Premier League - preview 33. kola

07.04.2018, 09:12, aktualizováno 08.04.2018, 08:28
Previews
Ve velkých problémech je Chelsea, té se vzdaluje Liga mistrů a k udržení naděje potřebuje v derby bezpodmínečně porazit West Ham. V Londýně se dnes bude hrát ještě jedno utkání, ve čtvrt na čtyři začnou měřit síly Arsenal a Southampton...
Arsenal FC - Southampton FC  (neděle 15:15)
Po úspěšném čtvrtečním vystoupení v Evropské lize musí londýnský Arsenal během víkendu upřít pozornost zpět na domácí soutěž, kde mu bude soupeřem sestupem ohrožený Southampton. Kanonýři mají s týmy z dolních pater tabulky v posledních kolech bohaté zkušenosti, neboť v předešlých dvou kolech porazili jak Watford, tak Stoke City, a vítězný triumvirát domácích zápasů v řadě mohou dokončit v neděli po třetí hodině odpolední.

Po černé sérii čtyř proher za sebou včetně finále ligového poháru nyní Arsenal naopak drží šňůru pěti triumfů napříč všemi soutěžemi. "Dokázali jsme na to zareagovat," oddechl si Wenger. "Prohráli jsme v týdnu třikrát, protože to začalo prohraným finále a chvíli trvá, než se z toho vzpamatujete. Máme ale dobrou mentalitu, proto se nám to povedlo. Nezvládnout zápasy, ve kterých se od nás očekávají vítězství, vyvolává obavy vždy. Existuje na to jen jediná odpověď, a to kvalita výkonu na hřišti."

Stejně jako Arsenal vyhrál oba poslední ligové zápasy 3:0, Southampton naopak v témže poměru předešlá dvě kola ztratil. Saints v Premier League naposledy dokázali zvítězit na samém počátku února, a i proto se nachází na první sestupové příčce s pouhými osmadvaceti body. Nástupce odvolaného kouče Pellegrina Mark Hughes nyní své svěřence vyzval k pořádnému vzepjetí. "Očekávám od týmu reakci. Musíme být nezlomní, i když nám forma uniká. Pověděl jsem v tomto týdnů hráčům, co je v zápasech přijatelné a co ne."

Vzhledem k výrazné ztrátě na příčky zajišťující účast v příštím ročníku Ligy mistrů změnil manažer Arséne Wenger sezonní priority a prim nyní hraje zmíněná Evropská liga. Díky drtivé výhře 4:1 nad CSKA Moskva má Arsenal na dosah semifinálovou účast, kterou hodlá potvrdit ve čtvrteční odvetě v Rusku, a podle toho se také v posledních týdnech odvíjí složení základní sestavy.

Stejně jako proti Stoke lze očekávat šetření opor jako Koscielny či Ramsey a najisto se na trávníku neobjeví ani Henrik Mchitarjan, jenž si proti CSKA přivodil zranění kolene a jeho absence se může protáhnout i na více týdnů. Výjimkou potvrzující pravidlo v případě odpočinku největších hvězd je Piérre-Emerick Aubameyang, který v letošním ročníku Evropské ligy za Arsenal nemůže nastoupit, a tak sází góly výhradně v Premier League. V šesti odehraných ligových kolech od příchodu z Borussie Dortmund se gabonský forvard postaral o pět branek a jednu asistenci.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Chambers, Mustafi, Holding, Kolašinac - Elneny, Xhaka - Iwobi, Wilshere, Welbeck - Aubameyang
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cédric, Hoedt, Stephens, Betrand - Ward-Prowse, Lemina, Romeu, Tadić - Gabbiadini, Austin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.39 - 6.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - West Ham United  (neděle 17:30)
Londýnské derby uzavře program 33. kola nejvyšší anglické soutěže. Mistrovská Chelsea, která již téměř měsíc čeká na vítězství po devadesáti minutách, hostí West Ham, jenž v minulém kole dokázal ukončit výsledkovou mizérii.

Rozmohl se nám u Blues takový nešvar. Na mistrovskou sezónu nedokážou fotbalisté Chelsea navázat a následujícím ročníkem se protrápí. Letos sice není situace tak kritická jako v sezóně 2015/2016, kdy klub ze Stamford Bridge skončil až desátý a největším úspěchem bylo překažení radosti z titulu rivalovi z Tottenhamu. I tak však aktuální páté místo nemůže být hodnoceno kladně, protože svěřencům Antonia Conteho mílovými kroky utíká šance na postup do Ligy mistrů.

Jednou z posledních šancí, jak zvrátit nepříznivý průběh ročníku, byl duel s Tottenhamem. Ten však hráčům v modrých dresech nevyšel a z trávníku odcházeli spokojenější Spurs, kteří se tím pádem velmi přiblížili vysněné Champions League. Conte a spol. se však stále nevzdávají a v dalším derby chtějí tentokrát uspět. Anglický fotbal tento týden zasáhla smutná zpráva, když k věčnému odpočinku odešel bývalý reprezentant a hráč Chelsea Ray Wilkins. I na jeho adresu se Conte vyjádřil na tiskové konferenci.

"Mluvíme o opravdu dobrém člověku. Bylo štěstí se s ním znát a několikrát s ním mluvit. Byl legendou tohoto klubu, ambasadorem fotbalu. Myslím, že v neděli musíme být připraveni, abychom uctili Rayovu památku," sdělil Conte. Do zápasu dost možná naskočí vyléčení Cortouis s Pedrem, naopak David Luiz a Ampadu zůstávají na marodce.

West Ham se celou sezónou až nečekaně trápí a stále bojuje o záchranu. S tím souvisí i nespokojenost fanoušků, kteří o sobě dali naposledy vědět při prohraném zápase s Burnley, kdy mnozí z nich protestovali na hlavní tribuně přímo během utkání. Kladiváři se fanouškům alespoň částečně revanšovali minulý víkend proti Southamptonu, který přehráli po výsledku 3:0 a vyšplhali se na čtrnácté místo.

"Stále nejsme v bezpečí, potřebujeme víc bodů. Další na řadě je Chelsea a i zde potřebujeme body. Vítězství minulý víkend nás povzbudilo. V prvním poločase jsme předvedli přesvědčivý výkon, což nám dalo šanci poměrně bez problémů vyhrát zápas. Vždycky stavím na tom, že potřebujeme získat 40 bodů," řekl manažer Hammers David Moyes.

Hostům zcela jistě nepomůže Michail Antonio, který si již v této sezóně nezahraje. Nepravděpodobné jsou i starty Manuela Lanziniho a Jamese Collinse. To Javier Hernández vyležel nemoc a hlásí návrat na zelené pažity.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpillicueta, Christensen, Rüdiger - Moses, Kanté, Fábregas, Alonso - Willian, Morata, Hazard
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Ogbonna, Masuaku, Cresswell - Mário, Noble, Kouyaté, Rice - Hernández, Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.22 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Pro fanoušky Evertonu neexistuje větší zápas. Někteří podporovatelé červené části Liverpoolu považují za prestižnější duely s Manchesterem United, ale ani nad Merseyside derby neohrnou nos. Další bitva o město ze severozápadu Anglie se odehraje v sobotu v Goodison Parku.

Doba 80. let, kdy oba kluby bojovaly proti sobě o mistrovské primáty, je nenávratně pryč a českých fanoušků ostrovního fotbalu, kteří si ji pamatují, je hrstka. I přes zaprášené vzpomínky má liverpoolské derby nadále zvuk a jeho prestiž nelze z historického hlediska zpochybňovat. Na konci minulého a v začátku tohoto století oba celky vyklidily přední pozice a tak jsou vzájemná klání jednou z nemnoha příležitostí, po nichž se mohou nechat oslovovat titulem "král".

Úřadujícím králem Liverpoolu jsou Reds, kteří svému rivalovi přepustili žezlo naposledy v říjnu 2010. Od té doby se buď zrodila plichta, nebo se radoval celek, který sídlí na Anfield Road. V Goodison Parku se však hosté radují málokdy, přestože poslední návštěva pro ně dopadla vítězně, kdy až v samotném závěru rozhodl o jejich úspěchu Mané. Senegalský fotbalista představuje se spoluhráči Firminem a Salahem největší hrozbu týmu, který vede Jürgen Klopp.

Červené trio se zasloužilo o středeční překvapivě výrazný skalp Manchesteru City v prvním zápase čtvrtfinále Ligy mistrů. Ruku k dílu navíc významně přiložil i Oxlade-Chamberlain, a tak Citizens budou muset v odvetě dotahovat tříbrankové manko. Liverpoolu se však zranil Salah, jehož absence proti Liverpoolu by vzhledem k Egypťanově formě byla citlivým zásahem. "Učiníme všechno proto, aby mohl hrát. Stále zbývá několik hodin do výkopu. Uvidíme, co se stane," sdělil Klopp novinářům na páteční tiskové konferenci.

"Jelikož jde o derby, nemohu jej nechat odpočívat. Ani fanoušci by si to nepřáli," dodal německý manažer. Lodivod Toffes Sam Allardyce řekl, že pro úspěch jeho mužstva je třeba, aby napodobilo Reds. "Řekl jsem mým hráčům, že musíme hrát stejně, jako hrál Liverpool proti City. Pro nás je výhodou, že se derby hraje mezi zápasy Ligy mistrů. Přesto budou pořád silní a čerství, i když Jürgen udělá změny," řekl populární Big Sam.

Karamelky prožívají průměrný ročník, ve kterém se jim nedaří udržet konzistentní formu. Po dvou výhrách nad Brightonem a Stoke přišel minulý víkend obtížný zápas s lídrem soutěže Manchesterem City, v němž favorit zvítězil po výsledku 3:1. Everton je aktuálně na devátém místě již poměrně daleko od sestupových pozic a nepříliš daleko od sedmého Burnley. Z tohoto místa se lze z anglické soutěže teoreticky kvalifikovat do Evropské ligy.

Allardyce nemůže do konce sezóny počítat se zraněným Mangalou. Chybět budou též McCarthy, Holgate a Sigurdsson. Do kádru se vrací Williams a Gueye. Na druhé straně barikády je kromě Salaha nejistý i start Cana. Mimo hru jsou zcela jistě Matip, Klavan, Gomez a Lallana.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Jagielka, Keane, Baines - Gueye, Davies - Walcott, Rooney, Bolasie - Tosun
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson - Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.45 - 2.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Crystal Palace  (sobota 16:00)
V zápasech Bournemouthu s Crystal Palace se ještě nikdy nestalo, aby zvítězil domácí celek. Hostující tým vždy bodoval a hráči Crystalu Palace doufají, že se jim to podaří i tentokrát. Body totiž potřebují jako sůl.

Bournemouth bude jistě proti. Na desátém místě sice nemá příliš důvodů k nespokojenosti, nicméně jistotu záchrany ještě nemá. Svěřenci manažera Eddieho Howa celkem pravidelně bodují, po domácím fiasku s Tottenhamem zabrali a porazili West Bromwich, načež výhru potvrdili remízou na půdě Watfordu, kterou zařídil v poslední minutě utkání střelec Jermain Defoe.

Mnohem více potřebují body na jihovýchodě Londýna. Crystal Palace balancuje na hranici sestupové propasti. V tuto chvíli mu sice patří sedmnáctá pozice, ovšem jen s dvoubodovým náskokem na Southampton, který má navíc jedno utkání k dobru. Do konce Premier League zbývá Crystalu už jen šest kol a jakákoliv další ztráta může být osudná.

Bournemouth se s Crystal Palace utkal na půdě Premier League pětkrát a doma zatím nikdy nezvítězil. V loňském ročníku dokonce doma na Dean Court prohrál 0:2, když se prosadili Scott Dann a Christian Benteke. Domácí ale nezoufají, aktuální forma je spíše na jejich straně, vždyť Bournemouth prohrál za třináct kol v řadě jen dvě utkání - na Huddersfieldu a doma s Tottenhamem shodně 1:4.

Oba celky se musí vypořádat s několika zraněními. Domácí budou bez Migse, Smithe, Stanislase a Mousseta, zatímco manažer Roy Hodgson musí oželet starty Danna, Puncheona, Saka, Speroniho, Wickhama, Sorlotha, Warda i již zmíněného útočníka Bentekeho, který si na tréninku přivodil svalové zranění.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Daniels, Aké, Cook, Francis - Pugh, Gosling, Cook, Ibe - King - Defoe
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakhó, Aanholt - Milivojevič, Cabaye, McArthur - Townsend, Zaha, Loftus-Cheek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.53 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Oba dva sobotní protivníci bojují šest kol před koncem o udržení v Premier League a jeden z nich se může k vytoužené záchraně znovu o něco přiblížit. Prozatím je na tom lépe domácí Brighton, kterému patří dvanáctá pozice se čtyřiatřiceti body a oproti svému nadcházejícímu rivalovi má ještě jeden duel k dobru. Huddersfield je šestnáctý s jednatřiceti body a před osmnáctou sestupovou příčkou Southamptonu disponuje tříbodovým náskokem.

Ani jeden výběr neoplývá oslnivou formou. "The Albion" v posledních třech zápasech prohrál, když poměrem 0:2 podlehl Evertonu, ve čtvrtfinále FC Cupu Manchesteru United a před týdnem také Leicesteru. S Liškami byl přitom lepším týmem, jenže za nerozhodného stavu neproměnil pokutový kop a závěr zápasu mu vůbec nevyšel. "The Terriers" naposledy zvítězily koncem února nad West Bromwichem (2:1), od té doby nebodovaly naplno čtyřikrát v řadě.

Po porážce 0:2 v Tottenhamu hrály nerozhodně bez branek se Swansea, vzápětí nezvládly vyrovnané bitvy s Crystalem Palace (0:2) ani s Newcastlem (0:1). Momentálně mají problémy hlavně s produktivitou, na vstřelenou branku čekají dlouhých 394 minut. První vzájemný zápas obou soupeřů v nejvyšší anglické soutěži dopadl lépe pro Huddersfield, jenž díky dvěma brankám Steva Mouniého v prvním poločase zvítězil 2:0.

Hosté dlouhodobě postrádají zraněného Němce Hefeleho s Američanem Williamsem, navíc až do konce soutěžního ročníku bude odpočívat i Kachunga. Naopak do plného tréninku se pomalu zapojuje Stankovič a dá se očekávat jeho brzký návrat na trávníky. "Jsem přesvědčen, že uděláme vše pro záchranu, i když to bude hodně těžké. Pokud se nám to povede, tak to bude pohádka," řekl toužebně trenér Town David Wagner.

Jeho protějšek Chris Hughton stále nemá k dispozici Knockaerta, jenž bude pykat za vyloučení proti Evertonu. Na marodce se nacházejí Sidwell, Stephens a český krajánek Skalák, nicméně vrátit by se měl Ulloa. "Chceme napravit zaváhání proti Leicesteru, ale musíme se zlepšit v koncovce. Teď máme ideální možnost dostat se zpět na vítěznou vlnu," uvedl s velkým optimismem Hughton. Druhý český krajánek v dresu Brightonu Aleš Matějů se pravděpodobně ani tentokráte nepodívá na lavici náhradníků.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Schelotto, Duffy, Dunk, Bong - Pröpper - Locadia, Groß, Kayal, Izquierdo - Murray.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Jørgensen, Schindler, Kongolo - Quaner, Hogg, Mooy, Parra - Pritchard, Depoitre.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.74 - 5.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Newcastle se po dvou vítězstvích v řadě vzdálil ohrožení sestupem, zcela vyhráno však stále nemá. Leicester zase stále může teoreticky i prakticky pomýšlet na Evropskou ligu. Zajímavý duel dvou ambiciózních celků se odehraje na King Power Stadium.

Strakám se dlouhou dobu nedařilo vymanit se z přímého ohrožení sestupem zpět do Championship, kde hrály před rokem. Veledůležité výhry nad Southamptonem a Huddersfieldem je však katapultovaly až na dvanácté místo se ziskem 35 bodů. Svěřenci Rafaela Beníteze tak učinili důležitý krok k vytoužené záchraně. Aby ji však potvrdili, musí urvat ještě nějaký skalp v následujících střetnutích.

"Musím se ujistit, abychom nedosáhli pocitu sebeuspokojení a že každý je koncentrovaný. Ještě není hotovo. Cílem nadále zůstává 40 bodů. Nemyslím si, že můžeme odpočívat. Až získáme 40 bodů, můžeme se pokusit o další zisk. Není třeba, abychom hovořili o čemkoliv jiném," prohlásil Benítez. Jeho hráči Joselu a Diamé vyléčili svá zranění a proti Foxes budou k dispozici. Svůj mateřský klub naopak neohrozí Slimani, který z Leicesteru hostuje právě v Newcastlu.

Lišky v minulém kole s pořádnou dávkou štěstí uspěly v Brightonu. Seagulls téměř po celý zápas mohutně bušili na vrata jejich obrany, prolomit ji však nedokázali, přestože měli i výhodu pokutového kopu. Na druhé straně se z ojedinělých akcí prosadili Iborra s Vardym, kteří rozhodli, že všechny body poputují do East Midlands. Leicester si tímto úspěchem pravděpodobně již definitivně zajistil setrvání i v další sezóně Premier League.

"Myslím, že je (Newcastle) v bezpečí. Zachránili se v Premier League, což je skvělé. Mohou hrát proti nám uvolněně. Myslím, že (Rafael Benítez) dělá po celou sezónu skvělou práci," sdělil manažer Foxes Claude Puel. Ten bude kvůli trestu postrádat Ndidiho. Amartey zase léčí stehenní sval a Jamesovi kvůli problémům s achilovkou skončila sezóna.

Po liščím návratu do nejvyšší soutěže se oba celky utkaly pětkrát a až na úvodní představení byl vždy úspěšnější Leicester. Podzimní přestřelka v St. James’s Parku přinesla pět branek a tu rozhodující vstřelil až v 86. minutě domácí Pérez, jenže k smůle jeho i celého Newcastlu zamířil za záda vlastního brankáře.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Maguire. Chilwell - Mahrez, Iborra, Ndidi, Albrighton - Vardy Iheanacho
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Lejeune, Dummett - Shelvey, Diamé - Ritichie, Kenedy, Gayle - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.60 - 4.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Fotbalisté Tottenhamu minulý týden zlomili téměř třicetileté prokletí Stamford Bridge, které po vynikajícím výkonu ve druhém poločase konečně vyloupili. Na jedničku tak zvládli klíčový souboj o čtvrté místo, když na svého londýnského soka momentálně mají pohodlný náskok osmi bodů. Na hřišti Stoke City je však čeká nelehká prověrka - domácí jsou až po uši namočeni v bojích o záchranu a nutně potřebují každičký bod. Dá se tedy čekat, že svou kůži nedají lacino.

Současná forma Hrnčířů však nevypovídá o tom, že by v zápasech makali nad rámec vlastních schopností. Na ligové vítězství čekají již dlouhých osm zápasů, v posledních třech duelech pak vyšli bodově naprázdno, když nestačili postupně na Manchester City, Everton a londýnský Arsenal. Ve zbývajících zápasech na Potters nečeká zrovna lehký los - po utkání se Spurs si v přímém duelu o záchranu zahrají na hřišti West Hamu, načež doma přivítají Burnley a vycestují na hřiště Liverpoolu. Body se tak rozhodně nebudou sbírat lehce.

To Tottenham by o účast v příštím ročníku Ligy mistrů připravil už jen naprostý kolaps. Osmibodový náskok na Chelsea by měl být dostatečný, pokud Spurs zvládnou výlet na hřiště Stoke, budou je navíc čekat již jen dva výlety na hřiště soupeřů, a to na půdu Brightonu a prakticky jistého sestupujícího West Bromwiche Albion. Těžko si tak představit, že by parta Mauricia Pochettina ještě měla dopustit jakékoliv drama.

Domácím se do kádru vrací Kurt Zouma, který vyléčil zranění kolene, otázkou však zůstává, zda se vrátí přímo do základní sestavy. Mimo bude Charlie Adam, který si odpyká druhou část ze svého třízápasového trestu za červenou kartu, zatímco o osudu dvojice Diouf a Choupo-Moting se rozhodne až těsně před startem zápasu.

Na straně hostí už s největší pravděpodobností nastoupí Harry Kane v základní sestavě, ovšem další Harry - tentokráte Winks - si na svůj návrat ještě musí chvíli počkat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.40 - 6.29 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Hráči Burnley dali vzpomenout na své výkony ze začátku sezony a měsíc březen se zatím vyvíjí nad očekávání dobře. Na tři výhry v řadě se teď pokusí navázat ve Watfordu, kde naposledy zvítězili před sedmi lety. The Hornets jsou na Vicarage Road vždy velmi nepříjemným soupeřem.

Obzvláště v této sezoně, vždyť tam neuspěli Liverpool, Arsenal, Tottenham nebo Chelsea, ta dokonce dostala od Watfordu čtyřku! To bylo začátkem února, aktuálně je forma Hornets o poznání horší. Na Arsenalu a Liverpool schytal tým manažera Javiho Garcii debakl, který o minulém víkendu neodčinil s Bournemouthem. Watford v tomto zápase pouze remizoval 2:2, když o výhru přišel v poslední minutě utkání.

Zato Burnley je v jiném rozpoložení a za měsíc březen neztratilo ani bod. Postupně porazilo Everton, West Ham a West Bromwich. Za sedm kol pak prohrálo jen jedno jediné utkání se Swansea. The Clarets jsou sedmí a znovu se vrátili do své formy, kterou překvapovali celou Premier League. Manažer Sean Dyche může být naprosto spokojen. Jeho tým zaujímá sedmou příčku za věhlasným Arsenalem. Burnley si v minulém kole poradilo s W.B.A. 2:1, když dvoubrankové vedení týmu zajistili Barnes a Wood. West Brom stačil jen zkorigovat zásluhou Rondóna.

První vzájemné utkání letošní sezony ovládli hráči Burnley, kteří zvítězili po jediné brance Scotta Arfielda 1:0. Celkově vzato hovoří vzájemná bilance lehce ve prospěch Burnley. Hosté ale na Vicarage Road naposledy zvítězili v roce 2011! Oba celky tehdy ještě hrály nižší soutěž League Championship.

Watford se bude muset obejít bez několika hráčů, na marodce zůstávají Hoban, Chalobah, Kabasele, Cleverley i španělská akvizice Deulofeu. Kompletní rozhodně nebude ani Burnley. Sean Dyche nemůže počítat s Bradym, Waltersem, Degourem a Arfieldem.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Holebas, Mariappa, Prödl, Janmaat - Capoue, Doucouré - Pereyra, Hughes, Femenía - Deeney
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Ward - Lennon, Westwood, Cork, Mkoudou - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.24 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Bromwich Albion - Swansea City  (sobota 16:00)
Osm zápasů zpátky to ještě s West Bromwichem vypadalo docela kloudně. Byl sice poslední, ale se zápasem k dobru vzhlížel na záchranné příčky jen s tříbodovým odstupem. Střih. Osm zápasů poté má Albion pořád stejných dvacet bodů, osm proher v zádech jako nabroušené ostny a k tomu desetibodovou propast k záchraně. Inu, když se chcete zachránit, tak se Tony Pulis najímá. Nevyhazuje.

Tuhle sestupovou šňůru už odnesl i Pulisův nástupce Alan Pardew, který v klubu zanechal odkaz břídila a alibisty. Zápas se Swansea je pro West Brom již absolutně posledním stéblem, který je může nakopnout ke great escape. Ze zbylých šesti duelů musí dočasný kouč Darren Moore vyhrát minimálně čtyři. Ale dost možná by nestačilo ani šest...

Ani Swansea ovšem nemůže hrát na pohodu. Slušný impact portugalského manažera Carlose Carvalhala sice vynesl Velšany na patnácté místo, ale osmnáctý Southampton číhá jen o tři body vzadu. Utkání s tápajícím soupeřem ze dna tabulky by tak Labutě měly přijímat coby jednu z mála příležitostí, jak situaci ještě víc zklidnit.

Nálada je ve Swansea dobrá z posledních osmi zápasů prohrálo mužstvo jen dvakrát, naopak čtyřikrát zvítězilo. Po zranění kolene se navíc vrací záložník Sam Clucas, takže mimo hru zůstávají suspendovaný Jordan Ayew a zranění Renato Sanches nebo Angel Rangel. West Brom do konce sezóny přišel o Garetha Barryho, který zápas sledovat zpoza lajny spolu s Chadlim, Sturridgem nebo Morrisonem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazi, Evans, Gibbs - Phillips, Livermore, Yacob, Brunt - Rondón, Rodriguez
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Van der Hoorn, Fernandes, Mawson, Olsson - A. Ayew, Ki, King, Clucas - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.19 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Manchester United  (sobota 18:30)
Sedm zápasů zbývá většině týmů do závěru Premier League - už na začátku dubna ale může být ta nejdůležitější otázka roku zodpovězena. Manchester City má na druhý Manchester United náskok 16 bodů, a pokud kouč Guardiola a jeho zdánlivě nepřekonatelný tým uspěje i v derby, mohou Kompany and company zvedat pohár nad hlavu.

Neporazitelný je však Manchester City skutečně pouze zdánlivě. V lize totiž sice Citizens válcují úplně každého a míří za několika historickými rekordy, v Lize mistrů ale ve středu šokujícím způsobem zakopli a z Liverpoolu přijeli s výpraskem 3:0. Titul z Premier League už jim nejspíš opravdu nikdo nesebere, ale pro Manchester United je to jistě psychická vzpruha alespoň před derby. Jejich soupeř zkrátka k poražení je.

Tak jako tak ale Man City přichází s exkluzivní bilancí. V lize za poslední dva měsíce neztratili ani bod, Leicesteru dali bůra, na Arsenalu a Evertonu dali po trojce a porazili i Chelsea. Mourinhova skvadra na tom není o nic hůř, vedle Chelsea totiž zdolala třeba i Liverpool a momentálně drží čtyřzápasovou sérii výher.

Těšit ji může i to, že při posledních dvou výjezdech na Etihad Stadium udrželi Red Devils čisté konto - a jednou se jim povedlo i vyhrát. United se navíc na zápas mohli mnohem déle soustředit, což, jak víme třeba z případu loňské Chelsea, hraje též velkou roli. Hráči budou navíc čerstvější.

Otázkou, zda své opory skutečně raději nenechat odpočinout, se bude Pep Guardiola jistě velmi vážně zabývat. Prioritou totiž při vší úctě k derby bude úterní odveta čtvrtfinále Ligy mistrů, zvlášť po výsledku prvního zápasu. A Guardiolově týmu zbudou na odpočinek a přípravu pouhé dva dny, což je před tak obrovským krajícem tuze málo.

Španělský kouč se nechal slyšet, že do zápasu půjde jednoznačně s tím, aby ho dotáhl do vítězného konce. Přesto můžeme očekávat pár změn. Gündogan by měl uvolnit místo druhému křídlu, aby oproti Lize mistrů opět Manchesteru City dokonale fungovaly kraje hřiště. Do sestavy by se mohli dostat Stones či Delph, naopak Sergio Agüero asi ještě není stoprocentně fit, a i kdyby, schová si ho Guardiola až na úterý.

To United půjdou do utkání určitě v plné polní. Mourinho nemá své svěřence na co šetřit - a při své povaze se bude chtít za každou cenu vyhnout tomu, aby musel přihlížet oslavám titulu svého rivala. Ruku v ruce s pragmatickou honbou za bezgólovou remízou můžeme očekávat Herreru nebo McTominaye s Matićem v základní sestavě. Po zranění můžou aspoň na lavičku Jones, Rojo, zato Blind ještě v ideální formě není.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Jesus, Sterling
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Young - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Lukaku, Alexis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.78 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City31273188:2184
2.Manchester United31215560:2368
3.Liverpool FC32199475:3566
4.Tottenham Hotspur31197562:2664
5.Chelsea FC31175953:3056
6.Arsenal FC311561058:4151
7.Burnley FC311210929:2746
8.Leicester City3111101047:4343
9.Everton FC321171438:5340
10.AFC Bournemouth329101339:5137
11.Watford FC321071541:5737
12.Newcastle United31981431:4035
13.Brighton & Hove Albion318101328:4234
14.West Ham United31891439:5733
15.Swansea City31871625:4431
16.Huddersfield Town32871725:5331
17.Crystal Palace32791631:5030
18.Southampton FC315131329:4728
19.Stoke City32691729:6127
20.West Bromwich Albion323111825:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1090)

Přidat komentář
cristiano.K.

fotka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
avicii

dnes som zvedavy na nasu zostavu

Reagovat
cristiano.K.

osobně nemám rád víc než tři změny v sestavě, proto bych dal do základu jen Morena, Wijnalduma a Woodburna.

Reagovat
smazaný uživatel

Karius - Clyne, Lovren, Van Dijk, Klavan, Milner, Henderson, Gini, Mane, Ings, Solanke

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
cristiano.K.

bez Morena

Reagovat
smazaný uživatel

Taky me to prekvapuje. Za 2 hodinky uvidime.

Reagovat
cristiano.K.

dát šanci v podstatě všem až na Morena mi přijde ujetý, kor když ty varianty jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku hattrick

Reagovat
Seydou Doumbia

italské sekce je jinde

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
cristiano.K.

a tak Citizens budou muset v odvetě dotahovat dvoubrankové manko.

opravte to, už je to pět minut co jsem to psal

Reagovat
pepinho2

Tyjo, skoro všichni fanoušci City se vešli na tu fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

A oba jsou Kubajs

Reagovat
pepinho2

On tam vlastně jede,co?

Reagovat
diastan

Snad po zápase vběhne na trávník a vysměje se svému oblíbenci...

Reagovat
smazaný uživatel

Martajsovi?

Reagovat
diastan

Jestli si tak začal říkat už i Mourek tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mithro

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"I cannot make Mo available because it’s the derby, I would never do it. It’s not possible. I don’t think any of our supporters want us to do that."

"Jelikož jde o derby, nemohu jej nechat odpočívat. Ani fanoušci by si to nepřáli," dodal německý manažer.

Překlad

Reagovat
Teoretik

klobouk dolů, je vidět, že v Anglii stále aspoň trochu myslí na lokální fanoušky. Když Valverde nasadil proti Espanyolu druhořadé hráče, tak mě to dost zklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa je, ze Klopp rekl presny opak toho jak to bylo prelozeno. “Nemuzu ho uschopnit jen proto, ze jde o derby, nikdy bych to neudelal. Neni to mozne. Nemyslim si, ze by to kterykoliv z nasich fanousku chtel.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

nauc se anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

To asi bude ironie, víš?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

daj si pezinok do obľúbených

Reagovat
diastan

Dnes to musí klapnout po tom failu s Live

3:1

Reagovat
Swarley

naše chyba, že v tomhle zápase půjde o hovno...

Reagovat
diastan

Vaše chyba naše radost, snad ji zopáknete i za rok

Reagovat
Swarley

tak silní už přístí rok nebudete, na nás jsem zvědavej...

Reagovat
diastan

což taky nemusí být pravda ...Minimálně stejně být můžeme. Je pravda, že bodově už moc to vylepšit nepůjde.

Reagovat
Swarley

i v těch těžkých chvílích vám to prostě vycházelo a tak to prostě v některých sezónách bývá...těsné zápasy, co se vám povedly otočit a tak...jako mufan to znám moc dobře, jsou prostě sezóny, kdy to všechno vychází naprosto perfektně...ale zopakovat to bude hodně složité a dost nepravděpodobné...

Reagovat
diastan

Jo to máš pravdu

Reagovat
Swarley

druhá věc je, že by vám stále na titul stačilo i to, kdyby jste měli o pět proher víc a to je prostě šílený...tak že nám určitě nebude stačit to, že vy se trošku zhoršíte...my musíme primárně jít nahoru...

Reagovat
diastan

Nějak nevidím, které posty by jste měli na další sezónu posílit, aby jste se ještě posunuli. Ten tým máte na papíře taky neskutečně nabušený...Třeba i ten Pogba věřím, že by u nás vypadal mnohem lépe (cena-výkon)...Což nechci říct, že u vás by neměl dobrý zápas.

Největší posila by teda asi byla Poche za Mourka. A to bych pak na vás byl teda hodně zvědavý.

Reagovat
Swarley

těch míst je pořád dost, kde se dá posílit...z obrany to má z mého pohledu jisté jen Valencia a Bailly, zbytek už je na uvážení, koho si nechat a koho ne...ale tam se posílit určitě musí...

nějaký motor do středu zálohy to chce, ať se může v klidu hrát Pogba, Matic a někdo...ten třetí tomu chybí...

a kreativní křídlo bych si prosil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim ze pro vas jde o hovno, protoze vas v rozkroku hrejou SAFovy tituly, ale pro Spurs je sakra rozdil skoncit 2. Nebo 4.

Reagovat
cristiano.K.

zvolte variantu mezi, třetí místo za LFC

Reagovat
Swarley

když ne titul, tak je klíčová TOP 4 a tam mi je to fakt celkem jedno...ok, jako je lepší být asi druhej než čtvrtej, ale neřeší to přece vůbec nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě byl teda sakra rozdíl skončit 3. nebo o rok později 2. i když jsme ten první rok přišlio 2. flek až v posledním kole. A nešlo jen o to, že nás předskočil Arsenal. Prostě se hraje o co nejlepší umístění. Pokud by šlo fakt jen a jen o ten titul, tak je tam 15 týmů ůplně zbytečně. Pro Newcastle je taky lepší sezóna ukončená na 7. fleku než na 10. i když to nepřinese ani poháry ani lepší záchranu.

Reagovat
Swarley

já tomu rozumím, jen říkám svůj pohled a hlavně pohled fanouška nejúspěšnějšího a nejbohatšího klubu v Anglii...jako na co my máme cílit? nemůžeme jít do sezóny s tím, že budeme druzí...to přece nedává smysl...

samozřejmě, že ostatní kluby mají jiné pohledy, jiná očekávání a jiné cíle...ale já ti fakt nedám dohromady naše umístění za ty poslední sezóny od odchodu SAFa...dám ti dohromady to, že to bylo bez titulu a kdy jsme hráli a nehráli LM...ale přesný umístění fakt už netuším...

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik zastydlé arogance, v jednom komentu. Přitom o předsezónních ambicích tady vůbec není řeč. Já chtěl taky titul a ne 2. flek. Titul je dávno v píči, tak teď chci 2. flek dokud je to možné, nevím co to tady tvoříš.

Reagovat
Swarley

co?

titul je dávno v piči, tak se hraje o LM...ta je v podstatě jistá, tak je hotovo...dál to fakt neřeším...

Reagovat
smazaný uživatel

Však já ti to nenutím, klidně už se na to letos vyser. Čus v září.

Reagovat
Swarley

tak v prdeli je to v podstatě už někdy od zimy, což je na tom to nejhorší...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele rupnete tedka, rupnete i pristi kolo a pak bude idealni chvilka na to SF v FAC, kdyz uz jde o hovno.

Reagovat
Swarley

to zase pozor, šance na FA Cup je něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno s druhym souvisi, vis jak.

Reagovat
Swarley

však to druhý mě nezajímá, to už jsem říkal...

Reagovat
icka

arogance je u neho normalni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Vám jde o hovno celou sezonu, kde jsou ty časy, kdy z vás šel respekt...

Reagovat
diastan

Jo tehdá sem je ještě respektoval

Reagovat
cristiano.K.

celý EF je respektoval, přesto to prý nikdy necítili

Reagovat
Swarley

moje chyba

Reagovat
cristiano.K.

to si byl ještě mladej, neměl si ten nadhled

Reagovat
Swarley

jo jo, jsem si to asi špatně vyložil...

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

potěší alespoň pohled, kolik týmů je na tom ještě hůř...

Reagovat
mithro

njn, nemali posrat prve derby. tam to cele skoncilo.

Reagovat
Hokaido

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/8a8mhp/oc_an_introductory_guide_to_the_xg_statistic_the/

Skvělej post z redditu, kdyby někdo chtěl více pochopit xG.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam vysvetleni toho, jak probiha samotna kalkulace? Jako po zbeznem proletnuti vidim, ze se tam resi jak se ktera situace boduje, ale myslim tim technicky. Je to ciste algoritmus z posbiranych dat o pohybu hracu a mice?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať nám ty hovada zase někoho nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mě zajímá jen a pouze nejdůležitější zápas dne: Stoke-Tottenham.

Reagovat
cristiano.K.

co zajímá tebe, zase nezajímá ostatní

Reagovat
Manik...

Reagovat
maraynwa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Reagovat
SCELO

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

tak snad nam dneska ti reznici nezrakvia polku zostavy ako sa o to furt pokusaju...

Reagovat
icka

protoze vy hrajete krasobrusleni ze

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si neviděl jak hrajou poslední derby tak se nevyjadřuj..

Reagovat
icka

Videl jsem posledni.. je to derby. Vy taky nehrajete v rukavickach.

Reagovat
smazaný uživatel

To že je to derby neznamená, že můžou hrát jak totální prasata. To co se teď sešlo v Evertonu za hráče je čistej hnus.

Reagovat
icka

Taky jste o dost sympatictejsi ze... Snad to urvete.

Reagovat
smazaný uživatel

V Evertonu sem nenáviděl Fellu..Bylo hrozný jak hrál a když odešel, říkal sem si že už nikdy Everton nemůže bejt víc nesympatickej..omyl..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkají fanoušci týmu, kteří obhajovali zákroky typu Carraghera na Naniho, jako že nejsou zákeřný a podobně?

Reagovat
smazaný uživatel

Vytáhnout kolik? 8 let starej zákrok? Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jedno, kdysi to nevadilo od vašich hráčů a ještě jste to obhajovali a teď vám to vadí u jiných?

Reagovat
fenixLFC

podobnou ,,logikou'' si skus spomenut na ukoncenie unbeaten arsenalu ktory oslavujete aj po tych rokoch a ste nanho hrdi namiesto toho aby ste sa ten nechutny ovplyvneny zapas snazili zahodit

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že to teda většina fanoušků oslavuje ironicky a dělá si srandu z toho, co se tam dělo. Na druhou stranu tehdejší zápasy Arsenalu s Manchesterem byly prostě takový. Rivalita tam byla neskutečná a hráči na hřišti ještě nebyli takoví uplakánci jako dnes. Tam si myslím, že se toho stalo tolik v tolika zápasech, že nemůžeš vypíchnout jen ten jeden.

Reagovat
fenixLFC

ironicky, hej? veris tomu aspon ty sam?

a btw, aky je rozdiel medzi touto rivalitou co spominas a tebou spominanym pripadom nani-carragher?

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že za poslední roky kde největší roztržky udělali Evra vs Suárez a Rafael vs Skrtel, tak že tohle byly zápasy stejně vyhecovaný a se stejným nábojem jako za dob Keano x Vieira?

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
tomasinho

Karius, Clyne, Lovren, Van Dijk, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Mane, Ings, Solanke.

To je jako 3-5-2? Tím pádem nechápu, proč nejstarší borec Milner, kterého budeme potřebovat ve středu, hraje teď na úkor Morena?

Reagovat
cristiano.K.

to nechápe nikdo, už jsme to řešili.

Reagovat
tomasinho

Robertson has a calf injury. May be why Moreno is on the bench.

Reagovat
Mastný Chobot

To by sa možno aj oplatilo dať na Everton

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Milnera taky nechápu

Reagovat
Taiger

No a fanta je v prdeli.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kowe

kůrva proč tam nemůže dát jednoho mlaďocha alespoň

Reagovat
tomasinho

Mohl hrát Woodburn, vůbec mu nedal čuchnout letos

Reagovat
cristiano.K.

na livesportu je ve zraněnejch

Reagovat
Swarley

se divím, že se Klopp nechce poprat o druhé místo v PL...arogantní hovado..

Reagovat
Taiger

Ty se poslední dobou za každou cenu snažíš dostat do Hlášek, ale moc ti to nejde. Co se to s tebou děje.

Reagovat
Swarley

no tohle zrovna není moc vtipný, to je rozvinutí té debaty nahoře

a tuhle větu čtu po 186x a vždycky v těch hláškách jsem

Reagovat
Taiger

Nechápu, jaký rozvíjení máš na mysli, páč Pool je úplně v jiný situaci než vy se Spurs. Takže to se nepovedlo.

Reagovat
Swarley

kdyby to druhý místo bylo taaaak důležitý, postavil by alespoň trochu silnou sestavu, ne totální béčko...

Reagovat
Taiger

Pro někoho, kdo má obrovskou šanci přejít přes City v LM si ani ty snad nemyslíš, že by bylo prioritní druhý místo, že ne.

Reagovat
Swarley

nebudu se opakovat, je to nahoře

Reagovat
Taiger

Ono by to důležitý, kdyby v tý LM už nebyli, takže srovnáváš nesrovnatelný, říkám to už podruhý.

Reagovat
Swarley

však ano, jde o priority...a z mého pohledu je náš cíl titul, to je celý...zase tak složitý to není...

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc tahas svoje priority do zapasu LIve-Everton? tobe slusne jebe..

Reagovat
Swarley

EF prostě nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted fakt nevim jestli mas ataku starecke demence nebo se jenom delas...

Reagovat
Free_player

Tak to je pohroma pro fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavá sestava Klavan na LB v útoku Ings a Solanke..

Reagovat
cristiano.K.

3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

na Merseyside derby neobvykla, ale LM ma prednost

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dobrá zostava, asi najlepšia možná momentálne.

Reagovat
tomasinho

Dvě a půl minuty a ings zmrdal 3 přihrávky

Reagovat
oli9

Solanke , Ings no to jsem zvedavy....

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke ok zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Zatim uzasny zapas.

Reagovat
Zaschrona

uzasny zakrok Kariuse

Reagovat
masly008

vždyť je to nuda.a čekal jsem i lepší atmošku teda.

Reagovat
Zaschrona

Mam nizky naroky, touhle dobou uz obvykle teceme o vic nez gol.

Reagovat
lajka30

zlatý Martinez

Reagovat
Kowe

Reagovat
Maresma

Tak to sem celkem rad, ze sem vas dlouho nevidel hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Davaj kartu tým prasatam

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford zatiaľ asi vyhráva súboj o jednotku na MS.

Reagovat
Zaschrona

Ja moc nevim, jak hraje posledni dobou Butland, ale Pickford tipuju vyhraje naseho hrace sezony, par chyb udelal, ale jinak velka opora. Jsem taky zvedavy, kdo pojede jako trojka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford, Butland, Pope. Snáď, ak má Southgate gule.

Reagovat
Hokaido

Pokud Heaton začne chytat, tak by si místo trojky zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pope si ho rozhodne zaslúži viac, má skvelú sezónu a patrí medzi najlepších brankárov v % úspešnosti chytených striel. Heato može ísť pokojne namiesto Butlanda, ktorý je nanajvýš priemerný v tejto sezóne. Hlavne nech nejde Hart, to by bola blamáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Som si takmer istý že pôjde Hart. Už nejakú dobu rozpráva o skúsenostiach a vytváraní atmosféry v kabíne - na to sa odvolával pri Hartovi aj Livermorovi.

Reagovat
Zaschrona

7 zapasu v repre = zkuseny hrac. No, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Southgate said: "It's very straightforward for me. We've played Jake in several matches and he's done a job for the team. In November, we left him out and he was just about to board a plane.

"He left the family at the airport, he came in, he did really well for us against Germany and Brazil, and I think that has to carry some weight when you are building the spirit and culture around your team.

Skúsenosti boli pri Hartovi, opravujem sa.

Reagovat
Orlandiiik

hrozně trapnej výkon od Evertonu, nechápu co chtěj hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Karius

Reagovat
tomasinho

Ings je naprostý joke, to není ani hráč na trojku na hrotu. Už tak totálně dřevěný borec a my ho hrajeme z křídla Nečekal jsem ale s tímhle nic jiného, škoda, že Solanke je blb, toto musí dávat.

Reagovat
tomasinho

Solanke teda v zakončení, jinak se mi docela líbí herně. Ale to zakončení má hrozné, celá brána a on trefí přesně Pickforda.

Reagovat
oli9

Ings je taky hrac pro tymy nekde kolem sestupu, ktere betonuji a urve tam neco silou, po standartkach atd... navic po tom zranění. Pro lfc odepsany totálně, radeji dat sanci mladym

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Solanke je velmi dreveny, Origi je lepsi ako oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Origi má momentálne tak na Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti dvaja maju tak na League Two.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Origi je lepší než deset Ingsů.

Reagovat
smazaný uživatel

Preháňaš.

Reagovat
tomasinho

Ings dal tak 3 přihrávky z 30. Solankemu zas všechn odskočí, Origi je fakt jinde.

Reagovat
YNWA__MSN

Ani jeden z nich (Solanke, Origi ani Ings) na LFC momentalne nemaji... Ale Solanke je jeste mladej, tak uvidime

Reagovat
fenixLFC

medzi origim a solankem je rozdiel dva roky. a origi uz stihol ukazat ze na LFC mat moze, dokial ho nezrakvil ten kripel funes, tak hral fakt dobre, odvtedy sa nevedel chytit

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem celkem spokojeny. V aktualni situaci to zatim vypada o dost lip nez jsem cekal. Ale jestli to takhle pujde i v druhem polocase, tak prohrajeme, Liverpool zas az moc prebiral iniciativu, Tosun byl cim dal tim vic osamoceny, nestihalo se presovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Neni kdo by tam dal gól..

Reagovat
Free_player

Rozhodně střídající Firmino

Reagovat
Zaschrona

Bolasie

Reagovat
Switchback

Rooney

Reagovat
lajka30

at uz ten Allardayce táhne pryč na to se nedá dívat

Reagovat
Zaschrona

Ale zas (alespon zatim) nedostavame 0-4, musime videt pozitiva.

Reagovat
Orlandiiik

tobě se líbí dnešní (ne)hra Evertonu ?

Reagovat
Zaschrona

Nelibi se mi vubec, ale muze to byt jeste mnohem horsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Smerom dopredu už ani veľmi nie...

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim, ale byla tu uz i horsi derby, kdy to dopredu vypadalo stejne, dozadu ale o mnoho hur...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

vždyť to nemá žádný systém, všechno na náhodu

Reagovat
Zaschrona

No, smerem dozadu tam nejaka organizace je, i to je uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney nech je rád, že má po...

Reagovat
Zaschrona

Ale je teda sileny, ze vubec nezkousime vyuzit toho, ze celou dobu hraje Klavan leveho beka... Akorat tupa snaha betonovat.

Reagovat
Hokaido

Skoro to vypadá, jako byste měli na lavičce trenérského dinosaura.

Reagovat
Zaschrona

No, on sam rikal, ze budeme betonovat, ze proti City zkusil hrat utocne a byl to prusvih...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro to vypadá, jako kdyby měli na lavičce normálního dinosaura.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

To mel byt gol, na tohle ted zas budeme cekat dalsich 7 let...

Reagovat
Zaschrona

Stejne je vtipny, jak Goodison nejvic, krome golu, vzrusi skluz.

Reagovat
Zaschrona

Ach jo, ani ted se neodhodla tam poslat druheho utocnika, blb.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

everton take šance

Reagovat
Cobra

To zakončení Toffes.

Reagovat
Switchback

haha

Reagovat
Zaschrona

co sakra chteji...

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Mastný Chobot

Everton sú mamlasi, toto bol easy win zápas

Reagovat
avicii

Takto som to dnes aj ocakaval.. Asi dobry bod

Reagovat
YNWA__MSN

Takhle béčková sestava LFC a i tak byl Live prvních 80min lepší...pošetřili hráče a uhráli bod

Reagovat
YNWA__MSN

Dvojice: Solanke - Ings = slepej + chromej ......

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke znova snaha držať to na 0-0, ale neverím, že to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Butland

Reagovat
smazaný uživatel

Named in the EFL Team of the Season

Scored his 20th goal

What a week for Matej Vydra.

Reagovat
SpecialOne

Zatím FDP kolo, gólů málo a když už tak po hrubkách.

Reagovat
Mastný Chobot

Stokári by mohli zostúpiť a predať nám Butlanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi chabý výkon. Aurier nevie centrovať, pritom práve od neho som si sľuboval kvalitnejšiu podporu útoku oproti Walkerovi. Son je pre mňa veľmi zvláštny hráč, jeden zápas hra ako Sonaldo a druhý zápas ako Chimbonda na hrote. Nekonzistencia vo výkonoch ho zráža dolu.

Reagovat
Kluivert9

Anglické gólové hody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dele

Reagovat
Orlandiiik

Lloris už zase ?

Reagovat
pingla

Jakže to tady bylo? Lloris > de Gea?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

City XI | Ederson, Danilo, Kompany (C), Otamendi, Delph, Fernandinho, Gundogan, Bernardo, Silva, Sane, Sterling

vyherni

Reagovat
diastan

Kun uz na lavce, aspon neco na Live

Reagovat
t0mmy33MCFC

no zajimave, uprimne jsem rad ze tam neni Stones a snad Raheem bude mit nejake uniky

Reagovat
smazaný uživatel

AYOZEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska citím v kostech výhru 1-2

Reagovat
diastan

Co ten Dubravka, chytil neco ? vypada to na dalsi ciste

Reagovat
t0mmy33MCFC

Newcastle

Reagovat
Hokaido

Proti Vardymu nemá šanci.

Reagovat
diastan

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba:

- Doesn’t drink

- Doesn’t smoke

- Raises money for charity

- Launched his own foundation

- Shows love to the fans

But having a haircut is a problem.

Reagovat
smazaný uživatel

No a taky hraje hovno a jeho agent hodnocení chtěl prodat v zimě největšímu rivalovi

Reagovat
pepinho2

Vau, profesionální fotbalista a nekouří a nepije

Reagovat
Busby babes

no moc abstinentu mezi profi fotbalistama taky nenajdes.

Reagovat
Busby babes

presne, dokud nevyhrajes Zlatej mic tak ke kadernikovi nemuzes.

Reagovat
stiflerovamama

Diouf

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde pochopiť, ako to vyriešil..

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI (4-3-3) vs. Man City: De Gea; Valencia, Smalling, Bailly, Young; Matic, Herrera, Pogba; Lingard, Alexis, Lukaku.

Dobra.

Lavka" Pereira, Lindelof, Rojo, McTominay, Mata, Martial, Rashford.

Reagovat
Godwinson

To je ten Lindelöf tak marnej? Když kouknu, kdo místo něj hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší než Smalling, nechápu proč nehraje

Reagovat
Busby babes

neni, dle meho je lepsi nez Smalling. To je asi jedina zmena, kterou bych v te sestave udelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dobrú by som ju bez Rashforda a Martiala neoznačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla, ktora postupila cez Manchester United, a v utorok prehrala s Bayernom nestastne len 2:1, prehrava so Celtou Vigo 3:0.

Cim si to vysvetlujte ? Je spanielska La Liga skutocne az tak dobra ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jenom Mourinho je debil

Reagovat
diastan

bez pochyb, sestav si z toho co jsi napsal EF nerovnici a mas to nevyvratilne

Reagovat
diastan

telne*

Reagovat
Kluivert9

Ano, je.

Reagovat
Busby babes

Liverpool porazil City, takze je lepsi nez City, je to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhrala na Atleticu a prehrala 4-1 na Watforde. Je skutočne Thoth až tak mimo?

Reagovat
kvasha16

je

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ferrari první řada v zítřejším závodě! Tak snad bude i Manchester červený!

Reagovat
smazaný uživatel

Ferrari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

marťa a rash na lavici...parada

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč hraje Lingard místo Rashforda

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme! Podme na ty araby!

Reagovat
r.mrazik

a since dokonce s kompanym!

Reagovat
niflheim

Jedééééééééééééééém

Reagovat
diastan

Ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba PL record since rejoining Man Utd:

0 goals & 2 assists in 10 apps v current top 6

8 goals & 11 assists in 40 apps v the rest of PL

To je dvojka s Lukakem

Reagovat
lucius6

Jasnější penalta už snad být nemůže...

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

a v akom športe?

Reagovat
Nikikrew

To bola ruka nie?

Reagovat
Counter

Tak u téhle ruky si ani já odpůrce odpískaných rukou nejsem jistý

Reagovat
kiwwi

no povedal by som ze je to klasicky posudene ako opieranie sa rukou na zemi a vtedy to ruka nie je

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě.

Reagovat
Counter

jj, ono v pravidlech přímo je, že se nepíská, když "hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou". Jenže taky v pravidlech stojí "Za úmyslnou hru rukou je třeba považovat, jestliže hráč zadržením nebo zahráním míče rukou získá pro sebe nebo pro své družstvo výhodu." A tady to byla obří výhoda. Nepomáhá ani to, že viděl míč dlouho dopředu a neudělal nic pro to, aby tou rukou uhnul, přestože k tomu prostor byl.

Úmysl se dokazuje těžko, ale kdyby to rozhodčí pískl, nedalo by se tomu moc divit.

Reagovat
nani92

Pekná ruka, ani liga si nepraje našu potupu

Reagovat
kiwwi

a povedal to niekto aj hráčom City?

Reagovat
stiflerovamama

8 min. a sudi uz nezvladaju

Reagovat
Counter

Young má dneska dovolenku od rozhodčího, že si může dělat co chce?

Reagovat
diastan

Toto vidím nadějně i přes snahu rozhodčího

Reagovat
diastan

To je sráč

Reagovat
pepinho2

Pogbův účes na oslavu titulu City je super

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

vyhod ho...ani primak neumi kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo zatím jede.

Reagovat
Miguel19

Pogba nepřetlačí ani Sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Sterlinga přetlačí málokdo.

Reagovat
Miguel19

Někdy stačí vítr.

Reagovat
diastan

bez písknutého faulu

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Kapitááááááááááán

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tahle mrdka

Reagovat
diastan

Sám si mrdka fekále

Reagovat
EXoRcIsT

Matic Lingard Herrera jak keby 1x videli loptu

Reagovat
smazaný uživatel

KAPITÁN!

Reagovat
Counter

Kompany

Reagovat
Switchback

Kompanyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
diastan

Toto nám prostě sedí, stejně jak Účkám více sedí Liverpool........

Reagovat
lucius6

Dnešní zápas se hraje v mnohem pomalejším tempu než ten s Liverpoolem a to je pro City jendoznačně velká výhoda.

Reagovat
diastan

Ostatně proti Účkám pod Mourkem jako vždy.

Reagovat
Ligter

sakra... titul v píči

Reagovat
Miguel19

Smalling Ještě si rozbil držku.

Reagovat
smazaný uživatel

Smallingovi nepomohlo ho ani stáhnout.

Reagovat
pepinho2

Kompanymu to přeju

Reagovat
Taiger

To je jedno, United už stejně tuhle sezónu vypouštějí, když už mají top 4.

Reagovat
Counter

Mourek se poslední dobou holedbal, jaký je borec, že pořád drží druhé místo. Tak snad skončí čtvrtí.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Někdo kvalitní stream?

Reagovat
pingla

Proč jejich nejlepšího hlavičkáře hlídá náš nejhorší? Hlavně že Lukaku stál u tyčky

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Debakel když už ten titul

Reagovat
Cobra

Reagovat
popltak

Done.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vypadni ty portugalský mamrde!

Reagovat
Counter

Wow

Reagovat
EXoRcIsT

No ale mam taky pocit ze nato hraci United tak trosku seru

Reagovat
smazaný uživatel

Gündo

Reagovat
r.mrazik

kurva tak mu to do ty lajny roztahni ty chilskej sraci...kaspar voe...dalsi co porad beha doprostred

Reagovat
smazaný uživatel

wow krasny gol

Reagovat
Mimalu

jak jednoduché

Reagovat
Visca el barca

Přešel jsem ze satelitní digi na internetovou a mám to o minutu pomalejší, je to normální? Nebo mám na hovno HDMI kabel?

Reagovat
Counter

Na takové opožděnosti myslím není nic neobvyklého.

Reagovat
Visca el barca

Teď jsem koukal, že livesport běžel časově špatně, už dobrý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel je to normální, přes appku v mobilu/tabletu minuta, přes tv mám zhruba minutu a půl.

Reagovat
Visca el barca

Jo tak je to tak Přitom, když jsem jel přes satelit, tak to šlapalo o tu minutu rychleji.

Reagovat
Grahf

a možme to vypnuť, zase tá naša víťazná mentalita, keď sa po prvom gole rozsypú

Reagovat
ADM

Kráása

Reagovat
Ligter

my jsme fakt sračky

Reagovat
Coutinho10

wow Gundogan

Reagovat
liquicitizen

City hrajú parádne

Reagovat
alcantara

Pep tu akoze najtazsiu ligu dobre znasilnil. Kral

Reagovat
Counter

Ale LM vypadá bledě.

Reagovat
alcantara

Nojo, kazdy ma slabinu. Jeho tvrdohlavost ho stoji LM. Ale mne je sympaticke, ze neustale veri tomu svojmu, ajked na to obcas umrie.

Reagovat
Counter

Mně to ale k němu nesedí, taktiku žere jak málokdo a po těch letech vypadnutí jak přes kopírák se z toho přece musí poučit a něco pozměnit. Existuje přece i něco mezi totálním fotbalem a betonem.

Reagovat
Mindas

Ono stačilo ve středu hrát tu klasiku, co City celou sezónu zdobí a dělá jim nejvíce bodů. Ale on si musel zase vymyslet něco se třema stoperama.

Reagovat
Counter

Předpokládám, že tím něco sledoval, ale šeredně se to minulo účinkem.

Reagovat
Mindas

No pochopil bych to, kdyby chtěl zavřít střed hřiště a eliminovat zálohu Poolu, jenže zrovna tam je Pool patrně nejslabší. Od začátku měla být snaha odstavit to ofenzivní trio, ale to by šlo rozhodně líp v klasické formaci.

Reagovat
blaugrana

Ten kurz na city zadarmo...len co ked almuzna dojde az v pondelok. fuck it

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

City bez Aguero a najma De Bruyneho, United plna sila a aha co sa deje na ihrisku. Mourinho traged najväčší

Reagovat
ADM

Úplne ich ničia v súbojoch, s loptou aj bez lopty

Reagovat
Counter

Nehrajou ani Walker s Mendym, takže letní předražené posily jaksi dneska rozdíl nedělají. A vlastně ani Jesús.

Reagovat
Nikikrew

Ked vidím co tam vyvadza Alexis tak mi je smutno

Reagovat
Counter

Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Reagovat
kiwwi

to píšeš ako keby prestúpil do horšieho

Reagovat
pepinho2

To se to City hraje proti tak slabým týmům

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
diastan

Sterling omg

Reagovat
smazaný uživatel

On dokáže dát gól, když to nečekáš, ale tutovku nedá ani hovno.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

No nic aspoň to Ferrari mě dnes udělalo radost! Snad tu práci zítra dokončí a vyhraje!

Reagovat
Mindas

Jako Gündo je hodně produktivní.

Reagovat
stiflerovamama

Sterling

Reagovat
Taiger

Co ten Pogba, jak hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

dava si pl ako tornado

Reagovat
r.mrazik

v pohode...

Reagovat
Hokaido

Vypadá to, že nakonec v tom lednu fakt přestoupil.

Reagovat
ADM

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

navic ta jeho palice

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

V poločase přestoupil zpátky

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hokaido

Ups.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc, jen dva banány

Reagovat
smazaný uživatel

heh to bude debakel

Reagovat
lucius6

Nemám Gundogana moc v ooblibě, ale tohle bylo opravdu parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

heh mrdky vobec nevedia co a ako

Reagovat
nani92

SAF nasratý, ten sa ešte vráti

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie na tribuně uplně rudý vzteky

VRAŤ SE!

Reagovat
Taiger

Však fandí rudým dáblům, není to naschvál?

Reagovat
Miguel19

Matič vůbec neví.

Reagovat
diastan

Sterling zase

Reagovat
ADM

Fernandinho

Reagovat
Free_player

Liverpool > Manchester United

Reagovat
leroy

Úbohé, Smutne, Ponižujúce.

Reagovat
Switchback

Sterling ffs

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Sterling už mohl mít dva góly.

Reagovat
kiwwi

naša obrana totálne v lese... trapas

Reagovat
Counter

Útok taky. I záloha.

Reagovat
diastan

Toto je ale UTD ?? Takovou sračku jsem fakt nečekal, to je jak nějaké WBA.....

Reagovat
pepinho2

Sis ještě na takovou sra*ku pod Mourinhem nezvykl?

Reagovat
diastan

ok měl jsem napsat spíš AŽ takovou sračku

Reagovat
redyyz

so vsetkou uctou k WBA

Reagovat
Mindas

Jestli tohle bude dělat Sterling v úterý, tak to je na kulku.

Reagovat
diastan

Šetří, snad

Reagovat
Counter

V úterý beztak začne zas na lávce.

Reagovat
Mindas

Tak to bude potom Pep na kulku.

Reagovat
Matić

Sterling a jeho zakončování Ten kdyby ty kvanta šancí proměňoval, tak je nejlepší střelec ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Má problémy jak Salah dřív. Snad se srovná, u něj to je podle mě z většiny prostě v hlavě, v noze to má.

Reagovat
r.mrazik

muze tam hodit proboha nejaky kridlo,at se ta hra trochu roztahne do sirky?

Reagovat
mithro

smallinga uz nechcem vidiet dalsiu sezonu u nas, to je hrozne deja vu, 6 rokov, ziadny progres.

a zvysok tiez bez myslienky a po gole uplne odovzdali zapas. vyborne

Reagovat
mithro

City could hardly have wished for more compliant opposition to stroll to the title and rebuild their confidence against

Reagovat
smazaný uživatel

herrera

Reagovat
Heisenberg

Škoda že City druhý poločas kvůli úternímu zápasu pravděpodobně vypustí, jinak by to mohla být manita.

Snad Mour zůstane i příští sezonu, ať nejsme jediný velkoklub v Anglii s vyhořelým trenérem, jehož čas už uplynul.

Reagovat
Matić

Pogba To je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s tímhle fotbalem si Pogba přestup do City nevyslouží. Obarvit si vlasy nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

to má ještě z repre pauzy za Francii

Reagovat
Heisenberg

Nebál bych se toho, on je přece na rezervu zvyklej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už bych Mourinhovi nedovolil ani se vrátit na druhý poločas! Letenka a směr Portugalsko! Neděkujem, vypadni!

Reagovat
Switchback

Sterling ... to je strašný to zakončení

Reagovat
ADM

Slušná exhibícia od City.

Reagovat
smazaný uživatel

a to sem tu dneska cetl, bailly je nejlepsi stoper v PL

Reagovat
9augi9

Aj je, len by sme museli polke tímov v PL vystrielat stopérsku dvojicu.

Reagovat
Miguel19

Pogba slušné taneční kroky.

Reagovat
diastan

Neskutečné jak dnes vypadá jednoduše si vypracovat golovku

Reagovat
EXoRcIsT

sak toto ako hrate pekne ale zeby si nevedeli hraci MU nahrat na par metrov aj ked ich nikto nejako neatakuje je dost podivne

Reagovat
diastan

Nechápu proč je to až tak špatné.

Reagovat
mithro

ked po prvom gole odisiel super, neviem, co je na tom prekvapive, united uz tam len odchodi do konca zapas. pokojne 6-0 ako nic.

Reagovat
diastan

to ne čekám už v druhé půlce šetření

Reagovat
mithro

tak mozno bude len 3-0. pardon

Reagovat
diastan

Mě se nemáš za co omlouvat,

Reagovat
cristiano.K.

hraješ co ti soupeř dovolí

Reagovat
diastan

V tomto případě i co ho necháš, aby ti dovolil

Reagovat
vladino10

Reagovat
avicii

Dufam ze city si vystrielaju naboje dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu obere i Bernardo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem viděl Pogbu v repre hrál výborně, uplný rozdíl

Zkusil bych Deschampse na lavičku

Reagovat
ADM

Keď už spomínaš Francúza, ani Laurent Blanc by možno nebol márny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v přáteláku no

Reagovat
Counter

Deschamps je nic moc trenér.

Reagovat
mithro

nestras.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal se vůbec za ten poločas Lukaku k míči?

Reagovat
EXoRcIsT

daj tam rashforda martiala a matu nech to hoc skonci 6-3 ale nech zacneme konecne utocit a ma to nejaku myslienku

Reagovat
Free_player

To je jak, kdyby hrál první s posledním

Reagovat
Nikikrew

Ja sa opýtam iba jedno. Viete mi niekto povedať koľkokrát sa Lukaku dotkol lopty? Podla mna nie ani 5 krát

Reagovat
blaugrana

Silimu Nemethovi stacil jeden dotyk v nadstavenom case, aby sa stal MotM.

Reagovat
Miguel19

8x

Reagovat
r.mrazik

to mohl byt minimalne 5...hruza...mourek a alexis ven!

Reagovat
mithro

ze zrovna alexisa vyberies z tej shower of shite.

Reagovat
r.mrazik

Je to jednoduché...může to tam srát odchovanec a hůř by nehrál...

Reagovat
blaugrana

Ucka, to je cira ubohost a Alexis asi bude revat po veceroch, ze tam siel.

Reagovat
EXoRcIsT

on bude revat ked u nas nebol tak tam hrali martial a rashford a boli sme nebezpecnejsi Sanchez akurat zobere loptu a nabehne medzi 5 obrancov a strati loptu 20x za zapas zatial to je velky prepadak od neho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten je jeden z posledních, co by si měl na něco stěžovat.

Reagovat
cristiano.K.

jsem dnes nějakej přecitlivělej, fakt je mi jich chvílema až líto. Ono to klidně mohlo být 5:0, kdyby nebyl Sterling totální dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

co je toto za zvyk, hrace, ktery je technicky na tom vyborne, ale obcas spali dost sanci oznacovat za drevaka??? vzdyt to uplne postrada vyznam, pochopil bych spalovac ale drevak?

Reagovat
cristiano.K.

je to dřevák v zakončení a tak je to myšleno.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nemal toľko gólov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Vemte Pocheho, at je videt jak moc spatný Mourek byl...

Jinak bych chtel ted videt sinceho na stadecu

Reagovat
EXoRcIsT

a zase sa budu idioti smiat lukakovi ze nedal gol ale jak ho ma dat ked nedostane jednu poriadnu loptu za zapas

Reagovat
diastan

Něco jak Baroš u nás v repre ke konci

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby poradnou, ze zacatku stacilo by aspon nejakou

Reagovat
EXoRcIsT

napriklad

Reagovat
I am Mancunian

V lete musí ísť buď Pogba alebo Mourek

Reagovat
I am Mancunian

V lete musí ísť buď Pogba alebo Mourek

Reagovat
Counter

"Jediná věc, kterou vám můžu říct, je, že se budeme rvát a pokud to bude možné, tak budeme chtít zápas vyhrát. Rozhodně jim nic nedáme zadarmo"

Ok, Mou, těším se na druhý poločas.

Reagovat
mithro

no vsak. sa snazili. 20 minut. potom si smalling spravil nostalgicke okienko. a bolo

Reagovat
Counter

Jak tragický musí být Lindelof, když ho posadí i Smalling?

Reagovat
mithro

tak toto je na mourinha otazka, u mna by sedel smalling. niekde v evertone.

Reagovat
Heisenberg

Zlí reportéři nezachytili dovětek ", ale pokud dostaneme gól do první půlhodiny, tak se na to úplně vybodneme a necháme City vypracovat 5 tutovek."

Reagovat
vladis271

Béla approves.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Mou

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Csapiho past.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vilp

https://youtu.be/VOxOM29Ck5A

Hned jsem si u toho dnešního gólu vzpomněl na tenhle. A zase přes Smallinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete mi říct, že jsme horší než Liverpool jo? Takovvý kolotoč proti béčku City :( José, tento rok měl být náš ne? Takhle mi to říkal kiwi, iamek, swarley, exorcist, busby, tomanatura a podobné mrtky měli jsme vládnout v lize a v LM minimálně do čtvrtfinále, ale José je stratég a taktik, tudíž se počítalo se semifinále.... jak se tohle mohlo stát?

Reagovat
diastan

Reagovat
SCELO

ty si hadam to 1% fans MU tu, ktory to vidia tak ako to je

Reagovat
Grahf

ja si myslím, že nás je omnoho viac, akurát zaslepenci (swarley, busby, kiwwi) tu sedia 24h denne, tak to opticky klame.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle tušili všichni, kteří nejsou mrtky a stačí zapnout mozek... občas

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla utratila moc peněz, tak proto se přes ní neprošlo. Další sezónu to bude lepší.

Reagovat
EXoRcIsT

prepac ze som veril teamu ktoremu fandim ze dokaze vyhrat PL a nakoniec skoncilo na hanebnom potupnom druhom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby...

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu ti stačí přeposlat slova naše legendy:

"All those lads you see going to the factory in Trafford Park, they come to watch you on Saturday," Busby told Charlton. "They have boring jobs, so you have to give them something they will enjoy."

Vyhrávat se dá i krásnou hrou a se hlavně se ctí, stačí se podívat na našeho dnešního soupeře. Ale ty fandíš po 2008, tohle ty nikdy nepochopíš...

Reagovat
EXoRcIsT

joj a to ty skade vies od kedy ja fandim ? ako nato tvoj nenormalne mudry mozog prisiel ze od kedy ja fandim ako si si to dokazal v tej svojej hlave prepocitat podla nicku na EF ? Ja som rocnik 94 a prvy zapas MU som videl v 2003 v LM proti RM a odvtedy fandim .

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Mrtky

Reagovat
vladis271

Dúfam, že všetci naši hráči sú dnes prilepení na obrazovke, lebo toto nie je ani zdaleka koniec. Musíme dať rýchlo na Etihade gól a zabiť zápas.

Reagovat
Counter

Něco jak PSG na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho ...

Reagovat
vladis271

sebavedomie robí strašne moc. City boli u nás do gólu lkepší, vyšiel nám protiútok a totálne sme ich rozobrali vdaka sebavedomiu ktoré sme nabrali a oni naopak stratili. Ak dáme rýchlo gól podľa mňa je koniec.

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší je, jak si Sané a Silva vyměnují míč mezi čtyřma hráči City, doufám, že to někdo zachytil a bude z toho videjko

Reagovat
vilp

Jinak mi přijde, že DDG poslední zápas dělá nějak moc chyb. Prvně Sevilla, pak repre proti Argentině, dnes další.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal za chybu?

Reagovat
Miguel19

Výkop před druhým golem

Reagovat
vilp

Založil úplně zbytečně přečíslení u gólu Gündoğana?

Reagovat
Counter

Chudák je nevyspaný, po nocích opravuje faxy.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
kiwwi

Ale toto si Mourinho zaslúži za to ze tam stále dáva Smallinga... to neni možné jak je ten hráč neschopný... Championship material od hlavy po päty

Reagovat
leroy

Ale aj tak sa cudujem, ze to tak vypada, ked je konečne geniálny Herrera na trávniku, nie?

Reagovat
cr7sux

To, ze herrera stoji tuto sezonu za hovno neni zadne tajemstvi.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Považuješ Kompanyho gól za takú veľkú chybu od Smallinga?

Reagovat
9augi9

Možno im Mourinho cez prestávku vysvetlí, že bez strely sa gól nedá dat.

Reagovat
smazaný uživatel

United je jen pračka na peníze, fotbal ani trofeje je nezajímají!

Reagovat
diastan

Tak to uvadaj poslední zbytky respektu

Reagovat
smazaný uživatel

Swarlos jako? Zvládame to? Nebude aspoň prestávka do LM a potom sa uvidí? :-)

Reagovat
Swarley

Žer žer demente

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunter jak vybehol po zápase ...

Reagovat
Swarley

no nesmíš pořád psát ty svoje sračky, to pak jednomu nedá...ale pobavilo, ty si to vždy umíš tak krásně posrat sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládaj.

Reagovat
Swarley

bývala s tebou větší sranda, kde máš vůbec vladka?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávam budík na koniec zápasu, tie ksichty si nenechám ujsť ...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

tieto veci sú proste najlepšie

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tvrdil to isté, pozer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě žes to udělal na Pepka byl pohled k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

A proč nehraje Rojo? Sice je to El Loco, ale šanci by si zasloužil. Tedy fandím City, aby Mourkovi ukázali zač je toho loket, ale Smalling je trapčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa bojuje o titul. Portugalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. říkal jsem to zde celý podzim...... Pogba není bargain ........ neskutečnej provar ten kluk. A navíc ten jeho účes, už vidím na twittru fotku, jak po zápase oslavoval s kabině Citizens titul. .... splývat s okolím bude parádně.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Provar nám vyhrál derby

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

To už mohlo bejt 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme manažera, který se neposere z velkých zápasů

Otázka zní bude mít vedení koule a vyhodí toho šaška?

Reagovat
EXoRcIsT

skor koho namiesto Mourinha ?

Reagovat
diastan

Místo 5:0 toto

Ještě to poserme

Reagovat
Mimalu

pěkně United

Reagovat
Counter

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

POBAAAAAACK

Reagovat
Mindas

Pěkná branka.

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Counter

Csaplárova past v plné parádě

Reagovat
ADM

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Neon

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Minister

heh Pogba

Reagovat
redyyz

Po gba

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Bargain. Tu nie je o čom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je za ty góly, co nedali.

Reagovat
Mindas

City jak za Pelleho.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
diastan

S tímto bráněním můžeme na nulu proti Live zapomenout......

Reagovat
fenixLFC

proti nam nebude hrat tato zostava predpokladam

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
stiflerovamama

Pogba ako si mysli, ze dal 2 góly tak je hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba STAY, Mourinho OUT

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

wau, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na něco ManCity dojede proti Poolu, tak na neproměňování šancí ..... jelikož Poolu stačí gól a Shitty musí dát 5..... to jsou jednoduché, lehce jsem si vypocettol.

Reagovat
EXoRcIsT

wtf 2-2 to kedy ? sme stihli dat vobec prvy gol

Reagovat
SCELO

co sa deje

Reagovat
Carrick

Pánové, to je hráč.

Reagovat
Nikikrew

Lol aka otocka. Ale pre futbal iba dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wau Pogba, jemu som to prial a veľmi.

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že Pogba je provar, i kdyby dneska dal hatrik nebo 4 góly, celkově je to FLOP jak cyp.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, on také hráč musí ten tým dotáhnout k trofejím ..... musí rozhodovat zápasy .... musí to dělat aspoň 5 sezon v kuse ..... to se u Pogby jaksi neděje.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

A keby dal päť gólov?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o něm budou tvrdit, že je barrgain pouze emocionalní piče s periodou.

Reagovat
smazaný uživatel

A nezkoušej na mě ironii, nejsem na ní zvědavý.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Ještě deset nicku si udělej

Reagovat
cr7sux

este jeden pogba

Reagovat
Tuard.MUTD

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. piče

Reagovat
avicii

Pogba tak to prislo po dvoch rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Tam musel vletět SAF o pauze

Reagovat
pingla

Pogbaaaaaaa krasa

Reagovat
diastan

Ne, dnes ten 3 nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Další šance.

Reagovat
Taiger

Jestli tohle United vyhrajou, to bude super tiskovka od Moua.

Reagovat
smazaný uživatel

by s ním bylo k nevydržení

Reagovat
pepinho2

Nastoupí Kun a rozhodne o titulu, opět

Reagovat
ADM

Aguerooooooooooo

Reagovat
Taiger

Imagine

Reagovat
diastan

Tak dokonalé by to nebylo, ale proč ne

Reagovat
blaugrana

V utorok to bude musiet byt od City total futbal od prvej minuty a to Pool plne vyuzuje.

Reagovat
diastan

Když to dnes nezvládneme, tak aspoń ta Kometa ....

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

SMAAAAAAAAAAAAAAAAAALLING

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
diastan

Bohužel si nás Mourek povodil všechny

Reagovat
EXoRcIsT

wtf co sa to deje v zapas co mal byt po polcase 5-0 je 2-3 pre nas

Reagovat
smazaný uživatel

looooooooool

Reagovat
Euphael

Csaplárová past opět sklapla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

MIKE SMALLING

Reagovat
mithro

trolololo smalling. teraz este cervenu, nech to mame komplet

Reagovat
smazaný uživatel

What the fuck.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, pošli tam De Bruyneho a Kuna. I kdyby to znamenalo úplně zahodit ten zápas s Poolem.

Reagovat
smazaný uživatel

United ide na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

co se to deje, ted jsem se vratil?

Reagovat
Mindas

Tam fakt sedí Pelle, ne?

Reagovat
aither

Reagovat
fenixLFC

to branenie city

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si maže pepka na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jestli my to vyhrajeme tak s Mourinhem bude k nevydržení

Reagovat
Grahf

lol jaky obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Silvu dolů

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak soude podle golu, alexis ukazal svou kvalitu

Reagovat
pingla

Tyvoleee, ale je to krasny fotbal, i kdyz nam tu nikdo nepreje

Reagovat
I am Mancunian

Teraz sa toho koko.a nezbavime

Reagovat
Coutinho10

United po polocase jsem prepl na AS Rim a ted vidim gol na 2:3

Reagovat
tunkic

Sterling si teď, za tu první půli, musí rvát vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že teď to určitě bude chtít vzít na sebe.

Reagovat
mithro

50 - Number of points Man City will get deducted for letting Chris Smalling score against them. Punishment.

Reagovat
diastan

Chudák since

Reagovat
fenixLFC

ilkay je druhy polcas hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Daniluv faul pred golem ale. Tohole Danila uplne presne poznavam.

Reagovat
tunkic

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na to. Ještě to urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nevim co na tom silvovi vsichni vidi, takovy lepsi posouvac

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

mel sem ho rad ve vale, ale vzdy kdyz ho vidim, tak nicmoc

Reagovat
smazaný uživatel

na kterem? (i kdyz to je vlastne jedno picovina to bude tak i tak )

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Snad poprvé co nás dnes píská Atkinson a ještě nás nezaříznul, spíš naopak

Reagovat
diastan

Rozhodčí špína

A ten Pogba

Reagovat
t0mmy33MCFC

neskutecny

Reagovat
diastan

HUMUSSSSSSSS

Reagovat
Mimalu

Atkinson

Reagovat
ADM

TVL ved to bolo na červenú kartu a on to nepískne

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson

Reagovat
EXoRcIsT

krista boha Young jebe ti to bola prasarna fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca potlacil United karu.

Reagovat
Steve Stifler

Jak tam přišel a hned si zkusil hopsnout pro penaltu, čuráček

Reagovat
EXoRcIsT

sibe ti sak mu skoro zlomil nohu to mala byt cervena a penalta

Reagovat
diastan

chcípni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to si dělá prdel, ne?

Reagovat
Counter

Wtf Atkinson

Reagovat
diastan

Toto nezvládám po Live

Atkinson at se posere...

Reagovat
SCELO

WTF VED CERVENA

Reagovat
Nikikrew

ti jebe Young a ziadna penalta. To uz choďte do pice!

Reagovat
Mindas

To si dělá ta šedivá píča asi prdel, ne!

Reagovat
smazaný uživatel

guardiolova škola....všichni hráči u sudího, včetně golmana

Reagovat
ADM

Aby nie, keď tam Young skoro zlomil nohu Kunovi

Reagovat
fenixLFC

valencia a atkinson, to su strasne pice

Reagovat
Mimalu

Pogba

Reagovat
Mimalu

závěr bude super (snad)

Reagovat
diastan

Jestli za toto rozhodci nedostane za par zapasu trest

Reagovat
avicii

Tak toto je skandal normalne toto nepisknut..

Reagovat
smazaný uživatel

UPLNE, uplne jasna

Reagovat
lajka30

ten Fernandinho taky trošku na redku

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá Atkinson prdel, ne?

Reagovat
Counter

Atkinsonovi se to teď komplet zhroutilo pod rukama, tohle ještě bude sranda.

Reagovat
mithro

konecne paradne derby to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

heh orej nejlepsi liga ani na video nemaj

HET LIGA > PL

Reagovat
smazaný uživatel

video ničí fotbal

Reagovat
Miguel19

Young penalta a jasná rudá.

Reagovat
Nikikrew

Aj Pogba teraz mohol mať

Reagovat
mithro

aj fernandinhovi mohol dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl, ale nikdy by se to nestalo, kdyby rozhodnul správně a písknul penaltu.

Reagovat
mithro

njn, nepiskol ju ale a hra pokracovala.

mala byt ale je to prva chyba rozhodcu ever? vam ten titul aj tak neujde.

Reagovat
diastan

Reagovat
lajka30

dobře se to tam řeže

Reagovat
pepinho2

Young dnes snad 3. penaltový zákrok Atkinson

Reagovat
Foxhill boy

Tak jako není náhoda, že na MS nejede žádný anglický rozhodčí.

Reagovat
t0mmy33MCFC

kurva proc to prase nevyhodi?? je toto normalni?

Reagovat
r.mrazik

Fernandinha? Máš recht

Reagovat
diastan

Reagovat
mithro

Reagovat
t0mmy33MCFC

Ferna nikoho nekosil zezadu

Reagovat
r.mrazik

Koukej na to pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

na rozhodciho omluvu, napoprvy mi prislo ze bere prvni mic

Reagovat
mithro

prva bola lopta ale sekera riadna no

Reagovat
r.mrazik

Penalta Jasná...ale modraci slušný sráči

Reagovat
Mindas

Jj. V čem?

Reagovat
diastan

Redka pro Ferdu klidne no, ale napsat sráči po tom co předvedli ty 2 špiny

Reagovat
Mindas

Tak ty vole, se ani nedivím. Já teda tady na rozhodčí snad nikdy nenadávám, ale tohle bylo úplný wtf. By mi ruply nervy úplně stejně.

Reagovat
diastan

Pro toto bych nikdy hrát nemohl, nebo hůř být policajt, učitel bych byl zavřenej

Reagovat
Mindas

Reagovat
r.mrazik

Celý zápas ty drobný fauly...zákeřný fernandinho...ten kašpar pak běží z brány na půlku...otamendi nezvládá...a vede to šašek Pepek

Reagovat
mithro

to oni robia celu sezonu, ze hned prveho hraca, ktory vyhra loptu fauluju aby nebol break. a rozhodca to berie. prvy polcas to tam parkrat bolo, predtym, nez prestali hrat united.

Reagovat
r.mrazik

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Ty vole, tobě taky už mrdlo. Drobné fauly na obě strany. Zákeřný Fernandinho? Aha.

Reagovat
diastan

Reagovat
r.mrazik

mrdlo tvymu fotrovi ty kaspare...

nemuzu za to,ze to hraje city tak na picu,ze po kazdy ztrate mice nasleduje drobny faul,aby se stihli vratit do obrannyho postaveni

fernandinho zakerny faul na cervenou na lingarda...

cum na to poradne

Reagovat
diastan

Tý pičo

Reagovat
Mindas

Wau. Ti někdo vlezl na profil, ne?

Reagovat
icka

ty jsi slusne vymletej kretene

Reagovat
diastan

Neskutečně dnes klesnul

Reagovat
r.mrazik

nevtirej se pičko

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

takovy kecy

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

sa kukni čo zas predvádzal Herrera.

Reagovat
r.mrazik

taky slusna pica no...a to neco meni na chovani modrych sracu?

Reagovat
icka

Reagovat
EL Gringo

Herrera najvacsi kokot v PL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

biggrin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
Free_player

Reagovat
Gazdo

nesledujem ju moc ale po dnesku suhlasim

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

guardiola chce pristi rok mourka v united -> MIND GAMES

Reagovat
smazaný uživatel

to je masakr, jak je city uplakaný mančaft...něco mi to připomíná pepku

Reagovat
popltak

Pray for Kubajs.

Reagovat
diastan

No jsem zvedavý na tiskovku a hlavne na vyjadreni Pepka az uvidí vse na opakovacce to bude prdel.

Titul bohuzel dalsi kolu

Reagovat
smazaný uživatel

DAVID DE GEAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, tvl.

Reagovat
diastan

Toto už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

skvelyyy zapas ktory bude pamatny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to fakt pacilo, malo to vsetko

Reagovat
Counter

To jo, ale památné to moc nebude. Ledaže by teď ManCity všechno prohráli a United všechno vyhráli

Reagovat
mithro

moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

ok nechal som sa uniest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Nemělo to jen Sterlingovu produktivitu.

Reagovat
avicii

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling se snad půjde odprásknout.

Reagovat
smazaný uživatel

David De Gea

Reagovat
ADM

Sterling keby to nezachytil tak je gol nie?

Reagovat
diastan

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vilp

On je na tyhle situace expert.

Reagovat
smazaný uživatel

ty rohy jeden z duvodu proc je fotbal nejlepsi hra na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Na Herreru by sa takto malo hrať pravidelne.

Reagovat
fenixLFC

atkinson fakt piskne herrerovi kazdy pad

Reagovat
mithro

Jesus

Reagovat
tunkic

Jako, jestli bych někomu klidně přebrousil kotník, tak je to Herrera

Reagovat
Kincl

Snad si rozhodčího podají nějací muslimové v uličce a zezadu mu ukážou co píská :D

Reagovat
drussbarb

Poločasové studio digi1

Zápas...

WTF the fuck

Reagovat
popltak

2x v jednom týdnu zvítězilo dobrou nad modrým hnusným zlem, easy.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja už som sa tešil, City asi fakt stráca formu,...

Reagovat
mithro

mourek genius, kamosa atkinsona z cias chelsea vytiahol ako tajnu zbran

Reagovat
Counter

United Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nebuď překvapený, dovedu ocenit kohokoli, když si to zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky dokážeš něco tisickrát zvětšit, jenom protože je to Mourinho.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

to jsi musel někde zkopírovat, nevěřím, že bys tohle zvládl sám napsat

Reagovat
Counter

Bez problému, najdu si tisíc dalších příležitostí, kdy ty palce otočit správným směrem

Reagovat
mithro

@AndyMitten

Stick that one up your tunnel club.

Reagovat
smazaný uživatel

united

Reagovat
smazaný uživatel

YEEES!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to jsou borci

https://youtu.be/N9mCXupD49w

Den pred zapasem a oni daji video s vysledkem 2:3 pro United

Reagovat
smazaný uživatel

ManU vyhráli, ale zachvíli si na to nikdo nevzpomene (v úterý až začnou odvety nejprestižnější evropské klubové soutěže) a co víc, za týden Citizens oslaví titul tak jako tak.

Jako fan Arsenalu a Spurs by mi to mohlo být jedno, ale Citizens si pro titul dokráčejí zaslouženě. A Mordor Mourinho zakončí sezónu jako looser.

Reagovat
r.mrazik

sranda zapas...misto 5:0 po prvnim polocase to je 2:3...odpusteny penalty, cerveny...rozhodci psycho...modry nezvladali slusne

Reagovat
mithro

ale povedz mi, jak to, ze mozu hrat ako den a noc. nedokazu zahrat 90. minut. alebo aspon 70.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nemáte světové hráče, máte nadprůměrné kvalitní fotbalisty, kteří by ve španělských klubech (např. v mém Realu) seděli na lavičce či tribuně.

Reagovat
mithro

ok.

Reagovat
r.mrazik

novej koumák ti to vysvetlil,takze ti na to nic nenapisu

Reagovat
vladino10

Pepkovym tímom sa to deje už piatu sezónu po sebe..

Reagovat
Counter

Upřímně, na jejich místě bych taky nezvládal

Reagovat
ADM

Reagovat
diastan

Reagovat
r.mrazik

to mi je sumak...

Reagovat
Mindas

Reagovat
Nikikrew

To by asi každý

Reagovat
Swarley

Jak se to vždy říká..nezvládali to, že DDG snažil...?

Reagovat
blade115

Však s tím poprvé přišlo tvé ovocné dvojče, tak bys měl vědět, jak se to říká.

Reagovat
Swarley

heh, tobě tak budu něco věřit

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Spíš že si Young mohl celý zápas dělat, co se mu zachtělo.

Reagovat
Coutinho10

ted ten rozhovor Pepka s Pogbou...jakoby mu rikal, ze ho nakonec teda koupi

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Ale stejne ma titul, ale za jeden tyden ze sebe udelat saska 2x je dost krute

Medico07.04.2018 14:43#

No vidis, kdybys Pogbu koupil, tak jsi ve stredu mohl vyhrat 0:3 a vysmat se Kloppovi i Mourinhovi, jaky si to koupil za hrace

Reagovat
Coutinho10

tjn ...vypadalo to uplne jasne a boom a musej si pockat...ted dovrsit ten jejich nezmar jeste v utery a bude to super

Reagovat
Mindas

Klasické City za Pelleho. Neproměňování šancí a obrana v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné na co můžete spoléhat je to, že Liverpool umí být venku hodně nevyrovnaný a možná bude hrát bez několika opor základu. Pokud se obrana vzpamatuje a budete mít podobně dobrý vstup do zápasu jako dnes, můžete to semifinále ještě udělat. PL je stejně formalita, jedno nebo dvě kola a jste mistři.

Reagovat
El Cid z City

to je strašně moc podmínek,aby se sešlo..

Reagovat
smazaný uživatel

ako ty zatial hodnotis pepka? a je ti sympaticky?

Reagovat
Mindas

No myslím, že tehdy po odchodu Harta jsem zde dal jasně najevo, jaký mám k němu vztah. Jediné plus, že letošní fotbal mě baví alespoň vizuálně, ale emoce to ve mně moc nevzbuzuje. Tedy až na zápasy s United, no...

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Counter

Ale nechápu, jak mohl jít Hart tak dolů. Myslíš, že ho Guardiolovo odpálkování zbavilo motivace? Protože teď to fakt vypadá, že Pep tehdy udělal dobře...

Reagovat
Mindas

No Hart byl vzdy hrozne ambiciozni nebo minimalne tak pusobil. Takze jo, asi bych i veril, ze ztratil motivaci. Vzdyt v tom jeho rozluckovem zapase zachytal vyborne. Mel tam i dost tech rozehravek nohou, ze jsme si tehdy rikali, ze toho Pepova golmana zahrat taky dokaze prstem v nose. Ted je fakt spatny, ale pokud neni pro neho motivaci ani MS, tak je lofas.

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Mohli bychom se inspirovat v Řecku a nechat ligovou sezónu dohrát juniorku, když už o nic nejde. Jen ten FA Cup by to aspoň chtělo sebrat, na sedmé místo už stejně asi nespadnem, tak se EL tak či tak nevyhneme.

Reagovat
Swarley

dobrá to fakovačka, dobrá...

Reagovat
blade115

Kdybych byl věděl, jak tě to zrání na srdíčku, tak bych to byl snad ani tenkrát radši nenapsal, ty cíťo.

Reagovat
Swarley

pohoda, nesmíte být jen šulíni

Reagovat
smazaný uživatel

A přijde Roman na hřiště s coltem nebo s novičokem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Snatus

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mimalu

To nejde, zvlášť když nás čeká několik týmů bojujících o záchranu. Bylo by fajn kdyby dostalo pár mladších hráčů šanci se ukázat ale odpískat sezónu by bylo nefér vůči ostatním

Reagovat
blade115

Kašlu na ostatní, pokud se díky tomu může chytnout třeba jen jeden z těch mladých, tak ať hrajou pořád. A klidně i Barkley, Emerson a podobní, ať se nerozehravaji další sezónu.

Reagovat
Mimalu

nedělá se to a pochybuju, že by s tím Conte chtěl začít

Reagovat
blade115

No však mně je jasný, že zas naběhnout ti stejní žebráci jako vždycky.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Miguel19

EL bych nijak nezatracoval. S tím co určitě předvedeme v létě to bude možná jediná šance se zase dostat do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně at dostanou Hudson, Emerson, Barkley nějaké minuty at se ví, jak na tom cca jsou

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak šance na LM tam pořád je, jakkoliv mizivá. Vzdát to takhle se ztrátou 11 bodů na Spurs a Live je prostě blbost a nikomu z vedení by se to nelíbilo.

Reagovat
blade115

Njn, já v tomhle moc optimista nejsem. Já už beru většinu věcí za hotovou. Že jsme bez LM další rok, že Conte v létě skončí a že se Hazard, Pedro a další už do konce sezóny nesrovnají. V podstatě ani v ten FA Cup moc nevěřím. Ani by mě nepřekvapilo, kdybychom vypadli už se Sotonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses spis celkove jenom pesimista Realne to vidim mozna podobne, ale u Conteho porad verim, ze zustane. A v FA cupu nam to docela jde, tam bychom to mohli hecnout

Reagovat
spider_8

Taky to tak beru. Pokud vyhrajeme obě dohrávky a vzájemný zápas s Liverpoolem, tak ztrácíme jen 2 body, tzn. potřebujeme jen jednu ztrátu Liverpoolu a máme to ve svých rukou. Jako druhá věc je, že našemu týmu v tomhle rozpoložení absolutně nevěřím v nějakou sérii vítězství (natož 7 v řadě), navíc Live už moc nemá kde ztratit, ale co už

Není to úplně teoretická šance, zvlášť když Liverpool bude tříštit síly v LM, takže se o to ještě musíme porvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit Live taky nebude sranda, snad jim jen držet palce at jdou až do finále LM, tam ale nesmí vyhrát

Reagovat
Snatus

SOuhlasím

Reagovat
Free_player

Tak jo dneska mi prej Auba hattrickem zachrání fantu

Reagovat
Taiger

Taky ho mám cpt, ale 32 bodů k tomu + Mustafi

Reagovat
Free_player

14 bodů + Mustafi a Elneny na lávce zatím to vypadá na nejpodělanější GW letos

Reagovat
Taiger

Sám to asi dneska nezvládne, tak nic.

Reagovat
Free_player

ježiš co to je za sestavu

Reagovat
Taiger

Budeme rádi za jeden fíkus z penalty.

Reagovat
Free_player

achjo to je v prdeli a to jsem se na to dcla i těšil

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/DaQoRP6XcAALyYt.jpg:large

Iwobi, Welbz, to bude sranda ty jo. Aspoň ten Nelson.

Reagovat
mr.Silver

Co to je za sestavu do pici

Reagovat
Mastný Chobot

Kurva a ja som som si na nás podal

Reagovat
Taiger

Vsázet si na fotbal, aniž bys věděl sestavy je snad nejzákladnější chyba, který se můžeš dopustit a ten kurz? u serious?

Reagovat
Mastný Chobot

1,7 v supersanci je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

NELSON !! s malou dusickou som dufal ze by dnes mohol hrat, ale skor som cakal ze nebude ani na lavicke...parada

Reagovat
smazaný uživatel

a paci sa mi ze v lige hrava uz pravidelne chambers, zapasy si zasluzi, hraje dobre momentalne

Reagovat
Mastný Chobot

To je podľa mňa taká z núdze cnosť. Kos je dojebany a Holding tragický, tak mu ani nič iné neostáva.

Reagovat
Trand

Ten zákrok na Nelsona

Reagovat
Taiger

Ten Iwobi mi chyběl ty jo, dojde k němu míč a akce v prdeli.

Reagovat
Taiger

Ten Iwobi mi chyběl ty jo, dojde k němu míč a akce v prdeli.

Reagovat
Taiger

U toho kreténa se 17 na zádech vždycky skončila naše útočná akce, proč ho máme stále v týmu?

Reagovat
Miguel19

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocna dvojka polovica golov individualne chyby..

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi a Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Booooze to sou komici i s Cechem

Reagovat
Edgewalker

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to chcel uhrať, že to mal brať Čech

Reagovat
smazaný uživatel

no ale slo to asi 2 m od cecha

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

podle me si Mustafi stezoval Cechovi ze mu nekriknul ze ma za zady hrace

Reagovat
Trand

Hlavně mi zas říkejte, že Mustafi je dobrý stoper do základu.

Reagovat
Mastný Chobot

To je neskutočné, čo Mustafi, Chambers a Čech dokopy v tejto sezóne vyviedli. To je fakt totálne diletantstvo na tak vrcholnej úrovni. Amatérizmus a úplná absencia prípravy a sústredenia.

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

To je neskutočné, čo Mustafi, Chambers a Čech dokopy v tejto sezóne vyviedli. To je fakt totálne diletantstvo na tak vrcholnej úrovni. Amatérizmus a úplná absencia prípravy a sústredenia.

Reagovat
Taiger

AHA, co to je za výplody tady, za tohle jako mohl Čech?

Reagovat
Edgewalker

Ale kreativita je úžasná, ten pohyb, nápady, ťukec, úplně je rozebíráme

Reagovat
Trand

No vypadá to asi tak, jak se podle tý sestavy dalo čekat.

Reagovat
Edgewalker

Asi tak.

Reagovat
vitasrp

Tak za tuhle chybu bych Mustafiho na místě Čecha zabil, to je první tyč, jednoduchej balón, tam si má stoper odvést svou práci, být koncentrovaný a odpálit to na tribunu, rozhodně nemá čekat na brankáře a flákat se.

Reagovat
Taiger

A polovina lidí tady placá, že to je Čechova chyba taky. Pathetic.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, mustafi to mohol len niekam odkopnut - bohvie kde , keby po tom cech vybehol, tak to ma uplne v pohode do narucia a mame loptu

Reagovat
Trand

I Bilić teď říkal ve studiu, že to měl prostě hrát Mustafi a že Čech s tím gólem neměl co dočinění.

Reagovat
vitasrp

Jako podle mě se tady Čech mohl normálně rozhodnout, to, že zůstal na čáře, bych jko chybu nehodnotil.

U Mustafiho je to ale o koncentraci, má počítat s nejhorší variantou, má být připraven na to, že bude muset zasáhnout. Navíc i kdyby šel Čech ven, jako stoper by měl útočícího hráče zablokovat, né ho pustit talhle lacino před sebe.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nevros

Auba muze jit domu, dneska mu nikdo neprihraje

Reagovat
Tolstobik

Ale co, Arsenal stejne musi vyhrat EL. A Southampton by se diky temhle (pripadnym) bodum nejspis zachranil.

Reagovat
Mastný Chobot

a v útoku okrem Aubu len samý poplašenec alebo posúvač... to je hrozné sledovať. Welbeck je po Sanogovi najhorší hráč, aký v Arsenale hral za posledných 5 rokov určite

Reagovat
Taiger

*Iwobi

Reagovat
Tommy the Gunner

Hrozni alibisti

Reagovat
Euphael

arteta, jenkinson, mertescker.....vsichni horsi nez on

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

Jenkinson možno

Reagovat
Taiger

Counter by oponoval.

Reagovat
Mastný Chobot

ten by oponoval aj pri Welbeckovi. Lebo mu jebe.

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě, protože to není pravda. Z útočníků přinejmenším Park, Chamakh, Gervinho.

Reagovat
Mastný Chobot

každý z nich za nás nastúpil naposledy pred viac než 5 rokmi bam, lawyered

a Gervinho > Welbeck určite

Reagovat
cristiano.K.

Gervinho

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta?

Reagovat
smazaný uživatel

takova sracka

Reagovat
Taiger

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CPTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Taiger

Willian teď hattrick a Christiansen 0+3

Reagovat
smazaný uživatel

tvl jak pomaly je Xhaka ?!

Reagovat
Tommy the Gunner

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Gunner14

Auba

Reagovat
Tolstobik

Welbz

Reagovat
Miguel19

Už jsem myslel, že Auba s těmi dřeváky žádný body neudělá. Potřebuji jít před blada..

Reagovat
Taiger

Draft už nikoho nezajímá.

Reagovat
Edgewalker

Welbeckova životní asistence

Reagovat
Trand

Iwobi, Welbeck, Auba. To je trio.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba. tesim se na pristi sezonu, skoda ze tam bude Wenger...

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Chambers málem lepší nůžky jak Ronaldo proti Juve

Reagovat
Taiger

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELBZ

Reagovat
Gunner14

Welé is on firee

Reagovat
Taiger

Co si říkal Chobote?

Reagovat
Rohlíček

Dat Guy Welbz

Reagovat
smazaný uživatel

lord welbeck

Reagovat
Tommy the Gunner

Welbwck dal gol

Reagovat
Tolstobik

Nejhorsi hrac Arsenalu za poslednich 5 roku 1 + 1

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ty se smej, nejvetsi dement podle tebe, byl dnes u obou golu

Reagovat
Taiger

Podle mě Welbz dement není ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

ja nekde pisu o wlebeckovi?

Reagovat
Taiger

On někdo jinej byl u obou gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

ano.

Reagovat
Taiger

AHA, OK

Reagovat
Tommy the Gunner

ten zas hejtuje Ajvobiho

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

Sanogo hrá?

Reagovat
Tolstobik

Promin, moje chyba - druhy nejhorsi. Jsi kral

Reagovat
Mastný Chobot

dopiči, tak to nechápem, čo sa teraz stalo

Reagovat
Trand

Na to, že jsme ten poločas totálně odchodili, tak je 2:1 skvělej výsledek. Naštěstí se tak po 20. minutě Southampton přidal a taky nechtěl hrát fotbal.

Reagovat
Fenri

Ale jako fakt, co se Mustafimu honi hlavou? On ma docela dobry fyzicky a technicky predpoklady, ale zapas co zapas udela aspon jednu takovou kokotinu, ze zustava rozum stat...

Reagovat
Trand

Přesně, taky to nechápu. Plus většinou přidá tak 2 nebo 3 přihrávky za zápas soupeřovi přímo na nohu do šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Welbz a Elneny velmi solidni polocas.

V lete potrebujem top top stopera, jinak to zase muzem zabalit.

Reagovat
nevros

Ten Bellerin je kazdy zapas horsi a horsi... dnes snad jeste neprihral

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak může Mustafi jen tak zastavit, především když má na zádech útočníka. Alespoň tam dám tělo.

Se nedivím že Čechovi tak dlouho trvalo než vychytal tu 200. nulu. Chci vidět, jesti pod nějakým nezkušeným golmanem, kterého Arsenal koupí bude těch chyb méně

Reagovat
Taiger

Xhaka je poslední zápasy skvělej

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Cahill (c), Rudiger; Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Morata, Hazard.

Reagovat
Miguel19

Subs: Caballero, Christensen, Emerson, Bakayoko, Drinkwater, Pedro, Giroud.

Reagovat
Mimalu

Cahill uprostřed? Ještě že to neuvidím

Jinak strašně předvídatelná sestava a dost mě mrzí, že Conte nezkusí aspoň nějak to protočit

Reagovat
spider_8

Však už bylo potřeba Christensena posadit. To množství chyb, které od počátku roku udělal je prostě obrovské a je evidentní, že se trápí. Odpočinek mu jen prospěje.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Posadit jo, ale ne za člověka, který se na té pozici trápí 100x tolik. Třeba tam zkusit Azpiho a prohodit Rudigera, ale zkoušet tam opět někoho, kdo na té pozici nezahrál ani jednou taky není správná cesta

Reagovat
spider_8

Tam opravdu není nikdo jiný, když je Luiz zraněný. Azpi by byl strašně zranitelný ze vzduchu.

Reagovat
Taiger

Chudák Hokaido

Reagovat
Tommy the Gunner

Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

Tadic je pěkné hovado, už mohl být venku

Reagovat
Swarley

Austin slušná forma proti Arsenalu, pěkně Cedric

Reagovat
Edgewalker

Zaslouženě, začali hrát sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Austin

Reagovat
smazaný uživatel

Austin fantaaa

Reagovat
pingla

Soares 2 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

fu Welbz skoro

Reagovat
Swarley

Welbz

Reagovat
Edgewalker

Kdyby to pustil na Lacu, tak je to gól

Reagovat
Edgewalker

Kdyby to pustil na Lacu, tak je to gól

Reagovat
Tommy the Gunner

Welbeck

Reagovat
Rohlíček

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz Iwobi pekne zapasy na rozlucku

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Welbz může zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

jako lepic na defakto 4 posty a navic je to sympatak

Reagovat
Tommy the Gunner

Welbeck

Reagovat
Gunner14

Iwobi parádně Welbeck si dělá co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Konec je blízko

Reagovat
Tolstobik

Zlaty Sanogo!

Reagovat
Fenri

Welbeck

Reagovat
PhilipS

Iwobi to prostě v sobě má. Příští sezónu by měl hrát někde pravidelně na hostování

Reagovat
Counter

V Arsenalu.

Reagovat
blade115

Iwobi a Welbeck ... Krásný důkaz toho, že mínus a mínus je občas plus.

Reagovat
Taiger

Líp bych to nenapsal.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Kalamity Gary uprostřed, těším se

Reagovat
vodka

Welbz

teď sere pes na fotbal, Sagan jede na vítezství na Paris - Roubaix

Reagovat
Hokaido

Teď už to dá, Dillier mele z posledního.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilša..

Reagovat
Fenri

Wilshere

Reagovat
Tommy the Gunner

Jacku, Jacku

Reagovat
smazaný uživatel

měl Wilsherovi rozkopat rypák, za takové tahání dresu bych dával okamžitě rudou

Reagovat
Taiger

Ajéje, španělská sekce, chudinko.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Veď má pravdu.

Reagovat
Taiger

Ale prosim tě, by byste teď taky chtěli rudou za všechno.

Reagovat
Taiger

vy*

Reagovat
Frony

to by musel být dobrej kokot, aby dal červenou za tahání za dres

Reagovat
Taiger

Očividně werwolf je

Reagovat
C-M@ster

Adolf je ohledně Arsenalu neskutečně zaujatej, to jinak nejde.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mnohem víc nefér, než nějaké ohnání se po soupeři, protože je to vypočítavé...fakt nechápu, proč se za to nedává červená, když se dává za menší blbosti. Messiho tak tahají skoro v každém zápase několikrát a často za to není ani žlutá.

Reagovat
Taiger

Takže Stephens měl dostat žlutou a Jakie rudou? Když je tahání za dres horší než ohnání?

Reagovat
smazaný uživatel

oba červenou, nevím, o co byla agresivita Wilshera menší než Stephensova

Reagovat
Taiger

Agresivita udeřením do ksichtu a taháním za dres asi není jedno a to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Normální žlutá, Jackie nemůže za to že mají dresy šité v Bangladéši a hovno vydrží

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Elneny

Reagovat
Tommy the Gunner

To je komedie

Reagovat
Edgewalker

Kurva to je drama

Reagovat
Taiger

Těším se na Elnenyho tweet dneska.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiciN

No kdyz jsem videl jak na Stephense bezi Kolasinac a Wilshere tak jsem cekal urvanou hlavu nebo neco

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Frony

chyběl jenom Granit

Reagovat
FCSL

Giroud by toho měl víc odehranýho i u nás nakonec

Reagovat
Miguel19

Zas z té špičky máme jasně nejhoršího útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne, Hazard, Lukaku, Salah by bol slušný útok.

Reagovat
Miguel19

Hade.

Reagovat
avicii

toto by ma strasne sralo to by bola super ofenziva

Reagovat
Taiger

??? GIroud ???

Však ho máte nejlepšího v lize

Reagovat
Miguel19

Omg Wilda.

Reagovat
Miguel19

A Z P I !!!

Reagovat
Whitemedia

Azpi je z toho týmu o parník největší sympaťák, na něj prostě nikdy nemůžu být naštvaný.

Reagovat
Taiger

Kanté?

Reagovat
Whitemedia

ten k němu má nejblíž

Reagovat
Whitemedia

btw. co ten Emerson, uvidíme ho někdy hrát?

Reagovat
vitasrp

Není to špatný, start sice veskrze průměrný, ale pak se výkon zlepšil, nakonec zaslouženě vedeme. Sice to není konzistentní, jsou tam hluchý pasáže, který střídaj kvalitní útoky, ale rozhodne jsme už letos hráli daleko hůř.

Co mi trochu při tom útočení chybí, jsou náběhy toho podhrotovýho hráče za obranu. Ty tam dělá jenom Morata, ovšem nemůže je podnikat pořád, protože ho tým potřebuje taky jako opěrný bod pro udržení balónu - jenže jakmile si on naváže stopera na záda tak, aby mohl převzít balón do nohy, tak tam prakticky není k vidění situace, kdy by se Eden nebo Willian sebral a podnikl rychlý sprint za obranu. Přitom Fabregas má v tom středu pole často míč na kopačce a je čelem do hry, i když je pravda, že letos tyhle kolmice zkompletuje málokdy. S Pedrem holt loni měla ta útočná trojice skvělej balanc, ale samozřejmě nevolám po tom, aby se vrátil do sestavy, protože herně to je od něj letos strašlivá bída. Spíše bychom se měli v létě zaměřit na to, abychom typově přivedli právě hráče, co nechce balón jen do nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je fakt čurák

Reagovat
vilp

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Moses mě letos neskutečně vytáčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Morata a Moses, to jsou fakt tragédi nejvyššího stupně

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči WHU si nevedia ani nahrať, fakt trapáci.

Reagovat
Whitemedia

zase máme toho nejlabilnějšího hroťáka

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, chudák Eden prostě. Fakt je mi ho líto.

Reagovat
Whitemedia

Už jen pár měsíců, to nějak přežije chudáček

Reagovat
spider_8

Však dneska je ve finálce naprosto tragický, šancí tam má spoustu

Reagovat
vilp

Do té největší mu ale Moses už klasicky nenahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zralé na největší přestavbu Chelsea za posledních 25 let v rámci jednoho přestupáku. Ze současného kádru bych nechal max 7 hráčů. 7 bych stáhnul ze všech možných hostování a dal šanci mladým a 7 fungl nových top hráčů, to bude drahý, to bude kurva drahý...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Masopls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ale objektivně koukni na tu sestavu, tam prostě není 10 hráčů , co by na to měli :-)

Reagovat
Whitemedia

Však já vím, že máme obří sbírku průměráků..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Chicharito nám dá branku a beztak se mu to odrazí od prdele

Reagovat
vilp

Skvěle Cahill.

Reagovat
Godwinson

Conte ten vyhazov stihne ještě do konce sezóny, věřím mu

Reagovat
Miguel19

Cahill Strčte už toho tragéda někam do Arsenalu tvl.

Reagovat
Whitemedia

Conte ho strčí někam doprostřed obrany..

Reagovat
liquicitizen

Cahill s prehľadom

Reagovat
spider_8

Tohle je zk.rvená sezona fakt

Reagovat
blade115

Pane jo. Alonso, Kanté, Azpi, Willian ... A to je asi tak všechno, co bych si v tuhle chvíli z toho kádru po létu nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois s Hazardem zůstanou, bez nich by to přebudovat nešlo. Věřím, že se s kvalitou sveze i RUdiger s Christensenem. Girouda bych nechal, to je sympaťák.

Reagovat
Whitemedia

Courtois by měl jít první

Reagovat
Miguel19

A jednička Begovič

Reagovat
Whitemedia

nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

On až bude hrát za sehranou defenzivou, tak podrží. Někdo výrazně lepší je nereálný. I když teda strašně rád bych zkusil Harta, on by se u nás vrátil na top úroven

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš že ne? Po Guardiolovi evidentně odešel psychicky, ve své top formě byl lepší, než dnešní Tchibo

Reagovat
TopinB

Ne že by to byla laťka nastavená moc vysoko. Hart nikdy na top úrovni nebyl, i v tom City ho drželi, protože angličan.

A Courtois hrál za solidní defenzívou proti Barce a dostal dvoje jesle

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda já ho mám prostě rád

Reagovat
smazaný uživatel

Na top úrovni nebol, ale nikdy nechytal tak zle, aby mali potrebu kúpiť niekoho nového.

Reagovat
TopinB

To zas nesouhlasím, myslím, že Edersonem (Brava počítám jako mulligan) si sakra pomohli. To je takový hráč, že když místo něj koupíš někoho jiného, tak si prostě nejsi jistý, jestli si polepšíš dost o to, aby to odůvodnilo tu cenovku náhrady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Ale byl top. V tech dvou sezonach pod Mancinim, kde City urvalo FA Cup a ligu, tak podrzel neskutecne. Trochu uvadl az pod Pellem, kde cela defenziva stala za hovno.

Reagovat
TopinB

Já mám právě za to, že byl dobrý, ale nepamatuju si, že by vyloženě podržel, jak třeba De Gea podrží Man Utd. Svoje si odchytal, ale nevytahoval ty fakt top zákroky dostatečně často. Navíc se mi zdá tam bylo pár chyb, což je zase o pár bodů mínus.

Ale je možné, že si to pamatuju špatně, vás až tak nesleduju

Reagovat
Mindas

On tam mel prave hrozne top vykonu, kde ty body vylozene udelal on. Jen namatkou si ted vzpominam na zapasy se Spurs a Arsenalem v sezone 2010/2011, kde mel snad pet top zakroku na zapas. Pak treba LM 2012/2013 a zapasy s Realem nebo BVB. Tam byl fantasticky. Ano, nejakou chybu take udelal, ale ty dve sezony pod Mancinim a tu jednu jeste u Brum, tak v tech byl skvely.

Reagovat
TopinB

Tak to beru, vis o City as vic nez ja, beru tvuj nazor

Reagovat
Godwinson

Nevím, Hazardovi by asi museli narvat smlouvu jako prase, aby zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Máme docela štěstí, že není dříč a chybí mu ambice oproti fakt top hráčům. Podle mne bude líný se stěhovat

Přijde top trenér, řekne že to na něm postaví a zůstane.

Jestli půjde, tak dostat balík a otočit to za Baileho s ještě někým a čekat, že se aspoň jeden chytne no

Reagovat
Godwinson

Pro Real neexistuje ideálnější hráč, kdyby přišla nabídka moc si nedovedu představit, že by tam nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Já si uplně nemyslím, že by si sednul s Ronaldem. Prali by se na hřišti i mimo něj. Dopadl by jako Ibra v Barce.

Reagovat
kvasha16

momentalne hra tak, ze by ho nikto lepsi od nas aj tak nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno, Real dá 120 jak nic

Reagovat
TopinB

Girouda jako žolíka na lavku

Reagovat
smazaný uživatel

jj s tím počítám

Reagovat
blade115

Jo, tak ten nehraje, měl jsem na mysli spíš to, co bylo na hřišti. Napsal jsem to blbě. Jinak bych nechal i Christensena, Caballera a i toho Emersona, vždyť ještě ani nedostal šanci.

Reagovat
TopinB

Jo, ty ostatní jsem pochopil, já jsem si to jenom přečetl, když už jsem ho viděl v záběru

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mít 2 dědky jako 2 s trojkou je divný, měl by tam být jeden mladík

Reagovat
Svatej

Chicarito pořád stejná ubuzněná pička

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

jeee ufňukánek, jak jinak

Reagovat
vilp

Pedro zase neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Miguel19

Pedro nástup jak lusk.

Reagovat
spider_8

Jak mohl Pedro někdy hrát za Barcelonu?

Reagovat
Gazdo

Gomes

Reagovat
vitasrp

Tohle je prostě už několikátej zápas, kterej jde čistě na vrub ofenzivních hráčů.

Je tam spousta příležitostí, spousta nadějných útoků, ale oni z toho vůbec nic nevytěží. Od Moraty, Williana i hazarda je toho potřeba daleko, daleko víc.

Reagovat
TopinB

Reagovat
vitasrp

A Cahill by měl jít v létě pryč, ten už fakt vůbec nestíhá.

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta. Cahill je fakt v prdeli. Ten už nemá na takový fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito, táhni prosím už.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že Conte půjde doprdele už příští týden.

Reagovat
vitasrp

Masakr, tým může hrát 70 minut solidně, v druhý půli kompletně dominovat, vytvářet si solidní situace, momenty, kdy jdou 3 na 3, 3 na 4, momenty, kdy má balón u vápna Eden a Willian, ale výsledným efektem je naprostá a ubohá nula. Několikátej zápas v letošní sezóně, kterej jde kompletně a jednoznačně na triko ofenzivních hráčů - Cahill na to už bohužel nemá a tu hrubku holt vždycky vyrobí, nicméně tou dobou to už prostě mělo být 3:0 a hotovo.

Každopádně Eden hraje hrůzostrašně, ten od ledna podává skoro pořád slabý až ubohý výkony, vůbec nechápu, co se to s ním stalo.

V podstatě s tím týmem není, co dělat - tam je jediný rozhodnutí, jestli hrát Girouda nebo Moratu. Jinak do ofenzivy je Pedro nepoužitelnej a zbývá Hazard s Willianem, kteří prostě nejsou dostatečně góloví a týmu to hrozně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ten poslední odstavec je nejdůležitější, prostě v sezoně, kdy se hraje LM není koho střídat, celou sezonu je jenom jedna jakštakš sestava jinak to je bída a bída. Náhradníci si ani 1 neřekli o základ(kromě Christensena, který by už nespíše dávno seděl nebýt luiz zraněný).

Hlavně doufám, že si vedení neřekne, že když není koho střídat stačí koupit hráče na lavičku, jako to udělali tuto sezonu kdy se koupili hráči do "šířky kádru" a potom se zjistilo že nic nepřinesou.

Křídlo je potřebné už několik sezon a ted ještě 2x více než kdykoliv. Musí se doufat že se Morata vzpamatuje další sezonu, nebo mu koupit drahou konkurenci. Pořád je díra v záloze kde je nejdráž někoho koupit a to pořád jsou nevyřešený Moses, Střední stoper, odchody Hazarda/Courtoise. Bude to sranda, protože raději se smát než brečet nad ubohostí vedení

Reagovat
vilp

Tohle byl hrůzostrašný výkon? Vždyť tahal a zakládal většinu vašich útoků, podle mě tomu chyběl akorát gól (což je vzhledem k dnešním okolnostem docela určitě mínus, to zase chápu), jinak solidní.

Reagovat
smazaný uživatel

West ham je podprůměrnej tým. Hráč typu Hazarda po tom tlaku jim tam měl dát 2 fiky a jít domu v půlce

Reagovat
vitasrp

Podle mě teda poztrácel docela dost míčů, na což u něj nejsem zvyklej (ale pro mě za mě ať je klidně ztrácí, když je s ním na kopačce agresivní a chodí do individuálních soubojů) a docela dost často tam ve finální fázi s Willianem volili špatný řešení.

Samozřejmě měl i dobrý situace a dvě, tři šance udělal, akorát od takovýho hráče mám očekávání nastavený jinak a očekával bych od něj mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro celou sezonu hraje hovno a pořád dostává minuty, proč, do konce sezony ho nechci vidět ani blízko hřiště, ten musí v léte odejít 100%.

Reagovat
Frony

Pedro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele