Premier League - preview 34. kola

25.04.2015, 08:44, aktualizováno 26.04.2015, 08:15
Previews
Drtivá většina 34. kola nejvyšší anglické soutěže se odehrála už v sobotu, teprve v neděli však přicházejí na řadu ty pravé delikatesy. Nejprve se Everton pokusí zkrášlit svou mizernou sezonu cenným skalpem Manchesteru United a vzápětí se k důležitému londýnskému derby na Emirates Stadium sjedou fotbalisté vedoucí Chelsea a druhého Arsenalu...
Everton FC - Manchester United  (neděle 14:30)
V minulé sezóně působil u Manchesteru United lamač negativních rekordů David Moyes. Nebylo se proto čemu divit, že Red Devils po 21 letech podlehli Evertonu na své půdě. Letos je však situace jiná a Rooney a spol. se po výkonově průměrném podzimu hlásí do boje o přímý postup do Ligy mistrů. V Liverpoolu je však nečeká snadná práce.

Everton totiž, ostatně jako obvykle, na sklonku sezóny nabírá výsledkově na obrátkách. Snad je to odkaz Martínezova Wiganu, Everton každopádně z posledních pěti utkání získal krásných 13 bodů, a když už se málem namáčel do boje o udržení, vystřelil vzhůru. Pro srovnání, předtím na zisk 13 (respektive 14) bodů potřeboval neuvěřitelných 17 (!) utkání.

Evertonu evidentně svědčí pravidelné starty Arouny Koného, který začal nastupovat od začátku právě pět utkání zpět. Gól sice v těchto kláních nedal, ale Karamelky na to mají spoustu dalších hráčů. O posledních 8 branek se postaralo 7 různých střelců. Hlavně ale začala fungovat obrana - tři čistá konta z pěti zápasů.

Manchester United má taktéž vynikající formu. Od konce února ostatně vyhrál šest ligových zápasů v řadě, ve kterých nasázeli impozantních 15 branek. Gólostroj se však zasekl na Stamford Bridge, kde Chelsea postavila příliš pevnou a zataženou defenzivu, přes kterou se Ďáblové nedokázali prosadit a prohráli 0:1.

Touto porážkou ztratili i teoretickou naději na ligový titul - jejich cílem je teď uhájit aktuální třetí pozici, která jako poslední zajišťuje účast v Lize mistrů i bez kvalifikace. Vyrovnaně o druhé a třetí místo bojují Arsenal (66 bodů), United (65) a městský rival City (64).

Goodison Park však není jejich oblíbenou destinací. Z posledních šesti zápasů tam vyhráli jen jedinkrát a hned třikrát prohráli. Minulá dvě klání tam navíc nezískali ani bod a nevstřelili ani gól.

Do sestavy se po šestizápasovém trestu může vrátit stoper Jonny Evans, který tlačí na místo Paddyho McNaira. Připraven by měl být i Daley Blind; Trio Carrick, Jones, Rojo však zůstává na marodce. Evertonu bude nejspíš scházet Steven Pienaar, zatímco Leon Osman a James McCarthy se koncem týdne vrátili do tréninku.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Lennon, McCarthy, Barry, Mirallas - Koné, Lukaku
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Evans, Shaw - Herrera, Blind, Fellaini - Mata, Rooney, Young
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Již během následujících čtyř dnů může být rozhodnuto o mistrovi Premier League pro sezónu 2014/2015. Fotbalisté Chelsea by mohli slavit již tuto středu, k tomu ovšem potřebují získat z následujících dvou zápasů maximální počet bodů. První v cestě stojí Arsenal, v současné době druhý celek tabulky. Gunners ale spíše než o titul bojují především o účast v nejlepší trojce.

Londýnská derby mezi Arsenalem a Chelsea získaly v novém miléniu mnohem větší prestiž než dříve a spousta fanoušků dává nyní těmto soubojům stejnou váhu jako historicky mnohem významnějšímu North London Derby s Tottenhamem. O velkou rivalitu se přičinili nejen hráči na trávníku, ale také oba trenéři. Arsène Wenger i José Mourinho jsou zosobněním obou klubů v poslední dekádě a jejich vzájemné rozpory a odlišné postoje dávají každému nadcházejícímu klání ještě větší grády.

Klasická slovní přestřelka nechybí ani nyní. Wenger v týdnu nepřímo na adresu Blues prohlásil, že bránit je snadné. Mourinho na to následně reagoval: "Není to snadné. Kdyby bylo, neprohráli byste doma 1:3 s Monakem. Pokud byste bránili dobře, remizujete doma 0:0 a v Monaku vyhrajete." Podle kouče Arsenalu to však v neděli nebude o něm a o Mourinhovi. "Není to konfrontace dvou manažerů, je to konfrontace dvou týmů. Rozhoduje výkon a výsledek v den zápasu, na toto se soustřeďme," řekl rodák ze Štrasburku, jenž svého protějška z Portugalska nikdy nedokázal porazit.

Dalším faktorem, který přilívá olej do ohně, je návrat Fàbregase na Ashburton Grove. Španělský záložník v Arsenalu poprvé nakoukl do velkého fotbalu a postupně se vypracoval až na kapitána. Poté odešel domů do Barcelony, z Katalánska se pak znovu vrátil do Londýna, ovšem nyní na Stamford Bridge. Bude zajímavé sledovat, jak fanoušci Gunners svého někdejšího kapitána v dresu velkého rivala přivítají. "Nevím, jaké přijetí se mu v neděli dostaví, ale nebojím se o něj," okomentoval tuto okolnost José Mourinho.

Portugalskému stratégovi dělaly během týdne vrásky zdravotní stavy všech útočníků. Mimo hru je stále Loïc Rémy, jenž má problémy s lýtkovým svalem, Didiera Drogbu zase pobolívá kotník a ještě úplně fit není ani Diego Costa. Proto se reálně jevila varianta, že na hrotu Chelsea nastoupí mladík Dominic Solanke, který se kvůli tomu ani nezúčastnil zápasu mužstva do 21 let. Nakonec to ale vypadá, že se zkušený Drogba dá do pořádku. Útočníkovi z Pobřeží Slonoviny se proti Arsenalu pravidelně daří, v patnácti utkáních vstřelil patnáct gólů.

Na druhé straně Arsène Wenger se musí obejít bez křídelníka Oxlade-Chamberlaina a Mikela Artety. Proti Readingu se navíc zranil stoper Per Mertesacker, jehož start je podle francouzského manažera 50 na 50. V případě, že by dvoumetrový Němec nebyl k dispozici, má už Wenger vymyšlenou náhradu. "Gabriel bude připraven. V FA Cupu se dostal na hřiště a myslím si, že pokud Per nebude v neděli hrát, Gabriel ho dobře zastoupí," uvedl na adresu zimní posily z Valencie.

Kanonýrům se proti Blues v poslední době vůbec nedaří. Nad Chelsea se jim podařilo zvítězit naposled v říjnu roku 2011. V posledních čtyřech duelech navíc fotbalisté ze Stamford Bridge vždy udrželi čisté konto. Na podzim vyhrála Mourinhova družina 2:0 zásluhou branek Hazarda a Diega Costy. Historicky je však úspěšnější Arsenal, který dokázal triumfovat 71krát, Blues mají na svém kontě o dvanáct zářezů méně.

Jestli si připíšou jubilejní šedesátý, to zjistíme v neděli večer. Na dodržování pravidel bude dohlížet třicetiletý Michael Oliver, který v právě probíhající sezóně udělil 122 žlutých a šest červených karet. Rodák ze severu Anglie šlágr 34. kola zahájí v 17 hodin středoevropské­ho času.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Gibbs - Coquelin, Cazorla, Ramsey - Özil, Giroud, Sánchez
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Willian, Fàbregas, Hazard - Drogba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:45)
V sobotu se sice v rámci anglické nejvyšší soutěže hraje rovnou osm zápasů, žádný zjevný šlágr se však mezi nimi nenachází - a tak bude největší pozornost patrně upřena na první výlet Mauricia Pochettina zpět na St. Mary’s, odkud v létě putoval za "lepším" do Tottenhamu...

Proč lepším v uvozovkách, to je zřejmé už jen při letmém pohledu na tabulku. O něco ambicióznější Spurs aktuálně sedí pouhý bod nad Saints a po víkendu se tak jenom čtyři kola před koncem mohou ocitnout za Southamptonem, až na sedmé příčce. Ve vážném ohrožení se tím pádem nachází i samotná účast v evropských pohárech, což by pro Tottenham znamenalo obrovské zklamání.

Kdo je před sobotní bitvou v lepší výchozí pozici, to je přitom v tuhle chvíli hodně těžké určit. Southampton je na jednu stranu doma velmi přesvědčivý a vyhrál tam tři předešlá ligová klání, aniž by inkasoval. Na stranu druhou ale zase z Tottenhamu jde větší strach zrovna na venkovních hřištích, kde letos frekventovaněji loupí akorát vedoucí Chelsea a druhý Arsenal.

Velkou ránou pro domácí Soton by se mohla ukázat být absence klíčového štítového záložníka Victora Wanyamy, který si v nevhodnou chvíli vybírá karetní trest. Zranění jsou nadále Djuričić, Rodriguez a první brankář Forster. V pořádku už by po menším úrazu ramene měl být obránce Alderweireld.

Tottenham by shodou okolností mohl jít do tohoto šlágru rovněž chudší o služby svého brankáře číslo jedna. Huga Llorise dál trápí koleno, na rozdíl od svého anglického protějšku by se však Francouz mohl stihnout dát včas dokupy. Hůře to vypadá s Kylem Walkerem, kde je ve hře dokonce zameškaný celý zbytek sezony.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
K. Davis - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - S. Davis, Schneiderlin - Ward-Prowse, Tadić, Mané - Pellè
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris (Vorm) - Dier, Fazio, Vertonghen, Rose - Paulinho, Bentaleb - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Liverpool FC  (sobota 16:00)
V Liverpoolu si o víkendu prožili obrovské zklamání po vypadnutí před branami finále FA Cupu, čímž se Brendan Rodgers stal prvním manažerem LFC od 50. let minulého století, který ve svých prvních třech sezonách v čele Reds nezíská žádnou trofej. V lize nicméně severoirský manažer zůstává jedním z nejúspěšnějších, jaké Liverpool v několika uplynulých dekádách měl, a to se bude snažit potvrdit nyní proti West Bromwichi...

Poněkud šokujícím pohárovým exitem jako by tato sezona pro Liverpool dočista ztratila smysl, realita ovšem až tak jednoduchá není. Reds sice mají jeden ligový duel v kapse, pouhý jednobodový náskok na sedmý Southampton (a tedy žádné poháry) však tak jako tak nikoho nemůže ponechávat v naprostém klidu.

Liverpoolští navíc klidně ještě mohou zabojovat o Ligu mistrů, pokud se jim podaří navázat na minulou výhru nad Newcastlem a definitivně tak zapomenout na dvě slepené prohry s úhlavními konkurenty v boji o přední příčky.

Také u West Bromwiche by se dalo hovořit o tom, že mu v podstatě ve zbytku ročníku o nic nejde - osmibodové manko 18. Leicesteru působí lukrativním dojmem, jakkoliv si Foxes hýčkají zápas k dobru. Jenže Pulisovi svěřenci by se přece jen mohli v cílové rovince pořádně zapotit: po Liverpoolu je čeká ManUtd, Arsenal i Chelsea, čili pravděpodobně nejtěžší los mezi všemi hrubými sestupovými kandidáty.

Speciální příchuť by sobotní střetnutí mohlo mít pro Stevena Gerrarda, který pokud nastoupí, odbude si jubilejní 500. start v Premier League, kde už od příští sezony podle všeho nebude dál fungovat. I "Stevie Wonder" přitom bezesporu bude mít zájem na tom napravit horšící se bilanci Liverpoolu s jeho sobotním soupeřem, na kterého venku Reds vyzráli pouze jednou ze čtyř posledních pokusů.

Jako by to snad bylo potřeba, Brendan Rodgers před víkendem obdržel další špatné zprávy: už 21. ligové kolo kompletně vynechá Daniel Sturridge, jehož na tribuně doplní ještě Lucas se Sakhem. Zpátky v nominaci by naopak mohli být Lallana, Flanagan i Ibe. Jediné dvě výraznější absence na druhém konci barikády představují potrestaný Mulumbu a Andre Wisdom, zapůjčený právě z Liverpoolu.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Lescott, Brunt - Gardner, Yacob, Fletcher, Morrison - Berahino, Anichebe
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Lovren, Škrtel, Moreno - Henderson, Can, Allen - Ibe, Sterling, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Po salvě euforie z příchodu Dicka Advocaata je ticho po pěšině, Mark Hughes mezitím směle kráčí k opětovnému překonání bodového rekordu klubu. Britannia Stadium však letos zdaleka není tou nedobytnou tvrzí, jak ji známe z předešlých ročníků.

Přesto, že je Stoke jen čtyři body od svého historického maxima z loňské sezóny, v případě jediné porážky ve zbývajících třech domácích představeních si připíše nejvyšší číslo do kolonky ztrát od svého návratu mezi elitu. Svým fanouškům to ale náramně vynahrazuje, vždyť mají skvěle nakročeno k druhému konci v první polovině tabulky za sebou - na to se u řeky Trent čeká již čtyřicet let.

A pro Potters, kteří by si již dávno mohli užívat klidný závěr, je to dostatečná motivace, proč neslábnout na svých výkonech a špatně rozjeté zápasy nevypouštět. Před dvěma týdny tak v Upton Parku srovnali v paté minutě nastavení, minulou sobotu zase otočili duel se Southamptonem, který je nadále ve hře o Evropskou ligu. Na operaci čekajícího Petera Crouche přitom střelecky nahrazuje Mame Diouf, který v posledních osmi duelech čtyřikrát skóroval, přičemž jen dvakrát dostal prostor po celých devadesát minut.

Dilema řeší sázkaři, jenž se rozhodují podle vzájemných zápasů. Sunderland sice prohrál jediné ze sedmi předešlých setkání v lize, nicméně z Britannia Stadium odvezl jen čtyři body ze šesti návštěv po společném postupu do Premier League, hned čtyřikrát tu pak nevsítil ani gól.

Kdyby to však byla pro Black Cats největší starost před sobotním střetnutím, panovala by v jejich šatně dozajista řidčí atmosféra. Příchod věhlasného šéfa alespoň prozatím novou krev do žil hráčům nevlil. Pohromou pro mnoho fanoušků lačnících po dalším roce mezi anglickou smetánkou byla především drtivá domácí porážka s Crystal Palace, jedenáct zářivých minut Yannicka Bolasieho pohřbily šance na důležité tři body z domácího prostředí a je nutné je hledat jinde.

Jenže pouze Leicester City je ze zbývajících šesti soupeřů v obdobných problémech a šest bodů, na které Advocaat cílí rozhodně nebude tak lehkou kořistí, jak se na první pohled může zdát. Velmi nízko nastavená laťka je těžko překonatelná pro mančaft, který od začátku roku získal jen dvě zvítězil a tři remízy. Nic dobrého nevěstí ani poslední dvě kola, během kterých vyjede do Londýna ke kláním s Arsenalem a Chelsea.

Další trable pro Sunderland přichází při pohledu na možný výběr sestavy. Sebastian Larsson dokončuje svůj trest a zranění nepustí do hry Fletchera, Browna, Giaccheriniho a Alvareze. Není tak divu, že ve výběru nadále figuruje Adam Johnson, těžko ale soudit jeho psychické rozpoložení zatíženém blížícím se soudem. Na druhé straně se alespoň na lavičku možná vrátí Peter Odemwingie, Stephen Ireland by se měl ukázat i přes poranění z minulého kola. Muniesův návrat je obestřen otazníky, stále je na tom ale lépe než do konce sezóny vyřazení Krkić s Mosesem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Wollscheid, Shawcross, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Walters, Adam, Arnautović - Diouf
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Vergini, Van Aanholt - Rodwell, Cattermole, Gómez - Defoe, Graham, Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Hull City  (sobota 16:00)
Pět kol před koncem Premier League začíná nejsledovanější liga světa dostávat ten správný náboj. Emoce a napětí urputně nabírají na obrátkách; a největší pozornosti se při aktuální situaci na špici tabulky dostává logicky týmům bojujícím o udržení. Jedním z nich je Hull, který svoji potápějící se bárku touží dostat bezpečně nad hladinu na hřišti Crystal Palace.

Hull City jde do utkání na sedmnáctém místě, které ještě znamená záchranu. Jistotou však je, že pokud v Londýně neuhraje ani bod, už v sobotu mezi sestupovou trojicí bude figurovat. Důvodem je vzájemný souboj dvou dosavadních nešťastníků z Leicesteru a Burnley.

Tigers tudíž zoufale potřebují bodovat, což se jim z posledních šesti utkání podařilo pouze dvakrát; a vždy jen za remízu. Na zmíněný Leicester proto mají náskok už jen jeden gól ve statistice skóre. Proti Eagles nicméně mohou mít nepatrnou výhodu.

Hrají sice na jejich půdě, ale to v případě Crystal Palace vůbec nic neznamená. Alespoň ne pod Alanem Pardewem. Ten totiž s Londýňany vyhrál 5 z 6 venkovních klání, zatímco doma triumfoval ze sedmi zápasů "jen" třikrát. I tak ale dokázal tápající celek fantasticky pozvednout, což po čtyřech výhrách v řadě nepokazila ani překvapivá porážka doma s WBA.

Hull vyhrál poslední vzájemný střet na domácí půdě, jenže v Selhurst Parku už na vítězství čeká 11 zápasů - celých 20 let.

Zápas vinou zranění propásnou Davies, Jelavić i Robertson, zatímco Crystal Palace může konečně počítat s Jordonem Mutchem a Chung-yong Leem. Mimo hru jsou jen útočníci Campbell a Chamakh.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Souaré - McArthur, Jedinak - Zaha, Bolasie, Puncheon - Murray
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Dawson, Bruce, McShane - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Brady - Ramírez - Hernández, N'Doye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - West Ham United  (sobota 16:00)
Podobně skvělou formu jako Leicester nabrali i Queens Park Rangers, kteří rovněž touží po záchraně v Premier League. Z posledních tří zápasů získali čtyři body, jen smolně nebrali další dva z utkání z Aston Villou a alespoň jeden proti Chelsea. Nyní mohou zaváhání napravit doma v malém londýnském derby s West Hamem.

Vítězství by Hoops obrovsky pomohlo, jelikož v rozmezí inkrimovaných tří bodů je nasáčkováno hned pět celků. QPR by tak čistě teoreticky mohli za vítězství poskočit o tři příčky - z devatenácté až na šestnáctou, kterou momentálně okupuje Sunderland.

To West Ham podobné potíže neřeší. Formu má sice otřesnou (jediná výhra z posledních 11 utkání), ale podzimní sběr bodů jim zajistil umístění v klidném středu tabulky.

Rangers by mohl vzpružit nečekaně brzký návrat záložníka Leroye Fera, který od února chybí kvůli zranění kolene. Podle původních předpovědí měl být do konce sezóny mimo hru, nyní už je ale připraven, a pokud nestihne zápas s West Hamem, zbývající čtyři květnová klání by už k dispozici být měl.

Stejně tak je v pořádku i levý obránce Yun Suk-Young, který se vzpamatoval z otřesu mozku. West Ham se musí vypořádat s absencí obránce Guye Demela, jenž doplnil početnou marodku - sídlí na ní James Tomkins, Andy Carroll či Diafra Sakho.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Onuoha, Caulker, Hill - Phillips, Barton, Sandro, Kranjćar - Zamora, Austin
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Collins, Reid, Cresswell - Song, Noble, Kouyaté - Downing, Cole, Valencia
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Vzpomínáte na Wigan a jeho pověstné záchranářské jízdy v průběhu dubna a května? Loni v Premier League a letos v Championship to sice nevyšlo, ale Latics za sebou nechali čitelný odkaz. Tím se v aktuální sezóně řídí nováček z Leicesteru, který v dubnu neskutečně zvýšil svoje šance na udržení. A dokonalý měsíc mohou potvrdit v ryzí a očekávané bitvě s dalším zachraňujícím se nováčkem z Burnley.

Na konci listopadu Leicester prohrál na hřišti QPR a usedl na poslední příčku Premier League. Tam zůstal až do minulé soboty, kdy senzačně potřetí v řadě vyhrál a záchrana elitní anglické soutěže najednou není utopií.

Foxes nejprve na začátku dubna udolali West Ham - právě tento duel byl zlomovým. Poté totiž extrémně náročný zápas na půdě WBA zvládli v poměru 3:2 a nakonec porazili i Swansea. Poprvé od roku 2000 dokázaly Lišky v Premier League třikrát v řadě zvítězit. Kdyby sérii natáhly na čtyři utkání, ukončily by čekání dlouhé 48 a půl roku na tuto šňůru.

Proti Swansea vsítil vítězný gól Leonardo Ulloa, pro nějž to byl první zásah od Boxing Day. Taky Burnley má problém s formou nejlepšího střelce. Danny Ings čeká na ligový zásah už osm zápasů, gólově mlčí už 13 hodin a 14 minut. I kvůli jeho zvlhlému prachu nedali Clarets branku čtyři klání.

V tomto černém období vybojovalo Burnley pouze jeden bod a zaslouženě spadlo na dno tabulky. Zápas s Leicesterem je pro ně existenčně důležitý, i když jakýkoli výsledek ještě o ničem nerozhodne. Pro Burnley by každopádně porážka znamenala obrovskou komplikaci.

Foxes jsou však možná mírnými favority. I proto, že poslední tři zápasy v Burnley dokázali vyhrát; domácí čekají na triumf na Turf Moor už bezmála pět roků. V utkání navíc budou postrádat vykartovaného Ashleyho Barnese. Leicester má k dispozici prakticky kompletní kádr; nejistý je start Davida Nugenta a Marcina Wasilewskiho.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Boyd, Jones, Arfield, Kightly - Vokes, Ings
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Wasilewski, Morgan, Huth - Albrighton, King, Cambiasso, Schlupp - Kramarić, Ulloa, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Swansea City  (sobota 16:00)
Fotbalový klub Newcastle United FC se nachází v rozkladu, jaký Premier League nepamatuje. Nikoliv nutně fyzickém rozkladu, jako spíš mentálním - celá značka se pohybuje v atmosféře, která kombinuje fanouškovskou apatii s deziluzí, a po fotbalové stránce se pro jistotu nepohybuje vůbec. Využít se toho pokusí naopak kvetoucí Swansea...

Velšský celek v tuhle chvíli disponuje zhruba přesně tím, čím by v ideálním případě měli disponovat také v Newcastlu. Ambiciózním, mladým a talentovaným lodivodem (silným aspirantem na titul manažera sezony), který se s perspektivním kádrem zabydlel na osmé příčce, trochu naivně hovoří o vidině evropských pohárů a jen jediná remíza jeho klub dělí od historicky největšího počtu bodů v jedné sezoně Premier League.

Straky naproti tomu dohrávají sezonu pod vedením kariérního asistenta Johna Carvera, kterému se mdlé mužstvo vskutku nedaří nijak nakopnout. A zřejmě se mu to ve zbytku sezony už ani nepodaří. Magpies prohráli už šest ligových duelů v řadě a jeví jen pramalé známky zlepšení. Před týdnem navíc St. James Park registroval vinou hromadného bojkotu těch nejvěrnějších vůbec nejnižší návštěvu v letošním ročníku.

Swansea se na předešlých dvou výjezdech do Newcastlu podařilo zvítězit pokaždé poměrem 2:1 a o prodloužení této kratší vítězné série se dnes Velšané budou muset pokoušet i bez dvojice krajních beků Taylor-Naughton, potažmo svého útočníka číslo jedna Bafetimbiho Gomise. Francouzský forvard se do sestavy nevrátí ještě po dva další týdny.

Pokud jsou v Newcastlu ještě vůbec schopni něčeho jako "těšení se", potom Siem De Jong a jeho pravděpodobná první zápasová praxe od měsíce října by mohla být tím pravým impulsem. Zpátky v sestavě by měl být i Jonas Gutiérrez, který minule chyběl kvůli menší slovní potyčce s manažerem Carverem na tréninku.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Anita - R. Taylor, Colback - Obertan, Cabella, Ameobi - Pérez
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Amat - Cork, Ki Sung-yueng - Routledge, Sigurdsson, Montero - Oliveira
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Aston Villa  (sobota 18:30)
Jak moc se situace může změnit během jediného roku. Když skoro na den přesně před 12 měsíci Aston Villa naposledy navštívila Etihad Stadium, nikoho příliš nezajímala a tehdejší demolice rukama Yayi Tourého a spol. (4:0) znamenala jeden z posledních krůčků Citizens za titulem...

Tentokrát to na obou stranách vypadá docela jinak. Tim Sherwood po dlouhé době zase jednou dokázal pobláznit vínovou část Birminghamu, druhého nejlidnatějšího města Anglie, a po 15 letech Villans dovézt do finále FA Cupu. Čtrnáct dní staré vyloupení "jeho" White Hart Lane pak navíc kdysi zkroušený klub dostalo do relativně bezpečné vzdálenosti od sestupové propasti.

Před sobotním večerním duelem to je tak nakonec spíše Manchester City, kdo se nachází ve stavu deprese. Bleděmodří nejen že technicky ztratili jakýkoliv nárok na obhajobu, oni si ošklivě zahrávají i se zdánlivě povinnou přímou vstupenkou do Ligy mistrů. Citizens jsou aktuálně až čtvrtí a ve fotbalových kuloárech se už víceméně nepochybuje o tom, že v létě na Etihadu dojde k menšímu zemětřesení. Pakovat by se mohli manažer Pellegrini i hvězdný Yaya Touré.

Ještě před pár dny by se kdekdo mohl těšit na atraktivní souboj dvou Belgičanů ve zcela odlišném rozpoložení - rozjetého útočníka Bentekeho a tápajícího stopera Kompanyho. Druhý jmenovaný je však spolu se Samirem Nasrim či Gaelem Clichym mimo hru vinou zranění, a tak na takové pikantní měření sil bohužel nedojde.

V pořádku se už alespoň zdají být Bony, Silva i Milner, takže se ofenzivní vozba ManCity zřejmě dočká vítaného povzbuzení. A totéž platí i pro Aston Villu, kde se počítá s návratem Gabbyho Agbonlahora, ale i defenzivního záložníka Sáncheze. Další zdravotní krizi středních obránců (jmenovitě Bakera a Clarka) by mohl vyřešit konečně zotavený Senderos.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Mangala, Kolarov - Fernando, Fernandinho - Navas, Touré, Silva - Agüero
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Vlaar, Okore, Richardson - Westwood, Cleverley, Delph - Agbonlahor, Benteke, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC32237265:2676
2.Arsenal FC32206663:3266
3.Manchester United33198659:3165
4.Manchester City33197767:3464
5.Liverpool FC32176947:3657
6.Tottenham Hotspur331761053:4757
7.Southampton FC331751145:2456
8.Swansea City331381238:4247
9.Stoke City331371338:4146
10.West Ham United3311101242:4243
11.Crystal Palace331191342:4542
12.Everton FC3310111241:4341
13.West Bromwich Albion33991532:4636
14.Newcastle United33981634:5435
15.Aston Villa33881724:4532
16.Sunderland AFC325141325:4829
17.Hull City326101629:4528
18.Leicester City32771834:5128
19.Queens Park Rangers33752138:5926
20.Burnley FC335111726:5126

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1587)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro 2. místo United po 34. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

titul nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní cíl byl TOP 4.. 2. místo je pro mě nade všechna očekávání, titul my bude stačit i příští nebo přespříští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

*mi

Reagovat
Hai

2. Pro vyhru Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pittsburgh končí... docela šok i když proti nim byli Rangers..

Reagovat
Miguel19

Však jsou hrozní..to bylo jasný že hned vyletí

Reagovat
patas92

Však hráli proti největšímu favoritovi na SC. Nic šokujícího na tom není

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ze zapadu neni lepsi?

Reagovat
patas92

Těžko říct. Vyhrát SC může víc týmů. Montreal, Rangers, Anaheim, Chicago,...já věřím Caps.

Reagovat
smazaný uživatel

Caps? V pristim kole by sli na Rangers, a to je konecna,.. Uz tim, ze pujdou pres Islanders me prekvapili

Reagovat
patas92

Nj, to je pravda vlastně. Ale tak překvapit můžou, Ovce hraje letos poměrně týmově, Holtby chytá skvěle,...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson skurveny, skoda, ze Isles nemaju bitkara, taky Chara by ho poslal do nemocnice

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdou přes Isles? Ty vole, série ještě není u konce. Vést 3:0 tak nic neřeknu, ale takhle... vyhrají doma a v sedmém už se může stát cokoli

Reagovat
smazaný uživatel

Montreal má na titul dost našlápnuto. jestli se jim vyhnou zranění, tak jim věřím..

Reagovat
Godwinson

... a Minnesota

Reagovat
Kovi81

na pohar

Reagovat
Infernoqt

Anaheim

Reagovat
smazaný uživatel

Canucks

Reagovat
Infernoqt

nepostoupěj

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

šok

Reagovat
fantomas

4:1 nečekal snad nikdo, včetně tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem v tipu 4:2. Ale vzhledem k tomu jak na tom pens jsou a přišli o Letanga, se to čekat dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne jo? Po tý jejich brutální neformě ke konci? Vždyť je tam dostala jenom nemohoucnost ostatních týmů. Ke konci měli jednu z nejhorších forem v NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně lidi čekalo 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
wild

Reagovat
Kovi81

hlavne pens byli pro rangers mnohem vyrovnanejsi souper, nez sem cekal

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

přijede na MS Crosby?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si tipnout při jeho zdraví tuhle sezonu.

Reagovat
Swarley

tak právě spíš počítám s tím, že nepojede, ale tak člověk nikdy neví

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na tu jejich sestavu, ani by moc nebyl potřeba, jeho přidaná hodnota by byla minimální oproti tomu kdyby jel k evropskýmu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko..

ale jsem zvědavej na tučňáky za rok. kdo to odsere atd. před touto sezonou to bylo vyhlašování na titul, změny k lepšímu atd. a nyní takovej trapas. já od nich třeba čekal, že i po strašně slabé druhé polovině základní části ten NYR po 7mi zápasech vyřadí. ten tým maj pořád skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej? Oproti Rangers nemaj co se týče celýho týmu v ničem navrch.

Reagovat
Kovi81

u nich byl a je nejvetsi problem v tech zranenich a brutalne neforme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijede, forma nulová, asi nějaké zranění, Crosby taky nedojede, MS je pro něj podřadná akce

Reagovat
Dawon

Takze nedorazi Crosby a dokonce ani Crosby? sakra, to je rana

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný šok, úplně jasné to bylo, NYR jasný vítěz ZČ, PIT se dostali do play off tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby základní část o něčem někdy rozhodovala..

navíc to skončilo 4:1 pro NYR.. což pro mě šok je.

Reagovat
smazaný uživatel

právě ten rozdíl v ZČ vypovídá o výsledku serie

Reagovat
smazaný uživatel

Základní část rozhoduje o účasti v Play-off A i kdyby ne, tak poslední zápasy Pens katastrofa na druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč je to takový šok pro tebe pens krom Crosbyho a Malkina mají dost průměrný tým, navíc se jim rozpadla obrana ke konci. Už to dávno není ten tým co kdysi postoupil 2x po sobě do finále.

Reagovat
smazaný uživatel

S Hossom spokojnost? Chcel by som ho na MS, mohli by ste vypadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuba408

Šok ani náhodou. Před koncem základní části hráli strašně a byli rádi že se do toho play off vůbec dostali

Reagovat
wild

Reagovat
Kuba408

co se směješ ? je to tka

Reagovat
Hokaido

šok ? Kdo NHL sleduje, tak to pro něj není vůbec žádnej šok. Rangers jeden z TOP 3 favoritů. Pokud vypadne Tampa, tak jim to budu přát. Jednak kvůlu Martymu a jednak kvůli králi Henrikovi, ten si Cup prostě zaslouží . Naopak Pens mě ještě docela překvapili, prohráli 4x 2:1, takže měli i trošku smůly

Reagovat
Infernoqt

hlavně pens mají nejvíce proher s týmy ze své divize

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra se těším na 17 hodinu.

Reagovat
Murtago

To já se těším na 18:45 a opojný pocit vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je na tom ten Gil od Villans? Hral už vôbec pod Sherwoodom?

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál asi pět minut v závěru zápasu s West Bromwichem, jinak juniorka. Sherwood se ale vyjádřil nějak v tom smyslu, že s ním i počítá, jen pro něj musí najít místo nebo co... ale už si to moc nepamatuju. Góly zatím střílíme i bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

pritom je to výborný futbalista... hlavne, že hráva N'Zogbia, ktorý mi pije krv už od prestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych upřednostnil Gila před Zogem, ale ten taky není pod Sherwoodem tak špatný a má i světlejší chvilky... ale na Gilovu kreativitu to podle mě asi nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea s Tragédama naprohrála 7 zápasů.. A naposledy 2011 doma 3:5. + 4 zápasy bez gólů? Hmm tak to je TUTOVKA,že dají gól.

Reagovat
Hokaido

vsad na to krumpáč a lucernu

Reagovat
kiwwi

Brendan Rodgers has cast doubt on Daniel Sturridge’s status as Liverpool’s first-choice striker by admitting the club must sign a consistent goalscorer this summer who can perform “at a top level every week”.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo jasné bohužiaľ

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je ho hrozně líto, ale on na tom tak nebýt, tak je pořád u nás. S touhle to ale na top úroveň není. Měl by zkusit fyzicky slabší ligu, bohužel. On byl úžasný, když zdravíčko drželo.

Reagovat
minoLFC

a tým myslí Immobileho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Arsenal proti Tragédom ešte potáhne tú víťaznú šnúru, ked ne aj remízka bude dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je cool říkat tragédi někomu, kdo vede o 10 bodů a je v čele od začátku ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je cool hovorit tragédi nekomu kdo vyhral PL bez prehry ked ešte PL za neco stála?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když byla slabá konkurence, tak PL "ještě za něco stála"?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mada

Dej si pauzu, poslední dobou velká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne tím co nedokáže porazit 12v10 PSG tragický fakt je

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal bude hrát proti arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho v základu mi stále nahání noční můry, přestože se mu začalo v posledních několika zápasech začalo dařit. Lamela už by se mohl vzpamatovat, aby z něj v létě kápla alespoň stejná částka, za kterou k nám přišel.

Reagovat
vladis271

krleš vs tragédi. To bude horšia diskusia než ElTheátro.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude neboj. Seru na ně. Jen sem se díval na vzájemné zápasy. Zítra skoro o nic nejde,takže se budu dívat v klidu. Jen nesmíme prohrát třeba 3:0 nebo podobně ať není ostuda.Smál bych se jen tehdy,kdyby dal Drogba zase gól. To by byla fakt bomba. Nebo bychom zase vyhráli větším rozdílem. Tuším osobně jejich výhru nebo plichtu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

COYS! COYG!

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Come On You Saints, Come On You Gunners.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď nenažraný.

Reagovat
SunFells

Musím. My to stejně projebem, tak aspoň Saints ať se zadaří.

Reagovat
r.mrazik

A zase nedele...sakra

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Depay bude náš.

Reagovat
Riviera Kid

Takže City?

Reagovat
kiwwi

oni trenuju v AON training complex?

Reagovat
smazaný uživatel

z tý fotky to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby později dal fotku "nice day in Liverpool" nebo tak něco, dobře by potrollil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s LFC má zas vyjednávat nějakej jeho druhej agent. Vůbec nechápu jestli má teda dva agenty nebo toho prvního vyhodil a má novýho.. píčovina.

Reagovat
kiwwi

ide o firmu SEG ktora ma viacero agentov a klientov a jednym z nich je aj Depay a zrovna tento Carl Thomas, ktory hodil fotku spred AON komplexu je ich sefom

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak stejně je zajímavý pokud s United vyjednává tenhle Thomas a s LFC ten druhej.. ted si nevzpomenu na jméno.

Reagovat
kiwwi

trochu som to poplietol...nie je ich sef, ale je prave Depayov agent

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zajímavý.. Pokud hráče zastupuje takhle nějaká rozvětvenější firma, tak je to spíš běžný... To že u nás byl šéf a u vás nějakej jeho podřízenej imho vůbec nezamená, že jsme před váma nějak napřed v šanci ho získat

Reagovat
kiwwi

neni to tak, ja som niekde zahliadol ze to mal byt chief executive, ale on je jeho agent, ziaden sef

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si to pleteš s Kees Vos (CEO), který měl být taky v Manchesteru spolu s Thomasem a Ploegsmou... Všude se uvádí, že Depaye zastupuje SEG Int. ale konkrétní jméno, že by to měl být Thomas jsem tedy neviděl.. To máš odkud? Já spíš viděl, že to má být Ploegsma, který snad byl i v Liverpoolu

Reagovat
Robochelsea

A prečo by nemohol byť aj šéfom aj agentom?

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas je jen agentem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to možný je.. fakt si ted nemůžu vzpomenout na jméno, takže je možný, že taky pracoval pro tuhle firmu.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi
Reagovat
Zaschrona

Takze treba jen resi budoucnost RvP.

Reagovat
Busby babes

to jo no.

Reagovat
Infernoqt

tak přeci jen si Citizens urvou od huby

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
SunFells

Neskutečně smutný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

lkay Gündogan je podle informací "WAZ" na odchodu z Dortmundu, zamířit by měl do Manchesteru United, který má za něho údajně poslat až 30 milionů eur Ani jedna strana však tyto spekulace nekomentovala.

Máte těch skleněných hráčů málo?

Reagovat
kiwwi

ked si odmyslis ten problem s chrbtom (co bola dufajme jednorazovka), tak on az taku zlu historiu zraneni nema

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, pořád byl rok bez fotbalu, ale jó poslední dobou nastupuje, i když k nejlepší formě má ještě nejspíš daleko, ale 30 mega je celkem pálka no.

Reagovat
kiwwi

ma 6. najvyssi pocet minut z timu BVB a to sa vratil az v oktobri...a je to v eurach, za Herreru sme zaplatili viac a je to porovnatelny player

Reagovat
Sandstorm

Od toho zranění se s formou příliš nepotkal. Ale to vlastně v BVB tuto sezonu nikdo.

Reagovat
vodka

záda jsou ale většinou dlouhodobý problém, viz Rio.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale křišťál

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A zdrželi se tam jak dlouho? Neuvěřitelnou minutu? Zas tak vtipné to není, ale nápad

Reagovat
smazaný uživatel

ujela mi ruka s těmi smajly . jinak minuta snad stačí ne? Než aby si jej všimli. Spíš je smutné,že ochranka přišla AŽ po 10 min. To je Ostuda!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, třeba došli dřív... kdo ví napsat o 10 minut později umí každý... To je jedno

Reagovat
oddy

Reagovat
Murtago

to je ale blbost

Reagovat
stiflerovamama

je to pravda

Reagovat
Dawon

co je na tom tak nerealneho?

Reagovat
Tolstobik

vypada to na odchod no.....

Reagovat
Infernoqt

podle mě je furt přeceňovanej, má skvělé reflexy a v tom je možná nejlepší na světě, ale situace 1 na 1 nebo standardní situace jsou mimo jeho kvality

Reagovat
Busby babes

1 na 1 ma spatne?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Dawon

Reagovat
CubONE

Reagovat
Infernoqt

čekal jsem, že pak napíšu "ale kdyby podepsal, tak bych změnil názor" ale vzhledem k tomu, kolik z vás se tomu směje, bych zkazil legraci :P

Reagovat
kiwwi

WTF?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fff

Sturridge mozno mimo do konca sezony (zrejme to nasa jednotka do utoku do buducna byt nemoze, jupi), Depay a Gundogan zrejme do MU ... to je krasny vikend zatial.

Kazdopadne som zvedavy na to leto. Hodil by sa RB. Nutnostou je utocnik a mozno aj dvaja, rozhodne CM a DM ... a nejak neverim, ze nakupime dobre

Reagovat
Infernoqt

náhodou, Kiwwi posílá fotky od agenta Depaye z Manchesteru, ale Mirror přišel s tím, že jedná potají s Liverpoolem

Reagovat
fff

Akoze to o tych jednaniach s LFC som cital, no neviem cim by sme v konecnom dosledku mohli MU porazit v tomto. Prestupova ciastka, plat, LVG ... dokonca ani hraci cas si nemyslim, ze by v MU mal o moc horsi nez u nas.

Ale skor ma stve, ze ok Depay by potesil, ale nas najvacsi prpblem nie je aktualne zhanat kridlo ale skor tie pozicie, co som pisal.

Potrebujeme v lete viac kvalitnych hracov a vobec neverim, ze BR a spol to zvladnu. Este aj penazi bude vyrazne menej nez minuly rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sme dali velke peniaze za Lovrena a Lallanu, bol by hriech neskusit Kondogbiu za 25mega eruro a rovno mu dat plat 100-120tisic a supnut ho do zakladu... a suhlasim, Origi stacit nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbiu skúša aj netopier, ktorý teraz s olejovými peniazmi za zadkom bude silný súper...

Reagovat
dantetomas

Fakt si čakal, že by mohol prísť Depay a Gundogan? Jednotkou do útoku bude Brahihno za 35 alebo Austin za 30, prípadne nejaký ten Destro za 20, do zálohy Will Hughes za 20 a Brendan nám zaspieva o tom, aký kvalitný a pritom talentovaný tím máme.

Reagovat
fff

Kde som pisal, ze cakam prichod Depaya a Gundogana?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

"Sturridge mozno mimo do konca sezony (zrejme to nasa jednotka do utoku do buducna byt nemoze, jupi), Depay a Gundogan zrejme do MU ... to je krasny vikend zatial."

asi som v kontexte videl niečo viac, ako tam bolo napísané...

Reagovat
fff

O kusok . Ale ved v pohodicke. Ja som len teda chcel napisat, co mi tuto sobotu zatial kazi naladu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten egomaniak musi skoncit, ak neskoncime 4.(co je samozrejme malo pravdepodobne), Amici by mohli dostat rozum a vyhodit ho...

Reagovat
Sandstorm

A Bolasie za 40

Reagovat
smazaný uživatel

Depay půjde k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Premyslam Paľo, ze ci si naivnejsi ty alebo Dušo..,

Reagovat
fff

Mam chut sa s Tebou a Tvojim optimizmom stavit .

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
I am Mancunian

ak pride, tak vam zacnem fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nám nezačne fandit i kiwwi, tak je to nuda.

Reagovat
fenixLFC

Tak to snad nedojde

Reagovat
vladis271

zapíšte si to niekto.

Reagovat
smazaný uživatel

Duda uz mal rozhovory s Liverpoolom, ale i dalsiu sezonu este chce ostat v Polsku..zeby fakt sa toto udialo?

Reagovat
fff

To by bola pre Teba dost tazka situacia

Reagovat
smazaný uživatel

nie je mu už to Poľsko malé? aby nezabil rok kariéry.

Reagovat
r.mrazik

Jemu je maly cely svet,to mas tezky...musela by byt nejaka intergalakticka liga mistru,aby sel nekam vys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

už si kúpil náš dres a spálil tú handru na vytieranie záchoda, čo ti vysí v skrini? A nemyslím tým košický dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://www.bbc.com/sport/0/formula1/32455380

Rooney najbohatsi futbalista na ostrovoch

Reagovat
SunFells

Go fund yourself.

Reagovat
vrabejka

Depay’s midweek trip to the UK was for talks with #LFC and not MU, acc to Dutch newspaper Eindhovens Dagblad.

pojd synuuuuu.

Reagovat
I am Mancunian

ano, tuzi hrat o EL

Reagovat
smazaný uživatel

a aby to bolo fér, tak jednali na neutrálnej pôde v tréningovom centre MU.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
vrabejka

Liverpool je od Manchesteru kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej, veď preto išli jednať tam a nie napr. do tréningového centra Chelsea.

Reagovat
SunFells

A do Liverpoolu nelítaj letadla, co?

Reagovat
SunFells

Tam jen helikoptéry.

Reagovat
Sandstorm

Jeho agent byl ale v Manchesteru

Reagovat
stiflerovamama

Vy nezabudajte, ze tam na jeho post mate Younga, takze Depay si dva krat rozmysli ci chce superit o miesto s hracom ktory vytlacil Angela.

Reagovat
smazaný uživatel

mate snipera ballotelliho, ten vam v boji o el musi stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

On by dosiel, len Reus mu este stale blokuje dvere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja dneska z PL určite zahrám za drobné City-AV hostia +1.5 gólu pri kurze 4.28. Benteke sa prebudil, na druhej strane Demichelis+Mangala...

Reagovat
vrabejka

Liverpool officials have met PSV star Memphis Depay and his agent for talks over a transfer this summer. [Paul Joyce]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak to už je tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tak nějak myslím, že ten jeho agent chce z United vytřískat víc prachů, tak si domlouvá takovýhle schůzky s jinejma klubama. Fakt si neumím představit, že by skončil jinde než pod LVG.

Reagovat
Sandstorm

Tak ono je logický, že se sejdnou s více kluby. Nejspíš s každým, kdo projeví vážný zájem. Poslechnou si nabídky a pak se rozhodnou.

Reagovat
Maresma

Reagovat
dextroza_m

dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem... přeberte si to jak chcete...

Reagovat
Infernoqt

dneska Chelsea nehraje

Reagovat
dextroza_m

chtěl jsem napsat opět, sry :)

Reagovat
smazaný uživatel

opět dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem... přeberte si to jak chcete...

dnes opět vyhraje antifotbal nad fotbalem... přeberte si to jak chcete...

dnes vyhraje opět antifotbal nad fotbalem... přeberte si to jak chcete...

dnes vyhraje antifotbal opět nad fotbalem... přeberte si to jak chcete...

dnes vyhraje antifotbal nad opět fotbalem... přeberte si to jak chcete...

dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem opět... přeberte si to jak chcete...

dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem... opět přeberte si to jak chcete...

dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem... přeberte opět si to jak chcete...

dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem... přeberte si opět to jak chcete...

dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem... přeberte si to opět jak chcete...

dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem... přeberte si to jak opět chcete...

dnes vyhraje antifotbal nad fotbalem... přeberte si to jak chcete opět...

Reagovat
smazaný uživatel

Že Ti to stálo za to

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
Zark

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

City - Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Depay, pojď do Tottenhamu a kašli na ty mrzáky ze severu.

Reagovat
Sandstorm

To už i ten Liverpool by dával větší smysl, než Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ešte zúfalejšie než Jano V.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Kazdopadne ale dnes verim, ze Benteke tam nieco supne a AV prekvapi.

Reagovat
ďuriLFC

čo z toho ked my fasneme

Reagovat
vrabejka

Liverpool will now approach PSV about striking a fee of around £20m for Memphis Depay. [Paul Joyce]

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Infernoqt

o tak průměrné hráče může mít zájem jen Liverpool

Reagovat
Jazdec

Pravdepodobne o neho máme naozaj záujem, ale pri kluboch ako Utd či PSG v lete nepôjde za menej ako 30M(ja osobne by som jeho kúpu zvažoval aj pri sume 40M).

Reagovat
Nikikrew

OT:

Presne pred 11 rokmi sme vyhrali titul na zevraj tom krajsom stadione s lepsou atmosferou ako je na Emirates

https://www.youtube.com/watch?v=YzqjhCnAAB4&ab_channel=Arsenal

Reagovat
SunFells

Tak tu atmosféru v ten den na WHL bych zažil radši než atmosféru na Emirates v jakémkoliv zápase

Reagovat
Nikikrew

vtedy urcite

Reagovat
havrys99

a před 9 roky nás Jens poslal do Paříže

https://youtu.be/pdjMiTlx4a4?t=6m5s

Reagovat
SunFells

Největší král.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Dier, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Kane #COYS

Reagovat
SunFells

Lamela

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

ta obrana je cista zufalost, stred zalohy tazky priemer, utocne trio jak sa vyspi. Jediny Kane je klasa

nic v zlom, ale toto je najsmiesnejsi Tottenham za posledne roky

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

tym chces urcite povedat ze boli takto smiesni vzdy, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel si Vertonghena tak rok dozadu do MU?

Reagovat
I am Mancunian

on chcel aj dalsieho belgickeho trageda od vas..

Reagovat
kiwwi

chcel...oni hraju na jedneho obrancu?

Reagovat
smazaný uživatel

keď napíšeš "čistá zúfalosť", tak si nemyslím, že to predstavuje hráča, ktorého si pred rokom chcel do MU a jedného z dvoch najlepších brankárov ligy, ale ok, to som ja, ty si svojský. Takisto neviem, čo je zúfalé na Daviesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

*že to zahŕňa

Reagovat
kiwwi

ty niesi svojsky?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

som, všetci sme predsa.

Reagovat
kiwwi

vsak prave

Reagovat
smazaný uživatel

ale fakt si nemyslím, že to je čistá zúfalosť, a to sa tu rád zapojím do podceňovania hráčov Spurs, aby som trochu vybalansoval ownyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím zmínku o nejsilnějším článku, Llorisovi. Vytrhnout z kontextu je jednoduchý, podobně jako tvoje uvažování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells

Nebo Toby v záloze, to je taky dost možné.

Reagovat
SunFells

Tak jisté, hráli tak prý minulý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by meli rozpustit za tak skaredy fotbal,snad nejhorsi na svete, pseudotym

Reagovat
vrabejka

PSV director Marcel Brands on Depay, "Manchester United have announced their interest but have taken no further action." (De Telegraaf)

84 retweets 17 favorites

Kiwwi ještě ho nemáte

Reagovat
kiwwi

ci pana a ja uz myslel ze hej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Spasitel

Bola by sranda keby nakoniec skončil v City :D

Reagovat
Infernoqt

to by jsme se nasmáli

Reagovat
smazaný uživatel

*bychom

Reagovat
Infernoqt

celou dobu to píšu správně a jednou dám jednu ultra rychlou reakci a objeví se někdo, kdo mě musí opravit, polib mi

Reagovat
Infernoqt

tam jde o to, abys to pochopil, že PSV povolilo oběma klubům (čti my a vy) se ucházet o hráče... a důvod je zřejmý, čím více nápadníků, tím větší zisk

Reagovat
Maresma

prý ještě PSG

Reagovat
Matić

Jdi už s Depayem do pi*e. Stejně je jasný, že pujde do MU, tak si furt nedělej naděje

Reagovat
smazaný uživatel

PSG nemají na lavičce Holanďana!

Reagovat
smazaný uživatel

za výhru Tottenhamu dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej pěknej stream by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

ESPN Extra, lang. ESP - http://0eb.net/video/1418813.html

Reagovat
kiwwi

to je streamovane cez hriankovac?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, přes bramboru.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už španělsky, tak tenhle je lepší

http://emitesports.org/#www.rojadirecta.me

Reagovat
smazaný uživatel

Moc velkej delay na mě

Reagovat
Thoomas
Reagovat
Nikikrew

heslo?

Reagovat
Cobra

pls

Reagovat
icemike

už je jiné očividně

Reagovat
Carrick

pls911

Reagovat
icemike

nádhera

Reagovat
Cobra

pls911

Reagovat
kiwwi

vsak tam hra nejaky jazz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšici Tottenhamu. počuť ich na celý štadión

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

to je těžký poznat, Saints mají stejný chant

Reagovat
smazaný uživatel

aha to som netušil

Reagovat
Masi

Komu je dneska moderní fandit v Anglii? Sotonu, Leicesteru, Swansea nebo Palace?

Reagovat
smazaný uživatel

komu chceš jen ne Chelsea

Reagovat
Infernoqt

no, nejvíc fanoušků má Swansea dle hlasování 2013.. ale v Anglii ji nenajdeš

Reagovat
r.mrazik

Soton byl in minuly rok a letos sel popularitou dolu

Everton byl taky driv a jeste driv byla aston villa

Letos vlastne takovy vyhypovany klub ani neni...v tomhle to je celkem nuda

Reagovat
Zaschrona

Jednoznacne Everton.

Reagovat
SunFells

Ten je letos hodně v kurzu

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United už desítky let

Reagovat
Infernoqt

mno, ten je nejlepší ve světě, ale zrovna v Anglii patří mezi 3 nejméně oblíbené

Reagovat
Infernoqt

lolz

Reagovat
Swarley

??

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

PELLééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá spursovina

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
frank

Neboj, příští rok s Wimmerem bude v obraně jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
Orlandiiik

cirkus humberto

Reagovat
SunFells

Pelééééééééééé

ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

defenzíva Spurs v plnej kráse

Reagovat
smazaný uživatel

Maso

Reagovat
Minister

Reagovat
kiwwi

Yung, co hovoris na obranu Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

čo mám na to povedať? veď to bola Masonova pičovina, Pellého ruky a Daviesove pošmyknutie. Či si mám vytvárať názor na základe jedného momentu ako ty?

Reagovat
kiwwi

tak to som solidny jasnovidec ked som ti to vytvoril na zaklade tohto momentu

Reagovat
smazaný uživatel

tým som nemyslel toto, ale je mi jasné, že po tomto momente už to, že obrana Spurs je čistá zúfalosť, budeš dogmaticky prezentovať ďalej s pocitom nejakého víťazstva.

Reagovat
Cobra

Mason

Reagovat
smazaný uživatel

ale jsem klidný, od postupu s námi Saints neuhráli ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

bohužial, ale vždy so šťastím...

Reagovat
Thoomas

Tohle bych cekal tak nekde v okresu :D

Reagovat
tweek

ta obrana...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Davie zkoušel nechápu. Ale proč se napíská faul je pro mě záhadou

Reagovat
SunFells

Ty pasy Prowsíka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

a to zpracováníčko

Reagovat
smazaný uživatel

A za co ta žlutá proboha ? To mu někdo strčil před zápasem 3 kila?

Reagovat
SunFells

Co to má Chadli na palici za smetí?

Reagovat
Cobra

Ibra style

Reagovat
Matić

to spíš Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Spurs když nehraje v plným složení, tak je naprosto k smíchu. V čele s Dierem.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá sa mi to, alebo Pellé pri tom góle kričal "Pochettinoooo"?

Reagovat
Hokaido

Strašně bych se smál, kdybysme podepsali toho Depaye To by byla legendární diskuze

Reagovat
13

Normálně si to začínám přát.

A podepsat ho Liverpool, tak to tady kiwwi nevydrží.

Reagovat
Infernoqt

Rooney by to dal

Reagovat
SunFells

Krása, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Mason komu tam utrhl hlavu?

Reagovat
Hokaido

Watford To už nemůžou pustit

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Eriksen... to by Ozil dal.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL ERIIIIIIIIIIIK COJEEE HEJTRRRRRRRRRRRS VROHUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Lameeeelaaaaa zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo nechytí obrana, to chytí až sieť...

Reagovat
Cobra

Já to neviděl do píčíííííí

Reagovat
SunFells

Fakt se divím, že radši nestáhli Boruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Paráda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Erik

Reagovat
smazaný uživatel

Erikové, ne?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ale snáď bude mať Horatio asistenciu, nech tá fanta za niečo stojí. Veď ten center tečoval dosť jednoznačne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je so Sunfellsom? Tomi?

Reagovat
Swarley

hm, rukama

Reagovat
smazaný uživatel

1. polčas Tottenham podľa mňa jasne lepší. zaslúžene vyrovnanie. Škoda tej chyby Masona, ale celkovo je hra solídna si myslím. Fazio a Dier hrajú dobre

Reagovat
smazaný uživatel

máte o triedu lepších hráčov a o 5 tr. lepšieho golmana (papierovo)

Reagovat
smazaný uživatel

No neska o třídu lepší hráče především v obraně rozhodně nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

za to papierovo. ale momentálne tabuľka hovorí niečo iné. ja len že sa mi celková hra dnes pozdáva, škoda tých častých prihrávok smerom dozadu

Reagovat
13

Papírově mají nejlepší kádr v PL to tak na mě tady působí.

Reagovat
Cobra

A ne?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ja som počul, že sú čistá zúfalosť.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne si to nemyslím

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žeby sme videli nasledujúcu sezónu Mighty Gomesa zase v akcií v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

vo Watforde majú na tie esá čuch, pozerám. Predtým Almunia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co tam zakončuje

Reagovat
smazaný uživatel

Davis veď to bola tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

to se musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Davis, to už je moc ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Davis je dneska senzační ...ten buď na dva metry hledá Maného hlavu 50 metrů od brány a nebo hledá diváky v sektoru za bránou.

Reagovat
SunFells

Mané je strašný panter

Reagovat
smazaný uživatel

uňho som sa strašne zmýlil, to je fakt exkluzívny hráč pre Saints, šikula. A zdá sa mi, že od začiatku sezóny aj dosť nabral svalovej hmoty.

Reagovat
Hokaido

OT: Nevíte, jestli se bude na Staromáku promítat hokej? Lístky nejsou, tak alespon tam

Reagovat
Orlandiiik

jedině semifinále a finále, něco je na Harfě a taky dole na Václaváku

Reagovat
jacobT

pri O2 arene by mala byť fanzóna, kde budú premietať zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

vcelku dobrý futbal, bavím sa.

Reagovat
GeneralGoat

Proč si proboha Saints nepořídí nějakou pořídí pořádnou dvojku? Davis na to nemá, Boruč je magor, ale něco chytí a oni ho pošlou pryč a loni Gazzaniga byl snad nějvětší šašek, co jsem v Premier League v bráně viděl

Reagovat
smazaný uživatel

pošleme im Friedela, ak nás nechajú dnes vyhrať

Reagovat
GeneralGoat

Ten by byl pro ně zlatej, škoda ho na trojce. Ale fakt to nechápu, už loni je to stálo pár bodů a i teď tam musí dát Davise kterýmu je nějakých 36 nebo tak a chytal za kariéru tak dvě docela špatný sezóny v PL.

Reagovat
GeneralGoat

Hm, tak to vypadá že Brada nechtějí :D

Reagovat
Hokaido

Reagovat
FUnk

kua chadli pod sebe

Reagovat
SunFells

PELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela herec...

Reagovat
SunFells

Pětku už si zasloužili.

Reagovat
Swarley

nádherná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Davies otras

Reagovat
frank

Zase to začalo strašnou hlavičkou Daviese

Reagovat
smazaný uživatel

3,14i. Ale hlavička to byla krásná

Reagovat
ďuriLFC

pii?

Reagovat
smazaný uživatel

*či

Reagovat
Hokaido

Fazio hodně komickej výskok

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

watford 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vydrááááááááááá

Reagovat
Coutinho10

Vydraaaa Gooooaaaaaal nadherne pripraveno

Reagovat
SunFells

Akorát ty centry beků dnes povětšinou stojí za vyližpíču.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom všetci na to majú až príliš veľa času.

Reagovat
SunFells

To je pravda, možná se to snaží řešit až moc rychle, kdy ten míč v běhu nemaj úplně nachystaný.

Reagovat
smazaný uživatel

čadlííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Watford -1 @ 3.00 hehe v poslednej minúte pekne to začína

Reagovat
FUnk

nacer

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli always scores

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Chadli pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Chadliiii

Reagovat
SunFells

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

tréningová maketa by lepšie chytala v tej bráne...

Reagovat
SunFells

Chadli to udělal včetně zakončení dobře, ale mám pocit, že kdyby střílel z úrovně brankové čáry, tak Davis obdrží gól.

Reagovat
FUnk

davies brusli cely zapas, to ma plataky nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

To je diver

Reagovat
minoLFC

Davies je dnes schopný sa aj zabiť

Reagovat
frank

Krásný pas na Chadliho Potom krása

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
Cobra

No anó, dojeb to, že skoro dostaneme gól a ještě se u toho zraň

Reagovat
smazaný uživatel

otřesný výkon

Reagovat
Cobra

4 stopeři v obraně

Reagovat
frank

Ještě by neměl být Chadli takový egoista a bylo by to super. Ta akce cca 10 min zpět - dva hráči za vápnem proti noze a on vystřelí nesmyslně z otočky A ještě se vzteká..

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

fú, ale Dier najprv dobrý center pri Lamelovom góle a teraz nádherná kolmica na Chadliho.

Reagovat
FUnk

cumim takhle by walker v zivote nenahral

Reagovat
slavex

Mané je úžasný, maká jak v útoku tak v obraně. Škoda, že Davis dneska zabil snad už tři dobré šance. Snad to Saints ukope. Tottenham si nezaslouží ani bod.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase to Mane zkousi

Reagovat
smazaný uživatel

A do třetice ku*vička jedna . Na co tam ten rozhodčí je

Reagovat
smazaný uživatel

4.

Reagovat
smazaný uživatel

A 5. i Gary Neville to vidí

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team v @WBAFCofficial: Mignolet, Johnson, Skrtel, Lovren, Can, Ibe, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Balotelli

Confirmed #LFC subs v @WBAFCofficial: Jones, Toure, Manquillo, Lallana, Allen, Borini, Markovic

hmmmm....Mario sem zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Marioooo

Reagovat
Cobra

Dembélé za Masona hned!

Reagovat
FUnk

zluta

Reagovat
smazaný uživatel

čo znamená tá skratka A I A čo má spurs na hrudi? tipujem ANAL IN ACTION

Reagovat
smazaný uživatel

strašne vtipné

Reagovat
FUnk

za 85 min prijit na tohle panko

Reagovat
smazaný uživatel

si mi to osvetlil...

Reagovat
FUnk

nemas google?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

jinak je to nejaka asijska pojistovna myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nám něco pověz o tom vašem pilotovi

Reagovat
smazaný uživatel

yungovinka

Reagovat
FUnk

mane

Reagovat
Cobra

Nechápu, jak Mason může dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ja skôr ako Lamela, mohol tam dať čerstvého Townsenda

Reagovat
frank

Dneska byl opravdu špatnej, Bentaleb o parník lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ou, Schneidy

Reagovat
FUnk

tomu taky staci se spatne podivat na travu a je po nem....

Reagovat
smazaný uživatel

To aku zostavu dal zas Brenton

Reagovat
Cobra

To, co předvádí Mané je prostě hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

Soton stratil 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Škoda no, těch šancí bylo na debakl. Davis & Davis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davies

Reagovat
SunFells

Na toho srát.

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi zaujímavý článok, hodím ho aj sem, Slosy by ho ocenil možno:

http://domaci.ihned.cz/c1-17083240-slovakismy-obohacuji-cestinu

Reagovat
smazaný uživatel

aha ono to je vlastne na predplatné

Reagovat
smazaný uživatel

ses chtěl pochlubit, že máš předplatné, co?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, mám korunu na to, aby som si to predplatil, som frájo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen na 1 měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

môžem to skopírovať, ak by to niekoho zaujímalo

Reagovat
smazaný uživatel

dej to sem a neptej se

Reagovat
smazaný uživatel

rád by som, len sa mi to nejako nechce načítať

Reagovat
nani92

vidíš, dávaš korunu na píčoviny a potom nemáš na rýchly internet

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, prečo to nejde, sú to vyjebanci. Najprv vyžobrú korunu a potom to nechcú zobraziť.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

And the PFA Diver of the season award goes to... Mane

Reagovat
SunFells

To určitě

Reagovat
smazaný uživatel

tak, a teraz fandiť Barcelone, Derby, QPR a samozrejme dnes Michalovce na prvé miesto v druhej lige

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď pozerám, že dnes na hrotu Derby legenda Connor Sammon. no neviem neviem

Reagovat
smazaný uživatel

ááá desať minutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužený výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
R22

Někdo pls link na LFC?

popř. nevíte jaký je heslo sem http://blabseal.de/foot/ ?

Reagovat
WienArsch

zkus pls911

Reagovat
R22

díky

Reagovat
Hokaido

The Gunners boss - who has yet to defeat Mourinho in 12 attempts - said on Thursday, with regards to Sunday’s game, that: "It’s easy to defend. If we have to defend, then we will defend.”

However, Mourinho swiftly hit back, highlighting the Gunners’ shock Champions League exit to Monaco as evidence to the contrary.

“It’s not easy, not easy,” he told reporters. “If it was easy, you wouldn’t lose 3-1 at home to Monaco. If he defends well he draws 0-0 against Monaco and wins in Monte Carlo. It’s not easy to defend.”

Zase si ho Mourek potahal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jj, to už jsem se smál ráno, jak to zas mamlas nepochopil.

"If he defends well he draws 0-0 against Monaco and wins in Monte Carlo" Toto je hlavně myšlenka

Reagovat
Hokaido

co se ti nezdá ? Použl prostě tenhle konkrétní případ

Reagovat
SunFells

Právě, dosti hloupě. Wenger tím vyjadřoval, že pokud bude zapotřebí bránit, tak to udělají, protože se pak lépe dosáhne výsledku.

Mourinho zas reaguje jak malá holka, která si to vzala osobně a ještě svůj kreténismus povýší takovým případem. Kvalitnější tým vyznávající ofenzivní hru má doma bránit 0:0? Či potom po haluzi 0:1, vážně? Perla pak je, že uhrát to máš venku, opravdu stratég.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
SunFells

Mourinho, ten byl snadný.

Teď ty -

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

jasně, říct tohle jako obecnej návod, tak to beru, ale José neměl v úmyslu nic jinýho, neř si do Arsena rýpnout, což se mu povedlo Navíc si nejsem jistej jestli jsi dobře pochopil samo Arsenovo vyjádření. Samozřejmě narážel na náš autobus a věta "It’s easy to defend. je prostě k smíchu.

Jinak jakmile narazí na precizně organizovanou obranu, už léta nemá absolutně tušení, co s tím dělat...

Reagovat
SunFells

Myslel jsem, že takové dětinské vyjádření ocení jen opět dětinsky smýšlející člověk, tedy mám trochu jiný pohled na to, co se Jožkovi tímto mohlo povést. Že je lehké, respektive lehčí bránit, není moc k smíchu, sám tvůj favorit si to uvědomuje.

Tím posledním nevím, co zkoušíš. Spousta týmů to proti Arsenalu zavírá a Arsenal s tím dokáže bojovat. Zmíněné Monako je tento rok exemplární případ v precizně organizované obraně a Arsenal našel milión osm děr.

Reagovat
Zdechlina

A ty sis u toho rozhovoru zase potahal šaška, co?

Reagovat
stiflerovamama

boze to piska ten amater ?

Reagovat
stiflerovamama

po 6 tich rokoch som sa konecne dockal Glena na wingbackovi

Reagovat
stiflerovamama

aj ked mohli hrat opacne s Ibem och

Reagovat
ďuriLFC

4-3-3 je to..ale ked mame loptu tak je z toho nejaky paskvil

Reagovat
ďuriLFC

tí naši podla mna ani nevedia kde kto hrá

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham

Reagovat
Hokaido

mám vsazeno na Stoke klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Glene kurva nejsi baletka.

Reagovat
stiflerovamama

boha uz 3 ruky a ani jednu nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Riviére

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Inak, Luisík si to za Barcelonu dobre dáva.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

ved nič nespravil, jedná trápna asistencia dnes. Som myslel, že má už hattrick, keď HO TU SPOMíNAš. pRI OBRANáCH V pd JE DNEšNý VýKON NIč MOC.

Reagovat
smazaný uživatel

NEKRIč PO MNE, DOBRE? Pozerám Liverpool, Barcelonu mám len na pozadí v TV, ale Luisík hrá lišiacky, tá asistencia bola skvelá.

Reagovat
Coutinho10

Sterling ten mic chytil jak pri nakym pratelacku pro srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Riviere a teď už pojď, synku, dát ještě góla

Reagovat
Coutinho10

Brendan jak tam sedi na nakym schudku

Reagovat
stiflerovamama

Lovren zapas co zaoas lepsie treba povedat

Reagovat
13

Ibe s Canem jsou taky pěkný kutilové.

Reagovat
Manik...

OT: Jak hraje Mangala? Už se trošku zlepšil?

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje

Reagovat
Manik...

Sem tam hraje

Reagovat
nani92

z toho sa dá logicky vydedukovať, že asi sa moc nezlepšil

Reagovat
Manik...

Tak nečekám, že hned bude nejlepší stoper PL, ale jestli už nedělá ty kiksy a je spolehlivější. O to mi trošku šlo. I když Kompany je letos taky špatný a Demichelis je kapitola sama o sobě

Reagovat
Dawon

Gerrard

Reagovat
minoLFC

Gerrard dive

Reagovat
mithro

Gerrard

Reagovat
13

Mário je hrozně línej zase jednou. Když má Gerrard míč, tak být kýmkoliv vepředu uháním do volného prostoru, protože se dá čekat přihrávka..Místo toho všichni čumí a běhá tam jen Sterling. A proti překonání takhle zalezlé obraně to chce mnohem živější kombinaci, všechno je to na x doteků a WBA se stíhají v pohodě přesunout. Jinak je to ukrutně nesympatickej tým a přeju jim sestup, ale to tady píšu při každém jejich zápase proti LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je dobrej kdyz je smerem k brane.. JAk dostane balon do nohy a otoci se s nim je nebezpecnej, ale bohuzel takovejch balonu moc nedostane zbytecne to tahame moc po kridle a ve vapne je Mario sam a to tezko neco udela

Reagovat
smazaný uživatel

Williamson ani Coloccini nemají na PL. Nicméně dneska Swansea gol totálně z ničeho.

Reagovat
I am Mancunian

gerrard

Reagovat
vladis271

KIWWI

Reagovat
smazaný uživatel

Afobe

Reagovat
kiwwi

lol Henderson

Reagovat
I am Mancunian

drevak

Reagovat
stiflerovamama

dalsia ruka

Reagovat
smazaný uživatel

LFC svk repre Vujtek ma v plane s nami spadnut ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zajko?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cubazi

Hrame dobre, len nemame strelca tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren dneska vynikajúci

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta pro WBA, sudí slepej

Reagovat
13

Phil je nějak vymazaný ze hry dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, ten by prehral snáď aj so Slovanom.....

Reagovat
Jazdec

Borini Bože BR, ty si vážne sám kopeš vlastný hrob

Reagovat
stiflerovamama

ach Boriniho tam dat, ten tam bude teraz uplne zbytocny

Reagovat
kiwwi

normalne to vidim jak Borini rozhodne

Reagovat
Jazdec

Reagovat
I am Mancunian

alebo henderson

Reagovat
cubazi

Lalana hra aku poziciu dopiče? Ani utočnik ani založnik ani neprihra ani nezakončí iba najebe!

Reagovat
smazaný uživatel

nenapadá ma jediná jedna vec, v ktorej by bol Borini prospešnejší, alebo aspoň lepší než priemer.

Reagovat
I am Mancunian

drevenost ?

Reagovat
kiwwi

vramci Liverpoolu je tak priemerne dreveny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň Lallanka <3 hrá dobre

Reagovat
cokoliv

Lallana ikdyž ho mám rád, tak z 95% procentech jeho dotyku s míčem uběhne 5 metrů do předu, zasekne to, udělá 2 kličky na místě a pošle to hráčovi 5 metrů zpátky.

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

snaha, napadání.

Reagovat
smazaný uživatel

snaha

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
cubazi

Hrame napiču

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz si fakt prajem, aby WBA dali gol a toho magora co najrychlejsie hnali z LFC... co sa tyka hokeja, nech dame aspon 1/4finale, a ked nie, nech kludne spadnu do B-kategorie, lebo inak sa v nasom hokeji nic nezmeni.... Vujtek strasna priprava, on rozbije aj tie dvojicky, kt.to aspon trochu ide a ta jeho priposrata taktika je na vzracanie, aby bol prekvapeny z taktiky Lotysov este sa k tomu aj verejne prizna a najhorsie je, ze my ich ese nechávame hrat a hrame akoze na brejky

Reagovat
kiwwi

Oľo ty na com ficis

Vujtek hra s nasou repre na turnajoch fantasticky vzhladom nato co ma k dispozicii a pripravu nikto nikdy neriesil a ty tu z toho robis tragediu

Reagovat
smazaný uživatel

V posledných dvoch zápasoch by nemusel robit take kokotinky, nielen my sme v priprave, vsetky timy sa zohravaju.... a nas prehral zatial kazdy super, okrem troch tretin z celej pripravy sme hrali asi 2-3x priemerne a ostatne tretiny vyslovene tragicky...

Reagovat
nani92

to je dobré znamenie

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme na MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby si este najde nejake zranenie, nebudem mu to zazlievat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

dnes sa pridá Halák

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby, Halak, Tatar, Hossa prosiiim

Reagovat
Whitemedia

Neumím si představit, že by vaši repre vedl někdo líp, než Vůjtek

Reagovat
smazaný uživatel

OH hrubo nezvladol, MS2013 a 14 mu tolerujem, ak dokasle MS15, nebude sa nanho spominat az tak v dobrom podla mna...

Reagovat
nani92

na OH sme nemali hrubú kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Slovinsko

Reagovat
Whitemedia

Tak ale, jedině nějaký bůh by s vaším týmem na OH zazářil..

Reagovat
smazaný uživatel

Slovinsko

Reagovat
Miguel19

Jinak nemáte nějaké zprávy o Bližnákovi a jeho příští sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace se rozhodli rozdávat body slabým, nebo co?

Reagovat
stiflerovamama

Tak dnes tam nie je moc co vycitat. WBA cely zapas branili prakticky v 11 ludoch. V takomto zapase sa naskytne minimum sanci, skoda, ze sme nevyuzili tie ktore sme mali. Ale zial nemama na lavicke genialneho Kloppa alebo Do Boera ale nemehlo Rodgersa takze to dopadlo tak ako to dopadlo.

Lovren dnes vynikajuci, ale jeho vykon samozrejme dehonestuje super kvality WBA.

Reagovat
kiwwi

sak Rodgers povedal ze neni nikto lepsi jak on kto by viedol Liverpool

Reagovat
vladis271

prečo?

Reagovat
stiflerovamama

a?

Reagovat
Sandstorm

Newcastle jde statečně za sestupem. Přitom stačilo v lednu angažovat aspoň nějakého průměrného manažera, když už nic...

Reagovat
Sandstorm

Tomu už věřil asi málokdo, že se Leicester na konci takhle zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim to děsně přeju.

Reagovat
Whitemedia

Bublina stoupá vzhůru, ale pokud to bude na úkor Sunderlandu, tak to nějak přežiji

Reagovat
frank

Jsou to sympaťáci, hodně jim přeju. Snad nějaký body urvou i s Chelsea, ale to by byla asi až moc velká pohádka.

Reagovat
vodka

Srandastrom pls Leicester hrál povětšinou právě docela dobře, ze sestupové trojky asi nejlíp, akorát je podrážely stupidní chyby a neschopná koncovka. A občas teda Pearsonovy taktické experimenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ešte Benteke popraví Pellegriniho a je hotovo.

Reagovat
I am Mancunian

to by bol neskutocny pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

načo ten podmieňovací spôsob, Samo? pokojne tam daj budúci čas.

Reagovat
I am Mancunian

lebo je to picovina

Reagovat
Murtago

to je neskutečný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan pekne dá im pričuchnúť a potom ich Benteke popraví

Reagovat
Miguel19

Guzan

Reagovat
Infernoqt

tak toto bola naozaj pekna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takto Kane toho najlepšieho strelca nevyhrá, keď budú Aguerovi pomáhať

Reagovat
frank

Spiknutí!

Reagovat
Miguel19

Touré jakej pas

Reagovat
minoLFC

nejaký link okrem blabseal, ktorý má furt prepína na topgear?

Reagovat
smazaný uživatel

http://emitesports.org/canal9.html#www.rojadirecta.me

nič moc po španielsky, ale aspoň neseká a nepadá

Reagovat
minoLFC

dík

Reagovat
Liquid

Guzánek

Reagovat
Miguel19

Navas je hroznej tragéd.

Reagovat
Counter

Minulé kolo si to vodil

Reagovat
smazaný uživatel

V Seville si to skvěle vodil..

Reagovat
Counter

Benteke lamka

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamup.com/jesus7314

výborný stream, ako v telke

Reagovat
vodka

do prdele, proč je tam zvuk jak při monoskopu?

Reagovat
Infernoqt

nějak by mi nevadilo, kdybychom toho Bentekeho v létě zkusili podepsat, stejně potřebujem útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

jasne. Benteke, Reus, Gungogan, Hummels, Depay...... koho som ešte vynechal? možno ešte Kanea ako štvrtého utočníka za Ronneym, Van Persiem a Bentekem

Reagovat
Infernoqt

tak o Persiem se hodně spekuluje.. a to ani ne tak o jeho prodeji, ale to, že neprodloužíme, čiže mu zůstane roční smlouva a pokud chce hrát, tak odejde sám

falcao opce se neuplatní a chicha rovněž odejde = máme jen jednoho útočníka a na to se spoléhat nemůžeme ... samozřejmě je tu ještě Wilson, ale furt to může být třetí varianta

a pro tebe.. s Reusem v kontaktu nejsme, už tak máme dost úzký kádr na marodku, která nás v sezoně pronásleduje

Reagovat
smazaný uživatel

ja chápem, ale čo si všímam diskusiu tu, tak vy by ste chceli všetkých hráčov, na ktorých si ukážete. a pri tom by to chcelo ďalších 100 mega na ich nákup, ak sa teda bavíme len o Gundoganovi, Bentekem, Depayovi a Hummelsovi

Reagovat
Infernoqt

j, a tyhle všecky potřebujem, nemluvě o tom, že potřebujem ještě backup k Valenciovi na RB

Reagovat
smazaný uživatel

no ešte Clyne, ak sa nemýlim

Reagovat
Infernoqt

já bych se nebál ještě zkusit podepsat Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by som sa nebál ani ja, len že či by tento transfer odsúhlasil Sir Ferguson

Reagovat
Infernoqt

to nevím, ale co se třeba i Myoes nechal slyšet, tak Pogba byl jeho No.1 transfer target

Reagovat
Infernoqt

Moyes*

a co se mě týče, raději bych šel do Vidala :)

Reagovat
vodka

to byl Fabregas

Reagovat
Infernoqt

počas sezony, ne před ní

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslím že Pogba už sa párkrát dost rázne vyjadril že nehrozí aby šel do united.

Reagovat
Infernoqt

42-58 % na míči a 6-7 na střely pro ASV

Reagovat
Swarley

na City zase není vyprodáno?

Reagovat
Infernoqt

náhodou, sektor hostí je plnej

Reagovat
stiflerovamama

Grealish bude skvely

Reagovat
Whitemedia

Kolarov

Reagovat
Infernoqt

Cleverley :D

Reagovat
Swarley

ještě jeden Tomino

Reagovat
Infernoqt

ASV strašně sympatický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden Villa !!

Reagovat
Infernoqt

bravo Digi to je přenos jak lusk a hlavně ten zvuk

Reagovat
kiwwi

neviem sice co bolo na Digi, ale ja pozeram na NBC a nieco tam strasne piskalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tomášek!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes úplná nuda.

Reagovat
Infernoqt

tak hrál Liverpool a City, autobus přijede až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra hráme hlavne my. Nenávidím, keď hráme až v nedeľu, čo bolo pomaly každý zápas v tejto sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
kiwwi

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

yes

Reagovat
Miguel19

City To je formička..

Reagovat
stiflerovamama

pici, no este sme mohli skoncit aj treti, skoda dnes toho zavahania

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Villaaaa. úplne zaslúžene. výborný futbal, Sherwood

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně je zvedl

Reagovat
smazaný uživatel

VILLAAAAAAAAAAA! SANCHEZ!!!!!! UDRŽET!!!!!!!!!!!

Reagovat
kiwwi

to nebol ofsajd

Reagovat
mithro

este jeden, cmon

Reagovat
stiflerovamama

sudiii prosiiiim uz dooost

Reagovat
Cobra

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

choďte dpče...

Reagovat
smazaný uživatel

"ofsajd"

Reagovat
vodka

boha jeho, remízový zápas

Reagovat
vodka

ale to bránění bylo fakt na facku...

Reagovat
wild

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

nah, rozhodcovia to dojebu Aston Ville a City da na 3-2...City total haluzne vitazstvo

Reagovat
stiflerovamama

a takto prosim pekne nasi drahi rozhodcovia rozhoduju o zápasoch

FA

Reagovat
smazaný uživatel

chybne odpískaný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hnus.

Reagovat
Miguel19

City pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak sa ten klub pomaly rozkladá a jedno uhaluzené víťazstvo doma proti Ville im nepomôže. Snáď budúci rok úplne odpadnú a bojovať maximálne o EL.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o City, ale o Villu, dnes jasne lepšiu. snáď sa zachráni

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia v PL uplne tragicky každý jeden a čo dnes stvaral ten čiarovy v zapase City vs Villa tak to je na hlavu ako ty rozhodcovia môžu byť nasedený do zapasov keď su totalne slepý

Reagovat
fantomas

Cameron se znovu ztrapnil: zapomněl, komu fandí ve fotbale

Londýn 25. dubna (ČTK) - Britský premiér David Cameron pokračuje ve svých nešťastných předvolebních přešlapech. Dnes si vstřelil pomyslný vlastní gól, když v jednom proslovu o identitě zjevně zapomněl, kterému fotbalovému klubu celoživotně fandí. Místo Aston Villy uvedl jejího prvoligového rivala ze západního Londýna West Ham United, informovala agentura Reuters.

*Četka se znovu ztrapnila: zapomněla, kde sídlí Aston Villa

Reagovat
Zaschrona

Nahodou je docela soudnej, kdyz doslova anglicky stat daruje novy supermoderni veliky stadion WHU, tak si to musi vnitrne nejak obhajit.

Reagovat
Zaschrona

A ze jsou WHU a Villa rivalove z prvni ligy, o tom fakt neni pochyb, zbytecna snaha o shozeni CTK - az do letoska to byly kluby podobne vydelavajici, majici relativne podobne vydaje na platy = papirove jednoznacni souperi v tabulce.

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe. Zaprvý je to zformulovaný, jak kdyby oba kluby sdílely jedno město, zadruhý v takovym případě se slovo "rival" fakt stává hodně volnym výrazem bez pořádnýho významu.

Reagovat
Zaschrona

Jo, je to zformulovano relativne chaoticky, to je pravda, nicmene z kontextu te vety primo nevyzniva, ze by Villa mela byt z Londyna, nicmene i tahle moznost tam je. A s tim rivalem to tak je, neni to prilis logicky pouzite, ale proste Villa souperem WHU z ligy je, i tenhle vyznam slovo rival ma. Ocividne to tvoril nekdo, kdo asi moc fotbal nebo PL nesleduje, protoze nekdo, kdo ma aspon trosku tuseni, tak by tohle dohromady nedal. Ale ciste technicky to je spravne.

Reagovat
fantomas

Ale...dyt ty týmy ani nesdílí stejnou polovinu tabulky letos. Celou sezonu. Pochopil bych třeba, že např. Leicester s Burnley sou čistě vzhledem k situaci momentálně rivalové. Ale takle? A kdybys to bral z dlouhodobýho hlediska, tak potom pro každej tým s přimhouření oka najdeš rivala v půlce tabulky.

Reagovat
Zaschrona

Letos ne, ale financne proste rivalove jsou - jak jsem psal vys, tyhle dva tymy by meli spolu bojovat v tabulce, s tim jak se ted PL diky tem novym TV smlouvam velmi vyrovnava v te casti tabulky za top 6, tak to i s tou "rivalitou" tak i dost je. Nicmene, WHU velmi brzo papirove Ville utece, prave diky tomu novemu stadionu. Ale tohle samozrejme CTK takhle vubec nepromyslelo.

Reagovat
fantomas

Jak řikáš... takle může uvažovat snad akorát Zaschrona.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Svatej

Je to blbě napsaný, ale tu rivalitu nemuseli myslet městsky

Reagovat
smazaný uživatel

LvG: "He is still a boy and he is growing. Maybe, next year, he is an adult on the pitch and I hope so. I believe in Shaw."

Reagovat
CHONG

O hudbu se v kabině Manchesteru United stará Ashley Young. Jenže i zde má právo veta Louis van Gaal, který si vymínil, že v den zápasu může pouštět pouze styly house a funky house. (Daily Mail)

Jestli musí před zápasem poslouchat takové sračky, tak se nedivím, že hrají takovou tužku.

Reagovat
kiwwi

solidny vykrik do tmy...a teraz mozes zasa zaliest

Reagovat
CHONG

Copak, posluchač house?

Reagovat
kiwwi

sotva viem co to je...

Reagovat
CHONG

Buď rád, kdybys to věděl, tak by ses mému příspěvku nedivil.

Reagovat
kiwwi

ja neodsudzujem ziaden hudobny styl, nech si kazdy pocuva co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak to se nevylučuje, nemůžeš samozřejmě nikomu diktovat, co má poslouchat, ale odsoudit či zkritizovat konkrétní hudební styl můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

a takisto si to môžeš nechať pre seba, lebo nikoho tvoj obmedzený názor nezaujíma.

Reagovat
CHONG

A proto si ho přečteš a ještě na něj reaguješ

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Hokejisti poslouchali v Naganu Míšu Davida, a jak jim to šlo

Reagovat
Mada

Reagovat
Maresma

Aston Villa musí vyhrát FA cup aby se kvalifikovali do EL?

Reagovat
fantomas
Reagovat
Maresma

Díky.

Reagovat
Zaschrona

Zajimame se o Richardse? Ok, to by slo, jako backup na CB i RB by to mohla byt fajn volba. Nicmene to spis vypada asi realne na Saints, tam bude moct jit misto Clynea primo do zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovými hypujcími články by měli jít někam.

Reagovat
fantomas

Klasická Squawka. Potřebuje nejprv narýsovat nějakou šílenou hyperbolu, aby dostala kostru článku. S čestnou výjimkou v Sebovi Stafford-Bloorovi teda - ten je uplně jiná liga, ale taky přispívá spíš nepravidelně.

Reagovat
SunFells

Už název je vypatlaný, tak dál budou číst jen mufani, ne?

Reagovat
Carrick

Máš dnes zápas?

Reagovat
kiwwi

LVG o Falcaovi

"I like Falcao as a human being, just as I like Danny Welbeck and Chicharito - they are always professional," he added.

"But when you are not in the team for season after season, there comes a time when you need a challenge.

"That’s why I have said goodbye to Welbeck and Chicharito. And now I have to talk with Falcao.”

Reagovat
Busby babes

skoda ho..

Reagovat
smazaný uživatel

skusili sme, nevyslo to no..ale sympatak je to riadny, prial by som mu nieco lepsie, ako Monaco

Reagovat
vladis271

u náš reštartuje svoju kariéru, neboj sa.

Reagovat
kiwwi

Vlado, len pekne pokracujte s Balotellim, Borinim a Lambertom

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Chelsea zhorí... I guarantee it.

Reagovat
Manik...

Posledních 7 zápasů o tom svědčí

A hlavně Arsenal na velké týmy neumí, víme?!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

To je pravda, tohle vám vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nene, Beton FC aspoň remízu udělá

Reagovat
kiwwi

Mufani, ked mate zbytocne dobru naladu...

https://youtu.be/jvKVlpuZm40

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

co to je za sezónu?

Reagovat
Nikikrew

No ked De Gea nepodrzal tak tim ako teraz tak to mal Moyes asi trochu tazsie no

Reagovat
I am Mancunian

ta obrana to je zufalost

Reagovat
smazaný uživatel

Ander Herrera is in line to be called up to the Spanish National team for the next International break. Že by Del Broskva dostal rozum

Reagovat
Atlético de Madrid

Del Broskva nemá moc na výběr než zkoušet nový hráče, protože momentálně, ač se to zdá neuvěřitelný, má v záloze málo kvalitně hrajících hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 (Walcott, Walcott - Ivanovic)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to pero

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/PFA/status/592281983658627072/photo/1

Congratulations to the Barclays @PremierLeague PFA Team of the Year! #PFAawards

Reagovat
smazaný uživatel

Davídek

Reagovat
mul

Cahill ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten mi tam přišel taky navíc, ale překvapilo mě, že se tam nějak nedostal Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

to je nepochopitelné no

Coutinho [4 goals and 5 assists]

Fabregas [3 goals and 17 assists]

Reagovat
mul

a samozrjeme s tymto suhlasim tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky nedokážou vyjádřit to, jak je Coutinho pro LFC důležitej, ikdyž tam nejspíš ten Fabregas být měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové srovnávání je jak kdybych tu tvrdil, že v té sestavě chybí Mignolet, protože má nejvíc čistých kont v lize.

Reagovat
Arbiter

Cahill Bertrand

Reagovat
Arbiter

a samozřejmě 7 hráčů, kteří kdy hráli za Chelsea Dominance

Reagovat
Whitemedia

Cahill

Reagovat
Miguel19

Cahill

Cesc

Reagovat
kiwwi

Cahill a Coutinho (namiesto Fabregasa)

Reagovat
smazaný uživatel

Fonte za Cahilla, Fabregas za Coutinha, Aguero za Costu

Reagovat
Whitemedia

Costu bych tam nechal, maximálně místo něj Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, Aguero mi přijde lepší než Costa, takový komplexnější (navíc Costa je mrdka). A Kane tam být musí, za tolik gólů v průměrném týmu si to zaslouží

Reagovat
Whitemedia

Tak já bych tam raději viděl Costu nebo Kanea, protože je pro ně tahle sezóna první v PL a hned takhle řádí.. Kane si sice trochu čutnul i vloni, ale to nestojí za řeč Jinak je Aguero určitě lepší fotbalista, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

dvě chybky, ale jinak bomba

Reagovat
Zaschrona

Cahill a Coutihnho?

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

coutinho zasluzene

Reagovat
wild

United XI: De Gea, Valencia, Smalling, McNair, Shaw, Blind, Herrera, Mata, Fellaini, Young, Rooney. #mufclive

Reagovat
wild

United subs: Valdes, Blackett, Januzaj, Pereira, Di Maria, van Persie, Falcao. #mufclive

Reagovat
Busby babes

ta lavicka neni uplne spatna.

Reagovat
kiwwi

Evans ani na lavicke...hmm, ten uz skoncil

Reagovat
wild

dufam

Reagovat
Svatej

mazec

Reagovat
kiwwi

naprosto ocakavana

Reagovat
smazaný uživatel

nemeni to absolutne, ani ten Angel sa tam nedostane

Reagovat
kiwwi

kto nic nehra, musi sediet, tak to ma byt

Reagovat
wild

nema dovod to menit, pokial su neni zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

takhle toho Depaye neprilakame, kdyz uvidi, ze si stejne nekopne..

Reagovat
Carrick

Blind na DM, ajaj

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie je to Carrick, ale zase to nie je tragedia, hm

Reagovat
Carrick

spíše lehká nejistota

Reagovat
mithro

lepsie nez rooney

Reagovat
vodka

tak minule tam hrál Ander a Blind je rozhodně lepší na tu pozici.

Reagovat
mithro

no myslel som vseobecne rooney v zalohe, tym, ze tam hral ander, nemohol byt viac vpredu / napravo a uplne zmizla ich medzihra s Matom.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme DM

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Valencia, Smalling, McNair, Shaw, Blind, Herrera, Mata, Fellaini, Young, Rooney. #mufclive

vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

United subs: Valdes, Blackett, Januzaj, Pereira, Di Maria, van Persie, Falcao. #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

Everton (to face Man United): Howard, Baines, Stones, Jagielka (c), Coleman, Barry, McCarthy, Osman, Barkley, Lennon, Lukaku. #EFCvMUFC

Reagovat
stiflerovamama

Mirallas, Naismith ?

Reagovat
smazaný uživatel

sedí

Reagovat
Zaschrona

zaslouzene

Reagovat
Murtago

Naismith je od pohledu kriminálník

Reagovat
smazaný uživatel

Gaal mal nejaky rozhovor, ze Falcao konci u nas?

Reagovat
kiwwi

kiwwi26.04.2015 11:42

Reagovat
smazaný uživatel

aha, makas tu poctivo a ja som si to nevsimol, co prepac

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná sestavička United, hned to tam jdu naložit

Nějaká šance, že by v příští sezoně vyřešili Rooneym hrota jako jedničkou?

Reagovat
kiwwi

inac to ani vyriesit nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to dobře, ne?

Reagovat
mimi_united

0:3

Mata. Mata, Fella

Reagovat
kiwwi

800. pre dnesnu vyhru United

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
WienArsch

Proč tady http://blabseal.de/bilbo/ běží Prasátko Babe? Přepnou to někdy na fotbal?

Reagovat
Side

já myslel, že jet o nějaká dlouhá reklama

Reagovat
WienArsch

Já nejdřív taky, ale jak se ty ovce začly tomu praseti vysmívat, tak jsem zpozorněl...

Reagovat
Swarley

dneska jsem zvědavý na Blinďáka na DM, snad to zvládne

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal explains his only change to the side: "I think Wayne Rooney is now better for the team in the striker's position."

The boss continues: "I think Herrera is better one line higher up [further forward]. Blind is of course the holding midfielder."

Reagovat
Busby babes

kde koukate?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si boss

Reagovat
stiflerovamama

nejake streamy chlapci ? a kiwwi ?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pigeon

my vždy kdyz hrajeme venku v cervenem mame jinou barevnou kombinaci trenek a stulpen?

Reagovat
Swarley

tak je to podle soupeře, oni mají bílé, tak musíme mít černé

Reagovat
Pigeon

jasne ja jen esi je to vzdy. treba celybspodek cerny nebo bily apod.

Reagovat
Swarley

podle mého je ten černý spodek jen náhradní varianta, když nemůžeme mít venku ty bílé...bohužel...

Reagovat
mario23

nějakej odkaz na MU ?

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia Liverpool spoza stadiona narusali minutu ticha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

černý trenky, jasná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

To neumí fanoušci united ani při minutě ticha chvilku držet tlamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Palike26.04.2015 14:29

fanusikovia Liverpool spoza stadiona narusali minutu ticha

Jestli je to tak, tak beru zpět.

Reagovat
Cobra

Poprvé sem květáka viděl prohrát hlavičku

Reagovat
Swarley

tak to jsi neviděl nejspíš zápas s Chelsea

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Swarley

no to není dobrý začátek

Reagovat
Swarley

a musí se to k nim odrazit ve všech třech soubojích...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat, že McCarthy si pro ten gól šel hodně dobře.

Reagovat
Swarley

to souhlas a naši naopak velice nedůrazně, hned tuším Valencia to měl hlavičkou přerušit na půlce a byl by klid...McCarthy si proto šel výborně, ale když se to k tobě takhle třikrát odrazí, to je i dílo náhody...každopádně si pro to šel tak, jak se má...

Reagovat
smazaný uživatel

takže si pro to šel, hej?

Reagovat
Swarley

naserte si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

ale jo, neříkám nic

Reagovat
Zaschrona

MACCAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

Pěkneeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

roh na kratko=picovina

Reagovat
smazaný uživatel

mccarthy brutalne

Reagovat
smazaný uživatel

najprv tá kolmica a potom to preštrikovanie... kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

MCCARTHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

NAAAADHERA

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

McNair a Blind

Reagovat
nani92

s Hummelsom a Carrickom by sme ho nedostali

Reagovat
minoLFC

To je buldog Dajte im karamelky

Reagovat
stiflerovamama

och, ta vcerajsia strata nas este bude mrziet

Reagovat
vladis271

Zapnem to a EFC akurát dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Everton

Reagovat
smazaný uživatel

*McCarthy

Reagovat
Infernoqt

zase proti nám hrajou to co loni :D my na ty breaky nejsme stavění

Reagovat
Swarley

květáčku

Reagovat
Zaschrona

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

lol Barry lol Fella

Reagovat
Side

Barry Květák

Reagovat
nani92

s Gundoganom by už bolo vyrovnané

Reagovat
niflheim

Ty vole, Fello

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ak bude Everton takto brániť, tak dostanú päťku ale.

Reagovat
niflheim

Anderko ten pass na Blinda

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude skvely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Jaro, vsak sa ho skoro nedotkol, co skusas

Reagovat
mithro

Reagovat
WienArsch

Fellaini nedohraje

Reagovat
Miguel19

Už jí má pičusek..

Reagovat
vladis271

taký zákerný pičus nehral PL posledných 10 rokov, možno aj viac.

Reagovat
Swarley

a co udělal? však Barkleyho netrefil

Reagovat
Zaschrona

Suarez

Reagovat
Cobra

Costa?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

Fella žlutou ve 12 minutě, to jsem zvědavý, jestli dohraje aspoň první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

fellainimu uz pomaly mozu zapnut sprchu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

ale nehrame voebc zle

Reagovat
Swarley

tak i Everton toho za 17 minut předvedl víc, než Chelsea za celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to im stacilo prejst aspon za polku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

parádne súboje toto človek v PD proste nikdy neuvidí

Reagovat
vodka

Takže Martinezovi se začalo dařit po tom, co začal hrát stejnou taktiku jako Moyes v EFC...

Reagovat
Zaschrona

Ne.

Reagovat
Swarley

Shaw musí být snad rychlejší i než Tony, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Shawiiiiik, to je laska

Reagovat
smazaný uživatel

muže byt někdo větší smolař než sem já? ZAS MĚ JEDE POMALU NET a nevidím zápas!

Reagovat
CHONG

Kam se na tebe hrabou pasažéři letu z Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, koliki ti je?

Reagovat
vodka

má 2 vysoké školy

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoro jako já.

Reagovat
Manik...

Kdyby to bylo jediné tvé životní příkoří, tak ti závidím

Reagovat
wild

dost mi to pripomina nas posledny zapas proti Chelsea

Reagovat
vodka

ale no, Everton hraje víc dopředu...

Reagovat
wild

Andeeeer, to si mal strielat lavackou v paradnej pozicii

Reagovat
vodka

ale fantastické tempo zatím

Reagovat
kiwwi

ako ked hrame takto ako hrame, tak by ma nemrzela ani prehra lebo sa na to dobre pozera

a rozhodca je pica

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild

no obcas si to mozeme povedat, ale nie stale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

To už je vrchol zitra předcházám k jinému internetu

Reagovat
smazaný uživatel

To už je vrchol zitra předcházám k jinému internetu

Reagovat
Ángel di María 22

To jako vážně ztratil Ángelito základ?

Reagovat
vodka

a úplně zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

v podstatě ani neměl co ztrácet

teda od toho zranění no

Reagovat
wild

meno a cena na zaklad nestaci

Reagovat
kiwwi

Angelito je na ihrisku jelito takze nech si sedi na lavicke

Reagovat
CHONG

Kdyby nešaškoval s prachama, tak mohl být pořád v nejlepším klubu na světě a ne se ztrapňovat u těch salátů na lavičce.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ángel di María 22

Já chápu, že to asi neni tim, že by hrál dobře a on ho jen tak nepostavil, ale je vtipný, že takovejhle hráč neni využitej. Je to jen o tom, že nehrál, kde by měl, kolikrát jsem koukal, že hrál na debilních postech. Ale samozřejmě největší jeho chyba je, že opustil Real. Když se kouknu, jak hrál u nás a co je z něj teď, je to smutný. A to je ani ne rok po odchodu.

Reagovat
vodka

hrál i na křídle a když není schopný přejít jeden na jednoho v zápase přes 90 % hráčů a debilně ztrácí, tak fakt nemá v základu co dělat.

Reagovat
Ángel di María 22

To je ale zvláštní, že u nás mu tohle všechno šlo. V lize, v LM, na MS, divný.. Asi ztratil chuť do fotbalu, nevim.

Reagovat
kiwwi

ano samozrejme vsetci su na vine len nie on

Reagovat
Ángel di María 22

Já neřikám, že on neni. Ale uškodil mu jen ten přestup, samozřejmě že to je o jeho přístupu, ten měl v tom případě o 100% profesionálnější u nás. A to jsme s nim taky bojovali, ale ubojovali jsme ho.

Reagovat
kiwwi

tak potom je to vasa chyba no

Reagovat
Ángel di María 22

Byla, teď už nám ale nechybí. Celý to odsere akorát on a vy jste vyhodili 80 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

co to trepes

Reagovat
smazaný uživatel

já se na něho díval taky často a vůbec se nedivím, že nehraje, on někdy ten pohár přeteče a prostě tě posadí, nedalo se na to dívat.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

ty vole, uz jsem tam videl druhej...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Side

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel tyhle situace moc neumime resit, neni to poprve, co se takhle zazdil protiutok...

Reagovat
Busby babes

a minutu pozdeji...

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja práve a bol pekný

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, nezasluzene no

Reagovat
J0EL

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Válec :D

Reagovat
Swarley

oh boy

Reagovat
Miguel19

No a další. Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Stones to bola hlava

Reagovat
vladis271

STONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Zaschrona

STONESYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
vodka

to otočíme

Reagovat
vodka

ale Blind to zatím moc nezvládá

Reagovat
niflheim

Neuvěřitelný

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

LOL gol z rohu, nechapu... to fakt uz museli na treninku zacit trenovat, jinak to neni mozny

Reagovat
WienArsch

Kdo tu psal, že United jsou tutovka?

Reagovat
smazaný uživatel

sotva se mi rozjede link a dostaneme gol tož kde sme do piče

Reagovat
masly008

Reagovat
nani92

no nič..Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
minoLFC

Pekne karamelky Ten Giigs to po LVG bude musieť prevziať možno aj čoskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

wow

Reagovat
smazaný uživatel

otočíme toto pro nás není problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

no tak týchto latabarov sme este mohli v pohode predbehnut, nebyt toho vcerajsieho zavahanie tak by to bol 5 bodovy rozdiel so zapasom k dobru

Reagovat
Manik...

nebýt, nebýt, nebýt... BYLO!

Reagovat
Miguel19

Anderko už má asi 5. ztrátu...

Reagovat
smazaný uživatel

But we have possesion

Reagovat
smazaný uživatel

perfektni

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je dnes strasny

Reagovat
Ángel di María 22

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

PIČA OTOČTE TO DĚLEJTE! LVG STŘÍDEJ!

Reagovat
I am Mancunian

blind na dm uz nikdy viac

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao už se rozcvičuje, Blind pujde dole, Rooney do středu

Reagovat
r.mrazik

nejsrandovnejsi je tam chodici blind,kterej ukazeju kdo ma komu nahrat

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofalny dnes

Reagovat
r.mrazik

a de gea je posledni zapasy taky na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si to muže dovolit, má nahrábáno z minulých zápasů. Dobrou polovinu bodů máte jenom díky němu.

Reagovat
r.mrazik

tak to samorezjeme...ale kurva vod toho tam taky je

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale kdyby všichnid ělali to, od čeho tam jsou, tak by pár jeho horších zápasů nebylo problémem, že..

Reagovat
wild

myslou v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
One-Real

snižuje cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveřitelný příběh

Reagovat
wild

Blind dole, Wazza zaloha, Falcao hrot?

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
nani92

Blind dole, Fellaini záloha, Falcao s Rooneym hrot

Reagovat
I am Mancunian

ano fella zaloha co bude mat do 5minut cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je spasí, jasně..

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba Carrick no.

Reagovat
Whitemedia

Barkley to dnes dobře zajebává..

Reagovat
smazaný uživatel

ľavá strana a hlavne Shawiiik si kruto nedáva Lennona.

Reagovat
smazaný uživatel

*Lennona a Colemana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo, môj?

Reagovat
smazaný uživatel

nevsimaj si to, najlepsie nereagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže to nie je pravda, hej? Prvý gól nepadol po centri z pravej strany? Smallingov last minute zákrok pred osamoteným Lukakuom po Colemanovom centri nebol po tom, čo utiekol Shawovi? Barkleyho strela zo šestnástky nebola po centri sprava, hej? Dobrééé, Paľooo.

Reagovat
mario23

Tobě se u tý vesty rozvázaly šňůrky že jo ?

Reagovat
kiwwi

1000. pre otocenie dnesneho vysledku v prospech United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To otočíme ve 2 poločase, LVG je seřve a 3 body uděláme

Reagovat
Infernoqt

Everton hraje upe super. Se divím, že nejsou někde v top 6, podle mě po poločase zatím nejlepší výkon ze všech soupeřů, kteří proti nám v této sezonu hráli.

Reagovat
Infernoqt

sezoně**

hovoří o tom všechny aspekty, hrají jak polití živou vodou, ve všem nás předčili

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini, Young dole, hore Falcao a Angel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné jak nam chybí Carras, musíme se spoléhat na hráče, který má 33 roků!

Reagovat
vodka

Blind je fakt mimo dneska, nejenom, že se nezapojuje do útoku, ale taky prohrál skoro všechny souboje a nezachytává klíčové balony...

Reagovat
Swarley

byl jsem zvědavý, jak to dneska zvládne, ale fakt to není dobrý no, je to velký rozdíl oproti Carrickovi...proti Chelsea paradoxně nebyl na to DM takový tlak, jako je dneska...Everton je mnohem aktivnější v napadání a v těchto chvílích by se fakt hodil Carrick, který si umí i s tímhle poradit...Blind má bohužel očividně s tímhle problémy...

ale celkově je to zápas blbec, oba góly naprosto laciné...vepředu se naopak do toho netlačíme tolik, jako právě třeba Everton u té první branky...každopádně nic není ztraceno, do nějakých šancí se dostáváme, ale musíme být v druhé půli ještě aktivnější a musíme se pokusit to alespoň vyrovnat...

Reagovat
Carrick

naprostá hrůza, tohle není hráč pro United, respektive jako backup na LB, ať si klidně zůstane, ale to je tak jeho maximum, co může nabídnout

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

pokud si DM nenabiha,nechce mit a je posranej az za usima,tak at zustane v satne...totalne na hovno hrac dneska...

Reagovat
nani92

Di Maria je na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

myslel DM jako Blinda

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uf... opäť nehorázna sračka United.... držanie lopty cez 60% a dve strely na bránu...

Reagovat
Counter

McNair zas má jeden z těch zápasů, kdy se přestane smutnit, že mu Hummels ubere minuty?

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

The moral of the story is: don't sign Everton players and play them against Everton. Ever.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na Ilkaye a Memphise!

Reagovat
Carrick

Ten CM jev létě nutnost. Nemůžeme při zranění Carricka lepit tenhle klíčový post průměrákama.

Reagovat
Infernoqt

jo, Blind je lb super, ale na DM se mi nikdy nezdál ještě

Reagovat
Busby babes

Bring on Carrick in a wheelchair and let Blind wheel him around.

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

MU ty góly darovali. Teď Evertonu stačí se zatáhnout a čekat na brejky.

Reagovat
Swarley

3 rohy do stejného místa a tak to Fella u toho třetích zachrápe...i ten první gól, třikrát to může být přerušeno a hovno z toho...

ale trojka je magické číslo prvního poločasu, musí být toho druhého...takže dáme tři góly, takto hovorí čísla...

Reagovat
Swarley

*třetího

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAO DÁ HATTRICK! Tohle bude jeho nejlepší zápas, vyhraje nám 3 body a může jít do Monaka zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Hezké, jak ty špíny zatím drtíme

Reagovat
smazaný uživatel

špina si možná tak ty

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt

zapícháme?

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic (Bilbao) vytvořil výroční cenu 'One Club Men' pro hráče co stráví celou kariéru v jednom klubu. Tu první převezme Le Tissier při derby Athletic - Real Sociedad.

Reagovat
Zaschrona

wow, super napad

Reagovat
Billy McClane

Tak celu karieru, ci len jej väcsiu cast?

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze mensi ulety se budou tolerovat

Reagovat
Whitemedia

Tiss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

něco mi říká že zažijeme velký comeback

Reagovat
Swarley

Wazza na místo toho nejvysunutějšího střeďáka...this is my sen, tak snad to půjde...

Reagovat
vodka

Snad Rooney nebude tu mezihru zdržovat v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini byl nevýrazný, ale čekal bych spíš Persieho nebo Januzaje.

Reagovat
Swarley

au, dobrá tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley to je sracka

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
vodka

Shaw

Reagovat
vodka

Youngster dneska ale taky nic moc, Januzaj, případně aj ten di maria by to mohli trochu oživit...

Reagovat
vodka

ten Blind mě fakt sere, stopeři musí vyjíždět, protože si neni schopný najít prostor, aby rozehrával a ještě k tomu stojí i směrem dozadu, hrozný zápas dneska...

Reagovat
Infernoqt

nemáme jiné dm

Reagovat
r.mrazik

co tam predvadi dneska,to by to tam odstal kazdej...

Reagovat
Infernoqt

je to těžké no, napadají ho a on nestíhá, přijde mi na to sám, jsou na nás dobře připravení, nicméně jako vždy

Reagovat
vodka

nenapadají ho, protože prakticky nemá balon.

Reagovat
r.mrazik

vzdyt akorat stoji u barkleyho,nebo kdo tam hraje...pro mic si nesebehne,nechce ho...

to neni o napadani,to je o posranosti blinda

Reagovat
kiwwi

solidna prehanka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

von si proste pro ten mic nesebehne...

achjo....carricku carricku

Reagovat
smazaný uživatel

ani ti rozhodčí nejsou na naší straně, svět jde do piče

Reagovat
Manik...

Reagovat
masly008

účka mi přijdou celkem bezradní,jak kdyby nevěděli co hrát kdyř tam není fella

Reagovat
masly008

*když

Reagovat
Infernoqt

klasickej zápas proti evertonu poslední roky, s tím rozdílem, že máme větší držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

KDYŽ UŽ PIČA ZAČNE TA OTOČKA? sem nervozní

Reagovat
Whitemedia

Lukaku letos taky slušně marný..

Reagovat
Zaschrona

Prvni cely zapas po zraneni, nemuzes cekat nic poradneho...

Reagovat
smazaný uživatel

co to píská ten ocas

Reagovat
Infernoqt

až dostanem 3. fík tak to vypnu a jdu si udělat žrádlo

Reagovat
smazaný uživatel

co budeš mít dobrého?

Reagovat
Infernoqt

mám tam naložené kuřecí steaky, tak je jen hodím na pánvičku

Reagovat
fenixLFC

fanusik

Reagovat
wild

preco sa tam Evertonu rozcvicuje nahradny brankar?

Reagovat
vodka

Howard trochu kulhá

Reagovat
Miguel19

Howard tam kulhal..

Reagovat
wild

dik obom

Reagovat
Swarley

co to kurva za rozhodčího? jdi už do hajzlu ty vole

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

co piskal Youngovi

Reagovat
Swarley

i v první půlce Fellovi, tragéd

Reagovat
Arbiter

však i komentátoři řekli, že pískl správně. Mi teda přišlo, že Young Lennona stáhl, když se Lennon dostal před Ashleyho...

Reagovat
Counter

Nevím sice, o co jde, ale vidíš, co s tebou to MU na stará kolena dělá?

Reagovat
Swarley

nevim, naprosto tragickej výkon, absolutně netušíš, co bude pískat...jednou ruky píská, jindy ne, Barkleymu sežere dive, teď absolutně nechápu, co pískal Youngovi...neříkám, že by nás nějak fatálně zařízl, ale píská tragicky...

Reagovat
Arbiter

mi právě přijde, že píská hodně solidně, nechává hru plynout, zbytečně nezasahuje. To, že se jednou, dvakrát upískne, to se stane. Ale jinak solidní výkon...

Reagovat
kiwwi

ja sa malokedy stazujem na rozhodcu ale dneska teda nepiska solidne ani nahodou

Reagovat
Swarley

nevím, většinou s rozhodčím nemám problém, ale nejvíc mě na nich sere, když pískají stejné zákroky pokaždé jinak

Reagovat
kiwwi

co to piska ta cierna svina?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

co toto pískl? šak spíš on tahal younga

Reagovat
mithro

co to piska ten cierny ***

Reagovat
masly008

a rooney 2 poločas neviditelný.

Reagovat
mithro

aj prvy. ako vzdy vonku proti evertonu.

Reagovat
vladis271

Shaw. Lennon ho zadarmo pozval na kolotoč.

Reagovat
FUnk

lennon

Reagovat
Zaschrona

Je skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Smalling super, jen McNair, Blind a Shaw chybí souhra... nedoplnujou se a za to můžou ta zranění

Reagovat
vodka

naše finální fáze je kromě prvních 30 minut otřesná...

Reagovat
mithro

hlavne je to dnes znovu hrozne pomale vsetko. to everton nemoze mat problem ubranit.

Reagovat
Infernoqt

tak vzhledem k průběhu sezony nám to může být jedno, jen jsem zvědavej, koho dostanem do překola, aby nepřišla nějaká ostuda s Basilejí

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

ta druhá půlka je hrozná

Reagovat
Infernoqt

Falcao jak ted vzal volej Herrerovi :D

Reagovat
Counter

Bob Wilson also said: "In the modern game, goalkeepers need to be 6"3' upwards." He adds: "Ospina's 5"11'."

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte má aj nejaké veľké brucho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

a ženy by nemali voliť

Reagovat
Counter

Bob je legenda, žádné remcání!

Reagovat
SunFells

Ale kdyby byl vysoký, tak by zase neměl tak výtečnou techniku!

Reagovat
Zaschrona

To MU hraje takhle dlouhodobe kazdy zapas nebo porad mam ocekavat nejake zlepseni?

Reagovat
kiwwi

sak ste uz 70 minut zalezeni na svojej polke

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

su lepsi

Reagovat
Zaschrona

Jo a vy jste porad nemeli zadnou poradnou sanci od te Fellainiho hned po nasem prvnim golu...

Reagovat
mithro

njn, rooney po rohu nemal vobec sancu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Arbiter

jak to myslíš?

Reagovat
Zaschrona

Nevidel jsem United asi pul roku, takze by me zajimalo, jestli takhle bidne hrajou dlouhodobe nebo co to je za typ vykonu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Arbiter

dyť mají držení míče

Reagovat
Zaschrona

To jsme meli furt kazdy zapas, kdyz jsme byli skoro na sestup.

Reagovat
fenixLFC

yop,teraz mali dobre obdobie ked sa im darilo proti velkym timom a uz si mysleli ze maju na to hrat o titul

Reagovat
Ángel di María 22

Hrajou hrozne, tomu se ani neda rikat "kombinace".

Reagovat
I am Mancunian

ten cigan mi tak pije krv

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

nedal ti palec

Reagovat
I am Mancunian

od ciganov ani nechcem

Reagovat
Ángel di María 22

Coleman jak je vycákal na místě

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já nesnáším Everton, to sou takoví haluzáci až se mi otevírá kudla v kapse

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si jí otevřenou píchneš někam do řitě :)

Reagovat
TopinB

By si to uzil prosim te

Reagovat
Busby babes

fakt stransy ta druha pule, na to se neda koukat.

Reagovat
Side

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ty se nemáš co smát

Reagovat
EXoRcIsT

to co bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já nesnáším Everton, to sou takoví haluzáci až se mi otevírá kudla v kapse

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

totalna tragedia

Reagovat
Whitemedia

Evertooooon

Reagovat
minoLFC

Dajte im bura

Reagovat
vodka

LOL, to tak nějak dnešek podtrhuje, prostě se na to vysrali po 2. góle.

Reagovat
Side

tvl to je tak na sebrání ročního platu

Reagovat
Rohlíček

ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Infernoqt - dobrou chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Zaschrona

SUPER KEEEEEEV

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallaaaaas

Reagovat
Ángel di María 22

3:0 na největší pohodičku.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe piskej ten offside

Reagovat
FUnk

Reagovat
J0EL

Reagovat
wild

trapas

Reagovat
niflheim

Trapas

Reagovat
Swarley

no tak to by bylo

Reagovat
Cobra

Debaklllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
kiwwi

ndpc to co bolo?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciovi niekto zožeňte taxík

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bránění zvednutou rukou a výklusem bych pokutoval

Reagovat
Dawon

bezte vsichni do jednoho do pice

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

lol tak tohle carovej dobre posral. jasne ze Mirallas v offsidu nebyl, ale tohle slo na Lukaku a jen nahodou to pak propadlo. A Lukaku teda ovlivnil hru obrancu. No nic, hrajem tuzku, tak to stejne nic neresi, ale stejne...

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

copak? jasnej offside.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme to mel pisknout...mic sel na lukakua,kterej mel zajem o to hrat...

Reagovat
masly008

ale nehrál,píská se to až se dotkne míče.a to se nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pravda, ale neprišlo mi, že by Lukaku mal záujem hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

vedel, že je v ofsajde

Reagovat
r.mrazik

kdyz nemel zajem hrat,tak proc ten mic sel na neho a on bezel dopredu?

Reagovat
Busby babes

az kdyz se dotkne mice... tak urcite no.

Reagovat
masly008

tak jo ty máš pravdu a 3 profi rozhodčí neznají pravidla.no jo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

pisknut to mal ale nepiskol, tak nemali prestat hrat

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

ako ovplyvnil Lukaku hru obrancu?

Reagovat
smazaný uživatel

obrancom myslím Valenciu, ktorý sa vysral na Mirallasa.

Reagovat
Busby babes

tak muze to byt pak zajimavej taktickej prvek... vysunu utocnika do offsidu, nakopnu na nej mic, obranci vybehnou a ze zalohy tam pak muze nabehnout kdokoliv a jit sam na branu no. Proc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty by si to chcel pískať ako niečo proti pravidlám?

Reagovat
Busby babes

"vysunu utocnika do offsidu, nakopnu na nej mic.. " noo, ano, chtel.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on proste nešiel aktívne do lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, to, že ty se zastavíš, protože já se pohnu, to je tvoje blbost a ne moje ovlivnění tvý hry Obránci čekali se zvednutou rukou, až se pískne offside, ale Lukaku nakonec nehrál, takže se offside pískat nemusel. Jejich blbost. Často se offside pískne až když se hráč v něm dotkne míče, to se tady nestalo.

Reagovat
Busby babes

ale Lukaku prave hral. aktivne na ten mic nabihal, az kdyz mu prelitl pres hlavu tak se na to vykaslal. no nic, 2:01 nebo 3:0 je to fuk. na vysledku zapasu to nic nemeni.

Reagovat
Arbiter

vůbec to čárový neposral, Lukaku nehrál, věděl, že je v ofsajdu. Navíc se hraje až do zapískání rozhodčího a ne, že si to hráči rozhodnou sami, kdy se skončí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se do píšťalky, ostatní je na pokutu

Reagovat
r.mrazik

no vsak rikame,ze to mel rozhodci pisknout...

Reagovat
smazaný uživatel

zápas blbec no

Ale Ed už píše pokuty, doufám že to budou takové pokuty že s toho poserou

Reagovat
I am Mancunian

kedy nam pomohol ten cigan ako striedajuci hrac ? vzdy ked pride, tak to ide uplne dokelu

Reagovat
smazaný uživatel

Na co se fandové United vymluví tenhle týden?

Reagovat
fenixLFC

offside pri tretom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je JOKE

Reagovat
Side

Arsenal XI vs. Chelsea: Ospina; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla; Ramsey, Ozil, Alexis; Giroud. #AFC

Chelsea XI vs. Arsenal: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Matic, Fabregas, Ramires, Oscar, Willian, Hazard. #CFC

Reagovat
Whitemedia

to bude sračka

Reagovat
Arbiter

dyť jediný rozdíl je v tom, že na hrotu není Drogba či Rémy nebo Costa. Jinak je to nejlepší možná...

Reagovat
Whitemedia

No právě, já sice s Drogby nijak nadšený nejsem, ale aspoň by byl na hřišti hroťák..

Reagovat
Arbiter

šak je, Fabregas tam hrát umí...

Reagovat
Whitemedia

to teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
J0EL

Este si si na to nezvykol?

Reagovat
Whitemedia

Nezvykl, po většinu sezóny hrajeme hezký fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

vážne som čakal, že Wenger prekvapí nejako

Reagovat
Counter

Já třeba čekal Debuchyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak a proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne a preto, že by to Mourinho nečakal. Fyzická sila Diabyho (ak by vydržal hodinu a pol zdravý) by mohla byť rozhodujúci faktor. A keby nie, aspoň by mohol kopnúť Terryho do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Diabyho bych byl vážně rád, ale nečekal bych ho tam ani kdybych navštívil Karochův sluníčkovej seminář.

Reagovat
Counter

Místo koho? To byl šílený hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, preto som čakal prekvapenie.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu proč - 1. Proč jsi čekal, že WENGER překvapí? , 2. Proč by měl překvapovat změnou, když to funguje?

Reagovat
smazaný uživatel

čo funguje proti Burnley a Liverpoolu, to nemusí (a myslím, že je to dosť možné, že nebude) platiť proti Mourinhovi.

Reagovat
Svatej

bez útočníka, hm

Reagovat
eliskafan

United dobří komedianti. Na lavičce po sobě čumí co se děje

Reagovat
wild

fakt Valencia skvely bek ..dopice s nim

Reagovat
kiwwi

McNairova chyba

Reagovat
kiwwi

predajte niekto preboha toho Di Mariu...alebo ho proste len zastrelte

Reagovat
masly008

Reagovat
Pigeon

běž už do prdele s tím vyplakáváním na ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Grahf

to bol ofsajd, lukaku chcel hrať

Reagovat
mithro

3-0 od takych tragedov

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia fakt dnes muž zápasu. Dva góly na jeho vrub ..

Reagovat
smazaný uživatel

SadoMasopust

26.04.2015 14:08

Krásná sestavička United, hned to tam jdu naložit

Reagovat
Side

Sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten si musí drbat hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

drbe no, ale teď se mi celkem dařilo, tak to ani tolik nemrzí

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

mou tam dneska nedal utočníka, mazec

Reagovat
vladis271

Dajte im štvrtý, prosím.

Reagovat
Dawon

Dostat v takovem zapase 3:0, to je ostuda a zoufalost...se zase vzpamatovat a doufat, ze urvem alespon to 4. misto...tohle je uplne jak na zacatku sezony, drzeni mice uplne k hovnu a obrana jak z preboru

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
Dawon

super konstruktivni reakce zkus mi rict, ze to neni uplne stejne jako v podstate vsechny nase venkovni vykonu tuhle sezonu s vyjimkou poseldniho mesice?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi je spokojny, aj napriek prehre, pisal to uz v prvom polcase

Reagovat
kiwwi

a uz je tu, palikeho alterego panike

Reagovat
kiwwi

paneboze ukludni sa, vyhrali sme 5 tazkych zapasov v rade co nikto necakal, hrali sme vyborny futbal a teraz tu po jednom nevydarenom zapase katastroficke scenare pomaly

Reagovat
Dawon

No prave a o tom mluvim...k cemu to je vsechno dobre kdyz nas pak prejede everton? Co to je za logiku? protoze porazime silne tymy tak se slabsima pak muzem ztracet? To je prave dvojnasob picovina, takhle to snad nefunguje...ne, neni to katastrofa, ale budem nakonec radi za 4. misto a posrane nevyzpytatelne predkolo, coz me moc nenaplnuje klidem...tak mam snad pravo si po takovem vykonu zanadavat

Reagovat
Swarley

je to jeden zápas, nedělal bych z toho zase takovou vědu...každopádně dneska to trapas je...

Reagovat
Dawon

je to jeden zapas, ale dokaze me to proste nasrat...k cemu nam je ze prejedem liverpool, tottenham a city, kdyz to pak zpatky poztracime s tymama ze stredu tabulky? A samozrejme neni prohra jako prohra, tohle je cire zoufalstvi z nasi strany a az nebezpecne moc to proste pripomina nas letosni standardni venkovni vykon...nechapu jak muzeme mesic hrat skoro porad vyborne a pak predvest tohle

Reagovat
Swarley

tak ta první půlka paradoxně nebyla až tak špatná, ale od toho druhého gólu to šlo do kopru...bohužel nejsme schopni na to nijak zareagovat a od té doby to bylo jen horší a horší, a výsledek je tohle...tragická druhá půlka bez na naděje na obrat...

ale ono to v tomhle pořád potvrzuje to, že ten tým prostě hotový není...pár pozic je potřeba vyřešit...teď hlavně na to musíme zareagovat do příštího zápasu a tam urvat tři body...nerad bych si zahrával s tím bojem o LM...navíc bych se nejradši vyhnul předkolu...

Reagovat
Dawon

No to mi prave vadi, ze nejsme schopni moc zareagovat na prubeh a hlavne sme se po tom 2. gole totalne rozsypali, coz neni moc povzbuzujici...predkola se taky hodne bojim a vazne jsem doufal, ze dneska urvem 3 body + city treba klopytnou na Spurs a uz to tak nejak v poklidu dohrajem, ale bohuzel...jako fakt diky bohu, ze vcera Liverpool nevyhral, protoze to by zacinalo slusne smrdet

Reagovat
kiwwi

ano, teraz sme uz mali 100 rokov tyzden co tyzden hrat vyborne

zapas blbec, nic viac v tom neladaj...na Evertone sa vzdy hralo tazko, ja som mal napr. dneska podane 1X a vobec to neberiem tak, ze je to tim zo stredu tabulky

a tie vyhry zo City, Liverpoolom a Tottenhamom su dobre nato, ze mame z nich 9 bodov a sme tam kde sme vdaka nim a Tottenham a Liverpool su tiez tam kde su...co to je za logiku z tvojej strany

Reagovat
Dawon

Protoze to tak je celou sezonu...porazili sme venku arsenal, porazili sme venku soton, porazili sme doma liverpool, a pak zas prisly silene ztraty s kazdym druhym...docela nerad bych si tohle zopakoval na zaver sezony...

Jasne ze Everton neni tym plny prumeraku, ale rozhodne to neni nekdo, kdo by nas mel takhle prejet...a to tim tuplem ve fazi sezony, kdy kazdy bod muze rozhodnout o ucasti v LM (berme to od 3. mista, protoze predkolo ja vubec neberu jako nakou jistotu)

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si ze je lepsie vyhrat s Liverpoolom alebo Tottenhamom s ktorymi bojujeme o LM ako s Evertonom? Snad si necakal ze teraz uz budeme do konca sezony vsetko vyhravat

s Fergiem sme mali kopu takychto zapasov - sme boli schopni puknut vo Fulhame 3:0 ale oklepali sme sa a isli sme dalej

Reagovat
Dawon

Berte to z moji stranou vsechno s nadsazkou, ale dokaze me proste brutalne nasrat, kdyz po takhle silene tezkem obdobi, kdy hrajem fakt paradne, konecne dostanem relativne slabsiho soupere a predvedeme tohle

Reagovat
Swarley

ale já to chápu, já jsem taky nasranej, to si nemysli...ale právě proto jsem rád za to, že se vyhráli ty těžké zápasy a udělali jsme si náskok právě pro tyhle případy, jako ten dnešní zápas...ty problémy sbírat body má každý, nedalo se čekat, že už do závěru sezóny neztratíme...

Reagovat
smazaný uživatel

No příští zápas

Valdes

Rafa - Chris - Jones - Luke

Ander - Perreira - Angel

Rooney - Young

RVP

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Ospina, Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Coquelin, Ramsey, Ozil, Cazorla, Sanchez, Giroud

Chelsea: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry ©, Azpilicueta, Matic, Fabregas, Ramires, Oscar, Willian, Hazard

Náhradníci: Cech, Filipe Luis, Zouma, Mikel, Loftus-Cheek, Cuadrado, Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

a my hráme bez náhradníkov a kapitána alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

vy nikoho nezajímáte

Reagovat
smazaný uživatel

neunášaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, *nezvládaš

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ángel di María 22

Když vidim United, těšim se na další ročník LM už teď. Taková Valencia by jim dala šílenou sodu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezonu bude záloze Gundogan, Depay na křídle, v obraně Hummels, vpravo Clyne takže to bude cajk

Reagovat
Counter

Stačí se těšit na předkolo

Reagovat
nani92

Reagovat
Ángel di María 22

To je fakt, vždyť oni ani nepřelezou to předkolo

Reagovat
Ángel di María 22

Tak v EL, no, je sejme Málaga.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

Valencia ale přes léto neposílí tak, jak United

Reagovat
smazaný uživatel

no, neviem teda, aj tam sa budú diať veci asi

Reagovat
Counter

A než si to sedne, tak zas dostanou sodu od Donsu a jim podobných.

Reagovat
smazaný uživatel

A že jim letošní 'posilování' pomohlo ..

Reagovat
I am Mancunian

toho sa najviac bojim, ze ich chytime v predkole a skoncime

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě budete mezi nasazenejma oba. Ale budou tam jiný nebezpečný týmy.

Reagovat
CHONG

Anglické týmy jsou tam jenom do počtu, příští rok holt bude místo Liverpoolu dělat ostudu United, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

jo v tomhle se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

United hezky na čtvrté místo

Reagovat
CHONG

No jo no, to je ten house a funky house před zápasem.

Reagovat
Side

Rosa ani na lávce, hlavně, že tam je Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele vie, že bude treba brániť vedenie. Wengele

Reagovat
Side

jn a na to je Flamini ideální

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
Counter

Počkej až CFC začne prasit, za Flaminiho budem ještě rádi

Reagovat
smazaný uživatel

aj Palike už to vypol asi.

Reagovat
vladis271

plače doma do vankúšu.

Reagovat
Counter

Dominic Solanke easily the fourth best striker at #cfc, pulled out u21s game on Thurs for today ... & not even a place for him on the bench

Mou

Reagovat
Whitemedia

Do útoku máme na lavičce Drogbu, Zoumu.. na Solankeho už prostě místo nezbylo..

Reagovat
Side

Zouma do útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

už minule ho tam chcel poslať Mourinho

Reagovat
Counter

Zoumu

Reagovat
kiwwi

vas Mourinho presvedci aj na to aby ste zozrali hovno...Zouma utocnik

Reagovat
Whitemedia

tak já to myslel samozřejmě vážně

Reagovat
fenixLFC

tak to je na tom mourinho podobne ako LVG

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tohle myslel W smrtelně vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ocividne pochopil

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Arbiter

a vůbec nevadí, že máme v týmu kvalitnějšího a zkušenějšího útočníka, než je Dominic, že?

Reagovat
vodka

hlavně, že máte útočníka na hřišti

Reagovat
J0EL

Reagovat
Arbiter

dívej, Solanke bude zítra hrát FAYC finále, stejně by nejspíš ve čtvrtek nehrál, jen se to hodí napsat. Tak nevím, o co jde... A mimochodem máme, klidně tu pozici může obstarat Cesç...

Reagovat
smazaný uživatel

a joo, FAYC finále, tak to potom jo.

Reagovat
Arbiter

já mimochodem vůbec netuším, jak se přišlo na to, že Solanke vynechal čtvrteční zápas kvůli Arsenalu...

Reagovat
niflheim

Reagovat
vitasrp

Je pěkný, že máte takovou potřebu se starat o ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezonu sestava

De Gea

Clyne - Chris - Hummels - Shaw

Herrera - Carras - Gundogan

Mata - Rooney - Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry nic, mně už je i blbý si z tebe dělat prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

*Valdés ... Jinak tomu by se dalo věřit. Ovšem 40 za Hummels, 30 za Ikay? 30 za Depay? + Clyne a to nevím kolik může být. Takže jsme na 100 + Clayne

Výhoda je, že za Davida vám těch 35 možná dáme no

Reagovat
nani92

Falcaooo

Reagovat
Side

hm ale pěkný zakončení

Reagovat
Liquid

no United, takhlec se o přímou účast v LM nebojuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak prohrajeme no, hateři do nás, do LVG, prosím, on vám to příští sezonu vrátí i s úroky

Reagovat
smazaný uživatel

To aby si někde už teď půjčil, aby na to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao konečně vystřellil na kasu Škoda, že se to nezapočítá..

Reagovat
Zaschrona

ouuuuuu, DDG

Reagovat
niflheim

To je zoufalost toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky everton jak za Moyesa, celou sezonu hraje hovno ale na nás se vyhecuje, zmrdečci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš hrozná plačka

Reagovat
CHONG

Bob je prostě o parník před LVG, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

nasi fans: "Rooney, Rooney, what's the score?"

Reagovat
smazaný uživatel

zmrdečci no

Reagovat
nani92

takto sa správať k legende

Reagovat
Zaschrona

Jojo, k legende United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

až na to, že my v létě utratíme dalších 150m liber a doplníme ty mezery

Reagovat
Zaschrona

A jakou to ma souvislost s dnesnim zapasem?

Reagovat
Infernoqt

když si s váma nevytřem prdel letos, tak příští rok, to je logické

Reagovat
Zaschrona

Podobnou vetu slychavam od fanousku LFC s titulem. Nic moc.

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

kazdopadne v hladisku nasi dnes vyhrali na plnej ciare

Reagovat
Zaschrona

Ono v drtive vetsine pripadu je na PL stadionech vic slyset away sector, teda pokud ho je schopnej fanouskovskej tabor venkovniho tymu naplnit. Tim jak jsou fandove jednoho tymu koncentrovani do jednoho mista, jsou pak mnohem vic slyset. Taky paradoxne lepe rozeznavam nase pokriky na venkovnich zapasech.

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

debakel nevadí..ale ak je zranený Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

Jo to je tak, když si dám do fanty na poslední část sezony DDG, Matu a Rooneyho s tím, že se jim poslední zápasy dařilo

Reagovat
Swarley

a Wazza je zraněnej, no dneska to je fakt super zápas po všech směrech...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas

Reagovat
niflheim

Hergot, prohru člověk překousne, ale jestli bude Wazza zraněný ...

Reagovat
Counter

One goal in his last 17 PL away games for Rooney now.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemá formu ted se třeba poser z toho

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

17 venkovních zápasů je víc než celá letošní sezona.

Reagovat
Liquid

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Se ani nevidím, vždyť kolik on toho oběhá za Fellainiho, musí být vyřízenej.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas totálně na piču, hoši se špatně vyspali, balony odskakují, příhravky nešli, hold everton stadium zmrdeččci no

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě napiš zmrdečči no, prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na pozápasovýho LVG

Reagovat
kiwwi

tak ty sa na to tesis viac jak sa tesis z vitazstva, ze ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Že ne... Prosimtě, nereaguj na mě furt, ty šmoulo...

Reagovat
kiwwi

aby ti zilka nepraskla blbecku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě tak neuvěřitelnej trouba

Reagovat
kiwwi

tak sa nezabudni zas zastavit ked United prehraju...zatial cus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ten blind je dneska tragedni

Reagovat
vodka

omg, Blind fakt je dneska na pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Na DM v PL nemá to jsem psal, když jste ho kupovali. Potřebujete tam někoho jako je právě Carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

v evertonu stojí trávník za piču

Reagovat
Zdechlina

Ty si liskni prosimtě. Horší uplakánek jak malé děcko

Reagovat
eliskafan

I Norwich hraje lépe než ti rudí kméři

Reagovat
smazaný uživatel

United sice drží míč, ale nějakou tutovku si nejsou schopni vypracovat, když to srovnám s Barcou nebo Bayernem tak je to fakt slabota.

Reagovat
kiwwi

jezis zasa tu sudy po jednom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, proti týmu jako Everton bych prostě od vás čekal lepší výkon, ale váš týmovej výkon dnes fakt slabota. Everton si ty body zasloužil.

Reagovat
kiwwi

tak jasne ze zasluzili, ale dnes sme nehrali vyslovene zle, hlavne prvy polcas, len sme porobili chyby v braneni, to sme nezvladli...aj Barca alebo Bayern maju taketo zapasy, len ich mavaju menej casto a k tomu sa my musime priblizit, zatial to este nemame konzistentne, ale trebars tu seriu co sme tahali teraz, tak to bola pradna jazda

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

HATEŘI POSERTE SE! HOLD SE NÁM PO 2 MĚSÍCÍCH NEPOVEDL JEDEN ZÁPAS A VY UŽ VYLEZÁTE Z BUDY! TAK TAM ZASE ZALEZTE A VYHONTE SI NAZDAR JDU VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, ež se tady hlavně všichni smějou tobě, ne až tolik United..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak se mě smějou mě sou u prdele ty kryplové

Reagovat
smazaný uživatel

bek2skůl plz

Reagovat
Manik...

Reagovat
diastan

Reagovat
Zdechlina

Nezvládáš

Reagovat
Zaschrona

Pohodove 3 body, fajn vykon, pekne odpoledne.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Counter

Ani rozhodčí nezaříznul

Reagovat
Zaschrona

Ale prilezitosti mel giga.

Reagovat
vladis271

ste to zabalili po 3. góle, mali ste im dať viac.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Průser, no. První poločas byl z naší strany ještě velice slušný, ale v tom druhém už jsme jenom zoufale nevěděli co s míčem který jsme neustále posouvali k obsazeným hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Blind dnes jeden z najhorsich individualnych vykonov, ake som videl v United vobec..

Reagovat
kiwwi

ty vole, vonku tak pekne a tu take prehanky

Reagovat
smazaný uživatel

ho budes obranovat az za hrob, ale dnes bol vylozene zufalo turbokatastrofalny

Reagovat
Counter

Neříkej, že trumfnul takového Bebého.

Reagovat
nani92

Bebé dokázal dať pár centrov

Reagovat
Counter

Lidi na tribunách si mohli ukazovat, komu to má trefit příště

Reagovat
smazaný uživatel

tak beriem do uvahy len futbalistov, co za nas hrali

Reagovat
Ángel di María 22

Takže k posilování United po sezóně. Koho teda přivedete, aby se přešlo přes předkolo? Když Di María, Falcao, Herrera, Blind, Mata atd nestačí.. Samozřejmě berte v potaz, že první stěhování bude De Gea do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

ten nikam nejde, nevím kde to bereš

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň se ztrapňovat...

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si si to pripravoval, ale to ti mozu snad zrat len fandovia Barcelony v tej vasej trapnej sekcii, tak netahaj takyto nizky trolling do tejto sekcie ked sa chces priucit, pozrit na Vladisa, ma aspon uroven

Reagovat
Ángel di María 22

Tomu, že přidje, věřim poslední dobou bez legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to s De Geom cakame v pdostate vsetci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dneska si tu ides show

Reagovat
r.mrazik

jezis,tak se koupi jinej golman no...takovych co umi chytat mice je nastesti dost...porad votravujete s tim de geou

Reagovat
Ángel di María 22

Dyt jo, me slo o to, koho? Mozna Lloris by sel ukrast.

Reagovat
r.mrazik

trebai ten Lloris...on ani valdes neni marnej...stejne jak byl dobrej,kdyz chytal lindegard,nebo jak se jmenuje ta nase trojka...

proste golman nejakej bude a neco taky chytne

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem zapomnel, ze tam mate toho Katalance vlastne.

Reagovat
r.mrazik

jj...obcas jde videt v kamere pri zapase

Reagovat
Visca el barca

Ty už votravuješ i tady s těma tvejma nadřazeneckejma moudrama viď ?

Reagovat
Counter

No nevím, Levy raději Llorisovi usekne ruku, než aby ho pustil

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty si ty moudra taky strč za klobouk, když očividně dle hodnocení Angela nahoře vidíš tak maximálně náš první zápas na jaře...

Reagovat
Ángel di María 22

To je pravda, já na vás téměř vůbec nekoukám. Možná jste hráli daleko lepší zápasy.

Reagovat
CHONG

Doufám, že DDG nepřijde.

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně kupte Geovi i síťku mezi nožky...

Reagovat
Infernoqt

čoveče já toho De Geu nějak oželím, k posilám nepotřebujem moc, jen kvalitu do útoku a do obrany... a backup ke Carrickovi, jinak se na tom dá stavět, prakticky 3 hráči nutnej příchod, 4 odchody už jsou asi jistý... pak k těm novým se dá vyztužovat kádr už jen kvůli zraněním

Reagovat
hefy

Toho Falcaa je mi snad i líto, on vypadá, jako by hrál dneska fotbal poprvý.

Reagovat
kiwwi

a co Di Maria...mi pride ako keby obaja prisli z dediny na skusku do United

Reagovat
hefy

Teď mi došlo, že vlastně hrál taky. Stejná tragédie.

Reagovat
nani92

Bebé bol futbalovejší

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Falcaa se čekalo jak bude vypadat potom zranění, ale Di Maria je fakt divný, neobejde, nepřihraje a nezpracuje balon, jak na fetu

Reagovat
smazaný uživatel

u Falcaa beriem, ze bol rok mimo, nevie sa do toho dostat..ale Angel, to snad ani nie je ten isty clovek

Reagovat
I am Mancunian

musi ist, pokial ma este nejaku cenu

Reagovat
Swarley

spíš mrzí to, že jsme tu první půli neodehráli vůbec špatně, ale pak nejsme absolutně schopní po obdržených brankách zareagovat a naopak se snažit ještě přitlačit na pilu...však už bylo jedno, jestli dostaneme další branku nebo ne, ale otřesné je to, že jsme si nedokázali už nic dalšího vytvořit...takhle se v zápase složit po těch výborných předchozích zápasech, to je docela k zamyšlení, ale snad to bude dobrá facka, že ty "lehčí" zápasy se teď nevyhrají jenom tak, na půl plynu...

Reagovat
smazaný uživatel

už nikdy sem nebudu psat, sou tu samí haters nejlepšího klubu na světě, to se prostě nedá tady psát, sbohem

Reagovat
CHONG

Dneska tu žádný hate na Real nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

jaké týmy budou cca v předkole LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň tu udělame

Reagovat
Infernoqt

já nesleduju ten systém nasazených a nenasazených, čiže se v tom nevyznám, ale myslím, že Plzen zrovna nedostaneme.. .tuším celky jako Basilej, Besiktas

Reagovat
Manik...

Reagovat
nani92

Reagovat
Liquid

třeba Sparta, Ajax, Neapol, Gladbach....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajstrovská vetva pre United, tam máš reálny prehľad súperov už teraz

Reagovat
Miguel19

United, Viktorka

Reagovat
Infernoqt

čistě teoreticky, je někde ta tabulka, at nemusím hledat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

dikec

Reagovat
smazaný uživatel

Na aký klub má reálne Falcao po tejto sezóne? From hero to zero

Reagovat
smazaný uživatel

na Liverpool by to stacit malo

Reagovat
CHONG

United ho zničili

Reagovat
Infernoqt

a proto půjde po sezoně k vám

Reagovat
CHONG

Jo, přesně to se nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

1.FC SLOVÁCKO

Reagovat
*CZE*

Škoda > Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

viděl bych ho někde v Itálii

Reagovat
CubONE

S tym platom tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde někam, kde nebude LM.

Reagovat
Infernoqt

to u nás bude čekat na rozhodnutí až do konce srpna

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

ale škoda, že ani tady by si nekopl

Reagovat
Amos

Stream na ARSENALskej válec?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Dobrej vtip, co?

Reagovat
Lynx

ty jsi dobrej retard viď? nemáš bejt venku?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra
Reagovat
VasAFC

Není to ten sudí co vykartoval di mariu za ten dive? Jestli jo tak to by dneska hazard nemusel kopat penaltu!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, jinak by měl Oscar kartu.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
VasAFC

Je to on! První žlutá za dive pro Mladičkého Španěla ! pro sudího

Reagovat
kiwwi

Oscar

Reagovat
Trapper

omg, zas tak snadno padá

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar zase jede na oscara...

Reagovat
FUnk

oskary se rozdavaly v unora oskare

Reagovat
niflheim

Zase ten řezník...

Reagovat
FUnk

snad dneska modra spina padne, arsenal pojdme

Reagovat
smazaný uživatel

Coq si zase vykoleduje kartu za protesty Jasnej faul

Reagovat
stiflerovamama

stream ?

Reagovat
FUnk
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lovec

Má někdo solidní link? Ty dva hozené výše mně nejdou ..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, zrovna to vypli.. Ale za chvilku zas pojede..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild

Ved ho totalne zbural Ospina..

Reagovat
niflheim

Tohle je ale faul jak kráva od Ospiny

Reagovat
FUnk

dobre mu nalozil

Reagovat
stiflerovamama

hahah Arsene ako sledoval

Reagovat
Thoomas

Takhle se na ty simulantsky mrdky musi, Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul a penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina efekt. Szczesny už by měl redku

Reagovat
FUnk

+ jeste by se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte měla se pískat ?

Reagovat
smazaný uživatel

No za to asi jo no, po odehrání míče, rukama napřed..

Reagovat
FUnk

fabregas bude oblibeny

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant Fabregas

Reagovat
WienArsch

To mohla klidně být penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

klidně

Reagovat
Manik...

Reagovat
niflheim

Fabregas

Reagovat
Thoomas

Fabregas charakter

Reagovat
Riviera Kid

rozhodčí si to zatím dává

Reagovat
supervizor

prej penalta některym tady uz solidne jebe

Reagovat
FUnk

owny theo se uz rozehriva

Reagovat
Jackmaker1989

Jediný kto si to zatiaľ hodne nedáva je rozhodca, chybné verdikty na obe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, teďka jasná penalta na druhý straně..

Reagovat
FUnk

ty centry asi nikoho nenajdou kdyz je ve vapnu jenom žirůd

Reagovat
Trapper

Ramires ty vole!!!

Reagovat
Trapper

Ramires ty vole!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byla tutovka

Reagovat
Busby babes

Celkem chapu, ze dat na hrot Solankeho by byl risk v takovem zapase (predpokladam, ze Drogba neni jeste uplne fit), ale to obetovani Hazarda... no nevim, dobrovolne vyloucit takoveho hrace ze hry mi neprijde uplne stastny.

Reagovat
nani92

hmm, Crosby ide na MS..tak to aby WSH vypadol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a koukam, ze v ramci svateho boje proti filmovani se prestanou asi piskat penalty. Cesc to prihral, ale faul tam byl uplne jasnej.

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

co je? vsak ho Cazorla vzal pres holene.

Reagovat
Riviera Kid

slaby trolling

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Však to nebyla penalta ani náhodou.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

takovej vysmech... to jste vazne slepi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten kontakt tam asi viděl každej, ale za tohle chceš pískat penalty nebo jak?

Reagovat
Busby babes

no celkem jo, podrayeni ve vapne je podle me penalta.

Reagovat
Lynx

kurva Merte! to by bylo epický

Reagovat
jk

Eriksen > Özil

Reagovat
smazaný uživatel

tak o to se snad nikdo přít neodváží

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas má být jako TOP z PL jo? Tak to teda kloboucek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea hrála pěknej fotbal, udělala si náskok. Teďka jí stačí náskok udržet, takže hraje defensivní hovno. A Arsenal si sice něco málo vytvořil, ale nebyl schopnej zakončit, takže nakonec mužem bejt rádi, že je Ramires dřevo.

Reagovat
kiwwi

top zapas ked hra Chelsea? jak si na toto prosimta dosiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus.

Reagovat
Amos

Mrdka match. Ztráta času u TV. Btw Welbecka poslat do United s mašličkou, je to totální lůzr v zakončení, není to hráč pro TOP tým, nikdy nebyl a nikdy nebude.

Reagovat
kiwwi

ja by som Vam zanho aj vratil peniaze a pribalil Falcaa s Di Mariom

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně, my z nich zase uděláme fotbalisty - to se u vás teďka moc nenosí, tak se nediv, že nehrajou.

Reagovat
justcall

kdyby tam byl místo vlaku autobus, tak to nemá chybu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele