Premier League - preview 30. kola

10.03.2018, 08:58, aktualizováno 12.03.2018, 08:31
Previews
Jasného favorita má dohrávka třicátého kola anglické ligy mezi Stoke a Manchesterem City. Zatímco hosté suverénně kráčejí za ziskem mistrovského titulu, domácí se musejí obávat o svou příslušnost k tamní elitě, v tuto chvíli jsou na předposledním místě...
Stoke City - Manchester City  (pondělí 21:00)
Manchesteru City již chybí jen pár krůčků k tomu, aby jeho hráči nad hlavu zvedli trofej pro vítěze Premier League. Dalším snadným soustem pro svěřence Pepa Guardioly má být Stoke, které však nebude chtít prodat svou kůži lacino.

Potters totiž tvrdě bojují o holé přežití mezi anglickou elitou. Vedení klubu mělo podobně jako funkcionáři West Hamu či Southamptonu zcela jiná očekávání o průběhu sezóny, nyní se však musí smířit s realitou a uvědomit si, že může být ještě hůř. Hrnčíři čekají na ligové vítězství již pět zápasů za sebou, kvůli čemuž se propadli na předposlední pozici.

Manažer Paul Lambert si je vědom, že proti Citizens je jeho celek outsiderem. Zbraně však rozhodně neskládá. "Krása fotbalu spočívá v tom, že v jednom daném zápase můžete zvítězit. Uděláme všechno proto, abychom se o to mohli pokusit. Pokud budeme hrát tak jako doposud, budeme poraženi. Taková je realita. Máme však jiný plán, jak je můžeme porazit," sdělil Lambert.

Pondělní zápas vynechá kvůli problémům s ramenem Mame Diouf. Kevin Wimmer a Saido Berahino se zase dost možná na trávníku objeví. Obrana domácích se pak nebude muset obávat Sergia Agüera. Argentinský střelec si během tréninku před odjezdem do Stoke poranil koleno a svým spoluhráčům by měl chybět dva týdny.

ManCity dominují domácí soutěži a ve středu se jim povedlo postoupit do čtvrtfinále Ligy mistrů. V domácí odvetě proti Basileji však nečekaně klopýtli a dál tak jdou především díky výborně zvládnutému zápasu ve Švýcarsku. V regionu West Midlands by tak rádi vyhráli, aby se zase vrátili do vítězné nálady.

"Je téměř hotovo, ale ještě nejsme šampionem. Tím je stále Chelsea. Chceme získat potřebné body co nejdříve, když máme tu příležitost. Vím, že každý chce očekávat, co se stane, každý myslí jen na to, kdy získáme titul. Ale nejlepší příklad se stal ve středu. Nikdo neočekával, že podlehneme Basileji, ale prohráli jsme. Musíme zůstat klidní a soustředit se na Stoke," řekl Guardiola.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.30 - 6.37 - 1.26
více informací
Arsenal FC - Watford FC  (neděle 14:30)
Zatímco na domácí scéně se Arsenal v posledních týdnech nebývale trápí, mizerné rozpoložení si severolondýnský celek alespoň trochu zpříjemnil v pohárové Evropě. Čtvrteční střetnutí Evropské ligy na slavném San Siru proti místnímu AC Milán totiž Kanonýři překvapivě opanovali výhrou 2:0 a mají tak velmi blízko k postupu do čtvrtfinále. Na kýžený triumf po čtyřzápasové sérii proher nyní tým Arséna Wengera hodlá navázat v malém městském derby proti Watfordu.

Právě Evropská liga zůstává poslední soutěží, kde ještě Arsenal může zaznamenat úspěch. Po brzkém vyřazení z FA Cupu a finálové prohře v ligovém poháru Wengerova družina zkolabovala také v Premier League, kde naposledy padla 2:1 s Brightonem a na čtvrté místo, zaručující účast v příštím ročníku Ligy mistrů, ztrácí již propastných třináct bodů. Cesta do milionářské soutěže tak již pro Kanonýry vede pouze skrz zmíněné AC a další tři hypotetické soupeře, kteří je dělí od finálového triumfu.

Watford může do nedělního duelu vstupovat s vysokým sebevědomím, a to hned z několika důvodů. Hornets z posledních čtyř kol uhráli tři vítězství včetně skalpu mistrovské Chelsea, a přestože šlo ve všech případech o výhry na domácí půdě, Emirates Stadium je pro tým Javiho Gracii oblíbeným kolbištěm. Loni zde totiž Watford vyhrál v lize, předloni zase v FA Cupu. S Arsenalem si navíc devátý tým ligové tabulky poradil i v posledním vzájemném zápase na Vicarage Road.

Domácí tým se momentálně potýká s akutním nedostatkem zdravých krajních obránců. Obvyklé stálice Nacho Monreal s Héctorem Bellerínem již vynechaly zmíněné utkání na San Siru a jejich náhrady Sead Kolašinac s Calumem Chambersem ve čtvrtek shodně střídaly na vlastní žádost, byť Arséne Wenger po zápase mírnil obavy z jejich zdravotního stavu. Mimo hru zůstává také Alexander Lacazette, jehož návrat na trávník po operaci kolene proběhne nejspíše až v příštím měsíci. Watfordu mezitím stále schází záložník Tom Cleverley, jenž se po lednovém zranění teprve pozvolna vrací do tréninkového procesu.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Chambers, Mustafi, Koscielny, Kolašinac - Ramsey, Xhaka, Wilshere - Özil, Aubameyang, Mchitarjan
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Prödl, Mariappa, Holebas - Doucouré, Capoue - Carrillo, Pereyra, Richarlison - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.53 - 6.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Tottenham musí rychle zapomenout na hořké vyřazení z Champions League a měl by se opět soustředit na tvrdé boje v domácí soutěži. Jeho dalším vyzyvatelem je Bournemouth, který se opět velmi statečně pere o setrvání v Premier League i pro příští ročník.

Cherries působí mezi anglickou elitou již třetím rokem a v každé sezoně se čekal jejich rychlý návrat do Championship. Jenže skromný celek říká všem pochybovačům jasně, co si o jejich názorech myslí. Nyní okupuje jihoanglické mužstvo 12. pozici, přičemž na sestupová místa má náskok šesti bodů. V posledních dvou zápasech Bournemouth remizoval, nejdříve doma s Newcastlem a následně v Leicesteru.

"Spurs v poslední době hrají velmi dobře. Vyřazení z Ligy mistrů je jistě bolí, protože myslím, že si zasloužili jít dál, neboť po většinu zápasu byli lepším týmem. Ale jsem si jist, že se již soustředí na víkendový zápas, který je důležitý jak pro ně, tak i pro nás," řekl manažer domácích Eddie Howe. Do sestavy Cherries se dost možná vrátí Jermain Defoe. Chybět naopak bude Tyrone Mings a pravděpodobně také Jordon Ibe, Ryan Fraser a Marc Pugh.

Hostující Kohouti skousávali ve středu velmi hořkou pilulku. I přes dobrý výkon nestačili na italský Juventus a v milionářské soutěži končí již v osmifinále. Jedinou možností na zisk trofeje zůstává pro ambiciózní mužstvo FA Cup. V Premier League se Tottenham pokusí udržet umístění v top 4, které by mu zajistilo účast v Lize mistrů i pro příští rok.

"Myslíme pouze na další zápas. Soutěž na vás nečeká, ať už jste šťastní nebo smutní. Tým musí jít dál a myslet pouze na víkend," sdělil manažer Mauricio Pochettino. Do základní sestavy se může vrátit Serge Aurier, jenž ve středu absentoval kvůli karetnímu trestu. Otazník visí nad startem Erica Diera. Do tréninku se již vrátil Toby Alderweireld, ale pro nejbližší utkání ještě nebude k dispozici.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, Daniels, Smith, Cook - Gosling, Aké - Stanislas, Cook, Wilson - King
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Vertonghen, Davies - Dier, Dembélé - Alli, Eriksen, Lamela - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.46 - 5.06 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Hned první zápas z programu 30. kola Premier League bude hlavním víkendovým tahákem na britských ostrovech. Krátce po sobotním obědě se totiž odehraje slovutné North West Derby. Pro znalce netřeba vysvětlovat, že tak se nazývá bitva mezi Manchesterem United a Liverpoolem FC.

Tento duel činí pikantním nejen geografická blízkost měst, ve kterých oba kluby sídlí, a jeho demografická a socioekonomická specifika, ale taktéž se v něm potkávají dva nejúspěšnější kluby anglického ligového fotbalu. Dohromady vlastní Red Devils a Reds 38 trofejí pro vítěze anglické nejvyšší soutěže, přičemž o dva poháry víc třímá již pár let celek z Manchesteru.

Důležitost souboje rivalů v posledních letech trochu ztratila na síle. Oba týmy totiž střídali slabší období. Letos opět ani jeden z nich nebojuje o ligový titul, přesto bude výsledek zápasu podstatnější než v předešlých sezónách. Vítěz mače se totiž hodně přiblíží k tomu, aby se stal anglickým vicemistrem.

O něco lépe jsou na tom domácí United, kteří stáží druhou pozici s dvoubodovým náskokem na třetí tým soutěže, kterým je právě Liverpool. Tomu je navíc v patách londýnský Tottenham a ani obhájce Chelsea neřekl své poslední slovo, přestože v poslední době ztrácí dech.

Manchester zvládl těžkou generálku na derby, i když se na Crystal Palace dlouhou dobu trápil a dokonce prohrával 2:0. Poté však favorit zavelel k obratu a díky skvostní ráně Nemanji Matiće z nastavení dokonal obrat. "Byl to skvělý comeback, ale s chybami," řekl po utkání manažer José Mourinho. "Zase jsme jednou začali špatně. Nenapadali jsme míč ani soupeře a dali jsme mu příliš prostoru. Vyhráli jsme i díky štěstí, ale nakonec zaslouženě, protože náš tlak v poslední půlhodině byl obrovský."

Liverpool měl podstatně méně práce s Newcastlem United, který nekladl větší odpor. Reds zvítězili díky brankám Salaha a Maného 2:0. V týdnu se pak ještě střetli v odvetě osmifinále Ligy mistrů s Portem, kde hájili pětibrankový náskok z prvního střetnutí. Bezbranková remíza na postupu anglického mužstva nic nezměnila a ve zbytku týdne již mohl trenér Jürgen Klopp chystat své hráče na další důležité klání.

Novináři se Kloppa před zápasem ptali, co si myslí o defenzivním stylu soupeře. "Nemám žádný problém s bráněním. Vím, jak vypadá současná situace - lidé říkají, že hrají zvláštní styl fotbalu a my také hrajeme zvláštní styl fotbalu. Každý dělá velké věci okolo, ale vše se odvíjí pouze od vítězství. Jsou různé cesty, jak lze dosáhnout výhry." opáčil Klopp.

V zápase proti Portu si zranění přivodili Andy Robertson i Jordan Henderson, oba by již však měli být fit stejně jako Georginio Wijnaldum, který vyléčil nemoc. Do sestavy United se vrací Marouane Fellaini. Chybět naopak pravděpodobně budou Ander Herrera, Marcos Rojo, Anthony Martial, Phil Jones a Daley Blind.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Lindelöf, Young - McTominay, Matić, Pogba - Lingard, Lukaku, Sánchez
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Alexander-Arnold, van Dijk, Lovren, Robertson - Henderson, Can, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.28 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Evertonu se opět přestává dařit a místo klidného dohrání ročníku se nad ním opět vznáší hrozba sestupu. Jeho soupeř z Brightonu se naopak zvedl ze spodních pater a dokonce se o skóre dostal právě před Toffes.

Karamelky za sebou mají dva zápasy na hřištích soupeře, z nichž nevydolovaly vůbec nic. Pokaždé se přitom o jejich neúspěchu rozhodlo až v posledních deseti minutách. Watfordu stačil jediný gólový zápis k vítězství, Burnley pak muselo utkání dokonce otočit, nakonec to však zvládlo a způsobilo další chmury manažerovi Evertonu Samovi Allardyceovi.

"Kvůli posledním dvěma zápasům jsme se sami dostali pod tlak. Musíme se s ním vypořádat a odvděčit se fanouškům. Uvědomujeme si, jak se nám nedaří venku, ale nyní se musíme dívat na domácí výsledky. Zde jsme dobří, vyhráli jsme poslední dva domácí zápasy a inkasovali pouze dvakrát, navíc pokaždé z penalty," zdůrazňuje Big Sam.

Liverpoolskému týmu již do konce sezóny nepomůže stoper Eliaquim Mangala, jenž musel na operaci. Hrát nebude ani jeho parťák z defenzivy Ashley Williams, který v Burnley viděl červenou kartu. Zdraví již jsou naopak další zadáci Phil Jagielka a Ramiro Funes Mori. Kádr Brightonu je kompletní včetně Ezequiela Schelotta, který musel v minulém zápase proti Arsenalu střídat po srážce se Seadem Kolašinacem.

Seagulls v tomto utkání překvapivě zvítězili a učinili další krok za vysněnou záchranou. Předtím navíc porazili Swansea a remizovali ve Stoke, což jsou oba konkurenti z boje o přežití. Mužstvo táhne především útočník Glenn Murray. Anglický útočník skóroval v pětkrát v posledních pěti zápasech.

"Aktuálně máme nejlepší formu v sezóně. Další zápas je ale vždy tím nejtěžším. Jsme v situaci, kdy změny během několika zápasů mohou způsobit velký rozdíl. To, o co se zde snažíme, je něco vybudovat. Máme tu hráče, kteří zde již působili dříve, a další se nám podařilo přivést. Přivádíme pak takové, kteří se nám hodí," řekl manažer hostů Chris Hughton.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Jagielka, Martina, Keane - Sigurdson, Gueye, Rooney - Walcott, Niasse, Tosun
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Schelotto, Duffy, Dunk, Bong - Groß, Pröpper, Stephens, Knockaert - Murray, Izquierdo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.28 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Souboj dvou týmů, které si průběh sezóny představovaly zcela jinak, čeká příznivce anglické kopané v Newcastlu. Místní Straky, které se roční přestávce opět trápí nejvyšší soutěží, přivítají Southampton, jenž po letech, kdy se dostal i do Evropské ligy, není daleko od sestupu.

Manažer Rafael Benítez dokázal vrátit Magpies zpět mezi anglickou smetánku, stále však reálně hrozí, že se mezi ní neudrží ani rok. Newcastle aktuálně sídlí na šestnácté pozici a má pouze dva body náskok na osmnáctý Crystal Palace. Vítězství nad Manchesterem bylo jediným z posledních sedmi utkání. Celkově z nich Newcastle vybojoval pouze sedm bodů.

Před týdnem se Benítez vrátil do Liverpoolu na Anfield Road, kde prožil povětšinou úspěšné roky korunované ziskem trofeje pro vítěze Ligy mistrů v roce 2005. Nyní však přijel jako host a zpět na sever Anglie se vracel bez bodu. Výhru Reds režírovalo především hvězdné trio Salah-Firmino-Mané. Newcastle se na větší odpor nezmohl.

Proti Southamptonu by již Straky měly uspět. "Každý zápas je pro nás důležitý. Tento je nejdůležitější, protože je dalším v pořadí. Musíme ale bojovat až do konce. Každé utkání je pro nás finále. Ještě jich máme mnoho před sebou. Cílem je 40 bodů," řekl Benítez.

Domácím se do tréninku vrátil záložník Jonjo Shelvey. To Islam Slimani, Rob Elliot a Jesús Gámez nadále zůstávají mimo hru. Saints se drží pouze o bod a pozici za sobotním soupeřem, s čímž rozhodně nejsou spokojení. Z posledních tří střetnutí získali pouze dva body za remízy v Burnley a se Stoke. V Newcastlu jim budou chybět Steven Davis, Maya Yoshida a Charlie Austin.

"Jsou velmi kompaktním týmem, který pozvedávají fanoušci. Jsou dobří v obraně a protiútocích. Ale myslím, že naši hráči trénovali velmi dobře. Bude to i pro Newcastle tvrdý a zajímavý zápas, protože oba týmy potřebují vyhrát. Nedokážu si představit, že by se spokojili pouze s bodem," prohlásil manažer hostů Mauricio Pellegrino.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Lejeune, Yedlin, Lascelles, Dummett - Shelvey, Diamé - Ritchie, Kenedy, Gayle - Pérez
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Soares, Hoedt, Stephens, Bertrand - Tadić, Romeu, Lemina, Ward-Prowse, Redmond - Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.18 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Leicester City  (sobota 16:00)
Situace West Bromu již začíná být kritická, jednu z posledních možností, jak s vývojem této sezóny ještě zahýbat, budou mít fotbalisté West Bromu v sobotu odpoledne proti Leicesteru. Neúspěch v tomto zápase by znatelně přiblížil možnost sestupu a pravděpodobně by také znamenal konec Alana Pardewa na lavičce domácího celku.

Ten se svým dosavadním angažmá nemůže být vůbec spokojen. Jeho celek uhrál z posledních deseti ligových duelů jen 6 bodů za 1 výhru a 3 remízy, všech 5 posledních zápasů pak prohrál, přičemž hned třikrát obdržel alespoň tři branky, což vypovídá o velkých problémech v defenzivní činnosti. 8 kol před koncem tak Baggies ztrácí na první nesestupovou pozici právě 8 bodů, a i když jsme již byli svědky i větších fotbalových zázraků (vzpomeňme na Sunderland), po případné porážce by si na záchranu celku z Birminghamu vsadil skutečně jen málokdo.

Fotbalisté Leicesteru sice také nehýří nějakou úctyhodnou formou, když na vítězství čekají již pět zápasů (naposledy přemohli v druhé polovině ledna Watford), jenže vzhledem k jejich tabulkovému postavení jim to zas až takové starosti dělat nemusí. Leicester se totiž nachází na osmé příčce tabulky s desetibodovým náskokem na sedmnáctý Crystal Palace, zbytek sezóny tak může dohrát v klidu a o větší úspěch zabojovat třeba na pohárové frontě.

Domácím jistě nepomůže Gareth Barry, otazník se pak vznáší také nad startem Jonnyho Evanse, kterého trápí virus. Mimo pak zůstává také trojice Sturridge, Chadli, Morrison, příznivější zprávou tak je alespoň návrat Robsona-Kanu. Leicester se bude muset obejít bez obránce Amarteyho, naopak do hry by již mohl zasáhnout útočník Shinji Okazako, který vyléčil zraněné koleno.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.42 - 2.34
více informací
West Ham United - Burnley FC  (sobota 16:00)
Kladiváři se budou oklepávat z dvou vysokých venkovních porážek, které jim v boji o záchranu rozhodně nepřidaly. Zato Burnley se v minulém kole podařilo prolomit jedenáctizápasovou šňůru bez výhry, když na vlastním hřišti přehráli Everton, na což budou chtít svěřenci Seana Dycheho rozhodně navázat.

S konzistencí výkonů si West Ham v letošním ročníku tedy v žádném případě netyká. Když už to vypadalo, že jsou svěřenci Davida Moyese z nejhoršího venku (ještě nedávno se pyšnili šestizápasovou šňůrou bez porážky), padla na ně únorová výkonnostní deka, kvůli které ze čtyř posledních duelů hned tři vysoko prohráli. Nejprve se museli sklonit před umem nováčka z Brightonu, pak sice doma zdolali Watford, jenže následně dvakrát vyhořeli v defenzivě, když inkasovali čtyři branky nejprve od Liverpoolu, posléze pak v záchranárškém duelu i od Swansea. Od sestupových příček tak Kladiváře dělí zase jen tři body, delší sérii nezdarů si tak nemohou dovolit.

To Burnley se ještě může pokusit prohnat šestý Arsenal, ačkoliv bylo by skutečně velkým překvapením, kdyby se momentálně sedmému týmu tabulky podařilo umazat pětibodové manko. Překvapení letošního ročníku se pravděpodobně bude soustředit především na udržení sedmé pozice, když momentálně má na osmý Leicester náskok tří bodů. Důležité však pro Seana Dyche je, že jeho tým již dosáhl magické čtyřicetibodové hranice, i kdyby tedy jeho tým do konce soutěže vše prohrál, se záchranou by již neměl mít potíže.

West Hamu budou do konce sezóny chybět Winston Reid a Sam Byram, do hry pak nezasáhnou ani další marodi Carroll a Obiang, zatímco Arthur Masuaku si odpykával disciplinární trest. To Burnley má k dispozici téměř kompletní kádr, zranění jsou v tuto chvíli jen brankář Heaton a záložník Arfield.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.22 - 3.70
více informací
Huddersfield Town - Swansea City  (sobota 16:00)
Důležitý souboj o udržení v nejvyšší soutěži spolu sehrají hráči Huddersfieldu a Swansea, vítězný klub se přiblíží k získání prvoligové licence i pro příští ročník. Domácí výběr je v tabulce Premier League na patnácté pozici se třiceti body a disponuje tříbodovým náskokem na sestupovou osmnáctou příčku Crystalu Palace. Velšský celek má na kontě stejný počet bodů a je na tom lépe pouze díky lepšímu skóre, v tuto chvíli mu patří třinácté místo.

Huddersfield se v poslední době lehce zvednul, po pěti porážkách v řadě dokázal bez potíží přehrát Bournemouth (4:1). Vzápětí zavítal na půdu posledního West Bromwiche Albion a domů si odvezl cenné tři body díky těsnému vítězství 2:1. Naposledy přijel do Londýna a snažil se zaskočit vysoce favorizované Kohouty z Tottenhamu, jenže skórovat se mu nepovedlo a odjel s prázdnou po výsledku 0:2.

Hosté byli v první polovině sezóny prakticky na odpis, nicméně postupem času se zlepšovali a zažili málokdy vídaný comeback. V předchozích deseti ligových duelech zvítězili hned pětkrát a dvakrát remizovali. Daří se jim hlavně před vlastními fanoušky na Liberty Stadium, kde neztratili ani bod čtyřikrát po sobě. Před týdnem přivítali West Ham United a nedali mu šanci (4:1). Na podzim se ve vzájemném klání radovalo Swansea City v poměru 2:0.

Domácí kouč David Wagner už může počítat se záložníkem Mooyem, který si poranil koleno před měsícem v souboji s Bournemouthem. Po operaci se dlouhodobě zotavuje Hefele a fit pravděpodobně nebude ani Kongolo vinou problémů s kyčlí. "Jsme připraveni a odhodláni se poprat o setrvání v nejvyšší anglické soutěži. Podpora skvělých fanoušků bude potřeba, všichni si uvědomují důležitost sobotního utkání," řekl s očekáváním německý rodák Wagner.

Jeho protějšek Carlos Carvalhal bude postrádat až do konce sezóny důležitého útočníka Bonyho (po operaci kolenních vazů), na trávník se dále nepodívá nizozemský záložník Fer (poraněná achilovka) a ani Španěl Rangel (potíže s lýtkem). Jistotu startu navíc nemá Portugalec Renato Sanches, jenž laboruje se zadním stehenním svalem. "Jsme v jednom ohni a každým zápasem se snažíme napravovat předchozí škody. K soupeři máme respekt, ale nebojíme se ho, jinak by mohl vzplanout další požár," nastínil Carvalhal metaforicky současné rozpoložení v kádru Swansea.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Zanka, Schindler, Kongolo - Williams, Hogg - Quaner, Ince, Van la Parra - Depoitre.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - van der Hoorn, Fernández, Mawson - Naughton, King, Ki, Clucas, Olsson - J. Ayew, A. Ayew.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.09 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Crystal Palace  (sobota 18:30)
Chelsea se v poslední době opět příliš nedaří, a to jak herně, tak i výsledkově. V Premier League podlehla oběma manchesterským týmům a v tabulce spadla až na páté místo, odkud by na konci sezony postoupila "pouze" do Evropské Ligy. Jejich soupeř Crystal Palace dokonce nezvítězil šest zápasů v řadě a je znovu po uši v boji o holé přežití.

Fanoušci Blues marně čekají na zlepšení nálady uvnitř jejich oblíbeného týmu. Napětí mezi manažerem Contem a vedením mužstva je již delší dobu známou věcí. Do toho opět zapomněli svěřenci italského mága, jak vítězit, a pod manažerem se zase intenzivněji houpe židle. Sám Conte je v médiích spojován s návratem ke kormidlu italského národního týmu.

Další vadu do noh, na kterých stojí nestabilní křeslo italského lodivoda, udělal výkon a výsledek z nedělního utkání na půdě Manchesteru City. Porážka 1:0 od pravděpodobně nového vládce ligy sama o sobě neznamená pohromu. Tou byl ale herní projev Chelsea, který byl terčem ostré kritiky ze strany fotbalových odborníků. Bývalý fotbalista Jamie Redknapp jej dokonce označil termínem "antifotbal". Conte se však bránil tím, že v případě otevřené partie s Citizens by jeho mužstvo schytalo debakl. "Před pár dny s nimi hrál Arsenal a Wenger schytal kritiku za to, že během třiceti minut dostali tři góly," hájil se manažer Chelsea.

Nyní se však již soustředí pouze na duel proti Crystal Palace. "Oni (Palace) ztratili spoustu zápasů. Proti Tottenhamu a Manchesteru United si zasloužili získat více. Musíme utkání věnovat velkou pozornost. Potřebujeme předvést dobrý výkon a získat tří body. Hrajeme proti velmi dobrému soupeři, který má talentované hráče."

Conte naráží na poslední dva zápasy Eagles, ze kterých nebrali ani jeden bod až po brankách v samotných závěrech. Katem Hodgsona a spol. se postupně stali Harry Kane a Nemanja Matić. I kvůli nim čekají Palace na bod již tři a na výhru šest utkání. Navíc se opět propadli na sestupové pozice, ze kterých se pracně dostávali po zpackaném úvodu ročníku.

"Obvykle když narazíte na tým, kterému se zrovna nedaří, tak zrovna tehdy jsou velmi nebezpeční. Mají skvělé hráče a jsou brilantně řízeným a silným klubem. Můžeme jen doufat, že předvedeme podobný výkon jako nedávno proti obdobně silným soupeřům." řekl před utkáním manažer Hodgson.

Crystal Palace dlouhodobě kosí početná marodka. v sobotu nebudou určitě hrát Ward, Dann, Cabaye, Loftus-Cheek, Puncheon, Sako, Wickham a Speroni. Alespoń do tréninku se již zapojili Zaha a Sakho. Za domácí dost možná ještě nebudou moci nastoupit Bakayoko a David Luiz. To N'Golo Kanté by již měl být podle Conteho slov v pořádku. "Trénoval celý týden a je v dobré formě."
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Moses, Fábregas, Kané, Alonso - Willian, Morata, Hazard
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Tomkins, van Aanholt, Schlupp - Towsend, McArhur, Milivojević, Wan-Bissaka - Benteke, Sørloth
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.81 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City29253183:2078
2.Manchester United29195556:2262
3.Liverpool FC29179367:3260
4.Tottenham Hotspur29177555:2458
5.Chelsea FC29165850:2653
6.Arsenal FC291361052:4145
7.Burnley FC291010924:2640
8.Leicester City299101041:4237
9.Watford FC291061339:4736
10.Brighton & Hove Albion298101128:3834
11.Everton FC29971333:4934
12.AFC Bournemouth29891234:4433
13.Swansea City29861525:4230
14.West Ham United29791336:5430
15.Huddersfield Town29861525:5030
16.Newcastle United29781427:4029
17.Southampton FC295131129:4128
18.Crystal Palace29691427:4627
19.Stoke City29691428:5427
20.West Bromwich Albion293111522:4320

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (880)

Přidat komentář
avicii

1. Pre vyhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Dnes každý slušný člověk přeje Liverpoolu

Reagovat
pingla

Reagovat
diastan

Neboj,to se vás netýká

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jasný

Reagovat
icemike

jako přál bych vám to, ale bude tu pak s vámi k vydržení?

Reagovat
smazaný uživatel

S náma?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas dvou nesympatických týmů, 1-1

Reagovat
Sm0ker

Slepice nehrajou

Reagovat
smazaný uživatel

obviously

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tebe dobre jebe na tu prašinu

Reagovat
avicii

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY DAY! Cítím v kostech velkou výhru dnes! Ten pondělní comeback nám jenom pomohl

3-0! Come on United!

Reagovat
Tolstobik

Nedokazu si predstavit, ze United daji vic nez jeden gol v takovem zapase.....

Reagovat
Garbicz

Reagovat
oli9

presne

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool neprehrať prosím. Saints, vzhľadom na ťažší los oproti Magpies, by mohli takisto za 3 body. Tam je to ozaj kritické.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak nie je v preview uvedené, že sa do brány WHU vracia Hart.

Reagovat
icemike

po obědě ideálně remíza a my večer 3 body, jinak už to bude složité dohánět

Reagovat
Garen

Dnes bez Pogbu Bodík bude dobrý..

Reagovat
vladis271

naše šance bez Pogby klesajú.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CubONE

*Pogbu

Reagovat
vladis271

BREAKING: BOBBY FIRMINO SA DOHODOL S LIVERPOOLOM FC NA NOVEJ DLHODOBEJ ZMLUVE!

Reagovat
icemike

oo, mane, mane...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Mata & Eric Bailly are expected to start for Manchester United. [independent]

Reagovat
Maresma

ale bez Pogby

Reagovat
Tolstobik

S tim, co Mourinho dneska pravdepodobne planuje hrat stejne zadnou kreativitu v zaloze nepotrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

30. za výhru LFC a Kaliňáka v base

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

United dnes vyhraje dobro nad zlem..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool výhra. Tip 0:2

Reagovat
mithro

bez najlepsich hracov, aspon 2,7 na liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

ty posran...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Teoretik

On má Bellerín i vlastní youtube kanál? To je fakt celebritka

Reagovat
cejen13

Mě teda víc zarazila informace, že vyvíjí aplikace na mobil a má firmu, která pomáhá fotbalistům z marketingem. Naopak mi to příde sympatický, škoda že se tyhle věci tak odrážejí na jeho výkonech.

Reagovat
teenz

Reagovat
Teoretik

Mně to sympatický rozhodně nepřijde, protože tohle mi nejvíc vadí na dnešním vrcholovém fotbalu. Ti hráči jsou více marketingovými značkami než fotbalisty. Jinak ať si ve volném čase dělaj, co chtěj, ale ať tím neničí fotbal. Pomalu se dostáváme do fáze, že kvalitu hráče nebudou určovat jeho výkony na hřišti, ale peníze, které klubům vydělá. A nejhorší je, že se to přestává pojit právě s výkony na hřišti, ale čím dál tím více s aktivitami mimo hřiště.

Reagovat
Hachim Mastour

Ako vieš, že práve to sa odráža na jeho výkone?

Reagovat
cejen13

Tak samozřejmě to nemůžu vědět jasně, že jo. Ale dost se to nabízí nemyslíš? Nástup měl raketový, talentu ukázal hromadu, ale od nový smlouvy (více peněz) to s nim jde dost s kopce a ruku v ruce s tím se ze všech stran objevují informace spíš o jeho životě mimo fotbal.

Reagovat
nani92

ak dnes večer budem zaspávať s pocitom, že je Liverpool pred nami, tak Mourinho musí rezignovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

To by bylo opravdu krasne, byt se to samozrejme nemuze stat.

Reagovat
smazaný uživatel

píšu si.

Reagovat
CubONE

Mohol by aj keby sme vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku on all-star game: " I saw a few weeks ago that they're trying to put a winter break in the Premier League, so I think one of those weeks should be a week - or three days, basically a weekend - where all the players should be involved in charities all over the country and do stuff for the community. I think the players who have to participate in the all-star game should be former professionals who have brought something to the game and players themselves instead of fans and journalists."

http://www.skysports.com/football/news/31969/11281205/when-thierry-henry-met-man-utd-striker-romelu-lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať Klopp dneska nevymýšlí nějaký hovadiny se sestavou jako má na velký zápasy ve zvyku. Ideálně se zálohou Emre-Milner-OX, ale pochybuju, že vynechá Henda

Reagovat
smazaný uživatel

Karius, Trent, Lovren, VVD, Robertson, Can, Milner, Ox, Salah, Firmino, Mane

Reagovat
mithro

Pogba has a gash on his leg.

Reagovat
PePiG7

Hlavne zadny experimenty typu Darmian nebo Fella.

Reagovat
Erdovec

docela zajímavé, že hraje doma druhý s třetím, domácí mají bilanci 11-2-1 a stejně jsou kurzoví outsideři

Reagovat
mithro

tak ked vidis tu zostavu, plus to, ze mourek pojde na remizu.

Reagovat
Erdovec

jako chápu to, jen to není moc časté asi :), ale popravdě dneska vůbec nedokážu odhadnout jak to dopadne

Reagovat
mithro

nie je no, ale ked bookmakeri videli, ze ani ten autobus poriadne nefunguje, tak sa to dalo cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Nalozil jsem aspon na neprohru United. Za cca 1,6 to neni spatny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

LFC: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Milner, Can, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Wijnaldum, Gomez, Henderson, Lallana, Solanke, Matip.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší možná. čekám průser

Reagovat
Coutinho10

j uvidime...snad ne...ušli jsme velkej kus cesty, takže by bylo fajn to tam vyloupit

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že Hendo sedí musím dať klobúk dole pred Jurgenom...

Lovren má síce aktuálne lepšiu formu ako Matip, ale bojím sa nejakého kixu.

!!!YNWA!!!

Reagovat
Coutinho10

j Lovren je nečitelnej no ale snad Jurgen ví, co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Can, Oxlade-Chamberlain, Milner; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Mignolet, Matip, Gomez, Wijnaldum, Henderson, Lallana, Solanke

Man United: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling, Young; Matic, McTominay; Sanchez, Mata, Rashford; Lukaku

Substitutes: Romero, Lindelof, Darmian, Shaw, Carrick, Fellaini, Lingard

Reagovat
Kluivert9

Ta lavička United

Reagovat
kiwwi

njn

ale vezmi si, ze keby boli vsetci zdravi, tak by tam mohol byt Martial, Pogba, Ibra, Rojo, Jones

Reagovat
Kluivert9

Já vím Herrera...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tolstobik

Alespon bude na co se vymluvit

Reagovat
Counter

Mourinho jasně prohlásil, že na rozdíl od ostatních manažerů on nikdy na téma zraněných nevyplakává.

Reagovat
Tolstobik

Ale predpokladam, ze to rekl pri nejakym vyplakavani

Reagovat
Counter

Tohle myslím plácl na nějaké předzápasové tiskovce. A o dva týdny později pak vyplakával, že mu chybělo několik důležitých hráčů

Reagovat
Tolstobik

To je vul, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nejlepší CM v lize Pogba a Henderson chybí

Reagovat
vodka

zase Young se Smallingem

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
mithro

kiezby to znamenalo, ze na dolezitejsi zapas proti Seville tam bude Shaw.

Reagovat
wild

no to isto, ked vobec nehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Včera si kde bol? Stretol som Mareka v Jazze, veľa šťastia v novej robote ...

Reagovat
wild

Vdaka Ja som sa tam minulu sobotu tak najebal, ze tam aspon mesiac nepojdem

Bol som celkom unaveny po celom tyzdni, navyse sme mali vcera teambuilding, tak som prisiel domov az po 20tej a nechcelo sa mi uz nikam.

Reagovat
iamek

Dneska 4-2-3-1 co ? A na lavička teda bída

Reagovat
mithro

ta zaloha v dvoch ludoch, to bude horiet jedna basen

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Can, Oxlade-Chamberlain, Milner; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Mignolet, Matip, Gomez, Wijnaldum, Henderson, Lallana, Solanke

Man United: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling, Young; Matic, McTominay; Sanchez, Mata, Rashford; Lukaku

Substitutes: Romero, Lindelof, Darmian, Shaw, Carrick, Fellaini, Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia možná, poďme na to

Reagovat
pospec7

Henderson sedí! 0:2 YNWA

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

nasa zostava bola strasne predvidatelna a citatelna po zraneni Pogbu a Martiala...uz aj viem jak bude Jose striedat

Reagovat
CubONE

Lingard za Matu, Fellaini za McTominaya a este Shaw/Darmian na kraj?

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini za Rashforda

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj chudák Luke, co ten Young ví na Jožku je mě záhadou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Treba se zachrani vymenou do Spurs za toho Rose - vymena, ktere je Mourinho bez mrknuti oka schopnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych

Reagovat
Cobra

Tak jasně, protože Rose by byl okamžitě o dvě třídy vaším nejlepším LB.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale Rose > Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

dnes remíza nebo za 3 body pro pul litru a zejtra easy win spurs a honba za druhym flekem muze zacít

Reagovat
kiwwi

ked uz nebude remiza, tak by vam viac vyhovovala vyhra United, ale ako myslis teda

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme na ně! Come on United! Musíme vyhrát! Dnes zazáří Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolek ceka drsne vystrizliveni

Reagovat
cubazi

Prosím o nejaky nesekajuci stream

Reagovat
Čivrss
Reagovat
smazaný uživatel

docela se bojím Arnolda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Valencia

Reagovat
fenixLFC

co to piskal canovi preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia , veľký tvrďák, zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly je prostě skvělý, velmi chyběl

Reagovat
Miguel19

Jožkovi se nějak rychle plní notýsek.

Reagovat
tnt03

To tam loupe jak blázen To bude chtít novou propisku na druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFOOOOORD

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford nádherně

Reagovat
Tolstobik

Holy shit Rash nadherne....neni to vubec tak spatny jak sem si myslel

Reagovat
niflheim

Rashfoooooord

Reagovat
smazaný uživatel

Taa... och

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
Tuard.MUTD

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash.

Reagovat
smazaný uživatel

rash!!!!! uz se vezou

Reagovat
Coutinho10

Arnold naivne

Reagovat
Ligter

RASHFOOOOOOOORD

Reagovat
wild

Raaaaaaash

Reagovat
vodka

Rashford > Sanchez

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pul litru hrozni tragedi,jen se ukazuje ze porto nemelo v LM co delat.když ted tecou s ultratragickym united,kterej spurs spláchli do hajzlu jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

cant hear all the way down to 4th place tbh

Reagovat
oli9

Ty tu lm neunasis cokle co

Reagovat
smazaný uživatel

A opět Lukaku skvěle prodloužil

Reagovat
Teoretik

United zatím dost agresivní a přímočaří Liverpool působí naopak odevzdaně a mdle. Čekal jsem to spíš obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

realita pul litru nebude ani v top4 tohle začátek konce

Reagovat
vodka

hlavně úplně nerezignovat na hru, oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford dnes čaruje ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MARCUUUUUUUUUUUUUUUS TY VOLE!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouženě. Liverpool je naprosto otřesný. Mourinho > Klopp dneska jednoznačně.

Reagovat
Coutinho10

Dyjk skodaa

Reagovat
bbbauch

RADHFOOORD jen zerte

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAAASH

Reagovat
Cobra

Aspoň že fanta zaplesá.

Reagovat
Miguel19

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

RASHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHFOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
Tolstobik

Rash A Lukaku, co si neumi zpracovat balon opet vybojoval...

Reagovat
vodka

wohou

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren.....

Reagovat
smazaný uživatel

toto je presne on, dva-tri zápasy zahrá nadpriemerne a potom v jednom je tragéd zápasu...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
oli9

Neva dáme 3

Reagovat
smazaný uživatel

trolololo pool dejte nam soupere

Reagovat
Kincl

City si s váma vytře řiť :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku -- Lovren 2-0

Reagovat
Coutinho10

to snad ne...k nemu se to jeste takhle odrazi

Reagovat
Tolstobik

A jinak teda s rychlym kridlem ten utok vypada najednou uplne jinak....skoda, ze Mourinhovi trvalo mesic, nez na to prisel

Reagovat
vodka

Lukaku v poslední době hraje fakt fantasticky

Reagovat
tnt03

Jak začal neuvěřitelně, pak byl lehoučkej útlum a teď opět jede ty největší bomby!! :D :-)

Reagovat
fenixLFC

dpc, fakt na ten west brom vobec nevieme

Reagovat
Free_player

tvle trošku nářez

Reagovat
cubazi

Brankár

Reagovat
Ligter

Rashford je bůh

Reagovat
monty25

Oběma gólům předcházel odkop od brány De Gey a prohraný hlavičkový souboj (2x Lovren?)...

Reagovat
Fernando_Torres

Prohrát hlavu můžeš, zvlášť když na tebe hraje zvíře jako Lukaku, tam je hlavní problém, že ho druhej stoper absolutně nezajistí... To tě učej už v žácích tohle... Oba góly naprosto zadarmo...

Reagovat
monty25

Ok, ale mně přijde, že do těch soubojů skoro ani nešel...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hai

asi konec snad nedostaneme jeste vic TAA a Lovren katastrofa

Reagovat
fenixLFC

katastrofa tym, ze ich superi hraju lepsie?

Reagovat
Azazelo RD

Jestli povedeme v poločase 2:0, tak to bude fakt prokauč.

Reagovat
Erdovec

to ještě otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford už mohol byť aj pod sprchami. Za tú oslavu s fans mal tiež vidieť žltú kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

tonouci se stebla chyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

ale hovno, slavit si může jak chce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

neopustil hřiště, objat se s něma může

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak potom nič.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi klaun

Reagovat
cr7sux

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to snížit do půle...

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay zápas od zapasu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

realita tenhle klub nema na to hrát s topklubama , pokud hrajete s nimi jejich hru na hurá fotbal,potom vás asi porazí ale pokud budete hrát chytře jako dnes united tak si je povodíte jak Spurs na podzim 4:1,jsem rád ze se mourinho inspiroval u pochettina s touto taktikou a mozna ze s united neco treba letos vyhraje uvidíme

Reagovat
fenixLFC

ze vami mouirnho sa inspiroval tak mozno pulisom

Reagovat
smazaný uživatel

McTomminay je naprosto bombastickej dneska. Diky bohu, ze nehraje ta opice.

Reagovat
Erdovec

jj, jde mu to, hlavně jako by nebyl vůbec z MU, nepadá, neválí se, nesimuluje, hraje tvrdě a pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané podělá na co sáhne dnes.

Reagovat
fenixLFC

keby len dnes

Reagovat
hefy

Myslíte si, že je Rashford prodejnej? Nebo si časem získá podobne legendární status jako měli borci z Class of 92? Přece jen jeho pozice neni zrovna neotřesitelná.

Reagovat
Swarley

Není nejmenší důvod jo prodávat. On by se musel sprajcnout.

Reagovat
hefy

Důvod ne, ale spíš aby si právě neřekl, že kdekoliv jinde by dost možná hrál stálej základ.

Reagovat
Swarley

Tam to je pak jen o něm. Oni se dost točí s Martialem v tom, kdo tu formu má a kdo nemá. Jeden rok byl slabší jeden, druhý rok zase druhý. Jestli se jeden z nich kousne a bude chtít hrát víc, tak samozřejmě může být problém. Ale tak zrovna u Rashe doufám, že si ho kvůli tomu domácímu statusu udržíme. Snad i on to tak bude brát.

Reagovat
Busby babes

kde se tohle bere? Prestal hrat, protoze hral spatne. Pak se jeste zranil. Ted parkrat naskocil z lavicky a bylo videt, ze mu oddech prospel. Ted v zakladu a hladovej jak driv a je to znat. Nema duvod odchazet. To, ze to Souness a Redknapp nekolikrat nekam napsali je jen ukazka toho, ze to jsou uplni idioti.

Reagovat
kiwwi

Souness, Redknapp a mrazik

Reagovat
vodka

není prodejný, pokud by si to vysloveně nevytrucoval. pozici má úplně v pohodě, navíc odchovanci se neprodávají, zvlášť ne takoví, co budou mít do 2 let jistý základ.

Reagovat
hefy

Já mu to přeju, ale aby ten základ skutečně měl jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš, po příchodu Sancheze dostává míň prostoru, a tak by ho imho Mourinho za cca 50 milionů pustil.

Reagovat
Swarley

Rashford hrával min i před příchodem Alexise, Martial byl prostě v tu chvíli lepší.

Reagovat
iamek

Tak on se hlavne zranil jak prisel Alexis.

Reagovat
Busby babes

vypadla ti tam jedna nula. 500 se pise takhle.

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Spurs ani za 500, těm ani Bebého...

Reagovat
Busby babes

To je samozrejmy, ale s nabidkou 50 je ani neprepoji dal k Woodwardovi ale polozi, protoze sito budou myslet, ze volato nejakej vtipalek.

Reagovat
Swarley

rozhodně, 50 mega je při dnešních cenách sakra málo

Reagovat
smazaný uživatel

Budouci 7. Ten nepujde nikdy. Arigato LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford pujde do Spurs,potrebujem kvalitni dvoku k nejllepšímu utockníku na světě

Reagovat
fenixLFC

mane je proste marny...neskutocne ako tu hru zdrzuje

Reagovat
smazaný uživatel

Young hraje zatím skvěle...

Reagovat
Tolstobik

Ale Sanchez otresny zatim, to je hruza, za ty prachy, co mu United plati

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sanchiz je stejne marnej jak v Arsenalu..

Reagovat
tnt03

V Arsenalu byl Alexis marnej??

Reagovat
smazaný uživatel

Ne zrovna marnej, ale hodně mu pomohlo, že všichni hráli na něj a mezi tou bídou tam prostě vyčníval.

Reagovat
PhilipS

poslední měsíce byl bídnej

Reagovat
Free_player

Bailly

Reagovat
Ligter

zakličkuje si a za tři metry ztratí balon

Reagovat
Free_player

jn a pak skoro zastaví

Reagovat
smazaný uživatel

Milner papir

Reagovat
Erdovec

nechtěl bych tohle vidět na druhé straně hřiště, to by bylo 17 kotoulů a pláč jak kdyby ho zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Je realny Pogbu v lete prodat do PSG treba?

Reagovat
10

podle mě k tomu všechno směřuje už delší dobu, kdybych si na to mohl vsadit, tak to udělám

Reagovat
salm0n

Vůbec bych se nebránil, takový tým by odpovídal jeho charakteru... a oni by za něj 100m+ určitě dali

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to by byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana dneska

Reagovat
oli9

Ten Lovren je kokot

Reagovat
fenixLFC

to bol dijkov priestor

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

van dijk???

Reagovat
smazaný uživatel

Musím ač nerad pochválit Younga proti Salahovi hraje neskutečně!

Reagovat
Ligter

sakra, to bylo málem dokonalý

Reagovat
niflheim

Matičko, škoda, aby nás to nemrzelo.

Reagovat
Free_player

Ox a Mané co přihrávka to fail

Reagovat
smazaný uživatel

Young stále nejlepší anglický fullback

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby dnes hrál nejlepší hráč na trase mezi nákupní cenou a výkonem tak Liverpool už vede 0:3

Reagovat
PP

Headshot jak z CSka..

Reagovat
Free_player

má odstátý uši tak třeba mu to aspoň jedno spravilo

Reagovat
tnt03

Houby CSko. Tohle byl Kar98 8xScope střela přes Pochinki

Reagovat
REPLIKATOR

Van Dijk je tragickej

Reagovat
Kincl

Co jsi čekal že bude dosahovat každý kolo kvality Ramose nebo dalších?

Reagovat
smazaný uživatel

realita pro zaslepence a neslyšící jedině dobře že prozřeli a vidí jaké to je dřevo,budete ještě rádi když si ho za rok zabavíte,í west ham nebo podobní nadšenci už pokukují

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Lovren teda. VVD Lukaka brání docela v pohodě, když se na něj dostane.

Reagovat
REPLIKATOR

A co při těch nůžkách Maty? Nechal ho tam úplně volnýho, jenom stál a čuměl na penaltě.

Reagovat
Fernando_Torres

To je hezký, škoda jen, že se na něj kvůli svý zoufalý poziční hře skoro nedostává...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Rashgod snad Alexis v lete do Juve nebo at zacne makat na pravem kridle jako drive.

Hate na Younga nepochopitelny, od konce SAFa jeden z nejlesich hracu/nejstabilnejsi vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah si přes Younga vůbec neškrtá

Reagovat
vodka

Salah vůbec nedostal možnost se na něj rozběhnout.

Reagovat
diastan

2:0 Nic druhy polocas musim trochu potlacit Live

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci polčas, nad očakávania. Kľúčové súboje Lukaku - Lovren a Young - Salah vyhrávajú United....

Reagovat
Free_player

hlavně Young co předvádí, Salah si zatím ani neprdnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

bohužel no, young ho má dobře pokrytého, měl by Salah víc padat, ruce jsou tam nonstop

Reagovat
Pigeon

Reagovat
kiwwi

Erdovec10.03.2018 14:04#

jj, jde mu to, hlavně jako by nebyl vůbec z MU, nepadá, neválí se, nesimuluje, hraje tvrdě a pořádně

Reagovat
Tolstobik

Zatim nad ocekavani dobre, dokonce se hraje i do utoku

Reagovat
Steve Stifler

Bailly je naprosto famózní.

Reagovat
Swarley

Reagovat
tnt03

Vrátit se v takovém stylu po zranění, to je super. Má na to být jednoho dne nejlepším na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

PARÁDA, PARÁDA ,PARÁDA!

Reagovat
nani92

možno ked Klopp utratí dalších 100 mega, tak nám ten gol niekedy dajú

Reagovat
iamek

100 bude potřebovat jen na druhé CB

Reagovat
fenixLFC

bolo jasne ze mourinho vie ako na nas hrat. najlepsi brankar na svete, pred nim autobus a vpredu gorila sklepavajuca na kridla. taktika a la west brom na nas proste plati. salah neviditelny, mane ma serie ale este viac. miesto aby to zjenodusoval a zrychloval, tak to naopak drzi zbytocne dlho. zacinam byt alergicky na to jeho vecne zastavenie sa a snahu prejst cez hraca z kroku...neverim moc tomu ze sa to da otocit

Reagovat
10

takhle proti vám v LM bude hrát každej kvalitní tým, byli by sami proti sobě...

Reagovat
fenixLFC

to si nemyslim, vacsina timov na to hru uplne postavenu nema

Reagovat
10

myslím zpomalovat hru, hrát v hlubším bloku...to na vás stačí

Reagovat
kiwwi

skor ide o to hrat tak, aby Liverpool nemohol pressovat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Setwo

to máme za to, že tu každý druhý fanúšik LFC tipoval pohodovú výhru.. radšej buďte pred dôležitými zápasmi pokorní.. mám pocit že keď tu tipujete našu jednoznačnú výhru prináša to smolu a potom sme tu len pre smiech..

Reagovat
stiflerovamama

Tak jeden z tých pre nás bohužiaľ očakávaných priebehov keď tragicky bránime jedinú vec ktorou nás mohli United prekvapiť, čiže nákop na Lukakua, jeho vyhratý súboj=problémy.

Na prekvapenie sa mi zdá, že tá naša stredová trojka má teda dosť priestoru, aj pred 16 tkou, ale absolútne to nedokážu využiť a poslať nejakú finálnu prihrávku alebo spraviť nejaký prienik. (tu by som spomenul ako by to malo vyzerať práve u Keitu v zápase Lipska teraz v EL keď nahral Warnerovi).

Prvý gól určite Trenta, chalan ešte nezvláda takéto zápasy, spolu s Gomezom nás v tejto sezóne stáli už veľa gólov, ale sú mladí no treba to očakávať.

Slabý výkon opäť Mané, to jeho riešenie niektorých situácií je šialené oproti minulej sezóne.

Reagovat
Erdovec

Milner mi jednou bude chybět, z těch posledních hráčů, kteří se furt neválí a nebrečí, myslím, že kdyby Bailly trefil tím tělem kohokoliv jiného na hřišti, tak to bude 65 kotoulů a smrt na jazyku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

*Rashford

Reagovat
Erdovec

teď nemyslím ten headshot :)

Reagovat
nani92

ok :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Je to sympoš.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi zlý polčas. Lovren nemá vo vzduchu na Lukakua ani náhodou a Young Salaha vygumoval. Mourinho klasik, loptu často nemajú, ale stačí im to v pohode

Reagovat
vitasrp

Od Liverpoolu je to zase jednou přehlídka defenzivních chyb. Na jednu stranu je to samozřejmě vina hráčů, protože některé chyby jsou prostě laciný a dá se jim snadno zabránit, na druhou stranu mi přijde, že vyplývají z výpadků v koncentraci a nedostatečného zajišťování hráčů, což se poctivým tréninkem dá odstranit. Nepřijde mi ale, že by Klopp nad touhle stránkou trávil příliš mnoho času, na to se tyto hrubky až příliš často opakují.

Že Lovren s Lukakem dvakrát prohraje hlavičkový souboj uprostřed hřiště, to podle mě nemůže být problém, s tím kouč musí počítat, jelikož Lukaku má v takových soubojích výhodu - stejně jako ji měl například Drogba. Tým tak musí být na takové situace připraven - pravý bek by si tak spíše než Rashforda u lajny měl všímat rozestupu od druhého stopera, aby byl případně v klidu schopen zachytit propadnutý balón. V druhém případě to tedy Lovren zahrál o něco hůře, jelikož se Lukaku mohl otočit čelem k brance soupeře, nicméně kdyby se Can nenechal strhnout a zachytil náběh Maty, mohla z toho být jen neškodná přihrávka do strany - případně pokud by byl opět pravý bek rychlejší a vzniklou mezeru uzavřel, byť by tím otevřel prostor pro přihrávku na Rashforda.

Ale není to jen o tomhle - Liverpoolu i poměrně dlouho trvá, než přejde do nějakého toho stabilního defenzivního rozestavení, při presování po ztrátě míče je to dobré, ale jakmile má soupeř míč pod kontrolou na jejich polovině, tak je to hrozně rozhárané a hráči spolu málo spolupracují. Ostatně ta šance Maty taky krásně poukazovala na naprostou nekoordinovanost v té defenzivní činnosti.

Reagovat
nani92

YOUNG

Reagovat
smazaný uživatel

mrdka lovren, snad ho lukaku dnes jeste poresi

Reagovat
cokoliv

Na manem konci 90% akci, to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Od Alexise stále čekám něco víc, ale pořád je tady 2 měsíce i cestou, tak mu ještě dávám čas

Reagovat
fenixLFC

ale uz dpc s manem

Reagovat
Tolstobik

Sancheze by mel stridat, to je fakt trapny, co dnes predvadi

Reagovat
tnt03

Ještě že to nestojí jenom na něm... Dneska zatím bída

Reagovat
Tolstobik

Tak tak.

Reagovat
wild

daj toho Sancheza dole

Reagovat
EL Gringo

Pawson, jeden z najhorsich rozhodcov na ostrovoch

Reagovat
Setwo

po ruke ktoru mal Valencia mala byt penalta... to bola mozno golova prihravka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mc Tominay se celkem chytil..

Reagovat
Nikikrew

ved AOC hral docela dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Co se Ox vzteká, však byl s Maném nejhorší na place..

Reagovat
blaugrana

Ja byt Alexisom, tak ich seckych poslem dopice.

Reagovat
Tolstobik

Rofl, dneska je nejhorsi na place

Reagovat
nani92

ja byť všetci, tak Alexisa pošlem dopiče

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

dpc daj mu kartu

Reagovat
Erdovec

tvl co to je zač ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, skôr by som čakal dole Maného / Arnolda.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool!

Reagovat
EL Gringo

Baileyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se zranil...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

poďme ešte!!!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

what

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle hráč má neskutečny pech

Reagovat
smazaný uživatel

nemá být stupidní píča

Reagovat
wild

Reagovat
Free_player

hele ještě bude sranda

Reagovat
stiflerovamama

Mane dpč konecne jednoduche riesenie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
m.sali

Reagovat
Tommy the Gunner

Bailly neskutecny zakonceni

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
monty25

Tak dlouho tam nechal Maného vyhnít, až zařídil gól...

Reagovat
liquicitizen

Nádherný

Reagovat
Tuard.MUTD

nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

what a beauty

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni ho tu chvalte debila, takovej fail a jeste se zranit.. doufam ze zas na pul roku, vemeno neohrabany..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dobre vypadalo tak to Mou jeste pojebe Fellainim.. top

Reagovat
smazaný uživatel

goooool pico remiza je ve hre

Reagovat
smazaný uživatel

Není, Big Fella dá na 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

sotva jedno zranění vylečil

Reagovat
Tommy the Gunner

Legenda prichazi!

Reagovat
10

lol, NBC to v grafice připsalo jako gól United

Reagovat
smazaný uživatel

jj sem se chvilku nedival a rikam kurva jak United gol sak hraji na druhou stranu

Reagovat
10

pěknej mindfuck

Reagovat
Free_player

dát si vlástňáka a u toho se ještě zranit tomu se fakt smůla lepí na pinďoura ...

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Baillyyy jeste dost casu

Reagovat
niflheim

Boha... Prosím Alexis dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Big Fella! Pojd!

Reagovat
Tolstobik

Rezignace na prechod pres vlastni polovinu.

Reagovat
tnt03

Protiútoky.. teď je to jasný..

Reagovat
Tolstobik

Protiutocit muze tak Lukaku s Matou, Alexis dneska snad dobre neprihral a nikdo jinej do utoku nepujde

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ted?

Reagovat
diastan

Pojdte jeste aspon 1

Reagovat
tnt03

Jedem United!!! Tohle musíme dohrát za 3 body!! Ještě přidat 3 golík!

Reagovat
Nikikrew

United hra strašne pasívne

Reagovat
smazaný uživatel

Tato taktika pri kazdym vedeni rezignovat na prechod pulky je hodne stresujici

Reagovat
tnt03

Souhlas. Taky bych raději kdyby jsme prostě hráli pořád stejně aktivně. Výsledek 5-0 už ani nepamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdybysme meli skalopevnou defenzivu tak budiz.. ale k cemu je tohle dobry netusim.. pritom kdyby se to dostalo na Lukakua, sklepnuti na Alexise nebo na druhou stranu, jak prvni polocas, to neni nejak slozity ani riskantni

Reagovat
leroy

Rashforda da dole a spomaleného Matu tam nechá. Hlavne aby mal kto šprintovat do protiútokov.

S takýmto futbalom chod Mourinho do pice. Z takého víťazstva by sa ani nedalo tesit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by bezel, kdyz nemame mic? Mat aspon podrzi a uklidni

Reagovat
liquicitizen

Mou sa zase slušne zosral, to ešte bude remizka

Reagovat
Grahf

jožko sa to zase snaží zničiť svoju priposranosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme fakt ještě neměli roh?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp si může dělat u té čáry fakt co chce a rozhodčí ho nevyhodí ven?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, lebo je sympatak narozdiel od mrdky Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen jede !

Reagovat
tnt03

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren bezmozek

Reagovat
pingla

lovren bez karty? to je výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

lol Lovren neni 2x po sobe schopny trefit mic a ten psychopat se tam jesterozciluje

Reagovat
Cobra

To odpískal vážně faul na Lovrena?

Reagovat
Cobra

Tak nakonec správně.

Reagovat
m.sali

tykrávo lovren slušně prasí

Reagovat
Heisenberg

To je idiot

Reagovat
Miguel19

Vyhoď toho psychopata Kloppa.

Reagovat
pingla

Reagovat
bbbauch

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme 9 rohových kopov a koľko šancí z nich? Veľmi som sklamaný vlažným výkonom...

Reagovat
vitasrp

Dvakrát zakončil nebezpečně Van Dijk a jednou teda hlavičkoval lovren obloučkem úplně nad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppe ty afektovana kundo kdyz to nevidis tak aspon drz tlamu.

Reagovat
Free_player

Young je dneska fakt výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren nám prehrá zápas, kkt.

Reagovat
ernyyyy

Já teda slyšel od komentátorů,že Klopp řval po Lovrenovi a ten řval na něj něco zpět po těch zákrocích..

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pískatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by přísná... Mané to udělal chytře, ale v týhle fázi zápasu se to těžko píská...

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Říká se píchatelná. Každopádně pořád nevíme kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

no Fellainiho tam dobre prasi

Reagovat
smazaný uživatel

Mel nekdo v historii fotbalu vic ztrat nez Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten roh nekopne

Reagovat
tnt03

Zatim tam byla jen jedna dobrá akce jak se uvolnil na kraji a namířil si to do vápna, hezká přihrávka. Málem 3-0. Jinak úúúúúúúplně marnej :D

Reagovat
Miguel19

No to je penalta ne?

Reagovat
stiflerovamama

penalta

Reagovat
Erdovec

3. penaltička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pátá*

Reagovat
smazaný uživatel

Lingarinho

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol faul, ale nebolo to dobre vidieť ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, podražení Fellainiho.

Reagovat
cokoliv

Cekam nastaveni 2 minutky

Reagovat
smazaný uživatel

ehm

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne vam ublizuje rozhodci

Reagovat
tnt03

6

Reagovat
stiflerovamama

Pawson je strasny kokot

Reagovat
pingla

penalta na Maneho mela byt

Reagovat
smazaný uživatel

Nedôstojné od Smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze kdyz ti slapne do kouli borec tak ty vydrzis stat a hrat dal ano?

Reagovat
vodka

on nema koule

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia se posral ne ?

Reagovat
stiflerovamama

červena

Reagovat
Tolstobik

Tohle je ale cervena Valencio

Reagovat
smazaný uživatel

Hanebný výkon....

Reagovat
Free_player

Valencia trošku oranžová

Reagovat
smazaný uživatel

Valenci by si zasloužil kopačku do xichtu. Snad každý zápas někoho sejme kopačkou kolíkama napřed. Co se s ním stalo? Měl jsem ho za sympaťáka..

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nebol sympaťák, klasický manchesterský pičus, kt. rád rozdáva a simuluje, taký menší Evra...

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Dnes to vypada na podobny plac jako po zapase se Spurs z jeho strany

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radsi sympatak nekopa Lovren

Reagovat
diastan

Reagovat
vodka

co ta důstojnost?

Reagovat
mithro

Reagovat
tnt03

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Swarley

pobreč si s Kloppem

Reagovat
smazaný uživatel

Neplačem, tak nefňukaj, Tom .

Reagovat
Swarley

tohle dává ještě menší smysl, než ten původní komentář a to je co říct...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doba respektu za SAFa je zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

za co 6 minut?

Reagovat
Erdovec

jen jak tam Bailly simuloval se nehrálo skoro 4

Reagovat
EXoRcIsT

urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo mu nedal červenú?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to bylo na tmave zlutou

Reagovat
pingla

lukaku jeste par metru a lovren je by nechytil nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Pico takto dojebat takovej brejk!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Retardi

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to je tlaaak !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp bude mega brecet

Reagovat
Free_player

no Salah za tím udělal tečku

Reagovat
pingla

je to tam dle očekávání 3 bodíky

Reagovat
mithro

suche triko aj napriek snahe Muorka dramatizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester zasloužená výhra. Předvedená hra je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko

Reagovat
Kixi Syhimour

No gratuluju United, dneska Mourinho převezl Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Stacil bod ale prezijem to.

Reagovat
Erdovec

hra hrozná, rozhodčí hrozný, odpoledne na pi*u

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren už vypadni, tak nespoľahlivý a nevyspytateľný hráč, že až...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Haluzáci, na začátku dali dva góly z hovna a stačilo jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné derby. Dobré tempo a spravedlivý výsledek

Reagovat
Nikikrew

Skoda Pool, jedna penalta mala byt odpisknuta a aj červená karta pre Valenciu

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasne prehnany ta cervena, kdyby ho trefil tak ok, ale chapu ze se to hodi do kramu no.. do vyctu nespravedlnosti

Reagovat
Erdovec

lol

Reagovat
Nikikrew

Ved do toho išiel velmi nebezpečne

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

Na rozhodčího se nevymlouvám, jenom poznamenám, že tam byla jedna penalta za držení Salaha, který nespadl, takže proto tohle nikdy nepísknou, druhá penalta ruka někoho po centru z levé strany a na konci ještě červená Valencia. Snad bude brzo fungovat video.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Mám obavu, či to video dokážu anglickí rozhodcovia používať.

Reagovat
kiwwi

2 penalty a cervena vravis

Reagovat
JessePinkman

Jedna za tu ruku měla bejt určitě.

Reagovat
kiwwi

jedine žeby nie

Reagovat
Miguel19

Dneska určitě bez Hazarda.

Reagovat
Mimalu

proč?

Reagovat
liquicitizen

Zrejme narážka na to čo povedal Conte novinárom keď sa ho opýtali čo vraví na Hazardovú kritiku jeho taktiky

We played a game, a massive game against Parma when they were first and we were second, We won 3-1. After the game, there was an international break.

During the international break [I gave] an interview. The journalists asked me if I was happy with the team and with this important win. My stupid answer was, 'We are winning, but I'm not happy because I'm not enjoying the role the coach decided to give me.'

When I came back to Turin, it was a meeting with Lippi and all the players and he killed me. He killed me in a bad way, not in a soft way, in front of the players.

After training, the club called me. They killed me another time and gave me a big, big fine. And then, in the next game, I didn't play. I was on the bench against Piacenza. He told me it was a lack of respect for my team-mates, first of all, and then for him, the club and the fans.

He killed me. But I took this experience to heart and, after that, I improved a lot. Not to be selfish. I started to think for the team. I became a captain of the team after that.

You can check. That's in the past. This is a funny story.

Reagovat
vilp

Akorát Lippimu taktika evidentně vyšla, ale nic proti.

Reagovat
Mimalu

dík, nicméně nemyslím si že zrovna toto je ten správný způsob jak k tomu přistoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy a Shelvey zatiaľ super, Saints katastrofa.

Reagovat
Hokaido

Newcastle teda oba goly nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrino out?

Reagovat
Hokaido

Už před dvěma měsíci bylo pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mu dosť veril, ale šancí na zlepšenie hry mal dosť. Hráči vyzerajú otrávene a smerom dopredu to vyzerá často ako hranie na náhodu.

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to face #CPFC: Courtois, Azpilicueta, Christensen, Cahill, Zappacosta, Kante, Fabregas, Alonso, Willian, Hazard, Giroud.

Reagovat
RonaldinhoCFC

nejlepší možná

Reagovat
Mimalu

Docela dobrá, u Cahilla to byla otázka času kdy se zase ukáže v základu a s ohledem na poslední výkony Mosese ani Zappacosta není až takový propad (bohužel)

Reagovat
vilp

Co ten Emerson? Zatím v PL dostává hodně šancí.

Reagovat
vitasrp

Tak taky je tohle teprve pátej zápas Premier League, pro který je k dispozici, přičemž po tom zranění přišel komplet nerozehranej, takže to zas až takový překvapení není. To je stejně jako Barkley hráč spíš pro příští sezónu, pokud teda vůbec bude posílením.

Reagovat
Baronne

Jaktože se vůbec nešetří na LM?

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
fenixLFC

to je den...ansjkro prehrame s west bromom a potom sotonik dostane kefu

Reagovat
smazaný uživatel

Kelechi

Reagovat
Hokaido

Fans WHU dneska skvělí. Celej zápas fandí jako blázní.

A teď zrovna při chantu We are fucking shit dostali gol. Hart si hádám zase dlouho nezachtá a Moyes nashledanou.

Reagovat
REPLIKATOR

Hull - Norwich 4 penalty

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo... Proč zrovna Zappacosta musí mít nejvíc balon.

Reagovat
Miguel19

Protože ho nikdo nemusí bránit.

Reagovat
Whitemedia

jasná karta..

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Reagovat
Svatej

Klasikaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Willy

Reagovat
Mimalu

pěkná akce, sice se štěstím, ale

Reagovat
Miguel19

Hazard je fakt blb. Jasná pozice a nahrává do strany.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě na Zappacostu

Reagovat
vilp

Být tam Carvajal, tak mu to z první vrátí a on by dával do prázdné. Říká se tomu kombinační fotbal.

Reagovat
Masi

Reagovat
Svatej

Willian

Reagovat
Svatej

Jinak Fabregasova přihrávka tu akci skvělým způsobem zrychlila. Zdánlivě naprosto jednoduchá náhra, ale dal to fakt úplně na centimetr dokonale

Reagovat
stiflerovamama

Kelly

Reagovat
spider_8

Zappa dneska hraje výborně, má výborné náběhy, přesně se pohybuje v těch nebezpečných prostorách a hrajeme v podstatě všechno přes něj. Pozici wingbeka rozumí naprosto výborně. Ale stejně, z 10 nájezdů nevytvoří jedinou gólovou šanci, všechno skončí na obránci nebo v zámezí. I ten svůj gól dodrbal, to si tam museli CP dotlačit sami

Oproti tomu Alonso má dva centry za poločas a z jednoho je gól a z druhého promáchnutí na malém vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nehraje výborně, když všechno posere

Reagovat
spider_8

Tak až do finálky hraje výborně

Reagovat
RonaldinhoCFC

Takže máme 2 Mosese

Reagovat
Miguel19

Omg Homo

Reagovat
Mimalu

Giroud

Reagovat
Mimalu

Hazard taky mohl popoběhnout...

Reagovat
Whitemedia

tohle po něm nemůžeš chtít

Reagovat
Mimalu

tak když útočíme, tak by to takový problém být nemusel

Reagovat
liquicitizen

dementi

Reagovat
Svatej

Edene vole

Reagovat
Miguel19

Dobrý výkon.

Reagovat
spider_8

Až tu zas bude někdo prudit, že Hazard nemá statistiky, tak bych mu pustil tenhle poločas

Reagovat
vilp

Pak Hazard nemá mít body. Když by byl úplně sám před golmanem, tak mu to Giroud vyžere a hned nato ještě spálí 100% gól. Že se na to hraní pro ostatní nevysere.

Reagovat
Svatej

Totální kontrola, oddechovka, za mě úplně v pohodě.

Zappa hraje dneska slušně, je u míče nejspíš častějc, než půlka týmu soupeře dohromady. Bejt tam někdo se Zappovou hlavou, ale šikovnějšíma nohama, tak to může bejt klidně už 5:0

Hazard je fakt neuvěřitelnej, on by byl schopný před prázdnou bránou nahrát zpátky našemu brankářovi, aby nebyl za sobce.. Willian nejlepší od nás, zase. Fabregas se mi taky dost líbí, až na dvě situace všechno řeší dost slušně.

Reagovat
vilp

Ale vyčetl bych mu jen tu situaci před tím gólem z ofsajdu, kde se na to vysral. Tu přihrávku na Zappacostu třeba vůbec, takhle on chápe fotbal. Kdyby si to potom místo Zappacosty mohl ještě zpátky z první narazit, tak to udělá. Holt smůla, že tam na rozdíl od Messiho nemá např. Alvese, který s ním v podobných situacích byl na stejné vlně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Připomíná mi to zápas z loňský sezóny, kdy jsme jen pomocí samotného rozestavení získávali podstatnou výhodu. Ten hluboký blok Palace v rozestavení 4-4-2 není schopen bránit křídelní obránce a nechává je kompletně volné - krajní záložník přivírá střed, vystupuje proti krajnímu stoperovi Chelsea, zatímco krajní obránce zase nemůže tolik do strany, protože by tím odkryl nebezpečná místa pro nabíhajícího Williana.

Hlavně teda Zappacosta tam má teda tunu prostoru, a ačkoliv se nedá říct, že by si s tím zvládal poradit nějak excelentně, tak gól z toho nakonec zařídil, čili spokojenost. Hodně se mi líbí i Giroud, ten je do toho systému Conteho na tyhle různý přiklepnutí z jednoho doteku jako dělaný, výborně do toho pasuje.

A Eden je blázen, proč nezakončuje sám, to fakt nikdy nepochopím. U tý druhý situace ještě dobře, to chápu, nicméně u toho vlastního gólu ať mi prostě nikdo neříká, že tou přihrávkou na Zappacostu nějak vylepšil tu situaci, tam měl podle mě rozhodně pálit sám, jelikož byl v lepší pozici.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Myslím že spíše než že CFC hraje nějak úžasně je že CP hraje hodně špatně takticky, prakticky se nedostali za půlku, nebyli blízko k nějaké šanci, hodně špatné od nich.

Je že se dali 2 goly

Reagovat
Svatej

Přirozeně. Pravidlo o tom, že nikdy nikdo nevyhrál dobrým výkonem, jen těžil ze špatnýho výkonu soupeře, prostě neojebeš

Reagovat
RonaldinhoCFC

Je rozdíl když soupeř vrací údery a nebo do sebe jen nechá kopat bez odvety

Reagovat
Svatej

Souhlasim s tím, že je to rozdíl, nicméně s touhle situací nemá nic spoelčnýho. My jim odvetnej úder naší hrou jednoduše první poločas nedovolili.

Reagovat
Miguel19

Ten paralympijský sjezd je dobrý bláznovství..

Reagovat
Miguel19

Christensen je zralej na lávku.

Reagovat
Svatej

Nah, jen ať se furt učí. Za tohohle stavu s tímhle výkonem je to ''nejlepší'' čas na chybování. Ty statní průsery byly horší, každopádně takhle z něj top beka neuděláme, pokud ho odstřelíme jako Kevina po 3 nevýrazných (v tomhle případě chybujících ) výkonech.

Reagovat
spider_8

Tak to není o odstřelení, spíš o tom, že by si na pár zápasů sednul a přerušil tu blbou sérii, co teď má. Taky není ideální naložit tak mladému stoperovi takové množství odpovědnosti, co má letos Christensen. Blbý je, že Luiz je zranený, takže se nedá nic jinýho dělat.

Reagovat
Svatej

Já teda nějak furt nemůžu souhlasit no. Pokud chceme dalšího labilního ubožáka, kterej neunese ''příliš velkou odpovědnost'', tak si pak nemůžeme stěžovat na to, že je v klubu nedostatek silných osobností. Jen ať toho sežere co nejvíc, přesně tyhle chyby, tyhle posraný zápasy z něj udělaj lepšího hráče. Nemám nic proti tomu, aby se ukázalo hráčovi, že nemá pozici jistou, ale je vcelku jasný, že si tohle Andreas dobře uvědomuje, však ty chyby nejsou vinou přílišný ležérnosti..

Reagovat
spider_8

Jo, ale pokud nám to posere sezonu, tak to nebude úplně ideální Já jen říkám, že za normálních okolností nenecháš mladíka, který je první sezonu v týmu, aby byl klíčovým stoperem, na kterém všechno stojí. Minimálně by tam měl být zkušenější hráč, se kterým se o tu roli podělí.

Reagovat
Svatej

Tam by to bylo horší, ale i tak bych se snažil ho držet, pokud s ním chcem počítat na xx dalších sezon, kde nás naopak bude třeba schopnej táhnout. Jsem evidentně fakt zoufalej, pokud jde o vychování mentálně silnýho hráče na dekádu dopředu

Jinak souhlasim. Přesně to by bylo naprosto ideální, ale podívej se na to se mnou realisticky. Viděl jsi někdy, že by to takhle šablonovitě skutečně fungovalo ? Já teda nikdy, absolutně nikdy. Vždycky hraje buď 90% herního času stare mazák a mlaďák se nedívá na hřiště ani z lavičky, nebo naopak, takže pokud si mám vybrat, beru rozhodně tuhle variantu

Reagovat
spider_8

Jak říkám, problém je spíš, že ho nemůžeme na chvíli vyměnit za Luize. Klidně na těch tebou zmiňovaných 10% času

On něco podobného zmiňoval Conte na tiskovce u Bakayoka. Že mu mentálně pomohlo, když po těch příšerných výkonech nějakou dobu nehrál (i když tady to bylo kvůli zranění). Baka je další mladý hráč, kterému jsme hned po příchodu naložili klíčovou roli a evidentně to nezvládá.

Reagovat
Svatej

Dávej pozor na to, co si přeješ, protože takhle se sice nedostaneme k Luizovi, ale pěkně poctivýmu Cahillovi ve středu obrany.

Jep, každopádně je vcelku smutný, že 23 letej dospělej člověk není schopnej pracovat pod tlakem, ale evidentně fakt nežijeme v době Lampardů ..

Reagovat
spider_8

Však právě ho vůbec nezmiňuju a radši říkám, že nemáme alternativu

Ale tak to je normální. Ani nejde o věk, ale o to, že je to jejich první sezona v top klubu. Ani Lampard s Terrym nebyli hned lídři.

Reagovat
Svatej

No, to po nich ani nikdo nechtěl, nicméně tyhle výmluvy se jim, pokud aspoň vím, neposkytovaly, stejně jako komukoliv jinýmu. Pak nemá bejt současnej fotbal bez velkých osobností, když každýmu i dospělýmu hráči nastavíme sukni, pod kterou se může schovat a nikdo tak nečelí zodpovědnosti sám

Reagovat
spider_8

Ale o tom to fakt není. Prostě když hodíš nováčka do hluboký vody, tak mu to holt chvíli potrvá, než se vzpamatuje. To platilo vždycky a všude.

Reagovat
Svatej

mh

Reagovat
Svatej

Krucimíca... Já jsem fakt beznadějně staromódní..

Reagovat
smazaný uživatel

Willian <3

Reagovat
Miguel19

Kdyby v té pozici byl Hazard, tak dává patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Willian vo forme je top hráč. A Zaha by bol v súčasnosti asi najlepšie anglické krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je supr.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Ólíčko.

Reagovat
Mimalu

z takového množství šancí udělat jen dva góly není moc dobrá vizitka...

Reagovat
Svatej

Ty kráávo, moc pěkně odpovídáme na ty špatný výkony. Je fuk, že je na tom soupeř špatně, přesně takovej výkon potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to lehčí, když hrajeme s útočníkem.

Reagovat
Svatej

... Jo, Oli tomu dodává strašně moc. Hlavně jsem si ho pamatoval mnohem línějšího, ale on lítá všude možně, aby pomohl týmu. Rozhodně bych ho upředňostnoval před Moratou, dokud se Alváro nedá na 120% dokupy. Jeho současný já je na hrotu ještě otravnější než Hazard..

Reagovat
Mimalu

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Miguel19

Ten nedá ani hovno.

Reagovat
Svatej

Achjo

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, že padly v tomhle utkání jen dvě branky

Reagovat
RonaldinhoCFC

Stejně, takhle to je každy zápas poslední dobu, na gol potřebujeme 5 šancí, jde jen o to jestli jich tolik vytvoříme

Reagovat
vitasrp

Stejně je škoda, že Zappa po přenesení prostě není schopen využít toho diagonálního náběhu Williana do volnýho prostoru a načasovat mu kvalitní přihralvku.

Reagovat
Mimalu

ale já to chápu, kdyby to bylo 3,4:0 tak by už byl Willian s Hazardem dole a šetřili se na středu, takhle můžou dál být na hřišti, ve středu si s míčem stejně asi moc nezahrají...

Reagovat
Svatej

Hodgson má strašně hloupej výraz v obličeji, pokaždý

Reagovat
Miguel19

Regulérní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

celkem se štěstím, tam mi přišlo že bylo x držení na obě strany a kdyby to uznal, tak by se tomu ani nedalo divit...

Reagovat
Svatej

A Tomkins pěkně nezvládá

Reagovat
Whitemedia

Taylor dnes konečně hraje s námi

Reagovat
Whitemedia

Morata se zase nechá vyloučit

Reagovat
Ed_Hazard

On je klasik v tomto Strašný nezvládajko.

Všimol som si, že nejako prestal hrávať u vás, keď som si prebehol minutáž z posledných cca 15 zápasov. Akú má momentálne u vás pozíciu? Poprípade ako hrá?

Reagovat
spider_8

Je po zranění a nějak se do toho nemůže zpátky dostat.

Reagovat
Whitemedia

Někdy v lednu přišla slabá forma, proti Arsenalu šel za zápas 3x sám na brankáře a nedal nic, od té doby se to s ním táhne.. přišlo zranění, v poháru se nechal za dvacet minut vyloučit.. teď je spíš až dvojka za Giroudem.. .

Reagovat
Svatej

Hrá příšerně, hlavně poslední měsíce ( i když mu k dobru hraje to, že byl zraněnej ) . Bez velkýho přehánění v 95% soubojů autoamticky padá bez ohledu na to, jestli má šanci souboj vyhrát nebo ne. S míčem na noze volí mizerný rozhodnutí, tutovky nedává. Jediný pozitivní na něm je zatím jeho slušnej workrate a dávání gólů z hlaviček, který by naopak většina jiných hráčů neměla šanci takhle nasměrovat.

Reagovat
vilp

Hraje hrozně. Pozitivní věci u něj při každém zápase spočítáš na prstech jedné ruky, tenhle rok navíc ještě nedal ani gól. Jinak po lednovém vyloučení v FA Cupu měl problémy se zády, potom do těžkých utkání Conte kvůli "rovnováze" a velké formě Williana (upuštění od rozestavení 3-5-2) začal dávat na hrot Hazard a Giroud nastupuje od příchodu víc než Batshuayi, takže svoji neohroženou pozici tak trochu ztratil.

Reagovat
Ed_Hazard

Díky všetkým za info Postupom času jeho odchod ľutujem menej a menej. Myslel si že je poloboh a všetci sa z neho poserú, tak mu aspoň spadne hrebienok.

Ten chlapec sa ale očividne vôbec nezmenil po psychickej stránke. Totálne nezvládal vybičované zapasy, v momentoch keď sme potrebovali kontrolovať hru v okolí súperovej 16tky, tak robil hlúpe fauly, za ktoré schytával karty (ako vidím robí to stále), zbytočne prichádzal o loptu a pýtal si faul za každý kontakt. Strelec to bol ale perfektný.

Reagovat
Mimalu

a ještě se budou klepat...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrá krásny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

už som odišiel od TV, až teraz kukam že dali gol ?

Reagovat
Miguel19

Ty krávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois je fakt díra někdy...

Reagovat
Svatej

Kdo taky jinej by nám toho góla měl dát, žejo Je vůbec nějakej nás bývalej hráč, kterej proti nám neskóroval?

Reagovat
Miguel19

Jarošík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní je piča?

Reagovat
Svatej

Blíž už to mít ani fyzicky nejde..

Reagovat
Svatej

Wtf Morata

Reagovat
Whitemedia

Morata už to málem bylo

Reagovat
vitasrp

Těch závěrečných patnáct minut byla síla, tým zvolnil, začal dělat chyby a ještě jsme se o ten výsledek klepali. Každopádně ty chyby v rozehrávce jsou velmi nebezpečný, dneska to tam podělal Zappa, Azpi i Christensen, na to je nutný si dávat větší pozor.

Je samozřejmě smutný, že takovýhle zápas se musí vyhrát víceméně skrz dva vlastní góly, ale srát na to, holt tam momentálně není nikdo, kdo by pravidelně střílel branky.

A Morata byl úplně otřesnej, to bylo hrozný.

Reagovat
vitasrp

A už má dokonce 9. žlutých karet, to je fakt síla. Přitom po herní stránce má velmi dobrý atributy a půl roku to solidně ukazoval, jenže od zimy to nezvládá v hlavě bohužel.

Reagovat
spider_8

Podobný problémy teď mají i Christensen s Bakayokem, ačkoli u nich je to mnohem pochopitelnější vzhledem k věku. Každopádně ve chvíli, kdy nahradíme 3 klíčové posty v základu hráči, kteří nikdy v Anglii nehráli a dva z nich jsou navíc mladíci, tak si sami zaděláváme na velké problémy. Já třeba ode všech očekávám příští sezonu velké zlepšení a hlavně mnohem větší konzistentnost. Problém je, že Conte už se toho nejspíš "nedožije".

Reagovat
smazaný uživatel

goo.gl/vM2cq7

goo.gl/EmRVXv

ten by bol uz teraz nas najlepsi obranca

Reagovat
Nikikrew

Cech

Chambers Kos Mustafi Kola

Ramsey Xhaka

Iwobi ozil Mickhy

Auba

Dnes povinné 3 body plus poriadne prebrusenie toho kktka Deeneyho

Reagovat
smazaný uživatel

jake povinne 3 body,pro vás sezona zase uz skoncila,zbytecný zápas dal bych automaticky 3 body watfordu ti o neco jeste hrají narozdíl od vás

Reagovat
smazaný uživatel

A co co hrajou? Jako myslim si, ze bojovat o pátý místo je lepší než hrát o 10. místo v lize. tenhle vtip se ti moc nepovedl.....

Reagovat
ElectrickMann

Přesně břite... A Juventus spláchneme jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil už je takový bezvýznamný hráč, že ti ani nestojí za to psát ho velkým písmenem.

Reagovat
Nikikrew

Záložník Arsenalu Mesut Özil se zapsal do historie anglické Premier League. V zápase proti Watfordu si připsal 50. asistenci v soutěži a zároveň se stal hráčem, který tento počet dokázal nasbírat nejrychleji v historii. Dosud rekord držel Eric Cantona s 50 asistencemi ve 143 zápasech. Özil to zvládl o fous rychleji, ve 141 zápasech.

Nie velkym ale pomaly zlatym

Reagovat
smazaný uživatel

dnes návrat do top3 a stíhačka za autobusem může začít

Reagovat
kiwwi

tak hlavne ze si chcel výhru Liverpoolu kde by ste sa do top 3 nevrátili

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale byli bychom bliže top2

Reagovat
Mastný Chobot

Holding v základe vraj. To zas bude holomajzňa do prčíc

Reagovat
Mates_Matesović

Důležitej match, výhra by nás dost přiblížila umístění v TOP 4.

Lloris - Tripps, Verts, Sanchéz, Davies - Dembelé, Dier - Son, Dele, Eriksen - Harryna

Reagovat
ManUnited

Pellegrino out!!!

Reagovat
Hachim Mastour

*Pellegrini

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger: “If I respond to every single statement in the country, I would already be mad. I may be anyway, but I would be even more mad. We want to first of all win the game. What is important is to add a win to another win to build up the belief again.” #afc

druhá veta

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Counter

Pozitivní na dnešní sestavě je to, že Wenger vážně udělal z EL prioritu. Negativní je, že s takovou zase vytečem a předběhne nás i Burnley

Reagovat
Edgewalker

Čech – Maitland-Niles, Mustafi, Holding, Kolasinac – Elneny, Xhaka – Iwobi, Özil, Mkhitaryan – Aubameyang.

Subs.: Ospina, Chambers, Willock, Nelson, Wilshere, Nketiah, Welbeck

Reagovat
Edgewalker

Elneny, Xhaka, to jsem zvědavý. Doma by to měli ale uhrát tak jako tak, i když Čechíňo si na nulu asi ještě počká

Reagovat
Hachim Mastour

Holding

Reagovat
FCSL

Obrana Lavička taky kvalitní. Aspon je ale vidět, že už i pro Wengera je EL jasná priorita

Reagovat
Trand

Ramseyho zas šetří?

Reagovat
Counter

Já myslím, že je to dobře, jeho zranění by byl úplný konec.

Reagovat
Taiger

Jak může upřednostňovat Holdinga na úkor Chambersa, snad fakt EL priorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Old Firm

Reagovat
smazaný uživatel

superzáápas, super fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

To nasadenie je ťažko prekonateľné

Reagovat
smazaný uživatel

Cs

Reagovat
Hokaido

Ale takhle hloupá červená.

Reagovat
Miguel19

Zase vyprodáno.

Reagovat
Edgewalker

Hele gól

Reagovat
Taiger

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
Counter

Nemůžeme takhle hrát pořád?

Reagovat
Taiger

Však hrajem ja jantarové.

Reagovat
Edgewalker

Což je furt líp než minulé kolo

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
Taiger

Watford už mohl dát v klidu 2 góly.

Reagovat
Mastný Chobot

ale prosím ťa

Reagovat
Taiger

Mikhy, Elneny

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny by měl hrát už dávno v základu místo Xhaky.

Reagovat
Mastný Chobot

Mkhi sa rýchlo stáva mojím najobľúbenejším hráčom

Reagovat
Taiger

Ten fotbal je dneska zábavnej, bavím se a pak vystřelí Iwobi.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny to hrozne bossuje zatiaľ. To je cescovský výkon

Reagovat
mr.Silver

Pereyra

Reagovat
Taiger

Čech dneska čistej štít, cítím to v kostech.

Reagovat
pingla

pereyroooooooo jzs

Reagovat
Taiger

Elneny je skvěleeeeeeej!

Reagovat
Edgewalker

Škoda Mesut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bellerin v publiku

Reagovat
Fenri

Elneny je nas nejspolehlivejsi zaloznik...

Reagovat
Gunner91

dneska jeho nahrávky TOP

Reagovat
Counter

Já to říkám odjakživa

Reagovat
Taiger

Všechny naše akce skončí na Iwobim.

Reagovat
mr.Silver

Boze ten Iwobi je tragicky

Reagovat
Taiger

Mladý talent, kterej si takovou kritiku nezaslouží přece.

Reagovat
Miguel19

Mchitarjan je slabej jak čaj.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec, akorát teďka to dvakrát po sobě debilně zajebal

Reagovat
Gunner91

není tak dobrej jako Morata no

Reagovat
Fenri

Jsi to zapnul az tedka?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Side

Reagovat
Side

Mkhitaryan has given the ball away 13 times, including twice in less than a minute or so in his own half.

Reagovat
pingla

65 procent drzeni mice? to je nejaka chyba ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Watford ale hraje parádní zápas

Reagovat
Taiger

Iwobi, vypadni.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tam tak prázdno? V Anglii zkrouhli sociální dávky?

Reagovat
Mastný Chobot

humor si ty vždycky mal na vysokej úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Doteď byly údajné důvody takové, že je moc zima, nebo že je pracovní den. Teď není ani jedno, a přesto je obsazenost na anglické poměry žalostná. Takže budeme hledat nějaké další výmluvy, nebo přiznáme, že většina fans Arsenalu jsou gloryhunteři nebo turisti?

Reagovat
Mastný Chobot

Robte si, čo chcete, hlavne sa nemnožte

Reagovat
cejen13

že gloryhunteři

Reagovat
Counter

Gloryhunteři

Reagovat
Taiger

Dement

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/qHPSuOn.png

To je od tebe pěkný, že se podepisuješ i s titulem To by se tu mělo zavést hromadně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Turisti možná, ale to gloryhunteři mi tam moc nesedí

Reagovat
Taiger

Brit je zpět

Reagovat
Miguel19

Čech

Reagovat
mr.Silver

Cech

Reagovat
Mastný Chobot

Čech na istotku zasa

Reagovat
Taiger

Čech, to by Ospina nechytil.

Reagovat
Side

Iwobi to je taky talent panečku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda Iwobi dneska peklo i na jeho standardy.

Reagovat
Mastný Chobot

záver polčasu už bola zasa sračka, ale prvých 30 minút výborný futbal od Elnenyho, Mesuta a Mkhiho. Každopádne, neexistuje vo futbale situácia, ktorú by Iwobi nedokázal dojebať, dnes fakt dojebal, na čo siahol.

Reagovat
Gunner14

El Neny, stopeři a Niles . Strašná škoda že jsme nedali aspon 1 gol z těch 3 obřích šancí Mesuta a Auby.

Reagovat
Edgewalker

Iwobi je hrozný, to už bych tam raději viděl Nketiaha ať získá nějaké zkušenosti.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hachim Mastour

Alebo Nelsona.

Reagovat
LAM

Ta ofenzíva Arsenalu je něco hroznýho

Reagovat
Gunner14

však jsme dnes měli jasný 3 tutovky. Akorát Iwobi to zdí zdatím, jinak ta trojka hraje dobře.

Reagovat
Mastný Chobot

nechápem, čo tu ľudia dnes píšu keď už je neco hroznýho v tomto zápase, tak je to naše bránenie a dôraz

Reagovat
Gunner14

Mesut Özil has become the fastest player to reach 50 Premier League assists, doing so in just 141 games and breaking the record previously held by Eric Cantona (143 games). Ale takovej De Bruyne už má 44 asistencí v 91 zápasech

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Zajímal by mě Counterův pohled na Iwobiho první poločas.

Reagovat
Counter

Hraje dost špatně. Pořád bych ho neprodával

Reagovat
Taiger

Vyhodil by si vůbec někoho z kádru?

Reagovat
Fenri

Wilshera...

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Arsenal have scored 16 goals from set pieces this season - the joint most of any team in the Premier League.

New Stoke

Reagovat
Gunner14

Však to v tomdle jsme už několik sezon na topu ne?

Reagovat
Counter

Jsem na to zběžně koukl a v 2015 jsme jich dali 20 (možná víc, byl to tweet ze začátku května), pak to ale šlo zase dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

ten hate na iwobiho je od fans arsenalu asi to nejtrapnejsi, co se na tomto webu kdy vyrojilo prekonava to asi i hate ramseyho z let minulych...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hraje konstantně příšerně, tak co, máme ho chválit?

Reagovat
Taiger

Tak tak, musíš si ho vyhonit, kdykoliv se dotkne míče jako tady Manny.

Reagovat
smazaný uživatel

nemluvim jen o tomto konkretnim zapase. i kdyz je to samozrjeme taky prehnane, treba kdyby zahodil tutovku, tak jak to udelal mesut, tak je tu o tom 10 prispevku u mesutka zadny..

Reagovat
Fenri

Tak rozdil je v tom, ze Ozil si tu sanci paradne sam prichystal a to, ze nedal gol, byl jeden z mala momentu, co neudelal idealne (a pritom to zakonceni soatny ani nebylo).

Iwobi naproti tomu neudelal skoro nic spravne...

Reagovat
smazaný uživatel

hm nemysilm si. treba ted, ztrata mkh, ktera vedla k brejku, reakce zadna. udelat to alex tak ho tu minimalne vyhazuje apise o nem jakko nejhorsim hraci v historii...

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne taiger*

Reagovat
Taiger

Přestaň se furt jak šašek odvolávat na jiný hráče a uznej, že hraje Iwobi prostě na hovno.

Reagovat
Fenri

No prave, protoze ostatni hraci za sebou nemaj takovou snuru silenejch zapasu. Ve chvili, kdy Mchi nebo kdokoli zacne hrat jako Iwobi, tak se bude lyncovat i on, to se neboj

Reagovat
Fenri

* protoze u ostatnich hracu mas porad tu nadeji, ze neco udelaj, viz ted tebou zminovanej mch a paradni asistence. U Iwobiho je neco takovyho naprosta rarita, zatimco chyby jsou naprostej standard...

Reagovat
smazaný uživatel

jenze on nehraje tak spatne, jak se tu snazite navodit prave pres ty male chyby...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Reagovat
cejen13

Já ho mam rád, ale letos je to fakt bída. Další hráč, kterej dokáže hrát super jenom když je v psychickej pohodě. Věřím, že jestli se zvedne celej tým, tak on taky.

Reagovat
Mastný Chobot

však väčšinou mmá prínos minimálne ako ball carrier a je výborný pri prechode do útoku, ale dnes sa sústredí čisto na end product, nesťahuje sa veľmi pre loptu až k obrancom, ako zvykne a s loptou hrá len v súperovej tretine, kde asi všetko postrácal

Reagovat
Hachim Mastour

a práve ten end product má slabý

Reagovat
Taiger

On má slabé všechno, nevyniká v ničem.

Reagovat
Mastný Chobot

to je hlúposť a ty to vieš

Reagovat
smazaný uživatel

Ball carrier je podavač balonů?

Reagovat
PhilipS

Ramsey měl taky strašidelný období. Trvalo asi dva roky než se rozehrál. Pak měl wonder půl sezónu pak se zas zranil a teď si jede takovej standard. Iwobi hraje hůř a hůř. Tam největší faktor hraje hlava, ta kritika mu nepomáhá. Potřeboval by se vyhrát někde na hostování, kde nebude pod takovym tlakem. Stejně jako jsem Wengerovi vyčítal, že nevyslal někam Ramseyho. To rozehrávání hráčů ho stálo nejednu trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, Iwobi je fakt strašidelnej

Reagovat
Counter

Easy peasy

Reagovat
Counter

Tak už zas ne

Reagovat
Counter

Tak už zas jo

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Konečně Aubička

Reagovat
Taiger

Aubaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

MKHIIIIIII

AUBAAAA

Reagovat
Taiger

Iwobi, jak tam akorát překážel.

Reagovat
Taiger

Čech chytí penaltu, calling it!

Reagovat
Edgewalker

Dneska ji Čech chytne! Na 100%

!!!

Reagovat
Miguel19

Ty pičo ČECH

Reagovat
Taiger

A kdo jinej to posere, Iwobi.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

NENÍ MOŽNÉ

Reagovat
Edgewalker

OTEVÍRÁME ZLATOU BRÁNU!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je zapas !!

Reagovat
Taiger

ČEEEEEEEEEECH

Reagovat
Mastný Chobot

Čech chytil penaltuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Gunner14

Čechhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh si to šetřil na tudle kurvičku

Reagovat
Miguel19

Pokud tu 200 nedá dnes, tak už nikdy.

Reagovat
Mastný Chobot

a teraz ďalších 15 penált chytí

Reagovat
Counter

Větší ovace než při gólu

Reagovat
smazaný uživatel

N E V E R I M

Reagovat
supervizor

Zázrak.

Reagovat
cejen13

Reagovat
tunkic

no do prdele, konec sveta se blizi

Reagovat
Rohlíček

vetsi cheer nez pri golu

Reagovat
Taiger

Čech se postupně stává mým nejoblíbenějším hráčem.

Reagovat
PhilipS

Tohle Péťa potřeboval jako sůl. Na něm je taky vidět ta psychologická deka. Poslední měsíce hrál nejhůř za celou kariéru.

Reagovat
Counter

Atkinsone

Reagovat
Gunner14

To jako není penalta do prdele? Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka už si jede svůj standard

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka už si jede svůj standard

Reagovat
Counter

Suverénní patičky na malém vápně? Proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Má kuliska no, takovou chybu udělá a pak to v suchém triku odpatičkuje. Sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle naposledy udělal Fabregas proti Barce, ne?

Reagovat
Counter

Ten to udělal někde před šestnáctkou a byl z toho gól, Xhaka je jinde

Reagovat
Frony

Reagovat
Thab

C O J O N E S

Reagovat
smazaný uživatel

Maitland-Niles se tam protahoval už 3 vteřiny před tím, než se mu o tu nohu uráčil Pereyra zakopnout

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner91

yes, konečně Iwobi dolů a za něho Wel... F*CK

Reagovat
Gunner91

Atkinson začíná zase úřadovat, nezapře se

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers - Holding nádeje Watfordu ešte žijú

Reagovat
Taiger

Mustafi dneska skvělej, naprostá jistota.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Ale Xhaka je dnes opat skvely!

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase tak tisíc chyb jako vždy

Reagovat
J0EL

Jednu mal kedy zbytocne stratil loptu a Watford siel do protiutoku. Hned ju ale napravil. Zlepsil sa v tomto neuveritelne.

Reagovat
cejen13

Párkát klasicky nepochopitelně ztratil. Elneny o třídu lepší.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Richarlison by zapadol do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

tieto zbytocne minuty welbeckovi ( a walcottovi) nas budu stat nelsona

Reagovat
Taiger

*Iwobimu

Reagovat
nani92

*titul

Reagovat
Counter

Vůbec.

Reagovat
Ferguson6

Má 18 rokov, môže byť rád, že je na lavičke.

Reagovat
Counter

Easy peasy

Reagovat
Edgewalker

Mikyyyy

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mastný Chobot

AUBAAAAA

MKHIIIII

Reagovat
Miguel19

Aubička 1+1

Reagovat
Gunner91

Mkhitaryan taky tak

Reagovat
oli9

snad to dnes čechíno dá ... ten hate na něj poslední dobou je něco

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Miki a Auba, ti sa najdu aj po slepiacky

Reagovat
Kluivert9

Chambers - Holding? Tak to 200. nula nebude ani dnes...

Reagovat
Fenri

Slabouckej Mchitarjan 1+1

Reagovat
Taiger

Reagovat
cejen13

Ozil vybojoval míč Čech chytil penaltu co se to děje

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Takhle se bojuje za trenéra!

Reagovat
Counter

Di dělá prdel ten Atkinson

Reagovat
Counter

*Si

Reagovat
nani92

Arsenal je späť

Reagovat
smazaný uživatel

To bude až dostaneme trojku od Milána ve čtvrtek

Reagovat
Taiger

Koala láska se do toho už konečně dostává

Reagovat
Taiger

Welbz toho předvedl za tu chvilku mnohem víc než Iwobi za celej zápas skoro.

Reagovat
cejen13

To levý křídlo je teď neuvěřitelně špatně vyřešený To musí být v léťě jedna z priorit.

Reagovat
Taiger

Snad tam bude házet Lacu do konce sezóny.

Reagovat
Counter

To už tam spíš bude Auba (ne že bych z toho měl radost).

Reagovat
Taiger

V lize dost možný, ale já myslel EL, když to je priorita teď.

Reagovat
Counter

V EL nemůže hrát Auba.

Reagovat
Taiger

Právě proto říkám, že to je v lize možný a řeším EL.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Taiger

Tohle měl Atkinson písknout. To by bylo, kdyby Čech chytil dvě penalty za zápas.

Reagovat
Mastný Chobot

Holdini nechce Čechovi dopriať tú dvestovku

Reagovat
J0EL

Nechapem, co tam skusal... Ainsley tiez laxne poslwdnu polhodinu.

Reagovat
Edgewalker

Vzadu je to takové všelijaké dneska

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Edgewalker

Čech MOTM

Reagovat
aither

Konečně

Reagovat
PhilipS

Ta obrana je stejně strašně vachrlatá. Taky dovolit doma Watfordu 9 rohů, je děsná vizitka. Ten tým potřebuje těžký investice. Mimochodem Elneny musí hrát základ místo Slowshera. Tu jeho velkou hlavu nemůžu už ani vidět

Reagovat
smazaný uživatel

*místo Xhaky

Reagovat
J0EL

Reagovat
oli9

Čech legenda

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Gunner14

Mělo pod souhrn jít

Reagovat
Frony

Taxi s Delem

Reagovat
Mates_Matesović

Co to bylo tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs na kolotoči. Vůbec netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

Burmuf <3

Reagovat
Swarley

hezky pěkně

Reagovat
Free_player

sakra ty na nás pěkně vlítli

Reagovat
Mates_Matesović

Mě už pomrdej fakt.

Reagovat
Free_player

Alli aspoň tak

Reagovat
Mates_Matesović

Aurier už se rozehřívá

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hrame?

Reagovat
Mates_Matesović

Do patnáctý minuty nás točili, paradoxně jsme začali třešně přehrávat až po zranění Kanea. Je hodně co zlepšovat.

Jinak nejhorší na place Verts.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. Co sa stalo Kaneovi?

Reagovat
Mates_Matesović

Begovič ho trefil při výběhu. Bude to asi něco s kotníkem nebo zánartníma kůstkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Rose a Aurier absolutně neumí centrovat.

Reagovat
Cobra

Sonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Hokaido

Zase takovej náhoďák od Sona. To je fakt strašný dřevo.

Reagovat
Cobra

Dřevo je Okazaki. Sonny má techniku výbornou.

Reagovat
Hokaido

Vždyť v zakončení to snad nikdy netrefí čistě, akorát mu to tam vždycky spadne. Ale máš pravdu, že v tomhle jsou si s Okazakim podobní.

Btw. to byl ofsajd.

Reagovat
Cobra

Tak se podívej, jaké góly střílí. Teď 2x po sobě (Juve, Bournemouth) dal sice haluzáky, ale jinak góly má parádní.

Btw. Já vím

Btw 2: Teď dal normální gól.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Southagate vzývá bohy

Reagovat
Busby babes

Marcus Rashford je dobrej, ale buh bych mu jeste nerikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, vůbec ne

Reagovat
Gunner91

co to bylo za souboj že tam šel takhle?

Reagovat
janinho

center z pravej strany a harry aj dal gol z prvej, ale bolo to z ofsajdu. bolo to nestastne, ziadny umysel od begovica.

Reagovat
Free_player

Sonííííík

Reagovat
Mates_Matesović

Legenda

Reagovat
Free_player

Aurier tak nakonec v suchým

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši nevíte kdy se budou hrát odložené zápasy příštího kola? Nikde jsem to nenašel.

Reagovat
Maresma

Nemá někdo odkaz na ten rozhovor s OJ Simpsonem, co včera vysílalo FOX?

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Kompany (C), Otamendi, Zinchenko, Fernandinho, Silva, De Bruyne, Sterling, Sane, Jesus

Dnes bych to viděl na 5+ za krasný kurz 4,5

Reagovat
diastan

David

Reagovat
smazaný uživatel

Od Stoke to nie je úplne zlé.

Reagovat
Teoretik

nečekal jsem dnes takový agresivní zápas. Stoke rozhodně není odevzdaný. Nicméně měli až moc štěstí

Reagovat
Dr. Admess

Nechci nějak tu spamovat, snad se EF admini nebudou zlobit, ale beru tohle jako nejserióznější a největší stránku o fotbale u nás, tak bych rád poprosil o podporu i zde vás, fanoušky.

Stejně jako minulý rok, tak i letos jsme se jako SKN Brno (Sportovní klub neslyšících) dostali do Ligy Mistrů, která se koná během jednoho týdne, neboť týmy nemají finance na to, aby se to hrálo ccelou sezónu jako klasická LM.

No, a rádi bychom si s sebou vzali do Milána i například maséra, protože nás čeká jeden zápas každý den, tudíž nohy budeme mít po dvou, třech dnech opravdu vyčerpané a pokud možno, tak i nějaké zdravotníka. No, a samozřejmě pak i by se nám hodila výbava jako sportovní bunda nebo podobně, případně nové balóny.

Budeme rádi za každou vaši podporu! Vloni jsme jinak se zúčastnili Ligy Mistrů neslyšících ve fotbale poprvé v historii, konala se v řecké Larissa, skončili jsme 7. z 16., což byl pro nás úspěch. Letos bychom ale rádi skončili ještě výše.

https://www.hithit.com/cs/project/4629/podporte-tym-skn-brno-v-lize-mistru-neslysicich-v-milane

Reagovat
Dr. Admess

http://www.deafchampionsleague.eu/milan2018

Tady kdyžtak stránku k DEAF Lize Mistrů. Jak tam uvidíte, mají tam podporu i od samotného Zanettiho, což je pro náš neslyšící fotbal velkej posun, pro nás něco neuvěřitelného.

Reagovat
Mönchengladbach

Hoď to určitě ještě pod nějaký článek s živou diskuzí, tady už je to s křížkem po funuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Stoke spadne.

Reagovat
diastan

jeste 3

Reagovat
Teoretik

Jak ho Sterling položil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele