Premier League - preview 31. kola

17.03.2018, 09:03, aktualizováno 17.03.2018, 09:03
Previews
Víkendový program Premier League je kvůli čtvrtfinále FA Cupu poněkud okleštěný. V sobotu se představí Bournemouth s West Bromem, HUddersfield s Crystal Palace či Stoke proti Evertonu. Liverpool pak na domácím Anfieldu bude hostit Watford.
AFC Bournemouth - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Když se chceš zachránit v Premier League, musíš Tonyho Pulise najmout, ne vyhodit! Ve West Bromwichi urazili boha defenzivního antifotbalu a po letech neatraktivního, byť klidného života v elitní společnosti, se každým týdnem přibližují druhé lize. Když nebudou bodovat ani na hřišti Bournemouthu, budeme se s Baggies moct pomalu loučit.

Tady už by pomohl opravdu jen zázrak. Osm kol před koncem sezóny ztrácí WBA na záchranu osm bodů a v současné formě to vypadá na hotovou věc. Celek z West Midlands musí vyhrát alespoň čtyři, pět zápasů, což se mu ještě nepovedlo ani v prvních třiceti zápasech. Vždyť od konce srpna se West Brom radoval z výhry jednou jedinkrát!

Krize vygradovala v posledních týdnech. Série šesti porážek v řadě de facto odsoudila klub k sestupu. Obzvlášť když součástí těchto šňůry proher byly i klíčové domácí souboje s Huddersfieldem a Southamtponem. Mírný optimismus přináší snad jen návrat opory zadních řad Jonnyho Evanse, který propásl minulý zápas s Leicesterem (1:4).

Bournemouth každopádně patří k těm třem týmům, které na WBA ztroskotaly - a to hned v prvním kole. Tehdy to pro změnu nevypadalo dobře se svěřenci Eddieho Howea, ale teď je vše v naprostém pořádku. Cherries mají na pásmo sestupu náskok šesti bodů, což vzhledem k příznivému losu (po WBA mají doma i Crystal Palace nebo Swansea) zkrátka musí klapnout.

Odvážně hrající tým z jihu Anglie naposled padnul za oběť Tottenhamu (1:4), přestože se v utkání dostal do vedení. Gól dal Bournemouth už jedenáctkrát v řadě - horší je to v obraně. Z posledních 13 zápasů inkasoval hned čtyřikrát 4 branky. Zdravotní problémy však mají jen ofenzivní hráči - nejistý je start Ryana Frasera i Joshuy Kinga.

West Bromwich v tomhle utkání prostě musí uspět. Bude to mít nesmírně těžké, protože venku nedokázal skórovat už skoro dva měsíce - od gólu Jaye Rodrigueze na hřišti Evertonu. Jejich manažerovi Alanu Pardewovi se navíc nedaří ani ve vzájemných zápasech s Eddiem Howem. Ze tří klání dvakrát prohrál a jednou remizoval.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Daniels - Smith, L. Cook, Gosling, Stanislas - King - Wilson
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazi, Evans, Gibbs - Field, Livermore, Brunt - Phillips, Rondón, Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.81 - 4.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Další z řady veledůležitých záchranářských klání se odehraje v sobotu v Huddersfieldu. Tamní Terries narazí na Crystal Palace a budou chtít navázat na vítězství ze Selhurst Parku, které odstartovalo mizerný vstup Eagles do sezóny.

Od tohoto zápasu již uplynulo více než sedm měsíců a od té doby se na jihovýchodě Londýna událo mnoho změn. Především již mužstvo nevede neúspěšný a u Josého Mourinha neoblíbený Frank de Boer, ale starý známý mazák Roy Hodgson. Palace se též dokázali probudit z letního spánku a vystoupali mimo poslední tři pozice. Poté však přišel opětovný pád, a kdyby liga končila po minulém kole, hrál by se v příštím ročníku v Selhurst Parku pouze Championship.

Nutno uznat, že Hodgsonovi svěřenci doplatili na početnou marodku i těžký los, kdy je během dvou týdnů pokořil Tottenham, Manchester United a Chelsea. Ve všech utkáních přitom Eagles předvedli sympatický výkon a nebyli daleko od zisku alespoň jednoho bodu. To už je však minulost. "Každý zápas teď bude těžký. Nepomůže nám, pokud budeme říkat, že musíme vyhrát za každou cenu. Jak my, tak Huddersfield, si uvědomujeme důležitost utkání," řekl Hodgson.

"Tento rok je výjimečný. Většinou jsou v tabulce tři skupiny: horní šestka nebo sedmička, následující šestka a poté týmy na spodu. Tuto sezónu není velkých rozdílů mezi spodní polovinou. V posledních osmi střetech nás čeká těžké období," pokračoval zkušený manažer. Tomu se vrací uzdravení Mamadou Sakho, Ruben Loftus-Cheek a Yohan Cabaye. Huddersfield naopak přišel o Dannyho Williamse, jenž si kvůli zlomenému kotníku do konce sezóny odpočine od fotbalu. Poprvé od prosince se však vrací Elias Kachunga a fit je také Philip Billing.

Nováček z Yorkshire bojuje mezi anglickou smetánkou statečně a stále se drží nad sestupovými vodami. Ve vyrovnané druhé polovině tabulky však nemá osm kol před koncem nic jisté. Terries navíc čekají již čtyři zápasy na vítězství. Naposledy pouze remizovali s velšským Swansea.

"Každý hráč hledá stabilitu a doufá v ni. Vše se odvíjí od reálných očekávání, schopností poradit si s několika prohrami za sebou a též musíte mít šéfa, který vám věří. Přestože máme mnoho nedostatků a každý si tyto nedostatky uvědomuje, stabilita je výhodou, kterou náš klub má," sdělil manažer domácích David Wagner.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Jørgensen, Schindler, Malone - Hogg, Billing, Mooy, Pritchard - Van la Paara, Mounié
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Tomkins, Van Aanholt, Schlupp - Towsend, Cabaye, McArthur, Wan-Bissaka - Benteke, Sørloth
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.19 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Everton FC  (sobota 16:00)
Zvony ve Stoke bijí na poplach. Ambiciózní mužstvo musí ze sebe v následujících osmi utkáních vydat to nejlepší, jinak se bude stěhovat o patro níž. V sobotu má slušnou šanci na pozvednutí kotvy, neboť k Trentu přicestuje Everton, jemuž se na venkovních hřištích nedaří.

Toffees totiž v sezóně zvítězily mimo domovský Goodison Park jen jednou a celkem získaly pouhých deset bodů. Horší bilanci má pouze zoufalý West Bromwich Albion. Karamelky tak musí své ztráty dohánět v Liverpoolu, kde minulé kolo padl rozjetý Brighton. "Zkusili jsme mnoho věcí. Změnit systém i hráče - ale především mentalitu," prozradil manažer Evertonu Sam Allardyce.

Do duelu ve Stoke nezasáhne islandský reprezentant Gylfi Sigurdsson, jehož trápí koleno. Scházet bude i Ashley Williams, který si odpykává třízápasový trest za červenou kartu na hřišti proti Burnley. Naopak z onemocnění se vyléčil Idrissa Gueye a zdráv je též Theo Walcott. Za Potters dost možná nastoupí Saido Berahino. Mimo hru pak zůstávají Stephen Ireland, Lee Grant a pravděpodobně i Mame Diouf.

Hrnčíři měli v pondělí možnost studovat, jak hraje nejlepší ostrovní tým současnosti - Manchester City. Na Bet365 Stadium uspěli Citizens díky dvěma trefám Davida Silvy. Stoke tak zůstalo na předposledním místě s jednobodovým odstupem na šestnáctý Southampton. Na sobotního soka Everton ztrácí deset bodů a oba týmy dělí stejný počet míst.
"Vím, co je přede mnou, vím, kolik máme bodů. Vím, oč jde, ale soustředím se pouze na svůj tým. Nikdy jsem nehodlal pozorovat práci jiných lidí. Vždy jsem si říkal, že se mám dívat prvně a především na sebe. Hlavním úkolem je zůstat v lize a následně přebudovat kádr pro další sezónu," tvrdí manažer Potters Paul Lambert.

První zápas těchto týmu v ročníku se odehrál již v úvodním kole a z výhry se díky jediné brance tehdy navrátivšího Wayna Rooneyho radoval Everton. Tomu se proti Stoke v minulých zápasech dařilo, neboť z posledních čtyř klání ovládli Toffees tři a jednou se zrodila plichta.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Bauer, Zouma, Martins Indi, Stafylidis - Allen, Cameron, Ndiaye - Shaqiri, Jesé, Choupo-Moting
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Jagielka, Keane, Baines - Davies, Gueye, Bolasie - Rooney - Walcott, Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.31 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Watford FC  (sobota 18:30)
Liverpool čeká sveřepá bitva hned na dvou válečných polích. Los Ligy mistrů přisoudil Reds v nejatraktivnějším čtvrtfinále domácího rivala Manchester City, jenže na rozdíl od Pepa Guardioly, Jürgen Klopp se nemůže soustředit výhradně na milionářskou soutěž. Na pozici v top four se touží protlačit i Chelsea a Liverpool musí její tlak odrazit. Už třeba v domácím zápase s Watfordem.

Je to repríza zápasu z prvního kola, který naprosto perfektně symbolizoval herní výzor Liverpoolu i po zbytek sezóny. Každý z trojice Salah, Firmino, Mané se tehdy prosadili gólově, jenže chyby v defenzivě nakonec hosty o výhru připravily. Přestřelka, atraktivní podívaná, ale zároveň frustrace z konečného výsledku.

Teď se v Liverpoolu budou mít co ohánět, aby zažehnali případnou frustraci po závěru Premier League. Čtyři body je osm kol před koncem sezóny docela slušný náskok pro úspěšný konec, ale jeden ze zápasů je třeba i na zmíněné Chelsea. Jakákoli ztráta Reds by proto mohlo být přísně potrestána - pád na páté místo by pochopitelně znamenal obrovské zklamání.

Pravým opakem sezóny Liverpoolu je ročník Watfordu. Beztvárný a těžko identitu hledající celek se rozhodně nemusí ohánět na dvou frontách - naopak, má prakticky po sezóně už teď. Na pásmo sestupu shlíží s náskokem devíti bodů, na sedmou příčku, která může znamenat vstup do pohárové Evropy, ztrácí bodů sedm. Jen výbuch či zázrak by mohl příznivcům Hornets ještě nahnat adrenalin do žil.

Dnešní zápas ale vypadá na velké sousto. Liverpool doma v lize neprohrál už skoro rok a jeho ofenziva pořád nahání strach. Reds šestkrát v řadě nastříleli svým hostům minimálně dvě branky. Watford naproti tomu čeká na výhru zvenku dlouhých sedm zápasů, z nichž utrhli jeden jediný bod.

Do zápasu nemůže nastoupit již tradiční banda lazarů - Tom Cleverley, Gerard Deulofeu, Nathaniel Chalobah, Younes Kaboul a Isaac Success. Craig Cathcart se naopak již vykurýroval. Liverpool naproti tomu postrádá jen Nathaniela Clynea, zbytek kádru je připraven.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Henderson, Can - Salah, Firmino, Mané
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Prödl, Mariappa, Holebas - Doucouré, Capoue - Femenía, Richarlison, Pereyra - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.05 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City30263185:2081
2.Manchester United30205558:2365
3.Tottenham Hotspur30187559:2561
4.Liverpool FC30179468:3460
5.Chelsea FC30175852:2756
6.Arsenal FC301461055:4148
7.Burnley FC301110927:2643
8.Leicester City3010101045:4340
9.Everton FC301071335:4937
10.Watford FC301061439:5036
11.Brighton & Hove Albion308101228:4034
12.AFC Bournemouth30891335:4833
13.Newcastle United30881430:4032
14.Swansea City30871525:4231
15.Huddersfield Town30871525:5031
16.West Ham United30791436:5730
17.Southampton FC305131229:4428
18.Crystal Palace30691528:4827
19.Stoke City30691528:5627
20.West Bromwich Albion303111623:4720
Zbývající zápasy
16.03. 21:00Tottenham Hotspur - Newcastle United (zápas odložen)
17.03. 13:30Burnley FC - Chelsea FC (zápas odložen)
17.03. 16:00Leicester City - Arsenal FC (zápas odložen)
17.03. 16:00Swansea City - Southampton FC (zápas odložen)
18.03. 14:30West Ham United - Manchester United (zápas odložen)
18.03. 17:00Manchester City - Brighton & Hove Albion (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (147)

Přidat komentář
TerriersSKCZ
Reagovat
SpecialOne

FA Cup pauzy = repre pauzy Hrát ve středu

Reagovat
avicii

dnes jednoducho musime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC182

Nechystá se dnes někdo taky na Anfield ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když je čtvrtfinále FA Cupu, tak se klidně ještě mohlo celé kolo odložit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm, Trippier, Sanchez, Vertonghen (C), Davies, Dier, Sissoko, Lamela, Eriksen, Lucas, Son.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze neni v zakladu Llorente...melo by to aspon vetsi stavu...

Reagovat
Nikikrew

Ten kurz na Swans je sialeny teda, doma hraju fakt dobre. 1X sa pyta

Reagovat
oli9

bez sance... 0:3

Reagovat
oli9

dneska 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Že ofsajd, to je banda dementů i s tím pojebaným varem.

Reagovat
andrew96

Son je občas fakt neskutečný lucker.

Reagovat
Mates_Matesović

Úžasný výkon, ta přední čtyřka hraje naprosto fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre hráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska povinný 3 body a Salah minimálně 2 golíkyyy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs are on their way to Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane team without Harry Kane is absolutely tearinf Swansea apart

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente sa dotkol vobec lopty za 20 minút?

Reagovat
emanuel habasko

Mozna uklizel ten bordel, co se tam vsude povaloval. #uklidzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Palace vpredu s dvojkou Zaha-Benteke Snáď ukopú aspoň bod.

Reagovat
emanuel habasko

"Dec eritydž" aneb Mourek jede bomby. Rekne volovinu a pak ji ctvrt hodiny obhajuje a mysli si, ze neni za uplnyho blbce.

Reagovat
fenixLFC

dnes snad bournemouth CP a liverpool za tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, počasie na Stoke - Everton

Reagovat
Orlandiiik

anglické počasí

Reagovat
Orlandiiik

a teď sluníčko

Reagovat
Orlandiiik

už zase sněží

Reagovat
Zaschrona

Modre lajny jsem jeste nevidel...

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho:

"I have to adapt to what young players are now... Lampard at the age of 23 was man... The boys who are 23 now aren't men, they're brats."

(do Chelsea prišiel, keď mal Lampard 26)

Reagovat
Counter

To je ale starý výrok, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

jo

Reagovat
Svatej

každopádně v tomhle má prostě pravdu... Dneska jsou to kluci i v 30letech

Reagovat
Counter

O tom se přít nehodlám, akorát pokud by to mělo sloužit jako berlička k nějakým špatným výsledkům, tak bych s tím pár problémů měl

Reagovat
Svatej

Jup, to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
Zaschrona

Klasicky prasecky, zaslouzena cervena...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Vyloučen správně?

Reagovat
smazaný uživatel

jemu by som daval cervenu uz len z principu

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to nebezpečný sklz, ja si myslím že áno.

Reagovat
Zaschrona

To pocasi je ale husty, uz dlouho jsem nic podobnyho nevidel.

Reagovat
Counter

Konečně naplno vidíme, proč zlidovělo to strašení chladnými zápasy na Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

V čem nějak vyniká Davies? Hraje naprosto otřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som na to zatiaľ neprišiel. Minulú sezónu mal niekoľko vydarených zápasov, ale v tejto na to nenadviazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jsou zbyly zapasy odlozene ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,neprecetl jsem si to poradne. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stanislav nadherne. WBA konecne vypadne..

Reagovat
Nikikrew

WBA, STOKE a WHU do 2 ligy pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

pa pa pardew

Reagovat
havrys99

Champ: Egert si dal 10. minut v 5. nejlepší lize

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

goaaaaaaaaaaaaal

Salaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooool

Reagovat
Counter

Salah fantasticky

Reagovat
Mastný Chobot

Salah pri ňom ten futbal vyzerá tak jednoducho

Reagovat
smazaný uživatel

ty rozhodčí to už fakt neni normální

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool Robertson skvělý centr

Reagovat
smazaný uživatel

Salah teraz ide dat 20 pravou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

nádhernej fotbal

Reagovat
EL Gringo

Salah ide na rekord

Reagovat
avicii

Robertson super.. Zaloha slabota, hlavne Hendo zle rozohral niekolko lopt

Reagovat
Kowe

zaloha je hrozná katastrofa

Reagovat
blaugrana

Salah uz prerastol Pool. V lete zmeni adresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah s Messim najlepší hráči na svete ...

Reagovat
iamek

Pokud zrovna nehraje proti Youngovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně pochvala pro Sadia. Oba góly jeho akce. Dostává se do formy.

Reagovat
redyyz

to ano, ale mne prislo, ze dnes mal ten prvi dotyk naozaj katastrofalny.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera 3-0

Salah + Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

úúú, paráda,

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

škoda zlých rozhodcovských výkonov... Za naše výkony si rozhodne zaslúžime byť druhí....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je neskutečný. V létě byla dvě volná pravá křídla, Silva a Salah. Koupíme Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

pls, mourek by znicil aj Salaha

Reagovat
Thab

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek vychoval Salaha, KdB, Lukaka, Rashforda, Martiala, Shawa.. to je málo?

Reagovat
Kluivert9

I trolling se musí umět.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gazdo

Wtf the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Silva nie je krídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Salah byl pro Joseho nepotrebny hrac. Stejne jako KDB a Lukaku. Kdyz si predstavim, ze vsichni byli u nas.. Chjo

Reagovat
vladis271

Reagovat
EL Gringo

Salaaaaaaaaaaah

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaah

Reagovat
Counter

Jakže to říkal owny, že Salah si chudáček musí zoufat, protože mu Kane nedá čuchnout ke koruně střelců?

Reagovat
Malresi

27+9.. kam sa na to hrabe KDB ???? Nikto iný proste nesmie vyhrať cenu najlepšieho hráča PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Smie.

Reagovat
Honza Matoušek

Hustý. Tohle už je fakt blízko 13/14 Suárezovi.

Reagovat
Malresi

Ak sa nemýlim besný pes mal dištanc vtedy ešte k tomu. Momovi sa chvalabohu vyhýbajú zranenia.

Reagovat
Honza Matoušek

Nehrál prvních pět zápasů. Tu sezonu pořád řadím výš, ale ještě uvidíme, co Salah předvede do konce sezony. Tam šlo o to, že ten tým dokázal víc vítězit.

Reagovat
Malresi

No, tam to ťahal Suarez a Studge so Steviem čiastočne. Hlavne jeho penalty boli veľkou oporou, keďže sme ich kopali požehnane. Futbal hráme krajší určite teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe 4

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je Alah!!!

28. gól

Reagovat
FCSL

To je debil

Reagovat
kiwwi

sa mu jebe góly keď 2 týždne oddychoval

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaah, Ings smolař

Reagovat
kiwwi

100. pre Ashleyho Younga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To se mu to hraje, když proti sobě nemá Younga!

Reagovat
Counter

Are you kiwwi in disguise?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen náhoda

Reagovat
FCSL

WBA 24, Huddersfield, Swansea 25, Salah 28

Reagovat
havrys99

úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je takový trochu horší Ben Arfa

Reagovat
Counter

A Ben Arfa je takový trochu horší Thauvin.

Reagovat
Lacko_Boh

*takový trochu horší Obertan

Reagovat
Lacko_Boh

kludne aj bez hviezdicky

Reagovat
Mastný Chobot

A Laco takový trochu horší djourou

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

Young mu dovolil zas hrat fotbal koukam... Je skvelej. Asi bych dal hrace sezony jemu a ne KdB.

Reagovat
Malresi

Normálne sa pýtam. Čo je potrebné na tom zvažovať ? Veď to je jasné ako facka už dlho. V hokeji bol najlepší a všetky ceny získaval Wayne. Kvôli číslam, ktoré nepustia.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas nemozes porovnavat v cislach salaha a kdb kedze salah je o dost ofenzivnejsi hrac

Reagovat
Malresi

To netvrdím. Žiaľ pre KDB, vo futbale, resp. športe vždy získavajú ocenenia ofenzívni hráči.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze KdB ma taky skvelou sezonu a tahne mistrovskej tym. To taky neni malo. Pokud by cenu dostal on, taky to nebude vylozene spatne.

Reagovat
Malresi

Samozrejme, to súhlasím, hlavne s tou poslednou vetou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Osobně bych to pořád dal KdB Ale při takovém rozhodování nejde šlápnout vedle, prostě jsou letos oba dokonalí.

Reagovat
pingla

tam jdeš spíš o krále střelců, kterého jsi po dnešku z velké části zajistil... kdyby měl třeba o gól méně, tak je to v klidu... ale chápeš, vypadá to divně, když by krále střelců + nejlepšího hráče vyhrál týpek, jehož tým skončil 3.(aktuálně)....

Reagovat
El Cid z City

At si ji vyhraje,koukam,ze vetsina z vas ma jasno,ale rikam si,kdyby si manazeri nejlepsich tymu mohli zvolit mezi nima,koho do tymu, dopadlo by to asi opacne..ja bych nevahal ani vterinu

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych bral všechny z vašeho týmu

Reagovat
El Cid z City

salah je před sterlingem, sané nastejno jako mané,a pak máme asi všude o chloupek navrh,ale kromě pozic walkera,kdb,d.silvy je to jenom nepatrně

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil je taky lepší než kterýkoliv váš stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson-Walker,Kompany,Virgil,Mendy-Ferda,Silva,De Bruyne-Sane,Firmino,Salah.

Reagovat
El Cid z City

mendyho bych nepočítal,když defakto celej rok nehraje, ale tak nějak souhlas, jenom otamendi je letos výš než kompany..jak píšu,kromě kdb,silvy a walkera je to dost vyrovnané

Reagovat
Busby babes

FA cup tady nebo pod Mourinhem?

Reagovat
dextroza_m

Salah bestie..

Reagovat
JessePinkman

u can´t stop the beast

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele