Premier League - preview 33. kola

15.04.2017, 08:58, aktualizováno 17.04.2017, 08:21
Previews
Arsenal prohrál čtyři venkovní utkání v řadě a začíná se mu povážlivě vzdalovat čtvrté místo znamenající předkolo Ligy mistrů. Na Manchester City v tuto chvíli ztrácí už deset bodů, téměř třetinu z této porce může ukrojit v souboji na půdě Middlesbrough...
Middlesbrough FC - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Stejně jako před týdnem se o pondělní dohrávku anglické Premier League postará Arsenal, přičemž londýnský klub znovu čeká venkovní zápas se soupeřem namočeným v boji o udržení. Po debaklu 0:3 na půdě Crystal Palace nyní Kanonýři zavítají na stadion nováčka z Middlesbrough, kde potřebují nutně zvítězit, jestliže ještě chtějí udržet alespoň malou naději na kvalifikaci do příštího ročníku Ligy mistrů.

Momentálně již ztráta Arsenalu na čtvrtý Liverpool činí devět bodů, ovšem toto manko jde z velké části stáhnout, pokud tým Arsena Wengera ovládne své dva zápasy k dobru. Francouzský manažer se tak po mizerných výsledcích v druhé polovině sezony octl pod tvrdou palbou kritiky, přesto intenzivnímu volání po ohlášení konce svého působení v Arsenalu nadále odolává. Jeho protějšek na lavičce Middlesbrough Steve Agnew má pro Wengerovu situaci pochopení: "Naše práce je odvislá od výsledků, všichni to dobře víme. Má za sebou v Arsenalu už dvacet let, což je neuvěřitelný počin."

"Jistěže se nyní nacházejí v obtížné situaci, obzvláště co se venkovních zápasů týče. Ale stále mají špičkové hráče, takže nepochybujeme o tom, že nás čeká ohromně náročné utkání. Je to ale výzva, na kterou se těším," dodal dočasný kouč Middlesbrough, jenž nahradil v minulém měsíci odvolaného Aitora Karanku. Agnew zatím po čtyřech kolech na své první vítězství v nové funkci stále čeká, jenže Boro se už čas na záchranu povážlivě krátí. Momentálně ligový nováček ztrácí na první nesestupovou příčku šest bodů a může se utěšovat jen tím, že má stejně jako Arsenal na své oponenty dva zápasy k dobru.

Domácím se vrací do hry George Friend a Gastón Ramírez, a tak zůstává jediným absentérem pro tento zápas Calum Chambers, jenž v Middlesbrough hostuje právě z Arsenalu a nesmí tak v pondělí proti svému mateřskému klubu nastoupit. To Arsene Wenger zase doufá v návrat Petra Čecha s Laurentem Koscielnym, kteří mají dle slov francouzského manažera oba šanci na návrat do sestavy, aby po několikatýdenní absenci utužili děravou defenzivní linii Kanonýrů.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Bernardo, Gibson, Ayala - Barragán, De Roon, Clayton, Leadbitter, Downing - Negredo, Gestede
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Xhaka, Oxlade-Chamberlain - Walcott, Özil, Alexis - Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.75 - 4.35 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Nedělní program anglické nejvyšší soutěže odstartuje utkání West Bromwiche Albion s Liverpoolem, který může na stadionu Hawthorns udělat důležitý krok k zajištění vytoužené kvalifikace do Ligy mistrů. Reds měli před počátkem tohoto kola na pátý Manchester United náskok šesti bodů, který se může snadno rozrůst, pokud United nezaskočí doposud suverénního lídra z Chelsea. Jistá potíž ovšem tkví v tom, že manchesterský rival má oproti družině Jürgena Kloppa odehráno o dva zápasy méně...

I proto se liverpoolský manažer nechal na předzápasové tiskové konferenci slyšet, že ideální řešení bude zvítězit ve všech zbylých šesti kolech, což by na postup do milionářské soutěže mělo postačit. "Když vyhrajeme zbytek našich zápasů, jsem si docela jistý, že se dostaneme do Ligy mistrů. Týmy, které toho mají odehráno méně než my hrají i proti sobě, takže na rozdíl od nás ani naplno bodovat nemohou," připomíná Klopp také postavení šestého Arsenalu.

"West Brom si zaslouží náš respekt i plnou koncentraci, pokusíme se předvést naše maximum," pokračuje německý kouč na adresu nedělního soupeře. "Prožívají fantastickou sezonu. Poslední dvě nebo tři kola sice neskórovali, ale neměli bychom se tím ukolébat. Jde dost možná o nejzkušenější klub z celé Premier League. A Hrají doma."

Klopp si to v tu chvíli možná ani sám neuvědomil, ale pravdou je, že Liverpool doposud na týmy Tonyho Pulise ve venkovních zápasech ani jednou jedinkrát nevyzrál, a to jak během Pulisova působení ve Stoke City, tak i Crystal Palace s proslulou remízou 3:3, která do jisté míry rozhodla o liverpoolském nezdaru v boji o titul pod vedením Brendana Rodgerse. "Doufal jsem, že si na to nevzpomenete!" pobavil přítomné novináře Tony Pulis, který s West Bromwichem proti Liverpoolu uhrál na domácí půdě dvě remízy. "Doufejme, že tomu tak bude i po tomhle víkendu."

Zatímco Pulis si momentálně užívá zcela zdravého kádru, jeho liverpoolský protějšek má stále řadu starostí. V minulém kole musel Klopp dokonce sáhnout ke změně rozestavení na tři obránce, přičemž není jisté, zda se k tomu uchýlí i tentokrát, anebo zvolí zpět preferovanou formaci 4-3-3. Mimo hru sice stále zůstávají Jordan Henderson s Adamem Lallanou, ovšem do základní sestavy by se měli vrátit alespoň brazilští šutéři Coutinho s Firminem a ve hře je i návrat Daniela Sturridge.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Fletcher, Livermore - Chadli, Morrison, Phillips - Rondón
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Can, Lucas, Wijnaldum - Firmino, Origi, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.50 - 3.63 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Pokud má Chelsea v posledních sedmi kolech ztratit a nabídnout Tottenhamu alespoň částečnou naději na titul, pak je to patrně právě teď. Manchester United v lize neprohrál 21 zápasů v řadě, vrátil se mu nestárnoucí Zlatan Ibrahimović a v neposlední řadě ho vede schopný taktik José Mourinho. Scéna připravena, Divadlo snů představuje jednu z nejdůležitějších bitev letošní sezóny.

Londýňané mají po vítězství Tottenhamu s Bournemouthem v čele Premier League už jen čtyřbodový náskok, ale i když na Old Trafford selžou, závěr sezóny mají pevně ve svých rukou. Vděčí za to třeba i triumfem nad totožným soupeřem, na jižních březích před týdnem vyhráli 3:1.

Antonio Conte je ovšem obezřetný a nemaluje si snadný závěr ročníku. "Bojujeme o titul a budeme o něj bojovat až do samého konce. Tohle bylo našim cílem na začátku sezóny. Nyní se nacházíme v dobré pozici, ale určitě nás ještě čeká dlouhá cesta," nechal se slyšet italský manažer ve službách Chelsea.

Nejen Chelsea má o co hrát, v boji o důležité příčky jsou také Rudí ďáblové. Jejich hlavní cíl je vybojovat účast v Lize mistrů na příští sezónu, a přestože se momentálně soustředí spíš na titul v Evropské lize, umístění v top 4 je pořád výzva. Konkurence Liverpoolu, Manchesteru City, Arsenalu a nově i Evertonu je každopádně velmi silná a je otázkou, zda United vrhnou do ligy stejné síly jako na evropské scéně.

V podobném smyslu se ostatně vyjádřil i Mourinho, který v rozhovoru sdělil, že utkání s Chelsea vypouštět nehodlá - protože by ho prý novináři "zničili". "V Premier League už není reálné získat titul. V Evropské lize ano. To je pro nás zásadní soutěž," uvedl. A vzhledem k tomu, že teprve v pátek nad ránem se s týmem vrátil z Bruselu, nedá se očekávat, že by jeho tým byl v anglickém šlágru v dokonalé kondici.

Stejně důležité bude i psychické rozpoložení střelců Manchesteru United, kteří mají dlouhodobé potíže se zakončením. V posledních šesti zápasech na Old Trafford vstřelili Zlatan a spol. jenom šest branek - a není proto divu, že za tu dobu triumfovali jednou jedinkrát. Právě proto se Red Devils ani nemohou příliš těšit z jednadvacet zápasů trvající série bez porážky, téměř polovina jsou totiž remízy.

Souboje Manchesteru United a Chelsea provází dlouhodobá rivalita, alespoň z hlediska blízké historie. Právě tyto dva celky totiž posbíraly v nedávných letech drtivou většinu ligových titulů (devět z dvanácti). Poslední vzájemné zápasy nicméně dopadají poměrně jednostranně, United si na Chelsea nepřišli už skoro čtyři a půl roku (!). Z dvanácti nejčerstvějších měření sil vyhráli sedmkrát Blues a pětkrát se hrálo nerozhodně. V této sezóně uspěla v obou případech ekipa okolo Edena Hazarda, zatímco protivník nedokázal ani jednou skórovat.

Zápas bude pikantní i kvůli osobě Josého Mourinha, jenž s Chelsea napsal nejslavnější kapitoly jejich dějin a vyhrál tři ligové tituly. Na pomezní čáře si ovšem s impulsivním Contem nesedl a v letošní sezóně už došlo i k verbálním potyčkám. "Já s ním problém nemám, tohle je fotbal. Já chci vyhrát a on chce taky vyhrát, je normální, že v průběhu zápasu dojde ke konfliktu, ale je to konflikt pouze sportovní," vysvětlil Conte.

Chelsea má k dispozici kompletní kádr a dle slov manažera visí drobounké otazníky jen nad dvojicí hráčů. Základní sestava je proto nasnadě a spekulovat se dá jen nad tím, zda Fábregas nevyšoupne jedenáctky Matiće nebo Pedra. Naopak United se musí obejít bez řady opor. Mimo hru jsou Juan Mata, Chris Smalling, Ashley Young i Wayne Rooney.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Rojo, Blind - Herrera, Pogba - Lingard, Mchitarjan, Rashford - Ibrahimović
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, David Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.06 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth  (sobota 13:30)
V roce 2017 není v Premier League lepší tým než Tottenham. Deset vítězství a jediná porážka v posledních 13 kláních drží svěřence Mauricia Pochettina v kontaktu s vedoucí Chelsea, na kterou ztrácí sedm kol před koncem sedm bodů. Aby si udrželi jakous takous naději na zisk titulu, musí si nyní poradit i se sympaticky hrající ekipou Eddieho Howea.

Bournemouth už v letošní sezóně ukázal, že na Tottenham zahrát umí. Jistě si vzpomínáte na hrdinný výkon Harryho Artera, který v zápase předčil tolik vychvalovaný střed zálohy Spurs. Bezgólová remíza je však ojedinělým úspěchem Třešniček, které obvykle Kohouti snadno sezobnou. Jen v minulé sezóně jim při dvou výhrách nastříleli celkem osm gólů.

Hned pět z nich měl na svědomí Harry Kane, který poslední čtyři zápasy chyběl v základní sestavě Tottenhamu kvůli poraněným vazům v kotníku. V jeho nepřítomnosti se rozstřílel Son Hueng-min, který v těchto utkáních drží průměr gól na zápas. Nyní by se oba kanonýři měli od první minuty potkat spolu.

Spurs vyhráli už šest ligových zápasů v řadě, naposled smetli Watford 4:0. Sedm duelů za sebou zvládli naposled před 50 lety. Ještě dominantnější jsou pak na White Hart Lane, kde zvítězili bez přestávky jedenáctkrát, pokořili i suverénní Chelsea a v průběhu této série nasázeli soupeřům impozantních 33 branek.

To je pro Bournemouth velký strašák, protože pokud jsou Cherries někde zranitelní, pak právě v obraně. Jen Hull a Swansea dostaly v současné sezóně víc gólů. Kvalita v ofenzivě je však nepřehlédnutelná, patnáctý celek tabulky předčí v počtu nastřílených branek jen celky z TOP 7. Je bez pochyb, že hlavní zásluhu na tom má třináctigólový Josh King, který má úžasnou formu. V posledních devíti zápasech se trefil devětkrát - včetně prohry 1:3 s Chelsea, která ukončila pětizápasovou sérii Bournemouthu bez porážky.

V zápase se můžeme dočkat několika hráčských návratů. Kromě zmíněného Kanea se hlásí do sestavy i záložník Victor Waynama, který setřásl problémy se zády. V kádru hostí se nově skví Junior Stanislas, dříve laborující s třísly. Dan Gosling je k dispozici po zranění kolene a Tyrone Mings zkompletoval pětizápasový trest za šlápnutí na Zlatana Ibrahimoviće.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Wanyama, Dembélé - Alli, Eriksen, Son - Kane
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Fraser, Arter, Wilshere, Pugh - King - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.10 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Leicester City  (sobota 16:00)
Kdyby liga začala v půlce února, mluvíme o souboji dvou týmů bojujících o titul. Uplynulé dva měsíce samozřejmě sledujeme suverenitu Tottenhamu a Chelsea, tedy týmů, které na jaře odskočily zbytku tabulky o mílový krok. Leicester a Crystal Palace ovšem za touto dvojicí vůbec nezaostávají, z posledních šesti zápasů hned pětkrát vyhrály a nyní mají možnost porovnat svou formu ve vzájemném duelu.

Dlužno připomenout, že pro Foxes ani Eagles je pět triumfů v nedávné minulosti pořádné terno. Na stejný počet vítězství totiž předtím spotřebovali všech 25 úvodních kol. Euforie je o to větší, že nebýt této excelentní jízdy, záchranářské starosti by byly zcela reálnou situací. A třeba Leicester by se jen těžko mohl soustředit na historickou účast ve čtvrtfinále Ligy mistrů.

Blízko byli Lišáci cenné bezgólové remíze na půdě Atlética Madrid, okradl je o ni jen chybující sudí, který faul Albrightona na Griezmanna mimo šestnáctku posoudil jako penaltový. O to větší pozornost musí nyní Craig Shakespeare upřít na domácí odvetu, pro kterou bude potřebovat svěží základní sestavu.

Můžeme tudíž očekávat řadu změn, odpočinout by si mohli Simpson, Benaloune, Fuchs, Mahrez nebo Ndidi, naskýtá se tak prostor pro mladíky a náhradníky, kteří dosud příliš šancí nedostali. Za pačesy ji budou chytat stoper Wasilewski, Amartey či Chilwell a především Demarai Gray, jehož výkony jsou letos výtečné.

Naopak Sam Allardyce nemá ke změnám v sestavě důvod, přestože třeba Patrick van Aanholt už je zdráv a připraven. Big Sam zdůrazňuje mentalitu svých borců a touží se vyvarovat výpadku, který přišel po senzačním úspěchu na Stamford Bridge. Výkon proti Southamptonu posléze nesnesl přísná měřítka. Pondělní triumf proti Arsenalu by pak mohl nabádat k podobnému podcenění.

Favoritem zápasu bude každopádně Crystal Palace, i když nedávné výsledky vzájemných zápasů tomu příliš nenahrávají. Leicester vyhrál všechny tři poslední souboje s Eagles a inkasoval v nich jediný gól. V předchozích čtyřech zápasech ale naopak třikrát uspěl londýnský celek.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Kelly, Sakho, Schlupp - Cabaye, Milivojević, Puncheon - Zaha, Benteke, Townsend
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Huth, Wasilewski, Chilwell - Albrighton, King, Drinkwater, Gray - Vardy, Slimani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Luxusní desetibodový náskok na osmé WBA má v Premier League sedmý Everton. Svěřenci Ronalda Koemana mají dokonce stejný počet bodů jako šestý Arsenal, v poslední době permanentně depresivní příznivci Gunners však mají oproti Blues dvě utkání k dobru.

I tak však bude proti dvanáctému mužstvu tabulky, kterým je Burnley, Everton v Goodison Parku jasným favoritem. Koemanovi hoši vyhrál před vlastními fanoušky sedmkrát v řadě a pokud by se jim to dnes podařilo i osmé, dosáhli by nejdelší takovéto série od roku 1990, kdy Everton na vlastním stadionu vyhrával od ledna do dubna.

K případnému vítězství by Blues určitě pomohly góly Romela Lukaka - v současnosti nejlepší střelec celé ligy drží podobnou sérii - skóroval už v osmi domácích střetnutích v řadě, což se naposledy povedlo v sezoně 1964/65 Fredu Pickering.

A do třetice zajímavá a pro příznivce Evertonu přívětivá statistika - středopolař Ross Barkley je nejlepším z anglických hráčů v žebříčku asistencí (těch má 8) a vytvořených šancí (73).

Co také potěší, je fakt, že se po karetním trestu do kádru vrací obránce Ashley Williams. Mimo ze zdravotních důvodů je naopak Aaron Lennon. To Burnley bude postrádat Johanna Berga Gudmundssona, který se už ze svého zranění kolene zotavil, ale že by ho manažer Sean Dyche poslal na trávník už dnes, není příliš pravděpodobné.

Vítězství Clarets v Goodison Parku by každopádně bylo velkým překvapením - za padesát čtyři let se to Burnley podařilo jednou, jinak zde nasbíralo tři remízy a osm porážek.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Holgate, Williasm, Jagielka, Baines - Gueye, Schneiderlin - Barkley, Davies, Mirallas - Lukaku
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Hendrick, Barton, Defour - Barnes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.10 - 7.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Hull City  (sobota 16:00)
V rámci 32. kola anglické Premier League na sebe narazí také celky Stoke a Hullu City. Zatímco domácí mohou sezónu dohrávat bez větších starostí, hosté naproti tomu potřebují v honbě za záchranou každičký bod. Budou proto dělat úplně všechno, aby z půdy Hrnčířů neodjížděli s prázdnou.

Co se formy týče, Hrnčíři na tom zrovna dvakrát dobře nejsou. Už pět ligových duelů čekají na výhru, poslední čtyři navíc shodně prohráli, včetně posledního měření sil s Liverpoolem. Na sestupové příčky každopádně mají Potters pohodlný náskok 8 bodů.

To Tigers od hrozby sestupu dělí pouhé body dva. V minulém kole podlehli poměrně lehce na půdě Manchesteru City, předtím však ze čtyř zápasů vytěžili hned 9 bodů po 3 výhrách a jedné porážce.

Hullu se však na cizích hřištích vůbec nedaří, poslední takovou výhru totiž zaznamenali v srpnu loňského roku. Stoke navíc ze třinácti vzájemných střetnutí prohrálo jen jedno, i kvůli tomu bude v sobotu favoritem.

Co se absencí týče, hostům by se měla vrátit hned trojice hráčů - Tom Huddlestone se vrací po třízapasovém karetním distancu, Dieumerco Mbokani již překonal zranění stehenního svalu a Harry Maguire by měl být také k dispozici.

V táboře domácích je vyloučen start Joea Allena, nejistá je pak také účast Jonathana Walterse kvůli potížím s kolenem. Naopak by se v brance po více než roce mohl objevit Jack Butland. Hrát každopádně nebude Ibrahim Afellay, který by měl absentovat až do konce sezóny.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.46 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - West Ham United  (sobota 16:00)
Poslední naděje pro Sunderland? Ano, a to ještě při nejlepším. David Moyes se svým týmem míří střemhlav do Championship a těžko říct, zda ho ještě může něco zachránit. Aby měl reálnou šanci, musí ze zbývajících sedmi zápasů minimálně pět zvítězit. A první krok musí udělat už nyní proti West Hamu.

Ostatně, proč by se to nemohlo stát? V živé paměti máme great escape, který stál na počátku pohádky Leicesteru, a dokonce i v letošní sezóně se právě Leicester a Crystal Palace po sérii mizerných výsledků dokázali vzchopit a zvítězit v pěti utkáních z posledních šesti.

Paralela s Leicesterem se opravdu nabízí. Foxes v závěru Ranieriho štace prohráli pětkrát v řadě a šest utkání nedali gól. No a Sunderland? Ten už se postí sedm klání, v nichž získal jeden jediný bod. Black Cats nicméně přišli o možnost využít impulsu nového kouče a Moyes působí čím dál deprimovanějším dojmem.

Ještě víc než Slaven Bilić, jehož West Ham ještě do minulého zápasu regulérně mířil do pásma sestupu. Pak ale v klíčovém utkání porazil Swansea a ukončil pětizápasovou sérii porážek a sedmizápasovou šňůru bez vítězství. Teď už to s Kladiváři vypadá o poznání lépe, právě na osmnácté Labutě mají 8 bodů náskok a o ligovou příslušnost aktuálně obávat nemusejí.

Do utkání každopádně nezasáhne Michail Antonio, který je kvůli zranění stehenního svalu mimo hru do konce sezóny. Připojil se tak do početné party k Obiangovi, Ogbonnovi, Reidovi a dalším. Kapitán Mark Noble si nezahraje vinou desáté žluté karty, jíž dostal ve zmíněném klání se Swans.

Dokonalý čas na obrat v katastrofickém ději nastal pro Sunderland i proto, že s West Hamem se mu zatraceně nedaří. Nevyhrál proti němu už sedm zápasů v řadě a poslední dva prohrál bez vstřelené branky. Mackems se pokusí vstát z mrtvých bez suspendovaného Seba Larssona, kvůli zranění pak nenastoupí Duncan Watmore, Paddy McNair, Jan Kirchhoff a nově taky Bryan Oviedo.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Denayer, Koné, Manquillo - Januzaj, Cattermole, N'Dong, Borini - Defoe, Anichebe
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Byram, Fonte, Collins, Masuaku - Fernandes, Kouyaté - Snodgrass, Lanzini, Ayew - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.40 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Watford FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Paul Clement se definitivně vrátil z líbánek a narazil na tvrdou anglickou realitu. Začátek angažmá v Premier League mu vyšel náramně a dostal Swansea ze sestupových příček. Jenže v posledních týdnech se Labutě noří zpět do sestupových vod, protože z pěti utkání ulovily do zobáčků jediný bod. Na Hull ztrácí body dva a nějakou kořist by Velšané potřebovali získat už nyní proti Watfordu.

Všechno začalo právě klíčovým zápasem na hřišti Hullu, ke kterému Swansea přijížděla se čtyřmi výhrami z šesti klání. Dva góly Niassého ale tenhle solidní zápis utnuly a místo toho Velšané začali prohrávat. Osamělý bod navíc přišel v domácím zápase s impotentním Middlesbrough; sebevědomí nedodala ani prohra s Tottenhamem, jenž výsledek otočil až v závěrečných minutách.

Watford je naproti tomu týmem, který je z hlediska závěru sezóny snad úplně nejméně zajímavý. O poháry logicky bojovat nemůžou a díky solidní domácí formě v posledních zápasech už se jich netýká ani bitva o udržení. A to ani přesto, že posledně dostali čtyřgólovou nálož od Spurs.

Hornets se musí obejít bez celé stoperské trojice, mimo hru jsou Kaboul, Prödl i Britos. Nejistý je taky stav Valona Behramiho. Swansea nevyužije služeb kapitána Jacka Corka, zatímco Fernando Llorente se po zranění touží vrátit do základní sestavy a pomoct třeba navázat na poslední dva vzájemné zápasy s Watfordem bez porážky.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Cleverley, Doucouré, Capoue - Amrabat, Deeney, Niang
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Fer, Ki, Carroll - J. Ayew, Llorente, Sigurdsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.17 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Manchester City  (sobota 18:30)
První sezóna Pepa Guardioly v Anglii se nese v duchu mírného zklamání, a aby nehrozilo, že skončí naprostým propadákem, měli by Citizens v sobotu bodovat na půdě Southamptonu. Jistotu kvalifikace do Champions League přece jen prozatím nemají, přičemž to je zajisté ten naprosto minimální cíl pro letošní ročník.

Domácí se nacházejí na sympatickém devátém místě tabulky a momentálně se mohou pochlubit také třízápasovou sérií bez prohry. Naposledy padli v polovině března na půdě Tottenhamu, od té doby pak dvakrát bodovali naplno a jednou remizovali s Bournemouthem.

To Manchester City si po prohře na půdě vedoucí Chelsea spravil chuť vítězstvím nad Hullem City. Momentálně mají Citizens na páté Rudé ďábly náskok čtyř bodů, jenže odehráno mají také o jedno utkání více, kvůli čemu si teda rozhodně nemohou dovolit polevit v koncentraci.

Svatí jsou neporažení v posledních dvou vzájemných zápasech, když na podzim na Etihadu uhráli bod za remízu 1:1, zatímco loni na jaře svého soka přehráli v poměru 4:2. Na domácí půdě pak má Southampton bilanci velmi dobrou, když z posledních 7 duelů se svým sobotním sokem prohráli jen dvakrát.

Domácím se vrací Manolo Gabbiadini, ovšem Claude Puel se teprve rozhodne, zda jej zařadí do základní sestavy, nebo si jej ponechá na lavičce. K dispozici už je také Steven Davis, ovšem vykartovaný pro sobotní duel je Oriol Romeu. Hosté oproti tomu nehlásí žádné nové zdravotní patálie.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.60 - 4.00 - 1.74
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC31243465:2575
2.Tottenham Hotspur31208364:2268
3.Liverpool FC32189568:4063
4.Manchester City31187660:3561
5.Manchester United301512346:2457
6.Arsenal FC30166861:3954
7.Everton FC32159857:3654
8.West Bromwich Albion321281239:4144
9.Southampton FC301171237:3740
10.Watford FC311071436:5237
11.Leicester City311061539:5136
12.Burnley FC321061632:4436
13.Stoke City32991434:4736
14.West Ham United321061642:5736
15.AFC Bournemouth32981545:5935
16.Crystal Palace311041742:5034
17.Hull City32861833:6430
18.Swansea City32842037:6728
19.Middlesbrough FC314121522:3724
20.Sunderland AFC31552124:5620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1508)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. za výhru Spurs

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

1. za výhru Sky Blues 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice remizuji

Reagovat
smazaný uživatel

a schity prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Greny

neni problém

Reagovat
vanGomm

Nemá Totteham ve znaku kohouta?

Reagovat
Edgewalker

Ne. Má ve znaku slepici na balóně.

Reagovat
masly008

Reagovat
vanGomm

Pokud čtu o Tottenhamu,tak vždy je tam napsáno kohouti.

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Fantastický příběh, ale ve znaku mají slepici na balóně.

Reagovat
Neon

Reagovat
vanGomm

Viděl si někdy kohouta a slepici?Je tam dost podstatný rozdíl.Jinak Tottenam má ve znaku kohouta.

Reagovat
Edgewalker

To máš stejně úplně jedno, mít ve znaku jakýkoliv kur na balóně je prostě pro fotbalový klub naprosto nevhodné, všude kuřince a tak, a vůbec je to tak strašně tupý pták, až to není možné. Měli si tam dát na mičudu nějaké jiné zviřátko, třeba pejska. A stejně je to slépka a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

To je všetko zle preložené.

Reagovat
I am Mancunian

noisy neighbors remizuju

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

6. Za navrat. Arsenalu a, united mezi velkokluby

Reagovat
eder

Arsenal ani United velkokluby nikdy být nepřestaly. Naopak Citizens nebo Chelski se jimi zatím nestaly.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

prvni veta ok, druha teda vubec. Chelsea i City patri mezi nejvetsi kluby sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě v Anglii nejsou velkokluby

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii ano, v okoli white hart lane ne

Reagovat
smazaný uživatel

zalez, trolle

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak ti pookralo po tech letech ostudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spurs - Cherries sa už neviem dočkať.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi z nekonecne serie must must must win game na WHL. Snad opravdu rozhodne nase o parnik lepsi obrana, nejaky gol by tam pri nynejsi forme utocnych hracu padnout mel.

Jinak jsem hodne zvedavy, jak k tomu zitra pristoupi Mou. Jestli nechce byt roztrhany za ziva, tak by mel jit na vitezstvi, ale on je doufam natolik zaprisahly pragmatik, ze ani v tehle situaci Contrmu na lopatu nenasedne. Idealne na nej nasadit jeho medicinu, nikam se nehnat a nechat je busit do zavrene obrany, stejne jako to na ne zahrali Orli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes vyhráme, tak si myslím, že LM by nám už nemala uniesť. A zvyšok sezóny si už len v pokoji vychutnám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ja jsem asi fakt nepoucitelny. Po tom lonskem vybuchu uz zase cumim hlavne nad nas, co je pod nama me vubec neznervoznuje. Asi budu zase plakat krokodyli slzy. Ale kua, letos z toho fakt nemam pocit, ze bysme meli zkolabovat. Titul na 95% nedame, ale tak nejak nemam pocit, ze bysme je neprohnali az do konce. Byla by to kazdopadne skoda...

Reagovat
Miguel19

To je správný.

Reagovat
Le Gunner

Tak hlavně formy týmů pod vámi nejsou oslnivé, spíše naopak... A loni to bylo vice versa.

Reagovat
Le Gunner

Přičemž právě ten loňský výbuch ve vás určitě zanechal výraznou stopu a letos si dáte majzla.

Reagovat
blade115

To ještě vážně uvažujete, že LM hrát nebudete?

Reagovat
Mimalu

co by ne, však pořád to nemají http://bit.ly/2pCMG5I jisté, ještě pořád je 0,157% šance, že LM příští rok hrát nebudou, podobně jako u nás 0,0004%, stále je to otevřené

Reagovat
smazaný uživatel

Games*

Reagovat
smazaný uživatel

Orli meli akorat velke stesti ze jsme si vybrali den kde bychom nedali dalsi gol ani do pulnoci

Reagovat
mikelinos

štěstí měli maximálně v tom, že rozhodčí nepískl penaltu po té ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle goly za pulky nejvic vyhypovane

Reagovat
nani92

Poznáš slovo hype, čiže budes hater

Reagovat
Lacko_Boh

aka logika?

Reagovat
nani92

Aless

Reagovat
Lacko_Boh

este som novinku nepocul ale je pekna takze mi blbost jej textov nevadi. Ale aj tak som nedokazal vypocut ziadny jej CELY track.

Reagovat
nani92

Ja som ju ešte tiež nepočul, ale možno si dám večer klip bez zvuku

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi mi tam ten valecny konflikt z, dormundu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už U16 sa pustí do rozhodcu, tak to je dosť šokujúce

Reagovat
vladis271

tam to strašne nezvládol trénerský staff Bielorusov. Hej nepoznáme okolnosti, nikto nevie ako ten sudí pískal, mohli sa cítiť poškodení, ale zápasov kde pripískava rozhodca jednému tímu sú mraky a k tomuto nedochádza. Mladé hlavy sú vždy horkokrvné, tam musela prísť nejaká iskra od trénerov Bielorusov čo toto začala. A tým hráčom asi aj zlikvidovala kariéru. Nvm aké sú za toto bany, ale nečudoval by som sa doživotným zákazom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doživotný BAN za toto snáď nie. Tak mňa šokovalo ako bez rešpektu išli po ňom, to u deciek nie je bežné.

Reagovat
vladis271

Nie pre všetkých. Tam sa bude určite študovať video. Ale minimálne iniciátor čo to začal a potom tí dvaja v druhej polke videa. Nvm ako sú tie pravidlá ošetrené.

Reagovat
vladis271

a ešte. Vždy sa pri týchto mládežníckych repre smejem ked sa idú byť košíkari s nasadenými helmami.

Reagovat
kvasha16

asi ich najebalo to logo

Reagovat
Kang & Kodos

Slováci nám tady zase dělaj bordel Už aby stál na hranicích plot!

Reagovat
vladis271

Slováci zachraňovali prdel tým rozhodcom.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/markbeard37/status/853187258035449856

Podle mě Richardson a Reo-Coker už ztratili zájem.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Swarley

...a od toho dne v Granadě 30 dní a 30 nocí pršelo...

Reagovat
Busby babes

nesmej se, mame tam Pereiru...

Reagovat
Swarley

těch 10 zápasů už to vydrží

Reagovat
Busby babes

za deset zapasu ho nauci chlastat, snupat kokain a mlatit manzelku...

Reagovat
Azazelo RD

To jest vše, co profi fotbalista po skončení kariéry musí umět.

Reagovat
Busby babes

Tony tohle provozoval i jako aktivni fotbalista.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
stiflerovamama

Toho Susa sme si mali nechat

Reagovat
oli9

stejně by u nás v životě šanci nedostal... ale jsou hráči kteří prostě jindé válí a u nás by nezahráli nic...např Aspas

Reagovat
stiflerovamama

Aspas je podla mna trosku iny pripad, kedže predtým ako prisiel ku nam mal za sebou niekolko sezon medzi seniormi, takze u neho sa ocakavalo, ze ukaze viac. So Susom sme mohli mat trochu viac trpezlivosti a dať mu viac sanci, kedze teraz v AC dokazuje, ze to vie byt platny hrac.

Reagovat
oli9

tak AC tam je ted snadné vyčnívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli.

Reagovat
Harakan

Mě přijde teda nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie ako hrať s TAA na krídle alebo Lucasom v zostave (Can by šiel nižšie)...

Reagovat
cristiano.K.

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

#COYS (vs #AFCB) Lloris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Alli, Son, Kane

#AFCB (vs #COYS) Boruc, Smith, Francis, Cook, Daniels, Stanislas, Arter, Wilshere, Pugh, King, Afobe

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Alli-Eriksen-Son

---------Kane--------

To je pri jejich forme slusna masina na goly, snad to dnes potvrdi.

Reagovat
Le Gunner

Bez ohledu na formu je to to nejsilnější, co můžete postavit.

Reagovat
Orlandiiik

stream na Spurs ?

Reagovat
Orlandiiik

vím o tom, jenže se mi nikdy neotevře ta lišta s "LiveStreams"

Reagovat
smazaný uživatel

klikni na nu

Reagovat
Orlandiiik

zase tak blbej nejsem , prostě to nefaká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mně jo, mám google chrome 54 a ublock origin na blokování reklam

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma
Reagovat
vrabejka

C'mon Spurs. Snad se Sonny trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jestli se Spurs nepíská to, co teď předvedl Son, tak už chápu, že jsou tak vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Šel do toho tělem, úplně v klidu se to dá posoudit jako čistej souboj. Dej si facku.

Reagovat
smazaný uživatel

A na druhý straně Eriksen byl tvrdě faulovaný, co? Dej si facku sám, ale pořádnou, ať ti to otevře oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl narozdíl od té předchozí situace i loket. Ale jen plakej dál

Reagovat
smazaný uživatel

Radši tě poučím, třeba příště nebudeš mlít hovna.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Loket

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na zobrazení tvého IQ byl potřeba dvoučíslicový displej, pochopil bys, že nemluvím o té vesnici na D1.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíš debatovat, tak se raději uchýlíš k osobním urážkám. To si ale frajer.

Reagovat
Usty

Neplýtvej energií

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Debata na EF (a internetu obecně) je naprostá ztráta času, kde každá strana vysype svoje argumenty, nikdo tím nic nezmění a hlavně v naprosté většině případů ani nikoho o ničem nepřesvědčí (kromě vlastní blbosti, jako Busby, když si tu půl dne nechal vysvětlovat, co je to tržní hodnota). Bohužel, tím, kdo mu to musel vysvětlovat, jsem byl já. Ne že bych si to nemyslel už předtím, ale jenom mě to utvrdilo v názoru, že nějak dlouze argumentovat tady nemá cenu.

Reagovat
Mastný Chobot

"Bohužel, tím, kdo mu to musel vysvětlovat, jsem byl já."

vďakabohu, že tu teba máme

Reagovat
smazaný uživatel

argument level Championship

Reagovat
Ondiis

Zatím každý sporný zákrok písknutý ve prospěch Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Adelaide zdechnete kurva dopici uz

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Azza

Reagovat
Usty

Eriksen pěknej dive

Reagovat
Cobra

Dembelééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci

Reagovat
janinho

co sa ti konkretne nepacilo moj pekny?

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd walkera, faul sona, dive eriksona(v porovnani s tim, co sonovi nepiskli), a pak to na prvni pohled vypadalo, ze i ten roh, z ktereho byl gol, nemel byt. a jeste minimalne jedna situace, komentator to i zminoval, ze nekolik spornejsich rozhodnuti vzdy pro tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

ten roh byl správně podle zpomaleného záběru

Reagovat
smazaný uživatel

vsak pisu z prvniho pohledu, po nem jsem to taky odeslal...

Reagovat
janinho

tak nabuduce si radsej pockaj na druhy pohlad aj ked od teba necakam nejaku uzasnu objektivitu, ale ten zapas sa hraje na 1 branu a ty tu ides vyplakavat, ze 2-3 situacie (ktore vysledok nijako neovplyvnili) sudi pripiskol Thamu... ubohe! mozno by si si ten job sudiho mohol raz vyskusat sam, ked si taky frajer. ja som si to skusil a ten jeho dnesny vykon rozhodne nie je nijako podpriemerny. pozri si obcas co stvaraju v la lige a mozno prestanes nariekat pri takomto vykone.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jediny, kdo tu breci a narika, jsi ty

Reagovat
janinho

ale iste

Reagovat
Ondiis

Cook

Reagovat
vrabejka

Sonyyyyyy!!!!! Krásná akce

Reagovat
vladis271

100. pre LFC na 3. mieste na konci sezóny.

Reagovat
Cobra

Okazakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Son nabral dobrou fazónu

Reagovat
smazaný uživatel

Jack, Harry, Son, pekna kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Ángel di María 22

Cim to je, ze Tottenham byl naprosto neschopnej uhrat neco v LM nebo EL?

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenhamom

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

Nezkušenost

Reagovat
janinho

na EL sa vysrali a v LM im uskodilo aj to rozhodnutie hrat vo Wembley. sak som zvedavy na tie domace vysledky v PL ked bude Spurs doma prave vo Wembley. tie tohtorocne vysledky sa asi tazko zopakuju...

Reagovat
Swarley

tohle je strop a to bude na LM vždy málo

Reagovat
blade115

Protože se na LM vysrali, aby se na ni mohli vysrat i další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Zraneni Harryho, Eriksen z formy a hlavne Wembley.

Reagovat
haracky

kdyby aspoň neslavili góly tím šíleným pozdravem jak ze školky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ked uz len hento ta trapi...

Reagovat
haracky

o předvedené hře se bohužel letos nemáme o čem bavit, tak aspoň tak

Reagovat
janinho

jj, to chapem.

Reagovat
Nikikrew

Ale hej, ani sa necudujem tej frustracii napr. fans ManUtd. Na Old Traford hraju perfektne defenzivne, a dnes pekne ponukaju goly Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, ale je to pochopitelne kedze radsej sa chcu vytiahnut proti timu ako je napr. ManUtd ako proti nejakemu tottehnamu

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere pěknej dive

Reagovat
Ondiis

Těšil ses až budeš proti němu moct něco napsat, co? Doufal jsem aspoň, že mu vytkneš tu špatnou rozehrávku vedoucí ke 2. gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Na tý právě nebylo co vytknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Tak dufam ze dnes pomozeme Spurs v boji o titul

Reagovat
nani92

Ja dúfam, že zajtra

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
haracky

tím, že budete hrát s Chelsea až zítra?

Reagovat
Busby babes

porad radsi Chelsea nez Tottenham.

Reagovat
haracky

konečně někdo, kdo má vkus

Reagovat
spider_8

Reagovat
Busby babes

Owny by byl moc namachrovanej.

Reagovat
spider_8

A co jako čekáš od nás?

Reagovat
Busby babes

u vas uz to clovek kdysi zazil...

Reagovat
spider_8

Ne, já si dělám srandu. Myslím, že po loňské sezoně budeme hezky pokorní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Tohle by pravý Mancunian nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to by me zajimalo, co ty vis o tom, co by pravej mancunian napsal nebo nenapsal... idealni varianta mimo vitezstvi United neexistuje.

Reagovat
vladis271

jasné, že hej. Víťazstvo Liverpoolu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mindrák

Reagovat
Busby babes

z vas? nebo tak nejak obecne z nejakeho jineho tymu? ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rekl bych ze z nas. Mam pocit, ze je pro nejmocnejsi ManUnized stravitelnejsi, ze titul udela bohata chelsea, nez aby vam vypalil rybnik Tottenham. Ale treba muze byt chelsea necim sympatictejsi nez spurs, ale v takhle pokrivene realite bych zit nechtel.

Reagovat
Busby babes

jop, tyhle kecy to jsou. ten tym je sympatickej, fanousci uz min. A pak, z meho okoli vic lidi fandi Tottaci, tak by se mi mohlo smat vic kamosu. Nehledej v tom zadne slozite konspirace.

a druha vec, proc vam to letos nepreju je to, jak jste se vykaslali na pusobeni v Evrope.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jsme se na to nevykašlali. Slušně jsme vypadli.

Reagovat
Busby babes

no na me to pusobilo, jakoze to byla vedlejsi vec. Coz je ale obecne problem pro anglicke kluby posledni dobou, typicky WHU posledni dva roky, ale i Soton tu Evropu proste odchodil...

Reagovat
smazaný uživatel

V evrope se do toho dalo vsechno.

Reagovat
Busby babes

v tom pripade mate uzkej kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Monaco ukazuje, ze prohrat s nima neni buhvijaka ostuda, leverkusen byl i papirove vyrovnany souper. Lm nas nezastihla v dobre forme, byly tam zraneni a do toho to Wembley. Po tech letech cekani to bylo samozrejme hrozne zklamani, ale nerekl bych, ze to je az takova ostuda. Ten Gent byl pruser, ale i tam se jelo v plne palbe. Venku redka, "doma" dva goly ze dvou sanci. Pesek, ale to se stava. S tim jak ale vypada liga a FAC jsem vlastne i rad ze se ruplo v prvnim kole. Porad tam jsou neprijemne tymy a vitezstvi v EL v nedohlednu...

Reagovat
nani92

Samozrejme

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Reagovat
EXoRcIsT

A tie goly u nas by to hraci napalili do brankara

Reagovat
vrabejka

Vy byste ty akce zadrbali už v úvodu

Reagovat
smazaný uživatel

OT, ale.. nestydis se ani trochu za to, ze na tom tvojem twitteru, odhlidnu-li od tisice jinych smesnych veci, je zcela verejne videt, jake stránky s pórkem sledujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen a Son si jedou svoje, dohromady tam měli mít minimálně ještě jeden navíc.

Reagovat
Usty

Tottenham má fakt úžasnou obranu. Dneska se mi nejvíc líbí Vertonghen a Walker, Bournemouth si ani zatím ani neškrt.

Reagovat
smazaný uživatel

vertonghen hraje paradne jak dozadu tak i dopredu

Reagovat
Horcmen

Za mě teda Walker naopak oproti Trippierovi z minulého týdne jako nebe a dudy. Drží moc dlouho balón, nepřesně centruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Ani jednou neztratil, nepokazil ani jednu přihrávku a přijde mi celkem aktivní. Navíc vzadu silnej a jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom mame uz druhou sezonu nejlepší obranu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Walker ale smerom dopredu väčšinu akcií pokazil.

Reagovat
Cobra

To bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný kužely obrana Bourn.

Harry

Reagovat
Orlandiiik

EASY

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs nevyhráli ani jeden away zápas s top 8 v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ale prehrali sme len 2. Takže to nie je až tak zlé, ako to vyznelo z tvojho komentu.

Reagovat
smazaný uživatel

3 :) Ale to je celkem fuk. Spíš jde o to, že to určitým způsobem vysvětluje selhání v LM? Ligu dáváte s prstem v nose, ale souboje s nejsilnějšími zatím tolik nezvládáte. Na druhou stranu doma jste zaváhali jen s LFC, tak hodně napoví souboje s MU a AFC.

Reagovat
Nikikrew

obrana Bourmonth dnes teda fakt vali

Reagovat
blade115

Ach jo, ti šmejdi prostě ztrácet nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na OT by aspoň dva body ztratit mohli.

Reagovat
blade115

Hrajete s nimi doma, ale stejně budu věřit.

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

x ideal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budou.

Reagovat
Gareth Bale 11

Škoda Harry, ale Eriksen krásně nahrával.

Reagovat
smazaný uživatel

It happened again, Jack Wheelchair.

Reagovat
Snatus

Totenham teda chytil parádní formu, jejich herní projev je teda sympatičtější než náš, bohužel.

Reagovat
eder

To dlouhodobě.

Reagovat
Snatus

Poslední dvě sezony ano, ale v minulé sezoně měli hluchá místa, teď mi připadají opravdu konzistentní.

Reagovat
Gareth Bale 11

Skvěle hrajeme, nemají na nic čas a s tím souvisí i ty jejich kiksy. super je, že se hráči nebojí střílet z větší dálky, tohle tomu hodně krát chybělo.

Reagovat
janinho

OT: asi zacnem sledovat zapasy Granady! vyzera to, ze Tony Adams s nimi trenuje nejaky pekny freestyle. nieco ako novozelanska Haka pred zapasom na zastrasenie supera

https://www.joe.co.uk/sport/seriously-you-need-to-see-this-hilarious-footage-of-tony-adams-leading-a-training-session-121804

Reagovat
smazaný uživatel

Blízko byli Lišáci cenné bezgólové remíze na půdě Atlética Madrid

Čo tým chcel básnik povedať?

Crystal palace, dnes musia a nech nám ich pekne pokopú.

Reagovat
eder

Ano, takové sportovní a férové přáníčko. Co ostatně jiného čekat od fanouška La Sranda ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Skutečnost, totiž že Atlético vstřelilo jedinou branku z penalty, která se neměla kopat. Není to žádnej složitej rébus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to pochopil , ale slovo blízko, na toto slovo som narážal, bola Barcelona blízko k remíze s Juventusom? Samozrejme, ale to by nemohli inkasovať 3x, práve na túto logiku poukazujem.

Reagovat
Usty

No a v tom je právě ten vtip Protože Leicester inkasoval jedinkrát a ještě neregulérně, byli blízko. Barcelona dostala 4 regulérní góly, takže samozřejmě blízko nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

O tomhle člověku ale ještě nemůžeme tvrdit, že je to beznadějnej omezenec. Zaslouží vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Opět zase šíleně neproměňujeme šance.

Reagovat
Busby babes

aspon, ze je to u vas za stavu 3:0...

Reagovat
FUnk

Rad bych videl vincenta. Jinak zase mame stesti ze nepromenujeme sance az za rozhodnuteho stavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Už i Davies střílí na gól, to musí být s Cherries hodně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

moussa je super

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme dembele...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries ale vulnerable jak ženy v mojej prítomnosti. Synak mohol dať kľudne viac gólov a nie len on, ale jemu by som doprial najviac, strelecky prekvapil v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissokovi se zavařily obvody

Reagovat
Cobra

Vinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent Nikomu to nepřeju víc, než jemu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo, Janssen

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva

Reagovat
Gareth Bale 11

Konečně Vincent. Nejde mu to nepřát.

Reagovat
Miguel19

Tak to je potupa

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle asi nemohlo pro tottenham dopadnout lepe

Reagovat
smazaný uživatel

He did it yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah Zasloužil si ho už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Vincent RIOT

Reagovat
smazaný uživatel

Janco prekonal rekord Soldada?

Reagovat
smazaný uživatel

Janco prekonal rekord Soldada?

Reagovat
smazaný uživatel

Další skvělej výkon. Radost koukat na to s jakou hrajeme lehkostí

Reagovat
Busby babes

Spurs me zacinaj srat. v jejich podani to vypada, ze dat gol je hrozne snadny. Pritom to vubec ale vubec neni pravda.

Reagovat
mul

dal ho uz aj Jansen, takze asi by to malo byt lahke

Reagovat
Zaschrona

Mozna by bylo priste lepsi poslat tech 93 milionu treba za Pochettina, treba by vas to naucil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka už otvírá kanál

Reagovat
Miguel19

Konečně po takové době vylézáte?

Reagovat
Hachim Mastour

Chelsea je pokojná.Koncentruje sa na zápas s United a cíti sa neohrozene.

Reagovat
valek9610

Jaká čukotka chuju ? takový tým tam není ale chápu chuj neumí číst

Reagovat
Zaschrona

Ross Barkley is the leading English player in the Premier League for assists (8) & chances created (73) this season

Reagovat
nani92

Uf, až 8

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, není pravda ne?

Reagovat
Zaschrona

proc by nemela?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fantě má Sterling 14 a Barkley 10. Sice se tam počítají i penalty, ale neřikej mi, že by Sterling udělal víc jak 6 penalt.

Reagovat
Miguel19

Sterling má 6 asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling má 6 áčok, Lallana 7. Vo fante sa ráta za áčko podstatne viac vecí.

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba (krom té penalty)?

Reagovat
Usty

Taky vybojovanej přímák. Nebo třeba střela, kterou gólman vyrazí a další hráč to doklepne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si teoreticky může "asistovat" z přímáku na vlastní gól?

Reagovat
Hokaido

Ne, v tom případě by asistenci neměl.

Reagovat
Usty

nn

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs na titul

Reagovat
masly008

Reagovat
vladis271

Reagovat
Orlandiiik

Arter

Reagovat
smazaný uživatel

Tie zapasy o 16:00 vyzeraju na prvy pohlad ako pekna nuda. Na druhu stranu, hraju timy o zachranu s timami zo stredu tabulky, co znamena, ze moze byt velka show

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke - Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Palace - Foxes teda vypadají mnohem zábavněji než Hull venku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Nuda? Pff, tyhle zápasy dělají PL nejlepší ligou světa.

Reagovat
B3n

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland už 7 zápasov nedal gól, wow.

Reagovat
smazaný uživatel

všetko vystrieľali v tom jednom polčase s Palace

Reagovat
Hokaido

Fuchsův aut

Reagovat
Usty
Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

to je katapult

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Reagovat
Horcmen

Khazri přímo z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neprekvapuje ma, že hneď po štarte v základe dal gól. Moyes si nechával asi najlepšieho záložníka v klube na lavičke

Reagovat
Horcmen

https://my.mixtape.moe/zohhyg.mp4 Anichebeho faul, ikdyž teda Randolph do toho musí jít důrazněj

Reagovat
Hokaido

To je docela WTF že tohle nepísknul.

Reagovat
Usty

hmm, řek bych faul

Reagovat
smazaný uživatel

GOAL Sunderland 1-1 West Ham (26 mins). Khazri stuns the home crowd by scoring directly from a corner to level proceedings

Reagovat
smazaný uživatel

když dám na west ham , tak je jasný že dostanou gol

Reagovat
Coutinho10

Capoue goooaaaal fanta ...aspon neco, protoze s Hokaidem to bude tezky

Reagovat
Hokaido

Já jsem teď snad poprvé v sezoně spokojenej se svým týmem. Tak snad tě vyklepnu. Akorát mě už teď mrzí, že jsem nedal Harrymu pásku.

Reagovat
Coutinho10

j ja mohl udelat naky zmeny a trochu sem premejslel, ze bych za Costu vzal Kaneho, abych te bloknul ...ale nakonec sem to nechtel menit kvuli jednomu duelu, ikdyz je fakt, ze on ty goly asi bude davat i proti silnejsim souperum...a s Daviesem to sami v tom blokovani, ale rikal sem si, ze ted uz to cisty konto neudrzej a zase jo...takze sem to mozna timhle projel, protoze moji hraci maj vesmes tezkej los..no uvidime

Reagovat
Zaschrona

Hezky, Koeman stahnul Lukaku. A celkem zaslouzene, cely polocas byl pro tym celkem k nicemu, i svoji tutovku spalil.

Reagovat
Zaschrona

aha, tak pry nakonec Gueye, to je taky celkem zaslouzeny

Reagovat
Coutinho10

sem se celkem leknul a hned sem to kontroloval na Livesportu...to by mi ten kapitan ve fante moc nevysel

Reagovat
Zaschrona

a Lukaku hned potvrzuje, ze je mnohem lepsi, kdyz ma vedle sebe partaka, hned okamzite v zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

takový je vždy?

Reagovat
Zaschrona

mam z nej takovy pocit, ze to ma pak mnohem lehci a mnohem vic se dostava k balonu, kdyz vedle sebe ma pohybliveho hrace, ktery se snazi rozpohyhovat stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Myslíš Lukaka nebo Zaschronu?

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene mozno, ale neviem, ci by to bol az tak mudry tah, stale je to najnebezpecnejsi hrac v time.

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa vyhravalo by bolo o inom

Reagovat
Ligter

Jagielka, jaký střelec

Reagovat
Zaschrona

a jaka oslava

Reagovat
Ligter

Reagovat
Usty

Heaton nikomu nedovolí rozvlnit síť

Reagovat
Ligter

o tom mi ani nemluv

Reagovat
Zaschrona

chyta skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaags ! dobre sme sa do nich pustili, preco nehrame o dusu a takto stale

Reagovat
smazaný uživatel

Howard...

Reagovat
masina_LFC

Robles :D

Reagovat
Zaschrona

Joel

Reagovat
Zaschrona

a jeste k tomu vzdycky pri penalte skace tak brzo, ze to temer nikdy nemuze chytit...

Reagovat
masina_LFC

lopta este nebola v siete a on uz pol metra za druhou tyckou

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

OMG !

Reagovat
Usty

Ndidi

Reagovat
smazaný uživatel

Keane jak nevie klamať

Reagovat
Zaschrona

Barkleeeeey

Reagovat
Orlandiiik

neskutečnej haluz

Reagovat
Zaschrona

to jo, ale zaslouzil si ho dneska, je asi nas nejlepsi hrac

Reagovat
kiwwi

Own goal

Reagovat
Zaschrona

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Kukaluuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool !!!

Reagovat
smazaný uživatel

zvíře

Reagovat
Zaschrona

Lukakuuuuuuuuu ... no, nevim jestli Keane stoji za tech 30 mega, po tomhle

Reagovat
Zaschrona

Lukaku the first Everton player to score in nine games on the run at Goodison since Dixie Dean (1934).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapisat sa hned za Dixieho je velka vec

Reagovat
Hokaido

Benteke asi trochu faul při golu, ne?

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Barkley dneska skvely. Dopredu a hlavne i dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

bože west ham trapny

Reagovat
kiwwi

Hezky, Koeman nestahnul Lukaku. Sice sa mu nedarilo, ale podržal ho a on sa mu odvdacil gólom.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by ho mal stiahnut?

Reagovat
Miguel19

5 ze 6 zápasů 4 fíky..slušný

Reagovat
Zaschrona

Hrozne se mi libi, jak Romela stve, ze nedal gol z sance v posledni minute na 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

protože mu jde o zlatou kopačku , chce si ji vystavit v šatně Chelsea

Reagovat
Zaschrona

*Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby u vas by tie kopacky nikdy neziskal

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako u vás titul

Reagovat
Hokaido

Ale tak Isco mu pomůže vystřílet spoustu dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo v brance..bude sranda

Reagovat
Ligter

Shaqiri krásný gól

Reagovat
vladis271

bude link na našu U18 ?

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

RTVS vysiela(la) cez net.

Reagovat
Miguel19

Proč nepískal ten faul Kompase omg.. A Silva to pak taky slušně zesral..

Reagovat
smazaný uživatel

Navas ti bude centrovať ešte aj na Silvu, ktorý by hlavičku vyhral maximálne tak v nejakej U13

Reagovat
smazaný uživatel

oxlade chamberlain do LFC deal done na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo bude stáť veľa..ale chápem prečo ho klopp tak moc chcel..na šírku kádra sme krátki práve na krídle a strede zálohy. Chamberlain vie hrať na oboch spomínaných postoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tá cena? Veď na to s veľkou rezervou majú, tak neviem kde je problém. Hlavné je, aby zapadol do tímu a pomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta cena by nebyla ještě tak hrozná kdyby nebyl tak často zraněný.

Reagovat
Maresma

Vždyť se zmiňuje částka 35m, to je naprosto šílený, vzhledem k tomu, že má rok do konce smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v 35 nevěřím ani náhodou, to bychom za něj snad nedali. Počítám tak s 20-25 pokud by měl přijít.

Reagovat
Maresma

No, kdyby to bylo těch 20, tak je to docela fajn. Je mladej, talentu má dost a zahraje víc pozic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl furt zraněnej, tak by to možná šlo.

Reagovat
Hai

Tak v létě ma odejít Sturridge tak musí koupit někoho nového pro doktory přece je nebudou platit jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Saints majú hostí prečítaných.

Reagovat
Miguel19

Silva je zoufalej

Reagovat
Miguel19

Penalta.

Reagovat
Miguel19

Hmm, tak asi ne. Dotkl se míče..

Reagovat
Teoretik

mně se zdálo že ne

Reagovat
Miguel19

Jo, dotkl. Ze dvou záběrů to bylo vidět..

Reagovat
Teoretik

Teď to opakovali zas hodně zpomaleně a opět se mi zdálo, že penalta byla, ale můj ace vypadá jak přenos ze 70. let, tak těžko říct. Na druhou stranu na BT se shodli, že byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že to byla penalta.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem viděl a i tak je to penalta podle mě.

Reagovat
Teoretik

O půli jsem změnil obraz a dotek míče gólmanem byl jasnej, a i když je to pořád sporný, tak bych ji nakonec v tom případě nepískal. Pro rozhodčího těžký.

Reagovat
Miguel19

Kompas

Reagovat
Miguel19

Silva první dobrá věc v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompanyho oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dalo sa to chytať.

Reagovat
Coutinho10

Saneeeee yes fanta a to sem si uz rikal, ze ho prodam

Reagovat
diastan

Kompas je fakt ďábel, kež by vydrželo zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Dnes je to jasná remíza, cokoliv jiného by mě překvapilo. S bodem z OT jsem počítal dlouho dopředu, bohužel Tottenham zřejmě bude dotírat až do konce, tak by ztráta mrzela o něco víc. Nicméně i tak nám zbývá vcelku komfortní náskok. U nás čekám už jen jednu ztrátu - s WBA nebo Evertonem. Naproti tomu slepice mají ještě Arsenal, MU a CP, tam někde prostě ztratit musí. Nakonec to může být drama až do konce, pořád to ale máme pevně v rukou, tak se z toho hlavně nesesypat...

Dnes bych nejradši hrál Zoumu místo Cahilla, Matice místo Cesca a hlavně vepředu s trojkou Willian-Hazard-Pedro, Costa prostě v základu aktuálně nemá co dělat. Hlavně ať to Mourinho zas nezavře, dneska bych si ten fotbal chtěl užít...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Jediný reálný je Matič no. Jinak "no chance"

Reagovat
blade115

Já vím no, ale třeba aspoň zafunguje kouzlo EF a Costa se trochu vyhecuje, když jsem ho chtěl posadit...

Ale z Cahilla mám vážně obavy, bude na něj hrát zřejmě Mkh a pokud mu Alonso nepomůže, bude to tam docela průser. Cahill je schopnej mu odcouvat až zpátky na SB.

Reagovat
Miguel19

Dneska čekám, že budeme stát na vápně, což je pro Garyho ideál. Navíc co jsem viděl poslední zápasy United, tak Mkh je docela dost z formy. Ale stát se může vše..

Reagovat
icemike

Geniální zapas, chelsea 10 lidi ve vápně, United 10 lidi ve vápně a uprostřed středového kruhu loketní souboj ibra vs costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Wat

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
raduinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

United mali celkom krátku dobu na odpočinok po EL. Tuším, že sa vrátili až v piatok ráno do Manchestru. A to v týždni hrajú hneď odvetu, pričom Mourinho sa vyjadril v tom zmysle, že sa sústredia práve na EL a víťazstvo v nej. Je jasné, že si to nemôže dovoliť vypustiť, ale jeho pragmatizmus je v tomto smere našou výhodou.

Remíza bude podľa mňa vzhľadom na ich nabúchaný program málo.

Reagovat
blade115

Jo, tohle je asi jediný, co by tomu eventuálně nasvědčovalo. Jenže tím spíš to Mourinho bude hrát odzadu, sám podle mě pojede na remízu.

Reagovat
I am Mancunian

neviem si predstavit, ze Chelsea este niekedy porazime

Reagovat
Cobra

Reagovat
niflheim

Dneska by to šlo.

Reagovat
Svatej

Pekne vychcama strategie

Reagovat
avicii

dnes jeden z najtazsich zapasov sezony - Pulisov tim vonku, som zvedavy ako nastupime..

Reagovat
fajdax

Oba gól tutovka ne?

Reagovat
avicii

neviem ci dame

Reagovat
niflheim

Dneska je to must win.

Reagovat
smazaný uživatel

Cmon, poražte ty mrdky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

37. kolo je ještě daleko. Dohrávka se City taky.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Godwinson

V obou zápasech snad dvojky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jedničky poprosím. Aj keď neverím, že dokážeme dostihnúť Chelsea. Stále sa radšej pozerám na mužstva v tabuľke pod nami, preto by nebolo zlé, ak by Manchester remizoval.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

obávam sa že tento zápas môže Chelsea stáť titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vést poraženecké řeči, když máte čtyři body náskok a zápas k dobru...

Reagovat
Steven666

ak niečo ukázal (nielen) tento ročník PL tak že nič nie je isté

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nic není jisté, ale mluvit o tom, že by vás to mohlo stát titul, by bylo na místě, až pokud byste s United dneska prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

celý svět drží palce, že to tak bude

Reagovat
blade115

To víš že jo, vás všichni vyloženě milujou.

Reagovat
Miguel19

Kravina. I když dneska rupneme, tak máme náskok 4 body. Navíc máme lepší los než Spurs..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 3 body Jose hraje napadající autobus prejedeme je drtive 1:0

Reagovat
mithro

CFC hex over Utd:

- MUFC last home league win 2011

- MUFC 2 away wins v CFC in 15 years

- CFC only PL team v Utd with better head-to-head

bring it on

Reagovat
blade115

Na OT jsou to ale poslední dobou spíš remízy. Hrát dneska na SB, tak nám na ty tři body docela dost věřím, takhle to vypadá vyloženě na ten bod.

Reagovat
vladis271

aký je kurz na x?

Reagovat
blade115

3.15, očividně tomu vůbec nerozumí...

Reagovat
Mastný Chobot

Having previously denied it, Wenger admits the uncertainty over his future *could* be affecting his #AFC side.

ježiši, to je idiot

Reagovat
vladis271

OT: hokej U18

konečne to vypadá, že máme fajn generáciu. Mám otázku. Ja som si osobne myslel, že dôvod je prozaický. Je to ročník ktorý mal 3 roky v roku 2002. Ale vraj je za tým aj nejaký projekt s názvom "Svište". Vie niekto o tom niečo viac? Lebo aby sme na mládežníckej úrovni zvládali korčuľovať s Kanadou a Fínskom je niečo nevídané.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidane mozna tak pro severni madary

Reagovat
vladis271

Jak dlouho ti trvalo naučit se po česky protektorátníku?

Reagovat
avicii

toto by ma tiez zaujimalo, som ani nevedel ze mame tak silnu 18...tie zapasy neboli o nic horsi nez Kanada a Finsko..

Reagovat
smazaný uživatel

https://monikakozelova.blog.sme.sk/c/444003/ked-hokejove-sviste-v-drafte-nhl-dobehli-slovan-aj-kosice.html

Obdivuhodný príbeh... Keď tak, pre viac článkov daj do googlu "svište Hosťovecká"... Takých ľudí ako ona potrebuje náš hokej ako soľ.

Reagovat
smazaný uživatel

A poopravím ťa, generáciu silnú nemáme, máme silný (na naše pomery) len ročník 99.

Reagovat
vladis271

tak som to myslel. Predpokladám, že ročníky 99 až 01-02 mali na naše pomery viac detí na ľade z ktorých sa dali vyberať. Tak ako teraz každý rodič kupuje kvôli Saganovi synovi bike tak v tých rokoch všetci dávali decká na hokej kvôli Bondrovi a Pálfymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, neviem... Ročník 00 sa neukazuje zatiaľ nejak zvlásť dobrý.

Reagovat
Svatej

Porazit 3x v sezone Mourinha povazuju za nesmysl, ale snad se stane zazrak a neumoznime tem zmrdum jakoukoliv sanci se chytit. Sejmuli jsme po druhy i Citizens, tak zkusme i tohle. Come on boys

Reagovat
Svatej

Zmrdum - Tottenhamu, samozrejme

Reagovat
Hokaido

Přesně tohle mě taky napadlo.

V současný situaci United určitě porazit můžeme, ale porazit Mourka 3x v sezoně? No way, nereálný.

Reagovat
SunFells

Mourinho je neporazitelný ...ale zase s ním skoro nejde prohrát.

Reagovat
kvasha16

nech dostane nazrat kokot, teraz zas mal reci ze pre neho to je obycajny zapas, ze nebude citit ziadne emocie

Reagovat
B3n

Tomu se říká profesionalita. Jinak nás i dost chválil.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tvl

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

@BenDinnery

Massive blow for #CFC ahead of todays match at Old Trafford. Courtois is not currently with the squad and he is expected to miss the game.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, snad dostanete bůra.

Reagovat
Miguel19

Čím nižším bodovým rozdílem vyhrajeme titul, tím víc vás to bude bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že to bude někoho od nás nějak zvlášť trápit, to by se asi musela objevit zápletka, kdy by se rozhodovalo v posledním zápase. To se těžko stane.

Reagovat
blade115

Už teď mají sezónu nad očekávání, těžko je to bude nějak výrazně bolet. To by leda muselo být něco na styl Agüeroooo...

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát to čítam. Celkom smola... .

btw. je jedno, kto bude proti United chytať

Reagovat
smazaný uživatel

ajtak na OT kazdy brankar predvedie zivotny vykon

Reagovat
Whitemedia

ajéje.. Begovic

Reagovat
Miguel19

Snad se bude snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
B3n

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Reagovat
ACSMan

Ono je jedno kdo tam bude chytat, každý se tam vytáhne

Reagovat
mithro

massive blow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

proti tym nasim ostrostrelcom tam moze ist Conte do brany.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj Cahill v brane by stacil

Reagovat
Hokaido

Nevadí, máme tyčky a břevna ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš my máme Pogbu, Fellainiho a Rashe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team to face @WBA: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Lucas, Milner, Can, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Origi.

Confirmed #LFC substitutes v @WBA: Karius, Moreno, Grujic, Sturridge, Alexander-Arnold, Woodburn, Gomez.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma, prečo nedostane šancu Grujić, nechce sa mi veriť, že by bol horší ako Lucas...

Reagovat
SunFells

Aby mohl jeho taťka říkat, že mu to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Erik?

Reagovat
SunFells

Olo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem tvoju reakciu, to mal byť vtip alebo narážka na nejaké vyjadrenie?

Reagovat
SunFells

Jeho tata byl silně proti jeho odchodu do Liverpoolu kvůli obavě, že nedostane příležitost a zkazí to jeho vývoj. Zabavil mu tehdy i pas, aby nemohl odjet ...docela známá storka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som už na ňu zabudol, dík za pripomenutie...

Reagovat
Coutinho10

minule se Stoke se to nabizelo, kdyz to hodne protocil a asi podle vysledku si myslim, ze to jen tak protočovat nebude...zrovna Grujic minule tu šanci měl taky dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Carra jede ve studiu slušný hate na Pogbu

Reagovat
Svatej

Co rikal?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozebíral jeho role, když je staženější a když je podhrot a velmi zkráceně mluvil o tom, že nechce bránit a když někdy brání, tak to stejně neumí. A naopak jako podhrot nevykazuje dostatek asistencí a gólů.

Reagovat
Swarley

na břevna je docela produktivní

Reagovat
Manik...

To je ale celkem pravda

Reagovat
Hokaido

To je docela přehnaný hate, ne? Nepřijde mi, že nechce bránit a už vůbec, že to neumí...

A jako podhrot (asi měl na mysli AM teda), toho odehrál docela málo na takový soudy.

Reagovat
kiwwi

Bullshit

Reagovat
Mastný Chobot

fakt že slabučká hyperbola, úplná normálka

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

no on by tech asistenci uz mel celkem dost, kdyby to ti hraci promenovali.

Reagovat
J0EL

tomu vravim logika

Reagovat
smazaný uživatel

ten hate na nej je u vsech uz stejne jen z povinnosti

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je hate, ale hype. Kvôli tej cenovke od neho jednoducho každý očakáva nadpriemerné výkony a produktivitu. Tu čiernu prácu nikto neocení.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Ono taky dělat černou práci za 120 mega

Reagovat
smazaný uživatel

proti Anderlechtu jeden z nejlepsich, ovladal cely stred hriste, ale mas pravdu ,nedal 2 hattricky, takze si kazdy muze zase smlsnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Racist joke? Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Aký racist? Tiež by som chcel robiť čiernu prácu za 250k týždenne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

Težký pochopit jednoduchej vtípek?

Reagovat
Hokaido

Ale přijde mi, že minimálně v Anglii se tohle trochu zlepšuje. Minimálně Kanté a Dembelé už dostavájí ten kredit, který si zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo coq

Reagovat
Swarley

problém je ta cenovka...to, jestli se vyplatil nebo nevyplatil, můžeme hodnotit až s většího odstupu...zavrhnout ho po první sezóně, ve které nehraje vůbec špatně, to už je taková klasika...chce to čas...

Reagovat
Swarley

*z

Reagovat
Zaschrona

No, faktem proste je, ze zatim na tech 93 milionu liber nehraje, cekalo se neco vic. Tak to i, myslim, hodnoti Carragher a nic vic tim nesleduje.

Reagovat
Swarley

já to chápu a celkem s tím souhlasím, ale nesmí se zapomínat na to, že se platilo i za ten velký potenciál...

ta hranice je někdy tenká a je fakt, že Pogba mohl mít na kontě klidně o 5 gólů víc a tenhle jednoduchý pohled na věc by byl rázem úplně jiný...místo toho napálil xkrát břevno a ta produktivita je hned o poznání horší...

Reagovat
Zaschrona

I s timhle souhlasim, jenze takhle to bohuzel ve fotbale dneska nefunguje. Rozdil mezi uspechem a prisernym neuspechem je hodne casto hodne maly.

Reagovat
vladis271

ja som od neho očakával impact ako od Hazarda v CFC v prvom roku. A netvrdím o asistenciách, či góloch. Hovorím o hre akú predvádzal prvé 3 zápasy v lige tento rok. Potom sa niečo zmenilo. Aj z pozície neproduktívneho CM môžeš kraľovať, to on nerobí. Bavíme sa o hráčovi, ktorý si vybudoval kredit superstar v Taliansku a ktorý ako superstar nehrá.

Reagovat
Zaschrona

S tim se taky celkem da souhlasit. Jako superstar se predevsim chova, minimalne mimo hriste, buduje si brand, ale ze by to byl hrac, ktereho bych se pred zapasem bal, mel z nej ocekavani, ze to bude on, kdo bude zapasu vladnout. Ja to z nej necitim. Ale celkove to ted nejde citit z celeho MU, mozna i tohle je problem.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že vem si Higuaina, dal zatím tuším 23 branek a stejně se hodnotit bude až podle úspěchu v LM :)

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Taiger

Berbarov dnes perlí jako předzápasovej host.

"Don't fight with the ball. You need to take care of it, like you'd take care of a woman."

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Proto ten fotbal v Musově podání vypadá tak špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to čo je za drevákov? To tam tak fúfa? Už tretia jednoduchá prihrávka do autu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Hoši prosím link na LFC.

Reagovat
vladis271

Origi je strašné drevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
cristiano.K.

link pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

ouu Firmino skodaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle strašně chybí Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

A co by tomu přinesl Lallana?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba trochu kreativity ve středu zálohy? Schopnost přejít 1v1? Emre ani Gini zatím dopředu nulový

Reagovat
Hokaido

No minimálně Lucase na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi tak jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha LFC v tomhle složení je naprosto k ničemu... Henderson a Lallana chybí, vpředu Mané...

Reagovat
cubazi

S takou šírkou kadra uhrať top4, ked si zoberieme zranenia hračov ako Couts, Mane či Sturidge je fakt zázrakom... v lete musia prisť posili pretože nebudeme mať energiu a kader aj na pripadnu LM

Reagovat
Zaschrona

Zajimave je, ze treba Spurs maji kadr snad jeste uzsi nez LFC, hrali v Evrope - a bojuji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino využívá ten jejich kádr daleko líp než Klopp.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš úplně srovnávat. Spurs mají narozdíl od LFC obranu.

Reagovat
Zaschrona

Zas tak hrozne hrace nemaji, i kdyz za Spurs urcite hodne zaostavaji.

Reagovat
smazaný uživatel

A tři DM-ka z kterých každému by před Anfieldem stavili sochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Že jim tam ale stojí Mascherano s Alonsem

Reagovat
eder

Ale Lucas nakonec bude, jak se zdá.

Reagovat
vladis271

Lovren už nezvláda ani jednoduché prihrávky už sa teším ako skončí na lavičke.

Reagovat
cubazi

Mysliš ako ho nahradí Klavan alebo iný bargain hráč??

Reagovat
Zaschrona

Lucas na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas na stoperu > Lovren.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
Coutinho10

Joooooo Goooooaaaaaaaal Lucas skvele prodlouzil a Firmo

Reagovat
Coutinho10

šatnak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je modric?

Reagovat
eder

Lucas Pezzini Leiva - The Legend

Reagovat
vrabejka

Firmino

Top asistence Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

United aspon remiza, aby Spurs stiahli naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino

Reagovat
fenixLFC

z tak neskutocne zle kopnutej standartky dat gol.... nechapem co sa k tomu furt sere milner, prisambohu kazda jedna stadnartka v jeho podani je uplne k hovnu a to nemusim ani prehanat.

a origi je k hovnu. neviem ci je to tym ze tu loptu skoro nema ale ked ju ma tak ju drzi zbytocne dlho a celkovo je proste k nicomu....

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are reportedly set to start in a 3-4-3 today to match Chelsea's formation.

Reagovat
Busby babes

kdyz uz to ten Conte vynalezl, tak to aspon muzem vyuzit.

Reagovat
Miguel19

Když to udělal Koeman, tak dostal bura

Reagovat
blade115

Zatím snad jen Tottenham nás s tímhle stylem obral o body, pokud se dobře pamatuju.

Reagovat
Busby babes

no my naposledy taky nehrali zle, nez dostal Herrera redku. a ani pak to nebylo uplne tak strasny.

Reagovat
blade115

Před tou redkou se mi líbil Mkh, ten vypadal hodně nebezpečně, ještě že pak šel dolů. Ale jinak jste si nevytvořili snad žádnou vyloženou šanci, co se pamatuju. To až v druhé půli, jak tam šel Rashford (?) sám na Courtoise.

A vy jste tenkrát hráli 3-4-3?

Reagovat
Zaschrona

No jo, tam ale taky Stekelenburg z velke casti zavinil prvni dva goly a zaloha Clev a Barry nemela proti tem vasim dvema sanci. Chyba ze standardky, Hazard si pohral s Oviedem,... Vsechno spatne: taktika, chyby, hracska kvalita. A az pak to, ze to byl novy system.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner.

Reagovat
Zaschrona

no, zakonceni... ale hezka akce

Reagovat
vrabejka

Milner

Reagovat
fenixLFC

milner

Reagovat
Coutinho10

Milner

Reagovat
fenixLFC

omg toho opiciaka este pulis neutratil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti venezuelani

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Begovic; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #MUNCHE

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v Man Utd: Eduardo, Zouma, Terry, Loftus-Cheek, Fabregas, Willian, Batshuayi. #MUNCHE

Reagovat
Svatej

Klasika, hlavne ten Moses mi dela radost. Jeho prinos fu neni uplne docenenej posledni dobou

Reagovat
smazaný uživatel

Čože?

Reagovat
Miguel19

Zlatan lávka

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI vs. Chelsea: De Gea; Valencia, Bailly, Rojo, Darmian; Fellaini, Herrera, Pogba; Lingard, Young, Rashford.

Ashley Young captain.

Reagovat
blade115

Bez Zlatana a Carricka? Wow, to nevypadá špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

S týmto musíme proste vyhrať

Reagovat
mithro

to je squadra

Reagovat
Grahf

young, fellaini, darmian, lingard - čistá kvalita Asi treba dalších 200M.

Reagovat
Svatej

..... must win

Reagovat
Infernoqt

Tak tady fakt nevím, co očekávat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Z té ofenzivní trojice jde strach

Reagovat
nani92

Man Utd XI vs. Chelsea: De Gea; Valencia, Bailly, Rojo, Darmian; Fellaini, Herrera, Pogba; Lingard, Young, Rashford.

po Fellovi kapitán Young

Reagovat
nani92

Mourinho je fakt dement..on povie, že v nejakom pohári nemože proti City či Chelsea poslať béčko, lebo sme United a tu pošle toto

Reagovat
Busby babes

setrime dva hrace. vylozene becko no...

Reagovat
Busby babes

respektive 3, jeste Carrick.

Reagovat
nani92

útok je béčkový

Reagovat
Busby babes

v utoku setrime dva hrace. Henrikha a Zlatana. Zlatan mi nevadi, ten se mi proti Anderlechtu hodne nelibil. Dalsi sance pro Rashforda. Young hral posledni zapasy co nastoupil hodne slusne. Jesse to same. me ta sestava dava smysl. EL je pro nas dulezitejsi. Nenastupujeme s nejsilnejsi moznou sestavou, ale becko bych tomu fakt nerikal.

Reagovat
nani92

tak A- , ale do indexu ti aj tak zapíšu B

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

EL je důležitější, než 4. místo v lize?

Reagovat
Busby babes

v tuhle chvili dost podstatne. na to 4. misto ztracime uz pomerne dost.

Reagovat
Honza Matoušek

No efektivní náskok je 0 bodů, ale vyhrát všechny ty zápasy k dobru je těžký úkol.

Reagovat
Busby babes

no ja koukal na City a tam je to 7 a dva zapasy k dobru. i na ten Liverpool je to vlastne 10, maj lepsi skore o 7 golu.

Ale ty dohravky taky nejsou uplne jednoduche. se City a Sotonem venku... to nejsou zapasy, u kterych si reknu: jasnych 6 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

počkat.. však na 3. Liverpool ztrácíte v tuhle chvíli 9 bodů a máe odehraných o 3 zápasů méně

Reagovat
smazaný uživatel

*zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

9b, a mate 3 zapasy k dobru, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No nelíbil, ale pořád je to jedinej váš hráč, co umí dávat goly.

Reagovat
Busby babes

"He's tired - very tired," says Mourinho on Zlatan. "I’ll try to protect him but let’s see the result. He's on the bench and ready to help."

Reagovat
mithro

For a team who can't score goals, picking a starting XI that has 11 goals between them against the league leaders sure is a bold move.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Infernoqt

podle mě už pomyslně tuší, že cesta do LM skrze ligu nevede... kor když týmy nad námi prakticky neztrácej, už je potřeba šetřit hráče do EL... ale dneska třeba nechápu, zrovna Young bude nejspíš na křídle a nemá na koho centrovat, nějak mi tam chybí hlavní myšlenka v celé sestavě

ale Martial hraje hovno, o tom žádná, toho bych posadil i já

Reagovat
Busby babes

Martial po tom, co predvedl proti Anderlechtu nema v zakladu co delat. Ze je na lavce misto nej Henrikh mi nevadi.

Reagovat
nani92

ak dnes Chelsea nevyhrá, tak si titul nezaslúži a budem ho priať Tottenhamu

Reagovat
nani92

ak dnes Chelsea nevyhrá, tak si titul nezaslúži a budem ho priať Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, to jsou zas porazenecke kecy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Teoretik

WBA v druhé půli působí dost unaveně, ten gól do šatny vypadá jako rozhodující moment, který je položil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas v Anderlechte bol akoze dolezitejsi?

Reagovat
nani92

nebol, ale bude

Reagovat
EXoRcIsT

no jak pozeram na zostavu tak dnes pozeram radsej F1

Reagovat
nani92

ale iba ak sa niečo zaujimavé udeje na štarte

Reagovat
vrabejka

Mignolet

Reagovat
cubazi

Reagovat
Coutinho10

Migno ufff

Reagovat
Coutinho10

Danny na plac

Reagovat
smazaný uživatel

José jede bomby se sestavou

Reagovat
vrabejka

Proč 4 minuty?!!!!!

Reagovat
vrabejka

Moreno

Reagovat
cubazi

Bargain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno, to je tak sprostý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Morenooooooooooooooooooooooooooo kurvaaaaaa proooooooooooooooooooooooooccccc

Reagovat
smazaný uživatel

MORENO

Reagovat
Coutinho10

to je kkt ten Moreno twl

Reagovat
vladis271

Ja si ani nvm predstaviť ako strašne by som pcoval na Morena ak by WBA na konci vyrovnali.

Reagovat
nani92

ked vidím Liverpool, tak mám pocit, že posielať brankara na rohy by mohli začať mužstvá častejšie..tá nervozita pred tou prázdnou bránkou je horšia, ako pri penalte

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si vzpomněl hned na Bentekeho loni

Reagovat
smazaný uživatel

Foster sa postaral o zábavu .

Reagovat
smazaný uživatel

1. Jose neveri v TOP4, lahsia cesta mu pripada v EL

2. Jose sa chce dostat do LM a vyhrat pri tom aj nejaku trofej

3. Zlatan nema optimalnu formu, CFC sa urcite pripravovala na dvojku Zlatan-Mkhch, takze to moze byt v celku sok pre nich.

4. Moznost ako sa vyhovorit pri neuspechu

je aj ina varianta?

Reagovat
nani92

5. José 3x s nikým neprehráva, čiže vie, že Conteho dnes porazí a kedže chce ukázať, kto je v Chelsea Special One, tak ho chce ešte viac potupiť

Reagovat
EL Gringo

3 body ale aj tak moreno je kkt

Reagovat
stiflerovamama

Ach Moreno Dolezite viťazstvo, Simon vyborny pri tych centroch aj ten zakrok

Reagovat
Teoretik

Foster

Reagovat
smazaný uživatel

to čo bol za záver

Reagovat
Coutinho10

Milner wow obranej zakrok

Reagovat
fenixLFC

my nedame ani brejk na prazdnu branu

Reagovat
Honza Matoušek

Co provedl Moreno? Mně to spadlo naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

šli jsme na 3 na 1 na prázdnou bránu, Moreno měl balon, ostatni vypadali docela vystavene, tak Moreno vystrelil z takovych 40 m a mimo samozrejme

Reagovat
vladis271

Forster na našej polke, brejk 3 na 1 ale tak nejako. Mal tak 3, 4 možnosti ktoré by na 99 percent skončili gólom ak by volil prihrávku, ale on sa rozhodol strielať na prázdnu bránu zo 40 metrov.

Reagovat
fenixLFC

kkt, foster v utoku, mroeno namiesto aby nahral dolava sturridgeovi ktory by mal este lepsiu poziciu a strielal by na prazdnu branu strielal sam zo 40 metrov a netrafil

Reagovat
smazaný uživatel

ale to sa dalo trafit v pohode aj tak

Reagovat
fenixLFC

to nepopieram

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Mě by fakt zajímalo, jestli za nás někdy hrál větší trotl

Reagovat
fenixLFC

jovanovic, konchesky poulsen, v zavere kariery Johnson? naslo by sa ich dost

Reagovat
blade115

Reagovat
eder

Vzhledem k tomu, že Pulisovci už potom neskórovali, unikl jistému lynči.

Reagovat
vladis271

Reagovat
ACSMan

Chci vidět Fosteruv tepelný radius pro dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno je fakt ten hrac do poctu ale GW toto mal dat tiez

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ondiis

Toto kolo už zase může dopadnout jenom špatně pro Arsenal Nikdo před námi neztratil. Jediné pozitivum může být výhra Chelsea (ztráta Manu a odskočení Spurs). Takže čekám prohru

Reagovat
Zaschrona

Young kapitan...

Reagovat
smazaný uživatel

Když byl i Fellaini tak už může být kdokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia legenda

Reagovat
fenixLFC

MOTM firmino, nielen kvôli tomu golu ale ajj ako riadil vsetko co sa smerom dopredu stalo....dobre zahrali matip s milnerom a emrem, origi s lovrenom na facku, clyne s wijnaldumom zbytocni

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Milner zahrál dobře? To snad ne.

Reagovat
Taiger

Ten pocit, když máš vsazeno 10 na WBA s handicapem 1:0 a pak tam předvádí Foster to, co předváděl. Díky Moreno.

Reagovat
vladis271

If WBA had scored in the end, Klopp would have murdered Moreno and no court in the world would have found him guilty.

Reagovat
eder

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Prijde mi to jako podobnej scenar s Mourinhem u nas proti Liverpoolu. Nasadili jsme beckovou sestavu s Kalasem vcele lroti rozjetymu poolu a rozjebali jejich sance na titul. Dneska se od nas bude ckat zase dominance na mici, coz je neco, do ceho nas Jose bude chtit dotlacit. Meh

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže my nie sme nejaký priemerný Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera and Fellaini starting at base of midfield with Pogba and Lingard behind Rashford. Could be a 5-2-2-1. #mufc

Reagovat
Svatej

Bohajeho

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
Tomekcz

tpc to je sestava, jasna vyhra cukotky, dostanem dalsi narez

Reagovat
eder

Ty ses ještě nezabil?

Reagovat
Usty

Reagovat
off-olda

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso sa zranil

Reagovat
Free_player

wtf ? sakra tak to je do konce sezony asi out co ?

Reagovat
Venny

Zranil se před zápasem. I kdyby to bylo lehký zranění, tak se riskovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL: Marcos Alonso is out of the game vs. Man Utd after picking up an injury warming up.

Kurt Zouma replaces him in the starting XI.

Reagovat
Svatej

Doprdele s tim

Reagovat
smazaný uživatel

Conte vracia uder

Reagovat
blade115

Když hraje Rashford místo Zlatana, tak se spíš hodí na stopera Azpi... Ale co, mohlo být hůř, u Edena bychom to třeba jen těžko rozdýchávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports are saying that according to #Chelsea, Courtois got injured during a promotional shoot for the NBA. That is very annoying indeed.

OMG

Reagovat
Hachim Mastour

basketbal

Reagovat
Taiger

OR: Voundroušová!!!!!

Reagovat
Taiger

Z toho šoku jsem i její jméno zkomolil. Vondroušová

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso prý zraněný.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom mu selhal motor, dneska jede z 15. místa normálně

Reagovat
Miguel19

Ani se nezačalo a United a Jožko zase štěstí jako kráva

Reagovat
Busby babes

zase?

Reagovat
Busby babes

az ted mel stesti jako krava.

Reagovat
Tomekcz

kde je zas martial, to je zas zranenej nebo se mourinho posral

Reagovat
HorajzmAmmann

Poslal ho do Granady na hostovačku

Reagovat
niflheim

Hazard přeběhl půlku před výkopen, červená!

Reagovat
Snatus

Azpi to byl

Reagovat
niflheim

Tak oběma

Reagovat
FUnk

stream?

Reagovat
niflheim

Co je to kurva za připosranou sestavu

Reagovat
Coutinho10

hmm Alonso zranenej, tak to si jde Hokaido asi pro 3 body

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz se vrací do své staré formy kiksaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba - "Kante is a top midfielder but he doesn't score many goals, he gets the ball and passes it. I try to do this and I score more goals than Kante but you don't talk about it" tohle uz tu bylo??

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sebastial Vettel dobrý start

Reagovat
smazaný uživatel

nejake dostihy nikoho nezajimaji

Reagovat
Busby babes

Pogba has created more chances (53) in the Premier League this season than any other CM. #MUFC

Reagovat
Snatus

Zouma

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ligter

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

Ruka

Reagovat
Busby babes

Rash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

Herrera paradni prihravka... ale ta ruka... lol, to teda bude hejt.

Reagovat
mithro

whooo cares

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASH!

Reagovat
vodka

LUIZ RASHFORD

Reagovat
Teoretik

Reagovat
niflheim

Ander kurváááááááááááá ten páááááááááááááááááss

Marcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
Hachim Mastour

Marcus

Reagovat
Miguel19

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

RUKA DO PIČE

Reagovat
Cobra

Raaaaaaaaaaaaaash!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
mithro

ta lopta od andera

Reagovat
stiflerovamama

Rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

WTF rozhodčí zase ubližují united.

Reagovat
off-olda

Co to píská za čuráka? Herrera zasmečuje a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashord

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
Cobra

Reagovat
niflheim

Být tam Zlatan nebo Wazza, tak určitě dělají kličku a skončí to centrem

Reagovat
smazaný uživatel

Být tam Courtois, tak to třeba i chytí.

Reagovat
Whitemedia

u Begovice mi bylo hned jasné, že to nechytí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera posouvač prostě no

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ander

Reagovat
blade115

Další zápas a další fatální chyba rozhodčích v náš neprospěch... A ještě na to ten krypl čumí z bezprostřední vzdálenosti.

Jsem zvědav, jestli se proti tomu José na tiskovce ohradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotkari jal slavisti

Reagovat
Busby babes

urcite by mel, protoze kazdej trener soupere se o kazde chybe v nas neprospech vzdycky rozhovoril... oh wait.

Reagovat
blade115

Jsou i trenéři, co se o tom nezmíní, ani když je to v jejich neprospěch. Ale když nadávám jednou, měl bych i podruhé, jinak jsem pokrytec. A argument "ostatní to taky nedělaj, i když to je správný, tak co" je jeden z nejstupidnějších vůbec.

Reagovat
Busby babes

hele uplatnoval si stejny pristup i v tech ostatnich zapasech kdy rozhodci udelal chybu vuci vam?

Reagovat
blade115

A to konkrétně jaký? Zrovna já, alespoň si to myslím, jsem vždycky uznal, že to byla chyba.

Ale původně jsem to ani nechtěl takhle pitvat, jen jsem si chtěl z frustrace ulevit a dál to prozatím neřešit, nečekal jsem, že se toho takhle chytneš...

Reagovat
Busby babes

to ja nevim, tys psal: dalsi zapas, dalsi fatalni chyba v nas neprospech. a ja ti verim, rozhodci chyby delaj prakticky porad. ale tak me zajima, jestli si treba Pulisovi vycital, ze se o tech chybach pak nezminil. protoze neexistuje trener, ktery by si nekdy na chyby rozhodcich v neprospech jeho tymu nestezoval.

Reagovat
blade115

Tak ono jde taky o to, jak často si stěžují a jakým způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Však jen si ho braňte, vždyť to není tak dávno, co jsem stál na druhé straně barikády.

Reagovat
Busby babes

no ja jen, ze mi obcas prijde, ze si obcas na ty rozhodci stezujou vsichni, ale jen nekomu se to pak predhazuje takhle..

za me, kdyby to pisknul, nerekni nic. ze to nepiskl.. uvidime jak to bude vysvetlovat.

Reagovat
Harakan

Reagovat
vladis271

Luiz tam čo šaškoval vlastne? To čo ukazoval brankárovi?

Reagovat
Whitemedia

Costa s Rojem.. to zase bude souboj blbého a blbějšího

Reagovat
smazaný uživatel

Costa nema konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
niflheim

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Costa takovej zmrd.. ale nic noveho.

Reagovat
Teoretik

Rojo, Costa a retardovaný rozhodčí, to bude sranda

Reagovat
Busby babes

Nebe je modry, voda je mokra, Costa je debil...

Reagovat
Whitemedia

a rozhodčí nadržuje Manchesteru United

Reagovat
Busby babes

to bych cekal, ze uz vas taky nebude vzrusovat...

Reagovat
off-olda

a United dají gola proti pravidlům.

Reagovat
Azazelo RD

Občas se musí dobru pomoci, aby zvítězilo nad zlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a ted jeste takovej simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa bože...

Reagovat
mithro

Costa

Reagovat
mithro

a ten dive, to je zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo co to kua piska?

Reagovat
smazaný uživatel

Costa jaká simulace, normálně bych mu dal žlutou.

Reagovat
niflheim

A jak spadl jak kokotko, Costa

Reagovat
Mato178178

... Daj mu už konečne žltú všetko sa mu odpúšťa

Reagovat
Cobra

Costa pěkný dive

Reagovat
I am Mancunian

bailly dneska cervena

Reagovat
Whitemedia

Já jsem prostě nonstop nervózní, když nám chytá Begovic

Reagovat
Pospovič

taky je to hrozná brankář, měli ho v zimě prodat

Reagovat
Whitemedia

Je to špatný gólman no, ale už se to tu bojím napsat, aby mně pánové nevycitrónovali..

Reagovat
icemike

Reagovat
Snatus

Costa zápas od zápasu horší a horší

Reagovat
smazaný uživatel

Začněte hrát doprdele............

Reagovat
vodka

šak Costa hraje dost, akorát by mohl jít do filmu spíš...

Reagovat
ElectrickMann

link pls?

Reagovat
Miguel19

To je příšernost tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Rojo pěkně

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je proste ztelesneni hovada.

Reagovat
Mato178178

Už ho mám dosť a ešte len začal zápas ...

Reagovat
FUnk

dneska se bude cervenat

Reagovat
off-olda

To vypadá na zápas, kdy pokud Hazard sám neudělá 2 góly, tak jsme v prdeli.

Reagovat
Snatus

To se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
Teoretik

To co Mourinho nedokázal za celou sezónu, zvednout svým hráčům sebevědomí, dokázal rozhodčí svým špatným rozhodnutím v jedné sekundě

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti Ibrovi, ale Rash na hrotu je zase mnohem zábavnější fotbal a dnes jožka nebudeme asi tolik hejtovat. + Young <3 Lingard <3 ještě vymrdat toho fellu a dát tam mikyho a Shawa

Reagovat
smazaný uživatel

COSTO VYPADNI TY ZMRDE. Já něco rozmlátím

Reagovat
off-olda

Costa

Reagovat
Busby babes

Pogba asi slysel Carraghera ze nebrani...

Reagovat
niflheim

Costak jak svou pomalostí zadrbal break

Reagovat
Ligter

vzhledem k tomu, že nehrajeme úplně zle, tak jsem zvědavý, kdy tak hrát přestaneme

Reagovat
vodka

Rash je super

Reagovat
blaugrana

United zatial vykon sezony.

Reagovat
Busby babes

konecne se snazime.

Reagovat
smazaný uživatel

to je na tom to nejsmutnější...

Reagovat
off-olda

Begovič? Co to bylo? Proč si to normálně nestáhl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl offside, tak se Cahill nechal poslat na párek jak malý kluk

Reagovat
off-olda

Nutno podotknout, že to udělal geniálně...

Reagovat
vodka

Lingard to udělal nejlíp jak mohl a vyšlo mu to.

Reagovat
Snatus

Na kdyby se nehraje, ty taky pláčeš kvůli všemu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem uplakánek no, deal with it.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by hral Cahill v základe ešte tak 5 rokov.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
Miguel19

Kanté s Matičem jsou na hřišti? Tvl všechny míče mají United, přihrát se jim nedá..

Reagovat
Greny

Ja hlavne nechápu proč tam daval Zoumu misto Alonsa

Reagovat
Whitemedia

Protože se Alonso zranil?

Reagovat
Greny

to mi je jasny , ale to tam nemohl dát treba Akého misto Alonsa ? nebo to risknout ofenzivneji ?

tak to rozdrba stred obrany a oba kraje hriste

Reagovat
off-olda

Reagovat
Venny

Reagovat
Ligter

Rash super orientace

Reagovat
GarethBaleCZ

United vypadají dost dobře namotivovaní. Snad jim to vydrží

Reagovat
niflheim

Ander posere přihrávku a hned na to rychle reaguje tím, že se stahuje a vyplňuje prostor. Žádné vztekání kolem apod. Úžasný hráč.

Reagovat
Tomanatura

Spis uzasna prace Mourinha s nim. Predtim byl az na zacatek dva roky na hovno

Reagovat
vodka

hrozný byl loni, první sezonu pod LvG byl dobrý od Vánoc...

Reagovat
Tomanatura

V te prvni sezone byl dobry tak 2 mesice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

POZERA TU NIEKTO UNITED CEZ LIVE STREAM? nemozem najst normalny stream, ktory by po 5 min nebol offline

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, čteme to přes teletext.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

povol flash

Reagovat
smazaný uživatel

ty si frajer, dakujem ti! krasny obraz...predtym mi ani stranku neotvorilo iba mi vyhodilo error, teraz to slape, este raz vdaka!

Reagovat
smazaný uživatel

Musi pridat jeste jeden gol, zatim jsou jednoznacne lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme zatial super, takze cakam nahodny gol a remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Costa už se vidí v Číně, ne? To je šílenost.

Reagovat
Teoretik

Herrera to dělá vždycky tyhle opičky na rozhodčího?

Reagovat
vodka

hrál ve španělsku, to se bohužel pozná...

Reagovat
off-olda

Je to španěl. Tam by to mohl být národní sport.

Reagovat
Teoretik

Váš Alonso taky a nevšiml jsem si u něj něčeho podobného. Prostě se Herrera řadí mezi některé retardované jižany.

Reagovat
smazaný uživatel

je to nejujecenejsi hrac na svete

Reagovat
blaugrana

Ak dnes Costa dohra, tak to bude zazrak.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Rojo vs. Costa

Reagovat
Spasitel

Neviem či mi niekto niekedy viac vadil v Chelsea ako Costa

Reagovat
niflheim

Ať táhne ten Costa do Španělska nebo Číny.

Reagovat
Ligter

Rojo a/nebo Costa nedohrají

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Costa vs Rojo.

Tam už chýba len Moreno.

Reagovat
Whitemedia

a Xhaka

Reagovat
Whitemedia

nebo Gabriel

Reagovat
Greny

ale jedině Petr Gabriel , by si museli davat bacha i spoluhraci

Reagovat
smazaný uživatel

Co bychom dneska za takovyho Gabriela dali..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se tak krásně kouká

Reagovat
vodka

Pogba ze zálohy nejhorší...

Reagovat
Deywid

Rojo je neskutocna pica

Reagovat
blade115

Tak ani nevím, jestli je nesnesitelnější to, že prohráváme, nebo Costa pořád na hřišti...

Reagovat
vodka

Pogbad

Reagovat
Greny

tady mohl dávat červenou jak Costovi tak Rojovi

Reagovat
Snatus

Rozhodčí dneska slabý.

Reagovat
Busby babes

dost to pousti. coz se mi na jednu stranu libi, na druhou aby se mu to nezvrhlo.

Reagovat
Snatus

To teda, Costa už by měl být dávno venku, a Rojo teda taky.

Reagovat
Busby babes

Rojo mel mit imho zlutou. tam za to meli dostat oba zlutou...

Reagovat
Grahf

toho costu by som bil od rána do večera

Reagovat
Greny

Mohl dostat klidne zlutou kartu, ale Rojo oplaceni je také červena

Reagovat
off-olda

Nejlepší na tom je, že pokud nedostane redku, tak ten zápas stejně dohraje.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Greny

je pravda ze by mu lavička prospela

Reagovat
Whitemedia

*tribuna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SunFells

Random fact. Diego Costa has never been sent off in the Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

inac Rojo oproti minulej sezone riadny vykonnostny skok, patril medzi najhorsich stoperov a trz je to skor naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Si ze Smallingem prohodili role

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Greny

No nic do druhe pule tam musí jit rovnou Cesc a Michy ale to je asi jen zbozne prani

Reagovat
smazaný uživatel

Costa to musí dělat naschvál už.

Reagovat
Pospovič

Costa musí střídat

Reagovat
Teoretik

Ta osobka na Hazarda nechutné, ale účinné

Reagovat
vodka

A Herrera ještě stačí být i naším nejlepším záložníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ja bych rekl Hazrdovi at si stoupne proste do malyho vapna pred DdG

Reagovat
smazaný uživatel

To má Chelsea za to, že si dal Conte kšiltku k obleku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Snatus

Reagovat
icemike

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

Kralovstvi hnusu.

Takhle nasranej jsem jeste behem polocasu asi nebyl. Nikdy jsem si neuvedomil, jak strasne frustrujici je hrat proti tymu, kterej uz od zacatku predrzuje mic, zdrzuje, filmuje a rezignuje na snahu hrat fotbal.

Nejhorsi na tom je, ze diky ty show hloupyho Costy i nasi hraci zapomneli, ze jsou tam proto, aby hrali fotbal, takze hrajeme jeste vetsi sracku nez United a zaslouzene prohravame. Poprve v sezone absolutne neverim tomu, ze bychom tohle mohli otocit.

Jinak rozhodci to na muj vkus ridi naprosto kretensky. Na jedny strane pousti kazdou situaci, pak zas piska sebemensi picoviny.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

rezignuje na snahu hrat fotbal...

Reagovat
Svatej

Vzdyt to je naposto strasnej zapas. ja si krom golu vybavuju akorat tu vasi prohravku ve vapne okolo nejaky 25 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to príde ako veľmi dobrý zápas. Hostia sú tí, čo mali 1 strelecký pokus za polčas.

Reagovat
Svatej

A ja snad rikam neco jinyho?

Reagovat
Ligter

přinejmenším v tý první větě určitě

Reagovat
Svatej

Ktery?

Reagovat
Ligter

''naprosto strašný zápas'' - ''mně to přijde jako velmý dobrý zápas''

Reagovat
Svatej

To jsem mel tusit jak mi odepise ? To co jsem rikal nebylo smerovany na tu prvni vetu, takze to nedava smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Označil si United za tým, čo rezignuje na to hrát fotbal.

Reagovat
Svatej

To se s nasi jednou strelou vylucuje jak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem.

Reagovat
hitZor

Kdyby to pískal normální rozhodčí, tak jsou Costa a Rojo venku a k tomu má Herrera "oranžovou" za ty dva fauly na Hazarda a Fellaini žlutou za faul na Luize. A ten faul Pogby na Kantého těsně před žlutou Costy, který odpískal jako faul Kantého, ani nekomentuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
Swarley

Všechno proti vám?

Reagovat
hitZor

Jo, kdyby poslal ven Costu, tak nám ušetří trápení v dalších několika zápasech

Reagovat
Svatej

Podobne kretensky provokace jsem cekal

Reagovat
Swarley

Tak jsi víc deluded než tvůj oblíbený José, te za ty roky nevědomky změnil...mind games...

Reagovat
Svatej

Nechapu co jsi tim chtel rict, ale seru na to, povazuj se za viteze.

Reagovat
Swarley

To zní taky dost mourinhovsky.

Reagovat
Svatej

Ale hovno. Hraj si tyhle hrys nekym jinym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Man Utd 1-0 Chelsea HT:

Shots: 4-1

Possession: 55%-45%

Chances created: 2-0

Pass accuracy: 80-71%

Fouls: 8-14

Reagovat
Svatej

Tim vyvracis kterou cast ?

Reagovat
mithro

Kralovstvi hnusu.

Takhle nasranej jsem jeste behem polocasu asi nebyl. Nikdy jsem si neuvedomil, jak strasne frustrujici je hrat proti tymu, kterej uz od zacatku predrzuje mic, zdrzuje, filmuje a rezignuje na snahu hrat fotbal.

Nejhorsi na tom je, ze diky ty show hloupyho Costy i nasi hraci zapomneli, ze jsou tam proto, aby hrali fotbal, takze hrajeme jeste vetsi sracku nez United a zaslouzene prohravame. Poprve v sezone absolutne neverim tomu, ze bychom tohle mohli otocit.

Reagovat
Svatej

Boze, ja na tyhlencty sracky nemam chut. Co konkretne teda vyvracis ? Ja tam mam 3 odstavce a ty 5 radku, takze kazda statistika plati na jeden z tech odstavcu, nebo co se snazis rict ? Napsal jsem ze zaslouzene prohravame, to ale na ty sracce nic nemeni. Je to neklukatelnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

"filmuje"...to si dovolí říct fanoušek, který má v týmu Costu...???

Reagovat
Ligter

teď si vůbec nejsem jistý, zda komentátor řekl Pogbovo jméno

Reagovat
smazaný uživatel

MU zatim naprosto dominantni vykon. Luxus.

Reagovat
Cobra

V čem?

Reagovat
HorajzmAmmann

třeba v tom, že Chelsea nevystřelila ještě na bránu

Reagovat
Cobra

Zatímco United vystřelili jednou a dali z toho gól. Jinak naprosto podobný výkon obou týmů, bez nějaké známky kvality v kombinaci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
HorajzmAmmann

střely 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V praci s balonem a bez nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo všetkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Fella

Reagovat
blaugrana

Hazard dnes vygumovany neskutocnym spôsobom a tym aj veskera kreativita chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

snad Jose nebude vymyslet stejne kraviny, co nas staly v Anderlechtu vyhru a necha je hrat to co hrali doted

Reagovat
Matić

Fabregas za Matiče a Will za Costu a možná s tím ještě něco dokážeme udělat. Jinak to je marnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Ander Rojo Rash a i ten Young

Reagovat
ACSMan

Jojo, až na ty Youngovo střely

Reagovat
smazaný uživatel

Fella je taky naprosto skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

jo je

Reagovat
HorajzmAmmann

zbytečně hejtovaný hráč někdy

Reagovat
ACSMan

Dnes je výborný ale je hejtovaný oprávněně, protože přesně takhle zahraje jednou za cca 6 zápasů.

Reagovat
Carrick

Ale zdejší odborníci ti řeknou, že je to naprosto zbytečný hráč.

Reagovat
Grahf

modlime sa, aby to mourinho v druhom polčase nezničil

Reagovat
ACSMan

Ten kante je řádný fofrník.

Reagovat
vrabejka

Chelsea betonuje když prohrává

Reagovat
pepinho2

Contemu se to přetěžování hráčů vymstí, minimálně v příští sezóně.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/Sporf/status/853636911222726657

Lyon si toho zažívá poslední dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

magoři z korsiky

Reagovat
smazaný uživatel

Bastia

Reagovat
blade115

Tohle je fakt zlej sen. Nemá smysl panikařit, ale jestli takhle budeme pokračovat, tak ten titul vážně ještě projebeme. Vážně nechápu, co se stalo s Costou, ale takový výkonnostní sešup snad nepamatuju. Z jednoho z nejlepších a nejplatnějších hráčů ligy je teď naprostý tragéd, co zkurví úplně všechno, na co sáhne. Do toho už se zbytek týmu trochu dostal z toho laufu, takže Cahill už je zase Cahill, Luiz začíná chybovat a Matič šel taky dolů. Vlastně to teď záleží na formě Hazarda, o ničem jiném to poslední dobou není. Hrůza. Po tomhle už máme docela v pohodě los, ale minimálně jednou, dvakrát ještě nejspíš ztratíme. Fakt bych nás nerad viděl projebat takovou sezónu. Očekávání sice původně byla nižší, ale vzhledem k průběhu sezóny bude cokoliv jiného než titul zklamání.

Dnes je snad vše proti nám, dvě zranění ještě před začátkem, fatální chyba rozhodčího u gólu, kazíme jednoduché přihrávky, Azpi pak v dobré pozici uklouzne... Conte teď musí ukázat trochu psychologie a nějak je na druhou půli vyhecovat, takhle to prostě nejde. Ideálně by taky mohl zareagovat nějakým střídáním, ale to se vážně čekat nedá... Mourinho to teď ale dost možná zavře, tak by se třeba i Cesc hodil.

V první půli byli o parník lepší oni, teď je řada na nás. Porážku si z OT vážně odvést nechci.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs daju titul

Reagovat
smazaný uživatel

HAJZLE

Reagovat
smazaný uživatel

O skore

Reagovat
vilp

Takovou osobku Mourinho svého času nehrál ani proti Messimu v životní formě.

Reagovat
hitZor

Protože nemusel, když stál s desíti hráči ve vlastním vápně

Reagovat
smazaný uživatel

To byl RdM.

Reagovat
hitZor

Já vím, ale Mou by určitě nehrál jinak V Realu jsem ho nesledoval, ale tam měl úplně jiný materiál a útočit prostě musel.

Reagovat
Whitemedia

Je těžký něco hrát, když už pár měsíců hráváme o 10 hráčích...

Reagovat
Miguel19

Totální příšernost. Možná nejhorší výkon v sezoně.

United nás přehrávají totálně ve všem. Jsou důraznější, přesnější, rychlejší, mají všechny odražené balony. Totálně nás válcují ve středu pole. Kanté s Matičem jsou totálně k hovnu, samozřejmě dopředu naprosto plonkový, souboj nevyhrají (Matič dokonce ani hlavičkový). K tomu neustále stojí za hráči, takže není možné jim přihrát a založit útok. Jediné na co se teda zmůžeme je přihrávka na lajnu a totální nákop někam do prdele.

Hazard s Pedrem dohromady dvakrát u míče. Chápu, že Má Hazard osobku, ale tím víc by měl být Pedro vidět. Ale on tam pro jistotu ani není.

A největší příšernost samozřejmě Costa. Tohle Conte fakt totálně dosral a můžeme na to krutě dojet. Nejen že jsme s ním v 10, ale my tím ztrácíme dva hráče, protože ten kokot zakládá jeden útok United za druhým. Ten hráč je absolutně příšernej. K tomu hovnu co předvádí navíc opět dokazuje, proč ho nesnáším a doufám že vypadne. Nedělám si iluze, že by ho Conte stáhnul. Ale když to chce promrdat, ať si ho tem nechává..

Reagovat
vitasrp

Zatím solidní katastrofa, jeden z nejhorších poločasů v týhle sezóně.

Ta rychlá dvojice útočníků soupeře nám bohužel činí potíže, nicméně to se dalo čekat - Cahill tyhle typy útočníků bytostně nesnáší, pokavaď proti němu hraje borec, co je silovej, chce míč do nohy, případně vzduchem, tak si s ním ve většině případů zvládne poradit. Jakmile je tam ale rychlonožka, která dělá náběh za náběhem za jeho záda, tak znejistí, no a nejenom že pak má tradičně v těhle duelech velký potíže, zároveň taky přestane být agresivní, přestane s hráčem vystupovat a drží si odstup pro případný náběh za svá záda. To je docela průšvih.

Na druhý straně je bohužel v mých očích docela podstatný rozdíl mezi Zoumou a Azpilicuetou, především co se týče práce s míčem. Azpi volí lepší řešení, dává lepší přihrávky, umí navíc přečíslit zálohu soupeře tím, že po rychlém otočení hry vystoupí, obdrží přihrávku a vyveze míč, navíc pak je schopen dát i kvalitní diagonálu do středu hřiště a najít případně někoho mezi liniemi. Kurt má v tomhle naneštěstí výrazné slabiny.

Úplně příšernej je Costa, který toho za ten poločas zazdil hrozně moc. Při budování hry je role útočníka v našem systému celkem jasně definovaná - nemá se stahovat hluboko, má na zádech udržet stopera, pak obdržet dlouhou či kolmou přihrávku a otočit hru na druhou stranu, to je celé. Nemusí to být žádný driblér, nemusí to být žádný génius, stačí jednoduché secvičené věci a ta hra pak většinou funguje. Jenže Costa dneska předržuje míče, nedává je rychle od nohy a krom toho taky strašně moc kazí.

Jinak bych ještě uvažoval nad tím, zda Hazarda nevyšoupnout víc k lajně, poněvadž ve středu na něm hraje Herrera osobku, přičemž v těch středových pozicích je to pro něj víceméně pohoda. Kdybychom změnili poziční rozestavení a Eden byl tím, který by byl mimo ten defenzivní blok, roztahoval hru a pohyboval se u postranní čáry, bylo by zajímavý sledovat, jak by na to soupeř zareagoval.

Reagovat
vitasrp

A jinak teda samozřejmě ta ruka. Jsou chyby rozhodčích, který mi přijdou normální a dokážu je vysvětlit a pochopit, no a pak jsou chybky, u kterejch mi zůstává rozum stát. Tu ruku viděl Cahill, kterej byl od celý situace několik desítek metrů, nechápu, jak ji teda mohl nevidět sudí. A pokud ji viděl, jen ji nevyhodnotil jako pískatelnou, tak pak už tomu nerozumím vůbec.

Reagovat
Snatus

K Zoumovi jsi celkem dneska kritický, v pohledu dnešního zápasu je to náš nejlepší stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard's half by numbers vs. Manchester United:

0 shots

0 chances created

0 dribbles completed

ANDER HERRERA

Reagovat
smazaný uživatel

Anderek <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezakrikni to

Reagovat
Ligter

no nic, raději se duševně připravím na Mourinhovskou údržbu

Reagovat
Miguel19

Jediná naše šance aspoň na bod - Mourinho

Reagovat
blade115

Ale zároveň velmi malá šance na tři body - Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som k JM nebol len kritický, s týmto sa dá súhlasiť.

Gary Lineker‏Verified account @GaryLineker 13m13 minutes ago

More

No opposing manager knows this Chelsea side better, but the first half was a tactical masterclass from Mourinho.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Chelsea, neztracejte hlavu, ani nehazte flintu do zita, takhle to proste obcas vypada, kdyz konecne narazite na fotbaloveho giganta

Reagovat
Matić

Reagovat
hitZor

Spíš tým totálně nesympatických hráčů (s výjimkou snad jen Valencii a de Gey), kteří vylehávaj na zemi po každém maličkém kontaktu. Tihle United jsou oproti éře Ferdinanda, Vidiće a spol. totální trash. A před nějakýma narážkama ohledně Costy - ten je na tom úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Fair play to Gary Cahill during an awful half.

86.4% passing accuracy

87.5% duels won

6 tackles (more than any other #CFC player)

#MUNCHE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedeme, podme tu práci dodělat do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia neustále skáče kolem balónu jak postavy z Mortal Kombat

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ANDEEER

Reagovat
hitZor

Vysoká noha ve výšce jen těsně nad kolenem? A ještě si na ni Fellaini sám naběhl

Reagovat
vodka

Ander

Reagovat
Ligter

HERRERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool Anderovi se uprimne omlouvam, neni to prumerak ani nahodou.

Reagovat
Busby babes

Ander!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ashley Top

Reagovat
niflheim

Andeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Greny

Cesc a Michy hned na plac!!!!

Reagovat
Pospovič

dobře jim to Kante založil

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, BIJTE JE

Reagovat
Swarley

Anderkooooo, Kante zkusene

Reagovat
Miguel19

Kanté dovršil svůj výkon. Paráda..

Reagovat
blade115

Heh... Tak nic, serem na to, jako bych nic nenapsal. Vyhrajeme jindy, no.

Reagovat
Ligter

uuu, štískařskej gól docela, ale Kanté to slušně posral

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem že Young spadne a bude chtít penaltu

Reagovat
Busby babes

to asi kazdej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rash ma potencial byt novou devitkou po Zlatanovi. Vynikajici vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje parádně co dal ten gól Sunderlandu

Reagovat
blaugrana

Costa do desiatich minut cervena.

Reagovat
Greny

kéž by

Reagovat
Snatus

Luiz se tomu balonu hezky vyhnul

Reagovat
off-olda

Ježiš, pískej konec.

Reagovat
Greny

tak stridej sakra uz

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
Ondiis

Je to dobrák

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

young

Reagovat
Greny

dej tam i Michyho

Reagovat
off-olda

Reagovat
Greny

jo vím že dostane kdyz dobre 10 minut ale nevim na co ceka ... na Hazarda hrajou osobku a Costa je mesic a pul hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Carras do hry

Reagovat
Pospovič

do řiti at toho Costu vystřídá, nebo je snad Conte magor?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ten počet přihrávek

Reagovat
vodka

takže jdeme betonovat? tak to bude ještě remízka...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to deláte celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Co potom dělá chelsea?

Reagovat
DreamTeam

Sedí na tribuně a sleduje to.

Reagovat
smazaný uživatel

boze co zas robi mourinho?

Reagovat
Teoretik

asi nejnudnější zápas, co jsem letos v PL viděl radši vypínám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

2 střely na bránu za 63 minut jsou celkem vypovídající, kdyby to byl aspoň intenzivní fotbal ve středu pole, ale tohle je takové nemastné neslané

Reagovat
Busby babes

mas na nas koukat casteji, pak bys neco takoveho nikdy nemohl napsat.

Reagovat
Ligter

tos jich musel vidět tolik, co šampion zázračný kůň

Reagovat
Teoretik

je fakt, že na vaše zápasy moc nekoukám, vy asi máte laťku posazenou hodně nízko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

no je fakt, že v několika případech sis určitě dost ušetřil život

Reagovat
Cobra

Top handshake

Reagovat
Busby babes

reakce na Fabregase no.

Reagovat
niflheim

Logické posílení středu hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je zralej na rucnik, Rash naprosto bych chyby, Costa nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba hraje dnes velmi dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis vazne? Z te zalohy je tam nejhorsi. Nesmyslne zpomaluje akce, ztraci mice a kazi prihravky....

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

kéž by Costa nedohrál.. o tom sní většina fanoušků Chelsea

Reagovat
blaugrana

Pogba sa mi dnes prvy krat paci.

Reagovat
niflheim

Zrovna dneska hraje to, co se od něj celkem čeká

Reagovat
Busby babes

vsak Pogba s Herrerou celej zapas ten stred hriste uplne ovladaj.

Reagovat
Miguel19

Matič už musí vypadnout ze základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Matič a Costa

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

ja si vlastne cely zapas rikam na co tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Ten costa

Reagovat
off-olda

Costa nepřihraje na metr. Střídej hooooooooooooo

Reagovat
blaugrana

Mouringo to dnes s tym prehustenim zalohy a dvoma rychlikmi vychytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Costa dolů a stáhnout z hostování Tammyho Abrahama, tohle se nedá

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso RASH dnes parádně

Reagovat
Cobra

Rash je top!

Reagovat
off-olda

Rash

Reagovat
Pospovič

Begovič

Reagovat
Ligter

Rash skvělost prostě

Reagovat
Busby babes

Clovek si pomalu zacina prat aby Zlatan podepsal v LA... Rash dneska skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tady si pomohl faulem. Jinak by se přes Luize nedostal.

Reagovat
Busby babes

uprimne, to je uplne jedno. spis jde o to, ze s nim na hrotu je ta hra uplne jina. Zas Zlatan se bude hodit do jinych zapasu. byla to jen nadsazka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje skvele. Celkove od toho golu se Sunderlandem.. nicmene nezapominej ze predtim nic moc delsi dobu. Hlavne golove

Reagovat
Busby babes

nezapominam, proto tam je ten smajlik. Zas on potrebuje na tom hrotu hrat pravidelne, pak to taky bude jine.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny faul Rashforda na Luize pak se divime, ze ti hraci padaji, kdyz ho jassne stahne a jen proto, ze luiz to zkousel ustat, tak to nepiskl....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Dneska Spongebob tak 2 minuty

Reagovat
off-olda

Dej mu druhou za kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný způsob, jak byste dokázali dněco zahrát no

Reagovat
off-olda

Víš o tom, že vedeme ligu, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslel jsem v zápase proti nám, s tím jak hrajem od začátku roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Pospovič

Reagovat
niflheim

Tak Hazard se dneska dočkal

Reagovat
Swarley

Rashford MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spis herrera ne?

Reagovat
Swarley

Může být, je to mezi nema, ale Rash se mi líbil o kousek víc

Reagovat
smazaný uživatel

gol, asistence a doslova zniceni veskereho utoku soupere, ja si tezko predstavuju lepsi vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

da tam toho druhyho utocnika do ....

Reagovat
off-olda

Beztak přijde Eduardo.

Reagovat
Greny

Zouma je tam ted uplne ale uplne na hovno

Reagovat
Swarley

Zouma

Reagovat
blaugrana

Fabregas ma skoro tak ppci hairstyle ako Bellerin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Zouma se něco přiučil od Pogby

Reagovat
Venny

Zouminho

Reagovat
Miguel19

Když by Costa dostal druhou žlutou, měl by stop na 2 zápasy?

Reagovat
Greny

podle toho jak hraje posledni zapasy klidne do konce sezony nejhorsi je ze by na hrotu hral kdokoli jinej jen ne Michy

Reagovat
I am Mancunian

Massive game from Fellaini so far. Like watching the world's most skilful buffalo somehow miraculously playing football

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SEBASTIAN VETTEL

Ještě to dovést do vítězného konce United a super neděle je na světě

Reagovat
Busby babes

Young strely asi -10...

Reagovat
GarethBaleCZ

Zakažte někdo Youngovi střílet, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

younginho

Reagovat
smazaný uživatel

Costa by hrál základ, i kdyby neměl nohy.

Reagovat
off-olda

A Michy by nehrál, i kdyby měl čtyři nohy.

Reagovat
Whitemedia

Dej Costovi rudou

Reagovat
Busby babes

ten Miky tam ojel Contemu dceru nebo co? dyt Costa je uplne marnej uz par tydnu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

měsíců*

Reagovat
Whitemedia

pár měsíců

Reagovat
blade115

Půl roku.

Reagovat
Whitemedia

od ledna, to ještě není půl rok

Reagovat
blade115

Stejně tak bude hrát do konce sezóny, tak se nezblázni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsi blízko

Reagovat
Greny

v tomto me Conte neskutecne sere

Reagovat
Snatus

Okecal to nejdřív aklimatizací a teď, že neumí systém taktiky. Dle mě to jsou prostě jenom kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Youngovi strely

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá pomsta od Mourinha. Tohle si prostě zasloužíme

Reagovat
Greny

Reagovat
off-olda

RLC Tak to jo.

Reagovat
niflheim

Další dobré střídání... vysoký hráč na standartky a taky dokáže vyhrát balón při nákopu/odkopu a udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra dosel vyrobit rudou pro Costu

Reagovat
Greny

byt Michym tak v momente kdy by me chtel nekdy poslat na hriste normalne odejdu do kabiny

Reagovat
Miguel19

Tam ho chtěl někdo vyhonit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Chelsea mi dneska připomíná nás celou sezónu - dostanou se k šestnáctce a k ničemu dalšímu ne, v tom bodě naprostá zoufalost.

Reagovat
Miguel19

Mně to připomnělo loňskou Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

úplná kopie naší hry v loňské sezoně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hňup, co to tady vyřvával pár dní zpátky, to přivolal...

Reagovat
niflheim

Asi nostalgie a z úcty k Mourkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

co lžeš? každý zápas máme aspoň 5 tutovek a soupeřův gólman se snaží

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby měl Fabre stop na 3 matche, tak už by to bylo fakt v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas červená ...

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

No zas tak bych se nesmál, šel tam hrozně. Ale červená to správně být neměla.

Reagovat
off-olda

To prostě není červená ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Po opakovaném záběru ne, ale live jsem se i já bál, že by mohla být.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi snad nejhorší zápas za poslední 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Minutes given to teenagers in the Premier League this season:

Conte – 0

Wenger – 1

Pochettino – 19

Guardiola – 415

Mourinho – 1,443

Reagovat
niflheim

Rashford si stejně pod Mourkem ale nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsi zapomněl na chudáka Matu a Mikyho

Reagovat
Ligter

Wenger - 1

Reagovat
smazaný uživatel

hloupost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ak zajtra nevyhrame, bye bye LM

Reagovat
Teoretik

to snad nemůžete prohrát

Reagovat
Teoretik

teda nevyhrát

Reagovat
Nikikrew

Tak u nas je momentalne vsetko mozne

Reagovat
I am Mancunian

pre vas je LM uz davno stratena

Reagovat
Nikikrew

Tak davno hovoris

Reagovat
smazaný uživatel

Young dneska pekne

Reagovat
smazaný uživatel

ashley to je blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Easy win

Reagovat
niflheim

Captain. Leader. Legend.

Reagovat
smazaný uživatel

José se mračí.

Reagovat
niflheim

Celá obranná fáze dneska úžasná

Reagovat
niflheim

Jinak Chelsea pořád bez střely na bránu

Reagovat
Pospovič

neskutečně klaunský výkon

Reagovat
Ondiis

Zítra je ztráta Arsenalu jasná to prostě nemůže dopadnout jinak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

young v nejlepsich letech

Reagovat
Busby babes

mel jsem vsazeno na Celtic.

Reagovat
minoLFC

tvrdí britskí hoši....

Reagovat
smazaný uživatel

to je na 10ti zápasový stop tohle!.. hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Urobil to rozumne. Miesto hejtu by si tu zaslúžil obdiv, ako to rozumne urobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je chytrý.

Reagovat
mithro

tak klobuk dole Jose, konecne

Reagovat
smazaný uživatel

fandim Spurs ale:

Crystal Palace

Arsenal

WH

United

Leicester

je trosku moc na to, ze este potrebuju dohnat tie 4 body

Reagovat
Orlandiiik

a Hull

Reagovat
smazaný uživatel

hull som neratal, pretoze tych by mali zvladnut a je to posledne kolo, kde uz moze byt rozhodnute

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale ve všech zápasech jsme favorité a máme nejlepší formu v lize, šance není velká, ale nějaká je

Reagovat
smazaný uživatel

sanca tam je, ved Chelsea ma Watford, Suthampton, WB, Everton ...staci ak 2x zakopnu a Spurs vsetko vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Los je ťažký, ale ja verím, že Chelsea všetko prehrá a budú nám stačiť aj 4 remízy z posledných šiestich kôl.

Reagovat
spider_8

To by vás ještě předehnal Arsenal

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Boro!!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jasná jednička

Reagovat
Mates_Matesović

08:58 Ranieri náhradou za Mazzarriho?

Claudio Ranieri se může dva měsíce po propuštění z Leicesteru vrátit do práce. Jméno italského manažera je spojováno s prací ve Watfordu, kde i přes tři výhry z posledních čtyřech zápasů nemá jisté místo jeho italský krajan Walter Mazzarri.

Jsou v tom Watfordu normální? Jak Flores tak Mazzari tam odváděli celkem dobrou práci a oni je oba vyhoděj?

Reagovat
Hokaido

Zapomněl jsi na Jokanoviče, kterej v podstatě dostal padáka po postupu do PL z Champu.

Reagovat
vanGomm

Co se týká umístění 1-4,tak zde už je Arsenal mimo hru.Teoretická možnost sice existuje,ale praxe,ta je jak bývá zvykem někde úplně jinde.

Reagovat
Swarley

a vy to snad dokážete?

Reagovat
nani92

Ak nechcú vyhrať LM, tak ju nepotrebujú

Reagovat
Swarley

je zbytečné se dostávat pod tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Šance pro Kohouty

Reagovat
smazaný uživatel

Conte: „Nebyl jsem schopný hráče správně namotivovat, zkoncentrovat je,“ vysvětlil po porážce s MU.

Ty voe, Wenger by se mel ucit

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je nenaučil si nahrát na tréninku.

Reagovat
Swarley

přijet s takovou připosranou taktikou na OT, to bylo jak José v nejlepších letech...nechtěl hrát fotbal, nulová reakce na vývoj, druhý útočník i přes vývoj utkání zůstal na střídačce...snad Contemu neujel vlak, kdyžtak ho s Josém můžou chytat spolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No určitě přijel s tím, že chce hrát takovou sračku a ani jednou nevystřelit na bránu ...

Reagovat
kiwwi

jo ale keby to bolo naopak, tak by to kazdy hodil na Mourinha, ze s tym dosiel

Reagovat
smazaný uživatel

To mu nevysvětlíš.

Reagovat
blade115

Reagovat
kiwwi

dik za nazornu ukazku, presne tak by si plakal

Reagovat
blade115

Radši toho nech, nebo ještě překonáš sám sebe.

Reagovat
Snatus

Reagovat
SunFells

Jak neumět namotivovat hráče? To by úplně nemusel.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to povedal wenger tak ho za to kazdy vysmeje

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

keby to povedal, tak ho za to možno niekto vysmeje, ale bola by to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžeš vědět? On nikdy nevzal porážku na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

vzal

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

to toho moc neřekl

Reagovat
Snatus

To Costa už prožívá tu nekoncentraci 3 měsíce.

Reagovat
mikelinos

Právěže je posledních pár měsíců dost konzistentní

Reagovat
Snatus

konzistentně špatný?

Reagovat
mikelinos

přesně tak

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Rusnák

ale solídna kalamita

Reagovat
Taiger

Dneska jestli nenastoupíme s Alexisem na hrotu, není šance na 3 body. Vždy, když jsme s ním up front nastoupili, bylo to super, od tý doby ale, co Wenger začal měnit, se to začlo srát.

Reagovat
Hachim Mastour

Proti Boro sme s ním na hrote nastúpili a bola to katastrofa.Ale aj tak musí ísť na hrot a Welbeck na krídlo.Alebo aspoň Giroud hrot a Alexis krídlo.

Reagovat
Taiger

Dat Guy Welbz musí sedět, to souhlas. Mám ho sice rád ale poslední zápasy je naprosto nulovej a Oli má mnohem větší vliv ze střídačky on. Pochybuju, že mě Arsene s Alexisem na hrotu vyslyší, ale aspoň Oli tam musí bejt.

Reagovat
SunFells

Welbeck myslím včera netrénoval, neměl by být v sestavě.

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey, Xhaka - Walcott, Ozil, Ox - Alexis by som dnes chcel. Síce to nebude, ale aspoň nech na hrote nie je Welé.

Reagovat
Nikikrew

Bud to alebo Alexis na kridlo a Giroud na hrot. Zasluzi si si aj on byt v zaklade. Hlavne nech Wele je na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes x? 0:0

Reagovat
pepinho2
Reagovat
smazaný uživatel

ten arsenal bude dnes zase des a hruza... kdyz nedali gol crystalu palace, kterej dostal 52 golu, tak middlesborough, kterej jich dostal 37 neamji sasnci ohrozit branku....

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak dát litr na Boro?

Reagovat
vladis271

to pošli radšej 500 mne. Vidíš zachránil som ti pětikilo. Pošlem ti číslo účtu?

Reagovat
nani92

A ty pošli 20% mne a nenahlasim ťa príslušným úradom

Reagovat
vladis271

za čo?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
off-olda

Ten Abraham...

Reagovat
pepinho2

Škoda, že nedostane šanci

Reagovat
db18

Mezitím na florbalovém superfinále: https://twitter.com/VencaJares/status/853975176404492295

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Podobnost s fantomasem čistě náhodná?

Reagovat
db18

Ten je zase na nějaké misionářské výpravě, takže asi jo...

Reagovat
Miguel19

No "Wenger out" lze taky považovat za misionářskou výpravu

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

give him the medal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Pudil 1+1 zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Legend

Reagovat
smazaný uživatel

jednou to přijít muselo

Reagovat
icka

John Terry and Chelsea Football Club today jointly announce our captain will leave the club at the end of the season...

Reagovat
PP

Tak, kdo bude dneska větší tragéd? Jediné co nám nahrává, tak že Boro má podobně mizerné období jako my, ale naše borce bych nepodceňoval..

Reagovat
Gunner14

Brighton pristi rok PL

Reagovat
avicii

dnes Arsenal nezavaha mam pocit, skor vytazstvo o 2 -3 goly..

Reagovat
kiwwi

*vitazstvo

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

pjekne

Reagovat
Higi

https://pbs.twimg.com/media/C9ohMDXXoAAv14e.jpg

Arsenal squad, tak co myslíte, opravdu Wenger zkusí tohle rozestavení nebo Gabriel bude na RB a Monreal klasicky na LB?

Reagovat
smazaný uživatel

pecka

Reagovat
masly008

gab pravý bek, monreal na svojem,ox křídlo.rozestavení se měnit nebude.

Reagovat
Hokaido

Wow, Arsén se 3-4-3?

Reagovat
Gunner14

Kez by

Reagovat
pepinho2

Wenger to teď potvrdil

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň vidno, ako veľká je tá kríza, lebo, že Wenger bude niekedy v živote hrať niečo iné ako 4-3-3, neveril ani on sám. Snáď to nie je len nejaký zúfalý ťah od neho.

Reagovat
Hokaido

To teda. Ale docela mu fandím, protože už jsem fakt nečekal, že by byl takhle velký změny schopnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prepiste dejiny!!!

Reagovat
Edgewalker

Zázrak!

Reagovat
Gunner14

Konecne nechal odpocinout polo-zranenyho Bellerina

Reagovat
J0EL

Wenger jak sa snazi

Reagovat
Hachim Mastour

Arsík sa utrhol z reťaze

Reagovat
FCSL

Wenger změnil rozestavení Ten už musí bejt fakt zoufalej

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, ale podhrot Alexis - Mesut a pred nimi Giroud, to vyzerá luxusne.

Reagovat
Heisenberg

3-4-2-1 A kdyby posunul Gabriela s Holdingem o trochu výš, tak by to bylo 1-2-4-2-1 A nakonec se zatáhne Monreal do obrany a Ox se posune k Mamutovi a Alexisovi a bude to 4-2.3-1

Víc už mě nic víc v životě nepřekvapí, snad jen kdyby si přinesl na lavičku klobouk a z něj vytáhnul Boulda. Nebo si zapnul bundu a z postranní kapsy vytáhl rezignační dopis.

Reagovat
Mastný Chobot

"Nebo si zapnul bundu" by bolo najvác

Reagovat
smazaný uživatel

som na to hrozne zvedavy, uz dlhsie som rozmyslal ze by nam to sedelo, bellerin je na wingbecka ako stvoreny, nalavo by sedel kolasinic, na stoperov mame pretlak a predovsetkym tych mladych talentovanych, ktorych budeme vediet lepsie zapracovat, vyriesilo by to ozila, ktory by nelimitoval zalohu, akurat sa bojim ze to vrati do hry girouda ale ak sa bude darit, tak to strpim , kazdopadne po dlhsej dobe nieco zaujimave v suvislosti s arsenalom

Reagovat
Hachim Mastour

Nie som si istý, či je Kolasinic ten pravý hráč na pozíciu, dúfam že áno.Od Ozila očakávam, že bude viac stiahnutý a bude pripravovať šance pre Alexisa a Girouda.Ak bude zasa mimo, tak by ho mal už niekto prefackať.

Reagovat
Hachim Mastour

pozíciu wingbacka

Reagovat
smazaný uživatel

on tam zacal hravat tuto sezonu na wingbackovi a vraj mu to velmi sedi, ozilovi to podla mna pomoze, a ked nie, tak mu fakt uz neni pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

inak sa mi snivalo, ze sme vyhravali 2-1, a od nejakej 80. minuty to boro otocilo na 2-14, popravde tuto sezonu by to ani neprekvapilo tak to sem pisem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa raz snívala podobná absurdita, Kubo. Že som zo skúšky dostal H.

Reagovat
Swarley

lebo si vedel hovno ty homofob...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon to nebolo HH

Reagovat
smazaný uživatel

E

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi potom napadlo, že asi sa mi učiteľ vysmial.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hele dotaz ohledně fanty .... sčítají se mi transfery ? když ho ted nepoužiju tak budu mít příští týden 2 ?

Reagovat
nani92

áno dest

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

max 2 ale

Reagovat
mikelinos

jo, ale maximálně můžeš mít 2 free transfery, víc se ti jich neposčítá

Reagovat
vladis271

som ťa prečítal ako dest. Ozaj čo je s ním? A ešte jeden scouser čo tu býval aktívny ale cca pol roka dozadu možno rok sa na to vysral. Zabudol som nick.

Reagovat
Maresma

Lolkac, Vader? Olo bude vědět, co s nima je.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
stiflerovamama

stream prosim ?

Reagovat
smazaný uživatel

welé je zraneny nebo si konecne vsiml, ze neudelal tetno rok nic dobe, ze neni ani na lavicce?

Reagovat
smazaný uživatel

zraneny, aj mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

ox pojde vonku a bude po 343

Reagovat
Thab

tímhle tempem do těch šaten doklouže

Reagovat
smazaný uživatel

von*

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

Ox je nalitej ne

Reagovat
smazaný uživatel

ox na tej pravej strane zatial lieta

Reagovat
Swarley

wow, pěkně Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

kupte si normalni kopacky, to neni normalni, aby se vsichni, dokonce synchronizovane, plazili po zemi..

Reagovat
Swarley

však proto chcou taky zvednout platy

Reagovat
masly008

AW změnil podruhé ve své kariéře rozestavení.

Reagovat
captain18

jasna penalta

Reagovat
havrys99

křišťálová pecka

Reagovat
smazaný uživatel

neodpiskana penalta ✓

Reagovat
smazaný uživatel

no zatial pekna sracka chceme spat 4231!

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

to aspon fungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade zatiaľ celkom fajn na WB.

Reagovat
Swarley

Guzan potrollí Girouda, ještě z toho má prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

giroudove sprinty

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis potrebuje gol pro dobro konce nasi sezony..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Sancheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Miguel19

Rozlučkový fík

Reagovat
Trand

Alexiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

alexis guzan

Reagovat
Ondiis

Doufám, že Oxe neprodáme

Reagovat
PP

hraje teď dobře skoro všude..

Jinak Alexis paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne nejlepsi hrac dneska. po delsi dobe konecne existuje do utoku i prava strana

Reagovat
Hokaido

Ten začátek měl ale šílenej. Pak se zlepšil a nakonec jeden z nejlepších. Jen ty centry by mohl zlepšit. Na to, že je původně křídlo, je to fakt bída.

Reagovat
Ondiis

Tojo, začátek byl jako by hrál vodní fotbálek

Reagovat
cristiano.K.

doufám,že už je prodanej

Reagovat
Thab

Ale jo, proč ne Ox napravo dělá dobrou neplechu, ti 3 vzadu solidní - Holding asi neudělal ještě nic špatně. Problém je utopenej Alexis a záloha, co si s tím systémem neví moc rady, ale tak nějak to drží pohromadě, což je posun.

Reagovat
Miguel19

No Holding s úspěšností přihrávek lehce nad 70 % nic moc..

Reagovat
Thab

hm, tak si možná pamatuju co chci

Reagovat
stiflerovamama

Middlesbrough strasne biedna, ti stredovi hraci este ako tak, ale ofenziva nulova, Downing k hovnu, Negredo toho tiez moc neuhra, jediny Ramirez co tam nieco dokaze vymysliet,,,

Reagovat
nani92

Alexisa by sme mali kúpiť už len kvôli štandartkám

Reagovat
SCELO

urcite by siel este do horsieho.....

Reagovat
Gunner14

Tak snad to Boro víc otevře, když prohrávají a rychle přidat druhý gol. A to jak tam při tom rohu obránce objímal Girouda to jak nemohl vidět rozhodčí?

Reagovat
masly008

podle mně to viděl,ale nechtěl písknout.on je totiž tragéd.

Reagovat
PP

Mborro naštěstí tragičtí. I když z každého centru do naší 16ky trnu, ale jsou tam v 1 max 2 lidech.

Za nás by stačilo vyhodit Ozila a dát tam třeba Iwobiho. Ta strana je k ničemu, přímáky a rohy může taky kopat.. Ox nejlepší, ale je časovaná bomba jaký je to kiksař..

Reagovat
Thab

Od toho pochybnýho začátku se dozadu srovnal, navíc ho tam už teď nemá kdo ohrozit

Reagovat
Thab

(Ox)

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville: "The Riverside is like a mini-Emirates. You can't really whip up an atmosphere."

Reagovat
Gunner14

How shit must you be, we're winning away .

Reagovat
Gunner14

lel

Reagovat
smazaný uživatel

ot: to rychle a zbesile, to jsou dobre filmy?

Reagovat
pepinho2

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
nani92

jo

Reagovat
Hachim Mastour

Since Aug 2014 Sanchez has scored 5 PL free kicks from 34 attempts, joint-most in that time with Sigurdsson (45 shots) & Eriksen (67)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Eriksen už nedal víc jak rok.

Reagovat
Swarley

Negredo luxusně

Reagovat
Teoretik

Jenom jsem to zapl a hned je tam

Reagovat
Tolstobik

Takova poprava

Reagovat
Gunner14

Alexis a Koscielny

Reagovat
Miguel19

Alexis a Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez, kos

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale negredo pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton v PL

Reagovat
Teoretik

snad i Newcastle ten závěr zvládne a pokud by je doplnil Huddersfield tak super, ještě by mohl ale zabojovat Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

fulham

Reagovat
Swarley

Newcastle do PL patří a Leeds by byl super

Reagovat
niflheim

Líbil by se mi někdo z dvojky Leeds/Fulham

Reagovat
OTASi

A Skalák odříznutej to je snad už nějaký prokletí, vždycky postoupí tým s českým hráčem, ale ten hraje v týmu jen druhý housle, anebo se ho zbavěj

Reagovat
Swarley

a nebo máme jen slabé hráče...

Reagovat
Coutinho10

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

cech dufam pojde v lete prec..

Reagovat
samson192

koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

ale krome chyby kose docela smolny gol

Reagovat
Thab

Guzan a Agnew imho musí nosit jmenovky, kdykoli jsou spolu v jedný místnosti

Reagovat
Miguel19

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

existuje niekde na svete v nejakom sporte tim, ktory ma horsiu formu ako my ?

Reagovat
nani92

Colorado Avalanche, sezona pre nich už ale skončila, to máte spoločné tiež

Reagovat
J0EL

Kroenke. Nahoda? Nemyslim si...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

podle mě Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

sparta a ratchanok intanon, ale ta je asi zranena

Reagovat
Swarley

pěkně Peťa z Čech

Reagovat
smazaný uživatel

alexis dneska hraje snazive, ale prijde mi,ze hur

Reagovat
smazaný uživatel

losers

Reagovat
PP

skvělí fanoušci ale..

Reagovat
Miguel19

Proč má Traoré mop na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

A já furt co mi to připomíná

Reagovat
smazaný uživatel

to ma vlnu z njake ovce..

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
smazaný uživatel

MESUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

neveriiiiiim

Reagovat
Ondiis

Ramsey už jsem myslel, že to dokurví jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

NAcho

Reagovat
SunFells

Si děláš piču Ve streamu takový střih,že absolutně vynechali gól i s opakovačkou

Reagovat
frank

1:1, nepočítá se.

Reagovat
Trand

Oziiiiiiiiiil

Reagovat
PP

fakt to funguje..

Reagovat
Ondiis

Ale Giroud dnes celkem zklamání. Výkon hodný Welbecka

Reagovat
smazaný uživatel

on tuto sezonu zahral v zaklade dobre mozno raz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

kurva ten Traore je zviera

Reagovat
SunFells

Vypadá tak

Reagovat
Miguel19

Příšernej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

kua 2-1 pre nas a blizi sa 80. minuta..

Reagovat
nani92

Arsenal môže dakovať za 3 body Traoremu takto zničiť kompaktnému mužstvu zápas sa len nevidí..

Reagovat
Nikikrew

Inac my sme este ani nestriedali

Reagovat
smazaný uživatel

ani nebudeme podla mna, girouda tam necha na branenie, ozila s alexisom dole nedava a inak nema preco

Reagovat
Swarley

no, ale jako stáhl bych Ozila a dal tam někoho vysokýho...ty centry smrdí...

Reagovat
Nikikrew

Tak napr. taky Elneny namiesto Ozila, alebo Coq by som mozno este dal

Reagovat
smazaný uživatel

giroud neskutocny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je levak?

Reagovat
Swarley

Alexis jak to uklidnil

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez to teda ukllidnil..

Reagovat
Teoretik

Jak se to Alexis snaží sabotovat

Reagovat
J0EL

Cecha niekto prikrizoval k tej ciare dpc?!

Reagovat
masly008

ted předvedl první vyběhnutí na jakýkoliv centr v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazu si predstavit, ze by mohl nejakym zpusobem kolasinac vytlacit ze sestavy nacha

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ondiis

věk Nacha brzo doběhne ale

Reagovat
smazaný uživatel

giroud coquelin bellerin, utok snov

Reagovat
Ondiis

Coq levé křídlo? Hmmm

Reagovat
SunFells

Chudák Ox

Reagovat
SunFells

No player in the game has made more tackles than Mesut Özil (4) tonight.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

traore najhorsi vykon aky som kedy videl

Reagovat
smazaný uživatel

wtf alexis to neni on, za koho ho wengele vymenil?..

Reagovat
Nikikrew

tak ked ti niekto ponukne 300K/weekly tiez by si sa radoval

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne cenna vyhra, snad AW brzo podepise. Po 20 letech zmenil system a hned z toho byly za zapas 4 strely na branu. Neskutecny tah od nej, jen tak dal!

Reagovat
gocii

ne teprve po 9 letech, předtím hrál 4-4-2

Reagovat
Ondiis

Mateš mě. Už jsem myslel, že takové kokotiny píšu já.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele