Premier League - preview 35. kola

29.04.2017, 08:48, aktualizováno 01.05.2017, 10:33
Previews
Liverpool bojuje o příčky zaručující Ligu mistrů a v závěru sezony to nebude mít vůbec snadné. Na jeho třetí místo se tlačí manchesterské kluby City a United a Red by se tak velice hodila výhra na půdě Watfordu...
Watford FC - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Arsenal, Manchester City i Manchester United o víkendu ztratili body, dokáže jejich zaváhání využít Liverpool? Ten v pondělí večer cestuje na půdu Watfordu a v případě výhry si může upevnit pozici v první čtyřce. Naopak Watfordu už víceméně o nic nejde - záchranu mají svěřenci Waltera Mazzarriho prakticky v kapse, zatímco k pohárům to mají až příliš daleko.

Formu však Sršně nemají vůbec špatnou, z posledních 5 ligových duelů si totiž připsali hned tři vítězství nad Sunderlandem, West Bromwichem a Swansea, naopak podlehli na půdě suverénního Tottenhamu a Hullu City, kde nedokázali zužitkovat hodinu trvající přesilovou hru. Na domácím hřišti se však Watfordu momentálně dost daří, může se totiž pochlubit sérií tří výher v řadě - další překvapení proto rozhodně není vyloučené.

Klopýtání vstříc Champions League - asi tak by se dalo nejlépe charakterizovat počínání Liverpoolu v posledních týdnech. Svěřenci Jürgena Kloppa se zkrátka nejsou schopni vyvarovat naprosto zbytečných ztrát. Ačkoliv byli schopni urvat tři body na horké půdě Stoke City či West Bromwiche, celé toto snažení pak zhatí domácí prohrou s Crystal Palace. Momentálně však mají boj o první čtyřku ve své moci - pokud zbylá čtyři utkání v letošním ročníku vyhrají, účast minimálně v předkole Champions League jim nikdo nevezme.

Vzájemné zápasy jsou navrch nakloněny jednoznačně ve prospěch celku z Anfield Road - ten totiž vyhrál 5 z posledních 6 střetnutí, přičemž jediná výhra Watfordu přišla v loňské sezóně, když v prosinci 2015 svého soupeře deklasovali v poměru 3:0. Pokud bychom počítali všechny soutěže, pak je dominance hostí ještě výraznější - ti totiž vyhráli 10 z posledních 12 vzájemných duelů.

Watfordu bude chybět trojice Kaboul, Pereyra a Zarate, otazník se pak ještě vznáší nad účastí Craiga Cathcarta, kterého sužuje problém s kolenem. V táboře Liverpoolu se do tréninku opět zapojil Adam Lallana, který by se tedy již mohl objevit v sestavě. K dispozici již je také Daniel Sturridge, který kvůli zdravotním potížím zmeškal minulé utkání s Crystal Palace.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.90 - 4.20 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Swansea City  (neděle 13:00)
"Až v létě dorazí noví hráči, najdou skupinu, která bude připravena na velké věci," věří José Mourinho, jenž nejdřív svůj tým v dramatickém závěru musí protlačit do bojů v Lize mistrů. To hráči Swansea řeší naprosto jiné problémy a k záchraně jim chybí ještě mnoho kroků.

Po šesti kolech s jediným bodem se do bojů o záchranu přihlásili vítězstvím nad Stoke a horká půda Old Trafford pro ně rozhodně není trýznivým místem. Za prvních deset návštěv tu sice získali pouhé dva body, poté tu však dokázali dvakrát za sebou zvítězit. Fantastický vstup do sezóny 2014/15 tehdy zařídil Gylfi Sigurdsson, který se zde prosadil i loni a nepochybně půjde po vyrovnání zápisu Sergia Agüera se třemi zářezy v řadě.

Dvaačtyřicet bodů, nejhorší výsledek v Premier League, je pro Swans na hony vzdálen. Pokud však nechtějí po šesti letech zpět do druhé ligy, kterou při svém postupu hráli mimo jiné i s Leicesterem či sotva se zachraňujícími Eagles, musí využít vcelku příznivého losu a k magickému číslu se alespoň přiblížit, nedbaje nejhorší obrany v lize.

Na druhé straně se přitom odehrává defenzivní obrození. Osm čistých kont z jedenácti ligových klání oprašuje vzpomínky na sezónu 2010/11, v níž přišla premiérová prohra až po pětadvaceti kolech. Od takové série dělí hráče Manchesteru právě nedělní zápas. Temnou pravdou za letošní neporazitelností je však koruna pro krále remíz, na Old Trafford se jich více během jednoho ročníku odehrálo naposledy na začátku osmdesátých let.

Mourinhova skvadra bojující o Ligu mistrů na dvou frontách tak má letos unikátní bilanci proti celkům z druhé poloviny tabulky. Zatímco na půdě takovýchto soupeřů vyhráli devětkrát z deseti, na svém stadionu z osmi pokusů hned pětkrát remizovali. A takový bod může mít pro Swans cenu zlata.

Kromě znovu započatých diskuzích o odchodu Davida de Gey do Realu Madrid přišla pro Rudé ďábly dobrá zpráva ohledně uzdravení Paula Pogby. Kvůli karetnímu trestu si naopak s jistotou nezahraje Marouane Fellaini. V dresu hostů se pak po operaci kýly neobjeví Wayne Routledge, z marodky by se ovšem mohli vrátit Cork s Olssonem.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Bailly, Blind, Shaw, Herrera, Carrick, Lingard, Pogba, Young, Rooney
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughaton, Fernández, Mawson, Olsson, Britton, Cork, Carroll, Sigurdsson, Ayew, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.75 - 8.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Chelsea FC  (neděle 15:05)
Klíčový zápas v boji o titul sehraje v neděli londýnská Chelsea na půdě Evertonu. Zatímco výhra ji velmi výrazně přiblíží k titulu, jakákoliv ztráta bodů naopak otevře dveře pro dotírající Tottenham. Pokud se tedy svěřenci Antonia Conteho nechtějí dostat pod ohromný tlak, musí si z Goodison Parku odvést všechny tři body.

Domácí se v současnosti nacházejí na sedmé příčce se ziskem 58 bodů - na šestý Arsenal ztrácejí body 2, ovšem londýnský celek má před sebou ještě dva zápasy k dobru. Ve zbývající části ročníku se proto nejspíš nedává čekat nějaký posun tabulkou vzhůru, navzdory tomu Ronald Koeman může být s úvodním ročníkem relativně spokojen. Po trochu rozpačitém úvodu totiž Karamelky nabraly formu a především na domácí půdě přímo dominují - pokud by se napříč ligovou soutěží braly jen utkání na vlastních hřištích, byl by Everton na třetím místě. V Goodison Parku letos prohrál jen jediný duel, a to v polovině prosince s Liverpoolem.

Forma londýnské Chelsea nabrala v posledním měsíci drobné trhliny, Blues totiž z posledních 5 ligových duelů prohráli hned 2. K panice však zatím vůbec není důvod, na druhý Tottenham mají zatím stále čtyřbodový náskok. Vrásky na čele Contemu jistě přidělává jeho defenziva, která již v jedenácti duelech za sebou neudržela čisté konto. Pokud tedy parta okolo Luize nechce mít v závěru sezóny zbytečné problémy, musí se v tomhle ohledu rozhodně zlepšit.

Výlety do Goodison Parku pro Chelsea rozhodně nepatří k těm nejoblíbenějším - ta tu totiž prohrála hned 6 z posledních 10 duelů ve všech soutěžích. Na druhou stranu historická bilance je stále nakloněna v její prospěch - z 32 vzájemných zápasů v rámci Premier League ji Everton dokázal porazit jen pětkrát, desetkrát skončilo utkání nerozhodně a sedmnáctkrát si tři body na své konto připsal celek z Londýna.

Domácím bude v neděli chybět trojice Aaron Lennon Seamus Coleman a Ramiro Funes Mori, naopak Koeman již může počítat se službami Ennera Valencii, který musel minulé utkání vynechat z administrativních důvodů. Antonio Conte by pak měl mít k dispozici zcela kompletní kádr.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Holgate, Williams, Jagielka, Baines - Gueye, Schneiderlin - Barkley, Davies, Mirallas - Lukaku
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Fabregas, Alonso - Pedro, Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.30 - 3.66 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Middlesbrough FC - Manchester City  (neděle 15:05)
Ještě než nedělní program anglické Premier League nabídne očekávané severolondýnské derby, pozornost se bude soustředit na utkání ostatních těžkých vazeb v boji o přední příčky. To se týká i Manchesteru City, který zavítá na půdu sestupem ohroženého Middlesbrough.

Z pohledu ligového nováčka je již záchranářská situace pořádně nahnutá - Boro nyní na sedmnáctý Hull ztrácí čtyři kola před koncem šest bodů, přičemž hned v třech nadcházejících kláních nastoupí proti klubům ze špice ligové tabulky. Setrvání v nejvyšší soutěži i pro další sezonu se tak již rovná malému zázraku, jenže něco takového by se ostatně v Anglii neudálo poprvé. Stačí vzpomenout na sérii zmrtvýchvstání na poslední chvíli v podání Sunderlandu (byť letos se již ucho džbánu definitivně utrhlo) či neuvěřitelný vzestup Leicesteru, který o sezonu později nabral ještě senzačnější spád a dal tak trochu zapomenout na fakt, že Foxes byli beznadějně poslední, a ještě devět kol před koncem sezony je od záchrany dělilo sedm bodů.

Není tak překvapivé, že dočasný manažer Boro Steve Agnew vzhlíží k těmto předešlým husarským kouskům a hodlá se jimi před zápasem s ManCity inspirovat. "Povedlo se to v minulých letech a my se nyní nacházíme v dobrém rozpoložení s výhrou v zádech," připomíná kouč Boro čerstvý triumf proti Sunderlandu. "Hráči byli úžasní a předvedli výkon, který nám zajistil tři body. Teď to musíme zopakovat i v neděli. Všechno, nebo nic, už si na tento stav zvykáme. Vyhrát dvakrát za sebou je pro nováčky obzvláště obtížné, ale pokud se to povede, posune to naše sebevědomí na úplně jinou úroveň. A také že se o to pokusíme."

Počin ovládnout dvě ligová kola po sobě se Boro nepovedlo za celou uplynulou sezonu ani jednou a ve snaze přepsat letošní statistiky jim nejspíše nepomohou stále zranění Ayala, Valdés a Leadbitter. Návrat do hry po odpykání karetního trestu naopak hlásí Gastón Ramírez.

Hosté na Riverside Stadium přijíždí v roli jasného favorita, který si doposud nepovedenou sezonu nehodlá ještě více zkomplikovat. Ani příchod Pepa Guardioly v první sezoně Citizens nepomohl k zisku jakékoli trofeje a v ohrožení je stále i kvalifikace do příštího ročníku Ligy mistrů. Manchester se momentálně nachází na čtvrté příčce, bod za třetím Liverpoolem, který má odehráno o zápas více, a bod před pátým Manchesterem United, který díky vydřené remízou ve čtvrtečním městském derby stále svému sokovi dýchá zblízka na záda.

Na předzápasové tiskové konferenci se reportéři spolu s Guardiolou neubránili spekulacím, nakolik by v táboru Citizens byla patrná delší spolupráce Sergia Agüera s Gabrielem Jesúsem. Mladý brazilský forvard dorazil do Manchesteru až během lednového přestupového období a okamžitě se uvedl třemi góly v prvních čtyřech startech, jenže pak následovalo vleklé zranění chodidla, z nějž se Jesús stihl uzdravit až nyní.

"Už se nikdy nedozvíme, jaké by to bylo mít jej tady celou sezonu. Můžu si to zkusit představit, ale nemůžu to vědět jistě," začal Guardiola. "Sergio sice má v posledních jedenácti zápasech s výjimkou čtvrtka průměr gól na zápas, ale rád bych jej viděl ve spolupráci s útočným parťákem, který mu pomůže zbavit se všeho tlaku jen na svou osobu."

"Viděli jsme, že i po tříměsíční absenci si (Gabriel) stihl za pět minut vytvořit dvě šance a dal i gól, jenže z centimetrového ofsajdu," připomněl španělský kouč závěr vypjatého manchesterského derby, které Citizens v druhé půli herně ovládli, ale přesto se museli spokojit s bezbrankovou remízou. V tomto klání si navíc poranil lýtko brankář Claudio Bravo, který tak proti Boro nejspíše nenastoupí a přepustí své místo Willymu Caballerovi.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Guzan - Fabio, Chambers, Gibson, Friend - De Roon, Clayton, Forshaw - Stuani, Negredo, Downing
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Navas, Kompany, Otamendi, Clichy - Fernandinho, Touré - Sterling, De Bruyne, Sané - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.30 - 6.10 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Nedělní program v Anglii uzavře jedno z největších ostrovních derby, bitva o severní Londýn mezi Tottenhamem a Arsenalem. Spurs se naskýtá jedinečná možnost po dlouhých letech konečně skončit před svým úhlavním rivalem, letos navíc vzhledem k úžasné formě v závěru sezóny pomýšlí dokonce na titul. Naopak Gunners se mohou letos poprvé pod Arsènem Wengerem umístit mimo TOP 4.

Za éry francouzského manažera se nikdy nestalo, že by byl na konci sezóny Tottenham v tabulce před Arsenalem a také se nikdy nestalo, že by jeho svěřenci dopadli v Premier League hůře než čtvrtí. A to vše se letos může stát. A to vše může výrazně ovlivnit nedělní derby. Derby o budoucnost. A nejen o budoucnost zmiňovaného Arsèna Wengera, jehož čeká jubilejní 50. North London Derby.

"Nestává se často, aby Spurs byli v derby podle mnohých považovány za favorita," připomenul šestasedmdesátiletý rodák ze Štrasburku. Nutno dodat, že nyní jsou kurzy sázkových kanceláří takřka přesně opačné než na podzim, kdy se na Emirates Stadium potkával domácí třetí s hostujícím pátým celkem tabulky. Nakonec z toho tehdy vzešla remíza 1:1. Ostatně body se dělily při všech třech posledních vzájemných duelech.

Severolondýnské souboje nabízejí zpravidla i velice dobrý, atraktivní fotbal, což Arsène Wenger také na tiskové konferenci předesílal: "Očekávám otevřený zápas ve vysokém tempu. Oba týmy hrají ofenzivně, tudíž by mohly padnout i nějaké góly."

Gunners se momentálně nacházejí na šestém místě s pětibodovou ztrátou na kýžený čtvrtý flek zaručující kvalifikaci do Ligy mistrů, přičemž mají o zápas méně než před nimi se nacházející oba manchesterské kluby a o dva méně než třetí Liverpool, na nějž ztrácí bodů šest. Závěr sezóny tak slibuje ještě napínavou bitvu o každý bod, takhle zamotaný boj o Ligu mistrů už dlouho nebyl. "Nemyslím si, že je elitní trojka už rozhodnutá. Můžeme se tam dostat, pokud vyhrajeme všechny zbývající zápasy. Do konce ročníku se toho může stát ještě spoustu," ví Wenger.

Tottenham už má Ligu mistrů patrně jistou a díky pár zaváháním jinak suverénní Chelsea, která vede už pouze o čtyři body a v neděli navíc zajíždí do Goodison Parku, kde se body sbírají velmi těžko, se sen o titulu přenesl na reálné základy. "Mé pocity jsou teď takové, že když už jsme tak blízko - jenom čtyřbodová ztráta - byl bych velmi zklamaný, pokud bychom nevyhráli titul," prohlásil manažer Mauricio Pochettino.

"Moji výzvou, nebo mým cílem není umístit se nad Arsenalem. Mým cílem je skončit nad všemi devatenácti týmy a být první, úplně na vrcholu," motivuje své svěřence charismatický argentinský kouč, který zároveň přiznal, že určitě bude sledovat počínání Chelsea, která hraje rovněž v neděli, dvě hodiny před Spurs.

Pochettino se bude muset v neděli obejít bez dlouhodobě zraněného Harryho Winkse a také Dannyho Rose. Fit by už měl být náhradní brankář Michael Vorm, naopak Mousa Dembélé si v duelu s Crystal Palace poranil kotník a jeho start je nejistý. Na druhé straně Arsenalu bude scházet Santi Cazorla, Shkodran Mustafi a možná také Laurent Koscielny, jenž má potíže s kolenem a jeho šanci, že nastoupí, odhaduje Wenger na 60 procent.

Šlágr 35. kola mezi Tottenhamem Hotspur a Arsenalem FC zahájí na White Hart Lane hvizdem do píšťalky hlavní rozhodčí Michael Oliver v 17:30 hodin středoevropského času.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembélé, Davies - Eriksen, Kane, Alli
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Gabriel, Koscielny, Holding - Oxlade-Chamberlain, Xhaka, Ramsey, Monreal - Walcott, Sánchez, Özil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 4.10 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Southampton FC - Hull City  (sobota 16:00)
Zatímco Southampton má pro letošek už víceméně splněno, Hull naproti tomu potřebuje každičký bod - čeká je totiž nervy drásající závěr sezóny, ve kterém se budou se Swansea přetahovat o zachování příslušnosti mezi fotbalovou elitou.

Domácí celek si bude chtít spravit chuť po dvou porážkách se silnými celky - zatímco prohra 0:3 proti Manchester City přišla po neslaném, nemastném výkonu, který Clauda Puela jistojistě zklamal, duel na Stamford Bridge odehráli Svatí mnohem lépe. Vedoucímu týmu nejednou zatopili, ale nakonec i navzdory dobrému výkonu odešli poraženi v poměru 2:4.

Marco Silva Tygry obdařil doslova úchvatnou domácí formou - od svého nástupu Hull na vlastním stánku odehrál 7 ligových zápasů, z čehož vytěžil hned 6 výher. Jedinou kaňkou na jinak bezchybné bilanci je remíza s Burnley. V minulém kole se pak domácím povedl husarský kousek, když i navzdory hodinu trvající početní nevýhodě dokázali zdolat Watford 2:0. Achillovou patou však zůstává forma na hřištích soupeřů, odkud Tigers v tomto roce přivezli jen jediný bodík.

Ve vzájemných zápasech má převahu celek z jihu Anglie, který z posledních 7 utkání vyhrál hned šestkrát. Pokud bychom chtěli najít poslední výhru Hullu na půdě Saints, museli bychom zabrouzdat do vzdálené historie - konkrétně do roku 1951.

Domácím se vrací obránce Sam McQueen, ovšem mimo zůstává dvojice absentérů Charlie Austin a Matt Targett. Oba se sice již zapojili do tréninkového procesu, ovšem stále ještě nejsou ve stavu, který by jim umožňoval start v soutěžním zápase. Oumar Niasse hostům chybět nebude, jeho trest za vyloučení v minulém zápase byl totiž zrušen. Mimo hru tak zůstává obránce Omar Elabdellaoui, jehož problémy se zády dost možná vyřadí až do konce ročníku.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu - Ward-Prowse, Tadič, Redmond - Gabbiadini
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovič - Elmohamady, Maguire, Ranocchia, Robertson - Ndiaye, Clucas - Markovič, Evandro, Grosicki - Niasse
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.25 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Ham United  (sobota 16:00)
V sobotu odpoledne se v akci představí také Stoke City, které na své půdě přivítá hostující West Ham United. Oba celky by již měly být zachráněny, ačkoliv matematickou jistotu zatím stále nemají. Každopádně vítěz bude moci jakékoliv strasti se záchranou pustit z hlavy, poražený pak ještě nějaký ten bodík k definitivní jistotě bude potřebovat.

Hrnčíři před čtrnácti dny ukončili pětizápasové čekání na vítězství, když na vlastní půdě přehráli Hull City, v posledním kole však pro změnu padli na půdě dalšího zachraňujícího se celku, Swansea City. Celkově se dá sezóna Stoke označit za průměrnou - svěřenci Marka Hughese sice v žádném období neměli nějaké výraznější starosti se záchranou, navzdory tomu nějakou výraznou díru do světa také neudělali.

Naproti tomu West Hamu bude letošní ročník hodnotit jako zklamání. Po loňské vydařené jízdě a přesunu na Olympijský stadión se čekalo další přiblížení se nejlepší šestce, stejně tak i nějaký ten úspěch v Evropě. Kladiváři však ročník zahájili prachbídně, z Evropy se pakovali už v předkole a v lize se sice vyhnuli výraznějším bojům o záchranu, na víc než klidný střed tabulky to ovšem nestačilo.

Domácím se na svého soupeře docela daří, pod vedením Marka Hughese s ním v Premier League ještě neprohráli, když si v sedmi vzájemných zápasech připsali tři výhry a čtyři remízy. Hammers navíc na hřišti Stoke vyhráli jen jeden z posledních sedmi duelů.

Otazník visí nad startem Jonathana Walterse, který v týdnu laboroval se zraněným kolenem - o jeho účasti se tak rozhodne až těsně před utkáním. Hosté budou postrádat Andyho Carrolla, kterého vyřadila bolavá třísla. Nejistý je také zdravotní stav čtveřice Kouyate, Reid, Masuaku a Sakho. Slaven Bilič však už může postrádat s Markem Noblem a Samem Byramem, oba si již odpykali své disciplinární tresty.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Munies, Shawcross, Indi - Johnson, Allen, Cameron, Pieters - Shaqiri, Berahino, Arnautovič
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Collins, Reid, Fonte - Byram, Noble, Kouyaté, Masuaku - Lanzini - Calleri, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.37 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Premier League může v sobotu poznat svého prvního sestupujícího. Pokud totiž Sunderland na vlastním stadiónu podlehne Bournemouthu, zatímco Hull City přetlačí Southampton, bude jasné, že si Black Cats v příští sezóně zahrají pouze druhou nejvyšší soutěž.

Případný sestup celku ze severu Anglie nemůže být pro nikoho velkým překvapením - Černé kočky se totiž od sezóny 12/13 neustále zachraňují, přičemž minimálně v roce 2014 představovalo jejich setrvání mezi anglickou elitou malý zázrak. Tentokrát se však zdá, že by svěřencům Davida Moyese nepomohla ani svěcená voda. Prakticky od úvodního kola se drží na sestupových pozicích a krom vydařeného listopadu to ani jednou nevypadalo, že by se na tom v letošním ročníku mělo něco změnit. Poslední výhra Černých koček se datuje na začátek února, došlo k ní tedy před dlouhými 9 zápasy. V týdnu navíc Sunderland prohrál i záchranářský duel s Middlesbrough, který jej víceméně definitivně odsoudil k pádu.

To Bournemouth si v minulém kole vychutnal na vlastním hřišti Middlesbrough, které deklasoval čtyřmi góly, čímž ukončil čtyřzápasové čekání na výhru. Celkově zažívají svěřenci Eddieho Howea povedený ročník, který trochu zkazil akorát nepovedený vstup do roku 2017, kdy Cherries čekali dlouhých 8 zápasů na výhru. S 38 body na kontě by však měli svou prvoligovou příslušnost i podruhé v řadě obhájit, což je pro tento klub rozhodně vítaný úspěch.

Pokud by v sobotu hosté vstřelili první branku, klesnou šance Sunderlandu na výhru na úplné dno. Z posledních 48 domácích duelů, ve kterých totiž inkasovali jako první, zvládli vyhrát jen jeden jediný. Druhou stranu mince ovšem představuje fakt, že se Bournemouthu ve vzájemných duelech příliš nedaří - z 9 takových zápasů totiž vyhráli jen jediný, a to v září roku 2015.

David Moyes se pravděpodobně bude muset obejít hned bez čtyř důležitých hráčů - Lee Cattermole, Darron Gibson, Jack Rodwell a i Jason Denayer jsou totiž na listině zraněných a jejich start je krajně nejistý. Mimo bude také Sebastian Larsson, který si odpykává karetní trest za své vyloučení v duelu s Manchesterem United. Hosté budou postrádat Dana Goslinga, kterého vyřadil natržený lýtkový sval, mimo je pak do konce sezóny také Jack Wilshere, jinak má ovšem Eddie Howe k dispozici kompletní kádr.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Denayer, O’Shea, Manquillo - Gibson, Cattermole, Ndong - Borini, Defoe, Anichebe
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Fraser, Arter, Cook, Pugh - King - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.60 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Leicester City  (sobota 16:00)
Ať už posledních pět zápasů dopadne jakkoliv, West Brom bude letošní sezónu jistojistě považovat za mimořádně úspěšnou. Současný bodový zisk v podobě 44 bodů a umístění na průběžném 8. místě v ligové tabulce překonalo všechna očekávání. Hosté z Leicesteru ještě nemají jistotu záchrany, k té s největší pravděpodobností potřebují jednu výhru, kterou se tedy pokusí zaznamenat již v sobotním duelu.

West Brom se v posledních týdnech trochu zasekl, na začátku dubna sice uhrál bezbrankovou remízu na půdě Manchesteru United, od té doby však prohrál tři utkání v řadě, když podlehl nejprve Watfordu, Southamptonu a nakonec i Liverpoolu. Proti Leicesteru se tak budou chtít svěřenci Tonyho Pulise vrátit na vítěznou vlnu, tím spíš, když poslední dva duely před vlastním publikem dopadly nezdarem.

To Leicester po sérii 6 ligových výher v řadě pro změnu tři zápasy čeká na další plný bodový zisk - nejprve podlehli na půdě Evertonu, následně remizovali na hřišti Crystal Palace a teď v týdnu po obětavém výkonu padli na půdě Arsenalu, když o osudu utkání rozhodl nešťastný vlastní gól Roberta Hutha necelých pět minut před koncem. Se záchranou by však svěřenci Shakespeara neměli mít výrazné starosti, jedna další výhra jim dá takřka stoprocentní jistotu setrvání v nejvyšší soutěži, přičemž i bez ní existuje velká šance na zachování si prvoligové příslušnosti.

Za zmínku rozhodně stojí zajímavá statistika, která vysvětluje pokles formy, který domácí v posledních týdnech zaznamenali. Týmy Tonyho Pulise totiž vyhrály pouhých 6 zápasů z 42 možných poté, co dosáhly magické hranice 40 bodů. Co se týče vzájemných zápasů, v sobotu půjde o jubilejní 100. duel. Doposud se více dařilo West Bromu, který zaznamenal 46 výher, hosté se ze tří bodů radovali v 32 případech a 21krát se body dělily.

Baggies se budou muset obejít bez Matta Phillipse a Robsona Kanu, oba hráče ze hry vyřadilo svalové zranění. Leicesteru se možná vrátí Wes Morgan, který zmeškal středeční duel na půdě Arsenalu. K dispozici již bude i Islam Slimani, který poslední tři zápasy zmeškal kvůli zranění třísel
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Livermore - Chadli, Morrison, Fletcher, McClean - Rondón
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.16 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Burnley FC  (sobota 18:30)
Selhurst Park rozhodně nepatří k tvrzím, které jen tak někdo nevykrade. Současná forma Crystal Palace by ovšem měla proti skromným návštěvníkům z Burnley stačit na překlenutí magické hranice čtyřiceti bodů.

Na jaře 2010 slavila titul Chelsea a nejhorším celkem venkovních zápasů byli právě Clarets. Přitom se ve stejném roce posměchu za své výjezdy těšil především Hull City, dosud poslední mužstvo bez jediného vítězství na hřištích soupeřů v Premier League. A Burnley je už pouhé dva zápasy od stejného zápisu nejen Hullu, ale také Leedsu, Coventry, Wolverhamptonu, Norwiche a Derby.

Nemalou měrou tomu v posledních týdnech přispěly pouhé dva góly během šesti kol a celkově třetí nejhorší útok ligy. V bojích o záchranu navíc už nepomůže notorický průšvihář Joey Barton, který za více jak dvanáct stovek nelegálních sázek vyfasoval osmnáct měsíců bez fotbalu. Gól do sítě Southamptonu ve svém prvním duelu po návratu do Burnley byl tak jeho zřejmě posledním na půdě nejvyšší anglické soutěže.

Tým, který si odvezl pouhé dva body z patnácti návštěv Londýna, mají Eagles osobně velmi rádi. Desetkrát v řadě s ním na svém pažitu neprohráli a jen ve třech případech neudržel čisté konto. Šest vítězství z předešlých devíti kol je navíc vystřelilo z dělené poslední příčky na vpravdě optimističtější dvanácté místo a s osmatřiceti body je pád do druhé ligy zřejmě pouhou teorií. Přesto se hranice čtyřiceti bodů zdá pro sobotu nadmíru atraktivní.

Klubový kanonýr Christian Benteke by nejen pro svůj pocit měl v samotném závěru přidat na své potenci v domácím prostředí a rozšířit dosavadní tři zářezy. V defenzívě totiž bude chybět Tomkins, Dann i Sakho, jehož zranění z duelu s Liverpoolem sice není tak závažné, jak se zprvu jevilo, do boje se však případně vrátí nejdříve až příští víkend.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Kelly, Delaney, Van Aanholt, Cabaye, Milivojević, Puncheon, Zaha, Benteke, Townsend
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Tarkowski, Ward, Boyd, Hendrick, Westwood, Brady, Barnes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.50 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC33253569:2978
2.Tottenham Hotspur33228369:2274
3.Liverpool FC34199670:4266
4.Manchester City33198663:3565
5.Manchester United331713350:2464
6.Arsenal FC32186864:4060
7.Everton FC341610860:3758
8.West Bromwich Albion331281339:4244
9.Southampton FC321171439:4440
10.Watford FC331171537:5440
11.Stoke City341091537:5039
12.Crystal Palace341151846:5438
13.AFC Bournemouth341081649:6338
14.West Ham United341081644:5938
15.Leicester City331071641:5437
16.Burnley FC341061833:4936
17.Hull City34961936:6733
18.Swansea City34942139:6831
19.Middlesbrough FC345121724:4327
20.Sunderland AFC33562226:5921

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1530)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 pro titul chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

/Prodám/ Fotbalové dresy Arsenal a jiné .... https://goo.gl/photos/8o2rFH9M4xJ9zry27

cena dohodou

....nejlépe prodám vše najednou i za extra zvýhodněnou cenu

Reagovat
masly008

krysy opouštějí loď jako první (nebrat osobně)

Reagovat
smazaný uživatel

Hull ak dnes zabodujú na St. Mary's, tak by sa veľmi výrazne priblížili záchrane.

Reagovat
C-M@ster

Odkaz byl na redditu, pro pobavení: https://youtu.be/vPO-Ttn5i60

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo skvelé

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Drogba damn

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Drogba.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je prostě naprosto úžasnej člověk.

Reagovat
Whitemedia

v Manchesteru je ho škoda..

Reagovat
Busby babes

naopak, cervena mu slusi vic nez modra.

Reagovat
Whitemedia

a co vaše venkovní dresy?

Reagovat
Harakan

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

v modrych jsme hrali parkrat. a i tak nemam cokoliv na te vete menit. (ty dresy jsou strasny )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

uz jen zqa tohle si Lingard tech 100K zaslouzi.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

pecka

Reagovat
Nihilister

Super

Reagovat
Thab

Pog chain, ffs

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Drogba

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento víkend a následujúci týždeň je rozhodujúci v boji o titul podľa mňa. Akékoľvek zaváhanie Chelsea, či už prehra alebo remíza na Evertone môže znamenať to, že v piatok proti West Hamu môžeme ísť dočasne na prvé miesto. Samozrejme za predpokladu, že vyhráme proti Arsenalu a West Hamu. Bude to náročné ale už sa nemôžem dočkať. Bude to zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak + chelsea bude hrat venku s pulisovou bandou takze

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
Azazelo RD

Tohle preview je skutečně zábavné.

Reagovat
Whitemedia

Tak dnes teda v PL solidní nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, je z čoho vyberať. Saints - Hull by mohol byť skvelý match, Sunderland a ich posledná šanca, Palace majú skvelú formu a hrajú veľmi pekne,..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Saints-Hull bude skevelej zapas a vubec si myslim, ze i fanousci Burnley nebo B'mouthu se nebudou nudit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
pingla

Sunderland a poslední šance? Tu mají už tak pošesté ne? Vždyť ten tým je od půlky soutěže suverénně poslední a druhý Leicester asi taky neuvidíme.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě fotbalově ale větší zábava než koukat na to, jaký grc momentálně hrají větší týmy jako ManU a Arsenal.

Reagovat
nani92

a s tým grcom sa vo väčšine súťaží dostali ďalej než vy, hm

Reagovat
Mastný Chobot

to nevadí, lebo vypadnúť s Genkom je menšia hanba ako s Bayernom

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, teď už ani nevíš s kým jsme vypadli, tolik k tomu, jak dlouho si lidé budou tu hanbu pamatovat. Zato 2:10 se jakožto jeden z nejhanobnějších výsledků v historii LM mezi lidmi pamatovat mnohem déle.

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
Counter

Samozřejmě, protože koho zajímají pohárové výsledky Tottenhamu, natožpak aby si je pamatoval

Reagovat
smazaný uživatel

A jakože Arsenal udělal nějakou díru do světa? Si můžem tak maximálně potřást rukama v tom jací jsme zoufalci.

Reagovat
Counter

Jestli je na tom Arsenal stejně, tak by se na jeho očekávanou prohru s Bayernem taky nemělo dlouho pamatovat. Jenže owny tvrdí opak, stejně jako o řádek níže ty. Nemůžeš tvrdit obojí najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavanou? Nekteri to uz vidi takhle? Ja do zraneni Kosce a zhrouceni se toho nemeckyho debila videl dobrej Arsenal s nadeji dobryho vysledku do odvety.

Reagovat
smazaný uživatel

No já tvrdím, že dýl se bude pamatovat na vaši dvojitou nálož od Bayernu a nemyslím si, že by to bylo až tak kvůli vašemu většímu jménu. Ale dosáhli jsme letos v evropě podobného hovna. Pokud chceš tvrdit opak, tak ti to neberu.

Reagovat
Svatej

Ono na druhou stranu i to samo o sobe rika dost. Arsenal dostal solidne na prdel, ale u spurs si nikdo ani nevzpomene,ze hrali a to mi prijde.svym zpusobem dost ponizujici

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnúť? Ne to opravdu není stejná hamba. Ale vyste nejenom vypadli, ale dostali back to back bůra. To se prostě hned tak "velkoklubu" nestane.

Reagovat
Mastný Chobot

To, že tie búry dostávame častejšie, ako ostatné veľkokluby, je pravda, o to sa nepriem. Možno a snáď sa to zmení so zmenou manažéra.

Priem sa o to, čo je väčšia hanba. Jasné, že sa viac bude hovoriť a pamätať si naše 2-10 ako vaše vypadnutie s Gentom. Lebo Arsenal má väčšie meno ako Tottenham (o tom sa snáď nemusíme doťahovať), rovnako ako má Bayern väčšie meno ako Gent a hlavne, išlo o LM, ktorú sleduje tak 100x viac ľudí ako EL. To ale nič nemení na tom, že je väčšia hanba vypadnúť v plnej zostave s Gentom ako s Bayernom a je jedno, s akým agregátom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, neberu ti to.

Reagovat
Nikikrew

ktore aspon mozu vyhrat nejaky ten pohar, ze jo...

Reagovat
raduinho

Gloryhuntere

Reagovat
smazaný uživatel

Reports in Italy say that Bologna striker Mattia Destro will likely join Watford in the summer. Fee around £8M.

Reagovat
pepinho2

Watford

Reagovat
Coutinho10

proc se zase nic nehraje od 13:30 ?

Reagovat
smazaný uživatel

možeš pozrieť Old Firm Derby

Reagovat
Coutinho10

j aspon to

Reagovat
Whitemedia

Tak si zapni Celtic - Rangers.. zajímavější, než dnešní zápasy PL

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
nani92

aby si sa mohol učiť

Reagovat
Coutinho10

nastesti uz 2 roky ne

Reagovat
Busby babes

vzdycky je co se ucit...

Reagovat
Coutinho10

to je fakt no

Reagovat
bbbauch

Uz je ti 17?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Lacinej no

Reagovat
Coutinho10

ale jo dobrej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

my s Vysokou školou života se učit nemusíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

*s bakalárom

Reagovat
Coutinho10

uz me to Old Firm derby preslo a to sem ho ani nezapnul

Reagovat
Whitemedia

Pokud neodejde Matic, tak to bude zbytečný přestup..

Reagovat
Deywid

2 slova - sirka kadru

Reagovat
smazaný uživatel

2 slova. Nathaniel Chalobah.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

3 slová - kvalitná šírka kádru

Reagovat
Mastný Chobot

14 slov - We must secure the existence of our people and a future for White children.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Not enough.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho alebo Eriksen na toto fantasy kolo?

Reagovat
Whitemedia

Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Rátaš s výhrou Spurs? Na druhej strane okrem Coutinha a Firmina kto iný dá gól za Reds?

Reagovat
Coutinho10

jinak je to tak fifty - fifty no, ale TOT - ARS tezkej match a my toho taky dokazeme dost spalit

Reagovat
Coutinho10

Rashford bude asi setrenej co ? jinak tohle kolo taky nevim EVE - CHE a TOT - ARS tezky zapasy na kapitana...leda Zaha nebo nekdo takovej

Reagovat
Mastný Chobot

za môj fanta tím by ma die hard gooneri popravili

Reagovat
smazaný uživatel

Na severu je svět ještě v pořádku #fdf

https://streamable.com/f9w6w

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

čistý jak slovo boží

Reagovat
tony223

myslím, že když hráč klouže kolíky po zemi jako v tomto případě, tak žádné vážné zranění soupeře nehrozí. Navíc když hraje balón.

Reagovat
Busby babes

Balon, hraj dal!!!

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

moc hezkej skluz

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

anglické černé svine by vyťahovali redku len preto, že videli salto mortale.

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

::thumbsup

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes zkompletovat záchranu, Sakho bude chybět, naštestí to vyšlo na zápas s Clarets, takže by to nemusel být průšvich. Pokud zahraje ta trojka vepředu, tak by neměl být problém. Go Eagles!

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic riadne rozobrali Rangers...

Reagovat
Busby babes

tak Rangers na to porad jeste nemaj aby mohli konkurovat...

Reagovat
smazaný uživatel

To zrejme nie, ale dnes domáci akoby netušili, čo majú na tom ihrisku robiť. Oproti ostatným OldFirm to bol ešte väčší rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

...oproti ostatným, ktoré som videl*...

Reagovat
EXoRcIsT

OT F1 : Ferrari

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

#WHUFC XI to play #SCFC: Adrian, Fonte, Reid, Collins, Fernandes, Kouyate, Nordtveit, Masuaku, Lanzini, Ayew, Calleri.

#SCFC XI to play #WHUFC: Butland; Johnson, Shawcross, M. Indi, Muniesa; Cameron, Whelan, Allen; Shaqiri, Berahino, Arnautovic.

#SaintsFC XI to play #hcafc: Forster, Cedric, Stephens, Yoshida, Bertrand, Davis, Romeu, Boufal, Tadic, Redmond, Gabbiadini.

#hcafc XI to play #SaintsFC: Jakupovic, Elmohamady, Ranocchia, Maguire, Robertson, N'Diaye, Clucas, Markovic, Evandro, Grosicki, Niasse.

#SAFC XI to play #afcb: Pickford, Manquillo, O'Shea, Kone, Love, Ndong, Khazri, Pienaar, Borini, Defoe, Anichebe.

#afcb XI to play #SAFC: Boruc, Adam Smith, Francis, Steve Cook, Daniels, Fraser, Arter, Lewis Cook, Pugh, King, Afobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Boli jednou nohou v druhej lige, keď prichádzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné, ale asi nebylo účelem jeho příchodu tam dostat i druhou nohu

Reagovat
Busby babes

kdyz prichazel, ztraceli na zachranu 7 bodu. prohrali oba zapasy a ztraci 10. tezko neco jeho vina. Geranada doufala v zazrak, ten se nekonal no...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba 4 zápasy?

Reagovat
Busby babes

sorry no, myslel jsem, ze byly jen dva. ale i tak to na pointe moc nemeni, rekl bych...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Grosicki

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 vsade #supersaturday

Reagovat
Free_player

náhodou King dal luxusní tyčku

Reagovat
smazaný uživatel

Puel by mal svojich trochu prebrať, Hull naopak pekne a idú si pre body.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints tak na pol plynu...

Reagovat
M0rb1D4S

V Premier League se dnes ctí pravý smysl hry. #FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi dno tejto sezóny

Reagovat
Nikikrew

Co su to za vysledky?

Reagovat
smazaný uživatel

Saints - Hull by po takej hre malo skončiť -1 - (-1)

Reagovat
Counter

Nejlepší liga na světě, co bys chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je snáď najhorší hrací deň čo som kedy v PL zažil.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Souhlas, je to k smíchu

Reagovat
vladis271

sarkazmus v tom čo si napísal je k smíchu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

A Mike Dean opět středem dění

Reagovat
smazaný uživatel

Jakupovic fantasy

Reagovat
Counter

lávka

Reagovat
smazaný uživatel

aspon tam je Boruc

Reagovat
mikelinos

Jakupovic, Vardy a cpt King

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jak ty to děláš to už te asi nedoženu 2. místo strop

Reagovat
mikelinos

za to může Taiger, mě tam na poslední chvíli procpal každopádně docela haluz dnes no

Reagovat
Coutinho10

jojo dobrej pribeh z ucastnika za 5 minut 12 suverení vítěz

jinak ja si to tohle kolo celkem komplikuju...Ward z Burnley asistence na lavicce a Barnese jsem prodal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mám tiež na lavičke

Reagovat
mithro

Six. Year. Contract.

Reagovat
pepinho2

Konečně Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešok je čierny deň Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj čierne mačky majú čierne dni

Reagovat
Mastný Chobot

2 goly v 4 zapasoch, taliansky standard v PL... a CP - Burnley asi tiez nebude 8-golova prestrelka

Reagovat
vrabejka

Jakupovic

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker‏Verified account @GaryLineker 28m28 minutes ago

More

HELP! #prayformotd

Reagovat
Nikikrew

tak to ani zajtra nepozrem MOTD

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Lineker volá o pomoc.

Reagovat
samson192

došlo mi to ako som to poslal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson zas hetrik za U18 za 19 minut. Tomu chalanovi je ta kategoria uz mala.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi celkom chválil Nketiaha nedávno.

Reagovat
smazaný uživatel

nketiah je taky genius v zakonceni co furt dava goly, ale inak hrou velmi nevycnieva, uvidime ci si to zakoncenie prenesie do dospeleho futbalu

nelson je megatalent, najvacsi od wilshera, ten ak sa nezrakvi je skoro istotka ze sa u nas presadi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som si našiel ten článok a spomínal aj Nelsona a Sheafa ako hráčov, ktorí by sa mohli presadiť. Len Nketiahovo meno mi padlo do pamäti

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson je klenot, Ainsley sa mi tiez paci dost, ti by sa realne mohli presadit aj s Bielikom, ostatni to budu mat tazsie, ale tak to sa tazko teraz odhaduje, vzdy je to o tom, ako zvladnu ten prechod, Iwobi tiez 2 roky dozadu nebol tipovany, ze bude dnes regulernym hracom A-timu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v kolik začne cca Joshua vs Klitchko ???

Reagovat
Kaze

Si to vygoogli, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Kaze

http://bfy.tw/BVds

Hned druhy odkaz...

Reagovat
Lacko_Boh

omg šak si pozri oficialnú page http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-35-kola-362129/#post9375795 Tam to už nájdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Remy

Reagovat
Whitemedia

on ještě žije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Dokonce je pod smlouvou pořád u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United squad for Swansea game: De Gea, Romero, Joel Pereira, Valencia, Darmian, Tuanzebe, Bailly, Luke Shaw, Carrick, Herrera, Scott McTominay, Lingard, Ashley Young, Juan Mata, Mkhitaryan, Rooney, Marcus Rashford and Anthony Martial. [M.E.N]

Mata

Reagovat
Pagy

Blind ? Takze Tuanzebe prvni start

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí být jasné 3 body o tom není pochyb!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

SuperSunday

Reagovat
smazaný uživatel

HENRY: Which one do you want to win the most, the league?

KANE: I think the Premier League. It's the season, you play 38 games, it's a long season, it's a tough season and to come out with that title would be incredible.

Reagovat
haracky

Nedovedu si představit, že by Arsenal dnes mohl vyhrát...

Reagovat
Godwinson

Arsenal dnes musí

Reagovat
Nikikrew

Dnesny idealny scenar - vyhrame 2:1 po tom ako si da Dele Ali vlastny v 90 min., Chelsea vyhra a Wenger oznami svoje predlzenie

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Wengera by to snad i stálo.

Reagovat
Mastný Chobot

nepísal si ešte 2 dni dozadu, že zmena trénera je nutná náhodou?

Reagovat
Nikikrew

Pisal, ale snad dokazes citat medzi riadkami

Reagovat
Mastný Chobot

medzi tými dvoma? neviem, na to nemám kapacitu asi

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to nedava smysl, to jako chces abychom se spurs prohrali nebo jak to myslis?

Reagovat
Le Gunner

Třeba má dneska inverzi a všechno myslí naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Dnes dost možná klíčový den v boji o titul. Na Goodisonu jsme to nikdy moc neuměli, ale zápasy s Evertonem většinou nenudí, tak buď nás zničí podobně jak Účka, nebo to bude zas šílenost typu 3:6 jak tenkrát. Každopádně se dost těším, po nudném včerejšku konečně super zápasy, dokonce i v ostatních ligách.

Reagovat
vladis271

Llalana trénuje. Toto by nám mohlu zachrániť sezónu. Som zvedavý na Swansea dnes. Predsa len bojujú o holé prežitie.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Lallana has failed to score or assist a Premier League goal in 2017.

Reagovat
Mastný Chobot

však preto trénuje

Reagovat
Miguel19

200 pro dnešní výhru Chelsea FC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď to dnes nebude hanba, s ostatkom som zmierený.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je hanba? Co je ostatek?

Reagovat
Mastný Chobot

Hanba je 3-0 a vyššie, ostatok je ostatok.

Reagovat
cristiano.K.

brácha od statku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

OT: Nejaký tip na seriál? Najlepšie britský.

Reagovat
smazaný uživatel

Misftis

Reagovat
smazaný uživatel

po 3. serii uz nic moc, ale 5. som nevidel stoji za to to dopozerat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
smazaný uživatel

Little Britain.

Reagovat
tweek

nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

13 reasons why, už to tu chlapi doporučovali, a je to fakt dobrý (ale zase ne skvělý)

Reagovat
vladis271

to sme tu už rozoberali. Už to mám za sebou, ale nebránim sa vláknu o tomto seriáli. Lebo je tam toho dosť na rozoberanie.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

no kurva, já neviděl poslední díly, takže to radši zatrhnem

Reagovat
nani92

Hannah zomrie

Reagovat
smazaný uživatel

ale spoilery píče

Reagovat
fenixLFC

Ten koniec má fakt nastal...ako dopadol súd, Alex a šiel Bruce do basy? Čo povedal Jessica otec? Čo spravili so sheri? Nehovoriac že to ako clay zavolal...von bolo proste wtf...teda to že proste mi neprišlo žeby mal na to extra dovod

Reagovat
Nikikrew

prison break, 5 season

Reagovat
Hokaido

Dal jsem tomu dva a půl dílu a prostě ne.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

How not to live your life jsi viděl? Já to teď po letech objevil na přenosným hard disku a asi se na to podívám znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

man seeking woman a britsky treba relativne neznamy cuckoo nz

Reagovat
Whitemedia

Happy Valley, Broadchurch, The Missing

Reagovat
Taiger

Yes Minister

Reagovat
TopinB

Reagovat
Azazelo RD

Ripper Street.

Reagovat
Counter

Night Manager.

Reagovat
smazaný uživatel

Broadchurch.

Reagovat
jk

Kriminálky The Missing a Fortitude.

Reagovat
smazaný uživatel

Luther

Reagovat
TopinB

Thick of it

Blackadder

Episodes

The Expanse (nemá nic s Britama, ale doporučuju všude )

Reagovat
kiwwi

Taboo

Reagovat
kiwwi

A Peaky Blinders

Reagovat
Ondiis

Black Books

Reagovat
Thab

https://www.youtube.com/watch?v=miEI41KaxiY

wow, to už jsou 3 roky (a měsíc a něco)

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko od toho zapasu rosa odohral zapasov? tiez 3 ?

Reagovat
Thab

cca tak, no měl jeden super zápas proti QPR, jinak si od něj pak moc nevybavuju

Reagovat
Thab

*Brightonu, opačnej směr pruhů

Reagovat
FCSL

Reagovat
FCSL
Reagovat
Hachim Mastour

3 roky odkedy sme ich naposledy porazili v lige.

Reagovat
pepinho2

125 - Spurs have offered Anthony Joshua £125 million to teach them how to win at Wembley. Knockout.

Reagovat
Taiger

Jináč skvělej zápas, snad příště smete Furyho za ty blbý řeči a všechna úcta Klitschkovi, legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Swansea: De Gea, Shaw, Bailly, Blind, Young, Carrick, Herrera, Lingard, Rooney (c), Martial & Rashford.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Romero, Darmian, Tuanzebe, Valencia, Mata, McTominay, Mkhitaryan

Juan zpátky Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

snad to pojde aj bez pogbu, runko sa moze ukazat

Reagovat
Swarley

nemluvil teď Jožko někdy o Pogbovi, kdy bude ready?

Reagovat
mithro

celta

Reagovat
Swarley

paráda, alespoň tak

Reagovat
mithro

uz dnes vraj presiel fitness testom ale nakoniec nebudu riskovat.

Reagovat
Swarley

budou těžší zápasy, Swansea musíme zvládnout i bez něho

Reagovat
Zaschrona

To je priserna sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Může mít Shaw větší smůlu?

Reagovat
Swarley

Shaw v hajzlu, jasná věc...

Reagovat
stiflerovamama

nejaky stream chlapci ?

Reagovat
iamek

Shaw chcipak neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

má neskutečnou smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

co mu zas je? at jde uz doprdele

Reagovat
Miguel19

Shaw

Reagovat
nani92

Zbohom Shaw

Reagovat
mithro

to nie je mozne uz toto

Reagovat
smazaný uživatel

ani se Josemu nedivim, ze na nej sere

Reagovat
wild

Ok, mozme ho predat po sezone

Reagovat
HorajzmAmmann

co se Shawem? Neviděl jsem

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole vždyt je zraněnej, tady jsou reakce jak kdyby zavinil osmý gol v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Luke má po kariéře Takový talent, je mě normálně do breku

Reagovat
Swarley

Bailly mě poslední zápasy neskutečně baví, on bude fakt super...musíme k němu sehnat nějakou stabilní dvojku...

Reagovat
Swarley

i když samozřejmě tu laxní rozehrávku by mohl zlepšit...

Reagovat
smazaný uživatel

klid v kazde situaci je take dulezity

Reagovat
Miguel19

Gea se teďka moc nebavil

Reagovat
wild

potrebujeme LB, stopera, CM (2?) a utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

je výbornej

Reagovat
Grahf

už by sa mohli prebrať, swans kombinuje jak chce a my nevieme podržať loptu

Reagovat
nani92

uf, až 12 minut si dokázal byť ticho

Reagovat
Grahf

ty si sa do mňa zamiloval, že na mňa furt reaguješ? Nemám záujem, môžeš sa zamerať na niekoho iného.

Reagovat
nani92

ty ho nemáš, ale ja mám

Reagovat
Grahf

ok borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem říkal, na tyhle skleněný hráče se nedá spolíhat, po sezóně musí přijít někdo normální a tohodle prodat...ale Old Trafford si tu stejně pobrečí že za to může Mourinho

Reagovat
iamek

Co to je kurva za sracku ? Neudrzi balon nic. Pogba schazi jak svine.

Reagovat
smazaný uživatel

nahradil ho rooney, ktory bohuzial vie uz len rozhadzovat rukami

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

dnes planujeme prehrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč musí mít vždycky takový pech na zranění hráči které mám rád? Proč ne třeba Lingard nebo Fellaini, kterých moc nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neni poradna Bravicka

Reagovat
vrabejka

Škoda

Reagovat
pepinho2

Blind

Reagovat
Swarley

wow nádhernej balon

Reagovat
mithro

boli vcera chlastat alebo co to tam predvadzaju akoze?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tady je vidět, jak kurevsky důležitý je Pogba

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM fabianski uz sa rozchytava

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Shaw nám ještě všem ukáže, furt mu věřím, měl by odjet někam do Států, tam by ho měli dát pořádně dohromady

Reagovat
wild

Ja uz si ani nepamatam kedy naposledy niekto od nas kopol dobre roh alebo standardku.. to je jedna katastrofa, vsetci do jedneho

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

RVP, scholes ...

Reagovat
Swarley

naposledy to kopal nějak normálně van Persie a to byl přitom taky paradox jako kráva, když by byl sakra platnej i ve vápně, ale nikdo jiný to normálně neuměl kopnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je zralej na vystridani buzerant jeden

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Swans doposiaľ veľmi pekne, rýchlejší a presnejší než United.

Reagovat
Swarley

hrajem fakt v otřesným tempu

Reagovat
mithro

zemiak

Reagovat
Grahf

sa tam motá jak špinavé prádlo. ale nechápem, že je swans tak nízko, keď vedia tak dobre kombinovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred Clementom kombinovali podstatne horšie.

Reagovat
vrabejka

United hrají jako kdyby o záchranu hráli oni

Reagovat
iamek

Rooney az jde do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

A Lingarda at vezme sebou

Reagovat
mithro

no dnes nie je o nic horsi ako vestci okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

ale plat má několikanásobně lepší

Reagovat
Swarley

pěkně Martial, dobrá akcička...dneska určitě lepší, než proti City...

Reagovat
nani92

tak horšie to už asi nešlo

Reagovat
Swarley

to je fakt

Reagovat
Swarley

ok, jsem přechválil

Reagovat
smazaný uživatel

Martial vynikajúco

Reagovat
smazaný uživatel

zase ty nadavky na Rooneyho, ale ze Ibra hraval 3/4 zapasu vzdy hovno byvalo uplne v pohode

Reagovat
vrabejka

Ale dával góly a to bylo důležité. Nekupovali jste ho přece aby hrál jak Messi.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

To je škody

Reagovat
smazaný uživatel

Jordan, to už bolo veľmi blízko gólu

Reagovat
Miguel19

Blind

Reagovat
Swarley

nechápu, kolikrát tu ruku chtěl ještě zvedat...může to zkusit ještě po zápase, třeba konečně ten ofsajd pískne...

Reagovat
Miguel19

Jak zvedl jednu, a pak za chvíli rovnou obě

Reagovat
smazaný uživatel

Po simulaci snad nejhorsi nesvar, bych dal vzdy pesti kdyz toto vidim.Hlavneze se dava zluta za vysleceny dres

Reagovat
wild

Rashford dopici uz sa vyjeb nato tiez..absolutne nevie kopnut dobre roh, vzdy to zajebe na prvu tyc prvemu hraca supera

Reagovat
Mato178178

lingard rooney out .. mata mkhitaryan in

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Reagovat
Free_player

Máte někdo solidní hd streamek pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi, Tommy, nevadí, zkoušejte dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

no na plac musi jit Mata a Mkhitaryan jinak asi United nebue schopny nic vymyslet ... je otazka zda jim da ale ason 30 minut kdyz uz ma jen dve stridani ... zrovna dnes bych potreboval vyhru Utd

Reagovat
Miguel19

Ještě se diví.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sa divil, ze len zlta

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

A kvuli tomuhle jsem nejel na festival polskych filmu

Reagovat
smazaný uživatel

sikovne Rashford co uz

Reagovat
Bayern +

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

To je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

nám pískli penaltu

Reagovat
Swarley

simulace a ještě se málem u toho zraní...

Reagovat
smazaný uživatel

celou sezonu nám skoro nepískají jasné penalty a pak pískne toto

Reagovat
smazaný uživatel

Žltá Rashford.

Reagovat
Miguel19

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZZA

Reagovat
Mimalu

špína

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

Rash

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

Wazzaaaaaaaaaaa

Reagovat
diastan

Reagovat
Mastný Chobot

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mourinhův vliv no, taková korupce charakteru ovlivní každého.

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Ty seš názorný příklad

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

tak ako aj ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Roooooney

Reagovat
mithro

krasny dive.,

Reagovat
mithro

Rashford was already going down. Classic hook your foot on a part of the goalkeeper to win a pen

Reagovat
Swarley

taková Wazzovinka no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta nebyla ani nahodou.. zluta pro Rashforda..

Reagovat
vrabejka

Banda simulantskejch zmrdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla? zrovna se mi pri opakovacce sekl stream

Reagovat
smazaný uživatel

rashford do toho golmana narazil sám a nafilmoval pád no

Reagovat
tony223

byla to simulace. Rashford to udělal chytře. Řekl bych, že čekal, že ho Fabianski veme rukama tak se hodil na zem.

Reagovat
iamek

Rashford to udelal chytre

Reagovat
Gareth Bale 11

To byla penalta, hnus. Už jsem na tohle fakt alergickej. Swansea lepší a po tomhle prohrávají.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to aj swansea prajem ked nevedia dat gol nic ine si nezasluzili

Reagovat
Minister

to je hnus toto

Reagovat
samson192

ako za čias SAFA

Reagovat
Swarley

otřesný výkon, ale tak vedení je vedení, tenhle zápas musíme vyhrát...nerozumím vůbec tomu, proč hrajeme v posledních zápasech v tak otřesném tempu...tohle fakt nebylo zvykem, ale dnes i proti City tam není bojovnost a kompenzujeme to nesmyslnými zákroky typu Lingarda a kktinama alá Fellaini...to prostě není bojovnost, musíme zabrat všichni...

Reagovat
tony223

Tak hlavně Rooney tam jenom vyklusává. Myslím, že jeden z hlavních důvodů proč pak těm akcím chybí dynamika.

Reagovat
Swarley

já ti ani nevím, to je prostě kolektivní selhání, my jako tým nehrajeme v pohybu...po zisku balonu jsme poslední zápasy úplně šííííííleně pomalí...ono je celkem jedno, kdo byl na hřišti...málo se nabízíme, v málo lidech chodíme do brejků...přitom pár zápasů zpátky to bylo v pohodě...

teď hrajeme nějakou divnou údržbu jako za dob SAFa...ale jako třeba to vyjde, uvidíme...

Reagovat
tony223

chce to udělat tu top 4. V této fázi sezóny už jde pouze o to vyhrát, a je jedno jak. Ono se možná José vymlouvá na zranění, ale je fakt, že to spíš United prospívá. Alespoň výsledkově.

Reagovat
Swarley

jako jestli to bude přinášet body, vyhrávat zápasy a uděláme LM, tak ať si tam José zkouší co chce...

Reagovat
Nikikrew

rashford este skor spadil ako sa ho fabiansky dotkol, to je v pici fakt ked uz ti to robi nie este ani 20rocny chalan

Reagovat
niflheim

Wazza byla pencle?

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to jedno?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ani omylem, dive jak prase.

Reagovat
mikelinos

když si ještě člověk uvědomí, že ten dive může rozhodovat o sestupu Swans

Reagovat
smazaný uživatel

o sestupu rozhodne jejich tragicka sezona, ne jedna penalta

Reagovat
mikelinos

věř tomu nebo ne, ale i jedna penalta může rozhodovat

Reagovat
Counter

Byla, ale neměla být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Nejlepsi na tom je, ze dle pravidel tohle faul je. ale je skoda, ze to takhle prihral.

Reagovat
Counter

Jak to může být dle pravidel faul?

Reagovat
Busby babes

skok pod nohy je faul.

Reagovat
Counter

Fabianski mu pod nohy neskočil.

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis. takze Rashford mohl v pohode bezet tim smerem co bezel?

Reagovat
Counter

Samozřejmě

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
icemike

mohl tam projet na traktoru, kdyby neudělal Vardyho

Reagovat
smazaný uživatel

José zkušeně, neskutečnou sračkou ukolébal Swansea a pak smrtící píšťalkou rozhodčího rozhodneme před poločasem. Klasická výhra na OT

Reagovat
smazaný uživatel

No, na druhou stranu nám letos nepískli tolik jasnych penalt, že se tam jeden dive ztratí....

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nestratí.

Reagovat
madridcan

Praveze ten jediny sa nestrati

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Mingazov pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel jit Lingaard ven? Za tohle se dava redka.

Reagovat
Whitemedia

žlutá stačí

Reagovat
Whitemedia

Škoda, že si u toho Rashford nezrakvil třeba koleno..

Reagovat
ACSMan

Sáhl na mě a to nesmí tak jsem spadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě horší penalta než byla onehdá na Townsenda. Už by se s tím něco mělo začít dělat, vy FA kundy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik futbalu nesúhlasí, niektorí fanúšikovia mancs oslavujú simuláciu svojho hráča, klasika.

Reagovat
Nikikrew

klasika no

Reagovat
Swarley

jen fandové Sunderlandu nepochopitelně tleskají...

Reagovat
samson192

Reagovat
nani92

a fanúšik Liverpoolu to rieši, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Simulovat se vyplati.

Reagovat
smazaný uživatel

ale iba chytro

Reagovat
Zaschrona

Pokud se za nepovedeny dive dava zluta - a to jen obcas... Tak se vyplati skoro vzdy.

Reagovat
Swarley

není důvod to nezkusit, pokud opomeneme nějaké morální hledisko

Reagovat
Zaschrona

A zrovna fotbalisti jsou na zebricku moralky vetsinou na urcitem miste v urcite casti toho zebricku...

Reagovat
cristiano.K.

a na to vy jste nikdy nehráli

Reagovat
Swarley

pod tou tíhou vlny respektu od ostatních jsme se složili a sem tam využili skulinky v systému

Reagovat
Svatej

Ktery by melo bejt furt dulezity..

Reagovat
Swarley

neříkám, že ne

Reagovat
Zaschrona

na druhou stranu se nemuzes divit tomu, ze to hraci zkousi, kdyz vyhody tak moc prevazuji nad nevyhodami simulace, nejaka moralka je to posledni, co vetsinu fotbalistu zajima...

Reagovat
Svatej

Ja se priznam ze to pochopit nedovedu. S prihledutim ke vsem okolnostem je nepochybne vyhodny si hrat na curaka a vyuzivat chyb systemu, ale me se to proste nelibi. Mam asi jinou vychovu, ale fairplay je pro me hrozne dulezita vec ve sportu a nemelo vy se s tim vyjebavat za tadnych okolnosti, ani kdyz ti to muze pomoct.. Ja chci jednou svym deckam vypravet o tom, ze jsme souperum nakopali fotbalove prdele a ne ze jsme dovedli lip padat, ze jsme dokazali efektivnejc zdrzovat a nenapadnejc prasit. Stava se z toho sportu improvizovany divadlo a mam s tim velkej problem dlouhodobe..

Reagovat
Swarley

dobře a co s tím teda uděláš? jak změníme ty ostatní? zahájíme masivní letákovou kampaň? uděláme besedu?

prdel hoven, tvrdý tresty, nic jiného fotbalu nepomůže...

Reagovat
Svatej

Ja s tim udelam leda hovno, maximalne tu muzu fnukat a o vikendu ve svy prales lize tohle prosazovat, takze nevim

Tvrdy tresty by byly naprosto uzasny. Nebal bych se jit do 5ti zapasu a kazdym dalsim provinenim o zapas zvysovat. Ze dne na den to sice nezmizi, ale ono by je to behem par let preslo.

Reagovat
Swarley

tak tak, nepotřebuješ video do zápasů...tohle můžeš posoudit po zápase, rozdat tresty a takhle nepřímo to z fotbalu dostaneš pryč...je to úplně, ale úplně jednoduchý...

Reagovat
Svatej

Souhlasim naprosto az teda na jednu vec - Ja bych prosadil klidne oboji. Vyloucit v zapase na zaklade videa a po zapase zhodnotit vysi trestu. V zasade jde o to, ze bez videa ti nekdo takhle dajvne ve finale LM a nejakej 5ti zapasovej distanc po zapase ti potom rany nezahoji a pro toho typka to bude stejne trest, kterej za to stal...

Reagovat
Busby babes

problem je ale i na druhe strane. Rozhodci nepisknou fauly, pokud to hraci ustoji. Taky se nepiska jako faul, kdyz udelas klicku, obrance/golman ti skoci pod nohy, ale tobe i kdyz se mu vyhnes a on se te ani nedokne , kvuli tomu utece balon. Coz dle pravidel je faul, ale snad nikdy jsem to nevidel pisknout.

Reagovat
Svatej

tohle jsou silene neprijemny situace, tam se priznam, ze totalne nevim jak to resit, ale aspon prozatim by mi stacilo to trestani evidentnich skokanu. Ono by se urcite nejaky reseni pro tebou zmineny situace naslo

Reagovat
Zaschrona

Dulezity je udelat krok jedna, pak se da resit i tohle.

Reagovat
Zaschrona

Mne se to taky nelibi a plne souhlasim s tim, ze tohle do fotbalu nepatri. Jenze v situaci, kdy moralka ocividne ve fotbale realne neexistuje? Ta moralka nezacne fungovat jen tim, ze si to budeme vsichni prat. Videorozhodci, cervena karta behem zapasu, tvrde dodatecne tresty: rok zakaz za dive - jediny duvod, proc ne? Pak bude fotbal mnohem bliz tomu, co bys od nech chtel ty, coz je vlastne skoro to stejne, co bych chtel i ja.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ako dnes Strootman v Derby della Capitale.

Reagovat
Busby babes

dokud se ty skoky pod nohy nezacnou piskat jako fauly i kdyz hrace netrefi, tak jo...

Reagovat
pepinho2

Snad ho za to někdo pořádně sekne

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt tam ale byl tohle si rozhodci obhaji

Reagovat
samson192

jop ale Rashforda so zemou

Reagovat
smazaný uživatel

nádherně se odkopáváte fuj

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu ze?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Teoretik

To už je nechutné, ale Angličani si prostě další rok bez MU v LM nemohou dovolit

Reagovat
Swarley

Rashford to udělal pro Anglii

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Cech; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #EVECHE

Reagovat
Miguel19

ČECH

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

to psal ofiko twitter?

Reagovat
Miguel19

Jo

Reagovat
Miguel19

Chelsea substitutes: Begovic, Zouma, Ake, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi. #EVECHE

Zouma i Aké poprvé spolu na lávce

Reagovat
Whitemedia

John se na lavičku dostane už jen v domácích zápasech..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

zradca

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

boze Naughton taka pussy, toto mal vyuzit a ziskat druhu zltu pre Martiala

Reagovat
smazaný uživatel

Cech navrat legendy

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale United je fakt tým plný nesympaťáků.

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty si sympatak na pohladanie

Reagovat
Gareth Bale 11

Inteligentní reakce, cením.

Reagovat
Miguel19

Everton team: Stekelenburg, Holgate, Jagielka (c), Williams, Calvert-Lewin, Baines, Gueye, Davies, Barkley, Valencia, Lukaku. #EVECHE

Reagovat
Swarley

Martial si líp stoupnout nemohl

Reagovat
Miguel19

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Rooney

Reagovat
mithro

zemiak zemiak

Reagovat
Zaschrona

4-3-3 a Barkley ve stredu zalohy... Schneiderlin bohuzel fakt zraneny. No, snad teda alespon potvrdime statistiku, ze s Valenciou davame v roce 2017 v Goodisonu gol kazdych 10 minut.

Reagovat
Zaschrona

Si tak rikam, ze Koeman mozna tuhle taktickou zmenu s Barkleym udelal i schvalne: vetsi tlak na Barkleyho v situaci, kdy ma do konce sezony ultimatum kvuli podpisu nove smlouvy. To je takova klasicka Koemanovina.

Reagovat
Whitemedia

Koeman

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Horcmen

https://streamable.com/j7a6d na to je i Rashford malý pán

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
icemike

horší jak lafata toto

Reagovat
Miguel19

Ale tam to bylo aspoň AS k hovnu..

Reagovat
Hokaido

To je jak z nějakýho tanečního vystoupení.

Reagovat
frank

Reagovat
cristiano.K.

Labutě mají větší množství držení míče, měli by i o jednu střelu víc na bránu nebýt nafilmované penalty,ale když už nemůžou,tak těm kurvám pomůžou

Reagovat
smazaný uživatel

heh, nejvtipnejsi je jak tady bliji fanousci tymu, kde hrala nejopornejsi simulantska krysa Suarez, lidsky odpad a rasisticke hovno

Reagovat
cristiano.K.

na něco si zapomněl

......a nejlepší hrotový útočník na světě

Reagovat
fenixLFC

Furt bol v simulovanie až dvojka a jednotka (v súčasnosti vysolarkovana) sa učila u vas

Reagovat
smazaný uživatel

tak mali dat labute gol, sance na to mali

Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

City zajímavá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

To som zvedavý na spoluprácu Jesusa a Aguera.

Reagovat
icemike

super, ted nevím, kdo je best PL young diver, Alli nebo Rashford

Reagovat
Miguel19

Alli už toho má přeci jen víc..

Reagovat
ACSMan

Kdy je galavečer Young diver award?

Reagovat
wild

Nieeeeee

Reagovat
Swarley

wow, Bailly v píči, tak to je výýýýborný

Reagovat
Swarley

Carrick na stopera, poďme...to tady totiž fakt strašně dlouho nebylo...

Reagovat
mithro

United should get Berbatov back. Was a decent centre-back away at Leeds.

Reagovat
Swarley

já myslím, že Ibra by tam byl taky v pohodě...asi není náhoda, že je taky zraněnej...

Reagovat
mithro

tak a mame po sezone. super

Reagovat
smazaný uživatel

Tady končí veškerá prdel....

Reagovat
Miguel19

Další mrzák

Reagovat
iamek

Bailly out. Nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

José posera

Reagovat
smazaný uživatel

Tuanzebe nič?

Reagovat
Grahf

to by nebol jožko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pingla

Moc tam chybí Fella nebo Ibra, v 16 není nikdo vysoký

Reagovat
iamek

A pak, ze mame moc stoperu. Malo. TFM, Jones, Smalling, Rojo a Bailly out. Jeste 1-2 kusy to chce.

Reagovat
smazaný uživatel

radši 3

Reagovat
Whitemedia

Ale říkal jsem, že se má zrakvit Rashford a ne Bailly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

kdyby to fungovalo takhle, tak Hazardovi upadnou nohy a Costa se rozpadne úplně celej

Reagovat
Whitemedia

Hazard nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

potom ani neymar, suarez, cr, ...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, Suarez, CR simulujú. Hazard nesimuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

ukázal bys nějaký Hazardův dive na úrovni těch tvých, prosím?

Reagovat
fenixLFC

Myslíš že niekto natáčal kamilovo simulovanie?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mikelinos

Hazardovi

Reagovat
Svatej

Achjo.. zas ta story o simulujicim hazardovi.. fakt bych to pochopil u Costy nebo Oscara, ale vam ten vyloucenej herrera hrozne zustal v zaludku

Reagovat
mikelinos

to už je docela zoufalost od některých fans MU

Reagovat
samson192

proste Swarloš

teraz začína so Sunderlonadom

Reagovat
bbbauch

A jak to s nim teda je? Simuluje nebo ne? A co Rashford?

Reagovat
Busby babes

jeste tak mesic a budem brat na lavicku divaky aby tam bylo dost lidi.

Reagovat
ACSMan

Já si beze srandy myslím že na stoperu by mohl zahrát i Herrera odbojoval by si svoje horší jak Blind by nebyl určitě. Problém je že my nemáme ani střeďáky

Reagovat
CubONE

Tak Darmian si snad spomenie ako hraval stopera v primavere.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, či si Jose dovolí skritizovať divákov aj v United, tak ako to urobil v Chelsea.

Reagovat
Swarley

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Za slabú atmosféru. Stamford Bridge svojho času označil pojmom Empty house.

Reagovat
Swarley

jo takhle, no to jo, dneska je to mrtvý po všech směrech

Reagovat
icemike

já jsem spíše zvědavý, zda řkeně, že to byla jasná penalta, kterou moc dobře viděl,,,z tunelu

Reagovat
Swarley

Wazza druhej poločas suprově jezdí

Reagovat
smazaný uživatel

Montero

Reagovat
Miguel19

Montero dobrý střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Borja zase nedostane šancu. To je strašný prestup toto.

Reagovat
Busby babes

ty vole a Olsson hned out?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fer

Reagovat
Busby babes

co se vlastne stalo Shawovi? neco vazneho?

Reagovat
smazaný uživatel

kulhal, u něj bohužel nikdy nevíš, musíme se modlit aby to nic nebylo

Reagovat
iamek

Drzel se za chodidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

SIGURDSOOOOON

Reagovat
iamek

Roonez vzmastenec

Reagovat
ACSMan

Jak je to, když je fotbalista zraněný? Taky mu hradí sociálka 60% mzdy?

Reagovat
smazaný uživatel

FUUUUUUUUUCK

Reagovat
mithro

gol z vymysleneho faulu, takze 1-1

Reagovat
Greny

kontakt tam byl to si obhaji

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera FIFA ťahy

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mimalu

Gylfiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
iamek

To Evertonu jeste budeme davat prachy, aby to nemehlo odeslo ne ?

Reagovat
nani92

môžu sa teraz podpísať free hráči? Rio by tých pár zápasov dal v pohode

Reagovat
Gareth Bale 11

Krásná šibenice.

Reagovat
Teoretik

Herrera

Reagovat
Busby babes

pekne to trefil no.

Reagovat
Mastný Chobot

Gylfi je úplne mýtický futbalista, zbožňujem ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

škoda, že u nás neměl místo.

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

ander vedel. skoda.

Reagovat
Miguel19

Wazzík chytrý faul před vápnem.

Reagovat
mithro

a 1-1.mozeme piskat koniec

Reagovat
Grahf

14. remíza je na ceste

Reagovat
Whitemedia

GYLFIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Orlandiiik

GYLFI

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera sa inspiroval asi ked to niekto skusal proti nemu vo FUTku

Reagovat
aither

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni vykon je snad nejhorsi co jsem letos od MU videl

Reagovat
Coutinho10

Sigi

Reagovat
smazaný uživatel

srat na to, dalsi dva zapasy spurs a arsenal, at to uz radsi setri na Celtu

Reagovat
wild

Naaaaaaadherny

Reagovat
Busby babes

aspon ze se Bailly zranil vcas. ve fante cisty konto.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme holt poslat Zlín nebo Opavu přímo do skupiny EL

Reagovat
Busby babes

to bychom poslali i pokud bychom skoncili treti, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to by jsme poslali vítěze ligy do LM, když skočíme 5. a vyhrajeme EL tak jde vítez poharu do EL

Reagovat
samson192

HErrera

Reagovat
Free_player

hmm to byl pěkněj gol

Reagovat
Cobra

Siggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
leroy

Rooney zatial hlavná postava zápasu. Penalta, trafenie Martiala do zadku z pol metra ked mal rozhodnúť zápas a následne vypracovanie gólovky pre Swans.

Tak, ale ked nevieme rozhodovat zápasy, nemôžme sa čudovať, ze sa budú stavať takéto sračky.

Reagovat
Lacko_Boh

preboha

Reagovat
iamek

Uz brzo se ho snad konecne zbavime <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
cr7sux

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

a teď začneme lítat a budeme to zase zachraňovat, výborně...

Reagovat
Grahf

však klasika

Reagovat
Swarley

to není klasika, je to klasika posledních zápasů

Reagovat
castelL

góly v závere sú vaša celá sezóna.. a k tomu koľkí z vás pitchujú na Ibru a pritom bez neho by ste boli v strede tabuľky

Reagovat
Grahf

však vždy po gole prestaneme hrať a začneme hrať udržbu.

Reagovat
vrabejka

Tak přece jen existuje spravedlnost!!!!!!!!

Reagovat
vrabejka

Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

'Can Manchester United draw, they always draw'

Reagovat
Mimalu

6 minut?

Reagovat
Mimalu

Llorente

Reagovat
Busby babes

jasnejsi faul Llorenteho uz bejt nemohl.

Reagovat
Whitemedia

Llorente

Reagovat
Teoretik

Proč vám to vše kope kopyto Rashford?

Reagovat
Busby babes

protoze to kope ostre.

Reagovat
smazaný uživatel

Theater Of Draws!

Reagovat
Miguel19

Proč to furt nechávají kopat Rashforda, když to absolutně neví jak kopat

Reagovat
CubONE

Pretoze to nikto lepsie kopat nevie. Mozno Blind, ale niekto musi zostat vzadu.

Reagovat
mithro

young

Reagovat
smazaný uživatel

CO to bylo s tím Herrerou? Určitě měl od Mourinha přikázáno stát v brance ři přímácích a De Gea ho vyhnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Curau, fakt ze jo, tohle nema smysl..

Reagovat
diastan

Škoda, očekávala se výhra Swansea...Účka už o nic nehráli

Reagovat
Gareth Bale 11

Škoda, dnes měla Swansea brát všechny body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ci pocitas to, ze penalta nasimulovana?

Reagovat
smazaný uživatel

Já už nic neříkam...............

Reagovat
smazaný uživatel

murínoooooooooo

Reagovat
nani92

začína mi chýbať Fellaini..ved my to tam nemáme absolútne na koho nakopnúť

Reagovat
mithro

absolutny sh*tfest toito zopakovat aj v spanielsku a pokojne si to dohrame tento rok, bez nervov.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej remiza hej hej remiza , nova hymna rudych dablu

Reagovat
Teoretik

No Fellaini, No Party

Reagovat
Grahf

takto sa hraje o LM prosím pekne

Reagovat
nani92

takto sa fandí o LM prosím pekne

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tam nevyhrajou tak aspon muze jose hazet vinu na to ze ucitil vuni po domově a nemohl se radne soustredit,porto je nakejch 120 km daleko

Reagovat
Free_player

Pěkně je Swans ojebali o body

Reagovat
Counter

Spíš MU ojebali o body Swans.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krása, parádní výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pre toto Mourinho zabil derby a zobral 0-0

Reagovat
REPLIKATOR

United Mourinho

Reagovat
REPLIKATOR

United bez šance na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bez pulky kadru, ale i tak, naprosto otresnej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford ufilmoval United bod proti Swansea. Je mi Swansea lito, to pro ne mely byt easy 3 body, ovšem podcenili predzapasovou přípravu v kabině soudců a neangazovali herce

Reagovat
Lacko_Boh

Nevadí

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Ten jejich unbeaten je fakt naprosto jedinečná věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

tento rok ladia defenzívu, budúci rok ofenzívu a ani sa nenazdáš, o 800milónov neskôr, vyhrajú titul. IN YOUR FACE!.

Reagovat
Counter

Dneškem už dokonce přepsali klubovou historii, že?

Reagovat
Miguel19

Dobrý vstup

Reagovat
Recik

Má někdo link na Chelsea prosím?

Reagovat
jk
Reagovat
jk

Tak pojďme Everton

Reagovat
off-olda

Uf

Reagovat
Gareth Bale 11

Škodáááá.

Reagovat
mithro

Definitely injuries that caused United to draw 10 home games this season

Reagovat
Counter

Reagovat
Gareth Bale 11

Na Hazarda bude osobka? Ještě se od něj 17 nehnula na krok.

Reagovat
Zaschrona

skodaaaaa

Reagovat
Hachim Mastour

Spuds vyliezť z jaskýň a povinne fandiť Evertonu!

Reagovat
jk

A gunners zpátky do děl...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze vedienie ligy take simulovania ako dnes Rashford ukazal zacne trestat, nenapada ma nijaky iny sposob ako tomu zabranit alebo aspon obmedzit

Reagovat
diastan

Snad se dnes G Jesus + Aguero osvědčí a budou nastupovat spolu pravidelně

Reagovat
off-olda

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaaa

Reagovat
Whitemedia

tvle..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Edenku

Reagovat
off-olda

Božeeeeee

Reagovat
Greny

škooooda

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Costa už je fakt horší než Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Davies perfektne

Reagovat
smazaný uživatel

fauly

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

i když tohle byl zrovna jasnej faul...

Reagovat
off-olda

Edenovi to ale dnes chutná... To je moc důležité.

Reagovat
Mimalu

no Davies teda hodně na hraně...

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo ani zdaleka na hraně, vůbec se míče nedotkl

Reagovat
Whitemedia

dotkl

Reagovat
Mimalu

dotkl, ale je otázkou zda li to tečování míče stačí na to, že Costu poměrně tvrdě trefil...

Reagovat
off-olda

Jasně, že nestačí.

Reagovat
Mimalu

chtěl jsem být diplomatický

Reagovat
off-olda

Chceš palec?

Reagovat
Mimalu

netřeba

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/fmv3r , možná špičkou, možnáá

Reagovat
Whitemedia

žádné možná, dotkl se

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam jasný dotek, žádné možná.

Reagovat
icemike

Todle je prostě kosa, Davies je chuj

Reagovat
smazaný uživatel

dotkl, ale jasný faul a karta

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle byl faul. Je fuk, že hraje míč, když zrakví protihráče.

Reagovat
off-olda

Reagovat
havrys99

tohle je těžký, napřed to vypadá jako čistý, krásně odebranej balon, ale tou druhou nohou zajel nepříjemně

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Matič má kolem sebe 10 metrů volno a on to nahraje Evertonu místo zpracování.

Reagovat
Greny

dnes by se tam strasne hodil Cesc místo nej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

No teď si to trošku vyžehlil.

Reagovat
Whitemedia

Nemanja Messi

Reagovat
off-olda

Ty pičo Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo Romelu, pojď domů.

Reagovat
blaugrana

Celzi zatial veľká bieda.

Reagovat
Zaschrona

celkem mazec, jak kvalitni zakonceni umi Lukaku, jako levak, pravackou

Reagovat
Miguel19

Omg Costo

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Torreeees

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole costooo

Reagovat
Mimalu

Costa

Reagovat
off-olda

Uf, on snad neví, že k nám přestupuje?

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Calvert-Lavi

Reagovat
smazaný uživatel

matič je hroznej posránek v těch soubojích , tam fakt musí přijít nějaký hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je z Lukakua uplně posraný.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se na to luiz vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku bojuje ako lev

Reagovat
Miguel19

Faul od Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako pisknul faul hazarda ?

Reagovat
off-olda

Co to pískáš?

Reagovat
Mastný Chobot

Lukaku je tak v tretine prípadov totálne drevený

Reagovat
smazaný uživatel

ale všichni jsou z něj posraní

Reagovat
Mastný Chobot

ja to chápem, veď je skurvene rýchly a silný, gólový, ale občas proste totálne drevený

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt jo ale jako dneska od něj zdrhají jen aby nemuseli do souboje

Reagovat
off-olda

A ta ruka tě jako netrápí ty kundo růžová?

Reagovat
jk

Ta Alonsova?

Reagovat
Whitemedia

Tak na té by ho nic trápit nemělo..

Reagovat
off-olda

Taky netrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney was pictured at a Chester pub at 3am after the Burnley game. [mail]

Nedivim se mu

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz si dělá prdel dnes.

Reagovat
diastan

To si děláš prdel Otočit hned

Reagovat
Mimalu

tak si to zpracuj když to neumíš dát z první

Reagovat
TopinB

Kurva, zrovna dám Negreda na lavičku místo Zahy

Reagovat
vrabejka

Negredo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi si s těma nahrávkama dnes dělá srandu.

Reagovat
Miguel19

Ti 3 vzadu se dnes asi úplně posrali. Jeden horší jak druhej.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska je Chelsea porazitelná, snad to Everton dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je takové dřevo, až je mi z toho špatně.

Reagovat
off-olda

Ježiši ten Pedro...

Reagovat
pepinho2

Barkley je strašně slabej

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím. Dnes zatiaľ priemer, ale v roku 2017 celkovo je fantastický.

Reagovat
pepinho2

Strašně kazí, i jednoduché přihrávky

Reagovat
Zaschrona

Dneska je ale zatim strasny.

Reagovat
Miguel19

Totálně marnej.

Reagovat
Free_player

to si City dělají zadek ne

Reagovat
smazaný uživatel

Boro viac striel na bránu ako City

Reagovat
nani92

hehe, možno dnes ešte stiahneme bod na City

Reagovat
Greny

no kdyz se na to dneska divam tak nechapu jak Lukaku a Costa mohou mit dohromady 43 golu

Reagovat
smazaný uživatel

Solídny polčas, aj keď postupne sa z toho stala taktická bitka.

Reagovat
Svatej

To je sulena nuda. Od 25 minuty jsem musel prekonat dvakrat naprosto silenej chtic ke spanku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vilp

Ten co brání Hazarda, je hodně vtipný tím, jak neumí vyhrát jediný souboj čistě. Samé držení a tahání za dres a nejvtipnější na tom je, že ten blb nakonec odpíská faul Edenovi.

Reagovat
Mastný Chobot

ten, čo bráni Hazarda, sa volá Gueye a je to jeden z najlepších na svojom poste v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Může být, nesleduji Everton.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Miguel19

Škoda. Jedna z těch dvou tutovek se měla proměnit.

Trojka vzadu dnes strašná. Cahill je prostě kalamita, u které nikdy nevíš. Luiz je dnes totálně posranej a Azpi je dost mimo, tvl ty jeho přihrávky, to bych blil. Lukaku na ně stačí v podstatě sám.

Matič další naprosto otřesnej výkon. Nechápu, jak s jeho parametry může být tak posranej jít do jakéhokoliv souboje. Ta záloha je totálně k hovnu, protože obránci nemůžou ani jednomu z dvojice Matič-Kanté přihrát. Buď se schovávají u hráče, nebo jsou totálně dřevění a poserou to. Matič musí jít pryč.

Pedro je sice makáč, ale jinak je to totálně splašené dřevo. Costa tam měl dobrý momenty, ale furt je evidentně z formy. Hazard zase osobka, ale přesto tam byl párkrát vidět.

Alonso hodně špatný.

Bude to ještě boj, naštěstí Everton nehraje nic extra. Chce to tam hodit Cesca a Williana.

Reagovat
blade115

To je zas výkon... Obrana se chvěje, už i Azpi tam udělal pár chyb, a střed zálohy ten je prostě bez Fabregase úplně nedominantní a bez jakékoliv kreativity. Costa klasicky k ničemu, ještě tam zahodí takovou šanci, půlku času odchodí a stejně si ho Conte bude stavět do základu už napořád... Everton je fakt hratelnej, chce to jen trochu zatlačit, hlavně Alonso s Mosesem to dnes moc nepodporují, takhle se nám je nedaří tolik přečíslit jako na podzim. Oni naproti tomu hrozí, Lukaku se na hřišti objeví jednou za čas, ale v těch chvílích bojuje a jen díky své "dřevěnosti" z toho ještě nic většího nevybojoval.

Do druhé půle to chce Fabregase, je jedno místo koho, nejlíp místo Costy a Hazard jako falešná devítka. Ten si mimochodem taky dneska nezahrál, Gueye ho brání fakt dobře. Ale pořád je to řešitelný, vůbec ne jak na OT. Stačilo by jen trochu zareagovat na ten dosavadní průběh...

Reagovat
Zaschrona

Tom Davies, 18 let. Spolecne s Ganou zatim dneska jasne nejlepsi hraci EFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies je solidní.

Reagovat
Greny

až teda na to že už měl mít žlutou

Reagovat
Gareth Bale 11

Davies hraj dobře, hlavně to jak nic nevypustí je super.

Reagovat
Zaschrona

A hrozne se mi libi, jak si porad snazi hledat volny prostor na hristi, kam se snazi nabehnout.

Reagovat
Svatej

Sundal bych Matice a poslal tam Fabregase. V ty zaloze jsou tam 2 na 2, protoze Gueye je porad nalepenej na Hazardovi a verim, ze Kante s Cescem by tu jejich zalohu zvladli. Kreativita tam bez Eddieho nesmirne chybi. Nelibi se mi ani Slonso a Moses je strasne odstrihnutej od tymu. Costa zase smesnej, tak se snad rozehraje, tohle je ostuda.

Polovina prihravek jde o oul metru vedle do protipohybu, wtf..

Reagovat
Greny

ja bych sundal Matiče i Costu a dal tam Cesca a Michyho a v 65.-7,. Willian a dolu Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Michy nám nepomůže.

Reagovat
Svatej

Taky neni spatny reseni. Nebo tam Costovi poslat Michyho namisto Pedra s tim, ze si Hazard bude moct litat kam chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a už těch zranění je zase tolik, že nám nevěřím ani na to naše letošní 6. místo... S tou marodkou nemůžeme uhrát EL, natož v PL zůstat tam, kde jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso dneska zajímavé centry.

Reagovat
Zaschrona

ufffff

Reagovat
Whitemedia

Parádně sehrané

Reagovat
Mimalu

na podzim by tam Costa byl

Reagovat
Miguel19

To je boží, jak Matič vede míč a najednou mu začne skákat jak hopík tvl..

Reagovat
icemike

hej taky jsem si všiml, zničeho nic

Reagovat
Greny

ale tak to je faul na Hazarda ne ? kdyz jdeme do brejku a ten co ho brani na osobku ho mimo hru drzi rukama aby se nemohl poradne rozbehnout

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je to zmrd ten afričan

Reagovat
jk

Reagovat
Whitemedia

Když ho držel v prvním poločase, tak z toho rozhodčí udělal faul Hazarda... takže můžeš být ještě rád

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam ten Matič je doprdele

Reagovat
Gareth Bale 11

Costa klasicky.

Reagovat
Miguel19

Matič zase totálně převálcovanej od Daviese

Reagovat
jk

Bože, to je kunda ten costa

Reagovat
Whitemedia

Conte by se měl probrat

Reagovat
smazaný uživatel

DEJ TAM TOHO FABREGASE UŽ, NA TO SE NEDÁ DÍVAT

Reagovat
Steven666

mi ten titul fakt prejebeme...

Reagovat
Whitemedia

Vystřídej už toho Matice

Reagovat
blade115

Ne, prostě tam toho Cesca nedá, to radši bude hrát dál tuhle impotentní sračku...

Reagovat
off-olda

Ty vole co to předvádíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem uplně na nervy, to je každá delší nahrávka na nohu protihráče, se z toho pobliju.

Reagovat
jk

Hlavu vzhůru, sem tam se to podaří odevzdat i do autu

Reagovat
Greny

dej tam Cesca !!

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
FCSL

Hmm, ztráta Chelsea a City by byla pěkná motivace pro slípky i nás Klíčovej zápas pro oba

Reagovat
Miguel19

Conte je s tím Matičem úplně vymletej? Nebo jako čeká, až si dá vlastní.

Reagovat
Hokaido

Pedroooooo

Reagovat
Hokaido

A Matič zase áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

PEDROOOOO konečně

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

JEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
Mimalu

Pedrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
off-olda

Goooóóoooooool

Reagovat
blade115

PEDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní gol

Reagovat
Whitemedia

Tohle je teprve gól z hovna

Reagovat
Miguel19

Špílmachr Matič asistence.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole z takové sračky tak krásný gól, já se poseru.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Greny

Pedroooooooooo

Reagovat
Cobra

Reagovat
Zaschrona

Hezky gol.

Reagovat
diastan

A hned další

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ja ho nechci začít mít rád Pedrinho

Reagovat
Gareth Bale 11

Zrovna tohle vemeno se takhle trefí.

Reagovat
Whitemedia

to vemeno letos dává parádní branky

Reagovat
Gareth Bale 11

No právě, on je při hře kolikrát otřesnej, ale když dá gól, tak to za to stojí.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dá takový screamer a pak si sám zaveze balon do autu, to je vtipné jak prase prostě.

Reagovat
Whitemedia

Costa pošle Hazarda až na tribunu

Reagovat
off-olda

Do běhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Costo táhni už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Zaschrona

Jestli ma Kone zmenit zapas...

Reagovat
fajdax

Link na gol prosím prosím

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Krasne to vymetl

Reagovat
Taiger

Čech, Gabriel, Kosc, Naco, Ox, Aaron, Xhaka, Gibbo, Mesut, Alexis, Oli.

Z části očekávaná, ale čekal jsem spíš Holdinga, zajímavej tah s Gibbem, snad to půjde,dneska z toho mám po těch letech fakt dobrej pocit, poďme pomoct modrákům a dojít si pro tři body!

Reagovat
off-olda

Reagovat
blade115

Matič s Costou se dneska můžou chytnout za ruce a táhnout někam hrozně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

ale bohužel potáhne Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i s Luizem, ale ten už jde.

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ake do hry

Reagovat
Miguel19

Aké na Lukakua, no paráda..

Reagovat
Hokaido

Penalta City taky k zblití. Rashford i Sané by měli dostat ban na 3 zápasy, tohle prostě kurví PL.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Teď by se Terry hodil

Reagovat
blade115

Hm, tohle Luizovo zranění bylo na spadnutí už dlouho. Co ho Agüero tak prasácky sejmul, tak to z jeho strany není stoprocentní... Ale zrovna na té pozici nemám obavy, Terry s Akém to kdyžtak zvládnou víc než skvěle.

Reagovat
JessePinkman

Bleju z penalt pro United a City

Reagovat
Taiger

Borooooooooooooooooooo

Reagovat
Taiger

CHAMBOOOO! Naše zvíře!

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

city kurva ja nechci UNITED v top 4

Reagovat
diastan

Reagovat
haracky

Chambers na hrot!!!

Reagovat
Miguel19

Azpi jak mu to přepočítal kreténovi

Reagovat
Mimalu

se žlutou docela odvaha no

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Gana faul

Reagovat
Zaschrona

Proc mu nedal kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

už ho vyhoď

Reagovat
Whitemedia

Moss nezvládá..

Reagovat
pepinho2

Není na rozhodčího nějak starej? + to břicho

Reagovat
Mimalu

Garyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Whitemedia

GARYYYYYYYY

Reagovat
Miguel19

C A H I L L !!

Reagovat
smazaný uživatel

TITUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooool

Reagovat
liquicitizen

GOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
blade115

CAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
smazaný uživatel

Steke dobrý golman

Reagovat
Miguel19

Proti nám 4 zápasy 11 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je sice obrance na hovno, ale golovej je dost :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co? Ja ten jeho couvaci styl nemam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, akurát s tebou nesúhlasím.

Reagovat
Greny

mozna by mohl hrat priste na hrotu misto Costy , kdyz tam nechce dat Batshuaye

Reagovat
Greny

Gaaaary nazdar

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Spasitel

Paráda titul je tam

Reagovat
blade115

Everton vážně potřebuje gólmana, Stekelenburg je strašný...

Reagovat
Whitemedia

poslal bych jim Begovice

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icemike

Reagovat
Teoretik

Boro tam cpe do brány každý balón, Sterling a jemu podobní tam vymýšlí samé pičoviny.

Reagovat
Hachim Mastour

Hm, vedľa Xhaku mal hrať Ox a na wingbackovi Bellerin.Snáď sa Aaron ukopne ako pred rokom.

Dnes zatiaľ všetko vychádza ako má, United stratili a Everton&City prehrávajú.Už by to len chcelo zastaviť trápenie Spurs v doťahovaní sa na Chelsea a na titul, na ktorý evidentne nemajú a nie sú k nemu ani blízko.

Reagovat
Taiger

wtf ta první věta

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Whitemedia

Já bych raději na Lukakua poslal Zoumu

Reagovat
diastan

GOooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Hachim Mastour

Navas

Reagovat
Hachim Mastour

Aha, Jesus. evysledky

Reagovat
FCSL

Na livesportu nejdřív Navas, jsem si říkal, že to musej mít blbě

Reagovat
Whitemedia

WILLIAAAAAAAAN

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaan

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Cescííííííííííííček

Reagovat
smazaný uživatel

NAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
blade115

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooil

Reagovat
Busby babes

Obrana Evertonu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Pěkně Everton vytekl.

Reagovat
Miguel19

A Steke to má hezky s průměrem 3 branky na zápas

Reagovat
Zaschrona

4

Reagovat
Miguel19

Před zápasem ukazovali nějakou statistiku, že to má proti nám 3/9

Reagovat
Zaschrona

Ok, ja pocital jen ten zapas na podzim.

Reagovat
Greny

Gueye jak vubec nevedel kde ma hrat a koho branit

Reagovat
Miguel19

Hazard už tam není no.

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Tak tímhle Chelsea vyhrála titul a já jim gratuluji. Ve zbylých kolech nemají nikoho kdo by je ohrozil až venku na West Brom ale i případná ztráta jim furt stačí

Reagovat
Whitemedia

Everton ve druhém poločase trapas.. a to se jim Matic snažil i trochu pomoct..

Reagovat
madridcan

Boha ten Zoumov pysk pri striedani Hazarda

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

blbe 343 vratilo do zakladu gibbsa s giroudom

Reagovat
Taiger

Snad bys tam nechtěl Alexise, kterej je vepředu úplně utopenej, furt si běhal pro míč do středu. Na křídle s ním to momentálně funguje nejlíp. Welbze na úkor Oliho taktéž ne.

Reagovat
blade115

Wenger nám zaučuje Alexise do systému.

Reagovat
Teoretik

No tohle bylo minimálně 7 minut, jen kolem té penalty -5, ale chápu, že jí asi kompenzuje

Reagovat
diastan

Reagovat
off-olda

Wilda

Reagovat
Miguel19

Wiloš z první omg

Reagovat
valek9610

Tak Chelsea úkol splnila ! Arsenal dá slepice a je už to skoro jistý

Reagovat
Zaschrona

Chelsea na hriste za lavicky posle Williana s Fabregasem, Everton Koneho. Zadny prekvapeni, ze to dopadlo takhle... Barkley a Lukaku az smesne slabe vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je už náš

Reagovat
diastan

Kun

Reagovat
diastan

kurva to mám zas opožděné

Reagovat
Greny

no snad Arsenal vyhraje .. mohl by Arsene postavit osobku na Alliho

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, tak o titule je už asi rozhodnuté...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

smutne co?

Reagovat
Taiger

Čech, Gabriel, Kosc, Naco, Ox, Aaron, Xhaka, Gibbo, Mesut, Alexis, Oli.

Ještě jednou sestava pro Gunnery, byla zaspamovaná.

Reagovat
Edgewalker

Očekávaná, ale víc by se mi líbil Holding na stoperu a Nacho místo Gibbse.

Reagovat
Lacko_Boh

ale aj toto sa da chapat.

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

jj, snad Gibbo zahraje

Reagovat
Miguel19

Střídačka totálně vysmátá a Conte výraz na zabíjení

Reagovat
Whitemedia

po zápase si ale i Courtoisovi na záda vyskočil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

letos 8:0 s Evertonem , Not bad

Reagovat
Busby babes

Tak na City jsme neztratili, na Everton bod nahrali. Pohoda. ted jeste nahrat bod na Arsenal.

Reagovat
PP

Tak pojdme.. lekce z produktivity.. 1:3!

Reagovat
smazaný uživatel

IN WENGER WE TRUST.

Reagovat
Whitemedia

Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, po tom, jak to Everton pokazil, mě úplně přešla chuť na náš zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

Trochu se bojím, aby to z naší strany nebyla nějaká nezvladajkovina ve stylu Dier v 6. minutě redka nebo tak něco...

Reagovat
Hokaido

Proč zase nehraje Walker? Je 100% fit a daleko lepší než Trippier, kór proti silným týmům. Že by letní odchod?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapilo by mě to.

Reagovat
Hokaido

Ty máš z tý výhry Chelsea trošku depku, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

skor je zosraty z pripadnej prehry s Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa osobne nezdal lepší než Trippier v posledných zápasoch.

Reagovat
Hokaido

Tak on je skvělej back up do rotace a proti horším týmům je ok, ale jakmile hraje proti lepším, tak je to docela průser.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
FUnk

ale oproti tripierovi nema kopaci techniku. hodne podporuje utok ale jeho centry stoji vetsinou za prd. A tripier ted hraje dobre. Snad si z nej sanchez nebude delat dobry den

Reagovat
jk

Vzhledem k tomu jak se Walker dokáže na derby nahecovat a strhnout i lidi kolem sebe, tak jeho vynechání moc nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možno Pepek.

Reagovat
Hokaido

Ten by po něm šel určitě. A myslím, že i samotná Barca by to zkoušela. A tam by ho Levy určitě prodal radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne by to dávalo zmysel. O zaujme z Barcelony som teda ešte nepočul, práve naopak, Barcelona doťahuje príchod ďalšieho LB. Možno stavia na Roberta.

Reagovat
blaugrana

Ten Jesús za tri roky nahradí Luisita.

Reagovat
Lacko_Boh

Spurs čk

Reagovat
Taiger

Oxův zápas Poďme!

Reagovat
Gareth Bale 11

Z toho našeho báčka okolo vlastního vápna mám nervy zápas co zápas ale.

Reagovat
Lacko_Boh

ale aj tak je to parada. Lepsie ako tie odkopavacky do nekonecna, tak to pressovat dlho nevydrzime.

Reagovat
smazaný uživatel

dost to prehanite na to, ze arsenal neumi nijak zvlast presovat, tak je tam nizka jistota

Reagovat
jk

Tyvoe ani mi nemluv, hlavně Hugo s Vertsem, který se u toho ještě vždycky motá jak kdyby byl po párty v belgický pivnici...

Reagovat
Counter

Zatím těžká nuda

Reagovat
Tommy the Gunner

Ox docela kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs ani simulovať nevie

Reagovat
Lacko_Boh

ale ano no

Reagovat
Trand

Škoda, že naše hráče nikdo nenaučil dřív jak správně pressovat. Dneska jim to zatím jde na naše poměry velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

spis bych rekl ,ze to spurs hraji blbe, nez ze bychom se nejak zlepsili

Reagovat
Trand

Tak aspoň už to není tak, že presuje jeden nebo dva hráči, ale presují třeba 4 nebo 5.

Reagovat
smazaný uživatel

faul na granita, kdyz uz

Reagovat
Counter

Faul na Xhaku je faul pro soupeře. Xhakův faul je pak žlutá a Xhakův faul na žlutou je redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

někdo nějakej slušnej stream pls?

Reagovat
Miguel19

Alli

Reagovat
Gareth Bale 11

Alli.

Reagovat
Taiger

Ox bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ten gibbs tam, prečo tam nedal bellerina

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

pest na oko v ty sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Belle by zahral aj LWB?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Na lobda na Kanea bola popoči a Bambino toto musí dávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to byla haluz

Reagovat
smazaný uživatel

NA Kaneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem cetl od Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

ale gabbo to pozicne solidne posral, tam se melo jasne vystavit do ofsajdu

Reagovat
Whitemedia

Arsenal vůůůbec netuší..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Haha

Reagovat
Free_player

Eriksen

Reagovat
Hokaido

To jsou jitnice

Reagovat
Taiger

Super akce, Oli chybí ve vápně, když se zvedne a míč se k němu dostane, dostane slepice do brejku.

Reagovat
smazaný uživatel

mic s k nemu nedostal ne? tam to hlavne pokazil mesut ktery mel prostor, ale misto aby to vyuzil tak to alibisticky poslal dozadu...

Reagovat
Taiger

Dostal, ztratil ho ve středu, myslím, že to byl on.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze urcite ne, protoze pak stal na pulce a spurs to kolem nej jen tak prohodili, to by nestihl ztratit a jeste se vratit

Reagovat
Miguel19

To asi Oxův zápas nebude.

Reagovat
Taiger

Počkej si.

Reagovat
Gareth Bale 11

to si už děláte prdel ale?!

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat tych dvoch kokotov mam vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

čo spália také tutovky

Reagovat
Heisenberg

To 3-4-3 soupeře tak mate, že netrefujou ani prázdnou kasu.

Reagovat
Busby babes

ty vole, co chce Tottac vic? Ale jak Son poslal Oxe na parek...

Reagovat
frank

Son parádně, ale Eriksen?

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Cech to dneska vsechno vytlaci ocima

Reagovat
smazaný uživatel

no

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramsey jak furt zveda ruce, kdyz mu nekdo neprihraje

Reagovat
Whitemedia

pak mu teda někdo přihraje a Ramsey to posere..

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Klasický Ramsey no

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trand

Tak zrovna tady se ta přihrávka nabízela.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi nez hrac, co nechce mic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Taiger

A co má jako dělat?

Reagovat
jk

shit, shit

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale Son. Krásně ho vykoupal.

Reagovat
Side

Ramsey mě mrdne

Reagovat
Taiger

Ramsey v těch střelách ze střední vzdálenosti nahradil Coqa.

Reagovat
Edgewalker

Co to tam zase Ramsey vyváděl za skluz před tím brejkem?

Reagovat
smazaný uživatel

me by hlavne zajimalo, kdo to byl, jak utikal za sonem a najednou lezel nazemi

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal bodycek od rozhodciho

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Koscielny asi

Reagovat
frank

Zakopnul, ne?

Reagovat
Trand

To nebyl on, ale to bylo taky super.

Reagovat
Lacko_Boh

Poche ma gestá ako Escobar.

Reagovat
jk

Reagovat
Lacko_Boh

buď to v ňom vidíš alebo nie

Reagovat
Gareth Bale 11

Chce to gól, však vůbec neví.

Reagovat
Free_player

a to je na nich právě to nebezpečný

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska mel hrat na hrotu Welbeck a ne pomaly a dreveny Giroud

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Komik vedľa komika, to je sen aké nevinutené chyby dnes stvárajú.

Reagovat
Counter

nevinutené?

Reagovat
Taiger

Chyba komika.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

dpc

Reagovat
Lacko_Boh

nevynútené

Reagovat
Taiger

Arsene se ostříhal před derby? My Guy.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Z Čecha by Guardiola moc radost neměl

Reagovat
Gareth Bale 11

Giroud je tam taky k ničemu, nic snad neudělal dobře ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

na hřišti jsem si ho všiml až někdy po 30 minutě, když tam vyplázl jazyk..

Reagovat
Hachim Mastour

ramsey wtf

Reagovat
smazaný uživatel

fuu Gibbs skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Gibboooooooo

Reagovat
Tommy the Gunner

chybely centimetry

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale vybojoval loptu, skvely nabeh, zakoncil. Zasluzi pochvalit. Skvela robota.

Reagovat
Tommy the Gunner

to urcite ano

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne ta otocka to se mi vubec nechtelo verit, ze to on

Reagovat
smazaný uživatel

Prvýkrát v živote sa dotkol lopty pravackou

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase výkon, jen štěstí, že slepice nevedou.

Reagovat
Counter

Náhodou, čekal jsem to horší. Po těch jejich dvou zbabraných tutovkách se to už vyrovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, s tou formou obou týmů jsem to taky čekal horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako Ramsey ač má své debilní chvíle, tak aspoň chce míč, jako jeden z mála teda.

Reagovat
Trand

To je jeho problém, není alibista, pořád chce míč a rád střílí. Bohužel kazí, občas hodně, tak je to vidět a všichni si toho všimnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ale tedka tam mel zase neuveritelne veci mne prijde tuto sezonu jak bravo at se bude snazit sebevic, tak pri tom bude vypadat smesne az ttrapne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hlavne miluje pozornosť,to je dosť vidieť, už len na tom jeho pokuse o odkop. Vlastne takmer stále sa snaží o ničo úchvatné.

Reagovat
Miguel19

Ramseyho minutka.

Reagovat
Horcmen

Xhaka hezky odvrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier o ničem, měl hrát Walker

Reagovat
FUnk

zatim sklamani.cekal vice z jeho centru.

Reagovat
smazaný uživatel

moc tomu nerozumím, Walker je do derby ideální

Reagovat
Counter

Čároví zatím zrak jako ostříž, trefili všecko

Reagovat
smazaný uživatel

..... Oliver taky zatím výbornej

Reagovat
masly008

až na to ležení vertogena,on doběhne k lajně a lehne si metr v hřišti,nechá se ošetřit a hned ho pustí zpátky.to mě sere.měl ho poslat za lajnu ošetřit.

Reagovat
haracky

Xhaka to udelal podobne ..

Reagovat
Gareth Bale 11

Son náš nejlepší hráč zatím.

Reagovat
Miguel19

Son a Davies hrají na té levé straně hodně dobře. Tam Arsenal hoří.

Reagovat
haracky

Ozil na to sere

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele a Walker o polčase na ihrisko. Dier je úplne v lese.

Reagovat
Mastný Chobot

Prvych 30 minut to bola strasna sracka, na konci sme pekne zatlacili na par minut a mohlo z toho nieco byt. Kazdopadne, dozadu nie sme pevni a vpredu nic moc. Horsie ako Cechova rozohravka uz je len Oxovo sebavedomie, ten je dnes dosraty aj behat. Alexis, Ramsey, Giroud pekne bojuju.

Reagovat
Whitemedia

Alli fajnová Torresovina

Reagovat
vicinda07

Trippier zatial dopredu velka bieda co je prekvapenie, na to tam je, snad sa to zlepsi, ak nie Walker na plac...na druhej Davies velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil bol v mojich ociach vzdy vacsi hrac ako Alexis, pred par sezonami som zmenil nazor. Teraz neviem, ci siel Alexis tak velmi dopredu, alebo Mesut dozadu, pretoze Alexis ohromne vycnieva nad vsetkymi, aj nad Ozilom, ten pre mna osobne dost pod svoje moznosti minimalne tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil odehraje dobře 1 ze 4 zápasů, zbytek odchodí, Alexis maká snad úplně každý zápas co to jde. Mají dost velký rozdíl v přístupu.

Reagovat
Taiger

Rozdíl není v přístupu ale ve stylu hry. Diskuzi o tom, že Mesut všechno odchodí je ještě furt nějakej trend?

Reagovat
Taiger

*Diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, stačí sledovat jak oba pressují nebo jak se vracejí atd...

Reagovat
Taiger

Tak jak říkám, je to o stylu hry, ale to, že všechno Mesut odchodí není vůbec pravda. On tam taky lítá, jen to není na očích jako to Alexisovo rapidní napadání. Ta tabulka, kde Mesut naběhá pravidelně nejvíc z našich hráčů už tu taky byla.

Reagovat
Counter

Když se pak mrkneš na statistiky nejen naběhaných km, ale i sprintů samotných, Mesut běžně Alexise předčí v obou kategoriích. Akorát to je často bez míče a ani si toho nevšimneme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodne neodchodí, ale pripadá mi, že sa rýchlo otrávi a ťažké zápasy, kde to proste nejde podľa predstáv potom odohrá ako za trest, bez nálady. Ale aj štýl hry, pravda, jemu ďaleko viac vyhovuje prostredie ako mal v Reale, Alexis zase naopak, v Barcelone sa celkom trápil.

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis mal lepšiu sezónu 13/14 aj 14/15, 15/16 zasa vyšla viac Mesutovi a teraz hrá Ozil naozaj pod svoje možnosti.

Reagovat
Heisenberg

Sanchez je rozhodně lepší hráč pro případy, kdy to potřebuješ urvat přes individuální kvalitu, což je rozhodně případ Arsenalu. Ozil ti povětšinou nepřejde 1 na 1 (protože si ani nedovolí), nevystřelí, nerve se o míč, on prostě není buldok jako Alexis. Na druhou stranu Ozil s fungující zálohou je mašina na vytvořené šance (2015/16 na podzim mu to šlo dokonce bez zálohy). Ideální je mít oba, protože se dobře doplňují.

To s tím odchozením v komentáři pod tebou je pořád omýlaná sračka, Ozil toho naběhá víc než Alexis, ale Alexis je výbušnější, takže si většina všimne sprintu přes půl hřiště než "plazícího" se Ozila.

Celkově jsou oba dva jsou super hráči, kteří mají svoje výhody a nevýhody a kteří se hodí do určitých situací lépe než ten druhý. Oba zároveň momentálně hrajou v příšerným týmu bez jakýkoliv dlouhodobý herní strategie, který to tahá hlavně přes individuální kvalitu, takže je jasný, že Alexis bude víc vidět a pro Arsenal je teď daleko prospěšnější. Ideální by bylo si nechat je oba a postavit to s novým trenérem na nich.

Reagovat
smazaný uživatel

mesut je na tom momentalne strasne bidne, jako by ztratil rychlost a to nejen pohybovou ale i myslenkovou, trva mu dele rozhodovani co kdy udelat... a to je docela na nic, kdyz zrovna to z neho delalo top hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Walker Dembele do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele musi, snad je uz dostatocne fit.

Reagovat
nani92

COYS

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Vymletej.

Reagovat
nani92

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Son zapol beast mode, nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

keď si porovnám ten výkon čo predviedol proti CFC a teraz...

Reagovat
Miguel19

Giroud je naprosto k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Costa

Reagovat
Counter

Druhý poločas už větší sranda

Reagovat
Whitemedia

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Tu rozohrávku majú tak premakanú. že aj Guardiola by sa mohol učiť.

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasa

Reagovat
pingla

Alliiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výsledky snů. Hlavně to zítra zase neposrat

Reagovat
castelL

Zrovna som išiel písať, že je až neuveriteľné, ako výsledky hrajú do karát Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Manchestery prostě před Liverpool nechcou

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ten hnusak

Reagovat
Counter

(-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Whitemedia

Arsenal

Reagovat
Tommy the Gunner

Idioti

Reagovat
pingla

a penalta k tomu

Reagovat
nani92

krásne Chalani

Reagovat
Hokaido

Zasraný diveři dneska

Čech chytí

Reagovat
Whitemedia

Čech už penalty nechytá, v Mnichově mu to stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OX

Reagovat
Miguel19

Pane bože, to jsou břídilové

Reagovat
Gareth Bale 11

Konečně ty vole!!! Moc hezky celá ta trojce.

Reagovat
Trand

omg

Reagovat
Edgewalker

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Cechiino lapac penalt

Reagovat
castelL

Reagovat
Hokaido

Ty pičo. Tomu říkám dobře kopnutá penalta.

Reagovat
Edgewalker

Čech už se ani nesnaží

Reagovat
blade115

Takhle se sesypat...

Reagovat
Free_player

A je to čuuuuus

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že se mi zrovna před prvním gólem sekl stream.

Reagovat
Whitemedia

Petr už se u penalt ani nesnaží

Reagovat
frank

Tak posledně to v NLD Kane z penalty poslal právě doprostřed.

Reagovat
Trand

Snad i Cillessenovi bych na penaltu věřil víc než Čechovi. Každopádně jsme retardi. Opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petr čakal do stredu či ho chcel rozrušiť v štýle yeti sumo ?

Reagovat
Gareth Bale 11

Krásnej začátek poločasu. První penalta dnes, která měla být.

Reagovat
Miguel19

Snad už má Wenger podepsáno..

Reagovat
tuny

Takhle za háčky to uklízel naposledy snad David Villa

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel je idiot a cech palec za snahu

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten úder do chrániče musel být slyšet až za brankou Llorise

Spurs Kane

Reagovat
Miguel19

Giroud brilantně. Místo aby běžel sám na bránu, tak utíká někam do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud to je hracik

Reagovat
smazaný uživatel

Diverska pica

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
janinho

zebraku

Reagovat
smazaný uživatel

Oh when the spuuuurs....atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Alli že zakončil pri 3 hráčoch Arsenalu a mal to najďalej k lopte, to už áno

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsene stridej!

Reagovat
smazaný uživatel

Kane dokonale kopnutá penalta. Bočná zvnútra, není čo riešiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohlo by to jeste skoncit 2:2 jako vloni na SB

Reagovat
smazaný uživatel

No mohol dať Welbecka na wingbacka

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi uz nikdy nebude hrat???

Reagovat
Busby babes

proc ten vysmech na Cecha? doprostred se dneska kope celkem casto. kdyby skocil na druhou stranu, tak by dostal vic bodu za krasu nebo co?

Reagovat
nani92

sú to retardi

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

Reagovat
Gareth Bale 11

Pěkná od Verta.

Reagovat
jk

Ty Vertsovy xichty...

Reagovat
Hokaido

Arsenal jak se sesypal.

Dneska jsem to čekal spíš opačně. Spurs fakt dospívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tieto zákroky na strely spoza vápna má Check stále super, tretí dnes.

Reagovat
FUnk

jasna pentla

Reagovat
Gareth Bale 11

To by se dalo brát, že si kryl obličej, asi správně nepískl.

Reagovat
janinho

uz minuly zapas skoro vykrvacal

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

no mal ruky pred tvárou, tak neviem či až tak jasná, ale pískateľná určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě určitě ne. Dobře, že jí nepiskl

Reagovat
Trand

Jasná.

Reagovat
nani92

simulant a klamár, snád k nám Alexis nepríde

Reagovat
Euphael

Reagovat
frank

Měl by jít do City k falešníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

hihi

Reagovat
vladis271

jj z Londýna to škaredého Manchestru, už sa nemôže dočkať.

Reagovat
Gareth Bale 11

Pěkně je meleme, chce to přidat další.

Reagovat
Edgewalker

Naše nekvalita je úplně brutální

Reagovat
smazaný uživatel

To máš tak keď máš v základe priemerakov ako Gibbs alebo giroud

Reagovat
Trand

Panebože, ať už to skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey uz pls

Reagovat
janinho

dobre som rozumel komentatora na digi ze alexis mal ruku pri tele???

ten musi mat tak 3 promile...

Reagovat
smazaný uživatel

tak, dostal by do nosa, ak by tam nemal ruky

Reagovat
janinho

PRI TELE? rozumies ty pisanemu textu? kryt si tvar neznamena mat ruky pri tele.

a alexis tam tiez nieco ine signalizoval, nie ze si kryl tvar. zastavaj sa ho ked je to aspon trosku otazne, nie ked zase hra hentaku komediu

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší "asertívny" chmuľo. Ani nemám chuť ti to vysvetľovať. Zamysli sa ešte raz.

Reagovat
janinho

chmulo je ten co z teba vychoval negramotne dilino. bud sa nauc citat alebo pouzivat hlavu, idealne obidva

Reagovat
smazaný uživatel

s týmto choď späť do LaLigy.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

ty vole, ho sleduje 10 kamer, a on se začne po neodpískané penaltě obhajovat tím, že ho to netrefilo do ruky nýmand

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalá rozlúčka s WHL.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Cobra

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
GarethBaleCZ

Ještě to dkončit proti United

Reagovat
FUnk

fans perfektni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Na,na na, nananaaaaaaaaa

Mě stejně nejvíc dneska dostaly ty chanty chelski fans v Goodisonu, tam jakákoli kreativita fakt ustoupila do pozadí

Reagovat
M0rb1D4S

Komiku. Jediné o čem dokážeš psát je Chelsea a Arsenal. Zkus se taky věnovat víc těm, kterým fandíš.

Reagovat
icemike

Reagovat
Gareth Bale 11

Toby.

Reagovat
Taiger

A tohle 2v1 na Ramseyho faul nebyl?

Reagovat
Heisenberg

Jediná horší věc než naše výkony je Bellého účes.

Reagovat
smazaný uživatel

on je ale strašně ošklivý a asi chytrosti taky moc nepobral, když si dá na hlavu tohle

Reagovat
nani92

pred tými vlasovými kreáciami ošklivý nebol

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Čech od nás nejlepší, už by to byl kanár bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cobra

Sakra to musíš dávat!!!

Reagovat
FUnk

wanyama dneska ale perfetkni, dozadu dopredu spicka

Reagovat
jk

Já z něj úplně nechápu. Nejhorší je, že mám strach, že kdyby tam nebyl Poch, tak on se takhle nikdy nevymačká až na dřeň. Ale dneska je fakt famózní, Dier mu není ani po kotník...

Reagovat
smazaný uživatel

dier uz by si mohl sednout, s dembelem by to byl uplny valec

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak se půl roku zpět na něj nadávalo, že se schovává atd, tak totálně proměna, neskutečněj hráč z něj vyrostl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Reagovat
EXoRcIsT

Hlavne sa nazabudnite postazovat na Cecha Nebyt jeho tak uz mate 5tku

Reagovat
smazaný uživatel

Cech aspon nejaky hrac z arsenalu bude v kostce

Reagovat
lofin9

Theo hattrick easy

Reagovat
Taiger

Theo hattrick

Reagovat
Trand

Čech chytil dneska tak 3 další jasný góly. Škoda, že to k ničemu není s tím naším impotentním výkonem. Každopádně dneska Čech top výkon.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

*útokem

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Hrajem napicu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně fakt na víc než nějaké 6-7. místo nemáme​. Alespoň vyhrát FA Cup, rozloučit se s Wenger a novou sezónu začít s obměněným kádrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ruskym streamu mi tu ten Rusak uplne strika z Cecha

Ale je pravda, ze nebyt neho tak je to uz snad 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Čecha, tak odjede Arsenal s 5kou....

Tu penaltu bych mu vůbec nevyčítal, že netipl stranu. Ono jak jinak chcete chytit penaltu, která jde doprostřed než tak, že zůstanete stát. Má na výběr...levá/pravá/střed. Nic víc

Reagovat
Cobra

Llorisův nesmyslný výběh ✓

Reagovat
jk

Reagovat
Taiger

:(

Reagovat
Miguel19

Theo umístil.

Reagovat
Heisenberg

Wow, my ještě umíme hrát po zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

ozilko s aaronem tedka pekne

Reagovat
Nikikrew

Paneboze mna jebne z toho Ramseyho, co taky hrac robi u nas???

Reagovat
Miguel19

Takových hráčů je u vás mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

sak je

Reagovat
gocii

ale on dokáže vždy vyčnívat nejlepší jsou jeho patičky, každý zápas si dopřeje nějakou, po které se ocitne sám na zemi

Reagovat
masly008

nahrává do tutovky theovi,který přihrává lorisovi

Reagovat
smazaný uživatel

místo Ramseyho si můžeš dosadit tak 85% vašeho kádru

Reagovat
Heisenberg

Já to měl s Oxem taky, vždycky je jednoduchý to shodit na 1 hráče. Ramsey má poslední sezony hrozný řešení finálek a občas dělá příšerný blbosti, ale dneska tam měl aspoň 2 dobrý situace, což je lepší než půlka týmu.

Reagovat
Trand

Podle mě dneska nejlepší s Alexisem v útočný fázi. Ale to o ničem nevypovídá, marní byli klasicky všichni. Ale u nich dvou byla aspoň vidět bojovnost a občas i nějaký povedený akce.

Reagovat
smazaný uživatel

mne prislo, ze poslednich 20 minut mel dobre i mesut, opravdu to bral na sebe ne jen alibisticky do strany, jako vetsinu sezony

Reagovat
Trand

Jj, ale ten hrál zas 20 minut no. Za víceméně rozhodnutýho stavu. Ale jako nechám mu to, aspoň něco, akorát to přišlo moc pozdě. Nemá smysl hledat dnes nějaký pozitiva, žádný nebyly (snad až na Čecha).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Když se porovnaj ty tahouni týmu, tak je stejně neuvěřitelný, jak jsou Sánchéz a Özil líný primadony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil jo, Alexis se uz vidi jinde

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Sanchéz línej není, to je poměrně velkej dříč. Ale poslední zápasy je taky hodně mimo. Podle mě už ho to v tom bordelu nebaví.

Reagovat
Gareth Bale 11

Já to spíš na Alexise myslel tak, že to je prostě hráč dopředu jen a když se mu chce. Když si od nás vezu třeba Alliho, tak ten si toho směrem dozadu splní x krát víc a dopředu je přitom neskutečně produktivní.

Ale jinak chápu, že ho to tam sere.

Reagovat
Edgewalker

Ono taky záleží koho máš kolem sebe, Alexis když se podívá a za sebou má Gibbse, Ramseyho a před sebou Girouda, tak není divu že chce jít co nejrychleji domů za psíkama

Reagovat
smazaný uživatel

Sánchez líný rozhodně není, u Ozila záleží jestli mu dá stará...

Reagovat
Edgewalker

Alexis celou sezonu dřel a táhnul nás, teď už toho má asi plný zuby a popravdě se mu ani nedivím.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Heisenberg

Je to o individualitách, kdybychom vyměnili Alexise a Ozila Kanea a Alliho, tak jsme 20 bodů před váma.

Reagovat
Taiger

Naprostej nesmysl.

Reagovat
haracky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad byla ironie (doufam )

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Velky rozdiel robi ta stvrorica/ paticka hracov v strede u Spurs. Stoperi + Dembele a Wanyama. Ti fakt skvelo(takmer dokonale) rozohravaju a tiez brania stred, ked zhustia stred svojej casti ihriska, tak tam neprejde ani vlasok. A to je praca Pochettina, lebo su fakt takticki a disciplinovani. No a potom sa lepsie hra ofenzive.

Reagovat
Taiger

Očividně nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Alexis je právě důvod, proč nejsme 40 bodů za nima.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil áno, Alexis nie.

Reagovat
Steven666

Arsenal by dnes nedal gól ani keby Spuers hrali len 9ti...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

ak vyhrate o tyzden tak asi ani nie.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Theo to podtrhl.

Reagovat
Teoretik

Líbí se mi, jak si Monreal hraje na nějakého vůdce Arsenalu. Toho hráče musí mít v týmu všichni rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

objasni

Reagovat
Free_player

V suchým triku žádná větší překážka ... i CP byl horší soupeř

Reagovat
haracky

Chtělo by to najít někoho, kdo koupí Ramseyho, Walcotta a Gibbse

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Trand

A Oxe, Gabriela, Jacka, Girouda,...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vítězství Tottenhamu, z našich se dá pochválit jen Peťa.

Reagovat
valek9610

Wenger je fakt kokot nechápu proč zkouší to co Conte nebo Poche myslím rozestavení 3-4-3

Reagovat
haracky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lacko_Boh

do piči

Reagovat
janinho

ak vedenie arsenalu neskusi wengera vymenit napr. za jardina tak musia byt jebnuti... alebo nech pokracuju takto

Reagovat
smazaný uživatel

Jardino je nejaký tvoj bratranec?

Reagovat
cristiano.K.

Nevěřil jsem, že vyhrajeme na Stoke a WBA, nevěřím ani dnes. Každopádně naši soupeři už nám to víc naservírovat nemohli.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sm0ker

Chytře nás dostali pod tlak :)

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=YPlnTbNWfbQ&feature=youtu.be

Kdyby nekoho zajimalo jak vypada vylet na fotbal v Cine. Znamej si udelal vyjezd za Borkem Dockalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesnej stadion

Reagovat
Busby babes

jo no, jak to ma atletickej oval, tak to stoji za hovno...

Reagovat
Whitemedia

tvle, to je fakt na dalekohled..bez něj bych tam měl z toho fotbalu prd

Reagovat
Busby babes

jo no, ono to teda na tom videu vypada hur nez to bude v realu, ale i tak to bude na houby no...

Reagovat
Zaschrona

Fajn video. Docela prekvapiva pro me je cena vstupenek, ocekaval bych, ze zrovna v Cine se budou snazit, aby to byl jakysi lidovy sport.

Reagovat
Coutinho10

frajer

Reagovat
Hokaido

Reagovat
frank

Reagovat
Alberto Aquilani

čtvrt milionu a on to nedal :D

Reagovat
Busby babes

miliardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

bych se bál, že mě s tou kamerou zatknou za špionáž

Reagovat
Trapper

Reagovat
Trapper

PS. To poučení nakonec.

Reagovat
smazaný uživatel

/Prodám/ Fotbalové dresy Arsenal a jiné .... https://goo.gl/photos/8o2rFH9M4xJ9zry27

cena dohodou

....nejlépe prodám vše najednou i za extra zvýhodněnou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Však počkaj ešte, neblbni, AW podľa mňa nepredĺži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemas na pikenko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to ?

Reagovat
smazaný uživatel

kys, nibba

Reagovat
smazaný uživatel

mluv cesky

Reagovat
smazaný uživatel

no ze ci si zhanal peniaze na pervitin, predajom tych dresov.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnyyyyyy

Reagovat
Mastný Chobot

ale ten bordový Henry by nemusel byť odveci, taký zohnať v dobrom stave je raritka. Najkrajší dres, aký kedy Arsenal mal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna sbirka. A Ronaldo z Interu je bozi

Reagovat
avicii

dnes to neuvidim takze by sme aj mohli vyhrat ked nam to tak vsetci pekne vcera ponukli, dufam ze to klasicke neposerieme

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Bacca je na odchodu z AC Milán, stěhovat by se pak mohl do Premier League. Zájem o zkušeného kolumbijského útočníka hlásí Arsenal.

Prosim, jen ne toho poelare. Ja vcera definitivne zlomil hul nad Oliem a oni chteji tohle? Tak to at radeji zustane Zaloud.

Reagovat
Busby babes

http://www.espnfc.com/club/manchester-united/360/blog/post/3111716/nemanja-vidic-talks-to-espn-fc-about-manchester-united-and-more

ESPN FC: Did that team need changing so much after Ferguson left?

Vidic: We'd won the Premier League.

Dobrej royhovor s Nemanjou.

Reagovat
nani92
Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tony223

hrozné...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dneska snáď za 3 body. Silno dúfam že to nepokazia.

Reagovat
Mastný Chobot

Coman je od 15 v áčku?

Reagovat
M0rb1D4S

V PSG odehrál 58 minut ve všech soutěžích, v Juve 768, ale že by nějak přispěl k titulu se říct asi taky nedá.

Reagovat
vrabejka

Dnešní výhra nám na 90% zajistí LM dnes to musíme dát. Snad pomůže i Adam a Danny.

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team to face @WatfordFC: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Lucas, Can, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Origi.

Confirmed #LFC substitutes v @WatfordFC: Karius, Moreno, Grujic, Sturridge, Alexander- Arnold, Klavan, Lallana.

dneska skvela prilezitost vyuzit zavahani konkurentu...musime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Reagovat
R.Meireles

Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner, Wijnaldum, Can, Lucas, Coutinho, Firmino, Origi.

Lavička: Karius, Moreno, Grujic, Sturridge, Lallana, Klavan, TAA.

Reagovat
Lacko_Boh

Adidas Champagne, konečne pekné kopačky po dlhej dobe.

Reagovat
Melda

Zas ten Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to určitě poserem jak je Liverpoolským zvykem.

Reagovat
cubazi

Prosím link na LFC

Reagovat
cubazi

V podstate Klopp s týmto kádrom nevie postaviť nič lepšie, a už vobec nie utočnejšie (napriek zraneniam)

Reagovat
Kowe

je špatnej gm no

Reagovat
mikelinos

zase oblíbený trend, pokud nespadne, tak se faul nepíská

Reagovat
nani92

Coutinho = Shaw

Reagovat
Coutinho10

twl si delaj prdel...4 minuta a hned zraneni

Reagovat
Free_player

kdo ?

Reagovat
Coutinho10

ja

Reagovat
vladis271

ale dopce

Reagovat
smazaný uživatel

Prodl asi druhy najhorsi uces (resp. mu to nepasuje) v PL hned po Bellerinovi

Reagovat
Coutinho10

hmm...tak to je fakt v hajzlu tohle

Reagovat
stiflerovamama

boha taketo nakupnutie musi rozbehat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho sa zraní....

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas to tam dobře rozdává

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
nani92

a ked sa to rozmení na drobné, tak nič z toho nemajú

Reagovat
Mastný Chobot

vesmír je vesmír

Reagovat
Hokaido

Ten net spend Liverpoolu je asi ještě se Suarézem, že?

Reagovat
smazaný uživatel

tak v létě jsme byli v plusu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Borci nějakej slušnej stream v dobrý kvalite ??? mam misto hracu na monitoru červeny a zluty kostky a koment francouzskej...fakt pecka..pls nekdo neco lepsiho??

Reagovat
stas87

Z toho boli oci..obcas dam sancu aj inemu futbalu ako BL, ale az taku biedu som necakal. Dat dve presne prihravky po sebe je asi ukrutny problem, chciet kolmicu je asi nerealne..

Reagovat
Miguel19

To je neskutečná zoufalost a marnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojujte červení

Reagovat
Coutinho10

twl Adame to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Loser league se opet ukazuje. Dneska jsem sledoval druhou iranskou ligu, a to byl jinaci fotbal. Hlavne, ze berou tri mega tydne, preplacene spiny

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaaaaaaaaaaaaaaa Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Nez sledovat tohle radsi si pustim Slagr. Hnusaci dreveni

Reagovat
stas87

Ja som to po 27 minutach vzdal a zapol som si Malaga-Sevilla. Neporovnatelne.

Reagovat
Hokaido

Vsadil jsi over, viď?

Reagovat
Coutinho10

Lucas zkusil no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
SCELO

WOWOWOW

Reagovat
Coutinho10

ouuuuuu wooooww Emmreeeee Caaaan what a goal wow

Reagovat
smazaný uživatel

Emre zas na CM kraľuje, zdravím tomashina...

Reagovat
tomasinho

V zápase bez tempa. A že zas, pořád Emre na DM > Emre výš. Teď je ta záloha takový paskvil, každou chvíli je každý z těch tří jinde. A když z nich má největší individuální kvalitu, tak je jasné, že bude dominovat

Reagovat
smazaný uživatel

Podla zapasov by som povedal, ze dokaze zahrat porovnatelne dobre aj na CM aj na DM...

Reagovat
cristiano.K.

jinými slovy v zápasech s průměrnými týmy si to tam dává v prstem nose, těch zapasů s průměrnými týmy je mnohem víc za rok než těch ze špičky. Btw: zápasy se špičky navíc vyhráváme

Reagovat
tomasinho

Jo a že co druhý kretén kurví můj nich, to pochopím, ale že i ty brute. Styď se Oľo

Reagovat
smazaný uživatel

Pisal som to v rychlosti, prepac ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cobra

Wow

Reagovat
EL Gringo

Can kraaasaaa

Reagovat
Miguel19

Reagovat
johnik

Wohohohooooooooo

Reagovat
Miguel19

Lucas vyučuje. Jasný základ.

Reagovat
smazaný uživatel

prodloužit !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas > Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

TYPIKOOOOOO

Reagovat
REPLIKATOR

Caaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
nani92

my neskorujeme z krásnych, vypracovaných, nacvičených akcií a im tam padajú takéto haluze..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Cobra

\___/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

umenie, zayican, umenie...

Reagovat
oli9

raději penaltu

Reagovat
Gareth Bale 11

Jakej gól?!

Reagovat
REPLIKATOR

Gól roku bysme měli

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nemanja Matič

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nevim neviim

Reagovat
REPLIKATOR

Giroud?

Reagovat
Hokaido

Giroud bez debat. Možná i Carroll byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll bol určo lepší

Reagovat
fenixLFC

urcite nie

Reagovat
vladis271

Still giroud

Reagovat
smazaný uživatel

te xichty za brankou po Emreho voleji

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne. Konecne ukazali ti hraci neco z kvalit,za ktere berou neslutecne prachy. Tleskam ve stoje

Reagovat
smazaný uživatel

Riešenie tvojho problému je netrápiť sa tým, koľko kto zarába.

Reagovat
Usty

No prosimtebe

Reagovat
mul

asi budes upravovat sekciu Gol kola ze

Reagovat
Usty

Už to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle při golech rvu na celej barak...ale po tyhle emreho parade jsem jen zustal nemej v kresle a koukam najednou jsou reklamy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

"I asked Coutinho if he injured his thigh. He said Yes. I said I thought it was your thigh you injured because I saw you holding your thigh."

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport365.live/en/home

tady stream kdyby někdo chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme hovno, ale pekný góol

Reagovat
Usty

Málokdo si uvědomuje, že asistoval Lucas. Canovi vlastně stačilo jen nastavit nohu...

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

A predstav si to naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zrovna jsem to chtel psat. Legenda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mimalu

Reagovat
stiflerovamama

Origi je ale tuto sezonu strasne slaby, sa neda porovnat stym ako hral minuly rok v tom obdobi ked sme hrali proti Dortmundu atd

Reagovat
Kowe

občas záblesk,ale jinak slabota

Reagovat
cubazi

a ešte ktomu je uplne drevo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

je méně přímočařejší,ale zas udrží víc míčů a někdy to přehání. Měl by hrát jednodušeji.

Reagovat
REPLIKATOR

3 - Lucas Leiva has provided 3 assists in his last 5 Premier League games, as many as in his previous 163 top-flight apps. Renaissance.

Ta kunda se chce udržet v týmu za každou cenu

Reagovat
Kowe

však smlouvu má ještě na rok

Reagovat
REPLIKATOR

Contract until: 30.06.2017

Reagovat
Kowe

minulej týden jsem s ním četl rozhovor a bylo tam uvedený, že má smlouvu na rok ještě. Ale nevim kde

Reagovat
Coutinho10

hezka Origi

Reagovat
pingla

Jak to rozhodci nemohl nevidet?

Reagovat
Nikikrew

sudi

Reagovat
smazaný uživatel

pome liverpool !!!!! udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Lallana

Reagovat
cubazi

Origi je k ničomu

Reagovat
Coutinho10

my to proste nepojistime

Reagovat
stiflerovamama

92. min a Lovren centruje na Matipa do 16 stky

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren center na Matipa v superovej 16.

Reagovat
Coutinho10

uff twl to by tak schazelo

Reagovat
smazaný uživatel

uff skoro sme to prejebali.

Reagovat
johnik

To prostě nemůže nikdy probíhat v klidu , ale 3 body doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele