priznat, ze prvne jsem si toho taky nevsimnul...az po 2.

Reagovat
Busby babes

ja podle popisku myslel, ze tam zustala nejaka cara po rugby nebo tak, tohle me nenapadlo.

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
Snatus

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Azza

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Grahf

v čom je vtip, však hádže spoza čiary?

Reagovat
Neutron

spoza tiena, ciara je za nim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ale napovim ti. vazne ta cara oznacuje kraj hriste?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

Pamätný deň pre klub. Posledný zápas na ES pre Wengera, verím ze mu hraci, fanúšikovia, vedenie pripravy dôstojnú rozlúčku a deň na ktorý nikdy nezabudne. Merci Arsene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

OT: Pokud takto zůstanou výsledky Championship, tak Vydra se stane nejlepším střelcem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to je souboj o přímý postup

Vydrovi bych přál, aby se alespoň trochu prosadil v PL. Na tý pozici pod útočníkem mu to sedí skvěle...

Reagovat
Snatus

Nugent o něm v nějakém rozhovoru tvrdí, že to je výborný hráč pro PL, ale že má problém se sebevědomím, že potřebuje často slyšet, že je nepostradatelný pro tým. Tak snad se mu to povede.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Coutinho10

tak to uz je celkem velkej osobni uspech...ted uz zbejva jako odmenu si zahrat PL, alr bude to hodne tezky pres Fulham a pak zrejme A. Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield zatiaľ super.

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Tommy the Gunner

Bolton

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Le Fondre docela hrdina

Reagovat
Coutinho10

to vypada jako nejaka stavka proti Triple Capitanum vcera Kane nulovej a dnes Jesus i Sterling zatim taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff v PL

Reagovat
Tommy the Gunner

Fulham to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
havrys99

z play off snad Villans

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Of the 23 teams that Wolves have faced in the Championship this season, 24th-placed Sunderland are the only team that they have failed to beat (D1 L1).

Reagovat
Snatus

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra nejlepší střelec Champu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
king23

Kéž by se jeden z dvojice Kalas - Vydra dostal o patro výš.

Reagovat
fenixLFC

to by na to niektori z nich musel mat

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra by na to mít mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

City prodalo

Reagovat
king23

Burnley musi vyhrát, Arsenal v předkole EL, to by byl slusny poser

Reagovat
Busby babes

se mozna nejdriv koukni jake maji skore.

Reagovat
smazaný uživatel

liga ale jeste nekonci, muzou jit jeste pred Arsenal

Reagovat
diastan

Mendy

Reagovat
Horcmen

Podle nových pravidel dostane City 40 medailí, které rozdělí mezi hráče ne? Že na Digisportu komentátor už několikátý zápas mluví o 5 nutných odehraných zápasech, jako to bývalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, změnili to

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržať Huddersfield

Reagovat
Horcmen

dobrý bod k záchraně

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to face #LFC: Courtois, Moses, Rudiger, Cahill, Azpilicueta, Alonso, Bakayoko, Kante, Fabregas, Hazard, Giroud.

Reagovat
Whitemedia

proč zase Cahill.....

Reagovat
Hachim Mastour

lebo plakal v mediach

Reagovat
smazaný uživatel

proc uz nehrava Willian?

Reagovat
liquicitizen

prešlo sa zas na 3-5-2

Reagovat
Miguel19

Protože se nedávno nasral, když ho Conte střídal.

Reagovat
Hokaido

Protože jsem ho koupil do fanty.

Reagovat
Coutinho10

já ho tam mám teda už delší dobu, ale měl jsem místo něj vzít Arnauta, jak jsem původně chtěl

Reagovat
RonaldinhoCFC

Protože po pár měsících produktivity se vrátil ke držení míče a dělání s ním nic

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Karius, Clyne, Lovren, Van Dijk, Robertson, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Milner, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Henderson, Klavan, Moreno, Ings, Solanke, Woodburn.

chtelo by to dnes si pojistit LM, ale bude to tezky....

Reagovat
Whitemedia

Jak těžký může být pro tu trojici vepředu hrát proti Cahillovi..

Reagovat
Coutinho10

tak třeba na United jsme se taky nebyli schopní pořádně prosadit...navíc vy máte celkem slušnou sérii, takže je hezký, že oceňuješ naši ofenzivu, ale víme, jak to chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Huddersfield gratulacia...toto bol nas najslabsi vykon v lige v tejto sezone, dopredu slabota, 2.polcas ani 1 strela na branu, pripominalo mi to hru United...rekordy musia pockat...

Reagovat
pepinho2

Proč nedostali šanci v základu mladí nebo třeba Yaya na rozloučenou?

Reagovat
MCFC_8

Pep povedal ze Yaya nastupi v stredu proti Brightonu, asi chcel mat uz dnes rekordy...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
pepinho2

Přijde mi zvláštní, že Wenger má dnes poslední zápas na Emirates a Henry je na Etihad ve studiu Sky..

Reagovat
cristiano.K.

Pro zajímavost ligy by bylo lepší, aby CFC vyhrála, ale srát na zajímavost a skončit hezký třetí. Jsem zvědavej na Trenta v záloze.

Reagovat
Higi

Čech - Kolasinac, Mavropanos, Chambers, Bellerin, Xhaka, Wilshere, Iwobi, Mkhitaryan, Lacazette, Aubameyang

Subs.: Ospina, Mertesacker, Mustafi, Monreal, Maitland-Niles, Ramsey, Welbeck

Reagovat
Trand

Mavropanos a Kola K dokonalosti mi tam chybí Aaron místo Jacka a Ozil místo Iwobiho. Co s ním vůbec je?

Reagovat
Nikikrew

Ja fakt nechápem preco nehráva

Reagovat
Busby babes

Ozil je zranenej?

Reagovat
Counter

Prý jo, ale akorát to otevřelo vlnu spekulací.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto čo sa stalo na Digi že nedávajú prenos z Etihad?

Reagovat
pedroLFC

vždyt normálně dávali

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som odovzdávanie medailí a trofeje.

Reagovat
vladis271

Dneska nám fakt verím.

Reagovat
pepinho2

Takže výhra Chelsea, píši si.

Reagovat
smazaný uživatel

pisem

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo prosím spolehlivější stream na Chelsea - Liverpool?

Reagovat
Snatus

reddit soccer streams

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi v zalohe <3 <3 <3 mal hrat aj proti atleticu..

Reagovat
Miguel19

Bez karty

Reagovat
pedroLFC

Krásnej balon, nechápu co pískal

Reagovat
havrys99

Laca - Aubaaaaa

Reagovat
REPLIKATOR

Giroud

Reagovat
fenixLFC

boze, ten wijnaldum je sialeny posuvac....na tej pozicii fakt uz radsej henda nez jeho

Reagovat
smazaný uživatel

V dvojzápase proti Římu to byl náš nejlepší záložník.

Reagovat
fenixLFC

tak on ma vzdy nejaky ten zapas ked vyzera ako super hrac ale inak je to totalny priemerak

Reagovat
Trand

Laca a Auba se začínají profilovat v dobrou dvojku. Auba teďka skvělej výběr míst, kolikrát mi to přijde, že se do těchto pozic od nás nikdo netlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi > ozil

Reagovat
havrys99

Bellerin

Reagovat
gocii

No a ten iwobi hned prednim

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany Chelsea je to zas a opět připosraný výkon, bez chuti cokoliv fotbalového vymyslet.

Reagovat
Whitemedia

Ach jo.. nic nezkoušíme, prostě jen odkopneme míč a hotovo..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Coutinho10

Mane skoda...

Reagovat
Miguel19

Ó L Í Č K O !!!

Reagovat
Whitemedia

Moses netrefil prvniho hráče

Reagovat
Busby babes

trefil druheho no.

Reagovat
Coutinho10

hmm twl...celou domu kontrolujeme a a pak tohle....

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana to zkontrolovala i tentokrát :)

Reagovat
fenixLFC

hlavne to klasicky kontroloval karius....

Reagovat
pedroLFC

a co s tím měl proboha dělat?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JessePinkman

Co s tím mohl dělat Karius? Jasná chyba Lovrena.

Reagovat
fenixLFC

netvrdim ze s tym mohol cosi robit, ale tieto jeho reakcie ze sa len pozera su celkom bezne. a jasna chyba lovrena

Reagovat
Kowe

a tak co má asi tak dělat než se pozerat ty vole?

Reagovat
fenixLFC

on sa casto tvari ze to kontroluje ale pritom iba dufa alebo ma teda brutalny odhad no

Reagovat
JessePinkman

Prostě ho nemáš rád od pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fenix je v tomhle snad úplně nejhorší.

Reagovat
fenixLFC

to zas nie su tam hraci ktori ma seru podstatne viac. na kariusovi ma sralo iba to ze bez dovodu dostal sancu. ale toto ma na nom vytaca dlhodobo, pamatam si ako s prehladom kontroloval strelu ktora nakoniec skoncila na brvne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trapper

Giroud!!

Dneska se mi Bakayoko dcl libi, konecne jen neposouva mice na nejblizsi hrace a dokonce i udrzi balon obcas..

Reagovat
JessePinkman

Ty vole Lovrene, jdi už fakt do prdele. Takhle "bránit" ve vápně Girouda. Dokud Live nekoupí ještě aspoň jednoho stopera, tak furt budou dostávat takhle laciný góly.

Reagovat
fenixLFC

wijnaldum netusi kde ma byt a van dijk nedrzi nikoho, ale je to chyba lovrena ktory je tam sam na dvoch

Reagovat
JessePinkman

Lovren měl hlídat Girouda, kterej dával gól. To, že jsou mimo všichni, teď neřeším.

Reagovat
Mimalu

zkusil

Reagovat
Miguel19

Diverko Salah

Reagovat
smazaný uživatel

OLIVIEEER ŽIRŮŮŮŮD

Reagovat
Whitemedia

Salah špína.. pěsti, skoky..

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
JessePinkman

Alah .. Zatím to je velká bída. Snad nedostanou do půle druhého.

Reagovat
Corosian

Lacazette je proste skvelej hrot

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Trand

Xhaka hraje super

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Trand

Jinak vím, že hrajeme proti Burnley, ale tahle sestava vypadá fajn. Jen Jack mi tam přijde trochu ztracenej, moc nevím, co má hrát.

Reagovat
Counter

Tak hrajeme proti týmu tři body za náma, který vyhrál tři ze čtyř posledních zápasů venku - o tom si můžeme jen nechat zdát

Reagovat
Trand

No jasně, ale dneska jsou fakt marní. A my hrajeme celkem fajn, to je příjemná změna.

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodne bych na zacatku sezony nerekl, ze nejlepe se budu citit pri stoperske dvojici Chambers - Mavropanos

Reagovat
Trand

Reagovat
tunkic

Ale nákup nějaký konkurence pro Bellerina je prostě nutnost!!

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

To souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

ted rozjel skoro na pulce golovou akci, zas tak ztracene u toho nepusobil

Reagovat
Trand

No ale v tý době, kdy jsem to psal neukázal skoro nic. Každopádně jsem za to rád, to není, že bych ho chtěl nějak shazovat, jen mi prostě přišlo, že nemá pořádnou pozici a já ani pořádně nevím, co hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

asi CM, co ma zajistovat Xhaku pri moznych kiksech A tvorit z hloubi, obcas to ma asi potahnout. Ale mas pravdu, do te doby co jsi to psal, nebyl moc videt..

Reagovat
Hachim Mastour

A preto by mal odísť.

Reagovat
Trand

Ve druhým poločase byl super, to se musí nechat.

Reagovat
havrys99

Lacaaaa

Reagovat
avicii

Dufam ze sa preberieme na tutu Chelsea mame dnes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JessePinkman

Hnus, proberte se!

Reagovat
fenixLFC

okej, tych na hovno hracov je tam vela ale dpc wijnaldum je sialene poleno bud to iba posuva na stoperov alebo brdzi alebo ma vobec problem udrzat vobec rovnovahu

Reagovat
Kowe

tj tak když Klopp rve hráče co na to nemaj na holding záložníka. Hendo ani Gini tam nemaj co dělat.

Reagovat
tomasinho

Neboj, příští rok už bude Neves

Reagovat
blade115

Máš svého nového Shaqiriho?

Reagovat
tomasinho

Tak Shaqiri je 4 roky stará záležitost no už Jorginho asi City, takže nám zbývá mladší a perspektivnější Neves. Za takového záložníka bych střílel.

Reagovat
blade115

Já si nemyslím, že by zdrhnul teď, když vykopali postup do PL ... Ale na trhu by i tak mohlo být několik zajímavých variant, viz třeba Seri nebo Fabinho. Navíc vám přijde Keita, ale to je asi trochu jiný typ záložníka...

Reagovat
tomasinho

To jsou i ti dva. My potřebujeme dispečera, DLP. Neves podle mě i půjde. Mendes si ho protlačí.

Reagovat
blade115

No právěže Mendes si jede tak trochu svůj projekt u Wolves, těžko si ho bude sám ničit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hai

Wijnaldum je na hovno takze takova jeho klasika

Reagovat
cristiano.K.

bez náboje, zápas dvou starých gard

Reagovat
Kowe

S tímhle přístupem ať jdou do prdele, už tři zápase v lize naproto o hovně. Chápu, že LM atd, ale kurva proti Chelsea si to kopat jak pičusové tam a zpět, absolutně bez myšlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi v zalohe <3<3<3 mal tam hrat aj proti atleticu

Reagovat
Taiger

ewwww

Reagovat
Taiger

Doufám, že to na Xhakovi budeme stavět.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tomasinho

To doufají i fanoušci soupeřů.

Reagovat
Trand

Když on fakt poslední dobou hraje mnohem líp. Dneska je takřka bezchybnej dozadu a rozdává skvělý míče. Jako jo, nemá to moc těžký dnes, ale když vidíš, jakej ten hráč má potenciál, tak si jen říkáš, jak by to bylo super, kdyby takhle hrál pořád. A to ho třeba já osobně moc rád nemám.

Reagovat
Taiger

Až na tu poslední větu.

Reagovat
tomasinho

Jo, já věřím, že se zlepšil, ale tak nějak nevěřím, že to je setrvalý stav vzhledem k tomu, co předváděl doteď.

Reagovat
Trand

No to já zatím taky ne. Ale uvidíme pod novým trenérem no.

Reagovat
Taiger

Víc palců, víc. Nejlepší DMko v lize jich má mít kotel.

Reagovat
Hokaido

Jak myslíš.

Kanté.

Reagovat
Taiger

Xhaka: "Kanté who?"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Thab

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co stavět? Hrad z hoven?

Reagovat
Counter

Bosenský tank

Reagovat
Taiger

Bejt Iwobi na hřišti, to samý Koala, porazíme Atlety jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Kola a Jack

Reagovat
blade115

Jinak teda vřelé díky za Olieho, ganeři. Člověk teď konečně může docenit, jak je skvělej, když střílí za jeho klub.

Reagovat
Taiger

Nemáš zač. Jdeš taky v předtermínu?

Reagovat
blade115

On je předtermín? Tak či tak teda ani náhodou, mám to 28. a i to mi přijde jako moc brzo...

Reagovat
Taiger

Já jdu 14. no. Kdybych si to dal kdykoliv jindy, tak na to nemám ani tejden a to ten tejden je prej málo.

Reagovat
blade115

Mhm ... Budu na to mít cca 4 dny, to musí stačit ... Kdyžtak to jistí opravný v červnu, na to bych měl mít třeba 2 týdny.

Reagovat
Taiger

4 dny? Tak ty jseš jinej frajer. To zaručeně nemáš šanci dát, když eseje, kroužkovací, grafy, příklady atd.

Reagovat
blade115

Hele nevím ... Jaký máš kombo? Já mám na banko Revendu - ten prý opakuje pořád 2 typy příkladů, eseje má asi taky 3 vyhlášený a teorie nemá zas tolik ( to jediný vím 100%, chodil jsem na jeho přednášky !! ). A k Sedmihradský stejně žádný materiály nejsou, takže tam se budu moct leda modlit...

Reagovat
Taiger

Já mám Maaytovou/Bradu, což je asi nejhorší kombo, který si můžeš představit. Byl jsem úplně na všech přednáškách, ale stejně si pamatuju hovno.

Ale dělal jsem ten úkol od Maaytový a mám před testem 4,5b k dobru, tak snad mi to pomůže, tuhle sračku už opakovat nemůžu.

Reagovat
blade115

Já to mám poprvé, tak si ještě eventuálně můžu menší klopýtnutí dovolit... Každopádně hodně štěstí, máš to skoro za chvíli...

Reagovat
Taiger

Taky držím palce.

Reagovat
Swarley

já to říkal, že vy dva se musíte znát

Reagovat
Taiger

Známe, z EF.

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

Olina je borec

Reagovat
Swarley

Jestli má být vaše jednička Giroud, tak to je v klidu...

Reagovat
Taiger

Oli je lepší než všichni vaši hroťáci dohromady.

Reagovat
Swarley

Konečně se ti povedl dobrý vtípek

Reagovat
blade115

Tak do budoucna asi jednička nebude, ale vytváří skvělou konkurenci pro kohokoliv, kdo by tou jedničkou měl být, v případě zranění máme víc než solidní náhradu a nakonec je se svými přednostmi parádní taktickou variantou na závěry zápasů, kdy se prostě snažíš urvat zápas silou centrama do vápna. Fakt nevím, co proti němu máš.

Reagovat
Swarley

No asi tak skvělej není, když s ním ani ty sám nepocitas na jedničku.

Reagovat
blade115

Solskjaer byl taky skvělej a nikdo s ním nepočítal na jedničku.

Reagovat
Swarley

Tomu by Giroud mohl leštit kopačky...

Reagovat
blade115

Neporovnám je, jen vyvracím tu tvoji hloupou teorii, že nikdo mimo základ nemůže být skvělý.

Reagovat
Taiger

setřen

Reagovat
Swarley

To jsem nenapsal, je tam "tak skvělý". Nauč se číst

Reagovat
blade115

Tohle už s dovolením přejdu, do mrtvol se nekope.

Reagovat
Swarley

Ale ale, najednou vlastní medicínka nešmakuje...

Reagovat
Hokaido

Lukaku má letos v PL 179 minut na gol. Oliva asi 123.

Reagovat
Swarley

Však ho jako jedničku nechte, já s tím nemám nejmenší problém.

Reagovat
Hokaido

Cítím závist.

Reagovat
Swarley

To tak u Kanteho, ale rozhodně se to nepřenáší na hráče jako Giroud

Reagovat
Miguel19

Král kraluje.

Reagovat
Hachim Mastour

kolaaaa jack konečne dribling.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Kola

Reagovat
castelL

Dožijem sa vôbec jedného, bezchybného výkonu v kombinácií obrany a brankára?

Ešte aby tá LM vôbec bola.. tvl. Cez leto musia prísť ďalší hráči do zálohy a obrany, inak to nepôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

I gólman by se hodil, Karius je gólman maximálně pro průměrný tym

Reagovat
castelL

s tým tiež počítam, rátam, dúfam.. uvidíme, verím, že Klopp má otvorené oči už poriadne

Reagovat
JessePinkman

Ta obrana, to je šílený. Salah už gól nedá do konce sezóny a tak to vypadá, tak jak to vypadá.

Reagovat
castelL

veď ani nemá poriadne nikoho, kto by tam niečo aj vypracoval, proste s hendersonom a ginim to nepôjde, dlhodobo určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes a dalsie zapasy Chelsea vyhra, kto postupuje pri rovnosti bodov?

Reagovat
Trapper

skóre

Reagovat
smazaný uživatel

rozhoduje skore, takze furt live

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem :). Skoda. Ale myslim si, ze zasluzene Chelsea asi nepostupi, pokazili sme si to proti slabsim superom a to nas stalo vela bodov. Navyse, Liverpool hra najkrajsi futbal a ty dufam, ze postupia.

Reagovat
JessePinkman

Naštěstí snad skóre.

Reagovat
Counter

Pro Tajgera

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

*i

Reagovat
blade115

Reagovat
havrys99

šestý místo zaslouženě naše

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej vykon v primym souboji a kupodivu v suchym triku

Reagovat
mr.Silver

Wow, hezky

Reagovat
Hachim Mastour

Iwo

Reagovat
Edgewalker

Iwobii

Reagovat
tunkic

Tempo alá rozlučka s Wengerem

Reagovat
Taiger

Okej Iwobi, už tě nevyhazuju, ale na to hostování bys mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

black de bruyne

Reagovat
Taiger

Oh come on

Reagovat
castelL

Robertson? Fakt? Komunikácia s brankárom nič? Ach jaj. Toľko chýb, všade kde sa obzriem.

Reagovat
JessePinkman

Kloppovi ten Buvac asi kurva chybí.

Reagovat
fenixLFC

roberston je totalne tragicky

Reagovat
FCSL

Wenger si to s tím koncem ještě rozmyslí

Reagovat
havrys99

Aubaaaa

Reagovat
Counter

Auba

Reagovat
Counter

To prostě musí být jeden z nejlepších poacherů na světě...

Reagovat
Trand

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Poacher? :)

Reagovat
Counter

a forward who scores a lot goals from a position close to the goal

Reagovat
smazaný uživatel

hm, no, keď myslíš

Reagovat
Hachim Mastour

Čo si nikdy nehral FM?

Reagovat
Taiger

To nebudou mít v práci radost, že nevíš co to znamená, Oli.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, čo to znamená

Reagovat
Coutinho10

ten mel bejt jako Triple

Reagovat
Hachim Mastour

Stan

Reagovat
Taiger

Wemger in

Reagovat
smazaný uživatel

Auba by se mohl zklidnit. Mam ho v H2H, souper taky, ale ma ho s paskou a mohutne me dotahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Peeeeeer dostava rozlucku, achjooo

Reagovat
havrys99

BFG

Reagovat
Edgewalker

Per

Reagovat
mr.Silver

To je jako na nejakem pratelaku

Reagovat
Coutinho10

twl uff Alonso

Reagovat
FCSL

BFG To bude 5:5 ještě

Reagovat
Taiger

BFG = BTS

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Podle RMC jsme domluveni na přestupu Fekira za 70 milionů.

Reagovat
castelL

Link?

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, můj vysněnej přestup k nám.

Reagovat
blade115

Reagovat
tomasinho

Dá se tomu věřit?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to RMC, což je celkem slušnej zdroj, ale jejich nejdůvěryhodnější člen Bouhafsi o tom zatím nic nepíše, takže zatím bych to bral s rezervou.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, nemají na to vůbec fyzicky dneska, ale to se dalo čekat

Reagovat
Swarley

Takhle Burnley kazit skóre

Reagovat
Taiger

No jo, takovou kanonádu jste už dlouho nezažili, tak to musí kazit soupeř vyhrávajícího.

Reagovat
Corosian

Nevim no, mam trochu pocit, ze to Burnley kvuli Wengerovi vypustilo stoji tam jak kuzely

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

spis to vypustili za stavu 5:0..

Reagovat
castelL

Jediné plus je, že už je nasťastie koniec sezóny, pretože ak by bolo ešte ďalších x zápasov, verím, že by sme skončili mimo LM/EL

Reagovat
Trand

86. minuta a Auba sprintuje jak na začátku utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke je neskutočné drevo

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

WOW ta Welbeckova střela

Reagovat
Coutinho10

dpc ty centry

Reagovat
castelL

To bol center

Reagovat
castelL

To bol center

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Welbz

Reagovat
Edgewalker

To byla mrda

Reagovat
smazaný uživatel

na ty přihrávky dozadu už dostávám alergii

Reagovat
Taiger

Taky sleduješ Iwobiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

To jako Arsene hned zmizi?

Reagovat
Hachim Mastour

Som tiež nepochopil.

Reagovat
Gunner14

Asi na rozhovor ne?

Reagovat
Trand

Má se ještě vrátit prý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může dvojka s tak tragickými centry jako A-A a Robertson být v základu týmu, hrajícího finále LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

TAA má dobrý centry.

Reagovat
JessePinkman

Lovren, Clyne, TAA, Salah, Wijnaldum, Robertson naprosto hroznej výkon. To je pěkně hnusná neděle. Snad porazíme Brighton.

Reagovat
smazaný uživatel

som skurvený negativista, ale už vidím, jak skončíme 5. a prehráme finále

Reagovat
Neutron

pici prosiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

choc do p

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Reagovat
Coutinho10

taky mam podobny myslenky...meli jsme mesic, aby jsme uhrali o nejakej bod vic a misto toho budeme posledni kolo pod tlakem, aby jsme tu LM si zajistili, protoze spolihat se na finale proti Realu uplne nejde

Reagovat
smazaný uživatel

nervy až do konca, to nemám rád....

Reagovat
Coutinho10

nedá se nic dělat....jinak to asi neumíme, takže nezbejvá než to hodit na hlavu a jít ten zápas vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea pořád hraje za 3 dny další zápas. Pokud ho vyhrají tak pak možná budeme pod tlakem, ale to je zatím zbytečné řešit.

Reagovat
Coutinho10

já si myslim, že zbytečný to teď řešit neni, protože maj teď prostě výsledkovou formu a nedokážu si představit, že by doma neporazili Huddersfield

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si zase nedokazu predstavit, ze neporazime Brighton. Stejne jako loni s Middlesborough.

Reagovat
Coutinho10

Brighton už obral pár favoritů a hraje nepříjemnej fotbal....naposledy si povodili United, takže bych to určitě nepodceňoval a nesrovnával s Middlesbrough, který sestupovalo....jediný + je, že Brighton už je díky tý výhře zachráněnej, ale jinak ta naše forma z posledních zápasu, kdy nejsme schopni porazit Stoke nebo WBA mě uplně teda neuklidnuje jako tebe

Reagovat
fenixLFC

hlavne ked posledne kola sme mali wba a stoke

Reagovat
Coutinho10

o to víc mě to štve...protože jsme to měli dobře rozehraný a zbytečnýma ztrátama s tim dost hazardujeme

Reagovat
Counter

Pěkně Chelsea, šance na páté místo Spurs pořád žije.

Reagovat
Cobra

Zachránilo by ti to sezónu?

Reagovat
Counter

Víš jak, každá drobnost potěší.

Reagovat
kiwwi

tomu ver... neúspech Spurs a United je pre neho nepochybne viac ako úspech Arsenalu

Reagovat
Counter

achjo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

ty teda ides

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vyhraje Liverpool lm, tak pujde tym i z 5. mista?

Reagovat
Counter

To by ten pátý musel být Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Dufam ze po tomto budeme zrat travu proti Brightonu...CFC mam pocit ze uz vyhra vsetko aj ked hraju srajdu daju to niekomu na palicu a ustrazia si to potom

Reagovat
fenixLFC

toto ide na kloppa, zaloha sa spamatala az s prichodom hendersona. wijnaldum na hovno, robertson traged, salah neviditelny...chelsea zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jde za Kloppem jenom díky tomu, že šel do sezony s takhle úzkým kádrem. Nemáme náhradníka do té útočné trojice a teď už ani (kvůli Canovi a Oxovi) do zálohy. U Salaha jde vidět, že nehraje v takový pohodě jako dřív, ale stejně nemáme nikoho místo něj, aby si mohl odpočinout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to suhlas. v zalohe fajn, tam vypadli traja hraci. ale nemat nahradu do utoku. to ze salah je mimo je jasne ale mne sa nepaci ani mane (ako po vacisnu sezony). a nie je nikto kto by to ozivil

Reagovat
avicii

doplacame na uzky kader, proste je to jak bez chuti ale aj tak tam nemas koho dat...Kridelnik ktory by zahral aj na hrote je potreba priviest..

Reagovat
cristiano.K.

Jakoby ten Woodburn nemohl dostat na 20. minut šanci, když už asi po páté jen sedící na lavici.

Reagovat
cristiano.K.

spíš smůla na zranění než úzký kádr, taky se nemuseli naráz pouštět Ejeria a Grujič.

Reagovat
smazaný uživatel

S Woodburnem a Grujicem souhlasím. S Ejariou ne.

Reagovat
cristiano.K.

Já Ejariovi věřím víc než Grujičovi do budoucna.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

move on up

Reagovat
EL Gringo

Paulinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele