Premier League - preview 36. kola

28.04.2018, 08:24, aktualizováno 30.04.2018, 08:21
Previews
Náskok Tottenhamu na pátou Chelsea se po víkendu smrskl na dva body, Spurs ovšem mají utkání k dobru a k tomu nastoupí v pondělí večer. V Londýně se bude hrát derby, účastníkovi osmifinalistovi Ligy mistrů se do cesty postaví Watford...
Tottenham Hotspur - Watford FC  (pondělí 21:00)
Program 36. kola uzavře pondělní dohrávka mezi Tottenhamem a Watfordem. Domácí musí zvítězit, aby si nezkomplikovali výhodné postavení v boji o Ligu mistrů. Hosté by se v případě odvezení tří bodů definitivně zachránili v nejvyšší soutěži.

Kohouti prožívají rozpačitou sezónu. Sice je dost pravděpodobné, že si opět zajistí účast v Champions League, což je v široké konkurenci anglické nejvyšší soutěže jistě úspěch. Na druhou stranu prodlouží několikaletou sérii bez jakékoli trofeje. Tato informace jistě frustruje mnoho fanoušků Spurs. Jejich miláčci letos po nečekaném kolapsu vypadli v Lize mistrů v osmifinále a v FA Cupu skončili před branami finálového klání.

Nad síly Tottenhamu byl v domácím pohárů Manchester United. Svěřenci Mauricia Pochettina se sice dostali brzy do vedení, soupeř však brankami Sáncheze a Herrery otočil výsledek. Nyní by se londýnské mužstvo rádo vrátilo na vítěznou vlnu. Do utkání proti Watfordu nezasáhne záložník Harry Winks, jehož dlouhodobě trápí kotník. Poslední tři zápasy absentoval Danny Rose a nad jeho pondělním startem visí otazník.

Hornets se na příčky, které okupují Spurs, dívá z uctivé vzdálenosti. Hráči ve žlutých dresech aktuálně drží dvanácté místo, o které se dělí s Bournemouthem. Na sestupové pozice mají náskok šesti bodů a matematicky tak stále nejsou zachráněni. K jistotě udržení jim však stačí málo. Ideální by byla výhra na Kohouty, ovšem i v případě prohry se dá očekávat, že ne všechny týmy zespoda ve zbývajících střetnutích uspějí.

Watford by se však neměl spoléhat na ostatní a místo toho by mohl zapracovat na vlastních výkonech. Manažer Javi Gracia se z vítězství neradoval již šest utkání. Sršni se navíc trápí i střelecky, ve zmíněné sérii nevstřelili ani gól hned čtyřikrát. Naposledy uhráli bezbrankovou remízu s Crystal Palace. Proti Tottenhamu nenastoupí zranění Younes Kaboul, Tom Cleberley a Stefano Okaka. Nejisté jsou starty Gerarda Deulofeua a Roberta Pereyry.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies - Dembélé, Dier - Alli, Eriksen, Son - Kane
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Prödl, Cathart, Mariappa - Capoué, Doucouré - Deulofeu, Hughes, Femenía - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.91 - 20.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Manchester City  (neděle 15:15)
Manchester City již jako jistý vítěz letošního ročníku Premier League pocestuje do Londýna vylepšovat klubové i ligové rekordy, ale mnohem důležitější je utkání pro domácí Hammers. West Ham má před Stoke pětibodový náskok, což ještě nemusí vůbec nic znamenat, zvláště když v tomto kole hostí Guardiolův "válec".

West Ham United má na závěr sezony velmi náročný los a zápas s Manchesterem City je pouze první v řadě. V dalších kolech totiž Kladiváři narazí na Leicester, Manchester United a Everton, tedy pokaždé se budou body shánět velmi těžce. Navíc forma WHU není bůhvíjaká. Svěřenci manažera Davida Moyese vyhráli z deseti kol jen dvě utkání a o minulém víkendu je čtyřmi brankami potupil městský rival Arsenal.

Pětibodový náskok na Stoke se sice může zdát jako dostačující, opak je ale pravdou a ještě jednou je třeba si uvědomit náročný los, který Kladiváři podstoupí. Navíc ve hře o záchranu je především Southampton, jenž má ještě před sebou čtyři zápasy.

West Ham doma na Olympic Stadium vyrukuje na Manchester City, se kterým v prvním zápase na Etihad jen těsně prohrál. Citizens dokonce měli co dělat, aby doma vůbec vyhráli, protože jako první se v zápase prosadil Angelo Ogbonna. Guardiolovi svěřenci zápas otočili po změně stran a potvrdili roli velkého favorita, ve které budou i tentokrát. West Ham totiž doma City neporazil přes tři roky.

Už jistý mistr Premier League sezonu v podstatě jen dohrává, nic však ze svého pohledu nevypouští, o čem se mohli přesvědčit hráči Tottenhamu, respektive Swansea. Zatímco Kohouti doma prohráli 1:3, Swansea dostala napráskáno a odvezla si z Etihad Stadium pětibrankový příděl.

Oba celky hlásí několik absencí. WHU se bude muset obejít bez kvarteta hráčů Obiang, Reid, Byram a Antonio, zatímco Pep Guardiola nebude moci nasadit zraněného Argentince Agüera i Stonese.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Cresswell, Ogbonna, Rice - Masuaku, Noble, Kouyaté, Zabaleta - Lanzini, Mario
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Delph - Bruyne, Fernandinho, Bernardo Silva - David Silva, Sané, Jesus
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.53 - 5.86 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Na stadion Old Trafford bude mít Arséne Wenger silné vzpomínky. Francouzský manažer letos po takřka dvaadvaceti letech končí na lavičce Arsenalu, s nímž na domácí půdě Manchesteru United slavil v roce 2002 zisk ligového titulu, ale také zde třeba utrpěl vůbec nejvyšší porážku kariéry. Nyní Wengerův Arsenal přijíždí do Manchesteru naposled, ovšem náboj těchto střetnutí již není, co býval...

Kanonýři se v závěru sezony soustředí především na své tažení Evropskou ligou, kde v semifinále čelí Atléticu Madrid. Po domácí remíze 1:1 čeká Arsenal ve čtvrtek klíčový zápas ve Španělsku, a tak lze očekávat, že do nedělního duelu naskočí značně oslabená sestava bez největších hvězd, neboť v Premier League již Arsenal na kvalifikaci do Ligy mistrů z průběžného šestého místa ztrácí až příliš mnoho bodů.

Kromě letité rivality Arsenalu s United ještě z éry Sira Alexe Fergusona dojde také na manažerský duel Wenger - Mourinho. Portugalský manažer se během dřívějších působení v londýnské Chelsea postaral o celou řadu nelichotivých výroků na Wengerovu adresu a nyní uznal, že jich zpětně lituje. "Měli jsme spolu velké zápasy, velké souboje a jsem za to velmi vděčný. Jestli něčeho lituju? Ano, některých drobných negativních epizod. Bylo by lepší, kdyby na některé maličkosti jako gesta či výroky vůbec nedošlo."

Zatímco jedenáctka Arsenalu bude dost možná čítat hráče širšího kádru či rovnou klubové akademie, domácí se nyní nemají na co šetřit, neboť finálové utkání FA Cupu s Chelsea proběhne až po konci ligové sezony. José Mourinho tak má k dispozici kompletní soupisku snad jen s výjimkou náhradního gólmana Sergia Romera, jenž si přivodil zranění kolene během poslední reprezentační přestávky.

Papírovým favoritem tak budou jednoznačně United, kteří doma v lize s Arsenalem neprohráli již desetkrát v řadě, zatímco jejich nedělní soupeř se letos na venkovních trávnících vysloveně trápí. V kalendářním roce 2018 dokonce Arsenal nezískal mimo Emirates Stadium ani jediný bod, a pokud prohraje i šesté ligové utkání za sebou, půjde o nejhorší černou šňůru Kanonýrů od roku 1966.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Jones, Young - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Lukaku, Sánchez
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Chambers, Holding, Mustafi, Kolašinac - Maitland-Niles, Xhaka - Iwobi, Wilshere, Welbeck - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.44 - 8.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Stoke City  (sobota 13:30)
Mohamed Salah může v sobotu po obědě přepsat dějiny Premier League. Pokud se mu podaří skórovat proti Stoke, osamostatní se v tabulce střelců s nejvíce zásahy v jedné sezóně soutěže. Hosté však stále mají o co bojovat a neprodají svou kůži lacino.

Egyptský levonohý kouzelník s míčem si jen těžko přál lepší ročník v barvách Liverpoolu. Nejen že se mu daří osobně, ale celý mančaft stále sní o zisku trofeje pro vítěze Ligy mistrů, z které se Reds těšili naposledy po památném utkání v Istanbulu roku 2005. Letos jsou po době strádání opět blízko finálovému zápasu, protože v prvním semifinále přehráli římské AS 5:2. Výhru režíroval především dvougólový Salah.

I kvůli Champions League však Liverpool v poslední době strádá v domácí soutěži. Družina Jürgena Kloppa si sice pravděpodobně vybojuje postup do Ligy mistrů rovnou z Premier League, avšak se umístí až za rivaly z Manchesteru a ještě bude mít co dělat, aby za svými zády nechali dotírající Tottenham. V minulém kole Liverpool nečekaně klopýtl na hřišti téměř jistě sestupujícího West Bromwiche Albion, kde jen remizoval 2:2.

Dá se očekávat, že před odvetou v Římě protočí Klopp sestavou. Dost možná nechá odpočívat Maného, který si v úterním zápase přivodil drobné zranění. Vážnější je stav Oxlade-Chamberlaina, jehož poraněné koleno nepustí do hry do konce ročníku a též bude scházet na Mistrovství světa. Stoke se již nemá na co šetř a manažer Paul Lambert nasadí nejsilnější možnou sestavu. V té však budou chybět zranění Choupo-Moting a Stafylidis. Nejistý je start Johnsona, Berahina a Jesého.

Potters zbývá v sezóně odehrát tři zápasy, ve kterých se pokusí o malý zázrak. Mužstvo od řeky Trent totiž aktuálně sídlí na předposlední pozici a na nesestupová místa ztrácí čtyři body, přičemž většina protivníků má jeden zápas k dobru navíc. Hrnčíři se mohou po deseti letech vrátit do Championship. Pokud chtějí pádu zachránit, musí zvítězit v každém zápase včetně toho následujícího na Anfield Road.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Gomez, Van Dijk, Klavan, Robertson - Milner, Henderson, Woodburn - Salah, Ings, Solanke
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Bauer, Ndiaye, Allen - Shaqiri, Crouch, Diouf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.36 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Úspěšnou sezónu může Burnley korunovat dosáhnutím mety šedesáti bodů. K tomuto úspěchu potřebuje ve zbývajících zápasech získat sedm bodů z devíti možných. První překážkou k dosažení cíle je Brighton.

Snový ročník prožívají hráči Clarets. Jako jediní se dokázali udržet na dostřel nejsilnější šestici týmů a pokud se nestane nic neočekávaného, skončí v tabulce nejhůře na sedmém místě. Skromný celek si navíc vybojuje účast v Evropské lize, což neočekával snad žádný fanoušek klubu i anglického fotbalu. Důležitý krok k úspěchu udělali svěřenci Seana Dyche mezi 29. a 34. kolem, kdy brali tři body ze všech klání.

Ke konci sezóny však Burnley přece jen dochází dech. Nejprve nestačilo na silnou Chelsea a minulý víkend remizovalo na půdě o záchranu hrajícího Stoke City. Pokles formy je zapřičiněn a výpadek klíčových hráčů. Na seznamu zraněních se momentálně vyskytují Steven Defour, Robbie Brady, Scott Arfield a nově Ben Mee, jehož trápí holeň. Naopak uzdravit se již stihl Georges-Kevin N'Koudou.

I nováček z Brightonu může být s průběhem sezóny spokojen. V své premiérové sezóně mezi anglickou elitou nezaostal a často trápil i velké favority. Připsal si mimo jiné skalp Arsenalu a naposledy nedovolil vítězství Tottenhamu. Aktuální zisk 36 bodů sice stále nezaručuje záchranu, muselo by se však urodit velké překvapení, aby se Seagulls po roce zase vrátili do Championship.

Manažerovi Racků Chrisi Hughtonovi dlouhodobě schází Steve Sidwell a Jiří Skalák. Třízápasový trest za červenou kartu z utkání pro Huddersfieldu si stále odpykává Davy Pröpper. Burnley i Brighton mají spolu dlouhodobé zkušenosti z druhé nejvyšší soutěže. Zajímavostí je, že poslední čtyři střetnutí skončili remízou. Při té poslední dokonce nepadl ani jeden gól a díky tomu, že kanonýr Seagulls Glenn Murray neproměnil penaltu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Long, Tarkowski, Ward - Lennon, Cork, Westwood, Gudmundsson - Wood, Barnes
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Schelotto, Duffy, Dunk, Bong - Stephens, Kayal - Knockaert, Groß, Izquiedro - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.18 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Leicester City  (sobota 16:00)
Přestože Crystal Palace učinili v posledních zápasech velký skok vpřed k záchraně, stále nemají nic jistého. Bezpečí jim může zajistit vítězství nad Everton, který ve zbývajících zápasech nemá už v podstatě o co hrát.

Po katastrofálním začátku je aktuální umístění Eagles malým zázrakem. Poté, co mužstvu absolutně nevyšla spolupráce s nizozemským manažerem Frankem de Boerem, ujal se kormidla celku z jihu Londýna starý mazák Roy Hodgson. Pod jeho velením se bárka přestala potápět a dohonila ostatní protivníky za plavbou k udržení. Momentálně Crystal Palace sídlí na čtrnáctém místě s šestibodovou rezervou na osmnáctý Southampton.

Náskok na sestupující již vypadá slibně, Southampton však odehrál o utkání méně a i tento fakt stále znervózňuje hráče ze Selhurst Parku. Pokud by však Orli zdolali Lišky, sestup by již měl být definitivně odvrácen. K vítězství může pomoct i Connor Wickham, který hlásí návrat po téměř rok a půl trvající pauze, kterou zapříčinily přetržené vazy. Do sestavy Palace se vrací i krajní bek Jeffrey Schlupp.

Předloňský mistr Leicester zažívá klidnější sezónu než loňskou, ve které sice došel až do čtvrtfinále Ligy mistrů, ale dlouho mu hrozilo, že se stane prvním anglickým mistrem, který v následujícím ročníku sestoupí. Letos se Foxes povětšinou pohybují ve středu tabulky a dlouho usilovali o návrat do pohárové Evropy, který zajišťuje sedmá příčka. Tu však stále drží Burnley a ztráta Lišek je již velká.

Svěřenci Claude Puela čekají na zisk tří bodů již tři utkání. Nejprve je přelstil ve formě hrající Newcastle, poté neuspěli na hřišti sedmých Clarets a naposledy uhráli pouze bezbrankovou remízu se Southamptonem. Zranění kotníku nepustí do hry brankářskou jedničku Leicesteru Kaspera Shcmeichela a japonského útočníka Shinjiho Okazakiho. Hrát nebudou ani Vicente Iborra a Daniel Amarty, vrátit by se však měl kapitán Wes Morgan.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Sakho, Tomkins, Van Aanholt - Towsend, Cabaye, McArthur, Milivojević, Zaha - Benteke
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hamer - Simpson, Morgan, Maguire, Chilwell - Mahrez, Silva, Ndidi, Gray - Iheanacho, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.57 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Huddersfield Town - Everton FC  (sobota 16:00)
Zatím se zdá, že v Premier League se pro příští ročník udrží všichni nováčci. Newcastle již má záchranu jistou, Brightonu chybí krůček a Huddersfield je na tom podobně. Ještě se však přeci jen klepe, pokud však porazí Everton, setrvání bude již hodně nadějné.

Terriers vstoupili do sezóny jako uragán, když přejeli Crystal Palace a následně si před domácími fanoušky poradili s dalším nováčkem Newcastlem. Od září do ledna však v soutěži nezvítězili, načež se zdálo, že Huddersfieldu dochází dech. Následně ovšem přišli dvě výhry za sebou nad Bournemouthem a West Bromwichem Albion, díky kterým se mužstvo manažera Davida Wagnera výrazně přiblížilo záchraně.

Další důležitý krok učinili modrobílí v posledním zápase, v němž přemohli Watford. Utkání rozhodl až brankou z nastavení domácí Tom Ince. Aktuální zisk Terriers činí 35 bodů, díky kterým jsou na šestnáctém místě tabulky. Poraněný kotník aktuálně nepustí do hry dvojici Elias Kachunga a Danny Williams. Utkání proti Evertonu prošvihne i Michael Hefele, jehož zlobí koleno.

Fanoušci Karamelek zažívají rozpoluplné pocity. Na jednu stranu jsou rádi, že Sam Allardyce pomohl vytáhnou liverpoolský celek z ohrožení sestupu, na stranu druhou však nezapomínají na předsezónní vyhlídky, podle kterých měly Toffees bojovat o poháry. Mnohým z nich dále vadí, že pod Allardycem nepředvádí Everton pohledný fotbal. Celek z Goodison Parku okupuje osmou pozici s mizivou šancí na dostihnutí sedmého Burnley.

Toffees trápí především rozličné výsledky doma a venku. Zatímco Goodison Park obvykle připomíná tvrz, kterou v Premier League přemohly jen týmy z první sedmičky, venku Everton uspěl jen ve dvou případech. Z posledních dvou zápasů mimo svůj stadion však vydolovaly Karamelky čtyři body. Zdá se tak, že se blýská na lepší časy. Allardycovi by se již brzy měl vrátit zdaněný Gylfi Sigurdsson. Otazník visí nad starty Leightona Bainese, Morgana Schneiderlina a Dominica Calverta-Lewina.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Jørgensen, Schindler, Kongolo - Hogg, Mooy, Quaner, Pritchard - Van la Paara, Mounié
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Jagielka, Williams, Keane, Martina - Gueye, Davies - Walcott, Rooney, Bolasie - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.06 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Newcastle v minulém kole narazil na hřišti Evertonu a tak by se proti West Bromu rád vrátil na vítěznou vlnu. Hosté v minulém kole vybojovali remízu s Liverpoolem, i tak se však jejich sestup zdá nevyhnutelný.

Straky si velkolepou jízdu v březnu a první polovině dubna zajistily setrvání mezi anglickou smetánkou i v příštím ročníku. Během této série na ně nestačili postupně Southampton, Huddersfield, Leicester a dokonce ani Arsenal. Naposledy však vyšel střelecky naprázdno v Goodison Parku a propásl šanci se dostat právě před Everton. Magpies tak zůstaly na desátém místě se ziskem 41 bodů.

Mužstvo ze severu Anglie vede již třetí sezónu manažer Rafael Benítez. V současnosti probíhají mezi ním a vedením týmu jednání o prodloužení smlouvy. Španělský trenér však odmítá sdělit jakékoliv podrobnosti a podle svých slov se soustředí pouze na následující utkání. Proti West Bromu nebude moct Benítez postavit Atsua a Merina, jež trápí koleno. K prvnímu domácímu střetnutí může nastoupit útočník Islam Slimani.

Dny West Bromu v nejvyšší soutěži jsou pravděpodobně sečteny. Albion sice vydoloval čtyři body ze střetnutí se silnými Manchesterem United a Liverpoolem, v předchozím průběhu ligy si však nechal své soupeře odskočit natolik, že nyní se zdá téměř nemožné ztrátu dohnat. Na záchranu ztrácí osm bodů a ve zbývajících zápasech jich může vybojovat maximálně devět. Cesta k záchraně tak vede jen přes tři vítězství, které však nemusí stačit.

První zápas v této sezóně mezi W.B.A. a Newcastlem skončil divokou remízou 2:2. Loni se na St. James's Parku radovali domácí, kterým výhru zařídil dnesk již v klubu nepůsobící Mitrović. Do kádru Albionu se zase vrátil věčný marod Sturridge a po dlouhé době také Chadli.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lejeune, Lascelles, Dummet - Shelvey, Diamé - Ritchie, Kenedy, Gayle - Pérez
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazi, Gibbs - Phillips, Livermore, Brunt, McClean - Rodriguez, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.38 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Už jen čtyři kola má Southampton na to, aby se vyhrabal z nejhoršího a zachránil sezonu v Premier League. Doma s Bournemouthem nemůže brát nic jiného než tři body. Hosté pod takovým tlakem nejsou, rádi by ale utnuli už čtyřzápasovou sérii bez vítězství.

Southampton ztrácí na sedmnáctou Swansea čtyři body, takže pár kol před koncem nemá situaci ve svých rukou. Aby se udržel ve hře, případně i snížil ztrátu, potřebuje doma na St. Mary's Stadium nutně získat tři body. V případě neúspěchu bude hodně záležet na výsledku zápasů Swansea, ale situace už bude pro Saints hodně kritická.

Úspěšnost sezony bude záviset pouze na záchraně nejvyšší soutěže a nic na tom nezmění ani postup do semifinále FA Cupu. Svěřenci trenéra Marka Hughese byli blízko finálové účasti, ale stopku jim nakonec vystavila londýnská Chelsea, která zvítězila 2:0. V Premier League je to dlouhodobě velká bída. Southampton už osm zápasů v řadě nedokázal zvítězit. Naposledy se ze tří bodů radoval začátkem února, kdy přestřílel poslední West Bromwich Albion.

Porazit doma Bournemouth není nemožné, nicméně Southampton tak jako tak nečeká snadná práce. Loňský zápas na St. Mary's Stadium skončil bezbrankovou plichtou a dělbou bodů skončilo rovněž první vzájemné měření sil na půdě Bournemouthu.

Bournemouth přijíždí do přístavního města ukončit čtyřzápasové čekání na výhru a také vylepšit vzájemnou bilanci. Southampton dokázali hosté v historii porazit jen jednou, před dvěma lety. Forma Cherries tedy rovněž není úchvatná, na druhou stranu v posledních dvou kolech měl hostující tým velmi těžký los a nejprve podlehl Liverpoolu a posléze dalšímu gigantovi Manchesteru United.

Svěřenci manažera Eddieho Howa si také mohou v případě výhry definitivně zajistit účast v příštím ročníku Premier League.

The Saints budou postrádat pouze Stevena Davise, jinak je družina Marka Hughese pohromadě, což je obzvláště pro tento duel důležité. Bournemouth je na tom o něco hůře, protože na jeho marodce zůstávají tři hráči, jmenovitě Adam Smith, Junior Stanislas a Harry Arter.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Hoedt, Yoshida, Stephens - Bertrand, Hojbjerg, Romeu, Lemina, Soares - Austin, Long
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, Cook, Aké - Fraser, Gosling, Cook, Daniels - Ibe, King - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.18 - 5.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Chelsea stále živí naději na účast v Lize mistrů i v příští sezóně. Již si však nesmí dovolit ztrátu kytičky a zároveň musí doufat v zaváhání soupeřů, zejména Tottenhamu. Dalším soupeřem Londýňanů je Swansea, které stále bojuje o záchranu.

Waleský celek zažívá opět po roce nervydrásající boj, ve kterém se snaží o setrvání v Premier League. Labutě čekají na výhru již šest utkání a pokud ve zbývajících zápasech nezaberou, může se stát, že je po letech čeká návrat do Championship. Aktuálně sídlí Swansea na posledním nesestupovém sedmnáctém místě se ziskem 33 bodů, přičemž jejich náskok na osmnáctý Southampton je čtyřbodový.

Naposledy se Swans nepovedl zápas na půdě Manchesteru City. Domácí v zápase oslavili zisk titulu pětibrankovým přídělem, na který hosté neodpověděli ani jednou. Právě ofenziva je slabou stránkou Velšanů, žádný jiný tým z ligy nevstřelil méně branek jako oni. Střelecké trápení určitě neprolomí zraněný Luciano Narsingh, zato Renato Sanches již dost možná bude k dispozici. Otazník visí nad starty Federica Fernándeze a Kylea Bartleyho.

Hosté přijedou na Liberty Stadium jako obvykle v roli favorita, který je navíc posílen postupem do finále FA Cupu přes Southampton. Pokud Blues v této soutěži uspějí, alespoň částečně zachrání nevydařenou sezónu, ve které se jim nepodařilo obhájit ligový primát. Mužstvo pod vedením Antonia Conteho tápe téměř na všech frontách a hrozí mu, že v Premier League skončí mimo první čtyřku, z níž se postupuje do Champions League.

Poslední tři zápasy však pro Conteho družinu dopadly úspěšně. Se Southamptonem si kromě pohárového zápasu poradila i v lize a mezitím zdolala na Turf Moor i Burnley. Do formy se pak dostala především lednová posila z Arsenalu Olivier Giroud. Chelsea stále bude chybět Marcos Alonso, jenž si stále odpykává třízápasový trest. Na marodce zůstávají David Luiz a Ethan Ampadu, návrat však hlásí Danny Drinkwater.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Naughton, Van der Hoorn, Fernández, Mawson, Olsson - King, Ki, Carroll - A. Ayew, J. Ayew
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpillicueta, Cahill, Rüdiger - Moses, Kanté, Fabregas, Emerson - Willian, Giroud, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.70 - 4.92 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City34293298:2590
2.Manchester United34235665:2674
3.Liverpool FC352011480:3771
4.Tottenham Hotspur34208666:3168
5.Chelsea FC34196959:3463
6.Arsenal FC341761166:4657
7.Burnley FC3514111035:3253
8.Everton FC351291440:5445
9.Leicester City3411111249:4744
10.Newcastle United341181535:4341
11.AFC Bournemouth359111541:5838
12.Watford FC351081742:6038
13.Brighton & Hove Albion348121432:4736
14.Crystal Palace358111636:5435
15.West Ham United348111542:6335
16.Huddersfield Town34981727:5435
17.Swansea City34891727:5133
18.Southampton FC345141533:5329
19.Stoke City356111832:6529
20.West Bromwich Albion354131829:5425

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (677)

Přidat komentář
Malresi

1. pre prekonanie rekordu a pre výhru LFC

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Hmm, kdyby Liverpool ztratil (jakože by to bylo v téhle situaci typicky liverpoolský), tak bychom měli LM ve svých rukou ... A mohli si to tak posrat sami ...

Reagovat
Hokaido

To by musel prohrát, v podstatě mu stačí 4 body z těch 3 zápasů.

Reagovat
Hokaido

Karius, Trent, Gomez, Van Dijk, Klavan, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Ings

Leaknutá sestava. Klopp kvůli tomuhle musí být strašně nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby Klopp isiel na 3 stoperov? Alebo Trent bude v zalohe

Reagovat
tomasinho

Nemá jak jinak hrát zálohu. Moreno bude jistější v pětičlenné obraně, Ings tím pádem nebude muset hrát úplně na křídle, Firmino taky ne.

Reagovat
Horcmen

nedávej tady těm "neznalým" ve fantě takovou výhodu

Reagovat
Horcmen

Jinak teda už to s tím postováním sestav přehání. Bohatě by to stačilo třeba dvě hodiny před zápasem, takhle den předem je to hrozná prasárna vůči vlastnímu klubu.

Reagovat
Coutinho10

by mě zajímalo....kdo to vynáší ven

Reagovat
Kluivert9

Salah. A proto bude muset v létě odejít

Reagovat
Coutinho10

zajimava teorie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má Klopp určovat sestavu až před zápasem, problem solved.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes poslední šance pro Saints, jestli se chtějí zachránit. Moc tomu alr nevěřím, Hughes je úplně mimo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Austin to zařídí dvěma góly a výhrou 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad, ale obrana Saints je pod Hughesem přímo tragická. Obávám, že na vítězství bude muset Austin vstřelit minimálně hattrick.

Reagovat
Seydou Doumbia

že by 3:2? takové gólové hody neočekávám

Reagovat
Seydou Doumbia

tak varianta 2:1 byla dobrá...jen ty góly dával Tadic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že zostúpia. Za celú sezónu si to zaslúžia, nemali ani jedno pozitívne obodobie. Hrajú nudný futbal a za tie prestupy si o to koledovali. Myslím si však, že o rok by boli naspať.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea preview: "... nesmí si dovolit ztrátu kytičky..." Za takovéto obraty bych trestal, hnus.

Reagovat
avicii

musime dnes uz za 3 body, nech je top 4 nasa

Reagovat
Malresi

Btw, kto bude podľa vás Kloppov target ako náhrada za Coutsa? Ja by som si želal Fekira z Lyonu. V pomere cena/výkon asi najlepšia kúpa na ten post.

Reagovat
Hachim Mastour

Ceballos by mali byť vašim cieľom.

Reagovat
Malresi

Toho by som bral, ale Fekir je lepší, skúsenejší.

Reagovat
tomasinho

Lemar, Draxler, Pulišič z těch reálnějších, z nereálných podle mě i Isco. Pulišič musí být hrozný marketingový tahák pro majitele určitě, potenciál má velkej. Ale momentálně je horší než ti dva a nezahraje zatím tak hluboko.

Reagovat
Malresi

Súhlasím, a asi by sme nemali zabudnúť na Maxa Meyera zo Schalke.

Reagovat
tomasinho

To není nárhada za Coutse, hraje teď daleko hlouběji.

Reagovat
Benzema

Píše sa aj o nejakých konkrétnych menách? Napríklad aj na stopera?

Reagovat
tomasinho

Na stopera spíš spekulace než něco potvrzeného. De Vrij zdarma, De Ligt, za kteého lobuje VVD. Do zálohy teda Jorginho (asi prej nakonec City) a Ruben Neves.

Reagovat
Hachim Mastour

Jorginho a Ruben Neves. Iba jeden z nich, či?

Reagovat
cristiano.K.

určitě jen jeden.

Reagovat
Kluivert9

Je možný, že by Can po případným úspěchu v LM v Liverpoolu ještě zůstal?

Reagovat
tomasinho

Možný je pořád všechno, prý se oficiálně nerozhodl ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Super výšledok Fulhamu včera. Dúfam, že Hull pomože a Fulhamu sa o týždeň podarí postúpiť do PL.

Reagovat
cristiano.K.

Chiesa je super hráč, bral bych ho.

Reagovat
Malresi

Team in full: Karius, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Klavan, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Salah, Ings, Firmino.

Subs: Mignolet, Clyne, Lovren, Robertson, Milner, Woodburn, Solanke.

Je to tá leaknutá

Reagovat
Coutinho10

Team in full: Karius, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Klavan, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Salah, Ings, Firmino.

Subs: Mignolet, Clyne, Lovren, Robertson, Milner, Woodburn, Solanke.

tak zase podle toho, co vyšlo ven

Reagovat
Miguel19

To si Solanke dobře vybral, když je před ním i kopyto Ings.

Reagovat
mikelinos

asi zrovna neměl k dispozici předpověď budoucnosti

Reagovat
Taiger

Paříš fortnite?

Reagovat
mikelinos

já na to nemám noťas, se mi zasekávají i videa na YT

Reagovat
Taiger

A já že sis ho pořídil a místo H1Z1 smažíš Fortnite.

Reagovat
mikelinos

Kdybych si ho pořídil, tak by se stalo jak říkáš no

Reagovat
smazaný uživatel

Na začiatku ligy dostal šance, aj v pohároch. Prvé dva-tri zápasy hral ešte celkom dobre, ale zahadzoval šance. Postupne bol a je už aj herne veľmi zlý. Kopyto je aj on + je pohybovo slabší ako Ings, preto hravá teraz Ings.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

Salah cpt ve fantě, očekávám minimálně 3+3.

Reagovat
Counter

Cpt Kane v tom případě aspoň 6+6.

Reagovat
Taiger

Toho ani nemám v týmu, ten musí vyhořet.

Reagovat
Coutinho10

taky jsem do něj šel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ako je to so Salahovou zmluvou? Tých 200 p/w čo sa spomína, že by sme mali ponúknuť...nvm, mali by sme dať min. 250.

Reagovat
kiwwi

Mourinho: “I think a team without a Brazilian isn't a team. I think their talent is fantastic and the creativity of the Brazilian player cannot be measured. I worked with Brazilian players in every team I coached, and I enjoyed a lot. #mufc [ESPN]

Tak kto, Willian?

Reagovat
pepinho2

Andreas Pereira na tribuně

Reagovat
Counter

David Luiz

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
Fenri

Neymar, levych kridelnich utocniku neni nikdy dost

Reagovat
Counter

Reagovat
off-olda

Leiva

Reagovat
Hachim Mastour

Fabinho. Aj keď ten nie je až tak kreatívny no.

Reagovat
Zaschrona

Coutinho

Reagovat
Coutinho10

haha to jo

Reagovat
herbage

tým jako klub nebo tým ve smyslu seskupení hráčů? V sezónách 04/05, 05/06 a 06/07 v Chelsea žádného brazilce v týmu neměl a nemyslím si, že by to bylo na škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Alex?

Reagovat
herbage

tyhle sezóny v kádru nebyl

Reagovat
Free_player

Někdo stream na LFC ?

Reagovat
Taiger

Si děláš prdel Salah?

Reagovat
pepinho2

Jak už všichni, včetně komentátorů, slavili

Reagovat
Coutinho10

whaaat Saalaah

Reagovat
Free_player

Diouf

Reagovat
Taiger

Proč přihráváš?

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle smrdí ztrátou bodů.

Reagovat
EL Gringo

Tak toto malo platit, ziadny offside

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Zlý záber, berem späť

Reagovat
Coutinho10

no skoda, ale dobre Ings

Reagovat
stiflerovamama

malo byt 3:0 a hotovo

Reagovat
tomasinho

Něco jako s EFC, akorát méně zoufalé. Mezi zápasy LM to je prostě slabota, nemůžeme krom Lovrena s Robertsonem nic šetřit. Henderson není evidentně ok, Trent taky. Ale šance byly, tak snad tam něco spadne, abychom se fakt o tu LM ještě nestrachovali. Ings fajn zakončení, jinak klasicky dřevěný, mohl hrát radši Woodburn.

Reagovat
nani92

tak a toto je takmer istý finalista LM

Reagovat
slavex

No a obhájci trofeje, a možná další finalisti, zase minulé ligové kolo doma remizovali se 14. celkem tabulky. Co je to v té LM vlastně za týmy? MU by je tam všechny vyřadil, kdyby nedostal ten úžasný tým ze Sevilly, který vyhrál naposled víc jak před měsícem právě proti United.

Reagovat
nani92

viac menej máš pravdu, škoda že na keby sa nehrá

Reagovat
oli9

snad nechces srovnavat obycejny ligovy zapas s lm ?

Reagovat
nani92

viem, že pre klub, ktorý "obyčajnú ligu" nevyhral už nejaký ten rôčik je podradné hrať jej zápasy, ale nie všetci to tak majú

Reagovat
oli9

Kdybys nebyl tak dementni a zaujaty tak bys věděl ,že titul je pryč a motivace neni taková jako v LM ale debatovat s tebou je mimo... ale nepopiram ze remiza je tak i tak ztrata

Reagovat
nani92

aha, hráte o to, aby ste v buducej sezone mohli hrať LM, ale ste bez motivácie, tak to pardon

Reagovat
oli9

Boze ale top 4 dame s prstem v nose

Reagovat
Counter

V čem je tohle jiné oproti MU loni, kdy jste měli v lize ještě otřesnější výkony a výsledky, protože priorita byla EL?

Reagovat
nani92

v ničom

Reagovat
Counter

aha

Reagovat
slavex

Jiné je to jenom v tom, co už si zmínil. Liverpool hraje lepší fotbal a narozdíl od United z minulé sezony je stále v TOP4. No a taky se nesnáží bránit výsledek proti týmům z druhého sledu, jako třeba Anderlecht nebo Celta Vigo.

Reagovat
kiwwi

v tom, že si kvôli tomu do United ryl a teraz si ticho

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Možná proto, že Liverpool je v tabulce o dost výše.

A má už teď více bodů než MU za celou loňskou sezonu.

A dal už o 26 gólů víc.

A hraje o finále LM, což je víc než EL.

Ale jasně no, obrať to na mě, škaredého hejtra.

Reagovat
kiwwi

tak potom co sa jak kokot pýtaš v com bol rozdiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Counter ze by mel dvoji metr? Neee, to snad nemuzes myslet vazne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bude až LFC ztratí ještě víc obyčejných ligových zápasů, přijde o TOP 4 a prohraje finále LM, to pak bude veselo.

Reagovat
fajdax

Reagovat
nani92

ale oni hraju už bez motivácie no, pochopme to

Reagovat
oli9

Top 4 a kdo by se tam z tech supaku za nama dostal ? Ale sem rad ,ze nas vidis ve finale

Reagovat
vladis271

kiež by sa Spurs do toho finále LM niekedy dostalo, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane ked Liverpool naposledy vyhral LM, skoncil v lige piaty a na vitaznu Chelsea stratil takmer 40 bodov.

Reagovat
vladis271

debilko, nemáme široký káder ako City, bolo jasné, že neskorá fáza Lm nás bude stáť body v PL.

Reagovat
fajdax

Stoke gol prosím, ať to máme ve svých rukách

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele, penalta jasna snad

Reagovat
Coutinho10

misto penalty a 1:0 jsme malem dostali gol

Reagovat
redyyz

VAR

Reagovat
Coutinho10

proc to Salah nezkusil

Reagovat
EL Gringo

Pieters

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool je fakt divnej. Každopádně se jen potvrdilo, že ta taktika, se kterou přijelo AS, byla úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Boli príliš hrdí na to, aby to zabetonóvali.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Db34JayXUAAX8Yb.jpg:large

3 penalty pisknuty, na utocici tym docela malo

Reagovat
smazaný uživatel

nie je sa co divit, co tuto sezonu ake jasne penalty pre Live neopiskali a naaopak ake nepenalty odpiskali, to sudnemu cloveku rozum zostane stat....staci pozriet dnesny a minuly zapas....

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj, len aby sme vôbec dali tú top4.

Reagovat
Setwo

veď stačí doma uhrať s Brightonom 3 body, ktorému už zrejme o nič nepôjde a Chelsea dnes na Swansea tiež môže stratiť a bude to v suchu

Reagovat
pingla

typický hurá fotbal Jurgena tentokrát nezabral?

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Cahill (c), Rudiger; Moses, Bakayoko, Kante, Fabregas, Emerson; Hazard, Giroud.

Subs: Caballero, Christensen, Zappacosta, Barkley, Pedro, Willian, Morata.

Reagovat
Whitemedia

Williana na lavičce jsem čekal po té jeho show při střídání.. ale Cahill mě sere...

Reagovat
spider_8

Doufal jsem, že to zase zkusíme se dvěma útočníky, ale tahle je taky dobrá. Konečně má zase Conte k dispozici tři záložníky, to je neuvěřitelný jak špatně pořešený ten střed letos máme.

Reagovat
Whitemedia

já tam tři záložníky nevidím

btw. Drinkwater ani na lávce, kvalitní nákup

Reagovat
Whitemedia

Už jsem si myslel, že na Swansea pouštějí Will Grigg's on Fire a on to byl originál

Reagovat
Miguel19

C E S C Í K !!!

Reagovat
Whitemedia

FABREEE

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre <3

Reagovat
Miguel19

Bakayoko Takovej jasnej faul.

Reagovat
Whitemedia

Zakažte už kurva Cahillovi tu rozehrávku, to od něj všechno končí u golmana soupeře..

Reagovat
Miguel19

Ach jo. A to ho uvidíme v základu do konce sezony. Paráda. Snad už pak vypadne.

Reagovat
Whitemedia

je to anglán, to ho u nás ještě na několik hrozných let udrží..

Reagovat
fajdax

Za rok jde

Reagovat
Miguel19

Dobře je řeže teda. 2. jasný faul těsně před vápnem..

Reagovat
Whitemedia

Je na nás hodný, protože vidí, že jsme dobrovolně nastoupili jen v devíti hráčích..

Reagovat
Mimalu

Bakayoko pěkně, není nad to dostat od něj pomalý míč do souboje na tomto terénu...

Reagovat
blade115

Cahill, Bakayoko a Hazard úplně nepoužitelní ... To se to pak těžko hraje o LM.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Giroud dnes udělal rekord v rozhazování rukama.. jinak mě teda až na Kantého dnes všichni ukrutně nebaví..

Reagovat
smazaný uživatel

Si nevyberes, Morata by uz zahodil minimalne jednu golovku a lezel 3 minuty na zemi

Reagovat
Mimalu

No moc koukatelné to teda nebylo, ale s přihlédnutím k okolnostem přijatelný poločas.

Reagovat
Miguel19

Giroud a Fabregas dolu. To je děs.

Reagovat
vilp

Moses prostě pod sebe nikdy nenahraje, to je pak těžké.

Reagovat
Whitemedia

Bych byl strašně nasranej, když bych takhle sprintoval přes půl hřiště, nahrál to a frajer pak klasicky nacentroval do prvního protihráče..

Reagovat
Mimalu

na konci dubna už ne, na to už si člověk zvykne

Reagovat
Miguel19

Jak tohle může mávnout, to je mi záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je tak zbytecnej hrac, snad ho koupi v lete Montpellier a nebo Marseille...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Wilda si nekopne. Super.

Reagovat
Whitemedia

to bylo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson takova primka

Reagovat
Whitemedia

STŘÍDEJ UŽ ALEEEE

Reagovat
Miguel19

Pedro za Hazarda.

Reagovat
spider_8

Zappacosta za Mosese

Reagovat
smazaný uživatel

Šak nestřídej

Reagovat
Whitemedia

kopne si, nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard dolů

Reagovat
smazaný uživatel

a vystrida pak vsechny 3 najednou

Reagovat
smazaný uživatel

aha, on tam toho Girouda nechal...

Reagovat
Mimalu

když už nic, tak aspoň sympatické střídání směrem dopředu...

Reagovat
Miguel19

Baka panuje.

Reagovat
liquicitizen

Bakayoko to je šialený traged

Reagovat
Whitemedia

i jako posouvač je podprůměrný... chybí mi Ramires

Reagovat
RKBoy

Swansea si minimálne ten bod zaslúži.

Reagovat
Mimalu

co by ten zbytek bez Kantého v týmu dělal, to fakt netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

to bol hnus..ale trojbodový hnus.

Reagovat
Whitemedia

Vždyť to viděl dpč, tak kde je karta

Reagovat
FCSL

Sice United, ale jinak naprosto zbytečnej zápas, takže doufám že tam Wenger pošle úplně jinou sestavu než ve čtvrtek. Radši zase dostat 8 než zbytečně přijít o síly. V Madridu to bude brutálně náročný

Reagovat
Swarley

doufám, že se s Wengerem i naši fanoušci rozloučí...byl to velký soupeř a rozhodně by si zasloužil uznání...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

"Arsene Wenger we want you to stay"?

Reagovat
Swarley

ne ne, tady to fakt myslím s naprostou vážností

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Co tobě jebe poslední dobou? To je něco hroznýho.

Reagovat
blade115

Reagovat
bbbauch

Do Swarleyho tak jedes proc vubec? Protoze sije do Chelsea?

Reagovat
cristiano.K.

jo.....umělý klub,ruskej mafián. Swarley to opakuje dokola. Já si to třeba myslím taky, ale nevytahuji to furt

Reagovat
Swarley

a zrovna vy, Arsenal nebo Spurs by jste to měli na City i Chelsea vytahovat ještě častěji...oni vám uměle vzali místo, které mohlo být vaše...

Reagovat
blade115

Asi nejsou natolik dememntní, aby něco takového dělali.

Reagovat
Swarley

nebo možná zapomínají, ale to já je zase jen tak nenechám...

Reagovat
blade115

Nn, vážně spíš nebudou jen natolik dememntní.

Reagovat
Swarley

jo a chválím zlepšené čtení...jsem rád, že dáváš na moje rady...

Reagovat
blade115

Aspoň jeden z nás skutečně čte, co ten druhý píše. Zkus mě dohnat, ještě není pozdě.

Reagovat
Swarley

zkus něco vymyslet, že jen opakuješ to moje, to už není ono...plnou hubu originality a skutek utek, zaber trošku...

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

Reagovat
spider_8

"uměle vzali místo"

Ty to říkáš jako něco na co by měli mít výhradní právo

Reagovat
blade115

Hlavně bez našeho vzestupu to klidně i mohlo skončit několikaletou dominancí MU a z PL by vůbec nebyla tak zábavná soutěž jako dnes, ale liga na úrovni SA nebo BL. Obecně nechápu tu potřebu se šťourat v minulosti.

Reagovat
Swarley

takových už bylo, co osvobozovali..

Reagovat
cristiano.K.

já si taky občas kopnu, ale né tak často. Beru to trochu z jiného pohledu. Možná nám berou místo, ale PL je díky tomu zajímavější a dobrého umístění si pak více cením

Zatímco vy se furt tváříte "jakékoliv než první místo je neúspěch" z čehož byste po pěti letech taky mohli už vystřízlivět.

Reagovat
Swarley

Však klidně tu svou šňůru bez titulu natahujte do nekonečna...

Reagovat
cristiano.K.

pro vás už to musí být nekonečný těch pět let stejně jako pro nás 30, s tou vaší pozou....

Reagovat
bbbauch

Vsak zeovna blade nikdy nesel pro urazku united daleko a ne zrovna malo, takze tenhle duvod jsem si myslel, ze to nebude

Reagovat
Swarley

To on to myslí jinak, to jsi špatně pochopil...

Reagovat
Swarley

takových ocásků už jsem tu měl..

Reagovat
blade115

Hmmm, tak jestli to náhodou nemá důvod...

Reagovat
Swarley

tipnu respekt...

Reagovat
blade115

Hihihi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

jinak dneska ten zápas s Arsenalem moc asi nestíhám, tak ať mě tu zase nehledáš...a nehledej mě prosím ani nikde jinde...

Reagovat
blade115

Vždyť to nevypadá, že prohrajete...

Reagovat
Swarley

nejvyšší čas upravit ty tvoje dememntní teorie...když se spojíš s Olem, nemůžeš čekat, že z toho vypadne něco rozumnýho...

Reagovat
blade115

Nj, jsme dememnti, co naděláš.

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nic proti ale aby z toho nebyla potupa.. Wenger tam jede v podstatě s béčkem. Doma zůstaly Ozil,Ramsey,Lacazette,Koscielny,Mustafi atd..

Reagovat
Swarley

LM je jistá, teď se zaměřit už jen na FA cup...jinak už se o nic velkého nehraje...a u vás to je podobné...

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil ide, aj Auba a Mkhi, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, necestovali vůbec.. Auba ano, Mkhiky taky ale jen z lavky

Reagovat
smazaný uživatel

Takže místo obvyklých tragédů jeli ještě o trochu větší tragédi?

Reagovat
Mastný Chobot

takýmto tempom je z nás do mesiaca Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle metu už jste dávno minuli.

Reagovat
Mastný Chobot

League Cup 2011

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Nikikrew

Diki, tie suboje malo svoje caro aj ked z toho 2005 by som najradsej vymazal z dejin EPL

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že to dnes neskončí 8-2

Reagovat
Malresi

Stevie G trénerom Glasgow Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

RIP titul

Reagovat
kiwwi

jak keby mali Rangers sancu na titul s kymkolvek...

Reagovat
smazaný uživatel

Slippy G

Reagovat
cristiano.K.

a Gary asistent

Reagovat
Euphael

Reagovat
blade115

Tak už asi definitivní podoba našich dresů pro další rok, komu to z modráků ještě uniklo. Včetně třetího dresu. City asi můžou u třetích očekávat podobnou šílenost.

Domácí: https://pbs.twimg.com/media/DbuWHIJV4AE38b7.jpg

Venkovní: https://pbs.twimg.com/media/DbuWH7OV4AAXPD-.jpg

Třetí: https://pbs.twimg.com/media/DbuWInbU0AAFoGE.jpg

... a pro zajímavost tréninkový, to už je vůbec jak z jiného světa.

https://pbs.twimg.com/media/DbqIQ1hUwAAFPwd.jpg

Reagovat
Error

Na trenink aby si clovek bral 3D bryle.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Fenri

Az na treninkovy jsou podle me vsechny paradni

Reagovat
Hokaido

Jako nic ohavnýho to není, ale radši bych zůstal u letošních. A hlavně mi tam pořád chybí Samsung.

Reagovat
blade115

Mně právě ani tolik ne, ta Yokohama nevypadá tak špatně, jak jsem čekal. Jen mi trochu vadí ten červený prvek, to je trochu limitující. A co se téhle sady týče, ty pruhy u domácího šou takové zvláštní, moc se mi ten styl nelíbí. Druhý je super, ale chtělo by to tam nějaký další prvek, však to je prostě jen celé žluté. A třetí úplně špatný není, tam je vždycky prostor pro nějaké neobvyklé kreace. Ale tréninkový je prostě ohavnost.

Reagovat
Whitemedia

Ten třetí jako fakt? Hnus velebnosti..

Reagovat
blade115

Ono si ho stejně asi moc neužijeme, nenapadá mě klub, jehož dresy by splývaly jak s domácí, tak s venkovní variantou.

Reagovat
Miguel19

Domácí se mi hodně líbí. Venkovní vůbec. Třetí by na hráčích mohl být zajímavý. Tréninkový děs.

Reagovat
Mimalu

ten třetí bude fake, ne? Moc se mi nechce věřit že by prošlo něco, kde jak logo Nike, tak Yokohamy na dálku docela splývají.

Třetí je takový extrém ale jako tréninkový to beru, aspoň vypadá zajímavě

Venkovní je taková klasika která neurazí a první je divný, ale asi bych si na něj zvyknul...

Reagovat
blade115

U třetího se podle mě ještě právě změní to logo, u Yokohamy je tam vždy to červené ypsilon. Ale design by měl být finální, od začátku se mluvilo o světle modré s oranžovým doplňkem.

Reagovat
Bayern +

Domáce a vonkajšie sú krásne. Na to, že je to Nike priam až nádherné.

Reagovat
smazaný uživatel

K tym prvym-nebyt tam logo Chelsea,tak to tipujem na PSG

Reagovat
Nikikrew

Mozno stihnem 2 polcas ale uprimne ani sa velmi ponahlat nebudem . Je to skoda ze prave posledny zapas na OT pre Wengera ma taketo parametre, snad ten zapas odohrame s hrdostou ked uz nic ine. Je to v podstatne identicka situacia spred roka, akurat sa vymenia strany. My sme vtedy vyhrali 2:0. Verim ze sa aspon ukazu mladici a nazbieraju dalsie skusenosti

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea on saving Mata’s free kick in stoppage time vs Chelsea: “It might have been the defining moment of my United career. From there, it got better and better. Juan is still p**sed off about that one.” #mufc [Mail]

Reagovat
Lacko_Boh

Hráči sa za Wengera pobijú a prehráme maximálne o tri góly s 58% držaním lopty. Som si tým istý, žiadny alibismus, našim hráčom verím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mastný Chobot

ty bugriš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

https://www.youtube.com/watch?v=u4lMbSr2ZYk

Tohle stejně navždy zůstane v mojí paměti jako jeden z nejúžasnějších momentů v historii PL. Jak to řekl ve videu jeden z punditů: „It's almost biblical, isn't it...“.

Reagovat
Lacko_Boh

pundovač to veľmi zaujímavo opundovaľ

vtedy ma išlo rozdrapiť, viem že som sa na ten zápas tešil tak mesiac. Ah, to boli časy, keď som sa tešil na zápasy...

Reagovat
Lacko_Boh

inak, súhlasíte s poslaním na tríbúnu ?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto epickej moment, pamatuju si, ze jsem se vic smal nez byl nastvanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.squawka.com/news/pep-guardiola-backs-mikel-arteta-and-luis-enrique-amid-links-to-arsenal-job/1031421

Hm, Arteta by mohl být terno, ale také průser. Ať nyní vezme Everton a potom k do Arsenalu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kiwwi

ohladom Tobyho - typek je v kategorii tier 1 pre City

@Sammy_Goal

As far as I know City aren’t looking for a centre-back this summer. Maybe I’ve not been given the full story but that’s what I’ve heard. My guess is he’ll go to United, they are in for him

Reagovat
smazaný uživatel

Jak odehrál tuhle sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle, top stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Já jsem ho letos vůbec nesledoval, jen vím, že toho moc neodehrál (zranění?), ale podle squawky aspol. to právě nic moc nebylo. Na druhou stranu podle squawky vychází nejlíp Smalling no.

Reagovat
Hokaido

Dobře, akorát ho Poche na většinu sezony posadil, protože nechtěl podepsat smlouvu.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Hokaido

OT: Doporučíte nějakou klávesnici na Android? Už jsem jich pár stáhnul, ale žádná mi nevyhovuje. Ideálně aby měla na tý úvodní straně alespoň základní interpunkční znaménka a uměla dobře opravovat slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus swift key

Reagovat
Lacko_Boh

Súhlasím..ale ono ti asi prvý týždeň nebude vyhovovať žiadna Hoki.

Reagovat
Hokaido

Prvních pár dní je vždycky zlo.

Reagovat
Lacko_Boh

Ale som si istý že tu skúsil ako druhú. A tak isto musím uznať že ja som skúsil max dve takže nemám prehľad. Skús reddit alebo mastný chobot, ten vie všetko samozrejme...

Reagovat
smazaný uživatel

ta je skvela

Reagovat
kiwwi

swift key je super akurat sa vkuse namiesto medzery triafam do bodky a neviem to nijako eliminovať... potreboval by som si tlačítka rozložiť tak ako vyhovujú mne

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy strasne iritujuce

Reagovat
cr7sux

pouzivam a je super, doporucuju

Reagovat
Hokaido

Tu jsem chvíli používal, ale moc mi nevyhovuje. Každopádně díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně vyhovuje obyčejná AOSP klávesnice.

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/a/xcOLQkX

Interpunkční znaménka - check

Opravování slov - check

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce zvládá i pokročilý autocorrect

https://imgur.com/a/QSMkhrd

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

duck you

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Reagovat
Hokaido

Ty jsi fakt tupelo.

Reagovat
smazaný uživatel

twl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Maresma

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mistr129

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

gboard, vsak ta swiftkey je uplne na picu

Reagovat
Makiii

Podľa informácií Manchester Evening News bývalí hráči červených diablov Henrikh Mkhitaryan a Danny Welbeck cestovali s tímom Arsenalu na zápas do Manchesteru, naopak Aaron Ramsey, Alexandre Lacazette, Jack Wilshere, Laurent Koscielny, Mesut Ozil, Nacho Monreal a Shkodran Mustafi necestovali, keďže ich manažér Arséne Wenger šetrí na semifinálovú odvetu Európskej ligy proti Atléticu Madrid.

Stejnej pripad jak u nas min rok.

Mam v pic* zapas vs priorita EL

Reagovat
Busby babes

logickej tah.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Makiii

A od Mourka by bylo logicky, kdyby zkusil zas Martiala na RW. Bailly aby si taky kopnul zas to stejny treba Rojo. Shaw to stejny. Jakakoliv sestava by dnes mela vyhrat nad Beckem Arsenalu. Jejich motivace je uplne jinde, za to nase vyhrat doma by mela byt taky jinde.

Reagovat
diastan

První stovka dnes snad nebude problém

Ederson, Walker, Laporte, Otamendi, Delph, Fernandinho (C), Gundogan, De Bruyne, Sane, Sterling, Jesus

Mendy snad zas půjde do hry a za týden už nejlépe v základu

Reagovat
mikelinos

ani jeden Silva

Reagovat
smazaný uživatel

potrebuji od vas demolici, Sterling (C), Kevin a Ilkay dohromady tak 40 bodu

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
kolouch

Nasadit na Saneho a Sterlinga wingbacky Zabaletu (33 let) a Evru (skoro 37 let), to chce poradne koule. Moyes

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SunderlandAFC/status/990563001441968129

Sunderland ma nove majitele. Jsem zvedavej, jak to ted zvladnou. Financne by meli byt uplne jinde nez zbytel L1, takze navrat do Champsu by mel byt samozrejmosti.

Reagovat
Mates_Matesović

Jenom moc nechápu ten konec Colemana, on sám chtěl pokračovat a nikdo lepší trénovat do League 1 nepůjde.

Reagovat
Busby babes

zas ten kadr mel rozhodne na vic nez na boj o sestup.

Reagovat
vodka

s jejich pristupem dost tezko, picka rodwell se tam vybarvil naplno...

Reagovat
vicinda07

co spravil Rodwell?? nejak som to nesledoval

Reagovat
vodka

je tam nejdražší hráč, chtěli s ním rozvázat smlouvu, protože 70 000 týdně je na ně moc, ale odmítl. Hrál tragicky, furt zraněný, nebyl pak už ani v týmu. letos odehrál nějakých 5 zápasů. btw., odmítl zrušit smlouvu i teď při pádu do LO, kde bude brát 45 000 týdně. průměr je tam cca 3...

Reagovat
Busby babes

vsak i za to je zodpovednej nejakym zpusobem trener, ze jo. Nevim, neprijde mi, ze by to stalo tak, ze Coleman odvedl super praci, jen mel spatnej material...

Reagovat
Busby babes

ale ted ctu neco vic za jakych okolnosti tam Coleman prisel... tak souhlasim, ze tohle se jim uplne nepovedlo. Ale je otazka jestli teda nove vedeni proste nechce zacit s nekym jinym.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
diastan

Nechci nic říkat, páč se to pak většinou zastaví, ale dnes to bude masakr 5+

Reagovat
smazaný uživatel

Rice

Reagovat
diastan

Reagovat
Miguel19

Rice

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sane ma lupenku nebo nejakou kozni nemoc? Nosit v kvetnu rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

styl

Reagovat
Busby babes

je duben.

Reagovat
smazaný uživatel

promin teda

Reagovat
Miguel19

Penalta ne?

Reagovat
Miguel19

Tak je to stejně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Normalni souboj od Arnautovice...bejt to nekdo jinej, tak to nefoukne. Takhle dojizdi na svy "jmeno" co si stacil v Anglii vybudovat

Reagovat
diastan

Zacina mu to tam zas padat

Reagovat
Miguel19

Konstantinos Mavropanos? Co to je?

Reagovat
Liveral

Jsme koupili v lednu do U23 a měl jít hned na hostovačku, nicméně na tréninkách se jevil dobře, takže zástal, odehrál skvěle celý jako v U23, který vyhrálo titul a teď dostává šanci v Áčku když šetříme hráče, aby se ukázal jestli příští rok může něco odehrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Mislintatuv kun

Reagovat
smazaný uživatel

prvni posila Mislintata, prisel ted v lednu

Reagovat
Miguel19

Tak to jsem zvědavej. Horší jak Mustafi určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ospina jako regulérně posadil Čecha?

Reagovat
pepinho2

Čech je zraněný, nebo byl, tak možná není úplně fit

Reagovat
diastan

Sterling už měl mít 3g

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Baillym? Druhý zápas mimo nominaci a podle všeho by zraněný být neměl... A Jones taky ani na lavičce... To vypadá, že máme stopery na rozdávání

Reagovat
wild

*na predaj

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě teda hodně překvapilo, kdyby byl Rojo před oběma zmíněnými Jedině, že by na prodej byli ti lavičkoví - to by vysvětlovalo, proč tam je Martial.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to bola cista penalta na Sterlinga

Reagovat
diastan

Co dělají 2 takové rozehrávky....

tak aspon 3*A

Reagovat
smazaný uživatel

Offside mysliim, ale vela nam ich bolo odpiskanych ked neboli

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych si mel vybrat ze City jednoho z dvojice Sane - Raheem, tak si v 10 moznosti z 10 vyberu Sterlinga. Dneska tri acka, ve trech sancich byl uz taky...I s tim spalovanim bych ho bral hned

Reagovat
diastan

Trochu doufám, že to s tím pálením šancí poladí jak Salah, protože u nás může zářit ještě mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti nevim no, me to u nej uz prijde normalni a nemyslim, ze se zklidni nejak vyrazne v tom zakonceni. Je to plasan trochu, ale mas u nej jistotu, ze v tom vapne vytvori dalsich XYZ chaotickejch situaci, kde to dorazi spoluhraci

Reagovat
smazaný uživatel

vsak salah byl pres touto sezonou plasan uplne stejny (ne-li vetsi jeste v predchozich)

Reagovat
smazaný uživatel

v AS k tomu behani prave uz i pridal klid pri reseni zakonceni. Nestal takovou dardu jen tak pro nic za nic. Samozrejme, ze porad spaloval (loni), to spaluje i letos v Anglii hodne, ale uz to resil s hlavou nahore a jak jsem psal, k rychlymu behu a skvelymu ovladani mice i pridal chladnou hlavu pri zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Ospina, Bellerin, Chambers, Mavropanos, Kolasinac, Xhaka, Maitland-Niles, Iwobi, Nelson, Mkhitaryan, Aubameyang

heheej bude zomri

Reagovat
Mastný Chobot

a Xhaka kapitán tak to je nové dno

Reagovat
Miguel19

Reagovat
oddy

tak to je redka docela pravděpodobná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Tak to jsem zvědavý

Subs.: Čech, Holding, Monreal, Osei-tutu, Willock, Welbeck, Nketiah

Reagovat
diastan

Nmecha a Foden do hry

Reagovat
MCFC_8

2 goly do rekordu...padne dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovat tento futbal posledne zapasy je na nezaplatenie.. kazdy super je odovzdany a rekordy sa len hrnu Parada, ze ten titul sa zaistil tak skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze je to zapas na trafforde a dostaneme na pi.cu, ale to zostava je skvela

Reagovat
r.mrazik

Mourek ven!!

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Cato!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobra sestava tesim se na koalu, mavropana, nilese, ospinu a black messi/de bruyneho. a mam pocit, ze xhaka bude MOTM 1:3

Reagovat
diastan

Yaya nějaký rozlučkový

Reagovat
diastan

Komentátor na TS taky prej náš fanoušek... (To je válec*10, Zůstáváme na míči,..)

Reagovat
havrys99

Mkh dobrá posila pro čtvrtek

Reagovat
Hachim Mastour

Mavro a Mkhi. Každopádne Mkhitaryan musí hrať proti Atletiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak zazracne se dal dohromady Nemelo to jeho zraneni byt zavaznejsi? Kazdopadne je dobre, ze je tak rychle zpet, ale bude to asi spis tak na nejakych 60 minut..

Reagovat
Busby babes

Dneska bych si pral nejakej poradnej debakl ve stylu 8:2, to by si Wenger zaslouzil. Pred 15 lety jsme ho absolutne nesnaseli, stejne jako Arsenal. Ty kecy o respektu co ted ma treba i SAF, to uz je spis litost, protoze Arsenal proste prestal byt tim tymem k porazeni.

ale jak nas znam tak to spis rozhodne Henrikh na 0:1

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

to davas za tu posledni vetu, co?

Reagovat
blade115

Nn, právě spíš za ten prostředek. Přijde mi, že spousta těch "ovací", co se teď Wengerovi dostává, je děsně falešných. Jako ne že by si většinu nezasloužil, ale přijde mi to spíš emotivní a spojené čistě s tím jeho odchodem, protože do té doby se tu na něj tak z 40% nadávalo, 50% lidí se mu smálo a zbytek si moooožná zachoval nějaký ten odstup.

... ale když o tom tak přemýšlím, za tu poslední větu bych tam jeden palec taky hodit měl.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale od Alexa to je real.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych si vsadil na Mikiho no

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 ofenzivny futbal je ofenzivny futbal

Reagovat
vodka

to je nesmysl, jako Henryho a pirese jsem taky nesnášel, plus ultrazmrd reyes, který když dostával přes parky, tak jsem měl radost, ale to bylo hlavně kvůli tomu, že nás herně přejížděli a strašně snadno. Ale zpetne to bylo vlastne fajn, protože se potkavaly fakt 2 týmy, které se nesnášely a šly si tvrde po výhře. Respekt si u mě Wenger získal během té prestavby, stěhování a hlavně po tom, co přišel Mourinho a další komedianti, tak je potřeba uznat, že měl integritu a důstojnost. Plus teda to, jak dřív fakt tahal z hráčů maximum. Ne teda posledních pár let, ale předtím tutove.

Reagovat
Busby babes

no ale skoro jsem to trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Wenger on reaction from United fans: "It shows once you're not a danger any more people love you." #MUFC #AFC

Vidis, i Wenger to vi.

Reagovat
papi.v.ole

fu, tak tohle bude jízda

Reagovat
smazaný uživatel

To jo Ale radši prohra dnes, než ve čtvrtek

Reagovat
smazaný uživatel

SAF

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Db9easvXkAER3e1.jpg:large Nejlepší manažeři PL na jedné fotce

Reagovat
R.Meireles

plus José

Reagovat
icemike

A vlevo jejich fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gesto od United směrem k Wengerovi

Reagovat
kiciN

co se delo? nekoukam

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka tu pasku pochopil jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší kapitán v historii Arsenalu, naprostý tragéd

Reagovat
havrys99

Kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

btw arsenal v zaklade 4 odchovanci

Reagovat
TheTopFootbaler

Hrajeme dneska nějak podezřele pěkně a vysoko, co se děje?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby ne, když na straně Arsenalu tam za něco stojí jen Mkhi a Auba

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale ten Ainsley taky není špatný jsem slyšel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAAAAAA KRÁÁÁL

Reagovat
Taiger

0:9 tipuju

Reagovat
Busby babes

Pogba!!!!!!! a ted jeste 4. #fanta

Reagovat
TheTopFootbaler

Pogbargain strikes again!

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka před gólem a po gólu

Reagovat
Sandstorm

To ofenzivní trio Alexis - Lukaku - Lingard je super. Tady se Martial nechytá. Sorry.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Sandstorm

U Vás by byl nejlepší, ale u nás je až pátý v pořadí. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford misto Alexise a jsem spokojen.

Reagovat
Sandstorm

To fakt ne. Rash je dobrý do rotace a k oživení hry po 60té minutě, ale na stálý základ to zatím není.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Reiss ľahká strata, Xhaka s Ainsleym niekde v piči a Bellerín skúsene pokryl

Reagovat
Taiger

Bellerín je jedinej v tý obraně, co neudělal nic špatně.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, preto mu spadol center 2m za hlavu na voľného Alexisa

Reagovat
Taiger

Protože tam byl 1v2 i proti Pogbovi a Chambers tam dělal fuck all.

Reagovat
Busby babes

"We want you to stay, Arsene Wenger, we want you to stay,"

Reagovat
Busby babes

"He won the league here, Arsene Wenger, he won the league here,"

Fans jedou.

Reagovat
Mastný Chobot

srandy kopec

Reagovat
Taiger

Hilarious

Reagovat
kiciN

Jednoduchym lidem staci jednoduchy humor

Reagovat
Busby babes

doslo vam, ze to druhe zpivali vasi fans, ze jo?

Reagovat
Frony

Reagovat
kiciN

Vsak me jde o to prvni

Reagovat
nani92

preto si to takticky komentoval pod druhým príspevkom, to dá rozum

Reagovat
kiciN

Promin tati, priste se neprekliknu.

Reagovat
icemike

Reagovat
kiwwi

jasne ze im to nedoslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Miki, tady se musi trefovat zarizeni...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikhi...ale Lindelof to vyresil dobre, ten sel za tu dobu pekne nahoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof se od příchodu strašně zlepšil, příští sezonu bude topka a na rozdíl od Baillyho, což mě mrzí není pořad injury

Reagovat
Busby babes

Bailly by mel byt ted zdravej. Je zvlastni ze neni v sestave.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho šetří na finále FA Cupu

Reagovat
Grahf

ale ten futbal je zasa raz katastrofa, tempo jak na treningu, záujem hrať ešte menší. Piči tak nastúpi prot nám bečkovy arsenal a ani tak ich nechceme rozbiť?

Reagovat
Fenri

Vsak ono netreba se honit, ty goly tam nasypete i v suchym triku dneska...

Reagovat
Grahf

ešte raz mi niekto napíše, že načo sa snažiť a zrušim nervy už

Reagovat
diastan

proc rozbijet neco, co je ted rozbite....

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Mastný Chobot

ainsley <3

Reagovat
Grahf

dame gol a zalezieme, mourinho je strašná brzda United.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

uplne vidim ty predzapasove instrukce: jak date gol, zalezte a brante!!

Reagovat
Grahf

jasne, sami sa tak rozhodli.

Reagovat
r.mrazik

On to mourek hral nekdy jinak??

Reagovat
Busby babes

nene, mate pravdu, za to pak dava pokuty.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl nadhernej gol projit ta Belleho prihravka

Reagovat
Mastný Chobot

ďalšia z tých situácií, kedy jediné, čo chýbalo, bolo, aby Bellerín bol lepší vo futbale

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

kks teraz si videl? saolinsky futbal

Reagovat
Mastný Chobot

ešte keby to tak chcel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

na Wengerball to staci

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on fakt vůbec neumí nacentrovat, to je na facku prostě.

Reagovat
Taiger

Jestli Mikhy nastoupí ve čtvrtek, tak nám budu věřit 21x víc.

Reagovat
Mastný Chobot

musí

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

pogba

Reagovat
smazaný uživatel

vobec to neni zatial take zle, bolo tam plno slubnych situacii

Reagovat
Mastný Chobot

akurát Reiss ma sere, že hrá tak alibisticky

Reagovat
Fenri

Skoro se mi zda, ze tahle improvizovana sestava je lepsi, nez nas zaklad Nektery ty akce jsou fakt pekny.

Reagovat
smazaný uživatel

na tu zostavu

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

alex

Reagovat
Mastný Chobot

auba do piči to čo bolo Bellerín výborne teraz

Reagovat
Taiger

Jako sorry, ale jak můžou hrát United takovou sračku proti takový sestavě, kterou tam máme. Jakože, wtf.

Reagovat
Grahf

čo sa čuduješ, však tu to dokonca niektorí aj obhajujú (hlavne rozkurovači jožka busby a kiwwi).

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

vyhravame, zas budes mit zkazenej den, co?

Reagovat
Grahf

normálne ťa vidím jak to píšeš, slzy sa tie miešajú so semenom a máš ten divný tik v oku ako vyťukávaš slová, ktoré ti nejdú cez prsty, autisticky sa kníšeš na stoličke, zatial čo sa bičuješ po chrbte korbáčom, aby si si dodal viery.

Reagovat
Busby babes

zajimava projekce... mas takove sny casto? Mozna navstiv lekare, to nezni zdrave...

Reagovat
Svatej

wow

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Grahf

city by tým skrachovancom dali štyrku do polčasu

Reagovat
smazaný uživatel

Vám?

Reagovat
TheTopFootbaler

Pokus dobrej, ale nevyšlo.

Reagovat
tunkic

Tak jeste ze jste vykonoste daleko daleko za City

Reagovat
Taiger

Mikhy je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

henriik, jak je tam ted pojebal skoda, ze misto nelsona tam neni nekdo normalni

Reagovat
Busby babes

Xhaka muze byt rad ze nesel z placu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to vobec nezdalo ako ruka

Reagovat
Busby babes

me to jako ruka prislo.Ale je to fuk. spis nechapu, ze se zlutou kartou tam takhle jde. zvlast v situaci, kdy to bylo uplne zbytecny.

Reagovat
J0EL

Tak otvor oci.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ani nebola

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Ruka nebyla.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Ospina jako proč couval před tím Youngovým centrem?

Reagovat
Nikikrew

Zostava aka je taka je. Ako hra Mavropanos?

Reagovat
Mastný Chobot

kvalitne

Reagovat
smazaný uživatel

hra ako hra

Reagovat
smazaný uživatel

jednou nebo dvakrat dobre predskocil na pulce Lukakua, neboji se prihravat..zatim dobry

Reagovat
Mastný Chobot

Ospina skúsene kontroloval

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi dnes vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

jemu dost sedi hrat hlbsie

Reagovat
Fenri

Pokud se nauci prihravat, tak mozna jo.

Reagovat
smazaný uživatel

prihravka je jeho nejsilnejsi stranka.

Reagovat
Fenri

To mluvi samo za sebe Ne, on jako umi obcas dat dobrou prihravku, ale myslim takovyto tikani ve stredu zalohy na kratko. On casto jednoduchy prihravky jen tak nejak domrca ke spoluhraci, kterej si pak musi srovnavat nejakej skakajici tocenej balon na paty. To strasne brzdi zalohu, a jestli bude jeho role ve stredu, tak musi davat rychly presny balony.

Reagovat
Taiger

Říkám furt

Reagovat
smazaný uživatel

ja jeho pozici vidim vys nez hraje dnes, na to posunovani neni, protoze to jak rikas zbrzduje(predevsim tim, ze se rozhlizi a hleda spoluhrace v nabezich atd). on prave by mel prevzit mic nejakych 35m od branky a rozjizdet tyy akce na narazecku nebo prihravkou do strany(jak to dnes teba dal bellemu).

Reagovat
smazaný uživatel

*ze stredu

Reagovat
Taiger

Musím uznat i já, že hraje decentně.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Ten s 61 je slabej jak čaj.

Reagovat
Mastný Chobot

Reiss, na to, ako si to dáva v rezerve, asi ešte neodohral za áčko naozaj že dobrý zápas, strašne je dosratý. Dnes je vyslovene trápny. Asi hosťovačka ďalší rok.

Reagovat
Fenri

Z tech mladochu hraje za acko rozhodne nejhur.

Reagovat
smazaný uživatel

schopnosti ma, treba byt trpezlivy kym sa dostane do psychickej pohody, gnabry tiez zacal dost placho a teraz dava goly z polky ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyslovene zly podla mna nie je, mal dobre momenty

Reagovat
Mastný Chobot

no, je hrozný, stratil loptu pred gólom a absolútne nič nevymyslel okrem naivných pádov

Reagovat
Mastný Chobot

chcel som napísať, že mi pripomína Gnabryho prvé zápasy hrozne, ale vedel som, že to napíšeš ty, tak som to nenapísal, aby som ti teraz mohol toto napísať

Reagovat
smazaný uživatel

koala neskutecne otvira tu svou stranu, nevim jestli je to kvuli maverickovi, ale divim se, ze Mu nehrajou tama

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
havrys99

Nelson špatný, naopak Iwobi nejlepší poločas za posledních 30 let, Mkhi super momenty do Madridu pojede jako super posila. Chce to větší podporu pro Aubu, tomu tam něco padne. Xhaka ehm...

Reagovat
Busby babes

Zapas pod kontrolou, chce to pridat goly. Pogba, Alexis a Lukaku slusni. Ale nejsme tak hladovi, coz je skoda.

Kdokoliv prijde v lete, tak jedine co od nich budu chtit je aby umeli nacentrovat. Protoze to je strasny co tam predvadime. Jedinej, kdo da poradnej centr je Lukaku.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale dozadu dneska Valencia excelentní. Potřebovali bychom Marcela a nějak by se ten titul ukopat dal.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Harakan

United opět dost bída

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze mame slabu lavicku, podla mna nie sme vyslovene horsi a mohli by sme to aj otocit, nketiahovi verim ze by mohol nejaky fuknut a la rashford roky dozadu

Reagovat
TheTopFootbaler

Arsík naprasto porazitelný, stačilo by trochu zatlačit. Ještě že vedeme, hrát tohle za stavu 0:0, tak prskám vzteky, takhle jen odevzdaně kroutím hlavou. Už tam klidně mohly být tři fíky, ale Mourinho neee.

Reagovat
smazaný uživatel

ten xhaka pri golu klasika. to jeho zastaveni pohybu a jen sledovani, co se deje doslova zboznuju

Reagovat
Mastný Chobot

ja som ešte viac ocenil tú stratu pred šestnástkou ešte za 0-0 alebo zbytočnú žltú v 20. minúte. Opora, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis, Lingard, Lukaku, Herrera i Matič fajn. Zbytek tak nějak jedno. Příjde mi, že oba týmy zdaleka nehrajou na 100 %. U nás nejslabší Valencia. Na druhý straně bych osobně asi nezvládl duo Bellerin - Xhaka. Jeden neumí přesně nahrát a Xhaka zas ani jednou nezabral zpět a úplně to vypustil. To je fakt hrozně frustrující tohle sledovat.

Reagovat
Taiger

Nevím, kdo je dneska horší, jestli Nelson nebo Ainsley.

Reagovat
Busby babes

shit, Romelu zranenej.

Reagovat
Fenri

Mikiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Mkat

Reagovat
Grahf

paráda, snáď začneme hrať

Reagovat
smazaný uživatel

hahaaaaaaaaa

Reagovat
diastan

Je tam, zaslouženě !! A zrovna i Olmík..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a kdo jinej. To se zas obrana predvedla.

Reagovat
Busby babes

a zas neslaveni golu.

Reagovat
havrys99

Mkhhhhhh

Reagovat
TheTopFootbaler

Romelua neeeee!

Reagovat
Edgewalker

Cool

Reagovat
smazaný uživatel

Mikhiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...a Xhaka ztrata-->zisk a rozehra

Reagovat
Taiger

Mikhy prostě musí hrát ve čtvrtek, snad nebude hrát místo něho Welbz, nebo mě jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

xhakinho ( a matic s herrerou )

Reagovat
niflheim

Teď jsem přišel, jak hrajeme?

Reagovat
Taiger

Busbymu to stačí.

Reagovat
Fenri

V podstate vas prehrava becko tragickyho Arsenalu

Reagovat
Grahf

sračku ako vždy

Reagovat
TheTopFootbaler

Katastrofa.

Reagovat
Busby babes

bidne tempo, pomale to je.

Reagovat
Taiger

Mikhy si konečně užívá toho, že hraje fotbal po tom přestupu.

Reagovat
wild

to je proste otras co zase hrame doma

Reagovat
Taiger

Už nám ho prasí hajzlové, jako neunáší.

Reagovat
havrys99

kapitááán

Reagovat
TheTopFootbaler

Xhakův přímák.

Reagovat
Taiger

Utěšovat se výkonem Xhaky, kterej navíc nahrál na vyrovnávací gól, chce fakt odvahu. Jak málo stačí ke štěstí.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já se jím neutěšuji, jen vychvaluji nesmírné kvality jeho brilantního přímáku. Líp by to kopl i Smalling.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nemá vůbec špatný hráče ale to co s nima Wenger udělal, je hnus. Jsou to jen kuželky, který absolutně nemakaj

Reagovat
pepinho2

Fella jde rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

a Martial se jde rozloucit?

Reagovat
Taiger

Ten se jde seznámit s budoucíma spoluhráčema.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze nektery zna z LM kdy nas vyradil

Reagovat
Manik...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Nekdo by mohl nasim hracum vysvetlit ze tohle neni beneficni zapas pro Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

Mavropanos se toho neboji zatim dobry

Reagovat
Fenri

Prekvapuje. Nejen v obrane, ale s jakym klidem zatim resi rozehravku. Snad to neni jen nahodny zacatecnicky stesti

Reagovat
smazaný uživatel

...a ted zas..trochu tam vznikla zmatecni situace v malym vapne a odhodlane a s prehledem si to vzal, posunul do volnyho prostoru a v klidu odkopnul

Reagovat
Taiger

Hrajeme mnohem líp jak ve čtvrtek, na odvetu bych nasadil tuhle sestavu.

Reagovat
diastan

Tak ono je to i tim, že Atletico >>>>>>>>> MU

Reagovat
Busby babes

no on se na tom hristi nikdo moc nepredre.

Reagovat
J0EL

A predsa to aj s beckom na vas zatial staci

Reagovat
Busby babes

cist moc neumis co? vsak rikam, ze se tam nasi celkem flakaj, to "nasazeni" nasich hracu je priserny.

Reagovat
J0EL

Martial si robi picu s tymi rukavicami nie?

Reagovat
smazaný uživatel

je to styl

Reagovat
diastan

Po Leroyovski

Reagovat
Busby babes

tak ono je tam 9 stupnu no

Reagovat
TheTopFootbaler

Sledujeme zápas předražených supertalentů a hvězd světového formátu proti dvěma fotbalistům a jedenácti průměrákům.

Reagovat
TheTopFootbaler

A stav je nerozhodný.

Reagovat
Mastný Chobot

fakt mám problém identifikovať, kto je kto, ale našich tam je len 11 čiže asi viem

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty vole, já jsem ale cetto.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Podle součtu těch zápasů sleduješ asi víc...

Reagovat
TheTopFootbaler

Zápasů Arsenalu s námi ale už víc sledovat asi nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech co sa rozcviujes si v Arsenale prvy den

Reagovat
Minister

Ospinova chvíľka

Reagovat
smazaný uživatel

willock

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa tesil na Nketiaha

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ospina

Reagovat
Mervin

nejlepší, jak to Ospinovo "zranění" už ani nikoho nezajímá v pohodě střídáme

Reagovat
TheTopFootbaler

Zdá se mi to, nebo hraje na hrotu Fellaini?

Reagovat
Busby babes

Redknapp je boyi. Dava cocku Matovi, ze se nerozcvicuje.

Reagovat
smazaný uživatel

uz mate vystridano 3x, ne?

Reagovat
Busby babes

jj.

Reagovat
Mastný Chobot

Pogba to je sráč

Reagovat
oli9

Čech už nebude v arsenalu chytat nikdy ?

Reagovat
niflheim

Ty vole, v tom vůbec není žádný systém, na náhodu... za celou sezónu se nic nezměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny veľmi pekne pomáha v defenzíve.

Reagovat
havrys99

Eddie Smart

Reagovat
TheTopFootbaler

Zrovna jsem chtěl napsat, že Rashford úplně k ničemu, pak jsem se chtěl omluvit a zase nic.

Reagovat
niflheim

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Čau ahoj nazdar!

Reagovat
havrys99

nudáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger dostal od Mourinha policek i v poslednim souboji

Reagovat
havrys99

2W / 7D / 10L

Reagovat
smazaný uživatel

No prave

Reagovat
TheTopFootbaler

Marouane

Reagovat
Busby babes

Ma kliku, protoze jinak by na tom hristi byl uplne k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech by to mel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

toto mozno ale dostal by ine lacne goly

Reagovat
kiciN

Tenhle zapas krasne ukazal jak my jsme k nicemu a mourinho nudny

Reagovat
TheTopFootbaler

Xhaka tečoval, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
Taiger

Tolik radosti z takový výhry.

Reagovat
TheTopFootbaler

A ty se nám divíš? Vždyť být v naší situaci, taky skáčete za tohle tři metry vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze se iwobi zranil verim, ze jinak bychom to ubranili. docela se mi po delsi dobe docela libil vykon chamberse(nebo teda celkove stoperu)

nizke tempo zapasu, prislo mi, ze my hrajem tak na pul plynu a united snad jeste min.

Reagovat
smazaný uživatel

symbolické loučení Wengera se zápasy s United

Reagovat
r.mrazik

Martial

Mourek a alexis ven!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Ale až nám toho Martiala prodá.

Reagovat
r.mrazik

Nestras...navic on pujde do Juventusu...uvidis

Reagovat
Ondiis

Království za Martiala. Úplně změnil hru United ... ta přímočarost bije do očí u té jejich statické hry. Škoda ho tam

Reagovat
TheTopFootbaler

Martial je srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem o víkendu začal a dohrál sezonu za Crystal Palace a nejlepší kanonýr PL měl na kontě na konci sezony 19 branek Jsem si říkal "WTF" a pak kouknu na tabulku. Mou s Harrym si jedou jinou ligu. Hlavně Mou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny pribeh...

Reagovat
TheTopFootbaler

"Tato informace jistě frustruje mnoho fanoušků Spurs."

Takový nehezký rejpnutí do ownyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Must, must, must win game. To urcite dojebem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
kiwwi

preco must must win? Pri remize budete mat 3 body a lepsie skore naskok pred Chelsea a 3 omnoho lahsie zapasy ako Chelsea v ktorych vam bude stacit o 3 body menej ako Chelsea...podla mna ste safe

viac sa musi obavat Liverpool ktory by si v pripade prehry s Chelsea usil na seba velky bic

Reagovat
smazaný uživatel

Asi rozdil mezi fanouskem United a fanouskem Spurs. Na nasem logu by melo byt varovani jak na cigarech, neco jako “dlouhodobe fandeni tymu Tottenham Hotspur muze zpusobit poruchy sebevedomi, nervoveho systemu a bezduvodne ataky uzkosti.”. Neni to tak davno co jsme vedli nad Juventusem 3(a pul):2 a byli pulhodiny od ctvrtfinale LM, v semifinale FAC a deset bodu pred Chelsea. O mesic pozdeji jsme iut z obou poharu a naskokem nad Chelsea 2 body. Jen blazen jeste nevsadil na nase pate misto a vyhru Live v LM a Arse v EL...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, samozrejme 4. Flek pod Chelsea.

Reagovat
Taiger

Klidně to vyhrajte, ale Kane musí vyhořet, skoro každej ho má cpt.

Reagovat
Coutinho10

nenene

Reagovat
Taiger

Já tu h2h seru, se mnou vymete Chobot, kterej na to snad půl roku nesáhl a má tam Mikhyho cpt, nemá smysl tohle.

Reagovat
Coutinho10

j to je k nasrani no s nim jsem taky jednou prohral ale od pristi sezony ho nahradim neboj

Reagovat
Taiger

Hlavně nahradit Countera, tomu to stejně dává každej úplně zadarmo.

Reagovat
Coutinho10

uz se to blizi do finishe a ikdyz asi do toho finalniho souboje nezabojujes jako kanditat na celkovy vitezstvi, tak muzes rozhodnout, protoze posledni kolo mas Countera takze budu potrebovat pomoc

Reagovat
mikelinos

Já se snažil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik je nejak poloprazdnej

Reagovat
Mates_Matesović

Od výhry na Chelsea jsme nezahráli dobrej zápas, dneska je to hrozná tragédie.

Reagovat
kiwwi

nn, to sa po novom vola wow effect

Reagovat
smazaný uživatel

ty to tak nazyvas, a Counter ci kto s tym prisiel. Takze nic sa nedeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele hrozny, Son hrozny, Kane nikde. Esteze Lloris dnes ma svoj den a Trippier s Eriksenom.

Reagovat
Mates_Matesović

Obávám se, že Harry na MS pohoří. Vypadá hrozně vyšťaveně a znechuceně, ale snad se pletu.

Reagovat
Busby babes

to vis, lidi si z nej delaj srandu na twitteru.

Reagovat
andrew96

Na jednu stranu škoda, na stranu druhou se zase těším na vtípky o jeho pokusech z rohových a přímých kopů.

Reagovat
smazaný uživatel

AK by sa nám náhodou podarilo zajistiť LM už pred dohrávkou s Newcastlom a posledným kolom proti Leicestru (čomu neverím), tak by Kane mohol dostať voľno a trocu ho pošetriť. Ale to sa asi tak či tak nestane, pretože šanca na najlepšieho strelca tam ešte stále je.

Reagovat
Coutinho10

Harry captain

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ešte aspoň 2

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia začína horieť ešte skôr, než som čakal. S týmto môže veľmi rýchlo skončiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu je ve Watfordu? to mi uplne uniklo

Reagovat
Coutinho10

Kane

Reagovat
andrew96

Watford neskuteční paliči.

Reagovat
Mates_Matesović

Mohli v klidu vést.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele